Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Новите Приключения На Джим Хокинс

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Главният герой на романа "Островът на съкровищата", Джим Хокинс, вече е възрастен и сякаш започва да забравя приключенията си. Но тогава той срещна старата жена на Силвър. Тя го убеди да изпие вещерска отвара. В резултат на това Джим Хокинс отново стана момче и се озова на пиратски кораб.

  НОВИТЕ ПРИКЛЮЧЕНИЯ НА ДЖИМ ХОКИНС
  АНОТАЦИЯ
  Главният герой на романа "Островът на съкровищата", Джим Хокинс, вече е възрастен и сякаш започва да забравя приключенията си. Но тогава той срещна старата жена на Силвър. Тя го убеди да изпие вещерска отвара. В резултат на това Джим Хокинс отново стана момче и се озова на пиратски кораб.
  . ГЛАВА 1
  Юнг Джим Хокинс успя да оцелее в немислими приключения и изглеждаше, че сега му предстоят и пари, и слава, и щастлив и дълъг живот. Но момчето беше посрещнато от една вещица - бившата съпруга на Джон Силвър. Или може би не първият, изглежда най-коварният готвач успя да избяга в неизвестна посока. Да, и взе със себе си торба със златни пиастри. Имаше обаче толкова много съкровища, че оцелелите членове на екипа не обедняха.
  Джим дори успя да порасне и да се ожени и вече имаше собствен син. Значи вече не е момче. И самият той щеше да отиде на дълъг път като капитан.
  Но вещицата и съпругата на Джон Силвър го взе и дойде при него. И тя предложи на младия мъж много примамлива сделка. Всичко за хиляда лири, за да даде вечна младост. Е, разбира се, всеки би си помислил - че въпросът е нечист и има очевиден развод.
  Джим Хокинс също реши така и поиска доказателство, че ще бъде истинско, а не просто бълнуване на луд или дори луда жена.
  Освен това, ако може да направи това за пари с млад мъж, тогава защо не се подмлади?
  Старицата, осъзнавайки, че те, разбира се, не й вярват, предложи този вариант:
  "Ще ви дам проба от отвара за пиене и е напълно безплатно!" Но ако ефектът е такъв, тогава ще ми върнеш хиляда фута злато по-късно!
  Джим Хокинс се ухили и отбеляза:
  - Готов съм за нещо такова! Но къде е гаранцията, че няма да ми дадеш отрова!
  Съпругата на Силвър изсъска:
  - Знаех си, че си просто страхливец!
  Младият мъж избухна:
  - Не! Никой не посмя да ме нарече страхливец, дори и твоят проклет съпруг!
  Вещицата кимна.
  - Щом си толкова смел, мисля, че ще пиеш!
  Въпреки че не е много разумно, Джим Хокинс се поддаде на емоциите и без никакви церемонии взе и изпи пенливата отвара на един дъх. И като че ли ударена от мълния по главата, човекът загуби съзнание.
  Джим Хокинс се събуди вече на палубата на кораба. И смяташе, че се заблуждава. Вместо възрастно тяло на доста висок мъж, той се превърна в босо момче, само по шорти. Сега изглежда на не повече от дванайсет. Освен това левият му крак е окован на верига, което е много неприятно и унизително.
  Джим се огледа. Мачът включваше познатото черно знаме с череп и кръстосани кости. Тя се озова на пиратски кораб. И явно в ролята на роб. Тялото обаче на бяло момче, но загоряло почти до черно, и изпъкнали сухожилия, което говореше за навика за упорит труд. И босите крака бяха твърди като овнешки рог, а дланите на момчето бяха мазоли.
  Джим беше много изненадан - когато успя да работи в кариерите и от това имаше едва забележими следи от удари с камшик по гърба и страните.
  Изведнъж на палубата се появиха обитателите на кораба.
  Хокинс дори се свлече от изненада. Вместо брадати, гадни, миризливи пирати, много красиви момичета излязоха само по бикини, с релефни преси и голи грациозни крака.
  Те бяха десетина, а на окованото момче не мигнаха.
  Най-голямата от тях, медена блондинка, едва покрита с гърди и бедра, върху които само тънки ивици плат, каза:
  - Е, това е нашето момче? Виждам, че ти е скучно?
  Джим отвърна с усмивка:
  - Да, виждам с такива красавици, няма да скучаете!
  В отговор на това в ръцете на момичетата, които бяха пирати, се появиха щраусови пера.
  Водачът месояден се усмихна и отговори:
  - Сега ще ти направим добър гъдел.
  Червенокосото момиче възкликна, оголвайки перлените си зъби:
  - Да, и ще се смееш като луд!
  Момчето Джим се усмихна в отговор и запя:
  - Момичетата са различни
  Но сега пиратите са красиви!
  Жените воини хванаха хижаря с черен флаг. И като хванаха момчето за ръцете и краката, започнаха да гъделичкат петите му с щраусови пера. Въпреки че кожата на подметките на момчето беше станала груба, твърда като на алигатор. Но умел гъдел прониза и тях. И момчето Джим се изкиска като луд.
  И момичетата пиратки започнаха да гъделичкат детето с пера и под мишниците.
  Джим се възбуди. И тогава си спомни какво се случи, преди да се качи на този кораб.
  Когато бившият хижар се сви и стана момче на около дванадесет години, волята му се изключи. Тя, сякаш хипнотизирана, премина под командването на съпругата на Силвър.
  И той заведе момчето на специален кораб за непълнолетни осъдени. И й бяха платени само няколко монети за Джим. И заключен в трюма заедно с други момчета. Половината деца умряха по пътя, момчетата бяха държани оковани и едва нахранени. Но Джим стана изключително упорит.
  А след вноса момчетата били изпратени на работа в плантация за захарна тръстика. Работеха от зори до здрач. И когато дойдоха дните, свободни от полска работа, те въртяха воденичните камъни, мелейки зърното.
  И те биеха момчетата през цялото време. Някои умряха от преумора и побои.
  Джим, разбира се, сега имаше стоманено здраве и беше много послушен. Но въпреки това той беше постоянно бит. Дори надзирателите обичаха да бият покорното момче и много искаха то да крещи.
  Но Джим издържа, той беше като сомнамбул и за него нямаше болка.
  И годините отлетяха незабелязано. И всички започнаха да се чудят защо винаги остава дванадесетгодишно момче? И в същото време красиво момче?
  Така се роди идеята Джим Хокинс да бъде продаден в харема на някой арабски владетел. Красиво, светлокосо, мускулесто момче и даже вечно! Ето го любовникът!
  И той беше натоварен на кораб и изпратен от Ямайка в Близкия изток или поне в Алжир. Но по пътя екип от момичета-пирати нападна бригантината. Сякаш бяха от друг свят. Те също не остаряха и тяхната бригантина разви огромна скорост в плуването. И никой не можеше да ги настигне и потопи.
  И момичетата убиха всички затворници. А красивото момче го запазиха за забавление. Така те гъделичкат Джим и по голи пети и под мишниците. И това е едновременно смешно и болезнено.
  Когато едно дете го гъделичкат така, в него има смесица от веселие и страдание. И щраусовите пера минават, а голата подметка на Джим усеща смесица от блаженство и раздразнение.
  Момчето, бившият хижар, пееше отчаяно;
  
  Морета, океани, големи пространства -
  Изорахме ги под трицветното знаме!
  Бойците завладяха планините,
  Орлите ехтяха от победен рев!
  
  Планетата разпозна руските воини,
  Мечове, щикове удряйте враговете!
  Успяхме да свалим игото на фашизма от половината свят,
  Завърши протектора с победа в Берлин!
  
  Нацистите притиснаха гърбави танкове,
  Заплашват да унищожат всички руски ниви!
  Но проклетите изроди се вършеят здраво,
  Да живеят щастливо децата ни без хомот!
  
  Ние сме деца на Отечеството, което е над всичко на света,
  Родени са, с боси крака месят кумач!
  Всемогъщият се застъпи за нас в битка,
  И Бог докара май да цъфти в радост!
  
  Няма дял от боец и по-високо сърце,
  Какво дава мечта и ново раждане!
  Отворете славната врата към безсмъртието,
  Но ако седиш в засада, мълчи!
  
  Има вълци и овце, но вие сте пастирите на вселената,
  И дела, който трябва да предадете на потомците на ордена!
  За да водим бизнес до края на сътворението,
  За да не угасне вечният огън в сърцето ти от любов!
  
  Кой знае къде куршумът на врага ще спре войника,
  Но все пак в битка смъртта е по-добра от гнилите болести!
  И ако той умре, тогава вашият приятел ще смаже противника,
  Тя няма да издържи, защото босите момичета се карат в плен!
  
  О, руска съдба, война и огън след война,
  Който иска да си почине, за такива няма място, да знае в рая!
  Тук адският Сам сключи споразумение със Сатана,
  Да се закани: Ще сваля атома и ще разбия градушката!
  
  Но срещу ракети също ще има защита,
  И ядрена бомба няма да удари Москва...
  Можем да хванем паразита в резервоарите,
  А скучните песни за падналите ме вкарват в депресия!
  
  Продажбата за стотинка не е руска акция,
  Все пак всеки от нас е велик воин!
  Не вярвайте, че Бог вече ни е поставил в ролята,
  Всъщност вие сами решавате колко готино!
  
  Имаше провали, имаше поражения,
  Случи се като зайци от страшни вълци да се оттеглят!
  Но ако войната започне, ние ще бъдем отново,
  Разбийте в адски ритъм армия от жестоки чудовища!
  
  Не заради войната, ние, повярвайте ми, започваме игра,
  Нямаме друго призвание освен да бъдем добри приятели!
  Ние сме братски народ, а не Авел и Каин,
  За нас птицата е песен, а не тлъст дивеч!
  Вярно, по някаква причина детето обърка Русия и Великобритания тук, което каза, че Джим Хокинс изглежда е полудял малко от отварата и той започна да говори - да обърква времена и държави. Но какво само в света не се случва. И така той не изпя нищо. И дори очарователна.
  Е, какво стана по-забавно в душата. И момичетата дори спряха да гъделичкат момчето.
  Тъй като на хоризонта се появи фрегата на Кралския флот на Великобритания. Най-едрото момиче, което беше не само по бикини, но и с корона от диаманти на главата, макар и боса като останалите красавици, изрева:
  - Ще влезем смело в битка,
  За въпрос на чест!
  Ще победим всички врагове и ще бъдем заедно!
  И така започва преследването. Бригандината е сравнително малка. А фрегатата, напротив, е голяма - петдесет и четири оръдия, това е почти крайцер. Специално търсени пирати.
  Момичето-капитан ядосано тропна с бос крак и запя:
  Ние сме добри пирати
  Акули и китове...
  Черното ни знаме на мача
  Късче тъмнина!
  А другите момичета пееха, оголили зъбите си, които имат големи като коне:
  Ще разкажем подробно за тъмнината,
  Тъмнината е особено скъпа за нас ...
  В края на краищата, на тъмно е особено удобно,
  Глупости, все тъмни дела!
  Бригантина с красиви момичета, които бяха очарователни и мускулести пирати, се отдалечиха от битката. И все пак почти голите момичета, парадиращи с голи, розови, съблазнителни токчета, имаха само дузина оръдия и те са много по-малки като калибър от голяма линейна фрегата тип крайцер.
  Човек, разбира се, може да се опита да се качи. Но има много мъже бойци и те са с мускети. И разбира се, загубите са неизбежни.
  Бригантината обаче е много подвижна и може да се измъкне от преследването на някои британци. Но момичето-капитан наистина иска да играе на нервите на представителите на Foggy Albion.
  И бригантината на поета не нарушава разстоянието, но не позволява да се приближи. Това е преследването на лидера.
  И момичето-капитан се приближи до Джим Хокинс и изрева заплашително:
  - Хайде, ти си роб, легни го! Мислите ли, че ще ви храним за нищо!
  Младият затворник скочи и се поклони на красавицата, като каза:
  - Готов съм на всичко, госпожо!
  Момичето водач на пиратите нареди:
  - Изпей нещо!
  Джим Хокинс кимна.
  - С голямо удоволствие, супер!
  Момичето капитан добави:
  - Само песента да е дълга и в същото време да танцуваш!
  Момчето роб охотно каза:
  - Обичам да танцувам - движението е живот!
  И младото, мускулесто дете започна да танцува и да подскача като маймуна. И в същото време е много красива и с много енергия, кипяща от ентусиазъм да пее;
  Напразно богатите затръшнаха вратите,
  В края на краищата пътят е поръчан до прага на бедните!
  Там, в клетка под ключ, пери скучае,
  Тя иска рицарят да й помогне!
  
  И отидох като момче при пиратите,
  Да се поклониш на сановник не да биеш!
  Сега е време за разплата за всички алчни,
  Ловецът се превърна в храна в играта!
  
  И страхотни са моите момчета от сила,
  Когато в ръцете на меча започнах да се въртя!
  Ще изпратя злите врагове да скучаят в гробовете,
  Луната в небето свети ярко медно!
  
  Смелостта кипи яростно в сърцето,
  Зеленото каютно момче е готово за качване!
  Пресякох се с офицер на мечове,
  Влизане в битката в дива, жестока ярост!
  
  Противникът е висок, като бик от сергия,
  Той иска да смаже дивата маса!
  Но младият мъж се бори достойно,
  Острието тъче невидима нишка!
  
  Ето един удар - те пробиха корема,
  Главорезът извика, изпусна сабята!
  Той живееше в простор и не познаваше болката,
  Сега той загуби конските си сили!
  
  Първото ми качване беше толкова успешно
  Шепа злато се сипва в джоба ти!
  И ние, пиратите, пеем песни
  Разделяйки в битка дувана, получен в чест!
  
  Разбира се, утре може да е по-лошо
  Оръдията на фрегати и крайцери настръхнаха!
  Прати ме да скачам бос през локвите,
  От кръвта, която вражеският злодей проля!
  
  Съвсем момче, няма антени,
  Но няма момче в кабината в битката за снизхождение!
  Кол е предопределен да умре в цвета на годините,
  Това е доброволно решение!
  Докато пееше, Джим Хокинс непрекъснато подскачаше и извиваше гръб. Изваяните му мускули се търкаляха красиво под шоколадовата му, загоряла кожа. И боси, детски крака танцуваха в пълен акордеон.
  А момичетата, проблясвайки с боси силни крака, от време на време стреляха по фрегатата от малко, но изненадващо далекобойно оръдие. И събориха британските офицери от крака. И нанесоха леки щети.
  Но сърцевината взе и събори наклонената шапка на капитана на фрегатата. Той в яда си заповяда да се даде залп. Въпреки че разстоянието беше твърде голямо и ядрата не достигнаха. И английският кораб, тривиално взет и облачен, черен, хаплив, отровен дим. И моряците започнаха да кихат и да падат на палубата.
  Момичето капитан на пиратския кораб отбеляза:
  - Добре го направихме! Бихме могли и да пленим, това е фрегата, но това е просто бреме за нас!
  Червеното момиче боцман предложи, прокарвайки ръка по гърлото си:
  - Може би просто го потопете?
  Момичето-капитан възрази, тропайки гневно с босото си мускулесто краче:
  - Не! Не можете да убивате хора, дори и да са военни, без специална нужда. По-добре просто да си тръгнем и да продължим смелия си грабеж!
  Червенокосото момиче кимна.
  - Да! Не убивай без причина! Но като цяло има твърде много мъже по света! Те са гадни и миризливи! Косматите им тела са толкова гадни!
  Момичето капитан кимна.
  - Може би е отвратително, когато космите растат по краката и гърдите. Но това момче е толкова чисто и гладко и никога няма да порасне!
  Червенокосият се засмя и отбеляза:
  - Да, това е вярно! Красив е и пее добре! Нека ни изпее една песен и то по-автентично.
  Водачът на морските разбойници извика:
  - Да пеем момче-робе! В противен случай ще ви нараним много!
  Джим Хокинс, бивш легендарен хижар, пее;
  Избрах пътя на готин пират,
  Исках да намеря съдбата си в моретата...
  Въпреки че казват пират, чака възмездие;
  Hang - червеят ще даде само резба върху трупа!
  
  Но поклоните към господаря са срамни,
  И аз избягах от имението като момче...
  Въпреки че беше студено на пътя бос,
  В края на краищата те не пуснаха момчето на прага!
  
  Стигнах до пристанището само в дрипи,
  Качи се на кораба в един часа през нощта...
  Хванах човек и добре, нека да бием - мен;
  Леле, мислех, че душата ми е в ада със Сатаната!
  
  Но след бичуването те дадоха шапка без козирка -
  Казаха, че засега ще бъдеш младши!
  И дори наля готвач, представете си бутилка,
  Да няма горчива каша, защото има коняк!
  
  Разбира се, това е труден морски бизнес,
  Сега жадно брашно, сега опасна буря,
  Но силата на духа е печалба,
  И ако има глава, тогава далеч с брадвата!
  
  Корсарите ни хванаха като коте,
  Имаше абордаж и кръв в три потока!
  Но моят герой не е дете -
  Нищо чудно, че боцманът ме би, докато преподаваше!
  
  Всеки имаше дъска - аз се отличих,
  И капитанът на пиратите каза:
  - Смело това младо момче се бори,
  Смело показа дух на корсар!
  
  Приет във военноморското братство - това е късмет,
  Сбъдната мечта почти от раждането!
  Сега можете да отвърнете на всеки
  Бързащ търговец изпреварва и разбива!
  
  Имаше пари - щедра плячка,
  Намалиха много, също без никакви проблеми ...
  Случи се, с късмет, познай парите,
  Но златото ще пърха като врабче...
  
  Смъртта не беше весела;
  Палачът карал тежък ешафод.
  Луксът на обновяването е изчезнал някъде,
  От глад в тъмницата стомахът заспа!
  
  В тълпата от пирати те ругаят силно,
  Муха: ядра, кости, обувки!
  Ние сме слуги на ада - разбира се, че тълпата знае
  Не можеш сам да видиш морето!
  
  Примка, уви, срамна смърт,
  животът ми свърши ли...
  В окови посети тъга-песъчинка,
  Отдавна забравени избягали роднини!
  
  Но не исках да вися в примка,
  Хвана го с крак под корема - падна палачът!
  В крайна сметка руснаците винаги са умеели да се бият,
  И ако корсар, така че се бийте и не плачете!
  
  Последната битка разбира се е най-трудната,
  В ръцете на брадвата, която носеше палачът!
  Когато си ядосан, напрежението не е малко,
  И страх, като коприва коси!
  
  Други момчета се втурнаха в битката,
  Откъде пъргавина у мишелниците!
  Вероятно от бащата на Рус, войник,
  Когото властта реши да предаде!
  
  И тълпата изведнъж промени мислите си,
  Сега корсарите са страхотни -
  Тук целият площад вече кипеше от бунт,
  Бойци тръгнаха в атака от улицата!
  
  Случи се нещо рядко, но се случва;
  Откъснаха примката пак на кон!
  И какъв богат човек, той измъчва бедните -
  Без да знам каква война е!
  
  Корабът отново е заловен - Черният Роджър отново,
  Отново сме заедно, морето е назад!
  Да, аз съм убиец - само много мил,
  А за мен горкият е като брат!
  
  Така че нека пеем, докато цикълът е свободен,
  Споделете с бедните и живейте забавно!
  Soul corsair иска да стане благороден,
  Не ти е по вкуса, когато си игра в клетка!
  Робът свърши с пеенето и затропа с босите си изсечени бебешки крака, които, макар и вдървени, бяха по-пъргави от краката на маймуните.
  И фрегатата накрая изостана. И платната му изчезнаха зад хоризонта.
  Момичето капитан се засмя и отбеляза с месоядната си усмивка:
  - Е, какво - това не е бягство, а стратегическа маневра! И така, какво може да бъде момичета, какво да кажа за това?
  Момичето със зелена коса поклати пищните си бедра и отговори:
  "Може би трябваше да пропуснем това. Толкова много мъже на едно място. Ще ги вземем и ще се забавляваме. И щеше да ни достави удоволствие!
  Момичето капитан изпя:
  Мъжете са вонящи същества
  Следователно от тях подлото носи ...
  Когато щяха да им дадат рогата,
  Това би било чест за момичетата!
  Джим Хокинс туитна:
  - И аз съм мъж!
  Боцманското момиче с червена коса отговори:
  - Не! Ти си момче и винаги ще си останеш момче! Така че не кандидатствайте!
  Момичето-капитан започна да танцува, пляскайки голите си, загорели, силни и много мускулести крака. И други момичета започнаха да танцуват и беше нещо диво, като канибалски надбягвания.
  Джим Хокинс също започна да скача и да се върти. Веригата на роба е дълга и изобщо не пречи на хорото.
  Е, също така, разбира се, момичетата пеят с цяло гърло:
  Ние сме момичета, ние сме момичета разбойници
  Бум Бум! Бум Бум! И ти си мъртъв! Мъртъв!
  И момичетата държат мъжете под босите си пети,
  Не се доближавайте до нас! Не се доближавайте до нас или ще ви убием!
  Джим Хокинс отбеляза:
  - Да, с такъв екипаж определено няма да скучаете!
  Едно от момичетата на пиратите скочи до момчето и здраво го сграбчи с боси пръсти на силните си, загорели и много апетитни крака за носа и мощно го предаде.
  Джим крещи:
  - О! Лельо много боли!
  Момичето се засмя и отговори:
  - Търпи, момче, ще бъдеш атаман!
  Момчето роб извика:
  - Аз ще заема твоето място!
  Момичето капитан отвърна с усмивка:
  - Не мястото рисува човека, а човекът мястото!
  
  . Фюрерът и комсомолките
  АНОТАЦИЯ
  Фюрерът не направи грешка, победи и залови британците под Дюкер. В резултат на това беше сключен мир с Великобритания. Третият райх започва войната със СССР през 1944 г., заедно с Япония и цял куп съюзници. Но разбира се, красиви, комсомолски момичета са точно там и с боси крака.
  . ГЛАВА 1
  Само Хитлер не спря Гудериан под Дюкер. А какво да кажем за това? Близо половин милион британци са взети в плен. И Чърчил неохотно сключи мир с Хитлер. Германците получиха от Великобритания и Съединените щати признание на завоюваните.
  След това фюрерът имаше избор: да обяви победа и да вземе колониите на Холандия, Белгия, Франция и да влезе в историята като най-великия владетел на Германия ... Или да се опита да постигне нещо повече: по-специално да стане най-великият завоевател на всички времена и народи, надминаващ Чингис хан.
  И Хитлер избра второто. И той започна да се готви за война със СССР.
  Само този път изненадващата атака не проработи, щеше да бъде трудно Червената армия да бъде изненадана. И Хитлер отлага нахлуването, докато германците не разполагат с тежки танкове: "Пантера", "Тигър" -2, "Лъв" и "Маус". Както и реактивни самолети.
  Освен това германците от колонията на европейските държави също образуваха цветни дивизии.
  Войната започва едва на 15 май 1944 г. Третият райх, разбира се, беше по-добре подготвен, отколкото през четиридесет и първи, включително за зимата. Но СССР също се подготви по-добре: и укрепителната линия Молотов беше завършена на новите анексирани граници. Освен това линията Сталин е модернизирана и въоръжена.
  Така Червената армия заема мощни отбранителни линии и е мобилизирана. Въпреки всички усилия, Третият райх така и не успява да постигне количествено превъзходство в танковете и самолетите. Единствените нацисти изпревариха СССР в реактивните самолети. За сметка на качеството на танковете, тук в Червената армия не всичко е ясно. Серията KV премина чрез увеличаване на размера и масата на танковете и стигна до задънена улица. И производството на ИС-2 току-що започна да се подобрява, както и Т-34-85. А бившият T-34-76 беше твърде по-нисък от Panther в челната броня и бронебойността и скоростта на огън на пистолета.
  Друг проблем за СССР беше, че Япония също реши да влезе във войната.
  Тя не посмя да се бие сама срещу САЩ и Великобритания. Но от друга страна, тя реши да атакува СССР заедно и да отмъсти за Халхин Гол.
  Така че Сталин очакваше двоен удар.
  Германците и техните съюзници преминаха в настъпление. След мира с Великобритания нацистите имаха няколко малки войни. Помогнал на Италия да завладее Гърция. И те проведоха операция "Полярна мечка", завладявайки Швеция. След това те сформираха огромна коалиция срещу СССР. Включително Испания, с Португалия, а в същото време и Турция. Освен това чуждестранни разделения, както колониални, така и европейски окупирани страни.
  Численото превъзходство беше на страната на нацистите и техните войски успяха, въпреки развитата инженерна отбрана на Червената армия, да пробият фронта и да се вклинят в позиции.
  Съветските войски не удържат Бялистокския перваз, както и линията Молотов, и се оттеглят към линията Сталин.
  Славка беше на първа линия. Младият мъж беше готов за бой.
  Около него имаше цял батальон красиви комсомолки. И всички бяха боси и по бикини.
  И какви момичета има: косите им са светли, много от тях имат бижута и много елегантни, голи, съблазнителни крака.
  И момичетата, разбира се, нападнаха младежа. И те разкъсаха дрехите му и го оседлаха, правеха любов и пееха едновременно.
  Колко красиво беше всичко преди
  Природата е като слънчевата майка!
  Тук има буйна гора - надеждите цъфтят,
  Щастливи сме да обичаме, танцувайте!
  
  Злата скръб не е позната на всеки,
  Владетелят на народа е справедлив,
  Навсякъде комфорт - дом,
  Държавата е един отбор!
  
  Обичам родината си
  Не се качвайте на врага, не безпокойте!
  И ще покрия гърдите си от врагове,
  Когато стоманената въшка гази!
  
  Бяхме щастливи в Русия
  Където наравно, с чест: аз и ти!
  В крайна сметка убиецът няма да ни надвие,
  От иконата поглед - свети черти!
  
  Каква е моята радост в битките,
  Когато болят всички части на тялото!
  Какво е по-сладко дори от бога на градината,
  Ударът на съветските дяволи!
  
  Бой, кървене
  Но никога не си сам!
  Служим на Родината с любов,
  И знамето гори като цвят на планинска пепел!
  
  Не помня Рус трепереше,
  Въпреки че Бог палач понякога е мрачен!
  В сърцето със Сталин ми е лесно,
  И песен против - мрачни мисли!
  
  С бос крак тя събори росата,
  Каква бреза тънък лагер!
  Планът на ужасните германци - Барбароса,
  Всичко, което е скъпо - удар!
  
  Война, черупките са здрави
  Не наливайте кръвта си с опияняващо вино!
  Брезите бяха овъглени в опал,
  Пожар зад счупен прозорец!
  
  И в този свят Бог е жесток,
  Творението плаче, кръгът на ада!
  Христос плаче сам
  Няма сила в него - да изтръгне пъпа!
  
  Имаме надежда за партията
  Талантливи и силни хора!
  Побеждавали сме копелета и преди
  И сега тръбата реве!
  
  Раждам деца, докато битката отшумява,
  Нека в бъдеще всички войни - броят!
  Засаждане на ябълкови и черешови дървета
  И танковете ще бъдат бракувани!
  
  И летете до други планети
  Да градим щастие - комунизъм!
  Изпращаме поздрави на други светове,
  Като сокол рицарят се втурва!
  Момичетата измъчвали младежа до загуба на съзнание. И изглежда наистина им харесва.
  Тогава един от тях взе и стреля от гаубица, изстреля смъртоносен снаряд и отново запя с голямо вълнение;
  Скъпоценни камъни между клоните изглеждат,
  Дори и просешка раница, на моето рамо!
  Вървя беден в светлината на бледата луна,
  Хвалете майката природа през славния септември!
  
  Повярвайте, страната е велика, известна е със силата си,
  Въпреки че плътта ми е измъчвана от дълъг път!
  Домашна рокля, боса красота,
  Камъчета под краката ми, убоди краката ми!
  
  Но дърветата са в злато, буйни къдрави,
  Като медни стотинки, ореол от трепетлики!
  Аз съм младо момиче, хвърлящо старото в прахта,
  По пътя шамар, дъждът поръси пътя!
  
  Нощта вече е студена, дните са топли,
  Пропълзяла есен, зло в тръни утайка!
  Ядосани портиери, размахват метли след мен,
  Вятърът също е жесток, иска да угаси светлината!
  
  Така че бях в делириум от седмици, краката ми вече са потънали в кръвта,
  Гладът ужасно мъчи, има огън в стомаха!
  На страницата няма подслон, всички рицари загинаха,
  През Отечеството-Родина - ураган връхлита!
  
  Замръзнали стръкове трева - осеяни със сребро,
  Перли с шарки - клони от тополи!
  И бялото ми тяло трепери от студ,
  Звезден Водолей намигна със симпатия!
  
  И където ходя - къде да намеря подслон,
  Под боси крака ледът хруска!
  На гробището само спокойствие ли ме чака,
  Под земята във влага, скрийте се от бурите!
  
  Не, казах си, няма да умра,
  Не изкушение, а плашило: добре охранена райска градина!
  Отново по пътеката, хапвайки череши,
  Тя погледна към залеза!
  
  И до Киевската лавра, през снежните преспи,
  От майка Сибир съм бос!
  Там тя се молеше неистово, пред монах, просяк,
  Заради Верния Бог се разделих с ятагана!
  
  Времената се променят, светът е в революция
  Пурпурна, червена зора изгря!
  И аз също искам да видя по-добър дял,
  Това момиче, останало точно от олтара!
  
  Бивш новак стана член на Комсомола,
  За сметка на воина - нито един труп!
  Дори изненадан - Господ не се подчини,
  Но най-смелият й не понася страха!
  
  Така че момичето е свирепо, тя стана комисар,
  И изгориха руската църква в ярост!
  Въпреки че е преминала военен път и е останала непокътната,
  Но в душата й огънят - изпепели всичко до основи!
  Момичетата обичаха да пеят. И младежът Славка, заедно с него, сега лежеше при картечницата. И стрелял по врага.
  И щурмови отряди преминаха през небето, въртяха се и разпръскваха неуправляеми снаряди във всички посоки.
  Ето го Фоке-Вулф - чудовищна машина.
  Тук тя се втурва в полет на ниско ниво. И тя има шест въздушни пистолета. Те стрелят много точно. Всичко се издига във вихър в прах и намотки се устремяват към небето.
  А зад тях са TA-152, по-мощен и усъвършенстван модел от същото семейство.
  Момичетата стрелят по самолетите и то много добре. Бият ги, карат ги да пушат и пеят;
  В необятността на прекрасната родина,
  Калени в битки и труд...
  Композирахме весела песен
  О, страхотен приятел и лидер!
  
  Сталин е славата на битката,
  Сталин от нашия младежки полет ...
  Борба и победа с песни,
  Нашите следват Сталин!
  Борба и победа с песни,
  Нашите следват Сталин!
  Момчето воин Славка отбеляза:
  - Ами Сталин? Имам по-добра песен!
  Момичетата извикаха в един глас:
  - пей!
  И младият воин го взе и запя ентусиазирано;
  Ужасна новина, в жестока война,
  Момиче, което се влюби завинаги!
  Хвърлен в устата, демонът-Сатана,
  Къде е Господ: правда и милост?!
  
  Дева Наташа отиде боса,
  Но те тропаха по прашните пътеки!
  В края на краищата, за греховете течеше извор,
  Случи се да марширува в задгранични далечини!
  
  В началото на пролетта тръгнах на път,
  Краката са толкова сини от студ!
  Не можеш да отхапеш парченце месо,
  Само кимайте в смърча на инея!
  
  Така че по пътя, пълен с камъни,
  Краката на момиче бяха съборени до кръв!
  И през Русия, покрай хората,
  Страната на града на царете на Йерусалим!
  
  Кавказките планини, хребетите в снега,
  Остри камъни бодат подметките!
  Но вие се хранихте със силата на земята
  Избрал тежък хадж в Божия град!
  
  Лятна пустиня, зло слънце,
  Като момичешки крака в тиган!
  Свещеният град не е далеч
  Всеки носи безкрайно бреме!
  
  Там на гроба на Бог-Христос,
  Момичето преклони колене в молба!
  Къде е голямата мярка на греха,
  От какво черпя сила в правдата!
  
  Бог й каза, сбърчвайки чело,
  Само молитвата няма да промени този свят!
  Русия е предназначена да управлява векове,
  Точно така, обслужвай я, без да искаш пари!
  
  Девата кимна: Вярвам в Христос,
  Вие избрахте Русия за спасител на света!
  Ще разпространя истината за това на всички,
  Посланието на Исус: Бог идолът!
  
  Пътят обратно беше лесен и бърз,
  Босите крака са силни!
  Ръка с благодат Бог протегна,
  Мускули и воля, сякаш от стомана!
  
  И ти се присъедини към армията
  Стана пилот, победи Луфтвафе!
  Там тя показа височината на красотата,
  Германски разрушител се втурва към противопехотна мина!
  
  Воин - смел, смел боец,
  Предан на партията - на каузата на съветите!
  Вярвам в победния край над изметта,
  Глутница демони до стената, до отговора!
  
  Е, защо изтребителят е свален,
  Нямахте време да освободите презрамките!
  И щитът се оказа дефектен,
  И злият фашизъм се побратими с янките!
  
  Стана неравна, жестока война,
  Поне съм мъж: плача горчиво!
  Сякаш в беда се гмуркаме до дъното,
  Все пак късметът изчезна от Отечеството!
  
  Към Бога моето възклицание: Всевишният за какво!
  Ти ме раздели с моята любима девойка!
  Дори в студа не носеше палто,
  И за трима противници, все пак, тя победи!
  
  Тя не го ли заслужава?
  Посрещнете победата с мен с цветя!
  Щедро изпечете пайове за празника,
  И аз ще дойда на парада с Наташа!
  
  Суровият Господ отговори мрачно:
  Кой в света е щастлив, кой е добре?
  Ще страда и плътта ще стене от болка,
  Все пак човечеството е подло, грешно!
  
  Е, тогава, когато дойда в слава,
  Ще хвърля в геената този, който не е достоен да живее!
  Ще възкреся твоята девица и теб,
  Най-добрите тогава няма да искат дял!
  Комсомолките аплодираха с голям ентусиазъм и плам. Така харесват тази песен.
  Един от тях попита Славка:
  - Обичаш ли да ближеш?
  Младият мъж отговори с усмивка:
  - Със сигурност!
  Момичето извика:
  - Така че да си лижем пичките!
  След това Славка трябваше да коленичи и самоотвержено да работи с езика си.
  Момичето мъркаше от удоволствие и пееше:
  Отечеството ни даде лъч свобода,
  Безкраен океан от любов...
  Народите се сливат в светъл лъч,
  Вихрушка от хладна кръв бушува!
  Да, момичетата, ако пееха, тогава нищо няма да ги спре. И нека хвърляме боси пръсти със смъртоносна сила, много разрушителни гранати. И те взривиха и унищожиха множество нацистки войници.
  Славка туитна:
  - Войските са готови, госпожо,
  Ще унищожим всички!
  Наташка се изкиска, тя тук беше командир и излая:
  Бяла армия, черен барон,
  Царският трон отново ни се готви...
  Но от тайгата до британските морета
  Червената армия е най-силната от всички!
  
  Така че нека червеното да стисне властно,
  Вашият щик с мазолеста ръка...
  И ние трябва, неустоимо,
  Отидете до последната, смъртна битка!
  Момичетата извикаха в един глас:
  - И много ни харесва!
  И тогава един от тях разкри зърното на гърдите и как се блъска в немски самолети със смъртоносна светкавица. И наистина е изключително брутално въздействие!
  Наташа пееше:
  Смело другари в крачка,
  Укрепете нашия дух в борбата...
  Към далечното щастие пътят
  Да се кърмим сами!
  Славка облиза устни и добави:
  - И голи, момичешки токчета!
  Комсомолците се засмяха и изреваха в един глас:
  Да удряме хората, да удряме хората
  И бийте кофите!
  И красавиците взеха светкавица от много красивите си и люлякови очи.
  И тогава отвориха устата си и как свирнаха. От свистенето им многобройни, струпани ята гарвани получиха инфаркт и паднаха мъртви.
  И да строшим черепите на немците.
  Славка запя:
  - Врани, врани, врани,
  Летите високо като пилета...
  Корони, корони, корони
  Не търпи фалшивата природа!
  Наташа се изкиска и отбеляза:
  - Да, представихте си!
  Младият мъж отговори с усмивка:
  - Спете повече!
  Комсомолките изреваха:
  Песента ни помага да градим и живеем,
  От прем на бос поход ...
  И този, който върви през живота с песен,
  Той никога, никога няма да изчезне!
  И воините взеха и с голите си кръгли пети изхвърлиха много убийствени дарове на унищожение.
  И пак от алените зърна ще ги бият пулсари на унищожението!
  Наташа изписка:
  - Ето една бисквитка!
  Момичетата измърмориха в хор:
  - Ще има задник отстрани!
  Славка се изкикоти и отговори:
  - И плюс лоното на Венера!
  След това батальонът от момичета ще вземе и ще покаже алените си зърна на гърдите. И без излишни предразсъдъци ще бъде изкован с помощта на ултразвук. И германските танкове, които приближаваха като стоманена лавина. Включително страхотния "Лъв", те спряха. И изведнъж започнаха да се променят. Превърнете се в много красиви, рисувани и пищни сладки с апетитен аромат. И наистина започна да се разнася такава миризма, че момичетата започнаха да облизват устните си. И тогава как издуват бузи и духат, пеейки:
  - Ние сме воини на светлината, толкова готини,
  Удряйки злите орки като трион...
  И краката на момичетата са толкова боси,
  Ние ще направим, познайте кенгуруто!
  Момичетата войни искряха със сапфирените си очи като звезди. И пак се засмяха, оголвайки бисерните си зъби. Това са наистина изключително агресивни красавици.
  И така те взеха от алените зърна на гръдния кош, сякаш бяха ударени с ударна мълния.
  И те летят във въздуха. И всички ще изгорят на земята, а след това и шоколади, и сладки ще паднат отгоре.
  И воините запяха:
  Ние сме шоколадови момичета
  Обичаме да ядем пайове...
  И такива, знаете ли, добре,
  Слабостта е извън нашите ръце!
  Воините се усмихваха със своите перлени, искрящи зъби, като скъпоценни кутии за бижута.
  И те отново запяха, ревайки:
  Едно две три,
  Разбийте всички врагове...
  Четири, осем, пет -
  Убийте злите орки!
  Девет, шест, седем
  Няма проблем!
  И красавиците на словото ще се смеят от рубинените зърна на гърдите си, в които вече летят огнени и смъртоносни пулсари за сетен път.
  
  ДОБЪР ХОД ФЮРЕР
  АНОТАЦИЯ
  Случайно се случи, че фюрерът беше достатъчно умен да не разпръсква силите си в различни посоки, а да направи, както беше предварително планирано, да превземе Сталинград веднага, докато съветските войски не подготвят отбраната. Сталинград и ходът на войната се оказват различни. Но босите комсомолки могат да направят чудеса.
  . ГЛАВА 1
  Хитлер не направи фатална грешка, когато насочи Четвърта танкова армия към Кавказ. Вместо това той незабавно нареди превземането на Сталинград. Немците не си губеха времето. И те успяха да пробият до града, който все още не е окупиран от войски и не е готов за защита. Изглежда, каква дреболия, но оказа влияние върху хода на войната.
  След превземането на Сталинград през август 1942 г., Турция взе и влезе във войната. Тя обеща да направи това веднага след падането на Сталинград. А османците бяха нетърпеливи да отмъстят на Русия за предишните си поражения. Япония продължи да се колебае. Все пак нещата не й вървяха добре в Тихия океан. Битката при Мидуей беше загубена и ситуацията изглеждаше нестабилна. И тогава има и откриването на втори фронт срещу СССР.
  Но ударът на милионната мобилизирана турска армия, повече от тридесет дивизии, срещу слабото прикритие на съветските войски се оказа много болезнен. Турците превземат Батуми, обкръжават Ереван и започват да навлизат дълбоко в съветските позиции. И германците, след превземането на Сталинград, започнаха да се движат по Волга в южна посока към Каспийско море.
  Германците бяха силни и за съветските войски беше трудно да се придържат към голата степ. Освен това, за извършване на доставки през пълноводна Волга.
  Освен това британците, не искайки да провокират Турция, донякъде намалиха активността си срещу германците във въздуха.
  Освен това германските асове им нанесоха големи щети. Например Йохан Марсел не се разби случайно, когато самолетът му се разби. И продължи да мъчи британците.
  До края на септември германците на източния фронт достигат Каспийско море. И Кавказ беше откъснат по суша. Сталин поиска атака. Но в центъра на Ржевската посока съветските войски не успяха.
  Направен е опит за нападение от север на Сталинград, но и той се проваля.
  Но войските на Вермахта през октомври започнаха да се движат по крайбрежието на Каспийско море. И турците настъпват в посока Тбилиси и по на север.
  И германският "Тигър" за първи път участва в битките. По-точно, не съвсем за първи път, този танк се биеше през септември близо до Ленинград. Но имаше специален екипаж. На него се бориха четири германски момичета, които бяха готови да тестват такава машина в истинска битка.
  Тук те се движат по крайбрежието на Каспийско море по равнината. И съветските коли се появяват напред. Включително леки Т-60.
  Герда натиска бутона на джойстика с боси пръсти. Оръдието стреля и снаряд се забива с всичка сила в съветската смъртоносна машина.
  Герда изрева:
  Нашите кости не се страхуват от танкове,
  Винаги знаехме как да се бием в SS!
  Германският "Тигър" спира. Към него се насочват съветски автомобили. Шарлот стреля, този път използвайки алено зърно на гърдите. Избива руски танк и скърца:
  Ние не сме прости момичета
  Босите крака са страхотни!
  Тогава Кристина изстрелва картечници, покосявайки съветските войници. Освен това тя натиска спусъка с голи гърди и рубинено зърно.
  Тогава момичето промърмори:
  - Готини сме! И боси крака!
  След като тя засне гола, розови токчета и Магда. Момичето направи това изключително точно. Прониза съветската кола и изскърца:
  - За Третия райх!
  След това тя изплези език.
  Това наистина са жени.
  Но германците се бият от едната страна, а прътът се движи напред. От друга страна съветските войски.
  Ето ги пионерите. Боси момчета и момичета по шорти и къси поли посрещат нацистите с огън от пушки и прашки.
  Те хвърлят експлозивни опаковки с боси, детски крака, които разкъсват нацистите.
  И в същото време героите-пионери пеят;
  Ние сме децата пионери на Артемида,
  Роден вместо залъгалка с кобур!
  За слава на нашата майка Русия -
  Момчето се бие!
  
  Ярка вратовръзка гори като факла,
  Красив хор пее химн на Отечеството!
  И фюрерът ще получи остър кактус в задника,
  Познаваме ордите от противници, разбиваме!
  Партията ни научи на силата на битката,
  Умейте да стреляте и да бягате, бийте се с всички!
  Нека по-големите братя бъдат взети в армията,
  Но също така ще пожънем голям успех!
  
  Какъв роден сервиз да вкусите?
  В окопите, ако трябва, на машината!
  И приятелството е по-силно от всичко под червеното знаме,
  Да дойде страната ми в комунизма!
  
  Колко трудно е отпред обграден,
  Снегът вече падна, а ние сме боси, сълза!
  Fritz-fiends няма да им бъде простено,
  А ти се бори в мечтите си и дерзай!
  
  Ние момчетата сме изтощени от битки,
  Гладен, смачкал крак в кръв!
  Но ние няма да им позволим да ни бият с ботуши,
  Като Рус душата ми те обича!
  
  Ние не знаем думата плен, добре, по дяволите със слабост,
  Да, колко паднаха в битките на момчетата!
  Понякога умората се прокрадва,
  Когато като стотонен машинен товар!
  
  Но няма нужда да се поддавате на нашата стръмност,
  Не за това се заклех пред Бога!
  Трябва да служи без подлите дела на Русия,
  Другарят Сталин е вечен идеал!
  
  Но най-важното е смелостта и смелостта,
  Находчивост и красота на мисълта!
  Не мислете, че културата е дреболия,
  Все пак стихът е роден от езика на огъня!
  
  Имам пламъка на Исус в гърдите си,
  Кой е Бог и Спасител и Комунист!
  Той не толерира святостта, познава душите на страхливците,
  Пътят е само нагоре, не се опитвайте да падате!
  Децата пееха и танцуваха, хвърляйки взривни опаковки с боси пръсти.
  И от страната на германците летяха атакуващи самолети. И изпрати убийствени дарове на унищожение.
  Битката беше жестока. Пионерите се бориха упорито, но не се поддадоха на враговете. Те стреляха с пушки и малки пистолети. И те също използваха прашки. Което направиха много добре.
  Въпреки че, например, някои немски танкове не са пробили челото с експлозиви.
  Момичето и момчето опряха босите си пети на камъчетата и опънаха голяма прашка. Пуснати импровизирани взривни пакети. Прелетял и се ударил в немската кола.
  При което героите-пионери отново запяха;
  Сталин е славата на битката,
  Сталин от нашия младежки полет ...
  Борба и победа с песента,
  Нашите следват Сталин!
  Пионерите пеят прекрасно. През октомври в Дагестан все още е доста топло и е добре децата да се бият боси. Босите им подметки на детските крака станаха мазоли и по-твърди от кожата на ботушите им.
  И е много умно да хвърляш грах на смъртта с голи пръсти.
  Това са страхотни деца.
  Момичето Лара изчурулика:
  В необятността на прекрасната родина,
  Кален в битка и борба...
  Композирахме весела песен
  О, страхотен приятел и лидер!
  Момчето Серьожка възрази агресивно:
  - Ами Сталин? Да, Сталин е козел! Той прецака войната!
  Момичето Лариса ядосано тропна с бос крак и отбеляза:
  - За такива изказвания можете да попаднете под трибунала!
  Пионерчето Мишка извика:
  - И какво не е вярно! Фашист проби до Каспийско море! И какво след това ще спорите, че Сталин е гений.
  И момчето с бос крак хвърли малка граната по германците.
  Пионерът Саша изписка:
  Бяла армия, черен барон,
  Царският трон отново ни се готви...
  Но от тайгата до британските морета,
  Червената армия е най-силната от всички!
  И пак блеснаха, голи, кръгли, прашни, вдървени от непрекъснатото ходене боси петите на децата.
  Ето колко се борят и бият. Дори и силите да са неравни. Но все пак са пионери.
  И ако едно момиче хвърли грахово зърно с голата си пета, тогава тя пак ще разкъса германците. И децата продължават да пеят;
  Облаци летяха от кръвопийците,
  Адът изригна от Земята недалеч!
  Дрънкащата змия пълзи по панзвале,
  Облаци осветени с кръв!
  
  Вълните пламтят, плискат се като адска буря,
  И той ще срещне армия от най-смелите смелчаци!
  Ние ще защитим красивите прекрасни жени
  Ще бъдем достойни за подвизите на нашите бащи!
  
  Земя моя, колко болезнено стенеше,
  Противникът остави стотици рани от следи!
  Но ние ще изхвърлим фашизма от пиедестала,
  Морът на тежките години няма да е дълъг!
  
  И смъртта вече се белее зад облаците,
  Но нашите мисли са разкъсани към небето!
  Нека смажем прословутите злодеи на прах,
  И го разкъсайте, познавайте Вермахта наполовина!
  
  Ние не познаваме мира и старостта гниене,
  Ние сме деца на нашата свята Родина!
  Всичко светло се бори с нацистите,
  Стреляй ние могъщи тези корени!
  
  И това, което избухна със силата на зла бомба,
  За какво ни е този гръм?
  Бойците на Русия са способни на много,
  И върхът ще стане дъно за фюрера!
  
  Адът пламна,
  Пълзеше по рокадата с хищна мутра "Тигър"!
  И цялата умора отлетя от нас в миг,
  Време е за забавни игри!
  
  Граната в ръката и смъртоносно хвърляне,
  Ето го "Тигърът" в муцуната здраво получен!
  И Хитлер в казана в котелното помещение на Тартар,
  За да не разкрием руския свят!
  
  Берлин се тресе от яростни залпове,
  Ето едно червено знаме се вее над Райхстага!
  И слънцето пламна над Родината,
  Все пак Третият райх е хвърлен на прах и пепел!
  Децата се бият упорито и героично.
  Показват, че сърцата им са млади, но много смели. И тогава четири деца отпуснаха босите си крака и бутнаха голям варел с нитроглицерин.
  Тя се търкаляше, въртеше.
  И как ще се взриви, блъсвайки се в немски танк.
  След като пионерите пееха от радост;
  Ние сме пионерите на комунизма деца,
  Които макар да вдигат държавата...
  Хитлер ще отговори яростно за гнева си,
  Ще смажем, повярвай на Сатаната!
  
  Положихме клетва пред Бога
  И Ленин даде сърцето на младите ...
  О, не съдете пионерите строго,
  И Всемогъщият даде повече сила!
  
  Отидохме отпред, боси момчета,
  Те искаха да се бият, защитавайки Родината ...
  За нас и момчета, и момичета с коса,
  И нашата лоялност е здрава броня!
  
  Тук близо до Москва бушуваха битки,
  Изгорени танкове, разтопен асфалт...
  Ще видим, дадоха ми вяра в комунизма,
  И хващаш фашистите с меч!
  
  Не вярвайте на хората, Хитлер не е всемогъщ,
  Въпреки че идеята на фюрера продължава да живее...
  И ние ударихме нацистите силно,
  Да тръгнем на това страхотно пътешествие!
  
  Няма да се страхуваме от враговете на Русия,
  Обичаме нашия роден СССР...
  Ти не си рицар с душа на шут,
  Нека дадем пример на Божието царство!
  
  Хитлер не знае, той ще бъде жестоко бит,
  Въпреки че силата на ада бушува толкова в него...
  И паразитните Фриц идват,
  Кой ще изпълни мира с огън!
  
  Величието на руснаците да печелят с игра,
  Въпреки че това е много работа...
  Победата ще дойде, вярвам във великолепния май,
  И фюрера ще получи пълен капут!
  
  Ето нашата вяра, силата на комунизма,
  Нека СССР процъфтява вечно...
  Ще смажем, знаете игото на фашизма,
  Русия стана такава армия!
  
  Фриц бяха бити близо до Сталинград,
  Разпознаха силния ни юмрук...
  И раздадохме страхотни подаръци,
  И изритаха диктатора до стотинка!
  
  Моята страна е красива Русия,
  В него цъфтят арктическите ябълкови дървета ...
  Сварог и Сталин - това е месията,
  Нацистите бягат от бойците на Русия!
  
  Ето колко красива е вселената,
  Когато комунизмът го лъсна...
  И изпитанията ще бъдат за назидание,
  Полет само нагоре и нито секунда надолу!
  
  Взехме зимата с див червен вик,
  Те счупиха гръбнака на бялата гвардия ...
  Враговете на Русия на комунизма са бити,
  Трофеите останаха за обяд!
  
  Държахме Сталин много здраво,
  Момичета боси във всяка слана ...
  Вие станахте, повярвайте ми, силен човек,
  И пионерът израсна до героя!
  
  Не, Русия никога няма да се разпадне,
  Безсмъртният Ленин показва пътя...
  Ние не се страхуваме от лъскав пламък,
  И руснаците не могат да се върнат от комунизма!
  
  
  В името на нашата майка Русия,
  Нека се обединим в един венец на сърцето ...
  Ура, момичетата крещяха силно
  Страхотна сбъдната мечта!
  Да, нашата вяра е винаги да бъдем с бащите,
  И ако е възможно да надминем предците ...
  Завинаги ще бъдем смели хора,
  Въпреки че изглежда не повече от двадесет!
  
  Ние обичаме родината си, повярвайте ми,
  Искаме щастие завинаги...
  Луцифер, повярвай ми, няма да ни унищожи,
  Лятото ще дойде - студът ще загине!
  
  В Русия всичко ще цъфти много великолепно,
  Сякаш светът е в беда...
  Ще дойде ерата, вярвам, че комунизмът,
  Богатството, радостта ще бъдат вечни!
  
  Науката ще възкреси мъртвите в битки,
  Завинаги младостта ще бъде с хората ...
  И човек е като Всевишния,
  Изчезвай, аз познавам злодея във вечността!
  
  Накратко, щастието огрява всички във Вселената,
  Всички хора по света са като едно семейство...
  Децата се смеят и играят в рая
  Ще ме обичаш с песен!
  Ето как децата пеят красиво и с много чувство. И оголи белите си зъби.
  И тогава едно момиче с гола, розова пета хвърли грахово зърно. Така той прелетя, удари дулото на немски танк, откъсвайки купола му с корените. Тогава младата красавица изписка:
  - Плешивият фюрер да умре!
  Момчето Серьожка с бос крак хвърли камъче, което удари немския офицер в носа и изчурулика:
  - Сталин е козел, но Родината е в сърцето ни!
  А на друго място се бият отчаяни комсомолци. Те също са боси и с къси поли.
  И се застрелват с оръжия или самоделни базуки.
  А някои момичета дърпат тетивата с боси пръсти и точно и точно стрелят.
  Вероника натисна копчето с аленото си зърно и запя. Други комсомолски момичета подхванаха:
  Ще спасим велика Русия,
  Срам като нас няма да дойде...
  Да изпълним военна мисия
  Да съдим японците!
  
  Ние, момичетата, сме просто комсомолци,
  Повярвайте ми, родени сме да се бием...
  Въпреки че микадото ходи с наклонена шапка,
  Империята трябва да бъде разбита!
  
  Нека не даваме победа на Япония
  Самураите не могат да победят Русия...
  Нека дядовците се гордеят с рицарите,
  Нахална мечка ще разкъса на парчета!
  
  Нашата сила е руската сила,
  Тя хвърли ножа с бос крак ...
  Противниците са известни,
  Корав нрав имат момичетата!
  
  Бихме се с Вермахта, играейки
  Те победиха Фриц бързо близо до Москва ...
  И те влязоха в Берлин през победния май,
  Тъпчете босите крака на девиците!
  
  Не, никой няма да спре славяните,
  Великият крал ще води битка ...
  Ние, момичета, плетем плитки,
  Самурай се превръща в парцали!
  
  Врагът ще бъде бит много силно,
  Руският дух не може да бъде победен от врагове ...
  Съветските момичета са атлетични,
  И силен е господарят на мечката!
  
  
  Комсомолски момичета от народа,
  Те обичат да се бият здраво...
  За отечеството, Ленин, свободата,
  Мачкай, вярвай на всяка армия!
  
  Вярвам, че самураите ще бъдат победени
  Славните комсомолци ще бъдат почетени ...
  Знайте, че самурайските орди са разбити,
  Все пак има много славни герои!
  
  Великият цар управлява Русия,
  Издаване на укази, съдене на слуги...
  Тронът не търпи суетене и лай,
  А не метод за овладяване на страха!
  
  Русе, ти си нашата майка и богиня,
  За вас момичетата са нетърпеливи да се бият ...
  Краката на красавиците са голи,
  Но те ще разбият този грабеж!
  
  Не, за да не бъда пълен с Порт Артур,
  Ние няма да позволим да се вземе такава граница...
  И японецът хваща куршум-глупак,
  И го разкъсайте с граната!
  
  Никога няма да коленичи
  С нас е Всемогъщият Род, Сварог ...
  С нас са Сталин и великият Ленин,
  Исус е с нас, Бог Всемогъщи!
  
  Комсомолците не се счупват в битка,
  Подвизите на войниците не могат да бъдат изброени...
  Рицарите винаги са знаели как да се бият,
  Сатана ще бъде унищожен!
  
  Няма по-красива родина - Русия,
  Борете се за нея и не се страхувайте...
  Нека го направим, вярваме, че целият свят е по-щастлив,
  Цялата вселена е факел от светлина Рус!
  
  И когато дойде време за победа
  И всички мечти ще бъдат в слава ...
  Нека скърбите и проблемите отминат,
  В царството на изобилието, красотата!
  Комсомолците пееха толкова красиво. Но е трудно да се бориш. Тук във въздуха са две немски момичета, красиви руси асове.
  Албина стреля с боси пръсти. Тя свали три съветски самолета в един залп и изписка:
  - Ще покажем най-висока класа!
  Алвина също удари врага и използва аленото зърно на гърдата и този път свали четири руски самолета и туитна:
  - Ще има най-голямата победа на света!
  И момичето се смее. И от двете страни има достойни противници.
  Междувременно до средата на ноември германците се обединиха с турците и отидоха в Баку. Сега СССР загуби достъп до петрол и стана тясно.
  Почти целият Кавказ беше заловен.
  Британците отложиха операция "Факел". Така че не бяха сигурни. Въздушните битки продължиха само във въздуха. През ноември Йохан Марсилия постави нов рекорд, като свали повече от осемдесет самолета за един месец. И за първи път превишаване на броя на свалените автомобили с триста единици. И той беше първият воин на Третия райх, който отново получи Рицарския кръст на Железния кръст със сребърни дъбови листа, мечове и диаманти.
  След това германците напълно завладяват Кавказ и всички градове през зимата. Ереван падна последен, напълно обграден и блокиран.
  След което Уилсън Чърчил предлага на Хитлер примирие. И най-големият човекоядец се съгласи да довърши СССР.
  Йохан Марсел свали до този момент повече от петстотин самолета и беше прехвърлен на източния фронт.
  През май, веднага щом пътищата изсъхнаха, германското настъпление започна в посока Саратов, от една страна, и Москва, от друга.
  В битките участваха немски танкове: "Пантера", "Тигър", "Лъв", и самоходното оръдие "Фердинанд", и модернизираният Т-4. Плюс няколко по-малки самоходни оръдия.
  И започва ново село с историята на Втората световна война, но съветските момичета и пионери ще се бият с голям героизъм.
  
  ELF-AS ПРОМЕНЯ ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА
  АНОТАЦИЯ
  Един от елфите на паралелния свят искаше да се бие. Но той избра за себе си кариерата на пилот на Луфтвафе. Елфът се оказа феноменално силен пилот-асо, който спечели рекордни резултати. И това ефективно започва да влияе върху хода на Втората световна война.
  . ГЛАВА 1
  Един от елфите на паралелния свят искаше да стане герой и да се бие в авиацията. И трябваше да се случи така, че да попадне в Луфтвафе. В края на четиридесет и втората година започва кариерата на този смел пилот. Той е елф и никой не може да го събори. Но самият той активно сваляше самолети. В средиземноморския сектор на фронта Волф Бисмарк отсече повече от триста самолета. За първите двеста той получи Рицарския кръст на Железния кръст с дъбови листа, мечове и диаманти. По това време това беше една от най-високите награди на Третия райх. И за триста свалени самолета Вълк - както самият този елф се наричаше - също беше награден с брилянтен орден на Германския орел.
  Но истинският триумф очакваше аса на елфа, когато беше прехвърлен в Курската издутина. На източния фронт започва неговата просто фантастична кариера. Толкова ефективен, че ходът на историята започна да се променя. За два месеца Волф свали повече от четиристотин съветски самолета.
  И той беше награден с нова степен на ордена: Рицарски кръст на Железния кръст със златни дъбови листа, мечове и диаманти. И за седемстотин и петдесет свалени самолета - уникална степен, специално за да отличат Волф Бисмарк, те установиха шестата степен на наградата: Рицарския кръст на Железния кръст с платинени дъбови листа, мечове и диаманти. И когато елфът-ас свали хиляда самолета, той беше удостоен с друга награда, специално одобрена за него: Звездата на Рицарския кръст със сребърни дъбови листа, мечове и диаманти.
  Трябва да се отбележи, че феноменалното представяне на Волф беше постигнато и защото му беше предоставен експериментален изтребител ME-309, който имаше цели три 30-мм въздушни оръдия и четири картечници.
  И с такава огнена мощ феноменалният Вълк унищожава тривиално съветски автомобили от разстояние. И не можаха да го свалят, тъй като умряха много по-рано.
  Други пилоти се издигнаха до нивото на супер елф и се опитаха да се бият по-добре. Особено се отличиха две момичета: Албина и Алвина. Те се биеха само по бикини и боси. И в същото време немските пилоти показаха феноменални резултати.
  Албина се биеше на Focke-Wulf, много мощна машина по отношение на въоръжението. Тя натискаше копчетата с боси пръсти и с един залп сваляше три съветски самолета наведнъж и пееше:
  Ние сме големи феномени
  Момичетата са боси!
  Алвина, също използвайки босите си пръсти, когато стреля и сваля руски самолети, издава:
  - Слава на Германия, слава -
  Танковете се втурват напред...
  Дивизии в черни ризи -
  Поздрави Дойче хора!
  Албина свали сутиена си. И отново натисна копчето с помощта на алените зърна на гърдите си и запя:
  - Млъкни, млъкни...
  Сталин-дегенерат!
  Млъкни, млъкни
  Според рогата на съвета!
  И отново ще използва голите си гърди в битка. Това наистина е момиче.
  И Алвина също остана само по тънки бикини. И рубинените зърна на гърдите натискат бутоните. И реже съветските самолети, и в същото време пее:
  Родина, нека плаче грозният
  Но ние я обичаме...
  Спящата красавица!
  И воинът взе и показа дългия й розов език. Това наистина са жени.
  И Волф Бисмарк от своя ME-309 понякога удря наземни цели. Особено за танкове. От 30-милиметрово оръдие с дълга цев е напълно възможно да се пробие покривът на танка Т-34. И деактивирайте съветската машина. Е, защо един елф-ас е по-лош от същия Рудел?
  Вярно, че унищожаването на танкове не е основната му задача, но все пак за няколко месеца на Курската издутина той унищожи няколкостотин съветски превозни средства или по-скоро ги извади от строя за известно време. Резервоар със счупен люк може да бъде ремонтиран. Освен ако екипажът не страда. Но 30 мм оръдие носи малък снаряд, така че е трудно да се унищожат всички в танка. Той свали много щурмови самолети Ил-2, причинявайки значителни щети на офанзивните способности на Червената армия.
  В резултат на това германците успяха да избегнат пълно поражение на Курската издутина. И фронтовата линия беше стабилизирана. Нацистите загубиха Орел и Белгород, но успяха да запазят Харков и част от Донбас.
  Боевете се проточиха до късна есен. След това настъпи пауза. Загубите на Червената армия бяха големи, но германците бяха донякъде изтощени. По-модерна Panther-2 с малка и тясна кула започна да пристига отпред . Тя беше по-добре защитена отстрани, а пистолетът й имаше по-бронебойни 75 мм при дължина на цевта 100EL.
  Появи се малко по-рано, отколкото в реалната история и "Тигър" -2. Но този твърде тежък танк не беше много популярен сред военните.
  Но "Пантера" -2 се оказа доста добра.
  Източният фронт беше замръзнал. Боевете се водеха само във въздуха. Германският пилот Волф Бисмарк, или елфът, е кръстен белия дявол. И Сталин сложи награда от един милион рубли на главата му.
  До нова година Волф Бисмарк е свалил 1500 самолета. И голям брой нокаутирани танкове и наземни цели. За което е награден с платинена купа с диаманти. Както и кръста за военни заслуги в злато и също с диаманти.
  В края на декември Червената армия отново се опита да настъпи на южния фланг на фронта. Големите загуби във въздуха и ефективността не само на Волф Бисмарк, но и на други немски асове забавят напредъка.
  Боевете показаха ефективността на използването на жени пилоти в битки.
  По-специално, самият млад елф се биеше заедно с момичето Хелга. Тя се бори на Focke-Wulf и удря повече наземни цели.
  Момичетата са меко казано сладки. И тя също използваше боси пръсти, когато снимаше. Което беше много ефективно.
  Хелга беше очарователна и много красива блондинка с изящна фигура.
  Тя често се биеше само по бикините си. И тя смело удари съветските танкове, пробивайки кулите им.
  Сред новите немски машини Jagdpanther беше по-модерна и ефективна. Това самоходно оръдие беше едновременно мощно и добре защитено в челото и подвижното. Освен това самоходните оръдия Panzer-4 се оказаха нелоши, които бяха едновременно ниски и добре бронирани в челото.
  През зимата германците се защитаваха умело. Освен това съюзниците, претърпели загуби в битките за Сицилия и Италия, действаха много внимателно и дори не превзеха Неапол. И отклони по-малко германски сили.
  Хитлер лично се среща с Волф Бисмарк. И той убеди фюрера, че вместо крилати и балистични ракети, FAA ще инвестира в по-усъвършенствана модификация на Focke-Wulf TA-152. И този многоцелеви самолет се оказа много успешен.
  Неговото въоръжение и броня бяха много здрави, а летателните му характеристики и маневреност бяха много по-добри от тези на Focke-Wulf. И тази машина започна да печели господство във въздуха. С помощта на TA-152 е възможно да се поразяват и наземни цели. По-специално танкове, самоходни оръдия, камиони, съветска артилерия и ракетни установки.
  Това бяха наистина супер коли.
  Червената армия е затънала в германската отбранителна линия. Съветските войски не можаха да успеят нито близо до Ленинград, нито в Украйна, нито в центъра.
  Нацистите увеличиха производството на танкове и самоходни оръдия. Особено Jagdpanther, който беше добър и ефективен. И "Пантера" -2 показа нивото си особено с умелото използване на силите.
  И, разбира се, германските момичета все още се бият. Включително и в танкове.
  Волф Бисмарк убеждава фюрера, че жените трябва да бъдат използвани на фронта. Защото те са много добри бойци.
  И наистина, как например се бие екипажът на танка на Panther-2.
  Герда въпреки зимата само по гащи и боси.
  А тя е много красива и чаровна блондинка.
  И пистолетът на "Пантерата" -2 е много далечен. И ако се блъска, наистина ще удари със смъртоносна сила.
  Герда оголи зъби и стреля по съветската кола с боси пръсти. Тя удари тридесет и четири от голямо разстояние и изчурулика:
  - Аз съм готино момиче,
  И винаги се бия бос ...
  Това са истински воини.
  "Пантера" -2 стои неподвижно в засада. Съветските превозни средства се опитват да настъпят. Новото немско оръдие има начална скорост на снаряда 1300 метра в секунда, което позволява дори с малък калибър да пробие съветски превозни средства от голямо разстояние.
  Сега Шарлот стреля. Червенокосото момиче също използва голи пръсти, грациозните си, загорели крака.
  Шарлот стреля уместно и изпя:
  - Ти се влюби в дявол
  И реших да посветя страницата си на нея!
  След това стреля по съветския танк и Кристина. Тя също използваше голи пръсти. Той е пронизал руската кола, като й е нанесъл сериозни щети, предизвикал е горящи и детониращи снаряди.
  Кристина туитна:
  - Ще влезем смело в битка,
  За каузата на Райха...
  Ще изтрием враговете в лайна,
  И не се унасяйте!
  Тогава Магда стреля с боси пръсти. И това беше много точен и добре насочен удар. И воинът нанесе съкрушителен удар на руската технология. И тя проби тридесет и четири кулата.
  Тогава момичетата запяха:
  Ето го и първото размразяване
  В ковчега виждам Сталин...
  И пълен с трупове
  Руска земя!
  Момичетата на Пантера-2 се бият отчаяно.
  Тук Герда стреля отново, натискайки копчето с аленото зърно на гърдите си. И тя проби съветските тридесет и четири с голяма точност. Блъснах го, удряйки корпуса от голямо разстояние. И бойният комплект започна да се взривява.
  Герда се засмя и отбеляза:
  - Нашите кости не се страхуват от танкове,
  Винаги знаехме как да се бием в SS!
  Идеята да се използват голи женски гърди за снимане е много прогресивна.
  Тук Шарлот победи врага с помощта на малиново зърно на гърдите. Изби руска кола и туитна:
  - Здравей на Третия райх, здравей!
  Тук са тлъстите полета на Отечеството ...
  Няма да ви кажем здравей
  Можете дори да процъфтявате от нулата!
  И момичето показа много дългия си език. Тя може да направи чудеса за тях.
  Така че Кристина се чука с помощта на рубинено зърно на гърдите си. Тя нокаутира кола Т-34-76 и изчурулика, оголвайки зъби:
  - Слава на нашата родина Германия!
  Това е толкова готино момиче!
  И друг съветски танк гори. И е много яко и яко.
  Магда го взе и го заби на врага с помощта на зърното на гърдата с ягоди и го направи много удачно.
  Прониза руска кола с екипаж миризливи мъже. Освен това боеприпасите са избухнали. И имаше детонация.
  Златокосият воин пееше:
  - Величието на германците признава планетата,
  Можем да засадим банани на Марс...
  Ние сме обичани и ценени от всички нации по света,
  Защото имаме Богородица!
  И момичето отново използва зърното на гърдите си, което приличаше на розова пъпка. И е много красиво.
  А когато момичетата само по тесни бикини се карат е изключително красиво.
  Хубаво е да има много момичета. Например Шела и Фрида се карат. Две момичета стрелят със снайперски пушки.
  И те също са боси и по бикини. Много красиви и секси момичета. И имат релефна преса с плочки.
  Това наистина е страхотно. И сега Шела стреля по врага, пронизва съветски офицер с куршум.
  Тогава момичето изкрещя:
  - Аз съм страхотно супер момиче!
  И той ще хвърли голяма, смъртоносна граната с босите си пръсти. И тя ще прелети, а масата съветски войници ще се разкъса.
  И Фрида стреля, и тя също го прави много добре. Удря руския командир и изкрещява:
  - Германците ще бъдат добри,
  Бием всички руснаци от сърце!
  И отново ще хвърли лимон с босите си пръсти на краката с колосална разрушителна сила. Той избухва и маса червеноармейци са бити с откъснати ръце и крака.
  Фрида го взе и изрева:
  - Натисни газта, хайде момчето ми, натисни газта!
  И блестят със сапфирени очи. Това наистина е момичето, от което се нуждаете. И много готино също.
  Шела го взе и изчурулика:
  - Моите красиви устни,
  Като корали са...
  В страхотен момент прекрасен
  Момичетата удрят!
  Тук наистина трябва да кажа много прекрасни и готини красавици.
  Тук Шела оголи гърдите си, спускайки сутиена си. И с алено зърно на спусъка като натиска. И дарът на смъртта ще реагира със смъртоносна сила. Ето една прецакана жена от Германия. И да кажем това - конкретно.
  И отново руски войници с откъснати ръце и крака се разпръскват в различни посоки.
  Фрида също взе и показа бюста си. И приложи убийствено рубинено зърно на гърдата. И така те удрят врага с голяма точност. И тя изстреля топките на руския генерал.
  Тогава русата германка запя:
  Къде ти е генералската униформа,
  Твоите заповеди, гърбът ти е като струна...
  Вече чухте края
  Само дъждът биеше по покрива
  Вашият генерал!
  И момичето воин блесна със сапфирените си очи. Това наистина е момиче. И все още бос.
  И езикът й е много игрив.
  Момичетата снайперисти са на работа. И те нокаутират много съветски войници и офицери.
  Тук е женският фактор, той може да реши много. И добре насочени, снайперски изстрели.
  В битките участваха най-новите немски самоходни оръдия Е-10. И тогава елфът-асо помогна. Той убеждава Хитлер, че работата по Маус няма перспектива. И е по-добре да оставите дизайнерите да разработят нещо, напротив, по-малко по размер, по-евтино, но много по-ефективно. Ето как най-добрите дизайнери на Третия райх създават колата. В него двигателят и трансмисията бяха разположени в един блок и напречно, а колата можеше и да се спуска.
  Височината му беше само 1,2 метра, а екипажът от само двама души беше разположен в легнало положение. А колата имаше тегло само десет тона с двигател от 400 конски сили. В случая оръдието е 75 мм и дължина на цевта 48 EL. И челната броня е 82 мм при голям наклон, а страничната е 52 мм и плюс това се затваря с ролки.
  Тоест колата се оказа - малка, мобилна, маневрена, незабележима и в същото време все още добре защитена. Не като Maus, който дори в проекта не изглеждаше особено привлекателен поради огромното си тегло - би било трудно да го транспортирате дори при ниска скорост.
  И как този танк ще се провали извън пътя?
  А E-10 е просто идеалната кола. А нейните съветски тридесет и четири не можеха да пробият челото дори при стрелба от упор. И все пак немската кола беше много лесно маскирана.
  Две момичета: Ева и Адала, се биеха със съветски танкове в такава кола. Може би пистолетът не е достатъчно мощен, за да порази врага от голямо разстояние. Но врагът не ви вижда особено. И ако види, значи няма да падне.
  Това наистина е нещото, от което момичетата имат нужда. И разбира се, те имат тайна. Бийте се боси и по бикини.
  Интересно е също, че нацистката кола е боядисана в бяло и почти не се вижда в снега.
  Ив натискаше бутоните на джойстика с боси пръсти. Улучих съветската трийсет и четворка от разстояние. И все пак немското оръдие във всеки случай е по-добро от съветското и пееше:
  - E, e, има една жена Ева,
  Е, е, там има пещера!
  И Адала също удря врага като луд. А също и с боси пръсти. Прониква във врага и крещи:
  - Слава! слава! слава!
  Германия е сила!
  Нека просто кажем, че момичетата тук са просто супер. И кой може да се мери с тях? Много са готини.
  И стрелят точно. И немската кола е много мобилна. И така той бие враговете. И показва убийствената си класа.
  Но разбира се има и жени от съветската страна. И те също се бият боси и по бикини.
  Ето, например, екипажът на Елизабет на Т-34-76. Момичетата се бият почти напълно голи.
  Елизабет стреля с боси пръсти и пее:
  - Момичетата са различни
  Но в този случай червено...
  Искат победа
  Трябват момчета, а не дядовци!
  Катрин й намигна и изгука:
  - Да, имаме нужда от избрани момчета!
  И също така стреля с помощта на боси пръсти.
  И тогава целият танков екипаж от момичета започна да пее;
  Влязох в комсомола, играех
  красиво момиче мечта...
  Мислех, че светът ще бъде вечен май,
  Всеки ден е раждането на пролетта!
  
  Но по някаква причина не се получи.
  Някак си не мога да се влюбя...
  Е, кажете на момчетата в моя милост,
  Животът е много издръжливо гребло!
  
  Изведнъж войната внезапно гръмна,
  И ураган се втурна към смъртта ...
  И моите момичета силно тяло
  Можете да получите удар веднага!
  
  Не искам, повярвай ми, предавам се,
  Борба за Родината докрай...
  Носим гранати в здрава чанта,
  Сталин замени баща си в сърцата!
  
  Воините са страхотни в Русия.
  Можем да защитим световния ред...
  Звездите на небето напояваха кадифето,
  И ловецът се превърна в игра!
  
  Аз съм босо момиче, което се бие
  Пълен със съблазън и любов...
  Уил, знам място в този рай,
  Не можеш да изградиш щастие с кръв!
  
  Воини на великото отечество,
  Ще се борим здраво близо до Москва ...
  И тогава мечтата при комунизма
  Срещу ада със Сатаната!
  
  Храбри руски момчета,
  Че се борят честно докрай...
  Те бият от картечница,
  Ако трябва и със златна корона!
  
  Дори куршум не може да ни спре
  Исус великият Бог възкръсна...
  Дните на хищния дракон отминаха,
  От небето стана още по-ярко!
  
  Обичам те мила Лада,
  Върховният бог Сварог ще бъде в слава ...
  Трябва да се бием за Русия
  Най-добрият Белобог е с нас!
  
  Не поставяйте руснаците на колене
  Повярвайте ни, нашата плът не може да бъде обуздана...
  С нас са Сталин и великият Ленин,
  Този изпит също трябва да бъде положен!
  
  Болката по Отечеството е и в сърцето ни,
  Вярваме в нейното величие...
  Отваряме бързо вратата към космоса,
  Ще бъде много сладък живот!
  
  Боси сме красиви момичета,
  Тичаме бързо през снежните преспи ...
  Нямаме нужда от тази горчива водка,
  Херувимът разперва крилата си!
  
  За отечеството ние, момичетата, ще стоим,
  И ние ще отговорим на Фриц, без зло,
  Адският Каин ще бъде унищожен,
  И здравейте на Христос Спасителя!
  
  Ще има епоха - няма да стане по-добре,
  Мъртвите ще възкръснат завинаги...
  Вселената ще се превърне в жив рай,
  Сбъдната мечта на всички!
  Така пееха и стреляха комсомолките. И те използваха както голи пръсти, така и алени зърна на гърдите.
  И тогава Елена стреля, използвайки голата си кръгла пета. И удари врага.
  Тогава момичето каза:
  Благодарение на Сталин
  Това е осеяно с трупове...
  Руска земя!
  И Ефросиния също с боси пръсти ще го вземе и ще удари врага. И го прави изключително точно и прецизно.
  Тогава ще изреве:
  - Имаме сополиви момичета,
  Ще знае само първи клас!
  Съветският танк не е много добър. И снарядите често пропускат целта си, въпреки че са изстреляни с боси крака.
  А пионерите още се бият. Момчетата се бият през зимата боси и по шорти.
  Босите загорели крака на децата посиняха от студ, но погледите на момчетата са много горди. Въпреки че се бият с гол торс в студ и леден вятър. И все пак сините им устни пеят;
  
  Моята страна е под знамето на октомври,
  Достигна висотата на силата на светлината!
  В крайна сметка ние се борим за нея не напразно,
  Нека нейната любов е възпята във вечността!
  
  Страната на съветите на хората носи мир,
  В него всички са щастливи - познайте пролетарията!
  Кой е за Русия - слава и чест,
  Нека изпеем химните на милион арии!
  
  Да постигнем чест - младостта на земята,
  Да строим храмове - раят на комунизма!
  Къде е черният дим в далечината?
  Познайте тази стъпка на подлия фашизъм!
  
  Но какво издаде пионерът с клетвата -
  Заклех се пред каузата на света - да служа ревностно!
  Ако противникът искаше да вземе доброто,
  Ще го гоним под звуците на акордеона!
  
  Врагът не знае, че имаме Родина,
  Ще дойде време - корабите ще се строят!
  Нашият тил на бойците на Отечеството не е изчезнал,
  Нека всеки стане доблестен герой!
  
  Ще летим към звездите в небето с песен,
  Скоро ще копаем канали на Марс!
  Хората на Съветите са обединени с партията -
  Все пак комунизма ни изведе в народа!
  
  Войната, разбира се, не е игра,
  Вие сте мишената в него - същевременно стрелецът!
  Куршумът ужилва остра игла,
  Нека грозният Фриц е много лош!
  
  Можем да постигнем всичко, всичко -
  И ще има палми и кокос за закуска!
  За тези, на които не им пука
  Ще стане доста трудно с пръчка!
  
  Танк "Тигър" смяташе, че е неуязвим,
  И какъв парад на Съветския площад!
  Но доказа, че е непобедим,
  Това няма да позволи на студа да ви прогони през лятото!
  
  Така че Сталин е съвестта, честта на душата на Русия -
  Наредено да се бори за светините!
  Моето момиче, не бъди тъжна
  Честта е неразрушима, лъжица за стръв!
  
  Под свирепо мъчение - не издавай стон,
  Покажете на всички - боец от монолит!
  Такава е силата на червените армии
  Където дори едно момче се бие като елит!
  Така смело пеят и се борят пионерите. А момчета на единадесет или дванадесет години хвърлят експлозивни опаковки на смъртта с боси пръсти.
  И го правят много агресивно.
  А децата стрелят много точно по врага.
  Тук един пионер хвърли самоделна мина с голата си пета и тя падна под гусениците на немски танк.
  Момчето изрева:
  Нишката е скъсана
  Зла смърт ни заплашва...
  И да живееш
  Героят трябва да умре!
  Тук момчетата пеят смело и яростно.
  Момчетата тичат из снежните преспи полуголи и боси. Обутите им крака са червени като пачи крак.
  И торсовете посиняваха от пронизващия вятър, който биеше по ребрата. Така са много тъпи момчетата.
  Но смелите деца стрелят. Някои момчета по шорти дори използват прашки. И дърпат въжето с боси пръсти. Това наистина е страхотно.
  И че поне някой може да устои на пионер с червена връзка на тънък, детски врат?
  Младите воини по къси панталони показват своята много агресивна и демонстративна класа.
  Един от тях използва летящо хвърчило и успява да повреди крилото на немски щурмови самолет. Той излетя в далечината, пушейки, и отиде на ремонт.
  И пееха смелите, боси и почти голи момченца по шорти;
  Ние сме децата пионери на Артемида,
  Роден вместо залъгалка с кобур!
  За слава на нашата майка Русия -
  Момчето се бие!
  
  Ярка вратовръзка гори като факла,
  Красив хор пее химн на Отечеството!
  И фюрерът ще получи остър кактус в задника,
  Познаваме ордите от противници, разбиваме!
  
  Партията ни научи на силата на битката,
  Умейте да стреляте и да бягате, бийте се с всички!
  Нека по-големите братя бъдат взети в армията,
  Но също така ще пожънем голям успех!
  
  Какъв роден сервиз да вкусите?
  В окопите, ако трябва, на машината!
  И приятелството е по-силно от всичко под червеното знаме,
  Да дойде страната ми в комунизма!
  
  Колко трудно е отпред обграден,
  Снегът вече падна, а ние сме боси, сълза!
  Fritz-fiends няма да им бъде простено,
  А ти се бори в мечтите си и дерзай!
  
  Ние момчетата сме изтощени от битки,
  Гладен, смачкал крак в кръв!
  Но ние няма да им позволим да ни бият с ботуши,
  Като Рус душата ми те обича!
  
  Ние не знаем думата плен, добре, по дяволите със слабост,
  Да, колко паднаха в битките на момчетата!
  Понякога умората се прокрадва,
  Когато като стотонен машинен товар!
  
  Но няма нужда да се поддавате на нашата стръмност,
  Не за това се заклех пред Бога!
  Трябва да служи без подлите дела на Русия,
  Другарят Сталин е вечен идеал!
  
  Но най-важното е смелостта и смелостта,
  Находчивост и красота на мисълта!
  Не мислете, че културата е дреболия,
  Все пак стихът е роден от езика на огъня!
  
  Имам пламъка на Исус в гърдите си,
  Кой е Бог и Спасител и Комунист!
  Той не толерира святостта, познава душите на страхливците,
  Пътят е само нагоре, не се опитвайте да падате!
  Така пеят и се бият пионерите, те са войници на СССР.
  И тук комсомолците още се бият. Разбира се, момичетата в студа носят само бикини.
  И тогава Наташа натисна копчето на базуката с аленото си зърно. Тя изстреля убийствена ракета и запя:
  Никога няма да се предадем
  Момичета броят орли...
  Бием всички фашисти яко,
  Като деца на сатаната!
  И ще хвърли с босите си пръсти убийствен дар на смъртта.
  И Зоя изчурулика:
  - Готино!
  И удари врага с помощта на аленото зърно на гърдите. Това са наистина жени - супер.
  И тогава цял батальон комсомолци подхванаха и запяха;
  Ние сме момичета, влизаме в Комсомола,
  Те се заклеха с вяра да бъдат Отечеството...
  Така че яростно поражение очакваше нацистите,
  Е, и Русия да живее при комунизма!
  
  В крайна сметка Ленин е с нас, сякаш като метал,
  От бронз, който е по-здрав от всяка стомана...
  Мечтаех да обърна световете
  Както е завещал великият гений Сталин!
  
  Ще направим Отечеството по-хладно
  И ние ще издигнем Отечеството над звездите ...
  Нека има успех с комсомолците,
  Въпреки че краката ни са боси!
  
  Фашистът нападна моята родина,
  От изток нагло се изкачват самураи ...
  Обичам Исус и Сталин
  И вярвам, че противникът ще го разкъсаме!
  
  В края на краищата известният Бог Сварог е с нас,
  Кой комунизъм, на шега, ще построи...
  Славният Род е по-силен от всичко във вселената,
  Ще добави към съзнанието и волята!
  
  Вярваме, че никога няма да се откажем
  Не поставяйте отечеството на колене...
  Другарят Сталин е ярка звезда,
  А нашият учител е мъдрият гений Ленин!
  
  Ние ще направим нашето Отечество,
  По-красива и лъчезарна на планетата...
  И ще бъде, познайте смъртоносното оръжие,
  Нека възрастни и деца се забавляват!
  
  Изгори Сварог, не гори в сърцето си,
  Вие сте покровител на всички мечове на Русия ...
  Скоро ще построим, вярвам, силен рай,
  Исус ще дойде свята мисия!
  
  Не вярвайте на приятелите от бандата на Хитлер
  Че ще победи лесно и заплашително...
  Всичко, от което се нуждаете, е едно семейство -
  И вярвайте, че не е късно да обикнете Родината!
  
  Всемогъщият Господ пази всички нас,
  Повдигнете трикольорното знаме над земята ...
  И злият хищник ще се превърне в игра,
  Ще можем да се справим със Сатаната!
  
  Обичам великото отечество
  В цялата вселена няма по-красива от теб
  Няма да продадем Русия за рублата,
  Нека изградим мир и щастие във Вселената!
  
  В името на нашата Родина, мечта,
  Велика Русия ще възкръсне...
  Всичко останало е само суета
  И нов месия ще бъде с нас!
  
  О, моя всемогъща Лада,
  Ще дадеш любов и мир на руския ...
  Обръщам се към теб, така че се моля,
  И ако трябва, удряйте със светкавица!
  
  Мария Небесна Майко Божия,
  Вселената даде на Исус...
  Заради вас великият Бог възкръсна,
  Хората не са загубили истинския вкус!
  
  Забележете, комсомолците са
  Боговете на Русия са много уважавани ...
  Ние сме великите синове на Родината,
  Руснаците винаги печелят!
  
  Приятелите трябва да се молят на Родината,
  Перун, Ярило и Сварог са могъщи ...
  Ще бъдем много силни съпрузи
  И дори ще издухаме облаците в небето!
  
  Сега врагът вече е изхвърлен от Москва,
  Много си наранил фашистите...
  Ние сме верни на Исус и Сталин,
  Ще има достатъчно танкове с оръдия!
  
  Не, врагът няма да може да обуздае руснаците,
  Тъй като нашите воини са всемогъщи...
  Изпити, предаване, само за пет,
  За да бъде всяко момче много силно!
  
  Повярвайте ми, Сталинград ще бъде славен,
  И ние ще го пазим от нападението ...
  Ще дойде победоносен рицарски ред,
  Въпреки че кръвта тече необуздано!
  
  Боси момичета в студа
  Те бягат, трептят с петите си ...
  И ще ударят фашистите с юмрук,
  Необщителният Каин ще бъде сплескан!
  
  Всичко ще бъде, хората знаят добре
  Ние сме в космоса, ще отворим съзвездията ...
  В края на краищата е грях да се съмнявате в храбростта,
  И на Божия трон ще има човек!
  
  Науката скоро ще възкреси мъртвите,
  Ще можем да станем по-млади и по-красиви ...
  Над нас е златокрил херувим,
  За моята прекрасна майка Русия!
  
  НОВИЯТ ЦАР НА РУСИЯ МИХАИЛ МИШУСТИН
  АНОТАЦИЯ
  Руският президент Владимир Путин почина на 24 февруари 2023 г., година след началото на спецоперация, а всъщност голяма, братоубийствена война с Украйна. Михаил Мишустин стана новият действащ президент на Русия. И в Русия започна нова историческа ера и големи промени.
  . ГЛАВА 1
  След като Владимир Путин почина на 24 февруари 2023 г., точно на годишнината от началото на голямата война с Украйна, в Русия започнаха да се случват следните събития.
  На първо място, разбира се, най-важният въпрос е за наследника. Според конституцията министър-председателят Михаил Мишустин трябва да действа . Доктор на икономическите науки, един от малкото в екипа на Владимир Путин, който имаше интелект и големи познания. Плюс много богат човек. Михаил Мишустин подхождаше на олигарсите или най-богатите хора в страната, както и на икономическия блок в правителството, индустриалците и финансистите.
  Относително Михаил Мишустин също подхождаше на Запада. Във всеки случай той не заплашваше Америка и Европа с военна сила на всяка крачка и изобщо не злоупотребяваше с антизападната реторика.
  Но ето си силите за сигурност - те имат власт и как ще възприемат новия цар? Освен това войната с Украйна отиде твърде далеч и не е толкова лесно да бъде спряна.
  Вярно е, от друга страна хората са уморени от войната, а и армията. Наистина има някои демонични бандити като Рамзан Кадиров, който има куршум в главата. Но и в Чечня мнозина вярват, че няма за какво да умират в чужда земя. Още повече, че много дагестанци вече се бунтуват и жители на други региони на Кавказ и Русия.
  А талибаните откриха и втори фронт, като атакуваха Таджикистан. Освен това армията на Рахмонов се оказа слаба и с нисък морал. И Русия трябваше наистина да се впрегне във войната на юг. Тъй като талибаните обградиха и победиха руската военна база в Таджикистан. И тук дори чеченците не бяха много нетърпеливи да се бият с талибаните.
  А антивоенните настроения нарастват. А в Държавната дума вече има доста недоволни. А Сергей Шойгу до голяма степен загуби авторитета и влиянието си. За една година руснаците вече се биеха. И желанието на хората и елита да се бият по-нататък падна.
  А силите за сигурност не са толкова популярни сред хората. Във всеки случай първо се събра Съветът за сигурност. Имаше много неща за обсъждане, включително погребението на починалия руски президент Владимир Путин.
  И тук сред хората расте разочарованието от руския диктатор. И популярността на Путин не е същата. И много хора просто го мразят. И за тях смъртта на Владимир Путин е повод за радост и радост.
  Митинги и протести вече има в цялата страна.
  Съветът за сигурност се проведе тайно. И още в самото начало имаше караница. Дмитрий Медведев, като заместник на Владимир Путин по сигурността, пожела лично да ръководи заседанието на съвета.
  И действайки по конституцията, Михаил Мишустин каза, че сега е държавен глава.
  И двамата сановници започнаха да се натискат около председателския стол. По-тежкият Михаил Мишустин избута Дмитрий Медведев. Той издуха. Сергей Шойгу отбеляза:
  - Ами вие сте като циркови артисти!
  Матвиенко отбеляза:
  - На теория жена трябва да стане държавен глава!
  Медведев изръмжа:
  - Защо жена?
  Говорителят на съвета на федерацията с готовност отговори:
  - Заради политическата коректност. Не е ли?
  Имаше смях. Всъщност изглеждаше смешно. Секретарят на Съвета за сигурност Патрушев отбеляза:
  - Според конституцията държавен глава е Михаил Мишустин. И той ще ни води!
  Чу се одобрителен ропот.
  И новият и.д.
  - На първо място трябва да се направи достойно погребение на загиналия руски президент Владимир Путин. И поканете на тях голям брой лидери на различни държави. Може би дори президентът на Съединените щати.
  Шефът на ФСБ отбеляза:
  - Президентът на САЩ едва ли ще дойде! Но мисля, че президентът на Китайската народна република ще ни посети!
  Михаил Мишустин отбеляза:
  - Американският президент е твърде стар и това е лошо. Много по-добре и по-лесно за справяне с авторитарни режими, където държавният глава не е твърде стар, а позицията му е силна!
  Патрушев отбеляза:
  - Принцът регент на Саудитска Арабия вероятно ще дойде. Въпреки че трябва да се каже много съмнителен приятел. Той финансира бойни групировки, които ни се противопоставят в Сирия, а също така подбужда срещу талибаните. Като цяло арабите нямат нищо против да пренесат шериата в Русия.
  Михаил Мишустин отбеляза със загриженост:
  - Рамзан Кадиров има твърде голямо влияние. И вече пробва короната. Неговите войски в Украйна се биеха повече с езици, той пестеше силите си, за да направи хвърляне към Кремъл понякога.
  Патрушев се съгласи:
  - Рамзан Кадиров е хитра лисица. Но все още не е достатъчно силен, за да щурмува Кремъл.
  Михаил Мишустин вдигна рамене и отбеляза:
  - Така да се каже! По време на войната с Украйна бяха смелени най-добрите руски части. Само убити загубихме повече от сто хиляди войници, офицери, генерали! Плюс това фронтът в Таджикистан. Може да нямаме достатъчно сили в хода на ислямския преврат. И въобще ние всъщност воюваме в Украйна с половината свят. И имаме големи проблеми в това отношение!
  Министърът на вътрешните работи отбеляза:
  - В Русия нарастват антивоенните настроения. Включително сред депутатите от всички нива. Дори членовете на "Единна Русия" и след това се присъединяват към протеста . Генадий Зюганов, нашите шестима са твърде стари и слаби, за да удържат втурналите се в битка комунисти. И да кажем, че нашите дела са много лоши. Престъпността също расте. Както и цените. Настроението на хората е много тревожно. Освен това уахабитите се активизираха в Северен Кавказ. Те отново надигат глава и често действат в контакт със западните разузнавателни служби. А в колониите има все повече бунтове.
  Матвиенко отбеляза:
  - Трябва да се обяви амнистия за малолетните престъпници и жените!
  Министърът на вътрешните работи отбеляза:
  - И младите се наказват твърде меко. Стигна се дотам, че мнозина извършват убийства - за да се почувстват мъже, но седят година, две и дори в условия почти като в санаториум. И ги глези!
  Дмитрий Медведев кимна енергично:
  - Скоро тези младежи ще ни седнат на главите! Понякога дори съжаляваш, че детството не е вечно. И това би било хулиган от сърце!
  Михаил Мишустин кимна и отбеляза:
  - На първо място е необходимо да се направи достойно погребение на президента Путин. Въпреки грешките и ексцесиите му, много руснаци все още го смятат за вид божество. И трябва да останем верни на починалия. По-конкретно, ковчегът трябва да бъде златен, а посмъртно на Путин трябва да бъде дадена звездата на героя на Русия!
  Дмитрий Медведей веднага се изказа:
  - А също и орден "Свети Андрей Първозвани", както и титлата маршал на Русия!
  Михаил Мишустин се засмя и отговори:
  - Може ли да има веднага генералисимус? Какво са дреболии?!
  Сергей Шойгу отбеляза с въздишка:
  - Да дадат генералисимуса на покойния Владимир Путин, това вече ще е очевиден крах! Но маршалът може да се даде!
  Изпълняващият длъжността президент на Русия отбеляза:
  - Но Шойгу можеше да получи маршал. И да обявим, че печелим войната с Украйна, въпреки че това не е така!
  Шефът на ФСБ отбеляза:
  - Трябва да решите - война до края или мир! Не се скитайте като зайци.
  И.д.президент попита:
  Какво мисли тайната полиция по въпроса?
  Бортников въздъхна тежко и отговори:
  - Не можем да дадем на Украйна четирите региона, които сме анексирали. И ако не го върнете, тогава Украйна и Западът няма да стигнат до мир с нас. Във всеки случай няма да се откажат толкова много. Тоест има само един изход - война до край!
  Мишустин отбеляза:
  - Интересна е идеята да се борим докрай. Но всяка война рано или късно завършва с мир. В края на краищата е нереалистично да се превземе и задържи цяла Украйна!
  Шойгу отбеляза:
  - Ако мобилизирате още няколко милиона войници, ще бъде реално. Все още имаме мобилизационни ресурси. Освен това все още можете да наемате наемници от приятелски страни. Вярно, фронтът с талибаните е активен и създава проблеми. Но в крайна сметка можем да напуснем Таджикистан!
  И.д.
  - Удар по престижа на Русия?
  Министърът на отбраната логично отбеляза:
  -Ако дадем четири региона на Украйна, тогава влиянието върху престижа ще бъде много по-силно! Може би дори фатално!
  Мишустин отбеляза:
  - Това е война не само с Украйна, а всъщност с целия колективен Запад. Владимир Путин, макар и далеч от гений, се радваше на подкрепата на народа и дори чеченците го уважаваха и му се подчиняваха. И ще успеем ли да проведем старата политика, загубили харизматичен лидер? - блъсна по масата действащият президент на Русия и продължи. - Възможен ли е сталинизмът без Сталин и путинизмът без Путин!
  Последва тежка пауза. Всъщност много членове на Съвета за сигурност отдавна се съмняват в правилността на избрания курс. Достатъчно силна ли е Русия, за да започне конфронтация с целия колективен Запад? Да, и талибаните на юг удариха. Съвсем очаквано те уловиха момента, в който най-добрите сили на Русия бяха или смазани, или затънали в Украйна.
  Наистина, тук може би вече става въпрос за оцеляването на Русия в новите, по-трудни условия.
  Да, и антивоенните настроения сред хората нарастват. Русия губи подкрепа и авторитет в света.
  Медведев взе, сякаш след пауза:
  - И какъв ни е изходът! Ако дадем на Украйна и Запада четири анексирани региона, тогава ще бъдем опозорени за векове и това ще означава политическа смърт за нас. Народът няма да ни прости такова поражение!
  Михаил Мишустин възрази:
  - Дори великият Петър Велики понякога правеше отстъпки. Той върна Азов на Турция и даде на Китай няколко крепости в Приморието. Отстъпват и Александър II, в Кримската война, и Николай II, и цар Михаил Романов във войната с Жечпосполита и Швеция. Не можеш винаги да печелиш. И понякога се случва мъдростта да се отдадеш сега, разчитайки на отмъщение по-късно!
  Шойгу вдигна рамене и отбеляза:
  "Не знам дали ще успеем да задържим властта по време на концесията. Ако дадем четири района на украинците, определено ще бъде като поражение. Междувременно все още има пари за продължаване на войната. Струва ли си да се паникьосвате? Може би е по-добре да мобилизирате още няколко милиона войници и офицери и да прекратите войната, като превземете Киев!
  Чу се одобрителен рев от Съвета за сигурност. Той беше в тесен кръг и в него нямаше лидери на фракции.
  Председателят на Държавната дума Володин кимна енергично и потвърди:
  - Мирът по условията на Запада и Украйна е политическа смърт за нас. А при други условия е нереално! И все още имаме сили и средства да се борим!
  Михаил Мишустин сви рамене и отбеляза:
  - Питахте ли хората?
  Председателят на Държавната дума отговори уверено:
  - Мнозинството от населението все още е за продължаване на войната. Въпреки че такъв процент, честно казано, намалява!
  Действащият президент на Русия кимна и предложи:
  - Хайде, тогава ще внесем подобен въпрос на референдум и ще го зададем на хората. Първият въпрос: сте за мир с Украйна и за преговори, и вторият въпрос: сте за война с Украйна до победен край и без преговори. Мисля, че това би било силен ход!
  Министърът на финансите и с.д.
  - Референдумът е съвместим с избора на нов президент или ...
  Действащият президент Мишустин поклати отрицателно глава:
  - Не! Цели три месеца няма да дърпаме! Максималният срок за гласуване е в рамките на две седмици. Референдумите за Крим и окупираните райони също се проведоха в пожарен ред. И тук трябва да направите всичко бързо и точно!
  Финансовият министър отбеляза:
  - Разходите ще са за референдума...
  Мишустин го прекъсна:
  - Няма сравнение с цената на войната с Украйна! На този фон това е просто пренебрежимо малък разход. Така че няма нужда да се лигавите! Ще направим референдум и както реши народът, така да бъде!
  Матвиенко се изкиска и попита:
  - Как мислите, че ще решат хората?
  Действащият президент на Русия уверено заяви:
  - Както реши народът, така ще приемем!
  Председателят на Държавната дума Володин отбеляза:
  - Резултатът от гласуването до голяма степен зависи от административния ресурс. Нищо чудно, че Сталин е казал: не е важно как гласуват, важно е как мислят!
  Михаил Мишустин уверено заяви:
  - В този случай това ще бъдат абсолютно честни и прозрачни избори. И аз и ние искаме да знаем мнението на хората! И както хората решат, така да бъде!
  Министърът на отбраната Шойгу отбеляза:
  - Най-вероятно хората ще решат да продължат войната до победен край! И тогава, ако искаме победа, тогава не можем да избегнем обща мобилизация!
  Действащият президент на Русия кимна:
  - Ако народът реши така, тогава ще имаме само едно нещо, на което да се подчиним и да се борим до победа. И ако хората говорят за мир, тогава какъв ще бъде светът!
  Министърът на вътрешните работи отбеляза:
  - Шансът е петдесет на петдесет. Хората са уморени от война. И резултатът от референдума не е толкова предвидим, колкото изглежда на пръв поглед!
  Михаил Мишустин кимна.
  - Ако светът е толкова по-добър! Без Путин продължаването на путинизма е почти толкова невъзможно, колкото сталинизма без Сталин. Нещо трябва да се промени. Без силен, макар и застаряващ лидер, няма да можем да осъществим конфронтация със Запада и хибридна война!
  Медведев веднага отбеляза:
  - Мисля, че референдум трябва да се проведе и да се приеме! Но за това по конституция е достатъчно решение и МО, но по-фундаментален въпрос е кого ще номинира управляващата партия за президент на Русия?
  И.д.президент каза уверено:
  - Който и да изпълнява задълженията на президента, той трябва да отиде от управляващата партия на изборите! Първо, за да няма каша по време на предизборната кампания и за да може кандидатът за президент да използва целия административен ресурс, за да спечели!
  Дмитрий Медведей отбеляза:
  - Вече бях президент, осем години оглавявах правителството и ръководител на Единна Русия. Владимир Путин искаше да ме види като свой наследник!
  Шойгу отговори:
  - Няма писмено завещание по този повод! И въпреки цялата антизападна реторика към Дмитрий Анатолиевич, Путин явно охладня. А Михаил Владимирович се показа като много силен премиер!
  Матвиенко потвърди:
  - Ако Медведев бъде номиниран за президент, и.д
  Президент ще бъде Михаил Мишустин, тогава в този случай лицето
  който има толкова много власт, няма да се интересува от победа.
  Имам предвид в победата на Медведев и може да обединим изборите!
  Дмитрий Анатолиевич се засмя:
  - А на кого да ги слеем? Навални седи в зоната, либералите не
  реални кандидати. Ксения Собчак избяга в чужбина и тя не е съперница.
  Слуцки дори не прилича на сянката на Жириновски, но е време Зюганов да се прибира
  възрастен, той едва влачи краката си. Сега нямаме избори, а благодат!
  Мишустин кимна.
  - Затова трябва да има един цар! А по времето на изборите самият служебен президент трябва да отиде в президентството!
  Министърът на вътрешните работи отбеляза:
  - Рамзан Кадиров може да стане най-сериозният конкурент. Русия има висок процент мюсюлманско население. Освен това Рамзан е популярен
  и сред немюсюлманите, особено сред младежта и сред военните. Той се превърна в истинска политическа тежка категория и разполага с десетки хиляди въоръжени бойци.
  Михаил Мишустин изсъска:
  - Поредната грешка на Путин!
  Директорът на ФСБ отбеляза:
  - Имаме много компрометиращи доказателства за Рамзан Кадиров. И в такъв случай тривиално няма да го допуснем до изборите!
  Министърът на вътрешните работи отбеляза:
  - Но Рамзан може да вдигне бунт и да отвори трети фронт срещу нас. Не ни беше достатъчно да удържим Таджикистан срещу талибаните, затова десетки хиляди чеченци ще бъдат стъпкани.
  Изпълняващият длъжността президент кимна.
  - Казах на Путин, не създавайте своя собствена ИД на юг. Чеченците са много коварни и ненадеждни. А конституцията на Руската федерация забранява на субектите на федерацията да имат собствени въоръжени сили. Но сега сме в опасност!
  Министърът на отбраната Шойгу отбеляза:
  - Най-добрият вариант е да смелят кадировците във войната с Украйна и талибаните. Нека бомбардират позициите с труповете си. В същото време ще намалим населението на Чечня! Така че във всеки случай е опасно и преждевременно да се сложи край на войната с Украйна!
  Медведев кимна.
  - Логично! Но без значение как Рамзан насочи своите дивизии към нас сега. Путин много го разглези този бандит, който уби първия руснак на петнадесет години. А след смъртта на Путин Рамзан стана голям проблем за нас!
  Михаил Мишустин попита:
  - Какво предлагаш?
  Дмитрий Анатолиевич изписка:
  - Незабавно арестувайте Разман Кадиров и го обвинете в убийството на Ямадаев, Немцов и други престъпления. И действайте възможно най-бързо и решително!
  Изпълняващият длъжността президент на Русия отбеляза:
  - Опасно ли е! Може би провокира бунт на всички чеченци в Русия и наистина отварянето на трети фронт!
  Шойгу сви рамене и попита:
  - Тогава какви са идеите ви?
  Михаил Мишустин отговори уверено:
  - Може би, напротив, опитайте се да се държите нежно? Да присвоите на Рамзан друго звание генерал от армията и да окачите нова звезда на героя на Русия?
  Шойгу се засмя и отбеляза:
  - Може би тогава ще е по-добре веднага да се даде маршалско звание и орден "Свети Андрей Първозвани". Дори ако Рамзан Кадиров се съгласи да не се качи на трона на Русия за поредната подаяние, това няма да е за дълго!
  Изпълняващият длъжността президент на Русия отбеляза:
  - Но ние можем да помогнем на украинците да се отърват от този проблем. Сякаш от чужди ръце!
  Директорът на ФСБ кимна.
  - Това е добра идея! Въпреки че наследникът на Рамзан може да не е по-добър!
  Действащият президент на Русия Михаил логично отбеляза:
  - По-добре да има двама-трима наследници, които да се мразят и да се изобличават. Тогава чеченските лидери ще се бият помежду си, ще се подиграват с нас и президентският трон няма да се качи. Те ще се мразят, повече от нас!
  Директорът на ФСБ се засмя и отбеляза:
  - Наистина, вие сте мъдър Михаил Владимирович и доста достоен заместник на Владимир Владимирович! Мисля, че трябва да бъдете подкрепен като кандидат за президент на Русия!
  Мишустин кимна и отбеляза:
  - Подгответе указ за награждаване на Рамзан Кадиров със званието Герой на Русия и генерал от армията. Междувременно се свържете тайно с украинските специални служби и им помогнете, ясно е какво да правите!
  Кръгът измърмори одобрително.
  Шойгу отбеляза:
  - На конгреса "Единна Русия" недвусмислено ще подкрепи Михаил Мишустин за президент на Русия. Мисля, че и ти го правиш!
  Михаил Мишустин кимна и продиктува:
  - Сергей Шойгу ще бъде награден с Орден на победата за изключителни заслуги. За първи път след Брежнев той ще бъде награден с този орден. Ще бъде удостоен и със званието маршал на Руската федерация. Въпреки че войната в Украйна не върви много добре, този символичен жест ще вдъхнови нашите войници за нови подвизи.
  Министърът на отбраната се поклони и отбеляза:
  - Благодаря и ще се постарая да оправдая доверието!
  Изпълняващият длъжността президент кимна и продължи:
  - Владимир Путин, въпреки грешките си, все още се радва на подкрепата и любовта на значителна част от народа. Затова трябва да го наградим посмъртно. Смятам, че е необходимо посмъртно да се удостои Владимир Путин със званието маршал на Руската федерация, звездата на героя и ордена на Свети Андрей Първозвани!
  Матвиенко отбеляза:
  - Или може би генералисимусът е по-добър веднага?
  Мишустин се засмя и отбеляза:
  - Това би било пресилено! Ще ни се подиграват!
  Директорът на ФСБ отбеляза:
  - Така или иначе част от хората винаги ще останат недоволни! Но идеята за посмъртно отличие е добра!
  Изпълняващият длъжността президент кимна и продължи:
  - Добре, ще кръстим няколко улици в Санкт Петербург в чест на Владимир Путин и в Москва! Ето още един въпрос, къде ще го погребем?
  Матвиенко сви рамене и отбеляза:
  - Може би на гробището Новодевичи, до Елцин?
  Медведев отговори:
  - Някои от привържениците на покойния Путин може да възприемат това като подигравка. Предлагам или зад стената на Кремъл, или дори да направим мумия и да построим специален мавзолей за починалия Владимир Путин!
  Мишустин се засмя иронично и отбеляза:
  - Може ли Владимир Путин да бъде поставен в мавзолея вместо Владимир Илич Ленин?
  Шойгу се ухили и отбеляза:
  - И това мнозина ще сметнат за подигравка с мъртвия Путин! Още повече, че комунистите ще са против!
  Действащият президент на Русия кимна:
  - Да! Да не пипаме още Ленин! Нека разрешим проблема му в по-спокойна среда. Междувременно предлагам да организираме най-помпознато и луксозно погребение на руския президент Владимир Путин. Мисля, че патриарх Кирил лично ще го погребе!
  Директорът на ФСБ кимна.
  - Ще има погребение на Владимир Путин на най-високо ниво. И ще изпратим покани до всички държавни глави без изключение!
  Михаил Мишустин каза:
  - Владимир Зеленски също почина. И почти едновременно с Владимир Путин - това е символично!
  Шойгу кимна.
  - Да! Но всъщност той така или иначе не командва украинската армия. Мисля, че можем да предложим на Украйна примирие, докато не си изберем нови президенти!
  Изпълняващият длъжността президент кимна.
  - Това е интересна идея. Въпросът е само откога министърът на отбраната започна да мисли за мир?
  Сергей Шойгу отбеляза:
  Имам достатъчно война за една година. А преди това имаше и Сирия. И като цяло смятате ли, че войната е толкова приятно преживяване?
  Мишустин кимна.
  - Разбира се, че не! Разбирам! Какво може да направи Украйна с предложение за четиримесечно примирие. И тогава войната ще свърши!
  Министърът на отбраната отбеляза:
  - И ако не спре, тогава ... Но наистина може да бъде като замразен конфликт по време на Минските споразумения!
  Служебният министър-председател отбеляза:
  - Всеки месец от войната е повече от трилион рубли преки и непреки разходи. Така че замразяването на конфликта също е идея. Но да видим как украинската страна ще реагира на това.
  Междувременно ще вземем някои други решения.
  Премиерът на IE отбеляза:
  - Въздушната възглавница е изтощена! Време е да сложим край на войната!
  Мишустин кимна и отговори:
  - Необходимо е всички семейства и близки на жертвите, освен всичко, което вече са получили, да дадат десет милиона рубли. За тежки наранявания и наранявания пет милиона, за леки наранявания три милиона. И всички участници във войната и мобилизирани още два милиона рубли! И то веднага!
  Премиерът на Ирландия каза с въздишка:
  - Това е голям разход. А ние нямаме толкова много пари в хазната!
  Михаил Владимирович изръмжа:
  - Търсене от резерви. Или, например, просто ги отпечатайте. Малка инфлация по време на война е естествена. Не я забавяйте твърде много. Плюс това ще вдигнем минималната заплата и пенсията.
  Матвиенко кимна и добави:
  - Да, и депутатите да хвърлят кокал. Иначе обикновените изпълнители скоро ще станат по-богати от слугите на народа!
  Мишустин кимна.
  И те ще получат пари! Да, и аз също реших да наградя посмъртно Владимир Волфович Жириновски. Ще бъде хубаво за ЛДП и ще ме подкрепят на изборите. По-специално, ще присъдя на Жириновски званието генерал-лейтенант и звездата на героя на Русия. Все пак кандидат за президент от Слуцк ще бъде скучен!
  Шойгу отбеляза с въздишка:
  - Изобщо не ни е забавно!
  Служебният министър на отбраната отбеляза:
  - Войната е лошо! Като цяло, Путин все още има късмет. Ако умре по-късно, все още не се знае как ще бъде погребан и каква власт е била в Русия!
  Шефът на ФСБ отбеляза:
  - И още не знаете какво ви предстои, дали ще има бъдеще!
  Михаил Мишустин каза:
  - Да, информираха ме, че президентът на САЩ Джон Байдън иска да разговаря с мен. Мисля, че можем да обсъждаме световни проблеми с него!
  Медведев отбеляза:
  - Без отстъпки на САЩ!
  Шойгу сви рамене.
  - За какво да говорим? Честно казано, всеки прави отстъпки, ако няма друг изход!
  Изпълняващият длъжността президент кимна.
  - Да! И Сталин направи отстъпки, и Путин също. Например Владимир Путин отстъпи част от територията на Русия на Китай. Не трябва да се мисли, че Путин е бил толкова упорит и непримирим. Да, г-н Медведев също отстъпи част от спорната руска територия на Норвегия. Така че няма нужда да мислим, че Русия никога не е отстъпвала. И изтеглянето на руските войски от Киевска и Черниговска област също беше отстъпка. Целият ни живот е непрекъсната отстъпка!
  Министърът на вътрешните работи попита:
  - Ще има ли амнистии?
  Мишустин кимна.
  - Може би! Мисля, че можете да освободите всички жени и непълнолетни. При това последните зад решетките не носят печалби, а само загуби. За възрастните затворници е трудно да си намерят работа, но опитайте да настаните деца!
  Министърът на вътрешните работи се съгласи:
  - Възможно е!
  И.д.председателят отбеляза:
  - Дори за икономическите престъпления можете да обявите амнистия, и да направите отдавна закъсняла амнистия на капитала. Похарчихме доста за войната с Украйна. Тя отлетя в поне един трилион, така че двадесет! А може би и повече! Трябва да върнем бизнеса в Русия!
  Медведев отбеляза:
  - А според статиите на митинга? Също и амнистия!
  Мишустин кимна.
  - Не е невъзможно, но ще видим! Във всеки случай икономическата амнистия може да ни бъде от полза. Да, и жените и младежите съжаляват, те страдат в затвора!
  Министърът на вътрешните работи се засмя и отбеляза:
  - Младите колонии вече са почти като санаториуми. Не бих казал, че там децата страдат толкова много. Много от тях се хранят по-добре, отколкото у дома!
  Действащият президент Мишустин се засмя и отговори с ирония:
  Не само с хляб живее човек! Въпреки че децата трябва да растат и да се хранят добре дори в затвора. И така може би всички сме пенсионери под амнистия, тези, които са извършили престъпления с малка и средна тежест. Нека бъдем милостиви!
  Министърът на вътрешните работи отговори:
  - Това ще доведе ли до скок на престъпността?
  Мишустин отговори уверено:
  - Толкова по-добре! Имате нужда от полиция, но ще има работа! Между другото, може би ще увелича и вашата заплата.
  Премиерът на IE отбеляза:
  - Все още не се знае колко време ще продължи войната, но тук такива разходи. Можем да сринем рублата!
  Действащият президент на Русия заплаши с пръст:
  - Рублата трябва да се запази до моята победа на президентските избори в Русия заради цялата ми сила! Но емисиите могат да бъдат увеличени.
  Директорът на ФСБ отбеляза:
  - Хората могат да проявят прекомерна пасивност на изборите. Имаме нужда от ярки, но в същото време омразни кандидати, за да не събират много гласове!
  Мишустин отбеляза с въздишка:
  - Уви, няма кой да замести Жириновски. Има и истината на Ксения Собчак. Но и тя не е на това ниво. Но можете също да включите Максим Галкин в процеса. Но това също е ... Въпреки че защо да не опитате. Навални, оставянето му на избори е опасно - може да събере много гласове!
  Директорът на ФСБ кимна.
  - Още по-опасно е да допуснем Рамзан Кадиров. Ако пробие до трона, ще е по-зле, отколкото при Сталин. И трябва да вземем предвид това!
  Изпълняващият длъжността президент кимна.
  - Да! Прицел Рамзан! За да не издаде звук! И продължавайте да търсите компрометиращи доказателства за него. Що се отнася до Зюганов, този старец абсолютно не е опасен за нас!
  Директорът на ФСБ отбеляза:
  - Могат да номинират и губернатора на Орловска област Кличков или дори Коновалов. Това са най-мощните опции, които имат!
  Мишустин попита с усмивка:
  - Имат ли компрометиращи доказателства?
  - Разбира се, че има!
  Действащият президент на Русия кимна:
  - Така че използвайте го! Въпреки че за нас скучният Зюганов е най-добрият от вечните втори и спаринг партньори. Като му гледам киселата физиономия и то много стар, никой не иска да има такъв президент!
  Матвиенко предложи:
  - Може би да номинирате порно актриса? И да го запарите добре?
  Мишустин кимна с плешивата си глава:
  - Това също е добра идея! Можете да опитате и това! Например, номинацията на Владимир Бринцалов през 1996 г. беше наистина брилянтен PR ход. На негов фон дори Борис Елцин не изглеждаше толкова глупав!
  Директорът на ФСБ отбеляза:
  - А Владимир Брюнцалов е още жив!
  Действащият президент на Русия кимна с усмивка:
  - Това е, което можете да регистрирате! Нека хората се забавляват!
  Медведев потвърди:
  - Като Григорий Явлински! Старият кон няма да развали браздата!
  Мишустин кимна.
  - Но порно актрисата ще е млада и красива! А това ще даде повече вълнение и успех на изборите!
  Дотогава министърът на външните работи, който мълчеше, каза:
  - А какво ще правим с Лукашенко?
  Медведев изръмжа:
  - Този стар пън вече се изчерпа. Но все още популярни в Русия! Въпреки че съюзник и chintz!
  Михаил Владимирович отговори:
  - Трябва да го поканим на погребението на Владимир Путин и да поговорим. Ако иска нашата подкрепа, трябва да участва в предизборната кампания в моя полза. Лукашенко трябва да си знае мястото, той изцяло зависи от нас!
  Шойгу отбеляза:
  - В такъв случай можем да го притиснем. И дори да ги принуди да воюват с Украйна.
  Мишустин кимна.
  - Е, това е крайна мярка! И така ще се опитаме да разрешим проблема с Украйна по приятелски начин. Ами референдум по тази тема. Можете да обсъждате с хората и да влияете върху хода на дискусията в медиите.
  Министърът на отбраната отбеляза:
  - Как ще стане... Но ако хората на референдума кажат не на войната, тогава ще имаме само повече проблеми!
  Михаил Мишустин се почеса по плешивата глава и отбеляза:
  - Да, наистина може да е така. Но референдумът може да бъде отложен. Между другото, имам идея да направя някои промени в конституцията. Позволете на служителите да имат сметки и активи в чужбина. Тогава ще имаме влияние по целия свят!
  Медведев кимна.
  - И аз съм против това в конституцията, властите трябва да имат свобода на действие.
  Мишустин продължи:
  "И затворниците трябва да имат право да гласуват, и тийнейджърите от четиринадесетгодишна възраст. И това би било добър ход! Плюс още няколко поправки в конституцията. По-специално, би било възможно да се направи Съветът на федерацията по-млад от двадесет и една години, като губернаторите.
  Матвиенко отбеляза със съмнение:
  - Младите понякога са толкова трудни за управление!
  Действащият президент на Русия уверено отговори:
  - Смяната на поколенията е неизбежна! И всеки трябва да разбере това! Междувременно... Необходимо е възрастта за пенсиониране на мъжете да се намали на шестдесет и три години за няколко години.
  Това би било справедливо!
  Матвиенко попита:
  - А жените?
  Мишустин поклати глава.
  - Не! Те вече живеят по-дълго от мъжете! Да, те се пенсионират рано. Така че ще бъде справедливо. И още нещо - трябва да се пусне връзката със смъртта на Владимир Путин - водка "Путинка". И трябва да струва само деветдесет и девет рубли и половина литър! Това ще е радост за хората!
  Медведев се изкиска и предложи:
  - Или може би също пуснете водка Мишустинка. Ще има и голяма радост за хората!
  Михаил Владимирович кимна.
  - Това също е добра идея! Да пуснем водката и цигарите!
  Съветът за сигурност реши още няколко въпроса и се разпръсна. И седяха толкова дълго.
  Тогава Мишустин се обади на Джо Байдън.
  Президентът на Съединените щати вдигна слушалката.
  Михаил Владимирович каза:
  - Сега аз съм най-важният в Русия!
  Президентът на Съединените щати кимна.
  - Това е добре!
  Действащият президент на Русия каза:
  - Искам да подобрим отношенията си със Запада. Но за това трябва да намалим интензивността на нашата конфронтация. И не давайте излишни поводи за конфронтация.
  Джо Байдън кимна.
  - ДОБРЕ! Но какво можем да направим?
  Мишустин отговори:
  - Най-добре ще е да дойдете на погребението на Владимир Путин и там да обсъдим детайлите на сътрудничеството!
  Президентът на Съединените щати попита:
  - Спиране на войната с Украйна?
  Действащият президент на Русия отговори с въздишка:
  - Ще се постарая! Но не знам дали мога да го направя! Освен това аз все още не съм президент на Русия, а само действащ!
  Джо Байдън потвърди:
  - Разбирам! Е, и чий Крим?
  Мишустин отговори честно:
  - Докато не говорим за това. Иначе ще загубя всичко! Но ако нещо трябва да се появи легитимен президент и в Украйна, и в Русия. Необходимо е да убедите Украйна да сключи примирие с нас за четири месеца. Когато и ние, и те имаме президентски избори, ще се преговаря по-лесно!
  Президентът на Съединените щати отбеляза:
  - Това е добра идея! Но Русия трябва да изостави четирите региона, които смята за свои в Украйна!
  Действащият президент на Русия уверено отговори:
  - След изборите ще имам повече възможности и ресурси. Тук са възможни компромиси. Но все още нямам цялата сила!
  Джо Байдън заяви:
  - Ще освободите ли политически затворник?
  Действащият президент на Русия честно отговори:
  - Ще има голяма амнистия и всички затворници ще излязат. Така че не се тревожете за това!
  Президентът на Съединените щати отговори с усмивка:
  - Вярвам ти! Добре, ще се споразумеем за мир и ще дойда на погребението на Владимир Путин в Москва. Но в знак на моето и вашето приятелство може би Русия ще осъди диктатора?
  Мишустин отговори с въздишка:
  - Засега, за съжаление, трябва да се съобразяваме с популярността, която все още има Владимир Путин. Но в бъдеще е възможно. Никита Хрушчов също не успя веднага да направи двадесетия конгрес!
  Джо Байдън, с усмивка на добре охранен питон, каза:
  - Е, това е страхотно! По някаква причина ти вярвам! ще станем ли приятели
  Михаил Владимирович отговори:
  - Времето ще покаже! Трябва да сте умерени. Не сладко - за да не се оближе, но не и горчиво, за да не бъде оплюто! Затова засега вървя като по въже над бездна. Моля, не ме натискайте!
  Президентът на Съединените щати отговори:
  - Ние също се интересуваме от приятелство с Русия и дългосрочно партньорство, а може би и съюзнически отношения. Сигурен съм, че ще се съгласим. И ще говорим по-подробно на погребението на руския президент Владимир Путин!
  Мишустин кимна и потвърди:
  - Нека да говорим!
  След това закачиха тръбите. Сега за Русия и всичко цивилизовано и не особено светско започна друга ера!
  
  
  РУСКИ МОМИЧЕТА РАЗБИХА НОСА НА ТАЛИБАНИТЕ
  АНОТАЦИЯ
  Талибаните, възползвайки се от факта, че основните сили на Русия са затънали в Украйна, откриха втори фронт, атакувайки и обграждайки руската база в Таджикистан. Таджиките отчасти избягаха, отчасти се предадоха на руската армия, те трябваше да се бият истински и кървави. Битките са ожесточени, но босите момичета в бикини показват героизъм в битките.
  . ГЛАВА 1
  След като руските войски започнаха да търпят поражение след поражение на територията на Украйна, талибаните решиха: техният час е дошъл. И през късната есен на 2022 г. те удариха Таджикистан. Както се очакваше, таджикските войски се оказаха готови за война и преди всичко морално. Повечето от тях се предадоха или избягаха. Руската военна база в Таджикистан беше обкръжена и талибаните я атакуваха от всички страни.
  Русия трябваше бързо да прехвърли сили в Таджикистан и да отвори там втори фронт.
  И войските трябваше да бъдат прехвърлени през няколко граници. В резултат на това талибаните победиха руската база. Някои от войниците са изклани, а други са взети в плен.
  А руският президент Владимир Путин все пак трябваше да обяви обща мобилизация с голямо закъснение и да прехвърли нови войски в Таджикистан. И това, разбира се, натовари допълнително както руската икономика, така и бюджета и допринесе за намаляването на популярността на Путин сред хората.
  Сега обаче Русия се биеше и срещу талибаните. Но Афганистан има почти четиридесет милиона души - предимно млади и много оборудване, заловено преди това от американците. И се опитайте да преодолеете такава армия, дори ако другите са странни и не пречат на Русия да прехвърля войски през техните територии. Както и да е, в морално отношение руснаците са много по-приятни да се бият с талибаните муджахидини, отколкото с техните украински братя. И затова, разбира се, в битките участват и красиви, секси и бляскави момичета.
  Какво прави войната много интересна.
  В Таджикистан почти няма сняг дори през зимата. И момичетата преминават в атака, парадирайки с голите си розови токчета.
  Наташа стреля от картечница, като в същото време хвърля разрушителен подарък на смъртта с боси пръсти.
  Телата на талибаните, разкъсани на парчета, подскачат.
  Воинът възкликва:
  - За нашите прекрасни деца!
  Друг воин, Зоя, също стреля от картечен пистолет. Драска с голяма точност, убивайки муджахидини. Те падат като окосени снопове.
  И едно очарователно момиче със златна коса хвърли грахово зърно на смъртта с голата си пета и изгука:
  - Русия защити страната със себе си,
  От нашествията на адския скакалец...
  И покрита с гърдите си -
  Всички народи на Майката Земя!
  И воинът ще го вземе и ще се смее, показвайки пълния си зъб от устата си. И с много палав език, който ближе не само шоколадов сладолед.
  Августин, друг от висшия пилотаж, който коси талибаните в редици, изгука:
  - Ябълки в снега
  Това са момичета с гърди ...
  Аз ще ти помогна,
  Ще има страхотни съдии!
  И воинът отново хвърли смъртоносния дар на унищожението с босите си пръсти. И разпръсна много талибани в различни посоки, откъсвайки главите и крайниците им.
  Светлана също коси муджахидините и го прави с голям ентусиазъм. Това момиче има толкова много напрежение и луда енергия. Тя хвърля с босите си пръсти голям, разрушителен дар на смъртта.
  И тогава той пее:
  - За момичетата боси, боси, боси ...
  Ние люлеем плитки, плитки, плитки!
  Жените-воини толкова се запалиха по талибаните, че токчетата на красавиците просто блестяха.
  Наистина руската жена е голяма сила. И тя коси враговете като коса с мотор. И наистина се забива в ковчезите и дори в земята.
  Жените воини показват своя яростен темперамент и рев:
  Ние сме комсомолки
  Обичаме ескимо...
  Гласът на красавиците е звучен,
  Ще има нов филм!
  И воините взеха и показаха своите много дълги и такива игриви езици.
  Битката, разбира се, с талибаните не е лесна загадка. И руските момчета умират, в значителни количества. И той идва от Таджикистан да носи товар от двеста.
  Разбира се, в самата Русия хората започват да се бунтуват - защо беше нужна войната с Украйна? Трябва ли Русия да плати с живота на синовете и дъщерите си във войната в Таджикистан? Въпросите, разбира се, са напълно естествени. Всъщност играта струва ли си свещта?
  Освен това цените растат и няма мирис на победи. И тогава Зюганов получи и инсулт, и парализира джобен опозиционер. От колко време, послушен на властта, Генадий Андреевич води маргинали в кръгове и имитира квазиопозиция. И сега лидерът на най-многобройната и масова опозиция, най-удобната за властта, взе и се огъна. Едно свято място никога не е празно. Дойдоха и други, млади и много по-агресивни.
  И тронът се разклати...
  Но докато има война с талибаните. Тук момичета от пилотите на атакуващи самолети се бият в небето.
  Анастасия Ведмакова е един от известните червенокоси воини. Тя отказа да воюва срещу Украйна, но унищожете талибаните, моля.
  Разбира се, много войни на Аса не искаха да убиват своите славянски братя.
  Но с муджахидините - моля.
  Анастасия стреля по талибаните с помощта на босите си пръсти. Тя изпрати ракета на афганистанците и изпя:
  Как живеехме в битка
  И не се страхува от смъртта...
  Значи бос пилот присъства!
  Друг ас воин също е красив, само че този път русата Акулина Орлова също се бие с призраци. Да, талибаните се наричат, както в първата война с афганистанците, душмани или духове. Врагът е наистина силен и многоброен. А талибаните и ПВО си имат свои. Включително пленени от бившата правителствена армия.
  Акулина Орлова прави обратен завой със самолета си и напуска ракетата Stinger, след което момичето пее:
  - Зъл дух пълзи по скалите,
  Изгаряш го с напалм...
  Е, ако талибаните
  Да използваме измама в битката!
  Друго момиче Маргарита Магнитная. Има коса като златен лист. Много красиво момиче. И тя също категорично отказа да се бие с Украйна. Тъй като няма да вдигне оръжие срещу братята славяни. Това предизвика голямо одобрение. А талибаните са религиозни фанатици и по едно време помагаха на чеченските сепаратисти. Освен това талибаните бяха единствената държава в света, която призна независимостта на Чечня. И това, разбира се, остави своя отпечатък върху отношенията с Русия в продължение на много години.
  Маргарита Магнитная е готова за битка. Босите й пръсти натискат копчетата. И ракети с колосална, разрушителна сила летят към талибаните. И бият брадатите афганистанци.
  Маргарита пееше:
  - О, родино, нека плаче грозният,
  И ние я харесваме, дори и да не е красива!
  Негодниците са лековерни
  Ако чекистът управлява,
  Значи фашизъм ще има
  Гнусотия на човечеството!
  Първото затопляне,
  погребението на Сталин -
  Русия няма да бъде Каин,
  Въпреки че е наранена!
  И воините го приеха в хор и изчуруликаха:
  - Не търпете унижението на славяните,
  Всички сме за Украйна...
  Нека не търпим повече обиди
  Каин, ние сме в басейна с главите си!
  Момичетата от щурмоваците удрят талибаните и разбиват и убиват тези муджахидини.
  Тук те летят да вършеят спиртни напитки. Но от Таджикистан изнасят цинкови ковчези със загинали руски войници и офицери.
  Един от тези войници остана без крак. И пее тъжно, с наслада и с насълзени очи:
  - Някак си се вкараха в ковчега,
  И най-силният гул
  Всички притиснати и залепени,
  И го наби здраво!
  Има и момичета на танкове. Много интересна руска кола "Мечка". Тя е много тежък танк - повече от сто тона - експериментален модел. Разбира се, има и специален екип от четири момичета. И всички имат имена, започващи с Е!
  Ето, например, Елизабет натиска бутоните на джойстика с боси пръсти и удря бункера с талибаните и реве:
  - Слава на комунизма!
  Екатерина, продължаваща да стреля от картечници и натискайки копчетата с аленото си зърно, реве:
  - И без Зюганов! С плешива глава и пиян!
  Елена изписка, натискайки голата си пета върху педала:
  - За пътувания до Индийския океан!
  Ефросиня също стреля, този път със закачливия си език и изписквайки:
  - За победи в щурмови битки!
  И момичетата се смеят. Поливане на талибанските бойци с оловен дъжд. И го правят много добре.
  Елизабет, стреляйки по врага, помисли. Наистина, ако човек има мозък, той разбира, че всяка религия е приказка и човешка фантазия!
  Но защо всички видове религии са се разпространили по целия свят? И много от тях противоречат на здравия разум? Наистина, вземете най-масовата религия: християнството. Да вярваш в Бог разпнат на кръста е глупаво и нелепо. Всъщност, ако вярваш в Библията, тогава Бог става някак странен и неразбираем.
  Тогава той удавя почти цялото човечество с вода - милиони хора умират, а само осем души са спасени. Тогава, напротив, на кръста се моли за палачите?
  Може да се отбележи, че Бог от Стария завет е много жесток, но в Новия завет Христос е изключително мил. И тук има крещящо противоречие. Наистина, ако Исус беше Бог Син, той трябваше да изгори Содом и Гомор. Но имаше и възрастни, и деца, и жени. Не е ли жестоко?
  Да, и много други примери за жестокост могат да бъдат изброени много дълго време. Едно убийство на деца от Елисей струва нещо.
  Така че помислете в какво вярват хората. И правителството също налага религията. И сега те се бият с религиозните фанатици на талибаните.
  Но те предупредиха - не се радвайте на факта, че САЩ напускат Афганистан - само ще бъде по-зле за Русия.
  Талибаните, като си починаха малко и се възползваха от факта, че ръцете на Русия са вързани от войната с Украйна, поеха и нанесоха удар. И тогава беше предсказано на мнозина. И Русия трябваше да се абонира. И, разбира се, против волята им - твърде много руски войници загинаха в базата в Таджикистан. Така Владимир Путин се оказа въвлечен в още една война. И настроенията, разбира се, в обществото станаха много по-враждебни към действащия президент. Любовта на хората е много променлива. И талибаните, разбира се, изчислиха всичко правилно. Още повече, че САЩ са доволни в случая - изправиха враговете си. И започнаха да говорят за Байдън: мъдър старец. Като, колко умело е подредено всичко.
  Всъщност възрастта, спортът и мъдростта не са пречка!
  Елизабет отново стреля и отново, разбира се, с боси пръсти. В резервоара е доста топло дори през зимата. А през лятото в Таджикистан е наистина горещо.
  Момичето го взе и запя:
  - Ако дълго, дълго, дълго,
  Бийте се срещу талибаните...
  Ако е дълго, дълго, дълго
  Бягайте надолу в битка!
  Възможно е, възможно е
  Разбира се, така е, така е...
  Въпреки че понякога е като
  Можете да настигнете Африка!
  А в Африка цените са толкова високи,
  А в Африка парите са толкова широки!
  Хипопотамите отслабнаха
  Кашалотите се сбръчкаха...
  И хората са като папагал,
  Отидете направо в рая!
  Екатерина отбеляза с усмивка, натискайки копчето на джойстика на танка с аленото си зърно:
  - Нещо малко в теб оптимизма!
  Елизабет ядосано отговори:
  - Щом президентът е морален инвалид и негодник, то каква радост да имат поданиците му!
  Елена кимна.
  - Да! Казват, че бързите проблеми са началото! Но именно прекомерният късмет направи Путин прекалено самоуверен!
  Елизабет кимна със синя си глава.
  - Да, винаги съм смятал, че е невъзможно да дадеш толкова много късмет на един човек - сяда на бял кон, в смисъл започва да вярва, че морето му е до колене. И тогава, като стара жена, която искаше да стане Бог, тя накрая остана без нищо!
  Катрин се съгласи с това:
  - Да! Путин имаше твърде много късмет и това го разглези. Както късметът обичаше навремето - Наполеон, Хитлер, Иван Грозни, а после се отвърна от тях.
  Ефросиня отбеляза:
  - Николай II беше много нещастен, но в същото време мил и достоен цар. Например мислите ли, че ще има поне малко късмет във войната с Япония. Например умря ли адмирал Макаров и всичко можеше да бъде различно . И адмирал Макаров загина поради поредица от невероятни съвпадения. По някаква причина той не заповяда миниране от разрушители и никой от подчинените му не даде такава заповед. И мината най-вероятно е руска и голям боен кораб не трябва да е потънал от една мина. И дори в този случай адмирал Макаров можеше да бъде спасен, както беше спасен например Кирил Романов.
  Елизабет се съгласи:
  - Да, малко късмет на Николай II може да даде на Русия много повече от много късмет на посредствения Владимир Путин! Например адмирал Макаров можеше да победи японците в морето с малко кръвопролития и тогава войната със самураите нямаше да струва много жертви. И ако царска Русия беше спечелила войната с Япония, тогава Първата световна война най-вероятно нямаше да се случи. Така че авторитетът на армията на империята ще бъде твърде висок и германците няма да посмеят да обявят война!
  Елена кимна.
  - Може би! Въпреки че само Макаров не изчерпва броя на провалите и лошия късмет във войната с Япония. Въпреки че трябва да се признае, че врагът беше силен. Но от друга страна, ако броненосецът Осляби не беше потънал толкова бързо, дори по време на битката при Цушима, ескадрата можеше напълно да пробие до Владивосток! И така войната с Япония се оказва толкова неуспешна!
  Ефросиня отбеляза:
  - Но войната през четиридесет и петата година с Япония беше изненадващо лесна и успешна. Сякаш на Япония й липсва късмет. Но, уви, победата на Сталин доведе до това комунистите да поемат властта над Китай и появата на много силна и опасна империя, която едва не нападна СССР при Брежнев. Дори и сега Китай само се прави на приятел. И иска да ни отреже земята до Урал.
  Катрин кимна.
  - Да! Ако японците бяха победени тогава, вместо северния Китай щеше да има Желторосия и православието щеше да дойде в империята под небето. И какво се случи в резултат на лесната победа на Сталин над японците. Раждане на атеистична империя и могъщо чудовище по границите с Русия!
  Елизабет отбеляза, оголвайки зъби:
  - Така че вярвайте след това в християнския Бог. Една победа над Япония би дала нови десетки милиони православни вярващи. Вместо това на власт в Русия дойде агресивен атеистичен режим. И тогава кървавият сталински режим донесе атеизма в Китай. И се появи жестоката империя на Мао. Наистина не разбирам какво иска Бог!
  Елена отбеляза:
  - Или изобщо няма Бог! Или Сатана е много по-силен, отколкото казва Библията за него, или плановете на Всемогъщия са непонятни за нас!
  Ефросиня отбеляза:
  "Обикновено жестоките крале са по-големи и проспериращи!" Единственото изключение беше може би Александър Първи - царят беше интелигентен, мил, либерален, джентълмен и муха не се тапицира. И заедно успешни!
  Елизабет отбеляза:
  - И Екатерина Втора не се смяташе за жесток и зъл владетел и също беше много успешна. Вярно, тя беше курва и като цяло човек не съвсем добър. Тя забрани на селяните да се оплакват от своите господари. Дори е странно, че толкова много късмет се даде на такъв нечестив човек!
  Елена кимна.
  - Да, и тогава вярвайте в християнския Бог! Когато - зъл и подъл най-успешен!
  Катрин пееше яростно:
  Светът се основава на насилието
  Вулкан от ярост, биещ се в голяма степен ...
  По-високо напрежение,
  Събужда се с болка и страх
  Само страхът ще ни даде приятели,
  Само болката те насърчава да работиш,
  Защото искам още и още
  Хиперплазмата ще избухне в тълпата!
  Елизабет каза с въздишка:
  - Да, Чингис хан е бил груб езичник. Не можеше нито да чете, нито да пише, но завладя половината свят. И мюсюлманите, и християните загубиха битката с него. И тук е въпросът: къде беше Всемогъщият Бог по това време? И защо езичеството на монголите победи монотеизма: ислям и християнство?
  Ефросиня отбеляза с усмивка:
  - По същия начин можете да попитате: къде беше Всемогъщият Бог, когато Каин уби Авел? Защо допусна първата братоубийствена война в историята на човечеството?
  Елена се засмя и обобщи:
  - Да, можете да спорите до безкрайност, но никога няма да докажете нито, че Бог съществува, нито че не съществува?
  Катрин отбеляза:
  - За сметка на Исус Христос силно се съмнявам. Нещастните, потиснати евреи биха могли да приемат силен, надарен хипнотизатор - като Анатолий Кашпировски за месия и да го обожествят. Ако погледнете статистиката на чудесата на Анатолий Михайлович, тогава той е по-готин от Христос!
  Ефросиня се изкиска и запя:
  - Пази боже слепите да си отворят очите,
  И изправете гърба си гърбав ...
  Да, Боже, да бъда Бог дори малко,
  Но не може да си малко разпнат!
  И момичетата отново се заеха с талибаните. Натискайки бутоните на джойстика с боси пръсти, те покосиха множество муджахидини и ги положиха буквално на партиди. Брадатите талибани умираха под картечен огън и високоексплозивни осколъчни снаряди. Започва сериозно забавление с масовото унищожаване на религиозни фанатици.
  И ето я Аленка с нейния батальон от красиви момичета, които въпреки хладното зимно време на Таджикистан атакуват талибаните боси.
  Вярно, те са с къси поли, а кевларените брони покриват телата им.
  Красавиците тичат в атака и пеят:
  - Злите талибани пълзят по скалите,
  Но момичетата са най-готините...
  Удряйте го с напалм
  Ще празнуваме успех!
  И момичетата ще блестят с бисерни зъби.
  И тогава Анюта ще хвърли грахово зърно с експлозиви по муджахидините с боси пръсти. И тя ще разбие талибаните в различни посоки, като котенца.
  Момичето го взе и запя:
  - Слава на Отечеството, слава,
  Танковете се втурват напред...
  Разделения на момичета по бикини
  Поздрави руски хора!
  Червенокосата Алла също стреля по брадати врагове, коси ги и пее:
  - Рус се изсмя на този талибан,
  Във всички епохи, затова тя и Рус!
  И момичето също ще вземе и ще хвърли убийствен лимон по муджахидините с боси пръсти. И разпръснете врагове във всички различни посоки.
  И как си подсвирква с пълно гърло.
  Няколко десетки гарвани бяха зашеметени. Получили инфаркт, те паднаха върху главите на обръснати талибани и бяха прободени. Тогава воинът изчурулика:
  - Въпросът е много спорен при нас,
  Вярвам, че ще е най-висок клас!
  Знам, че талибаните ще спечелят
  Все пак над нас е горделив херувим!
  Мария, още едно от момичетата по бикини, го взе и подсвирна. И с босите си пръсти тя хвърли огромна убийствена сила върху врага, много разрушително присъствие на смъртта. Тя разкъса талибанските бойци и скръцна със зъби:
  - Около Русия има огромна мъгла,
  И талибанският боец се втурва към Отечеството!
  Олимпиас е наистина момиче-герой. Тя е едра и в същото време има светлокафява коса. Воинът има пищни бедра и силна преса, която е облицована с шоколадови плочки. Е, срещу такова момиче-звяр наистина никой не може да устои.
  И сега, с мощните си, мускулести, боси крака, тя вдигна цял варел с експлозиви и как щеше да го хвърли по талибаните. И тази цев се втурна с голяма, смъртоносна скорост. И как ще се блъсне в муджахидините, буквално да ги разкъса.
  Воинът-герой го прие с радост и запя:
  И над Муров небето е мрачно,
  Зората изгрява...
  Ние сме като дъщерите на Иля Муромец,
  Не напразно се хвалеха със силата си!
  Наистина е много по-приятно да се биеш и да убиваш талибаните, отколкото да се биеш с украинските си братя. Тук мисля, че всеки ще се съгласи, че е грях да се убиват братя. А Владимир Путин вече открито го наричат в руските войски - Вовка-Каин!
  Олимпиада пееше в ярост:
  Е, колко братя можете да убиете,
  В крайна сметка човек, повярвайте ми, е роден за щастие ...
  Майката не пуска сина си на фронта,
  И дори през лятото във войната има лошо време!
  След това богатирското момиче ще го вземе и ще изтегли въздух в дробовете си и ще изсвири. Много стотици гарвани веднага получават инфаркт и припадат. И острите им клюнове летят надолу и пронизват черепите на талибаните, натискащи позициите на руските войски.
  Олимпиада, като повали гарваните със свирки и ги накара да паднат зашеметени, взе го и изчурулика:
  Това, това, това - копита чукат,
  Това, това, това - картечницата удари!
  Талибанската армия е разбита до основи,
  И никой няма да разбие армията от момичета!
  Маруся също стреля по настъпващите талибански войници. Показва своя нрав и най-висока класа. Нейната картечница покосява муджахидините в цели редици.
  Момичето хвърля убийствен подарък на смъртта с босите си пръсти. Нокаутира маса талибански бойци и изскърца:
  - Военна класика,
  Това момиче трябва да е босо...
  Дъщери и синове
  Нека превърнем всички в игра!
  Воини и всъщност красота.
  Матриона, стреляйки по талибаните и хвърляйки разрушителни дарове с боси пръсти, изчурулика:
  - Слава на момичетата в бикини,
  Били са муджахидините...
  Момичетата са с голи ножове
  Атакувайте така за вечеря!
  Момиче с тънка талия и пищни бедра стреля по настъпващите талибани. Прави го много умно и точно. Коси ги като косачка и пее:
  - Момичето танцува полка,
  На поляната в ранен час ...
  Опашка наляво, опашка надясно
  Това е полката Карабас!
  И сега воинът отново ще хвърли убийствен подарък на врага с боси пръсти. И той ще убие много талибани.
  Тук се бият Виктория и Вероника. И двете момичета са много готини. И стрелят изключително добре.
  Виктория хвърли дар на унищожение с голата си пета от смъртоносна сила. Скъса много душмани и изписка:
  - Парите се топят в портфейла,
  Капиталите се топят...
  И на руски -
  Парите означават манна!
  Друго момиче натисна копчето с аленото си зърно, което включи оглушителен ултразвук и го пусна да полети във въздуха. И вече хиляди гарвани паднаха върху бръснатите глави на талибаните. И да ги набием.
  Червенокосото момиче пееше:
  Муджахидините атакуват Русия
  Много от тях бързат в Афганистан ...
  Дядовците са се сражавали тогава в Афганистан,
  Сега страховитият талибан вдигна меча си!
  
  Но босите момичета не се отказват
  Те ще покажат просто най-висока класа...
  С армадата на талибаните те се бият оживено,
  И удрят право в очите!
  И воинът с боси пръсти ще хвърли дар на унищожение със смъртоносна сила. И всички го получават от него.
  Алис и Анджелика стрелят по талибаните със снайперски пушки. И го правят изключително добре. И водят толкова точен огън.
  Алис го взе и изпя:
  За душмана ще има ковчег,
  Поддържайте здравето си, за да...
  Момичетата тичат голи през зимата!
  И счупи гърбовете на муджахидините!
  И воините веднага взеха и си показаха езиците!
  И тогава Алис стреля, използвайки аленото зърно на гърдите си с натискането на един бутон. И нокаутира дузина талибани.
  Алис го взе и изчурулика, оголвайки зъби:
  - За отечеството и свободата докрай,
  Боси момичета по бикини
  Ти си такъв герой...
  Кара сърцата да бият в унисон!
  Анджелика потвърди:
  - Чукайте в унисон! Това е страхотно!
  . ГЛАВА 2
  Войната между талибаните и Русия продължи. Афганистан е многобройно население, много млади хора са гладни, ядосани, агресивни.
  И те воюват в Таджикистан, докато ръцете на Русия са вързани с войната в Украйна, която се подкрепя от по-голямата част от света.
  И талибаните го използват.
  Но много боси и красиви момичета се бият на страната на Русия. Битките идват на вълни.
  Наташа стреля по муджахидините. Те използват смъртоносната сила на картечница тип дракон. И хвърля куршуми по талибаните.
  И те падат, притискайки момичето. Тук ще падне руски хеликоптер, свален от импровизирана противовъздушна установка. Талибаните го застреляха. Вярно, хеликоптерът не е момичета, а мъже и те не съжаляват особено.
  А Наташа е момиче и все още е боса по бикини. А когато си почти гол, тогава никой конкретно няма да те задържи или спре.
  Наташка хвърли дар на унищожение с голи пръсти на изсечени крака със смъртоносна сила. Тя разпръсна талибаните в различни посоки и запя, оголвайки перлените си зъби:
  Зима е, зима, зима
  Започна изведнъж...
  Яростно метене, метене -
  Утре ще бъде по-добре
  Утре, утре, утре!
  И сега е нова година!
  Наистина в новогодишната нощ в Таджикистан валеше сняг. И сега руските момичета оставят голи, изсечени отпечатъци в снега и това изглежда много красиво.
  Зоя го взе и запя:
  Едно две три -
  Изтрийте процесорите!
  Четири осем пет
  Хайде да играем!
  И момичето с боси пръсти ще изстреля дар на смъртта с убийствена сила.
  Зоя я взе и оголи зъби запя:
  Едно две три четири пет,
  Зайчето излезе на разходка...
  Ето момичето тича
  Муджахидините убиват!
  И Зоя взе и показа дългия си език.
  Но огънят се води от Августин. Такова момиче, по-готино от което не съществува. И драскане със смъртоносен апломб. Коси муджахидините без излишни церемонии. След това започва да пее;
  Ако задната част е безполезна -
  Военната страст няма да помогне ...
  Е, ако няма топлина,
  Задните ще отидат при врага за обяд!
  И червенокосата Августин ще вземе и ще хвърли дара на унищожението, с боси пръсти. А реално толкова душмани ще се разкъсат, че просто е ужас.
  Августин, разбира се, не пропусна възможността да изпее:
  Бил съм гол
  Скочи през полето!
  Така скочи през полето ...
  Кулацки пееше заедно!
  И момичето ще го вземе и очите й, които искрят със сапфири, ще блестят. И очите й са красиви. И езикът е много игрив. И толкова пъргав, и толкова здрав. Ами все едно е някакъв сочен портокал.
  Светлана също се бие. И с боси пръсти хвърля подаръци на унищожение. Които са толкова смъртоносни и разрушителни.
  А наблизо талибаните взеха и нокаутираха руски танк. И колата на руската армия започна да се разкъсва на парчета, бойният комплект детонира. И мъжете пак умират.
  Но Светлана няма нужда от миризливи мъже. Те трябва да бъдат измъчвани. И момичето го взе и запя:
  Мъже, мъже, мъже
  Вие сте просто големи зверове
  Когато момичетата те убият
  Те почистват земята!
  Наистина талибаните са зверове.
  Някак си хванаха красиво момиче скаут. Е, като за начало я взеха и я сложиха на стелажа. Ставите бяха изкривени от ръцете, което е много болезнено.
  След това босите крака на момичето бяха окачени с блокове, които оковаваха глезените й. И тогава те взеха и запалиха огън под нейните голи и изящни извивки на подметките.
  Руското момиче беше много наранено. Талибаните, преди да изпържат петите й, взеха и намазаха краката й с масло. И така подметката изгаряше бавно и беше адски болезнено. А момичето стенеше и ревеше. И талибаните също я биха по гърба и страните с камшик. Тогава решили да засилят мъченията. Извадиха нажежена жица и да бием красавицата по гърба и гърдите.
  И как боли. Особено когато талибаните започнаха да извиват алените зърна с нажежени клещи на рускинята. И тя плака толкова много.
  И главният лидер на талибанския отряд беше просто луд от мъчения. И оголи златните си зъби.
  Рускинята се изплю в отговор. Тогава започнаха да чупят босите й пръсти. Което е много болезнено. И момичето припадна от ужасната, непоносима болка.
  Но талибаните продължиха да изтезават. Първо доведоха момичето при себе си, като изляха кофа с ледена вода. И тогава инсталираха сензори и електроди върху тялото й.
  След това две момчета започнаха да въртят педалите на динамото. Токът тръгна и момичето се сгърчи от адска болка. И наистина, когато тялото
  Електрическите разряди минават, зловещо е, думата стада коне препускат. И наистина, всяко момиче ще вие тук.
  И момчетата въртят педалите, а голото момиче вие като див вълк. И много я боли. А ревът е просто непоносим.
  А освен тока, талибаните пържат и петите на рускинята, които вече са покрити с големи мехури. И бият по гърба с нажежена тел. И те поразяват с ярост и издръжливост.
  И в същото време увеличиха брашното. Те започнаха да разтягат момичето и да окачват все повече тежести на блока, за да изкривят напълно ставите й.
  Главният бандит на талибаните пееше:
  Каква болка, каква болка
  Ще има резултат от мача: пет - нула!
  Е, какво можете да вземете от диваците. Те измъчваха момичета по този начин много жестоко, но не особено изтънчено. Въпреки че в лоното на Венера бяха поставени електроди и как след това те пуснаха ток.
  Талибаните са варвари. Ето ги, за парите, които взеха за наркотици, купиха цяла армада танкове от Китай. Всъщност Китай е съюзник и приятел на Русия калико.
  И талибаните наводниха с танковете си врага.
  Но срещу тях са четири руски момичета на Т-95. Те, разбира се, са боси и по бикини.
  И какво?
  Елизабет стреля по муджахидините с боси пръсти и изчурулика:
  - Слава на родината на слоновете!
  Екатерина също пипна талибаните, използвайки гол кръгъл ток и попита:
  - А коя е родината на слоновете?
  Елизабет оголи зъби и отговори:
  - Разбира се, Русия!
  Катрин се изкикоти и отговори:
  - А аз си помислих за Индия!
  Елена удари душманите с помощта на аленото зърно на гърдите си, като преди това свали сутиена и изписка:
  - И аз си помислих, че родното място на слоновете е Африка!
  Ефросиня натискаше педалите с босите си кръгли пети и пееше:
  - Малки деца,
  Няма начин...
  Не ходете в Африка на разходка....
  Акули в Африка, горили в Африка
  В Африка има големи крокодили!
  И четирите боси момичета, голи гърди, с искрящи алени зърна, пееха:
  Ще те ухапят
  Бийте и обиждайте....
  Не ходете деца в Африка на разходка!
  Мошеник в Африка
  Злодей в Африка
  В Африка има ужасен Бармалей!
  Ще те ухапе
  Бийте и обиждайте...
  Не ходете деца в Африка на разходка,
  Кошмар в Африка
  луд злодей,
  В него внезапно се появи Бармалей!
  Тича из Африка и яде деца!
  Да деца! Да деца!
  Смях със смях, но когато талибаните хванаха четиринадесетгодишно русначе, го взеха на сериозно. Първо съблечено и поставено на стелажа.
  Тогава душман с чалма и брада започна да изгаря голото му мускулесто тяло на юноша с нажежен железен прът.
  След това талибският палач донесе звезда от нажежено желязо до голите гърди на момчето и я постави върху нея.
  Момчето изпищяло от ужасна болка и изгубило съзнание. Тогава момчето беше докарано. И стиснаха босите му, все още почти детски крака в блок. И започнаха да закачат тежести на куки в блока. И много болеше. Младото тяло на момчето беше силно разтегнато и момчето буквално стенеше.
  Руското момче продължи да бъде измъчвано. Намажете с масло босите стъпала. И тогава запалиха огън под тях.
  И как детето след това диво викаше. Да, беше изключително болезнено.
  Момчето продължи да крещи и беше бито с камшик от талибаните.
  После хванаха хлапето с куки за ребрата. И отново капитално се оказа.
  Тогава талибаните запяха:
  Ще изтребим всички невярващи,
  Нека са тийнейджъри...
  Ето един херувим над нас,
  Ще караме всички на дъските!
  След това момчето от Русия е пречупено с нажежени щипци, всички пръсти на босите му крака. И талибаните го направиха бавно, за да причинят колкото се може повече болка на хубавото момче. И тогава те започнаха да чупят ребрата на младия воин с нагорещени щипци.
  Така му ги счупиха, така че момчето нямаше нито едно цяло ребро. И момчето почина от болков шок.
  Преди смъртта си муджахидините смазаха тийнейджъра и яйцата. И беше много болезнено.
  Междувременно Анастасия, използвайки Witcher, атакува талибаните от щурмоваци. Използвала е ракетни установки. Тя натискаше бутоните на джойстика с боси пръсти и пееше:
  Все по-високо и по-високо и по-високо
  Фюрерът вирна патешкия си нос ...
  Понякога нашите покриви са отнесени
  Талибаните обаче не са узрели!
  Акулина Орлова също удря врага. Прави го много прецизно и с аленото си зърно натиска копчето. А наблизо се взривява руски щурмовик. И той беше доволен от убийствения подарък на талибаните. Може би нещо произведено в Китай. И така капитално прецаква.
  Акулина пееше:
  - Ако човек веднага е в ковчег,
  Спасявайки живот на...
  Бъдете боси момичета!
  И воинът ще го вземе и ще се смее. Разбира се, краката на момичето, въпреки зимата, не познават обувки. А токчетата й са заоблени и буквално блестят. Това момиче е просто невероятно.
  И зърната на гърдите й са алени и искрят като куполи на църкви. Ето едно борбено момиче, така да се каже.
  Да, тя не харесва мъже. Въпреки че с удоволствие използва езика си за забавление. Всъщност колко е хубаво да докоснеш алените си зърна с ягодовите зърна на друго момиче. За да бъде страхотно.
  Акулина го взе и запя:
  За това босо момиче
  не можех да забравя...
  Изглеждаше камъните на настилката,
  Измъчват кожата на нежните крака!
  И Акулина ще го вземе и ще завърти сапфирените си очи.
  Тук тя е момиче от най-високо ниво и класа.
  И Маргарита Магнитная също е пилот. И двете момичета много обичат да лежат едно срещу друго и да докосват искрящите си като рубини зърна.
  Не пренебрегват обаче и мъжете.
  Е, междувременно Маргарита ще вземе и ще победи муджахидините с голяма смъртоносна сила.
  Тогава той пее:
  О, какви крака
  Колко добри са...
  Не се страхувай бебе
  Запиши телефона!
  А Маргарита ще го вземе и ще си покаже езика. Тя е изключително бурно момиче.
  А босите й пръсти изпращат смъртоносни дарове на смъртта.
  Акулина Орлова запя през смях:
  - Маргарита, прозорецът е отворен,
  Маргарита, помниш ли как стана всичко!
  Анастасия Ведмакова кимна.
  - Да жени! Ние можем всичко и ще изтрием напълно враговете!
  И момичетата запяха в хор:
  Нашата армия е силна
  Тя пази света...
  Нека дойдат талибаните
  Тяхното момиче е убито!
  Например, Федор също се бие. Тя използва минохвъргачка, за да удари муджахидините. И ако се прецака, тогава на никого няма да му се стори малко. Дори ако талибът има дълга брада и бръсната глава.
  Федора тропа с босите си крака в калта и пее:
  Вижте затъмнението в небето
  Ужасен символ на сърфа ...
  Черни крила над света
  Ято пространство вой!
  А друго момиче, Сирафима, хвърли убийствена бомба с боси пръсти и разкъса маса талибани и каза:
  Талибаните - проклятието се надига
  Талибаните - пълна смърт...
  Талибани и мъртви полкове!
  Талибаните са луди следи!
  талибани!
  И Сирафика ще вземе свирка в устата си и как ще засвири, че гарваните припадат и пронизват главите на муджахидините с човките си.
  Трябва да се каже, че момичетата са страхотни и красиви.
  И сега можете да видите как талибаните подпалиха руския склад за боеприпаси. Той започна да гори и снарядите се пръснаха със смъртоносна сила. Талибаните реват и ликуват.
  Но момичетата от небето удрят муджахидините. И можете да видите как Албина и Алвина се появиха в небето.
  И двете момичета са просто невероятни блондинки. И чудно красива. И разбира се боси и само по тънки бикини.
  Това са жени - да кажем от най-висок клас. И това, което те могат да направят, не всеки може да повтори.
  А воините, всъщност, ако започнат да убиват, не можете да ги спрете.
  Албина изстреля от самолета ракета с колосална разрушителна мощ. И тя разби бункера на талибанската армия, след което изпя:
  - Аз съм най-силният в света,
  Въпреки че краката са голи голи зърна ...
  Накиснете талибаните в тоалетната,
  Не можем да бъдем слаби!
  Алвина продължава да изпраща дарове на смъртта с помощта на босите си пръсти. И убий муджахидините, взе го и изпя:
  - Имаме сладки момичета,
  Казват само красота....
  Гласът на комсомолските звънци,
  Идва бурна пролет!
  И двете момичета ще го вземат и ще пеят с пълно гърло:
  Пусни ме в Хималаите
  Пусни ме завинаги
  Или ще спечеля, или ще лая,
  Иначе ще изям някого!
  И момичето ще го вземе и ще започне да грачи. И това й се струва много готино и очарователно. А като викаш - Кукувица - наистина е ужас.
  Междувременно момичетата се надигнаха и започнаха да стрелят от тежки оръжия, което прави впечатление. И стрелят толкова добре.
  Момичето Вивола пееше, скали със зъби и прецизно стреляйки по враговете:
  - Аз съм най-силното момиче на света,
  Обичам да облизвам съвършенството в мъжете...
  Войниците не познават хладен етер,
  Къде момичето забрави да суче малко!
  И воинът ще се смее. Да, красавиците знаят как да удушат душмани.
  И честно казано, те са в състояние да счупят рогата и дявола плешив.
  Така че опитайте да се изкачите срещу такива красавици.
  Николета също рита талибаните. Тя е много борбено и агресивно момиче. И когато се смее, изглежда, че това е смях на жестоко луд човек.
  Николета оголи зъби и изрева:
  Ние сме, леле, разбойници,
  Разбойници, разбойници!
  Пиф, бам и си мъртъв,
  Мъртвите, мъртвите!
  И момичето ще оближе въздуха с езика си. И колко е хубаво друго момиче да оближе аленото зърно на гърдите си. И тя има толкова блестящи и искрящи рубини.
  Николета се засмя и изчурулика:
  - Слава на космическите пирати!
  Момичетата и на други места се развихриха. И тогава ракети удариха позициите на талибаните. Аврора я освободи с помощта на алени зърна на гърдите, които натискаха бутоните.
  И ракетите полетяха. И муджахидините реват.
  Ето още един комсомолец, изтезаван. Без да се колебаят, между босите й пръсти пъхнаха намазан с бензин памук. И го взеха без повече приказки и го запалиха.
  Вата се запали. А момичето как да вземе и да реве. И тогава той хвана гърдите й и заби нажежен прът право в аленото зърно. А момичето буквално изнемогвало от болката.
  А талибаните се смеят. Разбира се, те обичат да си чупят и пръстите на краката. Един от муджахидините дори взе голата кръгла пета на момичето и я изгори с бяло желязо от топлината. И се получи. Момичето ще го вземе и ще изкрещи от див ужас.
  Алис го видя през снайперския мерник. Погледнах по-внимателно. Взех го и го настроих, и как lupanet. И смъртоносният куршум ще удари палача право в стомаха. И ще крещи от дива болка, и как ще се гърчи. И момичето го взе и запя:
  добри ангели,
  Две бели крила над света
  Някъде има държава
  Където самият Сварог стана идол!
  Анджелика също стреля, и то много уместно, улучвайки мъчителя в скротума. Той също, как да вика, от добре насочен удар. Така се добраха на палачите.
  И момичетата запяха:
  вие, глупави палачи,
  Чака го жестоко наказание...
  Имаме много свещи
  Страхотни хора атакуват!
  И момичетата започнаха да стрелят яростно и точно. И победи талибаните. Срещу такива момичета дяволът не би могъл да устои.
  Алис пее, докато стреля по врага:
  Съдбата ти е на везните
  Врагове, пълни със смелост...
  Но слава богу има приятели,
  Но слава Богу, че има приятели!
  И слава Богу приятели, има мечове!
  И Анджелика, продължавайки да стреля по талибаните и да ги убива, изчурулика:
  - Когато приятелят ти е в кръвта,
  Сгазени докрай...
  Не се обаждаш на приятел
  Няма страхливец, няма лъжец!
  След това момичето взело и хвърлило със смъртоносна сила граната с боси пръсти. И тя разби талибаните на парчета. Отсечените глави на муджахидините се търкаляха.
  Анджелика го взе и запя:
  Ден и нощ бомбардирани непрестанно,
  Жалко без срам...
  От факта, че Путин е странен,
  Цяла държава умира!
  Алис, стреляйки по талибаните и пробивайки ги, взе и отбеляза, плюейки прах:
  - В тази Русия такъв прекрасен момент,
  Какво не е лесно да се познае - кой е шута, кой е президента!
  Червенокосият воин се изкиска и отбеляза:
  - Така става - много е тъпо да имаш шпионин за президент!
  И двете момичета отново обсипаха огнени потоци върху талибаните. И го направиха изключително добре. И техните изстрели улучиха муджахидините.
  А на друго място се биеха други момичета. И, разбира се, бос и почти гол.
  Альонка например стреля с базука с алено зърно на гърдите. Тя прониза талибански боец и няколко от неговите партньори.
  Тогава тя изчурулика:
  - Сега се връщаме на парада,
  С бандит не сме на път
  В босите момичета сме бригада,
  При нас светлината на Lada е напред!
  И воинът ще го вземе и ще хвърли дар на унищожение с голата си пета. И ще разбие масата на муджахидините.
  Жените тук са готини. Олга също стреля по талибаните. Муджахидините идват. Нападат в дебели вериги. И момичетата ги косят без церемонии.
  Олга стреля със сигналната си ракета, използвайки ягодовото си зърно. Тя нокаутира много талибани и пее:
  - Душа, сърце, дай,
  Ние сме нашето свято отечество...
  Стоим и побеждаваме -
  И няма да съжаляваме за живота!
  И момичето ще хвърли дар на унищожение върху муджахидините с босите си пръсти на смъртоносна сила.
  И колко е страхотно за момичетата. Как победиха талибаните.
  Вероника също се бие. Момичето използва рубинени зърна на гърдите, когато снима.
  И масата от душмани в резултат на това е унищожена. И воинът крещи с пълно гърло:
  - Аз съм най-силният в света,
  Мога да удуша талибаните...
  Мокри душмани в тоалетната,
  Ние ще ги направим като игра!
  И Вероника ще го вземе и ще го чука...
  Воин Анна с нея. И унищожава муджахидините. Разбира се момичето само по бикини. Практично е. А бикините са толкова тънки и всъщност не крият нищо.
  Воинът Анна стреля, покосявайки противниците. Косата й е червена, а самите момичета са просто най-висшата светлина на космоса.
  А Анна с боси пръсти хвърля даровете на смъртта, които разбиват талибаните на място.
  Воините крещят с пълно гърло:
  - Муджахидините вилнеят, прът,
  Врагът на полка се придвижи напред ...
  Момичетата носят победата
  Те ще посрещнат талибаните с враждебност!
  
  Кожата на свинската кожа е пияна,
  Врагът ще бъде смазан...
  Боси момичета се бият
  Силен юмрук красавици!
  И воинът ще го вземе и ще го смаже, използвайки аленото зърно на гърдата в битка.
  И нека просто кажем - много готино!
  Красиво момиче - червен цвят. И тя обича мъжете. Особено езика за работа с тези пулсиращи нефритени пръчици.
  Страхотен вкус и удоволствие е!
  Така че Анна го взе и изрева с пълно гърло:
  - Беше дадена заповед селото да се изравни със земята,
  Залпове от "Град" разрушават планини...
  Фюрерът с плешива глава духа на Афганистан,
  И нека спрем да говорим!
  И момичето ще го вземе и ще се смее. И нейният смях е като звън на камбани.
  Момичетата са пълни с вълнение. Тук Малвина също се бие. Разбира се, момичето няма нищо против да използва аленото зърно на гърдите. А в същото време красавицата и пее
  Но това се случи -
  Че войникът не е питал!
  Зло племе се е преметнало,
  Много адски, тъмни сили!
  
  Черните дяволи са нагли,
  Излезте от това блато!
  Тук имат ками в ръцете си -
  Виещи песни - не славей!
  
  Картечницата смазва пехотата
  Дим от счупени минохвъргачки!
  Веднага свалиха рота,
  Бронята на кирасира не помогна!
  
  Глутницата няма желание да умре,
  По дяволите, повярвайте ми, не курорт!
  И снарядите разрушават бункерите,
  Техният архангел удря отгоре!
  
  Демони веднага със скърцане в дупки,
  Горим ги с напалм и сяра!
  Дори планините се топят
  Изтребени навсякъде!
  
  Но не мислете само
  Че врагът е като водата!
  Гигантски връх на растеж,
  Царят на Вселената Сатана!
  
  Ето дъха на неговия пламък,
  Херувимът веднага изгаря!
  И знамето на Бога падна
  Но вярваме, че ще победим!
  
  Качихме се малко по хълма
  И да се кръстим!
  стенеше по пътеката,
  Мъдри Божии синове!
  
  И сега сме в атака
  Вик ура, гръмотевици!
  Колко се чува обаче, майко,
  Но по дяволите с кабините - разгром!
  
  
  ЕДИН СССР СРЕД ВЪЛЦИТЕ
  Прекъсването се случи поради слънчево изригване, в резултат на което на 22 юни 1941 г. САЩ, Великобритания и нейните колонии бяха изключени. Отначало това не повлия особено на хода на войната. Германците напредват почти по същия начин, както в реалната история. Фюрерът също се обърна на юг и Япония зае позиция на изчакване ... И отново мразовитата зима спаси Червената армия от пълно поражение и й позволи да премине в контранастъпление близо до Москва. Междувременно Япония завзе тези владения в Тихия океан, които преди това принадлежаха на Великобритания и Съединените щати и в които сега не можеха да влязат допълнителни сили.
  На източния фронт през пролетта и началото на лятото германците печелят серия от победи и отново започват офанзива срещу Сталинград. Оттук обаче започна разминаването с реалността. Липсата на втори фронт позволява на германците да прехвърлят повече войски от Европа и от Либия, оставяйки там само италианските гарнизони.
  И офанзивата започна не само на Сталинград, но и на Тихвин. И сега те бяха командвани от Ромел, когото фюрерът високо оцени за поражението на британците в Либия и превземането на Толбук.
  В битките участват и първите танкове Тигър. Ромел започва офанзива през нощта и успява да изненада съветските войски. Ситуацията се утежнява от факта, че германците имат предимство в авиацията, така че не губят силата си за борба със съюзниците.
  Пилот Марсилия бързо набираше сметка на източния фронт. Още през юни 1942 г. той надхвърля броя на свалените самолети на сто и петдесет и получава Рицарския кръст на Железния кръст със сребърни дъбови листа, мечове и диаманти.
  Но това беше само началото на една кариера.
  В небето всъщност беше по-трудно за Червената армия. И германците успяха да превземат Тихвин, а след това още няколко града и отрязаха Ленинград с двоен пръстен, блокирайки отново този град.
  Съветското командване се опита да пробие Ленинград и да напредне в центъра. Но нямаше достатъчно сила за постигане на успех в тези области.
  Единствената утеха беше, че нацистите бяха затънали в Сталинград, което им даде шанс да съберат нови резерви.
  Но Ленинград остава блокиран. Досега Турция и Япония не са влизали във войната, а СССР имаше шанс да обърне хода на битките. През ноември 1942 г. съветските войски започват настъпление край Ржев и Сталинград.
  При Ржев успехът не беше постигнат. Но близо до Сталинград пръстенът беше затворен. Но както се оказа с времето. Третият райх има много повече резерви и Ромел започва офанзива към Сталинград от север и Майнщайн от юг.
  Ситуацията се влошава от неочакваното влизане на Япония във войната. Самураите, въпреки че са ограничени от битката в Китай, атакуват Владивосток.
  Вероятно Хирохито се страхуваше, че Третият райх ще загуби и влезе във войната.
  Освен това Япония имаше достатъчно ресурси и пехота за пълномащабни офанзиви.
  Червената армия е притисната и Ромел успява да пробие от север към Сталинград. Майнщайн беше временно спрян, но след като получи допълнителни подкрепления и подкрепа от Паулус, той се свърза с вече деблокираните войски.
  Така възниква още един пръстен, в който се озовават съветските войски.
  След упорити битки повечето от тях са унищожени и пленени. След това германците завършват превземането на Сталинград. А през март 1943 г. във войната влиза и Турция. Ситуацията стана още по-сложна. Във въздуха германците поддържат превъзходство. Марсилия надхвърли триста свалени самолета и стана първият германец, получил втори Рицарски кръст на Железния кръст с дъбови листа, мечове и диаманти.
  През май германците започнаха нова офанзива, използвайки масово нови танкове - "Тигър", "Пантера" и "Лъв". И те напреднаха успешно, въпреки че Червената армия зае мощна защита. Но силите вече бяха неравностойни, тъй като съветските войски се биеха на три фронта едновременно - срещу Третия райх, неговите сателити, Япония и нейните колонии и Турция. Ситуацията се влоши от тоталната война, обявена от нацистите, което доведе до увеличаване на производството на оръжия няколко пъти при липса на бомбардировки от страна на съюзниците. Така че шансовете на СССР бързо намаляха!
  Вярно, фрицовете напредваха бавно, тъй като пред тях имаше защита в дълбочина. И съветските войски, имайки опит, се биеха много смело. Но все пак загубиха.
  Въпреки това те се биеха с голяма смелост, а някои воини показаха най-висока класа. Ето, например, танковият екипаж на Елизабет на най-обикновения Т-34-76 се бие с нацистите.
  И германците бавно се придвижват към съветските войски, подредени в клин или прасе. Отпред е най-тежкият и добре защитен танк "Лев". Прилича на Пантерата, само че е много по-голям и тежи деветдесет тона. Челната броня на корпуса е 150 мм и наклонена като на Т-34, а бордовете са 82 мм с наклони. Челото на кулата като цяло е много добре защитено: 240 мм с наклони, а бордовете също са по-слаби от 82 мм, като корпуса. И мощен пистолет от 105 mm с голяма дължина на цевта от 70 EL. Това е танк, способен да поразява от разстояние.
  Елизабет превключва скоростната кутия догоре с бос крак.
  И тридесет и четирите набира скорост. Безполезно е да стреляте по "лъва" от разстояние и трябва да се приближите. Мощна немска машина изпраща снаряд със смъртоносна сила. Той бърза покрай него. Момичетата в резервоара се смеят весело и движат босите си крака.
  В края на май в Северен Кавказ е горещо и красавиците по бикини се забавляват много.
  Елена отбелязва с подсвирване:
  - Сега фашистът ще получи велик в рогата!
  Екатерина, поклащайки голия си загорял крак, се съгласява:
  - Със сигурност ще го ударим!
  Т-34-76 продължава да ускорява, но скоростта извън пътя е ограничена. "Лъвът" едва пълзи, а по-пъргавите "Пантери" и "Тигри" забавят, за да не дръпнат напред.
  Но тези машини са опасни, особено Пантера, способна да изстреля петнадесет изстрела в минута. От това можете да очаквате изненада.
  Ефрасия, натискайки газта с боса си пета, изписква:
  - Да се бием по виртуозни начини!
  Пистолетът на танка "Лъв" има значителен недостатък, изстрелва само пет изстрела в минута. Като цяло не е най-успешният модел. Бронепробивността е прекомерна и не е необходимо да се удря от твърде голямо разстояние. "Тигри" и "Пантери" пробиват от два километра, от по-голямо разстояние е почти невъзможно да влезете в мобилен и малък тридесет и четири. Така че струваше ли си да оборудваме Лъва с толкова мощен пистолет? Други съветски танкове са още по-леки, с изключение на KV-1S, но този танк също няма предимства в отбраната, а характеристиките на шофиране са само по-лоши.
  Елизабет се върти и изписква:
  - Вдишвам с гърдите си, въздухът е широка вълна,
  Той блести ярко, звездният килим е безкраен ...
  Чувствата играят, босите момичета са живи,
  Играй в небето, искам да летя към слънцето завинаги!
  Не е лесно да пробиете танка Лев, дори и встрани. Страните на купола, подобно на тези на Panther, са наклонени, както и горната част на бордовете на корпуса. В тези резервоари вече е възприета типичната "котешка" форма, която осигурява по-добра защита поради наклони. Не като "Тигър", почти квадрат. Но "Тигърът" е разработен преди войната и изглеждаше като униформа на KV. Но "Тигър" -2, по-късно развитие, също е под формата на "котка" и скоро този танк ще влезе в серия. "Лъв" да пробие в дъската също е почти невъзможно. Само долната част на корпуса няма брониран наклон, но е покрита с ролки. Тоест, трябва да пробиете близо и да стигнете точно между пързалките.
  Така че момичетата имат трудна задача. Освен това тридесет и четирите в движение се тресе толкова много, че е почти невъзможно да се стреля точно.
  Елизабет попита приятелите си:
  Можем ли да победим врага?
  Елена уверено отговори:
  - Когато момичетата нямат обувки, те придобиват такава чувствителност с босите си крака, че непременно ще ударят врага.
  Елизабет се съгласи с това:
  - Да, голите токчета на момичетата са гаранция за победа!
  И сега, избягвайки поражението, тридесет и четирите се изплъзват на дъската. Основното тук е да избягвате оръжията Panther и Tiger. Те са бързи и точни. И не можете да пробиете тези танкове в челото.
  Елена стреля по германеца с боси пръсти. Но преминаването през пързалката в движение е почти невъзможно. Но ледената пързалка на врага е счупена и "Лъвът" спира.
  Тридесет и четири отново минава покрай него. И изпраща смъртоносен снаряд в долната част на страната.
  Катрин отбелязва:
  - Нашето оръдие е остаряло - "Лъвът" наистина не може да бъде взет!
  Но като от раздразнение, Елена удари страничната част на врага и "Лъвът" се запали.
  Момичетата не намаляват скоростта, отново прът напред. Сега те имат по-слаба цел: "Пантера". Достатъчно е да я ударите точно отстрани.
  Елизабет отбелязва:
  - Практична котка!
  Катрин отбеляза със смях:
  - Но едва пълзи, за да не излезе от корицата на "Лъвчето".
  И Елена стреля от разстояние по Пантерата, която се оказа далеч встрани и отвори страната си. Тя има тънък - 40 милиметра и нищо че е наклонен.
  Германският танк експлодира с гръм и трясък. Да, красавиците бяха рязко прецакани.
  Те са със своята завладяваща грация на бойни красавици.
  Но снарядите свистят, докато минават, почти докосвайки бронята.
  Тридесет и четири е много опасно и тя прилича на човек, който скача между струйки.
  Елизабет отново стреля с бос крак и запя:
  - Всичко мога, ще ударим Вермахта с капитулация!
  Разбира се, с такива момичета самият дявол не е страшен. Въпреки че офанзивата на нацистите е агресивна и те имат много танкове ....
  Силите са неравностойни. Въпреки че броят на колите е приблизително равен, немските са по-тежки. Много съветски танкове са леки и не съвсем боеспособни срещу нацистките чудовища.
  Но екипажът на Елизабет прави чудеса и заснема друга "Пантера" в движение.
  Комсомолци се бият с пушки. Те стрелят точно. Те тичат, мигат боси, кръгли пети. И ударете врага право в целта.
  Аленка заповядва със страст:
  - Не се отказвайте момичета!
  И сега оръдието избълва снаряд точно по Т-4, пробива този танк. Но тук, разбира се, "Лъв", не е толкова лесно да се вземе. И тук трябва да опитате.
  Анюта сочи към колата с помощта на босите си пръсти и стреля точно от край до край, казвайки:
  - Слава на комунизма!
  Алла също стреля много точно и добавя:
  - Слава на героизма!
  За бойните момичета тук нищо не може да се каже - най-висока класа и висш пилотаж!
  Мария, подавайки снаряда в пистолета, пееше:
  - Все по-високо и по-високо и по-високо
  Търсете полета на нашите птици...
  И диша във всяко витло,
  Спокойствието на нашите граници!
  Маруся добави, стреляйки по фрица:
  - Определено е....
  Масовият героизъм на руснаците и не само на руския народ се проявяваше във всичко ...
  Отмерените, приглушени звуци на кукувицата като звън на часовник се носеха над окопите. Редки дървета, с гъста зелена корона при пориви на вятъра, като пионери в поздрав, поздравяват уморените войници. За някои това дори може да изглежда като вид предупреждение - казват, ще отидете в другия свят!
  Батальонът под командването на Владимир Михайловски, брутално разрушен в предишни битки, особено при поражението през май, сега набързо се попълва с новобранци, подготвяйки се да покрие една от най-опасните зони. Три километра на изток водите на Дон се втурват покрай пламъците на войната.
  Повечето тръстики бяха овъглени от запалителни бомби, водата почерня от сажди. Като огромни кибритени клечки в печален позор стоят самотни купчините на моста, съборен от взривната вълна, играейки ролята на опори.
  На лодки местни пионери пренасят даровете на нивите, както и кутии с амуниции за героичните съветски войници, готови да се впуснат в смъртна битка с разярените нацистки орди.
  Така че четирима от тях замъкнаха дълга кутия до един храст, покрит с вълчи плодове. Там грижливо замаскирано противотанково оръдие дебнеше като ирокез в засада. Трима войници и стрелецът с дръзки очи Алеся действат на оръдието. Момиче, много стройно, но ръцете й са жилави от изтощителна работа. Той също така се опитва, заедно с момчетата, да подготви капан, в случай че танк или "бронирана машина" на нацисткото стадо се опита да заобиколи естествения хълм.
  Войниците, в по-голямата си част, все още са напълно голи и не са обстрелвани, млади мъже, които са завършили съкратен наборен курс - месец и половина, плюс, разбира се, подготовка преди набор, добре установена в СССР.
  Някои воини вече имат опит. Те се различават от младите животни по четина, острота на движенията, някои са пренавити. По-конкретно, едноокият Иван, който изглеждаше като истински пират, пусна брада. Титлата прапорщик и вече няколко заповеди, получени в различни битки, или по-скоро първата близо до Москва. Когато, изглежда, направиха невъзможното: спряха Фриц и дори прогониха противниците на няколкостотин километра, като биячи на кучета.
  Колко изоставено оборудване имаше Фриц. Може би не толкова много и често се срещаха танкове, но бронетранспортьори с оръдия и картечници, които толкова болезнено измъчваха съветската пехота през лятото и есента на 1941 г. - поне стотинка!
  Но когато студът надхвърли тридесет градуса, всички тези тевтонски чудовища загубиха способността си да се движат просто ... Бензинът замръзна и мазнината замръзна.
  За съжаление не успяха да довършат нацистите докрай. Отчасти по вина на командването, което поиска големи сили, за да щурмуват градовете, където са се скупчили немските части. Да, и размразяването дойде - било то грешно ...
  През пролетта Иван заслужи и втори орден - имаше късмета да убие генерал и няколко офицери от засада. Битката обаче беше само частично успешна. По време на преследването отломка попада в лицето на Иван Краснов и го лишава от окото. Уви, това е война, а не детски филм, където главният герой вършее всички и дори сто картечници не могат да го ударят.
  И сега те трябва да вършат физически тежка работа: да копаят окопи, клетки и капани за ями.
  Пионерите им помагат, докато нивите са спокойни и самите момчета и момичета са се помолили да помогнат на по-големите си братя. Те дори работят твърде ревностно, опитвайки се да направят повече, без да изчисляват силата. Така се издуха и изскочиха вените по загорелите, мазоли ръце и босите, ожулени крака на децата. В същото време те все още успяват да пеят;
  Ние сме пионерите на децата на комунизма -
  Огън, палатка и звънтяща бухалка!
  Нашествието на проклетия фашизъм -
  Който го чака яростен разгром!
  
  Какво загубихме в тези битки?
  И след това в битки с врага, придобити?
  Ние бяхме просто деца на света -
  А сега воините на родната земя!
  
  Но Хитлер направи крачка към нашата столица,
  Пуснати бомби, без да броим водопада!
  И за мен Отечеството е по-красиво от небето -
  Сега кървавият залез дойде!
  
  На агресията ще отговорим сурово -
  Въпреки че самите те са високи, да, уви, те са малки!
  Но мечът в ръцете на крехък тийнейджър -
  По-силен от легионите на Сатаната!
  
  Нека танковете се втурват лавина след лавина,
  И разделяме пушката на три!
  Нека полицията подло се цели в гърба,
  Но Святият Бог ще ги накаже жестоко!
  
  Какво решихме? върши делото на мира
  И за това, уви, трябваше да стрелям!
  Спокойствието вече е отвратително.
  Има и насилие!
  
  С момичето тичаме боси заедно -
  Въпреки че валеше сняг, преспа гори като въглен!
  Но не се страхувайте, знайте децата -
  Фашистът смело ще бъде забит в ковчега с куршум!
  
  Тук поставиха подлата компания Fritz,
  А останалите страхливци бягат!
  Ние смазваме пехотата като коса в битка -
  Ние не сме пречка за младите лета!
  
  Постижението на победата ще бъде през май,
  Сега виелицата е бодлив, твърд сняг!
  Момчето е босо, сестра му е боса,
  В парцали, децата срещнаха разцвета!
  
  Откъде идват тези сили?
  Изтърпете болка и студ, тази нужда!
  Когато един приятел измери дъното на гроба,
  Когато приятел стене - ще умра!
  
  Христос ни благослови пионерите,
  Каза, Отечеството ти е дадено от Господ!
  Това е първата вяра от всички,
  Съветска, свещена страна!
  Чува се далечен тътен на приближаващи танкове, а в небето бръмчат самолети. А мощните обсадни оръжия вече гърмят. От удари на високоексплозивни снаряди, буци пръст и разтопена трева се хвърлят високо в небето. Тук тя чете битката. Майор Владимир Михайловски държи в ръцете си трофеен бинокъл, наблюдавайки приближаването на стоманена фашистка лавина. Те се опитват да прогонят пионерите в тила, но те не искат да си тръгнат и искат пушки в ръцете си, за да се бият.
  Оръжията не стигат за всички, но местните деца донесоха ловни пушки и дори спортни лъкове. Всеки иска да се бори смело и да победи. И няма да работи да умреш с последната мисъл за Родината.
  Майор Михайловски дава заповед:
  - Не откривайте огън без команда!
  Всъщност те имат само две "четиридесет и пет" за целия батальон, което означава, че шансът е да пуснат Фриц по-близо.
  Напред, както е обичайно сред нацистите, най-защитените автомобили; танкове Т-4 и самоходни оръдия "Хънтър". Те трябва да направят път за по-леки превозни средства и леко изостанала пехота.
  Колите и мотоциклетите на нацистите от време на време забавят от страх да не пробият напред ....
  Но пионерът Юлий Петров доказва, че не са останали напразно тук. Между пъновете, точно под гъсеницата Т-4, се движи оскъдна противотанкова мина, намазана с домашно лепило и върху тревата, която я прави невидима с помощта на тел.
  Стоманените плочи на гъсеницата лежат върху смъртоносен подарък. Експлозията не изглежда твърде силна, но гъсеницата е откъсната и нацисткият танк започва да пуши и да кръжи около кулата.
  Други момчета използват подобни устройства. Тъй като немската пехота е страхлива, а танковете и самоходните оръдия са беззащитни отпред, тогава те ще бъдат наказани за това.
  Известният "Хънтър", с нисък силует и здрава броня, прилича на сплескана костенурка. Това самоходно оръдие се появи съвсем наскоро на съветско-германския фронт. Благодарение на доброто шофиране, оръдие, което може да проникне на прилично разстояние и оцеляване в битка, Хънтърът веднага се превърна в притча на езиците.
  Но гъсениците му все още са обикновени, макар и широки ... Въпреки това е още по-добре да подкопаете дъното на колата и да я накарате да изплюе вътрешностите си с резервни части.
  Ето един разбит "Хънтър", като пиратска фрегата със счупен рул, се плъзга настрани и го избутва срещу Т-4. И двата стоманени ковчега на гъсеници започват да светят и след няколко минути експлодират поради детониращи боеприпаси.
  Вече дузина средно тежки коли бяха спрели разбити и безпомощни.
  Но зад тях останалата част от пръта, особено многобройните бронирани. Тук самоходното оръдие "Хънтър" добавя скорост и ... Пада в прикрита яма. Само гъсениците стърчат отгоре и се движат безпомощно.
  Пионерите се радват. Някъде в изкопани ями самоделни експлозиви. Изработена е по занаятчийски начин. Разбира се, по-слаб от динамита, но за да деактивирате ходовата част е достатъчно.
  Фриц понася тежки загуби, бронетранспортьорите се провалят, някои преминават през опасни зони, но са посрещнати с хвърляне на гранати и експлозиви.
  Тук дори бързите, млади бойци построиха малки катапулти. Те изхвърлят специална торба с дестилиран дървесен спирт, смесен с барутни елементи.
  При попадение по-тънката броня на нацистките транспортни средства отстъпва, което кара екипажите да пламтят със сини пламъци. Обезумели от болка, фрицовете викат сърцераздирателно и се разпръсват с изкривени от ужас лица.
  Някои от тях дори изоставят оборудването си...
  Единственото жалко е, че има много врагове, някои превозни средства, заливайки всичко с картечен огън, се приближават до окопите.
  И те се натъкват на таралежи ... Междувременно Алеся режисира четиридесет и пет. Разбира се, няма да вземете T-4 и "Hunter" челно, но можете да опитате отстрани. За бронетранспортьорите няма какво да се каже. Всеки ще пробие и ще направи подове с нажежен метал, изплюта кръв!
  Пистолетът с малък калибър има много предимства пред големия - скорост на стрелба, лекота на камуфлаж. И знаят как да избират цели.
  Нацистите ръмжат свирепо като хиени. И сред съветските момчета има убити и ранени. Особено трагично е, когато умират млади бойци, които току-що са започнали да живеят. Ето едно много младо момиче-пионер, едва вдигнало експлозивен пакет, се втурва с него под гусениците на среден танк Т-3. Грозна кутия с дълъг, но привидно тънък ствол изскача и откъсва от нея квадратна кула.
  И бойците отново хвърлят гранати, а картечниците започнаха да забиват пълзящите мотоциклети. И главите на нацистките войници се пръснаха като зрели череши, съборени от градушка.
  И газовите резервоари на големите мотоциклети експлодират, изхвърляйки потоци от яростен огън. Усещането е като бунт от адски джинове. Ето някои бронетранспортьори също се присъединяват към нещастните си колеги.
  Алеся, сочеща към "Хънтър", цели долната част на корпуса. Трудно е да се стигне до там, но това е единственият шанс да пробиете безмилостното самоходно оръдие. Плавно движение на пръста и след това завъртете.
  Пистолетът дава мек откат и фашистката машина се разделя наполовина. И знамето със свастиката пада в кървавата кал.
  Алеся прошепва:
  - Справедливостта изисква жертва, дарения за благотворителност и успехът на една справедлива кауза на жертва!
  Завой, момичето-стрелец почива голо, за да усети по-добре биоритмите на Земята, а дъхът на тревата с подметките и отново стреля, улучвайки коварния Т-3 в ставата.
  Вижда се, че почти всички средни танкове на нацистката армада вече са изведени от строя. Тук последният беше унищожен от момче-пионер, въпреки нараняването, той бутна варел със смес от експлозивен карбид, въглищен прах, дървени стърготини с малко количество фосфор. Героичното дете вече нямаше сили да бута цевта след проходна рана, а неговият другар Андрей, прекръствайки се на бягство, бутна под колелата четиридесеттонна щурмова самоходна установка "Шмел". Покорно оръдие с калибър 150 милиметра се изстреля нагоре и остана вдигнато. И душите на пионерите, изхвърчали от разкъсаните си тела, се втурнаха към щастливото небесно царство, където никога няма насилие и болка.
  Оцелелите фашистки превозвачи, загубили подкрепата на по-тежките си колеги, започнаха да се връщат назад ... Ревът на музиката на Вагнер спря и започна общ полет.
  Владимир Михайловски, изтривайки кръвта от челото си, каза:
  - Руски воин може да умре прав, но никога няма да живее на колене! Русия може да кърви, но никаква кръв няма да кърви нашата смелост и вярност към Отечеството!
  И оцелелите пионери потвърждават това... Въпреки че много от тях вече са обгорени и ранени.
  А Анастасия Ведмакова и Акулина Орлова се бият в небето, те са готови да се състезават с прехвалената Марсилия, която вече има повече от четиристотин свалени самолета, за което получи петата степен на Рицарския кръст на Железния кръст със злато дъбови листа, мечове и диаманти.
  Но момичетата явно са решени да се бият сериозно. Ето ги в едни и същи бикини и се бият боси. И пробийте самолетите на Луфтвафе.
  Анастасия с помощта на боси пръсти насочва пистолета в целта, поваля фашиста и казва:
  Вярата ни е голяма
  Ще продължи вечно!
  И намига на партньора си. Акулина също поваля фашиста, удря го, много точно използвайки босите си крака и писъци:
  - За величието на идеите на комунизма!
  И оголва перлените си зъби. Такова момиче е борбено и възпитано.
  И блести със зъби.
  Анастасия, сваляйки друг немски самолет, на своя Як-9, агресивно изписква:
  - Руски орел над планетата,
  Разпервайки криле ще излети...
  Врагът ще бъде призован за сметка
  Ще бъде победен, разбит!
  Акулина охотно потвърждава това, като събаря опонентите си:
  - Ще се счупи!
  Въпреки че, разбира се, сред германците се появиха и красиви момичета аса. Албина и Алвина се бият на най-новия ME-309. Такива бойни воини откраднаха.
  И събарят съветски самолети с удивителна ловкост. ME-309 е много мощен самолет, въоръжен с три 30 мм въздушни оръдия и четири картечници. Срещу такова чудовище руските автомобили не могат да устоят.
  Ако стрелят, стрелят без жал.
  Албина, с помощта на босите си пръсти, пееше самолетно оръдие в целта. Удари врага и изкрещя:
  - За победата на Третия райх!
  И тя си показа езика.
  Алвина също победи врага. Тя отряза съветските Як-9 и изгука:
  - За великите граници на нашата армия!
  И намигна на приятелките си.
  Битки, печелене на сметки и Хъфман. Все още не е сред големите асове, но напредва бързо. И можете също да кажете чудовището на ада.
  Германците, макар и бавно и с тежки загуби, се придвижват по брега на Волга, приближавайки се до Каспийско море.
  . ГЛАВА 2
  Силите явно бяха неравностойни. Особено досадна беше фашистката авиация. Фоке-Вулф влиза на фронта в големи количества и неговите мощни оръжия и скорост се превръщат в проблем за Червената армия. Освен това тази кола беше твърде трудна за сваляне. Тя е издръжлива и силно бронирана.
  МЕ-309 също се оказва неприятна изненада за съветските пилоти както със скорост, така и с оръжие. И той доста раздробява съветските части.
  Бомбардира съветските позиции и новия бомбардировач Ю-288, много мощна машина. Носеше четири тона бомби при нормален товар и шест тона във версия за презареждане. И той получи съветските части справедливо.
  Ромел също показа класата си като командир, но подобно на Майнщайн.
  Все по-близо и по-близо германците се приближиха до Астрахан. И неочаквано за съветското командване Фриц премина в настъпление по Волга в посока Камишин. Това беше смел, но мощен ход. И докато беше трудно да ги спрем.
  Но отбраната на Червената армия все още е силна ... За една седмица нацистите напреднаха петдесет километра и бяха спрени.
  Те бяха посрещнати с контраатаки, съветските части ....
  В същото време японците се опитаха да развият офанзива срещу Алма-Ата. И тогава ожесточените битки бяха в разгара си.
  Момичетата се биеха наравно с мъжете и може би дори по-добре от тях.
  Маргарита Магнитная и Татяна Булатная - красиви момичета, стреляни от картечници.
  Свалиха самураи и пееха:
  - Да не се разделяме с мечтата
  Първата стъпка в живота е...
  Виждаш отново над земята,
  Вихри от яростни атаки!
  Маргарита хвърли убийствена граната с боси пръсти, разкъса японците и пее:
  - Никой няма да ни спре
  Никой няма да ни победи...
  Ще заровим Вермахта в земята,
  Приятелството ни е монолит!
  Татяна, стреляйки по врага, се съгласи:
  - Наистина монолит!
  Японците настъпват към Алма-Ата. Те имат много войници и различни видове резерви. Това са бойните момчета. Но момичетата ги косят. Борят се отчаяно.
  Татяна Булатная хвърли още една граната, разкъса самурая и запя:
  - За голямото ми постижение!
  И намигнали очи с цвят на сапфир. Весело момиче, не казвай нищо.
  И Маргарита с голата си пета ще вземе и ще хвърли подарък на смъртта, разкъсвайки японските войници.
  И пей:
  - Всичко е объркано, преплетено, във вихър от изстрадани неволи!
  И отново хвърля босите си пръсти, лимон към японците ...
  Гол до кръста и бос воин Оксана пълзи до тях и избутва кутия с гранати, шепнейки:
  - Ще бъде готино момичета!
  И тримата воини запяха:
  - Самураят полетя към земята, под натиска на стомана и огън!
  И красавиците се бият с голяма ярост. Не напразно минаха през огън и вода и медни тръби.
  Тук Оксана хвърля граната с бос крак, удряйки японския лек танк Chikha. Е, това е страхотен гол.
  Маргарита, стреляйки по врага, пееше:
  - Можете да вярвате в липсата на вяра! Можете да направите липсата на случая!
  Татяна логично отбеляза:
  - Това, което казвате, е парадокс!
  Маргарита хвърли граната с боси пръсти и отбеляза логично:
  "Не е ли геният приятел на парадоксите?"
  Татяна се обърна, покоси самурая и се съгласи:
  - Разбира се, приятелю!
  И воините го взеха и избухнаха в смях ... Те се бият момичета и казват какво друго ... Не напразно Русия помни как се биеха момичетата!
  Разбира се, Оксана се бори на най-високо ниво. И стреля от различни точки, а момичето се върти като топ.
  Това са красавици, няма да отстъпят нищо на никого. И изгриза предателството, заедно със самураите.
  Води огъня и Анджела. Момичето също е агресивно и червенокосо. Воините предпочитат да се бият боси и да извършват подвизи с колосални размери.
  Анджела дава ред и казва през смях:
  - Ще влезем смело в битка,
  За властта на Съветите!
  И с боси пръсти хвърля убийствен лимон.
  Битките продължават и сега настъплението на японците изтича ....
  Вече е краят на юли четирийсет и трета. Нацистите се приближиха до самата делта на Волга и на нея започнаха битки.
  Елизабет и нейният екипаж се бият отчаяно. Първите танкове Тигър-2 също започнаха да пристигат на фронта. Те са подобни на "Пантера" и "Лъв", но нещо по средата. Също така с ъглите на рационалния наклон на бронята и дългоцевно оръдие с калибър 88 mm 71 EL. Тежи шестдесет и осем тона и е близо до танка "Лъв", по отношение на бронята, но малко по-малък по размер.
  Големи танкове няма да кажеш нищо.
  Елизабет и момичетата са на лов за германците. Пробиват Т-4 и крещят:
  - Слава на идеите на светлите години,
  Викът на пионерите винаги бъдете готови!
  Да кажем, че воините са първокласни. И те не само се бият славно, но и пеят;
  Съюзът е неразрушим, народите на свободата,
  Не беше груба сила и страх, които се събраха ...
  И добрата воля на просветените хора,
  И приятелство, светлина, разум и смелост в мечтите!
  
  Слава на нашето свободно отечество,
  Силата на сътворението е опора завинаги!
  Законна сила, волята на народа,
  Все пак за единението - прост човек!
  
  През бурите слънцето на прогреса грееше за нас,
  През бурите и бурите се втурнахме напред ...
  Преместваме планини, сякаш без тежест,
  Целият свят, сияещ към комунизма, идва!
  
  Слава на нашето свободно отечество,
  Силата на сътворението е опора завинаги!
  Законна сила, волята на народа,
  Все пак за единението - прост човек!
  
  Народите на планетата са обединени като братя,
  Будистки, мюсюлмански приятели завинаги!
  Нека славата на разума, голямо име,
  Всички народи по света са едно семейство!
  
  Слава на нашето свободно отечество,
  Силата на сътворението е опора завинаги!
  Законна сила, волята на народа,
  Все пак за единението - прост човек!
  Момичетата пеят добре, а още по-добре се бият и правят такива подвизи. Въпреки че историята се пише от победителите и не се знае дали ще бъдат запомнени, ако войната бъде загубена?
  Аленка с батериите си, с екип от момичета, се опитва да задържи враговете на делтата на Волга. И тя показва на какво по принцип са способни красавиците.
  И наистина могат много.
  Анюта стреля с боси крака и реве:
  - Слава на времето на комунизма!
  И така цялата батарея го взе и запя в унисон, с пълно звучене на гласове;
  Борим се за по-добра съдба
  За да улесним живота на хората...
  И смаже проклетата орда
  За да има по-малко зли противници!
  
  Над нас е златокрил херувим,
  За слава на майка ни Русия...
  Народът на Русия вярва, че е непобедим,
  И направи всички на Земята по-красиви!
  
  Дадено ни е да се бием за Родината,
  Защита на величието на Отечеството ...
  А понякога животът е просто филм
  Въпреки че трябва да е отражение на рая!
  
  Всички хора трябва да постигнат мечта,
  Разумно да се вярва на комунизма...
  За да има повече щастие на Земята,
  И пожарите на реваншизма не дойдоха!
  
  Нашият цар, великият гений Пугачов,
  Той вдигна селяните на свещената борба ...
  Всеки бизнес ще бъде на рамото,
  И обичай момичето босо момче!
  
  Ще станем дори по-силни от дявола
  Когато изместим хоризонтите на науката...
  Сплескани под копитата на злодея,
  Въпреки че кръвта блика от разкъсана аорта!
  
  Да, това са нашите правилни приятели,
  Можем да направим Родината по-щастлива ...
  Хората вярват, че всички са едно семейство,
  Велика светла Русия!
  
  Гледайте хората смело в хоризонта,
  Не позволявайте на злите облаци да покрият небето...
  Ще дадем на врага победен резултат,
  И ще бъдеш, щастлив герой в битка!
  
  Не знам думата страхливец
  Ние, руснаците, изобщо не сме по-ниски ...
  Ние, Сварог, имаме Бял Исус,
  И завинаги ще се наслаждавате на май!
  
  Момичета и момчета в кръгъл танц,
  Ние боси момичета влизаме...
  За нас, в крайна сметка, всемогъщият Бог Род,
  Не бъди безмозъчен папагал!
  
  И Ленин ни вдъхнови да се борим,
  Мъдрият Сталин благослови подвига ...
  Силен херувим ще разпери крилата си,
  А нашите мускули са просто направени от стомана!
  
  Величието на Отечеството ще влезе
  Че ние сме такива войни с Бога...
  Тук ще потвърдим славата със стоманен меч,
  Кой щит е изкован в Сварог!
  
  Накратко, бъдете верни на Господа,
  За слава на светлата Русия...
  Ние просто познаваме рицарите орли,
  Зад нас е Белобог Христос Месия!
  Тук от точно попадение от пистолет светва "Лъвът". Да, нацистите го получават специално по рогата.
  Докато текат битките, тогава децата не губят време.
  Даша и Васка бродят в тила на немските войски. Гледат как техниката се движи в колони. Мотоциклети бързат, самоходни оръдия пълзят. Има много войски, включително SS и други части.
  Васка забелязва движението на "Фердинанд", мощно немско самоходно оръдие, унищожаващо танкове.
  Момчето прошепнало на момичето:
  - Изглежда, че Фриц премества допълнителни сили на север от Сталинград.
  Даша отбеляза с усмивка:
  - Нашите така или иначе ще ги смелят!
  Немцев от камиона ядосано крещи на момчетата. Децата излитат и тичат, мъждукащи, сиви от прах, боси, кръгли пети. Могат да дадат и опашка за тях.
  Момчето и момичето се затичаха към храстите и скочиха вътре. Даша отбеляза с ентусиазъм:
  - Партизаните могат всичко!
  Васка се съгласи с това:
  - Разбира се... Със сигурност ще спечелим!
  Даша пееше с ентусиазъм:
  - В очакване на победа! В очакване на победа! Тези, които копнеят да счупят оковите! В очакване на победа, в очакване на победа! Ще успеем да победим фашизма!
  Васка с готовност се съгласи с това и смачка гъсеницата с пръстите на босите си детски крака:
  - Ние можем! Родени сме, за да сбъднем една приказка!
  Даша намигна и отбеляза:
  - И какво? Мисля, че ще сбъднем приказката, а Вермахта ще стане на прах!
  И децата пееха в хор с пълно гърло;
  В името на нашата праведна страна,
  Какво ще даде комунизмът на Вселената...
  Ще бъдем верни на родината си,
  Нека проправим пътя към успеха, творчеството!
  
  Путин управляваше Русия като герой
  Но орелът я остави в полет ...
  Големият фюрер, разбира се, хемороиди,
  Но Сталин означава и име!
  
  Вярвам, че ще спечелим Третия райх
  Нищо чудно, че Путин се премести в Сталин ...
  Над света е златокрил херувим,
  И Сатана-Адолф вече е луд!
  
  Германците имат цяла Европа на една ръка разстояние,
  И Африка, и Азия, и държавите ...
  А Адолф си мисли, че е готин
  Но фюрерът ще бъде наказан!
  
  За Хитлер Русия е като хамбар,
  Той иска да направи своя собствена...
  Но ще бъде, вярвам, че комунизмът е рай,
  Ягодите ще поникнат, сеят лехи!
  
  Не вярвайте, нашият народ изобщо не е слаб,
  Но твърде много Фриц заловени ...
  И славянинът изобщо не е роб,
  В името на нашата майка Русия!
  
  И Ленин ни вдъхнови за подвиг,
  Той ми показа как да правя нещата...
  Тъй като Бог всъщност е един,
  Но в комунизма смело трябва да вярваме!
  
  Не, не се поддавайте на руския враг,
  В края на краищата Белобогът е с нас - Създателят на Вселената ...
  Ще помогна на отечеството в битка,
  Да бъдеш в успеха на живота непроменен!
  
  Докъде можете да убиете близки?
  За съжаление войната няма край...
  Така изтъняла в битките на нашата армия,
  Направете нещо, от което няма да се срамувате!
  Това е добра песен на млади воини. Те я изпяха и се размърдаха отново, загребвайки праха по пътеката с босите си мазолести пети.
  Децата бяха весели и външно доволни от живота. Макар и слаби, лицата й са загорели като шоколад, а косите й, напротив, са светли. Страхотни момчета.
  Един от германците на мотоциклет ги нарече галено. И предложи шоколад. Гладната Даша протегна ръце, но Васка я дръпна за ръкава:
  - Не се унижавайте!
  Намерено умно момиче
  - Нека по-добре да обединим нацистите!
  Васка, който самият е кожа и кости, хареса тази идея. И той също поиска шоколад.
  Хитлеристът кимна и изпуфка на развален руски:
  - Пей момче!
  Васка кимаше и пееше много вдъхновено;
   Партията събра цяла Русия,
  Защитава безкрайни полета...
  В крайна сметка хората вярват в такава сила
  Слава на съветската земя!
  
  Сталин е най-високата награда,
  Сталин е полетът на мъдростта ...
  Трябва да се бориш смело за него.
  Всички хора следват Сталин!
  
  Дадени са ни ликуващи криле,
  Имаме голяма воля...
  Сталин е радостта от изобилието,
  Слава, велика страна!
  
  Сталин е най-великият във вселената,
  Сталин златокрил херувим,
  Нашите хора с неизменен късмет,
  Вярвай, завинаги непобедим!
  
  Сталин даде спасението на хората,
  Най-големият орел в света...
  За нашето отечество и свобода,
  Той разпери крилата си над земята!
  
  Няма по-висок от светлия Сталин,
  Той е велик като просто бял бог...
  Борба с пяна и победа,
  Скоро фюрера ще го забият в ковчег!
  
  Отдавайки чест на нашето отечество,
  Познайте я по-красива, за да не я намерите ...
  Скоро ще живеем при комунизъм,
  И нямаме друг начин!
  
  Сталин е гордостта на цялата планета,
  Сталин безграничен комунизъм...
  Делата му ще бъдат възпети
  Фашистът е напълно унищожен!
  
  Сталин прослави Русия,
  Сталин я издигна над звездите...
  Той издигна империята до ръба,
  Сталин е просто идеал!
  
  Сталин завладява Вселената
  Той има страхотен звезден флот...
  Изпитанията ще са за назидание
  Сталин ще доведе до комунизъм!
  
  За Русия Сталин е слънцето,
  Свети яростно в мрака...
  Гласът на момичето е силен
  Няма по-красив лидер на земята!
  
  Сталин е въплъщение на Сварог,
  Сталин създаде мощта на Русия...
  Той намира Род в сърцето -
  Най-великият майстор!
  
  Няма лидер на цялата земя по-красив,
  Сталин е най-великият човек...
  Нека създадем щастие в нашата вселена,
  Бесният злодей е унищожен!
  
  Моите синове и комсомолци,
  За Родината, застанете заедно във формация ...
  В крайна сметка вие, момичета, сте по-силни от тигрите,
  Скъпи гений Сталин е с нас!
  
  Постиженията не могат да бъдат преброени,
  Да летим като стрела...
  Нашата светла Русия,
  Родината върви към комунизма!
  Даша пя заедно с Васка и децата получиха всичко толкова звучно и красиво.
  А те още танцуваха, тъпчеха загорелите си необути деца и вече газеха през мартенския сняг с боси крака.
  Немецът, който не разбираше много руски, хареса песента и той извади свинска консерва от чантата си и я даде на децата.
  И кимна одобрително.
  - Зер Гут!
  Момчето и момичето се поклониха и продължиха. Те са само на единадесет години, но са умни и имат силна памет. Съберете точна информация. И веднъж светлокосата Дария, дори в кошница, донесе мина на германците. Тя е умно момиче и знае добре техния език. Те дори не предполагаха, че такова хубаво дете с бяла коса и сини очи може да донесе смърт.
  И това проработи...
  Ето ги пак, хапват немски шоколади и настроението им е весело...
  Дария отбеляза с усмивка:
  - Ако победим нацистите, ще си построя триетажна къща, мраморна и с фонтан!
  Васка се засмя.
  - Ще станеш ли буржоа?
  Момичето отговорило:
  -Не! Просто ще имам собствен комунизъм!
  Васка пак се засмя и запя;
  Когато буржоата отиде в моята земя,
  Къщите бяха изгорени, момичетата бяха изсечени ...
  Изглеждаше, че нулите са преброени,
  Момчетата бяха обръснати до нула!
  
  Смелият Кибалчиш взе пушката,
  И се присъедини към Народната армия...
  Но той раздаде планове на всички Malchish-Bad Boy,
  Кой даде буре за сладко!
  
  И ето ме вися на стелажа момче,
  Мъчат ме с камшик и игли...
  В отговор се смея в лицето, аз съм палачът -
  И вярвам, че Отечеството ще стане рай!
  
  Животните опекоха петите ми с огън,
  Детето е било ударено тежко от ток ...
  Но повярвайте ми, брашното е нищо,
  Така че червените буржоа спечелиха!
  
  Чупят кости, злият метал се е вкопчил,
  На стелажа палачите ме залитат ...
  Но вярвам, че момчето мечтаеше
  Да тичам из Берлин през май!
  
  Вярвам, че другарят Ленин ще води
  Безплатно, Варшава, Прага, Лондон!
  Скоро ще публикуваме победния резултат
  И над Берлин червеното знаме гордо!
  
  Сега петите на детето все още горят,
  Подметката, която почти винаги е боса ...
  И камшикът удари силно по гърба,
  Вероятно мамо вече си побеляла!
  
  Но няма да се предам на тези палачи,
  Няма да питам за вяра, знай милост ...
  Нека кат камшик стръмен от рамото,
  Знам, че Ленин ще даде, вярвайте наградата!
  
  Кибалчиш се смееше под мъчение,
  Не разкри тайни, умира гордо...
  В ада завинаги така крещи Лошото момче,
  Демони му наливат смола в гърлото!
  
  Ленин е с нас, можете да видите завинаги,
  И пламък гори в сърцето ми...
  Голяма сбъдната мечта
  Над цялата планета ще има червен флаг!
  Дария подсвирна и тропна с бос крак:
  - Готино! Сам ли го композираше?
  Васка кимна.
  - Да! Историята му ми направи огромно впечатление!
  Дария кимна и отбеляза:
  - Помните ли как полицаите хванаха вас и мен и ни караха боси в студа през снега, а след това ни бичуваха и ни налагаха с тънки клонки петите.
  Васка с готовност потвърди:
  - Беше толкова.... Петите ви болят и раменете ви болят, когато висите на багажника. Но нямаше доказателства срещу нас и...
  Дария отбеляза с въздишка:
  - Да, но ченгетата искаха да замръзнем до смърт. Но когато ме удариха с бутилка по главата, хванах отломка с бос крак. И тогава го предаде на ръцете си. След това прерязах въжето за себе си и за теб.
  Васка кимна.
  - Да, беше... Ужасно обаче. Но знаете ли, в студа мехурите от изгорели подметки не болят! И когато излязохме по-късно, всичко ни зарасна като на кучета!
  Дария с готовност потвърди:
  - Да ни лекува добре! Такива груби подметки съм набил, че не ме е страх да ходя по въглени!
  Васка, надувайки се, каза:
  - Аз също! Ние сме пионери, деца на комунизма!
  Дария потвърди:
  И със сигурност ще спечелим!
  Момчето и момичето запяха:
  В победата на безсмъртните идеи на комунизма
  Ние виждаме бъдещето на нашата страна...
  И червеното знаме, нашето отечество,
  Винаги ще бъдем безкористно верни!
  . ГЛАВА #3
  В началото на август 1943 г. германците все пак излязоха, преодолявайки упоритата съпротива на съветските войски към Каспийско море. Това наистина е голямо постижение за Fritz. Което е постигнало най-големи дивиденти. Сега Кавказ беше отрязан по суша от основния континент.
  Успех постигат и турците, които след упорити битки най-накрая превземат Батуми и завършват обкръжението на Ереван. По този начин, след като напълно притисна съветските войски в Закавказието.
  Позицията на СССР стана много трудна. И Сталин заповяда да започне офанзива на север, за да пробие коридора към гладния, умиращ, но все още непредадения Ленинград.
  Атаката срещу Тихвин започна. Там са хвърлени значителни сили, въпреки че щабът не разполага с достатъчно резерви. Ситуацията се усложнява от пристигането на шведски, уж доброволчески дивизии на фронта, които укрепват позициите си.
  Да, и германците сериозно се засилиха ...
  Битките се разиграха от десети август, съветските войски напреднаха десет километра през първите три дни на битката. Тук на четиринадесети август германският танк Maus влезе в битката за първи път. Не много успешна разработка с тегло сто осемдесет и осем тона. Вярно, че колата беше управлявана от сериозен екипаж, много борбени нацистки момичета.
  Агнес, Адала, Анджелина, Агата, Афродита - пет красавици на Третия райх с буквата "А". И как се бият на Маус и стрелят от две оръдия наведнъж.
  Осколочно-фугасните снаряди се изстрелват от късоцевно 75-мм оръдие, а по-тежките от 128-мм оръдие, демонстрирайки поразителна мощ.
  Агнес стреля с боси пръсти и изсечени крака. Той удря съветската кола, буквално откъсвайки кулата й и изписква:
  - Аз съм космическо момиче!
  Адала изпраща изстрел с противопехотна мина и изписква:
  - И аз съм висш пилотаж, разкъсайте целия екипаж!
  И също така момичето използва голи пръсти. Съветските тридесет и четири снаряда удрят Мауса, но отскачат като грах. Колата е добре защитена. И не можеш лесно да я удариш. Снаряди летят от нея като топки за тенис и дори с голям калибър на такова чудовище не можете да пробиете.
  И момичето е застреляно от противовъздушно оръдие, не позволявайки на врага да се приближи.
  Агата също стреля с помощта на босите си пръсти и изръмжа:
  - Нека мечът ми удари, ще набием враговете!
  Адала потвърди агресивно, стреляйки много точно:
  Ние сме воини на светлината и земята!
  Анджелина се блъска с боси пръсти, разбива съветския танк Т-34-76 и вика:
  - За големи печалби!
  Афродита също удари със снаряд, който беше тежък като купчина, смачка съветския Т-60 и изписка:
  - Свещената война ще бъде нашата победа!
  Агнес се блъсна, използвайки голата си пета, счупи предната броня на врага и издаде:
  - Имперското знаме напред - слава на падналите герои!
  Тези момичета тук са доста гадни и убийствени. И не е за нищо, че не можете да ги подминете. Благодарение на босите си крака и бикините по тялото, те стрелят без пропуск. Което означава, че не могат да бъдат победени толкова лесно.
  Страшна "Мишка", блъсна със смъртоносно оръжие и не даде шанс на никого.
  Включително серията KV.
  Но ако има германки, които се борят толкова упорито и успешно, тогава има момичета от съветско ниво - герои.
  Ето, например, Наташа с нейните партньори. Те просто имат скромно самоходно оръдие-85, което току-що е пристигнало на фронта. И момичетата вече бият нацистите с мощ и сила върху него.
  Разбира се, красавиците са боси и по бикини. И те смазват нацистите напълно, както чук удря парчета стъкло.
  И това е много запомнящо се, когато такива момичета демонстрират най-високо ниво на полет на орел.
  Наташа стреля с боси пръсти и разбива Пантерата, след което извиква:
  - За великото Отечество!
  И ще си покаже езика!
  Зоя също удря врага. Удари го много силно. Ще счупи бронята и ще бърбори:
  - За слава на комунизма!
  Августина също се бие усилено и ако притиска врага, го прави много старателно. Паузи и ревове:
  - Слава на комунистическия свят!
  Долбанет и Светлана. И много уместно. С боси пръсти. Смачкайте бронята на врага и скърцайте:
  - За величието на комунистическия свят!
  И да си покаже езика...
  Тук момичетата, чувствайки се вдъхновени, пееха, композирайки в движение;
  Красавиците нападат боси
  Такива хубави момичета тичат...
  Ако е необходимо да ударите Фриц с юмрук,
  Или го нарежете с картечница!
  
  Момичетата нямат съмнения
  Ще погребат мъртвите нацисти...
  И те ще го бият силно от краката му,
  А някъде вият вълци месоядни!
  
  Русия е дума за войници
  Когато вярваш, че не става по-добре...
  Макар и понякога мрачно подреждане,
  Където злият черен Каин триумфира!
  
  Не вярвайте, комсомолците не бягат,
  И ако бягат, тогава само в атака ...
  И всички нацисти ще бъдат избити наведнъж,
  И Фюрерът ще вдигне всичко на сакъл!
  
  Русия е моята родина
  Тя е лъчезарна, просто красива...
  Който е страхливец, не струва дори рубла,
  И е опасно да спориш с воин!
  
  Но знайте, че ще победим нацистите,
  Никакво зло няма да царува на трона...
  Над нас е златокрил херувим,
  И Бог Сварог с величие в короната!
  
  Кой е страхливец, повярвай ми, слаб роб,
  Съдбата му е една - да търпи обиди...
  Днес шлосер, утре си бригадир,
  И вие сами можете да биете гърбовете на други хора!
  
  Момичетата имат сила, просто вулкан,
  Тя понякога и мощно разрушава планини ...
  Войната бушува като зъл ураган,
  И смъртта на човешкия род, честно казано покосява!
  
  Така че ще ви кажа честно рицари,
  Ние сме силни, когато ние руснаците сме единни...
  Имате нужда от лека закуска за вилица и нож
  Ние сме рицари в битки непобедими!
  
  Каква е нашата вяра в Господ Христос,
  Въпреки че Лада също е почитана ...
  Другарят Сталин ни е като баща,
  И мястото на комунизма ще бъде рай!
  
  Този, който беше, когато умря, ще възкръсне,
  И ще станем по-красиви и по-мъдри ...
  И разбира се човекът е много горд,
  Въпреки че понякога носи глупости!
  
  В любовта Отечеството ни е като звезда,
  Повярвайте ми, тя никога няма да излезе ...
  Голяма сбъдната мечта
  Ще има мир и щастие в цялата вселена!
  
  Обичам Мария, почитам свято Лада,
  Сварог е красив и Перун е велик ....
  Обичам Исус и Сталин
  Скъпи са ми светите ликове на иконите!
  
  Кога ще се появи истинският рай
  Ще се сбъдне, повярвайте ми, всички надежди ...
  Отдаваш сърцето си на Родината,
  Всичко ще бъде наред, по-силно от преди!
  Момичетата се бориха добре и композираха добре. Какво с такива воини, никакъв Хитлер не е страшен за Русия.
  Въпреки това съветските войски, след десет дни упорити битки, все пак пробиха до Тихвин.
  Боевете се разиграха за самия град. Силите разбира се много дори неравностойни.
  Германците са завзели господство във въздуха и бомбардират без прекъсване. Ситуацията се влошава от чуждестранни дивизии, които се бият на страната на Вермахта. Особено много италиански части.
  Те се опитват да изтласкат Червената армия от Тихвин. Но руските части водят тежък бой. Това е единственият им реален шанс да спасят обсадения Ленинград, умиращ от глад. Храната може да се пусне там само по въздух, но германците имат силна изтребителна авиация и е много трудно да се направи това.
  И през втората половина на август нацистите щурмуваха Астрахан. И в този град съветските момичета се биеха с голям героизъм и смелост.
  Батальон от боси момичета покрива този героичен град.
  Аленка хвърля граната с бос крак, след това изстрелва залп, покосявайки нацистите и изрича:
  - Ако една жена е похотлива като котка, значи мъжът й има мишки в главата!
  Анюта, стреляйки по Фриц и също хвърляйки граната с бос крак, изчурулика:
  - Най-ярките идеи са мрачни от политиката в сянка, когато се реализират!
  Алла, стреляйки по Фриц и хвърляйки граната, нокаутирайки танк с голи пръсти, изсумтя:
  - Жената е хитра като лисица, а и владее лъв, ако мъжът има ум на петел!
  Мария, стреляйки от пистолет и събаряйки фрица, изръмжа:
  - Бог може всичко, само да надмине жената в исканията, Той е безсилен!
  Матриона, стреляйки по врага и хвърляйки с боси пръсти убийствен подарък на смъртта, отбеляза:
  - Една жена, за да не бъде погълната от мъж като боа, трябва да има жило от кобра!
  Аленка, продължавайки да стреля по нацистите, остроумно отбеляза:
  - Човек може да бъде като Създателя във всичко, само подражанието като на маймуна не го прави красив!
  Анюта стреля по врага, след това нокаутира танк с добре насочено хвърляне на граната и каза:
  - Човек може да надмине Всемогъщия Бог само по самонадеяност, и то ако е интелектуално създаден от питекантроп!
  Алла, продължавайки да стреля много точно по Фриц, издаде:
  - Жената не иска да бъде пиле, но нейният идеал за мъж е петел!
  Мария, стреляйки по нацистите и с точно хвърляне на бос крак, удряйки Пантерата, отбеляза:
  - Жената лисица наистина има вълча хватка върху мъжките бобри!
  Маруся, която също гръмна срещу нацистите със залп и даде експлозивен пакет с голата си пета, издаде:
  - В политиката е като в гората, ако ядеш дъб - прасе, ако заек - лисица, ако магаре - три кожи ще се свалят!
  Аленка, продължавайки да води неистова стрелба и обсипвайки пехотата с фрагментирани лимони, вякнула:
  - Колкото по-ярка е жената, толкова повече е лисица!
  Анюта също стреля по нацистите, покоси ги и хвърли граната с боси пръсти и изписка:
  - На сивите хора им липсва сиво вещество в мозъка, ярки личности, сиво в главата в големи количества!
  Алла, стреляйки по врага, давайки експлозивен пакет с голата си пета, остроумно издаде:
  - Сив човек е самотен като вълк и като заек няма почивка!
  Мария, косейки Фриц, остроумно отбеляза:
  - Ако политикът е голяма лисица, значи лъвският пай е осигурен на него!
  Маруся стреля от гранатомета и хвърли лимон с боси пръсти, скърцайки:
  - Лисицата-политик отнема на избирателя-врана възможността да язди като кашкавал в масло!
  Аленка, продължавайки да стреля от оръжие и с боса си пета се поддаде на експлозивен пакет, изкрещя:
  - Има по-малко звезди на небето, отколкото тълкуванията на Светото писание!
  Анюта, стреляйки по нацистите, издаде:
  - Палач в червена роба, по-справедлив, политик с красноречие!
  Алла, продължавайки да стреля, логично отбеляза:
  - Палачът е с наточена брадва, политикът с остра дума, първият му блъска главата, вторият капе на мозъка!
  Мария, продължавайки точно да побеждава Фриц и хвърляйки още един дар на смъртта с голи пръсти, отбеляза:
  - Реженето на глави понякога е по-хуманно от капенето на мозъци!
  Матрена, отрязвайки нацистите и хвърляйки граната с голата си пета, издаде:
  - Ако оставите политиците да ви капят на мозъка, ще си скубете косите от яд!
  Аленка, стреляйки по германския генерал и пробивайки го, каза заплашително:
  - Изказванията на политиците са като вода за промиване на мозъци!
  Анюта, водейки добре насочена стрелба по врага и хвърляйки лимон с боси пръсти, издаде:
  - Кой е най-големият Бог в политиката, какво създава беззаконието!
  Алла, стреляйки по нацистите и хвърляйки експлозивен пакет с голата си пета, издаде:
  - Един политик винаги гледа избирателя като магаре с лисичи поглед да оре!
  Мария, стреляйки по врага и с боси пръсти, хвърляйки граната със смъртоносна сила, избухна:
  - Една жена обича да разголва бедното си тяло, за да се облича по-богато!
  Маруся изстреля дълъг залп, прекъсна линията на Фриц и измърка:
  - Босата жена по-бързо обува мъжа, дори и да не е чак ботуш!
  Аленка, водейки точен огън по нацистите, отбеляза:
  - С гола женска пета е по-лесно да завъртите мъж на модерни ботуши!
  Анюта стреля от гранатомет и издаде:
  - За да се сдобие с модни обувки, жената трябва правилно да "обуе" мъжа!
  Алла, биейки нацистите със залпове и хвърляйки граната до босите си пръсти, отговори:
  - Жена, която не умее да си оголи крака навреме, ще остане "обута" завинаги!
  Мария, стреляйки по врага и хвърляйки експлозивен пакет с кръглата си пета, издаде:
  - Твърде често, гледайки босите женски крака, мъжът рискува да се "обуе" до състояние на клошар!
  Маруся, стреляйки точно по врага и давайки граната с голото си коляно, отговори:
  - За да не останете завинаги боси, трябва да можете да събуете обувките си навреме!
  Аленка, продължавайки да стреля по нацистите и спирайки дъха им, остроумно издаде:
  - Босият крак на момиче е по-добър от брезентовата обувка на нашественик!
  Анюта, продължавайки да стреля с неугасима точност, отбеляза:
  - Най-здравата броня няма да устои, пред нежна кожа, очарователни момичешки подметки!
  Алла, стреляйки по германските нашественици, издаде:
  - Жените много хитро се качват в портфейла на мъжа с боси крака!
  Мария стреля по нацистите с голяма точност и удряйки главите им, отбеляза:
  - Най-лепкавата част от женското тяло за златни монети, боси крака и голи гърди!
  Маруся, продължавайки да стреля, без съжаление към нацистите, издаде:
  - Жената трябва понякога да си събуе обувките, за да не коленичи пред нужда!
  Аленка, уместно драскайки нацистите и подреждайки ги на купчини, логично отбеляза:
  - По-лесно е да поставиш човек на колене с бос крак!
  Анюта, стреляйки по врага, агресивно отбеляза:
  - Бос навреме, никога бос!
  Алла, издълбавайки врагове и отрязвайки противниците, изсумтя:
  - По-лесно е жената да изкачи златен връх с боси крака!
  Мария също биеше нацистите и измърка:
  - Ти си мъж на ботушите, щом не харесваш женските крака!
  Маруся, стреляйки по нацистите и хвърляйки с голи пръсти домашно направен пакет с експлозиви, от който Тигърът се обърна, изръмжа:
  - Жена със стройни крака ще накара мъжа да се огъне в благоговение!
  Аленка разби нацистите, покоси ги и раздаде:
  - Босите пръсти са по-сръчни от ръцете, когато жената вади монети от джоба на "обутия" мъж!
  Анюта прекъсна фрица и изписка:
  - Най-сръчно е една жена да бута мъж под петата, с бос крак!
  Алла, стреляйки по опонентите си и хвърляйки лимон с голата си пета, издаде:
  - Пътят до сърцето на мъжа е по-лесен за утъпкване на красавицата с боси крака!
  Мария разби немски танк, хвърляйки граната, изписка:
  - Боси крака на момичета, по-упорити при изкачване на Еверест на сърцето на мъжа!
  Матрьона също стреля смъртоносно и се раздаде:
  - Събувайки обувките си, за жената е по-лесно да прекоси пустинята на мъжкото безразличие!
  Аленка разби врага с пленена базука и изписка:
  - Ще станеш тъп като ботуш, ще удариш петата и на бос!
  Анюта също се обърна и изписка, оголвайки зъби:
  - Голият женски крак кара мъжа да изпада в босо детство!
  Червенокосата Алла, след като покоси нацистите, изчурулика:
  -Най-често подкованите ботуши попадат в босото детство!
  Мария удари шамар на нацистите и изписка:
  - Ако едно момиче има красиви крака, значи не е скитница в живота!
  Матриона, стреляйки по врага и отрязвайки нацистите като снопове зърно, излая:
  - Босо момиче е по-добро от подкована старица, млада котка по-забавна от стар лъв!
  Аленка, стреляйки по нацистите и хвърляйки смъртоносни подаръци на смъртта, издаде:
  - Най-хубавото е, че жената получава награда с голи гърди и модни обувки с боси крака!
  Анюта също биеше нацистите, косеше ги и с боси крака хвърляше гранати и скърцаше:
  - От тръните на мъжкото безразличие, най-добрият начин за защита на жената е голата пета!
  Алла, стреляйки по противниците и отрязвайки ги с автоматични залпове, отбеляза:
  - Най-издръжливата пета за мъж от бос женски крак!
  Мария, удряйки противници и удряйки от гранатомет, издаде:
  - Боса женска пета, най-изгорял ботуш, подкован с вътрешности!
  Матриона, събаряйки нацистите, издаде с остроумие:
  - Няма да можеш да си събуеш обувките навреме - ще станеш бос!
  Аленка, пишейки за нацистите, отбеляза:
  -Ако си ум на тояга, тогава можеш да се стоплиш добре, само себе си!
  Анюта логично отбеляза, удряйки врага и хвърляйки пакет с експлозиви с бос крак:
  - Хубаво е да имаш клуб, лошо е да си клуб!
  Алла, биейки нацистите и давайки граната с голата си пета, извика:
  - Чугунените юмруци могат да ви помогнат да оцелеете, но дъбова глава ще доведе до смърт!
  Мария съвсем логично отбеляза, косейки нацистите:
  - Когато владетелят няма цар в главата си, в страната цари анархия, а те продават напразно!
  Матрьона, биейки рационално нацистите, отбеляза:
  - Короната не е за главата, а шапката!
  Аленка, смазвайки Фриц, логично отбеляза:
  - На дъбовата глава и короната седи несигурно!
  Анюта, стреляйки много точно по нацистите, издаде:
  - Колкото и силен да е дъбът, но материалът за главата от него е най-крехък!
  Алла, стреляйки бързо по врага, логично заключи:
  - Който е бухалка, с бухалка се качва!
  Шибаните противници на Мария, издаде:
  - Политикът държи кесия и палка в ръцете си, само че парите му са дървени, а палката е хартиена!
  Маруся логично отбеляза, хвърляйки лимон с бос крак:
  - Светла глава, най-малкото се отнася до сивата коса!
  Матрона, смазвайки нацистите, отбеляза:
  - Може да не си блондинка, но е красиво да си светла душа, момичетата могат да победят злите, за да могат другите да живеят щастливо!
  Аленка, стреляйки по нацистите, изписка:
  - Не можете да изградите силна защита от дъбови дървета само върху пънове!
  Анюта, стрелба, логично отбеляза:
  - Ако политикът не е кълвач, той ще извади чиповете, не само от пъна на избирателя!
  Алла агресивно заяви, събаряйки германците:
  - Въпреки че политикът не е орел, той смята избирателите за врани и кълвачи!
  Мария, посягайки враговете, отбеляза:
  - Щом позволяваш на политиците да ти свалят талаш, значи определено си кълвач!
  Матрена, косейки нацистите, се изрази:
  - Политикът с избирателите е лисица, но със себе си хамстерът си е хамстер!
  Маруся хвърли граната с бос крак и изписка:
  - Умният политик е като лисица в кокошарник, а глупавият е като слон в магазин за порцелан!
  Аленка, смазвайки Фриц, издаде:
  - Редът се слага с мълчание, политикът създава каша с приказки!
  Анюта, разпръсквайки нацистите с граната, изскърца:
  - Политикът много говори, особено когато иска да му затвори устата!
  Алла агресивно отбеляза, биейки нацистите:
  - Да спориш с политик, че да чукаш вода в хаванче, освен ако не счупиш мускула на езика, е лъжа с печалба!
  Мария, смазвайки враговете и хвърляйки граната с бос крак, отбеляза:
  - Политикът е смесица от лисица и вълк, но много свине!
  Матрена, стреляйки по нацистите, изръмжа:
  - Колкото по-политик е лисицата, толкова повече свине!
  Маруся, косейки фрица, издаде:
  - В политиката има непрекъсната менажерия, вълци, зайци, кокошки, петел и кълвачи, само лисица винаги се избира за цар!
  Аленка, смазвайки нацистите, изсумтя:
  - Диктатор, който се прави на лъв, е истинска свиня!
  Анюта агресивно отбеляза, поваляйки врагове с изстрели:
  - Един политик ще мине за лъв само ако избирателят е перфектно магаре!
  Алла, нокаутирайки нацистите като прах от килими, издаде:
  - Политик облича овча кожа, но само кръвожадността го сродява с вълк, а солиден овен с изобретателност!
  Мария, хвърляйки граната с бос крак, изчурулика:
  - По-добре, когато владетелят е вълк в овча кожа, отколкото овен в образа на лъв!
  Матриона, стреляйки по врага, с точността на Робин Худ, издаде:
  - Политик блее за мир като овца, а вълчи зъби дрънкат война!
  Маруся, стреляйки по врага, извика:
  - Политик, за да вземе вота на избирателите, се излива като славей, но ги държи за кълвачи!
  Аленка, стреляйки по нацистите, издаде:
  - Ако изказването на политика ви изглежда като славеева трелка, не бъдете врана в случая!
  Анюта остроумно отбеляза, събаряйки нацистите:
  - Щом един политик пее като славей, значи те смята за подходяща игра!
  Алла, посягайки нацистите, отбеляза:
  - Ловът за избиратели се различава от лова в гората по това, че ловецът вдига възможно най-много шум!
  Мария, стреляйки по врага, извика:
  - Политикът, за разлика от джебчийката, вдига много шум, когато краде, и приема ласкателства, когато обира!
  Матриона, стреляйки по врага, избълбука:
  - Политикът също е в известен смисъл бог, но е по-добре да не вярваме в него!
  Мария потвърди:
  - Политикът обича да обещава Луната като избирател, само забравя да добави, че там няма живот освен пясък!
  Аленка, отрязвайки противниците, изсумтя:
  - Горкото не е от ума, а от липсата на практическа изобретателност!
  Анюта, стреляйки по врага, изписка:
  - Всички беди на света не са от парите, а от липсата им в нужното количество!
  Алла, стреляйки по врага, издаде:
  - Езикът е даден на политика, за да крие мислите си, но не с какво красноречие един политик може да скрие сивата си мизерия!
  Мария отбеляза енергично, докато стреляше по фрица:
  - Ако желязото отиде във вериги, няма да остане за мечове, ако сребро се разлее в речи, тогава няма да има с какво да се плащат заплати!
  Матриона, стреляйки по врага, изсумтя:
  - Един политик има ли дарба да изпълнява обещания? Притежава, но не за нищо!
  Маруся, стреляйки по нацистите, отбеляза:
  - Слонът налага голяма купчина лайна, а политикът-лисица още по-голяма планина от словесна диария!
  Аленка остроумно отбеляза, смазвайки нацистите:
  - Политикът лее обилно сладък мед от речи, давещи избирателите в словесна диария!
  Анюта, стреляйки по противниците, издаде:
  - Сладката реч на един политик е като поток от мед, само ти плуваш по него в кофата за боклук!
  Алла, стреляйки по нацистите, отбеляза:
  - Един политик може да изпълни обещанието, само за да накара избирателя да повярва в невъзможното!
  Мария, водеща много точен огън, издаде:
  - Много политици има на изборите, но няма кой да избере, кой пън, кой колода, кой лисица, кой прасе, кой мечка - едно остава от досадата - да рев!
  Матрьона стреля по нацистите и отбеляза:
  - Политик, който често къса гърлото си, трябва правилно да ритате ушите си!
  Маруся преряза нацистите, каза:
  - Политикът, за разлика от славея, никога не пее напразно и има лисича дарба!
  Альонка изчурулика и оголи зъби:
  - Политикът иска да стане орел, но избирателят винаги няма птичи права!
  Анюта изгука, стреляйки по германците със снайпер:
  - Защо си на птичи права, защото ум на кълвач!
  Алла изсъска с агресията на питон:
  - Политикът има много различни песни, но всичките са само с един мотив: изберете мен!
  Мария, отрязвайки нацистите, изсумтя:
  - Избирателят, като кифла, оставя заека, вълка, мечката, но политическата лисица все пак го изяде!
  Матрена отбеляза, посягайки нацистите:
  - Политикът ще разчита със сладки речи на акъла на муха, на трел на славей, на съобразителност на кълвач, но свинската му същност е видима за ястребово око!
  Маруся, която се бори с нацистите, добавя с усмивка:
  - Жената е и добър политик, и поне дава шанс да изпълни обещанието за вярност и да достави удоволствие!
  Така момичетата героично защитават града и дават голяма надежда.
  . ГЛАВА #4
  В края на септември и началото на октомври битките за Астрахан все още продължават и нацистите се придвижват на юг по крайбрежието на Каспийско море. Имаше неумолим напредък на нацистите ... На юг нацистите превзеха град Орджоникидзе и продължиха да щурмуват Грозни.
  Съветските войни също се бият героично в този град.
  Батальонът от момичета, воден от Тамара, показа отчаяна решителност и смелост.
  Тамара стреля от картечница и с боси пръсти хвърляше гранати, казвайки:
  - Слава на нашата родина СССР!
  Анна, стреляйки точно по нацистите и също хвърляйки експлозивен пакет с голата си пета, извика:
  - Слава на героизма!
  Акулина, стреляйки по врага, извика:
  - За Родината и честта!
  Виктория, стреляйки по фрица и хвърляйки граната със смъртоносна сила с боси пръсти, изръмжа:
  - Смажете Вермахта с героизъм!
  Олимпиада, здраво момиче, даде реплика на враговете, нокаутира фрица и прости:
  - В свещената война ще бъде нашата победа!
  Тамара, стреляйки по нацистите и отново хвърляйки граната с бос крак, отбеляза:
  - Войникът трябва да има силата на дъб, но не и на дъбова глава!
  Момичетата стреляха. Около масата от руини, руините димят. Следват взрив след взрив. Дим се издига към небето. Всичко наоколо гори.
  Унищожение в огромен мащаб.
  Красива, боса блондинка Анна, докато хвърля граната, разкъсвайки нацистите, бърбори така:
  - Във всеки дъб има хралупа, във всяка дъбова глава има дупка, от която изтичат мозъци!
  Акулина, стреляйки по врага и хвърляйки граната с изящния си, загорял, бос крак, изписка:
  - Ако си умен като дъб, тогава ще се огънеш като трепетлика!
  Виктория, това червенокосо момиче, също с боси, загорели, изсечени крака, изчурулика:
  - Ако нямаш лисича хитрост, три кожи ще ти свалят!
  Олимпиада, здрава, висока, едра, мускулеста блондинка, се обърна, хвърли граната с бос крак и изписка:
  - Ако си тъп като дъб, ще те окъсат като лепкав!
  Покрай тях пропълзя момче. Блесна с черни токчета и хвърли експлозивен пакет по нацистите. Тогава той изписка:
  - Млад войник, по-добър от грохнал генерал!
  Тамара отново се обърна. Тя хвърли граната със смъртоносна сила с бос крак и извика:
  - За всеки свой нов костюм политикът дърпа по три кожи от избирателите!
  Акулина, стреляйки по враговете и ухилена агресивно, изръмжа:
  - Ще бъдеш умен като дъб, ще го откъснат като клечки и зайци!
  Анна, стреляйки по врага и хвърляйки гранати с бос крак, подкопавайки танкове, изчурулика:
  - Хитра лисица и три кожи ще смъкне от лъва, ако е овен с ум!
  Виктория, стреляйки по нацистите и хвърляйки убийствен подарък с голата си пета, издаде:
  - Ако не искаш да станеш лисица, ще скимтиш като гладно куче!
  Олимпиадата покоси Фриц. Тогава тя хвърли граната с бос крак и изчурулика:
  - Политикът е лисица, после изкормва избиратели-кокошки на бял ден!
  Тътенът на канонадата нараства. Страхотните "Sturmtigers" влизат в битка. Изстрелват ракетни бомби. И те унищожават цели сгради, смазвайки къщи наведнъж. И щурмовици кръжат в небето. Обстрелват с ракети съветските позиции. Пускат бомби. Вече се вижда Panther-2, машина, по-модерна от Panther, с мощно 88-мм оръдие.
  Германското превозно средство има по-тясна и малка кула, както и клекнала корпусна част. Такова чудовище, ако се тръшка, значи се бие. И най-важното, не много тежък, с по-мощен двигател от 900 конски сили.
  Тамара хвърли граната по Пантера-2 с бос крак и изгука:
  - Ще бъдеш глупав като пън, ще го откъснат като лепкав не само хитри лисици, но и страхливи зайци!
  Анна, стреляйки по нацистите и косейки противниците, хвърляйки лимони с боси крака, заключи:
  - Дори орел, хитра лисица, може да изложи мокро пиле!
  Акулина, отрязвайки враговете и пробивайки ги с точни изстрели, издаде:
  - Човек, мечтаещ за ролята на лъв, често става магаре, разорано от лисица!
  Виктория, посягайки опонентите си в изблици и хвърляйки нещо смъртоносно с босите си крака, изкрещя:
  - Човек има лъвски амбиции, магарешки инат, непохватност на мечка, грациозност на слон, но лисицата му винаги може да го примами!
  Олимпиадата даде обрат на врага. Тя го покоси като косачка и изръмжа:
  - Лисица с червен цвят, политик с кървав костюм!
  Интензивността на битката продължаваше да нараства. Градът беше разбит от нацистите с газови оръдия, които превъзхождаха по мощност Катюшата. И беше много трудно да се устои на нацистите. Но батальонът от боси, полуголи момичета се биеше с колосален ентусиазъм. И момичетата почти не умряха, мъжете получиха повече.
  Тамара, стреляйки по нацистите и хвърляйки гранати с боси пръсти, извика:
  - Жена побеждава силните мъже, играейки със слабостите им, политик убеждава слаби избиратели, явно преигравайки!
  Анна, отрязвайки враговете и ги косейки с куршуми, като в същото време дава експлозивен пакет с голата си пета, издава:
  - Жената е най-хитрият политик, не е нужно да учи за лисица, но трябва да може да се обува и да стои боса!
  Акулина, отрязвайки опонентите с точни залпове, и с боси пръсти излая:
  - Жената също обича младостта, но зеленото на долара й е по-скъпо от зелената епоха на патрона!
  Виктория, тази червенокоса кучка, избухна смъртоносно, прекъсна линията и изписка:
  - Зеленината на моминската младост привлича зелени банкноти на мъже, надебелели от пари!
  Олимпиада, стреляйки по враговете и хвърляйки още един дар с бос крак, извика:
  - Не преследвайте зеления долар, бедата също има зелени очи, а черупката е хрупкава!
  Битката става все по-ожесточена. Бързат смъртоносни снаряди. Разбиват и раздробяват съветските позиции, преобръщайки оръдията на батареите. И нови самолети бързат, и щурмови оръдия гърмят. Облаци прах се издигат в небето.
  Тамара, стреляйки безмилостно по нацистите, взе и раздаде перла, пред която хвърли граната с бос крак:
  - Вярвайки в Бог, не потъвайте до нивото на животно: човек не е покорна овца и не е воняща коза!
  Анна, биейки се с врага и хвърляйки дарове на смъртта с босите си крака, отбеляза:
  - Да правиш пари от вярата на хората е все едно да наливаш тор върху златото, недоверието ще поникне!
  Акулина, унищожавайки Пантерата, издуха агресивно:
  - Вярвайки в неделя, не стигайте до седем петъка в седмицата!
  Виктория, стреляйки много точно по нацистите и агресивно ги косейки, отбеляза:
  - Вярата във вечния адски пламък сварява млякото на суеверието, от което се сваля пяната, мошеници от религията!
  Олимпиада, жената герой, посягаща нацистите и хвърляща гранати с колосална разрушителна сила с босите си крака, отбеляза:
  - Само пънове и дъбове вярват в адския огън на вечния пламък, оставяйки се да бъдат олющени като лепкав!
  Тамара стреля от уловена базука, блесна с боси пети и изчурулика:
  - Как свети пламъкът на вечния адски огън? Блясъкът на златните монети в джобовете на мошениците от религията!
  Анна, стреляйки по врага и посягайки нацистите с колосална точност, издаде:
  - Мошениците използват Бога, за да си напълнят джобовете, а се мамят не само с празна глава!
  Акулина даде обрат на врага. Тя хвърли граната с боси пръсти и изписка:
  - Мошениците от религията късат три кожи от овцете, чупят рогата на козите, само печалбата им е скъпа, а вярата е за халтура!
  Виктория хвърли бомба с дървени стърготини с голата си пета, взриви врага и изписка:
  - Честният свещеник е като вълк вегетарианец, само вярата винаги е честна, а използването й е егоистично!
  Олимпиас взриви врага от картечница. Тя покоси врага и даде куп гранати с голата си пета, която преобърна танка Лев. Тогава тя извика:
  - Всяка религия е приказка, само от тази фантазия се печелят в наистина баснословни размери!
  Ето как момичетата смело се бият в град Грозни. И те се показват от най-високата гледна точка на доблестта.
  А другите момичета защитават Астрахан с цялата си смелост. И те също демонстрират висш пилотаж и сила на духа.
  Момичетата се борят много добре.
  Аленка хвърли граната с бос крак, разкъса нацистите и изгука, оголвайки зъби:
  - Който ви позволява да висите юфка на ушите си, ще бъде вечно гладен!
  Анюта, косейки нацистите с това, се съгласи:
  - Няма да си пълен с фиде на ушите!
  Алла стреля по нацистите, хвърли смъртоносна граната с бос крак и извика:
  - Юфката на ушите е ястие, което предизвиква гадене в последния момент!
  Мария остроумно отбеляза, оголвайки зъби и хвърляйки с боси пръсти взривен пакет:
  - Това дали е Бог, никой не знае, но постоянно разпъват човек, все едно е Христово подобие!
  Маруся, шибаната фриц, го взе и изкрещя, ухилен агресивно:
  - Човек се стреми да овладее Божията сила, но засега получава само разпъване не според Бога!
  Матрьона се обърна, покоси нацистите и предаде, намигайки агресивно на приятелите си:
  - Сърцето на човек се стреми към доброто, умът му към печалбата, а стомахът му към лакомията и накрая завлича краката му в ямата!
  И ожесточени битки тътнят в Астрахан. Градът на Волга е ключов пункт на съветската отбрана. И тук кипят неистови битки. Като чайник клокочи.
  И препускат тежки, смъртоносни самолети. Ю-288 е много мощна машина. И хвърля бомби с колосална упоритост.
  Аленка изкрещява, обръщайки се към нацистите и хвърляйки граната с бос крак:
  - Ако човек има интелекта на горила, той ще оре като кон и ще яде като куче!
  Анюта хвърли убийствен подарък на смъртта с бос крак, разби нацистите и извика:
  - Човек си позволява да му сложат яка, но за да оре, трябва да бъде бит с принудителен камшик!
  Алла пусна лимон с голата си пета и изсумтя:
  - Политикът има голям джоб, но е просто един незначителен джебчия!
  Мария, стреляйки по противниците, изсъска:
  - Политик, който обещава на избирателите луната от небето, като дойде на власт, напуска лунния пейзаж и хленчи от глад на звездата!
  Матриона, смеейки се оглушително, отбеляза:
  - Дяволът във всяка политика насърчава да заеме мястото на Всемогъщия Бог, само политикът има много малък талант!
  Маруся, стреляйки по враговете и уверено ги косейки, отбеляза:
  - Човек се стреми да стане всемогъщ, но моралният му прогрес не го прави по-добър!
  Момичетата явно са остроумни до най-висока степен.
  И войната върви по назъбени релси. Реактивни самолети се тестват в Третия райх. И това също е доста сериозен аргумент в спора със СССР.
  Хитлер, разбира се, не е много доволен. Войната се проточва, а Русия упорито се съпротивлява, макар и да отстъпва. Битките кипят, сякаш в устата на вулкан.
  Края на октомври. Калмикия е напълно превзета и нацистите напредват през Дагестан.
  Успехите на нацистите, макар и скромни, но постоянни. Черноморският флот е на ръба на унищожението.
  Ето цял екип на разрушителя, който се състои от момичета. Меко казано приятен екип. Момичето е с жилетки и тича босо, трептящо с кръгли токчета.
  Алис, командирът на разрушителя, уверено нарежда да атакува фашисткия крайцер. Изстрелва торпедо и отбелязва:
  - На война, както и в добър театър, следващият екшън е непредвидим, сълзи ще се пролеят със сигурност!
  Андриана е неин партньор, командващ цяла група момичета. Те тичаха трептящи голи, кръгли пети и скърцаха. Поставят минно устройство.
  Андриана извика:
  Вярвам, че целият свят ще се събуди
  Ще има край на фашизма...
  И слънцето ще грее
  Осветяване на пътя на комунизма!
  Вероника, стреляла по нацистите от оръдие, измърка:
  - На война, като на филм: действието завладява, никога не омръзва, само, уви, наистина убива!
  Разрушител с голи крака, загорели, стройни, много красиви момичета скача от една страна на друга. Той е хвърлен като перце.
  Алис, тропайки с изсечените си боси крака, извика:
  - Ако не си лесен, земята ще почива в мир във войната!
  Андриана, стреляйки точно от оръдие, отбеляза:
  - Момиче, което може да се бие, е рицар!
  Алис се коригира, докато стреля:
  - Не, тя е герой!
  И воините избухнаха в смях. И показа езици. И краката на красавиците, толкова грациозни, и следи от кръв са останали по палубата. Силни момичета.
  И голи, петите им са толкова кръгли и изящни.
  Алис си спомни как е била пленена и нацистите я погалиха по подметките с тънък, нажежен камшик. Тук сте почти гол, висящ на стелажа. Босите ви крака са прибрани в чорап. И те гъделичкат с нажежени пръти. Тук и до аленото зърно се каутира червено желязо.
  Алис беше измъчвана и измъчвана няколко дни. Но момичето успя да избяга.
  Тя казала на офицера от охраната, че знае мястото в морето, където са изхвърлили контейнер със злато, евакуиран от Севастопол. Фашистът си падна.
  Е, Алис, въпреки всички мъчения, запази смелостта си. Те я откопчават и с вързани ръце я качват в лодка. И с босите си крака, леко обгорени на стелажа, тя успя да вземе пистолет и да застреля двама фашисти. След това тя развърза въжетата и отплува. Тя хитро го провери. И спечели уважението на момичетата.
  От специалния отдел се опитаха да се придържат към нея, но Алис заплаши специалните служители да уредят инцидент и също да я обесят на кучка. Уплашиха се.
  Алис е много борбено момиче...
  Тя дори остроумно заключи:
  - Палачът обича брадва от оръжие, но в битка има тромаво умение!
  Андриана се съгласи с това, пляскайки изсечените си крака:
  - От брадва супа още можеш да готвиш, но това, което е написано с юнашка писалка, не може да бъде посечено с брадва на палача!
  Юлияна е много красиво момиче. Тя има само плат на тънки райета на гърдите си и бикини. Но тя е толкова прекрасна и красива. Краката на всички момичета на разрушителя са голи и много съблазнителни.
  Когато германците са взети в плен, те са принудени да целуват момичетата с кръгли, боси пети. И затворниците прилежно го правят. И облизват петите на момичетата, и се целуват с голямо удоволствие.
  Джулиана запя:
  - Ние не сме зли разбойници,
  Не искаме да убиваме...
  Но боли пети,
  Искам да ударя всички в лицето!
  Момичетата, разбира се, могат да се насладят на всеки успех.
  Андриана, тропайки с босите си пети, издаде:
  - О, нови граници, не ме карайте да се смея!
  Алис се съгласи:
  - Неограничени възможности за тези, които не си поставят граници!
  Вероника плесна босите си крака, изтрака с боси пети и отбеляза, оголвайки зъби:
  - Най-силният човек няма да тегли непоносими амбиции!
  Андриана отбеляза остроумно, оголвайки зъби и стреляйки с топа:
  - Човек е далеч от Бога, защото не е отишъл далеч от макака в подражанието си на природата!
  Вероника, смазвайки потоците на настъпващите нацисти с точни изстрели, изсумтя:
  - Политикът по амбиции е бог, по методи на лицето си, а по използване на резултатите е откровена свиня!
  Съветските момичета се бият добре. Но има, разбира се, немски, а също и красавици по бикини и боси.
  Например, Герда е рядък боец.
  Тя и нейните партньори седнаха на най-новия танк "Пантера" -2.
  Момичетата стрелят по съветските войски и реват.
  Ние сме зли вълци, отстъпваме, нищо добро!
  И намигат с очи...
  Герда с помощта на боси пръсти се блъсна по руските войници и изписка от удоволствие:
  - Който не е вълк в живота, три кожи му свалят, който не е лисица в ума си, той е изкормен като пиле!
  Шарлот също удари с точен снаряд, пробивайки съветски танк, смачка бронята и изкрещя:
  - Вълкът винаги е гладен, човекът винаги е недоволен, а политикът не може да каже нито дума истина!
  Кристина, много точно стреляйки по врага и удряйки руски танкове със смъртоносен снаряд, отбеляза:
  - Лисицата има ценна козина, но лисичите уверения на политиците не струват нищо!
  Магда взе и насочи пистолет към врага, с боси пръсти, блъскаше се и изсумтя:
  - От коза има повече мляко, отколкото от политик, който е овен с акъл!
  Герда, продължавайки да стреля точно по съветски превозни средства, отбеляза:
  - На изборите политиците са като между чума и холера, макар че политиците са много по-заразни в своята шизофрения!
  Шарлот удари трийсет и четири и разкъса кулата, каза:
  - Политикът има вълчи нос за печалба, но самият той е готово прасе за изкормване!
  Кристина ловко изстреля снаряда с помощта на босите си пръсти и издаде:
  - Политикът е овен, който се втурва към лъвския трон, а когато стигне до върха, се превръща в лисица, изкормваща кокошки избиратели!
  Магда отбеляза агресивно, изпращайки на съветската самоходка подарък на смъртта с босите си пръсти:
  - На политиците не вярват, но гласуват, от музика не разбират, но с охота слушат, фиде не ядат, но с охота се лепят за ушите!
  И тяхната "Пантера" -2 е много активна. И снарядът изпраща много точно.
  Германската машина смазва всички съветски танкове много уверено.
  Герда стреля и пее:
  - Едно, две, три - пречупи съвета!
  Шарлот стреля много точно, удря опонентите и свири:
  - Ние сме най-силните в света!
  Кристина, стреляйки с помощта на босите си пръсти, пробивайки тридесет и четирите, добави:
  - Всички врагове се накисват в тоалетната!
  Магда се нахвърли върху врага и избухна:
  - Отечеството на сълзи не вярва!
  Герда изписка:
  - И ние ще дадем на злите олигарси в мозъка!
  Шарлот остроумно отбеляза, удряйки съветска гаубица със снаряд:
  - Златото само изглежда красиво, всъщност този метал, човечеството винаги е страдало, станало е арогантно!
  Кристина, стреляйки по врага, се изрази остроумно:
  - Разголила гърдите си, по-лесно е жената да откъсне три кожи от мъжа!
  Магда, стреляйки по противниците, първоначално отбеляза:
  - Боси крака на момичета, слагайте мъжете в галоши!
  Разбира се, момичетата на резервоара са грациозни. А пилотите са най-готините сред фрицовете.
  Албина и Алвина са най-страхотните аса във Вселената. Тук те вече са достигнали числото от петстотин свалени самолета всеки. Пред тях е само Марсилия. Награден е с Големия кръст на Железния кръст за 500-ия самолет на съветския флот. Но Албина и Алвина започнаха да се бият много по-късно и затова скоро ще изпреварят Марсилия.
  Албина и Алвина за 500-ия самолет получиха Рицарския кръст на Железния кръст със златни дъбови листа, мечове и диаманти.
  И сега се бият с червени пилоти.
  Албина натиска копчетата с боси пръсти, сваля пет съветски самолета наведнъж и пищи:
  - Ако човек има умни ботуши, тогава винаги седи в галош!
  Алвина, стреляйки по руски самолети и ги събаряйки с боси пръсти, отбеляза:
  - Голият крак на жената навреме ще сложи всеки ботуш в галош!
  Албина, водейки много добре насочен огън по съветските превозни средства, остроумно отговори, оголвайки зъби:
  - Човек, който често гледа голи, женски крака, седнете в галош!
  И двете момичета, събаряйки още няколко яки, изпискаха:
  - Гол женски крак, добре се движи под петата и идеално седи в галоша!
  Воините тук могат да се видят на голяма височина.
  Но ако има великолепни немски пилоти, тогава има и красиви съветски момичета-комсомолки.
  които се борят с голяма сила. И също така успешно свалят ордите на Третия райх.
  Анастасия Ведмакова го взе и с помощта на боси пръсти събори германеца и изписка:
  - Човек е готов да се обърне наопаки, за да скъса обувките на момиче!
  Акулина Орлова, стреляйки по нацистите, остроумно отбеляза:
  - Можете да обърнете всяка обувка навън с гол женски ток!
  Анастасия също тупна фрица и изписка:
  - Босият крак на жената ще преобърне всеки мъж, дори и да е последният ботуш!
  Акулина Орлова, нокаутира Фоке-Вулф и изсъска, оголвайки красивите си зъби;
  - Ако искаш да обърнеш мъжа отвътре - събуй си обувките, ако искаш да го сложиш в галоша, разголи петата си!
  И момичетата запяха в унисон:
  Война бушува във вселената,
  Да смажеш, за да убиеш без причина...
  Сатаната се освободи
  И смъртта дойде с него!
  
  И кой ще спре потока
  Кървави и луди реки...
  Лазерният лъч ще влезе в храма,
  И светкавицата изчезна човече!
  
  И такъв хаос
  Наводни вселената...
  Тъжната съдба на човечеството
  Търпи болка, страдание!
  Момичетата може и да са отчасти прави. Войната не е щастие. Но в същото време и забавление.
  Двама немски начинаещи пилоти, Ева и Гертруд, се бият на щурмови модификации на Focke-Wulf. Те атакуват наземни съветски цели от въздуха.
  Ева, стреляща и стреляща с ракета, отбелязва:
  - Защо детството е босо, защото бос женски крак кара мъжете да губят главата си, като за момчета!
  Гертруда гръмна с ракета, натисна педала с боса си пета и разби бункера на съветската армия и изписка:
  - Желанието да видиш жена гола кара мъжа да се обръща с главата надолу!
  Ева удари отново, удари тридесет и четирите, счупвайки кулите и остроумно отбеляза:
  - За да събуеш една жена, първо трябва да й обуеш хубавите обувки!
  Гъртруд блъсна противника си с голата кръгла пета на грациозния си крак и отбеляза:
  - След като се съблече в точното време, бизнес жена ще откъсне три кожи от мъж!
  Ив изстреля ракета по съветските бункери и изкрещя:
  - Жена, която се разголи навреме, няма да стане бос и старателно обут мъж!
  Гертруда, след като изби съветските войски, потвърди:
  - Боса жена ще обуе мъжа, и ще го сложи в галоша, и ще го обърне наопаки, и ще го направи последен бос!
  Тук, разбира се, логиката на момичетата е, че не можете да спорите срещу нея. А момичетата се бият боси и по бикини.
  И те обичат красиви млади мъже и въобще такива, че са просто супер.
  И ако пеят, тогава сто души ще бъдат убити!
  Ето ги момичетата и от двете страни достойни и много красиви, та всъщност мъжете се обръщат наопаки!
  . ГЛАВА #5
  Град Грозни, напълно обкръжен от нацистките войски, пада в началото на ноември 1943 г. Батальонът с момичетата се измъкна от казана и се оттегли към Шали.
  Вече имаше планини, неравен терен и стана по-удобно да се поддържа защитата. Германските танкове тежаха доста, особено Maus, и беше доста неудобно да се бият с тях в планините. Танкът Т-3 вече беше свален от производство, но модернизираната версия на Т-4 все още се произвеждаше. Макар и морално остаряла. Но той все още можеше да се бие срещу Т-34-76. И се бийте добре. Оръдието му беше още по-мощно и имаше по-висока начална скорост от тридесет и четирите.
  Тамара и момичетата се биеха в Шали. Момичетата се опитаха да запазят това много голямо планинско село - истински град.
  Красавиците се биеха много смело.
  Тамара хвърли граната с бос крак, даде залп и изгука:
  - За Родината СССР!
  Анна откри огън по нацистите. По-лекият Т-4 се опита да се изкачи по склона. Момичето, хвърляйки граната с бос крак, нокаутира нацистката машина и изписка:
  - За майка ни Отечество!
  Акулина, стреляйки по фрица и с гола пета поднасяйки смъртоносен, увит във фолио, вякнула:
  - Родината винаги е свята!
  Вероника, стреляйки по врага и хвърляйки лимони с боси пръсти, издаде:
  - За руските великани!
  Олимпиас, тази гигантска жена, също хвърли граната по нацистите с боси пръсти и изписка:
  - За комунизма!
  Тамара, водейки добре насочен огън по нацистите и ги отрязвайки като стърготини от дърво, издаде:
  - Колкото повече дъбове в армията, толкова по-силна е защитата ни!
  Анна отбеляза, оголвайки зъби и стреляйки по нацистите с колосална точност и ярост:
  - Ще ви унищожа всички.
  Танк "Лъв", голямо превозно средство с дълга цев. Тук той има най-новия пистолет 105 mm, дължина на цевта 100 EL. И се оказва, че е много дълъг пистолет. И този ствол стърчи с убийствена сила.
  Акулина стреля от базука по нацистите и изкрещява:
  - Слава на епохата на комунизма!
  Виктория също стреля и реве:
  - Слава на героите на Русия!
  Олимпиада потвърждава, като стреля по нацистите и хвърля граната с босите си пръсти:
  - Най-голямата слава!
  Момичетата, трябва да се отбележи, са феноменални и много мили. А хладнокръвието им е колосално.
  Тамара, стреляйки по врага и оголвайки зъбите си, казва:
  - За Русия и свободата докрай!
  Анна, стреляйки по врага, казва агресивно, хвърляйки граната с боси пръсти:
  Нека накараме сърцата ни да бият в унисон!
  И намига на партньорите си.
  Акулина също ще даде обрат, как ще коси противници и ще изреве:
  - За моите победи през покрива!
  Акулина Петровская не е просто момиче. Трябваше да мине през много. По-специално, тя беше хваната да краде и беше арестувана. Преминала е и през детска колония-юноши. Е, нищо, тя оцеля. Боса минаваше през снежните преспи, но тя само ставаше по-здрава и по-силна.
  Виктория се бори с неистова ярост. Дадоха обрат на врага. Фриц падна. След това с боси пръсти тя хвърли граната. Моторът се е преобърнал.
  Момичето изгука:
  - За могъщи граници!
  Олимпиас се бие с много диво чувство на ярост. Ударите й са силни и смазващи. Тя наистина е момиче-чудовище. И така разбива опонентите. Така че нацистите активно унищожават. Не им дава ни най-малък шанс.
  Олимпия изрева с пълно гърло:
  - Слава на този космически комунизъм!
  Тамара, стреляйки по нацистите, реве:
  - Слава на ленинския комунизъм!
  Анна стреля по опонентите и изписква:
  - За СССР!
  Акулина, косейки враговете и ръмжейки, пищи:
  - За висш пилотаж!
  Виктория, стреляйки по нацистите, избухна:
  - За най-феноменалните победи!
  Олимпиас, смазвайки нацисткия танк, изсумтя:
  - За комунизма на СССР!
  Тамара също стреля. Стреля много точно, покривайки опонентите с точни залпове. Коси като коса и скърца:
  - Слава на времето на комунизма!
  Анна, която стреля по нацистите и ги посича с точни удари на ятагана, възкликва:
  - Велика слава на героите!
  И хвърля гранати с боси пръсти. Ето една баба.
  Акулина прекъсва фрица, агресивно изрева:
  - За комунизма!
  И потрепва с мускулесто тяло.
  Виктория бие и нацистите. И с боси пръсти хвърля убийствени подаръци по противниците си и крещи:
  - За величието на света!
  Олимпиас също стреля по врагове. Нокаутира ги като пух с палка и реве:
  - Слава на великия комунизъм!
  И с босите си пръсти той хвърля граната със смъртоносна сила, разкъсвайки враговете.
  Така петимата взеха враговете, и да ги косим, и да ги изтребим, и да ги смелим.
  Германците бяха спрени и напълно затънали. Тук стана трудно и се карат.
  Ето ги газохвъргачите и те действат агресивно. И унищожи съветските позиции.
  Бие и "Sturmtigr" от разстояние, на врага - Червената армия.
  Немските момичета насочват и самоходни оръдия "Мечка" и как удрят врага с него. И те са наистина и напълно прецакани. И снаряд с тегло един и половина центнера разбива съветските окопи и бункери.
  Воинът Фрида реве:
  - За нашия най-велик Трети райх!
  И намига на партньорите си. След това фашистките момичета с боси крака ще стрелят отново.
  И мухи ревящи и унищожителни. И като гръмне, тогава се образува цяла фуния с вряла от жегата пръст.
  Да, германците превземат добре съветските войски. Един от първите самолети TA-152 лети в небето. Многоцелева машина, като Focke-Wulf, но по-модерна, бърза, маневрена с мощно оръжие и броня. Може да се използва както като изтребител, така и като атакуващ самолет.
  За съветските войски колата, честно казано, може да се превърне в голям проблем.
  Хелга лети с TA-152 и атакува няколко съветски танка, които се опитват да се доближат до Шали. Момичето стреля добре. Разбива покрива на кулата на първите тридесет и четири и реве:
  - Аз съм бойна красавица!
  И тогава атакува втората кола, която се опитва да ускори. Но превключването на предавките не е толкова лесно.
  TA-152 пробива тази жертва с 37-мм оръдие.
  Хелга отговори и запя:
  - Буксува, буксува ме някъде, буксува ме!
  И тя намигна на себе си ... Тук тя се опитва да атакува Як-9. Германката лесно го поваля, като натиска спусъка с бос крак и намига уверено, казвайки:
  - Наистина съм супер!
  Хелга изглежда момиче с голям апломб. И провежда кървави експерименти с врагове.
  И ако духа, тогава няма да изглежда малко на никого.
  Хелга стреля по съветски превозни средства и скърца:
  - Е, защо, невъзможно е да се живее според ума!
  И с боси пети как да ударя кормилото. Това е момиче - за всички момичета, момиче.
  И ако реве....
  Албина и Алвина в небето също са много активни и борбени воини.
  И момичетата, самолетите на Русия, мислят, унищожавайки, че животът е добър и че животът е добър.
  И с боси пръсти насочват самолетни оръдия към целите. Съветските коли няма да оцелеят. И момичетата ги бият така. Не ти дават и най-малкия шанс.
  Да, имаше бойни момичета,
  Да, казват какво друго ...
  Те смело нападнаха Русия,
  Буквално Сатаната!
  Албина е воин в боен строй и реве на себе си с пълно гърло:
  - Ще бъда супер, ще се променя! Супер шампион!
  И с гола пета, както и с удряне на клавиатурата и разкъсване на опонентите на малки парчета.
  Алвина, стреляйки по опонентите, реве с пълно гърло:
  - И кого ще намерим в гората,
  И кого ще намерим в гората ...
  Няма да се шегуваме с това,
  ще го разкъсаме!
  Да го разкъсаме!
  И с гола пета как ще добави врага в смъртоносна прегръдка. Това е момиче - всички момичета са най-готините!
  Воинът на най-бойния хак. И толкова войнствен и агресивен като пантера.
  И големите немски котки са в атака. Щурмът на Астрахан. И унищожават в големи количества къщите на съветските войници.
  И те умират, но не се предават. Такива битки се водят.
  Герда, разбира се, е в челните редици на атаката и е готова за битка. Така че тя стреля, много прилича на женски Робин Худ в бикини. И всичко това е готина жена.
  А ако пъхне и алено зърно в устата на човека.
  Нейната "Пантера"-2 работи. Между другото, малко по-различна модификация на танка беше оседлана от момичета със 75 мм оръдие 100 EL. Той е ударен и по-скорострелен. Да, и доставката на снаряди е по-голяма, отколкото в 88-мм пистолет.
  Герда стреля с боси пръсти и крещи:
  - Едно, две, три... Разкъсай с напалм!
  Шарлот също стреля след нея и изкрещя:
  - Четири, осем, пет - да играем бързо!
  Кристина се блъсна, пробивайки съветския танк и изчурулика:
  - Ние смело ще влезем в битка, за силата на нацистите ...
  Магда стреля с боси крака и изчурулика агресивно:
  - И ще ги избием всички - всичките комунисти!
  Момичетата се държат крайно и безумно агресивно. И тяхната "Пантера" -2 с точен изстрел преобръща съветската гаубица.
  Момичетата се кикотят и пеят:
  - Слава на нашия свят ...
  А Елизабет на тридесет и четири на свой ред провежда дива атака. И с боса си пета натиска спусъка. И поваля врага, крещейки:
  - Да бъде комунизъм!
  Катрин с боси пръсти изпраща снаряд със смъртоносна сила, пронизва врага и изписква с пълно гърло:
  - За велика Русия!
  Елена стреля по нацистите. Снарядът удари челото на Пантерата и рикошира.
  Момичето излая:
  - Комунизмът ще бъде с нас!
  Евфрасия също удря врага с босите си пръсти. Тя проби Т-4 и изкрещя:
  - Слава на комунизма!
  Това са борбените момичета. И как стрелят, снарядите летят много красиво, а самата тридесет и четири е в движение. И пробвай, раздвижи се от такава кола. Това е изключително трудно.
  Но момичетата влизат и се бият по бикини и боси крака. Воините са прекрасни и прекрасни.
  И ако се прецакат, на никого няма да му се стори малко. И изпращат снаряди с дива ярост.
  Елизабет, с помощта на босите си пръсти, стреляйки по врага и събаряйки враговете, изчурулика:
  - Слава на идеите на комунизма! Слава на Родината ни!
  Екатерина също стреля с боси пръсти, удряйки фрица и изпищявайки:
  - За Отечеството и победа докрай!
  Елена, стреляйки по опонентите, отговори агресивно, оголи перлените си зъби и намигна със сапфирени очи:
  - Прочут е нашият космически комунизъм!
  Евфрасия, стреляйки по врага, улучвайки го с колосална, феноменална точност, издаде:
  - За Родината и Сталин - наздраве!
  Момичетата явно са смели и всеки може да...
  Декември 1943 вече е настъпил.
  Аленка и екипът й също се бият в Астрахан и все още издържат там. Героинята се бие.
  Аленка дава обрат, коси линията на нацистите, след това хвърля дар на смъртта с боси пръсти и изревава:
  - Човек прилича на гибон, само че, за съжаление, по-често по интелект, отколкото по потентност!
  Анюта, стреляйки по врага и отрязвайки враговете, даде експлозивен пакет с голата си пета и изчурулика:
  - Човекът има магарешки инат, амбиция на лъв, но реално е козел!
  Алла, стреляйки точно по Фриц, изписка:
  - Мъж за жена е като помия за крава, не можете без него, но е отвратително да се приближите!
  Мария, стреляйки по нацистите, остроумно отговори:
  - Общото между мъжа и тоалетната в женската стая - това, че жените блеят само на мъжете!
  Маруся, отрязвайки нацистите и хвърляйки гранати с боси пръсти, вякнула:
  - Жената е хитра лисица, която може да погълне всеки лъв като заек!
  Матриона, косейки нацистите и с боси пръсти, изхвърляйки наемниците, промърмори:
  - Една жена има нужда от мъж като момче за бичуване, ако не бие мъж, няма да има живот!
  Аленка, стреляйки по Фриц, извика:
  - Една жена има нужда от мъже като рога на прасе, само шуба, дарена от мъже, е скъпа!
  И екипът от момичета с голи крака как да се смеят, оголвайки зъби и хвърляйки гранати с голи пръсти.
  Момичета-воини смели. Техният елемент за борба, техният елемент за борба!
  Астрахан, изглежда, няма да се откаже. Що се отнася до момичетата тук, наистина се борят.
  Военните сили на Третия райх са колосални. Новите танкови дивизии са толкова мощни тук. Производството на танкове се увеличава. Няма бомбардировки, възможно е да се доставя работна ръка от италианските, френските, белгийските и холандските владения в Африка.
  А също и от Африка за добиване на петрол, волфрам, много елементи, включително уран.
  Тоест щамповат се нови резервоари. По-специално, появата на "Пантера" -2, по-добре защитена и по-тежко въоръжена, с по-мощен двигател, оказва значително влияние върху хода на войната.
  Има все повече и повече танкове и самолети. Работата по Ю-488 вече е завършена. Първият сериен самолет на Третия райх с четири двигателя. Много мощен и бърз. Неговият акцент е сравнително малката площ на крилото, поради което бомбардировачът може да лети със скорост от 700 километра в час. Това означава, че съветските бойци определено няма да го настигнат.
  Така че СССР има нов проблем. Силите на Червената армия са фактически изчерпани. Учениците са поставени пред машините. Тийнейджъри от четиринадесет години вече се бият, почти официално. Момчетата, разбира се, са умни и като цяло добри бойци. В млада възраст е още по-лесно да се скриеш и да се покатериш на дърво. И военните умения се усвояват по-бързо. Тийнейджърите се бият, както и възрастните, те са по-трудни за удар. Да, и психологически е по-трудно да се стреля по деца.
  Германците имат доста жени снайперисти, а твърде младите бойци са неудобни за всяка жена да стреля, срам ...
  Да, те започнаха да се обаждат в СССР от четиринадесетгодишна възраст. И също така пуснати под оръжие и пенсионери. В армията имало все повече жени. Особено охотно приеха нежния пол в танкови и авиационни войски и в снайперисти. Жените са добри снайперисти. И тъй като те обикновено са по-малки от мъжете, за тях е по-удобно да се бият в танкове, а също и в авиацията. Често тийнейджъри също се биеха в танкове. Трябва да се отбележи, че момчетата и жените са по-чувствителни с кожата си и техните самолети и танкове са по-малко склонни да бъдат нокаутирани, отколкото възрастните мъже. Не са лоши тийнейджъри и в ролята на снайперист. Едно момче може да пропълзи в по-тесен процеп, да се маскира или да се покатери на дърво. Често в армията започнаха да се срещат бойци под четиринадесет години.
  Войната поглъща човешки ресурси. И територията става все по-малко под контрола на СССР. И все още трябва да се бори с многобройната пехота на Япония. Да, и има добри самурайски танкове и особено самоходни оръдия. Те също се появиха в серия със среден танк, сравним по сила с Т-34 и дори по-силен в предната броня.
  Така че Япония е опасна за подценяване. А за войната с него са необходими войници.
  Сталин е нервен и все по-често изпада в ярост. На 25 декември 1943 г. е издадена заповед, че членовете на семействата на предалите се ще бъдат разстреляни, включително деца от дванадесет години, а по-младите ще бъдат изпратени в трудови колонии.
  Все по-често се използват баражни отряди. И те стреляха по-активно, и използваха мъчения.
  Сталин стана просто непоносим. Берия беше първият, който се опита да договори сепаративен мир с нацистите. Но Хитлер не иска мир. Той искаше напълно да завладее СССР. Особено докато съюзниците са извън неговия контрол и недостъпни.
  Реактивните самолети са разработени в Третия райх. На първо място, ME-262, но този боец се нуждаеше от по-надеждни двигатели, за да не се разбива твърде често.
  Както бомбардировачът Arado, така и проектът Yu-287 изглеждаха обещаващи.
  Най-новият TA-152 се показа добре на практика, като многоцелева машина и много бърза. Като цяло германските военни все още бяха по-силни във въздуха. Освен това съветските Якове и Лаги, поради липсата на алуминий, се оказаха по-тежки и по-малко маневрени от еталонните машини. Така качеството на съветската авиация падна до критично ниво. ME-309 с мощното си въоръжение, дори като се вземат предвид проблемите с маневреността, се справи добре със съветските превозни средства, измествайки ME-109. И TA-152 трябваше да замени Focke-Wulf.
  Така че германците са повече или по-малко хокей... Но работата по техниката беше извършена.
  Например Лев-2 обеща да бъде първият танк с нова схема на разположение. Чрез поставянето на трансмисията и двигателя в един блок пред танка и преместването на купола назад, германците спестяват от вала на кедито и намаляват височината на превозното средство. В резултат на това "Лъв" -2 се оказа много по-лек и следователно по-бърз.
  С оглед на трудностите на военното време производството на тежки танкове в СССР почти спря, в серията почти всичко беше унифицирано според Т-34-76. Така че нацистите, в проекта за създаване на нов основен танк, вече нямаше да направят страничната броня твърде дебела. И "Лъвът" можеше да се побере в петдесет и пет тона, с двигател от 1200 конски сили. Теглото на танка Lev-2 обаче можеше да бъде допълнително намалено чрез намаляване на калибъра на оръдието. Първото явно е станало излишно. Освен това тридесет и четирите имаха нискокачествена броня и дори 37-милиметрово остаряло немско оръдие вече беше започнало да ги пробива.
  Сталин явно беше полудял ... И хвърляше гръмотевици и светкавици ... Но не можеше да направи нищо ...
  В навечерието на Нова година германците започват нападение срещу все още неокупираната част на Астрахан, делтата на Волга. Наличието на много речни бариери, трудният терен, близостта на Каспийско море позволиха на Червената армия да затегне защитата на Астрахан и да я запази дори по-добре от Сталинград. Освен това съветските момичета показаха несравним героизъм.
  А в Кавказ, особено през зимата, е много трудно да се движиш през планините. Вярно е, че германците се движеха по по-удобния бряг на Каспийско море. Махачкала стана границата, където съветските войски, събрали всичките си сили в юмрук, се опитаха да спрат нацистите.
  Но боеприпасите, които бяха доставени само по море, не бяха достатъчни ...
  Тамара се биеше отчаяно със своя бос батальон от момичета.
  Жените воини се биеха упорито и показаха несравним героизъм и голяма смелост.
  И почти гол се биеше през зимата и слана.
  Тамара хвърли граната с бос крак и избухна, покоси противниците и изписка:
  - За СССР!
  Анна също хвърли граната с боси пръсти и изчурулика:
  - За комунизма!
  Акулина даде добре насочен изстрел, нокаутира враговете и извика:
  - За величието на Русия!
  Виктория се нахвърли върху врага, започна да коси врага, отряза брадата му като бръснач и измърмори:
  - СССР ще устои!
  Олимпиас, стреляйки по врага и хвърляйки експлозивен пакет с босите си пръсти, vyaknula:
  - За Отечеството и победа докрай!
  Ето как се бият момичетата. Те действат отчаяно и с колосална решителност.
  Тамара, стрелба, отбеляза:
  - Дяволът да не ги вземе, а после ние ще ги вземем!
  Борбата тук е брутална и в същото време градивна....
  Анастасия Ведмакова се бие в небето ... Лицето й дори се изкривява от гняв и тя крещи:
  - Честита епохата на комунизма!
  И с боси пръсти насочва авиационно оръдие към целта и събаря вражески самолети, след което изкрещява:
  - За трудови успехи!
  Акулина Орлова, събаряйки противници, уверено реве, оголвайки зъби:
  - За такъв велик комунизъм, на цялата планета!
  Пилотът крещи:
  Дори децата ни познават!
  И с боси пръсти той насочва самолетното оръдие към целта, и разбива врага, и пищи:
  - В името на ерата на комунизма!
  Нека си признаем, момичето е терминатор и горящ пламък. Нито един вулкан не може да се сравни с него.
  Акулина Орлова пее:
  - Аз вече, кой ден, вяра в Господ мечтая, толкова ме мързи, не искам да се моля!
  И агресивно намигаха красавици.
  Ето битките...
  И самолетите на момичетата са остарели. И това е солидният им минус. И също тежък и не много маневрен ...
  Едно от момчетата, които се биеха, беше свалено и той нямаше време да скочи с парашут. И това, разбира се, е неговият колосален подвиг.
  Момичетата се бият във въздуха и се забавляват...
  Албина и Алвина се бият на добри изтребители ME-309 и, разбира се, активно печелят резултати.
  Момичетата са много горди от успеха си...
  Албина свали съветски самолет с помощта на елегантен, бос крак и изписка:
  - За нашите орли!
  Алвина покоси три руски коли наведнъж и извика:
  - За нашите соколи!
  Момичетата се захванаха за работа известно ... Но те също обичат да измъчват руски войници.
  Тук беше заловено момче-пилот на четиринадесет години. И за него се изпържиха красотите на детски кръгли токчета. И тогава те започнаха да поливат голите с ледена вода .... След това вряща вода и отново ледена вода.
  Такива са бойните красавици....
  Албина пееше:
  -За нашите зъби,нокти,зъби,юмруци!
  Алвина изкрещя с пълно гърло:
  - Значи искат добър бой!
  А момичетата продължиха да правят чудеса с боси пръсти и да свалят съветски самолети.
  На тях обаче отговориха и руски пилоти. Алис и Анджела току-що се прехвърлиха на Як-9. И да вършеем немците и да пеем в същото време;
  Вие сте въплъщение на доблестна страна,
  Другарю Ленин и Другарю Сталин...
  В СССР всички хора са наистина равни,
  А юмруците са от желязо и стомана!
  
  За Ленин звярът Адолф не се страхува,
  Сега Владимир е лидер другарю Сталин...
  Ударихме Фриц в окото, не във веждата,
  Всички нацисти бяха разкъсани наведнъж!
  
  Русия е моята родина
  Велика, необятна Родина...
  Всички народи са едно семейство,
  Скоро ще живеем при комунизъм!
  
  Нека направим страната ни по-силна
  Нека Русия бързо да позеленее ...
  По-скоро ще ударим фашиста в челото,
  И повярвайте ми, нашата сила не се превръща в камък!
  
  И Исус като водач е доста велик,
  Той е нашият Господ и Белият Бог на Вселената...
  И фюрерът ще бъде бит много силно,
  В края на краищата нашето майсторство е непроменено!
  
  Да, в името на нашата родина, светец,
  Ще се борим яростно с Фриц...
  Момиче тича босо в снега
  Тя иска да се бие в ярост!
  
  Да, сега Сталин стана съветски лидер,
  Такъв велик, смел и умел...
  Не пипайте Русия на комунизма,
  Въпреки че силата на Луцифер е с вас!
  
  Можем да вземем Хитлер, повярвайте ми
  Макар и надарен с демонична сила...
  Един Хитлер е хищен звяр,
  Макар да призная, че Фриц не са малоумници!
  
  Накратко, ще влезем в берлинските бойци,
  Там Ленин, известен още като Сталин, ще бъде с нас ...
  Фашистите като кученца лесно се разкъсват,
  И вярвайте, че силата ни няма да намалее!
  . ГЛАВА #6
  Дойде новата 1944 г. ... Въпреки много трудната ситуация на фронтовете, в СССР се работи за създаване на нова технология. По-специално, големи надежди бяха свързани с танка IS-2 и неговите мощни оръжия. 122-милиметрово оръдие може да се превърне в мощен аргумент във войната срещу нацистите. Надеждите се възлагаха и на Т-34-85 с по-мощен оръдие, голяма кула, но същите корпус и ходова част.
  По-лошо беше положението със самолетите. Як-3 не може да бъде пуснат в производство поради липса на висококачествен дуралуминий, а LAGG-7, поради новия двигател, не може да бъде пуснат без спад в производството.
  Така Сталин решава, че за момента основният съветски изтребител е Як-9 и ЛАГГ-5, а щурмовият самолет Ил-2 е лесен за производство и издръжлив. А при танковете постепенен преход към Т-34-85 и ИС-2.
  Въпреки че, за да няма спад в производството ...
  И фронтът се пукаше по шевовете, германците превзеха Кавказ. Махачкала падна, а те вече наближаваха границите на Азербайджан!
  Тук Тамара се бие с женския си батальон. Отново момичета в дрипи от туники и боси се биеха с превъзхождащи вражески сили.
  Тамара стреля на линия срещу нацистите, посягайки някои от враговете. И тогава, с боси пръсти, тя хвърли граната със смъртоносна сила и изчурулика:
  - Слава на СССР!
  Анна стреля по нацистите много точно. И с босите си пръсти тя хвърляше гранати със смъртоносна сила, разкъсвайки противниците.
  Тогава тя извика:
  - Слава на комунизма!
  Акулина, стреляйки по врага, отряза фашистката пехота. Тя съсече Фриц, хвърляйки граната с боси крака и изписка:
  - За Русия, нашата велика майка!
  Виктория, стреляйки по врага и хвърляйки гранати по него с бос крак, отбеляза:
  - За великата Родина!
  Олимпиас, също стреляща от картечница, изкрещя:
  - Слава на времето на великия комунизъм!
  Жените бойци са невероятни...
  Борят се, както трябва да бъде за красавици ...
  Тамара, бореща се, си спомни началото на войната. Как трябваше да избяга от германските войски. Тогава тя чу ревящия удар на оръжията. Момичето напусна канонадата. Нейната приятелка Татяна беше хваната от германците и те отнеха нови обувки, скъсаха бижута и обеци. И я караха боса в плен ... Татяна беше дъщеря на секретаря на регионалния комитет и не й се налагаше често да ходи без обувки. Това е унижение на гордостта, да ходиш бос като простолюдие и боли за нежните подметки. Момичето пъшкаше краката си в кръв и пъшкаше на всяка крачка.
  Тамара също беше с подарените й нови ботуши и протри петите си от дългото ходене. И тя си събу обувките, отиде боса. Тя е момиче от село, изпълнило дълга си в Украйна. Краката й в детството вървяха по планинските стръмнини. И това със сигурност не може да се сравни с пътищата в равнината. Вярно е, че нейните мазоли вече са излезли от подметката и не е толкова удобно да ходи. Но краката бързо отново се втвърдиха. И почти не е страдала.
  Но Татяна скоро събори краката си толкова много, че вече не можеше да ходи. Германците биха я застреляли, но се смилиха над красавицата. Качиха ме на каруца, но в замяна ме накараха да пея. Татяна имаше приятен глас и им изпя няколко политически неутрални песни.
  Какво се случи с нея след това, Тамара не знаеше. Самата тя вървеше през гората, опипваше с босите си крака, туберкули, подутини, клонки и дори беше доволна. Това е, когато вървите по острите камъни на планината, тогава дори мазолести подметки, ако вървите дълго време, става остро и болезнено. И още по-неприятно да ходиш на тръни. Когато те се забият в подметките, става много по-болезнено, дори и за грубите подметки на момичето.
  Тамара в кампанията беше преодоляна от умора и глад. Момичето яде горски плодове и това не беше достатъчно. А германците напредваха бързо. В украинските гори Тамара, свикнала да живее в планината, не познаваше пътя си много добре. Изгубих се и се озовах отзад.
  И сега, като преследвана котка в гората. Тогава момичето хвана германците на мотоциклет. Спрели колата с количката, за да си налеят вода. И Тамара се промъкна към картечницата и как сече от нея на врага. И реже несигурно, но точно. А нацистите падат и се гърчат в агония. Тамара ги довършва. Тя премести една гола пета към брадичката, той падна. И момичето го хвана.
  След това красавицата се качи на мотоциклета и натискайки педала с бос крак, потегли.
  Така че движението е много по-забавно от ходенето и босите.
  Тамара пееше по пътя:
  - Хубаво е, братя, хубаво е, хубаво е, братя да се живее! Не е нужно да скърбите с нашия атаман!
  Така възникна бойното поле.
  И сега тя се бори с нацистите като комсомолски терминатор. Но силите са неравни и батальонът от момичета е принуден да отстъпи. Тук кипят битки като вода в гигантски чайник над вулкан.
  Анна, стреляйки и хвърляйки граната със смъртоносна сила с боси пръсти, отбеляза:
  - На война всички средства са добри, с изключение на самоубийствените!
  Акулина, стреляйки по врага, събаряйки нацистите, отбеляза:
  - Във всичко ще бъдем първи!
  И голата пета на момичето даде дар на унищожение.
  Виктория, стреляйки по нацистите и посягайки враговете с автоматични залпове, извика:
  - Няма да има милост за враговете!
  И намигна на спътниците си.
  Олимпиада хвърли с босите си изсечени крака тежък куп гранати и изписка:
  - За величието на най-хуманния съд в света и комунизма!
  Воините са наистина славни тук и като в космическата ера.
  Бият се с голяма ярост.
  Но нацистите все още напредват в Кавказ. През февруари 1944 г. германците и турците се обединяват, разрязвайки съветските войски на две неравни части.
  Фюрерът поиска да се довърши СССР. Астрахан все още издържа. Нацистите, както винаги, са в бойна униформа ... Първите ME-262 се бият във въздуха. Трябва да се отбележи, че те не предизвикаха сензации. При висока скорост не е много удобно да се удря от 30 мм самолетни оръдия. Да, това трябва да се вземе на сериозно. ME-262 също има някои проблеми поради голямото си тегло. По-специално с маневреността.
  По-успешен в използването на TA-152, който се влюби в пилотите и се превърна в работен кон. Всъщност кола и фронтов бомбардировач, и изтребител, и атакуващ самолет. Имаше дори идеи за пълно прехвърляне на немската авиация на този самолет. Сред предимствата му трябва да се отбележи оцеляването и скоростта и мощните оръжия, подходящи както за атакуващ самолет, така и за изтребител.
  Все по-активно се използва и модернизираният МЕ-309. Все още е в експлоатация ME-109, който не се премахва поради липса на намаляване на производството. Дори се появи нова модификация на ME-109 "K" с по-мощен двигател, въоръжен с пет въздушни оръдия наведнъж. Не можете да победите машина като тази толкова лесно.
  ME-309 също получи по-мощен двигател и стреловидни крила. Много опасна кола. Съветските пилоти все още летят на стари самолети и качеството им само пада. Засега обаче Як-9 не е толкова лош, той е доста маневрен и не се нуждае от прекомерна скорост.
  Германските войски са силни ... Имаше спорове за танка Т-34-85. Струва ли си да направя бронята на кулата по-дебела? В крайна сметка в този случай теглото ще се увеличи. И трябва да се отбележи, че качеството на съветската броня е паднало. Легиращите елементи са в недостиг, а качеството на заваряването или леенето е паднало до критично ниво.
  Но момичетата се бият като героини...
  Тогава резервоарът на Елизабет е счупен и момичетата си тръгват. Боси и по бикини, те тичат през снега, оставяйки изящни отпечатъци.
  Катрин отбеляза със зъл поглед:
  - Ние сме напълно удушени!
  Елена отбеляза с гняв:
  Но все пак ще спечелим!
  Елизабет стреля с пистолет, улучвайки немски мотоциклетист и измърмори:
  - Ударих германец! Как ще стане подходящ от мен!
  Евфрасия отбеляза енергично:
  - Там завършват живота си и не бягат обратно!
  Катрин беше агресивно момиче и пееше:
  - В яростта си пеем химните на империята!
  Момичетата тичат сами, а босите им кръгли пети проблясват.
  Момчето, като видяло момичетата, уплашено ги попитало:
  - А ти откъде си бос?
  Елизабет отговори:
  - Да направим тактическа маневра!
  Момчето изчурулика:
  - Едно, две - мъката не е проблем,
  Никога не трябва да отстъпвате!
  Дръжте носа и опашката си по-високо с тръба,
  Знай, че истинският приятел е винаги с теб!
  Катрин изчурулика, оголвайки зъби:
  - Знай, че истинският приятел е винаги с теб!
  Елена извика:
  - Не бой се! Ще се върнем....
  И четирите момичета извикаха в хор;
  Вярвам, че целият свят ще се събуди
  Ще има край на фашизма...
  И слънцето ще грее
  Пътят, осветяващ комунизма!
  Воините са готови да разкъсат всеки германец ... И боси в снега те са толкова секси и красиви. Колко са красиви тези момичета, като цъфнали и неувяхнали рози.
  Ами Хитлер не се шегува и около Родината ни върти облаци. Забива зъби в самото сърце и пие кръвта й!
  И момичетата оставят много красиви следи след себе си. Германците вървят по тези следи и тропат на колене и зяпат алчно. Това са дивите воини. И германците целуват стъпките на момичетата.
  А Анастасия Ведмакова и Акулина Орлова се бият в небето. Две прекрасни момичета.
  Анастасия, сваляйки нацистите и обръщайки самолета си с боси пръсти, пееше:
  Ще се борим за едно по-светло утре!
  Акулина, отрязвайки опашките на нацистите, използвайки босите си пръсти, изчурулика:
  - Нека се целунем!
  И момичетата отново млатят немците без никаква жалост и церемония. Ето колко са умни.
  Анастасия отново завъртя своя Як-9 и, скърцайки, вякнула:
  - Това е името на комунизма!
  Акулина се съгласи с това:
  Вярвам, че целият свят ще се събуди...
  Анастасия, събаряйки германците, изсумтя:
  - Родината е нашето слънце!
  А такива са бойните момичета тук, най-висшата съветска класа.
  И германците го получават, много трудно. И военните действия се развиват ...
  През март нацистите започнаха да щурмуват Баку. Има атака срещу голям град, пълен с петрол. Битките са жестоки.
  Германците обстрелват Баку с тежка артилерия.
  И бомбардиран от щурмоваци. Но бомбите се хвърлят и от първите, най-новите Ю-488, които се отличават с колосална мощност. Тези машини са просто зверове.
  На една от тях Гертруд, Ева и Фрида. Красиви момичета с отличен изглед хвърлят бомби върху съветските позиции. И убиват войници от Червената армия и цивилни.
  Баку гори... Димът се издига на стълбове. Петролните кладенци горят, всичко гори.
  Гертруд казва с усмивка:
  - Бог обича Германия!
  Ева, натискайки голата си пета върху лоста и пускайки бомби, се съгласява:
  - Разбира се! Ние сме избраната раса!
  Фрида запя агресивно:
  - Нашите са избраници на небето!
  И намигна на спътниците си. Това са момичетата тук и се бият, просто въплъщение на агресивността. И бойна мощ.
  Гертруд изстреля въздушни пушки и изчурулика:
  - За величието на нашето Отечество!
  Ив, стреляйки по противниците, потвърди:
  - За колосално величие!
  Вижда се, че момичетата бързо усвояват самолетите. Това са бойните приятелки.
  И не можете просто да ги спечелите на карти. И те вършеят врагове с дива ярост.
  Фрида отбеляза:
  - Аз съм жена с големи мечти и красота!
  След това тя отново стреля от самолетни оръдия, сваляйки съветски бойци, които се опитваха да атакуват немското чудовище.
  Да, срещу нацистите има чувството, че те не могат да устоят.
  Баку е атакуван.
  Тамара и нейният батальон се бият за този град. Момичетата се бият отчаяно и проявяват несравним героизъм.
  Тамара се обърна, хвърли граната с боси пръсти, разпръсна германците и техните наемници, изписка:
  - За моето безгранично отечество!
  И намигна на спътниците си. Тя е войн от най-високо ниво, който няма равен.
  Въпреки че, разбира се, другите момичета не са лоши. Да кажем, че се бият много добре.
  Анна, например, взе, положи нацистите, сякаш с удар на сърп.
  И изчурулика:
  - За СССР!
  И с голата си пета даде убийствен подарък на смъртта.
  Акулина, стреляйки по врага, изписка:
  - За моята Родина!
  И с боси пръсти, как да стартирате анихилационни презентации, които унищожават всички подред.
  Виктория се бори с врагове, действайки отчаяно и решително. Нокаутира противниците в изблици. След това с боси пръсти хвърля гранати със смъртоносна сила. И изписква:
  - За идеите на комунизма!
  Олимпиадата също се бори. И това героично момиче ще хвърли цяла кутия с експлозиви с босите си мускулести крака. И танкът "Лъв" ще се преобърне.
  Воинът възкликва:
  - Ама Пасаран!
  Борбени момичета и много красиви. Никога не се предавай и не се предавай. Те имат силата на терминатори.
  И силите са много неравностойни ... Баку е обхванат от пожари. Съветските войски нямат достатъчно боеприпаси. И това е основният проблем.
  Мнозина се предават в отчаяние.
  Герда и нейният екип принуждават робите да целуват босите им подметки. Тези прилежно го правят и си облизват петите.
  Тогава момичетата отново се качват в Panther-2 и стрелят. Избиване на съветски оръдия...
  Почти целият Кавказ вече е превзет. Но Ереван все още издържа. Героично се бие град Поти - последното пристанище, в което все още се задържат останките от Черноморския флот.
  И там се бият момичета от различни националности. И един отряд боси Гулнази се бие. Красива грузинка и има екип за момиче.
  Гулнази хвърля пакет с експлозиви с бос крак, разкъсва нацистите и изписква:
  - Слава на величието на световния комунизъм!
  Тамила, нейната партньорка, също хвърля смъртоносна граната с бос крак, разкъсвайки турците и крещи:
  - За Родината!
  Маша е момиче от Русия, дава обрат и хвърля експлозивна сила с боси пръсти и разбива нацистите, крещи:
  - Слава на времето на световния комунизъм!
  Маргарита също дава добре насочен обрат. Тя покоси нацистите и изпрати подарък от убийствена смърт с боса си пета, смазвайки опонентите си и крещейки:
  - За нашата победа!
  Ето как момичетата се бият героично. И те наистина не могат да бъдат спрени и не могат да бъдат върнати назад. Те са просто женски бойци и супер. И ако се бият, тогава като герои и супермени!
  Но, уви, трудно е да се устои на нацистите и техните превъзходни сили. В небето Албина и Алвина печелят уверени сметки. И толкова много самолети са съборени, че явно е невъзможно да бъдат спрени.
  Албина, сваляйки друг съветски самолет с боси пръсти, пееше:
  - Не можем да бъдем победени, ловецът се превръща в игра!
  Алвина, прекъснала опонентите си и енергично завъртяла глава на мощен врат, изчурулика:
  - Слава на ерата на новия арийски ред!
  И също така дава гола пета ...
  Момичетата вече са свалили повече от петстотин самолета всяка и са получили Рицарския кръст на Железния кръст със златни дъбови листа, мечове и диаманти.
  Това са просто невероятни красавици. И ако враговете на Третия райх вече са бити, тогава тези дяволи не могат да бъдат спрени. Над 500 свалени самолета само край Марсилия. Това явление е, разбира се, на върха. Хитлер дори решава да одобри шестата степен на Рицарския кръст на Железния кръст с платинени дъбови листа, мечове и диаманти.
  Ще го получи този, който пръв надхвърли хиляда свалени самолета. И резултатът ще бъде просто феноменален.
  Албина отсече пет съветски самолета наведнъж с един изстрел от 30-милиметрови авиационни оръдия и, натискайки спусъците с боси пръсти, изгука:
  - Слава на нашата сила!
  Алвина, косейки съветски коли и посягайки враговете с помощта на босите си пръсти, вякнула:
  - Велика слава на героизма!
  И воините си намигнаха!
  Бият се както винаги по бикини и боси и това е силата им. Момичетата са просто супермени-жени. Въпреки че служат на зла кауза. И обичат да пържат петите на заловените пионери с искра. Ето ги момичетата тук. Брутално, но сладко.
  Албина веднъж каза:
  - В света няма доброта, има само слабост!
  И с голата си пета тя хвърли няколко бомби върху съветските позиции, нокаутирайки три оръдия.
  Това са воините, които не дават абсолютно никаква милост на никого! Но техните удари са просто съкрушителни.
  Алвина отбеляза с усмивка:
  - За слабите няма място под слънцето!
  И намигна на партньора си.
  Воини, които не показват слабост и никога не се предават. Те наистина са шампиони на шампионите. Макар и със знак минус, тъй като служат на зла сила.
  Но в същото време забавен и очарователен.
  Албина, оголвайки зъби и изпращайки смъртоносни въздушни снаряди срещу опонентите си, изчурулика:
  - Нацистката дума е свята - ще унищожим завинаги!
  Алвина агресивно забеляза, събаряйки противниците:
  - Наистина сме пирати!
  Албина, отрязвайки враговете, потвърди:
  - Всичко друго е мечта!
  И воините станаха толкова смазващи и събориха всички, все едно вкарват шайби с бухалки.
  Алвина изчурулика, докато смазваше руските самолети:
  - Ние се бием с орлите на Хитлер!
  И намигна на спътниците си.
  Воините тук всъщност оставят червата на враговете. Червената армия получава капитали от тях.
  Бойните момичета толкова ревностно нокаутират руските войски.
  Но Хелга на TA-152 унищожава съветските сухопътни сили. Нокаутира SAU-85 и пищи:
  - За величието на Германия и нейните синове и дъщери!
  Но битката за Астрахан все още продължава.
  Момичета с последни сили да се държат.
  Аленка хвърля с бос крак бомба с експлозив. Счупва нацистите и пищи:
  - За свещения комунизъм!
  Анюта, стреляйки по нацистите и също хвърляйки граната с боси пръсти, изкрещява:
  - И спасение за страната!
  Алла, събаряйки опонентите си и ги косейки без излишни церемонии, и хвърляйки граната с голата си пета, изписка:
  - Така звучи нашата слава!
  Мария, унищожавайки враговете, хвърляйки подаръци на смъртта с боси пръсти, реве:
  - Ние сме велики в нашата слава!
  Маруся, покосявайки напредващите арабски наемници в редици и хвърляйки граната с бос крак, вие:
  - За промени, за да паднат цените веднага!
  Матрона, гасейки нацистите от картечница, я взе и изскърца:
  - Нашата родина СССР! Ще бъде смазан сър!
  Воините тук действат с голяма агресивност. А бойният им натиск е колосален.
  Изобщо показват колосалния си пилотаж. И наистина неудържим натиск.
  Войни боси, но щастливи...
  През април все пак нацистите превзеха Баку. Липсата на боеприпаси взе своето. В същото време почти едновременно падна и Поти. Само Ереван, разположен на планинските склонове, издържа. Но и той беше обречен. Там също свършваха боеприпасите и храната. Само дето турците още не са щурмували този град и събират прах да умрат от глад.
  Момичетата от батальона на Тамара частично изчезнаха сред ъндърграунда, а част, заедно с командира, се преместиха отзад към фронта ... Искаха да пробият към своите.
  Кавказ вече е почти напълно превзет, но войната продължава. Въпреки че СССР загуби най-голямото си нефтено находище по това време. Но Червената армия не е сломена духом. И все още има петрол в района на Волга, в Сибир и на много други места.
  Хитлер нарежда да се довършат руснаците в Астрахан до 20 април. И боевете се разгърнаха в колосален мащаб. И бомбардировките рязко се засилиха.
  СССР беше под силен натиск. Боевете продължават за Алма-Ата, която е щурмувана от японците. Градът беше почти напълно обкръжен.
  Самураите, веднага щом стана малко по-топло, се опитаха да развият офанзивата и в посока Магадан.
  Вероника се би в Алма-Ата и се пребори с атаката на самураите със своя батальон от момичета.
  И има много от тях. Воюват и китайците, вербувани по методите на колапса.
  Японците хвърлят жълти войници в битка ... Те настъпват и буквално хвърлят съветските позиции с труповете си.
  Вероника гори. И той коси китайците и самураите в редици. Хвърля гранати с боси пръсти и скърца:
  - Слава на руския дух!
  Марфа също стреля, отрязва опонентите и скърца:
  - За нашето Отечество!
  Наташа, стреляйки по японските и китайските войници, вербувани за ролята на пушечно месо, крещи:
  - За великия комунизъм!
  Алина, стреляйки по самураите и китайските бойци, косейки ги с голяма страст и подарявайки смъртта с боса си пета, изписка:
  - За новите граници на комунизма!
  Вероника стреля по врага с голяма точност и пробива през главите на китайците и в същото време крещи:
  - Слава на съветската земя!
  И с голия си крак тя изпраща колосална граната, която разкъсва всички врагове.
  Марфа, посичайки врага и хвърляйки дара на смъртта с голи пръсти, крещи:
  - Управлявайте ерата на комунизма!
  Наташка се разкъса, хвърляйки експлозивен пакет с бос крак, маса китайски, vyaknula:
  - За новия съветски ред!
  Алина, стреляйки много точно по врага, изписка:
  - За новите граници на комунизма ще се борим!
  И голата й пета се поддаде на бомбата на разрушението.
  Борбени момичета, сякаш искри леят от очите им.
  Не, японците не могат да завладеят такива хора, дори заедно с китайските сили. И самурайската пръчка за нападение.
  И отново хвърлят трупове на всички подходи. Но те са твърде много и батальонът от боси красавици трябва да отстъпи.
  Има и японски нинджа момичета. И е много трудно да се борим с тях.
  Те са толкова искрящи, борбени и красиви. И те хвърлят краката си с боси пръсти, подаръци с голяма разрушителна сила.
  Момиче нинджа със синя коса посича съветски войници с мечове и писъци:
  - За епохата на царуването на императора!
  Момиче нинджа с жълта коса управлява вятърна мелница, смазва руските военни и изписква:
  - Слава на ерата на банзай!
  Момиче нинджа с червена коса използва хеликоптерна техника, отряза съветски офицер и извика:
  - Ние винаги печелим!
  Момиче нинджа с бяла коса използва техника на пеперуда, посяче трима руски войници и хвърли грахово зърно с боси пръсти. Той избухна и преобърна тридесет и четиримата.
  Воинът изкрещя:
  - За новия японски ред!
  Такива момичета тук са прекрасни и много готини... А Червената армия в Далечния изток срещна сериозен враг.
  Но тук, в центъра, съветските войски нанасят внезапен удар в посока Ржев.
  Тук екипажът на Елизабет се бие за първи път на новия танк ИС-2. Машина, с която се свързват някои надежди. Обикновено в него има петима членове на екипажа, но тук воините се справят с четирима.
  Елизабет стреля със 122 мм оръдие. Разрушителен снаряд лети с убийствена сила. Описва дъга и удря от голямо разстояние Т-4.
  Елизабет възкликва:
  - Ето това направих добре!
  Екатерина в отговор напада, използва босите си пръсти и отбелязва с досада:
  - И пистолетът не е много бързострелящ!
  Елизабет се съгласи с това:
  - Изобщо не е перфектен разрушител на танкове!
  Елена, която помогна с боси крака да зареди оръжието, отбеляза:
  - Ама убиец!
  И тогава Катрин стреля. И снарядът уцели Пантера на борда от голямо разстояние. Да, пистолет убиец...
  Катрин отбеляза:
  - Имаме много енергия и вълнение!
  Елена се съгласи с това:
  - Много! Слава на Русия!
  Euphrasia също отбеляза:
  - Видимостта на тази кола е слаба момичета. Как го снимате?
  Елена логично отбеляза:
  - И това е нашето тренирано око! Ако бием, значи бием!
  И воините запяха в хор:
  - Няма да се страхуваме и винаги ще се борим!
  . ГЛАВА 7
  На 21 април Астрахан все още е частично под съветски контрол. Германецът не беше напълно увлечен от това.
  Теренът позволяваше добра защита тук. И германците решиха да променят тактиката. Вместо атаки те преминаха към бомбардировки и обстрели.
  Аленка и нейният екип се скриха в бункер и изчакаха масирания обстрел.
  Момичетата бяха само шест от тях и играеха карти. Те държаха палубите с боси пръсти и водеха дискусия.
  Анюта каза ядосано:
  - В Кавказ само Ереван не е превзет. Това е само последният ни остров в този регион. Какво следва?
  Аленка логично предложи:
  - Най-вероятно ще отидат в Москва. Това е тяхното кредо!
  Аллах отбеляза с въздишка:
  - Силите са много неравностойни... Наистина губим войната, а не ни достигат войници!
  Мария логично отбеляза:
  - И нацистите губят! Те не могат да ни устоят!
  Матрена изрази мнението си, хвърляйки карта с боси пръсти:
  - Родени сме да побеждаваме и със сигурност ще победим, знам го!
  Маруся се съгласи, биейки противника си с боси пръсти:
  - Разбира се, няма съмнение!
  Аленка не би била толкова оптимистична, хвърляйки карта с голия си, загорял крак:
  "Ние, момичетата, може да се наложи да живеем под окупация, но вярвам, че определено ще спечелим!"
  Анюта каза категорично:
  - Можете да се биете с партизански методи и ще бъде много красиво, когато се биете с такива много готини!
  Аллах агресивно отбеляза:
  - Трябва да се борите по-активно!
  Момичетата замълчаха разговора. След това преминаха към друга тема.
  Маруся отбеляза с досада:
  - Броят на вярващите расте. Противно на всякаква логика!
  Анна отговори на това:
  Все още никой не е доказал, че няма Бог. И не може да докаже обратното. Така че тук можете да спорите до безкрайност.
  Елена потвърди:
  - И да се спори тук е глупаво и безполезно!
  Аллах се съгласи с това:
  - Да, този разговор е безполезен. Освен това, ако има Бог, то Той е такъв, че е по-добре да го няма!
  Матрьона се изкикоти и отбеляза:
  - По-добре е такъв Бог да го няма! А дотогава да пеем!
  И момичетата пееха в хор;
  Ние сме момичета, влизаме в Комсомола,
  Те се заклеха с вяра да бъдат Отечеството...
  Така че яростно поражение очакваше нацистите,
  Е, и Русия да живее при комунизма!
  
  В крайна сметка Ленин е с нас, сякаш като метал,
  От бронз, който е по-здрав от всяка стомана...
  Мечтаех да обърна световете
  Както е завещал великият гений Сталин!
  
  Ще направим Отечеството по-хладно
  И ние ще издигнем Отечеството над звездите ...
  Нека има успех с комсомолците,
  Въпреки че краката ни са боси!
  
  Фашистът нападна моята родина,
  От изток нагло се изкачват самураи ...
  Обичам Исус и Сталин
  И вярвам, че противникът ще го разкъсаме!
  
  В края на краищата известният Бог Сварог е с нас,
  Кой комунизъм, на шега, ще построи...
  Славният Род е по-силен от всичко във вселената,
  Ще добави към съзнанието и волята!
  
  Вярваме, че никога няма да се откажем
  Не поставяйте отечеството на колене...
  Другарят Сталин е ярка звезда,
  А нашият учител е мъдрият гений Ленин!
  
  Ние ще направим нашето Отечество,
  По-красива и лъчезарна на планетата...
  И ще бъде, познайте смъртоносното оръжие,
  Нека възрастни и деца се забавляват!
  
  Изгори Сварог, не гори в сърцето си,
  Вие сте покровител на всички мечове на Русия ...
  Скоро ще построим, вярвам, силен рай,
  Исус ще дойде свята мисия!
  
  Не вярвайте на приятелите от бандата на Хитлер
  Че ще победи лесно и заплашително...
  Всичко, от което се нуждаете, е едно семейство -
  И вярвайте, че не е късно да обикнете Родината!
  
  Всемогъщият Господ пази всички нас,
  Повдигнете трикольорното знаме над земята ...
  И злият хищник ще се превърне в игра,
  Ще можем да се справим със Сатаната!
  
  Обичам великото отечество
  В цялата вселена няма по-красива от теб
  Няма да продадем Русия за рублата,
  Нека изградим мир и щастие във Вселената!
  
  В името на нашата Родина, мечта,
  Велика Русия ще възкръсне...
  Всичко останало е само суета
  И нов месия ще бъде с нас!
  
  О, моя всемогъща Лада,
  Ще дадеш любов и мир на руския ...
  Обръщам се към теб, така че се моля,
  И ако трябва, удряйте със светкавица!
  
  Мария Небесна Майко Божия,
  Вселената даде на Исус...
  Заради вас великият Бог възкръсна,
  Хората не са загубили истинския вкус!
  
  Забележете, комсомолците са
  Боговете на Русия са много уважавани ...
  Ние сме великите синове на Родината,
  Руснаците винаги печелят!
  
  Приятелите трябва да се молят на Родината,
  Перун, Ярило и Сварог са могъщи ...
  Ще бъдем много силни съпрузи
  И дори ще издухаме облаците в небето!
  
  Сега врагът вече е изхвърлен от Москва,
  Много си наранил фашистите...
  Ние сме верни на Исус и Сталин,
  Ще има достатъчно танкове с оръдия!
  
  Не, врагът няма да може да обуздае руснаците,
  Тъй като нашите воини са всемогъщи...
  Изпити, предаване, само за пет,
  За да бъде всяко момче много силно!
  
  Повярвайте ми, Сталинград ще бъде славен,
  И ние ще го пазим от нападението ...
  Ще дойде победоносен рицарски ред,
  Въпреки че кръвта тече необуздано!
  
  Боси момичета в студа
  Те бягат, трептят с петите си ...
  И ще ударят фашистите с юмрук,
  Необщителният Каин ще бъде сплескан!
  
  Всичко ще бъде, хората знаят добре
  Ние сме в космоса, ще отворим съзвездията ...
  В края на краищата е грях да се съмнявате в храбростта,
  И на Божия трон ще има човек!
  
  Науката скоро ще възкреси мъртвите,
  Ще можем да станем по-млади и по-красиви ...
  Над нас е златокрил херувим,
  За моята прекрасна майка Русия!
  Момичетата изпяха цяло стихотворение и продължиха да играят карти с боси крака ...
  22 април беше рожденият ден на Ленин. Момичетата пиеха алкохол, разреден с вода и кафе и мъркаха под носа си...
  Червената армия провежда друга Ржевско-Сичевска операция в центъра. Германците бяха в отбрана и отвърнаха на удара. Воюваха новите съветски танкове Т-34-85 и ИС-2. Последната кола често затъваше в калта. Да, и бронята на "Тигър" -2 и по-тежките "котки" не поеха челото. "Пантера" -2 също можеше да бъде пробита само отблизо.
  Най-немската кола проби съветската от по-голямо разстояние.
  Хитлер като цяло беше доволен от "Пантерата" -2, която е задоволително защитена и има добри шофьорски характеристики и оръжия. Но той поиска да се създаде танк, който да бъде по-добре защитен и в същото време да кара поносимо ...
  "Мишката" в този случай се оказа неефективна машина. E-100 е активно разработен като част от серията E. Разположението на двигателя и трансмисията трябваше да бъде направено заедно, а кулата беше по-тясна и по-наклонена, като корпуса. Дебелината на бронята остава сравнима с Maus, както и въоръжението, но теглото трябва да бъде намалено до 130 тона поради височината. Двигателят, напротив, трябваше да стане по-силен с 1500 конски сили, а резервоарът имаше задоволителна подвижност.
  Като цяло, серията "E" трябваше да бъде ново поколение танкове. С по-ниски силуети, с големи ъгли на рационален наклон, мощни оръдия и двигатели, плътно оформление.
  Въпреки това, докато германците вече имаха добри коли. "Пантера" -2 замени предишния модел. Имаше и нов "Тигър" -2 с по-мощен двигател, тясна кула. По-добре защитен и по-лек.
  Така че нацистите не седяха мирно.
  На 24 април 1944 г. първият немски реактивен бомбардировач Arado удари Москва със смъртен подарък. Той хвърли бомба от голяма височина и лесно изпревари съветските бойци.
  Хитлер каза, че сега СССР няма шанс и краят на Червената армия скоро ще бъде.
  25 април започна ново нападение срещу Астрахан. В битката участва и първата земекопна машина: подземен танк.
  На него се биеха две немски момичета: Мерцедес и Дора. Воините изпробваха подземен модел, който се движеше в земята.
  Макар и доста лек, с късоцевно 75-милиметрово оръдие и четири картечници.
  Момичета дърпат коли по земята. Свредлата се въртят, прорязвайки скалата. Движението е доста бавно със седем километра в час, за превозни средства под земята това не е лошо.
  Мерцедес натиска боси пръсти на първия джойстик в германската армия. Много е удобен за работа и произнася:
  - Ето нашата немска наука като успя!
  Дора се съгласи с това:
  - Да, вече знаем много! Силата ни е много голяма!
  Управлява се и с джойстик. Момичетата тестват специална машина с радар.
  Ето една съветска батарея отпред и можете да се гмурнете под нея.
  Мерцедес, оголил зъби, отбелязва:
  - Ще изградим нов ред!
  И сега се появява машината на нацистите. Осколочно-фугасен снаряд удря съветски оръдия. И удря войниците на Червената армия.
  Дора казва през смях:
  - Браво на големия реваншизъм!
  И с боси пръсти прави точни удари. Удря врага и скърца:
  - Слава на новата мечта!
  Мерцедес драска от автомати и вие казва:
  - За ерата на големите мечти!
  Момичетата се смеят и аплодират. Това са агресивните и много пъргави воини.
  Дона агресивно отбелязва:
  - Има много хубави неща на света!
  И с боси пръсти натиска копчетата и стреля отново по съветските артилеристи.
  Mercedes потвърждава с усмивка:
  - И ще бъде още по-красиво!
  И също така стреля с боси пръсти. Така се запалват тези борбени момичета.
  Е, какво е друго устройство за война ...
  Настъплението на нацистите над Астрахан нараства ...
  Всички подходи бяха прекъснати... И съветските войски бяха принудени да отстъпят на 1 май 1944 г., след като завършиха дългата, героична отбрана на града. Падна и тази крепост.
  Нацистите отпразнуваха падането на Астрахан с фойерверки. Все пак защитата не беше напразна. И на Фриц отне известно време, за да попълни войските и да събере резерви ...
  Фюрерът планира да напредне в посока Саратов и по-нататък по Волга с дълбок обход на Москва.
  Но докато германците прегрупират силите си, те изтеглят резерви. И битките бяха във въздуха.
  Германската авиация се опита да затвърди превъзходството си. Бойните тестове на ME-262 разкриха липсата на надеждност на тази машина и честите й аварии, както и проблеми с маневреността. Така че докато не е имало идеи за пълната замяна на германските единици с този самолет. TA-152, напротив, се оказа страхотна машина за времето си и се внедряваше все повече. ME-309 и ME-109 останаха в експлоатация.
  Ракетата ME-163 се оказа добър изтребител за битка, но твърде малкото полетно време направи почти невъзможно използването му в битка.
  По-успешен се оказа реактивният бомбардировач Arado, който поради високата си скорост беше почти невъзможно да бъде свален със зенитни оръдия и съветските изтребители не успяха да го настигнат. Реактивните скаути бяха доста добри. Германците разработват и други машини. Например XE-162, по-лек изтребител от ME-262, лесен за производство, евтин и маневрен, направен предимно от дърво. И други бойци. И ME-1010 и TA-183 ... И по-модерната и надеждна модификация на ME-262 X. И изтребителите без опашка Gotha и много повече.
  Въпреки това, досега витловите немски изтребители бяха много по-силни от съветските машини. Които паднаха като качество и бяха доста слаби и като двигатели, и като оръжия. Освен това Як-9 беше допълнително опростен и сега върху него беше поставено само едно 20-мм авиационно оръдие, изоставяйки картечницата. Това намали цената и опрости производството и позволи намаляване на теглото.
  Все пак картечницата срещу немски самолети е доста слаба. Досега СССР не можеше да си позволи да произвежда по-модерни модели автомобили и преминава по скорост и оръжие пред нацистите. По-голямото тегло на машините също създаде проблеми с маневреността.
  А липсата на гориво намали летателната подготовка на крилатия персонал.
  Алвина и Албина, усвоили мощните оръжия на ME-309 с прилична скорост, не искаха да кацнат на ME-262, който се разбиваше твърде често. И по скорост те вече са по-силни от руснаците.
  Алвина, прекъсвайки съветската кола, отбеляза:
  - Битката в небето е интересна!
  Албина, с помощта на боси крака, насочвайки боеца към целта и я смачквайки, се съгласи:
  - Да, по същество сме най-силните в света!
  А момичетата се смееха като луди.
  Май се оказа относително спокоен. Червената армия все още се опитваше да отреже Ржевския издатък.
  Елизавета стреля от ИС-2 по опонентите си ... Съветската кола имаше добра защита само в горната част на челото на корпуса. Челото на кулата не е достатъчно защитено. И е пробит дори от близко разстояние от оръдия Т-4. Последният танк обаче беше окончателно преустановен през май, както и Panther и обикновените Lion и Maus. Сега в поредицата "Патера" -2 и "Тигър" -2 са максимално унифицирани и със сходни оръжия.
  Тези машини са добре защитени на челото, доста слаби отстрани и се различават повече по тегло. Техните ходови качества с нови двигатели са приемливи за военните. Но и тези танкове са временни... За тяхна замяна се подготвят Пантера-3 и Тигър-3 от серията Е. С по-плътно разположение, с разположение на двигателя и трансмисията в един блок и напречно, с лека, опростена и в същото време проходима и лесно ремонтируема ходова част.
  Новите машини трябва да бъдат по-добре защитени, но без значително увеличаване на теглото.
  За сметка на оръжията тук няма единство. Бронята на съветските танкове не е твърде дебела и с лошо качество. И няма смисъл да се слага голям калибър оръжия. Военното 88 мм оръдие е добре. Тя взема тридесет и четири от четири километра и IS -2 от малко по-близо. Така че развитието е в ход...
  В СССР нещо трябва да се отговори. Но ето какво, все още не е ясно ... Има планове за създаване на SU-100. Това самоходно оръдие е просто ефективно и с пробивно действие. С нея са свързани някои надежди за борба с нарастващите тежки танкове на Третия райх. Но все още трябва да се направи, подобно на снарядите за такова чудовище, и трябва да се установи масово производство на пистолета, което във военно време не е твърде много, реално е.
  Но екипажът на танка на Елизабет се бие на Т-34-85. И момичета боси и по бикини се бият смело.
  Елизабет стреля с боси пръсти по нацистите и пронизва Пантерата отстрани, казвайки:
  - За велик комунизъм!
  И техните трийсет и четири скачат и бързо се обръщат, стреляйки.
  Екатерина също стреля много точно по врага. Остарелият танк Т-4 го счупва встрани и скърца:
  - Слава на рицарите на СССР!
  И отново намига на приятелите си. Такова войнствено момиче се оказа.
  Елена също стреля по врага. Пробива го много точно, в този случай разбива пързалката Тигър-2 и реве с цяло гърло:
  - За светата Рус!
  Euphrasia стреля точно по врага. Прави точен изстрел отстрани на врага, пробива метала и изкрещява:
  - За свещения комунизъм!
  И момичетата разгръщат уверено танка си и се отклоняват от снаряди. Не е лесно да победиш момичета.
  Тук срещу тях се появи най-новият и страшен "Лъв" -2. Опитайте се да пробиете такъв танк и той се опитва да удари тридесет и четирите.
  И стреля от дистанция.
  Елизабет отговори с туитване:
  - Няма да го вземеш!
  И изпраща снаряд към танк "Лев" -2 от голямо разстояние. Удря го в челото.
  Хитлеристът щраква.
  Тогава Катрин стреля отново, използвайки босите си пръсти по врага, и този път снарядът, описал дъгата, просто уцели фашиста в дългата цев на оръдието.
  Катрин изгука:
  - Остро око, полегати ръце, това не е за нас!
  Германецът, загубил багажника си, започна бързо да се обръща и да си тръгва. "Лъв" -2 е първият немски танк, в който трансмисията и двигателят са разположени отпред в един блок, а скоростната кутия е на самия двигател.
  Това му позволи да намали височината си и да намали теглото си, повишавайки значително скоростта си. И така "Лев" -2 си тръгна и имаше шанс да прекъсне дистанцията ...
  Елена, използвайки пръстите на босите си крака, насочи пистолета, взе го и стреля по врага. Снарядът е ударил кърмата на корпуса на Lion, но е рикоширал ....
  Елена изръмжа:
  - По дяволите, разстоянието е голямо. Няма да го хванем!
  Екатерина избълбука и оголи зъби:
  - "Лъвче", момичета, това е "Лъвче", как не се обиждаме! Скоро познайте приятелите си, ще се срамувате много!
  И танкът им удари Т-3, този танк просто се обърна настрани и може да се удари от голямо разстояние.
  А момичето се стрелна с боси пръсти и изгука:
  - Слава на ерата на комунизма на земята!
  Ефрасия отбеляза с досада, стреляйки по врага и използвайки босите си пети:
  - Родината ни е силна, тя пази света!
  Елизабет изчурулика, оголи зъби, и запя, съчинявайки цяла поема, докато вървеше:
  Няма да бъдем победени от Сатана
  Моята родина е най-красивата на света,
  Слава на една красива страна....
  Възрастни и деца ще бъдат щастливи в него!
  
  Нека момините сълзи цъфтят в него,
  И херувимите свирят приличен химн...
  Фюрерът ще дойде капут
  Руснаците са непобедими в битки!
  
  Комсомолците тичат боси,
  С боси пети газят снега...
  Хитлер само изглеждаш готин
  Ще те преместя в резервоар!
  
  Можем ли да победим нацистите
  Както винаги, ние сме боси момичета ...
  Най-страхотният рицар е нашата мечка,
  Ще избие всички с автомат!
  
  Не, момичетата вече сме много готини,
  Ние буквално разкъсваме всички врагове ...
  Нашите нокти, зъби, юмруци...
  Ще построим място в прекрасен рай!
  
  Вярвам, че ще има готин комунизъм,
  Страната цъфти в нея, повярвайте на съвета ...
  И горкият нацизъм ще изчезне,
  Те ще, вярвам, подвизи се пеят!
  
  Ще цъфти, вярвам, че ръбът е бурен,
  От победа пак към победа...
  Победете японеца Николас
  Самураите ще отговарят за подлост!
  
  Няма да се оставим да бъдем наклонени,
  Смажете враговете ни с един удар...
  Нека ловецът се превърне в дивеч
  Смазахме Вермахта с добра причина!
  
  
  Повярвайте ни, че не се отказваме от ръка,
  Руснаците винаги са умеели да се бият...
  Наточихме щиковете си от стомана,
  Фюрерът ще стане образ на шут!
  
  Това е моята родина
  В него свири руски акордеон ...
  Всички народи са приятелско семейство,
  Авел триумфира, не Каин!
  
  Скоро ще бъде в славата на СССР,
  Въпреки че нашият враг е жесток, коварен ...
  Ще дадем пример за храброст,
  Руският дух ще се прослави в битки!
  . ГЛАВА #8
  Май 1944 г. мина бързо... Албина и Алвина събираха сметки на самолети.
  Те са момичета, които като на криле на херувими се втурват.
  Албина сваля руски самолет с боси пръсти и изкрещява:
  - За Третия райх!
  Алвина също е боса и по бикини събаря съветски самолет, разцепва го на парчета и пищи:
  - За арийския комунизъм!
  След това момичетата, използвайки 37-милиметрово оръдие, започнаха да стрелят по съветски танкове.
  Чукат трийсет и четирите и крещят:
  - Много сме готини!
  Албина натиска педала с голата си кръгла пета и чурулика:
  - Да се слави комунизмът!
  И пробива съветската кола.
  Алвина също стреля точно по врага, нокаутира го и изкрещява, оголвайки зъби:
  - Нашата истина е в юмрука!
  Такива остроумни момичета... И те унищожават съветските полкове... Например, те се сдобиха с ИС-2. Така го атакуваха от въздуха и как го забиха от самолетен пистолет. Те пробиха метала и запалиха резервоара. И взривяване на бойни комплекти.
  Албина изчурулика с пълно гърло:
  - Момичето обича да убива! Ето го момичето!
  Алвина изсъска, оголвайки перлените си зъби:
  - Слава на нашата Родина! За комунизма!
  Момичетата вече са се заели с тоталитарното изтребление на опонентите.
  И Червената армия беше уверено разбита.
  И Герда се биеше в екипажа на своята "Пантера" -2 и беше ангажирана с пълно унищожение.
  Момичето насочи оръдието с боси пръсти. Тя събори тридесет и четири и изрева:
  - За величието на комунизма по арийски!
  Шарлот също стреля с боси пръсти по съветския танк, разби бронята и извика:
  - За голям успех в света!
  Прецака без много церемонии и Кристина. Да, тя го направи толкова уместно, удари съветската тридесет и четири с голата си пета и изкрещя:
  - За великите граници!
  Магда също изстреля снаряд на свой ред и изгука:
  - За новия арийски ред!
  Тогава момичетата го взеха и запяха в унисон:
  - Всички сме скинхед фенове на свободата, борим се за нов ред! Скоро народите ще станат арийски, бием се с огън и меч!
  Воините, трябва да кажа, се оказаха много борбени. И ако свалят врага, тогава до края.
  Съветският съюз е атакуван от превъзхождащи сили. Япония настъпва от изток.
  Двама японски пилоти, Toshiba и Toyota, атакуват съветски позиции от въздуха.
  И двете японки са много красиви и боси и по бикини.
  Toshiba прави въздушен подход, пробива покрива на съветски танк и изревава:
  - Аз съм чудовище от японския ад!
  Тойота, натискайки пръстите на босите си крака върху педала и посягайки врага, изкрещява:
  - За величието на идеите на Япония!
  Тези момичета са невероятни. И те смачкват враговете много активно.
  И СССР наистина губи от самураите. И е разбираемо защо. Къде да устоиш на такъв фанатизъм и технологии.
  Японски момичета тук на леки, но пъргави танкове пробиват и Червената армия е специално разбита.
  Танковите части не са шега работа.
  Toshiba хвърли бомби върху съветските позиции от въздуха и няколко оръдия излетяха нагоре и изчуруликаха:
  - За велик комунизъм!
  След това ще се смее...
  Toyota в полет отбеляза:
  - Странни са руските богове. Те се покланят на човека, разпънат на кръста, и го смятат за Бог. Даже някак си става смешно!
  Toshiba се засмя в отговор, като отбеляза:
  - И ние самите скоро ще станем богове и ще продължим еволюцията на нашата Божественост!
  И момичетата са много склонни да се смеят.
  Тойота се засмя:
  - Нашата сила е в единството!
  Toshiba агресивно потвърди това:
  - Нашата сила, нашият юмрук!
  И отново от небето те ще свалят поток от самолетни снаряди върху врага, пробивайки тридесет и четирите.
  Това са борбени момичета и какво ли още не говорят. Япония ще погълне и изгори всички.
  И когато един пионер е изтезаван, той се оказва изключително агресивен.
  Особено ако петите на момчето са изпържени. Това е най-много супер действие ...
  А момичетата крещят с цяло гърло...
  И съветските момичета също се борят смело и свалят противници. И те действат предсрочно и трамбоване.
  Анастасия Ведмакова и Акулина Орлова са много активни красавици в небето.
  И те свалят нацистите, въпреки че тези самолети са по-яки.
  Анастасия натиска спусъка с боси пръсти и пее:
  - Не е лошо да си силен, за да си сигурен!
  Акулина натиска спусъка с боса си пета и потвърждава:
  - Ще бием много здраво нацистите!
  И двете момичета запяха:
  - Силен, силен, много труден за победа! Силен, силен, много труден за победа!
  След това воините започнаха да четат крилати афоризми, които галопираха като коне или по-скоро млади жребци;
  Един политик често тормози, за да сложи хомот на избирателите!
  Политик петел мачка избирателите като кокошки!
  Политикът мечтае да яхне бял кон, за да сложи хомот на избирателя!
  Лисицата е малка със зъби и като иска да ги погълне, обикновено ги крие!
  Политик, който много говори за човещина е типичен човекоядец!
  И мечка може да бъде приспивана със сладки като мед речи!
  За алкохолика горчивата водка е по-сладка от меда!
  Шивачът ще излъже и няма да се изчерви, политикът ще се "изчерви" и ще излъже!
  Една жена, събула обувките си, облича мъж, до нивото на скитник!
  Ако искате да се доближите до Бога, съкратете алчността си!
  Дори в привидното безразличие на Всемогъщия се крие любовта - все пак децата преди всичко искат да се измъкнат от грижите на родителите си!
  Бог отлага наказанието на злото, за да даде шанс на грешника!
  Талантът и трудолюбието като съпруг и съпруга раждат успех само по двойки!
  Дори медът е горчив - ако се удавиш в него!
  Измамата е като вино и отвратителна, сладка и трудна за спиране!
  Любовта е като раздробяващ снаряд - разбива сърцето, разтърсва мозъка, извива джобове, отива настрани!
  Човекът в някои отношения е равен на Бог - Всевишният е създал Вселената, а човекът е родил глупостта: и двете са безкрайни!
  Успехът, който гради върху кръв - очаква съдбата на прободено прасе. Ще изядат бойните си другари - тъжен е резултатът от гнева!
  Понякога най-добрият начин да поддържате репутация е примката около врата! Както и да е, не го оставяйте да падне!
  Не можете да лежите под мечка дълго време - тя ще ви смаже!
  Понякога съпругата е като мамут вместо като одеяло!
  Писател, който се стреми да жъне банкноти - той няма да сее добро, вечно!
  Държава без закон е като тяло без скелет! Само за да не закостенеят - трябват избори!
  Ако искате да създадете шедьовър - забравете за таксата!
  Най-умелата измама е когато не лъжеш, но никой не ти вярва!
  Разбира се, поражението обещава големи проблеми, но това е само отражение на бъдеща победа!
  В битка носи победа - доблест и добра интелигентност.
  За да победиш, първо трябва да видиш къде!
  Скаутът е ковачът на победата!
  Всеки глупак може да осакати - не всеки умен може да лекува!
  Много груби палачи - малко лекари!
  На кого лекари, на кого палачи!
  Без болка няма доблест - без доблест няма победа!
  Идеите на комунизма са границата на идиотизма: ако горещи глави и студени сърца се заемат да ги реализират!
  Комунизмът е лек, но мазните ги изгарят!
  Ако нямате търпение, пеенето помага!
  Народът е като желязото - докато изстине, му придайте желаната форма!
  Ако искате да станете популярни - използвайте сила по-често!
  Рейтингът е като адската трева - расте, когато я поливаш със сълзи и кръв!
  Народът е като бурена - колкото повече тъпчеш, толкова по-високо се простира!
  Единството е ключът към победата!
  Дисциплината е инструмент за победа! Умът играе върху него!
  Единство, смелост, безкористност - ключът към победата, свободата, щастието! Без дисциплина няма армия, а без армия не може да се намери свобода!
  Трудът ни направи по-силни, умножен по ума ще даде свобода и заедно с късмета ще донесе щастие!
  Командирът е като върха на пирамида - трябва да е само един, иначе и такава солидна конструкция ще рухне!
  Благородството на семейството има същото отношение към смелостта, както дължината на косата към ума!
  Никаква доблест на предците няма да помогне на страхливеца!
  Острие от най-здрава стомана ръждясва в ръцете на приказлив и страхливец!
  Най-страшното оръжие е Библията в ръцете на негодник!
  Основното богатство на мъжа: силата, тя е и основната причина за разрухата!
  Най-добрата професия е проституцията, съчетаваш бизнеса с удоволствието и всеки път нов партньор - без рутина!
  Родословието на героя - можете да се похвалите от век, но се качите на бойното поле - страхливо се втурва в тила!
  Бутилка водка е като граната - поваля те, изважда ти мозъка, смазва ти вътрешностите!
  Когато сърцето е изпълнено с милост, по някаква причина портфейлът е празен!
  Истински свободният човек се подчинява на три неща - разум, любов, Бог!
  Любовта е като розата - не цъфти дълго, но боли!
  Робът в душата си е покорен - на страстите, похотта, Божиите служители!
  Късметът е неустойчив като пясъка - само старанието ще го скрепи с цимент!
  Халба вино е като океан - увлечеш ли се, губиш почва под краката си!
  Жените обичат мъжката сила, но не и когато я изпитват сами!
  Любовта е като лодка, ако гребеш твърде бързо, тя ще се преобърне и ще потъне!
  В подходящия момент той въвежда статия - съблазняване на възрастни от младежи!
  Не можеш да сложиш белезници на любовта!
  Естественото не е престъпно!
  Любовта е нежно чувство, но и най-дебелите окови не издържат!
  Ако всички закони работеха, страната щеше да се превърне в затвор, в който пазачите се набират от чужбина!
  Принципът на неизбежността на наказанието не работи, защото не можете да се арестувате!
  Лекарите не трябва да преминават през пистата с препятствия. След него ръцете ще се разклатят, а езикът ще се клати и чаша водка, за разлика от махмурлука, няма да помогне!
  Няма нищо по-уморително - дълго безделие!
  Научно откритие: замислено прогресивно - въплътено агресивно!
  Не място за размисъл, а място за разправии и лудост!
  Всички беди на човечеството идват от егоизма, просперитетът е възможен само с общи усилия!
  Човек без екип е като жарава, без огън - дава малко светлина и бързо гасне!
  Родината топли - по-добре от огън!
  И животното е по-добро в стадото!
  Логиката не трябва да служи на инстинктите - умът на похотта!
  Ще има война - ще има и подвиг!
  Мускули без мозък, това е шепа месо - на което тиган плаче!
  От двамата дуелисти единият е глупак, другият е подлец!
  Колкото по-високо лети човек, толкова повече е недоволен от позицията си!
  Оставено само, кучето пропуска пръчката на собственика!
  Само онзи има криле - чийто ум не е свикнал да пълзи!
  Лошо е, когато си сам като сноб!
  Ти си сам, а враговете са легион!
  Дори слонът може да бъде изяден от буболечка!
  Ако бъговете не са един милион!
  Лидерът на държавата трябва да бъде брат на хората, а не брат!
  . По-лесно е да намериш сух камък в океана, отколкото изобретение, което не е използвано за военни цели!
  Победата като жена - привлича с блясък, но плаши на цена!
  Огненият бог на войната и като другите богове изисква внимание и жертва!
  Един меч, като дъждовна капка, ще падне и ще се разпръсне, а когато са много, победата ще се роди!
  Само не пейте - за мир!
  Сърцето ми е тъжно - стомахът ми е празен!
  Първо купата, после мислите!
  Победата си заслужава честта!
  Честта е относително понятие и трябва да се прилага предимно към вашите войници!
  Който пие преди боя - махмурлук в подземния свят!
  Тръбите мълчат, защото остриетата пеят - стоманата е по-здрава и по-шумна от медта!
  Армия без командири е като стадо овце без пастир, ако един вълк не яде, тогава ще уплаши!
  Бягството е по-скоро глупост, отколкото страхливост! В крайна сметка повечето войници умират не в битка, а по време на преследване!
  Войната е като игра на домино, само счупени кости вече не могат да се събират - земята държи!
  Преследването превръща воина в палач, страхливеца в смел човек, смирения човек в нагъл!
  Фентъзито е състезание на абсурда и абсурда! В същото време няма по-научен и логичен жанр!
  На война, като в опера - всеки пее своето, само суфльорът може да бъде шпионин!
  Съвременните жени прощават на мъжа всичко - освен бедността!
  Знаете ли разликата между шпиони и скаути?
  Знам! Имаме само разузнавачи - чужденците имат солидни шпиони!
  Какво е по-добре с празна глава или празен портфейл? Разбира се с празна глава - не толкова забележимо!
  Умът е най-добрият събирач на богатство!
  Ум и късмет: влюбена двойка - ражда успех, богатство, позиция, но бързо се разпръсва!
  За гордите мъже е по-лесно да се вслушват в съвети, когато ги дава жена - освен ако не е съпруга!
  Една мъдра съпруга струва цяло състояние! И една предприемчива съпруга може да го съди!
  Кой цени личността в един човек и кой цени парите!
  Човечеството може да бъде унищожено от две неща - компютри и компютърни учени. Първите ще атрофират ума, вторите няма да могат да се възползват от това!
  Другар във войната и граната!
  Изобщо, нарът, който разказва вицове, е като яйце на Фаберже, с което се чупят орехи!
  Талантът е като душата: невъзможно е да се отнеме, но може да бъде унищожен!
  Отмъщението не струва чест - възмездието на благоприличието!
  Завистта е зародишът на престъпността, личният интерес пои, безделието храни!
  Мързелът е най-лошото от всички престъпления!
  По-добре да умреш с меч с достойнство - отколкото да живееш вол, закаран с камшик в обора!
  Във война смелостта може да победи хитростта, но хитростта никога не може да победи смелостта!
  Войната прави живота ужасен, а смъртта - достойна и красива!
  Скромността е рядко качество за един командир, но това го прави още по-ценно!
  - Чакал е съзвучно с думата изпражнения!
  Лъвът има само едно предимство пред чакала - способността да умре с достойнство!
  Техниката е палачът на доблестта!
  - Но не е вярно! Всъщност, колкото по-високо е нивото на технологията, толкова повече интелигентност и находчивост са необходими на бойното поле!
  Където започват интересите на Родината, там свършва личното благополучие!
  Свободата трябва да се комбинира с дисциплина. Анархията е обратното на свободата!
  Силната памет е най-добрият ментор! Изобщо свободата се печели с меч, но само с помощта на разума може да се запази!
  - Когато силен войн спасява друг, не е необходима специална чест за това!
  В края на краищата, когато доблестта гори в сърцето ти, ще вдигнеш щита си в защита на робите!
  Подлостта на копелето не е извинение за честния, тъй като наличието на мръсотия не оправдава мръсния!
  Любовта никога не е евтина - особено ако плащаш не с портфейла си, а с душата си!
  Единственото нещо, което може да оправдае пролятата кръв, е ако в резултат сълзите спрат да текат!
  Тези, които служат за пари, никога няма да могат да се мерят в битка с тези, които са водени от смело сърце и желание за свобода!
  Детската сълза е опасна, защото се превръща в буен поток, който отмива цивилизациите!
  Командирската длъжност не е допълнителна спойка, а допълнителна отговорност и тежко бреме!
  Не се знае кое е по-важно - да нахраниш всички гладни или да избършеш сълза за едно дете!
  Златото е по-меко от стоманата, но по-скоро поразява сърцето!
  Не оръжието прави войника силен, а оръжието на войника!
  Момичетата изглеждат остроумни с афоризми на майстори. И ако започнат да унищожават врага, тогава той не може да бъде спасен от тях.
  В края на май 1944 г. нацистката офанзива започва в посока Саратов.
  В боевете участва Щурмлев, машина на шасито на бившия Лъв, с още по-мощен бомбохвъргач с калибър 450 милиметра, който буквално мачка и унищожава всичко, разкъсвайки и пробивайки колосалната сила на фунията. .
  И такава ракета веднага ще вземе цял блок и ще го събори.
  "Щурмлев" под контрола на екип от немски момичета стреля по съветски позиции.
  Джейн намига на приятелите си и тропайки с боси крака, казва:
  - Ние старателно помитаме враговете и ги превръщаме в типични ковчези!
  Грингета намига в отговор, натиска лоста с бос крак и изписква:
  - Ще играем и ще побеждаваме врагове!
  Малания отбеляза:
  - Срещу машината Щурмлев всякакви съветски укрепления са безсилни!
  Моника, удряйки голата си пета, потвърди:
  - Ние наистина сме родени да побеждаваме!
  Джейн извади:
  - Войната няма женско лице, а физиономия, която привлича търсачите на силни усещания!
  Грингета, стреляйки по съветските части с картечница, издаде:
  - Жената е гълъб, който се захапва в човека кълвач като хвърчило!
  Моника, стреляйки по руски войници, отбеляза:
  - Жената винаги има седем петъка в седмицата и без неделен подарък от брачен дълг винаги има почивен ден!
  Маланя, кикотейки се, отговори:
  - Бог не е всемогъщ във всичко, той е безсилен да спори една жена!
  Джейн се съгласи с това, стреляйки с боси пръсти:
  - Въпреки че Бог е всемогъщ, той не може да затвори устата на една жена и да спре политиката!
  Грингета логично отбеляза, стреляйки с боса си пета, натискайки:
  - Политикът няма съвест, жената има чувство за мярка, а жената политик има всички чувства без мярка!
  Моника, стреляйки по съветските войски и удряйки ги до смърт, отбеляза:
  - Жената е цвете, бодлива като роза, но сладкият й аромат привлича кози и търтеи!
  Маланя, биейки съветските войници и унищожавайки бункерите, изскърца:
  - Избирателят изпада в детството, гласувайки за омразните стари дъбове с хралупи!
  Момичетата показаха остроумието си и продължиха.
  И отгоре се гмурнаха и щурмови самолети. И така съветските войски вършееха без проблеми.
  Немците са станали много готини. И тяхната оперативна мощ се подобри.
  И така, системите "Шахматен кон", телетанкове, управлявани по радиото, продължиха.
  И това беше проблем за съветските войници. И нацистите победиха Червената армия.
  Но съветските момичета също се биеха много смело.
  Боевете се разгърнаха за Камишин. Тук отново Аленка е в битка.
  И нейният очукан, но непредаден батальон.
  Аленка каза с усмивка:
  - Във всяка война животът на войника е ценен!
  И как хвърля граната с боси пръсти.
  Това са воини - най-висок клас ...
  Анюта, стреляйки по нацистите, отбеляза:
  - Руският войник може да бъде накаран да рухне като скосен дънер, но не и да бъде поставен на колене, а да се тресе като трепетлика!
  Алла, стреляйки и подавайки експлозивен пакет с голата си пета, изписка:
  - Ако не искаш да спазваш военна дисциплина, ще извиеш гръб като пленник!
  Мария, стреляйки по противници, изстрелвайки убийствен бумеранг с боси пръсти, издаде:
  - Има много мръсотия в нашия свят, само редки принцове в него!
  Матриона, стреляйки по опонентите и отрязвайки ги на залпове, а след това хвърляйки граната с бос крак, отбеляза:
  - Политикът има дълъг език, но да изпълни това, което е изтръгнал - ръцете са му къси!
  Маруся, стреляйки по врага и косейки редиците на немски и чуждестранни войници, вякнула:
  - Политикът бърза да обещава, бавно изпълнява, милостиня иска, а за измама - прошка!
  Момичетата са добри и борбени. Но силите са много неравностойни. Много разрушения.
  Германският танк "Маус", макар и не съвсем сериен, все още се среща по фронтовете. И оръдията му гърмят и стрелят. И вдигнете невероятни разрушения в окопите.
  Но момичетата стрелят от оръдия срещу Мишка. Въпреки че черупките отскачат като грах. Но германците продължават да натискат и натискат.
  И стрелят много точно.
  Комсомолките тичат наоколо, блестят с боси пети и писукат:
  - За слава на родината на светеца!
  Виола, стреляйки по немската пехота, изписка:
  - Когато на жената не й стигат обувките, тя качва мъжа на бос крак!
  И момичето ще се смее и ще покаже езика си.
  Warriors трябва да се каже, че са смешни. И ако ги бият, ги бият смъртоносно.
  Виола и Маргарита, почти голи само по бикини, се бият, поднасят снаряди и стрелят точно. И те не могат просто да бъдат спрени.
  Маргарита, скърцайки, казва:
  - Слава на епохата на комунизма!
  Виола агресивно потвърждава:
  - Голяма слава на ерата на промяната!
  Воините, трябва да се отбележи, се оказаха изключително агресивни момичета.
  Вероника също носи раковини, проблясва с босите си кръгли пети и писъци:
  - Слава на комунизма!
  Това е тяхното бойно прозрение. И колко яростно и яростно се бият.
  И трептят голи, загорели колене.
  Тамара също се бие. Тя излезе от Кавказ, заловен от нацистите, и отново в редиците. Бори се с месоядното усещане за кръв. Бори се с колосална агресия.
  Тамара хвърля граната с боси пръсти, разкъсва нацистите и скърца:
  - Комунизмът ще бъде с нас!
  И дава добре насочен изблик от машината ...
  Вижда се как момичетата правят колосални чудеса. И те имат огън, който заплашва да изгори вселената.
  Вероника, стреляйки, пее:
  Ще бъде интересно, без съмнение
  Всичко на света ще осигури график!
  И намига със сапфирените си очи.
  Тамара, стрелба, рев:
  - Коловрат! Евпатий Коловрат! Heroes of Rus' събира тревога!
  И даде ред от картечницата. Тя прекъсна фрица и изписка:
  - Жената е преди всичко лисица, която иска да хване с ласо лъв, но обикновено магаретата попадат в нейното ласо!
  Виктория, стреляйки и с боси пръсти, хвърляйки още един подарък на смъртта, издаде:
  - Жената е пиле, което обича златни яйца, носейки на носителя си само загуба!
  И момичетата избухнаха в смях. Те се борят толкова възхитително с колосален натиск.
  Тамара отбеляза, докато стреля по чужди дивизии:
  - Жената е пиле, само тя може да носи златни яйца на онзи мъж, който е истинска лисица!
  Вероника, стреляйки и оголвайки зъби, добави:
  - Истинска лисица и петел ще ви накарат да снасяте златни яйца!
  Маргарита, стреляйки и хвърляйки гранати с боси крака, отбеляза:
  - Ноктите на лисицата не са лъвски, но тя ще откъсне три кожи от царя на животните!
  Виола, оголвайки агресивно зъби, отбеляза:
  - Който не е лисица с ума си, не е и лъв!
  Воините се виждат с големи амбиции на боец. И ако започнат.
  Олимпиас, стреляйки и с мощни крака, вдигна цяла кутия с експлозиви и я изстреля. Масата на нацистите е разкъсана, а красивото момиче реве:
  - Управлявайте СССР и пейте песен на Луцифер! Ще спечелим всички!
  Олимпиада обаче не забрави и след като стреля, каза:
  - Жената лисица е в състояние да убеди всеки мъж, че е лъв, размножавайки се като обикновено магаре!
  Маргарита, стрелба, се съгласи с това:
  - Жена лъвица само с лисичи ум и вълча хватка!
  Серафим отбеляза, косейки противниците:
  - Лъвът не е този, който реве, а този, който къса много зеленина!
  Виола, водейки добре насочен огън по врага и го косейки, забеляза:
  - Когато един политик не е лисица, тогава му дерат три кожи и му слагат яката!
  Виктория, оголила зъби и намигнала, а след това хвърлила дар на смъртта с бос крак със смъртоносна сила, издала:
  - Един политик има широко дупе, за да седи на два стола, но има широта на душата само на думите!
  Олимпиас, поддавайки се на цевта с босите си мускулести крака и взривявайки резервоара на лъва, изръмжа:
  - Пробиват танк със снаряд с ураново ядро, политик пробива без сърце, но със златна кесия!
  . ГЛАВА #9
  Камишин беше изоставен. И в началото на юни 1944 г. битката се разгръща за Саратов.
  Тук битките са толкова активни. А също и момичета, както винаги, в битки. И такива сладки воини.
  Аленка се бие и покосява противниците с автоматични залпове и цели редици.
  Момичето хвърля граната с боси пръсти и пищи:
  - Моята победа идва!
  И отново стреля по врага.
  Анюта също стреля по врага. Прави го точно и прецизно. Нейните картечници са толкова яки. И боси пръсти хвърлят експлозивни опаковки с колосална сила. Те разкъсват нацистите и момичето пищи с пълно гърло.
  - За комунизма!
  Алла, стреляйки по врага с колосална точност и покосявайки враговете, изписква:
  - За безбрежното Отечество!
  И с боси пръсти момичето отново хвърля граната. Трябва да се каже битката на битката.
  И самата червенокоса и в същите шорти. И той стреля толкова точно и точно, и фрицът лежи.
  Мария също стреля много точно. И тя е толкова красиво момиче и с боси пръсти хвърля експлозивен пакет, разкъсвайки опонентите си.
  Тогава той изрева:
  - Управлявайте империята на СССР!
  Маруся също стреля точно, удря врагове и реве:
  - От тайгата до британските морета нашата армия е най-силната от всички!
  И също стреля с бос крак.
  След това Матрьона ще изстреля смъртоносен снаряд по врага. И го удари със стопроцентова точност. Естествено гола пета.
  Това са съветски момичета, които работят, но немските не остават по-назад.
  Кристина, Магда, Маргарет и Шела се бият в Пантерата. Машината, макар и не идеална, но с бързострелно, далекобойно оръдие, умерено пъргава и добра челна броня.
  Германските момичета са боси и по бикини, въпреки лятната жега или по-скоро благодарение на нея .. И те водят маневрена битка.
  Тук Кристина прави изстрел... Снарядът попада в купола на Т-34-76 и го пробива. Съветските танкови спирачки са нокаутирани.
  Момичетата крещят с пълно гърло:
  - Нашите взеха!
  Тогава Магда стреля. Красавицата със златни коси също се разби.
  Да, така че кулата беше откъсната на тридесет и четири.
  Момичетата тигри се редуват да стрелят. И много уместно. Тук удариха друг съветски танк.
  Следващата дойде Маргарет. И удари самоходните оръдия SU-76. Ловко прецакан. И тя запя:
  - Силна е нашата пъклена Германия, тя пази света!
  И как ще си покаже езика!
  Тогава тя стреля от оръдието на Шел. Той удари съветския танк КВ-1С. Момичето също се справи добре.
  Да, четиримата воини по бикини се бият и не се страхуват от студа. След като жените започват да се бият, нещата вървят много по-добре за Третия райх.
  Ето пилотите Албина и Алвина в небето. И двете красавици по бикини и боси. Те се борят за себе си на Фоке-Вулф. А тази кола е много сериозна.
  Албина, стреляща от въздушни оръдия, казва:
  - Активен крокет! Не съжалявайте за думата!
  И как блести с ослепителна усмивка! И ще свали два съветски самолета наведнъж.
  Алвина също посече трима с въздушни оръдия и изчурулика:
  - Влизането ми ще бъде убийствено и скучно!
  Тогава момичето оголи зъбите си и си показа зъбите! Самата тя е очарователна и пълна с феноменален чар.
  Албина прекъсва друг самолет Як-9 и изписква:
  - Защо са ни нужни съветските пилоти?
  Алвина сваля LAGG-5 и уверено казва:
  - Така че ние, германците, да вкарваме сметки!
  Прекрасна двойка момичета. Как са се заели да събират награди за себе си. Наистина не можете да спорите срещу такива красавици. Свалят самолети и оголват зъби.
  И основната тайна е в студа, момичетата трябва да са боси и по бикини. Тогава ще дойдат сметките.
  И никога не се обличай. И разклатете голите си гърди и винаги ще бъдете на почит!
  Албина отряза друг самолет на Червената армия и изпя:
  - В големи висини и звездна чистота!
  И тя намигна, скочи и дръпна босите си крака, като изрева:
  - В морската вълна и яростен огън! И в яростен и яростен огън!
  И отново момичето сваля самолета с енергичен подход.
  И тогава Алвина атакува врага. Прави го със завой, оголва зъби и изписква:
  - Ще бъда супер шампион на света!
  И отново ударената от момичето кола пада. Да, Червената армия става доста лоша.
  И Албина реве с див екстаз:
  - Вече съм палач, а не пилот!
  Сваля друг съветски самолет и изсъска:
  - Навеждам се над мерника и ракетите се втурват към целта, предстои още едно бягане!
  Воинът е изключително агресивен.
  Ето и двете момичета, атакуващи наземни цели. Албина удря трийсет и четиримата и изписква:
  - Това ще е краят!
  Алвина удря СУ-76 и прошепва:
  - До пълно унищожение!
  И как клати бос крак!
  Момичетата се бият тук, а от страната на СССР момичетата също се бият, опитвайки се да защитят Гуриев, където нацистките войски също натискат, като голяма част от скорпион.
  Аленка се бори за Гуриев, който беше щурмуван от нацистите. Отчаяната красавица хвърли граната с боси пръсти и изчурулика:
  - Слава на Русе и родната партия!
  Тогава Наташка хвърли граната с боси пръсти и изсъска:
  - Защитаваме момичето босо!
  След като Анюта също изпрати с пръстите на босите си крака подарък на смъртта и издуха:
  - Ще бъде прекрасен удар!
  Червенокосата Августин взе и изпрати дар на унищожение с голия си долен крайник и изписка:
  - Насочване на радара към небето!
  И тогава златокосата Мария даде смърт на нацистите с босите си крака.
  И тя запя:
  - В Мадагаскар, в пустинята и Сахара! Навсякъде беше, видях бяла светлина!
  И сега Маруся с босите си стъпала ще хвърли цял куп и ще пее:
  - Във Финландия, Гърция, и в Австралия, Швеция ще ви кажат, че няма по-красиви момичета!
  Да, шестте момичета се бориха много добре. Но Фриц все пак превзе Курск...
  Не, не за съпротива срещу такива превъзходни сили. Фашистите държат на себе си и тоягата.
  И какво влияе на подготовката на чудовища.
  Адолф Хитлер беше просто луд: чувстваше се като истински деспот, на когото всички се подчиняват и треперят. Да, ако искате сталински успехи, тогава трябва да бъдете като Сталин, без жалост и взискателност към другите и към себе си (точно така разсъждаваше Йосиф Висарионович в тази последователност!). Сега шумоленето е прилично и колата ще започне да се движи. Като цяло Германия, като се вземат предвид сателитите, има огромно предимство пред СССР в количеството промишлено оборудване, в квалифицираната работна сила и в броя на инженерите на всички нива. Това е факт, но производството на оръжия все още не е на ниво! Германия изоставаше от СССР през цялата война, въпреки всички разрушения в Русия. И от какво? Разбира се, поради известна бъркотия, която цареше в различни отдели и особено във военната индустрия. Освен това отрицателна роля играеше липсата на суровини, както и подценяването на потенциала на противника. По-специално, през 1940 г. производството на оръжия в Германия е по-ниско, отколкото през 1939 г. (ако броим вала, като вземем предвид боеприпасите), и това въпреки факта, че войната вече е в ход и Третият райх пое контрола над големи територии с огромни резерви от производствен капацитет. Е, какво можем да кажем за организационните умения на Хитлер? Не много, тогава той блесна, в областта на военната индустрия.
  Фюрерът заявява в дълга реч:
  - По въпроса за надзора на авиацията извънредни правомощия са дадени на Sauer. Той ще следи отблизо количеството на произведеното оборудване и, не по-малко важно, качеството. Освен това много от вашите приятели Гьоринг, въпреки че някога са били добри аса, не са способни да ръководят работа. Не всеки добър войник е и изключителен генерал, така че вместо обесения Ерик, техническата сфера ще бъде ръководена от човек сред професионалните предприемачи, който е в състояние да реформира и превъоръжи авиационните сили. Все пак Великобритания не спи, тя увеличава както количеството, така и качеството на своите въоръжени сили и най-вече авиацията. Трябва да сме пред врага с две глави, с дузина стъпки, в противен случай напълно ще загубим превъзходство над врага. И следователно са необходими качествени стъпки.
  Гьоринг плахо възрази:
  - Приятели, доказани хора, които са доказали своята боеспособност и професионализъм.
  Демоничният диктатор побесня:
  - Или може би аз, според вас, забравих кой загуби битката за Великобритания? Или кой провали четиригодишния план за развитие на националната икономика. Или и вие искате да бъдете бичувани, и то публично. Така че си затваряй устата и мълчи докато не те набият на кол!
  Гьоринг дори седна от страх. Уви, фюрерът не е за шега. След това шумът се чу отново, друг самолет ME-262 излетя в небето. Колата беше масивна и имаше цели два мотора. Крилата са леко размахнати, самият боец изглежда доста заплашителен. Скоростните му характеристики за 1941 г. като цяло са прилични и дори рекордни за световните стандарти. Вярно е, че самата машина все още не е напълно надеждна и изисква отстраняване на грешки. Фашисткият диктатор обаче вече е дал характеристиките на нови, по-модерни изтребители ... ME-262 тежи повече от шест тона, което е някакъв вид претоварване. Реактивният изтребител трябва да е малък, евтин и пъргав. В това отношение ME-163 може да бъде доста добър, но неговият ракетен двигател е твърде форсиран и работи само шест минути (или по-скоро ще работи!), Което означава, че обхватът е само в радиус от сто километра . Като бомбардировач в стил блиц или като боец за прикритие за атаки на армада срещу Англия, разбира се, не е добър.
  Но МЕ-262 може да носи един тон бомби, тоест колкото съветския фронтов самолет Пе-2. Това е отлично решение както за изтребители, така и за поддържащи войски. Защо обаче да не създадем изтребител тип ME-163 Comet, но без ракетен двигател, но с турбореактивен двигател? Те се опитаха да подобрят Кометата и изглежда доведоха времето за полет до 15 минути (това е обхват до 300 километра), което като цяло е приемливо за битката за Великобритания. Все още можете да получите Лондон от Нормандия... Въпреки че не всичко е толкова очевидно, вие също трябва да бомбардирате и да се върнете обратно, а петнадесет минути не бяха в такъв принудителен режим. В бъдеще ракетните и реактивни изтребители бяха признати за задънена улица в авиацията. Но дизайнът на "Кометата" е много интересен, поради малките си размери и лекота, което означава евтиност и маневреност.
  Освен това все още има много обещаващи изтребители с общо тегло 800 килограма, такива планери, които могат да се използват във въздушни битки. Вярно е, че поради малкия обхват, полетите на тях могат да се водят само в отбранителни битки или да бъдат доставени до Лондон на ... Транспорти и след това да бъдат закачени обратно към пилотите. Тук трябва да помислите. В реалната история планерите не са имали време да воюват и по някаква причина съветските авиационни генерали не са посмели да изпробват тази идея в Корея. Като цяло не е тъжно, но по време на Корейската война американски пилот беше първият, който отвори сметката за победи. Така че янките не трябва да се подценяват.
  След като полетът приключи, младо светлокосо момиче изскочи от пилотската кабина и се затича с пълна скорост към фюрера.
  Обсебен нацист номер едно й протегна ръка за целувка. Какво е хубаво, когато момичетата те обичат, а фюрерът, изглежда, е съвсем искрено идолизиран от всички германци или по-скоро от почти всички, с изключение на няколко затворници от концентрационните лагери. Пилотът каза с ентусиазъм:
  - Това е просто страхотен самолет, има такава скорост и мощност. Нека разкъсаме всички малки като грейка от сурогат!
  Фюрерът одобри импулса на момичето:
  - Разбира се, че ще го счупим, но ... Отстраняването на грешки в машината трябва да се извършва с по-бързи темпове и това се отнася особено за двигателите. Тук, разбира се, ще са необходими радикални мерки за подобряването им, но ако водачът-дизайнер помогне!
  Всички излаяха в хор:
  - Слава на великия фюрер! Нека Провидението ни помогне!
  Засвири химнът на Третия райх и колона от млади бойци от Хитлерюгенд продължи напред. Момчета от четиринадесет до седемнадесет години минаха под тъпана в специална формация. И тогава имаше най-интересното: дефилираха тийнейджърки от женския съюз на Германия. Те бяха с къси полички, разголените, боси крака на красавиците привличаха мъжките погледи. Момичетата се опитаха да вдигнат краката си по-високо, но в същото време издърпаха пръста, внимателно поставиха петата. Забавен спектакъл от красавици с безупречни фигури ... Вярно, лицата бяха различни, а някои от младите фашистки жени бяха някак груби, почти мъжествени и освен това ги изкривиха. Особено когато събраха веждите си.
  Естет Адолф отбеляза:
  - Необходимо е момчетата и момичетата по-масово да получават физическа подготовка. И знам, че много се прави по този повод, особено в Jungvolk, но това, което е необходимо, е приобщаване и възприемане на спартански методи. Разбира се, в допълнение към насърчаването на кражбите ... Нашите млади мъже и жени трябва да растат като достойни и в същото време безмилостни хора.
  Върховният главнокомандващ направи пауза. Генералите мълчаха, вероятно се страхуваха да възразят, но не искаха да потвърдят очевидното. Фюрерът продължи:
  - С войната шега не бива, но безпощадността към враговете трябва да се съчетава с взаимопомощ и братско чувство към другарите. Това трябва да внушим на всички... Новият свръхчовек е безмилостен към другите, но в още по-голяма степен трябва да бъде безмилостен към себе си. Защото низостта първо трябва да се изкорени в душата ти, и тогава слабото, човешко тяло ще се издигне!
  Още една пауза... Генералите и конструкторите внезапно се усетиха и започнаха бурно да ръкопляскат. Фюрерът изглеждаше доволен:
  - Вече е по-добре, но сега бих искал да видя имитация на въздушен бой. Такава страховита и всеунищожаваща...
  Хайнкел плахо попита:
  - С бойни патрони или снаряди, мой фюрер?
  Нацист номер едно кимна.
  - Разбира се, че с бой. Освен това бих искал да разгледам работата на устройството за изхвърляне. В края на краищата, вие работите върху това ... - Фюрерът разклати юмруци. - Кога най-накрая ще бъде готов и пуснат в масово производство. В крайна сметка опитният пилот е опитен пилот, който трябва да бъде защитен за бъдещи битки!
  Фюрерът-терминатор все пак реши да покаже на дизайнерите по-модерна схема на устройството за изхвърляне. Тази система трябва да бъде по-малко тромава, по-проста и по-лека. Че евтиният и вече овладян от германската индустрия шпион е напълно подходящ за тази цел.
  Трябваше да начертая диаграмата в движение, но Хитлер беше наистина добър художник и рисуваше ясно, бързо, линиите на диаграмите и завоите бяха равномерни и ясни без линийки и пергели. Терминаторът-попаданец смяташе, че е странно, разбира се, че германците, като цяло имат толкова силна и до известна степен напреднала идеология като националсоциализма и тоталитарната система, изпуснаха войната на руснаците. Може би това се дължи на факта, че руските войници бяха по-силни и издръжливи от немските и се научиха да се бият по-бързо.
  Като цяло, ако погледнете хода на войната като цяло, тогава да, руснаците, или по-скоро съветските военни, се научиха да се бият, а германците, като че ли, забравиха как ... Тяхното командване взе решения на нивото на първокласниците и може би дори по-ниско, ако първокласникът има опит в провеждането на военни операции в стратегии в реално време. И че понякога деца на шест години вече толкова ловко водят виртуални армии, тогава не е грях и Жуков, и Майнщайн да се научат. Някои изследователи обаче смятат и Жуков, и Майнщайн за посредствени. Противоречия има и по отношение на броя на техниката, по-специално пленената, френска. Паметта на Хитлер (добра памет, особено когато беше все още здрав!), предполагаше, че има 3600 пленени танка от французите, много впечатляваща цифра ... Някои модели, като SiS -35, бяха по-добри от T- 34 в тяхната броня, макар и само в предна броня . Така че този танк може да се произвежда и във френски заводи, освен като се замени 47-милиметровото оръжие със 75-милиметрова цев. Всъщност това може да не е достатъчно. Великобритания и САЩ като цяло винаги са ценяли най-много бронята в своите танкове. Ето, например, четиридесеттонният "Чърчил" имаше резерв от 152 - милиметра срещу 120 - за тежкия танк IS-2.
  Фюрерът каза нещо друго на дизайнерите:
  - Имаме достатъчно аеродинамични тунели, така че потърсете по-оптимален модел на самолета и създайте рационализирани форми, без да го довеждате до скъпи тестове, където загиват и най-добрите ни асове. Например моделът на самолет с летящо крило е много ефективен, особено ако дебелината и ъгълът на наклон могат да се променят. Вече ви дадох чертежа, така че безопашката трябва да е готова. Очакваната му скорост ще бъде равномерна с двигателя Yumo до 1100 километра в час. Така че давай, но не тръгвай!
  Последва обяд на открито, прислужничките наредиха маси и столове. Красиво... Но какви реформи в националсоциализма да направим? Като например да минимизирате броя на враговете и да създавате приятели. Ето, например, не превъзнасяйте германската раса на всяка крачка и дори може да спрете да разделяте народите на класи. Но формално разделението на нациите на низши и арийски все още не е легализирано. Това опростява нещата.
  Красиво момиче от слугите седна до фюрера и сложи ръката му на голото й коляно. гукаше:
  - Мислите ли за нещо, мой фюрер?
  Нацисткият диктатор и в същото време виртуален играч стартира. Забеляза, че не е довършил зеленчуковата си супа и плодовата салата. Фюрерът целуна момичето по устните, усещайки младежкия й, сладък аромат, и заяви:
  - Ще се возиш в колата с мен. И всички се захващайте за работа, времето за ядене свърши.
  И отново зъбните колела на държавата, не съвсем, обаче, добре смазан механизъм започнаха да се въртят. На връщане фюрерът се люби с красавицата и дори се чудеше откъде има толкова енергия и сила. В крайна сметка те казаха, че фюрерът е импотентен и като цяло уж инвалид, който е бил болен от сифилис (лъжа) и кастриран (като цяло измислица!).
  Не всичко обаче върви гладко още на 22 юни 1944 г., войната със СССР продължава вече три години. Но победата не се вижда, а Саратов все още издържа. Сталин заповядва да защитават този град на всяка цена.
  Въпреки всички загуби, производството на военна техника е доста високо. Новите танкове ИС-2 се оказаха доста ефективни. Дори без да пробиват отделни немски превозни средства в челото, те ги извеждат от действие от доста голямо разстояние.
  Така че на нацистите им беше доста трудно. Но имаха голямо предимство. Реактивните самолети ME-262 вече се бориха много в небето. А той е сериозен противник.
  TA-152 обаче се оказа като цяло прекрасен тип оръжие.
  Междувременно Сталин също провежда съвещание за свръзка на третата годишнина от началото на войната и започва да разпитва военните ръководители какво мислят и как да се подобри положението на фронтовете.
  Жуков предложи на лидера:
  - Ако просто се защитаваме и се борим със заплахи, тогава несъмнено ще загубим. Трябва да напреднем!
  Сталин кимна енергично.
  - Съгласен! Но къде!
  Маршал Жуков предложи:
  - Докато Ленинград не се предаде, трябва да се освободи!
  Маршал Василевски се съгласи:
  - Да, мисля, че ще е най-добрият от вариантите!
  Сталин сви рамене и каза:
  - Ако отново ударим Тихвин, тогава те ще ни чакат там и ние ще заседнем или ще попаднем в капан!
  Маршал Жуков кимна в знак на съгласие:
  - Точно така другарю Сталин! Но аз предлагам да бъдат ударени финландските войски в Петрозаводск. Те не са толкова силни и можем да изненадаме врага!
  Сталин отговори с усмивка:
  - Логично другарю Жуков. Така че стъпете на Петрозаводск. И ни донесе победа!
  След тези думи влязоха няколко момичета с къси бели поли и боси крака. Донесоха бутилки червено вино и чаши сандвичи и черен хайвер. Сталин взе такъв сандвич и изми, каза:
  - Така че нека пием, за да гарантираме, че нашите възможности винаги съвпадат с нашите нужди.
  Вознесенски отбеляза:
  - Качеството на бронята на нашите танкове е доста ниско. Предлагам ИС-2 и Т-34-85 да бъдат по-леки, по-бързи и по-маневрени чрез намаляване на бронята. Това ще ни даде спестявания от метал и ще направи тези машини по-практични.
  Сталин сви рамене и каза:
  - Може би ... Но аз не съм привърженик на правенето на танкове от шперплат!
  Вознесенски със сериозен вид отбеляза:
  - Но може би е добра идея някои от резервоарите да са почти изцяло дървени. Можете да проверите как ще изглежда на практика!
  Жуков кимна в знак на съгласие и избухна в реч:
  - Тридесет и четирите могат да бъдат направени по-леки, те все още са твърде крехки и увеличаването на скоростта и маневреността може да допринесе за тяхната оцеляване. В допълнение, скоростната кутия е станала по-добра и това компенсира намаляването на ергономията от увеличаването на теглото. Но ниското качество на стоманата, 90 милиметра срещу мощни немски оръдия, се превръща в нищо. Освен това германците премахват от производството обикновените Panther и T-4, а в Третия райх, в допълнение към разузнавателните танкове, само Panther-2 с 88-mm оръдие ще стане сериен. И нашите танкове не го дърпат от голямо разстояние. И още повече е необходимо да се увеличи скоростта им!
  Сталин кимна.
  - Освободете част от Т-34-85 и ИС-2 само с бронирана защита и след това проверете и проследете как това ще се отрази на тяхната бойна ефективност. И работата по SU-100 трябва да се ускори. Може би ще се откажем от тридесет и четири и IS-2 в полза изключително на това самоходно оръдие.
  Маршал Василевски отбеляза:
  - Това е интересна идея. Но SU-100 може да удря врагове на борда само като се завърти напълно ...
  Сталин изръмжа:
  - Направете го по-къс, за да може да се мята по-бързо... И за предпочитане по-нисък силует. Но това самоходно оръдие ни трябва като въздух!
  Жуков попита:
  - Ваше Превъзходителство.... Саратов все още се държи, но скоро ще падне. Ще бъде необходимо да се разработи план за евакуацията от Куйбишев на това, което е взето от Москва. Вие лично какво мислите?
  Сталин отговори рязко:
  - В Свердловск, очевидно, ще трябва да се евакуирате. Но все още е възможно да се работи в Москва. Тук имаме цял подземен град. Ние сме сериозно способни да го задържим.
  Василевски изръмжа:
  - Москва трябва да се запази на всяка цена, както и Саратов!
  Сталин заповяда:
  - Контраатака на германците в пропастта между Дон и Волга. Трябва да отклоним силите. Саратов да удържи на всяка цена, до последната капка кръв. Използвайте всички средства, дори камикадзе.
  Жуков потвърди:
  - Така да бъде, страхотно!
  Сталин се обърна към Яковлев:
  - Е, дизайнере, някакви идеи?
  Заместник-комисарят отвърна с въздишка:
  - Би било необходимо да се създаде реактивна авиация, но това все още не е реалистично. А Як-3 изисква висококачествен дуралуминий, който ние нямаме!
  Сталин кимна.
  - Знам! Як-9 трябва да бъде в нашите редици. И трябва да се пусне колкото се може повече! И увеличаване на производството на изтребители.
  Яковлев отбеляза:
  - Германският TA-152 е едновременно щурмов самолет, фронтов бомбардировач и изтребител. Би било хубаво за нас да създадем подобна многофункционална машина за ниво!
  Сталин подкрепи дизайнера:
  - Това е добра идея, другарю Яковлев! Например, LAGG-7, ако се подобри малко, може да бъде превърнат в смес от атакуващ самолет и фронтов изтребител!
  Яковлев с готовност потвърди:
  - Другарю Сталин може... Но трябва време. Да, и самолетът може да бъде скъп.
  Върховният главнокомандващ ядосано удари с юмрук по масата и изръмжа:
  - Направете го по-евтино! И изобщо колко може да се спекулира по тази тема. Имаме нужда от универсален самолет, за да произвеждаме само него. И това може да е изходът.
  Яковлев отбеляза:
  - Ил-2 е доста прост за производство и схемата му е отработена. Стига да не го свалиш. Това е доста издръжлив самолет, въпреки че в момента неговите летателни характеристики са остарели. Но няма зло без добро. Добри сме в бомбардирането на вражески превозни средства.
  Жданов гневно отбеляза:
  - Нашата авиация трябва да е най-силната в най-малкото!
  Яковлев кимна.
  -Трябва да! Но засега нашите пилоти са най-добрите в света: Анастасия Ведмакова и Акулина Орлова!
  Сталин кимна в знак на съгласие.
  - Тези момичета нямат равни и за следващите двадесет и пет свалени вражески самолета им давам още една звезда на героя на СССР!
  Жуков ентусиазирано предложи:
  - За това трябва да пиеш!
  Берия запя с наслада:
  - Ние, помним всичко, историята ще съди,
  Ще дойде ред и на нейния съд...
  Като от плуг до атомни оръжия,
  Той поведе страната уверено напред!
  Докато членовете на военния съвет се съвещаваха, момичетата се биеха.
  И с помощта на боси пръсти те събарят нацистите и извършват подвизи, тези боси красавици.
  И пеят:
  Вярваме, че целият свят ще се събуди
  Ще има край на фашизма...
  И слънцето ще грее
  Пътят, осветяващ комунизма!
  . ГЛАВА #10
  До края на юни германците отрязват Саратов, а на 1 юли 1944 г. за първи път е използван страховитият Sturmmaus. Тази машина с 650-милиметрова ракетна бомба изстреля смъртоносна сила от ракети, които разцепиха цели квартали.
  Момичетата, които караха тази кола, не носеха нищо освен бикините си и пускаха дарове на изключително разрушителна смърт.
  Голокраките момичета бяха с гащички в червено, черно и бяло. И донесоха смъртоносни дарове на смъртта.
  Фаина, която ги командваше, разтърси алените зърна на гърдите си и запя:
  - Слава на ерата на рицарите на кръста!
  Ще стигнем до края на Вселената!
  А воините изпищяха и подскочиха.
  Една от тях, Маргарет, отбеляза:
  - Всемогъщият Бог е с нас!
  Фаина се съгласи с това:
  - Разбира се! И Третият райх със сигурност ще спечели!
  Момичето тропна с бос крак и запя:
  -Когато сме обединени сме непобедими! Когато сме обединени сме непобедими!
  Така воините стреляха, тропаха и препускаха с боси крака. Воини от най-висок клас.
  Ирма също доставя снаряд тук чрез автоматично задвижване и реве:
  - Чака ни голяма победа!
  Момичетата, разбира се, са сред тези, които никога няма да се откажат. И те смазват съветските позиции с огромен ентусиазъм.
  Албина и Алвина, както винаги, са на върха и показват своите агресивни звънци и свирки. Те са момичета, нека просто кажем: супер!
  Албина, събаряйки съветска кола с боси пръсти, казва:
  - Имам супер момиче!
  Алвина, събаряйки друга мишена с голата си пета, скача и, играейки с коремните си мускули, възкликва:
  - Такъв воин съм, че всичко здраво избих!
  Така пътищата на воините се разделиха.
  Герда, заедно с Шарлот, решиха да тестват друга немска новост.
  Засега могат да се появят само самоходни оръдия Е-25, в достатъчно голям брой - те са доста прости за производство и евтини. Въпреки че този модел е един от първите. Тук в него лежат две момичета по бикини. Колата е по-ниска от по-малко от метър и половина и благодарение на това е толкова добре защитена и въоръжена със сравнително малко тегло.
  Две момичета Шарлот и Герда, легнали, стреляха по съветските оръдия. Пред тях се движеха разбити коли, управлявани по радиото, и разчистваха минни полета.
  Червената Шарлот стреля с оръдието си. Тя надви съветския пистолет и разтърси гърдите си, едва покрити с тънка ивица плат. И тя изгука:
  - Бясна огнена хиперплазма!
  И тогава Герда ще удари и нея, използвайки босите й пръсти. И чуруликане:
  - Аз съм много готино момиче и не съм лоша ...
  Самоходното оръдие се движи само. И спира от време на време. Предната й броня е силно наклонена и това осигурява добра защита. В съветските оръдия снарядите са чувствителни към рикошети. И нищо не заплашва такъв самоходен пистолет в челото. Тук те все още могат да пробият отстрани. Но момичетата не бързат. Ефективното самоходно оръдие по отношение на бронебойността превъзхожда SU-100, който все още се разработва, а също така е по-добре защитен, по-мобилен и в същото време по-лек.
  И Червената армия има малко сушилни, по-точно все още е само на етап проектиране. По принцип танкът Т-34-85, който не е достатъчно мощен с оръдие, а бронята е доста слаба. И германското самоходно оръдие E-25, между другото, е по-леко, много по-здраво в броня и оръдия.
  Момичетата се карат... Много красиви и млади. И техните самоходни оръдия бомбардират и хвърлят ...
  Юли е горещ, а телата на момичетата в нагорещената кола са лъскави от пот. Те не могат да се предадат и да отстъпят.
  Герда отбелязва:
  - Боговете на Вермахта очевидно са силни,
  Но те не помагат на слабите...
  Ако причината за Адолф е вярна -
  Създайте световна сила!
  Шарлот запя ентусиазирано:
  - Да, магията се нуждае от "Пантера" и "Тигър",
  Пролейте повече кръв въпреки цялата съдба ...
  И няма нужда от съмнения и луди игри,
  Нека цялата раса на Земята падне на колене!
  Но това са немски момичета, а от друга страна съветските момичета се бият.
  Така битката ще е най-сериозната. Наташа и Анюта стрелят от мощно корабно оръдие и скърцат:
  - Ще има нашето знаме над Берлин!
  И оголи белите си, перлени зъби. И не спирайте момичетата с мини.
  Два снаряда удариха челната броня на горната част на корпуса ... Те рикошираха. Не, IS-2 е сериозна кола и не е толкова лесно да я вземете.
  Но ИС-1, който се движи вдясно от момичетата, изглежда, получен от пистолет с високо налягане, ударен и спрял. Наруши красотата.
  Аленка, играейки с коремните си мускули, пее:
  - Всичко невъзможно е възможно в нашия свят, Нютон откри, че два пъти две прави четири!
  Боевете все още продължават с неотслабваща сила. Съветското оръдие удря немското. Голяма Маруся вкарва снаряди в затвора. Такъв е животът и съдбата на момичетата. И пеят:
  Никой няма да ни спре, никой няма да ни победи! Руските вълци смазват врага, руските вълци поздравяват героите!
  Августин, драскайки от картечници, казва:
  - Свещена война! Ще бъде нашата победа! Знамето на Русия напред, слава на падналите герои!
  И отново гърми смъртоносното оръдие и звучи:
  Никой няма да ни спре, никой няма да ни победи! Руските вълци мачкат врага, знаете, че имат хладна ръка!
  Мария това момиче със златна коса насочва резервоара и изскърца:
  - Да смажем фашистите!
  На германците им е трудно, битките също са в разгара си в небето. Но засега Як-9 твърде много отстъпва по скорост и въоръжение на германските марки. Битката е неравна за един поет.
  Марсилия, този прекрасен пилот-асо направи добра кариера през военните години. По-скоро невероятно и фантастично. След достигане на сто и петдесет самолета получиха Рицарския кръст на Железния кръст със сребърни дъбови листа и диаманти. При достигане на четиристотин свалени самолета той получава Рицарския кръст на Железния кръст със златни дъбови листа, мечове и диаманти. За петстотин самолета той получава Ордена на германския орел с диаманти, а след седемстотин и петдесет Рицарския кръст на Железния кръст с платинени дъбови листа, мечове и диаманти. И след като достигна хиляда самолета, той получи Големия кръст на Рицарския кръст.
  Уникалният пилот успя да направи много въздушни победи. И то докато беше още жив. Наскоро Марсилия беше повишен в чин генерал. Но все пак летеше като обикновен пилот.
  Както се казва, в огън не гори и във вода не съществува . През дългите години на война Марсилия придобива инстинкт на ловец. Той стана суперлегендарен пилот и много популярен.
  . Но той имаше и силен конкурент - Агава и Албина и Алвина, които също надхвърлиха цифрата от хиляда свалени коли. И Agave много бързо настигна Марсилия. Но тя все още е много млада и все още не е загубила нито един боец.
  Момичето натисна педалите с босите си изсечени крака и стреля с въздушни пушки. И сега четири съветски Ил-2 бяха свалени.
  Агаве се кикоти и казва:
  До известна степен всички сме кучки! Но имам стоманени нерви!
  И отново момичето се обръща. Той сваля седем съветски самолета с един залп - шест ПЕ-2 и един ТУ-3, и изскърца:
  - Като цяло, ако не супер, то хипер!
  Агаве, разбира се, е кучка. Пилот от Луцифер. Много красива медена блондинка.
  Ето, той дава нов изстрел и сваля осем съветски самолета Як-9 наведнъж и изписква:
  - Аз съм най-креативният и реактивен!
  Момичето наистина не е глупаво. Всичко е възможно и всичко е възможно. Не я наричай лично.
  И краката са толкова загорели, толкова грациозни ...
  Но Мирабела се бори срещу нея ... Дълго време Покришкин беше най-добрият съветски ас. Той събра пет златни звезди на героя на СССР, сваляйки сто двадесет и седем самолета. Но след това той умря. Тогава никой не можеше да бие неговия рекорд. Освен Анастасия Ведмакова и Акулина Орлова. И едва наскоро Мирабела също надмина Як-9 Т на разкъсан, надмина Кожедуб. И след като свали над сто и осемдесет самолета, тя стана седемкратен герой на СССР.
  Това е момичето терминатор! Такава като нея ще спре препускащ кон и ще влезе в горяща колиба.
  И още по-твърд.
  Мирабела имаше трудна съдба. Попаднах в детска, трудова колония. Боса и облечена в сива роба, тя цепеше дърва и режеше дънери. Беше толкова силна и здрава. При тежки студове тя ходеше боса и в затворническа пижама. И поне веднъж би кихнал.
  Разбира се, такова явление беше отбелязано и на фронтовете. Дълго време Мирабела се бие в пехотата, а след това става пилот. Мирабела получи първото си бойно кръщение в битката край Москва, където отиде веднага след колонията. И там се показа готин.
  Тя се бие боса и почти гола в лютия студ, който буквално парализира Вермахта. Такова проклето и непобедимо момиче беше. И тя успя масово.
  Мирабела вярваше в предстоящата победа на СССР. Но времето минава. Жертвите стават все повече, но победата не идва. И става наистина зловещо.
  Мирабела мечтае за победи и постижения. Тя има седем звезди на СССР - това е повече от всеки друг! И по дяволите, тя си заслужава наградите! И ще носи оръжейния кръст и отвъд него. Дори Сталин да бъде убит по-късно, каузата му продължава да живее!
  Момичето влиза и замръзва ... Тя събаря най-новия немски XE-162 и скърца:
  - Висш пилотаж! И проклет нов екип!
  Наистина, тя е страхотно момиче. Истинската кобра също е способна на много.
  Мирабела е нова звезда...
  Боевете продължават няколко дни, докато дойде нова седмица и на 8 юли 1944 г. ... Съветският IS-2 получи повреда на ролките и релсите - ремонтира се. Да, толкова жестока и безпощадна война. И колко дълго ще продължи?
  И сега Герда заобиколи Книзел и Витман по отношение на броя на унищожените танкове.
  Как могат да го избегнат? Бият се боси и по бикини. Момичетата направиха нова пауза, измъчвайки отново съветските деца. И сега те наближаваха цифрата от 300 унищожени танка. И можеха да разчитат на безпрецедентна награда: звездата на Рицарския кръст на Железния кръст със сребърни дъбови листа, мечове и диаманти.
  Ето ги и момичетата!
  Герда стреля по съветската кола. Откъсва кулата и пищи:
  - Аз съм проклето нещо!
  И отново стреля. Пробива Т-34-85. И изскърца:
  - Родина Германия!
  Момичето потрепва. И тя е много активна ... Да, тя има такава стратегическа жилка. Вече е средата на юли 1944... Войната продължава и продължава... Без да иска да спре. Червената армия се опитва да напредне на различни места. Но доста внимателно, тъй като остават малко човешки ресурси.
  И Русия кърви.
  Например Ханс Фойер. Най-младият носител на орден "Железен кръст" първа степен. И тогава той стана най-младият, награден за залавянето на съветски генерал с Ордена на Рицарския кръст на Железния кръст.
  Да, това всъщност е страхотно.
  А момчетата се показват изключително готино.
  Ханс Фойер е отчаян боец. Момчето се бие като великан, в студено и горещо време, лете и зиме, само по шорти.
  С боси пръсти детето хвърля гранати и стана легендарно.
  Това наистина е страхотно!
  Ханс стана известен от векове! Дори като антигерой!
  И като цяло тук се води такава невероятна и напрегната война ... Всеки AI избледнява.
  Агаве се завръща в небето и сваля съветски коли. Тя е ловец и хищник. Удря врага.
  Колите, които е ударила, падат. И тогава момичето стреля по сухопътните сили. Нокаутира ИС-2. И той иска:
  - Аз съм най-добрият! Аз съм момичето, което убива врагове!
  И отново се прехвърля на въздушни цели. Това е разрушител на танкове и всички машини, които летят и стрелят.
  Но ето един малък танк Е-5. Машина с тегло седем тона. Преминаване на бойни изпитания. И гризе и гризе врага.
  И е време да пеем - никой няма да ни спре и никой няма да спечели!
  E-5 се втурва към себе си и стреля в движение. И не спирайте такъв танк. И снарядите рикошират.
  А вътре в машината седи десетгодишно момче Фридрих и изписква:
  - И ще бъда истински супер боец!
  И отново как стреля ... И той улучва самия център на кулата. А смъртоносната му сила, макар и малък калибър, е колосална.
  А в небето Хелга се бие. Босо момиче в бикини набира сметките. И се радва на фантастичните си успехи.
  С боси пръсти той сочи към съветската кола и я запалва специално и кара цял боен комплект със снаряди да избухне.
  Това е готино и лудо.
  И Agave дърпа напред ... И също се бори.
  Вече е август 1944 г.... Червената армия никъде не успява да постигне успех. Но германците също не могат да напреднат значително. Страхотни подземни танкове влизат в битка. Но те са чисто тактически.
  Момичетата пометеха под земята, убиха батерията от съветски оръдия и се върнаха обратно.
  В същото време те заловиха няколко пионери. Момичетата, които хванали момчетата, били съблечени и измъчвани. Били са пионерите с тел, после са им изпекли босите пети с огън. Тогава започнаха да им чупят пръстите на краката с нажежени клещи. Момчетата виеха от неистова болка. Накрая момичетата изгоряха звездите на гърдите си с нажежено желязо и смазаха мъжките съвършенства с ботушите си. Последните пионери завършиха и се превиха от болезнен шок.
  Накратко, момичетата показаха изключителна класа. Но отново германците не постигнаха нищо съществено.
  Мощни самоходни оръдия: "Sturmmaus", стреляли по съветските позиции. Имаше много разрушения и разрушения. Но съветският щурмовик нокаутира едно от превозните средства и Фриц се връща.
  През август 1944 г. Саратов все още издържа. Вярно е, че германците успяха да превземат град Уралск в Казахстан и се преместиха в Оренбург.
  Тук отново Албина и Алвина са във въздуха, но веднъж на експериментална летяща чиния. Те сочат с помощта на боси пръсти, натискайки бутоните на джойстика и го правят изключително ловко.
  Момичетата, разбира се, демонстрират висш пилотаж. Тук извадиха дискетата си и дузина съветски летателни машини бяха свалени.
  Албина чурулика:
  - Яростен строителен екип! Ще има звездопад!
  И отново обръща колата си. И момичетата смазват Червената армия. Освен това, основни...
  Алвина също събаря дузина съветски самолети и изскърца:
  - Луди момичета, а не девици!
  Правилно за последното. Двойката им се разходи с мъжете. И какво само не стана. Момичетата обичаха мъжете - хубаво им е! И особено ако работите с език.
  Момиче от най-висок ранг ... Тук измъчваха пионер ... Първо го съблякоха и изляха няколко кофи вода в гърлото му. След това нагорещено желязо беше донесено до подутия стомах. И как горяха! Пионерът извика от дива болка ... Миришеше на изгоряло.
  Алвина го удари отстрани с нажежена тел. И как искате да се смеете ... Това е много смешно.
  Тогава тя изпя:
  - Омръзна ми да тормозя задните части - искам да дразня щастието си!
  И как се смее! И оголи бисерните си зъби! Момичето обича да убива, това е момичето!
  А краката на момичето са голи и грациозни. Тя обича да ходи боса по въглища. И да кара пленените пионери. Толкова много пищят, когато им изпържат петите. Дори Алвина е много забавна. И Албина също е момиче, честно казано - супер! Как да преместите врага с лакът до брадичката. И изскърца:
  - Аз съм момиче от най-висок клас!
  И оголи бисерните си зъби. Които блестят като истукани. Воинът е невероятен! Може да е нещо, което не може да се каже в приказка, нито да се опише с писалка!
  И двата съветски воина Як, Лаги, Пешки, Илис са повалени в небето. Красавиците са активни. В тях няма ни най-малко съмнение. И такава дива и френетична красота.
  Жените воини управляват джойстика с боси пръсти и атакуват руски автомобили. Като мачкат, ще смачкат бойците, като тояга върху кристал. Момичетата са безпощадни и безмилостни. Те имат силата на гнева и пламъка на страстта. И увереността за победа. Дори войната да се води вече четвърта година само със СССР . Но той не иска да свършва. Албина и Алвина са на върха на своята популярност. И не искат да се отдръпнат или да спрат за момент. И те се придвижват към себе си и удрят врага.
  Албина, събаряйки съветски самолети, изписква:
  - Писна ми момичето да плаче, по-скоро бих удавил пантофите!
  И как се ухили, и блести с перлени зъби. И сега иска мъж. Тя обича да изнасилва мъже. Това е много приятно за нея. Тук ще вземе и ще изнасили.
  Албина изрева:
  Секс момичето си е секс
  За голям прогрес в пеенето!
  И воинът ще избухне в смях... И пак да избием всичките си врагове. Тя има много енергия. И пълна мускулна сила.
  И Алвина как да реве:
  - Да разбием врага до могилите!
  И воинът ще започне да се смее активно! И тя си представи как нейните момчета лапат. Но е меко казано приятно.
  Септември е точно зад ъгъла... Слънцето грее все по-слабо. В първия ден на есента руските момчета тичат боси по току-що падналия сняг в северните райони на Русия. Те се смеят на себе си, разкриват лицата си и показват смокини на германците.
  Пионери с червени връзки, с къси прически, някои дори до нула. Те тичат подскачайки. Босите им крака почти никога не са студени. Много грубо. Момичетата също тичат, също без обувки. От розови кръгли токчета искрят на слънце. Прекрасни съветски момичета. Строен, атлетичен, свикнал да прави малки неща.
  И всеки се хили и хили през зъби... Първият ден на есента е истинска радост и жажда за светлина и съзидание!
  А в небето въздушна битка. Мирабела, това е съветският пилот номер едно, който сваля друг немски самолет. И както винаги по едно бикини момиче. Вечно млад и никога не избледняващ. Такава е силата на нейната душа.
  Мирабела обаче обича и да бъде докосвана от мъже. Тя наистина харесва това. Затова е пилот... Когато голото, мускулесто тяло на едно момиче е набръчкано от мъжки ръце - това е истинска наслада. И страхотно забавление!
  Мирабела събаря друга нацистка кола и изсъска:
  - Аз съм бронирана кучка!
  Момичето дори удря контролния панел с голите си кръгли пети. Тя е великолепна. И неподражаем.
  Мирабела е усукана. И Агаве лети към нея. Тук най-накрая се срещнаха две почти най-продуктивни жени воини-пилоти. Стрелят се отзад. Те се опитват да го получат от разстояние. Но не работи много добре. И двете красавици излитат от огневата линия. И оголват зъбите си агресивно. Е, жените са кучки. Двамата се взират здраво в очите. По-точно глава в глава и стреляйте отново. Германският ME-262 X все още е по-добре въоръжен от Як-9 Т, а съветското превозно средство беше свалено ...
  Но Мирабела успява да катапултира, губейки самолета за първи път в летателната си кариера. Най-гадното е, че се озова във вражеска територия. И това е лошо. Да, такива са уникалните обрати на съдбата. И на 1 септември 1944 г., вече петата година от Втората световна война, светът се променя, но управлението на фюрера в алтернативната историческа игра остава.
  Саратов най-накрая е изоставен от съветските войски и армията на Вермахта се приближава до Куйбишев.
  Ожесточени битки се водят и за Оренбург.
  Босата Тамара се бие там, хвърляйки експлозивни опаковки по враговете, блъскайки ги с босите си пети и пищейки:
  - Слава на страната на комунизма!
  Вероника стреля по противниците. Хвърля с боси пръсти взривен пакет и крещи:
  - За идеите на комунизма!
  Виктория, стреляща по опонентите и правейки го като Робин Худ в бикини, чурулика, хвърля бомби по врага с боси пръсти и вие:
  - Слава на времето на комунизма!
  Оля, стреляйки по врага и косейки ги със сърп, взе го и изчурулика:
  - За величието на съветската държава и велика слава!
  И с босите си пръсти той отново ще хвърли експлозивен пакет с колосална, разрушителна сила.
  Лариса, стреляйки по нацистите, изписка:
  - Моята страна е Русия, ти си завинаги даден от Бога под синьото небе!
  И намигва на партньорите си ...
  Агафия, стреляйки по нацистите, измърка:
  - Оренбург никога няма да се предаде! Ще бъдем срещу враговете на Отечеството!
  Момичетата са стабилни и възнамеряват да се борят истински до последната капка кръв.
  Оренбург все още издържа. Но на 3 септември 1944 г. започва нападението над Куйбишев. И СССР, разбира се, не е добър.
  Аленка стреля по нацистите и пищи:
  - За комунизма на страната на Съветите!
  И отново с бос крак ще изстреля граната с разрушителна сила.
  Анюта стреля по опонентите си и крещи:
  - Да защитим Куйбишев!
  И с босите си пръсти ще хвърли експлозивен пакет с голяма смъртоносна сила.
  И разкъсайте много врагове.
  Алла, стреляйки по Фриц, чурулика и поклаща гърдите си:
  - За космическите висини на Полисия!
  И с гола пета, граната ще се поддаде на унищожението и пълната смърт на всички фриц агресори.
  Мария, стреляйки по нацистите и хвърляйки сила, парализирайки Фриц с бос крак, изписка:
  - На борда!
  И момичето ще се смее с цяло гърло!
  Маруся, стреляйки по фашистките вериги и хвърляйки с боси пръсти опустошителна граната, изчурулика:
  - Слава на комунизма и победите!
  Матрена отбеляза с усмивка, изпрати нов смъртоносен изстрел и покоси фрица:
  - Родината е свята!
  Момичетата се бият като герои.
  Тестът на летящата чиния беше само първоначално успешен, а след това се провали.
  Така че Албина и Алвина сега се биеха отново в ME-309, много удобно превозно средство за техния стил.
  Момичетата стреляха по съветските самолети и крещяха:
  - Изключителен парк и електронни спагети!
  Албина стреля с добре насочен залп по врага, събори съветска кола, сочейки с бос крак и изскърца:
  - Първият ми ход ще бъде фатален за врага!
  Алвина също стреля по врага. Тя го сряза старателно и оголи зъбите си:
  - Комунизмът е моята съдба!
  И с босите си пръсти попадна в друга цел.
  Момичетата още се бият в старата кола. Винтовите бойци все още не са свалени от производство. Освен това все още трябва да свикнете с реактивните машини и да разгърнете цяла инфраструктура за тях. А това не е толкова лесно да се направи.
  Албина, стреляйки по съветски превозни средства, логично отбеляза:
  - Аз ще създам ерата на комунизма и ще поведа империята към звездите!
  И с боса си пета натиска педалите.
  Алвина, стреляйки по руските превозни средства, пробивайки ги направо, изписка:
  - Нашата цел е арийският комунизъм!
  И отново воинът използва босите си пръсти. И тя действаше много бързо.
  Когато и двете момичета се върнаха, изразходвайки целия боен комплект, те позволиха телата им да бъдат измити във ваната. Красиви момчета ги млатиха с метли. Албина, загрявайки, отбеляза:
  Все още имаме нужда от мъже!
  Алвин се съгласи с това:
  - Определено трябва! Въпреки че тук сме жените много по-красиви!
  Албина избухна в смях и изчурулика:
  - Защо й трябва на една жена мъж, за да има кого да бие!
  Момичетата, разбира се, са съгласни с това.
  Хелга от ТА-152 стреля по съветски танкове и ги пробива, ухилена:
  - Слава на кайзер комунизма!
  И момичето се засмя.
  Агаве е в небето, за да търси съветски самолети. Все по-често в небето се вижда Як-9, който е най-лесният за производство. Тази машина обаче не е толкова слаба. В модификацията T тя е въоръжена с 37 мм оръдие и може да ужили болезнено фриц.
  Agave удря от дистанция своя ME-262 и пее през носа му:
  -Аз съм най-мъдрият на света, убивам врагове в тоалетната!
  И намига към небето на своите ангели.
  Но тук отново Мирабела е във въздуха. Това момиче, въпреки всички загуби, не пада сърце.
  И дори започва да пее, композирайки в движение;
  Влязох в комсомола, играех
  красиво момиче мечта...
  Мислех, че светът ще бъде вечен май,
  Всеки ден е раждането на пролетта!
  
  Но по някаква причина не се получи.
  Някак си не мога да се влюбя...
  Е, кажете на момчетата в моя милост,
  Животът е много издръжливо гребло!
  
  Изведнъж войната внезапно гръмна,
  И ураган се втурна към смъртта ...
  И моите момичета силно тяло
  Можете да получите удар веднага!
  
  Не искам, повярвай ми, предавам се,
  Борба за Родината докрай...
  Носим гранати в здрава чанта,
  Сталин замени баща си в сърцата!
  
  Воините са страхотни в Русия.
  Можем да защитим световния ред...
  Звездите на небето напояваха кадифето,
  И ловецът се превърна в игра!
  
  Аз съм босо момиче, което се бие
  Пълен със съблазън и любов...
  Уил, знам място в този рай,
  Не можеш да изградиш щастие с кръв!
  
  Воини на великото отечество,
  Ще се борим здраво близо до Москва ...
  И тогава мечтата при комунизма
  Срещу ада със Сатаната!
  
  Храбри руски момчета,
  Че се борят честно докрай...
  Те бият от картечница,
  Ако трябва и със златна корона!
  
  Дори куршум не може да ни спре
  Исус великият Бог възкръсна...
  Дните на хищния дракон отминаха,
  От небето стана още по-ярко!
  
  Обичам те мила Лада,
  Върховният бог Сварог ще бъде в слава ...
  Трябва да се бием за Русия
  Най-добрият Белобог е с нас!
  
  Не поставяйте руснаците на колене
  Повярвайте ни, нашата плът не може да бъде обуздана...
  С нас са Сталин и великият Ленин,
  Този изпит също трябва да бъде положен!
  
  Болката по Отечеството е и в сърцето ни,
  Вярваме в нейното величие...
  Отваряме бързо вратата към космоса,
  Ще бъде много сладък живот!
  
  Боси сме красиви момичета,
  Тичаме бързо през снежните преспи ...
  Нямаме нужда от тази горчива водка,
  Херувимът разперва крилата си!
  
  За отечеството ние, момичетата, ще стоим,
  И ние ще отговорим на Фриц, без зло,
  Адският Каин ще бъде унищожен,
  И здравейте на Христос Спасителя!
  
  Ще има епоха - няма да стане по-добре,
  Мъртвите ще възкръснат завинаги...
  Вселената ще се превърне в жив рай,
  Сбъдната мечта на всички!
  . ГЛАВА #11
  Септември 1944 г. премина в ожесточени битки ... Фриц успяха да обкръжат Куйбишев и Оренбург и затова тези градове бяха обречени, но въпреки всички трудности, с които се бориха.
  Момичетата показаха изключителна издръжливост... В началото на октомври нацистите все още не бяха превзели Куйбишев и атакуваха Пенза. И започнаха да кипят битките за този град.
  Наташа и нейният екип се биеха там.
  Момичето хвърли граната с босото си изящно стъпало и изгука:
  - За руския дух.
  След това Зоя стреля от базука. И нокаутира немския танк "Лъв" -2.
  Германците малко забавиха движението ... Пантерите и Т-4 бяха извадени от експлоатация. Но докато тези машини все още са в експлоатация. Наистина Panther е добър унищожител на танкове и е доста сносно защитен в челото. Но дъските са й проблем. Въпреки това "Пантерата" -2 е защитена от страни, не много добре. Но повечето от оръжията са запазени.
  Разработването на серията E е в ход ... Резервоарът E-75 обещава да се превърне в превозно средство от ново поколение с перфектно покрити страни. Германците се възползват от това. Задачата е да получите танк, който не е много тежък, бърз и добре защитен. Първият опит от този вид беше Мишката, но практиката показа прекомерното тегло на този танк. Вместо това E-100 вече се разработваше. Този танк имаше по-стегнато оформление и по-нисък силует. Като цяло теглото му в сравнение с мишката е намаляло до сто и тридесет - сто и четиридесет тона. Страните са монтирани под рационални ъгли. Дебелината на страните, заедно с екраните, достигна 210 мм. Въоръжението е същото като на Маус, 128 mm и 75 mm оръдие с къса цев. Германците инсталираха по-мощен двигател от 1500 конски сили и резервоарът се движеше с четиридесет километра в час по магистралата.
  Което като цяло е задоволително. И без това Е-100 е твърде тежък танк. Но с отлично оръжие и защита.
  Бойните му качества може да не са лоши, но транспортирането на танка и транспортирането му остават проблематични. Реалният опит показа, че един танк може, при сравнително разумно прехвърляне по пътища и мостове, да тежи не повече от осемдесет тона.
  Така че Хитлер е дал ограничение на Е-75 да отговаря на това тегло, но да създаде надеждна машина по отношение на защитата. Защо беше решено да се откаже от 75-милиметровото оръдие. И направете оформлението възможно най-стегнато: в един блок, двигателят и трансмисията напречно и скоростната кутия на двигателя. Тогава може би ще получи резервоар, защитен от всички страни и не много тежък.
  Като цяло Хитлер не е напълно доволен от немските машини. Въпреки че Lev-2 вероятно е бил по-напреднал, неговото 105 mm оръдие е излишно за борба със съветски танкове и недостатъчно за стрелба по небронирани цели. "Пантера" -2 като цяло може да отговаря на военните с оръжия и предна защита, но страната все още не е достатъчна, но характеристиките на шофиране са задоволителни.
  Фюрерът поиска да се създаде танк, който да отговаря на военните във всички отношения.
  Но това не се постига толкова лесно. Възможно ли е да се уплътни максимално оформлението и да се олекоти шасито с помощта на специални талиги и пружини и да се извади нещо от тялото. И екипажът организира действителния склон.
  Подобно развитие може да бъде доста обещаващо. Първият танк E-75, обединен с E-50, може да тежи не повече от седемдесет тона и това е страхотна машина.
  Елизабет, от друга страна, се биеше на танка Т-34-85 и не беше напълно доволна от защитата му. Чуплива поради липсата на легиращи елементи, бронята не защитаваше твърде много танка.
  Елизабет стреля с помощта на босите си пръсти и изрева, оголвайки зъби:
  - Аз съм космическа лисица.
  Екатерина блъсна врага, удари го отстрани и изсъска, оголвайки зъби:
  - За комунизма в СССР!
  Елена също стреля много активно, като се прицели във врага, и го удари със смъртоносна сила и предвид факта, че краката й бяха голи, тя изграчи:
  - За конституцията на победата!
  Евфразия стреля по врага, като използваше точно босите си пръсти и пищеше:
  - Ние сме верни на Сварог и Сталин за величието на страната!
  Такива са бойните момичета тук. Имат най-забележителния отбор.
  Някои танкове Т-34-85 се появиха със защита срещу куршуми, което значително намали теглото им. Скоростта и маневреността на машината се увеличиха. Но сега можеше да бъде превзет от противотанкова пушка, картечница с голям калибър и много видове гранати. И въздушните оръжия са напълно пробити. Вярно е, че такъв резервоар е още по-лесен за производство, по-евтин и увеличава скоростта на движение.
  Сега, ако момичетата карат тази кола, те не им позволяват да се качат в нея по никакъв начин.
  Елизабет, бързо момиче с колосална разрушителна стихия, логично отбеляза:
  - Не можете да замените храбростта с броня!
  Катрин се съгласи с това:
  - Да, така е, значи няма да светнеш!
  И как се смееш...
  Момичета с голям чар. И ако враговете се овършават, те го правят агресивно и старателно.
  Елена, след като техният танк изчерпа бойния комплект и се отдалечи, за да попълни доставките, попита приятелите си:
  - Така си мислят момичетата, имаме ли шанс да победим Третия райх?
  Катрин отговори уверено:
  - Както каза Василий Теркин ... Дойдохме да бием, а не да броим!
  Елизабет коригира:
  - Така е казал Суворов!
  И момичето с боси пръсти взе и усука парче вестник на цигара. Смешно й е.
  Евфрасия пееше, люлеейки тялото му:
  - Аз съм космическо момиче-терминатор,
  Ще бъде много болезнено за култиватора Fritz!
  И как ще се смее воинът!
  Момичетата решили да играят карти. Забавно е. А губещите правят лицеви опори и клякания.
  Елена по време на играта забеляза:
  - Но сериозно, нямаме реални шансове за победа! Кавказ падна и ние губим!
  Катрин хвърли карта с бос крак, победи врага и изписка:
  - Но ние имаме тайно оръжие!
  Воинът избухна в смях и също хвърли карта с боси пръсти.
  Елизабет отбеляза с въздишка:
  - Наистина ни остава само една надежда за ново тайно оръжие!
  Ефрасия изхленчи, хвърляйки картата с голи пръсти на изящните си крака:
  - Да, не можем без тайно оръжие!
  И момичетата запяха в унисон:
  - Мечът ни гори с огън, ще посечем враговете! Ние сме войниците на СССР!
  Войните са настроени и наистина в битка.
  Но силите са твърде неравни ... В средата на октомври Куйбишев все пак падна ...
  Германците успяха да превземат важен отбранителен обект. Но дъждовете се изляха... Имаше надежда за пауза в резултат на есента.
  Боевете в небето обаче продължават.
  Трима съветски пилоти: Мирабела, Анастасия, Акулина се биеха с див ентусиазъм.
  Мирабела, събаряйки нацист в полет, на своя остарял, но страхотен Як-9 Т, пееше:
  - Ще има епоха, ерата на комунизма!
  Анастасия, натискайки с боси пръсти спусъка, потвърди, оголвайки зъби:
  - С песен ще полетя до небето!
  И намигна на приятелките си.
  Акулина, смачквайки друг германец, като натискаше голата си кръгла пета върху педала, издаде:
  - За славата на СССР!
  Момичетата трябва да се кажат специално бойни.
  Мирабела свали фашисткия ME-262 от 37-милиметрово оръдие, туитна:
  - Слава на комунизма!
  Анастасия, отрязвайки нациста с добре насочен подход и виждайки врага, избухна:
  - Слава на червената вселена!
  Акулина е много бойно момиче, нокаутира немска кола и, подсвирквайки, изръмжа:
  - За комунизма на страната на Съветите!
  Воините трябва да бъдат отбелязани с огромната си издръжливост.
  Албина, Алвина, Агаве пък печелят своите сметки. И момичетата също се бият боси и по бикини.
  Колко смешно е, когато момичетата са почти голи и в самолети.
  Албина с боси пръсти събаря взрив, няколко съветски коли наведнъж и скърца:
  -За арийското братство!
  Алвина също се бие с Червената армия и го прави смело. И с боси пръсти насочва въздушни оръдия и посича съветски коли, пищейки:
  - За ярки идеи!
  Agave също сваля съветски изтребители и щурмови самолети, буквално ги мачка и реве:
  - За победата на Третия райх!
  И момичетата нямат нищо против и подлагат врага на тежки мъчения. Особено красиви момчета.
  Албина, пържейки петите на пионера на кладата, веднъж отбеляза:
  - Момчетата в пържена форма и с черен пипер са толкова вкусни!
  И как се смее. И да си покаже езика!
  Алвина забеляза това, оголвайки зъби:
  - Момчето е пържено на фурна, много е вкусно с чесън!
  Агаве с помощта на босите си пръсти повали няколко съветски бойци и изкрещя:
  - Ние сме космически ловци!
  И намигна на приятелките си. Тя е момиче с рядък, борбен характер.
  Албина, сваляйки самолети с голи, изящни изсечени крака, отбеляза:
  - Не можете да разберете Русия с ума си, как можете да избирате управници като Сталин!
  Алвина отбеляза агресивно, оголвайки зъби и стреляйки с боси пръсти:
  - И нашият Хитлер не е по-добър!
  Агаве се изкиска, събаряйки съветски коли с боси пръсти и отбеляза:
  - Адолф, разбира се, обладан! Но в същото време не се измерва колко вече е успял да спечели!
  Момичетата са изключително борбени и агресивни.
  И тогава по някакъв начин изпекоха две момчета живи на клада. Точно така, те бяха прободени на стоманен кол и те започнаха да се пържат, и те крещяха и се гърчеха. Тогава, когато момчетата още не се бяха успокоили, всички момичета от ескадрилата започнаха да тичат към пържените пионери, да отрежат парчета месо от тях и да ядат.
  И беше много вкусно, особено ако все още живите момчета бяха поръсени с черен пипер по време на пържене.
  Агавето например с голямо удоволствие изяде бутчето на момчето. Тогава момичетата се справиха страхотно. И от двете момчета останаха само кости и вътрешности. Младият дроб беше особено вкусен. Нейните момичета ядоха с голямо удоволствие.
  И сега те се бият в небето ...
  Оренбург падна в края на октомври...
  Германците наближиха Уфа. Вече е доста студено и вали сняг.
  Тамара и нейният екип в покрайнините на Уфа се бият с нацистите. Германската пехота атакува от черни войници, които са наели във френските и белгийските колонии.
  Те буквално хвърлят трупове на всички подходи.
  Тамара се обръща, хвърля граната с бос крак и изписква:
  - Епохата на комунизма ще бъде известна с векове, вярвам, че Сталин ще бъде нашата твърда ръка.
  Вероника, стрелба, казва:
  - Не разбивайте СССР!
  И с боса си пета хвърля взривен пакет.
  Анфиса, стреляйки по нацистите и хвърляйки поредното съобщение за смъртта с боси пръсти, отбелязва:
  - Величието на комунизма е с нас!
  Виктория, стреляйки по врага и покосявайки нацистите, хвърляйки граната с боси крака, изписква:
  - Да се слави великата Родина!
  Олимпиадата е в пламъци. И тогава това момиче-герой ще хвърли цяла кутия експлозиви по нацистите и ще изреве:
  - Слава на нашата космическа родина!
  И всички момичета крещят в унисон.
  - За СССР! Ще има пионер!
  Воини от Червената армия се борят с кражба. И когато вали сняг, те все още се бият боси и по бикини.
  В началото на ноември нацистите започнаха нападение над Уляновск. Градът, в който е роден Ленин и в който Стенка Разин е тежко ранен. Това е столичната граница на руските градове.
  Аленка се бори с нацистите. И пее на себе си, хвърляйки гранати по нацистите с боси крака:
  - Слава на Русия, слава ...
  Танковете се втурват напред...
  Дивизия в червени фланелки,
  Поздрави руски хора!
  Анюта, стреляйки по враговете и ги косейки, а след това пускайки експлозивни пакети от дървени стърготини с босите си пръсти, vyaknula:
  - За комунизма на Сталин!
  И тя даде ред на цяла линия черни воини, покосени.
  Алла, стреляйки по противниците и използвайки босите си пръсти, хвърляйки смъртоносна граната, изписка:
  - За родна Русия!
  Мария, стреляйки по нацистите и използвайки босите си пръсти, докато хвърляше дарове на смъртта по врага, сопна, отбеляза:
  - За космическия комунизъм!
  Матриона, стреляйки по нацистите и косейки врага, издаде:
  - За промени в битката!
  Маруся, като издълба фрица и ги удари до смърт, взе го и агресивно избърбори, изтривайки го на прах:
  - За победа от най-висок клас!
  И с бос крак тя хвърли смъртоносна граната.
  Тези момичета тук са готини и весели.
  Аленка, стреляйки и косейки враговете и хвърляйки гранати с боси пръсти, изписка:
  - Величието на комунизма да е с нас!
  И момичето го взе и нокаутира немски танк с голям апломб.
  А ето и друга модификация на танк Лев-2 с 88-милиметрово оръдие. Кулата е по-тясна, а танкът е по-малък и тежи петдесет и пет тона, а двигателят е 1200 конски сили, когато е форсиран. Бърза немска кола.
  Но той не притеснява воина.
  Алла хвърли граната с бос крак и изписка:
  - За комунизма!
  Анюта хвърли с боси пръсти убийствения подарък на смъртта и изгука:
  - За нови граници!
  И момичето ще подсвирне. И немският танк "Лъв" -2 ще вземе и ще се преобърне, а ролките буквално излетяха.
  Мария, стреляйки по нацистите, пееше:
  И битката продължава отново
  И сърцето е тревожно в гърдите ...
  А Ленин е толкова млад -
  И младият октомври е напред!
  Матриона, стреляйки по врага и съкращавайки редиците, хвърли граната с бос крак и изчурулика:
  - Първата стъпка в живота е важна!
  Маруся, нокаутирайки нацистите, изкрещя:
  - Виждате отново над земята, вихри от яростни атаки!
  И такива са воините неподатливи.
  Но въпреки това силите са неравни. Пенза вече падна. И нацистите щурмуват Саранск.
  Сега не е останало толкова много до град Горки.
  На 7 ноември 1944 г. Сталин провежда нов парад в Москва. Дори и да не е победа.
  Фриц обаче за първи път стреля по Москва с балистични ракети Фау-2. И в същото време градът беше бомбардиран от реактивни самолети, включително бомбардировачи Arado. Това действие силно шокира всички. Ракетите Фау-2 летяха по висока траектория и внезапно паднаха, дори радарите не ги видяха добре.
  Имаше много разрушения и нещастия. По време на парада са убити съветски войници.
  Сталин провежда спешна среща в подземен бункер, който може да издържи дори директно попадение от атомна бомба.
  Началникът на генералния щаб Василевски отбеляза със загриженост:
  - Германците имат ново оръжие с голяма разрушителна сила. И нашите радари не го видяха ...
  Сталин изрева, тропайки гневно с пети:
  - Ето ви глупаци! Такава изненада не можеше да се види!
  Маршал Василевски отбеляза:
  - Нещо беше другарят Сталин....
  Берия веднага каза:
  - Това са ракети клас А-5. Не се притеснявайте другарю Сталин. Те носят само осемстотин килограма аминолон и стоят като добър реактивен бомбардировач. Германците изстреляха няколко дузини ракети, но този дизайн не влезе в серията, тъй като бомбардирането с реактивни самолети е по-евтино и по-практично.
  Сталин, след като се успокои, отбеляза:
  - Значи не е ефективно оръжие? Много добре!
  Берия отбеляза с въздишка:
  - Но реактивните бомбардировачи, това е сериозен проблем. Другарят Сталин трябва да се бори с това!
  Маршал Жуков предложи:
  - Може би ще го вземем и сами ще направим ракети. Имам предвид земя-въздух. Какво, да ги управляват по радиото да свалят самолети!
  Вознесенски отбеляза:
  - За създаването на такива ракети е необходимо време! Много по-лесно е да направиш много евтини самолети от дърво, да ги напълниш с експлозиви и да тарануваш врага. Това би било стил камикадзе!
  Сталин кимна в знак на съгласие.
  - Да, трябва да се използват самолети камикадзе. Това е нашият шанс, но в действителност това само удължава агонията на нашата Червена армия.
  Трябва да намерите нещо по-ефективно!
  Яковлев отговори с въздишка:
  - Другарят Сталин работи върху нови самолети. Но засега сме фокусирани върху запазването на максималната производителност на автомобилите. Използват се всички резерви и поставяме на машините деца от десетгодишна възраст. Пълна мобилизация, както тотална, така и супертотална.
  Сталин изрева:
  - Трябва да се направи още много! Това, което правите е твърде малко!
  Молотов каза с въздишка:
  - Контакт със съюзниците не е възможен. Изглежда, че сме сами. Опита се да преговаря с японците... Те искат територия до Урал, което е недопустимо.
  Сталин изръмжа:
  - Трябва да се удари Япония през зимата, но какво да кажем за Ленинград?
  Жуков каза, оголвайки зъби:
  - Атаката срещу Петрозаводск не беше толкова успешна, колкото се очакваше. Швеция влезе във войната на страната на Третия райх и трябваше да се справим с големи сили. Така че не беше възможно незабавно да се развие офанзивата и врагът, издърпвайки части от Вермахта, отблъсна нашия натиск. Град Ленинград е в пълния пръстен на блокадата и е напълно стегнат. Мисля, че до пролетта, поради тоталния глад, цялото население ще измре. И падането на Ленинград ще бъде неизбежно.
  На практика е невъзможно да се достави по въздуха. Врагът напълно доминира в небето. Германците и сега дават рицарски кръст само за сто свалени самолета.
  Сталин изръмжа ядосано:
  - Неуспешна атака!
  Жуков кимна.
  - Много железопътни линии са разбити, а ние сме концентрирали твърде малко сили. И трябва да отдадем дължимото на финландците и шведите, те са упорити в защита. Но това не е всичко. Германците също заобиколиха Мурманск. Сега този град е обкръжен. Не знаем какво да правим!
  Сталин изръмжа:
  - Отблокирай!
  Жуков отговори:
  - Няма сили за това! И врагът може да превземе целия Карелски полуостров!
  Сталин заповяда:
  - Издърпайте сили и освободете! През зимата германците не са толкова силни. Ще бъде възможно да ги натиснете капитално!
  Василевски отбеляза:
  - Необходимо е да предотвратим дълбоки пробиви и там нашата сила ще вземе враговете!
  Сталин изрева:
  Ще се борим за комунизма!
  Вознесенски съобщи още весели новини:
  - СУ-100 вече е изпълнен, в метал и готов за масово производство. Шаси на базата на Т-34. Доста лесен за производство. Снарядът е почти готов за новото оръдие. Така че SU-100 вече ще се появи на фронтовете. Утре първата машина отива на фронта!
  Сталин кимна одобрително.
  - Поне мен ме зарадва! Но Т-34-85 все още не е свален от производство. Не само това, направете бронята по-тънка и намалете теглото до двадесет тона. Битките показаха, че по-лошо не може да стане!
  Вознесенски отбеляза:
  - Можете да направите броня от дърво! Ние произвеждаме стотици такива танкове на ден, дори повече от нацистите. Но нашите превозни средства лесно свалят Фриц дори с леки противотанкови оръдия.
  Жуков отбеляза:
  - Има Герда. Това е толкова готина дама! Тя нокаутира много от нашите танкове и оръдия.
  Сталин кимна.
  - Трябва да я заловим и да изпържим босите й пети. Болезнено готино момиче!
  Жуков се съгласи:
  - Трябва да го хванеш! И ние ще унищожим нацистите!
  Берия кимна и избълбука:
  Да направим специална операция!
  Сталин отбеляза с въздишка:
  - Това е страхотна идея, но ... Все още трябва да довършим нещо!
  Берия изрева:
  - Да ги хванем всички!
  Сталин поклати глава.
  - Не... Да убиваш герои не е добре! Искам да ми доведат Герда! Това е спешно!
  Берия отбеляза:
  - На живо?
  Сталин с готовност потвърди:
  - Разбира се, жив съм!
  Берия избълбука, издувайки бузи:
  - Всичко невъзможно, може би знам със сигурност!
  Няколко момичета се появиха с къси поли и с голи крака. Те носеха чаши с вино и намигаха на членовете на GKO.
  Жданов отбеляза:
  - Имаме нужда от повече момичета в армията! Там ще го оправят!
  Сталин заявява:
  - Награждавам Анастасия, Мирабела, Акулина със "Звездата на Ордена на Славата" с диаманти! Слава на СССР!
  Всички извикаха в един глас:
  - Слава на героите!
  И те плеснаха с ръце.
  Едно от момичетата се поклони и коленичи, целувайки ботушите на Сталин.
  Върховният главнокомандващ я наля с вино и изрева:
  - Нашата сила е нашият юмрук!
  Берия изчурулика:
  Хитлер е глупак!
  Сталин възрази:
  - Не глупак, а въплъщение на измама!
  И всички отново аплодираха.
  . ГЛАВА #12
  Град Уляновск беше напълно обкръжен, но досега се удържаше на .... Вече е краят на ноември и вали сняг със скреж. Германците не са много настървени да атакуват и засега стрелят.
  Във въздуха времето не е много летящо. Но момичетата все още се борят и показват чудеса от храброст.
  Герда с нейния екипаж на Пантера-2. Но танкът Panther-3 трябва да се появи скоро и воинът наистина иска да се бие на него.
  Междувременно тя стреля по съветските позиции.
  С бос крак тя насочи оръдието към целта и стреля. Тя счупи съветската тридесет и четири и изчурулика:
  - За свещената Прусия!
  Шарлот също стреля от оръдието, прониза съветската гаубица и изписка:
  - Нашето щастие за вековете!
  Кристина също стреля, удряйки врага с боси крака и крякайки:
  - За такива момчета, които са достойни за нас!
  Магда също стреля много точно, чуруликайки:
  - За величието на империята!
  И на най-новия SU-100 четиримата Елизабет се бият.
  Момичетата усвоиха новата самоходна пушка и стреляха.
  Елизабет стреляше с боси пръсти и пееше;
  Фашисткият палач разкъсва раменете си,
  Ето ви под ръка стелажа, машата, бормашината!
  Той иска да осакати тялото на душата,
  Незначително чудовище, но изглежда готино!
  
  Той обещава пари, кораби в морето,
  Какво може да даде дори едно заглавие!
  Наистина те поставям на линия,
  Все пак за него ти си просто труп и игра!
  
  Той иска да знае за нашия бизнес,
  Какво ново във веригата на бедните за оковаване!
  Затова ще карам щедро да се разбираме,
  Да забрави баща си и дори майка си!
  
  Но ние ще служим твърдо на Родината,
  Не можем да бъдем сломени от жестокостта на палача!
  Клон ще се огъне от порив на вятъра,
  И плачат голи бебета!
  
  Да, загубих първия труден рунд,
  Но Всемогъщият ще даде шанс да се възстанови!
  И тогава аз самият ще изпратя врага в нокаут,
  Моят юмрук здраво ще разбие влечугото!
  
  Родината ми дава такава сила
  Че е възможно да се преодолее болката от всяко мъчение!
  И излезте от този бездънен гроб,
  За да не бъдеш погълнат, сърдита мечко!
  
  Още малко и спасението е близо -
  Ще постигнем победа над врага!
  Да живееш под прикритието на светлината на комунизма,
  Така че слънцето наводнява къщата със злато!
  А момичетата пееха и стреляха от ново, смъртоносно оръдие. Те са изключително страховити воини.
  Елена отбеляза през смях:
  - Комунизмът ще бъде построен, ние вярваме в него!
  Катрин се съгласи с това твърдение:
  - Да построим комунизма, и ще има триумф!
  Еуфразия го взе и изгърмя, стреляйки с помощта на босите си пръсти и улучвайки Пантерата.
  Тогава воинът изписка:
  - О, комунизъм, комунизъм! Софизмът ще бъде силно смазан!
  И "Пантера", поразена в челото и от дистанция.
  Това са момичетата, които не можете да пречупите толкова лесно.
  Сега идва декември... Японците почти спряха да се бият в условията на студено време.
  Но в небето, въпреки зимното време, все още има битки.
  Ето ги Toshiba и Toyota, двама японски пилоти, които се бият като отчаяни крадци.
  Toshiba събаря съветски самолети с боси пръсти и възкликва с пълно гърло:
  - Имам супер момиче!
  Toyota, нокаутирайки руски боец и оголвайки перлените си зъби, уверено потвърждава:
  - И има жена хипер!
  Японките, разбира се, са бойци с колосална стартова сила. На честта на самурая не може да се устои.
  Но във всеки случай небето все още е в разгара си.
  И на сушата четири момичета нинджи се заеха с унищожаването на съветски войници.
  Синята нинджа момиче устрои мелничен прием, отряза няколко руски бойци и с боси пръсти изстреля грах от експлозиви с колосална разрушителна сила.
  Тя го скъса и туитна:
  - Здравей Япония!
  Жълтата нинджа изпя и техниката пеперуда с мечове. Тя отряза редица съперници и изпищя:
  - За комунистическо отмъщение!
  И с боси пръсти, как да стартирате опустошително настояще на унищожение.
  Тогава той мърмори:
  - За величието на Япония!
  Червеното момиче нинджа устрои прием с хеликоптер с мечове. С боси пръсти тя хвърли смъртоносен дар на смъртта и изкрещя:
  - За моята любов!
  И тогава тя отбеляза:
  - А къде е комунистическият реванш?
  Жълтото момиче нинджа, посягайки руски войници и отново хвърляйки граната с голата си пета, издаде:
  - И въпреки факта, че ще има супа с котка!
  Бялото момиче нинджа, нарязвайки своите съперници и хвърляйки дар на смъртта с боси пръсти, издаде:
  - Ще победим за идеите на комунизма!
  И четиримата воини ще се смеят в хор и ще покажат перлените си зъби.
  Декември мина бързо... След обсадата немците превзеха Уфа и Саранск. Но Уляновск все още издържа в пълна блокада.
  Сталин заповядва Новата година да се задържи на всяка цена в града, в който е роден Ленин.
  Германците обаче, въпреки студовете, вече наближаваха Казан. Така че СССР беше на ръба на пълен разпад.
  Какво да правим в СССР все още няма яснота и идеи.
  Сталин празнува Нова година в Москва и в бункера. Погледът му беше мрачен, но желанието за битка не отслабна.
  Междувременно Хитлер реши да си спретне фарс, в Либия, където е топло.
  И там той се наслади на спектакъла на борбата с гладиаторски момичета.
  Нищо особено не се случи в навечерието на Нова година, освен бомбардировката над Москва.
  И излизането на първата серия "Пантера" -3. Този резервоар имаше дебелината на бронята на "Тигър" -2, но с големи наклони и тежеше само четиридесет и пет тона. А височината му е намаляла с по-малко от два метра. Мощен двигател от 1200 конски сили е разположен в един блок и напречно на трансмисията. Самата кола се оказа перфектно въоръжена и с отлична оптика и хидравличен стабилизатор. А в тясната кула имаше оръдие 88 мм в 100 EL, много точно и бронебойно.
  Герда и нейният екип тръгнаха с тази кола. Перфектна и по-лека ходова част, вървеше перфектно през снега. Този резервоар е перфектен като цяло. И бронята му с големи наклони перфектно защитава челото на колата. Горната част на 150-милиметровия корпус е особено силно защитена под ъгъл от 40 градуса спрямо хоризонталата. И това е около 330 милиметра броня под ъгъл от деветдесет градуса. Нито едно съветско оръдие няма да пробие горната част на корпуса на Пантера-3. Дъното заема една трета от площта на челото на тялото на 120 mm и под същия ъгъл и също е почти непроницаемо.
  Челната част на кулата е с дебелина 185 милиметра и под ъгъл 50 градуса, също непробиваема за съветските оръдия.
  Но тук страните са по-слаби на 82 мм с наклони и могат да се вземат. Особено СУ-100, ново съветско самоходно оръдие, бързо набиращо популярност сред войските поради лекотата на производство и бронебойно оръдие.
  Герда изстреля първия изстрел по съветските войски. Тя проби танка ИС-2 и се изрази:
  - Това е добър боец!
  Шарлот отбеляза, стреляйки по врага и пробивайки съветската машина, като натискаше бутона с голата си пета:
  - Тази техника е почти безупречна!
  Кристина, насочвайки се към бързострелящо автоматично немско оръдие с боси пръсти, отбеляза:
  - Бордовата броня е доста слаба! Щяхме да имаме по-мощна кола!
  Магда също стреля с бос крак и вбесена го взе и извика:
  - Щеше да има само тройка, ама тройка лудория!
  И момичетата се засмяха в унисон ... Танкът е наистина добър, особено неговите характеристики на шофиране.
  Преминали бойни изпитания и колата E-100. Все пак е тежка. Но добре защитени. И оръжията й не могат да бъдат взети толкова лесно.
  И в него също седят немски момичета. И въпреки студа боса и по бикини.
  Адала, стреляйки по противниците и удряйки врага, логично се изрази:
  Ще живеем при комунизъм!
  А с гола пета как се натиска....
  Агата, стреляйки по съветски позиции, удряйки опонентите си с боси пръсти, изписка:
  - И величието на нашата победа ще бъде за векове!
  Агнес също стреля с шрапнел по съветската пехота, разбира се, с бос крак, и изрева:
  - Не, няма да отстъпим на фюрера!
  Момичето на танка, Атина, удари врага с босите си пръсти и изкрещя:
  - За фюрера, не за фюрера!
  Агнес се засмя и отбеляза:
  Ние сме племе от супермени!
  Андриана, стреляйки по съветската батарея и унищожавайки вражески позиции, показа език и издаде:
  - Величието на германците признава планетата!
  И с голото си коляно, сякаш ще окаже натиск върху врага.
  Агата, водеща огъня, отбеляза:
  - Ще разкъсаме дракона на парчета ...
  Резервоарът E-75 все още не беше готов. Фюрерът изисква теглото да е шестдесет и пет тона, а двигателят - 1500 конски сили за висока мобилност, със странична броня от най-малко 170 mm при големи наклони. И отне време.
  Но докато нацистите печелят така или иначе ... През януари Уляновск най-накрая падна. Фриц започна да щурмува Горки и Казан.
  Досега те се изкачиха отвъд Москва.
  Сталин беше бесен, но не можеше да направи нищо. Всъщност какво правиш тук, пълен провал...
  Но момичетата се борят в небето и на земята ...
  Така СУ-100 на Наташка разби с въздушен удар немски щурмовик. Получи се доста яко. Макар и не съвсем умен и находчив. Наташа обаче изобщо не е първокласничка и как ще се издъни.
  . Сега момиче се оказа V вече познат резервоар Т -34. само Малко приятел . Кула по-голям и _ инструмент калибър през 85 милиметра вместо 76. Шаси Част бивш .
  момичета завъртя се На място . Те като _ _ И преди , в един бикини . А тук кола съветски производство . Яжте И черупки На място .
  Супермен Наташа с удовлетворен изглед ухили се :
  - А Където фашисти ?
  Появи се вътре резервоар изображение млад контакт . момче туитна :
  - Тук Това резервоар , който се появи На фронтове второ свят войни V четиридесет четвърто година И преди сега от разположен На въоръжен червен армия . На него противопоставя се , E -25. самоходно оръдие с 88 мм оръдие и 120 мм челен броня . хубаво бой !
  Наистина ли V отдалечен с голям труд Мога обмисли Немски самоходно оръдие . клякам , с дълго варел . непознат момичета , които _ Така рано наляво фронтове Страхотен Патриотичен войни . Но Супермен Наташа незабавно един и същ отбеляза :
  - Тя нас Може би получи . При нея дължина в 71 ЕЛ .
  Зоя тук един и същ предложи :
  - Трябва отивам V движение към _ Не удари !
  Футурист-Анжелика V раздразнение забелязах :
  - Тук по дяволите ! Незабавно един и същ подхлъзна превъзхождащ нас кола !
  Техният млад уредник-офицер гневно деклариран :
  - А Това Повече ▼ нищо ! Е-75 беше би се Повече ▼ по-лошо ! Вие би се неговият нито едно под един ъгъл би се Не прободен . А Така дерзай !
  Супермен Наташа се прекръсти И изсъска :
  - Как вярно комунист , т.е казвам на вас - на по дяволите !
  Футурист-Анжелика лаеше , тропаше бос крак :
  - Да изпълним !
  съветски кола някои стегнати стартира и _ бръмча . пробивам Немски V челото нереално И Трябва Влез фриц V дъска _ Но опитвам Това да направя ? Той от неговият дългоцев пушки как мамка му ... Остава само броя На скорост .
  Супермен Наташа ядосвам се . Обикновен Немски ACS да Повече ▼ по-лесно тридесет и четири така нея надминава V характеристики . Тук Вие неволно ще полудееш .
  съветски кола отива На сближаване . добре кутия съоръжения По-добре бивш .
  Светлана почива гол обувки на токчета И туитове :
  - Фюрер бърз Ние обърни се !
  Футурист-Анжелика потвърждава като :
  - Хитлер Ние да унищожим !
  златокоса Зоя изрева :
  - Дай на него побързай от еризипел !
  IN това момент тежък снаряд на Хитлер пушки доволен директно V база кули . момичета повдигнати И претърпени V изтръгнати метал .
  И по късно дай ми секунда всичко четири се оказа почти абсолютно гол по бикини и обесване На стелаж . Под бос крака красавици пламнал огън . Пламък облизани гол , грациозен подметки момичета _
  Супермен Наташа опитах потрепвам но _ нея крака се оказа твърдо захванат V подложки и _ Много болен разтегнат вени . Това беше класически багажник , с традиционен препичане токчета . А при момичета крака Много дори секси и _ ближе огън _ подметки прави техен Повече ▼ по-привлекателна .
  Но болезнено красавици . Те опитвайки освободи се . Но подложки Много издръжлив . А него Повече ▼ И момичетата са валкирии затварям тежести .
  Един и същ жени воини V къс поли , с бос крака , голи ръце , но тяло покрита сребрист верижна поща . Те рейк покери пожари и _ повръщам жарава до _ обувки на токчета печени по-силен .
  Тук И багажник оказа се ставите и _ огън пържени картофи дъно . А тук Повече ▼ И принц от династията на крал Уилям се появи . IN ръце при Август момчета , принцът-демиург, който размени второ милиона долара за позиция в SS камшик от бодлив тел . А Повече ▼ И нея Валкирии загрявка от огнехвъргачка .
  Принц Божество намигна и _ как удари Супермен Наташа от мускулест назад . Въпреки това момиче И смело, но _ нея от обувки на токчета преди тила ударен такива болка , че _ великолепен диво извика .
  Следващия удари момче принц _ свален На Зоя . Та Макар че И изстискани твърдо зъби , не протегна от крясък . А На обратно се появи кървав ивици И изгаряния _
  Барбароса младши с усмивка каза :
  - Преподавайте Вие Повече ▼ трябва да !
  Следващия удари падна от Футурист Анджелика . И това млада жена Не протегна от крясък . момче блъснат децата ми са боси крак V огън . Извлечено пъргав пръсти жарава И хвърлен червенокоса зверове V лице . Та изкрещя Повече ▼ по-силно , боли !
  Барбароса младши с удовлетворен изглед каза :
  - Но Вие един и същ издирва се с германци !
  След уволнен и _ Светлана . как че Не изстискани челюст но _ Един и същ изкрещя . всичко един и същ камшик от горещ , бодлив тел беше Повече ▼ Повече ▼ болезнено , как пламък под бос крака . Тем над това _ момичета вече използван за в продължение на години управлявам без обувки , и техен подметки крака , много еластична И издръжлив .
  Но огън И техен пече . Валкирии вече V ръце държат и _ камшици от нажежен до червено тел .
  Супермен Наташа в всичко гърлото извика :
  - да Какво Това това ли е ?!
  Барбароса младши казва:
  - Разпит на непокорни дами! Вие сте в плен и ще отговаряте за всичко!
  Наташа отбеляза:
  Не искаме да умрем така! Хайде, пуснете ни и ние ще продължим да се борим!
  Барбароса младши изръмжа:
  - Защо да те пусна?
  Анджелика отговори:
  - Ние сме вещици и можем да дадем на човека, който ще ни спаси, най-ценния подарък от всички възможни!
  Барбароса Бок беше изненадан:
  - Да, и какво ще ми дадеш?
  Наташа уверено заяви:
  - Ще те направим вечна младост и никога няма да остарееш!
  Малкото момче кимна.
  - Да, мога да те пусна! Но как да го докажеш!
  Наташа каза:
  - Сложи си ръката в огъня и няма да пострадаш! Ще видите, че можем да магьосваме!
  Барбароса младши предпазливо сложи ръката си в огъня, превъртя и отговори с усмивка:
  - Да, можеш! Е, каква е твоята свобода в замяна на моето безсмъртие!
  И момичетата имат нов шанс. И войната все още продължава ... През януари бяха превзети Горки и Казан.
  В началото на февруари германците, финландците и шведите превзеха Карелия и продължиха да щурмуват Архангелск. Ситуацията се влоши драстично.
  Елизабет беше прехвърлена на SU-100 в този град.
  Тя се биеше там. Февруари и мраз. Но момичетата все още се бият боси.
  SU-100 тежи само осемнадесет тона с бронирана защита. Тя е уязвима, но подвижна. И не трябва да стои в засада, трябва да се движи, за да не бъде ударена.
  Когато се движите, резервоарът се загрява и момичетата с боси крака и бикини не са толкова студени.
  Елизабет, стреляйки по нацистите, пееше:
  - Но те са условията! И ето, че е сряда! Студът обаче е полезен за здравето! Студеното време е полезно за нашето здраве!
  И с боси пръсти как да атакува нацистите. И Т-4 този малък танк е счупен.
  Воините трябва да бъдат отбелязани бойци от колосална класа.
  Екатерина също стреля с боси крака и пищи:
  - Комунизъм да бъде!
  Елена, която също стреля по врага и го пробива, се засмя оглушително:
  - Чака ни луда победа!
  Ефрасия, пробиваща танковете на Вермахта, с боси крака, посинели от студ, отговори уверено:
  - Нищо няма да ни спре!
  Тези воини са просто супер!
  Но, уви, героизмът им е изключително малък... Архангелск също падна... Явно няма достатъчно боеприпаси....
  Германците се придвижват към Москва от тил. През март се разиграха битките за Рязан. Ордите на Хитлер текат от изток...
  Необходими са някои спешни стъпки.
  Москва все още се държи, а Сталин е събрал съвет за сигурност. Дискусията беше нервна. Нямаше нови идеи.
  Само Берия предложи:
  "Може би наистина трябва да предложим мир на Третия райх при всякакви условия, стига да не ни докосват!"
  Сталин ядосано отговори:
  - Това не е градивен подход другарю Берия! Имаме нужда от силни движения!
  Маршал Василевски честно отговори:
  - Ваше превъзходителство няма резерви! Почти всички бяха смлени в неравни битки. В допълнение към SU-100, в серията няма други видове нови оръжия. Вярно, че ИС-3 ще бъде готов скоро, но този танк е труден за производство и ще бъде трудно да се пусне в серия в сегашните условия.
  Маршал Жуков гневно отбеляза:
  - Ако не можете да победите, тогава остава само едно - да умрете достойно!
  Сталин искаше да каже нещо, но се появи босо момиче с къса пола. Блестяйки с босите си пети, тя донесе пратка.
  Сталин го пробяга с очи и изрева ядосано:
  - Ленинград, неспособен да издържи на глад и много месеци на блокада падна! Сега нашият втори град е превзет от Фриц!
  Маршал Жуков разпери ръце и отбеляза:
  - О, великият Сталин ... Това е ужасно!
  Берия предложи:
  - Може би в чест на това стреля хиляда души?
  Върховният главнокомандващ извика:
  - Млъкни плешив идиот! Трябва да се направи нещо!
  Молотов предложи, заеквайки и нервно галейки голите колене на момичетата:
  - Нека предложим на германците временно прекратяване на огъня и едва след това да започнем мирни преговори при всякакви условия.
  Сталин изграчи:
  - Опитвам! Но няма да има капитулация. Москва ще падне, ще водим партизанска война!
  Берия отбеляза с ласкава усмивка:
  - Но това само ще увеличи страданията на хората, другарю Сталин. Може би...
  Сталин решително удари с юмрук по масата:
  - Не! Нека Молотов предложи преговори! И нищо друго, мамка му докрай!
  Германците обкръжиха Рязан в средата на март. Изпитвайки недостиг на боеприпаси, съветските войски направиха пробив от града.
  Аленка и екипът й тичат, боси пърпорят по пролетно разтопения сняг.
  Момичето стреля по нацистите и пее:
  - Слава на нашия дух, слава на великата страна!
  И с бос крак ще хвърли убийствен дар на смъртта. И разпръснете нацистите във всички посоки.
  Анюта, стреляйки по противниците, издаде:
  - И нашия удар, свещен дар, и такса!
  Алла също тича, стреля по нацистите, хвърля с бос крак експлозивен пакет с въглища и съска:
  - Никога няма да се откажем!
  И сега искрящата Мери, стреляйки по нацистите и старателно ги косейки, и ръмжейки с усмивки на зъбите си, изписква:
  - Никой няма да ни спре!
  А голата й пета изпрати опустошителен пакет от смърт и смазване.
  Маруся, стреляйки по нацистите, съвсем логично отбелязва:
  - Комунизмът никога няма да избледнее!
  Матриона, стреляйки по врага и съкращавайки редиците, съвсем логично и рационално отбелязва:
  - И вярата в партията ще остане във вековете!
  И босите пръсти ще хвърлят подарък на унищожение.
  Момичетата избягаха от ринга. Но ситуацията все още е напрегната.
  И няма къде да отидат.
  Пролетното размразяване забави малко напредването на германците. Освен това нацистите се обединиха с Япония и пристъпиха към окупацията на Централна Азия.
  Това също ги разсея и април премина относително спокойно. И през май най-накрая беше пуснат първият съветски танк IS-3. И той може да бъде доставен на първомайския парад.
  Възрастният и отслабнал Сталин гледаше това прегърбен. Изражението му беше смъртно уморено.
  IS-3, поради трудоемкостта на производството, все още не може да стане сериен.
  Съществената му разлика от двете беше само формата на кулата. Тя беше като летяща чиния, а челото й беше като клюн на жерав. Разбира се, увеличеният ъгъл на наклон защитава добре предната част, но усложнява производството. Освен това долната част на челото беше уязвима и ако снаряд удари там, той вече не рикошира.
  Сталин махна с ръка и изчезна в бункера, започна следващият нацистки набег. Във въздушните удари са участвали ТА-400 и Ю-287 с крило с обратна стреловидност.
  И пак изстреляха балистични ракети, насочвани с крила по радиото.
  Кремъл получи значителни щети.
  Сталин сериозно се замисли за бягството на Москва.
  В средата на май, след като завършиха преразпределението на Централна Азия, нацистите започнаха офанзива срещу Москва от изток и запад. Последва нова ожесточена битка.
  Съветските войски се биеха героично. Но силите са твърде неравностойни. В битките се появиха и танковете E-75 Tiger-3. И масово "Пантера" -3. Такива битки, да кажем, са необикновени.
  До края на май - началото на юни нацистите завършиха почти пълното обкръжение на Москва.
  Сталин тържествено обявява, че ще остане в столицата и ще стои там до смърт.
  Москва беше обстрелвана и бомбардирана. Тя беше заобиколена от много мощни защитни линии, които не са толкова лесни за преодоляване. В столицата бяха съсредоточени огромни запаси от боеприпаси и храна.
  А Сталин в подземния град беше сравнително безопасен.
  Хитлер на 22 юни 1945 г., когато са изминали точно четири години от началото на Великата отечествена война, заповядва да спре щурма на столицата, вместо това систематично да я унищожава с артилерия и авиация. И продължават уверено да бомбардират.
  Основната офанзива се премества в Сибир. Трябваше да се вземат Свердловск и Челябинск, докато тези градове покрият снега ... В края на юни в началото на юли и двата ключови града бяха превзети след упорити битки ... Германците се придвижваха през Сибир. Съветските села падаха едно по едно.
  Тук нацистите през септември 1945 г. се приближиха до Новосибирск. За това селище също се водят боеве.
  Червената армия се бие заедно с местните милиции. Тамара се бори тук като героиня.
  Краят на септември е, вали сняг и е студено. А батальонът от момичета се бие бос и проявява удивителен героизъм.
  И воините се бият като пантери.
  Тамара се обърна, хвърли с бос крак взривен пакет с въглища и изписка:
  - Никой няма да ни спре! Никой не може да ни победи!
  Други момичета отчаяно реват:
  - Ще умрем, но няма да се предадем!
  И битката продължава...
  Новосибирск падна едва в началото на ноември... Войната продължи. Съветският съюз все още не капитулира. Москва беше блокирана и обстрелвана.
  В подземния град бяха складирани стратегически запаси от храна и боеприпаси, така че беше възможно да се издържи доста време.
  Германците непрекъснато бомбардират и обстрелват града.
  Имаше и нов тежък танк "Плъх". Тази машина тежеше две хиляди тона и беше въоръжена с няколко оръдия.
  Автомобил с 400 mm броня е използван като танк за пробив... Издържал боен тест....
  Но остана на таралежи и беше унищожен от пилот камикадзе, който я блъсна.
  Въпреки това, нов танк "Rat" -2 се появи още по-голям и по-тежък ...
  Сталин празнува Новата 1946 г. в Москва, която още не е превзета. Великият лидер на СССР разчиташе на чудо. Москва се превърна в истински град-крепост.
  Хранителните запаси биха могли да стигнат за още няколко години, а като се има предвид намаляването на населението поради бомбардировки и обстрели, за по-дълго. Но боеприпасите зависеха от скоростта и интензивността на щурмовете.
  Берия обаче отбеляза:
  - Може би другарят Сталин ще се съгласи с Хитлер за нашата свобода?
  Върховният главнокомандващ решително заяви, удряйки здраво с юмрук по масата:
  - Не говоря с човекоядци Лаврентий! Разбираш ли!
  Берия отбеляза с въздишка:
  Да се надяваме на чудо!
  Сталин забеляза, грачейки:
  -Търпение и малко усилия!
  . ЕПИЛОГ
  Нова 1946 г. се проведе в местни битки. Германците и японците постепенно превзеха всички големи градове. Верхоянск падна последен през август. Германците имаха нови танкове AG-50 във формата на пирамида.
  Тамара и нейният екип се биеха отчаяно във Верхоянск.
  Момичетата както винаги бяха боси и по бикини.
  Те стояха до смърт. И с боси пръсти хвърляха взривни опаковки със смъртоносна сила.
  И тогава, когато боеприпасите свършиха, те успяха да минат през мазета и тунели в тайгата.
  Бяха готови да вземат оръжие и да започнат отново война, дори и да е партизанска.
  В СССР възникват партизански зони и се разгръща нелегална война.
  Столицата все още се издържа, така че Хитлер иска да я умори от глад и да спаси войниците си, от които твърде много вече са загинали.
  А момичетата междувременно унищожиха нацистите и японците по най-различни начини и методи.
  Особено Наташа и нейния екип.
  И се оказа отново V Т -34-85. кола разбира се същото , не нов . И за края на четиридесетте шесто на годината остарял .
  А Тук И АГ -50. Напомня ниско пирамида с Много дълго варел . Кола цялото шестдесет пет тона . Дебелина броня ко всичко ъгли 250 мм под накланяне . За черупки T -34 абсолютно непроницаем .
  Супермен Наташа V раздразнение изсъска :
  - Това как задача ! Вдигни планина !
  Футурист-Анжелика огледа се наоколо . Сега Те бяха V неговият традиционен бикини . И нещо _ _ красота дойде На ум .
  А Светлана натиснат На ливъридж бос обувки на токчета И карах резервоар . Тя изсъска :
  - Маневра ! само маневра !
  AG -50 е оборудван с мощен 105 мм оръдие с дълго багажник в 100 ЕЛ . Той способен удари На голям разстояния . Тем над , y тридесет и четири с качество броня няма значение един удари И край .
  Светлана започва люлка съветски резервоар . Тук враг издънки . снаряд дори малко опасения броня . Но Да се за щастие изплъзва се . А след всичко мощност колосален - уран сърцевина .
  Супермен Наташа прошепнат техен червен цвят устни :
  - Включено икони с тъга лица отново _ империя раждай се !
  Футурист-Анжелика заснет с _ бос пръсти крака . снаряд доволен V все още стоящ пирамидален резервоар . И изплъзна се с броня V рикошет . Вече Много тя косо И циментиран .
  Немски резервоар разбира се същото , непроницаемо , със всичко ъгли дори За Е -7. А вече Където преди него Т -34-85.
  Отново Немски стреля ... Светлана натиснат гол пета На спирачки . И бих могъл избягвам резервоар от поражение . Макар че фатален подарък се промъкна изобщо близо до .
  Супермен Наташа V ярост каза :
  - да Ние И заседнал !
  Футурист-Анжелика засмя се . Тя хладно оскубани с себе си сутиен . изложени Високо гърди с ягода зърна . Оголи зъбите си техен перла зъби . И туитна :
  - Страхливец Не играе V хокей !
  И натиснат червен цвят зърното На спусък . Такива Тук тя удебелен И пенливо дяволицата . А Може би любезен , руски ангел въплъщавам .
  снаряд излетя от Не твърде много дълго муцуна . Мина покрай ... И доволен директно V багажник Немски автомобили АГ . отхвърлен неговият като удар бисквити .
  И всичко четири момичета припев , излая :
  - Едно , две - аз удари ! Фриц от рога Така даде !
  И как клатя Те техен бос крака . Тук Това момичета ! А Кога при стрелба използване гол гърдите са _ V сто веднъж по-ефективен .
  Супермен Наташа с Усмихни се забелязах :
  - Това резервоар Сега За нас безопасно . Но как неговият унищожи ?
  Зоя с Усмихни се предложи :
  - А V битка каубой стил , ние неговият изметете !
  Светлана ускорено движение неговият резервоар . Но противник , внезапно обърнах И втурна се в бягство . Той ускорено прекрасно бързо : всички един и същ газова турбина двигател . И беше ясно по-бързо от _ Т -34-85.
  сякаш слон Избягах от Мопсове . всичко би се нищо _ Но слонове знаеш как ход дори Много бързо .
  Супермен Наташа гневно преместен от броня бос крак И изрева :
  - Тук ! добре как все едно и също Ние изоставаше от фашисти !
  Зоя с тъга V глас , пееше :
  - Всички невъзможно , възможно V нашият светът !
  И разтърси неговият коса , цветове листо злато .
  Футурист-Анжелика с наслада пееше и _ освободен друг черупка . Че удари V бронирани кърма И счупен _
  - Върви дали мечти безпрецедентно ... Weave дали венци закъсняло ... без звук беше Герасим някой път ! _ _ Сега Той псува безобразия !
  Светлана строго забелязах :
  - Мат мъмренето е _ вулгарен !
  Супермен Наташа исках нещо _ _ _ казвам остроумен . Но Тук се появи друг фашист резервоар . На това веднъж Е -75. Един и същ Глоба защитени V челото , но много по-лошо с дъски . Вярно ли е, тридесет и четири неговият всичко равно на Не пробивам .
  На това пъти , Зоя изхвърли с себе си сутиен . И изложени червен цвят зърното .
  Взеха И натиснат кърмене На спусък . пистолет работеше ...
  снаряд отново доволен директно V багажник масивна пушки . И сто пет милиметричен пистолет излезе от сграда .
  И това Немски втурна се в бягство . добре начин изход от сграда повечето защитени машините са _ кора от стволове .
  Супермен Наташа извънредно щастлив заяви :
  - Тук виж ! Ние ние печелим !
  А Тук И трети резервоар . На това времена " кралски" лъв ." При него оръжие , бомбардировач калибър през 450 милиметра . Такива Ако мамка му тогава малцина изобщо Не ще изглежда .
  Супермен Наташа На това веднъж реши стреля себе си . излетя сутиен . Който при нея все едно и също високо и _ еластична гръдния кош . Свеж като _ при момичета _ И войн как ще взема И преси рубин зърното .
  снаряд излетя ... И " Royal лъв " получи директно V багажник . И огромен кола как експлодирам . Какво И двойка стоящ от ръбове резервоари излетя На някои стотици метра .
   да И тридесет и четири разтърси . Кола едва Не претърколи се и Оказа се разкъсан от земя _
  Футурист-Анжелика дори удари при кацане чело , викайки :
  - сякаш коне магарета !
  И застрашена Фриц юмрук .
  Супермен Наташа беше доволен и _ ухили се перла , много голям зъби :
  - Тук Ние даде от враг ! как би трябвало да !
  Зоя пееше , с наслада :
  - любов И смърт ! добре И зъл ! Какво свят Какво грешен ... А на мен зная всичко равно !
  И момиче преместен бос крак от метал .
  Следващия враг Е -100. Кола опасно . СЪС бомбохвъргач и 75 mm _ оръдие с Много дълго варел . Такива нападение модификация и _ способен изпълнявам роля И боец танкове . А седемдесет и пет милиметра пушки За съветски резервоар доста достатъчно .
   А багажник бомбардировач покрита капачка .
  Супермен Наташа се прекръсти при помогне бос крака , и туитна :
  - Е , нека неговият победи ?
  Зоя , рок зъби , съгласни _
  - Разбира се, че ще го направим !
  Футурист - Анжелика червен цвят зърното натиснат На спусък . пистолет работеше . изплю убийствен такса _ И прекъснат относително тънък но _ но дълго багажник Немски пушки .
  Светлана ентусиазирано туитна :
  - Страхотно ! А Сега дайте огън аз !
  И войн Един и същ изложени моята торс . При всичко четворки гръден кош На височина . И Много дори красива , секси , съблазнителна . Така с такива момичета искам да да направя любов . Е какво _ Може би бъда По-добре тях ? Вероятно само _ друго момичета !
  И Тук млада жена уловен моментът , когато шапка с козирка започна отворено _ И използвайки моята червен цвят зърно като _ ще освободи снаряд от Немски бомбардировач .
  А фриц Не управлявана дори И око мига ... как ще взема И експлодира ... В всичко страни разпръснати пушене метал .
  Светлана протрити себе си силен ръце И изписка :
  - аз момиченце автентичен дракон !
  И как смей се ! И вземи да _ ще покаже език !
  Супермен Наташа взеха И ентусиазирано изпя :
  - Патриот ! съветски патриот ! Колко Фриц убит ти !
  Зоя вдигнати песен и _ разклащане гол гърдите , продължение :
  - Патриот ! червен патриот ! И На момичета всичко Вашият мечти !
  И Един и същ войн как ще взема И смей се на глас ! И увула ще покаже ! И усмивка зъби - зъби !
  И бос крака ще се движи лост ...
  Момичетата тук очевидно са в най-добрия си вид, въпреки че имат остарял танк. И продължават да партизанстват.
  Но на 20 април 1947 г. започва ново нападение над Москва. В него участваха и японци, и турци, и цялата чужда армия.
  В крайна сметка търпението на Хитлер се изчерпа и той реши да сложи край на СССР. И лично със Сталин, свързвайки с него партизанската война, която все още пламти на територията на Русия.
  Например, ако Москва падне, войната без съмнение ще свърши.
  И започна решителен, общ щурм.
  В атака преминаха и свръхтежките танкове "Плъх"-2, "Чудовище", Е-200, Е-500 и др.
  Първо, градът беше обстрелван с балистични ракети.
  Използвани са и бойните, неуязвими дискети на Третия райх. Такава е армадата.
  Аленка и нейният екип посрещнаха смело германците и им дадоха битка.
  Альонка хвърли граната с боси пръсти, даде залп и изрева:
  - За руския дух!
  Анюта, стреляйки по противниците и покосявайки редиците на враговете, изчурулика с голата си пета, поддавайки се на пакета на смъртта:
  - За величието на комунизма!
  Алла, стреляйки по враговете на СССР и хвърляйки бомба с боси пръсти, извика:
  - За Майка Рус в комунизма!
  Мария, водейки добре насочен огън по врага и уверено го косеше, отбеляза, оголвайки зъби:
  - Русия има нужда от нов лидер!
  Матрена отбеляза, стреляйки и уверено унищожавайки противниците и с боси пръсти, давайки още един дар на смъртта:
  - Разбира се, че е необходимо!
  И от хвърлянето й, което падна в пързалката, се сблъскаха два немски танка.
  Маруся, стреляйки по нацистите, енергично отбеляза:
  - Всичко беше в СССР, но врагът взе номера!
  И с боса си пета как ще изстреля убийственото и неумолимото!
  Аленка насърчи приятелите си:
  - Не бързайте да погребвате Рус! Ние също имаме неща за вършене!
  И с пръстите на босите си крака той ще хвърли опустошителен дар на унищожение.
  Анюта, стреляйки по нацистите, се съгласи с това:
  - Ще бием люто враговете, реката на Отечеството няма да пресъхне!
  И с гола, кръгла пета, момичето енергично ще вземе и ще се поддаде на врага.
  Алла, стреляйки по нацистите и изпускайки парче експлозив от прашка, дърпайки въжето с боси пръсти, издаде:
  - Ще бъде просто супермен - който ще замести Сталин!
  Мария, стреляйки с невероятна точност и хвърляйки гранати с боси пръсти, проговори:
  - Всичко, което не се променя, всичко е за добро!
  Матрьона, поваляйки Фриц с добре насочени изстрели. И тогава, след като повреди резервоара с бос крак, тя отбеляза:
  - Ние с нашата неизменна и героична воля!
  Маруся хвърли цяла връзка гранати с боси крака. И така, самоходното оръдие на нацистите се обърна и изскърца:
  - Аз ще бъда най-силният!
  Алла, нокаутирайки транспортера от нацистите с хвърляне, гранати с гола пета, забеляза, коригирайки:
  - Не аз, а ние! Всичко е по-силно!
  Альонка пееше, за да повдигне бойното си настроение, композирайки в движение. И останалите момичета, стрелящи по нацистите, се вдигнаха;
  Ние сме момичетата на страната на СССР,
  Което е факла за целия свят...
  Нека покажем, познаем величието на примера,
  Тук се възпяват юнашки дела!
  
  Момичетата са родени под червен флаг,
  И босите бързат през слана ...
  Дъщери и синове се бият за Рус,
  Понякога булката дава роза на момчето!
  
  Ще има червен флаг над вселената,
  Свети толкова ярко като пламък на факла...
  В края на краищата имаме героичен замах,
  И нашият банер блести като червена торба!
  
  Не вярвайте, проклетият фашист няма да мине,
  И руският дух никога няма да изчезне...
  Победата ще отвори безкрайна сметка,
  Да поздравим всички!
  
  Русия е прекрасна страна
  Ти даде комунизма на народите...
  Завинаги щедро даден от Бог,
  За Родината, за щастието и свободата!
  
  Врагът няма да може да победи Отечеството,
  И колкото и жесток да беше хитър ...
  Нашата непобедима руска мечка,
  Войникът на Русия е толкова известен със своята победа!
  
  Красива съветска страна
  Момичетата в него се гордеят, че са красиви ...
  Тя ни е дадена завинаги по рождение,
  И нека бъдем справедливи комсомолци!
  
  Ние се бием в покрайнините на Москва,
  Виелица от снежни преспи, а момичетата са боси ...
  Да не даваме Отечеството на Сатаната,
  Дори и с ятагани стреляме точно!
  
  Така че в ярост момичетата са нетърпеливи да се бият,
  И те хвърлят гол взривен пакет с петата ...
  Той е просто фашист, защото изглежда готин,
  Всъщност просто един зъл Каин!
  
  Враговете не могат да победят момичета,
  Те са родени под такава звезда...
  Непобедимото чудовище е нашата мечка,
  Кой направи Родината съпруга!
  
  Ние руските момичета сме добри
  Не се страхуваме от мъчения и студ ...
  И отблъснете, повярвайте настъплението на злата орда,
  Врагът ще се ядоса от дозата!
  
  Врагът успя да се отдръпне от Москва,
  Въпреки че има много сила...
  Ние, момичетата, сме толкова горди със себе си
  Противниците изчезват всички в гробовете!
  
  Не вярвайте, Русия не може да бъде победена от врагове,
  Тъй като всеки рицар от пелени ...
  Ловецът се превърна в плячка,
  А противникът е още дете!
  
  Но руският дух, повярвайте на великия дух,
  В него, знаете ли, се крият такива сили ...
  Ще бъде смачкан на врага на пух,
  Все пак рицарите са непобедими в битки!
  
  Зарежете съмненията момичета
  Ние сме най-смелите познати в света...
  Нека хвърлим ордите на Сатана в ада,
  Да накиснем противниците на всички в тоалетната!
  
  Свещената война ще свърши
  Ще има мир и утро над планетата...
  Тя е завинаги със слънцето знае, дадено,
  Да пламти вечно лято!
  
  И комунизмът вечен в славата,
  И Ленин и великият Сталин са с нас ...
  В кървав филм само сега е фашизмът,
  И волята ни е по-здрава от стомана!
  
  Моята Русия управлява от векове
  И даде щастие на цялата вселена ....
  Нуждаете се от стоманен юмрук
  И мъжество, но разумно разливане!
  
  
  
  ВЕЩИЦИ, СЪЗДАВАЩИ ЧУДЕСНИ ОРЪЖИЯ
  Герда, Шарлот, Магда и Кристина, които по това време бяха тествани от Тигъра, също разработваха обещаващ модел: Panthers -2. Момичетата поставиха двигателя и трансмисията в един блок - напречно, и направиха кулата тясна и по-малка. А скоростната кутия беше монтирана на самия мотор. В резултат на това "Пантера" -2 се оказа силует под два метра, а броят на членовете на екипажа беше намален до трима души. Дебелината на бронята на челото на корпуса се увеличи до 120 мм при големи наклони, а страните до 82 мм при наклони. А кулите са до 150 мм чело и 82 мм страни, под наклони. В същото време цялото превозно средство е намалено до 35 тона, което позволява да се работи с двигател от 700 конски сили и увеличава скоростта и маневреността на резервоара. В същото време се подобри и проходимостта на автомобила, а ходовата част стана по-лека и много по-лесна за ремонт и поддръжка. Има общо шест ролки, което е практично и удобно. Хитлер хареса "Пантера" -2 и влезе в поредицата от септември четиридесет и трета. Колата е сполучлива, с добро, бронебойно и скорострелно оръдие. Работеше и се движеше бързо, с отлична ергономия.
  И най-важното беше по-лесно за производство и изискваше по-малко метал. И в същото време се отличаваше с оцеляване на капитала. Не е толкова лесно да се пробие такава кола с големи наклони на бронята.
  Съветските войски имаха сериозен проблем. Освен това германците, вместо програмата Fau, инвестираха в разработването на популярен изтребител и създадоха XE-162, прост и евтин за производство и много лек и маневрен.
  Тази машина се оказа разработена при по-благоприятни условия и сравнително лесна за работа. И не й е толкова лесно да се справи.
  Наложих на съветските и съюзническите войски ожесточени въздушни битки. Изтребителят тежеше само един и половина тона, когато беше празен и се състоеше почти изцяло от дърво. Така машината се оказа изключително ефективна.
  Ситуацията се влоши от факта, че германските момичета започнаха активно да влизат в авиационните части.
  Албина и Алвина започнаха активно да вкарват, биейки се, като правило, боси и в едни бикини. И тези момичета не можеха да бъдат съборени. И те самите толкова активно отрязват врага. И колко красиви бяха тези блондинки: просто истински арийци!
  Албина натиска спусъка с грациозен крак и поваля няколко съветски самолета и изписква:
  - Слава на Третия райх!
  Алвина натиска спусъка с аленото си зърно и удря три съветски коли и реве:
  - Слава на нашата Родина!
  Бойни момичета - не можете да кажете, че са слаби. Не, те са много агресивни и могат да разкъсат всеки на парчета.
  Елегантна като цяло тази армия. А през зимата фронтовата линия се стабилизира. Майнщайн предприе контраатака и успя да победи съветските войски през Днепър, създавайки чифт големи котли. Германците също успяха да отблъснат офанзивата край Ленинград. Тук те разчитаха на мощна отбранителна линия. Плюс това, след поражението в Украйна, Сталин премахна няколко дивизии от тази посока и позволи на германците да отблъснат атаките. Фронтът издържа и германците успяха да издържат през зимата по целия периметър на атаката.
  Герда лично се бори на "Пантерата" -2, заедно с момичетата. И въпреки зимата красавиците се сбиха боси и само по едни бикини.
  Герда натисна бутоните на джойстика с боси пръсти, удари врага и изписка:
  - Слава на нашата империя!
  Шарлот също натисна лоста с боси пръсти, събори кулата тридесет и четири и потвърди с агресия:
  - Слава на героите!
  Кристина се блъсна, като натисна копчето с аленото си зърно и, удряйки съветската машина, изписка:
  - И слава ни!
  Магда стреля с четири картечници, разсече съветската пехота с помощта на босите си пръсти и издаде:
  - Вечна, победна слава!
  Така че момичетата са палави и разголени, кръглите им пети блестят.
  И при подхода на "Тигър"-2, този танк, с тегло от петдесет и пет тона, обещава да има защита от 250 мм чело и бордове от 170 мм.
  Това с 88 мм оръдие в 71 ЕЛ, много прилична кола.
  И през пролетта германците вече напредват в Италия и уверено смазват съюзниците.
  Те превземат Неапол и нахлуват в Сицилия.
  И стотици хиляди съюзнически войници се предават. И ги смачкайте старателно. Германските пантери са неудържими.
  А момичетата карат англичаните да падат на колене и да целуват босите им, изсечени крака, и да ближат с език закръглените пети на красавиците.
  През юни съюзниците се опитват да настъпят, като разтоварят войски в Нормандия. Но там претърпяват съкрушително поражение. Отново стотици хиляди затворници и много заловено оборудване.
  Рузвелт получава инфаркт и става недееспособен. Съединените щати се опитват да ограничат такава трудна война. Великобритания обмисля варианти за помирение с Фриц. Ситуацията се влошава от по-мощни бомбардировки на английски градове с реактивни самолети. А британските изтребители не могат да настигнат такива самолети.
  Така Чърчил започва да моли за мир. Но фюрерът е неумолим. Избухва от съзнание за собствената си сила.
  Но британците все още са съгласни на мир. И това тревожи Сталин, който предлага на фюрера примирие. Хитлер се съгласява да спре военните действия за три години, при условие че няма партизански саботаж и страните остават на границите си, а СССР ще продава петрол и хляб на германците.
  Сталин се съгласи с това ... И Фриц развърза ръцете им.
  Първият удар, разбира се, е Гибралтар. След като превземете тази крепост, можете да прехвърлите войски в Африка на най-краткото разстояние. Когато щурмуваха крепостта, германците използваха най-новите щурмови пушки MP-44, момичетата също ги подобриха: направиха ги много по-лесни и по-надеждни.
  И Албина и Алвина се биеха в небето, момичетата, които направиха немските самолети много по-практични и бързи.
  И те смазаха съюзниците надясно и наляво. Гибралтар щеше да бъде превзет в движение. Франко е принуден да се съгласи с ултиматума на Хитлер. Не позволявайте на нацистите да окупират страната ви.
  Германците ускориха танковете и нахлуха в местоположението на врага.
  След падането на Гибралтар Фриц влиза в Мароко. И те се преместиха, завладявайки територии. Фриц танковете се движеха особено в Алжир. "Пантера" -2 бързо се плъзга по пясъка. Той беше надграден с по-мощен двигател и се състезаваше. Пантера-2 напълно удовлетвори военните със своята защита на челото, а Тигър-2 като цяло беше невероятен танк. Съюзниците паднаха като повалени.
  Германските момичета се биеха в пустинята, обикновено боси и по бикини. Те само намазали кожата със специален защитен крем, за да не изгори.
  Тогава красавиците на пленените англичани се слагат на колене и карат момичето да оближе петите. И те го харесват, особено африканците, които го правят с ентусиазъм.
  Четиридесет и петата година беше много успешна за германците, те завладяха по-голямата част от Африка, Близкия изток. И през първата половина на четиридесет и шестата година те също превзеха Индия, Бирма и останалата част от Африка. И имаше повече проблеми с доставката на войски, разтягането на комуникациите, терена, отколкото със съпротивата на британските и американските части. Освен това колониалните войски не бяха много склонни да се бият. В технологиите немците имат огромно предимство в качеството. Например ME-262 X има скорост до 1200 километра в час и е въоръжен с пет самолетни оръдия. А САЩ и Великобритания, макар и повече или по-малко годни за бойна употреба, нямат реактивни изтребители и още повече бомбардировачи.
  Освен това германците имаха дискотеки, развиващи се със скорост от порядъка на четири звука. Те бяха напълно неуязвими за стрелково оръжие, благодарение на ламинарната струя, която течеше около колите. Но поради това самите те не можеха да стрелят. Но от друга страна, беше възможно да се пусне бомба от височина и да се използва в разузнаването, и най-важното, да се набият вражески превозни средства, като ги съборят с реактивни самолети.
  Летящите чинии са ефективни оръжия с голям обсег и могат да летят от Европа до Съединените щати. И понякога ги управляваха много красиви момичета, които предпочитаха да се бият боси и по бикини.
  Ето Гертруд и Ева в полет. Това са две прекрасни сладури. Например, хванат е чернокож американец. Завързан за дънер. И така върху неговото мъжко съвършенство те яздиха дълго време, че затворникът загуби съзнание, преуморен.
  И сега Гертруд с боси пръсти взе и насочи дискетата към целта, сваляйки американски самолети. Ето едно борбено момиче.
  И Ева също с помощта на босите си пръсти насочва кола към врага със смъртоносна сила.
  И яростно блъска врага, а колите на Англия и САЩ падат.
  Кацането на германците е планирано за края на ноември. Първо, никой не чака в този момент. Всъщност времето не е много добро и е рисковано да оцелееш. Но в спокойни дни можете да преплувате Ламанша и да се приземите. Освен това има предимства при нощното кацане, тъй като е много по-трудно да се защитава през нощта.
  По това време германците са унищожили много английския и американския флот.
  Така че кацането се очакваше без проблеми. Специални батальони от момичета трябваше да бъдат мощна ударна сила, която дори в студа в края на ноември беше боса само в един бикини.
  Десантът започва на 26 ноември 1946 г. На годишнината от изборите за Райхстага, след които Хитлер получи поста райхсканцлер.
  Нямаше кой да спре десанта. И в настъплението участваха големи маси от пехота и дори най-новите пирамидални танкове. В които не може да се проникне от никакъв ъгъл.
  Момичетата разбира се се борят вътре в себе си и действат смело.
  И някои воини вече боси чупят ръба на леда върху замръзнали през нощта локви. И се бият много здраво. И те извършват невероятни чудеса. И когато хвърлят гранати с боси пръсти и разкъсват британците, става изключително готино...
  Герда пък се бие на пирамидалния танк Тигър-4 с оръдие и бомбометка и то много смело. Изпраща снаряд след снаряд и разкъсва враговете.
  Действайки не с пране, а с търкаляне, натискайки бутоните на джойстика с боси пръсти, момичето реве:
  - Зъбим се активно, унищожаваме много силно!
  Шарлот използва алено зърно, когато стреля, натискайки го върху бутона на джойстика и удряйки врага, изчурулика:
  - Нашият универсален строителен екип!
  Лупанула с ракетна установка и Кристина с боси пръсти. Тя разби много противници и изсумтя:
  - За величието на Третия райх!
  Магда изрева след нея. Този път с ягодово зърно. Разкъса врага и изрева:
  - За арийския комунизъм!
  Ето ги момичетата на супер ниво! И как пехотата на момичетата тича с боси крака, хвърляйки гранати в движение. И колко страхотно и смъртоносно е.
  Момичетата са много борбени и красиви.
  И те мачкат британците отдясно и отляво. Не е изненадващо, че при такава офанзива и десант както на Франция, така и на Норвегия, Англия издържа само десет дни. Това е страхотно!
  Метрополията падна. И следващият етап е пътуване до Америка. През февруари германците, въпреки зимата, извършиха десант в Исландия: операция Икар и превзеха тази важна територия.
  И отново в битките участваха боси момичета от различни батальони на СС.
  И те успяха, като пробляснаха с босите си пети през снега.
  Сталин предлага на Хитлер през март 1947 г. съвместна война срещу Съединените щати. Фюрерът се съгласи с това, но при условие, че СССР ще си върне само Аляска, по някакъв начин законна територия. И няма да иска повече.
  Сталин се съгласи с това ... И започна нахлуването на съветските войски през Аляска. Толкова бързо и брутално.
  Движеха се нови съветски танкове.
  Екипажът на Елизабет се бие на първия, експериментален и не съвсем завършен танк Т-54. април 1947 г. В Аляска все още има сняг, но руските момичета се бият боси и по бикини. И такива красиви момичета.
  Елизабет стреля с боси пръсти по врага. Американският Шърман удря. И оголвайки зъбите си, воинът казва:
  - Слава на идеите на великия комунизъм!
  Екатерина също стреля с голи пръсти на изсечени крака и писъци:
  - Слава на победните резултати на нашата армия!
  Елена също стреля, този път използвайки аленото зърно на гърдите си, улучвайки врага с много добри точки и изръмжа:
  - Слава на нови решителни победи!
  Euphrasia, блъсна опонентите, използвайки ягодово зърно и удряйки "Pershing" излая:
  - И ние ще спечелим!
  Воините очевидно се разпръснаха като земеровки. И така американците са овършати.
  Тук снаряд попада в челото на танка, но веднага рикошира. Елизабет реве и подскача:
  - Слава на идеите на комунизма!
  И той също изпраща снаряд в отговор, с помощта на босите си пръсти. Това е момиче, което е на истинска мисия.
  Такива са красотите на битката.
  Съветските войски устояха в Аляска. И през май пристигна първият IS-7, въплътен в метал.
  А на него е екипажът на танка на Аленка.
  Ето такова борбено момиче. Докато стреля по врага, той го улучва изключително точно.
  И пистолетът колко е мощен: 130 мм. Тя удря врага от голямо разстояние. За американците основният танк все още е Шерман, който е добър само за отбелязване на немски и съветски танкови асове. Има малко по-добър Пършинг, с по-мощен пистолет от 90 мм калибър. А съвсем малкият "Суперпършинг", чието оръдие с калибър 90 милиметра и дължина на цевта 73 EL, е в състояние да нанесе опасна рана на съветската машина ИС-7 на борда и в близост. Американските оръдия изобщо не вземат пирамидални немски танкове от всички ъгли. ИС-7 е пробит отстрани. Т-54 - "Суперпершинг", може да вземе близо до челото, а на борда на разстояние. Но засега СССР разполага с основния танк Т-34-85, който все още не е свален от производство и воюва с американците. Той е приблизително равен на Sherman и по-слаб от Pershing.
  Така че на съветските войници им е трудно. И гледат със завист на единствения, първия експериментален танк ИС-7.
  Тази кола е горда и готина.
  ИС-2 и ИС-3 също се бият. Последната машина в челото не е пробита с изключение на "Superpershing". Е, ИС-3 може да бъде пробит и в долната част на корпуса.
  ИС-2 е малко слаб в челната броня на купола.
  Момичетата Наташка и нейният екип се бият на този танк. Бойни красавици. А те от ИС-2 нанасят съкрушителни удари, със смъртоносни снаряди.
  Наташка притисна краката си с боси пръсти и изхвърли убиеца, пробивайки американеца и вякнула:
  - Слава на идеите на добрия комунизъм!
  Зоя притисна аленото си зърно към лоста убиец и изкрещя:
  - За арийския мир и ред!
  Августин също взриви с облитерация с голата си пета, удряйки врага и излая:
  - За категорични победи!
  И накрая, Светлана изхвърля краката си с помощта на босите си пръсти, посича врага и скърца:
  - За голяма сила!
  Воини от Червената армия напредват през Аляска. Лятото дойде и беше топло и беше приятно за момичета по бикини и боси по танкове. Германците, след като преодоляха Гренландия, кацнаха в Канада. И от юг те започнаха да се движат от Аржентина. В Бразилия имаше разделение на прогермански и проамерикански фракции. Германците с мощен удар от своите по-боеспособни дивизии решават въпроса в своя полза.
  Нацистите имаха по-мощна и ефективна щурмова карабина, която стреляше от голямо разстояние и много бързо. Янките търпяха поражение след поражение.
  Нов екип от английски момичета, воден от Джейн Армстронг, настъпваше от юг ... Воинът се би в Бразилия през лятото ... Проамериканските сили се съпротивляваха бавно.
  Но във Венецуела жените воини се сблъскаха с американски войски. Те се биеха на остарялата "Пантера" -2, която вече е практически прекратена в полза на пирамидални модели на оборудване.
  Но британците дори на този танк бяха по-силни от американците. Те стреляха от пистолета по Шерманите, които вече бяха безнадеждно остарели, можеха да се бият само при равни условия със съветските тридесет и четири.
  Джейн стреля с боси пръсти от разстояние. Удари врага и изчурулика:
  - Това е величието на Великобритания - няма да увехне!
  Грингета разби изсечените си крака във врага с боси пръсти. Тя разби Шърмана и изписка:
  - Нашето кралство ще бъде готино!
  И тя си показа езика!
  Тогава Моника стреля, уцели врага право в целта с боси крака и изгука:
  - За спасение на душата!
  А след тях лупанула и Маланя. Точно удари по-опасния Pershing, счупвайки корпуса му.
  Разбира се, с боси пръсти, тя изгука:
  - Слава на идеите на кралските сили!
  Момичетата се бориха много агресивно и градивно.
  А в Канада се движеха избрани немски части. Герда на танка "Тигър" -4 пирамидален смаза Америка и нейните владения. И те се счупиха под съкрушителните удари на врага.
  Герда стреля с помощта на босите си пръсти, удари врага и извика:
  - За арийския комунизъм!
  Шарлот също тупна, този път с аленото зърно на гърдите си, прониза американската кола и избълбука:
  - За величието на Германия!
  Кристина също удари врага. Тя смачка бронята му с помощта на голи пръсти на изсечени крака като черупка на яйце и избълбука:
  - За нашите феноменални постижения!
  Магда също изръмжа, смачка врага като глина и изрева:
  - За такива ресурси, които е невъзможно да се каже в приказка, а не да се опише с химикалка!
  Трябва да се отбележи, че момичетата са изключително борбени и много подвижни. И с тях е много забавно.
  И тогава главните градове на Канада паднаха: Квебек и Торонто. И животът стана по-добър, Фриц и по-забавен ...
  Хитлер обяви, че Америка ще бъде довършена!
  С разработването на атомната бомба САЩ не успяха. Вижда се, че късметът в този случай се обърна от Америка в полза на Вермахта. Какво от това? Има други основи за победа и успех. Така че е твърде рано да се отчайваме.
  Но Фриц с техните чуждестранни полкове далеч превъзхождат Съединените щати като войски. И те са способни на много в унищожаването на врага.
  Тук Герда, например, хвана черен боец. И така го измъчваха, принуждавайки го да прави любов, че той изпусна копитата си. И всъщност е доста готино.
  През есента на четирийсет и седма Фриц навлезе на територията на същинските Съединени щати. Съветските войски все още воюваха в Канада.
  Аленка на ИС-7 се биеше с цяла бригада Шърмани и Першинги. Шерманите тук бяха от клас Firefly, с дългоцевно 76 мм оръдие, опасно за ИС-7 при стрелба встрани. Така че момичетата бяха в сериозна ситуация. IS-7, въпреки всичките си достойнства, има оръдие с ограничени боеприпаси и не много бързострелящо.
  Тук Аленка стреля с помощта на боси пръсти, удари американеца и изписка:
  - По моя път на война!
  Анюта се блъсна на свой ред с помощта на алено зърно, удари шермана и извика:
  - За победата на СССР!
  Алла също тупна с помощта на боси пръсти. Прониза американската кола и изкрещя:
  - За идеите на комунизма!
  Мария също удари, с помощта на зърното на ягода, разби противника на парчета и изсъска:
  - За великите ръкописи на Ленин!
  И Матрена се предаде с боса си пета, смачка бронята на Шърман и изписка с пълно гърло:
  - За моите рицари на светлината!
  Това са петте, това са момичетата - по-готини не можете да намерите! И всички са толкова млади и свежи. И момичетата миришат на мед. Нищо чудно, че войниците с такова удоволствие облизват лоното на Венера с езика си. И още се облизват.
  Да, ИС-7 се поддаде обратно, за да не бъде разкъсан на парчета. Ето защо това е танк, всички танкове са танк.
  Може би с изключение на пирамидалния немски ...
  Но повечето Шърмани са убити, а останалите се оттеглят.
  Така режат съветските момичета.
  А в небето Анастасия Ведмакова и Аленка Соколовская вършит фрица. Този Покришкин не е пара за тези момичета. А красавиците се бият боси и по бикини. И алените зърна на гърдите се използват при стрелба, което повишава бойната ефективност на стрелбата.
  Но той разбира по-добре Албина и Алвин. Момичетата успяха да получат шест степени на Рицарския кръст. Най-високата шеста степен на Рицарския кръст на Железния кръст с платинени дъбови листа, мечове и диаманти им беше присъдена, след като свалиха повече от хиляда самолета всеки.
  Ето ги момичетата - момичета за всички момичета ...
  Но и Анастасия Ведмакова, и Аленка Соколовская събраха повече от двеста самолета. И те вече имаха осем звезди на героя на СССР.
  Анастасия натисна босите си пръсти върху бутона за стрелба на самолетното оръдие и събори американска кола, скърцайки:
  - Имам супер момиче!
  Аленка Соколовская нанесе удар на врага с помощта на аленото зърно на гърдите си, събори три самолета и излая:
  - А аз съм още по-готина!
  Това са момичета, такива момичета!
  И унищожи Америка.
  Е, разбира се, Алвина и Албина го правят още по-забавно и готино.
  Алвина използва алени зърна, когато снима ...
  И Албина ягода ...
  И двете момичета много обичат да работят с езика с нефритени, пулсиращи пръчки. Те имат такава страст и кредо на агресия!
  Албина стисна босите си пръсти и изчурулика:
  - И те ходят на море, дамски момичета!
  Алвина, стреляйки, потвърди:
  - Готин елемент, убиващ елемент!
  И сега германците, съветите и японците се вклиниха по-дълбоко в американската територия.
  Японците имат свои собствени бойци: момичета нинджа. Много смели и борбени.
  Ето едно синьо момиче нинджа, как пуска бръснарско ножче с босите си пръсти, отрязвайки главите на американци и бърбори:
  - Няма да минат!
  И сече мелницата със саби.
  А жълтото момиче нинджа ще държи истинско ветрило с мечове. И тогава, с боси пръсти, той ще хвърли отровни игли и ще ги изстреля с убийството на янки войски, удряйки опоненти.
  И извика с пълно гърло:
  - В цялата японска слава!
  И момичето с червена коса, както наклонената мелница ще държи, и реже враговете.
  И тогава той ще го вземе с босите си пръсти и ще ги удари и ще разпръсне янките в различни посоки. Това е красотата на битката.
  И рев:
  - Ние сме нинджи!
  И тогава момиче с бяла коса на нинджа ще проведе прием с хеликоптер с мечове. Накълцайте противниците, смачкайте ги. И от аленото зърно блъска мълния, реве:
  - За победата на Япония!
  Е, на такива крадци никой не може да устои! Ето ги момичетата, всички момичета момичета...
  И те са толкова агресивни.
  Но тук битките гърмят с колосална интензивност. Силите на Оста се придвижват от север и юг, буквално притискайки Америка с гигантски клещи.
  Ето клип от някогашната славна страна, който поразява въображението.
  До края на есента Фриц вече доста се бяха вклинили на територията на Съединените щати.
  Тук Герда се бие в танка Тигър-4 и по пътя си спомня бившия си,
  Също много славни подвизи.
  Герда беше леко окървавена, но беше доволна. Но настроението беше развалено от ужасната воня, излъчваща се от разрязания корем на таласъма, и страха, че още сто, ако не и повече, същите същества ще дотичат.
  Междувременно Шарлот хвана упорития си противник за главата и изпълни смъртоносна техника "двоен Нелсън", извивайки врата на създанието. Огненият воин тук се оказа в ролята на своеобразна майка Тереза - от гледна точка на милостта към жестоко бития таласъм. Изразено:
  - Мила съм, мила, и майка ми е мила - като мъдра сова!
  Герда се разтревожи:
  - Не разбираш ли?
  Шарлот беше изненадана.
  - Какво да разбирам?
  "Няма ли да чуят динозаврите или хибридите на плъхове и хлебарки?" Герда стисна устни.
  Шарлот се изкиска.
  "Не очаквах да си такъв глупак!" Да, ще убием поне хиляда от тях!
  - Удрят те с бухалка по главата!
  - Не. Повярвай ми, меганомът може да ни чуе. - заекна тогава момичето. "Ако султанът на джуджетата не го е взел, тоест не го е извикал на служба, тогава той не би могъл да отиде твърде далеч от нас.
  Герда попита с много слаба увереност:
  - А другите джуджета, елфи, анихобити?
  Шарлот бързо с мъжка безпощадност угаси последната си надежда:
  - Други може би чуват, но какво ги интересува това? Познава само меганома Кий-Дар.
  Герда започна да бърше окървавения си крак в огромен пищен лист. Листът само външно изглеждаше мек, но всъщност беше бодлив. Босата блондинка даде поука:
  - Не всичко е злато, което блести, но всичко, което смърди - винаги се оказва лайно! В света има толкова мръсотия, че е невъзможно да се повярва в чистотата на създателя, дори след като сте направили няколко крачки по земята!
  В отговор Огненият дявол отново изсъска с въздух в пластмасовата си тръба. Тогава момичетата дълго слушаха нощта. Но меганомът Кий-Дар не чу или дори не можеше да чуе. И тук явно нямаше друг гном.
  Герда пееше:
  - Ако един приятел изведнъж се оказа нито приятел, нито враг, а гном ... Това означава, че чакаме лудница!
  Шарлот прекъсна приятеля си:
  - Е, искаш ли да бъдем покрити от легион духове? Хайде с крака и бързо!
  Те отново продължиха изтощителното си бягане, въпреки че и двамата воини вече бяха болни от умора. Понякога Герда заспиваше в движение, в сладки кратки моменти изглеждаше, че лежи, почива (вид сън в сън - просто е невероятно готино!). Но виденията се разпадаха като буца глина, паднала на земята - лесно и без усилие, само тялото трепереше нервно. И тогава всичко започна отначало, сякаш невидимо махало се люлееше. Имаше някаква полуреалност и полуреалност наоколо, трябваше да изпъкна клепачи, за да не се затворят, тежки. Босите крака на момичетата бяха зверски надупчени, но именно тази ужасна болка не им позволи напълно да забравят и да загубят чувството си за реалност. И пейзажът постепенно се промени .... Високи стени ясно се очертаваха през тъмнината наоколо, умореният рус воин беше сякаш в черен каменен коридор. Чуха се звуци, тежкото ехо от тичането му. И имаше нещо друго ужасно и неподвижно отпред. Нещо живо, то, макар и невидимо, чакаше момичетата и те хукнаха натам. Разбира се, те не искаха да попаднат в ада, но въпреки това бягаха като овце, подгонени от тигър. Дори не е ясно защо, те започнаха да мечтаят за такива боклуци, може би поради изключителното физическо натоварване през последните седмици от войната в пустинята на Африка и планините на Азия ...
  Герда прошепна:
  - И дори раят може да бъде ад, че не е нужно да плувате до ада дълго време!
  Нещо сграбчи ръката на момичето. Съзнанието се върна към воина. Изведнъж се озова неподвижна. Земята леко се спускаше напред. И се чу слабо плискане на вода. Свежест и влага лъха в изтощеното лице на момичето.
  Герда възкликна:
  - Леле, можеш дори да тичаш в рая!
  - Вири! Шарлот въздъхна с чувство. - Мястото, където блаженстват падналите войници на Велика Германия. - Звънкият й войнски глас беше пълен с искрена радост.
  Герда не споделя този оптимизъм:
  "По-скоро като предното поле на Вириус.
  Шарлот каза ентусиазирано:
  - Дето има нива, има нива!
  Герда си спомни легендата, спомни си как по пътя към Райх-Сарай пресякоха малка река със сребриста вода. От височината на кралския кон преминаването изглеждаше лесно и бързо забавно. Русокосият воин дори се почувства като султан или султана, което, между другото, е още по-добре! Но едно е да седиш на гигантски елитен кон, а друго е да пътуваш на собствените си крака на богиня. Чудя се колко дълбока и коварна е тази река?
  Герда лукаво, но образно отбеляза:
  - И предното поле е мое!
  - Можеш да плуваш? Червенокосото момиче се обърна към нея.
  Герда сви рамене.
  - Какъв глупав въпрос. Къде видяхте представител на елитния SS батальон, който да не може да плува.
  Шарлот решително разтърси пламтящите си къдрици.
  - Забравете елита на SS. Има напълно различен свят или дори безкрайна вселена с безброй светове. Не всичко е както беше при нас!
  "Мога ли?" - попита се Герда, като отново се вгледа в празнотата, която беше във вътрешността на воина.
  Шарлот промърмори:
  - Ами бързо раждай! Времето изтича!
  "Разбира се, че трябва да мога да плувам!" - каза весело русата воинка, като видя съмнението върху нежното и същевременно страховито лице на приятелката си.
  Пеперуда с размерите на албатрос, с крила на сини и жълти петна, размаха антени в знак на потвърждение, че голокраката блондинка казва истината.
  - И аз така предполагам или почти така - несигурно отговори Шарлот. - Въпреки че знаете поговорката: пуйката помисли и влезе в супата, гарванът не помисли и свърши в таран! Във всеки случай е по-добре да знаеш как, защото не мога да те измъкна. И имаме само един път - от другата страна.
  Герда стисна здраво юмруци.
  - Разбира се, готиният плуваше!
  Шарлот предупреди:
  - Може да имаме проблеми с меча!
  Бляскави воини се приближиха до самия край на брега и нагазиха в черната нощна вода. Герда усети напора на водата - рекичката имаше леко течение. Голокраката блондинка коленичи и лакомо се напи, след което поръси умореното си прашно лице. Сънливостта веднага изчезна. Водата беше хладна и нежна, исках да легна в нея и да отпусна болезнените мускули на женското тяло ...
  Герда каза с ентусиазъм:
  - И мините в предното поле са невидими!
  - Чакай малко! - прошепна Шарлот.
  Герда се изненада:
  - И какви са капаните пак тук?
  Огненият воин успокои:
  - Не, но ... мисля, че все още имаме шанс!
  Огненият воин отново целуна бялата й пластмаса с гъбите си. Тя слушаше, оглеждайки се внимателно.
  Герда от своя страна се отпусна и сякаш се храни с божествена енергия от водата. Шарлот я попита:
  - И виждате ли, трудно ми е да се концентрирам на това място.
  Голокраката блондинка също погледна назад. Имаше чувството, че скоро ще светне. Тъмнината престана да бъде катранено черна, тъй като съвсем наскоро в нейната непроницаемост се появиха нестабилни пролуки - изглеждаше, че още малко и покривалото на нощта ще падне. Така че преследването ще започне много скоро. Добре, че стигнаха до реката. Герда, свивайки вежди, се вгледа внимателно: водата се виждаше ясно в краката й, които караха мъжете да полудяват, неясно - в центъра на течението. Другата страна беше почти потънала в мрак.
  Снежнобелият воин отбеляза:
  - Само сега мъжки ръце да галят изтощените ни тела с пронизали от напрежение вени. Как ще му се насладим? О, страдаща плът на невинни момичета. Моето лоно на богинята Венера, толкова иска любов и щастие, каквото всяка жена желае!
  Шарлот взе отново лулата си. Този път на Герд се стори, че или във въздуха, или в земята, нещо трепна в отговор. А на голата пета на русия воин нещо беше натрито с шипове и в същото време толкова нежно. Тя заяви:
  - Ето я насладата на боа констриктор.
  - Чу ли? Младият огнен дявол развълнувано я хвана за ръката. - Стъпките на меганома! О, снежнобяла женска миришеше? Кий-Дар отговори. Шарлот целуна приятеля си по ухото. - Повярвайте ми, победата ни е близо, Той е някъде тук!
  Герда отбеляза:
  - Да, близо ... Като Луната за бугер!
  Шарлот започна да духа по-силно в свирката си, изработена от магическа пластмаса, създадена от елфи (все пак техно-магия!), след което притисна ухо към земята. Този път взаимното разклащане на почвата беше много по-забележимо.
  Герда отбеляза философски:
  - Има такъв знак, че колкото по-дълго нямате късмет в началото, толкова по-успешен ще бъде краят!
  - Да ... - Изумрудените очи на най-красивото момиче примижаха щастливо, - той дойде на повикването! Кий-Дар!
  Герда сложи пръст на устните си:
  - Да, внимавай. Може би изобщо не е този меганом или създание от съвсем различен ред!
  Те замръзнаха, ослушвани. Треперенето на земята стана по-равномерно, тежко. Някъде наблизо, между "островите" от храсти, си проправяше път огромен персонаж. Беше като гигантски джин, покорно търсещ господар, макар и последният голобрад младеж...
  Шарлот каза:
  - Вероятно дори не можете да си представите цялата сила на меганомите. Това са толкова мощни създания, че дори адският огън се отдръпва пред тях!
  Герда веднага възрази:
  - Не, защо не мога да си представя ... Ако гномът е силно създание, тогава меганомът трябва да бъде с порядък по-силен. В крайна сметка самите думи мега са милион пъти повече!
  Шарлот охотно, като момиче на среща с поп звезда, се съгласи:
  Да, прав си приятелю! Точно в един милион, това е цяла непобедима армия!
  Герда се изненада:
  - Защо не му се обади по-рано и остави приятелите ни да умрат?
  Вместо отговор младата и червенокоса дяволица отново целуна свирката й, а въздухът излезе с леко съскане от извитата дюза. И изведнъж Шарлот замръзна на половин дъх, а изумрудените й очи се закръглиха. Огненият вълк седна във водата и докосна ръката на Герда. Толкова много исках да й отговоря, когато изведнъж...
  Босите крака на момичето внезапно пламнаха от такава остра болка, че веднага подскочиха и... накрая се събудиха. Мадлен държеше бухалка със свързан към нея електрически проводник. На розовото се появи мехур от електрически разряд, дори леко кератинизиран от бягане по горещ пясък и остри планински камъни.
  Капитанът на СС изръмжа:
  - Станете и се пригответе да облечете парадната си униформа! Не можете да парадирате с едни бикини пред фелдмаршал! Виж, скъпа, ще бъдеш възнаграден, но ако изхвърлиш глупостта, тогава ще накарам колелото на Конан да се върти за един ден и в същото време ще дам електрически удар. - Мадлен направи ужасна физиономия. - Въпреки че не, не ден, а цяла седмица, без нито една минута почивка. Все още имаме време.
  Момичетата бързо започнаха да се събират.... И на друг континент също се случиха интересни събития и подобни.
  Да, и сега битката се завръща и воинът Герда, използвайки босите си пръсти, изпраща снаряд със смъртоносна сила. Разбитият Пършинг спря.
  Тук се промъква нещо по-голямо и по-тромаво. Най-новата американска разработка е самоходно оръдие с калибър на оръдие с дължина 155 мм и дебелина на бронята 305 мм. Тежи сто и двадесет тона и се движи много бавно. Едвам пълзи...
  Герда разби Шърман с добре насочен изстрел и отбеляза:
  - Отива в душата ни!
  Шарлот стреля с босите си пръсти, разби врага на разкъсани парчета метал и изписка:
  - За чест и Родина!
  Кристина отбеляза с ужас:
  - Можете ли да го вградите с бомбардировач?
  Магда уверено каза:
  - Остави това на мен!
  И момичето насочи оръдие към врага, с упоритите си пръсти на краката, и се удряше.
  И американското чудовище спря и избухна.
  Това са момичетата от Третия райх - браво!
  Зимата дойде и ИС-7 се движи през снега. В Америка се водят битки. Красавиците от СССР се бият неистово.
  Аленка стреля по Първинга с боси пръсти и разби противника.
  И тя изгука:
  - Слава на руския комунизъм!
  Анюта също удари със снаряд. Тя приложи техниката с помощта на боси пръсти и изгука:
  - Ще кажа Супермен момиче!
  Алла също взе, стреля и уцели друг танк на Патън. И толкова готино.
  Какъв вид зеленчук е този най-нов танк Patton? Това е "Overweight", само че с по-мощен двигател с 810 конски сили и по-наклонена броня.
  Каква впечатляваща машина, която може да се превърне в проблем за Т-34-85. Но ИС-7 я бие като от разстояние. И съветският танк, след като получи снаряд в челната броня, го изпраща в рикошет. Ето една бойна машина. И в отговор поваля американеца с един замах.
  Тогава Мария стреля, поразява точно врага. То го пронизва и изкрещява:
  - Армията ни е силна, тя пази света!
  И той също използва голи пръсти.
  И тогава Маруся ще бъде прецакана. И смажете бронята на врага на чипове. С помощта в този случай на гола пета.
  И рев:
  - За новите реформи на Сталин!
  Тя е толкова борбена красавица и иска да угоди на всички.
  Така работи екипът на ИС-7, което е адски гадно.
  Но тук идват момичетата.
  Елизавета се бие на Т-54. И действа отчаяно. Такава агресивна кучка.
  И момичетата имат много добра кола. И стрелят от него изключително точно.
  Например взеха и удариха "Суперпершинг" и викат:
  - Свещеният ни комунизъм!
  Елизабет насочи пистолета с боси пръсти. Лупанула в мишената и изписка:
  - Моята победа ще бъде голяма!
  И намигна на спътниците си.
  Екатерина се удряше с алено зърно и изпищя:
  - За големите ни победи!
  И как се смее с цяло гърло.
  И Елена, с помощта на босите си пръсти, ще се удари във врага. Тя счупи мощната броня, разцепи метала и изписка:
  - Могъща наша нация!
  И да реве с цяло гърло...
  - Ура!
  И Ефрасия също удря врага, този път с ягодово зърно. Смажете врага и бърборете:
  - За величието на комунизма по всички планети на галактиката!
  Това са най-готините момичета на света. И няма какво да ги спре или ограничи.
  Екатерина изписква и поклаща гърди:
  - Имам супер момиче!
  И зърната й са излети с рубини ... Веднъж тя ги бутна в лицето на черен мъж и го принуди да оближе. После облиза мъжкото му съвършенство с език. Какъв приятен вкус.
  Колко е хубаво за едно момиче - да не опиша по-голямото удоволствие на света.
  Ето как момичетата смазват врага. И се радват на своите славни победи и колосални постижения.
  А Анастасия Ведмакова и Аленка Соколовская като цяло са невероятни момичета. В тях просто кипят вълни от страст и цунами от похот.
  Анастасия стреля с аленото си зърно по врага, уцелва самолета на янките и изпищява с пълно гърло:
  - Аз съм красив супермен!
  Аленка Соколовская, продължавайки да смазва врага, с помощта на ягодови зърна и рев:
  - И съм по-висок от момичето на всички на света!
  Такива са бойните жени и трябва да кажа, че откраднаха още! Никой не може да им устои.
  Дори Америка ... и всеки вече е спечелил десет златни звезди на героя на СССР ...
  За такова феноменално постижение те получиха специална награда: диамантената звезда на героя на СССР. Това само по себе си е много почтено и готино.
  Забавлявайте се красавици!
  Най-доброто, разбира се, тепърва предстои!
  Олег Рибаченко извърши поредната си операция в Саудитска Арабия.
  Царската армия на Николай II разширява руската територия. Заедно с Олег момичето Маргарита Коршунова сега се биеше. Също така мутант - войн, получил безсмъртие.
  Е, вечните деца доведоха в подчинение всички тези банди на муджахидините. И ги победиха - принудиха ги да положат клетва пред руския цар.
  В същото време Олег Рибаченко не е против да напише красиво и малко по-различно продължение на приключенията на момичетата;
  След новата година германците и коалицията напреднаха значително в Съединените щати. Американците, имайки си работа с по-напреднал в технологично отношение враг, губеха.
  До края на март Вермахтът се приближи до Вашингтон и започна да щурмува столицата на САЩ.
  Битките бяха неравностойни и беше очевидно, че момичетата печелят тук ... Особено пирамидалният резервоар, Герда е добра, като нейните композиции.
  Герда, по време на обстрела на Белия дом, когато танкът й беше ударен от пряк огън, заспа и тя сънува така ...
  Тя видя партизанката Лара Михейко, хваната от нацистите. Момиче на четиринадесет години се върна от нацистите. Двама от спътниците й бяха убити. И самата тя се скри в колибата.
  Баба искаше да я предаде за своя внучка, но нацистите не й повярваха. И ме взеха... Предстои издирването.
  И тогава Лара грабна граната, нацистите паднаха. Момичето мислено се сбогува с тази светлина и я изхвърли ... Но гранатата не избухна.
  Не можеше да се избяга героично.
  Те събориха Лара, удариха я няколко пъти и направиха синина под окото й. Но те не удряха силно, явно се страхуваха да не осакатят!
  Когато я доведоха в хижата за разпит, Лара се държеше нагло.
  Поглеждайки смело в очите на полковника от СС, тя каза:
  - Фрицът скоро ще те унищожи! Чуйте грохота на оръдията, смъртта идва от Червената армия!
  Полковникът отговори:
  - Дръзко момиче, ще се запознаеш с камшика!
  Лара смело извика:
  Болката не ме плаши!
  Полковникът нареди:
  - Изкарайте този гад навън с плакат: партизанин и го покажете на цялото село!
  Полицаят побърза да каже:
  - На улицата валеше сняг и е мраз ... Не трябва ли момичето да бъде изведено босо, за да охлади плама си!
  Полковникът от СС кимна в знак на съгласие.
  - Правилно! Нека бъде като бос в слана, може би ще дойдете на себе си!
  Палтото на Лара беше скъсано, както и пуловера. Останала само с една памучна рокля. Събуха грубите си обувки и черните чорапи. Момичето остана босо в една лека рокля.
  На врата й окачиха плоча с надпис: "Аз съм партизанка". И като вързаха ръцете му отзад, го изведоха на верандата. Босите крака на момичето бяха студени и снежни.
  Лара се усмихна. Беше наистина смутена от синината по лицето си и от начина, по който изглеждаше. И можете да ходите боси в снега. Подметките й бяха станали много груби през лятото от многото ходене на боси крака. Обула се е наскоро и не й се налага за първи път да търпи студ и глад.
  Лара отиде и продължи да се усмихва. Вятърът духаше, развяваше медночервената й коса и сняг хрущеше под босите й крака.
  Момичето вървеше с такъв вид, като принцеса на трона. И остави след себе си елегантни, малки отпечатъци, почти детски крачета.
  Хората я гледаха със съчувствие.
  Една от бабите с кожено палто промърмори:
  - Ужас! Водят момичето босо!
  Времето беше слънчево и втвърдените, мазолести подметки на Лара почти не страдаха от студа. Тя отиде до себе си и оголи зъби.
  Тук тя беше изгорена от удар на камшик. Момичето изкрещя и прехапа устни.
  Тя беше ударена още няколко пъти със сила. Лара едва се държеше на краката си и с усилие на волята сдържа вика си.
  Упорито момиче било изпратено в специална колиба, където имало уреди за мъчения.
  Тук я поставиха на стелаж и започнаха да горят петите й с нажежено желязо ...
  И двама палачи бичуваха Лара с камшици. Отначало момичето сдържа виковете си с титанично усилие, но когато по босите му подметки бяха залепени широки железни ленти, червени от горещината, тя изпищя и изгуби съзнание. Тя беше докарана...
  Ужас...
  Герда се събуди... По дяволите, трябва да мечтаете за това, когато те са на прага на победата, танкът им обстрелва Белия дом.
  И тогава излизат такива гадни неща ...
  Герда стреля по "Суперпершинг", излизащ от къщата, прониза го и изгука:
  - Мир, труд и любов!
  След това тя изплези език.
  Шарлот също удари врага с голи пръсти на краката си и изкрещя:
  - Аз съм супер момиче!
  Кристина също влезе, съскайки като змия и натискайки бутона на джойстика с аленото си зърно, пробивайки врага:
  - Ние сме супермени!
  И Магда ще удари шамар на врага, ще смаже танка, ще накара бойния комплект да детонира и ще издаде:
  - Дайте висш пилотаж!
  След това намига на партньорите си. Ето едно момиче - считайте за най-висок клас стрелец.
  Жените воини унищожават янките и печелят резултати... Албина и Алвина вече са вкарали по две хиляди свалени коли. За това те получиха нова награда: Диамантената звезда на Рицарския кръст на Железния кръст със сребърни дъбови листа, мечове и диаманти.
  Така момичетата се отличиха и станаха асове от супер класа. И никой не можеше да ги спре и победи.
  Анастасия Ведмакова, Акулина Соколовская и Орлова получиха по една нова награда: орден на Славата от най-висока степен с диаманти, за което много се зарадваха. Това са едни готини момичета.
  И войната е към своя край ... Американците на 20 април 1948 г. капитулират. И още една история за Втората световна война се обърна с главата надолу.
  Този път изглежда като период на дълъг мир. СССР си върна Аляска и всички бяха доволни. А страните от американския континент бяха разделени от Япония и Третия райх. Така приключи временното преразпределение на света.
  Германците са уморени от войната.
  Хитлер разрешава полигамията в Третия райх - до четири съпруги всяка и въвежда драконовски данъци за двойки без деца или по-малко от три. Това беше силен ход за насърчаване на демографската политика.
  Освен това самият Хитлер е имал много деца, получени чрез изкуствено осеменяване. И сред тях беше необходимо да се избере наследник на трона.
  Нямаше тъга, Третият райх смилаше завоюваното заедно с Япония.
  Но на 5 март 1953 г. Сталин умира. И Берия дойде на власт. Защо Берия? В реалната история той също имаше добри шансове за трона, но случайност му попречи: бунт в ГДР, по време на чието потушаване узря контразаговор срещу Берия. И тук ГДР, разбира се, не е.
  Освен това Хитлер също искаше добре предвидимият и известен Берия, който беше германофил, да управлява след Сталин. И Сталин, когато здравето му се влоши, направи завещание в полза на Берия.
  Така че всичко се реши в полза на шефа на тайната и не само на тайната полиция.
  Е, Берия предложи на Хитлер да се справи с Япония, докато не се сдобие с ядрено оръжие.
  Никога не знаеш какво може да измисли един самурай.
  Берия и Хитлер се договориха за съвместна война с Япония и разделянето на нейната територия.
  На 20 април 1954 г. започва съвместна война срещу обширната колониална империя на самураите.
  Каква нова страница се обръща в историята. Съветските войски настъпват към Япония.
  И германците също... Тук отново Герда и Шарлот се бият в пирамидален танк. Имат двуместна кола с тегло петдесет тона и компактен газотурбинен двигател с мощност 2500 конски сили. Можете да си представите каква бърза немска кола. А бронята е специална, с примес на пластмаса. И много силен непроницаем от всички ъгли. Малък калибър от 75 мм, но с много висока начална скорост на снарядите в оръдие с високо налягане. Има повишена бронебойност. И запасът от снаряди и скорострелността са страхотни. Проводимостта е висока.
  Самият резервоар е просто супер ... Така че Герда знае с какво да се бие.
  Съветските коли са по-слаби. Основният резервоар все още е Т-54, колата не е лоша, сравнително евтина, но много по-ниска от немската във всичко. IS-7 все още не е станал масов. Той беше забелязан от ИС-10, който получи 122-мм оръдие, но с по-дълга цев и добра челна броня, с по-слаби страни. Но всичко това се вписва в теглото от петдесет и три тона, което не е лошо.
  Герда стреля с танка си Panther-6 по японците, използвайки босите си пръсти и натискайки бутоните на джойстика, докато реве:
  - Слава на идеите на арийското братство!
  Шарлот натиска бутоните на джойстика с аленото си зърно, линия от седем картечници и изписква:
  - Нашето щастие е в комунизма на арийската мечта!
  И момичето отново се смее...
  Кристина и Магда се бият на друга пирамидална "Пантера"-6.
  Кристина натиска бутоните на джойстика с боси пръсти и удря врага от Япония и реве:
  - Браво на гаджето ми!
  Магда също открива огън и, смеейки се оглушително, казва, натискайки бутона на джойстика с рубинено зърното си:
  - Слава на нашите младежи!
  И как се смеят с цяло гърло. Такива са, честно казано, прекрасни момичета в вълнението на войната.
  Да, за Япония изглежда денят на страшния съд е настъпил. Но всичко върви по план.
  Елизабет и нейният екипаж се бият на танк Т-54, донякъде модернизиран. Но разликата е малка. Пистолетът е станал малко по-бърз, а снарядът е по-бронебоен. Това е разликата.
  И двигателят е същият дизелов двигател с 520 конски сили ... Японците използват танкове по собствен дизайн и лицензирани немски. Като цяло колите също са добри. Особено машината Хирохито-3, тежаща петдесет и осем тона, със 105 mm оръдие с дължина на цевта 70 EL, превъзхождаща T-54 по въоръжение и не отстъпваща по брониране и ходови характеристики, с изключение на резерва на мощност.
  Този японски танк е проблем за СССР. Но има и по-леки коли от Страната на изгряващото слънце.
  По-лесно е да се справите с тях.
  Елизабет стреля с боси пръсти и улучва самурайските танкове. Тя го прави много хитро и изкрещява:
  - Слава на нашето свободно Отечество!
  Екатерина пак стреля с алено зърно и разбива японска кола, изписква:
  - За дадената от Бога Рус!
  Елена също блъска врага, разбива вражеския танк с помощта на голата си пета и реве:
  - За величието на идеите на комунизма!
  Ефрасия също стреля и го прави с помощта на ягодовото зърно на еластичните си гърди и изписква:
  - Слава на победите на висшия комунизъм!
  Така те ловко придвижват танка си и избягват поражението. Танкът Hirohito-3 също може да се класифицира като тежък, но е доста масивен. Трудно е да победиш машина като тази.
  И тук отива при момичетата. Пистолетът е с по-голям калибър и по-висока от началната скорост на снаряда. Бронята на челото на японската кула е дори по-дебела от съветската 240 мм, а челото на корпуса също е по-дебело в горната част от 150 мм и 120 мм в долната. А скоростта на японците е още по-висока, газотурбинният двигател е 1500 конски сили. Да, този танк е най-добрият в Япония. Не се шегувай с него.
  Но Елизабет, с помощта на алено зърно, изпраща снаряд право в задника и японският танк експлодира, без да уцели съветската кола.
  Екатерина изчурулика и целуна приятелката си по боса пета:
  Ти си умна Лиза!
  Елизабет не се съгласи.
  - Аз съм просто гений!
  И как се смее с цяло гърло. Ето го момичето.
  И те вият много ... Екатерина, например, си спомня четиридесет и една години как тогава е оттекла. Обувките се счупиха след няколко дни и трябваше да стъпвам бос. И по навик за градско момиче, боли, всяка бучка, всяка клонка, всяка бучка се усеща. И тя счупи краката си до кръв, когато всяка стъпка избухва от болка.
  Никога не е предполагала, че ходенето бос може да бъде толкова болезнено. Нищо чудно, че Юго симпатизираше на босото момиче Клоет. Ако дори през лятото такива момичешки крака, тогава каква зима.
  Катрин обаче бързо свикна, младото тяло се адаптира бързо, ранената подметка е обрасла с мазоли и загрубяла. И беше приятно да ходя бос. Екатерина дори не обу обувките си, докато не удари сланата. Тогава обаче се оформили техните четирима и Еуфрасиния ги научила на изкуството на вещиците. И вещиците често тичат боси в снега, за да удължат младостта си. И накратко, момичетата бяха усвоили тайни знания и изглеждаха на двайсет години, а боси и по бикини не замръзнаха в студа. Ето какви са красавиците. И няма по-готини, освен, разбира се, Аленка. Тя се биеше на IS-10 в модификация с удължена цев. Танкът се появи в поредицата съвсем наскоро. И все още рядко. IS-7 никога не е влизал в голяма серия. Очевидно поради високата цена и трудностите в производството.
  Така екипажът на Аленка унищожава тези японци и си пее песни.
  Летят като огньове сини нощи
  Ние сме деца пионери на работниците...
  Ерата на светлинните години наближава,
  Викът на пионерите винаги бъдете готови!
  Когато момичетата се захванат за работа, не можеш да им устоиш. Това всъщност е идеалното творение на войната.
  Битките вървят добре и Япония губи.
  Тук съветските войски превзеха Южен Сахалин през май. И те действаха изключително предпазливо.
  Но батальоните от съветски момичета показват прекрасна класа на битка.
  От техните видове оръжия, разбира се, започна да се използва AK. По-лошо от немското, но просто и надеждно. И коси противниците, въпреки че прицелването на разстояние е по-ниско от това на немската щурмова карабина.
  Съветски момичета на японски затворници целуват босите си прашни крака, облизват голи пети. Това е тяхната тактика.
  Бойни воини, най-висок клас.
  През лятото на 1954 г. германците до голяма степен са прочистили Америка от японските войски.
  Батальонът от боси момичета, воден от Маргарет, се биеше особено красиво. Момичето беше разпръснато от самурая, а заловеният младеж беше принуден да целува петите му и да оближе пазвата на Венера.
  Герда и нейният екип на Panthers-6 свършиха добра работа и изпратиха много японци по дяволите, а някои и в рая.
  Четири момичета нинджи се биеха със съветските войски, които настъпваха в Манджурия.
  Момиче нинджа със синя коса хасеше с мечове и управляваше вятърна мелница, посичайки съветски войници. Тогава тя хвърли грахово зърно с експлозив с пръстите на краката си, преобърна съветския танк Т-54 и излая:
  - Най-готината страна е Япония!
  Момиче нинджа с жълта коса също ще посече врага с остриета и ще даде бумеранг с голата си пета, крещейки:
  - За нашите победи на самураите!
  Червенокосо момиче нинджа ще извърши агресивен грамофон с мечове без никакви проблеми, порязвайки съветски войници. Тогава босите й пръсти ще изстрелят бомба. Танкът на СССР ще бъде разкъсан и воинът ще изскърца:
  - В името на идеите на комунизма!
  Белокосото момиче нинджа взе и наряза противниците, сякаш прокарваше ветрило през полето, отсичаше отново руските войници и с голи пръсти, сякаш изстрелваше смъртоносен, който щеше да разкъса на парчета цели два съветски танка.
  И рев:
  - За величието на страната!
  Момичетата обичат да убиват и още повече обичат да изнасилват затворници. Да, така че мъжете губят съзнание от пренапрежение. И така го харесват момичетата нинджа. Скачане върху вързани мъже и същевременно ги бие с камшици.
  Но въпреки героизма на японците, те губят от по-добра и по-модерна технология.
  Особено в небето на супер класа асовете Анастасия Ведмакова и Акулина Соколовская, които мачкат японците като вятърни мелници.
  Анастасия, с помощта на босите си пръсти, отрязва шест японски самолета наведнъж наведнъж и изписква:
  - Слава на идеите на комунизма в Русия!
  Акулина, като натисна бутона с аленото си зърно, отсече наведнъж седем японски самолета и изрева:
  - Слава на героите на Русия!
  Воините отмъщават на Япония за предишните си оплаквания. И особено за поражението във войната от времето на цар Николай II. Не, никога няма да забравят и поколенията няма да простят.
  Анастасия, натиснала рубинено зърното си, даде нов изстрел, сваляйки японски самолети и изрева:
  - Слава на ерата на комунизма Берия!
  Акулина притисна крака с боси пръсти, свали самурайските самолети и изгука:
  - За големи победи!
  А Албина и Алвина печелят рекордни сметки. За три хиляди свалени самолета те бяха наградени с ордена: Диамантената звезда на Рицарския кръст на Железния кръст и златни дъбови листа, мечове и диаманти.
  Албина, с помощта на алено зърно, направи обрат. Тя отряза едновременно дузина японски самолети и изгука:
  - За гърдите ми!
  И тя си представи себе си в прегръдките на черен воин.
  Алвина рита с помощта на босите си пръсти, събаря дузина японски самолети и изписква:
  - За големи победи!
  Немските момичета са много борбени и красиви. Черните момчета са много любители и техните езици са винаги готови да излъскат абаносовото съвършенство на мъжете.
  Албина, с помощта на босите си пръсти, отново удари самураите и свали самолетите им.
  И тя изгука:
  - Аз съм Супермен!
  Алвина натисна ягодовото си зърно, покоси маса японски самолети и изписка:
  - Аз съм космическа лисица!
  Момичето е много борбено и активно в своята хиперсексуалност.
  Истински арийци - просто супер! И въобще такива красоти от най-висок клас!
  Германските и съветските войски, побеждавайки врага, напредват през Китай.
  По време на нападението над Сингапур се отличиха бойците от въздушнодесантната дивизия и отряда на босите момичета "Баракуда". Момичетата, пляскайки с боси пети през локвите от проливен тропически дъжд, нахлуха в укрепените позиции на японците и ги пробиха с щикове.
  Такива са бойните красавици.
  Япония изтръпна от съкрушителните удари на такъв агресивен отбор.
  През есента на 1954 г. по-голямата част от Китай е превзета от силите на Оста. И ситуацията стана много по-сложна за Страната на изгряващото слънце.
  Хитлер отбеляза:
  - Две птици в едно леговище не могат да се разберат!
  И воините Албина и Алвина свалиха четвъртия хиляден самолет. Япония произвеждаше евтини, но нискокачествени самолети в много големи количества, така че беше много удобно да се събират сметки.
  Албина, използвайки босите си пръсти, отряза друг самурай и изкрещя:
  - Това е нашият красив свят!
  Алвина с помощта на алено зърно събори дузина японски коли и туитна:
  - Слава на ерата на комунизма, в цялата вселена!
  Албина, която също използваше ягодово зърно и събори самурая, беше изненадана и изкрещя:
  За комунизъм ли говориш?
  Алвина, използвайки босите си пръсти и отрязвайки дузина японски самолети, съобщи:
  - Новият арийски ред е комунизмът!
  Момичетата се засмяха ... За четвъртата хиляда самолети те бяха наградени с Диамантената звезда на Рицарския кръст на Железния кръст с платинени дъбови листа, мечове и диаманти. Че дори много висока награда е рекорд за красавици.
  Това са момичетата, на които трябва да гледате...
  Въпреки това Анастасия Ведмакова и Акулина Соколовская не са по-ниски и надхвърлиха резултата от петстотин свалени самолета.
  И те получиха нови награди, които бяха много високи, и те събраха цяла колекция от звезди за себе си.
  Анастасия насочва оръжието си с боси крака и поваля врага, реже врага и скърца:
  - За комунизма по цялата планета!
  Акулина, посичайки врага с натискане на аленото зърно, агресивно изкрещява:
  Дори децата ни познават!
  През зимата Япония загуби почти всичките си колонии и битката се премести в самата метрополия.
  Дойде 1955 година, когато битките са бурни и не им се вижда край и край.
  Япония отстъпва, бавно, но сигурно. И постепенно губи войната.
  Но самураите се бият отчаяно и упорито.
  Альонка и нейният екипаж се преместиха в експерименталния танк ИС-11. Тази машина е оборудвана със 130 mm оръдие и има плътни гусеници на дъното.
  Аленка стреля с боси пръсти, пронизва врага и реве:
  - Слава на комунизма с голи пети на момичета!
  Анюта също стреля с помощта на алено зърно, натискайки девет от тях върху спусъците на картечниците и изкрещя:
  - Много сме готини момичетата!
  Алла също удряше с боси пръсти, смазвайки врага и изрева:
  - Ами от винта!
  Мария се чука, с помощта на гола пета. Тя прониза врага насила и насила и изгука, оголвайки зъби:
  - За нови постижения!
  Маруся удари с помощта на ягодово зърно, набивайки враговете със смъртоносна хватка и чуруликайки:
  - За великия комунизъм!
  Аленка стреля отново и изрева:
  - За да умре председателят на колхоза и циганският диктатор Сашка!
  И шляпна с бос крак по бронята.
  Така се разделиха момичетата, просто супер. Като цяло те са невероятни воини.
  Тук те пеят в унисон:
  Не, бдителят няма да избледнее,
  Погледът на сокол, орел...
  Гласът на народа е звучен -
  Шепотът ще смаже змията!
  
  Сталин живее в сърцето ми
  За да не познаваме тъгата ...
  Отвори вратата към космоса
  Звездите блестяха над нас!
  
  Вярвам, че целият свят ще се събуди
  Ще има край на фашизма...
  И слънцето ще грее
  Пътят, осветяващ комунизма!
  Елизавета също се бие с нейния танк Т-54, такова бойно момиче-вещица.
  А красавиците биват събаряни от японски коли с боси крака.
  Елизабет натисна бутона на джойстика с аленото си зърно и изчурулика:
  - Слава на идеите на съветския комунизъм!
  И как ще се смее тази красота! И блести с бисерни зъби.
  Екатерина го взе и също стреля с боси пръсти и изчурулика:
  - В победата на безсмъртните идеи на комунизма,
  Виждаме бъдещето на нашата страна...
  Елена удари опонента си с рубинено зърно, оголвайки зъбите си, пищейки:
  - И червеното знаме на нашето отечество,
  Винаги ще бъдем безкористно верни!
  Ефразия тупна с боса си пета и изсъска:
  - Слава на отечеството, нашата свобода,
  Приятелство на народите, подкрепа завинаги!
  И всички момичета с боси пръсти запяха в унисон:
  - Силата на закона, волята на народа,
  В края на краищата, за единството на един прост човек!
  Воините, трябва да кажа, имат невероятна бойна агресия.
  И ето Герда се бие...
  Нейната "Пантера"-6 е като супертанк, раздробяващ позициите на самураите.
  Герда стреля с алено зърно, натиска бутона на джойстика и изревава:
  - За арийския свят!
  Шарлот също ще удари шамари, с помощта на босите си пръсти ще разкъса купа японци и ще бръщолеви:
  - За великите граници!
  Христина и Магда също се карат. Момичетата са изключително борбени и много красиви, почти голи по бикини.
  Кристина стреля с рубинената си зърна, разби японския танк Хирохито-4 и изгука:
  - Слава на моята страна!
  Магда също ритна с боси пръсти, разби самурайската гаубица и изкрещя:
  - Слава на големите постижения!
  Тези момичета са на първо ниво!
  Токио падна в края на март. А на 20 април 1955 г. Япония капитулира и така слага край на голямата война.
  Момичето Албина и Алвина надхвърлиха пет хиляди свалени самолета. И за това те получиха специална награда: Голямата диамантена звезда на Рицарския кръст на Железния кръст със сребърни дъбови листа, диамантени мечове.
  Войната още не е свършила. Тя просто се скри за известно време. Но Хитлер завладява почти целия свят.
  Берия получи обратно Южен Сахалин, Курилския хребет и Манджурия, заедно с Порт Артур.
  СССР стана силна държава, която си ближеше раните. За известно време нацистка Германия завладява други страни, потискайки тяхната незначителна съпротива.
  Войната продължи за унищожение и световно господство. Но назряваше друга глобална конфронтация.
  Междувременно над СССР се струпват облаци. И през 1959 г., в деня на седемдесетия си рожден ден, Адолф Хитлер решава да нападне Съветска Русия, където управлява Берия. На страната на фюрера беше почти целият свят.
  Но СССР стана силна индустриална сила. Така намерих ятаган на камък.
  И двете страни притежаваха ядрени оръжия, но Герда и Албина успяха да създадат генератор, в който радиацията покриваше цялата планета Земя, правейки използването на този вид унищожение невъзможно.
  И Хитлер реши да завземе последната суверенна власт в света. Границата на запад минаваше по Днепър, а след това Беларус и балтийските държави под германците. Нацистите успяха да задържат Крим зад себе си. Освен ако СССР не е наел база за Черноморския флот в Севастопол.
  В допълнение към останалата територия, Русия беше част от Китай - Манджурия. Така че населението на СССР, където се провеждаше много активна политика за насърчаване на раждаемостта и полигамията беше легализирана от комунистическия, атеистичен режим, вече беше надхвърлило предвоенните цифри от 1941 г., въпреки териториалните загуби, и всяка година беше се добавят с три процента.
  Берия забрани както абортите, така и контрацептивите. И въведе диви данъци за семейства с по-малко от четири деца.
  Според методите на плана и пръчките СССР се развива бързо и военната му мощ нараства.
  Хитлер, чувствайки потенциална заплаха, след като завърши събирането на света в единен Трети райх, реши да започне последната си война на тази планета.
  Коя е последната война? Няма какво повече да се завоюва на Земята. Преди година германците летяха до Луната и ерата на космическата експанзия е отворена. Но ще доживее ли Хитлер да види периода на Междузвездни войни и завладяването на галактиките? Въпреки здравословния начин на живот, вегетарианската диета, редовните упражнения и дозираната физическа активност, беше ясно, че фюрерът остарява. На главата все повече и повече се пробива плешивина, косата побелява, а видът е уморен. Въпреки че фюрерът се опитва да развесели.
  Както и да е, трябва да завършите последната си мисия и да завладеете СССР. И така, дори фюрерът да умре, тогава той има около хиляда синове, получени чрез естествено осеменяване. И един от тях ще бъде признат за най-добрия, най-способния и ще заеме трона на най-великия диктатор в историята на планетата Земя.
  Във всеки случай отлагането е твърде рисковано и докато ядрените оръжия не работят, Хитлер хвърли повече от петдесет милиона войници върху СССР само в първия ешелон. Огромен брой танкове, самолети и летящи дискове. А това е колосална сила.
  СССР продължи да модернизира оръжията. Появи се танкът Т-64, по-тежък и с мощно оръдие от 125 мм, способно да пробие с пера и пирамидални немски машини. Вярно е, че Т-64 току-що започна да влиза в производство. Основният танк все още беше Т-54, недостатъчно силен срещу немските модели. Това е и една от причините Хитлер да бърза с агресията срещу Русия.
  ИС-11 не се хвана... ИС-12 беше създаден от машина с 203 мм оръдие, но се оказа твърде скъп, тежък и голям. IS-15 беше компромис в 152-милиметровото оръдие с дълга цев. Тази машина приличаше на увеличен Т-64 и също току-що започна да влиза в производство.
  Немският основен танк, Panther-6, е с форма на пирамида и е леко модернизиран в Panther-7, увеличавайки калибъра на оръдието до 88 mm, за да произвежда повече разрушения. И двигателят, монтиран с по-мощни 3000 конски сили, дава огромна скорост и маневреност, като същевременно поддържа тегло от петдесет тона и подобрява качеството на бронята.
  Дори най-новият съветски Т-64 беше значително по-нисък от немския по отношение на ходовите характеристики и защитата на страните, а също и на челото. Но Т-64 можеше поне да проникне в германците, макар и от малко разстояние.
  В небето германците също бяха по-силни и като количество, и като качество на машините. И не успяха да създадат свои дискотеки в СССР. И германците инсталираха топлинни лъчи на дисковете на Белонци - като лазери, и можеха да водят по-ефективен обстрел.
  А сред нацистите дискотеките летяха със скорост десет звука. И всъщност е огромно. Такава е силната армия на Третия райх.
  И имат подземни резервоари. И много други готини неща. Накратко, Берия практически няма шанс.
  Но съветските войски имат колосална отбранителна мощ. И нахлуването започна с въздушна офанзива. Силите са неравностойни и германците смазват съветските градове. Десет хиляди се придвижват през Русия и превземат Смоленск.
   Наташа взе решение:
  - Необходимо е да се принуди Хитлер и бандата му да изтеглят войските от СССР и да освободят пленените деца!
  Игривата Зоя се съгласи с това:
  - Разбира се, че трябва! И спасете предците си от фашизма!
  Августин отбеляза, тропайки с боси крака:
  Ще го направим без съмнение!
  Светлана с готовност потвърди:
  - Имаме всички средства за това!
  Речено - сторено и четирите жени воини атакуват фашистките орди.
  Воини от Божия руски век и вещици-мутанти отново се сблъскаха с нацистите от двадесети.
  Във фашистката кафява империя има твърде много войници. Те текат като безкрайна река.
  Разбира се, четири момичета взеха много известно унищожаването на танкове и самолети на Вермахта. Още от самото начало те ги мачкаха с ръце и крака, обхванати от силово поле. Но...
  Сякаш изпод земята се появиха Олег Рибаченко и най-малката дъщеря на Наташа Маргарита Коршунова.
  Те грабнаха светлинни мечове и се нахвърлиха с наноботи. Тръгват да унищожават омразните фашисти. Така четиримата се превърнаха в шестица.
  Наташа Коршунова, щракайки с босите си изсечени крака, отбеляза:
  - Ето как? Е, каква ни е съдбата, иначе не можем!
  Агресивната златокоса Зоя, продължаваща да смазва германците, логично отбеляза:
  - Да го направим по-бързо! Да спасим СССР!
  Олег Рибаченко, босо момче на не повече от дванадесет години, изрева нацистите със саби, както пехотни, така и танкови:
  - Никога не се отказвай!
  И от бос крак на момчето излетя остър диск, който отряза три фашистки самолета наведнъж!
  Маргарита Коршунова, блестяща с босите си пети, смазваща противниците, както танкове, така и пехота, оголи зъби и изсумтя:
  - Има място за подвиг в света!
  И от босите крака на момичето се пръснаха отровни игли, удряйки нацистите и техните самолети и танкове.
  Наташа Коршунова също разпери убийствено босите си пръсти и извика:
  Никога няма да забравим и никога няма да простим.
  И нейните светлинни мечове минаха през мелницата срещу нацистите. Тогава бластерите удариха танковете, отрязвайки ударите. Самолетите също го получиха.
  Червенокосият Августин, разсичайки враговете, изпищя:
  - За нова поръчка!
  И нови игли се пръснаха от босите й крака. И какво е в очите, какво е в гърлото на нацистките войници и самолети.
  Да, беше ясно, че воините се вълнуваха и беснееха.
  Готината Зоя, изсичайки бели, кафяви войници и танкове със самолети, изписка:
  - Нашата желязна воля!
  И от босите й крака лети нов, смъртоносен дар. И танковете и белите изтребители падат, и опашките горят от самолетите.
  Светлана Снежанка сече мелничаря, мечовете й са като мълния.
  Нацистите падат като снопи.
  Момичето хвърля игли с боси крака, сваля вражески самолети и скърца:
  - За майка Русия ще има човешка космическа империя, спечелете!
  Олег Рибаченко настъпва срещу нацистите. Момче Терминатор, което нарязва кафяви войски.
  И в същото време пръстите на босите крака на момчето изхвърлят игли с отрова, разкъсват стволове и свалят самолети.
  Момчето изрева:
  - Слава на бъдещата Рус!
  И в движение реже главите и муцуните на всички, а в същото време и кулите на танковете.
  Терминаторът Маргарита също унищожава противници и самолети и танкове.
  Босите й крака се клатят. Нацистите умират в големи количества. Воинът крещи:
  - За нови граници!
  И тогава момичето ще вземе и ще отреже ...
  Масата от трупове на фашистки войници.
  И ето Наташа Коршунова в офанзива. Сече си нацистите заедно с танкове, самолети и пее:
  - Рус е велика и лъчезарна,
  Аз съм много странно момиче!
  И от босите й крака хвърчат дискове. Кой е видял гърлата на нацистите. Да, това е момиче, което унищожава танкове.
  Зоя Ангелская в офанзива. Нарязване на кафяви войници с две ръце. Изплюване от туба. И хвърля смъртоносни игли с боси пръсти - сваля танкове и самолети.
  И в същото време пее на себе си:
  - О, тъпачка да тръгваме,
  О, любимата ми ще отиде!
  Августин, който посича нацистите с лазерни мечове и унищожава кафявите войници, заедно с танковете, крещи:
  - Всички рошави и в кожа на животно,
  С бухалка се втурна към ОМОН!
  И с боси пръсти, как да се изстреля във врага, нещо, което ще убие слон и още повече танк.
  И тогава изскърца:
  - Вълци! Двадесет и втори век!
  Светлана Снежанка в офанзива. Съкращава, порязва нацистите. С боси крака той хвърля върху тях подаръци на смъртта.
  Управлява мелница с мечове.
  Тя смачка много бойци, заедно с танкове и самолети и писъци:
  - Идва голяма победа!
  И отново момичето е в диво движение.
  А босите й крака изстрелват смъртоносни игли, унищожавайки танкове и самолети.
  Олег Рибаченко скочи. Момчето се завъртя в салто. Наряза много от нацистите в скока.
  Той хвърляше игли с голи пръсти, събаряше танкове и самолети, бълбукаше:
  - Бъди известен с моята красива смелост!
  И отново момчето е в битка.
  Твърдото момиче Маргарита Коршунова преминава в офанзива. Раздробява всички врагове подред. Мечовете й са по-здрави от остриетата на вятърни мелници. И боси хвърлят дарове на смъртта, горят танкове и самолети.
  Момичето е в офанзива. Унищожава кафявите воини без церемония.
  И подскача от време на време, и се извива!
  И от нея летят дарове на унищожение.
  И самите нацисти падат мъртви. И се натрупват цели могили от трупове.
  Маргарита изписква агресивно:
  - Аз съм американски каубой!
  И отново босите й крака хвърлиха иглата.
  И след това още дузина игли!
  Наташа Коршунова също е много готина в офанзива.
  И хвърля с боси крака, и плюе от сламка, събаря танкове и самолети.
  И крещи с пълно гърло:
  - Аз съм искряща смърт! Всичко, което трябва да направите, е да умрете!
  И отново красота в движение.
  Зоя Ангелская щурмува блокада от нацистки трупове. И бумерангите на разрушението също летят от босите й крака.
  А кафявите воини падат и падат заедно с танкове и самолети.
  Момичето Зоя крещи:
  - Босо момиче, ще спечелиш!
  И дузина игли летят от голата пета на момичето. Които директно в гърлото на нацистите ровят.
  Те падат мъртви.
  Или по-скоро напълно мъртво, място с танкове и самолети.
  Августин в настъпление. Смазва кафявите войски. Мечовете й се носят в две ръце. И тя е толкова велик войн.
  Торнадо помита фашистките войски - падат самолети и танкове.
  Момиче с червена коса реве:
  - Бъдещето е скрито! Но ще бъде победоносно!
  И в офанзива красавица с огнена коса.
  Августин, в дивия екстаз на сънищата, изпраща пулсар с боса си пета и изревава:
  - Боговете на войната ще разкъсат всичко!
  И воинът в настъпление.
  А босите й крака хвърлят много остри, отровни игли, които свалят самолети и пробиват бронята на танкове.
  Светлана Снежанка в битка. И толкова искрящи и борбени. Голите й крака изхвърлят толкова много смъртоносни неща. Не мъж, а смърт с руса коса.
  Но ако се счупи, тогава не можете да го спрете.
  Светлана Снежанка пее:
  - Животът няма да бъде мед,
  Този скок в кръгъл танц!
  Нека мечтата се сбъдне -
  Красотата превръща човека в роб!
  А в движението на босото момиче има все повече ярост. И все повече разбити танкове и самолети.
  Олег Рибаченко в офанзива, всичко се ускорява. Момчето бие нацистите.
  Босите му крака хвърлят остри игли - разкъсват танкове и самолети.
  Младият войн изписква:
  - Лудата империя ще разкъса всички!
  И отново момчето е в движение.
  Маргарита е бурна ученичка и тотален прекратител в дейността си. И бие враговете.
  Тук тя изстреля с бос крак грахово зърно с експлозиви. Тя ще избухне и веднага ще бъдат изхвърлени сто нацисти и десет танка.
  Момичето крещи:
  - Така или иначе победата ще дойде при нас!
  И ще пусне мелницата с мечове - дулата на танковете летят в различни посоки.
  Тук Наташа Коршунова ускори движенията. Момичето посича кафявите воини. И докато крещи:
  - Победата очаква империята на Русия.
  И да унищожим нацистите с ускорени темпове заедно с танковете и самолетите.
  Наташа Коршунова е момиче-терминатор.
  Той не мисли да спира и забавя, а танковете и самолетите се заблуждават.
  Зоя Ангелская в офанзива. Нейните мечове сякаш режат месо и метална салата. Момичето крещи с пълно гърло:
  - Нашето спасение е в сила!
  И боси пръсти също хвърлят такива игли.
  И маса хора с пробити гърла, лежащи наоколо в купища трупове, както и разбити танкове и свалени самолети.
  Августин е лудо момиче. И мачка всички като робот от хиперплазма.
  Вече е разбил не една стотина нацисти и много танкове с самолети. Но всичко набира скорост. А воинът все още реве.
  - Аз съм непобедим! Най-готините на света!
  И отново красотата в атаката.
  И от босите й пръсти изхвърча грахово зърно. И триста нацисти и дузина танкове бяха разкъсани от мощна експлозия.
  Августина, играейки с мускулите на пресата и разклащайки гърдите си с алени зърна, пееше:
  - Няма да посмеете да заграбите земята ни!
  Светлана Снежанка също е в офанзива. И не дава нито грам отдих. Диво момиче Терминатор.
  И той сече враговете и унищожава нацистите. И маса кафяви бойци вече бяха паднали в канавката и покрай пътищата, заедно със счупени танкове и самолети.
  Шестимата бяха бесни. Направи див бой.
  Детето на каратето Олег Рибаченко се завръща в игра. И той напредва, размахвайки и двата меча. А момчето терминатор управлява мелницата. Мъртвите нацисти падат.
  Маса от трупове. Цели планини от окървавени тела, куп счупени коли със самолети.
  Момчето изобретател си спомня дива стратегия. Където също конете и хората са се смесили заедно.
  Детеубиецът Олег Рибаченко изписква:
  - Горко от ума!
  И ще има много пари!
  И момчето терминатор в новото движение. И босите му крака ще вземат нещо и ще го хвърлят.
  Момчето гений изрева:
  - Майсторски клас и фирма "Adidas"!
  Много готино шоу се оказа готино. И колко убити нацисти. И най-много от най-големите убиха кафявите бойци, заедно с танкове и самолети.
  Босото момиче Маргарита също е в битка. Смазва армиите от канела и стомана и реве:
  - Голям ударен полк! Всички караме в ковчега!
  И нейните мечове са насечени на нацистите. Масата от кафяви бойци вече е рухнала. А с тях танкове и самолети.
  Момичето изръмжа:
  - Дори съм по-готин от пантерите! Докажете, че всеки е най-добрият!
  И от голата пета на момичето, като грах с мощни експлозиви, ще излети.
  И да удари врага.
  И той ще вземе и ще разбие някои от противниците и танкове, и дори самолети.
  И Наташа Коршунова е на власт. И тя бие противниците, а самата тя няма да даде на никого спускане.
  Колко нацисти вече са избити заедно с танкове и самолети.
  И зъбите й са толкова остри. И очите са сапфирени. Това е момичето - главният палач. Въпреки че тя има всичките си партньори - палачи!
  Наташа Коршунова вика:
  - Аз съм луд! Ще имаш наказание! Не вземайте дори рубла!
  И отново момичето ще посече много нацисти с мечове.
  Зоя Ангелская е в движение и изрязва много кафяви воини.
  И боси крака хвърлят игли. Всяка игла убива няколко нацисти или сваля самолет с танк. Тези момичета са наистина красиви.
  Августин напредва и смазва противниците. И в същото време не забравя да извика:
  - Не можете да избягате от ковчега!
  И момичето ще си вземе зъбите и ще оголи зъбите си!
  И червенокосата е толкова ... Косата се вее на вятъра, като пролетарско знаме.
  И всичко идва буквално от яд.
  Светлана Снежанка в движение. Тук тя изряза много черепи и танкови кули. Воин, който оголва зъбите си.
  Показва език. И след това плюе от сламка - събаряне на самолети. Тогава той извика:
  - Ще бъдете ли мъртви!
  И отново смъртоносни игли летят от босите й крака, които удрят пехота и самолети.
  Олег Рибаченко скача и скача.
  Босо момче хвърля куп игли, събаря танкове и пее:
  - Хайде на къмпинг, отвори си голяма сметка!
  Младият воин е в най-добрата си форма.
  Той вече е на доста години, всички са в приключения с Наташа и компания, но изглежда като дете. Само много силен и мускулест.
  Олег Рибаченко пее:
  - Нека играта не е по правилата - ще пробием фраерата!
  И отново от босите му крака летяха смъртоносни и смазващи игли. И самолети и танкове.
  Искряща с боси, кръгли пети, Маргарита Коршунова пееше с възторг:
  - Нищо не е невъзможно! Вярвам, че ще изгрее свободата!
  Момичето отново хвърли смъртоносна каскада от игли по нацистите и техните танкове и самолети, продължи:
  - Тъмнината ще си отиде! Да цъфтят рози!
  И щом воинът хвърли грахово зърно с боси пръсти, хиляда нацисти веднага излетяха във въздуха. Да, армията на кафявата, адска империя се топи пред очите ни.
  Наташа Коршунова в битка. Скача като кобра. Взривява врагове. И толкова много нацисти умират и самолети падат.
  Тяхното момиче и мечове, и зърна на въглища, и копия. И игли.
  В същото време също реве:
  - Вярвам, че победата ще дойде!
  И славата на руснаците ще намери!
  Голите пръсти хвърлят нови игли, удряйки противниците.
  Зоя Ангелская в диво движение. Напада нацистите. Натрошава ги на малки парчета.
  Жената войн хвърля игли с голи пръсти. Пробива като рев противници, заедно с танкове и самолети:
  Нашата пълна победа е близо!
  И той извършва дива мелница с мечове, помитайки танкове. Това наистина е момиче като момиче!
  Но кобрата на Августин премина в настъпление. Тази жена е кошмар за всички кошмари.
  И ако го реже, значи ще го реже.
  След това червенокосата ще вземе и ще изпее:
  - Ще отворя всички черепи! Аз съм голяма мечта!
  И сега нейните мечове са в действие и режат месо и метал с авиационен дуралуминий.
  Светлана Снежанка също преминава в настъпление. Това момиче няма спирачки. Щом кълцат, така масата от трупове е осеяна, падат самолети и танкове.
  Русокосият терминатор реве:
  - Колко хубаво ще бъде! Колко хубаво ще бъде - знам го!
  И сега грахово зърно убиец лети от нея.
  Босото красиво, мускулесто момче Олег отново сто от нацистите, носещи метеор, известно отрязани. И той ще вземе бомба и ще я хвърли.
  Малък по размер, но смъртоносен...
  Как да разбием на малки парчета маса самолети в небето.
  Момчето терминатор извика:
  - Бурна младост на ужасни машини!
  Босото момиче Маргарита ще направи това отново в битка.
  И изсече много кафяви бойци. И той пресича големи просеки, сред танкове и самолети.
  Момичето крещи:
  - Ламбада е нашият танц на пясъка!
  И удари с нова сила.
  Наташа Коршунова е още по-бесна в офанзивата. Така вършит нацистите. Не е много добре за тях да се съпротивляват на такива момичета.
  Наташа Коршунова го взе и изпя:
  - Ритникът ми е бос ослепителен!
  Бягането на място е обичайно помирение!
  И момичето-воин избухна в противниците с такава каскада от удари.
  И ще хвърля дискове с боси крака.
  Тук тя управляваше мелницата. Масата от глави на кафявата армия се претърколи назад, а танковете горяха, самолетите горяха.
  Тя е борбена красавица. Той се бие такава кафява армада.
  Зоя Ангелская е в движение, смазвайки всички без изключение. А мечовете й са като ножици на смъртта.
  Момичето е просто прекрасно. И босите й крака хвърлят много отровни игли.
  Победете противниците. Пробиват им гърлата и правят ковчези, карат танкове и самолети да се взривяват.
  Зоя Ангелская го взе, разтърси алените зърна на пълните си гърди и изписка:
  - Ако няма вода в чешмата...
  Наташа Коршунова извика с възторг:
  Значи ти си виновен!
  И с босите си пръсти хвърля нещо, което убива напълно. Това наистина е момиче на момичетата.
  И от босите й крака как ще хвърчи острието. И той ще удари много бойци, отрязвайки кули от танкове.
  Бос Августин в движение. Бърз и уникален в красотата си.
  Каква светла коса има. Като пролетарско знаме се вее. Това момиче е истинска лисица.
  И сече противници - сякаш се е родила с мечове в ръце.
  Червенокоса, проклето копеле! С нея тя влезе в битка с естествена светлина, без боя.
  Августин го взе и изсъска:
  - Ще има бича глава - бойците няма да полудеят!
  И ето, че тя отново смачка много бойци.
  Момчето терминатор Олег Рибаченко изсумтя:
  - От какво имаш нужда! Ето го момичето!
  Маргарита Коршунова, хвърляйки кама с бос крак, счупвайки купола на танка, потвърди:
  - Голямо и готино момиче!
  Августин лесно се съгласи с това:
  - Аз съм войн, който ще ухапе всеки!
  И отново, с боси пръсти, той ще изстреля смъртоносен, събарящ самолети.
  Наташа Коршунова в битка не отстъпва на опонентите си. Не е момиче, но да приключи с такава вещица в пламъци. И на нацистите им е трудно: самолети и танкове падат.
  И крещи:
  - Какво синьо небе!
  Августин, пускайки острие с бос крак, отрязвайки купола на танка, потвърди:
  - Ние не сме привърженици на грабежа!
  Светлана Снежанка, посягайки враговете и сваляйки самолети, изчурулика:
  - На глупака нож не му трябва....
  Зоя Ангелская изписка, хвърляйки игли с боси крака и събаряйки танкове и самолети със загорелите си крака:
  - Ще го излъжеш от три кашона!
  Наташа Коршунова, изрязвайки нацистите, добави:
  - И правете с него за една стотинка!
  И воините ще вземат и ще скочат. Те са толкова кървави и готини. Като цяло вълнението им е много.
  Олег Рибаченко, почти голо, красиво, мускулесто момче само в шорти, изглежда много стилно в битка.
  Хубавото момиче Маргарита, с боси пръсти, хвърли краката си, парче антиматерия и запя:
  - Ударът е силен и човекът има интерес ...
  Гениалното момче изстреля с крак нещо, което приличаше на витло на хеликоптер. Той отряза няколкостотин глави от нацистите и танковете, изкрещя:
  - Доста спортно!
  И двете - момче и момиче в пълен ажур.
  Момчето терминатор Олег, кълцайки кафяви войници, избълбука:
  - И ще има голяма победа за нас!
  Маргарита изсъска в отговор:
  - Убиваме всички - с боси крака!
  Момичето наистина е толкова активен терминатор.
  Наташа Коршунова пееше в офанзивата:
  - Свещена война!
  И воинът изстреля остър диск-бумеранг. Той летеше в дъга, повали много нацисти и танкови кули.
  Зоя Ангелская добави, продължавайки изтреблението:
  - Това ще бъде нашата победа!
  И нови игли хвърчаха от босите й крака. И те удариха много изтребители и самолети.
  Русото момиче каза:
  - Матирайте противника!
  И тя си показа езика.
  Боса и пламенна, Августин, махайки с крака и хвърляйки остри свастики, избълбука:
  - Имперското знаме напред!
  Светлана Снежанка, с боса си пета, хвърлила топка от хиперплазма, с готовност потвърди:
  - Слава на падналите герои!
  И момичетата извикаха в унисон, смазвайки нацистите:
  - Никой няма да ни спре!
  И сега диск лети от босите крака на воините. Месото се разкъсва, а кулите на танковете и опашките на самолетите се събарят.
  И пак вой:
  - Никой не може да ни победи!
  Наташа Коршунова полетя във въздуха. Разкъса противници и крилати лешояди и издаде:
  - Ние сме вълчици, изпържете врага!
  И от голите й пръсти ще изхвърчи много смъртоносен диск.
  Момичето дори се извива в екстаз.
  И тогава той мърмори:
  - Нашите пети обичат огън!
  Да, момичетата са наистина секси.
  Олег Рибаченко, красиво, мускулесто момче с шорти, избълбука:
  - О, рано, дава защита на рогата!
  И намигна на воините. Те се смеят и оголват зъби в отговор.
  Наташа Коршунова наряза нацистите и изкрещя:
  - В нашия свят няма радост, без борба!
  Момчето терминатор с гола, кръгла, детска пета, което се поддаваше на пулсара и унищожаваше нацистите, възрази:
  "Понякога битката също не е забавна!"
  Наташа Коршунова се съгласи:
  - Ако няма сила, тогава да ...
  Но ние, воините, сме винаги здрави!
  Момичето хвърляше игли по врага с боси пръсти, взривяваше маса танкове със самолети и пееше:
  - Войникът винаги е здрав,
  И готов за действие!
  След това Светлана Снежанка отново посяга враговете, събаряйки кулите на танковете и опашките на самолетите.
  Зоя Ангелская е много бърза мадама. Тук тя изстреля цяла цев срещу нацистите. И разкъса няколко хиляди от една експлозия.
  Тогава тя изпищя:
  - Не спирай, петите ни искрят!
  И момиче в бойна дантела!
  Августин в битка също не е слаб. Така вършит нацистите. Сякаш от сноп вериги избива.
  И кълцане на противници - пее:
  - Внимавай, добре ще е,
  Наесен баница ще има!
  Червенокосият дявол наистина оре в битка като дявол в табакера. И как горят танкове и горят самолети.
  Но босото момиче в туника, Маргарита Коршунова, как се бори. И нацистите го получават от нея.
  И ако удари, ще удари.
  От него хвърчат кървави пръски.
  Наташа Коршунова грубо отбеляза, когато от босите й крака полетяха метални пръски, които разтопиха черепите и кулите на танковете:
  - Слава на Русия, много дори слава!
  Танковете се втурват напред...
  Дивизии в червени фланелки -
  Поздрави руски хора!
  Тук момичетата се заеха с нацистите. Така че те се нарязват и настъргват. Не воини, а наистина пантери, които са скъсали веригата.
  Готино момче Олег Рибаченко в битка и атакува нацистите. Той ги бие без жал, прорязва танковете и пищи:
  Като бикове сме!
  Маргарита Коршунова, смазвайки кафявата армия и прорязвайки танкове и опашки на самолети, подхвана:
  Като бикове сме!
  Наташа Коршунова го взе и извика, покосявайки кафявите бойци заедно с танковете:
  - Лъжата е извън контрол!
  Зоя Ангелская разкъса нацистите, изписка:
  - Не, не от ръка!
  И той ще вземе и ще пусне звездичка с бос крак и ще довърши много фашисти.
  Наташа Коршунова го взе и го изпусна, ударна светкавица от аленото зърно и изписка:
  - Телевизорът ни е включен!
  И убийствен сноп игли лети от голия й крак.
  Зоя Ангелская, която също унищожаваше нацистите и техните танкове със самолети, изписка:
  - Приятелството ни е монолитно!
  И отново такова хвърляне, че кръговете се размиват във всички посоки. Това е момиче - чисто изтребление на противници.
  Момичето с боси пръсти ще вземе и изстреля три бумеранга. И труповете от това станаха още повече.
  След това красавицата ще издаде:
  - Няма да дадем милост на врага! Ще има труп!
  И отново смъртоносното нещо излита от голата пета.
  Червенокосият Августин също съвсем логично отбелязва:
  - Само че не един труп, а много!
  След това момичето го взело и тръгнало босо през кървавите локви. И тя уби много от нацистите.
  И как реве:
  - Масов убиец!
  И сега ще си блъска главата на нацисткия генерал. Счупете му черепа и издайте:
  - Банзай! Ще отидеш в рая!
  Светлана Снежанка е много бясна в офанзивата, особено като събаря танкове и самолети, тя пищи:
  - Няма да бъдете пощадени!
  И дузина игли хвърчат от голите й пръсти. Докато тя пробива през всички, самолетите се срутват. И много дори воинът се опитва да раздробява и убива.
  Мускулесто, релефно дете в шорти Олег Рибаченко, събаряйки гарвани със свирка, изписква:
  - Славен чук!
  И момчето също хвърля такава готина звезда под формата на свастика с бос крак. Сложен хибрид.
  И масата на нацистите рухна.
  Олег Рибаченко изрева:
  - Банзай!
  И момчето отново е в дива атака. Не, просто блести с мощ и вулканите бълбукат!
  Великолепна Маргарита в движение. Ще разпоре коремите на всички.
  Едно момиче с крак ще изхвърли петдесет игли наведнъж. И масата беше избита от всякакви врагове, нокаутираха и танкове, и самолети.
  Искряща с босите си пети Маргарита Коршунова пееше весело:
  - Едно две! Мъката не е проблем!
  Никога не трябва да се обезсърчавате!
  Дръжте носа и опашката по-високо с тръба.
  Знай, че истинският приятел е винаги с теб!
  Това е толкова агресивна компания. Момичето се блъска и крещи:
  "Президентът Дракон ще стане труп!"
  Наташа Коршунова в битка е просто някакъв терминатор. И рев изгърмя:
  - Банзай! Вземете го бързо! И край на диктатора!
  И една граната излетя от босите й крака. А нацистите са като гвоздеи. И ще разбие много мастодонти и крилати, адски машини.
  Ето го воинът! На всички воини - воин!
  Зоя Ангелская също е в настъпление. Такава бясна кучка.
  И тя го взе и избълбука:
  - Баща ни е самият Белобог!
  И той нанася тройна мелница на нацистите!
  И червенокосата, искряща с боси пети и рубинени зърна на гърдите на Августин, изрева в отговор:
  - И моят Бог е черен!
  Всъщност червенокосата е самото въплъщение на измама и подлост. За врагове, разбира се. А за приятели тя е любима.
  И как с боси пръсти ще вземе и хвърли. И много купища воини на кафявата империя, както и техните танкове и самолети.
  Червенокосият извика:
  - Русия и черния бог са зад нас!
  Воин с много висок боен потенциал. Не, при това е по-добре да не се намесвате. Както са откъснати кулите на танковете и крилата на фашистките самолети.
  Августин, смазващ противниците, изсъска:
  - Ще стрием всички предатели на прах!
  И намига на партньорите си. Да, това огнено момиче не е точно нещо, което може да даде мир. Освен ако мирът не е смъртоносен!
  Светлана Снежанка, смазвайки враговете, издаде:
  - Ще ви помете в опашката!
  Червенокосият Августин потвърди:
  - Ще избием всички!
  И от нейните боси изсечени крака отново лети настоящето на пълното унищожение! И толкова много танкове и самолети се пръснаха на малки парчета наведнъж.
  И тогава момичето, сякаш от алено зърно, удря светкавица.
  Изпращайки подаръци на смъртта с босите си пети, Олег Рибаченко пее в отговор:
  - Ще има пълен банзай!
  Августин, разкъсвайки нацистите с голи ръце, нарязвайки ги с мечове и хвърляйки игли с босите си пръсти, унищожавайки наведнъж танкове и самолети, издаде:
  - Накратко! Накратко!
  Наташа Коршунова, унищожавайки кафявите воини, заедно с танкове и самолети, изписка:
  - Накратко - банзай!
  И нека нарежем противниците с дива горчивина.
  Бос, красив, момче в къси панталони Олег Рибаченко, кълцайки опонентите, издаде:
  - Този гамбит не е китайски,
  А дебютът, повярвайте ми, е тайландски!
  И отново от босия крак на момчето излетя остър, режещ диск. Той отряза както куполите на танковете, така и опашките на самолетите.
  Маргарита, бойно трошащо метал момиче, изпя воините на кафявата империя и бронята на танковете, отсичайки:
  - И кого ще намерим в битка,
  И кого ще намерим в битка ...
  Нека не се шегуваме с това -
  Да го разкъсаме!
  Да го разкъсаме!
  Свършиха добра работа с нацистите тогава...
  Тук Хитлер и екипът му паднаха на колене пред момичетата и децата.
  Наташа Коршунова първо принуди нацист номер едно да целуне босите й крака.
  Тогава Хитлер и целият му антураж целунаха голите подметки и петите и на други момичета. И си ближеха петите с език. И много красиво русо момче Олег Рибаченко беше целунато от босите крака на момичето.
  След като остана много доволна от унижението на мъжките паразити, Наташка нареди:
  - Сега, докато не сме ви убили всички, подпишете заповедта за пълната и безусловна капитулация на Третия райх на Съветския съюз!
  Всичко е добре когато свършва добре. Третият райх капитулира и могъщият Вермахт е разоръжен. Хитлер и неговият екип отидоха в подземията на Берия.
  Присъдата беше бърза, но справедлива. На 22 юни 1959 г. Хитлер е обесен точно на Червения площад!
  
  
  ТОРТИ ТРЕТИ РАЙХ
  Несъответствието с истинската история се дължи на факта, че Хитлер не спря германските танкове под Дюкер и стотици хиляди уплашени британци бяха заловени. И тогава фюрерът направи енергични усилия да нахлуе във Великобритания. По-специално, цялата авиационна индустрия на Германия и окупираните страни беше прехвърлена на трисменен режим на работа и привлече чужди сили и обяви тотална война, удължавайки работните смени и поставяйки жени и тийнейджъри на машините.
  Авиационната индустрия работеше на пълен капацитет и други окупирани страни бяха свързани с този завод. Поради това производството на авиация започна да нараства експоненциално.
  В резултат на това германците успяха да спечелят въздушната битка за Великобритания и да извършат амфибиен десант. Сухопътните сили на Англия бяха слаби и нацистите успяха да успеят, като свързаха собствения си флот и флота на други заловени държави към десанта.
  Великобритания беше превзета за няколко седмици. Лондонският гарнизон пада почти без бой. Чърчил избяга в Канада. Но там го приеха много хладно. Неудачниците никъде не ги обичат.
  Хитлер прави легитимния, прогермански владетел формален крал на Великобритания. Той провежда парламентарни избори, където партията на местните нацисти на Мозли печели. И войските на неговия фюрер бързо започнаха да завземат британските колонии. Разбира се с по-нататъшното им храносмилане. Е, какво да кажем за САЩ?
  Америка избра да остане неутрална. Но го нямаше. Япония атакува САЩ в пристанището на Перу. И Германия започна инвазия в Канада, която се раздели на прогермански и проамерикански части.
  Хитлер реши, че е по-рационално да завземе Америка сега, докато нейната индустрия не е реорганизирана на военна основа. А какво да кажем за СССР? Ще чакам.
  Разчетът на фюрера, който започна войната със Съединените щати през декември 1941 г., като цяло се оправда. Янките не бяха съвсем готови за битка. Самата Германия обаче все още не е включила напълно своята мощ. Танкът Т-5 влезе в серията, но това беше машина с две оръдия от 75 мм и 37 мм с четири картечници и наклонена броня, а не Пантера. Имаше и машина Т-6 с 88-мм оръдие, но по-лека от Тигъра и с по-тънка броня.
  Въпреки това германците все още бяха по-силни от американците в танковете и превъзхождаха в авиацията, особено в качеството на самолетите. Най-значимото е превъзходството на по-опитния и успешен немски Генерален щаб в оперативно-тактическите умения. Американските генерали действаха доста посредствено в това отношение и войските им непрекъснато изпадаха в котли и масово се предаваха.
  Моралът на американската армия ни разочарова. И тогава черните го взеха и се разбунтуваха. Нещо започна...
  Америка се изправи срещу колосалната мощ на Третия райх и преплува...
  Германците напредваха доста бързо. Единственият проблем е доставките през океана. Но изглежда, че Fritz успешно се справи с това. И битките бяха в разгара си с колосална сила, но Германия и Япония почти винаги печелеха.
  На 4 юли 1942 г. Вашингтон пада, а осем дни по-късно САЩ капитулират пред Третия райх.
  Така завърши първата част от Втората световна война. Но все още имаше СССР. И самият Хитлер не можеше да се чувства спокоен.
  Но Сталин запази приятелски неутралитет и се опита да спечели време и да избегне войната на всяка цена.
  СССР преизпълни третия петгодишен план, удвоявайки икономиката според официалните данни. В действителност, разбира се, резултатът беше по-малък, но все пак значителен.
  През първата половина на 1941 г. СССР произвежда повече от 2000 танка. И през втората половина на 1941 г. повече от три и половина хиляди, а две и половина хиляди от тях са най-новите серии на KV. През август се появиха първите KV-3 с тегло шестдесет и осем тона. През септември първият KV-5 с тегло сто тона и две оръдия и 170 mm челна броня. Увеличено производство и авиация. През втората половина на 1942 г. СССР произвежда повече от 4000 танка, включително повече от 3000 от най-новите. Но все още не беше достатъчно. Сталин искаше да увеличи броя на съветските танкове до шестдесет хиляди в сто и двадесет дивизии и тридесет механизирани корпуса. И това е много. Докато СССР беше готов да завърши всичко това. Освен това колите все още се произвеждат в невоенна икономика, но производството на танкове нараства. През май 1942 г. се появява версия на танка KV-4. Сталин одобри колата, най-тежката от предложенията, тежаща 108 тона и с 180 mm челна броня.
  През втората половина на 1942 г. СССР произвежда повече от пет хиляди танка, включително повече от четири хиляди тежки и средни. Броят на съветската авиация към края на 1941 г. надхвърля тридесет хиляди самолета. И до края на 1942 г. той се увеличи до четиридесет и пет хиляди. Нямаше достатъчно пилоти обаче.
  Хитлер имаше добро разузнаване, а СССР не криеше наличието на нови танкове.
  Напротив, показаха го за сплашване. Още на парада на 1 май 1941 г. бяха показани най-новите съветски танкове Т-34 и КВ, като германските генерали бяха специално поканени и дори им бяха дадени общите технически характеристики на техните танкове.
  Хитлер нарежда разработването на машини за борба със съветските чудовища. Е, на първо място, разбира се, "Тигър". Този танк влезе в серията в по-лека версия и успя да воюва с Америка. Но германците се нуждаеха от нещо повече. Започна работа по танковете "Пантера", "Тигър" -2, "Лъв", "Маус". Танкове "Пантера", "Тигър" -2, "Лъв", се опитаха да обединят колкото е възможно повече, под един стандарт. Така че те се различават само по размер. Превозните средства имаха наклонена броня, особено предната част, и мощни оръдия с дълга цев. Най-малкият танк Panther вече тежеше четиридесет и четири тона. И имаше челна броня на корпуса: чело 80 мм с наклони, страна 40 мм с наклони и чело на кула от сто милиметра с лек наклон и страни 40 мм. И 75 mm оръдие с дължина на цевта 70 EL. Танкът Tiger-2 имаше 150 mm чело на корпуса с наклони, 82 mm бордове, 185 mm чело на купола и 82 mm наклонени бордове. А оръдието е 88 мм и дълга цев 71EL, с тегло шестдесет и осем тона.
  А танкът "Лъв" тежеше деветдесет тона. Челната броня на корпуса е 150 мм като тази на Тигър-2, бордовете са 82 мм, челната броня на кулата е 240 мм с наклони, а бордовете на кулата са 82 мм. И оръдие с калибър 105 милиметра с дължина 70 ЕЛ. Това е "Лъвът", най-мощният танк по въоръжение и тегло от тази серия.
  Но и "Маус" на път. Той има две оръдия наведнъж: 128 мм и 75 мм и много по-дебела броня в челото 240 мм и 210 мм отстрани и корпуса и кулата. Такива, че нищо не е пробито от никакъв ъгъл.
  СССР се появи на танковете KV-3, KV-4 и KV-5 с оръдие с калибър 107 милиметра и начална скорост на снаряда 800 метра в секунда. "Маус" беше единственият танк, който този пистолет не можеше да пробие от никакъв ъгъл и разстояние. "Тигър" -2 и "Лев", не си пробиха път с това оръдие в челото и Т-34-76 от най-масивния среден танк на СССР на борда.
  "Пантера" в този случай може да се бие успешно само с тридесет и четири и по-леки серии KV. Въпреки че трябваше да стане най-масивният танк.
  За такива танкове трябваше да се правят мощни двигатели. И отне време.
  През първата половина на четиридесет и третата година СССР произвежда повече от шест хиляди танка, от пет хиляди тежки и средни КВ и Т-34. Германците, разчитайки на ресурсите на значителна част от света, подпечатаха серия - стандартът за типа на корпуса "голяма котка". И "Пантера", и "Тигър" -2, и "Лъв", и дори "Мишка", имаха сходство по фигура и стандарт. Освен това Хитлер нарежда остарелите Т-4 и Т-3 да бъдат премахнати от производство, а Т-2 и Т-1 да бъдат модернизирани и използвани само като разузнавателни танкове.
  Но германците нямаха достатъчно време да произведат най-новите машини в достатъчни количества, за да спечелят превъзходство над СССР в численост до юни 1943 г.
  И Хитлер искаше да има числено превъзходство в танковете по време на атаката. И отложи атаката. Тогава есента и зимата стават твърде близо и Фриц отлага настъплението до 15 май 1944 г., точно навреме за края на сеитбата.
  През втората половина на 1943 г. СССР има нов танк KV-6 в серията, предназначен да се бори с Maus, тежащ 220 тона и оръдия 203 mm и 107 mm.
  Сталин увеличава продължителността на работния ден с още един час до 9 часа и се опитва да увеличи допълнително производството на танкове. Те са произведени през втората половина на 1943 г. повече от осем хиляди броя и седем хиляди тежки и средни. Но германците, разчитайки на фабриките в Америка и Европа, само "Пантерите", доведоха производството през втората половина на 1943 г. до две хиляди коли на месец, като най-накрая усвоиха системата "голяма котка". От септември се произвежда и Пантера-2. Това превозно средство беше по-добре въоръжено, като Тигър-2, с по-дебела броня, с леко увеличение на теглото, компенсирано от по-мощен двигател с 900 конски сили.
  През първата половина на 1944 г. СССР пуска Т-34-85 с малко по-здрава броня на кулата и мощен пистолет, за да се бори по някакъв начин с Panther.
  Танковете от серията IS все още не са влезли в производство, така че не исках да ги премахвам от серията KV. Освен това СССР не е водил войни и няма информация, че танкът KV не е много добър. Особено шофиране.
  През първата половина на 1944 г. СССР не успя да увеличи производството на танкове, оставяйки го на ниво от осем хиляди, но Т-34-85 отиде с по-голяма кула и по-мощен пистолет. Броят на самолетите достигна максимум петдесет хиляди, но недостигът на пилоти ги принуди да спрат растежа си за известно време. Някои от старите машини обаче бяха изведени от експлоатация и заменени с най-новите.
  Но германците имаха реактивни машини в серията: особено ME-262 и бомбардировачът Arado. Да, и машините с витло се издигнаха: TA-152, ME-309, много мощни бойци по отношение на въоръжение и скорост. А Ю-288 и Ю-488 са много солидни и високоскоростни бомбардировачи. Освен B-29, който се произвеждаше в заводите на окупирана Америка и изтребителите R-51 с осем картечници и aircobras.
  В небето германците вече имаха превъзходство както в численост, така и в качество.
  В танковете те също заобиколиха СССР както по количество, така и по качество. Германците имаха по-добра щурмова пушка MP-44 от съветските модели и общата мобилност на армията, като цяло, всички параметри, да не говорим за флота.
  И тогава не трябва да забравяме Япония. Пехотата й е много многобройна, има и много танкове, въпреки че повечето са леки, без да броим лицензираната Panther, а авиацията като цяло е много многобройна и силна, както и флотата.
  Фюрерът събра много чуждестранни дивизии и само в първия ешелон изпрати двадесет милиона войници. Сталин след мобилизация досега е събрал около дванадесет милиона. Не повече: производството ще се срине, а оттам и такова бреме за хазната. И Япония разположи петнадесет свои собствени и колониални дивизии в първия ешелон от милиони.
  Такава армия с колосална сила се събра при Фюрера и Хирохито. И какво може да им се противопостави?
  Силен плюс за СССР са неговите мощни отбранителни линии. Близо до границата "Линия Молотов", малко по-далеч старата "Линия Сталин". Тук, разбира се, стените са построени от море до море, макар и не здрави. Но войските явно не са достатъчни за защита. Вермахтът вече е много силен и разполага с много войски.
  Но СССР има и друг проблем. Не много обучените войски ще се защитават. Малко бяха научени да защитават Червената армия. Напоследък обаче на това се обръща повече внимание. Но с очевидно закъснение. Само една надежда за руската изобретателност.
  Но силите са много неравни ...
  Германците започват войната на 15 май 1944 г. Точно както пътищата изсъхват и сеитбата свършва, а есента и зимата са сравнително далеч.
  Атаката не беше неочаквана, войските бяха в бойна готовност. Но има просто твърде много германци и техните съюзници. Освен Третия райх с окупираните територии във войната срещу СССР участват Румъния, Унгария, Словакия, Хърватска, България, разбира се, разбира се, и обидена Финландия. Швеция е окупирана от операция "Полярна мечка". Разбира се, Италия не може да пропусне такава война, а това население е доста голямо, плюс колонии. Както и Испания, и Португалия, които също имаха колонии. Германците също окупираха Швейцария и създадоха марионетни дивизии във Вермахта. Но това не е всичко. В кампанията срещу СССР участваха: Бразилия, Аржентина и други от онези държави, които германците не окупираха и не включиха в своята федерация.
  Така се събра мощна армада. И Австралия беше окупирана.
  Така че Сталин трябваше да се справи с превъзхождащи сили.
  И въпреки това в СССР действа петата колона. Много части, особено в Украйна, не искат да се бият и се предават без бой. И чеченците започват да вдигат шум.
  Така че СССР води неравна битка от самото начало и фронтът му беше пробит.
  Въпреки че Червената армия се опита да се съпротивлява. Имаше и масов героизъм и масово предаване.
  Както и да е, след месец битки германците пробиха на широк фронт до Днепър. Червената армия направи опит да удържи тази естествена бариера на всяка цена.
  Аркашка и Лешка бяха на мисия да защитават Киев. Градът имаше много удобно разположение на хълмовете и беше много силно укрепен. И нацистите се опитаха да го щурмуват, карайки колониална пехота към съветските позиции: от африканци, араби, индийци. И разбира се с помощта на техните мощни танкове.
  Аркашка и Льошка се биеха с пионерски вратовръзки и бяха одраскани по шорти, изглеждаха като момчета на единадесет или дванадесет.
  Заедно с тях се биеше цял отряд пионери: момчета и момичета. Целият загорял, издраскан, вече измършавял от храна на карти и, разбира се, бос. Всъщност лятото, юни, е горещо в Украйна и никое от децата няма да разкъса оскъдни обувки. Да, и се бийте боси много по-ловко.
  Аркашка и Льошка държат прашки в ръцете си, а отдалеч тези момчета, сякаш удрят пешаците. И воините на Третия райх са обърнати и разкъсани на парчета.
  Аркашка с боси пръсти на детски крака, щом пусне огнен пулсар, веднага ще разкъса две дузини нацисти.
  Момчето и прясно изпечен пионер, бившият риалити гранд академик, произнася провокативно:
  - Прекрасно е... теоретично!
  Лешка, русокосо момче с къси панталони и червена вратовръзка, боси пети, хвърли експлозивен пакет, разкъсвайки фашистките войски, изписка:
  - И почти прекалено красива!
  И двете момчета се засмяха. И други момчета и момичета също стрелят по нацистите. Някои от пушки, други от пистолети, някои дори използват прашки.
  Едно момиче с червена матрична вратовръзка също хвърли пулсар с бос крак, разкъсвайки резервоарите и изчурулика:
  - Няма да минат!
  Зад пехотата се появиха танкове. По-специално, могъщата "Пантера" -2. Тя се стреми да пробие първа.
  Аркашка щракна с пръсти и в тях се появи буркан със сапунени мехури. Момчето, без да мисли два пъти, започна да изстрелва оръжия от хиперплазма. И цяла линия от ириси се втурна покрай вражеските танкове.
  Аркашка, стреляйки по врага, изгука:
  - Вселената е пълна с приказни изненади,
  Тя е вълшебна и невероятна...
  И е време да достигнеш големите висоти с ръката си,
  И ако трябва, ще го ударим с бос крак!
  И момчето щракна този път с пръстите на детските си крака и излетя по-високо, започна да издухва мехурчета от магическа плазма във фрица с ръце и крака.
  И изглеждаше много готино.
  Лешка също придоби сапунени мехурчета и издуха цели потоци магическа енергия във врага.
  И двете момчета се носеха във въздуха. Други деца обаче също не останаха по-назад. И те също свързваха босите си крака, хвърляйки с тях лъчи плазма, разкъсвайки и ревящи щурмови самолети, пехота и танкове.
  Аркашка, изпълнена с ентусиазъм в унищожаването на противниците, пееше:
  - лазерен меч,
  Иска да те отреже...
  Свети като адски огън
  Лазерен лъч...
  Но не мислите ли
  Как да спасим живота си
  Верен на любовта
  Бъдете до края!
  И момчето, с босите си пръсти, пусна хиперплазмени мехурчета с колосална разрушителна сила.
  Аркаша забрави, че всъщност е велик академик и хиперпрофесор, но се почувства игриво момче.
  Тук хиперплазменият балон се приземи в "Тигър" -2 и разтопи кулата в течен метал. И след това се пръска на парчета и друг резервоар. Изгорели са пръст и метал. Всичко изглеждаше смешно...
  Лешка плесна с ръце и сега нацистките войници се обърнаха и започнаха да се убождат ... Момчето щеше да подсвирне и припаднали гарвани щяха да паднат върху върховете на Фриц. И те пробиват върховете, и шлемовете, и други боеприпаси.
  Лешка щастливо пееше:
  - Но честно казано,
  Печеля всички, без изключение!
  Аркашка хвърли хиперплазмено петно с голата си пета, сплеска враговете и изпищя:
  - Не може, не може!
  Льошка в отговор отново се поддаде с ръце и крака, с мехурчета и издаде:
  - Тук сме като богове, разбира се!
  Момчетата наистина смазаха враговете и се забавляваха с играта. Тук те са като богове-творци, могат всичко.
  Аркашка намигна...
  И тогава се появи самият Хитлер. Четири момичета го заобиколиха. И да бием фюрера с боси крака. И тогава сграбчиха фашист номер едно с пръстите на голите му долни крайници и го разкъсаха жив на четири части. Това е яко!
  Аркашка запя през смях:
  - И скоро Третият райх ще падне,
  Когато мачкаме в играта
  У нас убийството не е грях,
  Всичко ще бъде оценено!
  И момчето отново стрелна с боси пръсти на краката си, със смъртоносна сила и унищожаване на мехурчетата.
  А когато се качат на самолетите, те намаляват по размер и се превръщат в пеперуди с крила, които искрят като злато.
  Лешка, наслаждавайки се на това, отбеляза с кикот:
  - Това е изключително смешно!
  И с босите си пръсти момчето отново освобождава петно от убийствена сила.
  Аркаша, взривявайки с анихилираща частица от прашка, отбеляза с кикот:
  - Най-якото нещо е, когато удариш врага, а той ... се обръща!
  И момчето ще вземе и ще накълца врага.
  И тогава нацистките войници започнаха да се превръщат в сладкиши, чийзкейкове, торти и шоколадови бонбони.
  Децата, като гладни пионери, пищяха от възторг.
  Германският танк "Маус", внезапно как да се превърне в огромна торта, и толкова красива, боядисана с рози и други буйни цветя.
  Аркаша каза с усмивка:
  - Красота, красота,
  Танкова плячка за котката!
  А момчето-академик как да се смее. А тортата, в която се превърна "Мишката", се пръсна на парчета, които полетяха към децата върху златни, фино изработени чинийки. Момчета и момичета с радост подскачаха на лакомството.
  Аркаша обаче им се развика:
  - Защо не си изми ръцете?
  И до всеки пионер и пионер се появи сребърна кана с уханна вода, уханен сапун и пухкава кърпа. Добре възпитаните пионери започнаха да измиват мръсотията. Направиха го много бързо и започнаха да ядат. Фашистки самолети, пехотинци, танкове, превърнати в деликатес, долетяха до самите момчета.
  А искрящите с диаманти ножове нарязват тортите на сочни, вкусни парчета. И децата, измили ръцете си с радост, ядоха нацистите със сладкиши и шоколади.
  Аркашка отбеляза, като се засмя в малките си юмруци:
  - Това е рационализация! Можем буквално всичко!
  И момчето го взе с голи пръсти, сякаш щракна, и в резултат на това немската техника и войници отново се превърнаха във вкусни ястия. И децата са във възторг.
  Всички нацисти, които щурмуваха Киев, се превърнаха в храна. Но това, разбира се, не е достатъчно. И тоталното настъпление на Червената армия продължи.
  Аркашка и Лешка превърнаха всички войници на СССР в пионери. И сега се биеха само деца: момчета и момичета с червени връзки. Но от друга страна, те използваха прашки в битка и бутилки със сапунени мехурчета, пускайки ги срещу нацистите.
  И нацистите се превърнаха във всякакви храни: торти, пайове, сладкиши, чийзкейкове, шоколади, сладолед с пълнеж.
  И младите войници от Червената армия ядоха такова вкусно, след като измиха ръцете си и благодариха на висшите сили. Децата действаха агресивно и целенасочено, започвайки кампания срещу Берлин.
  Но германският реактивен бомбардировач Ю-287 се превърна в пълнени шоколадови блокчета по време на полет. Много вкусно между другото. И децата обичат да ги ядат. Сега всички войници на Червената армия се превърнаха в момчета и бяха весели, постоянно се смееха. И с боси пръсти хвърлиха нещо безкрайно смъртоносно.
  И те унищожиха противниците, по-точно, правейки им вкусни лакомства. И това е страхотно. И толкова много торти възникнаха на мястото на танковете. Блестящи с боси пети, децата-воини се нахвърлиха върху лакомствата и ги погълнаха лакомо. Те го направиха с голям ентусиазъм.
  Момчетата и момичетата похапнаха с кремове и шоколадови торти, както и много други много вкусни и апетитни ястия. Войските от легионите на Вермахта се превърнаха в много вкусни неща, които пионерите изядоха с голямо удоволствие. Италианците например се превърнаха в банани, румънците в ананаси с шоколад, унгарците в манго. И всичко това съветските войници, които станаха деца, ядяха много охотно и с голям ентусиазъм.
  И това бяха общо взето вкусни неща и деликатеси. Момчета и момичета пускат балончета, а враговете на СССР се превръщат в различна храна.
  И от могъщия танк "Тигър" -3 се получи такава великолепна торта. Е, просто прекрасно.
  А децата се смеят и подскачат. И техните боси, кръгли пети проблясват. Веднага се вижда, че е като течни ябълки.
  И сега босите детски гвардейци наближиха Берлин. И как подсвиркват децата. Това незабавно гарвани паднаха върху фрица и бункерът веднага се срути.
  И отново победата на съветските войски, толкова невероятна, въпреки че всички войници станаха момчета и момичета.
  Накратко, Европа е освободена, а войските на СССР завладяват Америка, Австралия и Япония.
  Аркашка и Лешка, тези момчета в матрицата, направиха такава благородна торта от Гьоринг и заедно с момичетата я изядоха с удоволствие. И колко прекрасно и вкусно е всичко това.
  Аркашка и Льошка ядоха повече банани... Хубаво е да сме деца - много по-добре от възрастните.
  Аркашка пееше с удоволствие...
  И искам, искам, пак искам
  Тичайте по покривите, гонете гълъби...
  Дразнещ Наташа, дърпайки плитката й,
  Бързайте из двора на скутер!
  И момчето взе и отново много вкусни неща, които създаде от армията на нацистите.
  Льошка отбеляза, хвърляйки убийствени подаръци с голи пръсти на голи детски ножове:
  Моля никой да не се учудва
  Ако се случи магия...
  Ако ще, ако ще...
  Ако ще, ако ще...
  Ако се случи магия!
  Само тези подаръци бяха направени от ужасни, стоманени армади, такива апетитни и много приятно миришещи неща.
  Аркашка отбеляза с усмивка на зъби:
  Къде отива детството?
  Като какви градове...
  И къде можем да намерим лек,
  За да стигна отново до там!
  Льошка отговори с удоволствие:
  - Но със силата на науката,
  Можеш да се върнеш...
  Безсмъртни духове,
  Нишката на живота ще се върне!
  И вечните деца пееха в хор;
  И през зимата и лятото чакат безпрецедентни чудеса,
  Ще, играем ли, тук и тук!
  И през локвите боси, и по дъното на потока,
  Отново сме момчета - ти и аз!
  Колко хубаво е да си дете, особено ако си всемогъщият бог демиург!
  Тук историята свършва...
  И кой е слушал краставицата!
  
  КЪСЕН ЯПОНСКИ ГАМБИТ
  Япония през четиридесет и третата година най-накрая атакува СССР и дори успя да постигне тактически успех в агресията срещу сградата на ескадрилата във Владивосток.
  Решението на Хирохито беше на пръв поглед глупаво и нелогично в момент, когато американците побеждаваха японците по море. Но самураите разбраха, че единственият им шанс сега да спечелят е, ако Германия се притече на помощ. Атаката съвпадна с германската офанзива на изпъкналостта на Курск. И това се отрази на хода на битките. Сталин се отказа от контранастъплението. И германците успяха да изтеглят войските си на първоначалните им позиции.
  Японската сухопътна армия напредваше в Далечния изток. Червената армия получава подкрепления от Западния фронт. Но битката се проточи. Японците бяха изтласкани обратно в Манджурия. Междувременно германците попълниха силите си. И отблъснаха настъплението на съюзниците в Сицилия. Тук им помогна фактът, че съветската армия не напредна и след като прехвърлиха част от силите си на изток, германците нанесоха съкрушително поражение на британците и американците в Сицилия. И превратът в Италия се провали, заговорниците така и не го официализираха. Освен това спестява енергия.
  Германците в същото време разработиха нов танк "Пантера" -2. Тази кола имаше по-тясна кула и нисък силует на корпуса, което увеличи бронята на колата и дори намали теглото й. Panther-2, по-добре защитен и по-мобилен, се превърна в доста ефективен танк. И това позволи на германците да се подготвят добре за отблъскване на съветската атака, последвала през зимата. Но нацистите чакаха това.
  Разбира се, основните цели на офанзивата са Орел и Харков. Танковият екипаж на Герда се бие под Орел.
  Момичетата са много красиви и въпреки зимата се бият боси и по бикини.
  Герда, с боси пръсти, насочи оръдието Panther-2, в тази кола не само кулата е по-тясна, но и четирима членове на екипажа.
  Блондинката стреля, проби съветската тридесет и четири и изгука:
  - За Вермахта!
  Следващият, с помощта на боси пръсти, застреля Шарлот, прониза врага и изписка:
  - За нови постижения!
  Тогава Кристина, много борбено момиче с жълто-червен цвят, стреля с боси крака. И също удари съветската кола.
  А след това удари и Магда, която показа точност.
  И също голи пръсти. И този път тя удари танка KV, след което изчурулика:
  - Ние сме борбени момичета, а те са толкова готини!
  Атаката на съветските войски беше отблъсната и германците успяха да задържат фронта на изток. Вярно, съветските войски се вклиниха в Манджурия. И натиснаха яко японците.
  През пролетта на 1944 г. Червената армия отново се опитва да настъпи. Но се натъкнах на солиден блок. Появата на немския реактивен самолет ME-262 в поредицата направи корекции в хода на въздушните битки. Новата кола се оказа бърза и издръжлива. Просто не е достатъчно надежден.
  Най-хубавото е, че две момичета вещици Албина и Алвина се биеха на него.
  Те са толкова невероятни красавици. И съветските машини вършат, сякаш с чук или чук.
  Албина, с помощта на босите си пръсти, насочи оръжието си към целта,
  удари съветските самолети с висока скорост. Свали три коли на Червената армия и изчурулика:
  - Слава на арийската мечта!
  Алвина продължи да се върти и да стреля с боси пръсти, порязвайки съветските коли и изскърца:
  - В името на големите постижения!
  И отново момичетата унищожават съветски коли. Такива са с боси пети.
  И активно си трупат сметки, показвайки, че има място и за босите момичета отпред.
  И горят самолети, и ги разбиват с 30-милиметрови авиационни оръдия. Това са бойните момичета тук. И много красива.
  Тук Албина натиска спусъка с аленото си зърно. Лупанет на съветски самолет, свалете ги и гукайте:
  - Арийското братство е с нас!
  Алвина също стреля по руския LAGG-5 с ягодов нипел, събори го и изчурулика:
  - Следващият век е наш!
  Момичетата, разбира се, бързо взеха челни позиции по брой паднали коли. През лятото на 1944 г. Червената армия се опитва да пробие в центъра, като провежда операция Багратион. Но Майнщайн нанася режещ удар от юг и това се оказва катастрофа за Червената армия. Ситуацията се влоши от факта, че IS-2, с който се свързваха такива надежди, се оказа неуспешен танк. И германците се появиха "Пантера" -2 с по-мощен 88-мм оръдие и двигател от 900 конски сили. "Тигър" -2 не влезе в сериала. Той нямаше почти никакво предимство в резервацията в сравнение с "Пантерата" -2, но беше много по-тежък, по-скъп и с лошо шофиране. Така че "Кралският тигър" не беше допуснат в серията, тъй като има модификация на "Пантерата" със същото оръжие, но много по-леко и по-мобилно.
  Битките показаха, че германската TA-152 еволюция на Focke-Wulf е много добра, мощно въоръжена и бронирана, но с много по-добри летателни характеристики.
  И те победиха Червената армия доста силно. ТА-152 се оказва неприятна изненада за съветската авиация. Недостигът на дуралуминий наложи да се отложи пускането на по-модерните Як-3 и LAGG-7, така че немските самолети имаха огромно превъзходство в скоростта и въоръжението над съветските.
  Ситуацията се влошава от почти пълното прекратяване на бомбардировките на Третия райх от съюзническата авиация. Съединените щати решиха да се съсредоточат изцяло върху Япония, за да държат СССР далеч от Китай, а Великобритания не искаше да рискува сама самолетите си.
  Това доведе до значително увеличение на производството на оръжия в Третия райх. Особено "Пантера" -2, която се различаваше от своя предшественик с по-голяма надеждност, скорост, маневреност и мощен двигател.
  "Пантера" -2 се оказа ефективен танк за пробив. Високата му скорост, заедно с ефективното му оръдие, по-нисък силует и дебела, наклонена странична броня, го правеха да изглежда почти като нимфа. Така че "Пантерата" -2 ужили много болен. И неговата модификация с по-мощен пистолет беше само един тон по-тежка и следователно запази по-голяма мобилност и отлична предна броня.
  Съветските войски бяха победени в центъра и удариха котела. Германците наближиха Москва. Само на Можайската отбранителна линия те почти не бяха спрени.
  Уплашеният Сталин предлага на Хитлер примирие за период от три години. Обещавайки да доставя петрол и суровини на Третия райх почти на безценица, както и да върне всички военнопленници.
  Хитлер, притеснен, че Съединените щати и Великобритания ще довършат Япония и след това ще поемат срещу Третия райх, се съгласява на примирие. Той само поиска Сталин да сключи мир с Япония. Сталин се съгласи с това, но с връщане обратно, южната част на Сахалин, преди това завладяна от самураите.
  На това те решиха ... Границите останаха същите. Това, че Третият райх, който запази контрола над Украйна, Крим, Донбас, Таманския полуостров, като цяло беше добре. Границата му е буквално на петдесет километра от Москва, а Ленинград все още е блокиран.
  Сталин обеща да ограничи партизанското движение в окупираните райони на СССР.
  И германците вече можеха да получават украински хляб и въглища от Донбас.
  Германците нямаха достатъчно петрол, но това компенсира производството на синтетично гориво.
  Фюрерът искаше преди всичко да завладее Африка, за да има суровини за войната и Близкия изток с петрол. В небето се водеше упорита война. Вместо ракетната програма на FAA, германците започнаха производството на реактивни самолети. Особено бомбардировачът Arado, който се оказа ефективен.
  Не много добър обаче се оказа XE-162. Изтребителят се оказва лек, евтин и лесен за производство, но за управлението му са необходими висококвалифицирани пилоти. ME-163 беше малко по-добър, въпреки че лети само шест минути, но германците успяха да увеличат времето му за полет до петнадесет и повече или по-малко можеше да защитава германска територия.
  Преди всичко Хитлер отново се среща с Франко и му поставя ултиматум: или той пуска германските войски да отидат в Гибралтар, или Вермахтът окупира Испания.
  Франко се съгласи да пропусне нацистките войски. И веднага нападнаха Гибралтар. Крепостта е превзета веднага. И тогава германските части нахлуха в Мароко. По-лесно е да се прехвърлят войски по най-краткото разстояние и процесът на завладяване на Африка започна.
  Още през зимата на четиридесет и четири четиридесет и пет повече от четиридесет дивизии бяха прехвърлени на черния континент. И превзеха Мароко, Алжир и навлязоха в Тунис. Там се разиграха ожесточени битки с британците и американците.
  В битките участва и новото немско самоходно оръдие Е-25. С оръдие Panther-2 от 88 mm и 71 EL, височина от метър и половина и двама члена на екипажа, разположени легнали, тя беше отлична машина. Лек, мобилен и, което е важно, прилично защитен. Челната броня е 120 мм при голям наклон, а страничната броня е 82 мм, плюс ролки. И това е с тегло по-малко от тридесет тона и двигател от седемстотин конски сили, разположен напречно и заедно с трансмисията.
  Това самоходно оръдие се оказа истинско чудо на танкостроенето и проби всички танкове на съюзниците, а самото беше напълно неуязвимо в челото. И тя се обърна.
  Германците също имаха "Пантера" -3, тя беше малко по-тежка от "Пантера" -2, тежеше петдесет тона, но по-добре защитена. И по-мощен пистолет от 88 mm и 100EL. А издуханият двигател осигуряваше мощност до 1200 конски сили.
  "Пантера" -3 имаше челна броня на корпуса от 150 mm при наклон 45 градуса и чело на кулата при 185 mm при наклон 50 градуса. Съюзническите танкове не я удариха челно. Но само 82 mm могат да бъдат проникнати в страната под наклони.
  Но и Шърман, и Чърчил все още бяха доста слаби срещу такава машина, те дори можеха да я вземат на борда само от кратко разстояние.
  Германците победиха британците и американците пеша и доминираха във въздуха.
  Бързо се развива авиацията на фашистите. Ето го ME-262 X, със стреловидни крила, скорост от 1200 километра в час и по-тежко въоръжение. Много ефективна машина.
  На него Албина и Алвина спечелиха нови награди: Рицарския кръст на Железния кръст със златни дъбови листа, мечове и диаманти. Всеки от тях надхвърляше петстотин свалени самолета. Момичетата успяха да изпреварят Хъфман, който свали почти петстотин самолета.
  Албина и Алвина обаче обещаха на фюрера, че ще доведат резултата до хиляда всяка. Хитлер подписва указ, че за 250 свалени самолета ще се дава рицарски кръст с мечове и диаманти, а за 500 самолета - рицарски кръст със златни дъбови листа, мечове и диаманти. Ще бъде връчен 1000 самолета Рицарски кръст на Железния кръст с платинени дъбови листа, мечове и диаманти. И в него ще има цели сто диаманта!
  Това е такъв стимул за босите момичета по бикини.
  Германските войски навлизат в Либия през март 1945 г. Движеха се доста бързо. В битките E-25 и E-10 показаха отлични характеристики на шофиране и ефективност на използване. Разбира се, по-тежките машини не са толкова добри. Е-10 беше малко по-лош за борба с танкове Чърчил, които са много добре бронирани, дори отстрани.
  Но срещу "Шерман" е много ефективен. Освен това този танк е висок и е много трудно да се удари ниска цел.
  Германците напредват през Африка и превземат Либия. Влезе в Египет през април. И продължихме.
  Такива битки бяха в разгара си на черния континент, сякаш в котел на ада.
  Германия на Хитлер показа злобната си усмивка. Герда се би на "Пантера" -3. И с екипажа си тя унищожи танкове и оръдия на съюзниците.
  И тя запя на себе си:
  - Ще разкъсаме всички на парчета,
  Това е животът, това е щастието...
  И момичето скача, играейки си с мускули и бицепси.
  Боевете кипят, а нацистите се приближават все по-близо, приближавайки Суецкия канал.
  Е, тук е блокиран и германците спечелиха нова голяма победа.
  Египет падна и войските на Вермахта се надигат нагоре по Нил. Отиват в Судан.
  А други части нахлуват в Палестина и по-нататък в Ирак, Сирия и Кувейт. Възможно е да завземете целия Близък изток.
  През лятото на четиридесет и петата година Вермахтът превзе почти целия Близък изток, заедно с Турция.
  Голяма победа. И Испания и Португалия влязоха във войната със съюзниците на страната на Третия райх. И сега германците се придвижват към Южна Африка. Всичко е логично и точно.
  Огромен немски подводен флот се бие в Атлантическия и Индийския океан. И потапя американски и британски кораби.
  Америка вече започва да се колебае. Рузвелт е мъртъв, а Труман се опитва по някакъв начин да преговаря с Хитлер.
  Чърчил също се колебае. Междувременно германците събират сили. И сега техните войски нахлуват в Иран и отиват в Индия. Други части, заедно с италианците, завладели Етиопия и Судан, се придвижват по-на юг.
  Те са възпрепятствани повече от дължината на комуникациите, отколкото от съпротивата на британските и американските войски. И нацистите вървят напред, без да познават проблемите и съжалението.
  Есента на четиридесет и петата година премина за германците с нови победи. Войските им навлизат в Индия и превземат Делхи. И продължавам напред и напред.
  Хитлер провъзгласява:
  - Трябва да се свържем с Япония. И сега германските войски се придвижват все повече и повече към врага.
  Това е демоничен фюрер, но какво да прави! Можете да видите много. И германците завладяват до края на 1945 г. Индия и по-голямата част от Африка. Нацистите имаха и нови видове оръжия - дискотеки, които не можеха да бъдат свалени с малки оръжия. А скоростта на летящите чинии достигна четири звукови скорости.
  Те дадоха голямо предимство във въздуха. През зимата на четиридесет и шестата година Африка беше почти напълно превзета и германците достигнаха Южна Африка, освобождавайки бурите там. И това е голяма победа.
  И отново части от нацистите се придвижват, този път към Мадагаскар. И през май 1946 г. те завършват превземането на този остров.
  Тук германците се присъединиха към японците. И превзе по-голямата част от Азия.
  Но войната все още продължава. Трябва да счупим гърба на Великобритания. Акцентът е върху подводната война и въздушното настъпление. Германците имат подводници, задвижвани с водороден прекис, има и лодки, управлявани от един човек - доста миниатюрни.
  Германците имат много неща. И реактивни бомбардировачи Ю-287, и МЕ-362, и Ю-688, и Б-18, и летящо крило. И реактивни щурмови самолети XE-477 и много повече. Така те притискат Великобритания, което е ужасно.
  И ракетите на FAA, разбира се, влязоха в серия. По-късно, отколкото в реалната история, но по-мощно и съвършено. По-специално с крила, които им осигуряват по-голяма точност и радиоуправление.
  Новите ракети Фау-2, разбира се, са разработени в по-добри условия от реалните и с тях са работили по-дълго време.
  Така че ефектът от тяхното използване се оказа много по-висок.
  И те започнаха да раздробяват Великобритания като бомби с адска сила.
  И се смачкаха много брутално.
  Въздушното нападение е било жестоко. Битките показаха, че срещу германските дискове съюзниците нямат противоотрова. И те просто са дяволи.
  Германците притиснаха Великобритания, без ни най-малко съжаление. И така беше активно смачкано, че буквално стружки летяха.
  И на 26 ноември 1946 г. последва десант на амфибия в самия метрополис.
  И се оказва фатален за британците.
  Герда участва в битката на най-новия танк Panther-4. Тази машина имаше мощно 105 mm оръдие с дължина на цевта 100 EL. И предната броня от 250 mm с наклони, и страничната броня от 170 mm с наклони, и двигателят от 1500 конски сили, който при теглото на тази машина от шестдесет и осем тона осигурява отлични характеристики на шофиране.
  "Пантера" -4 с теглото на "Тигър" -2 беше по-добре въоръжен и брониран и много по-бърз. И на него беше монтиран газотурбинен двигател.
  Герда се биеше на този танк с британците и пееше на себе си:
  - Арийското братство няма да се уплаши!
  И тогава момичето натисна бутона на джойстика с аленото си зърно и изплю снаряд със смъртоносна сила. И проби предната броня на Чърчил.
  Тогава тя извика:
  - Космически кошмар - смъртоносен удар!
  Шарлот също откри огън с червено зърно и отряза английската кола и изписка:
  - За арийския орден!
  Кристина също победи войските на британските лъвове, използвайки рубинения си конец и изписка:
  - За ангелския строителен екип!
  Магда взе и удари противника с ягодово зърно, събори го и изчурулика с пълно гърло:
  - За нашето Отечество!
  Така че момичетата се караха. И какво друго казват, те са много готини бойци.
  Така стигнаха до Великобритания. А в небето Албина и Алвина печелят сметки, те вече надхвърлиха хиляда свалени самолети всяка и получиха още един Рицарски кръст на Железния кръст с платинени дъбови листа, мечове и диаманти.
  И пак свалят британски и американски самолети. Това са борбените момичета.
  Албина, натискайки бутона на джойстика с аленото си зърно, изпраща друг вражески самолет в подземния свят. И в същото време той крещи:
  - Слава на Родината!
  Алвина също прави точен удар с рубинено зърно, събаря нова английска кола и реве:
  - В името на комунизма!
  И отново момичетата застрелват някого. И смаже враговете. И такива борбени момичета.
  Но ето още няколко воини на летяща чиния. Такива са борбените и агресивните: Гертруда и Ив. Машина, която не може да бъде свалена със зенитни и авиационни оръдия. Момичетата са като месоядни животни.
  Гертруд, използвайки пръстите на босите си крака, натисна бутона на джойстика. Летящата чиния ускори и удари няколко английски коли.
  Гертруд изписка:
  - Победа в активността!
  Ив отново премина в настъпление. Също така с помощта на боси пръсти тя натискаше бутоните на джойстика. И отново тя удари няколко английски коли и изчурулика:
  - И пасивността на поражението!
  Гертруд отново е в атака. Вече с помощта на алени зърна тя натискаше бутоните на джойстика. Тя блъсна още три американски коли и изчурулика:
  - За великите граници!
  Ив беше агресивно създание. И с помощта на рубинени зърна тя натисна бутоните на джойстика. Тя заряза още четири коли, две американски и две английски.
  И тя изрева:
  - За това, че нямаше граници!
  Ето ги и момичетата. И голи кръгли пети.
  Воините са много красиви. Дори и да са калпави.
  Момичето може да се бие много агресивно.
  Не можете да устоите на тези момичета. И Великобритания беше победена и капитулира за няколко дни.
  Така приключи операцията: "Морски лъв". Пълна победа...
  Но все още предстои война със Съединените щати. В този момент Сталин предлага на Хитлер да се бият заедно с Америка. Беше добра идея.
  Хитлер каза, че може само да даде Аляска на Русия и по време на войната да се отърве от плащането на репарации. Сталин също се съгласи с това.
  И през 1947 г. започва коалиционна война срещу Америка и Канада. По същото време имаше десант в Австралия, която беше окупирана от армията на Вермахта и Япония.
  Германците се стремят преди всичко да стигнат до Канада. Операция Икар за превземане на Исландия беше първата им стъпка. И беше толкова успешна. И след това в Гренландия. Въпреки че има суров климат.
  Но Фриц се движеше по крайбрежието и още по-на запад.
  Фюрерът някак логично отбеляза: където свършва Германия - никъде!
  И нареди да се движат във всички посоки. Фриц започва да прехвърля войски в Аржентина и Бразилия, за да окаже натиск върху Съединените щати от юг. Японците също събираха сили там. По същото време СССР започва нахлуване през Аляска. През лятото на 1947 г. първите съветски танкове Т-54 започват да пристигат на фронта. Те се отличаваха с малки размери, малък силует и добро оръжие.
  Но докато освобождаването на Т-54 беше ниско. По принцип се биеше Т-34-85, който дори още не е свален от производство. Поради високата цена и сложността на производството, IS-7 не влезе в серията, а IS-2 остана основният съветски тежък танк. И IS-4 беше произведен в малки серии поради чести повреди и оперативни проблеми. IS-3 също беше доста труден за производство, той също беше произведен в малки партиди.
  Въпреки че IS-2 не беше достатъчно защитен в челото на кулата, той имаше добро стрелково оръжие: четири картечници и 122-милиметрово оръдие го направиха добър танк за пробив. Но най-популярният беше SU-100. Дори по-лесен за производство от Т-34-85 и в същото време с по-мощно оръжие може да създаде осезаеми проблеми на Америка. Особено когато Т-54 все още не е напълно усвоен за масово производство, с всички предимства на този танк.
  Елизабет с нейния екипаж например се бие на тази машина.
  Съветските войски се опитват да се задържат в Аляска. Лятото е относително студено.
  Елизабет в бикини и голи пръсти насочва пистолета.
  И изпраща голям смъртоносен снаряд във врага.
  Изстрелът й е доста точен, а американският Шърман излетя с откъснат купол.
  Т-54 е прекрасен танк. Челната броня на кулата е цели 200 мм и това е сериозно. Под ъгъл 60 градуса от хоризонталата. А страните са 100 милиметра. Челото на корпуса е по-малко със 100 мм, но с голям ъгъл на наклон от 40 градуса спрямо хоризонталата, а бордовете със 100 мм. Пистолет 100 мм калибър 56 мм. И целият този чар тежи само тридесет и шест тона, с двигател от 520 конски сили.
  Да, такъв резервоар е разработен дълго време и не е толкова лесно да го овладеете.
  Но американците няма какво да му противопоставят. "Шерман", няма да пробие в челото и от упор. Между другото, за сравнение, Т-54 превъзхожда "Тигър" -2, който в реалната история тежи шестдесет и осем тона, в бронята на кулата и страните на корпуса. Само челото на корпуса на "Тигър" -2 беше по-дебело, но това беше компенсирано от големите ъгли на наклон на съветския танк. Съветското оръдие беше само малко по-ниско по бронебойност от немското, а снарядът беше с по-голям калибър и следователно по-разрушителен. И забележете, съветският танк е почти два пъти по-лек от тигър.
  Екатерина стреля на свой ред. В този случай танкът Пършинг. Тази машина е по-тежка от Шерман, с по-мощно оръдие от 90 мм. А челната броня е по-дебела - 102 мм. Тази машина, макар и по-тежка и по-мощна, също не пробива челото на Т-54. Въпреки че превъзхожда Т-34-85.
  Но точно в СССР възлагат надежди на новия танк. Американската кола пробива. Въпреки че тежи четиридесет и два тона и е по-тежък от Т-54. И ето я новата американска кола.
  Това е "Superpershing" - теглото е петдесет тона. Челната броня е 150 мм, а оръдието е 90 мм калибър 73 ЕЛ. Сега това е по-сериозно. Вярно е, че шофирането на тази кола е маловажно - двигателят е само 500 конски сили.
  Но тук трябва да се движите. Защото оръдието на врага вече не отстъпва на съветското по отношение на бронепробивността, а челната броня вече не е толкова по-лоша.
  Вярно е, че врагът прави само четири изстрела в минута. Съветското оръдие е готово за стрелба.
  Елена стреля по врага и отбелязва:
  - Това е адска похот!
  И момичето изплези език. И е ясно, че "Superpershing" също е изумен. И Т-54 избягва неговия снаряд. И го прави много бързо, въпреки че двигателят не е особено мощен.
  Момичетата отново снимат. Този път Ефрасиня удари шамар на Чърчил, произведен в Канада, и изчурулика:
  - Аз съм най-силният на света, ще убия всички врагове в тоалетната!
  И намига на партньорите си.
  Момичетата тук са все още красиви. И много секси. И така скачат върху мъжете, които хванат. Просто истински пантери.
  Момичетата особено обичат пленени африканци и е толкова хубаво с тях.
  Но в небето се бият великолепни пилоти. В случая Анастасия Ведмакова и Акулина Орлова. Такива момичета са красиви, извити, в едни бикини и боси.
  И се бият с цяла ескадрила американски самолети. И го правят много смело.
  Анастасия натиска лоста с голата си пета, изстрелва, събаря американска кола и изскърца:
  - За комунизма!
  Акулина също е много точно момиче в бикини, води агресивен огън, удря врага, отрязва американеца и шепне:
  - За големи промени!
  Така се млатят американците и на земята, и във въздуха.
  Разбира се, танковият екипаж на Герда вече се бие в Канада.
  "Пантера" -4 те имат по-модерна модификация. В него практически няма покрив, а ъглите на наклона на кулата са увеличени.
  Това подобри защитата както от горни удари, така и от страни на резервоара. Така че германците се бият уверено.
  Герда натисна бутона на джойстика с аленото си зърно, изстреля снаряд и изчурулика:
  - Не намалявайте по време на завой!
  Шарлот също натисна бутона на снимачното устройство с тъмночервеното си зърно и изкрещя:
  Само така ще се научите как да печелите!
  Кристина също натисна бутона на джойстика с рубинено зърното си и изрева:
  - Нашата ще е нова победа!
  Магда също тупва с ягодово зърно, мачка американския танк и дрънка:
  - Всичките ни победи са супер!
  Така че момичетата бяха ядосани. Те имат красиви гърди, между другото. И наистина искам да оближа алените зърна.
  Обикновено момичетата изнасилват пленени мъже, което наистина харесват.
  Момичетата продължават да се борят.
  Алвина и Алвина правят чудеса в небето ... За тяхна сметка вече има една и половина хиляди свалени коли. За това те получиха нов орден, третият Рицарски кръст на Железния кръст със златни дъбови листа, мечове и диаманти. Такива момичета са изобилно окачени с награди и много готино.
  Алвина събори още три американски коли, използвайки босите си пръсти за стрелба и запя:
  - И наперените момичета отиват до небето!
  Албина, сваляйки още четири американски самолета с боси пръсти, изписква:
  - Ние сме стихията на вятъра! Ние сме стихията на вятъра!
  Напредването на Фриц в Канада продължи. В небето летящи чинии блъскат американци. Вражеската съпротива беше фокусна. Торонто пада през септември 1947 г. И това затрудни положението на американците.
  Гертруд и Ив летяха над Ню Йорк с летяща чиния. Събаряха американски самолети и крещяха:
  - Ще бъде много яко! Ние ще спечелим!
  И алени зърна натискаха бутоните на джойстика. И свалиха американски самолети...
  Войната вървеше в полза на Третия райх... Но времето се влошаваше. И през ноември стана студено в Канада, която нацистите почти напълно завладяха, и падна сняг.
  Съветските войски почти напълно окупираха Аляска и също навлязоха в Канада.
  Елизавета се вози на Т-54, който досега се произвеждаше в много малки партиди. Предимно се биеха Т-34-85, които демонстрираха своята страст и натиск. И в същото време тези танкове не бяха преведени.
  Елизабет, въпреки студа, беше боса и по бикини, стреля по американски танк с алено зърно и изскърца:
  - За големи постижения!
  И тя показа дългия си език. Тук тя е момиче, всички момичета - момиче!
  Екатерина също, въпреки студа, е бос воин и по бикини удари врага. Тя удари американската кола с аленото зърно и изписка:
  - На борда!
  Warriors много весели кражби. А зърната на шоколадовите им гърди са като ягоди.
  Елена се взриви във врага. Тя го прониза и изсъска, оголвайки перлените си зъби:
  - Това е краят на враговете на капитала!
  И такъв воин е готин клас. И много борбен. И Евфрасия, сякаш удряше врага. И той ще го вземе и ще го покоси.
  И рев:
  - Космически бум!
  И също така изпратете друг снаряд с рубинено зърно.
  Така че момичетата се справиха с ордите на Съединените щати. Войната е... И зимата вече дойде. Почти цяла Канада е превзета, а по северните граници на САЩ вече се водят боеве.
  Американците търсят изход. Труман предлага мир на Хитлер при всякакви условия, различни от капитулация. Фюрерът поиска: само капитулация.
  Единственото нещо е, че самият Труман може да не бъде застрелян.
  САЩ продължиха войната. Танкът Т-93 влезе в серията, много тежък при деветдесет и три тона, или по-скоро дори е самоходно оръдие със 155-мм оръдие. Но поне е в състояние да пробие челото на германските танкове. А самата тя има броня от 305 милиметра. Единственият самоходен пистолет, способен да проникне в "Пантера" -4 и над вражеските танкове в челото. Но нацистите също имат изненади. Появи се "Тигър" -4, унифициран с "Пантера" -4, само по-тежка и дебела броня и мощен пистолет.
  Тази кола може да се окаже много опасна.
  И те също разработват "Пантера" -5, в по-напреднал, пирамидален модел. Този резервоар наистина може да стане изключително практичен.
  Дойде новата 1948 г. ... Германците спряха малко офанзивата поради разтегнати комуникации. Строиха се спешно железници. Работата беше в разгара си.
  Американците се опитаха да контраатакуват. Но не бяха много добри в това. Въпреки че Shermans бяха произведени в огромни количества, те бяха като месо за кланицата.
  "Пършингите" също не бяха цитирани. Американците се опитаха да създадат нещо повече или по-малко способно да се бори с германците. Но не се справиха много добре.
  Но в СССР на бойното поле беше поставен експериментален танк IS-7. Аленка беше в него с женския си екипаж.
  Момичетата, разбира се, са боси и по бикини.
  Танкът е много мощен със 130 мм оръдие, което буквално разкъсва главите на американските машини.
  Анюта стреля с помощта на босите си пръсти и откъсна купола на Шърман, отбеляза:
  - И сега сме във война с американците ...
  Аленка също стреля по врага с боси пръсти и се съгласи:
  - Да се бием! И това е сериозно!
  Алла удари шамар на американеца с аленото си зърно и агресивно отбеляза:
  - Не, готино е!
  Мария също застреля врага един по един с помощта на ягодово зърно и изкрещя:
  - За комунизма!
  Маруся също удари врага. Нещо повече, тя отбеляза много уместно, оголвайки зъби и размахвайки бос крак:
  - Това е истински грабеж!
  И как се смее. И покажете перлени зъби.
  Танкът ИС-7 е способен да се бори с Пантера-4. Вярно, немският танк е сериен и се произвежда масово, а ИС-7 досега са произведени само три. Доста труден за производство танк.
  Но Ведмакова в самолета, така че подбужда американците, като ужас. И смазва самолетите им смъртоносно.
  Освен това момичето използва голи пръсти. И събаря самолети с голяма активност.
  Анастасия крещи:
  - Аз съм космическа вещица - ще изтрия всички!
  И намига със сапфирените си очи. И усмивката й със зъби е много агресивна.
  С неистовата ярост на кобра се бори и Акулина Орлова. И събаря знаменито американски самолети, и реве:
  - Слава на теб, наша Родина! Това ще бъде семейството на Отечеството!
  И намига на половинката си, въпреки че тя не я вижда!
  Това са битките тук и хубавите момичета. Техният потенциал е просто невероятен. И никоя армия не може да им устои.
  Анастасия Ведмакова натиска копчето с аленото си зърно. Събаря американска кола и пищи:
  - Слава на великия комунизъм на царете!
  И тя става смешна. Въпреки че може да се каже, че Сталин е бил цар по някакъв начин.
  Акулина се съгласи с това:
  - Комунизмът е най-голямото постижение на царете!
  И той също ще натисне бутона с рубинено зърно и ще изпрати въздушен снаряд със смъртоносна сила.
  Момичетата тук са красиви на външен вид и фигура. А през зимата се бият само по едни бикини.
  През март германците най-накрая окупираха Канада и навлязоха в Мексико от юг, стискайки САЩ в клещи. Засега боевете са ожесточени само в южна посока. Там проби японско-германската и цялата коалиционна армада. Мексиканската армия официално се биеше на страната на Съединените щати, но го направи неохотно. Много мексиканци дезертираха и се предадоха без бой. В началото на април японците влязоха в Мексико Сити.
  Сред техните самурайски войски се открояват четири момичета нинджа.
  Те посякоха с мечове американската пехота, която се опита да прикрие Мексико.
  Момиче нинджа със синя коса управляваше вятърна мелница. Тя смаза войниците на янките и с боси пръсти хвърли грахово зърно с експлозиви, които обърнаха целия танк.
  Тогава воинът се обади:
  - Банзай!
  Момиче нинджа с жълта коса държеше техника с ветрило с мечове. Също така изсече много американски войници. И хвърли с боси пръсти взривоопасен пакет със стърготини. И цели три танка се обърнаха.
  И момичето извика:
  - Нашият висш пилотаж!
  И намигна на приятелите си...
  Момиче нинджа с червена коса организира прием с пеперуда с мечове катана. Тя изсече много бойци с черна кожа. И тя хвърли бомба с боси пръсти. Положи три самоходни оръдия.
  И извика:
  - Аз не съм жалко насекомо - просто костенурка нинджа!
  Момиче нинджа с бяла коса държеше мечовете си, яростен прием на водно конче. Въртяха се като перките на хеликоптер. И уби много войници. Тогава тя хвърли босите си пръсти, бумеранг. Които отрязаха три дула на американски танкове.
  И изчурулика:
  - Труман бъди попивател!
  Така японските момичета се разпръснаха като истинско торнадо на смъртта.
  Такава ожесточена битка се е разиграла и се води над Мексико.
  И през май 1948 г. офанзивата от север се възобновява. Германски, чуждестранни и съветски дивизии започват да се движат през територията на Съединените щати, преодолявайки изключително яростната съпротива на американските войски и милиции.
  Битката продължи ... Герда все още се биеше на "Пантера" -4. Засега само Т-93 е способен да създаде проблеми на американците в челото на немската машина, на която монтираха нов, по-мощен газотурбинен двигател от 1800 конски сили и направиха оръдието по-бързостреляно и без увеличаване на дължината на дулото, повиши дулната скорост на снаряда. Така че "Пантерата" -4 U е способна да пробие Т-93 в челото с цялата дебелина на бронята на това самоходно оръдие, което е безумно дебело.
  И сега немският екипаж се бие, и то съвсем не без успех. И удря противниците.
  Герда насочва оръдието си с боси пръсти и стреля по американците. То ги удря уместно и изсъска:
  - Слава на арийското братство!
  Шарлот също насочва смъртоносното си оръжие с боси пръсти. Пробива американски танк. И крещи:
  - Слава на идеите на Ницше!
  Кристина с помощта на босите си пръсти също намира мишена. Изпраща снаряд, който преобръща оръдието и изревава:
  - Слава на идеите, които живеят във вековете!
  Магда също удари врага. Тя смачка танка му, разби маса пехота и изписка:
  - Слава на арийското майсторство!
  Такива са борбените и много секси момичета. Имат пламък от гняв и буря от страст.
  И от двете страни се движат стоманени щипки. На юг до края на май е завладяно Мексико и напреднали японски и американски части достигат южните щати на САЩ.
  Всичко мина почти по план. През лятото на 1948 г. боевете вече се водят изцяло на територията на Америка, плюс обаче кацането на германските войски в Куба.
  Там също е много горещо.
  Сред воюващите в Куба е английският екипаж на Джейн Армстронг. Красиво момиче се бие, с американците. И завладява острова, който незнайно защо бандата на Фидел Кастро нарече островът на свободата.
  Момичетата се возят на танк Tiger-4, който има много мощно 128-милиметрово оръдие, дължина на цевта 100 EL и дебелина на челната броня от триста милиметра под наклони и странична броня от 250 mm под наклони. Такъв танк не е толкова лесно да се победи. И той има осем картечници.
  Джейн Армстронг, стреляйки с боси пръсти, отбелязва:
  - Да кажем, че е забавно!
  Грингета се изкикоти и отговори:
  - Да, колко проблеми се решават с гърлото!
  И също заснет с помощта на голи пръсти. Тук момичетата, разбира се, са боси и по бикини. Толкова готин и темпераментен.
  Тук Малания стреля на свой ред, използвайки босите си пръсти, и изписква:
  - Слава на британската корона!
  След нея, Моника, много борбена красавица, повежда огъня. А също и с боси пръсти. И се държи много темпераментно и агресивно. Момичетата тук знаят много за войната, секса и любовта към черните войници и затворниците.
  Всъщност за един африканец е голямо удоволствие да обхване с устните си своето шоколадово, мъжко съвършенство и да засмуче устата на момиче. И е доста готино да го правиш.
  Момичетата смазват американците и действат с голяма воля и жажда за победа и смазване на врага. Те са изключително агресивни личности.
  И с боси пръсти насочват оръжията.
  Така до края на юли Куба беше превзета. И до края на август една трета от Америка е под контрола на коалиция от антиамерикански настроени държави.
  Герда говори по този повод:
  - Боата души заека!
  Вече е септември 1948 г.... Германците настъпват към Вашингтон. Въпреки че е още далече, Филаделфия вече е обкръжена. И я щурмуват.
  "Пантера" -4 U стреля по къщи, чупи прозорци и руши стени.
  Герда казва през смях:
  Да ги разкъсаме.
  И с боси пръсти той сочи ствола...
  През октомври германците превзеха редица градове и се приближиха до Вашингтон.
  Воюваха и момичетата от Червената армия.
  Т-54 е в Америка. Досега този танк се произвежда в малки партиди и най-вече СУ-100 се произвежда за войната. Схватките кипят с голям интензитет.
  Елизабет стреля по американците с боси пръсти и отбеляза:
  - Каквото и да се говори, но ние печелим!
  Елена също блъсна янките с боси пръсти и отбеляза:
  - И ние сме родени да побеждаваме.
  Американците имат нов танк Patton, той трябва да замени Pershing. Значителна разлика между колата беше използването на по-мощен двигател от 810 конски сили, удължен пистолет от "Superpershing", способен да пробие съветски танк в челото.
  Тази машина обаче не стана по-дебела броня. Само ъгълът на рационален наклон се увеличи.
  Но това не е достатъчно за защита. Вярно, съветският Т-34-85 все още не е излязъл от производство, той ще бъде по-силен. И пробива такива танкове от разстояние.
  Но Т-54 го превъзхожда.
  "Патън", трябва да кажа, че ще бъде по-бързо. Но този току-що започна да се произвежда.
  Основните превозни средства все още са Sherman. Невъзможно е да ги премахнете, въпреки факта, че са остарели. Тъй като производството на автомобили ще падне твърде много.
  До края на ноември германците се приближиха до Вашингтон и Ню Йорк. Нападението над тези градове започна.
  Американците упорито не искаха да предадат тези ключови точки на отбраната и събраха значителни сили. Като цяло американските войници се биеха добре и смело. Пехотата е добре обучена и има много стрелково оръжие.
  Вярно е, че авиацията на Третия райх е много по-силна. Ето две момичета Албина и Алвина превишиха броя на свалените самолети в две хиляди и получиха нова уникална награда: Диамантена звезда, Рицарски кръст на Железния кръст със сребърни дъбови листа, мечове и диаманти. Това е нов вид награда, учредена от фюрера. За супер момичета!
  Битките се водят по време на нападението на Вашингтон, избрани части на SS. Бият се с голяма страст.
  Герда, както винаги, е пред всички и се бори като дявол. И от босите й пръсти се изстрелва смъртоносен снаряд. И набива колата на американците.
  Герда забелязва агресивно, троснати зъби:
  - Слава на Германия, слава!
  И отново, с боси пръсти, снаряд изпраща смъртоносни сили.
  И тогава Шарлот натисна аленото си зърно и удари врага доста точно.
  И тя изпищя:
  - Слава на Ницше на арийския разлив!
  Тя разтърси медночервената си коса. Такова зашеметяващо момиче.
  Кристина също стреля по врага, с помощта на босите си пръсти, и го направи изключително добре, улучвайки точната цел и изкрещя:
  - За идеите на арийското братство.
  По-нататък лупанула и Магда - момичето терминатор. Тя смазваше враговете, използвайки рубинените зърна на пълните гърди и чуруликайки:
  - За идеи за големи постижения!
  И момичетата запяха:
  Ние сме страхотни мисии
  И крале на големите царе...
  Най-красивата във Вселената
  И рубини в гърдите!
  И момичетата единодушно си показаха езиците. Такива са бойни и прочути крали.
  Вашингтон падна в началото на декември. Ню Йорк е много голям и продължи до Нова година.
  И също падна...
  Идва 1949 г. Довършиха американската армия... Ясно е, че това е агония. И капитулацията на остатъците от силите не е далеч. И точно на 30 януари Труман обяви, че се предава. И беше на годишнината от идването на Хитлер на власт. Така САЩ паднаха...
  Но войната, разбира се, още не е свършила. Въпреки че имаше временна пауза.
  И двете страни имаха нужда от малко почивка и ближане на раните си.
  Но Хитлер смята, че Япония е твърде силна. И отново се съгласи със Сталин. Войната започва на 20 април 1952 г.
  Сталин все още е жив, но не е напълно здрав. Хитлер иска власт над света.
  Panther-5 се появи в поредицата като основен танк. Има специална пирамидална форма и пистолет за високо налягане. И не толкова тежък, само петдесет тона, и двама членове на екипажа. Газотурбинен двигател с мощност 2000 конски сили. Тоест танкът буквално лети. И цевта му е по-къса, но началната скорост на снаряда дори се увеличава.
  Тази машина има броня с повишена устойчивост и следователно е ефективна срещу японците.
  Момичетата Герда и Шарлот се бият на Пантера-5 срещу японците. И работят с голяма ефективност.
  Герда, стреляйки по врага, с помощта на босите си пръсти, насочва пистолета и пее:
  - Този, който е лишен от сърце и душа!
  Шарлот също стреля с босите си пръсти и изкрещя:
  - Не разчитай на съня!
  И момичетата се смеят на себе си. Третият райх напада самураите. А СССР напредва в Китай. Т-54 вече се превърна в сериен танк и се използва широко в различни битки.
  Сега е екипажът на Елизабет. Японските танкове може би не са много добри. Вярно, те са лицензирали "Пантери" -3 с много силен пистолет, който е опасен дори за съветска кола, но успехите им се ограничават до това.
  Елизабет стреля по самурая с боси пръсти и изпищява:
  - Слава на епохата на комунизма!
  Елена, стреляйки, също вдига:
  - Слава на героите!
  И тогава тя използва аленото зърно. Ето такава бойна краля. И много ефективен и наистина изключително агресивен.
  Екатерина също стреля, с помощта на боси пръсти. И в същото време ще изреве:
  - За величието на идеите на комунизма!
  Това момиче е невероятно.
  И Euphrasia също стреля, използвайки рубинени зърна и кимайки с глава, тя казва:
  - За съветската система!
  И всички момичета, счупили поредната японска кола, викат:
  - Не стойте на пътя!
  Какъв е натискът върху японците.
  Но и танкът ИС-7 се движи. Сега се произвежда масово. СССР успя да се възстанови с ускорени темпове и получи Аляска в свое владение. И това е страхотно.
  Сега има война и всичко е толкова интересно и завладяващо в този свят.
  Аленка, стреляща от мощно оръдие ИС-7 и разрушавайки самурайски танк, чурулика:
  - Бъдещето на света е на комунизма!
  И удари боса си пета по бронята.
  Анюта също стреля по самурая с боси пръсти и изписка:
  - За идеите на новия комунистически свят.
  Алла удари противника си с аленото си зърно. И издаде:
  - За голяма мечта и голяма красота!
  А Мария стреля с боси пръсти и то изключително точно:
  - Ударих врага!
  И в крайна сметка Маруся, като лупанет, ще издуха половината глава на японеца. По-точно кули. И разбира се нейното рубинено зърно е в действие.
  Момичетата се справиха добре и стреляха от сърце. А сега имат колосални сметки и пълен сандък с награди.
  Пилотите Анастасия Ведмакова и Акулина Орлова вече са събрали повече от двеста свалени самолета всяка. И за това вече имат осем златни звезди на героя. Има такова правило: за двадесет и пет свалени самолета: дават златна звезда.
  Анастасия сваля японски самолет с боси пръсти и писъци:
  - За комунизъм, комунизъм, комунизъм!
  Акулина също събаря японска кола, използвайки боси пръсти и чуруликайки:
  - Фашизмът ще бъде разбит на пух и прах!
  Тези момичета са красиви пилоти.
  Но има и още красоти. Албина и Алвина. Те вече са свалили повече от три хиляди самолета. И те получиха друга награда за това: Диамантената звезда на Рицарския кръст със златни дъбови листа, мечове и диаманти.
  Това са момичетата и известни битки.
  Албина събаря друга кола с помощта на алено зърно и изкрещява:
  - Слава на времената, когато Фридрих Ницше побеждава!
  Алвина прекъсва следващата кола с рубинено зърно и скърца:
  - И тази ера ще дойде, вярвам!
  Олег Рибаченко също се бие с японците.
  Момчето терминатор ги сече с мечове и хвърля малки грахови зърна с боси пръсти.
  И когато е необходимо, той подсвирква, удряйки главите на самураите и техните танкове, с помощта на припадащи врани.
  Маргарет прави същото. И боси крака хвърлят гранати с антиматерия...
  Олег Рибаченко, смазвайки враговете на Русия с голям ентусиазъм, пееше, композирайки буквално в движение;
  Съветската страна е известна,
  И неговите простори, реки, планини ...
  Тя е родена в доблест,
  И нека просто да говорим!
  
  Аз съм руски пионер,
  Толкова готов да се бори за Отечеството...
  Ще покажа на всички хора пример,
  В края на краищата винаги сме знаели как да се борим за век!
  
  Пионери славни синове,
  Под закрилата на Родината-Русия...
  Въпреки че ордите на Сатана беснеят
  Смирено помолихме Господа!
  
  Тя е най-щастливата
  Нашата необятна Русия...
  Въпреки че ордата се втурва към земята, шумна,
  Нашият Сварог е велик месия!
  
  Нека запазим вселената
  Не поставяйте руснаците на колене...
  Издържаш изпитите за пет,
  С нас са Сталин и великият Ленин!
  
  Нашата славна страна ще бъде
  Много скоро ще живеем при комунизма...
  Ти си завинаги роден знаеш,
  И ние ще бъдем в игото на фашизма!
  
  Как цъфтят ябълкови дървета в отечеството,
  И те разпръснаха корицата на трепетлика ...
  Хитлер скоро ще бъде капут,
  И планетата ще бъде просто рай!
  
  Искам да служа на Отечеството
  Нашата безгранична познава Русия...
  Превърнете ловеца в игра,
  И момичетата ще бъдат по-щастливи!
  
  Карайте боси в студа
  Тези светлооки момичета...
  Ще ударят фашистите с юмрук,
  И огън от картечница!
  
  Нашата руска вяра е жива,
  Светла Русия без граници...
  Нашият Върховен Господ познава Род,
  Белобог е велик месия!
  
  Обичам Исус и Сталин
  Четох Лада и Сварог...
  Руснаците няма да бъдат повлечени от рублата,
  Ще бъде под покритието на Божията Светлина!
  
  Не, аз съм пионер, а не атеист,
  Въпреки че руските богове са ми по-скъпи ...
  Само нагоре, а не секунди надолу
  За нашата майка Русия!
  
  Какво мога да играя, да завладявам,
  За вечни времена свети корицата на Русе...
  Да, Москва, разбира се, е третият Рим,
  Злият Каин ще бъде унищожен!
  
  Външно всички ние сме войници на Христос,
  И се поклонете на Земята Сварог ...
  Исус е копие на Отец за нас,
  Всички обещаваме честно на Род!
  
  Не искам момчетата да умират
  Нека направим една държава, повярвайте ми, по-богата ...
  Въпреки че сме нападнати от зъл крадец,
  Можем да го победим!
  
  Воини красива Рус,
  Страната, която управлява вселената...
  Казваме - спаси ни Всемогъщият,
  Да бъде въпрос на творение!
  
  Случва се, войната ще утихне,
  Човешката раса ще се издигне във величие...
  Сатана ще бъде унищожен
  Ще вървим напред със силна песен!
  Третият райх продължи да атакува Япония ... В битките бяха постигнати значителни успехи.
  И Червената армия също атакува самураите. Сега съветските войски се приближават до Порт Артур. Екипажът на Аленка се бие на ИС-7. Момичетата в него са много красиви, по бикини и боси. Такива откровено апетитни, просто прекрасни.
  Аленка стреля със 130-мм оръдие, пробивайки японска кола и изскърца:
  - Слава на епохата на истинския комунизъм!
  Анюта също стреля с помощта на боси пръсти и пищи:
  - За нашия Сталин!
  Алла стреля след нея с боси крака и изписка:
  - За изключителни постижения!
  Тогава и Мария стреля, като натисна копчето с аленото си зърно и излая:
  - За величието на епохата!
  И в крайна сметка Маруся също изстреля снаряд, като в случая използва за стрелба рубинените зърна на пищните си гърди.
  Момичето си спомни как в плен немците я съблякоха до шортите и със смях я ощипаха, произнасяйки.
  - Какъв сандък! Това е просто дойно виме като най-солидния бивол!
  И наистина е страхотно. Особено по къси панталони, когато те карат през снега и оставяш боси, изящни отпечатъци върху снежните преспи.
  Но сега СССР, заедно с Третия райх, унищожават самурайските войски. И това, разбира се, е много по-приятно от защитата срещу превъзхождащи вражески сили.
  Но немските екипажи на "Пантера" -5. Герда и Шарлот в двуместна кола с тегло петдесет тона, но с газотурбинен двигател от 2000 конски сили. Скоростта на такъв танк достига сто километра в час. И това е много страхотна машина.
  Герда стреля по японците... Германците почти нокаутираха самураите от САЩ, а сега чистят Мексико от тях.
  "Пантера" -5 е пирамидална машина, много подвижна и защитена от всички ъгли.
  Герда стреля с боси пръсти. Сваля японски танк и изскърца:
  - Идеите ми са много готини!
  Тогава Шарлот стреля на свой ред, използвайки босите си пръсти и изкрещявайки:
  - Най-добрите войски в света!
  И момичето също пищи.
  Но Кристина и Магда също се бият на Panther-5, супертанк с оръдие с високо налягане и пирамидална форма.
  Този път Кристина стреля, като натиска аленото си зърно върху бутона на джойстика и удря врага, и изрева:
  - Дори Гьобелс не е крещял за това!
  Магда стреля с рубинено зърно. Тя прониза врага и изчурулика:
  - За красивите души на пробива!
  Кристина отново стреля с боси пръсти и измърмори:
  - Знаеш ли, започвам да вярвам в Бог!
  Магда удари опонента си със смъртоносна сила и с голата си кръгла пета попита:
  - И как да повярвам?
  Кристина стреля по японеца с алено зърно и отговори:
  - Всемогъщият Бог води Германия от победа към победа!
  Магда също блъсна опонента си с рубинено зърно и изскърца:
  - Към нови космически висоти!
  Като цяло момичетата са солидарни - всичко върви към комунизъм от арийски тип. И как се вършеят японците.
  А в небето се бият съветски пилоти: Анастасия Ведмакова и Акулина Орлова.
  Анастасия с помощта на боси пръсти сваля друг японски самолет и изкрещява:
  - Идеите на комунизма са живи!
  Акулина свали следващия японски самолет с боси пръсти и изчурулика:
  - И нашата слава ще бъде голяма!
  След това Анастасия отново обърна колата и свали друг японски самолет с помощта на алено зърно на гърдите и изгука с много доволен вид:
  - А славата на комунизма е голяма!
  След нея Акулина взриви японския самолет с помощта на рубинено зърно на гърдите си и отбеляза с победоносен поглед:
  - И славата на висшите сили е неизмерима!
  Момичетата тук са толкова прекрасни воини от армията на СССР.
  Войната започва на 20 април 1952 г., рождения ден на Хитлер. След поредица от успехи, германците прогониха японците от САЩ и Бирма за три месеца и се преместиха на изток от Индия и на запад от Америка. Битките бяха бурни.
  Досега японците губеха от Третия райх и неговата коалиция, както и от СССР. И това е сериозно.
  Воюва срещу Япония и Тихоокеанския флот. Имаше разрушител, екипажен изцяло от момичета. Колко красиви момичета са почти чисто голи, боси и в раирани бикини в моряшки костюми. Това са толкова невероятни красавици.
  И те блестят по време на битка с голите си кръгли пети. Бойни воини и много палави. И пъргави като зайчета.
  И сега Валентина ги командва. Освен това момичето е почти голо, само с тясна ивица раирана тъкан на гърдите си и тънки бикини. И тя тропа с боси крака.
  И как момичетата са приковани със снаряд със смъртоносна сила, според японците. Така техният разрушител ще се раздели.
  Валентина пее, изпълнена със светлина и ентусиазъм:
   Спартак въздигна подвизите на робите,
  Да свалиш игото на омразните принцове...
  Той превърна нещастника в рояк орли -
  Призивът е прост - раздалечете мечтите си!
  
  Извадете меча като се борите с него
  И безмилостно посечете злите врагове ...
  Вие, за щастие, отваряте пътя като боец,
  Покойникът ще живее вечно в гранит!
  
  Ще го вземем от небето, нулата се нуждае от луната,
  Ще отворим просторите на Марс като порта,
  И известно вярвам във Венера, ще дойда ...
  Целият Млечен път - под меча ще отиде при героя!
  
  Има звезди в небето и очите на момичета -
  Сапфири, рубини блестят...
  И насилствените ми мисли летят -
  Когато нашият предшественик разби Мамая!
  
  Смъртният Челубей извика в топката-бияч -
  Че Русия ще умре под копитата на вихрушките...
  Странен вик безумен - убийте всички:
  Този смях и звучни песни утихнаха!
  
  Отговорът от Пересвет е силен,
  Удар на копие и врагът в кошмарен ад ...
  Няма да чака воина зиндан -
  Ние ще победим, вие вярвате в това!
  
  Коварна скала - има дни в облаците,
  Не всеки път късмет и трофеи ...
  И нашите градове са огън, светлини,
  Виждаме също, че в битката не узря!
  
  Но знайте мястото на Русия в триумфа
  Нашият прародител Цезар, страховитият македонец ...
  Планетите скоро ще се превърнат в рай
  Много вкусно сирене Poshekhonsky с чай!
  Да, бойците тук са от най-високо комсомолско ниво.
  Такива момичета са гордостта на почти всяка армия. И те смазват японците с дива ярост.
  Хубаво е, когато има много момичета в армията, толкова е красиво. И техните гърди, крака и корем. А момичетата имат толкова гладка кожа с тен. Това е най-високият вкус и аромат. Не момичета, а съзвездия от мечти.
  А Албина и Алвина се бият в небето. Тези страхотни воини са истински асове в летещите умения.
  Албина управлява самолета, натиска бутоните на джойстика с алените си зърна и изписква:
  - Слава, слава, слава! Великата ни държава!
  Алвина също реве и натиска рубинените си зърна върху бутоните на джойстика и реве:
  - Всички врагове ще ги овършаме!
  И намига на повалените си врагове.
  Специално момичетата са измъчвали японско момче. Толкова сладък и загорял. Опекоха му петите. След това започнаха да забождат игли с хартия в тялото и да го запалят. След това донесоха факлата под мишниците. Счупени пръсти на краката на децата.
  Садистични момичета свършиха чудесна работа, измъчвайки момчето до смърт. И тогава те се смееха и се смяха дълго.
  И Ева и Гертруд също измъчваха, този път японка. Изпържиха я на бавен огън. Започнаха от петите, та до самата глава, опечени живи.
  И сега тези момичета са на летяща чиния. И повалете опонентите с ламинарна струя и топлинни лъчи.
  Ева натиска босите си пръсти върху бутоните на джойстика и изстрелва дузина самолети наведнъж. Тогава той изрева:
  - Идеята за реваншизма е известна!
  Гертруда я поправя, като също изпраща топлинен лъч с босите си крака и изгаря самурая:
  Вече си отмъстихме! Сега чакаме нови граници!
  Ив, използвайки алено зърно, натиска бутона на джойстика и изпраща убийствено изригване през самолетите на Япония и изписква:
  - За моите планини!
  Гертруда също кълве врага с рубинената си зърна и хвърли колосална сила върху врага и изпищя:
  - За изключителни постижения!
  И този път покри наземната цел.
  Япония има много самолети, но повечето от тях са евтини, витлови и остарели. Така че не можеш да устоиш на немските и съветските.
  Анастасия Ведмакова и Акулина Орлова си събират сметката за МиГ-15. И го правят ефективно. Ето момичетата - всяко надхвърли цифрата от двеста и петдесет свалени самолета и за това получиха десетата звезда на героя на Съветския съюз.
  Анастасия Ведмакова дори изрева:
  - Аз съм въплъщение на вълнението!
  И с босите си пръсти тя насочи самолетен пистолет и отряза самурая.
  Акулина Орлова извика:
  - А аз съм още по-готина!
  И свали три японски самолета в залп. Но какви готини МиГ-ове имат воините.
  Те така пържат врага и така го вършат. Не мога да устоя на такава сила.
  Анастасия Ведмакова натисна бутона с аленото си зърно, свали четири вражески самолета в един залп и изгука:
  - Аз съм борбена девойка!
  Акулина Орлова, с рубинено зърно, активира спусъка, отряза врага и изчурулика:
  - И все пак признавам, че момичето е по-готино!
  И намигна на половинката си! Ето ги, трябва да кажа, големи момичета.
  Разбира се, че обичат мъжете. Особено чернокожите. И това е разбираемо, тяхното съвършенство е много по-голямо от това на белите. И жените го ценят най-много.
  Особено руски, горещи и темпераментни жени, на които сексът никога не им стига.
  Анастасия свали друг японски самолет, като натисна голата си пета и изгука:
  Това е мечтата на всяко момиче!
  Акулина отряза японеца с пъпа си, а пресата на момичето беше релефна и изсумтя:
  - Да, най-голямата мечта!
  И тя си представи голямата доброта на черния воин и облиза устни от това колко добър вкус имаше това шоколадово блокче.
  Тези момичета са просто невероятни!
  През август германците и съветските войски успяха най-накрая да победят японците на американския континент. Тук германците имат всички козове, като СССР. И Япония има проблеми с доставките. По-упорити битки се водят в Азия. Има и някои местни сили, които помагат на самураите.
  И германците трябва да се бият с червената армия на Китай. И това също е голям проблем.
  Но нищо не се преодолява от упоритата съпротива на врага.
  Джейн Армстронг и Гертруд се бият на Пантера срещу китайците.
  Те са смазани от картечници и удряни с шрапнелни снаряди по войниците на Поднебесната империя. И те кряскат на себе си:
  - Великобритания владее моретата!
  Джейн натисна бутона на джойстика с боси пръсти, изпрати смъртоносен снаряд с игли и изгука:
  - Над границите на битката!
  Гертруд също докосна бутона на джойстика с боси пръсти и изгука:
  - И те казват още!
  И така момичетата специално взеха тези китайски. И ги смаже без милост.
  Джейн притисна аленото си зърно към бутона на джойстика, изплю смъртоносен снаряд и извика:
  - Знайте, че предстоят големи промени!
  Гъртруд също притисна голите си гърди с рубинено зърно върху бутона на джойстика и изкрещя:
  - Ще бъде най-якото!
  Момичетата подминаха китайците с цялата бързина на вале.
  Борбата продължава и настъплението на коалицията нараства.
  Сингапур падна през септември. И германците напреднаха към континента.
  Съветските войски, които са по-близо до Япония, дори се опитаха да кацнат в метрополията. Но в морето самураите са все още много силни. Въпреки че Третият райх има страхотен коз в ръкава си: атомни подводници.
  Но досега Япония не е довършена и се придържа към много от своите острови.
  Елизавета почти загина, когато японски превозни средства бяха бутнати върху техния танк Т-54. Някои от тях са въоръжени с 88-милиметрово оръдие с дължина на цевта 100EL и могат да пробиват съветски танкове дори в челото. И много опасно, трябва да призная.
  Елизабет изпрати снаряд в японската кола с помощта на босите си пръсти и изгука:
  - Аз съм момиче с вълчи поглед!
  Елена също изпрати снаряд към врага, като натисна аленото си зърно върху бутона на джойстика и изгука:
  - Аз съм страхотна лисица!
  И момичето се засмя с готини обноски.
  Екатерина го взе и го хвана със зърното на ягода и дръпна спусъка и изчурулика:
  - И аз съм комсомолец!
  Ефрасиня ритна голата си пета по врага. Тя смачка танка на Япония и изписка:
  - А аз съм голям боец!
  Войните са много готини бойци. Крайната степен на борбеност.
  В крайна сметка момичетата загубиха танка и съветските войски бяха хвърлени в морето.
  Но в края на октомври, когато германците вече бяха кацнали във Филипините и значително намалиха японския флот, съветските войски отново кацнаха на един от островите.
  Елизабет отново се бие в челните редици на вражеска, агресивна атака.
  Момичетата имат различен Т-54. Този танк стана основният съветски, други превозни средства се произвеждат в изключително малки партиди. SU-100 обаче все още не е спрян от производство. Това самоходно оръдие все още се бие. А Т-34-85 беше изтеглен от серийно производство само преди година. Така че тази машина все още се бори и се бори.
  Въпреки че, разбира се, по отношение на защитата и не много. Тегленето на въже обаче продължава. И германците също натискат. Герда се бие във Филипините. Нейният танк "Пантера"-5 е много добър. Особено пирамидалната форма, която му осигурява отлична защита от всички ъгли.
  Герда се биеше и изстрелваше снаряди с помощта на босите си пръсти и пееше:
  - Висша форма на комунизъм! Това е нашият готин нацизъм!
  И Шарлот, стреляйки с помощта на босите си пръсти, изгука, оголвайки зъби:
  - Можем, всички сме момичета! Това е свободен живот!
  Такива красоти, просто блясъка на съня.
  И сега японците се предават. Те коленичат пред момичетата и ги целуват по босите, вдървени, леко прашни и мазни стъпала.
  Момичетата са много доволни от него. А голите им кръгли пети са обсипани с целувки.
  През ноември Филипините бяха изчистени от японското присъствие. И всичко стана по-мирно и спокойно.
  Кристина и Магда също се биеха там и смазаха самураите.
  Момичетата използваха не само боси крака, но и алени зърна.
  Кристина стреля, използва рубинено зърното си срещу самурая и извика:
  - Моят най-висок клас!
  Магда също се блъсна с гърди с ягодови зърна и изрева:
  - Най-забележителният пилотаж!
  Това са момичетата вещици. Всеки може и знае.
  Съветските войски, заедно с германците, завършиха поражението на японците в Китай през декември.
  Аленка се бие с екипа си на ИС-7.
  Момичето с помощта на босите си пръсти изпрати снаряд в японска кола и я прониза.
  Врагът няма да вземе ИС-7 челно, но може да го вземе на борда. Така че трябва да внимавате тук.
  Анюта натисна копчето с аленото зърно на гърдите си. Тя изпрати снаряд към врага, смачка кулата и извика:
  - Ще има ъперкът за теб!
  Алла също стреля по японците от пистолет и с босите си пръсти изпищя:
  - И сериозен нокаут!
  Тя удари японеца, използвайки ягодовото зърно на гърдата на Мария, изчуруликайки и издавайки:
  - Това е много яка битка!
  И тогава Маруся също стреля, също с рубинено зърно. И се оказа готино.
  Съветските войски се опитаха да навлязат в Япония. Там те преодоляха упоритата съпротива.
  Момичетата се биеха с дивия писък на пантери. Танкът Т-54 потръпна от удари, но продължи да напредва.
  Елена стреля с боси пръсти и изрева:
  - Бъдещият комунизъм е,
  Когато няма край на света!
  Германците завършваха превземането на островите в Тихия океан.
  Дойде 1953 година...
  Германските момичета Албина и Алвина отбелязаха общо повече от четири хиляди самолета всяка. И те получиха нови награди: Диамантената звезда на Рицарския кръст на Железния кръст с платинени дъбови листа, мечове и диаманти.
  Да, щедро възнаграждение очакваше момичетата. И те са воини от най-висок клас.
  Албина, използвайки пръстите на босите си крака, отсече пет японски коли наведнъж на своя ME-562 и изчурулика:
  - Прослави се святата ни земя!
  Алвина, използвайки голите си пръсти на грациозните си крака върху своята машина TA-483, отряза шест японски грамофона наведнъж и изписка:
  И всички сме като едно семейство!
  Такива воини се оказаха горди и безспорни в своя колосален авторитет.
  Това са пайовете, изпечени от воини от всички фурни. И Япония губеше войната.
  До края на януари съветските войски завършват превземането на Хокайдо. Самураите се биеха много смело. И местните милиции също.
  След като завърши поражението на самураите в Китай, екипажът на Аленка се бие с японците в Тайван. Тук ИС-7 понякога затъва, но не се предава.
  Но срещу него бърза лицензиран, наскоро излязъл "Тигър" -4. Оръжията на това чудовище ще бъдат по-мощни, а предната броня ще бъде триста милиметра с тегло сто тона.
  Тези резервоари имат различни категории тегло.
  Но момичетата не се смущават. Без повече приказки те се приближават до врага. И избягвайте удари. Японското чудовище не може да бъде пробито в челото. И пред IS-7 в удара той има предимство. Но по отношение на шофирането съветският танк ще бъде по-силен. И младите воини искат да се възползват от това.
  Аленка изписква, насочвайки пистолета с боси крака:
  - Ще смажем врага на прах!
  А пъргавата Маруся ловко избягва танка от снаряд, изстрелян от дългоцевното оръдие на противника. Момичетата действат агресивно и в същото време предпазливо.
  Тук Анюта натиска бутона с аленото си зърно. И смъртоносен снаряд удря японската кола отстрани, където бронята е по-слаба.
  Воините изглеждат изключително доволни. И се борят с такива чудатости.
  Вече е февруари. Съветските войски се опитват да атакуват главния японски остров, където е столицата Токио. И се натъкнете на здравите блокове на самурая. И такива ожесточени битки тук ...
  Елизабет на резервоара си получава щети и изкрещява с пълно гърло:
  - Не отстъпвай и не се предавай!
  Японците са усвоили производството на "Тигър" -4, а тази машина е много неприятна за съветските танкове.
  Въпреки че Т-54 може да пробие своята двеста милиметрова броня с подкалибрен снаряд встрани.
  Съветска машина, сякаш в бушуваща буря.
  Но Елена, с аленото си зърно, натиска бутона на джойстика и ефективно пронизва врага.
  Тогава той изрева:
  - Прочута е страната на комунизма!
  И как след това момичето ще се смее и ще си покаже зъбите. И намига на приятелите му.
  Да, това са момичета, на които не им пука за Тигър-4.
  И ето "Тигър" -5 немски в битка. Командва се от Маргарет и Фрида.
  Също двойно и пирамидално. Само калибърът на оръдието е по-голям от 128 мм, а бронята е още по-дебела, а двигателят е 3000 конски сили, газова турбина. Само теглото на резервоара не е петдесет тона, а седемдесет и пет.
  Но колата е бърза, като Panther-5, само по-голяма.
  Но не по-малко пъргав.
  Маргарет, използвайки босите си пръсти, натиска бутона на джойстика, събаря японски танк и изписква:
  Ние сме супер воини!
  И си изплези езика!
  Тогава Фрида стреля. Той също така изпраща снаряд с голата си пета, много точно и скърца на върха на гърлото си:
  - Аз съм Супермен!
  Така че момичетата тук са на върха ... А германските и съветските войски се придвижват към Токио.
  На 5 март 1953 г., малко преди пълната победа над Япония, Сталин умира. Наследник става Берия, който е първият заместник на Държавния комитет по отбрана, а Молотов вече е в немилост. Това горе-долу е ясно на всички. Жуков не оспорва това и Берия става върховен главнокомандващ.
  По това време Япония вече е загубила всичките си отвъдморски владения, отчаяно опитвайки се да запази столицата.
  Хитлер потрива доволно ръце, струва му се, че и последната сериозна сила по пътя на Третия райх към световното господство е на път да падне.
  А какво да кажем за СССР? Може да се пренебрегне.
  Но ако фюрерът беше видял колко самоотвержено се бият момичетата от Русия, настроението му щеше да стане много по-минорно.
  Особено когато Елена изпраща снаряд с натискане на бутон с аленото си зърно.
  Но сега е април 1953 г. Измина само около година от началото на войната с Япония и Съветите с германски войски започват да щурмуват огромния град: Токио.
  Столицата на Япония заема позиция в планината и не е никак лесно да я превземете. Освен това самураите изглежда са готови да се бият докрай.
  Герда на "Пантерата" -5 стреля по самурая и, агресивно огъвайки мускулите си, изписква:
  - Нашето величие е, че нямаше супа с котка!
  И как пак стреля от оръдие, натискайки копчето с алено зърно.
  Ето я Шарлот, тя ще го вземе и ще стреля точно и точно. Ударете врага и проверете щита:
  - За новия арийски ред!
  А момичетата стрелят с боси пръсти.
  Герда, стреляйки по врага, отбеляза:
  - Всички сме скинари, фенове на свободата - борим се за нов ред!
  И момичето отново ще притисне босите си пръсти на изсечените си крака.
  И намигва на партньора си.
  Тя също стреля в отговор с помощта на ягодово зърно и изписка:
  - За слава на Родината!
  И момичетата как да викат:
  - Отечеството ни е майка!
  И пак да се борим отчаяно.
  Токио се свива в пръстен. Всичко е по-плътно и по-плътно.
  Албина и Алвина се бият в небето. Момичетата са толкова смели и героични. Бийте се с бясна ярост в небето.
  Албина натисна аленото си зърно върху бутона и повали врага с добре насочен изстрел. След това тя провери:
  - Това са вокалите! Смъртоносен удар!
  Алвина също стреля, сякаш с помощта на ягодово зърно, удряйки врага и агресивно издавайки:
  - Бъдещето винаги ще свети за нас като ярка звезда!
  Трябва да се каже, че воините имат невероятна сила и красота. И катастрофират ли, катастрофират...
  Те искат да настигнат до пет хиляди самолета и да получат още една супер звезда. Но да се постигне това е изключително трудно и времето изтича.
  На 30 април коалиционните войски започват да щурмуват Императорския дворец. Това е огромна сграда, пълна с подбрани гвардейци. Които се бият като фанатици
  Сред тях има четири момичета нинджа.
  Те се бият смело, покривайки подхода към императора.
  Момиче със синя коса управлява вятърна мелница с мечове и писъци:
  - За величието на честта и Родината!
  И с боси пръсти той хвърля грахово зърно на смъртта.
  Момиче с жълта коса, изпълнява техника на пеперуда, посича опоненти и хвърля игла от алено зърно, което пронизва съветските войници.
  Тогава той изрева:
  - Това е величието на нинджата!
  Момиче с червена коса, държащо приемна сепия и с боси пръсти хвърля бумеранг, който издухва главите на дузина руски войници и реве:
  - За величието на империята!
  Момиче с бяла коса също агресивно получава хеликоптер и след това зарежда електрически разряд от рубинено зърно, което убива много противници. Тогава ще изреве:
  - За нашите победи в голямата битка!
  Момичетата, разбира се, са смели и не толкова прости, въпреки че са изсечени, дъбени крака и напълно боси.
  Накратко, след като убиха няколко хиляди съветски войници, тези момичета се предадоха на германците.
  Герда накара момичетата да целуват босите си крака на блондинката, което те направиха с голям ентусиазъм.
  Тогава германката каза:
  - На война, като на война,
  Момичетата си чешат петите насън!
  Албина и Алвина се опитаха с всички сили да довършат японците във въздуха и да хванат до пет хиляди. Те не излязоха от самолетите и паднаха.
  На 2 май 1953 г. гарнизонът на Токио капитулира. И седем дни по-късно, на 9 май 1953 г., остатъците от японската армия капитулират. Тук войната сякаш свърши.
  На 11 май се проведе последната голяма битка в морето, когато отряд японски самолетоносачи се опита да се отдръпне. И така Албина и Алвина все пак стигнаха сметката си до пет хиляди самолета всяка.
  И те получиха награди: Голямата диамантена звезда на Рицарския кръст, Железния кръст с платинени дъбови листа, мечове и диаманти.
  . ГЛАВА 1
  За известно време германците завладяват и поглъщат останалите сателитни страни. СССР все още се управляваше от Берия, който се опитваше да води балансирана и предпазлива политика, за да не провокира Хитлер.
  Берия успя да консолидира властта. Хитлер позволи на СССР да превземе Курилския хребет и Порт Артур. Германците също изместиха границата малко от столицата на СССР Москва. Общо, обаче, за петдесет километра, но дори и това е приятно, в замяна на китайски, японски и корейски земи, възвърнати от Червената армия.
  Освен това е пробит коридор към Ленинград по суша. Германците също се съгласиха да върнат Архангелск.
  Вярно, останалият свят изоставен. И продължиха да извършват окупация след окупация на други територии.
  Но дойде 1958 г.
  Хитлер реши, че е време да завърши консолидацията на света. А голямото нахлуване в СССР започна на 20 април. А година по-рано, на 20 април 1957 г., германците летят до Луната.
  Да, сега фюрерът реши да сложи край на режима на Берия. И накрая да погълне СССР и целия свят заедно с него.
  И тогава ордите на Вермахта нахлуха на територията на Съветска Русия.
  Силите, честно казано, бяха много неравностойни. Третият райх държи целия свят под оръжие.
  Какво има Берия? Много по-малко население и ресурси. Очевидно битката ще е неравна.
  Има обаче и момичета вещици и Олег Рыбаченко и Маргарита Коршунова. Те са готови да се бият като истински лъвове. Ето го отново един специален ден 9 май 1958 г. Врагът е пробил отбраната на СССР и се движи, поглъщайки го като питон.
  А нацистите вече обикалят Москва от различни страни.
  Тогава Олег и момичетата отново влязоха в битката, помагайки на Русия или по-скоро на СССР.
  Тогава към тях се присъедини и босото момиче Маргарита. Също така една възрастна писателка става момиче на около дванадесет години в замяна на безсмъртие и изпълнява мисия.
  Воини от двадесет и първи век отново се борят с нацистите от двадесети.
  Във фашистката кафява империя има твърде много войници. Те текат като безкрайна река.
  Олег Рибаченко, посичайки нацистите с мечове, изрева и пехота, и танкове:
  - Никога не се отказвай!
  И от бос крак на момчето излетя остър диск!
  Маргарита, смазвайки опонентите си, оголвайки зъби, изсумтя:
  - Има място за подвиг в света!
  И от босите крака на момичето се пръснаха отровни игли, удряйки нацистите и техните самолети и танкове.
  Наташа също хвърли босите си пръсти, убийствено и извика:
  Никога няма да забравим и никога няма да простим.
  И сабите й минаха през фашистите в мелницата.
  Зоя, нарязвайки враговете, изписка:
  - За нова поръчка!
  И нови игли се пръснаха от босите й крака. И какво е в очите, какво е в гърлото на нацистките войници и самолети.
  Да, беше ясно, че воините се вълнуваха и беснееха.
  Августин, посичайки бели войници и танкове, изписка:
  - Нашата желязна воля!
  И от босите й крака лети нов, смъртоносен дар. И падат такни и бели бойци.
  Светлана сече на мелничаря, мечовете й са като мълния.
  Нацистите падат като снопи.
  Момичето хвърля игли с боси крака и скърца:
  - Защото Майка Русия ще победи!
  Олег Рибаченко настъпва срещу нацистите. Момче Терминатор, което нарязва кафяви войски.
  И в същото време пръстите на босите крака на момчето изхвърлят игли с отрова, разкъсват стволове и свалят самолети.
  Момчето изрева:
  - Слава на бъдещата Рус!
  И в движение реже главата и муцуната на всеки.
  Маргарита също смазва противниците.
  Босите й крака се клатят. Нацистите умират в големи количества. Воинът крещи:
  - За нови граници!
  И тогава момичето ще вземе и ще отреже ...
  Масата от трупове на фашистки войници.
  Но Наташа е в офанзива. Посича нацистите заедно с танковете и пее:
  - Рус е велика и лъчезарна,
  Аз съм много странно момиче!
  И от босите й крака хвърчат дискове. Кой е видял гърлата на нацистите. Да, това е момиче.
  Зоя е в офанзива. Нарязване на кафяви войници с две ръце. Изплюване от туба. И хвърля смъртоносни игли с боси пръсти - сваля танкове и самолети.
  И в същото време пее на себе си:
  - О, тъпачка да тръгваме,
  О, любимата ми ще отиде!
  Августина, изсичайки нацистите и унищожавайки кафявите войници, крещи:
  - Всички рошави и в кожа на животно,
  С бухалка се втурна към ОМОН!
  И с боси пръсти той ще се стрелне срещу врага, нещо, което ще убие слон и още повече танк.
  И тогава изскърца:
  - Вълци!
  Светлана в офанзива. Съкращава, порязва нацистите. С боси крака той хвърля върху тях подаръци на смъртта.
  Управлява мелница с мечове.
  Тя смачка много бойци и писъци:
  - Идва голяма победа!
  И отново момичето е в диво движение.
  А босите й крака изстрелват смъртоносни игли, унищожавайки танкове и самолети.
  Олег Рибаченко скочи. Момчето се завъртя в салто. Наряза много от нацистите в скока.
  Хвърли иглите с голи пръсти и избълбука:
  - Бъди известен с моята красива смелост!
  И отново момчето е в битка.
  Маргарита преминава в настъпление. Раздробява всички врагове подред. Мечовете й са по-здрави от остриетата на вятърни мелници. И боси хвърлят дарове на смъртта, горят танкове и самолети.
  Момичето е в офанзива. Унищожава кафявите воини без церемония.
  И подскача от време на време, и се извива!
  И от нея летят дарове на унищожение.
  И самите нацисти падат мъртви. И се натрупват цели могили от трупове.
  Маргарита изписква:
  - Аз съм американски каубой!
  И отново босите й крака хвърлиха иглата.
  И след това още дузина игли!
  Наташа в офанзива също е много готина.
  И хвърля с боси крака, и плюе от сламка.
  И крещи с пълно гърло:
  - Аз съм искряща смърт! Всичко, което трябва да направите, е да умрете!
  И отново красота в движение.
  Зоя щурмува блокада от нацистки трупове. И бумерангите на разрушението също летят от босите й крака.
  А кафявите воини продължават да падат и падат.
  Зоя крещи:
  - Босо момиче, ще спечелиш!
  И дузина игли летят от голата пета на момичето. Които директно в гърлото на нацистите ровят.
  Те падат мъртви.
  Или по-скоро напълно мъртъв.
  Августин в настъпление. Смазва кафявите войски. Мечовете й се носят в две ръце. И тя е толкова велик войн.
  Торнадо помита фашистките войски.
  Момиче с червена коса реве:
  - Бъдещето е скрито! Но ще бъде победоносно!
  И в офанзива красавица с огнена коса.
  Августин реве в див екстаз:
  - Боговете на войната ще разкъсат всичко!
  И воинът в настъпление.
  И босите й крака хвърлят много остри, отровни игли.
  Светлана в битка И толкова искрящи и борбени. Голите й крака изхвърлят толкова много смъртоносни неща. Не мъж, а смърт с руса коса.
  Но ако се счупи, тогава не можете да го спрете.
  Светлана пее:
  - Животът няма да бъде мед,
  Този скок в кръгъл танц!
  Нека мечтата се сбъдне -
  Красотата превръща човека в роб!
  А в движението на босото момиче има все повече ярост.
  Олег в офанзивата ускорява всичко. Момчето бие нацистите.
  Босите му крака хвърлят остри игли - разкъсват танкове и самолети.
  Младият войн изписква:
  - Лудата империя ще разкъса всички!
  И отново момчето е в движение.
  Маргарита е бурно момиче в своята дейност. И бие враговете.
  Тук тя изстреля с бос крак грахово зърно с експлозиви. Тя ще избухне и веднага ще бъдат изхвърлени сто нацисти и десет танка.
  Момичето крещи:
  - Така или иначе победата ще дойде при нас!
  И ще пусне мелницата с мечове - дулата на танковете летят в различни посоки.
  Наташа ускори движенията си. Момичето посича кафявите воини. И докато крещи:
  - Победата очаква империята на Русия.
  И да унищожим нацистите с ускорени темпове.
  Наташа е момиче-терминатор.
  Той не мисли да спира и забавя, а танковете и самолетите се заблуждават.
  Зоя е в офанзива. Нейните мечове сякаш режат месо и метална салата. Момичето крещи с пълно гърло:
  - Нашето спасение е в сила!
  И боси пръсти също хвърлят такива игли.
  И маса хора с пробити гърла, лежащи наоколо в купища трупове, както и разбити танкове и свалени самолети.
  Августин е лудо момиче. И мачка всички като робот от хиперплазма.
  Вече е разбил не сто нацисти. Но всичко набира скорост. А воинът все още реве.
  - Аз съм непобедим! Най-готините на света!
  И отново красотата в атаката.
  И от босите й пръсти изхвърча грахово зърно. И триста нацисти и дузина танкове бяха разкъсани от мощна експлозия.
  Августин пее:
  - Няма да посмеете да заграбите земята ни!
  Светлана също е в настъпление. И не дава нито грам отдих. Диво момиче Терминатор.
  И той сече враговете и унищожава нацистите. И масата от кафяви бойци вече е паднала в канавката и покрай пътищата.
  Шестимата бяха бесни. Направи див бой.
  Олег Рибаченко се завръща в игра. И той напредва, размахвайки и двата меча. А момчето терминатор управлява мелницата. Мъртвите нацисти падат.
  Маса от трупове. Цели планини от окървавени тела.
  Момчето писател напомня за една дива стратегия. Където също конете и хората са се смесили заедно.
  Олег Рибаченко изписква:
  - Горко от ума!
  И ще има много пари!
  И момчето терминатор в новото движение. И босите му крака ще вземат нещо и ще го хвърлят.
  Момчето гений изрева:
  - Майсторски клас и фирма "Adidas"!
  Много готино шоу се оказа готино. И колко убити нацисти. И най-много от най-големите убиха кафявите бойци.
  Маргарита също е в битката. Смазва армиите от канела и стомана и реве:
  - Голям ударен полк! Всички караме в ковчега!
  И нейните мечове са насечени на нацистите. Масата от кафяви бойци вече е рухнала.
  Момичето изръмжа:
  - Дори съм по-готин от пантерите! Докажете, че всеки е най-добрият!
  И от голата пета на момичето, като грах с мощни експлозиви, ще излети.
  И да удари врага.
  И той ще вземе и ще разбие някои от противниците и танкове и дори самолети.
  И Наташа е на власт. И тя бие противниците, а самата тя няма да даде на никого спускане.
  Колко нацисти вече прекъснаха.
  И зъбите й са толкова остри. И очите са сапфирени. Това е момичето - главният палач. Въпреки че тя има всичките си партньори - палачи!
  Наташа крещи:
  - Аз съм луд! Ще имаш наказание!
  И отново момичето ще посече много нацисти с мечове.
  Зоя е в движение и е изрязала много кафяви воини.
  И боси крака хвърлят игли. Всяка игла убива няколко нацисти. Тези момичета са наистина красиви.
  Августин напредва и смазва противниците. И в същото време не забравя да извика:
  - Не можете да избягате от ковчега!
  И момичето ще си вземе зъбите и ще оголи зъбите си!
  И червенокосата е толкова ... Косата се вее на вятъра, като пролетарско знаме.
  И всичко идва буквално от яд.
  Светлана в движение Тук тя изряза много черепи и танкови кули. Воин, който оголва зъбите си.
  Показва език. И след това плюе от сламка. Тогава той извика:
  - Ще бъдете ли мъртви!
  И отново смъртоносни игли летят от босите й крака, които удрят пехота и самолети.
  Олег Рибаченко скача и скача.
  Босо момче хвърля куп игли, събаря танкове и пее:
  - Хайде на къмпинг, отвори си голяма сметка!
  Младият воин е в най-добрата си форма.
  Той е доста възрастен, но изглежда като дете. Само много силен и мускулест.
  Олег Рибаченко пее:
  - Нека играта не е по правилата - ще пробием фраерата!
  И отново от босите му крака летяха смъртоносни и смазващи игли.
  Маргарита запя с възторг:
  - Нищо не е невъзможно! Вярвам, че ще изгрее свободата!
  Момичето отново хвърли смъртоносна каскада от игли по нацистите и техните танкове, продължи:
  - Тъмнината ще си отиде! Да цъфтят рози!
  И щом воинът хвърли грахово зърно с боси пръсти, хиляда нацисти веднага излетяха във въздуха. Да, армията на кафявата, адска империя се топи пред очите ни.
  Наташа в битка. Скача като кобра. Взривява врагове. И толкова много нацисти умират и самолети падат.
  Тяхното момиче и мечове, и зърна на въглища, и копия. И игли.
  В същото време също реве:
  - Вярвам, че победата ще дойде!
  И славата на руснаците ще намери!
  Голите пръсти хвърлят нови игли, удряйки противниците.
  Зоя в див ход. Напада нацистите. Натрошава ги на малки парчета.
  Жената войн хвърля игли с голи пръсти. Пробива опонентите и как да ревете:
  Нашата пълна победа е близо!
  И той извършва дива мелница с мечове, помитайки танкове. Това наистина е момиче като момиче!
  Но кобрата на Августин премина в настъпление. Тази жена е кошмар за всички кошмари.
  И ако го реже, значи ще го реже.
  След това червенокосата ще вземе и ще изпее:
  - Ще отворя всички черепи! Аз съм голяма мечта!
  И сега нейните мечове са в действие и разрязват месо и метал.
  Светлана също преминава в настъпление. Това момиче няма спирачки. Щом кълцат, така масата от трупове е осеяна, падат самолети и танкове.
  Русокосият терминатор реве:
  - Колко хубаво ще бъде! Колко хубаво ще бъде - знам го!
  И сега грахово зърно убиец лети от нея.
  Олег отново сто от нацистите, носещи метеор, отрязани. И той ще вземе бомба и ще я хвърли.
  Малък по размер, но смъртоносен...
  Как да се натроши на малки парчета.
  Момчето терминатор извика:
  - Бурна младост на ужасни машини!
  Маргарита ще направи това отново в битка.
  И изсече много кафяви бойци. И намалява големи пропуски.
  Момичето крещи:
  - Ламбада е нашият танц на пясъка!
  И удари с нова сила.
  Наташа в атака е още по-бесна. Така вършит нацистите. Не е много добре за тях да се съпротивляват на такива момичета.
  Наташа го взе и запя:
  - Бягането на място е обикновен помирител!
  И момичето-воин избухна в противниците с такава каскада от удари.
  И ще хвърля дискове с боси крака.
  Тук тя управляваше мелницата. Масата от глави на кафявата армия се претърколи назад и танковете горяха.
  Тя е борбена красавица. Бийте си такава жълта армада.
  Зоя е в движение, смазва всички без изключение. А мечовете й са като ножици на смъртта.
  Момичето е просто прекрасно. И босите й крака хвърлят много отровни игли.
  Победете противниците. Пробиват им гърлата и правят ковчези, карат танкове и самолети да се взривяват.
  Зоя го взе и изписка:
  - Ако няма вода в чешмата...
  Наташа извика с радост:
  Значи ти си виновен!
  И с босите си пръсти хвърля нещо, което убива напълно. Това наистина е момиче на момичетата.
  И от босите й крака как ще хвърчи острието. И той ще удари много бойци, отрязвайки кули от танкове.
  Августин в движение. Бърз и уникален в красотата си.
  Каква светла коса има. Като пролетарско знаме се вее. Това момиче е истинска лисица.
  И сече противници - сякаш се е родила с мечове в ръце.
  Червенокоса, проклето копеле!
  Августин го взе и изсъска:
  - Ще има бича глава - бойците няма да полудеят!
  И ето, че тя отново смачка много бойци.
  Олег Рибаченко измърмори:
  - От какво имаш нужда! Ето го момичето!
  Маргарита, хвърляйки кама с бос крак, счупвайки купола на танка, потвърди:
  - Голямо и готино момиче!
  Августин лесно се съгласи с това:
  - Аз съм войн, който ще ухапе всеки!
  И пак с боси пръсти ще пусне убийствен.
  Светлана в битка не отстъпва на противниците. Не е момиче, но да приключи с такава вещица в пламъци.
  И крещи:
  - Какво синьо небе!
  Августин, пускайки острие с бос крак, отрязвайки купола на танка, потвърди:
  - Ние не сме привърженици на грабежа!
  Светлана, нарязвайки врагове и сваляйки самолети, изчурулика:
  - На глупака нож не му трябва....
  Зоя изписка, хвърляйки игли с босите си загорели крака:
  - Ще го излъжеш от три кашона!
  Наташа, посягайки нацистите, добави:
  - И правете с него за една стотинка!
  И воините ще вземат и ще скочат. Те са толкова кървави и готини. Като цяло вълнението им е много.
  Олег Рибаченко изглежда много стилен в битка.
  Маргарита пееше:
  - Ударът е силен и човекът има интерес ...
  Гениалното момче изстреля с крак нещо, което приличаше на витло на хеликоптер. Той отряза няколкостотин глави от нацистите и танковете, изкрещя:
  - Доста спортно!
  И двете - момче и момиче в пълен ажур.
  Олег, кълцайки кафяви войници, избълбука:
  - И ще има голяма победа за нас!
  Маргарита изсъска в отговор:
  - Убиваме всички - с боси крака!
  Момичето наистина е толкова активен терминатор.
  Наташа пееше в офанзивата:
  - Свещена война!
  И воинът изстреля остър диск-бумеранг. Той летеше в дъга, повали много нацисти и танкови кули.
  Зоя добави, продължавайки изтреблението:
  - Това ще бъде нашата победа!
  И нови игли хвърчаха от босите й крака. И те удариха много изтребители и самолети.
  Русото момиче каза:
  - Матирайте противника!
  И тя си показа езика.
  Августин, махайки с крака и хвърляйки остри свастики, избълбука:
  - Имперското знаме напред!
  Светлана с готовност потвърди:
  - Слава на падналите герои!
  И момичетата извикаха в унисон, смазвайки нацистите:
  - Никой няма да ни спре!
  И сега диск лети от босите крака на воините. Месото се разкъсва и кулите на танковете се разрушават.
  И пак вой:
  - Никой не може да ни победи!
  Наташа полетя във въздуха. Разкъса противници и крилати лешояди и издаде:
  - Ние сме вълчици, изпържете врага!
  И от голите й пръсти ще изхвърчи много смъртоносен диск.
  Момичето дори се извива в екстаз.
  И тогава той мърмори:
  - Нашите пети обичат огън!
  Да, момичетата са наистина секси.
  Олег Рибаченко избълбука:
  - О, рано, дава сигурност!
  И намигна на воините. Те се смеят и оголват зъби в отговор.
  Наташа съсече нацистите и изкрещя:
  - В нашия свят няма радост, без борба!
  Момчето отговорило:
  "Понякога битката също не е забавна!"
  Наташа се съгласи:
  - Ако няма сила, тогава да ...
  Но ние, воините, сме винаги здрави!
  Момичето хвърляше игли по врага с боси пръсти, взриви маса танкове и пееше:
  - Войникът винаги е здрав,
  И готов за действие!
  След това Наташа отново покоси враговете, разрушавайки кулите на танковете.
  Зоя е много бързо маце. Тук тя изстреля цяла цев срещу нацистите. И разкъса няколко хиляди от една експлозия.
  Тогава тя изпищя:
  - Не спирай, петите ни искрят!
  И момиче в бойна дантела!
  Августин в битка също не е слаб. Така вършит нацистите. Сякаш от сноп вериги избива.
  И кълцане на противници - пее:
  - Внимавайте, ще бъде полезно
  Наесен баница ще има!
  Червенокосият дявол наистина оре в битка като дявол в табакера.
  А ето как се бори Светлана. И нацистите го получават от нея.
  И ако удари, ще удари.
  От него хвърчат кървави пръски.
  Светлана грубо забеляза, когато от босите й крака излетяха метални пръски, които разтопиха черепите и кулите на танковете:
  - Слава на Русия, много дори слава!
  Танковете се втурват напред...
  Дивизии в червени фланелки -
  Поздрави руски хора!
  Тук момичетата се заеха с нацистите. Така че те се нарязват и настъргват. Не воини, а наистина пантери, които са скъсали веригата.
  Олег е в битка и атакува нацистите. Той ги бие без жал, прорязва танковете и пищи:
  Като бикове сме!
  Маргарита, смазвайки кафявата армия и прорязвайки танковете, подхвана:
  Като бикове сме!
  Наташа го взе и извика, посягайки кафявите бойци заедно с танковете:
  - Лъжата е извън контрол!
  Зоя разкъса нацистите, изписка:
  - Не, не от ръка!
  И той ще вземе и ще пусне звездичка с бос крак и ще довърши много фашисти.
  Наташа го взе и изписка:
  - Телевизорът ни е включен!
  И убийствен сноп игли лети от голия й крак.
  Зоя, която също унищожаваше нацистите и техните танкове, изписка:
  - Приятелството ни е монолитно!
  И отново такова хвърляне, че кръговете се размиват във всички посоки. Това е момиче - чисто изтребление на противници.
  Момичето с боси пръсти ще вземе и изстреля три бумеранга. И труповете от това станаха още повече.
  След това красавицата ще издаде:
  - Няма да дадем милост на врага! Ще има труп!
  И отново смъртоносното нещо излита от голата пета.
  Августин също съвсем логично отбелязва:
  - Само че не един труп, а много!
  След това момичето го взело и тръгнало босо през кървавите локви. И тя уби много от нацистите.
  И как реве:
  - Масов убиец!
  И сега ще си блъска главата на нацисткия генерал. Счупете му черепа и издайте:
  - Банзай! Ще отидеш в рая!
  Светлана е много бясна в офанзивата, особено като събаря танкове, тя изписква:
  - Няма да бъдете пощадени!
  И дузина игли хвърчат от голите й пръсти. Докато тя пробива през всички, самолетите се срутват. И много дори воинът се опитва да раздробява и убива.
  Олег Рибаченко изписква:
  - Славен чук!
  И момчето също хвърля такава готина звезда под формата на свастика с бос крак. Сложен хибрид.
  И масата на нацистите рухна.
  Олег изрева:
  - Банзай!
  И момчето отново е в дива атака. Не, просто блести с мощ и вулканите бълбукат!
  Маргарет в движение. Ще разпоре коремите на всички.
  Едно момиче с крак ще изхвърли петдесет игли наведнъж. И масата беше избита от всякакви врагове, нокаутираха и танкове, и самолети.
  Маргарита пееше по отношение на веселието:
  - Едно две! Мъката не е проблем!
  Никога не трябва да се обезсърчавате!
  Дръжте носа и опашката по-високо с тръба.
  Знай, че истинският приятел е винаги с теб!
  Това е толкова агресивна компания. Момичето се блъска и крещи:
  "Президентът Дракон ще стане труп!"
  Наташа в битка е просто някакъв терминатор. И рев изгърмя:
  - Банзай! Вземете го бързо!
  И една граната излетя от босите й крака. А нацистите са като гвоздеи. И ще разбие много мастодонти и крилати, адски машини.
  Ето го воинът! На всички воини - воин!
  Зоя също е в настъпление. Такава бясна кучка.
  И тя го взе и избълбука:
  - Баща ни е самият Белобог!
  И той нанася тройна мелница на нацистите!
  И Августин извика в отговор:
  - И моят Бог е черен!
  Всъщност червенокосата е самото въплъщение на измама и подлост. За врагове, разбира се. А за приятели тя е любима.
  И как с боси пръсти ще вземе и хвърли. И много купища воини на кафявата империя, както и техните танкове и самолети.
  Червенокосият извика:
  - Русия и черния бог са зад нас!
  Воин с много висок боен потенциал. Не, при това е по-добре да не се намесвате. Както са откъснати кулите на танковете и крилата на фашистките самолети.
  Августин изсъска:
  - Ще стрием всички предатели на прах!
  И намига на партньорите си. Да, това огнено момиче не е точно нещо, което може да даде мир. Освен ако мирът не е смъртоносен!
  Светлана, смазвайки враговете, издаде:
  - Ще ви помете в опашката!
  Августин потвърди:
  - Ще избием всички!
  И от босите й крака отново лети дарът на пълното унищожение! И толкова много танкове и самолети се пръснаха на малки парчета наведнъж.
  Олег изпя в отговор:
  - Ще има пълен банзай!
  Августин, разкъсвайки нацистите с голи ръце, нарязвайки ги с мечове и хвърляйки игли с босите си пръсти, унищожавайки наведнъж танкове и самолети, издаде:
  - Накратко! Накратко!
  Наташа, унищожавайки кафявите воини, изписка:
  - Накратко - банзай!
  И нека нарежем противниците с дива горчивина.
  Олег Рибаченко, съкращавайки противниците, издаде:
  - Този гамбит не е китайски,
  А дебютът, повярвайте ми, е тайландски!
  И отново от босия крак на момчето излетя остър, режещ диск. Той отряза както куполите на танковете, така и опашките на самолетите.
  Маргарита, посичайки воините на кафявата империя и бронята на танковете, пееше:
  - И кого ще намерим в битка,
  И кого ще намерим в битка ...
  Нека не се шегуваме с това -
  Да го разкъсаме!
  Да го разкъсаме!
  Те свършиха добра работа тогава с нацистите ... И Съветска Русия победи кафявата империя по време на щурма на Москва.
  Войната още не беше приключила, но СССР вече имаше шанс да победи самите нацисти. Така шестимата отново трябваше да прекъснат изпълнението на супер готината си мисия.
  
  
  
  ЗА АЛЯСКА И ЗА РУС
  След присъединяването на Полша и Литва към Русия през 1510 г. настъпва период на мир. Но през 1515 г. руската армия започва кампания срещу Ливония, за да анексира земите, принадлежащи на ордена, и най-накрая да го укрепи в балтийските държави.
  Олег Рибаченко и Маргарита Магнитная участваха в щурма на Рига.
  Русия имаше огромна армия с много оръдия. И тя ръководи интензивен обстрел на града. Момчето и момичето, без да чакат края на обстрела, се втурнаха към атаката.
  Олег Рибаченко посече с мечовете си, проряза просека в редиците на ливонците и изрева:
  - Слава на царизма!
  След това момчето хвърли убийствена граната със стърготини с боси пръсти. И как разкъса опонентите си.
  Маргарита също хвърли убийствен дар на унищожение с бос крак и разкъса рицарите. Тогава тя изгука:
  - Слава на комунизма и епохата на царизма!
  Безсмъртни деца, които, след като са живели много години, все още изглеждат като дванадесет упорито и се борят с ярост. И секоха ливонците като зеле с брадви.
  Но тогава руската армия с оръжия се оказа много по-силна и бързо завладя Рига.
  Наташа едва успя да се справи с битката, веднага щом пусна светкавица от алените си зърна, ливонският гарнизон в Рига се предаде. Августина, червенокосата кучка, едва имаше време да хвърли дар на смъртта с босите си пръсти, а ливонците вече бяха увиснали.
  Русия Василий Трети има земя почти до Урал, и цялото Поволжие, и Литва, и Полша. И населението е голямо, и територията. Така че Ливония не им е съперник.
  Освен ако тя няма до сто и петдесет крепости. И отнема време, за да получите всичко.
  Дерпт и Нарва бяха превзети без убийци. Само при щурма на Ревал шестимата помагат на руските войски.
  И тогава, както винаги, шестима воини секаха с мечове, хвърляха смъртоносни дарове на смъртта с босите си крака, а от алените зърна на момичето излязоха светкавици.
  Много градове на Ливония се предадоха без бой. Такава тук беше фокусната съпротива.
  Олег Рибаченко отбеляза на Маргарита, когато избягаха през тази земя:
  - Победите ни стават монотонни.
  Момичето отвърна през смях:
  - Да, нарежете се и унищожете! Наистина е скучно!
  Олег Рибаченко замечтано каза:
  - Това би било в космоса!
  И той съсече мелницата с мечове, като разсече трима рицари наведнъж. Ясно беше, че войните тук се водят така, че руснаците могат да се справят доста добре и без тях. Царската империя премина опасна точка и набра голяма сила. А руснаците заедно с поляците общо представляваха такава сила, че не можеха да бъдат победени толкова лесно. Освен това, докато Европа е фрагментирана и само Испания и Португалия имат сериозни колонии.
  Олег Рибаченко наряза с бързи темпове. Русия завладява Ливония за шест месеца и отново настъпва пауза.
  Безсмъртните деца преминаха към друга мисия.
  В него продажбата на Аляска не се състоя. В това, разбира се, имаше логика. Цар Александър II, като видя колко земя искат да продадат, подсвирна:
  - Да, това са цели пет държави като Полша! Не е ли прекалено дебел?
  И той каза, че няма да даде такова голямо парче за стотинка! И ще го защити!
  Какво е разумно ... Олег Рибаченко и Маргарита Коршунова участваха в изграждането на руска крепост в южната част на Аляска. И тогава в битка.
   Разбира се, Олег Рибаченко, като верен служител на руските богове, е изпратен в тази крепост на руска територия, с него и босото момиче Маргарита. Заедно с нея момчето трябваше да участва в битките за задържане на руска територия.
  Момче, босо и по къси панталони, заедно с момиче атакуват британската батарея, която се намира на командваща височина над крепостта. Олег вече имаше значителен опит в изпълнението на различни мисии на всемогъщите руски богове в различни вселени. Да, такава е съдбата на това момче-гений. Като възрастен писател той искаше да стане безсмъртен.
  И руските богове-демиурзи го направиха безсмъртен, но го превърнаха в момче-терминатор, което служи на тях и на народа на майка Русия. Това отива на момчето завинаги.
  Той стиска устата на един английски страж и му прерязва гърлото. Не за първи път и не в първата мисия той прави това. От самото начало, благодарение на детското тяло, вечното момче възприемаше всичко това като игра и затова не изпитваше угризения и никакъв дискомфорт в душата си.
  За него стана някак толкова естествено, че момчето се радваше само на поредния си успех.
  Както и в други неща, момичето-терминатор Маргарита.
  Тук той просто откъсна главата на друг страж. Познайте нашите англичани: Аляска е била и ще бъде руска!
  Олег Рибаченко - този брилянтен и най-плодотворен писател в ОНД отдавна е възмутен, че Аляска е продадена за пени! Но цар Александър II не е такъв в тази вселена! Не, този монарх няма да отстъпи нито педя руска земя!
  Слава на Русия и руските царе!
  Момчето терминатор ритна друг англичанин в тила с боса си пета. Счупи си врата. Тогава той запя:
  - Аляска ще бъде наша завинаги,
  Където е руското знаме, там слънце грее!
  Голяма сбъдната мечта
  И гласът на момичетата е много звучен!
  Да, би било хубаво, ако легендарните четири момичета вещици, красиви като звезди, помогнат сега. Те биха били от голяма помощ. Но е добре да се бориш сам.
  Тук подпалваш бездимен барут и нитроглицерин. Сега цялата английска батарея ще полети във въздуха.
  Олег Рибаченко пее:
  - Няма по-красива родина - Русия,
  Борете се за нея и не се страхувайте...
  Няма по-щастлива страна във Вселената,
  Цялата вселена е факел от светлина Рус!
  Батерията експлодира: като изригване на колосален вулкан. Няколкостотин англичани бяха изхвърлени наведнъж и се пръснаха на малки парчета.
  След това момчето, размахвайки две саби, започна да сече англичаните. В същото време младото момче-терминатор крещи като на английски.
  Шотландците се надигнаха! Искат да разкъсат кралицата!
  Оттук се започна... Имаше стрелба между етнически англичани и шотландци. Да, такава дива и дива престрелка.
  И сечта също тръгна. Шотландците и британците се бориха един с друг.
  Няколко хиляди войници, обсаждащи крепостта, сега се биеха с най-голяма ярост.
  Олег Рибаченко извика:
  - Режи и убивай! Застреляй тези!
  Маргарита Коршунова също извика:
  - Убиват ни и колят! Стреляйте по другите!
  Битката продължи в голям мащаб. Междувременно Олег, притежаващ недетска сила, грабна няколко варела с нитроглицерин в лодката и тихо я изпрати до най-големия английски боен кораб.
  Момчето терминатор извика:
  - За Рус, подарък на унищожението!
  И той отблъсна лодката с босите си детски крака, които, като ускориха, се забиха в страната на броненосеца. Британците на борда стреляха безразборно и безрезултатно.
  И ето го резултата, колко трамбоване. И няколко варела с нитроглицерин ще избухнат. Освен това безсмъртното хлапе ги насочи толкова точно, че тотално се взриви.
  И последва такова унищожение. И броненосецът го взе и започна да потъва без никакви проблеми.
  И британците на борда се удавиха. Междувременно момчето вече е на крайцера. Той нарязва моряците със саби, а самите те, пляскайки с боси крака, тичат към рулевата рубка.
  Момчето терминатор прочуто отрязва моряците и изписква:
  - Слава на нашата прекрасна страна!
  Прекрасна Русия под мъдър цар!
  Няма да ти дам врагове от Аляска!
  Ще бъде разкъсан на парчета в ярост грубиян!
  И тогава хлапето хвърли граната с боси крака и разкъса британците.
  След това той проби до кормилото и нека да обърнем крайцера. И два големи английски кораба как да се сблъскат. И бронята по тях ще се спука. И се остави да потънеш и гориш едновременно.
  Олег Рибаченко пее:
  - Слава на Русия, слава!
  Крайцерът се движи напред....
  Цар Александър Велики,
  Ще отвори сметка за победи!
  След това момчето-терминатор с един скок прелетя към друг крайцер. И той също започна да нарязва моряци в него. И пробийте до кормилото.
  И там просто се обърнете и бутайте корабите.
  Момчето терминатор дори запя:
  - Черен колан,
  много съм спокойна...
  Черен колан -
  Никой човек не е остров!
  Черен колан,
  Гръмотевичен разряд -
  Всички британци лежат мъртви!
  И Олег Рибаченко отново сближава корабите. Това момче наистина е най-готиното дете на света!
  И Маргарита Коршунова прави същото с него. Също така бутане на кораби.
  И скочи отново и на друг крайцер. Да, повелителката на моретата измисли лоша идея - да се бие с Русия. Особено когато едно такова корав и отчаяно момче се бие.
  След това Олег Рибаченко наряза много британци и обърна кораба си. По-точно заловен мастодонт от британците. И го прехвърли в атака на друг крайцер. И с див рев таранира врага.
  Сякаш две чудовища се събраха и се изправиха срещу диво облекло. И да си режат носовете. След това те загребаха морска вода и започнаха да потъват, без никакъв шанс.
  Олег Рибаченко извика:
  - Слава на Александър II! Велик от царете!
  И отново с боси пръсти ще хвърли бомба с експлозив. И цялата фрегата, след като получи дупка, потъва.
  Да, британците, разбира се, не очакваха това. Мислеха ли, че ще се впуснат в такова диво приключение?
  Олег Рибаченко изрева:
  - Слава на Великата Русия на царете!
  Маргарет потвърди:
  - Слава на героите на царска Русия!
  И отново момчето ще поеме и ще хване кормилото на следващия крайцер. И с помощта на боси, детски крака, той ще го обърне и ще удари врага. Два кораба се разбиват заедно и се задавят в морското повръщане!
  Момчето Терминатор крещи:
  - За слава на родината на светеца!
  И отново има дълъг скок. И лети над вълните. След това момчето отново сече със саби, пробивайки се до кормилото. Той е много борбен и агресивен терминатор.
  Смазва английските моряци и пее:
  - Искри с лъчиста звезда,
  През тъмния мрак...
  Нашият велик цар Александър,
  Не познава болка, страх!
  
  Враговете се оттеглят пред вас
  Тълпата се радва...
  Русия те приема -
  Силна ръка управлява!
  И Олег Рибаченко отряза още една маса от британците и отново избута корабите в голям мащаб, с челата им.
  Това наистина е момче-терминатор. Изглежда на около дванадесет години, висок е само метър и половина, въпреки че мускулите са от лята стомана, а релефът е като шоколадови пръчици.
  И ако такова дете lupanet, тогава няма да има мед изобщо.
  И тук отново момчето скача от един крайцер на друг. И отново, без повече да ги натиска челно.
  И крещи на себе си:
  - За Русия на Романови!
  Наистина момче-писател в шок. Той ще покаже на всички най-високата си класа. И ще нареже и смаже всички, като великан с тояга.
  Ето още един скок, този път на броненосец.
  Сабите на момчето отново работят. Те се опитват да стрелят по него, но куршумите не улучват безсмъртното момче, а ако попаднат, отскачат.
  Хубаво е да си вечно дете, не само си млад, но и не могат да те убият. Ето ви вършит Британия.
  Хващаш кормилото. И сега вече го въртите, а сега вече има цели два бойни кораба, как да се сблъскат и да се разбият. И чупят метал, че чак искри хвърчат на всички посоки.
  Олег Рибаченко вика:
  - За Русия, че всеки ще отчупи рогата!
  И с гола, момчешка пета ще хвърли убийствен подарък на смъртта. Ще разбие масата на британците и следващата фрегата отива на дъното.
  Е, остават още четири крайцера. Ясно е, че британците няма да изпратят целия флот до бреговете на Аляска.
  Тук Олег Рибаченко хваща още един кормило. И отвсякъде го върти на врага. И сега двата крайцера вземат и се сблъскват челно.
  Чува се дрънкане и спукване на метал. И двата кораба започват да потъват с голям кеф.
  Олег Рибаченко пее:
  - В магазин "Бира-Вода",
  Лъже щастлив човек...
  Той дойде от народа
  И излезе и падна в снега!
  Сега трябва да унищожите последните крайцери и да вземете по-малки кораби.
  Тогава британците на сушата, след смъртта на флота, ще се предадат на милостта на победителя.
  А за Великобритания това ще бъде такъв урок, че никога няма да го забравят. И ще си спомнят и за Крим, където си пъхнаха главата по времето на Великия Отец Николай Първи. Николай Палич обаче не влезе в историята като велик, а се оказа провал. Но внукът му сега трябва да покаже славата на руското оръжие.
  И Олег Рибаченко, много готин и решителен терминатор, му помага в това.
  Олег хваща друг волан и блъска двата британски крайцера един срещу друг. И действа много решително и хладнокръвно.
  Тогава момчето-писател възкликва:
  - Корабите отиват на дъното,
  С котви, платна...
  И тогава те ще бъдат ваши
  Златни сандъци!
  Златни сандъци!
  И още един скок, тъй като четири бойни кораба и дузина крайцери бяха унищожени, значи е време да унищожим фрегатите. Великобритания ще загуби много кораби.
  И тогава разберете какво означава да атакувате Русия.
  Момчето Терминатор изпя:
  - За чудото и нашата победа в света!
  И оседла кормилото на следващата фрегата, и насочи кораба на таран, и то със силен удар, като гръм!
  И двата съда ще бъдат взети и строшени, и разцепени на части. И е страхотно и много яко.
  Олег Рибаченко скача отново и скача на друг съд. И оттам нататък ръководи процеса. И отново обръща кораба и фрегатите се сблъскват.
  Отново писък на счупен метал, мощна експлозия и оцелелите моряци падат във водата.
  Олег крещи:
  - За успеха на нашите оръжия!
  И отново смелото момче е в атака. Нова фрегата оседлана. И изпратен на разрушителя.
  Корабите се сблъскват и експлодират. Металът се счупва и огънят се изстрелва във въздуха. И хората горят живи.
  Това е абсолютно най-лошият кошмар. И британците горят, както се пържат барбекюта.
  Сред загиналите имаше момче в кабината, момче на около тринадесет години. Жалко, разбира се, че такъв човек беше убит. Но войната си е война.
  Момчето терминатор пееше:
  - Ще има трупове, много планини! Отец Черномор е с нас!
  И момчето отново хвърли граната с бос крак, която потопи друг кораб.
  Гениалното момче блъсна главата на британския адмирал, като главата му се пръсна като тиква, ударена от купчина. И голата пета удари огромния черен мъж в брадичката. И той прелетя и свали дузина моряци.
  И тогава момчето отново обърна фрегатата и блъсна съседа си с нея. Агресивно туитва:
  - Аз съм голяма звезда!
  И отново момчето терминатор е в атака. Опустошително и бързо. Той кипи цял вулкан и изригване с колосална мощност. Това е непобедимо гениално момче.
  И мачка всички без милост. И сега момчето супермен оседлава друга фрегата. И унищожава противника без много забавяне. Това момче е голяма звезда.
  Олег Рибаченко отново блъсна двата кораба един в друг и изкрещя с пълно гърло:
  - За велик комунизъм!
  САЩ още не са се възстановили от гражданската война и нямат обща граница с Русия. Така че, ако трябва да се борите с янките, тогава по-късно.
  А Великобритания има колония Канада и Русия има обща граница с нея. Така че е необходимо да се отблъсне настъплението на могъщата Англия.
  Но ето още една двойка фрегати се сблъскаха. Скоро няма да остане нищо от британския флот.
  И по суша не атакувате Аляска твърде много. Тук са опънати комуникациите за Великобритания.
  Олег Рибаченко отново сблъсква фрегатите и изревава:
  - Пиратът не се нуждае от наука,
  И е ясно защо...
  Имаме крака и ръце
  И ръцете...
  И главата, не ни трябва нищо!
  И главата на момчето ще се движи като английски моряк, че ще прелети и ще събори дузина бойци.
  Олег отново е в атака .... Тук той отново избута фрегатите една срещу друга. И се чупят, горят и потъват.
  Олег извика:
  - За душата на Русия!
  И сега голата кръгла пета на момчето отново намира целта си. Той смазва противника и реве:
  - За святото Отечество!
  И с коляното си той ще удари врага в корема. Взеха го и червата излязоха зад устата му.
  Олег Рибаченко извика:
  - За величието на Отечеството!
  И той обърна грамофона във въздуха, разкъсвайки враговете на малки парчета с босите си крака.
  Да, момчето прочуто унищожава ... Самият той лесно ще се справи с враговете.
  Но се появиха четири момичета вещици. А също и красавици боси и по бикини.
  И да смажем британците. Те скачат до себе си, хвърлят гранати с боси момичешки крака и разкъсват Великобритания.
  А ето и Наташа - мускулесто момиче по бикини. Ще вземе и ще хвърли диск с боси пръсти ... Няколко английски моряци са отрязани, а фрегатата се обръща и блъска колегата си.
  Наташа крещи:
  - Александър Трети суперзвезда!
  Зоя това момиче със златна коса потвърждава:
  - Суперзвезда и все още не е стар!
  Августин, яростно смазващ англичаните, тази червенокоса кучка издаде, оголвайки зъбите си:
  - Комунизмът ще бъде с нас!
  И голата пета на момичето взе и заби врага в дулото на пистолета. И фрегатата взе и се разцепи.
  Светлана се засмя, стреля от пистолет, смачка врага, завъртя се, боси крака на волана, лае:
  - Царе с нас!
  Момичетата веднага се разпръснаха и много агресивно унищожиха флота. Е, кой може да устои. Фрегатите бързо се изчерпаха и сега вместо тях се разбиваха по-малки плавателни съдове.
  Наташа, унищожавайки Великобритания, пееше:
  - Русия от векове се слави като светица!
  И с боси пръсти ще хвърли бомба, която разцепи бригантината.
  Зоя, продължавайки да смазва врага, изпищя:
  - Обичам те с цялото си сърце и душа!
  И отново с боси пръсти тя хвърли грахово зърно. Следващият английски кораб се разцепи.
  Августин също взе и удари врага. Тя смачка кораба, червенокосата кучка потопи много противници от Великобритания. И тя провери:
  - За Александър II, който ще стане велик цар!
  Светлана с готовност се съгласи с това:
  - Със сигурност ще стане!
  Босият крак на русокосия терминатор се блъсна в борда на британския кораб с такава сила, че английският кораб се разпадна на три части.
  Олег Рибаченко, това непобедимо момче, също така удари противника си с голата си, кръгла, детска пета, че бригантината се спука и потъна почти мигновено.
  Момчето терминатор пееше:
  - Ще помете врага с един удар,
  Да потвърдим славата със стоманен меч...
  Смазахме Вермахта с добра причина,
  Англичаните играят, ние ще се разбием!
  Наташа намигна и каза през смях:
  - И разбира се, че ще го направим с голи момичешки крака!
  И голата пета на момичето, разбивайки се, разби друг английски кораб.
  Зоя, оголвайки зъби, издаде агресивно:
  - За комунизма в царско превъплъщение!
  А момичето го взе с боси пръсти и хвърли нещо, което поразява смъртоносно враговете, буквално ги помита и разкъсва.
  Августин, смазвайки англичаните, взе и издаде:
  - Слава на Христос и семейството!
  След това босите й крака също хвърлиха бомба, разкъсвайки друга подводница.
  И тогава голата пета с прецизен удар разцепи бригантината. И тя го направи много грациозно.
  Светлана също е в активно движение. Унищожава врагове. И с голата си пета праща още една бригантина на дъното.
  А момичето отново с боси пръсти и с дива ярост хвърля граната. Тя е невероятен войн.
  Ето я Наташа в бърза атака и много агресивна. Тя напада отчаяно.
  И новият английски кораб потъва, когато е ударен от бомба, хвърлена от босите пръсти на момичето.
  Наташа пееше, оголвайки зъби:
  - Аз съм свръхчовек!
  Зоя ритна бригантината в носа с голото си коляно. И се разцепи на пукнатини и започна да потъва.
  Олег Рибаченко също разцепи по-малък британски кораб с голата си пета и изписка:
  - За моята сила! Всички поръсени!
  И момчето отново е в движение и агресивна атака.
  Августин продължи да се движи като кобра, която ужилва Великобритания, и издаде с кеф:
  - Комунизъм! Това е горда дума!
  И босите пръсти на краката на това отчаяно момиче хвърлиха още един дар на унищожение.
  И масата на англичаните свърши в ковчег или на дъното на морето. Но какъв ковчег, ако са разкъсани?
  А останалите дори потънаха!
  Олег Рибаченко се изплю върху бригантината в дива усмивка и тя се запали, сякаш обляна с напалм.
  Момчето терминатор извика:
  - За царска водка!
  И как се смее, и дава гола пета на борда на кораба на Великобритания. Ще се разцепи и бул-бул в морските дълбини.
  Светлана хвърли бомбата с боси пръсти и изписка:
  - И дръзките момичета излизат в морето ...
  И сече враговете със саби.
  Олег Рибаченко, смазвайки британците, потвърди:
  - Морска стихия! Морска стихия!
  Така се разделиха воините. И момчето толкова се кара с тях. И в същото време игрив.
  Олег Рибаченко стреля по врага от оръдието на британците. И потопявайки друг кораб, той издаде:
  - Космическа мечта! Нека врагът бъде смазан!
  Момичетата и момчето се разделиха в колосална ярост. И покосиха врага, без да има как Великобритания да устои на такъв натиск.
  Олег потапяше друг кораб, спомни си, че в една от паралелните вселени джуджето реши да помогне на германците в дизайна на "Тигър" -2. И този технически гений успя да направи кола с дебелината на бронята и оръжията на "Кралския тигър", с тегло само тридесет тона и височина от един и половина метра!
  И защо е джудже! И има супер дизайнер! Разбира се, с такава машина германците успяха да победят съюзниците в Нормандия през лятото на 1944 г., а през есента да спрат настъплението на Червената армия, която проби към Варшава.
  По-лошото беше, че гномът не само проектира танкове. XE-162 също се оказа много сполучлив и лек, и евтин, и лесен за управление. И бомбардировачът Ю-287 се оказа супермен.
  И тогава се наложи петимата им да се намесят. И така войната се проточи до четиридесет и седма година.
  И ако не бяха пет от тях, Фриц можеше да спечели!
  Тогава Олег Рибаченко се изказа остро срещу гномите:
  - Те са по-лоши от елфи!
  Наистина имаше такъв елф наемен убиец. Той става пилот на Луфтвафе, след като е свалил повече от шестстотин самолета от есента на четиридесет и първа до юни 1944 г. и на двата фронта. Получил Рицарския кръст на Железния кръст със сребърни дъбови листа, мечове и диаманти, когато първият в Луфтвафе свалил двеста самолета. Освен това за триста свалени самолета той получава Ордена на германския орел с диаманти. За четиристотин свалени самолета, първият орден на Рицарския кръст на Железния кръст със златни дъбови листа, мечове и диаманти. За петстотин възпоменателни свалени самолета до 20 април 1944 г. елфът получи Големия кръст на Железния кръст - вторият в Третия райх след Херман Гьоринг.
  А за 600-ия самолет той беше удостоен със специална награда: Рицарския кръст на Железния кръст с платинени дъбови листа, мечове и диаманти. Славният елф никога не е бил свален - магията действа като талисман на боговете. И той работеше сам като цял въздушен корпус.
  Но това не оказа никакво влияние върху хода на войната. И съюзниците акостираха в Нормандия. И то доста успешно, въпреки големите усилия на елфа.
  Е, тогава този представител на народа на магьосниците реши да тръгне по пътя от Третия райх. Освен това от какво има нужда? До хиляда, или нещо, което да им донесе сметките? Кой ще бъде с врага!
  Олег потопи още една бригантина и изрева:
  - За Отечеството, майка ни!
  Вече пет от тях потопиха почти всички кораби. На последния акорд пет кораба бяха избутани заедно наведнъж, завършвайки поражението на английския флот.
  Олег Рибаченко пееше, оголвайки зъби:
  - Русия ще бъде известна от векове,
  Скоро ще има смяна на поколенията...
  В радост, голяма мечта
  Александър ще бъде, а не Ленин!
  Момичетата изглеждат щастливи. В морето Англия е победена. Сега остава да довършим очукания враг на сушата.
  И петимата се втурнаха да съсекат вече дезорганизирания и полуразбит враг.
  Момичетата и момчето смазаха врага. Сякоха го със саби и хвърляха гранати по врага с боси пръсти. И се оказа изключително готино.
  Наташа сечеше и пееше, сабите й са толкова бързи и двадесет удара в секунда. Да, с такава скорост никой не може да устои на вещиците. Ето какво означава силата на руските богове!
  Олег Рибаченко премести голата си пета на шлема и счупи врата на британския генерал, каза:
  - Едно две три четири!
  Зоя хвърли остър, остър диск с голи пръсти и каза с кикот:
  - Краката над ръцете по-широки!
  Августин действа изключително агресивно. И босите й крака са бързи. И медночервени коси се веят като бойно, пролетарско знаме.
  Момичето го взе и запя:
  - Аз съм вещица и няма по-красива професия!
  Светлана, съкращавайки противниците, се съгласи:
  - Не! И не мисля, че ще стане!
  И босите й крака хвърляха ками. Те прелетяха и отрязаха две дузини англичани.
  Унищожението премина по план. И момичетата, и момчето действаха с явна ярост. И невероятна точност. Воини, изключително смазани с див апломб.
  Олег Рибаченко преполови друг генерал, сякаш подсвирна.
  И десетина гарвани взеха и се сринаха от инфаркт. Той падна и проби дупки в главите на половин сто английски бойци.
  Ето го битката! Най-готините битки!
  Момчето терминатор изрева:
  - Аз съм велик войн! Аз съм Шварценегер!
  Наташа изръмжа рязко и тропна с бос крак:
  - Ти си Rybanator!
  Олег се съгласи:
  - Аз съм Rybanator, който повръща всички!
  
  ПРИНЦЕСА И ЛУЦИФЕР
  Една капризна и много капризна принцеса, когато дойде време да се омъжи, заяви, че ще отиде само за някой, който може, да построи дворец от чисто злато, висок една миля ... Така че тя очакваше, че никой няма да може да направи това и тя ще запази свободата си.
  Но има един много силен крал, господарят на ада, Луцифер, който може да направи това. И принцесата беше приказно красива, и косата й беше като златен лист и името й беше Маргьорит. А името Маргарита е специална сила, от която Дяволът толкова се нуждае.
  И Луцифер в миг на окото издигна огромен дворец от чисто злато, стоящ на една миля разстояние и блестящ с диаманти.
  Кой прави царят? Остава само да даде дъщеря си за жена на Дявола. Принцесата, разбира се, не е съгласна. Уреди истерика, каза, че никога. Тогава царят заповядал да затворят девойката в една кула и да я сложат на хляб и вода, докато дойде на себе си.
  Всички бижута бяха премахнати от Маргарита и ярки тъкани с рокля, както и ботуши, бродирани с бижута. Нейната златокоса глава беше оставена непокрита и шепи падаха върху бяла роба от най-груб плат. Малките крака на момичето бяха боси и беше студено да се ходи по каменния под, особено през нощта, когато тъмницата изстиваше.
  Луцифер не можеше да я вземе насила. Така че има правила на Вселената, които дори Дяволът е длъжен да спазва. Точно както въпреки цялата власт, Сатана не е в състояние да потисне свободната воля на човека.
  Беше необходимо принцесата да даде съгласието си и едва тогава щеше да бъде възможно да й отнеме ада.
  Момичето страдаше много от недохранване и беше неприятно да спи след перата на двореца върху слама. Босите крака замръзваха през нощта, понякога скърцането на плъхове ме плашеше. Освен това кралят заплаши, че Маргарита ще бъде преместена в мазето. И там е много по-студено, и влажно, и плъховете хапят, и клетките вонят.
  Но Маргарита може да се каже, че е късметлийка. Момчето, синът на тъмничаря, й донесе мляко и баници със зеле и месо. И тогава успях да я измъкна. За щастие принцесата не беше окована и с яка. Да, тя беше постоянно наблюдавана, но момчето, на което всички вярваха, наля сънна настойка във виното. И пазачът заспа. И той отвори няколко порти с откраднати ключове и те излязоха.
  Нежните крака на Маргарита страдаха много от твърдите камъни на пътя. Тя пъшкаше и стенеше. И вместо качулка, тя носеше само обикновена селска рокля. Момчето обикновено тичало босо в топло време и забравяло да вземе обувките на момичето. Самият той е свикнал, петите са твърди, като подметките на ботушите.
  И принцесата рани краката си в кръв. Момчето се опита да го пренесе, но бързо се изчерпа. След това отряза с нож краищата на роклята на Маргарита и я обви с крака. Така тя страда по-малко. Но роклята стана по-къса и по-забележима.
  Тя прекара няколко дни в храстите. Момчето й носеше храна и вода. Беше необходимо счупените крака на момичето да заздравеят. И тогава тя закуцука по пътя си.
  Принцесата, разбира се, търсеше. Но момчето я преведе през гората и тайните пътеки, като успя да избие преследвачите от следите.
  Принцесата постепенно свикна с натоварванията. Отслабна много, почерня и кокалеста. Краката й бързо се втвърдиха и сега тя не страдаше боса. И косата й побеля. И не прилича на принцеса, а на мръсна просякиня. Момчето също беше доста изтощено. И двамата стигнаха до колибата на пилешки крака, където живееше Баба Яга.
  Малкото момче казва:
  - Хижа, хижа, обърни се отпред към мен, назад към гората!
  От там излиза Баба Яга. Все още не е на възраст, тя изглежда като жена на около трийсет в разцвета на силите си. Тя намигна на момчето и каза:
  - Какво правиш с момичето бездомно!
  А момчето отговорило:
  - Щеше да ни нахраниш, да ни напоиш и да ни сложиш да спим, а после да задаваш въпроси!
  Баба Яга направи точно това. Измих гостите във ваната, дадох им нови актуализации. И Маргарита отново стана писана красавица.
  Баба Яга подсвирна и отбеляза:
  - Не е ли същото копеле, което Луцифер търси по целия свят?
  Момчето кимна.
  - Да, бабо, това е точно тази Маргарита!
  Баба Яга каза:
  - Лошо ще ти е, ако Луцифер те намери. Вие, момчета, дяволи, ще готвите завинаги във врящо масло или дори по-лошо!
  Момчето отбеляза с усмивка:
  - И си помислих, къде и на кого Всевишният решава да изгори!
  Баба Яга се усмихна и отговори:
  - Луцифер е като палач в служба на Всевишния! Никой смъртен не може да го победи!
  Маргарита попита с треперещ глас:
  - Можеш ли да се откажеш?
  Баба Яга поклати глава.
  - Късно е да се откажеш! Вече няма да бъдеш негова жена ... Завинаги ще бъдеш роб в ада и дяволът ще те мъчи!
  Маргарита разпери ръце и попита:
  - Какво да правя?
  Баба Яга отговори шепнешком:
  - Има само един начин да се предпазите от Луцифер - да станете светци!
  Маргарита, примигвайки объркано, попита:
  - И така се стават светци?
  Баба Яга отговори сериозно:
  - Необходимо е да се ушият дванадесет ризи от коприва, за дванадесетте апостоли. Освен това шийте с голи ръце без ръкавици и месете с боси крака. И през цялото това време да мълчи, да не казва нито дума. Когато и последната риза е готова, ти ще станеш светец, властта на Луцифер над теб ще свърши!
  Маргарита въздъхна тежко и отбеляза:
  - Страшен тест!
  Момчето изненадано попитало:
  - Еха! Как мога да избягам от ада?
  Баба се усмихна и отговори:
  - Вашето дете също ще трябва да страда. Можете обаче да получите и наградата, за която всички хора мечтаят!
  Момчето се усмихна и попита:
  - Да, и каква награда?
  Баба Яга отговорила:
  - Съгласете се да прекарате първите сто години в робство в кариерите, но след това ще спечелите безсмъртие и вечна младост!
  Момчето подсвирна.
  - Сто години в кариерите! И аз няма да умра през това време?
  Баба Яга поклати глава.
  - Не! Работата в кариерите е като чистилището, а в чистилището, както в ада и рая, никой не умира!
  Момчето сви рамене и отбеляза:
  - На фона на вечността сто години в мините не са толкова много!
  Баба Яга каза:
  - Добре че си дете! И всичките сто години робски труд ви стигат за вечни времена. Един възрастен би трябвало да изоре цяла хиляда за безсмъртие!
  Момчето кимна енергично.
  - Съгласен! По-добре сто години в робство, отколкото цяла вечност в ада!
  Баба Яга кимна.
  - Ще ти продам един ад за сто години. И ще работиш с други момчета в мините. И ще бъдеш вечно момче, ще получиш безсмъртна плът, в замяна на временно робство!
  Момчето се поклони и философски отбеляза:
  - Не звучи толкова привлекателно, защото няма нищо по-трайно от временното!
  Баба Яга се ухили и отбеляза:
  - И изборът е малък, и в робство, или в ада завинаги! Готов ли си да издържиш в името на безсмъртието?
  Момчето кимна енергично и потвърди:
  - Бог изтърпя и ни нареди!
  Баба Яга се обърна към Маргарита и отговори:
  - Ще те заведа на специално място, където расте коприва. Ще можете да използвате тази коприва, както и тази, която расте в гробищата, за шиене на ризи за апостолите. Там има камък, след като го пипнеш и докато шиеш ризи, нито една дума не трябва да излиза от устните ти и няма да задаваш нито един въпрос!
  Маргарита попита объркано:
  - Това е проблема. Изобщо не мога да шия! Аз съм принцеса, а не шивачка!
  Баба Яга се усмихна и отговори:
  - Добре тогава! Ще ти направя магия да се научиш да шиеш. Но отначало ще шиете бавно и едва след това всичко, ускорявайки и ускорявайки! И най-важното, тихо, помнете, бъдещето на вашата душа зависи от това.
  Маргарита потвърди с кимване на глава:
  - Тихо, толкова тихо!
  Момчето каза с усмивка:
  - Мълчанието е злато!
  Баба Яга кимна на момчето и момичето:
  - Следвай ме!
  Първо се реши съдбата на момчето. Появилият се дявол опипа мускулите на момчето, заповяда да отвори устата му и отбеляза със задоволство:
  - Той е жилав и силен! Ще бъде роб в кариерите!
  Баба Яга получи няколко дребни златни монети и капризно отбеляза:
  - Нещо не стига!
  Дяволът отговорил ядосано:
  -Мнозина сега продават деца в робство. Вече ти дадох повече от стар приятел...
  Баба Яга отбеляза с усмивка:
  - Това е трудно момче! Той е много издръжлив и ще работи за вас завинаги! Така че можете да дадете повече!
  Дяволът се засмя и отбеляза:
  - Имам много от тези вечни момчета, но моята не е от гума. Добре е, че не изсъхва, но нямам нужда от безкраен брой роби, така че магазинът скоро ще затвори!
  Баба Яга отговори ядосано:
  - Леле, тези бедни момчета, които от векове работят голи, боси и получават само тояги, а спят на камъни и ядат като роби... Няма да им завидите.
  Дяволът се засмя и отбеляза:
  - Но те получават свобода насън!
  Момчето, синът на тъмничаря, се натъжило. Разкъсаха дрехите му, оставиха само бански, а ръцете и краката му оковаха във вериги. Което е много неприятно. Звъниш със собствените си окови, които търкат ръцете и глезените ти.
  Думата завинаги също беше тревожна. Ако не за сто години, но завинаги? Да, сто години са твърде много. Момчето усети това особено сега, когато беше принудено да ходи на каишка, а веригите му пречеха да стъпи на краката си и бързо отриха глезените му. Точно тогава не можеш да направиш цяла крачка, колко е неудобно. Кракът се ускорява и усещаш стоманения обръч като детска кожа.
  Дяволът попитал момчето:
  - Как се казваш роб?
  Момчето отговорило:
  - Серж...
  Дяволът се засмя и отбеляза:
  - Това е, което Серьожка ... Явно са ви казали, че можете да получите свобода след сто години?
  Момчето кимна в знак на съгласие.
  - Да, казаха те, значи това е измама?
  Дяволът се засмя и отбеляза:
  - Нищо подобно! Това е чистилище и сто години за момче-роб е минималният срок, но... Ако не си признаеш престъпленията. И така за най-малкия задръстване се добавя терминът. Така че наказанието може да бъде по-дълго. Дяволите често провокират момчетата към наглост и им добавят срокове ...
  Серж измърмори:
  - Боже мой...
  Дяволът намигна и отбеляза:
  Но все още имате шанс. Поишачиш, двадесет века, свикваш и можеш да се държиш безупречно. Това е когато...
  Малкото момче развълнувано каза:
  - По желание?
  Дяволът се засмя в отговор.
  - Не на армията! Но това вече не е робство и можеш да правиш кариера! Да, има забавление, за разлика от робството! Момичета, закуски, алкохол, карти и смартфони!
  Серж беше притеснен:
  - Какво представляват смартфоните?
  Дяволът се засмя и отбеляза:
  Докато не ви потрябва! Не ти завиждай момче! О, не завиждай!
  Серж закуцука след дявола в кариерата. Мисълта да избяга беше в мозъка на детето, но кучето го последва отблизо. Много голям, като лъв, и със зъби като саби, искрящи като диаманти.
  Разбира се, не можете да избягате от това. И може да се счупи. А сега отиваш по дяволите.
  Маргарита последва вещицата. Тя беше в елегантен тоалет, но събу обувките си на висок ток, тъй като са неудобни за ходене по каменист път. И принцесата беше боса. Но след няколко месеца скитане босите й подметки загрубяха и тя почти не усети болка по острите камъни на пътя.
  Маргарита послушно последва вещицата. Но мислите й се въртяха в главата. Или може би напразно тя отхвърли ухажването на Луцифер? Той каза, че има седемдесет и седем диамантени дворци в подземния свят и седемдесет и седем кули във всеки дворец и седемдесет и седем зали във всяка кула, като седемдесет и седем трона във всяка зала, седемдесет и седем килима на всеки трон и седемдесет и седем красиви момичета на всеки килим или младежи с нежна кожа на роби с орнаменти.
  И тук носят вкусна храна и вино. И толкова забавно за Луцифер в ада. Има дори такива феноменални, космически ...
  Принцесата стъпи на остър камък с боса си пета. Царевицата беше пробита и момичето, изпитвайки болка, ахна.
  Баба Яга я предупреди:
  - Опитай се да сдържиш писъците! В противен случай ще трябва да започнете да шиете ризи от самото начало. И бъдете смели.
  Пресякоха потока. Маргарита вдигна роклята си по-високо и се опита да не се намокри, но все пак подгъвът беше наводнен. А Баба Яга просто бавно се плъзна над водата.
  От другата страна имаше камък и гъсти гъсталаци от коприва.
  Баба Яга, ухилена агресивно, каза:
  - Тук трябва да поставите дланта си с дясната си ръка и да кажете молитва: "Отче наш". След това няма да кажеш нито дума. И ти ще шиеш ризи. Не е късно да откажеш, но... Луцифер ще те хване, само че като си тъп, можеш да останеш невидим за него и неговите ангели.
  Маргарет кимна енергично с глава.
  - Съгласен съм!
  И сложи дясната си ръка на камък, тя прочете молитва ...
  След това тя се зае с работа. И как копривата изгори ръката й. Веднага ужасна болка и шок. И Маргарита едва не изпищя. Но тя се сдържа, затвори очи и започна да повръща с дива сила. И болеше толкова много, сякаш атомни бомби експлодираха върху ръцете й. И коприва влезе в лицето.
  Маргарита обаче беше смела като скала. И тя се разкъса и преодоля болката. Дори да се тресеше от болка.
  Месенето на коприва с боси крака не е толкова страшно, тъй като краката й са много втвърдени, но все пак гори, дори и да е отслабено от мазоли. След това правите прежда. Е, шиенето вече не боли, копривата изпразни жилещите си панделки.
  Само първата риза се шие много дълго време. И не е възможно веднага да се постигне значителен напредък.
  Момичето страдаше по време на шиене повече от монотонност, отколкото от изгаряне, и плачеше.
  Тук, изглежда, не е хитро да шиеш риза, а колко много шум.
  Серж също беше нещастен. Първо, той беше обръснат плешиво. Без сапун със студена вода тази процедура е неприятна. И както физически, така и психически. С всеки кичур от русата коса на момчето сякаш отлиташе частица от душата и личността му. Момчето беше обръснато от дяволка - жена с медночервена коса, с малки подвити крака, в черни ботуши и тъмночервен костюм.
  Тя се изкиска ... Но почти не я отряза и благодаря за това. Серж смяташе, че е добре, че е още дете и че няма нужда да бръсне брадата си. А това би било още по-неприятно и отвратително.
  Но това, както се оказа, все още е цветя. Щеше да има брандиране. Когато поставят знак на робство върху голо, детско рамо. И горещо желязо, разбира се.
  Серж обаче имаше късмет и късмет едновременно. Дяволът, който трябва да заклеймява, беше извикан в ада за доклад, а момчето беше решено да бъде ударено по-късно. От една страна, това е забавяне на болката. От друга страна, очакването на допълнително страдание.
  Въпреки това, пред работата в мините. И е трудно. Тук работеха само момчета, не по-големи от четиринадесет години - очевидно, разбира се. Всъщност имаше дори възрастни грешници, които получиха телата на момчета след смъртта. Тези мини за извличане на злато и скъпоценни камъни са били чистилище. Сякаш в електронната стратегия на някои компютърни игри никога не е свършвала. А работата беше разнообразна. Някои от момчетата работеха от векове и имаха такива релефни мускули, с дълбока изтегленост, че дори спортисти биха им завидели.
  В мините беше светло, така че светлината на слънцето проникваше в почвата и дори беше възможно да се правят слънчеви бани. Затова момчетата бяха много мургави, като араби, но почти всички с руси коси. Обръснат обикновено при влизане в робство или когато косата стане твърде дълга, докосвайки раменете.
  Момчетата се движеха бързо, вече бяха свикнали с натоварванията и Серж трудно успяваше да се справи с тях. Трябваше да се товарят, да се трошат камъни, да се носят кошове, да се бутат колички и да се изкачват стълби. Работата е изградена по такъв начин, че да дава натоварване на различни мускулни групи. Което беше рационално. И се възстановяваш по-бързо.
  Но пак е трудно. Серж вече след час работа с кирка и бутане на количката се почувства много уморен. Но момчето стисна зъби. Имаше много надзиратели - и мъже, и жени. Бият те с камшик, ако се забавиш. И много боли. Когато Серж беше ударен за първи път, той изкрещя и започна да работи по-бързо.
  Но е трудно ... Той не е свикнал с такива натоварвания. Още по-лесно е за краката, които са свикнали да ходят много, но гърбът и ръцете, които не са толкова свикнали да се натоварват, болят и изтръпват. Освен това много остри пътеки. След няколко часа дори мазолестите крака на момчето започват да горят.
  Имат само бански с номера от дрехите. Числата могат да се променят. Колкото по-близо до свободата, толкова по-малък е броят...
  Бях жаден... Дяволите дадоха вода на робите в движение от черпаци, но доста рядко. Кошници с камъни, много тежки. Мускулите все още не са толкова закалени. По-опитните роби са лесни, а и се усмихват. Зъбите им са здрави, без петна, тук, като дар от висши сили, вечна младост, която компенсира робството.
  Но е необходимо време, докато мускулите свикнат и укрепнат.
  Силата напусна Серж ... В крайна сметка момчето дори загуби съзнание и падна. Поливат го със студена вода и го бият с камшик. За щастие работният ден свърши. Серж се затътри и две момчета го хванаха за ръцете. И го взеха.
  Един от тях прошепна:
  - Трудно е в първите дни и седмици! Тогава ще се включите и ще се оправи!
  Серж не искаше да яде от умора. Но две момчета буквално му набутаха плодова каша. Храната не беше най-лошата, но плодовете бяха малко горчиви, но беше възможно да се ядат. Най-големият плюс на местната храна е, че робите не са излезли от нужда. От какво поне нямаше воня.
  И спа на скалите. Но през вековете камъните бяха износени от телата на много деца и беше напълно приемливо да се спи върху тях. Като пясъка на плажа.
  Не са необходими одеяла, тук е много топло. Освен това стоплят много момчета. Босите крака на дяволицата счупиха клещите. Десет за всеки. Но те почти не пречат на съня. Серьожка беше толкова уморен, че веднага заспа. Все пак тялото на детето е силно.
  И насън Серьожка сънува, че лети, сякаш се рее над покривите. Толкова е хубаво и толкова невероятно. Вие сте като птица или молец.
  Само насън можеш да избягаш от жестокото робство.
  Събуждане сутрин и обратно към тежък труд. И пак работа с чук, кирка върху камъни, после товарене с лопати в колички. След това бутате колички с други момчета. И тогава носите кошници. И отново отбивате камъните с кирка, а след това с чук. Мускулите болят диво, а вие буквално стенете от болка.
  Изглежда, че ще паднете, но се отваря втори вятър и се движите на автопилот. И вършиш работата отново. Момчетата получават кратка обедна почивка и ги заливат с кофа студена вода. Храна плодова каша. Пийте го с чиста вода. Но не искам да ходя до тоалетната. Поне в чистилището няма кофа и това е голям плюс.
  Серж изчака с брашно края, така че камъните, износени в пясъка, да паднат и да заспят. Не ми се ядеше, защото бях много уморена.
  Времето тече ужасно бавно. Вие сте в прострация.
  Но ето че най-накрая е почивката. Вечеря, която вие сами преглъщате и спите.
  И вие мечтаете ... Уви, този път сякаш висите на стелаж и ставите ви се изкривяват. И дяволите бият с камшици.
  А на следващия ден претовареният организъм още не се е възстановил и го боли ужасно. Всяка жилка звънти от страдание и мъка. Болката е навсякъде, нито петънце кръв не остава, нито вена, докосната от страдание от претоварване.
  И Серж отново работи... Светът вече му изглежда черно-бял...
  Първата седмица е най-трудна, когато умората се натрупва и мускулите са готови да стачкуват ... Но тогава се получава фрактура и вие сте привлечени.
  И сега, най-накрая, цветовете отново се завръщат в очите. И насън започваш отново да летиш, реейки се като птица над покривите.
  Но тук Серж нямаше късмет, веднага щом болката в претоварените мускули се притъпи и той дори започна да говори малко с други затворници на чистилището. Започна да разпознава нещо.
  Но след това дяволът се върна, което прави пробиване. И Серж беше завлечен при него. Две дяволици държаха мускулесто момче. Серж се опита да се утеши: поне в момента той не работи. А когато те държат жени, макар и рогати, но млади на вид и опитни, дори е приятно.
  Вярно е, че дяволите не флиртуват с момчета: те се страхуват от наказание.
  Макар че когато те усетят, си личи, че и те имат интерес.
  Когато Серж беше доведен в ковачницата, стана наистина страшно. Дяволът изглеждаше много голям и с големи рога. Носеше престилка.
  И така той извади от камината емблема под формата на роза, с която са жигосани грешниците от чистилището.
  Момчето стисна зъби по-здраво ... Реши, че няма да крещи. Дяволът с рязко движение сложи нажежено желязо върху рамото на момчето. Серж почувства, че е избухнал от болка и извика... Той потрепна в ръцете на дяволите, но те бяха много силни и го задържаха. Дяволът капна горещо масло върху прясната марка и изръмжа:
  - Сега ще е по-лесно! Това не е най-лошата болка на света!
  Наистина болката отшумя бързо. Лицето на Серж престана да бъде червено от страдание и той отново дишаше ... Дяволите го измъкнаха от ковачницата. Момчето дори си помисли с облекчение, че най-лошото е минало, а сега...
  Той беше завлечен в мините и с рев нареди:
  - А сега работа!
  При движение, марката все още боли малко и боли. Но това е поносима болка. Мускулите, които още не бяха възстановени, ме болеха. И Серж се върна на работа. Трудно се удрят камъните с чук, дава се в рамото, където е марката. И отново трябва да напрегнете цялата си смелост, за да не избухнете в сълзи. И тепърва ти предстоят поне сто години страдание.
  Маргьорит също беше нещастна. Единственото, което можеше да реши за себе си, беше дали днес да отиде да бере коприва или да го отложи за утре. И тишината е по-лесна за понасяне, тъй като можете да говорите само със себе си.
  Най-трудно е брането на коприва, само с голи ръце. Вярно, Маргарита беше малко хитра. Например краката са груби и не я болят толкова, колкото ръцете от коприва. Така че първо тъпчете с боси крака, а после ще берете по-лесно закованата коприва. И след това изтъчете ризата. Но това е дълга работа ... Времето се влачи, сякаш тече капка по капка. Храната няма значение. Можете да ядете само горски плодове, а тук, изглежда, няма зима. О, и хванете малко риба. Да, не много забавно.
  Дори не можеш да изпееш песента на глас, страховита е.
  Можете само мислено да напишете:
  Родих се като принцеса в дворец
  Три хиляди слуги ми служиха...
  Но отказа на дявола корона,
  Защото, по дяволите, не е подарък!
  
  Е, жесток човек Луцифер,
  Не простих такава измама ...
  Той е господар на различни сфери,
  И изпраща бури, урагани!
  
  Тичах бос от двореца,
  В селска рокля, горда принцеса,
  Бях в затвора по волята на баща ми,
  И опитен, познава много стрес!
  
  Вещицата ми даде лош съвет
  Ти уши дузина ризи, момиче ...
  Тогава целият свят ще се отвори пред вас
  Няма да си най-незначителното насекомо!
  
  Е, какво става, както винаги е
  Впрегнах се в машината да не остана вдовица...
  Голяма сбъдната мечта
  Но момичето трябваше да шие с коприва!
  
  И това брашно изгаря пръстите ти,
  В края на краищата копривата знае колко лош огън ...
  Но докато братята заслужават почит,
  Да целунеш принца точно по устните на момичето!
  
  И аз тъча риза, момчетата знаят
  За да избягаш от хитростите на Луцифер...
  За да повярваш в истински рай,
  За да изглежда планетата като сфера!
  
  И вярвам, че този светъл ден ще дойде
  Когато се отървем, шегувам се, всички сме от ада ...
  Печелившите отварят неограничен акаунт,
  И ще има много голяма награда!
  
  Помоли се на Бог, Господ Христос,
  И проля много сълзи...
  Ще му донеса част от сърцето си,
  И хвърлете игото на ада от пиедестала!
  
  Накратко, Бог да е на помощ на хората
  Ще шия, вярвам от копривата на ризата ...
  За да може всеки да възкръсне,
  Все пак човек не е нещастно насекомо!
  
  И сега работя като пчела,
  Настъпване на коприва с боси крака...
  И вярвам, че скоро ще има горещ извор,
  Планетата ще стане като вечен май!
  Но ето че първата риза най-накрая е готова. Внимателно го сгъвате и взимате втория. И сякаш първата, най-трудна стъпка вече е направена.
  Маргарита може да говори само насън, когато спи. И там да се срещне със Сережа. Жалко, че все още е твърде млад, за да бъде неин принц. И искам нещо специално и непознато ...
  Момчето Серж натовари камъните в количката с бъркалка, а след това трябваше да я бута заедно с други мъже. Стигмата вече е заздравяла и не пречи на болката. Имаше само роза - символ на робството, за вечни деца.
  Болката в мускулите стана много по-малка. И мускулите на момчето се засилиха. Той вече не е толкова уморен и може да се справи с другите наравно.
  Можете също така да опознаете съседите си. Например едно светлокосо момче на около тринайсет на външен вид, само един много мускулест Витя. Той, оказва се, бил възрастен и за да не попадне в адския огън, се съгласил да прекара хиляда години в чистилището. Всъщност, когато свикнеш с натоварванията, не страдаш толкова, колкото когато си изпечен в огън. Всъщност, ако тялото на децата свикне достатъчно бързо да работи с камъни, тогава няма да се почувствате по-добре от по-дълго време на горещ тиган.
  И тук момчетата, например, могат да говорят. Има, например, малка радост да слушате миналото, дългия живот на грешник, който е починал като дълбок старец и е успял да посети морето като момче в кабината и пират. Вярно, той се опита да бъде благороден разбойник и след това се разкая. И той даде част от парите на църквата. Заради това се озова в чистилището. Формално, за хиляда години, плюс също и за грехове, дори и тези, които свещениците пуснаха.
  Витя е тук повече от четири века. Той иска да си поговорим. Работата стана скучна и това е единственият изход от рутинната скука на робството. Е, освен да видя сън.
  Просто трябва да говорите тихо, така че надзирателите да не чуят. И тогава ще те ударят с камшик. Дяволите наистина имат добро ухо, но и те съжаляват малко грешниците и им позволяват да си говорят. Когато тялото свикне да работи, основното мъчение вече е рутинна скука, защото правенето на едно и също нещо от векове става скучно. Освен че виждате само мината, в най-добрия случай ще бъдете прехвърлени на друг етаж или ниво.
  Повечето от пазачите са дяволи и му е позволено да говори, стига да не е по-високо от определено ниво.
  Виктор разказа една история...
  Работех от ранна детска възраст за собственика на земята. Първата ми работа беше да гледам овце и имах по-голямо момиче с мен, за да помага в стадото. Отначало всичко беше нищо. Изглежда, че работата не е тежка, вие сте сравнително добре нахранени. Можете дори да прочетете книга. Е, по мое време нямаше смартфони.
  Серж отговори с въздишка:
  - Бих искал да ... се нарежа на смартфон! Казват странно нещо.
  Виктор кимна и продължи:
  - Бях още дете и се чувствах почти щастлив. Освен това местният свещеник имаше много интересни книги. А лятото заемаше по-голямата част от годината. А зимата е много кратка, почти без слана.
  Тичаш бос по тревата, пукаш горски плодове, дишаш чист въздух и си щастлив. И някои деца работят в мини или във фабрики и са много по-зле.
  Но някак си момичето не успя да излезе. Тя вече беше почти възрастна, очевидно имаше среща с човек. Отидох сам да паса овцете. И прочетох една изключително интересна книга за едно момче, което било направено от трупи и станало хижар на пирати. Е, овцете избягаха.
  И трима от тях паднаха в едно дере и останаха осакатени. Не успях да намеря още няколко.
  Е, господарят заповяда да ме бият с камшик. И никога преди не са ме наплясквали. Затова започнах да се съпротивлявам. И за нещастие единият от хайдутите носеше нож в пояса си. И аз го хванах и го разрязах. Рани слуга, господин, а това вече е тежко криминално престъпление. Бях не само бит с камшик, но и изпратен в града. Вкараха ги в детски затвор. И трябваше да спя не на сено, а на голи дъски. И работи усилено дванадесет часа на машината. И това е тежка работа, плюс учене. Нито минута свободно време. И бичувани за всяко малко нещо. Хранете с една овесена каша.
  Да, и някои момчета са истински престъпници и се гаврят един с друг.
  Изглежда, че не може да стане по-лошо. Но търсенето на стоки падна и те решиха да прехвърлят някои от момчетата, включително и мен, в мините. Като в чистилището е, вонята в мините е ужасна. Така че нуждата се облекчава точно в щолите, а факлите димят.
  Накратко, отново ни обръснаха плешиви и ни хвърлиха в мината.
  Но аз и приятелят ми заспахме във въглища и се скрихме в един тролей. И успяха да се измъкнат.
  И тъй като трябваше да ни търсят, ние се скрихме на кораба.
  По-точно в различни кораби.
  Серж отбеляза с усмивка:
  - Романтика!
  Витка отговори:
  - Не е толкова просто! Капитанът заповяда да ме бичуват старателно. Бийте до безсъзнание. И не само на гърба, но и с щеки по петите. В детския затвор обикновено ни бичуваха леко, за да продължим да работим. И тогава те забелязани наполовина до смърт и удари петите, че са подути. За щастие не са го изхвърлили зад борда, а нараняванията на момчето заздравяват бързо.
  Както си мислех, все пак ме взеха като момче в кабината. Но в това има малко романтика. Битуват ги често, карат ги да вършат най-тежката и мръсна работа. И моряците, и готвачът, и други чудовища бият.
  Тогава стана още по-хладно, в морето ни нападнаха пирати. И заловен, разбира се, заловен. Е, не им трябват моряци, какво да им вземеш. Всичко зад борда. Но според обичая един заловен пират е взет в неговата компания. Е, блъснах се като боса пета в брадата Коку. Той прелетя зад борда.
  На пиратите им хареса и ме взеха на техния кораб. Въпреки че вече имаха момче в кабината. В началото не се разбирахме с него. Той беше по-възрастен и по-силен и често удрян. Отговорих и се скарах!
  Но сега, когато се качих, имах късмета да спася живота му.
  И станахме приятели.
  Беше интересно и романтично. Веднъж бях заловен и само младостта ме спаси от бесилото. изпратени в плантации. Но аз избягах оттам и отново се присъединих към пиратите. Остарях и вече помощник-капитан. Имахме много битки и рани.
  Бях умен, почти не пиех, не пушех, спестявах пари. Времето минаваше и пиратите бяха взети на сериозно. Трябваше да напусна морския риболов и да се заема с по-мирна търговия. Като цяло живях дълъг и доста щастлив живот, имах семейство, деца и станах уважаван човек.
  И моят капитан, например, беше колелен. Повечето от пиратите завършиха зле. Кой е на бесилото, кой се е напил, кой е умрял в тежък труд.
  Витя намигна на Серж и отбеляза...
  - Можем да кажем, че сега сме късметлии. И тогава в ада, когато всяка клетка на тялото гори и няма шанс тази болка някога да спре много по-лошо!
  Серж отбеляза:
  Ако мислите така, може да е по-лошо! Макар че това напомня за благодарност към хулиганите, които само ти счупиха носа, но не и челюстта!
  Витя се усмихна и отбеляза:
  - Бях стар... знам какво е! И когато съм млад по тяло и здрав, искам да благодаря на Всевишния Бог за това.
  Серж се засмя и отбеляза:
  - И аз не бях стар! И не го разбирам съвсем!
  Витка кимна.
  - Може би... Ще разбереш, въпреки че в чистилището и в рая не остаряват!
  Серж логично отбеляза:
  - Значи, на Земята в този смисъл най-лошото!
  Работата, разбира се, бързо се отегчава ... Но ако момчето трябва да прекара много дълго време в чистилището, тогава Маргарита може да разчита на по-бързо освобождаване ... Втората риза беше готова малко по-бързо от първата. Принцесата си спомни, че в нейния не много дълъг живот е имало неприятни моменти на учене. Особено когато пишеш диктовки.
  И гледаш с такава нежност, когато количеството на това, което остава за писане, намалява. А на последните редове просто ръцете треперят.
  Маргарита беше недоволна от факта, че все още трябва да учи. Но още по-лошо е, ако все още работите.
  Третата риза не върви толкова трудно. Най-трудно е да се накараш да береш коприва, после я тъпчеш и си печеш петите през мазолите. И тогава е по-лесно, когато се въртиш.
  Маргарита се опита да ходи по-боса по каменистия път, така че стъпалата на краката й станаха по-ороговели и груби, с мазоли. Нагазваш коприва, за да ти е по-лесно на ръцете.
  И много по-добре за вас.
  Маргарита дори мислено си тананика. Безшумно, разбира се, но можете, без да произнасяте дума, да движите устните си, докато композирате;
  Принцесата обичаше за закуска,
  Банани, ядки, шоколад...
  И вярваше в по-светлото утре
  Какъв страхотен резултат!
  
  Искаше да заеме мястото на Бог
  Давайки на всички щастие и смърт ...
  Момичето има много желания -
  И трябва да търпите капризите!
  
  Сега тя стана робиня
  Собственикът Луцифер...
  И боси крака шамар,
  От различни подходи и сфери!
  
  Надзирателят я бие с камшик,
  За закуска остатъци от масата...
  И ако дадат на момичето кости,
  Тогава поне крещи - с гръм и трясък!
  
  Да, принцесата стана в дрипи,
  Въпреки че наскоро имаше диамант ...
  Тя прочуто бие с камшици,
  И не трябва да удряте в окото!
  
  Момичето стене от тази болка,
  Гори метал....
  Красавицата мечтае за свобода,
  А Дяволът е нейният идеал!
  
  Но как стана
  Че принцесата стана гола ...
  И нещо толкова яростно се издигна,
  Ето ги камъните под бос крак!
  
  Не вярвайте на мъдри хора
  Принцеса не се отказвай, вярвай...
  И нейните ангели ще съдят,
  Свиреп звяр няма да погълне!
  
  Принцесата е свикнала да се бие
  Не проклинай нейната красота съдба ...
  Тя може да се бие яростно
  И вижда собствениците в ковчега!
  
  Дяволите не познават милост
  И болезнено мъчение вярвам ...
  Но момичето е достойно за награда,
  Ако си красив, не се пъни!
  Ето ги тътненията,
  Битката с врага приключи...
  Проклетите копелета ги няма
  Ами ако момиче с винт!
  
  Красотата поразява
  С босите си медни крака...
  Въпреки че огньовете пламтят
  Не бъди гола принцеса!
  
  Ще дойде времето, вярвам
  Няма да има човек, познайте проблемите ...
  И всичко ще стане злато веднага,
  Луцифер пак ще отиде в ада!
  
  И момичето ще бъде свободно
  Вярвам, че ще намеря любимия си...
  Неговите национални епоси,
  Поетът ще възпее в стихове!
  Серж постепенно се включи в работата. Мускулите му станаха сухи и много релефни, а кожата му стана шоколадова от слънчево изгаряне. Босите крака на момчето, вече втвърдени, бяха напълно кератинизирани и те вървяха безстрашно по остри камъни и дори мазоли бяха приятни. Болките в тялото почти изчезнаха, мускулите се адаптираха към натоварванията. Почти никога не измъчван и жажда по време на работа.
  Но по-трудно се възприема рутината. Искам нещо ново и вълнуващо.
  Момчетата говореха много помежду си. Който го нямаше. Малко са истинските момчета, почти всички възрастни, които са получили млади тела, сякаш като компенсация за робството. И можете да чуете много интересни истории от тях.
  Включително и космическите светове. Където хората летят между звездите и имат кораби с размерите на градове. Където храната се прави от дървени стърготини или дори от нищото и се раздава безплатно. Където децата летят във въздуха без крила. Така че това е наистина. И много други.
  Алберт, докато работеше, нетърпеливо слушаше истории и времето летеше по-бързо.
  И беше особено интересно да слушам за космически битки. Като цяло е прекрасно. Когато звездните кораби излъчват цветни лъчи на смъртта.
  Как бихте искали да го видите.
  Много други прекрасни неща се случиха в различни светове. Някои от тях са достигнали такъв етап на развитие, че са преодолели старостта, а тук душите са дошли в резултат на насилствена смърт.
  И колко още беше различно и различно.
  Алберт имаше прекрасни сънища през нощта. Толкова приказно и уникално.
  С небостъргачи и дворци, с фонтани, стигащи се на километри нагоре, с движещи се статуи, с храмове, върху чиито златни куполи може да се побере цял град. И още много.
  И това улесни престоя в чистилището и го направи не толкова адски.
  Маргарита също работи ... Тя все още има по-лесен и по-кратък път към свободата. Сега четвъртата риза свърши. Ако вземем предвид, че всеки нов се шие по-бързо от предишния, тогава помислете за половината път, той вече е завършен и можете да се радвате.
  Мислено момичето дори започна да пее, разбира се, само движейки устните си;
  В страната на чудесата принцесата управляваше,
  Тя имаше огромен, светъл двор ...
  Господ проследи с голям интерес,
  И се получи бурен разговор!
  
  Но Сатана я последва,
  Исках да започна разговор за сватбата ...
  Той се оказа много силен,
  Всъщност присъдата!
  
  Какво трябва да направи момиче с кралска кройка?
  Къде да отида и къде да отида...
  Веднъж паднал, в жестоката битка за Троя,
  Дори не знаете къде да отидете!
  
  Красавицата тръгна по пътя,
  Но токчетата на обувките се счупиха...
  Сякаш не беше минало много време,
  Не можете да събирате познати точки!
  
  Принцесата тичаше боса,
  Събаряне на босите пети в кръв ...
  Нечистият я хвърли от пиедестала,
  Но тя вярва в любовта Господ!
  
  Тя ходи боса по скалите,
  И смразяващо студен отвратителен дъжд...
  Сърцето на момичето зове за отмъщение,
  И студеният вятър предизвиква тръпки!
  
  Принцеса много се страхуваше
  Въпреки че от кралската сила на нейната плът ...
  В крайна сметка всичко в кралството е толкова уредено,
  Явно Господ я е забравил!
  
  Тогава момичето станало просякиня
  В дрипи носи вода в планината...
  Пее тъжни песни за пари
  И вярва, че ще спаси мечтата си!
  
  Тя искаше да си намери принц,
  Тя искаше красив млад мъж...
  Но навсякъде около нейните смеещи се лица,
  Ще издигна Богинята на пиедестал!
  
  Принцесата ходи дори в студа
  Оставяйки грациозна следа в снега...
  Тя носи роза в сърцето си,
  И ще го запиша в стихотворение!
  
  Босите крака на момичето са замръзнали,
  Но в чистото си сърце тя има огън ...
  И сълзите на момичето станаха лед,
  Тя е толкова страхотен, мъдър подарък!
  
  Не, не се смущавайте смели рицари,
  Да не даде Бог момичето да умре...
  Босите ангели ще стоплят краката ви,
  И смъртта няма да се залепи за това момиче!
  
  Всемогъщият показва пътя на спасението,
  Той ще даде на момичето радост и мир ...
  И понякога искате отмъщение
  Но знам, че ангелите ще бъдат с теб!
  
  Тук момичето премина снежните преспи,
  Горящият сняг се стопи под лъчите ...
  И дори можете да видите рая в далечината,
  Успехът ще дойде при тази скромна принцеса!
  
  Тук момичето видя младия мъж,
  И устните им се сляха в целувка...
  И гласът на красотата е много звучен,
  Тя е богата, макар и съвсем боса!
  
  Е, най-накрая се ожениха
  Те щастливо имат деца...
  По-голямата дъщеря се казва Настя,
  И животът бърза нагоре и нито секунда надолу!
  Тук думите на принцесата бяха прекъснати от кучешки лай. Голяма група конници се приближиха до убежището й.
  Маргарита изскочи и се поклони. Четиристотин конници се приближиха до нейното жилище. Кучетата се успокоиха, когато видяха момичето и всички млъкнаха. Появи се и водачът, в случая красив млад мъж с корона. Видя едно момиче... В бедна роба, но със златна коса, с боси, изсечени крака, стройна фигура.
  И как това скромно облекло отиде на Маргарита. Колко подчертаваше красотата на нейното ангелско лице. Освен това роклята вече беше разкъсана и се виждаха изцяло голи крака. И са толкова красиви, мускулести и загорели. Не като придворните дами, нито слаби като кибритени клечки, нито набъбнали от мазнини като колбаси.
  Не, те бяха мускулести, силни крака, с много изразителна и релефна форма. И краката на момичето са много красиви. Не малък, но също малък, колкото да бъде изящен, с равни, изсечени пръсти. А грубата подметка дори прави извивката на петата по-грациозна. Талията на Маргарита е тънка, а през парцалите блести преса с плочки. Което също е необичайно за придворните дами.
  Младият цар бил шокиран и възкликнал:
  - Моя любов! Ти си красив!
  Маргарита за малко да отговори, но после се улови и я кълва в устата!
  Младият цар се изненада:
  - Мълчи... Това е чарът! Тогава със сигурност ще се оженя за теб! Цял живот съм мечтал за няма жена!
  Кардиналът, който яздеше до краля, отбеляза мрачно:
  - Обикновено кралете се женят с печалба! Защо ти е този просяк!
  Младият крал се усмихна и отговори:
  - Това е! Аз съм достатъчно богат и достатъчно силен, за да се оженя по любов! И това е моята воля! Нека ми бъде булка!
  Маргарита се поклони и даде знак да вземат копривата и ризите.
  Младият цар се изненадал и попитал:
  - Какво искаш? Ако не можете да говорите, поне пишете!
  Кардиналът се засмя.
  - Да, този просяк е тъп!
  Маргарет поклати енергично глава в знак на отрицание. Писарят й подаде пергамента. Момичето написа:
  - Много ви моля да ми позволите да взема коприва и ризи, това е много важно и от това зависи живота на скъпи за мен хора!
  Младият цар се усмихна още по-широко и отбеляза:
  - Това е съпругата! И тихо, и в същото време можете да общувате с нея!
  Маргарита беше качена на коня си и тя яздеше заедно с краля. Той беше красив, много млад, но в същото време широкоплещест и силен. Маргарита би се радвала да се омъжи за такъв мъж, но... Ще успее ли да довърши ризите и да се освободи от силата на Луцифер.
  Това помрачи сърцето й. От друга страна, тя имаше такъв щастлив шанс. Може би най-накрая ще може да яде нещо различно от горски плодове, ябълки и риба. И не е лесно да се хване риба. И аз също искам малко хляб.
  Маргарита много искаше да пее на глас, но не можеше... Уви, тя има трудна мисия.
  Тя погледна босите си крака ... Тогава царят заповяда:
  - Дай й ботуши! Или обувки. Не е редно жената на царя да е боса!
  Кардиналът отбеляза:
  - Ваше Величество ... Имам рокля и обувки точно за такъв случай, ако Ваше Величество иска да се позабавлява с някое от момичетата по време на лов! Но да се ожениш за просяк ... Това е ...
  Младият цар логично отбеляза:
  - Има толкова елегантен почерк, почерк на благородна дама! Мисля, че едно момиче може да бъде дори принцеса, изпълнявайки обет пред Бога! Затова решението ми е непоклатимо. Нека се оженим възможно най-скоро.
  Кардиналът отговори с въздишка:
  - Вашата царска воля е закон, но .... Усеща сърцето ми, ще съжаляваме.
  Серж все още работеше в чистилището. По-точно той вече е навлязъл напълно в работната писта. Мускулите му станаха по-силни от постоянната упорита работа и станаха като лята стомана. Момчето вече е негово. Говореха полугласно, а и дяволите да им позволяваха, пееха.
  В чистилището няма почти нищо ново, освен редките новодошли. Те обикновено са обръснати на плешиво и с марка. И им е много трудно още в първите дни, докато младият организъм свикне със стреса. Възрастните души получиха телата на момчета на около тринадесет години. Това е традиция. Вижда се в тази възраст най-гъвкавата психика и в такива тела подрастващите бързо свикват с плен и робски труд.
  Освен това младото тяло се отразява на ума и когато тялото свикне с физическа активност, робите не страдат толкова много. И как децата се усмихват и забавляват, от работа. Ами децата, те почти винаги са в добро настроение, дори и в плен или в затвора. Така Серьожа се улови на мисълта, че едва ли страда в робство. Може би е скучно, но говорих с приятели и сега се забавлявате повече и времето минава по-бързо.
  Маргарита също изглежда е намерила щастието. Спи в луксозно легло, яде най-вкусните храни, носи скъпи дрехи и бижута.
  Понякога дори дава съвети на министри, писмено, разбира се.
  Сватбата беше много пищна и на нея дойдоха и други царе. Освен ако бащата не се появи. И какви фойерверки бяха в същото време и такива фойерверки и тържества бяха организирани.
  И хората се зарадваха, и всички се забавляваха.
  Единственото нещо, което развали настроението на Маргарита, беше, че трябваше да довърши ризите. Без това тя няма да намери мир. Момичето шиеше на части, по-често през нощта. Не бързах, но работата вървеше ... Останаха само две ризи ...
  Но запасите от коприва, която Маргарина беше набрала предварително, бяха свършили и се запасиха. И тя трябваше да отиде на гробището.
  Момичето отиде с една риза и босо ... Разчитайки на безшумност.
  Но кардиналът заповяда да я последват. Момичето дойде на гробището, а наоколо се въртяха вещици. Но не посмяха да докоснат принцесата. Само съскане и въртене...
  Момичето бере коприва. Не й изглеждаше толкова гореща. Вярно, че краката вече не са толкова груби, мазолите са омекнали малко. Маргарита си опръцна зъбите с коприва и се върна.
  Разузнавачите съобщиха това на кардинала. И той каза на царя.
  По това време монархът вече беше уморен от мълчаливата съпруга. Новото го няма. Беше по-привлекателна в рокля на бедняк, отколкото в дантела. И царят решил, че ще трябва сам да види всичко.
  Маргарита известно време шиеше единадесетата риза. И на гробищата не съм ходил. Но тя нямаше достатъчно коприва за последната дванадесета риза. Толкова е тъжно. И новопристигналата млада кралица трябва да отиде отново на гробището.
  И царят вече чакаше това. След като позволи на кралицата да събере повече коприва, тя беше допусната в двореца ... И тя веднага беше арестувана.
  Тук тя е в една риза и боса се появи пред придворните. Кардиналът обяви високо:
  - Това е жена вещица! Ходила през нощта на гробищата и късала коприва!
  Придворните замръзнаха и се втренчиха в краля. Не сваляше очи от красивото момиче. Колко привлекателна изглежда с една бяла риза и боса. Това би бил още един поглед върху такава красота под мъчение.
  И царят обяви:
  "Нека нашият свят кардинал провери дали тя е вещица!"
  Кардиналът кимна и извади остра, дълга и дебела игла, отбелязвайки:
  - Маже се със специален разтвор от отровата на базилик. Ако човек е убоден, той изпитва ужасна, непоносима болка. Но за една вещица това е просто гъдел! Нека да го проверим!
  Публиката изрева одобрително: "тъпа жена може да крещи".
  И принцът на църквата се приближи до Маргарита. Тя пребледня от страх, иглата с черепа изглеждаше твърде зловеща. Кардиналът грубо намушка момичето в пищяла. Болката беше ужасна, но лицето на Серж и други деца проблесна пред очите на Маргарита. Не, те не могат да бъдат предадени. И момичето стисна зъби. Кардиналът удари отново с иглата. Болката прониза кралицата с нова сила. Момичето стисна още повече зъби. Сякаш са я били с чукове. Така че всичко е ад.
  Кардиналът я забива с игла и изсъска:
  - Да, викаш! Викайте! Откъде толкова смелост!
  И след още една инжекция вълна от мрак покри Маргарита.
  Маргарита, след като била измъчвана, лежала в безсъзнание в тъмница. На младия цар му стана жал за момичето и той нареди:
  - Хвърли й събраната коприва и ризи, нека довърши шиенето!
  На момичето бяха хвърлени единадесет копривени ризи и един жилав наръч. Маргарита дойде на себе си и с мъка стана. Лицето й беше бледо. Когато те намушкат с игла, напоена с отрова от базилиск, това е просто непоносимо мъчение и ужасна, несравнима болка.
  Палачът каза с усмивка:
  - Можеш да си шиеш ризите, утре сутрин ще те изгорят на клада!
  Момичето кимна с преднамерено безразличие и навлече към нея купчина коприва. Започнах да я дразня. Палачът подаде иглата. Така че животът не е много удобен. И трябва да издържиш през нощта. Остава малко време.
  И Маргарита, забравила за болката, работеше съсредоточено. Тя работеше с всички сили, без дори да се разсейва от ядене на затворнически хляб и пиене на вода от кана.
  Междувременно Серж беше бичуван. Решиха да бичуват момчето за излишно бърборене. Качиха го на решетката и четири дяволици го биеха с камшици. И тогава огън беше докаран до босите крака на момчето. Обицата изпищя.
  Болката беше ужасна ... И освен това, дяволите също му казаха, че още сто години той е добавен да остане в робство на чистилището.
  Момчето осъзна, че е в капан. И че сега той рискува никога да не излезе от робството. И тя заплака горчиво.
  След бичуване и мъчения бесовете го намазали с някакво магическо масло и след половин час момчето почти оздравяло. След това го върнаха на работа.
  Сега стана много по-трудно да работиш, тъй като осъзнаването, че си в този ад завинаги смачкано. И е отвратително и тъжно. Една утеха е, че тук старостта не те грози. И това е слабо.
  Витя, виждайки състоянието на Серж, прошепна:
  - Не бой се! Със сигурност ще измислим нещо!
  Обеца отбеляза:
  - След сто века!
  И момчетата се засмяха заедно. И дяволите започнаха да ги удрят с камшици. И изкрещя истерично;
  - Работа, работа! работа!
  Децата се постараха и се постараха. Много от тях са били в чистилището от векове, а някои от хиляди години. И как да избягаме от подземния свят? През нощта ги оковават. И най-важното, пазачи върколаци. Които имат абсолютно обоняние и в същото време свръхестествена скорост и сила, десет пъти превъзхождащи обикновения вълк. И има почти повече дяволити надзиратели, отколкото непълнолетни затворници.
  Серж дори обмислял да организира въстание. Но могат ли момчетата да се справят с кирките? И най-важното, колко далеч ще стигнат от чистилището?
  Но не навреди да опитам. Все пак, в края на краищата, те няма да бъдат убити до смърт за това, а белезите и изгарянията ще зараснат. Тук всичко зараства бързо, а мускулите са станали здрави като стомана.
  И момчето реши да обсъди бунта през времето, определено за сън.
  Но през нощта в запасите момчетата посрещнаха идеята без особен ентусиазъм.
  Най-ужасният от тях, момчето Макрон, прекарало десет хиляди години в чистилището, отговори със съмнение:
  - Мислите, че не сме имали бунтове? Ти си единственият, който е толкова умен! Следователно аз влача игото десет хиляди години, което беше достатъчно глупаво да участва в бунта. Тук, ако се издигнем, ще се използва бойна магия и ние просто, дори и да зашеметим с кирки, дяволите ще замръзнат. И тогава ще ни очакват жестоки мъчения и най-важното е, че за бунта се добавят сто века чистилище! Не, по-добре е да дръпнете ремъка и да се радвате, че имате вечно перфектно здраве, че зъбите ви не болят и не гният, че нямате алергии и други болести и че не сте лишени от правото да диша и да говори и да мечтае!
  Виктор кимна в знак на съгласие.
  - Магията на дяволите ни лишава от шансове! Това място е на почти милион години и ако беше толкова лесно да се бунтуваш в него ... И понякога нашите момчета излизат на свобода. Изпращат ги в армията, като накрая дават красива униформа! Така че бъдете търпеливи, може би ще свършите в ангелския полк, като сте изработили всичките си грехове в чистилището.
  Серж сви рамене и отговори:
  - Добре тогава! Все още мисля за този проблем! Дотогава спи! Утрото е по-мъдро от вечерта!
  Е, момчето, във всеки случай, спеше, в своя здрав, здрав сън на здрава, детска работа.
  Но Маргарита не затвори очи цяла нощ, работейки върху последната си риза. И сега беше сутрин и палачите влязоха в нейната килия. Момичето само им кимна и продължи да плете. Трябва да сте навреме. Има толкова малко време. Беше само по риза. Палачът дори отряза краищата й, за да се виждат по-добре, красиви, с още незагорялите крака на кралицата. Докато тя все още е кралица, тъй като само папата може да ги отглежда.
  Извадиха Маргарита от тъмницата и я качиха по стълбите. Палачът искал да го подстриже, но старшият лакей извикал:
  - Негово Величество забрани да й се разваля косата!
  Палачът кимна.
  - Ясно е! Толкова по-добре, ще гори красиво!
  Тези думи още повече пребледняха на Маргарита, но тя не издаде нито звук. Само лицето на кралицата стана по-бяло и очите й по-блестяха.
  Така я взеха ... Босите крака са оковани ... Момичето също има верига на врата си. Чудесна златиста коса, пусната на раменете. Полупрозрачна риза почти не крие прелестите. Голите крака са красиви и голи, Маргарита се опитва механично да се стегне.
  Тя е самото въплъщение на невинността. И толкова красива. Хора си тананикат, момчета си подсвиркват и я зяпат, без да свалят очи.
  А Маргарита продължава да плете ризата си. Някаква мизерна заядка на каруца я вози и това й дава време. Маргарита плете и тихо шепне молитви.
  Една от бабите извика:
  - Вещица! Вижте как мърмори!
  Друга баба излая:
  - Да, не молитвеник в ръцете й!
  И крещи с пълно гърло:
  - Изгорете вещицата! Изгорете вещицата!
  Развалени зеленчуци и развалени яйца летят в Маргарита. Шефът на гвардията вика:
  - Достатъчно! Или ще наредя на стрелците да стрелят!
  И тълпата се успокои!
  Най-после каруцата спира до ешафода. Изваждат Маргарита от фургона, проблясват босите й кръгли розови токчета. Тя бавно, но твърдо се издига до ешафода. Сложен в снопове храсти, огромен палач с факла в ръце. Всичко е готово.
  В специална ложа седи кралят с благородниците. От дясната му ръка е кардинал. Наоколо има много пазачи. Мястото за изпълнение е готово. Без да спира да плете, Маргарита застана до стълба. Помощникът на палача , също огромен мъж в червена роба, хвана момичето за раменете и го облегна на стълб.
  Часовникът на кулата започна да бие... Дойде време за екзекуцията... Две сълзи се стекоха по бледите бузи на Маргарита. По-скоро нейният живот е свършил и той ще умре в пламъците на пожар, а това е толкова болезнено и заедно епично.
  Кардиналът прошепна в ухото на краля:
  - Време е ваше величество! Време е да го запалим!
  Кралят каза:
  - Вестителят прочете обвинението и присъдата на църковния съд!
  Още едно забавяне и Маргарита започна да плете още по-интензивно.
  Вестителят четеше бавно и кралицата имаше много обвинения, включително изневяра. Маргарита, като чу това, отвори уста и поиска да отговори.
  Но след време тя се сети, че трябва да мълчи, с усилие стисна челюсти и започна още по-бързо да плете риза от коприва.
  Най-накрая четенето приключи.
  И присъдата беше обявена:
  - Изгорете кралицата на кладата!
  Палачът, който се умори да държи запалена факла в дясната си ръка, взе камшик в лявата си ръка и удари с него Маргарита по босите й крака. Момичето потръпна, но не каза нищо. Въпреки че ударът беше силен и се спука, кожата, кръвта потъна.
  Кардиналът прошепна на краля:
  - Време е да дадете заповед за започване на екзекуцията, Ваше Величество! И палачът, и публиката вече са в очакване!
  Кралят строго отговорил:
  - Това е вашият съд, затова го връщате!
  Кардиналът извика:
  - Изгорете палача! Изгорете я!
  Палачът първо донесе горяща факла до босите крака на Маргарита, той наистина искаше тъпата жена да изкрещи.
  Лицето на кралицата премина от бледо в пурпурно от болка, челюстта й беше стисната толкова силно, че от ъгълчето на устата й потече кръв. Но със свръхчовешки усилия тя сдържа вика си.
  Палачът се ухили. Двамата му помощници усукаха веригите на момичето. Но дори Маргарита, окована за стълб, не поиска плетиво.
  И тогава палачът подпалил храстите. Беше импрегниран със смола и сяра и пламъкът пламна бързо, докосвайки голите крака на кралицата ... Момичето пребледня, лилавото й лице от страдание стана по-бяло от тебешир, главата й падна настрани, но ръцете й продължи да плете. И пламъците се издигаха все по-високо и по-високо.
  И тогава във въздуха се появиха дванадесет перлени лебеда. Те размахаха криле и пламъците угаснаха. Маргарита вдигна глава и прошепна:
  - Готово е!
  И с неочаквана сила тя започна да хвърля ризи по лебедите. И започнаха да се превръщат в красиви младежи и момчета.
  Сред тях се появи вече познатата физиономия на Серж. Момчето беше облечено в елегантен костюм на принц, в ботуши с шпори. И като удряше с пети, възторжено каза:
  - Най-после съм свободен, а не роб!
  Витя също беше до него в елегантни дрехи и отбеляза:
  - Петстотин години не нося панталони и обувки!
  Дванадесет момчета бяха освободени от чистилището. Веригите, обвързващи Маргарет, се скъсаха.
  Тълпата изрева:
  - Тя е светица! Тя е невинна!
  Маргарита каза с гръмовен глас:
  - Сега мога да говоря! Властта на Луцифер над планетата Земя приключи.
  И красивите рози започнаха да цъфтят точно пред очите ни. И възрастните и старите мъже със старите жени, се превръщат в красиви момчета и момичета.
  Дори старият кардинал, превърнат в около петнадесетгодишно момче, скочи и отбеляза:
  - По дяволите със старите рани! Вече мога и искам да танцувам!
  И най-накрая човечеството намери радостта и щастието.
  
  ПОМОЩ ЗА МОМЧЕТО-КИБЪЛЧИШ
  Дванадесетгодишното момче беше в лапите на буржоазията. И главният буржоа нареди:
  - Направете този Малчиш-Кибалчиш най-страшната мъка, която съществува на света.
  И момчето беше отведено в мазето за мъчения. Панталоните и ризата бяха разкъсани. Издърпана гола на стелажа. Момчето-герой стисна зъби, докато ръцете му бяха извити около раменете му, и не каза нищо.
  И главният палач свали камшика си върху момчето. Кожата на гърба на момчето се спука и потече кръв. Малчиш-Кибалчиш дишаше тежко, но сдържаше вика си.
  Генералът извика:
  - Изпържи му петата!
  И нажеженото желязо докосна босите подметки на момчето. Малчиш-Кибалчиш извика, но прехапа устни. Трябва да издържим. Миришеше на изгоряло месо. Палачът обгаря подметките с нажежено желязо и болката идва на сътресения. Малчиш-Кибалчиш търпеше, скърцайки със зъби, но упорито мълчеше.
  Тук нажеженото желязо се заби в друго, детско ходило на момчето. Тогава палачите поднасят ивици нажежено желязо до гърдите на храброто момче, изгарят го... Малчиш-Кибалчиш губи съзнание от шока на болката. Той беше доведен до себе си чрез изливане на кофа с ледена вода.
  След това изтезанията продължиха. Този път те започнаха да бият момчето с нажежена тел, а електроди бяха прикрепени към ръцете, краката му, мъжкото съвършенство. И те включиха тока ... Малчиш-Кибалчиш извика от дива болка. Беше изкривен. Но момчето пак не каза нищо. Въпреки че са го изтезавали доста жестоко.
  Дори течението не го накара да проговори. Преминал през достойнството и разрядите на петата точка. Момчето изгубило съзнание, върнали го в съзнание. Но и това не можа да развърже езика. А Червената армия вече настъпваше и разбиваше буржоазията.
  Тогава Малчиш-Кибалчиш е изпратен през канала на времето в алтернативна история на Третия райх в мазетата на Гестапо.
  В алтернативната история Марсилия не се е разбила със самолета. Той не беше свален, а се разби случайно. И тогава летящият ас номер едно успя да оцелее и продължи да бележи. Изглежда, че един пилот, дори такъв изключителен като Марсилия, не може да промени хода на историята. Но все пак този велик ас свали самолет с Монтгомъри - най-добрият английски командир. И в резултат Ромел победи британските войски в Египет в края на август, началото на септември.
  Победата направи възможно достигането на Суецкия канал и блокира пътя на британците към морето. Съюзниците все пак се опитаха да кацнат в Мароко и да напреднат в Алжир. И там те също бяха победени и Ромел плени повече от сто и петдесет хиляди американски войници. След такова съкрушително поражение шокираният Рузвелт се съгласи на примирие. Чърчил също не искаше да се бие без Америка.
  И така западният фронт беше затворен. След като претърпяха поражение при Сталинград и частично възстановиха фронта след контраатаката на Майнщайн, нацистите започнаха да подготвят офанзива на Курската издутина.
  Освен "Тигрите", "Фердинандите" и "Пантерите" имаха и танкове "Лъв". Хитлер обаче настоява да се тества Мишката. Този танк беше много скептично оценен от военни експерти.
  Марсилия, с което броят на свалените самолети достига триста, отново е награден с Рицарския кръст на Железния кръст със сребърни дъбови листа, мечове и диаманти. Ставайки първият воин на Третия райх, който има две такива награди наведнъж. А сега Марсилия се биеше на източния фронт. Руснаците го наричаха черния дявол. Въздушната война продължи.
  Хитлер се поколеба да настъпи. Липсата на съюзнически бомбардировки позволи на германците да изпълнят плановете за производство на "Пантери" и "Тигри" и дори да пуснат серията "Лъв", тежаща деветдесет тона. Този танк беше подобен по форма на Panther, но по-голям и с оръдие 70 EL с калибър 105 милиметра. Това оръдие пое съветските танкове от голямо разстояние, но изстреля само пет изстрела в минута. Предимството на "Лъва" беше наклоненото разположение на бронята и особено страните, което увеличи нейната жизнеспособност. Но от друга страна, характеристиките на шофиране бяха маловажни, под всякаква критика.
  Появата на "Мишката" всъщност не направи нищо за германците. Но Хитлер иска да го изпита и отново отлага офанзивата.
  Тогава на 1 август 1943 г. съветските войски сами се втурват в битка. Нацистите очакваха това и посрещнаха врага с желязна защита.
  Имаха време да станат по-силни. Освен това са прехвърлени допълнителни сили от Франция и Балканите, които са заменени от италианци и българи.
  Германците увеличиха производството на самолети. ME-309 се появи отпред. Високоскоростно и мощно въоръжение: три авиационни оръдия с калибър 30 мм и четири картечници с калибър 14 мм.
  Новата кола все още е бърза до 740 километра и много опасна. Вярно, увеличеното тегло намали маневреността, особено хоризонталната, но мощните оръжия направиха възможно свалянето на съветски самолети от първия подход.
  И Focke-Wulf се отличаваше както със скоростта, така и със силата на оръжията. Германците също имаха Ю-288, бомбардировач, способен да носи четири тона бомби в нормалната версия и цели шест в презареждащата версия. Така смазва Червената армия.
  Битката стана ожесточена. Германците издържаха, отблъсквайки атаките на съветските части. Червената армия се втурна към врага и се изчерпа.
  Не беше възможно да се пробие Майнщайн на юг - германците бяха силни и готови. Вклиняването се образува само в посока Орлов. Германците се биеха много силно.
  Пантера се оказа отличен защитен танк. През септември започна да пристига Panther-2, с по-дебела броня. Този резервоар обаче не се оправда. По-тежък, той беше по-лош в защита, така че загуби маневреност. Вярно е, че е по-добре защитена. Особено на челото и частично отстрани. Предимството на "Пантерата" -2 може да се нарече по-голям ъгъл на наклон на бронята, което увеличи жизнеспособността на танка, особено в предстояща битка.
  Германците по някакъв начин държаха фронта ... Марсилия доведе броя на свалените самолети до петстотин, за което беше награден с новия орден на Рицарския кръст на Железния кръст със златни дъбови листа, мечове и диаманти. Така Марсилия се издигна много високо като пилот ас.
  Марсилия се превърна в истинска легенда на небето. И той се страхуваше, и в същото време много уважаван. Включително червените командири. И Сталин дори сложи награда на главата му: милион златни рубли.
  Германците не само успяха да спрат червената офанзива, но и сами предприеха контраатака, когато съветските войски се изчерпаха. И в резултат на това те пробиха отбраната, заобикаляйки Курск, затвориха котела. Повече от половин милион съветски войници са взети в плен. Червената армия претърпява съкрушително поражение и е обезкървена. Но боевете се проточиха до късна есен. И германците можеха да се приближат само до Воронеж.
  Гледайки зимата, нацистите бяха предпазливи да напредват и седнаха в плътна защита.
  Понесъл големи загуби, Сталин става предпазлив. Той формира нови подразделения през зимата, опита се да увеличи производството на оборудване. Съветските генерали разчитаха на новите танкове Т-34-85 и ИС-2, с по-мощни оръдия. Беше необходимо да се устои на германското желязо.
  Нацистите все още не са решили напълно стратегията на войната. "Пантера" -2 оцеля след модернизацията, имаше по-тясна кула, укрепваща защитата, освен това беше монтиран двигател с мощност 900 конски сили, което значително увеличи характеристиките на шофиране на автомобила.
  "Тигър" -2 се появи в по-модерна модификация с двигател от 1000 конски сили. И тази немска кола повече или по-малко успешно се бори на фронтовете.
  Но Лео се промени най-много. Новият резервоар "Лев" -2 имаше купол, изместен назад, което направи възможно монтирането на трансмисията и двигателя заедно и пред резервоара, значително намаляване на височината му, спестяване на коляновия вал. "Лъв" -2 се кондензира и теглото му падна до седемдесет тона, което с нов двигател от 1000 конски сили осигури добро шофиране на автомобила. И дори бронята стана още по-дебела отстрани, достигайки 120 мм. Значително добавен, трябва да кажа "Лъв" -2.
  В небето германците от серията ME-262 имат реактивен и упорит автомобил с мощни оръжия. Появи се и XE-162 - самолет, който е лесен за производство, евтин, лек, маневрен, но доста труден за управление. Тази кола не беше предопределена да стане народен боец. Но някои аса се придвижиха до него. Този модел се оказва особено успешен за Хъфман, който успява да спечели сметката си толкова бързо, че става вторият след Марсилия, който надхвърля цифрата от петстотин свалени самолета.
  Съветските пилоти вече бяха числено превъзхождани от германците. Появата на Як-3 се забави в серията поради липсата на висококачествен дуралуминий, същото е и с ЛА-7, който все още не е включен в серията. Основният боец беше лесният за производство Як-9, който губеше от германците. Успешен се оказа фашисткият самолет ТА-152, еволюция на Focke-Wulf, който измъчи съветските коли и ги събори с маса.
  Червената армия имаше по-трудно време ... Тук германците, използвайки големи маси от танкове, преминаха в настъпление в посока Сталинград. Битките бяха кръвопролитни. В отговор Сталин започва офанзива в центъра, но не успява да пробие врага.
  Германците доминираха във въздуха и можеха да бомбардират съветските войски. А танковете на Червената армия бяха атакувани от щурмова авиация. И то в много трудни условия, когато нямаше помощ от съюзниците. И нацистите се натиснаха.
  Ситуацията се усложнява от влизането на Турция във войната. Един от османските генерали, подкупен от германците, дава заповед да се обстрелват съветските войски на границата и да се премине в настъпление. И така постави ръководството на Турция пред факта. В резултат на това се отвори втори фронт. И в Закавказието се разигра голяма война.
  По време на битките в небето реактивният бомбардировач Arado показа голяма ефективност, която руските пилоти дори не успяха да наваксат. И това също се отрази на хода на битките.
  Германците стигнаха до Сталинград и останаха там. Но от друга страна, те все пак успяха да пробият до Каспийско море и да отрежат Кавказ по суша. И това определено е успех.
  Сталин беше ужасно нервен... Червената му армия губеше войната. Кавказ беше на ръба на загубата. Необходимо е решително решение и коварният диктатор предлага мир на Хитлер. Освен това се съгласява да се откаже от целия Кавказ и да начертае граница по линията Сталинград-Астрахан. И по-нататък по вече завоюваната от германците граница, плюс плащането на годишен данък - хляб, памук, масло и други суровини. Освен това Сталин поиска да остави Ленинград на СССР и да вдигне блокадата в замяна на големи територии в Карелия и в допълнение Мурманск.
  Хитлер приема тези условия, но също така изисква Архангелск и границата до и включително Саратов, както и големи данъци. Сталин се съгласи с това. И така германците си върнаха всички военнопленници и получиха Баку с огромни запаси от петрол.
  Войната на изток приключи обективно с победата на Германия. За това, което изкрещя Гьобелс.
  Но в СССР говореха за голямата победа и мъдростта на Сталин, който успя да запази съветската държава в изключително трудни условия. Когато беше изоставен от съюзниците и трябваше да се бие с цяла Европа и половин Африка.
  Хитлер сега е изправен пред избор: най-накрая да сключи мир със Запада и да смила вече значителните, колосални завоевания, не по-ниски от империята на Чингис Хан, или да продължи войната с Америка и Великобритания. Още повече трябва да спасим Япония.
  Съюзниците отказват предложението на Хитлер да спрат войната с Япония и да сключат мир, оставяйки зад себе си това, което вече е завладяно. Така през 1945 г. войната се подновява с нова сила.
  Хитлер започва настъпление в три посоки. От Кавказ до Близкия изток, а след това до Иран и Индия. От Египет нагоре по река Нил до Судан и по-нататък на юг. От френските владения в Конго и по на юг до Южна Африка. И има много бели от немски произход в Южна Африка, които очакват освобождаване. И германските войски се движат натам. Основният проблем за Хитлер е, че трябва да бъдат преодолени много естествени препятствия. А британските и американските войски на Вермахта не са конкуренти.
  Особено през четиридесет и петата година немските конструктори най-накрая направиха успешен и перфектен танк E-50.
  Ходовата му част се оказва много проходима и доста лека, евтина за производство и лесна за ремонт. Дебелината на бронята беше като тази на "Тигър" -2, но с големи наклони на бронираните плочи, което увеличи жизнеспособността. Височината на резервоара беше намалена до два метра поради уплътняването на системата за оформление. Двигателите и трансмисията бяха разположени заедно и напречно, а скоростната кутия на самия двигател. E-50 е въоръжен с 88 мм бързострелно оръдие с дължина на цевта 100 EL, изстрелващо дванадесет изстрела в минута.
  Най-важното е, че теглото на този танк е намалено до четиридесет и седем тона, което заедно с двигател с мощност от 1200 конски сили позволява на тази машина буквално да лети.
  Всички военни веднага харесаха E-50 и го предпочетоха пред Panther-2. Този танк все още продължава да бъде модернизиран с инсталирането на 88 мм оръдие, но беше прекратен в полза на по-ефективния E-50.
  Германците напредваха в различни посоки. И местното население ги подкрепи. Победите следваха една след друга. Британците и американците бяха по-слаби като численост и по-лоши като войски и затова безнадеждно загубени.
  През четиридесет и петата година Третият райх поема контрола над цяла Африка, Азия, включително Индия и до Бирма, превзета от японците, и Близкия изток.
  И самата Великобритания започна въздушна офанзива. Германските реактивни самолети победиха британците и американците ... И през лятото на 1946 г. беше извършен амфибиен десант, който беше успешен и Великобритания падна.
  А през есента на 1946 г. Исландия също е превзета.
  Войната вече се пренесе в САЩ. И се оказа доста дълъг. Необходимостта от прехвърляне на войски през океана, разбира се, създаде проблеми.
  И Америка се съпротивляваше дълго и упорито. Войната със САЩ продължи още три години, докато Вашингтон беше превзет и Америка подписа капитулацията.
  Първата фаза на Втората световна война приключи. И може да изглежда, че се наслаждавате на света.
  Но Хитлер напада Япония през 1955 г. Той искаше да премахне последния си сериозен геополитически конкурент. Хитлер нападна на рождения му ден, 20 април. И беше интересно решение. В СССР Никита Хрушчов вече беше завзел властта като цяло. И Никитка предложи на Хитлер да се бият заедно.
  Хитлер се съгласи, но само в замяна на СССР можеше да разчита само на връщането на Южен Сахалин, заловен преди това от японците и Курилския хребет, както и леко намаляване на данъка.
  И тогава СССР влезе във войната с Япония. И всичко пламна отново. И разбира се, в по-добро издание за Русия от преди. И победите бяха спечелени от Червената армия след дълъг период на поражение и срам. И накрая, беше възможно да се съобщи нещо по-приятно от поредния шамар в лицето или победена дивизия на Червената армия.
  Но ето я Япония, която не се справи толкова добре във Втората световна война, колкото Германия. И много по-нисък в икономиката и технологията на оръжията, той се оказа победен. Ускори поражението си и използването на ядрени оръжия от нацистите с унищожаването на Страната на изгряващото слънце. Така звездата на самурая залезе.
  И Третият райх смаза почти целия свят под себе си ... Остана само СССР, макар и в пресечен вид.
  И на 20 април 1958 г. започва последната офанзива на фюрера. Той искаше да сложи край на последното, сериозно препятствие пред световното господство. И това е сериозно намерение.
  Никита Хрушчов е на власт в СССР. Който почти всички смятат за седло и грубиян, който дори не е стоял близо до Сталин. И супермен и чудовище Хитлер.
  А до Москва има много малко и нейните превъзходни сили на Вермахта и пирамидалните танкове със сигурност ще го вземат. Съотношението е твърде неравномерно.
  Но Хитлер е все още жив... И шестимата млади воини решават, че трябва да го довършат.
  И на 1 май 1958 г. Олег Рибаченко и неговият екип нападнаха резиденцията на Хитлер.
  И отново безсмъртни деца посичат нацистите с мечове и свирят от ноздрите и пъпа. Хвърлят гранати с боси крака.
  И момичето от алените зърна бълва светкавици. А Хитлер лично изтезава Малчиш-Кибалчиш. Едновременно с това момчето се опъва на решетката, на главата му се накапва студена вода, бие се с камшик с нагорещена тел по гърба, петите му се пържат с искра и през тялото се пуска ток. Много брутална комбинация от мъчения. А самият Хитлер лично участва в мъченията на Малчиш-Кибалчиш.
  Но Олег Рибаченко пробива кордоните и удря главата си с магически меч на фюрера. Тогава той казва:
  - Слава на комунизма!
  Маргарита реже палачите и изписква:
  - Слава на великите герои!
  И с босите си пръсти той ще хвърли граната от дървени стърготини със смъртоносна сила, която ще разкъса маса Фриц.
  И Олег Рибаченко започва да пее, пише цяла поема в движение;
  Ще настъпи епоха, ерата на комунизма,
  Ние ще вдигнем гордо руско знаме...
  Да разбием ярък фашизъм,
  Ще дадем на Хитлер един цент!
  
  Нашата вяра, вярвай по-здраво от стомана,
  И светият комунизъм води...
  И за нас великият вожд Сталин,
  И растем и нито сантиметър надолу!
  
  За величието на светата Русия,
  Какво могат да преодолеят ордите ...
  Сталин е нашата велика мисия,
  А руската мечка е огромна!
  
  Ние сме величието на всемогъщия Род,
  Може ли Фриц да спечели веднага ...
  За отечеството, щастието и свободата -
  Животът е крехък като коприната, аз познавам нишката!
  
  Не сме свикнали, вярваме, че се страхуваме,
  Нашата сила, руснаци от векове...
  Можем да се борим много здраво
  Ще има светла родина мечта!
  
  От Москва до Ленинград
  От тайгата до слънчевите морета...
  Голяма награда очаква бойците,
  Моята необятна Родина!
  
  Ние ще ви защитим и ще се разширим
  И нека вдигнем знамето над покривите ...
  За нашата майка Русия,
  И нека врагът получи шиш!
  
  Борба за величието на Родината,
  Като бушуващ, горящ ураган...
  Ние вярваме, винаги сме знаели как да се борим,
  Да отидем и да повярваме на океана!
  
  Всички можем, знам със сигурност
  Ние ще можем да победим Вермахта правилно ...
  И с моята неопетнена чест,
  Нека спрем това безчинство!
  
  Имаме и Слънце, и квазари,
  Най-мъдрият руски цар...
  Ще ударим силно
  И такъв ред, мъдро управляваш!
  
  Ще обесим Хитлер да играе
  Ще победим всички фашисти наведнъж...
  И майското слънце ще бъде вечно
  И над нас в злато е херувим!
  
  Момчета, ние знаем толкова елегантен
  Ние ще смажем, всяка вярваща орда ...
  И момичетата са боси в снега,
  И се смейте, в люта виелица!
  
  Комунизъм, вярвай, че светът е красив,
  Добре е за момичета голи в него ...
  Ще има мир и щастие на планетата...
  И драскане с длето на момчето!
  
  Ние сме толкова готини воини
  Да победим дракона...
  Дори и Фриц да не са глупави,
  И без това мечката ще ги разкъса!
  
  Няма да се страхуваме от Хитлер,
  Момичето ще постави гола пета в носа ...
  Фюрерът просто ще стане клоун,
  И най-вече да знаеш не е достатъчно зряло!
  
  И момичетата са боси
  Те обичат снега, гъделичкат петите си ...
  И в името на майка Русия,
  Ние сме в състояние да разбием Фриц!
  
  Е, къде сте мераклии фашисти,
  Искаше да превземеш Москва през зимата...
  И сега хленчиш от болка,
  Момичето си оправи косата!
  
  Голата пета се движи по носа,
  Вижда се, че фюрерът е умрял веднага...
  В крайна сметка момичетата са боси в снежните преспи,
  И те имат стомана, куп тела!
  
  И момичетата гонят Фриц така,
  Че тези овце бягат на заколение...
  Те могат да се бият толкова яростно
  Веднага се вижда Хитлер капут!
  
  Тук нацистите победиха знаменито
  И те влязоха в победения Берлин ...
  И нацистите ясно изтекоха войната,
  И ние просто завладяваме Вселената!
  
  Е, накратко, Soda Force е с нас,
  Руснак ще управлява...
  Силата на Отечеството смаза Вермахта,
  И дойде, познайте епохата на комунизма!
  
  ПОМОЩ НА цар Алексей Тихия
  Този път беше необходимо да се помогне на руския цар Алексей Михайлович по време на тежка руско-полска война, когато царска Русия си върна Смоленск с близките земи и половината Украйна, но не можа да задържи вече освободената Беларус и втората половина на Западна Украйна. Да, и Швеция не можа да бъде победена, въпреки личните успехи.
  Но сега Олег Рибаченко и Маргарита Коршунова отблъскват настъплението на поляците към Брест, наскоро превзет от руската армия. Трудна е позицията на Русия. След смъртта на Богдан Хмелницки хетманите се сменят и те трябва да се бият. И тогава една много силна Швеция настъпва от север. Тя притежава както в балтийските държави, така и в Европа. Разбира се, на Русия й е много трудно.
  Поляците, след като попълниха войските за сметка на наемници, се опитват да си върнат Беларус. Брест е първият град, който се изпречи на пътя им. В реалната история армиите на Британската общност успяха да го превземат.
  Олег Рибаченко и Маргарита Коршунова пристигнаха в града. Босите деца бяха посрещнати недружелюбно. Вярно е, че и двамата безсмъртни воини изглеждат на дванадесет години по стандартите на двадесет и първи век, а за седемнадесети век са тийнейджъри и вече могат да се бият наравно с възрастните. Но все пак босите крака в студено време, а Олег само в къси панталони и Маргарита в туника вдъхват подозрение, че са пълни дрипави. Освен това в онези дни жените рядко се биеха. Но Маргарита в отговор наряза ябълката на осем парчета в движение. А Олег обикновено е на шестнадесет. След това на тях се гледаше с голямо уважение. И дори предложиха да обуят марокански ботуши. Но безсмъртните деца отказаха.
  Те все още не замръзват, а босият бой е много по-сръчен и можете да хвърляте игли и самоделни гранати от дървени стърготини с боси пръсти. Така Брест получи много надеждна и бойна двойка. Сутринта беше мразовита и децата оставиха нежни отпечатъци. Въпреки есента и студената гонитба обаче, те не бяха единствените, които се изфукаха с голи токчета. Момчета под петнадесет години и млади жени също бяха боси. Само тези, които имаха мустаци и брада, носеха ботуши или обувки. Възрастните жени също предпочитаха обувките.
  От децата бяха обути само деца на знатни хора, само няколко души.
  Олег и Маргарита заеха място на стената с други тийнейджъри, предимно момчета и само няколко момичета. Но край котлите се въртяха и моми.
  В онези дни имаше много деца и по време на война те, като правило, помагаха на възрастни, особено по време на обсадата.
  Брест е добре укрепен, с високи и дебели стени. Но поляците имат много голяма армия и се набират наемници от цяла Европа, особено много германци. В Брест няма много руски войски - някои отидоха на юг - за да усмирят бунтовните хетмани в Украйна. Други отидоха на север, за да задържат шведите. Освен това Кримският хан нахлува от юг. Има проблеми и с могъщия Китай в Далечния изток.
  Но за щастие местното население е на страната на Русия. Мнозина се събраха да го защитят. Децата са почти всички местни. Почти всички беларуски момчета са светлокоси и пълнички. Приятно изглеждащи, както обикновено, е необходимо децата постоянно да се усмихват и да се смеят. Олег Рибаченко и Маргарита Коршунова са деца само на външен вид. Имат много години. И в новите тела те вече са прекарали прилично време и в старите. И затова те не са толкова весели и ликуващи като истинските деца. Но за да не личи, те също се усмихват. Въпреки че настроението не е много добро. Времето е мрачно, ръми гаден ситен дъжд.
  Децата постоянно се движат, за да се стоплят. Някои са боси, но в палта от овча кожа, което изглежда неестествено. По стените има момчета, момичета ровят и носят дърва, някои дърпат гюлетата към оръдията. Оръжията са тук. Но имат и домашни катапулти. За тях са приготвени гърнета със смола, които ще бъдат запалени при нападението. Градът е добре подготвен за защита, въпреки че милицията не е много добре въоръжена. Много селяни от околните села взеха със себе си само вили и коси.
  Те успяха да съберат реколтата и да намалят реколтата, така че няма да гладуват. Въпреки че обсадата може да се проточи.
  Олег отбеляза с въздишка:
  - Изглежда, че бих дал всичко за един час игра на компютъра!
  Маргарита попита през смях:
  - И безсмъртието също?
  Фелдмаршалът поклати решително глава.
  - Няма безсмъртие! Няма цена!
  Маргарита отбеляза с въздишка:
  - Не става... Е, защо ще се караме сега и ще стане по-забавно.
  Не беше лесно да се говори с местните момчета. Твърде различно културно ниво, време и възраст. Олег беше лаконичен. Но когато му предложиха да се бие, той с готовност се съгласи.
  Противникът й беше едновременно по-възрастен и по-едър. Но за едно безсмъртно дете това е просто обрасла буца.
  Олег дори играеше за публиката, позволявайки на врага да размахва юмруци, докато самият той избягваше, напускайки в последния момент. След това, когато момчето-фелдмаршал се умори от това, той просто хвърли млад висок мъж върху себе си. Той обаче се блъсна, скочи и Олег отново го хвърли, но този път по-силно. Сега момъкът-юнак се издигаше бавно и не стана веднага. Но очите на тийнейджъра пламтяха от гняв. Той грабна кол в ръцете си и се втурна към Олег. Момчето фелдмаршал го удари в брадата с боса си пета. Уморих се от трикове. Този път младият воин припадна за дълго. Но челюстта му издържа жестокия удар и не се счупи.
  Олег се поклони и отбеляза:
  - Нали ти казвам пич - все пак уморен, почивай си!
  И той се засмя... Сега се почувства по-щастлив и облаците се бяха разпръснали.
  И ето поляците тръгват на щурм. Царят лично командва армията. И тогава се събраха сто хиляди бойци, по стандартите на седемнадесети век огромна армада.
  Олег Рибаченко стреля с лък. Пробива полски офицер и веднага опъва лък и стреля. Води огъня и Маргарита Коршунова. Тя също стреля много точно. И най-важното е, че безсмъртните деца стрелят много бързо, без да дават шанс на врага да оцелее при атаката.
  Олег Рибаченко, изпращайки стрела, пее след стрелата:
  Ще се борим смело за Русия,
  Руски рицар, той не може да се страхува!
  Момчето наистина е хрътка. И той избра специален лък за себе си, такава тетива рядко е това, което възрастен герой ще тегли с две ръце. И децата игриво стрелят и разбира се, удрят поляците вече от две мили. И много ги боли. Въпреки това има много повече наемници, особено германци, отколкото поляци.
  Олег Рибаченко, стреляйки по врагове, си спомни историята. Колко добре започна тази война за Русия. И преди всичко благодарение на Богдан Хмелницки. Руснаците побеждават поляците и достигат старата граница на Киевска Рус. Но сега силите на Русия са разпръснати и е изключително важно да се задържи Беларус с малък брой войници.
  И там те ще се справят с бунтовните хетмани и ще се обърнат към Варшава. Или довършете шведите. Които са силни.
  Олег Рибаченко стреля... Поляците вече са изтичали до стената и поставят стълби. Трябва да ги нарежете с мечове. Маргарет с него.
  Олег крещи:
  - Мога да се справя сам! И бягаш там, където е по-трудно!
  Атаката на поляците е тежка. Въпреки че градът е добре укрепен, местните беларуси се бият заедно с руснаците.
  Основното е, че врагът е по-многоброен, срещу опълчението с коси и рога. Но след това високите стени и героизмът на хората.
  Олег Рибаченко управлява мелницата с мечове, посяга петима поляци и казва:
  - За нашата победа!
  А момчето хвърля игли с боси пръсти. Така че дузина поляци го взеха и умряха.
  Момчето терминатор продължава да реже поляци и пее:
  - Слава на идеите на велика Русия,
  Ще победим, като играем с целия свят...
  Звезди като перли поръсиха корицата,
  Сварог ще бъде моят идол!
  Борбено дете и много войнствено. И реже ли, ще го реже с отчаяна сила.
  Маргарита също е готино момиче. Тя получи безсмъртие и сега го изпълнява. И с босите пръсти на детските крака хвърля много смъртоносни игли. И удря противниците до смърт.
  И толкова много момче и момиче от врагове лежаха. Това правят супермените.
  Олег Рибаченко отново хвърля игли с боси пръсти. Това оръжие е компактно и много ефективно. Можете да направите много игли, а голяма чанта е достатъчна за цялата армия. Като цяло компактният е по-ефективен.
  В една от паралелните вселени дизайнерът на Третия райх само постави двигателя и трансмисията заедно и напречно и в резултат на това Panther стана много по-нисък като силует, плюс тясна малка кула. А нейната броня и въоръжение, с двигател от 650 конски сили, побират само тегло от тридесет тона и височина от два метра.
  И тази "Пантера" стана голям хемороид за Червената армия. Дори Фриц успяха да спечелят на Курската издутина. И войната продължи дълго време. Дори твърде дълго.
  Едва след смъртта на Сталин през март 1953 г. най-накрая започнаха мирните преговори ... Но войната продължи, уловена и позиционирана. Едва когато Хитлер почина през декември 1957 г., мирът най-накрая беше сключен. По него границата минава по Днепър, а Беларус, Балтийските държави, Деснобрежна Украйна, Молдова и част от Карелия стават част от Третия райх и неговите сателити. След смъртта на Хитлер на власт идва Шеленберг, който заменя Химлер и Германия започва да води по-умерена политика. Еднопартийната система обаче се запазва, както и ролята на германците като основна нация в Европа и отчасти в Африка.
  Хитлер влезе в историята като велик, макар и злодей. В тази вселена силата за кацане на падналите не отиде. Просто имаше дизайнер, по-талантлив от Porsche, който успя да се отвори. Той беше в истинската история, но остана встрани. След като обаче успя да разработи отличен танк E-50 с броня Tiger-2 и по-мощни оръжия, тежащ четиридесет и седем тона. Но тази кола никога не е била въплъщавана в метал.
  И тогава той беше инструктиран да направи "Пантера". И излезе такава катастрофа.
  Олег Рибаченко разсича поляците и ги превръща в кървава каша. И нарязва месната салата.
  В същото време момчето пее:
  - Слава на Русия завинаги и завинаги,
  Ще се борим смело за Родината....
  И нямаме нужда от глупави излишни думи,
  Ние не сме глупави - падна и изцеди!
  Маргарита Коршунова на друго място посича поляците и пее крещящо и оголвайки зъби:
  - Руският воин не се страхува от смъртта,
  Ние не се страхуваме от смъртта на бойното поле ...
  Ще се борим за светата родина,
  И знам, че със сигурност ще спечеля!
  Безсмъртните деца се бият по такъв начин, че никой не може да ги спре или смаже.
  Поляците понасят известни щети и растат могили от трупове. Растат като планини.
  Олег Рибаченко се бори и в същото време си спомня...
  Те изпълниха една интересна мисия по времето на Петър Велики. По време на войната с турците шестте им разпръснали султанската войска. В резултат на това Петър Велики успява да присъедини към Русия част от територията и дори Крим. Това ускори развитието на Русия и промени много. По-специално, Петър Велики вече не пие толкова много и живее по-дълго, отколкото в реалната история, след като успя да прехвърли трона на внука си Петър Втори. Той от своя страна също не хвана едра шарка и успя да осигури стабилното управление на династията Романови.
  Без преврати и граждански борби, Русия завладява повече територии, отколкото в реалната история. И до края на ХХ век започна да контролира целия свят. Така че се получи страхотно.
  Олег Рибаченко отбеляза, че дори малка намеса може да промени много. И сега поляците претърпяха огромни загуби и атаката беше отблъсната. Но разбира се това не е достатъчно.
  Необходимо е по-силно решение. И Олег предложи на Маргарита да направи нападение и да убие или залови полския крал.
  Маргарет отбеляза:
  - Да плениш е по-добре, отколкото да убиеш!
  Олег не е напълно сигурен:
  - Полша не е авторитарна държава. Поляците могат да продължат да се бият с пленения крал или да изберат нов!
  Маргарита се изкиска и отбеляза:
  - Но борбата за трона ще ги разцепи и ще играе в наша полза!
  Олег се съгласи:
  - Във всеки случай ще ни бъде по-лесно да се бием без краля!
  Момичето кимна.
  - А поляците са по-трудни!
  И сега безсмъртните деца слязоха от стената и аз ще се придвижа към лагера на наемниците и поляците. Армията все още е огромна. В реалната история той успя да превземе по-голямата част от Беларус. А останалите след това върнати по силата на мирен договор с поляците.
  Децата видяха спящ лагер, угаснали или все още горящи огньове, много коне под стража.
  Олег Рибаченко хвърли игла с бос детски крак, пробивайки главата на часовия и изписка:
  - Слава на комунизма и царизма!
  Маргарита също хвърли смъртоносна игла, прониза врага и изчурулика:
  - Слава на величието на епохата!
  Безсмъртните деца се движеха, заобикаляйки враговете в лагера. На първо място, трябва да попълните краля и двама хетмани и тогава ще стане по-лесно.
  Босите крака на децата мълчаливо прекрачват противниците. Тук е Великата царска шатра. Хетманът е наблизо. А момчето и момичето да посечем наемниците и поляците. Те го приеха толкова здраво и с такава дива ярост, сякаш наистина бяха заредени за победа.
  Момчето и момичето хакнаха и с двата си вълшебни меча, които разрязаха метала като попивателна хартия и се удължиха с десетки метри. И те действаха изключително активно, сякаш отрязваха косми с бръснач.
  Маргарита с бос крак хвърли дузина тънки игли, полагайки опонентите си и изчурулика:
  - И знамето ще блести над вселената ...
  Олег Рибаченко, пресичайки поляците, добави агресивно:
  - Няма по-красива свята страна във вселената!
  Маргарита отново хвърли дузина тънки игли с бос крак, удряйки противниците си до смърт, и изписка:
  - И ако трябва, пак ще умрем!
  Момчето терминатор, Олег Рибаченко, разрязвайки враговете, отбеляза:
  - Той ще възкръсне в Родноверие, нашата вяра!
  И те се биеха с поляците и личната гвардия на краля. Момчето терминатор беше много ефектно. И тогава хлапето хвърли граната със стърготини с бос крак и изрева:
  - Слава на Родината!
  И разкъсаха много поляци и самия крал на Полша!
  Хетманът беше разполовен от Маргарита Коршунова. Момичето изчурулика, оголвайки зъби:
  - Ще бъда абсолютен шампион на света!
  Децата наистина показват най-високо умение в битка. Такава битка се разигра.
  Олег Рибаченко крещи с пълно гърло на полски:
  - Германците убиха царя! Разбийте Фриц!
  Маргарита вече вика на немски:
  - Поляците ни нападнаха, бийте поляците!
  А наперничката също е настървена за бой. И реже поляци. А междувременно започна и престрелката. Германци, поляци и други наемници се кълцат и стрелят помежду си. Тук Маргарита с бос детски крак хвърли бомба и разкъса германския херцог. Това изостри ситуацията. И битката продължаваше все по-агресивно.
  Отидоха взаимно клане и изтребление. Те се убиха един друг, без никакво съмнение и съжаление. Воините умираха с хиляди.
  Олег Рибаченко и Маргарита Магнитная работеха с мечове, сякаш размахваха като ветрила. И пресече враговете на Русия в големи количества.
  Маргарита хвърляше игли с бос крак, удряше поляците и заявяваше с усмивка:
  - Имам супер момиче!
  Олег Рибаченко също хвърляше игли с голи пръсти на детски крака, удряше опонентите си и пищеше:
  - Ами от винта!
  И отново децата започнаха да разкъсват полските войски и наемници, така че те буквално кървяха. А младите воини демонстрираха висш пилотаж и бойни умения. Толкова са страхотни.
  Олег Рибаченко, посягайки враговете на Русия, пееше:
  - И те отиват на море, пъргави момчета!
  Маргарита отново хвърли иглите с бос крак и изписка:
  - Морска стихия! Морска стихия!
  Воин, както обикновено, от най-висок клас, тя е боец. И не я спирайте, не печелете.
  Олег разсича полската армия и изведнъж изсвирва. И хиляди гарвани припаднаха, пробивайки черепите на поляците и наемниците.
  Маргарита също го взе и подсвирна, а също и свали гарвани върху враговете. Получиха инфаркти и паднаха като повалени до смърт коне.
  Момичето изгука:
  - Слава на нашата родина Русия!
  И отново босите й крака хвърлиха смъртоносна въглена граната. И как ще избухне и ще разбие много противници.
  Маргарита пееше, оголвайки зъби:
  - Слава на доблестното отечество,
  Да живеем при комунизма!
  И момичето управляваше вятърна мелница с мечовете си, прорязваше маса противници и изскърца с пълно гърло:
  - Да ви е свещеният комунизъм!
  И голата й пета се удари в челото на германския херцог, счупвайки черепа на противника.
  Маргьорит изгука:
  - За слава на Отечеството, свободно от векове!
  И момичето отново ще го вземе и ще изсвирне с пълно гърло ... И цели орди гарвани ще паднат върху поляците.
  И те буквално пробиват направо.
  Олег Рибаченко кимна одобрително, разсичайки поляците с мечовете си като мелница:
  - Аз съм велик световен шампион!
  И тогава босите пръсти на краката на момчето отново хвърлиха граната от въглища, разкъсвайки опонентите.
  Момчето наистина беше много смело и готино. И прикова враговете на Русия без никаква жалост.
  Маргарита, смазвайки враговете, изписка:
  - Подхлъзна, плъзна някъде, плъзна ме!
  И сега момичето, с боси пръсти, ще хвърли дар на смъртта със смъртоносна сила.
  И разкъсайте сто поляци. И изрева с пълно гърло:
  - За светата Русия!
  И босата детска пета ще се поддаде на настоящето на разрушението.
  Олег Рибаченко продължи да се бие, пеейки:
  - Слава на идеите на комунизма! За живот и свобода!
  И с боса си пета момчето се поддаде на дара на унищожението...
  В този момент руските войници направиха нападение от Брест. И нападнаха вече обезкръвената и дрогирана армия на поляците. Неспособни да издържат на съкрушителния удар, руските войници избягаха.
  И тогава Наташа, Зоя, Августин и Светлана влязоха в битката и нека смажем чуждата армия.
  Ето как момичетата вещици превзеха поляците.
  Наташа се нахвърли с мечовете си. Тя хвърли граната със смъртоносна сила с бос крак, разкъсвайки войниците. Тогава момичето скъса сутиена си и от аленото зърно изби като убийствена мълния.
  И рев:
  - Слава на Отечеството, при комунизма!
  Зоя също реже агресивно. Той ще го вземе и ще задвижи мелницата с мечове. След това, с боси пръсти, той ще хвърли експлозивен пакет на смъртта от дървени стърготини. И тогава ще вземе малинови зърна, както е стрелял. И той ще унищожи голяма маса бойци.
  И как скърца:
  - Слава на отечествения комунизъм!
  Августин изпълнява техника "ветрило" с мечове и отрязва много поляци. Тогава тя изстреля мълния от рубинения нипел, изпичайки цял батальон наемници. След това с боси пръсти тя хвърли смъртоносен заряд към врага.
  И тя изгука:
  - За моите готини победи!
  Светлана също сече смело опонентите. И той провежда бойни техники, включително костенурка с мечове. И тогава с голата си пета ще се предаде на експлозивен пакет. И тогава от ягодовите зърна как да освободя разрушаването на капитала. И мачка един куп поляци.
  И рев:
  - Моят свещен комунизъм!
  Воин, както се вижда с голяма стръмност. И сече враговете като дърва с брадва. Удивителна красота.
  Четири момичета съсекоха тази армия, сякаш култиватор разрохква земята.
  Олег Рибаченко, докато се биеше с поляците, си спомни още една от стратегиите и алтернативните истории.
  В него Наполеон Бонапарт отказва да предприеме поход срещу Русия. Причината - Александър Първи, страхувайки се от поражение, изпраща богати дарове, обещание за вечно приятелство и дори споразумение не само да се съобрази с континенталната блокада, но дори да изпрати на Франция безплатно голямо количество хляб, коноп и масло .
  Наполеон, виждайки, че няма причина за нахлуването, малко отстъпи. Освен това Александър Първи каза, че изобщо няма нищо против Франция да превземе Константинопол. Наполеон беше добре с това.
  Бонапарт започва кампания срещу Турция. Очевидно това не е съперник за него. Французите бяха по-затруднени от терена, разтягането на комуникациите и въшките, отколкото турските войски, особено след като руската армия успя да смели почти всички боеспособни части.
  Наполеон влиза в Константинопол, или турците в Истанбул. И тогава той прави няколко кампании, завладявайки Османската империя. Включително повторно окупиране на Египет. И след това продължава да се движи през Северна Африка. И в Близкия изток. И така нагоре по Нил до Судан, завладявайки все повече и повече територия.
  Но отне време и кампанията срещу Русия се отлагаше и отлагаше.
  До смъртта на Александър Първи през 1825 г. Опитът за преврат на декабристите е причината Наполеон да започне нашествие. Наполеон не беше отровен с арсен и все още беше силен. Той вече имаше трима сина и династията беше укрепена.
  Русия при Николаев II не беше готова за война. Много командири са вече в гроба. А хората са недоволни от автокрацията. А войските на Наполеон са по-многобройни.
  И след няколко неуспешни битки за Русия, Наполеон превзе Москва и се приближи до Санкт Петербург ...
  И тогава Русия беше спасена от окупация, разбира се, с десанта на падналите. А Олег Рибаченко, заедно с момичетата, са много смели и силни вещици.
  Наполеон беше победен, избяга от Русия. Но империята му не се разпадна. Тъй като в Русия започна въстание на селяни, причинено от премахването на крепостното право от Наполеон.
  И докато той беше потиснат, те не отидоха в Европа. В крайна сметка крепостното право трябваше да бъде премахнато в Русия.
  Какво се случи след това, Олег Рибаченко не погледна. Във всеки случай победата е спечелена.
  И сега те победиха поляците и ги прогониха от Брест. Голяма победа!
  Но това не е достатъчно. Основната заплаха идва от шведите. А руските войски просто ще обсадят Рига.
  Олег Рибаченко и Маргарита Коршунова бягат към руската армия. Голите им пети, тъй като те трептят.
  Маргарита отбеляза с усмивка:
  - Ти и аз сме вечни деца ... Толкова е романтично!
  Олег се съгласи с това:
  - Да, много романтично. Наистина, като момче, веднага усетих прилив на енергия и бодрост в себе си. Младо тяло и дори супермен. И се чувствате сякаш нямате грижи и проблеми!
  Маргарита скочи по-високо, събори издатина с голата си пета и отбеляза:
  - Това не е проблем!
  Олег отбеляза, тичайки по-нататък:
  - Това е хубавото, когато си момче по тяло. Можете да изречете всяка шега, всяка вулгарност, абсолютно всяка глупост и всички просто ще се смеят. И никой няма да те помисли за глупак.
  Маргарита се изкиска и отбеляза:
  - Може би... Въпреки че да си вечно момиче е досадно. За едно момче е по-лесно, но не и за мен!
  Олег се засмя и отбеляза:
  - Ами нищо, ние сме безсмъртни. Рано или късно ще живеем в бъдещето и там ще се научим как да променяме телата си!
  Маргарита се съгласи с това:
  - Да се учим. И мъжът може да стане жена, и жената може да стане мъж!
  Олег потвърди:
  - И няма да има проблеми със сексуалните малцинства!
  По пътя безсмъртните деца се натъкнали на шведски отряд. Момчето и момичето ги насякоха без много церемонии. Беше изключително лесно.
  И хукнаха нататък.
  Безсмъртните деца се втурват, проблясват с боси кръгли пети. И пак си говорят.
  Терминатор момче казва:
  - Тук във филма "Highlander" също имаше епизод с придобиване на безсмъртие. И със сигурност е страхотно да живееш петстотин години. Някои са живели по-дълго...
  Маргарита Магнитная отбеляза със смях:
  - А как претоварва психиката? Паметта на много векове!
  Олег Рибаченко се засмя и отбеляза:
  - Претоварвания ... Наистина капитално! Но ако сте в тялото на дете, тогава възприемате всичко много по-лесно!
  Маргарита отбеляза със смях:
  - Тук убиваш толкова много хора, а го възприемаш като компютърна игра. Без болка, без шок, без срам!
  Олег се засмя и отбеляза, кикотейки се:
  - Да, наистина босите ми детски крака шляпат по локви кръв и това е хубаво и забавно!
  Момчето гледаше грациозните следи, които оставяха красивите му крака, скрежът. И трябва да се отбележи, че изглежда като украшение. И той е дете от много години. И това е страхотно. Добро настроение през цялото време. Тялото на Супермен влияе върху настроението и манталитета на вечното момче.
  Олег Рибаченко подхвана и запя, композирайки в движение;
  Планетата признава величието на Русия,
  И враговете ще паднат заедно на колене ...
  Лесно ще изградим необятността на рая,
  За слава на хората и големите поколения!
  
  Нека Отечеството бъде вечно единно,
  Свети като слънце над света Русия ...
  Херувими бичуват със стоманени мечове,
  А цар Николай е като велик месия!
  
  Ще направим Родината, вярвай, по-красива,
  Трикольор ще грейне над света...
  В крайна сметка е опасно да се биеш с руснаците,
  И ще бъде на голяма почит, повярвайте на мен, не на Каин!
  
  Ето нашите мечове, които блестят като диамант,
  Фашисти и други ще бъдат хакнати до смърт, докато играят ...
  И гербовете ще блестят с ярко злато,
  Всички заедно и руснаци, и беларуси!
  
  В името на Отечеството, безбрежното слънце,
  Светлите му лъчи летят над света...
  Вярвам, че Русия ще бъде спасена от ада,
  И Сварог ще стане най-големият идол!
  
  Ето нашата страна най-великата в света,
  И няма никой по-красив в целия свят ...
  В името на безграничната, могъща Русия,
  Нека цялото поколение на Русия щастие!
  
  Врагът не знае, че ще бъде победен,
  Ще бъде разкъсан от руските щикове...
  Скоро ще отворим свирепи гледки,
  И небето и земята ще бъдат в храбра сила!
  
  Нашият двуглав орел се рее над планетата,
  Целият път сочи към славата на вселената ...
  Тук знаят героизма в изпятите стихове,
  Бойците са непроменливи в своите битки!
  
  И Мария, и Лада имаме голяма почит,
  Перун и Сварог, и Господ Исус...
  Повярвайте ми, вие носите спасение на хората ...
  Кесията, която беше празна, ще се напълни с благословии!
  
  В името на Русия, прекрасна скъпа,
  Къде са перлите на снега, кристалните изумруди ...
  Където нашите украински, татарски и руски са обединени,
  А нервите на хората са като лята стомана!
  
  Накратко, когато отсечем президента дракон,
  В Русия ще дойде ерата на великите царе ...
  И ще има ред, вярвайте в такъв славен нов,
  Всеки, който е смело врабче, ще бъде орел!
  . ГЛАВА 1
  Щурмът на Рига беше от решаващо значение за цялата северна компания. Наташа, Зоя, Августина и Светлана се присъединиха към Олег Рибаченко и Маргарита Коршунова.
  И беше много елегантен.
  Олег Рибаченко, без да обръща внимание на изстрелите - те не удрят безсмъртните, се изкачи на стената. Прекара мелницата с мечове.
  Той посече куп шведи, а след това с голи пръсти на детски крака хвърли убийствен подарък на смъртта.
  Разкъса куп противници и изрева:
  - Слава на епохата на комунизма с царската корона!
  След това момчето терминатор ще го вземе и ще подсвирне. И облаци от гарвани ще паднат над главите на воините на Скандинавия.
  Маргарита Коршунова също посича войниците на Швеция. И той държи грамофон, отрязвайки воините на Скандинавия. И с голата си пета момичето изпраща подарък на унищожение, удряйки врага.
  Тогава той изрева:
  - Слава на новия арийски комунизъм!
  И момичето ще го вземе от пъпа, като пусне мълния ... Така че цял куп шведи ще изгори.
  Тогава децата ще подсвирнат в хор, а хиляди гарвани ще се стоварят върху главите на шведите.
  Наташа, кълцайки опоненти и хвърляйки игли с боси пръсти, изгука:
  - Слава на Велика Русия!
  И от аленото зърно как да пуснеш смъртоносна мълния. И цял батальон шведи ще изгори.
  Зоя, сечейки врагове и хвърляйки гранати с боси пръсти, изсъска:
  - За величието на Русия!
  А от малиновото зърно, сякаш гръмна с нещо много смъртоносно. И смажете опонентите си.
  Августина също се бие, с изключителна степен на агресивност. Смазва опонентите и от рубинените зърна изпраща смъртоносни светкавици. И с голата си пета той ще се предаде на експлозивен пакет от дървени стърготини, който разкъсва враговете.
  След това, както се казва:
  - За комунизма в цялата вселена!
  И от пъпа ще изгони мълния!
  Това е момиче - момиче за всички момичета!
  Светлана също се бие. И сече враговете с двата меча. Удължават с нея, с един замах покосяват десетки хора. И тогава момичето, с боси пръсти, хвърля друг, смъртоносен дар на смъртта и разкъсва противниците. И как ягодовите й зърна ще пуснат нещо разрушително и неподражаемо?
  Светлана вика:
  - За арийските идеи на комунизма!
  А от пъпа как да пуснеш цяла каскада от убийствени мълнии. Това е момиче - всички момичета, момиче!
  Олег Рибаченко продължава да се бие. Момчето сече с мечове, хвърля дискове с боси пръсти и подсвирква. Гарваните, след като са получили инфаркт, нокаутират напълно противниците и не дават ни най-малък шанс за спасение.
  И момчето пее:
  - Обичам вашите пространства,
  Обичам вашите гори и планини!
  Небето и земята и моята роля!
  Маргарита, нарязвайки шведите и хвърляйки пакети със смърт с босите си крака, и нарязвайки опонентите, бърбореше:
  - Слънцето грее над страната ...
  Почитане...
  Имате родна страна -
  Всичко в света е!
  И отново момичето ще изсвири и смъртоносните дарове на унищожението ще паднат върху враговете.
  Рига, разбира се, беше превзета лесно. Беше и доста готино. Градът беше превзет почти веднага.
  И царска Русия на Алексей Михайлович побеждава безпроблемно. Но войната още не е свършила.
  Руските войски трябва да нокаутират шведите от други земи. Руснаците превземат Дерпт сами и без помощта на другари войници. Но Ревел е много по-сериозен и в случая шведите му помагат по море.
  Така че мисията на известната шестица не е приключила. И отиват да щурмуват Ревел.
  Олег Рибаченко посече шведите с мечове. В същото време босите му детски крака хвърляха подаръци на смъртта, унищожавайки враговете на Русия. Готиното момче логично отбеляза:
  - Странно е да убиваш шведите. Добри хора и просперираща държава!
  Маргарита, нарязвайки воините на Скандинавия и разрязвайки бойците, хвърляйки дискове с боси крака, отбеляза:
  - Да, грозно е да се държиш така с шведите. В някои отношения това напомня на исторически стратегии. Има два начина: да се биете или да построите рай на земята. В зависимост от избора получавате мисии. Както се казва, във военна мисия изграждането на рай ще бъде по-трудно!
  Олег Рибаченко, съсече маса шведи с едно движение на продълговатите мечове и поклати отрицателно глава:
  - Това е друг начин да го кажа. Забелязах, че в играта "Клеопатра" във военните мисии по правило няма проблеми с бирата. А в мирно време ечемикът може да се транспортира само и това създава проблеми.
  Маргарита държеше грамофон, изсичаше опонентите си и оголи зъби, пееше:
  - Реки, морета, проливи... Колко вреда причиняват!
  Олег Рибаченко хвърли с боси пръсти взривоопасна торба със стърготини и запя:
  Не бирата убива хора! Водата убива хора!
  Момчето терминатор всъщност е грууви като момче от анимационен филм за Конан.
  И отново свирки, свалят гарваните върху шведите.
  Наташа, нарязвайки опонентите си и оголвайки зъбите си, държейки мелницата, се ухили агресивно. Ето я, какъв страхотен воин. И ето босите й пръсти, докато хвърлят експлозивен пакет със смъртоносна сила, разкъсвайки воините на Скандинавия на малки парчета.
  Момичето от алените зърна ще изпрати мълния. Изгори няколкостотин шведи и мърка:
  - Ще настъпи епоха на най-великия комунизъм!
  И тогава, както езикът показва. Това е момиче, най-високата класа в нея.
  Зоя също сече врагове. Не им дава шанс. И пеперуда провежда прием с мечове. Отсича опонентите, прорязва десетки шведи. И тогава с боси пръсти ще изстреля експлозивен пакет от стърготини. Ще разкъса враговете и ще чурулика:
  - Слава на великата Русия на царе и победители!
  И от малиновото зърно ще освободи дара на смъртта и пулсара на разрушението.
  Тук се бие и Августин - борбено момиче от екстра класа. Тук тя ще го вземе и ще изстреля грахово зърно с експлозиви срещу врага с голата си пета. Разкъсайте враговете си на парчета.
  И тогава от рубинените зърна като мълния. И изгори враговете до основи.
  И крещи с пълно гърло:
  - Слава на Отечеството на комунизма!
  Светлана също се бори с голям ентусиазъм. И порязва враговете с дива лудост и ярост. И с боси пръсти той хвърля граната от въглени, която разкъсва тълпата от шведи. И тогава ягодовите зърна ще пуснат мълния. И ще изгорят батальон скандинавски бойци. Ето едно момиче, чиста вещица и терминатор.
  Светлана пееше:
  - Аз съм великият воин на седемте морета,
  И пея удивително - като славей!
  И се смейте на глас.
  Ревел падна, с гръм и трясък.
  И шведите бяха победени. Но за да се укрепи най-накрая, е необходимо да се вземат Нарва и Виборг.
  Олег Рибаченко, Маргарита Коршунова и екип от момичета вещици щурмуват Нарва.
  И се бият като истински герои. Въпреки че изглеждат като деца. А момичетата вещици изглеждат на около двадесет години, въпреки че вече са толкова стари, че хората не живеят толкова дълго.
  Олег Рибаченко разсече шведите на стената с техника на сепия с мечове. След това с боси пръсти той хвърли смъртоносна граната, разкъсвайки шведите на парчета. След това момчето, според традицията, ще подсвирне, събаряйки гарвани на главите им, на войниците на Скандинавия.
  Олег изпя:
  - И кипяща тъмнина полетя към страната на злите чудовища!
  И момчето отново прекара цялата мелница с мечове. И така той смазва противниците и буквално унищожава.
  Маргарита също е накълцана като великан. Момичето размаха мечовете си с пълна скорост. И с боса си пета ще се предаде на дара на смъртта. И унищожава шведите без съжаление и съмнение.
  Момичето го взе и запя:
  - Ще има бърз комунизъм, фашизмът ще бъде унищожен веднага!
  Олег Рибаченко проведе прием на самовар, нарязвайки шведите и отбеляза:
  - Унищожи наведнъж фашизма!
  Битката ставаше все по-неконтролируема.
  Особено когато Наташа започна да хвърля звезди с голи пръсти, всяка от които унищожи стотици шведи наведнъж. И вече, ако от алените зърна избухне със светкавица, и изгаря противниците.
  Момичето изгука:
  - Аз съм най-силният на света, ще убия всички врагове в тоалетната!
  Зоя, стреляйки по врага, изписка:
  - Слава на комунизма!
  И с боси пръсти, как да изстреляте смъртоносна граната, най-разрушителната сила.
  И е супер момиче. От тъмночервеното зърно се изстрелва най-дивата и бясна светкавица.
  Августин, посичайки шведите и разрязвайки противниците, изстена:
  - За промяна към по-добро!
  И с боси пръсти, как да изстреляте смъртоносен експлозивен пакет от стърготини. И разкъсвайте противниците.
  И след рубинените зърна, как ще се поддаде изхвърлянето на разрушителна мълния и унищожение.
  Светлана, разбивайки врага с мечовете си и поддавайки се на граната с голата си пета, изгука:
  - За комунизма!
  А от едно ягодово зърно ще изпусне такова убийствено нещо, че на всички дяволи им става лошо.
  Момичетата, трябва да кажа, се опитаха със сила и основно и Нарва падна ...
  А Виборг щурмува, агресивен отбор. Което и морето до колене.
  Олег Рибаченко, посягайки шведите на градската стена, си спомня AI, където се бият немските танкове от серията E.
  Ходът на историята се промени малко там, поради факта, че Ромел получи подкрепления малко по-рано и пълна власт над италианските и германските войски. И той успя да нанесе съкрушителен удар на американските войски в Алжир. Поражението на Съединените щати беше пълно, повече от сто и петдесет хиляди войници бяха взети в плен. Рузвелт беше толкова шокиран, че веднага предложи на нацистите примирие. Те го приеха, разбира се. Е, Чърчил, разбираемо, не искаше да се бие без Америка и също прекъсна огъня за известно време.
  Съюзниците се съгласиха да замразят войната, но с едно условие: германците да замразят окончателното решение на еврейския въпрос.
  Хитлер, нуждаещ се от нови сили, беше готов да обещае всичко.
  Войната на Запад замръзна ... И нацистите отново отложиха офанзивата на Курската издутина, за да осигурят пълен недокомплект на всички танкови дивизии и да получат Лъв и Мишка и Тигър -2 до началото на офанзивата.
  Липсата на бомбардировки на запад и доставката на работна ръка от френски, африкански владения, заедно с петрол, позволиха значително да се увеличи производството на оръжия.
  Но най-новите танкове отнеха време. Докато фриците ги обръщат, идва август и Сталин започва офанзивата. Нацистите бяха готови за това. Съсредоточихме значителни сили в Орловско направление и още повече в Харков. Успява да изкопае много окопи и укрепления.
  Освен това Пантерите и Тигрите са пуснали повече, отколкото в реалната история, и са много по-добри в защита, отколкото в нападение. Особено Panther, отличен унищожител на танкове, изстрелващ по петнадесет изстрела в минута.
  И удар с тридесет и четири от два километра в челото. От такава "Пантера" не се крийте ...
  Нещо повече, германците повече или по-малко успяха да разузнаят и да получат планове за офанзивата. Да принципно как ще атакуват руснаците и къде си личи. До Харков и Белгород - за да завладеят Донбас и на Орловския перваз.
  Нацистите извличат допълнителни сили от Франция и Балканите, като ги заменят с италиански и български части. И те успяха да съберат достатъчен брой дивизии, за да превземат и да отвърнат на удара в плътна защита.
  И в края на есента и "Маус", и "Лъв", "Тигър" -2 най-накрая се появиха на фронта. А също и "Пантера" -2, обаче, опростена, със същия пистолет, но по-брониран.
  Но новите танкове не се показаха особено в зимни условия. Особено "Маус", който е проблем за транспортиране, а транспортирането е свързано с големи трудности. Да, "Лъв", колата не е много добра. Освен това двигател от осемстотин конски сили е доста слаб за деветдесет тона. И с "Тигър" -2 проблема. Танковете се развалят и ако карат малко по-добре от реалната история, това се дължи само на факта, че няма недостиг на легиращи елементи и могат да се използват находищата на боксит в Украйна.
  Между другото, "Тигър"-2, като метал с по-високо качество, не се чупи толкова често, колкото в реалната история, и е по-здрав от бронята. И той се оказа много по-практичен от "Лъва". Номинално пистолетът на "Лъва" беше по-мощен със 105 милиметра срещу 88, с приблизително същата дулна скорост. Но на практика това не даде нищо на германците. Така че от голямо разстояние да влезете в съветските тридесет и четири все още не е много реалистично. Да, и "Тигър" -2 поражение от три километра и половина. Няма повече смисъл - няма да стигнете до там, особено ако врагът е в движение.
  Резервоарът "Лъв", тежащ деветдесет тона, на "Тигър" -2 нямаше предимства при резервирането, с изключение само на челото на кулата. Но на практика 185 mm Tiger-2 е напълно достатъчен, а 240 mm Lion е излишък, поради което само кулата се върти по-бавно. И скоростта с почти идентични двигатели е много по-ниска и има повече повреди. А мишките са два пъти по-тежки от лъва и изискват медно предаване и само по-добра броня. 128-милиметровият пистолет на Мишката на практика е дори по-лош от този на Тигър-2. Да, по-мощен, но по-малко скорост на огън и запас от снаряди. Да, те удрят по-добре от разстояние, но е по-трудно да се удари.
  Единственият плюс на "Мишката" не е проникването отстрани, но може да бъде унищожен от въздуха и дори да се набие с пъргав тридесет и четири. Така че "Маус" не се оправда.
  Но през зимата германците успяха да избегнат срива на фронтовете. По-специално, производството на Panther нарасна до шестстотин превозни средства на месец и този танк получи по-мощни двигатели и по-добро шаси и можеше да се бие задоволително през зимата. Т-4 също е нараснал, който в модернизирана версия дори надмина Т-34-76 и може да бъде добра помощ. Леките самоходни оръдия на Третия райх бяха силни. Германските самолети получиха много ефективно 30 mm самолетно оръдие и превзеха руснаците. Най-важното е, че сега германците разполагат с цялата авиация на източния фронт и без да изпитват проблеми с бомбардировките, те настигнаха СССР в производството на самолети. И въоръжението и скоростта на германците може би ще бъдат по-добри. И асата имат повече опит.
  Така че Червената армия нямаше предимство в небето и германците се укрепиха на сушата.
  Хитлер действа по-предпазливо в отбрана. И сега нацистите можеха повече или по-малко да свързват двата края. Войната заприлича повече на Първата световна война. Освен това, ако някой атакува, тогава Червената армия. И Хитлер се опита да спести сили и да формира нови дивизии от чужденци и бивши съветски граждани.
  Освен това фюрерът много се надяваше на чудодейно оръжие и затова за момента се въздържа от големи настъпателни действия. Германците работиха малко по-добре в разузнаването. Въпреки това им беше по-лесно, отколкото в реалната история. Тъй като Сталин е доста упорит и поиска да вземе Орел и Харков. В реалната история те бяха върнати през август и започнаха да бъдат в други посоки. И тогава нацистите се съпротивляваха, а Сталин упорито настояваше предварително планираното да бъде изпълнено.
  Това улесни защитата на германците. Орелът стана нещо като Ржев. Когато съветското командване упорито биеше в един момент. И германците, както показа практиката, когато са готови, те могат да победят офанзивата. Освен това, благодарение на мира на запад, Червената армия има малко предимство в силата. И във въздуха отново господството на Луфтвафе. Което е по-силно и като брой, и като качество.
  Новото немско 30-милиметрово оръдие можеше да свали съветски самолет с едно попадение и да изстреля шестстотин изстрела в минута. Разбира се, с такава мощност не е лесно за съветски пилот. И количествено превъзходството бързо премина на страната на германците.
  И в танковете нацистите са по-силни като качество и мощ и не им отстъпват много като количество. Производството на танкове се разраства бързо. А Т-4 е добър и като количество, и като качество, и е технологично напреднал, така че всички да не го свалят от производство.
  Да, германците успяха да запазят, този път зимата. Те избягаха от бедствието. Включително и заради упоритото желание на Сталин да атакува на едно и също място.
  Освен това офанзивата край Ленинград не беше достатъчно осигурена със сили и германците успяха да я отблъснат. Червената армия не успя да пробие центъра.
  През пролетта германците все още са в отбрана. Сталин наистина разчиташе на нови танкове - ИС-2 и Т-34-85. Те бяха по-мощни от преди. "Пантера" -2, не се различава много от обикновената "Пантера" и се произвежда в малки количества. Но на този резервоар бяха монтирани ново 88-милиметрово оръдие и по-мощен двигател от 900 конски сили.
  Сега "Пантера" два, тежаща петдесет и три тона, получи добри характеристики на шофиране и много прилична предна броня. Новата тясна купола имаше челна дебелина 150 мм. А челото на тялото е 120 милиметра. Това се дължи на големите наклони на листовете, сравними с "Тигър" -2. Последният танк също е модернизиран. На него е монтиран двигател с мощност 1000 конски сили, което осигурява приемливо шофиране и повишена надеждност. "Пантера" -2, дори преименувана на "Пантера" -3. Но Лъвът преживя най-значителната модернизация. В него Porsche наистина взе революционно решение. Двигателят и трансмисията са поставени в един блок пред танка, а купола е преместен в задната част.
  И "Лъв" -2 стана по-нисък в силуета, поради спестяванията на вала на рамката. Теглото на автомобила е значително намалено. Вместо 105 mm оръдие е монтирано 88 mm оръдие с дължина на цевта 100 EL. И кулата беше стеснена. И двигателя стана 1000 конски сили. Предната броня остана същата: 150-милиметров корпус, но с голям наклон. Но страничният борд се увеличи с една трета от 82 милиметра на 125 ... Но теглото на резервоара, напротив, намаля с двадесет тона.
  Оказа се, че това е добре защитена кола отстрани и отлична кола от челото, с прилични характеристики на шофиране.
  И нека раздробим този танк съветски коли ...
  Плюс реактивни немски самолети в небето. До юни повече от хиляда ME-262 летяха в небето. Поради по-доброто качество на метала, колите се разваляха много по-рядко, отколкото в реалната история, те показаха най-добрите си качества. И скорост, и мощни оръжия, и оцеляване. СССР можеше да пусне Як-3 само в малки количества поради липсата на дуралуминий, а също и в малки количества ЛА-7.
  Германците засега запазват и дори увеличават превъзходството си във въздуха. TA-152 се оказа по-напреднал и успешен от многоцелевия самолет Focke-Wulf. А Ю-488 се оказа най-добрият четиримоторен витлов бомбардировач в света. Но имаше и реактивни машини от серията Arado.
  Да, Червената армия не е за завиждане.
  Но засега германците все още са в отбрана. Хитлер иска да преустрои танкостроенето за серията E ... И тук, разбира се, на първо място, това е резервоарът E-50. Фюрерът иска тази машина да има отлична защита от всички страни. И оръжията са на върха, и шофирането. И докато няма такъв танк, няма смисъл да се атакува.
  Така че докато Фриц са в отбрана. През лятото Сталин заповяда да настъпи в посока Смоленск. Ожесточени битки продължиха до късна есен, Червената армия успя да напредне само на петнадесет километра. Сталин беше бесен. Опитът за настъпление на юг през август също се провали. През зимата съветските войски отново опитват германците за сила, но не успяват.
  И през май 1945 г. нацистите най-накрая започнаха да се самонападат ... Но те също не постигнаха успех. Те само леко се вклиниха в позициите на Червената армия ...
  Започна ерата на позиционната война на изтощение. До март 1953 г. фронтовата линия е бездействаща. Но след смъртта на Сталин нацистите се оживиха и преминаха в настъпление на южния фланг. Арестът на Берия и борбата за власт доведоха до факта, че нацистите успяха да превземат Кавказ, успехът беше улеснен и от факта, че Турция също влезе във войната на тяхна страна.
  През 1954 г. Вермахтът се опитва да настъпи към Москва. Но Червената армия, използвайки реактивни самолети и мощна защита, успя да отблъсне офанзивата. На следващата година, 1955 г., нацистите искаха да атакуват отново и хвърлиха всичките си сили ... Но отново Червената армия отблъсна офанзивата. Дойде и 1956 година. И отново нацистката офанзива към Москва, отблъсната от Червената армия.
  Хитлер упорито продължава войната. Но на 1 май 1957 г., на шестдесет и осем години, Фюрерът катастрофира, докато лети със самолет. Брутална катастрофа.
  Третият райх излезе от войната... САЩ и Великобритания, които имат ядрени оръжия, вкараха и двете страни в преговори.
  В крайна сметка мирът беше подписан. Германците получиха това, което успяха да превземат... А СССР загуби много... Хрушчов взе властта в СССР след Сталин. Но Шелепин дойде на власт след него. И възползвайки се от факта, че в Третия райх започна гражданска война, включително с участието на потомците на Хитлер, Шелепин започна битка за отмъщение.
  Олег Рибаченко и екип от момичета вещици участваха в това, но това е друга история. И, разбира се, Третият райх беше смазан на парчета.
  Как Виборг беше превзет и тук ... След което последва последната битка с шведите, в която участва и техният крал.
  Олег Рибаченко и Маргарита Коршунова секат с мечове и хвърлят гранати с боси крака.
  Момчето, минавайки покрай любимата си вятърна мелница с мечове, изсумтя:
  - За комунизма на цялата планета!
  Момичето направи и пеперуда с мечове и потвърди:
  - Че Ленин е бил прав, дори децата знаят!
  Наташа и нейният екип направиха същото. И използваха босите си изсечени крака и удряха със светкавица от алените си зърна. Момичетата са много борбени и изключително готини.
  Наташа дори отбеляза:
  - В ада всички са лоши ... Само без ада е скучно!
  И момичето от пъпа звучи като пулс.
  И тогава цялата шестица как да свирне.
  И хиляди гарвани се стоварват върху шведите, пробивайки им главите и шлемовете.
  Но Олег Рибаченко хвърли парче антиматерия с босите си пръсти. И цял полк от шведски войски беше унищожен, заедно с краля, разбира се.
  Още една гръмка победа на руското оръжие.
  И Швеция се оттегли от войната. Да, руските войници умиротвориха хетмана. Сега можете да отидете във Варшава. И по-нататък към Краков.
  Олег Рибаченко и екипът му, разбира се, са в челните редици. Сега има възможност, особено когато царят е убит, да се постави Алексей Михайлович от руския цар на престола.
  И руската армия отива към себе си, марширувайки победоносно.
  Олег Рибаченко запя с пълно гърло:
  - Слава на епохата на комунизма и руския царизъм!
  Маргарет извика:
  - Слава на героизма!
  И така момчетата отидоха да щурмуват Варшава, където полската армия се скри зад високите стени.
  Олег Рибаченко наряза поляците и ги накълца на парченца. И с боси пръсти хвърляше гранати със смъртоносна сила.
  В същото време момчето извика:
  - Слава на епохата на комунизма, слава на всички герои!
  И как момчето терминатор ще подсвирне. И пак гарваните ще паднат върху главите на поляците.
  Маргарита, разсичаща противниците с мелница и с боси детски крака, хвърляща експлозивни пакети дървени стърготини и разбиваща врагове. И воинът изпищя:
  - Слава на епохата на царизма! И руските царе на комунизма!
  Момче и момиче щурмуваха Варшава по много борбен начин.
  И сега Наташа се бори с цялата си неистова и яростна сила. А алените й зърна бълват каскади от светкавици.
  И боси, изсечени крака хвърлят гранати с колосална сила от въглените. А момичето изрева:
  - О, комунизъм, комунизъм, комунизъм!
  И с боса си пета ще се предаде на дара на смъртта.
  Зоя също се бие, с неописуема ярост. И как ще вземе готина вятърна мелница. И с голи пръсти на краката на смъртоносна сила, той ще изстреля граната, разкъсвайки противниците. И тогава от малиновите зърна ще се поддаде с пулсар, изпепелявайки врага.
  Цял полк поляци изгоря от мощен подарък, пуснат от сандъка.
  И ето го Августин в ожесточена битка. Момичето се бие като пантера. И с боси пръсти хвърля смъртоносна граната. И от рубинените зърна изстрелва светкавица. И удря враговете. И изгаря цели рафтове наведнъж, на място.
  И все пак пее:
  - Слава на Русия! Голяма слава!
  И пак от пъпа въздиша като пулсар и всички ще изгори.
  И тук се бори и Светлана. Тя е момиче с много борбен калибър и с бурни изблици. И сега ще вземе и ще хвърли убийствена граната с боси пръсти.
  И от ягодови зърна как да освободим убийствени пулсари, каскадни, колосална сила. И рев:
  - Слава на Отечеството на комунизма и царизма!
  И сега Варшава също падна ... Руските войски окупират Полша и отиват в Краков.
  Олег Рибаченко и Маргарита участват в нападението на този град. Този път те вече са без Наташа. Екип от момичета вещици са на различна мисия. Този път обаче битката не отне много време. И така безсмъртните деца забиха руското знаме на централната кула. Такава впечатляваща победа.
  И децата запяха в един глас:
  Кой е най-мъдрият в света
  Велики цар Алексей!
  Така Русия, която вече е напреднала прилично в Сибир, превзема и завладява балтийските държави и Полша.
  Е, това вече са прилични снимки. Нямаше въстание от Стенка Разин. И царска Русия също воюва с Турция при Алексей Михайлович.
  И тогава Олег Рибаченко и Маргарита Коршунова се отличиха ... Те се бориха с целия героизъм и отлична издръжливост.
  И пак хвърляха гранати с боси пръсти и свиреха, пускайки птици върху главите на турците. И момчето, и момичето показаха супер силите си.
  Такива бяха великолепни воини, че най-висок клас и просто супер.
  Турция беше победена на Балканите и отстъпи Крим и много други земи на Русия.
  В разгара на битката Наташа пристигна отново и нейните приятелки вещици. И това уредиха на турците. Толкова много от тях бяха убити и толкова много бяха осакатени.
  Наташа изстреля мълния от аленото си зърно. Изгори цяла турска дивизия.
  И тогава Зоя също изстреля пулсар от червено зърно и наводни и изгори десетина турски кораба наведнъж.
  Августина от рубинени зърна lupanula. И обърна дузина кораби на Османската империя, включително флагмана.
  Светлана също от ягодови зърна, пробити с разрушителни елементи. Унищожи много противници. И изчурулика:
  - За царската и най-велика империя!
  Така Константинопол беше превзет. Османската империя се разпада. И сега Русия можеше да го завладее без помощта на падналите.
  Да, и Петър Велики, синът на Алексей Михайлович, също трябва да бъде даден, поне да направи нещо.
  Олег Рибаченко и неговият отбор се завърнаха с голям триумф.
  
  Дарт Вейдър и Третия райх
  Дарт Вейдър кръжеше над британска територия в боен космически кораб. Английски самолети веднага се нахвърлиха върху него. Бойният звездолет ги посрещна с огън от ласко оръдие. Това е флагмански боен кораб, впечатляваща мощност. Неговите компютърно управлявани оръдия бяха лесно изгорени от британските изтребители и бомбардировачи. А британските противовъздушни оръдия и оръдия от различни калибри не можаха да пробият легираната броня на космическия боен кораб. В крайна сметка този метал е няколкостотин пъти по-здрав от титана. А броня с такава дебелина не може да се вземе дори с атомна бомба.
  Дарт Вейдър заповяда, унищожавайки всички близки самолети, да атакува правителствения квартал на Лондон.
  Чърчил и цялото му правителство бяха убити от потока на хиперплазмената вълна. Нямаха шанс. Нито един бункер не може да спаси от това.
  Парламентът също загина.
  Дарт Вейдър изграчи:
  "Нека отмъщението на ситите бъде извършено!"
  И той удари механичния си юмрук по панела. Чудовището удари Великобритания. Смаза страната, само защото тя се осмели да се съпротивлява.
  Освен това Дарт Вейдър хвърли унищожителна бомба в океана, която повдигна голяма вълна и потопи много кораби на британския флот, които охраняваха брега от нашествието на нацистите.
  И след това звездният кораб набра скорост и отново скочи в своята паралелна вселена, продължавайки ожесточена война с бунтовниците, които се опитваха да смажат деспотизма на космическата империя.
  Кой от тях е прав, империята или бунтовниците е спорен въпрос. Може би единното управление над галактиката е по-добро от хаоса. Но бруталната жестокост на империята и слугите на Палпатин отблъснаха сърцата от тази власт.
  И сега Великобритания беше обезглавена, а друг хищник, Третият райх, използвайки хаоса, стовари войски и превзе Метрополиса.
  Англия, шокирана от въздействието на космическия, флагмански боен кораб, очевидно погрешно го приел за тайното оръжие на Третия райх, капитулира почти без бой. Нейните колонии и доминиони признаха властта на Хитлер.
  Третият райх получава колосални ресурси, флот и колониални войски. И огромни възможности за война, поставяйки своите марионетки във Великобритания.
  Но досега Хитлер не е ходил в СССР. Той получи в лицето на Канада, която призна властта на Третия райх, плацдарм на американския континент и реши да завземе Съединените щати.
  Защо не СССР? Е, Русия вече беше горе-долу готова за сухопътна война с голяма армия и много танкове и самолети. През четиридесетата година има повече от двадесет хиляди. А САЩ разполагат само с около петстотин танка. И докато голямата война не е готова. Но с икономическия си потенциал, подготовката за война е само въпрос на време.
  И Хитлер реши да не даде време на Америка. И използвайки, наред с други неща, канадски и британски дивизии, той атакува Съединените щати заедно с Япония.
  Така че СССР получи временна отсрочка.
  Четиридесет и първата година беше годината на войната с Америка. Янките, разбира се, не са готови, нямат сериозни танкове. Но доста малки оръжия. И голямо население, и доста голяма флота.
  Но немците, превъзхождащи техниката и организацията, напредват. Тяхната авиация превъзхожда по качество и опит американците. И командването на САЩ не е на ниво. И търпи поражение след поражение. И все пак войната продължи през всичките четиридесет и първи години, преди Вашингтон да падне през декември.
  И известно време след това агонията на САЩ продължава до капитулацията на 20 април 1942 г.
  В резултат на това фюрерът реши да отложи нахлуването в СССР за четиридесет и третата година. Така Сталин има време да се подготви за война.
  Нещо беше направено като в истинската история. През 1940 г. се въвеждат осемчасов работен ден и седемдневна работна седмица. Както и драконовски мерки за закъснение за работа.
  През първата половина на четиридесет и първа са произведени повече от две хиляди танка и много самолети. Освобождаването на авиацията нарастваше с колосални темпове, които дори нямаха достатъчно пилоти. През втората половина на четиридесет и първата година, през август, първият танк KV-3 излезе от монтажната линия. Тази машина беше въоръжена със 107-милиметрово оръдие с начална скорост на снаряда 800 метра в секунда, удобно за справяне с големи танкове. Но самата кола тежеше шестдесет и осем тона и нейните характеристики на шофиране бяха лоши. А скоростната кутия все се разваляше.
  И през септември слезе първият КВ-5, който беше всичките сто тона и беше въоръжен с две оръдия, а челната му броня беше 170 мм. Германските танкове не можеха да пробият такава машина по това време.
  Общо през втората половина на четиридесет и първата година са произведени около три и половина хиляди от всички танкове и почти две и половина хиляди от най-новите. Но това не беше достатъчно за завършване на всички дивизии.
  Сталин нарежда да се увеличи продължителността на работния ден до девет часа на ден. В същото време производството на технологии се увеличава. До края на четиридесет и първата година СССР вече имаше повече от тридесет и две хиляди самолета и с трудности е възможно да се съберат пилоти върху тях.
  През първата половина на четиридесет и втората година производството на оборудване се увеличи още повече, до пет хиляди танка за половин година, от които повече от три и половина хиляди са най-новите. КВ-4 се появи и в най-тежката модификация с тегло 108 тона и дебелина на челната броня 180 мм. Освен това СССР не крие наличието на най-новите технологии от германците, така че вероятно нацистите да не посмеят да атакуват.
  Но Fritz, напротив, интензивно развиват собствените си тежки системи.
  На първо място, разбира се, танкът Тигър. Тази машина в няколко версии е показана на фюрера на рождения му ден на 20 април 1942 г.
  Този танк може повече или по-малко да се бори със съветските превозни средства от серията KV. Въпреки че за по-тежки варианти беше недостатъчно.
  Затова в Третия райх набързо е разработен Тигър-2 с 88-мм оръдие и дължина на цевта 71 EL, а специално за борба със свръхтежките съветски чудовища - Лъвът със 105-мм оръдие и дължина на цевта 70 EL, способна да пробие от разстояние дори KV-5 и KV-4. Този танк обаче се нуждаеше от нов двигател с мощност поне хиляда конски сили. Да има поне малко мобилност.
  Те създадоха и Maus, който очевидно поддържаше традицията на тежките. В същото време Т-4 също преживя модернизацията.
  Съветският съюз увеличи производството на автомобили. Сталин харесваше по-тежки модели. Хитлер също поиска да се засили производството на "Пантерите". Но този танк все още се разработваше и за войната със СССР беше необходимо да се разчита на Т-4 в модернизирана версия. С дългоцевно 75 mm 48 EL оръдие, тази машина можеше да се бие с тридесет и четири и дори KV-1 и KV-2, но не приемаше челно по-тежки кевешки. Но не всички танкове могат да бъдат победени.
  Германската авиация беше в най-добрия си вид. И те, използвайки превзетите фабрики, го произвеждат в огромни количества. Освен това се появиха и бяха произведени в големи количества Ю-188, които имаха най-добри летателни характеристики и носеха голям бомбен товар. В допълнение към тях американските заводи произвеждат четиримоторни B-17 и английски Lancasters. Което беше напълно зловещо. Германците можеха да имат предимство в авиацията, а американците, британците и други европейци бяха поставени на контрола. Въпреки че през четиридесет и втората година в СССР са произведени петнадесет хиляди самолета, през това време германците от своя страна са подпечатали тридесет и пет хиляди. И те успяха да настигнат СССР в авиацията. Трябва да се отбележи, че немските превозни средства също бяха по-мощни в въоръжението.
  През първата половина на четиридесет и третата година в Третия райх са произведени около осем и половина хиляди от най-новите танкове. В СССР има около седем хиляди, от които пет и половина хиляди са най-новите - тежки и средни. Освен това Третият райх произвежда още пет хиляди самоходни оръдия срещу петстотин в СССР.
  Производството на автомобили в Третия райх можеше да бъде голямо, но беше необходимо да се овладее основният танк Panther и да се усвои. Най-вече се произвежда T-4 и Sherman. Но Хитлер не хареса последния танк. Фюрерът иска да се произвеждат само най-новите танкове Panther и Tiger, което изисква допълнително време. В бъдеще се планираше преминаване към танковете Panther-2 и Tiger-2 с 88-мм оръдия, а Lev-2 с по-плътна схема на разположение не е толкова тежък и по-добре защитен. "Мишките" до началото на войната успяха да пуснат само дузина. И Третият райх не е съвсем готов.
  Но СССР също имаше проблеми с сериала KV, който Сталин толкова харесваше. През първата половина на четиридесет и третата година в поредицата се появи резервоарът KV-6. Той тежеше 250 тона, дори по-тежък от Maus, и имаше две оръдия 107 mm и 203 mm, монтирани върху него.
  Тази кола обаче от гледна точка на шофиране и надеждност е напълно нулева и губех време за нея за нищо. Т-34-76 беше най-масовият, но KV от всички видове беше произведен още повече. KV-1, лесен за производство и с дебела броня, беше привлекателен за производителите. Въпреки че в действителност той беше по-лош от тридесет и четирите.
  Въпреки това, по отношение на общия брой танкове, СССР имаше известно предимство. В авиацията германците успяха да изпреварят по брой самолети, особено най-новите. В артилерията германците имаха известно превъзходство, но имаха твърде много пленени оръжия. В пехотата, поради чужди дивизии, превъзходството е смазващо, а войските са по-мобилни. Имаше много коли, камиони, мотоциклети. Тук в САЩ просто нямаше проблеми с печат.
  Нивото на мобилност на пехотата на Третия райх е няколко порядъка по-високо от съветското и много повече на брой. СССР по принцип не разполагаше с достатъчно човешки ресурси, за да създаде паритет за Третия райх в пехотата. Плюс Япония. Има голямо население и колонии.
  Германският флот, разбира се, е по-силен от съветския, особено като се имат предвид заловените кораби. Плюс японска сила.
  Само в първия ешелон Хитлер планира да хвърли към СССР двадесет милиона мобилни пехотинци. СССР мобилизира около дванадесет и половина милиона и някои от тях бяха срещу Япония и във вътрешните области. Така че Третият райх има повече от двойно предимство. Освен това нацистите все още могат да мобилизират резерви и СССР, разбира се, ще има проблеми с попълването. При танковете цифрата на Запад е близка. Но при най-новите коли фрицовете са с предимство. Авиацията на Япония и на Третия райх е едновременно по-силна и по-опитна. И още резерви.
  Артилерията на СССР е доста силна, но отстъпва на врага... Освен това немците имат превъзходство в самоходните оръдия.
  Като цяло съотношението на силите е такова, че ако войната се води правилно, Съветска Русия може само да удължи агонията си. Ако има шанс, преиграйте тактически. Но германците и японците имат повече опит в оперативното командване и умения.
  Известен плюс за Сталин, че атаката не е внезапна и той успява да проведе обща мобилизация. Дори и да не е докрай, за да не развали продукцията. Освен това за две допълнителни години те успяха да завършат отбранителната линия Молотов и да възстановят линията Сталин. По някакъв начин те се подготвиха за защита, като изкопаха укрепления. Но от друга страна, войските са обучени да се защитават, но не много. Въпреки че наскоро, като се има предвид силата на Третия райх, те започнаха да преподават повече, да защитават собствените си, отколкото да победят врага на неговата територия.
  В авиацията също е увеличен делът на изтребителите. Особено МИГ-3 и Як-1, които са по-способни да се борят с бомбардировачи.
  Сега говорим повече за защита. Нацистите са твърде силни и е нереалистично да ги засипем с шапки. Да, и хората не са толкова глупави, те разбират колко силен е Третият райх, заедно с японците.
  Няма настроение като в истинската история през четиридесет и първа година. Копайте окопи и укрепвайте.
  Изчислението се основава на плътна защита и защита. Трябва да се отбележи, че освен войските на Третия райх, срещу СССР се мобилизират и немски сателити. По-специално Турция, която мечтае за реванш за други поражения, както и Испания и Португалия. Разбира се, и Италия, и Румъния, и Унгария, и Финландия, и Словения. И също в този случай Югославия, която падна под Третия райх и не трябваше да бъде завоювана. Гърция, Италия и германците са пленени. Освен това Швеция беше завладяна, така че нейната руда беше ценна за Третия райх. Ами чужди дивизии в Третия райх, смесени с немските.
  Много от тях са чужди войници, а командирите са германци.
  Като се вземат предвид спътниците, превъзходството в пехотата вече в първия ешелон стана трикратно.
  България също участва в кампанията срещу СССР, но повече в тила за войната с партизаните.
  Германците също окупираха Швейцария, за да отнемат нейните ресурси, особено парите от депозити.
  Така се сформира колосална коалиция. А също и Япония с нейните колонии. Също и сила. Вярно е, че част от войските на Страната на изгряващото слънце все още се бият в Китай. Страната вече е до голяма степен превзета, но не и завладяна.
  Във всеки случай балансът на силите на Сталин е много по-лош ... Но войната не може да бъде избегната.
  Хитлер не може да търпи комунистическа империя на негова страна. Има само едно съмнение - да атакуваме сега. Или изчакайте още една година, за да се появят реактивни самолети в поредицата, "Пантери" -2, масово "Тигри" -2 и "Лъв" -2. Реактивните самолети все още са само на етап тестване, те вече летят. Но недовършена. Отнема време, за да ги стартирате в серия, но има достатъчно ресурси. Да, и пилотите трябва да бъдат подготвени.
  Най-новите резервоари също са все още пълни с детски болести. Така че има причина войната да се отложи с още една година. Освен това можете да получите предимство през това време в броя на резервоарите.
  Причината, разбира се, беше да не атакуваме още една година. Но Хитлер никога не е бил много търпелив.
  СССР преизпълни третия петгодишен план, формално удвоявайки икономиката. И през четвъртата петилетка исках отново да удвоя производството. Въпреки че, разбира се, съветските икономисти измамиха малко за темповете на икономически растеж.
  Но Третият райх бързаше.
  И на 22 юни 1943 г. започва Великата отечествена война. Вече не изведнъж, а на два фронта за СССР и срещу ресурсите на почти целия свят. А Русия има само един съюзник: Монголия, където няма дори един милион души.
  Японците току-що удариха Монголия и нанесоха първия си удар.
  Ноктите на самурайските танкови армади се раздвижиха.
  Германците също преминаха в настъпление. Попаднахме на мощна защита. Пантерите се оказаха твърде уязвими отстрани и често се чупеха. T-4 също не е много добър отстрани. По-добре на практика се показа "Тигърът" и не многобройният "Тигър" -2. Но "Лъвът", с тегло от деветдесет тона, често се разпадаше, въпреки че беше добре защитен и с мощно оръжие.
  Но съветските KV често се разваляха, особено тежките. T-34-76 също не е идеален танк, включително оптика. KV-2 за отбрана със своята гаубица не беше подходящ.
  Боевете бяха ожесточени. Чуждите легиони от самото начало претърпяха огромни загуби. Но във въздуха германците и японците се възползваха от предимството. Техните пилоти имаха повече опит, а самолетите може би бяха по-мощни и по-съвършени.
  И победиха Червената армия...
  И една война може да се води много ефективно, ако бомбардирате много. А Третият райх разполага с много бомбардировачи.
  Но в битките участва и експерименталният модел на Panther-2.
  Тя е търкаляна в битка. Машината все още не е напълно перфектна, но с мощно 88-милиметрово оръдие с дължина на цевта 100 EL. Добра защита на челото на корпуса: 100 мм при ъгъл на наклон четиридесет и пет градуса. Страните на корпуса са защитени най-зле от всички 60 милиметра. И задната част на сградата е 40, но по склоновете. И страните са наклонени, където е възможно. Но все пак защитата е недостатъчна, но държи четиридесет и пет. И кулата също има наклонени страни. Челото й е 120 мм под ъгъл, а в голяма маска пистолетът е 150 мм.
  И три картечници. Теглото е твърде голямо 55 тона, но двигателят от 900 конски сили и ходовите характеристики са задоволителни.
  В колата им се возят четири момичета: Герда, Шарлот, Кристина и Магда.
  Те са по бикини и боси. Че в такава жега на лятото на четиридесет и третата година е много по-удобно.
  И те стрелят по мишени ... Лоши момичета с морални качества, но са толкова красиви.
  Герда стреля с боси пръсти и казва:
  - Величието на космоса!
  И удря съветското оръдие.
  Тогава Шарлот стреля на свой ред. И той също използва боси крака. И удря съветски танк Т-34. Тя също го удари и запя:
  -Аз съм хитра лисица и знам много за живота!
  Ето един съветски КВ-4, пуфтящ напред, чудовищна кола. Но оръдието на Пантера-2 е специално, с дължина на цевта 100 ЕЛ и е страшно бронебойно. И дори 180 мм челна броня може да пробие. Освен това танковете KV имат броня без ъгли на наклон.
  Този път с помощта на боси пръсти Кристина стреля. И поразява съветски танк от разстояние. Опасно е да го оставите близо със 107-милиметрово оръдие и дълга цев, може дори да пробие Пантерата в челото.
  Дори се опитах да снимам, но Магда, натискайки босите си пръсти върху педалите, грациозно сменя колата.
  Да, тук има момичета, които няма да оставят врага да диша.
  Герда стреля отново, натискайки с голата си пета и много точно улучва съветското оръдие, и поразява врага.
  И си реве:
  - Слава на арийското слънце!
  Шарлот, стреляйки по врага и го правейки уместно, повтаря:
  - Слава на нашата партия!
  Кристина, използвайки босите си пръсти, когато стреля по врага, отбелязва:
  - Арийски комунизъм по цялата планета!
  Магда стреля с картечници с помощта на голи крака. Тя покоси маса съветски войници и изгука:
  - За най-големите открития!
  Момичетата със сигурност не са сред положителните персонажи. Например, вчера един пионер беше измъчван. Красиво момче с руса коса беше съблечено от ризата и шортите си, както и от сандалите, и окачено на импровизиран стелаж.
  След това започнали да бият момчето с върбови клонки. И намаля с голяма ярост и четирите красавици. Нарязаха гърба на момчето, страните, краката и корема с гърдите. Значи имаше кръв.
  Тогава пионерът бил опръскан с кръв по раните, от което той пищял и се гърчел. Но и това не беше достатъчно. Босите крака на момчетата бяха поставени на палуба и беше запален огън. Пламъкът облиза босите кръгли пети на момчето. И миришеше добре на изгоряло. От болковия шок момчето от време на време губеше съзнание, но се свестяваше.
  Да, момичетата се наслаждаваха на процеса на мъчение. Изгориха петолъчка на гърдите на пионера.
  Много жестоки създания. След това започнаха да бият с нажежена тел, нагрявайки я на огън. Момчето се оказа изключително упорито. А момичетата, когато им омръзна да мъчат пионера, тривиално го сложиха на купчина мравки. За да го изядат мравките жив.
  Това са много агресивни същества...
  И сега убиват съветски войници...
  Герда стреля по съветското самоходно оръдие с боси пръсти. Удари колата и изписка:
  - Дяволът е тук, дяволът е там!
  Шарлот също удари съветските войски. Точно удари врага, счупи гаубицата и потвърди:
  - Животът е като сън, лъжа е!
  Кристина също стреля с голи пръсти на грациозните си крака и изкрещя:
  Но планините не лъжат!
  Магда също драска с автомати с помощта на гол крак и издава:
  И боговете никога не лъжат!
  Четиримата работеха тук на Земята от немска страна.
  Но от съветска страна техният собствен екип се бие на KV-3, в този случай екипажът на Елизабет.
  Този танк има едно оръдие и това го подобрява малко. Автомобилът тежи като немски "Тигър" -2, а челната броня е 140 милиметра. Но без ъгли на рационален наклон, но като кутия. Следователно KV-3 не е толкова добре защитен, колкото германския "King Tiger".
  Но неговият пистолет не е лош, с негова помощ можете да стреляте по германците.
  И танковете им са точно такива.
  Елизабет и останалите момичета също са боси и по бикини, което е практично и удобно.
  И с боси пръсти момичето насочва 107-милиметров пистолет към Пантерата.
  Изстрелва изстрел ... Танкът на Хитлер, след като получи тежък снаряд, светва.
  Смъртоносно съветско оръжие, не може да се каже, че е слабо.
  Елизабет казва с усмивка:
  - Колосален комунизъм!
  Екатерина също стреля с боси пръсти. Тя е момиче, което се отличава с експлозивна смес от насилие и красота.
  Удря "тигъра" и казва:
  - Това наистина е нашата мечта, ще има красота!
  Води огън с боси пръсти и Елена. Удря леко немско самоходно оръдие "Хънтър" и изскърца:
  - Слава на ерата на комунизма и Сталин!
  И сега Евфрасия също стреля по врага. Прави това с помощта на боси пръсти и много точно. Поразен е "Тигър"-2, който е почти невъзможно да се вземе в челото, а пистолетът му е опасен. И воинът казва:
  - Враговете ни не могат да ни разбият...
  Тук можете да видите "Лъва" напред. Неговият пистолет е по-опасен от "Тигър"-2, поради по-големия калибър. Челната броня на "Лъва", приблизително сравнима по корпус с "Кралски тигър", а челото на кулата е още по-защитено с дебелина 240 мм.
  "Лъвът" е малко по-добър и защитата на страните е 100 милиметра под наклони. Този танк като цяло може да бъде доста добър, но по-ниската скорострелност на оръдието и голямото му тегло го правят не твърде бърз. Въпреки че скоростта с двигател от 1000 конски сили е доста задоволителна.
  Двигателят KV-3 е с мощност 850 конски сили. На тази планета той е по-добър от остарелия модел Тигър-2.
  Елизабет разбира, че "лъвът" не може да бъде прободен в челото и предлага на момичетата:
  - Хайде да се приближим и да се качим!
  Ефрасиня отбеляза сериозно:
  - Ще ни удари! Пистолетът му е силен!
  Елена предложи, тропайки с голата си пета по метала:
  - Или може би се опитайте да победите багажника му?
  Елизабет се усъмни:
  - От такава дистанция, толкова точно да удариш?
  Катрин се изкикоти и отбеляза:
  Всичко е невъзможно...
  Елена предложи:
  - Имам идея!
  В този момент Лъвът стреля по тях. Снарядът прелетя само на два метра вляво и разрохка почвата.
  Елена се засмя и свали сутиена си. Аленото й зърно блестеше в мътните светлини на резервоара. Какъв красив гръден кош има момичето. И така момичетата насочваха пистолета с боси пръсти. Голите крака на момичетата вкараха снаряда. И тогава ягодовото зърно на голата гърда дръпна спусъка.
  Снарядът избухна и...
  Момичетата извикаха в хор:
  - Това е секс!
  Точно поражение в цевта на страхотния танк "Лъв". И германецът загуби феноменалната си сила.
  И момичетата се смеят...
  Следващият удар бе на Екатерина, и то много точен. Нейната цел беше Т-4. Резервоарът е остарял, но много масивен. Макар и доста слаб, за да пробие KV-3 - кола с прилична предна защита.
  Момичетата запяха в един глас:
  - Родината ни е силна - тя пази света!
  Такива тук смазват всички воини. Те съдържат висшия ред и същността на решаването на проблемите на СССР.
  Германски момичета се бият в небето. Албина и Алвина.
  Те свалят съветски самолети. Момичетата са почти голи, по едни бикини и боси. Въздушните оръдия са насочени към врага.
  Албина събаря съветска кола и скърца:
  - Това е шок според нас!
  Алвина също отрязва съветския Як и добавя:
  За славата на нашата империя!
  И воините по едно време също се биеха и се биеха с врага. И обичат да измъчват хората.
  Тук комсомолският член е бил измъчван. Съблеченото и голо момиче било бито с камшик. Тогава босите крака на комсомолеца бяха изгорени с нажежен прът. И трябва да кажа, че им хареса.
  Тогава счупиха пръстите на краката на момичето. И най-шикозното мъчение, подпалете лоното на Венера с факла. И момичето загубило съзнание от болковия шок.
  Албина обаче не се успокои и на това. Тя доближи факлата до голите гърди на момичето. И го изпържи. Тогава тя отряза и изяде крехкото месо, като възкликна:
  - Колко вкусно!
  Алвина изпържи другото зърно с пламък и отбеляза:
  - Да, страхотно е!
  И немските момичета много го харесаха.
  Но не всички същества са такива. Тук Анастасия Ведмакова и Акулина Орлова се бият в небето срещу немски лешояди.
  И показват своите умения и мъдрост.
  Момичетата, разбира се, се бият боси и по бикини. И донесе дарове на смъртта на врага.
  И пеят на себе си;
  - Слава на страната на комунизма,
  Ленин ни вдъхнови да се борим...
  Счупен хребет познай фашизма
  Да изградим нов свят!
  Анастасия стреля по врага с боси пръсти, свали немски самолет и извика:
  - За червения комунизъм!
  Акулина Орлова ловко удари врага с боси крака, отряза го и излая:
  - За победата на руския дух!
  И момичетата изръмжаха в хор:
  - За Родината и Сталин!
  Това е толкова тежка битка, която се води по целия фронт.
  Германците определено са силни. И те се движат, макар и бавно, но с големи щети.
  Момичетата се бият в пехотата ...
  Близо до Гродно Аленка и нейният екип срещат фашистките орди.
  Комсомолка само по бикини.
  Тук Аленка изстрелва от картечница, отрязвайки нацистите и нокаутирайки цяла линия бойци.
  Тогава той казва:
  - Слава на Русия!
  Анюта също стреля по врага. Прави това много добре и ясно. И съсече нацистите. След това хвърля граната с боси пръсти, разбивайки танка на нацистите и изписква:
  - За светата Рус!
  Аллах стреля и по враговете. Прави го много спретнато. С гола пета той хвърля подарък на смъртта, като го прави майсторски. Червенокосият Фриц чука и изкрещява:
  -За времето на комунизма!
  Мария също стреля по врага. Коси нацистите, което го прави изключително агресивен и скърца:
  - За Русия, нашата майка!
  И с боси пръсти пак ще хвърли граната. Германският танк, след като е получил повреда, се преобръща ... И бойният комплект е разкъсан.
  Маруся, смазвайки нацистите. И с босите си пети тя хвърли цял куп гранати и издаде:
  - За великата Родина!
  Такива момичета тук, просто колосални бойци. Така всички се изтребват подред.
  Ето бойната петица. И колко много фашисти прет. И черни воини участват в офанзивата. Трябва да кажа, че са изключително борбени момчета.
  Но техните руски момичета косят без церемонии.
  Красив батальон, когато воините са почти голи. И толкова загорял, шоколадов.
  А в небето можете да видите мощни немски коли Yu-288. Те хвърлиха бомби върху съветските позиции, смазвайки врага. И действат с голяма отдаденост.
  Ева, хвърляща бомби, натискайки голата си кръгла пета върху педала. Хвърлят подаръци по съветските градове, реве:
  - Третият райх е непобедим!
  Агата се съгласи с това, бълвайки дарове на унищожение:
  - Вече разбихме всичките си врагове!
  . ГЛАВА 1
  Германските войски все пак успяват да превземат Брест и Гродно и да отрежат Бялистокския издатък. Те напредват до линията Сталин близо до Минск.
  Боевете бяха ожесточени. На юг нацистите обграждат съветските войски на Лвовския перваз.
  Червената армия се оттегли към Житомир и Виница. На юг румънците и германците се приближиха до Одеса.
  Молдова беше превзета. На юг турците и германците превземат Батуми и обграждат Ереван. Така че тук ситуацията е трудна. Японците окупираха по-голямата част от Монголия и се вклиниха в Приморието. Те доминират над морето. Войските кацнаха в Камчатка.
  Като цяло СССР трябва да отвръща на удара с превъзхождащи сили. А врагът е силен.
  Германците наближиха Мурманск, но бяха спрени там. Финландците също бяха забавени, но успяха да превземат Виборг. Ситуацията стана напрегната.
  Като цяло фашистите все още не са постигнали огромно мнозинство и решителни успехи.
  Но войната на изтощение не предвещава нищо добро за СССР. Почти целият свят беше против него. Тук Аржентина, Бразилия, Венецуела обявиха война на СССР. Както и Чили и някои по-малки страни.
  Сталин беше в капан...
  През август германците преместиха удара си на север и успяха да превземат почти цялата Балтика, с изключение на Талин, който се защитаваше героично. Боевете се разгръщат близо до Нарва. По-нататък нацистите се натъкнаха на отбранителната линия на Псков. И тогава успяха да превземат Псков в началото на септември ... Минск също беше обкръжен, но се биеше тежко в блокадата. Германците напредваха бавно, но сигурно.
  Виница падна ... В началото на октомври трябваше да бъде превзет Житомир и германците стигнаха до Днепър. Оказа се на сушата, Одеса отсече, но все още се задържа.
  До края на октомври германците достигат Березина и Днепър. Киев беше атакуван. Имаше временна пауза поради кални свлачища ... Японците обкръжиха Владивосток и отчаяно се опитаха да го превземат.
  Истинска война се разигра...
  Момичетата се биеха за Владивосток. Въпреки факта, че вече е късна есен и по-студено, воините се бият боси и по бикини.
  И се показват много готино ...
  Наташа е точно там и нейният героизъм е невероятен.
  Момичето стреля по японците от картечница и хвърля гранати с боси пръсти.
  Докато тя пее:
  - Силата на нашия враг все още не знае,
  Те не използваха цялата си сила ...
  Нападат се бебета, жени,
  Така или иначе ще убия чакалите!
  Зоя също хвърля граната с бос крак. Обръща японския танк и изсъска агресивно:
  - Ще избием всички самураи и ще защитим Русия!
  Момичето е много раздразнено, че Япония веднъж победи Русия. Това е може би най-срамното от всички поражения на царската империя. Но как може да се случи това?
  Зоя направи завой, покоси редицата самураи и изкрещя:
  - Няма да се поддадем на враговете!
  Августин, стреляйки по опонентите си и използвайки босите си пръсти, за да хвърля дискове, се съгласи:
  - Не! Никога няма да се предам!
  И червената й глава кимна, а косата й сякаш пламтеше от топлина.
  Но в офанзива Светлана. Тя е толкова борбена дама. Стреля по самураи с точността на снайперист. И ги удря с невероятна точност. И тогава босият й крак отново хвърля смъртоносна граната.
  Момичето крещи:
  - За Майка Рус!
  И отново нанася точен удар. И мъртвите противници падат.
  Ето кои момичета няма да пуснат.
  И ето Алис и Анджелика, които заедно се бият с японците, които кацнаха на Камчатка.
  Вече заваля сняг и момичетата тичат боси. Те оставят грациозни, изсечени следи. Това е много красиво. И искам, гледайки такова украшение, да дръпна развълнуваното си съвършенство.
  Алис стреля по врага и удря жълти лица и писъци:
  Никой няма да ни спре, никой няма да ни победи!
  Анджелика взе и хвърли граната с боси пръсти, разкъса маса японци и изписка:
  - За велик комунизъм!
  Жените воини се оказаха изключително хрътки. Така унищожават враговете си.
  Алис стреля от всички картечници. И реве:
  - Комунизъм! Комунизъм! До гроба на фашизма!
  Анджелика също е момиче на червено, хрътка и готина. Вършат тези японци без слабост и жал.
  И пищи, хвърляйки гранати с боси пръсти:
  - Комунизъм! Комунизъм! Ще има нов реваншизъм!
  Воините са много възхитени за тяхната смелост ...
  Вече е зима... Германците преминаха в отбрана. Те не бързат, защото няма за къде. А Хитлер дори се радва да протака войната. Той все още е сравнително млад и какво да прави след залавянето на СССР? Възможно ли е да атакуваме Япония?
  Във всеки случай германците заеха отбранителни позиции. И те отразяват опитите на Червената армия да настъпи. И задръжте предната част.
  Сталин няма много сили и спира. И германците са горе-долу готови за зимата. Имат достатъчно топли дрехи.
  И отразяват дивата атака. И те се бият като бронирана мощ с колосална сила.
  През четиридесет и четвъртата година германците в поредицата имат нови реактивни самолети - стоманени лешояди. Хитлер разчита на тях. Особено на ME-262 и AR-180. И това са много силни машини. И те са способни да разбият Червената армия.
  В масово производство "Пантера" -2 и "Тигър" -2 с по-мощен двигател от 1000 конски сили. Но "Лъвът" -2 стана по-успешен перфектен модел. В него германците прилагат новаторска идея за танкостроене - поставят трансмисията и двигателя заедно пред танка, а купола е изместен назад. От това разположението беше уплътнено и височината на резервоара намаля поради спестяванията на вала на кеди. Интересно решение беше разположението на скоростната кутия върху самия двигател и напречната трансмисия. Корпусът на танка "Лев" -2 е станал много по-нисък, а кулата е по-малка и по-тясна. Намаляването на височината на резервоара позволи да се намали теглото на превозното средство до задоволителни 75 тона и да се повиши дебелината на страните до 150 mm под наклони, а челото на кулата до 250 mm, страните на кула 160 мм под наклони. Челото на корпуса беше с дебелина 200 мм в горната част при ъгъл на наклон 45 градуса, а в дъното при 150 мм. Така "Лъв" -2 се появи с много добро ниво на защита. И страхотен контратанк.
  Тази машина задоволи германското командване. И пробивният танк се оказа ефективен.
  Германците започнаха офанзива, в центъра, заобикаляйки Днепър. Стреляха и бомбардираха много. За пробива бяха съсредоточени много оръдия, включително ракетна артилерия и газови установки.
  Фюрерът заповяда: да се вземе Москва в стоманени клещи. В същото време японците също се активизираха. Ползваха лицензни Пантери, които бяха горе-долу сносни танкове.
  Имаше някои промени и в СССР. По-специално, производството на свръхтежки HF беше ограничено. Вместо това те разчитаха на Т-34-85. Тоест стария танк, но с по-голяма кула и по-мощно оръдие. Само KV-3 все още не е свален от производство. Все още беше необходим този танк с оръдие, което пробиваше добре бронята. Но имаше идея да се разработи ИС за военни операции и по-практичен с по-тясна кула. Но този танк се появи малко по-късно, отколкото в реалната история. Докато преодолява инерцията на ВЧ. IS-1 е оборудван с 85 mm оръдие и се различава малко от T-34-85. Той трябваше да направи IS-2 по-мощен. Но въоръжението на този танк все още беше 107-милиметрово оръдие. Новият танк беше по-лек от KV-3 и по-компактен с двигател с мощност 520 конски сили.
  Въпреки това имаше идея да се инсталира по-мощно 122-мм оръдие. Но това намали скоростта на огън и доставката на снаряди. СССР се нуждаеше от унищожител на танкове, а не от танк за пробив. Отбранителният характер на войната наложи други задачи. Така че развитието на IS-3 продължаваше. За тази машина се подготвяше оръдие със същия калибър 107 мм, но с по-голяма дължина на цевта, за да се повиши началната скорост на снаряда до хиляда метра в секунда.
  Така че строителството на танкове само частично повтори истинската история. И германците бяха разочаровани от Maus и също се опитаха да не правят колите твърде тежки.
  Планирано е Panther-3 да бъде по-лесна за производство, по-мобилна и по-добре защитена от Panther-2, без значително увеличаване на теглото.
  А "Лев" -2 като цяло е предназначен за военните и досега не е планирано да се модернизира специално, освен инсталирането на по-мощен двигател с компресор.
  Битките показаха, че Фриц са силни. И авиацията им напира. От самолетите с витло TA-152 се оказа много успешен модел. Новият ME-309 също не беше лош, въпреки че тази машина не оправда всички очаквания, но нейното мощно въоръжение и висока скорост, разбира се, бяха плюс.
  Появата на съветския Як-3 в серията се забави поради липсата на висококачествен дуралуминий. LAGG-5 вече беше остарял по време на появата си. И едва сега започна да се развива. А МИГ-3 се оказа несполучлив модел.
  Така че няма какво да покрива германците в небето. Само Ил-2 се показа сравнително добре, но тази машина все още претърпя твърде много загуби и беше незначителна по отношение на летателните характеристики. PE-2 не се оправда твърде много и беше труден за управление. В небето, разбира се, СССР имаше проблеми. И досега не са успели да решат. Як-1 стана най-масовият изтребител, който беше опростен в производството и двигателят беше усилен.
  Досега се наблягаше на количеството и особено не преди разработването на нови модели.
  Така че в небето нацистите са по-силни като количество и качество и бомбардират където искат, плюс японците са вилнеещи.
  Германците също получиха американски B-29, по-модерни превозни средства с дванадесет картечници и висока скорост. И Ю-488 също е по-напреднал и със скорост от 700 километра в час. По-бързи са от американските заради по-малката площ на крилото, носят много бомби и най-мощните двигатели. А има и реактивни бомбардировачи "Арадо", които нямат равни по скорост и летателни характеристики.
  Така че германците издигнаха небето и се преместиха на сушата. Смоленск вече падна и СССР е много стегнат.
  Тогава на помощ им се притекъл Олег Рибаченко с екипа си и десант от другари.
  Олег Рибаченко, посичайки нацистите с мечове, изрева и пехота, и танкове:
  - Никога не се отказвай!
  И от бос крак на момчето излетя остър диск!
  Маргарита, смазвайки опонентите си, оголвайки зъби, изсумтя:
  - Има място за подвиг в света!
  И от босите крака на момичето се пръснаха отровни игли, удряйки нацистите и техните самолети и танкове.
  Наташа също хвърли босите си пръсти, убийствено и извика:
  Никога няма да забравим и никога няма да простим.
  И сабите й минаха през фашистите в мелницата.
  Зоя, нарязвайки враговете, изписка:
  - За нова поръчка!
  И нови игли се пръснаха от босите й крака. И какво е в очите, какво е в гърлото на нацистките войници и самолети.
  Да, беше ясно, че воините се вълнуваха и беснееха.
  Августин, посичайки бели войници и танкове, изписка:
  - Нашата желязна воля!
  И от босите й крака лети нов, смъртоносен дар. И падат такни и бели бойци.
  Светлана сече на мелничаря, мечовете й са като мълния.
  Нацистите падат като снопи.
  Момичето хвърля игли с боси крака и скърца:
  - Защото Майка Русия ще победи!
  Олег Рибаченко настъпва срещу нацистите. Момче Терминатор, което нарязва кафяви войски.
  И в същото време пръстите на босите крака на момчето изхвърлят игли с отрова, разкъсват стволове и свалят самолети.
  Момчето изрева:
  - Слава на бъдещата Рус!
  И в движение реже главата и муцуната на всеки.
  Маргарита също смазва противниците.
  Босите й крака се клатят. Нацистите умират в големи количества. Воинът крещи:
  - За нови граници!
  И тогава момичето ще вземе и ще отреже ...
  Масата от трупове на фашистки войници.
  Но Наташа е в офанзива. Посича нацистите заедно с танковете и пее:
  - Рус е велика и лъчезарна,
  Аз съм много странно момиче!
  И от босите й крака хвърчат дискове. Кой е видял гърлата на нацистите. Да, това е момиче.
  Зоя е в офанзива. Нарязване на кафяви войници с две ръце. Изплюване от туба. И хвърля смъртоносни игли с боси пръсти - сваля танкове и самолети.
  И в същото време пее на себе си:
  - О, тъпачка да тръгваме,
  О, любимата ми ще отиде!
  Августина, изсичайки нацистите и унищожавайки кафявите войници, крещи:
  - Всички рошави и в кожа на животно,
  С бухалка се втурна към ОМОН!
  И с боси пръсти той ще се стрелне срещу врага, нещо, което ще убие слон и още повече танк.
  И тогава изскърца:
  - Вълци!
  Светлана в офанзива. Съкращава, порязва нацистите. С боси крака той хвърля върху тях подаръци на смъртта.
  Управлява мелница с мечове.
  Тя смачка много бойци и писъци:
  - Идва голяма победа!
  И отново момичето е в диво движение.
  А босите й крака изстрелват смъртоносни игли, унищожавайки танкове и самолети.
  Олег Рибаченко скочи. Момчето се завъртя в салто. Наряза много от нацистите в скока.
  Хвърли иглите с голи пръсти и избълбука:
  - Бъди известен с моята красива смелост!
  И отново момчето е в битка.
  Маргарита преминава в настъпление. Раздробява всички врагове подред. Мечовете й са по-здрави от остриетата на вятърни мелници. И боси хвърлят дарове на смъртта, горят танкове и самолети.
  Момичето е в офанзива. Унищожава кафявите воини без церемония.
  И подскача от време на време, и се извива!
  И от нея летят дарове на унищожение.
  И самите нацисти падат мъртви. И се натрупват цели могили от трупове.
  Маргарита изписква:
  - Аз съм американски каубой!
  И отново босите й крака хвърлиха иглата.
  И след това още дузина игли!
  Наташа в офанзива също е много готина.
  И хвърля с боси крака, и плюе от сламка.
  И крещи с пълно гърло:
  - Аз съм искряща смърт! Всичко, което трябва да направите, е да умрете!
  И отново красота в движение.
  Зоя щурмува блокада от нацистки трупове. И бумерангите на разрушението също летят от босите й крака.
  А кафявите воини продължават да падат и падат.
  Зоя крещи:
  - Босо момиче, ще спечелиш!
  И дузина игли летят от голата пета на момичето. Които директно в гърлото на нацистите ровят.
  Те падат мъртви.
  Или по-скоро напълно мъртъв.
  Августин в настъпление. Смазва кафявите войски. Мечовете й се носят в две ръце. И тя е толкова велик войн.
  Торнадо помита фашистките войски.
  Момиче с червена коса реве:
  - Бъдещето е скрито! Но ще бъде победоносно!
  И в офанзива красавица с огнена коса.
  Августин реве в див екстаз:
  - Боговете на войната ще разкъсат всичко!
  И воинът в настъпление.
  И босите й крака хвърлят много остри, отровни игли.
  Светлана в битка И толкова искрящи и борбени. Голите й крака изхвърлят толкова много смъртоносни неща. Не мъж, а смърт с руса коса.
  Но ако се счупи, тогава не можете да го спрете.
  Светлана пее:
  - Животът няма да бъде мед,
  Този скок в кръгъл танц!
  Нека мечтата се сбъдне -
  Красотата превръща човека в роб!
  А в движението на босото момиче има все повече ярост.
  Олег в офанзивата ускорява всичко. Момчето бие нацистите.
  Босите му крака хвърлят остри игли - разкъсват танкове и самолети.
  Младият войн изписква:
  - Лудата империя ще разкъса всички!
  И отново момчето е в движение.
  Маргарита е бурно момиче в своята дейност. И бие враговете.
  Тук тя изстреля с бос крак грахово зърно с експлозиви. Тя ще избухне и веднага ще бъдат изхвърлени сто нацисти и десет танка.
  Момичето крещи:
  - Така или иначе победата ще дойде при нас!
  И ще пусне мелницата с мечове - дулата на танковете летят в различни посоки.
  Наташа ускори движенията си. Момичето посича кафявите воини. И докато крещи:
  - Победата очаква империята на Русия.
  И да унищожим нацистите с ускорени темпове.
  Наташа е момиче-терминатор.
  Той не мисли да спира и забавя, а танковете и самолетите се заблуждават.
  Зоя е в офанзива. Нейните мечове сякаш режат месо и метална салата. Момичето крещи с пълно гърло:
  - Нашето спасение е в сила!
  И боси пръсти също хвърлят такива игли.
  И маса хора с пробити гърла, лежащи наоколо в купища трупове, както и разбити танкове и свалени самолети.
  Августин е лудо момиче. И мачка всички като робот от хиперплазма.
  Вече е разбил не сто нацисти. Но всичко набира скорост. А воинът все още реве.
  - Аз съм непобедим! Най-готините на света!
  И отново красотата в атаката.
  И от босите й пръсти изхвърча грахово зърно. И триста нацисти и дузина танкове бяха разкъсани от мощна експлозия.
  Августин пее:
  - Няма да посмеете да заграбите земята ни!
  Светлана също е в настъпление. И не дава нито грам отдих. Диво момиче Терминатор.
  И той сече враговете и унищожава нацистите. И масата от кафяви бойци вече е паднала в канавката и покрай пътищата.
  Шестимата бяха бесни. Направи див бой.
  Олег Рибаченко се завръща в игра. И той напредва, размахвайки и двата меча. А момчето терминатор управлява мелницата. Мъртвите нацисти падат.
  Маса от трупове. Цели планини от окървавени тела.
  Момчето писател напомня за една дива стратегия. Където също конете и хората са се смесили заедно.
  Олег Рибаченко изписква:
  - Горко от ума!
  И ще има много пари!
  И момчето терминатор в новото движение. И босите му крака ще вземат нещо и ще го хвърлят.
  Момчето гений изрева:
  - Майсторски клас и фирма "Adidas"!
  Много готино шоу се оказа готино. И колко убити нацисти. И най-много от най-големите убиха кафявите бойци.
  И в главата на момчето се заформи стихотворение и той продължи да сече нацистите, пишейки в движение;
  Величието на Отечеството над планетата,
  Която като факла гори...
  И героичните дела се пеят,
  А нашето приятелство е здрав монолит!
  
  Нека моята свята земя бъде прославена,
  Вие сте в буря от гръмотевични бури и пламък на победи ...
  Един в света, мислиш така...
  Няма те вече на този свят!
  
  Ще изградим комунизъм, ако трябва,
  И много скоро ще летим до Марс ...
  Разсейте ордите на подлия фашизъм -
  И ще е просто най-висок клас!
  
  Отечеството свети и страда,
  Но вярвам, че скоро ще дойде светла епоха ...
  Победата ще бъде в сияен май,
  И смело ще тръгнем на поход!
  
  Няма по-красива родина от Русия,
  Свети като ярка звезда...
  Тук звездите напояваха небето в кадифе -
  Една голяма мечта се сбъдна!
  
  Когато се обединихме като пионери,
  Заклех се във вярна клетва...
  Така че в света всеки е жив пример,
  Че Родината е велик идеал!
  
  Русия, ти си страната на светия свят,
  Способен да завладее вселената...
  В името на рода на светлия идол,
  Да, подлият хищник ще се превърне в игра!
  
  Страната на Отечеството е бурен светец,
  В него Исус Светият Господ...
  И златната Лада Богородица -
  Дарете младост, щастие и любов!
  
  Обичаш ли Свагор със смело сърце,
  Кой ни даде силен меч на руснаците ...
  И Лада ще отвори вратата към небето,
  За да не умре човек от раз!
  
  За нас ще дойде такъв велик рай,
  Вселената цъфти като бурна градина...
  Bulk е спрян, порочен див,
  И врагът на Русия е хвърлен в ада!
  
  Нашата родина е такава поничка,
  Боря се за нейния пионер...
  С много приятели в снега боси,
  Но момчето пееше само в студа!
  
  Тук "Тигърът" удари, шегуващи се гранати,
  Пантера, изтрита като тебешир с ластик ...
  Стрелям точно от картечница,
  Погледът ми е млад и винаги остър!
  
  Никой няма да ме изостави, повярвай ми
  Ние, руските жребци, не можем да обуздаем ...
  И Белият бог ще управлява на трона -
  И победете храбрата армия на Русия!
  
  Ще направим страната си по-красива
  Тя е като най-великолепния цвят на света ...
  Служете на рицарите на светата Русия,
  И истината и успехът ще бъдат мечти!
  
  Но фашистите яростно напредват,
  Вземете поне Калуга и Москва ...
  Изглеждаше, че злият Каин триумфира,
  Но Бог каза: Аз ще донеса спасение!
  
  За слава на нашата майка Русия,
  Нека има мир, ред, чистота...
  И новият крал ще се превърне в голяма мисия,
  Трябва да почитаме славянския Христос!
  
  В името на Слънцето и звездата на Сварог,
  Ще защитим руския световен ред...
  Звезден път ни чака
  И златокрилият ангел херувим!
  
  Нека скоро има щастие във Вселената,
  Да обединим Отечеството здраво във вековете...
  И небето и земята са в суверенитет,
  И ще има истинска мечта в Лада!
  
  Да, аз съм пионер, заедно с комсомолец,
  Бори се, за да защити тази Москва...
  И аз съм толкова умно момче, повярвай ми,
  Че дори "Лъв" да свири, ще разбия!
  
  Момичета тичат боси в снега
  Токчетата проблясват с цвета на беляци...
  Ти си моята майка Лада, като свята светлина,
  И аз съм орел, а не жалко врабче!
  
  Затова казвам смело, агресивно -
  Бог не е осакатен и ще дойде с меч...
  И направи Русия много силна,
  Ние ще разбием противника на чипове!
  
  Тук Русия е много свята,
  Така че това е сбъдната мечта...
  В името на нашата войнишка армия,
  Момичетата ще бъдат с най-висока красота!
  
  Няма да се огънем под петата на нацизма,
  И смело ще победим Вермахта ...
  И колко цинизъм имаше врагът,
  Но този изпит ще минем на пет!
  
  В Русия ще има космос и квазари,
  Играейки галактики, ние ще завладеем ...
  Ние нанасяме удари, смазвайки всички удари -
  И ще има нов огнен свят!
  
  Науката ще възкреси всички, вярвам, че падналите,
  Покойникът също знае, че ще живее ...
  Биехме се в ръкопашен бой,
  А сега унищожи всички с хиперплазма!
  
  Вселената ще изригне като ураган
  И вселената в щастие завинаги ...
  Ще бъдем млади и вечно пияни,
  Всяка сбъдната мечта!
  СКОБЕЛЕВ СУПЕРГЕНЕРАЛИСИМО
  Тук всъщност Михаил Скобелев беше командир с голям талант, не отстъпващ на Суворов. И той се отвори още по-рано, ставайки армейски генерал на трийсет и шест години. И така смъртта му от отрова доведе до преждевременната загуба на голям военен талант за Русия. Но да кажем, че просто една котка събори чаша отрова с опашката си. И Скобелев оцеля. Как би се развила неговата кариера и съдбата на Русия в бъдеще?
  Александър Трети провежда политика на експанзия в Централна Азия. Разбира се, той също иска да стане завоевател, какъвто е баща му Александър II. Русия, в условията, когато гениалният Скобелев командва войските си, действа много по-решително. И не само превзе южната част на Централна Азия, но и северната част на Афганистан, населена с таджики и узбеки.
  Великобритания се опита да си пробие главата, но беше победена на сушата.
  Страхувайки се да не загубят цяла Индия, британците побързаха да сключат мир с Русия, давайки Афганистан под контрол.
  Скобелев получава званието фелдмаршал. Той се издигна в ранг и слава. Но известно време нямаше война. Михаил Скобелев скучаеше. Александър Трети претърпява злополука и скоро умира. Николай II насочва експанзията си към Далечния изток и Китай. Войните с китайците бяха твърде лесни.
  Но избухналият конфликт с Япония се оказва като манна небесна за вече превъзрастния Скобелев. Най-после имаше шанс да се докаже.
  В морето руският флот отначало действа неуспешно. И след смъртта на адмирал Макаров, японците разтовариха войски и блокираха Порт Артур.
  Но Скобелев действа решително и умело, заобикаля японците, обкръжава войските им и ги унищожава. Тогава той унищожи войските близо до Порт Артур.
  Руската ескадра не претърпя ненужни загуби. И два японски бойни кораба бяха потопени.
  Тогава ескадрилата на Рождественски дойде след дълъг преход. Междувременно Скобелев напълно превзе Корея. И той победи и унищожи всички сухопътни сили на Япония.
  Разбирайки, че и в морето руснаците вече имат предимство, японците поискаха мир.
  Но Николай II решава да завладее Япония. Нещо повече, адмирал Того също загина и Русия в морето се възползва от предимството. Последва десант на амфибия. А гениалният Михаил Скобелев, като показа най-добрите си качества, победи напълно японците и плени императора на Страната на изгряващото слънце.
  Така царска Русия се отървава от заплахата в покрайнините на своята империя и вечната война в Далечния изток. И разбира се това е голям плюс. Император Николай II получава нова титла: Микадо на Япония и нови поданици и земи. И Скобелев продължи войната в Китай. Царска Русия завладява Поднебесната империя.
  Русия, в навечерието на предстоящата война с Германия и Австро-Унгария в не много далечното бъдеще, се нуждаеше от нови поданици и население, за да набира войници. Китай е едновременно територия и човешки ресурс за царската държава. И толкова много победи. Скобелев победи безпроблемно китайците и ги присъедини към Русия. За първи път от времето на Суворов е удостоен със званието генералисимус. И беше връчен първият в историята на Русия орден "Победа", награда по-висока от ордена "Свети Андрей Първозвани". По принцип Скобелев е достатъчно млад, за да доживее Първата световна война. Будьони, например, е живял деветдесет години, а маршал Соколовски като цяло повече от сто години.
  Защо не? И през 1914 г. Германия лекомислено обявява война на царска Русия. А зад нея стоят Австро-Унгария и Турция. Михаил Скобелев за пореден път показа гениалността си. В допълнение към огромен брой пехота, предимно от китайците, Русия също имаше многобройни, леки и евтини, лесни за производство танкове и най-добрите и най-многобройни самолети в света.
  Особено страхотни четиримоторни бомбардировачи "Иля Муромец" и "Святогор".
  И така те нападнаха Германия и Австро-Унгария. Под командването на гениалния Михаил Скобелев. Не дадоха шанс и за два месеца бяха превзети Берлин, Виена и Истанбул.
  Михаил Скобелев се оказа първият командир в историята на човечеството, получил титлата: Супергенералисимус, и първият в историята на Русия, който получи орден на Исус Христос, по-висок от Свети Андрей Първозвани.
  Така Михаил Скобелев става най-титулуваният командир в историята на планетата Земя, Негово Светлост Княз и Херцог. И е прекрасно и готино. Човекът се оказа изключителен.
  Русия печели власт, като превзема земите на германците по Одер, както и цялата Османска империя и почти цяла Австро-Унгария.
  Така Михаил Скобелев достига голяма висота. И надмина Наполеон и Суворов. През 1917 г. този най-велик гений умира и е погребан в специален мавзолей като фараон.
  Царска Русия стана велика империя... Известно време имаше период на изграждане и стабилност. Но избухва депресията от 1929 г. А през януари 1933 г. царската армия обявява война на Съединените щати и започва нахлуване през Аляска.
  Америка и Канада бяха във война с Русия.
  Но руските войски са по-организирани, многобройни и оборудвани с по-добра техника. Америка нямаше шанс. И заедно с Канада го превзеха за осем месеца.
  Така Николай II прибави към себе си славата и земята на Русия.
  Тогава Хитлер анексира Австрия, а Мусолини завладява Етиопия. И започнаха да подготвят нахлуване във Франция. Наследникът Алексей умира през 1937 г. А през 1938 г. самият Николай II умира на седемдесетгодишна възраст. А на трона беше внукът на царя, който нямаше дори шест години.
  Това, разбира се, е проблем за Русия.
  Но по-малкият брат на царя, Михаил Романов, стана регент, когото по-възрастният възстанови в правата на регентството.
  Като цяло Николай II извърши много реформи. Включително узаконяване на полигамията - правото да имаш четири жени. И беше готино.
  Цар Михаил и Хитлер през май 1940 г. започват война с Франция и Великобритания. Мусолини се присъединява към тях.
  Разбира се, Франция, Белгия, Холандия и Великобритания нямаха шанс.
  Русия завладява съюзнически владения в Тихия океан, Азия, Индия, Близкия изток и голяма част от Африка. Германците бързо завладяват Франция, Белгия и Холандия. След това заедно с руския флот акостират във Великобритания и я завладяват. И те успяха да грабнат нещо в Африка, макар и малко. Русия спечели най-много. Италианците загубиха битката в Африка от британците и не спечелиха почти нищо.
  Русия стана още по-силна. Силата й е станала почти неограничена. Но Адолф Хитлер не искаше да се примири с това.
  След смъртта на Михаил през 1949 г. Хитлер напада Русия. Мусолини беше с него, и испанският режим на Франко, и Португалия.
  Но силите бяха неравни. Внукът на цар Николай II, Владимир III, вече беше доста възрастен и умело раздаваше заповеди.
  Хитлер можеше да разчита само на танкове и дискети от серия Е. Но това е много слаба сила. А Русия има огромно предимство в силата и качеството.
  Германците веднага загубиха Африка. Тогава руските войски превземат Италия. Малко по-късно последва щурмът на Берлин и Виена.
  И офанзивата срещу Франция, Испания и Португалия. Всичко вървеше почти в една посока. Руската армия беше много по-голяма и по-организирана от силите на Оста. И техниката й беше перфектна.
  Освен това прехвалените дискотеки, макар и формално неуязвими, също не можеха да стрелят по руските войски. И така те бяха относително лесни за сваляне.
  Така че Хитлер изобщо не е успял. И беше унищожен. Опита се да избяга в Аржентина. Но и там руските войски го настигат. Хванат, Хитлер, бит и обесен...
  Няколко години по-късно царска Русия завладява останалия свят.
  Така цар Владимир III установява световната хегемония на Русия.
  Хората спряха да хабят силите си в битка помежду си. През 1948 г. първият руски космонавт излетя в небето. И през 1955 г. те вече летяха до Луната. И през 1963 г. до Марс. Венера беше под властта на човека през 1964 г. Меркурий след година Последните хора, кацнали на Плутон, са през 1980 г., когато астронавти стъпват на него.
  А през 2020 г. започна първият полет на междузвездна експедиция до Сириус, около която се въртяха планети, годни за човешко обитаване.
  Така един случаен фактор в историята: само една котешка опашка, промени съдбата на човечеството към много по-щастлива. И Русия е особено успешна в това.
  Олег Рибаченко написа цяла поема по този повод;
  Нека великите държави бъдат известни,
  Свята, светла Русия...
  Вие не ходите на хората в измама,
  Цар Николай великият месия!
  
  Не е нужно да го предаваш
  Царете стоят, повярвайте ни от Господ ...
  Руската армия е непобедима,
  В името на слънчевия Сварог!
  
  Ние сме пионерите на рицарите на Земята,
  Момичета, боси момчета...
  В името на слънцето, вярата и мечтите,
  Че скоро ще живеем при комунизъм!
  
  Кралете, разбира се, също могат да победят,
  Но сладко вярвам, че момичетата бият ...
  Въпреки че животът е крехък като копринена нишка,
  Вярата ни не може да умре!
  
  Сладката река се плиска като вълна,
  Тя е обрасла с мъх като кадифе ...
  Ще бъдем в светлината на слънцето векове
  И нещо се откъсва жестоко от веслото!
  
  Никой не може да победи руснаците
  Те са силни и пълни с ярост...
  Огромен рев, мамут е мечка,
  Които изобщо са обречени срещу нас!
  
  Не вярвайте, че Русия е свята завинаги,
  И с нея Уайт е най-мъдрият Бог ...
  Ще дойде, повярвайте ми, парите скоро ще дойдат при нас,
  И ще има най-Всемогъщият Род!
  
  Врагът не знае нашата сила,
  Умеем да преодоляваме пожари...
  И ние ще го победим като чудовище в пени,
  Че врагът може само да убива!
  
  Величието на безграничната мечта,
  Тя е красива като слънцето...
  Душевни импулси с удивителна красота,
  Нека не скърбим само напразно!
  
  Който е срещу нас ще бъде бит,
  Русия е мощен юмрук...
  Врагът е напълно победен,
  И получи кокалчетата в цент!
  
  Руснаците са пълни с могъща сила,
  Те са като пълноводна река...
  Бройте всички наши рицари като орли,
  И святата Рус е с нас завинаги!
  
  Е, момчето ще се биеш ли,
  В ръцете ти блести най-острия меч...
  И ако имате нужда от руски кръстове,
  Способен да изгори всички врагове с напалм!
  
  Имаме сила, имаме и знаем мъжество
  Всички ние сме в състояние да създадем и свържем...
  Православният ни цар с руската Лада,
  Всеки ще бъде разбит от зъл крадец!
  
  Момичетата обичат да се бият като тигри
  Тичат боси през снега...
  Не е нужно да вярваме на подлите игри,
  И по-добре да ударим с юмрук гадовете!
  
  В Русия има много момичета,
  Петите им блестят - огледала...
  Но ние ще отмъстим на врага,
  И славата ще бъде с нас завинаги!
  
  Мечтаем за нови победи,
  Да победиш врагове на шега...
  Ние сме най-големите орли
  Ордите няма да могат да ни завладеят!
  
  Както ще бъде, вярвам, че скоро ще бъде добре,
  Когато счупим гърба на Хитлер...
  За руснаците няма да стане по-трудно,
  Ето един подвиг на героизма, знайте, той е прославен!
  
  Колко хубаво ще е да живееш в Русия,
  В него великият руски цар Николай ...
  И хищникът скоро ще се превърне в игра,
  За това се борете и дерзайте!
  
  Нека минат хиляда поколения
  Няма да забравим подвизите на царя ...
  Победите отвориха безкрайна сметка,
  Алената зора блести ярко!
  
  Нека нашата Русия стане такава страна,
  В коя светлина и руска земя ...
  И ни се дава толкова много от семейството,
  Всички хора са приятелско семейство!
  
  Сварог ще дойде и ще възкреси мъртвите,
  Враговете на Русия ще бъдат притиснати в рога на овен ...
  И ще издигнем много силен щит,
  И всеки ще има прекрасен живот!
  
  АМЕРИКА АЛТЕРНАТИВА
  Америка често е упреквана, че твърде много е угаждала на Хитлер и не е влизала във войната, докато самите нацисти не са я обявили. Да, и японците внезапно нападнаха. Но тогава се случи така, че Америка го взе и сама влезе във войната. Обявявайки това на 20 април 1941 г., като рождения ден на Хитлер. И какво? Не влезе ли Обама във война с ИДИЛ в реалната история, без да чака терористични атаки срещу САЩ? А Буш-младши по принцип извърши агресия срещу Ирак, нападайки пръв. Във всеки случай Хитлер е имал достатъчно грехове, за да му обявят война САЩ. Да, и Рузвелт, след като отиде на трети мандат, но в лошо здраве, мечтаеше за военна слава. Накратко, различен ход на историята. Америка първа влезе във войната с Третия райх. И разбира се промени много.
  На първо място, Хитлер, воювайки с Югославия, вече изпитваше колебание с плана Барбароса. Ще закъснее ли нападението срещу СССР и ще успеят ли германците да победят преди зимата? И още повече, че есента се размразява?
  Второ, не е ли опасно да се отваря втори фронт, след като вие не само Великобритания, но и могъщите САЩ в тила? И това е не само голямо население, но и първата икономика в света.
  И наистина ли СССР е толкова слаб? Или може би руснаците ще успеят да победят Вермахта, както вече победиха Наполеон.
  По време на парада в Москва на 1 май 1941 г. германските представители, поканени от Сталин, виждат новите танкове. По-специално КВ-2 със 152-милиметрови оръдия, чудовищен калибър за танк, Т-34, верижни БТ и много самолети.
  Те докладваха това на Хитлер подробно. И това желание да се атакува СССР отслабна. Освен това, притежавайки развита интуиция, Хитлер усеща, че тоталитарният СССР е много по-силен и опасен противник, именно поради своя тоталитаризъм, отколкото западните демокрации и особено САЩ.
  Така се роди идеята: ако отидем в Русия, тогава с ресурсите на британските колонии и покоряване на индустриалната мощ на Америка.
  Имаше, разбира се, риск Сталин да атакува и да удари в тила. Но СССР и Германия имат пакт за ненападение, а САЩ и Великобритания вече са във война.
  Освен това Хитлер, притежаващ животински инстинкт, е предвидил, че Сталин няма да атакува без причина. И реших - да бия враговете на части и да не отварям втори фронт. Напротив, това ще накара самата Япония да започне нов удар срещу врага.
  Хитлер превзе Крит, както беше в реалната история. И тогава той започна да прехвърля войски в Африка, укрепвайки Ромел. И това беше силен ход.
  Но не е много лесно да преместите войски, когато ситуацията е в морето и сте притиснати от Малта.
  Но през август 1941 г. нацистите побеждават Малта и стоварват войски там. И беше страхотен ход. И доста ефикасно.
  Обаче не се получи съвсем. Въпреки че има постижения. Ромел получава допълнителни четири бронирани дивизии и три моторизирани. И завладя Толбук.
  И започна голямо настъпление в Египет. Разви се много силно и последователно.
  След превземането на Александрия четири момичета от екипажа на Герда се возеха в танк и разговаряха.
  Герда е блондинка в бикини, първата се натъкна на Магда;
  - Ако го погледнете, трудно е да разберете защо толкова много хора вярват в такава дива и антинаучна книга като Библията.
  Магда изписка уплашено, барабанейки с бос крак по бронята:
  - Защо антинаучен?
  Герда с готовност обясни:
  - Ето защо! По-специално, креационистите много обичат да се придържат към фразата в книгата на Йов, че Бог е обесил Земята на нищо. И когато в същата книга на Йов се казва, че небесата имат твърдост на огледало, тогава вие пренебрегвате тази поговорка!
  Магда отбеляза:
  - Не! Всичко зависи от текста и контекста на цитата!
  Червената Шарлот каза:
  - Това е контекстът и историческият фон. По-специално, в оригинала се казва, че Бог е запечатал Земята с нищо. И да запечатате изражението е все едно да го поправите. И така, фразата за запечатване означава твърда фиксация върху празнотата.
  Кристина добави:
  - Да, и по принцип в Библията пише, че Господ е поставил Земята на здрави основи и тя няма да се тресе вечно.
  Герда добави с усмивка:
  - И Библията говори за краищата на Земята десет пъти. И това също е фигуративен израз.
  Магда разтърси златната си коса и изписка:
  - Може би!
  Герда пееше, оголвайки зъби:
  - Всичко невъзможно е възможно в нашия свят!
  Магда отбеляза, оголвайки зъби:
  - Всичко и всичко е възможно!
  Герда отбеляза:
  - Въобще има една глупост, която внушават християните, че Бог няма нищо общо със злото на планетата Земя. Това обаче е същото, ако императорът каза, че няма нищо общо с грабежа.
  Магда изкрещя:
  - Как е това?
  Шарлот посочи:
  - И така вечното мъчение в ада е жестоко. Представете си, че милиарди хора са измъчвани в адски огън и изгаряния. Изгарянето жив е много болезнено.
  Магда се съгласи.
  Да, боли, но те го заслужават!
  Герда логично отбеляза:
  - Няма светци! И не е задължително човек да е светец! Защото почтеността е скучна!
  Кристина отбеляза:
  - Да, в Откровението на Йоан пише, че нечист човек няма да влезе в Ерусалим. А кой е безгрешен, кой е чист пред Бога?
  Герда отбеляза:
  За това е необходима изкупителната жертва на Исус Христос.
  Магда се изкиска и отбеляза:
  - Да, това е вярно! Разбрахте правилно!
  Герда логично добави:
  - Но в края на краищата хората, като разпнаха Христос, само увеличиха греховете си. Тоест хората са извършили само допълнително престъпление, разпъвайки Божия Син. И на теория не би трябвало Господ да им прости, а въобще да прокълне най-накрая! Не е ли?
  Кристина добави:
  - Да, и раят в християнството не е привлекателен. Това всъщност е златна клетка. Ако изобщо няма грях, това означава толкова строги правила и дисциплина, че Сталинският ГУЛАГ на този фон ще изглежда като санаториум!
  Герда запя с усмивка:
  - И в нашия санаториум, нашия собствен диспансер, е топло, светло и мухите не хапят!
  Шарлот отбеляза с усмивка:
  - Но всъщност критериите за спасение са много размити. Никой в християнството не знае кой ще бъде спасен. Никой не може да бъде сигурен в спасението. И как се спасяват - чрез дела или чрез вяра? Тук също има спорове и много противоречия.
  Магда отговори не твърде уверено:
  - Вяра! А делата са резултат от вяра!
  Герда потупа с бос крак и отбеляза:
  - О добре! Но се казва, че и бесовете вярват и треперят!
  Шарлот отбеляза със смях:
  - Да, те вярват, и те се поклониха на Христос. Така че можем да кажем - Бог и Сатана едновременно!
  Кристина добави през смях:
  Кой е убил повече хора в Библията? Бог или Сатана?
  Магда отговори с въздишка:
  - Това е спорен въпрос. Но ако се прехвърли на друг самолет: кой е спасил повече хора?
  Кристина се засмя и отбеляза:
  - Не е голяма радост да получиш, спасение, заради един стерилен рай, в който няма грях!
  Магда отбеляза:
  - Но е по-добре, отколкото да гориш във вечен огън. Представете си колко боли!
  Герда се съгласи с това:
  - Да, много боли! И е грешно да се измъчват така хора!
  Кристина логично отбеляза:
  - Учението за вечните адски мъки е глупост! Всъщност дори и най-злият враг не бих измъчвал вечно, дори само защото щеше да ми омръзне и нямаше да ми е интересно!
  Шарлот каза ядосано:
  - И въобще що за религия, която учи, че всички хора са животни и кози или овце! Да, такава религия няма право на съществуване!
  Герда ядосано отбеляза, тропайки с бос крак:
  - Може да съм коза, но никога овца!
  Магда се изкиска и отбеляза:
  - И аз не обичам да съм овца!
  Кристина подсвирна.
  - Половина! Всички горе!
  Герда потупа с бос крак и отговори:
  - Всички момичета до върха!
  И момичетата влязоха в битка с британците. Започнаха да ги чупят...
  Магда стреля с оръдие, целяйки го с бос крак, разби английското оръдие и изгука:
  - Не, няма да бъда покорна овца! Предпочитам да съм готино момиче!
  Шарлот отбеляза с усмивка:
  - В Библията има много абсурди. Освен това е много по-добре, че нашият свят се развива по-нататък и ние летим по-високо до звездите, провеждайки космическа експанзия!
  Червенокосото момиче натисна голата си пета на спусъка, изпращайки нов снаряд.
  Германците успяха да победят британските и колониалните войски в Египет без никакви проблеми. Направиха го хладно и енергично. Сега те имат много повече власт от преди. След това талантливият Ромел успя веднага да завладее петролните полета в Ирак и Кувейт, предотвратявайки унищожаването им. И Суецкият канал беше пресечен за миг на око.
  Нацистите получиха както петрол, така и арабски дивизии. След това, без да правят дълга пауза, те превзеха Иран и по-нататък към Индия.
  Япония атакува американците в пристанището на Перу и постига съкрушителна победа там. Освен това самураите успяха да потопят американските самолетоносачи.
  Хитлер не губи време. След строг ултиматум от Франко, той се съгласи да пусне германските войски да отидат в Гибралтар. Нападението беше успешно. Германците използват тежка артилерия и щурмова авиация Ю-87. И победиха Великобритания. След това техните войски започнаха да пристигат в Африка на най-краткото разстояние без никакви проблеми. Първо окупираха Мароко. Ото Скорели залови де Гол. И тогава те дойдоха в Нигерия. През зимата на четиридесет и първа и четиридесет и втора германците окупираха значителна част от Африка.
  Те превзеха и Индия. Те имат значителни ресурси под контрол. Британците отстъпваха на нацистите както по брой и организация, така и по бойния дух на войските. Тези сто и петдесет дивизии, които Хитлер планира да премести срещу СССР, отидоха в Африка и Азия. И това се оказа умен ход.
  Така че нацистите можеха да получат лакомства, преодолявайки много по-слаба съпротива. И теренът не е пречка за нацистите.
  Във Великобритания германците виждат основния враг. И щамповани самолети, и нови видове оръжия. Производството на оборудване нараства бързо, особено с назначаването на новия райхминистър на въоръженията и боеприпасите Шпеер. Този човек беше талантлив и енергичен.
  Четиридесет и втората година минава в бомбардировки над Великобритания и във въздушна и подводна война със Съединените щати. Япония спечели в Мидуей. Този път промяната във времето на войната доведе до факта, че секретните кодове не попаднаха в ръцете на американците. И битката премина много по-успешно за самураите.
  Америка не бомбардира толкова активно Третия райх и нацистите много бързо построиха нови фабрики и използваха робската сила на колонията.
  Африка през четиридесет и втората година най-накрая беше заловена от нацистите.
  И това са както суровини, така и труд.
  Страховете, че Сталин атакува от изток, принудиха Фриц да разработят нови видове оръжия в танкостроенето. През четиридесет и втората година се появи доста успешен "Тигър". Но в Африка е неудобно да го използвате. И също малко по-късно "Пантера".
  Сталин, разбира се, мисли за освободителна кампания срещу Европа. Особено докато Великобритания не падна. Но войната с финландците направи лидера несигурен. И отначало той искаше да завърши двадесет нови механизирани корпуса, което изискваше шестнадесет хиляди от най-новите танкове. През втората половина на четиридесет и първата година са произведени повече от две и половина хиляди от най-новите танкове.
  Серията получи KV-3 с тегло шестдесет и осем тона, а малко по-късно KV-5 с тегло сто тона. През първата половина на четиридесет и втората година са произведени повече от три хиляди нови танка. От всички проекти на KV-4 Сталин избра най-тежкия, тежащ сто и осем тона и сто и осемдесет сантиметра дебела броня на челото.
  Но това не беше достатъчно за лидера. Той нареди формирането на двадесет механизирани корпуса изключително от най-новите средни и тежки танкове, които вече изискваха тридесет и две хиляди превозни средства. И разпръснете остарелите в отделни подразделения. Общият брой на танковите дивизии беше определен на сто и двадесет. Петстотин танка всеки. И по този начин Сталин искаше да доведе общия брой на танковете на СССР до шестдесет хиляди. И едва след това може да се рискува да отиде на пътуване до Европа.
  Но Хитлер също не губи време. В допълнение към "Пантерата" и "Тигър", танкът "Лъв" се появи с Третия райх, който дотогава беше само проект. В реалната история танкът Lion е възпрепятстван да се появи както от липсата на ресурси, така и от тежките бомбардировки на Третия райх. Но този път германците имат по-добри ресурси.
  А най-новото 105-милиметрово оръдие с начална скорост на снаряда 1000 метра в секунда е много добро за борба с тежки съветски танкове.
  Имаше ожесточена въздушна битка за Великобритания. Тук немците произвеждат нови самолети в големи и все по-големи количества. Но техните пилоти станаха основният коз. Тъй като нямаше достатъчно пилоти, жените бяха все повече привлечени от въздушния флот. Пилотите Албина и Алвина, които станаха страхотни асове, станаха особено известни.
  Германците сформираха много чужди дивизии. Техните войски достигат границите на Бирма, където се присъединяват към японците и целият Черен континент е взет под контрол. И строяха фабрики с ускорени темпове.
  Много немски асове придобиха слава, но Марсилия стана най-добрият. През юни 1942 г. той надвишава резултата от сто и петдесет свалени самолета и получава високото отличие на Третия райх: Рицарския кръст на диамантения кръст със сребърни дъбови листа, мечове и диаманти. И половин година по-късно той надмина триста свалени коли, за което получи нова награда: рицарския кръст на железния кръст със златни дъбови листа, мечове и диаманти.
  Германците забележимо добавиха сила. Техните войски водят успешна подводна война.
  Силата на нацистките подводници нараства, както като брой, така и като качество. Имаше и герои. Рудел се отличава с ударна авиация. Потопява английския броненосец Виктория, за което е щедро награден от фюрера.
  Сталин също не седеше със скръстени ръце. СССР увеличи своя потенциал. Третата петилетка беше преизпълнена. И производството се удвои. Сталин изисква в четвъртата петилетка да се запази темпото и да се удвои производството.
  През първата половина на четиридесет и третата година СССР произвежда повече от четири и половина хиляди тежки танка. Особено чрез увеличаване на процента на CV 4 и CV 5.
  Нацистите увеличиха и производството на оръжия. По-специално, "Тигър" -2 се появи преди време. Имаше 88-милиметрово оръдие, което с по-дълга цев можеше да пробие съветските KV от бойно разстояние, но машината не беше толкова тежка, колкото Lion, който тежеше деветдесет тона. И най-важното е, че пистолетът му е по-скорострелен и с голям запас от снаряди.
  Германците притиснаха британците и американците във въздуха. След пораженията в морето Съединените щати отслабват и не могат да бомбардират Третия райх на грешното място. И това позволи на германците да щамповат оръжия по-бързо. По-специално се появи "Маус". Но огромното му тегло от 188 тона затруднява бойното използване. Въпреки че защитата беше на върха от всички ъгли.
  През първата половина на четиридесет и трета година германците увеличиха производството на подводници и потопиха повече кораби, отколкото Великобритания и Съединените щати построиха. И така фюрерът решава, че е дошъл моментът за десант на Великобритания.
  И през август 1943 г. се извършва десантът. Майнщайн го заповяда. Нацистите бяха силни и имаха много силни танкове. ME-309 се бори в небето, което се оказа много опасен самолет. Той има както скорост, така и въоръжение в най-добрия си вид: три 30-милиметрови самолетни оръдия и четири картечници.
  Кацането беше успешно. Американците направиха малко, за да помогнат на британците. Ситуацията се утежнява от факта, че част от Великобритания иска съюз с германците срещу Русия.
  Фриц се приземи от различни посоки, включително част от войските им пристигнаха от Норвегия. Освен това нацистите са използвали подводни танкове по време на десанта и нещо много готино.
  Предателството на някои от британските генерали също помогна на Третия райх да превземе родината за една седмица.
  Така Лондон пада и Чърчил бяга в Канада.
  През втората половина на четиридесет и третата година СССР произвежда повече от пет хиляди нови танка.
  Но Третият райх също увеличи своя потенциал. Серията получи "Пантера" -2 с по-мощни оръжия и по-добре защитени. Имаше и много обикновени пантери.
  Хитлер е изправен пред дилема: да продължи войната с Америка или да отиде в СССР? През декември те провеждат операция Икар и превземат Исландия. Така се предпазват от американски бомбардировки.
  САЩ обаче са далече и разделени от океан. Близък ли си със Сталин? Изпращането на войски през океана е твърде рисковано и технически трудно.
  И Хитлер решава през четиридесет и четвъртата година, заедно с Япония, да нападне СССР.
  Сталин също се готви за битка. Работният ден в СССР е увеличен на десет часа. Производството на нови танкове за първата половина на годината достига седем хиляди. Появи се и по-голям KV-6. Теглото му достига рекордните двеста и двадесет тона, а две оръдия - едно калибър 203 мм.
  Появи се и Т-34-85. По-мощен вариант на тридесет и четирите.
  Германците също не седят на едно място. "Лъв" -2 е направена най-модерната модификация. Кулата е изместена назад, а двигателят и трансмисията са разположени напред заедно и напречно. Скоростната кутия е на самия двигател. И това уплътни оформлението толкова много, че направи възможно бронята да бъде много по-дебела, особено отстрани, със същото тегло. И пистолетът стана по-бърз. Tiger-2 получи по-мощен двигател и тесен купол, което го направи дори малко по-лек и по-добре защитен, но с добри ходови характеристики. И вместо Maus, E-100 влезе в серията, по-лек, по-мобилен и по-добре защитен танк.
  Основният танк на Третия райх е Panther-2 с 88 мм оръдие. Тази машина беше по-силна от най-масовия съветски тридесет и четири.
  Но докато нацистите са били по-ниски по брой на танка. Но имат реактивни самолети, каквито СССР още няма.
  Основното нещо за фюрера е огромно превъзходство в пехотата. Невъзможно е да се вербуват толкова войници, колкото е имал Третият райх в СССР - няма достатъчно население.
  Самолетите също Третия райх ги щампова повече и може би са по-добри.
  А пилотите имат много повече военен опит.
  Така че силата не е равна. В авиацията и пехотата превес има Третият райх. Плюс японския фронт.
  Сталин събра дванадесет милиона войници, девет от тях на западния фронт, останалите срещу Япония. Хитлер концентрира срещу СССР двадесет главно от чужди дивизии. Предвид остарелите модели, СССР имаше предимство в танковете. Но ако вземем тежки и средни, тогава поради бързото увеличаване на производството германците вече наваксваха СССР. Да, и техните автомобили от средно ниво бяха по-мощни и по-тежки.
  В артилерията паритетът е приблизителен, но оръдията на Хитлер са с по-голям калибър. Плюс Япония.
  В авиацията германците имаха номинален паритет от един и половина пъти. Но реално дори повече, тъй като СССР нямаше достатъчно пилоти. Да, и Третият райх има повече нови самолети, включително реактивни.
  Целият баланс на силите не е в полза на СССР. А Япония виси на опашката му.
  Верно немците имат много чужда пехота, но повече лични дивизии и такива с боен опит. Както и японците.
  Основният проблем на Червената армия обаче е, че те не са достатъчно обучени да се защитават. Вярно е, че укрепителната линия Молотов е завършена. Все пак имаше преднина за още три години в сравнение с реалната история. И възстанови линията на Сталин.
  Но все пак трябва да можете правилно да командвате в защита. Сталин все пак реши да се защити. Не исках да съм агресор. СССР изглежда има много оръдия, има и ракетна артилерия, но все пак не всичко е много подходящо за защита.
  Пилотът Марсилия се превърна в жива легенда. В една истинска история той случайно катастрофира през лятото на четиридесет и втора. Но тогава събитията се изместиха малко и тази авария не се случи.
  След като довежда резултата до петстотин самолета, той е награден с Големия кръст на Железния кръст. И е чест. Сега той се е насочил към СССР.
  Хитлер събра много повече дивизии, отколкото през четиридесет и първата година. И очаква да поеме управлението. Но Сталин, разбира се, има своите козове. Например има много реки и отбранителни линии.
  И така се извършва атаката на 22 юни 1941 г. Той вървеше с големи сили и в трите посоки. Нацистите наистина се надяваха, че ще смажат СССР преди зимата с големи маси от пехота.
  Първоначално те наистина бяха подпомогнати от успеха си. Линията Молотов беше прекъсната. Но линията на Сталин беше малко по-твърда. Нацистите още в първите дни претърпяха тежки загуби в пехотата.
  Въпреки това, техните резервоари също не са идеални. Често се чупят, особено тежките. Но HF от съветската серия също показа своята ненадеждност. Практиката на битките показа, че чудовищата са голямо бреме за войната.
  T-34-76 и T-34-85 се оказаха много по-практични. Въпреки че оръжията им не са достатъчно силни.
  Битките също показаха, че съветските командири не са много опитни в защитата, но бързо се учат.
  Появиха се първите герои. Ето и пилотката Анастасия Ведмакова, която вече се отличи по време на испанската кампания, а сега уверено печелеше точки.
  Тя беше наградена със звезда на герой за първите двадесет и пет свалени немски самолета.
  Самата млада жена се биеше по бикини и боса, заради което също имаше феноменални резултати.
  Анастасия се бори заедно с младата Акулина Орлова, като и двете момичета са много красиви и борбени.
  Анастасия събори немска кола, натискайки педала с бос крак, и изчурулика:
  - Слава на времето на комунизма! Не, няма да има цинизъм сред враговете!
  Акулина също свали немски самолет с боси пръсти и се съгласи:
  - Комунизмът е красив, лицето на момичетата е опасно!
  Момичетата тук дадоха всичко от себе си и натиснаха враговете много активно. И такива бойни красавици.
  Германците успяха да забавят само на Днепър. Японците успяха да превземат почти цялото Приморие и да отрежат Владивосток.
  Обстановката беше напрегната. Блицкригът се провали. И фюрерът реши да започне въздушна офанзива, възползвайки се от превъзходството в авиацията.
  Сталин, от друга страна, преминава в отбрана. Но силите бяха неравни. Германците натискаха все по-активно. И Турция влезе във войната. През зимата нацистите започнаха да напредват в Централна Азия. И там те превзеха Туркменистан, Таджикистан и част от Узбекистан. Сталин хвърли там допълнителни сили. През четиридесет и петата година германците получиха резервоара E-50. Беше тежък като Panther-2, но с по-модерно оръдие, нисък силует и дебела броня при големи наклони. И в резултат на това машината работеше много добре.
  Германците започват нова офанзива около Днепър и превземат Смоленск, блокират Ленинград заедно с финландците. А през лятото те дори се приближиха до Москва, където бяха спрени на отбранителната линия на Можайск. Тогава Хитлер заповяда да се обърнат на юг. И нацистите превзеха Донбас и много други земи.
  СССР се пукаше по шевовете. Човешката му сила намаляваше бързо във война на два фронта.
  При тези условия Сталин, осъзнавайки безнадеждността на ситуацията, предлага мир при всякакви условия.
  Хитлер се съгласи, при условие че получи балтийските държави, Украйна, Беларус, Кавказ и по-нататък границата по Волга, земи покрай Москва, както и Карелия и Ленинград до Астрахан и всичко, което германците вече бяха завзели в Централна Азия. И там вече влязоха в Казахстан.
  Япония също получава своите произведения в Сибир.
  Сталин се съгласи на това, защото това беше единственият шанс да спаси СССР и да запази Москва.
  Освен това все още трябваше да плащате репарации на Третия райх за деветдесет и девет години. И това е много унизително. А златните резерви на СССР бяха отнесени в Германия.
  Русия загуби много, но успя поне частично да оцелее. И Хитлер, притеснен от проекта Маххент, реши да свърши със Съединените щати.
  През декември 1945 г. е подписан мирен договор със СССР. И сега нацистите обърнаха лицата си към Съединените щати.
  . ГЛАВА 1
  Америка наистина се опита да създаде атомна бомба, но работата й беше бавна. През пролетта на 1946 г. нацистите започват десант в Гренландия и Куба.
  И част от силите им бяха прехвърлени в Аржентина. В Куба местното население подкрепя немските войски и десантът е успешен. Фриц и японците започнаха да стягат обръча. Те се преместиха през Латинска Америка. Бразилия влиза във войната на страната на Третия райх. Ситуацията се влоши.
  През лятото битката се обърна към Канада, където Фриц се опитаха да създадат плацдарм.
  Герда и нейният екипаж се биеха на E-50 в подобрена версия. Колата тежеше шестдесет и пет тона. Тя има оръдие с калибър 105 mm и дължина на цевта 100 EL.
  Челната броня е 250 мм, а страничната - 170 мм. Този танк имаше двигател с мощност 1500 конски сили и отлични ходови характеристики.
  Така че американците няма какво да противопоставят на това. Остарелият, макар и масивен Sherman беше достатъчно добър, за да могат германските танкови асове да печелят сметки за сметка на това. Пършингът е малко по-добър, но оръдието му все още е доста слабо спрямо подобреното оформление на Е-50. И само "Superpershing", не много масивен танк, имаше шанс да пробие отстрани и близо до резервоара, в който се возеха Герда и нейният екипаж.
  Момиче от Третия райх стреля с боси пръсти по бутона на джойстика, удря американски танк и гука:
  - Имам момиче от супер класа!
  Шарлот също стреля по американските танкове и се съгласи:
  - А ти си хипер!
  Кристина отново стреля с боси пръсти по колата Янки и изписка:
  - Това е стратегията на голямата игра!
  Магда също стреля с помощта на босите си пръсти по грациозните си крака и отбеляза:
  - По-добре момичета да говорите за Бог!
  Герда стреля отново с голата си пета и отбеляза:
  - Ако погледнете, ние не се нуждаем от Библията. Ние сме арийци, а не евреи. И не трябва да падаме до нивото на овце или кози!
  Кристина кимна енергично, изпращайки нов снаряд с босите си пръсти:
  - Разбира се, че не! Особено в Библията агнето ще пасе спасените народи с желязна тояга. Какво ни трябва щастие?
  Магда отговори ядосано:
  - А какво искаш в огъня на ген.
  Шарлот се засмя и отговори, стреляйки по американците с боси пръсти:
  - Можеш да измислиш нещо по-страшно от огъня! И че инквизиторите, които изгарят вещици на клада, са тривиално садисти!
  Магда решително заяви, натискайки бутона на джойстика с боса си пета:
  - Много е жестоко! И нямат вяра!
  Герда разби американското оръдие и отбеляза:
  Кой има истинска вяра?
  Магда отговори с въздишка:
  - Много малко са такива хора!
  И отново изстрелян с помощта на голи пръсти на изсечени крака.
  Да, момичетата тук и в дискусиите са силни. И могат да покажат много и да намигнат със сапфирените си очи.
  И войната е в ход. И в небето има битки. Албина и Алвина събират сметки и много самолети вече са лично свалени.
  И тяхната агресивност няма граници.
  Албина, използвайки босите си пръсти, изпрати убийствен подарък на смъртта и изчурулика:
  Слава на любовта Христова!
  Алвина, също с боси пръсти, отряза американската кола и добави:
  - Какво е проветриво и чисто!
  И момичетата отново дадоха ред да свалят американски самолети.
  Но това е война като война. Още през лятото част от Канада беше заловена. И тогава есента мина.
  Германците щурмуваха Торонто. Те действат енергийно. Ще имат танкове и картечници по-добри от американските. Появи се на Fritz и Tiger-3. Машинна еволюция на E-75. Също мощен: предна броня от триста милиметра, странична броня от двеста. А пистолетът е дълъг 128 мм с цев 100 ЕЛ. И такъв танк се показа добре. Дори ако е твърде много мощност.
  Фриц напредва и превзема град след град.
  През зимата те вече тръгват от север към американска територия. И там сломиха упоритата съпротива на янките.
  Америка нямаше шанс. Но атомната бомба не проработи.
  Америка е бомбардирана от тежки ТА-400. Още по-мощни TA-500, които унищожиха глад и военни съоръжения.
  До пролетта германците вече бяха превзели изцяло Канада и част от Съединените щати. И през самата пролет те превзеха Филаделфия и много други територии.
  Повече от една трета от САЩ и Аляска бяха заловени. И Мексико също беше завладяно от американски и японски войски.
  През лятото офанзивата на нацистите продължи. А шансовете на Съединените щати се топяха пред очите ни.
  През август нацистите започнаха да щурмуват Ню Йорк. В битките са участвали летящи чинии.
  Тук един от тях се бори с Ева и Агата. Две красиви момичета по бикини караха мощна кола.
  Тя беше облетяна от ламинарна струя и беше неуязвима за малки оръжия. А самите момичета използваха топлинни лъчи при снимане.
  Ив натисна бутона на джойстика с боси пръсти, бълвайки топлинни лъчи, запалвайки врагове като пламък и чуруликайки:
  - Слава на Третия райх!
  Агата, стреляйки с боси пръсти, също изгука с пълно гърло:
  - Да победим!
  Момичето е изключително борбена и красива. И как удря врагове с лазер.
  А топлинните лъчи ще стопят още един американски танк.
  И на сушата Герда атакува. Също борбено момиче.
  И сега тя и нейният екип вече са в самия център. И снаряди отскачат от купола на танка. И самите момичета ще ударят янките. И те ще разкъсат цял облак от хора и ще действат с цялата си агресия. Воините са толкова бързи и хрътки, с голи изсечени крака.
  Те дори пеят, оголвайки зъби. Това са бойните красавици на Третия райх. И стрелят достатъчно добре. И пробождат враговете като игли с масло насквозь.
  Ню Йорк вече падна. САЩ капитулират и техните войски се предават.
  Така беше обърната още една страница от историята. Изглежда, че е победа ... Но след известно време Хитлер превзема Латинска Америка.
  И на 20 април 1953 г. той започва война с Япония и нейните колонии. Силите на Третия райх имат предимство в технологиите.
  И атакуват с мощни оръжия. Включително неуязвими летящи чинии.
  Албина и Алвина се карат в диско-самолет. Те са борбени момичета, но какво друго говорят. И с боси пръсти натискат бутоните на джойстика.
  Ето ги в настъпление горящи японски войски.
  Топлинните лъчи летят като килим. И момичетата се смеят на себе си. И поклащат гърдите им с алени зърна.
  Албина дори изпя:
  Никой няма да ни спре, никой няма да ни победи!
  И с голата си пета тя натискаше бутоните на джойстика, удряйки противници. Тя е такова момиче, родено от вълчица.
  Алвина също натиска бутоните на джойстика с боси пръсти и изписква:
  - Заради моята космическа сила ще закараме президента на колхоза в гроба!
  И намигни на приятел!
  Да, воините са много пъргави и бързи като светкавица. Те горят.
  Албина се прицелва с бос крак и изстрелва топлинен лъч. Гори противници и скърца:
  - За големите ми победи!
  Да, момичетата тук са от най-висок ешелон и класа. Те могат да правят неща, които другите не могат. И смазват японците с неистовата енергия на вълчици.
  Но не само немците и други чужди армии убиват самураи.
  СССР, сега командван от Берия, също влиза във войната. Тук, между другото, Сталин, разстроен от поражението с Третия райх, почина по-рано през март 1951 г. И Берия успя да вземе властта. И сега, дори след като се укрепи, той е в един отбор с Хитлер.
  И атакуват самураите заедно.
  А екипажът на Елизабет се бие с японците в Приморие. Момичето е много борбена и активна.
  Те, разбира се, се бият боси и по бикини. И вършеят самураи, с ентусиазъм.
  Докато все още пее;
  И битката продължава отново
  И сърцето е тревожно в гърдите ...
  А Ленин е толкова млад
  И младият октомври е напред!
  И сега Елизабет стреля с босите си пръсти от оръдието на танк Т-54 по японска кола и я пронизва до смърт.
  Тогава тя изгука:
  - Слава на епохата на комунизма!
  Екатерина също блъсна врага с боси пръсти. Тя проби самурайския резервоар и агресивно отбеляза:
  - Няма по-славна страна от нашата!
  Елена стреля по врага и изгука:
  - Ще настъпи ера на комунизма на Земята!
  Ефрасия, също използвайки босите си пръсти, се удряше и изчуруликаше:
  "Смърт на злия президент-сатана!"
  Тук трябва да се каже, че воините са от най-висока и бойна класа.
  А в небето сметки печелят Анастасия Ведмакова и Акулина Орлова.
  Анастасия свали японски изтребител и изпя:
  - И боси момичета летят в небето!
  Акулина, отрязвайки самурая, с помощта на голи крака, изчурулика:
  - Готин елемент! Готин елемент!
  Воините играят с мускулите на пресата. Те са в идеален ред и могат да спечелят войната на шега.
  Анастасия, сваляйки друг самолет, го взе и изгука:
  - Ще има страхотно залавяне на врагове и тяхното поражение!
  Акулина се съгласи с това, като повали врага с боси пръсти:
  - Да организираме тотално разбиване!
  Японците бяха притиснати...
  Тук в битката участва съветският танк LP-10, на който се бият момичетата от екипажа на Аленка.
  И се бият в голяма кола със 130 мм оръдие.
  Аленка стреля с боси пръсти и чурулика:
  - Това е славата на комунизма!
  Анюта също победи опонента си. Удари врага и изкрещя:
  - В името на новите идеи!
  И също удари голата си пета.
  Алла натисна бутона на джойстика с алено зърно. Тя удари самурая и изкрещя:
  - За величието на страната!
  Мария, стреляйки по врага, изписка:
  - За единството на руснаците по целия свят!
  И също така е използвала ягодово зърно за снимане.
  И Олимпиадата ще удари врага. Ще разбие много бойци и ще чурулика:
  - За Рус, най-святата в света!
  И също така с гола пета ще се поддаде на врага.
  Трябва да се каже, че момичетата са изключително смели. И имат колосална издръжливост.
  Разбира се, Япония не може да устои на такъв натиск.
  Освен това Фриц използва и ядрени оръжия. Което се оказа пълен шок.
  Войната приключи за шест месеца.
  СССР си връща загубените преди това земи, а Третият райх завладява самураите и всичките им колонии.
  Какво отново е кратка мирна пауза. Германците усвоиха притежанията. И подготвени за световно господство.
  На 20 април 1957 г. Хитлер напада и СССР, в който управлява Берия. И атаката му се оказва много кървава.
  Силите, разбира се, са неравностойни. А границата не е далеч от Москва.
  Но Олег Рибаченко и парашутистите са на място и са готови да се бият с нацистите.
  И се бие с дива ярост.
  А заедно с него и вечното момиче Маргарита Коршунова и екип от момичета вещици.
  Олег Рибаченко, посичайки нацистите с мечове, изрева и пехота, и танкове:
  - Никога не се отказвай!
  И от бос крак на момчето излетя остър диск!
  Маргарита, смазвайки опонентите си, оголвайки зъби, изсумтя:
  - Има място за подвиг в света!
  И от босите крака на момичето се пръснаха отровни игли, удряйки нацистите и техните самолети и танкове.
  Наташа също хвърли босите си пръсти, убийствено и извика:
  Никога няма да забравим и никога няма да простим.
  И сабите й минаха през фашистите в мелницата.
  Зоя, нарязвайки враговете, изписка:
  - За нова поръчка!
  И нови игли се пръснаха от босите й крака. И какво е в очите, какво е в гърлото на нацистките войници и самолети.
  Да, беше ясно, че воините се вълнуваха и беснееха.
  Августин, посичайки бели войници и танкове, изписка:
  - Нашата желязна воля!
  И от босите й крака лети нов, смъртоносен дар. И падат такни и бели бойци.
  Светлана сече на мелничаря, мечовете й са като мълния.
  Нацистите падат като снопи.
  Момичето хвърля игли с боси крака и скърца:
  - Защото Майка Русия ще победи!
  Олег Рибаченко настъпва срещу нацистите. Момче Терминатор, което нарязва кафяви войски.
  И в същото време пръстите на босите крака на момчето изхвърлят игли с отрова, разкъсват стволове и свалят самолети.
  Момчето изрева:
  - Слава на бъдещата Рус!
  И в движение реже главата и муцуната на всеки.
  Маргарита също смазва противниците.
  Босите й крака се клатят. Нацистите умират в големи количества. Воинът крещи:
  - За нови граници!
  И тогава момичето ще вземе и ще отреже ...
  Масата от трупове на фашистки войници.
  Но Наташа е в офанзива. Посича нацистите заедно с танковете и пее:
  - Рус е велика и лъчезарна,
  Аз съм много странно момиче!
  И от босите й крака хвърчат дискове. Кой е видял гърлата на нацистите. Да, това е момиче.
  Зоя е в офанзива. Нарязване на кафяви войници с две ръце. Изплюване от туба. И хвърля смъртоносни игли с боси пръсти - сваля танкове и самолети.
  И в същото време пее на себе си:
  - О, тъпачка да тръгваме,
  О, любимата ми ще отиде!
  Августина, изсичайки нацистите и унищожавайки кафявите войници, крещи:
  - Всички рошави и в кожа на животно,
  С бухалка се втурна към ОМОН!
  И с боси пръсти той ще се стрелне срещу врага, нещо, което ще убие слон и още повече танк.
  И тогава изскърца:
  - Вълци!
  Светлана в офанзива. Съкращава, порязва нацистите. С боси крака той хвърля върху тях подаръци на смъртта.
  Управлява мелница с мечове.
  Тя смачка много бойци и писъци:
  - Идва голяма победа!
  И отново момичето е в диво движение.
  А босите й крака изстрелват смъртоносни игли, унищожавайки танкове и самолети.
  Олег Рибаченко скочи. Момчето се завъртя в салто. Наряза много от нацистите в скока.
  Хвърли иглите с голи пръсти и избълбука:
  - Бъди известен с моята красива смелост!
  И отново момчето е в битка.
  Започва да пее цяла балада, като я композира направо в движение;
  Слава на Русия, вие сте свята страна,
  В него всяко дете е войн от детска стая ...
  Момичето стреля - гордо босо,
  Все пак тя е орел, а не врабче!
  
  Посветен на отечеството - воин смело сърце,
  Нека страната на съветите процъфтява ...
  Нека отворим вратата към космоса, момчета,
  И ще отворим сметка за верните победи!
  
  Нека Русия расте, буйна, прохладна,
  Вярвам, че ерата на комунизма идва...
  Момичето е красиво, тънко, босо,
  И излита прочуто, бърз самолет!
  
  Не харесвам хората, глупостта и вулгарността,
  Обещайте вярно да служите на Господ...
  Да, понякога да си смел не е никак лесно,
  Да превърнеш и ловеца в игра!
  
  Станах зелено момче пионер,
  Точно така, един боец отиде в ада ...
  Цъфтят пищно като слънчевите кленове,
  И Род всемогъщият е нашият свят Баща!
  
  Боря се с фашизма, босо момче
  Червена, стегната вратовръзка, вързана на врата му ...
  И кленовете издават толкова яростен шум, че можете да го видите,
  И затова Бог е светъл идеал!
  
  Сталин, цветното ни знаме е като роза,
  Ние се бием с Фриц, винаги с ярост ...
  Ще бъде много готино, боси от студа,
  И ще дойде бурна, великолепна пролет!
  
  Момичета красавици-комсомолки,
  Като огнени цветя...
  Гласът на сандалите вика,
  Ще има радост - щастие и мечти!
  
  Не позволявайте на невинните да страдат
  Да си щастлив завинаги...
  Имаше време на древността bylina,
  А сега има младост - суета!
  
  Нека не позволим на Хитлер да се издигне
  Най-добрият Белобог на света е с нас...
  Руснаците винаги са умеели да се бият -
  Нека демоничният фюрер умре!
  
  Силата на Русия ще бъде, знам, вечна,
  Враговете не могат да ни държат под контрол...
  Фриц е напълно нечовешки,
  И могат само да убиват!
  
  Но пионерите се бият смело,
  Момчета, ние сме синове на Родината ...
  И покажете примери за доблест
  Най-лъчезарната ни страна!
  
  Комсомол смел, обича много,
  Най-смелите бойци в разцвет...
  Че ние, момчета, също съсипваме ...
  В името на най-смелите познавайте бойците!
  
  Издигнете знамената на рицарите,
  Ще запазим величието на страната...
  Пионер, бъди закоравяло сърце,
  В името на вечната пролет в Русия!
  
  Комунизмът ще успее да се задържи
  Ще направи Русия преди всичко...
  Ще се борим с врага докрай
  Славата, вярата и успехът са с нас!
  
  Велика майка Русия,
  Можем да покажем световния ред...
  Хората на Земята ще станат по-щастливи
  И получаваме, знам със сигурност пет!
  
  Никой изобщо не може да ни спре
  Нашите врагове не могат да ни победят...
  Добротата ще царува на трона
  Въпреки че тази нишка на живота е крехка!
  
  Аз се боря смело близо до Москва,
  Най-смелият пионер в света...
  Въпреки че фюрерът е в съюз със Сатаната,
  Вярвам, че никога няма да има проблеми!
  
  Ще има врагове, вярвам, че има сила,
  Какво ще смаже всеки, знам армията ...
  И аз знам, Адолф, гробът чака,
  Той наистина може да разкъса на парчета!
  
  Комунизмът ще е много готин
  И нашият свещен парад ще се проведе ...
  Въпреки че фашистите забиват много глупаво,
  Но резултатът ще е истински!
  
  Никога няма да се предадем на врага
  При нас вярата е пълна с доблест ...
  Въпреки че врагът е просто ядосан,
  Прет проклет дявол-Сатана!
  
  Обичаме, вярваме в нашата Русия,
  Че като буйна роза цъфти ...
  Сталин също е като месия
  И победите ще отворят страхотна сметка!
  
  Не, няма да дадем милост на врага,
  Имаме сили, смели сега...
  Рицарите чакат награди,
  Злият злодей ще бъде унищожен!
  
  И в името на Бог Исус,
  Ще победим фашистите...
  Ние притежаваме рицарското изкуство,
  Ти си Русия като майка!
  
  И в името на тази всеобща слава,
  Какво, повярвайте ми, ни заобикаля ...
  Ще вдигнем знамето на святата държава,
  За да не угасне огънят в сърцето!
  
  МОМИЧЕТА, СЪЗДАВАЩИ ИСТОРИЯ
  Тези момичета наистина са творци на историята. И двете красавици - Албина и Алвина бяха свалени от американски бомбардировачи, които се опитаха да атакуват японски самолетоносачи по време на битката при Мидуей. И тогава те потопиха американски кораби. След това Япония успя да превземе Хавайския архипелаг и да се закрепи в Тихия океан.
  Но страната на изгряващото слънце все още не нападна СССР. Тя само нападна Австралия и започна кампания срещу Индия. Страхувайки се да не загуби тази колония, Чърчил премести допълнителни сили там, отказвайки да прехвърли подкрепления в Египет.
  Операция "Факел" срещу Ромел така и не започна. Вярно е, че нацистите бяха победени близо до Сталинград. И те се върнаха назад. Тогава беше като в истинската история, контраатаката на Майнщайн покриваше фланговете. Вярно, тъй като нацистите не трябваше да прехвърлят допълнителни войски в Африка, контраатаката на Майнщайн спечели силата и нацистите успяха да превземат Курск преди пролетното размразяване и да нанесат повече загуби на Червената армия. Така нямаше Курска издутина и фронтът се изравни.
  Освен това, поради поражението от Япония, американците всъщност изключиха бомбардировките на Третия райх и нацистите успяха да пуснат серия не само от Пантери и Тигри, но и от танка Lion.
  Последната кола обаче не беше много успешна, въпреки че приличаше на пантерата по форма и беше добре защитена, но огромното тегло от деветдесет тона и недостатъчният двигател направиха нейните ходови качества ниски.
  Хитлер планира да отмъсти за Сталинград и отново да се приближи до града на Волга. За целта са създадени две мощни групировки в района на Курск и Ростов на Дон. Докарани са танкове и техника. Ромел все още седеше на старата линия в Египет, без да получава подкрепления. Цялото внимание на нацистите се насочва към източния фронт. Но Великобритания все още беше във война с Япония и също не прехвърли подкрепления в Египет, опитвайки се да задържи Индия.
  Така нацистите, след като попълниха войските с пълна мобилизация, събраха значителни сили.
  Сталин много се страхуваше от възможното влизане във войната на Япония, която с подкрепата на местното население изтласкваше британците от Египет, той реши за момента да се придържа към активна защита.
  Германците имаха повече сили на изток, отколкото в реалната история. И бяха пуснати още танкове и самолети. Поради факта, че Съединените щати не бомбардираха, а Великобритания почти не бомбардира, Фриц изпълни плановете за танкове и успя да оборудва дивизиите с Лъвове, Тигри, Пантери. Освен това самоходното оръдие "Фердинанд" участва в битката. Офанзивата обаче започва едва в началото на юли. Съветските войски имаха мощна отбранителна линия и бяха готови да отблъснат атака.
  Битките показаха, че немската нова технология е все още влажна. Тежките танкове често се повреждаха и изискваха ремонт, Focke-Wulf не беше много маневрен, най-новият ME-309 също не се показа много добре, въпреки мощното въоръжение. Разочарован и танк "Лъв". Което се оказа бездействащо, а 105-милиметровото му оръдие, макар и далекобойно, мощно, но с по-ниска скорострелност, а в условията на горящ прах обсегът и точността му не са толкова важни.
  По-добре от другите се оказа "Тигър". Добре защитен от всички страни, с ефективно оръдие и способен бързо да се обръща, танкът се превръща в кошмар за съветските войски. Въпреки това, "Лъвът" имаше някои плюсове. Неговата странична броня от 100 mm и наклонена, направи възможно пробиването на защитата на съветските оръдия и направи машината, подобна на Panther, много издръжлива.
  Въпреки това германското настъпление като цяло се развива бавно и с големи загуби. Но Фриц все пак пробиха съветската защита и успяха да навлязат по-дълбоко.
  Василевски съветва Сталин да изтегли Червената армия отвъд Дон, но Сталин отказва. И съветските войски се опитаха да контраатакуват. В защита Panther се оказа добър танк. И предстоящите битки се развиха в полза на германците, а не на Червената армия. Немците са много готини бойци. Но бомбите се хвърлят върху съветските войски. И използват газови оръдия.
  Германците претърпяха загуби и спряха. Но контраатаката на съветските войски не успя да надгради успеха. Увиснаха в неравен бой. Германците имат повече резерви, а Червената армия не получава почти никакви доставки по ленд-лиз. Какво влияе върху неговата маневреност и мобилност. И нацистите стигнаха до Воронеж и спряха. Всичко би било наред, но предстои зима и съветските войски ще имат допълнителни шансове. Нацистите обаче отново имаха късмет. Турция влезе във войната. И тук британците ги противопоставиха. Те искаха да имат причина да нахлуват в други територии. Освен това Чърчил се страхуваше, че турците ще отидат в Ирак. Но в случая това не беше спазено. По-скоро, напротив, един милион османски войници удариха Баку. Поради това Сталин трябваше да изтегли войските си отвъд Дон и да застане в отбрана.
  Турците обкръжиха Ереван и успяха да превземат Батуми. Но след това бяха спрени. Зимата премина сравнително спокойно. Съветските войски се опитаха да настъпят близо до Ленинград, но германците успяха да разкрият плана на Червената армия и, като изтеглиха подкрепления, отблъснаха атаката. Така че всичко беше горе-долу по начина.
  След като издържаха зимата, през пролетта германците пуснаха в експлоатация нови танкове: Panther-2, Tiger-2 и Maus. СССР получи ИС-2 и Т-34-85. Едно от немските разработки беше ME-262. Този самолет е високоскоростен, с мощни оръжия, но не много маневрен, но доста упорит. Трудно се сваля кола, но тя често сама катастрофира. Най-добрият вариант се оказва TA-152, който е еволюция на Focke-Wulf. И тази кола е доста успешна. И скоростта, и маневреността са по-добри с мощни брони и оръжия. В СССР са разработени ЛА-7 и Як-3. Но липсата на висококачествен дуралуминий доведе до факта, че Як-3 не влезе в масово производство, а Як-9 остана. LA-7 също, с оглед на по-лошото развитие на войната, остава несериен.
  Германските реактивни самолети бяха несъвършени. Но бомбардировачът Arado показа своята ефективност. И в някои отношения той се държеше хладно.
  През лятото германците отблъснаха опит на британците да напреднат в Египет. Ромел попълва силите си и не само успява да отблъсне офанзивата, но и преминава в контранастъпление. Изигра роля, че продължителната война и нерешителността на Чърчил бяха критикувани. Но офанзивата започна, когато Ромел беше готов и превзе Египет. И после Ирак и Кувейт.
  Нацистите окупираха Близкия изток и отблъснаха настъплението на съветските войски в центъра. Ситуацията се влоши. Сталин, усещайки, че нещата могат да се влошат, предлага примирие. Той се опасяваше, че укрепналата Японска империя ще го удари в тила.
  Хитлер, притеснен от плановете на САЩ да създадат атомна бомба, се съгласи на петгодишно прекъсване на мира. И на 1 ноември 1944 г. настъпва затишие.
  И войната се премести на Запад. Опитите за атака с крилати ракети са показали ограничен успех.
  Реактивните самолети се оказаха по-ефективни. Германците също започнаха офанзива в Южна Африка. И те наистина успяха. И те напредваха с битки. През четиридесет и петата година нацистите увеличиха производството на самолети с реактивни двигатели и буквално компресираха Великобритания. След смъртта на Рузвелт Труман започва да търси начини да сключи мир с японците и Третия райх. Но Хитлер не искаше това. И така през декември 1945 г. германците извършват неочакван смел десант на Великобритания и превземат родината за десет дни.
  Войната беше почти свършила. Съединените щати обявиха, че са готови за мир при всякакви условия. Но Хитлер и Хирохито не искаха да сключат мир толкова лесно.
  Фюрерът беше много притеснен от работата на врага върху ядрените оръжия. И така Хитлер и Сталин се срещнаха лично в Швеция. И се съгласиха, че ще се бият заедно срещу Съединените щати. Това, разбира се, устройваше всички. В замяна Хитлер обещава на СССР да даде Аляска.
  Голяма коалиционна война се разгръща срещу Америка. Янките не можаха да устоят на новата серия немски танкове "Е" и на мощния реактивен самолет. А немският подводен флот е силен. Има миниатюрни подводници с един член на екипажа и машини без водороден пероксид, които унищожават Америка.
  И ако войната се проточи, Съединените щати току-що бяха разделени от океан и икономически мощни, а населението е доста голямо.
  Червената армия настъпваше към Аляска от Чукотка. Битката била ожесточена и кръвопролитна. Численото превъзходство на Червената армия се противопостави на американската отбрана, голямо количество оборудване. Но Червената армия пробиваше.
  В него се биеше и танковият екипаж на Елизабет. Разбира се, момичетата вещици имат свои собствени оръжия: те са по бикини и боси. И е изключително ефективен. И без обувки пръстите им не познават пропуск.
  Елена, разрязала американски танк, пееше с помощта на босите си крака:
  - Не се прави на глупак Америка!
  Екатерина също блъсна американеца с боси пръсти и изкрещя:
  - Дайте ни скоро Аляска!
  Елизабет изръмжа с босите си крака срещу врага със смъртоносна мина и изръмжа:
  - Какво е Сибир, какво е Аляска - два бряга!
  Евфрасия също изпрати унищожителен снаряд, използвайки босите си пети, и изписка:
  - Мечката е най-лютият звяр!
  И четирите момичета запяха в хор:
  - Мечката е най-лютият звяр!
  Аляска беше превзета за дълго време, с битки. И накрая тя падна. И през март 1948 г. Америка е окончателно завладяна. И беше наистина яко.
  За известно време се възцари мир. Но на 20 април 1955 г. фюрерът напада Япония. И започна нова, яростна битка. Германците се изправиха срещу много силен враг. Но СССР, воден от Берия, взе страната на Германия. В замяна Берия очакваше да получи Монголия и Южен Сахалин с Курилите. И като цяло изчислението му се оправда. Въпреки че самураите се бориха усилено, но на 9 май 1956 г., след атомните бомбардировки, Страната на изгряващото слънце падна.
  Страницата на историята се обърна отново. Берия става по-силен в СССР. Той донякъде смекчи политиката на репресии и се опита да постигне възстановяване чрез планово развитие на икономиката.
  На 20 април 1959 г., по време на седемдесетия рожден ден на Хитлер, има опит за убийство и великият диктатор умира.
  Смъртта на Хитлер предизвиква колосален смут в Третия райх. Официалният наследник на Адолф, Гьоринг, вече е починал от злоупотреба с морфин и лакомия. Ясно е, че лекарствата не допринасят за дълголетието. Нов официален наследник все още не е обявен. Смятало се, че един от многобройните синове на Адолф Хитлер, получени чрез изкуствено осеменяване, ще заеме трона. Но кой точно не се знае. Да, и синовете все още са непълнолетни.
  Внезапната смърт на фюрера доведе до борба за власт и истинска гражданска война.
  И Берия, решавайки, че е дошъл неговият най-добър час, нареди да започне освободителна кампания, за да върне окупираните преди това територии на СССР. Е, какво в този случай, губещият от времето на Сталин, започна да се превръща в много по-успешен владетел, способен да надмине Сталин, който всъщност загуби войната от Хитлер.
  Но, разбира се, Олег Рибаченко и пет момичета му помагат.
  Момчето фелдмаршал ще управлява мелница с продълговати мечове. Как да ги отрежем тези нацисти. И тогава той ще хвърли дар на унищожение с босите си детски крака на убийствена сила. Ще разкъса маса фашисти и ще вика:
  - Слава на Съветската империя!
  И тогава момчето ще вземе и ще подсвирне. И маса гарвани ще паднат върху немските самолети, събаряйки ги от небето.
  Маргарита Коршунова също с мечове, като взема и сече. Отсечете масата машини на кафявата империя. Натрошете ги на парчета. Вземете го и го запалете.
  И с босите си пръсти ще хвърли нещо изключително смъртоносно и разрушително.
  Тогава момичето ще пее:
  - Космически астрал, северен вятър!
  И отново свирки. И маса врани ще паднат върху немските самолети, ще ги блъскат и свалят.
  Наташа, от друга страна, се държи хладно срещу нацистите. Първо ще вземе мечове, които се удължават с десетки метри, ще сече. След това опашката ще даде от картечниците и ще коси линията. И след това, с боси пръсти, той ще хвърли анихилираща граната от антиматерия и ще унищожи цялата дивизия. И от алените зърна ще пуснат пулсари върху противниците. И от пъпа пада мълния, която ще изпепели цели два немски полка.
  И тогава от лоното на Венера, как ще изстреля вълна от магическо цунами и ще пее;
  Вярвам, че целият свят ще се събуди
  Ще има край на фашизма...
  И слънцето ще грее
  Пътят, осветяващ комунизма!
  Зоя също ще го вземе и ще удари врага от малинови зърна. И тогава сече със саби. И след това стреляйте от картечниците. И тогава нейните голи, изсечени крака се хвърлят като убийствен подарък, разкъсвайки фрица. И тогава от пъпа ще блести цяла каскада от светкавици, изпържили дивизия на нацистите.
  И тогава момичето от пещерата на Венера ще изстреля цяло торнадо от разрушително цунами. И е готино!
  Зоя го взе и запя:
  Някой е изградил рейтинга си на кръв,
  Той има гранитен камък в гърдите си!
  Августина също се бори с яростна сила. Тя буквално е вулкан, който изригва с бясна лава. И се нарязва с мечове. И стреля много единични патрони от картечници. И от рубинените зърна, как да се поддадеш на пулсарите на смъртта. И тогава от пъпа със светкавица ще се стопи цяла колона от танкове.
  И под завесата от лоното на Венера, разрушително настояще, без жалост ще освободи.
  И рев:
  - Слава на идеите на комунизма, по нов начин!
  Светлана също се бори без задръжки. И той разсича германските войски с магическите си съкровища. И от картечници без прекъсване стрелба. И в същото време нещо разрушително ще вземе и ще се изстреля от ягодовите зърна. И не забравя да изхвърля цели каскади от светкавици от пъпа.
  И в заключение, щом го вземе от пазвата на Венера, изпуска цял водопад от горяща магическа плазма.
  И рев:
  - Червена страна,
  Червена държава!
  Кой ще ми каже
  Кой ще покаже!
  Къде е тя! Къде е тя!
  Олег Рибаченко, виждайки с какъв ентусиазъм се бият момичетата, отново изпълни техниката "резачка" с мечове и изсвири с ентусиазъм ...
  Гарвани сваляха немски самолети с таран.
  Момчето ритна унищожителна бомба с боса си пета, която веднага изпари две бронирани дивизии с пехота и изрева;
  - Аз съм Супермен!
  Маргарита, с боси пръсти, също хвърли унищожителна бомба и предложи;
  - Пей цвете, не се срамувай!
  И момчето фелдмаршал пееше с голям ентусиазъм, композирайки, докато вървеше;
  Велика Русия е известна,
  Светла наша страна...
  Звездите посипаха черно кадифе...
  Ти си ни даден завинаги от Кин!
  
  Най-великият светец
  Няма да намерите по-добър във вселената...
  Скоро ще превърнем земята в рай,
  И нямаме друг начин!
  
  Станах момче вече завинаги,
  А момчето е безсмъртен гигант ...
  Можете да се биете добре завинаги
  Руски родител сър!
  
  Дадохте възможност да спечелите, като играете,
  Даде способност, по-готина от гепард ...
  Нека превърнем нашата планета в рай
  Подравняването ни ще бъде много весело!
  
  Тук е величието на светата Русия,
  Ще пазим ред...
  Самият Сварог ще стане готина мисия,
  Разперете криле, познайте херувима!
  
  Родината красиви знамена,
  Ярко червен кимион...
  Аз съм калено в битки момче
  Ще има вечна зора на Родината!
  
  Не, враговете на Русия не могат да бъдат унищожени,
  В него живее величието на Господ ...
  Ще дадем семейството в битките на душата,
  И ние ще открием печеливша сметка!
  
  Слава на нашата родина Русия,
  Нашият народ ще бъде като великан...
  Помолихме Бога на семейството, молейки се,
  За да бъде народът винаги единен!
  
  Вярвай, че всичко ще бъде наред в света,
  Ще станем, играейки за победа...
  За нашата майка Русия,
  Всички изпити ще минат на пет!
  
  Ще има страхотен рай на планетата,
  Във Воркута ще има ананаси...
  Щастливи възрастни и деца
  Никой не скучае на Земята!
  Щастливи възрастни и деца
  Никой не скучае на Земята!
  
  Вярвайте, че ще има ера на комунизма,
  Защото Николай управлява...
  Великата светлина на руския царизъм,
  Борете се за него и го отстоявайте!
  
  Родината Русия по света,
  Показва радостен рай ...
  Белият бог ще стане, повярвайте, идол,
  И един красив свят ще дойде при всички!
  
  Не тъгувайте, плачещи вдовици горчиво,
  Господ Всемогъщият ще възкреси всички...
  И скоро ще построим нов рай,
  Вярата ни е здрав монолит!
  
  Скоро всички ще избухнем в рая,
  Космосът ще се подчини, хората знаят...
  Завинаги над нашата планета слънцето,
  А Русия е раят на цялата вселена!
  
  Брезите няма да се поклонят под брадвата,
  Най-силният руски дух в света...
  Да, понякога капят горчиви сълзи,
  Необходимо е вярата да не излиза!
  
  В сърцето даваме силна топлина,
  Не се страхувайте, момчета познават сланата ...
  Ако е необходимо, запалете с огън,
  И букет от най-великолепните рози!
  
  Вярваш на хората на Николай,
  Той ще ви доведе до комунизъм...
  Ще направи отечеството прекрасен рай,
  Отидете на поход момчета!
  
  За краля сме смели рицари,
  Обичаме да се бием с танк и меч...
  Момичетата тичат боси в студа
  Нека разбием ордите от влечуги на чипове!
  
  Вярвайте на нашата родина момчета
  Това е ключът към успеха и победите...
  Басурманите знаят, че възмездието ще дойде,
  Ще празнуваме нашия успех!
  
  Няма по-красива Родина в света,
  А Русия е най-добрата от страните ...
  Опасно е врагът да върви срещу нас,
  Ще разпръснем всички като маймуни!
  
  Аз съм момче в група пионери,
  Кося всички фашисти като трева...
  Момчето ще стане, знай милионер,
  И всяка орда ще смажа!
  
  В света има различни страни, повярвайте ми,
  И Русия е по-добре да не се намира ...
  И бананите вече растат в Сибир,
  Най-доброто определено предстои!
  
  Скоро ще бъдем на Марс, повярвайте ми
  Момичетата бягат боси...
  Във Вселената щастието ще стане вечно,
  Да вървим с юмрук върху фашизма!
  
  И за славата на силата на Николай,
  Каква такава сила, на шега, спечели ...
  Бийте се, смели в дива ярост,
  В ярката светлина на руснаците, нашият орел!
  
  Ще бъдем в Берлин и Париж,
  Лондон също ще падне под мен ...
  Ще летим по-високо като орлите на слънцето,
  Комунизмът ще дойде с безсмъртие!
  
  Мъртвите ще възкръснат от науката
  Вечността винаги ще бъде радостна...
  Тук се чуват звуците на органа,
  Значи мечтата се сбъдна!
  Тук се чуват звуците на орган -
  Значи мечтата се сбъдна!
  
  
  ГЕРДА НЕ ОТ СНЕЖНАТА КРАЛИЦА
  Герда и нейният екип по някакъв начин промениха хода на Втората световна война.
  Момичетата участваха в битката на армията на Ромел през ноември 1941 г.
  Тогава те бяха точно на мястото, където британците в реалната история успяха да пробият и принудиха Ромел да вдигне блокадата на Толбук.
  И тук Герда отчаяно се бори със себе си. Ето ги британските танкове. Все още е четиридесет и едно, но момичетата вещици са взели Пантера от четиридесет и четири с увеличени боеприпаси. Пистолетът й беше идеален за стрелба по не твърде големи танкове от четиридесет и първия модел. И немското оръдие изстреля петнадесет изстрела в минута.
  Което беше идеално за унищожаване на английски коли.
  В Африка и в края на ноември е достатъчно топло и момичетата в бикини и боси се чувстват удобно в засада.
  Те имат над сто снаряда и се редуват да стрелят.
  Герда, използвайки босите си пръсти, изпрати снаряд в английската кола. Тя събори кулата и изгука:
  - За властта на Третия райх!
  Тя тупна след нея с боси крака, а Шарлот изръмжа:
  - Ще имаме постижения!
  А ето как стреля и Кристина, чупейки немската кула и реве:
  - За победа над враговете!
  И също, разбира се, с боси пръсти.
  И тогава Магда ще стрелне от пистолета, насочвайки го с босите си крака. И това е трудно за британците.
  Тогава Герда отново стреля по английските танкове. Удря врага и казва:
  - За успех и победа!
  Естествено босите крака на красавицата сочат ствола. Така че няма да пропуснете.
  Шарлот стреля следващата. Червенокосото момиче изпраща смъртоносен снаряд в самия център на купола на английски танк, с босите си крака. И писъци:
  - За победата на арийския комунизъм!
  Тогава Кристина също се бие. Тя е много агресивно момиче. И с боси пръсти насочва затвора на пистолета. Стрелба по врага, поваляйки англичанина. Счупените гъсенични ролки се движат във всички посоки.
  Кристина вика:
  - Слава на Отечеството!
  Магда се бори с дива ярост. Тя стреля по врага. Удря мишена с боси пръсти и крещи:
  - Слава на идеите на арийската култура!
  И как се смее.
  Герда, стреляйки с боси крака по англичаните, попита:
  - Как мислите, момичета, съществува ли Бог?
  Шарлот, изпращайки снаряд с помощта на голата си пета, отговори:
  - Не знам за всемогъщия, но определено има висши сили и те наистина ни помагат!
  Кристина хвърли снаряд в затвора с боси крака и изгука:
  - Сега побеждаваме британския лъв!
  И точно както снаряд прониза друг английски танк.
  Магда също стреля доста точно по врага. Използвайки пръстите на босите си крака, тя изчурулика:
  - Слава на комунизма на белите хора!
  Герда отново стреля с боси пръсти и изчурулика:
  - Слава на страната, където всеки винаги има място за подвиг!
  Шарлот прикова врага. Точно уцелете целта с голи крака. Тя победи англичанина и се съгласи:
  - Винаги има място за подвиг!
  Кристина разби опонентката си. Смазах врага. Тя потроши много британски коли и изгука:
  Ще се борим за идеите на Ницше!
  И тя удари бронята с боса си пета.
  Магда удари врага със снаряд, използвайки босите си пръсти и го смачка на парчета. Тогава тя изчурулика:
  - Нека се целунем!
  И как се смее.
  Да, тези момичета организираха кървав лов за британците. И толкова много танкове бяха избити.
  Общо за цялата битка - сто и двадесет парчета, след като са изразходвани напълно всички черупки.
  И Великобритания не успя да вдигне обсадата на Толбук. Но Ромел, след като се пребори с врага, все пак успя, след като получи, макар и малки, но все пак подкрепления от Европа, да вземе Толбук. Тогава започна атаката срещу Египет. Беше доста успешно.
  Освен това Герда и нейният екип на Пантера отново участваха в решителната битка.
  Герда отново стреля по британците с помощта на босите си пръсти, счупвайки резервоара, и изсъска:
  - Аз съм вълк!
  Шарлот също стрелна с босите си крака и изписка:
  - Аз съм най-великият воин!
  Кристина посочи седалищната част с пръстите на босите си крака. Стреля по британците. Точно удари и vyaknula:
  - Аз съм от породата на белите вълци!
  Магда също стреля много точно. Ударете врага. И счупи метала, гукайки:
  - За победата на арийския дух!
  И пак с гола пета удря бронята като туп.
  Момичетата изглежда са събрали изключително силна и борбена порода.
  Герда стреля по английски танк с боси крака. Удря го, събаря кулата и вика:
  - Слава на идеите на арийското братство!
  Шарлот също прави успешен удар. Пробива врага с много точен удар след натискане с гола пета. След това червената лисица се ухили и изписка:
  - За победата на бялото братство!
  Кристина също стреля много точно с боси пръсти. Удря врага и ръмжи:
  - За идеите на белия комунизъм!
  И тогава има Магда, колко шамар. И ще го направи много точно и точно. Разбива врага и крещи:
  - За арийските идеи!
  И също така с голи пръсти ще направи връх към целта.
  Британците са напълно победени в Египет. С подкрепата на местното население войските на Ромел навлизат в Ирак и превземат Кувейт. Сталин изпраща свои части в помощ на британците, но заради това Турция влиза във войната.
  В резултат на това османските войски превземат почти целия Кавказ заедно с германците.
  И Ромел е първият, който влиза в Баку. И съветските части от екипажа на Герда се биеха на Пантера. Разбира се, тези момичета-вещици не можеха без.
  Герда стреля по съветските танкове с боси пръсти и пее:
  - За новата ни поръчка!
  Шалот също стреля с боси крака, пробивайки кулата на Т-34 и гукайки:
  - За общия успех на нашите оръжия!
  Кристина също изпрати, изключително успешен снаряд. Тя разби съветската кола и изписка:
  - За идеи за ново мислене!
  Магда също изстреля снаряд по съветските войски. Освен това, използвайки босите си пръсти, тя го направи толкова добре, че удари десния задник на кулата и го откъсна.
  Тогава тя изпищя:
  - За печелившите решения!
  Баку пада през 1942 г. Но Япония в този свят е победена под Мидуей и губи. И САЩ и Великобритания кацат в Мароко. Което е доста опасно. Но Кавказ беше загубен за СССР. И опитите за напредване близо до Ржев и Сичов, както и за превземане на Сталинград, са победени и са отразени от Вермахта.
  И тогава гениалният Ромел нанася силна контраатака на американските и британските войски в Алжир.
  И отново Герда се бие с партньорите си там.
  Разбира се, където са момичетата вещици, има победа.
  Герда с помощта на босите си пръсти насочва пистолета. Произвежда добре насочен изстрел. Той пронизва вражеската кула, в този случай американския гранд танк.
  И казва:
  - Слава на идеите, които водят към върха!
  Шарлот също стреля по американския танк, използвайки босите си пръсти. Пробих бронята му и издадох:
  - За величествени върхове!
  Кристина също победи опонента си с боси крака. Тя проби резервоара му и изчурулика, оголвайки зъби:
  - Бъдещето наистина ще стане наше!
  Магда стреля точно, насочвайки босите си крака към врага, покоси американеца и изписка:
  - Пълен успех!
  Всъщност британските и американските войски са конкретно победени и унищожени. Повече от сто и тридесет хиляди съюзнически войници бяха взети в плен. Голяма победа.
  При тези условия Сталин предлага мир на Третия райх. Освен това, след поражението в Мароко, Чърчил направи същото. Хитлер се съгласява, но при условие, че СССР не само ще върне всичко завоювано от Третия райх, но и ще плати репарации. Сталин се съгласи. Блокадата е вдигната от Ленинград, но в замяна СССР дава изцяло Мурманск и Карелия. Леко подрязани границите в центъра.
  Сталин се ангажира да доставя на германците зърно и руда, както и да ограничи партизанското движение в окупираните територии. Освен това СССР отстъпва пристанището Архангелск и Астрахан и се съгласява да замени военнопленниците с работници в съотношение едно към две. Самите немски затворници бяха много малко. И Хитлер насочва вниманието си към Великобритания.
  Неговите войски, водени от Майнщайн, превземат Иран и Индия. И останалите сили започнаха да превземат Африка.
  В същото време въздушният бой продължава. Тук германците чакаха известно разочарование. ME-309 беше много бърз и превъзходно въоръжен, но се оказа тежък и по-малко маневрен, като Focke-Wulf. Вярно е, че с правилната тактика тези бойци останаха много ефективни.
  Реактивната машина ME-262 не се оправда съвсем. Но реактивните бомбардировачи, напротив, са добри. Вражеските бойци не могат да ги настигнат и е трудно да се получи от зенитни оръдия.
  Завладяването на Африка даде на германците огромни ресурси и те започнаха въздушна офанзива срещу Великобритания.
  Но тук Америка помогна със своята авиация. И не всичко се получи за германците.
  И ракетите на FAA изобщо не се оправдаха. Те просто струват допълнително.
  Въпреки това германците все още се подготвят за десант във Великобритания. И те успяха да победят британците. Те го взеха и кацнаха на 4 ноември 1944 г. по време на президентските избори в САЩ. И никой не очакваше, че нацистите ще се осмелят да навират носа си на континента през студения сезон.
  И разбира се, отново Герда и отборът са в челните редици на атаката. Само че този път момичетата бяха в най-модерния танк Пантера-2, с по-здрава защита и перфектно оръдие.
  И както обикновено използваха боси крака и упорити пръсти.
  Герда обаче стреля за разнообразие, като натисна аленото си зърно на спусъка и изчурулика:
  - За промяната и знамето на комунизма!
  Шарлот също изстреля ягодовите си зърна и изкрещя:
  - Арийски комунизъм!
  Кристина също удари, но този път с помощта на босите си пръсти изпищя:
  - За успех в битката!
  Магда стреля, натискайки го с боса си пета, и издаде:
  - За арийските празници на света!
  Момичетата помогнаха за превземането на Великобритания. И поставиха марионетен крал на трона.
  И войната продължи. Нацистите превзеха и Исландия. САЩ се опитаха да отвърнат на удара. Но германците вече имаха доста силен реактивен самолет. Новите самолети са по-модерни и германците се научиха да се бият на тях. А нацисткият подводен флот е страхотен. Особено подводници на водороден прекис. Ето един сериозен проблем.
  САЩ не успяха да създадат атомна бомба през 1945 г. И германците превзеха Гренландия и започнаха да проникват в Канада. Сталин също обявява война на САЩ. За това Хитлер обеща да смекчи репарациите и да даде Аляска като законна съветска територия. Накратко, Америка беше нападната.
  Японците и германците настъпват от юг, използвайки предмостия в Бразилия и Аржентина. Американците постепенно бяха стиснати. Новата серия германски танкове E напълно доминира на бойното поле и смазва Съединените щати.
  През август 1948 г. Съединените щати са превзети и останките от техните войски се предават.
  И на 20 април 1955 г. Третият райх атакува Япония ... Самураите, които имат много колонии, се съпротивляват почти две години. СССР, управляван по това време от Маленков, воюва на страната на Третия райх и си връща Южен Сахалин и Курилите.
  Хитлер вероятно щеше да нападне СССР. Но на 20 април 1958 г. той се разбива със самолет. И на шестдесет и девет години той прекъсна царуването. След началото на борбата за власт в Третия райх. И сериозно, истинско.
  В СССР Маленков също е свален и Шелепин идва на власт. Новият държавен глава, възползвайки се от факта, че Третият райх пламти в гражданска война, започна да си връща бившите владения.
  Тук Олег Рибаченко и неговите партньори влязоха в битката ...
  Момчето маршал хвърляше гранати с боси пръсти, разкъсвайки нацистите, и как извика:
  - Слава на идеите на комунизма в СССР!
  Момичето Маргарита също секла на мелницата с мечовете си. Унищожи фашистите. И тогава, с боси пръсти, той ще изстреля дар на унищожение, разкъсвайки фрица.
  И как се пее:
  - Слава на страната на комунизма!
  И след това безсмъртните деца, как свирят, че припадналите гарвани ще паднат върху фрица. И младите воини ще викат:
  - Слава на идеята на белия чист комунизъм!
  Наташа също се бие с голяма ярост. Босите й крака хвърлят смъртоносен бумеранг на смъртта, който буквално покосява нацистите. И от аленото зърно изхвърча светкавица.
  И цял батальон фриц ще изпържи.
  Момичето реве:
  - За могъщите крила на Шелепин!
  Зоя също е в агресивна офанзива. Той смазва нацистите, хвърляйки гранати с боси пръсти. И тогава, като от малиново зърно, ще го вземе и ще го удари.
  Тогава той изрева:
  - За най-красивия комунизъм!
  Августина също е много агресивна в атака. Борба с фашистите. И с рубинени зърна изпраща светкавица на враговете. След това казва с усмивка:
  - Слава на идеите на комунизма! И Богът на християните да падне в ада!
  Светлана отбеляза с ядосан вид:
  - Превърнаха света в лудница!
  И момичетата с босите си крака хвърлиха бомба със стърготини със смъртоносна сила. И тогава, сякаш от ягодови зърна, ще се зареди, с нещо напълно смъртоносно.
  И крещи:
  - За величието на държавата ни!
  Наташа издуха алени зърна и изгука:
  - И в името на всеобщата слава!
  И отново ще изстреля дара на смъртта с босите си пръсти.
  Зоя стреля от пурпурни зърна. Изгорена част от нацистките войски. И издаде:
  - Велика е родината ни, върни юмрук в лицето!
  И с босите си пръсти момичето изстреля смъртоносна сила. И разкъсаха врага.
  И тогава от пъпа ще бъде изкован от пулсар. И разкъсвайте противниците.
  Августин отново е в агресивна офанзива. Светкавица ще започне от рубинени зърна. Които ще бият нацистите, а техните танкове и самолети ще секат.
  И тогава от пъпа както ще удари.
  И рев:
  - За величието на новите руски полета!
  И тогава има Светлана, сякаш удря врага от ягодови зърна и изгаря целия полк от врагове. И тогава от пъпа, като чук, те няма да бъдат изковани от обикновени пистолети. И разкъсайте облак от кафяви войници. Момичето е много агресивно.
  И босите пръсти ще изстрелят разрушителна граната.
  И тя изрева с всичка сила:
  - За комунизма и победата!
  Така четиримата се разпръснаха, смазвайки германците, сякаш ги нокаутираха с желязо. И къде е Третият Райх да устои тук.
  И момичетата превзеха Берлин и донесоха победа заедно с Олег Рибаченко на цялото прогресивно човечество.
  
  ФЮРЕРЪТ Е ПО-УМЕН И ОПАСЕН ОТ ОБИКНОВЕНОТО
  Фюрерът оказва активна помощ на Мусолини по време на войната с Гърция. Веднага след като италианците започнаха да губят, германската авиация влезе в битката и дивизиите преминаха през Югославия. Такъв демарш направи възможно победата над гърците и английския корпус на Балканите. А превземането на Крит се случи много по-рано и се оказа по-успешно, с по-малко загуби.
  И по този начин нацистите успяха да отвлекат вниманието на британците от Либия и не позволиха италианците да бъдат победени там. И след известно време нацистите превзеха Малта.
  В Югославия не е избухнало антихитлеристко въстание. И германците успяха да избегнат загубата на време, когато атакуваха СССР. Освен това този път Ромел не отиде в Африка. Тъй като в Либия войските на Мусолини избягаха от поражението и седнаха в укрепленията, движейки се малко в Египет.
  Този път Ромел се бие в Източния флот. Хитлер разпределя още няколко сили за плана Барбароса, така че не прехвърля войски в Африка и не окупира Югославия. Освен това самата Югославия отдели войски за войната със СССР. А Гърция е окупирана от италиански и български части.
  Нацистката офанзива започва на 15 май 1941 г. Разви се доста успешно. В тясна връзка с тези с истинска история, но малко по-бързо на юг, където имаше повече сили, се оказа такъв прекрасен командир като Ромел.
  Имаше приблизително сто и шестдесет германски дивизии, десет повече, отколкото в реалната история. И авиацията се оказа по-силна.
  Но нацистите все още трябваше да се обърнат на юг. Тъй като германците бяха по-силни там, операцията премина по-бързо, отколкото в реалната история.
  Решителната атака срещу Москва започна в края на юли и началото на август.
  И германците успяха да обкръжат столицата дори преди октомврийското размразяване.
  Сталин, разбира се, избяга в Куйбишев и се опита да организира съпротива там. Москва е обкръжена и по заповед отгоре нито на нея, нито на Ленинград е заповядано да не се предава. Германците успяха да превземат Рязан и обкръжиха Горки. В казана имаше съветски войски.
  Не е лесно да вземеш огромен капитал. На юг германците навлязоха в Крим и превзеха всички градове с изключение на Севастопол. Ростов на Дон също беше превзет, а Донбас, Ворошиловград, Донец и други градове бяха превзети в движение. Нацистите успяха да превземат Белгород и Курск, достигайки до Воронеж. В последния град обаче битката се проточи. Германците също превземат Тихвин и Вохлов, и напълно блокират Ленинград - с двоен пръстен.
  През зимата германците спряха. Съветските войски се опитаха да контраатакуват. Но те постигнаха само ограничен успех, премахвайки само блокадата от Горков.
  Но нещата се влошиха през март. Москва падна след дълга обсада. И скоро, изтощен от глад, Ленинград капитулира.
  Германците започнаха нова офанзива едновременно в две посоки. До Казан и до Кавказ. Япония също влезе във войната. САЩ не въведоха петролно ембарго срещу Страната на изгряващото слънце, а японците постъпиха логично - не рискуваха да нападнат сами САЩ, докато Германия беше във война със СССР.
  А през пролетта, щом се затопли, те се нападнаха сами. Британците се държаха доста пасивно. А в Африка войната замръзна. Но германците на изток постигнаха нови големи успехи, като след обкръжението превзеха Горки, Казан, Сталинград и се приближиха до Астрахан.
  Тогава Сталин, осъзнавайки, че случаят е безнадежден, поиска мир при всякакви условия, само без думата капитулация.
  Хитлер се съгласява границата да минава по Волга и по на север до Вологда. Освен това СССР ще плати репарации. Вярно е, че в замяна Хитлер оказва натиск върху Япония и те се съгласяват да вземат само Приморие, Монголия и част от земите на Амур, включително Хабаровск.
  СССР беше запазен в силно съкратен вид. Но все пак оцеля. И столицата беше преместена в Ташкент.
  Първата фаза на войната изглежда приключи. Но все още предстоеше война с Великобритания, която беше икономически подкрепяна от Съединените щати.
  Хитлер първо прехвърли корпуса на Ромел в Африка, а войските на Майнщайн се преместиха от Кавказ в Близкия изток.
  Силите бяха неравни. Английските войски бяха по-ниски по брой, бойна подготовка и дух, някои от тях бяха колониални части с ниска боеспособност.
  Германците настъпват и сломяват съпротивата. Нови танкове влязоха в серията - "Пантери", "Тигри", "Лъвове". Те смазаха британците. Превземането на Африка се оказа въпрос на време и не много дълго. Америка никога не е влизала във войната. Великобритания беше нападната с десант през лятото на четиридесет и трета. И в същото време натиска на бомбардировките. И в резултат на това тя падна две седмици след началото на операция "Морски лъв". Масираните бомбардировки също допринесоха за успеха. Луфтвафе пусна твърде много самолети и те изравниха Великобритания със земята.
  Да, и подводниците много завзеха британците. Но те се скъсаха и се съпротивляваха. Макар и в депресия. А самият Чърчил избяга в Канада. Скоро обаче е предаден на германците. И тогава бяха застреляни.
  Америка никога не е влизала във войната. Но Хитлер разбира, че Съединените щати не трябва да бъдат разочаровани. Германия изгради флот и разви далечна стратегическа авиация. Германците имаха бойни дискове. През декември 1945 г. Япония атакува американците в пристанището на Перу. И тогава Третият райх с колониите удари САЩ. Във войната влиза и СССР. Хитлер обещава на Сталин да намали репарациите и да прехвърли част от Аляска. Но такива северни, не най-доходоносните райони от него.
  Но Сталин се съгласи и с това. Освен това авторитетът на диктатора сред хората след такова съкрушително поражение беше нисък. И винаги имаше заплаха от заговор.
  И нямаше сили да се бори с Третия райх. Освен това нацистите имаха много силни танкове от серията "E", които нямаха равни на бойното поле.
  Серийният E-50 съчетава както силно въоръжение, така и отлични ходови качества с добра предна защита. И Е-75 изобщо беше напълно защитен.
  Германските генерали обаче предпочитат Е-50, който е по-лек и по-пъргав с нисък силует и не е много голям.
  Войната със Съединените щати от самото начало беше неуспешна за Америка. Или отдалечеността от океана, голяма армия и значителен брой танкове, дадоха шанс на янките да устоят.
  Битките от четиридесет и шестата година показаха превъзходството на E-50 на бойното поле; над Шерман тези танкове обикновено бяха нокаутирани лесно и просто от голямо разстояние.
  Германците превзеха Исландия. След това Гренландия и укрепване на опората в Канада. Постепенно разширяват фронта си. В същото време имаше настъпление от юг. САЩ се бориха здраво. Общият брой на армията достигна петнадесет милиона души. Японците и германците бяха принудени да използват колониални разделения. Но постепенно те превзеха. Германският автомат MP-44 или щурмова пушка беше несравним и скоро се появиха по-модерните MP-54 и MP-64, по-леки, по-ефективни и по-бързи. Америка капитулира едва след превземането на Ню Йорк и Вашингтон. И това се случи през август 1947 г.
  След това световната война най-накрая приключи ... Но не за дълго. На 20 април 1953 г. Хитлер напада Япония. Така започва войната между двете империи.
  СССР, който по това време беше оглавяван от Берия, влезе във войната на страната на Германия. И той успя да си върне Приморие, Амурска област, Южен Сахалин и Кулилските острови.
  Повече не можеше да се изисква. Нацистите се бият почти две години, но завършват превземането на Япония с атомни бомбардировки. И на 20 април 1957 г. фюрерът напада СССР. Желаещи да смажат последната съветска империя. Нека да бъде толкова силно съкратено.
  Но го чакаше неприятна изненада: цял десант от убийци, които се застъпиха за СССР. Какво друго искаше един фашист?
  Воини от двадесет и първи век отново за сетен път се борят с нацистите от двадесети.
  Във фашистката кафява империя има твърде много войници. Те текат като безкрайна река.
  Олег Рибаченко, посичайки нацистите с мечове, изрева и пехота, и танкове:
  - Никога не се отказвай!
  И от бос крак на момчето излетя остър диск!
  Маргарита, смазвайки опонентите си, оголвайки зъби, изсумтя:
  - Има място за подвиг в света!
  И от босите крака на момичето се пръснаха отровни игли, удряйки нацистите и техните самолети и танкове.
  Наташа също хвърли босите си пръсти, убийствено и извика:
  Никога няма да забравим и никога няма да простим.
  И сабите й минаха през фашистите в мелницата.
  Зоя, нарязвайки враговете, изписка:
  - За нова поръчка!
  И нови игли се пръснаха от босите й крака. И какво е в очите, какво е в гърлото на нацистките войници и самолети.
  Да, беше ясно, че воините се вълнуваха и беснееха.
  Августин, посичайки бели войници и танкове, изписка:
  - Нашата желязна воля!
  И от босите й крака лети нов, смъртоносен дар. И падат такни и бели бойци.
  Светлана сече на мелничаря, мечовете й са като мълния.
  Нацистите падат като снопи.
  Момичето хвърля игли с боси крака и скърца:
  - Защото Майка Русия ще победи!
  Олег Рибаченко настъпва срещу нацистите. Момче Терминатор, което нарязва кафяви войски.
  И в същото време пръстите на босите крака на момчето изхвърлят игли с отрова, разкъсват стволове и свалят самолети.
  Момчето изрева:
  - Слава на бъдещата Рус!
  И в движение реже главата и муцуната на всеки.
  Маргарита също смазва противниците.
  Босите й крака се клатят. Нацистите умират в големи количества. Воинът крещи:
  - За нови граници!
  И тогава момичето ще вземе и ще отреже ...
  Масата от трупове на фашистки войници.
  Но Наташа е в офанзива. Посича нацистите заедно с танковете и пее:
  - Рус е велика и лъчезарна,
  Аз съм много странно момиче!
  И от босите й крака хвърчат дискове. Кой е видял гърлата на нацистите. Да, това е момиче.
  Зоя е в офанзива. Нарязване на кафяви войници с две ръце. Изплюване от туба. И хвърля смъртоносни игли с боси пръсти - сваля танкове и самолети.
  И в същото време пее на себе си:
  - О, тъпачка да тръгваме,
  О, любимата ми ще отиде!
  Августина, изсичайки нацистите и унищожавайки кафявите войници, крещи:
  - Всички рошави и в кожа на животно,
  С бухалка се втурна към ОМОН!
  И с боси пръсти той ще се стрелне срещу врага, нещо, което ще убие слон и още повече танк.
  И тогава изскърца:
  - Вълци!
  Светлана в офанзива. Съкращава, порязва нацистите. С боси крака той хвърля върху тях подаръци на смъртта.
  Управлява мелница с мечове.
  Тя смачка много бойци и писъци:
  - Идва голяма победа!
  И отново момичето е в диво движение.
  А босите й крака изстрелват смъртоносни игли, унищожавайки танкове и самолети.
  Олег Рибаченко скочи. Момчето се завъртя в салто. Наряза много от нацистите в скока.
  Хвърли иглите с голи пръсти и избълбука:
  - Бъди известен с моята красива смелост!
  И отново момчето е в битка.
  Маргарита преминава в настъпление. Раздробява всички врагове подред. Мечовете й са по-здрави от остриетата на вятърни мелници. И боси хвърлят дарове на смъртта, горят танкове и самолети.
  Момичето е в офанзива. Унищожава кафявите воини без церемония.
  И подскача от време на време, и се извива!
  И от нея летят дарове на унищожение.
  И самите нацисти падат мъртви. И се натрупват цели могили от трупове.
  Маргарита изписква:
  - Аз съм американски каубой!
  И отново босите й крака хвърлиха иглата.
  И след това още дузина игли!
  Наташа в офанзива също е много готина.
  И хвърля с боси крака, и плюе от сламка.
  И крещи с пълно гърло:
  - Аз съм искряща смърт! Всичко, което трябва да направите, е да умрете!
  И отново красота в движение.
  Зоя щурмува блокада от нацистки трупове. И бумерангите на разрушението също летят от босите й крака.
  А кафявите воини продължават да падат и падат.
  Зоя крещи:
  - Босо момиче, ще спечелиш!
  И дузина игли летят от голата пета на момичето. Които директно в гърлото на нацистите ровят.
  Те падат мъртви.
  Или по-скоро напълно мъртъв.
  Августин в настъпление. Смазва кафявите войски. Мечовете й се носят в две ръце. И тя е толкова велик войн.
  Торнадо помита фашистките войски.
  Момиче с червена коса реве:
  - Бъдещето е скрито! Но ще бъде победоносно!
  И в офанзива красавица с огнена коса.
  Августин реве в див екстаз:
  - Боговете на войната ще разкъсат всичко!
  И воинът в настъпление.
  И босите й крака хвърлят много остри, отровни игли.
  Светлана в битка И толкова искрящи и борбени. Голите й крака изхвърлят толкова много смъртоносни неща. Не мъж, а смърт с руса коса.
  Но ако се счупи, тогава не можете да го спрете.
  Светлана пее:
  - Животът няма да бъде мед,
  Този скок в кръгъл танц!
  Нека мечтата се сбъдне -
  Красотата превръща човека в роб!
  А в движението на босото момиче има все повече ярост.
  Олег в офанзивата ускорява всичко. Момчето бие нацистите.
  Босите му крака хвърлят остри игли - разкъсват танкове и самолети.
  Младият войн изписква:
  - Лудата империя ще разкъса всички!
  И отново момчето е в движение.
  Маргарита е бурно момиче в своята дейност. И бие враговете.
  Тук тя изстреля с бос крак грахово зърно с експлозиви. Тя ще избухне и веднага ще бъдат изхвърлени сто нацисти и десет танка.
  Момичето крещи:
  - Така или иначе победата ще дойде при нас!
  И ще пусне мелницата с мечове - дулата на танковете летят в различни посоки.
  Наташа ускори движенията си. Момичето посича кафявите воини. И докато крещи:
  - Победата очаква империята на Русия.
  И да унищожим нацистите с ускорени темпове.
  Наташа е момиче-терминатор.
  Той не мисли да спира и забавя, а танковете и самолетите се заблуждават.
  Зоя е в офанзива. Нейните мечове сякаш режат месо и метална салата. Момичето крещи с пълно гърло:
  - Нашето спасение е в сила!
  И боси пръсти също хвърлят такива игли.
  И маса хора с пробити гърла, лежащи наоколо в купища трупове, както и разбити танкове и свалени самолети.
  Августин е лудо момиче. И мачка всички като робот от хиперплазма.
  Вече е разбил не сто нацисти. Но всичко набира скорост. А воинът все още реве.
  - Аз съм непобедим! Най-готините на света!
  И отново красотата в атаката.
  И от босите й пръсти изхвърча грахово зърно. И триста нацисти и дузина танкове бяха разкъсани от мощна експлозия.
  Августин пее:
  - Няма да посмеете да заграбите земята ни!
  Светлана също е в настъпление. И не дава нито грам отдих. Диво момиче Терминатор.
  И той сече враговете и унищожава нацистите. И масата от кафяви бойци вече е паднала в канавката и покрай пътищата.
  Шестимата бяха бесни. Направи див бой.
  Олег Рибаченко се завръща в игра. И той напредва, размахвайки и двата меча. А момчето терминатор управлява мелницата. Мъртвите нацисти падат.
  Маса от трупове. Цели планини от окървавени тела.
  Момчето писател напомня за една дива стратегия. Където също конете и хората са се смесили заедно.
  Олег Рибаченко изписква:
  - Горко от ума!
  И ще има много пари!
  И момчето терминатор в новото движение. И босите му крака ще вземат нещо и ще го хвърлят.
  Момчето гений изрева:
  - Майсторски клас и фирма "Adidas"!
  Много готино шоу се оказа готино. И колко убити нацисти. И най-много от най-големите убиха кафявите бойци.
  Маргарита също е в битката. Смазва армиите от канела и стомана и реве:
  - Голям ударен полк! Всички караме в ковчега!
  И нейните мечове са насечени на нацистите. Масата от кафяви бойци вече е рухнала.
  Момичето изръмжа:
  - Дори съм по-готин от пантерите! Докажете, че всеки е най-добрият!
  И от голата пета на момичето, като грах с мощни експлозиви, ще излети.
  И да удари врага.
  И той ще вземе и ще разбие някои от противниците и танкове и дори самолети.
  И Наташа е на власт. И тя бие противниците, а самата тя няма да даде на никого спускане.
  Колко нацисти вече прекъснаха.
  И зъбите й са толкова остри. И очите са сапфирени. Това е момичето - главният палач. Въпреки че тя има всичките си партньори - палачи!
  Наташа крещи:
  - Аз съм луд! Ще имаш наказание!
  И отново момичето ще посече много нацисти с мечове.
  Зоя е в движение и е изрязала много кафяви воини.
  И боси крака хвърлят игли. Всяка игла убива няколко нацисти. Тези момичета са наистина красиви.
  Августин напредва и смазва противниците. И в същото време не забравя да извика:
  - Не можете да избягате от ковчега!
  И момичето ще си вземе зъбите и ще оголи зъбите си!
  И червенокосата е толкова ... Косата се вее на вятъра, като пролетарско знаме.
  И всичко идва буквално от яд.
  Светлана в движение Тук тя изряза много черепи и танкови кули. Воин, който оголва зъбите си.
  Показва език. И след това плюе от сламка. Тогава той извика:
  - Ще бъдете ли мъртви!
  И отново смъртоносни игли летят от босите й крака, които удрят пехота и самолети.
  Олег Рибаченко скача и скача.
  Босо момче хвърля куп игли, събаря танкове и пее:
  - Хайде на къмпинг, отвори си голяма сметка!
  Младият воин е в най-добрата си форма.
  Той е доста възрастен, но изглежда като дете. Само много силен и мускулест.
  Олег Рибаченко пее:
  - Нека играта не е по правилата - ще пробием фраерата!
  И отново от босите му крака летяха смъртоносни и смазващи игли.
  Маргарита запя с възторг:
  - Нищо не е невъзможно! Вярвам, че ще изгрее свободата!
  Момичето отново хвърли смъртоносна каскада от игли по нацистите и техните танкове, продължи:
  - Тъмнината ще си отиде! Да цъфтят рози!
  И щом воинът хвърли грахово зърно с боси пръсти, хиляда нацисти веднага излетяха във въздуха. Да, армията на кафявата, адска империя се топи пред очите ни.
  Наташа в битка. Скача като кобра. Взривява врагове. И толкова много нацисти умират и самолети падат.
  Тяхното момиче и мечове, и зърна на въглища, и копия. И игли.
  В същото време също реве:
  - Вярвам, че победата ще дойде!
  И славата на руснаците ще намери!
  Голите пръсти хвърлят нови игли, удряйки противниците.
  Зоя в див ход. Напада нацистите. Натрошава ги на малки парчета.
  Жената войн хвърля игли с голи пръсти. Пробива опонентите и как да ревете:
  Нашата пълна победа е близо!
  И той извършва дива мелница с мечове, помитайки танкове. Това наистина е момиче като момиче!
  Но кобрата на Августин премина в настъпление. Тази жена е кошмар за всички кошмари.
  И ако го реже, значи ще го реже.
  След това червенокосата ще вземе и ще изпее:
  - Ще отворя всички черепи! Аз съм голяма мечта!
  И сега нейните мечове са в действие и разрязват месо и метал.
  Светлана също преминава в настъпление. Това момиче няма спирачки. Щом кълцат, така масата от трупове е осеяна, падат самолети и танкове.
  Русокосият терминатор реве:
  - Колко хубаво ще бъде! Колко хубаво ще бъде - знам го!
  И сега грахово зърно убиец лети от нея.
  Олег отново сто от нацистите, носещи метеор, отрязани. И той ще вземе бомба и ще я хвърли.
  Малък по размер, но смъртоносен...
  Как да се натроши на малки парчета.
  Момчето терминатор извика:
  - Бурна младост на ужасни машини!
  Маргарита ще направи това отново в битка.
  И изсече много кафяви бойци. И намалява големи пропуски.
  Момичето крещи:
  - Ламбада е нашият танц на пясъка!
  И удари с нова сила.
  Наташа в атака е още по-бесна. Така вършит нацистите. Не е много добре за тях да се съпротивляват на такива момичета.
  Наташа го взе и запя:
  - Бягането на място е обикновен помирител!
  И момичето-воин избухна в противниците с такава каскада от удари.
  И ще хвърля дискове с боси крака.
  Тук тя управляваше мелницата. Масата от глави на кафявата армия се претърколи назад и танковете горяха.
  Тя е борбена красавица. Бийте си такава жълта армада.
  Зоя е в движение, смазва всички без изключение. А мечовете й са като ножици на смъртта.
  Момичето е просто прекрасно. И босите й крака хвърлят много отровни игли.
  Победете противниците. Пробиват им гърлата и правят ковчези, карат танкове и самолети да се взривяват.
  Зоя го взе и изписка:
  - Ако няма вода в чешмата...
  Наташа извика с радост:
  Значи ти си виновен!
  И с босите си пръсти хвърля нещо, което убива напълно. Това наистина е момиче на момичетата.
  И от босите й крака как ще хвърчи острието. И той ще удари много бойци, отрязвайки кули от танкове.
  Августин в движение. Бърз и уникален в красотата си.
  Каква светла коса има. Като пролетарско знаме се вее. Това момиче е истинска лисица.
  И сече противници - сякаш се е родила с мечове в ръце.
  Червенокоса, проклето копеле!
  Августин го взе и изсъска:
  - Ще има бича глава - бойците няма да полудеят!
  И ето, че тя отново смачка много бойци.
  Олег Рибаченко измърмори:
  - От какво имаш нужда! Ето го момичето!
  Маргарита, хвърляйки кама с бос крак, счупвайки купола на танка, потвърди:
  - Голямо и готино момиче!
  Августин лесно се съгласи с това:
  - Аз съм войн, който ще ухапе всеки!
  И пак с боси пръсти ще пусне убийствен.
  Светлана в битка не отстъпва на противниците. Не е момиче, но да приключи с такава вещица в пламъци.
  И крещи:
  - Какво синьо небе!
  Августин, пускайки острие с бос крак, отрязвайки купола на танка, потвърди:
  - Ние не сме привърженици на грабежа!
  Светлана, нарязвайки врагове и сваляйки самолети, изчурулика:
  - На глупака нож не му трябва....
  Зоя изписка, хвърляйки игли с босите си загорели крака:
  - Ще го излъжеш от три кашона!
  Наташа, посягайки нацистите, добави:
  - И правете с него за една стотинка!
  И воините ще вземат и ще скочат. Те са толкова кървави и готини. Като цяло вълнението им е много.
  Олег Рибаченко изглежда много стилен в битка.
  Маргарита пееше:
  - Ударът е силен и човекът има интерес ...
  Гениалното момче изстреля с крак нещо, което приличаше на витло на хеликоптер. Той отряза няколкостотин глави от нацистите и танковете, изкрещя:
  - Доста спортно!
  И двете - момче и момиче в пълен ажур.
  Олег, кълцайки кафяви войници, избълбука:
  - И ще има голяма победа за нас!
  Маргарита изсъска в отговор:
  - Убиваме всички - с боси крака!
  Момичето наистина е толкова активен терминатор.
  Наташа пееше в офанзивата:
  - Свещена война!
  И воинът изстреля остър диск-бумеранг. Той летеше в дъга, повали много нацисти и танкови кули.
  Зоя добави, продължавайки изтреблението:
  - Това ще бъде нашата победа!
  И нови игли хвърчаха от босите й крака. И те удариха много изтребители и самолети.
  Русото момиче каза:
  - Матирайте противника!
  И тя си показа езика.
  Августин, махайки с крака и хвърляйки остри свастики, избълбука:
  - Имперското знаме напред!
  Светлана с готовност потвърди:
  - Слава на падналите герои!
  И момичетата извикаха в унисон, смазвайки нацистите:
  - Никой няма да ни спре!
  И сега диск лети от босите крака на воините. Месото се разкъсва и кулите на танковете се разрушават.
  И пак вой:
  - Никой не може да ни победи!
  Наташа полетя във въздуха. Разкъса противници и крилати лешояди и издаде:
  - Ние сме вълчици, изпържете врага!
  И от голите й пръсти ще изхвърчи много смъртоносен диск.
  Момичето дори се извива в екстаз.
  И тогава той мърмори:
  - Нашите пети обичат огън!
  Да, момичетата са наистина секси.
  Олег Рибаченко избълбука:
  - О, рано, дава сигурност!
  И намигна на воините. Те се смеят и оголват зъби в отговор.
  Наташа съсече нацистите и изкрещя:
  - В нашия свят няма радост, без борба!
  Момчето отговорило:
  "Понякога битката също не е забавна!"
  Наташа се съгласи:
  - Ако няма сила, тогава да ...
  Но ние, воините, сме винаги здрави!
  Момичето хвърляше игли по врага с боси пръсти, взриви маса танкове и пееше:
  - Войникът винаги е здрав,
  И готов за действие!
  След това Наташа отново покоси враговете, разрушавайки кулите на танковете.
  Зоя е много бързо маце. Тук тя изстреля цяла цев срещу нацистите. И разкъса няколко хиляди от една експлозия.
  Тогава тя изпищя:
  - Не спирай, петите ни искрят!
  И момиче в бойна дантела!
  Августин в битка също не е слаб. Така вършит нацистите. Сякаш от сноп вериги избива.
  И кълцане на противници - пее:
  - Внимавайте, ще бъде полезно
  Наесен баница ще има!
  Червенокосият дявол наистина оре в битка като дявол в табакера.
  А ето как се бори Светлана. И нацистите го получават от нея.
  И ако удари, ще удари.
  От него хвърчат кървави пръски.
  Светлана грубо забеляза, когато от босите й крака излетяха метални пръски, които разтопиха черепите и кулите на танковете:
  - Слава на Русия, много дори слава!
  Танковете се втурват напред...
  Дивизии в червени фланелки -
  Поздрави руски хора!
  Тук момичетата се заеха с нацистите. Така че те се нарязват и настъргват. Не воини, а наистина пантери, които са скъсали веригата.
  Олег е в битка и атакува нацистите. Той ги бие без жал, прорязва танковете и пищи:
  Като бикове сме!
  Маргарита, смазвайки кафявата армия и прорязвайки танковете, подхвана:
  Като бикове сме!
  Наташа го взе и извика, посягайки кафявите бойци заедно с танковете:
  - Лъжата е извън контрол!
  Зоя разкъса нацистите, изписка:
  - Не, не от ръка!
  И той ще вземе и ще пусне звездичка с бос крак и ще довърши много фашисти.
  Наташа го взе и изписка:
  - Телевизорът ни е включен!
  И убийствен сноп игли лети от голия й крак.
  Зоя, която също унищожаваше нацистите и техните танкове, изписка:
  - Приятелството ни е монолитно!
  И отново такова хвърляне, че кръговете се размиват във всички посоки. Това е момиче - чисто изтребление на противници.
  Момичето с боси пръсти ще вземе и изстреля три бумеранга. И труповете от това станаха още повече.
  След това красавицата ще издаде:
  - Няма да дадем милост на врага! Ще има труп!
  И отново смъртоносното нещо излита от голата пета.
  Августин също съвсем логично отбелязва:
  - Само че не един труп, а много!
  След това момичето го взело и тръгнало босо през кървавите локви. И тя уби много от нацистите.
  И как реве:
  - Масов убиец!
  И сега ще си блъска главата на нацисткия генерал. Счупете му черепа и издайте:
  - Банзай! Ще отидеш в рая!
  Светлана е много бясна в офанзивата, особено като събаря танкове, тя изписква:
  - Няма да бъдете пощадени!
  И дузина игли хвърчат от голите й пръсти. Докато тя пробива през всички, самолетите се срутват. И много дори воинът се опитва да раздробява и убива.
  Олег Рибаченко изписква:
  - Славен чук!
  И момчето също хвърля такава готина звезда под формата на свастика с бос крак. Сложен хибрид.
  И масата на нацистите рухна.
  Олег изрева:
  - Банзай!
  И момчето отново е в дива атака. Не, просто блести с мощ и вулканите бълбукат!
  Маргарет в движение. Ще разпоре коремите на всички.
  Едно момиче с крак ще изхвърли петдесет игли наведнъж. И масата беше избита от всякакви врагове, нокаутираха и танкове, и самолети.
  Маргарита пееше по отношение на веселието:
  - Едно две! Мъката не е проблем!
  Никога не трябва да се обезсърчавате!
  Дръжте носа и опашката по-високо с тръба.
  Знай, че истинският приятел е винаги с теб!
  Това е толкова агресивна компания. Момичето се блъска и крещи:
  "Президентът Дракон ще стане труп!"
  Наташа в битка е просто някакъв терминатор. И рев изгърмя:
  - Банзай! Вземете го бързо!
  И една граната излетя от босите й крака. А нацистите са като гвоздеи. И ще разбие много мастодонти и крилати, адски машини.
  Ето го воинът! На всички воини - воин!
  Зоя също е в настъпление. Такава бясна кучка.
  И тя го взе и избълбука:
  - Баща ни е самият Белобог!
  И той нанася тройна мелница на нацистите!
  И Августин извика в отговор:
  - И моят Бог е черен!
  Всъщност червенокосата е самото въплъщение на измама и подлост. За врагове, разбира се. А за приятели тя е любима.
  И как с боси пръсти ще вземе и хвърли. И много купища воини на кафявата империя, както и техните танкове и самолети.
  Червенокосият извика:
  - Русия и черния бог са зад нас!
  Воин с много висок боен потенциал. Не, при това е по-добре да не се намесвате. Както са откъснати кулите на танковете и крилата на фашистките самолети.
  Августин изсъска:
  - Ще стрием всички предатели на прах!
  И намига на партньорите си. Да, това огнено момиче не е точно нещо, което може да даде мир. Освен ако мирът не е смъртоносен!
  Светлана, смазвайки враговете, издаде:
  - Ще ви помете в опашката!
  Августин потвърди:
  - Ще избием всички!
  И от босите й крака отново лети дарът на пълното унищожение! И толкова много танкове и самолети се пръснаха на малки парчета наведнъж.
  Олег изпя в отговор:
  - Ще има пълен банзай!
  Августин, разкъсвайки нацистите с голи ръце, нарязвайки ги с мечове и хвърляйки игли с босите си пръсти, унищожавайки наведнъж танкове и самолети, издаде:
  - Накратко! Накратко!
  Наташа, унищожавайки кафявите воини, изписка:
  - Накратко - банзай!
  И нека нарежем противниците с дива горчивина.
  Олег Рибаченко, съкращавайки противниците, издаде:
  - Този гамбит не е китайски,
  А дебютът, повярвайте ми, е тайландски!
  И отново от босия крак на момчето излетя остър, режещ диск. Той отряза както куполите на танковете, така и опашките на самолетите.
  Маргарита, посичайки воините на кафявата империя и бронята на танковете, пееше:
  - И кого ще намерим в битка,
  И кого ще намерим в битка ...
  Нека не се шегуваме с това -
  Да го разкъсаме!
  Да го разкъсаме!
  Тогава те свършиха добра работа с нацистите ... И Съветска Русия победи кафявата империя по време на щурма на Уфа.
  Войната още не беше приключила, но СССР вече имаше шанс да победи самите нацисти. Така шестимата отново трябваше да прекъснат изпълнението на супер готината си мисия.
  
  ВЕЩИЦИ В НЕБЕТО
  И тук в небето немските пилоти Албина и Алвина се бият като терминатори.
  Момичетата са толкова корави и смазват самураите.
  Албина се обърна. Свали японски самолет и изписка:
  - За величието на най-ужасното чудовище!
  И натисни педала с боса си пета.
  Алвина, агресивно атакуваща врага, изчурулика, оголвайки перлените си зъби:
  - За идеите на Ницше!
  И с босите си пръсти той ще насочи поток от олово покрай японските армади.
  Момичетата вещици са изключително готини и агресивни. Те са способни със сръчна ръка да извадят луната от небето и да направят от мухата слон, без да им мигне окото.
  По-специално, в резултат на кратка намеса те успяха да променят фундаментално хода на Втората световна война. Да, точно това е битката при Мидуей.
  Тук за няколко часа се реши съдбата на човечеството. И две немски вещици имаха решаващо влияние върху хода на битките.
  Те свалиха част от американските бомбардировачи и не позволиха на самолетоносачите на страната на изгряващото слънце да потънат. А японците сами взеха и потопиха американските кораби.
  Резултатът е победа. Тогава Япония превзе Хавайските острови и се укрепи в Тихия океан. И тогава отвори втори фронт в Далечния изток.
  Този път СССР не разполагаше с достатъчно сили за провеждане на Сталинградската операция. И в резултат на това германците все пак се укрепиха на Волга. И след това, след като попълниха резервите с пълна мобилизация и изстреляха тежките танкове "Тигър" и "Пантера", през май 1943 г. те започнаха настъпление към Каспийско море. Във войната влиза и Турция. Войските на Хитлер първо отрязаха Кавказ, а след това го превзеха.
  В резултат на това ситуацията значително се влоши. Германците през зимата на 1944 г. успяха да победят британците в Африка. И превземете Близкия изток. И през пролетта на четиридесет и четвърта започна офанзива по Волга и дълбок обход на Москва.
  Да, положението на СССР стана изключително трудно. При тези условия оставаше само една надежда: десантът на загиналите войници да спаси Червената армия.
  Но този път Олег Рибаченко не уби германците. И той вдъхнови Хитлер с идеята, че трябва да се сключи примирие със СССР и САЩ да бъдат победени, докато там не бъде създадена атомна бомба.
  След превземането на Саратов фюрерът най-накрая се съгласи на примирие за период от три години. Армиите останаха на предишните си граници. Сталин обещава да ограничи партизанската война в окупираните територии. Имаше частична размяна на военнопленници. Това е напълно невъзможно, тъй като имаше твърде много съветски роби. Освен това търговията също беше частично възстановена. СССР също обещава да доставя безплатно определени видове метали и хляб на Третия райх. Вярно, в малки количества, тъй като самият той беше просяк.
  И Хитлер премина към САЩ и Великобритания. Неговите войски се преместиха още през есента на четиридесет и четвърта на югоизток и превзеха Индия.
  И през зимата на четиридесет и четири и четиридесет и пет години те превзеха останалата част от Африка.
  Следва десант във Великобритания през лятото на 1945 г. Тук германците вече бяха напълно подготвени и техните реактивни самолети превзеха врага. Фрицът стана твърде силен. Използвайки едновременно и подводни резервоари. И нови видове подводници, включително единични и миниатюрни, напълно нокаутирани, британски и американски флотове.
  И Великобритания падна. Куклен крал беше поставен на трона. И всичко беше наред за Третия райх. Тогава войната се обърна към САЩ.
  Поради разтегнатостта на комуникациите и икономическата мощ на Америка, битката се проточи. Германците първи провеждат операция Икар, побеждавайки САЩ в Исландия. И като превзе този остров, като по този начин се защити от въздушни нападения.
  След това те започнаха да се движат по-нататък към Гренландия и след това към Канада от север.
  И от Аржентина, след това Бразилия, която се присъедини към Третия райх, и Венецуела от юг. Имаше напредване с битки. И тук също Сталин искаше да се присъедини към поражението на Съединените щати. В замяна на Аляска. Което е законната територия на Русия.
  Хитлер се съгласи. И до края на 1947 г. Америка беше нападната.
  Мирът обаче не продължи много дълго. След смъртта на Сталин през март 1953 г. Хитлер решава да довърши СССР. И започна нова война. Използвани са най-новите пирамидални танкове и неуязвими дискети с лазерно оръжие. И Япония напредна на изток. СССР, въпреки неравните сили и технологичното превъзходство на врага, се задържа почти година, но повече благодарение на пространството и героизма на съветския народ.
  Хитлер отново прави пауза, но на 20 април 1957 г. въпреки това напада Япония. Както се казва, две птици не могат да живеят в едно леговище. Сигурно е останал един.
  Войната с Япония продължила година и половина и завършила с нейното превземане.
  И на 20 април 1959 г., по време на седемдесетия рожден ден на Хитлер, се провежда световен референдум, който установява монархия в Третия райх. И сега един от многото му синове, получен чрез изкуствено осеменяване, може да наследи фюрера.
  Така възниква ужасната за целия свят империя на Третия райх.
  Тук може да се види, че вече в тази вселена е имало планове за съдбата на човечеството. Но Хитлер все пак умря през 1963 г., също през март, като Сталин. Но той се оказа по-голям късметлия от колегата си. Синът му се възкачи на трона, а Третият райх вече започна да лети до други планети в Слънчевата система.
  Така възниква империята... Черните и жълтите имат по-малко права от белите и раждаемостта им е под контрол, но постепенно развивайки се по план, империята започва да просперира. Развитието на науката и прогресът доведоха до просперитет.
  А през 2020 г. започна първият в историята на човечеството полет до звездата Сириус, където бяха открити планети, условно подходящи за човешки живот.
  
  НОВИТЕ ПРИКЛЮЧЕНИЯ НА АЛИСА СЕЛЕЗНЕВА
  Алиса Селезнева караше въздушен велосипед. Колата се управляваше от автопилот, но можеше да й се дават устни команди. Накланящо се удобно кресло, което може да се разположи легнало. Алиса през холограмата на айфона наряза с Пашка в космическа стратегия.
  Напред Пашка пусна тежки големи бойни кораби, надявайки се да покрие с тях по-малки кораби. Алиса се опита да подреди войските си с полумесец и да флангира корабите на Пашка. Имаше размяна на удари и звездни кораби бяха разделени и измъчвани. И нови кораби бяха построени на контролирани планети. Разбира се, по-големите са по-бавни и изискват повече ресурси и човешки бойци, а по-малките са по-бързи и по-евтини. Хората също се произвеждаха в инкубатори и бяха нещо като армия от клонинги, растящи с ускорени темпове. А в мините работеха роботи, които също трябваше да се произвеждат. Освен това изследвания в академии: военни, икономически, строителни и монетни дворове.
  Алис се консултира отчасти с икономически съветник и отчасти с военен. И тя сама вземаше решенията си. Пашка се опита да работи повече сам и губеше предимството си.
  Звездни кораби понякога се сблъсквали със силови полета и скърцали от напрежение, всичко се виждало перфектно на холограмата.
  Изведнъж Алис беше разсеяна от появата на Аркаша. Момче на около дванадесет години, появяващо се в холограма, извика:
  - Здравей Алис! Знаете какво сме намислили!
  Алис изсумтя презрително и отвърна:
  - А какво друго може да бъде по-удивително от компютърните игри?
  Аркаша уверено каза:
  - Нашите учени са открили затворени вериги на времето, които не отиват никъде, а това означава, че тяхното минало изобщо не е нашето минало!
  Алис беше изненадана
  - Как е това?
  Аркаша обясни с усмивка:
  - Това означава, че те могат да пътуват и да имат приключения без страх, че намесата в миналото ще промени нашето настояще. Тоест всяка наша намеса в нашия свят няма да се отрази по никакъв начин!
  Пашка пръв се досети:
  - Това означава, че ако пътуваме в миналото и променим нещо там, то това няма да повлияе по никакъв начин на нашия свят!
  Аркаша кимна, червената му коса се разтресе:
  - Така е!
  Пашка агресивно предложи:
  - Така че нека вземем бластерите и да ударим нацистите.
  Аркаша сви рамене и отбеляза:
  - Това е интересна идея. Но децата не трябва да вземат оръжия в миналото, още повече военни.
  Пашка с хитрост отговори:
  - Да правиш нещо, което не трябва да се прави, е по-сладко дори от сладолед! Чичо ми е космически пехотинец и има някои изключително смъртоносни оръжия в сейфа си!
  Аркаша разпери ръце объркано и отбеляза:
  Но аз не искам да убивам хора. Дори германците.
  Пашка изръмжа:
  - Фашисти могат да бъдат!
  Алис поклати глава и каза:
  - Не, аз съм против убийството на живи хора! Може би е по-добре точно като в добър добър филм, ще спасим някого в миналото.
  Паша веднага предложи:
  - Това е идея! Ами ако Жана д'Арк бъде освободена?
  Алис кимна в знак на съгласие.
  - Така би било правилно!
  Аркаша запя ентусиазирано:
  - Кой вярваше, че Жана е изгоряла, не, тя се скри известно време!
  Сниши глас, момчето добави:
  - Следвай ме! Аз съм в Института за време!
  Алис изкрещя:
  - Марш за Аркаша!
  От машината, която се престори, че не разбира, се чу скърцане:
  - Кой от милиарда Аркаш да последва?
  Момичето каза категорично:
  - За тези, с които току-що говорих! До Института за времето на улица Карл Маркс.
  И гравитационният велосипед с програмата за изкуствен интелект се движеше, пърхайки между къщите. Москва в бъдеще направи незаличимо впечатление. Величествени сгради, километрични, издигащи се фонтани, много цветни колосални размери и различни форми. Много от сградите просто са отгледани чрез разделяне на специални бактерии, които са едновременно твърди и устойчиви.
  - попита Алиса Пашка, който също летеше към Аркаша, а русата му коса приличаше на презряло глухарче.
  - Е, какво мислиш, мой герой?
  Пашка изръмжа:
  - Вече ще бъде, какво приключение! Като в кралски двор!
  Алис изчурулика, оголвайки зъби:
  - Виждам, че случаят ще се справи, при нас! Всичко ще бъде буквално топ класа!
  Момичето препускаше покрай храма на Перун. Красива, огромна сграда в позлата и рубини, пълна с величие и спокойна сила. Пред нея самият Перун в ръцете си е неугасим факел, с километричен огнен поток. Децата са носени, използват отделни крила и много приличат на елфи.
  Момичето запя с кикот:
  - През лятото слънцето грее високо, високо ... Лятото е далеч от уроките! далеч!
  И в бъдещето има огледала в небето и почти няма нощ и вечно лято. Следователно празниците за децата продължават много по-дълго от учебните дни. Щастлив свят. А децата просто искат да се забавляват.
  Пашка дори запя ентусиазирано:
  - Можете ли да си представите ситуацията?
  Всичко, което ще се сбъдне, ни е известно предварително ...
  И защо тогава съмнения, безпокойство!
  Всичко на света ще осигури график!
  Алис ентусиазирано подхвана:
  Ние се противопоставяме на бурите! Защо и защо? Невъзможно е никой да живее в света без изненади!
  Аркаш също го вдигна, поддържайки връзка чрез холограма:
  - Нека късмет-провали! Как да се люлее нагоре-надолу! Само така, а не иначе, само така, а не иначе, Да живее изненадата!
  Изненада! Изненада! Да живее изненадата!
  Тук е Институтът на времето. Охранява се от няколко бойни робота. Но Алис и Пашка са известни. Те вече са пътували много пъти. Включително и приказките. Това също е едно от отворените разклонения на времето. Там е като фантазия.
  Но посещението в истинското минало е още по-интересно. Алиса, между другото, също има космически награди, тъй като е спасила законната императрица и е свалила узурпатора Злотовлас. Тя неутрализира друг тиранин, който искаше да завземе властта над планетата Земя, а може би и над галактиката. Неутрализира космически пирати, помогна на трима капитани и като цяло направи много неща. Включително да унищожи цял полк роботи.
  И разбира се, Алис и нейните приятели имат право да влязат в най-затворения институт без никакви проблеми. Която се пази да не мине муха. Какво е муха? Дори фотон!
  Алис и Паша минават полето. Обикновените деца, не много големи, по-скоро със среден ръст за дванадесет години, изобщо не са ускорители. Светли глави, Паша, може би, като цяло, естествена руса, Алис е светлокоса. Понякога, разбира се, се рисува. Прическата й понякога блести с всички цветове на дъгата. Но сега тя е в естествената си светлина.
  Алис изчурулика:
  - Трябва да отидем в сектора на паралелните задънени светове!
  Момичето робот, искрящо със златни криле, отговори:
  - Скъпа Алис, винаги се радваме да те видим! Просто те моля да внимаваш. Много деца са нетърпеливи да пътуват до истинското минало, но там и можете да умрете съвсем реалистично, в същото време, тъй като можете да възпроизведете абсолютно всеки пейзаж и всяко време във виртуалната реалност на Хипернет, и мозъкът и тялото ви няма да забележи разликата изобщо. И във виртуална ролева игра те не умират и не се осакатяват!
  Алис искаше да каже, но Пашка я изпревари:
  - Нямаме нужда от илюзията за постижение! Искаме да правим истински подвизи!
  Момичето робот промени светлината си на по-синкава и отговори:
  - Добре тогава! Познаваме вашия екип отдавна! Рискувайки главата си, винаги оставаш жив и побеждаваш! Съдбата те обича, а може и хиперщастието и има надежда винаги да ти се размине!
  Паша отговори с усмивка:
  - Който не рискува, той не пие шампанско!
  Алис логично отбеляза:
  - Но има продължение на тази поговорка. Който рискува прекомерно - задоволява се с чифир на койката!
  Паша се засмя и отбеляза:
  - Това е стара поговорка! Хората не влизат в затвора. Ако извършат тежки престъпления, минават през програма за възстановяване и превъзпитание!
  Алис изписка и отбеляза:
  - Искате ли да пратят Пашка в трудов лагер?
  Момчето изръмжа решително:
  - Най-много бих искал да вляза в истинска война! Жалко, че не беше възможно преди!
  Наистина е строго забранено да се намесвате в миналото, тъй като това може да промени бъдещето не към по-добро. Например, колкото и да искате, например, да повторите Руско-японската война или да победите германците през четиридесет и една, но бъдещето ще се промени веднага. И не е факт, че вместо комунизъм и красиво вечно лято, на Земята, поради намеса, дори с добри намерения, ще дойде безнадеждният мрак на ядрената зима.
  Но в световете на задъненото, затворено в себе си минало можете да правите каквото искате.
  Червенокосо момче с интелигентно лице Аркаш се срещна с момчетата. Както се оказа, хлапето взе със себе си индивидуални защитни полета в устройства с размер на кибритена кутия. А Пашка имаше бойни лазери с термокваркови батерии. Освен това това е най-новата разработка, която може да се зарежда с обикновена вода. И ще възпроизведе термоядрен синтез, преходен към термокварков синтез.
  Децата, въоръжени и защитени, се движеха по коридата, където движението се ускори многократно. След това се преместихме в пилотската кабина и започнахме да обмисляме информация за задънени светове.
  В един от тях, обърна внимание Паша, се случи лошо нещо. И не само в един.
  Въпреки това Хитлер рискува десант във Великобритания през септември 1940 г. Участва в десанта на търговския флот, дори свързани трамваи. Той прехвърли всички авиационни фабрики на трисменен режим на работа и в резултат на това Fritz успя да спечели въздушно господство. Накратко, Великобритания падна за две седмици. В Лондон е поставен марионетен крал и е съставено прогерманско правителство.
  Освен това германците превзеха Гибралтар почти без бой и преместиха армията си през Африка.
  По-голямата част от британската армия и флот признават новия крал и прогерманското правителство. Германците гребят колонии в Африка и Азия. Но досега не са ходили в СССР. Америка все още беше в тила. И през четиридесет и първата година през декември Япония нападна Америка. И Третият райх обяви война на 11 декември и започна да натиска САЩ. Първоначално американците претърпяха поражение след поражение от Япония. Тогава немският подводен флот започна да ги получава.
  Построени са самолетоносачи, създадени са нови видове оръжия.
  Поради отдалечеността на Съединените щати от океана, германците не можаха веднага да започнат военни действия там. И така, докато се водеше битката в морето и се строяха кораби. Fritz също така развива танкостроенето. Постъпиха на въоръжение най-новите машини: "Лъв", "Тигър", "Пантера", "Маус".
  Най-важното е, разбира се, развитието на реактивната авиация, с която Фриц възлага определени надежди.
  Алис, разглеждайки този ход на историята, отбеляза:
  - Те не могат да вземат САЩ толкова лесно!
  Пашка логично отбеляза:
  - Това е, което знам. Но ако все пак се обърнат към СССР?
  Червенокосото момче Аркаша предложи:
  - Може би ще провокираме германците да...
  Алис оголи зъби.
  Към какво искате да ги провокирате? И дотук добре...
  Пашка се засмя и отбеляза:
  - Казват, че не се събуждай фамозно, докато е тихо... Но от друга страна, махни бурята преди огъня, махни бедата преди удара!
  Аркаша предложи своя собствена версия:
  - Да подхвърлим информация на Хитлер, че САЩ правят атомна бомба и това е така. И да се втурне през океана!
  Алис прошепна с радост:
  - Това е страхотна идея! Да атакуваме офиса на Хитлер!
  Пашка извика в рима;
  Вярвам, че целият свят ще се събуди
  Фашизмът ще свърши...
  И слънцето ще грее
  Пътят, осветяващ комунизма!
  Аркаша отбеляза:
  - Е, момчетата полетяха като фотон към слънцето!
  И децата се втурнаха в машината на времето. Те са сериозно въоръжени - бластери, индивидуални силови полета. Те могат да се бият с цяла армия.
  Пашка, натискайки бутоните за пътуване във времето, изрева:
  Ние не сме жалки насекоми,
  Супер костенурките нинджа...
  Алис го вдигна, като също натисна бутоните с пръсти:
  - Носим черупката като ризи, скрити таланти!
  И момчетата се завъртяха във времева и пространствена вихрушка. Изглежда бяха за кратко в изригването на вулкана Кракатау. И тогава те бяха преместени на друго място, хвърлени в полето ...
  В небето имаше бръмчене, близо до летището се издигаха коли.
  Пашка погледна хронометъра и подсвирна:
  - Четиридесет и шест години вече!
  Аркаша, злобно усмихнат, отбеляза:
  - И се обзалагаме, че не е четиридесет и шеста година?
  Пашка изръмжа агресивно, тропайки подметките на лачените си ботуши:
  - Четиридесет и шеста година е точно!
  Аркаша възрази със спокоен тон:
  - Айде десет флика, че това не е четиридесет и шеста година!
  Тук Алис се намеси:
  - Вярно е, че не е четиридесет и шеста година, а хиляда деветстотин четиридесет и шеста!
  Момчетата се засмяха. И Пашка, раздразнен, ритна гъбата:
  - Проклет пулсар в носа ми! Забравих една такава тривиална шега!
  Алис отбеляза с усмивка:
  "Това се случва понякога, когато пътуваш във времето. Датите не съвпадат. Така че това, което се случи тук, се случи!
  Аркаша с недоволен поглед отбеляза:
  - Да, подозирах, че можем да се преместим, където не трябва. Но тук имам хиперплазмен компютър. Чрез него можем да научим много, да пуснем вълната и да слушаме новините!
  Момчето направи жест и включи тоталното радиоподслушване.
  Както се оказа, нацистите все пак нападнаха Съединените щати. Те използваха увеличения транспортен и военен флот. И победиха американците заедно с японците.
  Страните от Латинска Америка подкрепиха Третия райх и Япония, а от тяхна страна нацистите започнаха офанзива от юг към Съединените щати. И през Исландия, която беше превзета по време на операция Икар, германците и чуждестранните дивизии навлязоха в Гренландия, а след това и в Канада. Започна притискането на САЩ с клещи.
  Фриц получи много добър танк "Пантера" -2. С тегло четиридесет и седем тона, с двигател от 900 конски сили, със 120 mm наклонена челна броня и 150 mm кули, и 88 mm 71 EL оръдие, което пробива американски превозни средства от голямо разстояние. Недостатъкът на "Пантерата" -2 беше страничната броня от 60 милиметра, макар и под наклоните. Но това беше компенсирано от по-нисък силует и отлична мобилност на автомобила.
  "Пантерите" -2 смазаха американците, както и по-напредналите "Тигри" -2, а след това "Тигри" -3.
  Америка капитулира под поредица от удари. И става колония на Третия райх и Япония.
  Но Хитлер винаги просто не е достатъчен и той се готви да нападне СССР.
  Мощни танкове от серия E, ракетна артилерия и дискети, които са почти неуязвими за стрелково оръжие, и дори подземни самоходни оръдия са подготвени за удара.
  Колосална сила, насочена към СССР, заплашваща да смаже всичко и да го изгори до основи. Хитлер, разбира се, усвои Америка и се подготви за кампанията. В СССР също не седяха със скръстени ръце. Още през август 1941 г. KV-3 се появява в серийно производство. И през октомври 1941 г. KV-5 също влезе в производство. Новите танкове, разбира се, не бяха идеални, но с дългоцевни 107-милиметрови оръдия, способни да се бият и пробиват Тигри и Пантери. През 1942 г. се появява КВ-4, в най-тежката модификация от 108 тона. Сталин обичаше мощните танкове. Следователно KV-6 изобщо тежеше двеста тона. И на него монтираха 203 мм оръдие.
  Тежките танкове KV обаче твърде често се повреждаха и засядаха по непроходими пътища. В резултат на това KV-7 изобщо не беше транспортиран по железопътен транспорт в двеста и петдесет тона. Други танкове от семейството KV се опитаха да го направят по-лесно, но все пак не бяха много добри.
  През 1945 г. се опитват да направят ИС-1 и ИС-2. Последният танк беше оборудван със 122 мм оръдие. И през пролетта на 1946 г. IS-3 се появи в серията. Новият танк беше направен по-тежък. Като цяло тук сериалът IS тежеше повече, отколкото в реалната история. А на ИС-3 поставиха 130-мм оръдие, направиха резервоара по-мощен.
  СССР беше по-нисък от Третия райх по броя на пехотата и общата мобилност на войските, но беше приблизително равен на танковете. Но в авиацията фрицовете са по-силни и като брой, и като качество - реактивна мощност. При приблизително равенство на танковете повечето съветски превозни средства не са с много високо качество. Т-34-76 стана най-масовият танк. Не воювайки през последните години, СССР едва през 1945 г. започва да произвежда малко по-мощен Т-34-85, който също отстъпва дори на Пантера -2 или 3, а още повече не може да се бие с по-мощния и модерен Е-50.
  Така че нападение срещу СССР е планирано за 22 юни 1946 г. Нацистите са силни и имат много жива сила. И тогава има Япония.
  Самураите са произвели танк, приблизително сравним с Т-34, в големи количества и имат много такива превозни средства. Тежките мастодонти не се произвеждат много, но се копират от немските.
  Основното е, че Япония има много пехота, включително китайска. И в този случай могат да хвърлят трупове.
  Японската авиация също е силна, има и реактивен самолет. А в морето самураите имат огромно предимство.
  Аркаша, като чу това, подсвирна и изгърмя:
  - Пълен блокаж!
  Пашка изръмжа, тропайки с крака:
  Ние открихме нациите на планетата,
  В космоса, пътят към непознати светове,
  Героичните дела се пеят -
  За да заличи белега на смъртта завинаги!
  Алис съвсем логично заключи:
  - Необходимо е да се спаси СССР! При това спешно, иначе ще загинат десетки милиони съветски хора!
  Пашка агресивно предложи:
  - Хайде да снимаме Хитлер!
  Аркаша коригира:
  - Не, по-добре да ни отвлекат и да ни принудят да се откажем от войната срещу СССР!
  . ГЛАВА 2
  Алис кимна със светлорусата си глава в знак на съгласие.
  - Това е може би най-доброто нещо, за което можете да се сетите! Отвлечете Хитлер и спасете СССР!
  Пашка веднага заключи:
  - Да тръгваме веднага! Спрете да се чешете по главата, спрете да смучете бутилки!
  Двете момчета и момичето всъщност имат индивидуални защитни силови полета и бойни бластери. Та за какво им е този фюрер?
  Аркаша пееше:
  - Чуваш войниците, виждаш войниците -
  Хората се страхуват от експлозии...
  Хиляди очи, гледащи към небето
  И продължават да го казват!
  Алис подхвана с ентусиазъм;
  Нека слънцето бъде винаги
  Нека винаги има рай!
  Нека винаги има майка
  Да бъда винаги!
  Пашка включи електронната карта. В холограмата проблесна проекция на Берлин. Градът се разраства бързо. Много роби са изграждали сгради. По-специално, нов императорски офис се изграждаше с ускорени темпове.
  Това беше, според плана на архитектите, най-големият дворец в историята на човечеството, висок дванадесет етажа и площ от два километра на два километра.
  Грандиозната сграда беше в разгара си. Работеха не само роби, но и много оборудване, включително най-модерното и мощно. Третият райх се укрепи капитално.
  Тук можете да видите резервоара "Маус" -3 с тегло петстотин тона. Той, разбира се, е твърде тежък за бойна употреба и е невъзможно да се транспортира, но виси близо до Берлин. А представете си броня от хиляда милиметра, която може да бъде пробита само от много голяма бомба.
  Пашка отбеляза с лукава усмивка:
  - Нашите бластери ще разсекат това чудовище за секунда! Те имат бойна мощ - осем атомни бомби, пуснати над Хирошима за една минута. И всичко това е в тънък лъч с квадратен милиметър!
  Алис уточни:
  - Ами на максимален боен режим е! И в този режим бластерите се износват твърде много. По-добре с по-малка интензивност, а зареждането с вода ще направи възможно унищожаването на милионна армия.
  Аркаша подсвирна:
  - Еха! Просто супер!
  Пашка включи гравитационния пеленгатор и уверено заяви:
  - Сега ще се опитаме да разберем Хитлер. С глас и радиосигнали!
  Алис се изкикоти и отбеляза, докато въртеше бластера в ръцете си:
  - За Хитлер ще има магданоз и лук!
  От оръжието излетя холограма - красиво момиче със сребърни крила и изчурулика:
  - Искате ли приказка за лека нощ, млада дамо?
  Алис се засмя и отговори:
  - Не! Ето и опаковките сладолед, не бих отказала!
  Момичето холограма тъжно отговори:
  - Уви, не знам как да синтезирам сладолед!
  Алис каза раздразнено:
  - Тук само знаеш да убиваш! Не е добре да си толкова едностранчив!
  Момичето отбеляза възмутено:
  - Не да убиваш, а да пазиш хората от опасности и да им помагаш от беда! Ти си още твърде малко момиче и не разбираш много!
  Алис отвърна ядосано:
  "В момента човечеството трябва да бъде спасено от нещастието. Или поне значителна част от него!
  Холограмата кимна и потвърди:
  Винаги сме готови да спасим човечеството! И ако имате нужда от помощ!
  Пашка строго заяви:
  - Току що въведох данни за Хитлер в търсачката. Тук компютърът е хиперплазмен с колосална скорост. Скоро ще разберем къде се крие този негодник!
  Алис изчурулика с наслада:
  - Коварният злодей заговорничи,
  Но благородният герой е по-силен...
  И злодеят ще бъде победен в битка,
  И доброто винаги побеждава!
  Пашка се зае с изчисленията, самата програма търсеше фюрера, анализирайки радиосигналите.
  Аркаша изсъска гневно:
  - Никъде няма да ходиш! Хитлер е като въшка!
  Паша каза с победоносен вид, вдигайки пръст:
  - Готово момчета!
  Алис изписка и отбеляза:
  - Ето къде е той ... В Източна Прусия, във вълча бърлога!
  Пашка измърмори недоволно:
  - Мамка му! Колко да отидете там!
  Аркаша уверено заяви:
  - Нашите индивидуални анти-грави ще domchat след половин час! И можеше да бъде по-бързо, ако бяха използвани междупланетни пояси!
  Пашка изръмжа и се удари по челото:
  - Не сме го предвидили!
  Алис логично отбеляза:
  - Цялата ни идея е едно солидно приключение!
  Паша решително удари коляното си с юмрук:
  - Трябва да помогнем на СССР! Хайде да летим!
  И триадата от деца, скрита зад камуфлажно поле, започна да се рее над Германия.
  Почти незасегната от бомбардировките, територията на Третия райх изглеждаше доста богата и добре поддържана. Момчетата роби метаха улиците, робините ги миеха с парцали. Навсякъде цареше образцов ред. По улиците има много коли, най-престижните и обратно простите марки. Най-вече известният дизелов двигател на Volkswagen, но има и други коли. По-специално Mercedes, BMW, Renault, Pickup, Ford, Cadillac и др. Германия вече е окупирала почти целия свят. И още един специален печат: "Адолф Хитлер". Това е най-престижната кола и се отличава с капкообразна форма, газотурбинни двигатели, голяма скорост. Естествено, това е за елита.
  И обикновените работници караха фолксвагени. Много германци са имали роби. И работна ръка се продаваше на търгове. Разбира много чернокожи, араби, индийци и др. Но има и бели робини.
  Райхът изглеждаше проспериращ, но някъде димяха пещите на крематориумите. Евреите обаче са били унищожавани бавно. За работа по шарашката дори бяха привлечени учени с висше образование. Партизанска война в окупираните територии почти нямаше.
  Престижът и мощта на Третия райх са твърде големи, а политиката на нашествениците е доста гъвкава. Ангажирайте местни сили. Тип федерация от Третия райх, базирана на персонал от подчинени територии. Империя се гради и на тоягата, и на моркова!
  Пашка включи компютъра по време на полета и изведе на екрана изображението на Вълчата бърлога. Бункерът приличаше на истински дворец.
  Той беше разстроен и растеше в различни посоки. Тук е бил един от щабовете на Хитлер.
  Юни, началото на лятото и доста горещо. А в мраморното подземие е готино. Но през зимата Хитлер обикновено остава в Кипър или дори в Александрия, където е построена новата му резиденция. И вече има няколко от тях в Африка, има и на други места.
  Но през лятото обладаният фюрер предпочита Източна Прусия и Вълчата бърлога.
  Ясно е, че фюрерът обсъжда нещо със своята менажерия. Пашка включи превода и увеличи изображението.
  Адолф Хитлер е нисък, но много подвижен мъж с малки мустачки. Когато говори, той не стои на едно място, а жестикулира през цялото време и тича наоколо.
  Сега той прави реч, махайки с лапи;
  - Заедно с японците почти напълно завладяхме света. Остана само болшевишка Русия! И, разбира се, трябва да бъде счупен, смачкан и обезвреден! Болшевизмът е заплаха за цялото човечество. Това е тотална и потенциална опасност за нашата империя! Трябва да смажем комунистите! Сега имаме най-добрата технология в света. И десетки милиони пехотинци от различни страни. Нашата реактивна авиация е без аналог. Просто трябва да разбием врага. Какво ще кажат моите генерали?
  Гудериан, главният стратег на танковите войски, уверено заяви:
  - Нашият основен танк Е-50 със сигурност е по-силен от основната съветска машина Т-34. Според данни на разузнаването противникът разполага с над сто хиляди танка на въоръжение. Но повечето от тях са остарели, износени или леки коли. Е-50 е в състояние да пробие челно Т-34-85 от пет километра. И съветската машина на нашето чудовище в най-новата модификация няма да пробие дори на борда, стреляйки от близко разстояние. Танк Е-50 клас "У" има челна броня 170 мм, а челна 250 мм и никой не може да се справи с него. Двигател с мощност 1500 конски сили осигурява отлична мобилност дори при тегло от седемдесет тона и оръдие от 105 mm и дължина на цевта от 100 EL.
  Хитлер прекъсна своя танков стратег:
  - Вече го знам! Силата на Третия райх не е в технологиите, а в духа! Можем всичко, ако не се страхуваме. Руснаците получиха ИС-3, с опасно оръжие. Но ние все още не се страхуваме от него. Има с какво да отговорим на съветското предизвикателство. И със сигурност ще спечелим! Защо имаме нови видове оръжия. Танк "Маус" -3 все още е цветя. Използваме нов електромагнитен пистолет, който ще пробие всеки метал и ще покаже на врага майката на Кузма!
  Последва кратка пауза. Влизаха момичета с къси бели поли и боси. Бяха загорели, но явно европейски на вид. Голите телета и голите подметки говореха за статута на роби. Но в същото време момичетата имаха руси коси и бяха извити и красиви. Те били принудени да спортуват и пазели диета. Така те изглеждаха като стандарти за красота и благодат.
  Тъй като Хитлер не обичаше алкохол, сервираха коктейли и сок. Фюрерът си взе портокал и няколко шоколадови торти.
  Дъвчейки енергично сладката маса и пиейки сок, кървавият диктатор не спря да говори;
  - Новите ни танкове са перфектни. Те са непроницаеми за врага и пробиват самия враг от колосално разстояние. Особено Тигър-3 с 285 мм челна броня и 128 мм оръдие 100 EL. Това е наистина колосална и смъртоносна сила! Която като се тръшка, значи ще удари, че на никого да не му се стори малко! Дори прехваленият ИС-3, който току-що се появи в производство сред руснаците, няма да ни стане враг!
  Менажерията вдигна лапи в унисон:
  - Хайл фюрер!
  Демоничният диктатор продължи да говори:
  - В окупираните територии трябва да се възцари брутален режим. Трябва да наказваме местните и за най-малкото нарушение. Защо трябва да участва полицията? Ние ще разделим СССР на двадесет, двадесет и пет държави. Те ще влязат във федерацията на Третия райх с техните марионетни правителства. Ще бъдат нещо като колонии. Но нашите окупационни власти ще стоят над тях. Ще изградим най-голямата империя в света! По-точно, най-голямата империя в света вече съществува. Но трябва да поставите друг блок в него!
  Менажерията отново измърмори одобрително. Хитлер размаха ръце и продължи:
  - Особено внимание трябва да обърнем на борбата с партизаните. За всеки убит германец застреляйте сто местни жители, за всеки ранен петдесет. И това е за обикновените! Ще убием десет пъти повече за офицери и сто пъти повече генерали!
  И отново аплодисменти и овации.
  Фюрерът изглеждаше много доволен и избълбука:
  - Ще ги разкъсам всичките! Ще разкъсам всички! Новите ни оръжия са Белонзи дискове, уникални. Той е обтекаем от ламинарна струя и е практически неуязвим. Летящите чинии са способни да накъсат и разкъсат почти всяка вражеска защита. И не самолет, способен да им се измъкне!
  Менажерията вдигна шум, викайки:
  - Слава на фюрера! Ще унищожим всички!
  Пашка коментира, въртейки пръст на слепоочието си:
  - Тези момчета заслужават да бъдат регистрирани при психиатър!
  Алис отговори на това:
  - По-зле! Това са съвсем нормални психически негодници!
  Аркаша се усъмни:
  - Злото е психическа аномалия! В разумния човек висшият стремеж към доброто!
  Пашка изведнъж запя в отговор:
  Унищожението е страст
  Без значение каква власт!
  Властта винаги е пила чужда кръв!
  Хитлер довърши тортата си. И той извади камшик от пояса си. Без да мисли два пъти, той взе и удари момичетата по босите им крака. Те изкрещяха и паднаха на колене. Нацист номер едно изръмжа:
  - Ще ви нараня господа! По-точно роби сте - завинаги!
  И пак как ще реве, и ще топли красавиците с камшик по гърба.
  Пашка извика:
  - Негодник! Как смееш да удряш жени!
  Алис кимна агресивно.
  - На път сме! Сега да покажем на фашистите майката на Кузма!
  Триумвират от момчета излетя до огромен бункер със стени с колосална дебелина. Децата войни бяха практически невидими. Само бързото движение предизвикваше известна турбуленция във въздуха. И от това, което беше възможно да се види сякаш някаква кривина на разбиващия се въздух.
  По стените имаше стражи. Високи мощни есесовци. Пашка разтърси бластера и изръмжа:
  - Черен гарван пред лицето на смъртта, чакащ жертвата в полунощ!
  Алис размаха бластера си и потвърди:
  - Сухопътни пирати, часът на разплатата дойде за вас!
  Аркаша, ухилен агресивно, изсъска:
  - Фюрера е 100% психо!
  И така триото воини свали маскировката си. И сякаш във виртуална игра се движеше по коридорите. И техните бластери щяха да пеят победна песен... Потоци енергия изхвърчаха от цевите и се заровиха в немските часови. Те рефлекторно откриха огън в отговор. Куршумите удариха силовите полета и отскочиха.
  Но Алис и нейните спътници усетиха сътресение. Момичето извика:
  - Не, проклетите фашисти няма да огънат народа ни!
  И натиснете отново бутона за бластер. Но лъчите не навредиха на Фриц. Сякаш бяха прости лъчи светлина.
  Пашка извика ядосано:
  - Какво има бластер!
  Появи се холограма на красиво момиче с крила. Тя изписка:
  - Млади рицари, явно искате да навредите на съзнателни същества?
  Пашка изрева агресивно:
  - Искаме да убием нацистите! Дайте ми бойно звание!
  Холограмата отговори студено:
  - Мили деца! Това са интелигентни възрастни! И доколкото виждаме, ти си далеч от пълнолетие, което означава, че нямаш право да използваш бойно оръжие!
  Пашка изръмжа:
  - Ето още един! Трябва да спасим СССР!
  Алис изкрещя:
  - Моля, помогнете ни да убием нацистите!
  Появи се холограма на красиво момче с крила от бластера на Алис и изписка:
  - Спокойно момиче! Не можеш да убиваш хора!
  Пашка изрева с цяло гърло:
  - Това не са хора! Те не са нещо за убиване! Изгарянето им живи не е достатъчно!
  Холограмното момиче от електронния чип на бластера изписка:
  - Внимавай момче! Имаш чиста психоза!
  Пашка изръмжа:
  - Млъкни прахосмукачката!
  Алис изсумтя, тропайки с крак:
  - Какво ще правим?
  Паша предложи:
  - Да използваме силовото поле като таран!
  Аркаша кимна.
  - Енергийният резерв е тук за дълго време, специално ги презаредих!
  Пашка изкрещя:
  - Да вървим на пълна мощност!
  Алис прокара пръст по минискенера и изпя:
  - Случва се! Случва се! Това, което дели късмета е дреболия!
  Пашка запя ентусиазирано:
  - Няма как да не извадим късмет! С боговете-демиурзи сме на път!
  Момчета, тъй като бластерът не работи, решиха да използват силово поле. Пуснаха го на пълна мощност и същевременно го поставиха на пулсиращ режим. Няколко фашисти бяха ударени от невидима тояга и бяха отхвърлени назад.
  Аркашка, усмихвайки се доволно, каза:
  - Час на късмет!
  Алис потвърди:
  - Време е за стрелба!
  - Час на късмет!
  Алис изкрещя:
  - Ще убиваме враговете на Отечеството!
  И тогава децата се втурнаха като жребци. Те са герои на настроението. И в атака.
  Пашка изсъска:
  - Последвайте ни напред
  Въпреки че има милион врагове - джакпотът!
  Алис потвърди със смях:
  - Слагаме кръстове в килиите както винаги!
  Аркаша туитна:
  - Все пак измитането на нацистите е готина игра!
  Пашка изскърца със зъби:
  - Можем да спечелим повече в това влизане! Наградата нарасна, запомнете!
  А децата изреваха в хор:
  - Готин джакпот!
  А атакуващият им импулс е наистина красив! И са добри в нападение.
  Тук те се движат по коридорите. Стрелят ги с картечници. Но децата не отговарят на провокации. Силовото поле може да задържи H-бомба, която има известно въздействие върху куршумите.
  Алис отбеляза агресивно, оголвайки зъби:
  - Нашата военна сила!
  Пашка, стреляйки или по-скоро бутайки Фриц с невидима палка, потвърди:
  - Сила на ума и воля!
  Аркаша отбеляза:
  - Хитлер е под земята, в дълбините на седмия етаж.
  Алис уточни:
  - Ами ако е обратното?
  Аркаша потвърди:
  - Разбира се, минус седем!
  Паша отбеляза с усмивка:
  - Когато се смяташе насън да видиш как се спускаш надолу за много лоша поличба!
  Алис изръмжа гневно:
  - И ако вярвате в знаци, можете да останете с носа си!
  Аркаша, който свали друг нацист със силово поле, стана любопитен:
  - А откъде дойде поговорката - можеш да останеш с носа си?
  Алис изкрещя:
  - Където?
  Пашка изръмжа, поваляйки няколко германци с картечница:
  - От камила!
  Алис свали трима есесовци със силово поле и изсумтя:
  - Какво искаш!
  Пашка изкрещя, смазвайки нацистите със силово поле:
  - Шоколад!
  Алис изписка, поваляйки друг Фриц с подцевния гранатомет:
  - За кого?
  Пашка заряза петима есесовци наведнъж, изръмжа:
  - За твоя син!
  Алиса изписка, изхвърляйки нацистите със силово поле в обща купчина:
  Колко трябва да му изпратя?
  Аркаша, нокаутирайки нацистите, изкрещя:
  - Пудов пет!
  Пашка, събаряйки нацистите, извика:
  - По-добре шест!
  Алис, смазвайки Фриц, издаде:
  - Не можеш да ядеш повече!
  Аркаша се съгласи с това:
  - Ти си малко момиче!
  Алис включи силовото поле на пълна мощност. Фашисти, летящи с главата надолу. Вратата беше разбита. А зад него стоеше танкът Гепард. Освен това е чисто нова кола. Лека, висока само 40 метра. Но пъргав. Тя имаше газотурбинен двигател с мощност хиляда конски сили, а самата тя тежеше десет тона. Може би една от най-бързите коли, ако не и най-бързата в света.
  Танкът успя да изстреля 88-милиметровото си оръдие. Алис беше отхвърлена от снаряд, но полето смекчи удара. Пашка премести фашиста с невидима тояга. Еластичното поле хвърли врага назад и той полетя, преобръщайки се във въздуха.
  Алис изчурулика:
  - Буксува, буксува успешно! Отне ми!
  Пашка в отговор пееше яростно:
  И битката продължава отново
  Огънят на хиперплазмата кипи...
  А Ленин е толкова млад -
  Удари с мечове!
  Германски танк се блъсна в стена и избухна ... Да, Фриц наистина нямаха късмет.
  Аркаша туитна:
  - В името на младостта на Отечеството,
  Животът за истината не щади...
  Ние сме момчета в този живот,
  Само с истината по пътя!
  И ето го отново в атака, а момчето напълни дузина фашисти със силово поле.
  Децата се промъкнаха до Хитлер, минавайки през коридорите. Толкова са борбени. Не спирайте триадата.
  Алис изписка ентусиазирано:
  - Слава на нашия СССР! Нека бъдем пример за момчетата!
  Пашка кимна, силовото му поле се удари в стената. Така дори гранитът се напука. Момчето терминатор изръмжа:
  - Да смажем всички! Да се задавим!
  Аркаша, събаряйки нацистите, коригира:
  - Не всички, а само нацистите!
  Пашка се засмя и отбеляза:
  - Ние правим история
  Днес барикади, утре крематориуми...
  Алис смаза нациста с дива сила и го събори заедно с мотоциклета, чуруликайки:
  Ние изграждаме нов свят
  И отричай миналото...
  Издигане на трона - нелепо вулгарно!
  Аркаша, събаряйки Фриц, изясни:
  - Напротив, ние спасяваме човечеството от заплахи! Всъщност какво може да е по-лошо от нацисткото робство?
  Алис се съгласи с това:
  Прав си момчето ми! Това е ужасно!
  Аркаша се обиди:
  - Аз не съм твоето момче! Връстници сме!
  Пашка поваля дузина нацисти с един замах. От тримата разбити на стената като мъртви мухи, той запя:
  - Кой е по-силен от смело момче,
  Пребройте момчетата...
  Набиваме на фашистите неравности,
  В тази клетва сме верни на комунизма!
  Алис натисна силовото поле върху нацистите и изписка:
  - Слава на Отечеството, слава! Нашата родина!
  Аркаша енергично потвърди, смазвайки фрица:
  - Ходихме на къмпинг! С комунизма напред!
  Алиса в атаката срещу нацистите изчурулика:
  Душа, сърце и даване,
  Ние сме нашето свято отечество...
  Златокрил херувим -
  Дай ни щастие в живота!
  И отново момичето воин свали друга цел. В този случай самоходното оръдие E-5. И обърна тази малка, но хаплива кола.
  Децата се сближаваха все повече и повече с Хитлер. Бяха толкова остри и жилави.
  Пашка, действайки със силови полета, като палки, отбеляза:
  - Когато дойде новата ера, холерата ще изчезне!
  Аркаша отбеляза със смях:
  - И холерата отдавна я няма! Тук си просто момче, което не успя да го види!
  И червенокосото момче заряза нацистите в цял сноп.
  Пашка изписка от ярост:
  - Ще има нов прогрес!
  И отново, като силово поле, то ще вземе и ще се зареди.
  Алис изписка яростно:
  - Родината свято тайнство,
  Ще запазим в името на честта,
  И в битките ще запазим единство -
  Ние ще бъдем заедно с Русия завинаги!
  Аркаша се съгласи с това:
  - Заедно с нашите предци, в името на цялото човечество!
  И пак свали фашистка самоходка със силово поле!
  Ето вече и офиса на самия Хитлер на път. Изглежда, че целта е на път да бъде постигната. Пашка рефлекторно извади бластер и веднага светна холограма. Момичето във формата на фея се огледа и извика:
  - Какво правиш тук?
  Пашка отвърна през смях:
  - Унищожете фашистката измет!
  Холограмата изсъска в дива ярост.
  - Какво? Луд ли си? Вие наранявате хората.
  Алис, след като сплеска друг фашист със силово поле, изсумтя:
  - Това не са хора, а по-лоши от животни!
  Холограмата изрева, променяйки цвета си на червено:
  - Вие, деца, сте луди! Малолетните са луди!
  Пашка изръмжа яростно в отговор:
  - Изключете, ако не можете да ни помогнете!
  Холограмата разбра:
  - Вие сте психично болен и трябва да неутрализирате!
  Пашка искаше да се изрази много по-силно и по-силно, тъй като звукът заседна в гърлото му. И тялото на детето замръзна.
  Алиса и Аркаша също почувстваха, че плътта им се свива и като невидима, но упорита паяжина я обгръща.
  Децата войни не можеха да се движат или да издадат звук. И холограмата изкрещя:
  - Изключвам им съзнанието за известно време и силови полета. Нека възрастните измислят как да се справят с психично болните деца.
  Алис нямаше време да мигне, тъй като съзнанието й моментално се изключи, потапяйки се в тъмнина.
  . ГЛАВА #3
  Алиса Селезнева се събуди. Усещах студ и твърдост под гърба си. Момичето с мъка затвори очи. И в началото не видях нищо, беше толкова тъмно.
  Вериги дрънчаха наблизо и се чу гласът на Пашка:
  - Анти-пулсар, в мазето ли сме?
  Алис е прав дрънка. Чу се гласът на Аркаша:
  - Не е зле! Ръцете и краката в гривни!
  Алис също почувства скобите на глезените и ръцете си. Почувствах го. Да, това са вериги и то много дебели. Всяка връзка е дебела колкото ръката на възрастен. Краката й са боси, а по тялото има нещо като пижама.
  Спомних си за пленничеството на император Златовлас. Но там ги слагаха на меки легла и не им слагаха окови. И тук са вързани. По дяволите, има верига на врата ми.
  Пашка също си спомни, като отбеляза:
  - Да, Златовлас беше много по-комфортен!
  Алиса изтърси:
  - Не, процедурите, които сега не трябва да избягваме!
  Пашка смело заяви, дрънкайки веригите си:
  Е, няма да им кажа! Нека ме измъчват с паялна лампа!
  Аркаша предложи:
  - Най-вероятно ще има течение! И много боли!
  Алис отбеляза сериозно:
  - Не ме е страх от мъчения! Страхувам се, че просто ще заплача като момиче от болка!
  Паша отговори през смях:
  - И ти си момиче! Най-истински!
  Алис отговори сериозно:
  Но нямам смелост! И Паша също!
  Аркаша предложи:
  "Може би трябва да опитаме да разрежем веригите?"
  Пашка се засмя и тропна с бос крак по каменния под:
  - Как? Нямаме пила, дори и нож!
  Аркаша логично отбеляза:
  - Ще трием едно звено от веригата в друго. Ако не го отрежем, поне ще се стоплим!
  Алис се съгласи с това:
  - Тук най-вероятно тъмница и хладно!
  Децата се хванаха за работа. Алис потърка една връзка в друга. В същото време тя събра подметките, за да не й е толкова студено на краката. Тя имаше приключение в роклята на Пепеляшка боса, но не особено приятно. Като цяло Алиса и тримата приятели сякаш са изпаднали от реалното време. Те останаха дванадесетгодишни ученици и вечни деца. Други са пораснали. Някакъв странен феномен. Сякаш са те и не са те едновременно.
  Алис дори изпя:
  - Аз и не аз - основата е една! Изведнъж разбрахме!
  Пашка се съгласи и добави:
  - Конфликти между хората
  Старият свят е пълен
  Има ме и те горят огньове,
  И това е сериозно!
  Аркаша уверено подкрепи Алис:
  - Създадохме свят без войни,
  Без древни конфликти...
  Сега любовта царува
  Вражда само с реликва!
  Пашка ядосано отбеляза:
  - Ето ги фашистите! Взеха всичко и не донесоха нищо за ядене!
  Алис отговори с въздишка:
  - Малко супа от коприва и стар хляб ще има.
  Аркаша предложи:
  - Нека засега работим с веригата и добре да помислим какво да правим по-нататък.
  Алис свъси вежди и потърка по-силно. Дори металът искреше в тъмното.
  Момичето се опита да си спомни от книгите как да избяга от затвора. Идеите бяха различни. Граф Монтекристо? Е, кой ще им даде толкова години да пробият коридора. Освен това най-вероятно германците ще претърсят клетките. Освен това все още трябва да се отървете от веригите.
  Действайте във филма: "Какво каза мъртвият?". Но там като цяло е нереално. Малко вероятно е една проста жена да изкопае тунел толкова бързо. И пак кой ще й отдели време! Особено тук бетон или дори стоманобетон.
  Алис си спомни колко глупаво беше направила няколко клонинга. И тези модели се оказаха доста гадни. Ето какво прави биоенергията на термокварковите батерии!
  Алис прошепна:
  - Едно две три! Разбийте клонинга!
  Пашка отговори саркастично:
  - А твоят клонинг ми харесва много повече! Той ме обичаше!
  Алис запя в отговор:
  - Любовта е нещо
  Какво се случва при възрастен!
  Любовта е какво
  Какво по-сладко от Ескимо...
  Пашка отговори:
  - И в живота се случва, казват!
  Алис изкрещя:
  - Но това е специфично, тайна за момчетата!
  И се смея ... Стана по-забавно. Просто студено. Особено боси, краката на децата изстиват.
  Тук не е много удобно. Добре, че местните пигмеи не свалиха маратонките й на планетата Крина. В противен случай Алис щеше да удари краката си в кръвта. Изживяването да ходя боса като Пепеляшка не беше приятно. Да, и на острова на ръждивия фелдмаршал й беше трудно. Подметките ме сърбяха от тичане по планинските пътеки.
  Между другото, за нейните приключения е заснет филм. И смениха партньорите си. Имаше дядо от древни времена, но се оказа Баба Яга. И така е още по-добре! Алис много хареса филма. Беше и по-смешно, и по-смешно, отколкото в действителност.
  Тогава те започнаха да снимат филми в ураганни количества.
  Това е времето за прогрес. Тук напишете история за себе си и я изтеглете, като включите програмата за екранна адаптация. Може да има различни режими на филмова адаптация: буквално, свободен стил, фентъзи стил, антипод, базиран на, в стила на Дюма и т.н.
  Алис, например, взе, изтегли "Кабината на чичо Том", след което се представи в броя на героините. И както е показано от няколко трика на Rus-Kundo, злият господар и двамата му надзиратели. Те припаднаха ... И Алис трака със зъби:
  - Африка е ужасна, да, да, да! Африка е опасна! да да да Елате деца - помогнете на Том!
  И все още можете да възпитавате лоши момчета във виртуалната матрица на хиперинтернет. Тук Алис, например, взе хан Бату, както би повърнала до най-маковите църкви.
  Да, тогава те конкретно се разделиха с Паша. И тяхната скорост в матрицата е по-стръмна от тази на гепард. И с тях е Громозека. Той донесе бластери, емитери, хиперплазмен гранатомет и още светлинни мечове в джедайски стил. Е, да унищожим виртуалните монголо-татари.
  Това беше битката.
  Громозек в своя репертоар. И ги вършее тия татари, все едно са снопи, такава илюзия в матрицата. И всичко е толкова естествено. Алис дори голи метални джанти. И че в матрицата всякакви бойни умения могат да бъдат заложени и използвани от различни тела. Можете да имате тяло на възрастен и наведнъж да вдигнете и хвърлите цял самолетоносач.
  Алиса потърка веригите по-енергично ... Момичето се опита да се утеши, че може да измами ръждясалите роботи, можеше и да измами нацистите около пръста си.
  Така Пашка разбра, че няма карантина и успя да поведе космическите пирати. Вярно, не бяха толкова прости и носеха цяла чета в кутията. И в един момент приключенията се оказват като в американско кино - злото внезапно взема превес... Но все пак доброто побеждава!
  И в хубавите филми винаги е така. Злото обикновено губи, но не наведнъж. И на антигероя трябва да се даде шанс!
  Пашката звъни с вериги. При триене на връзките се затопля, но най-бързо изстиват краката без обувки и подметките им се търкат в подметката. Те са дълбоко под земята, тук дори през лятото е студено в мазето.
  Алиса си помисли какво е било за Едмон Дантес в подземен затвор? Там е адски студено, особено през зимата! Да, донякъде е досадно. И той прекара четиринадесет години там!
  Или може би нацистите искат да ги накарат да умрат от студ и глад?
  Въпреки това, всъщност, докато фюрерът беше зает. Той нямаше да отмени нападението срещу СССР на 22 юни 1946 г. И когато разбра, че пленниците са деца, той изобщо избухна в смях и каза:
  - Нека седят малко на тъмно, в тъмницата - опомнете се!
  И отново започна да дава заповеди, подготвяйки нашествието. Сталин, разбира се, се опита да избегне войната. Почти целият свят е срещу него, а шансове за победа практически няма. Германците имат много повече пехота и много по-модерни танкове. Дори като се вземат предвид мобилизациите, армията на Сталин наброява около дванадесет милиона войници. А Хитлер е само в първия ешелон от тридесетте милиона, предимно чужда тълпа. Но Червената армия трябва да защитава и Далечния изток, където други двадесет и пет милиона войници в първия ешелон бяха разположени от самураи, мобилизирайки покорените народи и китайците.
  Така че СССР не блести. При приблизително равенство в танковете, с Третия райх, немските превозни средства са по-тежки и по-мощни и по-нови. Освен това част от съветските танкове нямат обучени екипажи. В авиацията Третият райх е много по-силен и като численост, и като качество, плюс Япония с колониите. Не, не можете да устоите на това!
  И Сталин, осъзнавайки това, се опитва да не реагира на провокации, въпреки че мобилизира армията.
  Но готова ли е Червената армия за защита? Все пак тя е научена да атакува повече?
  Вярно е, че линията Молотов беше укрепена и оборудвана през годините. Частично възстановена и линията на Сталин. Създадени са две основни отбранителни линии. Успяхме горе-долу да станем по-силни. И сега са готови да продадат скъпо живота си.
  Но шанс за победа практически няма. Срещу такава сила и население няма да има достатъчно човешки ресурси, въпреки че има достатъчно суровини.
  Докато Алис и момчетата имат време. Но, разбира се, това време работи срещу тях. Веригите са много дебели, металът е легиран и се реже бавно. И не всеки файл може да го поеме.
  И искам да ям и да пия. Алис си спомни как и тя беше гладна на острова на ръждивия фелдмаршал. Но рано или късно щяха да я намерят. Къде биха отишли роботите в космическата ера? Нямаше да могат да се разхождат силно. Но чувството на глад и жажда беше запомнено.
  А Алис няма ли прекалено много приключения? Други момчета и момичета от космическата ера, комунистическата общност водят много по-спокоен живот и имат приключения само в хипернет матрицата. Там наистина всичко е възможно. Ето Пашка, например, в романа: "Капитан Рип-Хед влезе".
  Там всичко е измислено, но илюзията за реалност е пълна. Сякаш всичко е реално, когато пътувате с машина на времето. Пълна ролева игра. Такъв е жанрът, когато играта е литературно произведение и илюзия за усещане.
  Всъщност защо са катерили фалшиво време. Влезте в Hypernet и унищожете тези фашисти. И тук можете да умрете истински. И изпитайте неукротима болка.
  Алис, разбира се, е по-напреднала от средното дете от началото на двадесет и първи век. Как тя впечатли всички с познанията си по осем езика и скок на дължина от почти седем метра! Тогава беше по-млада от сега. Но дори и слон не може да скъса вериги с такава дебелина. Тези по бойните изкуства, а тя и Пашка с Аркашка са само специалисти по матрицата, иначе не ги държеше особено. Така че е наивно да се мисли, че ще убият есесовците с голи ръце.
  Алис се видя и въздъхна. Как например в ранното си детство тя е помогнала да победят космическите пирати и е спасила трима капитани. Но тогава тя беше още дете. Но може би, ако иска. Шапката невидимка проработи. И какво ли не видя и не преживя. И имаше пътуване във времето и хапчета, когато можеш да отидеш до най-щастливия момент от живота си.
  Алис, Пашка и Аркаша разбраха, че не са като всички останали. И че толкова необичайни приключения с нормални деца не се случват. И че изглеждат заклещени във времева примка. Те все още изглеждат на дванадесет години в училище, но светът се променя и връстниците им растат. Преди например не познаваха възможностите на виртуалната матрица. И сега тя може да играе абсолютно всичко. Дори вие можете да се почувствате като Всемогъщия Бог и Създателя на вселената.
  В комунистическия свят на светлото бъдеще отдавна се приема, че Бог е чисто човешко изобретение. Въпреки че никой никога не е доказал, че няма Върховен Създател на Вселената. Разбира се, както Библията, така и Коранът са чисто човешки, древни идеи за Върховния Създател, хора, които са били пленени от предразсъдъците на своята епоха. И разбира се, глупаво е, че Бог например вечно ще пържи грешниците в огъня. Но ето, например, идеята , че нашата Вселена е създадена от интелигентни същества. Или може би дори отделен човек, който има всемогъщество.
  Алис четеше много и знаеше, че е възможно например да превърне материята в енергия и енергията в материя. Унищожаването на един грам материя дава енергията на две атомни бомби, хвърлени над Хирошима, а енергията на две атомни бомби може да създаде грам истинска материя.
  Но от един грам материя е възможно, чисто теоретично, чрез термокварков синтез да се извлече енергията за четири милиона атомни бомби, хвърлени над Хирошима. И с термопреоновия синтез използвайте осемте трилиона атомни бомби, хвърлени върху енергията на Хирошима.
  Ето я тази сила! Това е страхотно!
  Така че е възможно да се създадат наистина материя и вселени. Във всеки случай още през двадесети век беше теоретично доказано, че е възможно да се създаде материя от материя и да се умножи.
  Алис беше толкова брилянтен творец в матрицата. Разбира се, това е илюзия. Но има цели арсенали в игрите на хиперфутуризма на оръжията на боговете-демиурзи, включително набор от: Теобластери, Хипертеобластери, Хипернадтеобластери и друг, много готин арсенал. Алис тривиално все още не е имала време да опита това невероятно оръжие. Но със сигурност ще го направи.
  Въпреки че не, Hyperteoblaster се задейства и цялата виртуална вселена беше трансформирана.
  В матрицата е добре, можеш да бъдеш какъвто си поискаш. Например, тя беше момиче и стана момче. И обратното... А още по-готино е да станеш птица, или пеперуда, или дори седемглава ламя! Колко велико! Какво има в света на матрицата. Ето, например, най-старият суперхит - "Е, чакай!".
  Тук можете да станете заек и как да ударите вълк в главата с полицейска палка.
  Ами вълк? Може би тигрите са по-добри? Или тигрови плъхове? Последното животно е различно. Понякога дори размерът на планина расте! Представете си такъв динозавър!
  Алиса потръпна... Тя си спомни как баща й се качи в клетка с тигрови плъхове и тогава тя се уплаши за него. И наистина, глупаво е да се мерят опашки на пипане, когато могат да се използват скенери. Пътуването за първи път е страшно. Въпреки това Алис успя много. И тя си спомни как телта се заби в голите й глезени, когато роботите я плетяха. Дори следи по кожата останаха, но бързо изчезнаха. В бъдеще раните и ожулванията, дори без лекарства, зарастват много по-бързо, отколкото в началото на ХХ век, без да оставят следи по кожата.
  Така че драскотини и рани не болят и тя е здраво момиче и на теория не трябва да настива в тъмницата. Но студено. А има и тяло, което е по-съвършено от това на хората от двадесети век. И пийте... Въпреки че жаждата, когато е студено, не е толкова мъчителна.
  Алис въздъхна и запя:
  - Съдбата ти е на везните,
  Враговете са пълни със смелост...
  Пашка подкрепи Алис;
  Но, слава Богу, има приятели!
  Но, слава Богу, има приятели!
  И приятелите имат мечове!
  Аркаша мрачно отбеляза:
  - Бластерите са по-добри!
  Пашка се съгласи с това:
  - Вероятно по-добре!
  Алис замечтано каза:
  - Хипертеобластер... Това е такова оръжие! Оръжия на боговете Демиурзи!
  Пашка се засмя и отговори:
  - Да, впечатляващо е! След като засадите, кръвта тече от врага.
  Аркаша коригира:
  - Не, има трансформации!
  Пашка уверено потвърди:
  - Да, трансформации! Което трябваше да се докаже!
  Алис уверено отбеляза:
  - Ако това ще се окажем в много лоша ситуация!
  Пашка се засмя и отбеляза:
  "Предпочитам да ми изпържат петите, отколкото да седя на тъмно и на верига!"
  Алис се засмя и отбеляза:
  - Боли го Пашка! Опитайте, когато сте в матрицата!
  Паша изръмжа упорито:
  - По-добре естествено, наистина!
  Аркаша сериозно отбеляза:
  - Не рискувай! Това наистина боли!
  Алис шеговито изпя:
  Каква болка, каква болка! Русия срещу Германия: пет - нула!
  Пашка яростно изписка:
  - И в чия полза? Явно не е наш!
  Алис отбеляза с усмивка:
  - Но сега чакаме промени без страх! И в нашия свят бяхме твърде добри!
  Пашка каза ядосано:
  - Да, мъченията не ме плашат. И това, че не можем да помогнем на СССР!
  Аркаша плахо отбеляза:
  Какво ще кажете за непреодолима сила?
  Пашка се излюпи:
  - Какво?
  Аркаша се засмя и каза:
  - Това означава, че неочакваните обстоятелства ще ни донесат победа както винаги!
  Пашка изръмжа ядосано:
  - Пий по-добре! И ще замръзнем!
  Алис изчурулика:
  - Отново тук тече кръв като река,
  Фашистът изглежда много готин...
  Но не му се поддавайте
  И хвърли Хитлер в мрака!
  Пашка кимна одобрително.
  - Не е зле! Родината ни няма да те забрави Алиса! Особено като те вземат... да те обесят!
  Алис изчурулика:
  - Ние отворихме планетата за нациите,
  Пътят към космоса, към непознати светове...
  Героичните дела се пеят -
  Да пазя завинаги белега на смъртта!
  Пашка отбеляза, продължавайки да търка веригите:
  - Стани проклятие жигосно,
  Целият свят на гладни и роби!
  Алис подкрепи момчето:
  Нашият възмутен ум кипи,
  Готов да се бие до смърт!
  Аркаша подхвана песента;
  Ще унищожим целия свят на насилие,
  Надолу до дъното и след това...
  А децата продължиха в унисон, пеейки:
  Ще изградим нов, нов свят,
  Който беше никой, той ще стане всичко!
  Изведнъж в килията блесна ярка светлина. Прожекторите заслепяваха децата. И дузина есесовци с бухалки нахълтаха в килията. Те се развикаха на немски и главният от тях скочи до Алиса и я удари по босите пети с гумена пръчка. Момичето изкрещя от болка. И тя избухна:
  - Не ме удряй, няма да!
  Полковникът от СС изрева:
  - Не е смърт да пееш международно. И бъдете напълно тихи! Скоро ще те водят на разпит и ще ревеш там!
  Пашка, търкайки очи, възкликна:
  - Не ме е страх от болка!
  И тогава клубът на един много пъргав есесовец беше премахнат и момчето беше на гола пета. Пашка изпищя, но после прехапа устни и я стисна.
  - Не ме боли!
  И го хвана на другата пета. След това есесовците щяха да се нахвърлят, биейки затворниците, когато прозвуча гръмовен глас:
  - Напускай! Това са интересни затворници и те ще бъдат разпитани от професионалисти.
  Есесовците неохотно напуснаха помещенията. Светлините изгаснаха и децата отново бяха в пълен мрак.
  Пашка самохвално каза:
  - Когато ударят петите с палка, изобщо не боли!
  Алис отговори:
  - Не бих казал това!
  Аркаша злобно отбеляза:
  - Все пак не е честно!
  Алис изръмжа:
  - Кое е несправедливото?
  Аркаша смело отговори:
  - Че не са ме ударили, но разбрахте!
  Алис се усмихна и отбеляза:
  - Можете да поискате за себе си!
  Момичето потърка натъртената си пета. Болката премина бързо. Какво е един удар, макар и силен. Тук понякога се нанасяха повече от сто удара с бамбукови пръчки. Особено толкова често наказвани на изток. Момчетата, които се държаха зле в училище, ги биеха с тояги по босите пети и нищо, никой не стана сакат.
  Алис дори се засрами, че извика. И как героите-пионери се задържаха в подземията на Гестапо?
  И тя беше опозорена. Това достойно ли е за момиче от космическата ера?
  Пашка отбеляза с вид на борец:
  - Нека бъдем смели и под мъченията няма да изпуснем дори стон!
  Аркаша кимна.
  - Опитай Паша. Въпреки че когато те измъчват и крещиш е по-лесно!
  Русото момче изръмжа свирепо.
  - И като Стенка Разин, който се изсмя в лицето на палачите. Трябва да сме като него!
  Алис се изкиска.
  - Помните ли вече Малчиш-Кибалчиш?
  Пашка изчурулика:
  - Изгарям от страст към моята родина,
  Неразделно, бързо пламенно...
  Обичам Светото Отечество с цялото си сърце,
  Ще спася силата на духа под мъчения!
  Алис изписка, тропайки с бос крак по бетонния под:
  - Браво Пашка! Можеш да пееш добре!
  Аркаша намръщено отбеляза:
  - Това ще боли! Но трябва да го преодолееш!
  Далновидната Алис отбеляза:
  - Е, мъчение, и тогава!
  Пашка каза с патос:
  - Умри с чест!
  И момчето добави в героичен екстаз;
  Руският воин не се страхува от смъртта,
  Ние не се страхуваме от смъртта на бойното поле ...
  За Родината ще се бия смело,
  И дори умирането ще спечели!
  Алис се съгласи с това:
  - Нашият воин не се страхува от смъртта!
  Аркаша кимна и потвърди:
  - Ние сме деца на двадесет и втори век, не се страхуваме от нищо!
  Пашка изръмжа, дрънкайки с веригите си:
  - Ако намерим Хитлер! Ако намерим Хитлер! Няма да се шегуваме с него, ще го разкъсаме! Да го разкъсаме!
  Да го разкъсаме!
  И тогава Пашка затвори очи, прожекторите отново проблеснаха в килията и прозвуча:
  - Още една дума за фюрера и ще пуснем сълзотворен газ. Няма да те убие, но ще боли много!
  Алис прошепна:
  - Паша не е необходим! Няма да имаме сили да избягаме!
  Спорът се оказа резултатен и момчетата млъкнаха. Светлината отново угасна.
  Пред очите на децата проблеснаха. От тъмно към светло и от светло към тъмно.
  Алис си спомни как по едно време Фриц близо до Берлин бяха ослепени. Това помогна да се победят нацистите и да се преодолее най-мощната отбранителна линия.
  Ужасните "Тигри" -2, заровени в земята и покрити с бетон, стреляха по съветските войски. И храбрите воини тръгнаха в атака. И включително известните четири момичета. И как Алис се биеше, в матрицата. Тя беше снайперист и счупи прожекторите на нацистите. Да, тя имаше някои приключения.
  Въпреки че това, разбира се, е само илюзия. Но Веселчак У беше истински пират. Колко блестящо беше изигран във филма "Гост от бъдещето" Невинен. Да, беше шедьовър.
  Алиса, която също остъргваше веригата, си спомни как помогна на Пашка да излезе на планетата на приключенията. Искаха да му отрежат главата, защото спасиха вещицата, а Алис обяви, че се омъжва за него. Да, този свят беше изостанало Средновековие. Дали обаче на Пашка наистина щеше да му отрежат главата? Или все пак това не е реалният свят? Не точно матрица, а инсцениран игрален филм?
  Космическите пирати обаче са истински и могат да убиват съвсем не виртуално, а ако ударят от бластер...
  Алиса си помисли какво ще се случи след смъртта? Отива ли човек в забрава и всичко свършва? Или може би има безсмъртна душа и можете да продължите да запазвате самоличността си?
  Алис четеше Библията, разбира се, но, честно казано, тя не разбираше тази книга. Всъщност не казва почти нищо за живота след смъртта. Просто притча за богаташа и лазера. Но там раят е някак странен, че адът се вижда от него. Можеш ли да видиш рая от ада? Да, няма подробности.
  Изобщо какво представлява райският живот през двадесет и втори век? Всичко е безплатно, дори хората вземат пари само на тези планети, където все още съществуват. И такива игри са готини с пълна илюзия за реалност.
  Например Алис спаси Милейди от смъртното наказание. Жалко за тази млада жена, толкова умна и образована. Десет мъже срещу една жена, това е прекалено. И не им прави чест. Алис беше силно възмутена от поведението на Атос. Вдигнете ръка към шестнадесетгодишно момиче, почти дете. Бедното момиче, тя стана ядосана и отмъстителна от това. И как Дартанян измами милейди и я измами за изумруда.
  Това изобщо не е рицарска постъпка. Което изобщо не рисува положителен герой. Да, като цяло поведението на четиримата мускетари прилича на предателство. Те предупредиха врага на Франция Бъкингам. И един много ценен агент на кардинал Милейди беше даден на враговете на британците. И Арамис, очевидно, е шпионирал Испания. И имаше лицемер и външно религиозен и страшен женкар.
  Разбира се, мускетарите все още са птици. А да обичаш стара жена за пари, както направи Портос, е отвратително! Алис дори направи гримаса. Тези мускетари вече не са на лакомства, те не дърпат.
  Но милейди предизвиква съчувствие. В един от филмите лейди Уинтър също беше затворена, където седеше във вериги, сякаш сега беше Алис. Гладна, замръзнала, на каменния под, босите й крака бяха изтръпнали от студ. А някъде другаде квичаха плъхове. Тук поне всичко е стерилно и не мирише на плъхове.
  Но искам да ям ... Колко време седят тук?
  Алис изведнъж се почувства много уморена. Тя не беше спала дълго време и децата в бъдещето все още не се бяха научили да правят без сън. Освен това, обикновено в съня, кошмарите за децата от ерата на комунизма не могат да бъдат премахнати. Регулатор на съня, ако този кошмар превключи на нещо приятно. И децата не трябва да се страхуват от мечтите. Те винаги ще бъдат за тях или победоносно приключение, или лека, приятна мечта.
  Но сега Алис заспа, без да обръща внимание на факта, че носеше само раирана затворническа пижама и вместо гравитационно легло бетонен под. И тя мечтаеше за нещо, което да разкъса душата й.
  . ГЛАВА #4
  Мечтата се оказа ярка в темата, нещо, вдъхновено от красиви филми за войната, а самата Алис вече не е такова момиче, а възрастно красиво момиче.
  Всички бяха в приповдигнато настроение - весели. Краят на войната наближава, което означава, че ще дойде краят на всички изпитания, скърби и неприятности!
  Все още останал в съня като момче, Пашка заяви:
  - Падането на Берлин е възход на Москва! И комунизмът ще смени фашизма в Европа.
  Алис веднага потвърди:
  - Сигурно така ще бъде!
  Основното предмостие по крайбрежието на Одер е претъпкано с войски. Всичко е изровено с траншеи, траншеи, изкопани бункери и дори бункери са бетонирани. Врагът понякога стреля, има тежки обсадни оръжия и нещо по-ново.
  Алис е приятелка на отряда нощни пилоти, летящи с Наташа на U-2, история за тази ракета. И двете момичета седнаха, след като изкопаха изкоп, и дъвчеха дъвка, доставена от САЩ. Вече беше средата на април, а пролетта в Германия идва по-рано, отколкото в Централна Русия или Беларус. Много големи майски бръмбари, утъпканата трева отново надига глава, пробива в пищен цвят от пътеките. Ароматът на пролетта прекъсва много по-неприятните миризми на мъжки кърпи и пот, парене от неотдавнашен обстрел, бензин и моторно масло. Необичайно голям брой танкове и самоходни оръдия преминават от другата страна. Хиляди коли, част от които чужди.
  Междувременно пилотът каза:
  - Тази ракета е с размерите на пететажна сграда и носи шест тона аминолон. Най-ужасното оръжие лети десет пъти по-бързо от Lagg-7 с най-голямото усилване на двигателя! Той няма спасение, при удар в Лондон се рушат цели блокове!
  Алис стана любопитна:
  Опитваха ли се да стрелят по нас?
  Наташа кимна.
  - Да! Сега нацистите не могат да превземат Лондон, затова се насочиха към нас. Видях как небето сякаш беше разсечено от нажежена кама с размерите на Еверест. Три хотела паднаха в Одер, вдигайки истински вълни цунами, четири лодки се преобърнаха, двама войници се удавиха, а един удари сушата от противоположната страна. Той избухна така, че купола на ИС-2 беше откъснат и още четири танка се обърнаха. Дузина войници загинаха, повече от сто бяха ранени, а на място се образува фуния ... - Наташка завъртя очи и разтвори широко ръце. - Леле, почти истинско езеро, можете да скриете Спаската кула!
  Тогава един от клекналите наблизо войници, ядосан, изплю цигара и изръмжа:
  - Не карай глупости! Не са толкова страшни тия ФАУ-2, само че сега ги наваксваш с женското си дрънкане.
  Алис бутна приятелката си под лакътя и прошепна:
  - Недей така! И тогава ще информират специалния отдел, тъй като будителите ще бъдат наградени!
  Наташа с голия си тънък крак го потърка в брезента и едва чуто заяви:
  - Да, вече тези специални офицери ... Ние се страхуваме от тях, повече от вражеските аса. Но знаете ли, на първа линия тези полицейски плъхове се страхуват да влязат. Можете да го получите от вашите собствени, ползата от пленените оръжия е достатъчна!
  Алис кимна в знак на съгласие.
  - Да, тук могат да получат. Никой не ги харесва, дори и генералите. Или по-скоро генерали в частност. - замълча момичето и изплю безвкусната дъвка. Цигарите бяха мразени от нея, а дъвките, пуснати по ленд-лиз, бяха дефицит. Все още не се произвежда в СССР, има много по-важни неща. Алис продължи. -
  - И какво мислите, когато нашите войски преминат в настъпление. Вчера си мислех, че имаше такъв силен обстрел от наша страна, но ....
  Наташа уверено каза:
  - Утре, преди зазоряване. Междувременно да ядем и да спим, защото ще трябва да се борим повече от един ден!
  Елза се появи. Беше с готварска престилка, с леко закръглено от добра храна лице. Момичето раздаде порции богат борш и каша с лук и месо на всички. Не без, разбира се, сто грама алкохол, който обаче момичето Алис отказа в полза на други войници.
  Появиха се и други снайперисти, които, за да не подведат войниците в изкушение, щяха да пренощуват заедно. Земята вече се беше затоплила, момичетата пляскаха боси, което, разбира се, беше по-приятно, отколкото в грубите армейски "kirzachs". Вярно, няколко бойци успяха да се сдобият с американски сенчести обувки, в които краката са хубави, но за да не изглеждат дами на фона на останалите, те също свалиха обувките си. Преди да си легнат, момичетата имаха не много дълго, но много бързо бягане. Направиха лицеви опори и си легнаха да спят...
  Наташа и Алис се целунаха за сън и заспаха, гушкани и прегръщани - приятел до приятел. Те бяха невинни и чисти момичета, които не познаваха мръсни мисли. Забавно е да спиш насън. Вярно, този сън е като един миг.
  Офанзивата наистина започва преди разцвета си, с масивна артилерийска подготовка.
  Андрюшите особено се опитаха, тази ракетна установка беше много по-мощна и най-важното с по-голям обсег от по-известната Катюша, така че беше много по-рационално да се използва за стрелба по площади и опорни точки, а снарядите бяха по-мощни. И ако е по-мощен, тогава е по-добре да унищожите подове и бункери.
  Нощем сякаш лумват петарди, всяка с размерите на небостъргач, че изгарянето им изгаря очите, а ревът е такъв, че ушите парят. Сякаш в бойно каране, барабани бият по мембраните и всичко бие във възход.
  Наташа прошепна силно в ухото на Алис:
  - Тук е краят на военното майсторство. Всичко се решава от битка от разстояние, безцелна стрелба по квадратите ... Мразя го!
  След това Алис бутна приятеля си с ръка:
  - Не говори. Сега трябва да имате полети дълбоко в защитата на врага.
  Вместо отговор, Наташка се втурна да изтича при нея. Тя изведнъж си спомни, че да - те, разбира се, все още ще трябва да се бият!
  Алиса също се затича към позициите на германските войски, съветските танкове вече се придвижваха напред, за да атакуват позиции. Сред тях бяха чужди автомобили, доставки на Lend-Lease, автомобили от Великобритания, САЩ и Канада. Ето, например, пехотния танк Чърчил. Той има много здрава предна броня, което прави тази кола сериозна помощ при пробив. На фона на сравнително слабата броня от 100 милиметра за купола IS-2, Чърчил е упорит малък, особено след като нитованата броня е по-добра от лятата. Шофирането не е най-доброто, но не и най-лошото за танк с тегло четиридесет килограма. Но като цяло съветските танкисти предпочитат Challengers. Те имат мощно оръдие, което превъзхожда оръдието Т-34-85, с по-здрава челна броня и приблизително същите ходови характеристики.
  От американските танкове Шърман 4-ти е особено ценен, също със седемнадесет футов "пух", а този висок танк прилича на камила. Алиса бяга бързо, но не е лесно да изпревари танкове, въпреки че е реално, на рокада (крос-кънтри) те са само двадесет, максимум двадесет и пет километра. И снайперистът-войн изпреварва изостаналите ИД, танкове за пробив, чиито оръдия, макар и не толкова често, колкото им се искаше, стреляха на ход. Всъщност гърмяше и димът разяждаше ноздрите, а нагорещени гилзи и осколки изгаряха непокритите момичешки крака. Но Алис не мислеше да спре. В крайна сметка нейното кредо е, че едно момиче не трябва да губи. И губейки да се поддадеш.
  А около него и всъщност адът. Освен това няколко танка Т-34 вече са взривени от мини. Обикновено при силна артилерийска подготовка голяма част от мините от взривове и топлината детонират, но за съжаление не всички. Ето такова нещо като война и офанзива. Невъзможно е без жертви. И ако е възможно, тогава само в приказка.
  Други момичета-снайперисти също се надигнаха. Предният германски край е силно разрушен, докато се чуват дори изстрели по напредналите танкове и като ответен огън. Чу се допълнителен тътен на щурмоваци.
  Щурмовият самолет е важен елемент от войната. Например, по време на офанзивата на четиридесет и първата година, германците нямаха достатъчно добри атакуващи самолети. Бипланът XE-123 е безнадеждно остарял и има малко от тях, Yu-87 също не е нов, Xe-129 току-що е пуснат в производство. Тоест немците не са имали истински модерен щурмовик в началото на войната. Въпреки че дори това беше сериозна заплаха.
  Алис прегледа стотици съветски превозни средства, главно Илов и Пешек, и няколко тежки пленени Фокен-Вулф в щурмова модификация.
  Като атакуващ самолет немският F -190 е добър кон. Бързо, мощно въоръжение, бронирано с приличен бомбен товар. Може би дори по-добър от Ила-2, във всеки случай по-бърз, по-мощен като въоръжение и повече бомбено натоварване, да не говорим за мерника, комуникациите, картечниците. Можете също така да отбележите гмуркането на Focken-Wulf, както и лекотата на работа.
  Но, разбира се, не е обичайно да се говори за това, ако хвалите оборудването на врага, тогава симпатизирате на нацистите и тогава заключението е шпионин! И наказателният батальон в този случай не е най-лошият резултат. Въпреки че, например, те не са застреляни толкова често, колкото някои хора си мислят. Въоръжените хора може да се бунтуват, страхът от съветския режим е отслабнал, но властта е останала. Но избирателно ... Почти всички обичат Сталин, Жуков се нарича касапин, но те уважават ... Специалистите са единодушно мразени като служители на СМЕРШ, а не само за заплахи и като ревностни любители на трофеите.
  Но най-отрицателният герой е Берия... Него почти открито го ругаят, рисуват карикатури. Нелюбим човек...
  Алис изтича до предната линия на окопите ... Тя забеляза, че има малко немски разкъсани трупове. Счупени оръжия също... И което е още по-лошо, заровените в земята танкове са само дървени камуфлажи... Брр... Нацистите едва прикриваха фронтовата линия с войски... Така че номерът с фалшивата артилерийска подготовка не беше съвсем успешен. Германците успяха да разберат, че са били само опипвани. Алис измърмори раздразнено:
  - Да мамиш е хубаво, да те мамят е лошо, но най-лошото е да се водиш за носа!
  Другата й приятелка, вече в делото за снайперистите, Анджелика попита изненадано:
  - И какво казваш?
  Алис посочи с пръсти:
  - Виждате ли, котката извика истински войници, плашила в парцали, дървени оръдия, танкове от глина. Тук ни развяха като лисица с опашка.
  Анджелика утеши:
  - Не навсякъде. Тук, по-близо до центъра, нацистите са заслепени от прожектори. Просто не ни стигнаха. Между другото, идеята за използване на прожектор е представена от самия Сталин.
  Алис вдигна смачканата немска каска и каза:
  - Аз вярвам! Успехът във войната може временно да ви заслепи, но провалът ви потапя в мрак завинаги!
  Неукротимата Анжелика изръмжа свирепо:
  - Това не е най-добрата шега. Просто не е ясно къде отиваме. Снайперистите обикновено действат зад засада и не бягат със завързани очи!
  Алис се съгласи:
  Разбира се, че си прав, но...
  Танкът Т-34 се натъкна на мина почти наблизо. Духаше силно и то толкова, че момичетата бяха ударени от взривна вълна. Той летеше с главата надолу, увиснал, с краката си. Алис удари главата си в коляното на Анджелика, тя извика от болка:
  - Е, ти си чугунена глава, та можеш да счупиш чаша. Дявол!
  Алис се изкиска в отговор.
  - Бият чаша за щастие, чаша за недъг! Въпреки че ако искате да се мотаете от армията и това е щастие!
  Анджелика, изглежда, нарани крака си, стана трудно и Алис го получи. Освен подутина на челото му, парче от шрапнел попадна и в босото му стъпало. Трябваше да се изтръгна и да се свия от болка. Разбира се, във война всеки боли, но победителите искат повече.
  И двамата воини накуцваха и сега бяха настигнати от оръжията на войниците. Те бяха на различна възраст и културно ниво. Някои са много млади младежи, други са побелели, сбръчкани, беззъби дядовци. Така Пашка също изтича ... Пъргаво момче, все още достатъчно младо, за да тича в битка бос и да не се срамува от петите на босите си деца, въпреки че три ордена, без да се броят медалите, са показател ... Или по-скоро вече четири, в последната операция (на сън, сякаш наистина беше!) Пашка се отличи, успя да рани самия бургомистър в крака и да го оседла като пленник. Вярно, докато момчето все още е само старши сержант - няма образование за офицер и не искат да дадат титлата на такъв голобрад идиот. Но никой не се съмнява, че военната кариера му е гарантирана ... Може би той също ще получи звезда.
  А воините просто вият от раздразнение.... В края на краищата битката ги подминава ... Така че накуцвайте ...
  Втората линия обаче вече беше по-наситена с вражеска пехота и имаше ответен огън. Съветските танкове се забавиха донякъде поради изобилието от ровове, таралежи и минни полета. Някои минни полета бяха направени от аминолон (устойчиви на разклащане и топлина експлозиви), детонирани от радио или кабели. Загубите са нараснали.
  Алис откри огън с пушката си, мишените се появиха и започна да светва. Момичето забеляза и най-малкото движение на вражески войници или фаустници. Сред опонентите имаше много хора в цивилни дрехи. Това са милициите на Volksturm. Някои в пожарникарски униформи, други в дрипи. Много момчета... Като цяло всички тийнейджъри над четиринадесет години са мобилизирани със страховития указ на Хитлер. Все по-сополив. Не е необходимо да се подценяват такива бойци, нивото на бойна подготовка в лагерите Jungvolk е доста прилично и те са много по-фанатични от възрастните, заблудени от нацистката пропаганда.
  Тъй като има ясен недостиг на оръжия, мнозина държат в ръцете си бутилки въглищен прах и алкохол или фаустпатрони.
  Тук защитата е изкопана старателно, има много подземни проходи и нито една артилерийска подготовка няма да потисне всичко. Съветските IL пускат много малки бомби или стрелят отгоре ...
  Алиса щади най-малките германци, но все пак ефективна. Нейната пушка е автоматичен немски "снайпер", можете да стреляте във всеки режим ... Само да имаше шанс да удари, но тя нямаше да пропусне.
  Анджелика има американски Харвард или М-18. Нещо, което е доста подходящо за бойна употреба, но съветските или немските проби не са толкова надеждни. Същото момиче няма слава и има много опит. Алиса в съня имаше информация, сякаш от самата реална реалност, и тя се запечата в нейната памет. Самата тя е сибирячка и пристига на фронта през октомври 1941 г. Не като снайперист, а като доброволец. През ноември тя участва в саботаж. Какво направи? Да, почти същото като Зоя Космодемянская, подпалила колибите, където немските войници прекарали нощта.
  И по ирония на съдбата това се случва, същото нещо се хвана, дори малко по-късно от шести декември ...
  Германците я бичуваха с гумени маркучи и след това, такова съвпадение, боса и почти гола, я изведоха на студа ... Само тук се появи закачалката ... Анджелика все пак е сибирка и нейната бащата беше обсебен от идеята да направи дъщеря си воин. Тя беше калена от ранна детска възраст. И когато няколко от германците, които я водеха, замръзнаха в тази виелица, тогава тя изтича направо през снежните преспи точно в сутиена и късите си панталони. Ръцете й бяха вързани на гърба, но въжето, което прикрепиха към китките й, беше ленено. По време на борбата Анджелика счупи вазата, скри парче стъкло в шортите си и след това преряза въжето.
  Сланата беше тежка, смазката на немските картечни пистолети замръзна и те, като се вклиниха, не можаха да я премахнат ...
  Така втората Зоя Космодемянская успя да се измъкне. Но не живейте близо до окръг Ханти-Мансийск, където студовете от петдесет градуса са често срещани, дори повече. Ако не беше получила такова пълно втвърдяване на студа, определено щеше да се заледи.
  Така тя повтори пътя на Зоя Космодемянская, но за разлика от нея оцеля. И страдаше не по-малко. Първо, тя не намери групата си, те си тръгнаха, веднага научавайки за залавянето й. Е, защо не избягате от роден сибирец. Тя вижда и мирише като лисица. Все пак ги настигнах, но останах на студа повече от пет часа и половина. Как благодари на баща си, когото другите смятаха за чудовище или в най-добрия случай за ексцентрик. Не я привиквайте към студа и бягайте боси по плътния сибирски сняг, за да бъде нейният леден блок. И така дори пръстите не замръзнаха, само няколко часа болезнено боляха. Сланата беше под четиридесет, а вятърът усили още повече студа.
  Тогава Анджелика разчиташе на медал, но щом историята й стана известна, последва арест. Там, в затвора на NKVL, Анджелика отново беше подложена на студени мъчения в ледена килия и, разбира се, побоища ...
  Спасен чрез застъпничеството на командира на дивизията, който лично пише на Жуков, а той информира Сталин.
  Тя беше освободена и изпратена на фронта, за да изкупи вината си. Но женски наказателни роти тогава не е имало. Просто се бийте и вървете по дяволите.
  Анджелика беше силна, упорита, но не се отличаваше с феноменален военен талант. Тя беше ранена няколко пъти, хванаха я няколко пъти, беше в мазетата и познаваше мъченията, пред които фантазията на средновековните инквизитори бледнее.
  Наградите я подминаваха, но тя не се оплакваше. Тя влезе в снайперисти не толкова отдавна. Точно както вече се е развило в армията, мнението, че жените воини са непременно добри снайперисти. Като се има предвид, че Анжелика също посети Сталинградския ад и се бие в Пета армия под самия юмрук на Майнщайн, и като цяло тя беше хвърлена повече от три години от една драска в друга.
  Момичето се научило да оцелява, след като получило дузина рани, не загубило грацията си и останало много красиво, с огненочервена коса, която обаче започнала да подстригва много късо, след като била измъчвана с обесване на косата.
  Сега тя се дразнеше, че е накуцвала от обикновен сблъсък с приятел. Но удари още по-силно. Да, понякога пропуска, за разлика от Алис, но вече е спечелила поне пет поръчки. И така има само един медал "За храброст", но всеки втори съветски войник има такива медали. Уф, добре, Алис има глава, защото тя Анджелика се бие добре и е тренирала коленете си за удари от детството. Баща й я научи на ръкопашен бой.
  Тя нямаше вродени способности за стрелба, не беше родена снайперист. Но ето го ръката за ръка, да. Но по време на войната тя стана толкова опитна, че нивото на умения на стрелеца като цяло е доста приемливо. А когато е бясна и удря без да се цели е още по-добре.
  Втората отбранителна линия също беше пробита, танковете изостанаха, а пехотата тръгна напред.
  Никой не обръща внимание на отделни пламтящи огнища. Всички искат да са в Берлин, защото това е почивка и краят на войната. И всички вече са мъртво уморени.
  Но третата линия е Seelow Heights. Основната и най-силна отбранителна линия на Вермахта. Има хълм с пещери и комуникации. Пехотата е посрещната от минометни залпове, картечни изстрели, високоексплозивни снаряди ...
  Войниците бягат известно време, но интензивността на вражеския огън нараства. Освен това под краката им гърмят противопехотни мини. Стрелят се противовъздушни оръдия, а от немските самолети са свалени въздушни оръдия (нямат гориво, така че пазете оскъдна артилерия!).
  Войните падат наведнъж в много стотици, покривайки пътя с трупове... Трябва да легнете, разчитайки на потискането на тази отбранителна линия.
  Отново вият съветски щурмови самолети и фронтова авиация. Тук освен пешки се появиха и по-тежки Ту-3. Тези превозни средства могат да превозват до три тона доставки, така че има надежда за тях.
  И сега танковете започват да се издигат ...
  Алис шепне на Анджелика:
  -Точно! Сега веднага ще пробием врага! Утре ще бъдем в Имперската канцелария!
  Огненият воин не е толкова пълен с оптимизъм:
  - Нещо ми се струва толкова лесно ...
  Наистина, щурмова авиация търпи загуби. Luftfaust оправдава името си. Самолети горят като свещи... А страхотни противовъздушни системи стрелят перфектно. Тук бойците са опитни, избрани бойци от СС, най-добрите оръжия.
  Нито Алис, нито дори Наташа, с целия си опит, никога не бяха виждали толкова много самолети да бъдат свалени наведнъж. Разбира се, лесно е да се повярва в реалността на подземния свят, но тук беше още по-готино.
  Алиса философски отбеляза:
  - Умирането е трудно. Но летенето е по-лесно! О, бих искал да стана пилот. Е, тук, за да летим и да се бием в небето.
  Наташа каза решително:
  - Не! Дори не мога да те смила! Накратко, не говори, стреляй!
  Алис се подчини на партньора си. Тя стреля още по-често. Но головете, разбира се, не се появяваха често. Германците седяха зад бронята в приюти. Имаше повече стрелба по оптика. А това е деликатна работа.
  Анджелика от своя страна започна да се маже по-често и това я изнерви, проклина:
  - Ами Хитлер - кол в устата!
  Алис утеши партньора си:
  - Да, къде отива фюрерът. От запад ние сме съюзници от изток. Нека си спомним по-добре, поне нещо добро.
  Анджелика се опита да си спомни. Например, веднъж те бяха изпратени да получат език. Беше през юли близо до Вязма. Първо той и партньорът му пропълзяха през фронтовата линия през блатата, след това ще се движа по пътя ...
  Трима полицаи отиват на срещата... Естествено, пиян, мирише на изпарения и много лош смях. Е, двете момичета в цинцови рокли не събудиха подозрения у тях. Въпреки че може би се е събудило различно желание. Те предложиха на скаутите да ги возят.
  Един от тях пее:
  - Сънувам тези на - ковчег в средата на апартамента. Мусолини - Сатаната - даде само две лири!
  Тогава Анджелика предложи на полицая:
  - Искате ли да спечелите повече от лира, и така маркира сто?
  Полицаят се изпъчи, глупави очи изскочиха:
  - Знаете ли как се прави?
  Анджелика кимна.
  - Разбира се... Все пак за всеки истински червен комисар бяха обещани сто окупационни марки.
  Полицаите веднага се включиха:
  - Къде е комисарят, дай го тук!
  Анжелика изпратила полицаите до кошера, тъй като наблизо имало пчелин. Е, имаше и един пчелар, който дебнеше. Момичето смълчава полицаите:
  - Тук е маскиран комисар, а в кошерите има партизански тайник.
  Полицаите, разбира се, бяха доста вцепенени от алкохол и така или иначе се качиха до кошерите ... Един от тях беше най-пиян от тях, а двама - до пчеларя.
  Беше смешно, разбира се... Но защо мръсници служат в общинската полиция, дето се хванаха на толкова евтини неща.
  Бяха нахапани до краен предел, лицата им бяха подути, носовете им кривогледи. Дори главите им започнаха да се блъскат като чифт овце. Но Анджелика се зарадва не само на това. На шума се появяват и есесовци на мотоциклет. Такива нагли момчета от стомана, макар и ръждясали.
  Те бяха застреляни от близко разстояние, тъй като нацистите не обърнаха внимание на момичетата, те само се смееха, сочейки с пръст полицаите, които се търкаляха по тревата.
  И те завладяха един език ... Но не можаха да го предадат на своя собствен. Така и стана. Войната продължава, а наградите ги няма.
  Съветските танкове започнаха да се движат, движеха се със скърцане. Да, и пехотата получи заповед - атака!
  Войниците веднага се надигнаха и се втурнаха към врага. Но пак стреляха картечници и зенитни оръдия, гръмнаха мини. Войниците на СССР не спряха, тичаха, между тях пълзяха танкове.
  Срещу танкове германците използват своите 88-милиметрови скорострелни оръдия. Блъскаха се, опитвайки се да не оставят танковете да се движат. Те отговориха с пробиване на дупки в бункерите. Тежки самоходни оръдия последваха танковете, а щурмови самолети и бомбоносци отново се завъртяха в небето. Върху позицията на врага и се изля метал и огън. Много хиляди тонове стомана и пламък. Който помете всичко и всичко.
  Алис саркастично прошепна на Анджелика:
  - Не, това е нашият шанс! Виждате ли, германците не издържат дълго, издържат на такава ролка. Нямат контрааргументи. Те ще умрат веднъж завинаги.
  Червенокосият воин лукаво отбеляза:
  - Издръжливостта зависи повече от хората, отколкото от метала. Мислите ли, че в Сталинград ни оказват по-малко натиск?
  Алис се изкиска в отговор, оголвайки зъби.
  - Но те нямаха такива чудовища като нашия Андрюша. И какво може дори един титан срещу "Андрюша"?
  Анджелика присви очи строго, но весело възрази:
  - Дори "Андрюша" е безсилен срещу .... Или по-скоро, ако се контролира от слабоумна личност. Така че не бълвайте повече оптимизъм, отколкото трябва.
  Този път лицето на Алис не беше престорено сурово.
  - И какви са тези намеци? Кой е слабосърдечен?
  Анджелика отговори ядосано:
  - Казах ли, че сте? Въпреки че отбелязвам такава бурна реакция?
  Алиса не отговори, докато нейната задача беше да стреля и да търси цели ... Последното е много по-трудно от първото.
  Алис си спомни как се справи с първата си задача. Просто, елате в Минск и предайте пай с изпечено в него парче хартия с информация. И колко страх трябваше да изтърпи. Тук и сега такова мрачно усещане с тази какофония от рев и катаклизми.
  Алис внезапно усети, че пръстът й е заклещен, и той остави пушката. Тя млъкна и започна да се моли.
  И пехотата отново беше принудена да се скрие, имаше твърде безмилостен огън. Вече беше вечер, по-близо до фронтовата линия изтеглиха "Катюша" и "Андрюша". Да, и друга артилерия. Беше необходимо да се стрелят по позициите на германците ...
  Алис си спомни как един фашист я преследваше в мелницата и той го примами в капан, принуждавайки го да стъпи в примката с ботуша си. Та тоя дебел мръсник се хвана за нея, а от друга страна как събореният от Алис чувал с цимент ще дръпне палетата. Така се получи войната в чаша айрян.
  Как успяхте да съборите торба с цимент, толкова тежка, че врагът беше издърпан към тавана? Просто с бягство в специална дупка на тавана. Фриц охраняваше мелницата, тук меляха зърно за нуждите на нацистката армия. Задачата от партизаните е да запалят тази хранилка. Но проблемът е, че кибритът се намокри, партизанката прекара нощта в купа сено и попадна в дъжда. Затова реших да открадна клечките от германския страж. Такава смешна история се получи, когато той хукна след нея и се развика, а когато увисна, беше още по-смешно.
  Сякаш се люлееше на люлка и тогава, когато Алис все пак подпали мелницата ... Писк, беше ...
  Сега стои, или по-скоро се носи такъв рев, че дори не можете да чуете писъците. Но Анджелика не губи оптимизъм:
  - Е, какво си кисела, фео златокоса. Капитулацията на врага е близо, въпреки че зъбите ни още ще пукат.
  Германците понасят много големи щети, но бункерите им са здрави и отблъскват повечето снаряди, а бомбите често падат извън целта. Нацистите също имат истински кули с дебели стоманобетонни стени, които не искат да се поддадат.
  Алиса гледа слънцето, което умира в залеза, очите й се насълзяват, момичето се изтощава:
  - Колко хора отиват в царството на сенките... Страшно е дори да си го помисля.
  Алис си пое дълбоко въздух и едва не избухна в сълзи. Когато човек умира истински, а не в матрицата, е ужасно.
  
  . ГЛАВА #5
  Алис се събуди. Малко свикна със студа, но искаше да яде повече. Пашка скимтеше, въртеше се и звънеше с вериги:
  - Иска ми се да има пайове с месо или печена гъска!
  Аркаша потвърди:
  - Да, и синтетична храна, не бих пренебрегвал!
  Алис ядосано отбеляза:
  - И как гладуваха пионерите в мазетата на СС, а не поискаха милост! Не, няма да се навеждаме и коленичим!
  Пашка се съгласи с това, тропна с бос крак по бетона:
  Никога няма да станем!
  Но въпреки бравадата, настроението на момчетата остана лошо. Исках да ям и да пия, а беше тъмно. Не като затворник на космическия император, но може би по-лошо. Няма меки легла и теменужки по тавана. Това е Третият райх - безпощадна империя.
  Алис отново започна да търка веригата от легирана стомана. Тя се поддаде здраво и беше много дебела. Дори ядосан мамут няма да го счупи. Да, закъсаха. И предстоят още мъчения. Това наистина, като започнат да пържат петите, няма да й се стори толкова малко.
  Алис се опита да се разтрие по-силно. Имаше силно желание, но ето малко движение, тялото се затопли и гладът се притъпи. Спомняте си как Едмон Дантес разтърси щангите, за да възстанови поне малко сила на мускулите.
  Алис също се опита да се разтрие по-силно. И тя направи нещо. Междувременно Хитлер води много агресивен диалог в навечерието на агресията срещу СССР.
  Гьоринг уверено увери обладания фюрер:
  - Сталин няма реактивни самолети. И можем да разчитаме на тотално превъзходство във въздуха.
  Хитлер плю и излая:
  - Да, Сталин много закъсня с модернизацията на своя авиационен парк, дори в Испания нашият Месершмит показа превъзходството си на Ил-16. Но това все още беше първият модел на Ме-109 "А", сега имаме смазващо превъзходство като самолет.
  Гьоринг кимна.
  - Реактивният самолет Ю-487 скоро ще бъде готов за изстрелване, той е в състояние да носи 23,5 тона и само като даде на самолета по-рационализирана форма, скоростта на колата се увеличи с триста и тридесет километра страхотно! Да станеш най-бързият крилат бомбардировач в света!
  Хитлер извика истерично в отговор:
  - Само триста и тридесет! Малък работен глиган!
  Гьобелс се включи в разговора:
  - Скоро ще бъдат готови нови по-мощни двигатели, което означава, че бойните качества на самолета ще растат още повече.
  Хитлер излая:
  - Време е да побързате, нова голяма война е на носа. Противникът ни руската мечка е много силен, за да не го мислите всички.
  Гьобелс леко наклони голямата си глава върху слабия си врат.
  - Аз лично се страхувам от необятните простори на Русия и нейните сурови зими. В тази държава има много гори, а комунистите с тяхната тоталитарна идеология управляват повече от двадесет години, тровейки младежта с пропаганда.
  Хитлер сопна:
  - И какво искаш да кажеш!
  Гьобелс логично отбелязва:
  - В освободените от болшевиките територии партизанската война е неизбежна! Най-трудният вид война.
  Герен изсумтя.
  - Ще парализираме волята на руснаците с бомбени удари.
  Подобният на кобра Химлер изсъска:
  - Ами имаме специални джагдски екипи за борба с партизаните. За всеки убит германец ще екзекутираме сто цивилни. Тогава или всички руснаци ще бъдат унищожени, или ще ги принудим да се подчинят.
  Гьоринг измърмори:
  - Руснаците имат само един избор или да умрат прави или да живеят на колене!
  Химлер се съгласи и изтърпя откровени глупости:
  - Славянинът всъщност е животно, преходен етап от маймуна към човек. И отношението да е като на работно животно. В случай на неподчинение на клане, в случай на подчинение, тежък труд, камшик и оскъдна храна.
  Гьобелс го прекъсна:
  - Ако декларираме целите си така откровено, това ще сплотява целия народ около болшевиките. Трябва да действаме по-умно! По-специално да обещае независимост на Украйна. Необходимо е да се настроят славяните срещу славяните. По-специално имаме предвид такъв Бандера. Той ще може да противопостави много малко руснаци срещу великите руснаци.
  И най-важното, да даде сила за войната срещу комунистическите банди.
  Хитлер отговори:
  - На война лъжата е като отровните газове, но повече от един респиратор няма да спаси! Клеветата пробива бронята по-добре от снаряд и разнася главите по-добре от шрапнел! Това е твоята задача, Гьобелс, да настроиш един съветски народ срещу друг! Нека музите заредят оръжията!
  Гьобелс отговори:
  - Всичко ще бъде направено както искате, мой фюрер. Това е моето лично нововъведение, създаването на специални пропагандни звена в армията. Дори в Червената армия няма такова мощно изкуство на PR, каквото имаме ние! Въпреки че червената пропаганда е много по тотална и всеобхватна отколкото в западните страни!
  Гьоринг изръмжа:
  - Има ли смисъл от празни приказки?
  Гьобелс отговори:
  - Не ми казвай! И който разложи армията на съюзниците. Британците, французите, белгийците, холандците имаха повече войници, оръдия, танкове от нас и съпротивата беше в много отношения минимална, благодарение на нашето информационно влияние.
  Гьоринг отговори:
  - Това са бързите удари на нашите войски, те отблъснаха желанието на врага да разклати лодката! Каква пропаганда!
  Гьобелс отговори:
  - Сто четиридесет и седем дивизии, осемдесет бригади, почти четири милиона войници се предадоха. И си мислите, че е станало без нашето влияние! Половин година двете армии стояха една срещу друга и не мръднаха, оръдията не гърмяха, а ние пропагандаторите работехме неуморно.
  Гьоринг:
  - Не можеш да пробиеш бронята на танк с език!
  Хитлер прекъсна кавгата между своите подчинени:
  - Разбира се, признавам заслугите на Гьобелс. Колата му работеше страхотно! Не можеш да пробиеш бронята на танк с език, но можеш да неутрализираш екипажа! Французите не се опитваха особено да се бият. Причината обаче беше кръвта, развалена от негроиди. Сега за бизнеса! Имаме ли сили Гьоринг да смаже СССР. Какво разузнаване докладва, ами Химлер.
  Очилатият плужек отговорил:
  - СССР продължава да формира и разполага нови дивизии. Особено танкови. По актуализирани данни врагът разполага с шестдесет и две такива дивизии. Формират се също стрелкови и конни дивизии. Сталин сякаш събира ударен юмрук.
  Хитлер се намръщи.
  - Значи трябва да се изпревари Сталин! Нанесете силен, контра удар! Разклатете съветите на земята. Реших да нападна СССР през пролетта, веднага щом изсъхнат пътищата. Моите танкове ще преминат през Русия в победен марш! Не е ли!
  Химлер въздъхна.
  - За съжаление, мой фюрер, руснаците имат много повече танкове от нас. По приблизителни оценки броят им надхвърля двеста и двадесет хиляди.
  Хитлер подсвирна:
  - Еха! И защо толкова много! Все пак съветската система е изостанала!
  Химлер поклати глава.
  - За дванадесетата индустриализация Русия направи огромна стъпка или по-скоро скок напред в икономиката. Построени са стотици фабрики, много къщи и фабрики. След първоначалната криза селското стопанство се разраства и колективните ферми осигуряват все повече храна. По-специално, руснаците увеличават доставките ни на хляб и месо, както и на петрол. Сибир се разработва активно в Русия и там се откриват нови находища. СССР става по-силен всяка година, броят на най-модерните заводи нараства с невероятна скорост. Дори американците са шокирани колко бързо руснаците изграждат индустриалните си мощности. Не, социализмът не е по-лош от капитализма.
  Хитлер кимна.
  - Внесох и елементи от социализма в капиталистическата система. Сега буржоазията не може, както преди, да усвои по-голямата част от принадената стойност! Олигархът получава само шест процента от печалбата за лична консумация - това е вид заплата. Нашите работници имат невероятни привилегии. Те могат да пътуват из Европа почти безплатно. Безработицата свърши веднъж завинаги! В момента не ни достига петрол и храна. Украйна ще ни осигури храна, Кавказ - нефт. Милиони добре обучени и образовани руснаци, украинци, беларуси ще станат нашата почти безплатна работна сила. Нашето безимотно селячество ще се обогати, всеки германец ще получи имение. И руснаци ще има...
  Химлер отговори с рев:
  - Унищожени!
  Хитлер поклати пръст:
  - Първоначално ще унищожим само тези руснаци, които се бунтуват срещу нашата воля. Разумният стопанин не унищожава впрегатни животни. Грижа за покорените народи, като например грижа за домашни любимци. Без причина не бийте, а разбийте всяко недоволство със сила. По-специално, какви са съображенията на Розенберг.
  Розенберг, специалист по източните земи, отговори:
  - От всички славяни именно при беларусите има най-голям процент светлокоси и синеоки представители на етническата група. Те, както и балтите, имат най-голям примес на немска кръв. Вярвам, че най-чистите и надарени беларуси могат да бъдат германизирани.
  Хитлер поклати глава.
  - Беларусите са изключително страхливи хора! Те са слаби, неспособни да се бият. А истинският германец е преди всичко воин. Освен това в Беларус живеят твърде много евреи. - Тук фюрерът изтърпя расистки глупости. - Това кучко племе развали и кръвта, и морала на беларусите. Не, трябва внимателно да проверите тези хора за наличие на кръв на Юда. Всички, за сметка на които, има съмнение, трябва да бъдат премахнати. Най-добре е да не хабите куршуми за тези изроди, копелета слуз, а просто да ги изгорите, както е правила средновековната инквизиция.
  Химлер отговори:
  - В Европа не сме правили това с евреите. Просто ги накараха в гетото и им зашиха шестолъчки. И такава брутална репресия срещу евреи и метиси ще отблъсне от нас много съюзници, завладени от нас и превърнати в колонии от САЩ и Великобритания. В крайна сметка по-голямата част от западните олигарси и магнати са евреи по произход. Струва ли си да настроите властите срещу вас!
  Хитлер изрева, затропа с крака и ритна русата овчарка. Кучето с кръвната линия на кралицата извика и отскочи назад с писък. Фюрерът се втурна към Химлер и започна да го разтърсва, пръскайки слюнка:
  - О, ти куче! Прасе, кученце, та се застъпваш за тази подла, еврейска изчадия, която покри цялата земя с изпражнения!
  Химлер измърмори с клатеща глава:
  - Не, мой фюрер!
  Хитлер ритна Гьоринг в задника с ботуша си:
  - Защо мълчите свине!
  Гьоринг изграчи, задавяйки се:
  - Еврейският народ е нация от бандити!
  Хитлер изкрещя:
  - Това не е достатъчно!
  Гьоринг продължи:
  - Адска мухъл!
  Хитлер удари Гьоринг по бузата:
  - Виждам, че не сте способни на свине, дори да псувате правилно! Е, аз сам ще се погрижа за евреите. А ти, Химлер, ми кажи дали ще нараниш евреите!
  Химлер отговори кратко:
  - Заповедта си е заповед!
  Гьобелс отбеляза:
  - Фактът, че повечето олигарси на Запада са евреи, умело се използва от нашата пропаганда, за да насажда омраза сред бедните срещу богатите. В крайна сметка ние се борим срещу световния ционизъм, което означава за щастието на всички най-бедни слоеве на обществото и света.
  Хитлер се засмя.
  - За щастие! Това е добре казано! Когато железният ботуш на Третия райх стъпи на гърлото на целия свят, това ще е щастие. Както казваме, освободителна война за сваляне на игото на болшевиките и богатите от народа.
  Химлер отбеляза:
  - Е, имаме сериозни основания да смятаме, че самият Сталин готви освободителен поход срещу нас!
  Хитлер съживи:
  - Какви основания!
  Химлер отговори:
  - Дори в устава на Червената армия пише, че ако врагът ни наложи война, тогава ще станем най-настъпателната армия в света.
  Гьобелс коригира:
  - Ако налагат война, това е пропаганден трик! Много по-логично е да ударите първи, без да чакате купчината да падне върху вас. Освен това думата - най-обидният в света - е намек за световно господство.
  Хитлер се намръщи.
  - Знам! Дори в руската конституция е записано: СССР ще се разширява, докато последната република на планетата влезе в него. Защо отказах да кацна във Великобритания. Да, защото руснаците окупираха Молдова, заплашвайки да отнемат румънския петрол. Ако започна да се приземявам, ще ме ударят в гърба.
  Гьобелс, писукайки с тънък глас, отбеляза:
  - Поехме голям риск, като започнахме офанзива във Франция, без да осигурим адекватна защита от Изток. Десет дивизии новобранци са изключително слаба защита срещу танковете на Сталин. По-специално, нашето разузнаване се сдоби с документ, според който през 1939 г. Сталин обеща да изпрати до десет хиляди танка, шест хиляди самолета, сто и двадесет пехотни дивизии и повече от четири милиона войници. Срещу такава сила нашите слаби сили не можаха да устоят. Ако ударът беше нанесен през май-юни 1940 г., щеше да е смъртоносен!
  Хитлер се сви:
  - Аз самият се страхувах от това! Но героичната съпротива на финландците поваля Сталин. Съветската армия показа своята слабост! Какво е Финландия? Всичките три милиона и половина души, армия, която няма нито един танк, всичките петстотин леки оръдия и сто шперплатови самолета. И те се биеха с Червената мечка, която има повече войници от цялото население на Финландия. И те не се поддадоха, Сталин не успя да преглътне Финландия.
  Химлер се засмя.
  - Арийска кръв!
  Гьобелс отбеляза:
  - Но руснаците пробиха линията Манерхайм и то с фронтална атака. Загубите са огромни, но чух от финландците за използването на нов мощен танк КВ-12, с 252 мм гаубица и ИС-3 със 130 мм оръдие и дълга цев.
  Химлер кимна.
  - Руснаците имат такъв танк! И броят им се увеличава. Не знаем точно колко са, но са поне няколкостотин. И продукцията се увеличава. В Харков и Ленинград се строят нови цехове за производство на танкове. Има информация, че е започнало строителството на ново съоръжение отвъд Урал. Вярно е, че производството на колесни верижни танкове БТ-8 и БТ-9 беше ограничено и вместо тях се появи модел на танка Т-34-85. Казват, че маршал Кулик е пробил този модел.
  Хитлер съживи:
  - Получени чертежи!
  Химлер отговори:
  - Няма само снимка. Той не е много впечатляващ. Подобно на френския S -35, също наклонена броня, само малко по-нисък силует. Вярно, шофирането е много по-добро, двигателят е 500 конски сили, дизел.
  Хитлер се засмя.
  - Зизи не помогна на французите!
  Химлер отговори:
  - Така да се каже, нашите оръдия бяха безсилни срещу тяхната броня. 56 мм отпред не е шега работа. Освен това, ако S -35 има оръдие от само 47 милиметра, то T-34 има 76 миллиметровмного прилично. В частност, съветският снаряд е три пъти по-тежък от този на нашия Т-3, с превъоръжено 50 мм оръдие.
  Хитлер скочи до огромна кристална ваза, грабна розово цвете и започна нервно да мачка в ръцете си. Убоде се на трън и извика:
  - Ето ги педерастите! Защо не изрязаха шиповете?
  Появиха се две стройни, красиви руси момичета в сини рокли. Те започнаха енергично да режат тръните с малки ножици. Хитлер пъхна пръсти в устата си, засмука малко кръв и внезапно скочи и удари момичето по еластичното, кръгло дупе. Тя изкрещя, фюрерът на цигански цъкащ език:
  - Ама кон!
  Химлер продължи:
  - Танкът Т-34 е способен да пробие от 76 мм оръдие и начална скорост на снаряда от 630 километра 50 мм броня Т-3 на разстояние повече от километър.
  Фюрерът, сграбчвайки момичето за косата и я дърпайки като кобила, изграка с гласа на ръждясала тръба:
  - Вече прочетох този доклад! Но все пак оптиката на Т-34 е толкова слаба, че този танк не може да стреля от разстояние над 500 килограма... уф, метра. Във всеки случай с шанс за попадение!
  Химлер с готовност се съгласи:
  - Да, оптиката на Съветите изостава значително! Но разузнаването съобщи, че близо до Киев се строи нов завод за производство на оптика, използващ най-съвременни технологии. Така след две-три години руснаците ще намалят разликата.
  Хитлер, навивайки косата на руса красавица около ръката си, опитвайки се да я нарани, изхленчи:
  - Още повече да ударим СССР първи! Още няколко години и съветите ще са толкова силни, че няма да имаме ни най-малък шанс.
  Химлер потвърди:
  - Освен това се носят упорити, все по-големи слухове, че Сталин иска да ни нападне пръв. Във всеки случай войските се изтеглят до границата, формират се нови и нови дивизии. Може би руснаците ще ударят още тази година.
  Гьобелс отговори:
  "Те имат много дивизии, но никоя няма пълен състав от деветнадесет хиляди мъже. Новата авиация току-що започна да пристига в западните райони, съветските пилоти дори не я овладяха. Но какво да кажем за пилотите, обучението и обучението на екипажа не е завършено, много самолети са без пилоти. Няма и достатъчно обучени танкови екипажи, няма съвети тази година, не са готови да отворят фронта.
  Хитлер пъхна лицето на красивото момиче в буйния розов храст. Тя не посмя да се съпротивлява, защото самият жив Бог, фюрерът, й заповядва. Шипове пронизаха мекото й лице, пронизаха гладката й кожа. Момичето искаше да изкрещи, но в ледения поглед на Хитлер се прочете смъртта, тя сякаш беше парализирана, няколко капки кръв паднаха върху влажната пръст на вазата.
  Фюрерът хареса нейното смирение и още веднъж, като я удари на папата, Хитлер освободи нещастния слуга:
  - Кучката си отиде! - След това няколко пъти нервно, поклащайки глава, каза: - Да зашеметиш, значи да победиш! Командир, предупреждаващ за своя удар, или идиот, или светец, което по същество е едно и също! Светостта е най-сигурният признак за деградация, с привлекателността на ярката окраска на мухоморката!
  Гьобелс аплодира:
  - Какви мъдри думи!
  Химлер отговори:
  - Предвид огромните природни ресурси на СССР, огромните пространства и ефективността на съветската система, не е препоръчително да отлагаме удара. И какви са алтернативните начини за разширяване...
  Гьоринг отговори:
  - Ами, например, Африка! Предлагам да изпратим няколко избрани дивизии на юг, за да спасим Италия от поражение. Либия и Египет имат много петрол, а Екваториална Африка още повече. Британското владение на Южна Африка и нашата Намибия са пълни с диаманти и злато. Милиони плодовити негри роби. Тук са нашите колонии, топли морета.
  Хитлер изруга, ръгайки Гьоринг в корема с юмрук:
  - Да, просто те е страх от руските щикове.
  Гьоринг отговори:
  - Страх ме е от руската зима! Нашите резервоари, работещи с въглища, просто ще замръзнат. Хидролизираните въглища при температура минус девет градуса се разлагат на негорими фракции. А в авиацията няма достатъчно смазване. Не сме достатъчно силни да превземем Москва с една пехота.
  Гьобелс отбеляза:
  - И смазката в автоматите и пушките също замръзва при големи студове. Само отделни части на SS, които са се сражавали в Норвегия, имат специална смазка, устойчива на замръзване.
  Хитлер махна с ръка:
  - Нищо, имам споразумение със студа!
  Очите на Гьоринг се разшириха.
  - Как е това?
  Вместо Хитлер, Химлер отговори:
  - Група магьосници и магьосници са разработили специално, психическо оръжие. Довежда ни до астралния контакт на висшите духовни сили и ни позволява да се обърнем към владетеля на съществуването. Обеща ни топла и суха зима.
  Хитлер се засмя.
  - Миналият път магьосниците повлияха на боеспособността на британците и французите по такъв начин, че те умряха, загубили бойния си дух. Същото ще се случи и сега.
  Гьобелс отбеляза:
  - Разчитайте на магията в ерата на атома!
  Хитлер ритна ваза (Гьобелс не искаше да бъде бит, той е твърде малък и крехък човек, можете сериозно да го осакатите) Порцеланът, направен по специални рецепти, оцеля, а фюрерът го хвана за крака и извика:
  - О, боли!
  Гьобелс се втурна към фюрера и започна да разтрива крака му:
  - О, наш велик господар! Не очаквах това.
  Хитлер изведнъж се засмя нервно.
  - Да, направих те тъпоглав! А сега да вървим по ред. Лабораторните изследвания установиха факта на телепатията. Не е ли!
  Гьобелс кимна.
  - Да, така мой фюрер!
  Хитлер потри ръце
  - Аз самият съм хипнотизатор! Така че това е, което се казва! Има определени висши астрални и ментални сили. Магията наистина е реалност. Като предаване на мисли на разстояние.
  Гьобелс отговори:
  - При мен имаше такъв случай. Къщата беше пред срутване, усетих психически ред и бързо я напуснах. Гласът сякаш казваше: махай се, опасно е! И след три минути това се случи.
  Хитлер потвърди:
  - И на мен ми се случи през Първата световна война. Получих заповед да напусна окопа преди бомбата да избухне.
  Гьоринг потвърди:
  - И бях държан от висши сили. Някога седяхте на кормилото на самолет и тогава веднъж командата беше надясно. Някакъв усет! Тръгваш си, вражеският самолет е свален, а ти си жив! Преминах през цялата война без нито една драскотина и свалих петдесет и осем самолета. Един от най-добрите асове в Германия - аз съм!
  Хитлер отговори:
  - Знам заслугите ти Херман. Вярвате ли на врачки?
  - Един от тях предрече, че животът ми ще бъде в сериозна опасност, но ще успея да избягам от примката!
  Хитлер се засмя.
  - Няма да ме оставиш! Ако искам да те обеся, ще те обеся без никакво забавяне или обжалване.
  Гьоринг направи тромав опит да се поклони: коремът му пречеше. Дори изсумтя от стрес:
  - О, фюрер!
  Хитлер хълца:
  - Накратко, планът на Барбароса вече е подписан. Поръчах да бъдат направени и класифицирани само девет копия. Ударът на нашата армия трябва да е като мълния, ще разберат за него едва когато удари! Ако има други възражения или съображения.
  Гьобелс плахо каза:
  - Трябва да помолите папата да анатемоса болшевиките. Мисля, че Мусолини ще има подобно въздействие.
  Хитлер изсумтя.
  - Бенедито е твърде слаб! Той все още толерира слабоумния монарх, въпреки че е крайно време да установи република с дучето.
  Гьоринг отговори:
  "Отдавна съветвах да устроим инцидент за краля.
  Хитлер изсумтя.
  - Мусолини не се вслуша в съвета ми, като не обяви война, за да атакува Малта. Поради това сега британците измъчват Италия. Глупава паста с техния ограничен лидер. Овни, карани от овни. С числено превъзходство италианците търпят поражение след поражение и въпреки това все още се наричат потомци на Древен Рим.
  Химлер излая:
  - Покварена кръв!
  Фюрерът изрева:
  - По-точно!
  Палач номер едно изхленчи:
  - Преди това римляните са били светлокоси и синеоки, докато не се смесят с маврите. Черните объркаха генетиката!
  Хитлер стисна юмрук.
  - Точно! Жалки създания!
  Гьоринг предложи:
  - Може би, да поръчаме, Скорели ще удари краля и ще замени Дучето с по-млад и по-енергичен политик.
  Хитлер се намръщи.
  - Съмнявам се, че е добра идея! Трудно се намира вълк сред овцете. Германците са нация от лидери и герои. Ние сме напълно способни да построим и погребем всички. Да разцепим стоманобетонните задници. Но като цяло, за сметка на Мусолини, за Русия ще говорим с него по-късно. Не го включих в плановете си.
  Гьоринг попита:
  - И защо?
  Хитлер се засмя.
  - Това е копеле тъпак, той ще ме разубеди да не бия Русия. Той винаги е бил страхливец за Мусолини. Сякаш не знам как се пазари с Англия и Франция, обещавайки да отвори втори фронт срещу Германия.
  Химлер се усмихна.
  - Дори имаме кореспонденция! Нашите агенти откраднаха оригиналите и ги замениха с копия. Не се безпокойте, мой фюрер, Мусолини е заобиколен от нашите агенти като вълк със знамена.
  Хитлер се успокои:
  - Италия има четиридесет и осем милиона души, без да броим колониите. Нейните войски ще ни бъдат много полезни. Франция обаче заедно с колониите имаше над двеста милиона население, повече от СССР, и се разпадна като къща от карти. Между другото, колко хора живеят в червената империя.
  Химлер отговори:
  - Формално 194 милиона, но според някои данни резултатите от преброяването са надценени с шест милиона, или три!
  Хитлер се намръщи.
  - Руснаците са с числено предимство, а отзад Англия ни изчерпва. Заедно с колониите и владенията има население от осемстотин милиона. Това е просто някакво чудовище.
  Химлер отговори:
  - Големите колонии са сила и слабост! Много араби и индуси са готови да подкрепят нашите войски.
  Хитлер се ухили:
  - По принцип винаги съм се отнасял с много повече уважение към исляма, отколкото към християнството. Учението те удари по дясната буза - обърни лявата: идиотизъм. Превръща хората в роби. Само тъпите славяни могат да бъдат християни. А вярата в Аллах е полезна за войни.
  Гьобелс се съгласи:
  - В исляма има много хубави неща! Например полигамията!
  Хитлер се засмя:
  - Със сигурност ще въведа полигамията!
  Жена ми няма нищо против! Ние, германците, трябва да населим цялото земно кълбо. И жените могат да бъдат набирани от покорените народи.
  Розенберг потвърди:
  - На Изток има толкова много красиви, светлокоси, стройни жени.
  Хитлер отбеляза:
  - Не е пълен!
  Розенберг отговори:
  - Физически славяните са много силни. Те са в състояние да раждат много силни и здрави деца. Мисля, че най-красивите и най-умните от тях могат да бъдат дадени като по-млади съпруги на СС и отличени войници на Вермахта, така че да раждат деца и да работят около къщата.
  Хитлер поклати глава, не беше ясно какво иска да каже, да или не. Тогава прозвуча тъп глас:
  - Можете също да опитате! Само снимките на тези жени в новите паспорти трябва да са голи.
  Гьобелс се засмя.
  - Много разумно! Ще подберем жени, без физически недостатъци! Чифт от всяко създание!
  Хитлер отговори:
  - Най-забележителните могат да бъдат три или четири! Ето, например, в допълнение към железния кръст с диаманти, за да издадете гол буен славянин с пищни гърди и широки бедра.
  Гьобелс предложи:
  - И какво? Ще бъде чудесно! Обичам и високите славяни.
  Гьоринг промълви:
  - Това е защото си нисък!
  Гьобелс се обиди:
  - Наполеон и Нелсън също са били ниски. В крайна сметка, както се казва: дете от глава до пети, звяр от глава до пети!
  Гьоринг изсумтя.
  - Затова не пропускаш нито една пола. Малък гигант на големия секс - готин Гьобелс!
  - Не че си глиган!
  Хитлер прекъсна "базара":
  - Бъдещата война с Русия ще погълне всички наши сили и средства. Така че за стачката възнамерявам да съсредоточа около сто и петдесет дивизии. В допълнение, значителни количества трябва да бъдат разпределени от нашите съюзници! Но тук е проблемът, това е тяхната приказливост!
  Химлер отговори:
  - СС ще съкращава езиците! Само през последния месец заловихме почти петстотин шпиони!
  Хитлер попита:
  - Всички си признаха?
  - Мнозинство! Ние сме големи докове по въпросите на изтезанията.
  - Необходимо е цифрата да се доведе до хиляда. - Хитлер отхапа няколко розови листенца и ги сдъвка. - Арест със семейства. Измъчвайте деца пред родителите им, измъчвайте родители пред децата им. Забравете за съжалението, ние имаме велика цел - световно господство и всеки, който пречи на това, трябва да бъде унищожен! За славата на велика Германия!
  Химлер отговори:
  - Много от нашите следователи се срамуват да прилагат жестоки мерки срещу жени и деца!
  Хитлер тропаше с крака, пръскайки слюнка:
  - Слабаци в концентрационен лагер! Към затвора. Тези, които служат в SS, трябва да знаят: добрият е предател, мекият е предател. Всеки германец трябва да стане стоманена машина за унищожение. В идеалния случай страната трябва да бъде една непрекъсната казарма и затвор.
  Околността изкрещя в унисон:
  - Хайл Хитлер!
  Маршал Гьоринг изпя:
  - Да се пляскат с пушки вместо с масло - това е поговорка, а не приказка! Ето танк пълзи - не пръди! Историята предстои!
  Всички се засмяха:
  - О, да, Гьоринг, о, да, асо! Ботуш със замах в окото!
  Хитлер изсумтя.
  - Хайде, Херман, танцувай!
  Гьоринг изпълни танца на хипопотама. Той беше толкова увлечен, че направи опит да се качи на масата. Но не успя и той полетя с рев, влачейки преспапие, фигурка на Наполеон, бюст на Хитлер и куп папки. Бюстът на фюрера беше разцепен от удар по главата на глиган. Чу се див писък и се изля кръв. Хитлер заповяда:
  - Помогни му!
  Влетяха няколко момичета в сини униформи, хванаха Гьоринг и започнаха да превързват главата му.
  Гьобелс изсумтя.
  - Не може да те боли глава! Това е кост!
  Химлер промърмори:
  - О, това не е лесна работа да измъкнеш хипопотам от блатото!
  Гьоринг беше отнесен, а Хитлер, като погледна всички изпод вежди, излая:
  - Махайте се кретинки, писна ми от вас!
  Антуражът изхвърча тичешком от огромния кабинет на фюрера. Хитлер се изправи на четири крака и излая след него:
  - Уф! Уф! Уф! врана! Ще те ударя с парцал!
  Ходеше на четири крака, като почесваше ухото си с крак. Останал сам, Хитлер се качи на масата и се замисли, започна да си говори:
  - Заобиколен съм от негодници и кретини! Всички те са страхливци! Долни подли страхливци до всички и коварни подлизурци. Боже, с какви кретини съм заобиколен! Завладете цяла Европа, вдигнете нацията си от коленете и накрая останете напълно сами.
  Но честно казано, Той е велик владетел Хитлер. Само за осем години управление страната, опустошена от кризата, не само беше възстановена, но и издигната до невиждана висота. Индустрията се е увеличила повече от три пъти, а като се вземат предвид завоюваните, пет и половина пъти в сравнение с 1932 г. В една финландска война руснаците дадоха много повече войници, отколкото Хитлер завладя цяла Европа. Такъв триумф е скоростта на завоеванията, на която биха завидели Наполеон, Чингис хан, Александър Македонски. И тогава падна Африка, част от Азия, Австралия и дори Америка. Името му звучи по целия свят. И има само един човек, пред когото той - Адолф е във възторг! Сталин е син на руски благородник Пржевалски и проста грузинска селянка! Не е евреин, но много способен с хитрост и измама да даде шанс на всеки евреин. Сталин разбира се е глупак да остави Хитлер да завладее Великобритания и Африка, той ще нанесе удар в гърба на Третия райх. Във всички случаи Той - Хитлер щеше да действа там на негово място! Уви, Гьоринг не е роден лидер и не разбира елементарни неща. Той е фюрерът и затова назначи Гьоринг за свой наследник, защото поради близкия ум на глиган е напълно безопасен като конспиратор. Винаги има опасност обявеният от вас приемник да иска да ускори процеса и да ви убие. Тук той е Хитлер, само няколко години по-възрастен от Гьоринг. За разлика от глиган, той не пуши, не пие, не преяжда, следи теглото си. Но дебелите живеят по-малко. Малко вероятно е Гьоринг да успее, ако не се случи непреодолима сила, да оцелее при фюрера. Така че това е наследникът, така че за шансовете. Друг тип Гьобелс. В пропагандата той е просто ас, заслугите му за партията са огромни. Доста културен, възпитан, смел, но слаб! Може ли фюрерът на една велика нация да бъде едва ли не джудже и инвалид? Вярно, самият Хитлер е всичко 166 см, дори малко под средното ниво и в никакъв случай не е герой. Когато учи в селските училища, той е смелчага и тартор. Но в гимназията той е бит и унижаван от по-силни ученици. И за едно момче, което първоначално беше проникнато от съзнанието за своята изключителност, беше много болезнено. Той не е бил зъл от детството си, дори сега понякога започва да се страхува от потока на кръвта и неговите зверства. Точно сега, пред антуража си, той водеше като последен глупак. Как му се отрази една инжекция с анфитамини. Както и желанието да се скрие показно перчене, собствената си безпомощност и уязвимост. Да, разбираше, че се държи лошо, но дяволът в главата му скърцаше. Бъдете тиранин, смажете всички и унищожете! Бъди жесток деспот! Ти си фюрер, ти си Бог, трябва да се подиграваш на всички. И какво, ако създадете нова религия и своя собствена Троица, главата на която той може да стане фюрер. Как да кажа, науката се развива. и може би учените от Третия райх и други завладени страни ще успеят поне да го направят безсмъртен. Във всеки случай магьосниците обещаха да намерят отвара, която връща младостта.
  . ГЛАВА #6
  Напълно изтощена от смилането на веригите, гладна и уморена Алис отново потъна в дрямка. Първоначално беше много жадна. Гладът е намалял. Пашка и Аркашка също страдаха, но се държаха. Докато бандата на Хитлер не е до децата. Да, и да бъдеш в окови и в студено, тъмно мазе, без храна и напитки, също е мъчение. Но поне насън можете да видите нещо героично.
  И намирайте малка утеха в това;
  През нощта съветските танкове и пехота отново се втурнаха да щурмуват Зееловските височини. През нощта експлозиите на мини и снаряди изглеждат особено ярки и страшни. Многобройни, целите им хиляди ранени стенат и крещят дълго. Самите Zeels изглеждат в небето, осветени от светкавиците на противовъздушни снаряди и множество трасиращи, запалителни картечници , като нещо като портите на космическия подземен свят, в който силите на универсалното зло, невъобразими по сила , са концентрирани.
  Много кръв се е проляла, много, а босите крака на момичето от време на време полепват по коагулиращата алена течност. Зловещо и отвратително е.
  Анджелика сложи ръка на челото си и каза:
  - Тук се случва, какъв рай напротив!
  Алиса Селезнева, сякаш тежко завъртя въртящия се механизъм на Айфеловата кула, въздъхна:
  - Раят е обратното, но адът, за съжаление, винаги е истински. Така че той ни следва!
  Вместо да отговори, Анджелика стреля по фигура, едва видима на светлината на огъня, изпълзяла от счупената стена на кутията с хапчета. Въпреки това съветската пехота все още е посрещната с добре насочен и плътен огън. Танковете тръгнаха на пробив, опитвайки се да се изкачат нагоре по склона.
  Тук се отразява не съвсем успешният дизайн на танковете ИС-2. Голямото натоварване на предните ролки доведе до приплъзване на колелата при опит за преместване на хълм. Това накара колите да се движат спираловидно, сякаш странично, а някои тежки танкове просто блокираха. Т-34-85 от своя страна се изкачи нагоре. От което димът се смесваше с прах, което караше войниците да кашлят гневно. Много от тях паднаха както от куршуми, шрапнели, така и припаднаха от непоносимо изгаряне ... Последното обаче имаше огромен ефект върху германските защитници.
  Момичетата също не стояха неподвижни, но правейки кратки бягания, се качиха на горния етаж. Босите им крака проблясваха с кръгли пети. Вдишваха и изгоряло, и ужасни миризми на разлагащи се трупове, изгорели коли и най-отвратителното синтетично гориво.
  На горния етаж съветските Т-34 бяха за неприятна изненада ... Радиоуправляеми коли джуджета "Шахматен кон". Те удрят съветски танкове, взривявайки ги с тях.
  T-34-85, наред с предимствата си, има и недостатък - доста слаба броня на челната броня на корпуса на танка. Освен това снарядите се взривиха, просто някакъв ужас.
  Алис и Анджелика започнаха да докосват голите си загорели крака много по-бързо. Те трябва да заемат позиция, за да неутрализират конете камикадзе.
  Алиса Селезнева нареди:
  - Удари тези чудовища на антената...
  Анджелика възкликна объркано:
  Но не е истинско... Имат скорост под сто километра в час, малки са и нищо не се вижда в такъв дим.
  Алиса Селезнева изпя в отговор:
  - Раят не се вижда в катранения дим, но тялото е свикнало с ада! Но изборът на такъв джигит зависи от вас, под леглото или се борете за каузата!
  Анджелика се ядоса.
  - Пак джигит! Имаш само един мъж в ума си...
  Но гневът добави точност към воина ... Въпреки това, снайперистите бяха малко закъснели, повечето от "Шахматните коне" вече бяха успели да направят "вилица", като ядат съветски танкове с екипажи или ги взривяват, което по същество е същото нещо.
  Въпреки това момичетата успяха да спасят няколко коли. Те са руски воини! И готини рускини!
  Ето, например, нощта, когато всичко е в най-гъст дим и кръв се лее, когато няма друго място освен в подземния свят, момичетата се шегуваха и стреляха. Освен това Алиса Селезнева успя да премахне трима радиострелци от тези смъртоносни нови машини.
  Анджелика мъдро го каза:
  - Няма машина, която да не е построена от хора, а и да не е разстроена от тях!
  Селезнева, която насън беше комсомолка, смело отбеляза:
  - Възможно е да се създаде техника, по-силна от хората, но да се възпроизведе по-съвършен човек, не е по силите на Господ Бог!
  Алиса, бореща се, блестеше с остроумие, както и с много силен глас, блокиращ канонадата, от артилерийски експлозии и просто чудовищно разтърсване на атмосферата и почвата. Това обаче е момиче, може да се уплаши, но не може да се страхува? Каква е разликата? И в това! Страхливецът не играе хокей! И да се бият на предната линия. В крайна сметка снайперистът обикновено стреля на разстояние от безопасно прикритие за себе си.
  Момичетата решиха да сменят местоположението си и да помогнат на своята пехота, която вече се приближаваше към върха. Тук, по време на бягането, Алис беше ранена от фрагмент в прасеца. Да, и парче нажежен метал, забито в силен момичешки мускул. Алиса Селезнева падна и беше принудена, оставяйки настрана пушката си, да извади това ръждясало, криво желязо. Което, разбира се, не беше особено приятно преживяване.
  И Анджелика почти загуби окото си ... Така че на пръв поглед безобиден куршум, рикошет от картечница с голям калибър, може да се окаже фатален за нея. И няма какво да се оправя...
  Анджелика извика:
  - О, ти моите очи, това не е от приказка!
  Тежките загуби сред танковете и засиленият минометен обстрел от противника отново принудиха пехотинци да залегнат.
  Алиса Селезнев най-накрая изстиска парче от мускулестия си прасец и изпъшка:
  - Ето един изрод от недовършен чугун! Не си ме направил малко сакат! И сега какво...
  Момичето се хвърли настрани и се натъкна на купчина от няколко трупа. Боже, колко много войници загинаха тук. Вижда се, че са стреляли от автомати МН-44. Много смъртоносни копелета, тези автомати с междинен патрон и висока ефективна далечина за този вид оръжие. Може би най-добрата щурмова пушка от Втората световна война, която, за щастие, се появи доста късно, когато поражението на Вермахта вече беше очевидно.
  И труповете, счупена и осакатена плът, от която се плъзгат чудните й крака ... Трудно е да направиш крачка, без да стъпиш върху мъртвите ...
  И вече грачат упорити врани, които не се плашат нито от изстрели, нито от осколки, готови да пируват с мърша.
  Да, и не просто готови, но вече седнете и без никакво колебание погълнете останките на хората, които все още не са изстинали.
  Алиса Селезнева не може да понесе такова светотатство и въпреки че харченето на куршуми за такава мерзост без съмнение е излишък, особено когато има битка, но ... Емоциите завладяват момичето и тя стреля, поваляйки няколко гарвани наведнъж с един куршум.
  В същото време Алис крещи:
  - Негодници! Лешояди, мръсници, какво правите!
  Анджелика се присъединява към нея. Да вършеем враните ... И тогава вече доста изразходваната доставка на патрони свърши ... Алиса Селезнева проклина:
  - Не! Е, аз съм истински глупак! Така тя почисти перата на лешоядите.
  Червенокосата воиня почеса голата си подметка зад ухото и отговори:
  - Да, знаем как да чистим, но не и редиците на нацистите ...
  Алис беше сериозно обидена:
  - да! Вече съм Фриц, почти цял полк е бил pereschelka или взривен ... Нека по-добре вземем MN-44 като трофеи. Това е хубаво нещо и в близък бой е по-готино от автоматична пушка!
  Анджелика, разглеждайки най-близката повърхност, каза в рима:
  Добър трябва да бъде с пистолет;
  Удряй като бясна стомана!
  За да накараш кръвта да тече като водопад -
  Разрушете ада - убийте злите!
  Алиса Селезнева кимна със златната си глава:
  - Така е правилно... Убивай и плачи!
  Момичетата пропълзяха във фунията на счупения бункер. Там беше задушно и ранените германци стенеха ... Какъв ужас е да се ровиш в тъмнината и да бъркаш счупени, скърцащи кости, парчета кожа, каша от кръв, пуснати черва и счупени мраморни плочки, бетонни трохи с вашия ръце и крака ...
  Алиса, разбира се, знаеше добре немски, както и опитната Анджелика. Единият от войниците беше в делириум, а другият промърмори доста свързано и отчетливо:
  - Ангели на вечния звезден ад; изглежда, че всичко във вселената ще бъде унищожено - необходимо е да полетите в небето с бърз жирфалкон - за да защитите душата от смърт!
  Алиса Селезнева попита на добър немски:
  - Кажете на войника къде е вашата клетка със складирани картечници?
  Воинът се размърда и изненадано попита:
  Нощна фея ли си? Син...
  Алис, с тона на куклено момиче, шеговито отговори:
  - Не, за разлика от Малвина, косата ми не е синя, но как да кажа ... Снежна топка на слънчева светлина ...
  Немецът каза недоверчиво:
  - Тогава щях да ги видя дори в тъмното ...
  - За да ме застрелят руснаците или да ме изнасилят. Не, истинската арийка трябва да може да отстоява себе си! - сопна се яростно Алис.
  Германецът стана почти в целия си ръст и след това удари главата си в бетонния под. Плачливо изрева:
  - Е, много боли ... Погали ме ...
  Съдейки по гласа и миризмата (Алиса Селезнева насън, като истински саботьор, се научи да различава миризми, почти на нивото на хрътка), той беше много млад млад мъж. Като да не съжалявам ... Алиса съжаляваше за всички, дори ако по време на битката тя забрави, че жертвите й също са хора, тогава в свободното си време пусна горящи сълзи и изтича до най-близкия храм, за да постави там свещ.
  Момичето сложи ръка на главата му, а след това го придърпа към себе си, целувайки го по устните:
  - Ти си моя скъпа... Повярвайте ми, тази война ще свърши скоро и ние ще живеем толкова добре ...
  Младежът съвсем основателно възрази:
  - Как може да свърши скоро, ако врагът е пред вратите на Берлин. Това клане ще продължи поне още пет години, докато превземем Москва и Лондон!
  Алиса Селезнева тук сама беше озадачена:
  - А смятате ли, че е реалистично да спечелите в такава безпрецедентно трудна ситуация?
  Младият мъж не се отказа и намери аргументи буквално в движение:
  - Но все пак руснаците повярваха в победата си, когато бяхме само на двайсетина километра от Москва и, честно казано, успяхме да върнем хода на войната назад. Така че защо ние, героично биещи се в покрайнините на Берлин, не можем да повярваме в нашата безусловна окончателна победа?
  Алис, целувайки момчето по одрасканото чело, отговори:
  - И следователно .... Когато стояхме пред портите на Москва, руснаците все още имаха много хиляди километри територия зад себе си - Нижни Новгород, Казан, Свердловск. И тогава Сибир до Тихия океан ...
  Младият мъж го прекъсна:
  - Ну и това с това!
  - И тогава! Руснаците все още имаха къде да се оттеглят, а в нашата ситуация съюзническите сили вече наближават Елба. - Алис едва насили гласа си да изобрази съжаление и тон на мъка от подобни събития. - Ужасно е, но ние нямаме земя отвъд Берлин. Няма къде да се оттегли!
  Момичето отново целуна момчето и усети как ръцете на младия мъж започват много плахо да галят бюста й. Но изведнъж лъч на фенер, прорязал в тъмнината счупена кутия за хапчета, удари и гневният глас на Анджелика прекъсна идилията:
  - Това е, което правиш... Всъщност мъжете завоеватели, които се насилват да се влюбват в завладени жени, е някак си типично за войната. Но жена да изнасили мъж...
  Алиса Селезнева изръмжа на партньора си:
  - Ти си просто един вулгарен "хамло"! Просто исках да утеша един човек, който е наистина нещастен. Представете си себе си на негово място, как бихте се почувствали?
  Анджелика изръмжа:
  - Нямам ни най-малко желание. Освен това, когато майка ми беше изгорена жива, само защото приюти ранен войник, бях не по-малко нещастен, отколкото тези чудовища сега. Вие разбирате това възмездие! И имате, да речем, мисленето на средновековна монахиня.
  Алис се засрами и отблъсна напълно полуделия германец. После попита по-спокойно:
  - Взехте ли картечници?
  - Не виждаш ли сляп, ето ти четири броя и една торба списания за тях! Анджелика изръмжа. "Значи е време за качване!"
  Алис попита младия мъж:
  - Ще се биете ли с нас срещу германците?
  Младежът поклати отрицателно глава.
  - Не! Можеш да ме убиеш...
  - С удоволствие! - Анджелика застреля човека в сърцето с пистолет без предупреждение. Куршумът улучи точно оръжието и от гърдите бликна фонтан от алена кръв...
  Алиса Селезнева изръмжа като тигър и се втурна към партньора си. Започна сериозен женски бой. Анджелика, въпреки че имаше страхотни способности в ръкопашен бой, но белокосият съперник се оказа много по-яростен. Юмруците на Алис удариха точно в лицето на червенокосия воин. Тя отговори с колене и от носа й потече кръв. И двете момичета дори използваха зъбите си и блъскаха главите си...
  Първоначално инициативата в плътна битка принадлежеше на разярената Алиса. Но тогава Анджелика се закачи за кон ... И двете момичета се бият старателно. Накрая умората и болката ги принудиха малко да се опомнят и седнаха лице в лице, гледайки я в очите ... Алиса Селезнева първо се разкая:
  - Колко напълно дива стана тя в тази война ... Да, разбира се, съжалявам за човека, но това изобщо не е причина да убие партньора си.
  Анджелика се съгласи.
  - Разбира се, че не е причина... Аз самият се оказах и глупак, и свиня, когато застрелях невъоръжен човек. Но така или иначе още не сме достатъчно силни, за да възкресим убитите!
  Алис разклати плитката си, в която беше сплела косата си преди битката, за да не я предадат с блясъка си в тъмнината. Момичето каза рязко:
  - Какво от това? Да отидем да се бием с враговете!
  Сега момичетата бяха в пълен антураж... Отзад имаше снайперска пушка, а във всяка ръка по един автомат. И те отиват, или по-скоро се впускат в битка ...
  Нощната битка за първия хребет се проточи, освен това нацистите неочаквано дори започнаха контраатака. Мощни танкове и самоходни оръдия преминаха в настъпление. "Фердинанд" модернизиран, тоест с по-мощен двигател от 800 конски сили, "Jagdtiger" и "Royal Tiger", имаше само шест тежки превозни средства, по две, но бисерите Panther.
  Тъй като съветските танкове изостанаха, осколъчни снаряди и картечници паднаха върху пехотата ...
  "Пантерите" и "Тигрите" са много опасни превозни средства, те са много бързи с полуавтоматичните си оръдия и имат комбиниран комплект боеприпаси. Но сега Анджелика получи сериозни оръжия: заловен фаустпатрон. Тя също успя да го скрие в камерата.
  Момичето започна да избира целта си ... Алис охотно й предложи:
  - Хайде, "Кралски тигър", той е най-скъпият и ще ви дадат поръчка за него.
  Анджелика махна с ръка.
  - О, не! Най-голямата кола е Jagdtiger и тук я виждате модернизирана с двигател от 1060 конски сили. С този двигател, тежащ 75 тона, стоманеното чудовище успя да изкачи планината. Така че, заповедта ще бъде дадена за него!
  Алиса Селезнева въздъхна тежко:
  - Къде ще го пробваш? В крайна сметка той има броня навсякъде, освен ако не стреляте с гъсеница?
  Анджелика кимна лукаво.
  - И аз знам един трик за тази кола ...
  Алис беше недоверчива.
  - Да? Какъв трик, тази кола няма по-малко от 100 милиметра броня.
  Вместо да отговори, Анджелика запълзя към бавно настъпващите вражески танкове. Момичето се движеше като змия...
  Няколко съветски Т-34 откриха огън по врага. Но да застреляш Ягдтигъра в челото е безполезно упражнение. Все пак 250 милиметра не са шега! Но самият той в отговор може така да засади ...
  Вече стреля по съветска кола, но пропусна в движение, въпреки че снаряд с тегло тридесет килограма и дори бронебоен вече е ...
  Анджелика също стреля, тя реши, че разстоянието е достатъчно. Чува се оглушителна експлозия и гигантската кола просто се разпада. Момичето подсвирква:
  - Каква красота! Тази поръчка е като от храст!
  След това воинът пропълзя обратно ... И щурмоваците отново бръмчаха в небето.
  Отговор от немците обаче имаше. Тук са известните саламандри Xe-162. Те са много пъргави и просто ужасно опасни. Да, 30-милиметрови въздушни оръдия стрелят със смъртоносна сила, опасна дори за Илс...
  Сега това е ръкопашен бой и Алис се опитва да свали Саламандъра с изстрели от земята. И тъй като този самолет е почти изцяло направен от дърво, това е съвсем реално.
  Лека кола има броня само отпред. И MH-44, всеки пети куршум с фосфорна глава за подобряване на прицелването, особено на тъмно. И такава специална глава може дори да подпали бензин.
  Анджелика също разбира това и открива огън по самолетите на Саламандър. Въпреки че, разбира се, само изключителен ас може да влезе в такава високоскоростна кола от земята.
  Алиса Селезнева насърчи партньора си:
  - Паднал си без да се прицелиш, тогава със сигурност ще уцелиш. И ако мислите, напънете, определено ще пропуснете.
  Анджелика откри огън по саламандрите, тя се претърколи, когато стреля, подпря голите си момичешки пети и измърмори:
  - Първия път пропуснах, втория път го ударих малко ... А третият път го пропуснах толкова, че грамофона запя!
  Алиса Селезнева свали Саламандъра, лекият немски изтребител полетя надолу, оставяйки след себе си опашка като шлейф на булка. Вярно, беше мръсен влак и момичето изпя на партньора си:
  - Музиката свири, барабаните бият пазача - кучката се отвежда на гробището ...
  И друг Non-162 беше свален от Алис и Анджелика също започна да получава нещо ... Загубите на съветските Il бяха големи. Врагът беше твърде бърз и маневрен, асовете на СССР не можеха да се справят с него.
  Въпреки това, с навлизането на Яковете, стана по-добре, но по това време значителна част от Ils бяха свалени и съветската пехота, претърпяла тежки загуби, беше спряла ... Много горяше и пукаше от топлината на разбитите танкове, отломки и разчленени фашистки чудовища лежаха наоколо.
  Алис изряза още един вече шести "Саламандър" и отбеляза:
  - И те са жилави говеда, не се събарят толкова лесно, въпреки че дървените са като Пинокио!
  - Дървото, компресираната част ще рикошира! - предложи Анджелика. Това е част от нашия проблем...
  Алиса Селезнева пееше с въздишка:
  - Щастието е само отдих, ярък проблясък в мрака на проблемите!
  След това Анджелика попита приятелката си:
  - Композирайте нещо в движение и пейте. И тогава нещо е в много минорно настроение и много от нашите момчета загинаха!
  Алиса Селезнева, която най-много се чувстваше ужасно уморена, в края на краищата се бори повече от ден (и дори насън се чувствате липса на сила и сън, и глад!), Дори започна да пее:
  Бедността, уви, ми е позната до сълзи;
  Колко криволичеща е селската къща!
  Дори сламата на покрива е изгнила,
  Снежната преспа е сурова под прозореца!
  
  Това време беше ужасно бедствие,
  Голямо напрежение на руските сили!
  Моето пламенно детство в страдание,
  Когато синьото замръзне от студ!
  
  Бягане бос в студа;
  Гори до кости!
  Но къде да намеря роза на щастието,
  Как да отхвърлим каскадата от вериги на бедността?!
  
  Аз не познавам щастието и мира;
  Трудната работа мачка толкова познато!
  Ще покрия прозореца с кама,
  И веранда с брадва!
  
  Това е само зимата, за да оцелеем,
  За да не хванете студени роднини!
  Черешите цъфтят в рубини през пролетта,
  И събирайте боровинков конец!
  
  А сега краката на момичетата,
  От студа на ада горят така!
  Колко трудно е да си вечно бос
  В снега, поставете трупи в един ред!
  Но сега пролетта дойде красота,
  Снежно бяло кадифе течеше!
  И чувам звънлив глас,
  Все пак така пеят потоците!
  
  Ето градинския цветен сапфир на петна;
  И лятото излива поток към камшика!
  Ах липови слабини в медени лапи -
  Наслада за птичи отломки!
  
  Поставихме дървена ограда
  Момчето се притече на помощ!
  И чувствата станаха странни
  И сякаш сокът на душата изтече!
  
  Тук дъждът вали, дъждът е силен;
  Скрива перлената сълза на момичетата!
  Ще построя тухлена къща -
  Ще те извадя от бездната на гълъб!
  
  Имаше един хижар, нали знаеш, видях държави;
  Пясък на пустош, туркменски подаръци!
  Дворци, джамии на Самарканд,
  Някои хора са толкова мили!
  
  Познавам и европейски страни -
  Измина дълъг път в морето!
  Но горичките на ръба са по-близо до сърцето,
  Искам да му обърна моята пичуга!
  
  Той ме целува, гали;
  вече замаян!
  Той обещава място в рая
  И той е красив като Сатаната!
  
  Те изиграха по-скромна сватба;
  Сега живея в града!
  Думите на любовта не са глупости -
  Увеличението знае, че отиде добре!
  
  Но когато дойде сънливостта,
  Къде са мечтите в синьото небе...
  Мечтая за мека слама
  Моята стара селска къща!
  . ГЛАВА 7
  Най-после в килията, където седяха децата, светна светлина. Той ослепи младите затворници. Дебелите врати се отвориха и в стаята влезе мъж с маска и бяла престилка, придружен от дузина бойци.
  Това напомни на Алис за предишните й приключения, Том също беше подобен човек в бяло палто. Само онзи беше с черна маска на лицето, а този с червена.
  Сякаш за да допълни приликата, докторът в бялата престилка изсъска:
  - Е, деца, заповядайте на процедурите!
  Пашка стисна юмруци и изръмжа:
  - Жив няма да се дам!
  Докторът кимна в знак на съгласие.
  - Малко ударете момчетата с бухалки, а аз вземам момичето с мен!
  Алис кимна в знак на съгласие.
  - Готов съм да отида на процедурата!
  Есесовците удряха Пашка с бухалки, момчето виеше, а босите й пети бяха ударени с гумена пръчка. Аркаша мълчеше и те го удариха само няколко пъти небрежно.
  Те свалиха яката и оковите на Алис и върнаха ръцете й, щраквайки малки, но здрави белезници, специално направени за децата на затворниците. Освен това сложиха още една наша не толкова масивна яка и я водеха на верига.
  Босите крака на момичето не бяха овързани, явно преценявайки, че няма да ходи никъде и все пак беше на каишка. И ме водеха по коридорите.
  Алис се почувства унизена на очната линия. И в същото време в нея имаше чувство на гордост - да се страхува от нацистите. Алис продължи напред, ту се изкачваше, ту слизаше по стълбите. Бетонната настилка гъделичкаше босите детски подметки. Бях много жаден, но чувството на глад вече беше приглушено.
  Накрая Алис беше принуден да се издигне по-високо и той влезе в правителственото крило на бункера. Меки, пищни килими приятно гъделичкаха студените крака на момичето. Чувството да вървиш по тях е почти блажено.
  Накрая тя беше въведена в кабинета. Огромен и висок таван. Докторът остана с нея, държеше я за каишката, но охраната си тръгна. На масата в офиса седеше мъж с очила. Изобщо не изглеждаше страшен. Напротив, той приличаше на учител, интелигентно, сухо лице, гладко обръсната брадичка, тесни рамене и нисък ръст. Облечен е в семпла туника, а сред наградите има само железен кръст.
  Въпреки това, това беше ужасно чудовище, главният екзекутор на Третия райх, ръководителят на СС и райхсмаршал Химлер. Този, от когото се страхуваше целият свят не по-малко от самия Хитлер.
  Алис се почувства неудобно и потръпна.
  Химлер каза с усмивка:
  - Махнете белезниците от нашите гости!
  Лекарят отбеляза със съмнение:
  - Тя е много опасна, ваше превъзходителство!
  Главният палач на Третия райх кимна:
  - Може би, но още съвсем дете! Свалете белезниците и каишката!
  Лекарят неохотно се подчини. Химлер наля от кана в чаша и я подаде на Алис.
  Гласът му беше подчертано нежен:
  - Пий мед!
  Момичето изкрещя:
  - Какво е това?
  Химлер се засмя.
  - Мляко! И то не крава, а коза. Много е полезно за децата!
  Алис кимна.
  - Благодаря ти много!
  И тя изпи устните си в чашата. И тя искаше да яде и да пие все повече и повече. А млякото се стори приказно вкусно на момичето. Тя го изцеди до капка и погледна умолително Химлер.
  Той се престори на изненадан.
  Гладна ли си момиче?
  Алис кимна.
  - Няколко дни не ни даваха да ядем и пием!
  Химлер се засмя.
  - Ето как? Ето ги дяволите!
  Алис отбеляза:
  - Не тази дума!
  Химлер отбеляза с нежен тон:
  - Но разбираш ли, Алис, ти осакати няколкостотин и уби две дузини избрани войници от SS. Заслужаваш смъртно наказание за това! Но в Третия райх децата понякога биват обесвани дори за дребни кражби или нарушаване на вечерния час.
  Алис подсвирна и потръпна. Главният палач на Третия райх продължи:
  - А според закона ние имаме право да прилагаме физическа сила дори към деца. Така че Алис, ако не ни кажеш цялата истина, палачите ще поемат вместо теб и приятелите ти. И са много жестоки. Искате ли да изпитате сами, когато вените и вените преминават текущи разряди?
  Алис пребледня и честно отговори:
  - Не искам!
  Химлер, със светнали очи, изсъска:
  - Кажете кой ви изпрати групата?
  Алис честно отговори:
  - Никой!
  Химлер изръмжа яростно:
  - Лъжеш! Само възрастните можеха да дават такива оръжия на деца!
  Алис пое дълбоко дъх и отговори:
  - Ние сами взехме всички тези оръжия и се преместихме през машината на времето!
  Химлер се излюпи:
  - Какво?
  Алис потвърди с усмивка:
  - Това е машината на времето! Ние сме от бъдещето!
  Последва болезнена пауза. Химлер изглежда разбра това. И тогава отбеляза с лисича усмивка:
  - Вие сте от бъдещето... Може би имате невероятна технология!
  Алис въздъхна и честно попита:
  - Може ли още малко мляко?
  Химлер наля в чаша и отново я подаде на Алис. Момичето пиеше лакомо и постепенно се успокои.
  Главният екзекутор на Третия райх попитал:
  - Искаш ли да живееш?
  Алис отговори със завладяваща искреност:
  - Всеки иска! И особено децата, всичко ни предстои и хората могат да живеят много дълго в двадесет и втори век.
  Химлер строго отбеляза:
  - Престъпленията ви са големи. Само самият Адолф Хитлер може да ви помилва и да отмени смъртната присъда. Ти уби и осакати най-добрите войници на Третия райх. И това много трудно се прощава, плюс повредена техника!
  Алис отговори с въздишка:
  - Войната си е война!
  Химлер отбеляза:
  - И по законите на войната те чака смърт. Освен това ще бъдете брутално измъчвани преди това, избивайки информация. Разбираш ли това?
  Алис отбеляза, трудно запазвайки присъствие на духа:
  - Ако легнете в земята, това е само веднъж! Ако това е писано...
  Химлер отговори рязко:
  "Може би трябва просто да те изправя, за да разбереш?"
  Алис пребледня ... Перспективата да бъде измъчвана не се хареса. Не е свикнала с болката. А палачите от Третия райх умеят да измъчват ужасно. И все пак смъртта. Какво ще стане, ако тя умре?
  Какво чака? Несъществуване? Или рая като дете мъченик? Но хората от края на двадесет и втори век не вярват в посмъртен рай. Въпреки че в това, което е, някаква душа, изглежда вече е доказано. Че ние, отказали се от краищата, не умираме за добро. И че в бъдеще ще бъде възможно да се върне душата в тялото.
  Но това е в случай, че Алис умре на своето време и място. И когато загине в мазетата на Гестапо, а духът й се оплете в коридора на времето? Ще бъде абсолютно ужасно!
  Момичето всъщност измърмори уплашено:
  - Не измъчвайте мен и момчетата. Всички казваме така!
  Химлер каза с любезен тон:
  - Това е интересно... Ти от кое време си?
  Алис честно отговори, без да се крие:
  - Краят на двадесет и втори век. Въпреки че някои съобщават за нова ера след Великата октомврийска революция.
  Главният палач се намръщи.
  - Да не лъжеш? Какво спечелиха комунистите в бъдеще?
  Момичето кимна в знак на съгласие.
  Да, успяхме да спечелим. В цял свят триумфираха идеите на Ленин и Маркс!
  Химлер изпита желание да удари с всичка сила нахалното момиче в лицето, но се сдържа с обичайното усилие на волята. И със задавен глас каза:
  - Това не може да бъде! Не можете да ни победите, заедно с Япония имаме ресурсите на целия свят!
  Алис реши да не лъже, особено след като всъщност не искаше да изпитва мъчения:
  - Аз съм от друг свят! Нападнахме Съветския съюз през четиридесет и първата година, но все още не сме завършили поражението на Великобритания. Не успяхте да превземете Москва през 1941 г., след това САЩ влезе във войната и ви довърши през 1945 г.!
  Химлер изрева, удряйки чашата си по масата:
  - Лъжеш!
  Алис отговори с усмивка:
  - Стоя пред теб и това е доказателство, че казвам истината!
  Химлер строго отбеляза:
  - Ти спечели? И САЩ, и Великобритания са воювали на ваша страна - какви глупости!
  Момичетата кимнаха с усмивка.
  - Явно са смятали, че така е най-добре... Отколкото да лежа под теб!
  Химлер стана от стола си, направи няколко крачки и заяви:
  - Е, какво ... - В ръцете на главния екзекутор на Третия райх светна дистанционно управление. Той натисна копчето.
  В офиса нахлуха няколко яки гардове.
  Химлер заявява:
  - Тя е вашият д-р Менге! Накарайте я да каже истината, но не я наранявайте, може още да имаме нужда от тях!
  Мъжът с бялата престилка и червената маска кимна.
  - Ще измъчваме нежно, но боли!
  Алиса, трепереща от страх, изскимтя предателски:
  - Не ме измъчвайте, ще ви кажа всичко за по-светло бъдеще!
  Докторът изръмжа:
  - Трябва момиче! Интересите на Третия райх изискват!
  Алис беше вдигната и носена. Момичето се съпротивляваше. Стаята за мъчения беше много близо до тази на Химлер. Вижда се, че главният палач понякога сам ръководи изтезанията.
  Алис беше седнала на стол и краката й бяха поставени в скоби. Д-р Менге отбеляза:
  - Мангалът е безопасен, но много болезнен метод за мъчение.
  Две момичета с червени маски и гумени ръкавици извадиха предварително приготвено масло и започнаха да мажат гъсто подметките на Алис. Още двама донесоха газ. Тук жените работеха като палачи. Те са били използвани специално, когато е било необходимо да се измъчват деца, така че жертвата да не умре. Жените са склонни да бъдат по-внимателни и нежни, но причиняват повече болка.
  Алис почувства как босите й крака са оковани. Боляха ме глезените. И момичето почувства нарастващ страх в себе си. След това докараха тръбите с газ. Тук кислородът се подава през сините проводници, газът - през червените. Мангала беше на височина и се регулираха височината на пламъка и температурата.
  Ясно е, че мъчението се е очаквало да бъде дълго и жестоко. Маскираната жена отбеляза:
  - Още е дете! Да изгорим ли напълно кожата на краката?
  Доктор Менге кимна.
  - Не! Толкова се изгориха, че по-късно кожата на краката им обрастваше и мъчението можеше да се повтори! Това момиче знае много и имаме нужда от информация от нея.
  Жената кимна с усмивка зад червена маска.
  Тя все още може да танцува! Междувременно, нека да му дадем малко искра!
  Момичетата завъртяха крановете. Студените крака на Алис усетиха приятна топлина. Първоначално момичето си помисли, че изобщо не го боли. Алис си спомни Есмералда, как я счупиха с испанска обувка. Но това не е най-добрият пример за смелост. Бързо се развали. И ето как Зина Портнова се държеше при мъчения.
  Голите, намаслени подметки започнаха да горят. Вече не е толкова приятно. Алис трепна. Малък пламък бавно изпържи петите на момичето. Това мъчение е безопасно, но сложно и ефективно, тъй като болката е продължителна и се натрупва бавно, но сигурно.
  Алис подръпна крака, но титаниевите подложки я държаха здраво.
  Доктор Менге попита Алис:
  - Кажи кой те изпрати!
  Момичето отново отговори честно:
  - Ние самите! Възрастните дори не знаят за това!
  Доктор Менге се засмя месоядно.
  - Ето как? Мислиш ли, че ще повярваме на тези бебешки приказки?
  Алис съвсем логично отбеляза:
  - Но е глупаво да пращаш деца на такава отговорна задача!
  Доктор Менге кимна.
  - Да, глупаво е, но затова искаме да знаем защо са го направили!
  Пламъкът се разрасна малко и стана по-горещ. Алис изпитваше силна болка и стенеше. Тогава тя стисна зъби, но от детските очи потекоха сълзи. Ужасно е. Изтезание. И подметките са толкова горещи. Момичето, припомняйки си произведения на героични теми, се опита да си представи нещо друго. Мислете например за приятни неща. Тук по-специално колко добре е в нейния свят. Няма такова нещо като земеделие. Храната се прави от биоплазма и може да се поръчва през Hypernet, което е много по-практично. Преди това, между другото, роботите готвачи бяха много разпространени. Но сега е по-лесно.
  Биоплазмена храна, много вкусна, но не подува стомаха и няма нужда да чистите и миете чиниите. Така че всичко е страхотно! Алис ценеше прогреса безусловно.
  Въпреки че вероятно някоя баба от ХХ век би го оценила още повече.
  Алис потрепна, петите й пламнаха. Спомням си Герда. Как това момиче, гладно и премръзнало, газеше по пътя от остри камъни. И много я болеше, босите й крака бяха разкървавени. А Герда все вървеше и вървеше. И претърпял страдание. И можете да видите, че босите й подметки бяха горещи.
  Тогава Алис чу гласа на д-р Менге:
  - Кажете, че сте изпратили?
  Момичето реши да мълчи. Всъщност най-добре е да не отговаряте. Нещо повече, чувстваше, че ако отвори уста, ще изкрещи с пълно гърло от непоносимата болка в изгорените си крака. Не, тя ще млъкне. И за да си спомним по-лесно Герда, една от историите, в които това момиче показа още по-голяма смелост и героизъм.
  Бедното момиче е напуснало цъфналата градина с вечно лято и върви по есенния студен път.
  Веднага след излизането от жегата я посрещна смразяващ вятър.
  Босите й крака стъпват по скалния хребет. Голите подметки обаче вече бяха загрубели в градината и не болят толкова. Но пътят е дълъг, краката се отклоняват, след няколко десетки мили подметките започват да светят и прасците започват да болят. Момичето иска милостиня, за да й дадат поне малко храна и да поискат квартира за нощувка. Кой храни детето и кой не. Но късмет: оставиха ме да остана за през нощта. Момичето заспа в сеното. И спи много дълбоко след дълго пътуване. Но на сутринта трябва отново, като вземете парче хляб като добродушен домакин, да тръгнете на път. И краката все още болят след дълъг преход и е студено да ходиш бос.
  И голата подметка след сън, все още не се разминава, възприема болезнено убожданията на камъните, осеяли пътя.
  Но бързото каране топли момичето. Босите крака се зачервяват, а подметката, надраскана по калдъръма, леко пече. Момичето издържа и преодолява умората, за да избяга от хленченето в краката си, внимателно оглежда околностите. Движи се по пътищата на Германия, в посока Франция. Има много интересни неща за разглеждане в тези гъсто населени земи. Понякога започва да ръми ситен есенен дъжд. Герда много се страхува да не настине.
  Дори малини няма да й дават през нощта, а антибиотиците ще се появят едва в бъдеще.
  Облечена е само с лека лятна рокля.
  А от дългия преход всяка жилка на изтощените й боси крака буквално звъни.
  Но по време на следващата нощувка, състрадателната домакиня се смили над нея и й подари топъл кожен шал за из път. И Герда отива отново на следващия ден. Отначало краката се сковават, но след това се затоплят. Те просто звънят с всяка вена. Болезнено е да се ходи така, но момичето се справя, има цел и определено ще я постигне.
  Само не се разболявайте наистина.
  И краката стават по-груби всеки ден, обрасли с мазоли. Трудно е да отидеш така. Няколко пъти момичето прекара нощта в купа сено, замръзна през нощта, след което стана със счупени кости. Но Герда упорито продължи, тялото й се стопли и стана по-леко. Момичето живееше от милостиня. Помогна, макар и не редовно, но да се яде, да се поддържа сила.
  Понякога й се налагало да сече дърва и да носи вода от кладенеца с кора хляб.
  Мускулите боляха уморително всеки ден, но болката се притъпяваше. Тялото на детето бързо се адаптира към натоварването и сега момичето ходеше средно около шестдесет мили на ден и не падаше от умора. Голите й, съборени крака бяха покрити с твърда кора и почти не усетиха остротата на камъните и студа. Момичето вървеше, преодолявайки страданието. Зимите в Европа са меки. На моменти валеше мокър сняг. Герда остави боси следи върху него, без да прекъсва крачката си.
  Дори такива елегантни малки щампи изглеждаха някак красиво на бял фон.
  Тя се движеше като навита и докато не влезе в двореца с помощта на гарван. Там тя поискала от принцесата и принца чифт обувки и каруца, за да може да продължи да търси Кай. Но принцесата отбеляза през смях:
  - Вече си свикнал да ходиш бос! Защо ви трябват обувки? Те само ще ви натежат на краката! По-добре вървете както досега и скоро ще обиколите половината свят!
  Първият министър отбеляза:
  - Стани по-силен, ако искаш да си здрав!
  И Герда отново трябваше да тропа боса, така че не срещна никакво съчувствие. Но наистина босите крака на момичето се втвърдиха, а кожата на подметките стана по-здрава от тази на ботушите. И тя вървеше с непоколебима смелост. Така тя минава боса през Германия и се озовава във Франция. Мокър сняг беше утъпкан под изсечените детски крака.
  Къде е брат й Кай? Колко мина, а всичко ни слух, ни дух. Въпреки че всъщност свикваш със студа и не е толкова страшно, дори не кашляш през зимата и в парцали. И кожата на босите крака е станала по-здрава от подметките на ботушите.
  Момичето отиде в Париж. Там се запознава с деца на улицата. Също така дрипава и боса като нея. Момичето се ръкува с тях и размени новини. Децата от всички страни говорят международен език и се разбират. И Герда бързо се сприятели с тях.
  Много по-добре е в група, отколкото сам.
  Но децата са гладни и момичето, заедно с тях, нахлува в плевнята на хазяина. Но полицията се появява с чифт обучени кучета. Едно куче настига Герда и я събаря. Полицаят слага окови на момичето и го отвежда в затвора.
  Беше окована като възрастен.
  Бедната Герда, дрънкаща с тежки окови, триещи краката й, се скита в парижкия затвор. Настаняват ги и в Шатле, в студена, миризлива килия, където седят заедно както малки момичета, хванати за кражба, така и възрастни жени, но на практика всички са млади.
  Въпреки че, когато има много затворници, става по-топло и можете да се стоплите.
  Хранят ви с отвратителна водка и стар хляб. Така че можете да прекарате повече от една година в нечовешки условия.
  Момичето обаче не се отказва и дори изпя песен;
  Родина в сърцето ми - струна свири,
  Ще бъде добре за всички по света да живеят ...
  И мечтая за Русия - свята страна,
  Където се смеят щастливите деца!
  
  Само в тази страна животът понякога не е мед:
  Време е за жестоки изпитания...
  Но през зимата обикновено се повишава -
  И момичетата трелят мухи чернооки!
  
  В този свят могила расте от лед,
  Има диамантен кристален орнамент!
  Дядо Коледа е най-страховитите снежни преспи на Каган-
  Чужденец, близък до руската душа!
  
  Герда търсеше Кая, боса в снега -
  Потъпка просторите на Русия ...
  И кажи на мързеливия - че не мога,
  Херувими напоиха съня!
  
  Ще намерим и красивия рай в тундрата,
  Оставете бананите да узреят на полюса...
  Ще има време, повярвайте големи промени -
  Нови държави в космоса ни очакват!
  
  Нека сбъднем святата мечта на един човек
  С най-чистия импулс на пилот!
  Смеейки се в небето с песен, ще летя със стрела -
  Кацането не е ваша грижа!
  
  Земното кълбо изведнъж стана много малко за нас ...
  Да, Гагарин дойде с микроскоп...
  И някой е по-хубав обувки "Adidas"
  И алчното бързане в тълпата ...
  
  Не продавайте отечеството си за дрехи -
  Не съсипвайте Русия за пари,
  Обичам Исус с мустакат водач -
  Защото Той е и Месията!
  Ето какво означава вдъхновение и вече мислите за бъдещето. И вие виждате това бъдеще като настояще.
  Момичето се сприятели с други затворници и стана душата на компанията и вече мислеше за бягство.
  Но Герда е извикана на разпит. Те мажат петите си с масло и носят пламтящ мангал на босите си крака. Момичето крещи от болка и губи съзнание. И тя е принудена да поеме вината за убийството на благородник.
  
  Мъченията продължават няколко дни, детето е бичувано, окачено на стелаж, но Герда проявява невероятна смелост. Нищо не се разпознава. И тогава прилагам испански ботуши към него.
  Това мъчение, което сломи Есмералда.
  Дъските притискат краката на децата, а палачът забива клинове. След първите удари момичето губи съзнание. Но я обливат със студена вода, карайки я да дойде на себе си. После отново бият дъските. Болката е просто ужасна. Герда хрипти и излиза с див вик.
  Но той все още не иска да си го признае.
  Пияният палач се ухили.
  Харесва му да изтезава невинни хора.
  Разпитващият повтаря въпроса:
  - Ти уби виконт дьо Жузак?
  Не, тя не е Есмералда, за да си признае.
  Герда отговаря със стон:
  - Не!
  Момичето е мъртвешки бледо и одраскано. Едната му буза пламна с огън.
  Следователят вика:
  - Палач, още един клин за нея! По дебел!
  Безмилостното животно се подчинява.
  И отново следва удар, от който цялото тяло на момичето изтръпва. Сълзи текат от очите на Герда, героинята на Андерсен е много наранена, но не признава.
  Не, той не издържа това, въпреки че тя е тривиално осакатена.
  Разпитващият вика:
  - Да, признай ни! Това са само думи!
  Да, не искам да съм осакатен.
  Герда внезапно намира сили да отговори ясно:
  -Думите са като вятъра, въртят мелница, която дава брашно на мъдрите и брашно на глупавите!
  Момичето отговори остроумно.
  Следователят вика:
  - Още два клина!
  Палачът се ухили с много доволен вид.
  И отново чукът лети ... костите, детските крака хрущят, от болковия шок детето отново губи съзнание. Герда се съживява с кофа леденостудена вода от мазето. И продължават изтънченото и в същото време непохватно мъчение. Тук в менгеме в същото време стягат пръстите на ръцете на момичето. Стиснете менгемето. Герда отново припада. Този път за дълго време. Дори кофа вода не може да я съживи.
  Явно болковият шок е надхвърлил възможностите на тялото на детето и малкият затворник е припаднал.
  Момичето лежи в стол за мъчения, бледо и окървавено.
  Живото въображение помогна на Герд да се откъсне от реалността и от парещата болка в наистина горещите му пети.
  Но тогава Химлер влезе в мазето за мъчения. И с тежък поглед попита:
  Говорил ли си, престъпник?
  Доктор Менге отговори с въздишка:
  - Тишина! Все едно си пиеш вода в устата! Може би опитайте с ток?
  Химлер погледна босите крака на Алис. Целите подметки бяха покрити с лилави мехури. И каза:
  - Стига засега! Нека дадем време на момичето да помисли! Междувременно можем ли да вземем момчетата?
  Жената-палач облиза месоядно устни.
  - Момчетата красиви ли са?
  Химлер се засмя.
  - Не е зле! Но също така просто им изпържите петите малко! Ако изпуснем пълната програма веднага и те не говорят, тогава ще стане по-трудно да ги разделим.
  Герда се отвлече от мислите си и изпъшка. Как горят опърлените й подметки, ужасно. Но тя го преодоля и успя да се изключи.
  Химлер нареди кратко:
  - В нейното мазе и дайте на затворниците малко храна и напитки! Трябват ни живи!
  Алис отново беше окована, включително и за краката. И буквално ме занесоха до килията. Болката беше ужасна. И когато гуменият клуб удари изгорялата подметка, момичето извика, но веднага прехапа устната си.
  Алис дори прошепна:
  - Едно - нула в наша полза!
  Алис беше отведена в килията, където прожекторите вече светеха и стана малко по-топло. Пашата и Аркаша били взети и завлечени на разпит с предубеждение.
  Алис легна на бетона и повдигна изгорените си крака, за да изтече кръвта от изгорените подметки и да не боли толкова много. Ужасяващо е, разбира се, когато краката ти са обгорени на мангал, но Алис оцеля. И тя успя да покаже смелостта на пионера. Но какво следва? Те ще бъдат измъчвани дълго и упорито. И ще боли много...
  Алис изпя:
  - Каква болка, каква болка, Русия срещу Германия: сто - нула!
  Момичето си представи танка Пантера-2 пред очите си, как гори, подреден от съветската Катюша. И малко облекчен. Въпреки че Panther има толкова дълъг варел, че дори е страшно да се гледа. Не, това е нищо в сравнение с "Тигър" -3. Сигурно ще се казва императорски тигър.
  Донесоха й затворнически дажби. Безвкусна супа от коприва и сух хляб. Гладната Алиса обаче яде с лакомия....
  Тук вкараха момчетата в килията. Пашата беше с натъртвания и охлузвания по лицето. И двете момчета бяха с изгорени подметки с мехури от мангала.
  Пашка самохвално отбеляза:
  - Толкова им се скарах на тези немци!
  Алис се изкиска в отговор и отбеляза:
  - Псуването не е хубаво!
  Аркаша се съгласи с това:
  - Правилно! Просто мълчах и си мислех за нещо друго. Така мъчението е по-лесно за понасяне! И Пашка пищеше, пищеше!
  Русото момче изръмжа остро.
  - Млъкни по дяволите!
  Алис предложи:
  - Да мълчим! И ако съдбата е такава, тогава ще умрем под мъчения и ще запазим достойнството си!
  Аркаша се съгласи с това:
  "Изглежда, че наистина трябва да умрем!" По-добре е да умреш мълчаливо!
  Пашка отговори агресивно:
  - Не чакай! Ще ги покрия с най-селективните проклятия във вселената.
  . ГЛАВА #8
  Алис, изтощена от мъчения и емоции, заспа. Момчетата също бяха тихи.
  Въпреки че насън може да мечтаете за нещо героично, което може да бъде утеха, в условия, когато сте заседнали и сте били в капан.
  И сънищата са толкова героични и вие разбивате нацистите в тях, и то много ефектно и красиво;
  След като през нощта преодоляха първия хребет на Зееловските височини, съветските войски се опитаха да надградят успеха си през деня. Но голям брой радиоуправляеми минни полета, както и плътен огън от картечници и бързострелни оръдия, отново изтласкаха пехотата в земята. И твърде много танкове бяха взривени.
  Ремонтните екипи обаче бяха герои не по-лоши от бойните части и значителна част от превозните средства се върнаха в експлоатация до края на деня.
  Алиса Селезнева и Анджелика никога не затваряха очи. Сбиваха се, стреляха, крещяха нещо...
  Нацистите не бяха глупаци, по-специално много от техните оръжия много успешно седяха в дълбините и след това бяха повдигнати с крик. След това се биеха...
  Най-често срещаният тип пистолет е, разбира се, 88-милиметров зенитен пистолет. Универсално оръдие за стрелба по самолети, танкове и пехота. Просто сменете снарядите... Истината е малко тромава, но все пак се използват специални крикове, предвидени за танкове и самоходни оръдия.
  Сред защитниците има много юноши и жени. Човешките ресурси на Третия райх са изчерпани, така че трябва да изгребвате всички подред. Дори десетгодишни бойци не са рядкост. В края на краищата те също могат да хвърлят бутилка с горима смес и да я поставят в пехотинец от засада.
  Обикновено тези момчета тичат боси и по къси панталони, защото детските обувки са дефицит, а босите са много по-сръчни.
  Отбранителната линия на Seelach е много мощна, те дори започнаха да я изграждат още преди началото на Първата световна война, в случай че царската армия бъде хвърлена към Берлин. Да, още през осемнадесети век, при Елизабет, на която само преждевременната смърт попречи да бъде наречена Велика, руснаците превзеха Берлин!
  Така че във височините има много подземни комуникации, лабиринти от окопи и убежища за снайперисти. Може да се каже, че е един вид град.
  Въпреки факта, че на Адолф Хитлер обикновено се приписва шизофреничен оптимизъм, сериозната работа по укрепването на Берлин започна през пролетта на четиридесет и трета. И за разлика от Западната, Атлантическата стена, беше възможно да се завърши докрай.
  Всички мъртви сектори бяха минирани или подготвени в напалмово изливане...
  Алиса Селезнева и Анжелика отново изгориха голите си грациозни крака, когато от земята се изля зловеща смес от синтетичен бензин, сяра, фосфор ...
  А петите на момичето бяха сериозно изгорени вечерта, бяха покрити с големи мехури, стана мъчение да стъпва.
  Момичетата се бяха предали и сега стреляха в засада, особено след като съветските войски не бяха постигнали почти никакъв напредък през деня. Въпреки това, снайперистите трябва да направят това и когато битката е в разгара си, целта определено ще бъде намерена ... И можете да продължите да попълвате акаунта си.
  Смелата Алиса Селезнева, чешейки изгорените си крака по метала, изръмжа:
  - Да, Анджелика и аз сме много болни и наранени. Но повярвайте ми, спомените за войниците от Червената армия, които бяха изгорени живи, причиняват много страдание на мен лично.
  Червенокосият воин изтрака нервно с перлените си зъби:
  - И повярвайте ми, да ги видите е още по-лошо, особено тези, които не са умрели веднага, а са били овъглени ... Войната се различава от ада само по това, че в нея няма рутинни мъчения!
  Алиса Селезнева, след като свали фашистки стрелец, който неволно погледна иззад прикритието с добре насочен изстрел, отбеляза:
  - Ако всички бяха наши воини, като нас? Въпреки че остроумието, разбира се, е по-лесно от стрелбата!
  Анджелика не се съгласи.
  - Това е за някой като! Лично за мен и двете са трудни ... Между другото, защо те нарекоха Алис?
  Златокосият воин отговори просто като на изповед:
  - Знаете ли, майка ми е чела подобна приказка като дете... Красива приказка, но много глупава. След това тя реши, че дъщеря й трябва като Алиса да открие нов свят, но не на земята, а в космоса. Завладейте галактиката и разсадете комунизъм в цялата вселена, борейки се срещу фашистките диктатури и робовладелците. Разбираш...
  Анджелика стреля и пропусна, раздразнена удари приклада с брадичката си:
  - Е да! Разбира се разбирам. Знаете ли, вие самият сте мечтали да стигнете до планета, където дори на полюсите е вечно лято и хората не познават болести и старост. На Земята няма рай, а в същата вечнозелена Индия има топлина, висока влажност и облаци от най-гадните насекоми!
  Алиса Селезнева се изкиска:
  - Но има Маугли... - После тя смени тона си на по-сериозен. - Мисля, че скоро Индия ще стане съветска.
  Анджелика съвсем основателно се усъмни:
  - Този Неру е просто слабак. Той е пацифист, а не комунист. Опортюнистите и националистите като него причиняват повече вреда, отколкото полза. Имаме нужда от съюзници по-силни и по-отдадени на червената идея, за да донесем комунизма и неговата светлина на света!
  Алиса Селезнева изстреля още няколко изстрела, видя, че нацистите постепенно отслабват. Само за да не ударя децата. Те са толкова нещастни, слаби, боси, руси предизвикват само съчувствие. Илис отново се появи в небето ... Те излетяха рано, а зад тях имаше по-бързи "пешки".
  Алиса Селезнева, тропайки с боси крака, се пошегува за тези малки носители на бомби:
  - Пешките също не са луди - бъдещи кралици, фашисти бягайте!
  Анджелика каза мрачно:
  - Със слаби съюзници дори силните превозни средства ще бъдат бездействащи!
  Алиса Селезнева съвсем разумно обърна внимание на нюансите:
  - Но ето, например, румънският крал Михей. Монархът и като цяло просто разглезен млад мъж. Но въпреки това той е награден с най-високия орден на СССР - "Победа".
  Анджелика направи кисела гримаса.
  - За съжаление поръчките ме заобикалят. Въпреки че за "Jagdtiger" като правило дават "Великата отечествена война" не по-ниска от втора степен. Или поне "Червеното знаме".
  Алиса Селезнева отговори гладко:
  - Героите са достойни да бъдат обесени с орден, тези, които ги командват, просто да бъдат обесени! Защото добрият командир започва битката само когато просто няма място за героичен подвиг, поради предопределеността на победата!
  Анджелика потвърди:
  - Да, вие сте златокос майстор на парадоксите ... Но тогава Сталин трябва да бъде обесен!
  Алис се изкиска.
  - Разбира се, че го правиш! Толкова много от нашите добри момчета загинаха заради него. Войските в началото на войната са разположени по напълно непригоден за отбрана начин. И резултатът е поражение още в началото!
  Анджелика пъхна пръст в алените си устни:
  - Гледаш.... Внимавай с пазара. В крайна сметка никой все още не е разпуснал специални отдели.
  Алиса Селезнева се оживи:
  - Ох, ох, ох! Намерих с какво да плаша - таралеж с грис! Повярвайте ми, ние сме по-силни от всички Енекеведешници, взети заедно. Особено дух!
  Анжелика отново е жена героична, сякаш ударена по ръката, пропусна... Обаче вече беше тъмно и нямаше видимост, а целите бяха толкова малки и неясни, че дори и подвижни. Е, какво може да се направи срещу тях?
  Алиса Селезнева също не стреля често. В този сън тя изглежда има приятел, личността на воин, който се бие повече от една година и който има свой собствен морал и навици. Как да се биеш бос е как да си самонадеян. Тя свикна с факта, че никога не се е мазала за последната година и не иска да разкрива печалната статистика. И тогава това просто не стреля на сляпо. В допълнение, сред бойците твърде често се появяват бойци с "дух нос". Беше жалко за най-добрата им душа Алиса Селезнева.
  Въпреки че, например, изглежда, че Хитлер е казал: милостта във войната не трябва да надхвърля границите на икономическата целесъобразност! Икономическата осъществимост не трябва да надхвърля аскетичните нужди!
  Последното обаче, подобно на лозунга; пушки вместо масло, не беше уважено по най-добрия начин! За щастието на СССР и смъртта на Третия райх!
  Хитлер явно е имал психически проблеми. Един по-прагматичен владетел на Третия райх би създал много по-сериозни проблеми на СССР и би могъл да спечели съюзници на своя страна.
  Алис дори запя ентусиазирано;
  За слава на нашата родина Русия,
  Родината на най-светлия светец ...
  Където звездите напояваха кадифето на небето,
  С твоята чиста неземна любов!
  
  Ние сме рицарите на гигантската сила,
  Кой пази Вселената!
  Нека родината ни бъде единна,
  Родина - няма да разцепиш монолита!
  
  Изстреляхме първата ракета
  И летеше около балона с астронавта ...
  Нашите подвизи са възпети в стихове,
  Господ ще ни даде щедър дар!
  
  Когато фашистите нападнаха страната,
  Всички заедно взехме пушки ...
  Комунистите се борят с ордата -
  А ти си лъчезарна стрела нагоре!
  
  Отблъсна стоманените орди от Москва,
  Под Сталинград смазване на гръбнака!
  Погледът на момичетата беше лъчезарно горд,
  Носи ни пролетарска светлина!
  
  Ние сме рицарите на страната във вселената по-добре
  Няма да намерите по-лъчезарна Русия...
  Въпреки че над страната са надвиснали облаци,
  Не можем да се отклоним от славния път!
  
  Когато превзехме Берлин - това е радост,
  Такова щастие придоби войник ...
  Вкусихме сладостта на победния мед,
  В лицето на момче със стоманен автомат!
  
  Сега настъпиха спокойните седмици
  И през полетата на златото бърза страдание ...
  Искахме да живеем вечно и в радост,
  Всемогъщият Бог с Отечеството завинаги!
  Да, момичето не само снима красиво, но и пее като истинска примадона.
  Нощта на шестнадесети срещу седемнадесети април падна и започна масирана атака. Влязоха в действие нови резерви, включително и танкови.
  По-специално, най-новите Т-44... Този танк беше с тридесет сантиметра по-нисък от Т-34-85 и имаше по-мощна челна броня както на кулата, така и на корпуса. Много надежди бяха свързани с тази кола, но ...
  Някои от танковете блокираха по пътя и трансмисията им се повреди ... Очевидно дизайнерите и индустриалците не можаха да се адаптират към напречното му разположение и скоростната кутия просто се провали при опит за смяна на предавките (Тази детска болест беше характерна и за ранните модификации на Т-34-76).
  Само три от двадесет и петте най-нови танка успяха да изкачат Зийловските височини. Въпреки това те се движеха бавно, двигателите ревяха силно, а от ауспуховете плискаше черен, миризлив дим.
  И нови пехотинци тичаха отзад, викайки ура ...
  Момичетата все още стреляха известно време, но след като не обърнаха внимание на сериозните щети, на другарите, които непрекъснато попадаха под изстрели от картечници, съветските войници се изкачиха на следващия хребет, воините се втурнаха след тях.
  Въпреки това нацистите бяха все още силни. Ужасните Non-162, Me-109 "K" и Fokken-Wulfs се втурнаха към атакуващи самолети и крилати "пешки".
  Сред тях особено опасни са касапите Focken-Wulf в щурмова модификация. Четири оръдия с калибър 37 милиметра стрелят едновременно и по пехота, и по танкове.
  Един от съветските Ил дори отиде да таранува по-тежък и по-въоръжен вражески автомобил ... Те се сблъскаха и .... Германецът имаше по-голям късмет, успя да катапултира, а в Ил-2 изобщо няма такова устройство .
  С раздразнение Алиса Селезнева остави немския пилот, преди той да отвори парашута си, и се изрази красноречиво:
  - Аз съм мил! Доброто в къщата е това, което ценят, доброто за душата, което прогонват!
  И с боси пръсти момичето хвърли граната, взривявайки няколко фашистки бойци, които се опитваха да се доближат до нея.
  Момичетата прехвърлиха огъня на самолетите ... Но Focken-Wulf на щурмовата модификация не се издига от земята с пушка. Много добре защитен, а газовите резервоари са разположени под бронята около кабината. Опасно нещо...
  До шест въздушни оръдия - това е голяма и сериозна сила, най-мощният едноместен изтребител по отношение на въоръжението от Втората световна война.
  Не-162 в това отношение е най-лесната плячка ... На Me-109 "K" трябва да направите специална спирка. Най-новата масова модификация на Messerschmit... Модификация с изключително оръдейно въоръжение, три 30 mm оръдия и две 15 mm въздушни оръдия. Мощна машина, странен Яку-9 и дори най-добрият Як-3, в експлоатация, разбира се. Имаше само проблеми с маневреността, дори ако двигателят е най-мощният ...
  Алиса Селезнева, като мъдро момиче от двадесет и втори век, реши да изрази своята гледна точка:
  - Германците обръщат твърде много внимание на такива показатели като броня и въоръжение на самолетите. Например в Messerschmit увеличаването на огневата мощ погълна цялата увеличена мощност на двигателя. И как се влоши маневреността.
  Анджелика сопна:
  - И събаряте тази отслабена маневреност. Най-лесно е да говориш на езика, наистина да се биеш ...
  Алиса Селезнева прекъсна с негодувание в гласа си:
  - Аз не се карам! Но наистина, помислете колко струва Ме-109К с пет въздушни оръдия? А Фоке-Вулф с шест? Това е само "Саламандър" - това е оптималната комбинация от цена на превозното средство, технологичност, тегло, маневреност, скорост и оръжия. Въпреки че в това отношение, разбира се, той е по-лош от Месершмит или особено от Фокен-Вулф.
  Анджелика отбеляза мрачно:
  - Говориш така, защото тази птица е единственото нещо, което успяваме да свалим. В противен случай...
  Алиса Селезнева изръмжа:
  - Не бъди толкова глупава!
  И момичето отново ще изстреля смъртоносна и разрушителна граната с босите си пръсти.
  Летят разкъсани на парчета фашисти.
  Тук Алис може и да е доволна.
  Германците натискат със самолетите си с много мощно оръжие и броня, а на Червената армия е трудно.
  Въпреки това, съветските Якове и Лаги доста успешно се справят с по-мощните нацистки ястреби ... Те карат гълъбите да пламтят, дори когато правят ...
  И пет оръдия Месершмит и шест оръдия Фокен-Вулф няма да помогнат, нацистите трябва да си заровят носовете в земята.
  Но съветските асове търпят загуби. И загубите са прилични, така че елате и вие да намалите напрежението си. А кочовете се увеличават. Съветският воин не познава страха. И за нищо, честта и Родината са по-скъпи от живота!
  Алиса Селезнева коментира това:
  - Овните със сигурност са признак на доблест, но признак на ума да се храни без загуба!
  Анджелика не се съгласи.
  - Признак на интелигентност... Даже признак на гениалност е да печелиш без загуба. Но това вече не е война.
  Алиса Селезнева изръмжа в отговор:
  - За какво, по дяволите, е война?
  Тук Анджелика беше много умна:
  - Но как иначе да различим къде са истинските мъже и къде мъжкарите дори не достигат до жените!
  След това Алиса Селезнева привлече вниманието към ново ято самолети и посочи с бос крак:
  - Виж ушите ... И с емблемите на нощните вещици ... Наташа вероятно е там. Сега такъв нацист ще устои на дърдорко!
  Анджелика се съгласи.
  - Определено съм доволен! Само да не изгорим!
  Нощни бомбардировачи U-2, както ги наричат галено ушите и още по-известното и доста обидно прозвище царевица.
  На тях се бият момичета пилоти. Самолетът е лесен за управление и лесен за управление. Във въздушен бой не е толкова горещо, така че се използва главно за удари през нощта.
  Там влияят неговият нисък шум, лекота и маневреност. Вярно, има недостатъци, възможно е да се свали зенитна картечница ... Самолетът е атентатор самоубиец.
  Но тук небето вече е изчистено от комари лешояди, за да може да се пусне в действие една по-уязвима машина.
  Алиса Селезнева шепне молитва:
  - Господи, спаси живота на Наташа и други момичета ... Те са толкова добри и те обичат толкова много. Не позволявайте най-великото и най-справедливото тържество на всеобщото зло и скръб!
  Анджелика се удари от рамото си;
  - Да молиш Бог за нещо е нелепо. В крайна сметка всичко в нашия свят е предопределено от него, така че какъв е смисълът да очакваме, че той ще промени нещо!
  Алиса Селезнева основателно възрази:
  - А защо мислите, че Той изобщо съществува... И ако има, то като в Библията или Корана?
  Анджелика поклати глава.
  - Изобщо не мисля... Тук сигурно спорите по друг начин. Спомням си онази снежнобяла, че веднъж ми каза една теория, нов поглед към теологията, но някак успях да го забравя?
  Алиса Селезнева размаха грациозния си бос крак и радостно побърза да напомни:
  - Сигурно сте чели за известната ноосферна теория на Вернадски, нали? За учението му, че всяка една от мисълта, която идва на ум, е материална и не само остава под формата на памет в определени части на мозъка, но и се записва в подматериалното пространство като на лента?
  Анджелика с готовност потвърди:
  - Да, познавам такова учение. Като цяло е логично. Ако една дума може да се запише на лента, тогава защо една мисъл, действие или емоция да не може да бъде запечатана по същия начин.
  Алиса Селезнева едва не получи преднина в гърдите и беше принудена да скочи наляво. Тогава отговори, упорит картечар. Той замълча, а златокосата войнка продължи лекцията си:
  - Точно така... Но една дума или дори фраза, изречена преди това и след това записана на касетофон и изсвирена силно, може да оглуши или да подтикне към действие. Точно както образът на човек, възпроизведен в движение във филм, може да заслепи, да изплаши или да промени характера ... Като цяло, да преобърне душата и дори да излекува болестта ...
  Анджелика измърмори в знак на съгласие:
  - Да, може!
  Алиса Селезнева добави:
  - Значи... Има специална Вселенска Хиперноосфера. Той има редица съществени разлики от лентата, но в него вярата, надеждата, молитвите на хората също са запечатани като милиарди милиарди кадри от филм. Ако милиарди хора са вярвали в нещо, то не изчезва безследно, тяхната вяра е материална и натрупва колосално количество енергия. И тази енергия също може да изпръска, оказвайки влияние върху материалния свят. Тоест поискайте и ще ви бъде дадено не е празна фраза. Напълно възможно е при определени условия молитвата да предизвика силен резонанс в Хиперноосферата и нейната сила да помогне за решаването на проблема на Земята... Значи Бог съществува и той е материален, реален и активен, но не е Създателят на Вселената, а по-скоро създаден от човечеството и неговата вяра в Него!
  Анджелика веднага поправи:
  - Но в този случай не е необходимо да се молим. Можете просто да попитате ... Между другото, защо е необходимо на Бог. Комунизмът е и най-силната вяра. Значи, ако поискате нещо от народната воля на болшевизма или Сталин, тогава това ще бъде изпълнено?
  Алиса Селезнева уверено каза сто процента:
  - Да! Може и добре! И ще бъде изпълнено, и победа!
  Анджелика стреля от ръка няколко пъти... Вторият хребет на Зийл Хайтс беше вече превзет. Но все още имаше трета, най-укрепената, където стояха резерви и юмруци от танкове и самоходни оръдия. Не беше лесно да се влезе в пробива тук ...
  Съветските войски, изтощени от жестоки битки, спрели на сутринта... Твърде много пехотинци бяха убити, повредените танкове се нуждаеха от ремонт... В движение им бяха заварени листове и отново хвърлени в битка. Всичко беше направено едновременно в принудителен режим, ремонтниците просто тичаха наоколо, сякаш някой беше ускорил филма. От друга страна, на старите ленти кадрите просто се движеха два пъти по-бързо от реалните.
  Самите Алиса Селезнева и Анджелика получиха още една неприятна рана и бяха принудени да легнат, за да легнат. Момичетата бяха изтощени и искаха да поспят поне няколко часа, но оглушителният рев не им позволи.
  И съветската танкова и пехотна маса се разби като вълна върху прибоя и бавно се уталожи ... Беше необходимо да се съберат сили и отново да се разклати германската отбрана. Как други вълни следват една вълна. Очите на момичетата бяха приковани, но строгата заповед на маршал Жуков продължи да кара тях и много други момчета към атака.
  И воините вече нямаха сили и пълзяха тривиално като охлюви, само малко по-бързо....
  И тогава Алиса Селезнева реши да пее за веселие. Потропвайки по босите си подметки, тя пееше:
  До кристалното огледало на езерото;
  Пързаля се като лястовица!
  Не замразих сърцето си -
  Славна Рус те даде!
  
  И през пролетта дърветата са зелени;
  И младата пролет кипи от живот!
  Там издънките растат обновени,
  Там изумрудените листа шумолят!
  
  Колко красиви сте дълбоки води;
  Слънчевата светлина се отразява!
  Зърната в полето бяха пълни със сокове,
  Зората ги обагри в рубини!
  
  Архангелите изискват да бъдат невинни;
  Пазете всички чисти преди сватбата!
  И работа, изстискайте краката си във времето за хляб,
  Изпрете най-фината нишка от коприна!
  
  Но не се чувствам призован
  В сърцето ми орда дяволи!
  Как се води такъв живот, тъжно;
  По-добре е да отидете на война - убийте злото там!
  
  Тук пред нас са отвъдморските простори;
  Под копитата на захарните пустини!
  Няма прохлада, която немъртвите под боровете,
  Вижте какво гълта таласъма!
  
  Във войната познавах страданието
  Изнасяйки вашите мъртви!
  И какви са риданията
  Плачът на босоногите сирачета!
  
  Но от другата страна на приключението,
  Много риск, живееш живот!
  Дава ли Всемогъщият прошка?
  Да, не ни трябва рай - къде си въшка!
  
  Човекът е такова същество
  Какво го боли тихо спокойствие!
  Тогава той изгражда своята вселена,
  Налагането на ред е готино!
  
  А Родината е Великата майка;
  Вие сте Русия, свята страна!
  Като кадифе твоите камъчета, камъчета,
  По която тичаха босите!
  
  Но времето дойде, същността е коварна,
  Любовта изпълзя от засада!
  Бях изкушен, намерих си човек,
  Ето такава покварена плът!
  
  Бъдете, разбира се, той е предан на Отечеството:
  Нямаше да има лошо нещастие!
  Но такава е съдбата на човечеството,
  Че сме хора, всъщност говеда!
  
  Той се оказа шпионин, безмилостен,
  Той предаде нашите планове без чест!
  Но това не са детски шеги,
  Ако противникът те е предал!
  
  Нещата се влошиха
  Ето ни делбата в казана!
  И нацистите, хванати от плитки,
  Така станах в робство!
  
  Работя гол ден и нощ
  Изпращам и натрошена руда!
  И през зимата, и през лятото съм бос,
  И тичам след количката!
  
  Камшикът ме измъчва и няма милост,
  И познавах насилието в пълна степен!
  О, каква загуба станахме,
  Злодеят Сатана оголи зъбите си!
  
  Никога не съветваш потомците,
  Не тръгвайте да предавате Родината!
  Не заменяйте сърцето с монета,
  Нашата родина; Бог, съвест, майка!
  . ГЛАВА #9
  Алис се събуди. В света на бъдещето нощта е рядко явление, тъй като има гигантски рефлектори и почти винаги е лято, с изключение на отделни зимни паркове, където можете да карате ски, кънки или да играете снежни топки.
  Алис и нейните приятели се озоваха в света на бъдещето, сякаш в отделен времеви поток, когато винаги са на около дванадесет години и преживяват все повече и повече приключения. И светът се променя. Например Алиса също си спомня кога е имало зими и след това са изчезнали. Когато хората остаряха, но тогава подмладяването стана прост и не скъп процес. Светът около нея се променяше. И имаше приключения, когато те попречиха на узурпатора да завземе властта на същата планета с помощта на конкурси за песни. Вярно, Алис не беше главният герой там. Но Анджелика превъзхождаше тук, като беше отвлечена. Да, нейният приятел насън е доста възрастен, но всъщност момиче. А косата й е боядисана във всичките седем цвята на дъгата. Или по-скоро не съвсем оцветени, а модифицирани.
  Но главният герой се оказа по-скромно момиче. Никой не предполагаше, че тя е толкова велика певица.
  Алис имаше и други приключения. Как я спаси като Чебурашка, само че с око като рак на челото на приятел. Това е вид домашно животно, само разумно. Неговият леко бегъл диктатор не сече и не яде. Но тогава всичко завърши щастливо.
  И колко още приключения имаше Алиса - не се брои. И как тя спаси учени, заедно с Аркаша, на Плутон, където замръзнаха. И много други подвизи, без разкрасяване и много готини.
  Алис е доста известна. И тя имаше приключения като героинята на безкраен комикс. Но тя е момиче, разбира се, с колосален полет. И различни чудеса, когато тя дори почти умря, освобождавайки паднал тиранин от астероид.
  И какво още не трябваше да преживее Алис. Но сега тя все още не можеше да се справи с най-големите злодеи в човешката история. Да, и заловен, почти целия свят. Е, може би с изключение на СССР.
  Но как да се изправи срещу целия свят? Или срещу целия капиталистически свят?
  Пашка, почесвайки голите си, с мехури, детски пети, отбеляза:
  - Намесихме се сериозно в беда, Алис. И най-важното е, че някак не прилича на предишните ни приключения!
  Аркаша отбеляза с въздишка:
  - Да... В предишните приключения всичко не беше толкова сериозно. И тук всичко е... твърде истинско. Включително болка и огън!
  Алис мъдро отбеляза:
  Имаме приключения като възрастни. Не е за детска книга, това е сигурно!
  Пашка се съгласи:
  - Не за дете ... И не можете да скъсате веригите. Да, и ги пийте. Тук лампата свети, забележете.
  Алис намигна на приятелката си.
  - Страх те е да не те бият с бухалки!
  Пашка изсумтя презрително:
  - Не точно. Не мисля така!
  Аркаша се изкиска и отбеляза:
  - Като ударят с палка изгорелите пети, много боли!
  Алис предложи:
  - И ако...
  Аркаша прошепна:
  - Какво ако?
  Алис въздъхна тежко.
  - Нищо! Така или иначе сме обречени. Нацистите няма да ни простят смъртта на техните войници и дори от елитния гвардейски полк. Ако избягаме, рано или късно ще бъдем екзекутирани!
  Пашка измърмори презрително:
  - Да, утешихте ни. И какво остава!
  Алис не отговори твърде уверено.
  - Достоен да умра! Как хиляди момчета и момичета загинаха преди нас, измъчвани до смърт в мазетата на Гестапо.
  Пашка изръмжа, дрънкайки вериги:
  - Дай ми го, само го освободи и аз ще ги накъсам на малки парченца!
  Аркаша се засмя...
  Децата неволно потръпнаха. Вратите на килията се отвориха. Но те просто донесоха дажби. Супа от коприва и стар хляб. Обикновена храна за концентрационен лагер. Но във всеки случай затворниците не трябва да умират от глад. Младият организъм даде своето и децата с охота ядоха. Техните силни, издръжливи зъби от бъдещето, където кариесът беше забравен, лесно гризаха хляб. Работейки с челюстите си, Пашка изведнъж се пошегува:
  - Но ние имаме покрив над главата си и храната е безплатна. Така че се справихме доста добре.
  Алис напомни на Пашка:
  - Също така безплатни процедури за загряване на петите ...
  Пашка се засмя.
  - И това също!
  Междувременно Хитлер и обкръжението му вилнеят в менажерията, готови да се вкопчат в гушата на СССР.
  Хитлер се облегна на стола си и яде десерт: плодови сладкиши със захарин. Подредиха се и други най-близки съратници. Сред тях Борман, напукан като чисто нов манекен. Малко над средния ръст с плоско, загоряло лице, той много прилича на Мусолини. Истината е много хитър и достоен организатор. До него е дебелият Гьоринг, който наскоро се завърна от фронта и изглежда доволен, тъй като германците почти всички са победители. Розенберг , когото той - фюрерът иска да направи министър на източните територии, СССР трябваше да отсече до Урал, плюс Централна Азия. И защо да не дадат тази територия на турците. Прекомерното укрепване на Османската империя е твърде опасна перспектива за Германия.
  Далечният изток ще бъде заловен от японците! Самият Хитлер имаше сложни чувства към Япония. От една страна, той се възхищаваше на японците като силни воини, които победиха огромна Русия, които победиха числено превъзхождащите китайци. Харесах и антисемитизма на японците, които законово ограничиха правата на евреите, много преди Хитлер да дойде на власт.
  Това, което не ми хареса, бяха самите японци: жълти лица, тесни очи, нисък ръст! Има макаци! Самият Хитлер подсъзнателно не харесва азиатците. На него обаче му трябва Япония, най-силно индустриализираната страна в Азия, със сто милиона население без колонии - дори повече от Германия, ако не се броят колониалните владения! А японският флот, господарката на Тихия океан, е невероятен. Необходимо е на всяка цена да се убеди Япония да отвори втори фронт на изток и да овладее съветските дивизии там.
  Хитлер удари с юмрук по масата, чаша сок от манго се разля върху костюма на фюрера. Това предизвика изблик на гняв. Хитлер заплаши небето:
  - Да, как смееш, Боже, да ме цапаш великия фюрер! Който скоро ще командва всичко!
  Гьобелс помпозно отговори:
  - Бог е най-важният деспот на планетата!
  Хитлер кимна.
  - Това е! Бог е жесток, така че и ние можем да бъдем жестоки! Фашизмът убива с милиони за велика цел! Бог убива милиарди, абсолютно всички за кой знае какво! Повечето от нашите жертви умират бързо, а повечето от милиардите, които умират от старост, страдат дълго и страдат ужасно! Църквата учи, че повечето хора ще горят вечно в ада след смъртта, но ако измъчваме човек, то е само за да получим информация, а това продължава най-много няколко месеца! Бог мъчи, като знае всичко предварително, милиарди милиарди години! Да, и за тези, които ще се спасят, малко е радостта - вечна скука в Господното робство! Църквата учи, че Исус е Всемогъщият Бог, така че Хитлер е по-добър от Исус! Не е ли!
  Гьобелс отговори:
  - Да, така е! Християнството е едновременно "тихоокеанско" и свръхтвърдо! Той гарантира мъки приживе и призраци след смъртта!
  Хитлер кимна.
  Защо имаме толкова малко красиви жени в Европа! От факта, че през Средновековието всяка красавица е смятана за вещица, изгаряна и измъчвана! Защо в Скандинавия има толкова много по-красиви жени? Католическата инквизиция не е проникнала толкова много там. Не беше съвсем лошо, ако SS вземаше красиви руси жени от Скандинавия за втори съпруг и имаха здрави, високи деца.
  Химлер отбеляза:
  - Вече се провеждат успешни експерименти по изкуствено осеменяване на жени! Ние използваме семето на най-забележителните мъже!
  Хитлер скочи от стола си:
  - Да, интересно е и има резултати!
  Химлер кимна.
  - Разбира се, мой фюрер! Родиха се първите дузина бебета в епруветка! Те тежат много повече от нормалните деца! И мисля, че са по-силни. Държах бебетата в ръцете си и те се бориха здраво.
  Хитлер се засмя.
  - Това е добре! Така че можем да подобрим породата! Можете ли да носите бебета извън утробата?
  Химлер отговори:
  - Много е трудно, мой фюрер! Някои разработки обаче бяха направени, но ще струва твърде много! Старият начин е много по-добър!
  Хитлер се съгласи:
  - И точно така! Управлявайте Германия!
  Рибентроп добави:
  - Генетично най-надарените славянки биха могли да бъдат и съпруги на SS войници. И имайте деца!
  Хитлер кимна.
  - И е вярно!
  Химлер отговори:
  - Всъщност славяните са ни роднини! Същите руски царе имаха повече немска кръв, отколкото руска!
  Хитлер излая:
  - Знам го! Ето защо Русия стана толкова голяма! Германецът е отгледал първобитните хора!
  Гьобелс предложи:
  - Трябва да се разпространяват приказки - сякаш под наш контрол руснаците ще живеят много по-добре, отколкото под болшевиките!
  Розенберг отговори:
  - Да, добре живеят! В СССР през последните години заплатите растат, а цените падат. Например всяко семейство има радио, много красиви и големи къщи са построени. Бях в Лвов. При поляците мръсен провинциален град, но сега улиците са чисти като в Берлин. И навсякъде има голяма строителна площадка, страната прилича на мравуняк. Всичко е в движение и редът се е увеличил. Трябва да кажа, че при болшевиките, силна дисциплина, растат много цветни лехи и цветя.
  Хитлер го прекъсна с див писък:
  - Престанете да хвалите болшевиките! Комунистите постигнаха успех само с насилие и масови екзекуции! Изобщо, господа, докато Русия не стане наша колония, ви забранявам да ходите там!
  Гьобелс отговори:
  - Трябва да знаем оръжията на враговете си! В крайна сметка, преди да щурмувате крепостта, е необходимо да проучите всички нейни слаби и силни страни! За това работи нашата интелигентност! Основната цел...
  Хитлер го прекъсна:
  - Знам! Ролята на разузнаването в съвременната война не може да бъде подценявана! Все пак нека Гьоринг първо разкаже за впечатленията си от фронта!
  Райхмаршалът седна, чувствайки се гладен и ядосан. На приема на Хитлер обикновено се сервират растителни храни и в най-добрия случай сладкиши. Но месни и рибни ястия само веднъж седмично! Гьоринг започна:
  - Като цяло трябва да кажа, че нашите войски се биеха смело!
  Хитлер го прекъсна:
  - Демагогия! Говорете по-добре веднага за недостатъците! Че Зенките се излюпиха, силните точки на нашата армия, ние сами знаем!
  Гьоринг изсумтя:
  - Оръдията на нашите танкове не са от най-слабите!
  Хитлер подсвирна:
  - Да! А руснаците имат малко тежки танкове!
  Химлер отбеляза:
  - Не е толкова малко, милорд!
  Хитлер внимателно го коригира:
  - Просто се обадете на фюрера!
  Главният екзекутор на Третия райх се поклони:
  - Да, мой фюрер!
  - Това е по-добре!
  Химлер измърмори объркано:
  - По наши оценки Сталин вече има повече от хиляда и половина танкове БТ, Т-26, А-30. Т-34, и ИС, КВ, точната цифра не може да бъде изчислена.
  Хитлер се засмя.
  - Не толкова малко! За такава странна партида!
  - Общо повече от двеста и двадесет хиляди танка! Според изрезки от различни документи нашите хора изчислиха, че само Т-26 са произведени над тридесет хиляди . Това е почти два пъти повече, отколкото нашата индустрия е произвела от 1934 до 1944 г.
  Хитлер попита:
  Колко сме пуснали?
  Химлер изръмжа:
  - Съвсем малко през последните години, повече от двеста седем и половина хиляди! Към 1 юни 1946 г. имаме двеста пет хиляди осемстотин шестдесет и седем танка на въоръжение! - отвърна Химлер. - Но това не се броят трофейните. Освен това руснаците имат много танкове без екипажи, щамповани са, но няма достатъчно хора.
  Хитлер попита:
  - И колко много трофеи!
  Химлер започна да изброява:
  - Френски четири хиляди и шестстотин, без да броим остарялата светлина Renno, английски пет осемстотин и петдесет, холандски двеста и четиридесет, белгийски триста и двадесет!
  Хитлер попита:
  - Защо да не ги използваме, за да нападнем СССР? И къде гледате идиоти!
  Гьоринг отговори:
  - Мисля, че в Африка имаме нужда от всичко, включително петрол, много по-лесно се получава, отколкото в Русия.
  Хитлер хвана Гьоринг за носа:
  - Ти сериозно ли го мислиш!
  Гьоринг изграчи:
  - Е, явно е! Негрите са послушни, а руснаците са упорити и в Африка няма сурова руска зима. За какво ни е Русия, ако има още по-богати земи, чието развитие ще донесе всичко.
  Розенберг добави:
  - А комунизмът е твърде дълбоко вкоренен в съзнанието на руснаците! Трудно ще го издържим!
  Хитлер удря с коляно Гьоринг в корема и рита Розенберг в гърба. Започна да крещи:
  - Идиоти! Дебели прасета! Искате ли руснаците първи да ни нападнат и да вкарат!
  Гьоринг отговори:
  - Да, няма такива данни!
  Хитлер извика:
  Какво ще каже Химлер?
  Райхсфюрерът заяви:
  - По данни на разузнаването руснаците тайно изтеглят големи сили към границата.
  Хитлер изкрещя:
  - Тук! Чух!
  Гьоринг отговори:
  - Това може би е отговорът на концентрацията от наша страна! Сталин се готви да отблъсне нацистката заплаха!
  Фюрерът взе торта от масата и я сложи на лицето на Гьоринг:
  - Яжте говеда! Всички видяха каква свиня! Опитваме се да внушим идеята, че Сталин е агне.
  Гьобелс отбеляза:
  - Сталин е най-коварният тигър!
  Хитлер се плесна по страните.
  - Това е! И кой е казал, че Сталин не е палач! Това просто генерира празнота и "лайна"!
  Антуражът на Хитлер се засмя приветливо:
  - И точно така Адолф!
  Хитлер се намръщи:
  - Аз съм Волф-Адолф! И не ме укорявайте! А сега Херман, ако искаш да ти простя, танцувай! Макар че чакай, първо ми кажи какво видя в Белград, какви са ти впечатленията?
  Гьоринг отговори:
  - И какви впечатления може да има! Руини и трупове! Мъчиха един от сърбите, а той вика: Сталин ще дойде и ще ти отмъсти! Имаше толкова много вой и ругатни!
  Хитлер се зарадва:
  - Да точно! Сталин идва! Това чакат враговете на Германия. По-добре е да изпревариш, отколкото да бъдеш изпреварен, по-добре да победиш, отколкото да отстъпиш в страх! И плетеш глиган кой знае какво!
  Гьобелс добави:
  - Не претендирайте за титлата Наполеон, ако имате непрекъснато Ватерло! Обаче в една психиатрична болница има достатъчно такива "глупаци"!
  Хитлер скочи и стъпи върху голия, изсечен крак на слугинята, тя изпищя и отскочи от страх:
  - О, мой фюрер!
  Хитлер изръмжа:
  - Наистина, аз съм по-висок от Наполеон, моите завоевания ще бъдат просто супер! Аз съм Хитлер в селитра!
  Борман отбеляза:
  - Вашата гениална прозорливост ще ви позволи да смажете страната на Съветите навреме. Ще го направим, фюрер!
  Гьоринг отбеляза:
  Не остава много време до зимата! Освен това нямаме далечна авиация, която да потиска заводите в Урал.
  Хитлер излая:
  Защо не са го създали?
  - Забранихте да се увеличават военните разходи!
  Хитлер хвана Гьоринг за ушите:
  - И ти си свиня!
  - Но Майн Фюрер!
  Хитлер се засмя:
  - Двадесет и пет години съм фюрер! И никой няма да постави под съмнение авторитета ми! Няма да лицемеря - все пак съм роден да управлявам, но не ръждясала машина, а цяла власт! Или мир!
  Гьобелс пее:
  - Сянка, сянка, сянка, сянката на Адолф Хитлер - трепти ярко в мрака! Свастиката на Хитлер на корема!
  Хитлер го прекъсна:
  - Предан си ми Гебе! Е, какво си мисля, всички одобряват решението ми: да нападна СССР!
  Борман отговори:
  - Замахнал така бей!
  Хитлер одобри:
  - Добре казано!
  Розенберг отбеляза:
  - Сталин има достатъчно територия, защо му трябват нашите преселени земи на Европа. Освен това го предложихме на колониите в Индия.
  Хитлер го ръга в гърдите.
  - Глупак! Забравих какво каза Ленин, комунизмът или ще победи в целия свят, или ще изчезне! Или конституцията на Русия от двадесет и втора година, където черно на бяло пише: СССР ще се разширява, докато в него не влезе и последната република на света!
  Последно.
  Розенберг отбеляза:
  - Това вече го няма в сталинската конституция!
  Хитлер отговори:
  - Зъби на вълк, от овча кожа не се тъпеят! Наистина ли смятате, че болшевиките са изоставили мислите си за световно господство?
  Розенберг отговори:
  - Сталин е реалист!
  Хитлер подсвирна:
  - Сталин е най-последователният комунист от всички, които историята познава! Той не говори много, но го прави! Не е ли удивително, че за седемнадесет години индустриализация страната направи такъв колосален скок. Създадена е спешна военна индустрия. Дори Сталин да не нападне тази година, следващата ще последва агресия. И ако не последва, тогава всяка година ще ни бъде все по-трудно да печелим. Комунистическата система е ефективна и колкото по-скоро я сложим край, толкова по-добре!
  Гьоринг изсумтя:
  - Побързай!
  Хитлер се ухили:
  - Отново?
  Дебелият райхмаршал измърмори:
  - Млъкни, млъкни, млъкни!
  - Така че млъкни! Ето един кретин! Той иска да отслаби нашите сили, които са концентрирани срещу Русия!
  Фюрерът изрева.
  Гьоринг измърмори:
  - Значи искам негрите да ни бъдат роби!
  Хитлер изкрещя:
  - Ти самият си роб на глупостта си! Трябва да сложим край на червената чума, преди да се е разпространила по света!
  Борман изсъска:
  - Виждаш затъмнение в небето, рев над главата ти! И замъгляване в главата - ята от космически вой!
  Хитлер хвърли шепа мандарини на Борман:
  - Не викай!
  Борман извика:
  - Хайл Хитлер! - И той започна да гризе мандарини като куче.
  Фюрерът ги огледа.
  - Време е да назовем точната дата на нападението срещу Русия.
  Идолът отбеляза:
  - Преди 15 юни все още няма да имаме време да изтеглим всички войски. Следователно ударът трябва да бъде нанесен на петнадесети!
  Гьобелс предложи:
  - 22 юни е по-добре.
  Хитлер се обърна, сякаш беше ударен с ток
  - Защо 22 юни?
  Главният пропагандист отговори:
  - Добър ден - капитулацията на Франция!
  Химлер отбеляза:
  - Говорих с астролози и те потвърдиха, че лятното слънцестоене е най-добрият ден за мачкане на червената мечка! В този ден нападателят ще бъде с максимална сила!
  Хитлер се зарадва:
  - Вие, Хебе и Гима, както не винаги е така, съвпаднахте в прогнозите си! Но не е само това!
  Химър попита:
  - И в какво?
  Фюрерът, отпивайки сок с градуси, вкусвайки, отговори:
  - Чували ли сте за пророчеството за гроба на Тамерлан?
  Химлер отговори:
  - Не си спомням! Въпреки че изглежда, че този, който отвори гроба, ще понесе тежко наказание! Но това не е първото подобно пророчество.
  Хитлер се засмя триумфално.
  - Да, не е първият! Но се казва, че този, който дръзне да наруши спокойствието на владетеля, ще бъде пометен от голяма война.
  Химлер се намръщи.
  - И какво?
  Хитлер извади лист:
  - Четете съветския вестник! Гробницата на Тамерлан е отворена! Най-големият завоевател или по-скоро мумията му е премахната! Сега трябва да изпълним пророчеството и да накажем Сталин с голяма война!
  Гьобелс вдигна ръка.
  - Хайл на мъдрия Хитлер!
  Химлер отбеляза:
  - Суеверието е сила за тези, които ги използват, слабост за тези, които вярват в тях! Може би Сталин ни провокира!
  Хитлер се засмя.
  - Това най-малко иска Сталин, да го ударим по-здраво! Освен това, бидейки комунист и атеист, той иска да покаже, че всички древни пророчества са суеверия. И тръгва срещу тях! Но напротив, искам да постигна победа над СССР с помощта на висшите сили!
  Гьобелс отбеляза:
  - СССР за Германия е атеистична долина! Ето ги САЩ с тяхното фанатично протестантство...
  Хитлер отговори:
  - Протестантите са обидени католици, а православните католици, вилнейте с бради! Всичко опира до папата!.
  Химлер промърмори:
  - Не бързайте с него!
  Хитлер нарисува пръст върху покривката, момичетата на практика го махнаха:
  - Да, Ото щеше да довърши главата на Ватикана! Католиците обаче могат да бъдат използвани за свои собствени цели. Колко от тях!
  Гьобелс се включи:
  - Като гарван по дърветата!
  Хитлер стисна юмрук.
  - От протестантите най-подлите са Свидетелите на Йехова и адвентистите от седмия ден. Първите дразнят с пацифизма си, а вторите с еврейския шабат. Гнили секти.
  Химлер кимна.
  - В техния концентрационен лагер!
  Хитлер изсумтя.
  - На бесилото! Адвентистите от седмия ден подражават на евреите с тяхната събота! Това е мерзост! Кой няма да работи в събота в затвор за тежък труд и с постоянство, на бесилото на суботниците.
  Гьобелс кимна.
  - Правилно! Но това не е достатъчно, мой фюрер! Адвентистите от седмия ден трябва да бъдат обесени
  кука за ребрата! Да умреш бавно и мъчително!
  Хитлер извика:
  - Адвентистите от седмия ден и Свидетелите на Йехова трябва да бъдат унищожени без изключение заедно със семействата си! Следвайте Химлер за това! Трябва да има подробни статистически отчети!
  Главният екзекутор предложи:
  -Може би някои от сектантите ще поискат да сменят вярата си! Трябва ли да им се даде шанс да избягат от физическото насилие?
  Хитлер отговори:
  - Ако са германци, тогава да! Ще обявим, че на тези, които екстрадират сектанта, също ще бъде платена награда! Въпреки че може би Ватикана само ще одобри това!
  Гьобелс обобщава:
  - Психите се различават от светците само по това, че първите са рамкирани с икони, а вторите в лудница!
  Антуражът на Хитлер се засмя:
  - Браво страхотен афоризъм! Изглежда, че - лъжата от многократно повторение става по-истинска!
  Хитлер допи сока си:
  - Всички се умориха от тъпи базари, да се отпуснем! Искам да видя добър двубой.
  Стените на императорския кабинет се разтвориха и пред бандата на фюрера имаше голям аквариум с прозрачна броня. На дъното му имаше нагревател, който регулираше температурата на водата, която се наливаше до колене.
  Погледът на фюрера светна:
  - Е, сега изглежда ще видим чудесна гледка! Искам кръв! Подобно на Нерон, аз възродих древния римски обичай на гладиаторски битки по време на пир. Това е невероятна наслада!
  Гьоринг пръв извика:
  - Нека блесне безкрайната мъдрост на фюрера!
  Хитлер отговори:
  - Нерон е бил не само император, но певец, поет, победител в олимпийските игри. О, колко грандиозно беше да подпали Рим! Когато създам супероръжие и също изгоря този отвратителен град и построя нов далеч на изток! И като Нерон, аз също ще композирам!
  Хитлер застана в поза скръсти ръце и почна да цвили като прасе, откровени глупости!
  Нека реки от кръв
  Тече по земята!
  Нека стенат от болка
  Пожари навсякъде!
  
  Нека светът трепери
  Падни в ада!
  Нека слънцето изгасне
  И костите в страданието хрускат!
  
  Жестокостта ще нарасне
  До всички хора на Хан!
  Господ скоро ще умре
  Сатаната идва!
  
  Няма да има милост
  Наказанието ще дойде за всички!
  Ще ви избия всички копелета
  Бомбардирайте самолета!
  
  Смъртта е събрала
  Планина от мъртви тела!
  Но просто нямам достатъчно
  Хаос царува!
  
  Накратко, планетата
  Ще изгоря до основи!
  Любовта вече я няма
  Ордата е зад мен!
  Когато Хитлер завърши песента с хриптене, околните заръкопляскаха. Гьобелс каза:
  - Записахме твоите стихове! Те принадлежат на човечеството завинаги!
  Хитлер седна на един стол:
  - Стига глупости! Сега искам да се насладя на добра битка!
  Управителката изтича до аквариума и обяви:
  - А сега гладиаторската битка!
  Хитлер предложи:
  - С оръжие!
  Момичето потвърди:
  - Разбира се, великият фюрер! Как обичаш!
  Хитлер кимна.
  - Включете топлината, за да се бият воините по-бързо, нямаме много време!
  Две атлетични момичета с прави мечове и ками изтичаха на арената. Те бяха по едни и същи бански, печката вече беше включена, но още не беше загряла, а босите красавици бяха все така доволни! Гладиаторките бяха руси и атлетични. Плискаха вода. Още две момичета ги последваха. Те вече бяха ориенталски красавици, също в еднакви бански костюми, докато се усмихваха. Какви зъби имат?
  Оръжията са извити ятагани, тризъбци с къси дръжки. Те също се поклониха на фюрера и бандата му!
  Хитлер изсъска:
  - Прекрасни примадони! Виждам, че битката ще е интересна!
  Гьобелс се похвали:
  - Вижте им татуировките, от престъпници са! Битката ще е жестока до смърт, момичето обясни правилата!
  Хитлер попита:
  - Кой ще спечели?
  Гьобелс, усмихнат, отговори:
  - Кой ще бъде по-силен! Тук няма предварително изчислен сценарий!
  Хитлер се отпусна.
  - Толкова по-добре! Това ще направи битката още по-интересна! И няма да правите залози, а глупаци!
  Гьобелс отговори:
  - А кой смее да сключва курс различен от Фюрера!
  Хитлер кимна.
  - И какво е логично! Всички вие ме подражавате и се пукате! Така че няма смисъл да правите отворен залог! Но ще го кажа тайно, за да не разберете. По същия начин правите залог, не се забелязва!
  Антуражът на Хитлер се съгласи. Гьоринг извика:
  - Както винаги си мъдър за Фюрера!
  Хитлер се засмя.
  Кой би се съмнявал в моята мъдрост! Фюрер означава водач, а водачът от превода на старонемски означава мъдър! Но гениалността е по-добра, въпреки че думата гений е твърде слаба, за да изрази възхищение от мен!
  Гьобелс предложи:
  - Великият гений на всички времена и народи!
  Хитлер изкриви лице.
  - Така викат на Сталин! Не, измисли нещо по-мощно пропаганден цар! А дотогава нека гледаме битката.
  Фюрерът и неговият антураж правят тайни залози. Прозвуча аларма. Момичетата се въртяха бързо, танцувайки с краката си.
  Тогава блондинката се опита да удари брюнетката в корема. Тя показа върха на тризъбеца и одраска голия си глезен.
  Момичето изруга и хвърли кама, но пропусна. Тя скочи във водата и хукна след него.
  Другите две момичета се бориха здраво! Досега те са внимавали да не си причинят значителни щети един на друг.
  Хитлер извика:
  - По-енергична кучка!
  Електрическата печка под момичетата бързо се загря, босите крака започнаха да горят.
  Момичетата започнаха да режат по-яростно, потече кръв. Сутиенът на блондинката се спука от удара и разголи гърдите й. Така тя отвърна на удара, удряйки опонента си в рамото. Кръвта капеше във водата и се разливаше по нея. Блондинката пропусна удар с тризъбец в корема, но веднага отряза зърното с реципрочен удар. И двете момичета се отдръпнаха, но водата все повече се разгаряше и тласкаше красавиците напред.
  Хитлер изрева:
  - Ако тя! Когато е по-силен! И ти, кучко, удари главата с меч!
  Размяната на удари продължи. Момичетата вече са започнали да отслабват от множество порязвания и рани. Босите крака почервеняха от гореща вода! Парата вече започна да се издига.
  Гьобелс подразни:
  - Ето това е адът в живота!
  Хитлер се засмя.
  - Това не е ад, а Адик! Все още няма да направя това за тях.
  Тук чернокосата красавица се размина с удар с кама в корема и коленичи. Но парещата болка от врящата вода накара момичето да скочи.
  Хитлер се ухили:
  - Умри красива кучко!
  Смъртно ранената монголска красавица нападнала и била намушкана в окото с меч. Съседна блондинка беше пробита в сънната артерия на врата, тя залитна и рухна в почти врящата вода.
  Хитлер се засмя:
  - Така е много по-добре! И ние ще довършим останалото!
  Жестоката битка продължи. И двете момичета вече залитаха от невероятна умора и контузии, но не можеха да се довършат. Дори омразният радикал Гьобелс предложи:
  - Или може би ще обявим равенство!
  Хитлер яростно отрече:
  - Draw предложение или глупаво или слабо!
  В този момент водата завря и се чу страшен момичешки писък. Красавиците скочиха няколко пъти и накрая, изтощени, се строполиха във вряща вода, варени живи.
  Хитлер се изправи и започна да маха с ръце, аплодирайки:
  - Колко е прекрасно! Обичам чуждата болка и страдание! Особено ако страда красиво момиче! Наистина героичен резултат!
  Гьобелс отговори:
  - Но никой не спечели! Жалко, че заложих на блондинки!
  Гьоринг избълбука:
  - И аз съм на брюнетки, те са по-мускулести!
  Хитлер тържествуващо каза:
  - И двамата магарета! Обзалагам се, че и четиримата ще умрат и печеля! Така че разпределете парите си! Но не тъгувайте, до двадесет и втори юни не остава много и скоро ще започне нов живот за всички нас!
  . ГЛАВА #10
  Когато се опитват да възобновят процеса на рязане на вериги, есесовци нахлуват в килията. Те нанесоха лек, но болезнен удар по стъпалата на децата, които бяха започнали да зарастват след печене на мангал. И го заплашиха с по-жесток бой. Тоест, както разбра Алис, те продължават да бъдат наблюдавани без прекъсване.
  Оставаше само шепота. След това, когато младите затворници бяха нахранени отново и дори добавиха към супата от коприва, каша от просо на вода, главите им натежаха. И Алис, кълвайки носа си, заспа.
  Съветските войски отидоха до последната, най-укрепена линия на Зееловските височини. Потискащи, огромни загуби, хълмовете са толкова плътни, като пиано със счупени клавиши, покрити с трупове. Танковете, дори и Т-34, буксуват в кръвта и не искат да се качат горе. А черупките продължават да изригват и изригват, сякаш вулкани са се наклонили и са отворили отворите си.
  Лавата е смес от пламък и олово, бомби, пълни с всякакви експлозиви, хвърлени към съветските летящи армади на Саламандър. И сблъсъци, вече нацистите не пренебрегват таран. Такава горчивина, битки възникнаха.
  Самите жени воини тичат към атаката, виждат как тежките картечници на нацистите като червеи изпълзяват от дупките си и плюят смъртоносно. И когато удари такава тежка и експлозивна плюнка, войници, разкъсани на парчета и с разбити на парчета кости, политат обратно.
  Танковете спряха по-близо до върха, а войниците избутаха бронетранспортьорите нагоре с ръцете ми. В същото време се чуват рев, викове наздраве и треперещ другар. Двойка бронетранспортьори, попаднали на мини, се взривяват и парчета от тела летят във всички посоки.
  Но войниците продължават, вече няколко полусчупени кутии за хапчета са окупирани от Червената армия.
  Момичетата стрелят много, пак са ранени, но напускането на поста не е за тях. Те просто запечатаха раната с целофан и паднаха върху факта, че движението.
  Вече беше тъмно и когато видимостта се влоши, защитата е по-трудна. Дори ако някои от вражеските танкове и самоходни оръдия, заровени в земята, имат устройства за нощно виждане.
  Но няма мисъл за отстъпление ...
  Алиса Селезнева побутна партньора си по рамото:
  - Вижте какво прави Jagdtiger.
  - Сам си копае гроба! - сопна се Анджелика.
  Най-мощният унищожител на танкове по отношение на бронебойна мощност и защита, Yagdtigr, стреля доста точно по заседнали съветски тридесет и четири и с мощни стволове Isa. Неговият почти тридесеткилограмов бронебоен снаряд просто откъсна тялото на кулата, без да остави на екипажите шанс за оцеляване. Изключително трудно е да се унищожи такъв колос, та дори и заровен в земята, поръсен с чували с пясък.
  Алиса Селезнева прошепна на приятелката си:
  - Ще се опитам да му счупя оптичния мерник и уреда за нощно виждане.
  Анджелика се изкикоти весело.
  - Бийте в очите ... Смешно е! Обикновено жените снимат с очи, а не с очи. Открихте нещо ново!
  Алиса Селезнева, сложила приклада на раменете си и подпряла босите си до колене крака на разораната земя със снаряди, хвана врага на мушката, прошепна:
  - Ако врабче е близо, ще запалим оръдието! Ако муха - удари мухата и стрелата в психиатричната болница!
  Анджелика, след като отстрани Фриц с още един добре насочен изстрел, отговори:
  - Така готиният талант на една циркова актриса изчезва. Само че сега обикновено у нас ги пращат в лагер, а не в психиатрия!
  Алиса Селезнева, нарушавайки гледката на Ягдтигъра с точен удар, закачливо изпя:
  - На руините на Берлин Тарас Булба намокря сина си! И защо да вземем Берлин - целият свят е по-добър наведнъж!
  Анджелика се размина със смях, а още един "фашист" се изплъзна. Момичето се ударило с юмрук по брадата.
  - Не на фронта, всичко е наред, няма такъв кеф! Пушиш на празен стомах, пиеш с махмурлук!
  Алиса Селезнева намигна в отговор:
  - Но аз не пия и никой няма да ми го налее в гърлото. Има много повече радост от хмела, като например да можеш да се движиш, пееш и танцуваш!
  Анджелика отново пропусна, интуицията й да стреля, за да убие не беше толкова развита като тази на Алис, а смехът беше изключително неуместен, когато наоколо има толкова много мъртви, че трябва да се опиташ да не стъпваш върху труповете. И понякога трябваше да прегазвам останките от телата ...
  Червенокосият сибирски воин каза:
  - Значи разбирам, че войната има неженско лице, но женско нетърпение в желанието за човекоядство!
  Алиса Селезнева също разби уреда за нощно виждане и изрази раздразнение:
  - Не обичам да чупя хубави неща!
  Анджелика изсумтя презрително.
  Какво му е хубавото на това устройство? Някак си погледнах в трофея ... Всичко се размива, сякаш здрав човек си слага очила и със зеленикав оттенък.
  Алиса Селезнева разумно отговори:
  - Качеството се познава в сравнение. Ние дори нямаме това!
  Анджелика уверено каза:
  - Не, ще стане! И дори по-добре от Фриц ... Но на нацистка Германия няма да й остане нищо, малко повече от четиридесет километра до Берлин. И ние ще ги минем, каквото и да ни е, и врагът не трябва!
  Алиса Селезнева потвърди:
  - Е, разбира се, да вървим! В това съм абсолютно сигурен! Но засега няма да ни навреди да променим мястото на разполагане ...
  Момичетата тичаха, удряйки шлема с изящните си крака, покрити с мехури и ожулвания, почти до коленете, но все така красиви. Воините дори до известна степен се наслаждаваха на тази болка, парадирайки със смелостта, недостъпна дори за много мъже.
  Третият хребет все още беше незает. Атаковите самолети претърпяха загуби, особено от Focken-Wulf - чудовищен самолет. Най-мощният едноместен изтребител по отношение на въоръжение и броня, този работен кон от Втората световна война, беше много неприятен за Ils. Някои слабости в маневреността в битка, също и с не твърде маневрен атакуващ самолет, не се отразиха особено, но силата на оръжията ...
  А Якс и Лавочки изостанаха ...
  Алиса Селезнева, осъзнавайки, че Fokken-Wulf не може да бъде свален от снайперист, нокаутира или Salamanders, или Me-109. Имаше шансове...
  Анджелика пък стреля по наземни цели. С променлив успех, но снайперистите изобщо не пропускат, само по филмите. Или в нископрофилни екшън филми. Алис, дори и да е пропуснала, това е било незабележимо. Тя не искаше да загуби репутацията си на воин-терминатор!
  Но Анджелика се мажеше все по-често. Тук обаче не е само тя виновна, нощ, дим, изпарения, дори въздухът вибрира от жегата. Но сибирският воин се раздразни и запя:
  - Алиса Селезнева, повярвай на думата ми! Стреля като крава, нацистка лудница!
  Златокосият воин не обърна внимание на глупавата шега. Въпреки че тормозеше.
  Саламандрите долитаха и отлитаха, напротив. Те използваха превъзходството си в скорост и маневреност, затова се опитаха да окажат натиск върху руските асове, създавайки местно превъзходство в силите на един или друг участък от фронта.
  Не-162, пърхащи като пеперуди, петнисто зелено и синьо каки. Те направиха едно въртене, дузина и половина от тези прекрасни коли наведнъж, след което се подхлъзнаха на крила като скейтъри.
  Алиса Селезнева цъка с език:
  - Ба! Просто е прекрасно! Но скейтъри, това само ще ви спаси от мъки!
  Пеперудите всъщност влизат във факела и падат!
  Междувременно, междувременно, Сталин от нощта от 17 до 18 дава заповед:
  - На Жуков му е трудно! Затова заповядвам на ударните части на първия украински фронт да се обърнат на север и да атакуват Берлин от юг!
  Командирите дават заповеди, а редовите войници се бият без да се замислят.
  Алиса Селезнева, след като запали друг саламандър, отби буца пръст с голата си пета и каза:
  - По някаква причина този, който лети, е толкова лесен за сваляне!
  Анджелика възрази красноречиво:
  - Някой, който се оказа свален от обикновен калдъръм, крилата бяха смачкани от камъни още в полет!
  Алиса Селезнева се изкиска:
  - Да, тук е диалектика! Диалектиката на развитието и философията... Както казват французите...
  Анджелика прекъсна партньора си:
  - Имаше Кутузов - той победи французите! Сега Сталин е Бог от стомана!
  Момичетата, след тези думи, отново се изкикотиха, удряха се подметка в подметка. Алиса стреля все по-бързо и дори автоматичната й пушка прегря и изгори пръстите й. Ето, например, тя дори имаше способността да събори почти непроницаемия Focken-Wulf по време на завоя. Анджелика похвали:
  - Окото ти е диамант! Когато окото е диамант, за разлика от естествения камък, той е винаги под ръка и не е необходимо да се изкопава!
  Алиса Селезнева шеговито отбеляза друг афоризъм:
  - Дори кравата има нужда от гащи, ако е на разклона на пасище и водопой! Жената оценява дрехите по себе си, мъжът оценява липсата й, а данъчните оценяват броя на кръпките, които могат да бъдат изрязани от роклята на някой друг, като закърпят държавния бюджет!
  В небето настъпи временно затишие, но изведнъж в центъра на позициите настъпващите съветски войски бяха като взрив, като метеорит, паднал в земята. Стотици пехотинци са разкъсани, изгорени и разхвърлени в различни посоки. Те се разпръснаха, изглежда, че не са хора, но цяла вълна от цунами се е надигнала от живи, парцаливи и мъртви тела.
  Анджелика възкликна над шума:
  - Еха! Ето един удар! Дори "Андрюша" не удря така!
  Алис предложи:
  - Това е Струмтигър с неговия бомбардировач. Най-мощният верижен автомат!
  Анджелика вдигна ръце.
  - Да, не съм виждал тази дурра преди! Вероятно самоходните оръдия са това, от което се нуждаете!
  - Трябва да видим това самоходно оръдие и да го обезвредим! заяви Алиса. - Иначе ще ни кипне във ваната!
  Анджелика се пошегува не на място:
  - Ще бъдем във вана: така че банята за руснака е щастие!
  Такъв хаос цареше на бойното поле, че Алиса Селезнева успя да фиксира откъде идва изстрелът само с втори воле. И двамата удариха едновременно, "Sturmtiger". И така, тези бомби изгърмяха, толкова много жертви ...
  Анджелика, подобно на Спиноза и Цицерон, събрани в едно, каза:
  - В името на изкуството изпълнителите дават доброволни жертви, в името на военното изкуство слушателите са принудени да се жертват! Публиката винаги иска бис с шедьовър на изкуството, не остана никой от публиката, който иска повторение с шедьовър на военното изкуство! Концерти на маестрото на изкуството, големи пари се дават за билети, а още повече се дават, за да се избегнат концертите на маестрото на бойното изкуство!
  Алиса Селезнева прекъсна приятеля си:
  - Хайде, за моя сметка, да стреляме директно в канала на широкото дуло на оръдието, тогава ще детонират бомбите в метателния заряд!
  Анджелика завъртя пръст на слепоочието си:
  - Първо трябва да смените позицията, че ъгълът да е по-прав и да тропате с крака!
  Воините тичаха с цялата си ловкост, но отново нямаха време. Stormtiger изглежда са получили допълнителна автоматика при презареждане и скоростта им на огън се е увеличила. Освен това не само пехотинци, но и танкове пострадаха от залп, кули бяха откъснати, а стоманата беше смесена с пламъци в котел на дяволска вещица.
  Момичетата, ядосани от бавността им, нарочно нагазиха босите си женски крака в огъня, за да се самонакажат с болка!
  Анджелика отбеляза:
  - Заслужаваме го!
  Алиса Селезнева, изкривена в агония и танцуваща боса върху огъня, добави:
  - А враговете заслужават още по-лошо!
  Анджелика отговори:
  - По-добре да убиеш един негодник, отколкото да разобличиш сто, последните негодници го правят сами!
  Алиса Селезнева решително, като воин от Луцифер, заяви:
  - И точно това ще направим!
  Момичетата се прицелиха, танцувайки от малките пламъци, болката и изгарянията им позволяваха да се концентрират. Все пак това е тяхната родина, техните братя са руски войници, те трябва да победят и да направят последните стъпки към Берлин. Когато комунизмът победи, човек никога няма да умре от ръката на друг човек!
  Мек старт, специални куршуми с повишена бронебойност излетяха от стволовете. Тук основната трудност беше не само да влезете в отдушника. Нацистите също не са глупаци и са защитили отвора на цевта с капачка като капак на чайник. Следователно беше необходимо да има време да се засади в този кратък момент, когато капачката се издигна за миг от изстрела. Тогава, като куршуми, пробиващи смес от няколко агресивни течности ...
  Избухна чудовищно, първо две експлозии едновременно, после още няколко от детонацията на още дузина бомби с амуниции. Няколко близки контейнера, Фриц бяха унищожени или сериозно повредени, в тях бяха направени впечатляващи пропуски.
  Взривната вълна беше толкова силна, че едва не повали и двамата воини по гърбовете им. От радост момичетата извикаха:
  - Яжте! Това е просто класа!
  Отзад се чу доволен глас.
  - Видях го! Момичета, помислете за Ордена на славата от първа степен в джоба си ... Човек под формата на майор от НКВД се възстанови. - По-точно на гърдите! Браво момичета! Това обаче не са всичките ви подвизи!
  Алиса Селезнева се нацупи:
  - Това е само началото!
  Анджелика скочи.
  - И най-важното добро начало!
  Майор добави:
  - Това е началото и краят в Берлин! Няма да се учудя, ако хванете и Хитлер за топките. Все пак вие сте момичета на ниво супермен!
  Воините скромно отговориха:
  - Не, ние сме само съветски жени!
  Смъртта на Sturmtiger и шокът от поражението, изглежда, счупиха силите на Fritz, третият хребет вече беше преодолян сутринта на осемнадесети. Войските, по-специално танковете, изпълзяха на по-равен терен. Момичетата дори трябваше да бутат толкова тежки машини!
  Анджелика отбеляза:
  - Войната е най-хазартната игра, само че в нея държавата губи, за разлика от покера, този, който не може да се подчини на вълнението!
  Алиса Селезнева сериозно добави:
  - Нападението във война е като конно надбягване, само на хиподрума има много повече препятствия и корумпирани жокеи!
  Анджелика отговори:
  - Този афоризъм не е точен! На конни надбягвания можете да подкупите жокеи, по време на атаката бегачът осъзнава, че животът не се продава!
  Воините избягаха още по-надалеч... И в същото време оголиха перлените си зъби. Алиса Селезнева дори изпя:
  - Красавице, красавице, водим котка, сискин, куче, Петка побойничката, маймуна, половин трамвай в лудницата! Ето една компания!
  Анджелика изтича напред към окопите и добави:
  - Фирма, която не се продава на чук!
  Алиса Селезнева кимна.
  - Да! КПСС ще ни изяде!
  Анджелика беше изненадана:
  - А какво е КПСС? Не знам този термин!
  Алиса Селезнева уточни по особен начин:
  - Това може да се преведе като Комунистическата партия на Съветския съюз!
  Анджелика сви наранените си рамене.
  Но такова име все още няма...
  Алиса Селезнева вдигна десния си юмрук:
  - Повярвай ми, ще стане! Задължително ще!
  Анджелика хвърли:
  - Бъдете здрави!
  Алиса Селезнева подкрепи сериозна шега:
  - Определено ще го направя!
  В равнината съпротивата беше по-слаба, но все още упорита. Фердинандите бяха особено досадни, тези бойни самоходни оръдия, като огромни земни пчели, нахлуха в съветското оборудване със снарядите си. Унищожаването на "Фердинанд" не е лесно, не напразно това самоходно оръдие е най-масивното от тежките и е на второ място след Panzer-4.
  Анджелика видя танкова засада в храстите ... Колата тежи само двадесет и два и половина тона и има оръдие Panther. Ниският силует го прави лесен за маскиране и нападение отзад на засада. Алис също започна да пълзи към Panzer ... Успешна кола, но пълният й потенциал не беше използван напълно, поради глупостта на немското командване. Като цяло това е странно явление от Втората световна война. Съветското военно командване в хода на военните действия значително се подобри във военното изкуство, особено на тактическо ниво. А германците, напротив, започнаха да управляват войските много по-зле, отколкото в началото на войната. Поради това дори увеличеното количество оборудване (през 1944 г. за един месец са произведени повече танкове и самоходни оръдия, отколкото през цялата 1940 г.!), не им помогна да устоят на съветските атаки. Например, ако вземем производството на оръжия, тогава през четиридесет и третата и четиридесет и четвъртата година пропорциите в съотношението на производството на оборудване са били по-добри за германците, отколкото през четиридесет и първата и четиридесет и втората година. Но ходът на военните действия не става по-благоприятен за Третия райх, а точно обратното!
  Момичета, те не се ограничиха до унищожаването на оптиката на Panzer-4, те също взривиха колата с уловени кумулативни гранати. Първо един Panzer, а след това следващия ...
  Анджелика се засмя.
  - Така ги вършеем тези усойници!
  Алиса Селезнева, оголвайки зъбите си като кама, се съгласи:
  - Толкова много вършеем, че и черупка на костенурка няма да спаси Панцер-4!
  В окопите имаше много тийнейджъри, явно призовани съвсем наскоро. Имаше дори такива надути момчета, че дори не се дърпаха на тийнейджъри, на около девет или десет години. Изглеждаха объркани и уплашени.
  Оръжия за момчета безоткатни калибър 20мм. Леки и близо до тях можете да изпържите пехотата или да убиете гъсеницата на танка. Ето един дребен, светлокос, заровен в засада, само босите му пети стърчат. Много момчета са боси, нямаше ботуши с подходящ размер, а в Германия в средата на април времето е като в Русия през топъл май. Момчетата от Третия райх обаче не се разпръскват от страх, като възрастни немски милиционери при първа възможност, вдигайки лапи на върха, или бягайки към Берлин.
  Само момчетата си затварят ушите, за да оглушат от избухването на снаряди и воя на горящите дарове "Андрюш" и "Катюша". И така се борят докрай. Някои дори прибягват до измама, пускат войниците на Червената армия, като вдигат бели парцали по-близо и след това се взривяват заедно с тях. Смели деца, упоени от пропагандата, и много по-критични възрастни, особено тези, които помнят добре дните преди Хитлер и не са се оставили да бъдат напълно промити мозъци.
  Следователно, колкото по-близо до Берлин, толкова по-малко възрастни стават, бягащи в тила, и толкова по-често се бият голобради, но смели малки момчета.
  Но сред бойците немските момичета започнаха да се движат много по-често. Хитлер, за негова чест, смяташе за дълг на владетеля да защитава жените и да не ги пуска на фронта като пушечно месо. Освен това липсата на мъже от демографска гледна точка не е толкова ужасна, един мъжки може да оплоди стотици женски. Но една жена се нуждае от девет месеца, за да роди дете и още две години, за да се възстанови.
  Алиса Селезнева, виждайки, че Анджелика стреля по момчетата, удари муцуната, възкликвайки:
  - Не убивайте деца! Разбрахте ли жената или вълка?
  Анджелика изръмжа свирепо като пантера:
  - Могат ли да ни убият?
  Алиса Селезнева отбеляза:
  - Това са деца, те не разбират... Освен това има различни нива на морал. Фашисткият морал е долнопробен, моралът на комунизма е възвишен. Въз основа на това трябва да разберете, че не можем, не трябва да бъдем толкова лоши, колкото нашия опонент. Иначе какъв е смисълът да претендираме за ролята на доброто в битката със злото.
  Анджелика искаше да извърти афоризъм в отговор, но главата й беше празна като кесия на гуляй. И нищо не дойде, остроумно и язвително.
  Алиса Селезнева потупа приятеля си по рамото:
  - Това е! Въпреки че Сталин каза, че на удара на врага ще отговорим с троен удар, той изобщо не имаше предвид, че на подлостта трябва да се отговори с тройна подлост. А на жестокостта тройна жестокост! В случая принципът око за око не е наш принцип!
  Анджелика се намръщи досадно и съвсем резонно отбеляза:
  - Стария, разпръсни се, те имат много по-силен инстинкт за оцеляване на всяка цена. Така че това е много противоречива идея ... Тоест, исках да кажа, че скоро няма да имаме по кого да стреляме, освен по надути смукатели ... И така, какво можем да върнем?
  Алиса Селезнева посочи Анджелика с показалеца си на запад:
  - Виждате ли, пантерите пълзят, повярвайте ми, тука все ще има с кого да се бием и бием! Не е ли ясно!
  Анджелика попита приятелката си:
  - Че ръцете ми треперят от умора, а и краката ми... Може би ще ми изпеете нещо смешно?
  Алиса Селезнева отговори:
  - Да, и аз вече пети ден не съм си затворил очите! Да пееш, нещо за твоята жизненост ли е... От старото?
  Анджелика дръпна гневно глава като кобила.
  - Не! По дяволите, старо е! Нека пеем по-добре, ново, забавно, съветско!
  Алиса Селезнева изкриви лицето си:
  - Ще бъде забавно, но сами преценете колко съветски!
  Анджелика, пропусната, ядосано заби приклада на пушката в бузата си, мърморейки:
  Нямаме нужда от допълнителен шум! Имаме нужда от искрено, красиво и поетично...
  Алиса Селезнева пееше с великолепния си неподражаем глас, тропайки с боси крака:
  Съветският дух в битка не пада,
  О, червено слънце, пролетни лъчи!
  Въпреки че фюрерът е бил заобиколен от каменна ограда,
  Нашият чук бие като барабан в тъмното!
  
  В задната част на дълбоките ни горички -
  И златните зрънца мед на родни ниви!
  Нека червеното знаме над армията изплакне,
  И самолетите имат крила в небето на жерави!
  
  Нека пътят на Отечеството стане по-висок;
  Ние въздигаме комунизма над планетата!
  Чуваме гласа на сто хиляди силни нации,
  Всичко е издигнато и рицарят не отстъпва!
  
  Повярвайте, есента няма да дойде в страната,
  И няма да замръзнем под снега!
  По-добре е да спрете да се натъжавате момичета -
  Ще се върне, познайте нашата армия със славна победа!
  
  Берлин ще падне, ще видим скоро
  И изобщо не ни е страх от "Пантери", "Тигри"!
  Ще има присъди за Фриц,
  Е, вземете наградите, синове на Русия!
  
  И нашата сила е като пламък,
  Фашизмът ще се разпръсне в воняща пепел!
  И твърдостта на волята е като камък,
  Снарядът гърми, смазва - бам!
  
  Молитвите на Сатана, не обръщайте внимание,
  Господ реши това да бъде единственият начин!
  Да изчистим Земята от нацизма,
  Все пак планетата изобщо не е таверна за Фриц!
  
  Разбира се, платихме много
  Нашите справедливи морета загинаха!
  Сега Русия е в червена власт,
  И вече няма да се върне дяволската измама!
  
  Все пак каузата на комунизма е свята,
  В него има абсолютна, безгранична доброта!
  И според законите на истинския дуализъм,
  На капитализма не му е писано да процъфтява!
  
  За да не измъчва гладът народите,
  Колхозите трябва да се насаждат навсякъде!
  Отнема само четири години
  Всевишният ще постави твърда петица за строителство!
  
  И тогава пространството - дворът на Вселената,
  Изметете го добре, с мощна метла!
  Тази слава е силна нетленна -
  В която всеки човек е голям герой!
  
  Не плачете вдовици за войници,
  В крайна сметка за науката няма невъзможни цели!
  Те са възнаградени с възкресението,
  И ние ще ви изпратим букет от нас, от алени рози!
  . ГЛАВА #11
  Ирия е известно момиче на Супермен, разбира се, беше приятелка с Алис. И предположих, че тя е намислила нещо с нейните неприятни момчета. Може би иска отново да лети до друга планета? Или в приказни времена, във вселената на човешките фантазии?
  Ирия все още не беше особено притеснена. Тя беше много красива, а широките рамене и изпъкналите мускули не са рядкост сред земните жени.
  Разработените технологии направиха възможно изпращането на биотокове през тялото, стимулирайки рефлекторното свиване на мускулите и тяхното обучение, дори когато играете нещо в Hypernet матрицата.
  Различни видове игри, напълно безплатни и имитиращи реалната реалност във виртуалната машина, може би дори по-резки, отколкото в истинско тяло.
  Трябва да кажа, че за цивилизацията на двадесет и втори век това се оказа много по-сериозна опасност от различните космически пирати и мафията. Това наистина е мания за игри и приключения. Къде сте всички, ако искате, можете да спечелите и да победите всяка ситуация. Включително Междузвездни войни.
  Ирия всъщност самата тя едва не полетя в такъв водовъртеж. Колко й харесваше да се бие с ордите на Палпатин или граф Дуку. И особено да се бият със светлинни мечове.
  Но това, разбира се, не е точно това, което един космически изследовател трябва да направи.
  Особено с Ирия времето мина по различен начин, отколкото с Алис във вечното детство. Тук тя има две дъщери: Анджелина, Афродита - те вече са доста възрастни. Едри, високи момичета, с търкалящи се мускули под загоряла кожа. Те също са атлетични и обичат да се бият. И все още се състезават в бойни изкуства. Това също е доста модерно за съвременните, земни жени. Освен това контактът е пълен, а натъртванията с фрактури са истински. Но, разбира се, медицината в края на двадесет и втори век ще отгледа дори отрязан крак за половин час и вие няма да забележите разликата.
  Вече няма сакати и болни хора на планетата Земя.
  Ирия лети с помощта на наноботове. Можете да обуете маратонки, но красивото и атлетично момиче обича да работи босо и пръстите на босите й крака са много пъргави.
  Има много чудодейни неща в Москва в края на двадесет и втори век. Кремъл е разширен и се вижда от много стотици километри. Звездите са огромни и в тях гори термокварков синтез. Освен това, искрящи с всички цветове на дъгата. Стените също имат богата гама от цветове и нюанси и са много красиви и разнообразни по форма. В столицата има и аналог на Айфеловата кула - висока петдесет километра и искряща от злато и големи, изкуствено отгледани, фасетирани диаманти.
  В столицата има много фонтани. Най-големият от тях изстрелва до четиридесет струи, всяка висока три планини на Джомолунгма. Освен това цветовете на фонтаните са различни, а нюансите са уникални, ярки.
  Ирия се възхищаваше на тази приказна гледка. Столицата е построена и актуализирана. В него се появиха нови сгради, старите бяха съборени или трансформирани. Всичко се промени, дори чертежите и линиите на брошурите.
  Кремъл също е модернизиран. Той добави нови кули и промени старите. И по размер, той е нараснал забележимо, което Ирия отхвърли настрана, за няколко десетилетия живот на планетата Земя. Самата тя не е местна, а човешка порода, а мъжът й е Тадеуш. И имат четири дъщери. Старейшина Ванда е неизвестно къде, сега изследовател в дълбокия космос. Афродита и Анджелина участват в ММА и различни шоу програми. Четвъртата дъщеря е на същата възраст като Алис и все още учи.
  Тадеуш обаче иска син. И Ирия обеща, че ще го направи. Полът на детето, разбира се, може да се контролира - и дори не е необходимо да го носите сами. Има киберутроби. Но Ирия искаше да има дъщери. Освен това тя силно не харесваше Пашка. И тя не искаше потомъкът да бъде като него.
  Трябва също да се отбележи, че с оглед на факта, че старостта е отминала, хората, ако не са били убити от насилие, сега биха могли да живеят почти безкрайно. Колко точно все още не е известно. Но като се има предвид, че науката и медицината продължават да се развиват, това е почти завинаги.
  Така че, дори като се има предвид, че хората могат да летят до съседни галактики, раждаемостта трябва да бъде ограничена. Така че децата могат да се правят не повече от веднъж на всеки десет години. Това, разбира се, не се харесва на всеки. Но Вселената вече е доста гъсто населена и има твърде много различни цивилизации от форми на живот, за да се размножават без ограничения.
  Да, в света на Алиса хората далеч не са сами във Вселената. А "Междузвездни войни" се смята за дивотия. Освен ако в игрите на виртуална матрица не е възможно. И е интересно! Самата Ирия обичаше това по едно време. Но няма да отнеме много време, за да загубите главата си. Ванда почти загуби ума си, но въпреки това спря навреме и се зае с по-сериозен въпрос. Например, изследвайте необятността на Вселената и други галактики. Може би дори не толкова населен.
  И къде могат да живеят хората?
  Професор Селезнев също не губи време. По-специално хората се установяват в Юпитер. Там се събира гравитацията - потоци от гравитони се събират в специални генератори, които дават енергия. И в резултат на това върху гравитацията на планетата Земя царува годна за дишане атмосфера.
  Строят се градове. Ето разделението на бацили-тухли, растения и технологии. Има много различни начини за изграждане. Но, разбира се, всичко се прави бързо и здраво. Но никога не е късно да смените сградите.
  Ирия включи холограмата на Юпитер. Характерен за тази планета стил. Любов към масивното и формата на пирамидата. Но тук е най-новият храм на комбинацията от богове, толкова ефирен и красив, сякаш направен от надуваема пяна и носещ се във въздуха.
  Човечеството в бъдещето смята всички религии за приказки и строи храмове на различни богове. Има и минарета, и будизъм, и православие със златни куполи.
  Православието се промени. Броят на светците се е увеличил, към тях са добавени дори Сталин, Жуков, Путин, Иван Грозни, Петър Велики и др. Публикациите са анулирани, както и много ограничения. И най-важното, премахнаха догмата за непогрешимостта на Библията - превърнаха я във философска книга, човешка мъдрост.
  Но, разбира се, мнозина се молеха по старомодния начин, въпреки че в църквите се появиха дискотеки, игрални зали, сауни, басейни и цяла развлекателна индустрия.
  Мюсюлманите също се съгласиха да считат Корана, мъдростта на древните, особено след като някак си не искаха да се молят и да постят пет пъти на ден. Да, и воалът, надживя себе си. Прогресът позволи на хората всичко. И човекът постепенно се освободи от суеверията. А удължаването на живота и подмладяването облекчаваше страха от смъртта. Хората вече са станали като ангели по отношение на способности. Да, и се срещна с други светове, което също доведе до ерозията на религиите. Въпреки че будизмът, с неговата вяра в много интелигентни светове, дори стана по-популярен. Разбира се, без такива крайности като монашество и аскетизъм.
  Хората търсеха щастието. И те имаха проблеми. Науката е дала много. Включително възможността всяка мечта да стане реалност.
  Ирия, например, може да стане владетел на вселената с пълна илюзия за истинско въплъщение. Или трилион вселени. Вярно, виртуалното всемогъщество би могло да обезсърчи желанието да се направи нещо истинско и истинско.
  Ирия разговаря със Селезнев. Изглеждаше на около двадесет години. Разбира се, това е ефектът от подмладяването. А самата Ирия е млада и свежа.
  Професор Селезнев й каза:
  - Всичко върви чудесно! Дори някак скучно, което идва лесно. Мислите дали да не се втурнете отново към ръба на галактиката.
  Ирия рязко отбеляза:
  - Не търсете трудностите, те сами ще дойдат!
  Професор Селезнев отбеляза:
  - Скоро ще летим до друга галактика. Как е Алис?
  Ирия каза грубо:
  - Нещо се замисля... Докато успея да се свържа с нея!
  Селезнев предложи:
  - Не се суете! Алис е майстор в излизането от безнадеждни ситуации. И както винаги ще спечели убедителна победа!
  Titan Girl отбеляза:
  "Понякога моята помощ не е излишна. Така че, ако Алис не се свърже преди вечеря, ще я потърся!
  След това Ирия премина към Юпитер Стейдиъм. Имаше състезания в различни игри. Например виртуални танкове бяха съкратени. Не от Втората световна война, а летящ, и то доста футуристичен, модерен. И те стрелят един срещу друг, избягват и губят живота си, когато са ударени.
  Има обаче по-класически битки. На светлинни мечове или битки без оръжия. Особено интересно е, когато момчета се бият срещу момичета или, което е още по-готино, мъж срещу извънземно. Ето, например, Анджелина, блондинка се бие с чудовище: като паяк, само дванадесет крака с нокти и глава на петел.
  Е, тя е доста на върха.
  Ето едно момиче по бикини се обърна и ритна клюна си с бос крак. Чудовището трепери и какво се опитва да освободи от устата си.
  Анджелина отново държи грамофона и така красиво бие краката си. Тя е момиче от висшия пилотаж. Отдалечава се от удара с нокът и удря отново.
  Битките без правила при пълен контакт дори искаха да забранят повече от веднъж, като нехуманни. Но хората искаха свобода. Включително излизане на ринга в лицето.
  Анджелина се поколеба малко и се остави да я одраскат. Потече кръв. Ирия си помисли, че може би дъщеря й нарочно се е нагласила, за да не е много едностранчива битката. Въпреки всички изкушения на матрицата, истинските битки са много популярни. И хората искат да се бият.
  Дори традиционният бокс не е мъртъв. Въпреки че има много участници в биороботи и анероидни роботи. Но хората се бият и на ринга.
  Анджелина стреля и отново пропуска. Публиката започва да вдига шум.
  Ариа погледна друга проекция. Клонингите на Капабланка и Алехин играят шах. Те все още не са се научили как да възкресяват мъртвите, но е напълно възможно да клонират човек от една клетка и дори ДНК молекула. И се прави. И двата клонинга са млади и играят на блиц темпо. Шахът също е различен. И с много фигури.
  Ирия погледна тази игра за малко. Резултатът беше равен, Капабланка имаше само кон, а Алехин имаше епископ. Двамата си стиснаха ръцете и отново седнаха пред дъските.
  Ирия подсвиркваше и пееше:
  - Огромна пъстра дъска,
  Моторите й бръмчат...
  Армиите се движат живи
  И танкове, и бойни кораби...
  След това тя се върна към битката на дъщеря си. Анджелина, като истински артист, се престори на губеща. Това е нещо като борба, където бойците са като в холивудски филм. Този преодолява, после вторият. Но някой определено ще спечели и при това неочаквано.
  Или дори един да бъде бит петнадесет рунда. И изведнъж внезапно научи карате. И нека смажем врага в последния кръг. Дори е смешно.
  Но Анджелина, разбира се, артистично ще падне, а роботът-съдия ще брои, а след това ще се издигне и ще спечели ...
  Тя, разбира се, не е Владимир Кличко, един от най-добрите и може би дори най-добрият тежка категория в историята в защитната техника. Между другото, можете да гледате битката на неговия клонинг с копие на Мохамед Али.
  Владимир работи добре с лявата си ръка и надигра Али по точки.
  Ирия обаче не харесваше битките с клонинги. Това наистина ще научи да възкресява мъртвите. Тогава императрицата, която беше убита от осиновения си син, щеше да се върне. И така можете да общувате с нея само във виртуална машина. Или да направим клонинг? Но законът на тази планета забранява клонирането на лица от императорското семейство.
  Да, и на планетата Земя е забранено да се правят клонинги на живи хора, а мъртвите са регулирани. Разбираемо е защо. Алис имаше щамповани клонинги и беше от този, такъв боклук.
  Ирина обиколи още няколко стадиона. Щандовете са полупразни, има много холограми. Децата се карат. Момчета по шорти, махащи боси крака и се сблъскват. Нещо като тай бокс. Тук няма технология. А има и технология - полети. Възрастни и деца вече се бият във въздуха. Или във вакуум, вода, течен хелий.
  И какво момчетата просто не правят в битки. Ирия гледа това и сама подскача.
  Искаше нещо вкусно. Автоматът веднага включи холограма с меню пред нея. Ирия поръча сладолед с марсиански ягоди и ягоди от Венера. И това е див шик. Какво ще бъде поне някакъв подарък. И на върха на известния швейцарски шоколад.
  На планетата Земя има комунизъм и се формира световна общност от държави. Всички държави са се превърнали в конвенции. Всъщност човечеството е едно.
  И прогресът реши материалните проблеми на хората. Всичко е станало свръхпроизведено.
  Ирия си спомни любимата си стратегия: Earth Story. Оттук започвате: петима подобни на горила работници в животински кожи и определено количество ресурси. И тогава вие изграждате, на първо място, читалище, което да набира нови работници. И разбира се, първо получавате храна, а след това всичко останало. И всичко върви от просто към сложно.
  Стратегията е дълга, но интересна. Ирия я изигра в Hypernet Matrix. Там всичко е толкова естествено, че главата се цепи.
  По-лесно е да направиш нещо сам в шутър или във филм. Тук например възпроизвеждате класиката. Килерът се бие от зла любовница, можете да се намесите по един или друг начин.
  Или Ирия в романа "Човекът, който се смее", взе и промени края. Сляпото момиче е видяло светлината. Лордът шут възвърна предишното си лице. Двубоят не се състоя. И Ирия убеди английския парламент да помогне на бедните. Въпреки че тук трябва да внимавате. За да не се развие зависимост. Тук Конан Дойл в един от своите романи много брилянтно показа до какво може да доведе неограниченото богатство. И дори един много добър човек, в желанието си да направи всички щастливи, може дори да навреди.
  Уви, това се случва. Въпреки че, разбира се, такова богатство е приказка. Но историята е много красива.
  И в същото време поучителен. Въпреки че може би всички проблеми на планетата Земя са били от пари?
  Комунизмът се справи много по-добре, включително човешкия морал.
  Ирия полетя по-високо... Тя погледна към Кремъл. Как блестят звездите. Какъв огромен Кремъл. И какво има вътре в него. И храмове и дворци.
  Освен това храмовете са синкретични от много религии. Също политически коректно. Всички вярвания трябва да бъдат представени.
  Ирия беше изненадана колко непримирими са понякога хората в религиозните спорове.
  Например от съботата или троицата е имало истински религиозни войни.
  Ирия, разбира се, разбираше, че хората в древността са смятали това за важно. Но всъщност толкова ли е фанатично да се бориш за църковните догми?
  Ами вярата в края на света? Хората не трябва да се карат, а да се примиряват.
  Момичето-герой се свърза с най-малката си дъщеря. Това сладко и разбира се атлетично момиче с многоцветна прическа. Тя намигна на майка си и каза:
  - Училището върви страхотно!
  Ирия отбеляза с усмивка:
  - Програмата случайно да не учи вместо вас?
  Момичето се обиди:
  - Разбира се, че не! Майка ми е способна, а баща ми е професор!
  Ирия отбеляза:
  - Учете и се забавлявайте умерено. И тогава ще станете възрастен ... Можете да зарадвате басейна на забавлението с главата си!
  Момичето изкрещя:
  - Много съм пулсар!
  Ирия знаеше от първа ръка как да влезе във водовъртежа на забавленията. Самата тя беше в трудно положение. И почти се свлече от щастие.
  Но всъщност не е лесно да изпълзиш от виртуална игра. И не много нетърпелив.
  Изисква се много воля, за да се измъкнеш от този басейн.
  Ирия летя още малко... Град Москва е толкова прекрасен и красив. Ето, например, някои сгради под формата на катерици и зайчета се движат и играят футбол. Интересно е да се живее в такава къща, особено за деца. И готино към някой, който е вътре с мечове. Които или с опашка, или с лапи, животинчета-постройки ще повърнат.
  Ирия си спомни един много древен филм от 20 век. Там цар Иван Грозни, движейки се в машина на времето, погледнал към Москва и казал:
  - Лепота!
  Но беше столица, дори през шейсетте години на миналия век. Какво би си помислил сега? По-скоро бих казал!
  Има толкова много прекрасни неща в столицата. Ето една зоологическа градина, носеща се в небето, с голямо разнообразие от извънземни животни.
  Ирия вече беше там. Има много интересни животни. Хибриди, като слон и роза, или носорог с акула и паун. Да, този звяр има рог, перки и великолепна опашка. Една от най-красивите е костенурка с размерите на резервоар Тигър-2 с диамантена черупка. Черупката е толкова лъскава.
  Има и мамути с бивни като шлифовани диаманти. И стволове като астри.
  Ирия е била в зоологически градини. А бащата на Алис, заедно с инженера Зелени, събира колекции на различни планети. Ето един конкретен индикатор, който променя цвета си в зависимост от настроението. Или някои забавни животни, които въплъщават човешки мечти в холограми.
  Ирия стана. Да видите Москва от страхотен ъгъл. Да, имаше какво да се види. Да, има толкова много самолети в небето. И всички са толкова красиви и грациозни.
  Въздушните автомобили обикновено са рационализирани. Но има някои под формата на цветни пъпки, докато други са като самовари. Някои от тях дори приличат на обувки. Освен това, по-често това са маратонки - най-модерните дрехи. Има самолети под формата на древни, ветроходни кораби. И това също е красиво.
  Ето една фрегата, която се носи във въздуха. А на платната се показва истински филм в цветни снимки. Има и филми от различни епохи. Някои черно-бели снимки са много интересни. И можете да ги гледате без да спирате.
  Ирия гледаше произведение на революционна тема. Впечатляващо! Някои картини могат да бъдат превърнати в реалност и променени. Или по-скоро не някои, а всички. Освен това всяка лента може да се гледа както черно-бяла, така и цветна. Има и филми, направени по програмата.
  Това е интересно. Пишете история и компютърът я екранизира. Или дори самата програма произволно композира. Може да е на всякаква тема.
  Всеки може да прави свои собствени филми. Може би във виртуална машина можете да влезете в работата и там вече можете да действате сами. Например, спасете Чапаев или Спартак. Помогнете на Emelyan Pugachev или Stenka Razin да победи. Можете да спечелите войната с Япония или да завладеете целия свят, като сте на мястото на Иван Грозни.
  Има много неща, които можете да направите или да не направите. Такава интересна Hypernet вселена.
  Ирия, например, обожаваше сериала за Арбузик и Бебешка. Тези момчета са били навсякъде. И в космоса, и на други планети, и разкри звездните банди. Героите на тази приказка за деца-герои станаха много модерни.
  Самата Ирия беше много ентусиазирана от това. Диня и Бебешка - тези момчета са рисувани по различни начини. И ги играеха различни момчета. Има серия, в която под тези имена имаше момичета или елфи. Така че различните видове форми и различни герои могат да бъдат намерени почти безкрайно.
  Ирия беше изумена от това разнообразие от жанрове и произведения.
  Но сега тя иска сладолед. И тя поръча порция във въздушната кабина. Тук изборът е много богат. Ирия избра смес от пъпеш Юпитер и банани от Меркурий като пълнеж и шоколадов пълнеж от Сириус.
  Толкова по-екзотични и фини аромати на други светове.
  Ирия започна бавно да ближе сладолед в златиста чаша, обсипана с малки диаманти, с наслада. Освен това тя го държеше с голи пръсти на силните си и пъргави крака.
  Момичето терминатор се радваше и се чувстваше неспокойно. Не, Алис явно не е добре.
  Може би вечното момиче е изпаднало в беда? Ирия се опита отново да се свърже с Алис. Тишина ... И или блокиране на съобщения.
  Ирия реши още да не се паникьосва, а да довърши сладоледа си. И съберете мислите си. Как да намеря Алис? Е, в двадесет и втори век микрокамерите са навсякъде. Някои дори са с размерите на молекула. Но системата е демократична и следенето е забранено. Това е причината за конфликта. Когато, например, космически пирати се разхождаха из Москва и дори се качиха в машина на времето. Въпреки че бяха фиксирани и неутрализирани. Но малко късно. Те могат да победят някого с бластер. Освен това роботът на Veiter беше счупен. По-късно обаче е възстановен.
  Да, нещата ще се случат в бъдеще. Но Алис така или иначе беше записана и ако я видят и я намерят.
  Ирия дори си помисли, че момичето може да й се ядоса - казват, няма да го пуснеш, но самата тя е по същество възрастен, само че изглежда като дете. А ние толкова много преживяхме и видяхме.
  Вечно детство с приключения... Нещо не съвсем рационално обяснение.
  Въпреки че с модерните технологии един старец може да се превърне в истинско тяло на десетгодишно момче, а мъжът може да се превърне в истинско момиче, способно да ражда деца. Биоинженерството се е развило и е станало почти всемогъщо.
  Може би не е чудо, а нещо съвсем съзнателно. Или може би Алиса, Пашка и Аркаша не искат да пораснат и реалността се подчинява на техните желания?
  Как беше с Питър Пан?
  Ирия довърши сладоледа си и върна елегантната си чаша. Златото е евтино в бъдещето на комунистическия рай. Първо, може да се направи сравнително просто от олово. Второ, доста злато се намира в астероидите и луните на Юпитер. А диамантите обикновено са почти безплатни, те дори могат да бъдат синтезирани с помощта на устройство с размер на кибритена кутия от въглероден диоксид, или обикновени въглища, или трева.
  Следователно има толкова много диаманти - въглеродът е общ елемент. Рубини, топази, изумруди, сапфири - малко по-трудно е да се синтезират или да се добиват в астероиди. Между другото, на някои луни на Юпитер и Сатурн повърхността е изцяло направена от диамантени камъни или прах.
  Диамантите са красиви, няма думи. Но тяхната прекомерна наличност лишава от стойност.
  Точно така, всяка храна може да бъде получена чрез Hypernet. При това както естествени, така и синтетични и биоплазмени. Последното може да се поглъща с тонове, в името на удоволствието.
  Ирия летеше със скоростта на витлов изтребител от Втората световна война.
  Например, има някаква течаща пластмаса по улиците. Не е много популярен, тъй като е по-практично да се пътува със самолет. Или още по-лесно с помощта на преминаване през нулата. Освен това такива автобуси са измислени отдавна. Но да летите сами, както е било дори в древни времена насън, е много по-привлекателно.
  Тук децата се втурват във въздуха като мушици. Играйте, веселете се, въртете се. Проучването отнема много малко време. И много хора се явяват на изпити през Hypernet и трупат знания.
  Или можете просто да научите чужд език, като го напишете на мозъка, като твърд диск на компютър. Или друга информация.
  Така че децата имат много свободно време. Обичат различни видове игри. Някои дори предпочитат да играят по старомодния начин, както в началото на двадесет и първи век. Макар и най-модерно, това разбира се е ефектът от реалността и виртуалната матрица.
  Но някои хора нямат нищо против и контролират джойстика. И използвайте холограми или дори древен монитор. Това е особено модерно в стратегиите. Има просто по-традиционни методи - те ви позволяват да вземате решения по-бързо и да давате заповеди. Да, и събитията се развиват по-бързо и динамиката е по-висока.
  Но ако командвате по старомодния начин във виртуална машина, има риск стратегията да се проточи с месеци.
  Ирия хвърли поглед към летящия стадион. Там децата играят хокей. Само не много друго, със скокове и обрати. А ледът не е направен от вода, а от твърд водород.
  Да, изглежда страхотно. Децата оголват зъби и скачат.
  И има няколко шайби и те продължават да променят посоките си. И скачай като скачачи.
  Ирия изпя:
  - Истинските мъже играят хокей, страхливецът не играе хокей! Страхливецът не играе хокей!
  Тогава момичето ускори полета. Например дворецът Версай виси във въздуха, точно същият като този, построен за Луи XIV. Естествен размер и се вижда отвътре.
  Въпреки че няма много желаещи. Ирия намигна на момичето, което, тропайки във въздуха, се насочваше натам.
  Тя дори изпя:
  Не се предавай, не се предавай, не се предавай! Ако е трудно в тази битка, не се срамувайте! Усмихни се, усмихни се! Вярвай, всичко ще бъде наред!
  Да, това наистина е много добро нещо. И се въртиш във въздуха като топка.
  Ирия обиколи двореца. Чувстваше се като космическа принцеса, победила пиратите. О, Алис, ти си просто експерт по този въпрос.
  Ирия запя, наслаждавайки се на думите:
  Ние сме въздушни пирати
  Обичаме да се обличаме...
  От заплата до заплата
  Обичаме да правим пари!
  И момичето направи мъртва линия във въздуха ... Не, определено, тя ще бъде асо. Ирия полетя още и увеличи скоростта.
  В същото време мисълта за Алис ставаше все по-тревожна. Може би дори е предчувствие за неприятности?
  Наистина трябва да се направи нещо. Ирия реши, че дъщерите й може да са полезни. Интуицията на женския терминатор показа, че този път Алис всъщност се е забъркала в нещо сериозно. И пианото в храстите, не свети.
  Освен това Ирия не искаше да бъде егоист. Всъщност да направите всичко сами и да оставите дъщерите си без награда и възможност да се докажат? Не е красиво. Афродита и Анджелина заслужават повече от просто размахване на ръце и крака на ринга за забавление на тълпата.
  Ирия повика междупланетно такси. На практика беше безплатно.
  Шофьорът на робота попита момичето:
  - Къде искаш да отидеш красавице?
  Ирия каза:
  - Към столицата на Юпитер! И за предпочитане по-бързо!
  Роботът отговори с усмивка:
  - Имаме си собствени правила! Не може да бъде твърде бързо!
  Ирия искаше да каже, че е готова да плати за спешността, но размисли. Всъщност е глупаво да се отделите от няколко десетки минути. Особено след като няма причина да се тревожите особено за Алис. Въпреки че ще бъде необходимо да се свържа с Паша.
  Ирия седна на един стол. Тя хвърли дъвката в устата си с боси пръсти, която машината услужливо й даде. Да, добре е при комунизма на светлото бъдеще и безплатно отиваш, и в таксито можеш да хапнеш. И в същото време момичето се свърза с Пашка. Разбира се, връзката не проработи. Но в облака светна съобщение:
  - Замина, за да спаси миналото, в името на бъдещето!
  Ирия подсвирна и каза на глас:
  - Мислех също, че няма да навреди да погледна в Института на времето. Алис често излизаше с приятелите си там!
  И звездният воин се засмя. Ако е така, тогава зоната за търсене се стеснява забележимо. Не можете да се движите незабележимо във времето, ако е така, автоматизацията ще проследи ерата. Било то приказни времена, минало или нещо друго.
  Вярно е, че след епизода с космическите пирати, които търсиха милафона в миналото, движенията в миналото на планетата бяха взети под строг контрол и децата определено няма да бъдат допускани там. Само специални агенти могат да направят нещо там, но внимавайте да не промените бъдещето. Например, мемоарите на Хитлер, които са били изгорени в огъня на императорския кабинет, могат да бъдат извлечени, но самият фюрер, въпреки че наистина искате да убиете, не е необходимо. И никога не се знае какво ще се случи в едно светло комунистическо бъдеще. Хубаво е да живееш в двадесет и втори век. Във всеки случай всеки може да има това, за което мечтае. Дори ако човекът няма приятелка, той може да поръча биоробот почти безплатно, способен да прави всичко като истински човек и дори да ражда деца.
  А в Hypernet матрицата можете да имате цял харем или дори хиляди хареми. Въпреки че е илюзия, тя е неразличима от истинската.
  Ирия се свърза с дъщерите си и лаконично каза в холограма:
  - Ще бъда там скоро!
  Афродита попита с усмивка:
  - Чувствам ли се не на място? ще работи ли
  Ирия уверено отговори:
  - Ще!
  . ГЛАВА #12
  Алиса Селезнева и екипът й след цял ден в ареста. Много скучно и рутинно. Когато дори веригите не могат да бъдат срязани, тя изпадна в сън. Насън поне имате някакво забавление и утеха, а не толкова галимо.
  Напротив: всичко върви героично.
  Алиса Селезнева и Анджелика се биеха в покрайнините на Берлин. Съпротивата на Фриц отслабна, съветските танкове от първия украински фронт се появиха от южния фланг, преодолявайки полетата на прага на подземния свят. Момичетата-снайперисти, както обикновено, събраха щедра реколта с нажежени пушки от стрелбищата.
  Скоро обаче се наложи да сменят оръжията, цевите на пушките се изкривиха от често използване, прицелът падна почти до нула. Алиса Селезнева каза с тъжен поглед, подавайки пистолета си на майсторите:
  - Сервира мила... Тя се раздаде на сто процента! Вярвам обаче, че краят на войната не е далеч.
  Анджелика саркастично отговори на прекалено сантименталната си приятелка:
  - Да, няма планини по пътя ни, последните Зееловски възвишения вече са зад гърба ни. Тогава по улиците на Берлин ще има само планини от трупове.
  На рождения ден на Хитлер на 20 април нацистите нанесоха, както вече се надяваха войниците от Червената армия, последната контраатака. Първо в дълбокия тил прогърмяха експлозии на мощни ракети Фау-2. Момичетата не можаха да видят колко загуби са претърпели съветските войски от тези подаръци и дали приближаващите резерви са повредени.
  Босото момиче Алиса Селезнева без много ентусиазъм предложи:
  - Да изгорим по един танк за всяка ракета, изстреляна от нацистите. Харесва ли ви тази оферта?
  Анджелика се изкикоти в отговор и показа големи зъби:
  - Много! Но по-добре не само един резервоар, а два или три!
  Тук нацистките танкове, включително известните е-100, всъщност пропълзяха в позициите на съветските войски. Последната кола беше аналог на по-ранната разработка на Maus, но за разлика от не толкова успешната версия на Porsche, новите млади и талантливи дизайнери използваха различна трансмисия и разположение на двигателя, подобно на местоположението в съветския Т-44 резервоар. В резултат на това, при запазване на предишното въоръжение от две оръдия с калибър 150 милиметра или 128 милиметра (версия за разрушител на танкове!), И 75-милиметрово оръдие с къса цев, стрелящо с осколъчни снаряди по пехотата. По същия начин предишната най-мощна броня и главата и корпуса, и страните и кърмата са най-малко 220 милиметра, а челото е 250 милиметра (при голям ъгъл на рационален наклон), теглото на колата е намаляло от 188 до около 100 тона, а височината е намаляла с почти един и половина метра. В същото време скоростта се увеличи от 18 на 40 километра по шасито.
  И така, E-100, който се появи в самия край на войната, несъмнено е лидер сред всички танкове по отношение на въоръжение и броня, но сега тази дума е мъртъв лапа.
  Има само пет от тези мощни машини, две с оръдия от 150 милиметра и три от 128 ... Те изглеждат малко като мишки, само много по-сплеснати от предишните мишки. Гледането им ви кара да се чувствате неудобно. Особено когато оръдията на унищожителите на танкове започват да стрелят по бронираните съветски превозни средства, излезли от пехотата.
  Ето първите тежки загуби, откъснати кули, пробити корпуси. Съветските танкери уместно отговарят ...
  Дори ако бронята не бъде пробита незабавно от удрянето на десетки снаряди, закалената метална защита все още се напуква и започва да убожда. Има известна граница на отражение.
  Съветските танкери са опитни и почти никога не пропускат, но дори пропуските и подаръците покрай целта повредиха гъсениците, покрити с екрани.
  Това е своеобразна картина от стотици светкавици, фойерверки, с които игриви деца хвърлят зъл полицай. И той, като бухалка, размахва дулото на пистолет.
  Дори става по-забавно, въпреки че другарите умират точно пред очите ви.
  Алиса Селезнева успя да уцели само перископа на два танка Е-100. Съветските танкери свършиха останалата работа вместо тях. Те разбиха огромните "таралежи", оставяйки само счупени гъсеници или по-скоро счупени връзки.
  И пак звучи доблестно - ура!
  Но все пак трябва да продължите напред с битки. Специални части на СС влязоха в битката. По-специално те пускат множество кучета убийци в атаката. Те квичат свирепо, лаят толкова отвратително и сериозно, че Алиса Селезнева беше готова да се закълне, че дори Цербер, триликото гневно куче, което пази входа на древния ад, не е толкова отвратително.
  Но сега те трябва да убият тези кучета-садисти възможно най-бързо. Ето един от хибридите на вълк и немска овчарка впи зъбите си в съветски войник и веднага нейните адски зъби разпориха стомаха на руски воин. Оттам изпаднаха червата, които това куче нави на ухилена халба.
  Немските кучета са не по-малко хитри от стопаните си. Те дори не тичат в права линия, а се опитват да се клатят от едната страна на другата, за да съборят мерниците на пушките и картечните пистолети. Алиса Селезнева дори не се смущава от това, но Анджелика е нервна. Сибирското момиче пропуска и от това грубо ругае. Ядосан се удря с юмрук по загорялото си коляно, покрито с неравности от дългото катерене.
  Алиса Селезнева успокоява приятеля си:
  - Не се безпокой! При стрелба само спокойствието не позволява на пръстите да изстинат и ентусиазмът угасва!
  Анжелика добави:
  - Спокойствието на командира запалва факела на триумфалния огън!
  След това сибирячката се опитва да диша по-равномерно и много по-точно да изпраща куршум след куршум. Кучетата обаче също не са сто, опитайте се да ги убиете. Много бойци обаче сами ги бият с щикове, втурват се към тях и викат:
  - Ура! Дайте Варшава, дайте Берлин! Борец за пролетарска свобода в света!
  Пръстите на момичетата вече ги болят от умора, толкова пъти са натискали спусъците, че чак кръвта тече от ноктите. Алиса Селезнева стреля от ръка и изръмжа:
  - Дрън-дрън не удари! Сивото зайче удари стълба!
  Анджелика се изкиска.
  - Мухата отиде на пазара и си купи самовар! Оказа се "Тигър", обърках "Миг"!
  Накрая атаката на кучето затъна ... Съветските войски продължиха.
  През нощта битката беше още по-интензивна, Фердинандците влязоха в битка. Те се опитаха да пробият димната завеса. Като глутница вълци в мъглата. И те бяха посрещнати, докато картечни самоходни оръдия вървяха през пехотата.
  Алиса Селезнева потвърди:
  - Противопехотно самоходно оръдие, шест картечници, четири въздушни оръдия. Ето една нудистко-кална машина.
  Анджелика се изкикоти нервно.
  - Това не е най-добрата шега.
  Противопехотните самоходни оръдия "Porcupine" приличаха на дикобраз, който вървеше по тежка асфалтова пързалка.
  Алиса Селезнева също е проследила оптичните мерници на този тип машини. Съветските пехотинци бяха толкова уморени и замаяни, че продължиха да бягат, въпреки чудовищната плътност на огъня. Те хвърляха гранати по колите, а други дори удряха с приклади дулата на въздушни оръдия и картечници.
  Загинаха безброй войници, получиха "даровете" на бог Тартар, но умряха с радостни усмивки на лица. В края на краищата, не в предградията на Берлин, а злата старица с коса и леден дъх, бойците възприемат меко легло със страстна приятелка!
  Следобед вече в предградията съветските танкове са посрещнати от фаустници. Много тийнейджъри, въоръжени с фаустпокровители, измършавели в блокадата и дори момичета с къси коси. Те се бият с онази бясна ярост, която се среща само сред обречените на смърт или робство. Може би това отчаяние е помогнало за защитата на Москва навремето!
  Алиса Селезнева, стрелба и стрелба, подсвирна:
  - Смажете всички и удряйте враговете си!
  Анджелика каза:
  - Приятелството е крехко, враждата е силна, но приятелството може да бъде смекчено само със смазването на враждата!
  Алиса Селезнева с готовност се съгласи:
  - Уви, прав си повече от всякога! Но закали се, ще бъде! Омекотява характера на пламенния ентусиазъм, примесен със студена пресметливост!
  Анджелика присви очи и тук стар танк Т-4 пълзи, покрит с екрани, той води насочен огън по пехотата. Сибирката взима трофей фаустпатрон. Той се прицелва в колата, присвива дясното си око и мърмори:
  - Танкове, вие сте моите танкове, много тъпи момчета седят в тях!
  Алиса Селезнева плесна босите си крака един в друг, изтърси не съвсем на място:
  - Ще се бием яростно с врага - скакалци безгранична тъмнина! Столицата ще стои вечно, Москва ще грее като слънцето на света!
  Анджелика редактира своя златокос приятел:
  - Не на място, тази песен, изобщо не на място! Вече наближаваме Берлин, а вие пеете все за Москва! Може би искате тихо да се измъкнете от фронтовата линия?
  Алиса Селезнева се ухили с половин уста:
  - Да вземем Хитлер в плен и тогава ще трябва да отидем в столицата на парада! Ще си прекараме добре там!
  Анджелика пееше:
  - Хубаво е, братя, хубаво е, братя, не е нужно да тъгувате да живеете с нашия вожд!
  Алиса Селезнева поясни, вече без ирония:
  - Не атаман, а водач!
  Анджелика се подразни още по-солено:
  - Няма лидер, а фюрер!
  Алиса Селезнева, умишлено разстроена, изпя:
  - Ах, Фюрер, нашият Фюрер, ти козел Фюрер,
  Защо се качи в дупето на Русия!
  Ще получите от нас конкретно в стотинка -
  Ще се натъкнеш на здрав, войнишки юмрук!
  На 22 април съветските войски очакваха последната неприятна изненада. Въпреки че може би за футуристите беше страхотно.
  Снайперската бригада на момичетата беше прехвърлена далеч на юг от Берлин, големи танкови сили се втурнаха от юг. За нацистите нямаше значение с горивото, някои танкове бяха изтеглени до линията на пробив на биволи или дори използваха специални електроцентрали на дърва.
  Към резервоарите бяха прикрепени платформи с гъсеници и в горивната камера бяха хвърлени дърва за огрев.
  Танковете бяха тези, които се придвижваха напред за атака. Съветските артилеристи докараха оръдия на камиони и ги разположиха, поставяйки ги на директен огън. Под вражески огън това беше изключително рискована маневра.
  Въпреки това съветските войници свикнаха с фашистките танкове дори на дърва за огрев, но тогава се появиха щурмови самолети от клас IL и започнаха да удрят от въздуха.
  И тогава на линията на хоризонта блеснаха блестящи точки, като светулки. Те се приближиха много бързо до съветските самолети. Сякаш падащи метеорити, те вървяха по небето и когато се приближиха, имаше много силна миризма на озон ...
  Косата на Алиса Селезнев дори настръхна:
  - Ъъъ! Това е техниката, за първи път виждам такава!
  Анджелика също подсвирна:
  - Да, това е нещо! Като две купи супа, сгънати широко!
  Алиса Селезнева прошепна с голяма емоция:
  - Това е само вътре в тяхната принцепс-плазма! И това вещество е най-агресивното от всички!
  Анджелика наклони глава, пламтяща като дузина факли, към приятеля си и попита:
  Какво е принцепсова плазма? Красива дума, като принцеса?
  Алиса Селезнева изсумтя през зъби:
  - Сега тези принцеси ще ни уредят!
  Наистина, от техните дискети излетяха едва различими вълни, при докосването на които Ил и Яки се разбиха във въздуха, като летящ картон, паднал под удара на остро заточено острие от легирана стомана! Те дори не избухнаха, а по-скоро се разцепиха и естествено откъснатите части паднаха, блъснаха се в земята с най-див вой и там пламна гориво. Самолети бяха разчленени, когато дискотеките се приближиха до тях, приблизително на разстояние от триста до четиристотин метра. Други превозни средства са открили безразборен огън. Има няколкостотин съветски машини и само дузина "летящи чинии".
  Анджелика, удивена като момиче, попаднало в ужасна приказка, възкликна:
  - Да, те дори нямат инерция... Те се движат противно на законите на механиката!
  Алиса Селезнева примигна очи.
  - И толкова бързо в същото време ... Още не съм виждал това!
  Скоростта на летящите обекти всъщност беше три до четири пъти по-висока от скоростта на звука и те не обърнаха ни най-малко внимание на изстрелите от картечници и въздушни оръдия. Дори тежката модификация на Lagga-7 с 45-мм противотанково оръдие беше за тези чудовища на технологията с безпрецедентен принцип на работа, като просо, изливащо се от счупена бебешка дрънкалка върху бронята на "Кралския тигър". Но самите Laggys, претоварени с броня, се спукаха, само фигури, които скачаха като шахматни коне в клетките, се приближиха до тях.
  И тогава момичетата за първи път през цялата война видяха как безстрашната авиация на Червената армия полетя. И фронтови бомбардировачи Пе-2, Ту-3 също загинаха, когато искрящи, мъртви, режещи очите искрящи дискети скочиха до тях ...
  Анджелика внезапно премести приятелката си с крак върху изцапания й гръб:
  - Е, ти се отпусна!
  - И какво риташ! - излая в отговор Алиса Селезнева.
  Анджелика скочи до нея и завъртя пръста си със счупен нокът, златокосата Алиса Селезнева в слепоочието:
  - Защо си блъскаш очите, а не събаряш такива като него?
  Златокосият воин предложи:
  - Точното име на такива самолети е дискотеки!
  Червенокосата Анджелика кимна енергично.
  - Това е! Застреляй ги супер снайперист!
  Алиса Селезнева стреля, презарежда и стреля отново. Тогава тя каза с отегчен глас:
  - Не, те са абсолютно непроницаеми. Принцепсовата плазма създава около тях ламинарна струя, която издухва всички материални средства за унищожение. Дори хиляда ракетни установки "Андрюша" не могат дори да ги надраскат.
  - сопна се яростно Анджелика.
  - Още една принцепс-плазма! Що за вещество е това?
  Алиса Селезнева издъхна:
  - О, това е такова нещо... От плазмата на принцепс се раждат всякакви вселени, не само като нашата, но и много по-странни с милиарди измерения и такива форми, че човек не може да си ги представи!
  Анджелика сама стреля с пистолета си по летящите чинии и като гладна пантера, от която е изтръгнато парче тлъсто месо, изръмжа:
  - И можете също да се съгласите с факта, че Хитлер е създателят на нашата вселена и всичко, което съществува. Трябва да спиш с момчетата по време на затишието, а не да четеш буржоазна фантастика!
  Алиса Селезнева изсумтя обидено с изящния си, макар и мръсен нос:
  - Не съм чел за принцепс-плазма в научната фантастика, но го видях насън. Разбираш ли огненото момиче?
  Анджелика се засмя.
  - И аз си помислих, оттам имате такава феноменална, уникална точност като тази на Робин Худ? Оказва се, че сте атакували дарбата си в стрелбата!
  Алиса Селезнева отговори сериозно:
  - Алеутите от Аляска сериозно вярват, че техните шамани са в състояние да видят нещо насън и да го материализират в реалността...
  Червенокосата прекъсна партньора си:
  - Докато ние виждаме само в действителност кошмарния делириум на един наркоман!
  И наистина, след като отхвърлиха съветската авиация, адските дискови самолети се заеха да действат по спрелите в недоумение танкове на Червената армия.
  Тежко бронираните машини режат по-бавно, но експлодират много по-често, детонирайки боеприпаси. Самите дискотеки надвиснаха над тях и почти легнаха на една страна. Донякъде напомняше процеса в дъскорезницата, когато кръгла резачка се въртеше и с усилие захапваше дъбови дъски. Само този път вместо дъски загинаха съветски смели и смели момчета. И снарядите детонираха и се пръснаха, разпръсквайки осколки във всички посоки.
  Алиса Селезнева произвела още няколко бързи изстрела и ударила ключицата си с доста голямо парче метал, летящ надалеч. Ударът бил толкова силен, че счупил голяма кост, хвърляйки момичето по гръб. Алиса Селезнева ридаеше истерично от смесица от дива болка и най-диво негодувание от безсилието си.
  Анджелика извади парче от разкъсаната рана със зъби, без да обръща внимание на факта, че е горещо и изгаря устните й. После целуна приятеля си по бузата, прошепвайки:
  - Срамота е такъв голям воин като теб да реве с хубава нецензурност!
  Алиса Селезнева отговори със стон:
  - Значи не плача за себе си. Вижте само - не виждате ли как умират нашите най-добри и най-добри момчета?
  Анджелика, скърцайки перлените си устни от безсилен гняв, отговори:
  - Виждам! Разбира се, че виждам!
  Алиса Селезнева изстена в отговор, проливайки сълзи:
  Така че нека поплачем заедно!
  Анджелика гневно, като фен, разтърси пламтящата си коса, изглеждаше, че погледът на червенокосия воин може да прогори дупка дори в бункера на Адолф Хитлер. Тя избухна с думите:
  - Не! Само не със сълзи ще посрещнем смъртта си!
  Алиса Селезнева примигна глупаво със сапфирените си очи.
  - А как ще срещнем злата старица с ятагана?
  Анджелика изду гърдите си и каза патос:
  - Хайде да изпеем по-хубава песен!
  Алиса Селезнева веднага, като удавник, видял сламка, се съгласи:
  - Разбира се, че ще пеем! Да умреш така с музика!
  Момичетата запяха провлачено, истерично, но пълно звучене:
  Наистина, опитен в пепелта;
  Но защо живея в страдание!
  Моралът е крехка основа -
  Содом с Гомор реално!
  
  Мечтата ми беше да плувам в морето
  Открийте акаунт за задгранични страни!
  Сирената вика в минорен тон -
  Безмилостният пясък пече!
  
  Стълбът на родината е оплискан от врага,
  Как духовете от ада разкъсват небето от дима!
  За Фриц Рус е като пасище за добитък,
  Нека Адолф бъде разкъсан от експлозията на Катюша!
  Космосът иска да се свие в тръби,
  За да умрат хора в бездната на робството от копнеж!
  За да стане норма на злите дела,
  Да тъпчеш добри зелени кълнове!
  
  Фюрерът вече е направил разчет,
  Неговият мамон е бездънен и не напълно пълен!
  Тук жените на пленника са съблечени,
  И от болката се чува тежък стон!
  
  Но ние сме пълни, повярвайте ми с добродетели,
  Не срещайте най-тъжния залез за Родината!
  Нашият войник ще изгони нацистите,
  В крайна сметка руснакът е богат на доблест и смелост!
  
  Но защо се оттегляме
  Но защо е толкова трудно?
  Можете да чуете дъха на Мей отблизо,
  Блясък в короната - руно!
  
  Боецът е комбинация от качества -
  Не пейте просто стих!
  Пълен с красотата на безразсъдството,
  Познайте техния лагер в стихове!
  
  Господ, който страда, е всевиждащ -
  Прощава на хората глупости и капризи!
  Той вярва, че доброто ще дойде при всички вас,
  Няма нужда да се ядосвате!
  
  Бог да прости греховете на хората,
  В крайна сметка Той създаде греха за това -
  Да се стремим към най-доброто
  За да направи човек добро!
  
  Безгрешен без свободна воля
  Има избор - да не разбере!
  И ако грях - тогава шир;
  Нека благодатта щедро лее!
  
  Но познавайте войниците, една служба -
  Служение на родината!
  И според Бога, сурова заповед -
  Предаността на Русия от векове - дни!
  
  Когато служиш на Отечеството,
  Тогава не рай - ще намериш света!
  Душите отново ще получат тяло
  Мръсотията и лъжите няма да им се лепят!
  Докато момичетата пееха, непобедимите дискови самолети първо пребледняха, а след това напълно се стопиха във въздуха, като захар в чаша горещ чай. Това се случи толкова неочаквано за самите воини, че изглеждаше като съвършено чудо. Момичетата замръзнаха на колене и така стояха в транс половин час.
  На небето се появиха малки облачета и плахо заваля хладен пролетен дъжд. Момичетата бяха мокрени още четвърт час, а след това изведнъж рязко се отърсиха и скочиха на крака. Анжелика, упоритата сибирячка възкликна:
  - Но все пак го направихме! Не мога да обясня какво се случи, как се случи, но определено го направихме!
  Алис, отърсвайки вода от мократа си коса, предложи:
  - Или може би изобщо не бяха нацистите, а наистина някакви марсианци или дори от по-далечна планета? - момичето започна да търка дланта си с кървавото петно, останало върху специалната й униформа в цвят каки. - Тогава, когато чуха нашата песен, те се засрамиха, че помагат на нацистите да убиват добри, свестни хора и обърнаха думите на легионите обратно към тяхната звездна империя?
  Анджелика се изкикоти весело.
  - Ами вие и изобретателката Алиса Селезнева. Вярвате ли в приказки за добри и зли извънземни!
  Златокосото момиче беше сериозно обидено:
  - Не това, което съм, не съм изобретател. Съществуването на разумни същества на други планети от нашата вселена е напълно научна хипотеза. По-скоро, напротив, много по-ненаучно предположение, че хората са уникални във Вселената и няма интелигентен живот в други светове! В случая изглежда върхът на абсурда!
  Анджелика не сметна за необходимо да спори:
  - Ти знаеш по-добре... Логиката казва, че може, разбира се, да има и други населени светове във Вселената. А цивилизациите са много по-силни и по-развити от човешките. Това е напълно възможно и дори може да се счита за свършен факт, но имам известни съмнения относно това. И мога да обясня защо.
  Алиса Селезнева стана много любопитна:
  - Ами кажи защо, не вярваш!
  Анджелика нежно бутна приятеля си отстрани и каза:
  - Да отидем на север ... Тук не можете да видите живите, нито нашите, нито германските, сякаш тези летящи чинии унищожиха своите, унищожиха ги. И по пътя ще ви кажа собствените си предположения.
  Алиса Селезнева последва приятеля си, докато острите й очи се скитаха из полето. Тя трябваше да види всичко, чудовищни битки, хиляди, десетки хиляди трупове едновременно (и само преди няколко дни), но ... Обикновено смъртта е почти рутина. Но такова опустошение, когато дори не чувате стенанията на ранените, писъците на умиращите и отвратителното пляскане на крилете на гарваните, никога не е било виждано.
  Някои счупени съветски и немски танкове, самоходни оръдия, щурмови оръдия, бронетранспортьори, камиони, механични или конски оръдия. Отломки от крака, ръце, овъглени кости... Истинско гробище от хора и машини. И освен шума на не бурен, среден пролетен дъжд, никакви звуци.
  Е, с изключение на пръскането от звука на пръски, когато момичетата пляскаха своите одраскани, ранени, мазоли, но все още грациозни и красиви, боси крака през локвите.
  Странно, дори не се усещаше миризма на изгоряло, въпреки че счупената техника пушеше. Всичко изглеждаше невероятно ужасяващо. Беше толкова непоносимо потискащо, че Алиса Селезнева първа наруши мълчанието:
  - Тогава защо все още, противно на всякаква логика, смятате, че тези НЛО не принадлежат на извънземни цивилизации?
  Анджелика отговори без много обида:
  - Защото една наистина силна космическа империя на теория трябва да е точно тоталитарна, а не демократична!
  Алиса Селезнева стана нащрек, дори помръдна уши:
  - Защо така?
  Анджелика запя подигравателно:
  - Е, защо не може да се живее според ума! Защо не можеш да се довериш на никого! Да, защото всяка власт се стреми към собственото си укрепване. Това, което съвсем видимо виждаме в примера на съветското правителство, националсоциалистическата и така наречените западни демокрации. И това укрепване се постига включително и с технологични средства.
  Тогава Алиса Селезнева, хвърляйки камъче с голата си пета, беше принудена да се съгласи:
  - Да, прав си. И с помощта на високите технологии. Въпреки че, например, съветското правителство, за съжаление, много по-често предпочита насилието, принудата и специалните служители!
  Анджелика, без много ентусиазъм, първо удари крак в локва, а след това кимна с мократа си глава:
  - Да, така е! Властите са безмилостни към своя народ в борбата за власт, по-точно за запазване на властта си, а оттам и хранилки за семейството и просто познати ...
  Алиса Селезнева отсече философията:
  - Е, защо отклонявате разговора встрани!
  Анджелика гневно премести фрагмент от гъсеница с крака си, болката в голите й пръсти, колкото и да е странно, само я успокои:
  - Значи ето го! Прогресът се развива и деспотизмът на властите нараства. Това означава, че не е далеч времето, когато технологичните средства ще ни позволят да контролираме не само нашите действия, но и всички мисли без изключение, от раждането до смъртта!
  Алиса Селезнева потръпна от това предложение:
  - Значи нашите потомци вече няма да бъдат хора в истинския смисъл на думата. Те сякаш стават като биороботи. Външно като нас, но без свобода на избор?
  Анджелика потвърди:
  - Е да! Това е просто ... Цивилизация на ниво на развитие, способна да лети със звездни кораби между галактически планетарни системи, също ще бъде абсолютно тоталитарна. Той ще съдържа всички мисли, дела, постъпки и емоции под строгия контрол на държавния механизъм. Е, самият този механизъм е дебъгван и настроен така, че лесно да потиска всяко недоволство.
  - А изводът? - попита Алиса Селезнева.
  - Друга цивилизация, вече лишена от воля и свобода на мисълта, ще бъде още по-лоша от фашистка Германия. Ако, така да се каже, неговите лидери имат поне капка, най-малкото съображение, тогава те ще вземат еднозначно решение. Или колонизирайте земята, като превърнете хората в зомбита роби, или я унищожете, докато сме слаби и можем да представляваме заплаха за тях. - решително, с вяра в своята невинност каза Анджелика.
  Алиса Селезнева яростно удряше парче метал с бос крак и пееше:
  Изглежда на човечеството
  Смъртта носи корона...
  Краят на времето във вечността
  Ужасният край дойде!
  
  Но повярвайте, хората са силни във вярата,
  Няма да се огънем под игото ...
  С песен, приятелска, смела,
  Да се бием с врага!
  . ГЛАВА #13
  Алиса Селезнева все още не е измислила как да се измъкне. Не са били викани и не са били измъчвани. Това се стори странно на момичето. Всъщност, защо фашистите от тях не се опитат да оцелеят цялата информация? В крайна сметка те наистина се нуждаят от това. Но явно Фриц е имал други съображения.
  Или може би самият Адолф Хитлер е бил твърде зает. Наистина, нацист номер едно беше в разгара на своя инстинкт и готовност да нападне СССР. По-точно, нашествието вече е започнало, Рубиконът ще премине и нацистите удариха, ордата се претърколи.
  Щабът на Вермахта получи добри новини за първите успехи на съветско-германския фронт! Хитлер скочи като маймуна, скочи в кръгъл стол, тръгна като топ.
  - Е, как вършит нашите доблестни войски от съветски свине!
  Фашистките лакеи излаяха в един глас:
  - Хайл Хитлер!
  На фюрера бяха показани кадри от пресичането на Буг, хвърлянето на подводни танкове.
  Беше красиво заснет на цветен филм, с демонстрация на огньове. Сякаш подводни чудовища изпълзяха от реката и от тях потекоха кални потоци вода.
  Ако подводните танкове от клас T-8 не са толкова впечатляващи, то чифт тежки пленени френски B-12 изглеждат като чудовища от подземния свят. Неговите три варела "Gorynych" създават пряка заплаха за света на смъртните. Германците леко модернизираха заловения резервоар, поставиха допълнителен двигател, система с помпа под налягане, способна да осигури движение под вода. Леките Т-8 отприщиха своя картечен и автоматичен огън по пехотата.
  Руснаците на снимачната площадка изглеждаха жални, полуоблечени, объркани и бягаха от ударите.
  Хитлер се засмя диво, сочейки пръст:
  - Това е изтощително! Така че пикайте руснаците!
  Гьоринг отговори:
  - Точно изчислих всичко!
  Хитлер изстреля кристален бокал към Гьоринг, който едва успя да се измъкне. В същото време докосна подноса и се поля със сос, с фурми (Гьоринг дори по време на официални доклади ядеше като прасе).
  Хитлер излая:
  - Ето го глиган, размазан като прасе.
  Германски танк минава през все още жив съветски войник. Схрускани кости, счупени ребра. Фашистът не само не изпитваше съжаление, но напротив, той обърна гъсениците си, опитвайки се да размаже войника в кървава торта. Ясно беше, че руснаците не са готови, войната ги застигна внезапно, паднаха като избити!
  Гьобелс отбеляза:
  - Нашата специална пропаганда работи добре! Ще покажем снимки от поражението на съветската армия.
  Хитлер заявява:
  - Това не е достатъчно!
  Гьобелс попита:
  - Какво друго да правя?
  Хитлер се засмя злобно.
  - Изобразете Кремъл, над който трепти свастиката. Нарисувайте войници от SS близо до Спаските порти и пуснете такива снимки на отстъпващите и обкръжени съветски войски. Нека се откажат по-добре.
  Гьобелс издъхна:
  - Вашата мъдрост Фюрер е велика!
  Хитлер изсумтя презрително:
  - Можех и сам да се сетя!
  Гьобелс извъртя очи.
  - О къде, аз нищожен!
  Идолът отбеляза:
  - Нашите войски удариха внезапно, с всички сили. Авиацията падна върху вражеските летища. Руснаците получиха добър побой още в първия ден на войната.
  Мисля, че превземането на Москва е въпрос на шест седмици.
  Хитлер отговори:
  Разбира се, Москва е важна цел, но не трябва да забравяме Украйна и особено Кавказ. Но за да намалите на юг, трябва да разбиете врага в центъра. Като в японска карета, ударете по главата, за да ударите черния дроб.
  Рибентроп добави:
  - Япония разполага войски в Манджурия и Китай! Те са готови да се вградят в Далечния изток. Бях в Япония, главнокомандващият войските адмирал Ямото беше против войната със САЩ. Те смятат, че експанзията на Япония трябва да бъде на север и Сибир.
  Хитлер се съгласи:
  - Америка е гигантско чудовище! Не толкова във военната сфера, колкото в икономиката. Засега сухопътните сили на САЩ изостават, но бързо запълват тази празнина. Трябва да държим Америка на веригата за момента - което и правим.
  Гьобелс изсумтя.
  - И в Америка не е имало фюрер! Сега ти си техен владетел!
  Хитлер подкрепи:
  - Със сигурност! В крайна сметка кой е Рузвелт? Идиот! Да, инвалид! Е, как може да ръководиш държавата от инвалидна количка!
  Гьобелс се включи:
  - Той пак щеше да управлява от кофата!
  Хитлер кимна.
  Рузвелт има менингит! Той умря преди да го застреляме.
  Филмът показваше горящ съветски танк Т-28. Пушеше, две дула изкривени.
  Дикторът се задави от възторг:
  - Движението на нашата доблестна армия не може да бъде спряно! Гръбнакът на съветската военна машина е пречупен. Великият гений ни води от победа към победа! Хайл Хитлер! Зин Хайл!
  Гьобелс злорадства каза:
  - Руснаците са подчовеци! Просто бунище на цивилизацията. Долни славяни, с мозък не по-голям от напръстник.
  Хитлер изрева:
  - Славяните трябва да бъдат унищожени с деветдесет процента! Жестокост, жестокост и пак жестокост! Славяните са оригване на човечеството.
  Гьобелс си спомня:
  - Преди инвазията ние предоставяхме на всеки войник картичка, пише там! Не щадете детето, ако е русначе! А са заснети бесилка с момиче и кол с набодено на него момче. И под подписа:
  - Така постъпете и с руснаците!
  Розенберг предложи:
  - Да обявим украинците за монголоиди!
  Хитлер захапа микрофона. В отговор той беше толкова шокиран, че зъбите му изскърцаха. Фашист номер едно извика:
  - При козата! Защо бие като кучка дреболия!
  Гьобелс пее:
  - Вярвам, че нацистите ще бъдат спасени!
  Хитлер излая:
  - Уф! Уф! Уф!
  Антуражът на фюрера аплодира:
  - Брилянтно!
  Хитлер неохотно каза:
  - Защо гребените са монголоидни?
  Розенберг отговори:
  - Да ги настрои на руснаците!
  Хитлер нежно облиза микрофона, отново беше ударен с електрически удар по езика. Фашистът изхленчи:
  - У-у-у! Ще дойда при теб! Ще има ку-ку! врана!
  Кинопроекторът вече показваше първото бесило. Имаше няколко обесени жени и дузина деца. Бяха голи, с разкъсани тела - палачите си свършиха работата.
  Горяха къщите наоколо. Показано е как фашистки войници със запретнати ръкави установяват "новия ред". Те измъкваха бебета и ги хвърляха в горящи къщи. Те се нахвърлиха върху жените, събличаха се, рязаха им гърдите, разпоряваха коремите им. В същото време те се опитаха да зверстват колкото е възможно повече. Една от жените е разполовена с ръждясал трион. Тя изкрещя диво.
  Хитлер и неговият антураж полудяха и се смееха диво:
  - Ето какъв си подчовек!
  Самият Гьобелс, който приличаше на маймуна, изкрещя:
  - Руски дефектни макаци. Да убиеш руснак означава да смачкаш досадна въшка! Тото ще се забавляват.
  Хитлер пее:
  - На руините на Кремъл! Ще строим лагери! Ще имаме олимпиада! хи хи хи! И ха ха ха!
  Химлер отговори:
  - Ще създадем няколко огромни лагера на смъртта на територията на Беларус, те ще изчистят Русия от човешкия боклук!
  Хитлер извика:
  - Качулка!
  Химлер попита:
  - Но мисля, че може би не си струва напълно да се унищожават, макар и умствено увредени, но в същото време силни и здрави славяни. Някои от тях трябва да бъдат спасени, за да служат на немските господа!
  Хитлер, нервно си играеше с микрофона, изръмжа:
  - Е да! Да да да! Направи оръдие от лайна! Този пистолет не стреля, но смърди като слон!
  Гьобелс отговори:
  - Колко наистина божествена мъдрост се съдържа в стиховете на Адолф! Особено в познаването на артилерията!
  Околната среда изрева в унисон:
  - Хайл Хитлер!
  Фюрерът, като малко дете, пъхна пръст в носа си и изписка:
  - Би-би-би! победи! Всички червени избихме! Сега прем на колата! Би-би-би-Били!
  Гьобелс пее:
  - До-ре-ми-фа-сол-ла-си! Котката се качи в такси! И котетата се лепнаха и метяха безплатно!
  Хитлер сложи Гьоринг под дупето, лепенка. Той седна, предизвиквайки приятелски смях от околната среда.
  Фюрерът пее:
  - В градовете отвъд реката! В градове без река! Глупаците живеят в мир! хи хи хи!
  Кадрите показаха разрушения Брест, по който бяха ударени тежки оръжия, заловени от французите, с калибър до 400 милиметра. И много трупове, които фашистките войници безцеремонно стъпкаха и смазаха танкове. Едно момиче беше вързано на краката си за камион и влачено по улицата. Кървава, крещеше тя и се блъскаше.
  Хитлер се засмя, сочейки с пръсти:
  - О, колко обичам, когато жените са измъчвани! Това е най-голямото удоволствие. Много по-добре от секс!
  Гьоринг промърмори:
  - Разбира се, когато няма с кого да се сравни!
  Хитлер се ухили:
  - Какво каза!
  Гьоринг веднага установи:
  - Няма с кого да сравнявам такъв гений като теб!
  Хитлер се намръщи:
  - О да! Фюрерът е велик като всеки друг! Аз съм супер гений!
  Околността веднага запя:
  "Можеш да обиколиш половината свят с факла, но няма да намериш по-мъдър Хитлер!" Мощната му сила ще смаже, Хитлер ще победи всички евреи в храстите!
  Гьобелс отговори:
  - Речи на фюрера трябва да бъдат разпространени сред войските!
  Гьоринг потвърди:
  - Страхотни речи!
  Хитлер прекъсна словесните глупости:
  - Първо трябва да повием руската мечка! Разбира се, ще унищожим славяните, но ...
  Гьобелс попита:
  - Какво, но!
  Хитлер примижа лукаво:
  - Ако искате да спечелите, насърчавайте предателството! Трябва част от руснаците - да играеш срещу руснаците. По-специално да се създаде местна полиция - полицаи! За да хващат партизани и сами да се справят с местното население.
  Розенберг извика:
  - Правилно!
  Гьобелс попита:
  - Това е временна мярка!
  Хитлер сопна:
  - Да!
  Гьобелс предложи:
  - Може, докато крием фактите за нашата жестокост!
  Хитлер изкрещя:
  - Измърморих малко, скрих зъбите си, станах красив поне кръст! Изметете еврейската измет!
  Гьобелс отговори:
  - Да, евреи! Ето какво ще направим...
  Хитлер го прекъсна:
  Да настроим руснаците срещу евреите! Ще въведем практиката на подкупа, ако някой съобщи, че е скрит евреин или комунист, ще получи награда от конфискуваното имущество на жертвата.
  Гьобелс се поклони:
  Каква невероятна мъдрост! Самият Соломон би се удушил от завист, пред очите ви!
  Хитлер изсумтя.
  - И какво му остава да е евреин!
  Розенберг отбеляза:
  - В Украйна имаше най-масовите еврейски погроми!
  Хитлер се зарадва:
  - Khokhols браво! От тях ще създам специални наказателни бригади! Ще режат милиони!
  Брест падна, но крепостта все още стоеше. Малкият гарнизон посрещна врага със силен огън. Германците ги хванаха по петите, но фашистката пропаганда не показа това. Тя не показа как горят немските танкове, как се извиват изкривените кули. Като пионери с бутилка бензин се хвърлиха под танк с викове: Служа на Съветския съюз! Или още по-добре за Родината, за Сталин!
  Хората изобщо не мислеха да се подчиняват на фашистката диктатура, а вярата в комунизма само се засилваше.
  Гьоринг съобщи последните данни от африканския фронт:
  - За съжаление Mein Fuhrer Rommel не успя да превземе Толбук. Това е твърде добре развита крепост!
  Хитлер се засмя.
  - И ти си недоразвит! Какво да правя с теб прасе! Ще ти надникнем в муцуната на прасето, а после ще те изпържим и изядем!
  Гьоринг отговори:
  - Хви! Хви! Хви!
  Хитлер:
  - Уф уф уф!
  Гьобелс мислено завъртя пръст на слепоочието си: какъв глупав Адолф - клоун!
  Идолът отбеляза:
  - Ромел има твърде малко танкове и то толкова леки и слаби! Като цяло на източния фронт руснаците разполагат с танкове с калибър 152 милиметра. Те са снаряд с тегло петдесет и два килограма. Такава сила е в състояние да смеси всичко наведнъж, о, главен фюрер.
  Хитлер прехапа върха на езика си и извика диво: започнаха да ругаят сърцераздирателно! Но немските псувни не са като руските, бързо отшумяха.
  Гьоринг подигравателно предложи цигара. Хитлер предизвикателно се обърна, приглушено хриптейки:
  - Не, нямам нужда от цигари! Използвам ги само за обгаряне на тялото на жените.
  Гьоринг изсумтя:
  - Хайде сега, да устоим на женските дрязги!
  Очите на Гьобелс светнаха похотливо:
  - Правилно! Да вървим веднага!
  Хитлер им извика:
  - Млъкни по дяволите! Що се отнася до 152 mm оръдия, френските танкове S-2 също имат 155 mm оръдия.
  Идолът отговори:
  - S-2 има скорост само дванадесет километра в час, а KV-2 - цели тридесет и пет километра.
  Хитлер сопна:
  - Мощните оръжия нито помогнаха на французите, нито ще помогнат на руснаците! Защото аз казах така!
  На кадрите нацистите показаха битката на границата с Литва. Съветските части бяха изненадани. Германските танкове просто ги разстреляха с картечници. Част от фашистката авиация вече успя да бомбардира обекти и безцеремонно застреля група руси деца. Ранени деца реват, картината на фона на искрящо слънце и буйни треви е ужасна. Освен това показват как карат полуоблечени затворници. Фашистите не се церемонит, бият ги с приклади, изостаналите им нареждат с щикове. Тук пленява и женската част. Момичетата са безцеремонно събличани и карани голи, докато биват бити с камшик. Очите на Хитлер алчно светнаха, ръцете му трепереха:
  - Това е истинският вкус! - изръмжа Адолф.
  Гьобелс отговори:
  - А какво ще стане, ако всички роби в концентрационните лагери получат заповед да работят голи през топлия сезон?
  Хитлер извика:
  - А защо само на топло?
  Гьобелс сви рамене.
  - При студове ще умрат от студ! Жалко за фюрера!
  Хитлер кимна.
  - Да! Гьобелс, докато не създадем много роботи, имаме нужда от роби! Между другото, какво ще кажете за лоботомиране на затворници?
  Гьобелс поклати глава.
  - Не мина фюрер! В този случай те ще станат пълни идиоти и няма да бъдат използвани в производството.
  Хитлер изкрещя:
  - Защо е необходимо?
  Гьобелс обясни:
  - Ще трябва да извършим въздушна атака срещу Великобритания, а в дългосрочен план да се бием и със Съединените щати. Това ще изисква много самолети и кораби, което означава огромно количество квалифицирана работна ръка!
  Хитлер кимна.
  - Да, стига да не ни трябват идиоти! Но когато се подчиня на целия свят, ще направя лоботомия на всички руснаци!
  Гьоринг подразни:
  - Лично себе си?
  Хитлер отговори гневно:
  - И ти прасе също! Мозъчна хирургия!
  Гьоринг въздъхна тежко.
  - Възможно ли е да се оперира нещо, което го няма!
  Гьобелс отбеляза:
  - Ефективно промиване на мозъци е възможно само ако ги няма! И да продаваш съвестта, ако е евтина!
  Хитлер потупа Гьоринг по лицето:
  - О, ти, дебела свиня! Легнете в леглото на варел! Payback не бягайте, промийте мозъка си!
  Гьоринг попита:
  - И какво да правя?
  Хитлер хвана райхсмаршала за ухото и го дръпна надолу:
  - Кралю на козите, лягай под масата!
  Гьоринг се покатери дрезгаво и Хитлер започна да го рита с крака:
  - Хубаво килимче стана, дебело!
  Гьобелс отбеляза:
  - Няма нужда от лоботомия!
  Хитлер отбеляза:
  - Каменна глава притъпява и скалпел!
  Идол каза:
  - Данните от първия ден на боевете показаха: А пълната неподготвеност на руснаците, Б пълното превъзходство на нашите войски. Следователно улучихме фюрера точно навреме. И ще ритаме!
  Хитлер отново ритна Гьоринг:
  - И ти, дебели говеда, беше против войната!
  Гьоринг измърмори:
  - Първата палачинка винаги е на бучка!
  Хитлер извика:
  Сега целуни ботушите ми!
  Гьоринг изстена:
  - Може би не за всички!
  Хитлер се наведе и сграбчи райхмаршала за косата:
  - Целуни кучката, или ще те накарам да направиш нещо много по-унизително! Стига съм бил любезен!
  Гьоринг започна да целува лачения ботуш. Хитлер го заблъска с точка в носа, потече юшка:
  - Така ми харесваш повече!
  Райхмаршалът изграчи:
  - Да, мой фюрер!
  Гьобелс предложи:
  - Може да назначи награда за Сталин.
  Хитлер изсумтя.
  - Това незаконен син на евреин Пржевалски ли е? Не, не искам да издигам едно нищожество! Разбрах!
  Гьобелс отговори:
  - Но неотдавна вие, великият фюрер, хвалихте Сталин, сравнявайки го с кавказки тигър!
  Хитлер отговори:
  - Мислех, че ще постъпи мъдро и ще ме нападне! Но Сталин се оказа глупак, като му нанесе съкрушителен удар в корема! И сега защо да го хваля! Йона.
  Гьобелс отбеляза:
  - Войната още не е спечелена!
  Хитлер отговори, като хвърли шепа грозде на Гьобелс:
  - И започваш ти!
  - Просто внимавам!
  Хитлер излая:
  - Внимание, основната черта на предателите! Страхът винаги е егоистичен, тъй като изключва саможертвата!
  Гьобелс отговори:
  - Страхът е такъв дар, който трудно се дава на врага, но лесно се запазва за себе си!
  Хитлер изръмжа:
  - Остър език, най-често прикрива тъпотата на мозъка!
  Гьобелс отбеляза:
  - Сталин е много остроумен! Каза: Обичам Хитлер като селски колхози! Забавен!
  - По-добре като пръчка за куче!
  Хитлер изплю Идола:
  - Банално!
  Идолът отбеляза:
  - Не всички сили на СССР са съсредоточени близо до границата. Руснаците имат огромни танкови резерви и жива сила. Така че ние просто нанесохме първия удар на...
  Хитлер го прекъсна:
  - Чувал съм тези приказки за първи и втори ешелон.
  Гьобелс предложи:
  - Да предложим на всички руски войници награда, ако издадат комисар в армията.
  Хитлер скочи:
  - Точно това ще направим! Та къде бяха комисарите, санитарите чакат с психиатрия!
  До селото Борман, мълчалив, влезе в разговор:
  - В Брест СС конфискува художествени съкровища! Те могат да ви бъдат предадени от фюрера!
  Хитлер отбелязва:
  - Какво е моето, презерватив!
  Гьобелс коригира:
  - Не презерватив, а прерогатив на фюрера!
  Хитлер, а след него целият антураж започна да се смее, фюрерът дори падна от стола си и ритна краката си:
  - Ийори! Ийори! Ийори! Същото мнение!
  Борман предложи:
  - Може ли да сложи презерватив на главата на Гьоринг!
  Хитлер се засмя:
  - Не! Тя е твърде малка!
  Борман отговори:
  - Но повече от върха на мустака на Сталин?
  Хитлер повиши глас и кимна.
  - Не по-малко! Добре, нека момичетата танцуват пред нас.
  Момичетата изтичаха пред Хитлер и свитата му, дърпайки босите си крака. Хитлер направи жест, адютантът го замахна с камшик. Фюрерът скочи и се превърна в красавици в босите си крака:
  - Танцувайте по-горещи кучки! По-горещо!
  Момичетата изкрещяха:
  - Слава на Германия!
  Хитлер коригира:
  - Не Германия, а фюрера!
  Момичетата вдигнаха крака:
  - Слава на фюрера!
  Дългият камшик започна да удря по-силно! Хитлер постепенно изпадна в ярост, замахвайки и удряйки.
  - Аз съм великият Хитлер! Нося смърт на света!
  Сюитата пееше:
  - Зин Хайл! Зин Хайл!
  Хитлер извика:
  - И да цъфти родната земя - Зин Хайл, Зин Хайл, Зин Хайл! Не фюрера е по-готин и по-добър!
  Дъбени, стройни, мускулести крака на момичета вълнуват фюрера. Все по-често удря и квичи като прасе. Момичетата крещят, розови токчета искрят, ударът падна върху пръстите.
  Хитлер отвърна:
  - А кой е най-готиният?
  Момичета отговарят:
  - Разбира се, фюрер!
  Хитлер изкрещя:
  - А кой има по-добро напомпване?
  Момичетата извикаха:
  - Разбира се, фюрер!
  Хитлер изкрещя:
  - Аз съм великият фюрер!
  Борман отбеляза:
  - Може би ще опитаме да играем с момичетата, чудесно?
  Хитлер изсъска:
  - Разрешавам! Нека всички и ти Гьоринг!
  Райхмаршалът изсумтя:
  Благодаря ти Фюрер!
  Свитата на Хитлер извади бухалки и започна да бие момичетата. Биха ме не само с гумени палки, но и с юмруци и крака. Блъскаха се безмилостно и балдели от пищене.
  Хитлер трепереше от екстаз:
  - Ще бия хората! Ще бия хората! И бийте кофите!
  Самият Гьобелс, женкар, отбелязва:
  - Всеки може да накара една жена да изпищи, но само истинският джентълмен може да я накара да рони сълзи!
  Хитлер, биейки полуголо момиче, каза:
  - А ние сме рицарите на Райха!
  Борман заяви:
  - Няма по-честен от фюрера!
  Хитлер се съгласи:
  - Със сигурност! Ето прасе, такъв звяр!
  Гьоринг отговори:
  - Предан съм ви, фюрер!
  Хитлер изсумтя.
  Защо удряш толкова силно!
  Гьоринг отговори:
  "Не мога да вдигна ръка на жена!
  Хитлер ритна Гьоринг в корема:
  - Слабо!
  Борман подразни:
  - Той е твърде дебел! Удряне на дама, заплашва да се пръсне с мазнина! Измъчвам жена си всеки ден!
  Гьоринг отговори:
  - Сексът с теб е най-голямото мъчение!
  Борман се обиди:
  - И с теб прасе!
  Гьоринг отбеляза:
  - Глиганът е най-сексапилното животно след вълка.
  Хитлер се включи:
  - Ти не си глиган, а плешиво магаре!
  Гьоринг стана на четири крака.
  - Ийори! Ийори! Ийори! Същото мнение!
  Хитлер скочи върху гърба на Гьоринг и започна да го блъска и да го бие по страните с петите си, като ревеше:
  - Казвам ти да грачеш или ще те забележа с шпори!
  Борман хвана Гьоринг за носа.
  - Явно искаш слива!
  Хитлер предложи:
  - Можем ли да накараме Гьоринг да целува краката на жените?
  Гьоринг изсумтя:
  - Съгласен съм, просто слезте от моя фюрер!
  Хитлер стъпи пръстите на Гьоринг с крак, след което извика и каза:
  - Бе-бе-бе!
  Хитлер отговори:
  - Не искаш ли да си конят на фюрера!
  Гьоринг изстена:
  - Твърде трудно!
  Хитлер ръга Гьоринг с коляното си:
  - Вижда се, че не си немски кон, а руска коза! Така че ще ви разклатим добре! вярно!
  Гьоринг отговори:
  - Е, защо, фюрер, само ми се подигравате! Че нямате други големи жертви!
  Хитлер попита:
  - Кой съм аз, за да се подигравам?
  - Но над Борман!
  Хитлер промърмори:
  - Значи тук е проблемът, той не е толкова дебел като теб! Това означава, че измъчването му е много по-малко забавно!
  Гьоринг установи:
  - Ама той беше в червен затвор!
  Муцуната на Хитлер се изкриви:
  - Какво? Наистина ли седна!
  Борман изсумтя:
  - Да, беше такова нещо, фюрер!
  Хитлер скочи от Гьоринг и удари камшика си по Борман. Той падна на колене, без да го очаква.
  - За фюрера за какво!
  Хитлер отговори:
  - За всичко добро! Вашето куче ще бъде лошо!
  Гьоринг сви рамене.
  - Необходимо! Необходимо! Трябва да вярваме в чудеса!
  Борман отговори:
  - Да, в червения затвор останах предан на фашизма! Хайл Хитлер!
  Фюрерът продължи да бие Борман:
  - Без кученце! Ще ти отмъстя брутално! Ще знаеш как да се криеш в червените затвори!
  Борман лазеше и скимтеше като куче, бичуваха го безмилостно. Хитлер намаля със страст най-близкия си сътрудник.
  Гьоринг, възползвайки се от момента, изпълзя и се скри под масата. Никога не знаеш какво идва в главата на обладания от демони фюрер.
  Хитлер обаче забеляза това и спря да бие Борман:
  - А къде си Прасенце.
  Гьоринг отговори с хумор:
  - Когато фюрерът се забавлява, някой трябва да управлява държавата! И аз съм най-голямата ти дясна ръка.
  Хитлер вдигна ръце.
  - Да! Аз съм най-великият от най-великите!
  Борман добави:
  - И много силно! - Заместникът на Хитлер в партията се обърна и легна по корем. - Цялата умирам!
  Хитлер скочи:
  - Ето още един умрял таралеж! Няма страшно, сега ще го развеселя.
  Фюрерът скочи на Борман по гръб. Той изграчи под него и започна да се гърчи и стене:
  - Аз съм прасе! Само кльощава!
  - Не, не е прасе! Имаме едно прасе Гьоринг, а ти си позлатен и в същото време много дебел!
  Борман отговори:
  - От дебелия фюрер?
  - Затлъстял мозък! - Хитлер ритна своя заместник във врата, след което седна върху него. - Да, гърбът е гъвкав!
  Борман предложи:
  - Искаш ли да ти изтанцувам украински гопак?
  Хитлер извика:
  - По-добре да получиш петица! Добре, момичета, приближете се и го оставете да целуне краката ви.
  Борман изкрещя:
  - С голямо блаженство!
  Младите, красиви, боси крака на момичетата бяха в контакт с физиономията на Борман и той лакомо ги мляскаше. Хитлер погледна алчно това, след което посочи с пръсти в очите на вицефюрера:
  - Е, имаш похотливи очи!
  Борман измърмори:
  - Хулигани лишават от зрение!
  Хитлер извади цигара от задния джоб на Борман. Гьобелс услужливо предложи запалка. Фюрерът запали и започна да се забавлява, като гаси цигари от босите пети на момичетата, карайки ги да пищят. Хитлер изглежда се радваше на този вид забавление, той дори изпадна в екстаз, викайки:
  - Аз съм велик фюрер! Могъщ като Бог! Искам да убия, искам право в ковчега! Нашите жени са родени за мъки! Всички хора по света са глупави зверове!
  Цигарата оставя малки мехурчета по нежните крака на момичетата и малко ги боли при ходене, но въпреки това танцуват.
  Гьобелс предложи:
  - А ако поръсите със сняг моя фюрер?
  Хитлер беше изненадан:
  - Как е през лятото?
  Гьобелс отбеляза:
  - Можете да правите снежни топки с помощта на хладилници!
  Хитлер извика:
  - Това е прашката на Господа! И не се бях сетил за това преди! Но ще отнеме известно време, нали?
  Гьобелс отговори:
  - Разбира се, мой фюрер, и разходи, но ние ще оборудваме отново императорския кабинет, така че всеки момент да може да завали сняг, дъжд или ад!
  Хитлер удари Борман по главата с юмрук:
  - Не те ограничавам в средствата, но ограничавам във времето! Десет дни по-късно всичко беше готово!
  Борман, Гьобелс и цялата свита извикаха в един глас:
  - Mein Fuhrer ще бъде изпълнен!
  Хитлер сълзи от Борман:
  - Може би е по-приятно да седиш на дебел Гьоринг!
  . ГЛАВА #14
  Алиса, прекарала скучно време в подземието, с радост потъна в сън. Поне ще има нещо прекрасно и уникално. И насън можете да се насладите на нещо героично без разкрасяване.
   Две приятелки на воина със звучни имена Алиса Селезнева и Анджелика Королева избягаха към Берлин, безнадеждно обсаден от Червената армия, но все още не превзет. Хубаво е да си напълно пълнолетно момиче насън.
  Изящните, загорели, мускулести и боси крака на момичетата плискаха през топлите локви, нагряни от априлското слънце.
  Воините, измити от дъжда, бяха красиви, като приказни феи, макар и ужасно одраскани, ранени в битки, лилави синини по невинни лица. По време на битката почти всички дрехи на бляскавите воини бяха изгорени или разкъсани и те тичаха полуголи и факли от коси: за Алиса Селезнева, като златни листа, за Анджелика Королева, като пламъка на бълващ вулкан Везувий, те покриваха тънките им гърбове, търкалящи се като капки живак.
  Отзад имаше поле, осеяно с трупове и разбито оборудване, цялото осеяно с бомби, кратери и дълбоки рани от изкопи, останали от удара на неизвестни дискови самолети.
  Самият Берлин, като тяло, измъчвано от нелечима болест, бълваше клубове черен, но в същото време сякаш безжизнен дим. Спирали, направени от атоми на изгоряла материя, се пресичаха и пресичаха в небето със сатанински орнамент.
  Анджелика Сибирски космически войн отбеляза:
  - Дори природата се опитва да подчертае нашата човешка слабост и безсилие пред стихиите!
  Алиса Селезнева, след като плисна вода върху локвата със силен удар, възрази:
  - Ние, хората, сме надарени с дарбата да създаваме собствената си реалност. В крайна сметка умът е по същество по-силен от мускулите. Какво представляват мускулите? Просто протеинови влакна, в които си взаимодействат електромагнитните сили.
  Анджелика погледна към небето. Вихрушките дим сякаш започнаха миниатюрна битка помежду си. Сякаш демоните споделят властта над вселената. Потоците се сблъсквали, пресичали, след това съставяли своеобразен орнамент, а след това, напротив, се размивали в пространството.
  Анджелика случайно прониза босия си крак от върха на метален фрагмент и, спирайки, изстена:
  - По дяволите, в голяма беда съм! Колко остри могат да бъдат фрагментите!
  Алиса Селезнева философски отбеляза:
  - Целият свят е от игли, само на живите изглежда лъскав, заради подкованото съзнание!
  Анджелика автоматично вдигна пушката си и застреля упорития Фриц, който се издигна да ги посрещне. Хитлеристът с разбито лице изпусна пушката от ръцете си и изпъшка дупе. Сибирският воин се подразни:
  - Ще бъдеш готин, но ще станеш лош! Ето какво носи службата на фюрера!
  Алиса Селезнева се хвърли на земята по корем и даде прицелен залп. Трима нацисти плавно се настаниха на свежата пролетна трева. Анджелика съвсем разумно каза:
  - Искаха руска земя, така че я получихте, макар и в определен лимит!
  Алиса Селезнева се засмя лукаво:
  - Управниците, които искат неограничени пространства, получават строго според лимита пари за гроба си! Въпреки това, за съжаление, гражданите се погребват не по-рядко!
  Анджелика каза съвсем сериозно:
  - Смъртта е лоша, но животът под игото е още по-лош ... Но сега празнуваме победен празник, всичко се получава и дори непревземаемата столица на Третия райх - Берлин е в краката ни!
  Алиса Селезнева каза с уморен тон:
  - И какъв е смисълът. Мислите ли, че сега германците ще направят всичко за нас? Наивно момиче си ти!
  Анджелика съвсем разумно възрази на това:
  - Ако победим основния си враг, това ще освободи ресурси за по-нататъшна борба! Вие сами трябва да разберете това.
  Алиса Селезнева, вместо да отговори, погледна окопаното поле пред нея. Колко момчета, както съветски, така и немски, намериха смъртта му? Светът не е ад, но със сигурност не е и рай. Може би дори е доминиран от огромни обекти от подземния свят. В крайна сметка църковните ортодокси учат, че незначително малцинство се спасява. А мнозинството от хората, поради греховността на природата си, са обречени на мъки.
  Алиса Селезнев винаги е била раздразнена и отхвърлена от такъв постулат на Светото писание. Наистина ли това, което православните смятат за грях? Дори съвсем естествено е желанието на всеки жив човек за кариера и превъзходство. Но не е ли това естествено следствие от човешката природа? И неизменният закон на еволюцията.
  Ето, например, ако Червената армия се ръководеше от учението на Христос - те удариха по дясната буза, обърни те по лявата, как щеше да свърши това за цялото съветско отечество.
  Момичетата се натъкнаха на не напълно унищожена фашистка кутия и бяха принудени да легнат под насочен огън.
  Анджелика, търкайки тревата с босите си подметки, тъй като петата й беше много сърбяща, каза:
  - Понякога трябва да страдаш... Но дори брашното се превръща в рутина, което всъщност е най-лошото!
  Алиса Селезнева смени позицията си, с точен изстрел откърти половината череп на есесовеца, който даваше заповеди с лаещ тон и изръмжа:
  - Фашизмът използва неестетически методи: пет към едно. И ако има по-малко от тях, тогава се оттегля назад!
  Анджелика каза тъжно:
  - Какво искаш честност от лисицата?
  Алиса Селезнева тъжно отговори:
  - Съгласете се, защото искате да вярвате в нещо красиво! Дори честността на лисицата или благородството на вълка!
  Момичетата бяха принудени да пълзят до оцелелите кутии за хапчета на четири крака. Древна тактика на пълзене като взвод, използвана от жените воини в битка. И трябва да кажа, не без успех.
  Анджелика свали с един изстрел петима войници от Вермахта, които се опитваха да изпълзят от убежището, и каза възхитено:
  - Руската армия, както винаги, побеждава. Дори врагът да има предимство!
  Алиса Селезнева, изпускайки смазващ изблик, се засмя в отговор:
  - Нацистите никога няма да имат предимство.
  Анджелика едва имаше време да наведе глава от удара на заряда. Дори кичур огнена коса беше отрязан, ъгловат парче. Червенокосият воин възкликна:
  - Подстригването тук е безплатно, но тоалетната е скъпа!
  Алиса Селезнева, кикотейки се през сълзи, отговори на приятелката си:
  - Знаете ли, това изобщо не е смешно ... Като цяло при смърт ще има ли продължение, това е въпросът?
  Анджелика се престори на изненадана:
  - А какво всъщност е суетенето? В края на краищата несъществуването поне не съдържа болка, умора или преживявания. Така че е много по-сладко от нашия живот на непрекъснати изпитания!
  Преди да отговори, Алиса Селезнева зърна есесовеца с лице на мелез и с плавно натискане на спусъка сложи край на загребването му. Момичето воин, разклащайки червените си къдрици, се ухили:
  - Знаеш ли, всички без изключение предпочитат живота пред нищото. Това означава, че дори в собственото ни съзнание се крие неописуем чар!
  Алиса Селезнева се изкикоти с очевидно усилие:
  - Включително живей и страдай! - Червенокосият воин замълча и добави с по-спокоен глас без болка. "Но възможно ли е да разберем светлината, без да познаваме сянката. А блаженството не познава болка. Цялата светлина се познава чрез дуализма!
  Анджелика се съгласи само частично:
  - Ако мислите така, тогава трябваше да бъдем победени от нацистите, за да разберем наистина вкуса на победата. Освен това, в края на краищата, дуализъм: загубено и спечелено!
  Алиса Селезнева, изтривайки оптичния мерник, не можеше да не се съгласи:
  - Да, разбира се, във всичко присъства известен дуализъм. Като вид, Божеството, би било безнадеждно рутинно без Дявола.
  Анджелика побърза да коригира приятелката си, без да спира огъня:
  - Само по себе си понятието Дявол на старогръцки означава клеветник. Тоест, в Библията беше направен опит да се представи противопоставянето на Бога по най-зъл начин.
  Алиса Селезнева, избивайки окото на друг Фриц от снайперист, подкани приятеля си:
  - Това е черен пиар. Опитвате се да повишите рейтинга си, като понижите опонента си?
  Анджелика съвсем логично отбеляза:
  - Разбира се, всеки управляващ използва собствения си административен ресурс, за да дискредитира опонента си. В това има определен модел, а не желание да се раздаде власт и да се загубят привилегии с корито. Следователно да се очаква в Библията обективна дефиниция на конфронтацията между Бог и Сатана е най-малкото наивно.
  Алиса Селезнева дори завъртя сините си очи на челото си:
  - Разбира се, не може да се изисква обективност от управляващите. Но въпросът е кой е Сатаната. Най-съвършеният ангел, опитващ се да даде повече свобода на творението, или... Този, който стана баща на злото и страданието?
  Анджелика въздъхна тъжно.
  - Болката и страданието са станали толкова естествени за човечеството, че имам сериозни съмнения, че Луцифер ги е родил ... Във всеки случай, без желанието на Всемогъщия Бог, е малко вероятно едно създадено същество да успее поне. ..
  Алиса Селезнева, след като изпрати смъртоносен куршум в изкривения мост на носа на фашиста, той се свлече, моментално покрит с кръв. Воинът веднага се съгласи:
  - Да, всички злини и проблеми, приписвани на Дявола, е същото като да си обиден от ударения камшик, отколкото от този, който го е ударил.
  Самата Анджелика, удряйки врага с кратък изблик, а също така заби приклад върху най-близкото изкривено лице, след което добави:
  - Тук е по-подходяща следната аналогия: стопанинът издълбал пръчка от дърво, удрял с нея роба и след това казва - тоягата е абсолютно зло, а собственикът е абсолютно добро!
  Алиса Селезнева неволно се обърна, а счупената кост на ключицата на момичето причини ужасна болка на възпалените стави. Воинът леко сбръчка чело, но не се наведе и изстена. Освен това тя, сякаш играеше на кегли, удари трима фашисти. Един от нацистите изпусна взведения фаустпатрон, в резултат на което стартерът работи.
  Огненият сноп сякаш изгаряше бетона и летяха трески от тела, кости, разкъсано месо.
  Алиса Селезнева, кикотейки се, подигравайки се (няма да оцелееш във война без хумор или поне да не поддържаш психиката си в добро здраве) пееше:
  - Каква болка, добра болка: мач срещу нациста Фриц; сто - нула!
  И двете красиви момичета се смееха силно, силно .... И очевидно пронизителният смях имаше такъв ефект върху уплашените германци, че стрелбата от тяхна страна веднага се намокри. Тишината беше толкова внезапна и тежка, че удари воините в ушите.
  Анджелика възкликна:
  - Нищо не крещи така пронизително за загубите като военното затишие!
  Алиса Селезнева добави:
  - Звуците на битката са оглушителни, но наистина оглушавате, когато не забележите края на канонадата!
  Нацистите захвърлиха белите парцали и започнаха да викат с цяло гърло:
  - Хитлер капут! Хитлер капут!
  Сибирският воин отново не устоя на един афоризъм:
  -Хората се отнасят към лошия владетел като към бирата, искат да я видят студена и на масата, но са готови да я платят не само с лист хартия!
  Алиса Селезнева изтънчено отбеляза това:
  - Когато владетелят е лош, той се котира добре във вицовете! А когато има много шеги, тогава животът става по-забавен! А смехът удължава живота! Тоест, с безполезни лидери: животът е като непрекъснат анекдот: дълъг, весел, ужасен, но винаги желаещ да знае продължението!
  Анджелика се изкикоти нервно.
  - И аз не знаех защо посредствените крале обикновено управляват толкова дълго!
  Почти сто и петдесет германци се предадоха. Сред тях имаше най-малко трийсетина момчета от десет до шестнадесет години, повечето по къси панталони и боси, които бяха успели да съборят босите си загорели колене в окопите. При вида на красиви момичета, едва покрити със скъсани парцали, момчетата се изчервяват и свеждат глави, но в същото време продължават да гледат зловещо красивите воини.
  Нацистите объркано слагат оръжие, дори не им хрумва, че е срамно да смятат, че половината от батальона се предава на две ранени, все още много млади момичета. Колко са уплашени и зашеметени.
  Едно от момчетата, нервно чешейки мръсната си подметка по тревата, сякаш заби треска в голата си пета и каза на развален руски:
  - Лели, не ме пращайте в Сибир, там ще си измръзнем носовете и краката:
  Анджелика каза ядосано:
  - Все пак ще го изпратим, а за да не ти се сковават босите крака в снега, всеки час ще те бият с тояги по краката.
  Момчето се разтресе от страх и избухна в сълзи като момиче. Алис побърза да утеши детето:
  - Още си твърде малък. Вероятно ще бъдете обобщени в категорията цивилни. За всеки случай ще кажете, че още нямате дванадесет, тогава определено няма да ви вземат в лагера.
  Момчето изведнъж спря да реве и с по-нисък тон, опитвайки се да имитира възрастен, каза:
  Няма да оставя другарите си! Или всички на свобода или заедно в концлагер!
  Момичетата бяха изумени от неочакваната смелост на момчето, Анджелика се приближи и го погали по главата:
  - Браво, ще ви бъде признато ... Но не се страхувайте, повечето от пленените германци ще работят в европейската част на Русия, възстановявайки разрушеното, а за вашите деца ще има добра храна, по-добра от вашите карти и филми ще бъдат показани.
  Момчетата в плен бяха наистина слаби, някои дори показваха скули, а трима момчета, голи до кръста под тънка кожа, се виждаха през всяко ребро, а ръцете им станаха толкова тънки, че беше удивително как държат фаустпатрони в тях. Хранителните дажби в Третия райх, издавани чрез карти, намаляха през последните месеци толкова много, че населението почти умря от глад. Освен това пролетта е традиционно най-дефицитното време на годината за продукти.
  Алиса Селезнева съжаляваше за тези момчета, деца на "свръхчовеци", които сега изглеждат като бедни, гладни боси. Той, бъркайки в джобовете си, намери в тях малък американски шоколад и се обърка.
  Подаръкът, получен по ленд-лиз, беше твърде малък и имаше тридесет и две момчета (останалите са много по-възрастни, във военни или пожарникарски униформи, небръснати, много неприятни, прегърбени, което ги прави да изглеждат като старци!), няма да има достатъчно шоколад за всички.
  Дайте на един и обидете другите? Или хвърлят жребий? Последното обикновено е изход, но в случая може да изглежда нелепо. Или разделете шест плочки между най-малките бойци.
  Последният се стори на Алиса Селезнева най-справедлив и, като извади шоколадов блок, внимателно отстрани обвивката, раздели филийките, подавайки ги на най-малките и слаби германци.
  Бившите нацисти наистина изглеждат пречупени. Нито един от тях не се втурна, не направи опит, не се нахвърли и не отне оръжието. Вярно, някои от тях измърмориха през зъби някакво проклятие, но щом момичетата направиха крачка към тях, фрицовете веднага млъкнаха и притиснаха глави в раменете им, сякаш очакваха удар.
  Алиса Селезнева дори изсумтя с нетипично презрение:
  - Необходимо е свръхчовеците да се свиват. И къде е техният неунищожим арийски дух?
  Анджелика грабна цигара от едно от момчетата и я хвърли в тревата, загаси я с пръсти на изсечени, макар и покрити с ожулвания крака, извика:
  - За някой, който пуши цигари, гради успех в живота, твърде често си взема пауза за дим!
  Алиса Селезнева с готовност потвърди:
  - Ето за това съм съгласен с Хитлер, истинският арийски воин не трябва: да пие, пуши и да бъде верен!
  След тези думи мрачните момчета, готови всеки момент да избухнат в сълзи, избухнаха в приятелски смях и всичко изведнъж някак си олекна на душата.
  Когато воините предадоха военнопленниците на най-близката съветска част, Анжелика направи превръзка за Алиса Селезнева, фиксирайки нещо като шина върху счупена ключица. Полевият лекар веднага предложи на воина да легне на носилка и да прекара няколко дни сам. Воинът отхвърли това предложение с презрение, въпреки че разбираше, че за съжаление в Червената армия имаше много войници, които веднага биха го хванали. Гласът й беше строг, като на учител, който се кара на небрежен ученик:
  - Да пропуснем часовете на нашия триумф, последните най-радостни дни на войната? Да, това е най-жестокото наказание, което можете да си представите. А не искате ли да лишите Червената армия от най-добрия й снайперист?
  Докторът пребледня, възрастното му лице стана скучно, знакът на трибунал се очерта пред очите му ... Алиса Селезнева, като видя страха му само силно, като малко момиче, се засмя и потупа ръка по рамото си:
  - Е, недей така! Аз самият мразя тези, които пишат доноси повече от Фриц. Така...
  И момичето, подсвирквайки, си тръгна ...
  Пръстенът около Берлин все още не беше достатъчно плътен, отделни немски части избухнаха от котлите към отбранителните центрове на столицата си. Южното направление беше прекъснато, но на север, където настъплението започна едва на 20 април и пресичането на пълноводното долно течение на Одер беше забавено, германците все още имаха вратички.
  Фюрерът е убеден да напусне Берлин, да избяга на север и след това да намери убежище в подводница. Германският подводен флот, с всичките си загуби, все още беше най-големият в света и имаше повече бойни подводници от всички останали флотове в света взети заедно!
  Но Хитлер е толкова морално сломен от собственото си политическо и военно фиаско, че решава да приеме смъртта. Истеричният диктатор в никакъв случай не беше просто благородник и не беше страхливец, готов на всичко, за да отложи срещата със старица, чийто дъх е по-студен от течен азот и чиято хватка е неумолима.
  Момичетата отново трябваше да се озоват в ада и да се срещнат с колона от танкове за контраатака от север.
  Колите тръгнаха на атака, преди това опитни воини все още не се бяха срещали.
  Виждайки ги, приличащи на сплескани железа, или още по-точно обърнати гъсеници с дълга муцуна, Алиса Селезнева подсвирна:
  - Друг продукт на вражеската технология. Вярно, след дискотеки, които режат тежки танкове с непознатите ни ламинарни струи, не можем да се изненадаме от такава грозота.
  Въпреки това, тези на пръв поглед неудобни танкове се движеха бързо по рокадата, имаха много нисък силует.
  Тежкият Ис-2 с удоволствие изплю тежък снаряд. Зад него други съветски машини, както Иса, така и най-масовият съветски танк Т-34-85 в момента, откриха огън.
  Тук се случи нещо доста необикновено. Повечето от снарядите, разбира се, прелетяха покрай малките, много пъргави превозни средства, експлодирайки отзад и отстрани. Но няколко удара също нямаха ефект, изправени пред голям ъгъл на рационален наклон на бронята, "подаръците" отскочиха.
  Алиса Селезнева подсвирна изненадано:
  - Нашият Фриц все още има възможност да произвежда циментирана броня. Вижте как твърдите върхове на снарядите отскачат.
  Анджелика показа езика на приятеля си и намигна:
  - Това е танкът E-10, който би могъл да бъде достоен отговор на T-34, ако нацистите се бяха втурнали малко по-рано, както между другото с дискетите и H-162, тези образци на закъсняло оръжие-чудо.
  Германските превозни средства се приближаваха, тяхното 75-милиметрово оръдие с подкабирен снаряд беше доста сравнимо по способност за проникване с 85-милиметровия Т-34 и нацистите, без да забавят, изстреляха първия си залп по спрените съветски превозни средства. От десетте снаряда имаше четири попадения, два попаднаха в купола на ИС-2 и още един попадна в корпуса и купола на Т-34.
  Съветският тежък "чук" имаше мощно оръдие с калибър 122 мм, но челната броня на купола - 100 милиметра - беше слабото място на този танк разрушител. Бронята на един от тях веднага се разпадна, а другият рикошетира. T-34-85 също имаше слаба, челна броня на корпуса от само 45 милиметра, беше зашита като попивателна машина и дори снарядите в долната стойка за боеприпаси детонираха. Тази, която удари кулата, имаше по-голям късмет, разбира се, тя също потъна, нуждаеше се от основен ремонт, но екипажът е жив.
  Съветските танкисти отговориха, че Т-34-85 е по-бърз, много по-малко бързострелният Isa със закъснение.
  От десетте немски танка един спря, изглежда, че го е разбрал, но вече в отговор имаше пет удара ...
  Алиса Селезнева подсвирна още по-силно:
  - Какво е Анджелика?
  Червенокосата войнка реши да се похвали с ерудицията си и забъбри;
  Работата по създаването на E-10 започва през 1943 г. Той трябваше да бъде възможно най-унифициран с останалите танкове от серията E, като същевременно е възможно най-технологично напреднал в производството и не изисква големи разходи за ресурси. Проектът на танка е създаден от компанията Kloeker-Humboldt-Deutz, която никога преди не е разработвала бронирани превозни средства.
  Алиса Селезнева се изкикоти, с добре насочен изстрел разби оптиката, едната и нацистките стоманени коне. Нацистите обаче изпревариха Съветите с нов залп. Отново имаше пет попадения, но за щастие без детонации, но на един от ИС започна пожар.
  Самата Анджелика стреля, изпрати снаряд в "млякото" и продължи да бърбори;
  Дизайнът на E-10 като цяло е подобен на дизайна на леките немски самоходни оръдия Hetzer. За да се спести тегло, да се намали броят на частите и да се намали общата височина на резервоара, беше решено да се изключи купола като такъв. В резултат на това тялото на доста проста форма получи силно наклонена горна челна броня, в която беше монтирано 75 mm 7,5 cm оръдие PaK 39 (както на Hetzer).
  Алиса Селезнева направи гримаса на отвращение:
  - Да, това е гадно самоходно оръдие, леко, евтино и най-масивно на базата на шасито на чешкия танк Т -38, тогава не е толкова ниско.
  Анджелика продължи да просветлява;
  Гумираните ролки са разположени шахматно, четири на борда с диаметър 1000 mm всяка. Тяхното окачване се състоеше от външни рамена, прикрепени към тялото с помощта на шайби като пружини. С помощта на хидравлично задвижване беше възможно да се регулира височината на хлабината: тя варираше в рамките на 200 mm. Така общата височина на резервоара беше в диапазона 1350-1550 мм.
  Алиса Селезнева, след като удари друг оптичен мерник от снайперист, подсвирна с алени устни:
  - Това е прекрасно ... Може би дизайнът е по-добър, отколкото ще бъде Т-34. Едва когато тя се появи, дяволът вече беше ударил с рог, лапа за мъртъвци.
  Анджелика направи лукава гримаса, той потрепна недоволно с устни. Пъргави немски танкове, твърде бързи за поразяване от разстояние няколкостотин метра, целта е с размерите на дъното на фасетирана чаша. Сибирският воин се размаза, раздразнен, от просто митичната точност на приятеля си. Подобно на Алиса Селезнева, на разстояние повече от петстотин метра от дърво, без солидна опора, тя успява да удари мишена в движение. Тук са повечето нормални войници на нейно място и самият танк няма да удари. Въпреки това можете да продължите да обучавате партньора си. Нека се чуди откъде огненият воин знае толкова много. Въпреки че не без причина червената коса се смята за признак на хитрост. Например, сред арабите, Irbis-дяволът изглежда червен?
  Анджелика бърбореше под мишницата на приятеля си;
  Поради скромния си размер, стандартното оформление за немски танкове и самоходни оръдия трябваше да бъде изоставено - сега хидродинамичната трансмисия беше разположена отзад, до двигателя. Това опрости разглобяването и поддръжката му и освен това позволи да се увеличи пространството на бойното отделение. Предвижда се двигателното отделение и задните бронирани плочи да бъдат направени напълно подвижни, така че да е възможно двигателят и трансмисията да се демонтират като едно цяло. Тоест те възприеха компоновката от Т-34 - плагиати!
  Алиса Селезнева, удряйки оптичния мерник, изясни;
  - Творчески възприет.
  Вече половината от нацистките танкове бяха избити, а три от оцелелите благодарение на точните изстрели на Алиса Селезнева бяха почти слепи. Две дузини съветски танкове обаче са получили значителни щети, а три са безвъзвратно унищожени (един ИС, два Т-34-85) заедно с екипажите им. Като се има предвид, че първоначално имаше повече от десет пъти повече съветски коли: сто и три срещу косачка, тогава ...
  Анджелика научи приятелката си;
  Като основни типове електроцентрали е планирано да се използват бензинови двигатели Maybach HL 100 с водно охлаждане с мощност 400 к.с. с. или "Аргус" с въздушно охлаждане с вместимост 350 литра. с. Проектната скорост на Е-10 би била 65-70 км/ч при движение по магистрала.
  Тук нейните професорски разсъждения бяха прекъснати от силен трясък. Толи, един от немските стрелци почувства, че снайперистите заслепяват оптиката, или може би е стрелял по прищявка, или по-скоро, че Палада е решил да измъчва воините към края на войната, но те се сринаха и дори получиха порязвания от шрапнел. А Алиса Селезнева беше толкова развълнувана от парче дърво на главата си, че просто припадна.
  Анджелика беше заета няколко минути да изгребва боклука и да изважда изкривено парче от розова, мазолеста пета. Тук, разбира се, имаше какво да се стартира и дразни. Момичето се скара:
  - Не, винаги е така, ако има битка, преди раздаване - рани на мен, поръчки - на Алиса Селезнева. Може би тя наистина е от приказката на Кер?
  Червенокосата амазонка премигна очи и добави:
  - Явно обаче ще трябва да изровя приятелка! Така е винаги в бизнеса, търсиш съкровище, но намираш снайперист, последният обаче хвърля куршум от златото на партията!
  Междувременно битката стигна до естествен край. Германците нокаутираха още шест коли, но ги победиха и се довършиха с всички рикошети. Между другото, дошлите на помощ пехотинци хвърлиха гранати по последния танк.
  Двадесет и шест сериозно повредени бронирани "кончета" на Червената армия, от които четири напълно унищожени сериозни щети, за спонтанна атака. Може би това беше един от първите и, разбира се, последните случаи на използване на този нацистки танк.
  Анджелика иронизира:
  - Смъртта бърза за теб, закъснява за свекърва ти, но точно навреме за едно несериозно светоусещане!
  Весел, звучен глас подкрепи червенокосата жена и избухна в истинска линия от афоризми:
  - Хората винаги имат време да умрат, но в живота има тотален натиск във времето! По време на война обаче стрелката на циферблата е по-бърза от витлото на Миг, когато спиш, и по-бавна от охлюв, когато копаеш окоп! Можете да закъснеете с отмъщението, можете да побързате с наградата, но усещането за рутина ще дойде неизбежно!
  Анджелика се обърна и показа юмрука си на момчето:
  - Ти, Аркашка, по-добре помогни да почистиш разхвърляната приятелка!
  Русото къдрокосо момче намигна:
  - Винаги съм готов да помогна на Алиса Селезнева. Като порасна малко, непременно ще се оженя за нея!
  Анджелика отбеляза строго:
  - Ти не си на четиринадесет, а тя скоро ще стане на осемнадесет... Да, девети май! А мъжете обикновено се предполага, че са по-възрастни от нахални съпруги.
  Аркашка намигна пламенно в отговор:
  - Красив съм и германските момичета вече са ме целували ... Ще се окажа богат и ще се оженя ... Имам орден на Славата от трета степен и Червеното знаме, без да броим медалите .. , Или може би ще дадат на героя златна звезда!
  Анджелика, когато стана дума за награди, веднага изпусна нервите си. Разбира се, две поръчки, за възрастта на Аркашка това е голям успех, макар и не рекорден. Кой знае, може и това момче да стане генерал. Ей така весело и за късмет, адът мина и само леки драскотини, и то не от отломки, а от бодливи храсти. Особено коленете на панталоните са отрязани за къси панталони, с голи, жилави крачоли, изненадващо чисти за полеви условия.
  Червенокосият воин се изрази:
  - Алиса Селезнева ще получи геройска звезда! Това е сигурно! Може би ти, ако вземеш Хитлер в плен!
  Аркашка намигна лукаво:
  - По-добре е да освободите принцесата, отколкото да заловите тиранина!
  Алиса Селезнева вече беше успяла да дойде на себе си и, кихайки тежко, започна да се движи. Момчето и момичето започнаха да го гребят много по-енергично. Анджелика дори изпя:
  - Всички сме участници в регатата, гребем, гребем, гребем за себе си. Лов, кадифе и злато, вина на красавици и те де!
  Аркашка сбърчи лице и заяви:
  - Не, това не са пролетарски песни, а пиратите от техния "Остров на съкровищата". Трябва да изпеем нещо по-подходящо за случая!
  Анджелика ядосано хвърли:
  - Тук не си пазар, а пей!
  Момчето завъртя очи и започна да издава звуци. Тогава Алиса Селезнева, вече почти напълно свободна, се присъедини към него и започна да пее;
  Берлин е почти под наша власт,
  През бинокъл виждаме проклетия Райхстаг ...
  Надявам се скоро да има мир и щастие;
  Което ще опиша в стиховете си!
  
  Русия отвори комунизма за световете,
  Тя стана семейство за всички.
  Но Вермахтът ни заби свинска муцуна,
  А сега кръвта плиска от вените като фонтан!
  
  Това, което Фюрерът забрави при нас случайно,
  Исках земя и роби!
  Фашизмът вървеше с много дълга кампания -
  И тук е истински кошмар, адски сънища!
  
  Просто момче, босо момче,
  Наскоро вързах червена вратовръзка.
  Той искаше сам да построи света без Бог,
  Но изведнъж от небето изригна напалм!
  
  Трябваше да избягам отпред, бяхме самоволни,
  Никой не иска да вземе такива младежи!
  Но момчето-боец с пушка го направи,
  Пътят на бащите се оказа достоен!
  
  Бие се там, където хитрост и сила,
  И слабостта също е горчива, уви ...
  Другарите трябваше да копаят гробове
  Рендосване на борови ковчези в слана!
  
  Аз съм пионер, който сега е свикнал да страда,
  Отиде на разузнаване бос, снежната преспа хруска.
  Може би наказание за неверие,
  Че не исках да познавам Исус!
  
  Но какво са трите часа на Голгота?
  Минаха повече от три години война!
  Във всяко село вдовиците плачат горчиво,
  Как загинаха синовете в гробищата на страната!
  
  Оцелях, бях контусен, ранен от куршум,
  Но за щастие остана на крака!
  Честно върнахме дълга на Германия,
  Този фашизъм го стъпкахме в пух и прах от нас!
  
  Пораснах, но все още съм момче,
  Мустаците не пробиха, но вече титан!
  Да, възрастен и може би дори твърде много,
  В крайна сметка сърцето стана твърдо като метал!
  
  Най-високата награда Звезда на героя -
  Самият Сталин, повярвайте ми, го предаде!
  Той каза: необходимо е да вземем пример от хора като вас,
  Бойците коват ключовете за вратите на Едем!
  
  Но сега остави смелата пушка,
  Вземи ти, клещи, чук и работи!
  Построй платноходка и лодка от дърво
  И създайте самолет, така че птицата да лети нагоре!
  На последната нота момичетата и момчето свършиха да пеят, толкова се увлякоха, че дори започнаха да танцуват. Пляскане с ръце.
  Анджелика прекъсна песента и посочи с пръст на юг:
  - Това е Берлин, който още не сме превзели. Какво казват другарите за този инцидент?
  Алиса Селезнева каза с ентусиазъм, пеейки отново:
  Ние вървим към Берлин
  Виждаме комунизма!
  Спаси света от чумата
  Уважаеми другарю Сталин!
  
  Измерено по много начини,
  В една безкрайна вселена.
  Пътят е верен за нас, лидерът се отвори -
  Уточнявайки го завинаги!
  Аркашка вече бръкна с юмрук в гърба на Алиса:
  - Да бягаме до Берлин. Там е нашата почивка и спокойствие.
  Златокосият воин посочи счупените танкове, край които вече се въртяха ремонтниците. Тук една от повредените коли беше взета на буксир и изтеглена от огромен трактор.
  Алиса Селезнева неочаквано предложи:
  - Може би можем да поправим нашите момчета?
  Анджелика поклати глава.
  - Не, повече от теб момиче със златна коса и чудна красота на бойното поле. бягай...
  Момичетата и момчето блеснаха по стъпканата и изгорена трева с надупчени и брутално одраскани пети. Въпреки това, няма време да се обръща внимание на болката, особено след като отново се появиха щурмови модификации на Focken-Wulf. Тази машина е въоръжена с четири въздушни оръдия с калибър 37 и 30 мм с мощна бронезащита. Най-здравото и мощно въоръжение, единично превозно средство. Самите F -190, около двадесет и дузина He-162, тези неуловими легендарни реактивни "саламандри".
  Алиса Селезнева закръгли устата си:
  - Бре, аз мислех, че нацистката авиация вече се е изчерпала?
  Анджелика "утеши" по свой собствен начин:
  - В Берлин има много подземни летища, така че там все още имаме възможност да срещнем дискотеки. На фона на Focken-Wulf е корито с крила.
  Алиса Селезнева стреля със запалителен куршум по по-уязвимия, но бърз Саламандър. Една машина с леко извито назад дунапреново крило полетя надолу, оставяйки розова опашка като комета.
  Златокосият воин каза:
  - Просто Fokken-Wulfs от модификацията на щурмовата пушка са неуязвими. Ако бойците закъснеят, могат да натъпчат нашите, още първия ден!
  Аркашка подразни Алиса Селезнева в отговор:
  - Не на десетия! Или дори една стотна.
  - сопна се Воинът.
  - Млъкни копеле!
  Вместо отговор, Аркашка извади широк колан, който приличаше на малка ракета, с прикрепена дръжка и гордо каза:
  - Ето какво имам!
  Алиса Селезнева беше много изненадана, дори се удари болезнено с дупето си по носа. Каза с вой:
  - Какво чудо Юдо?
  . ГЛАВА #15
  Алиса Селезнева и нейният екип бяха оковани и страдаха от принудително безделие, окови на ръцете и краката и бедни дажби. Не им завиждайте. И най-важното е, че страданието продължава толкова дълго. Алис никога преди не беше имала такова нещо, за да страда наистина толкова време. И това е ужасно.
  Междувременно се случват още по-страшни и неприятни неща за СССР.
  Фон Бок правеше доклад на Хитлер, а свинските му очи блестяха триумфално:
  - Минск беше изоставен от съветските войски Mein Fuhrer, ние затворихме обкръжението. Повече от триста хиляди съветски войници са пленени източно от Бялисток. Големи руски сили са обкръжени и в района на Брест! Нашите войски са непобедими и напредват бързо! Част от нашите сили, развиващи успех, вече достигнаха река Березина и започнаха да я форсират. Руснаците са в паника, волята им за съпротива под...
  Хитлер прекъсна фон Бок:
  - Взривени ли са мостовете през Березина?
  Фон Бок отговори:
  - За щастие майн фюрер няма!
  Хитлер по-скоро се ухили:
  - Е, руснаците не са ли тъпаци!
  Фон Бок потвърди:
  - Разбира се, идиоти, мой фюрер!
  Хитлер отбеляза:
  Готови ли са затворническите лагери?
  Химлер кимна.
  - Да, по опита на една западна компания предполагаме, че ще има няколко милиона военнопленници. Така че дори конвоят е готов! Наистина не исках да отклонявам твърде много енергия към този боклук!
  Хитлер отговори:
  - Офицерите трябва да бъдат държани отделно и под засилена охрана. Войниците без офицери са просто инертна маса, особено в съветската армия, където всички са наплашени от сталинските репресии и се чувстват като зъбни колела.
  Химлер отговори:
  - И ние го взехме предвид! Армия без офицери е като ограда без дъски! Но много съветски офицери могат да ни сътрудничат. Сред руснаците, както и сред другите народи, има много предатели!
  Хитлер отговори:
  - Това е, сметни ги и ги занеси в сервиза! Те ще помогнат на Третия райх да постигне най-висшата си цел - световното господство. Земята трябва да има един германски собственик!
  Антуражът на фюрера вдигна лапи до самия връх:
  - Хайл Хитлер!
  Фюрерът продължи:
  - Като цяло това са разумни и хуманни цели. Животните от най-нисшия порядък, каквито са славянските народи, трябва да се карат в бокс! И трябва да работим върху това. И толкова твърди и агресивни като войските на Тамерлан, без да познават милост и съжаление.
  Гьобелс плахо отбеляза:
  - Разбира се, моят фюрер ще го направи, но засега имаме нужда от съюзници сред принудените народи. По-конкретно, подготвихме фейк, че украинците, беларусите и руснаците изобщо не са братски народи. По-специално, руснаците са монголоидна раса, състояща се от печенеги, хазари и кумани, а украинците идват от кавказката група.
  Хитлер излая:
  - Точно така, в света има почти триста милиона славяни и за да ги унищожите, трябва да се карате! Смятам да намаля десетократно славянското население, оставяйки само най-силните като роби.
  Гьобелс се усмихна.
  - Гениална идея, но все още не си струва да бъде публично достояние!
  Хитлер отговори:
  - Но фактът, че славяните са психически и физически дефектни, си заслужава. Всеки войник трябва да знае кои са животните пред него.
  Гьобелс се съгласи:
  - Но ние ще публикуваме това само на немски. Нашите врагове трябва да бъдат научени, че уважаваме вашата нация и презираме останалите!
  Хитлер извика:
  - Червата! Правилно си ме разбрал, куцо!
  Фот Бок попита:
  - Ще ми дадат ли допълнително подкрепление?
  Хитлер се ухили:
  - За какво е това! В края на краищата, на предната линия врагът е разбит!
  Фон Бок обясни:
  - Това е на преден план! Руснаците имат големи сили на юг. Оттам прехвърлят резерви. Освен това Съветите обявиха обща мобилизация, милиони новомобилизирани, предстоят ни още горещи битки. Врагът е силен.
  Хитлер се намръщи.
  - Какво ще каже Рудерщарм?
  Рудерщарм вече беше към седемдесетте, но изглеждаше много по-млад. Стегнат, строен с мустачки, типичен прусак. Дори по време на Първата световна война Рудерщарм командва корпус, беше генерал, един от най-опитните войници на Вермахта. Умел командир, който не се отличава с жестокост. Фелдмаршалът се поклони на фюрера:
  - Успяхме да обкръжим съветските войски на Лвовския перваз и да спечелим битката при Ровно. Руснаците са много силни, имат голямо превъзходство на тяхна страна, особено в танковете. Загубите на нашите войски са много осезаеми.
  Хитлер нетърпеливо попита:
  - Кога ще бъде превзет Киев?
  Рудерщарм отговори:
  - Киев е много добре укрепен, около него има много фортове и известната Линия Сталин. Вярвам, че ако не успеем да го заловим в движение, челната атака не е препоръчителна.
  Хитлер грабна букет, стърчащ във ваза, и дори го събори. Той смачка цветята и ги хвърли по Рудерщарм:
  - Ти си куче!
  Фелдмаршалът се поклони.
  - Аз съм кучето на суверена!
  Фюрерът продължи да крещи:
  - Може би смятате, че превземането на Украйна е неуместно?
  Рудерщарм отговори:
  - Не! не смятам!
  Хитлер изкрещя:
  - И как да го направим, без да вземем Киев?
  Рудерщарм обясни:
  - В края на краищата ние не взехме линията Mangio челно, но я заобиколихме, така че не е необходимо да удряте линията Сталин с главата си. Спомнете си как вашият гений, великият фюрер, донесе победа над числено превъзхождащ враг.
  Хитлер веднага отстъпи, когато чу хвалбите:
  - Да, това е вярно!
  Рудерщарм извика:
  - Хайл Хитлер!
  Всички се присъединиха към него:
  - Зин Хайл!
  Фюрерът вдигна пръст:
  - ДОБРЕ! Това е съвсем разумно! Искате да заобиколите линията Сталин, но като фон нещата са в Беларус.
  Фон Бок обясни:
  - Линията Сталин е практически хакната. Руснаците обаче сами го обезоръжиха. По-специално, Слуцк, ключовият град на вражеската отбрана, беше превзет на 26 юни практически без бой. Заловихме огромно количество боеприпаси и оборудване точно в града.
  Трябва да кажа, че бункерите в линията бяха взривени от самите руснаци, което много ни разочарова. Е, руски идиоти!
  Хитлер вдигна чашата си с портокалов сок и отпи няколко глътки, след което каза назидателно:
  - Не подценявайте руснаците! Да, славяните са животни, но животните също могат да бъдат хитри и коварни. По-специално, какво казват изследванията върху маймуни и дебелият човек е заушка?
  Гьоринг отговори:
  - Потвърдете теорията на Дарвин!
  Хитлер поклати пръст:
  - Това е! Психическата непълноценност изобщо не противоречи на зверската хитрост! Нека си спомним колко хитри понякога могат да бъдат глупаците, в името на допълнителната спойка! Знам от личен опит.
  Гьоринг отговори:
  - Но маймуните могат да бъдат както предани, така и много послушни. Както и кучетата, например, немската овчарка е много лоялна, тяхното ниво на интелигентност понякога предизвиква завист от човек.
  Хитлер подсвирна:
  - Блонди за мен!
  Снежнобялата овчарка бързо скочи до Хитлер. Тя се страхуваше и боготвореше господаря си, от когото всеки момент може да се очакват и побои, и ласки. Хитлер присви очи и попита:
  - Колко време имам до Москва!
  Кучето излая два пъти. Хитлер кимна.
  - Правилно! Кой е Гьоринг?
  Кучето се обърна и подаде задника си. Хитлер се засмя:
  - Право дупе! И кой съм аз?
  Кучето събра предните си лапи и изви. Хитлер се засмя още по-силно.
  - Така е Боже! Сега ми изпей интернационала!
  Кучето избухна в такъв сърцераздирателен лай, че Хитлер скочи:
  - Като този! Прекрасно си обрисувала всичко! Добре, какво ще каже Лейб?
  Командирът на Група армии Север заяви:
  - Всичко върви по план, мой фюрер, нашите войски вече са в Рига! Има шанс да овладеете Питър в движение.
  Хитлер избухна:
  - Точно така, големите градове трябва да се превземат в движение! С едно малко натискане!
  Кой от нас е най-готиният от нацистите, ще бъде по-добър. Е, защо да млъкнеш, кажи:
  Апартаментът извика:
  - Адолф Гитлер!
  Фюрерът добави:
  - И най-умното ми куче! Хайде лае Гьоринг!
  Гьоринг излая:
  - Уф уф уф! Суперграф на Хитлер!
  Фюрерът неочаквано ударил кучето с камшик, което извило сърцераздирателно, отскочило и внезапно свило лапи като мъртво.
  Хитлер се засмя.
  - И след това кой няма да каже, че аз съм Фюрерът - истинският Бог. Вижте как мъртвите ще бъдат възкресени!
  Камшикът изсвирва и ударът пада върху кучето. Да, дори и на носа. Горкият Блонди веднага скочи и излая сърцераздирателно. Лаят й обаче приличаше повече на вик на бито момиче. Имаше толкова много истерия в него. Хитлер се засмя и рогата му бяха подхванати от антуража.
  - Слава на великия фюрер! Възкресението на кучетата!
  Хитлер скочи на масата, изпусна чашите и извика:
  - Аз съм вълк от свободно племе и се казвам Mowgli Wertwolf! И сега в разгара си!
  Всички извикаха в един глас:
  - Зин Хайл! Зин Хайл! Зин Хайл!
  Фюрерът похапваше на масата, чупеше кристални чаши и се наливаше с вино. Палтото му беше отвратително мръсно. Вижда се как Хитлер се порязва, като се чува сърцераздирателен вик:
  - Ох, ох, ох! наранен съм.
  Дотичаха няколко момичета в бели рокли, вдигнаха Хитлер, изляха го с кофа с йод и го увиха с бинт от главата до петите. В резултат на това фюрерът се превърна в египетска мумия. Само една уста беше свободна. Околната среда наистина си отдъхна, най-после фюрерът беше повит и той стана по-безопасен.
  Хитлер се успокои малко и каза:
  - Сега е много по-добре! Доколкото разбрах, печелим навсякъде, само Рудерщарм има проблеми.
  Фелдмаршалът се изправи.
  - О, велики фюрер, руснаците имат твърде много войски, особено танкове! Не можем да се справим с тях!
  Хитлер завъртя очи.
  - Как няма! А Гьоринг?
  Гьоринг скочи:
  - Аз съм фюрерът тук!
  Хитлер излая:
  - Можеш ли да изядеш резервоара!
  Гьоринг отговори:
  - Ако фюрерът нареди, тогава да!
  Хитлер изкрещя:
  - Танк в студиото!
  Борман попита:
  - Към студиото!
  Хитлер коригира:
  - Към тронната зала!
  Борман изпищя в унисон на фюрера:
  - Танк към тронната зала!
  Красиви момичета, играещи с боси крака в къси поли, внесоха в залата торта, майсторски направена под формата на танк. Колата беше остъклена и лъскава. По форма това беше точно копие на Т-34. Хитлер се зарадва:
  Какъв страхотен танк! На мен лично ми харесва! Какъв е танкът Т-34, много готина машина?
  Фон Бок отговори:
  - Не толкова страшно! Справяме се успешно с тях. В допълнение към този танк, кулата ...
  Хитлер го прекъсна:
  - Знам, върти се ръчно!
  Фон Бок кимна.
  - Можете да нокаутирате този танк отстрани!
  Хитлер предложи:
  - Имаме нужда от по-мощно 275 мм противотанково оръдие. Защо още не е създаден!
  Шпеер отбеляза:
  - Още през тридесет и шестата година след появата на френския S -35 имаше предложения за създаване на противотанкова седемдесет и пет, но такива предложения бяха игнорирани.
  Хитлер попита:
  - От кого?
  Шпеер, усмихвайки се невинно, отговори:
  - Вие, фюрер!
  Хитлер потрепна, опитвайки се да скъса превръзките, но те го държаха много здраво. Тогава той извика:
  - О, кучко!
  Шпеер отговори:
  - Какъв е моят фюрер, но фактът остава, че оръжието, от което се нуждаем толкова много, не е създадено.
  Хитлер извика:
  - Е, не е необходимо! Ще победим руснаците! Кой даде разрешение за теста на Т-34? говори!
  Шпеер отговори:
  - Маршал Кулик.
  Хитлер иронизира:
  - Маршал Кулик е оръфана нула!
  Околните аплодираха:
  - Каква необикновена дълбочина на нашия фюрер!
  Хитлер кимна, това беше трудно заради превръзките:
  - Да, величието и дълбочината на моите мисли е неизмерима! И за да цъфти родната земя, добре, повтаряйте след мен ...
  Околните извикаха в един глас:
  - Зин Хайл!
  Хитлер се зарадва:
  - Сега съм щастлив! И сега следващият. Слушай ме ти, дебел животно Гьоринг, и се подчинявай.
  Гьоринг се удари по ушите:
  - Поставих локатора на Фюрера!
  Хитлер извика:
  - Така че слушайте ме с всичките си уши!
  - Да супер!
  Хитлер се закашля, момичетата започнаха да го бият по гърба с длани. Прочиствайки гърлото си, Хитлер каза:
  - Е, много по-добре е! Значи виждате, че Гьоринг е прекрасен руски танк?
  Гьоринг се поклони.
  - Да, най-великият!
  - Така че яжте го!
  Гьоринг се ухили.
  - Искаш да го изям!
  Хитлер излая:
  - Ти ми обеща да излапаш танк!
  Гьоринг се поклони още по-ниско:
  - Обещано на великия фюрер!
  - Така че яж кучко!
  Гьоринг попита:
  - Можеш ли да ми дадеш нож и вилица!
  Хитлер изсумтя.
  - За какво?
  Гьоринг се обиди:
  - Е, аз не съм прасе!
  Хитлер възрази:
  - Просто прасе!
  Гьоринг отговори:
  - Аз съм носител на великата немска култура!
  Хитлер имитира:
  - Миризлив представител на отвратителна натура!
  Гьобелс престорено извика:
  - Наистина ли искаш Херман да изяде целия резервоар наведнъж?
  Хитлер кимна.
  - Цялата торта до кокал!
  Гьобелс се засмя.
  - Е, Херман, изглежда ще трябва да ядеш!
  Хитлер коригира:
  - Не ти, а ти! Е, яж по-бързо, кучко, докато не наредих да те пържат в мас! Хи-хи-хи!
  Гьоринг побърза да изпълни заповедта на фюрера. Той падна върху тортата като глиган върху корито с помия:
  "Ще направя всичко за теб, мой фюрер.
  Останалата част от обкръжението на Хитлер се изкиска и започна да сочи с пръст чревоугодника Гьоринг.
  - Това е изтощително! Грозна грозота!
  Хитлер изсумтя ядосано през мустаците си и каза с патос:
  - Който не обича фюрера, не цени живота! Защото нашият живот е служба на Велика Германия!
  Свитата кимна и отново излая фразата, която настръхна:
  - Хайл Хитлер! Хайл Хитлер! Хайл Хитлер!
  Фюрерът размаха трудно превързаната си лапа:
  - Зин Хайл!
  Гьоринг започна да поглъща танка с ръце. Глазурата и кремавата броня се спукаха и двамата нацисти се изцапаха като прасе. Танкът се поддаде с трудност, Гьоринг се зашемети, изцапайки обилно муцуната си. Всичко изглеждаше повече от комично. Един вид идиотска идиотия!
  Хитлер завъртя пръст на слепоочието си:
  - Похвално опитайте Гьоринг.
  Двама нацисти продължиха да пуфтят и да опитват. Малките му очи бяха подпухнали от крема, а самият той се превърна в хлъзгав червей, в синьо, зелено, розово и жълто. Честно казано, трябва да се отбележи, че тортата, която Гьоринг яде, беше много вкусна. Нацистите се наяждаха, поглъщайки огромни парчета. Хитлер дори сериозно отбеляза:
  - Който яде много, има чиста съвест, но мръсни черва! Нека нашата пропаганда е клизма.
  Гьобелс отговори:
  - А нашата пропаганда е клизма за мозъци!
  Хитлер попита:
  - Е, свалете ми превръзките, вече се оправих!
  Момичетата се втурнаха да изпълнят заповедта на фюрера. Те бързо размотаваха обладания Адолф.
  Борман предложи:
  - Може ли да прави бинтове от бетон?
  Хитлер възрази:
  - Без трева и слама! Това ще бъде много по-евтино!
  Борман възкликна:
  - Да, голяма е мъдростта на фюрера!
  Гьобелс коригира:
  - Не страхотно, но безкрайно!
  Борман отговори:
  - Да свети во веки веков!
  Хитлер пее:
  - Утре пак ще вляза в битка, но знам със сигурност, че ще се върна! Дори след сто века, за радост на глупаците!
  Шпеер извика:
  - Никой не може да се противопостави на волята на фюрера.
  Гьобелс предложи:
  - Да издигнем паметник на фюрера в Брест. Голяма статуя, сочеща полярната лисица на изток.
  Хитлер се съгласи:
  - Аз съм фараон! Когато превземем Москва, ще заповядам да взривят Кремъл и на негово място да издигнат трикилометрова пирамида. Ще стана най-великият от фараоните и целият свят ще крещи, добре...
  Средата изкрещя:
  - Хайл Хитлер!
  Фюрерът изсъска:
  - Идиоти! Целият свят ще извика алилуя на Хитлер - създателят на Вселената! И какво ще се набие срещу това!
  Всички казаха в един глас:
  - О, велик и мъдър Адолф! Не укорявайте фюрера!
  Стомахът на Гьоринг се поду и той извика:
  - Велики фюрер, пуснете ме!
  Хитлер излая:
  - Още не са ги изяли танка!
  Гьоринг изстена:
  - Още малко и ще се вбеся!
  Хитлер се засмя:
  - Така още по-добре!
  Гьоринг изстена в последния си опит:
  - И ще подсмърчаш!
  Лицето на Хитлер се изкриви, фюрерът извика:
  - Премахнете веднага! Какво, по дяволите, ще шмъркам.
  Момичетата веднага дотичаха, вдигнаха Гьоринг и го замъкнаха в тоалетната на императорския кабинет със златна тоалетна чиния. В същото време чаровни красавици объркаха чашата и дупето на двамата нацисти, потапяйки главите им в кофата.
  До този момент Хитлер беше намерил друга жертва:
  - Химлер, защо информацията ви за броя на съветските танкове и самолети се оказа неточна?
  Райхфюрерът отговори:
  - Общо взето, те се оказаха като нас и преброиха повече от двадесет хиляди танка и над двадесет хиляди самолета!
  Хитлер излая:
  - И защо повече от нашите! Кой е отговорен за това?
  Химлер кимна.
  - Райхсминистър Щих!
  Хитлер удари най-близкото момиче в гърдите и изкрещя:
  - Къде е Стич!
  Иззад една колона изскочи нисък пълничък човечец:
  - Аз съм Майн Фюрер!
  Хитлер се засмя презрително.
  - Ти изяде Ряшка Щих! Можете да видите мазнините заедно с изпражненията да ядат. Между другото, знаете ли как се ловят раци?
  Стич поклати глава.
  - Не!
  - На мъртвата баба! Есесовците й отрязват главата, разрязват стомаха й и я хвърлят в канавката. Между другото е много смешно защо планът за формиране на тридесет и шест германски танкови дивизии беше осуетен. Какво говориш за gopher!
  Стич отговори:
  - Изпълнихме плана за производство на танкове и самолети. Във всеки случай предадената от Гьоринг.
  Хитлер се ядоса:
  Отново отивам! Да, скоро ще го закача! Без дране жив! Не, ще те сложа в киселина!
  Гьобелс предложи:
  - Може би за начало да го лиши от знанието на райхмаршала и уредник на икономиката?
  Хитлер възрази:
  - Не! Няма да стане! Кой съм аз да се подигравам тогава? Премествате се няколко пъти и ще се окажете с Геб.
  Гьобелс попита:
  - Наистина ли средата е нужна само за да му се подиграва?
  Хитлер излая:
  "За какво друго сте полезни вие вонящи плъхове!" Във всеки случай казах всичко за вас!
  Борман предложи:
  - Може би искате да видите ледената езда на главния фюрер.
  Хитлер попита:
  - С кръв?
  Борман услужливо каза:
  - Разбира се с голяма кръв!
  Фюрерът махна с лапа:
  - В такъв случай започвай! Въпреки че не, първо довършете тортата. Вижте как Гьоринг го "кремзали"!
  Борман попита:
  - Позволете на великия Адолф да го довърши с ножове и вилици!
  Хитлер попита отново:
  - За какво е това?
  Борман обясни:
  - За да не се заразим и да не ни боли коремът! Защото болната армия е два пъти по-слаба. И все още трябва да победим СССР.
  Хитлер кимна.
  - Когато чуя думите Съветски съюз, ръката ми се протяга към автомата. Добре, вземете лъжиците и вилиците, яжте!
  Средата послушно се втурна да изпълни поръчката, поглъщайки тортата. Сърцаха силно и страшно шумно, сблъскаха чела. Приличаше много на луксозна кочина.
  Хитлер се замисли. Времето минава и когато Адолф остарее и отслабне, тези прасета просто ще го стъпчат. Ще бъде необходимо след края на войната да ги изпратим всички в концентрационен лагер, като ги заменим със силни момчета от Хитлерската младеж, които са свикнали да Го смятат за Бог! И като цяло, защо не изобретите лекарство или някакъв вид радиация, която направи фюрера безсмъртен. Безсилна ли е науката пред настъплението на времето? Не може да бъде! Той Хитлер чете в младостта си различни изследвания на паранормални сили и окултни явления. По-специално, демоните на ада можеха да върнат младостта на верния слуга на Сатана. Дори ако това означаваше убийство. Хитлеровското му сърце също не е камък, сега е дрогирано, говори откровени глупости. Но всъщност понякога, особено когато дрогата отшуми, той иска да направи добро. Кой ще остане в световната история? Ако Германия победи, тогава най-великият от най-великите владетели. Историята се пише от победителите! Но в случай на поражение той ще бъде завинаги прокълнат, името му ще плаши децата. По-скоро най-вероятно вече плаши! Както в свят, който все още не е завладян от Германия, злите карикатури на фюрера, изобразяващи го като най-великия човек, живял някога, убождат ума по смешен начин! Трябва обаче да попитаме Гьобелс:
  - Готови ли са карикатурите на Сталин?
  Гьобелс, преяждащ с торта, отговаря:
  - Определено е страхотно!
  - И той е достатъчно унизен!
  Гьобелс кимна.
  - Ако искаш ще ти покажем филм. Нарича се Червеният ад. Там са събрани всички свидетелства и ужаси от страната на Съветите.
  Хитлер кимна.
  - Тук! И трябва да бъда мил и справедлив! Сякаш нося светлина и освобождение на света. Да, напомням, че в СССР няма равенство. Комунистите са най-големите експлоататори. Те изстискват целия сок от хората си. Трябва да показваме филми за това колко добре живеят нашите работници, колко задоволително, красиво и спретнато. В края на краищата ние, германците, сме в ред. Трябва да покажете щастливи, усмихнати лица. И особено се уверете, че всички жени, които попадат в кадъра, са млади и красиви.
  Гьобелс попита:
  - И покажи на децата!
  Хитлер кимна.
  - Разбира се, и доколкото е възможно! Обожавам такива зрелища, особено когато на децата горят петите.
  Гьобелс коригира:
  - Но ние ще покажем само щастливи и доволни деца, най-добрия и примерен Трети райх!
  Хитлер кимна.
  - Всичко трябва да работи за измама! По-добре да вярваш, отколкото в голяма лъжа, само в много голяма лъжа!
  Идолът попита:
  - Какво да правят войниците, ако дете изплези език или си направи нос?
  Хитлер излая, безумна реч:
  - Отговорете с куршум! И дори да има възможност да се хване и да се мотае с главата надолу! Все пак не е зле да се създадат специални отделения от децата на низшите народи. Унищожавайте животните с ръцете на животните!
  Химлер отговори:
  - Вече има подобни проекти! Ще принудим децата да доносват родителите си, ще въведем стимули за доносниците. Някои от най-напредналите дори могат да разчитат на германско гражданство.
  Хитлер изсумтя.
  - Не е пълноправен, дайте немско гражданство! Това са глупости!
  Химлер коригира:
  - Няма да даваме, а само обещаваме!
  Хитлер отговори:
  - Лъжете умерено, спазвайки честта, за да не се хванете на думата! Все пак има спасителна лъжа, но има и празна лъжа.
  Химлер се поклони:
  - В случая това е лъжа за доброто на Германия.
  Хитлер отговори:
  - В такъв случай съм съгласен! Е, уморих се от дрънкане за държавни дела, нека се насладим на гладиаторската битка!
  Борман нареди:
  - Изчистете гледката на фюрера!
  Хитлер коригира:
  - Велики фюрер!
  Борман изпищя още по-силно:
  - Изчистете гледката на великия фюрер!
  Стените се разтвориха и се появи огромен аквариум. Дъното му беше покрито с дебел слой скреж.
  Хитлер извика:
  - Няма много сняг!
  Борман се ухили.
  - Опитахме се да направим колкото се може повече, но сами сме си виновни, не ни стигна времето!
  Хитлер махна с ръка.
  Нека първо да видим зрелището!
  Трима мускулести, не по-възрастни от петнадесет-шестнадесет младежи по шорти изтичаха на ринга. Личеше си, че не им е много удобно на студа. Загорялата кожа бързо почервеня.
  Хитлер попита:
  - А момичетата?
  Борман прошепна:
  - Сега ще има господар!
  Момичета по бански скочиха на арената! Те бяха четирима, Борман реши да им даде предимство, така че Хитлер намекна, че робинята е много по-ценна от роба.
  Босите крака на красавиците оставиха грациозни следи върху сланата! Момичетата ги боляха, босите им пети бяха червени.
  Борман отбеляза:
  - Смесените битки винаги са интересни! Жените и мъжете са по-добри от мъжете или жените.
  Хитлер кимна.
  - Правилно! Обичам да смесвам жанрове! Е, както винаги, курсовете ще бъдат тайни. Надявам се да се бият добре.
  Момичетата държаха в ръцете си дълги мечове и брадви. Момчетата имат само мечове. Имаше ясно несъответствие. Едно от момичетата беше червенокосо, другите бяха руси. Красиви, мускулести, съдейки по белезите по-опитни гладиаторки, тези едри дами.
  Борман подсказа Хитлер.
  - Червенокосата боец от СС Елвира стана известна с това, че изгори католическата църква заедно с цивилни. Църквата се вдигна високо и беше необходимо да я накаже. Останалите също са опитни бойци, те са по-добри от просто красиви млади мъже.
  Хитлер отговори:
  - Удивително!
  Червенокосото момиче всъщност беше деветдесет метра, под сто килограма тегло без капка тлъстина. Топки от мускули се търкаляха по загорялата кожа. Хитлер я погледна нетърпеливо. От детството си, слаб и крехък, той просто се въздържаше от присъствието на силни жени. Какви мускули има момичето, как изглежда като идеален ариец.
  Борман заяви:
  - Какво! Радвам се да угодя на фюрера!
  Химнът на СС изсвири и гладиаторите влязоха в битката. Отначало младите мъже се биеха бавно, не искаха да убиват момичетата, а женските, като опитни вълчици, проточиха удоволствието. Тогава червенокосата намушка младежа в слабините, принуждавайки го да се наведе от болка, след което прокара върха на меча по ключицата, правейки драскотина. Младежът явно се опитваше да парира.
  Хитлер погледна битката през силен бинокъл, мощните му крака и пищните бедра на червенокосия се навиха. И гърбът, по него минава вълна, като вълни по водата, ту напряга, ту отпуска мускулите. Тя си играела с пленниците, като ги драскала от време на време, но не бързала да нанася сериозни наранявания. Други момичета също се държаха игриво, като атакуваха, удряха момчета или се защитаваха. Момчетата, които им се противопоставяха, не бяха достатъчно опитни, нямаха почти никакви умения да общуват с меч и затова често пропускаха. Само веднъж биещият се отдясно младеж раздра сутиена на гърдите на русо момиче. Разголени зърна. Хитлер при вида на това великолепие извика:
  Колко готина е тази битка!
  Момичето, почервеняло от досада и ярост, изби окото на момчето, след което се олюля от болка и се отдръпна. В аквариума беше доста студено, босите крака бяха много студени, ледът изгаряше като нажежено желязо. Момичетата явно са преценили, че е достатъчно да играят публично и са тръгнали в решителна офанзива. Окървавените младежи се съпротивляваха изключително вяло. Тук Елвира първо изби едно от момчетата, едното, после другото око.
  Хитлер провъзгласява:
  - Това са истинските арийци!
  Борман предложи:
  - Можеш ли да включиш снежната топка?
  Хитлер махна с ръка:
  - Все още не! Видимостта пада! Като цяло е добра идея русите момичета да побеждават момчетата. Кои са тези момчета?
  Борман отговори:
  - Руснаци! Прясно уловени от близките села!
  Защо мълчат!
  - Езиците са парализирани!
  - Следващия път гледай да говорят! Обичам да слушам як руски мат!
  Елвира отряза едно от момчетата, главата на другите двама, окървавена, падна на колене.
  - Убий ги! - извика Хитлер.
  . ГЛАВА #16
  Истинските арийци кимнаха и мечовете паднаха върху главите на момчетата. Те изкрещяха и паднаха. Гладиаторите стояха с босите си, зачервени крака върху труповете на победените момчета и извикаха:
  - Хайл Хитлер!
  Фюрерът се ухили:
  - Какво е прекрасно, дори прекрасно! Убийството е това, от което се нуждаете! Звучи като серенада!
  Гьобелс отбеляза:
  - Да, красиви момичета, но един бой не стига.
  Борман кимна.
  - Ще има пак битка! По-скоро няколко! Ще ви забавляваме старателно, о, велики фюрер!
  Хитлер отговори:
  - Да, хубаво е да ме забавляваш!
  Борман кимна.
  - И много трудно!
  Хитлер възрази:
  - Но не много! Обичам портокали и очила!
  Гьобелс предложи:
  - Може би нещо по-разнообразно от битките с мечове! И тогава уморен от тази античност!
  Борман отговори:
  - Сега ще видите нещо по-разнообразно!
  Гьоринг беше измъкнат от тоалетната. Дебелият райхмаршал изглеждаше доста скапан, полят беше със скъп френски одеколон. Из цялата зала се носеше миризма на парфюм и изпражнения.
  Хитлер се намръщи:
  - Не, отвратително е! Трябва да действаме по-внимателно! Накратко, измъкнете го оттам!
  Борман коригира:
  - Може би от тук!
  Хитлер кимна.
  - Да, и от тук!
  Гьоринг беше вдигнат и извлечен от залата. Междувременно пейзажът в ледения аквариум се промени. На арената излезе полуголо момиче с тризъбец и мрежа. Беше едра, висока, мургава, очевидно от арабски произход.
  Снежна топка изгори босите й вдървени крака. Очевидно тя беше много силно момиче, което беше многократно обучавано. Излизайки на ринга, тя се поклони дълбоко на Хитлер и свитата му, говорейки на английски!
  - Да бъде прославен господарят ми!
  Хитлер се съгласи:
  - Да, аз съм Адолф, има майстор на всички неща!
  Гьобелс отговори:
  - Английският е много мелодичен!
  Хитлер излая:
  - Като ръждясал трион на дъб! Мамка му, не език! В крайна сметка не напразно най-добрите поети на всички времена и народи са били германци!
  Борман кимна.
  - Да, най-високото ниво на немската култура!
  Хитлер пее:
  - С какво е известна руската култура! Е, да кажем, че Сталин е многорък зъбец! И с Ленин груба сметка! И карай със сърп в очите!
  Апартаментът аплодира:
  - Точно Адолф! Имате невероятно чувство за ритъм!
  Хитлер дори започна да танцува:
  - Аз съм фашист! Аз съм супер фашист!
  Момичето на снежната арена нервно движеше босите си мускулести крака. Беше й много неприятно, свикнала с по-топъл климат. Кожата започна да посинява и тогава красавицата подскочи.
  Хитлер се включи:
  - Така се пече курвата!
  Гьобелс отбеляза:
  - Това е арабски воин и следователно не е курва!
  Хитлер подсвирна:
  - А според мен още по-лоши курви! Може да стопли петите й с нажежено желязо, но Хебе?
  Борман предложи:
  - Да го шлайфаме малко с камшика!
  Хитлер възрази:
  Първо да има бой! Кой е нейният съперник!
  Борман прошепна:
  - Той е на път да излезе!
  Хитлер съживи:
  - Той говори!
  Борман кимна.
  - Да, той!
  Хитлер изсумтя:
  - Значи е мъжко! Знаеш, че съм щастлив!
  Борман възкликна:
  - Хайл Хитлер!
  Фюрерът кимна.
  - Правилно!
  Берман добави:
  - И доста голям!
  Музиката започна да свири, клетката се отвори и един лъв бавно влезе на арената. Доста голямо животно с оголени зъби.
  Хитлер се зарадва:
  - Това е достоен противник!
  Борман посочи с пръст:
  - Вижте фюрера каква гъста грива има!
  Хитлер се съгласи:
  - Да, дебело! Но се надявам момичето да я обръсне!
  Лъвът също беше доста студен, мощните му лапи бяха изпечени от сняг. Звярът се обърна и изръмжа.
  Хитлер се засмя.
  - Той не е на мен!
  Борман отговори:
  - Не най-великият! Дори мухите се страхуват да кацнат върху вас!
  Хитлер се съгласи:
  - Ще смачкам всеки като муха!
  Борман се засмя.
  - Ще смачкаме, мухи!
  Момичето малко мръдна! Гледката на страховит звяр с оголена паст вдъхваше страх у нея. Лъвът отново изрева и започна да се приближава. Хитлер размаха пръстите на Борман по челото му.
  - Какво правим залагания господа!
  Борман попита:
  - А на кого искате да заложите страхотно?!
  Хитлер се поколеба и плесна ръката на своя заместник по челото:
  - Към лъва!
  Околността веднага се разведри. Idol заяви:
  - И аз също на лъв!
  Рудерщарм възрази:
  - И аз съм на момиче!
  Химлер отговори:
  - Много е тъпо да се залага на друг, а не на този, който е поръчан от фюрера!
  Хитлер коригира:
  - Не съм давал никакви заповеди! Правете безплатни залози!
  Борман потвърди:
  - Честен бой, нищо не е уговорено!
  Химлер съобщава:
  - И не ми пука за лъва, да съм с любимия фюрер!
  Хитлер вдигна ръка.
  - Зин Хайл! Залозите са напълно безплатни!
  Междувременно лъвът се втурна към момичето. Тя ловко драсна с тризъбец и отскочи встрани.
  Хитлер похвали:
  - Тя е много умна!
  Химлер предложи:
  - Пипер тази жена в ануса!
  Хитлер се съгласи:
  - Крайно време е!
  Лъвът скочи отново и успя да откъсне с лапата си препаската на момичето, разкривайки яките й задни части. Фюрерът извика:
  - Това е така ляво добре направено!
  Момичето сръчно хвърлило мрежата и лъвът се оплел в нея. Звярът отчаяно се опитваше да се разплете, но се оплиташе все повече и повече. Потрепването му стана истерично.
  Хитлер извика:
  - Е, ти си умен глупак! Значи лъвът има нужда от него!
  Момичето отвсякъде се опитваше да прониже противника си с тризъбец. Но върхът не беше достатъчно остър, за да разреже дебелата лъвска кожа. Звярът получил само драскотини и изревал в отговор. Чудовището дори се опита да се движи, като пълзи, влачейки мрежа след себе си през снега.
  Хитлер се забавляваше
  - Дори смърт! Така разбирам битката!
  Химлер отговори:
  - Храбър дявол!
  Фюрерът се съгласи:
  - Много смел!
  Борман предложи:
  - Може да й хвърли още един тризъбец!
  Хитлер попита:
  - И кое е лошото?!
  Борман кимна.
  - Тъп!
  Хитлер махна с ръка:
  - Не! Обичам да гледам продължителната агония на жертвата!
  Борман отговори:
  - Нека страда!
  Момичето продължи да скача назад и да убоде лъва, забивайки тризъбец. Трябваше да се движи през цялото време, тъй като студът хапеше босите й пети. И все пак с няколко яростни атаки тя успя сериозно да закачи лъва. Доста гъста кръв се изля:
  Хитлер отбеляза:
  Това е любовта ми към животните!
  Борман се засмя.
  - Може би ще успеем да издяламе жена!
  Хитлер възрази:
  - Няма нужда!
  Борман попита саркастично:
  - Защо?
  Защото е смела!
  Момичето продължи да скача, краката й вече посиняваха от студ, тялото й потрепери.
  Химлер отбеляза:
  - Образец на арабската култура!
  Хитлер попита:
  - Арабски?
  - Да, господарю!
  Хитлер каза с гримаса:
  - И аз харесвам арабите! Тяхната религия не е толкова тъпа и пацифистка, колкото християнството.
  Химлер се съгласи:
  - Вярно е, че тя обещава рая на воина на Аллах.
  Хитлер счупи чашата си по масата:
  - И нашите християни не учат, че трябва да се биете и да се биете за Райха, за Германия!
  Химлер отстъпи назад.
  Те не учат нищо! Особено тъпи Свидетели на Йехова. Не секта, а здрава отрепка от предатели!
  Хитлер се съгласи:
  - Ще ги обесим!
  Химлер отбеляза:
  - Почакай малко! Трябва да се заложи!
  Хитлер се зарадва:
  - Правилно! Сложи на кол!
  Борман отговори:
  - Подобна поръчка ще подготвим и за Свидетелите на Йехова.
  Хитлер потвърди:
  - И адвентистите от седмия ден! Тази юдаизираща секта на суботниците трябва да бъде изтрита от лицето на Вселената.
  Борман се ухили.
  - Ще храним адвентистите със свинско!
  Постепенно движенията на лъва се забавиха. Звярът губеше все повече кръв, а противникът му все повече страдаше от студа. Тя удари лъва в окото, избивайки окото с върха. След това тя отново одраска тялото на лъва.
  Хитлер отбеляза:
  Момичето страда!
  Борман попита:
  - Помогнете й или не!
  Хитлер отговори:
  - Вижте колко са й сковани краката. Изгори петите й с гореща ютия. Бебето ще бъде по-топло.
  Борман беше възхитен:
  - Хайде, опари петите на тази кучка с нещо нажежено.
  Двама огромни есесовци скочиха в аквариума. Те размахваха нажежено желязо и явно се опитваха да изпържат момичето.
  Тя отскочи назад и есесовецът, пропуснал, се протегна пред нея. Тогава обърканият лъв направи последното хвърляне и заби зъба си в рамото на фашиста. Той изкрещя диво, докато се съпротивляваше.
  Хитлер се зарадва:
  - Е, толкова исках да видя разкъсано човешко тяло!
  Борман заяви:
  - Ако искаш Mein Fuhrer, ще разкъсаме на парчета колкото искаш точно сега!
  Хитлер махна с ръка:
  - Исках да видя какво точно е разкъсано от лъв!
  Борман се засмя.
  - Мечтата ти, фашистко, се сбъдна!
  Хитлер попита:
  - Само фашист!
  Борман се поклони.
  - Пардон нацист един!
  Междувременно лъвът довърши жертвата си и отново се втурна към момичето. Междувременно с ловък удар на тризъбец в челюстта тя нокаутира втория нацист. Още искаше да й опече краката. Гадникът изпадна в безсъзнание. Момичето се затича към него и извади дълга кама от колана си:
  - Аз съм велик войн! Казвам се Ачилия!
  Хитлер извика:
  - Браво! Аз съм впечатлен!
  Борман отговори:
  - Искрено харесвате нашия гост!
  Хитлер отговори:
  - Да! Обичам такива силни жени. Тя е истинска арийка.
  Момичето скочи до лъва и го довърши със силен удар. Огромният труп замлъкна.
  Хитлер кимна.
  - Браво! невероятно!
  Борман отговори:
  - Може би искате да я поканите на масата!
  Хитлер попита:
  - Тя говори ли немски?
  Борман направи гримаса.
  - Не, но на английски прави спаринг без колебание.
  Хитлер се усмихна.
  - Е, добре, този език го знам като роден!
  Борман заяви:
  - Мисля също, че трябва да познавате оръжията на враговете си.
  Хитлер отбеляза:
  - Какви огромни територии, контролирани от британците! По-скоро те все още контролират! Това е велика нация.
  Химлер отговори:
  - Честно казано, смятате ги за варвари! И да бяха малко по-тъпи щеше да ни е по-добре!
  Хитлер кимна.
  - За нас да, но не и за култура! Страхотна западна култура! Много се притеснявам, че в случай на крах на Великобритания, местните жители в колониите ще надигнат глави и господството на белия човек ще приключи.
  Химлер отговори:
  - Германецът ще смени англичанина, това е!
  Борман заяви:
  - Вярваме във вашия гениален фюрер!
  Хитлер кимна.
  - Поканете момичето на масата!
  Воинът беше освободен от аквариума. Дадоха й препаска и тя отиде до масата. Хитлер изправи гръб, болен. Видът му беше като на владетел.
  Момиче с превръзка на кръста и с тънка ивица плат на гърдите се приближи до масата и прибра корема си. Краката й бяха много червени от студа, тя се опитваше да се движи с грация.
  Хитлер учтиво я посочи на място до него. Воинът седна. Фюрерът попита на английски:
  - Какво е впечатлението ви от Германия?
  Момичето отговорило:
  - Държава за пример! Всичко е много чисто и подредено.
  Хитлер попита:
  - От кой град си?
  Момичето отговори гордо и се изправи:
  - Багдад!
  - Как се казваш?
  Воинът се намръщи:
  - Аз съм Ахилия!
  Хитлер я потупа по рамото, момичето потръпна. Фюрерът се наведе и я целуна по бузата.
  - Скъпа Ахилия!
  Момичето кимна.
  - Да, сладка и нежна съм!
  Хитлер попита:
  - Къде се научи да се биеш толкова добре?
  Воинът отговори:
  - Когато бях още момиче, ме продадоха в публичен дом, а след това за вина ме пуснаха на арената с меч срещу момче. Но се случи невероятното, убих го и се озовах в училище за гладиатори. Жените често се бият там, много след битката изпълняват креватни задължения.
  Хитлер кимна.
  - Жената е и войн, и пазителка на огнището! Германката е длъжна да прави и може да прави всичко. Ти си мюсюлманин?
  Момичето кимна.
  - Да! Сънитка!
  Хитлер кимна.
  - Това са тези, които освен Корана признават и книгата на Сун, доста обширна традиция!
  Момичето кимна.
  - Да! Но рядко се моля и се боря много! Честно казано, имам големи съмнения дали Аллах или Бог съществуват.
  Хитлер любезно попита:
  - Защо мислиш така Ачилия?
  Момичето отговорило:
  - Прочетох английския превод на Ницше. Има дълбоки мисли, които ми направиха силно впечатление.
  Хитлер отговори:
  - Голяма част от Фридрих Ницше е правилен, но неговите идеи се нуждаят от творческо развитие. Дадох им завършеност и съвършенство.
  Ахили се съгласи:
  - Много мои сънародници боготворят Хитлер. Те вярват, че той ще донесе освобождение на всички!
  Хитлер излая:
  - Правилно смятайте! По-готин от Адолф, няма никой на света! Добре, стига приказки, искам да видя нова гладиаторска битка.
  Борман кимна.
  - Следващата битка!
  Петима бойци скочиха на арената, две момичета и три момчета на не повече от петнадесет години. Бяха с мечове и щитове. Явно беше, че това са още неопитни гладиатори, тъй като не се чувстваха особено уверени. Снегът печеше босите им пети, момичетата и момчетата подскачаха.
  Хитлер се зарадва:
  - А кой е този?
  Борман изсумтя.
  - Двама чехи, а момчетата са поляци!
  Хитлер излая:
  - Надявам се битката да е интересна!
  Борман кимна.
  - Разбира се, мой фюрер! Не правя глупости!
  Хитлер отново целуна Ахилия:
  - Ти си чудесен! Често гледани гладиаторски битки!
  Момичето отговорило:
  - За съжаление често Фюрер! Това е жестока гледка.
  Хитлер попита:
  - Още ли искаш да го видиш?
  Ачилия кимна.
  - Ако мъжете се карат!
  Хитлер отговори:
  - Това само трима мъже във вашата страна на тяхната възраст вече се женят, нали, драги!
  Момичето отговорило:
  - Със сигурност! Познах любовта на първия мъж на девет години.
  Хитлер беше изненадан:
  - И как ти хареса?
  Момичето поклати глава.
  - Беше повече болезнено, отколкото приятно!
  Хитлер отбеляза:
  - Аз съм много културен и учтив с жените. Хей, Борман, кажи ми кой е най-сексапилният мъж в Германия?
  Борман отговори:
  - Разбира се, че си моят фюрер!
  Хитлер издуха:
  - Истинското величие не се нуждае от ласкателство!
  Ахилия издъхна:
  - Вие сте достоен султан на Европа!
  Хитлер отговори:
  - Изтокът е деликатна работа!
  Врагът влезе на арената под шума и аплодисментите на нацисткия антураж. Огромен тигър с зъби, дълъг три метра. Той изръмжа противниците си, две момичета и момчета плахо го заобиколиха.
  Борман попита:
  - Е, колко красив?
  Хитлер отпи глътка шампанско:
  - Никак не е зле! Бенгалски тигър ли е?
  Борман коригира:
  - Усури, подарък от Сталин!
  Хитлер кимна.
  - Да, помня, че Йосиф ми го даде в навечерието на войната! Много здраво животно! Величествен като самата Азия.
  Борман се съгласи:
  - Сталин, дава ли, дава! Има три метра без опашка и четири метра и половина с опашка.
  Хитлер отхапа от тортата, дъвче и отговори:
  - Надявам се да покаже достойна битка!
  Борман кимна.
  - Сам ще видиш!
  Тигър обърна лице и погледна към Хитлер. Фюрерът попита:
  Защо не започва?
  Борман обясни:
  - Чакам сигнал!
  - Така че да вървим по-бързо!
  Прозвуча тръба и огромният труп щракна с опашка в бедрата си. Петима гладиатори, треперещи от студ и подскачащи на сковани крака, се опитаха да изградят защита.
  Хитлер отбелязва:
  Какъв жалък опит!
  Гьобелс отговори:
  - Тигърът е Германия, бием врага на части.
  Звярът скочи рязко, събаряйки русо момче. Паднала върху него, тя разряза корема му. Другите гладиатори нанесоха няколко слаби удара и започнаха да се разпръскват.
  Хитлер изсумтя.
  - Няма прът! Жизнена пръчка!
  Гьобелс отговори:
  - И мнозина нямат мозък! Те трябва да се слепят, иначе тигърът ще ги разкъса.
  Сякаш в такт с думите му, чудовището, оставяйки разкъсаното момче, се втурна след момичето. Външно огромен и тромав, този звяр се движеше бързо, дори със зверска грация. Като светкавичен скок и момичето беше простреляно, тигърът счупи гърба й и я захапа за врата, кръвта пареше от устата й.
  Хитлер изкрещя:
  - И ти си тигър, браво!
  Ахилия отговори:
  - Честно казано, жал ми е за децата! Те са още много малки, явно за първи път са на арената! И да се изправи пред суровата реалност!
  Хитлер отговори:
  - Природата е жестока! Защо човек да не бъде жесток в името на една по-висока цел - да направи човечеството по-чисто и по-добро!
  Ахилия отбеляза:
  - Това е по-добре! Хубаво е, когато има добра цел, но още по-добре, ако средствата са достойни!
  След като се справи с втората жертва, тигърът се втурна след третата. Той не поглъщаше напълно мъртвите, а просто изтръгваше най-добрите парчета. Тигрите, като хората, са различни, но това беше убиец!
  Хитлер дори се пошегува:
  - Подарък за огра, от огра!
  Химлер попита:
  - А ако хванем Сталин, какво да правим с него?
  Хитлер отговори:
  - Аз ще реша, първи улов! Сталин обаче може дори да избяга в САЩ, такъв изход не е изключен.
  Химлер се ухили.
  - Колкото по-добре, ще завладеем Америка едновременно.
  Хитлер се усмихна.
  - Да, завладяването на САЩ е достойна цел. Чух, че "американците" сериозно са се заели с атомната бомба, вярвайки в това ужасно оръжие!
  Химлер кимна.
  - Правилно! Нещо като тези плъхове започнаха!
  Хитлер ощипа Ахилия по гърдите:
  - Нищо не могат да направят.
  Химлер попита:
  - Защо?
  Хитлер отговори провлачено:
  - Повечето американски учени са евреи, а тази нация не е способна на градивно творчество.
  Химлер отговори:
  - Към градивното, да, но към разрушаването...
  Тигърът измъчва третата жертва малко по-дълго, гризейки костите, оголвайки ги. Хитлер дори цъка с език от удоволствие:
  - Това е сладко! - каза руската дума фюрер.
  Химлер отбеляза:
  - Кръвта е удоволствие! Особено ако наливането не е вашето!
  Хитлер отбеляза:
  - Странно, но във всички европейски езици любовта се римува с кръв! Доста е странно, нали!
  Борман изрази мнение:
  - Може би защото девиците в брачната си нощ проливат потоци кръв.
  Хитлер го прекъсна:
  - Какви потоци! Само няколко капки! Идиот Борман!
  Заместник-фюрерът се поклони:
  - Идиот, ако искаш!
  Хитлер отбеляза:
  - Всички тези войни водят до много жертви! Не мога да кажа, че не ми действа. Изпитвам известно съжаление и състрадание, особено когато германците умират. Колко загубихме през първата седмица и Idol.
  Командирът на армията отговори:
  - Няколко хиляди, колко точно не броих, но като цяло не толкова! Руснаците унищожиха много хиляди, десетки хиляди. Стотици хиляди вече са заловени.
  Хитлер отбеляза:
  - Добро начало на войната! Не е ли!
  Идолът отбеляза:
  - Ще бием всички руснаци! Тези орди от болшевики ще бъдат победени!
  Хитлер изсумтя.
  - Това е всичко, което си готов да обещаеш! И наистина да го направя! Но добре, засега съм доволен от първата седмица.
  Ахилия каза:
  - Ако искаш, ще ти помогна чудесно!
  Хитлер се засмя:
  - И как можете да ми помогнете?
  Ахилия отговори:
  - Вдъхновявайте за подвизи с ласката си!
  Хитлер се зарадва:
  - Е, това е друг въпрос! Между другото, какво мислите за Сталин!
  Момичето отговорило:
  - Велик владетел, почти равен на теб!
  Свитата се оттегля, опасявайки се от яростен изблик на гнева на Хитлер. Но фюрерът изведнъж се усмихна:
  - Да, Сталин е велик владетел! Чърчил и Рузвелт са просто маймуни в сравнение с него! Такива маймуни, малки и безобидни! Но какво друго може да се каже за Сталин. Цяла Русия го боготвори, а това си струва много! Освен това той успя да създаде огромна армия, като напълни границите с танкове и самолети. Наистина е Чингис хан!
  Хитлер направи пауза и започна да пъха парче сметанова торта в себе си. Химлер отбеляза:
  - Колкото по-силен е противникът, толкова по-почетна е победата!
  Гьобелс предложи:
  - Може би да организирате опит за убийство на Сталин?
  Хитлер отговори:
  - Още не си струва, искам да го заловя жив!
  Химлер въздъхна.
  - Сталин много трудно се отстранява! Той не вярва на никого! Дори Берия, макар и вторият човек в държавата.
  Хитлер кимна.
  - Берия може да се опита да подкупи?
  Химлер отговори:
  - Можете да рискувате!
  Хитлер излая:
  - Поеми риска!
  По това време тигърът изгриза третата жертва и се втурна към четвъртата. Момичетата и момчето стояха рамо до рамо.
  Хитлер се засмя:
  - Какви птици са се скупчили! Сега ги разкъсват като котенца!
  Борман млъкна:
  - Всичко ще бъде много просто! Въпреки че ако не точно тогава, още по-добре!
  Химлер предложи:
  - Ако искате, можем да доставим много жертви от концентрационния лагер! Ще ги смачкаш всички!
  Хитлер кимна.
  - Разбира се всички!
  Тигърът скочи върху двойка, опитвайки се да ги разкъса. Младежът и девойката направиха реципрочна атака, пронизани с мечове. Те успяха да одраскат тигъра, кървави ивици минаваха по муцуната. Звярът в скок ги хвърли в различни посоки. Момчетата се оттеглиха уплашени.
  Хитлер излая:
  - Слабаци! Имам цяла дузина такива лъвчета и всички са вторите останали! Не напразно Хитлер е синоним на непобедим!
  Борман изпищя:
  - Вашето величие е просто неизмеримо!
  Хитлер си блъсна главата в стъклото:
  - А кой би се усъмнил в силата на моята хипноза!
  Химлер добави:
  - И словесна диария!
  Хитлер скочи
  - Какво каза!
  Химлер отговори:
  - Имах предвид словесната диария на евреите. Той дори композира импровизация върху тях. Много интересен фюрер.
  Хитлер се ухили:
  - Хайде да четем!
  Химлер започна:
  Еврейският народ е нация от бандити,
  Че брат се продава за меден грош!
  Нещастна глутница паразити
  Мачкай ги като мандавош!
  Хитлер отговори:
  - Стиховете са доста посредствени! Значи ти Химлер гръмна.
  Райхсфюрерът отговори:
  - Разбира се, аз съм много далеч от теб страхотно!
  Борман отбеляза:
  - Струва ли си да обсъждаме чужди таланти! Най-добре е да преброиш диамантите"
  Хитлер извика:
  - Звучи разумно!
  Тигрите разкъсаха и четвъртата жертва. Оцелялото момиче избяга. Тя гледаше със страх такъв грабеж. Тигърът откровено яде месо. Като всички хищници, той се опита да се напие в резерв. Затова той измъчваше вътрешностите на човека.
  Борман мрачно каза:
  - Така е в Полша!
  Хитлер изсумтя.
  - Какви изроди са тези поляци!
  Ахилия попита:
  - Защо поляците?
  Хитлер отговори:
  - Защото са загубили войни от руснаците! Що за слабаци трябва да си, за да губиш битки от руснаците. Тези прасета!
  Химлер се съгласи:
  - Големи прасета! Руски изроден клон на човечеството!
  Идолът отговори:
  - Победиха и Фридрих Велики!
  Химлер се засмя.
  - Да! Това са лъжи!
  Хитлер отговори:
  - Само чрез предателство! В честна битка те нямаха никакъв шанс! Не съм ли Хитлер най-великият пълководец!
  Борман извика:
  - Зин Хайл!
  Хитлер отговори:
  - Хайл Хитлер! Няма по-висш аз! Не гледайте по-долу!
  Околната среда веднага започна да хвали фюрера:
  - Да, ти си страхотен и уникален! Слава на Адолф!
  Хитлер отговори:
  - Великият фюрер е много доволен! Над мен, не гледай долу! Ще заколя всички двайсет и три кози!
  Химлер попита:
  - Защо точно този номер?
  Хитлер отговори:
  - Номер на дявола! И глупако не разбираш!
  Химлер се съгласи:
  - С моя слаб ум разбира се!
  Хитлер извика:
  - Че руснаците, че евреите са една мерзост!
  Борман отбеляза:
  - Трябва да се отнасяме по-строго към партизаните.
  Хитлер отговори:
  - Да се бием! Гарантирам за този велик Адолф!
  Борман изпя:
  - Зин Хайл!
  Хитлер го прекъсна:
  - Ти ме задолба, Зин, здравей! От тези глупости ми се замая главата!
  Химлер възкликна:
  - Хайл Хитлер!
  Фюрерът и тук остана недоволен:
  - Откровени глупости! Мръсник, не можеш ли да измислиш нещо по-добро?
  Химлер се обиди:
  - По-добър враг на добрия майн фюрер!
  Хитлер се съгласи:
  - Особено ако хубавите неща!
  Тигърът се втурна към следващата жертва. Петото момиче се опита да го отблъсне с крака, но коремът й беше разпорен. Красавицата извика:
  - Твърде болезнено е за мен!
  Хитлер се засмя.
  - Ето я машината на смъртта!
  Момичето потрепери още веднъж и млъкна, а от устата й се изля струйка кръв. Гьобелс отбеляза:
  - Ето я съдбата на онези, които се противопоставят на Третия райх!
  Хитлер заявява:
  - Тигърът ще получи специална награда, ще го нахраня с черния дроб на Молотов. А дотогава нека продължим да се забавляваме.
  Звучи музика, а фашистката оргия продължи!
  . ГЛАВА 17
  Само насън Алиса Селезнева най-накрая успя да се потопи в света на героизма.
  И че в този свят има много интересни неща и какво се случва в космически мащаб.
  И ти смазваш нацистите наистина;
  Алиса Селезнева погледна ракетата, донесена й от Аркаша Сапожков, внимателно опипа върха и няколко бутона.
  Момчето й обяснило:
  - Това е радиоуправляема ракета за сваляне на самолети. Можете да контролирате полета му и приближавайки се, той вече сочи към топлината.
  Анджелика беше изненадана:
  - Откъде знаеш това?
  Момчето извади от ухото си лист хартия, навит на тръба:
  - Ето инструкцията.
  Наистина беше написано с малки латински букви. Пълен брифинг за използването на противовъздушни оръжия. Алиса Селезнева се интересуваше от:
  - Разстояние до три километра? Недостатъчно срещу стратегически бомбардировачи.
  Максим се засмя.
  - Но за фронтовата авиация е точно и пехотинец може да го носи. Представете си какво практическо значение ще има тази ракетна установка. Дори ако тази война вече, за съжаление, изгаря.
  Анджелика плесна момчето по устните, то рефлекторно се отдръпна, но все още беше закачено. Максимка се обиди:
  - И за какво е?
  Анджелика оголи хищнически зъби и отговори:
  - Казахте, за съжаление, войната догаря. Че имаш малко скръб и сълзи. Малко погребани синове?
  Момчето отвърна с усмивка:
  Няма нищо по-скучно от света -
  Където царува мир и благодат!
  Колко отвратително е спокойствието;
  По-добре е да дадеш живота си в битки!
  Алиса Селезнева хареса това:
  - Какво красиво нещо. Не във веждата, а в окото! Но нека тестваме малкото нещо на Focke-Wulf.
  Анджелика отговори:
  - Не! Твърде малка цел. Може би ще чакаме още плячка!
  Алиса Селезнева погледна към небето. Германските щурмови самолети бяха атакувани от съветски изтребители. Феноменалната снайперистка премина към Salamanders или HE-162 - най-добрият масов изтребител от Втората световна война. Леки, много пъргави коли, просто крилати мишки. Някои от тях са използвали ракети като оръжие. Също интересно оръжие, но поради тяхната неконтролируемост, такива подаръци не бяха от най-масовия тип ...
  Алиса Селезнева трябваше да стреля по NE-162, тъй като поради изключителните им летателни характеристики те са смъртоносни за Яков и Илов. Особено оръдия от 30 мм с разрушителен снаряд. Трудно е да се бориш с него. Понякога просто трябва да отидеш при овена. Но сега контраатаката на Фриц започна да се изчерпва и те започнаха да се търкалят назад ....
  Саламандрите се опитват да провокират яковете и магазинерите да ги преследват. И те успяват.
  В крайна сметка съветските пилоти са известни с факта, че почти никога не отстъпват и не избягват битка.
  Но особено HE-162 страда от безмилостния огън на запалителни куршуми от Алис Селезнева. Тя е много точна руса снайперистка. Нито един пропуск. И запалителни куршуми пробиват танковете, лошо защитени опашки на Саламандър. Такива машини са неподходящи за защита от атаки от задната полусфера. Въпреки това, дизайнерите считат, и между другото съвсем разумно, че изключителните скоростни качества (300 километра в час по-високи от Shopkeeper и Yak) и невероятната маневреност биха улеснили такава кола да избяга от атака от опашката.
  Алиса Селезнева снима на каприз. Хвърля автоматична пушка, представя си, че куршумът е нейната въздушна целувка, която трябва да бъде предадена на пилота. Плавно натиска спусъка. Дръжката на пленената пушка е пистолетна, спускането е плавно. Куршуми бронебойни - запалителни.
  Да, няма да изстреляте от такава пушка, но момичетата нямат нужда от нея. Снайперистът не стреля със залпове, той е хирург, а не касапин.
  И тук Алиса Селезнева "целува" партньора си, в случая това е бензинов резервоар, а Саламандърът пламва като свещичка за коледна торта.
  Но Анджелика удря толкова трудна цел като бензинов резервоар, който рядко се втурна като бесен заек през небето на Саламандър и се кълне:
  - Ами ти и повърнатия от Хитлер Пегас! Е, ще стигна до теб!
  Алиса Селезнева съветва партньора си:
  - Да, не се целиш толкова дълго. Тук изобщо няма какво да се спечели. Тяхната бързина е почти равна на скоростта на нашите куршуми, изплюти от пушка.
  Анджелика сопна:
  - Как да се прицеля?
  Алиса Селезнева отговори с усмивка:
  - Изобщо не се прицелвайте. Стреляйте от ръка и използвайте интуицията си!
  Анджелика й махна с бос крак.
  - Да, добре, ти! Така че никога да не ви хванат!
  Алиса Селезнева се замисли къде нацистите са направили грешна сметка, когато са планирали подобни, подобни на комарите и също толкова лесни за запалване автомобили. Смятате ли, че маневреността за един боец е по-важна от защитата?
  По принцип е така, но наземният огън не се взема предвид. И така "Саламандър" има само 50 килограма броня, покриваща челната част. За сравнение, бронята Focke-Wulf съставлява внушителен дял от теглото при излитане - 250 килограма, а в щурмовия вариант дори повече. Въпреки това, за високата жизненост на машината. Трябва да платите с относително по-лоша маневреност (с изключение на гмуркане от крилото!).
  По принцип се предполага, че Salamanders летят по-високо от земята поради тяхната уязвимост от картечен огън, но в този случай те се опитват да защитят щурмовия самолет Focke-Wulf.
  Защо да умреш сам, но да помогнеш на другар.
  Но веднага щом височината се увеличи и Алиса Селезнева напусна засегнатата зона, съветските бойци започнаха да понасят значителни загуби. Вярно, значителна част от немските пилоти са зелени новобранци, но има и по-опитни асове. Те причиняват сериозни проблеми.
  Алиса Селезнева реши:
  - Добре какво? Да преминем към наземни цели!
  Анджелика предложи:
  - Тогава трябва да работим по-активно с краката!
  И отново блеснаха изящни момичешки токчета. Аркашка обаче не остана по-назад от тях. Момчето искаше бой!
  Алиса Селезнева положи офицера от SS с точен изстрел, улучен точно в моста на носа, принуждавайки го да пусне фаустпатрона. Момичето забелязва и вижда всичко, само умората е доста силна, а болката от раната и счупването на ключицата внезапно се засилва. Леле, не бих искал да лягам сега, когато обръчът около Берлин вече е затворен и главният престъпник на всички времена и народи Адолф Хитлер е заключен здраво в леговището си.
  Е, кой иска да пропусне това. И кой би отказал лично да натрупа знамето върху императорския кабинет. Алиса Селезнева е точно това, което искаше.
  А врагът продължаваше да вика. Тук интересни клинове влизат в битка. Освен това, като E-10, те са малки и сплескани. Това е просто още по-нисък силует, а самата кола е по-тясна. И оръжията са изключително картечници, но за това има шест "стрелци" наведнъж. И те срещат пехотата доста ефективно.
  Скосените войници падат като ръж под сърп, но дори не мислят да легнат, а тичат напред и дори хвърлят гранати. Докато стигнат, но немските клинове се движат назад. И щурмоваците ги атакуват със закъснение.
  Алиса Селезнева успя да уцели четири оптични прицела, което обаче нямаше голямо значение. Нацистите се отдръпнаха, стреляха и съветските щурмови самолети срещнаха неспокойните саламандри.
  И тук се появи още един огромен танк. В някои отношения той приличаше на вече нашумелия "Маус". Или по-скоро две "Мишки" бяха в перфектно работно състояние, заловени по време на офанзивата в Болоня в Унгария, а още трима нацисти успяха да подкопаят. Неуязвимите машини уверено вървяха напред. Снаряди като грах отскачаха от бронята им, а оръдие с калибър 128 милиметра с начална скорост на снаряда 960 метра в секунда унищожи съветските танкове на голямо разстояние. С такива чудовища беше изпълнена истинска битка. Най-лошото е, че немската кола не е пробила борда на корпуса или купола, както например на "Кралския тигър". Дори долната част на корпуса и почти всички коловози бяха покрити с дебели щитове от висококачествена стомана.
  Самите коловози също бяха в няколко реда, широки, жилави с отделни колички.
  Кошмарна и непробиваема машина, идеално защитена откъм бордовете и кърмата.
  Когато бензинът свърши, няколко екипажа се предадоха, а трима показаха героизъм, взривявайки оцелелите снаряди заедно с тях.
  Подобна постъпка предизвика едновременно раздразнение и уважение. В резултат на това Maus придоби популярност с тегло от 188 тона, най-големият и най-тежкият от онези танкове, които се произвеждат серийно.
  Този танк беше подобен по въоръжение на Maus, много по-нисък, по-сплескан, а предната, страничната и кърмовата броня имаше много по-голям рационален наклон.
  Алиса Селезнева отбеляза, че танкът е по-лек и по-бърз. Явно се контролира добре и се втурва по рокадата по-добре от ИС-2.
  Но между другото се появиха ИС. Те са настигнати от високоскоростни Т-34-85. Толкова прави и разкъсващи ириси в битка.
  Изглежда, че има само един нацистки танк и Алиса Селезнева се прицелва в него. Трябва да нарушите обхвата. Задачата от такова разстояние е почти невъзможна, дори и за такъв феномен като руса снайперистка.
  Алиса Селезнева внезапно отново почувства болка в раната, повдигна се леко, изръмжавайки:
  - Така винаги имаме проблеми. Болката, като неканен гост, винаги идва в неподходящия момент, но никога не те кара да съжаляваш за тръгването си.
  Но тогава блондинката промени късмета си. Мина, изстреляна от ракетно оръжие, се втурна твърде близо до воина. Изхвръкнала е нависоко и няколко малки отломки са попаднали в гърдите и дясната й ръка. И тялото престана да се подчинява на непобедимата жена снайперист.
  Но главата остава ясна и воинът може да наблюдава хода на битката.
  Екипажът на нацисткия танк изглеждаше добре подготвен, първият "тридесет и четири" беше ударен на разстояние почти четири километра. Почти тридесеткилограмов снаряд буквално откъсна купола.
  Алиса Селезнева прошепна:
  - Ето това е удар! И не мога да го изключа.
  Анджелика стреля и се изплю пикантно настрани:
  - Отново улучих, въпреки че голът е близо!
  Алиса Селезнева силно съветва:
  - Спокойно, нямате нужда от силни емоции при снимане.
  Анджелика стреля отново, присвивайки очи с хитро кривогледство на тигрица, възрази:
  - В хокея са нужни силни емоции. И по делото за убийството също.
  Съветските танкове се опитаха да се движат с максимална скорост, но не можете да ускорите по-бързо от 30 километра на рокада. А немският танк, подобрена модификация на Мишката, стои на едно място и стреля за изпреварване.
  Вторият му пистолет също не е слаб 75 - милиметра от "Пантерата" Да, впечатляващо е, на предишните свръхтежки машини имаше по-къса дължина на цевта. Ето как работеше инструментът. T-34-85 има доста слабо тяло, дебелина само 45 милиметра. Така че пистолет с дължина на цевта 70 е способен да пробие от голямо разстояние.
  Ето една трийсет и четири, като получи удар, кара още малко по инерция и спира. След това от него излезе пушек, игрив, като змия от факир, свирещ на тръба.
  И 128-мм пистолет премина към по-тежък и следователно ценен IS-2. При попадение дори такива огромни машини се обърнаха и пробиха кулата.
  Съветските танкове се опитаха да отговорят, като стреляха в движение. Шансовете за уцелване бяха малки, но има много коли, така или иначе, поне някой и да, ще получите. А това означава Фриц.
  Подобрената мишка, дори ако снарядите я удариха, уверено рикошира от дебелата броня. Но ако чудовището можеше да бъде закачено, то предизвика само тръпки.
  Алиса Селезнева избухна в сълзи, нацистът, който седеше в пилотската кабина, беше болен снайперист. Верн, и двамата немски артилеристи бяха сред най-добрите от най-добрите. Те гасиха врага толкова уверено, че няколко ИС дори спряха, опитвайки се да стрелят по врага от статична позиция.
  Анджелика, вместо да се успокои, напротив, ставаше все по-нервна. Прикладът на воина потрепваше и куршумите често удряха дори покрай клекналия корпус.
  Червенокосият прошепна:
  - Къде си ти Георги Победоносец, а къде е небесната царица Мария. Да, най-накрая да ви помогна за справедлива кауза.
  Аркашка изтърси не на място:
  - Значи все пак на презрамките на немците пише: "С нас Бог". И ние, ако не всички, но пионерите, имаме лозунга: няма Бог над човека, Бог е самият човек!
  Алис одобри това:
  - Добър слоган. А също и живота! Всъщност последното нещо е да се обърнете навреме към Всемогъщия, който чрез устата на Христос изрази лозунга: "Удрят те по дясната буза - обърни лявата си". Дори не е ясно как войнственият император Константин е могъл да приеме християнството.
  Аркашка Сапошков, умно момче, отърка боса си пета, също изгорена от огъня, в тревата.
  - Много неща в света са ирационални. Необяснимо с логиката и простите човешки представи. Например, защо съюзниците Чърчил и Рузвелт решиха да ни помогнат, въпреки че например Хитлер им предлагаше мир и дори коалиционна война срещу СССР. Но те решиха да помогнат на класовия враг, въпреки че е ясно, че след като гърбът на фашизма бъде пречупен, следва тлъстият гръб на западния капитал.
  Анджелика стреля, прокле:
  - Как ще бъде. Това е просто "Мишката" на тази сплескана трябва да се удари.
  Докато разговаряха, понасяйки осезаеми загуби, "тридесет и четирите" пробиха в близкото разстояние на битката. Имаше само една машина, която обещаваше да бъде оръжие чудо. И както се казва: на полето не се бори. И въпреки че силно наклонената броня на сплесканата мишка с голям резерв задържа удари от 85-мм оръдия, но когато има твърде много удари, започва деформация и се появяват пукнатини.
  Въпреки това, в тази подобрена модификация на мишката, циментираният принцип на резервация и, за разлика от предишните модели, голям ъгъл на рационален наклон на дебели листове осигурява голям брой рикошети, което увеличава жизнеспособността на чудовището.
  Ама го засипват с капитални снаряди, можете да си представите какво им е вътре в немските танкисти. Все едно си слагаш главата в барабан и те бият драйва по нея. Но явно артилеристите са сложни и продължават да стрелят, въпреки че вече пропускат. И не е лесно кулата на мишката да се върти, но ... Самият резервоар се обръща достатъчно бързо и оръдията променят ъгъла на огън.
  Но основната цел е IS-2, докато боеприпасите все още не са свършили, Fritz искат да съберат повече "трофеи".
  IS стоят и влизането в тях е по-лесно. Но като цяло нацистката машина е доста ефективна. Броят на поразените от снаряди танкове вече надхвърля тридесет. Тоест рекорд по брой унищожени обекти на коловози
  Алиса Селезнева шепне раздразнено:
  - Това е гигант. Един срещу няколко полка. А някои смятат германците за глупаци.
  Анджелика извика силно.
  - И аз мисля!
  Алиса Селезнева, чието зрение остана остро като камата на Тамерлан, отбеляза:
  - Това е "Маус" модификация "В", първо си помислих, че е Е-100, но не. Това е именно подобреният модел на "Маус" с по-нисък силует и по-малко тегло. Може би германците все пак промениха оформлението и задните им ролки станаха водещи. 200 - милиметра при рационален ъгъл на наклон, имате шанс да пробиете само 152 - милиметров противотанков пистолет за първи път. И то от близко разстояние.
  Германският мастодонт продължи да ръмжи като мечка, подгонена от кучета. Никой не успя да го пробие, въпреки че в екраните на гъсеницата се появиха дупки от ударите. "Maus" B показа всички предимства на мощното многостранно резервиране. Не е възможно да го преодолеем, въпреки че обстрелът се засилва.
  Анджелика вече преминава към закоравели ругатни, когато изведнъж левият борд на немския гигант се срутва. И тогава още черупки летят в дупката ... Дори висококачествена броня, очевидно иновативна в технологията, не може да издържи няколкостотин удара.
  Маус беше унищожен и тридесет и девет съветски танка бяха свалени, деветнадесет от тях бяха унищожени без възможност за възстановяване.
  Анджелика каза:
  - Господ повърна... Та ни нагласи!
  Алиса Селезнева избухна:
  - И той не достигна четиридесет ...
  И като прокълнат, Т-34-85, от който сякаш рикошира снарядът, внезапно избухва! Дори кулата беше откъсната и носена от торнадо петдесет метра.
  Анджелика изруга.
  - Четиридесет и едно, уви едно! Уф! Това е подреждането ... Проклетата машина, тя уби толкова много от нашите, но ако имаше дузина от тях ...
  Алиса Селезнева изрази надеждата си:
  - Още малко остава... И това брашно ще свърши, ще има победа и ще дойдат изненади на финала. - извика момичето. "Но не мога да движа нито ръцете, нито краката си.
  Анжелика изведнъж си спомни нещо:
  - И знам сибирския метод за бързо възстановяване. Потърпете малко и да знаете, ставайте!
  И червенокосата жена започна интензивно да масажира и разтрива приятелката си. Порасналите й нокти уверено масажираха петите й, между пръстите на краката й, след което преминаха по глезените й. Алиса Селезнева се усмихна в отговор:
  - Е, гъделичкаш ме. Може би дори по-енергичен?
  Анджелика усърдно направи уелнес масаж. Тук тя се премести отзад, дори ноктите й докоснаха зърната на момичето. Те веднага се втвърдиха и момичето започна да диша тежко, а след това започна да стене.
  Половин час сладострастни усилия и Алиса Селезнева скочи ... От раните излетяха трески, а болката се превърна само в лек сърбеж. Русото момиче възкликна:
  - Еха! Не предполагах, че женската ласка има толкова лечебен ефект!
  Анджелика се усмихна.
  - Необходимо е да се въздейства правилно, особено на ерогенните зони. Тогава организмът се възстановява по-бързо и набира сила. Между другото, сигурно сте чували израза - любовта е по-силна от магията.
  Алиса Селезнева намигна в отговор:
  -Чух! Но все още се чувствам слаб!
  Анджелика въздъхна тежко.
  - Много загубена кръв. Твърде много ... Но толкова много, нека да преминем.
  След няколко крачки Алиса Селезнева много пребледня и се олюля. Анджелика хвана приятелката си на гърба си и я понесе. Момичето не беше тежко, червенокосата беше по-едра от блондинката, но има едно нещо, което трябва да се има предвид, колко изтощени бяха в последно време и сибирското закаляване се провали.
  Анджелика влачеше приятеля си на гърба си, но не с бягане, а с бързо темпо. Да, по едно време тя беше на мястото на Зоя Космодемянская. Дори и не в реалността, а във виртуалната матрица на Хипернет, но това е напълно незабележима разлика. А през декември студът беше по-силен. Но можете ли да сравните московчанин и сибирска жена по издръжливост, по устойчивост на студ. Да, дори ако баща ви иска да направи дете от свръхчовек или супермен.
  Смазката в немските картечни пистолети замръзна и те не можеха да водят насочен огън по нея. И босите крака са леки, дори в снежни преспи, а не като ботуши, увити в одеяла за изолация. И така, въпреки вързаните ръце отзад, тя успя да избяга с парче от лампа, счупено на главата й, доста дебело въже. Не за първи път трябваше да го режа, въжето беше като ласо, здраво, особено за каране на военнопленници. И след това няколко часа през снежните преспи в студа, почти гола, само по шорти и парцал на гърдите. И след това дори и да кихне, само краката са леко развълнувани, като след парка във вряща вода. И след няколко часа те спряха да болят и дори някак си босата Амазонка стана по-весела и по-близо до природата.
  Зоя Космодемянская, с нощна слана под четиридесет, вероятно изобщо не би могла да оцелее до сутринта. Но Анджелика беше свикнала на петдесет градуса, със силна виелица. Това означава закаляване от ранна детска възраст и колко силно и адаптирано към температурни натоварвания може да бъде човешкото тяло. След това червенокосата сибирячка повече не обула обувките си. Въпреки че й правеха забележки, тя беше упорита, като се позоваваше на необходимостта да пази кожата на ботушите си, когато има война.
  Имайки предвид какви красиви крака имаше, чиято форма изобщо не се влоши дори при удар с шрапнел и всичко зарасна по-добре, отколкото на куче, командирите се примириха. Самата Алис се опита да я имитира, но дълго време не можеше да издържи на тежката слана - русото момиче от Беларус нямаше същото ниво на втвърдяване.
  Фантастичните снайперистки способности обаче повече от компенсираха това.
  Анджелика вървеше и си мислеше, добре, защо е толкова приятно да докоснеш Алис, но няма абсолютно никакво желание да говориш и да останеш в мъжко общество. Може би това не е нормално? Самата Алиса Селезнева не се отклонява от мъжете, въпреки че се държи прилично. Може би заради високия морал.
  Но Анджелика никога не вярваше в Бог и не искаше да вярва в него. Наистина, защо човек се нуждае от Всевишния? Нито Библията, нито Коранът обещават рай на земята. Всичко само след възкресението от мъртвите. Но все пак човек може да разчита на възкресението от мъртвите и със силата на комунистическата наука. Тук е още по-добре, защото при комунизма няма да има нито ГУЛАГ, нито ад.
  Нацистите започнаха да се предават ... Много от тях разбраха безнадеждността на положението си. Особено когато чудодейното оръжие не спасява. Берлин е в безнадеждна блокада.
  Момичетата не се интересуват от затворниците и Анджелика се опитва да се движи по-бързо, за да влезе в бойната зона и да се бие там.
  Но очевидно тук ще трябва да отидете до самия Берлин, а пътят не е лесен за изтощено момиче с приятелка и амуниции на раменете си. Каква стъпка, такава стъпка.
  Освен това Анджелика нямаше как да не побъбри с приятеля си. И само за религията.
  Червенокосата дяволица попита:
  - Но как мислите, може ли да се счита за правилно учението на християните и особено на православните за религията? По-специално, не е ясно защо Бог дори е започнал експеримент с грехопадението на Адам и Ева. Ако грехът Му е толкова отвратителен, защо не го пресече в зародиш? В края на краищата, какъв е смисълът да оставяме рака на греха да расте? Кой би счел лекар разумен, ако позволи да се развие смъртоносна болест.
  Алиса Селезнева каза с усмивка:
  - А какво ви кара да мислите, че грехът е просто раков тумор? Може би това е, напротив, естественото състояние на човек, което е необходимо за него не по-малко от бягането за спортист. И като цяло, ако речта е Бог, или по-скоро Създателят на Вселената, тогава не си струва да го разбираме през призмата на средновековните идеи. Личността и характерът на Всевишния трябва да се приемат постепенно!
  Анджелика подсвирна.
  Как е това прогресивно?
  Алиса Селезнева с готовност обясни:
  - Създателят на Вселената, като човек, който е дал живот на Вселената, създал определена структура, трябва да има изключителни и морални качества. И на първо място отговорност и прогресивно мислене.
  Анджелика, измъквайки крака си от тревата, се съгласи:
  - Правилно е! Да, всъщност, правилно!
  Алиса Селезнева продължи с усмивка:
  - И кой е човек за Бога. Дори да вземеш Библията, синът му е негово собствено дете. Тоест, всъщност ние сме родните деца на Бог - Всевишния и Всемогъщ Създател на Вселената!
  Анджелика кимна с огнената си грива.
  - Кое е съвсем логично и каква е разликата с традиционните църковни възгледи?
  Алиса Селезнева с готовност обясни:
  - А каква е целта на един отговорен и мъдър родител? За да могат децата му винаги да играят в пясъчника и да искат "цици"?
  Анджелика се засмя лукаво:
  - Разбира се, че не! Никой родител не иска това!
  Алиса Селезнева кимна в знак на съгласие, макар и някак вяло поради загуба на кръв:
  - Това е! Разумните родители искат децата им да пораснат възможно най-бързо, да станат независими и за предпочитане дори по-умни и по-силни от тях самите. И разбира се, те постигнаха повече от предците!
  Анджелика подсвирна през ноздрите си.
  - Точно! Колко интересно. И така, какво искате да кажете, че целта на Всемогъщия Бог е самите хора да станат като Него Всемогъщия?
  Алиса Селезнева потвърди:
  - Това е! Целта на Бог Отец е неговите синове и дъщери - човеци да придобият независимост и да надминат самия Създател на Вселената. как? Може би хората сами ще се научат как да създават вселени и вероятно ще придобият такива суперсили, за които дори най-смелата и необуздана човешка фантазия няма дори приблизителна представа.
  Анджелика, ходеща с груби крака, изваяни от умел майстор от светъл бронз върху въглища и овъглена трева, усети приятна топлина в краката си. И се развесели:
  - Да, възможно е хората да правят това, което въображението им все още отказва. Но сред потомците, които несъмнено са по-развити от своите предци, може да възникне такава идея, че има нещо дори по-готино от създаването на други вселени. Но това, което казвате, противоречи на Библията или Корана.
  Алиса Селезнева се засмя тънко в отговор и логично заяви:
  - Как да кажа? В крайна сметка няма точно разбиране на единственото истинско учение както на Библията, така и на Корана. Има стотици християнски и десетки ислямски секти, различни течения. Както и различни тълкувания на Библията и Корана. По-специално, сунитите се молят на Аллах, а шиитите вярват, че Аллах е твърде свещен и непостижим и отправят молитви към универсалния разум, създаден от Всемогъщия. Някои християни вярват в Троицата, други вярват, че Бог е Един, а Исус е първородният от Сътворението. Или например въпросите за съботата, безсмъртието на душата и много други. Между другото, в исляма има течения, те вярват, че според Корана съботата е свещена, а не петък ...
  Анджелика я прекъсна:
  - Правилно! И вероятно искате да кажете, че и Коранът, и Библията не са Откровенията на Всевишния, а чисто човешки представи за Създателя, който е избрал да изтръгне същността Си от хората?
  Алиса Селезнева решително възрази:
  - Не наистина! И Коранът, и Библията, и Ведите, и ученията на Буда и други всички религии на Земята са откровение на Всевишния и идват от Създателя на Вселената. В края на краищата Създателят на Вселената иска хората да имат свобода на избора, така че да има различни конкуриращи се идеологии и религиозни движения. Така че това е конкурентната борба, включително на идеологическия и религиозния фронт, която стимулира съвършенството и хиперреволюцията. Защото именно конкуренцията на различни нива е основният стимул за прогрес и усъвършенстване. Тоест, защо Всемогъщият Бог е дал на хората различни и често противоречиви откровения? Защото истината се роди в спор, за да има свобода на избора, в която всеки е прав по своему.
  Анджелика потвърди с усмивка в отговор:
  - Ами ти си елементарен чар... Хубаво ще е да получиш религиозно учение, когато всички са верни, всички са от Създателя на Вселената и никой не се обижда. Но тогава възниква напълно логичен въпрос - Всемогъщият е толкова мил и обича човек, тогава защо има толкова много зло и страдание на Земята?
  Алиса Селезнева отговори уверено:
  - Да, защото борбата и преодоляването на трудностите е в основата на прогреса, хипереволюцията и усъвършенстването на хората. В крайна сметка какво накара маймуната да вземе пръчка? Че бананите висяха твърде високо. А изчезването на мамутите принуди човека да развие земеделие и скотовъдство. Недостатъчно бързите крака подтикнаха да тренират коне, а след това да измислят велосипеди, мотоциклети, коли. Точно както нашите танкове KV и T-34 тласнаха нацистите до появата на "Пантера", "Тигър", "Маус". Невъзможността за летене поради твърде слабо и тежко тяло също се превърна в стимул за създаването на самолети. Тоест, трудностите, които съществуват в нашия свят, стимулират хипереволюцията, прогреса и в крайна сметка ни доближават до Всемогъществото.
  Анджелика попита изненадано:
  - Страданието също ли насърчава прогреса?
  Алиса Селезнева потвърди:
  - Да, разбира се! Може би дори не самото страдание, а желанието да ги избегнем. Първо, чадър за защита от дъжд, а след това пълен контрол на климата. Или, например, епидемиите стимулират развитието на медицината, по-специално на ваксинациите. Надявам се, че с течение на времето ще бъде възможно да победим старостта - основното нещастие на човечеството. Както и изпълнение на по-стари мечти.
  Анджелика предложи:
  - Възкресение на мъртвите със силата на комунистическата наука.
  Алиса Селезнева потупа партньора си по рамото:
  - Това е. В края на краищата, Библията е написана тук, някои ще бъдат възкресени в живот, други във възкресението на осъждане. Но, първо, всички ще бъдат възкресени, и второ, възкресението на осъждането не е вечно мъчение в ада, а превъзпитанието на престъпниците, които в бъдеще ще станат достойни и възвишено благородни хора. Между другото, и фразата на Христос; самият ми Отец не съди никого, но той предаде цялата присъда на Сина, може да се тълкува, не лесно - на Сина, но от Синовете - тоест на самите Всемогъщи хора на Светлото бъдеще. Така в Откровението се наблюдава приемственост и във всяка религия има своя частица истина и светлина.
  Анжелика добави:
  - И в комунизма също?
  Алиса Селезнева, с мъка сдържайки смеха си, отговори:
  - И в комунизма на първо място! Там именно комунизмът поставя човека в позицията на антропоцентризъм. Въпреки че Карл Маркс може да е подценил възможностите на научно-техническия прогрес. Но всяко време има свои собствени фантазии. Колкото по-силен е човекът, толкова повече мечтае!
  Анджелика промърмори:
  - Знаеш ли за какво мечтая в момента?
  Алиса Селезнева стана любопитна:
  - И за какво точно?
  Червенокосият воин възкликна пламенно, сякаш изпращаше Будьони да щурмува Перекоп:
  - Приятно хранене!
  Алиса Селезнева се съгласи с още по-голяма жар:
  - Със сигурност! Точно това искаме! Изяж дори слон!
  Анджелика спря и изтърси раницата си. Имаше няколко американски конфитюра, както и руска сланина с месо, лук, четири твърдо сварени яйца и, разбира се, вече стар хляб.
  Алиса Селезнева едва се сдържа, за да не се нахвърли върху храната й като изгладняла вълчица. Анджелика също беше сдържана и от четири яйца подаде три на своя снежнобял приятел:
  - Яжте повече - възстановявайте се по-бързо.
  Алиса Селезнева дръпна тестиса назад:
  - Голям си, трябва още!
  Анджелика основателно възрази:
  "Колкото по-скоро се възстановиш, толкова по-малко ще трябва да те нося. Така че само напред красота!
  Американските консерви се отваряха със специално прикрепен ключ. Дори при завъртане се чуваше подобие на музика. Месото имаше вкус на море и мирис на йод, но беше ясно, че не е риба. Нещо по-близко до свинско с малко чесън и грах. Алис предложи:
  - Вероятно плътта на кит. Той е бозайник и е дебел като прасе. Но морето се усеща.
  Анджелика, дъвчейки бавно месо, отговори:
  - И това също е добре. Въпреки че естественото говеждо обикновено се предпочита, не всеки в Америка ще има такова чудовище. Но... Труман сигурно ще се обръща в гроба си неведнъж, както и Рузвелт, съжалявайки, че е снабдявал армиите ни.
  Алиса Селезнева се прозя предизвикателно:
  - А защо смятате, че със сигурност ще воюваме със САЩ?
  Анджелика сложи пръст на пищните си устни:
  - Много е възможно. Две птици в едно леговище не могат да се разбират.
  Алиса Селезнева коригира:
  - Птиците не живеят в леговища. Мечки в бърлоги. Въпреки че Русия е мечка, а Америка ...
  Анджелика се изкиска и каза:
  - Гризли! Кой ръмжи силно!
  Алиса Селезнева избухна в смях:
  - Моето малко гризли... Но сериозно, ще бъде адски трудно да вземем САЩ отвъд океана. Имат голямо население и много танкове. Така няма да счупиш орела.
  Анджелика оголи страховитите си, но сладки вълчи зъби.
  - Не се притеснявай, ще го счупим! Въпреки че тази броня е здрава, за някой, който възнамерява да хапе. Но едно нещо ме потиска, искам да ловувам с пушка ...
  Алиса Селезнева прекъсна:
  - Може би ще изпеем нещо патриотично. И моя собствена композиция. И тогава ни е някак тъжно, сякаш войната вече не е на финала.
  Анджелика се изкашля няколко пъти, опитвайки се да прочисти гърлото си и примигна няколко пъти с очи, като разпери безпомощно ръце:
  - Не знам, блондинка ... Някак си не мога да се сетя за нищо. Тук си много умен, познай сам. - Тук червенокосата жена се изплю сочно настрани. - Уф! Вече съм тотално вцепенен от умора. Не гадайте, просто пишете.
  Алиса Селезнева също се прозя и предложи:
  - Може би няколко часа здрав сън?
  Анджелика сбърчи лице.
  - Спи сега! Това се счита за предателство!
  Алиса Селезнева съвсем основателно възрази:
  - Ако не спя дори малко, тогава ще започна да го мажа от време на време. Това вече е предателство, няма само Родината, а и себе си!
  Анджелика се предаде:
  - Добре, заспи и ще ти изпея приспивна песен...
  Огненият дявол се изкашля няколко пъти и искаше да пее, когато Аркашка я изпревари. Момчето със звънък глас започна да свири весела мелодия;
  Ние ще те защитим, моя мила земя,
  Съветски войник, не търпи срама!
  Войникът на Русия е непобедим в битки,
  Жестокият произнесе присъда над Райха!
  
  Страната на младите съвети цъфти,
  Птица се рее над света с ален цвят!
  Ти си моя мила родина,
  Готов съм да се бием до смърт!
  
  И боецът е вдъхновен от висока цел,
  Вдигна граната и тръгва към танка!
  Друг възкликна - Не приемам страха,
  Jet cut the air airplane!
  
  Едно време бяхме прости деца,
  Тичаха боси през изумрудените треви!
  Сега земята се тресе
  И небето беше покрито с мъгла от чугун!
  
  Седим преди битката - млада двойка,
  Трябва да се борим със стоманената орда!
  Моля се нашата доблест да не изчезне,
  За да не се смущавам, глупост-измислица!
  
  Ще спечелим, знам със сигурност
  Ще вървим с песен по поляните просторни!
  Цъфти, бъди вечно пълен, бял край,
  Да възпита благородно потомство!
  
  Тежко им беше, мръзнаха и гладуваха,
  И съпругите плачеха над гроба!
  Но комунизмът отвори свети разстояния,
  Показа пътя на майка Русия!
  . ГЛАВА 18
  Докато Алиса, Аркаша и Пашка лежаха в тъмницата, обладаният фюрер отново се държеше като луд тиранин. И Съветският съюз, който беше подложен на агресия, беше много стегнат.
   Хитлер организира поредната си оргия по повод настъплението на германските части към Днепър. Нацистите решили да отпразнуват следващия си пикник в лоното на природата в специално открит лагер.
  Хитлер скочи на масата и започна да произнася реч:
  - Като крилати коне моите самолети се втурнаха, прорязвайки съветските орди. Велика Германия разбива и побеждава червените, ние смазваме отслабените славяни. Близостта на победата вдъхновява подвизите, които най-храбрите войници на света извършват всеки ден и час! Руснаците бягат, оставят техниката и ранените, стотици хиляди московчани се предават! Никога досега нашата армия не е напредвала толкова бързо! Най-великият хилядолетен райх чака победа! Хайл Германия! Да изхвърлим комунистите на боклука!
  Има пауза...
  Гьоринг наруши мълчанието:
  - Нека всички пием за най-великия фюрер!
  Свитата излая в един глас:
  - Зин Хайл!
  Хитлер отговори:
  - Като цяло на източния фронт авиацията на велика Германия върши страхотна работа! Повечето съветски самолети са потиснати! Това е заслугата на моя заместник Гьоринг. Предлагам обратен тост за пилотите.
  Нацистите лаеха и пиеха шампанско в унисон. Самият Хитлер е пил тинктура от шипка. Външно фюрерът изглеждаше весел, той беше инжектиран с тестостерон, от който само нацистът се чувстваше като млад бик.
  Химлер отбеляза:
  - Да, съпротивата на съветските войски отслабва! Ние сме напълно способни да маршируваме пред Москва.
  Хитлер кимна.
  - Да добре! Разгледах снимките на Кремъл! Това е величествена крепост, достойна за Германия. Промених решението си да превърна центъра на Москва в огромно езеро. Ще построим огромна железопътна линия от четири метра и половина, а самата Москва ще възстановим и ще я населим с немци. Предлагам промяна на името! По-специално как звучи Съединението... Фюрерът направи пауза.
  Гьоринг завърши:
  - Съюз-Хитлер!
  Фюрерът скочи:
  - Правилно! съюз Хитлер! Столица на Източна Германия. Мястото, което ще стане Мека за руските роби!
  Апартаментът изкрещя:
  - Хайл Хитлер!
  Фюрерът предложи:
  - Ето какво да правим с населението! Храненето му е твърде скъпо, ако всички бъдат застреляни, труповете ще започнат да се разлагат и ще започне мор!
  Химлер предложи:
  - Ще изгорим всички московчани живи! В специални пещи и навеси!
  Хитлер попита:
  - Имате ли преносими печки?
  Химлер уверено отговори:
  - Възможно е да се адаптират определени къщи и навеси от села близо до Москва за изгаряне. Не е лоша идея. Тогава ще добавим сяра и селитра, за да запалим гадните руснаци!
  Хитлер кимна.
  - Като чуя думата руснак, ръката ми се протяга към револвера! В случая именно нацията трябва да бъде превърната в мизерни роби и напълно декласирана. Какво друго искате да предложите на райхсфюрера?
  Химлер отговори:
  - Въведох едно нововъведение в лагерите за евреи. Дават въже, пирон и стол, за да се обеси евреинът!
  Хитлер се засмя:
  - Правилно! Но ако течността откаже?
  Химлер се засмя лукаво.
  - В този случай ще го разтворим бавно в киселина, през деня, като постепенно потапяме цялото тяло в разтвора!
  Хитлер се засмя.
  - Кое е разумното! Въпреки че не е скъпо да се тормози киселината, която е толкова необходима в индустрията, върху тях.
  Химлер отговори:
  - Киселина с разтворени човешки органични вещества, където е по-добре да се използва в промишлеността, поради уникалните си свойства.
  Хитлер кимна.
  - Правилно е! И те не се опитаха да готвят сапун от човешка мазнина. Беше практично!
  Химлер отговори:
  - Това, с което си изми ръцете, голямото, беше само от човешка мазнина. А за вас подбрахме мазнините на млади момичета и момчета, подобни на арийците. Има ли разлика с кравата?
  Хитлер отговори:
  - Огромен! Толкова е хубаво да се мие така! И кожата на ръцете омекотява. Подарих на Ева Браун ръкавици от естествена човешка кожа, между другото, тя много я хареса.
  Химлер сервира розова чаша:
  - Какво ще кажете за едно питие!
  Хитлер трепна.
  - Вино?
  Химлер изсумтя презрително.
  - Какво вино? Чиста кръв!
  Хитлер попита:
  - Дано не са евреи!
  Химлер отговори:
  - Да предлагаш на фюрера кръвта на евреите е вулгарно! Това са най-добрите спортисти от Хитлерюгенд, преливащи кръвта си. Пийте преди да е изстинало!
  - На колко години са момчетата? - попита Хитлер.
  - Четиринадесет!
  Фашистът се зарадва:
  - Значи кръвта им е пълна с тестостерон и други хормони.
  Химлер потвърди:
  - А самата чаша е издълбана от парче плътен рубин!
  Хитлер беше смешен:
  - Рубинът е кървав камък, а кръвта става червена!
  Гьоринг добави:
  - Не напразно червена свастика!
  Хитлер го прекъсна:
  - Идиот! Свастиката е черна, знамето ни е червено! Виждам, че Херман не разбира много!
  Фюрерът бързо изпи разпенената течност и дори облиза капките:
  - Леле, добре! Какво още искате да кажете за фюрера?
  Химлер заявява:
  - Ти си най-великият владетел на всички времена и народи!
  Хитлер направи гримаса.
  - Имитирайте Сталин!
  Главният екзекутор на Третия райх избълбука:
  - Сталин ти подражава най-велико!
  Хитлер, колкото и да е странно, беше доволен:
  - Да, Сталин е най-големият плагиат. Той възприе от нас червения цвят на знамето и празнуването на 7 ноември, както и на 1 май. Марксизмът е националсоциализъм, покварен от еврейски масони! Така че все пак!
  Свитата извика в един глас:
  - Хайл Хитлер!
  Адолф отговори:
  - Е, добре е, но не е достатъчно! Сега искам да видя благороден спектакъл. Да разгледаме и да скочим.
  Борман отговори:
  - Като резултат от футболен мач!
  Хитлер се прозя.
  - Безразличен съм към футбола!
  Борман отговори:
  - Зависи какъв футбол. От една страна ще се бият момичета с мечове и кинжали, от друга - юноши с брадви и сърп. В същото време те все още ще карат топката през полето. В случай на отбелязване на гол, отборът получава още един боен играч в редиците!
  Хитлер се ухили:
  - Какъв футбол ми отива доста добре! Нека направим супер-семена! Може би ще поставим Гьоринг на вратата.
  Райхмаршалът отговори:
  - В този случай няма да може да се вкара нито един гол! Ще затворя всички порти с мършата си!
  Хитлер се засмя.
  - И корема ти с нож ще разпорят и много ще отслабнеш!
  Химлер отговори:
  - И как ще ми седнеш, великият фюрер!
  Хитлер отговори:
  - Ще намеря друга възглавница!
  Борман попита:
  - Да управляваш играчите?
  Хитлер отговори:
  - Все още не! Искам първо да видя новата си любима Ачилия в битка! Разбрах!
  Борман отговори:
  - Предвидих го!
  Хитлер се зарадва:
  - И ти си много по-умен от Хес.
  Борман кимна.
  - Еволюция на рамката!
  Хитлер попита:
  - Врагът е избран за нея?
  Борман отговори:
  - Да, великият фюрер!
  - Тогава да видим!
  Мястото, където се биеха гладиаторите, беше оградено със специална клетка и бронирано стъкло, за да не избяга някой звяр по невнимание. По краищата имаше кули с картечници. Войниците от СС посрещнаха с намръщени очи. Борман посочи девет подредени екрана и каза гордо:
  - Това е ново! Те ще покажат увеличени, най-интересните фрагменти от битките.
  Хитлер се ухили:
  - Това е невероятно! Обичам сълзите и битките, всички се страхуват от мен като от огън! Как се завладява - рев!
  Фюрерът не намери повече думи, захапа ръба на чашата и добави:
  - Уф уф уф!
  Борман отговори:
  - Ти си велик фюрер, брилянтен певец!
  Хитлер с надежда попита:
  - По-добър от Nero?
  Борман отговори задъхано:
  - Не сравнявайте!
  Хитлер изрева:
  - Аз съм най-силният, аз съм най-добрият! Смърт на всички малоумни и руски чукчи! Уф уф уф!
  Взета среда:
  - Уф уф уф!
  Хитлер удари кучето си Блонди:
  - Защо мълчиш, кучко?
  Кучето изпищя. Хитлер я напръска със сок. Тя се завъртя, облизвайки капчиците. Фюрерът отговорил:
  "Някой ден ще наредя да одера това куче!"
  Борман предложи:
  - Можем ли да го направим веднага?
  Хитлер възрази:
  - Преждевременно! Още не съм й се подиграл! Така че задръжте Мартин, вашите инстинкти! Между другото, името ти е Мартин.
  Борман отговори:
  Да Мартин!
  - Значи обичаш мартини!
  Заместник-фюрерът се поклони:
  - Просто обожавам!
  Хитлер предложи:
  - Бутилка мартини за мен!
  Един адютант скочи до фюрера и му подаде бутилка. Хитлер намушка Борман по главата. Той се опита да отскочи от последния момент, бутилката премина през ухото му, удряйки презрамката. Хитлер проклина:
  - Получи се изключително глупаво, не мислите ли!
  Борман отговори:
  - Каквато глупост, още по-глупаво! Човек може да остане на същото ниво на ума си дълго време, но никакви усилия няма да обуздаят глупостта!
  Хитлер извика:
  - Хубаво е да си умен!
  Борман отговори:
  - По-добре, отколкото да си глупав!
  Хитлер отбеляза:
  -Умът без труд винаги намалява, но глупостта расте без труд! Така че изглежда като борман скитник!
  Заместник-фюрерът изпя:
  - Май не са безделници и трябва да живеят! Ще вземем понеделник и ще отменим! Или е по-добре да се пие водка с руснаци със сланина!
  Розенберг коригира:
  - Хохолите пият водка със свинска мас! И руснаците пият водка с лук!
  Хитлер го прекъсна:
  - Италианците пият водка с лук! Руснаците пият водка с кисели краставички, беларусите с булба!
  Борман попита:
  - А какво пият германците?
  Хитлер отговори със смях:
  - Бира с шнапс! Но сега мисля, че след победата е необходимо да се забрани пушенето в Третия райх, поне за истинските арийци.
  Розенберг попита:
  - А руснаците?
  - Руснаците могат, нека умират по-бързо!
  Розенберг отговори:
  - Значи излиза, че даваме на робите повече свобода, отколкото на господарите?
  Хитлер обясни:
  - Майсторите винаги имат повече отговорност! А отговорността ограничава правата, това е аксиома.
  Борман се поклони.
  - Колко си мъдър фюрер!
  Хитлер го прекъсна:
  - Стига, искам да видя красив бой! О, Ахилия, звезда на сърцето ми!
  Борман извика в микрофона:
  - Старт!
  Прозвуча клаксон и на арената изскочи чернокосо мускулесто момиче. Беше само по бански и тънка ивица плат покриваше пълните й, силни гърди. Тя направи шпагат, направи каскада от салто и замръзна в живописна поза, стискайки меч и кама в ръцете си! Борман попита Хитлер:
  - Ефективно Mein Fuhrer?
  Хитлер отговори:
  - Тя е прекрасна! А кой е противникът?
  - Сега ще видиш великото!
  Гьоринг говори:
  - Най-добрият й противник би бил диво прасе, нали!
  Хитлер се засмя:
  - Разбира се, особено такива като теб!
  От противоположната страна се качи товар, клетката се отвори и изскочи оттам ...
  Огромен алигатор. Дължината му беше не по-малко от седем метра, мощната му уста се отвори.
  Момичето размаха юмрук към съществото. Хитлер отбеляза:
  - Твърде силен противник!
  Борман отговори:
  - По отношение на мобилността крокодилите значително отстъпват на лъва, а в гладиаторската битка основното е скоростта!
  Хитлер отбеляза:
  - Точно като в бокса! Правилно си постъпил Борман! Сега тя ще се извие като кобра и ще спечели!
  Борман вдигна лапа.
  - Хайл Хитлер!
  Фюрерът трепна.
  - Може и достатъчно! Писъците ти кънтят в ушите ми! А сега да видим хода на битката!
  Момичето, обръщайки кафявите си крака, изпълни закачлив танц. Тя го направи по специален и красив начин.
  Хитлер пее:
  - Вещица, вещица, вещица! Дяволство! И откъде се взе вещице! Вещица, вещица, вещица! Трябва да си красива, а аз съм пленник на тази красота! Ето една сбъдната мечта!
  Борман се съгласи:
  - Всеки мъж ще стане пленник на такава жена! Те са толкова галантни като нашия фюрер!
  Хитлер ядосано каза:
  - И къде е битката между другото! Те не започват!
  Борман измърмори:
  - Малко затруднение, загуба на ерекция!
  Хитлер се намръщи:
  - Какво каза?
  Борман се възстанови:
  - Исках да кажа корекция! О, мой велик фюрер!
  Хитлер се зарадва:
  - Обичам да ме славят! В края на краищата, да оцениш фюрера не е дадено на всеки! Фюрерът е кост, но виното расте!
  Свитата кимна поддръжливо:
  - Да, великият минен фюрер!
  Момичето скочи и, правейки салта, скочи до крокодила. Без да мисли много, тя го намушка между очите с меча си и веднага отскочи. Чудовището се втурна след нея, опитвайки се да сграбчи съблазнителния й гол крак.
  Крокодилът се втурна след нея, явно смятайки да я изпревари. Момичето се обърна и си тръгна. На крокодила явно му липсваше скорост. Хитлер подсвирна:
  - Крокодил! Малоумник!
  Той сякаш чу фюрера и изкрещя в отговор, като отвори широко уста. Момичето пъхна меча си между зъбите и извика:
  - Ти не си дракон!
  Фюрерът измърмори:
  - Тя е очарователна сладурана! Не е ли Борман!
  Заместник-фюрерът отговори:
  - По принцип можете да мислите така! Има океан от любов и море от чар! Истинската Цирцея!
  Хитлер се засмя.
  - И защо има цял океан от любов, а само морета от чар! Какво е трудно да се отговори на великия фюрер?
  Борман сви рамене.
  - Любовта е по-важна от чара!
  Хитлер се намръщи.
  - Ти мислиш така!
  Борман започна да обяснява:
  - Вашият феноменален чар, мой фюрер, вдъхнови любовта на цяла нация! Или по-скоро много нации. Все пак дори японците те обожават, макар че ще се съгласиш, че това не е арийски тип.
  Хитлер кимна.
  - Възмутен съм, че Япония все още не е открила втори фронт в Далечния изток. Мислех, че ще искат да си разчистят сметките с копелето Русия, претендиращо за световно господство!
  Борман отговори:
  - И аз очаквах това! Но японците...
  Хитлер го прекъсна:
  - Теснооки макаци!
  Свитата на Хитлер се засмя:
  - Точно така, забелязахте!
  Междувременно момичето продължи да се движи бързо. Подскоците й ставаха все по-бързи. Няколко пъти тя дори прелетя над крокодила, одраскайки черупката му. Да убиеш дебелокож звер е невероятно трудно. А момичето продължаваше да се опитва да го удари, пробиваше с върха в същата точка или дори изпускаше струйка кръв. В същото време Ахилия явно работи за обществеността.
  - Е, гущерче, доста те натиснах!
  Съществото изсъска в отговор и се нахвърли отново, но топлокръвното тяло беше по-бързо от студенокръвното.
  Момичето пееше:
  - Динозаврите можете да имате при нас, не в Африка! Яжте сандвичи за закуска, динозаври, динозаври!
  Хитлер попита Борман:
  - Какво пее!
  Вместо Борман, Химлер отговори:
  - Нещо за динозаврите!
  Хитлер беше изненадан:
  - Откъде знаеш това?
  Химлер обясни:
  - Като началник на спецслужбите се научих да чета по устните! За мен не е толкова трудно, страхотно!
  Хитлер отбеляза:
  - Смята се, че крокодилите са роднини на динозаврите и са били убити от наближаващата луна.
  Борман се съгласи:
  - Много интересна теория!
  Хитлер възрази:
  - Може би това е повече от теория! Луната е напълно оформена след експлозията на планетата Фаетон, като най-големият фрагмент, и лети до Земята. Станете неин спътник!
  Химлер отговори:
  - Ще предизвика катастрофа!
  Хитлер кимна.
  - И причинени! Защо например изчезнаха динозаврите! Най-логичното обяснение се дължи на приближаването на Луната.
  Борман добави:
  - Аз, че небесните тела имат не само способността да привличат, но и да отблъскват! Доста правдоподобна хипотеза!
  Хитлер отговори:
  - Скоро ще летим до Луната и ще научим много! Възложих на Браун да разработи мощна ракета, способна да изстрелва полезни товари в безвъздушно пространство! Би било шик.
  Борман отбеляза:
  - Такива разработки изискват огромни разходи, което е твърде скъпо за воюваща страна!
  Хитлер удари Борман по рамото.
  - Войната е земя, недра, складове, роби! Ние вече освободихме много германци от физическия труд; принудителни работници вършат работата вместо тях. И това е само началото.
  Химлер отбеляза:
  - Още сега в нашите лаборатории се провеждат експерименти за създаване на идеален роб на бъдещето. Кой ще яде трева, ще бъде послушен като автомат, но в същото време не толкова глупав като човек, който е бил лоботомиран! И подобни разработки вече са в ход:
  Хитлер отбеляза:
  - Да, лоботомията е известна операция, но човек след нея е пълен глупак и не може да бъде ефективен роб, а още повече войник! Успяхте ли да намерите нещо по-добро?
  Химлер отговори:
  - Докато има известни технически затруднения! По-специално, ние се опитахме да въведем определени грешки в мозъка и да предаваме команди по радиото, но имаше определени проблеми с това.
  Хитлер изсумтя.
  - Да, имате вечни проблеми!
  Химлер отговори:
  - Сам по себе си малък радио бъг е твърде скъп, войниците стават злато. Имаше идеи за подобряване на лоботомията. Може би дори не толкова операция, колкото химичен ефект върху различни части на мозъка. Вече има някои успехи!
  Хитлер съживи:
  - И по-точно?
  Химлер започна да обяснява:
  - В Хаити магьосниците могат да превърнат хората в зомбита. Ако смесите отровата от риба и няколко растения, това изключва отделните части на мозъка и човекът престава да се чувства като човек. Не по-малко, за разлика от лоботомията, той запазва способността да говори, да се движи и дори може да покаже индивидуални професионални умения. Тоест, загубил ума си, той не губи напълно професионализма си, а се превръща в нещо като куче. Ти самият, великият фюрер, знаеш, че кучетата с целия си ум са послушни!
  Хитлер кимна.
  - Какво е интересно!
  Химлер продължи:
  - Нашите хора отидоха в Хаити през 1937 г., събраха материал. Да, наистина зомбитата не са измислица, те съществуват, но има проблеми. Първо, рибата, произвеждаща уникална отрова, е твърде рядка и не е лесно да се намери подходяща комбинация от билки, така че е твърде трудно да се постави производството на зомбита в масов поток!
  Хитлер изсумтя.
  - Твърде много думи също!
  Химлер се възстанови:
  - Тогава решихме да синтезираме изкуствено дрога за мозъка! Докато експериментите се провеждат, далеч не е пълен успех, но вече има известен напредък!
  Шерп отбеляза:
  - По-перспективно би било създаването на реактивна авиация. Тежките бомбардировачи могат да нанесат масирани удари по САЩ, Великобритания и Русия без загуби.
  Хитлер отговори:
  - Е, ние така или иначе скоро ще превземем Русия! Всички нейни фабрики, заводи, ниви ще работят за нас! А за сметка на Англия, когато вземем Москва, тя сама ще капитулира!
  Шпеер отговори:
  - Не е толкова лесно! Британците и американците са упорити. Освен това руснаците имат огромен военен потенциал. Те, възползвайки се от командно-административната система, ще формират нови резерви! Ние победихме само част от руските войски и трябва да сме готови за продължителна война!
  Фюрерът трепна.
  - Москва трябва да бъде превзета до шест седмици! Това е моята абсолютна поръчка! И несъмнено ще бъде взето, иначе не съм нацист номер едно! А една продължителна война е пагубна за нас. В този случай руснаците ще имат време да се мобилизират! И ние ще имаме амба! Или това е, което искате!
  Шпеер отговори:
  - Америка иска да създаде свръхмощно оръжие! Копелето Айнщайн убеди Рузвелт в необходимостта от това. Сега американците активно се развиват, привлякоха поне дузина носители на Нобелова награда. Това е голяма заплаха за нашите градове.
  Хитлер отпи глътка сок от грейпфрут и отбеляза:
  - Създаването на атомна бомба, разбира се, е голяма заплаха за нас! Но първо, не се знае дали изобщо ще гръмне бомбата, и второ, янките са страхливи! Те, по силата на калпавата си демокрация, никога няма да посмеят да я приложат първи. Вярвам в демокрацията или по-скоро в слабостта на демократичното управление! Те си имат фюрер, Рузвелт е идиотски инвалид, а е заобиколен от още по-големи нищожества. Ето го същия Труман, който е глупав! И всеки ден пада на колене пред баптисткия молитвен дом. И други видове! Повярвайте ми, ако не завладеем Америка, те скоро ще имат черен президент!
  Химлер махна с ръка:
  - Никога в Америка!
  Хитлер възрази:
  - Защо! В крайна сметка те имат истинска демокрация и управление на мнозинството. А черните се размножават много бързо. Те са просто черни плъхове! И рано или късно мнозинството в една демократична държава ще спечели! Повярвайте ми, черен президент в САЩ все още ще има. Освен ако, разбира се, първо не завладеем Съединените щати. Това е основно това, на което се надявам. Нашата по-съвършена система на националсоциализма ще победи и комунизма, и капитализма!
  Междувременно момичето нанесе цяла поредица от удари на крокодила, като дори нарани лапите си. Чудовището, загубило доста кръв, се забави. Самата Ахилия започна да се поти и започна да се уморява, шоколадовото й тяло блестеше, от което облекчението изглеждаше още по-рязко. Изведнъж движенията й отново се ускориха и момичето заби крокодила право в окото. Звярът захапа с устата си, но скоростта му рязко спадна поради загуба на кръв. Момичето дори удари голия си пищял в устата:
  - Какво сапунисано хлъзгаво копеле!
  Крокодилът попълзя още малко, от счупеното око бликна кръв. Момичето убоде босото си стъпало на остър камък и потръпна от болка:
  - Така че можете да получите щети podlyuga!
  Босият крак на момичето остави кървава диря. Чудовището се протегна към нея, опипвайки с повредени лапи.
  Ахилия каза:
  - Защо пълзиш грозна грозота!
  Крокодилът вяло отвори уста и се опита да глътне момичето. Беше като охлюв, който се опитва да закачи оса. Момичето отново преряза езика си с меча си.
  Тя направи салта, ритайки краката си.
  Хитлер отбеляза:
  Но тя не може да го победи!
  Химлер добави:
  - Великобритания най-добре се сравнява не с лъв, а с крокодил. Спомнете си как барон Мюнхаузен!
  Хитлер съживи:
  - Да, много е красиво! Особено ми хареса полета до Луната. Той го направи много по-рано от френския Жул Верн. И е много впечатляващо! Описание на трикраки хора на Луната, силно развита фантазия! Не, Жул Верн в сравнение с Мюнхаузен е просто жалък плагиат.
  Борман предложи:
  - Да, дори и пистолет използван! Какво примитивно, но всеки балист ще каже, че просто ще сплескат пътниците!
  Хитлер кимна.
  - Бъдещето ще бъде за звездните кораби! Първо примитивно, а след това все по-съвършено. Атомната енергия ще отвори пътя към разширяването на космоса. Той ще позволи на Третия райх да включи всички населени светове, за славата на Германия.
  Борман кимна.
  - Нека да е така!
  Химлер заявява:
  - И че има големи перспективи в атомната енергетика, особено по отношение на разширяването на космоса. Ще работим върху тях, ще работим и ще работим отново! И обещавам на фюрера нашия звезден триумф!
  Хитлер се зарадва:
  - Хубаво е, че ме подкрепяте в това! Няма по-готин човек на света от Хитлер и немците трябва да го обичат, само един! Има само един от него!
  Фон Бок отбеляза:
  - Има някои проблеми!
  Хитлер кимна любезно.
  - Говорете!
  - Комуникациите се разтегнаха твърде много! А съветските железници са с различно междурелсие от немските. Ще имаме сериозни проблеми с доставките! Бок каза.
  Хитлер изсумтя.
  - Мислех за това! Но ми се струва, че това може да се коригира чрез преработка на колелата на изхода от Европа към Русия.
  Фот Бок отговори:
  - Вярно, но колко време ще отнеме! Мислете страшно, мой фюрер!
  Хитлер отговори:
  - Ако действате енергично и използвате труда на затворниците, не толкова. Ще се справим! Междувременно си пий виното. Днес съм мил и ви позволявам да се напиете.
  Свитата извика в един глас:
  - Хайл Хитлер! Слава на добрия фюрер!
  Гьоринг предложи:
  - Да пием за най-високите цели на Германия!
  Хитлер го прекъсна:
  - Винаги ще работи! Имам друго предложение!
  Гьоринг попита:
  - Какво най-великото!
  Хитлер кимна.
  - Дузина от най-красивите момичета ще танцуват на нашата маса!
  Химлер отговори:
  - Току-що сготвих най-доброто от най-доброто!
  Междувременно на арената Ахилия най-накрая довърши крокодила. Чудовището-амфибия е тихо. Публиката приветства това с бавни аплодисменти.
  - Браво! Всичко стана толкова скучно! - извика Хитлер. - Нека оставим футболния отбор да съживи пейзажа!
  Химлер се съгласи:
  - Да! В този случай ще има много повече човешка кръв! И аз съм за! Хайде, Борман!
  Заместник-фюрерът отговори:
  - Сега ще бъде!
  Хитлер излая:
  - Ако има малко трупове, ще ви разкъсам, ще ви наредя да вържете два танка и те ще се разпръснат!
  Борман отговори:
  - Не се колебайте, фюрер, ще направя всичко безупречно!
  Забелязах, че фюрерът мърмори в микрофона. Трупът на крокодил беше вдигнат на куки и извлечен от обкръжения стадион. Те го нарязаха и започнаха да го пържат на огън, очевидно за да нахранят гладните "пионери". Прозвуча нова, грандиозна музика, чу се пеенето на хора на Хитлерюгенд. Два отбора влязоха на стадиона. Първо момчета на не повече от петнадесет години, след това момичета между осемнадесет и двадесет и две години.
  Момчетата бяха въоръжени с брадви и мачете, момичетата с мечове и ками. Като цяло разнообразен екип. Облечени са еднакво по бикини, момичетата са с разголени гърди. Топката се търкулна на арената. Борман говореше в микрофона и гласът се предаваше през високоговорителите.
  - Обяснете правилата! Можеш всичко. Бийте, късайте, късайте, режете, само за да вкарате топката във вратата. В този случай се изгонва още един играч в полза на отбора, вкарал топката. Този отбор, чувате по-нисък, който губи повече от дванадесет гола, ще бъде отстрелян!
  Тътен премина през редиците от момчета и момичета. Хитлер отбелязва:
  - Доста справедливи правила!
  Борман се съгласи:
  - Не става по-честно! Междувременно, моята строга заповед, ако този снайперист бъде задържан на мушка, полето ще бъде стимулирано.
  Клаксонът прозвуча и играта започна. Отначало младите мъже и жени не бяха особено нетърпеливи да използват оръжия. Те просто караха топките, тичайки от една страна на друга.
  Висококласен немски снайперист стреля предупредително, отрязвайки кичур коса от момичето. Това лице се изкриви от страх и тя намушка момчето в корема с нож.
  Хитлер радостно каза:
  Е, нещата стават сериозни!
  Борман добави:
  - Сега мъртвите ще се бият!
  Хитлер дойде с идея:
  - Мъртъв! Кажете на Химлер възможно ли е да направите зомби от таласъм?
  Райхсфюрерът отговори:
  - Ако все още не се е разложил теоретично е възможно! Вече имахме мисли по тази тема, и то оригинални мисли! Но сам не знам как да се движа! Или как на руски, не знам!
  Хитлер щракна с пръст по носа на Райхфюрера:
  - Това не е извинение за теб! Като цяло ме разочароваш Химлер. Назначих те за началник на полицията, главен есесовец на империята, а ти просто косиш! няма да отида!
  Химлер отговори:
  - Човешкият мозък не умира веднага! Много от неговите отдели, особено примитивните, се разлагат много по-бавно от високо организираните. По принцип магьосниците разпитвали мъртвите и дори ги принуждавали да се движат. Ние също извършихме подобни разработки, не без успех! Но докато бяха в масово производство, духовете не можеха да бъдат записани!
  Хитлер наплиска сок в лицето на Химлер:
  - Докато няма практическа полза, думите ви са празни приказки! Общо взето около мен едни несериозни хора. Е, кажете на Speer дали си струва да пуснете Me-810 в масово производство.
  Шпеер отговори:
  - Мисля че не!
  Хитлер се намръщи.
  - Защо?
  Главният архитект и куратор на индустрията на Третия райх отговори:
  - Самолетът е недовършен! Има твърде много недостатъци, заради които ще се счупи!
  Хитлер протегна ръка към Шпеер.
  - Много добре! Поне един човек ми каза истината! Ще те наградя с Железен кръст първа степен.
  Шпеер отговори:
  - Недейте!
  Хитлер се обиди:
  - Защо?
  - Не заслужавах това!
  Хитлер излая:
  "Нещо повече, вашата честност и скромност заслужават още по-големи награди!" Дайте му железен кръст с диаманти! И не мисли да възразяваш, иначе ще те разтворя в солна киселина!
  Шпеер се поклони.
  - Великият фюрер е принуден да се съгласи!
  Междувременно битката на гладиаторите рязко се съживи. Проля се много повече кръв. Първоначално момчетата се срамуваха пред полуголи дами, а след това сами се разотидоха. Започна клането. Едно момче беше разрязано в стомаха и умираше болезнено. На друго момиче отрязаха гърдата и кървеше. Изобщо цари столична лудница. Няколко голи тела бяха преплетени и беше невъзможно да се разбере какво правят. Използвани са зъби и е пролята кръв. Мачете бяха изцапани, кинжалите окървавени. Накрая едно от момичетата, наранило бос крак, вкара топката. Веднага есесовците закараха една приятелка на помощ. Борбата стана много по-оживена. Хитлер се ухили:
  Все пак е приятно да гледаш голи жени! Косматите мъже са отвратителни. Слушай, Химлер, възможно ли е Третият райх да се състои само от красиви, вечно млади жени?
  Райхсфюрерът отговори:
  - Науката няма граници и като провеждаме експерименти върху затворници, се надяваме да успеем да сменим пола!
  Хитлер с надежда попита:
  - А победата над старостта?
  Химлер отговори:
  - Освен това по принцип е възможно! Същият тестостерон подмладява тялото, но това е само началото. Експериментите върху човешки материал ще дадат много по-голям ефект от изследванията върху маймуни!
  Хитлер се намръщи.
  - Няма да е зле, поне да ме направят сама, единствена и неповторима, безсмъртна!
  Борман отговори:
  - Въпреки че ще унищожим цяла Европа, няма да оставим фюрера да умре!
  Хитлер се усмихна.
  - Благодаря ти за това!
  Момчетата се активизираха в гладиаторската битка. Те бяха специално подбрани по-млади от момичетата, за да се изравнят шансовете. Освен това фюрерът не харесваше косматите мъжки тела и за него беше много по-приятно да гледа голите тела на сладки тийнейджъри. И критерият за избор на гладиаторите също беше красотата. Сега наоколо лежаха осакатени трупове, някога красиви хора, ранените се гърчеха.
  Кръвта привлече кръв! Момичета и момчета падаха и падаха, вкарваха се голове и гладиаторите отново изтичаха. Тук момчето избило зъбите на момичето и за отмъщение тя си отрязала ухото. В отчаян гняв те се хванаха и започнаха да се гризат един друг. Хитлер го хареса много:
  - А защо не си направим по-велик футбол. Или дори хокей, това е интересно!
  Борман обеща:
  - След три дни на това място ще има хокей! Моите хора ще направят всичко бързо!
  Хитлер се зарадва:
  - Това е страхотно, насладете се на кървавия хокей. Да, и по време на футбол би било хубаво да разпръснете въглища по земята, за да изгорите нежни момичешки токчета.
  Борман отговори:
  - Значи можете да го направите веднага! Оръдията вече са готови, остава само да ги заредите с въглища!
  Хитлер излая:
  - Така че го прави по-бързо!
  Борман започна да дава заповеди, Химлер отбеляза:
  - Това е добро нещо мощност!
  Хитлер веднага беше нащрек:
  - За какво говориш?
  Химлер обясни:
  - Имам предвид властта над поробените нации и народи. Дава ни възможност да почувстваме своето превъзходство. Това не е ли велик фюрер?
  Хитлер се съгласи:
  - Разбира се, че е така! И спечелих много, както, между другото, и вие! Обаче какво е власт - почтено робство!
  Химлер отговори:
  "Понякога и на мен ми изглежда така, но все пак е почтено, а не унижаващо, а това е огромна разлика!"
  Хитлер отговори:
  - Тук си странно прав! Дори робите имат повече свободно време от мен! Дори и сега, сякаш се забавлява, Фюрерът мисли!
  Борман извика:
  - Слава на мъдрия фюрер!
  Хитлер махна с ръка.
  - Само да знаеш колко съм уморен от всички тези хвалби! Понякога искате да сте критични.
  Гьоринг говори:
  - Значи все пак не за този фюрер! Не знам как е възможно да се критикува самото съвършенство в твое лице.
  Хитлер възрази:
  - Идеални хора няма! Животът е сложен и многостранен! Това мислиш ти, Гьоринг, защото направих грешка, като не позволих на британците да завършат при Дюнкерк.
  Райхсмаршалът отговори:
  - Значи все пак съм се объркал, дал съм възможност на британците да се евакуират! В крайна сметка моята авиация може да бъде по-ефективна.
  Хитлер се зарадва:
  - Ти каза и аз сгреших! Така че вие обвинявате фюрера. Значи смятате, че той изобщо не е безпогрешен.
  Химлер заекна:
  - Изобщо не съм казал това!
  Хитлер удари райхсмаршала по бузата:
  - Качвай се на масата!
  Гьоринг неохотно направи опит да се изкачи, но се подхлъзна и нарани лицето си, потече юшка:
  - Майко! - каза райхсмаршалът.
  Хитлер изсумтя презрително:
  - Мама няма да те спаси! Е, вие сте бавни, помогнете му!
  Есесовците грабват Гьоринг и бързо го хвърлят на масата. Гьоринг прелетя, чупейки стъклени чаши и събаряйки подноси. Дебелото му лице се бръкна в яхнията и райхмаршалът извика:
  - Ох, ох, ох! Извадиха ми окото!
  Хитлер се засмя.
  - Това е, от което се нуждаеш, мръсник! Е, защо не танцуваш момичето.
  През масата тичаха дузина стройни, мускулести момичета по бански. Те скочиха с грациозните си боси крака върху масата и в същото време не забравиха да ритнат Гьоринг. Хитлер цъка с език.
  - Това е толкова хубаво! Дайте малко топлина на този торен бръмбар!
  Химлер предложи:
  - По-скоро глиган!
  Хитлер излая:
  - И все пак се катериш със съвети! Може би искате да бъдете стъпкани заедно с Гьоринг! Той е голям копеле!
  Химлер отговори:
  - Готов съм на всичко, за да угодя на фюрера!
  Хитлер сграбчи райхсмаршала за носа, дръпна го надолу, смазвайки неговия апарат за душене. Тогава той извика:
  Не смей да се съпротивляваш, ще те застрелям!
  Химлер отпусна врата му и Хитлер с удоволствие го потопи в салатата. В същото време фюрерът се засмя:
  - Ето колко яко се получи! Само се тръшкам!
  Тогава Хитлер отново насочи вниманието си към стадиона. Вече имаше няколко десетки убити и осакатени. Резултатът стигна единадесет до единадесет! Фюрерът беше доволен:
  - Наистина интензивен двубой, не можете да си го представите нарочно!
  Борман отговори:
  - И най-важното честен! Много умело сме подбрали два отбора!
  Хитлер попита:
  - А кой е този?
  Борман отговори:
  - От различни страни! Тук показахме интернационализъм! Има руснаци, поляци, белгийци, холандци, французи...
  Хитлер го прекъсна:
  - Само черни няма!
  Борман отговори:
  - Ще има още! Следващият номер в програмата е само черни! Така че можеш да си спокоен, мой фюрер!
  Хитлер беше възхитен и изпадна в откровен делириум:
  - Негрите са добри! Обичам, когато убиват черни! Негрите са паразити - дупетата им са пълни с дрога! Негърът е по-лош от маймуна, има хора, а не банани!
  Химлер отбеляза:
  - И все пак негрите имат много повече послушание от руснаците! Това не може да се отрече на великия фюрер.
  Хитлер кимна.
  - Глупостта е по-близо до смирението! Жизненост на ума до подлост!
  Химлер се съгласи:
  - Няма какво да спорим! Но в домовете за сираци е напълно възможно да се изберат най-умните и силни деца, включително и руснаците, и след това да се изпратят в немски семейства!
  Хитлер отговори:
  - Съгласен! Само задължително с руса коса и сини очи! За славата на фюрера!
  В битката на гладиаторите най-накрая настъпи повратна точка, кървящото момиче вкара дванадесетия гол, а след това самата тя падна свита в агония, момчето заби мачете между лопатките й. Цялото поле стана червено-кафяво от изобилието на пролята кръв и множеството кървави следи от боси крака. Борман тържествено обяви:
  - Битката свърши! Даваме на оцелелия екип живот и допълнителни дажби.
  Есесовци изскочиха на терена. Те откриха огън по момчетата, убивайки момчетата веднага. Един от тях наистина успя да нарани войник от SS, като стреля с мачете. Всички останали бяха изклани. Тежко ранените момичета също са довършени, а само тези с леки наранявания са върнати обратно в казармата. Така завърши втората битка. Почти без пауза започна третата. Този път Борман не измами, десет черни се биеха срещу десет бели. Възрастните мъже бяха обръснати плешиви и намазани с масло, въоръжени с мечове и щитове. Негрите имаха бели пера, европейците сини. Хитлер отбелязва:
  - И какво ще бъде, изглежда, интересна битка! Кой каза, че белите хора не могат да направят нищо! Между другото, защо не направихме залагания. Забравих, но никой не ми го припомни!
  Борман беше объркан:
  - Резултатът от битката не беше нагласен и не исках да обидя фюрера! Затова не ви напомнях, те ви водеха ...
  Хитлер грабна бутилката и с всичка сила удари Борман по главата, изревавайки с див писък:
  - И тоя скот ме мами!
  Междувременно клаксонът засвири и гладиаторите, бели и черни се сблъскаха! Имаше чувството, че земята се върти!
  . ГЛАВА #19
  Алиса Селезнева едва дочака нощта, когато можеше да заспи. И да видите насън нещо наистина ярко, интересно и героично. Освен това сънищата тук са толкова подобни на истинските, които не могат да бъдат разграничени от реалността.
  Тип матрица със стопроцентово присъствие на тялото и максимален реализъм.
  А сънищата са толкова прекрасни.
  Храбрите воини вече са стигнали до покрайнините на Берлин, който е щурмуван от Червената армия. Една от древните крепости, подсилена от съвременни укрепления, все още се биеше усилено, съветските войски се опитваха да пробият по-дълбоко в града на цитаделата.
  И димът сякаш ставаше все по-свиреп...
  Алиса Селезнева се възстанови малко от раните си, но не тичаше много бързо, все още имаше слабост в краката си. Само че радиото съобщи, че съветските и американските войски са се срещнали на Елба. Имаше побратимяване между войниците.
  Войната, жестока, смразяваща, вече беше на самия финал. Но близкият, много близкият край даде бодрост, роди сила.
  Момичетата се качиха на счупения покрив и оттам започнаха да търсят крепостта.
  Стените бяха чудовищни, направени с цялата прецизност, характерна за средновековните строители.
  Имаше много противовъздушни оръдия, картечници и минохвъргачки. Дори по някакъв начин се натъкнах на Jagdtiger, покрити от по-тънко бронирани бордове и кърма със стоманобетонни плочи.
  Не е лесно да се приближите, въпреки че в небето се появиха упорити Илс. Явно са се опитали да получат тежко бронирани бункери.
  Алиса Селезнева отбеляза:
  - Тази крепост е зазидана, копеле!
  Анджелика се подразни:
  - Точно така, заклещи се! Но за нас е много по-зле.
  Алиса Селезнева предложи:
  - Може би по-близо до центъра. Там ще намерим много повече цели.
  Анджелика много ловко почеса босите си крака зад ухото с грациозни съборени пръсти:
  "Първо счупете оптичните инструменти на Jagdtiger, а след това ще се преместим в центъра и ще има голям лов!"
  Някога снежнобял гълъб, почернял от изгаряне и заприличал на гарван. А в небето през саждите плахо се появиха жарава от звезди. Ето го светът, без най-доброто ... Въпреки че кое е най-доброто?
  Алиса Селезнева отбеляза:
  - Най-хубавото нещо на света е, че никога не можеш да кажеш - по-лошо не може да бъде!
  Ангелика, като опашка от Арбакан, вмъкна:
  - Какво е лошо в света, точно във войната, а след победата не става по-добре!
  Момчето Максимка, което скочи до тях, извика:
  - За какво говориш. Врагът вече ни реже танковете!
  Наистина, от отворите на дълга и дебела муцуна паднаха кумулативни снаряди. Имаше четири Jagdtiger, три бяха пропуснати от голямо разстояние, а четвъртият удари ускоряващия Т-34-85 точно в лявата гъсеница. От смазващия удар на трийсет килограмов снаряд ролките и релсите са откъснати, а самата кола едва не се е обърнала.
  Анджелика подсвирна силно.
  - Това е плюнка. Е, можеш ли да им бръкнеш в оптиката?
  Алиса Селезнева каза не съвсем уверено:
  - Слабост в пръстите, ръцете треперят... Не съм сигурен.
  Анджелика изсумтя презрително.
  - Но ти все пак си съветски човек! Знаете ли на какво са способни руските хора?
  Алиса Селезнева, раздразнена, се удари с приклада на пушката по брадичката:
  Всичко, но не и глупостта!
  Снежнобелият воин присви дясното си око и започна да се прицелва. Jagdtigers имаха заплашителен външен вид - особено предната броня, маската на пистолета, придавайки му прилика с муцуната на прасе. Но малко по-висок далекомер и перископна тръба. Точно там трябва да го засадите!
  Алиса Селезнева се опитва да се съсредоточи... Представете си куршум като нещо като омъжена дъщеря. А годеникът й на близо километър разстояние е оптичен мерник. И трябва да се постави в рамка...
  Ягдтигрите отново плюят, един от Т-34-85 събаря кулата с точен удар ... И корпусът с ходовата част се движи напред по инерция. Фазмогория!
  Алиса Селезнева шепне:
  - Е, Богородице и Георги, да ви помогнат да сърбате смолата от геената! - момичето леко натиска спусъка.
  Анджелика грубо сяда приятелката си и я дръпва за рамото:
  - За какво говориш. Искаш ли да пиеш Богородица със смола?
  Алиса Селезнева отхвърля мазолевата си ръка, силна като ръка на ковач, и заявява:
  - Така си спомням бременни жени с прорязани кореми, и бебета, окачени на пъпната връв, тогава искам всички светии... Помислете сами, щом допускат такъв хаос, какви светци са!
  Анджелика почеса носа си с дупето на дупето си и изсумтя - "лоша поличба":
  - Да, това го знам отдавна. Дори в училище ни обясняваха защо няма Бог - щом Бог допуска такъв адски свят, какъв тогава Бог е Той?
  Алиса Селезнева се изкикоти в отговор, показалецът на дясната й ръка измърмори предателски. Момичето замръзна и се опита да събере конските си мисли. Съсредоточете се върху стрелбата. Но мислите отидоха някъде встрани и дори на дъното ...
  Алиса Селезнева резонно отбеляза:
  - А какво ни е свободното време без война? Наистина скучно! Мислите за хората като за роботи? И ние сме бързи и весели деца на Всевишния ...
  - И не зъл! - Анджелика. - Е, защо не стреляш?
  Алиса Селезнева примигна глупаво:
  - Пръстът е на удар ... мога да пропусна ...
  Ангелика пее тук:
  - Първият път пропуснах, вторият път съжалявах, а третият път го пропуснах, че чичото пее!
  Алиса Селезнева продължи песента:
  - Музиката свири, барабаните бият - часовият Фриц го водят на гробището!
  Плюенето на ягдтигрите беше с променлива ефективност, но когато бяха ударени, те унищожиха всичко подред. T-34-85 стреля и удря в движение, без дори да мисли за целите. Все пак опитайте, опитайте такъв колос. Една дума - наци факю!
  ИС-2 вече получи своя "хотел", кулата е усукана ...
  Алиса Селезнева се опитва да дръпне спусъка, но пръстът й не иска да се огъне. Освен това той е подут, а момичето е толкова тъпо.
  Но тук Аркашка Сапожников, както винаги искаше да подкрепи приятелката си в трудни моменти, започна да пее много силно:
  Светът на приказките може да бъде зъл
  В крайна сметка магията също е двулика!
  Всичко изглежда добре, млади
  Искам истината; живей в чест славно!
  
  Но някъде трол плете мрежа,
  Зъл дух залага капани!
  Отиваме на дълъг поход
  Те ни чакат за тест, а не играчки!
  
  Може би мъхът е ужасно бодлив,
  Е, водна лилия вместо капан!
  Кървави ридаещи сълзи от облаците,
  Вместо луна от остриета, свети корсар!
  
  Но моят приятел е светъл елф,
  Къдриците на приятел блестят със злато!
  Феята каза - момчето не се носи,
  И протегна нежни ръце!
  
  Dal elf buddy sword урок,
  Напад, отскок, променливи пози!
  За да не се свие стволът на живота в злото,
  Подаряваш на магьосницата две рози!
  
  Джуджето ковач изкова сабя,
  Той ми казва, усмихвайки се с усмивка;
  Искаш ли славен край на битката,
  Трябва да бъдете приятели с физическата култура пламенно!
  
  Обединени четиридесет потока в обучение,
  И накрая, дамаската стомана ми стана послушна!
  Първо изрязваш от дървото на възлите,
  Е, тогава ще станеш благороден воин!
  
  Тук идва битката; с елфите
  Троловете и таласъмите реват с тях!
  Но за мен армията е семейство,
  И няма желание да се отклонявате в битка!
  
  Спомням си движенията, удара на острието,
  Злият дух се задави с пурпур!
  Дадохме на съществата силно острие,
  Ще изградим свят, чист и нов!
  Момчето пееше, а Алиса Селезнева промени тактиката и залепи средния, дълъг пръст на голия крак на кучето на снайперската пушка ... По този начин се открива най-новият метод за стрелба.
  Ягдтигрите бързо ослепяха и тогава един от люковете се отвори, откъдето стърчеше бръсната глава с черна петна над дясното око.
  Анджелика механично бутна приятелите си в краката, за да й попречи да стреля, и се стреля... Но гневът се оказа лош помощник, куршумът отскочи покрай дебелия капак на масивните самоходни оръдия. Нацистът командва хладнокръвно и пистолетът стреля отново и ... Още тридесет и четири загубиха кулата си, гордо стърчаща над корпуса.
  Алиса Селезнева неуспешно, като пантера с обгорена опашка, се опита да ритне лошия си приятел с ритник. Така тя отблъсна атаката си с ясно поставен блок:
  - Защо си бял?
  - Какво правиш? - изстреля мълния от сапфирените си очи Алиса Селезнева. - Ние се борим за обща кауза, в името на спасението и щастието на цялото прогресивно човечество, а огненият дявол ревнува приятелката си, че тя унищожава нацистите повече и натиска.
  Анджелика се засрами и веднага установи:
  - И един комар ти съборих от краката. Вече сте загубили твърде много кръв, а той все още суче копелето!
  Алиса Селезнева поправи приятелката си със зле прикрита подигравка:
  - Комарът не е гад, той е членестоног невежа!
  Анджелика в отговор показа езика си на своя снежнобял ангел - пеейки:
  - Давам знания, като се надявам ... Че магистърска степен ще бъде присъдена на невежа!
  Аркашка прекъсна приятелите му и дори удари червен шамар, явно не е очаквала такава наглост от момчето, че да й прости:
  - Да, стреляте и дрънкате, като жени на пазара!
  Анджелика се опита да отговори, но младият скаут също имаше реакция на змиеловец и отскочи назад. Но огненият дявол явно не искал да прости и веднага се втурнал след него. Момчето прескачаше неравностите, загоряло, с панталон до коленете, босо. Анджелика е зад него.
  Алиса Селезнева премина към стрелбището. Ами ако нейният воин трябва да използва пръстите на краката й като инструмент. В края на краищата те са толкова сръчни и гъвкави, че се справят не по-зле от нейните ръце.
  Бръснатата глава на фашиста беше разцепена от точен куршум между очите ... Разбира се, невъзможно е да се прицелите с краката си, както обикновено правят хората. Тук е по-скоро интуицията и връзката със земята, която дава енергията на заздравяваща рана.
  Тогава Алиса Селезнева си помисли, че може би след сто години, когато добре хранените потомци ще прочетат за техните приключения, много от тях ще си помислят: "боси глупаци". Втурват се боси, през тръни, трески, счупени тухли, камъни и огньове... Може би ще кажат и мазохистичните перверзници.
  И те не осъзнават, че земята, дори немската с голата подметка, им дава наистина магически сили, от които раните заздравяват учудващо бързо, тече страхотна енергия и най-важното - съвсем различно възприемане на материалния свят. А именно възприятието, което я превърна в свръхчовешки снайперист. Между другото, както и Анджелика, тук тя, макар и не без затруднения, хвана момчето и го държи на една ръка разстояние. Въпреки че Аркашка Сапожков вече не е толкова малък и много жилав, той е естествена крепост наред с жизнената закалка.
  Момчето също почти не разпознава обувки, въпреки че в силен студ от двадесет градуса той и Алиса Селезнева, дори повече от час и половина, максимум два часа, все още не могат да стоят боси. И тогава трябва да се движите, и засада краката в студа бързо и много болезнено се втвърдяват .... Но Анджелика прекарва нощта, заровена с глава в снега и в същото време в един бански или дори само в бикини. И нищо, дори кожата не посинява, сякаш е снежната кралица.
  Алиса Селезнева се надяваше, че в крайна сметка ще успее да достигне подобно ниво на втвърдяване. Преди войната тя живееше в семейство, което не беше бедно, баща й беше ръководител на областния изпълнителен комитет, майка й беше инженер-икономист.
  Нямаха време да се евакуират и родителите сякаш бяха изчезнали ... Камионът, на който шофира Алиса Селезнева, почти се обърна от взривната вълна, а колелата бяха нарязани с шрапнели.
  Така че заедно са били момчета, тогава тя все още е била само пионерка, преместила се сама на изток.
  Но тогава момчетата ги разочароваха, които решиха да се бият без възрастни ... Е, момичетата са зад тях.
  И така се озоваха в зоната на окупация...
  Животът на момичетата беше тежък. Алиса Селезнева, оставена сама, трябваше да работи усилено ... И това е истински ад, въпреки че ... За щастие родителите не разглезиха момичето твърде много, тя имаше опит във физическия труд, но не толкова изтощителен.
  И работниците работеха усилено, две трети от деня ... Разбира се, през пролетта, лятото и есента Алиса Селезнева, в тази реалност и виртуалната машина на матрицата Hypernet, се научи да ходи в памучна рокля и боса , както всъщност почти всички деца в професията. Дори семействата на полицаите и старейшините се опитаха да бъдат възможно най-скромни.
  Алиса Селезнева обаче, като съзнателна от самото начало, търсеше връзки с ъндърграунда и се опитваше да изпълни тази или онази задача.
  Като момиче, със снежнобяла коса и ангелско лице, тя беше идеално подходяща за ролята на пратеник или разузнавач. Тя има отлична памет, знае немски и английски, че дори отскача от зъбите си, и видите ли такива, че никой няма да си помисли, че момичето носи смърт на Фриц.
  Алиса Селезнева тъпчеше малките си, закалени от дългото ходене по десетки пътища, и забеляза всичко ... Но тя не спря дотук. Тя искаше да убие тези измети, особено след като беше старателно бичувана, сбъркана с крадец.
  Така че защо не донесете експлозиви в кошницата?
  Като разузнавач тя веднъж успя да копира "Кралския тигър", който пристигна в Минск през декември 1943 г. ... Тогава момичето доста замръзна, така че беше в силна слана само в обувки на боси крака, кучетата на наказателите се вмъкнаха в парцаливо палто от овча кожа, но ... Както и да е, тя дори не кихна, въпреки че трепереше, след декемврийската нощ беше силно.
  И кариерата на снайперист започна страхотно... За кратко време тя стана лидер сред бойците. И това беше не само феноменална точност, но и ловен инстинкт.
  Вярно, Алиса Селезнева категорично отказа да убива тийнейджъри и жени ... Може би затова не бързаха да направят героиня от нея!
  Но сега всички, които се опитаха да подадат глава от люка, за да сочат окото, бяха възрастни и закоравели фашисти. И не ги съжалявайте...
  Но съдбата на Анджелика реши да отмъсти за завистта й и избухна осколков снаряд. Аркашка дори не беше одраскана, но огненият воин, след като събори, не беше лошо нарязан. Няколко отломки пробиха гръдния му кош, удариха ръцете, краката и дори лека рана на слепоочието.
  В гърдите и раменете ме болеше сериозно, но Анджелика все пак стана и се опита да остане права. В същото време и ругатни:
  - Ето ги дяволите! Хитлеристи, които не познават чувство за мярка! Или основен срам!
  Невредим, с изключение на натъртвания при падане от взривната вълна, Аркашка саркастично отбеляза:
  - И за сметка на срама, точно така - покрийте се!
  Момчето намигна подигравателно. Анджелика всъщност беше почти гола, униформата й беше разкъсана и нарязана, а от нея капеше кръв. Тялото се виждаше в цялата му красота. Много мускулест, но и женствен в същото време, мускулите са като тел, вените и сухожилията действат много рязко и изглежда, че това е статуя на Амазонка от лята стомана. Анимиран в същото време от бога на войната Арес.
  Алиса Селезнева подсвирна:
  - Еха! Е, разбрахте!
  Анджелика се усмихна снизходително.
  - Имам много силна плът! Това, което е смърт за германеца, е велико за руснака! Така че не се страхувайте от "Снежанка", само ще ме ядоса, но няма да ме зареже!
  Алиса Селезнева отбеляза:
  - Нашата пехота и стоманена, танкова кавалерия вече са нахлули във форта. Сега какво, тук ще ловуваме или в града?
  Анджелика изведнъж се обърна към момчето:
  - И какво ще каже Аркашка?
  Младият скаут, разклащайки русия си бретон и стискайки загорелия си юмрук с изпъкнали кокалчета, каза решително:
  - Разбира се, в Берлин, иначе Хитлер ще го хванат и без нас! Рибарят търси места, които не са най-достъпните, но най-доходоносните!
  Алиса Селезнева свали още един оцелял от обстрела фриц, стърчащ от кулата, и, потърквайки нарязаната, но вече почти затворена подметка, заяви:
  - И какво? Няма смисъл да се излюпват яйца близо до ледника ... Трябва да намерите по-топло място!
  Аркашка пламенно пееше:
  Отечествена душа, всеотдайно сърце -
  Изгори цялото си тяло в битка без следа!
  Достойнството и честта, запазване, умират;
  Светът напред - сега битката продължава!
  Анджелика потупа голото рамо на момчето с мазолеста ръка. Аркашка напрегна пресата, демонстрирайки плочките. Беше очевидно, че след като наддаде на тегло, момчето скоро ще се превърне в силен и красив млад мъж.
  Алиса Селезнева предложи:
  - Ти не си снайперист, Аркашка, може би ще се отдалечиш малко от нас ... Тъй като си разузнавач, направи разузнаване!
  Момчето се обиди:
  - Мислиш ли, че съм азбучен товар?
  Анджелика прекъсна кавгата:
  - Аркашка ще тича пред нас. И ние го следваме така, като гъски в тире.
  Момчето терминатор веднага се съгласи:
  - То идва! Бягащ марш...
  В самия град боевете бяха упорити. Някои от улиците бяха широки. По тях се движеха Т-34-85, ИС и самоходни оръдия от всякакъв вид. По-специално SU-100. Това самоходно оръдие изглежда като тридесет и четири, но с по-мощен пистолет. Той се смяташе за най-добрия разрушител на танкове, появи се сравнително късно, когато войната вече беше изгоряла и нямаше време да окаже значително влияние върху хода на битките.
  Но от страна на нацистите се появи танк, който, ако беше пуснат във военно производство навреме, несъмнено щеше да забави поражението на Третия райх за дълго време.
  Но всеки от вас, гледайки жалката гледка, която представлява сегашната демократична Европа, сигурно ще си помисли, но при нацистите гейовете и "черните" нямаше да получат свобода!
  И ето го танкът Е-25, малък, сплескан като костенурка с дълга пантера муцуна. Той стреля от този пистолет по Т-34, пробивайки корпуса от разстояние 2 километра. Ясно демонстрирайки предимството на високата начална скорост на подкалибрен снаряд и разположението на скоростната кутия директно върху двигателя и екипажа в легнало положение ...
  Снаряди Т-34-85 се подават в челната броня с дебелина 150 милиметра под голям ъгъл на рационален наклон и ... рикошет.
  За тридесет тона тегло резервоарът е прилично защитен и не можете да го вземете нагло.
  Алиса Селезнева, изкачила се на покрива на разрушена къща, наблюдава как два Е-25 влизат в битката с колона от съветски Т-34-85. Колите на немците бяха пъргави, маневрени и бързо изскачаха. Предната броня наистина е непробиваема... Да, страните са все още добри 100 - милиметра и под ъгъл от четиридесет градуса от хоризонталата. "Пантера" с такива данни през 1943 г. би била непобедима. И близо до Курск, Съветите ще трябва да отстъпят ...
  Но за щастие Е-25 не трябваше да стане най-добрият танк от Втората световна война. И две коли, не толкова здрави да спрат петдесет.
  SU-100 се опитват да се прицелят в бронираните автомобили на Fritz, но нацистите люлеят превозните си средства от едната към другата страна. Speed Thugs: 700 конски сили за 30 тона тегло, дава прилична скорост, особено на магистралата. Има дванадесет предавки в кутия, монтирана директно на двигателя, без да се броят задните, което позволява на автомобила да напусне в случай на заплаха.
  Има и само четири СУ-100, те стрелят, едно попадение... Но отскокът, циментираната броня има много голям ъгъл, а и дебелината е прилична... Колите Фриц стрелят в отговор, но го получават.
  Алиса Селезнева, чийто десен показалец вече се е отдалечил, отново разбива оптиката. Снежнобялата девойка оголва зъби и се заканва с юмрук:
  - Ето го за теб!
  Анджелика бди над бойното поле. Шест Т-34-85 бяха улучени в корпуса, но има шанс машините да се върнат на въоръжение. Калибреният снаряд е малък, с дебели стени и не е толкова разрушителен. Вярно, в една от колите стана детонация и започна да повръща.
  САУ-122 също получи своята порция, пробита е и гори...
  Алиса Селезнева удари и във втория се ухили злобно...
  - Така са сега слепи!
  Червенокосата дяволица се усъмни:
  - О, така ли е? Вярвате ли в тяхната слепота!
  - Не ми липсва! - сопна се Снежанка.
  Да, и те също изглежда! Анджелика мушна пръсти по посока на колите.
  Наистина, E-25 продължават да стрелят на всеки пет секунди, изстрелвайки снаряд от своите полуавтоматични оръдия.
  В същото време те рядко го намазваха, те самите го получиха, но задържаха удара ... Очевидно бронята беше с високо качество. Така SU-100 влезе в корпуса ... Наведен ...
  Алиса Селезнева беше сериозно изненадана:
  - Наистина ли пропуснах... Това е непохватно, или така ми действат раните.
  Снежанка стреля отново и погледна резултатите от стрелбата с остри очи. Анджелика също стрелна в очите им ... Но не, не взе.
  Алиса Селезнева прошепна молитва:
  - Буле, бъди точен, ние сме за Делото, за Христос!
  Не, не пропуска, просто оптиката е защитена от прекалено дебело и качествено бронирано стъкло. Снежанка разбра това скоро ... И следите на немските чудотворни танкове бяха взривени от гранати. Така че пантите се разпаднаха по целия асфалт. Дори може да се каже - абсурд! Танковете са обездвижени и на теория би било необходимо да се заобикалят, но нагорещените съветски превозни средства се движат по-нататък, обсипвайки ги със снаряди ...
  Когато има много удари, това са много леки удари с ръкавици по главата. От първия път не намалява, но след това постепенно се натрупва и има такова нещо като технически нокаут.
  Такава е и бронята, тя се разцепва от поредица от удари и се разпада ... Ето защо тенденцията на свръхтежките превозни средства не спечели в световното танкостроене. Въпреки че изглежда можете да направите защита от най-висок клас.
  Въпреки това Великобритания в резервоара Чърчил пое по пътя на укрепване на бронята, дори в ущърб на въоръжението. Само Challenger беше хармонична машина в съотношение (огън-броня-маневра). Но в това отношение танковете винаги са били иновативни. Въпреки че по състав Е-25 остава ненадминат през Втората световна война.
  Но вече е "закопано". Алиса Селезнева и Анжелика смениха целите и се заеха с пехота, оръдия и фаустници.
  Сега воините се биеха директно в самия Берлин. Имаше много, много момчета бойци. И че възрастните са били нокаутирани още в предишни битки, а сега всички мъже са мобилизирани, от десетгодишна възраст или дори по-млади.
  Момичетата също се биеха, макар и не масово. И все пак Хитлер, какво чудовище беше той, не беше привърженик на изпращането на жени на фронта, смятайки войната за чисто мъжка работа. Въпреки това, когато става въпрос за защита на столицата, може да има изключения от правилата.
  Алиса Селезнева принципно избягваше да стреля по момчета под шестнадесет години. Въпреки че някои от издуханите фрици доста умело владееха фаустпатрони.
  Имаше много загуби сред съветските танкове и много пехота. Други къщи бяха почти затрупани с трупове. В Берлин има много картечници, а щурмовите пушки MP-44 също работят ефективно. Цевите и безоткатите бият.
  Провеждане на ефективен огън и съветски войски. Ето отново атаката на Елида. Нападателни самолети и силен огън от зенитни оръдия и картечници.
  Съветските войски без пауза се опитват да преодолеят укрепленията с едно хвърляне. Но защитата е изградена здраво. Тук сградата е превзета, червен флаг гордо се вее над нея ... И изведнъж, докато експлодира, стените се срутват, смазвайки различни бойци.
  Алиса Селезнева се намръщи силно:
  - Наземните мини се управляват по радиото. Има и минни полета, които сапьорите не могат да видят.
  Анджелика, стреляща често и нервно, гримаса от болката в многобройните си рани, бълбукайки гневно, се съгласи:
  - Да, Фриц създаде проблеми. Особено за танкови колони... Тук явно улиците ще трябва обилно да се полеят с олово и кръв!
  Алиса Селезнева, застреляна от някакъв старец. Той изпусна фаустпатрона, оръжието полетя надолу и при удара избухна, вдигайки куп прах. Зад него се разби, разтърсвайки краката си в обувки (!) И самият дядо. Кариерата му приключи. И съдейки по железните кръстове, кариерата беше славна, имаше дори рицарски кръст на железния кръст. Дори е странно, че такъв кавалер е избрал Фаустпатрон като оръжие, с което най-често са въоръжени силните момчета.
  Анджелика не изпитваше никакви специални предразсъдъци и застреля младия Фауст, изложен зад стената, в бос крак. Момчето падна, костта му беше счупена и той изстена силно. Червенокосият дявол, довършен в задната част на главата, забелязвайки:
  - Милостта във войната, за разлика от публичното момиче, струва повече, но не може да даде удовлетворение!
  Алиса Селезнева отвърна:
  - Само човек с истински извисен дух не се колебае да прояви милост към падналите!
  Анджелика изсумтя презрително.
  - Ето те пак Снежанка, която размахва с език. Не можеш ли да кажеш нещо по-умно?
  Алиса Селезнева каза строго:
  - Наистина ли е доблест да убиеш нещастно дете?
  Анджелика изсумтя с още по-голямо презрение.
  - Вие самият не сте ли дете-убиец? И сега си още непълнолетно момиче, нецелувано от мъж. Така че не започвайте гайдата, а по-скоро стреляйте! Често и добре. И не ги жалете за духачите, ни най-малко не им е жал нито за вас, нито за нашите войници!
  Алиса Селезнева, вместо да отговори, промени позицията си ... В голям, макар и доста разрушен град, снайперистът има простор, много цели, много жертви.
  И има много боси момчета, обхванати от патриотичен импулс да защитят Берлин. И понякога не са много добре въоръжени, пушки, фаусти, коктейли Молотов, но се бият отчаяно. Вече обаче се виждат купове момчета - вързани от съветски войници.
  Но ето едно от момчетата в разкъсана туника, вдигна ръце и сякаш отиде да се предаде. Бледото му, измършавяло лице, с кървави пикове и хлътнали бузи, беше сурово и изпълнено с отчаяние.
  Съветските войници протегнаха ръце към него ... Момчето дръпна нещо и веднага избухна с рев! Фрагменти летяха надалеч и парчета кърваво месо.
  Алиса Селезнева се замисли какво прошепна накрая немското дете? Молитва към майка, Бог или адското чудовище Адолф Хитлер? За какво мечтаеше в последните секунди? Какво запомни?
  Анджелика каза мрачно:
  - Това ще ни отучи от вредния навик да залавяме млади животни. Вижте как те разбират обичта! Трябва да унищожим цялата немска нация!
  Алиса Селезнева решително възрази:
  - Не! Не е правилно! Германците са велика и много талантлива нация. И ако сред тях има изродени... - Снежанка, като видя, че партньорът й води момиче с пушка на мушкане, я намушка в хълбока. Да не си посмял да убиеш дете! Тя е добра.
  Анджелика яростно, като гладна и ранена (а тя наистина е ранена!) пантера се щракна. Погледът й стана щипещ от омраза.
  - Не виждаш ли, дете стреля по нашите войници!
  Алиса Селезнева решително възрази, като мушна дулото на пистолета между кръглите си и пълни момичешки гърди:
  - Тогава ме застреляй! Защото и аз на нейно място бих постъпил по абсолютно същия начин, защитавайки столицата на моята Родина!
  Анджелика изруга.
  - Телешка нежност! Но затова не се смили над стареца, с рицарския кръст, както много други?
  Алиса Селезнева отговори без колебание:
  Защото това е война! - И изпревари Анджелика, добави тя. - И войната има свои правила - рицарите не убиват деца! Това правило се спазва свято във всички романтични творби!
  Огненият дявол излая в отговор:
  - Не те оправяй! Стреляйте по-добре по старите хора. Не обичаш сенилността!
  Алиса Селезнева охотно кимна с глава:
  - Никой не смята градинар, който отрязва стари, овехтели издънки, за чудовище. Но да се унищожат младите издънки е zapadlo!
  В картината на битката настъпиха промени, "саламандрите" се появиха в небето като комари в огън. Те атакуваха съветските ИЛ с цялата си ярост, стреляйки от 30-милиметрови оръдия. Съветските пилоти взеха битката.
  Алиса Селезнева промени приоритетите си и прехвърли снимките на летящи машини. По принцип един самолет, дори и да е моноблок като HE-162, е скъп автомобил и унищожаването му е по-ценно от пехотинец или дори офицер от SS.
  Вярно, тук беше ясно, че нивото на подготовка на немските пилоти не е от значение. Вероятно се бият начинаещи, които наистина не знаят как да управляват и стрелят. Неопитните кадри обаче бяха разредени с няколко опитни аса, които създаваха големи проблеми.
  Особено при стрелба по нискоманеврени Илами. И прикритието на изтребителя закъсня много. Освен ако нямаше и PE-2, които се опитаха да използват на тактическо ниво.
  Алиса Селезнева, след като свали няколко новодошли, съсредоточи огъня си върху опитни аса. Беше важно: да нокаутираме колкото се може повече лешояди, да не оставяме да осиротяват руски деца.
  При това снежнобялата ангелка изпитала толкова силен духовен подем, че запяла с пълно гърло;
  Какво е служба на Родината?
  Работата ни носи радост!
  Черпим радост - вдъхновение,
  Не ни пука за деветата вълна от бури!
  
  За отечеството сърцето бие силно,
  Всеки трябва да се бори за нея!
  И тогава ще дойде прекрасна приказка,
  Където в любовта има само един заек - лъв!
  
  Но не лъв изведнъж стана страхлив заек,
  Просто повдигна смелостта наклонено!
  Не трябва да страдаме, страдаме,
  Облаци далеч - блясък златен лъч!
  
  Ние, момичетата, сме смели воини,
  Ще се борим, поклон на родината!
  В крайна сметка имаме такъв дух и сила,
  Какви псалми пеят Архангелите!
  
  Тази песен е за доблестта и честта,
  За свещената любов, а не за плътската!
  Ще бъдем с Бог завинаги заедно,
  Демон далеч с безнадежден копнеж!
  
  За мен Христос Великият воин,
  Той е за справедливост, доброта!
  Да, проляхме много кръв
  Съжалявам за падналите за цял живот няма да препрочитам!
  
  Но не е нужно да броим загубите,
  Господ Вседържител ще възкреси всички!
  Ще даде щедра награда,
  Укрепете нашата сила, меч и щит!
  
  Смелият всъщност е безсмъртен,
  То съдържа сърцевината на този живот!
  Късметът ще дойде при нас, вярвайте в него,
  Разбийте противника с ярост!
  
  Светът понякога е като ад,
  Без ред, съвест, любов!
  Горчиви, изсъхнали череши,
  Целият баланс - тъмнината на минусите, нулите!
  
  Но щастието скоро ще дойде на Земята,
  Човекът е творец на собствената си съдба!
  Ще има живот и смърт в могъща сила,
  Да направим това, което предците не можаха!
  Алиса Селезнева, без никакво преувеличение, направи история, нокаутира белези, като кърпане на шевна машина с изстрели, на най-мощните изтребители на Луфтвафе, а останалите германски пилоти, загубили остатъците от своя боен дух, се оттеглиха в страх .
  Сами в този момент момичетата нападнаха отново. Двама високи есесовци и няколко яки момчета от Хитлерската младеж се промъкнаха към тях и ... Вместо да се възползват от прекомерния ентусиазъм на воините да стрелят по въздушни цели, за да стрелят снайперисти от засада, те решиха да ги хванат живи . Или може би приказната красота, която стана още по-еротична поради раните и умората на момичетата, подтикна желанието им да използват пленниците за свои цели.
  Във всеки случай, удар с приклад в тила извади от строя Алиса, която беше в истинско състояние на транс, за дълго време, след което Фрицът се втурна към високата Анджелика.
  Огненият дявол обаче, дори и тежко ранен, си остава най-опасният противник. Тя рефлексивно посрещна огромния есесовец с камшик в слабините. Той хълца, с широко отворена уста, тече лига и този труп ще изхвърчи от покрива. Да, как се блъска в тухли ...
  Анджелика, избягвайки изстрела на друг фашист, го удари с лакът в долната дясна точка на брадичката, под ъгъл към центъра. Когато удряте така, дори лек удар може да нокаутира боец с голяма текстура. А Анжелика удари професионално, с усукване на тялото и усукване на рамото.
  Челюстта се спука, нацистът изпадна в дълбок, почти фатален нокаут. Две момчета от Хитлерюгенд с петна от дъбови жълъди отвориха уста и издишаха:
  - О, Ръш-герой!
  Тогава те се втурнаха към нея, размахвайки сапьорни лопати. След двама гиганти тийнейджъри, които изглеждаха на не повече от четиринадесет или петнадесет години, не изглеждаха страшни. Вярно, дъбовите жълъди на яките казаха, че това е елитен или команден състав. Ако Анджелика беше обикновен войник, тези момчета щяха да са заплаха. Но за сибирска жена, закалена от нажежено желязо и олово, това са семена.
  Анджелика направи измамно движение и един приятел обърна пищяла си като ветрило и закачи момчето, той полетя с главата надолу, мигайки спортни ботуши на шипове, изработени от легирана стомана. Явно не са местни боси. Но друго момче се опита да я удари с крак, но очевидно неуспешно, тъй като самият той изхвърча, разбивайки болезнено гърба си. Анджелика обобщи:
  - Това е техниката на Rush-hero!
  . ГЛАВА 20
  Алиса Селезнева въздъхна тежко. Колко дълго можеш да седиш на верига като такова куче. Когато тя и момчето отново се опитаха да смелят веригите, есесовците отново нахлуха. И започнаха да бият децата с гумени пръчки по босите пети. Били го здраво и този път избили подметките старателно. Алис се почувства като гумена палка, спусната върху гола, кръгла пета на дете. И всичко избухва около нейната болка. От целия замах се нанася удар по петата, а босите крака се фиксират в специално устройство. И Алис усеща как кръвта се изтласква от подметката към тила й.
  И как избухва, като вулкан, който пулсира във вените.
  Пашка беше закопчан, но след нов удар започна да крещи. Победете професионалистите.
  Подметките на децата се подуват и посиняват. След това в един момент започва да пръска кръв.
  И накрая, в босите, подути, окървавени крака на деца, те носят огън на факлите.
  И след това от болковия шок момчетата и момичето губят съзнание.
  Те не бяха осведомени, а просто изоставени. Засега обладаните от демони фашисти не им достигат.
  Освен това фантазията на чудовищата не е достатъчна. А заловените неща от бъдещето Фриц се опитват да проучат, но не успяват много.
  Вероятно обаче ръководството на Третия райх вярва, че може да спечели Втората световна война без сериозни оръжия на бъдещето.
  Какво имат колосално самочувствие.
  Адолф Хитлер, скачайки като бесен заек, хващаше новини от източния фронт, бързо движейки ушите си. Напреднали немски части вече са достигнали Днепър. Използвайки предимството в мобилността, нацистите уверено напредват в централната посока. На север нещата също вървяха добре, успяха да превземат Рига в движение, почти без бой. На юг също бяха обкръжени големи сили на съветските войски. Танкови колони пробиха към Житомир.
  Като цяло началото на войната вървеше почти по план, така че беше възможно отново да се играят трикове. Когато фашистките водачи се събраха. Борман предложи да направи още един спектакъл.
  - О, най-великият ми фюрер!
  Хитлер изкрещя:
  - Какво мърморите!
  Муцуната на Борман беше изключително тъпа и жълта, по-скоро напомняща на китайска маска:
  - Както винаги, пеем хвалебствия на Великия фюрер!
  Хитлер щракна с пръсти на колегата си шест по носа:
  - Попей малко, виж малоумника!
  Фюрерът хвърли тортата от масата, настъпи я с ботуша си и изръмжа заплашително:
  - Хлъзгаво плешиво куче!
  Борман се хвърли на четири крака и изскимтя:
  - Кучето хапе, само от живота на свиня! Само от живота, от живота на прасето куче може да хапе!
  Хитлер изсумтя:
  - Не, ти нямаш измамен поглед, очите ти не лъжат! Наистина казват, че Борман е глупав шут!
  Заместник-фюрерът изсумтя, докато облизваше крема с език:
  - Аз му-му! не разбирам! Толкова много обича крема!
  Хитлер опря ботуша си в лицето на Борман, чорапът удари право в носа, който се спука като презрял домат. Фюрерът подигравателно попитал:
  - Е, харесва ли ти clubhead?
  Борман изхленчи:
  - О, велики фюрер, дъбът е символ на мъдростта!
  Хитлер изсумтя презрително и изнесе най-безумните глупости:
  - Руснаците! Може би, да, за това, което е по-низша нация. Като цяло славяните дори не са произлезли от маймуна, а от магаре с мечка!
  Шпеер отбеляза:
  - Нашите учени тепърва се развиваха с генома на мечката и трансплантацията му в живи организми.
  Хитлер се обърна рязко, събаряйки чаши по генерал Айдъл. Той скочи рязко и после отново седна.
  - Ку-ку! Моят фюрер!
  Хитлер изсъска:
  - И какъв е резултатът!
  Шпеер се усмихна.
  - Трансплантацията на хипофизната жлеза на мечка увеличи физическата сила на затворника, или по-скоро на затворника, три пъти.
  Хитлер изкрещя сърцераздирателно:
  "Виждате какво измисли най-големият ми гений!" Благодарение на моята мъдрост, войниците на Третия райх ще станат абсолютно непобедими! Е, защо зяпате, защо не ни хвалят!
  Антуражът на фюрера излая в унисон:
  - Хайл Хитлер! Хайл Хитлер! Зинд Хайл!
  Нацист номер едно седна на раменете на Борман, тъй като той е силен човек.
  - Аз съм най-великият от фюрерите! Моят гений засенчва със светлината си слънцето, звездите и луната. Между другото, аз построих Луната и ще пише на нея, made in Germany! Хейл!
  Борман изкрещя:
  - Вече написано! Върху руините на Кремъл цъфтят лагери, няма по-добра олимпиада хи-хи-хи и ха-ха!
  Хитлер изпищя:
  - Е, ставай коне! По-скоро дебилен глиган!
  Борман се опита да се надигне на вдървените си колене. Хитлер извади игла с диамантена глава от джоба си и заби заместника си в задника. Борман изрева и скочи, вдигайки фюрера:
  - О, велики Адолф!
  Гьоринг, който винаги е бил известен със своето "задълбочено мислене", предложи:
  - Думата велик е твърде банална.
  Хитлер се обърна рязко.
  - Какво каза?
  Дебелият райхмаршал отговори заеквайки:
  - Най-великият от фюрерите, свръхгениите на всички времена и народи трябва да е нещо по-високо от просто велик! Трябва да има нещо специално и уникално в него! Какво такова!
  Хитлер изстреля Гьоринг с шампанско в главата, Гьоринг, потиснат и доста пиян, нямаше време да се отклони и получи подарък в челото. Дебелият райхсмаршал рухна на място, изпускайки струйка кръв от устата си. Фюрерът щастливо пееше:
  - Силен удар - Адолф всемогъщ!
  Борман, продължавайки да грачи и да се бие по бедрата, подсвирна нещо:
  - Кики-рики! Ку-ку-ку! Ще те набия с шпора!
  Хитлер превъртя още малко, бутна няколко вази с цветя от масата и изграчи:
  - Конете са пълни, те бият с копита, а аз бия руснаците с юмрук!
  Химлер плахо се намеси:
  - О, страхотен Адолф. Това е само на кулаците, предлагам да заложим в бъдещата структура на империята.
  Хитлер стисна ръба на масата с криволичещи пръсти. Лицето му на плъх се изкриви.
  - Какво ще кажеш, че юмруците са по-силни от танковете?
  Химлер веднага се коригира:
  - Виждате ли, велики фюрер, след колективизацията част от проспериращите селяни загубиха доходите си. Това е потенциална основа за недоволство. Точно това искаме да използваме за борба с комунистическото подземие!
  Хитлер изсумтя, скърцайки със зъби.
  - Говориш с ъндърграунда!
  Химлер кимна.
  - Да, под земята!
  Хитлер изрева и удари с юмрук по масата, събаряйки салатата:
  - Не, няма да има ъндърграунд!
  Химлер беше изненадан:
  - Как е моят фюрер?
  Задушавайки се, Хитлер каза:
  - И така! Много просто! Ще наредя избиването на цялото славянско население. Няма да има глупости и софистики. Долните подчовеци славяни трябва да бъдат заличени от лицето на земята!
  Химлер трепна.
  - А чехите!?
  Хитлер избухна в смях, смехът му беше като на жестоко луд човек:
  - Чехите са паразити! Тапети пълни с дрога! Ако срещнете чех - веднага убийте гадняра! - Фюрерът се закашля, задавяйки се от слюнка, след това изпъкнал глупаво очи, продължи. - Като цяло изразих своята гледна точка. Тя е строга и неизменна. Въпреки че има някои корекции. Как работят чехите!
  Химлер сви тесните си рамене.
  - Планът е изпълнен!
  Хитлер излая:
  - Планове, които изпълнявате и надхвърляте, но ние ви даваме малки планове. Какво да добавят чехите към стандарта!
  Химлер се насочи към линията:
  - Да сър!
  Шпеер (единственият от обкръжението на фюрера, който не беше кретин) отбеляза:
  - Но вие, великият владетел, отрязахте предварително планираните приложения за заселване за производство на оръжие. По-специално танковете липсваха, на около двадесет и две хиляди и половина от целта.
  Хитлер изхриптя:
  - И чехите го оскубаха!
  Шпеер хладно възрази:
  - Не и този път! Те дори преизпълниха плана си за танкове Т -338. Всъщност повредата е станала на...
  Хитлер примижа насмешливо.
  - Ще мелите глупостите след като ми съобщиха, че на страната на руснаците воюва танк с 252-мм оръдие.
  Айдъл кимна.
  - Да, страхотно, това е известният КВ-12.
  Хитлер изведнъж се успокои:
  - Този танк е кръстен на такъв глупак като Клим Ворошилов. Това означава, че това оръжие няма да ни е страшно!
  Шпеер отговори:
  - Такава гаубица е много опасна в настъпление. Например, снаряд от морска граната с тегло двеста петдесет и два килограма е в състояние плътно да компресира контейнери и линии на окопи. Този танк е настъпателна война.
  Хитлер махна с ръка, държейки чаша безалкохолен портвайн, люлякови струи прелетяха покрай шерпите.
  - Какво ужасно нещо!
  Министърът поклати глава.
  - Не глупаво!
  Хитлер стисна юмруци, костите му изпукаха:
  - Ми добре! Не ме слагайте в ковчег. Французите също имаха чудовище С-2 със 155 мм оръдие. Какво от това? Наистина ли им помогна?
  Шпеер вдигна ръце.
  - Франция имаше само тридесет от тези танкове. Освен това скоростта им е само 12 километровчас. Което е по-скоро смешно, отколкото заплашително.
  Идолът намести шапката си и изчурулика:
  - Да придружиш пехотата е доста прилична скорост!
  Шпеер кимна.
  - Но не и за съвременната война, когато се изискват бързи маневри и скоростта на движение на войските се е увеличила драстично.
  Хитлер, вече напълно успокоен, каза:
  - Логично! Не напразно Сталин имаше толкова много леки танкове. Въпреки че BT са слабо бронирани, но скоростта ...
  Шпеер добави:
  - Танкът KV-12 превъзхожда S-2 не само по скорост, но и по дебелина на бронята от 175 mm срещу 45, и това е значително. Ако нашето 50-милиметрово оръдие можеше да понесе S-2, тогава този танк е неуязвим за оръдия от този калибър. Да вземем, имайте предвид - френският танк тежи 70 тона, а съветският - 152.
  Хитлер понижи гласа си до шепот:
  - И защо така?
  Шпеер, имитирайки Хитлер, отговори също толкова тихо:
  - Заради подобрения дизайн.
  Хитлер поклати глава.
  - А ах ах! Оказва се, че първобитните руснаци са създали оръжия много по-силни от французите. Въпреки това, последната нация на негроидите, но не в същата степен!
  Шпеер отбеляза:
  Има няколко причини за подобни конфликти. Но трябва да кажа, че условията за развитие на науката в СССР са много по-благоприятни, отколкото във Франция и дори в САЩ. Да, факт е!
  Хитлер скочи от гърба на Борман и се изтупа. Той обичаше да слуша Шпеер. В края на краищата, по едно време този млад мъж построи за седем дни гигантска сграда на императорския офис. И казаха, че е невъзможно. Освен това Шерп е един от малкото, които не се страхуват да кажат на Хитлер истината. Доста висок, млад министър, не дебел като Гьоринг, не нисък като Гьобелс и лицето му е толкова мъжествено, арийско, а не изродено като на Борман. Хес, макар и син, е много по-красив.
  Фюрерът каза любезно:
  - И ето защо: пещерните съвети се справят по-добре?
  Шпеер отговори с усмивка:
  - Мнозинството от нас и още по-голямата част от младите хора мечтаят да станат земевладелци и банкери, а те мечтаят да станат учени. Кажете ми, мой фюрер, когато бяхте в училище, имаше много хора, които искаха да гризат гранита на науката.
  Хитлер изсумтя презрително:
  - Не! Всеки искаше топло местенце на чиновник, където да си стоплиш дупето на подкупи, или да започнеш собствен бизнес. Никой не искаше да става учен!
  Шпеер поклати пръст:
  - Това е! В СССР няма частна собственост. Така че, ако си умен, тогава...
  Борман предложи:
  - А какво като забраним частната собственост. Влезте в комунизма.
  Антуражът на фюрера се засмя в един глас. До селото Гьобелс, който мълчеше, предложи:
  - Ние ще считаме цялата собственост в страната за лична привилегия на фюрера.
  Хитлер се намръщи.
  - Какво каза?
  Гьобелс отговори:
  - Прерогатив!
  Нацист номер едно поклати пръст:
  - И на мен ми се стори презерватив! Какъв готин човек си! Баварски бик, плът от плътта на германската земя.
  Гьобелс се поклони:
  - Много съм поласкан за страхотно!
  Хитлер показа юмрука си:
  - Като цяло интересно предложение, но не навреме. Докато се води война, ние не трябва да разделяме нацията си чрез делба на имущество. СССР загуби дванадесет милиона в гражданската война. Това е шест пъти повече, отколкото по фронтовете на Първата световна война. Не трябва да повтаряме подобна грешка. Затова още няма да пипам олигарсите, но когато целият свят ни падне в краката...
  Шпеер въздъхна.
  - Америка ще бъде много трудно смилаема след победата. Силен е, особено икономически. Най-богатата държава в света, с голям флот.
  Химлер изсумтя:
  - И всички "Шермани" и "Грантове", произведени от танкове!
  Шпеер отговори:
  - Вече повече от тридесет и една хиляди. САЩ разработват по-усъвършенстван Бисмарк, този танк превъзхожда всички наши модели по отношение на параметрите си. Има 175 мм оръдие и 275 мм наклонена челна броня. По своите параметри тази машина дори превъзхожда AG-50, с изключение на скоростта и запаса на мощност.
  Химлер отговори:
  - Нашето разузнаване не разполага с такава информация. Изглежда, че композирате шерпа. Е, министърът беше джаф.
  Шпеер отговори с усмивка:
  - Не, получих тази информация от наши приятели американски бизнесмени. Те са надеждни момчета и мразят своите еврейски конкуренти.
  Хитлер кимна.
  - Да, знам! Повечето от американските олигарси са или евреи, или зависими от евреи, но има малцинство, което иска да потопи опонентите си. Те ни помагат. Доколкото знам, Круп е получил информация за танка Cromwell година преди да се появят първите образци на тази машина. По своите бронирани качества този танк е сравним само с... - Хитлер направи театрална пауза и рязко спря. - Магаре, дудак!
  Шпеер стисна юмруци.
  - Министър Щих не направи нищо, за да въведе наведнъж производството на оръжия с калибър 88 милиметра, способни да пробият и Кромуел, и Матилда, и КВ. По-специално, проектът на танка Т-16 с мощно оръжие остана на етап тестване. Прототипът е създаден, но проектът не е стартиран.
  Хитлер трепна.
  - Въпрос на време е! Не се сърди приятелю! Все още обаче не искам да създавам свръхтежки танкове.
  - Защо? - попита Шпеер.
  Хитлер се ухили:
  - Виждаш ли, момчето ми, има такъв проблем. Първо, тези резервоари са твърде скъпи. Е, да, спестете от армията, какво да затоплите печката със стената на вашата дървена къща! Но това е само част от моите съображения.
  Шпеер беше изненадан:
  - А какво е цялото?
  Хитлер, присвивайки очи, отговори:
  - И в това! Не искам всички да казват, че Хитлер е спечелил само благодарение на превъзходната технология. Напротив, искам да победя врага с по-малки сили, показвайки предимствата на арийския дух и тяло. Самият човек е важен, истинският ариец. Хайл Хитлер!
  Околните извикаха в един глас:
  - Зин Хайл!
  Фюрерът отговорил:
  - А самият танк е много добър. Само муцуната трябва да бъде по-дълга, за да се увеличи смъртоносната сила и да се сплаши врагът. Ако войната се проточи, руснаците ще тестват цялата мощ на нашата технология!
  Нацистите извикаха в унисон:
  - Нека славата на фюрера, издигнал се над всички императори, да се рее над звездите!
  Хитлер удари тортата с юмруци и извика:
  - Спрете да се чешете по главата. Е, хайде Борман обеща забавление.
  Нацистът изхленчи два пъти:
  - Сега ще има велик фюрер.
  Борман направи тромав опит да изтрие крема. Той настъпи връзките на обувките си с пръсти и се блъсна, пробивайки с носа си пищния килим, постлан направо на земята. Хитлер се засмя.
  - Е, майтап си!
  Борман изпя:
  - Шутът не е напразно във всички кралства, предизвика смях по всяко време! Да съм с дупка в главата е полезно, рева като магаре до сутринта!
  Хитлер премести коляното си от страната на Борман, изплези език и отново се изкиска. Смехът без причина е признак на глупак!
  Шпеер плахо се обърна към фюрера:
  - Трябва да увеличим освобождаването на боеприпаси. Имаме доказателства, че руснаците формират нови резерви!
  Хитлер изсъска:
  - Като чуя - резерви, лази ми по нервите! Хайде, нацист номер едно иска кръв!
  Борман, хриптейки, извика:
  - Действие първо! Смъртната присъда!
  Хитлер заби пръст в корема на Борман.
  - Смъртта е в основата на всичко! Убийството извисява индивида. Аз съм Фюрерът, въплъщение на смъртта, ада и пороците.
  Борман отново запя:
  - Вярвам, че без теб ще ми е зле и никой няма да облекчи страданието им, но вярвай, че петел в зоната никога няма да може да "пърдне" за милостиня!
  Антуражът на фюрера отново се изкиска. Борман даде знак, натисна клавиш. Стотина огромни тръби, подсилени със специални електрически инсталации, бълваха водопад от звуци. Беше като рев на лавина от тигри.
  Хитлер отбеляза:
  - Моята сексуална фантазия, за една нощ да изнасиля хиляди тигри и лъвове!
  Антуражът възкликна в един глас:
  - Ти си по-висок и по-готин от всички фюрери!
  Хитлер изду гърдите си, разклащайки медалите си:
  - Все пак като петгодишно момче изнасилих мамут!
  След тези думи обкръжението на Хитлер, прославените генерали се наведеха настрани, ужасът беше изписан на изкривените им лица. Все още такъв секси гигантски фюрер!
  Борман се свлече по корем и изскимтя:
  - Пощади ни Аполо!
  Хитлер се ухили:
  - СЗО?
  Борман удари челото си в килима:
  - Исках да кажа Зевс!
  Хитлер изпищя сърцераздирателно и ритна Борман в задника с ботуша си:
  - Малцина! Сравнете ме с гръцки бог! Ще убия, ще намушкам, ще си разкъсам устата, ще издълбая мигачи, ще ги нарежа на ленти!
  Фюрерът изведнъж се успокои:
  - Е, сега да изпълняваме! Насладете се на приятното зрелище! Между другото, кой ще бъде екзекутиран?
  Борман примижа лукаво.
  - Една очарователна дива!
  Хитлер облиза устни:
  - Рус!?
  Борман кимна.
  - Да, и комуникатор! Сега ще сме заедно, грачи от оргазъм!
  И отново смях, като цяло целият щаб на Хитлер приличаше на куп кретини и смешници. Само някакви животни. Хитлер извика:
  - Всички да мълчат, когато фюрера гледа!
  Отвратителното представление започна.
  Чу се звън на вериги. Момичето беше въведено в стаята. Беше покрита с покривки и с много груби дървени обувки.
  Вижда се, че тя трябваше да се съблече в хода на действието.
  Хитлер се ухили. Момичета в къси поли, лъскащи с боси пети, започнаха да носят маркучи с газови горелки, за да изгорят плътта на затворника.
  В същото време стелажът също беше навит, с много лостове и уреди за мъчение.
  Тъкмо се канеха да съблекат роба, когато алармата прозвуча.
  Дори червените светлини светеха.
  Адолф Хитлер поклати глава и изрева:
  - Какво друго е това?
  Борман, със сгърчено лице, треперещ от страх, отговори:
  - Атака срещу Имперската канцелария, страхотно!
  Фюрерът се разтресе от страх и изхленчи:
  - Как е това? Отново!
  Борман вдигна радиото. И там крещяха сърцераздирателно. Имаше паника.
  Хитлер изрева с цяло гърло, удряйки с всичка сила Херман Гьоринг в задника:
  - Негодници! Е, защо не наредих да ги разтворят в киселина тези бесни деца!
  Борман включи телевизионната картина. Четири фигурки в бойни костюми атакуваха цяла SS армия и се преместиха над труповете.
  От техните бойни лазери избухват танкове, горят самолети, преобръщат се тежки самоходни оръдия.
  Адолф Хитлер се изкиска, потривайки ръце.
  - Страхотен! Ето това е битка в миниатюра! Ще се борим и ще победим!
  Борман с готовност се съгласи:
  - Спектакъл, който е необходим за най-великия от най-великия!
  Хитлер изкрещя с пълно гърло:
  - Аз съм кръвожаден, аз съм безмилостен,
  Аз съм зъл разбойник, по-готин от Бармалей!
  И не ми трябва! Мармалад, без шоколад!
  Ще ям малките! Да, много малък!
  Нека много малки деца!
  Да деца!
  Борман се съгласи с това:
  - Погълнете най-великия от най-великия!
  Хитлер изрева с пълно гърло:
  - Аз съм Адолф жестокият садист,
  Над света надвисна безнадежден мрак!
  И момичетата дойдоха. По-точно, не е съвсем ясно какви момичета. Около тях светеше силово поле. Но самите воини са само по бикини.
  И с боси пръсти те хвърляха съсиреци енергия. Което буквално разкъса нацистите.
  И в ръцете им, след това бластери, после светлинни мечове. Освен това оръжието може да се удължава и да удря много силно.
  В същото време красавиците, без да се замислят, използваха пъпа си, за да изпратят мълния.
  Това беше, това беше битката. А срещу тях цели две селективни охранителни дивизии на Хитлер с танкове и самолети. И невероятна сила.
  Фюрерът изхленчи:
  - Това наистина е страхотно! Такава битка, в приказка да се каже, не да се опише с химикалка!
  Борман отбеляза със страх:
  - Може да ни донесе унищожение, велик от най-великия!
  Адолф Хитлер изрева:
  - Такава надпревара в три смъртни случаи Европа ще доведе до смърт!
  Момичетата понякога се покриваха с бойни костюми и изстрелваха малки, но много мощни ракети, които разкъсваха два или три нацистки батальона наведнъж.
  Фюрерът изграчи:
  - Това е ад! Лош резултат!
  Шпеер каза студено:
  - Вече извиках подкрепления моя фюрер! Може би е по-добре да се евакуирате на безопасно място?
  Хитлер отговори истерично:
  - Не! Цялата Първа SS армия сега ще тръгне срещу тях. Моите орли не могат ли да се справят? Не, няма да напусна и няма да напусна резиденцията си!
  Гьоринг кимна.
  - Ти и аз сме великият фюрер!
  Гьобелс потвърди:
  - Ако трябва, ще умрем заедно!
  Йодол потвърди:
  Или можем да спечелим заедно!
  И Химлер ентусиазирано каза:
  - Без теб, о, страхотен живот няма смисъл!
  Хитлер го поправи, като леко смекчи:
  - Не велик, но най-велик! Не си много ревностен да ме хвалиш!
  Шпеер отбеляза неочаквано смело:
  - Политик, който обича сладките ласкателства, има интелигентността на муха!
  Фюрерът извика:
  - Какво имаш предвид?
  Шпеер спокойно отбеляза:
  - Мъдрите владетели не вярват на ласкателите!
  Хитлер направо отбеляза:
  - Мога да те сложа на клад за това!
  Имперският министър се засмя.
  - Оригиналният начин да затворите гърлото си!
  Фюрерът отбеляза малко по-спокойно:
  Но няма да го направя и знаеш ли защо?
  -Защо?
  Хитлер каза с патос:
  - Защото всеки владетел има нужда от шут, който може да каже истината!
  Гьобелс смело отбеляза:
  Този човек е твърде умен, за да бъде глупак! Нека изпеем нещо, Ваше Величество!
  Хитлер изрева агресивно:
  - Стига сте новобранци да пеете! Мечка му стъпи на опашката!
  . ГЛАВА 21
  А Алиса Селезнева междувременно наблюдаваше продължението на интересен сън;
  Залавяйки немските момчета, завързвайки ги здраво със стълба, вградена в стената, Анжелика организира импровизационен разпит за тях. А именно тя скъса ботушите си, запали домашна факла и започна да пържи петите на тийнейджърите нацисти.
  Те се оказаха неочаквано упорити. Те се гърчиха, стенеха, безуспешно се опитваха да скъсат въжетата, залепнали за глезените им, но не искаха да дадат информация. А розовите пети, според германските чисти момчета, вече са започнали да се покриват първо с малки, а след това с все по-големи бледолилави мехури. Болката в нервните окончания на подметката беше ужасна, но младите бойци от Хитлерската младеж се задържаха благодарение на гордостта и смелостта. Те показаха, че не напразно са избрани за командири над себеподобните си. Силно стиснати челюсти, кървене от ухапани устни и пот от слепоочията и бузите им показваха колко много ги боли. Дишането стана тежко, коремите се свиха, но се чуваха само тихи, сподавени стонове. Момчетата с усилие на волята сдържаха силните си викове.
  Анджелика изпита чувство на раздразнение:
  - Копелетата на Хитлер... Е, ако не кажете нищо, ще изгоря достойнството ви и ще ви оставя завинаги като евнуси.
  И огненият дявол започна да смъква панталоните на момчетата. Тогава Анджелика усети силно убождане между лопатките си и студения, неочаквано твърд глас на Алиса Селезнева, която беше дошла на себе си:
  - Не смей да измъчваш момчетата кучка! Не разбирате ли колко е долно и подло!
  Анджелика отвърна рязко:
  - Милостта на война е неуместна, както бялата престилка в мина! - Тогава червенокосият се опита да избие оръжието от Алиса Селезнева. Но тя изръмжа.
  - И не мисли! Имам абсолютна реакция, ако ударя кокал, ще останеш куц цял живот. Да развържем момчетата...
  Анджелика отговори:
  - И вие искате явно под трибунала. Освободете затворници по време на военни действия. Да, това е смъртоносна статия!
  Алиса Селезнева тук сама осъзна, че е отишла твърде далеч. Тя махна пренебрежително с ръка.
  - Да, и какво ще правят и докъде ще бягат с такива крака и изгорени стъпала... Е, ти си чудовището Анжелика.
  Огнената и красива дяволица сви рамене.
  - Е, свърши се... Сега ще кажете, че не трябва да падаме до фашистките бандити. Какво да нося бели ръкавици...
  Алиса Селезнева прекъсна:
  - Е, кажи ми, червенокос демон, поне в една книга или филм за гражданската или Великата отечествена война си видял, че червените са измъчвали враговете си или че са били чудовища.
  Анджелика се опита да го отхвърли.
  - Да, за какво е...
  Алиса Селезнева се ухили:
  - И освен това... Дори официално нашата партия не одобрява използването на изтезания и мъчения по отношение на военнопленници. И още повече за децата. Вие, Анжелика, нарушавате имиджа на съветската, благородна воин-лъвица с подобни действия. И това е позор за цялата ни Червена армия.
  Анджелика не искаше да признае, че греши, и той предложи:
  - Тъй като не успяхме да получим информация, по-добре ... Да се втурнем по-близо до центъра, до императорския кабинет. Може би там ще хванем по-голяма плячка...
  Алиса Селезнева удряше с малкия си крак по калдъръма, чуруликайки:
  - Очаквате ли да вземете, пълен, самия Хитлер?
  Анджелика сви енергично широките си рамене.
  - Всичко невъзможно е възможно, макар и трудно... Например сигурно много хора са смятали, особено на Запад, че СССР е загубил, германците са влезли в предградията на Красная поляна, а съветската армия в Берлин е била фантастична. Но сега сме в Берлин. И това е реалността!
  Алиса Селезнева потвърди:
  - Да, най-реалната сред реалностите! И затова, давай. В специален държавен сектор.
  Нацистите се биеха с яростта на обречените. Многобройни милиции, или вече разпадащи се старци, или младежи, духащи носове по шорти и голи токчета, включително остригани момичета с по-възрастни жени.
  Някои от милиционерите бяха въоръжени с ловни пушки, а децата бяха въоръжени с коктейли Молотов и ръчно изработени експлозиви.
  Трябва да кажа, че последните, особено пълни с игли, пирони и други метални "люспи", бяха опасни. Пехотинците са получили сериозни и много болезнени рани.
  В градска битка дори първокласник може да се промъкне незабелязано и да пусне чанта сред настъпващите войници.
  Тук, измършавели ученици от началното училище, те дори изобретиха нещо като лек катапулт и, криейки се зад руините, хвърляха такси върху настъпващите пехотинци на Червената армия.
  Алиса Селезнева не позволява на Анджелика да стреля по тях и между воините възниква битка и кавга. И накрая, компромисно решение - за улавяне, вратовръзка.
  Вярно е, че докато момичетата се затичаха към този агресивен "мидж", те успяха да пуснат още пет пакета, ранявайки дузина съветски войници.
  Момичетата, преминали от предишни рани, са бързи и имат лека, но здрава мрежа в раницата си. Хванати глупаци, сред тях няколко момичета се разведоха ... На немски наричат мама и татко и се кълнат, че няма да правят това повече.
  Но едно от момчетата успя да си тръгне и им прави гримаси от разстояние. Анджелика все пак стреля ... Куршумът събори модната шапка на момчето с козирка, принуждавайки го да избяга бързо, трептящи, малки, сиви от прах и сажди.
  Алиса Селезнева, за да успокои пленниците, изнесе натурални шоколадови бонбони от САЩ и раздаде плочки, галейки изплашените деца по главите. Тя също говореше немски:
  - Не се страхувай! Ще имате съветска власт и всеки ден шоколади, торти, портокали, кондензирано мляко, ананаси с глухари ... Ще ви заведем на кино, в цирка със слонове ...
  Анджелика я бутна грубо.
  - Спри да галиш глупавите копелета. Ето един войник, или по-скоро офицер-капитан, заради тях той загуби очите си, избиха го с игли, че от хвърлените от тях пакети се разпръсна експлозията. И им даваш шоколади и обещаваш банани с ананаси.... Да, бийте ги с коприва за това без никакво съжаление!
  Алиса Селезнева въздъхна тежко и заплака горчиво:
  - О, Боже, какво прави с нас проклетата война... Прави сме, ставаме по-лоши и от най-дивите животни!
  Анджелика се съгласи.
  - Да, по-лошо ... Но имайте търпение още няколко дни, ще убием останките от менажерията и ще стане много по-добре.
  Алиса Селезнева се прекръсти и прошепна:
  - Пази Боже на слепите да си отварят очите и да изправят гръб пред гърбавите! Да, Бог да е, дори и малко, но не може да бъдеш малко разпнат!
  Битката се проведе на повърхността, в небето и под земята.
  По-специално, в небето съветските самолети се срещнаха с изтребители Ме-163. Първата в света версия на самолет без опашка, който беше масово използван в реални бойни операции.
  В СССР обаче имаше и вариант, предложен от Калинин, винт без опашка, но беше пуснат само експериментален образец; премина теста. Те подготвиха нулева серия, но Калинин беше арестуван и той умря под мъчения в мазетата на Лубянка. И този проект, като враг на народа, беше взет и закрит.
  Значи Сталин наистина е палач и касапин...
  Но същевременно и голям държавник! След него властват пигмеите...
  А ето и ракетата ME-163, наречена "Комета". Разпръскват се опасни коли, малки, но много бързи, след това двеста километра в час. И оръжията им не са като на Саламандъра, а ракети.
  Като цяло използването на последното е напълно оправдано. "Комета" няма твърде много време за полет. Първите модификации са шест минути, а последните петнадесет ...
  Ракетните снаряди са добри за поразителния си ефект, което е много важно, като се има предвид оцеляването на съветските Ил в битка. И разбира се, скоростта на Komets им пречи да използват ефективно оръжия, различни от реактивните. Но е много трудно да ги свалите сами.
  По-специално пилотите са разположени в легнало положение, което прави площта на напречното сечение на машината незначителна.
  Ракетен двигател, два вида. Единият ранен работеше върху водороден прекис, вторият, по-късен и съвършен, върху гранулирането на въглища...
  Ето ги страховитите чудовища, или по-скоро чудовища ... Безопашки и пъргави ...
  Алиса Селезнева ги прицелва и подсвирква:
  - Но ние правим ракети и блокирахме Енисей. А в областта на големия балет ние сме пред останалите!
  Спокойствието се върна на момичето, тя може, както обикновено, тоест да стреля без пропуск. Анжелика не остава по-назад от нея и също й припява. И остроумен:
  - По-добре мъртъв, отколкото жив, проклет фюрер - син! Разкъсайте го в мрежа от адска страст!
  Алиса Селезнева одобрява приятелката си:
  - Да, ти си нашият Раша! Нашата сила от стълб до стълб!
  Когато бъдат ударени от ракетни двигатели, "Кометите" обикновено експлодират по азбучен ред. Не пушат, не оставят опашки след себе си, само пръдят! Да, малко е смешно, но...
  Анджелика дразни приятеля си:
  - Алиса от лудницата, красива крава ... Красива крава, Алиса от лудницата!
  Снежнобелият воин отговори адекватно:
  - Да дразни другите, като собственици на тъп ум и носители на остро чувство за собствена малоценност!
  Анжелика добави:
  - Остри езици, за разлика от кама, жилят, дори през верижна поща на глупостта!
  Алиса Селезнева намигна:
  - Приказката разказва добре, реалността е изпълнена зле!
  Но в действителност снежнобял воин успя да стреля по превозни средства, които бяха малко по-ниски по скорост от самия куршум. Анджелика не го прави. Имаше нещо, което да изплаши червенокосата демоница.
  Самите "Комети" много приличаха на пчели, така че те се втурнаха и прорязаха почти със скоростта на звука, въздухът създаде впечатление за бръмчене.
  Да, и ужилванията бяха много ефективни. Принудени от време на време да пламват Иля и атакуващият самолет се разпада. Още повече, че обратите и ефектите от домакинството не бяха лоши.
  Якове в прикритие, понякога пробити от изстрели на "Комети", а понякога ги таран.
  Ето, например, Як-3 ще се блъсне в ME-163 и един ще се втурне заедно, пръскайки фрагменти далеч във всички посоки.
  Алиса Селезнева одобрява:
  - Ето ги лешоядите. Там! Още по-твърдо!
  Въздушният бой е много интересен. Трудно е да се биеш с враг, който има такова огромно предимство в скоростта. Съветските асове също трябва да стрелят на воля, без дори да разчитат на попадение, но ...
  Опитът показва, че този вид интуитивно и често снимане може да бъде доста ефективно. Както по време на битката при Курск, когато Т-34, независимо от загубите, нямаше гладко каране, те стреляха с оръдия в движение, ускорявайки се до максимум. И все пак те получиха много по-мощно въоръжени и защитени тигри.
  Анджелика също понякога успява да влезе в "Кометата", тогава тя просто се радва като дете на късмета си. И подскачайки, клати автомат над главата си. След това още един изстрел ... Свален! Като крекер изскочил в небето! И така се разпадна на фрагменти, разпръснати далеч в небето.
  Но нацистите все още не се успокоиха, появиха се все повече и повече нови бойци. Ето ME-262 от най-новата модификация, ревящ, двумоторен и пет оръдия от 30 mm четири (допълнителен 37 mm пистолет с дълга цев е монтиран на носа) . Тази машина се опитва да поразява и танкове. Прилича на нападение. Опитайте тази смелост. Не машина, а петлико чудовище от ада.
  Анджелика изръмжа:
  - Това са всички демони от ада. Е, когато Хитлер го има, той накрая остава без сили. Императорската канцелария вече се вижда с бинокъл, но пак не се отказват. И обратното, като вълни цунами, все прът и прът!
  Алиса Селезнева се подразни:
  - Да, недей ... Клонките нямат нищо общо с това или фашистите на техните войници, те просто ги карат. Правилно изкачване на пазара!
  Алиса Селезнева се опита да получи опасна щурмова модификация ME-262. Тази кола е истинско чудовище. Ето още едно дъно, както и трябва да бъде, в машините, използвани за удари по наземни цели, то е надеждно покрито. Къде да намерите слабо място в него?
  Една надежда да хване чудовището на изхода от върха. След това удари във вертикална фуга, фенер ...
  Но тук нещо носи тялото, слабост, чудовищна умора от загуба на кръв и липса на сън. Дори нямам сили да вдигна глава. И дори косите блестят от свръхчовешко напрежение...
  Анджелика, за да подкрепи приятеля си, дори пееше със сила:
  Дъждът по небето разпръсна звездни фрагменти,
  Приготвиха остър кол за фашизма!
  Танковете "Тигри" са просто боклук - мръсен битпазар,
  Вермахтът очаква яростен разгром веднага!
  Вермахтът очаква яростен разгром веднага!
  
  Нашият другар Сталин е водач - силата на милиони,
  Има юмрук, гранитен автомат в ръка!
  Ще можем да победим - рати от Содом,
  Нашата сила е монолит - за щастие на Земята!
  Нашата сила е монолит - за щастие на Земята!
  
  Нашата партия няма по-важни неща за вършене,
  Как да спасим хората, Родината добро!
  Гьобелс демоничен по дяволите с глупости,
  И победата ще бъде, повярвайте ми, напук на всички дяволи!
  И победата ще бъде, повярвайте ми, напук на всички дяволи!
  
  Знайте, че руската красота е известна със своята сила,
  Тя има тежка руса плитка!
  И в битките с нацистите младежите ще станат известни,
  Ще оживее, възкръсвайки, Светлата страна!
  Ще оживее, възкръсвайки, Светлата страна!
  
  Не позволявайте на Хитлер - муцуна на руснаците,
  Мустакатият се мисли за готин Бог!
  Ще маршируваме по Берлинската улица,
  Не, чистият по душа няма да стане роб!
  Не, чистият по душа няма да стане роб!
  
  Нашето знаме е червено, цветът на бясна кръв,
  Сега слънцето огрява Райхстага!
  Няма по-щедър подарък за нашите мили деца,
  Ако сърцето е смело и смазано от страх!
  Ако сърцето е смело и смазано от страх!
  Песента развесели момичетата и Алиса Селезнева започна да стреля по-често ... Наистина, на изхода от върха тя улови страхотния ME-262 с точен изстрел на фенера ... И той се срина. Като акробат, който е ударен в краката с въже и в движение. И е толкова красиво да правите салта във въздуха и дори да оставите след себе си няколко димни опашки ...
  Анджелика плесна с ръце.
  - Браво! Шокът е нашият начин!
  Алиса Селезнева дори се изкиска в отговор:
  - Зашеметяващ пистолет за ендогенната зона също е на руски Hyperfuck!
  Момичетата се засмяха и смениха позициите си. Хубаво е да шляпате грапавите подметки по чакъла. И наистина е наш!
  Отново като в стрелбище, само мишените са твърде бързи. Тук те бързат, дори хвърчилата не могат да направят това. И също така бяха свързани "саламандри". Е, Фриц. Анджелика мърмори:
  - Всичко на света има своя край, освен човешкия идиотизъм и животинското състезание!
  Алиса Селезнева, стреляйки с ясен глас, добави:
  - Животът много прилича на пръстен, краят на страданието се вижда, но никога не се усеща!
  Но тук воините се оказаха може би твърде големи песимисти. След като I-9 успя да удари ME-262 с изображение на дракон върху фюзелажа, настъплението на Luftwaffe отслабна ... Нацистите леко се върнаха ...
  Анджелика улови овода с пръсти и нервно откъсна всичките му лапи с една ръка и каза:
  - Така е при фашизма... Всеки крайник ще му откъснем и тогава!
  Алиса Селезнева, ревяща, пееше:
  - Страшно далеч - много по-далеч, но по-добре, така че веднъж завинаги!
  Аркашка Сапожков пак се втурна към тях. Момчето показа на момичетата автоматичен пистолет на панти и от оптика:
  - Това е машина за унищожение. Вижте, можете да стреляте от него точно зад ъгъла. Красиво оръжие за градски битки. И също....
  Алиса Селезнева презрително, така че чак прах се вдигна от гладкото й чело, изсумтя:
  "Вече го видях... Какво друго можеш да ни предложиш, Велики майсторе?"
  Момчето кимна с глава.
  - Тук има нещо готино. Факт е, че тази картечница може да стреля в специален режим ...
  Анджелика стана ужасно любопитна:
  - А в какъв друг режим?
  Момчето обясни:
  - Два куршума един след друг. Тоест способността за проникване в добре защитени цели и бронежилетки ще се увеличи значително! Неразбираемо ли е?
  Анджелика беше нащрек и точно навреме. Тя стреля, принуждавайки едно немско дете с фаустпатрон да се измие с кръв. Губещият беше изхвърлен назад и оръжието, изградено на принципа на безкат, полетя към кабината на гаража. Там той избухна, пробивайки плочките с експлозивна вълна и разпръсквайки плочки от счупени плочи във всички посоки, като ядосано бебе играчки.
  Алиса Селезнева нямаше време да забележи кого удари партньорът й и само отбеляза:
  - Добре ударен от ръка. Ти, като снайперист, продължаваш да добавяш и добавяш!
  Анжелика лукаво отговори, като хвана с босите си крака фас от цигара, хвърлен от бетонна плоча, и го протегна към Максимка:
  - Е, разбира се, трябва да добавя! Че тренираме за нищо. Въпреки че това не е тренировка, а смъртоносно състезание.
  Момчето се намръщи на това.
  - И защо ме бъркаш с тази мръсотия... Мислиш ли, че ще пуша след немските усти.
  Анджелика се усмихна снизходително.
  - Но тук събират фасове, пред очите ни ...
  Аркашка се намръщи още повече:
  - Така че е жалко, че те вдигат ... И въобще цигарите са отвратителни, които е недостойно да вземеш в ръцете на пионер. Сапожков-младши понижи глас до шепот. - Като стари хора ми предложиха да направя няколко всмуквания, казват, покажете, че не сте малко момче, а мъж. Там вече бях болен от първото. Но дали тялото ще отхвърли полезното... А това, че по време на войната много дори жени и момчета започнаха да пушат, всъщност е трагедия на нашия народ.
  Анджелика направи гримаса в отговор.
  - Е, не е нужно, просто прочетете морала по време на битката ... И вие също трябва да знаете какво да пушите. Тютюнът е от САЩ, а от Сибир расте такава трева, която подмладява тялото и въвежда воина в състояние на такъв боен транс, че той ще легне хиляда и пет.
  Алиса Селезнева не повярва:
  - Налей Анджелика. Като цяло фармакологията дава само временен ефект на увеличаване на силата, след което идва възмездието.
  Анджелика не се съгласи:
  - Гледайте какво и как да прилагате. И също така има странични ефекти за пеницилин и аспирин и друга фармакология. Но дори неправилната или небалансирана консумация на плодове и зеленчуци може да бъде много вредна. Така че... Ако е разумно, тогава арсенът също ще бъде от полза!
  Аркашка избухна в смях и им показа тънкия си розов език:
  - Смешно е, като се има предвид, че най-често се лекуват с арсен... - Момчето внезапно мръдна вежди. - Е, засега ще е необходимо да се предаде на специалистите образец от най-новите оръжия. Да продължим да ловуваме.
  И малкото момче избяга от тях. Анджелика отбеляза, докато търкаше дулото на снайперската си пушка:
  - Най-добрият допинг във войната, свежи впечатления от банален успех!
  Алиса Селезнева се съгласи:
  - Баналността винаги е оригинална по начина, по който ни излиза настрани!
  Воините забиха чела един в друг и отново в битка ...
  Съветската авиация отново доминира във въздуха. Но Елам все още нямаше пълна свобода да действа. Luftfaust, страхотното оръжие на деня за нисколетящи цели, понякога щракваше болезнено с многостранни светкавици.
  Алиса Селезнева знаеше добре, че Luftfaust е просто, но ефективно оръжие на разстояние до 500-600 метра. Просто противоударен самолет, типичен за Източния фронт, тъй като на Запад самолетите предпочитаха да летят по-високо.
  Съюзниците обаче имаха и щурмови модели. Един такъв щурмови ас успя да удари танка Тигър на известния воин Витман с точно попадение на ракета.
  Алиса Селезнева точно стреля по такива бойци. Обикновено Luftfausts дават по-опитни войници, тъй като влизането в атакуващ самолет е по-трудно от танк. Самолетът лети бързо, а танковете в градски условия, особено когато улиците са осеяни с барикади, едва се движат.
  И ето ги немските танкове, опитват се да противопоставят нещо. Само че това вече не са Маузи, а най-древният танк от Втората световна война от онези, които все още са в експлоатация с Т-4.
  Последната му и в случая не най-добрата модификация. Въпреки че обикновено по-късните разновидности на технологията са по-добри от своите предшественици, но не и в този случай. Въпреки че, разбира се, през 1943 г. Т-4 надмина Т-34-76 във всичките си показатели и дори с по-малко тегло. Вероятно от средните танкове, немският Т-4 през 1943 г. (с изключение на Panther като машина от този тип, тъй като тежеше повече от четиридесет тона!), Беше най-добрият в света. И има отлична ергономичност.
  Появата на модификацията Ausf.J на поточните линии от юни 1944 г. е свързана с желанието да се намалят разходите и да се опрости производството на резервоара възможно най-много в лицето на влошаващата се стратегическа позиция на Германия. Единствената, но значителна промяна, която отличава първия Ausf.J от най-новия Ausf.H, е елиминирането на електрическата траверса на купола и свързания спомагателен карбураторен двигател с генератор. Също така глупаво, сега завъртете кулата ръчно, което значително намалява бойната ефективност на машината. Скоро след пускането на новата модификация бяха премахнати отворите за пистолети в кърмата и страните на купола, които бяха безполезни поради екраните, а дизайнът на други люкове също беше опростен. От юли на мястото на ликвидирания спомагателен двигател те започнаха да инсталират допълнителен резервоар за гориво с капацитет 200 литра, но борбата с неговите петна и капризи се проточи до септември 1944 г. Освен това 12-милиметровият покрив на корпуса започна да се подсилва чрез заваряване на допълнителни 16-милиметрови листове. Всички последващи промени бяха насочени към по-нататъшно опростяване на дизайна, като най-забележителното сред тях беше изоставянето на зимеритовото покритие през септември и намаляването на броя на носещите ролки до три на страна през декември 1944 г. Производството на модификации на танкове Ausf.J продължи почти до самия край на войната, до март 1945 г., но забавянето на производството поради отслабването на германската индустрия и трудностите при доставката на суровини доведе до факта, че само 1758 г. бяха произведени резервоари от тази трансформация.
  И все пак Т-4 е доста опасен, главно поради слабостта на бронята на челото на корпуса; общо 45 милиметра, много малко по стандартите от 1945 г., това е, което фаустпатронът пробива.
  Съветските превозни средства отговарят на немски огън и много по-масирано. И те са повече и танкистите са по-опитни. Но все пак има загуби, разбити съветски танкове.
  Алиса Селезнева стреля, счупи мерника и изръмжа силно:
  - Доброто око е най-доброто, то ви позволява да избегнете набор в армията на мъртвите!
  Анджелика логично добави:
  - Добре насочената инструкция няма да ви позволи да пропуснете пътя, водещ точно до целта!
  Вече започваше неумолимо да се смрачава, но битката не стихваше ... От запад се появиха гръмотевични облаци, те настъпваха като безбройна орда на Чингис хан. Отново облаците се намръщват по небето и отначало то придобива мъртъв, а след това преминава в тъмнолилав оттенък.
  Светкавиците обаче рядко проблясваха, а самият дъжд се лееше само през първите десет минути за дълго време, а след това отстъпи място на досадно цвиреще.
  Хубаво е да се плискате през локви със съборени и изгорени крака на момиче, можете да изпеете нещо ...
  Ето няколко разрушени сгради, останали след щурмуващия Берлин, тези полкове, които се биеха заедно с воините. А има толкова много трупове и ранени... Сигурно всички палатки са пълни с тях.
  Германците се бият упорито и дори се опитват да атакуват под прикритието на нощта. И млади войници с фаустпатрони зад раменете, възползвайки се от лошата видимост: нощта, дъждът се приближават до съветските танкове и от близко разстояние доста точно поставят такси.
  Голям брой съветски танкове бяха нокаутирани, но ремонтните екипи се опитват с всички сили. Барабанисти работят, готвят счупени корпуси, гъсеници и кули направо в движение. Опитват се. А от резервите в походното попълване идват все нови и нови превозни средства и пехотни формирования.
  Но атакуващите самолети, претърпели големи загуби, донякъде намалиха натиска си. И какво, колко може да се натиска така. И времето не е лятно.
  Алиса Селезнева и Анджелика трябваше да стрелят набързо много пъти. Стреляйте с все повече и повече нови бойци, отбивайте контраатаки.
  Веднъж стигна дори до кучетата от СС, които също се втурнаха към момичетата в орда, а воините трябваше бързо да се изкатерят по грубата стена, за да избягат от смъртта.
  Алиса Селезнева, хвърляйки граната с голи пръсти, забеляза:
  - И все пак, въпреки че ни се смеят, от време на време ни дразнят, че ние, казват, сме глупаци, които се бием боси през цялото време, но ако не използвахме дългите си сръчни пръсти, по дяволите щяхме да се катерим нагоре по действително отвесната повърхност. В случая моралът е...
  Анджелика, която често стреляше по ядосаните кучета, прекъсна:
  - Както на кравата не й трябват гащи, така и тази басня не се нуждае от морал! Така че, без излишен морал и философия ... И най-важното, стреляйте като барабан по време на нападение!
  Алиса Селезнева се усмихна и добави честота към стрелбищата.
  Кучетата бяха заклани, но трябваше да се бавят, за да попълнят боеприпасите от патрони за пушка.
  Разцъфна ... Слънцето излезе, но никой не се възхити на красотата. Всички бяха доста изтощени. Освен това труповете в града започнаха да се разлагат и това е отвратително.
  Момичетата бяха ужасно гладни, но парче трупна воня просто не се качи в гърлото.
  И от това те свиваха стомасите, уморяваха се.
  Денят беше горещ и дори спарен. И загубите не станаха по-малки ... По-специално се появи друга бандура, нещо като "Sturmtigr", но по-голяма ... Нещо, направено на базата на широколинейното шаси на "Мишката".
  Е, типична техника: ходовата част на танк, за самоходни оръдия. Като например шасито Т-34, те дадоха основата на цяло семейство самоходни оръдия СУ-76, СУ-85, СУ-100. Дори е учудващо, че толкова много калибри се побират на шасито на един танк.
  А за Panther е създаден Jagdpanther с 88 mm оръдие.
  Алиса Селезнева си спомни Jagdpanthers от битки в Източна Прусия. Автомобилът имаше предна броня от 100 милиметра, а кърмата и страните от 80 милиметра. Поради много големия ъгъл на наклон на броневите плочи от 40 градуса от хоризонталата, това беше напълно достатъчно, за да рикошира снарядите на съветските танкове, дори с късмет и ИС-2. И заедно с доброто шофиране, това направи самоходния пистолет много опасен противник.
  Но тази кола, изглежда, е била тайна. Алис дори не беше предупредена за това, с което може да се сблъска. Е, дори и тя не е специално съветските войски. Но ето колата на "шасито на мишката". Може би това е "Ягдмаус"? Сравнително нисък за такъв халк, много тежко брониран, с почти напълно покрити следи.
  Въоръжението също е двойно. Единият пистолет е бомбометка, почти подобна на "Sturmtiger", само че калибърът е още по-голям - 410 вместо 380. Анджелика прошепна на приятелката си:
  - Вероятно по-късна ракетна установка, силна по разрушителна сила? Толкова правилно?
  Алиса Селезнева отбеляза:
  - И може би по-скорострелна, далекобойна и точна. Виждате, че муцуната е малко по-дълга, покрита с капачка. Опасна кола, уви, ще имаме проблеми в нея. Въпреки че във война все още можете да избегнете ...
  Анджелика прекъсна приятелката си, като я побутна в рамото с юмрук:
  - И вторият пистолет също не е без интерес. Вижте колко е дълго.
  Алиса Селезнева блесна със зъби тук:
  - Но калибърът е 88 - милиметра, но не 71, а 100. Готин пистолет, като разрушител на танкове, е добър. Ясно е, че това самоходно оръдие има и щурмов пистолет за пробив на отбранителни линии и за борба с вражески танкове. Освен това самите самоходни оръдия имат много плътно разположение, така че бойното отделение е голямо, но силно сплескано.
  Момичето прекъсна разговора, така че бомбардировачът Jagdmaus, покрит с шапка, започна да се отклонява от вертикално положение. Изглежда колата щеше да се взриви с цялата си зла мощ.
  Алиса Селезнева постави специален бронебоен патрон със запалителен заряд в пистолета за скачане, надявайки се да удари и да накара бомбата да детонира. Междувременно стреля дългоцевна пушка, която уцели съветска трийсет и четворка, избягала преди останалите.
  Анджелика стреля, опитвайки се да нокаутира оптиката, но голямото разстояние на частичната цел и продължаващото движение на Jagdmaus й попречиха да уцели точно. Червенокосата дяволица грубо изруга:
  - Мамка му! Липсва ми, пак ми липсва!
  Алиса Селезнева не я утеши с всичко до точката:
  - Знаеш ли, понякога Аполон пропускаше.
  Анджелика смушка русокосия воин.
  - Не ти липсва! И тогава имате видение. Не, явно не Артемида!
  Капачката на Jagdmaus започна бавно да се отваря. А самият Хълк буквално се оживи. Алиса Селезнева започна да диша по-дълбоко, присви лявото си око и плавно натисна бутона за стартиране.
  Тя, както обикновено, усети движението на куршума, пространството и всеки кубичен метър въздух над тревата. И не само това. На блондинката се стори, че в дълбините на земята лавата кипи и бълбука от подземния свят и така адски демони вече навиват душите на злите грешници на огнената вила.
  Куршумът не можеше да мине покрай ... Но ... 500-килограмова мина избухна от широка уста и като въздушен експрес бях разкъсан покрай улицата, задръстена с натрупани съветски танкове ....
  Изглеждаше, че хиляда мълнии удариха едно място, а след това последва такъв ужасяващ рев ... Воините автоматично отвориха уста, за да спукат тъпанчетата си. Взривната вълна премина през тях и дори бутна раница с провизии от Анджелика. Червенокосият воин плюе прах от устата си. Няколко пъти, като се изкашля добре, тя пикантно изруга:
  - Овен може да се издигне над вълка като лисица!
  Алиса Селезнева красиво добави:
  - Христос е единственото агне, в което заекът придобива лъвски черти във вълчия свят!
  Анджелика стана, скочи с един рязък удар и погледна през праха: "Ягдмаус" изглеждаше много весел. Той изхвърли своята порция яростна омраза, натрупа сили за нов мръсен номер.
  Червенокосата се заинтересува:
  - Какво ти липсваше?
  Алиса Селезнева уверено и категорично отговори:
  - Разбира се, че не!
  Анжелик направи гримаса.
  Но чудовището е непокътнато. И още снима! Сега колко по дяволите!
  Алиса Селезнева утеши:
  - Бомбардировачът не е много бърз. Нека се опитаме да го вземем ... Може би ще счупим оптиката? Възможно е куршумът да е попаднал в твърде твърдата челна част.
  Анджелика не споделя особено този оптимизъм:
  - Помните ли как се мъчихме с оптиката на "Маус" и Е-25. Няма да ни е толкова лесно да превземем тези чудовища.
  Алиса Селезнева потърка задната част на челото си с впечатляваща наскоро набита подутина. Русокосият воин се почувства празен. Толкова нощи тя не спа и се бори, беше гладна, ранена, уморена до изтощение.
  Пред нея се появиха видения;
  Яздете конника на апокалипсиса. Четири наведнъж и чудовищно страховито. Дори конете имат глави като хибрид на плъхове и крокодили. Въпреки че конете се втурват в небето, въздухът искри и потръпва от ударите на най-тежките копита. Колко чудовищно изглежда като искри, които бият от празнотата.
  Тук един от ездачите на блед кон скача до Спаската кула и я удря с огромния си широк меч, дълъг колкото два крайцера "Аврора". Кулата се пръска и адски рев удря ушите ....
  Алиса Селезнева идва на себе си, "Sturmmaus" отново изплю своя "подарък". Анджелика, изтърсвайки праха от огнената си коса, отбеляза:
  - И е много по-бърз от предишните модели. - пресрещайки глупавия поглед на русокосия воин, добави тя. - Имам предвид скорострелността на този модел, макар и по-голям бомбардировач от преди, по-висока от тази на Sturmtiger. Така че имаме бабини проблеми. Е, тогава как да го вземете с хитрост.
  Алиса Селезнева машинално потърка слепоочията си, главата я болеше много. И не можах да разбера бомбето. Анджелика, осъзнавайки, че не можете да получите нищо от приятеля й, извика с пълно гърло:
  - Аркадий! Хей, бягай насам Аркашка!
  Алис прошепна:
  - Защо ти трябва той? Какво мислиш, той ... - Момичето замълча, само вулгарност се изкачи в главата й.
  Анджелика бързо и без да се прицелва, стреля, увери:
  - Вие, разбира се, сте седем педя в челото, но Аркашка Сапожков е по-находчив. Той ще измисли как да неутрализира двеста тона бойна маса.
  Алиса Селезнева почеса косата си с ръка... Опита се да се концентрира, да си възвърне концентрацията... Видения плуваха пред очите й....
  Алиса Селезнева, русата снайперистка, усети, че се гмурка надолу, сякаш се беше хвърлила в мастилена смола, очите й дори започнаха да ядат. Странна плътност притискаше тялото й , донякъде напомняща на живака, върху който Соколовская плуваше, но беше много по-ужасно и плътта се сплеска. Тогава момичето маршал наистина се почувства ужасно и изведнъж сега тя никога нямаше да види звездите, неизвестни палачи придобиха власт над другия свят. Чува се стържещ звук, като куче, което драска върху купчина, само че много по-гадно и по-силно, хапе ушите, извива ги. Нажежен шомпол захапва мембраните, на езика има усещане за кръв и изливане на смола. Тогава от тъмнината се появява уста със зъби, искрящи като лава от вулкан. Алиса Селезнева (не от Страната на чудесата!) никога не е виждала такова отвратително лице на чудовище, героите от филми на ужасите или емблематичните раси на иногалактите, на неговия фон те бяха само жалка пародия на кошмар. Тогава се появиха други, още по-ужасни челюсти, някои бяха огромни като планетата Юпитер, а други бяха малки като много жестоки малки животни, с най-немислими форми и вид, включително хибриди на животни и устройства за мъчение. Ето ги с кривите си отровни зъби, вкопчени в плътта й. За целия си вече доста дълъг и, освен това, безкрайно наситен живот, русата воин никога не е изпитвала такава болка. Основното е, че беше невъзможно да се намери аналог на усещанията. Това е едновременно горящ пламък и корозивна киселина, в същото време замръзващ лед и тъп режещ трион ...
  Оглушителен рев прекъсва кошмарите й. Реалността е гнусна, но не до такава степен. Устата ми пресъхна. Алиса Селезнева прошепна:
  - Пий ... капка вода!
  Анджелика подаде на приятелката си колба със смес от сок от ябълка и бреза. Вярно, който вече е успял да се скита ... Приятел отпива няколко конвулсивни глътки и шепне:
  - В ада има само едно предимство пред рая, няма страх от изгнание!
  Анджелика се съгласи.
  - В християнския рай най-неприятното е, че не искаш да пожелаеш нищо по-добро!
  Алиса Селезнева поклати отрицателно глава:
  - Не мисля така! В християнския рай ще бъдем измъчвани от непреодолимо желание да грешим!
  . ГЛАВА 22
  Ирия Гай наистина не губи време. Двете й дъщери Анджелина и Афродита веднага се съгласиха да летят. Разбира се, всеки имаше оръжие.
  Освен това те също грабнаха солиден арсенал от резервите на изследователите.
  Въпреки това Ванда пристигна навреме. Тя успя да се върне от експедицията. И тя също грабна партида наноботове. И това е много ефективно и доста прилично оръжие.
  Ванда боядиса косата си под трицветното знаме на Русия от двадесет и първи век. Тя стана много по-хубава. И тя вече има свои деца.
  Ирия обаче реши, че къщата е на четири ъгъла и квартет добре въоръжени момичета от двадесет и втори век биха били достатъчни за всяка битка.
  Само четири е най-хармоничният отбор. И не е нужно да водите най-малката си дъщеря. И тогава ще счупи дърва.
  Upsilon вече не е необходим. Твърде приказливо това триоко същество, с гигантска самонадеяност. Да, той спасяваше Алиса повече от веднъж и понякога можеше да бъде полезен, но в този случай всичко беше твърде сериозно, за да рискува както животни, така и деца. По същия начин Алексей Терентьев не трябваше да бъде взет. И така бяха изгубени три деца и е по-добре четирима възрастни бойци да се грижат за тях.
  Момичетата летяха над Москва. Столицата на планетата Земя, това е чар. Има такива храмове. Особено интересно е, когато има деветдесет и девет купола и всеки има уникално изображение на скъпоценни камъни.
  Ирия смяташе, че е добре, че не настъпи краят на света и човечеството успя да избегне смъртта. Тогава започна истинската заря. Когато напредъкът тръгна като експлозивна вълна, той стана по-добър и по-красив.
  Сега по-голямата част от хората са щастливи. И по някаква причина Алис имаше късмета постоянно да се забърква в различни приключения и истории дори в спокойната епоха на комунизма. Които не са твърде реални в такива количества за обикновените деца, дори и на двадесет и втори век.
  Ирия, Афродита, Анджелина, Ванда пристигнаха в Института на времето в пълно снаряжение. Разбира се, възможно е да проверите движенията на Алис - това е поправено.
  Ванда още повече влезе в базата данни. Да, Алис, Пашка, Аркаша всъщност отидоха в сектора на временните клонове в задънена улица. Където можете да правите каквото искате и това няма да засегне настоящето.
  Можете да видите как се движат тези деца. Освен това вече е минало известно време, тъй като те са в миналото през лятото на 1946 г. Което, разбира се, е голямо притеснение за Ирия.
  Всъщност децата през това време могат да умрат. Но както и да е, трябва да се движите навреме.
  Но е невъзможно да пристигнете преди или едновременно с Алис и момчетата.
  Това са физическите закони на Вселената. Така че трябваше да го направя малко по-късно от детския отбор.
  Веднъж в Германия, четиримата воини се скриха зад камуфлажно поле и подслушваха въздуха. Информацията беше филтрирана от компютъра.
  Третият райх вече нападна СССР и бързо върви напред. И има чувството, че няма шанс за спасение.
  От друга страна, Алис и останалата част от екипа почти убиха Хитлер и, колкото и да е странно, все още са живи.
  Вижда се, че нацистите им готвят нещо изтънчено. Но добрата новина е, че все още няма екзекутирани деца. Така че все още има надежда.
  Ирия взе решение:
  - Необходимо е да се принуди Хитлер и бандата му да изтеглят войските от СССР и да пуснат децата!
  Анджелина се съгласи с това:
  - Разбира се, че трябва! И спасете предците си от фашизма!
  Афродита отбеляза, тропайки с боси крака:
  Ще го направим без съмнение!
  Уанда с готовност потвърди:
  - Имаме всички средства за това!
  Речено - сторено и четирите жени воини атакуват фашистките орди.
  Воини от двадесет и втори век отново се борят с нацистите от двадесети.
  Във фашистката кафява империя има твърде много войници. Те текат като безкрайна река.
  Разбира се, четири момичета взеха много известно унищожаването на танкове и самолети на Вермахта. Още от самото начало те ги мачкаха с ръце и крака, обхванати от силово поле. Но...
  Сякаш изпод земята се появиха Алексей Терентев и най-малката дъщеря Мирабела Гай.
  Те грабнаха светлинни мечове и се нахвърлиха с наноботи. Тръгват да унищожават омразните фашисти. Така четиримата се превърнаха в шестица.
  Ирия Гай отбеляза:
  - Ето как? Е, каква ни е съдбата, иначе не можем!
  Анджелина Гай, продължавайки да смазва германците, логично отбеляза:
  - Да го направим по-бързо! Да спасим СССР!
  Алексей Терентев изрева, посичайки нацистите с мечове, както пехота, така и танкове:
  - Никога не се отказвай!
  И от бос крак на момчето излетя остър диск, който отряза три фашистки самолета наведнъж!
  Мирабела, смазваща противниците, както танкове, така и пехота, оголи зъби и изсумтя:
  - Има място за подвиг в света!
  И от босите крака на момичето се пръснаха отровни игли, удряйки нацистите и техните самолети и танкове.
  Ирия Гай също хвърли босите си пръсти, убийствено и извика:
  Никога няма да забравим и никога няма да простим.
  И нейните светлинни мечове минаха през мелницата срещу нацистите. Тогава бластерите удариха танковете, отрязвайки ударите. Самолетите също го получиха.
  Анджелина, нарязвайки враговете, изписка:
  - За нова поръчка!
  И нови игли се пръснаха от босите й крака. И какво е в очите, какво е в гърлото на нацистките войници и самолети.
  Да, беше ясно, че воините се вълнуваха и беснееха.
  Афродита, посичайки със самолети бели, кафяви войници и танкове, изскърца:
  - Нашата желязна воля!
  И от босите й крака лети нов, смъртоносен дар. И танковете и белите изтребители падат, и опашките горят от самолетите.
  Ванда Гай посича мелничаря, мечовете й като мълния.
  Нацистите падат като снопи.
  Момичето хвърля игли с боси крака, сваля вражески самолети и скърца:
  - За майка Русия ще има човешка космическа империя, спечелете!
  Алексей Терентев настъпва срещу нацистите. Момче Терминатор, което нарязва кафяви войски.
  И в същото време пръстите на босите крака на момчето изхвърлят игли с отрова, разкъсват стволове и свалят самолети.
  Момчето изрева:
  - Слава на бъдещата Рус!
  И в движение реже главите и муцуните на всички, а в същото време и кулите на танковете.
  Мирабела също унищожава противници и самолети и танкове.
  Босите й крака се клатят. Нацистите умират в големи количества. Воинът крещи:
  - За нови граници!
  И тогава момичето ще вземе и ще отреже ...
  Масата от трупове на фашистки войници.
  И ето я Ирия Гай в офанзива. Сече си нацистите заедно с танкове, самолети и пее:
  - Рус е велика и лъчезарна,
  Аз съм много странно момиче!
  И от босите й крака хвърчат дискове. Кой е видял гърлата на нацистите. Да, това е момиче, което унищожава танкове.
  Анджелина в офанзива. Нарязване на кафяви войници с две ръце. Изплюване от туба. И хвърля смъртоносни игли с боси пръсти - сваля танкове и самолети.
  И в същото време пее на себе си:
  - О, тъпачка да тръгваме,
  О, любимата ми ще отиде!
  Афродита, изсичайки нацистите и унищожавайки кафявите войници, заедно с танковете, крещи:
  - Всички рошави и в кожа на животно,
  С бухалка се втурна към ОМОН!
  И с боси пръсти, как да се изстреля във врага, нещо, което ще убие слон и още повече танк.
  И тогава изскърца:
  - Вълци! Двадесет и втори век!
  Уанда Гай в офанзива. Съкращава, порязва нацистите. С боси крака той хвърля върху тях подаръци на смъртта.
  Управлява мелница с мечове.
  Тя смачка много бойци, заедно с танкове и самолети и писъци:
  - Идва голяма победа!
  И отново момичето е в диво движение.
  А босите й крака изстрелват смъртоносни игли, унищожавайки танкове и самолети.
  Алексей Терентев скочи. Момчето се завъртя в салто. Наряза много от нацистите в скока.
  Той хвърляше игли с голи пръсти, събаряше танкове и самолети, бълбукаше:
  - Бъди известен с моята красива смелост!
  И отново момчето е в битка.
  Мирабела преминава в настъпление. Раздробява всички врагове подред. Мечовете й са по-здрави от остриетата на вятърни мелници. И боси хвърлят дарове на смъртта, горят танкове и самолети.
  Момичето е в офанзива. Унищожава кафявите воини без церемония.
  И подскача от време на време, и се извива!
  И от нея летят дарове на унищожение.
  И самите нацисти падат мъртви. И се натрупват цели могили от трупове.
  Мирабела изписква агресивно:
  - Аз съм американски каубой!
  И отново босите й крака хвърлиха иглата.
  И след това още дузина игли!
  Iriya Gai също е много готин в офанзива.
  И хвърля с боси крака, и плюе от сламка, събаря танкове и самолети.
  И крещи с пълно гърло:
  - Аз съм искряща смърт! Всичко, което трябва да направите, е да умрете!
  И отново красота в движение.
  Анджелина щурмува блокада от нацистки трупове. И бумерангите на разрушението също летят от босите й крака.
  А кафявите воини падат и падат заедно с танкове и самолети.
  Анджелина крещи:
  - Босо момиче, ще спечелиш!
  И дузина игли летят от голата пета на момичето. Които директно в гърлото на нацистите ровят.
  Те падат мъртви.
  Или по-скоро напълно мъртво, място с танкове и самолети.
  Афродита в офанзива. Смазва кафявите войски. Мечовете й се носят в две ръце. И тя е толкова велик войн.
  Торнадо помита фашистките войски - падат самолети и танкове.
  Момиче с червена коса реве:
  - Бъдещето е скрито! Но ще бъде победоносно!
  И в офанзива красавица с огнена коса.
  Афродита в див екстаз реве:
  - Боговете на войната ще разкъсат всичко!
  И воинът в настъпление.
  А босите й крака хвърлят много остри, отровни игли, които свалят самолети и пробиват бронята на танкове.
  Ванда Гай в битка. И толкова искрящи и борбени. Голите й крака изхвърлят толкова много смъртоносни неща. Не мъж, а смърт с руса коса.
  Но ако се счупи, тогава не можете да го спрете.
  Уанда Гай пее:
  - Животът няма да бъде мед,
  Този скок в кръгъл танц!
  Нека мечтата се сбъдне -
  Красотата превръща човека в роб!
  А в движението на босото момиче има все повече ярост. И все повече разбити танкове и самолети.
  Алексей в офанзивата ускорява всичко. Момчето бие нацистите.
  Босите му крака хвърлят остри игли - разкъсват танкове и самолети.
  Младият войн изписква:
  - Лудата империя ще разкъса всички!
  И отново момчето е в движение.
  Мирабела е бурна ученичка в дейността си. И бие враговете.
  Тук тя изстреля с бос крак грахово зърно с експлозиви. Тя ще избухне и веднага ще бъдат изхвърлени сто нацисти и десет танка.
  Момичето крещи:
  - Така или иначе победата ще дойде при нас!
  И ще пусне мелницата с мечове - дулата на танковете летят в различни посоки.
  Тук Ирия Гай ускори движенията. Момичето посича кафявите воини. И докато крещи:
  - Победата очаква империята на Русия.
  И да унищожим нацистите с ускорени темпове заедно с танковете и самолетите.
  Наташа е момиче-терминатор.
  Той не мисли да спира и забавя, а танковете и самолетите се заблуждават.
  Анджелина в офанзива. Нейните мечове сякаш режат месо и метална салата. Момичето крещи с пълно гърло:
  - Нашето спасение е в сила!
  И боси пръсти също хвърлят такива игли.
  И маса хора с пробити гърла, лежащи наоколо в купища трупове, както и разбити танкове и свалени самолети.
  Афродита е лудо момиче. И мачка всички като робот от хиперплазма.
  Вече е разбил не една стотина нацисти и много танкове с самолети. Но всичко набира скорост. А воинът все още реве.
  - Аз съм непобедим! Най-готините на света!
  И отново красотата в атаката.
  И от босите й пръсти изхвърча грахово зърно. И триста нацисти и дузина танкове бяха разкъсани от мощна експлозия.
  Афродита пееше:
  - Няма да посмеете да заграбите земята ни!
  Ванда Гай също е в офанзива. И не дава нито грам отдих. Диво момиче Терминатор.
  И той сече враговете и унищожава нацистите. И маса кафяви бойци вече бяха паднали в канавката и покрай пътищата, заедно със счупени танкове и самолети.
  Шестимата бяха бесни. Направи див бой.
  Алексей Терентев се завръща в игра. И той напредва, размахвайки и двата меча. А момчето терминатор управлява мелницата. Мъртвите нацисти падат.
  Маса от трупове. Цели планини от окървавени тела, куп счупени коли със самолети.
  Момчето изобретател си спомня дива стратегия. Където също конете и хората са се смесили заедно.
  Алексей Терентев изписква:
  - Горко от ума!
  И ще има много пари!
  И момчето терминатор в новото движение. И босите му крака ще вземат нещо и ще го хвърлят.
  Момчето гений изрева:
  - Майсторски клас и фирма "Adidas"!
  Много готино шоу се оказа готино. И колко убити нацисти. И най-много от най-големите убиха кафявите бойци, заедно с танкове и самолети.
  Мирабела също е в битка. Смазва армиите от канела и стомана и реве:
  - Голям ударен полк! Всички караме в ковчега!
  И нейните мечове са насечени на нацистите. Масата от кафяви бойци вече е рухнала. А с тях танкове и самолети.
  Момичето изръмжа:
  - Дори съм по-готин от пантерите! Докажете, че всеки е най-добрият!
  И от голата пета на момичето, като грах с мощни експлозиви, ще излети.
  И да удари врага.
  И той ще вземе и ще разбие някои от противниците и танкове, и дори самолети.
  И Ирия Гай е на власт. И тя бие противниците, а самата тя няма да даде на никого спускане.
  Колко нацисти вече са избити заедно с танкове и самолети.
  И зъбите й са толкова остри. И очите са сапфирени. Това е момичето - главният палач. Въпреки че тя има всичките си партньори - палачи!
  Ирия Гай вика:
  - Аз съм луд! Ще имаш наказание!
  И отново момичето ще посече много нацисти с мечове.
  Анджелина е в движение и изрязва много кафяви воини.
  И боси крака хвърлят игли. Всяка игла убива няколко нацисти или сваля самолет с танк. Тези момичета са наистина красиви.
  Афродита напредва и смазва противниците си. И в същото време не забравя да извика:
  - Не можете да избягате от ковчега!
  И момичето ще си вземе зъбите и ще оголи зъбите си!
  И червенокосата е толкова ... Косата се вее на вятъра, като пролетарско знаме.
  И всичко идва буквално от яд.
  Уанда Гай в движение. Тук тя изряза много черепи и танкови кули. Воин, който оголва зъбите си.
  Показва език. И след това плюе от сламка - събаряне на самолети. Тогава той извика:
  - Ще бъдете ли мъртви!
  И отново смъртоносни игли летят от босите й крака, които удрят пехота и самолети.
  Алексей Терентев скача и скача.
  Босо момче хвърля куп игли, събаря танкове и пее:
  - Хайде на къмпинг, отвори си голяма сметка!
  Младият воин е в най-добрата си форма.
  Той вече е доста възрастен, целият в приключения с Алис и компания, но изглежда като дете. Само много силен и мускулест.
  Алексей Терентиев пее:
  - Нека играта не е по правилата - ще пробием фраерата!
  И отново от босите му крака летяха смъртоносни и смазващи игли. И самолети и танкове.
  Мирабела запя с възторг:
  - Нищо не е невъзможно! Вярвам, че ще изгрее свободата!
  Момичето отново хвърли смъртоносна каскада от игли по нацистите и техните танкове и самолети, продължи:
  - Тъмнината ще си отиде! Да цъфтят рози!
  И щом воинът хвърли грахово зърно с боси пръсти, хиляда нацисти веднага излетяха във въздуха. Да, армията на кафявата, адска империя се топи пред очите ни.
  Iria Guy в битка. Скача като кобра. Взривява врагове. И толкова много нацисти умират и самолети падат.
  Тяхното момиче и мечове, и зърна на въглища, и копия. И игли.
  В същото време също реве:
  - Вярвам, че победата ще дойде!
  И славата на руснаците ще намери!
  Голите пръсти хвърлят нови игли, удряйки противниците.
  Анджелина в див ход. Напада нацистите. Натрошава ги на малки парчета.
  Жената войн хвърля игли с голи пръсти. Пробива като рев противници, заедно с танкове и самолети:
  Нашата пълна победа е близо!
  И той извършва дива мелница с мечове, помитайки танкове. Това наистина е момиче като момиче!
  Но кобрата Афродита премина в настъпление. Тази жена е кошмар за всички кошмари.
  И ако го реже, значи ще го реже.
  След това червенокосата ще вземе и ще изпее:
  - Ще отворя всички черепи! Аз съм голяма мечта!
  И сега нейните мечове са в действие и режат месо и метал с авиационен дуралуминий.
  Ванда Гай също преминава в офанзива. Това момиче няма спирачки. Щом кълцат, така масата от трупове е осеяна, падат самолети и танкове.
  Русокосият терминатор реве:
  - Колко хубаво ще бъде! Колко хубаво ще бъде - знам го!
  И сега грахово зърно убиец лети от нея.
  Алексей отново сто от нацистите, носещи метеор, отрязани. И той ще вземе бомба и ще я хвърли.
  Малък по размер, но смъртоносен...
  Как да разбием на малки парчета маса самолети в небето.
  Момчето терминатор извика:
  - Бурна младост на ужасни машини!
  Мирабела ще направи това отново в битка.
  И изсече много кафяви бойци. И той пресича големи просеки, сред танкове и самолети.
  Момичето крещи:
  - Ламбада е нашият танц на пясъка!
  И удари с нова сила.
  Ирия Гай е още по-бесен в офанзивата. Така вършит нацистите. Не е много добре за тях да се съпротивляват на такива момичета.
  Ирия Гай го взе и изпя:
  - Бягането на място е обикновен помирител!
  И момичето-воин избухна в противниците с такава каскада от удари.
  И ще хвърля дискове с боси крака.
  Тук тя управляваше мелницата. Масата от глави на кафявата армия се претърколи назад, а танковете горяха, самолетите горяха.
  Тя е борбена красавица. Той се бие такава кафява армада.
  Анджелина е в движение, смазвайки всички без изключение. А мечовете й са като ножици на смъртта.
  Момичето е просто прекрасно. И босите й крака хвърлят много отровни игли.
  Победете противниците. Пробиват им гърлата и правят ковчези, карат танкове и самолети да се взривяват.
  Анджелина го взе и изписка:
  - Ако няма вода в чешмата...
  Ирия Гай извика възхитено:
  Значи ти си виновен!
  И с босите си пръсти хвърля нещо, което убива напълно. Това наистина е момиче на момичетата.
  И от босите й крака как ще хвърчи острието. И той ще удари много бойци, отрязвайки кули от танкове.
  Афродита в движение. Бърз и уникален в красотата си.
  Каква светла коса има. Като пролетарско знаме се вее. Това момиче е истинска лисица.
  И сече противници - сякаш се е родила с мечове в ръце.
  Червенокоса, проклето копеле! С нея тя влезе в битка с естествена светлина, без боя.
  Афродита го взе и изсъска:
  - Ще има бича глава - бойците няма да полудеят!
  И ето, че тя отново смачка много бойци.
  Алексей Терентев изсумтя:
  - От какво имаш нужда! Ето го момичето!
  Мирабела, хвърляйки кама с бос крак, счупвайки купола на танка, потвърди:
  - Голямо и готино момиче!
  Афродита с готовност се съгласи с това:
  - Аз съм войн, който ще ухапе всеки!
  И отново, с боси пръсти, той ще изстреля смъртоносен, събарящ самолети.
  Ванда Гай в битка не отстъпва на противниците. Не е момиче, но да приключи с такава вещица в пламъци. И на нацистите им е трудно: самолети и танкове падат.
  И крещи:
  - Какво синьо небе!
  Афродита, пускайки острие с бос крак, отрязвайки купола на танка, потвърди:
  - Ние не сме привърженици на грабежа!
  Ванда Гай, нарязвайки враговете и сваляйки самолетите, изчурулика:
  - На глупака нож не му трябва....
  Анджелина изписка, хвърляйки игли с босите си крака и събаряйки танкове и самолети със загорелите си крака:
  - Ще го излъжеш от три кашона!
  Ирия Гай, посягайки нацистите, добави:
  - И правете с него за една стотинка!
  И воините ще вземат и ще скочат. Те са толкова кървави и готини. Като цяло вълнението им е много.
  Алексей Терентев изглежда много стилен в битка.
  Мирабела изпя:
  - Ударът е силен и човекът има интерес ...
  Гениалното момче изстреля с крак нещо, което приличаше на витло на хеликоптер. Той отряза няколкостотин глави от нацистите и танковете, изкрещя:
  - Доста спортно!
  И двете - момче и момиче в пълен ажур.
  Алексей, посягайки кафявите войници, избълбука:
  - И ще има голяма победа за нас!
  Мирабела изсъска в отговор:
  - Убиваме всички - с боси крака!
  Момичето наистина е толкова активен терминатор.
  Ирия Гай пееше в офанзивата:
  - Свещена война!
  И воинът изстреля остър диск-бумеранг. Той летеше в дъга, повали много нацисти и танкови кули.
  Анджелина добави, продължавайки унищожаването:
  - Това ще бъде нашата победа!
  И нови игли хвърчаха от босите й крака. И те удариха много изтребители и самолети.
  Русото момиче каза:
  - Матирайте противника!
  И тя си показа езика.
  Афродита, махайки с крака и хвърляйки остри свастики, избълбука:
  - Имперското знаме напред!
  Уанда Гай с готовност потвърди:
  - Слава на падналите герои!
  И момичетата извикаха в унисон, смазвайки нацистите:
  - Никой няма да ни спре!
  И сега диск лети от босите крака на воините. Месото се разкъсва, а кулите на танковете и опашките на самолетите се събарят.
  И пак вой:
  - Никой не може да ни победи!
  Ирия Гай полетя във въздуха. Разкъса противници и крилати лешояди и издаде:
  - Ние сме вълчици, изпържете врага!
  И от голите й пръсти ще изхвърчи много смъртоносен диск.
  Момичето дори се извива в екстаз.
  И тогава той мърмори:
  - Нашите пети обичат огън!
  Да, момичетата са наистина секси.
  Алексей Терентев избълбука:
  - О, рано, дава сигурност!
  И намигна на воините. Те се смеят и оголват зъби в отговор.
  Ирия Гай съсече нацистите и изкрещя:
  - В нашия свят няма радост, без борба!
  Момчето отговорило:
  "Понякога битката също не е забавна!"
  Ирия Гай се съгласи:
  - Ако няма сила, тогава да ...
  Но ние, воините, сме винаги здрави!
  Момичето хвърляше игли по врага с боси пръсти, взривяваше маса танкове със самолети и пееше:
  - Войникът винаги е здрав,
  И готов за действие!
  След това Ирия Гай отново повали враговете, разрушавайки кулите на танковете и опашките на самолетите.
  Анджелина е много бързо маце. Тук тя изстреля цяла цев срещу нацистите. И разкъса няколко хиляди от една експлозия.
  Тогава тя изпищя:
  - Не спирай, петите ни искрят!
  И момиче в бойна дантела!
  Афродита в битка също не е слаба. Така вършит нацистите. Сякаш от сноп вериги избива.
  И кълцане на противници - пее:
  - Внимавай, добре ще е,
  Наесен баница ще има!
  Червенокосият дявол наистина оре в битка като дявол в табакера. И как горят танкове и горят самолети.
  Но Ванда Гай как да се бие. И нацистите го получават от нея.
  И ако удари, ще удари.
  От него хвърчат кървави пръски.
  Ирия Гай грубо отбеляза, когато от босите й крака полетяха метални пръски, които разтопиха черепите и кулите на танковете:
  - Слава на Русия, много дори слава!
  Танковете се втурват напред...
  Дивизии в червени фланелки -
  Поздрави руски хора!
  Тук момичетата се заеха с нацистите. Така че те се нарязват и настъргват. Не воини, а наистина пантери, които са скъсали веригата.
  Алексей Терентев в битка и атакува нацистите. Той ги бие без жал, прорязва танковете и пищи:
  Като бикове сме!
  Мирабела, смазвайки кафявата армия и прорязвайки танкове и опашки на самолети, подхвана:
  Като бикове сме!
  Ирия Гай го взе и извика, разрязвайки кафявите изтребители заедно с танковете:
  - Лъжата е извън контрол!
  Анджелина разкъса нацистите, изписка:
  - Не, не от ръка!
  И той ще вземе и ще пусне звездичка с бос крак и ще довърши много фашисти.
  Ирия Гай го взе и изписка:
  - Телевизорът ни е включен!
  И убийствен сноп игли лети от голия й крак.
  Анджелина, която също унищожаваше нацистите и техните танкове със самолети, изписка:
  - Приятелството ни е монолитно!
  И отново такова хвърляне, че кръговете се размиват във всички посоки. Това е момиче - чисто изтребление на противници.
  Момичето с боси пръсти ще вземе и изстреля три бумеранга. И труповете от това станаха още повече.
  След това красавицата ще издаде:
  - Няма да дадем милост на врага! Ще има труп!
  И отново смъртоносното нещо излита от голата пета.
  Афродита също съвсем логично отбеляза:
  - Само че не един труп, а много!
  След това момичето го взело и тръгнало босо през кървавите локви. И тя уби много от нацистите.
  И как реве:
  - Масов убиец!
  И сега ще си блъска главата на нацисткия генерал. Счупете му черепа и издайте:
  - Банзай! Ще отидеш в рая!
  Уанда Гай е много бясна в офанзивата, особено като събаря танкове и самолети, тя изписква:
  - Няма да бъдете пощадени!
  И дузина игли хвърчат от голите й пръсти. Докато тя пробива през всички, самолетите се срутват. И много дори воинът се опитва да раздробява и убива.
  Алексей Терентев изписква:
  - Славен чук!
  И момчето също хвърля такава готина звезда под формата на свастика с бос крак. Сложен хибрид.
  И масата на нацистите рухна.
  Алексей изрева:
  - Банзай!
  И момчето отново е в дива атака. Не, просто блести с мощ и вулканите бълбукат!
  Мирабела в движение. Ще разпоре коремите на всички.
  Едно момиче с крак ще изхвърли петдесет игли наведнъж. И масата беше избита от всякакви врагове, нокаутираха и танкове, и самолети.
  Мирабела пееше по отношение на веселието:
  - Едно две! Мъката не е проблем!
  Никога не трябва да се обезсърчавате!
  Дръжте носа и опашката по-високо с тръба.
  Знай, че истинският приятел е винаги с теб!
  Това е толкова агресивна компания. Момичето се блъска и крещи:
  "Президентът Дракон ще стане труп!"
  Iria Guy в битка е просто някакъв терминатор. И рев изгърмя:
  - Банзай! Вземете го бързо! И край на диктатора!
  И една граната излетя от босите й крака. А нацистите са като гвоздеи. И ще разбие много мастодонти и крилати, адски машини.
  Ето го воинът! На всички воини - воин!
  Анджелина също е в офанзива. Такава бясна кучка.
  И тя го взе и избълбука:
  - Баща ни е самият Белобог!
  И той нанася тройна мелница на нацистите!
  А Афродита изрева в отговор:
  - И моят Бог е черен!
  Всъщност червенокосата е самото въплъщение на измама и подлост. За врагове, разбира се. А за приятели тя е любима.
  И как с боси пръсти ще вземе и хвърли. И много купища воини на кафявата империя, както и техните танкове и самолети.
  Червенокосият извика:
  - Русия и черния бог са зад нас!
  Воин с много висок боен потенциал. Не, при това е по-добре да не се намесвате. Както са откъснати кулите на танковете и крилата на фашистките самолети.
  Афродита, смазваща противниците, изсъска:
  - Ще стрием всички предатели на прах!
  И намига на партньорите си. Да, това огнено момиче не е точно нещо, което може да даде мир. Освен ако мирът не е смъртоносен!
  Ванда Гай, смазвайки враговете, издаде:
  - Ще ви помете в опашката!
  Афродита потвърди:
  - Ще избием всички!
  И от босите й крака отново лети дарът на пълното унищожение! И толкова много танкове и самолети се пръснаха на малки парчета наведнъж.
  Алексей изпя в отговор:
  - Ще има пълен банзай!
  Афродита, разкъсвайки нацистите с голи ръце, нарязвайки ги с мечове и хвърляйки игли с босите си пръсти, унищожавайки танкове и самолети наведнъж, издаде:
  - Накратко! Накратко!
  Ирия Гай, унищожавайки кафявите воини, заедно с танкове и самолети, изписка:
  - Накратко - банзай!
  И нека нарежем противниците с дива горчивина.
  Алексей Терентев, съкращавайки опонентите, издаде:
  - Този гамбит не е китайски,
  А дебютът, повярвайте ми, е тайландски!
  И отново от босия крак на момчето излетя остър, режещ диск. Той отряза както куполите на танковете, така и опашките на самолетите.
  Мирабела, посичайки воините на кафявата империя и бронята на танковете, пееше:
  - И кого ще намерим в битка,
  И кого ще намерим в битка ...
  Нека не се шегуваме с това -
  Да го разкъсаме!
  Да го разкъсаме!
  Свършиха добра работа с нацистите тогава...
  Тук Хитлер и екипът му паднаха на колене пред момичетата и децата.
  Ирия Гай накара нацист номер едно да целуне босите й крака на първо място.
  Тогава Хитлер и целият му антураж целунаха голите подметки и петите и на други момичета. И Алексей Терентев беше целунат от босите крака на момичето.
  След като Ирия нареди:
  - Сега, докато не сме ви убили всички, подпишете заповедта за пълната и безусловна капитулация на Третия райх на Съветския съюз!
  . ЕПИЛОГ
  Всичко е добре когато свършва добре. Третият райх капитулира и могъщият Вермахт е разоръжен. Хитлер и екипът му отиват в подземията на Сталин.
  И Алиса, Пашка и Аркадий Сапожков бяха освободени и дори получиха награди за златната звезда на героя на СССР за смелост. Разбира се, за силните, подобрени организми на бъдещето всички мъчения и други трудности са нищо.
  Екипът на Ирия Гай получи златна звезда на Герой на СССР и диамантен орден "Победа". Всички бяха щастливи и се радваха.
  Алиса, Пашка и Аркашка се наядоха до насита след гладуване в тъмницата.
  И вече вкъщи по времето си, Алис заспа. И най-после догледа своя чуден, приказен и героичен сън.
  Нацистите бяха изтощени, в глупаво отчаяние Хитлер нареди берлинското метро да бъде наводнено. Но тази идиотска стъпка само улеснява съветската армия да извърши атаката, тъй като германските войски до голяма степен са загубили възможността за скрита подземна маневра.
  Алиса Селезнева и нейният пламенен приятел, други съветски войници усетиха неизбежната близост на края на Третия райх, забравиха умората, която беше заменена от трескаво вълнение. Германците от своя страна, особено тези, които са по-възрастни, все по-често вдигаха лапи нагоре и сърцераздирателно викаха - Хитлер е капут.
  Колкото и да е странно, а може би дори съвсем естествено, най-упорито се биеха младежите. Най-фанатично се биеха момчетата, възпитани след идването на Хитлер на власт. Те, не искайки да се предадат, все повече взривяваха себе си и войниците, които се приближаваха към тях с експлозиви. Така че момчетата се бориха, без да се щадят.
  И императорският офис постепенно се приближаваше ... Деветият специален сектор на Берлин, където се намират правителствените служби.
  Алиса Селезнева, полагайки следващия си противник, изръмжа пронизително:
  - А фашистите стават все по-малко... Може би вече са изчерпали фитила си от нови продукти?
  Анджелика не се съгласи:
  - Не нацистите намаляват, а ние порастваме. Има разлика. Не сме във война със зайци, това е сигурно.
  Алиса Селезнева беше неуспешно ударена от взривната вълна. И отново усети как красивото й тяло коварно отказва да се подчини. Момичето се изтегна върху натрошени камъни и окрошка, опита се да се ориентира.
  Анджелика също се разгорещи в гърдите. Тя падна, трудно стана обилно, докато кашляше кръв. Воинът изрази мислите си:
  - А нацистите са много смели, стремят се да запълнят легло с трева и останки от тела!
  Алиса Селезнева мълчеше в прекрасната си глава, мигаха спомени за различни видове нацистка технология.
  До началото на Втората световна война танковите войски на III райх са въоръжени с леки танкове Pz Kpfw I, Pz Kpfw II, чешки танкове Pz Kpfw 35 (t), Pz Kpfw 38 (t), средни танкове Pz Kpfw III и Pz Kpfw IV, различни самоходни оръдия и бронетранспортьори.
  Русокосият воин отбеляза слабото ниво на оборудване на panzvale с танкове. Може би дори твърде слаб ... Хитлер се бори с целия свят, като има само шест дивизии леки превозни средства.
  Въоръжението на танковете се състоеше главно от малокалибрени оръдия и картечници, което им позволяваше да създават зона на огън от близко разстояние, което беше необходимо за поразяване и деморализиране на живата сила на противника, а високата скорост на танковете беше основният фактор за бърз и дълбок пробив дълбоко в територията на противника.
  Алиса Селезнева решително се закле в себе си. В красивата й глава проблесна: "И това се нарича бързина?". Да, те биха сравнили характеристиките на шофиране на колите на Хитлер с галантния съветски БТ!
  Опитът от военните операции в Полша и Западна Европа разкрива ниските бойни качества на 37- и 50-милиметровите немски късоцевни оръдия, чиито снаряди в повечето бойни сблъсъци не могат да пробият бронята на френските тежки танкове. В тази връзка през 1940 г. на танка Pz Kpfw III е монтиран по-мощен 50-мм оръдие. Оказа се също, че броневата защита и резервът на мощност на немските танкове са недостатъчни.
  Тук Алиса Селезнева се съгласи: "повече от недостатъчно!".
  Подготвяйки се за нападение срещу СССР, III Райх се стреми да увеличи количествено своя танков флот. Вярно, той се опита много слабо, отстъпвайки на СССР четири пъти. Важна роля в увеличаването му изиграха чешките заводи, превзети от Германия, които през първата половина на 1941 г. произвеждат една пета от танковете, влезли в експлоатация с германската армия. Към 1 юни 1941 г. въоръжените сили на Германия и нейните сателити разполагат с 4198 танка и 377 щурмови оръдия. (А СССР има повече от двадесет и пет хиляди и петстотин от тях.) За операцията са предназначени 3712 танка и самоходни оръдия, от които 2348 средни танка Pz Kpfw III заедно с чешките t -38 и Pz Kpfw IV - 438. Те не засегнаха преди нападението срещу Съветския съюз недостатъците в организационното и техническото оборудване на танковите войски на III райх се появиха след ожесточени сблъсъци с новите съветски танкове Т-34 и КВ. И не само с тях, чиито превозни средства до началото на войната в Червената армия бяха малко, но не малко (танкове KV - 604 превозни средства, а заедно с Т-34 само в западните райони 1470). През първите месеци на кървави битки части от немски леки танкове Pz Kpfw I и Pz Kpfw II бързо загубиха своя персонал. В края на 1941 г. в Германия е спряно производството на всички леки танкове, които не отговарят на изискванията за борба с новите съветски танкове. Безвъзвратните загуби на германските танкове от юни до ноември 1941 г. възлизат на 2251 единици, от които 348 са средни танкове Pz Kpfw IV. По това време Pz Kpfw IV са най-добрите немски танкове. Тяхната странична и кърмова броня обаче беше пробита не само от оръдията на новите съветски танкове Т-34 и КВ, но и от оръдията на леките танкове Т-26 и БТ, както и от 45-мм съветски противотанкови пушки (т.нар. "свраки"). Само противотанково оръдие с калибър 76 милиметра можеше да пробие челото на Т-4.
  Алиса Селезнева отбеляза: "Адолф Хитлер не е толкова готин прорицател!"
  Появата на танкове Т-34 в битки изисква фундаментална промяна в дизайна на немските танкове, както и тяхното тактическо използване. Ако по-рано основната задача на танковите части на Вермахта беше да потискат вражеската пехота и артилерия, сега основната задача беше да победят вражеските танкове на максимален обсег. За да направите това, трябваше да преоборудвате средните танкове със 75-мм оръдия с дълга цев.
  Алиса Селезнева отбеляза тук: "Това ни донесе известни проблеми."
  Въпреки модернизацията на средните танкове Pz Kpfw III и Pz Kpfw IV, насочена към повишаване на тяхната огнева мощ и бронезащита, те продължават да отстъпват на новите съветски танкове по отношение на основните показатели. Въпреки че, например, оръдие с дълга цев с калибър 75 мм, вече в танкове, влезли в експлоатация през март 1942 г., превъзхождаше проникващата сила на Zis-34, който беше оборудван с T-34. А новият калибър от 48 el и дори с подкалибрени снаряди направи предимството си при челен сблъсък толкова осезаемо, че точно през есента на 1942 г. съветските командири получиха инструкции да избягват предстоящите битки с немски механични чудовища. Тук немците имаха проблем с Т-3. Поради по-малкия ход на кулата беше трудно да се постави дългоцевно противотанково оръдие върху нея. Така че трябваше или да се огранича до калибър 50 милиметра, макар и с дължина на цевта 60 El, или късоцевно оръжие с калибър 75 милиметра. Не е зле за стрелба с фрагментирани и високоексплозивни снаряди. Може би затова танкът Pz Kpfw III, който формира основата на танковите части през 1940-1942 г., вече не се произвежда от юни 1943 г. и на негова база са създадени различни модели специални танкове и самоходни оръдия. Средният танк Pz Kpfw IV, който е многократно модернизиран, остава в производство до края на войната.
  Алиса Селезнева дори се пошегува за това: "модернизацията е като дегенерация!"
  Реалностите на бойните танкови сблъсъци на Източния фронт в първите месеци на войната накараха нацисткото ръководство да създаде нови видове бронирани превозни средства и на първо място тежки танкове с достатъчна защита на бронята и голям оръжеен потенциал. През август 1942 г. започва масовото производство на тежкия танк Pz Kpfw VI "Тигър", въоръжен с 88-мм оръдие (първоначално е създадено като зенитно оръдие). От август 1942 г. до август 1944 г. са произведени 1354 Tiger, плюс 5 танка Porsche, използвани за учебни цели.
  Алиса Селезнева хитро заяви: "И тигърът се оказа мъртъв ... Напълно мъртъв!"
  През ноември 1942 г. е създаден нов, по-маневреен танк Pz Kpfw V "Пантера" със 75-мм дългоцевно оръдие, което е трябвало да компенсира недостатъците на танка "Тигър". Според различни критерии той може да бъде приписан както на средни, така и на тежки танкове. За да повишат надеждността на бронезащитата на танка, немските експерти заимстваха формата на корпуса на съветския танк Т-34. Въпреки че наклоненото разположение на бронята вече е известно от Макавеите от Първата световна война. Произведени са общо 5967 танка Pz Kpfw V "Пантера". На базата на танка Pz Kpfw V "Пантера" са произведени разрушителят на танкове Jagdpanther (88-мм оръдия, 392 единици) и ARV Bergepanther (339 единици).
  Приятелката на Анджелика отвръщаше... В небето се появиха вездесъщите "Саламандри". Тези бели дробове, почти изцяло направени от дърво и пяна на машината, избухнаха като демони от лавата, която покриваше огнения ад.
  Но Алиса Селезнева още не можеше дори да се движи, поради което нежните й устни само шепнеха ругатни.
  Последният тежък танк е пуснат през януари 1944 г., още по-тежкият танк Pz Kpfw VI B Konigstiger ("Тигър-2" или "Кралски тигър", 68 тона). В него германските конструктори са искали да комбинират маневреността на Panther с огневата мощ на Tiger. За първи път Pz Kpfw VI B участва в битката на плацдарма на Сандомир през август 1944 г. По това време съветските войски получиха тежък танк IS-2, оборудван със 122-mm оръдие, което надмина King Tiger във всички отношения.
  Алиса Селезнева прочете последната фраза в рекламна брошура. Но честно казано не беше съвсем вярно. Например в челната броня на кулата "Кралският тигър" имаше 180 милиметра срещу 100 за съветския танк ИС-2.
  Почти два пъти разликата. А германският оръдие с калибър 88 милиметра имаше по-висока начална скорост на ударния хотел и по-добър бронебоен снаряд. И плюс 3,5 пъти по-висока скорострелност.
  Общо през годините на Втората световна война Германия произвежда почти 27 хиляди танка.
  Сравнително малко количество, СССР произвежда през този период от време, от 1 септември 1939 г. до май 1945 г., почти сто хиляди превозни средства, от които само Т-34 62 хиляди. А тежките танкове са около 13 хиляди. Ето силата. Чудното е, че германците паднаха толкова рязко и дори икономическият потенциал на цяла Европа не им помогна. Вярно, Фриц имаше и самоходни оръдия.
  След поражението край Курск фашистката германска армия премина към стратегическа отбрана, което доведе до рязко увеличаване на производството на самоходни оръдия. Освен това производството на танкове изискваше, според технологията, повече време за тяхното производство. През 1943 г. производството на различни видове самоходни оръдия е равно на производството на танкове. През август 1944 г. производството на танкове възлиза на 865 единици, което е най-високата цифра за всички години на войната. Освобождаването на самоходни артилерийски установки до края на 1944 г. надхвърля 1000 на месец. Общото производство на танкове и самоходни оръдия в Германия достига своя максимум през последните месеци на 1944 г. - до 1800 превозни средства на месец.
  Алиса Селезнева отбеляза: "Истинското общо производство на бронирани превозни средства в Третия райх се разгърна едва когато войната беше окончателно загубена!"
  И какво ще вземеш, ако е само лапа за мъртъвци!
  В зависимост от бойната цел самоходните оръдия са разделени на разрушители на танкове, противотанкови самоходни оръдия, щурмови оръдия, самоходни полеви оръдия и самоходни зенитни оръдия.
  Алиса Селезнева намушка опонента си с думата: "отделяне на деца в градината".
  Водещата роля започнаха да играят самоходни оръдия - разрушители на танкове.
  Анджелика нокаутира точно този!
  В подготовката за лятната кампания от 1943 г. нацисткото командване разчита на нови тежки танкове и самоходни оръдия, включително разрушителя на танкове Ferdinand (Pz Jäg "Ferdinand"), понякога наричан "Elefant" (Elefant - слон). "Слон" ("Фердинанд") е създаден за борба със съветските танкове Т-34 и КВ. Той имаше маса от 65,5 тона и беше въоръжен с 88-мм дългоцевно оръдие el 71, чиято оригинална версия първоначално беше създадена за въоръжение на части за противовъздушна отбрана. След това, в края на четиридесет и първата година, се появи подобрена версия с много по-висока дулна скорост, способна да пробие 193 милиметра броня на разстояние от 1000 метра. До началото на битката при Курск са произведени 90 разрушителя на танкове Pz Jäg "Ferdinand".
  Колата беше най-опасната, пробвай да вземеш една. Само по-късните самоходни оръдия - 152, можеха да пробият 200 mm челна броня, но дори тогава Фердинанд го получи от много по-голямо разстояние.
  През 1944 г. на базата на танка Pz Kpfw IV е произведен унищожител на танкове със 75-мм оръдие Jagdpanzer IV (Pz Jag IV). Разрушителят на танкове Jagdpanzer IV беше подобрена версия на StuG III, изпълняваше същите функции на фронта и постепенно замени StuG III в армията. Произведени са общо 769 разрушителя на танкове Jagdpanzer IV.
  Алиса Селезнева се закле по вкусен татарски...
  От август 1944 г. две различни танкостроителни предприятия (Fomag и Nibelungenwerke) едновременно произвеждат подобрени версии на разрушителя на танкове Jagdpanzer IV с удължен 75-mm оръдие PaK 42 L / 70:
  Pz IV / 70 (V) - 930 броя (производител - Fomag), Pz IV / 70 (A) - 278 броя (производител - Nibelungenwerke).
  Анджелика беше отхвърлена на десет метра назад от взрива на кования фаустпатрон. Огненият дявол се мъчеше да стане. И Алиса Селезнева продължаваше да мисли...
  Във връзка с нарастващото производство на съветски танкове и самоходни оръдия в танковите сили на III райх стана необходимо да се създаде сравнително евтин и следователно масово произвеждан разрушител на танкове. За тази цел беше решено да се използва базата на чешкия танк Pz Kpfw 38 (t). Този унищожител на танкове е наречен "Getzer" - Jagdpanzer 38 (t) "Hetzer" ("провокатор"). Имаше 75 мм дълго оръдие и 60 мм челна броня с общо тегло 6,38 тона (не лоши пропорции за такова малко тегло!). Производството е извършено от април 1944 г. до май 1945 г. Произведени са общо 2584 самоходни оръдия.
  Алиса Селезнева мислено се прекръсти: "за щастие, малко".
  На базата на танка Pz Kpfw V "Пантера" от януари 1944 г. до март 1945 г. е произведен разрушителят на танкове Jagdpanther с тегло 46 тона, на който е монтиран нов 88-мм оръдие с дълга цев. Построени са общо 392 разрушителя на танкове Jagdpanther. Jagdpanther се смяташе за най-доброто германско самоходно оръдие.
  Тъй като русият воин вече се беше сражавал с нея, беше модерно да се каже, че това самоходно оръжие не е лошо. Въпреки че вероятно й липсва защита от броня.
  От юли 1944 г. на базата на "Кралските тигри" се произвеждат разрушители на танкове "Jagdtiger" (Jagdtiger) с тегло 70 тона със специално изработено 128-мм оръдие. Екипажът се състоеше от 6 души (четирима обслужваха пистолета). Произведени са 77 разрушителя на танкове Jagdtiger. "Кралски тигър" и "Ягдтигър" поради голямата си бойна маса имаха лоша маневреност. Те бяха най-тежките бронирани машини, използвани някога в битка.
  Алиса Селезнева прошепна:
  - Jagdtiger е чудовище на чудовищата. Опитайте се да се справите с това. В предстояща битка срещу него нито една наша бандура няма шанс.
  Анджелика възкликна гневно:
  - Но сега такава сепия се втурва, че Ягдтигърът е слаб срещу нея! Не лъжат тези, които твърдят, че са произведени общо 5120 унищожителя на танкове.
  Алиса Селезнева отново се потопи в историята на вражеските технологии;
  Противотанковите самоходни оръдия са създадени първо на базата на леки, а след това на средни танкове. По принцип те бяха въоръжени със 75-, 76- и 88-мм оръдия. Първите противотанкови самоходни оръдия обаче бяха 47 mm PaK(t) оръдия, монтирани на шасито на лекия танк Pz Kpfw IB между март 1940 г. и февруари 1941 г. Общо 202 такива противотанкови самоходни оръдия бяха оборудвани.
  Алиса Селезнева се изкиска: "Ето ги джуджетата сред бойните коли!".
  За борба със съветските средни и тежки танкове беше необходимо да се засили противотанковата артилерия, правейки я по-голям калибър и самоходна. Решено е да се използва шасито от танка Pz Kpfw 38(t), който към края на 1941 г. вече е остарял като боен танк и има ниска скорост за разузнавателен танк. Той беше оборудван с пленено руско 76,2 mm оръдие, преработено за стрелба от немското противотанково оръдие PaK 40. ) Marder. От април 1942 г. до април 1943 г. са събрани общо 363 разрушителя на танкове "Мардер" (Мардер - куница).
  Анджелика отчаяно се опита да пропълзи до парапета. Вече беше загубила доста кръв и през шоколадовия й загар блестеше бледност.
  През пролетта на 1942 г. беше решено да се монтира 75-мм противотанково оръдие PaK 40/3 на шасито на резервоара Pz Kpfw 38 (t). Това противотанково самоходно оръдие, наречено "Marder III" - Pz Jäg 38 (t) mit 7,5cm PaK 40/3 (Marder III), е произведено от ноември 1942 г. до май 1944 г. Произведени са 1393 превозни средства (175 единици бяха преобразувани от танкове).
  Самата Алиса Селезнева вече е страховита, уморена, дори психически се рови в такива глупости, но нямаше сили да спре.
  На базата на лекия танк Pz Kpfw II беше решено да се произведе 75-мм противотанково самоходно оръдие "Marder II" с оръдие PaK 40/2. Между юни 1942 г. и март 1944 г. са произведени 651 автомобила. През пролетта на 1943 г., преди лятната офанзива (операция Цитадела), на базата на Pz Kpfw II Ausf са изстреляни 201 противотанкови самоходни оръдия с пленено руско 76,2-мм оръдие PaK 36 (r) - LaS 762 D лек танк.
  Анджелика изръмжа със сила на приятелката си:
  - Ами разхлаби се. Да влезем по-бързо в битката. Какъв диван ... Както се казва от такъв.
  Алиса Селезнева отсече:
  - Още няколко минути и ще започна отначало, унищожавам враговете на СССР. Така че не се паникьосвайте..
  Русокосата войнка безуспешно се опита да събере мислите си.
  Също така, преди лятната офанзива на Курската издутина, започнаха да се произвеждат 88-мм противотанкови самоходни оръдия Nashorn (Nashorn - носорог), по-късно преименувани на Hornisse (Hornisse - стършел). Шасито на Pz Kpfw III / IV (подобно на 150-мм самоходни оръдия Hummel) разполагаше с ново 88-мм противотанково оръдие PaK 43/1 L / 71. Самоходните оръдия влязоха в експлоатация с тежки бойни батальони. Общо 494 автомобила са произведени между февруари 1943 г. и март 1945 г. Произведени са и малък брой противотанкови самоходни оръдия на базата на бронетранспортьори. Всички леки противотанкови самоходни оръдия имаха кабини, отворени отгоре. Общо през годините на Втората световна война Германия произвежда повече от 3700 противотанкови самоходни оръдия.
  Алиса Селезнева довърши мислите си, вдигна крака и веднага скочи. В очите й светнаха светлини на хищна пантера:
  Да започнем да прибираме реколтата!
  Куршумите на момичето-терминатор летяха в муцуните на есесовците, изкривени от зверски усмивки. Алиса Селезнева изстреля почти залпове и каза:
  - Фас! Овчарско куче... Фас!
  Избрани фашисти, дори не виждайки, но усещайки в червата си колко ужасно оредяват редиците им, паднаха по корем на земята. Заровен в бетона или по-скоро дори направил жалък опит да се зарови. Ами като прасета...
  Анджелика отбеляза:
  - Докосвам устните ти и усещам студа... Е, нека момчета, които са смели.
  Масивна сграда на императорската канцелария с дебели стени. Въпреки бомбардировките не е разрушен много. Това е главният център на злото, което дойде на свещената съветска земя. Алиса Селезнева вече вижда купола на тази сграда. Да, това е нещо ужасно ... Тук се втурвате там и затръшвате, или още по-добре, пленявате Хитлер.
  Анджелика обърна глава към русата си приятелка, огненият дявол беше със страшно насинено лице. И двете очи плуват с черни очи, носът е сплескан и насинен, и дълбоки драскотини. Изглежда, че момичето просто е било брутално пребито, освен това, без да знае и най-малкото съжаление.
  Алиса Селезнева насърчи партньора си:
  - Синините и ожулванията са украсата на мъжа, смелият войн е много по-готин от всеки от мъжете ...
  Анджелика се съгласи.
  - Да, ще бъде по-хладно... На път за императорския кабинет има хитлеристки танк "Плъх", почти готов само без ходова част. Ако бъде унищожена, тогава ще можем да започнем да щурмуваме самата сграда. И там можете да влачите Хитлер, на конец ...
  Алиса Селезнева остроумно отговори:
  - Кесия, кесия, на връв ... Виси на ръба на блестящата бездна. А таласъмът се скри отстрани и държи въжето невидимо.
  Анджелика присви очи и каза:
  - Танк "Краса" е въоръжен с две 280-милиметрови оръдия и още две 128-милиметрови, плюс единадесет зенитни оръдия и двадесет и две картечници. Дебелината на бронята е 400 милиметра. Общото тегло на технологичното чудовище е около две хиляди тона. Накратко, това е голям проблем за нас. Ето какво същество беше назначено да пази императорския кабинет.
  Алиска Селезнева бъркаше в развалините с босите си крака, правейки фонтан от прах. Беше забавно и може би страхотно. Тогава блондинката каза:
  - Всеки може да загуби справедлива кауза, но в неправедни дела няма победители!
  Анджелика се съгласи.
  - Можеш да излъжеш съдбата, но не можеш да излъжеш очакванията за съдбовни решения!
  Алиса Селезнева, осъзнавайки, че каскадата от остроумие може да се проточи твърде дълго, излая:
  - Стига... Моето предложение е да влезем в резервоара и да избием всички там!
  Анджелика веднага се съгласи:
  - Забелязано! Разбира се, че ще убием и ще се разделим!
  Момичетата се втурнаха към резервоара с плъхове, заровен в бетон. Задачата не беше лесна. Но воините съвсем разумно разчитаха на късмета, който помага на панаира.
  Така те паднаха по корем и запълзяха като бляскави гъсеници. В същото време момичетата бяха бързи и ловки. Алис имаше план в главата си. Германците, разбира се, не са глупаци и всички подходи към супер тежък танк са простреляни от картечници. Освен това всеки раздел беше заснет. Но има и канализация... И през нея е напълно възможно да се проникне в утробата на резервоар, заровен и вероятно имащ подземна връзка с императорската канцелария.
  Ето двама воини, преодолявайки отвращение, взеха го и веднага се гмурнаха в люка. Въпреки че е неприятно така, ранени момичета пълзят през прашни тръби, пълни с паяци, плъхове, хлебарки и смрад. Но могат да разчитат на изненада.
  Плъховете се опитаха няколко пъти да ухапят момичетата по босите им крака. Но те се върнаха. Анджелика и сръчната Алиса Селезнева нарязаха тези същества с ками. Кръвта на плъхове е толкова зловонна, че жените воини държат гаденето си настрана, само благодарение на желязното си закаляване.
  И те пълзят по-нататък, студен метал минава през стомаха. Леко треперене... Ама спира момичетата.
  Алиса Селезнева дори се шегува:
  - Има изход от всеки лабиринт, но не и от този, който се състои от сложните извивки на глупак!
  Анджелика добавя:
  - Можеш да объркаш само тези, които са объркани в избора на пътя!
  Момичетата най-накрая успяха да измъкнат и канализацията. Отпред има само скара, а зад нея е вентилатор. Алис стреля по уреда, огромните перки на витлото замръзват.
  Между тях се притискат почти голи воини. Тогава Анджелика пъха дългите си пръсти в ключалката. Израсналите й нокти са много здрави и механизмът на стоманения запек се поддава с тихо скърцане. Огненият дявол реве:
  - Има руснаци, те са покорни на великите, но никога не се поддават на незначителността!
  Алиса Селезнева, с точен изстрел от заглушителя, поразявайки заклещилия муцуната часови, добавя:
  - Те се подчиняват на достойните, а не на копелето, и следването на компаса не е унижение!
  Анджелика изръмжа брутално в отговор:
  - Ами от винта!
  Момичетата се движеха като кобри през къща, пълна с мангусти. Бяха в корема на гигантски танк. Те стреляха, за да убиват, пръскайки кръвта на Хитлер върху броните. Нацистите се опитаха да им отговорят, но закъсняха. Така че гранати влетяха в тях, откъсвайки крайници ...
  Алиса Селезнева пее:
  - Плешив пиян фюрер легна на жиците ... Това не е шпиликин за Хитлер ... публикувайте!
  Анжелика добави:
  -Ууу! И той извика, глупав, глупав Адик!
  Гранатите избухват и осколките им чукат по бронята като бебешка дрънкалка на дете на Кинг Конг... Колко е готино да биеш всички така... И идва тоталното поражение.
  Анджелика пее заедно:
  - Бандата на Хитлер е на съд, а ние ще готвим супа с Адолф!
  Алиса Селезнева в отговор:
  - Не, няма съдебен процес!
  Под грациозните, еротични, трогателно боси крака на воина шурти кръв и оставят следите на дъщерите на Марс след себе си. Те не могат да бъдат спрени, те са готини съветски момичета с голи торсове и великолепни гърди, като богините от древността.
  И трите отделения на огромен двуетажен резервоар са осеяни с мъртви. Вълнението на нацистите не разбра веднага, че са атакувани отдолу и затова момичетата-терминатори скочиха на втория етаж без никакви проблеми. Нещо повече, почти напълно голи и приказно красиви бяха погрешни за скъпи проститутки от харема на най-високите чинове на SS.
  Е, момичетата им дадоха Hyperfuck! Накратко, повече от петдесет германци бяха покосени, а "Плъхът" беше заловен от съветските войски. Единственото жалко е, че вместо ходовата част, тази обещаваща кола беше заровена в стоманобетон. Не можете да го обърнете срещу нацистите.
  Алиса Селезнева разгледа уловения колос и предложи:
  - Е, какво ... Ние сме глупаци, не взехме червено знаме с нас?
  Анжелик измърмори раздразнено:
  - И така раниците са претъпкани. Да, и не е наша функция да зареждаме знамена върху заловените сгради. Ние сме снайперисти. Нашата задача е да убиваме, а не да хвърляме рога!
  Алиса Селезнева започна да бърка с ръце:
  - Можем ли да намерим поне малко червен парцал?
  Анджелика внезапно поклати глава:
  - Недейте!
  Алиса Селезнева се възмути:
  - Защо така?
  Анджелика отговори логично:
  - Защото това е супертанк, макар и важна, но като цяло второстепенна цел. Имперската канцелария е по-важна...
  Алиса Селезнева почеса голия си крак зад ухото с лепкави от кръв пръсти, демонстрирайки виртуозна сръчност:
  - И това все още е .... Разбира се по-важно .... Но!
  Анджелика дръпна русата си приятелка за лакътя.
  - Така че да бягаме по-бързо, да вземем Хитлер в плен. Ще бъде много по-готино!
  Алиса Селезнева пее:
  - И колко листни въшки бяха ... Едната е по-готина от другата! Тухли в муцуните им, ще е много по-добре!
  Анджелика, вместо да отговори, започна да слиза на първия етаж. Тя беше последвана от Алиса Селезнева, медено руса, с лилавочерна коса от прах, мръсотия и кръв. Те все още бяха приказно красиви, но в същото време плашещи до краен предел. Така че тези воини изтичаха надолу, след което се гмурнаха в подземния проход към бункера.
  На пътя им се изпречи масивна титанова врата. Момичетата, виждайки нейната непобедимост, заложиха експлозивите, извлечени от боеприпасите, в съседната стена. Избягаха, пуснаха тока по жиците.
  Той избухна, разпадайки сместа от пръст и бетон. Стана и след това падна прахта. Алиса Селезнева изръмжа:
  - Ето това е нашият знаков руски ход!
  Анджелика се съгласи.
  - Разбира се, движете се! Дори не корона, а кралска!
  Момичетата скочили вътре, тичали и се натъкнали на решетка, зад която имало вентилационни шахти. Анджелика отвори решетката след десет секунди, гмурна се първа и Алис я последва.
  За разлика от канализацията, през вентилационните шахти беше по-приятно да пълзиш, имаше много прах, но нямаше плъхове или вонящи изпражнения. А момичетата лазеха по тях като индиански усойници по връвчица от известния разказ на Конан Дойл "Цветна панделка". Колко пъти Алиса се спъваше с одрасканото си лице и с изрязаните, обгорени, но в същото време бързо заздравяващи, втвърдени крака на огнения воин.
  Анджелика измърка, когато твърдите й токчета погъделичкаха лепкавата от кръв коса на Алиса Селезнева.
  Момичетата всички пълзяха, слизаха по-надолу. Императорският офис отиде шест етажа под земята, а на седмия етаж имаше склад с боеприпаси и гориво. И малко встрани ... Анджелика, като истинско дете на природата, перфектно почувства с вътрешността си, че има тайно подземно летище. И сибирката прошепна на Алис:
  - Не стреляй! Не вдигайте много шум тук!
  Русата воиня сви рамене в недоумение и прокара пръст по крака на червенокосия приятел, който беше загрубял от множество порязвания, изгаряния и мазоли:
  - А защо стигнахме до тук, как да не стреляме и да убиваме?
  Анджелика логично предложи:
  "В тази огромна сграда има хиляди подбрани войници от SS и ние двамата не можем да ги убием по никакъв начин. Но е необходимо да се залови Хитлер и по този начин да се сложи край на Втората световна война веднъж завинаги.
  Алиса Селезнева подсвирна с пълен глас:
  - Очарователен ... Вземете Хитлер в плен! Чудесен.
  Анджелика каза много разумно:
  - Много скоро фюрерът ще избяга от Берлин. Мисля, че дори в следващите няколко часа. В края на краищата той е по същество плъх, не без причина наречен най-големият танк на Третия райх. И ние него и...
  Алиса Селезнева се усмихна:
  - Разбира се.... Прав си... Но...
  Огненият дявол хитро предложи:
  - Проникнете в летището и там ще чакате фюрера-беглец.
  Алиса Селезнева кимна.
  - Естествено, че трябва да има вентилационни шахти в тази яма.
  Момичетата обаче били принудени да търсят на сляпо. Опитайте, определете от коя страна е такъв брутално таен обект в Берлин като подземно летище и дори с най-готиния самолет.
  Алиса Селезнева, като истинска дъщеря на огъня, за да отвори неземните си чакри, започна да пее:
  Облаци летяха от кръвопийците,
  Адът изригна от Земята недалеч!
  Дрънкащата змия пълзи по панзвале,
  Облаци осветени с кръв!
  
  Вълните пламтят, плискат се като адска буря,
  И той ще срещне армия от най-смелите смелчаци!
  Ние ще защитим красивите прекрасни жени
  Ще бъдем достойни за подвизите на нашите бащи!
  
  Земя моя, колко болезнено стенеше,
  Противникът остави стотици рани от следи!
  Но ние ще изхвърлим фашизма от пиедестала,
  Морът на тежките години няма да е дълъг!
  
  И смъртта вече се белее зад облаците,
  Но нашите мисли са разкъсани към небето!
  Нека смажем прословутите злодеи на прах,
  И го разкъсайте, познавайте Вермахта наполовина!
  
  Ние не познаваме мира и старостта гниене,
  Ние сме деца на нашата свята Родина!
  Всичко светло се бори с нацистите,
  Стреляй ние могъщи тези корени!
  
  И това, което избухна със силата на зла бомба,
  За какво ни е този гръм?
  Бойците на Русия са способни на много,
  И върхът ще стане дъно за фюрера!
  
  Адът пламна,
  Пълзеше по рокадата с хищна мутра "Тигър"!
  И цялата умора отлетя от нас в миг,
  Време е за забавни игри!
  
  Граната в ръката и смъртоносно хвърляне,
  Ето го "Тигърът" в муцуната здраво получен!
  И Хитлер в казана в котелното помещение на Тартар,
  За да не разкрием руския свят!
  
  Берлин се тресе от яростни залпове,
  Ето едно червено знаме се вее над Райхстага!
  И слънцето пламна над Родината,
  Все пак Третият райх е хвърлен на прах и пепел!
  Песента вдъхнови момичетата и те, изпълнени с въодушевление, отваряха без усилие щангите една по една, накрая излязоха до последния фен. А зад него е самото подземно, добре осветено летище.
  Анджелика се наведе първа и възкликна изненадано:
  - Еха! Еха...
  Алиса Селезнева също видя това:
  - Обикновена дискета като тези, с които вече трябваше да се борим... Как ти се стори.
  Червенокосата дяволка отговори без обида:
  Да, поне като размер. Освен това, не виждате ли, че е много по-висок от старите бойни машини. Темите бяха като две чинийки, подредени една в друга, а това е по-скоро разкошна коледна торта.
  Алиса Селезнева се усмихна лукаво и намигна на приятелката си:
  - Толкова по-добре. Ще заловим не само фюрера, който сега е, честно казано, никой, но и самолет! Може би все пак ще е възможно да летим стремглаво към Марс!
  Анджелика се засмя.
  - Лети.... Символично е!
  Момичетата преодоляха последното препятствие и замръзнаха близо до самолета на диска. Те започнаха да лежат, чакайки врага, като тигри в засада. Алиса Селезнева дори започна да говори за абстрактни теми.
  Тъй като книгите на Библията са писани в древни и различни епохи от хора с различен национален дух и социален статус, тя отразява възгледи, които по никакъв начин, меко казано, не са в хармония с научните познания, морални и религиозни (да, и религиозни) вярвания на нашите съвременници. Да не засягаме сега научните проблеми. От само себе си се разбира, че ако Господ Бог беше продиктувал например учението на Коперник или теорията на Айнщайн или Мендел, "Божиите свети хора" (пророците) нямаше да могат да предадат тези научни истини писмено на неграмотни Еврейски овчари, живели преди повече от 3,5 хиляди години.
  Алиса Селезнева изсумтя презрително:
  - Ами Айнщайн? Той супермен ли е? Неговата буржоазна теория на относителността ще бъде опровергана с гръм и трясък от комунистическата наука!
  Жалко е обаче, че по времето, когато е писана и редактирана Библията, научните познания на гърците, китайците, индусите, персите надминават познанията на авторите и редакторите на библейски книги. Господ Бог все още учи поклонниците на Библията, че небето е кристален купол,7 "небесната твърд" DEK4 (Битие 1:7), към която са прикрепени небесните тела (Битие 1:16-17); над тази твърд има хранилища за дъжд, ветрове, сняг и град (Йов, 38:22; Псалм, 32:7; 134:7; Еремия, 10:13); на небесния свод има обиталище (трон, дом, храм, офис, рай) на Бог и неговото обкръжение (ангели, сатана, светии). Земята, според ученията на авторите на библейските книги, е толкова здраво стъпила на стълбове, че не може да се движи от мястото си (Псалм 95:10) ... Авторите на всички книги на Стария и Новия завет са дълбоко убеден, че човек - и самият Господ Бог - мисли със сърцето (Битие 6:15; 8:21; 27:41; Изход 28:3; 31:6; 35:10; 35;35; 36:2; 36:8; Второзаконие 29:4; 1 Царе 27:1; Йов 9:4; 17:4,11; 39:36; Псалм 4:5; 14:2; 18:15; Притчи 17:23; Еклесиаст 2 :1-3; Исая 10:7; 33:18; 49:21; Еремия 7:31; ... Матей 9:4; 15:18-19; Марк 2:6-8; Лука 2:19,35 ; Римляни 10: 10-11;...). На основата на библейското учение за сърцето в Русия през 19-ти и началото на 20-ти век интензивно се развива "философията на кардоцентризма", която говори за сърцето - вместилище на човешката душа, за разбирането на истината - със собственото си тяло. сърце и за други сърдечни библейски изследвания. Но дори прекият ученик на Питагор Филолай (6 век пр. н. е.) в трактата "За природата" установява, че човек има най-важните органи: мозъкът като седалище на ума, мислите; сърцето е седалище на "чувствителната душа", а половите органи са за размножаване.8 Не говоря за Сеченов, в чиято публикация "Рефлекси на мозъка" на научно и експериментално ниво надеждно се установява, че човек мисли с мозък, а не със сърце. И от времето на сърдечната трансплантация всички са показали на света, че сърцето е един от най-простите органи в човешкото тяло, че то е само един вид помпа, която чрез мускулно напрежение засмуква и изхвърля течност, кръв. Сърцето и неговите отделни дефекти могат да бъдат заменени - и вече се сменят! - механична изкуствена помпа или клапан; подмяната на сърцето по никакъв начин не води до подмяна на "душата", личността на човека.
  Анджелика прошепна на Алиса Селезнев:
  - Слушай, идват!
  И наистина, безшумно вратите се отвориха и се появиха няколко големи, тежко натоварени каруци, ескортирани от войници от SS от специалния императорски лейбгвардеен полк.
  Те започнаха да товарят ценното в корема на летяща чиния. Извършено е претегляне преди натоварването. Германец в бяло палто и тъмни очила внимателно записа данните.
  - Злато десет и половина тона, платина шест четиристотин килограма. Нешлифованите диаманти са два тона шестстотин и двадесет килограма и още пет хиляди карата. Бижута три тона осемстотин тридесет и един килограма, седем хиляди карата.
  А също и изумруди, рубини, топази...
  Алиса Селезнева беше разсеяна, мислейки в посока на религията и защо по атеистичен начин, необичаен за нея. Или може би странно: Алис е свикнала да побеждава сама, а не да разчита на Бог.
  Писателите на Библията даряват своя Бог с удивително невежество относно най-обикновените неща. Така техният Бог заявява, че прилепът е птица, а не бозайник (Левит 11:13-19; Второзаконие 14:11-14); заекът е преживно животно, което няма раздвоени копита (Левит, 11:4; Второзаконие, 14.7); твърди се, че има летящи птици и насекоми, които имат четири крака (Левит, 11:23), а змията се храни с прах (Битие, 3:14); че Бог, "воюващ за израилтяните, хвърлял огромни камъни от небето" върху войниците на местното население и за капак "спрял Слънцето над Гаваон и Луната над долината Аялон, докато евреите отмъстили върху техните врагове" (Исус Навин, 10: 10-14); че Слънцето в движението си по небесния свод може не само да спре, но и да започне движението си в обратна посока - на изток (4 Царе, 20:11; Исая 38:8) ...
  Анжелика внезапно сграбчи Алиса Селезньова с босите си силни крака за носа и я дръпна, заплашително сви вежди, прошепвайки:
  - Хайде след мен, легнете под количките и там ...
  Русокосият воин кимна в унисон.
  - Разбрах! Сега.
  Голи, почти черни от прах, момичета, напоени с масло, изпълзяха до дъното на каруцата. Нацистите, дори от елита на SS, изглеждаха доста заблудени от поражението, което току-що беше пренесено от Червената армия. Следователно те не забелязаха разпръснатите и специално обучени момичета да пълзят безшумно.
  Носът на Алиса Селезнева болеше, притиснат от стоманените пръсти на сибирския воин. Вероятно дори е направила слива за това. Леле, гадно, дори най-гадното от гадното!
  Веднъж под количките, момичетата разтвориха краката и ръцете си, издигнаха се, опряха се в фасетираните ръбове и се рееха. Количките отиваха право в корема на апарата....
  В трюма изведнъж се оказа много студено и цареше полумрак. Голите и горещи момичета почти веднага започнаха да се разклащат. Ангелика, като най-свикнала с втвърдяване, издаде:
  - Минус тридесет или дори малко по-ниско... Не е смъртоносно!
  Алиса Селезнева отбеляза с раздразнение:
  "Ако останем тук твърде дълго, няма да можем да издържим голи..."
  Анджелика я прекъсна:
  - Ще оцелея! Имам по-добра студоустойчивост от тюлените. Гладът и жаждата по-скоро биха убили сибирска жена, отколкото такъв студ.
  Алиса Селезнева изръмжа:
  - И не искам да поставям рекорди по оцеляване. Да излезем от товарния отсек, в жилищните помещения. И тогава изведнъж наистина ще летим до Марс, което означава, че ще бъде в багажното отделение до минус 150 ... Мисля, че това момиче не може да издържи по-хладно от тюлен.
  Анджелика изсумтя ядосано.
  - Ако няма въздух, тогава може би няма да издържа! И така стойте до смърт!
  Алиса Селезнева излезе от количката, колкото и да е странно, но мехурите, които все още бяха на петите й, бяха много доволни от покритата със скреж метална повърхност. Воинът почти веднага намери правилната врата. Анджелика я последва. Огненото дяволско момиче каза:
  - Вратата се отваря с код. Трябва да слушате внимателно...
  Алиса Селезнева кимна.
  - Знам! Когато се задейства релето, където е зададено кодирането, се чува много тихо щракване. Спецификата на механичните брави!
  Анджелика кимна и долепи изсеченото си ухо до бронята. Алиса Селезнева започна да се върти. Едно число съвпадна. Второто също .. Букви ... пак цифри. И сега най-трудните китайски йероглифи, от които има цели хиляда. Трябваше да обърна. Алиса Селезнева дори отбеляза:
  - Струва ми се, че германците трябва да имат по-проста и по-бърза система за архивиране ...
  Анджелика се съгласи.
  - Трябва, но вероятно само отвътре ...
  Момичетата влязоха в жилищните помещения .... Очаквано те бяха много луксозно обзаведени, с картини на големи художници. Всеки знае, че Хитлер събира такива рядкости, но фактът, че такова чудо ще бъде окачено на стените на космически кораб ... Това обикновено е стръмността на стръмнината!
  Момичето отвори ключалките и след това ги затвори зад тях. Жилищните помещения се състоят от три етажа с високи тавани. Освен това има сутерен със склад, както и горната част, където са контролният център и пилотите.
  Момичетата нямаха време да инспектират всичко сами, прозвуча сигнал и започна товаренето. Изглежда, че Хитлер и неговият антураж сериозно възнамеряват да тръгнат на път ...
  Пристигнаха охраната и свитата ... Видни членове на фашистката менажерия. Първият, накуцвайки, се тътри с Гьобелс. Малък, гаден, жълтеникав, с маймунско лице. Ако такъв човек попадне в расов отдел или специална част на SS, за да прочисти нацията от по-низши индивиди, това първо ще бъде премахнато.
  Но съпругата му Маргарет е красива, стройна и закръглена жена, въпреки че е родила седем деца. Тя изглежда във форма и много по-млада от годините си. Може би си мислите, че проблемите на разпадащия се Трети райх изобщо не я плашат и пораженията на Вермахта не я притесняват. Но съветските войски вече са пробили до Имперската канцелария и щурмуват Райхстага ... Тя има шест деца с нея, бледа и объркана. Пет момичета и едно момче, облечени лятно и някак прекалено просто на фона на обсипаната с диаманти рокля на съпругата на Гьобелс
  Тогава Борман следва тази двойка. Дебел тип с широко лице на месар. Типичен престъпник, плътен, широкоплещест, почти квадратен тип... В ръката си държи голям и тежък куфар, за вярност, все още окован на китката му.
  Г-н Рибентроп с монокъл, помпозен като пуяк на гърдите, Орденът на орела с диаманти. С богато облечена съпруга...
  Освен това самият Хитлер се почесва ... Фюрерът на някога Велика Германия е ужасно нервен, но се опитва да остане прав и да изглежда горд. С него единствената му омъжена съпруга Ева Браун. Колкото и да е странно, но първата дама на Третия райх има външен вид на типична селска жена, въпреки че е добре сложена, но лицето й ... като това на най-обикновената колхозна рускиня. Вярно, доста красива ... И облечена твърде скромно, за съпругата на някой, който доскоро управляваше половината свят! С тях са охранители и личният пилот на фюрера.
  Хитлер произнася последна реч. Без интерес:
  - Напразно болшевиките и неговите кръстници на световния ционизъм вярват, че са победили! Разполагаме с недостъпните тайни на базата и най-новото супероръжие. Войната между СССР и коалицията от съюзници е неизбежна! И ние, намирайки се в нашето тайно леговище, ще направим всичко, за да го запалим възможно най-скоро. И когато светът кърви, нашите доблестни войски ще използват чудодейното оръжие. Довършили жалките остатъци от унищожения във взаимната война враг. И тогава новият Четвърти световен райх ще се възроди, воден от безсмъртния фюрер Адолф Хитлер!
  Речта се оказа нетипична за вече, може би, бившия владетел на Германия - кратка, но като цяло всичко беше казано в нея!
  Хитлер отиде в покоите си, а неговият личен пилот и с него още трима помощници в специално алено до пилотираното отделение. По пътя към тях се присъедини пети тип, с големи тъмни очила, покриващи пода на лицето и ръкавица, с уоки-токи, закачено на ухото му.
  Алиса Селезнева изчисли:
  - В кабината за управление и пилотиране има петима души. Единадесет бойци лична гвардия на Хитлер. След това неговата свита, жените и дори малките деца на Гьобелс - е, те не могат да бъдат взети под внимание. Има общо двадесет и един мъже, три жени... Срещу двете най-твърди жени воини на СССР... Освен това елементът на изненада е на наша страна. Това е...
  Анджелика обобщи:
  - Трябва да започнете битката само когато вече е спечелена! Но отказът да се биеш вече е равносилно на загуба!
  Алиса Селезнева добави тихо:
  - Можете да загубите само в един случай, когато победата е възможна само случайно!
  Нацистката глутница се намираше в жилищните помещения на доста просторен самолет с диаметър около сто метра, с няколко стаи, които позволяваха на лидерите на Третия райх да се чувстват доста комфортно.
  Анджелика излезе със своя план:
  - Когато дисковият самолет излети, ние улавяме пилотите и тогава ще приземим този самолет ... В местоположението на нашите войски!
  Алиса Селезнева се съгласи без спор с това предложение:
  - Да, най-добре е, вземете ги на топло!
  Дискетата стартира много гладко, момичетата имаха време само да усетят лек натиск от апарата, който беше откъснал стоманобетонната повърхност. Врати като тези, които щяха да бъдат монтирани над ракетни силози в края на двадесети век, се плъзнаха отворени с леко изсвирване. И самолетът започна да набира височина ...
  Двамата воини прошепнаха в унисон:
  - Време е!
  Момичетата се качиха на пръсти нагоре ... Тогава изведнъж се натъкнаха на момчето, което беше в черни очила и с антена. Анджелика рефлексивно пъхна пищяла си в слабините му. Ударът беше толкова силен, че подхвърли темата. Тогава очилата му излетяха и ... Страшна физиономия с четири очи се появи пред момичетата, непознатият извади пистолет с осем изстрела от колана си. Алиса Селезнева автоматично стреля в бедрата от безшумната си снайперска пушка. Извънземното създание отново потрепна и почти падна, Анджелика успя да я хване. Жълто-оранжеви мозъци се изляха от главата с кръв с подобен цвят.
  Алиса Селезнева каза:
  - Венерически марсианци!
  Анджелика посочи осемцевната "бандура":
  - Това вече е вашата част Алиса Селезнева ... Е, как?
  Русокосият воин изкомандва:
  Ние ще вземем останалото!
  Атаката срещу пилотите беше успешна, но Анджелика все пак застреля един от най-запалените. След това, заедно с Алиса Селезнева, те се свързаха със земята ...
  Току-що казаха по радиото:
  - Над императорската канцелария беше метнато бяло знаме, започнаха да се предават.
  Докато Анджелика им съобщаваше важни новини и искаше място за кацане, Алиса Селезнева зае позиция в коридора, готова да отблъсне атаката на бодигардовете на Хитлер. До момента обаче никой не се е появил. Звукоизолираните стени скриха признаците на борба и русокосият воин разбра от вибрациите, че самолетът на диска вече се спуска. Момичето изрази:
  - По-ценно от победен финал, само началото на непобедимостта!
  
  АКО СКОБЕЛЕВ ЩЕШЕ ДА СЕ БИЕ ПРИ НИКОЛАЙ ПЪРВИ?
  Например, защо руснаците не спечелиха Кримската война през 1853-1856 г.?
  Това наистина е интересно и неразбираемо. В крайна сметка за съюзниците беше трудно да водят военни действия в Крим. Една доставка струва нещо през много морета. Тук е виновен Меншиков. Той беше този, който с посредствените си действия подготви превъзхождащите руски сили за поражение. И дори героичната защита на Севастопол не помогна. Въпреки че британците, французите, турците и сардинци бяха изтощени. Като цяло това е първата ясно загубена война от Русия за четвърт хилядолетие. Преди това, след Смутното време, Русия не губи мащабни войни, но само отделни битки и компании понякога завършваха с неуспех.
  И тогава такова поражение. Нещастен удар по престижа.
  Но ако руската армия например е била командвана от Скобелев? Да предположим, че такъв велик командир е имал късмета да се роди по-рано ... Тогава историята щеше да върви съвсем различно!
  Тук руснаците първо побеждават британците, а след това и французите в Крим. Тогава турците и сардинците също са победени. В Англия се разраства антивоенно движение. Турците губят крепостта Карс и губят войната в Закавказието. Във Франция избухва огромен Майдан срещу Наполеон III, който трудно е потушен. Но Франция е отслабена, революцията тлее в нея.
  Николай Първи не е твърде нетърпелив да завоюва и след поредица от победи сключва благоприятен мир с Турция. Русия анексира Западна Армения, Карс, Ерзерум, Танрог и дори получава част от Йерусалим.
  Османската империя отслабва още повече, но засега се запазва. Русия получава и част от Румъния. Междувременно в Европа се променят. Укрепване на Австрийската империя. Войната със Сардинското кралство води до победата на австрийците. Наполеон Трети иска да влезе във войната, но Николай Първи заплашва, че ще помогне на Австрия. В резултат на това Австрийската империя се разширява, поглъщайки цялата северна Италия.
  Николай Първи също анексира земи в Китай и то без война, разширявайки границите на Изток. Отказа да подкрепи янките в битката срещу южняците.
  И това доведе до някои промени в историята. Войските под командването на генерал Лий успяха да победят северняците в решителна битка и да превземат Вашингтон. В резултат на това северът скоро спря войната и призна конфедерацията за независима. Така че САЩ останаха разделени.
  Николай I живее сравнително дълъг живот по царските стандарти. При него авторитетът на Русия беше допълнително укрепен и границите се разшириха. Но царят умира през 1864 г. Александър II се възкачва на престола. И страната все още е доминирана от крепостничество. За да не безпокои земевладелците, Александър не отменя крепостничеството. Но броят на крепостните селяни бавно, но сигурно намалява.
  Разширяване в Централна Азия. Руснаците стигат до Афганистан. Избухва нова война с Турция, която завършва с превземането на Константинопол. Победената преди това Англия отново иска да влезе във войната, но се оказва победена. И Австрия получава свое парче земя - Босна и Херцеговина.
  Русия и Австрия в стратегически съюз. Опитът на Германия да победи австрийците завършва с поражението на Прусия. Южногерманските земи са отстъпени на Хабсбургската империя. Австрия набъбна, но стана още по-изостанала.
  Александър II се самоуби в Турция, която изчезна от картата на света. Египет е окупиран от британците. Руската империя завладява също Иран и Ирак. Но Великобритания получи Индия и Пакистан. Скоро, по време на войните, Близкият изток става руски. Във Франция Наполеон III е свален и започва войната на тази страна с Австрия. Великобритания беше победена от руснаците и не се намеси в разширяването на короната.
  Тъй като нямаше премахване на крепостничеството, нямаше движение на Народната воля. Александър II живя дълъг живот. Той не продаде Аляска, завладя редица земи на юг и дори отиде до Индийския океан и Червено море.
  При него Русия стана огромна, може би най-голямата сила в света.
  Русия включваше земи от Египет до Индия, по-точно Инд. Пакистан частично остава с Англия, но Великобритания е принудена да се съгласи да начертае границата по Инд. Саудитска Арабия, Иран, Сирия, Афганистан и други земи стават руски провинции.
  Александър II живя до двадесети век, като коригира почти тридесет и осем години. През 1901 г. Александър Трети получава властта. Но ако баща му заслужава прозвището велик, то синът му получи морски лаври. Войната с Япония беше сериозно изпитание за Русия. За разлика от истинската история, крепостничеството все още е в сила в Русия. И това направи ситуацията в страната по-стабилна.
  Но Транссибирската железопътна линия вече е построена и е възможно да се снабдяват войските.
  Руската армия, имаща числено превъзходство и повече опит в битките, бързо победи японците на сушата. Но по море Русия действаше толкова успешно. Освен това адмирал Макаров загина и без него всичко се обърка.
  Ескадрата на Рождественски пристигна от Балтика, но по пътя беше атакувана и силно притисната от японците.
  Войната с Япония, за разлика от истинската история, се проточи, въпреки че руските войски на сушата окупираха целия Корейски полуостров. Александър Трети се ядоса. И изпрати през юни 1905 г. нови кораби в Японско море. Едва на следващата година по някакъв начин руският флот взе надмощие и започна да печели. Япония, въпреки помощта на Великобритания, най-накрая се изчерпа. Загубен Тайван и целия Курилски хребет. И така беше подписан изгоден за Русия мир.
  Но войната показа, че царската армия страда от многобройни рани. И че в много отношения се нуждае от реформи.
  Александър Трети не попадна в катастрофа край Харков и живя по-дълго, отколкото в реалната история, дори до 1912 г. При него Русия включва Манджурия, Монголия, Корея, Курилските острови и Тайван. Самият Александър носи прякора Миротвореца. Не се знае обаче защо.
  Войната с Япония беше доста трудна. Но от друга страна флотът се разви много силно.
  Николай II става новият цар. Като цяло монархът е без особени способности и мекушав. Но не толкова глупав, колкото си мислеха мнозина.
  До този момент Австрия беше отслабнала. И Германия стана по-силна. През 1916 г. Германия напада Австрия и й нанася няколко поражения. Тогава Русия влезе във войната. Повече от осемдесет дивизии бяха хвърлени в настъплението. Превъзхождащата числено руска армия побеждава прусаците. Русия се разшири още повече, като начерта линия по Одер.
  Австрия също увеличи територията си, като намали германците. Германия беше унизена и сведена до категорията на второстепенните сили. Но Франция се издига, което укрепва колониите й в Африка.
  Царският режим все повече иска Индия и други земи. Англия става основната пречка за руската хегемония.
  Цар Николай II предлага стратегически съюз на Австрия. И това предложение беше прието.
  Съединените щати останаха разделени на две части и досега не играят решаваща роля в света.
  Но през 1920 г. най-накрая противоречията между Великобритания и Русия достигнаха критична точка. Особено след агресивните изявления на новия министър на отбраната на империята Чърчил срещу Русия. Чуха се думи, че в самодържавната държава все още не е отменено крепостничеството и съществува робството.
  Но тук чия крава ще муче, а английската ще мълчи. Както и да е, дипломатическите отношения бяха прекъснати и Великобритания обяви война на Русия. Австрия на свой ред напада Франция. Започна размяна на удари.
  Първоначално британците нямаха късмет. Руснаците бързо превзеха Индия, където повечето сипаи преминаха на страната на Русия, както и Бирма. Освен това руските войски стигнаха до Сингапур, но не можаха да превземат тази крепост в движение.
  Австрийците бяха затънали в битки с Франция. Боевете бяха кръвопролитни, но фронтовата линия бездействаше. Съкратена Германия, след известно колебание, се присъединява към Австрия през юни 1921 г.... Французите отстъпиха леко, отстъпиха към Париж. Само прехвърлянето на британските войски ги спаси от неизбежна катастрофа ...
  Но от друга страна, Русия, възползвайки се от отвличането на вниманието на най-добрите английски сили, проби в Египет. Войната в Африка обаче се оказва продължителна поради дължината на комуникациите. Въпреки че руснаците най-вече спечелиха. Измина и 1921 година. Следващият пристигна. През май, след ожесточена атака, Сингапур най-накрая падна. Руската армия си развърза ръцете. В Африка британците също бяха уверено притиснати.
  Франция трудно издържа на напрежението. И в Съединените щати отново избухна война между севера и юга. Последва тежка размяна на удари. През есента руските войски достигнаха Мароко и изгониха французите оттам.
  А през зимата на 1922-1923 г. руско-австрийските войски започват настъпление, окупират Париж и почти цяла континентална Франция. Така Великобритания загуби основния си съюзник и изходът от войната вече беше предрешен.
  Но борбата продължи дълго.
  В морето се водеха схватки на изтощение. В Африка руснаците и австрийците превземат все повече и повече нови колонии. Южна Африка пада през ноември 1923 г., а Мозамбик през декември. Нова година 1924 е белязана от десанта на руските войски в Австралия. И през лятото, след масирани бомбардировки, най-накрая се състоя десант на амфибия във Великобритания. Боевете продължиха още два месеца и Англия беше разбита ...
  И най-после дойде мир... Само че в САЩ войната между севера и юга все още продължаваше. Американците воюваха до 1929 г., когато най-накрая Америка беше обединена под контрола на севера.
  Русия при Николай II стана още по-голяма - няколко пъти по-голяма от Австрия, която беше втора по територия. Последната сила увеличи колониите си и включи половината Франция. Русия получи северната част на Франция, превръщайки я в своя провинция. Малко парче получи и Германия. Великобритания загуби всичките си колонии.
  Канада отстъпва половината си територия на Русия, но получава независимост. А царската империя прави своя провинция Австралия, Индия, Индокитай и въобще всичко, което е английско и френско.
  Най-нещастният цар в историята на Русия, още приживе получи прозвището Най-великият. Такава е иронията на съдбата!
  През 1933 г. Николай II се разбива със самолет на 65-годишна възраст. Престолът е наследен от Алексей II.
  Тъй като Александър Трети живя по-дълго, друга принцеса стана принцеса и наследникът се роди здрав. И той се възкачи на трона в добро здраве на двадесет и девет години.
  Първоначално царуването беше мирно, с изключение на войната в Китай. Различни групи се опитваха да изместят Русия от територията на Поднебесната империя. Русия постепенно овладява тези земи. И след няколко години война, тя най-накрая се утвърди в Китай.
  През 1941 г. избухва война между Австрия и Германия... Австрийците, въпреки численото си превъзходство, започват да търпят поражение след поражение. Германците наближиха Виена.
  Но тогава Русия влезе във войната и руската армия превзе Берлин с помощта на тежки танкове. Накратко, Германия беше разделена, изтрита от картата на Европа. В Европа все още имаше суверенни държави - например Швейцария, Испания, Португалия, но те се признаха за васални на Русия и Австрия.
  Тази ситуация може да продължи дълго време. Но САЩ станаха по-силни и предложиха на Австрия военен съюз срещу Русия.
  С помощта на интриги американците успяха да съберат цяла антируска коалиция. Включително Швеция, Норвегия, Дания, Испания, Португалия, Канада. Е, освен тях, също обидена Япония. Страните от Латинска Америка досега останаха неутрални, но бяха готови да атакуват Русия, ако коалицията успее.
  Така се създават предпоставки за Втората световна война. Което започва на 9 май 1945 г.
  
  
  РЕЙНДЖЪР ГЪРЛС СРЕЩУ ДРАКОН
  . ПРОЛОГ
  След като американците напуснаха Афганистан, руската авиация атакува терористите, подкрепяйки местните сили от въздуха. В същото време избрани части от специалните сили започнаха да преследват лидерите на екстремистите.
  Две очарователни момичета Маргарита и Анастасия водят неравна битка в дефилето. Красавиците са високи, много яки и мускулести, в предпазни шлифери тип хамелеон. Тази маскировка прави бойците невидими, благодарение на компютърната графика.
  Но и двете млади дами не бяха наказани дисциплинарно. След като пълзяха в планините на десетки мили и се натъкнаха на банда, те откриха огън, без да искат да споделят с никого. Техните скорострелни картечници с куршуми с уранова сърцевина са истински носители на смърт. Воини, скачайки в снега, победиха муджахидините.
  Маргарита стреля от гранатомета си, пулсар проблесна, нокаутирайки дузина бандити. Няколко капки кръв дори попаднаха върху прозрачната броня на шлема.
  Момичетата разполагат с най-модерните оръжия. Компютърно ръководство.
  Те, двама високи сладури, струват цял полк. Воините изпращат опашки, събаряйки муджахидините в редици.
  Земята гори и пръска кръв. Муджахидините отчаяно ръмжат. Момичетата най-накрая се закачиха. Не е ужасно за бронята им, но наметалото на хамелеона не е наред. Въпреки това устройството за компютърна невидимост е твърде крехко и на практика не е толкова добро и скъпо.
  Имаше твърде много бойци.
  Маргарет предложи:
  - Да повикаме ли подкрепление?
  Анастасия поклати глава.
  - Нека да го направим сами!
  Момичетата, с каски и бойни костюми, продължиха да се бият. Използвали са куршуми малки, но много плътни, с експлозиви. Но все пак натоварването с боеприпаси приключи. И бойците продължаваха да идват.
  Момичетата започнаха да си тръгват. Но вече беше твърде късно. Озоваха се в истински ад. Стотици муджахидини се изкачиха от всички страни.
  Маргарет промърмори:
  Свършихме амунициите и гранатите. Сега всичко, което остава, е меле!
  Анастасия се усмихна и отбеляза:
  - Заедно срещу хиляда! Остана само един!
  Маргарита кимна в знак на съгласие и поздрави:
  - Да, ние сами си викаме огъня!
  Анастасия изкрещя, отърсвайки праха, отново беше ударена от пушка с голям калибър. - Вероятно ще има синина - помисли си момичето.
  Тя се огледа и извика:
  - Има празнина! Да скочим, може и да оцелеем при обстрела!
  Маргарита предаде по радиото:
  - Около нас има повече от хиляда бандити! На площад 54-85-83 дайте море от огън!
  Момичето отново беше ударено от дузина изстрели наведнъж, отново съборени. Чрез бронята мускулестото тяло усеща ударите. Те удариха и Анастасия.
  И двете момичета пропълзяха на четири крака до тясна пролука в планинския гранитен разлом. Първо Анастасия се промъкна, изплъзвайки се в дълбините, после Маргарита. Отгоре вече падаха тежки снаряди и руски артилерийски ракети.
  Голям фрагмент удари каската, счупвайки въглеродните нишки. В задната част на главата, сякаш ударен с тояга. Зашеметеното момиче с мъка се измъкна през пролуката и започна да пада надолу в дълбока безнадеждна бездна!
  . ГЛАВА 1
  Момичетата се събудиха, с мъка започнаха да се издигат. В ръцете си те държаха безполезните вече автомати Петър Велики -2, които имат десет режима на стрелба, но в момента са безполезни поради липсата на патрони и гранати за миниатюрни гранатомети.
  Маргарита първа се огледа. Те бяха в град, в странен град, ето една древна готическа къща, другата, модерен небостъргач, който се втурва към небето. Момичето свали каската си, за да види по-добре града. Вятърът духаше в лицето ми. Доста топло, двадесет и пет градуса. Можете да видите слънцето в небето през оранжевите облаци. Това обаче е нещо не съвсем нормално. Като шестоъгълник.
  Анастасия също свали каската. Тя оправи медночервената си коса. И двете момичета са с много красиви, млади, свежи лица. Руса и червенокоса, и двете високи и широкоплещести.
  Личеше си, че по улиците има сгради, смесица от модерни и стари. Тук в далечината препуска кон и влачи каруца със сено. И тогава отстрани се втурва ултрамодерна кола с камбани и свирки.
  Вярно, по улиците на града има малко хора. И някакви бледи сенки се люлеят на различни места.
  Анастасия попита с известно колебание:
  - Това ли е светлината?
  Маргарита сви рамене и отговори:
  - Усещам болката от синините, които ме напълниха с куршуми. И изобщо не ми се струва, че е останала само душата.
  Момичето докосна тила си и промърмори:
  - Бучката остава. Не, ние имаме собствена стара плът.
  Анастасия изпя не на място:
  - Ти говореше, душа моя, но мислеше само за тялото, моето невинно тяло!
  Воините се засмяха. До тях на лъскава дъска с колелца рулира момче. Съвсем човешки, по шорти и тениска с ярко изображение на дракон, изрисувано лице и цветни маратонки.
  След като се приближи до момичетата, тийнейджърът попита:
  - Леле, какъв готин пичски тоалет имаш! Вероятно от месомелачка?
  Маргарита се усмихна и отговори:
  - Е, не от курорта!
  Анастасия разтърси огнената си коса и заяви:
  - Една война разпалва апетита!
  Момчето превъртя дъската около тях и попита:
  - Ще се биете ли с дракон?
  Маргарет повдигна изненадано вежди.
  - Какво?
  Момчето се засмя, боядисаното му лице потрепна. На него също имаше нарисуван дракон:
  - Всички хора в нашия град искат да се бият с него. Това е такъв обичай.
  Анастасия се изкиска и отвърна:
  - Обучаван съм на бойни изкуства от двегодишна възраст и мога да се бия с вашия дракон. Просто не го разбирам, това ли е вашият обичай?
  Момчето отговорило:
  - Ти си от друг свят и можеш да бъдеш опасен! Така че има филтър, който ви очаква!
  И се втурна обратно на дъската. Момичетата рефлекторно вдигнаха оръжията си. Но все още нямаше какво да снимам.
  Маргьорит отбеляза с усмивка:
  Да, не изглежда като рая. Въпреки че, дяволите не се виждат!
  Анастасия рационално отбеляза:
  Сега сме в друг свят. Но момчето говори, изглежда, на руски.
  Това е странно!
  Маргарет предложи:
  - Да се разходим из града. Може би ще видим нещо интересно.
  И двете красавици бързо се преместиха по улицата. Настилката също беше смесена: разтопен базалт, пресен асфалт и калдъръмени камъни от Средновековието.
  Ботуши с шипове шляпаха по калдъръма. Бойните костюми имаха терморегулация, но от попадението се развали. Така че беше малко горещо, особено когато вървите с бързо темпо.
  Момичетата обаче не посмяха да свалят носиите. Под бронята имат само бикини: тънки сутиени и бикини, а в тази форма е срамно да се разхождате из града.
  Маргарита огледа града с остри очи с цвят на сапфир. Косата й беше леко златиста и къдрава. Тя има красиво лице, дори много, просто ангел. Червената коса и изумрудените очи на Анастасия придават на красотата й дяволски оттенък. И двете момичета се занимаваха с бойни изкуства от двегодишна възраст и бяха световни шампиони в смесените спортове. Освен това тяхната генетика е подобрена, което прави двойката най-страшната в руските специални части. Момичетата имаха, въпреки младостта си, много награди и титлата капитан.
  Разбира се, те не се страхуваха много от някакъв вид дракон. Вярно е, че това чудовище със седем глави е изобразено по стените на небостъргачи и древни сгради. Изглеждаше заплашително. Освен това момичетата нямат никакви оръжия и не можете да свалите такъв гигант с едно карате.
  Призрак се плъзна покрай момичетата. Бледо, полупрозрачно. Той тихо прошепна:
  - Не се доверявайте на никого!
  Маргарита отговори в рими:
  - Вярвай, но проверявай!
  Момичетата се засилиха. Не, наистина не прилича на другия свят. Колкото по-далеч отиват, толкова повече се реят в боен костюм, предназначен за бойни действия в студени условия. В Афганистан през зимата в планините е студено, приблизително като в умерената зона на Русия. А през лятото, напротив, е горещо. Дори е учудващо как местните момчета по цял ден тичат боси по остри, нагорещени камъни. Като истински камили.
  Въпреки това, самите момичета, с удоволствие, без обувки по планинските склонове, обичаха да тичат. Те имат здрави крака, те чупят купчина тухли.
  Те тръгнаха, а момчетата започнаха да ги следват. Вижда се, че момчетата са привлечени от красотата си и факта, че воините са чисто нови. Момчетата тук бяха с минимагнетофони, с мобилни телефони, някои имаха iPhone.
  Съвсем модерно облечен, с кецове.
  Но някои, напротив, в дрипи, в дрехи като зебло, боси или в дървени обувки и държаха пръчки и вили в ръцете си.
  Все повече и повече момчета идваха. Вятърът задуха и медночервената коса на Анастасия започна да прилича на пролетарското знаме, с което отидоха да щурмуват зимния дворец
  Появиха се и момичета. Само че всички бяха в бедни, скъсани рокли, с прашни, боси крака, държащи сърпове в ръцете си, което изобщо изглеждаше смешно за голям град. Вярно, едно лошо облечено слабо момиче имаше напълно модерен магнетофон, висящ на рамото си. Сърпът изглеждаше още по-нелеп в ръцете.
  Странно, но не можете да видите нещо възрастни. Сякаш това е някакъв детски свят, освен това, измислен от режисьора, докато е надвиснал.
  Вярно, щом момичетата искаха да попитат, блесна облак и се появиха трима пазачи. Да, обикновено са видове:
  В шлемове, брони, с алебарди - е, типично средновековие, а зад тях най-новите картечници с оптически мерник.
  Най-големият от тях с прошарена брада изгърмя:
  - Кои са те? Има ли документи?
  Момичето със златна коса отговори:
  - Капитан Маргарита, Герой на Руската федерация, група специални сили "Суворов"!
  Момиче с медна коса изръмжа сръчно:
  - капитан Анастасия, Герой на Руската федерация, група специални сили Кутузов.
  И двамата воини протегнаха документи. Те, разбира се, носеха ксивас със себе си, не знаеш какво. Скрит обаче в петите на боен костюм.
  Пазачът погледна документите и мрачно отбеляза:
  - Вие сте редовни убийци и воини. Искате ли да се биете с дракон?
  Маргарита честно отговори:
  - Нашата професия е да се бием, но ако можем да решим въпроса по мирен път, нямаме нищо против!
  Анастасия добави:
  - За да се бориш, трябва да разбереш!
  Старшият пазач кимна.
  - Глоба. Но тези, които са влезли в нашия град, са потенциални шпиони. Изпратени са на каторга като нарушили закона, влизайки без разрешение на територията на града. И все още имате оръжие!
  Пазачът посочи картечниците и изръмжа:
  - Накратко! Ако не искате да се биете, отидете в кариерите, във вечното робство, защото в нашия град времето тече по друг начин и ако не бъдете убити, ще влачите и режете камъни хиляди години!
  Анастасия се намръщи.
  - Вечността в кариерите? Тогава е по-добре да се биете!
  Маргарет въздъхна тежко.
  - Нямаме избор.
  Пазачът се усмихна и изгърмя:
  - Значи потвърждавате, че предизвиквате дракона?
  Момичетата рейнджъри възкликнаха в хор:
  - Да!
  Тук около момичетата се завъртяха. Момчета и момичета с диви викове започнаха да се разпръсват. Появили се призраци, диви страшни призраци. Момичетата механично дръпнаха спусъците на автоматите си, но се чуха само щракания. И е малко вероятно един куршум да спре призрак.
  Тогава воините бяха подхванати от вихрушка и ги завъртя в цветни светкавици.
  Маргарита и Анастасия почувстваха, че телата им сякаш са наводнени с горещ метал, ужасно.
  Но това продължи само няколко секунди. Тогава момичетата отново усетиха твърда почва под краката си. И тътен от много гърла.
  Маргарита вдигна глава и възкликна:
  - Няма значение!
  Анастасия потвърди:
  - Да, това е спектакъл!
  Момичетата бяха в центъра на огромен стадион. На неговия фон Лужники изглеждаше като детски пясъчник. Трибуните са боядисани във всички цветове на дъгата, на тях има много хора. Има много деца, и то най-различни, от модерни и дори украсени със скъпоценни камъни, до парцали. Има и възрастни, макар че са по-малко, и мечки, или хора със свинска муцуна.
  Има и дебели мишки в човешки дрехи. Като цяло публиката е разнородна. Тук момичетата също разгледаха крокодили в смокинги. Да, интересно е, разбира се.
  Като цяло има много повече различни двуноги животни от обикновените възрастни.
  Вярно, тук има повече от половината публика, както момичетата прецениха на око. Десетки хиляди! А някои също са различни. В дрипи и луксозни дрехи, боядисани и мръсни. Някои със земеделски сечива. И някой има лаптопи и айфони. Или може би мобилен телефон в едната ръка, мотика в другата.
  Като цяло мястото е много странно.
  Анастасия подсвирна и отбеляза:
  - Тук, ако прецените на око, няма да се поберете в сто хиляди индивида. И кога са дошли тук?
  Маргарита се съгласи с това:
  Да, това е мистерия! Или са ни чакали предварително, или знаят как да се приготвят за няколко секунди.
  Момичето направи няколко крачки по чакъла на стадиона. Имаше стълбове, хоризонтални пръти и халки. Наистина в далечината. Площта е огромна, повече от Лужники, пет пъти. И тогава, разбира се, имаше къде да се състезавам. Самото място е шумно.
  И много огромни драконови знамена. Освен това звярът винаги е различен по цвят, както и във формата на крилата и хамута. През цялото време има само седем глави, но короните върху тях са различни във всички изображения и никога не се повтарят.
  И стана още по-горещо. Момичетата се потяха в бойни костюми от CFRP.
  Чу се заплашителен, но звънлив глас:
  - Императрицата на града на Великия Дракон, Анджелика Великолепната, посреща отиващите на смърт!
  Като на магия се появи огромен билборд. На него имаше изображение на императрицата. Противно на очакванията, тя беше много младо момиче с прическа от цвета на всички части на спектъра и блестяща, като няколко слънца, свързани заедно, огромна корона във формата на лилия.
  Маргарита отговори объркано:
  - И ние също ви приветстваме.
  Императрицата обяви:
  - И двамата воини са смели и искат да се бият с нашия господар. Но това е безумна смелост, тъй като никой не може да победи нашия дракон!
  Анастасия смело отговори:
  - Няма непобедими бойци!
  Анджелика кимна.
  - Глоба! Можете да видите сами. Дойдохте с оръжия, за да убивате, а сега плащате за това!
  И големите очи на императрицата блеснаха в седем цвята наведнъж.
  Опитните момичета дори станаха страховити. Всичко тук е болезнено неестествено. И очите, и публиката.
  Маргарина прошепна на партньора си:
  - Тук има толкова много деца. И императрицата изглежда толкова млада, и някои карикатурни същества. Не мир, а делириум тременс!
  Анастасия отговори:
  - Може би това е съвременният ад?
  Маргарита искаше да отговори, но не й позволиха. Прозвуча сигнал и вълна цунами се разля по небето. Над стадиона се появи огромна сянка.
  Маргарита подсвирна:
  - Започва!
  Анастасия избухна:
  - Но не и за нас.
  За части от секундата сянката се превърна в чудовище. Необичайно голям, страшен звяр кръжеше над стадиона. Крилата му покриваха почти цялото небе. И главите ... Всяка от тях имаше уста, в която щеше да се побере летището Внуково. А зъбите са дълги колкото петнадесететажна сграда.
  Маргарита погали автомата и, прикривайки страха, надигащ се в корема й, измърмори:
  - А с какво ядат такива великани?
  Анастасия, чиито зъби танцуваха от нервен срив, каза, опитвайки се да запази самообладание:
  - Колкото по-голям е шкафът, толкова по-силно пада!
  Стадата се обърнаха в тяхната посока. Очите на дракона са огромни, ужасни, искрящи, като устата на вулкан, от който изригва лава. Много страшен звяр, с размерите на астероид и невероятна злоба, изписана върху седем адски муцуни.
  Децата изпищяха от уплаха и започнаха да бягат. Страх са изпитвали както възрастни, така и различни видове животни. Въпреки че драконът не трябваше да ги заплашва. Но такова чудовище, разбира се, ще накара героя да трепери.
  А момичетата стояха почти беззащитни. Оръжията им са картечници без патрони и щикови ножове по тях.
  Е, разбира се, момичетата само с техните умения и щикове биха свалили много врагове. Но такъв гигант може би може да бъде взет само с ядрен заряд. И това не е сигурно.
  Момичетата много искаха да избягат, но с титанично усилие на волята останаха на мястото си.
  Маргарет смело каза:
  По-добре да умреш на краката си, отколкото да живееш на колене!
  От пастта на колосалния дракон изригнаха пламъци. Седем струи излетяха наведнъж, от всяка глава с различен цвят. От червено до лилаво и се съгласиха на момичетата.
  Воините изпитаха безкрайно ужасна и силна болка. Сякаш през тялото е преминал ток с високо напрежение. И тогава съзнанието избледня.
  . ГЛАВА 2
  Маргарет се събуди. Тялото я болеше, всяка кост я болеше, сякаш беше минал американски масивен танк "Амбрамс". Момичето седна с мъка. Тя се погледна. Беше почти гола, само по бикини. Тяло с много изразени мускули, нито капка мазнини. Коремът й е като шоколадови пръчици, кожата й е загоряла и тънка, а мускулите на ръцете и краката й са като снопчета тел.
  Краката, ръцете и врата са оковани. Момичето опита веригата за здравина. Всяка връзка е по-дебела от голям мъжки палец, а металът е като легирана стомана. Тук дори слонът няма да се счупи. Килията е доста просторна, прозорците са високи, малки и с решетки. Празна камина в стената. Но е достатъчно топло, няма нужда от отопление, времето е лятно. Върху купчина слама във вериги лежи мускулеста Анастасия, също по бикини. Въпреки това дори им отива. Релефните мускули са много красиви и приличат на броня.
  Маргарита се насочи към приятеля си. Веригата около врата й се стегна и стисна силната, силна шия на момичето. Маргарита можеше да достигне само босите крака на партньора си. Тя прокара нокът по голата си, еластична пета.
  Анастасия се изкиска и бързо стана, възкликвайки:
  - Е, сънувах кошмар!
  Маргарита отговори с тъга в гласа:
  - Не е сън! И кошмарът продължава.
  Момичетата станаха. Заради веригите те не можеха да направят и три крачки в килията. Ясно се виждаше, че има вериги за пет човека. Приготвят се окови за ръцете, краката и врата.
  Това обаче не е най-важното. На отсрещната стена висяха щипки, куки, свредла, камшици, камшици и други атрибути на мъчителите. Вижда се и уред за отглеждане. Таванът в камерата е висок, така че жертвата може да бъде повдигната нагоре с обърнатите си ръце и рязко спусната.
  Анастасия попита партньора си:
  - Маргарита измъчвала ли ви е някога?
  Момичето със златна коса честно отговори:
  - Не! Не бях заловен.
  Анастасия се изкиска.
  - Аз също! Представете си, че мъчението е нещо за трениране на смелост и ще бъде по-лесно.
  Маргарита логично отбеляза:
  - Не сме били измъчвани, но от ранна детска възраст изпитвахме болки от удари. А това означава, че ще го издържим! Основното нещо е да не плачеш и да не стенеш.
  Анастасия, малко пребледняла от вълнение, изпя:
  Няма да плача и няма да крещя! Дори няма да крещя! Бог ще накаже враговете! Бог ще накаже враговете! Дори и да простя!
  Но момичетата не се забавляват много. Неприятно е да си в стая за мъчения. И плъховете скърцат, но се страхуват да се приближат до мускулестите воини.
  И да, искам да ям и да пия. И няма тъмничари. Момичетата мълчаха, всяко си спомняше своето. И подвизи, и спаринги. Разбира се, перспективата за изтезания не беше много обнадеждаваща. Ето нажежено желязо, как се забива в гола, кръгла пета. Като във филма така са измъчвали маркизата. Тя крещеше толкова много. Основното нещо, разбира се, не е нито стон, нито вик. Това е добре на теория, но какво ще кажете за практиката?
  Маргарита отбеляза, потропвайки с бос крак:
  - Може би да се обадиш на някого? И това е зловещо!
  Анастасия отговори:
  - Нямате търпение да виси на стелажа?
  Маргарита отговори логично:
  - Ако ще ни мъчат, то така или иначе е неизбежно. И ако не, тогава се измъчвайте. Не съм пил от ден и гърлото ми е пресъхнало!
  Анастасия каза разумно:
  - Защо ни измъчват? Каква информация могат да получат от нас?
  Маргарет отговори:
  - Знаем много неща, но това е съвсем друг свят. Вижте, толкова време е минало, а не се стъмва. Ние не сме на полюса.
  Анастасия отбеляза с усмивка:
  - Или може би нашето мъчение от глад и жажда? Няма да доставяме удоволствие на палачите.
  Момичетата седяха известно време мълчаливо. Тогава те започнаха, звънейки с вериги, да правят упражнения. Но след физически упражнения исках да ям и пия още повече.
  Маргарет си спомни:
  - Може би ще се опитаме да си спомним какво са ни учили. И освободи краката и ръцете от оковите. Ръцете, като цяло е просто.
  Анастасия измърмори недоволно:
  - А главата? Това, разбирате ли, е много по-трудно! И четките лесно ще се измъкнат от оковите!
  Маргарита измъкна ръката си от гривните и я пъхна отново. Тя драскаше камъните с бос крак. Исках да пия още и още. Добре, глад, но жажда?
  Момичетата седяха още няколко часа. В затвора беше тихо. Стените явно бяха твърде дебели и не пропускаха звуци. Само ветрецът бръмчеше през тесния прозорец. Мишките и плъховете писукаха от време на време. Гладът беше малко притъпен, но жаждата беше непоносима. Освен това момичетата изпариха много вода по време на прехода, битката и други неща.
  Маргарита попита объркана Анастасия:
  - Добре? Ще седим ли така? Може ли да крещим?
  Ред се съгласи.
  - Нека поне мъчат! Това е малко забавление! Освен това е интересно как се чувстваш, когато огънят оближе босите ти крака!
  И воините как да крещят. Те крещяха с пълно гърло. Дори ме болеше, защото гърлото ми беше пресъхнало. Но виковете не спряха. Така реваха половин час.
  Най-после вратите изскърцаха и се появиха мечка в човешка униформа, двама пазачи и момиче в проста селска рокля.
  Мечката изръмжа:
  - Защо крещиш?
  Анастасия извика:
  - Искаме да ядем! Нека бъдем затворници, но трябва да бъдем нахранени!
  Мечката нареди сухо на момичето:
  - Донесете малко хляб и вода!
  Минаха петите на прислужницата, посивели от затворническия прах. Тя тичаше мълчаливо, изпълнявайки заповеди.
  Мечка в униформа, с няколко ордена и медали, окачени на гърдите му, каза умиление:
  - За опит за агресия, идване с оръжие, намерение да завладеете града и да убиете основния ни защитник на дракона, вие получавате жестоко смъртно наказание. А преди това задължително мъчение, за да разкриете плановете си и всички съучастници. Тоест, разбирате ли момичетата, че точно сега ще ви обесят голи на стелаж, ще ви чупят с нажежени клещи, ще ви горят с огън, ще ви бият с бодлива тел!?
  Маргарита и Анастасия пребледняха, сърцата им забиха от страх. Но за да прикрият ужаса си, момичетата възкликнаха в хор:
  - Мъченията няма да ни спрат! Мъчението няма да ни победи!
  Мечката се усмихна мило.
  "Не виждаш често такъв вид смелост, особено сред човешките жени. Но когато нажеженото желязо изгори гърдите, нито едно от момичетата не можа да сдържи писъците. - Тук мечката в униформа сниши глас и каза почти натрапчиво. "Но нашата вечно млада императрица, която управлява хиляда години и три години, може да ви спаси от мъчения и дори да ви даде свобода, ако..."
  Момичетата се напрегнаха и прошепнаха:
  - Какво ако?
  Мечката изрева:
  - Ще покажеш пътя към твоя свят, откъдето сте дошли неканени гости.
  Маргарет вдигна ръце.
  - Но това е невъзможно! За нас е загадка как сме се озовали в този странен свят, в който има много деца, животни и няма нощ!
  Мечката се засмя и отговори:
  - Имаме много деца, защото възрастните се размножават твърде бързо. И този свят е в затворено пространство и в него ще има твърде много хора, ако всички са възрастни. Няма старост и можете да живеете вечно. Докато мястото под слънцето не свърши за всички.
  Анастасия отбеляза със злобна усмивка:
  Съжалявам, но не мога да помогна.
  Мечката изрева:
  - Накратко, или ще покажеш как си влязъл тук, или ще бъдеш измъчван много дълго и мъчително. Тук има много добри палачи, ще страдате, без да губите съзнание. Давам ви още двадесет и четири часа за размисъл и тогава ще започне. А дотогава бодрите! Храната е скромна, но няма да умрете от глад.
  Момиче с бяла коса и мургава кожа донесе комат хляб и стомна вода. Маргарита си помисли, че по някакъв начин прилича на Герда, беше странно, че такова невинно дете с добро лице служи на палачите.
  Мечката извика:
  - И ти се движи по-бързо, иначе пръчка ще ходи по босите ти пети!
  Момичето отвърна с поклон.
  - Стъпалата са стръмни!
  Мечката излая:
  - Марш към кухнята!
  Момичето избяга, а тъмничарите я последваха. Една много дебела блиндирана врата се затръшна.
  Маргарита и Анастасия се втурнаха към дажбите и кана с вода, почти съборени.
  Златокосото момиче предложи:
  - Ще пием на свой ред, каната е голяма!
  Анастасия потвърди:
  - Хляб на половина!
  Хлябът беше още топъл и пресен. Момичетата го счупиха и тогава Маргарита възкликна:
  - Виж, хартия!
  Момичето рейнджър го вдигна с пръстите на краката си и го хвърли в ръката си.
  Разгъната. Анастасия измърмори:
  - Какво пише там?
  Беше надраскано с детски почерк: ако искаш свобода, извикай гид. Произнасяйки три пъти: - Диригентът е извор на знание.
  Маргарита прочете това и отговори:
  Да, това е нашият шанс.
  Анастасия отбеляза:
  - написа момичето.
  Маргарита отговори логично:
  Тя може да е по-възрастна от теб и мен взети заедно. Да извикаме кондуктора и да видим!
  Анастасия предложи:
  - Хайде първо да довършим хляба и да изпием водата!
  Момичетата бързо сдъвкаха питката и пиха прясна вода. Разбира се, скромна дажба, но жаждата и гладът отстъпиха, силата се увеличи.
  Тогава Маргарита каза три пъти: - Водачът е извор на знание!
  Пред тях се появил мъж в черно наметало, шапка, ботуши и с червен камшик в ръка. Как е минал през дебелите стени на подземието е загадка.
  Анастасия обаче беше във възторг и дори падна на колене:
  - Изкарайте ни от тук, ние ще направим всичко за вас!
  Водачът, протегнал лицето си, покрито с тъмна маска, напевно попита:
  - А какво могат да направят двама полуголи затворници във вериги?
  Момичетата отговориха в хор:
  - Всичко! Не сме ли красиви?
  Мъжът в черно поклати глава.
  - Нямам плът, безразличен съм към красотата и телата ви! Ако искаш да ти помогна, ще отговориш на въпросите ми!
  Маргарита с готовност отговори:
  - Всичко, освен предателството към родината.
  Анастасия отбеляза:
  Наистина ли сме безразлични към хора като нас?
  Кондукторът кимна и попита:
  - Какво искаш да знаеш?
  Маргарет отговори:
  - Как да излезем от подземието и да се върнем обратно в нашия свят.
  Кондукторът се засмя.
  - Невъзможно е да стигнете до друг свят оттук, докато драконът е жив!
  Анастасия изпревари приятелката си, като зададе въпрос:
  - А как да победим дракона?
  Мъжът в черно отговори студено:
  - Но познайте три гатанки и аз ще ви кажа как!
  Маргарет се засмя.
  - Пъзели? Е, дори е интересно, да не вземеш всичко с груба сила!
  Кондукторът измърмори:
  - Какво е по-сладко от меда?
  Анастасия избухна:
  - Захарин!
  Мъжът в черно поклати глава.
  - Грешка!
  Маргарита тихо отговори:
  - Мечта!
  Кондукторът кимна в знак на съгласие.
  - Правилно. Досетих се.
  Тогава той полетя и попита с любезен тон:
  Колко капки има в морето?
  Анастасия се опита да изясни:
  - В кое море?
  Водачът протегна маскираната си уста и се ухили:
  - Във всеки!
  Анастасия завъртя очи.
  - Както е във всяко едно, в моретата всички капки са различни!
  Маргарита побърза да отговори:
  - Една капка, само много голяма!
  Диригентът потвърди:
  - И е правилно.
  И пак превъртя и избълбука:
  - Колко звезди има на небето?
  Анастасия избухна:
  - Безкрайност!
  Кондукторът поклати черната си глава.
  - Грешка, а те имат номер!
  Маргарита отвърна с усмивка:
  - Колкото звезди има на небето, толкова псувни има една жена!
  Кондукторът се засмя и поздрави:
  - Много добре! Оценявам чувството за хумор. Точно така, това е умен въпрос. Е, аз ще ви дам отговора.
  Анастасия отбеляза:
  - По-добре да задаваха въпроси по висша математика, цъкам задачи като ядки!
  Маргарита сложи пръст на устните си:
  - Не се меси, нека той ти каже как да победиш дракона.
  Кондукторът отговори през смях:
  - Драконът не може да бъде победен дори с пускане на водородна бомба върху него. Плътта му може да променя размерите и е непроницаема за каквото и да е оръжие, дори за космическите хиперлазери. Но ако унищожите седемте парчета от душата на най-мощното чудовище във вселената, той ще изчезне. И тогава ще се върнете обратно, затворниците ще бъдат освободени и този свят отново ще стане част от една вселена.
  Последва пауза. Маргарита попита с усмивка:
  - Това е добре, но къде са фрагментите от душата на дракона?
  Кондукторът отговори с шумолещ глас:
  - Седем елемента за намиране. Самостоятелно сглобена покривка, ботуши, шапка-невидимка, съкровищница, огледало-всезнай, самонасочващи се гусли, летящ килим. Те съдържат душата на дракон!
  Анастасия зададе уточняващ въпрос:
  - Трябва ли да се унищожи?
  Кондукторът поклати глава.
  - Не! Принудете се да служите. Само тогава частица от душата на дракона ще изчезне. Ако можете да накарате всичките седем от тези магически предмети да ви служат, тогава ще дойде краят на дракона и вие ще се върнете във вашия свят.
  Маргарита любезно попита:
  Къде можете да намерите тези магически предмети?
  Кондукторът отново опъна маската в усмивка:
  - И за този, вече друг въпрос, трябва да решите нови гатанки.
  Маргарет махна с ръка.
  - Хайде, познай!
  Диригентът пее високо:
  - Защо куче лае, защо лети комар, къде водата стои в колона, какво хората не носят в къщата, че всички в света са по-забавни, че е по-хубаво от сто рубли!
  Маргарита се изкикоти и отговори, също в рима:
  - Гладно куче лае силно, комар лети във въздуха, където чаша е вода в колона, те не носят сито в къщата, с песен в живота е по-забавно, двеста - сто рубли мили!
  Анастасия възкликна с възхищение:
  - Еха! Ти си Марго, точно като Пушкин по бикини!
  Кондукторът кимна.
  Добре си отговорил, браво. За това ще ви кажа. Можете да намерите предмети в града на приказките. Той, този град на дракона, е много по-сложен и съдържа много измерения. Магически предмети на различни места, но те могат да се усетят, ако намерите магоплазмен миниатюрен компютър на търсачката, когато се приближите до магически предмет, той ще го подчертае на монитора и колкото повече се приближава, толкова по-ярко ще свети. По този начин можете да намерите всички артефакти. Как можете да ги накарате да ви служат? Е, момичетата са умни, мисля, разберете го!
  Маргарита искаше да уточни:
  - Къде мога да намеря търсачка?
  Кондукторът отново се усмихна:
  - Професор Мариарти. Самият той няма да ви го даде за нищо, но от вас зависи как ще получите този предмет. И да намериш професор не е толкова трудно, той е знаменитост в този град!
  Маргарита понижи глас и попита:
  - Можеш ли да ни измъкнеш от подземието? Или да познаете гатанки отново?
  Кондукторът поклати глава.
  - Стига гатанки! Мога да те изведа, но няма! Герда ще ти помогне!
  Анастасия беше изненадана:
  - Герда?
  Мъжът в черно кимна.
  Да, това е Герда! Момиче от реалния свят, което отиде да търси Кай. Само вместо в замъка на снежната кралица, изгубена в снежна буря и снежни преспи, тя се озова в този драконов град. И повече от триста години прислужница в затвора. Тя проучи всичко внимателно и ще помогне да избяга. Тук мнозина биха искали да се отърват от деспотизма на дракона.
  Маргарет кимна с усмивка.
  - Благодаря ти много. Много ни помогнахте.
  Кондукторът кимна енергично.
  - И аз също! Когато отговарят правилно на гатанки, това дава допълнителна енергия. Нека обаче отговорим на последния десети въпрос.
  Маргарет кимна в знак на съгласие.
  - Готов съм.
  Диригентът мърмореше като поток:
  - Това, което не сте загубили, значи имате, нали?
  Маргарита отговори логично:
  - Ако е било преди загубата, значи!
  Диригентът продължи:
  - И какво изгубихте, това го няма?
  Маргарита отговори неясно:
  - Може би!
  Кондукторът изпищя:
  - Какво постоянно губи човек, а все го има?
  Маргарита изпревари Анастасия и избухна:
  - Глава!
  Водачът размаха въздуха с червен камшик:
  - Правилно! А сега довиждане.
  И изчезна във въздуха като захар във вряща вода.
  Маргарита изскърца и дрънка с веригата си:
  - Мамка му! Такава е историята. Драконът, точно като Воланд де Морт, раздели душата си на части и той не може да бъде взет с термоядрен заряд.
  Анастасия отбеляза:
  - И сега можем да разчитаме само на момиче, което вече е над триста години. Да, Герда придоби безсмъртие в ада!
  Маргьорит сви рамене. Представях си момиче, което върви по каменисти пътища. Как горят подбитите й подметки, болят я трудолюбивите прасци, коремът й скърца от глад, а тялото й се тресе от студ. Да, тя има труден живот. И тогава, в лютия студ, вървете боси през снега, за да стигнете до мястото, където съдбата ви служи на палачите.
  Да, Герда, разбира се, също искаше промени в съдбата си. Освен това в този град мнозина се установиха много по-добре.
  Маргарита пееше с патос:
  - Промени, поискай сърцата ни! Промени, изисквай очите ни! В нашия смях и нашите сълзи и пулсиращи вени! Промяна, чакаме промяна!
  Момичетата потанцуваха малко, дрънкайки с веригите си. После седнаха. Чакането беше непоносимо. Маргарита дори започна да реже веригата по връзка на врата.
  Анастасия се съгласи:
  Да ги атакуваме! Такива мечки ще изсечем с дузина!
  Но металът не се поддаде на триене. Беше някакво магическо желязо, по-здраво от титан. Очевидно затворниците са били взети на сериозно.
  Маргарет отбеляза:
  - Ако бяхме в нормален затвор, бързо щяхме да прекъснем връзките със сила!
  Анастасия неохотно отговори:
  - Няма сила - трябва ум.
  В замъка се чу дрънкалка. Тънък стон. Момиченцето с мъка отвори тежка, дебела не по-малко от аршин врата от кована стомана. Тя се измъкна, държейки връзка ключове. Тя изтича до окованите воини, прошепвайки:
  - Просто не го намерих от ръцете си, а от врата и краката, моля!
  Маргарет се засмя.
  - На ръка и недей!
  Момичетата бързо и професионално отвориха яките си и освободиха ръцете си. След това свалиха веригите от босите, грациозни крака.
  Герда кимна с усмивка.
  - Страхотен! аз ще те изведа. Пазачите са пияни и всички са свикнали с факта, че омагьосаната верига не може да бъде отворена без омагьосаните ключове. А в града... И там много хора искат пътят към други светове да се отвори, а желязната завеса да се срути.
  Воини тръгнаха след момичето. Маргарита забеляза, че Герда внимателно стъпи на пръстите й и петите й станаха сини и подути.
  - Били ли сте? - попита момичето със златна коса.
  Герда отвърна равнодушно:
  - Почти всички ме бият с тояги по петите. Вече съм свикнал с това от триста години и не обръщам внимание!
  Русото момиче се усмихна. Маргарита смяташе, че когато си над триста години, можеш само да мечтаеш за такива здрави, равни и бели зъби!
  Анастасия попита Герда шепнешком:
  - А когато сте ходили боси в снега, студено ли ви е било?
  Момичето отговори с въздишка:
  - Снегът на петите гори като искра. Аз обаче вече свикнах. Тя газеше половин Европа през пролетта, лятото и есента и вече беше боса в снега. Но някак си не забелязах много студа. Разбира се, както в приказка, не попаднах на говорещ гарван и никой не започна да дава златна карета. Току що вървях от Копенхаген до Париж и влязох в катедралата на Богородица там. И тя си пожела да бъде близо до Кай. И се премести в разгара на буря. Ако дори във Франция можете да ходите боси и в лека рокля по рохкав и топящ се сняг, тогава в лютата слана на Арктика замръзнах в движение. И вероятно тя наистина замръзна, удряйки следващия свят.
  Тримата внимателно слязоха по стълбите, стъпвайки на пръсти. И момичето, и двете момичета от елитните специални части се движеха безшумно. И Герда едва се чуваше, но ушите на момичетата са остри и на върха. Но Герда наистина искаше да говорим.
  - След тежка настинка се озовах в топъл град, където няма нощ, винаги грее слънце и няма зима. Отначало си помислих, че е раят. Но тогава пазачите ме арестуваха. Обвинен в скитничество, незаконно влизане в града и вкаран в затвора. А в самото подземие, където е студено, влажно, тече вода от стените и пълзят плъхове. Там все още имаше десет момичета.
  Там седяхме и дремехме тежко във влага и студ, а след това ни заведоха на работа в работилниците. Опитвах се да бъда послушен и никога не се карах, никога не тормозех. Минаха години упорит труд. Останах дете, пропуснато, изстрадано. Въпреки влагата и студа в подземието, дори не хванах хрема. И бях изненадан, че не растех и не растех.
  Очевидно тъмничарите харесаха моето послушание и ми предложиха да излежа мандата си, работейки в кухнята. Сега спах на слама, а не на голи влажни камъни и започнах да сънувам сънища, а не непрекъснати кошмари. Но тя работеше не по-малко.
  И така тук са минали повече от триста години. Не ме пускат извън затвора. И никога не са ми давали достъп до града, въпреки че съм тук от доста време.
  Маргарита изненадано попита:
  - И защо?
  Герда отговори с въздишка:
  - Защото мандатът ми не е свършил! Дадоха доживотна присъда, тук законите са драконовски. Е, че хората не стареят и много болести не съществуват. И звярът идва от различни светове. Те просто нямат път назад. Докато е жив драконът. Така че има само външно единство и любов към дракона. Мнозина, особено новодошлите, много искат този тиранин да загине!
  Маргарита попита Герда:
  - А защо много деца са модерни, или богати, а други търчат просяци.
  Момичето с готовност отговори:
  - Просяците и босите са затворници, които излежават присъдите си извън затвора. На тези, които не са получили свобода, е забранено да носят обувки и всякакви умни неща. Ако му е останало малко преди освобождаването му, тогава можете да вземете iPhone или касетофон. Но може да отнеме малко векове. Затворниците работят, и то доста. Тези, които вървят по улиците, все още са на преференциални условия и им се дава почивен ден.
  И така под земята има фабрики, цехове и дори оранжерии, където се отглеждат зеленчуци.
  Има много повече деца роби, отколкото свободни хора. Всички възрастни са свободни, както животни, така и хора. Тези животни, които са затворници, драконът превръща в човешки деца.
  Герда мълчеше. Минаха покрай друга решетка, която внимателно отвориха. Бяхме на двора. Затворът е много голям, висок колкото Останкинската кула. И площ, по-голяма от американския Пентагон. А наоколо също има стена, висока колкото стоетажна сграда, и тел над нея.
  Момичето се усмихна лукаво и отговори:
  "Не мога да мина оттук сам, но с твоя помощ..."
  - Как? Момичетата възкликнаха в един глас.
  Герда обясни:
  "Робите и затворниците са само човешки деца. Драконът превръща възрастни и животни в човешки деца. Никой не ви е виждал цял, само в костюми. Може би можете да се представите за свободни хора на града. Кажете например, че феите на любовта също зарадваха служителите в затвора. Те ще повярват, че сте много приказно красива и в същото време почти гола!
  Маргарита съчувствено попита:
  - А ти?
  Герда въздъхна тежко и отговори:
  - Ще почакам още малко в робството. Ръководството, надявам се, ви каза как да се справите с дракона и вие, като сте силни и умни, ще успеете. Можеш да ме оставиш.
  Анастасия попита:
  - И какво, всички затворници и роби тук са деца? Наистина ли драконът е толкова садистичен?
  Герда отвърна с ярост:
  - Така е, затова ще го убиеш!
  Маргарита логично отбеляза:
  - Ако избягаме, пазачите може да познаят, че това е ваша работа. Така че е по-добре да тръгнете с нас и трябва да се скриете в града!
  Герда поклати отрицателно русата си къдрава глава.
  - Не мога да се скрия в града. Всички роби са твърде ясно видими! И вие, след като се превърнете в момичета, всеки момент ще бъдете видени от дракон. И така, вие имате шанс да останете незабелязан, но аз нямам!
  Анастасия измърмори:
  - Ще бъдеш екзекутиран за бягство.
  Герда въздъхна тежко и отговори:
  - Във всеки случай първо ще те измъчват. За тежки престъпления, а това е много тежко престъпление да се помогне на опасен затворник да избяга, във всеки случай се дължат много дълги мъчения. И без това няма да ме екзекутират веднага, но ти ще унищожиш дракона и аз ще получа свобода!
  Анастасия се усъмни:
  - Затворът ще изчезне, а палачите ще загинат?
  Герда отговори убедено:
  - Сърцата на хората ще станат по-добри. И няма да държат вечните деца в робство. Вярвам в промяната.
  Маргарет потвърди:
  - Помните ли как във филма принцът каза: - Като те убия, ще свърша с теб и злото ще изчезне с теб!
  Анастасия потвърди:
  - И ако умра, тогава ще дойде друг принц, и друг принц, и вие не можете да направите нищо!
  . ГЛАВА #3
  Момичетата целунаха момичето по челото за довиждане, пожелаха му късмет и гордо изпъчили гърди, отидоха до портата.
  Анастасия прошепна:
  - Основното нещо, което трябва да запомните: арогантността е второто щастие.
  Маргарита се изкикоти и отговори:
  - Но трябва да се знае и мярката.
  Високи, мускулести момичета маршируваха с гордо вдигнати глави. Излъчваха увереност и спокойствие. Повечето от пазачите бяха животни: глигани, мечки, вълци, крокодили. Те гледаха момичетата с хищни очи. И така, невероятно красиви воини, не можете да кажете нищо и много изпъкнали мускули. Гардовете намигнаха на красавиците. Един от тях, млад мъж на около трийсет, избълбука:
  - Обслужи ме бързо, ще ти платя добре.
  Маргарита поклати отрицателно глава.
  - Няма време!
  Анастасия се отблъсна с лакът:
  - За днес лимита е изчерпан!
  И момичетата продължиха. Портите се отвориха. Тогава един от пазачите попита изненадано:
  - Защо си бос? Роби или каторжници ходят без обувки!
  Маргарита честно отговори:
  - Харесва ни така!
  И разклати бедра. След това момичетата се качиха на подвижния мост. На шестоъгълника, дори и да беше облачно, слънцето нагряваше метала и боси, малко загрубели от активни бойни изкуства, беше приятно за краката на жените.
  Над тях летяха призраци. Въртят се и мърморят нещо. Момичетата се засилиха.
  Маргарита скочи и отбеляза:
  - Първо трябва да намерим професора. Какви са някои идеи?
  Анастасия този път беше по-логична от приятелката си:
  - Трябва да намерим сандали. Въпреки че има топъл климат, но боси, дори безплатни деца не ходят. Привличаме вниманието.
  Маргарет се засмя.
  - Бикините не привличат?
  Анастасия въздъхна тежко и отбеляза:
  - Да, прекалено сме закачливи.
  Момичетата се забавиха малко. Маргарита се замисли. Нямат пари да си купят дрехи. Не е лесно да се правят пари бързо, има изобилие от роби и затворници. Остава само да откраднеш или да отнемеш от някого. И това е престъпление. Трябва ли обаче те, които избиха толкова много хора, да раждат настроения?
  Златокосото момиче каза решително:
  - Хайде да вземем малко дрехи!
  Анастасия отбеляза раздразнено:
  - И по бикини и боса е по-приятно, гъделичка голото ходило. Като масаж.
  Воините продължиха, минаха по моста и все повече и повече се отдалечаваха от затвора. Момчетата отново започнаха да ги зяпат. И свободни, и затворници. Да, привличат вниманието.
  Маргарита и Анастасия рязко се втурнаха и скочиха във входа на небостъргача. Втурна се нагоре по стълбите. Излизам. И бързо намери подходящ апартамент.
  С дълъг нокът на показалеца си Маргарита отвори вратата. Замъкът е доста прост и безшумно влезе в апартамента. Пипнах пищния килим с босите си крака. Анастасия хукна след нея. Момичетата действаха много бързо и професионално. Първо намериха сейфа и започнаха да го отварят. Е, това е съвсем просто, просто трябва да имате много остър слух. Когато наберете желания номер, се чува много тихо, едва доловимо щракване. Така че можете да наберете желаната комбинация чрез звук. И сейфът е отворен.
  И има няколко клона. Момичетата не без причина са елитът на специалните сили, не сгрешиха. Апартаментът е богат. В сейфа има и бижута, и злато, и парчета хартия. На големи банкноти изображението на дракон, на малки пари - момичета императрица, е доста смешно.
  Въпреки това, разбира се, трябват пари. Но най-важното е да се облечете. И тогава има много момчета, по някаква причина повече от момичета, и дори по годините си, повече от възрастни, те все още са момчета наум. Те обичат да се взират в красотата.
  Този апартамент е на възрастни, или по миризма, или по друг начин, Маргарита разбра това още от вратата. Момичетата сложиха обувки, дънки, тениски, модерни шапки, тъмни очила на половината лице и вдигнаха косите си. Така те вече не са твърде закачливи. Много жени тук носят тъмни очила. Може би защото при възрастните тела възрастта на жените е по-забележима и малките бръчки вече се виждат.
  Въпреки че тук няма възрастни хора. Но всички искат да са момичета. Изглежда, че хората с вид на възрастни са най-богатите тук, елитът. Ето какъв голям апартамент, толкова много стаи - цял сектор. Но собствениците не са много умни, тъй като не са скрили сейфа на уединено място. Може би има малко крадци? Като се има предвид колко лесно е да влезеш в затвора и да си там цял живот, можеш да разбереш колко рискуват крадците, не всеки ще реши да краде.
  Освен това може би тези, които са свободни и без да работят, живеят добре!
  Маргарита отбеляза с досада:
  - Жалко, че не разбрахме всичко от Герда.
  Анастасия предложи:
  - Има айфони, има и компютри. Тук в интернет и разберете как да търсите професор Мариарти.
  Момичетата, разбира се, донесоха и своите айфони. Въпреки че, разбира се, имаше риск те да бъдат изчислени в интернет.
  Маргарита написа в търсачката Мариарти. И карта на града. Леле, това е цял мегаполис, дори има огромни паркове. Може би трябва да търсят артефакти, помисли си Маргарита. Но, наистина, професорът има цял дворец. Да, знаменитост. Човек, близък до императора!
  Анастасия отбеляза с недоволство:
  - Мамка му, обувките са тесни, не е моя номер!
  Маргарет кимна.
  - Да, имаме красиви крака, но доста големи! Но да стигнем до професора!
  Анастасия направи гримаса и предложи:
  - Има метро, ще стигнем! Този град е двадесет и пет пъти по-голям от Москва!
  Маргарита се ухили и оголи зъби, отбеляза:
  Но няма нищо извън него! Ясно е, че дори такава територия може да бъде преместена с неостаряващо население!
  Анастасия се изкиска.
  Ето защо тук има толкова много деца. И всеки може да стане дете!
  Маргарет отбеляза:
  - И също роб, или затворник!
  Момичетата се приближили до входа на метростанцията. Имаше охрана с алебарди и картечници с телескопични мерници. Погледнаха момичетата, сложиха жетоните, които бяха взели от сейфа. После безпроблемно слязоха долу.
  Ескалаторът напомняше московското метро, но беше много по-широк и дълъг, самото метро беше несравнимо по-дълбоко. Доста елегантни и с многоцветни рисунки. А също и дракон, портрети на императрицата.
  Разбира се, долу е по-хладно, отколкото горе. На самата гара просешки боси момчета и момичета търкаха мрамор. Имаха номера на дрехите си. Вижда се, че това са истински затворници-роби. Формално изглежда, че тук няма робство, но има повече затворници, отколкото свободни.
  Момичетата решили да разгледат как работят затворниците под земята. И седнаха в един страничен клон, запътили се към работилниците. Но в условията на напреднали технологии рано или късно има свръхпроизводство. Така че децата роби, ако няма какво да произвеждат, правят нещо друго. Строят се коридорите на подземния град, изметени са до безкрайност, измити са.
  Някои дори играят домашни игри или тайно крият iPhone.
  Момичетата се разходиха из магазините. Работеха момчета и момичета от десет до тринадесет години. Не се виждаха по-възрастни или по-млади. Сякаш децата се раждат тук веднага големи. Въпреки че, кой знае.
  Анастасия отбеляза:
  - Някои от тях бяха възрастни, няма да завидите на детството в затвора!
  В тъмницата момците и девойките били с халати, шорти и къси поли. Задължителни числа. Някои момчета и момичета са с бръснати глави.
  Маргарита потърси информация в местния интернет: малките нарушители са обръснати на плешиво. По-често ги бият с камшици и им дават по-малко време за сън.
  Децата затворници работеха на машини, конвейери, мини и в подземни полета с изкуствено осветление. Също и в парковете. Те не бяха бичувани твърде често. За престъпления на бичуване или изтезания. Такова мрачно заключение от векове. Драконът управлява повече от три хиляди години. Преди него е имало както старост, така и естествена смъртност.
  Мощната магия даде възможност на хората да водят приятно съществуване, само девет от десет станаха затворници и роби. Такова е неравенството.
  За да станеш роб, дори не е необходимо да правиш нещо, понякога ги арестуваха и дадоха доживотна присъда за нищо!
  Една утеха: ако не те убият, няма да умреш! И затворниците имат свои моменти за почивка, игри. Особено ако си съгласен с надзирателите. Само за отстъпки на роби и те се наказват строго.
  Накратко деспотизъм, без избори и без демокрация. Петстотин години управлява императрица, която прилича на младо момиче, преди това беше император, който не хареса дракона и беше изяден жив!
  Да, страховит свят!
  Анастасия даде на кльощаво момиче с халат и бръсната глава бонбон, намерен в чантата й. Тя се поклони и отново започна да дяла камъни. Загорелите й ръце и крака бяха покрити с ожулвания и синини, с пресни следи от мигли. И все още във вериги. Казаното за наказателния режим на задържане. Това е работа по двадесет часа на ден и то само на хляб и вода. Бедно момиче. Докато се радваше на шоколадов бонбон, очите й светнаха.
  Маргарита отбеляза с известна изненада:
  - Работят под земята, а всички са загорели?
  Анастасия предложи:
  - Може би има такова слънце, че ултравиолетовото прониква през пръстта и камъните!
  Маргарита пееше с усмивка;
  Чужда планета, чужда земя
  И кой човек сте забравили на този свят?
  Не можеш да се измъкнеш толкова лесно от този ад...
  Не метете праха в апартамента!
  Анастасия предложи:
  - Хайде да побързаме. По-добре е да освободите милиони, отколкото да утешавате един по един.
  Маргарет отбеляза:
  - Но нали Достоевски каза, че всичките съкровища на света не струват една горчива сълза на дете!
  Анастасия отбеляза:
  - Вярно е, но ... Има десетки милиони деца затворници и повярвайте ми, не можете да избършете носа на всички!
  Маргарита въздъхна и отговори:
  - Царят не трябва да мисли за всички! Кралят трябва да мисли за важното!
  След това и двете момичета добавиха скорост. И започнаха да се движат по метростанциите. Приличаше малко на Москва, самите гари бяха много по-луксозни и цветни, а вагоните искряха в злато. И диаманти блестяха по тавана и покривите.
  Такъв див контраст между лукса на метрото и ужасната съдба на нещастните затворени деца.
  Маргарита изсъска ядосано:
  - Стани проклет жигосан!
  Анастасия подкрепи приятеля си:
  - Целият свят на гладни и роби!
  И двете момичета завършиха в хор:
  - кипи умът ни възмутен! Готов да се бие до смърт!
  Тук е гарата, до която е дворецът на професор Мариарти.
  Момичето излезе от метрото. Накуцвайки малко от обувки, които очевидно не бяха подходящия размер.
  Маргарет отбеляза:
  - Вселената не е идеална. Има ли Бог в него?
  Анастасия грубо отбеляза:
  - Е, дяволът определено е там!
  Близо до ескалатора стояха някакви зверове, които приличаха повече на орки, само лицата им бяха още по-ядосани и свирепи.
  Момичетата обаче намигнаха на охраната и показаха картите си. Започнаха да се качват по ескалатора.
  Маргарет отбеляза:
  - И това метро все пак е по-добро от Москва!
  Анастасия потвърди:
  - И много по-дълбоко!
  Момичетата се качиха горе. Мина безпроблемно покрай охраната. Имаше и няколко воини с алебарди и картечници с оптически мерници.
  Точно на входа на метрото стоеше голям танк, силен, приличащ на немски "Маус" от Втората световна война. Също с две оръжейни дула и огромен.
  Анастасия изписка:
  - Това е кола!
  Маргарет отбеляза:
  - Това ще превърне целия асфалт в чакъл.
  Двама призраци профучаха покрай момичетата. И след това още един, лилав. То се обърна към момичетата:
  - Вероятно искате да видите професор Мариарти?
  Анастасия се престори на изненадана:
  - Как позна?
  Призрак, който приличаше на сянка, каза:
  - Всеки иска да го види! Във всеки случай подозирам, че мислиш да унищожиш дракона?
  Маргарет се намръщи.
  - Защо мислиш така? Ние не сме роби!
  Призракът отбеляза:
  Ние, призраците, можем да го почувстваме. Особено когато преди няколко хиляди години бях жител на този град. Тя живееше в онези дни, когато изобщо нямаше дракон.
  Практичната Анастасия попита:
  - А как да стигнем до професор Мариарти?
  Призракът отговорил:
  - Просто отидете до портата! Познайте три гатанки, платете пари и ще ви бъде позволено да го видите. Или друг вариант, отидете от задната врата. Там има призрачна котка. Познайте правилно трите му гатанки и няма да трябва да плащате нищо. След това той ще ви отведе до склада на професора и там ще вземете каквото искате.
  Маргарита логично отбеляза:
  - Вторият вариант е много по-добър от първия.
  Призракът в сянка каза:
  - Но призрачната котка ще те убие, ако не получиш отговор на загадките си. Така...
  Анастасия се ухили:
  Ами ако го убием?
  Призракът предупреди:
  - Той е призрак и дори дракон не може да го убие. Така че поемате голям риск.
  Маргарет отбеляза:
  - Който рискува малко, не пие шампанско, който прекалява, напълно се задоволява с чифира на леглото.
  Анастасия на практика предложи:
  - Затова ни води бързо.
  Призракът изгука:
  - Отговори на въпроса.
  Маргарет промърмори:
  - Нека да!
  Сянката избълбука:
  - Че има само сянка, но не и сянка!
  Маргарита бързо отговори:
  - Миналото, то е като сянка, но не е никаква сянка.
  Призракът кимна в знак на съгласие.
  - Ще те взема. Зад мен.
  Момичетата се раздвижиха. Анастасия захвърли омразните обувки, които търкат никак нежните й крака, последвана от Маргарита. Сега момичетата бяха боси и се наслаждаваха на свободата на краката си.
  Дворецът на професор Мариарти беше огромен, напомняше на замъка от Бременските музиканти, само че много по-голям и по-богато украсен. Духът отведе момичетата в едно кътче и извика:
  - Да минем през подземния проход.
  Момичетата започнаха да я следват. Подмина стъпалата, водещи надолу, стана по-тъмно. Усетиха камъчетата под босите си крака. И прохладата на подземието.
  Анастасия пееше:
  - Топ, топ, тропайте с копита ...
  Маргарет добави през смях:
  - Та-та-та, удари автомата!
  И двете момичета се присъединиха в хор:
  Армията на драконите е напълно победена,
  И никой няма да ни убие красиви момичета!
  Тогава воините добавиха стъпка. Отне доста дълго време. И повърхността ставаше все по-бодлива. Но дали момичетата от специалните части ще спрат това? Те преминаха от бързо ходене към бягане.
  Призракът изписка и попита:
  - Каква е твоята професия?
  Момичетата отговориха в хор:
  - Война!
  Сянката въздъхна и каза:
  - Както винаги насилие и насилие!
  Маргарита запя в отговор, разклащайки златните си коси:
  - Насилието пази света! Вулканът от ярост избухва силно!
  Червенокосият звяр Анастасия подкрепи половинката си:
  - Напрежението на висшите сили познава и с болка, и със страх!
  Shadow отговори:
  - Не мисля така. Трябва да си мил.
  Маргарита запя с въздишка:
  - Не е лесно да си мил, повярвай ми!
  Анастасия подхвана:
  - Добротата не зависи от растежа!
  А момичетата добавиха в хор:
  - А само добротата зависи от силата. Трудно е, ако си слаб и крехък!
  След това настъпи пауза и известно време момичетата тичаха мълчаливо. Без да обръща внимание на острите камъни, забиващи се в босите момичешки подметки. Докато накрая не попаднаха в мазето на двореца Мариарти.
  Свещи горяха, газови струи светеха. Виждаше се как трептят сенки.
  Призракът изсъска:
  - Е, сега ще го видим.
  От стената се появи сянка като холограма. Появи се лице на котка. Голям и полупрозрачен. След това излезе лапа с нокти. Очите на котката блестяха като изумруди. И ноктите са остри, като блясък на диаманти. Ето го напълно изчезнал. Висок колкото здрав слон, само че по-дълъг, а зъбите са дълги цели два метра.
  Момичетата обаче не се смутиха и свивайки юмруци заявиха:
  Ние сме готови и готови за битка!
  Призрачната котка изсъска със скърцане:
  - Какво искате, красавици?
  Маргарита честно отговори:
  - Чипът на търсачката на професор Мариарти.
  Котката тихо измяука и отговори:
  - Това, разбира се, е възможно, но... Знаете ли условията?
  Момичетата кимнаха в един глас.
  - Със сигурност.
  Призрачната котка пееше, движейки лапите си:
  - Тогава чуйте гатанката. Какво е по-евтино от половин парче, по-скъпо от злато?
  Маргьорит се усмихна и отвърна:
  - За думата на лъжец няма да дадеш нито стотинка, но честната клетва е по-скъпа от жълтината!
  Призрачната котка кимна и отбеляза:
  - Вие сте силни момичета, а аз виждам опитни бойци. Но ти не можа да се измъкнеш от мен. Бих изгризал костите ти като облак от термити. Така че бъдете внимателни, няма да сбъркате.
  Анастасия отбеляза:
  - Скарахме се. А там сачмите и осколките не прощават грешки.
  Призрачната котка измърка:
  - А вторият е прост въпрос. Къде си пъха носа Барбара?
  Маргарет се засмя.
  - Еха! Трудно е да се измисли смешен!
  Анастасия отбеляза:
  - Е, ще отговорим с хумор!
  И червенокосото момиче каза:
  - Щом носът на любопитната Варвара е откъснат на пазара, значи го е забила направо с пчелите в хралупата!
  Призрачната котка кимна и отбеляза:
  - Това може да се брои като отговор! Сега чуйте третата гатанка.
  И призрачната котка запя:
  - А на третия ще попитам: какво убоде Лефти?
  Маргарита, усмихната, отговори в рима:
  - Това, в което беше намушкан Лефти, той не получи нищо!
  Призрачната котка въздъхна и измърка:
  - Браво момичета! И за това няма да те убия и ще те заведа в лабораторията на професор Мариарти. Само там трябва сами да намерите чипа на търсачката.
  Анастасия пееше:
  - Който търси винаги намира!
  Маргарет добави:
  - Това, което не си загубил, значи го имаш!
  Призрачната котка каза лукаво:
  - А ако не си загубил рогата, имаш ли ги?
  Момичетата извикаха в един глас:
  - Със сигурност! Ние сме жизнени.
  Призрачната котка размаха опашка.
  - Следвай ме.
  Момичетата, нечуто стъпващи боси, тръгнаха след призрака. Вратите по пътя се отваряха сами. Маргарет прошепна:
  - Автоматично е.
  Анастасия отбеляза:
  - Да, няма нищо особено.
  Призрачната котка измърка:
  - Тук съм от доста време, дори когато професор Мариарти не се виждаше. Все пак и той тук е извънземен и наемен убиец, също като теб.
  Маргарет отбеляза:
  Не сме дошли в града по собствено желание.
  Призрачната котка кимна.
  - Всичко тук не е по собствена воля. И фантомът се изкиска. И малко откачено!
  Анастасия отбеляза:
  - Това е като в приказка, за Алиса в страната на чудесата. И там котката каза, че всичко му е откачено!
  Призрачната котка размаха голямата си муцуна:
  - Тучене. Можете ли да намерите чип за търсачка в лабораторията на професор Мариарти? Тя е много голяма!
  Маргарита отговори ядосано:
  - Някой губи, а някой намира.
  Лабораторията на професора всъщност се оказа огромна и се състоеше от няколко стаи, затрупани с различни предмети, компютри, колби и резервни части и други "потребителски стоки".
  Момичетата обаче имаха специални умения за търсене. И първо направиха просто устройство, което реагира на микроелектрониката.
  Тогава Маргарита предложи:
  - Трябва да търсим чип с радар, компактен, но мощен.
  Анастасия се съгласи с това:
  - Да ти трябва.
  Момичетата започнаха да настройват устройството. Те действаха умело и енергично. Маргарита каза:
  Можем да намерим всяка игла в купа сено.
  Момичетата, след като настроиха устройството, започнаха бавно да вървят през залите. Скърцаше, но не беше чип, а настолен компютър. Маргарита и Анастасия се разходиха още малко из залите. Момичетата започнаха да нервничат.
  Най-накрая устройството проработи и воините се натъкнаха на сейф, вграден в бронирана стена.
  Маргарита подсвирна:
  Е, това се очакваше от самото начало. Такова ценно нещо се съхранява в сейф, зад бронята.
  Анастасия яростно удряше боса си пета в бронята. И филц метал по-здрав от титан. Въпреки че това момиче може да счупи бетонни плочи.
  Маргарита я успокои:
  - Да го отворим сега.
  Анастасия излая:
  - Знаете ли комбинацията?
  Маргарет си спомни:
  - По звука можете да определите дали е число и буква или не.
  Анастасия кимна.
  - Да, знам. Но без специално устройство такова все още чуваемо щракване върху съвпадаща цифра и буква може да не се чуе.
  Маргарита се утеши:
  - Тук има устройство. И слухът ми е перфектен.
  Момичетата наистина взеха устройството със слушалки и започнаха бавно да въртят дръжката на сейфа.
  Трябваше да напишете дума на латиница и седем цифри. Момичетата се суетиха малко, но сейфът беше отворен.
  Вътре имало устройство, наподобяващо мобилен телефон с антена и екран, както и няколко пачки пари.
  Маргарита искаше да вземе само устройството, но червенокосата Анастасия беше упорита:
  - Не! Все още не се знае, може би местните пари ще ни бъдат полезни. Така че е по-добре да ги вземете.
  Маргарет отговори:
  Но това би било кражба. Какво сме ние, мечета?
  Анастасия логично отбеляза:
  - И ние вземаме устройството чип-търсачка без да питаме. И наистина ли влияе на срока, откраднали са един чип, като са отворили сейфа, или още няколко пакета местни пари.
  Маргарита се замисли няколко секунди и кимна с глава:
  - ДОБРЕ. Убеден. Брем всичко.
  А момичетата напъхаха в коланите си дузина дебели пачки с големи и ярки банкноти. Все още може да имате нужда от пари, никога не се знае.
  - Къде отивате, гълъбчета!
  Воините, които се канеха отново да се втурнат през стаите към коридора и да излязат по пътя, по който бяха дошли, видяха мъж.
  Той беше висок, дългорък, с голяма глава и високо чело. На главата си носеше професорска шапка. Интелигентността блестеше в сивите, дълбоки очи, носът беше орлов и хищен, а брадичката беше волева.
  В ръцете му имаше шестцевен пистолет. Беше достатъчно далеч, за да може да бъде избито от ръката му страховито оръжие. И професорът знаеше как да стреля, очевидно, уместно.
  Анастасия промърмори:
  - Скъпи Мариарти, можем да се съгласим с теб, нали?
  Професорът изсъска гневно:
  - Аз не говоря с мъртвите!
  . ГЛАВА #4
  Момичетата се усмихнаха широко. Маргарет се усмихна и прошепна:
  - Ти си толкова умен и чаровен мъж, не ни ли харесваш?
  Мариарти каза грубо:
  - Вие сте парчета дресирано месо, а не жени. И стой където си, не се приближавай! Предупреждавам ви, стрелям без пропуск.
  Анастасия обидено отбеляза:
  - Релефните мускули не красят ли жената?
  Мариарти изрева:
  - Разбира се, че не! Една жена трябва да бъде крехка и грациозна!
  Маргарита отвърна с усмивка:
  - Но аз лесно мога да защитя гаджето си.
  Мариарти нареди сухо:
  - Застанете на колене и ръка зад врата.
  Анастасия изписка:
  - Но краката ми са в кръв.
  - Където? Мариарти изпъчи очи. Погледът му се спря на грациозните, боси крака на червенокосата красавица.
  Възползвайки се от момента, друго момиче, Маргарита, стрелна с тежък ключ към професора с бос крак. Той реагира рефлекторно, като стреля. Но малко късно и металът го удари по китката. Пистолетът излетя.
  Професорът се втурна след него, но Маргарита скочи след него. И Анастасия беше напред, хвърляйки нещо тежко, подобно на смартфон. Ударът падна върху лицето на Мариарти. Той намали и спря. Маргарита премести пищяла си по слепоочието му. Мариарти се облегна назад. Ударът на този бос, изящен, момински крак прекърши дъбови цепеници. Вижда се и този път, наистина, златокосата не пресметна. И професорът припадна за дълго време.
  И момичетата не започнаха да се карат, а се втурнаха да бягат по старата пътека. Анастасия обаче успяла да грабне за всеки случай шестцевен пистолет.
  Така те тичаха през стаите в посока към мазето. И блеснаха розовите им токчета.
  Момичетата спряха едва когато бяха на мястото, където ги пресрещна призрачна котка. Този път имаше стар, познат призрак.
  То изсъска:
  - Имате ли чип за търсачка?
  Момичетата отговориха в хор:
  - Да!
  Призракът избълбука:
  - Момичета! От тук можете да отидете до приказка, където се събират артефакти. Включете извлечения чип на търсачката.
  Маргарита го възбуди. Призракът в сянка отбеляза:
  - Работи страхотно. Професор, надявам се, няма веднага да открие загубата?
  Маргарет се засмя.
  - Ритнах го с десния си крак, че най-малкото получи тежко сътресение!
  Призракът изръмжа:
  - Ако не си го убил, той ще ти отмъсти. Това е ужасен човек!
  Анастасия възкликна:
  - Хайде бързо в приказката! Трябва да се върнем в нашия свят възможно най-скоро. В противен случай нашите родители, като са получили вестта за нашата смърт, ще полудеят от мъка!
  Духът погледна картата и отговори:
  - Следвай ме.
  И изплува. Момичетата хукнаха след него. Завихме в коридора и отново започнахме да бягаме. Под босите крака има остри камъчета, но за жените войници от специалните части това изобщо не е страшно. Момичетата тичаха доста дълго, няколко часа.
  Докато накрая не бяха на портата. Там, на входа, стояха трима силни герои.
  Те кръстосаха мечове, препречвайки пътя, и мърмореха:
  - Вход в приказката само за пари!
  Маргарита извади пакет банкноти и протегна хилядарка с образа на дракон:
  - Достатъчно за теб?
  Героите кимнаха.
  - Стига ти, ама тя хилядарка!
  Анастасия също хвърли банкнота и отбеляза:
  - Мислех, че пак ще ни помолиш да решаваме гатанки.
  Високи, могъщи, момчета, високи почти като дъбове, логично отговориха:
  - Какво представляват гатанки? Не можете да ги намажете на хляб.
  Позлатените порти се отвориха и момичетата влязоха в гората. След часове бягане по остри камъни, дори втвърдените им крака горяха и сърбяха. Така че ходенето по тревата беше блаженство.
  Гората беше буйна, напомняше субтропиците, само цветята растяха много големи и ярки по дърветата. Летяха пеперуди с многоцветни крила и сребърни водни кончета, които бяха поразителни по размер.
  Призракът остана пред портата.
  Маргарита прочете наум:
  - Самостоятелно сглобена покривка, ботуши, шапка невидимка, съкровищница, огледало за всичко, самонасочващи се гусли, летящ килим. Ето колко артикула.
  Анастасия надникна в устройството, разклати червените си къдрици и каза:
  - Напред, само сглобена покривка.
  Момичетата неволно се засилиха. Видяха двуетажна каменна къща. На входа имаше опашка. Момичетата се приближиха и се огледаха. Хората плащаха пари и купуваха храна. Имаше много деца, слаби, боси, дрипави. Те попитаха през сълзи:
  - Дайте ни нещо за ядене, моля. Поне малко.
  В отговор се чу рев:
  - Махайте се, просяци нещастни!
  Маргарита и Анастасия решително се приближиха до тезгяха. Покривката се виждаше, доста голяма и елегантна. От време на време на него се появяваха все нови и нови ястия, които тогава мъж с цилиндър и голям корем продаваше за пари. В ъгъла на стаята вече имаше няколко торби с монети.
  Маргарита каза ядосано:
  - Засрамете се да оставите децата си да гладуват, когато вие самите получавате храна на безценица.
  Анастасия стисна юмруци.
  - Мога да ти извия челюстта.
  Човекът с цилиндъра се усмихна лукаво и отбеляза:
  Не можете да вземете магически предмети насила. И каквото е мое си е мое.
  Децата в тълпата викаха:
  - Не е вярно! Можете да спечелите покривка от него.
  Мъжът с цилиндъра кимна в знак на съгласие.
  - Със сигурност! Ако имате какво да заложите.
  Момичетата извадиха пачки пари и казаха:
  - Милион кредитни карти - залагаме!
  Човекът с цилиндър добави:
  - И чип за търсачка!
  Рейнджърките се спогледаха, намигнаха си:
  - Ние сме съгласни!
  Мъжът с цилиндъра си тананика:
  - Тогава покер.
  Маргарет кимна.
  - Ние сме съгласни.
  Момичетата не се съмняваха, че буржоа с цилиндър ще изневери. Няма нужда да казвам. Но срещу офицери от елитните специални части всяка измама е безполезна. Напротив, по-добре е, когато противникът ти е мошеник. Точно сега той хвърля ръка, която побеждава почти всеки друг вид ръка - четири аса. Но има една комбинация, която побеждава точно четири аса, но губи от някои от останалите.
  И Маргарита сръчно взе картите.
  Човекът с цилиндъра хвърли с победоносен поглед четирите най-високи карти. Той се ухили в очакване на удоволствието от победата.
  Изведнъж изпадна смъртоносна реципрочна комбинация.
  И двете момичета отговориха в хор:
  - Нашата покривка.
  Човекът с цилиндър пребледня и избълбука:
  - Измами.
  Маргарита излая:
  - И вие също!
  Мъжът с цилиндъра извади пистолет, но Анастасия направи бърза крачка и го ритна право в слабините. Удар, който чупи пет тухли, хвърли бизнесмена и той се строполи мъртъв!
  Момичетата извикаха в отговор:
  - Сега децата могат да ядат и да вземат всичко безплатно!
  И воините започнаха да хвърлят в тълпата сребърни и медни монети, събрани от алчния богаташ. И го направиха с голям ентусиазъм.
  И децата бягаха от махалата. Тук имаше много повече деца, отколкото възрастни.
  Маргарита дори отбеляза:
  - Вероятно и преобразен?
  Анастасия кимна в знак на съгласие.
  - хайвер на дракон. Въпреки че, разбира се, все още е по-добре да си дете, отколкото да си старец.
  Маргарита отбеляза с надежда:
  "Може би робството ще свърши, но безсмъртието ще остане?"
  Децата тичаха още няколко часа. Те, ако най-изисканите ястия, получиха пари. Накрая, когато момчетата от околните места бяха горе-долу доволни и всички пари бяха раздадени, момичетата продължиха.
  Грабнаха и покривка.
  Анастасия отбеляза:
  - Отиваме по-нататък, скоро ще се натъкнем на ботуши-проходилки.
  Момичетата се разхождаха и се наслаждаваха на стъпките по лятната пътека.
  Всичко беше като идилия. Въпреки това, след няколко часа бърза крачка, облечени, слаби деца и няколко, богато облечени младежи отново започнаха да се натъкват на просяка. На външен вид обаче по-стари от тридесет години не се виждат.
  Маргарет предупреди:
  - Ботуши-проходилки много близо!
  Момичетата видели мъж с чанта да се втурва във въздуха. Хора и деца крещяха наоколо:
  - Спрете крадеца!
  Човекът отлетя. Но Анастасия в лабораторията, за всеки случай, успя да грабне дълго парче тънка тел. И хвърли домашно ласо.
  Мъжът загуби скорост, единият му ботуш излетя. Момичетата го вдигнаха и се затичаха към крадеца:
  - Е, изяде ли го? Ще ни дадеш ли чудесните си неща?
  Човекът избълбука:
  - Ботушите не могат да бъдат отнети насила. Можете или да ги размените, или да спечелите!
  Маргарита намръщено каза:
  - Е, нека играем.
  Крадецът попита с усмивка:
  - И какво ще поставите на линия?
  Анастасия измърмори:
  - Самостоятелно сглобена покривка!
  Човекът с един ботуш кимна.
  - Съгласен! Ще бъдеш ли изхвърлен глупак? Аз самият спечелих ботушите в тази игра.
  Маргарет кимна.
  - Ние сме съгласни.
  Крадецът бил опитен мошеник, но момичетата в елитните специални сили са добре обучени и като цяло са най-добрите бойци в щата. Така че измамата, не измамата няма да помогне!
  И така Маргарита отвърна на удара и окачи презрамки на крадеца.
  Той се изчерви и отбеляза:
  - Изневерява?
  Маргарита честно отговори:
  - Също като теб.
  Крадецът събу втория си ботуш и кимна:
  - Сега са твои.
  Маргарита и Анастасия обуха единия ботуш на десния крак, другия на левия и излетяха.
  Момичетата се извисиха над приказната гора и видяха селата, както и къщите на големия град около приказката. Градът на дракона, градът на сенките.
  Анастасия каза с усмивка:
  - Следващият артефакт е шапка за невидимост. Тук обаче може да имаме проблеми.
  Маргарет отбеляза:
  - Собственикът му е невидим?
  Анастасия отговори:
  Но ние, мисля, ще можем да забележим. Имаме остро зрение, а има и карта.
  Маргарита пееше:
  - Всичко мога, всичко мога, защото главата не е камък!
  Тук момичетата внимателно надникнаха в картата, артефактът се приближава все по-близо и по-близо.
  Анастасия прошепна:
  - Имаме нужда от трик!
  Воините кацнаха и се изправиха. Преструваха се, че говорят.
  И те гледаха с крайчеца на очите си. Тук се вижда, че някой стъпва по тревата. Вярно, отпечатъците са някак малки и боси. Все едно е момче.
  Тук става ясно, че млад, невидим крадец се е заел да открадне саморъчно сглобена покривка.
  Маргарита ловко го хвана за ръката. А Анастасия ловко намери главата й и й скъса шапката. Пред тях стоеше русо румено момче на около дванадесет. Пъргав и сръчен.
  Маргарет изръмжа:
  - Имам крадец. Сега ще те издълбаем.
  Момчето се помоли:
  - Не ме удряй, добре съм. Просто исках да ям.
  Анастасия отбеляза:
  - Изглеждате сити и с тази шапка-невидимка никога няма да останете гладни.
  Момчето отговори с въздишка:
  "Не можете да откраднете много от беден човек, но богатите хора имат кучета, които тичат из двора. И като цяло, като крадете, няма да забогатеете.
  Маргарита беше възмутена:
  - Искахте да ни ограбите. Следователно, ние ще ви бием здраво или ще ни дадете шапката на невидимостта.
  Момчето поклати отрицателно глава.
  - Ако вземете шапката със сила или чрез заплаха с насилие, тя няма да ви служи! Това е, ако играеш с мен.
  Маргарет кимна.
  - Разбира се, възможно е. Какво искате: ботуши или покривка, която сте сглобили сами?
  Момчето избълбука:
  - Не можете и двете?
  Момичетата отговориха в хор:
  - Твърде дебел. Баш на баш.
  Момчето кимна.
  - Добре, тогава покривката е самосглобяване, а изборът на играта е на мен!
  Детето тропна с бос крак, очевидно във вечното, приказно лято, не искаше да се обува и да краде обувки. Малкото момче каза:
  - Ще бъдете ли в юмруци? Избирам лелята със златна коса, тъй като червенокосите са твърде хитри.
  Маргарет кимна.
  - Всеки предпочита да играе с медена блондинка, страхувайки се от цвят на лисица.
  Момчето стисна юмруци и започна да се тресе, Маргарита застана пред него. Играта е изключително проста. Или кладенец се прави на ръка, или с ножица, или с хартия, или с камък. Много зависи от отговора. Момчето направи кладенец, доста изгодна форма, като удави и ножица, и камък. Но момичето успя да направи хартия, покриваща кладенеца.
  Момчето извъртя очи и въздъхна тежко.
  - Твоите взеха. Сега имате шапка.
  Анастасия го сложи и веднага изчезна. Маргарет потвърди:
  - Върши работа.
  Анастасия се появи отново, хвърли сребърна монета на разстроеното момче и обеща:
  - Скоро нито едно от децата на това място няма да гладува.
  Момчето опита монетата върху зъба си и кимна.
  - Ще купя меденки. И ви пожелавам бързо да съберете артефакти и да премахнете дракона.
  Момичетата кимнаха в знак на съгласие.
  - Хайде да го направим.
  И те отидоха, или по-скоро летяха, обувайки ботуши, по-нататък.
  Анастасия отбеляза:
  - След това имаме меч-ковчежник. Може да има проблеми.
  Маргарита се съгласи с това:
  - Значи не можеш просто да го вземеш? Но и ние не сме прости.
  Момичетата се състезаваха с ботуши. Под тях трептяха сенки, дърветата се люшкаха. Много деца, с няколко възрастни, се спуснаха долу. Беше нещо като по-архаична версия на града, с едноетажни, предимно дървени колиби, проснати между дърветата.
  Имаше и ниви, където работеха деца, карани от някакви униформени зверове. От време на време се чуваше рев.
  Но тук е място на запустение. Имаше много нарязани тела. Двукрак огромен тип крачеше пред хората, които падаха на колене пред него. Тези струпаха простите си блага на купища.
  Чудовището изрева:
  - Ще убия всички! Ще режа всички!
  И явно наистина е порязал някого. И мечът ту се втурна във въздуха, ту се върна в лапите с нокти.
  Маргарет предложи:
  - Ще сляза сам при него и ще му предложа да си поиграем на покривката, която се сглобява сам. Слагате шапка невидимка и сте в засада.
  Анастасия кимна и отбеляза:
  - Червенокосите обикновено винаги се страхуват повече.
  Красавицата връчи втория ботуш на медената блондинка.
  И с босите си пръсти момичето огъна медна монета. Тук можете да видите, че хартиените пари изобщо не се котират, както в по-модерната част на града.
  Маргарита се усмихна, оправи къдравата си коса, блещукаща от златни листа, тя е просто прекрасна и се втурна към чудовището. Момичето има атлетична фигура и високи гърди, тънка талия, луксозни бедра.
  Чудовището, като видя красотата, веднага се ухили и изграчи:
  - Ще те убия, ако не ми се подчиниш!
  Маргарита се изкикоти и отговори:
  - Ти си толкова велик човек. Такава коса и великолепни зъби. Всяка жена би се гордяла да бъде твоя робиня!
  Чудовището се наду и изрева:
  - Аз! Върховен Господ, аз съм! Аз съм най-мъдрият на света!
  Маргарет предложи:
  - Хайде да играем. Ще сложа самосглобяваща се покривка срещу меча ви за съкровище.
  Чудовището изрева агресивно.
  "Ще заповядам на меча си да те разсече на парчета!" И ще взема покривката за самостоятелно сглобяване без риск.
  Маргарита логично отбеляза:
  "Но ако вземете покривката насила, няма да можете да я използвате. Знаете правилата.
  Чудовището се сопна и отговори:
  - Е, ще поставиш на линия и ботуши-ходилки, и свободата си, ставайки, в случай на загуба, мой покорен роб.
  Маргарита се намръщи и отново попита:
  - Не е ли прекалено?
  Чудовището изрева:
  - Не, точно!
  Маргарита кимна, по раменете й премина златна вълна:
  - Тогава съм съгласен. Рискът е благородна кауза.
  Чудовището напомни:
  - Изборът на играта е мой. Предлагам кокали.
  Маргарита се усмихна и отговори:
  - Проста, но честна игра. Нека съдбата реши.
  Но, разбира се, момичето разбра, че този хищник ще изневери. Но в крайна сметка тя и Анастасия са най-силните и умни войници от специалните части в света. И момичетата, разбира се, знаят различни трикове и трикове в игрите.
  За първи път и чудовището, и Маргарита получиха по дванадесет точки - две за шест!
  Чудовището изръмжа и те хвърлиха отново. Този път Маргарита хвърли само три. Колко щастливо беше животното, викайки:
  Ще бъдеш мой роб завинаги! Леле какво тяло имаш!
  И го хвърли без да гледа.
  Маргарита каза студено:
  - Моят меч-ковчежник!
  Очите на чудовището се разшириха невярващо. Той всъщност свети две единици. Като този. И си помисли, че пак ще стане дванайсет! Анастасия с шапката-невидимка обаче не си губи времето и най-много се оказа обратното.
  Чудовището изкрещя на меча-съкровище:
  - Убий я!
  Мечът продължаваше да виси и да се върти във въздуха. Собственикът се промени и, разбира се, сега ще се подчинява само на новата, красива, златокоса господарка.
  Чудовището беше хвърлено върху Маргарита, въпреки че момичето беше много високо, той все пак беше много по-висок от нея и три пъти по-тежък. Но златокосата красавица ритна в слабините. Твърд, със силата на чупене на трупи. Чудовището излетя нагоре и Анастасия здраво го притисна към тила. Главорезът издъхнал.
  Маргарет нареди:
  - Пазаче, последвай ме!
  Мечът полетя в отворената длан на спортистката.
  Анастасия предложи:
  "Може би ще заповядате да отрежете главата на този звяр?"
  Маргарет поклати глава, усмихвайки се.
  - И защо, хората и особено вечните деца така или иначе ще го разкъсат.
  Анастасия отбеляза:
  - Но нека изпробваме меча! Той слуша ли ни?
  Маргарита благородно възрази:
  - Не е добре да убиваме врага, когато е в безсъзнание и не сме никак опасни. Ние не сме злобни.
  Анастасия ядосано отбеляза:
  - Джедаите също бяха също толкова благородни, а какво им се случи!
  Маргарита логично отбеляза:
  - Падането на Анакин започна, когато той уби всички, както невъоръжени, така и деца. Тъмната страна на силата отвори пътя към сърцето му.
  Анастасия кимна в знак на съгласие.
  - Може би си прав. Дай ми втория ботуш, да летим.
  А червенокосата красавица поклати бос загорял крак.
  Момичетата обуха ботушите си и отново се втурнаха.
  Анастасия каза с усмивка:
  - Четири - нула, момичетата рейнджъри водят срещу дракона.
  Маргарита изчурулика с усмивка:
  - Следващият гол не е лесен, очаква ни огледало на всичко.
  Анастасия отбеляза със съмнение:
  - Сега ще ни бъде много по-трудно да спечелим.
  Маргарет се усмихна.
  - Но ние сме бойците от най-елитните специални части!
  Анастасия кимна.
  - И това е.
  Летенето отне доста дълго време. Но ето я целта. Доста голям, средновековен град. Съд има. В самия център седи момиче с черна коса, малко като циганка, и раздава съда и истината! Получаване, разбира се, на добри пари. И пита огледалото:
  - Светни огледалцето ми, кажи ми цялата истина! Чия е кравата на верандата, кой е вълкът и коя е овцата?
  И огледалото даваше отговори.
  Маргарита и Анастасия се сприятелиха с циганката, която вдигна кафявите си очи към тях и отговори:
  - Знам защо дойде. Искаш да спечелиш огледало от мен.
  Анастасия уверено отговори:
  - Не само искаме, но и ще спечелим.
  Младата привидно циганка кимна:
  - Глоба! Но знаете ли, че правото да избирам играта е мое?
  Маргарет потвърди:
  Да, това са правилата. В противен случай всички артефакти отдавна щяха да бъдат събрани от един човек.
  Младата циганка се засмя и предложи:
  - Тогава така. Слагате покривка за маса, обувки за ходене, шапка невидимка, меч на иманяр и аз съм само едно всезнаещо огледало.
  Маргарет кимна в знак на съгласие.
  - Отива. Ние сме готови да поемем риска.
  Циганката протегна ръка.
  - Забелязано.
  Рейнджърката плесна с ръце.
  - Забелязано.
  Момичето отново се засмя и бръкна в шкафчето. Обсипаните й с перли обувки блестяха. Чернокосата вещица извади една дъска и каза:
  - Хайде да играем дама. Дъската, между другото, е вълшебна и нейната господарка винаги печели.
  Анастасия отбеляза:
  - В една приказка имаше такива пулове. Това е несправедливо.
  Джипси ми напомни:
  - Изборът на играта е мой. И няма къде да се отстъпи.
  Маргарита отговори логично:
  - Груздев се обади да влезе в тялото. Да играем.
  Момичето кимна.
  - Ти си блондинка, така че играй бяло. Обичам черно.
  Маргарита пееше:
  - Боядисвам устните си с боя за обувки, обичам черно. Момичето стана много силно, ще ми подарите букет.
  Анастасия беше изненадана от спокойствието на Маргарита.
  Е, добре, въпреки че е проблемна блондинка, тя изобщо не е глупава. И такъв голям интелектуалец.
  Маргарет направи движение. Тя знаеше теорията на пуловете. Това е преди всичко, разбира се, борба за центъра, но така, че самите ние да не попаднем в комбинацията. Циганката не знаеше теорията, но играеше уверено и бързо.
  Тя вярваше, че ще спечели. В един момент Маргарита пое инициативата. Циганинът се облегна назад и спря да върви. Сега пуловете се движеха сами.
  Маргарита пропусна трудна комбинация, загуби няколко пула и се озова в трудна позиция. Циганката се изкиска и потри ръце.
  -Ако искате да спечелите обратно, тогава заложете на картата свободата на себе си и на вашите приятели.
  Маргарет отговори:
  - Играта още не е приключила.
  Но изглеждаше, че ситуацията вече е безнадеждна. Маргарита остана с последния пул, който, очевидно, магическата дъска се надяваше да запази в килера. И в последния момент, когато изглежда, че няма спасение, белият пул на Маргарита обиколи и събори всички черни чипове.
  Мургавото лице на циганката пребледня и тя измърмори:
  - Не може да бъде.
  Маргарита запя в отговор:
  Всичко невъзможно е възможно на този свят! Няма нужда да мислите абсолютно, че два пъти две е четири!
  Циганката изписка и изкрещя:
  - Но това е невъзможно! Магически пулове, не можете да ги победите!
  Маргарита каза:
  - Но аз го направих!
  Джипси предложи:
  - Разкрий тайната и ще ти дам торба злато.
  Маргарет направи гримаса.
  - Трудно е за носене. По-добре е, дай ми тези пулове.
  Циганката размаха ядосано юмрук във въздуха:
  - Добре, вземи го! И каква е тайната?
  Маргарита извади изпод дъската сребърна монета с изображение на дракон и обясни:
  - Магията е чувствителна към среброто и тази монета също е заредена с драконови чарове, усетих го и за всеки случай го запазих. Леко разместих магията и спечелих!
  Циганинът измърмори:
  - Мамка му! Искате ли две торби злато за такава монета?
  Маргарита поклати отрицателно глава.
  "Моменти като този са твърде редки. От десетина чувала със сребро и мед се намери само един, който пак ще бъде полезен. Въпреки това, ако искате, не можем да вземем вашите пулове.
  Циганката махна с ръка.
  - Не, вече казах, че ти го давам. Влакът тръгна. Надявам се златото, което спестих, да ми стигне за векове. И ритни задника на дракона. Той ядеше хора.
  Момичетата грабнаха петия артефакт, а Анастасия запя:
  - Такава болка, такава болка, момичета срещу змея: пет - нула!
  . ГЛАВА #5
  Воините напуснаха града. Анастасия предложи да похапнем в лоното на природата и вечното приказно лято. За щастие имат покривка-самобранка. И в същото време проверете страхотните му възможности.
  Момичетата избраха място за себе си в края на гората, седнаха на паднал дъб и разгънаха покривката за самостоятелно сглобяване.
  Маргарита поръча слонски хобот с подправки, както и змийски котлети и печено жирафче. Анастасия поръча и разкошно месо от лебед, печено зебра и черен дроб от риба пуф - готин японски деликатес.
  Момичетата поръчаха и добро вино с двеста години отлежаване. И всички ядоха фини златни прибори, обсипани с малки диаманти.
  Момичетата ядоха с удоволствие и се измиха с отвъдморски вина.
  Анастасия попита:
  - И какво има по график сега?
  Маргарет отговори:
  - Gusli-samogudy.
  Анастасия се засмя.
  - Да, могат да ни карат да танцуваме до второ пришествие!
  Маргарита любезно попита:
  - Ще има ли второ пришествие?
  Анастасия искрено отговори:
  - Надявам се, че не! Вместо златната клетка на християнския рай, по-добре да има космически комунизъм.
  Маргарет потвърди:
  - Да, чета подобни утопии. И всичко се получи страхотно.
  Анастасия яде разкошни ястия и отбеляза:
  - На нашата улица ще има празници.
  Маргарита каза с усмивка:
  - И винаги имаме празници. Вървим от победа към победа.
  Момичетата останаха доволни и усещайки тежест в корема си подремнаха за кратко. И колко време си на крака. Те обаче спаха с чувствителния сън на див звяр. Една коза пълзеше по босите крака на Маргарита и гъделичкаше голата й кръгла пета. Но момичето дори не реагира - това е безопасно.
  Маргарита мечтаеше за войната в Афганистан. Когато изглежда, че сте силни и побеждавате, но врагът получава все повече и повече нова сила. И битките кипят. И руснаците умират в тази фатална страна.
  И техните момичета вече са оплакани. Дори титлата на героите вероятно е присъдена посмъртно. Това е почтено, но тъжно. Красавиците загинаха в неравна битка.
  Маргарет въздъхна.
  След като спаха няколко часа, момичетата се събудиха точно навреме, голям, с размер на бик, сив саблезъб вълк вече се промъкваше към тях.
  Маргарита обаче изрева и ковчежникът с меч лесно раздроби тежкия труп на звяра.
  По тревата остана само купчина кости, кръв и месо. Което веднага беше нападнато от всякакви лешояди. Кълване на плътта.
  Анастасия отбеляза:
  - Заспиваме без затруднения, вярно, да, но колко трудно се събуждаме по-късно!
  Маргарет се засмя.
  - Да, но не можете да ни изядете толкова лесно. И вълкът специално получи.
  Анастасия скочи, завъртя грамофона и запя:
  - Ще получите от нас специално в стотинка, ще се натъкнете на здрав, войнишки юмрук!
  След това момичетата направиха упражнения и обуха ботуши. Втурна се към себе си.
  Маргарет отбеляза:
  - Вероятно вече сме смятани за мъртви и може би дори са ни присвоени звездите на героя на Русия.
  Анастасия обобщи през смях:
  - Толкова по-добре. Сега ще бъдем в залата на славата. И всички ще се излюпят, когато се върнем!
  Маргарита, оглеждайки гората и многобройните къщи, пърхащи сенки, отбеляза:
  - Но имаме шанс да не се върнем.
  Анастасия потвърди:
  - Да, имам. Но ние ще дойдем, всички дяволи от инат!
  Момичетата запяха в един глас:
  - Драконът няма да ни спре, драконът няма да ни победи! Готини момичета ще унищожат врага! Готини момичета - поздрав за героите!
  И воините скочиха и направиха мъртва примка във въздуха.
  Анастасия погледна устройството и отговори:
  - И сега се приближаваме до gusli-samoguds. Шести рунд на битката.
  Момичетата бяха над голям град от бели камъни. Втурна се през площадите. Куполите на църквите станаха златни, макар и без кръстове, но с глави на дракони. Такъв интересен град като древен Киев. Но в центъра на двореца стои. И голяма тълпа от хора, боляри и стражи, танцува.
  Млад мъж, голобрад тийнейджър в скъпи дрехи, стои в центъра и всички му се кланят. И дори целувка в марокански ботуши.
  А gusli-samoguds висят във въздуха и от време на време започват да свирят, принуждавайки ги да започнат да танцуват.
  Маргарита и Анастасия също усетиха потрепвания, но ги потиснаха с усилие на волята.
  Младият мъж, като видя красивите момичета, им намигна и каза:
  - Искаш ли да танцуваме, сандали?
  Маргарита изръмжа в отговор:
  - Искаме да свирим на твоята арфа!
  Младият мъж се усмихна и отговори:
  - И какво в замяна?
  Анастасия се засмя.
  - Можете да видите сами, цял комплект: покривка за самостоятелно сглобяване, ботуши, шапка невидимка, меч на иманяр, огледало за всичко! Виждате ли, цели пет магически предмета срещу един!
  Тийнейджърът отговори закачливо:
  - От красавици като теб една целувка би била достатъчна, но... приемам играта! Нека играе златокосото момиче.
  Маргарет кимна.
  - Да, когато имаш коса с цвета на слънцето, всички искат да си играят с теб!
  Анастасия се включи:
  - И аз съм червена лисица, все още смятайте красотата.
  Младият мъж беше доста висок и красив, възможно е той всъщност да е на повече от един век. И усеща колко опасни са момичетата. Не без причина, все пак пет артефакта вече са събрани.
  Затова той измърмори:
  - Изборът на играта е мой. Какво ще кажете за домино?
  Маргарет кимна.
  - Домино? Супер, ще мине.
  Младият мъж много хитро направи сделка. Пръстите му са бързи и бързи. Маргарита веднага осъзна, че е изправена пред професионален мошеник. Но тя изобщо не се смути.
  Тя знаеше как да победи най-известните мошеници. Освен това не е толкова трудно. Изисква само определена ръчна сръчност. И скоростта на реакция, но момичетата не се обиждат от това.
  Що се отнася до триковете за измама с домино, тогава самите момичета ще научат всеки човек, а най-опитният измамник ще бъде изведен на чиста вода.
  Играта вървеше един срещу друг. Докато накрая Маргарита изхвърли:
  - Риба!
  Младият мъж изръмжа от страх и завъртя очи.
  - Мамка му! Играя домино от хиляда години, но никога не съм виждал такива играчи.
  Маргарита се ухили и отбеляза:
  Не изглеждаш на повече от шестнайсет.
  Младежът отговорил:
  "Тук има момчета на три хиляди години, но изглеждат на десет. Вие май сте наемни убийци?
  Маргарита коригира:
  - По-скоро хитове.
  Младежът попита:
  - Можете ли да видите силни магьосници?
  Анастасия излая:
  - Елит, елит!
  Момчето въздъхна и попита:
  - Твоята взе, вземи арфата, но поне ме целуни за довиждане!
  Анастасия изписка:
  - И вие нас също.
  Момичетата целунаха с удоволствие красивия младеж, хареса им. И тогава взеха арфата. За утеха Анастасия поръча три бутилки пенливо шампанско от покривката за губещия.
  Младият мъж неочаквано предложи да организира празник за всички за целия свят!
  Момичетата с готовност се съгласиха.
  Покривката беше постлана на дълга маса и тя порасна. Оказа се, че е пълен с различни богати ястия.
  Хората започнаха да пируват и без никаква принуда започнаха да танцуват.
  Момичетата също хапнаха малко.
  Анастасия отбеляза:
  - Хубаво е да правиш добро.
  Маргарет се съгласи:
  - Хубаво е и на теб, и на хората.
  Анастасия въздъхна и си спомни:
  - И в минал живот ние с теб само сме убивали.
  Маргарет си спомни:
  - Лоши момчета.
  Анастасия логично отбеляза:
  - Лошо, хубаво е относително понятие. Всеки има своя морал и вяра.
  Маргарет предложи:
  - След като се върнем, ще напуснем армията.
  Анастасия се ухили и отговори:
  - Като се има предвид, че вече сме воювали в Сирия, имаме достатъчно опит за пенсиониране на подполковници. Можете също така да започнете война.
  Маргарет кимна с усмивка.
  - Да, но не можете да кажете, че вече сте спечелили пенсия. Изглеждаме на двайсет.
  Анастасия си спомни:
  Имаме подобрена генетика. Проведени са експерименти с ДНК.
  Маргарет отбеляза:
  - И станахме по-добри и най-важното - по-млади.
  Анастасия отбеляза с известно съмнение:
  Какво ще правим, ако се пенсионираме?
  Маргарет предложи:
  Ще пишем приказки и научна фантастика.
  Анастасия отбеляза със съмнение:
  - Времената са лоши. С приказки няма да спечелиш много.
  Маргарита уверено каза:
  Но ти ще станеш известен.
  Анастасия пееше:
  - Който помага на хората, губи време. Когато пишеш приказки, не можеш да станеш известен.
  Маргарита уверено възрази:
  - Мисля, че е възможно.
  Момичетата ядоха и малко боси танцуваха. Заслужава одобрението на публиката.
  После пак потеглихме.
  Анастасия отбеляза:
  - Шест - нула е добър резултат, но имаме нужда от печеливша, седма шайба.
  Маргарет заключи:
  - Остана последният артефакт. Килим самолет.
  Анастасия си спомни:
  - Последната битка, тя е най-трудната.
  Маргарита се съгласи с това:
  - Накрая ще ни очаква нещо неочаквано. Но ние сме готови на всичко.
  Анастасия излая:
  И със сигурност ще спечелим.
  Момичетата обуха едната на десния крак, другата на левия ботуши и се събуха. Близостта на целта ги вдъхнови.
  Бяха охранени, весели, сити. И дори пееха:
  В крайна сметка от тайгата до британските морета,
  Момичетата от специалните сили са най-силните!
  Голям дракон, ще го разкъсаме на парчета,
  Ще го посечем с меч, ще го разкъсаме!
  Светлото знаме на Отечеството искри,
  Ние сме милиони, дори и сега заедно!
  Момичетата летяха и летяха. Гори, полета, реки се носеха под тях.
  След това дойде пустинята, покрай която имаше оазиси. И отново реки.
  Анастасия, гледайки чипа на търсачката, отбеляза със загриженост:
  - Нещо далече е летящ килим.
  Маргарет отбеляза:
  - Последният артефакт и най-отдалеченият.
  Момичетата обаче малко се развеселиха, когато високите планини се появиха отново. Летяха така много часове. Гладен.
  Кацнал. Ядохме и пихме от собственоръчно събрана покривка. Подремахме няколко часа. Но в планината беше студено.
  Гладни вълци се опитаха да ги нападнат, но мечът на съкровищницата посече няколко дузини хищници, а останалите избягаха.
  След това момичетата отново обуха ботуши-ходилки. И се втурнаха накъдето ги посочи чипът на търсачката.
  Маргарита каза:
  - В нашия свят няма ред и, разбира се, не е сладко.
  Анастасия добави:
  - И естествено, че са глупости, има вода в магазина.
  Момичетата се изкискаха. И започнаха да си пеят.
  Отново се втурна. Опитахме се да ускорим ботушите бързоходци.
  Маргарет отбеляза:
  - Ще се върна и ще напиша приказка за нашето пътуване. Може би ще стане супер хит.
  Анастасия отговори съвсем логично:
  - Да, не можете да познаете. Какво е особеното например на Хари Потър?
  Маргарита се изкиска и отбеляза:
  - Какво е особеното на Колобок?
  И момичетата се засмяха заедно.
  Но накрая отново пустинята и след нея накрая изникна огромен красив ориенталски град. Около него тичаха полуголи, загорели, но предимно светлокоси деца, около десет пъти по-малки от възрастните.
  Градът беше като арабски, но населението беше предимно светлокосо. Много голям, приблизително колкото съвременна Москва на площ.
  Много момчета с набедрени превръзки, загорели и мускулести, с бели глави тичат на слънце. Някои от тях работят, въртят воденични камъни.
  Маргарет отбеляза:
  - Момчета, които са живели няколко хиляди години и кършат тротоара с босите си пети, това е смешно.
  Анастасия отговори:
  Но е по-добре, отколкото да съм стар.
  Сред децата имаше повече момчета, отколкото момичета, но сред възрастните, напротив, имаше повече момичета. По правило те бяха в разкъсани туники и като деца бяха боси. Русите коси на жените и непокритите глави правеха града да изглежда повече като притежание от времето на Древен Рим, отколкото като средновековен изток.
  Може би така е изглеждал Изтокът по времето на Александър Македонски, а и преди навлизането на елинската култура.
  Но в самия център на града се беше събрала тълпа. И там седеше мъж със зелен тюрбан, украсен със смарагди. Момичетата подсвирнаха изненадано.
  Това е първият старец, хванат в тази вселена, където никой над тридесет години не е гледал. Имаше дълга сива брада и набръчкана кожа, луксозна ориенталска дреха със скъпоценни камъни, скъпи обувки с диамантени катарами.
  Зъбите обаче, когато се усмихна, бяха като слонова кост и големи, но вероятно изкуствени. Тя също има рубинени обеци на ушите си и пръстени на пръстите си.
  Около него имаше няколко прислужници. Въпреки жегата те бяха покрити с одеяла, с обувки и плътно покрити с воал лица. За разлика от други жени, които бяха само в разкъсани туники, на голо тяло, боси, като робиня, почти изключително блондинки.
  Мъдрецът играел шах на тридесет дъски едновременно. С него си играеха жители, които изглеждаха като деца, предимно момчета и жени, и възрастни със сандали, шорти и доста модерни шапки. След като получиха мат, те се оттеглиха и оставиха златни и сребърни монети.
  Други заеха местата им и също играха. Старецът се движеше на стол с колелца, бутаха го две момичета с воали, а той правеше движение с бастун. Още две момичета, плътно покрити с покривки, духаха стареца с ветрила. Останалите събраха печалбите в торби. Сандъците с богатства също бяха пазени от момичета в бурка. Все пак може би това са млади мъже, защото не се виждат под черните покривки, въпреки че черните плитки стърчат.
  А ето и летящото килимче, затворено в клетка, а върху него също пази тигър албинос.
  Момичетата полетяха към мъдреца. Той ги погледна с ясни, черни очи и изгърмя:
  - Знам, че искаш моя вълшебен килим.
  Маргарет каза категорично:
  - Готови ли сте да играете с нас? Шест магически неща срещу едно.
  Мъдрецът се усмихнал и отвърнал:
  - И още магически пулове на линията. Седем срещу един.
  Анастасия сопна:
  - Ами хитра лисица.
  Едно момче с прорязан с камшик гръб извика:
  Това е цар Соломон. Най-добре е да не се забърквате с него.
  Соломон изръмжа:
  - Още сто удара с камшик на момченцето.
  Момичета с фереджета вдигнаха момчето, опънаха го върху козите и започнаха да бият.
  Маргарита спокойно отговори:
  - Цар Соломон? Толкова по-добре. Ще, най-накрая, достоен противник.
  Анастасия кимна.
  - Най-силното чудовище във всяка игра в самия край.
  Цар Соломон кимна.
  - Добре е, че го разбираш. Виждам, че и ти си силен, щом си събрал толкова магически неща. Няма да има магия, няма измама! Нека просто да играем шах.
  Маргарет попита:
  - С мен?
  Соломон размаха бастуна си.
  Играете и двамата. Няма да ти помогне. Винаги, за пет хиляди години, само съм печелил.
  Анастасия подсвирна:
  - Еха! Ето го играчът.
  Соломон великодушно заяви:
  - Но можете да откажете.
  Момичетата поклатиха глави с ярки коси и казаха:
  -Не! Ще се борим само докрай. Ние поемаме битката.
  Цар Соломон кимна.
  - Глоба! Любимата ми дъска. И нека останалото да почака, сега ще играя най-важния мач в живота си. И цветът ми е бял.
  Момичетата седнаха пред огромна дъска. Големи фигури, украсени със скъпоценни камъни, клетки от злато и платина. Старецът, изглежда, притежаваше повече от дузина сили, ако лесно движеше фигурите, всяка тежаща пуд, с бастун.
  Момичетата обаче не се смутиха. Те също в своя не толкова кратък живот никога не са губили. Но все пак пет хиляди години опит и някои победи, дори без равенства, вдъхваха уважение.
  А момичетата се загледаха в черната дъска. Без измама, без магия, без измама - само един интелект! Борбата на мислите и умовете.
  Старецът се ухили и изигра: D2-D4.
  Момичетата си шепнеха. Както се оказа, да играете заедно е само по-лошо. Маргарита искаше индийската защита на краля, докато Анастасия искаше D7-D5, полузатворен отвор. Маргарита започна да убеждава:
  - Кралската индианска отбрана е по-добра, гъвкава е с много стратегически идеи. И това е почти паралелна игра с хендикап от един ход!
  Анастасия отговори:
  - Просто от центъра няма да се откажем, но ще наложим фигурална игра. И нашите глави изчисляват опции много по-бързо от старец с пет хиляди години опит!
  Момичетата не можаха да се съгласят. Дадоха се аргументи. Маргарет предложи:
  Нека един от нас играе. Да хвърлим монета.
  Анастасия изписка:
  - Монета? В шаха съм по-умен. Ти си прекалено честна блондинка!
  Маргарита отвърна със злоба:
  - И по нищо не ти отстъпвам! И играхме шах с теб. И спечелих с една точка!
  Анастасия изръмжа:
  - Късметлия! Ние сме по-силни и по-умни от всички хора на света.
  Цар Соломон промърмори:
  - Ще отидеш ли?
  Маргарет кимна.
  - Хвърлете монета. Драконът ще изпадне, аз ще играя. Императрица - Анастасия.
  Червенокосата кимна.
  - То идва! Един ум е добре, един и половина е по-лош.
  Маргарита хвърли монета. Тя скочи и падна, скочи и увисна на ръба.
  Анастасия изруга:
  - Мамка му! Е, проблеми.
  Маргьорит изсъска:
  - Да, лош късмет. И как да бъде сега?
  Анастасия предложи:
  - Ще играем ли на юмрук?
  Маргарет поклати отрицателно глава.
  - Равенство ще има, с нашата реакция. Нека играя по-добре. Играх повечето игри, започнах да играя и завърших.
  Анастасия отговори:
  - А защо всички вие? Искам също. Просто защото си играл твърде много, последният трябва да бъде завършен от мен.
  Маргарет предложи:
  - Нека цар Соломон избере своя съперник. Кой от нас предпочитате?
  Старецът отвърна със злобна усмивка:
  - И двамата сте добри и достойни. Ако не можете да се съгласите с курса, направете ги на свой ред.
  Анастасия се намръщи и отбеляза:
  - Значи ще загубим. Мислите са различни и идеите са различни!
  Маргарита въздъхна и отговори:
  - Добре, тъй като играх последния път, те отстъпват на Анастасия. Може би не напразно хората се страхуват повече от хитростта на червенокосите и смятат блондинките за глупави.
  Анастасия кимна.
  - Това е умно решение. И играя D7-D5. Нека се бием по моя път.
  Маргарита се пенсионира. Не спореше. Освен това паралелното развитие не е по-лошо и изисква игра на броене. Кралската индианска защита също има своите недостатъци. Включително ограничен брой полета, където играта е в ход. И на теория наистина е необходимо да се даде на стареца повече работа по броене.
  Разбира се, Соломон беше свикнал със слаби противници, които нямаха представа за теория и стандартни трикове, комбинации. И този опит с побои в една порта е повече негативен, отколкото позитивен.
  Но момичетата почти не играха срещу силни противници, с изключение, разбира се, на компютрите. Това, разбира се, е, че противниците са по-силни от гросмайсторите и не грешат, и не правят груби грешки! Но пак казвам, момичетата нямат толкова много практика. Те са твърде заети с други неща.
  И война, и подготовка, и обучение на кадети. През цялото време в притеснения, няма да играете много.
  А в шаха без измама е толкова лесно за елита на спецназ да не спечели. Във всеки случай момичетата лесно победиха офицерите и генералите, без да дават шанс. И тук играчът беше наистина от световна класа.
  Анастасия играеше много внимателно, притежаваше абсолютна памет, знаеше теорията наизуст. И видях, че старецът, разбира се, свири редки вариации. Въпреки това, след няколко хода, Соломон предложи да пожертва пешка.
  Анастасия отхвърли жертвата, за да не отстъпи инициативата. И след няколко движения тя предложи сама себе си. Соломон прие жертвата с усмивка. Започна тежка размяна на удари. Възникна много трудна позиция. Вижда се, че и старецът мисли дълго. И не съм напълно сигурен в себе си.
  Анастасия жертва фигура за атаката. И премина в настъпление.
  Получи се тежка размяна на удари с равностойна игра. Цар Соломон се изпоти. Тук Анастасия дари още една фигура. И притиска цар Соломон. Не е толкова лесно обаче да се даде мат.
  Има усложнения. И Соломон вече добави допълнителен обмен към две фигури и една пешка.
  И няма нищо особено за матиране, няма достатъчно червенокоси звяр от фигури. Тогава Анастасия хвърля краля в атака.
  Тук самият Соломон започва да играе за мат. Има тежка, агресивна битка.
  Маргарет прошепва:
  - Клетки, като кръгове пред очите,
  Бъркам попове с аса.
  И аз бъркам дублета с отварянето!
  И момичето казва на Анастасия:
  - Преместете фигурите с краката си, това ще помогне.
  И наистина, когато червенокосата сграбчи коня с боси пръсти, главата й изведнъж се проясни. Соломон отстрани последния топ на черните. И тя видя принудителна комбинация в четиринадесет хода. Само за това човек трябва да се откаже от кралицата!
  И Анастасия направи нов решителен ход, премествайки царицата под атаката на пешката. Ако Соломон откаже подаръка, той ще получи мат в седем хода.
  Старецът пребледня и махна кралицата. изръмжа:
  - Ами звярът!
  Анастасия се усмихна. Тогава всичко мина набързо. Царят на цар Соломон се блъскаше под ударите.
  Маргарита видя неизбежното чифтосване и запя:
  - И прехваленият, прословутият Фишер не успя да вземе равенство в битка!
  Анастасия движеше фигурите с боси пръсти. Соломон се замисли, но не намери изход. И завлече царя с мъка. И понасяше удар след удар.
  Анастасия изсъска:
  - Пешките не приличат на хора, пионките са си пионки!
  И отново направи движение с голия си, мускулест, загорял крак. Все по-близо и по-близо до целта.
  Соломон се замисли, почеса се по челото, но за негова чест все пак не продължи паузите твърде дълго. И сега изглежда доста малко. Анастасия вече беше взела пешка в босите си пръсти, за да матира, когато внезапно небето потъмня и пред тях се появи изображение на гигантски седемглав дракон.
  Разнесе се оглушителен, гръмовен глас:
  - Спри, нещастник! Искаш ли да те направя императрица?
  Анастасия се ухили, държейки пешката, която е по-лека и по-малка от останалите фигури, с боси пръсти:
  - Да ти бъда марионетка? Колко голяма е радостта!
  Дракон отбеляза:
  - Ако ме убиеш, ще се върнеш в своя свят. Свят, в който цари жестока старост. Наистина ли искате след време да се превърнете в беззъба, прегърбена и набръчкана старица? И тук имате вечен живот и абсолютна власт над милиарди поданици!
  Маргарет отбеляза:
  - На обещанието, като на стол!
  Анастасия изсумтя презрително:
  - Е, може би с Маргарита никога няма да остареем. Имаме перфектна генетика. А стареенето не е част от програмата на ДНК. И ако има вечна младост, тогава какво друго е необходимо? Рано или късно ще управляваме планетата Земя. И това е по-интересно от трона под ваш контрол.
  Едно от момчетата извика:
  - Не вярвай на дракона! Ще те предаде или ще те убие във всеки удобен момент!
  Драконът изръмжа:
  "Лошо момче, отиваш в дивия ад."
  Маргарита каза на приятелката си:
  - Направи движение. Тогава ще говорим.
  Драконът, с размерите на петдесет самолетоносача, изрева:
  - Не го прави, ще бъде твърде късно! Ще ти дам власт над вселената.
  Анастасия постави пешка напред на полето и каза с усмивка:
  - Вече е готово. Братник за теб, цар Соломон!
  Драконът внезапно изчезна, на негово място в небето се появиха милиони разноцветни мехурчета. Децата се радваха весело, възрастните също.
  Изведнъж едно загоряло, мускулесто момче, само с препаска на кръста, се стовари на дъската. Навеждайки светлата си глава, момчето коленичи и каза:
  - Благодаря ти!
  Мускулестият му превит гръб беше покрит със зараснали следи от множество пороци, стърчаха остри лопатки.
  Анастасия попита изненадано:
  - Кой си ти?
  Момчето се усмихна и отговори:
  - Този, който беше дракон!
  Рейнджърката подсвирна.
  - Драконът, който държеше милиарди хора в страх, беше ли момче?
  Момчето отвърна, като се поклони:
  - Бях роб във Вавилон, построих язовир, получих камшици и работих усилено, като другите роби. Но тогава крадците ограбиха гробницата през нощта и аз случайно заспах, изтощен от тежка работа в пясъците, а надзирателите не забелязаха, че не съм с други роби в лагера. Един от разбойниците ме настъпи, хванах го с ръце и го съборих. Той ме прокле, наричайки ме змей. В този момент той носел амулет от гробницата. Проклятието се изпълни и преди повече от три хиляди години аз станах истински дракон. Така един абсурден инцидент направи момчето-роб господар на целия свят.
  Анастасия попита:
  Защо не направихте света по-справедливо място?
  Бившият роб отговори с въздишка:
  "Защото в плътта на дракон не бях съвсем аз самият. Имах зъл дух. Сега съм на колене и те моля за прошка.
  Маргарита и Анастасия възкликнаха в хор:
  - Прощаваме ти! Ти си още дете и вярваме, че ще пораснеш истински човек.
  Момчето се изправи и махна с ръка.
  - Благодаря ти!
  И в този момент огнен ураган вдигна момичетата. И те се завъртяха в огнен океан.
  Градът на сенките беше далеч долу и бързо, бързо намаля.
  . ЕПИЛОГ
  Момичетата се събудиха, заседнали в дефиле. Камуфлажните им костюми бяха разкъсани на парчета. Остана само една бикина. Анастасия и Маргарита бяха в самото дъно на дефилето, където царуваше нощта. Студено и неприятно е да си почти гол високо в планините на Афганистан.
  Маргарита подсвирна и възкликна:
  - Е, видях сън.
  Анастасия измърмори:
  - И аз също. Дракон, деца на хиляда години, ботуши и метро с роби. Ужас!
  Маргарита се изненада:
  - Да, драконът, който се превърна в момче-роб?
  Анастасия потвърди:
  - Да, в момче с превръзка на кръста и с прорязан гръб.
  Маргарита кимна и отбеляза:
  - Един и същ сън не може да се сънува от двама различни човека! Това се случи с нас в действителност.
  Анастасия отбеляза:
  - Ето как? Значи освободихме целия свят с милиарди живи същества от деспотизма?
  Маргарет кимна в знак на съгласие.
  - Така изглежда.
  Анастасия изръмжа:
  - Слава на Родината!
  Маргарет потвърди:
  - Слава на Родината!
  И двете момичета, опряли се в грубите каменни стени, започнаха да се измъкват с пръсти на ръцете и краката си. Въпреки че стените са хлъзгави и покрити със скреж, за най-добрите бойци от руските елитни специални части това не е толкова голям проблем! Въпреки че изкачването отне много време.
  Анастасия отбеляза:
  Какво ще кажете за професор Мариарти?
  Маргарет отбеляза:
  -Ако не го убихме, мисля, че това може да е проблем за град, по-лош от дракон!
  Анастасия се изкиска.
  - Е, свърши страхотна работа. Ти и аз трошихме калдъръма с ръце и крака.
  Маргарет потвърди:
  - Да, нашите удари са смъртоносни.
  Момичетата весело пееха:
  - Който е свикнал да се бори за победа,
  Печели, вярвай ми винаги!
  Който е весел, той се смее,
  Който иска, ще постигне
  Сбъдната, повярвайте ми, една мечта!
  Момичетата излязоха на повърхността. Навсякъде имаше трупове и множество кратери от снаряди, ракети и бомби.
  Момичетата започнаха да бягат, за да не им е толкова студено на босите крака. Тичаха и се смееха.
  Анастасия отбеляза:
  - Без оръжия, без нищо, почти гол.
  Маргарет отговори:
  Ние самите сме оръжие.
  Момичетата се извиха в каскада от салта. И запяха:
  - Ударите са силни, а ние сме атлетични. Такива са момичетата.
  И те вдигнаха темпото.
  Момичетата тичаха с бързата крачка на състезателни коне от няколко часа, когато най-после на хоризонта се появиха очертанията на кула.
  Анастасия кимна.
  - Това е нашата база.
  Маргарита се засмя.
  - Интересно как ще се срещнат със съживените мъртви?
  И двете красавици оглушително, истерично, сякаш жестоко обезумели, се засмяха.
  
  
  
  
  
  ЛУДИ ОБРАТИ В ИСТОРИЯТА НА ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА
  На първия танков екипаж на Gerda със смъртоносно и много проникващо оръдие с калибър 88 mm и дължина на цевта 100 EL, а от друга - IS-2 със 122 mm оръдие и калибър 48 EL. По-дълга цев срещу по-голям снаряд.
  Немското оръжие обаче е по-практично, няма думи. И по-бързо изстрелване. Но на IS-2 седят момичета вещици, които са много борбени. И смело атакуват врага от разстояние. Елизабет стреля. Но Герда не пропуска и премества резервоара си. И отвръща. Но резервоарът на Елизабет вече е малко окосен. И снарядът на немското оръдие минава.
  И двата танка започват да се приближават...
  Герда удря босите си крака по бронята. "Пантера" -2 се роди в болка, така че Хитлер изложи прекомерни изисквания. Но през 1945 г. се появява напълно задоволителен танк, който е по-добре защитен и добре въоръжен, с тегло от петдесет тона и по-мощен двигател от 850 конски сили.
  И на подхода Panther-3 е по-мобилен с двигател от 1200 конски сили и по-добре защитен, особено отстрани.
  Герда стреля отново и изсъска:
  - Никой няма да ни спре!
  Елизабет изстреля в отговор и изчурулика:
  - Никой не може да ни победи!
  И двата танкови екипажа от момичета са достойни един за друг, но не могат да влязат. Изглежда, че говорят. Изобщо този свят е особен. Само Ромел не спря след капитулацията на британския гарнизон в Толбук и победи Великобритания в Египет. Освен това германците успяха да превземат Ирак и Кувейт с петрол. И тогава Ромел разби на пух и прах американския десант в Мароко. Повече от 100 000 американци бяха взети в плен. Наистина, нацистите все пак бяха победени при Сталинград, но този ход на войната можеше да бъде обърнат само частично. Фриц успяха да стабилизират фронтовата линия на линиите Ростов на Дон, Курск и т.н.
  Опитът за десант на съюзниците в Нормандия завършва с още една катастрофа за Великобритания и Съединените щати. И те наистина излязоха от войната. И сега нацистите се опитват да атакуват Кавказ.
  Елизабет, стреляйки по врага, пееше:
  - Всички у нас са приятелски настроени ... Трал-ла!
  Екатерина стреля с голи пръсти и уцели немската самоходка, като пееше:
  - И Камчатка и Кавказ - Трал-ла!
  Лупанула с гола пета и Елена, пробивайки с юмрук по-ранен модел Panther и пеейки:
  - Ние не живеем за война! Приятелските хора са силни!
  И целият екипаж на танка се присъедини в хор, пеейки:
  - Ние не живеем за война! Приятелските хора са силни!
  Това е толкова красива битка...
  Андриана си представи друго. Също така от тази серия и подобна конструкция на алтернативни истории. Най-модерният в момента в жанра.
  Като цяло - съюзниците решиха да извършат десант в Сицилия още през юни. От една страна, това е логично: да не позволим на германците да се готвят да отблъснат заплахата. Но от друга страна... Приземяването стана почти като в истинската история. Германските войски са малко, италианците не искат да се бият и се предават.
  
  Междувременно фриците засилиха войските си в южната посока. От което битката в Сицилия се проточи.
  Сталин дълго търпя, но накрая не издържа. Наистина, след като сте събрали възможно най-много сили, колко лятно време може да се загуби, което е удобно за напредъка на танковете?
  Офанзивата започва на 1 август. Вероятно, за да улесни преброяването на дните на операцията, лидерът е избрал такава дата. На 1 август започва Първата световна война. Но Сталин очевидно не вижда зловещи асоциации в това и нарежда да смажат германците с всички сили.
  Веднага бяха допуснати големи грешки в офанзивата. Първо, ударите бяха нанесени на широк фронт. И по Орловски, и по Харковски и Смоленск направления. Тоест силите се разпиляха.
  Вярно, германците също бяха принудени да разпръснат резервите си. Но Червената армия се натъкна на мощна, дълбоко ешелонирана отбрана на врага. Особено силно в посока Харков.
  Майнщайн правилно отгатва силата и посоката на съветските пробиви и успява да отблъсне настъплението. Мобел, командващ групата на армейския център, отстъпва на десет до петнадесет километра, но като цяло също отблъсква настъплението на превъзхождащите съветски сили.
  Развитата инженерна отбрана, заедно с мощните танкове, позволяват на германците да спрат съветската офанзива и дори да задържат Орел.
  Пасивността на съюзниците от Запада също оказва негативно влияние върху хода на войната.
  Очаквайки преврат в Италия и искайки да намалят загубите си, те всъщност ограничиха офанзивата си в Сицилия. Но преврат нямаше. Отначало те се опасяваха, че германците имат свобода на действие, а след това напълно се страхуваха, че хаосът ще цари без Мусолини.
  Съветските войски успяха да отрежат част от Орловския перваз, но, за съжаление, самият град Орел не можа да бъде превзет. Сталин беше ядосан и поиска да се развие офанзивата на всяка цена.
  Въпреки това Червената армия претърпя огромни загуби и затъна в позиционни битки. Много хитри капани и минни полета никога не са работили. И германците, както вече се случи по-рано по време на операцията Ржев-Сичов, успяха да задържат предварително подготвената отбранителна линия. И не позволиха на мобилните съветски танкови части да излязат в оперативното пространство.
  След като загубиха повече от 1400 хиляди убити и ранени за месец и половина ожесточени битки, съветските войски почти не напреднаха. Загубите на германците са няколко пъти по-малки, но все пак осезаеми 300-350 хиляди убити и ранени. Освен това Хитлер реши да изгони съюзниците от Сицилия, така че големи резерви бяха изпратени на запад в ущърб на източната посока.
  В средата на септември Сталин прекратява настъплението. Съветските войски са изтощени от кръв, но броят им все още може да бъде попълнен. Вече се е случвало много пъти. Въпреки това Йосиф искаше да изпита почвата за отделен мир.
  Чрез заместник-наркома на външните работи Литвинов бяха предадени предложенията на съветската страна.
  Сталин предлага на Германия нулев вариант, без анексии и обезщетения, с възстановяване на предишните икономически отношения.
  Хитлер съвсем резонно отбеляза, че германците все още контролират почти цяла Украйна и Крим, Беларус, балтийските държави, Смоленска, Псковска и част от Ленинградска област.
  Освен финландците... И че предложението на Сталин изисква германците доброволно да се откажат от редица териториални придобивания.
  И не само разбира се германците, но и техните съюзници. Другарят Сталин не бива!
  Но Хитлер се съгласи да започне преговори. И на съветско-германския фронт действително е обявено примирие. Дори и да не е официално.
  Хитлер имаше разума да протака преговорите и по този начин да спечели време. Сталин също разчиташе на попълването на своите войски и вероятно на засилването на войната на Запад.
  Нека Хитлер набие добре буржоазията!
  Наистина, през октомври германците, заедно с италианците, започнаха мащабна офанзива в Сицилия. Голям брой германски самолети, изпратени от източния фронт, участват в битките. Това също допринесе за успеха на атаката.
  Освен това се оказа, че германските войски, които са били обстрелвани на изток, са много по-силни и по-боеспособни от разглезените американци и британци. Битката за Сицилия завършва с пълно поражение на съюзниците. И веднага породи нова правителствена криза във Великобритания.
  Е, Рузвелт каза, че Америка няма да предприема мащабни настъпателни действия в Европа - главното е да спаси американските войници. Освен това загубите са рекордни за цялата Втора световна война. Само янките загубиха почти четиристотин хиляди затворници.
  В Англия крал Джордж упражнява правото си да свали Чърчил. Неговото място също беше заето от консерватор, но с много по-прогерманска ориентация.
  И новият министър-председател също предложи да започнат тайни преговори с фактическото ограничаване на военните действия. Американците поставиха на Хитлер само едно условие - да ограничи програмата за унищожаване на евреите.
  Фюрерът, след като убеди антуража, се сбръчка малко и се съгласи с това. Освен това за германците е трудно да атакуват Африка. Съюзническият флот доминира в моретата. Освен това Франко също не иска да пусне германските войски да отидат в Гибралтар.
  Така че германците няма къде да напредват на запад и няма причина съюзниците да изсипват трупове над европейския континент.
  Самата природа защитава германските войски на континента и съюзниците отвъд моретата и океаните. И САЩ са твърде щастливи да развържат ръцете си с Япония.
  За известно време имаше такова спокойствие. Преговорите със съюзниците също не вървят гладко. Хитлер се съгласява да се откаже от претенции за африкански колонии, но изисква Либия и Сомалия да бъдат върнати на Италия.
  Е, британците, тайно, бяха готови да споделят френските владения със Съединените щати в Африка. А също и в Тихия океан и Азия, японски. Няма желание да се освободи Франция.
  Скоро примирието се превърна от неофициално в съвсем официално. За Великобритания и САЩ е много по-изгодно да отнемат колониалните им владения от Холандия и Франция, отколкото да ги освободят от нацистите. Е, намекнаха на Хитлер: върви на изток. В същото време ние ще разделим Съветска Русия.
  Но Сталин събра огромна сила. В съветската армия се появиха: Т-34-85 и ИС-2.
  В авиацията обаче германците успяха да получат известно качествено превъзходство. Нови форсирани двигатели бяха инсталирани на Focke-Wulf, ускоряващи колите над 700 километра в час. По-мощен и усъвършенстван ME-309, TA-152 се появи в масово производство.
  Като цяло германците, благодарение на прекратяването на бомбардировките на Германия, пълната мобилизация и изграждането на нови самолетни заводи, успяват да изпреварят СССР в количествено отношение на авиационното производство. Освен това най-новите Як-3 и ЛА-7 все още не са влезли в масово производство. А спирането на доставките на дуралуминий и други суровини по Lend-Lease от Запада влоши условията за производство на съветски самолети.
  През май 1944 г. военните действия се подновяват с нова сила, с нацистката въздушна офанзива. И при танковете немците са с предимство. Нека бъде по-скоро качествено, отколкото количествено. Т-4 и Т-3 не се произвеждат - но "Пантера" -2 и "Тигър" -2 са в серията. Германците внимателно изследваха съветския фронт. Докато Сталин не предприема мощна офанзива в центъра на 22 юни. Операция Багратион. Въпреки че германците изглеждаха силно укрепени, партизаните започнаха истинска железопътна война в тила
  Съветските войски напреднаха от тридесет до шестдесет километра дълбочина за един месец. Но отбелязваме, че те напълно спряха - затънаха в позиционни битки. Майнщайн също започна офанзива около Курск от юг. Този път германците използват новите си танкове по-ефективно. В битки такова чудовище като "Маус" получи кръщението си. Във всеки случай, в сухо време и през лятото, Maus се оказа много добър резервоар за пробив. И най-важното с много надеждна защита. Германците успяха да заобиколят Курск и да създадат голям котел. И точно в този котел се озова един петнадесетгодишен момък от нашето време. В първата вълна на въображението суровото военно ежедневие е описано достатъчно подробно. Изглежда, че момчето е било леко ранено, но е излязло от казана. Получава медал за храброст. В първата книга действието е прекъснато през септември 1944 г. Германците настъпват към Воронеж. В центъра на битките се водят край Смоленск и с променлив успех. Във втората се описват накратко предишни военни действия. Германците отидоха до река Дон и бяха спрени по крайбрежието му. По време на войната войските на Франко отново започват да се бият на страната на нацистите. Германците също значително увеличиха броя на чуждестранните дивизии, особено френски, холандски, белгийски. Зимата премина през упорити позиционни битки. Линията на фронта в центъра е относително стабилна, а Москва не е близо, но не е и далеч. Ленинград под блокада. Ситуацията наподобява Първата световна война с относително стабилни, бавно движещи се фронтове. Вярно е, че нацистите засилват своята въздушна офанзива, възползвайки се от факта, че общият им промишлен потенциал надвишава този на Съветите поне три до три и половина пъти.
  Основният акцент е върху реактивните бомбардировачи, особено TA-400.
  В същото време Германия внедрява най-новите танкове от серия E. Главният герой след зимните битки, които по някаква причина не са описани във втората книга, е изпратен на офицерски курсове. Първата половина на книгата беше заета от проучвания, няколко германски въздушни нападения и първата романтична любов - героят вече беше на шестнадесет.
  През август ситуацията за СССР се усложни: Турция, Португалия, официално Испания и дори Швеция, която си спомни вековните си оплаквания, влязоха във войната.
  Германците извършиха основната офанзива в Кавказ, където героят, който получи чин лейтенант, отиде да се бие.
  И естествено най-важната битка отново се разигра край Сталинград и в самия Сталинград.
  Самата Андриана е с туника на петна върху голо тяло, по къси панталони и боса. Красиво и извито момиче, със силни бедра, тънка талия, къса прическа под полубокс. Лицето е много изразително, с мъжествена брадичка, широко разтворени сини очи. Светлокафява коса, посивяла от прах, високи гърди, твърд поглед. Капитан Андриана, разбира се, се бие насън повече от две години и въпреки младостта си е видяла много. Краката на момичето са покрити с порезни рани и натъртвания. Едно момиче е по-ловко да се движи босо, отколкото груби и тромави ботуши.
  Голата подметка усеща най-малката вибрация на почвата, предупреждава за близостта на мина, а самата майка земя добавя издръжливост. От една страна, краката на момичето се втвърдиха и не се страхуваха от горещ метал или острите отломки на руините, но от друга страна не загубиха чувствителност и гъвкавост, предупреждавайки чрез рева за движението на резервоари.
  Сладката Андриана държи граната със завързан към нея пакет с експлозия. Необходимо е да се пълзи до страхотния немски танк "Лъв", поливайки улиците с картечници.
  Мирабела пълзи до нея. Също така боси, така че всички момичета от батальона се оказаха от ботуши, имитирайки своя командир. Прашните й подметки се изострят, когато момичето пълзи на четири крака. Жълтата коса на Мирабела е разрошена и дълга... Малко къдрава. Самото момиче е слабо, слабо, малко на ръст. Тя дори може да бъде сбъркана с момиче, с тесни рамене и привидно голяма глава.
  Но Мирабела вече е преживяла много. Тя успя да посети както фашисткия плен, преживявайки жестоки изтезания, така и мини, откъдето по някакво неразбираемо чудо успя да избяга. Но гледайки нейното детско, нежно лице, никога не можете да кажете, че е била бита с гумени пръчки по петите, през тялото й е преминал ток.
  Мирабела стреля... Войник от Третия райх, в случая арабин, пада мъртъв, дулото му издига пясък и отломки.
  Андриана мушва купчина гранати под купчина боклук. Сега тук ще пропълзи деветдесеттонен "Лъв" и ще го взриви. Сините очи на момичето блестят като сапфири върху лицето й, мургаво от слънчево изгаряне и прах.
  Опитът показва, че добре защитен танк сега ще промени позицията си. "Лъв" има 100 мм странична броня и дори под ъгъл. Тридесет и четири не могат да го пробият, само тежките кевеши имат шанс. Но гъсениците са целта. Основното нещо е да лишите колата от мобилност ...
  Светлана дава залп от картечница... Един войник, незнайно каква националност, пада. Германците, завладели по-голямата част от източното полукълбо, ценят арийската кръв и хвърлят колониални войски в битка: араби, африканци, индианци, различни азиатци и европейци. Увеличи се и броят на поляците - които от люлката са свикнали да мразят болшевишка Русия. Тук се бият и украински националисти, и донски казаци, и чеченци, и целият Кавказки каганат. Хитлер издигна цял интернационал.
  Много врагове...
  Светлана ловко избягва картечния огън. Куршумът почти се разцепи, почерняла от прах, кръгла момичешка пета. Красивият капитан дори усети гъделичкане колко близо долетя голямокалибрен подарък. Момичето се прекръсти и прошепна:
  Дори куршум няма да ни спре!
  Мирабела отвръща... Друго момиче Анджелика - много червенокоса, над среден ръст и мускулеста, въпреки мизерните дажби. Също така много красиво момиче, с пищни бедра, прибрана талия, не женствени широки рамене и високи гърди.
  Анджелика се бие само по къси панталони, туниката е разкъсана на парчета и се разпада на прах, а нови униформи не се доставят през Волга. Дай Боже да се прехвърлят повече боеприпаси и капка храна за изтощените съветски войски.
  Така Анджелика е почти гола, краката й са одраскани, особено коленете. Парче от шрапнел попадна в стъпалото на десния крак, боли, трудно се ходи.
  Червенокосата, прашна, почти гола Анджелика изкривява красивото си, но в същото време твърдо лице. Момичето, стреляйки, казва:
  - Над нас е Господ, Москва и Сталин!
  И тя отрязва атакуващите нацисти, като самата тя едва има време да се върне назад.
  Руините и тесните улици затрудняват обръщането на страховитите немски танкове. Тук има почти двеста тона "Мишки" и те изобщо не могат да преминат ...
  Както очакваше Светлана, "Лев" караше малко и се зарови в купчина боклук. Имаше експлозия. Гъсеницата се спука, няколко повредени ролки излетяха.
  Раненият танк спря и от дулото му излетя снаряд...
  Някъде тътнеше в далечината, оставяйки руините. Русата Светлана изсъска като змия:
  - Това е моето изчисление! Откри акаунт...
  Момичето-капитан Андриана отново е принудено да изпълзи. Германците и техните сателити не могат да използват техническото си превъзходство в развалините. По вина на упорития Хитлер ордите на Третия райх бяха затънали в позиционни битки в доста голям и добре укрепен град.
  Мирабела хвърля граната. Принуждавайки ги да правят салта върху свалени германци или араби, обръщайки се. Един от нацистките бойци откъсва ръката си и виси на нея английски часовник с компас.
  Мирабела казва с усмивка:
  - Какво ти показва компасът - пътят към ада!
  И красиво момиче отърсва парче полепнала керамика от прашната си пета.
  Анджелика също избърсва прахта с твърдите си, пълни гърди. Зърната са почти черни от мръсотия и сърбят. И опитайте да се измиете. Отново трябва да се ровите, когато немските картечници драскат. И пълзи по пластунски.
  Батальонът от момичета удържа позициите си, въпреки че има обстрел. И те разкъсват тежки снаряди, и бомби падат от небето ... Но нищо няма да наруши смелостта на съветските героини.
  Тук Светлана вижда как пантерата пълзи. Е, този танк вече не е толкова страшен.
  Можете да го пробиете отстрани. Момичето кихна, изплю праха, който се качи в елегантната й уста. Тя взе в ръката си граната, утежнена с пакет от експлозии. Трябва да се промъкнете незабелязано. Но има толкова много дим наоколо.
  Анджелика започна да пълзи нагоре, подпряна на канализацията с боси пръсти и лакти. Тя беше като котка, която дебне мишка. Момичето си спомни войната от онова ужасно лято на четиридесет и първата година, когато Вермахтът коварно нахлу в просторите на СССР. Нито момичето, почти момичето не беше ли уплашено? В началото да, но после свикваш. И вие вече възприемате постоянните избухвания на снаряди като обикновен шум.
  И сега избухна съвсем близо. Момичето се плесна по корема. Фрагменти се втурват отгоре като стадо диви пчели. Анджелика шепне с напукани устни:
  - В името на справедливостта, Господи!
  Момичето ускорява пълзенето си и хвърля граната с прикрепен пакет с експлозив. Настоящето лети по дъга. Чува се експлозия, по-тънката странична броня на Пантерата се поддава. Германският танк започва да гори, бойният комплект детонира.
  Светлана прошепва с усмивка:
  Благодаря ти Господи Исусе! Вярвам само в теб! Само на теб се моля!
  Разбива пантерата. Откъснат, дълъг ствол е затрупан в развалини. Челната броня, отделена от страничната броня, прилича на лъжичка.
  Светлана, чиито очи, на лицето, кафяво от прах и слънчево изгаряне, искрят с дренки, казва:
  - Колкото повече дъбове има врагът, толкова по-силна е защитата ни!
  Анджелика е много секси, в черните си бикини и голо, прашно, силно тяло. Момичето е много умно. Тя може да хвърля парчета стъкло с боси пръсти.
  Сега тя хвърли остър предмет с изящния си, покрит с прах крак. И заседнал, право в гърлото на фашист. Красивата Анджелика измърмори:
  - И аз съм секс символ, и символ на смъртта!
  Момичето, след което отново пропълзя, стреляйки. Водеше огън и Светлана.
  Капитанът на красотата, босият Андриан, след като посече фашиста, изчурулика:
  - Животът е верига, а малките неща в него са брънките ...
  Мирабела стреля, разряза главата на Фриц и добави:
  - Невъзможно е да не придадем значение на връзката!
  Светлана, отново стреляйки точно, изграчи:
  - Но не можете да се циклите по дреболии ...
  Мирабела стреля точно и добави:
  Иначе веригата ще те обгърне!
  Друго момиче Олимпиада, също много красиво, заедно с пионера Серьожка, подготвиха мина на тел. Двамата я блъснаха... Коварният бугар се вмъкна в гъсеницата на "Тигър"-2. И как ще гръмне тази дългоцевна немска кола.
  Русото момче Сергей възкликна:
  - Наша Русия, имаш кофа!
  И едва успя да отскочи, светкавично, с черни, съборени токчета, от падащия покрив.
  Олимпиада погали момчето по врата и каза:
  - Ти си много умен!
  Пионерът си проправи път на фронта и се присъедини към женския батальон. Момчето също е много креативно. Например, той прави самолети за сваляне на фашистки щурмови самолети. Когато Focke-Wulfs или TA-152 се издигат, се чува невероятно оглушителен рев.
  Германците удрят в акомпанимента на симфония на Вагнер. Такава величествена мелодия.
  Олимпиада казва с досада:
  - Още се опитват да ни плашат!
  Момчето пионер пееше с патос:
  - Руският воин не се страхува от смъртта,
  Смъртта няма да ни отведе под звездното небе!
  Защото святата Рус ще се бори силно,
  Заредих могъщата картечница!
  Олимпиас, високо, мускулесто момиче, с широки бедра и рамене, е типична селска жена. Дрехите са разкъсани по време на боя на парцали, силните крака са боси, косите са сплетени на две плитки и са силно напрашени.
  Серьожка е само на единадесет години, слаб от недохранване, издраскано и мръсно момче, само по шорти. Естествено бялата коса на момчето побелява, а ребрата се виждат през тънката, загоряла и мръсна кожа. Краката са ужасно съборени и в изгаряния, натъртвания, с мехури. Вярно, съдбата запази детето от тежки наранявания.
  На неговия фон Олимпиадата изглежда голяма и дебела, въпреки че момичето изобщо не е дебело, а със силно, обучено месо на костите. Още повече, че гладът изобщо не се отразяваше на едрата й фигура.
  Момичето стреля от тежка противотанкова пушка. Немските коли не могат да бъдат пробити в челото, но има шанс в пистите.
  И тежкият "Лъв", след като получи тежък експлозив в ходовата част, започна да издухва дим като заклет пушач.
  Серьожка запя със злоба:
  - Смрадливият Фриц без да се замисля, запали цигара на входа! Разбира се, той се забърка в големи проблеми!
  Олимпиас, трептяща с мускулести, загорели прасци, изигра степ танц с босите си красиви крака. Момичето пееше:
  - Светите руски лица трептят от иконата ... Дай Боже да накиснете поне хиляда фрица! И ако някой бръмчи повече от фашисти, никой, повярвай ми, няма да те осъди за това!
  След това презареди противотанковата пушка и стреля отново. Германският превозвач отново изпусна дим.
  Момичешкият батальон нанесе значителни щети на Фриц. Но той също претърпя загуби. Тук едно момиче беше разкъсано наполовина и лицето й стана толкова бледо, въпреки праха.
  По-голямата част от Сталинград вече е превзета от нацистите, но това, което остава от града, не иска да се поддаде и да се предаде.
  Междувременно Светлана се опитва да пробие "Тигъра". Мощна немска кола, получила граната отстрани, но не се поддала. Обръща се, за да стреля с оръдие. Момичето трябва да се зарови в земята и в развалините, за да не бъде смачкано от взривната вълна, пусната от настоящето.
  Светлана тихо прошепва:
  - Мамо, тате, съжалявам!
  Мирабела хвърлила граната по Тигъра, която избухнала в челото й. Момичето изсъска:
  - За това, че светлото учение през зимата през пролетта ... Повтарям без изключение, че Хитлер е чумаво копеле!
  Анджелика, нарушавайки зрението на нацистите и изливайки вода върху тях с изблик, напрегна:
  - В ковчега, сега видях фюрера! И тя ритна горкия право в окото!
  Червенокосото момиче всъщност хвърли граната по танка с голи пръсти. Удря се в цевта... Последва взрив и дулото на "Тигъра" беше обезобразено.
  Страхливият германец го взе и се отдръпна.
  Светлана изсумтя през ноздрите си:
  - Нашите, вашите няма да отстъпят!
  Мирабела посяга хитлеристки наемник с куршум и пее:
  - И злодеят не се шегува! Ръце и крака той върти руските въжета! Забива зъби в самото сърце ... Изпива отечеството до дъно!
  Светлана се изкиска и излая:
  - Фюрерът диво крещи, разкъсва се!
  Мирабела изстреля и добави:
  - Е, смъртта пуфте, ухили се!
  Появи се още по-опасен "Щумртигър". Унищожава цели сгради и бункери. Освен това не се доближава до позициите на съветските войски. Колата се пази под прикритие от немски картечници.
  Светлана вижда, че приближаването до позициите на Фриц е нереалистично. Но в небето Focke-Wulfs. Една от тези машини лети по-близо до съветските позиции. Момичетата откриват огън по нея.
  Анджелика хвърля граната и яростно казва:
  - В дълбока смърт - няма прошка!
  След това момичето дава ред от картечницата. Бързо се връща назад. Бързо се придвижва сравнително нов немски танк "Пантера" -2 с малка кула и по-нисък силует.
  Няколко момичета хвърлят гранати по немската кола. Тя, след като получи подаръците, замръзва и не може да се обърне.
  Анджелика подсвирна, съскайки:
  - Това е нова атака! Ще й разкъсаме устата!
  Пантера-2 изръмжа и стреля с по-мощното си оръжие.
  Огненият стълб разцепи въздуха и незабавно нагря и електролизира атмосферата.
  Анджелика се изкикоти, снарядите прелетяха покрай полуголото момиче. Безсрамната червенокоса поклати бедра и каза:
  - И Нютон победи враговете, хвърли игото от трона! Фриц той постановява закона на Нютон!
  Сталинград целият беше обхванат от пожари, когато огнените езици сякаш ближеха небето и пращяха лилави, оранжеви и алени искри! И всяка искра е като призрак, който бяга от адски замък.
  Светлана, събаряйки немски боец, блесна със сините си очи, изпя:
  - Какво хленчиш лоша старица? Повярвай ми, просто психиатрична болница плаче за теб!
  Мирабела пееше в песнопение, стреляйки по нацистите:
  - Колко е хубаво да легнеш на тревата и да удариш фрица по главата! Подредете лапа за фюрера и изпратете куршуми от картечница!
  Момичето се изкикоти диво и се преобърна от корем на гръб. Направих велосипед с крака. Излетя граната. Летящият Focke-Wulf, след като получи шрапнел под корема, бързо се издигна по-високо. Вижда се, че остри осколки са го ранили. Фашисткото създание се запали и започна да губи парчета от счупени крила.
  Светлана, виждайки как Фоке губи височина, изграчи:
  - Това е семафор! На борда виси брадва!
  Германският самолет експлодира, разпръсквайки отломки във всички далечни кътчета на небето. И къде отиде фашисткият ас. Направих последния си завой. Палачът отиде на пепел, не пилотът!
  Мирабела кихна, разпръсна прах и каза:
  - Да бъдеш или да не бъдеш? Не е въпрос!
  Анджелика отново хвърли парче стъкло с крак, толкова много, че, удряйки окото, то излезе към Фриц през тила:
  - Аз съм танкова армада! И трябва да се лекувате!
  Германците и техните сателити се опитаха да настъпят, хвърляйки гранати пред тях. Такава тактика срещу момичета не проработи. Тук Серьожка разгърна катапулт и как удря врага в отговор.
  Момчето пионер извика:
  - Дядо Коледа разкъсва устата на Хитлер!
  Зарядът на катапулта, пронизващ тълпата нацисти, ги накара да се разпръснат и в същото време да се преобърнат във въздуха. Фриц падна и се счупи върху развалините на стените.
  Танк "Тигър" -2, загубил баланс, се сблъска с "Лъв". О, Лева, къде е страхотното ти име?
  Светлана се усмихна и отговори:
  - Е, браво Серьожка!
  Момчето изръмжа агресивно.
  - Pioneer е винаги готов!
  Момичето поклати бос крак в отговор.
  Момичето-капитан отново започна да забива. И Олимпиада погъделичка тесния крак на Серьожка, колко му е трудно! Нищо чудно, че момчето не се страхува да тича през огньовете.
  Мирабела в пеене каза:
  - Младостта е добра - старостта е лоша!
  Анджелика, тази весела червенокоса, се съгласи:
  Няма нищо по-лошо от старостта! Това наистина е най-отвратителното състояние от всички възможни!
  И момичето направи скок с преврат. Тя си представи за миг отвратителни баби. Не, не сравнявайте стара жена с момиче. И каква красота, в стройни тела.
  Анджелика го взе и запя:
  - Поток след година, години в каравана,
  Стара жена търка къна в хаванче...
  Ами стройната ми фигура,
  Не разбирам как си отиде младостта!
  Светлана блесна с очи, повали германеца с удар в слабините и отбеляза:
  - Не! Все пак във войната има такова очарование - да останеш вечно млад! Винаги пиян!
  Олимпиас постави нов заряд в катапулта. Това е нещо като добър хоросан. Момичето изсъска:
  - Не минавайте, а минавайте!
  Серьожка премести тънкия си, но пъргав крак и излая:
  - Фриц лице!
  И една граната, заедно с взривна опаковка, полетя с пълна сила към позициите на нацистите.
  Да, Сталинград не им е даден. Трети месец от края на юни щурмът продължава, но градът не успява да вземе всичко. На други участъци на фронта нацистите постигнаха успех, но не и на този.
  Светлана стреля с пистолета и изръмжа:
  - Всичко е невъзможно, случва се да е възможно... Няма нужда вселената да се усложнява много!
  И удари бензиновия резервоар на мотоциклет. Машината избухна и огнени вихрушки осветиха димния пейзаж. И немецът беше разкъсан от огнена лапа.
  Момичето капитан Андриана извика:
  - Обичам да убивам злото! И това е най-висшето благо!
  Мирабела разби германците с гръм и изсъска:
  - Хайде да играем на бодливо порче!
  Анджелика откри огън, по-точно. Няколко чернокожи бяха оставени да лежат върху покрити с копия развалини:
  - Убийте врага! - прошепна момичето.
  Мирабела закачливо запя:
  - След като нарисувах Хитлер с червило, Майнщайн с лак за коса, ще те завлека в плен на принцесата, вярното куче ще те гризе!
  Светлана, стреляйки, изсъска:
  - Хайде вечерта, Адолф, обеси се... Спри да си заблуждаваш главата! Хайде вечерта, летете като гюрфалк - да победите нацистите!
  Мирабела каза ядосана, събаряйки шлема от главата на щурмовика:
  - Ние можем! И ще го направим!
  Момичетата от батальон "Ленин" спират настъплението на чуждите войски. Фриц се придвижи напред, буквално изхвърляйки трупове в космоса. Не помогна и танкът "Лев", с който се възлагаха надежди. Ето една модификация на машината със 150 мм оръдие.
  Анджелика отбива камък, залепнал за голото й зърно. Момичето има толкова красиви и пълни гърди. Момичето хвърля граната с крак. Кракът е по-силен от ръката и хвърлянето е по-далеч.
  "Лъвът" получи празнина в гъсеницата и спря. Изстрел от мощната му уста. Тътен и срутване.
  Анджелика, плюейки, казва:
  - Руският воин не стене от болка!
  И момичето отново стреля. И го прави изключително добре. Фашистът, надвесен от кулата, пада назад.
  Червенокосо, почти голо момиче казва:
  - Напразно врагът вярва, че е успял да разбие руснаците! Който дръзне, той атакува в битка, ще бием люто враговете!
  И Анджелика търкаля мускулите на пресата, които тя е много релефна.
  О, колко са красиви момичетата! Не искам никой от тях да умре.
  Сталенида изтича... Много красиво момиче, с пухкави, бели коси. Тя някак успява да ги намаже с някаква отвара, за да не се цапат.
  Момичето е много красиво, с фигурата на Венера, само че по-тонизирана и релефна. Дрехи на нея, само сутиен и бикини. Всичко останало вече е разпокъсано. Но колко грациозни са краката! Това не е момиче, а печат на съвършенството, венец на красотата.
  Тя се движи по специален начин, като катерица. А боси крака и трептене, и петите, изненадващо остават чисти. Сталенида стреля, а фашистът получава язва в гърдите.
  Момичето казва:
  - Верността към родината е най-високата дума!
  Анджелика отбеляза през смях:
  - Свали си сутиена и остани като мен по шорти!
  Стийленида поклати отрицателно глава.
  - Това не е подходящо!
  Анджелика поклати бедра, стреля уместно и запя:
  - Нещо комсомолец стана необичаен! Да ходиш така с голи гърди е много неприлично!
  Стийленида се изкиска и отбеляза:
  - Защо да носите радост на Фриц, вижте нашата красота!
  Анджелика отговори решително:
  - Красотата ни е убийствена!
  Стоманеното момиче се изкиска и стреля по ТА-200. Нацистката кола се запали. А красивата блондинка изкрещя:
  - Смърт на злото!
  Анджелика се изкиска.
  - И животът е хубав!
  Стиленида, като видя, че германецът пада, изръмжа:
  - Това е най-високата стойност! Не си мислете, че нацистите сте победили!
  Анжелика пее:
  - В очакване на победа! Победата чака... Тези, които копнеят да счупят оковите! В очакване на победа! В очакване на победа! Ще успеем да победим нацистите!
  Красиво момиче, а голите й гърди треперят. Добре с гол торс в жегата, която се засилва от огъня.
  Сега Светлана изглеждаше много по-решителна. Тя стреля по фрица с картечен пистолет и излая:
  - Ще те кастрирам!
  И наистина нацистите получиха смъртоносни подаръци и ковчези! И момичето им показа фигура, да изградим голи пръсти. И свирна като славей-разбойник. И през пръстите на долните крайници.
  Момичето капитан Андриана е много умно. И пенливо. И изобщо не е жесток. Тя също понякога съжалява за войниците на врага, които може да имат деца, които ще плачат за мъртвите си бащи.
  Светлана обаче прогонва подобни мисли от себе си, та ти се иска да избухнеш в сълзи от тях. Но не руснаците са дошли при германците да грабят и убиват. Не, това са германците и цяла агресивна глутница чужденци от цял свят нахлу в руските простори.
  Светлана се прекръсти и стреля по фрица, който се опитваше тихо да се доближи до позициите на руснаците... Окото и мозъкът на мъжа, нокаутирани от куршум, изтекоха.
  Момичето-капитан се усмихна и каза остроумно:
  - Направо очи в очи, глава в глава!
  Светлана стреля точно и удари мотоциклет с кош. Колата започна да се разкъсва и картечницата излетя, преобърна се няколко пъти. След това дулото му потъна в развалините.
  Момичето отърка голата си прашна подметка в отломките. И тя се прицели отново. Веселото й младо лице се ухили по-скоро ухилено. Момичето пееше:
  - Не, казахме на фашистите, нашият народ няма да търпи руският миризлив хляб да се нарича брод!
  Мирабела отправи много точен удар, от който Фоке-Вулфът пламна и изчурулика:
  За един негодник, разбира се, изборът е ясен,
  За долари той е готов да предаде Русия...
  Но руският мъж е толкова красив
  Че е готов да даде живота си за Родината!
  Момичето направи салто и показа на нацистите смокинята и се превъртя, а куршумите не докоснаха красотата.
  Анджелика се появи, тази красавица, почти гола и мръсна като дявол, хвърли граната наведнъж с два крака. И тя провери:
  - Това, което имам, е ... Фриц в остра страна!
  Олимпиас поправи Анджелика:
  - Остро, встрани, и не в острата страна!
  Момичето се изкикоти и разклати динените си гърди и изстреля граната с граната с взривен пакет. "Тигърът" беше ударен в дулото и това криво произведение на изкуството се измъкна.
  След това нацисткото създание се отдръпна. Тя започна да пълзи като костенурка, попаднала в огън.
  Светлана пееше, намигайки весело:
  - И "Тигърът" се отдръпва и германците се крият!
  Девическият батальон маневрира под атака, въздушни удари и тежки оръдия. Тук реактивните бомбардировачи удариха, счупени, нажежени стръмни стени се издигнаха в небето. И камъните горяха. За щастие нито едно от момичетата не умря, но мъжете отидоха в другия свят - които не съжаляват! И летят душите - едни в рая, а други в ада! Където дяволи с вили вече чакат онези, които не вярваха в Исус.
  Анджелика е най-сексапилният от воините в ярост: добре, могат ли нацистите от своя "Sturmtiger" наистина да стрелят по позициите на съветските войски и да убият червените воини?
  И момичето грабна граната с боси крака и се завъртя в каскади от салта. И се върти все по-бързо и по-бързо. И тогава с всички сили тя хвърли дара на смъртта в широката муцуна на Stormtiger. Голите загорели крака на красавицата блеснаха, а гранатата полетя в широкото дуло. И мощната машина първо се задави, а след това се втурна. Два "Кралски тигъра", които стояха отстрани на "Щурмтигър", бяха изхвърлени нагоре и разпръснати в различни посоки. Ролките се откъснаха от тях и те паднаха, летяха като счупена огърлица на кралицата.
  Взривната вълна хвърли Анджелика и момичето полетя с главата надолу. И тя беше обърната, разлюляна и хвърлена. Но красавицата все пак се приземи, остри отломки и натрошени камъни се вкопчиха в босите й подметки. Момичето изпитваше болка и дори през мазолето краче върхът прониза.
  Но Анджелика намери сили да се изправи и да извика:
  - Вие, фашистите, ще сте в пепелта!
  Светлана и други момичета бяха изхвърлени от взривна вълна и дори леко смачкани. Но нито един от красивите воини не умря. Момичетата се срещнаха с ураган и добре насочен огън. Потискане на изскочилите нацисти и други агресивни насекоми, обсадили СССР.
  Мирабела запя с голям ентусиазъм:
  - И когато тръбата Господня ни отведе на бой, ние ще бъдем приятели с комсомола! И по волята на Йехова аз ще бъда на небесното поименно!
  Анджелика, отърсвайки праха от кървавите си подметки, изпя:
  - Ленин, партия, комсомол! Пращаме фюрера в лудница!
  Момичетата започнаха да се смеят оглушително, а Серьожка каза с тревога и раздразнение:
  - И моят катапулт, не толкова точен - като онези боси и яки крака на Анджелика!
  Олимпиада, играейки с мускулите на ръцете си, каза:
  - Това е добре! Все още мислиш. Нещо по готино!
  
  СЪЮЗНИЦИТЕ РАЗДЕЛЕНИ
  Отначало всичко беше като в действителност. Само германската авиация по-активно привлече Червената армия. Ромел беше настрани, а Хитлер беше малко несериозен относно войната на един фронт. И ситуацията се повтори сякаш в действителност. Само от Ростов на Дон не беше възможно да нокаутират германците, така че се оказаха още няколко дивизии на Вермахта.
  Въпреки това германците претърпяха поражение край Москва. И тогава почти като в истинската история. След това контраатаки. Почти като истинската.
  Докато нацистите не затънаха край Сталинград.
  Тук обаче имаше някои разлики. По-специално беше по-добре за Фриц с авиацията: западният фронт не отвличаше вниманието. В Кавказ нацистите бяха по-силни и превзеха Грозни и Орджоникидзе, но все пак бяха спрени в планините.
  Те постигнаха малко повече в Сталинград, успяха да превземат почти целия град. Но Турция не влезе във войната, благодарение на дейността на съветското разузнаване.
  И така съветските войски провеждат Сталинградската операция. Създаден котел. И през зимата те успяха да победят Майнщайн и принудиха Шеста армия да капитулира.
  Дотук всичко леко се различаваше от основната историческа линия. И само контраатаката на Майнщайн се оказа по-силна, така че германците не губят силата си в Африка. И нацистите успяха не само да превземат Харков и Белгород, но и Курск.
  През четиридесет и третата година имаше оперативна пауза. Германците, след като обявиха тотална война, натрупаха сила, руснаците също се възстановиха след огромни загуби. Германците, разбира се, чувствайки се по-спокойни, пуснаха в сериала и "Лъв", и "Маус".
  Но новите танкове се оказаха дори по-лоши от Пантерите и Тигрите. Тежкият "Лъв" имаше пистолет, по-нисък по скорост на огън от оръдието "Тигър", но по-мощен. Но защо? Все пак е трудно да се удари Т-34-76 от голямо разстояние. "Лъвът", тежащ деветдесет тона, всъщност се оказа по-малко ефективно въоръжен от "Тигър", с тегло петдесет и пет тона. Единственото предимство на "Лъв" пред "Тигър" беше по-дебелата броня на страните, кърмата и челото. "Лъв" тридесет и четири не можа да пробие от никакъв ъгъл.
  Но това беше компенсирано от голямото тегло, високата цена и лошите ходови характеристики на резервоара, ниската скорост. Тоест колата се оказа по-скъпа, всъщност по-лошо въоръжена, с формално по-мощно оръжие и с ниска скорост, с чести повреди. Само неуязвимостта на страните за съветските 76-мм оръдия частично компенсира това.
  "Маус" беше още по-зле. По-тежък, по-скъп, с прекомерна броня и страна, и кърма и чело, с прекалено мощен един пистолет и не съвсем ясна осколочно-фугасна къса цев.
  Не е ясно защо е създаден Мишката.
  Като пробивен танк той е много бавен, тежък, скъп; Тигърът и Пантера бяха по-подходящи за защита. Да, "Мишката" без съмнение имаше най-добрата защита. Дори страните са 185 милиметра. Но транспортирането на такъв танк е мъка.
  За разлика от истинската история, немските проектни танкове: "Maus" и "Lion" влязоха в поредицата, но играта не си струваше свещта. Когато съветската армия все пак премина в настъпление, това стана очевидно. Хитлер дълго време отлагаше настъплението на юг към Кавказ. Нямаше курска дуга, тъй като германците взеха курса през март. Червената армия отряза Ржевския перваз и напредването към Москва стана трудно. Германците не знаеха къде да отидат. Фронтовата линия някак си се изравни. Нямаше толкова големи первази в една или друга посока.
  И нацистите, разбира се, са в беда. Е, къде отиваш? Хитлер клонеше към нова офанзива в Кавказ. Но той постоянно отлагаше атаката. В очакване на достатъчен брой "Тигри", "Пантери", "Лъвове", малко по-късно "Мишки" и "Тигър" -2. Последният танк, между другото, се оказа в много отношения подобен на "Лъва". И равен, в предна броня, с по-ефективен пистолет. Само страничната и задната броня са с осемнадесет милиметра по-тънки, но също непробиваеми поради наклона, за Т-34-76.
  Германците успяха да направят танка по-лек и по-бърз от Lion и малко по-евтин. И "Лъвът" веднага се оказа в неравностойно положение.
  Менажерията в Германия се оказа благородна: "Фердинанди", "Лъвове", "Тигър", "Тигър" -2, "Пантера", "Маус". А също и самоходни оръдия - "Бъмбъл", "Рино", "Хънтър", "Ягдпантера" и така нататък ... Обемна менажерия. А СССР е основно Т-34-76, но в много големи количества.
  И битката започна ... През септември съветските танкове напреднаха.
  След това малко затънахме в защита. Но през есента, когато се изляха дъждове и се установи непроходимост. И особено през зимата ... Тук "Мишка" и "Лъв", и "Фердинанд" изобщо не са наематели.
  Германците бяха победени и отхвърлени обратно към Днепър. По-късно и за Днепър. Битките са показали ясен провал през зимата на големите котки. И въпреки че производството на танкове от Третия райх се увеличи значително и беше повече, отколкото в реалната история: "Лъвовете" и "Мишките" не се оправдаха и усвоиха ресурси.
  В авиацията нещата бяха малко по-добри. Focke-Wulf обаче не оправда очакванията, както и последният ME-309. Последната кола е бърза, с мощни оръжия, но по-лоша маневреност. Отново немската скорост, въоръжение и висока цена отстъпиха място на лекота, маневреност и масов характер.
  Въпреки че ME-309 имаше три въздушни оръдия и четири картечници. А Focke-Wulf има общо шест въздушни оръжия. Германците бяха малко по-добри с броя на превозните средства: за щастие съюзниците не бомбардираха и не отклониха вниманието от източния фронт.
  Така в небето, докато СССР не завладя господство, но щетите бяха нанесени доста.
  Въпреки това през четиридесет и четвъртата година се появи реактивен ME-262. Те имат огромно предимство в скоростта. И недостижимо. Мощно въоръжение и солидна броня, осигуряващи оцеляване.
  Вярно е, че в битките реактивните чудовища не се показаха твърде страховити, но също така е трудно да ги свалите. Но често се чупят.
  През пролетта, до средата на юни, СССР се попълни с нови танкове Т-34-95 и ИС-2. Германците имаха само "Пантера" -2. Новото превозно средство беше въоръжено с оръдие с калибър 88 милиметра, малко по-добра броня и запази сравнително добри ходови характеристики.
  От витловите самолети трябва да се отбележат по-успешният TA-152, еволюция на Focke-Wulf, и XE-277, по-надежден, високоскоростен пикиращ бомбардировач.
  Линията на фронта през лятото на 1944 г. беше приблизително същата като в края на декември 1943 г. Германците бяха бити в центъра и Ленинград през зимата. И през пролетта го победиха в Крим.
  Но лятото пак имаше своите проблеми. Нацистите станаха по-силни, след като получиха по-модерна картечница и това е наистина сериозен проблем. Нямаше и беларуски балкон - Вермахтът не се оттегляше толкова на юг, колкото в реалната история. И най-важното, германците добавиха броя на танковете. И Panthers, повече или по-малко успешният Tiger-2, и добрите самоходни оръдия Jagdpanther, и модернизираният T-4, и силната Panther-2 бяха произведени в огромни количества. Сравнително леките 25-тонни самоходни оръдия "Panzer" -4 с оръдие от "Пантера" и сериозна челна броня също бяха произведени в огромни количества. 80 мм челна броня под ъгъл от 45 градуса е сериозно.
  И германците имаха достатъчно гориво: петрол идваше от Либия, Нигерия и Камерун. И това е наистина сериозно. И има много чужди дивизии, появиха се и власовците. Тоест силите са по-съществени от истинската история. Неуспешните "Lion" и "Maus" бяха прекратени, а "Panther" -2 стана най-добрият танк от Втората световна война. Освен това, в масово производство и с добро шофиране.
  Гудериан стана началник на генералния щаб на германците и качеството на бойните решения се подобри значително.
  Сталин нарежда основната атака на юг. Директно от Киевския плацдарм. Но тук не беше възможно да измамят германците, те чакаха това. Ако в реалната история ударът беше през лятото в Беларус и внезапно, то в алтернативата, в Украйна, той е предвидим.
  Германските войски, след като получиха най-новата щурмова пушка MP-44 и много картечници, станаха много по-силни в отбраната. Да, и Гудериан не можеше да бъде измамен. "Panzer" -4, "Jagdpanther", просто "Panther" и "Panther" -2, се оказаха едновременно масивни и успешни средства за борба с танкове. Особено през лятото, когато времето е хубаво и сухо. И тигровото семейство не е толкова лошо.
  След поредица от поражения няколко германци успяха да тръгнат през лятото.
  И умело защитавайки се, те се оттеглиха само на тридесет до четиридесет километра, спирайки настъплението на съветските войски.
  Както се оказа, Т-34-85 не превъзхождаше много своя предшественик. Малко по-мощно оръдие, по-малко бърз огън, има по-малък запас от снаряди. И кулата стана по-голяма и по-лесна за уцелване. Но бронята все още не е нараснала достатъчно. "Пантери", те го пробиват. "Пантера" -2 и "Ягдпантера", още повече. Но въоръжението на Т-34-85 е недостатъчно срещу немски машини. Дори за "Панцир" -4 не е достатъчно за пробиване в челото. И германците са по-силни. ИС-2 не е толкова масивен, а също и с много недостатъци, включително липсата на защита за челото на кулата и заострен, чувствителен на рикошет снаряд.
  Германците успяха да издържат през лятото. И Сталин упорито караше в настъпление. Съветските войски претърпяха големи загуби. Опитът за форсиране на Днепър и превземане на Кировоград се провали. И тогава германците устояха, използвайки ново оборудване и маневреността на войските и мощните укрепления. Лятото премина в ожесточени битки. Съветските войски в края на август се опитаха да настъпят в центъра.
  На мястото на пробива съсредоточихме огромна плътност на артилерията. Но ... Германците напуснаха първите две линии на отбрана и се укрепиха на третата и отново оказаха съпротива. Тактиката третата линия да бъде най-силна, до която снарядите не достигаха, се оправда.
  През септември офанзивата в балтийските държави също се провали. Фриц, докато времето - горе-долу беше, все още можеше да се задържи. Но Червената армия претърпя осезаеми щети.
  Но сега дойде дълбоката есен и има студове. Отново упорити битки, успехите на съветската армия на юг. До края на март, след няколко успешни операции, те превземат и отиват към границите на Румъния. Вярно, те също загубиха много.
  И имаше пауза вече през четиридесет и петата година. По това време германците вече са усвоили реактивните самолети, повишавайки качеството и ефективността на своите самолети. И господството във въздуха премина към Луфтвафе. Хитлер също имаше танкове от серия E. По-специално E-25, добра кола с челна броня от 120 mm при ъгъл на наклон от 45 градуса, 80 mm странична броня, 88 mm оръдие и тегло от тридесет тона, с двигател от 700 конски сили.
  Да, E-25 се превърна в най-доброто самоходно оръдие и разрушител на танкове в света. Надминава съветския SU-100, особено в предната броня, и други превозни средства.
  СССР имаше само ИС-3, по-добре защитена челна част на кулата, но по-сложен и скъп за производство танк.
  Германците също имаха успешен Е-100. Тази машина имаше въоръжението и защитата на мишката, с много по-ниско тегло и по-добро шофиране.
  Нацистите получиха най-добрите танкове и най-добрите самолети. И картечници ... Така че през лятото, когато съветската армия се подготви да атакува в центъра, те самите удариха от страната на Молдова и Северна Украйна. И започнаха да компресират предницата.
  Германците станаха по-силни и имаха много чужди и смесени дивизии. СССР беше изтощен в много отношения. Бавно, но сигурно фронтът се свиваше и съветските войски попаднаха в казана, но повечето от тях все пак избягаха. Германците използват офанзивна тактика през нощта, използвайки инфрачервени устройства и оптични мерници.
  Червената армия за първи път от дълго време загуби значителна част от територията и се отдръпна. Ето как се обърна войната.
  И това е четиридесет и петата година!
  Но германците също не успяха да развият успех и затънаха, когато се опитаха да пробият към Житомир. Съветските войски държат фронта и в други посоки. А през есента и зимата в центъра започна офанзива, която доведе до поражението на германците в Беларус и излизането на Червената армия към Висла.
  По това време, до пролетта на 1946 г., германците окончателно са изчерпали парата. Дори новият танк E-50, превъзхождащ го
  + Характеристиките на "Пантера" -2 не можаха да помогнат на Фриц.
  През лятото съветските войски отрязват и освобождават по-голямата част от Балтика. И най-накрая успяха да стигнат до Източна Прусия. Но там се забиха. И пак до късна есен.
  При студено време ударът е последвал в посока Румъния. И накрая, нацистите се сринаха на Балканите през зимата. В резултат на това до началото на април 1947 г. фронтовата линия е на нивото от края на 1944 г. в реалната история на Русия.
  Топлият сезон настъпи. Германците разчитаха на E-50, E-75, по-модерния E-100 и Royal Lion. Също и разработки в реактивната авиация. Но това не им помогна. СССР получи Т-54 и ИС-7, танк, способен да се бори с немските мастодонти.
  Хитлер беше в паника ... Особено германците искаха да разчитат на своите неуязвими дискети. Но тази скъпа машина нямаше достатъчно реална ефективност в битките.
  В края на май, след като натрупа сили, Червената армия нанесе мощен удар в центъра.
  Германците като цяло очакваха настъплението и подготвиха силна отбранителна линия, изтегляйки резерви. Обсебеният фюрер обаче постави множество танкове на Третия райх твърде близо до фронтовата линия. И те бяха атакувани от съветската артилерия.
  В резултат на това германците претърпяха съкрушително поражение. И съветските танкове успяха да стигнат до Одер. Такава е ситуацията. Когато руснаците вече бяха наближили Берлин.
  Германците се опитаха да се съпротивляват известно време. Те започнаха контраатаки, нахлуха от Силезия, опитаха се да пробият съветската отбрана в Унгария.
  Те дори успяха да отблъснат съветските войски. Но всичко се оказа безполезно. Червената армия след ожесточени битки достигна долния Одер до края на юли. В Унгария нещата бяха малко по-лоши. Боевете напомняха за четиридесет и петата година в реалната история, но германците имаха много повече гориво и боеприпаси. Дори след като загубиха Румъния, те използваха петрола на Либия, Нигерия и Камерун. И те атакуваха много по-енергично ... Появиха се първите пирамидални танкове, отличаващи се с отлична защита ...
  Нацистите пробиха към Будапеща, но не успяха да превземат самия град. Съветската армия оказва съпротива и предприема контраатака с флангово прикритие. Преместен от юг и от север, в обиколка. Развиха се ожесточени битки.
  Нацистите се бориха упорито, но в началото на август се озоваха в казана. Отрицателна роля изигра упоритото нежелание на Хитлер да изтегли войските. До края на август Червената армия освобождава Виена. Пал и Кьонигсберг. Пленени съветски войски и Братислава.
  През септември всичко беше готово за щурма на Берлин. Но Сталин се поколеба. Червената армия се биеше по-добре извън пътя през зимата и късната есен. Така че щурмувайте града или изчакайте.
  Септември прекарва в битки в източна Югославия и на гръцките острови. Сталин довърши Фриц на Балканите. И накрая, на петнадесети октомври Берлинската операция започна.
  Съветските войски използваха прожектори и успяха да дезорганизират отбраната на врага. С цената на големи загуби Червената армия преодолява Зееловските възвишения. И Берлин беше обкръжен. Хитлер избяга в Бон и градът беше оставен да защитава фон Бок. Съветските войски щурмуват града, но до 7 ноември не успяват да го превземат. Берлин падна едва на 12 ноември ... Съветските войски претърпяха огромни загуби и спряха. Но офанзивата започна на юг, Червената армия навлезе в северната част на Италия, окупирайки венецианския регион.
  Дойде декември ... съветските войски започнаха офанзива срещу Прага, освобождавайки най-накрая Чехословакия.
  Нацистите вече се изчерпваха. Само пирамидалните танкове останаха последният им коз. В допълнение към отличната защита от всички ъгли, те осигуряват и добро поведение при шофиране.
  Благодарение на тях нацистите успяха в края на януари, началото на февруари да отблъснат опитите на съветските войски да форсират Елба. Но съветските войски преминаха в настъпление в посока Мюнхен и навлязоха в южната част на Германия. И февруари, и март преминаха в много упорити битки. Мюнхен, Бавария и някои други земи бяха под контрола на СССР. Април беше малко по-тих. Но в средата на месеца Червената армия се премести в Рим. Боевете продължават повече от два месеца и столицата на Италия пада.
  През май започна офанзива срещу най-важния индустриален район на Германия в Рур. Германците се съпротивляваха много отчаяно. Пирамидалният танк показа превъзходството си на бойното поле. Тази кола наистина е най-добрата и дори Т-54 им отстъпиха, а ИС-7 не показа превъзходство. Но не само авиацията печели войни. И накрая, до края на юли и началото на август 1948 г. Рур е под контрола на Червената армия. През септември Хамбург падна и съветските войски кацнаха в Сицилия. Остатъците от нацистките войски се оттеглиха отвъд Рейн. Но във Франция, Белгия и Холандия избухва антифашистко въстание. И чуждите дивизии се разбунтуваха. През октомври и ноември нацистите бяха тривиално довършени. До 12 декември мизерните остатъци от нацистките войски не капитулират. Самият Хитлер се опитва да избяга, но подводницата, на която се крие бившият диктатор, е открита на 17 декември 1948 г. във вълните на Атлантическия океан и потопена. Така е поставена последната тлъста точка във Втората световна война.
  
  ПРИНЦ В ПЛЕН
  Сякаш беше принц, който беше заловен. И в очакване на неговото жестоко мъчение.
  А ти самият седиш на верига, ръцете и краката ти са оковани. Босите крака бяха изтръпнали, ботушите бяха отнети, а в килията беше студено и влажно. А плъховете цвърчат и те хранят само веднъж на ден с хляб и вода.
  На първия разпит, когато момчето-принц беше издърпано на стелажа, главният принц започна да крещи на принца:
  - Исках да стана по-високо от всички нас, да грабна трона!
  Олег плю на принца отгоре и спокойно каза:
  - По-висок съм от теб, идиот!
  Принцът побеснял, започнал да бие момчето с железен прът по босите му крака.
  Сакатият принц изтръгна от себе си, без да издава брашно:
  - Ти си грозен чакал. Взимаш хляб от палачите. Вече се лигави.
  Когато изпадналото в безсъзнание момче беше докарано на себе си чрез изливане на вана с ледена вода, то първо попита:
  - Болярът не е мъртъв?
  След това го издърпаха отново и се оттеглиха с камшик. Вярно, този път от върба.
  Принцът беше много горд от себе си, но натъртените крака го боляха много, а няколко пръста на крайниците на децата бяха счупени.
  След това е измъчван с вода. Палачът го принуди да отвори устата си и пъхна фуния. След това в него се налива студена вода. Принцът не предполагаше, че ще бъде толкова болезнено и неприятно. Всички вътрешности са подути, на път да се пръснат. Истината беше спряна и Олег повърна силно. После пак го изправиха, пак го биеха с камшик и с тънка клонка изгориха босите му пети.
  След това пробваха куки и убождаха с игли нервните възли. След това петите отново бяха изпържени с мангал. Той постави желязото на гърдите си, опъна го на стойката. Вдигнати и разклатени три пъти. И пак бичуван.
  Те измъчвали момчето до полусмърт. Но не постигнаха нищо. От постоянния порок и мъчение болката обзе цялото същество и се притъпи.
  Последният път, когато Олег беше измъчван с вода, косата на русата му глава беше обръсната. Това също е брутално мъчение. От една страна те капят на темето, а от друга мангалът пържи петите. Също така е добре, че токът все още не е изобретен. Но те се измъчваха, но много дълго време.
  Но не постигнаха нищо. След това мъченията временно спряха. Екзекутирането на дете дори през Средновековието се е смятало за нещо твърде жестоко. И мъченията, според обичая, също имаха граница и не можете да измъчвате жертвата до смърт. Така че принцът седеше за известно време в тъмницата и целият окован. Въпреки това той се опита да се движи и да възстанови силата си, а младото му силно тяло бързо зарастваше рани, порязвания, язви, натъртвания, дори разядени от солта. На младите все пак всичко зараства като на куче.
  Освен това дъщерята на тъмничаря също нахрани малко принца. Носеше ябълки, варени яйца, колбаси, пържени бутчета. Прошепнат:
  - Трупайте сили, свободата ще дойде!
  И принцът яде, спести сили, разтърси веригите, така че тялото да не стане мързеливо и да плува с мазнини. И в него се събираше все повече и повече енергия. И не искаше да умира. И дори започна да пили вериги. как? Много просто, връзка върху връзка. Това не е лоша идея. Колкото повече палачите го забравиха, а тъмничарите носеха храна само веднъж на ден. Момичето не е имало ключове, но е подавало храна през прозореца със специална въдица.
  Олег вярваше, че скоро ще избяга. И наистина брънките на веригите бяха изрязани. И така принцът улови момента, когато тъмничарите отвориха вратата, за да донесат каца с вода и стар хляб. Да разпределяме дажбите така, че принцът да не знае как да гладува, но така че да няма сили.
  А момчето е като тъмничар. И бягай ... И момичето обеща да го преведе покрай стражите ... Голото момче хвърли дрехите на нисш слуга, който момичето беше довело. Обикновено работно облекло. Само без обувки, за да има по-малко шум. Времето обаче беше все още топло и много момчета и особено момичета в службата бяха без обувки. А косата на принца вече е в индустрията. Лицето му не беше обезобразено от мъчения, а белезите по тялото му бяха едва забележими, мехурите от подметките излязоха, така че той не се открояваше много. Обикновено, но много сладко момче, с лека прическа боб.
  Олег излезе с момичето извън замъка. Е, момичето съвсем логично забеляза, че ще търсят бегълците и е време да напусне тази страна, да тръгне на път в чужбина. И е по-добре да направите това, като си купите добри коне и богата заплата.
  Олег честно отговори:
  - Откъде мога да взема парите? Ограби някого?
  Момичето отговори с усмивка:
  - А в семейната съкровищница?
  Тогава Олег се досети, че вероятно бягството му не е минало толкова подозрително лесно. И че момичето не го е хранило от добротата на душата си. Да, умно е. Влезте в доверие и разберете тайната. Както и да е, той е принц, човек с най-висока кръв, което означава, че не е толкова прост.
  Момчето отговори шепнешком:
  - Знаете ли, семейната съкровищница изобщо не се намира в града. Не сме толкова наивни, че да пазим ценностите на империята там. Трябва да напуснем столицата.
  Момичето се съгласи
  - В гората е по-безопасно!
  И те заобиколиха градския пост, проправиха си път през селищата и се преместиха по-навътре в планините. Отначало принцът обичаше да ходи бос, но особено извън града пътят беше груб с камъни. И вече непознатите подметки пламнаха. Дъщерята на тъмничаря е по-бедна и по-свикнала с нея. Но е и неприятно, свикнала е да ходи повече по градски, гладки плочки. Когато навлязохме в гората, стана малко по-лесно. Но все пак бос не е лесно, всяка туберкула, всяка клонка, издатина се усеща. Но принцът изтърпя мангала и изтърпи подметките, побити на камъни. Момичето взе храна със себе си, така че това е достатъчно за първия път. През нощта вече е хладно - лятото е преминало през темето. Така момчето и момичето заспаха прегърнати.
  Но така те постепенно се отдалечиха от столицата и навлязоха дълбоко в горите и планините.
  Вероятността да бъдат открити от издирвателните групи намаля, но се появи друга заплаха - дивите вълци!
  Невъоръжените момче и момиче дори трябваше да се покатерят на дърво и да прогонят вълците с шишарки.
  Тогава принцът реши да се приближи малко до жилищните помещения. Изчислението се основаваше на факта, че бедните, слаби, мръсни деца няма да бъдат заподозрени като избягал син на крале.
  Освен това момичето знаеше как да жонглира и малко научи способен принц. И минаваха за бедни циркаджии.
  Като цяло изчислението беше оправдано. Те потърсиха принца и конниците препуснаха, но има много бедни сираци и сред тях двойка се изгуби. Освен това децата не се миеха нарочно и бяха мръсни. Тогава нямаше снимки. И опитайте портретите, открийте потомъка на страхотни крале.
  Принцът и момичето пееха по пътя, понякога работеха. Нацепени дърва, пренесена вода. И се премести на юг, където е по-топло. Босите им крака бързо се втвърдяваха и свикваха със студа и стреса. Така постепенно преминаха границата. И се премести през планините в Италия. От една страна, там е доста топло, можете да живеете на юг дори през зимата. Но трябва да минеш през планините още през есента, когато е толкова студено. И пътищата са каменисти.
  Принцът и момичето били естествено силни и не настивали. Вървяха и вървяха. Олег дори смяташе, че приятелката му е като Герда - издръжлива, силна, безкористна. Може би дори я е подозирал за нищо? Ами ако тя е честно момиче? Но във всеки случай Бог пази сейфа.
  Но сега те са достигнали най-високите планини. И трябваше да ходя бос в снега. Дори подметките на децата, втвърдени като кожа на ботуши, са много болезнени и неприятни. Особено ако минавате през снежните преспи дълго време. Превръща се в истинско мъчение. Босите крака на децата отначало са червени като краката на гъските. След това започват да стават сини и само скоростта спасява. Децата вървят непрекъснато с последни сили. Развесели приятел и не спирай. Въпреки че краката са зверски разранени от студ и умора. Но тук планинският връх е преодолян. Още малко усилия, снегът свършва, децата буквално летят в купа сено. Топло е и можете да спите там.
  И е по-лесно да отидете по-далеч. Есента едва е започнала и колкото по-надолу слизат принцът и момичето, толкова по-топло става. Така те влизаха в селото, пееха, получаваха храна. И се преместихме още на юг.
  Сега калените им крака са буквално блажени. Ето ги в равнината, където е още топло.
  Принцът разбрал, че няма да умрат от глад. А в Италия те са относително безопасни. Можете да отидете по-на юг, бягайки от зимата, или можете да се установите тук като слуга. Но принцът реши да стигне до Неапол. Там царството е богато и най-важното - там не го познават. И той, заедно с момичето, ще се настанят в двора. За щастие владеят отлично италиански.
  Момче и момиче пеша и боси крака до Неапол. Там към един от рицарите като оръженосец се присъедини момче-принц, който владее добре меч и лък, но това е друга история.
  . ГЛАВА #5
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  САМУРАЙСКО НАПАДЕНИЕ ПРЕЗ 1941г
  Ето, например, как може да се развие Втората световна война - отворете самурайския фронт в Далечния изток през юли 1941 г.!
  Ето алтернативна версия още на 22 юни 1941 г. Хирохито обявява обща мобилизация в Япония. Япония не е твърде силна икономически, но има население от 100 милиона, само в метрополията, без да се броят колониалните владения, и високо ниво на подготовка преди набор. Тя може да постави сухопътни сили, съизмерими с Третия райх в пехотата. Следователно Хитлер разчиташе на този фронт.
  Въпреки че големите успехи в първите месеци на войната дадоха на германците илюзията, че те сами могат да се справят. Но на германците не им трябваше Далечния Изток! Те вече са завладели земи, няколко пъти по-големи от територията на Германия през 1937 г., преди аншлуса на Австрия.
  Накратко, войната се развива до 22 юли 1941 г., както в реалната история, и точно месец след германската агресия ще завършим мобилизацията, като числеността на армията ще достигне 7 милиона души - пропорционално на числеността на Вермахтът и силата на нашата група в Манджурия до 4 милиона - страната на изгряващото слънце нападнаха СССР.
  Войната започна без провокации, веднага в стила на самия Хитлер. Но имаше причина: не уреждането на границите с Монголия. И основният удар беше нанесен от самураите в Монголия. Част от съветските войски вече бяха прехвърлени на Запад и продължават да бъдат прехвърляни. И трябваше спешно да се върнат обратно.
  Сталин се оказа в много трудна ситуация. Врагът вече е превзел Смоленск и е близо до Москва, а резервите са необходими на изток ...
  При тези условия Върховният главнокомандващ решава да изтегли войските отвъд Днепър и да консолидира отбраната в центъра, а войските в Монголия са подсилени с резерви, за да попречат на японците да пробият съветския фронт.
  И той реши да предаде Киев ... Но такъв ход имаше своите недостатъци. Сега Хитлер вече не можеше да губи време и енергия да се обръща на юг, а да продължи офанзивата си в центъра. И от Далечния изток вече не бяха прехвърляни избрани и пълнокръвни дивизии на персонала. И част от попълването на восъка трябваше да бъде изпратено към многобройните и смели самурайски войски.
  Има много японска пехота. Има слабост в танковете, самоходните оръдия и превозните средства, но от друга страна сухопътните сили са добре обучени и смели като самурай! Офанзивата не можеше да бъде спряна веднага, а само с помощта на контраатаки. Танковите сили на СССР пробиха врага, но самите те претърпяха значителни щети.
  В морето Япония доминира, блокирайки съветските пристанища. Във въздуха самураите също имат предимство. Западният фронт отне много сила, освен това качеството на японската авиация е на ниво. А изтребителят Zero е най-маневреният в света. Така че самураите биха могли да смажат в небето. Това частично компенсира слабостта на танковете.
  Освен това японците не се страхуваха да се завържат с гранати, за да се втурнат под съветската кола, причинявайки значителни щети.
  Улан Батор беше заловен от самураите, но след това те успяха да задържат къде и къде да отблъснат. Но германската офанзива срещу Москва през август се оказва твърде опасна. Германците успяха да заобиколят столицата на СССР от север и юг и да създадат котел.
  Отбраната на Москва още не е консолидирана, резервите са разпръснати и зима все още няма.
  Сталин, разбира се, избяга в Куйбишев. Той не остана на ринга. Но Молотов, заедно с Жуков, водят защитата. Не е толкова лесно да се превземе с щурм такъв голям град и дори заедно със стотици хиляди милиции.
  Германците, водейки предпазливи битки в покрайнините на столицата на Русия, едновременно се опитаха да развият офанзива на юг и към Ленинград. Град Ленин беше под блокада, а на юг Фриц вече беше разтегнал комуникациите, за да стигне до Сталинград. Но нацистите превземат Воронеж и напредват към Харков и Ростов. Боевете продължиха до зимата. Москва остана в блокада, в нея започна глад. И германците заседнаха близо до Севастопол.
  Червената армия нямаше сили да започне контранастъпление. Но неподготвеността на нацистите за зимата се отрази на тяхната бойна способност. Опитът за деблокиране на Москва беше почти увенчан с успех, но липсата на боеприпаси и голямата пролука във фронтовете предотвратиха успеха.
  Столицата, понасяйки ужасен глад и лишения, се задържа до май ... Хитлер не успя да прекрати войната през 1941 г., но офанзивата продължи през 1942 г. Съединените щати се държаха пасивно и не се намесиха във войната. Великобритания постигна ограничен успех в Либия и беше под силна контраатака от Ромел.
  Германците този път успяха в офанзивата в Кавказ. Загубата на бойния дух на Червената армия след превземането на Москва и разяждащия Ленинград и новата офанзива на японците, които бързо се научиха, вече бяха копирали танка Т-34, също бяха засегнати. И фронтовата линия беше по-близо до петрола в Баку, отколкото в реалната история. И разбира се, след падането на Москва Турция влиза във войната на страната на Третия райх.
  Сталин упорито отказваше да сключи мир. Молотов умира заедно с Жуков в Москва. Берия беше привърженик на споразумение с нацистите на всяка цена. Той отрови вече болния Сталин и зае мястото му.
  Но постигането на мир не беше лесно. Хитлер искаше руски земи чак до Урал. И японците имат не по-малка амбиция.
  Великобритания воюва без Съединените щати ... Те успяха, възползвайки се от факта, че нацистите пренебрегнаха Африка твърде много през октомври и ноември, да победят нацистите близо до Ел Аман. Но това се оказа последната им победа.
  Разгневен, Хитлер нарежда прехвърлянето на големи сили на континента. След като получи числено превъзходство над британците, Ромел победи Монтгомъри и отново влезе в Египет, след което го превзе.
  След смъртта на Сталин източният фронт изпада в пълен безпорядък. На Берия му липсва авторитет и командирите на фронта все по-често изискват независимост за себе си.
  Чърчил, осъзнавайки, че сега Третият райх със сателити и Япония може да падне върху него, се опита да сключи мир. Но Германия рязко затегна изискванията.
  През зимата на четиридесет и трета германците навлязоха в Ирак, превзеха Кувейт, а след това и целия Близък изток. Хитлер вече планира да завземе всички британски владения в Африка. Не искаше повече.
  В същото време през февруари, както в реалната история, беше обявена тотална война. Трябваха много нови дивизии и за окупацията. Дори като се вземе предвид факта, че са формирани местни легиони и полицейски батальони и гарнизони.
  През четиридесет и третата година германците продължават настъплението си срещу Червената армия. Те успяха да превземат Казан и след това да стигнат до Свердловск. Но зимата хвана Германия в Сибир.
  Но нацистите постепенно поеха контрола над Африка. Те бяха възпрепятствани от естествени препятствия, големи разстояния и липса на пътища. Но Великобритания губеше войната. Включително и под вода. Глутници вълци постепенно удавиха почти всички английски кораби.
  1944 г. е критична година за Англия. Подводна война, след това атаки с балистични ракети. Загуба на последните колонии в Африка и Индия. Капитулацията на Берия и продължаването на партизанската война под командването на Рокосовски.
  И разбира се политиката на изчакване на Съединените щати. Позициите на изолационистите само се засилиха след победи, задържащи Оста. Наистина защо да се качите във войната, ако не докосвате?
  А врагът, напротив, е много силен... Във всеки случай егоистичният прагматизъм победи. Може би не твърде умен. Вярно е, че американците за всеки случай разработиха атомна бомба. Но колкото и да е странно, липсата на война забави процеса на неговото създаване, а не го ускори. Въпреки че изглеждаше, че трябва да е обратното: в крайна сметка има много повече средства и свободни ресурси.
  Въпреки това, в условията на мир икономиката на САЩ работи по-зле, отколкото по време на войната, и което е важно, финансирането на проекта в Манхатън се оказа значително съкратено. Така че имаше достатъчно мирни програми. Да, и Рузвелт отиде твърде далеч наляво и започна да провежда реформа в здравеопазването и много пагубни социални програми.
  Или може би напразно ... Великобритания беше до самия предел на поражението ...
  През 1945 г. най-накрая се състоя кацането и превземането на метрополията ... Но Втората световна война не свърши дотук. Хитлер, във възторг от победата и контролирайки практически всички ресурси на стария свят заедно с Япония , реши: Съединените щати са опасен конкурент и те трябва да бъдат победени.
  Така че не беше възможно да седите в чужбина!
  Планът на фюрера предвиждаше участие във войната срещу САЩ и латиноамериканските държави. Но докато войната продължава с последния доминион на Великобритания - Канада. Именно в Канада беше евакуирано правителството на Чърчил, който се смяташе за глава на Великобритания.
  Е, Англия беше поставена на трона, като цяло, напълно легитимен, преди това сгънат монарх. Само той всъщност се превърна в марионетка, под контрола на гаулайтер, назначен от фюрера.
  Пасивността на Америка позволи на Третия райх, след като победи и окупира Канада, да създаде голяма опора в Новия свят.
  Труман направи всичко възможно да избегне война с могъщата коалиция от фашистки държави. Освен това, ако Съединените щати не посмяха да се бият със силите на Оста, дори когато Съветският съюз и Великобритания се въздържаха, то сега, още повече, нямаше и най-малка причина.
  Хитлер също не бързаше. Беше необходимо да се усвоят нови, много обширни владения, да се формират под командването на германците полицейски и ударни дивизии, състоящи се от чужденци.
  Само за контролиране на окупираните територии бяха необходими нови милиони войници.
  Почти всички работници бяха привлечени в армията, с изключение на онези, които не можеха да бъдат заменени от чужденци. Освен това всички мъже надзиратели се присъединяват към Вермахта и СС. Германките и тийнейджърките бяха поставени начело на чужденците. Да, и самият Вермахт беше взет да служи от четиринадесетгодишна възраст. Създадени са няколко спомагателни дивизии. Жените пилоти и жените снайперисти вече са десетки хиляди.
  Целият строителен батальон, шофьорите и други хиви станаха чужденци. И те бяха формирани първо под патронажа на СС, а след това на корпуса и легионите на Вермахта от чужденци от всички ивици. Включително дори черните не пренебрегваха да се използват като пушечно месо.
  През 1946 г. започва нахлуването в Канада. По това време нацистите вече произвеждат големи партиди от ново поколение танкове "E" и реактивни самолети.
  Появиха се в масово производство и балистични ракети, и невероятно високоскоростни, маневрени дискети.
  Както и ефективни устройства за нощно виждане и дори нещо подобно на първите в света термични камери - макар и все още тромави оръжия.
  Тоест Канада, на която Съединените щати, страхувайки се да вбесят германците, практически не помогнаха, не можеше да противопостави нищо.
  Само географското положение на страната - отвъд океана, позволи протакането на агонията за няколко месеца, вместо традиционния светкавичен криг. Но, разбира се, Третият райх не е достатъчен.
  След превземането на Квебек и Торонто, както и на всичко останало, Хитлер дава заповед да се натрупат сили за нападение срещу Съединените щати. Той искаше да повтори блицкриг, характерен за Франция и отчасти за СССР.
  Нацистите подготвяха удар и се окопаха в Америка.
  На 1 май 1947 г. започва операция Големият орел. Германците се опитаха да направят още една крачка към световното господство. Но американците успяха да създадат доста мощна и дълбоко ешелонирана отбранителна линия за кратко време. И техният народ беше пълен с желание да се бори за независимостта на страната, за да предотврати пълното и унизително робство.
  Блицкригът се провали. Боевете придобиха продължителен и ожесточен характер. Но нацистите, макар и бавно, но напреднаха. През първия месец на битката те пробиха средно от петдесет до сто и петдесет километра, пробивайки предната линия на отбраната.
  Американците бяха отлични в стрелбата и имат доста голямо население, освен това са добре въоръжени и обучени да боравят с оръжия от детството. Така че очакванията, че Съединените щати моментално ще се разпаднат, не се оправдаха.
  Вярно е, че танкът Pershing и още повече остарелият Sherman не бяха изтеглени срещу основния пирамидален резервоар на Третия райх E-50. Пършингът, тежащ 42 тона, имаше оръдие с калибър 90 милиметра с начална скорост от 810 метра в секунда и челна броня от 102 милиметра. А немският мастодонт Е-50 с тегло 65 тона имаше оръдие от 105 милиметра с начална скорост на снаряда от 1300 метра в секунда и челна броня от 250 милиметра, а страничната и кърмовата броня от 200 милиметра. Освен това пирамидалната форма на резервоара осигурява високо ниво на рационален наклон на бронята при стрелба от всякакъв ъгъл. Така "Пършинг" нямаше шанс да пробие Е-50 дори при стрелба от упор.
  Разбира се, най-масовият американски танк Sherman има още по-слаби оръжия. И 76 мм оръдие Шерман, дори Е-25 не е опасно от никакъв ъгъл, а Е-10 може да пробие само странично.
  Е, Е-50 е най-масовият немски танк, пробива Пършинг и Шърман от пет километра с гаранция.
  E-25 е малко по-слаб като въоръжение от 88-мм оръдие, но също отнема на Sherman от три километра и половина, а на Pershing от около три.
  Съществува обаче и по-тежка модификация на Шърман със 152 мм броня. Но има лоша проходимост, тежи 38 тона и все пак Е-50 изминава четири километра с гаранция, а Е-50 от един и половина до два километра.
  От несерийните американски превозни средства само Т-93 може да води поне някакво подобие на предстояща битка и да се сблъсква с германците. Тази машина има 305 mm челна броня и 155 mm оръдие. Ама да караш танк 93 тона.... Да и какъв танк е като няма въртяща се купола. По-скоро самоходното оръдие Т-93 с нулева производителност на движение. Двигател от 800 конски сили очевидно не е достатъчен за такова тегло.
  Германският E-50 има двигател с мощност 1200 конски сили, а купола му прави пълно завъртане за 9 секунди!
  Но Т-93 не е сериен ... Има серийно самоходно оръдие с 155 мм дългоцевно оръдие, наречено "Големият Том". Тя може да пробие германците по Е-50, но самата тя е твърде уязвима за фашистки огън.
  Така че в областта на танкостроенето Вермахтът е с глава над Пентагона. В авиацията САЩ също изостанаха като качество, но имат количество, като танковете. Но Третият райх с Япония, разполагайки с такива огромни ресурси, може да вземе номер.
  За някои видове оръжия САЩ нямат съизмерим противник. Например балистични ракети. Те вече са напреднали и могат да летят хиляди километри и да носят до осем тона експлозиви. Включително ядрени оръжия.
  В Третия райх вече са създадени и работят няколко ядрени реактора. Не е далеч и създаването на бомба.
  Отчасти студеното отношение на Хитлер забави ядрената програма. Но американците не останаха по-назад. Освен това в момента в САЩ работи само един такъв реактор, а на Третия райх има цели шест и се строят още четири. Така че нацистите имат много повече възможности да преминат към масово производство на ядрени оръжия.
  И балистичните ракети на Вермахта вече са се научили да насочват доста точно. За това се използват специални крила и газови дюзи.
  Но най-опасното оръжие, чиято природа е обвита в мистерия, са дискетите на Третия райх. През 1947 г. скоростта вече е 8-10 пъти скоростта на звука. И най-важното е, че тези светещи летящи чинии са абсолютно неуязвими за всички видове малки оръжия.
  Така че не можете да ги пробиете. Това означава, че такова оръжие има неустоимо морално въздействие върху всяка армия.
  Ламинарната струя събаря снаряди и куршуми, издухва потоци от частици, а по време на полет летящата чиния е неуязвима.
  Но първоначалният опит да се разбие врагът с щурм се провали. Германците и японците претърпяха сериозни загуби и изоставиха настъплението. Но офанзивата започна на юг. Тежки боеве се разиграха над Панамския провлак и по на север до Никарагуа. Японците настъпваха от юг и коалиция от латиноамерикански диктатури. Но техните армии ще бъдат по-слаби като качество. Въпреки че са многобройни. Самураите използват китайците като пушечно месо.
  В Поднебесната империя има много воини и те са необикновено смели. Въпреки че не се бият твърде много, те са ефективни.
  През август 1947 г. битката се премества в Коста Рика и се разгръща в южно Мексико.
  Тогава четирите момичета воини решиха да работят с мечове. По-точно, в тази алтернативна вселена боговете демиурзи са приели командата вместо тях. И сега Зоя, Виктория, Надежда и Елена - квартетът на терминаторите са разположени до японско-китайските войски.
  Мексико е разделено. Част тръгна след САЩ, а част се присъедини към силите на Оста. Основният гръбнак на силите, противопоставящи се на коалицията от диктаторски режими, са американците. Позицията на САЩ прилича на стратегическо прищипване от север и юг. Ако Мексико падне, тогава Америка ще бъде напълно изолирана.
  На север има временно затишие, с изключение на Аляска, която е атакувана от нацистите. По-голямата част от тази територия, някога закупена от царска Русия, вече е била превзета от нацистите и техните чуждестранни легиони.
  Ясно е, че Аляска е в пълна изолация и е почти невъзможно да се запази. Но американците се бият героично и не искат да предадат родината си. Освен това нацистите се отнасят много жестоко със своите затворници.
  А на юг е разгарът на боевете - японците и други като тях се опитват да завземат колкото се може повече територия. И воините, по заповед на руските богове-демиурзи, решиха да помогнат малко на Съединените щати.
  Тук те се скитат по високата мексиканска пътека. Така че задачата да спасят Съединените щати не е поставена пред тях, но те просто трябва да проточат войната, четиримата воини могат да се възхищават на природата и това ... бърборене върви между тях.
  Елена Мъдрата, скачайки с босите си пети върху остри камъни, попита разрушителя Виктория:
  - А какво е това оръжие... С такова страшно име - Хипертеонуклеарната бомба?
  Дъщерята на Чернобог изсвирна пронизително през ноздрите си и се огледа. Личеше си, че самият Червен дявол е уплашен. А тя едва чуто отговори:
  - Това е такова нещо ... Какво може да превърне цели вселени в най-ужасния подземен свят, да унищожи милиарди галактики наведнъж и дори да създаде стръмна опасност за Боговете Демиурзи!
  Елена Мъдрата повтори с възхищение:
  - Хипертеонуклеарната бомба е феноменална свръхкосмическа сила!
  И след това момичето, дъщерята на Сварог, скочи, възпроизведе тройно салто. Голите й загорели крака с изящни мускули се завъртяха във въздуха. Надежда хвърли няколко камъчета наведнъж с дългите си изящни пръсти. Елена отново се завъртя, поемайки ударите с кръглите си пети. Камъчетата се забиваха като куршуми в главите на самурайския разузнавателен отряд. Седем японци: съвсем не зли, а по-скоро дори смешни, бяха победени под носа си. Парчетата им се напукаха и сърцевините им се изкривиха.
  Виктория подсвирна и се оказа явно недоволна:
  - Ти ги заби... А аз съм истинският убиец!
  Елена разтърси синята си коса и изгука:
  - Чернобог не е убиец, а ... строг възпитател!
  Виктория искаше да отговори, когато вълна от спомени я заля ... По-точно видение. Хипертеонуклеарни оръжия... Как избухна такава бомба... Със скорост от един трилион до трилион мощности светлина преминаха хипертеовълни... И тези във Вселената, които бяха унищожени, могат да се считат за късметлии. Секстилиони звезди и звездни светове едновременно, свити в болка. Светилата и планетите станаха по-грозни от главите на самите ужасни шайтани и най-чудовищните насекоми и плъхове, които можете да си представите, се разпръснаха по тях, измъчвайки живи хора и разумни същества.
  И тогава цялата вселена се оказа хиперплазмен ад, принуждаващ всяка клетка, всяка частица от тялото на живия организъм да страда и страда. Истински подземен свят с универсални пропорции в куб.
  И тогава произведе такива неща с планети и звезди .... От спомена дори безмилостната Виктория изкрещя от страх ... От бледите й устни полетяха:
  - Хипертеонуклеарно оръжие, това оръжие е Съдният ден!
  Дъщерята на Белобог, Зоя, също почувства: нещо изключително жестоко и студено, сякаш беше на ръба на бездната на черна дупка. Тя също видя как животните, срещу които плъхове, доста красиви същества, гризат човешка плът и как зъби-пипала копаят мозъка.
  Зоя много пребледня и, заеквайки, плахо предложи:
  - Нека сложим табу върху всичко разговорно за хипертеонуклеарните оръжия!
  Тогава някакъв дявол дръпна Виктория, безмилостната дъщеря на Чернобог, за езика:
  - Имам още едно странно нещо Хипернадотеонуклеарно оръжие!
  След тези думи огненият дявол много пребледня, а крайниците й се огънаха. Момичето с червеникаво-червена коса рухна, а босите й крака увиснаха във въздуха. Кръглите розови токчета на Виктория внезапно мигновено станаха мехури и във въздуха се носеше миризма на изгоряло месо.
  Останалите воини също подскочиха, острите камъчета на скалния хребет, по който безстрашно стъпваха босите им момичешки крака, изведнъж станаха хиляди пъти по-горещи от пламтящи въглени. Подметките бяха опърлени и момичетата, като зайчета, бързо подскачаха, опитвайки се да вдигнат телата си по-високо.
  Наистина боли за подъл мръсен трик по цялото тяло. Виктория наруши едно негласно табу: да не споменаваме напразно нещо като: Хипернадотеонуклеарни оръжия. Наистина, една Хипернадтеонуклеарна бомба е способна да унищожи и да превърне в най-чудовищния от чудовищните кошмари, не само вселени, но и хипервселени, и дори да застраши съществуването не само на Боговете Демиурзи, но и на Надбоговете.
  Много - по-страшен от най-страшното оръжие. Не без причина от произношението му момичетата-супермени подскочиха, като опарени от хиперплазма.
  Но те не бяха единствените засегнати. Как виеше цял японско-китайски полк, или по-точно три полка с танкове и самоходни оръдия! Жълтите войници с тесни очи бяха изхвърлени яростно от гравиоплазмата, а малките, подобни на кутии самурайски танкове бяха почти нажежени до бяло. Войниците в тях бяха изпържени живи, до каква безпощадна смърт ги застигна.
  А останалите японци и китайци бяха с овъглени крака заедно с ботуши и всичко изгоря до самия врат. И те още не бяха умрели, а страдаха жестоко от чудовищна, абсолютно непоносима болка. Тези момчета са толкова нещастни. Те изпитаха последствията от използването на различни нива на теонуклеус и бяха ужасени от последствията! Оказа се, че това изобщо не е ... Но е само несравнимо по-малко от носа на Гугул, който всъщност е
  Хипер-ядрено оръжие!
  Петнадесет хиляди китайски и японски войници загинаха веднага или агонизираха болезнено още няколко минути. И момичетата, чиито пети бяха силно опарени, се втурнаха към най-близкия поток.
  Но вместо студена вода ги очакваше вряща вода, зачервените им и покрити с малки и средни мехури крака. А врящата вода в близост до потока е необичайно стръмна, която обикновената вода няма. Така девойките освен по краката попариха и почти голите си гърди и пищните си яки бедра.
  Дори камъните се разтопиха и разбиха, самолетът се разклати.
  Четиримата започнаха да танцуват и препуснаха по-рязко от диваците от племето Тумба-Юмба. И така момичетата бяха наранени.
  Виктория, вместо да изкрещи, го взе и запя с пълно гърло;
  Болката не е страшна, повярвайте
  Защото Родината е в сърцата ни!
  Бягаме на гореща лента
  Или в снега - студени бонбони!
  
  Не чупете момичетата, повярвайте на желязото,
  В тях живее ентусиазмът на великия Сталин...
  По пътищата на зимата, снежнобяла,
  Отидете боси на разходка!
  
  Ние се борим за Родината ревностно,
  Вярваме, че можем да спечелим!
  Покрай острова в канала Буян,
  Не се прекъсвайте, имаме чиста нишка на живота!
  
  Служих ревностно - Чернобог,
  Той не е зъл, а само много строг ...
  И на Него посвещавам ода,
  Защото той е Безсмъртният Бог!
  
  Под ръководството на хората от Белобог
  Те вършат добри дела!
  И сами ще си бъдем съдници
  От църкви до най-близкото село!
  
  Всичко е красиво, ако Лада е с нас,
  Дарява чист въздух и любов!
  Велес с мощни рога върви,
  Пролива щедра кръв в битка!
  
  Самият Сварог, също могъщ войн,
  Оръжейник с прякор Хермес...
  Човек, достоен за признание
  За него Белобог възкръсна!
  
  И звуците на Перун се чуват,
  Дава силния си, страховит глас...
  Треперете, копелета,
  Великото състезание ще ви възнагради за злото!
  
  Ще получим награда на небето
  Няма никой равен на теб,
  Нека понякога няма сладост с врагове
  Ще срещнем в радост голяма заря!
  
  Ще бъдем добре във Вселената,
  Ще завладеем всички квазари наведнъж...
  И голяма нетленна слава,
  Един смел херувим ще ни освети!
  
  Всемогъщият Бог, нашият родител-
  Заповядан да защитава Отечеството,
  Нека се обвием в ръцете Му...
  Имаше плебей, а сега на небето - Знай!
  А последствията от небрежно изречените от Виктория думи се разпространиха на стотици километри, като постепенно отслабваха с отдалечаването им от епицентъра.
  По-специално там, където войниците са били убити веднага, където са били попарени и на голямо разстояние, те просто са стопили петите си. Тези, които бяха боси, страдаха, сякаш петите им бяха изпечени с нажежено желязо. Сериозни повреди, дори на разстояние от хиляда мили, получиха следи от танкове. Много самолети във въздуха загубиха контрол и се разбиха, а тези, които стояха унило на летищата, тривиално се счупиха.
  Крилата бяха особено крехки. Шмяк са, та шмяк...
  Американските войски също пострадаха. Особено много бомбардировачи B-29 - "суперкрепости" излязоха от строя. Разбира се, това е сериозен удар по боеспособността на американската армия. Освен това момичетата бяха само в малка, японска задна част.
  Така от самото начало целта да се забави нахлуването на "Великата жълта армия" от юг е поставена под въпрос. Момичетата се гърчеха от болка и танцуваха, сякаш оплетени в мрежа от светкавици.
  Дъщерята на Белобог, Зоя, се опита да разбере как да се отърве от този пашкул и да освободи момичетата от него?
  Белобог е всичко добро и светло, което е във Вселената. Защото продуктът на Всевишния Бог на Боговете на Родителя, Родът - той е в два основни фундаментални ипостаса: светлина и тъмнина, добро и зло! Освен това това разделение не е абсолютно. И Белобог, и неговите слуги използват насилие и наказват виновните. И Чернобог щедро възнаграждава своите предани слуги и е в състояние лично или с помощта на своите последователи да лекува болести, да строи и създава.
  Много богове Демиурзи носят частица както от добро, така и от зло. Освен това понятието добро е условно - относително. Като самото зло... Например, ако човек тича към пропаст, а вие го бутнахте и му счупихте ръката: какво му направихте? И зло и добро в една бутилка или зло в името на доброто!
  В това отношение Хипервселената е доста проста и сложна едновременно. Единият Всемогъщ Бог е и Името - Той е Семейството, Родителят, Най-висшият. Индусите почитаха Род като Върховния или Виши. След това обаче добавили: Брама - символизиращ Белобог, и Шива - близък до Чернобог.
  Но тук Nadkoschey - създаването на Чернобог наистина е истинско зло, подобно на индуистката Кали. И именно неговият месояден гений доведе до създаването на Хипертеонуклеарното оръжие ... И това оръжие вече е използвано и работено.
  И такова нещо като Хипернадтеонуклеарното свойство на Анихилация е пълно табу! Веднъж избъбриш на глас и ти и другите ще го разберат!
  И то само с рогата!
  Зоя тихо прошепна на Елена Мъдрата:
  - Имаме нужда от Хипермагически излъчвател!
  Най-техничният от воините намигна на приятеля си и излая:
  - Нека Хипермагическият излъчвател работи!
  И след това закачливо добави, наслаждавайки се на думите:
  - И Хипертеомагичният излъчвател също!
  След това се случи чудо - нишките на мрежата паднаха, скалистият хребет издрънча и паднаха парчета камъни.
  Момичетата супермени се отърваха от дрехите на смъртта и се кикотеха пронизително ... Получи се много яко!
  Следва продължение...
  
  ТРЪМП СРЕЩУ КОРОНАВИРУСА
  АНОТАЦИЯ
  Президентът на САЩ Доналд Тръмп почина от коронавирус. И всемогъщата богиня на боговете Емануел го изпрати във вселената вътре в коронавирусния крал. Там той се премества в тялото на великия лидер и бъдещ пророк на нова световна религия. Доналд Тръмп събира армия, уверено се бори за трона и създава нова религия.
  . ПРОЛОГ
  Доналд Тръмп, като младеж, сега беше принуден да коленичи пред Всемогъщата майка на боговете, Емануел. И целуни босите крака на тази красота. Което между другото е по-скоро удоволствие, отколкото унижение.
  Младият Тръмп целуна вечно младо момиче с прическа, която блестеше във всички цветове на дъгата и каза:
  - Радвам се да ти служа вечно Богиньо на боговете!
  Еманюел кимна и хвана младежкия президент за носа с голи пръсти и го дръпна, ръмжейки:
  - Бъди мой роб! И тогава човечеството ще има шанс за спасение! Първият артефакт е мишка, разбрахте! Второто е бик! И ти трябва да преживееш приключения в друг свят... Къде ще те изпрати моят единороден Син на Сферо Катастрофите.
  Младият Доналд отговори с тъжна усмивка:
  - Какво от това? Готов съм!
  Имаше русо момче по къси панталонки. Сякаш се спускаше във въздуха по невидима стълба. С всяка крачка под босите крака на момчето-демиург тътнеше, сякаш с гигантски чук удряха желязо.
  Доналд Тръмп трепна. Безобидно момче, което изглеждаше на около тринадесет години, беше самият Сатана и Бащата на Всемирното зло. Но той изглеждаше по-скоро игрив и безгрижен, отколкото ядосан.
  Дяволското момче внезапно се появи до Тръмп и го хвана за брадичката с босите си пръсти и го хвърли във въздуха.
  Младият президент се завъртя в обстановката като топ.
  А Сферо Катастрофов се засмя и отговори:
  - Аз съм Бащата на злото и самият Сатана!
  И момчето подскачаше като топка върху повърхността на планетата, която нарастваше. И Тръмп продължи да се върти. Той беше хвърлен като перце във въздуха.
  Изглеждаше много смешно. Въпреки че бившият президент на САЩ не се смее.
  Да, това е много екстравагантен начин да се бориш за световно господство, когато си заобиколен от въздушни вълни, което е млад Дявол. Въпреки че може би Сферо катастрофите са по-стари от слънцето.
  Изведнъж въртенето на Доналд Тръмп спря. И се озова на по-твърда повърхност. Момичето-демиург извика на своя Син-Сатана.
  - Ами спокойно, не осакатявайте бившия, а президента.
  Богинята, хвърляща поглед към планетата, от която се завърна душата на американския президент и доктор Доналд Тръмп. Тя фиксира в мултихипертеоплазмената си глава различни видове движения. Тя щракна с боси пръсти, настъпи трансформация, армади настръхнаха със стоманени шипове. Колко проблясъци, смъртни случаи и кървави фонтани са изхвърлени от стадо хиени, избягали от нагорещените хипертитаниеви клетки на Хадес - огромни и пламтящи от енергия. Създателят на световете и Дарителят на Дявола на всички творения, всемогъщият шегобиец Сферо Катастрофова, с удоволствие цъкаше с излетял от устата си език, дълъг като камшик и блещукащ от рубини:
  - Този път успяхте да изиграете играта в полза на вашия залог в свещената борба срещу коронавируса. Преди това шансовете на Америка и на цялото човечество да победят коронавируса само намаляваха. - ухили се немило Момичето Създател, сякаш богинята Кали, недоволна от жертвата - Особено ми хареса как си извършил подвиг в плътта на момче - минал си през огън и вода и медни тръби! Ослепително красивото момиче Богиня тропна с бос крак и продължи. - Не се страхуваш от гранати, разказвайки вицове. Каква смелост е нужна за това? - Богинята освети главата си като ослепително блестяща корона, съставена от най-красивите звезди. Но с много наивна усмивка на момичето, с лукав тон, тя попита всемогъщия партньор и Сина на Сатаната младия. - Може би Най-голямата сфера на катастрофите ще трябва да дари президента милиардер с не толкова голяма сила?
  Момчето демиург се засмя.
  Ние не се намесваме в хода на историята. Но самите хора с наша помощ могат да прекроят всичко. Така че ситуацията е под контрол.
  Момчето-създател, вероятно вече, много квинтилиони вселени и много закони на вселената, преразгледа Дявола, който прави живота по-интересен и страшен, промени пейзажа и те се озоваха в тундрата с дълбоки снежни преспи.
  D и богинята в самурени палта на луксозна шейна, а момчето-демиург и дяволът се състезаваха боси и по шорти през снега. Освен това, съдейки по това колко бързо му почервеняха краката, на хлапето Сферо му беше наистина студено. Още няколко много красиви момичета по бикини явно са решили да споделят маратон с адското божество, пърхайки с изящни боси момичешки токчета.
  Създателят отбеляза:
  - Вечното момче Сатаната никога няма да порасне. Винаги щедро дава шанс на опонента си.
  Момчето-демиург Сферо, ухилен като тигър, добави:
  - И винаги държа на думата си ... Думата на Луцифер е законът, а аз като Прометей съм носител на светлината!
  Снегът беше заменен от нажежени въглища, през които препускаше босо момченце. С всяка негова стъпка се вдигаше огнен прах. Детски крака, червени от хубава слана, почернели от сажди и покрити с малки мехури. Сферо Катастрофов сбърчи очи, в тях се прочете болка и се усмихна с уста, пълна с искрящи зъби.
  Изненаданият младеж Доналд Тръмп попита, без изобщо да разбира смисъла на това самоизтезание:
  - А защо си пържи петите?
  Богинята се изкикоти, когато звезден кораб се появи в небето, дискообразен боен кораб с размерите на половината на Ню Йорк. А в ръцете на момичето демиург имаше двадесет и петцевно оръдие с усукана холограма. Тогава тя отговори така:
  - Силата на волята сама тренира! И най-важното, всичко е честно - човешка плът... Болката е най-естествената.
  След това воинът-демиург се разби от многоцевна пушка.
  Всяко дуло изстреля лъч със собствена светлина, цвят и конфигурация. По пътя си тези потоци на някои места по дължината придобиват яркост до ослепителна, на други, напротив, затъмняват.
  И когато удари флагманския боен кораб ... Първо, колосът с диаметър сто километра се набръчка и деформира, а след това избухна!
  Свръхнова пламна в орбитата на планета, толкова подобна на земната... Гравиовълни и хиперплазмено цунами удариха повърхността на населената подлунна планета.
  Това е, когато лавата се излива отгоре, от която небостъргачите, огромни на много стотици етажи, моментално се стопяват, превръщайки се във фотони. Те издават тънки скърцания, много милиони незабавно изгорени местни жители на планетата Тук. Те дори успяха да се изплашат от нея, а сигналът за болка няма време да достигне до мозъка. Просто телесната плазма веднага се превърна във фойерверки. Сферо Катастрофов също отлетя там заедно с момичето терминатор.
  Доналд Тръмп, макар и самият да не е светец, все пак не можа да устои да прочете морала:
  - Е, не те ли е срам? Ти унищожи цялата планета, заради една прищявка!
  В отговор двойката отговори в унисон, до такава степен, че квазикристалният вакуум се пропука, разпръсквайки се на много фрагменти:
  - Само планетата! - И оглушителен смях в отговор. - Вижте как създаваме големи вселени и играйте там!
  Момичето-демиург, заедно с Катастрофов, момчето-божество и Дявола моментално се развълнуваха: те показаха на Доналд Тръмп нова вселена, която току-що бяха успели да объркат.
  От страната на богинята Емануил, като сладкиши от пещта, изскачаха само милиарди и трилиони звезди от различни видове, само с една особеност: различни видове коли и камиони с крила на живи същества и пеперуди с колела от чийзкейк.
  Sfero Katastrofov, напротив, изхвърли животни с опашки и крила от различни видове, включително авангардни самолети.
  Много трилиони звезди и планети, въртящи се около тях в сложни орбити, се появиха от вакуума толкова бързо и наситено, сякаш бяха нарисувани на компютър. И дори изглеждаше теоквазар!
  Огромно голямо колкото мъглявината Рак, момичето Богиня се завъртя бързо, сякаш по-малки момичета бяха отделени от нея от падаща капка.
  Колко красиво стана, милиони момичета без никакви хоросанчета и метлички тичаха през вакуума и се смееха силно, пищейки ентусиазирано.
  Не напразно момчето Сферо Катастрофи Дяволът стана малко по-възрастен и също се раздели на орда от тийнейджъри и същества от неземен произход. Смесиха се с момичетата. Те скочиха в колите и излязоха. Калейдоскоп от най-диви и богати цветове е просто необясним.
  Но тогава Доналд Тръмп (който отново стана още по-силен млад мъж с красив външен вид!), Сграбчен за ръката, която стана неговият растеж, едно от въплъщенията на богинята-демиург. След това те се увеличиха за момент и се озоваха близо до звездата на каросерията на луксозен кадилак и ален хибриден орел.
  Всички момичета, в които божеството се умножи, се различаваха едно от друго, но сладураната, която е близо до Доналд Тръмп, е много стилна. Кожени ботуши с дълъг ток, диамантени закопчалки и като цяло косата е супер.
  Емануел (така самата създателка на вселените поиска да бъде наречена направи жест... Дузина планети под формата на детски коли с пеперудени крила спряха. Богинята им намигна (те казват, нека творението да изглежда!), И дърпайки президента на САЩ, тя целуна лакомо греблото на владетеля на Америка, превърнал се в млад красив мъж, и намигна на поданиците му:
  - Оправи ме така!
  И голи гърди с фасетирани рубини на зърна излизаха от кожено яке, искрящо с всички цветове на дъгата.
  Доналд Тръмп онемя като млада девица и изчервявайки се изцепи:
  - Децата ви гледат!
  Богинята демиург избухна в смях, отбелязвайки логично:
  - Наистина ли възрастта има значение? Създадох вселени още в ранна детска възраст, а моят Син Сферо Катастрофи още по-рано... И какво ще вземеш от вечния Дявол-младеж. Той е толкова готин! Хипер!
  Сферо Катастрофов моментално се появи наблизо, намигна лукаво, забелязвайки:
  - Обичам да шокирам тези, които имат свято възпитание! Ние, демиурзите, затова измислихме морал - за да има какво да се нарушава!
  Младежът-демиург-дявол, седнал на волана-джойстик на колата-звезда (останалата двойка се озова на столове зад него!), рязко дръпна. И веднага изскочи в насрещното платно. Освен това има не два самолета като в човешките коли и дори не три като авиацията, а цели седемдесет и четири компресирани измерения. Дъхът на Доналд Тръмп спря и очите му изскочиха.
  Такава е расата, не може да се опише с думи. Да, полковникът трябваше да посети центъра за подготовка на космонавти. Там има атракция. Столът се върти около оста, самият стол се върти във вертикална равнина, а устройството все още е в система като виенско колело, а самото колело също се движи във фигура осем и на свой ред повърхността се издига в вълни.
  Доналд Тръмп се почувства готин дори и с такъв тест ... Но на фона на това представяне на демиурзите-дяволи, това космическо привличане - дори алегории не могат да бъдат намерени. Как да сравним детска прашка и водородна бомба?
  И така, пред очите ни трептят всички тези квинтилиони звезди с милиард измерения! Дори мозъчните клетки, всяка поотделно и всички заедно, се оказват по най-фундаменталния начин.
  Сякаш се случва голямо измиване, но невроните на главния и гръбначния мозък страдат.
  Но боговете харесват това, те се смеят и реват. Демиургът Еманюел дори започна да управлява холографската проекция с пръсти на краката си... И започна най-важното: "Междузвездни войни" - първи епизод!
  Тук Демиургът Емануел напусна космическия кораб, а до Доналд Тръмп се появи подобрена модификация на съпругата му Зоуи, която я познаваше от студентската си младост.
  Сега жена му беше боядисана в седемте цвята на спектъра и ревеше като бивол-амазонка в атака. И вие самите сте начело... Звезди! Леле - космическо светило с диаметър пет пъти по-голям от Слънцето, това е неговият атакуващ звезден кораб, в който - президентът-ездач. А до него е момиче, което само отдалеч прилича на жена му, а е толкова страшно красиво. Да, и героят е напълно извънземен.
  Но боен кораб излита да ги посрещне - огромна оранжево-червена мечка с крила във формата на стрела, от която се избива сопор от ултрареактивни фотони. Е, спектакълът - някои зъби-стволове струват нещо. Те са, така да се каже, криви и разделени на хаотични счупени игли. Този боен кораб, който не отстъпва по размер на Сириус, ще го вземе и как ще се обърне ... И ще избухне от зъбите си с хиперядрен разряд.
  Доналд Тръмп автоматично обърна звездния си кораб, избягвайки смъртоносна кука с тояга, в която беше скрит заряд, еквивалентен на квинтилион бомби, хвърлени над Хирошима. Полковникът отговори на противника!
  Големи пукнатини преминаха през течнокристалната броня на мечката. Те се врязват като дерета в оранжевата повърхност на метал, повече от милион пъти по-здрав от титан. Каква колосална сила се крие в хиперплазмата или нейната още по-съвършена разновидност на принцепс-теоплазма, способна да движи звезди и да гаси квазари. Но само шестото, седмото и така нататък състоянието на материята.
  От всяка молекула може да се получи цял океан от хиперплазма. Теоретично (докато това не е достъпно за хората) една елементарна частица ще възпроизведе цялата огромна вселена с милиарди милиарди галактики във всяка с трилиони звезди - Вселената. Или унищожи! Такива са квази-божествените или свръх-божествените възможности на теохиперплазмата.
  И тогава мечката започва да свети. Трилионите извънземни на борда и още повече бойни роботи вдигат прах, явно опитвайки се да спасят безполезните си животи. Но те го правят много зле. Те се сблъскват само с чела, страни, стволове, но няколко десетки хибриди на банани и скорпиони летят във вентилационната шахта.
  Там живите форми тясно се преплитат с кибернетичните. От това, което идва истинското смесване и каша-malash. Ето един бик с тяло на патладжан, който реве с пълна сила:
  - Хей, ти си моят супер пистолет! Отмъсти за смачкания демон!
  И с отчаяни усилия патладжаненият бик отблъсква с рога си робота, осеян с антени. Този, вече повреден от гравиоплазмената радиация, реве на парчетата месо на своя тласкач.
  Рев на агония отговори, последван от експлозия, разкъсваща вентилацията. От това, което идва проливането, различни видове плочки вътре в звездния кораб ... След което мечката ще го вземе и ще експлодира.
  Веднага след като Доналд Тръмп успя да отведе звездолета си от ударите. Но от мечката имаше само крака и крака ... И тогава върху фрагментите, които се разпръснаха, настръхнаха уплашени череши и оттам изпратиха уплашени червенокоси, искри на паника.
  Самият Доналд отбеляза в графиката:
  - Сметката е открита и засега е в наша полза!
  А воинът-демиург и дяволът Сферо упражняват командване от негова страна.
  Батерия от ултрадинамитни оръдия - плъзга се през гъвкавия колапс, вибриращ в кинеспространството, войникът е притиснат от отслабената сила на инерцията. Само двама бойци под формата на красиви момичета започват да се хилят и изпращат слънчеви зайчета-усмивки. Те изглежда не се влияят от хипергравитационните вълни.
  Красиви момичета, твърде претенциозно боядисани: с прически под формата на самовар с фонтани при седемцветната и вятърна мелница с огнехвъргачки при деветцветната дива.
  И как се блъскат с главите - азбучен махмурлук! Самоварът и вятърната мелница се сблъскват и между тях започва истинска битка. Размяна на удари, овъглена коса и парфюм, летящ отново!
  И батерията е с много сериозни разглобявания. Отначало дори дулата на оръдията се изкривиха, а после пружината изхвърча, с търкалящ се тръпък на гравиоплазмата, тя се обърка - спонтанно движение. Ревът на ултрареактивните системи: батерията отново открива огън само сега в диаметрално различна точка в пространството.
  И от това вакуумната празнота ще пламне - като библиотека, напоена с напалм, няколко парсека висока и широка. А самият пламък е като езиците на дракон с причудливи агнешки къдрици.
  Доналд Тръмп, като видя това, дори се прекръсти:
  - Майчице...
  Сферо Катастрофов, разделен на няколко части, заплашително заповядва:
  - Обелете, или по-скоро пирон с тесен хиперлъч, превключете оръжията в режим на концентриран шомпол.
  Демиургът Емануел проговори през смях:
  - Тесен хиперлъч, като вълк вегетарианец, наяден с шоколадов заек!
  Тъй като най-готините компютри във вселената са деактивирани, това ръководство трябва да се направи ръчно. Регулирайте потока на бойното вещество в този случай - хиперкинезия с помощта на ръчен барабан. Но да направите това дори не е лесно, спестява факта, че този форсмажор е предвиден и в програмата за обучение на войниците на Гордата супер империя.
  Сферо Катастрофов, след като се раздели на хиляди части, изпрати усмивка със зъби и каза:
  - Нуждата от изобретение е хитра, но кралят не е прост, тъй като не е отучил тълпата от внимание!
  Момчетата и момичетата се справят с този проблем в автоматичен режим. И представителите на човешката раса, за разлика от хората от другия свят, се справят отлично. Тук има цяла група зверове, които едновременно играят ролята на звезди и космически кораби, които се разпадат на пламтящи петна. Те от своя страна изгарят тези, които изглеждат съвсем мънички на фона на галактическите светила - малки съдове.
  Размерът им обаче също е относително понятие: машина, не по-голяма от Як-3, може да потопи цял земен континент под вода. И то само с една глътка! И тогава размяната на удари е такава, че Лукас, от отчаяние, че фантазията му, безсилна да си представи подобно нещо, ще прати куршум в главата му.
  Дяволът-демиург Сферо хваща ракетна лодка на място, изстрел с лека преднина. Чува се най-тънкото скърцане на разрушения вакуум, изглежда, че е настъпена опашката на плъха. Мигновено се надува многоцветен балон - лодката се разпада на парчета. Съдейки по силата на взрива, има детонация на боеприпаси. Светлинното петно се трансформира в петно, а това в хиперплазмен калмар, енергията на магическата гравиоплазма разпространява знаменито колата. Маголет също е унищожен, точният кадър в случая е възпроизведен от момичето демиург.
  Емануел, богинята на богините, изпя:
  - Във Вселената силата на всемогъщия е нашият универсален хиперфук!
  Крилата, на които можете да поставите повече от един метрополис, излитат отделно, като в същото време се въртят във вакуум от пламтящи пухчета над горещи частици от опашка. И той се извива, добре, просто красив плувец гребе в пеперуда.
  Вражеската бригантина под формата на самосвал с крила на прилеп (само ужасно боядисана!) получава допълнителни щети, но отговаря с масивни залпове. През пукнатината прониква струя, която изхвърля момичето-демиург, разкрива златни гърди с цинобър, луминисцентни зърна.
  Момчето-дявол Сферо, което създава и изпепелява вселената, крещи от възторг:
  - Виждате ли колко хиперквазар! Черен вакуум! Не се срамува!
  Демиургът Еманюел, въплътен до него, удари всемогъщия тип по коляното му, покрито с кожа от магопластика:
  - Принцепс-квазар! Запулсар многоточие! Вдигнете боздугана на рицаря по-високо!
  Бригантината във формата на сълза настръхна на залпове. Остри капки роса от хиперплазма се пръскаха из цялото бойно пространство.
  Cool Sphero подсвирна силно:
  - Дайте фотон, в колапса на бездната!
  Отстрани изскочи фрегата, в същото време съседната батарея се дръпна. Изглежда, че момчетата не са имали късмет, те са се натъкнали на тежка ракета или виброполе, изтриващо най-издръжливия метал на прах.
  Демиургът Дяволско момче се опита да завърти платформата, за да оцелее при такова нападение. Но в крайна сметка опонентите са професионалисти от висок клас, завършили почти същото училище. Или по-скоро той е Създателят на вселените, той е дал на децата си достатъчно високи възможности, за да могат да се бият. И той взе и ограничи способностите си! Творецът, решил гордо да се казва Емануил, също не е измамник в Сътворението на цивилизациите!
  Това е същото като вземане и заковаване ... Няма да изглежда достатъчно, дори ако силата е скрита в почти безкрайно пространство!
  Но тук Дяволът Сферо и неговият партньор във всемогъществото отново се съблякоха в превъплъщения. И двамата скочиха до пистолета и се завъртяха, обръщайки го.
  Унищожен от точна кука - темпропреоново оръдие. Беше разбит като кристална ваза от падане, на купчина искрящи части, придаващи нюанси на величествена дъга. Момичето-демиург и Творецът-момче-дявол, както и останалите личности, обслужващи инструмента, бяха изхвърлени като от удар с бухалка. Те се блъснаха в бронята с колосално ускорение, леко я вдлъбнаха и сами силно се сплескаха, потръпвайки от удара с много еластичните си и силни тела.
  След това започнаха да отлепват тежкото покритие, придавайки нормална форма на красивите си фигури, релефни като статуи на древни богове.
  Е, точно като в комикс, когато Супермен чупи няколко прегради с главата си при падане и, обръщайки се към публиката, казва:
  - Деца не взимайте пример от мен! - И като надува бузите си като корем на крастава жаба, добавя. - Първо вземете своята суперсила!
  Великолепният дявол Сферо почувства студ в долната част на корема. Плътността на хиперплазмените изригвания на врага се засили, изглежда, че в битката са привлечени свежи сили. Звездните зверове изреваха - дори и да експлодираха, кръшкащи слонове с размерите на диаметъра на орбитата на Меркурий. Ще духа така ... Например, самият ултра-боен кораб е с размерите на приличен квазар (един от онези разновидности на небесните тела, които изпадат от стереотипа! ), И формата на масивна кама, осеяна с емитерите излъчваха цял богат орнамент от хиперплазмени струи. Извит, усукан във форма хибрид на кукла и акордеон, субстанцията падна върху крайцера под формата на много рационализиран Фиат с крила на водно конче на Гордата суперимперия. Други непрекъснато нарастващи потоци от унищожение смазаха четирите капковидни артилерийски платформи.
  Десният крак на Сферо Катастрофов се изпари до коляно, а демиургът-дяволче, без да го изчака да порасне по естествен начин, моментално увеличи крайника си.
  Юлий Цезар, въпреки целия си талант, губеше битката, численото превъзходство с приблизително равенство на технологиите беше на страната на врага. Въпреки че в минал живот великият командир не за първи път трябваше да се бие срещу превъзходни вражески сили. Но тук е космическа битка с много сложни противници. Единственото, което оставаше в такава трудна ситуация в момента, беше да се отстъпи, избягвайки обкръжението.
  И тогава разчитайте на факта, че докато преследва умело изтеглящите се войски, самият враг ще разбие слоя от добре монтирани силови полета и тогава ще бъде възможно да ударите празнината!
  Сферо Катастрофов безсрамно слушаше чрез принцепс-връзка командите, дадени на кинез-роботи. Те звучаха неограничен оптимизъм, жажда за ранна победа.
  Момчето Демиург-дявол дори запя:
  - В този вик има жажда за буря, силата на гнева, пламъкът на страстта ... И птиците чуват увереността в победата в този вик!
  Чук удари близкия дредноут - заваляха пръски магопламза. И още един залп изгърмя - от термопреонови ракети. Цяло ято космически кораби се сплеска и хиперплазмата се пръсна като дете, съборено в корито с огнена вода.
  Хиперфригат под формата на лъв с остриета на екраноплан - Юлий Цезар получи няколко повреди и свръхлеката му скорост намаля. Дори великият командир промърмори:
  - Дойдох, видях... Не спечелих!
  Сатана Сферо почувства ярост, силата, която създаде, изглежда се губи, трябва да унищожите възможно най-много врагове. О, тези тигри с остриета, започват да заобикалят мерцедеса от фланговете. Просто стиснете с щипки! Момчето-демиург-Дяволът е бесен. - Той дори не мисли да слива битката!
  Тоест, той има избор или да спечели, или да умре. Въпреки че е очевидно, че унищожаването на няколко мъгъли (дори и да са с размер на звезда!); няма да промени почти нищо, но това е почти несравнимият героизъм на отделните индивиди, който се оформя в поток, който смазва всяко препятствие. Момчето-демиург-дявол, използвайки паметта на носителя, а всъщност собственото си творение (Как успява да щампова личности и толкова сложни по структура неща е отделен въпрос!) бързо си спомни в какво е бил вкаран на многобройни обучения сесии. Необходимо е да не бъдете забелязани, останете в общите редици на роботите. Така че е много по-трудно да се стигне до там, но вероятността от излагане е много по-малка. Но от друга страна, има ли право да седи в този критичен момент?
  Воинът-Сатана Сферо, който реши да поеме рискове, имаше късмет досега, той успя, без да привлича вниманието към себе си, да унищожи четири бойни машини и с помощта на светкавица, освободена от пъпа.
  - Ще има брезова каша за малки хора! По-скоро теопринцепс-плазма!
  Летящи роботи бълват смъртоносни хотели като трасиращи картечници (всяка с енергията на хиляда милиарда атомни бомби, пуснати над Хирошима!), Те се опитаха да заобиколят астероида, бяха посрещнати със залпове от специални оръдия. Някои от пушките бяха без цеви и сякаш бяха смесени с покритието на астероида. Тук момчето Сферо трябваше да внимава.
  Той започна да се движи, далеч от ръба, отдалечавайки се от унищожителните удари. Тук трябва да спазвате синхрон, за да не се сблъскате с колегите си и в същото време да стреляте. Роботите са си роботи, те не осъзнават, че ги използват като човешки щитове. Момчето-творец-Дявол се опита да удари по такъв начин, че квази-магическата гравиоплазма се изригна по метода на движение. Тоест, той тръгна в дъга и се огъна не само нагоре, но и настрани и все още се люшкаше от една страна на друга, като австралийски бумеранг. В допълнение към Magoletes, Steep Sfero започна да избира своите цели и по-дебели, по-престижни. По-специално гравитационно-магическата груба лодка. Можете също така да стреляте, ако имате късмет.
  Но тогава късметът му свърши. Силовото поле на по-голямата цел издържа на попадението и системата за наблюдение изчисли, че залпът е изстрелян от летците-роботи. Грубата лодка веднага се обърна, беше изпратен сигнал в гъстотата на бойните превозни средства:
  - Защо врагът мина през вашата бариера?
  Роботите отговориха:
  - Не са открити прониквания!
  Мощната машина изрева, по-силно, така че тъпанчетата бяха леко притиснати:
  - В този случай почистете повърхността на астероида, проникнете в пукнатините.
  Отряд роботи се втурна в кратерите, пробити на повърхността. Бързият Sfero трябваше да се обърне в тази ситуация и да се движи зад останалите коли. Вярно, това беше предимство, можете да унищожавате роботи, като използвате завоите на коридорите.
  Е, машината не е човек, но и тя струва пари, и се използва като бойна единица.
  Особено ако вземете как Създателят на вселените и Сатаната решиха да стрелят от всички суперпушки! А какво ще кажете за дреболии и спазвайте правилата? По-добре е веднага да ги пресъздадете!
  Дяволът Сферо дори отбеляза:
  - Пак постъпих неполиткоректно - каза вълкът-вегетарианец и спука шоколадовия заек!
  Няколкостотин звездолета избухнаха едновременно! И тези петарди изхвърлиха пламтяща хиперплазма... Която се завъртя като спирала, по която се втурват скутери с факли.
  Еманюел-демиург също се изкикоти, порасна и вдигна с пръсти босите крака на крилатия ягуар - хвърли го.
  Друго гигантско момиче вдигна това животно с изящните си пръсти в отговор и запя:
  - Кипящ мрак надвисна над нещастната вселена - звездни чудовища! Окупаторът мрази брадвата си - наточи я и ти смажи главата!
  Цяла група луди момичета устроиха този футбол в невероятен мащаб. Започна истинска размяна на замахове и смазващи удари.
  Дяволът Сферо също се присъедини към тази "олимпиада", момчето-демиург-дяволът започна да хвърля високо коли, а момичетата само го вдигнаха.
  Но когато се появиха извънземни с опашки под формата на колосчета и те започнаха да гладят тойоти с щъркелови крила като тенис ракети ... Като цяло отиде отвъд!
  И ако все пак имаше граници за нещо добро, и в този случай глупакът се оказа капитал. Само си представете, че шипчетата извличат истинска муза и аз изхвърлям самосвали и чужди автомобили от различни профили. И те копаха ... Не гущери, а нещо още по-готино, нос като слонски хобот, но с лайка на края, и очи - цели осем от тях във формата на розови пъпки, само на петна. В същото време те все още пеят, нещо неразбираемо, но мелодично. Е, разбира се, момичетата са много по-приятни за гледане. Особено. Тук има такива момичета и дори рисувани, че дори хипитата ще се задавят от завист.
  И те също трябва да променят формите си. Трептят само чудните им тела, изрисувани по поръчка с флумастери!
  Момичето-демиург-дявол запя подканящо:
  - И в нашите стаи има комисари!
  Сферо Катастрофов завърши пеенето на романса:
  - Но ние бързо ще ги изгоним: в тоалетната има тоалетна!
  И Бог Създател и Разрушител да се завъртим вече в бурния басейн.
  Покривът на Доналд Тръмп вече е напълно откъснат от пантите и той ще вие:
  - Всички ръце на палубата!
  Великият Сферо, в своя великолепен боен костюм, беше до президента милиардер и разбра всичко:
  - Е, виждам, чичо, наистина си плавал! Може би е по-добре да погледнете, нещо по-приятно за вашия вкус?
  Момичето-демиург Емануел, в бикини със скъпоценни камъни, придърпа Доналд Тръмп към себе си и го целуна алчно, предложи:
  - А че иска войната по-близо, нека гледа реалността.
  Кои харесвате повече момчета и момичета?
  Доналд Тръмп поклати гневно глава.
  - Разбира се, момичета! За кого ме приемате!
  Богинята плесна с устни и каза:
  - Все повече като момичета - дори жени!
  . ГЛАВА 1
  Доналд Тръмп, като зайче, подскачаше из различните светове, създадени от Sphero Catastrophes. И неговите скокове бяха най-претенциозните и невероятни.
  В момента Доналд Тръмп се зае с истинското унищожаване на короновирусите, въплътени в човешки форми.
  Сферо Катастрофов заяви;
  - За да не покоси епидемията толкова много хората, накълцайте короновирусите с магически мечове. И великолепните героини от Междузвездни войни могат да направят това за вас!
  Доналд Тръмп отговори ентусиазирано;
  Радвам се да служа на човечеството!
  Доналд Тръмп и Асока Тана, въоръжени със светлинни мечове, кацнаха на връх Суприм. Това беше разгарът на атаката. Коронавирусите хвърлиха в атака почти всичките си налични сили. Черният силует сега беше президентът на Съединените щати, който е в броня. И двете му ръце държаха светлинни мечове. Могъщият воин управляваше мелницата и дузина коронавирусни воини паднаха разсечени в ноемврийската кал.
  Асока Тано подскочи и се завъртя, нарязвайки коронавирусите и подсвирна:
  - Продължавай така!
  Момичето падаван беше агресивно и изключително борбено.
  Доналд Тръмп отново наряза и изрева:
  - За големия космос и американския свят!
  Разкъсани фрагменти от човешки тела, разпръснати във всички посоки.
  Асока Тано също посяче с мечовете си, посяче опонентите си и след това с босото си момичешко стъпало хвърли мъничко грахово зърно антиматерия.
  Той се втурна с оглушителна сила и разкъса цял батальон от воини на страната на Адското слънце на Коронавируса.
  И изписка:
  - За космическия, американски ум!
  Сферо Катастрофов кимна одобрително:
  - Така сечеш кошмарни бацили, спаси човечеството!
  Доналд Тръмп възпроизведе пеперуда с мечове, прорязваща коронавируси и изсумтя:
  - За големите постижения на империята САЩ!
  След това светлинният меч на черния брониран президент на Съединените щати се рееше във въздуха. Той щракна с пръсти и веднага стотици коронавирусни войници се хванаха за гърлата и започнаха да се задавят в невидимата примка на тъмната страна на силата.
  Асока отново хвърли с бос крак мъничко грахово зърно с антиматерия и с него разкъса цял полк от коронавируси.
  Трябва да се отбележи, че един грам антиматерия е силата на унищожение от две атомни бомби, пуснати над Хирошима. А грах с размер на маково семе пука като вакуумна бомба.
  А Асока има цяла торба с тях.
  Ето голата пета на момичето, когато тя хвърля нов дар на унищожение и пламва огнена светлина, прегръщайки и изгаряйки живи много стотици коронавируси наведнъж.
  Доналд Тръмп отново щрака с пръсти и вече половин хиляди коронавирус войници започват да се гърчат, притиснати от примките на дива, тъмна сила.
  Асока Тано, с боси пръсти, изхвърли още една част от материята и изписка:
  - За господството на доброто!
  Доналд Тръмп отново задвижи мелницата с мечовете си, светлинните му мечове бяха протегнати на стотина метра, посичайки масата от коронавируси, атакуващи Маунт Суприм и излая:
  - Не на тъмната страна на силата!
  Асока Тано отново хвърли малко грахово зърно антиматерия с голата си пета. Тя разкъса и изгори цял отряд японски бойци и изкрещя, оголвайки зъби:
  - За величието на нашата империя на суровата доброта!
  Доналд Тръмп отново управлява вятърната мелница с удължените си мечове и изстрелва огън от устата си. Двеста коронавируса пламнаха наведнъж.
  Черният войн на САЩ Доналд изрева:
  - Лицата на талибаните се подуват,
  Още веднъж се ражда империя!
  Силата на светлината не спасява
  Момичето е босо с мен!
  Асока Тано също управляваше вятърната мелница с мечовете си и с голите си пръсти на грациозните си крака хвърляше дар от антиматерия. Изгори много коронавируси и изписка:
  Никой не може да ни спре, нищо не може да ни победи!
  И отново голата пета на момичето ще хвърли топка на унищожение. И толкова много борци с коронавируса ще изгорят. Поне цял полк.
  Момичето изчурулика:
  - Япония и Русия и САЩ! - нова проходна мисия!
  Черният воин и президент на Съединените щати отново удушава хиляди самураи с тъмна сила. Куршумите не улучват двойка прикрити със сила бойци. А междувременно те унищожават воините на империята на адското коронавирусно слънце с мечове и други устройства.
  Тук отново Доналд Тръмп управлява мелница, отряза толкова много японско месо наведнъж и изръмжа:
  - За американския император Ейбрахам Линкълн!
  Асока хвърли дара на смъртта с босите си пръсти на момичешки крака и изчурулика:
  - За Джордж Вашингтон!
  Американският черен воин Доналд отговори ядосано:
  - Вашингтон заслужава само да бъде мой син!
  Асока пусна друга мелница, намали тълпата от коронавируси и отговори:
  - А кой е достоен? Всички сме лоши по свой начин!
  Доналд Тръмп наряза с мечовете си и отново щракна с пръсти в ръкавици, щракайки вратовете на войските на Империята на изгряващото слънце, и изрева като тигър:
  - Аз не съм просто негодник, аз съм голям негодник!
  Асока отново посече с мечовете си и изскърца.
  - Нека силата бъде с нас!
  А голата кръгла пета на момичето даде още един грах на унищожение.
  Коронавирусите буквално паднаха в редици. Способностите им намаляваха с катастрофална скорост. Не беше най-разумната идея да щурмуваме, събрали цялата сила на планината Висока, когато има двама такива супер бойци. Боса, много красива и борбена Асока и черен американски воин в непробиваема броня.
  Така Доналд Тръмп хвърли грахово зърно на смъртта с облечените си в ръкавици пръсти, разкъсвайки войници с коронавирус.
  Те валяха от ударите на черния воин на Съединените щати, сякаш съборени. Но трети боец се присъедини към тях. Е, разбира се, принцеса Лея. Очарователно момиче в бикини роб и с мечове.
  Тук тя хвърли грахово зърно на смъртта с босите си пръсти, разкъсвайки го на малки, разкъсани кървави фрагменти от коронавируси. И тя запя през смях:
  - И вражеското стадо полетя на земята,
  Под натиска на сила и мечове!
  Два светлинни меча проблеснаха в ръцете на принцеса Лея и те се удължиха, за да посекат бойците с коронавирус, атакуващи Висока планина.
  Нарежете ги на зеле.
  Лея оголи зъби и изгука:
  - Слава на идеите на космическия комунизъм!
  А голата пета на принцеса по бикини е като хвърляне, нещо изключително смъртоносно и разрушително.
  Избухна сияние и масата от самураи веднага беше изгорена и овъглена.
  Асока Тано също посяче с мечовете си, правейки дива и бърза вятърна мелница. Пресечете тъмнината на коронавирусите. Тогава босите й пръсти на грациозните й крака изстреляха още един грах на унищожение. Много врагове бяха изпепелени.
  Момичето падауан извика.
  - За красиви момчета!
  И голата й пета остави грахово зърно на пълно унищожение. И толкова много коронавируси бяха унищожени наведнъж.
  Черният воин на Съединените щати разшири светлите си червени мечове с триста метра, посичайки коронавирусите. Това е много ефективна техника. Колко бойци от Адската заразна слънчева империя загинаха и бяха покосени.
  Доналд Тръмп изрева, изпускайки пулсар с колосална, разрушителна сила зад устата си:
  - Никой не смее да се противопостави на волята на империята САЩ!
  Принцеса Лея, с боси пръсти, пусна диск, който изряза десетки коронавируси, изписка:
  - Никой никога!
  Асока Тано управляваше вятърна мелница с мечовете си, посягайки борците с коронавируса, и с голата си момичешка пета даде дар на унищожение, скърцайки:
  - Слава на царска Русия и президентските САЩ!
  Доналд Тръмп щракна с пръсти, счупвайки вратовете на хиляди коронавирусни войници наведнъж с енергията на тъмната сила, изръмжа:
  - Слава на империята!
  Асока Тано отново посече с мечовете си и изписка:
  И слава ни!
  Но тогава се появи трето момиче, четвърти воин. В случая внучката на императора принцеса Рей! Тя също е боса и по бикини. Всъщност и трите момичета използват краката си доста активно в битка, а обувките само пречат. А ако краката ви са боси, бикините са съвсем подходящи. Освен това помага да се използва по-ефективно магическата сила.
  Принцеса Рей го взе и изстреля пулсар с босите си пръсти, разкъсвайки на парчета коронавирусните войници.
  Тогава тя завъртя мечовете си, нарязвайки армията от коронавируси на разкъсани парчета месо. А нейните светлинни пръчки са толкова дълги и режат всякакъв метал.
  Принцеса Рей изрева:
  - За империя, която няма име!
  И голата пета на момичето се поддаде на смъртоносната сила на грахово зърно с адска антиматерия.
  Асока Тано изписка, разкривайки лицето си агресивно.
  - Нашата империя САЩ е справедлива!
  И босите пръсти на краката на момичето ще започнат разрушаването на дяволското настояще.
  Принцеса Лея, този красив воин в бикини, взе и разби врага, минавайки покрай вятърната мелница, и изписка:
  - За величието на безграничната империя САЩ!
  И голата, кръгла, розова пета на красиво момиче хвърли дар от смъртоносна сила, от която два полка от коронавирусната армия веднага отидоха в ада.
  Черният владетел на САЩ, щракайки с пръсти и душа от коронавирусите, съвсем логично отбеляза:
  - Няма по-голяма доблест от това да победиш достоен противник!
  И мечовете на Доналд Тръмп се завъртяха и посякоха толкова много глави на коронавируси, че вече започнаха да изпитват страх.
  Принцеса Рей завъртя мечовете си, протегна ги на голямо разстояние, посичайки опонентите си.
  И тогава нейните голи пръсти на грациозни крака хвърлиха нещо изключително смъртоносно и разрушително наведнъж пет грахови зърна. И излъчиха торнадо, наистина, без да дадат шанс за спасение. Тогава момичето изръмжа агресивно:
  - За постижения от най-висок клас!
  Принцеса Лея също подари на врага пълно унищожение с голата си пета. Тогава девойката сече косо, а над главите със саби и изскърца:
  - За бъдеща сила!
  Асока не се церемони. Бос крак хвърли по-едро грахово зърно. Тя разкъса три полка от коронавирусната армия. Изгори облак от коронавируси и ги разсече с мечове. Освен това момичето също изплю извън устата си изключително смъртоносен пулсар.
  И изплю огнен подарък:
  - За кралските покои!
  Принцеса Рей отново е в атака, а мечовете й секат със страшна и смъртоносна сила. И боси крака хвърли дузина грах. Изгоря буквално цял полк коронавирусна войска.
  Доналд Тръмп най-накрая щракна с пръстите на двете си ръце. Хиляди гарвани паднаха върху главите на войници с коронавирус, удряйки главите им. Черният владетел на Съединените щати каза с доволен вид:
  Май ги спряхме! Слава на американската космическа империя.
  Настъплението на коронавирусите на връх Височенная най-накрая пресъхна. Четирима бойци със суперсили и три момичета, превъплътени от Дявола Сферо от Междузвездни войни, убиха над сто хиляди войници и офицери от Коронавирусната адска слънчева империя. Много изрязани и изгорени трупове бяха осеяни по всички подходи към връх Височенная.
  Доналд Тръмп каза със задоволство, като изключи светлинните си мечове и ги скри в колана си:
  - Свършихме страхотна работа! Сега Коронавирусната империя няма да може веднага да събере нови сили за атаката!
  Асока Тано логично отбеляза:
  - Коронавирусите все още имат много войски, все още има могъща флота от бацили!
  Принцеса Лея се съгласи с това:
  - Със сигурност! Най-важното е флота! Докато Коронавирусната империя има предимство в морето, тя ще се бори!
  Принцеса Рей предложи:
  - Така че да атакуваме врага в морето! Имаме и мечове и можем да се реем над водата!
  Доналд Тръмп се съгласи с това:
  - Правилно! Да атакуваме вражеската флота! Трябва да изпълним мисията докрай!
  Асока Тано се засмя и щастливо облиза устни.
  - Обичам потъващи лодки!
  Четиримата воини се издигнаха във въздуха. Те се обърнаха от планината Височенная и отлетяха към морето. Коронавирусната ескадрила на Бин Ладен наближаваше Порт Вашингтон.
  Мощен флот, дванадесет бойни кораба, много крайцери и разрушители.
  Флотът на коронавирусната империя, многоброен и добре оборудван по това време, вече значително превъзхождаше американската ескадра в Порт Вашингтон. Вярно, армадата на Ейбрахам Линкълн бързаше от Атлантика. И ако тази цитадела беше издържала до приближаването си, тогава делата на коронавирусите нямаше да са толкова розови. И сега обаче имат проблеми.
  Особено когато четиримата супер готини воини прелетяха над морската повърхност. Голите кръгли пети на момичетата блестяха като луната.
  Асока дори запя с възторг:
  - Морски сърф, морски сърф,
  Не си тръгвай, остани с мен!
  Принцеса Лея, разклащайки босите си момичешки крака в полет, продължи:
  - Морски кей! Морски кей!
  Време е да се сбогуваме извика!
  Принцеса Рей с готовност подкрепи:
  - И щастието е вече, коя година,
  Отидете на космическо пътуване!
  Ето ги и първите броненосци от коронавируси. Доналд Тръмп размаха мечовете си, лазерните лъчи се разпростряха и прорязаха първите два кораба. Те се разделиха и започнаха да потъват.
  Черният владетел на Съединените щати каза с усмивка:
  - Ще те смачкаме!
  Принцеса Лея взе и също наряза коронавирусните кораби, като ги раздели наполовина.
  Тогава момичето хвърли грахово зърно на унищожение, което разкъса крайцера и изскърца:
  - За парада на победата!
  Асока Тано също се блъсна във врага с босите си пръсти и разби броненосеца. И тогава тя удари светлинните си мечове през коронавирусните армади.
  И изчурулика:
  - За висшия пилотаж!
  И принцеса Рей взе и как сече врагове. Също така под нейните удари корабите се режат като масло с нож.
  Внучката на Палпатин взе и хвърли грахово зърно с боси пръсти, взривявайки коронавирусни съдове, и изпя:
  - Корабите отиват на дъното,
  С котви, платна...
  И тогава твоята ще бъде -
  Златни сандъци!
  Златни сандъци!
  Асока Тано, прорязвайки коронавирусите с един замах на светлинния си меч, продължи напевът:
  - Корабите са счупени,
  Сандъците са отворени!
  Изумруди и рубини валят!
  И момичето също хвърли грахово зърно антиматерия с босите си пръсти.
  Принцеса Лея също посяга със светлинните си мечове, нарязвайки корабите на парчета.
  И продължи да пее;
  Ако искаш да си богат
  Ако искате да сте щастливи...
  Остани Доналд с нас
  Ти ще бъдеш наш цар!
  Ти ще бъдеш наш цар!
  И босият крак на момичето отново хвърля продукта на пълното унищожение, прорязвайки кораба.
  Коронавирусите се опитват да стрелят по четиримата, но безуспешно. Снарядите им пропускат черния лорд и трите супермомичета.
  Доналд Тръмп щракна с пръсти и ето няколко разрушителя, страната на изгряващото слънце се усука в овнешки рог и започна да потъва.
  Доналд Тръмп изрева:
  - Руският воин не стене от болка,
  И никога няма да потъне във вода!
  Принцеса Лея също секла с мечовете си и, удавяйки коронавирусите, логично отбелязала:
  - Нашето мото е четири думи:
  Удавиш себе си - удави друг!
  Асока Тано се завръща в ожесточена битка. И тя го взе и го наряза, мечовете й пронизаха, удължиха стотици метри, прорязаха крайцери и бойни кораби. Коронавирусите паднаха и се удавиха.
  Момичето изчурулика:
  - Ще избием всички! И да го разбием!
  Принцеса Рей също е в атаката толкова бърза и непобедима. Тук оръжието й стана по-страшно и рязко нанесе удар по корабите на страната на Адското заразно слънце. И тогава босите пръсти, които поразиха със своята грация и сексуалност, хвърлиха подаръци на унищожение, които разкъсаха маса кораби на малки парчета.
  Воинът извика:
  - Слава на космическия комунизъм!
  Доналд Тръмп отново щракна с пръсти. Той изви няколко японски кораба в овнешки рог и излая:
  - Велика слава на героизма!
  Асока Тано завъртя светлинните си мечове като перките на хеликоптер. Тя разряза наполовина бойния кораб-флагман, на който беше адмиралът на страната на адското заразно слънце Бин Ладен. След това с боси пръсти тя хвърли грахово зърно, което разкъса крайцера и изръмжа:
  - Слава на Отечеството, че всички космически светове ще бъдат поставени под петата на титановия ботуш на империята САЩ!
  И нейната гола, кръгла пета на момичето ще хвърли унищожение върху бацилите.
  Принцеса Лея също, как да превъртате дяволския спинър с мечове. Ще отвори корабите, ще реже метала. Тогава нейният гол, изсечен крак на момичето ще хвърли смъртоносен, а не случаен дар на смъртта. Коронавирусните кораби отново потъват.
  Принцесата изкрещя:
  - За върховната власт на империята САЩ!
  И принцеса Рей, продължавайки да сече без никаква милост, корабите на страната на адското заразно Слънце и хвърляйки подаръци на унищожение с босите си крака, пееше;
  В космоса има много различни врати,
  Ядосаната хиперплазма бушува с торенти!
  Знанието даде много ключове,
  Били сме хора, а сега сме богове!
  
  На звездни кораби - бързам през вълните,
  Кварките се пенят в етерни вихри!
  Което ще предам на моите потомци,
  Деца на друг, бурен свят!
  
  Вакуумът е топъл, стопля сърцата,
  Звездите наоколо са като лицата на влюбените!
  Ние служим на прогреса - няма край,
  И кленовете нежно шумолят по земята!
  
  Където стъпим, там светът цъфти,
  Гръмотевиците на битките са музиката на живота!
  Нека смело да се впуснем в ново пътуване,
  Служете свято на вечното Отечество!
  
  Нека има жертви - Космосът е суров,
  Много различни видове и раси!
  Твърде огромна бездна от светове
  Вечерта приятел, а на сутринта ще предаде!
  
  Но за отечеството няма прегради,
  Всеки знае: светлият дух е сила!
  Геената и адът няма да уплашат,
  Не затвор и гроб!
  
  Само плътта може да бъде унищожена
  Е, душата вярно служи на Родината!
  Неприятности и скърби - преодолейте всичко,
  Трябва - затегнете колана!
  
  Тук те победиха враговете,
  Ние сме човечеството - пъпът на Вселената!
  Мерзост ще се залепи - ще срещне удар,
  Ние не подхождаме: мекота, тъга и ридания!
  
  В пространството за нас стана като двор,
  Бърз полет между звездите, като разходка!
  Въпреки че небесният килим е безграничен,
  Можем да го преначертаем - няма шега!
  Доналд Тръмп отново взе и щракна с пръсти, смачквайки чиниите.
  Но Асока Тана пусна огнени струи от езика си, изгаряйки коронавирусите без ни най-малка милост.
  Момичето изчурулика:
  - Доналд Тръмп, Доналд Тръмп,
  Ти си моят идол!
  Нека покорим света заедно!
  Вие сте голямата тръпка на САЩ!
  А босите пръсти на грациозните крака ще изстрелят нещо просто дяволски убийствено.
  Но принцеса Рей, без повече приказки, взе и показа аленото зърно изпод бикините. И как тя пусна мълния срещу коронавирусите. И веднага два броненосца избухнаха едновременно и се стопиха.
  Принцеса Лея хвърли смъртоносното грахово зърно с дива ярост и изписка с пълно гърло:
  - Слава на необятното пространство и САЩ!
  А също и от зърното на ягодата се пусна убийствена мълния. И флотът на страната на адското заразно Слънце се разболява.
  А Асока Тано изстреля пулсар от рубинено зърното си. И разби много кораби.
  Големите плавателни съдове на могъщия някога флот на коронавирусната империя вече са потопени. Остава само да изстискате най-малките. Разрушителите вече започнаха да се отдалечават. И може би не са имали реален шанс за спасение.
  Доналд Тръмп и три супермомичета излетяха след самураите и довършиха последните кораби. Босите крака на красавиците хвърлиха много малки, но носещи антиматерия грахчета с големината на маково зърно. Но много коронавируси умряха.
  Всяко маково зърно с унищожение унищожи два или три японски кораба.
  Доналд Тръмп и неговият екип са истинските, изключително смъртоносни машини за смърт.
  Черният владетел на Съединените щати дори философски отбеляза:
  - Недовършеният враг е като нелекувана болест - очаквайте усложнения!
  В същото време, за да е по-забавно и да се получи по-игриво настроение, те пееха с красиви гласове;
  Нека да има щастие за всички хора завинаги,
  Да галиш звездите, да се забавляваш да се луташ и да се смееш!
  Само безнадеждните сакати са тъжни,
  Всъщност мъжът е принцът на всичко!
  
  Не търсих принца в бурните води,
  Все пак за мен признанието е да сечеш врагове с меч!
  И дори в сънищата - зла битка за сън,
  Войната е красива, дори ужасна - изгорете ордата с огън!
  
  Тук падна звездният кораб, горящ в мъглата,
  Парчета скъпоценни камъни, разпръснати в планините!
  И скалите станаха като оперение на папагал,
  Когато е красиво, болката и страхът изчезват!
  
  Сега танцувам като циганка
  Босите крака са в кръв!
  Знайте, че канонадата е най-добрата хърди-гърди,
  Смазването на всички е самата страстна любов!
  
  Насилието е дъното не познава водовъртежа,
  Остра игла се заби в сърцето!
  И на други планети хората стенат,
  Съдбата им даде такава "награда"!
  
  Боря се от здрач до зори
  И дори самият Дявол беше изненадан!
  В стихове се възпява доблестта на тази девойка,
  И чета нейната страст по устните!
  
  Да, отмъщението изобщо не познава граници и мерки,
  Ако светът е обиден - не търсете глупак!
  Земята на Отечеството е по-добра от място в рая,
  Циментът е идея, хората са тухли!
  
  И в душата раната жестоко боли,
  Гаджето ми умря - защитавайки ръба!
  И Родината е потъпкана, потъпкана,
  Аз съм във вериги, давай за отмъщение!
  
  В друга вселена има дори три слънца,
  Планетата е буйна, но въздухът е сух!
  И по дяволите с цялата мъдрост, наука,
  Моят хиперлазер - отказа се и изгасна!
  
  Но моята цел е да спася месията от неприятности,
  Намерете ключа, който смазва смъртта!
  Пространството беше напоено от сълзите на падналите,
  Не вярвам дълго - да издържа разпадането на страната!
  Тук са последните потопени кораби. Славна победа за Доналд Тръмп и трите му велики жени воини. Но делото още не е приключило. Все още голямата коронавирусна армия се изправя срещу американския генерал Арнолд Шварценегер.
  Като се има предвид колко умен и силен е този прекрасен командир, по-добре е да унищожите коронавирусната армия и тук.
  Доналд Тръмп и трите момичета Терминатор летят с помощта на антиграви до позициите на армията на великата империя. Има повече от един милион двеста и двадесет хиляди войници с коронавирус. И всички бойци са много борбени и напористи.
  Доналд Тръмп беше първият, който атакува, като долетя до коронавирусите. Мечовете му рязко се удължиха и отрязаха цяла линия.
  Ahsoka Tano също посяга с убийствената си маневра. И разпространява много коронавируси. И тогава нейните голи пръсти на грациозни крака хвърлиха дар на пълно унищожение.
  И толкова много коронавируси бяха изпържени наведнъж.
  Момичето изкрещя:
  - За великия комунизъм на космическата империя!
  Принцеса Лея също хвърли грахово зърно на смъртта на врага. Тя разкъса много коронавируси и изписка:
  - За величието на страната!
  И нейните мечове, удължавайки се, сечеха коронавируси.
  Коронавирусите се опитаха да стрелят с пушки и оръдия по смелата четворка. Но Доналд Тръмп и неговият екип не понасяха куршуми. И снарядите прелетяха.
  Принцеса Рей, прорязвайки враговете, изписка:
  - Орлите бягат за великата страна, космоса!
  И също така с боси пръсти, той ще изстреля нещо, което няма да даде ни най-малка милост на врага.
  Черният владетел на Съединените щати размаха много оживено мечовете си. Той проби маса от врагове и изръмжа:
  - Тъмнината се е спуснала над града,
  Облаците се крият в сенките...
  Разкривайки остър стоманен чук,
  Сатаната ходи по улиците!
  И тук отново, като мълния, Доналд Тръмп освобождава енергията на силата от пръстите си. И как падат свалени и горящи живи коронавируси.
  Асока Тано, поразявайки противниците, отбеляза:
  - Напразно са решили да се бият с нас!
  И момичето хвърли убийствения дар на унищожението с босите си пръсти.
  Принцеса Лея логично отбеляза:
  - И те нямат избор!
  И босите пръсти на краката на красавицата се мятат, нещо малко, но много убийствено.
  Момичетата се държаха като гигантски титани. И дори изчуруликаха с пълно гърло:
  - Слава на великия ситски флот и Съединените щати!
  И отново и трите момичета хвърляха разрушителни дарове с голи, изсечени, упорити пръсти. Воините са много смели. И така секат с лазерни мечове.
  Принцеса Рей беше ударена от мълния от аленото си зърно и маса коронавируси изгоряха.
  От много от тях са останали само ботуши.
  Трите момичета са много яростни войни. Които обичат да се бият изключително боси и по бикини. А босите им крака хвърлят изключително разрушително с пръсти.
  Момичетата са много красиви и борбен характер. И те обичат добра битка.
  Принцеса Лея дори се разчувства. И отново тя хвърли дар на унищожение с бос крак, разкъсвайки коронавирусите.
  Тогава тя изстреля мълния от рубинения нипел, който изгори маса от коронавируси. И тогава тя запя;
  Боядисано пространство черна мрачна светлина,
  И изглежда, че звездите са потъмнели в орбитите си!
  Искам любов, в отговор чувам - не,
  Сърцата на влюбените са разбити на парчета!
  
  Умолявам те, принце мой, ела при мен,
  Изплаках океани от сълзи от мъка!
  Разбийте всички вериги на предразсъдъците,
  Искам да кажеш на хората истината!
  
  Любовта е по-важна от дълг и корони,
  Ако ти трябва - ще предам отечеството!
  И ще поставя любимия си на трона,
  Все пак моят принц ми е по-скъп от живота!
  Тя изпя красива песен и продължи да хвърля с боси пръсти нещо, което носи неизбежна смърт на коронавирусите.
  Принцеса Рей, размахвайки мечовете си през вятърна мелница от стотици метри, отбеляза:
  - Ами ядеш! Но във всеки случай Отечеството не е необходимо да се променя!
  Асока Тано потвърди, докато изстреля убийствена многоцветна мълния от пъпа си.
  - Няма нужда да се сменя Отечеството!
  Принцеса Лея се съгласи с това:
  - Чудесно е! И дори готино!
  Доналд Тръмп сряза коронавирусите с техника "голям дракон" и изрева:
  - Сладури сте просто супер!
  И черният владетел на Съединените щати, развълнуван, запя:
  
  Шумът на чудната страст в бреговете,
  Реки, където кръвта е бурен поток!
  Ще свали сноп от звезди в облаците,
  Искри с прекрасен знак!
  
  Ти си като богиня за мен
  С душа, горяща в мрака!
  По-силен от живота да те обича
  Осветих света си с една мечта!
  
  Не си по-красива в света
  универсален идеал!
  Ще умра в битка в цвета на годините,
  Срещнах моята скала!
  
  Обичайте неугасваща светлина
  И блясъка на очите ти!
  Красавицата дойде здравей
  Не спя в сълзите на нощта!
  Момичетата Супермен са много готини и изключително борбени красавици. Крайното им използване на сила понякога достига до формите на гротеска.
  Асока Тано отново изплю думите от аленото си зърно в парче хиперплазма. Изгорих доста коронавируси и се овъглиха, все едно са от агнешки шишове.
  Момичето облиза пълните си устни и изписка:
  - За най-великия комунизъм в САЩ, най-агресивното пространство в американската вселена!
  Воинът, който беше магьосница - принцеса Лея, със скърцане, сечеше със светлинни мечове на японците и държеше бивол:
  - Секс не ви свети момчета-вируси!
  Принцеса Рея агресивно забеляза, хвърляйки парче антиматерия с голи пръсти на грациозни крака и изписка:
  - Не е добре да лишаваме тези големи вирусни момчета от секс! Но е много яко!
  Асока Тано, отрязвайки коронавирусите, с готовност се съгласи:
  - Изключително готино! И до колики!
  Принцеса Рей отбеляза логично с оголени зъби и перлена усмивка:
  - Слава на прогреса в САЩ!
  И тя посяче с мечове, а босите й крака започнаха поредната порция брутално унищожение.
  Доналд Тръмп първо държеше махаона с мечове, а след това го взриви с мощна мълния. Той просто е воин от най-висок клас, способен да изгори всичко. А от коронавирусите летят само пожарникарите.
  Главорезът в черния костюм изрева:
  - Мое безгранично величие, нека красивият побой е известен!
  И пак хвърчат мечове, кълцат всички и взривяват чисти глави и черепи.
  Принцеса Рей, смазваща опонентите, и нейните зърна, искрящи като рубини, активно излъчваха пулсари и всички коронавируси бяха напълно изгорени.
  Момичето-терминатор, оголвайки зъбите си, отбеляза рационално, хвърляйки концентрация на антиматерия с голия си, много секси крак:
  -За Америка - Русия! Доналд е нашият боец на мисията!
  Черният владетел на Съединените щати поправи момичето:
  - За величието преди всичко на космическата империя на САЩ! А упадъкът на Русия може да бъде спрян само от нов десант на убийци начело с Доналд Тръмп!
  Принцеса Лея, разрязвайки коронавирусите и оставяйки ги без ръце и крака, се съгласи:
  - Да, нашите парашутисти спасяват царя на САЩ Ейбрахам Линкълн! Слава на този монарх!
  Доналд Тръмп охотно се съгласи с това, нарязвайки противниците на Американската империя като зеле:
  -Слава на добрия крал и президент на САЩ!
  И тук отново мощни мълнии прогарят и много смъртоносни обгарящи коронавируси.
  Принцеса Рей, унищожавайки враговете, съвсем рационално отбеляза:
  -Нашият цар Линкълн ще направи Америка преди всичко!
  И пъргавите пръсти на бос крак, сякаш биха взели и хвърлили нещо смъртоносно срещу врага без никаква и най-малка милост.
  Принцеса Лея, нарязваща опонентите на малки парчета и демонстрираща негъвкав характер, момиче-терминатор и хвърляща дарове на смъртта с толкова красиви, загорели и изсечени крака, че коронавирусите лесно губят телата си. И главите също. Да, не беше най-добрата идея да нападнат Америка. Когато самите четирима и Доналд Тръмп начело се заеха с тяхното унищожаване без повече шум и предразсъдъци. И това е боец с най-агресивен обхват. Но неговите партньори са може би още по-готини и страшни. И ако отсекат, тогава няма да дадат милост по принцип на никого. И безмилостните дарове на смъртта ще летят от боси, изящни крака.
  Принцеса Рей, когато поредният подарък, който хвърли, удари коронавирусния генерал, излая:
  -Космическата империя на САЩ никога няма да пропадне!
  И отново от босите й крака излита дар от най-тежката смърт и смърт от общо ниво.
  Принцеса Лея, помитайки враговете като метла и правейки пържоли от тях, а зората с мощни светкавици, излъчвани от ягодовите зърна, отбеляза:
  - Вярвам, че няма ад!
  Доналд Тръмп изпрати нова вълна цунами, която покри коронавируса, каза:
  - Нашият свят е ад... Но интересно!
  Асока Тано хвърли удивително смъртоносния дар на унищожението с бос крак и изписка:
  - Не, най-интересното е, че не живеем напразно!
  Доналд Тръмп с готовност се съгласи с това, завъртайки вятърната мелница с все по-дългите си мечове:
  - Разбира се, животът ни е даден с причина! Слава на Отечеството на космическия комунизъм и капитализма САЩ!
  И ето как мълнията на силата ще изгори много хиляди коронавируси наведнъж. И няма да оставят нито корен, нито клон.
  Принцеса Лея, докато изсичаше другите бойци на Адската заразна слънчева империя, съвсем логично отбеляза:
  - Светът е пълен с мръсотия!
  И нейният бос, изсечен крак отново се хвърли, нещо, което не подлежи на пресмятане.
  Доналд Тръмп издуха главите на коронавирусите и в същото време не забрави да се пошегува:
  - Политикът е като бирата, добра е само изстинала и на маса!
  Принцеса Рей, съкращавайки борците с коронавируса, се съгласи с това:
  - Политикът е сладък с речите, но горчивият послевкус от тях не е никаква бира!
  Принцеса Лея, след като довърши с един замах няколко батальона адски бацили, отбеляза:
  - Политикът изкарва истината от устата си само когато се представя невярно!
  Асока Тана, след като премина през много коронавируси, се съгласи с това. Хвърляйки още един грах на разрушение и разкъсвайки коронавирусите, момичетата издадоха:
  - Политикът разпъва избирателя докрай, за да се доближи поне малко до Божеството!
  Доналд Тръмп, довършвайки със светкавица силата на последните коронавирусни войници, издаде:
  - Политикът Бог само в едно нещо, в измислянето на оправдания защо предизборните му обещания бяха дяволски провалени!
  Принцеса Лея, след като завърши с последната светкавица от рубинено зърното си, последният батальон на коронавирусната армия изчурулика:
  -В средствата за постигане на Божествени висини политикът е самият Сатана!
  Тук Сферо Катастрофов прекъсна тяхната идилия. Доналд Тръмп беше на най-високата планина във Вселената, наоколо блестяха твърди диаманти.
  Младият дявол агресивно оголи зъби и се плесна с детски устни и каза:
  - Добре изиграхте отварянето! И ако станете султан, ще получите втори артефакт, от магическото злато на бик! Това е вашата основана мисия!
  Доналд Тръмп неохотно се поклони и отговори:
  - Готов съм, Всемогъщи Сатана!
  Момчето демиург и създателят на много вселени тропна с бос крак и то изгърмя, сякаш милиард водородни бомби експлодираха едновременно.
  Доналд Тръмп беше превъртен и разложен на милиони измерения и незабавно сглобен, но вече във вселената, която е вътре в Императора на коронавирусите.
  
  ПОСЛЕДНИЯТ ШАНС НА ТРЕТИЯ РАЙХ
  Според някои източници Сталин е отхвърлил последното предложение за сепаративен мир на Хитлер през септември 1943 г. Това направи заместникът на Молотов Литвинов по време на посещение в Норвегия. Тежки загуби на СССР по време на битката при Курск, особено в танкове, нерешителност на съюзниците. Бързото поражение на Италия, която се опитваше да отхвърли фашизма, донякъде свали войнствения тон на Сталин.
  Върховният главнокомандващ започва да се страхува, че руснаците ще кървят до смърт в продължителна война с хитлеризма. И реших веднага да опитам да изляза от войната.
  Това не беше първото подобно предложение. През четиридесет и първа година чрез българския посланик те предават на Хитлер желанието за втори Брест-Литовски договор. Сталин направи повече териториални отстъпки, но Хитлер разбра, че Коба просто си играе с времето.
  През януари 1942 г. отново последва предложение за сепаративен мир. Германия влиза във войната със САЩ и губи битката за Москва. Но Хитлер все още вярваше в отмъщението, а Сталин също искаше германците да се оттеглят твърде далеч на запад. И двете страни бяха твърде далеч, за да сключат мир.
  Повторното предложение на Сталин в края на август 1942 г. предполага по-значителни отстъпки от страна на германците. Коба дори се съгласи да се откаже изцяло от Украйна, Беларус и балтийските държави. Но тогава нацистите напредваха и Сталин не искаше да се откаже от лакомството - Кавказ и бакинския петрол.
  След контраатаката на Сталинград и Майнщайн върховният главнокомандващ отново предлага мир на Германия. Но териториалните отстъпки на Сталин са чисто символични. Хитлер вярваше, че през лятото ще спечели нови победи и отново ще може да диктува условията си.
  Но изчислението му не се осъществи, но загубите на съветските войски, особено в танковете, се оказаха много по-големи от германските.
  Сега обаче и двете страни са по-близо от всякога до споразумение. Третият райх е притиснат в Италия, опитът за атака е неуспешен. Фронтът на германците на левия бряг на Украйна е на път да рухне. Вече е изготвен план за отбрана на Днепър. Но Хитлер все още упорито не желае да изтегли войските отвъд водната преграда.
  Предложението към Сталин вече е последно. Вариант нула - свят без анексии и обезщетения. Размяна на военнопленници - всички за всички. Труден въпрос за изнесените руски хора в Германия. Всички се връщат обратно или само по желание. Но ако ще, германците ще излъжат.
  Разбира се, такъв отделен мир изглежда неизгоден за Хитлер. Германските войски все още държат Смоленск, по-голямата част от Украйна и дори Новоросийск с Таманския полуостров, докато германците контролират Крим и техните войски обсаждат Ленинград.
  Но стратегическото положение на Третия райх е почти безнадеждно. Съюзниците вече бяха победили нападателния дух от Япония. И те създадоха широка опора в Южна Италия. Догодина ще има десант в северна Франция или може би на Балканите. Във всеки случай германците са притиснати. Масирани бомбардировки разрушават военните фабрики на Третия райх.
  Вярно е, че производството на оръжия все още се увеличава. Но качеството на метала намалява.
  И най-важното, руснаците вече напредват на юг и в центъра. Изчисленията, че след кървавата битка на Курската издутина ще последва оперативна пауза, не се оправдаха. Руснаците продължиха настъплението си почти веднага. И всеки ден те напредваха на широк фронт. И близо до Таганрог, и в Донбас, и в горното течение на Днепър.
  Темпото на напредване е доста бързо, дори и да има рекорди, но ... Най-отвратителното е, че германците нямат перспектива. Те нямат време да формират резерви, партизаните бушуват в тила, а бившият съюзник Бандера и други се разпръскват или преминават на страната на болшевиките.
  Следователно, въпреки факта, че германците трябваше да се оттеглят далеч на запад, почти генералите и министрите се изказаха в полза на приемането на мир. Гьоринг и Химлер също подкрепиха идеята за развързване на ръцете на Изтока. Колкото и да е странно, Борман, който се смяташе за умен прагматик и Гьобелс, се обявиха против.
  Министърът на пропагандата вярваше, че Сталин не предлага мир от добър живот и скоро болшевиките ще се изчерпят, а Германия ще загуби големи земи на изток и работна сила за нищо.
  Шпеер в отговор на това посочи, че източните земи, особено в Беларус, са пълни с партизани. Освен това Сталин обеща да възстанови икономическите отношения с Третия райх.
  Хитлер се поколеба. В реалната история той в крайна сметка отхвърля предложението на Сталин, като казва буквално следното.
  - Сега не е моментът да искаме мир - нашата армия губи. Трябва да постигнем решителни успехи на фронтовете!
  Майнщайн попита фюрера:
  - И ако постигнем решителен успех, тогава ще сключим мир?
  - Не, тогава трябва да постигнем още по-категоричен успех! Удряйте, докато желязото е горещо!
  В реалната история последният реален шанс във Втората световна война за Третия райх се изплъзна.
  Но като алтернатива Майнщайн използва доста убедителен аргумент от Хитлер.
  - Ще оставим моя фюрер да се върне!
  Адолф онемя и попита:
  - Но като?
  - Ще победим Запада, ще получим ресурси в Африка, а след това ще се обърнем на изток и заедно с Япония ще довършим Сталин! - Завършил Майнщайн.
  Този аргумент има непреодолим ефект и Хитлер приема предложенията на Сталин за сепаративен мир.
  Пет милиона войници на Третия райх, без да се броят полицейските сили, започнаха да напускат източния фронт. На 15 септември 1943 г. е установено примирие и след това започва изтеглянето на германските войски, което трябва да приключи до новата година.
  Решението за мир между Третия райх и СССР предизвиква истински шок на Запада. Оказа се, че сталинският юмрук, който разсейва повечето сухопътни части, е извън играта.
  И сега капиталистите трябваше отново да се борят един с друг. И Хитлер първо започна да прехвърля войски в Италия.
  Британските и американските пилоти първи усетиха укрепването на германците. Огромен брой опитни аса долетяха от източния фронт. Освен това най-продуктивните немски пилоти се бият срещу Червената армия и соколите на Сталин. Оказа се, че асовете-орлите се бият също толкова добре срещу британците.
  Загубите на съюзническата авиация се увеличиха многократно. Германският въздушен флот нарасна повече от два пъти наведнъж и още повече по отношение на качеството.
  Но основното, с което се сблъскаха съюзниците, бяха, разбира се, сухопътните сили на Вермахта. Те бяха калени с огън и меч, воювайки с Червената армия. Великобритания, а още повече САЩ, нямаха дори една стотна от опита, който имаше Вермахтът.
  Да, немските "Тигри" и "Пантери" значително превъзхождаха по силата си на "Шерман" и "Чърчил". Ситуацията се влошава допълнително от факта, че най-новите Shermans, M 4, все още не са влезли в масово производство, докато Panthers и Tiger вече се щамповат с мощ.
  Германската контраофанзива започва на 17 октомври. Както се оказа, на сушата Вермахтът имаше огромно превъзходство. Наистина във въздуха се установи нестабилен паритет.
  Загубите на съюзниците са много по-големи от тези на Луфтвафе. Майнщайн образува двойка котли с решителен удар, нанасяйки тежко поражение на съюзническите части.
  Англо-американските войски се придвижиха към брега под прикритието на далекобойни морски оръдия. Повече от 240 000 западняци и над 120 000 италианци са взети в плен. Това беше първата голяма победа на нацистите на запад след офанзивата на Ромел. Въпреки това, поради натиска на съюзниците и техния голям флот, е трудно да се настъпи към Сицилия.
  Гранд адмирал Денитс получи задачата да нокаутира вражеските кораби и да спечели господство в морето. Производството на подводници се увеличи до четиридесет на месец, започнаха да се произвеждат по-модерни, опростени като акули или китове, а също и захранвани с водороден прекис.
  Германският подводен флот стана най-многобройният и качествено най-добрият в света.
  Ключовата точка на битката за Сицилия трябваше да бъде нападението над Гибралтар.
  Освен това нацистите планират да свържат Турция с конфликта. Да напредват заедно с османците към Палестина и Сирия и по-нататък към Суетостския канал. Турците не са против експанзията, но се страхуват от англичаните и американците.
  На 8 март 1944 г. немски самолети предприемат изненадваща атака срещу Малта. Врагът не очакваше, че германците ще поемат риска, дори преди превземането на Сицилия, да извършат толкова смел десант. Но не напразно фрицът се закали на изток и се научи на наглост там. Изглеждало, че крепостта на острова е непревземаема, но паднала за няколко часа. Повече от тридесет и пет хиляди британци и десет хиляди американци бяха взети в плен. Бяха заловени огромни трофеи.
  Успехът на германците имаше и морално значение. Турция позволи на германските войски да преминат през нейна територия до Палестина и по-нататък до Суетския канал.
  Генералисимус Франко продължи да се колебае, той наистина искаше да разшири просторите на Испания и да спечели колонии, но се страхуваше от поражение. Салазар си сътрудничи все по-активно с Третия райх. И Бразилия, виждайки, че шансовете за завладяване на Европа падат и че най-вероятно ще трябва да се измие с кръв, побърза да се оттегли от войната с Германия.
  През май започва германската офанзива срещу Палестина. Командван е от известния фелдмаршал фон Бок.
  Хитлер решава да смени гнева си с милост и да остави такъв опитен фелдмаршал да се реабилитира. На други фронтове досега има относително спокойствие. Съюзниците претърпяха тежки загуби в морето, но досега удържаха Сицилия. Но основната битка беше да се обърне на север от Франция. През юни 1944 г. кацането е насрочено. Поради високите разходи за световната война, както и поради факта, че Атлантическата стена продължава да укрепва, съюзниците са принудени да бързат.
  В допълнение, нацистите в масово производство се появиха Me-262. Самолетът все още не е по-надежден технически, но е много бърз, със силно въоръжение и се отличава с живучест.
  Западът нямаше сравнима машина и германците, които бяха укрепнали толкова много във въздушните битки, можеха да сложат край на въздушното превъзходство на врага.
  В северната част на Франция имаше около сто и двадесет напълно готови за бой дивизии, от които двадесет и една бяха бронирани. Голям брой тигри и пантери. Освен това в сериала вече се появиха и "Пантера" -2, и известният "Кралски тигър".
  Така, за разлика от истинската история, шансовете на съюзниците се оказаха много по-малки. Трябва да се отбележи, че за всеки случай все още имаше значителни сили на Фриц в Холандия и Белгия. Освен това дейността на глутниците вълци на Деник нанесе огромни щети на съюзническия флот.
  И авиацията не спеше. По-специално, радиоуправляемите бомби са много ефективни за военноморски цели.
  Но балистичните ракети V-2 не се оправдаха твърде много. Но те са произведени по-малко, отколкото в реалната история. Факт е, че с пилотите, особено след размяната с руски пленници в Луфтвафе, стана по-лесно. И се появиха съвсем разумни - нужни ли са тези слепи дронове? Освен това бившият враг Сталин изведнъж се превърна в приятел и дори реши да помогне на германците.
  И какво най-много липсва на Германия? Освобождаването на авиация в Третия райх надхвърля сто самолета на ден и има недостиг на опитни аса. Така че нека доброволците се включат в битката.
  Сред онези, които бяха доброволно-принудително изпратени да се бият с проклетите капиталисти, беше изброен и Кожедуб, който скоро стана легендарен.
  Десантът в Нормандия, въпреки факта, че в първите дни изглеждаше, че съюзниците са успешни, успяха да създадат три плацдарма, в крайна сметка завърши с най-голямото поражение на Запада в историята на Втората световна война.
  Почти едновременно германците превзеха и канала Сует, прехвърляйки артерията към Великобритания. А в Скандинавия се провежда операция "Полярна мечка" - за две седмици Швеция е окупирана почти без загуби.
  След като германците организират провокация, Франко най-накрая влиза във войната на страната на Третия райх. В края на 1944 г. нацистите превземат Гибралтар по време на тридневно нападение.
  След началото на офанзивата в Африка. 1945 г. е годината на бързото разгръщане на немската реактивна авиация. Боевете в Африка бяха ожесточени. Американците прехвърлиха големи сухопътни сили на черния континент, но трябваше да влачат войски и доставки през целия Атлантически океан.
  Това е като гърмяща змия, която се протяга...
  Германците успяват да превземат и Сицилия. Битката за Африка започна или по-скоро продължи. Нацистите използват многобройни подводни флотилии и по-удобно място за атака на черния континент.
  Американците не се разбираха много добре в битките с Япония. Десантът във Филипините завършва с пълен провал.
  Бойните кораби на Страната на изгряващото слънце - включително гигантът Ямато - най-накрая се показаха и потопиха корабите с американския десант. Тежките загуби рязко забавят напредването на Нимиц и Манкурт през Тихия океан.
  Германците постепенно изравниха битката в небето. ME-262 и HE-162, след това ME-1010 и TA-138. Тези реактивни изтребители осигуряват качествено превъзходство над западното количество.
  След смъртта на Рузвелт позицията на изолационистите в САЩ рязко се засилва. Те поискаха мир с Третия райх и война изключително срещу Япония.
  Дълес се опита чрез Швейцария да опипва отделен мир с Германия. Но тогава възниква проблем - самият Хитлер не иска да сложи край на войната. Германците, макар и бавно, но напреднаха през Мароко и Египет. Те вече успяха да превземат Ирак, което означава да получат достъп до петрол. Кувейт е на път да падне. Накъде ще отиде тогава Англия? А подводният флот на нацистите става все по-силен и по-силен. И реактивните бомбардировачи вече завладяват Лондон и цялата околност, да не говорим за V-2.
  Хитлер не искаше мир, той разчиташе на повече.
  Но американците имаха силен коз в джоба си.
  Тъй като японците запазват контрола над по-голямата част от своите комуникации, първият опит за пускане на атомна бомба над Хирошима се проваля. Бойци Samurai прехванаха B-29, който се движеше без прикритие. Загиват както самата машина, така и атомната бомба на борда. Следващият удар срещу Хирошима последва на 19 август. Този път американците успяха да осигурят прикритие и атака с повече бомбардировачи. Ударът не беше много чист, бомбата избухна на десет километра от града, но ефектът беше впечатляващ.
  Сега се оказа, че Съединените щати притежават ядрена палка с огромна мощ, което означава, че Германия и нейните съюзници са изложени на риск да станат много тежки пред лицето на капитулацията.
  Но тогава се намеси трети фактор. Дълго време, седейки в засада, ближейки раните, причинени от Втората световна война, Сталин предложи за първи път в историята да проведе лична среща с Хитлер. Адолф Хитлер веднага се съгласи. Нещо повече, фюрерът на Третия райх дори се съгласи да дойде в Москва за това, под личните гаранции за сигурност на Сталин.
  Срещата се провежда на 2 септември 1945 г. Започна седмата година от Втората световна война. В реалната история току-що свърши в този момент. И сега е в своя пик. Германците вече нокаутираха британците от Кувейт, Западен Иран, Ирак, заедно с турците от Египет и воюваха в Либия, Судан, на Арабския полуостров. Освен това битките бяха в разгара си в Мароко и в покрайнините на Алжир.
  Като цяло инициативата беше на страната на германците, но съюзниците се бориха здраво. Нарастването на подводния флот на Третия райх беше компенсирано от изграждането на все повече и повече нови кораби и по-модерни методи за защита срещу глутници вълци.
  Великобритания беше бомбардирана, атакувана с ракети. В отговор те бомбардираха територията на Третия райх. Германците увеличиха производството на оръжия, особено реактивни самолети. Те формираха чуждестранни подразделения и поделения със смесен състав. Те използваха робски труд и изобретиха нови видове оръжия.
  По-специално, дискотеките се оказаха не само изключително високоскоростен вид оръжие, но и способни да набират височина в стратосферата. И това ги направи опасни и неуязвими височинни бомбардировачи.
  TA-400 също се превърна в машина без аналог, превъзхождайки B-29 във всички отношения. Но най-способен, разбира се, е BD-18 - самолет с крило. Той е в състояние да бомбардира територията на САЩ и да се върне обратно в Германия. Далечината на полета на реактивната машина е до 20 хиляди километра.
  Но все още се тества. Но в поредицата вече има по-малки безопашати.
  Германците като авиация изпреварват съюзниците. Танковете от серията "Е" също са много по-силни от американските "Шерман" и "Пършинг". В действителност дори германската "Пантера" -2 все още няма достоен противник. Но "Пантерата" - второто превозно средство в серийно производство - е основният немски танк. С него могат да съперничат само английските самоходни оръдия "Тортила". Но такава машина тежи - 80 тона. Така че докато нацистите победиха врага качествено. Но в отговор врагът използва количество. Германците и техните съюзници така или иначе печелят... Но факторът ядрена бомба и използването на 19 август 1945 г. тревожи Сталин. Япония успя да спре настъплението на британците и американците, но засега, тъй като е силно разбита в морето, не може да напредне.
  Лидерът на всички времена и народи разбра. Няма смисъл да седите повече и можете да се окажете в положението на глупава маймуна - която седи на палма и чака ... докато бананите паднат. Какво по-глупаво от това да чакаш бананите да паднат, когато вече си седнал върху тях?
  Сталин се усмихна на Хитлер. Фюрерът изглеждаше уморен, но весел. И двамата диктатори са приблизително еднакви, малко под средния ръст. И двамата мустаци. Но мустаците на Сталин са по-големи, със сива коса, на Хитлер са много малки и някак смешни. Бретонът придава младежки вид на немския тиранин. Да, той е десет години по-млад от Йосиф Висарионович.
  Сталин поздрави, веднага хвана бика за рогата:
  - Готови сме да воюваме със световния капитализъм и ционизма!
  Хитлер логично попита:
  - При какви условия?
  Лидерът на всички времена и народи отговори с типичната си показна честност:
  - Който хване нещо, това ще е!
  Хитлер погледна Сталин. След сключването на мира лидерът е награден с Ордена на победата и втората звезда на героя на Съветския съюз. Логично е СССР да се обяви за победител. Освен това Сталин е удостоен със званието генералисимус. Но той не носеше униформа. Може би не само заради скромността. След като загуби двадесет милиона души, великият лидер на всички времена и народи успя да доведе грандиозната битка до равенство.
  Хората може да не разберат. В СССР нараства броят на недоволните от режима.
  И най-важното е, че страхът почти го няма. След такава война НКВД се страхува много по-малко. Да, и се върнаха от плен много хора, които мразят съветската власт и ... Чух достатъчно за антисъветска пропаганда.
  Но Сталин разбра най-важното: ако дадете време на САЩ, те ще разширят производството на ядрени оръжия на потока и след Германия ще изравнят СССР със земята.
  Възможен е и вариантът за мир с Третия райх. И след това войната на коалицията от капиталистически хищници срещу СССР. Във всеки случай трябва да върнем страната във Втората световна война. Помогнете на Хитлер да победи Съединените щати и колониалната Британска империя.
  И тогава ще видим! Никога не е твърде късно да се използва операция "Гръмотевична буря", за да се освободи Европа.
  Между другото, САЩ и Великобритания отчаяно се опитваха да тласнат Сталин към война за отмъщение. Но те бяха твърде алчни и предложиха малко. Лидерът поиска от Америка незабавно, без предварителни условия, да прехвърли Аляска и Хавайските острови.
  Но американците и британците, дори в Европа, почти не искаха да дадат нищо. И по дяволите с тях такъв съюз?
  За това, което не плащат, не струва нищо, но за това, че не струва нищо, трябва да платите най-много!
  Не са искали съюз със Сталин срещу Хитлер, ще е обратното. Освен това и двете им империи са тоталитарни и имат едно общо нещо - омразата към западната демокрация и либерализма.
  Хитлер отговори с не съвсем типична краткост и рационализъм:
  - Честно! Време е да сключите договор и да започнете съвместни военни действия!
  Сталин с широка тигрова усмивка и неестествено големи зъби отговори:
  - Вече дадох заповед! И договорът е готов!
  Фюрерът се ухили, ръкува се и отговори:
  - Поръчката е по-важна от договора!
  Силни сухопътни сили на СССР навлизат в Иран и от битката започват да се придвижват към Индия. И едновременно с настъпването на зимата големи сили се преместиха в Аляска. Разбира се, появата на съветски самолети в небето и кораби и подводници в морето добавиха проблеми на съюзниците.
  Много съветски асове вече са се били на страната на Третия райх. Двама от тях вече са получили рицарски кръстове. Първият, награден с такъв орден, беше Кожедуб. Той имаше сметка за 123 унищожени британски и американски самолета. Рекорд сред съветските доброволци.
  Но най-добрият резултат за Хъфман беше на 19 август, точно в деня на бомбардировката над Хирошима, тя свали четиристотния самолет, като по този начин постави третия рекорд. За това той е награден с орден на немския орел с диаманти, а още по-рано, за 350 самолета, петата степен на рицарския кръст на железния кръст със златни дъбови листа, мечове и диаманти.
  Индия беше покрита от сравнително малки британски батальони, а сипаите на колониалните войски преминаха на страната на Червената армия. По-ожесточени боеве тлеят в Иран. Там Великобритания и САЩ имат много повече сили. Но численото превъзходство, както и безценният опит от Втората световна война оказват влияние и за два месеца и половина цял Иран е напълно освободен.
  В Бирма все още бушуват ожесточени битки.
  Но като цяло до новата година Индия, Пакистан, Иран, Близкият изток и цялата земя в Азия бяха под контрола на СССР и Третия райх.
  След това на сушата съветските войски навлязоха в Африка. Освен това през зимата се разигра истинска битка за Аляска.
  Американците все още се страхуваха от нанасяне на ядрени удари по СССР и се опитаха да разбият Япония. Но от трите атомни бомби преди края на годината те успяха да пуснат само една върху Нагасаки.
  Труман истерично поиска увеличаване на броя на ядрените бойни глави и подобряване на средствата за тяхното доставяне.
  Германците, напредващи в Африка, планираха десант във Великобритания.
  1946 г. е белязана от общия успех на коалицията на диктаторските сили. През годината Африка попадна под пълен контрол на коалицията, но съюзниците успяха да отблъснат десанта във Великобритания.
  САЩ хвърлиха атомна бомба над Владивосток и още пет над Япония. Един за Чукотка. И три на територията, контролирана от Третия райх. Сред германците нивото на реактивните самолети и системата за противовъздушна отбрана нараства толкова много, че от три успеха - два за Франция и един за Норвегия - самата Германия не може да бъде закачена.
  Но досега нацистите нямаха атомна бомба, за да отговорят. За мир не можеше да се говори. Войната се оказа вече безкомпромисна - за пълно унищожение.
  
  
  ИВАН СТРАШНИ И МАЛКО КЪСМЕТ
  Там разминаването с истинската история започва в битката при Чашники. За разлика от случилото се, в нейната история Петър Шуйски не е победен, но самият той побеждава армията на хетмана. Но това беше първият голям провал на руските войски в Ливонската война. Но тогава Петър Шуйски прояви бдителност, постави военни постове и, имайки числено превъзходство, победи Литва.
  В резултат на това руснаците удържаха инициативата. Те превземат още няколко града в Ливония и предприемат кампания срещу Вилна. Столицата на Литва падна.
  Изплашените поляци предложиха мир на Русия. Цар Иван Грозни поема контрола над по-голямата част от Ливония, включително Рига. А също и Полоцк, и околните земи, до Березина.
  Руската империя беше укрепена. Опричнина не трябваше да се въвежда. Цар Иван Грозни създава своя частна флота и дори започва да строи град в устието на Нева.
  Така възниква Иванвоград. Царят не премести столицата там, но укрепи пристанището. Освен това руснаците напредват в Сибир, завладяват нови земи и строят градове.
  И когато крал Сигизмунд умира, Иван Грозни се изкачва на трона на Жечпосполита.
  Авторитетът на цар Иван Василиевич се оказа дори по-висок от реалната история и той стана крал на Полша и велик княз на Литва.
  Така се появява най-голямата държава, надминаваща по размери Османската империя, а по население и сила голямата колониална Испания.
  Цар Иван Грозни прекара още една малка война с Швеция, след като спечели Избора. Тогава тя започна голяма война с Турция. Наистина кримските татари бяха твърде досадни. Бягане след бягане.
  Руската армия проведе успешна кампания. Отвоюва Азов. И тогава през пролетта тя преодоля Перекоп. Нахлу в Крим. удари татарите.
  Хан избягал в Турция. Но Османската империя все още беше пълна със сила. Новият султан Мурат събра огромна армия и се премести в Русия.
  Той обаче бил победен и едва се спасил.
  Турците трябваше да сключат мир, да отстъпят Крим на Русия.
  Иван Грозни умира през 1589 г., на върха на своята слава и успех. Престолът е наследен от неговия внук, син на Ивановия син, седемгодишен. Най-големият син на самия Иван Грозни умира от венерическа болест. Иван пети стана цар. Официално регентът се оказва губернатор на Скопин-Шуйски и сътрудник на царя. Разбира се, не се получи силна династия.
  Но държавата стана силна. Имаше само малка война с шведите, която завърши с победа на руските войски. Както и пътуванията до Сибир.
  Но когато Иван пети влезе в зряла възраст, той трябваше да се сблъска с проблеми. Три поредни години имаше провал на реколтата. И предизвика глад. После още проблеми... Но страната оцеля. Иван пети управлява доста мъдро. Реформира армията и администрацията. Създадени дъски.
  Отвори няколко университета. Потушава въстанието на шляхтата. Тогава той присъединява Източна Прусия към Русия.
  Освен това новият крал на Швеция Густав Адолф се опита да отмъсти за предишното поражение на страната си. Но войната приключи със завладяването на Швеция.
  Дания, заедно с Норвегия, се опитаха да поддържат приятелски отношения с Русия. И Германия остана разпокъсана. И разкъсван от войни.
  Франция бързо набираше сила, Испания и Турция я губеха.
  Иван пети след завладяването на Швеция, обръщайки погледа си на изток. Руснаците предприеха няколко кампании срещу Иран и Централна Азия.
  Бяха завладени земи до Индия. Тогава Иван пети умря и Василий четвърти стана цар.
  Агресивната политика продължи. Руснаците тръгнаха на изток и завладяха Индия. И тогава имаше сблъсък с манджурския Китай. Войната продължи повече от двадесет години. Но в крайна сметка Китай беше победен. До началото на осемнадесети век царска Русия се превърна в най-голямата сила в света, навлизайки в Индокитай и Аляска и граничейки с Германия на запад. След като завоюва част от земята на Турция. Франция и Австрия се опитват да настроят Османската империя срещу Русия. Новият цар Петър Велики, но не от династията на Романови, а Рюрекевич, предприема поход срещу Турция и превзема Константинопол. След това руснаците навлизат в Африка. И завладя Египет. Австрия, след няколко тактически успеха, е победена. Руските войски превземат Виена. И те също присъединиха Балканите към своите земи.
  Границите се простираха до Италия. А в Африка руснаците постепенно достигат до Мароко и завладяват тези земи. Петър II започва да строи нова столица на брега на Средиземно море. И се оказа истинско бижу на архитектурата. В същото време руснаците напредват в примката на Нигер, завладявайки Африка. В средата на осемнадесети век се води война срещу Турция и Франция. В резултат на това цяла Германия беше включена в Русия.
  И руснаците в същото време заселват част от Америка и Канада. Имаше колосално заграбване на земя. Малко по-късно падна и Франция.
  Великобритания се опита да остане на острова. Испания, обхваната от вълнения, също премина на страната на Русия, ставайки част от нея.
  До началото на деветнадесети век Русия напълно контролира Африка, почти изцяло Америка, завладява Австралия и други азиатски земи. Само Англия, ограничена от континента, все още остава независима.
  Руските царе го търпяха. В същото време човечеството продължи да се развива бързо. И така полетите в космоса са се случили сто години по-рано. И новият космонавт изобщо не беше Гагарин. И който се казва Иван.
  Руската империя лети до Марс през 1885 г. И през 1914 г. се проведе последната война в историята на планетата Земя, която завърши със завладяването на Великобритания. След това Русия най-накрая премина към космическа експанзия. През 1930 г. започва първият полет до звездата Алфа Кентавър. И продължи петнадесет години, преди да стигне до звездата.
  Те прелетяха около нея и се обърнаха назад. Първият полет продължи тридесет години, но науката се разви. Тук се появиха както свръхсветлинни скоростни, така и термокваркови двигатели.
  В самата Русия благородството вече е изчезнало и царят е заменен от председателя на планетата Земя. И в резултат всичко се промени драматично. И хората започнаха да се заселват в галактиката.
  
  ВАСИЛИЙ ТРЕТИ И ДЕСАНТА ПОПАДАНСЕВ
  Има много различни вселени, където руските убийци отиват.
  В един от тях Василий Трети, или по-скоро брат му Дмитрий Иванович, се приближи до Казан през 1506 г. През май се разрази голяма битка при щурмуването на града.
  В този момент татарската кавалерия се премести в тила на руските войски. Е, какво означава, че Олег Рибаченко и Маргарита Коршунова ще трябва да се бият.
  В същото време и четири момичета вещици в бизнеса.
  По волята на руските богове всичките шест паднали взеха и се преместиха, застанали пред тридесет хиляди конници на Казанската орда.
  Първи атакува Олег Рибаченко. Момчето размаха продълговатите си мечове, държеше пеперуда и десетки татарски конници бяха отсечени наведнъж.
  Тогава вечното дете хвърли граната с боси крака и запя:
  - Опитвайки се да сплетя света,
  Мрежа от адска страст...
  Череп на прокажен и вампир
  С ненаситно цепнато небце!
  И момчето ще подсвирне и гарвани ще паднат върху бръснатите върхове на татарите.
  Маргарита също е в движение хрътка и готина. Тук той ще вземе няколко грахови зърна с експлозиви с босите си пръсти. Тогава той ще пусне мелница с мечове и ще изсече маса татари, и ще вие:
  - Аз съм супер момиче! И голямо чудо в империята!
  И така ще подсвирне красавицата. И как птиците, съборени от вълна от свистене, ще паднат върху татарите.
  Наташа също е агресивно момиче. Първо, водно конче изпълнява техника с удължени мечове, посичайки много татари заедно с коне. След това хвърля граната с боси пръсти. Тогава сутиенът ще бъде изхвърлен, а от аленото зърно ще бъде като пулсар, изгарящ татарските полкове. И тогава от пъпа ще изстреля смъртоносна светкавица.
  И изгори Казанската орда. И след най-якото влизане. Бикините на момичето избухнаха от пазвата на Венера, тъй като магическо торнадо се втурна да смаже номадите.
  Наташа извика:
  - Слава на Русия Василий Трети!
  Зоя също е в атака на хрътките. Прекара мелницата с мечове, нарязвайки противниците на кърваво месо. След това с боси крака тя хвърли граната с най-смъртоносната сила в света. Беше направен от дървени стърготини и напоен с отвара, така че два татарски ескадрона излетяха наведнъж. И тогава див пулсар излита от малиновите зърна и изпържва всички.
  И как светкавица от пъпа ще вземе и ще се разбие. И ще овъгли месото до костите.
  И тогава бикините на момичето се спукаха и от пещерата на Венера ще тръгне огнена вълна от разрушение.
  Зоя туитна:
  - Любов и смърт, добро и зло! Кое е свято, кое е греховно - не е писано да се разбере!
  Августин се върна в битката като звяр. Медночервената й коса, във вятъра, като знаме на Потьомкин. Момичето атакува, води мелница и отрязва много врагове. Тогава босите й пръсти хвърлят невероятен дар на смъртта. Цял татарски конен полк се вдига във въздуха. И тогава светкавици със смъртоносна сила излитат от рубинените зърна. Те режат и пекат враговете живи.
  И тогава пулсарите изригват от пъпа с безкрайна сила. И изгаряйте врагове като истински мухи.
  И когато от лоното на Венера пламва с нещо огнено. И той ще изгори татарските конници без ни най-малко съжаление.
  Августина пееше, смазвайки казанските татари:
  - Рус се смееше, плакаше и пееше! Във всички епохи, затова тя и Рус!
  Светлана също е твърда и непобедима в офанзива. Така че тези татари са овършани. Тук тя изпълни шокова техника на махаон. И мечовете се удължиха, казанските ездачи бяха посечени. Тогава момичето го взе и с боси пръсти хвърли бомба с колосална разрушителна сила. Тя разкъса татарските бойци и изписка:
  - Слава на душата и Отечеството! Да живеем при комунизма!
  И от ягодови зърна как да изстреля пулсар на разрушението. Той ще прелети и татарските ездачи веднага ще изгорят.
  Светлана изписка:
  - Рус ти си страхотен!
  И тогава нещо много разрушително и смъртоносно, сякаш от пъпа.
  Но най-важният подарък е, когато бикините се спукат и тогава магическо цунами излети от пещерата на Венера. Това като цяло е супер, а момичетата показаха най-висока класа.
  Олег Рибаченко, който посичаше татарите и хвърляше гранати от дървени стърготини по армията на номадите, отново подсвирна.
  И гарваните паднаха върху бръснатите върхове на татарите. И босите крака на момчето хвърляха смъртоносни дарове на смъртта. Унищожаване на цели полкове от врагове.
  Олег Рибаченко, изпълнен с ентусиазъм, вдигна и запя;
  Родина красива Русия,
  В него Василий е много мъдър цар ...
  Ще стане, вярвам, че скоро той е месията,
  Този православен суверен!
  
  Ти Василий получи подкрепа,
  От могъщите руски богове знаят ...
  Врагът ще стане огнище,
  Не намирам точните думи!
  
  Ти победи татарите и поляците,
  Най-великият крал в света...
  Искаме добра битка, повярвайте ми
  Бийте се като рицар и се осмелявайте!
  
  Цар Василий, планините не са преграда,
  Ако е необходимо, Вермахтът ще смаже ...
  Голяма награда чака
  Родината опора - меч и щит!
  
  Вие служите на страхотен монарх,
  Че великият гений на различни страни ...
  Наливам водка в бяла чаша,
  Не се заблуждавайте!
  
  Победете враговете си
  Цар Василий е светлината на царете ...
  Помолете Сварог за прошка
  За нашите луди деца!
  
  Ще спечелим, вярвам за Русия,
  Над планините моята страна ще лети!
  Исус с по-висша мисия
  Че враговете на Отечеството ще смажат!
  
  Борихме се смело за краля,
  Защото Божията светлина е монарх...
  И врагът на шега разкъса,
  Изпаднал в луд страх!
  
  Така че нека родината стане по-красива,
  И Василий ще завладее земята ...
  Той е толкова велик цар на Русия,
  Сърцата му са като монолит!
  
  Ще спечелим, твърдо вярвам в това,
  Нашият най-велик руски народ...
  Просветлявайки основната идея,
  Всички врагове на Отечеството ще бъдат разкъсани!
  При последните думи последният от тридесет хиляди татарски конници е посечен. Така завърши първата част от битката. Руските войски, водени от Дмитрий Иванович Рюрикович, победиха татарите и превзеха Казан.
  Но не свърши дотук. След такава убедителна победа руската армия реши да продължи по Волга.
  И сега руските полкове се спускат към устието на великата река. Предстои им битка между Ногайската орда и Астраханското ханство.
  Че шестимата велики воини отново влизат в битката с татарската и ногайската армия.
  Както обикновено, те посичат полкове от номади с мечове, хвърлят гранати и грах с антиматерия с боси пръсти. И в същото време момичетата също го приемат, от алените зърна бият със светкавици и пулсари. И как се избиват с лазерни лъчи! Което е просто страхотно и страхотно!
  И тогава торнадото се развява от пазвата ...
  Но не само те се карат. Така Герда реши да помогне на руснаците с екипажа си от вещици. Тези вещици са брилянтни дизайнери. По-специално, те направиха "Тигър" -2 с тегло само тридесет и пет тона, като същевременно запазиха същата дебелина на бронята, въоръжението и двигателя. В същото време защитата на танка се оказа още по-добра, благодарение на големите ъгли на рационалния наклон на бронята и ниския силует от 1,7 метра.
  Момичета вещици направиха такава машина. И доста лесен за производство и надежден. "Тигър" -2 с такова ниско тегло се превърна в просто терминатор за всички танкови армии. Нейното оръдие унищожава чужди танкове и пехота.
  Още по-опасен беше изтребителят XE-162, който беше направен от Албина и Алвина - тези момичета-асове. В резултат на това Втората световна война протече по различен начин. И Третият райх започна да печели на фронтовете. Появи се и "Тигър" -3, създаден от Герда и нейния екип. Този танк тежал 60 тона, имал челна броня от 250 mm, странична броня от 170 mm и оръдие от 105 mm, дължина 100 EL и шест картечници.
  Ето немските момичета на такъв танк и скочиха на татарите. Всички поръчка по поръчка. Момичетата управляват колата с джойстици.
  Тук Герда е натисната с пръсти на боси крака върху бутона и снарядът излита от оръдието с голяма смъртоносна сила. И разкъсва татарите.
  Шарлот стреля след това. Също убийствено момиче. И използва голи пръсти. И отново татарите го получават.
  Но Кристина драска от автомати. Момиче с медно-златиста коса, също с голи пръсти на грациозни крака, натиска бутоните на джойстика и смазва враговете и враговете на Русия. Такова борбено момиче тук.
  Кристина вика:
  - Слава на отечеството на царете!
  А Магда води безпощаден огън, отсича татарските полкове и не само с боси пръсти, но и с алени зърна натиска бутоните на джойстика и реве:
  - Слава на новия комунизъм!
  Четиримата се нахвърлиха много оживено срещу татарите. И ги прецака активно.
  И Албина и Алвина, заедно с летяща чиния, унищожиха тази армада.
  Те, натискайки босите си пръсти върху бутоните на джойстика, изпращаха лъчи на смъртта към врага. И те буквално изстреляха враговете.
  Албина натисна лоста с рубинено зърното си и изписка:
  - Това е много яко! Но изпратете лъча по-широко!
  Алвина притисна врага с ягодово зърно, агресивно отбеляза, изгаряйки противниците:
  - Има и по-широки! Ще ги разкъсаме!
  И момичетата ще го вземат и ще изкрещят:
  - Слава на готиното Отечество!
  Така че астраханските и ногайските татари бяха избити много бързо.
  И тогава нападението на самия Астрахан. Ето как една победа повлича и други със себе си.
  Олег Рибаченко и Маргарита Коршунова заедно с този велик херцог се преместиха в Астрахан.
  Момче и момиче щурмуваха този голям град. Те се биеха, отново пристигайки руската армия през коридора на времето.
  И пак се порязаха, и хвърлиха бумеранга с боси пръсти. Тук нещата станаха много по-лесни. И армията беше командвана от самия Василий Трети. И силата му беше голяма. Пристигнаха и войските на Великото литовско херцогство, по-точно полкът на князете Глински, които искаха да се оженят за руския цар Василий Трети и затова доведоха литовците там. Всички заедно щурмуваха този град.
  Тук не беше толкова лесно, тъй като турският султан изпрати значителна армия, опитвайки се да разшири владенията си. Но армията на Великото московско княжество е изпълнена с боен ентусиазъм.
  А децата терминатори се режат и хвърлят бумеранги, дискове, звезди. Олег Рибаченко дори хвърли няколко гранати.
  С боси крака децата хвърляха и остри звезди, и тънки, но способни да прережат няколко гърла наведнъж, дискове.
  И техните крака са наистина въплъщение на ловкост, бърза и много дива сила.
  И както едно момиче хвърля бумеранг с голи пръсти, тогава враговете на свещената Московска Рус изобщо няма да бъдат мед!
  Децата Терминатор извикаха в един глас:
  - Слава на Василий Трети, най-великият от руските царе!
  И как свирят ... И гарваните падат върху татарските глави, удряйки върховете.
  И тогава Наташа и нейният екип се бият. Както обикновено, с мечове и алени зърна на гърдите. Освен това Августин използва магическа огнехвъргачка, която напълно се превърна в присъда за номадската империя.
  И отново голяма победа за Руското царство.
  Василий Трети е коронован с титлата цар и е официално признат за император. Империята му стана огромна. Руснаците също започнаха да проникват в Сибир. А Кримското ханство дори се призна за васал на Русия.
  
  Астрахан падна и призна Василий III за свой цар. И това беше славна и гръмка победа. След това момичетата се преместиха на друго място.
  Тук вече беше 1508 година. Василий III издигнал кандидатурата си за престола на великия княз на Литва.
  Авторитетът на Русия по това време беше толкова висок, че повечето литовци искаха да признаят Василий Трети за свой владетел. Но имаше още един претендент, който също имаше всички шансове за трона.
  Олег Рибаченко и екипът му трябваше да убият неговата армия и себе си.
  Олег Рибаченко атакува, бягайки по-бързо от гепард. Острите му мечове посякоха маса литовци и поляци. И след това момчето хвърли граната с боси пръсти и разкъса армията на състезателя Василий Трети.
  Безсмъртното момче пееше:
  - Слава на Рус в този живот! Ще царуваме при комунизма!
  И тогава как да пуснете мълния от пъпа върху литовските части и да ги разкъсате.
  И свирни. Врани падат и литовски върхове пронизват.
  Момичето посече вятърната мелница с мечовете си. Тогава тя го взе и с босите си крака хвърли цяла бомба стърготини, разкъса батальон наемници.
  И тогава той ще го вземе от пъпа и ще пусне светкавицата и ще изгори всички врагове.
  Маргарита също ще подсвирне, а гарванът ще почука.
  И гукане:
  - Слава на нашето свободно Отечество!
  Да, безсмъртните деца вършат врагове според нуждите.
  Но и момичетата вещици не са слаби. И от алените зърна пращат светкавици и с боси крака хвърлят подаръци на смъртта. И като цяло те се разделиха не на шега. И от пъповете летят такива диви мълнии, и враговете на Русия се превръщат в пепел.
  Но момичето, без да мисли два пъти, го взе и изпрати торнадо от лоното на Венера, че банските й куфари се спукаха. И е готино!
  Тогава и четирите момичета свалиха долните си гащи, изпуснаха агресивен поток от магическо цунами от пещерата на удоволствието, довършвайки Литвините.
  В резултат на това останките от литовската армия изгоряха.
  И сега Василий Трети може да стане велик княз на Литва. Въпреки това те все още са цветя. Има още Полша, която не е превзета. Е, след като се засили през 1512 г., огромна руска армия се премести във Варшава и Краков.
  В решителната битка Олег Рибаченко и Маргарита Коршунова, заедно с четири момичета, отново са в битка. И те, както винаги, секат врагове с продълговати мечове. Хвърлят гранати с боси крака. И алените зърна бълват светкавици. И сега, без да се замисляте, пулсарите се мятат от пъповете. И все пак, разбира се, лоното на Венера за красавици работи сто процента.
  И когато всички засвирнат едновременно, тогава в този момент много хиляди гарвани припадат и лягат върху върховете на поляците и наемните войски.
  Но не само те бият поляците.
  Пет руски комсомолки пристигнаха на ИС-7.
  И те да вършат поляците.
  Веднага осем картечници стреляха и как покосиха войниците на Полша. И тук Анюта натисна лоста с алените си зърна.
  И тя изгука с пълно гърло:
  - Слава на могъщото съветско и сталинско отечество!
  Аленка, командирът на екипажа, стреля, натискайки малиновото си зърно върху бутона на джойстика, по поляците и изръмжа:
  - Слава на Родината на светеца!
  Аврора, онази червенокоса дяволица с рубинени зърна. И извика:
  - Слава на Отечеството на любовта!
  И разкъсаха много поляци.
  Мария също така бие враговете. Как да ги разбием на парчета. И картечници гасят противници от Полша.
  Момичето реве:
  - Слава на новия комунизъм!
  И нейните ягодови зърна в действие, излъчващи заряди.
  И олимпиадата на поляците върши. И той използва ягодови зърна, което е много, много ефективно.
  Това е изтребването на поляците.
  Така парашутните части на загиналите войници работят колективно. И почти всички момичета, само едно безсмъртно момче Олег Рибаченко.
  Но това дете свири така, че гарваните, падайки, повалят поляците с хиляди.
  Битката премина на един дъх. Варшава беше превзета с един удар. И тогава руските войници превзеха и Краков ... Така събирането на славяните продължи.
  През 1514 г. Василий Трети превзема и Източна Прусия. Тук Олег Рибаченко се бори само заедно с Маргарита Коршунова. Врагът е много по-слаб и нямате нужда от много помощ. Това ли е само градът-крепост Кьонигсберг да се вземе. Ето, тази двойка деца терминатори свършиха чудесна работа.
  И отново се използваха мечове и се хвърляха гранати с боси крака.
  И Русия отне от германците, които бяха победени, всички земи до Одер.
  Вярно е, че през 1516 г. голяма германска армия, благословена от папата, се премества в Русия.
  Добре тогава. В една паралелна вселена момичетата вече имат възможност да работят. Освен това се събра голяма армия - двеста хиляди войници от цяла Европа. Един руснак не може да се справи с това. Но защо съществуват чуждестранни ратификации?
  Разбира се, за да могат руските воини-терминатори и магьосници и магьосници да имат материала, върху който вършат героичните си дела.
  И е страхотно, когато в света има място за подвиг.
  Във всеки случай Олег Рибаченко не го пропусна.
  Разбира се, в битките участваха деца-терминатори Олег Рибаченко и Маргарита Коршунова.
  С босите си детски крака те хвърляха всичко остро и пронизващо толкова ревностно, че ливонските войски загинаха в огромни количества.
  Освен това децата също стрелят точно от оръдия и толкова точно.
  Олег, момчето терминатор, стреля и хвърли подарък убиец с босите си крака.
  Разпръснати противници и изскърцаха:
  Аз съм въплъщение на разрушението!
  И момчето ще се смее и ще реве:
  - Аз съм син на голямо възраждане!
  Маргарита, това кораво момиче, също ще хвърли убиец с боси пръсти и ще изписка:
  - Аз съм дъщеря на великите богини на унищожението!
  И пак децата се смеят и оголват зъби. И тогава летете до крепостта. И така всички ще бъдат посечени. Те нямат мечове, те имат само витла. И те безжалостно унищожават германците, французите и другите войници от наемната армия.
  Момчето и момичето са боси, дори в снега. И те безсмъртни деца дори харесват това!
  Защо не? Защо обувки за онези деца, които имат тела по-бързи от всяко животно и, разбира се, не могат да простят или да се разболеят.
  Наташа също се бори с дивата ярост на тигрица. И с мечове ще пусне мелница, и с боси крака ще пусне дар смърт. И от алените зърна той ще вземе светкавица и ще удари.
  Наемниците ще вземат и изпекат живи
  Но пъпът изпраща истински и непонятно изгарящи лъчи на смъртта.
  И в заключение, от пазвата на Венера се излива торнадо на смъртта.
  Момичето реве:
  - Слава на Отечеството на непреклонните царе!
  Зоя също е в агресивна битка и затова вършее врагове с мечове. Все едно ги отрязваш със сърп. И с боси пръсти изпраща подаръци на унищожение. И от пъпа удря със светкавица. А сега ягодовите й зърна се изливат като пулсари.
  И как лоното на Венера ще избълва склад от разрушение и смърт.
  Воинът крещи:
  - Слава на руските царе!
  Августина също се бори като терминатор. Така че от рубинено зърно момичето ще застреля нещо горящо. Но мълнията на пъпа ще освободи пържени наемници. И босите пръсти ще се поддадат на мощни огнени пулсари.
  И от лоното на Афродита ще излети цунами от разрушение и изгаряща магия.
  Августин пее:
  - Аз съм червенокоса, готина и боса в снега!
  Светлана също беше бясна. И отново, нека първо използваме мечовете на мелницата. И тогава босите крака подарък на пълното унищожение. И цял полк немски наемници излетя от експлозията на унищожителна бомба. И тогава от пъпа, като светкавица, смъртоносно наникъде.
  Но от пазвата на Венера ще се излее торнадо на най-дивото унищожение. И той ще изтрие няколко полка в овъглени въглени, които са смесени с кости.
  Това е много яростно възпроизвеждане на енергията на света.
  Да, шестимата работиха активно.
  Олег Рибаченко свири все по-силно и по-силно. А гарваните и другите лешояди продължават да валят върху наемниците. Един бар пълни пет или шест бойци.
  Ето я дяволската бригада, изпратена от руските богове.
  Олег Рибаченко пееше;
  Звездопад и рев на мълния.
  Гръмотевични бури оседлават коне
  Но над земята тихо се излива мир
  Манастири.
  
  И над сивите облаци
  Височина на синия сокол.
  Тук, под покрова на небето
  Ние сме родени.
  
  Следата на елен е облизана от скреж,
  Преследване на плячка цял ден
  Но държи студа под контрол
  Селски дим.
  
  Снежни преспи снежна буря
  Дъщеря на белозъба зима.
  Тук в снега
  Ние сме пораснали.
  
   Ние сме наточени от семето на ордата,
   Ние сме притиснати от игото на неверника,
   Но във вените ни кипи
   Раят на славяните.
  
   И от Чудските брегове
   Към ледената Колима.
   Всичко това е наша земя!
   Всичко това сме ние!
  
  Брадвите са изковани над хълма,
  Нарежете диви глави
  Но самите хора звънят с верижна поща,
  Руска реч.
  
  И от издънките до звездите
  Бялата армия се надига.
  Тук от родната страна
  Ще умрем!
  Не, Олег Рибаченко наистина не харесваше такива песни. Но от друга страна, огромната армия от наемни, папски войски от цяла Европа беше почти напълно победена. И тичат да спасяват от неумолимия десант на попадения.
  И аз ще взема момичетата и изведнъж ще пусна газове от петата точка и десетки хиляди противници на Русия са умрели от тази отрова.
  И руските полкове продължиха напред. Ето ги вече щурмуват Берлин. И там е самият император на Германия с голяма армия.
  Най-трудното е, че Наташа и нейният екип умишлено изостанаха и безсмъртните деца трябва да се борят сами. Но това го прави още по-интересно.
  Олег и Маргарита се втурнаха бързо и, като се изкачиха нагоре по стената, изпълниха мелници, отсичайки пет или шест немски, наети бойци.
  След това те започнаха да режат противниците и да се стрелят, поваляйки дузина рицари и воини.
  И те паднаха и рухнаха.
  Момче и момиче се биеха като титани. Те се отличаваха със своята ловкост, а мечовете правеха по петнадесет замаха за секунда. И така посякоха врага. И децата, и оръжията бяха специални: мечове и саби едновременно и рязаха почти всеки метал и плът.
  Олег държеше голяма пеперуда, отсече дузина противници наведнъж и изрева:
  - Аз съм голям скутер!
  И пак момчето в яростна атака.
  И ето момичето, което хвърля граната с боси пръсти и пищи:
  - Отечеството ни е славно, родно, православно! И ние ще можем да победим всички германци и да бъдем Берлин под Русия!
  И отново младите, безсмъртни воини атакуват. И се бият с яростна ярост. Те имат дива каскада от идеи и бясна енергия.
  Млада двойка в атака. И германски и наемни войници падат под техните удари. А бойците, които са получили безсмъртие и работят вечния си живот, са много забавни.
  Олег, отрязвайки немския наемник, изрева:
  - Сто, след сто, полк след полк! Руски рицари секат с меч! Вярвам, че победата ще дойде скоро! Откриваме страхотен акаунт!
  Маргарита хвърли остро шлифован диск с боси пръсти и запя:
  - Коловрат! Евпатий Коловрат!
  Олег Рибаченко, това вечно момче, също хвърляше диск с бос, детски, но много здрав крак и пееше:
  - Защитник на Отечеството! Перунов войник!
  Маргарита, продължавайки да кълца, изпя:
  - Коловрат! Евпатий Коловрат!
  Момчето, посягайки враговете, изсъска:
  - Heroes of Rus' се събира в тревога!
  Така се бият юнашки деца - големи юнаци! Те имат страст и сила, за цял легион.
  Или може би десет легиона! Гледайки ги, останалите войници се ободриха и започнаха да се нахвърлят по стените на Берлин.
  Олег, прерязвайки германците, изрева:
  - За цар Василий III!
  И как ще хвърли остро наточен диск, как ще отсече дузина противници на Рус.
  И пак ще завърти пеперудата, а зад нея мелницата. Нарежете дузина наведнъж. И тогава момчето ще го вземе и с боса си пета ще премести войводата в брадата.
  Той ще полети и ще се хвърли право в казана с врящ катран.
  Олег Рибаченко извика:
  - Е, да те вземе по дяволите!
  Маргарита взе бумеранг с боси пръсти, отряза петима немски наемници и изрева:
  - Слава на отечеството на цар Василий!
  Олег Рибаченко ентусиазирано потвърди:
  - Здравейте свята Русия!
  Маргарита, посягайки германците, изсъска:
  - Това още не е Русия, а Московия!
  Значителна част от стената вече е превзета от руските войници. Те вече проникват в самия град.
  Великият княз Василий се оказа малко в сянка заради великия си син Иван Грозни.
  Но в реалната история Берлин не му се подчини. И сега децата преписват и добавят това, което руските предци не са успели.
  Олег Рибаченко отсече четири глави с един удар. След това момчето хвърли бумеранг с боси пръсти. Посяче още седем бойци и изпищя:
  - Някак си се вкараха в ковчега и най-мощният дух,
  Искаше да ме захапе за врата, а се оказа като игра!
  И на младия воин ще му писне...
  Маргарита завъртя винта и изписка:
  - Аз съм кобра, готова за скок!
  И отново ще изстреля убийствен бумеранг с босите си пръсти. Момичето, разбира се, е като най-готината богиня.
  По-голямата част от Берлин вече е превзета. Смели деца щурмуват двореца на върховния император на Германия. Те са пълни с ярост и дива възбуда. Олег Рибаченко и Маргарита Коршунова са деца-терминатори. И всяка тяхна люлка, а те махат много често - това са нови трупове!
  Олег Рибаченко, бой, отбеляза:
  - Но тази битка може да промени много!
  Маргарет се съгласи:
  - Йосиф Сталин превзема Берлин едва през ХХ век! И сега неговият далечен прародител Дмитрий Иванович ще я завладее!
  Момчето хвърли бумеранг с боси пръсти. Преряза гърлата на петима германци и излая:
  - За великата Рус и небето на славяните!
  Маргарита уверено потвърди:
  - За най-великата империя!
  И момичето също хвърли остро наточено острие с боси пръсти.
  И тя наряза много рицари и прости воини, и наряза кого. Тя е такава бойна красавица.
  Това наистина е страхотно Маргарет. В името на безсмъртието тя се съгласи да стане момиче, изоставяйки тялото си на възрастни и да бъде продадена в робство. Но тогава тя придоби такава свръхчовешка сила! И повярвайте ми, разбира се, това е страхотно и за нея!
  Момичето се бие и момчето се бие и враговете падат. Те са счупени и отслабени.
  Така смелите деца нахлуват в тронната зала, където се намира върховният германски император.
  Той се опитва да си тръгне, но момчето хвърля звездичка с бос крак и счупва тила на императора. Счупеният пада и умира...
  Тогава децата рейнджъри унищожават останалите германци. Последните обаче, загубили господаря си, хвърлят оръжията си и се предават.
  Тук падна Берлин.
  До Елба сега градовете са станали руски. Това обаче не е краят.
  Руската армия е готова да продължи... Но това ще бъде друга история. Въпреки това, докато Василий Трети реши да не отиде по-на запад, а да завладее Ливония, която виси в руския тил и става опасна и агресивна.
  
  
  Дарт Вейдър и мечът на самурая
  Но ако Дарт Вейдър и Асока Тана, неговият партньор ще бъде по време на войната между Русия и Япония! Ето къде са необходими!
  Дарт Вейдър и Асока Тана, въоръжени със светлинни мечове, кацнаха на планината Тол. Това беше разгарът на атаката. Японците хвърлят в атака почти всичките си налични сили. Черният лорд беше в броня. И двете му ръце държаха светлинни мечове. Могъщият воин управлявал вятърната мелница и дузина самурайски воини паднали разсечени в ноемврийската кал.
  Асока Тано скочи и се завъртя, посякайки японците, и подсвирна:
  - Продължавай така!
  Момичето падаван беше агресивно и изключително борбено.
  Дарт Вейдър наряза отново и изрева:
  - За големия космически свят!
  Разкъсани фрагменти от човешки тела, разпръснати във всички посоки.
  Асока Тано също посяче с мечовете си, посяче опонентите си и след това с босото си момичешко стъпало хвърли мъничко грахово зърно антиматерия.
  Втурна се с оглушителна сила и разкъса цял батальон воини от страната на изгряващото слънце.
  И изписка:
  - За космическия ум!
  Дарт Вейдър възпроизвежда пеперуда с мечовете си, прорязвайки самурая и изсумтя:
  - За големите постижения на империята!
  Тогава светлинният меч на черния лорд увисна във въздуха. Той щракна с пръсти и веднага стотина японски войници се хванаха за гърлата и започнаха да се задавят в невидимата примка на тъмната страна на силата.
  Асока отново хвърли малко грахово зърно от антиматерия с бос крак и разкъса с него цял полк самураи.
  Трябва да се отбележи, че един грам антиматерия е силата на унищожение от две атомни бомби, пуснати над Хирошима. А грах с размер на маково семе пука като вакуумна бомба.
  А Асока има цяла торба с тях.
  Ето голата пета на момичето, когато тя хвърля нов дар на унищожение и пламва огнено сияние, поглъщайки и изгаряйки много стотици самураи живи наведнъж.
  Дарт Вейдър отново щрака с пръсти и вече половин хиляди японски войници започват да се гърчат, притиснати от примките на дива, тъмна сила.
  Асока Тано, с боси пръсти, изхвърли още една част от материята и изписка:
  - За господството на доброто!
  Дарт Вейдър отново управляваше вятърната мелница с мечовете си, светлинните му мечове бяха протегнати на стотина метра, посичайки масата японци, атакуващи Високите планини, и излая:
  - Не на тъмната страна на силата!
  Асока Тано отново хвърли малко грахово зърно антиматерия с голата си пета. Тя разкъса и изгори цял отряд японски бойци и изкрещя, оголвайки зъби:
  - За величието на нашата империя на суровата доброта!
  Дарт Вейдър отново задвижи вятърната мелница с удължените си мечове и издуха огън от устата си. Двеста самураи пламнаха наведнъж.
  Черният лорд изрева:
  - Джедаите имат подути лица,
  Още веднъж се ражда империя!
  Силата на светлината не спасява
  Ти умираш джедай!
  Асока Тано също управляваше вятърната мелница с мечовете си и с голите си пръсти на грациозните си крака хвърляше дар от антиматерия. Изгори много японски и изскърца:
  Никой не може да ни спре, нищо не може да ни победи!
  И отново голата пета на момичето ще хвърли топка на унищожение. И толкова много японски изтребители ще изгорят. Поне цял полк.
  Момичето изчурулика:
  - Япония и Русия - нова проходна мисия!
  Черният лорд отново удушава хиляди самураи с тъмна сила. Куршумите не улучват двойка прикрити със сила бойци. И междувременно те унищожават воините на империята на изгряващото слънце с мечове и други устройства.
  Тук отново Дарт Вейдър дирижира мелница, отряза толкова много японско месо наведнъж и изръмжа:
  - За император Палпатин!
  Асока хвърли дара на смъртта с босите си пръсти на момичешки крака и изчурулика:
  - За Люк Скайуокър!
  Черният лорд отговорил ядосано:
  - Люк не е достоен да ми бъде син!
  Асока задържа още една мелница, прекъсна тълпата японци и отговори:
  - А кой е достоен? Всички сме лоши по свой начин!
  Дарт Вейдър разряза мечовете си и отново щракна с пръсти, щракайки вратовете на войските на Империята на изгряващото слънце, и изрева като тигър:
  - Аз не съм просто негодник, аз съм голям негодник!
  Асока отново посече с мечовете си и изскърца.
  - Нека силата бъде с нас!
  А голата кръгла пета на момичето даде още един грах на унищожение.
  Японците паднаха буквално в редици. Способностите им намаляваха с катастрофална скорост. Не беше най-разумната идея да щурмуваме, събрали цялата сила на планината Висока, когато има двама такива супер бойци. Боса, много красива и борбена Асока и черният лорд в непробиваема броня.
  Така Дарт Вейдър хвърли грахово зърно на смъртта с пръстите си в ръкавици, разкъсвайки японските войници.
  Те заваляха от ударите на черния господар, като повалени. Но трети боец се присъедини към тях. Е, разбира се, принцеса Лея. Очарователно момиче в бикини роб и с мечове.
  Така че тя хвърли грахово зърно на смъртта с босите си пръсти, разкъсвайки го на малки, разкъсани кървави фрагменти от самурая. И тя запя през смях:
  - И вражеското стадо полетя на земята,
  Под натиска на сила и мечове!
  В ръцете на принцеса Лея блеснаха два светлинни меча и те се удължиха, разрязвайки японските бойци, атакуващи Маунт Хай.
  Нарежете ги на зеле.
  Лея оголи зъби и изгука:
  - Слава на идеите на космическия комунизъм!
  А голата пета на принцеса по бикини е като хвърляне, нещо изключително смъртоносно и разрушително.
  Избухна сияние и масата от самураи веднага беше изгорена и овъглена.
  Асока Тано също посяче с мечовете си, правейки дива и бърза вятърна мелница. Пресечете тъмнината на японците. Тогава босите й пръсти на грациозните й крака изстреляха още един грах на унищожение. Много врагове бяха изпепелени.
  Момичето падауан извика.
  - За красиви момчета!
  И голата й пета остави грахово зърно на пълно унищожение. И толкова много японци бяха унищожени наведнъж.
  Черният лорд протегна светлинните си мечове, червените си мечове на триста метра, посичайки японците. Това е много ефективна техника. Колко бойци от Империята на изгряващото слънце загинаха и бяха съкратени.
  Дарт Вейдър изрева, изпускайки пулсар с колосална, разрушителна сила зад устата си:
  - Никой не смее да се противопостави на волята на империята!
  Принцеса Лея, с боси пръсти, пусна диска, който разряза десетки самураи, изскърца:
  - Никой никога!
  Асока Тано управляваше вятърна мелница с мечовете си, посягайки японските бойци, и с голата си момичешка пета даде дар на унищожение, скърцайки:
  - Слава на царска Русия!
  Дарт Вейдър щракна с пръсти, счупвайки вратовете на хиляди японски войници едновременно с енергията на тъмната сила, изръмжа:
  - Слава на империята!
  Асока Тано отново посече с мечовете си и изписка:
  И слава ни!
  Но тогава се появи трето момиче, четвърти воин. В случая внучката на императора принцеса Рей! Тя също е боса и по бикини. Всъщност и трите момичета използват краката си доста активно в битка, а обувките само пречат. А ако краката ви са боси, бикините са съвсем подходящи. Освен това помага да се използва по-ефективно магическата сила.
  Принцеса Рей го взе и изстреля пулсар с босите си пръсти, разкъсвайки японските войници на парчета.
  Тогава тя завъртя мечовете си, нарязвайки армията от самураи на разкъсани парчета месо. А нейните светлинни пръчки са толкова дълги и режат всякакъв метал.
  Принцеса Рей изрева:
  - За империя, която няма име!
  И голата пета на момичето се поддаде на смъртоносната сила на грахово зърно с адска антиматерия.
  Асока Тано изписка, разкривайки лицето си агресивно.
  - Нашата империя е справедлива!
  И босите пръсти на краката на момичето ще започнат разрушаването на дяволското настояще.
  Принцеса Лея, този красив воин в бикини, взе и разби врага, минавайки покрай вятърната мелница, и изписка:
  - За величието на необятната империя!
  И голата, кръгла, розова пета на красиво момиче хвърли дар от смъртоносна сила, от която два полка от самурайската армия веднага отидоха в ада.
  Черният лорд, щракайки с пръсти и душата на японеца, съвсем логично отбеляза:
  - Няма по-голяма доблест от това да победиш достоен противник!
  И мечовете на Дарт Вейдър се завъртяха и посякоха толкова много самурайски глави, че те вече започнаха да изпитват страх.
  Принцеса Рей завъртя мечовете си, протегна ги на голямо разстояние, посичайки опонентите си.
  И тогава нейните голи пръсти на грациозни крака хвърлиха нещо изключително смъртоносно и разрушително наведнъж пет грахови зърна. И те излъчиха торнадо, наистина, без шанс за спасение. Тогава момичето изръмжа агресивно:
  - За постижения от най-висок клас!
  Принцеса Лея също подари на врага пълно унищожение с голата си пета. Тогава девойката сече косо, а над главите със саби и изскърца:
  - За бъдеща сила!
  Асока не се церемони. Бос крак хвърли по-едро грахово зърно. Разкъса три полка от японската армия. Тя изгори облак от самураи и ги посече с мечове. Освен това момичето също изплю извън устата си изключително смъртоносен пулсар.
  И изплю огнен подарък:
  - За кралските покои!
  Принцеса Рей отново е в атака, а мечовете й секат със страшна и смъртоносна сила. И боси крака хвърли дузина грах. Буквално изгори цял полк от самурайски войски.
  Дарт Вейдър най-накрая щракна с пръстите на двете си ръце. Хиляди гарвани паднаха върху главите на японските войници, пробивайки върховете на главите им. Черният лорд каза с доволен вид:
  Май ги спряхме! Слава на космическата империя
  Настъплението на японците на връх Висока най-накрая пресъхна. Четирима бойци със суперсили от Междузвездни войни убиха над сто хиляди войници и офицери от Империята на изгряващото слънце. Множество изсечени и изгорени трупове осеяха всички подходи към Високата планина.
  Дарт Вейдър каза със задоволство, докато изключваше светлинните си мечове и ги пъхваше в колана си:
  - Свършихме страхотна работа! Сега Япония няма да може веднага да събере нови сили за нападение!
  Асока Тано логично отбеляза:
  - Самураите все още имат много войски, все още има могъща флота!
  Принцеса Лея се съгласи с това:
  - Със сигурност! Най-важното е флота! Докато Япония има предимство в морето, тя ще се бори!
  Принцеса Рей предложи:
  - Така че да атакуваме врага в морето! Имаме и мечове и можем да се реем над водата!
  Дарт Вейдър се съгласи с това:
  - Правилно! Да атакуваме вражеската флота! Трябва да изпълним мисията докрай!
  Асока Тано се засмя и щастливо облиза устни.
  - Обичам потъващи лодки!
  Четиримата воини се издигнаха във въздуха. Те се обърнаха от Високата планина и полетяха към морето. Точно навреме за Порт Артур, ескадрата на Того се приближаваше.
  Мощен флот, дванадесет бойни кораба, много крайцери и разрушители.
  Японският флот, многоброен и добре оборудван по това време, вече значително превъзхождаше руската ескадра в Порт Артур. Вярно, армадата на Рождественски бързаше от Балтика. И ако тази цитадела беше издържала до приближаването си, тогава делата на самураите нямаше да са толкова розови. И сега обаче имат проблеми.
  Особено когато четиримата супер готини воини прелетяха над морската повърхност.
  Асока дори запя с възторг:
  - Морски сърф, морски сърф,
  Не си тръгвай, остани с мен!
  Принцеса Лея, разклащайки босите си момичешки крака в полет, продължи:
  - Морски кей! Морски кей!
  Време е да се сбогуваме извика!
  Принцеса Рей с готовност подкрепи:
  - И щастието е вече, коя година,
  Отидете на космическо пътуване!
  Ето ги и първите броненосци. Дарт Вейдър замахна с мечовете си, лазерните лъчи се удължиха и прорязаха първите два кораба. Те се разделиха и започнаха да потъват.
  Черният лорд каза с усмивка:
  - Ще те смачкаме!
  Принцеса Лея също посяга японските кораби, разделяйки ги наполовина.
  Тогава момичето хвърли грахово зърно на унищожение, което разкъса крайцера и изскърца:
  - За парада на победата!
  Асока Тано също се блъсна във врага с босите си пръсти и разби броненосеца. И тогава тя посяга със светлинните си мечове, прорязвайки японските армади.
  И изчурулика:
  - За висшия пилотаж!
  И принцеса Рей взе и как сече врагове. Също така под нейните удари корабите се режат като масло с нож.
  Внучката на Палпатин взе и хвърли грахово зърно с боси пръсти, експлодирайки японски ястия, и запя:
  - Корабите отиват на дъното,
  С котви, платна...
  И тогава те ще бъдат ваши
  Златни сандъци!
  Златни сандъци!
  Асока Тано, прорязвайки японците със своя светлинен меч с един замах, продължи напевът:
  - Корабите са счупени,
  Сандъците са отворени!
  Изумруди и рубини валят!
  И момичето също хвърли грахово зърно антиматерия с босите си пръсти.
  Принцеса Лея също посяга със светлинните си мечове, нарязвайки корабите на парчета.
  И продължи да пее;
  Ако искаш да си богат
  Ако искате да сте щастливи...
  Остани Вейдър с нас
  Ти ще бъдеш наш цар!
  Ти ще бъдеш наш цар!
  И босият крак на момичето отново хвърля продукта на пълното унищожение, прорязвайки кораба.
  Японците се опитват да обстрелват четиримата, но безуспешно. Снарядите им пропускат черния лорд и трите супермомичета.
  Дарт Вейдър щракна с пръсти и сега няколко разрушителя, страната на изгряващото слънце се извиха в овнешки рог и започнаха да потъват.
  Дарт Вейдър изрева:
  - Руският воин не стене от болка,
  И никога няма да потъне във вода!
  Принцеса Лея също посякла с мечове и удавила японците, логично отбелязано:
  - Нашето мото е четири думи:
  Удави себе си - удави друг!
  Асока Тано се завръща в ожесточена битка. И тя го взе и го наряза, мечовете й пронизаха, удължиха стотици метри, прорязаха крайцери и бойни кораби. Японците паднаха и се удавиха.
  Момичето изчурулика:
  - Ще избием всички! И да го разбием!
  Принцеса Рей също е в атаката толкова бърза и непобедима. Тук оръжието й стана по-страшно и рязко наряза корабите на страната на изгряващото слънце. И тогава босите пръсти, които поразиха със своята грация и сексуалност, хвърлиха подаръци на унищожение, които разкъсаха масата на кораба на малки парчета.
  Воинът извика:
  - Слава на космическия комунизъм!
  Дарт Вейдър отново щракна с пръсти. Той изви няколко японски кораба в овнешки рог и излая:
  - Велика слава на героизма!
  Асока Тано завъртя светлинните си мечове като перките на хеликоптер. Тя разряза наполовина флагмана на бойния кораб, на който беше адмиралът на страната на Изгряващото слънце Тога. След това с боси пръсти тя хвърли грахово зърно, което разкъса крайцера и изръмжа:
  - Слава на Отечеството, че всички космически светове ще бъдат поставени под петата на титановия ботуш на империята!
  
  Принцеса Лея също, как да превъртате дяволския спинър с мечове. Ще отвори корабите, ще реже метала. Тогава нейният гол, изсечен крак на момичето ще хвърли смъртоносен, а не случаен дар на смъртта. Японските кораби отново потъват.
  Принцесата изкрещя:
  - За върховната власт на империята!
  И принцеса Рей, продължавайки да сече без милост корабите на страната на изгряващото слънце и да хвърля подаръци на унищожение с босите си крака, пееше;
  В космоса има много различни врати,
  Ядосаната хиперплазма бушува с торенти!
  Знанието даде много ключове,
  Били сме хора, а сега сме богове!
  
  На звездни кораби - бързам през вълните,
  Кварките се пенят в етерни вихри!
  Което ще предам на моите потомци,
  Деца на друг, бурен свят!
  
  Вакуумът е топъл, стопля сърцата,
  Звездите наоколо са като лицата на влюбените!
  Ние служим на прогреса - няма край,
  И кленовете нежно шумолят по земята!
  
  Където стъпим, там светът цъфти,
  Гръмотевиците на битките са музиката на живота!
  Нека смело да се впуснем в ново пътуване,
  Служете свято на вечното Отечество!
  
  Нека има жертви - Космосът е суров,
  Много различни видове и раси!
  Твърде огромна бездна от светове
  Вечерта приятел, а на сутринта ще предаде!
  
  Но за отечеството няма прегради,
  Всеки знае: светлият дух е сила!
  Геената и адът няма да уплашат,
  Не затвор и гроб!
  
  Само плътта може да бъде унищожена
  Е, душата вярно служи на Родината!
  Неприятности и скърби - преодолейте всичко,
  Трябва - затегнете колана!
  
  Тук те победиха враговете,
  Ние сме човечеството - пъпът на Вселената!
  Мерзост ще се залепи - ще срещне удар,
  Ние не подхождаме: мекота, тъга и ридания!
  
  В пространството за нас стана като двор,
  Бърз полет между звездите, като разходка!
  Въпреки че небесният килим е безграничен,
  Можем да го преначертаем - няма шега!
  Дарт Вейдър го взе и отново щракна с пръсти, смачквайки чиниите.
  Но Асока Тана пусна огнени струи от езика си, изгаряйки японците без ни най-малка милост.
  Момичето изчурулика:
  - Дарт Вейдър, Дарт Вейдър,
  Ти си моят идол!
  Нека покорим света заедно!
  А босите пръсти на грациозните крака ще изстрелят нещо просто дяволски убийствено.
  Но принцеса Рей, без повече приказки, взе и показа аленото зърно изпод бикините. И как тя изстреля мълния върху самурая. И веднага два броненосца избухнаха едновременно и се стопиха.
  Принцеса Лея хвърли смъртоносното грахово зърно с дива ярост и изписка с пълно гърло:
  - Слава на необятното пространство!
  А също и от зърното на ягодата се пусна убийствена мълния. И флотът на страната на изгряващото слънце се разболява.
  А Асока Тано изстреля пулсар от рубинено зърното си. И разби много кораби.
  Големите кораби на могъщия някога японски флот вече са потопени. Остава само да изстискате най-малките. Разрушителите вече започнаха да се отдалечават. И може би не са имали реален шанс за спасение.
  Дарт Вейдър и три супермомичета излетяха след самураите и довършиха последните кораби. Босите крака на красавиците хвърлиха много малки, но носещи антиматерия грахчета с големината на маково зърно. Но много японци умряха.
  Всяко маково зърно с унищожение унищожи два или три японски кораба.
  Дарт Вейдър и неговият екип са истинските, изключително смъртоносни машини за смърт.
  Черният лорд дори отбеляза философски:
  - Недовършеният враг е като нелекувана болест - очаквайте усложнения!
  В същото време, за да е по-забавно и да се получи по-игриво настроение, те пееха с красиви гласове;
  Нека да има щастие за всички хора завинаги,
  Да галиш звездите, да се забавляваш да се луташ и да се смееш!
  Само безнадеждните сакати са тъжни,
  Всъщност мъжът е принцът на всичко!
  
  Не търсих принца в бурните води,
  Все пак за мен признанието е да сечеш врагове с меч!
  И дори в сънищата - зла битка за сън,
  Войната е красива, дори ужасна - изгорете ордата с огън!
  
  Тук падна звездният кораб, горящ в мъглата,
  Парчета скъпоценни камъни, разпръснати в планините!
  И скалите станаха като оперение на папагал,
  Когато е красиво, болката и страхът изчезват!
  
  Сега танцувам като циганка
  Босите крака са в кръв!
  Знайте, че канонадата е най-добрата хърди-гърди,
  Смазването на всички е самата страстна любов!
  
  Насилието е дъното не познава водовъртежа,
  Остра игла се заби в сърцето!
  И на други планети хората стенат,
  Съдбата им даде такава "награда"!
  
  Боря се от здрач до зори
  И дори самият Дявол беше изненадан!
  В стихове се възпява доблестта на тази девойка,
  И чета нейната страст по устните!
  
  Да, отмъщението изобщо не познава граници и мерки,
  Ако светът е обиден - не търсете глупак!
  Земята на Отечеството е по-добра от място в рая,
  Циментът е идея, хората са тухли!
  
  И в душата раната жестоко боли,
  Гаджето ми умря - защитавайки ръба!
  И Родината е потъпкана, потъпкана,
  Аз съм във вериги, давай за отмъщение!
  
  В друга вселена има дори три слънца,
  Планетата е буйна, но въздухът е сух!
  И по дяволите с цялата мъдрост, наука,
  Моят хиперлазер - отказа се и изгасна!
  
  Но моята цел е да спася месията от неприятности,
  Намерете ключа, който смазва смъртта!
  Пространството беше напоено от сълзите на падналите,
  Не вярвам дълго - да издържа разпадането на страната!
  Тук са последните потопени кораби. Славна победа за Дарт Вейдър и неговите трима велики воини. Но делото още не е приключило. Все още голямата японска армия се изправя срещу руския генерал Куропаткин.
  Като се има предвид колко посредствен е този нещастен командир, по-добре е да унищожите самурайската армия и тук.
  Дарт Вейдър и трите момичета Терминатор летят с антиграви към позициите на армията на великата империя. Там има повече от двеста и двадесет хиляди японски войници. И всички бойци са много борбени и напористи.
  Дарт Вейдър атакува пръв, летейки до самурая. Мечовете му рязко се удължиха и отрязаха цяла линия.
  Ahsoka Tano също посяга с убийствената си маневра. И разби много японци. И тогава нейните голи пръсти на грациозни крака хвърлиха дар на пълно унищожение.
  И толкова много самураи изпържени наведнъж.
  Момичето изкрещя:
  - За великия комунизъм на космическата империя!
  Принцеса Лея също хвърли грахово зърно на смъртта на врага. Тя разкъса много самурай и изписка:
  - За величието на страната!
  И нейните мечове, удължени, нарязаха японците.
  Самураите се опитаха да стрелят с пушките и оръдията си по смелата четворка. Но Дарт Вейдър и неговият екип не приемаха куршуми. И снарядите прелетяха.
  Принцеса Рей, прорязвайки враговете, изписка:
  - Орлите бягат за великата страна, космоса!
  И също така с боси пръсти, той ще изстреля нещо, което няма да даде ни най-малка милост на врага.
  Черният лорд размаха мечовете си много оживено. Той проби маса от врагове и изръмжа:
  - Тъмнината се е спуснала над града,
  В сенките облаците се крият у дома ...
  Разкривайки остър стоманен чук,
  Сатаната ходи по улиците!
  И тук отново, като светкавица, Дарт Вейдър ще се освободи от пръстите си. И как падат свалените и горящи живи японци.
  Асока Тано, поразявайки противниците, отбеляза:
  - Напразно са решили да се бият с нас!
  И момичето хвърли убийствения дар на унищожението с босите си пръсти.
  Принцеса Лея логично отбеляза:
  - И те нямат избор!
  И босите пръсти на краката на красавицата се мятат, нещо малко, но много убийствено.
  Момичетата се държаха като гигантски титани. И дори изчуруликаха с пълно гърло:
  "Слава на великата ситска флота!"
  И отново и трите момичета хвърляха разрушителни дарове с голи, изсечени, упорити пръсти. Воините са много смели. И така секат с лазерни мечове.
  Принцеса Рей от алено зърно беше ударена от мълния и маса самураи изгоряха.
  От много от тях са останали само ботуши.
  Трите момичета са много яростни войни. Които обичат да се бият изключително боси и по бикини. А босите им крака хвърлят изключително разрушително с пръсти.
  Момичетата са много красиви и борбен характер. И те обичат добра битка.
  Принцеса Лея дори се разчувства. И отново тя хвърли дар на унищожение с бос крак, разкъсвайки японците.
  Тогава, от рубинено зърно, тя изстреля мълния, която изгори много самураи. И тогава тя запя;
  Боядисано пространство черна мрачна светлина,
  И изглежда, че звездите са потъмнели в орбитите си!
  Искам любов, в отговор чувам - не,
  Сърцата на влюбените са разбити на парчета!
  
  Умолявам те, принце мой, ела при мен,
  Изплаках океани от сълзи от мъка!
  Разбийте всички вериги на предразсъдъците,
  Искам да кажеш на хората истината!
  
  Любовта е по-важна от дълг и корони,
  Ако ти трябва - ще предам отечеството!
  И ще поставя любимия си на трона,
  Все пак моят принц ми е по-скъп от живота!
  Тя изпя красива песен и продължи да хвърля с боси пръсти нещо, което носи неизбежна смърт на самурая.
  Принцеса Рей, размахвайки мечовете си през вятърна мелница от стотици метри, отбеляза:
  - Ами ядеш! Но във всеки случай Отечеството не е необходимо да се променя!
  Асока Тано потвърди, докато изстреля смъртоносна мълния от пъпа си.
  - Няма нужда да се сменя Отечеството!
  Принцеса Лея се съгласи с това:
  - Чудесно е! И дори готино!
  Дарт Вейдър наряза самурая с техника "голям дракон" и изрева:
  - Сладури сте просто супер!
  И черният лорд, развълнуван, запя:
  
  Шумът на чудната страст в бреговете,
  Реки, където кръвта е бурен поток!
  Ще свали сноп от звезди в облаците,
  Искри с прекрасен знак!
  
  Ти си като богиня за мен
  С душа, горяща в мрака!
  По-силен от живота да те обича
  Осветих света си с една мечта!
  
  Не си по-красива в света
  универсален идеал!
  Ще умра в битка в цвета на годините,
  Срещнах моята скала!
  
  Обичайте неугасваща светлина
  И блясъка на очите ти!
  Красавицата дойде здравей
  Не спя в сълзите на нощта!
  Момичетата Супермен са много готини и изключително борбени красавици. Крайното им използване на сила понякога достига до формите на гротеска.
  Асока Тано отново изплю думите от аленото си зърно в парче хиперплазма. Изгорила е много японки и са овъглени, все едно са от агнешки шишчета.
  Момичето облиза пълните си устни и изписка:
  - За най-великия комунизъм на най-агресивния космос във Вселената!
  Воинът, който беше магьосница, принцеса Лея, със скърцане насочи светлинните си мечове към японците и задържа бивола:
  - Секс не ви блести момчета!
  Принцеса Рея агресивно забеляза, хвърляйки парче антиматерия с голи пръсти на грациозни крака и изписка:
  - Не е добре да ги лишаваме от секс тези големи момчета! Но е много яко!
  Асока Тано, прекъсвайки японците, с готовност се съгласи:
  - Изключително готино! И до колики!
  Принцеса Рей отбеляза логично с оголени зъби и перлена усмивка:
  - Слава на прогреса!
  И тя посяче с мечове, а босите й крака започнаха поредната порция брутално унищожение.
  Дарт Вейдър първо държеше техниката махаон с мечове, а след това я взриви със силна мълния. Той просто е воин от най-висок клас, способен да изгори всичко. И от японците излитат само пожарни.
  Главорезът в черния костюм изрева:
  - Мое безгранично величие, нека красивият побой е известен!
  И пак хвърчат мечове, кълцат всички и взривяват чисти глави и черепи.
  Принцеса Рей, смазваща противниците, и зърната й, искрящи като рубини, активно излъчваха пулсари и всички самураи бяха напълно изгорени.
  Момичето-терминатор, оголвайки зъбите си, отбеляза рационално, хвърляйки концентрация на антиматерия с голия си, много секси крак:
  -За величието на Русия! Вейдър е нашият мисионер!
  Черният лорд поправи момичето:
  - За величието на първо място на космическата империя! А упадъкът на Русия може да бъде спрян само с нов десант на убийци!
  Принцеса Лея, разрязвайки японците и оставяйки ги без ръце и крака, се съгласи:
  - Да, нашият десант спасява цар Николай II! Слава на този монарх!
  Дарт Вейдър с готовност се съгласи с това, нарязвайки противниците на Руската империя като зеле:
  - Слава на добрия цар!
  И тук отново светкавиците на силата изгарят и смъртоносно изгарят самурая.
  Принцеса Рей, унищожавайки враговете, съвсем рационално отбеляза:
  -Нашият цар Николай, ще направи Русия над всичко!
  И пъргавите пръсти на бос крак, сякаш биха взели и хвърлили нещо смъртоносно срещу врага без никаква и най-малка милост.
  Принцеса Лея, нарязвайки опонентите на малки парченца и демонстрирайки непоколебим характер, момиче-терминатор и хвърляйки дарове на смъртта с толкова красиви, загорели и изсечени крака, че японците лесно загубиха телата си. И главите също. Да, не беше най-добрата идея да нападнат Русия. Когато самият Дарт Вейдър се зае с тяхното унищожаване без повече шум и предразсъдъци. И това е боец с най-агресивен обхват. Но неговите партньори са може би още по-готини и страшни. И ако отсекат, тогава няма да дадат милост по принцип на никого. И безмилостните дарове на смъртта ще летят от боси, изящни крака.
  Принцеса Рей, когато друг хвърлен от нея подарък удари японския генерал, излая:
  -Космическата империя никога няма да се развие!
  И отново от босите й крака излита дар от най-тежката смърт и смърт от общо ниво.
  Принцеса Лея, помитайки враговете като метла и правейки пържоли от тях, а зората с мощни светкавици, излъчвани от ягодовите зърна, отбеляза:
  - Вярвам, че няма ад!
  Дарт Вейдър, изпращайки нова вълна цунами, която покри самураите, отбеляза:
  - Нашият свят е ад... Но интересно!
  Асока Тано хвърли удивително смъртоносния дар на унищожението с бос крак и изписка:
  - Не, най-интересното е, че не живеем напразно!
  Дарт Вейдър лесно се съгласи с това, завъртайки вятърната мелница с все по-дългите си мечове:
  - Разбира се, животът ни е даден с причина! Слава на Отечеството на космическия комунизъм!
  И ето как мълнията на силата ще изгори много хиляди японци наведнъж. И няма да оставят нито корен, нито клон.
  Принцеса Лея, изсичайки другите бойци на Империята на изгряващото слънце, съвсем логично отбеляза:
  - Светът е пълен с мръсотия!
  И нейният бос, изсечен крак отново се хвърли, нещо, което не подлежи на пресмятане.
  Дарт Вейдър издуха главите на самураите и в същото време не забрави да се пошегува:
  - Политикът е като бирата, добра е само изстинала и на маса!
  Принцеса Рей, изсичайки японските бойци, се съгласи с това:
  - Политикът е сладък с речите, но горчивият послевкус от тях не е никаква бира!
  Принцеса Лея, след като довърши няколко батальона с един замах, отбеляза:
  - Политикът изкарва истината от устата си само когато се представя невярно!
  Асока Тана, след като прекъсна много японски, се съгласи с това. Хвърляйки още един грах на унищожение и разкъсвайки японците, момичетата издадоха:
  - Политикът разпъва избирателя докрай, за да се доближи поне малко до Божеството!
  Дарт Вейдър, довършвайки със светкавица силата на последните японски войници, издава:
  - Политикът Бог само в едно нещо, в измислянето на оправдания защо предизборните му обещания бяха дяволски провалени!
  Принцеса Лея, след като завърши с последната светкавица от рубинената си зърна, последният батальон на японската армия изчурулика:
  -В средствата за постигане на Божествени висини политикът е самият Сатана!
  НЕ БЪДЕТЕ ЦУШИМА
  Този път беше необходимо да се борим с японците в морето. Известната шестима се зае с унищожаването на ескадрата в протока Цушима. Точно преди пристигането на руската ескадра на Рождественски;
  Резервоарът влезе във водата. Отстрани се появиха винтове, които контролираха машината. Ето първата цел: японски разрушител. Наташа натискаше бутоните на джойстика с тънки пръсти на босите си крака.
  И снарядът със смъртоносна сила удари дъното на кораба. Унищожи бронята.
  Разрушителят получи още един снаряд. Маргарита отново натисна с пръстите на босите си крака.
  И сега японецът се дави.
  Августин се засмя.
  - Да се редуваме да се удавим! Картечниците под вода не са много ефективни!
  И момичето натисна джойстика с аленото зърно на гърдите си, като този път изпрати снаряд в дъното на разрушителя.
  Светлана отговори с усмивка:
  - Е, имаме дами!
  Наташа отново изпрати снаряд с боси пръсти и извика:
  - В името на Русия да бъде победа!
  Августин изплю черупките. Тя отряза дъното на кораба на страната на изгряващото слънце и забеляза:
  - Все пак царската власт в Русия не е била толкова лоша, както твърди пропагандата.
  Светлана се съгласи с това и говореше охотно, особено след като така или иначе нямаше какво да прави.
  - При цар Николай II Русия въвежда златния стандарт на парите. Валутата на империята става най-солидната и стабилна в света. Цените също практически не растат. А при цар Николай заплатата достигна тридесет и седем рубли на месец. Всъщност Русия се превърна в една от водещите страни в света по отношение на стандарта на живот. Индустриалното производство стана четвърто в света.
  Августин използва рубинените си зърна, за да стреля по японците. След като този път потопи крайцера, тя изпя:
  Ние сме най-силните в света
  Ще накиснем всички врагове в тоалетната.
  Отечеството на сълзи не вярва,
  И ще дадем на злите олигарси в мозъка!
  И момичето се засмя. И зъбите й блестяха като перли!
  Момчето генерал предложи:
  - Тъй като войната с Япония ще завърши с победа, икономическият растеж на Русия ще бъде още по-голям! И царската империя ще стане най-богатата държава!
  Августин, използвайки босите си пръсти, потопи друг разрушител и изсъска:
  Винаги сме били богати! Няма достатъчно ред!
  Наташа, използвайки алените си зърна, удари броненосеца на Страната на изгряващото слънце и отбеляза:
  - По нищо не отстъпвахме на германците в Първата световна война. Но заради петата колона изпуснаха победата!
  Августин, с боси пръсти, също изпрати друг снаряд в корема на броненосеца и заяви:
  - Със сигурност! За всичко е виновна петата колона. По време на Първата световна война германците дори не успяха да се доближат до Минск и бяха победени в Галисия. А при Сталин те вече виждат Кремъл през бинокъл. Какво пише?
  Наташа с помощта на алените си зърна изстреля още един снаряд в дъното на броненосеца и изсумтя:
  - Предателство! Такава победа ни липсваше!
  Маргарита също сметна за необходимо да напомни:
  - Ако не беше предателството, тогава щяхме да получим владението на Константинопол и Мала Азия, както и излаз на Средиземно море. А толкова сме загубили от предателството и петата колона!
  Августин изстреля още един снаряд с рубинените си зърна:
  - Да, това е петата колона! Колко проблеми заради нея! Руската империя е уникално образувание, което може да се разшири до пределите на целия свят и да направи човечеството едно!
  Наташа изсумтя агресивно:
  - Със сигурност! Можех и бих направил всичко! И бъдете човечеството единно и непобедимо!
  Момичето изпрати друг снаряд с помощта на алени зърна, след което бойният кораб най-накрая се раздели. И японците се удавиха.
  Светлана също изстреля ягодови зърна и отбеляза с тревога в гласа си:
  - Вижте какво става сега по света? Русия и САЩ са на ръба на война. А Китай е пренаселен и тоталитарен. Няма ред и просперитет в света!
  С помощта на алените си зърна Наташа изпрати нов снаряд в японските кораби, този път в крайцер, и се съгласи:
  - Няма ред в света! Трябва единно управление!
  Августин изстреля снаряд с помощта на ягодови зърна и кимна в знак на съгласие:
  - И царската империя можеше да стане такова правителство! Автокрацията на Русия е гарант за световна стабилност и просперитет!
  И момичето изпрати още един снаряд, използвайки босите си пръсти, като най-накрая разцепи крайцера.
  Японците явно бяха полудели. Те стреляха безразборно, без да разбират кой ги дави.
  Трябва да се отбележи, че на сушата Япония няма голямо предимство в числеността. И дори в реалната история тя загуби много повече убити и ранени от Русия.
  Но в морето корабите на Страната на изгряващото слънце, произведени във Великобритания и САЩ, бяха малко по-добри от руските, предимно местно производство.
  Но дори и тук качественото превъзходство на японците е съвсем незначително. А руснаците стрелят може би по-точно.
  Наташа, стреляйки с помощта на босите си пръсти и след като потопи още един разрушител, отбеляза раздразнено:
  - Тук наистина Русия победи и по-силни противници. Като Наполеон!
  Августин, с помощта на рубинено зърно, изпрати снаряд в брониран крайцер, добави:
  - О да! Наполеон беше гений! И той беше по-силен, но ние го победихме!
  Маргарита въздъхна тежко, изпрати снаряд с босите си пръсти и измърмори:
  - Загуба от японците. Това е толкова досадно и неудобно!
  Августин, снимайки рубинени зърна, се съгласи с това:
  - Много досадно! Уви, поради това ерата на династията Романови приключи. Епохата е славна, героична, със завоевания и победи. И въпреки че нямахме свой Чингис хан, ние се надигаме от времето на Иван Калита.
  И момичето изпрати друг, голи пръсти, много смъртоносен снаряд. И бронираният крайцер се разпадна на две части.
  Наташа продължи да използва алените зърна и с един снаряд потопи друг разрушител. И самураите имат много разрушители.
  Воинът попитал момчетата:
  - Но се чудя защо в историята на света нито една от империите не е достигнала абсолютна власт?
  С рубинените си зърна Августин отново изпрати снаряд в корема на друг разрушител и заяви:
  - Да, наистина, защо? Всички паднаха. И Персийската империя, и Александър Велики, и Римската. Защо никой не обедини човечеството?
  Наташа раздразнено тропна с грациозния си бос крак. Потопи друг кораб и каза:
  - Това е! Чингис хан създаде империя, която можеше да смаже целия свят под негова власт. Но след смъртта му синовете и внуците си спретнаха битка и разкъсаха империята. Само царска Русия с нейното унитарно устройство беше такава държава, че можеше да съществува много векове и да се разширява, докато погълне цялото земно кълбо!
  Очите на Августин блеснаха и тя заяви, потапяйки друг разрушител с рубинените си зърна:
  - Слава на великата империя на цар Николай! Няма да дадем властта на нелегитимните болшевики и на временното правителство!
  Наташа, също с алени зърна, изпрати снаряд в кораба. Тя удави японците и пее:
  - Бог да пази краля
  Силен суверен
  Царувайте за слава
  Слава ни!
  Царувайте в страха от врагове -
  Православен цар!
  Царувайте за слава
  Слава ни!
  Момичетата изглеждат наистина възбудени. Така че те смачкаха самураите, ще се възхитите. А Олег Рибаченко караше смъртоносния си подводен танк. Като цяло това е страхотно оръжие, което има. Той удавя целия флот на Япония. Но това е голяма сила.
  Дванадесет, само големи бронирани кораби, десетки по-малки, включително крайцери. Някои разрушители повече от шестдесет. Отнема време, за да унищожи всичко.
  Наташа с помощта на босите си пръсти, довършвайки следващия кораб, попита Олег:
  - Мислите ли, че има Бог?
  Момчето генерал се ухили и отговори:
  - В какъв смисъл?
  Наташа изпрати нов снаряд с алените си зърна, довършвайки разрушителя, и отбеляза:
  - Да, има много версии на религиите! Има и езически и монотеистични! Тогава започваш да мислиш за това. И вие се съмнявате дали има Бог, когато има такава бъркотия в ученията!
  Августина с помощта на алените зърна на гърдите си разцепи друг разрушител и кикотейки се отбеляза:
  - Да, в това отношение е трудно да се вярва на Библията. Само Господ да се държи така. И дори направи домашни любимци!
  Наташа се удряше с боси пръсти и кимна в знак на съгласие:
  - Това е. Да вярваш, че някой народ е Божият народ? Това явно е недостойно за висш разум!
  След това момичето започна да удави боен кораб с голям тонаж с помощта на алени зърна. Воинът работеше.
  Но Маргарита, използвайки босите си пръсти, изрази мнението си:
  - Все още е непонятно как е възможно един любящ Бог толкова да обезобразява жените!
  Наташа се изненада:
  - Как се обезобразява?
  Маргарита стрелна с боси пръсти и отговори честно:
  - Да, превръща ги в старици! А какво по-отвратително от старица!
  Августин, използвайки алените си зърна, изстреля снаряд в корема на крайцера и заяви:
  - По земята незнайно защо се разхождат много подли баби, което е хем тъпо, хем страшно грозно!
  Наташа поклати глава, притисна босите си пръсти на краката си и подкрепи:
  - И несимпатичен! И не е естетично!
  Момичето войн се засмя и намигна на партньора си. Като, тя е толкова готина и агресивна.
  Светлана кълве със зърното на ягода и сериозно отбеляза:
  - Всъщност старостта е много лоша. Прави хората грозни, слаби, уязвими. Но от гледна точка на еволюцията има някои плюсове!
  Августин беше изненадан. Удряйки с помощта на боси пръсти, друг разрушител попита:
  - А какви могат да бъдат плюсовете в тази отвратителна държава?
  Олег Рибаченко отговори сериозно:
  - Стимулира развитието на науката и интелекта. Ако човек не изпитва умора, тогава няма да има нужда да изобретява кола. По същия начин слабостта на ноктите и зъбите доведе до изобретяването на ножа. Студените времена и ледниците са учили да се запалва огън. Болестите стимулират развитието на медицината. - Професорът погледна колко ловко Джулиана изпрати на дъното друг японски кораб и продължи. - В много отношения човешките слабости стимулираха науката. Не знаехме как да летим, но създадохме самолети. И това е прогрес!
  Наташа с помощта на босите си пръсти изпрати нов снаряд и отбеляза:
  - Напредък. Но въпреки това, като гледаш старицата, става толкова отвратително. Наистина ли е невъзможно без човешката грозота?
  Августин, стреляйки с алените си зърна, се съгласи с това:
  - Младите хора също могат да измислят самолет. Защо да пълним проклетата старост! Ужасно и отвратително е!
  Маргарита запя не на място:
  - Няма да се разделя с комсомола! Ще бъда вечно млад!
  И момичето, докато движеше юмрук върху метала.
  Междувременно друг боен кораб потъваше.
  Подводният танк продължи да потапя японския флот. Самият адмирал Того се озова във водата и беше принуден да избяга на лодка. Япония имаше голям флот, но беше изправена пред фундаментално ново оръжие. И сега тя беше напълно победена.
  Августин, с помощта на рубинени зърна, продължавайки да потапя корабите на Япония, оголвайки зъбите си, които има много големи и остри, предложи:
  - Така си мисля. Разбира се, трябва да има естетика на телата. И е невъзможно жените да станат грозни, с отпусната кожа и приведени тела.
  Наташа, с помощта на босите си пръсти, след като пусна друг разрушител на дъното, много охотно се съгласи с това:
  - Разбира се! Ето върху какво работи науката!
  И двамата воини се оказаха много весели. В крайна сметка те успешно удавят вражеския флот.
  Агресивните момичета са способни на големи подвизи.
  Междувременно Маргарита, използвайки босите си пръсти на краката, когато снима, изрази мнението си:
  - Религиите също са възникнали поради слабостта на човека. Ако човекът беше по-силен, нямаше да има религии. И разбира се, смъртта и страхът от смъртта води до факта, че човек търси утеха!
  Августин, изстрелян с рубинени зърна, напомни:
  - Участвах в сеанс и видях нещо невероятно. Значи има духове!
  Наташа, използвайки босите си пръсти, с лукав глас отбеляза:
  - Няма нищо изненадващо в съществуването на духове! В края на краищата ние летим насън. И така, има душа и като спомен за летене!
  Момчето генерал кимна в знак на съгласие.
  Да, има душа! В това отношение човекът е уникален! И сега можем да се забавляваме!
  Японската флота се топеше. Подводният резервоар изигра ролята на убиец. Олег беше малко тъжен. Той, първо, се оказа статист. И второ, което е досадно, не можете да видите всичко много добре, когато сте под вода. Като цяло, за сметка на Бога, Олег силно се съмняваше. Всъщност защо, след като руснаците приеха християнството, върху тях се изсипаха разни беди. И монголо-татарското нашествие, а преди това феодалната разпокъсаност на князете. Войни между руските хора.
  Тогава най-накрая от времето на Иван Калита започва възраждането на Русия,
  Московия ставаше все по-силна. Докато, например, при Иван Трети, тя най-накрая се превърна в единна централизирана държава. И хвърли татарското иго.
  Да, разбира се, Русия се надигаше. Докато не се спънах в Япония.
  Това бележи края на историята на монархията и династията Романови.
  Монархията обаче я няма, но авторитаризмът остава.
  Олег Рибаченко нежно погали Августин по гърба. Момичето по-скоро измърка. Личеше, че й харесва.
  Момчето гений логично отбеляза:
  - Няма нищо лошо в това, че мъжът обича момиче, а момичето обича мъж, не. Това е съвсем естествено. Но в същото време хората трябва да спазват благоприличие.
  Августин, изстрелвайки рубинените си зърна, възрази недоволно:
  Да не четем морал. това не ми харесва!
  Гениалното момче се засмя.
  - И кой обича! Но трябва да се изправите пред истината. Хората в това отношение са забележимо различни от животните!
  Маргарет кимна в знак на съгласие.
  - Да, между нас има голяма пропаст!
  Августин отговори саркастично:
  - И знаете ли, между вас и маймуната не забелязвам голяма разлика!
  Олег се засмя. Августина, с помощта на рубинени зърна, междувременно потъна последният от дванадесетте бронирани кораба на Япония. След това момичето отбеляза:
  - Почти приключихме с вражеската флота!
  Олег Рибаченко злобно се засмя:
  - Да, вие сте добри работници! И всъщност те са способни на много! Като цяло обичам жените воини - толкова е секси!
  Наташа изви тялото си и запя:
  - Изглеждам секси, като процесор съм! И се движа като робот - звуков агресор!
  Тогава момчето генерал погали Августин малко по-смело. Момичето натискаше бутоните на джойстика с дълги пръсти на босите си крака и изглеждаше очарователно.
  Колко грациозни са движенията й.
  Въображението нарисува Олег като принцеса, която върви боса до ешафода. Това е толкова романтично. И принцесата е толкова червена. От нея бяха свалени всички бижута и скъпа рокля. Оставиха само зебло. Но затворническата дреха още повече подчертава очарованието на едно сладко, приятно, свежо, като роза лице. И огнена коса. Колко красива е принцесата, която отива на екзекуцията.
  И има хиляди хора, които се давят там. Корабите се разпадат, стихиите бушуват.
  И Япония претърпява колосално, уникално поражение. Така че самураите трябва, очевидно, да се покаят за греховете си.
  Олег Рибаченко си помисли, в какво вярват японците? Каква е тяхната религия? Те са езичници. Но победиха православна Русия. След това помислете чий Бог е по-силен!
  И монголите са били езичници, но колко територии са завзели.
  Олег попита Августин:
  - Кажи ми, красавице, как ти харесва Родноверието?
  Момичето се усмихна широко и, потопявайки поредния разрушител, отговори:
  - Много хубава религия! Има толкова красиви истории!
  Олег любезно попита:
  - Мислите ли за приказки? Или може би всъщност всички тези руски богове съществуват?
  Августина сви рамене и отговори:
  - Може би съществуват и елфи, и гноми! В нашия свят всичко е възможно. И е трудно да се каже какво всъщност съществува и какво не!
  Олег Рибаченко логично отбеляза:
  - До известна степен всичко в нашия свят съществува. Всички наши мисли, мечти, желания, това, което оставяме след себе си. Тук имам една много интересна теория за Хиперноосферата, в която съществува абсолютно всичко, което някога е измислено от хората. Тоест има мисъл завинаги. И тя остава в някакви други, паралелни светове.
  Маргарита саркастично попита:
  - А какво ще кажете например за едно по-класическо разделение: на рай и ад?
  Момчето генерал отбеляза мрачно:
  - Това най-вероятно е примитивна идея на древните за възмездието след смъртта. Всъщност най-вероятно всичко е малко по-сложно!
  Наташа възкликна с наслада, заливайки един от последните японски кораби с алените си зърна:
  - Проклет и древен,
  Врагът отново ругае
  разтрий ме
  Смелете на прах.
  Но ангелът не спи
  И всичко ще се получи. И всичко ще свърши добре!
  Момичетата довършиха вражеската флота. Момчето-генерал ускори танка, преследвайки самурая. Да, свършиха добра работа тук. Интересно как може да се коригира историята. Царска Русия беше могъща държава, която се издигна във височина. Въпреки че не всички хора живееха добре.
  Но страната се издигаше. Работният ден беше съкратен. Има нови празници. Създадено е местно самоуправление. Повишени заплати при стабилни цени. Откриха се училища. При цар Николай II разходите за образование се увеличават повече от шест пъти. Началното образование става задължително.
  Да, не всичко се промени към по-добро достатъчно бързо, но колко загуби страната поради революцията и гражданската война. Колко умни хора загинаха и напуснаха родината си? И сега, в тази част на Вселената, има шанс това да се предотврати.
  Резервоарът, обтекаем, плуваше бързо и безшумно под водата. И сега последният разрушител на Страната на изгряващото слънце е потопен.
  Наташа каза с радост:
  - Ето колко съм млад!
  Августин поправи момичето, като уточни:
  - Какво тук всички сме добри хора! Бийте се като лъвици!
  Олег отбеляза раздразнено:
  - Нищо специално! Просто имахме по-добра технология!
  Августин се изкикоти и отговори:
  - Ама ние сами стреляхме с топове!
  Наташа подкрепи приятеля си:
  - И ние също се ръководихме! И това е остро око...
  Олег се включи:
  - Наклонени ръце!
  Наташа се засмя и отговори:
  - А ти си чаровно момче!
  Олег честно каза:
  - Жал ми е за японците. Те правят страхотни карикатури. Особено харесвам хентай!
  Августин се засмя и замахна с крак във въздуха.
  - Хентай е готин! Даже много яко!
  Наташа с усмивка на момиче, опитало сладко, предложи:
  - И нека, може би дори да набием задника на нацистите!
  Олег Рибаченко кимна с усмивка:
  - Добра идея. Но нека първо да довършим японските сухопътни сили. Нека помогнем на войната да свърши по-бързо. За да не се появи фашизмът в тази вселена.
  Момичетата отговориха в един глас:
  - И няма да се появи, и Китай ще бъде наш!
  След като японският флот беше потопен, супер танкът Т-195 излезе на повърхността.
  И Олег Рибаченко пееше с голямо удоволствие;
  Славяните трябва да завладеят света,
  Но със сърце, а не с ядрена война!
  Чист и милостив руски плъх,
  Издигнете се като непобедима страна!
  
  Ние носим ярка светлина на Православието,
  Славни победи под лицето на Бог!
  Боря се с жесток враг през нощта, през деня -
  Нека се възпят делата ни
  
  Случи се с моята свята Родина,
  Преживейте ужасно страдание!
  И дори сълзи се леят от очите,
  Когато такива зли изпитания!
  
  Всемогъщият щедро раздава подаръци,
  Русия стана силна и красива!
  Размах на крилете, ние се стремим да летим,
  Залезът на небето освети свода с нишка от сатен!
  
  И кръстът на планетата показва пътя,
  Към спасението, Исус изкуплението!
  Вярно е, че ние руснаците не можем да го изключим,
  Не бъдете в подлунния съден ден!
  
  Родната страна процъфтява великолепно -
  Тя без аспекти в лукса на дъбовите гори ...
  И кристален, перлен, великолепен лед
  Знак на непрестанната Божия слава!
  
  Копнежът по зеления рицар не се вижда,
  Тя е примка само за слабите...
  Внимавайте за тези, които са небрежни крадци,
  Търсят защита само от държавата!
  
  Ще бъде страхотно, всички ще са добре,
  И идеалното време ще дойде...
  Но знам, че същият рицар е твърдо едно нещо,
  Какво ще загуби кръвожадният Каин!
  
  Но Всемогъщият, целият в лъчите, ще дойде -
  И небето ще бъде лъчезарно светло ...
  Тогава Род призовава възкръсналите,
  Заредете ракетно гориво Lada!
  
  Планетите ще бъдат наши завинаги
  Сатурн, Юпитер, Марс, топлината на Венера...
  Младите мъже на годината няма да се страхуват,
  Защото нашите деди не остаряват!
  
  Тогава всичко ще стане като рая на Земята,
  Такова място е самият Христос Господ!
  Не хвърляй думите на рицаря на вятъра,
  И враговете на Родината вече са победени!
  
  
  ЧЕТИРИНАДЕСЕТА ГОДИНА ВОЙНА!
  Отново момчето е прехвърлено през 1954 г. Нацистите нахлуха в Саратов, но останаха там. Част от фашистките войски все още се опитват да напреднат към Куйбишев. Вече е есен, жълти листа падат. Отряд от пионери: момчета и момичета, застана на пътя на нацистите.
  Децата са слаби, момчетата са с къси коси, момичетата са със свински опашки. Въпреки есенната прохлада те са леко облечени и всички са боси. Те копаят допълнителни окопи за себе си, поставят таралежи, подготвят капани. Въпреки факта, че те са полугладни, външно весели и дори пеят на себе си.
  Ние сме пионерите на синовете на Сталин,
  Обичаме да се борим за Отечеството си...
  Ние сме верни на заветите на Ленин в нашите сърца,
  Въпреки че във войната, празна каша готвим!
  
  Ние се борим за моята страна
  Всички момчета и боси момичета...
  Русия няма да бъде разкъсана от рублата,
  Нека смехът на момчетата е много звучен!
  
  Е, резервоарът, изработен от стомана "Тигър",
  Просто парче горещ метал...
  Ще го изгорим веднага,
  За да цъфти вечно Родината!
  
  Ще направим Отечеството на всички по-сладко,
  Скокът ще върви с мечтата за комунизъм...
  И злодеят ще бъде смазан на пепел,
  Да изхвърлим трупа, разложен от фашизма!
  
  Ние сме деца, но бройте орлите като души,
  Под бомбите, повярвайте ми, сме плахи...
  Отечество безразсъдни синове,
  Да насапунисваме фрица, силно вярвам във врата!
  
  Сталинград беше пълен с героизъм,
  В който беше показана висока класа...
  Вярваме, че Фюрер-гад скоро ще умре,
  И ще видим комунизма в далечината!
  
  Нашият Ленинград никога няма да се предаде,
  Въпреки че години наред замръзва в блокадата ...
  Велика свещена земя
  Да ви е пълно, познайте парада!
  
  Русия е родното място на боговете,
  Исус ни благославя за битка...
  Ние ще вярваме достойни за бащи,
  За да не вземе омразният Каин!
  
  Да, врагът навлезе дълбоко в Отечеството,
  През зимата ние, децата, тичаме боси ...
  Но Фриц така или иначе ще бъде победен,
  Нека завършим пътуването в разрушения Берлин!
  
  И тогава Бог ще възкреси изгубените,
  За сълзите на предишните ни поколения...
  Сталин, лидерът, с любов ни благославя,
  И лъчезарният вожд Ленин ще ви отведе в рая!
  Момчетата и момичетата пяха и работеха с много енергия. Въпреки че храната няма значение. Но река Волга е наблизо и можете да ловите риба. Особено много сомове, които се хранят с трупове, са се размножили. Децата са щастливи да пукат ушите си. Есента е добра: много ябълки и витамини. През зимата ще е много по-зле. Снежните преспи ще изгорят босите пети на децата, когато краката почервенеят като пачи крак. И спойката се реже.
  Момичето Маша и момчето Петя копаят дупка. Пионерът пита момчето:
  - Мислите ли, че Петенка ще устои?
  Момчето, натискайки босия си, съборен крак върху лопатата, уверено каза:
  - Или ще устоим, или ще загинем... Третото не се дава!
  Момичето въздъхна тежко и каза:
  - Родих се и вече имаше война. Никога не познавах спокойни дни!
  Момчето си пое дълбоко дъх и отговори:
  - Спокойни дни... Само ако можех да разбера какъв е вкусът на шоколада.
  Петка облиза устни. Лицето му беше слабо, с руса коса, стърчаща на къса прическа. Остригаха го като каторжник под пишеща машина, а сега го оставиха малко да порасне. Външно обаче момчето изглеждаше весело и много се усмихваше. Зъбите му бяха големи и здрави. Простата храна, изобилието от зеленчуци и риба са полезни за здравето. Постоянно работейки на чист въздух, децата развиха издръжливост в себе си.
  И лопатите се движеха енергично, премерено...
  И имаше шум в небето ... Появи се бърз, реактивен самолет на Фриц.
  Досега Луфтвафе не са успели да убиват във въздуха. Освен това нацистите разполагат с твърде много човешки и материални ресурси. Да, и качеството на самолета е по-силно.
  Ето страхотния МЕ-62 със седем въздушни оръдия. Това и МИГ-15 не може да се доближи. Опитайте го, управлявайте огневата мощ, немския ястреб.
  И скоростта, и резервирането на немския мастодонт са по-високи. И нацистите използват определена тактика само за руски шансове поради хоризонтална маневра. Германците имат мощни самолети. Освен това Xe-362 е изключително маневрен.
  Пионерите легнаха в окопите, така че те откриха огън по тях отгоре. Едно от момчетата беше зашито и се гърчеше в агония. Беше ужасна гледка.
  Маша подаде главата си с червени свински опашки от изкопа и запя:
  - Те ни убиват, ние убиваме ... Колко често не съвпада!
  Паднаха няколко бомби с тегло половин тон. В небето избухна битка. Доминиращият при освобождаването на МИГ-15 се бори с нацистите. Германският ME-462, благодарение на мощната броня и оръжия, може да играе ролята на атакуващ самолет.
  И в същото време много упорита и трудна за събаряне машина.
  Веднага щом немците спряха обстрела, пионерите отново изскочиха и се заеха за работа.
  Размахаха доста енергично лопатите си. Потъмнели от дъбена кал, момчетата и момичетата не познаваха умората. Но в небето МиГ-15 блъсна много по-тежка немска кола.
  Фриц стана по-внимателен. Те се опитват да лавират. Някои съветски самолети са направени по опростена схема и се използват като камикадзета. В тях често сядат едва обучени момчета, за да отидат на смърт. И този масов героизъм шокира нацистите.
  И пионерите пеят и работят усилено ... Петя, която успя да посети фронтовата линия, казва:
  - Сега танковете ще тръгнат и ние ще се бием!
  Маша кимна и се усмихна.
  - Да, ще отидат... Но това ще е последната кампания за тях!
  Със сигурност обаче има някакъв страх. В крайна сметка пирамидалните машини, каквото и да се каже, са все още по-напреднали. И те са много трудни за победа. В допълнение, малки, но в голям брой ролки правят пистите по-малко уязвими.
  Но пионерите винаги са готови за битка. И няма какво да ги спре... Тук започва обстрелът. Дългобойни немски оръдия с голям калибър тестват съветската територия за сила. И много разрушения, взривени окопи.
  Децата трябва да се скрият в пукнатините... за да изчакат чудовищната артилерийска подготовка.
  Маша се облегна на Петя и прошепна:
  - Нашата партия ще ни защити! А дядо Ленин винаги е на поста си!
  Момчето потвърди:
  - Сталин е мъртъв, но делото му продължава да живее! Кой би ударил Хитлер!
  Хубаво е да чукаш фюрера, но Хитлер е още жив. И среща Октомври, в леговището си в Кипър. Там е топло и весело. Има гладиаторски битки.
  А момчетата и момичетата замръзват ... Студеният дъжд, донесен от север, ръми. И са почти голи. Изключително неприятно, дори тракане на зъби.
  Петка изскача отчаяна от изкопа и продължава да копае, като казва:
  Родих се отчаян и ще умра отчаян! Ако си счупя главата, ще вържа агне!
  Маша изскочи след него, като блесна с момичешките си токчета, посивели от прах. Други пионери скочиха, енергично работейки с лопати. И не обръща внимание на обстрела. Нека стрелят фашистите, няма да ги сплашите.
  Вече е четиринадесетата година от Великата отечествена война и нацистите са затънали в битките за Саратов. Опитът за настъпление към Москва също беше неуспешен. Германците пробиха тридесет или четиридесет километра в центъра, преодоляха няколко отбранителни линии и отново бяха спрени. Ленинград е здраво държан в блокада. И не пасва.
  Дори дискотеките не помагат много, въпреки цялата им бързина и неуязвимост.
  Нацистите успяха да превземат Ржев, но спряха на тази линия. И налетя на плътна защита. В същото време ситуацията се усложнява от поражението на Япония, която претърпя тежки щети, докато щурмува Алма-Ата. Тук минаха силно самураи.
  Но те мобилизират китайците в армията си. Русия също е безкрайно изтощена и не може да надгражда успеха си. Такава е размяната на удари.
  И танкът вече се прицелва в пионерите... Първи тръгват най-тежките: AG-200 е пирамидален, с две бомбометачки, с дебелина на бронята 550 мм, при силен наклон и много твърда повърхност. Не можеш да счупиш такъв танк. Всеки заряд ще рикошира от бронята.
  Но пионерите нямат страх, смелите момчета са подготвили изненади за гъсениците на този мастодонт. AG-100 и AG-50 се движат зад него.
  Младите воини маскираха мини и самоделни експлозиви. Възможно е, например, от смес от изгнила трева и оборски тор да се направи доста мощен
  бомби.
  И пионерите ги маскираха в трева. Оръжието е без черупка и следователно малките радиоуправляеми танкове за откриване на метал не виждат това.
  Маша прошепва:
  - За славата на родината на светеца ...
  Петър потвърждава:
  - Трябва да работи!
  Децата са усмихнати, те са загорели, мършави лица, но руси, избелели от слънцето коси.
  Ето първия немски танк, сякаш се натъква на юмрука на перфоратора. Под него избухва бомба. Счупените ролки летят в различни посоки и други метални, и счупени. Ужасно Е-200 се разклати и спря. Получаваха дажби от руски деца. Изстреляни отчаяно от бомбометачи... Извиха се фонтани от експлозии. Така вторият танк се натъкна на бомби от изгнила трева и тор. И тази скала се разклати. Германците спряха, третият танк се взриви... Но мастодонтите тежат триста тона всеки и са проектирани да издържат на удари от бойни оръдия, отблъсквайки снаряди в рикошет.
  И тогава техните глупаци, изградили мини от силози и кравешки торти, ги спряха.
  Четвъртият тежък танк е взривен. Нацистите спряха и откриха огън. Момчета и момичета детонираха бомбите с помощта на обикновена жица с електрическа искра.
  Пионерите, като видяха, че фрицът се забави, извикаха в един глас:
  - Адолф са лоши! Имам го в гащите!
  И смях, показващ езици. Момичетата се смеят, те също участват в това. AG-200 отново се премести и петият супертанк се взриви. А наоколо тичаха малки коли джуджета, колкото куче. Те се опитват да намерят мини. Децата откриха огън по тях с пистолети. Нацистите спират. Някои от колите им се запалиха. По-леките танкове се опитват да пробият, набирайки скорост.
  Но отново ги посрещат мини и мощни експлозии, преобръщащи модерни танкове. Германците понасят щети. Това е втората дузина взривени. И се опитват да обстрелват пионерите.
  Едно момиче е ударено от фрагмент в кръглата пета. Тя изпищя и извика:
  - Не, казахме на фашистите, нашият народ няма да търпи руснаците, хляба миризлив, да се наричат с думата брод!
  Момичето не даде брашно, въпреки че подметката на грациозния крак беше нарязана, кръвта се лееше. Уви, това е война. Други пионери също бяха ранени. А при обстрел това е неизбежно. А момчето Мурат беше напълно разкъсано наполовина.
  Танковете на Хитлер започнаха да пускат куки, за да влачат повредените превозни средства.
  И пехотата тръгна в атака. Има много войници от Африка, както и индианци и араби, вербувани от набези. Момчетата и момичетата са въоръжени с еднакви пистолети и гранати. Твърде остър недостиг на боеприпаси, за да се даде на всеки АК.
  Само дузина от най-обучените и опитни момчета Калаш имат. И стрелят по фашистките наемници.
  Чуждата армия се движи в организирана тълпа и понася колосални загуби. Децата са добри стрелци. И пионерките не отстъпват на пионерките.
  Цветнокожите полкове, набирани от набези, падат. Немците изобщо не ги жалят. Според нацистите Азия и Африка вече имат твърде много хора. Така че мъжете трябва да бъдат бити в кланиците, а жените трябва да бъдат по-красиви, за да направят жените си.
  Петка стреля и каза:
  - Духът на руския рицар!
  Маша отстрани опонента си и изчурулика:
  - Дано е с нас!
  Мечето момче-пионер се биеше и изрева:
  - За родината!
  Момичето Оля, изстреляно от пистолет, счупи главата на фашиста, чуруликайки:
  - За Сталин!
  Петя стреля отново и уцели арабина в корема, изсъска:
  - За Молотов!
  Да, в момента починалият Сталин е заменен от Молотов. Берия вече беше застрелян като опит за завземане на престола. Молотов повече или по-малко устройваше всички. Но правомощията на председателя на GKO бяха ограничени. Един вид диктатор стана колективен, вместо сталинската автокрация. И Василевски беше назначен за върховен главнокомандващ. Което в крайна сметка доведе до ерозията на авторитаризма.
  Така Маша добави:
  - За Василевски!
  И битката продължи... Пехотата, състояща се от чужденци, се приближаваше все повече и повече. Децата понасяха все повече загуби. Ситуацията ставаше критична.
  Петка хвърли граната, а самият той получи допирателна рана на хълбока от сачма.
  Момчето изсъска:
  - Не! Все още няма да се откажа!
  Но страната ме болеше... и кървеше. По оръфаната му и мръсна тениска се стичаше алена течност.
  Маша изсъска:
  - Ще отмъстим на вас, фашистите!
  Момичето хвърли граната с бос крак и изсвири като славей-разбойник.
  Чу се експлозия и писъци на мъртви чужденци.
  Пехотата се поколеба. Но отзад имаше бронирани автомобили с картечници, готови да открият огън сами.
  Олег също хвърли граната и извика:
  - Ама Пасаран!
  Врагът се поколеба. В този момент картечници удариха врага. Те започнаха да косят врага.
  Децата погледнаха назад. Няколко десетки комсомолки с голи крака вдигнаха картечници и откриха огън. Те стреляха по наемниците. Откъсването на момичето се прокрадва неусетно. Комсомолките бяха млади, стройни и хубави, удряха много уместно нацистите. Пречуканите фашисти се втурнаха към петите им.
  
  СМЕЛОСТТА НА СИНА НА СТЕНКА РАЗИН
  Момче на около тринадесет години е арестувано заедно с баща си. Разбираемо е, че Старият е известен бунтовник, който пролива потоци кръв. Но синът е още дете. Кое питайте него.
  Но помощникът на Корнил гледаше на бившия военен атаман по различен начин. И той предложи да разпита момчето със страст - и изведнъж той знае къде са съкровищата на баща му.
  Синът на Стенка Разин беше отведен в мазето за мъчения. Момчето се опита да изглежда право и да се държи гордо. Въпреки че вътре беше страшно. Окачени са инструменти за мъчения, камината гори. Палачи в червени каски.
  Самоса се приближи до момчето, протегна ръка, разтърси яката му и попита заплашително:
  - Кажи ми къде тятка е скрил съкровищата, пусни го на свобода. Не - ще измъчваме!
  Гришка, синът на Стенка Разин, смело отговори:
  - Нищо няма да ти кажа! И още повече за вас!
  Самоса излая:
  - Измъчвайте момченцето!
  И той лично дръпна яката, разкъсвайки кафтана от момчето. Съблякоха Гришка и го влачиха по стелажа. Момчето отчаяно се опита да отвърне. Но опитни палачи с удар във врата обездвижиха Гришка. После фиксираха ръцете му отзад и започнаха да го вдигат за въжето. Момчето изскърца със зъби. Палачът хвана момчето за торса и го разтърси, извивайки ставите му. Гришка дишаше тежко, но сдържа вик.
  Дяконът, диктувайки на книжниците, каза неясно:
  - Кажи на крадеца къде е скрил тъст ти съкровищата.
  Момчето отговори с презрение в гласа:
  "И да знаех, нямаше да кажа!
  Самоса нареди на палача:
  - Залив! Десет удара внимателно!
  Палачът удряше стабилно. Тялото на Гришка се разтресе. При десетия удар мъчителят замръзна. И погледна към Самоса. По време на екзекуцията момчето мълчеше, прехапало устни.
  Дяк, неясно:
  - Кажи крадец, къде е скрила тятката съкровищата?
  Гришка извика:
  - Аз няма да кажа!
  Самоса изръмжа:
  - Пет удара без запазване!
  Палачът стовари върху момчето удар със замах, разтърсвайки цялото му тяло. Гришка изпищя, но прехапа устни. Последва втори удар. Също смел и силен. Гришка продължаваше да мълчи. И отново трети удар, от разрязаната кожа капеше кръв.
  Самоса се намръщи на начина, по който бичуваха момчето. Разбира се, синът може да не знае къде Стенка е скрил съкровището. И дори, може би, истински съкровища. Но момчето трябва да бъде разпитано. И да изтръгне тайни от него.
  След петия инсулт кръвта капеше активно.
  Дяконът повтори въпроса. Гришка мълчеше.
  Самоса нареди:
  - Изгори му петата.
  Палачът извади парче нажежено желязо и го доближи до босите подметки на момчето. Той потръпна, изви се и.... загуби съзнание.
  Адала си помисли, че ще е добра идея да позволи на Питър да премине през това, за да не убие невъоръжените и старите. Петър не се справи добре. А какъв би бил той в истинска, контактна битка? Няма ли да се срамуваш?
  Между другото, синът на Стенка Разин Гришка знаеше къде е скрито едно от съкровищата на баща му, но мълчеше. Той беше доведен до себе си чрез изливане на кофа с ледена вода. Тогава Самоса нареди:
  - Каутеризирайте втората пета с желязо!
  Този път момчето не изпадна в безсъзнание, опита се да дръпне, но босите крака на Гришка се закачиха в блока.
  Самоса изсъска:
  - Още пет удара с камшик, нищо!
  След петия удар светлата глава на момчето се разклати и Гришка изгуби съзнание.
  Един опитен чиновник в бизнеса с изтезания посъветва:
  - Пусни го! Детето все още се обляга назад!
  Самоса каза строго:
  - Вземете кученцето! Изтрий го с водка и го сложи на леглото... Пусни го! Утре ще продължим мъченията!
  Гришка беше свален от стелажа и порязванията бяха натрити със смес от спирт и вода. Момчето потрепна: водката гори. Тогава Гришка получи горещ бульон и го затвори в отоплена килия. Но за всеки случай оковаха момчето с верига за врата и го оставиха да спи. Момчето спеше по корем, леглото беше меко. Измъчвани от палачите, жертвите често умират и Самоса искаше да знае къде Стенка е скрил съкровищата си.
  След като остави Гришка да спи, на следващия ден момчето отново беше завлечено в стаята за мъчения. Те го поставиха отново на стелажа. И без това разтегнатите стави на Гришка станаха по-болни. В краката на момчетата бяха окачени тежести. За да разтегнете повече мускулите. Тогава палачът, усмихнат, донесе нажежено желязо и го опря до гърдите на Гришка. Момчето стисна зъби от неистова болка.
  Самоса изрева:
  - Говори крадец!
  Миришеше на изгоряло. Миризмата на печено месо се усили. Очите на Гришка присвиха от шока на болката и момчето отново загуби съзнание. Палачът извади желязото от гърдите му и каза:
  - Силно момче...
  Самоса изръмжа:
  - Необходимо е да го разделите ... Мангал до краката!
  Палачът намазал подметките на момчето с масло и запалил мангал отдалече. Вече обгорените пети бяха много болезнени. Момчето дишаше тежко. Той капна смесица от пот и кръв, скръцна със зъби, но мълчеше. Въпреки че му струваше скъпо. Усилията бяха отчаяни.
  Самоса изръмжа яростно:
  - Ти ще говориш! Хей, рамо бей!
  Палачът нанесе удари върху Гришка. На десетия удар главата на момчето се отметна вяло и рухна. Момчето не дойде на себе си веднага, дори след като го изляха с кофа вода. Самос удари Гришка в лицето и нареди:
  - Още ритъм!
  Дюк отбеляза:
  -Голото ще умре....
  Самоса изръмжа:
  - Глупости! Свалете го от стелажа! Продължете утре!
  Гришка отново беше свален от уреда за мъчения и отведен в стаята. Момчето се бореше и гърчеше. Потънах в тежък, налуден сън. След това се събуди и заплака. Но щом тъмничарят се появи, той млъкна и го погледна сърдито. Той хвърли хляб с квас на детето. Момчето не е имало шанс да избяга, още повече че е било оковано за врата.
  На следващия ден Гришка беше измъчван малко по-различно. Вдигнаха ме нагоре към тавана, като вдигнаха ръцете си на стойката, и след това ме пуснаха. Такава дива болка
  спира дишането. Момчето е вдигано три пъти до загуба на съзнание.
  След това палачът отново бие с камшик и изгаря стомаха с нажежено желязо. След щателни изтезания на момчето, то е освободено и отведено в килията. Палачите не успяха да постигнат нищо.
  На следващия ден Гришка беше издигнат на стелаж, под босите му крака беше запален мангал и ударена нажежена тел по гърба и задните му части. Момчето на няколко пъти губи съзнание по време на мъченията, но идва на себе си. Докато самите палачи не се умориха, спирайки мъченията.
  На следващия ден момчето беше разтегнато и палачът започна да чупи пръстите на краката му с нажежени клещи, а също и да троши ребрата му. Гришка изпищя няколко пъти, но на молбите да каже нещо се отговори с мучене.
  И отново получи камшик.
  Минаха две седмици. Детското тяло на Гришка вече е изтощено от мъчения. Болката е навсякъде. Няма останала кръв, няма незасегната от болка вена. Отначало, когато го биеха и изгаряха, искаше да се втурне и да заглуши взривовете в тялото си. Но когато болката погълна цялата същност, тя се притъпи.
  Самият Самоса видя, че шансовете на Гришка да нокаутира нещо избледняват пред очите му. Палачите опитаха ново лекарство. Намерихме брашно. Косата на Гришка беше обръсната, а на темето му започна да капе студена вода. Изтезанието е брутално и ефективно. След няколко часа има чувството, че в мозъка избухват бомби. Гришка беше почти сляп и глух. Той вече не чуваше думите, изречени от палача и Самоса.
  Те се отказаха, пак се влачиха по стелажа. Без да осъзнава, че всяка болка за момчето е само утеха - отвличане на вниманието от по-ужасна язва в мозъка.
  От огъня и миглите светнаха в очите.
  Гришка дойде на себе си и успя да види палачите. Тук мъчителят поставя тежести върху блока, в който са били затиснати краката на момчето. Болката в ръцете и раменете се засилва, но отвлича вниманието от ада в мозъка.
  Самоса реве с пълно гърло. Той е червенокоси, с брада:
  - Кажете на кученцето къде бащата е скрил съкровища!
  Гриша поклати глава. В отговор следва удар, разтърсващ тялото, бият силно. Друг палач, под босите крака на момчето, се разгорещява на стелажа. Страховито, но не толкова страшно.
  Тук е Корнила, кръстник на Стенка Разин и бивш военачалник. Възрастен, с прошарена брада. В погледа му дори се долавя някакво съчувствие към измъчено дете. Наблизо стои болярин с боброва шапка. Очевидно е горещ в стаята за мъчения. И на лицето ясен интерес към изтезанията на момчето. Мъчението продължава. Гришка изведнъж усети прилив на сили в себе си и запя:
  Ти си Разин мой цар и баща,
  Вдигна народа срещу игото ...
  Вярвам, че страданието ще свърши
  Боляри ще има, само камшици и смокиня!
  
  Селянинът, работникът сега е под игото,
  Простият пролетарий е смазан от болярите...
  Но вярвам, че ще изметем всички кръвопийци,
  Нека изпеем хиляди арии на нашата Родина!
  
  В края на краищата във всеки двор жертвата на болярите стене,
  Навсякъде има колове и багажник ...
  Те са още по-лоши, помислете за неверника,
  Изтезание, шут в мъки!
  
  Но Разин премина през битки,
  Всички необходими ръце и пътеки ...
  С победа нашият свободен казак дойде,
  Да разкъсат всички болярски попове!
  
  Не, знаете ли, съмнения, повярвайте ни,
  В крайна сметка ние сме за хората, без съмнение ...
  Сега идва часът на прозрението,
  За слава на другите поколения...
  
  Ти си Разин на свободата и честта - лидерът,
  Разходих се из нашата Русия ...
  Искам да станеш наш суверен,
  И по-добре от вселенския месия!
  
  Да, тогава вярвайте в справедливостта
  Винаги ще има лъч светлина...
  И ще има звяр, разкъсан от деспот,
  Да чакаме зората!
  
  Битката е под Симбирск - борбата,
  Ние сме яростни насилствени воини, знаем!
  И вярвам, че съдбата ще стане победител,
  Моля те да дадеш мозък на баровете!
  
  Въпреки че Разин умря героично в битка,
  Но във вечността святото му лице...
  В крайна сметка той без съмнение е рицар, конник,
  И ще бъде, вярвате Кремъл в миг взети!
  
  Край на робството и игото на болярите,
  И слънцето ще изгрее над планетата...
  Страданието, измамата ще изчезнат завинаги,
  А Разин е възпят в стихове!
  Докато момчето пееше, всички - и палачите, и "публиката" замръзнаха, слушаха. Но при последните думи Самоса избухна и изкрещя с пълно гърло:
  - Залив! Убий го!
  Палачът нанася яростни удари върху момчето. Вече губейки съзнание, Гришка прошепна:
  - Народът на Русия ще бъде свободен!
  Окървавеното момче беше вдигнато от стелажа и отнесено. Самоса избърса потта от челото си и изсъска:
  - Достатъчно! Стига от нас! Четвърти копелето и край с него!
  Корнила каза несигурно:
  - Редно ли е да четвъртиш дете? Да, дори и публично? Може би да го удуша в килията?
  Самоса изръмжа, удряйки с пети по пода.
  - Не! Изпълни! И то публично - чрез разквартируване!
  Боляринът потвърди, свивайки юмрук:
  - Нека да е така! Одобрявам смъртната присъда!
  Самоса се усмихна злобно.
  - Четвартират Гришка! Ще извадим цялото семе на Разин!
  Тук Адала беше разсеян. Тя е принудена да даде команда за стрелба. А Торонто е ударен от двайсеттонна ракета бомбардировач. Носи смърт и ужас. Адала проследява огнената опашка с озадачения си поглед.
  О, да беше пилот. Колко прекрасно и романтично. Ето такъв пилот-рейдер.
  Небето е много готино .. Момичето наклони глава и започна да си спомня поне нещо добро. Но нищо не ми дойде на ум. В допълнение към историята за сина на Стенка Разин.
  Момчето лежеше на леглото и се извиваше в съня си, бълнуващо. Трудно се спи, когато цялото ти тяло е разранено, а и язвите са разядени от сол и водка. Последните петнадесет дни бяха мъка. Мъчение през нощта и тежък делириум през деня.
  Момчето сънувало баща си. Могъщият и силен Степан насърчи сина си:
  - Дръж се хлапе! Народът ще те помни, как прие смъртта!
  Гришка в делириум отговори:
  - А какво ме чака смъртта?
  Степан уверено заяви:
  - Бъдещето ни е мъгливо. И не се знае какво предстои. Но последните ти моменти в живота ще бъдат най-важни. Не се колебайте! Спестете смелост!
  Гришка отговори не съвсем уверено:
  - Ще бъда твърд... Но ти си татко... Умря ли нашата справедлива кауза?
  Степан заяви с гръмовен глас:
  - Е, аз не! Могат да ме екзекутират, но ще дойде друг Разин, а след него друг Разин и нашите врагове няма да могат да направят нищо с това! Ще има нови векове, ще има смяна на поколенията ... Но Ленин, господарят на бурята, ще дойде за Разин!
  Гришка, също придобил увереност, каза:
  - Вярвам, че ще се върнеш!
  Момчето се събуди. Тялото болеше глупаво и кожата беше сурова. На вратата се издрънча и палачът влезе в килията.
  Големият мъчител каза с нежен тон:
  - Здравей Гришка!
  Момчето, внезапно усетило сила в себе си, отговорило:
  - Палачът не е добре, значи ще умреш!
  Мъчителят кимна добродушно.
  - А ти си смело кученце. Виждал съм и измъчвал различни... Но ти като теб не си виждал! Толкова малък, но истински кремък!
  Гришка отговори скромно:
  - Имам духа на баща си!
  Палачът предложи с усмивка:
  Хаиде да направим сделка...
  Момчето подрънка с веригата и намери сили да стане от леглото и да седне. Гришка попита с интерес:
  - Каква сделка?
  Палачът предложи шепнешком:
  - Хайде, ти ми кажи къде е съкровището на баща ти, а аз... Ще сваля яката и ще те изнеса в торба.
  Гришка се поколеба за момент. Наистина, какво ще стане, ако излъжете палача. Кажете му фалшиво място, а вие грабнете момента и избягайте. Спаси живота си и остави враговете си с нос? Изкушението беше голямо. Но момчето си спомняше баща си. Хитър и измама да си купите живота? Не, той трябва да умре достойно на ешафода!
  Гришка поклати бръснатата си глава, цялата в синини и подутини:
  - Не!
  Мъчителят се засмя и отбеляза:
  - Утре ще бъдеш екзекутиран! Това е сигурно ... Няма да има повече мъчения и няма други готови за екзекуция!
  Гришка потръпна, но смело отвърна:
  - Е, ще екзекутират... Всички сме смъртни!
  Палачът добави с усмивка:
  "Няма просто да те обезглавят! И го хвърли на колелото! Те отрязват първо ръцете, след това краката и едва след това главата. Искате ли тази?
  Момчето потръпна, пребледня и измърмори:
  - Щом съдбата е такава... Само ще се опитам да приема достойно смъртта!
  Палачът се засмя и отбеляза:
  - Баща ви вече е отведен в Москва. Там пак те мъчат по-нагло. И тогава колелото с четвъртинка също чака. А ти... Жалко, че ги екзекутират! Ти си силно момче и би било хубаво да те измъчвам повече!
  Гришка отговори рязко:
  - На онзи свят ще те мъчат!
  Палачът напусна килията. А Гришка се обърна и се удари с юмрук по брадата. Отстъпи място на болка в опънатите вени на стелажа. Може би напразно той е такъв? Беше необходимо да се прояви благоразумие и да се измами палача. И напред, чакайки го ...
  Момчето едва вдигна и погледна ръката си, покрита с писуги и изгаряния? Ще я отрежат ли? Гришка погледна крака си. Също така всички бити, подметките са обгорени, пръстите са счупени. Но вероятно все пак ще успее да се изкачи на скелето. И ще му отрежат краката и ръцете и накрая главата. И тогава душата ще полети към небето ...
  Той е още дете и не е имал време да съгреши. Издържа теста на огъня и камшика. Най-вероятно предстои заслужен рай или в най-лошия случай кратък престой в чистилището. Чудя се дали ще поканят свещеник за изповед? Това обаче вече няма значение. Гришка не чувстваше никакви грехове зад гърба си и сега не се страхуваше от неизбежната среща с Бога. И е добре в рая, прекрасна градина, където е вечно лято и ангели свирят на арфи. Защо не заслужено място за едно момче, изтърпяло най-жестоките мъчения?
  По-добре е, отколкото да висиш на стелаж, когато кожата ти е раздрана от камшик и пръстите ти са счупени с нажежено желязо. Там завинаги ще останеш момче и ще бъдеш вечно млад и здрав.
  На вратата се почука. Появи се момиче с поднос и двама пазачи, както и Самоса. Чудовището се засмя и каза:
  - За последен път в живота си изяж хубаво кученце! Корнила е щедра! И там ще ти отрежат ръцете и краката!
  Гришка отговори рязко:
  - И ще бъдеш наказан... Не на Земята, а на небето!
  Самоса изръмжа:
  - Кученце! Да видим как крещиш на волана!
  Гришка смело каза:
  - Смъртта понякога дава безсмъртие, а предателството забрава!
  Самоса гневно затръшна вратата и излезе. Остана само палачът. Гришка почти приветливо му кимна:
  - Това са празниците, които празнуваме! И не искаш да умреш!
  Палачът с лукав поглед попитал момчето:
  - Мислил ли си за душата си?
  Гришка честно отговори:
  - Не чувствам грехове зад гърба си, за да се покая.
  Палачът кимна при това.
  - Е, радвай се плешив. Изпийте чаша вино едновременно. Може би първият в живота ви.
  Гришка започна да яде гъската. След затворническата каша храната изглеждаше изключително вкусна. За момчето беше малко болезнено да дъвче, но месото изглеждаше сладко. И преглъща активно.
  Палачът отбеляза:
  - Ако не беше твоят кръстник Корнила, нямаше да получиш такива пиршества.
  Гришка попита със сериозен вид:
  - Какво иска той?
  Мъчителят честно отговори:
  - Вземете съкровището на Степан. Иначе нямаше да помръдне.
  Гришка отговори с безразличен тон:
  - Нека съкровищата лежат в земята. И служи на бъдещите въстания!
  Палачът каза възхитен:
  - Е, ти и орел! Истински войн! Е, желая ти успех!
  И мъчителят напусна момчето. На Гришка му стана тежко след като хапна и изпи чаша силно вино. Очите му се затвориха и момчето заспа. Той мечтаеше за битки и различни видове инциденти. Сякаш е приказен рицар, който посича хиляди бойци.
  Маха надясно - улицата, платното наляво!
  И тогава той язди дракон. Като приказен герой...
  На следващата сутрин Грушка се събуди. Момчето за първи път спа добре и се чувстваше по-весело. Палачите го вдигнаха. Поставете ранено тяло, зебло. И те го вдигнаха и го заведоха на екзекуция. Гришка видя боя в зората и остри копия.
  Момчето ходеше в жлезите, което беше неудобно. Изведоха го на двора. Босите сакати крака на момчето трудно стъпваха по калдъръма. Но Гришка, скърцайки със зъби, се примири и се опита да стои прав. Въпреки че всяка стъпка на изгорените крака се даваше с болка. И така той излезе на площада.
  Хората видяха момчето. Обръснат, само покрит с охлузвания и синини, с боси, изгорени крака, измършавял.
  Гришка вдъхваше съжаление, а не омраза. Мнозина, особено жените, въздъхнаха съчувствено.
  Момчето им намигна и каза:
  - Като, къде е нашият, не е изчезнал!
  И продължи напред. Нямаше особен страх. Гришка беше сигурен, че не заслужава ада. И раят е много по-добър от земното, жестоко съществуване.
  Мястото на екзекуцията беше заобиколено от избрани московски стрелци. Много стражи и домашни казаци. Изглеждаше, че екзекутират не дете, а държавен престъпник с космически размери.
  Момчето несигурно, олюлявайки се, се покатери по стълбата, стъпвайки с обгорени крака върху дъбови дъски.
  Върху блока за рязане блестеше огромна, подострена брадва. Наоколо се разхождаше масивен палач в червена роба. Имаше и колело, предназначено за разквартируване.
  Гришка се прекръсти. Наистина е болезнено да движите ръцете си.
  Вестителят започна да чете обвинението:
  - Този син на Стенка Разин Гришка е виновен: за укриване на съкровища, за организиране на чети от бунтовници, за екзекуции и грабежи на боляри, за насилие над жена и т.н. Затова той е осъден на четвъртитост на колелото и вечна анатема. Присъдата да бъде изпълнена.
  Гришка потръпна, но остана да стои неподвижно и да се държи изправен. Дяконът изсъска:
  - Е, готов ли е крадецът да се покае пред хората?
  Гришка се замисли. Да, има за какво да се разкайва. Момчето се поклони и каза:
  - Простете на донските казаци. Виновен съм пред вас, че не ви освободих от болярското иго.
  Самоса извика отчаяно:
  - Екзекутирайте го скоро!
  Помощниците на палача се втурнаха към момчето. Гришка, преодолявайки болката в ръцете си, разкъса собственото си зебло. Пред хората се отвориха язви и рани, нанесени от палачите. Тогава ръцете на Гришка бяха извити и хвърлени върху волана.
  Палачът вдигнал брадва над момчето. "Почва се" - помисли си Гришка.
  Но в този момент рогът засвири и глашатаят обяви:
  - Царска милост! С оглед на младостта на Григорий, смъртното наказание се заменя с продажба в робство! Нека бъде така!
  Момчето беше вдигнато от скелето и влезе в стаята. За Гришка започна нов живот.
  
  ФАТС И БАНДАТА МУ ПОМАГАТ НА ХИТЛЕР
  Има много вселени и винаги нещо се случва в тях.
  Ето още един вариант на истинската история. Този път Toon Fat Belly и неговият екип се преместиха от хиперноосферата на измислените светове в една от паралелните вселени на Втората световна война.
  И разбира се котката злодей реши да помогне на Адолф Хитлер. А с него и целият му злодейски екип.
  Fat Belly, Mepps, Mole, Wart, Sopatka - много цветни пет карикатури.
  Е, способностите им са много сериозни. Първо отвлякоха самия Чърчил. И този Толстопуз е просто брилянтен злодей. И успя да извърши дръзка операция. Колкото по-хитра, дебелата котка забеляза, че министър-председателят на Великобритания обича сандвичи. И ако е така, тогава ... В Чърчил, след като погълна пакета, той намаля и екипът на Fat Belly го скри в табакера.
  И предадено на фюрера.... Под заплахата от репресии Чърчил е принуден да сключи мир и да даде част от колониите на Третия райх.
  В резултат на това фюрерът избягва въздушната битка за Англия и тежките загуби в авиацията.
  Неговата армия по време на нападението срещу СССР беше по-силна, особено авиацията. За плана Барбароса са отделени още около 5000 самолета и още 1500 танка. И пехота за половин милион германци и още половин милион италианци, които нямат нужда да воюват в Африка.
  Сега положението на СССР стана още по-лошо. Врагът е много по-силен от преди. Освен това Толстопуз и неговата банда малко помогнаха на германците. Фриц пусна в масово производство танка Т-5 с две оръдия и четири картечници. Той имаше по-мощен двигател и опростена кула. Голям проблем за съветските коли, такъв мастодонт. И Червената армия не е готова за защита нито в реалната история, нито в алтернативната история. Освен това няма карти на територията му. Всички мисли са само за офанзивата. И не знаят как да се защитят.
  И Дебелия корем и екипът му унищожиха цялата връзка. Това е злата банда.
  Така че боевете вървят дори по-зле за Червената армия, отколкото в реалната история. И фрицът започна да пробива по-бързо. И планът "Барбароса" беше преизпълнен. Червената армия е напълно разбита.
  И сега нацистките орди приближават Москва. Тук е необходимо нацистката армада да се срещне с упорита съпротива.
  Но ето знаците на шестимата бойци, които влизат в битката. Една надежда за Олег, Маргарита, Наташа, Зоя, Августина, Светлана. Те са способни да спрат и победят враговете наведнъж, превръщайки ги в пепел.
  Такъв див и красив екип от момичета се е събрал. И срещу тях Тостопуз и бандата му. Ами не е страшно...
  А нацистите вече обикалят Москва от различни страни.
  Тогава Олег и момичетата отново влязоха в битката, помагайки на Русия или по-скоро на СССР.
  Тогава към тях се присъедини и босото момиче Маргарита. Също така една възрастна писателка става момиче на около дванадесет години в замяна на безсмъртие и изпълнява мисия.
  Воини от двадесет и първи век отново се борят с нацистите от двадесети.
  Във фашистката кафява империя има твърде много войници. Те текат като безкрайна река.
  Олег Рибаченко, посичайки нацистите с мечове, изрева и пехота, и танкове:
  - Никога не се отказвай!
  И от бос крак на момчето излетя остър диск!
  Маргарита, смазвайки опонентите си, оголвайки зъби, изсумтя:
  - Има място за подвиг в света!
  И от босите крака на момичето се пръснаха отровни игли, удряйки нацистите и техните самолети и танкове.
  Наташа също хвърли босите си пръсти, убийствено и извика:
  Никога няма да забравим и никога няма да простим.
  И сабите й минаха през фашистите в мелницата.
  Зоя, нарязвайки враговете, изписка:
  - За нова поръчка!
  И нови игли се пръснаха от босите й крака. И какво е в очите, какво е в гърлото на нацистките войници и самолети.
  Да, беше ясно, че воините се вълнуваха и беснееха.
  Августин, посичайки бели войници и танкове, изписка:
  - Нашата желязна воля!
  И от босите й крака лети нов, смъртоносен дар. И падат такни и бели бойци.
  Светлана сече на мелничаря, мечовете й са като мълния.
  Нацистите падат като снопи.
  Момичето хвърля игли с боси крака и скърца:
  - Защото Майка Русия ще победи!
  Олег Рибаченко настъпва срещу нацистите. Момче Терминатор, което нарязва кафяви войски.
  И в същото време пръстите на босите крака на момчето изхвърлят игли с отрова, разкъсват стволове и свалят самолети.
  Момчето изрева:
  - Слава на бъдещата Рус!
  И в движение реже главата и муцуната на всеки.
  Маргарита също смазва противниците.
  Босите й крака се клатят. Нацистите умират в големи количества. Воинът крещи:
  - За нови граници!
  И тогава момичето ще вземе и ще отреже ...
  Масата от трупове на фашистки войници.
  Но Наташа е в офанзива. Посича нацистите заедно с танковете и пее:
  - Рус е велика и лъчезарна,
  Аз съм много странно момиче!
  И от босите й крака хвърчат дискове. Кой е видял гърлата на нацистите. Да, това е момиче.
  Зоя е в офанзива. Нарязване на кафяви войници с две ръце. Изплюване от туба. И хвърля смъртоносни игли с боси пръсти - сваля танкове и самолети.
  И в същото време пее на себе си:
  - О, тъпачка да тръгваме,
  О, любимата ми ще отиде!
  Августина, изсичайки нацистите и унищожавайки кафявите войници, крещи:
  - Всички рошави и в кожа на животно,
  С бухалка се втурна към ОМОН!
  И с боси пръсти той ще се стрелне срещу врага, нещо, което ще убие слон и още повече танк.
  И тогава изскърца:
  - Вълци!
  Светлана в офанзива. Съкращава, порязва нацистите. С боси крака той хвърля върху тях подаръци на смъртта.
  Управлява мелница с мечове.
  Тя смачка много бойци и писъци:
  - Идва голяма победа!
  И отново момичето е в диво движение.
  А босите й крака изстрелват смъртоносни игли, унищожавайки танкове и самолети.
  Олег Рибаченко скочи. Момчето се завъртя в салто. Наряза много от нацистите в скока.
  Хвърли иглите с голи пръсти и избълбука:
  - Бъди известен с моята красива смелост!
  И отново момчето е в битка.
  Маргарита преминава в настъпление. Раздробява всички врагове подред. Мечовете й са по-здрави от остриетата на вятърни мелници. И боси хвърлят дарове на смъртта, горят танкове и самолети.
  Момичето е в офанзива. Унищожава кафявите воини без церемония.
  И подскача от време на време, и се извива!
  И от нея летят дарове на унищожение.
  И самите нацисти падат мъртви. И се натрупват цели могили от трупове.
  Маргарита изписква:
  - Аз съм американски каубой!
  И отново босите й крака хвърлиха иглата.
  И след това още дузина игли!
  Наташа в офанзива също е много готина.
  И хвърля с боси крака, и плюе от сламка.
  И крещи с пълно гърло:
  - Аз съм искряща смърт! Всичко, което трябва да направите, е да умрете!
  И отново красота в движение.
  Зоя щурмува блокада от нацистки трупове. И бумерангите на разрушението също летят от босите й крака.
  А кафявите воини продължават да падат и падат.
  Зоя крещи:
  - Босо момиче, ще спечелиш!
  И дузина игли летят от голата пета на момичето. Които директно в гърлото на нацистите ровят.
  Те падат мъртви.
  Или по-скоро напълно мъртъв.
  Августин в настъпление. Смазва кафявите войски. Мечовете й се носят в две ръце. И тя е толкова велик войн.
  Торнадо помита фашистките войски.
  Момиче с червена коса реве:
  - Бъдещето е скрито! Но ще бъде победоносно!
  И в офанзива красавица с огнена коса.
  Августин реве в див екстаз:
  - Боговете на войната ще разкъсат всичко!
  И воинът в настъпление.
  И босите й крака хвърлят много остри, отровни игли.
  Светлана в битка И толкова искрящи и борбени. Голите й крака изхвърлят толкова много смъртоносни неща. Не мъж, а смърт с руса коса.
  Но ако се счупи, тогава не можете да го спрете.
  Светлана пее:
  - Животът няма да бъде мед,
  Този скок в кръгъл танц!
  Нека мечтата се сбъдне -
  Красотата превръща човека в роб!
  А в движението на босото момиче има все повече ярост.
  Олег в офанзивата ускорява всичко. Момчето бие нацистите.
  Босите му крака хвърлят остри игли - разкъсват танкове и самолети.
  Младият войн изписква:
  - Лудата империя ще разкъса всички!
  И отново момчето е в движение.
  Маргарита е бурно момиче в своята дейност. И бие враговете.
  Тук тя изстреля с бос крак грахово зърно с експлозиви. Тя ще избухне и веднага ще бъдат изхвърлени сто нацисти и десет танка.
  Момичето крещи:
  - Така или иначе победата ще дойде при нас!
  И ще пусне мелницата с мечове - дулата на танковете летят в различни посоки.
  Наташа ускори движенията си. Момичето посича кафявите воини. И докато крещи:
  - Победата очаква империята на Русия.
  И да унищожим нацистите с ускорени темпове.
  Наташа е момиче-терминатор.
  Той не мисли да спира и забавя, а танковете и самолетите се заблуждават.
  Зоя е в офанзива. Нейните мечове сякаш режат месо и метална салата. Момичето крещи с пълно гърло:
  - Нашето спасение е в сила!
  И боси пръсти също хвърлят такива игли.
  И маса хора с пробити гърла, лежащи наоколо в купища трупове, както и разбити танкове и свалени самолети.
  Августин е лудо момиче. И мачка всички като робот от хиперплазма.
  Вече е разбил не сто нацисти. Но всичко набира скорост. А воинът все още реве.
  - Аз съм непобедим! Най-готините на света!
  И отново красотата в атаката.
  И от босите й пръсти изхвърча грахово зърно. И триста нацисти и дузина танкове бяха разкъсани от мощна експлозия.
  Августин пее:
  - Няма да посмеете да заграбите земята ни!
  Светлана също е в настъпление. И не дава нито грам отдих. Диво момиче Терминатор.
  И той сече враговете и унищожава нацистите. И масата от кафяви бойци вече е паднала в канавката и покрай пътищата.
  Шестимата бяха бесни. Направи див бой.
  Олег Рибаченко се завръща в игра. И той напредва, размахвайки и двата меча. А момчето терминатор управлява мелницата. Мъртвите нацисти падат.
  Маса от трупове. Цели планини от окървавени тела.
  Момчето писател напомня за една дива стратегия. Където също конете и хората са се смесили заедно.
  Олег Рибаченко изписква:
  - Горко от ума!
  И ще има много пари!
  И момчето терминатор в новото движение. И босите му крака ще вземат нещо и ще го хвърлят.
  Момчето гений изрева:
  - Майсторски клас и фирма "Adidas"!
  Много готино шоу се оказа готино. И колко убити нацисти. И най-много от най-големите убиха кафявите бойци.
  Маргарита също е в битката. Смазва армиите от канела и стомана и реве:
  - Голям ударен полк! Всички караме в ковчега!
  И нейните мечове са насечени на нацистите. Масата от кафяви бойци вече е рухнала.
  Момичето изръмжа:
  - Дори съм по-готин от пантерите! Докажете, че всеки е най-добрият!
  И от голата пета на момичето, като грах с мощни експлозиви, ще излети.
  И да удари врага.
  И той ще вземе и ще разбие някои от противниците и танкове и дори самолети.
  И Наташа е на власт. И тя бие противниците, а самата тя няма да даде на никого спускане.
  Колко нацисти вече прекъснаха.
  И зъбите й са толкова остри. И очите са сапфирени. Това е момичето - главният палач. Въпреки че тя има всичките си партньори - палачи!
  Наташа крещи:
  - Аз съм луд! Ще имаш наказание!
  И отново момичето ще посече много нацисти с мечове.
  Зоя е в движение и е изрязала много кафяви воини.
  И боси крака хвърлят игли. Всяка игла убива няколко нацисти. Тези момичета са наистина красиви.
  Августин напредва и смазва противниците. И в същото време не забравя да извика:
  - Не можете да избягате от ковчега!
  И момичето ще си вземе зъбите и ще оголи зъбите си!
  И червенокосата е толкова ... Косата се вее на вятъра, като пролетарско знаме.
  И всичко идва буквално от яд.
  Светлана в движение Тук тя изряза много черепи и танкови кули. Воин, който оголва зъбите си.
  Показва език. И след това плюе от сламка. Тогава той извика:
  - Ще бъдете ли мъртви!
  И отново смъртоносни игли летят от босите й крака, които удрят пехота и самолети.
  Олег Рибаченко скача и скача.
  Босо момче хвърля куп игли, събаря танкове и пее:
  - Хайде на къмпинг, отвори си голяма сметка!
  Младият воин е в най-добрата си форма.
  Той е доста възрастен, но изглежда като дете. Само много силен и мускулест.
  Олег Рибаченко пее:
  - Нека играта не е по правилата - ще пробием фраерата!
  И отново от босите му крака летяха смъртоносни и смазващи игли.
  Маргарита запя с възторг:
  - Нищо не е невъзможно! Вярвам, че ще изгрее свободата!
  Момичето отново хвърли смъртоносна каскада от игли по нацистите и техните танкове, продължи:
  - Тъмнината ще си отиде! Да цъфтят рози!
  И щом воинът хвърли грахово зърно с боси пръсти, хиляда нацисти веднага излетяха във въздуха. Да, армията на кафявата, адска империя се топи пред очите ни.
  Наташа в битка. Скача като кобра. Взривява врагове. И толкова много нацисти умират и самолети падат.
  Тяхното момиче и мечове, и зърна на въглища, и копия. И игли.
  В същото време също реве:
  - Вярвам, че победата ще дойде!
  И славата на руснаците ще намери!
  Голите пръсти хвърлят нови игли, удряйки противниците.
  Зоя в див ход. Напада нацистите. Натрошава ги на малки парчета.
  Жената войн хвърля игли с голи пръсти. Пробива опонентите и как да ревете:
  Нашата пълна победа е близо!
  И той извършва дива мелница с мечове, помитайки танкове. Това наистина е момиче като момиче!
  Но кобрата на Августин премина в настъпление. Тази жена е кошмар за всички кошмари.
  И ако го реже, значи ще го реже.
  След това червенокосата ще вземе и ще изпее:
  - Ще отворя всички черепи! Аз съм голяма мечта!
  И сега нейните мечове са в действие и разрязват месо и метал.
  Светлана също преминава в настъпление. Това момиче няма спирачки. Щом кълцат, така масата от трупове е осеяна, падат самолети и танкове.
  Русокосият терминатор реве:
  - Колко хубаво ще бъде! Колко хубаво ще бъде - знам го!
  И сега грахово зърно убиец лети от нея.
  Олег отново сто от нацистите, носещи метеор, отрязани. И той ще вземе бомба и ще я хвърли.
  Малък по размер, но смъртоносен...
  Как да се натроши на малки парчета.
  Момчето терминатор извика:
  - Бурна младост на ужасни машини!
  Маргарита ще направи това отново в битка.
  И изсече много кафяви бойци. И намалява големи пропуски.
  Момичето крещи:
  - Ламбада е нашият танц на пясъка!
  И удари с нова сила.
  Наташа в атака е още по-бесна. Така вършит нацистите. Не е много добре за тях да се съпротивляват на такива момичета.
  Наташа го взе и запя:
  - Бягането на място е обикновен помирител!
  И момичето-воин избухна в противниците с такава каскада от удари.
  И ще хвърля дискове с боси крака.
  Тук тя управляваше мелницата. Масата от глави на кафявата армия се претърколи назад и танковете горяха.
  Тя е борбена красавица. Бийте си такава жълта армада.
  Зоя е в движение, смазва всички без изключение. А мечовете й са като ножици на смъртта.
  Момичето е просто прекрасно. И босите й крака хвърлят много отровни игли.
  Победете противниците. Пробиват им гърлата и правят ковчези, карат танкове и самолети да се взривяват.
  Зоя го взе и изписка:
  - Ако няма вода в чешмата...
  Наташа извика с радост:
  Значи ти си виновен!
  И с босите си пръсти хвърля нещо, което убива напълно. Това наистина е момиче на момичетата.
  И от босите й крака как ще хвърчи острието. И той ще удари много бойци, отрязвайки кули от танкове.
  Августин в движение. Бърз и уникален в красотата си.
  Каква светла коса има. Като пролетарско знаме се вее. Това момиче е истинска лисица.
  И сече противници - сякаш се е родила с мечове в ръце.
  Червенокоса, проклето копеле!
  Августин го взе и изсъска:
  - Ще има бича глава - бойците няма да полудеят!
  И ето, че тя отново смачка много бойци.
  Олег Рибаченко измърмори:
  - От какво имаш нужда! Ето го момичето!
  Маргарита, хвърляйки кама с бос крак, счупвайки купола на танка, потвърди:
  - Голямо и готино момиче!
  Августин лесно се съгласи с това:
  - Аз съм войн, който ще ухапе всеки!
  И пак с боси пръсти ще пусне убийствен.
  Светлана в битка не отстъпва на противниците. Не е момиче, но да приключи с такава вещица в пламъци.
  И крещи:
  - Какво синьо небе!
  Августин, пускайки острие с бос крак, отрязвайки купола на танка, потвърди:
  - Ние не сме привърженици на грабежа!
  Светлана, нарязвайки врагове и сваляйки самолети, изчурулика:
  - На глупака нож не му трябва....
  Зоя изписка, хвърляйки игли с босите си загорели крака:
  - Ще го излъжеш от три кашона!
  Наташа, посягайки нацистите, добави:
  - И правете с него за една стотинка!
  И воините ще вземат и ще скочат. Те са толкова кървави и готини. Като цяло вълнението им е много.
  Олег Рибаченко изглежда много стилен в битка.
  Маргарита пееше:
  - Ударът е силен и човекът има интерес ...
  Гениалното момче изстреля с крак нещо, което приличаше на витло на хеликоптер. Той отряза няколкостотин глави от нацистите и танковете, изкрещя:
  - Доста спортно!
  И двете - момче и момиче в пълен ажур.
  Олег, кълцайки кафяви войници, избълбука:
  - И ще има голяма победа за нас!
  Маргарита изсъска в отговор:
  - Убиваме всички - с боси крака!
  Момичето наистина е толкова активен терминатор.
  Наташа пееше в офанзивата:
  - Свещена война!
  И воинът изстреля остър диск-бумеранг. Той летеше в дъга, повали много нацисти и танкови кули.
  Зоя добави, продължавайки изтреблението:
  - Това ще бъде нашата победа!
  И нови игли хвърчаха от босите й крака. И те удариха много изтребители и самолети.
  Русото момиче каза:
  - Матирайте противника!
  И тя си показа езика.
  Августин, махайки с крака и хвърляйки остри свастики, избълбука:
  - Имперското знаме напред!
  Светлана с готовност потвърди:
  - Слава на падналите герои!
  И момичетата извикаха в унисон, смазвайки нацистите:
  - Никой няма да ни спре!
  И сега диск лети от босите крака на воините. Месото се разкъсва и кулите на танковете се разрушават.
  И пак вой:
  - Никой не може да ни победи!
  Наташа полетя във въздуха. Разкъса противници и крилати лешояди и издаде:
  - Ние сме вълчици, изпържете врага!
  И от голите й пръсти ще изхвърчи много смъртоносен диск.
  Момичето дори се извива в екстаз.
  И тогава той мърмори:
  - Нашите пети обичат огън!
  Да, момичетата са наистина секси.
  Олег Рибаченко избълбука:
  - О, рано, дава сигурност!
  И намигна на воините. Те се смеят и оголват зъби в отговор.
  Наташа съсече нацистите и изкрещя:
  - В нашия свят няма радост, без борба!
  Момчето отговорило:
  "Понякога битката също не е забавна!"
  Наташа се съгласи:
  - Ако няма сила, тогава да ...
  Но ние, воините, сме винаги здрави!
  Момичето хвърляше игли по врага с боси пръсти, взриви маса танкове и пееше:
  - Войникът винаги е здрав,
  И готов за действие!
  След това Наташа отново покоси враговете, разрушавайки кулите на танковете.
  Зоя е много бързо маце. Тук тя изстреля цяла цев срещу нацистите. И разкъса няколко хиляди от една експлозия.
  Тогава тя изпищя:
  - Не спирай, петите ни искрят!
  И момиче в бойна дантела!
  Августин в битка също не е слаб. Така вършит нацистите. Сякаш от сноп вериги избива.
  И кълцане на противници - пее:
  - Внимавайте, ще бъде полезно
  Наесен баница ще има!
  Червенокосият дявол наистина оре в битка като дявол в табакера.
  А ето как се бори Светлана. И нацистите го получават от нея.
  И ако удари, ще удари.
  От него хвърчат кървави пръски.
  Светлана грубо забеляза, когато от босите й крака излетяха метални пръски, които разтопиха черепите и кулите на танковете:
  - Слава на Русия, много дори слава!
  Танковете се втурват напред...
  Дивизии в червени фланелки -
  Поздрави руски хора!
  Тук момичетата се заеха с нацистите. Така че те се нарязват и настъргват. Не воини, а наистина пантери, които са скъсали веригата.
  Олег е в битка и атакува нацистите. Той ги бие без жал, прорязва танковете и пищи:
  Като бикове сме!
  Маргарита, смазвайки кафявата армия и прорязвайки танковете, подхвана:
  Като бикове сме!
  Наташа го взе и извика, посягайки кафявите бойци заедно с танковете:
  - Лъжата е извън контрол!
  Зоя разкъса нацистите, изписка:
  - Не, не от ръка!
  И той ще вземе и ще пусне звездичка с бос крак и ще довърши много фашисти.
  Наташа го взе и изписка:
  - Телевизорът ни е включен!
  И убийствен сноп игли лети от голия й крак.
  Зоя, която също унищожаваше нацистите и техните танкове, изписка:
  - Приятелството ни е монолитно!
  И отново такова хвърляне, че кръговете се размиват във всички посоки. Това е момиче - чисто изтребление на противници.
  Момичето с боси пръсти ще вземе и изстреля три бумеранга. И труповете от това станаха още повече.
  След това красавицата ще издаде:
  - Няма да дадем милост на врага! Ще има труп!
  И отново смъртоносното нещо излита от голата пета.
  Августин също съвсем логично отбелязва:
  - Само че не един труп, а много!
  След това момичето го взело и тръгнало босо през кървавите локви. И тя уби много от нацистите.
  И как реве:
  - Масов убиец!
  И сега ще си блъска главата на нацисткия генерал. Счупете му черепа и издайте:
  - Банзай! Ще отидеш в рая!
  Светлана е много бясна в офанзивата, особено като събаря танкове, тя изписква:
  - Няма да бъдете пощадени!
  И дузина игли хвърчат от голите й пръсти. Докато тя пробива през всички, самолетите се срутват. И много дори воинът се опитва да раздробява и убива.
  Олег Рибаченко изписква:
  - Славен чук!
  И момчето също хвърля такава готина звезда под формата на свастика с бос крак. Сложен хибрид.
  И масата на нацистите рухна.
  Олег изрева:
  - Банзай!
  И момчето отново е в дива атака. Не, просто блести с мощ и вулканите бълбукат!
  Маргарет в движение. Ще разпоре коремите на всички.
  Едно момиче с крак ще изхвърли петдесет игли наведнъж. И масата беше избита от всякакви врагове, нокаутираха и танкове, и самолети.
  Маргарита пееше по отношение на веселието:
  - Едно две! Мъката не е проблем!
  Никога не трябва да се обезсърчавате!
  Дръжте носа и опашката по-високо с тръба.
  Знай, че истинският приятел е винаги с теб!
  Това е толкова агресивна компания. Момичето се блъска и крещи:
  "Президентът Дракон ще стане труп!"
  Наташа в битка е просто някакъв терминатор. И рев изгърмя:
  - Банзай! Вземете го бързо!
  И една граната излетя от босите й крака. А нацистите са като гвоздеи. И ще разбие много мастодонти и крилати, адски машини.
  Ето го воинът! На всички воини - воин!
  Зоя също е в настъпление. Такава бясна кучка.
  И тя го взе и избълбука:
  - Баща ни е самият Белобог!
  И той нанася тройна мелница на нацистите!
  И Августин извика в отговор:
  - И моят Бог е черен!
  Всъщност червенокосата е самото въплъщение на измама и подлост. За врагове, разбира се. А за приятели тя е любима.
  И как с боси пръсти ще вземе и хвърли. И много купища воини на кафявата империя, както и техните танкове и самолети.
  Червенокосият извика:
  - Русия и черния бог са зад нас!
  Воин с много висок боен потенциал. Не, при това е по-добре да не се намесвате. Както са откъснати кулите на танковете и крилата на фашистките самолети.
  Августин изсъска:
  - Ще стрием всички предатели на прах!
  И намига на партньорите си. Да, това огнено момиче не е точно нещо, което може да даде мир. Освен ако мирът не е смъртоносен!
  Светлана, смазвайки враговете, издаде:
  - Ще ви помете в опашката!
  Августин потвърди:
  - Ще избием всички!
  И от босите й крака отново лети дарът на пълното унищожение! И толкова много танкове и самолети се пръснаха на малки парчета наведнъж.
  Олег изпя в отговор:
  - Ще има пълен банзай!
  Августин, разкъсвайки нацистите с голи ръце, нарязвайки ги с мечове и хвърляйки игли с босите си пръсти, унищожавайки наведнъж танкове и самолети, издаде:
  - Накратко! Накратко!
  Наташа, унищожавайки кафявите воини, изписка:
  - Накратко - банзай!
  И нека нарежем противниците с дива горчивина.
  Олег Рибаченко, съкращавайки противниците, издаде:
  - Този гамбит не е китайски,
  А дебютът, повярвайте ми, е тайландски!
  И отново от босия крак на момчето излетя остър, режещ диск. Той отряза както куполите на танковете, така и опашките на самолетите.
  Маргарита, посичайки воините на кафявата империя и бронята на танковете, пееше:
  - И кого ще намерим в битка,
  И кого ще намерим в битка ...
  Нека не се шегуваме с това -
  Да го разкъсаме!
  Да го разкъсаме!
  Те свършиха добра работа тогава с нацистите ... И Съветска Русия победи кафявата империя по време на щурма на Москва.
  Войната още не беше приключила, но СССР вече имаше шанс да победи самите нацисти. Така шестимата отново трябваше да прекъснат изпълнението на супер готината си мисия.
  
  ИСТОРИЯ НА ПОДОБРИТЕЛНОТО НАСТРОЕНИЕ.
  Но във всеки случай това е по-добре за Русия, отколкото битката при Мидуей, загубена от САЩ. Въпреки че има различни нюанси. Защо, само сценарият на песимизма.
  Олег Рибаченко мечтаеше за друг вариант. Япония не открива втори фронт срещу СССР, а Германия губи при Сталинград. По-нататък събитията се развиват, както в реалната история, само че няма кацане на американци в Мароко.
  Хитлер успява да се задържи в Африка, но фюрерът все още смята източния фронт за основен, а западния за второстепенен. И започва офанзивата на Курската издутина. В сравнение с реалната история, нацистите, поради отслабването на бомбардировките от страна на Съединените щати, имат две до триста танка повече, но това не е решаващ начин да обърнат хода на войната. Като цяло самолетите се оказаха повече от хиляда. Тъй като Америка почти не е бомбардирала Третия райх.
  Още германци и тежки танкове "Пантери" и "Тигри". Но съветското командване очаква офанзивата и надеждно се вкопава в земята. Отначало германците все пак пробиха линията на съветската отбрана и успяха да се вклинят в позиции. Освен това те са постигнали голям успех. Напреднахме пет до десет километра по-дълбоко, принуждавайки Червената армия да използва всичките си резерви, за да отрази атаката.
  Но въпреки това Fritz се изчерпа и бяха принудени да спрат. И тогава попаднаха под съветска контраатака. Но Червената армия се движеше малко по-бавно, тъй като врагът се оказа технически по-силен. Особено неблагоприятно се промени в авиацията. Но Фоке-Вулф не се показа твърде заплашително. Въпреки че имаше изчисления за най-мощните му оръжия. Като цяло битките се състояха: почти като в истинската история, но със закъснение от две или три седмици.
  Загубите на съветските войски се оказват големи, а настъплението е по-бавно. Но все пак нацистите излязоха от Орел, Белгород и Харков. Дори и от последния град чак на 18 септември. В бъдеще напредването на съветските войски остава бавно. Германците бяха малко по-силни в танковете и самолетите, придържайки се към отбранителните линии. И се поддадоха изключително неохотно.
  Монтгомъри също беше затънал в битки с Ромел и не можа да пробие германската отбранителна линия. Фриц все пак се поддаде. Когато дойде есента с проливни дъждове, а след това и зимата, за Червената армия стана по-лесно да напредва. Киев беше превзет през януари, два месеца и половина по-късно. Но Днепър все пак беше победен, макар и по-бавно, отколкото в действителност.
  Червената армия се научи да побеждава нацистите и командните умения се увеличиха значително. Самите войници, след като получиха боен опит, се биеха по-добре. Истината и нацистите ставаха все по-силни. Броят на тежките танкове се увеличи. Най-добрата в света щурмова пушка MP-44 се появи в масово производство.
  Малко по-рано, отколкото в реалната история, Тигър-2 се появи на фронтовете и дори благодарение на намаляването на американската бомбардировъчна активност, Мишката влезе в поредицата.
  Скоро обаче стана ясно, че такъв свръхтежък танк, въпреки че може да се бие, всъщност е хемороиди. Въпреки това "Маус" показа отлична защита от всички ъгли и мощно въоръжение от 128-милиметрово оръдие. Боевете обаче показаха, че ИС-2 все още има шанс да пробие "Маус" встрани от близко разстояние, като SU-152.
  Лошите ходови качества на свръхтежкия танк създават много проблеми на Fritz. Беше по-лошо с "Пантерата" -2, която беше забавена за известно време с масовото производство. "Маус" стана герой на много вицове.
  Съветските войски нямаха време да достигнат границата с Румъния до март. И малко по-малко напреднали в Украйна в центъра. Ленинград дори остава в блокада. Опитът през март и април да бъде пуснат не успя. Отчасти поради преразпределението на силите. През лятото съветското командване, след като подсили силите си с танкове ИС-2 и Т-34-85, очерта операция Багратион.
  Но все още нямаше голям балкон, тъй като напредъкът в Украйна не беше толкова значителен. И още да издържи блокът на Ленинград. Великобритания продължава да бъде пасивна, като само тества силата на Ромел в Африка. И до юни нацистите вече са произвели хиляда от най-новите изтребители ME-262. Десантът в Нормандия не ги заплашва - на САЩ не им става, а Великобритания сама не може да се реши на такава смела стъпка.
  Германците, разбира се, в центъра имат по-плътна защита, отколкото в реалната история. Те обикновено имат повече войски на изток, така че само Африка се запазва на запад.
  И още авиация и други войски. СССР също не стои неподвижен, но все още няма реактивна авиация, а витловите самолети, разбира се, са по-ниски от такива машини. Но немските самолети все още не са напълно овладени от екипажите, така че те все още не са много страшни. Освен това има съществен аргумент за стачка в центъра - наличието на развито партизанско движение в Беларус.
  Вермахтът има силни войски, но и съветските не са слаби. По-трудно е обаче, отколкото в реалната история, да се постигнат изненадващи атаки. Така че Румъния се намира на по-голямо разстояние от съветския фронт.
  Настъплението започва на 25 юни 1944 г. Развива се с упорити битки. Трябваше да преодолеем много плътна защита. Германците са все още силни и имат много танкове.
  "Тигър"-2 се оказа особено сериозен съперник, който почти не беше преодолян от съветските оръдия в челото и от мощен пистолет. Но съветските войски се биеха умело и успяха да постигнат тактическа изненада, особено когато атакуваха от района на Полесие.
  Съветските войски напредваха по-бавно, отколкото в реалната история. Врагът беше по-силен. Но все пак продължиха. И правеха казани. След като бяха обградени, нацистите се биеха упорито, но бяха разбити.
  Съветските войски трябваше да отидат малко по-дълго, отколкото в реалната история. За германците беше по-лесно да маневрират с резерви. В края на август битките се разгръщат за Минск.
  Германците успяват да се придържат към голям град и се съпротивляват по-упорито.
  С авиацията беше по-зле. Германските реактивни самолети все още създават известен проблем. TA-152 се оказа доста опасен, този страхотен боец, с много въздушни оръдия. И много бързо ... Но германците не можаха да завладеят въздушното господство. Въпреки че на съветската авиация беше много по-трудно. А загубите са по-осезаеми.
  Настъпи оперативна пауза в настъплението. Фриц се опита да се прегрупира. През есента най-накрая на фронтовете се появи дългоочакваната "Пантера" -2, почти не отстъпваща по въоръжение и броня на "Тигър" -2, но много по-мобилна.
  Съветското командване проведе операция в южната част на Украйна. Успява да отреже Одеса. И тогава го вземете. През зимата нещата вървяха по-добре и можеше да се стигне до границата с Румъния. Подновява се офанзивата в центъра. Стана малко бавно. Германците имаха много танкове и самоходни оръдия. Проблемът беше "Jagdpanther" и "Panther" -2, които превъзхождаха съветските автомобили. Мощен 88 мм с отличен снаряд и дълга цев, пробива всички съветски превозни средства от голямо разстояние, без да изключва ИС-2. Самите немски коли трудно се пробиват в челото.
  Минск е превзет и съветските войски достигат Буг. Но тежките загуби бяха принудени да спрат.
  Във въздуха стана по-зле. ME-262 стана по-надежден и производството на тази машина се увеличи. Но този боец няма равен. Появи се и по-усъвършенстван HE-162. Тази машина, лесна за производство, лека, евтина, много маневрена, се превърна в голям проблем за съветската авиация.
  През март германците под командването на Майнщайн правят опит за офанзива от Галиция. Те използваха силен ход: атакуваха през нощта и използваха устройства за нощно виждане. Нацистите пробиха съветската отбрана и дори организираха котел, в който се затвориха няколко съветски армии.
  Прави впечатление тази победа и фактът, че фриците успяха да обкръжат съветските части, преминали границата с Румъния. Нацистите като цяло все още не пуснаха Червената армия в Европа и все още държаха балтийските държави. Макар и през зимата, съветските войски най-накрая вдигнаха блокадата от Ленинград.
  През април избухнаха боеве в Полша. E-25 изигра голяма роля в битките, новите самоходни оръдия бяха подобни по въоръжение на Jagdpanther, но бяха по-леки и по-мобилни, с нисък силует. Германците, благодарение на по-добрите си оръжия, успяха да спечелят такава битка. Освен това съветските снаряди изоставаха от германските.
  Тежките загуби на Червената армия и фактът, че Фриц издържа, впечатляват Сталин. Великобритания не направи почти нищо. Съединените щати, от друга страна, позволиха многобройният им флот да бъде победен на части и претърпяха огромни загуби, не можаха да изгонят японците от Хавайските острови.
  През май 1945 г. Сталин предлага примирие на Хитлер и излиза с идеята за започване на мирни преговори. Фюрерът прие предложението за примирие, но мирните преговори се оказаха безплодни от самото начало.
  Хитлер искаше териториални придобивания и не искаше нулева опция. Но нацистите започнаха да прехвърлят войски в Африка. Новите германски танкове от серия E надминаха западните модели по броня и въоръжение. И започна офанзивата срещу либийската група Монтгомъри. Британците бяха атакувани от превъзходни, закалени в битки сили на изток и започнаха да бягат. Ромел, след като извърши обход, постави значителна сила на британците в казана. През юни Либия е превзета.
  И през юли германците превзеха Египет. Развивайки успех, нацистите, с подкрепата на местното население, превзеха Ирак и Кувейт, а скоро и Близкия изток. По-нататък през септември започна офанзивата в Судан. която се разви доста успешно. Германците имаха превъзходство в качеството на оръжията. Особено успешни бяха танковете от ново поколение - серията E. И британските войски не получиха такова жестоко училище като нацистите на източния фронт.
  В края на четиридесет и пет, в началото на четиридесет и шеста цяла Африка беше заловена от нацистите. А Великобритания беше отслабена от нацистката подводна война. И почти напълно блокиран. Германците, от друга страна, притискат британците, използвайки реактивни бомбардировачи и най-новите оръжия - дискови самолети.
  Десантът последва през август 1946 г. и Великобритания падна след двадесет дни битки. Така най-голямата империя капитулира. Тогава Хитлер обърна поглед към СССР. Искаше да се разплати със Сталин. Ами САЩ? Изкачването през океана изглеждаше необещаващо и рисковано.
  Нападението срещу СССР започва на 15 май 1947 г. Основният нацистки танк беше Е-50, който превъзхождаше съветските превозни средства по въоръжение и броня. Сталин е въоръжен само с ИС-3, малък брой ИС-4, все още не е сериен модел на ИС-7 и току-що разработен, но все още не сериен Т-54. Главното бюро на танка: Т-34-85.
  Колата, разбира се, е силна, но по-ниска от E-50 с няколко порядъка. И в оръжие, и в броня. Само IS-4 беше близък по защита на бронята до E-50, но отстъпваше по бронебойни оръдия. По този начин СССР, както се оказа, технически не беше съвсем готов. Няма сериен реактивен изтребител, а немците вече имат на въоръжение ME-362, NE-262, TA-183, ME-1010 и други. Включително страхотния TA-500 и дори TA-600.
  Е, опитайте се да устоите на такава сила. Въпреки това съветските войски също доста се окопаха, създавайки отбрана в дълбочина. Което трябваше да се пречупва последователно - ред по ред. А съпротивата на Червената армия, калена в битки, беше героична и струваше на нацистите колосални загуби. За един месец битки нацистите успяха да достигнат само нивото на Барановичи, Смолевичи.
  Съветските войски непрекъснато контраатакуваха нацистите. Удар в центъра не успя да смаже съветските войски. Въпреки че нацистите завзеха господство в небето.
  В началото на юли нацистите започнаха офанзива в Украйна. Мощен удар на бронирани клещи от различни страни доведе до обкръжаването на значителни съветски сили. Но германците също претърпяха значителни щети. В същото време част от Червената армия успя да избяга от котела. Фриц обаче напредва към Житомир и превзема Виница. Одеса отново е обкръжена.
  Нацистите се опитаха да постигнат успех, но бяха спрени. Съветските войски активно контраатакуваха, но не можаха да направят дупка в стоманените клинове на Вермахта. През есента германците успяха да напреднат отново към центъра и да се приближат до Минск. Положението на съветските войски беше трудно. Луфтвафе беше завладяло господството във въздуха и нямаше какво да противодейства на това.
  През зимата на 1947 и 1948 г. нацистите са в отбрана. Червената армия вече се опита да настъпи, но някак без сериозен успех. Германските танкове от серията бяха адаптирани за бойни операции през зимата, освен това Вермахтът като цяло успя да се адаптира към климата.
  През пролетта на четиридесет и осма година броят на новите съветски танкове Т-54 се увеличи. Вярно е, че германците имаха и нови пирамидални танкове AG-50. Те се различаваха по това, че имаха формата на удължена пирамида, мощна броня от всички ъгли и големи ъгли на наклон на бронята. Новият нацистки танк е много труден за нокаутиране, дори в страната и кърмата.
  Но Т-54 е много по-добре защитен от Т-85. Но нацистите, наред с други неща, набираха колониални войски от африканци и араби, попълваха силите си с европейци, включително британци. Франко и Салазар увеличават броя на доброволческите части, изпратени на съветско-германския фронт. Режимът на Мусолини също разположи значителни сили. Във всеки случай Вермахтът спечели числено превъзходство. Офанзивата, започнала през май, беше на юг. Германците успяха да форсират Днепър и да заобиколят Киев. Докато танкът Т-54 се произвеждаше в малки количества, както и реактивни самолети, така че съветските войски трябваше да се задоволят с тридесет и четири. А последният танк беше вече остарял и морално, и реално, и технологично.
  Част от съветските войски отново е обкръжена. Нацистите атакуват и в центъра. До есента нацистите излязоха в центъра до Днепър. Съветските войски на юг бяха откъснати по суша в Крим, в Киев и загубиха част от лявобрежната Украйна. Одеса падна. Ситуацията се влоши до краен предел.
  Нацистите превзеха Полтава през късната есен и бяха спрени. Дойде нова зима. Нацистите не посмяха да атакуват в студа. И Червената армия влезе в собствените си революции. След упорити боеве нацистите бяха прогонени от Полтава и Херсонска област. Но тогава съветските войски отново бяха спрени. Противникът запази предимството си във въздуха, тъй като МИГ-15 току-що започна да се появява. Да, и този боец беше по-нисък от най-добрите немски модели. През пролетта нацистите, използвайки пирамидални танкове, отново пробиха и през лятото успяха да превземат Донбас.
  Ситуацията беше особено усложнена от огромното превъзходство на нацистите в пехотата. Те изоставиха много колониални разделения. Възползвайки се от човешките ресурси. Превъзходството на нацистите във въздуха също се отразява негативно. Съветските градове падаха един след друг.
  След падането на Донбас нацистите настъпват и в центъра. Наближихме Смоленск. Дори обкръжиха града. Но Смоленск издържа още четири месеца.
  Дойде 1950 г. ... През зимата Червената армия избута германците малко на юг, превземайки Белгород, Ворошиловград и приближавайки Харков. През пролетта обаче германците отново попълниха войските си с нападнати африканци и араби. И отново те напреднаха в дълбините на съветските позиции. В битките се оказа, че немският пирамидален танк е перфектна форма и Т-54 не му е съперник. Освен това дори IS-7 беше по-нисък по отношение на съвкупността от бойни характеристики. За борба с немските пирамидални танкове е създаден ИС-10. Тази машина беше въоръжена с 203 мм оръдие и тежеше сто тона.
  Но в условията, когато германската авиация продължава да доминира във въздуха, такива танкове е почти невъзможно да се движат с железопътен транспорт. И се оказа, че ИС-10 не е живот. През лятото нацистите успяха да пробият Воронеж. А през есента да развият настъпление в посока Сталинград. Но те не успяха да превземат самия легендарен град. В същото време нацистите отново блокираха Ленинград. Но това им коства огромни загуби. Особено в родната пехота. Но сега дойде зимата. И Червената армия отново настъпва. Вярно, германците не бяха напълно обградени, но бяха принудени да излязат от Дон. И те си тръгнаха счупени и оглозгани. През зимата Червената армия се опита да настъпи в центъра, но напредна само на петнадесет километра. И така дойде 1951 г.
  Като цяло, тук дискетите се оказаха не много ефективни оръжия. Те са в състояние да таранират съветски самолети, но не са толкова ефективни срещу наземни цели. Но бързо. През лятото на 1951 г. нацистката армия отново настъпва към Москва. Боевете бяха много упорити. Съветското командване пусна серия от тежки танкове ИС-11 с 203-мм оръдия, но слаба странична броня, което намали теглото на превозното средство. Такова оръжие може да пробие пирамидална структура, но самата съветска машина е твърде уязвима. И Т-54 не проби германските пирамиди от никакъв ъгъл.
  Германците имаха предимство в бронята и постепенно напредваха близо до Москва. До септември оставаха само сто километра до столицата.
  Съветските войски се оттеглят със загуби, но немците също губят много. Следват щурмовете на Сталинград. Почти напълно разрушеният град е бил под нацистите. Германците превземат и градовете Грозни и Орджоникидзе в Кавказ. И създадоха опасна ситуация.
  Но през октомври нацистите бяха изтощени и бяха принудени да спрат офанзивата. През зимата Червената армия премина в настъпление. Но тя можеше само леко да избута нацистите. Вярно е, че нацистите са изгонени от Грозни и част от Сталинград е превзета. В центъра съветските войски напреднаха само тридесет километра и спряха. Дойде 1952 г. И Хитлер, и Сталин бяха много упорити. Освен това, ако Сталин е бил готов на компромис, то Хитлер очевидно не е готов.
  Но човешките ресурси на Русия бяха към своя край. А нацистите вече формират деветдесет процента от Вермахта от чужденци. Вярно, Сталин е по-лош, той формира войски от населението на СССР, а Третият райх набира от земи от Индия до Южна Африка. Разбира се, индианците, особено през зимата, не са важни бойци, но има много от тях. Освен това все още не е възможно да се създаде машина, превъзхождаща немските пирамидални танкове. А в авиацията врагът все още е много по-силен. При Fritz ME-426 вече е влязъл в експлоатация, а летящите чинии ускоряват до осем звукови скорости.
  През пролетта нацистите напреднаха на юг и в центъра. Те успяват отново да превземат Грозни и да изтласкат съветските войски от Сталинград. Тогава германските танкове с най-новата керамична броня и динамична защита успяха да заобиколят Москва и да я обкръжат.
  Развивайки успех, на юг нацистите достигнаха Астрахан и отидоха до Каспийско море. Турция също влиза във войната на страната на Германия.
  До края на август Москва беше в пълна блокада. Есента не донесе облекчение. Изтощената Русия вече нямаше достатъчно подкрепления за големи настъпателни операции. Нацистите превземат Рязан, докато напускат Москва в блокада. Пала и Астрахан и Тбилиси.
  През зимата съветският танк Т-65 се появи отпред с по-мощен оръдие с калибър 125 милиметра и голяма дължина. Но тази машина беше твърде трудоемка и се произвеждаше само в малки партиди, а двигателят й беше малко слаб. T-54 все още доминираше. Ситуацията продължи да се влошава. Германците успяха да превземат Тихвин и Волхов. И през февруари, заедно с турците, те започнаха да щурмуват Баку. Градът пада на 1 март 1953 г.
  И на 5 март 1953 г. Сталин умира. На следващия ден, гладна и превръщаща Москва в руини, капитулира. Берия става приемник на Сталин. Позицията на СССР, който загуби Москва, Кавказ, а на 10 март и град Горки, стана безнадеждна.
  На 1 април 1953 г. Берия и ГКО обявяват капитулацията си. Уви, изглежда нямаше шанс. И поне условията за предаване направиха възможно спасяването на кожите. Вярно, няколко генерали не се подчиниха, но бяха арестувани и забавени за "предателство".
  Самият Берия е назначен за губернатор на RFSFR, тип марионетно самоуправление. Нацистите окупираха територията на СССР и я разделиха на комисариати.
  Все още имаше САЩ, които довършиха, макар и трудно, Япония и поставиха марионетно правителство в Китай. Но германците бяха твърде уморени от войната. Да, САЩ вече имаха атомна бомба. И след като завзеха земи от Атлантическия до Тихия океан, от Южна Африка до Индия, те се успокоиха. Вече има достатъчно земя, която да бъде усвоена от много поколения германци.
  Хитлер легализира полигамията в Третия райх, въвежда огромни данъци върху малките и бездетни семейства и дори награди за допълнителни съпруги и деца. Възможно е да се женят чужденки и дори да създават хареми.
  Разрешавали се бракове с индианци, араби, славяни и мулати. Беше невъзможно да се ожениш само за чисти черни жени, евреи, цигани. Активно развита генетична селекция. Като изкуствено осеменяване със сперма на най-надарените мъже. Така че по-късно трансплантация на яйцеклетка.
  Третият райх, преди САЩ да изстрелят сателит по време на войната, а след това двойката арийци обиколи планетата Земя с космически кораб.
  В света се оформиха два блока: Единият е Третият райх с колониални владения и съюзници, другият е САЩ, колониални владения и съюзници.
  Америка успя да обвърже Китай със себе си и заграби завоеванията на Япония, чак до Бирма и Бангладеш. Канада, Мексико и почти всички страни от Латинска Америка, с изключение на Аржентина, където Германия е разположила свои бази, преминаха под патронажа на Съединените щати.
  Светът се оказа двуполюсен дори в по-голяма степен, отколкото по време на конфронтацията между СССР и САЩ. Нямаше повече необвързани страни. Всеки беше принуден да бъде или за Германия, или за Америка. И започна надпреварата във въоръжаването със Студената война.
  Третият райх беше малко по-успешен, тъй като имаше повече ресурси. Но въпреки това никой нямаше категорично превъзходство. И светът се люлееше в крехък баланс.
  Хитлер умира през май 1957 г., на шестдесет и осем години. Той имаше повече от сто синове, получени чрез изкуствен подбор, но без определен наследник. Гьоринг, този наркоман и лакомник, умря, Химлер изпадна в немилост и беше разстрелян. Борман беше отстранен. И Шеленберг стана наследник. Шефът на тайната полиция имаше голяма власт, но не желаеше да я даде.
  Накратко, установена е диктатурата на шефа на СС. Но не за дълго. Скоро Шеленберг умира и Клайман поема управлението. Последният се оказа фанатичен почитател на Хитлер и прехвърли властта на един от синовете на завоевателния диктатор.
  И династията на фюрерите беше установена. В Третия райх господства тоталитаризмът, в САЩ пресечена демокрация, засега с господство на две партии, редуваща се власт. Формална демокрация също е установена сред съюзниците на Америка. Съюзниците на Германия постепенно стават националсоциалисти и фашисти.
  Имаше такова развитие на двете системи в конкуренцията и космическата надпревара. И относително стабилно, спокойно съществуване.
  Постепенно Съединените щати губеха в космическата експанзия ... Берия живя дълго време, до деветдесет години, след което предаде поста на губернатор на внука си. Постепенно руснаците и други народи придобиват германско гражданство и равни права с германците, но живеят в еднопартийна тоталитарна държава и с единна образователна система.
  Икономиката се развива отчасти планово, отчасти в пазарната стихия. Беше доста ефикасно. Строгият немски ред, изобилието от суровини, масата на построените пътища направиха възможно бързото развитие на индустрията и селското стопанство.
  Цареше дисциплина. Цигарите са под строга забрана и не се продават, а само бирата от алкохола. Престъпността е много ниска, не за сравнение с американската. Всички семейства имат телевизор, кола, собствен апартамент. Няма просяци, няма бездомници, няма хора без дом. Почти никакви наркомани - строг контрол. Всички деца ходят на училище. Всеки има работа, а който не иска да работи, го пращат в концлагер. Медицината еволюира значително, включително чрез експерименти върху хора.
  Детската смъртност е ниска, но се убиват бебета с увреждания. Всички заедно от генералите до помощните работници правят упражнения сутрин и преди лягане. Много стадиони и спортни съоръжения. Часове по физическо в училищата - всеки ден. Раждаемостта е висока, но под контрол. Размножаването на физически и психически болни е забранено.
  Генетичните експерименти на висока почит. Има министерство на евгениката, което подобрява човешкия род.
  Култ към личността на Хитлер и навсякъде негови паметници и портрети. Децата от детската ясла се учат на ценностите на националсоциализма. Тежка цензура в пресата, но се снимат много цветни филми със специални ефекти.
  Еротиката се представя много активно както във филми, така и в списания. Проституцията е легализирана и регулирана. Високи данъци за ергените. Има принцип: всяко същество по двойки! Хомосексуализмът е строго забранен. Съпружеската вярност не е абсолютна. В училищата има уроци по ерос. Но също така, че всичко беше прилично и красиво. Задължително средно образование.
  В САЩ, разбира се, има повече хаос, престъпност и други неща. Още повече в други страни. Постепенно Америка губи конкуренцията в космоса, технологиите и икономиката.
  Антиамериканските настроения в Китай нарастват. Предстои да се отцепи и да се присъедини към Третия райх. Толкова нестабилен свят, на ръба на ядрена война.
  Но все пак не може да се каже, че е изключително дистопичен. Твърдият германски ред успя да реши много от проблемите на човечеството, а плановата икономика и научното управление решиха много от проблемите, характерни за елементите на пазара. Не съвсем социализъм, но много подобно, когато монополите и олигарсите са под строгия контрол на тоталитарната държава и споделят с хората.
  Постепенно се наблюдава изглаждане на стандарта на живот на покрайнините и народите и все повече хора получават германско гражданство. Разбира се, белите и етнически германоподобните народи имат предимства. Славяните се признават за етнически близки. Постепенно партизанската война заглъхна, а след това имаше творческа работа. Тук играе роля както местното самоуправление, така и сътрудничеството с Берия и частите на НКВД.
  А в дълбините на науката на Третия райх тече търсене на оръжия, способни да неутрализират ядрена реакция, за да се установи планетарна хегемония. Направете света един собственик. Съединените щати са много назад в конвенционалните оръжия.
  
  АКО СЪЮЗНИЦИТЕ КАЦИРАХА ВЪВ ФРАНЦИЯ ПРЕЗ 1943г.
  Има още един момент: обичайно е да се карат САЩ и Запада. По-специално за това, че твърде дълго отлагаха откриването на втори фронт. Но какво можеше да се случи преди. А в реалната история едва не хвърлиха съюзниците в морето. Ами ако си представите нещо не съвсем тривиално.
  Съюзниците предприемат десант в Нормандия през 1943 г. Пет дни преди Курската издутина.
  Естествено, Хитлер трябваше да се откаже от такъв план "Цитадела" и да защити Франция. Съюзниците, въпреки тежките загуби от германския подводен флот, успяха да създадат забележими предмостия. Хитлер изтегля част от силите си от източния фронт, тъй като Сталин предпочита да изчака и нанася съкрушителен удар във фланга и тила на съюзническата армия. Случаят завършва с поражението на армиите на САЩ и Великобритания, повече от половин милион войници са заловени. Заловено е много техника.
  Сталин започва офанзивата едва на 10 септември. Не е най-добрата среща. Проливните дъждове и студовете още не бяха започнали, но германците вече бяха развързали ръцете си на запад. Освен това Червената армия настъпваше на твърде широк фронт. И в центъра, и срещу Харков, и срещу Орел. Но все пак отначало съветските войски имаха успех. Но тогава германците организираха контраатаки.
  "Тигрите" и "Пантерите" превъзхождаха съветските танкове по бойна мощ и постигнаха страхотни резултати при стрелба. Червената армия все пак успя да превземе Орел и Белгород до късната есен. Но Фрицът запази Харков. Те имаха свободни сили, отколкото в реалната история, особено след като съюзниците отказаха да кацнат в Сицилия и превратът със свалянето на Мусолини не се състоя. И това, като се вземе предвид успехът във Франция, добави двадесет до тридесет дивизии. Освен това, дори изоставяйки офанзивата при Курската издутина, германците задържат повече пехота и танкове и избрани SS дивизии. Един "Фердинанд", почти половината е загубен на мини в реалната история.
  И тук тези самоходни оръдия се оказаха непокътнати и се показаха отлично в защита. Да, и "Пантерата" в защита е много силна. В настъплението слабостта на страничната броня доведе до тежки загуби дори от четиридесет и пет. Да, и Пантерите се разпадаха в офанзива много по-често, отколкото да седят неподвижно в засада.
  Германците издържаха до януари. Те отблъскваха атаките на съветските войски, почти без да отстъпват. Те успяха да отблъснат офанзивата край Ленинград. Има много мощна защита и развити съоръжения. В реалната история близо до Ленинград бяха останали твърде малко сили. Но като алтернатива Фриц успяха да избегнат такива големи загуби, както в действителност. Освен това след провала на десанта във Франция настъпва сериозна политическа криза в САЩ.
  Рузвелт, под натиска на републиканците, нарежда бомбардировките на Третия райх да бъдат ограничени и да се съсредоточи изключително върху Япония. Това доведе до факта, че производството на оръжия в Германия беше много по-високо, отколкото в реалната история. Новата щурмова пушка MP-44 влезе във войските по-рано, като Тигър-2 и Пантера-2, а ME-262 се появи по-рано, която не беше превърната в Blitzbromer. Тъй като проблемът с кацането във Франция е загубил своята актуалност.
  И какво е ME-262? Истинско чудовище с четири 30 мм въздушни оръдия и здрава броня. Така че самолетът е много труден за сваляне. В реалната история съветските пилоти са свалили само три от тези самолети. Един за сметка на Кожедуб. Общо германците загубиха само двадесет такива превозни средства в битки.
  
  Но през зимата Червената армия все още се бие по-добре, отколкото през лятото, а немските танкове са по-трудни за прехвърляне. Съветските войски настъпват в Украйна и превземат Харков. Пробихме се до Полтава. И до март, след ожесточени битки, те стигнаха до Днепър. Но това струва огромна загуба. Германците, след като се попълниха с танкове и получиха реактивни самолети, спряха офанзивата. През април съветските войски натиснаха посоката на Ленинград и в центъра, но не можаха да постигнат значителен успех. Преместихме се петнадесет-двадесет километра. В началото на юни, когато пътищата най-накрая изсъхнаха, те започнаха да напредват на територията на Украйна, опитвайки се да образуват котел. В битките Пантерите -2 и Тигрите -2, както и най-новата разработка на Лъва, се оказаха много силни.
  Последната кола се оказа доста успешна, така че по-плътното оформление направи възможно намаляването на теглото със значителна резервация.
  СССР обаче имаше ИС-2, и Т-34-85, които също са доста здрави. Но малко съветските части се поддадоха. Битките показаха, че "Пантера" -2 е доста богат танк - добре защитен, особено в челото, и добре въоръжен. "Лъв" се оказа много по-успешен от "Тигър" -2. Но последният танк не оправда очакванията. Оказа се твърде тежък и често се чупеше.
  Съветските войски, след няколко седмици битки, бяха принудени да се отдалечат от Днепър, но избягаха от обкръжението. Германците постигнаха успех на твърде висока цена. Червената армия стана друга. Войските натрупаха боен опит и се оказаха много упорити, а командването - умело. Така че нацистите не успяха да постигнат решителен успех. Въпреки че те отново превзеха Полтава.
  През есента фронтът се промени малко. Червената армия беше по-отбранителна. Събра сили и се подготви за настъпление.
  Ситуацията обаче беше проблемна. Нацистите имат реактивни самолети в масово производство. Добавени са и XE-162, и "Arado", и ME-163, и още нещо. Освен това се появиха танковете Е-10 и Е-25, леки, но опасни. И подобреният "Лъв", и по-усъвършенстваната модификация на "Пантерата" -2. В качествено отношение нацистите се оказаха по-силни оръжия. Да, те имат голям брой войски. Тийнейджърите също бяха привлечени в армията и бяха формирани чуждестранни дивизии от цяла Европа и хивците. Имаше и много местни полицейски части.
  Досега превъзходството в човешките ресурси остава на страната на Вермахта и Третия райх. И германците събраха сили, не по-ниски от Червената армия. И в производството на оръжия Третият райх надмина Русия с качествено предимство. Така през зимата Червената армия започна офанзива в центъра, без да разчита много на успеха. Отбраната на нацистите е изключително мощна и има повече резерви от всякога.
  Но въпреки това съветските войски пробиха отбраната и дойдоха на север от Смоленск. След това стигнаха до Днепър, където бяха спрени от свежите резерви на Вермахта. През март германците удариха от юг и успяха да възстановят ситуацията. При тези условия Сталин предложи примирие през април. Тъй като Япония губеше войната от Съединените щати, Хитлер реши да се притече на помощ на своя съюзник и прие предложението за примирие. Но това е друга война.
  Фриц имаше изключително мощен подводен флот. И започна истински лов за британски и американски кораби.
  В същото време Фриц започва офанзива в Африка. Първият удар е през Гибралтар и Мароко.
  Фюрерът лично се срещна с Франко и очерта перспективите. Например Германия се нуждае от Африка, а най-краткият път е само през пролива. Ръцете на Третия райх вече са развързани, танкове, подводници, а авиацията е най-добрата в света. Испания ще заеме въпрос на една седмица. Така че независимо дали ви харесва или не, ще трябва да пропуснете германците. А Гибралтар е ключът към Африка, който не може да бъде заобиколен.
  Така че изберете. Или ще пропуснете войските, или ще ви заловим! Франко, осъзнал, че няма избор, избра по-малката от злините: преминаването на войски. И нацистите незабавно превземат Гибралтар, а след това акостират в Мароко. Като цяло битките в Средиземно море са от ключово значение. Фюрерът, който не е свързан с войната със СССР, победи британците в Малта, след което получи възможност да разтовари войски в Тунис.
  Но това показа, че Фриц се е спукал лошо, не е смазал британците в Малта през четиридесетата година. Загубих толкова много време. Но те успяха да се върнат през четиридесет и петата.
  Приблизителното подреждане на силите показа, че САЩ и Великобритания не държат северната част на Африка. Германците, разполагайки с по-удобни комуникации и по-добри оръжия, постепенно завземат територии. Трябва да се отбележи, че в реалната история Фриц бяха възпрепятствани от упоритостта на Франко, грешката на Хитлер с Гибралтар. Подценяване на значението на средиземноморския участък на фронта и подготовката на война със СССР.
  Трябва също да се отбележи, че по това време британските танкове превъзхождат германските в резервацията. Но до четиридесет и петата година вече несъмнено Пантера -2 се оказа по-силна в оръжието и бронебойността. И модифицираният "Лъв", още повече. Няколко десетки хиляди британци бяха взети в плен. Мароко падна. След това германските войски се бият през Алжир и се присъединяват към десанта в Тунис.
  Освен това германските войски преминаха Либия и нахлуха в Египет. Унищожени са повече от тридесет британски и американски дивизии. След като преминаха Суецкия канал, германците се втурнаха към Близкия изток. Превзет Ирак и Кувейт.
  Успехите на нацистите разтревожиха американците. Труман се опита да преговаря с Германия за разделянето на сферите на влияние. Чърчил също беше склонен към компромис и в същото време се опита да изпита водите, за да въвлече Сталин във войната.
  Но лидерът запази многозначително мълчание. Не, от една страна, Сталин разбираше, че не е в негов интерес да чака, докато Третият райх се активизира и победи съюзниците. Но от друга страна не исках да вадя кестени от огъня. И като цяло Сталин често изпитваше нерешителност, когато самият той трябваше да удари, но има съмнения за успех. Както например Сталин не посмя да нападне Югославия и да свали Тито в реалната история. И тук, в крайна сметка, най-мощната армия в света на Третия райх, с най-добрите танкове, самолети, картечници.
  За Сталин е трудно да вземе решение. И страната е твърде уморена от войната.
  Хитлер започва офанзива в Южна Африка. Имаше немска диаспора и бури. Трябва да ги освободим. През зимата на 1946 г. германците достигат Южна Африка и побеждават британците там.
  Съединените щати преживяха вътрешна криза. Войските им на сушата бяха разбити от германците. И силата на Третия райх нарасна: танковете от серията Е-50 демонстрираха своята смазваща мощ. И всички бяха победени, тъй като американските "Pershings" и особено "Shermans" не са техни съперници.
  Създаването на атомната бомба се забави. И засега е много далеч от модел, годен за бойна употреба. В Третия райх също се говори повече за двигател с атомно гориво, отколкото за бомба.
  Но за германците също е трудно да хванат Америка, цял океан ги разделя, а флотовете на британците и САЩ са много големи и не могат да бъдат нокаутирани сами с подводници.
  Фюрерът беше изправен пред дилема: накъде да насочи своите орди. И как да преодолеем водните бариери. Докато нацистите решиха да атакуват Индия. Тази идея като цяло е логична. Но тук вече е необходимо Русия да изтегли войските си от Иран.
  Хитлер и Сталин започват преговори. Лидерът на СССР прояви интерес към английското наследство. Фюрерът покани Русия да влезе във войната с Великобритания и Съединените щати. Сталин отказал. Нацистите бяха с вързани ръце. Великобритания все още беше непотопяем самолетоносач.
  Войната премина във фазата на въздуха и морето. Германците разработиха реактивни самолети. В серията се появиха по-мощно въоръжени и високоскоростни XE-262, ME-2010 и ME-362, както и бомбардировачи TA-500 и VO-18 в модификация без опашка. И подводници, на водороден прекис, достигащи скорост от 35 възела на час.
  Четиридесет и шестата година премина във взаимни инжекции. Германците все още не бяха решили да кацнат във Великобритания. Сталин не даде пропуск на Индия. Япония загуби Филипините и много острови обаче държаха владения в Китай. И все пак сдържа настъплението на американската авиация. След появата на реактивни изтребители в страната на изгряващото слънце самураите станаха малко по-лесни.
  Самите Съединени щати все още не са създали достатъчно ефективен реактивен изтребител и губеха от германците в небето.
  Освен това Германия се появи в поредица от дискове, които нямат равни.
  Те се опитаха да завлекат Сталин в една или друга посока, но Коба остана неутрален. Хитлер, при определени условия, не би бил срещу света. Освен това Германия получи Близкия изток и Африка. Тя вече има повече завоевания от Чингис хан. Но Америка още не искаше мир. А Великобритания, която загуби толкова много колонии, още повече.
  През май 1947 г. германците решават да кацнат в метрополията. Те наистина разчитаха на своето превъзходство в танковете и засега най-добрата авиация в света.
  И за подводници. Но самото кацане трябваше да бъде отложено с още един месец, поради някои проблеми. Използвайки ресурсите на Африка и Близкия изток, Германия успя да произведе толкова много реактивни самолети, че завзе господството във въздуха.
  САЩ, чието качество на технологиите е много по-лошо, не можаха да се справят с това. И германците успяха да кацнат и да го задържат. В битките се оказа, че "Чърчил" е безнадеждно остарял и не може да проникне в германските танкове дори отстрани. И това, разбира се, е проблем. Като цяло американците и британците не са имали достатъчно силно противотанково оръдие, за да се борят с серията "E" и да нанесат щети на тежките танкове на Третия райх. Британците не успяха тук.
  Седемнадесетфунтовият пистолет се оказа границата, но това не беше достатъчно и тридесет и двефунтовото не влезе в производство. И да, не беше достатъчно.
  Германците успяха да обкръжат Лондон за три седмици битки. И за да се избегнат ненужни жертви, гарнизонът капитулира.
  Чърчил избяга в Канада и оттам обеща да продължи съпротивата. Но това вече не беше така. Хитлер постави своя марионетен крал във Великобритания и правителство, ръководено от Мозли.
  Част от английския флот се предаде. Някои бяха заловени от американците. Войната продължи. Германците превзеха Ирландия и започнаха да подготвят скок към Исландия. Известната операция Икар се провежда през ноември 1947 г. и е неочаквана за САЩ. Никой не мислеше, че нацистите ще рискуват в условията на студ, бури и айсберги.
  Но те успяха да извършат операция и да превземат острова. И там сложиха знаме със свастика. След това Америка се изплаши. И отново предложиха на Германия мир. Дори обещаха да отстъпят нещо на Япония.
  Хитлер, страхувайки се от нарастващата мощ на СССР, се съгласи на мирен договор. И включително отстъпки за Япония.
  Освен това през 1948 г. фашистка Германия започва да се подготвя за източна кампания. СССР се появява в серията Т-54, ИС-4 и ИС-7. Това е много прилична кола.
  Но докато серията E-50 запази предимство в бронята пред T-54 и оръжията и беше сравнима с IS-7. Но последният танк не беше масивен. Така че Fritz досега успяха да имат предимство като танкове. Техният по-тежък E-75 се оказва изключително мощен като въоръжение и смъртоносност на оръдия. Основното е, че германците, набирайки войски от Европа и Африка, имаха предимство в числеността.
  А фриците имат по-добра авиация. МИГ-15 е тестван едва сега.
  Така Фриц премина в настъпление на 10 юни и се втурна към Москва. Но плътната отбрана на съветските войски се оказа изключително развита. Нацистите успяха да напреднат само 100 километра за два месеца битка. И те спряха, след като претърпяха огромни загуби.
  Тогава нацистите се преместиха на юг. Те пробиха до Харков, превзеха по-голямата част от Донбас, но отново бяха спрени. По-точно се изтощиха.
  Червената армия има много мощни отбранителни линии. През годините на примирието са изкопани окопи и бункери. Много противотанкови таралежи и мини. Опитайте, пробийте. Нацистите напредват, но губят много. И трябваше да спрат. Дойде късна есен и зима. Съветската армия вече се опита да настъпи, но германците са готови за зимата и държат линията. Фронтовата линия беше неактивна. Само дузина или две напреднаха Червената армия.
  На следващата година германците не напредват по суша, а се опитват да развият въздушно налягане. Досега техните реактивни бомбардировачи бяха на върха. Но съветските изтребители също се подобриха. В края на годината бяха създадени и ракети земя-въздух ....
  През зимата Червената армия се опита да настъпи, но се вклини само на няколко километра.
  През май на петдесетата година германците се опитаха да напреднат. Но не успяха. Дори новият пирамидален резервоар не помогна. Напреднахме около петдесет километра и спряхме. Въздушното налягане също нямаше ефект. Набезите продължиха до късна есен. Но нищо не се случи.
  През зимата Червената армия натиска, но също без резултат. Такава е вискозната война. 1951 също преминава във взаимни атаки. Германците напреднаха само двадесет километра през пролетта и лятото. Фронтовата линия все повече замръзваше. И войната стана статична. Но ситуацията през следващата 1952 г. внезапно се усложнява. Преодолявайки колебанията и подкопаването на силите, Япония влезе във войната.
  Откриването на втори фронт от Япония през 1952 г. усложни позицията на СССР. Самурайските войски са по-слаби в танковете и самоходните оръдия, но също имат реактивни самолети и много фанатична пехота.
  Червената армия трябваше да се бие на два фронта.
  Олег Рибаченко дори композира:
  Бедата се приближи до моята Рус,
  От изток нагло се изкачват самураи ...
  Обичам Исус и Сталин
  Въпреки че понякога гневът разбива сърцето!
  Германците се възползват от момента, в който част от Червената армия е разсеяна и предприемат голямо настъпление на юг. През август 1952 г. те, както и преди десет години, успяват да пробият до Сталинград. Сталинградската епопея номер две започна. И отново нацистите затънаха в битки, удавени в собствената си кръв. А загубите на нацистката коалиция бяха огромни. Боевете продължиха до дълбока зима.
  СССР нямаше сили да повтори контраатаката: японският фактор се отрази, но нацистите успяха да вземат само осемдесет процента от Сталинград и спряха.
  През зимата Червената армия притисна германците малко в центъра, но като цяло настъпи затишие. Сталин умира през март 1953 г. Наследник стана Молотов. Берия беше твърде уплашен. Да, и личността е омразна. През май нацистите имаха пирамидални танкове на фронта. Новото оръжие е много силно и опасно, непроницаемо от всички ъгли. Опитайте се да се справите с това.
  Германците, по заповед на упорития Хитлер, продължиха атаката на Сталинград. Използваха и дискотеки, и подземни резервоари. Те успяха най-накрая да превземат града след два месеца битки. И тогава нацистите се преместиха в Астрахан. Напредна доста успешно. Японците, след като обградиха Владивосток, се опитаха да пробият Монголия. Битките бяха в разгара си ужасни и японците успяха да се вклинят.
  Молотов заяви, че ще се бори докрай. Но положението на СССР остава изключително тежко. Новият танк Т-55 не беше достатъчен, за да се справи с пирамидалните машини на Фриц. Уви, нямаше достатъчно сила наистина да обърне хода на войната. Годината 1953 приключи в условия, когато германците отрязаха Кавказ, Турция влезе във войната, а Япония беше разкъсана заради всичко
  Сила.
  Баку падна през февруари и ситуацията в СССР се влоши с порядък. През май 1954 г. целият Кавказ е под фашистите. Червената армия вече беше официално наборна от дванадесет и осемдесет годишна възраст. Имаше и много жени. Страната изчерпваше ресурсите си.
  Вермахтът също оредя. Почти деветдесет процента от тях са чужденци. Бойната готовност на германските части намалява с порядък. Но дискотеките станаха много по-опасни. А пирамидалните танкове като цяло са границата на съвършенството. От какъв ъгъл не стреляй, черупките рикошират.
  Момчето си представи танков екипаж в пирамидален танк. Юни 1954 г. нацистките войски настъпват към Саратов. Те се опитват да влязат в Москва от дълбокия тил. Само си помислете, изминаха тринадесет години от началото на Великата отечествена война.
  Какъв ужас и страдание на всички народи. И в продължение на тринадесет години известните четири се борят: Герда, Шарлот, Кристина и Магда. Момичетата изобщо не са остарели. Толкова млад и свеж, както винаги.
  Танк с наклонена броня и ниска. По-съвършен, той има само двама членове на екипажа, разположени легнали.
  Герда и Шарлот се прицелват със 105 мм пистолет с високо налягане с по-късо дуло. Дулото е по-късо, но началната скорост ще бъде по-висока до 1700 метра в секунда.
  И ураново ядро в снаряда. И момичетата се кикотят. Танкът Т-55 все още не е твърде масивен. Основният е, разбира се, Т-54, машина с челна броня на кулата, 200 мм. Доста плоска кола.
  Герда се усмихва и насочва пистолета. Тя има пирамидална машина. Това е двеста и петдесет милиметра силно наклонена легирана стомана, закалена броня. И стомилиметров Т-54 не може да пробие немска кола.
  Момичето, не старееща Шарлот, натиска бос крак върху джойстика и немският танк ускорява. Само петдесет и пет тона тегло, с газотурбинен двигател от 1800 конски сили и броня от всички ъгли от 250 mm при големи ъгли на рационален наклон. И съветските танкове нямат шанс да го пробият. А самата немска кола е много пъргава и проходима.
  Герда отбелязва с въздишка:
  - Най-накрая нашите дизайнери създадоха перфектна кола и то със сравнително малко тегло.
  Шарлот отбеляза с въздишка:
  "Съжалявам, че стана твърде късно!" Можеше да накиснем САЩ, ако имахме такава кола по-рано!
  Русото момиче с перлена усмивка каза:
  - По-добре късно от колкото никога! Пулсирането на сърцето и вените изисква най-накрая да се сложи край на Втората световна война, започнала преди почти петнадесет години. Ние заслужаваме мир!
  Червеният дявол потвърди:
  Да, ние заслужаваме мир! И ние ще спечелим!
  Герда въздъхна и отбеляза с интерес:
  - Но светът е добър... Ами САЩ?
  Шарлот, усмихната широко и ослепително, запя:
  - Държава Америка, от другата страна изглеждаш като рай и изглеждаш добре! Но вярвайте на Третия райх, вие сте по-готини и по-силни!
  Герда стреля по Т-54 и, пробивайки съветския танк, изчурулика:
  - Аз съм мъдър - мъдър, аз съм мъдър - мъдър, но изобщо не съм бухал!
  Германските оръдия пробиват съветските танкове от голямо разстояние. По-опасен беше тежкият IS-11. Тази кола има 203-милиметрово оръдие, имаше шанс да пробие немското. Вярно е, че за такава мощност трябваше да платя теглото на резервоар от сто тона. Като се има предвид, че германските реактивни самолети запазиха качествено предимство пред съветските, такива машини са просто атентатори самоубийци.
  Не е лош и модернизиран IS-7. Тази машина е увеличила дебелината на челната броня, а теглото е нараснало до 78 тона. Но за такова увеличение колата загуби характеристиките си на шофиране и натоварването на предните ролки се увеличи. И оръдието не е достатъчно срещу пирамидалните немски танкове.
  Тук Герда стреля по ИС-7, току-що улови момента, когато съветският танк се обърна настрани. Там има много по-тънка броня. И удари снаряд с ураново ядро в колата на Червената армия.
  Русокосият терминатор отбеляза:
  - Мечката не е пъргава!
  Шарлот отбеляза:
  - Но хапе. Снаряди от тридесет килограма могат да бъдат опасни.
  Герда се изкиска.
  - Но той е щастлив да виси на ръба, намушкан до смърт, че е опасен!
  Момичетата се засмяха, нокаутираха още един Т-54. И Шарлот добави скорост, когато възникна заплаха, се появи рядък, но опасен IS-11. Вярно, пистолетът му не е много бързострелящ и недостатъчно точен, но смъртоносен. Въпреки че кой знае, може би някакъв супермен седи зад него. А дебелината на челната броня е 350 мм. Не можете да разберете това от разстояние. Трябва да се доближим.
  Шарлот отбеляза с досада:
  - Руснаците създадоха тежка машина, която, разбира се, е по-лоша от нашия танк, но не отстъпва по мощност. Вярно, много по-тежък от нашата кола.
  Герда добави:
  - И не толкова мобилен!
  Русокосият терминатор стреля, свали още един Т-54. Като цяло автомобилите все още не са опасни за германците. Германците отличават оръдията си с по-малък калибър, но с по-висока дулна скорост.
  Шарлот отбеляза с известно раздразнение:
  - Писна ми да се бия! Ако отидете до Москва по Волга, тогава ще има няколко хиляди мили!
  Герда поправи партньора си:
  - Ще бъде малко по-малко, но все пак прилично!
  Шарлот победи друг Т-54 и, ухилен, отбеляза:
  - Но дългият път е по-лесен от краткия!
  Момичетата не загубиха оптимизма си. И продължиха да се борят и побеждават!
  Така че IS-11 стреля по тях ... Но снарядът прелетя покрай тях. С такъв калибър е опасно.
  Герда запя през смях:
  - Гората на лисиците и срещу немците Иса!
  Шарлот се засмя и изчурулика:
  - Във Вселената бушува война,
  Мачкай, убивай без причина...
  Сатаната е от веригата
  И смъртта дойде с него!
  Момичетата се засмяха и стреляха по ИС-11. Снарядът ужили съветската кола и одраска предната броня. Но настоящето не можеше да проникне на 350 мм и дори при наклон от 30 градуса от вертикалата.
  Герда изруга:
  - Силни, руснаците... Може би идват отстрани?
  Шарлот отбеляза:
  - Бордовете на руския танк са само сто милиметра, но е рисковано да се приближи толкова близо.
  Герда се изкикоти и отбеляза: ние сме във война от тринадесет години. И до момента няма нито една тежка травма!
  Шарлот се изкиска и прошепна:
  - Виж, не го бъзикай!
  Герда се засмя и изгука:
  - О, веднъж, мъката не е проблем! О, време, сякаш тъмнината на парите! Всички ще бъдат отведени от бастрюка, но засега - ходете засега!
  Момичетата се приближаваха към страховития съветски танк. IS-11 беше почти единственото превозно средство, способно да се бори с най-новите немски танкове.
  Но е имало еволюция. Ако нацистите през четиридесет и третата година имаха танкове, по-тежки и може би по-мощни от съветските, но с по-лоши характеристики на шофиране. Сега газотурбинните двигатели дадоха на Fritz предимство в ходовите характеристики, а съветското танкостроене премина през увеличаване на масата на танковете.
  IS-11 се превърна в машина, която можеше да удари пирамидален резервоар, макар и с голяма вероятност за рикошет, но ... Мобилността му се оказа ниска.
  Германският пирамидален танк имаше обозначението AG-50 в чест на Хитлер. Фюрерът е уморен от факта, че колите се наричат с имена на животни. И той реши да покаже култа си към личността в танкове. По-тежкият модел AG-75 имаше двигател от 2000 конски сили и тегло от осемдесет тона, броня от 350 mm и оръдие с калибър 128 mm, също с високо налягане и естествено по-бронебойно. Но AG-75 не беше толкова масивен, колкото AG-50, който стана основният.
  Герда и Шарлот се приближаваха към съветската, много упорита машина.
  И по пътя стреляха по по-малки цели. Тук по-специално SU-152, много опасна машина, с удължена муцуна. Може да причини проблеми.
  А Герда я елиминира с точно попадение. И изчурулика:
  - Аз наистина съм момиче и супермен в една бутилка!
  Warrior е наистина страхотен...
  Кристина и Магда се биеха на един танк и се справиха страхотно.
  Магда с известно разочарование в гласа отбеляза:
  - Ех, убиваме... Като децата на Сатаната!
  Кристина дори предизвикателно се прозя:
  - О, да... Напълно ми омръзна! Цялото това убийство и насилие!
  Магда застреля Т-54 и изгука тъжно, възкликна:
  - Само толкова имаме... До победа, макар и трудна! Чест ще дойде на бойците ... С медал не чугун!
  Кристина изсумтя презрително.
  - Добре, наистина... Можем много! И за да бъда честен, вече слага уши, от стрелба! Всичко това е ужасно скучно!
  Магда отговори:
  - Ще трябва, като свърши войната, да пием шампанско за мира!
  Кристина туитна:
  - Кажи ми какво е светът, те ще ти отговорят! Слънце и вятър!
  И по това време Герда, заедно с Шарлот, влязоха в страната на съветски танк и се разбиха. ИС-11 е смъртоносно ранен и започва да детонира. Той беше буквално разкъсан на парчета. Фрагменти и много метални отпадъци летяха от съветския танк.
  Магда запя с усмивка:
  - Отново беда надвисна над реки от кръв, избухна надменна вражда ... От пожари от кръв, сълзи и скръб стене нашата мила страна!
  Герда възкликна по радиото:
  - Е, недей така! Имаме голяма плячка! Малко хора могат да се мерят с такъв танк!
  Цяла битка се разигра в небето. МИГ-15 се бори с немски комар. В допълнение към него се биеха по-леките изтребители Як-32 и Ил-18. Германските самолети обаче превъзхождаха съветските по скорост и въоръжение.
  В небето и в действителност се случваше истинска бъркотия. ME-482 се бият като зверове, разкъсвайки всички. Буквално набиваше опонентите си. Но и МИГ-15 не е пропуск. Той също влиза в опашките и душове с въздушни черупки. Така битката се разви отгоре.
  Кристина го взе и запя:
  - Самолетите са добри, параходите са добри, картечниците са по-добри!
  Магда намигна лукаво на партньора си и изчурулика:
  - Просто, обаче.
  И момичето изпрати снаряд, натискайки голи пръсти върху бутона на джойстика.
  Тази двойка е тривиално красива. И демонстрира най-високо ниво на боен дух.
  Кристина, обръщайки резервоара, пее:
  - Изпей една песен, както стана, четата изпя, а аз тихичко ще я изпея! И пак сме млади, готови за подвиг и можем да се справим с всяка работа!
  Магда сряза още един Т-54 и изчурулика:
  - Лазерен лъч удари слепоочието, а мъж изчезна светкавично!
  Воините възкликнаха в хор:
  - Не искам да знам съществото, което ще изгори това небе! Всичко, което чувам, е марш, марш, наляво!
  Съветските танкове се задавиха в контраатаката си. И нацистите пробиха до батериите. Значителна част от оръдията са остарели 76-мм оръдия, напълно безвредни за германците.
  Кристина изрева:
  - Ще изгорим всички врагове, и силата на съвета ... Ще го изтрием в изпражненията, към тази песен!
  Магда потвърди с голямо желание:
  - Разбира се, че ще го изтрием!
  И русокосата терминаторка тупна босите си крака, едно в друго. И тогава тя свали съветски пистолет със снаряд и изпя:
  - Стреляйте, стреляйте, изпращайте врагове не на небето!
  И воинът отново избухна в смях... Момичетата много се забавляваха.
  Кристина хвърли шоколадов бонбон в устата си с усмивка и изчурулика:
  - У нас всичко е като на луната!
  И момичетата избухнаха в смях в един глас.
  Съветската отбрана поддаде. И двете страни бяха изключително изтощени. По пътя на воините има цяла компания от момчета. Децата се биеха боси, полуголи. Лятото обаче е топло. Момчетата не искали да се предадат и загинали героично. Показаха фантастична издръжливост.
  Един от триковете на момчетата беше да хвърлят куп гранати под фашистки танк. Много помогна.
  Кристина си спомни как едно пленено момче е било измъчвано в СС. Тринадесетгодишно момче беше изгорено с паялна лампа и счупено с клещи, имаше всичките си пръсти. Момчето изстена тихо, но не каза нищо. Нито нажежената тел, нито пламъкът на горелката, нито ужасните изгаряния по цялото тяло на детето принудиха младия рицар да проговори.
  Затворникът бил измъчван до смърт... Самата Христина участвала в мъченията. Тя прокара огнен език по тялото на пионера, търсейки чувствителни места. Да, червените деца имат стелажи. Просто е невероятно.
  Момчето умира измъчено, без да каже нищо. Кристина дори имаше чувство на съжаление в душата си. Белоглавото момче може да бъде украшение на арийската нация. Като цяло славяните имат красиви деца и е жалко да ги убиват.
  Кристина прошепна със съжаление:
  - Но от друга страна, в такива случаи ... Толкова много неприятности и грижи, о, Боже, спаси!
  Магда запя в отговор:
  - Не е лошо да имаш три жени! Много по-добре от другата страна!
  И момичетата удряха босите си крака едно в друго по стъпалата. Дори мазолите, покриващи краката, звъннаха.
  Съветските батареи бяха потиснати. Бяха обстрелвани със снаряди и ракети. Изрева "Sturmtigr" -4, направен на базата на танкове E и с бомбардировачи. Ракетите обстрелваха съветските позиции. Нацистите вече знаеха как да изстрелват сателити в космоса и оттам предаваха информация за събитията на Земята.
  Разбира се, на Червената армия й беше трудно. Ленинград е под блокада и няма шанс да се отвори стоманената яка. И момичетата са доста весели и щастливи. Те преминаха следващата линия на съветската отбрана в дълбочина.
  Червената армия, бавно отстъпваща, се поддаде на нацистите. Неуязвимите нацистки дискови самолети се въртяха в небето. Те атакуваха съветски превозни средства.
  Герда дори изпя:
  - Сякаш е свързан с кабел и където е тънък, там се къса... Няма да има повече място за млекососи!
  А воините продължиха да натискат, демонстрирайки своя феноменален талант.
  Огнената Шарлот изсъска:
  - Бам! Бу-бум!
  И воините продължиха да се движат на пирамидални танкове. Нацистите вече бяха превзели Камишин и наближаваха Саратов. Линията на фронта все повече и повече се извиваше на изток.
  Германската технология и умовете на цяла Европа са направили нещо по-съвършено. А дискотеките изобщо са техника, която няма равна на себе си.
  Герда, стреляйки по руския бункер, отбеляза:
  - Въпреки всички трудности, ние все пак печелим! И Бог да ни благослови и успех!
  Шарлот се съгласи с партньора си:
  - Късметът и късметът са много важни ... Въпреки че, както е казал Фридрих: късмет веднъж, късмет два пъти ... Колко можете да изкушавате господата - къде е умението!
  Герда разби самоходното оръдие SU-122 и забеляза:
  - Говорете за Бог по-добре с Магда! Тя го обожава!
  Шарлот изчурулика с усмивка:
  - А ние сме просто вещици! Носи светлина на хората! И няма по-добро обаждане!
  Герда се погледна в огледалото и отговори:
  - На лицето ми няма нито една бръчка или мрежа, все още изглеждам като момиче! И вагон на здравето!
  Шарлот с готовност потвърди:
  - Ето какво значи да си вещица!
  Герда блесна агресивно с очи и отбеляза:
  - Аз съм вещица... И мразя инквизитори! Бих ги пратил всичките в такъв ад, където щяха да преживеят всички мъчения, на които са били подложени вещиците.
  Шарлот изстреля снаряд по съветската гаубица и изсъска:
  - Инквизицията е палачи! Те са разкъсани на парчета!
  Герда мъдро каза:
  - Ловците на вещици често са се самообслужвали и са били по-загрижени за печалбата, отколкото за истинската вяра. Това е пълен кошмар!
  Момичетата тропаха с единия крак върху другия. И изчуруликаха в унисон:
  - Без измама не се живее! Можете да живеете много дълго!
  След това техният танк започна да разбива друга съветска батарея. Вече беше доста тъмно и воините включиха устройството за нощно виждане.
  Герда беше специално момиче. Преминати, огън, вода и медни тръби. Воинът разби съветските оръдия и дори не пощади момчетата, от които имаше много в съветските части.
  Имаше и момичета, които носеха снаряди и бяха медицински сестри. Войната поглъща катастрофално човешки ресурси. Много съветски градове са окупирани, много са разрушени от бомбардировки. TA-600, а безопашките B-28 заедно с дискотеките бомбардираха буквално цялото съветско пространство.
  Повечето от заводите в Русия преминаха в нелегалност. Нацистите натискаха във всички посоки.
  Така че те преминаха в настъпление и на юг от Ленинград. Придвижване към Тихвин.
  Воините бяха малко уморени и заспаха точно в танка...
  Герда, имаше сън, нещо кошмарно и смешно.
  Имаше всякакви чудовища и подобие на духове.
  Тук звярът също е бърз и ако Герда не беше имала свръхчовешка реакция, той щеше да бъде разкъсан.
  Животното скочи и, пропуснато, удари огледалното цвете. Едно от огледалата се спука, изсипаха се парчета. И самата пантера беше одраскана.
  Герда прескочи звяра и грабна един от фрагментите. Цветето беше остро, като стъкло.
  Звярът отново се втурна към Герда. Тя неочаквано постъпи като Тарзан в книгата. Той го взе и препусна напред, вкопчен в торса на петнистата пантера. Имаше борба. Момичето-генерал държеше вълната с упорити пръсти и крак. И в същото време нанесе удар с фрагмент по тялото. Пантерата обърна глава, но Герда я захапа със силните си големи и бели зъби по врата.
  Силните челюсти на момичето пробиха козината и кръвта се изля върху зъбите й. Герда преглътна червената течност. Това му даде допълнителна сила и той премести огледалото по-силно. И изглежда, че попадна в целта си. Кръв бликна във фонтан от дива сила и лапите на животното се огънаха.
  Докато падаше, пантерата се блъскаше отчаяно в смъртната си агония. Тя умираше, яростно разглобявайки кората на дърветата.
  Герда скочи в него и изви кръста си. Тя погледна към оцелелите огледала.
  Смешно голо момиче в кръвта - истинска дивачка. И косата стана още по-ярка - олимпийският огън. Не, отива й голота, самите мускули, страхотни дрехи. Но все пак, в името на приличието, може ли да прикрие малко прелестите си?
  Пантерата млъкна и Герда се затича към нея. Тя започна да реже кожата с треска в ръката си. Кожата на пантерата е здрава и трудно се огъва. Тогава от това можете да си направите нещо като бикини и сутиен. Герда се движеше известно време. Исках да ям и тя се осмели да яде онези плодове, които се ядяха от маймуни с паунови опашки и рогати кенгура.
  Местните плодове се отличаваха със свеж и сладък вкус, приятен аромат. И подобни, и не подобни на земните - екзотика. Но много вкусно. Герда се нахрани и коремът й се заобли с корема. След това имаше усещане за тежест. И исках да подремна.
  Но да заспиш в джунглата е опасно. Друга пантера може да има повече късмет. И голямо водно конче с глава на крокодил долетя до този ... и започна да дъвче месо.
  Да, трябва да държите очите си отворени. Герда увисна леко на лианата. Помислих си, защо не направиш ботуши за себе си? Но в джунглата босите пръсти на краката на момичетата са чудесни за катерене. Да, и в тази жега без обувки е много по-хубаво. Дори със сутиен не е много удобно, много по-добре се чувстваш чисто гол в тази Сахара.
  Герда се олюля на лианата, обърна глава, прогони съня и скочи, втурна се да бяга. Колко страхотно е да се състезаваш така, прорязвайки въздуха с гърдите си.
  Джунглата не е никак страшна. Само едно нещо тревожи. Ако на тази планета няма интелигентен живот, как тогава изобщо да я напуснем?
  Не е реалистично да се построи звезден кораб сам, дори във фантастична творба.
  Герда, сетих се за един роман за убиец от каменната ера. Но поне не беше гол, а взе със себе си цял камион полезни неща. И все пак успя да стане момиче. Което е пълна лудост. Като цяло темата за вкарването на мъж в жена, макар и все още да не е изхабена, но вече е срещана.
  И рядко някой имаше късмета да бъде в такава зашеметяваща красота. Изобщо по какъв начин жената има предимство пред мъжа? За нея е по-лесно да си намери сексуален партньор. Тъй като е много по-лесно да завлечете мъж в леглото, отколкото момиче.
  Момичето-генерал скочи на бяг и завъртя седмократно салто във въздуха. Кацнала боса на тръните. Наистина остри впечатления.
  Герда сви крака и кикотейки се каза:
  - В света на светлината и автоматизацията - ще има, ще има романтика!
  След това момичето-генерал отново избяга ... Краката бяха надупчени, но не до кръв, така че не е страшно. И можете да скачате и да се смеете.
  Да, жените са мистериозни същества. Тук можете например да си припомните "Майстора и Маргарита". Какво липсваше на една жена със съпруга си? Изглежда, че тя имаше всичко... И тя тръгна след писателя, който с мъка усвои историята на Исус Христос, която изопачава Евангелието.
  Невъзможно е да се пише за Исус по-добре от това, което е направено в Новия завет. И този майстор не е никакъв майстор, а майстор. Посяга на свещеното...
  И струваше ли си да се тресем гол заради това и да коленичим пред хиляди престъпници и убийци?
  Но Маргарита очевидно намери нещо специално в този майстор и не можеше да живее без него.
  Това е наистина романтична любов!
  Герда изтича и усети колко издръжливо е тялото й. Добре, тогава така. Когато беше човек, тя не се справяше добре със стреса. Въпреки че не беше слаба, тя се оказа по-силна от обикновения човек. И сега тя...
  Чувствителното ухо на Герда внезапно долови шума. И не съвсем обикновени, въпреки че в гората има много различни звуци.
  Но изглеждаше, че се движи колона от автомобили, а не стадо мамути, които се скитат.
  Герда се заслуша... Шумът беше някъде отпред и се приближаваше. Момичето-генерал обърна глава към четирите светила и прошепна:
  - Ех! Беше, не беше!
  И красавицата се втурна да бяга в посоката, откъдето се чуваха звуците на цивилизацията.
  Не, тя не е Герда Робинзон Крузо, така че, намирайки се на пустинен остров, да се страхува от човешка следа. Не, генералът ще се срещне с цивилизацията, каквато и да е тя.
  Тук се сетих за една забавна атракция. На затворена палатка е поставен надпис - платете марка и ще видите най-опасния звяр на земята. Човекът плати, отвори вратата и ... се озова пред огледало.
  Разбира се, голите примати са най-опасните същества на Земята. Не можете да спорите срещу това.
  Дърветата около Герда започнаха бързо да изтъняват и сега пред момичето имаше поляна ... И в края му наистина се движеха някакви механични чудовища. Външно те приличаха на пирамиди, върху малки, но твърди гъсеници, покриващи дъното, и четири муцуни, стърчащи в различни посоки.
  Герда, с усмивка на кехлибарените си момичешки устни, подсвирна:
  - Еха! Е, танкове!
  От съветските машини в битка, момичето-генерал трябваше да има с "Кралския Сталин". Танкът се отличаваше със солидно тегло и мощно дългоцевно оръдие от 300 милиметра, което удряше на голямо разстояние. Почти невъзможно е да пробиете тази кола в челото.
  Самата Герда стреля по оптичните мерници на този най-голям танк. И влизането в оптиката не е толкова лесно. Но "царският Сталин" ослепя. За да увеличат здравината на предната броня на кулата, германците не са използвали прорез за наблюдение, а са използвали перископна тръба, като тези на подводниците. В резултат на това опитен снайперист може да заслепи танк с точен удар.
  Кралският Сталин също беше запомнен, защото тези машини също имаха дълги муцуни - до четири, стърчащи в различни посоки. Вярно е, че пирамидалната форма е необичайна за танкостроенето. Въпреки факта, че именно тя е най-рационалната.
  Герда легна и се взря напрегнато. Колите се движеха затворени, никой не седна на бронята. Какви същества има е невъзможно да се разбере. Може би такива чудовища, че на техния фон и човек хлебарка.
  Автомобили perley, около скоростта на галопиращ кон. Зад тях имаше следа. Те се приближиха до мястото, където Герда легна, и се канеха да я подминат.
  Трябва да решим...
  Момичето-генерал скочи от палмата и размахвайки ръце, извика доста глупаво:
  - Дойдох с мир!
  
  
  СПРИ НА СПИРАЧКИТЕ
  Хитрите западни съюзници, особено Чърчил, се притесняват след Сталинград дали Русия ще стане твърде силна, а Германия твърде слаба. И че болшевиките могат да дойдат в Европа, което е катастрофален сценарий за капиталистите.
  Накратко, имаше негласно споразумение. От март 1943 г. съюзниците, докато формално продължават войната, фактически ограничават всички военни действия, включително бомбардировките на военни съоръжения. В замяна на това нацистите спират програмата за окончателно решаване на еврейския въпрос, спирайки и унищожаването на този народ. Освен това нацистите се съгласиха да изтеглят германските и италианските войски от Африка. Предполагаше се и размяна на военнопленници - всички за всички.
  Накратко, съюзниците предадоха СССР. Те очакваха, че Третият райх и Русия ще се унищожат взаимно в тотална война. А САЩ и Великобритания само ще спечелят от това.
  Нацистите развързаха ръцете си на Запад и започнаха да събират сили за настъпление към изпъкналостта на Курск. Благодарение на мерките за пълна мобилизация и прекратяване на бомбардировките, освобождаването на оръжия от Третия райх се увеличи. Всички нови "Тигри", "Пантери" бяха прехвърлени на фронта, а "Фердинанд" реши да пусне малко повече. Фюрерът обаче се поколеба да атакува Курската издутина. Той също искаше да тества мишката в битка, която германците бързо развиваха.
  Въпреки че превозните средства, които бяха задоволителни според резултатите от теста, се състояха малко по-рано, отколкото в реалната история - ползата от бомбардировките не се намеси , но гигантският танк все още не беше готов за серийна употреба до юли и екипажите не го овладяха .
  Така фюрерът отново отложи офанзивата. Да, и "Пантери", "Тигри" и особено "Фердинанд", все още имаше ненадеждни коли и често се проваляха.
  Изгубил търпение, Сталин пръв започва офанзивата. Червената армия напредва в посоките на Орлов и Харков. Но нацистите разполагат със значително повече сили, прехвърлят войски от Африка и Европа и пускат повече танкове и самолети.
  След като заеха мощна защита, нацистите отблъснаха атаките на съветските войски. А "Тигър" и особено "Пантера" се оказаха много ефективни превозни средства в отбраната. Особено добре, когато защитавате "Пантера". Оръдието й е бързострелно - петнадесет изстрела в минута. Хем точни, хем бронебойни.
  И когато се защитавате, слабостта на страничната броня не е толкова забележима, колкото в офанзивата, където ще вземат Пантерата и четиридесет и пет.
  Ето четири германски момичета - един от първите женски бойни екипажи на Третия райх се бие със съветски машини. И много успешен в печеленето на акаунти.
  Тайната на момичетата и в частност на командира на танка Герда е, че се бият боси и по бикини. Стрелба едновременно от засада и от завой.
  Герда натисна спусъка с боси пръсти и изпрати снаряд в съветската кола. Събори кулата и изскърца:
  - Слава на орела на смъртта!
  Шарлот, този много агресивен и борбен воин, също изпрати снаряд в целта с босите си пръсти, улучвайки тридесет и четирите. И извика:
  - Слава на нашите велики дела!
  Кристина, момиче с червена, златиста коса, също блъскаше съветски коли с боси пръсти и пищеше:
  - За победата на суровото правосъдие!
  Магда, тази медена блондинка, без да се колебае, я взе и с пъргавите пръсти на босите си крака изпрати поредния подарък на смъртта, пробивайки резервоара на КВ и пищейки:
  - За тържеството на волята!
  Така че германските момичета наистина работиха много активно с долните си, толкова съблазнителни крайници. И настъплението на съветските войски в посока Орлов беше отблъснато. Както и в Белгород.
  Освен това самите Фриц нанесоха силни контраатаки и успяха да заобиколят съветските войски на Курския перваз. Оказа се също, че немската авиация е много силна. Липсата на западен фронт позволява на нацистите да освободят почти половината от военновъздушните сили. И увеличаване на производството на самолети.
  И Фоке-Вулф не е никак лош. Неговото мощно въоръжение позволява да се отрежат съветските самолети от първия подход, а високата му скорост намалява, ако по-маневрени якове влязат в опашката.
  Двама немски пилоти Хелга и Гертруд на Focke-Wulf започнаха бързо да печелят точки и резултати.
  В същото време те също използваха собствена тайна: бият се в едни и същи бикини и боси.
  Хелга разгърна своя боен изтребител. Завъртях се, с помощта на боси пръсти на секси крака, съборих няколко съветски самолета и изръмжах:
  - Аз съм вълчицата на небето!
  Гертруда също отряза няколко самолета с помощта на босите си пъргави крака и изписка:
  - Ние сме терминаторите на ада!
  Накратко, Червената армия претърпя съкрушително поражение. През зимата обаче Сталин се опитва да си отмъсти. Но Фриц бяха хитри и бдителни. Въпреки че, разбира се, имаха някои проблеми. Но тук светлината "Пантера" помогна на нацистите страхотно. Този танк тежеше само двадесет и шест тона, със същия двигател от шестстотин и петдесет конски сили. И това му осигури добро шофиране при зимни условия. И пистолетът се справи добре със съветските превозни средства.
  Пантера-2 не се оправда съвсем. Беше по-добре защитена отстрани, но по-тежка и по-малко подвижна. Но Jagdpanther се оказа доста ефективна машина. Мощно въоръжен, не лош, особено защитен в челото, и относително подвижен.
  През зимата Червената армия не успя да постигне значителен успех никъде. Но след дълга пауза Сталин се надява да обърне хода на войната. Особено съветските генерали се надяваха на нови танкове ИС-2 и Т-34-85. Освен това нацистите досега са имали само "Тигър" -2, танк с мощно оръжие и броня, но твърде тежък и често чупещ се. По-напреднала серия "E" все още се разработва. В авиацията надеждите се възлагаха на Як-3 и ЛА-7. Но германците не стояха неподвижни. Те получиха ME-262 и TA-152 много ефективни и бързи изтребители с мощно оръжие.
  Като цяло новите германски самолетни 30-милиметрови оръдия нямаха равни. И асовете на Хитлер уверено вкараха сметките си. До май 1944 г. Хелга и Гертруда надхвърлят триста свалени съветски самолета и заслужено получават награди: Рицарски кръстове на Железния кръст със сребърни дъбови листа, мечове и диаманти.
  Така момичетата, които винаги се биеха боси и по бикини, се превърнаха във феномени и световни рекордьори.
  През лятото, по заповед на Сталин, операция Багратион започва с мощен удар в центъра. Съветските генерали се надяват на успех и масивна помощ от партизаните, особено в Беларус. Но Ромел и Майнщайн ги надхитриха. Когато съветските войски пробиха центъра и превзеха Смоленск, нацистите нанесоха силни удари от фланговете. Майнщайн атакува от юг, а Ромел от север. И се образуваха няколко котела. Червената армия претърпя съкрушително поражение. И фашистките орди, след като обградиха и унищожиха около два милиона войници от Червената армия, се втурнаха към Москва.
  Особено в битките се отличи танковият екипаж на Герда. Биейки се на обикновена пантера, момичетата станаха първите, които надхвърлиха резултата от двеста унищожени танка. И тогава триста! За което Герда стана първият командир на танков екипаж в историята на Третия райх, награден с Рицарския кръст на Железния кръст със сребърни дъбови листа, мечове и диаманти.
  А Хелга и Гертруд надхвърлиха броя на свалените самолети с петстотин броя. И те получиха нови награди: Рицарски кръстове на Железния кръст със златни дъбови листа, мечове и диаманти.
  И тези момичета, боси и здрави, се превърнаха в истински кошмари за съветските пилоти. И двете двойки композираха песни. И те буквално смазаха всички препятствия и демонстрираха своята непреклонна и неподражаема сила.
  Воините се преместиха от Focke-Wulf на TA-152 и вече извършиха невероятни чудеса на героизъм върху него. И тази машина е още по-съвършена и ефективна.
  В немската контраатака участва и нова модификация на Panther-2 с 88-мм оръдие. Този резервоар се оказа доста тежък, а новият двигател не беше готов. Освен това се бори с около двеста мишки. Този танк не е много добър, но поддържаше пехотата и беше доста ефективен.
  Така че в центъра на фронта беше направена голяма дупка, Фриц имаше всички шансове да превземе Москва веднага.
  И руските богове и хиперцивилизацията отново призоваха шестимата на подвизи, за да спасят СССР от пълното поражение. Този път Олег Рибаченко, заедно с екип от вечното момиче Маргарита Коршунова и четири момичета вещици, се бият срещу нацистите на позицията на Волоколамската магистрала.
  Там един съветски полк се бие срещу тридесет нацистки дивизии. В реалната история само с помощта на мощен авиационен флот беше възможно да се потиснат руските позиции.
  Момичетата и момчето, въоръжени с магически саби, посрещнаха нацистите с хвърляне на много игли за еднократна употреба с боси крака.
  Тези, летящи, удрят нацистите до смърт.
  Момчето Олег Рибаченко взе и насече атакуващите нацисти с мечове. И тогава той хвърли игли с голи детски крака ...
  Дузина ударени фашисти се настаниха на тревата.
  Момчето терминатор извика:
  - Квазар!
  И как си подсвирква с пълно гърло. Гарваните, които започнаха да се стичат на бойното поле, започнаха да припадат. Пробиване на фашистки черепи с клюнове при падане и сваляне на самолети.
  Олег Рибаченко пее:
  - Слава на цар Александър!
  Маргарита също посича нацистите с магически саби и техните танкове, които се опитват да атакуват позициите на руските войски.
  Момиче с къдрава златиста коса крещи:
  - Слава на великото отечество!
  И с боси пръсти вечното дете хвърля игли, които поразяват смъртоносно фашистките войници.
  И тогава красотата ще изсвири ... И гарваните, зашеметени от момичето славей, паднаха върху нацистите. И един лешояд ще го вземе и ще го набие. Веднага петима войници от империята на Адското слънце на Хитлер и няколко танка бяха поразени от падането на една голяма птица.
  Наташа също е много активна в бойния потенциал. И така тя пусна мелница с мечове, посече дузина нацисти и три танка. И тогава тя хвърли дузина игли с боси пръсти, полагайки маса фашисти. И след това тя го взе от аленото зърно, докато пуска светкавица. Веднага половин стотина нацисти бяха изпечени живи. Ето го момичето. И резервоарите също се топят.
  И рев:
  - За Русия велики царе!
  И Зоя ги взе и също рязко ги наряза с мечове, удължи ги и ги насече. Разби много нацисти и танкове. И с бос крак тя пусна диска. Прелетя, отряза повече от дузина глави.
  И воините добавиха пулсар от малиновото зърно. Преобръщане на маса фашистки войници и танкове.
  Тогава тя извика:
  - Страхотни идеи за Русия!
  Августин също воюва с удивителен героизъм. Тази червенокоса лисица е просто терминатор на терминаторите.
  Той ще управлява мелницата с мечове. И тогава пеперуда с бърз размах. И тогава ще го вземе с боси пръсти и ще хвърли бумеранг с диамантени остриета и ще изсече танкове.
  Ще отлети и ще се върне. Но вече няколко дузини глави са отрязани. И тогава от рубинените зърна момичето ще пусне мълния. Които ще пламнат и ще изпепелят голяма маса нацисти заедно с танковете.
  И червенокосият дявол как да вика:
  - Ако имаш кафе, ще имаш какао и чай!
  Светлана изплези език. Също така се извършва комбинация от мечове. Тя проряза много фашисти и танкове. И тогава с боси пръсти пусна грахово зърно с мощен експлозив. И цели сто нацисти бяха разкъсани наведнъж.
  Воинът на ягодовите зърна изстреля мълнии. Тя изгори много фашисти, разпространявайки миризмата на пържени кебапчета.
  И извика:
  - Самурай, самурай -
  Да се биеш с руснак не е рай!
  Да, шестима войници се заеха с нацистите от времето на Сталин и Фюрера, като ги унищожиха напълно заедно с танкове.
  Олег Рибаченко направи лък със сабите си, посягайки фашистките войници. И тогава с гол, момчешки крак ще хвърля остри и остри игли, убивайки противници и танкове.
  И после отново, както славеят разбойник подсвирва. И цели люспи от зашеметени гарвани ще паднат върху нацистките войски.
  Момчето терминатор изкрещя:
  - Малко момче намери огнехвъргачка,
  Да, вие, фашисти, уви, нямате късмет!
  Маргарита също посяга отчаяно нацистите. Но в същото време тя хвърляше тънки дискове с боси крака. Режат главите на войниците от страната на адското слънце на Хитлер и стволите на танковете.
  Момичето подсвирна в същото време и извика:
  - За светата Рус!
  И гарваните паднаха, удряха нацистите като градушка и масата танкове изгоря.
  Не само вечните деца и четирите момичета вещици се биеха. Руският полк на Червената армия срещу тридесет нацистки дивизии демонстрира непоколебима издръжливост.
  Междувременно Наташа взе, наряза мелницата с мечове. Смазани вражески воини. И тогава с боси крака изстреля нов бумеранг. Тя преряза гърлата на нацистите и стволовете на танковете.
  А от аленото зърно пламна пулсар, пеейки:
  - Слава на най-великата Русия!
  Зоя също не даде шанс на противниците си. Тя сечеше от време на време, удължавайки мечове, войници и танкове. И тогава с боси пръсти тя хвърляше отровни игли. И след нейните пурпурни зърна бълваха цели каскади от светкавици, които разтопиха немски мастодонти.
  Воинът пееше:
  - Русия е нашата страна!
  Винаги ще й бъда верен!
  И как от пъпа на момичето излиза пулсар. Да, смачкайте нацистите в разкъсани парчета кожа. И тогава ще се заеме с танковете.
  Августина също не дава шанс на фашистите. Медночервената коса на момичето терминатор се вее на вятъра като пролетарско знаме.
  И голи, изсечени крака хвърлят много смъртоносни дарове на смъртта. Какво не дават шанс нито на войниците, нито на танковете на Вермахта.
  В същото време воинът изхвърля горящи парчета магически плазмен топящ се метал от рубинени зърна. И не забравяйте да ревете:
  - Слава на Родината - да живеем при комунизма!
  И тогава от кръглия му пъп, като светкавица.
  Светлана също е в битката. Тя е изключително готино момиче. И също така удря нацистите с мечове. И боси, грациозни крака хвърлям цели ками на смъртта. Че режат главите на нацистите и режат кулите на тежки и средни автомобили.
  И от ягодовите зърна все още ще издава коронен разряд. А това наистина е повече от смъртоносно, особено за танкове и самолети.
  И воинът също от пъпа ще се поддаде на дара на унищожението.
  И пей:
  - Слава на великата Рус! Бог може да ни спаси!
  А руските войници стрелят по нацистите от известната пушка Мосин. Няколко картечници също работят. Оръжията стрелят. Работи и една от първите руски реактивни миномети с повишена мощност "Андрюша".
  Войниците на съветската армия бяха добре подготвени. Те удрят точно и са много дисциплинирани.
  Олег Рибаченко, изсичайки нацистите, както пехота, така и танкове и дори самолети, си помисли: как нашите хора успяха да загубят от нацистите в тази алтернативна реалност?
  Това е напълно срамно! Но руснаците са по-добри. Ето как славянските войници пробиват малки, бели и черни войници с щикове и взривяват танкове с гранати. Остава още малко за победа. А царската армия е много героична. Ето една рускиня, с гол корем, момиче-картечник, стреля по германските войски. С къса пола и босо това момиче, но тя изпраща куршуми уместно.
  И Олег Рибаченко сече с мечове. И тогава той също ще хвърли бумеранг с голи детски крака, отрязвайки врага и танковете. И когато момчето подсвирне...
  И пак как гарваните ще паднат върху нацистите. Нацистите нямат шанс след това. И щурмова авиация също.
  Олег Рибаченко, това вечно момче изписка:
  - Слава на моето космическо Отечество!
  Маргарита, това вечно момиче също е горещо в битка. И сече със саби, много знаменито. И как свири, че група гарвани удрят отгоре и пробиват през главите на нацистите и през люковете на кулите на фашистките танкове. И с боси детски крака хвърля бумеранги, така че воините на страната на адското фашистко слънце да падат на десетки.
  Маргьорит изгука:
  - Скъпа моя Русия - приятелско семейство от народи!
  Наташа посече нацистите с мечове. Тя прониза цял куп игли с голи пръсти. Те взеха и надупчиха нацистите и взривиха дузина танкове. Момичето обаче не пропусна да пусне коронен разряд от алените си зърна.
  И как мълния ще бъде изхвърлена от пъпа със смъртоносен резултат, особено за танкове и самолети.
  Момичето изкрещя:
  - Ще бъда толкова супер!
  Зоя също се бие в дива битка. И мечовете й искрят като буря бушуваща, потоци от огнени искри се сипят и разрязват танковете като масло с горещ нож. А босите крака на момичето терминатор хвърлят игли, които осеят нацистите като таралеж.
  И от пурпурните зърна излитат смъртоносни пулсари на унищожението и от тях горят самолети и танкове. Воинът е много борбен на вид и на дело.
  Красавицата нарязва нацистите, самолетите и самоходните оръдия, без да им дава милост.
  И бойното момиче изкрещява:
  - Слава на Родината!
  Августин в битка не познава мир и яростна ярост кипи с нея. И сече враговете като зелки със саби. И очите й горят като изумруди. И босите крака, като лопатки на витлото, изхвърлят съобщения за унищожение, които разкъсват самолети-цистерни.
  А рубинените зърна изпращат такива потоци магическа плазма към нацистите, че нищо не може да й устои.
  Но когато поток от магическа светкавица излита от пъпа на Августин. И той ще разбие цяла маса врагове заедно с танкове.
  Момичето изкрещя с пълно гърло.
  - Слава на Всемогъщия Бог Род!
  Светлана се бори с дива тълпа. И момичето как да удря с пеперуда. И с боси крака как да изстрелят нов бумеранг, който отряза кулите на колите. Воин от хипер класа и естествена блондинка.
  И как цунами от петна от магия ще се освободи от ягодовото зърно. И тя го взе и разби врага, сякаш ледът се беше пръснал под ударите на меча. И от пъпа я гръмнаха с коронен разряд. Масата от танкове се стопи, много самолети изгоряха.
  Светлана туитна:
  - Момичето обича да убива,
  Ето го момичето!
  Олег Рибаченко се бие като истински титан. Момчето терминатор е толкова отчаян боец. И с боси детски крака ще пусне няколко диска, които секат врагове, металът на танковете е като нажежена ледена игла.
  И как каратист управлява вятърна мелница.
  А ако вземе и изсвирне с цяло гърло. Че цяла маса гарвани ще вземе и ще падне. И набийте главите на нацистките бойци.
  И тогава ще изплюе от тръбата... И разкъса мъжкото съвършенство на цели сто фашисти и танкове със самолети. Тези от болковия шок взеха и okochurilas.
  Малкият писател изпищя:
  - За комунизма в Русия!
  Маргарита, в див гняв, ще плюе на нацистите и потоци магическа плазма излитат от устата й. И изядоха нацистите до скелети. И танковете се стопиха, и самолетите се оплетоха в огнената мрежа.
  Воинът е момиче със златна коса.
  И босите й крака хвърлят бодливи и смъртоносни неща, така че само парчета разкъсано месо летят от нацистите и стволове от танкове.
  И момичетата също се разделиха сериозно ...
  Даже си свалиха бикините. След това унищожаването на нацистите премина много по-ефективно.
  Наташа нанесе каскада от удари върху бели и черни войници. И сега нейните боси крака ще хвърлят няколко гранати и ще разкъсат цял батальон нацисти и голяма маса танкове. И тогава от алените зърна той ще освободи вълна, която носи унищожение на нацистите, като каскада от цунами войски, както на пехота, така и на танкове с самолети.
  И от пъпа смъртоносна мълния ще излети като полет и ще изгори нацистката кохорта, а от тях ще останат само овъглени трупове и три дузини танкове заедно с тях.
  И накрая, сякаш от пазвата на Венера, красиво момиче ще излети убийствен пулсар, който, нараствайки по размер, го взе, претърколи се и изгори цял полк нацисти и сто танка, включително няколко Мишки, веднага.
  Воинът изрева:
  - За велик комунизъм!
  Зоя взе и изпълни комбинация, рязко удължавайки мечове, отрязвайки кулите на танковете. И външно младият воин го взе и го изстреля с дискове, смесени с грахова бомба. И ще разкъса много японци. И тогава от малиновите зърна ще се вземе и ще пусне нова струя мълния. И разбийте враговете на чипове с малки чипове. И нищо не остава от танковете.
  И тогава от пъпа, сякаш ударен от лазерни лъчи. И масите на нацистите ще бъдат отсечени. И танковете обикновено губят кули, счупени ролки летят от тях.
  И в заключение, както от пещерата на Венера, войн с коса с цвят на златен лист ще изхвърли неистов поток от енергия. И ще помете нацистката охрана и много танкове, самолети и самоходни оръдия. Това са яки бойци.
  Воинът изкрещя с пълно гърло:
  - Слава на комунизма на Сталин и цар Александър III!
  И ето го Августин в битка, обезумял като агресивна и непобедима кобра. И огнената й коса, тя блести като чисто злато.
  И той ще извърши комбинация с мечове, от които потомството на нацистките батальони беше отсечено из основи и огромно количество чисто нови, искрящи метални коли.
  И тогава с боси пръсти пуснаха такива остриета, че накъсаха нацистите на месна салата и отрязаха стволовете на самоходните оръдия и опашките на щурмовите самолети.
  И от рубинените зърна цял поток от смъртоносна мълния ще лети и ще разбие нацистите.
  Е, когато петно от плазмата на магията изхвърчи и изгори цял фашистки полк и много танкове към тях, освен самолетите, разбира се.
  И когато цяла буца енергия изпръска от пазвата на Венера, готино, червенокосо момиче, тогава няколко хиляди нацисти веднага го взеха и, разпространявайки апетитната миризма на цяло стадо мамут, пържен в тиган, го взеха и станаха шишчета с коричка. И няколкостотин танка взеха и се стопиха.
  Воинът ще изреве:
  - Александър Трети - най-добрият от царете!
  Светлана е много агресивно момиче. И направи комбинация с дългите си мечове. И наряза враговете, сякаш е нарязала наденицата на тънки филийки. И тогава с босите си пръсти тя изстреля смъртоносна бомба. Разкъсваше враговете като водопад от смърт, само гъсениците се пръснаха.
  И тогава от ягодовите зърна ще излее поток от унищожаване на сериозно количество. И разпространение на нацистите и техните танкове и самолети и друга техника.
  И как мълния се втурва от пъпа и разбива нацистите, без истинска жалост, а и нереална.
  Но пещерата на Венера бълва най-смъртоносното. Това наистина е убиецът на убийците, като хипер-ядрено оръжие!
  И как това диво цунами от магия ще помете и ще изтрие в пепел много хиляди нацисти и стотици танкове. И самоходни оръдия, и самолетни и щурмови оръдия.
  Момичето промърмори:
  - Аз съм световен шампион!
  Олег Рибаченко се съгласи с това:
  - Супер шампион!
  Момчето изнесе тройна вятърна мелница със саби. И тогава той хвърли многократна граната с бос крак. И така разби батальона на армията на страната на пъкленото хитлеристко слънце и танкове, и самоходни оръдия, и всички видове авиация.
  Хлапето карате свири като свирка ... Доста натрупан облак от гарвани и лешояди взе и падна върху нацистите.
  И по главата, и нека разкъсваме враговете, както и да взривяваме самолети и самоходни оръдия.
  Олег дори си спомни как в един свят трол помогна на Хитлер да победи СССР. Тя говори с германските войници и те стават неуязвими. Нацистите превзеха целия свят. И нека построим всички там ... И започна проектът за озеленяване на Африка и полет до Луната. И Фриц през 1953 г. на 20 април наистина кацна там. Това е тролът...
  След това те взеха Хитлер от този свят на 20 април 1957 г. и го отвлякоха, и го превърнаха в роб, принуждавайки го да върти колелото. Какво искаше фюрерът? Мислех си, руски момичета, те просто ще го ритнат в рогата? Или да ги оставим да превземат света?
  Олег Рибаченко извърши друга комбинация от петкратна мелница. Той изряза нацистите, огромен брой танкове, самоходни оръдия и атакуващи самолети. Той подсвирна, събаряйки нацистите, и изкрещя:
  - Цар Александър Трети - самото съвършенство!
  Маргарита взе и държеше троен орел със сабите си и посече стотина нацисти и дузина танкове в зелки.
  И с боси крака момичето пусна бомба, която щеше да разбие фашистките войници и две дузини танкове тук.
  И сега момчето и момичето си подсвирват заедно. И толкова много гарвани падат от небето и с остри клюнове ще пробият главите на всички тези нацистки полкове и ще пробият люковете на танковете.
  Шестимата действаха толкова активно, че всичките тридесет и три дивизии на страната на адското хитлеристко слънце бяха унищожени. Убити са от руските воини и вечното безсмъртно момче.
  Така заплахата от Москва беше оттеглена. И това, разбира се, е страхотно.
  Въпреки че войната все още продължаваше. Но шансовете вече бяха петдесет на петдесет.
  
  ТУРЦИЯ НАПАДА СССР
  Например германските агенти все пак успяха да въвлекат Турция във войната срещу СССР. Един от генералите заповяда да се открие огън по граничните войски. И той постави ръководството пред факта на война със СССР.
  Турската армия е доста многобройна, като по време на мобилизацията достига милион. Въпреки че качеството е по-слабо, но не много ...
  Сталин трябваше да изостави офанзивата край Сталинград и да спаси Закавказието. До края на декември германците най-накрая превзеха града на Волга и се укрепиха там. Настъплението на съветските войски в посока Ржев беше отблъснато от германците. И те държаха фронта през зимата.
  Войната с Турция погълна резервите, използвани в реалната история край Сталинград.
  Хитлер все още имаше разума да обяви тотална война и да попълни армията с нови резерви и да увеличи производството на оръжия.
  В Африка Ромел първоначално беше победен, но след това, след като получи подкрепления, успя да задържи позициите си, за да извърши силна контраатака срещу американците.
  Германците успяха да прехвърлят още няколко войници в Африка и издържаха в Тунис. През зимата битките там бяха в разгара си, горещи като през пролетта. Но по-благоприятният ход на боевете на изток позволи на германците в Средиземно море да използват повече сили. И групата Сталинград не трябваше да бъде доставяна.
  Ромел успява да отблъсне всички настъпления на британците и американците, нанасяйки им огромни щети. В края на май в Африка настъпи временна пауза и затишие.
  Германците през юни 1943 г., използвайки новите танкове "Тигър" и "Пантера", се опитаха да атакуват Астрахан. Червената армия беше готова за това. Но все пак нацистите успяха да напреднат петдесет километра, преди да бъдат спрени.
  "Тигърът" се оказа ефективна машина, "Пантерата" се оказа малко по-лоша. Особено при защитата на страните на резервоара. Да, и немските коли се чупеха твърде често. Въпреки това нацистите, избегнали Сталинградската катастрофа, имаха повече сили и въпреки че не успяха да пробият съветската отбрана, те задържаха фронта. Съветските войски се опитаха да настъпят, но "Пантера", "Тигър", "Фердинанд" се показаха като много добри танкове в защита.
  И скоро имаше и "Маус". Машината обаче е тежка, трудна за транспортиране и работа, но жилава и със здраво оръжие. "Маус" обаче показа, че 150-милиметровото оръдие е свръхмощно и недостатъчно бързо. Въпреки че "Маус" в отбранителни битки е стойка, като "Тигър" -2, той получава постоянни повреди. Появи се и Panther-2, по-тежка машина, но по-добре защитена.
  Съюзниците действаха доста пасивно срещу Третия райх. Възползвайки се от факта, че през зимата на 1943-1944 г. Червената армия не успя да постигне значителен успех, включително благодарение на добрата работа на германското разузнаване, през май 1944 г. нацистите щурмуваха Гибралтар и започнаха да напредват в Африка.
  Те превзеха Мароко и започнаха да напредват в Алжир. Германските тежки танкове смазват съюзниците и доминират на бойното поле. Специално бяха доставени Пантерите, които бяха разкъсани като животни. През лятото Червената армия се опита да настъпи в центъра, но нейният натиск отново беше отблъснат. Германците създадоха мощна отбранителна линия.
  През зимата на 1944-1945 г. Червената армия отново настъпва в центъра. Фрицът държеше линията. По това време те започнаха мащабно производство на ME-262 и завзеха господството във въздуха. Победите в Африка доведоха до превземането на Египет и установяването на контрол над Средиземно море.
  И след смъртта на Рузвелт, Труман обяви примирие. Тежко болният Чърчил се съгласи. Освен това германците вече бяха превзели Близкия изток и разполагаха с по-модерна серия танкове Е - с компактна компоновка, с нисък силует и мощни двигатели. Така че беше трудно да се борим. Да, и реактивните самолети на нацистите заседнаха. Хитлер действа малко по-мъдро и инвестира в реактивни самолети заедно с ракети на FAA, което дава много по-голяма и по-ефективна възвръщаемост. Наистина, каква е ползата от балистични ракети? Играта не си струваше свещта, но няма точност. Но реактивните бомбардировачи измъчват Великобритания и не дават шанс да избягат. Техните съюзнически бойци не могат да ги настигнат. И големите пикиращи бомбардировачи получават британците и американците.
  Накратко, те предложиха примирие и размяна на пленници, както и възстановяване на търговията. Хитлер се съгласи. Той искаше бързо да натисне СССР. През юни 1945 г. започва нова германска офанзива в Кавказ. И удар, и от юг, и от север, и заедно с турците. В битките участваха нови танкове E-25, които също бяха наречени "Пантера" -3. Германците уплътниха оформлението, като поставиха двигателя и трансмисията заедно и напречно, което намали височината на резервоара до по-малко от 1,7 метра. Пистолетът е инсталиран по-мощен в 88 mm в 71 EL. Наклонът на бронята на Panther-3 е увеличен. Танкът имаше 100 mm корпус отпред, 60 mm отстрани и отзад, 120 mm кули с голям наклон и тегло от само тридесет тона. Което с двигател от 700 конски сили осигуряваше прилична мобилност. И по пътя имаше по-усъвършенстван двигател с компресор, ускоряващ до 1000 конски сили. Но докато този мотор не е готов. "Пантера" -3 беше много успешен танк. И идеално защитен отстрани, незабележим, пъргав, с разрушително оръдие, като същевременно е по-лек и по-евтин за производство.
  Съветските войски не можаха да задържат Кавказ дори в края на 1945 г., нацистите го превзеха напълно.
  И през пролетта на 1946 г. те започнаха да напредват към Москва и Саратов. Fritz получи E-50, подобно на E-25 по оформление, но с по-голямо оръдие и по-дебела броня. Танкът достигна тегло от 65 тона, по-близо до "Тигър" -2, но имаше много по-здрава броня, особено страните. Дебелината на челната броня достига 250 mm, на страните 170 mm, на оръдието 105 mm в 100 EL. Този резервоар имаше височина по-малка от два метра и двигател от 1250 конски сили. Машината показа своята ефективност в битки. СССР получи ИС-3 и ИС-4. Но Т-54 все още не е успял да влезе в серията. Така че трябваше да се боря със стария багаж. Да, и IS-4 беше груб и несъвършен танк. И IS-3 е доста труден за производство, така че IS-2 все още се произвеждаше. И Т-34-85 остана най-масовата машина. Въпреки че пистолетът й вече е напълно безсилен срещу E-50 и по-тежки превозни средства и е в състояние да се бие само срещу Panther-3, който беше популярен сред германските военни. Въпреки че Хитлер нареди да изтегли от производството всички превозни средства, които са по-леки от петдесет тона, с изключение на разузнавателните танкове.
  И така тези чудовища отидоха в Москва. Силни са и са много. И нацистите също пуснаха чернокожи на машините. Така стана изключително тъпо за СССР.
  Но момичетата от убийците са доста готови да се борят и да победят. И самият Олег Рибаченко изведнъж осъзна, че това е просто фантазия. Но всъщност нацистите щурмуват Москва и тази атака трябва да бъде отблъсната. Така екипът и шестима бойци кацнаха, за да се бият с Фриц.
  Олег Рибаченко, както винаги, е пред всички и на бял кон. Но не всичко е толкова просто. Тук вече местните богове казват - не се катери.
  Момчетата обаче насякоха малко с мечове, но момичетата пуснаха пулсари от алени зърна, мълнии от пъповете си. Те хвърляха смъртоносни гранати и парчета антиматерия с босите си пръсти. И накрая момичетата от утробата на Венера избълваха торнадо от магическа енергия.
  След това се върнаха обратно ... Германската офанзива срещу Москва затъна. Но те все пак превзеха Саратов. И дори успяха да стигнат до Куйбишев. В последния град избухна битка, която продължи до зимата.
  В крайна сметка още през януари 1947 г. нацистите превземат този град.
  Настъпи временно затишие. И двете страни претърпяха сериозни загуби. Освен това на териториите, окупирани от нацистите, се води партизанска война.
  За борба с партизаните бяха формирани войски от местни сили. Имаше някакво самоуправление. И марионетни правителства.
  Германците в същото време модернизираха и авиацията. Пуснаха и дискотеки, които беше почти невъзможно да бъдат свалени заради ламинарната струя. През лятото на 1947 г. нацистите предприемат офанзива в центъра. Те успяха най-накрая да отрежат и обкръжат Ленинград с двоен пръстен. Но Москва не успя да превземе отново.
  Отново Олег Рибаченко и Маргарита Коршунова. Тези вечни момче и момиче стреляха по нацистите с картечниците си с фиксирани патрони и хвърляха частици антиматерия с босите си крака.
  И в същото време те подсвиркваха, удряйки гарвани по главите на Фриц.
  Да, и четири момичета: Наташа, Зоя, Августина, Светлана също работеха.
  От алените зърна се отделиха огнени, силно изгарящи пулсари. И техните боси, грациозни крака хвърляха смъртоносни грахови зърна с антиматерия. И пъповете изпратиха мълния, която изпържи нацистите. И когато пазвата се поддаде на вълните на магическо торнадо, тогава изобщо имаше смърт.
  Но, уви, шестимата работиха само за ограничен период от време. Но той е много плодотворен за отблъскване на фашисткото нападение.
  Зимата мина. Ленинград падна ... През лятото на 1948 г., натрупали сила, нацистите се втурнаха към ново нападение. Те хвърлиха всичките си резерви в битка.
  Но пак шестимата ги чакат и ги унищожават тотално.
  След това Олег Рибаченко и момичетата дадоха голяма битка на нацистите. И са използвали силна магия. Момичетата дори от лоното на Венера изхвърлиха потоци от магическа енергия и цунами от магия. И нокаутираха нацистите като кегли с топка.
  Олег Рибаченко не само наряза нацистките танкове с мечове, но и подсвирна. И гарваните са таранили немските самолети. Изравняват ги със земята.
  Маргарита Коршунова също, как го приема, но тя ще управлява мелницата с мечове, отрязвайки нацистите. И тогава с боси крака ще вземе и ще изстреля мощен пулсар.
  И унищожава Fritz като метод за набиване. И как момичето свири, а гарваните паднаха върху нацистките самолети.
  Момичето извика:
  - За комунизма в целия свят!
  Наташа също участва в атаката срещу нацистите. И сега мечовете й ще бъдат взети и косо посечени. И сега нейните боси крака ще изстрелят нещо смъртоносно, което разкъсва вражеските превозни средства.
  След това момичето от алените зърна ще пусне горещи, убийствени пулсари. И ще се блъснат във фашистките орди. И момичето също от пъпа светка към нацистите със светкавица. И наистина ще изпържат всички, ще направят барбекю.
  Но още по-хладно, когато поток от енергия изригва от лоното на Венера. И да помете голямата маса нацисти.
  Това е дамата със синя коса. И рев:
  - Слава на Родината!
  И отново, пускайки подарък на разрушението от аленото зърно, тя добави:
  Който има голям корем ще умре от глад!
  Зоя също кълцаше като зеле опонентите. Тя ги отряза с голяма лекота, сякаш премахваше стърготини. И с боси пръсти тя хвърли унищожителна бомба. И смазаха враговете.
  И тогава от малиновите зърна гърми: отдясно по танковете, отляво по самолетите! И много ефективно смазва опонентите.
  И след това от кръглия пъп с поредица светкавици. И да изпепелят нацистите, превръщайки ги в пръжки.
  И тогава от пещерата на Венера ще излети и ще излети цяло торнадо от унищожителна енергия.
  Момичето извика остроумно:
  - Високолетяща птица, не вдига носа си, не се рее в облаците!
  Августин участва пряко в битката. Не момиче, а просто тигрица. И буквално разкъсва врагове с нокти. И сече, без да дава шанс с мечове.
  И сега босите й крака пускат изключително смъртоносен дар на унищожение. Разкъсване на опонентите на малки парчета. И лишаване от най-малкия шанс за спасение.
  Но от рубинените зърна излита мълния, която буквално изгаря противниците като хартия.
  И от пъпа се изхвърля пулсар. И как прорязва танковете на Хитлер. И съборете кулите им.
  А от лоното на Венера изригва още един поток магическа плазма. И ако го изгори, тогава това няма да се стори достатъчно на нацистите.
  И воинът си казва:
  - Който иска да стане лъв, без вълча хватка, ще си остане с птичи права!
  Светлана отново е в движение. Реже метал с мечове. И с босите си пръсти изстрелва смъртоносни гранати. Чупи и пали фрица.
  В същото време момичето не забравя да изпрати мълния от ягодови зърна.
  Но от пъпа ще изригне, разрушителен и разтопяващ метал.
  Но от пещерата на Венера ще излети и ще излети лазерен лъч, който ще вземе всички и ще ги разреже.
  И тогава изръмжава:
  - Правата на птиците най-често имат предвид магарета, а по характер овце!
  Олег Рибаченко продължи да се бие много уверено, демонстрирайки силата на титан. Тук той сече нацистите с мечове. И тогава с босите пръсти на детски крачета ще изстреля повече от убийствена граната. Ще разбие масата на нацистите.
  След това хлапето ще подсвирне, а уплашените лешояди и гарвани, сякаш са на фашистки войски, ще вземат и ще легнат наоколо. И те започнаха да свалят самолети без жал.
  Олег Рибаченко остроумно отбеляза:
  - Безкрилият с мозъка на пиле!
  Маргарита Коршунова продължи да върти грамофоните с мечовете си. Тя покоси нацистите без колебание. И в същото време, с боси детски крака, тя хвърляше подаръци на разрушение. И се разкъса като купчина фолио.
  И как ще свири, а гарванът ще падне върху германските войски. Всички те ще бъдат изпрани на прах. И когато нацистите бяха под ударите на птици, те бяха повече от стегнати - смазаха ги.
  А Маргарита казва:
  - Не се прави на орел с кокоши мозъци и птичи права!
  Наташка ще скочи и ще посече с мечове. Ще нареже нацистите на зеле. Хвърлете дар на унищожение с бос крак. Той ще унищожи много Фриц и ще изскърца с пълно гърло:
  - Ако си мокро пиле по природа, ще изсъхнеш от глад!
  И от алените зърна ще изпусне смъртоносен ток. Изтрийте много фашисти. И тогава от пъпа като пулсар ще се движи. И всички противници ще бъдат разкъсани на парчета.
  И сега от лоното на Венера ще изригне поток цунами, който изгаря всички с адска плазма.
  Ето го момичето.
  И Зоя, в дивата офанзива, бие всички без излишни паузи. И нарежете на най-малки парченца. Оставяйки буквално овъглени парчета. И как с бос крак ще се хвърли нещо невероятно разрушително. И тогава от алените зърна ще изхвърчи нещо, което носи най-впечатляващата смърт, и то пълна смърт.
  И тогава такъв див ще изскочи от пъпа и ще разкъса магическата плазма като тигър.
  И в заключение, от пещерата на Венера, подарък, който носи истинска смърт на нацистите без шанс.
  Тогава момичето извика:
  - С кокоши мозъци не се снасят златни яйца!
  Августин отсича с мечове кулите на нацистките танкове. И тогава, с боси пръсти, тя пусна дар на смъртта. Но техните рубинени зърна на момичето летяха огнена светкавица. И изгориха куп фашисти.
  И тогава от пъпа ще излети цяло торнадо от разрушения.
  Но от лоното на Венера излита разрушението, което носи пълна победа и разрушение.
  Августин мъдро отбеляза:
  - Петелът все още може да снася златни яйца, но характерът на пилето само ви вкарва в каша!
  Светлана също е гореща в битката. Как посича нацистите със саби и ги разбива в кисело зеле. И с босите си пръсти ще изпрати подарък на унищожение. Разбийте враговете на прах.
  И смъртоносни мълнии ще излетят от ягодовите зърна. Изгорете нацистите на парчета. И тук пъпът ще изпрати вълна от тоталитарно изтребление на нацистите.
  И в заключение, балон от магическа плазма ще излети от пещерата на Венера, която ще стопи всички врагове наведнъж. И танковете ще пушат, и снарядите в тях ще се взривят.
  А Светлана как да реве:
  - Защо сте всички в облаците, защото мозъкът на пиле!
  Олег Рибаченко се бори с все по-голяма ярост. Той ще вземе и посече врагове. Всички те ще се натрошат и нарежат на малки парчета.
  И тогава с бос крак ще хвърли граната и ще я разкъса на парчета.
  След като момчето отново свири и сваля много самолети.
  Тогава той изрази идеята:
  - Дори да имаш силата на мечка, но с кокоши мозък ще си останеш магаре!
  Маргарита Магнитная сечеше с мечовете си с всичка сила. Тогава момичето хвърли с бос крак убийствения дар на смъртта. Тя разкъса нацистите на парчета кости и кожа. И после как подсвирква, че купища гарвани ще се стоварят върху фрица.
  Тогава Маргарита извика:
  - Ако имате пилешки мозъци, тогава след среща с лисицата ще летят пера!
  Наташа се бори изключително активно с фрица. И сега босите й крака хвърлят нещо дяволски убийствено. И мечове събориха кули.
  И тогава светкавицата ще бъде нарязана от пъпа ...
  И алените зърна ще пуснат смъртоносни пулсари. И тогава момичето ще го вземе и ще излъчи огнено торнадо от лоното на Венера. И раздели противниците на части.
  Тогава момичето изчурулика:
  - За да направите котлет от прасе, трябва да имате хватка на вълк и находчивост на лисица!
  Зоя взе вятърната мелница с мечовете си. Тя пресече всички коли, а пързалките се разпръснаха във всички посоки. И тогава босите крака на момичето-терминатор изстрелваха бомби, анихилации. И летящите започнаха да разкъсват враговете.
  Но малиновите зърна ще поемат и ще излъчват светкавица на унищожение. И тогава от пъпа ще излети лазерен лъч.
  И ето пещерата на Венера ще избълва поток от силно торнадо, което смазва фашистките войски.
  А момичето изрева:
  - Най-вероятно ще се насладите на печена лисица с пилешки мозък!
  Августин също се бие сега, така че го е включила като будилник. И реже нацистите без жал и съжаление. Хвърля гранати с боси крака, разкъсва противници.
  И от рубинените зърна летят каскадни мълнии. Но от пъпа ще бъде изковано нещо абсолютно смъртоносно. И разкъсайте нацистите. И тук магическо торнадо от смърт и разрушение ще излети от пещерата на Венера.
  Тогава момичето ще излае:
  - Ако характерът е като на мокра кокошка, ще се изсушиш без пари на улицата!
  Светлана също се бие много нахално. И сече с мечове, и хвърля убийствени дарове на смъртта с боси крака. И тогава той ще го вземе и от ягодовите зърна ще избълва каскада от мехурчета магическа плазма.
  И тогава от пъпа бие една светкавица след друга.
  Но от пещерата на Венера как ще се излее ураган на пълно разрушение и пълно унищожение.
  Светлана извика:
  - Пилешкият мозък прави безкрил, пилешкият характер изпраща на скуба!
  Накратко, нацистите най-накрая се изчерпаха и пропаднаха. Но Червената армия нямаше сили да атакува.
  Особено във въздуха Фриц поддържаше пълно господство. 1949 г. преминава във война в атмосферата и малки сблъсъци на сушата. Появата в серията MIG-15 не може да промени хода на войната. Така че германците имат свой собствен отговор: ME-2010 и ME-462. Които запазиха превъзходство по въоръжение и скорост над съветските превозни средства. Но СССР вече имаше Т-54 и ИС-7 в серията. Последният танк се оказа доста страхотен и Червената армия не позволи на Фриц да напредне.
  Дойде и 1950 година. Германците се опитаха да напреднат бавно, съветските войски отвърнаха на удара. Беше като боксьори, заседнали в клинчове.
  Никой не е спечелил предимство тази година и не е успял наистина да продължи напред.
  Но ето ни през 1951 г.... Хитлер се опитва да обърне хода на войната. Германците пускат серия от нови пирамидални танкове. Тези превозни средства имат повишена жизнеспособност при обстрел от всички ъгли.
  Но има проблеми с шасито. По-лекият ИС-10 се появи в СССР, но досега няма съществени промени. И тази година мина.
  Дойде 1952 година. Предната част остана неактивна. Съветските и германските войски се намушкаха. И те затънаха.
  Но дойде 1953 г. През март Сталин умря и ... нацистите, възползвайки се от объркването, настъпило поради борбата за власт, преминаха в настъпление.
  И отново бойната шестица трябваше да се бие с нацистките орди.
  Олег Рибаченко ръмжеше и сечеше с мечове със завои и унищожение. И той хвана босите детски крака и хвърли граната. Разкъсаха много нацисти. И тогава как да подсвирквам. И група гарвани ще смажат облак от самолети на Луфтвафе.
  Момчето извика:
  - Кой е пиле под душа, този лисица храна в колиба!
  Олег дори беше малко уморен да сече и хвърля гранати по фрица с боси крака. Момчето повтори афоризма:
  - Ако искаш да живееш като бял човек, бъди поне малко червен в хитростта!
  Маргарита Магнитная хвърли убийствена попивка на унищожение с босите си пръсти. Разкъса много нацистки войници. И тогава тя пукна от пъпа с лазер.
  И след това тя го взе, изсвири и унищожи куп самолети.
  И тя провери:
  - Истинските бели хора не изглеждат бледи, когато се провалят!
  Тогава момичето отново хвърли дара на унищожението с босите си пръсти, изчуруликайки:
  - Ако си пиле с мозък, ще отидеш на бульона за лисица с дела!
  Наташа пусна пулсар на унищожението от аленото си зърно и изкрещя:
  - Бъди птица на орела, но нямай полет на петел!
  Зоя отбеляза агресивно, като също изпусна дар на пълно унищожение от пурпурното си зърно:
  - Който много петли, без да яде каша - той ще грачи на кофата!
  Августин изпусна унищожаващия си пулсар от рубинено зърното си и промърмори:
  - Ако един политик много петли, избирателите тогава вият като вълци!
  Светлана избълва мълния с ягодово зърно и изсъска:
  - Политик, който много лае, но малко се старае, ще докара народа до кучешки живот!
  Олег Рибаченко сече, въртейки мечовете си. Той хвърли граната с бос детски крак и отбеляза:
  - Политиците се шегуват като деца, но триковете им са стари колкото самата политика!
  Тогава момчето подсвирна, събаряйки гарваните като пясък от дънките си, и отново измърка:
  - Политикът е врана, мечтаеща за трона на орел, само че клюнът й не е пораснал!
  Маргарита рационално отбеляза, като също хвърли съобщение за унищожение с бос крак:
  - Политикът иска лъвския трон, но умът често е само безрога крава!
  Наташа пусна мълния от пъпа си и излая:
  - Лъвът не трябва да е овца, но поне малко лисиче няма да го нарани, за да не стигне до магарета!
  Зоя го взе и с боси пръсти пусна дар на смъртта. Тогава тя изплю пулсар с пурпурни зърна и изкрещя:
  - И лъв да си, но с кокоши мозък ти е гарантиран кучешки живот!
  Августина удари рубинените си зърна със светкавица на смъртта и изписка:
  - Който много лае на луната, животът го слага в кошара!
  Светлана държеше грамофон. Тогава тя даде секрет от ягодовите зърна и изкрещя:
  - Ако един политик ви обещае баница на небето, значи смята избирателя за кълвач!
  Олег Рибаченко, подсвирквайки гарваните, рационално отбеляза:
  - Ако имате дървена глава, тогава определено ще дадете дъб!
  Маргарита, отново избивайки враговете, издаде:
  - Ако си глава като дъб, ще я откъснат като лепкава!
  Наташа остроумно отбеляза, освобождавайки мощен дар на смъртта от алено зърно и унищожавайки Фриц:
  - За избирателите на дъбове, политикът е пълна липа!
  Зоя, нарязвайки нацистите и изпращайки лъчи на смъртта от пурпурни зърна, отбеляза:
  - Ако си тъп като плъстен, винаги ще бъдеш подкован!
  Августин остроумно отбеляза, изпращайки гибел от рубинените си зърна:
  - Нищо не пречи всеки ден, пука печено като пиле ум!
  Светлана издуха ягодови зърна и издаде:
  - Ако имате кокоша памет, ще забравите как да се реете като орел!
  Олег хвърли унищожителния дар на бос крак на момченце и изписка:
  - Пилето не е птица - пилето ум не е ум!
  Маргарита с бос крак пусна нещо, което не й позволи да умре без болка. Тогава тя подсвирна, удари фрица с гарвани и изписка:
  - Избирател с кокоши мозък избира петли за президент!
  Наташа духна горещо и много парещо от аленото зърно и издаде:
  - Политик, който много петли, привлича само тези, които имат кокоши мозък!
  Зоя, стреляйки по враговете от малиновите си зърна, отбеляза:
  - Който се прелъсти от лисичия говор на политик, кокошка с ум, а овца с характер!
  Августин, удряйки с горящи пулсари от рубинени зърна, отбеляза:
  - За един политик езикът е и сабя, и камшик, и ключ, но той поставя на първо място избирателя под ключ!
  Светлана удари мълния от ягодово зърно. Тя смачка много самолети и танкове, издавайки:
  - Кокошият пух е мек, но на какви корави легла спят тези с пилешкия мозък!
  Олег Рибаченко се съгласи, подсвирквайки още веднъж:
  - Кроткият характер на владетеля често води до тежко падение на държавата!
  Маргарита, довършвайки, подсвирквайки и пращайки гарвани по главите, довършвайки последните фашисти, добави:
  - С пилешки мозъци и характер на пиле, ще стане като свинска пържола!
  
  ROMMEL ПРЕЗ 1959 - СУПЕР!
  Възрастният, сивокос Ромел разглежда картата на фронтовете. 2 септември 1959 г А войната още продължава и Москва не е взета. Вече няма Сталин, а формално главен председател на ГКО е Молотов. Но той е само първият сред равни. Постовете на Сталин са разделени, а върховният главнокомандващ Жуков. И именно срещу него се бори Ромел. Въпреки че има и министърът на отбраната Василевски. А партията се оглавява от Никита Хрушчов. И ръководителят на правителството Маленков. Има и председателя на Президиума на Върховния съвет на СССР и формалния държавен глава Българин.
  Да, пъстра компания се събра срещу Ромел. И трябва да се счупи. Но СССР не се поддава. И Третият райх е изтощен, като Русия.
  Но мир не може да бъде сключен. Ромел иска териториални придобивания. Съветското правителство упорито настоява за нулевия вариант.
  Сега САЩ са в криза, те не отиват никъде. А Великобритания е затънала в колониални войни. Така че край на Втората световна война няма.
  И нейната двадесет и първа година вече е започнала.
  Определени надежди бяха свързани със семейство Леопард. Но този танк не се оправда. Друг вариант беше развитието на резервоара RE-50. Същността на новата идея е да се създаде пирамидална машина, почти непроницаема от всякакъв ъгъл. Това може да е добра находка. Именно със семейството на пирамидалните ВЕ Ромел възлага надеждите си за победа над СССР.
  Но старите танкове още се бият.
  Но имат добри бойци.
  Екипажът на Герд, Шарлот, Кристина, Магда - четири момичета, за първи път се пробва на Т-3 по време на нападението над Полша през 1939 г. Тогава немската кола беше още доста слаба. Момичетата стреляха повече по пехотата и използваха три картечници.
  Герда, стреляйки по поляците и покосявайки пехотата и кавалерията им, изгука:
  - Аз съм войн с хиляди дяволи в главата си!
  Докато стреля, Шарлот отбеляза:
  Всичко е интересно, но...
  Герда хвърли граната по поляците с бос крак и изписка:
  - Какво но?
  Червенокосата отговори:
  - Но сега станахме вещици и какво ни дава това?
  Герда, русо момиче, покоси поляците в залп и логично отговори:
  "Сега няма да ни убият толкова лесно!"
  Кристина също удари поляците с автомат и отбеляза:
  - Ще запазим ли вечната младост?
  Магда, управлявайки уверено колата, отговори:
  - Разбира се, да! Проверих! Тя сама си нанесе рана, а той изчезна безследно!
  Герда, посягайки поляците доброволно, потвърди:
  - Точно! Вече не сме просто хора, а сме станали свръхчовеци!
  Шарлот, нарязвайки поляците, изпищя:
  - Аз съм Супермен!
  И отново с бос крак тя хвърли убийствена граната. Да, момичето се раздели и явно вече не се шегуваше.
  Кристина, отрязвайки поляците, отбеляза:
  - Родината е много добра!
  И голите пръсти на краката на красиво златисто-червено момиче пуснаха лимон.
  Магда също даде завой, посече поляците и изписка:
  - Аз съм типичен шампион!
  И също така, с бос крак, той ще хвърли граната, която убива и унищожава всичко.
  Четиримата в Полша смело се биеха и дори превзеха Варшава. Но това не беше достатъчно.
  След Франция Герда и Шарлот отиват в Африка в корпуса на Ромел.
  Рота момичета от специалния батальон на SS "Тигри-баракуди" излетя с транспортен самолет Ме-323 за Тунис. Жените воини бяха като кибрит, млади и още неомъжени. Предимно високи атлетични блондинки, цветът на германската нация, нейната кръв и сок.
  Две момичета, медена блондинка и огнена червенокоса, се открояват сред другите воини, които, между другото, също са достойни за подиума със своята красота и сериозност в очите. Ако всички останали бойци бяха сред относително опитните бойци, които успяха да подушат барут във Франция и на Балканите. Но не по такъв начин, че твърде много, заради преходността на враждебността и липсата на желание, да изпрати момичетата в разгара на нещата.
  Те вече се бяха сбили, тези двамата бяха много млади, на външен вид, почти момичета, последните, които замениха убитите по време на въздушното нападение. Разбира се, те също бяха обучени с цялата немска педантичност, но все още бяха толкова невинни, защото изглеждаха като едва навършили шестнадесет. Истински рози, изоставени в пустинята. Но в същото време те се карат почти две години.
  Огненочервената тигрица баракуда попита русата си приятелка:
  - В британската армия има много чернокожи. Те са много груби и жестоки, но представете си Герд, какво ще стане, ако ви заловят и започнат мъчения?
  Медената блондинка спокойно отвърна:
  - Ще се опитам да не бъда пленен от Шарлот, но ако все още е волята на Господа, няма да дам нищо на враговете!
  Червенокосата Шарлот прошепна:
  - Има слухове, че скоро ще започне голяма война на изток с Русия. И вече се изтеглят войски, съсредоточават се сили. Нищо чудно, че толкова много пехотинци са взети в армията, момичетата казват, че почти не останали мъже по селата!
  Герда се съгласи с въздишка:
  - Да, това би било зловещо! Да води война с руснаците: жестока и фанатична, с техните безкрайни простори и сурови зими... Ще бъде нещо ужасно!
  Червенокосата отговори:
  - Руснаците не можаха да победят дори малката финландска армия, а ние победихме най-големите вражески сили! Цяла Европа вече е под нас, а Ромел смазва британците в Африка. Защо мислиш, че ще загубиш?
  Герда неохотно отвърна:
  - Руснаците имат голямо население и обширни пространства. Те ще поемат твърде много войски! И ако нямаме време да превземем столицата на Русия преди зимата, тогава нашите войници просто ще замръзнат, а оборудването ще се разстрои и ще затъне в снежни преспи, това ще бъде елементарно ужасно!
  Шарлот поклати енергично глава.
  - О, не говори за такива гадни неща, нека по-добре да изпеем някакъв романс. За любовта...
  Герда се усмихна невинно и се съгласи:
  - Разбира се, че ще пеем най-добре!
  Момичетата от Barracuda Tigress запяха с чистите си кристални гласове:
  Перлена, трепереща прическа,
  Притеснявам се, гърдите ми треперят!
  Аз съм момиче като плаха бреза,
  Страх ме е да мръдна и да дишам!
  
  И какво шепне свежият вятър в ухото ти?
  Пясък хруска под краката боси...
  И няма по-щастлив аз на планетата,
  Когато ходя с теб в гората!
  
  Разкрий ми голяма тайна, любима,
  Как успя да омагьосаш сърцето!
  Но лицето ти е толкова тъжно?
  Най-тънката нишка от бръчки премина през челото!
  
  Младежът ми отговаря с мъка;
  Войната ще ви раздели за дълго!
  За да ни намери място в горите на рая,
  Сатана трябва да бъде победен в ада!
  
  В отговор тънка бреза кимна,
  Ти си повече от приятел за мен!
  Въпреки че изходът от битката може да е плачлив,
  Но Бог Исус пастирът е с нас!
  
  Нека разсеем ада на демоните - зли сенки,
  За да цъфтят зелени горичките!
  Погали загорелите ми колене
  Дръж ме здраво мила!
  
  И той отговори като мома на шега:
  Той каза на звука от разперени клони;
  - Ще ме чакаш ли една година, гълъбче?
  Силно е изкушението от горещи жерави!
  
  В отговор му казах толкова строго,
  - Няма да съм цивилен на щанда на машината!
  И аз харесвам военния път,
  Искам да се бия, да победя злите!
  
  Стигнах до точката - отсечени клони, плитки,
  Дадоха ми нова машина с диск!
  Въпреки че тревата плаче като перли от роса,
  Защо невинност - стана като войник!
  
  Тогава, че Родината ми е по-скъпа от всичко,
  Гори в душата Родина над звездите!
  Не е вътрешността да нахлуеш в леглото,
  И нощувай с пушка в колиба!
  
  Победата ще дойде, твърдо вярвам в нея,
  Все пак нашата кауза винаги е права!
  Е, усмихвайте се по-радостно, момчета,
  Хубава съдба ни чака, повярвай ми!
  Цялото семейство пееше с тях, а момичетата клатеха глави и пляскаха с ръце. Но тогава тяхната идилия беше прекъсната, сирена изви и в небето се появиха английски самолети! Спитфайъри се опитаха да атакуват кервана с доставки. ME-109 от ескортния ескорт смело се втурнаха към тях. Огненочервената Шарлот дори подскочи от радост:
  - Тук започва битката във въздуха! Ще бъде яко!
  Герда развълнувано потвърди:
  - Сега нашите, ще се поддадат!
  Имаше осемнадесет английски Spitfire и петнадесет немски Messers, без голяма разлика. Бяха картечни залпове и самолетни оръдия. Шарлот се засмя и посочи с пръст:
  - Гледай как ги вършат нашите! красота!
  Герда философски каза:
  - В битка не побеждава най-силният, а достатъчно подлият, който да го предизвика, но не и сам да влезеш в него!
  - Войната е състезание, в което всички са дисквалифицирани още преди началото! Подкрепи Шарлот.
  Той от английските "Спитфайърс" вече се беше запалил и започна да пада, след него започна да пада немският ... Битката започна да пламва с още по-голяма жестокост. Британските самолети имаха картечници, докато германците имаха оръдия, някои 20 мм имаха едно парче, други имаха до три 20 мм оръдия, но имаше само две такива машини ... Скоростните характеристики и маневреността са почти същото, може би дори при ME -109 дори теглото е по-малко и прави завои по-бързо. Но британците също не са толкова прости, така че трима от техните бойци се втурнаха към транспорта, без да обръщат внимание на прикрития огън. Момичетата вътре изкрещяха:
  - Хайде, момчета, не го изпускайте! Принудителен огън pli!
  Шарлот крещи:
  - Furr! Furr!
  Me-323 е огромен транспорт, способен да превозва до 200 войници, има шест картечници отбранителни оръжия. Те са подредени в система "таралеж" и започват да драскат ... Бойците стрелят, а едрокалибрените куршуми пробиват кожата и пробиват покритието. Момичетата войни отскачат назад, докато квичат като прасета:
  - Имат недоразвити лъвчета.
  Едно от момичетата е закачено и се гърчи. Едно момиче-лекар изскача до нея и веднага заявява:
  - Издуха направо! - И й прави дресинг. Тя се успокоява и се опитва да сдържи стенанията си.
  Но тогава Месершмит влиза в задната част на английския изтребител, точни изстрели и той се запалва и пада. Момичета реват:
  - Удивително! Това е нашият човек!
  В този момент картечникът, покриващ фюзелажа (и това е човек), пада пронизан от куршум. Герда се втурва като светкавица, вкопчва се в жицата и пада, ботушите й излитат. Младо момиче, трептящо с боси, розови пети в няколко скока през повалените тела, скача до картечницата и натиска спусъка. Оловото е изплюто от цевта и Spitfire губи контрол, започва да пада във въртене.
  Момичетата вълци пищят от наслада и припяват:
  - Шайба! пералня! Германия срещу Великобритания две - нула!
  Герда обаче нямаше време да свали втория изтребител, той беше унищожен от немски пилоти. Въздушните битки са мимолетни и след като загубиха повече от половината бойци, британците избягаха. Резултатът беше 11 срещу 3 в полза на германците. Момичетата възкликнаха в отговор, толкова радостно и се ръкуваха една с друга. Похвалиха и Герда, която не загуби главата си и записа първия свален самолет, нейна жертва, като свой актив! Момичето се изчерви от вълнение и измърмори:
  - Да, аз самият не се сетих! Нещо такова ли беше? Напълно немислимо! в транс съм...
  Шарлот измърмори с недоволна усмивка:
  - Но не мога да си простя закъсненията. Така че просто взехте спирачките!
  Командирът на ротата Маделин утеши Шарлот:
  - Предстоят още толкова битки! Това е Африка!
  Шарлот се изкикоти и пошегува:
  - Малките деца за нищо на света, децата не ходят в Африка на разходка! Африка има акули, Африка има горили, а Африка има големи крокодили! Но Великият Райх; каза ни - не дрейф!
  Всички момичета се засмяха в един глас. Колко страхотно беше...
  Столицата на Тунис също носи името Тунис, в нея се намира основната база на нацистите в Африка. Основният съюзник на Германия: Мусолини влиза във Втората световна война едва на 17 юни, пет дни преди капитулацията на Франция. Той искаше да "спечели" или по-скоро да ритне вече победен враг, за да спечели значителни териториални придобивки. Е, ако Германия се провали, отворете сами втория южен фронт срещу Третия райх! Италианската армия действа не много успешно и въпреки преобладаващото числено превъзходство, успява да напредне само няколко километра с цената на огромни загуби. Но така Мусолини не влезе особено успешно във войната. В бъдеще италианците се бориха изключително неуспешно. Части в Гърция, въпреки численото си превъзходство, в Етиопия, имащи почти пет пъти повече сили от британците, и в Либия, загубили почти цялата територия с петролни кладенци, които вече са започнали да се разработват. Но Ромел, млад генерал, който се е присъединил към нацистката партия преди Хитлер да дойде на власт, предприе мощна контраатака срещу британците. Освен това той започна офанзива дори преди прехвърлянето на основните сили, като имаше само десет танка и петдесет камиона, маскирани като танк. С бързо хвърляне най-добрият британски генерал Коленкор е заловен и почти цяла Либия се връща под контрола на нацистите. Въпреки това, добре укрепената крепост Толбук, така посредствено предадена от италианците, все още се държи! Ромел има само двеста танка, всички Т-1 и Т-2, тоест леки, а други двеста италиански са обикновено картечни танкети с тегло 2,7 тона. Разбира се, с такива сили е трудно да се биеш с Matildas: имаш предна броня от 78 mm и 70 mm Cromwells. Докато фронтът временно се стабилизира, двете страни натрупват сила...
  Ротите на SS кацат на летището и веднага са издухани в горещия африкански въздух. Все още лято, юни и Африка! Момичетата обаче се постараха да се закопчаят и да не показват, че им е горещо. И тогава Мадлен нареди:
  Да направим поход през пустинята! И в същото време ще тестваме слънцезащитни продукти, вие ще скачате по бански!
  Момичетата се намръщиха недоволно: пак ги експериментират. Въпреки че, разбира се, в бански костюм в такава жега е много по-приятно от униформа и дори бронирани жилетки, които също могат да бъдат принудени да се носят.
  Момичетата бързо се преоблякоха в банските костюми, боядисани в цвета на пустинята, и започнаха да се мажат със защитен крем, който между другото трябваше да им помогне и по-бързо да придобият тен. Герда помогна да се намаже Шарлот и то Герда. Червенокосата отбеляза:
  - Това са същият Тунис, в покрайнините на бедните квартали, само в центъра на петдесет каменни къщи и дузина джамии. Чела съм приказки и очаквах да видя у арабите разкошни дворци с фонтан и градини!
  Герда отговори с въздишка:
  - Уви, ако в нашия свят беше като в приказка! Уви, светът ни е безпощаден, несправедлив, коварен! Плътта стене и страда в агония!
  Шарлот продължи:
  - Но човекът е умен, славен прогрес! Въпреки че изглежда Господ го е забравил!
  Оставени сами по бански и леко изплакнати в хладка вода преди да се намажат с крема, красивите момичета изпитаха известно облекчение. Ако в самия самолет все още не беше толкова горещо, тогава на летището и в града е просто ад. Вярно, други тигрици баракуди вече са се били в Гърция, където е топло през април, но все пак не е като в Африка през лятото.
  След душа момичетата бяха по кожени чехли, но Мадлен нареди:
  - Вземете друг крем и намажете добре подметките! Ще маршируваш през пустинята бос! Какво мигате - разбирате, така че продължете.
  Момичетата без особен ентусиазъм се мажеха с грациозни стъпала на боси момичешки крака. В крайна сметка пясъкът на Сахара е почти горещ тиган. Вярно, тук все още е близо до брега и често падат ливади, обрасли с билки. Но да бягате с боси подметки по камъни, чакъл, пясък, които нагряваха африканското слънце? Това като цяло е дивотия!
  Момичетата обаче не са толкова гадни, елитната тренировъчна програма включва форсирани маршове за момичета от Германския съюз на жените, а също и често боси и по неравен терен. За да не се карат воините! Като цяло, за фашистка Германия естеството на жаждата за различни експерименти. Хитлер е пламенен почитател на теорията на Ницше за свръхчовека или човека на бъдещето. Той трябва да бъде по-силен, по-бърз, по-умен и по-жесток от съвременния човек. Истинският немски войник трябва да бъде: силен, бърз, закален - защото е ариец! Но арийските жени, които раждат герои, сами трябва да бъдат герои, а силата трябва да се подхранва! Затова най-добре тренираните момичета са интензивно тренирани, калявани, възпитавани! Така че техните родни, генетично надарени красавици, трябва да преминат през екстремна закалка в африканските пустини: за да докажат, че арийката и арийката могат да се справят с всички изпитания, а не с бариерата, която не могат да поемат - непобедимият и смел войник на Третия райх !
  И сега компанията, напускайки военния лагер, тича по тесните, каменисти въдици на Тунис.
  Босите пети на момичето бодат черните остри камъчета на пътя и жестоко се пекат. Но лубрикантът малко омекотява изгарянията и когато бягате бързо, не пече толкова много, въпреки че слънцето е минало след обяд и температурата е максимална. Мръсните арабски деца обаче стават по-малки, с малки черни токчета, без крем и дори не се мръщят. Изглежда, че имат мазоли по подметките. Почти голи момичета в бански костюми и с развити мускулести тела изглеждат арабски мъже; устата им зяпват, а жените се движат по-бързо встрани, завивайки се още по-плътно в черен воал.
  И момичетата бягат държейки картечници на рамото си и всеки раница с провизии и гранати. И това е общо двадесет килограма ... Дори ако вземем предвид, че момичетата са взети физически силни и са тренирали в спартански условия повече от година, тогава това все още е тегло, особено ако жегата е над петдесет градуса на сянка и е необходимо да се преодолее маратонското разстояние.
  Герда тича, опитвайки се да диша възможно най-правилно, за да има достатъчно сили за по-дълго време. Въпреки че не живее толкова много, последните й осем години преминават в специално училище за деца от генетичния елит. Но това не означава, че са живели в комфортни условия. Напротив, ставане в пет сутринта, обливане с леден душ, тежки упражнения, един час бягане и след това няколко часа работа. След това учете, преди обяд, отново тренирайте, включително бойни спаринги. Военна подготовка, учене, обучение, до десет часа, след което гасят светлините. Вярно, хранеха се добре, но не даваха месо, зеленчуци, плодове, риба, сладкарски изделия и сладкиши, само за рождения ден на фюрера, Коледа и 1 май. Свободно време практически няма, всичко е строго регламентирано... От тях се обучаваха хора на бъдещето, които трябваше да управляват Земята. Самият Химлер, ръководител на СС, държеше такава програма под контрол.
  Тук момичетата прекъснаха спомените си ... Сега те стрелят по съветските позиции на танка Леопард-100. И, разбира се, боси и само по бикини - така се бийте с вещици, които изобщо не са остарели от двадесет години, а са все още млади и свежи като пролетни маргаритки.
  Тази машина е специална - с реактивен бомбардировач, и дългоцевно противотанково оръдие.
  Герда стреля и изписка:
  - Слава на Отечеството!
  Шарлот натисна бутоните на джойстика с боси крака. Тя разби друг съветски танк Т-54, те все още не са свалени от производство.
  След това тя провери:
  Благодаря ти Ромел!
  Кристина, която също се биеше в Leopard 100, натискаше бутоните с боси пръсти и изчуруликаше:
  - Слава на Родината!
  Магда, стреляйки от картечници, отбеляза:
  - И слава на нас момичетата баракуди!
  Да, те бяха воини от най-готиния пилотаж.
  Герда отново натисна бутоните на джойстика с боси пръсти, разби съветския пистолет (лошо момиче вещица, макар и красиво!) И вякнула:
  - Ще убия всички!
  И пак пред нея, сякаш беше вчера, проблеснаха спомени;
  Вече е изминато разстояние от петдесет или малко повече километра, колосално натоварване в такава жега и с товар, за такива малки момичета. Герда, Шарлот вече не усещаше телата им, те тичаха като сомнамбули, усещайки нещо, което разкъсва мускулите им, и тъпа болка в главите им. Но тук идва командата:
  - Скочи крачка! Стига за първи път!
  Момичетата забавят темпото и вървят вече с бързи темпове. Петите започват да сърбят, дори повече. Герда прошепна на Шарлот:
  - От ада в чистилището!
  Приятелката не се съгласи.
  - От чистилището в рая!
  Каменистата почва свърши и босите изтощени крака на момичетата стъпват върху меката изумрудена трева. Герда възкликна:
  - И колко блажено е, след измъчване от бодливи камъни и парещите пясъци на пустинята, да вървиш като кадифен естествен килим!
  Този път Шарлот с готовност се съгласи.
  - Разбира се, наистина е рай! След такъв суров марш! Но мисля, че ще бъде още по-трудно.
  Когато момичетата най-накрая стигнаха до площадката, Мадлен ги спря и им нареди да легнат по гръб. Грубо опипа краката на първите десет воини и каза с очевидно задоволство:
  - Прекрасно! И кожата не се бели, и няма мехури по подметката. И дори петите не бяха прашни, те останаха розови, сякаш току-що сте излезли от банята! - Високата Мадлен замълча и един приятел със скоростта на светкавицата хвърли кама. Острието блесна като слънчево зайче, излязло от огледало от ученик, и върхът закова голям черен скорпион. Гласът на офицера от СС стана по-груб, а красивите черти на лицето на момичето станаха по-твърди. - Утре ще тичаме от сутрин до вечер. Защо кривите физиономии - арийци ли сте или не? Ако да, значи трябва да издържим, падналите ще ги разстрелваме на място! Изчислете първото, второто.
  След това имаше сън, после събуждане и отново бягаш.
  Герда се събуди, рязко скочи, момичетата бързо се подредиха. Измихме се, измихме зъбите и отново се намазахме със защитни кремове с форсиран марш през пустинята. Така те са боси по бански и се втурват през пясъчния ад.
  Арабските деца ги сочеха изненадано с пръсти и си подсвиркваха:
  - Дойче Акбар!
  Герда се огледа и погледна с копнеж отдалечаващите се палми, след което прошепна на Шарлот:
  - Пак в ада!
  Червенокосата дива отвърна с усмивка:
  - Всички хора са грешници, а подземният свят е естественото състояние на грешниците!
  Герда намигна в отговор.
  - Човек не може да не греши!
  Шарлот кимна с огнената си коса и започна да обяснява, докато бягаше:
  - Съгласен съм! Дори хиляди пъти съгласен! Изобщо грехът е относително и чисто човешко понятие. Например, ако вземем морала на древния свят, тогава в него е добре, че той е бил от полза както за самия човек, така и за неговия вид племе. Например изневярата се смяташе за благословия, а не за грях!
  Герда с готовност се съгласи:
  - Правилно! Самият фюрер вярва, че е най-добре една жена да забременее от герой от войната, отколкото от нейния, далеч не винаги доблестен съпруг. Особено ако съпругът също има признаци на вредна, нечиста кръв.
  Мадлен изкрещя на момичетата:
  - Спестете дъха си момичета, този път бягаме до изнемога!
  Герда се усмихна в отговор.
  Може да си уморен, но не и изтощен.
  В продължение на половин час момичетата тичаха мълчаливо, а след това Шарлот прошепна:
  -Знаете ли какъв странен сън имах приятелка?
  Герда се изненада:
  - Да, и аз си признавам! И какво?
  Шарлот, ухилена, отговори:
  - Нищо! Такава мечта, че съм бил войн в армията на великия варварин Атила. И ние се борихме с восъците на древен Рим. И всичко беше толкова красиво и жестоко в същото време...
  Герда се засмя в отговор.
  - Знаеш ли, и аз си мечтаех за това! Донякъде изненадващо съвпадение. Видях те в съня си!
  Шарлот намигна в отговор.
  - И аз теб! Вие се бихте добре, въпреки че тънкоокият и жълтолик воин почти ви уби!
  Този път Герда не беше малко изненадана, тя беше изненадана:
  - Не може да бъде! Значи не се случва двама души да видят един и същи сън по едно и също време?
  Шарлот отговори:
  - Ако грипът е колективно болен, тогава сънят може да е същият. Ето как става! Чух, че в обществото Туле има специални медиуми, които приемат отвара и вдишват билкови тинктури, след което се потапят във видения! И те доста успяват да бъдат пророци!
  Герда, прескачайки калдъръма, се съгласи:
  - Със сигурност! По принцип дарбата на пророчеството не изисква свръхестествени сили, просто в природата може да има доста материални, но все още неразгадани физически закони. Но каква е целта на този сън?
  Шарлот сви рамене и отговори:
  - Не знам! Може би Третият райх ще победи Великобритания и САЩ зад лъва или ... Тук можете да гадаете дълго!
  Герда се канеше да каже нещо, когато изведнъж ухото й долови все още долавящия се шум от мотори. Въпреки разстоянието си личеше, че двигателите на самолетите шумят и че се приближават значително... Мадлен изкомандва:
  - Какъв е етапът на упражнение номер две: маскиране.
  Момичетата спряха, извадиха от раниците си камуфлажни наметала, боядисани в цвета на пустинята. След това започнаха бързо да се вкопават, докато отгоре не се забелязваше, което беше неестествено. Тук Герда благодари на съдбата, че имат и оръжия, и сапьорни лопати. В противен случай момичетата в пустинята могат да бъдат лесна плячка за британските щурмови самолети или пикиращи бомбардировачи. Шарлот, стържейки пясъка с босите си крака, каза:
  - Май ще ни се наложи да смъркаме барут, дори и в Тунис... Непроследими са пътищата Господни!
  Герда с лукав поглед възрази:
  - Липсата на точни знания винаги е лоша, с едно изключение, когато става дума за плановете на Всемогъщия!
  
  РОМЕЛ БЯСНЕШЕ
  Ромел получава извънредни правомощия и по-голяма автономия във Франция преди десанта на съюзниците през юни 1944 г. Това му позволява умело да се разпорежда с петдесет и осем германски дивизии, включително десет танкови и пет SS дивизии.
  И съюзниците бяха брутално победени, губейки повече от един милион войници и офицери само като пленници. Освен това нацистите заловиха голяма маса оборудване.
  Но най-важното е, че Хитлер и неговата свита пристигат във Франция, за да отпразнуват най-голямата победа. Тук те бяха, така да се каже, "случайно", покрити от въздушен удар на съюзниците. Хитлер, Химлер, Борман и Гьоринг умряха. И Гьобелс побърза да се закълне във вярност на новия фюрер и върховен главнокомандващ Ромел.
  Съюзниците набързо се съгласиха да обявят примирие с Третия райх за пет години, замразявайки ситуацията и териториите за момента. И също така напускане на юг от Италия и Сицилия.
  Последва размяна на военнопленници - всички за всички! Което значително подсили германските и особено италианските войски.
  Вярно е, че на източния фронт Червената армия проведе успешна операция "Багратион", пробивайки до Неман. Но Ромел, нанасяйки неочакван удар на южния фланг, в противоположни посоки от Молдова и Западна Украйна, образува голям котел от съветски армии там.
  Сталин се изнерви и започна да хвърля войски на юг. В резултат на това германците успяха да избегнат пълно поражение и да задържат границите на Полша. Въпреки че Червената армия успя да освободи почти изцяло Беларус и частично Литва.
  Освобождаването на танкове и самолети в Третия райх непрекъснато се увеличава, особено след прекратяването на бомбардировките от страна на съюзниците.
  И "Пантерата" все още превъзхождаше Т-34-85 по фронтална броня и бронебойност, както и скорост на огън на оръдието. "Пантерата" имаше повече и запаси от черупки и по-точно оптика.
  Така немските танкове са силни и броят им се увеличава. И "Пантерата" се превърна в сериозен проблем, особено след като броят му се увеличи драстично. И Jagdpanther се оказа още по-страшен, беше по-лесен за производство, но по-мощно въоръжен и по-добре защитен, особено в челото.
  "Jagdpanther" се превърна в голям проблем за Червената армия. Като цяло, след като се отприщиха на запад, германците набързо събраха сили. Ромел постави под оръжие и французите, и поляците. Появиха се полската армия и френските части.
  И немската картечница беше най-добрият MP-44 в света, а самолетът TA-152 стана най-доброто многоцелево оръжие. Много по-съвършен от Focke-Wulf.
  Ромел обеща да съживи Британската общност. И това вдъхнови поляците да се бият за Вермахта. И французите се биеха, използвайки колосалния потенциал, преди всичко човешки. Нацистите също така успяха да задържат Румъния и Унгария под свой контрол и да укрепят позицията на Мусолини в Италия - образувайки нови дивизии.
  Битките показаха, че с умело използване "Тигър" -2 изобщо не е лош танк. По-специално, той е много упорит и удря от голямо разстояние.
  Германците стабилизираха фронта през есента. А през зимата боевете се подновиха с нова сила. Този път Червената армия удря в центъра. Самоходните оръдия Е-10 и Е-25 и първият съветски СУ-100 бяха тествани в битки. Съветската кола не беше лоша, а немските малки коли с нисък силует бяха доста ефективни и пъргави.
  Ромел отряза съветските войски, които бяха пробили с флангова атака и образува чифт големи котли. Като цяло новият командир на Третия райх отгатна съветските маневри и успя да предприеме ефективни контрамерки.
  Особено в Полша пътищата бяха по-добри и германските танкове дори през зимата действаха по-ефективно, отколкото в необятността на СССР. И сега Фриц имаше много от тях.
  Реактивните самолети Fritz също имаха ефект. ME-262 са издръжливи машини, а XE-162 са най-бързите и маневрени. А съветските самолети дори не успяха да настигнат бомбардировача Арадо. Също проблем. А на юг германците отблъснаха съветската офанзива, образувайки котли.
  Ромел примами Червената армия в капани и използва голям брой танкове, а Panther беше доста ефективен, когато се използва правилно.
  Сталин изрева от ярост, но се оказа, че е бит. Германците мобилизираха силите си. И вместо да пускат безполезни ракети като FAA, те разчитаха на реактивни самолети. И сега Червената армия го превзе напълно както в небето, така и на земята.
  През май 1945 г., използвайки по-усъвършенствана модификация на самоходното оръдие Е-25, с дебелина на предната броня 120 мм и странична броня 82 мм с 88 мм оръдие, германците започнаха да настъпват в Украйна.
  Ромел провежда по-гъвкава окупационна политика, обявявайки Украйна за независима държава под егидата на Третия райх и насърчавайки Бандера. Създадено е и марионетно правителство на Беларус. Сега германците наричаха славяните арийци и бяха хитри.
  За Червената армия ситуацията се влоши от спирането на доставките по Lend-Lease и провала на реколтата в СССР. Да, и Сталин от време на време се намесваше в командването и управлението на войските и това имаше отрицателен характер.
  Ако Сталин вече беше добре запознат със стратегическите въпроси, тогава той беше доста слаб в оперативните въпроси и на практика не разбираше тактиката. Но в същото време той наистина не искаше да слуша съветите на професионалистите.
  И германците под командването на блестящия командир Ромел печелят една победа след друга.
  През лятото "Фриц" превзе цялата дясна Украйна и Киев. Освен това Беларус беше заловен от мощен удар. Трябваше да се направи нещо, за да се спаси СССР!
  И тогава тя се появи Сейлър Муун с боси крака в екип по бикини.
  И момичетата от японското аниме се срещнаха с нацистите, които, след като победиха Червената армия в Беларус, вече се преместиха в Смоленск.
  Момичетата бяха на самия ръб на атаката и се биеха много отчаяно.
  Босите им крака хвърляха гранати, а от пъповете им изхвърчаха мълнии. И мечовете, удължавайки се, посякоха фашистки самолети. И тогава воините на Цейлон Муун го взеха и как свирят. Повалени гарвани ще паднат върху нацистите. И някои от пернатите птици паднаха върху фашистките реактивни лешояди. И взе и ги събори.
  Цейлон Муун се ухили агресивно.
  - Какъв Фриц не ви е даден Смоленск?
  Друго синьо момиче изгука:
  - И ние ще помним Сталинград!
  Третото жълто момиче изписка:
  - И Севастопол!
  А четвъртият излая:
  - И Ленинград също!
  И целият батальон боси по бикини красавици как да пуснат мълния от пъпа си. И как ще порази маса фашисти до смърт.
  Изглеждаше, че с такава мощ победата на Червената армия е неизбежна. Но...
  Демон се появи на момичетата от японското аниме и каза:
  - И руснаците не искат да смачкат Курилските острови!
  Жените воини от Япония извикаха отчаяно:
  - Как не искат да бутат островите? Излъгани сме!
  И мигащи боси, кръгли токчета изчезнаха отпред.
  Но те вече успяха да нанесат значителни щети на нацистите и спряха офанзивата.
  През зимата германците само се защитаваха. Имаха много успешен XE-162 в небето, държаха се здраво. На сушата самоходното оръдие E-25 повече или по-малко осигурява защита. Като другите танкове. "Тигър" -2 беше модернизиран, като получи по-мощен двигател от 1000 конски сили и перфектна трансмисия.
  Съветските Т-54 все още не бяха готови, а ИС-4 имаше много несъвършенства. И това се отрази негативно на боеспособността на Червената армия.
  През пролетта на 1946 г. нацистите се опитват да настъпят. Но техните войски бяха затънали в напредналата съветска отбрана. Войната все повече започва да прилича на Първата световна война, когато отбраната е по-силна от атаката, а фронтовата линия е бездействаща. През лятото германците също се опитват да напреднат, но безуспешно. А през есента и зимата Червената армия вече напредваше, а също и затънала в немската плътна отбрана. Освен това фриците вече са се адаптирали да се бият през зимата и оборудването им не "плува" толкова много в студа. И танкът от серията "Е" -50 се оказа успешна и доста ефективна машина.
  Вярно е, че колата тежи почти 65 тона, но това се компенсира от мощен двигател, също много ефективни оръдия от 88 мм в 100EL, бронебойни, точни, бързострелни.
  T-54 все още не е влязъл в серията и германците все още имаха предимство в качеството на оборудването. А във въздуха предимството им нарастваше.
  Хъфман получава, след четиристотин свалени самолета, Рицарския кръст на Железния кръст със златни дъбови листа, мечове и диамант. След 500-ия самолет Орденът на германския орел с диаманти.
  Четиридесет и седмата година премина във взаимни инжекции. Ромел действаше предпазливо, опитвайки се да натрупа сили и Сталин. И накрая, четиридесет и осмата година. Червената армия се опита да настъпи през пролетта. Но тя не успя да пробие плътната защита на германците в центъра. През есента германците извършват само малка операция, изравнявайки фронта на север.
  Четиридесет и деветата година съветските войски основно се опитаха да атакуват. Германците седяха в плътна защита. Червената армия Т-54 вече в серията, подобно на ИС-7, също имаше МИГ-15. Германците имат по-модерни ME-362, и HE-262, и ME-2010, както и TA-283.
  Стигна се до размяна на удари. E-50 стана по-усъвършенстван. Теглото му е намалено до петдесет тона, височината също е намалена, защитата на челото на кулата е подсилена. Е-75 също се уплътни и теглото му намаля до задоволително и влезе в серията.
  E-100 така и не влезе в серията, така че голямото му тегло създаде твърде много проблеми за военните.
  Германците държаха фронтовата линия и сега 1950 г. от тази проклета война започна.
  Ромел предлага мир на Сталин. Но разбира се, изисквайки да напусне Третия райх онези земи, които германците вече са завладели. Сталин се съгласи на мир само в границите от 1941 г. Но Ромел не можеше да се съгласи с това. Тъй като се оказа, че милиони германци са загинали напразно.
  1950 година преминава в опитите на Червената армия да пробие фронта. Германците бяха в отбрана.
  Ромел възлагаше известни надежди на дискотеките. Те излитат още през 1945 г., но се оказват непригодни за бойно използване. Но през 1951 г. се появяват първите машини със скорост четири звукови и благодарение на потока около ламинарната струя те са практически неуязвими за малки оръжия.
  През 1951 г. Червената армия продължава да атакува нацистите. Но опитите й бяха неефективни. Линията на фронта остана стабилна.
  Ромел обаче получава информация за използването на дискети. Те не можеха да бъдат свалени, но самите те не стреляха, а можеха само да удрят въздушни цели. Което обаче, като се има предвид скоростта им, вече не е лошо само по себе си. Но не можеше да даде превъзходство във въздуха над МИГ-15.
  Дислетите бяха скъпи и трудни за производство и бяха малко от тях.
  1952 година също преминава в размяна на удари и когато Червената армия се опитва да натисне, но не се получава, защитата на Фриц е силна.
  Още повече, че германците са използвали чужденци във войната. И командваха доста умело.
  Сталин умира през март 1953 г. И това веднага предизвика разногласия в партийното ръководство, тъй като нямаше официален приемник.
  Трябва да споделяте публикации. Така Молотов става председател на ГКО, Маленков става председател на Министерския съвет, Никита Хрушчов става първи секретар на ЦК на КПСС, Жуков става върховен главнокомандващ, а Василевски става министър на отбраната.
  Скоро Берия е арестуван и разстрелян.
  Но този арест предизвика известно объркване във вътрешните войски. И Ромел нанесе съкрушителен удар, съкращавайки Червената армия.
  Германците можеха да превземат Смоленск през 1953 г., а съветските войски държаха територията до Ржев, самия град. Освен това Фриц успява отново да блокира Ленинград, а на юг да превземе Украйна и Крим, блокирайки Севастопол и достигайки до самия Дон. Именно по Дон съветските войски спряха нацистите.
  През зимата германците окончателно се изчерпаха. Молотов, председател на GKO, обяви, че войната ще продължи докрай.
  През 1954 г. армията на Ромел настъпва към Москва, но всички опити на Фриц да пробие са отблъснати.
  Те не успяха да превземат Ленинград с щурм.
  !955, нацистите атакуват отново. Те се опитаха да превземат Сталинград, но бяха разбити там и се оттеглиха отвъд Дон. Опитът за превземане на Москва също се провали. Атаката срещу Ленинград също е неуспешна. Загубите на нацистите бяха много големи.
  И през 1956 г. Третият райх отново преминава в отбрана. И вече Червената армия се опита да атакува полковете на Ромел. Но й липсваше и сила. Загубите също бяха огромни. И през 1956 г. фронтовата линия не мръдна.
  През 1957 г. германците получават нови танкове "Леопард", а СССР в серията Т-55. Тази машина имаше по-мощен пистолет с калибър 107 мм. Появи се и по-усъвършенстван IS-12. ИС-10 е модернизиран.
  Германският "Леопард" беше по-модерна машина от ново поколение, но все още недовършена. Появиха се и изтребители ME-562. С по-мощни оръжия от преди и висока скорост. Точно като лекия XE-462. Също така много приличен боец и лек. В СССР досега са преминали през модернизацията на МИГ-15, без да извадят от серийно производство най-масовия съветски самолет в историята на авиацията. Войната се проточи.
  1958 година вече започна... Ужасно е колко страдания на хора продължават.
  Като цяло Ромел е съгласен на мир, но със запазване на всичко, завладяно от германците. Молотов и екипът му не са съгласни с това.
  Намерих ятаган на камък. А загубите растат.
  Червената армия се опитва да настъпи, но не може да пробие плътната отбрана. През есента германците отново се опитват да превземат Ленинград, но атаките им са отблъснати.
  Вече 1959 бърза като вълк. Да, времето във войната тече на капки, но минава незабелязано и няма какво да се помни. Ромел вече е остарял. А Молотов има дълги години като съветско ръководство. Но войната продължава.
  Червената армия все още използва МИГ-15, но продължава да го модернизира. Появиха се и по-модерни ракетни и противовъздушни системи. И най-важното е, че спътникът вече успя да се изстреля в ниска околоземна орбита. СССР вече имаше балистични ракети, способни да ударят Берлин. Въпреки това, като германците.
  Атомната бомба не беше разработена, защото САЩ не вярваха в нейната реалност и не искаха да пилеят пари.
  А Третият райх и СССР не са дорасли за толкова скъпи проекти.
  Това се случи още през 1959 г., а светът все още няма ядрени оръжия. Великобритания е затънала в колониални войни, отчаяно опитвайки се да запази империята си, а в САЩ петролните и газовите монополи възпрепятстват развитието на ядрената енергия.
  Така се случи, че светът все още е без атомна бомба. Въпреки че може би именно нейната поява можеше да сложи край на тази проклета, адска война. В който вече са загинали много десетки милиони хора.
  На други фронтове САЩ и Великобритания бяха във война с Япония. През 1946 г. САЩ стоварват войски в Страната на изгряващото слънце, но самураите ги хвърлят в морето.
  Япония продължи да бомбардира и бомбардира. Но тя отказа да капитулира.
  През 1950 г. САЩ отново кацат, този път по-добре подготвени и използвайки много по-голям брой кораби, самолети и други сили.
  Япония се съпротивлява още година и половина. Токио беше един от последните, които паднаха, а императорът си направи харакири. Но и след това мирът не настъпи. Японците организираха истинска партизанска война за окупаторите на американците.
  Всичко това отслаби Америка и Великобритания и те не се намесиха във войната между СССР и Третия райх. Ромел все още разполага с ресурсите на цяла Европа. А като се вземат предвид окупираните територии в Русия, човешките ресурси са много повече. Вярно е, че срещу нацистите се води ожесточена партизанска война. И дори по-хитра и гъвкава политика в окупираните територии не помага на Фриц да се укрепи там и да потисне партизаните.
  На 1 септември 1959 г. се навършват точно двадесет години от началото на Втората световна война. Червената армия напредваше в посока Ленинград. Германците отново се опитаха да превземат Москва.
  Колко дълго можеш да се биеш? Това е просто кошмар.
  Във всеки случай в окопа седи батальон съветски момичета. И отразява следващата атака на Вермахта.
  Наташка Соколовская стреля от АК и казва с досада:
  - Е, докога ще кляка този скакалец?
  Зоя логично отговаря, като стреля от гранатомет и счупва гъсеницата на немска кола:
  - Вероятно до последния войник!
  Августин, стреляйки по нацистите, отбеляза:
  - Кошмар като този не може да продължава вечно!
  И червенокосото момиче с бос крак хвърли много смъртоносна граната, разкъсвайки нацистите на малки парчета. Тогава тя отбеляза с усмивка:
  - Не, наистина трябва да ги убием всички!
  Светлана също хвърли с бос изсечен крак убийствен лимон. Тя разкъса фрица и отбеляза:
  - Може би ще убием ... Ако не се огънем!
  Четири жени воини се бият по бикини. Изглеждат млади и много красиви момичета. Но те съществуват от доста време. Те се бият от четиридесет и първа година и вече са напълно уморени от тази война. А преди това вече са се били в Испания. Те също бяха наградени.
  И сега вече толкова години - повече от осемнадесет години те водят неравна борба срещу фашизма. И изглежда, че този край никога няма да има край.
  Наташка си спомни как като момиче по време на Първата световна война носи пакет на батальон на царската армия.
  Изглежда, че босите й крака вече са свикнали с всичко. И ако извървите петдесет версти на ден, прасците ви болят, а подметките ви, макар и мазоли, започват да сърбят и болят.
  Освен това си гладен. Само вода от потока и горски плодове. Но през лятото нищо. Но опитайте се да ходите боси в снега дълго време. Когато пръстите стават червени и сини от студ. И само постоянното движение и навикът за закаляване от ранна детска възраст спасява от измръзване.
  Наташа си спомни и царските времена. Имаше нещо добро в тях. По-специално, царската рубла щеше да бъде стабилна валута и цените при благословения цар Николай II не растяха. Във всеки случай преди войната с германците. И тази стабилност помогна на селяните да натрупат пари за тази или онази покупка. И бихте могли да купите почти всичко на кредит. Така че още не е факт, че е станало толкова добре при съветската власт.
  Августин хвърли убийствения дар на смъртта с бос крак. Тя ги разкъса на парчета маса германци и техните наети войници и каза с досада:
  - Все убийства и убийства! А душата иска друго!
  Августин участва в отбраната на Порт Артур. Такова борбено момиче е тя. А момичето е вечно. За да запазят младостта, вещиците не обуват обувки в нито един, най-тежкият студ. И това е тяхното универсално правило.
  А когато си бос, не те хваща ни куршум, ни старост. А ти самият вършееш противниците като снопи жито.
  Спомни си онази битка с японците. Друго момиче, почти дете, стреля, насочвайки пушка към самурая с тънки, но силни ръце.
  А японците продължават да се катерят и катерят, запълвайки всички подходи с трупове. Борейко, браво. Той наряза самураите със саби от двете си ръце, като легендарния Иля Муромец.
  Около него израсна цяла планина от трупове. Японците все пак го раниха с щикове и го зарязаха. Но Борейко оцеля. След завръщането си от плен се бие с германците в Първата световна война. И тогава следите на мечката се губят. Сега, ако е жив, вече е доста стар. И Августин не отнема години. Досега тя изглежда като мускулесто и високо момиче. И дори след като е получила рана, кожата й зараства без белези и никакви следи.
  Августин си спомни как беше забила японеца в корема с щика си. И той така изкрещя. И тя е червенокоса и млада, но вече силна и доста висока, тъй като ще натовари приятел на самурай с гола пета в брадата. Той го взе и рухна, и падна толкова неуспешно, че японският щик прониза гърба му.
  След това Августин стреля по японците, без да пропусне. Но те бяха твърде много. И победиха руснаците.
  Августин дори бил взет в плен. Започнаха да я разпитват. На босите им крака беше донесен мангал, след като намазаха мазолестите им крака.
  Августин успя да сдържи виковете си. Представяше си себе си като Орлеанската дева, която само се смее и усмихва под изтезанията. Августин бил окачен на стойка и бит с камшик. Но тя само се засмя в отговор.
  Накрая самураят я оставил на мира и дори свалил веригата в знак на уважение към нейната смелост. И Августин се възползва от това и уби двама пазачи, избяга.
  След това се бие в армията на Куропаткин. Наистина очаквах да спечеля.
  Но Куропаткин, сякаш нарочно, искаше да загуби. Самураите загубиха два пъти повече убити от царската армия, но в крайна сметка руснаците бяха победени. Уви, каква война беше - руснаците се биеха храбро, показаха се като най-добрите войници в света, с най-лошото командване!
  Августина отново хвърли граната по нацистите с боси пръсти и изрева:
  - Успех с нас!
  Зоя каза:
  - Знайте как да връщате!
  Златокосото момиче хвърли и лимон с грациозния си бос крак, мъркайки:
  - Слава на Родината!
  Зоя също видя много неща. Където и да се биеше. Воюва с японците и в гражданската война. Там тя срещна Августин. И научи много. Там към тях се присъединиха Наташа и Светлана. Така се появи легендарната четворка. И Червената армия до голяма степен благодарение на тях започна да побеждава.
  Зоя отново хвърли граната с бос крак. Ударих Леопарда, а той се натъкна на колегата си.
  Момичето със златната коса изчурулика:
  - Да бъде във велика слава моята Родина!
  И тя показа на Фриц езика си. Като цяло Зоя беше изумена колко много проблеми има Русия. Всичко започна с войната, когато Япония нападна Русия.
  След това Рус щурмува. Зоя не стигна до Порт Артур, но се бие в армията на Куропаткин. В първата голяма битка руснаците отблъскват всички японски атаки и им нанасят тежки загуби. Но тогава самураите започнаха да заобикалят царската армия и Куропаткин се отдръпна.
  Но как да не си спомните Александър Суворов, който сам атакува враговете. Суворов смята нападението за по-силно от защитата. Куропаткин се оказва неадекватен за командване. И Зоя показа смелост и лично уби японците с пистолет и намушка с щик.
  Но особено много самураи тя успя да убие с картечница. Това беше толкова страхотно. И тя ги коси като с коса.
  Зоя отново хвърли граната с бос, грациозен крак и запя:
  - Слава на моята родина! Майката обича децата си!
  Светлана е най-възрастната от тях. Естествена блондинка със снежнобяла коса. Участва и в Кримската война и защитава Севастопол. Ето колко отдавна беше!
  Тогава тя беше още почти момиче, боса в разкъсана рокля, тя се биеше с превъзхождащи вражески сили. Светлана и първата от четиримата станаха вещици. И това й помогна много в битката. Британците, французите и турците се изкачиха на атаката. И той стреля по тях с примитивна пушка и уцели. И след това намушкани с щикове. И тя уби враговете си. И с боси пръсти хвърляше самоделни бомбички. В тази война руснаците успяха да задържат Севастопол почти цяла година и толкова изтощиха съюзниците, че те спряха войната.
  Но след това Русия отстъпи делтата на Дунав. И за първи път от много време тя се оказа губещата страна.
  И тогава продадоха Аляска. На Светлана й се стори, че краят на света изобщо идва.
  Но минаха години. Руснаците побеждават турците и си връщат делтата на река Дунав. Отново се биеше Светлана, пищна, боса блондинка. И е хубаво да си вещица - нито куршуми, нито старост, нито болести. И вие печелите себе си игриво. И просто пърха на крила.
  Светлана отново хвърли граната с бос крак и изрева:
  - Ще има нови векове,
  Волята ни стана по-силна...
  Изтръгна глупака
  Здравейте другаря Сталин!
  Но сега Сталин го няма. Най-важният Молотов. Въпреки че не е такъв диктатор като Сталин. И върховният главнокомандващ Жуков. И Ромел все още е този командир. Но той все още не е в състояние да пробие Червената армия!
  Наташа също хвърли смъртоносна граната с бос крак и изчурулика:
  - Ще дадем душата си, сърцето, ще дадем на святото ни Отечество! Ние ще устоим и ще победим и няма да пожалим живота си!
  Воините се бият. Не, днес ордите на Ромел няма да пробият защитата им. Те ще се бият отчаяно и ще победят. И великата Рус ще бъде прославена.
  Зоя изчурулика, подхвърляйки лимон с боси пръсти:
  - Ярко слънце на надеждата
  Издига се отново над страната...
  Рус печели както преди
  Ястребите на Вермахта бият!
  Наташа мъдро отбеляза:
  - Ти си красиво както винаги момиче със златна коса!
  Зоя си пое дълбоко въздух. Спомних си как ходих на разузнаване срещу японците. И взе пистолета. И нека да очукаме самураи от него.
  Те ги покосиха в дива лудост. Много се обърках тогава. И все пак тя беше заловена.
  Приятелката й беше издърпана на стелаж, а петите й бяха обгорени с нажежено желязо. Но Зоя се държеше смело и не стенеше и не пищеше. И дори бялото от нагревателната жица на гърба не я накара да проговори.
  След изтезания Зоя е окована и отведена в Токио. Но воинът успя да избяга. Тя каза на офицера, че уж знае къде Куропаткин, отстъпвайки, е скрил съкровищницата на руската армия. Е, той го купи. За да не споделя с никого, той отведе Зоя с белезници и вериги в гората. Момичето не е толкова просто. Тя улови момента и удари офицера по брадичката с голата си кръгла пета и го отряза. След това взела ключовете и отворила белезниците, избягала.
  Алчността не води до добро и Зоя продължи да убива японците.
  Но сега нацистите явно са изтощени. Четирите момичета-вещици ги направиха доста редки. Толкова много танкове бият. И тогава тя започна да събаря атакуващия самолет.
  Момичетата запяха в един глас:
  - Руски орел над планетата,
  Криле, разперване, излитане...
  Е, коварен противник,
  Ще бъде победен, разбит!
  
  ХИТЛЕР НЕ НАПАДА ПРЕЗ 1941г.
  Ромел получи не една танкова дивизия, а четири и две моторизирани. Германците, необвързани от плановете на Хитлер да се бие срещу СССР, потиснаха британската авиационна база в Малта. И така те можеха да снабдяват своята група без никакви проблеми. А Югославия и Гърция бяха победени дори по-бързо, отколкото в реалната история. Фриц превзеха и остров Крит, също с по-малко загуби, отколкото в реалната история, така че подготвиха операцията по-внимателно и включиха повече самолети в нападението над Крит. Така бе спечелена доста убедителна победа.
  Офанзивата на Ромел е още по-успешна. Германците напускат Толбук обкръжен и продължават атаката си срещу Египет, където британците не могат да им противопоставят нищо. Ромел имаше четири пъти повече сили, отколкото в реалната история и активна въздушна подкрепа. Великобритания, в сравнение с истинската история, не може да добави почти нищо, защото нейните комуникации са твърде разтегнати.
  Да, и геният на Ромел е очевиден! След като победиха британците в Египет, германците навлязоха в Ирак, където избухна антибританско въстание и навлязоха в Близкия изток. Успехът на Ромел в Египет повлиява и на Франко. Испанският диктатор пусна германските войски да отидат в Гибралтар. Щурмът продължава два дни и завършва с падането на крепостта.
  В същото време германците прехвърлят значителни сили в Екваториална Африка. А Германия подсили своя подводен флот. Америка, от друга страна, не посмя да наложи санкции срещу Япония и, страхувайки се от възможен конфликт с Германия, направи отстъпки: намали помощта за Великобритания и размрази германските активи.
  Стана очевидно, че американците се опитват на всяка цена да избегнат война на два фронта с Япония и Третия райх. Положението в самата Великобритания се усложни. Позициите на партията на мира се засилиха, което се скара на Чърчил, че не е съгласен на споразумение с Германия през юли на четиридесетата година, когато империята не би претърпяла териториални загуби. И сега?
  Хитлер започва офанзива в Африка, движейки се по поречието на Нил до Судан и през френските владения по-нататък в Южна Африка. В същото време Фриц, след като получи много ресурси, засили въздушната си атака срещу Великобритания.
  До май 1942 г.: Германия е завладяла почти всички владения на Великобритания в Африка и е навлязла в Южна Африка. И Мадагаскар падна през юни 1942 г.
  Самата Великобритания беше под натиска на бомбардировките. Германците, използвайки голяма работна сила в окупираните територии, рязко увеличиха производството на бомбардировачи и щурмови самолети. Връхната точка на техниката бяха Do-217 и Yu-188. Те буквално избиха кръвта от Великобритания. Съединените щати постепенно намалиха помощта и вече флиртуваха с германците.
  През август 1942 г. германците кацнаха във Великобритания. Боевете продължиха около три седмици и завършиха с предаването на най-голямата империя. Така завърши първата фаза на Втората световна война. Но това не беше достатъчно за фюрера. Германците искаха да смажат СССР.
  За тази цел се появи цял набор от танкове: "Пантера", "Тигър", "Лъв" и "Маус". Те са произведени от цяла Европа, заловена от фюрера, и почти цяла Африка, с изключение на владенията на Италия, Португалия и Испания. И значителна част от Азия - включително Индия, която беше под германците. Така Фриц произвежда много хиляди танкове.
  Но Сталин до лятото на 1943 г. успява да формира и оборудва двадесет нови танкови корпуса, като произвежда за тази цел: шестнадесет и половина хиляди от най-новите танкове KV и T-34. Освен това СССР подготви и мощен въздушен флот! За две години СССР произвежда около двадесет хиляди танка, от които петнадесет хиляди са най-новите, и увеличава броя на танковия флот до четиридесет и пет хиляди, формира сто и двадесет механизирани дивизии. Броят на самолетите достигна петдесет хиляди - включително най-новите самолети.
  Вярно е, че германците имаха Ю-288, МЕ-309, които превъзхождаха съветските по бойни качества. СССР също имаше танкове: KV-4 и KV-5 с тегло над сто тона. По този начин имаше какво да посрещне менажерията.
  Но нацистите имаха огромна армия, набирайки за нея чуждестранни дивизии и колониални войски. Освен това фюрерът мобилизира и сателити: по-специално, в допълнение към онези, които бяха в реалната история, СССР открито влезе във войната: Испания, Португалия, Турция, Швеция. Така последната страна купи суверенитета си. В Европа не остана нито една страна, която да не е била окупирана от нацистите или да не е станала техен сателит.
  Фриц също окупира Швейцария.
  И СС създаде много чужди дивизии. И в обичайните части Вермахтът набира Хива от чужденци. Почти всички мъже бяха призвани в самата германска армия. Освен това в Третия райх със закон е въведено полигамията - с цел възможно най-бързо усвояване на окупираните територии.
  Числеността на Вермахта беше доведена до шестстотин дивизии и двадесет милиона войници и офицери, половината от които бяха чужденци.
  СССР, след мобилизация, разположи дванадесет милиона войници и офицери. Но заплахата от японско нападение остава реална. Четири милиона самураи се заселват в Манджурия, готови да отмъстят за Халхин Гол.
  Освен това около два милиона войници бяха изпратени в първия ешелон чрез сателити. По този начин Вермахтът разпредели почти петнадесет милиона войници, два милиона сателита, за войната със СССР. Съветска Русия в европейската си част ги контрира с осем милиона. Без да броим войските в Далечния изток и вътрешните окръзи.
  Така Хитлер над Сталин има двойно превъзходство в пехотата, с по-голяма мобилност на силите.
  Но в танковете имаше приблизително равенство. Освен това в най-новото предимството е дори на страната на Сталин, тъй като Пантерите, Тигрите, Лъвовете, Мишките наскоро влязоха в масово производство. Вярно е, че германският Т-4, най-масовият танк, след модернизацията не беше лош и дори надмина най-масовия нов танк на СССР, Т-34, в бронебойни оръдия, не по-нисък в челната броня. И Panther напълно превъзхождаше както KV-1, така и T-34, но отстъпваше на KV-3 в танкова битка и, разбира се, на по-тежките съветски танкове. Германският танк "Лев" имаше оръдия, превъзхождащи съветските Кевешки, с начална скорост от 1000 метра в секунда, а челната броня на немския танк е малко по-тънка от тази на КВ-4, но по-дебела от КВ-3 и приблизително равен на KV-5. "Маус" - най-тежкият и най-защитен немски танк, имаше силна челна и странична броня, но лоши ходови характеристики и имаше две оръдия, като съветските KV- 4 и KV-5, превъзхождащи ги по тегло. Но "Маус" не е твърде масивен, след като съвсем наскоро се отказа от серията танкове.
  В авиацията Третият райх се разви: седемдесет хиляди самолета срещу петдесет хиляди съветски. И германците имат повече боен опит, и най-новите самолети вече са прилични. ME-309 превъзхожда съветските машини по въоръжение и скорост. Yu-288 превъзхожда PE-8 по отношение на летателните характеристики, с приблизително еднакъв бомбен товар. И на пътя е несравнимият Yu-488.
  Освен това има много артилерия от двете страни на оръдията. Но СССР има ракетни установки. Алтернативата им са немски газови пускови установки и реактивни платформи. Освен това германците успяха да разработят балистични ракети. Но все още е несъвършено оръжие от военна гледна точка.
  Като цяло германците също имат предимство в артилерията, но не много. Но те имат много оръжия с голям калибър. И двете армии са пълни с картечници. Новата немска щурмова пушка MP-44 е може би най-добрата в света, но едва наскоро влезе в армията. Други автомати, къде по-лоши, къде по-добри от съветските. Пушката Mauser стреля по-точно от Mosin, но по-лошо в ръкопашен бой.
  Нивото на оборудване с автомобили и мотоциклети сред германците е около четири пъти по-високо от съветското. Така че тук те са превъзхождани.
  Качество на войските? Е, Фриц ще имат повече боен опит - те са заловили половината свят. Чуждите войски обаче, разбира се, са по-лоши от германските. А големият им брой намалява качеството на армията. Естествено по-зле във военните сили на сателитите. Само финландците и унгарците показват прилично ниво. Останалите ще бъдат по-ниски, включително италианци, румънци и турци.
  Вярно, японците са добри и много упорити воини, с някои слабости на танковия си флот.
  Разчетът на силите показва, че германците и тяхната глутница са по-силни от СССР. В сравнение с реалността от четиридесет и първата година тогава Сталин се засили, но почти не увеличи населението и не завладя чужди територии. Хитлер също се активизира и най-важното - напълно си развърза ръцете и завладя доста чужди територии. Така нацистите използваха двете години на отлагане на войната по-ефективно и успяха да добавят още. Ако през четиридесет и първата година Сталин имаше четири пъти повече танкове, с качествено превъзходство на най-новите и близки показатели на остарелите, то през четиридесет и третата година вече има равенство. И приблизително близки показатели в качеството, при наличието на непроницаеми "Мишки". В авиацията Сталин също има четири пъти повече самолети. Вярно е, че процентът на новите автомобили сред Fritz е много по-висок и те може би бяха по-силни като качество. Сега немците са първенци по численост, но какво да кажем за качеството? Тук е трудно да се преброи, но най-новите немски коли са по-силни от съветските, останалите са близки по параметри. Плюс това Краутите имат реактивни самолети на път.
  В пехотата германците през четиридесет и първата година имаха тридесет процента повече. Но това е така, защото Сталин не обяви мобилизация, а като се вземат предвид войските на германските сателити, дори един път и половина повече. Сега, дори като се вземе предвид мобилизацията на Червената армия, СССР има два пъти по-малко сили. Германците имаха предимство в мобилността в миналото, имат го и сега, поне не е намаляло.
  В артилерията и минохвъргачките СССР имаше приблизително двойно предимство, с качествен компонент, който беше трудно да се изчисли. Сега, може би, малко повече варели във Вермахта. Но отново е трудно да се изчислят качествените характеристики.
  Но във всеки случай дори тук балансът на силите се промени в полза на Фриц. По този начин Хитлер успява да се възползва максимално от двугодишното забавяне.
  Вярно е, че има малък нюанс: Червената армия е по-добре подготвена да отблъсне атака от Фриц и изненадваща атака няма да работи. Да, и много отбранителни линии на границата на СССР вече са завършени.
  Но в същото време трябва да се каже, че те са издигнати твърде близо до границата. И това е съществен недостатък. Но руската армия е мобилизирана и готова за битка.
  Това дава някои предимства в сравнение с четиридесет и първата година. Войната започва на 22 юни 1943 г. Защо точно на тази дата? Защото това е денят на капитулацията на Франция, което означава щастлива дата. Във всеки случай фюрерът вярваше в това. Германците преминаха в настъпление в цялото пространство и битката започна да кипи.
  Съветските войски бяха разположени на первазите, но Сталин не посмя да нанесе превантивен удар срещу нацистите. Вместо това съветските войски затъват в боевете. Първоначално Фриц успяха да пробият отбранителните порядки на съветските войски. Освен това се отрази и тактическа грешка: червените генерали не очакваха, че врагът ще се срине веднага и с цялата си сила. И вярваха, според опита от Първата световна война, че първо ще има гранични, тактически сблъсъци.
  Но врагът веднага хвърли в битка всичките си резерви и сили. И Фриц успя да пробие защитата. Още в първите дни се появиха котлите Лвов и Бялисток. Червената армия обаче се съпротивлява упорито и героично. Минск пада три дни по-късно от 1941 г. Но постепенно нацистите напредват все повече и повече. Битките бяха в разгара си. Но липсата на опит сред много командири, както и недостатъчната бойна подготовка в условията на отбрана, оказаха влияние. Врагът всъщност беше още по-силен от преди, а съветските генерали не бяха психологически готови за такава война.
  И опитайте, възстановете манталитета. Особено при тоталитарната сталинска система.
  Фриц се придвижи напред и превзе, заобикаляйки град след град. Япония се колебаеше дали да се присъедини към войната или да не се присъедини. Но кодексът на Бушидо изискваше да се удари по-бързо, за да не се спечели репутация на чистачи.
  Турските войски, които заедно с германците незабавно превзеха Батуми и обградиха Ереван, също представляваха голяма опасност. И немски бомбардировачи подпалиха петролни кладенци в Баку. А в съветската армия имаше недостиг на гориво.
  След месец и половина боеве нацистите влизат в Смоленск и влизат в битката за Киев. Тогава Хитлер заповядва войските да бъдат разположени на юг, за да отсекат украинската групировка. Германците затвориха, както в истинската история, котел в Киев. И на 1 септември, преодолявайки колебанието, Япония влезе в битката.
  Стана още по-трудно да се преборя.
  Нацистите започнаха атака срещу Москва през октомври. Но метеорологичните условия - кал и сняг им попречиха да превземат града направо. Но Червената армия също не успя да започне контранастъпление. Твърде много енергия беше изразходвана в предишни битки. Ленинград се оказа в пълна блокада. И беше почти невъзможно да се запази града.
  Нацистите също напредват на юг: превземат Харков, Ворошилов град и Курск. Севастопол беше блокиран в Крим. Създава се почти катастрофална ситуация. Японците от своя страна практически обкръжиха Владивосток и блокираха доставките на съветски стоки на американските пазари.
  Дойде зимата и временно затишие в менажерията. Германците няма закъде да бързат. И съветските войски няколко пъти предприеха контранастъпление на различни места, но никъде не постигнаха значителен успех. През май 1944 г. Фриц отново започва офанзива както срещу Москва, така и срещу Кавказ. Те мобилизираха нови африкански дивизии и пренебрегнаха загубите на бисери в различни посоки.
  Беше много трудно да се задържи позицията. Япония и Тайланд притискаха от изток, имаше катастрофална липса на резерви за отвръщане от всички страни.
  Освен това американците искаха да участват във войната. По това време Рузвелт се е оттеглил по здравословни причини и новият президент на САЩ вече се е насочил към Сибир.
  Във всеки случай американците продадоха M4 Sherman с по-мощни оръдия на японците и им позволиха да укрепят своя танков флот. Четири месеца продължават упоритите битки за Москва. В крайна сметка в края на септември германците завършват обкръжението на съветската столица. По това време нацистите също достигнаха Каспийско море, Волга, Астрахан и бяха привлечени в битките за Сталинград. Самият град Сталин все още издържа, но ... Кавказ се оказа отрязан от съветските войски по суша. И положението му е близо до катастрофално.
  
  Сталин, след обкръжаването на Москва, премества щаба си в Куйбишев. Но разстоянието до фронтовата линия все още е малко. Новите германски самолети ТА-400 и Ю-488 буквално пробиват небето над Русия. В отговор СССР получава изтребители Як-3 и ЛА-7, но нацистите вече са пуснали серия от реактивни самолети, с които съветските витлови самолети не могат да се справят. Москва, като беше на ринга, упорито се съпротивляваше.
  Първоначално германците не щурмуваха града - разчитайки на ранна капитулация на гарнизона. Но Москва, въпреки глада и студа, нямаше да се предаде, а Ленинград също показа издръжливост. Германците бомбардираха тези градове, стреляха и постепенно притиснаха гърлото на примката. През декември 1944 г., след като натрупа сили, Сталин се опита да отвори шията и да пробие коридора към Москва. В битките участват първите съветски танкове Т-44, които по нищо не отстъпват на "Пантерите". Вярно е, че германците вече имаха "Пантери" -2 в масово производство и се появи "Лъв" -2 с по-плътно оформление и по-лек.
  Червената армия успя да напредне сто километра към Москва, но спря. Германските реактивни самолети вече го притиснаха твърде силно. След това германците възстановиха фронтовата линия и през януари превзеха Сталинград. През февруари 1945 г., след ожесточени боеве и ужасен глад, остатъците от Ленинградския гарнизон капитулират. Москва се оказа в безнадеждно положение. В края на март германците започнаха офанзива срещу Куйбишев.
  През април пада третата столица на СССР и самият Сталин е принуден да се премести в Свердловск. През май след упорити боеве е превзета столицата на Русия Москва. Нацистите празнуваха победата си. Но беше още рано. Сталин заявява:
  Руснаците не се отказват!
  И обяви, че ще се бори до пълна победа над фашизма. През юни германците превземат Казан, а през юли Оренбург. Офанзивата на нацистите продължи. Червената армия не загуби напълно своя боен дух, но броят на тези, които се предадоха, непрекъснато нарастваше. Смени все повече и повече нови генерали. През септември 1945 г. пада и Свердловск. Сталин се евакуира в Новосибирск. И оттам се опита да организира съпротива.
  Въпреки всички трудности, през четиридесет и шестата година танкът IS-4, последното съветско превозно средство, влезе в масово производство. През зимата германците не посмяха да отидат в Сибир и Червената армия частично възстанови боеспособността си.
  В допълнение към ИС-4 се появиха първите, макар и не много успешни, машини Т-54. Но реактивните самолети изостанаха. И германците вече имаха дискотеки в експлоатация. Които не само имаха високи летателни характеристики, но и бяха практически неуязвими превозни средства за малки оръжия.
  Освен това съветските танкове сега се противопоставят на немски превозни средства от серията "E". Тези танкове от ново поколение имаха изключителни характеристики. Най-масивният беше немският E-50 с газотурбинен двигател с мощност хиляда и петстотин конски сили. Най-новата машина имаше 105 mm оръдие с дължина на цевта 100 EL и скорост на стрелба от десет изстрела в минута. Теглото на танка е 65 тона, а челната броня е 250 мм. Немският пистолет превъзхождаше IS-4 по бронебойност и скорост на огън, но по-нисък от размера на снаряда. Челната броня е приблизително същата, но германският танк има по-високо ниво на рационален наклон на плочата.
  Битките също показаха най-доброто шофиране на германеца и че стоманата на Fritz е по-здрава.
  Но ИС-4 беше и върхът на съветското танкостроене. Имаше малко произведени танкове Т-54 и те не оказаха значително влияние върху хода на битките.
  През лятото, след упорити боеве, нацистите превземат Новоросийск и се обединяват с японците. Сталин и обкръжението му се крият в гората. Но Берия, без да иска да се изложи, отрови върховния главнокомандващ и обяви, че се предава. Това се случи точно на 7 ноември 1946 г. Така приключи Великата отечествена война и настъпи кратка пауза във Втората световна война.
  Берия получи от Хитлер статута на губернатор в пресечена автономия. И Третият райх и Япония разделиха източното полукълбо помежду си, като в същото време взеха Австралия. Някои земи в Сибир бяха завзети от Съединените щати.
  Но ситуацията остава изключително напрегната. Америка остава най-силната в икономическо отношение, въпреки че Третият райх я изпреварва. Но в САЩ през четиридесет и седмата година, през август, беше изпробвана атомна бомба. Ядрените оръжия се появиха малко по-късно, поради факта, че Америка не влезе във войната дълго време и финансирането на атомния проект беше очевидно недостатъчно. Месец по-рано се проведе атомно изпитание в Третия райх. Хитлер, убеден в разрушителната сила, която притежава това оръжие, реши: необходимо е да смажем ядрените Съединени щати, преди да е станало твърде късно!
  В противен случай, като цяло, всяка война ще стане невъзможна. И през септември 1947 г. Германия, заедно с Япония, започва офанзива срещу Америка.
  Първо офанзивата премина към Чукотка, след това към Аляска. И битката избухна. Германците използваха най-новия пирамидален танк с двама членове на екипажа и тегло шестдесет и осем тона. Такава машина е практически неуязвима при изстрел в челото - триста милиметра броня при голям рационален наклон, а в борда и кърмата - двеста и петдесет милиметра, също с пирамидален наклон. Такава кола се оказа непроницаема за американските оръдия от всички ъгли. Ясно е, че 90-милиметровите оръжия на Pershing и дори най-новия Paton са безсилни срещу такава броня. И досега САЩ нямаха най-добрите калибри.
  Така германците получиха машина, неуязвима за противотанкови оръжия. Които само оръдия с много голям калибър могат да проникнат и след това с голяма вероятност да отскочат.
  И точността на големите оръдия е ниска. Което разбира се е голям недостатък. Така германците пуснаха в производство много опасна машина, наречена императорския тигър.
  Американците също бяха по-ниски от Fritz в авиацията, тъй като техните реактивни самолети имаха лоша маневреност и наскоро се появиха в малки партиди. Къде могат да устоят на немските армади. А винтовите изобщо не са конкуренти на Третия райх!
  САЩ имат голям флот, но Германия и Япония също имат внушителен, особено подводен. И най-важното е, че германските подводници са с няколко порядъка по-добри от американските. И по отношение на въоръжението, което е по отношение на ходовите характеристики.
  Но най-опасни са дискотеките. Машини, способни да тараняват както самолети, така и флота. Наистина истински богове на войната. И е изключително трудно да им се устои. По-точно невъзможно е.
  Въпреки това битката се проточи. Напредването през Аляска означава разтягане на комуникациите до краен предел. И да се усложни снабдяването на войските. Въпреки това в рамките на три месеца Аляска е окупирана. Тогава започна офанзивата в Канада. 1948 г. преминава в размяна на удари. Германците тръгнаха към границата на САЩ, но се натъкнаха на упорита съпротива. Американците се показаха като добри воини и дори с голям брой танкове Пейтън.
  Освен това в края на четиридесет и осмата година се появи нов тежък американски танк Lincoln с по-мощен оръдие с калибър 120 милиметра и начална скорост на снаряда от 1050 метра в секунда. Такова оръдие от близко разстояние може да пробие и немски танк, ако снарядът удари от добър ъгъл и не рикошира. Германците обаче имаха танк "Кралски лъв", тежащ сто тона и с дебелина на бронята от четиристотин милиметра и оръдия от 128 милиметра 100 EL или 210 милиметра, взривявайки всички от лицето на земята.
  Тази кола е разработка на E-100. Дискотеките ставаха все по-активни. Скоростта им достигна десет звукови вълни, което вече е равно на три километра и половина в секунда. Не всеки екипаж ще издържи на такова натоварване.
  Германците завзеха господство във въздуха. Американците не можеха да им противопоставят нищо. Вярно е, че в Съединените щати в началото на четиридесет и деветата година беше пуснат нов резервоар "Вашингтон". Превозното средство тежеше двеста тона и беше въоръжено със 155 мм противотанково оръдие. Но огромното тегло и лошото шофиране го правят малко полезен на практика.
  По-опасна беше атомната бомба. Но нацистите практически веднага превзеха Исландия и Съединените щати не можаха да получат територията на Германия. В допълнение, немските реактивни изтребители ME-362 и ME-1010 и TA-283 и Gotha превъзхождаха американските модели с цял порядък във всички отношения.
  А дискотеките като цяло са съвсем различно ниво на оръжие. И, разбира се, нямаше какво да се противопостави на немците с качество. До средата на 1949 г. германците и японците са превзели повече от половината САЩ и цяла Канада. Няколко пъти обаче американците хвърляха атомни бомби, но получаваха ответен удар от Германия. След това двете страни мълчаливо сключиха споразумение: да не си разменят ядрени удари.
  Но Съединените щати все още са на ръба на катастрофата. Филаделфия пада през юли 1949 г. Германците се приближиха до Вашингтон и Ню Йорк. При тези обстоятелства здравият разум надделя. И на 6 август 1949 г. Америка капитулира. Така Втората световна война най-накрая приключи.
  В света се установява хегемонията на Третия райх, както и на Япония и сателитните страни на Германия.
  Империята се оказа пъстра, имаше много местни марионетни правителства. Това е нещо като федерация. Но светът беше нестабилен. Хитлер имаше неизмерими апетити. И на 20 април 1953 г. нацистка Германия нанася съкрушителен удар на Япония, използвайки масово ядрено оръжие.
  Вече миришеше на лудост. Но Хитлер предаде главния си съюзник. И той го намушка в гърба като разбойник. Искаше абсолютна власт над света. И ръцете го сърбяха. Така започна нова война. Германия обаче беше много по-силна, но Японската империя е много обширна. Така боевете се проточиха още четири месеца. И това обаче не е толкова много.
  Япония беше унищожена. Всички други страни по света бяха принудени да се присъединят към зоната на единната валута и да се съгласят с интеграционния проект според Хитлер. Тоест отказ от суверенитет и валута, но запазване на самоуправлението по някакъв начин.
  Така се създава единна световна империя. Когато беше издигнат лозунгът - една планета, една държава. Вярно, Хитлер все пак получи наказание. Самолетът му се разбива на 9 май 1956 г. и на шейсет и седем години управлението на фюрера е прекъснато. Получи се славно и кърваво. Такъв злодей не е имало в историята на човечеството.
  Единственият тиранин, който успя да осигури създаването на империята на Третия райх в световен мащаб.
  Фюрерът дори успява да създаде нова религия, където свастиката доминира вместо кръста, да създаде няколкостотин потомци чрез изкуствено осеменяване и да легализира полигамията.
  Германия успя да се разпространи и да стане по-силна. Но, разбира се, претърпя значителни щети. Наследникът на фюрера първо трябва да бъде Херман Гьоринг. Но злоупотребата с наркотици подкопава здравето на двама нацисти и той е отписан.
  Химлер беше друга възможна фигура. Властта на шефа на SS беше изключително голяма. Но точно това изплаши Хитлер, така че сравнително малко известният Вълк Стефан стана официален наследник, който замени Борман, който изпадна в немилост.
  Но ниската слава на Вълк Стефан доведе до факта, че този кандидат изглежда слаб. И имаше преврат, в резултат на който Химлер завзе властта.
  Ръководителят на SS формално остава регент, а един от синовете на Хитлер трябваше да получи властта. Но тъй като наследникът не е определен, Химлер успя наистина да узурпира властта.
  И вълна от терор, отприщена от шефа на тайната полиция, заля света. Вярно, не всичко е толкова еднозначно. Още през 1950 г. първият човек излетя в космоса. И през 1960 г. хората кацнаха на Луната. Освен това експанзията в космоса се разширяваше. През 1971 г. астронавтите се озоваха на Марс. Така започна нова космическа ера, човечеството под строг контрол.
  
  НИНДЖА СРЕЩУ САЩ И РУСИЯ
  . ГЛАВА 1
  След поражението на американската база в Австралия нинджите се активизираха. Америка е изправена пред феноменални бойци, на които няма какво да се противопостави. И тежките бомбардировачи, и самолетоносачите са безсилни срещу армията от невидими супермени. Това е голям проблем, пред който са изправени държавите и Великобритания. Fire Tiger, заедно с груби бойци, атакува американската база в пристанището на Перу. Заедно с него в атаката участва и непобедимата жена боец Азуми. Очарователна, червенокоса японка. Азуми е много красива, с широки рамене, високи гърди, силни бедра. Краката й са боси през цялото време и в жега, и в студ, но много красиви, изсечени и грациозни. Пръстите са дълги и хващащи се.
  Азуми много обича да използва босите си крака, за да хвърля дискове. Ужасна жена, огнена тигрица - и страстна в леглото. Момичетата нинджа традиционно са боси, обучавани от ранна детска възраст и не по-малко опасни от мъжете.
  Американците веднага го усетиха. Когато имитират делфини, нинджите се докосват под водата. Те използват за миниране на самолетоносачи и бойни кораби специален експлозив, който е хиляда пъти по-мощен от TNT. Плувайки под самата корема на кораба, те се превърнаха в малка топка с магнит, с размерите на орех.
  Нинджата плува почти безшумно. Те не могат да бъдат намерени под водата. Неуловими сенки. След това поставят експлозиви с огромна мощност, но компактни.
  И тогава идва атаката на базата. Сентинелите се премахват за част от секундата. Летят неуловими остро шлифовани дискове. И режат гърла и вратове. Американските войници умират, преди дори да изпищят. После отново полетът на невидимото. Момичетата хвърлят игри с голи пръсти. Краката им са необичайно пъргави.
  Базата е атакувана от всички страни. Самолети експлодират, огромен, кипящ пламък пламва. И целият сайт моментално е покрит с него. Стотици автомобили едновременно започват да се разкъсват. Сякаш беше избухнал гигантски фойерверк. И в същото време запалването в карбураторните двигатели работи.
  И всичко съска, кипи, избухва наведнъж ... Огнени гейзери се носят високо в небето. Чуват се гърмежите на дяволския гръм... Всичко мигновено, някак се смесва наведнъж. И земята сякаш излиза от орбита и се появява ново слънце. Но не мирни, а военни, и адски. Горят хора, горят коли и експлодират. А момичетата нинджи хвърлят далече експлозивен грах с голи пръсти на грациозни крака. Но това е наистина демонично влияние. И се чуват паузи, настава хаос. Няколко самолета все пак успяха да се откъснат от бетонната лента, но се разбиха на повърхността и започнаха да се разкъсват. Пълен със смърт, болка и разрушение.
  Хиляди американски и британски войници загинаха още в първите минути на битката. А самата битка не приличаше на битка, а на тотално изтребление. И валяха, и валяха върху американските позиции смърт и пепел...
  Крайцери и бойни кораби също бяха разкъсани, самолетоносачите бяха разделени наполовина. Тотална, абсолютно безпощадна смърт се разигра и по морето. Тя всички, които паднаха в горещата й прегръдка, изпепелени, изтрити на прах.
  Горещи, червени езици облизаха самолети, разтопиха метал, абсолютно всичко изгоря. Дори камък...
  Нинджа устрои истинска, огнена вихрушка или по-скоро не вихрушка, а ураган! Или дори торнадо. Което оставя след себе си само овъглени скелети и пепел.
  Азуми е много красива жена, но смъртоносна. Тя хвърля игли с голи пръсти и удря противниците на Япония. Кой може да устои на нинджа?
  А когато крайцери и бойни кораби експлодират, стоманата и титанът се чупят. Огненият тигър е щастлив. Всичко върви по неговия план. Тук пада скосената линия на американски войници.
  Азуми подкрепя партньора си. И сее смърт.
  Младата жена обаче отбелязва:
  - Руснаците удариха силно германците при Сталинград. Ако не помогнем, нашите съюзници ще загубят!
  Красавицата хвърли три игли с бос крак, те пробиха вратовете на девет войници от американската армия, опитващи се да избягат от ада. На повърхността на океана, отчаяно опитвайки се да не бъдат въвлечени във водовъртежа, гъмжат американски моряци.
  Нинджата ги довърши, като сечеше с два меча наведнъж и хвърляше дискове. Японските жени бяха много активни: стройни и силни. И използваха босите си крака, за да стрелят.
  Ямато отговори уверено:
  - Ще ударим и Русия! Халхин Гол ще бъде отмъстен!
  И супер нинджата прокара ръката си във въздуха, премина вълна цунами. Надигна се като вихрушка на ураган и погълна моряците, които се мятаха на повърхността с алчна уста.
  Бомбардировач B-29 кръжи над нинджите. Азуми хвана тетивата на миниатюрния арбалет с босите си крака. Пуснат опасни експлозиви. Колата беше буквално разкъсана... Фрагментите се разпръснаха като газови резервоари с експлозиви. И свали няколко изтребителя. Азуми се изкиска, потърка босото си изящно стъпало в тревата и изгука:
  - Аз съм страхотно момиче и супер!
  Огненият тигър го взе и изсъска:
  - Наистина велико! Ще ги размажем и тези руснаци, като американците!
  Азуми се изкиска и оголи зъбите си...
  Нинджите довършиха последните самолети и напуснаха острова. Трябва да разбиете останалите бази. Американците ще помнят този ден дълго време. Те ще съжаляват, че наложиха петролна блокада срещу Страната на изгряващото слънце, което принуди японците да се бият. И изведнъж се оказа, че въпреки че Япония е десет пъти по-ниска от Америка по отношение на икономиката, тя има толкова прекрасни специални сили, че няма какво да се противопостави!
  Нинджите атакуваха друга формация носител. Те излетяха на дронове от въздуха и пуснаха малки, но смъртоносни бомби. Хотелите на ада, които полетяха в тръбите и пещите на корабите.
  И взривиха всички съдове подред. Разрушението продължи с ураганни темпове. И потъването на група самолетоносачи, прикрити от крайцери и бойни кораби. И те бяха покрити с адски грах на смъртта. Която, зашита броня, разкъса метал.
  Над морето бушуват пожари и всичко дими. Лютивият дим се издигаше във въздуха и се въртеше като черни навивки от кобри, изпускайки отровни зъби, готови да прогризат атмосферата.
  И всичко това танцуваше, извиваше се, пиеше във въздуха ... Нинджите изстреляха експлозиви и оставиха най-модерния и модерен самолетоносач непокътнат, атакуваха екипажа му. Тогава се използваха мечове катана, а момичетата нинджа хвърляха игли с голи пръсти. И го направиха толкова майсторски, че една игла уби трима или четирима души наведнъж.
  Момичетата се нахвърлиха и пееха:
  - Ние не сме нещастни насекоми, супернинджа - ние режем плаки! Явни таланти - дерзайте!
  И наистина се движеха като гребена на вълна. Азуми посякла адмирала с меча си, нарязвайки го на дванадесет части с три замаха. Кръвта пръсна обилно и заля палубата. Азуми туитна:
  - Ще бъдеш в ковчег! ще те отрежа!
  И уби друг адмирал. И тя си оголи зъбите така. Нинджите не се страхуваха от изстрели. От тях летяха куршуми. Те не познаваха слабост, умора и съжаление. Бяха като птици с крила или дори реактивни двигатели.
  Азуми плесна босите си крака, оставяйки грациозни отпечатъци по палубата. Тя е невероятен войн. Но и другите момичета са страхотни.
  Самолетоносачът е заловен и разгърнат е отведен в японските пристанища. Имат нужда и от желязо.
  Изключително трудно е да се устои на армията от самураи и нинджи. Те са супермени. И натискът им е неустоим.
  И отново следват успехи и залавяния. Нинджите се държат като неуловими морски разбойници. Паника в Америка. Няма как да устоиш на невидимото.
  В края на краищата това е такава специална сила, че и авиацията, и артилерията дори не забелязват подхода на смели воини. Които висят като черни облаци и размахват мечове, хвърлят дискове, летящи на километри и пробиващи всеки метал.
  Нинджата не е същата като през Средновековието. Той разполага с най-новите технологии на върха на пръстите си. И мачка всеки, който му се изпречи на пътя.
  И на съветско-германския фронт настъпва затишие. Германците подготвят настъпление на Курската издутина. Не е най-умната идея да се атакуват предварително укрепени позиции, с превъзходство на врага. Но Германия няма голям избор.
  Германците са победени в Африка и са принудени да търсят победи на други фронтове.
  Успехите на японците обаче намаляват интензивността на въздушните нападения срещу военно-промишлените съоръжения на Третия райх. Това доведе до увеличаване на производството на оръжия в сравнение с реалната история. До битката при Курск Фриц имат повече "Пантери" и "Тигри", както и самолети. Което създава определен проблем.
  Но все пак Червената армия е по-силна. Хирохито задава напълно резонен въпрос:
  - Ще помогнем ли на съюзника на Германия?
  Повечето от японските военни се изказаха в полза на откриването на втори фронт. Вярно, с участието на нинджа. Америка загуби всичките си самолетоносачи и големи надводни кораби. Провеждането на настъпателни операции в Тихия океан стана невъзможно. А ръцете на Япония са развързани. Освен това самите нинджи отвлякоха четири самолетоносача без щети. И унищожиха много самолети. Заловени са и няколко големи кораба. Като цяло компанията се оказа успешна.
  Или по-скоро поредица от компании. Които бяха белязани с блестящи успехи. Америка е извън войната. По-точно, тя предложи примирие, при всякакви условия.
  Япония поиска: да спрат бомбардировките на Третия райх и помощ от СССР. Съединените щати също трябваше да повлияят на Великобритания да прекрати военните действия по този начин. Британците се съгласиха с греха наполовина. Съюзниците се съгласиха на примирие с Третия райх и размяна на пленници.
  Хитлер отново отлага настъплението на курския издатък. Той решава първо да събере повече сили и танкове от западния фронт. И подсилете войските си.
  Но след това, на 15 юли, Сталин заповядва атака срещу Орел и Белгород.
  Междувременно нинджата открадна и американски транспортни средства с нови танкове Шърман. И Азуми, заедно с момичетата, успя да изхвърли много по-смела операция. Тя открадна от британските заводи триста и петдесет от най-добрите британски танкове "Чърчил" с подобрена броня и ги транспортира до Германия. Англичаните умираха под мечовете на момичетата. Освен това красавиците много точно хвърляха остри игли с голи пръсти, убивайки бойците. И какво да кажа? Британците бяха шокирани.
  Момичетата от Япония освен това завлякоха две коли с бензин. Кой е най-добрият подарък за Третия райх.
  Поради това Червената армия от самото начало среща упорита съпротива.
  В отбранителните битки "Фердинанд" се оказа почти много отличен разрушител на танкове. И като "Тигър" и "Пантера". Последната кола, въпреки че често се разваляше, не беше толкова значима в отбранителните битки.
  Междувременно Азуми пристигна на фронта. И тя лично воюва срещу руснаците в най-опасното Орловско направление. Тогава съветските тридесет и четири влязоха в битка.
  Японката, заедно с партньора си, извадиха миниатюрни като ечемично зърно парченца експлозив. И те започнаха да използват момичешките си пъргави пръсти, за да хвърлят тези зърна в резервоарите. Съветските коли избухват и се преобръщат с оглушителен рев.
  Азуми извика:
  - Банзай!
  Нейният бос другар изръмжа:
  - Ще превърнем планетата в рай!
  И тя хвърли малка граната ... Съветските коли избухнаха. Чу се трясък и прехвърчаха искри, когато двете тридесет и четири се сблъскаха във въздуха. И тогава как избухва бойният комплект. И колите ще се рушат като черни перли.
  Азуми отново пусна няколко малки зрънца с изсечените си голи пръсти и изчурулика:
  - Нося смърт!
  Босокраката й приятелка изкрещя, като също хвърляше смъртоносни подаръци:
  - Накратко - банзай!
  И двете красавици избухнаха в смях. И пак с боси крака да хвърляме тези зърна с кумулативни експлозиви. И тотално унищожаване на всичко. Ето една дузина по-големи HF преобърнати. И откъснати гъсеници, счупени ролки се завъртяха отгоре. И се търкалят, счупвайки се. Докато свалят съветските войници, които отиват в атака.
  И двете момичета нинджи се кикотят. Тук се използват и остри малки игли, които боси момичета бързат с краката си. И атаката на съветските войски затихва. Руските части, претърпели значителни щети, спират и замръзват.
  А голокраките бандити се смеят... Хилят се като пантери!
  . ГЛАВА 2
  Азуми, огнено и мускулесто момиче нинджа, заедно с дясната си ръка Агути, русокос воин, отблъсна руската атака в най-опасната зона. Повече от сто съветски танка бяха изгорени от две красиви нинджи, използвайки голи, изящни крака. И сега те разговаряха с младежи от Хитлерюгенд. Те се възхищаваха на подвизите на японските жени. Наистина е страхотно!
  Светлокос младеж с изпъкнали мускули отбеляза:
  - Никога не съм виждал нещо подобно! Двете момичета да наредят една такава месомелачка заедно!
  Азуми изви гръб. И двете японски момичета бяха в едни и същи бикини, много мускулести и извити. А какви съблазнителни крака имат - кълба от мускули се търкалят под бронзовата кожа. Това наистина е самото съвършенство на женската форма и сила.
  Азуми, ухилен като пантера, каза:
  Ние сме нинджи и това казва всичко!
  Друг млад мъж, кестеняв, предпазливо попита:
  - Защо си толкова руса?
  Агути се изкикоти и отговори:
  - И баща ми беше германец! Съгласете се, отива ми!
  Младежите се усмихнаха широко. Азуми се ухили още повече. Руснаците се опитаха да атакуват момичетата Терминатор от въздуха. Втурна се страхотен Ил-2.
  Момичетата хванаха с голи пръсти изящните, изсечени крака на ветрилото. И те започнаха да хвърлят специални, малки игли. И тините буквално се разпадаха във въздуха. И се накъсва на малки парченца. Или пламнали, обрасли с огнени пера.
  Азуми размаха голия си изсечен крак, държейки ветрило с пръсти, събори каскада от съветски щурмови самолети и се изкиска:
  - Владейте Япония, моретата ще бъдат ваши!
  Агути също се разтресе, държейки с голи пръсти ветрило, луксозно като паунова опашка. Оттам заваляха ситни иглички. И сякаш хиляди противовъздушни оръдия наведнъж стреляха по съветските превозни средства. Тините светнаха като огнена пътека в небето.
  Азуми, тази червенокоса японска красавица, размаха ветрило с голата си пета и изсъска:
  - Аз съм кобра!
  Десет съветски самолета излитат наведнъж. Опашките и носовете им се откъснаха. Двигателите избухнаха, колелата се разбиха. И всичко гореше, сякаш хиляда свещи бяха запалени едновременно.
  Светлокосата красавица Агути как съска и как махате с бос крак, изпускайки малки стрелички като ветрило, и цвърчи:
  - Виждам слънце... И лек вятър!
  Смъртоносни момичета нинджа. И очарователна. Те имат толкова нежни лица, като цветя... Но брадите им са смели. Бикините са толкова разголени, само тясна ивица на гърдите, леко покриваща зърната. И тънките бикини не скриват прелестите. Като съблазнителни японки и какъв остър мускулен релеф имат. Рядко ще намерите такова момиче. Преса с плочки.
  Въпреки външната свежест, момичетата не са толкова млади, колкото изглеждат. Това са най-добрите нинджи с огромен опит. И те преминаха такива тестове. Босите им крака тичаха по гореща лава, изригващ вулкан. И остави грациозни следи, очарователни крайници.
  Воини, самото съвършенство на унищожението. В същото време те служат на черна, зла кауза, убивайки войници от Червената армия.
  Момичетата хвърлят игли с помощта на ветрила. Експлодиращи и Якове, бойци, сравнително прост дизайн. И известният PE-2. Последната машина е доста трудна за управление и не всички пилоти успяват да я овладеят.
  А момичетата, държащи ветрила с много красивите си и изящни крака, ветрят съветски самолети.
  Азуми, мляскайки устни и размахвайки голия си, изсечен крак, агресивно казва:
  "Аз съм истинската роза на разрушението!"
  Агути изстреля малки, напоени с отвари игли от ветрило, държано от толкова красиви и изсечени крака. Сияеща от красота и проклето изкушение. И той казва, сваляйки съветски самолети, като комари, уловени от огнехвъргачка:
  - Японска нинджа - на колене пред диваците!
  И момичетата, които вече са на много години, но свежестта е неувяхваща, запяха:
  - Врагове на Отечеството, аз ще измета от лицето на земята!
  И сега последните съветски самолети горят в небето ... Атаката е отблъсната!
  Сега момичетата седят с момчетата и водят разговор. Азуми протяга към тях босите си, мускулести крака и предлага:
  Сега ми направи масаж!
  Агути подкрепи тази идея. Русата терминаторка протегна грациозните си изсечени крайници и изчурулика:
  - Опъвам, разтягам! С ръце и повече енергия!
  Младите мъже започнаха да месят мускулестото и силно тяло на момичето. И това, разбира се, е приятно за красавиците.
  Но всичко хубаво има своя край. Отново съветската артилерия открива огън. И нови танкови резерви са в атака. Силите се хвърлят в битка, така че този участък от фронта е ключов за пробива на отбраната.
  Но момичетата нинджа, както винаги, са нащрек. И пак хвърлят експлозиви с боси крака. И пеят...
  Азуми хвърли парче от Super Power Annihilator и изпя:
  - И отиват на море...
  Агути хвърли експлозиви със заряд и мощен анихилатор. Тя помете две дузини съветски танкове и изчурулика:
  - Момичетата са бързи ...
  Азуми, продължавайки да хвърля с голи пръсти, това, което се осмелява, продължи да пее:
  - Морска стихия!
  Агути изпрати топки с размерите на ечемично зърно и размахвайки босите си крака, изчурулика:
  - От адската стихия!
  Зад момичетата дебнеше "Пантера". Колата чакаше целта си. Муцуната му е дълга и хищническа.
  Агути риташе експлозиви с боса си пета и намигаше на момчетата в танка. Тя взриви няколко съветски коли, гукайки:
  - И е страхотно!
  Азуми изхвърли няколко ечемични зърна с босите си подметки. Тя взриви съветските танкове и изсъска:
  - И е хипер!
  Момичетата продължиха да хвърлят смъртоносни и разрушителни подаръци по врага. Воините показаха най-висок клас на унищожение. Елис се появи отново в небето. Този най-масов самолет от Втората световна война се стреми да реши военни проблеми.
  Но Азуми отново взе ветрилото в голи пръсти. Тя махна ... И съветските коли започнаха да се разкъсват на голямо разстояние. И не само се разкъсват, но и се преобръщат, сблъскват се един с друг.
  Босокраката Азуми изчурулика:
  - Ще изметем всичко в пясъка!
  Агути също се подхвана ... Тя размаха босите си крака толкова енергично, че слънчевите лъчи тръгнаха от босите й пети ...
  И руските пилоти го получиха, просто за лудост.
  Русокосият терминатор запя:
  - Нинджа - висш пилотаж! В ковчега на съветския екипаж!
  Воините бяха необичайно пъргави и издръжливи.
  Азуми щракна с пръсти. И тя имаше огледало в дланта си. Красавицата го хвърли на крака. Голи пръсти, притиснати здраво към дръжката.
  И как Азуми ще пусне искрящо зайче. Как се запалва стоманената сплав и дуралуминия с дърво.
  И съветски самолети горят... Горят десетки наведнъж. Крилата и опашките им се откъсват. И някои изкривявания и усуквания в овнешки рог.
  И червенокосата дяволица държи с боси пръсти в краката си такова малко, но много страховито огледалце. И от него няма спасение. И може буквално да изгаря стомана с титан. И натрошете и разстройте всичко, натрошете го на торта.
  Азуми радостно оголва зъбите си и с помощта на босите си крака, слънчеви лъчи, казва:
  - Най-високото ниво на душата!
  Агути, която все още използва традиционното си ветрило с голи, извити крака. Но също така много ефективно изгаря съветски самолети, той гука:
  - Ами Сталин танц!
  И момичетата са много доволни от шегата си, смеят се ... Съветската авиация претърпява огромни загуби, но отчаяно се опитва да пробие. Това обаче не работи срещу тигровите момичета. Те са болезнено искрящи и най-готините от готините красавици. Свалят всички съветски коли. Едното е огледало, другото е вентилатор.
  Освен това огледалото, което държи голите, изсечени, загорели крака на Азуми, е още по-ефектно.
  Съветските пилоти умират. Много от тях са доста млади. Има и млади мъже, които едва, просто започнаха да пробиват антените, и момичета. Вярно, последните са малко. И летят предимно с U-2. Тази машина е особено ефективна за борба през нощта.
  Съветските коли горят като молци в факла. А Азуми, клатейки голия си крак, изрева:
  - Аз съм нинджа и няма по-красива професия!
  Тази червенокоса вещица притежава много тайни. Косата й гори много, като пламък. Красиво момиче и опасна изкусителка. Участва в Руско-японската война. Япония няма шанс срещу царска Русия. Руснаците също са по-многобройни и имат опит от многовековна война.
  И Япония наскоро излезе извън границите си. И така, как би могла да спечели?
  Но... Факторът нинджа промени всичко... Няколко боси момичета отприщиха магия върху руските войски, биещи се близо до Мукенд. И превъзхождащата царска армия, вече изпреварваща японците, беше ударена от вълна от игли.
  Руските войници паднаха разбити, стотици и хиляди. Тогава Азуми използва магическото огледало. От топлината му дулата на оръдията бяха разкъсани, а руските войници бяха изгорени живи. Беше див, силен пожар. С което нищо не можеше да се справи и да устои. Детонирани бойни комплекти. Батериите бяха унищожени, всичко изгоря почти моментално ....
  Нинджите се превърнаха в истински бич за руската армия. Те спечелиха, използвайки умения, миришещи на магия.
  Тогава Азуми въведе Куропаткин в див страх, че той дори започна да заеква. Но тя не го е убила. И това беше до известна степен коварен ход. Самите момичета нинджа също заловиха съкровищницата на руската армия - няколко торби със злато. Това, разбира се, е приятна изненада.
  Освен с вълшебни огледала и ветрила, голокраките красавици работеха и с мечове. Те лично са посекли до смърт много руски войници. И показаха силата на нинджата.
  След това Агути стана известен по морето. Тя също така лично уби наследника на адмирал Макаров, като отряза главата й с меч. И дори да го мята с боси пръсти.
  Самият Макаров беше взривен от нейния партньор и съпруг Огненият тигър. Да, нинджите имат магия и не могат да остаряват. Как им завиждат, вероятно, други смъртни.
  Силата на нинджата е фантастична. И ако не са завладели останалия свят, то е само защото рядко се намесват в живота на обикновените смъртни. Но те не можеха да не се намесят във войната с Русия. Руската мечка беше твърде голяма и силна. Япония беше обречена от самото начало на загуба. Освен това руснаците са много умели във военните дела.
  Но свръхчовешката сила на нинджата е променила драстично баланса на силите.
  Голи крака момичета войни заграбиха кораби от руснаците. Натопиха чиниите си. Те също бяха победени на сушата. И вземете блестяща победа в Цушима! И тук не беше без Азуми.
  Тя лично със своите партньори потопи три от най-новите руски бойни кораби. Показа висш пилотаж.
  Това е силата на нинджата! Освен това момичетата са по-склонни да отидат на мисия, отколкото мъжете. Кой може да се сравни с женската сила и дяволските сили на съблазняване?
  Сега воините са изгорили много съветски самолети. Те разделиха танковете и взеха пехотата. Съветските войници са в атака. И на тях от огледалото.
  Азуми облизва месоядно устни. Тя е страхотно проклето нещо. И изпраща с помощта на боси пръсти - анихилационни зайчета.
  В същото време японката изчурулика:
  - Ще ги изгорим всички! Сатаната е нашият господар!
  След това излъчва нов смъртоносен блясък, който изкривява повърхността и превръща руските войници в пепел.
  Агути също стреля агресивно, разпръсквайки експлозиви. Но в същото време воинът хвърля специални топки с голата си пета.
  Те летят и свалят десетки войници, пробивайки гърдите им и разбивайки гърбовете им.
  Русокосият терминатор възкликва:
  - Камъче на бойния кораб! Много е яко!
  Атаката на руските войски се задушава... Все повече и повече осеяно с трупове и счупена съветска техника.
  . ГЛАВА #3
  Атаката на Орел в най-опасния участък е прекратена. Но съветските войски изкрещяха на фронта от обхода. Нещата бяха по-добри за германците в посока Белгород-Харков. Там имаха повече сили и особено танкове. Майнщайн маневрира ловко. Той използва най-новите "Тигри", "Пантери", "Фердинанд", които са доста ефективни в отбранителни битки. И може би превъзхожда съветските автомобили. "Тигърът" по-специално не си пробиваше път с тридесет и четири в челото и бордът му можеше да бъде взет от разстояние не по-голямо от триста метра.
  "Пантера" също не проби в челото, но взе тридесет и четири от два километра. Вярно, че е по-слаб в страничната броня. "Фердинанд" като цяло можеше да пробие съветски превозни средства на разстояние до четири километра. А челната броня е 200 мм.
  На юг нацистите издържаха. Но на мястото на Орел те започнаха да се поддават.
  Момичета нинджа се втурнаха да пресрещнат нацистите. Бяха много хрътки и готини тези красавци. И когато босите им крака започнаха да размахват ветрило и да пускат слънчеви лъчи с огледало. И настъпващите съветски танкове попаднаха под иглите и лъчите. Коли подмятаха и се преобръщаха. Разтопен метал. И красиви момичета: червенокоса и блондинка показаха носовете си и се ухилиха.
  Воините действаха много енергично. Махаха и оголваха зъби. И хвърчат всякакви малки игли. които унищожават врага.
  Тридесет и четири се обръщат, ролки се отчупват от тях и се търкалят сами. Някои резервоари са изрязани. И от тях изтича разтопен метал.
  Азуми размахва бос крак с ветрило, повръща го нагоре. Този път Агути е този, който получава слънчеви лъчи. И разкъсват руските танкове.
  И двете жени нинджа воини изглеждат толкова готини и смъртоносни. И почти гол. Мършат руските танкове. Тук се появи и Ели. И тогава се пускат петите, пускат питки с експлозиви, които разтърсват пространството и разкъсват съветските самолети. Откъсват носовете си и извиват крилата си.
  Нацистите реват, махайки с ръце:
  - Ръш Швайн!
  Момичетата нинджа се кикотят в отговор. Изпращане на голи, загорели крака, дарове на смъртта.
  Красиви воини, косата на Азуми е толкова червена, че изглежда сякаш знамето на нацизма се вее на вятъра. И воините вършеят съветските войници. И така те използваха ново оръжие. Те започнаха да издухват мехурчета, използвайки босите си изящни крака.
  И излязоха прозрачни, искрящи топчета. Те дори можеха да изгорят титан.
  И те паднаха върху съветски коли, като ги взривиха и унищожиха.
  Азуми, тази червенокоса дяволка, наречена огнената тигрица, хвърляща мехурчета с голи пръсти, пееше:
  Но честно казано...
  Агути, използвайки огледало, което босите й крака въртяха, чуруликайки като врабче, каза:
  - Печеля всички анкети!
  Азуми, изпускайки дузина мехурчета от голите си изсечени пръсти, които блестяха от седеф, издаде:
  - И ще бием Сталин!
  Агути изпращаше слънчеви лъчи с босите си пръсти, подпалвайки няколко дузини съветски самолети, казвайки:
  - И това е правилно, разбира се!
  Азуми се изкиска. Тя скочи, извивайки няколко салта във въздуха и издухвайки мехурчета с боси крака. В същото време, пеейки, с неговия бумтящ и в същото време звучен глас:
  - Но императорът ще ни даде заповед...
  Агути как да крещи с пълно гърло, пускайки ярки топки от босите си крака, заслепявайки съветските войници:
  - Банзай в окото!
  Азуми агресивно потвърждава, скали със зъби и зъби и събаря съветски щурмови самолети и бомбардировачи на фронтовата линия:
  - Хайде да играем на бодливо порче!
  Воините продължиха да се шегуват и да се отдадат на подаръци на смъртта. Те са толкова искрящи, че е невъзможно да се каже в приказка или да се опише с химикалка! А телата на момичетата нинджи са толкова мускулести, кожата е бронзова и блести като намаслена.
  Агути ще го вземе и ще изсъска, ще хвърли няколко слънчеви лъча и ще изреве:
  - Ще те довърша с боя за обувки...
  Азуми подсвирна енергично, размазвайки, размахвайки босите си крака и изпращайки мехурчета. И тя лепеше съветски коли в топки, които горяха. И пламъци се издигнаха високо, сякаш готови да оближат звездите през стратосферата.
  Агути на свой ред изпрати слънчеви лъчи и запя, искряйки с босите си пети:
  - Над нещастната планета висеше ...
  Азуми продължи с голям ентусиазъм, използвайки голи, изсечени крака и мехурчета:
  - Звездни чудовища, гъмжащи от тъмнина!
  Агути, чиито боси пети изпращаха огледални отражения, изчурулика, докато сваляше съветски самолети и плаващи танкове с лъчи светлина:
  - Окупаторът мрази брадвата си ...
  Азуми с голям ентусиазъм пуска във въздуха мехурчета, миришещи на топлина и парещ напалм. И тези мехурчета, свалени съветски танкове, пехота, самолети, издадоха:
  - Наточете и накълцайте главата!
  Агути, с ентусиазма на истинска нинджа, раздаваща смъртоносни лъчи и унищожаващи гуми с босите си крака, извика:
  - Той обаче е мъж, а не пионка...
  Азуми, проблясвайки с босите си кръгли розови токчета и бълбукащи мехурчета от тях, изчурулика:
  - И не вечно ходете под игото ...
  Агути пееше с голям ентусиазъм, докато слънчевите й лъчи, отразяващи се от босите й подметки, стреляха по танкове, самолети и пехотинци. Правя шишчета от руските войници.
  И момичето енергично пееше:
  - Превръща злите врагове в огнища...
  Азуми, изпращайки слънчеви блясъци с босите си, много изящни подметки и мехурчета, ухаещи с всички цветове на дъгата, изчурулика с гласа на женски славей:
  - Станете новият владетел на световете!
  След това и двете красавици се завъртяха във въздуха и запяха:
  Какво да кажа, какво да кажа
  Така се правят нинджите...
  Тази любов да убиваш слабите,
  Убит, само свирни!
  Азуми изсъска с голямо удоволствие, разноцветни, накъдрени и много смъртоносни мехурчета летяха от босите й кръгли пети. Които сваляха самолети и разбиваха всичко с голяма интензивност. Като продукт на подземния свят.
  И каква красота и изящество бяха краката на тези принцеси на ада! Нещо напълно невъобразимо. Това са момичетата, за които говорят - превръщат враговете без изключение в ада. И ако някой не им се поклони, тогава ще остане без глава. В крайна сметка тази двойка се отличава по време на Руско-японската война. И в четирите битки с Куропаткин японците спечелиха изключително с помощта на нинджи.
  И тези момичета се показаха, с помощта на смъртоносна магия. И започнаха такова унищожение, което не може да се каже в приказка, да не се опише с писалка.
  Но нападението на Маунт Хай, в Порт Артур, си заслужава особено. Там момичетата успяха да направят това, което беше извън силите на цялата армия на генерал Нога. Препускаха нагоре по планината.
  Само двамата, почти голи, по едни бикини. И бяха заобиколени от вихри от балони. Това са едни готини момичета. От топките излетяха руски куршуми. Картечниците и оръдията замлъкнаха. Имаше истинско, буквално поражение на самурайската армия. И воините показаха непреклонен дух.
  Стигнахме до окопите и започнахме да изсичаме руските войници. Всичките им мечове искряха и удряха като светкавица. Това бяха такива момичета, че изобщо нямаха равни.
  Нинджи минаха през окопите. И сабите разполовяват руските войници. Азуми отряза пет с един удар и изпя:
  - Ние крещим banzai ...
  Агути, тази блондинка с голи изящни крака, отряза седем с един удар и изкрещя:
  - Ще си върнем Курилите!
  Азуми продължава да реже всички. И с един замах тя унищожи осем руски войници наведнъж, тя изпищя:
  - Ще превземем цялата земя в полунощ!
  Агути продължава да унищожава и унищожава. Един удар и веднага девет руски войници бяха разполовени, тя изчурулика:
  - Ще покажем силата си на нашите съседи!
  Момичетата се показаха. Почти гол, загорял, мускулест. Много красива и силна. Войниците дори се страхуват да стрелят по тях или ги съжаляват. И мечовете на всички се посичат без церемония. И се превръща в кървава каша.
  Азуми цвърчи и реве:
  - Банзай! Аз съм Супермен момиче!
  Агути се взривява като мехурчета от боси пети, по руската линия. И коси рев:
  - И няма проблем!
  Жените воини вървяха силно по Високата планина. И те уловиха тази ключова точка. Японците започнаха да доминират в Порт Артур. Руската ескадра се опита да пробие. Но го нямаше. Момичетата на морето срещнаха руснаците и айде да се удавим. И оказвайте натиск.
  Азуми, изпращайки руски боен кораб на предците, пееше, удряйки метала с голата си пета:
  - Накратко...
  Агути подкрепи партньора си. Работа с боси крака и изпращане на балончета през руски кораби. И мехурчетата на пълното унищожение, японската нинджа, взеха и изсъскаха:
  - Накратко...
  И двете момичета убийци как да дрънкат:
  - Млъкни!
  И така те дадоха балончета с боси пети, съскаха и викаха с пълно гърло, ревайки:
  - Млъкни! Тук от залата...
  След като изпратиха лъчи през руските кораби с боси крака, които изпариха метал, те изкрещяха:
  - Всички вън от стаята!
  И такъв див смях в отговор ... Накратко, руският флот на хана. И Япония спечели зашеметяваща победа срещу страна, която има повече войници от другите армии в света.
  Азуми в момента раздробява съветските военни, които пробиха. Той изгаряше танкове и изпращаше лъчи към вражеските самолети. Демонстриран адски натиск и непреклонна воля. А голите й пети, толкова кръгли и съблазнителни, изпращаха мехурчета, които блестяха с всички цветове на дъгата.
  Азуми го взе и изпя:
  - В крайна сметка магията на нинджа не е шега!
  Агути с колосален натиск повърна с боси пети няколко искрящи слънчеви зайчета и издаде:
  - В крайна сметка магията на нинджа не е шега!
  И двете красавици ще отстъпят, с колосален рев:
  - Не можете да се шегувате с нас, нинджите!
  А момичетата нинджи увеличиха интензивността на обстрела. Стотици съветски танкове горяха, голям брой руски самолети експлодираха. Всичко придоби характера на каша.
  Азуми изчурулика от наслада, удряйки босите си крака, докато полетя във въздуха, цвърчейки:
  - С нинджи не се шегуваш!
  Агути, размахвайки голи крайници и хвърляйки лъчи на унищожение с пръстите на ножа, изписка:
  - Мътят водата с нас!
  На съветските войски им ставаше все по-трудно. Почти всички съветски танкове и самолети са унищожени. И воините поеха пешаците. Унищожението нарастваше. Но в битката участваха само девствени момичета. Но тези нинджа момичета!
  . ГЛАВА #4
  Настъплението на съветските войски най-накрая приключи и руските части спряха. По този начин войната обърна друга страница, белязана от провала на операция Румянцев. Германците получиха почивка и се опитаха да изтеглят допълнителни сили. Новият танк "Лъв" също започна да пристига на фронта. За което в реалната история panzvale нямаше достатъчно ресурси. Но сега е по-лесно за германците, защото няма западен фронт: Съединените щати и Великобритания, след като претърпяха поражение от нинджите, се оттеглиха от войната позорно.
  И можете да пуснете нещо в сериала в реалността, когато нямаше нинджи - нямаше.
  Танкът "Лъв" е много страхотен: теглото е деветдесет тона, челната броня е 150 мм, страните и челото са по 110, а пистолетът е 105 мм 70 EL. Освен това бронята е наклонена както на челото, така и на страните, като тази на "Пантерата". Кола, която трийсет и четворките няма да могат да пробият. А оръдието като цяло е най-мощното от противотанковите модели. И колко помия. Качеството на возене е по-лошо, но двигателят с 1000 конски сили се справя добре.
  И "Лъвът" се показа в битка. А в самия танк се бие женски екипаж. Много е готин и секси!
  Момичета колко сте красиви И във войната изглеждат изгодни.
  На танка "Лъв", сплотени четири вози, първите жени танкисти в историята на Третия райх. Герда е командир на екипаж, Шарлот е стрелец, Кристина е картечница, Магда е шофьор. И четирите момичета останаха да се бият боси и по едни бикини.
  И какво тестват новия танк "Лъв". Красиви момичета карат кола. Това е първата им битка. Три съветски танка Т-34-76 се движат напред. Автомобилите, разбира се: пъргави.
  Но за "Лъва", напълно безопасно. Ако "Тигърът" все още може да пробие страната и още повече "Пантерата", тогава "Лъвът" тридесет и четири няма да пробие по никакъв начин.
  Герда се изкиска и кима към червенокосата Шарлот:
  - Стреляйте по врага!
  Огненият дявол изрева агресивно:
  - Ще ги смачкам всички!
  И опира боси пети в метала. Трябва да се съсредоточите. Когато сте в бикини, усещате колата много по-добре. Хубаво е, когато тялото е почти голо. И топлината е много по-приятна. И кожата ти е загоряла, лъскава от пот. Шарлот дава първия изстрел. Огънят се открива от голямо разстояние, тъй като оръдието й е смъртоносно. Но ето, опитайте.
  Снарядът лети със свирене. Разрязвайки въздуха... Шарлот се закле с удоволствие - пропусна.
  Герда е руса. Много мускулест, красив, загорял. Нервно потърква голия си изящен крак в нагорещената броня и изчурулика:
  - Остро око - полегати ръце!
  Шарлот ръмжи яростно:
  - Аз съм германските специални части!
  И червенокосата дяволица отново стреля. Този път снарядът се подхлъзва много близо до малката кула на трийсет и четиримата.
  Кристина също е червенокоса. Само ако косата на Шарлот е червено-медна, то тази на Кристина е жълто-медна. Тя също е много красива и заоблена. Стрелец с картечница. Но докато съветската пехота не се вижда и не можете да стреляте. А "Лъвът" има до четири картечници на панти, а петата е сдвоена с цевта.
  Кристин сложи ръце на босите подметки на Шарлот и предложи:
  - Остави ме да масажирам!
  Шарлот изсъска подозрително.
  - За какво е това?
  Кристина отговори с усмивка:
  - За да сте по-точни! Енергията ще тече през краката!
  Шарлот неохотно се съгласи.
  - Нека да!
  Пистолетът на танка "Лев" има ясен недостатък - по-ниска скорост на огън. Само пет изстрела в минута. Затова е необходимо да се открива огън от по-голямо разстояние. Пробвай - удари!
  Но Шарлот се съсредоточи. Кристина масажира твърдите си, но извити подметки. Медночервената дяволица се усмихва широко. И прави още един удар...
  Снарядът попада в самия център на купола на съветския танк. И го откъсва от тялото. Металът е натрошен и разкъсан. И бойните комплекти са скъсани.
  Герда казва с радост, облизвайки пълните си алени устни:
  - Дадоха на Сталин рогата!
  Шарлот запушва нов снаряд, страстно казва:
  - С рогата му и между него!
  Христина, удряйки босите си крака в бронираната стена, изчурулика силно:
  - Дойдох от Занзибар, моята родина е Сахара!
  Шарлот щастливо казва:
  - Три и по-нататък краката ми. Може би ще вляза!
  Кристина се усмихна и изчурулика:
  - О, такива крака, радвам се да масажирам!
  Магда отговори с въздишка:
  - А работата ми е най-безинтересна! Нашият танк стои, а самите руснаци отиват към него!
  Герда, утешително, изчурулика:
  - Все още ги мачкаш!
  Магда каза със съмнение:
  - Не е хубаво да мачкаш хората!
  Шарлот изпищя яростно и изсъска:
  - Врагът си е враг! И той няма да има милост!
  Огненият дявол усети как масажирам босите й крака. Шарлот как да се смее и да дава почти голи гърди в обхвата. След това уволнен...
  Снарядът почти докосна малката кула на тридесет и четирите и въпреки това прелетя. И съветските танкове отвърнаха на огъня. И добавена скорост до краен предел.
  Герда загрижено отбеляза:
  - Тези луди руснаци могат да отидат на овен! Трябва да се грижим добре за тях!
  Шарлот изсъска раздразнено и изчурулика:
  - Ако пропусна следващия път, удари ме в лицето!
  Кристина изгука:
  - Guten morgen, Guten so! Удар в лицето, така и така!
  Магда, с усмивка на зъби като перли, отбеляза:
  - Да удариш или да не удариш - всичко е по волята Божия!
  Герда се изкиска и излая:
  - Добре, огън!
  Шарлот стисна здраво зъби. Тя трепереше от ярост. И се опита да се съсредоточи. Христина започна да масажира стъпалата все по-интензивно.
  Огненият дявол стреля. И се ухили по-силно. Този път снарядът удари корпуса. Съветската кола спря и изпусна дим. Шарлот излая:
  - Аз съм Робин Худ!
  Герда потвърди с усмивка:
  - Да, добре е!
  Магда изчурулика:
  - Жестоко, но необходимо!
  Кристина погъделичка голата пета на Шарлот и изписка:
  - Това е шедьовър! Шедьовър на снимане!
  Герда каза с усмивка:
  Но остана само един!
  Шарлот изсъска отровно:
  - Ще го погреба на топло!
  Арийското момиче се прицели. И стреля, леко натискайки бутона на пистолета. Съветската кола потрепна и продължи да се приближава. Вижда се, че пистолетът "Лъв" не беше много даден.
  Шарлот изруга, оголвайки зъбите си.
  - Извънгабаритни! Така че не можем да го счупим!
  Герда поправи партньора си:
  - Искаше да кажеш, не влизай!
  Червенокосата кучка потрепна и изсъска:
  Каквото искаше да каже, каза...
  И тя отново започна да се лекува. Съветската кола също стреля и се втурна да се приближава, рискувайки да счупи скоростната кутия. На тридесет и четири кутията често се разваляше, когато развиваш висока скорост. Това донякъде обезцени мощността на двигателя.
  Но все пак колите са пъргави и е трудно да влезеш в малка кула. Босите немски воини отново се целят в пъргавия съветски танк. Момичетата също имат късмет, че поради работата на нинджите много съветски танкове са загубени и само три тридесет и четири се противопоставят на тромавия "Лъв".
  Ако сериите на KV бяха срещу немците, щеше да им е по-лесно. Но явно не и съдба. Шарлот размества тялото си и се усмихва, докато Кристина масажира петите й. Момичетата тичат много боси. А кожата на краката е груба, еластична, но това изобщо не губи привлекателността на подметката. Кристина я масажира и усмихната казва:
  - Боси крака тичат по пътеката!
  Шарлот се успокои. Съветският танк се приближава все по-близо. И е по-лесно да влезеш в него. Въпреки че 88-милиметровият пистолет на "Тигър" е много по-добър, а още повече 75-милиметровият пистолет на "Пантерата". Честно казано, "Пантера" беше по-добра за момичета от "Лъв". Тя е по-мобилна и по-бърза. Ами Лео? В допълнение към бронята, всичко е по-лошо от това на Пантерата. И дори по-мощен пистолет не е много практичен. Е, какво ще стане, ако "Лъвът" може да пробие тридесет и четирите от разстояние повече от пет километра? И влезте, опитайте се в пъргав и сравнително малък съветски танк! Скорострелността е три пъти по-ниска от тази на Panther.
  Шарлот прошепва агресивно, съсредоточена. И стреля, като се цели в тялото. Там е малко по-лесно, отколкото в кулата, която е малка и ъглова. Снарядът излита от дулото и удря пистата. Ударът е силен, чупи няколко ролки наведнъж. Съветската машина, получена в стомаха, спира и все още не губи способността си да стреля, стреля по немски танк. И удря в наклоненото чело на "Лъва". Вътре леко изръмжа. Наклонената и дебела броня рикошира. Трябва да се отбележи, че "Лъвът", по-напреднал от "Тигър", в него бронята е монтирана под ъгъл, както в "Кралския тигър". Но това направи танка малко по-скъп и по-труден за производство. Засега "Тигър" -2 само се тества. И "Лъвът", който е разработен от французите, се появи в поредицата по-рано.
  Но самата идея да въоръжиш танк с толкова мощно оръдие и да го накараш да тежи деветдесет тона е порочна. Нека трийсет и четирите не го пронизват от никакъв ъгъл, но може да таран. И това, разбира се, е фактор, който прави Lion не най-добрият танк на практика. Но много скъпо и трудно за транспортиране.
  Шарлот, оплаквайки се, че пистолетът не стреля твърде бързо, изпраща завършващ снаряд в челото на съветската машина. Тъй като трийсет и четворката спря, сега е много по-лесно да влезете в нея. И огненият дявол шие бронята. Кулата е разбита на парчета, като домат под брадва.
  Герда се изкиска и поклащайки бос крак отбеляза:
  - Както винаги, страхотно е!
  Магда изчурулика ентусиазирано:
  - Всичко невъзможно... Някой ден се случва!
  Шарлот каза много доволна:
  - Резултат три нули в наша полза! За първата битка, съгласете се, не е лошо ... Въпреки че пистолетът наистина не е оптимален!
  Кристина се изкиска и отбеляза:
  - Мерникът е доста точен... Но тук много зависи от точността на боеца.
  Магда попита тревожно:
  - Ще преминем дълбоко в съветската отбрана ... Или изчакайте!
  Герда, разтривайки босите си розови подметки, каза със съмнение:
  - Ако газим така сами, нашият танк ще бъде унищожен напълно. По-добре го маскирайте!
  Магда рационално отбеляза:
  - Трудно се маскира такъв колос!
  Шарлот се съгласи с това:
  - Да... О, по-добре би било "Пантера", само че с по-нисък силует. И тогава се появи звяр. Мощен, но тромав!
  Кристина излезе от люка и отбеляза:
  - Да, нашите танкове все още са далеч от съвършенството... Но както се казва - началото е най-голямата беда!
  Момичетата с удоволствие излязоха от нажежения резервоар и започнаха да го завинтват с трева и клони. И всъщност не го направиха много убедително. И заплашителният съветски Илис се появи в небето ...
  Герда ядосано отбеляза:
  - Този "Лъв", може да е лесна плячка за щурмова авиация!
  Шарлот се изкикоти и посочи към небето.
  - И там лети най-новият ME-309. Сега той ще покаже на Съветите с неговите 30-мм оръдия.
  Магда гневно тропна с бос крак:
  - Ние сме бесни дяволи! И роден да побеждава!
  . ГЛАВА #5
  
  След като Червената армия най-накрая се изчерпа, самите нацисти преминаха в настъпление. Нацистите започнаха да напредват в посока Курск, опитвайки се да образуват котел с контраатаки от север и юг. Те обаче трябваше да преодолеят много мощна защита. Червената армия се подготвяше няколко месеца за отблъскване на офанзивата. И тя успя да стане по-силна.
  Но тогава Япония взе и отвори втори фронт в Далечния изток. Разбира се, самураите не можеха да не се намесят, тяхната чест изискваше.
  Въпреки че заплахата от японска агресия е реална, чрез подкупи и предателство агентите на Микадо убеждават командването във Владивосток да не привежда войските в пълна бойна готовност. И в резултат на това дамоклевият меч вече е донесен, а те пируват в ресторанта.
  Майор Виноградова хвана младия офицер за косата, тя беше с една глава по-висока от него и явно по-силна:
  - Какъв грубиян и пияница! Защо имате такъв разпуснат отбор! Този човек прилича повече на момче от кабината, отколкото на офицер. Може като за начало да го раздухате добре, за да излезе целият хмел.
  Дубинин се смути:
  - Това е Паша Шойгу. Изпратен е на курсове директно от Суворовското училище по съкратена програма. Той все още е съвсем момче, след два месеца рожденият му ден навършва шестнадесет години.
  Виноградова направи неприятна гримаса:
  - Еха! На петнайсет и вече офицер! Ето какво прави войната! И не знаех, че млеката вече получават пълноценни титли.
  Дубинин сви рамене.
  - На война децата рано порастват! Освен това му се случи история, сякаш той написа най-добрата история за отбраната на Москва, и Жуков отбеляза това и го посъветва да прехвърли момчето от кадети в офицери.
  Виноградова стана по-мила при тези думи:
  - Глоба! Че не е глупав. - закани се тя като ученик, учил с пръст. - Като цяло не е зле, но вече не пия! Усещам миризмата, а носът ми е като на куче, веднага под трибунала! - Силна жена, зряла, но не загубила атлетична хармония и свежест, ръга с пръст на полковника. "Всъщност вие ще платите за това. Вече мъж на средна възраст, но се държи.
  Дубинин се изкашля гневно:
  "Всъщност съм на трийсет и три, но вече съм ранен седем пъти, така че изглеждам стар ...
  Виноградова искаше да каже нещо в отговор, когато внезапно чудовищен рев наруши предзорната тишина. Сякаш тежки камъни падаха от небето, стъклото на прозореца веднага се спука. Парчета от градушка удряха по масата и дори попадаха в ръцете и лицата на пияни офицери. Виноградова изкрещя като командир:
  - Всички навън веднага.
  Дубинин извика в отговор, така че едва не разкъса гласните си струни:
  - Това са дванадесет и осемнадесет инчови снаряди! Японските бойни кораби с най-голям тонаж изглежда са на лов, което означава.
  Виноградова, раздразнена, удари стената с ботуша си. От удар с умна, между другото, трофейна обувка, плочката се спука:
  - Започна, но не както планирахме! Въобще не! По дяволите, трябва незабавно да изведем ескадрата в морето и да потопим флота на страната на теснооките маймуни.
  Паднал на четири крака, капитанът от първи ранг (иначе полковник) измърмори:
  - Има оръжия само на моя разрушител и на няколко малки корита. Ние дори нямаме отговор.
  Виноградова показа тежък юмрук:
  - Ами ти и магарета! Жената воин със синя коса като бушуващо цунами изрева. - Но трябва да имате брегова артилерия! В крайна сметка не всички бяха изпратени на западния фронт, както и авиацията. В крайна сметка фактът, че Япония може да влезе във войната всеки момент, се говори от години.
  Вече доста ранен Дубинин, искаше да каже той, но отново изгърмя, осколки заваляха. Сирената зави, предупреждавайки за пристигането на самолет. Дубинин с голяма трудност стана и извика, блокирайки тътена на Виноградова:
  - Авиация имаме, има и брегови батареи, макар и не в пълен комплект. Да отговорим!
  Пилотът изръмжа, докато тичаше по улиците:
  - Просто бих изтичал до моя боец и ще насадя тези японци, няма да ми се стори достатъчно. Те пак ще плащат за Цушима и Мудуен.
  Шойгу, който беше отрязал половината от ухото си, се съгласи:
  - Да, ще плащат! Да, дори и с процент!
  Чуха се експлозии и закъсняло цвърчене на зенитни оръдия. Като цяло, по-голямата част от противовъздушната отбрана на Владивосток беше извадена още през четиридесет и първата година, за да се укрепи отбраната на Москва, така че множеството точки на колонията на комари в страната на изгряващото слънце изглежда не обърнаха много внимание на такъв "шум". Японските пикиращи бомбардировачи изхвърлиха пружинни "подаръци" с пронизителен писък. Ударът е нанесен както върху града, така и върху флота. Японските самолети не са твърде големи, но пъргави, но бойните кораби, напротив, са тежки. Най-големият от тях е дори тесен в океана, дължината е триста метра, а оръдията са 460 милиметра.Докато американците не успяха да потопят някоя от тези красавици, а оцелелите заедно с крайцерите унищожиха брега. Много приличаше на злодейската атака в Страната на изгряващото слънце на 27 януари 1904 г. Само че тогава нямаше авиация.
  Дубинин почувства, че се задушава от бягане. Той не е супермен, а обикновен човек с болни бели дробове, попаднал в трудна ситуация. И Виктория не го изпревари с много. Чудя се на колко години е, едва ли изглежда на повече от тридесет години, гърдите й са големи, а раменете й са широки като на мъж.
  Виноградова изведнъж се обърна и махна с ръка:
  - Не бягай старче, последвай ме! - извика тя с такава сила, че звуковата вълна просто удари ушите й. - Изведете разрушителя в открито море възможно най-скоро.
  Наблизо гърмяха експлозии, падаха отломки, един от тях падна право върху Виноградова и тя механично го улови с ръце. Момичето-терминатор се почувства като вратар, спечелил успешно наказателен удар, фрагментът беше кръгъл, топъл и приличаше на топка. Анджелика внезапно усети, че нещо течно се стича по ръцете й. Момичето погледна фрагмента и тогава дори нейният железен воин, кален от три години война (Заедно с испанците), гадене дойде до гърлото й. Тя държеше бебешка глава в ръцете си. Бедното момиче (това се вижда от късите свински опашки, с избодени очи. Виноградова внимателно постави глава на напукания асфалт и се прекръсти:
  - Нямаше време да съгрешиш, да не живееш! Но по-голям грешник от Бога няма, затова няма по-голям грях от безразличието към страданието на децата.
  Отново рев и осколки, един удари момичето в ботуша, одраска кожата. Виноградова вече искаше да се обърне и да се втурне колкото може по-бързо към пистата, където нейният МИГ търпеливо чакаше агресивната домакиня, но...
  Остър като острие на кама, погледът на воина различи непоносима гримаса на болка върху лицето на капитан от първи ранг Василчиков, когато горната част на откъснатото му тяло полетя, изхвърлена от взривната вълна. Самото момиче едва успя да избегне фрагмента. Въпреки че какво момиче е, за първи път взе оръжие в цивилния живот. Тя вече по едно време някак си хвана бузата, дори по време на международната битка в Испания. В резултат на това остана дълбок белег, който дълго време разваля външния й вид. Плюс ареста и изпращането на полковника в концентрационен лагер. Вярно е, че в Сибир на място за дърводобив тя се запознава с един много силен магьосник, който с помощта на мехлеми и призоваване на духове успява да излекува, сякаш никога не е бил, тази рана и още няколко. Белези, получени по време на битките с белите чехи, войските на Колчак, Деникин, Врангел. И тя я научи на много, така че Виноградова, изглежда, принадлежеше към избрания вид хора.
  Тя получи възможност да напусне предсрочно, използвайки женски чар, така че беше подложена на амнистия въпреки трудната статия. Въпросът, разбира се, не е толкова да се убеди мъжът, а да се гарантира, че организаторът на партито няма да разбере за това. И има толкова много измамници от всякакъв вид, че един доносник, доносник и доносник ги кара. Така че няма да ускорите наистина, ако кариерата ви е скъпа.
  Това означава, че Япония има голямо предимство в пехотата, авиацията и дори в танковете. Е, при танковете от наша страна това се компенсира с качествено превъзходство, а останалото е много по-лошо. Въпреки че, ако вземете малки оръжия, Япония също изостава в броя на картечниците, най-вече има пушки. Далекоизточните дивизии обаче са слабо оборудвани с картечни пистолети. Машините не стигат за всички. Така че ... По отношение на качеството няма превъзходство в пехотата, по-скоро, дори по-лошо, всички най-добри офицери се прехвърлят на съветския фронт, тук най-лошите войски по правило не се обстрелват, имайки минимум на военното обучение. Това означава, че войната започва, при изключително неблагоприятна за СССР обстановка. И доста новосформирани резерви ще бъдат изхвърлени на изток...
  Виноградова внезапно бръкна в огъня. Гореше бомбардираната градска болница. Картината е наистина апокалиптична, а жени, деца и старци горят живи. Тук бебето падна право в огъня, а наоколо се разнесе страшен рев и стонове.
  Виноградова усети тръбите на архангелите в главата си и се хвърли в пламъците. Огнени езици облизаха голите ръце и отвореното лице на момичето, но пилотът се движеше толкова бързо, че тя успя да грабне детето, издърпвайки го от прегръдката на разрушението.
  Момичето изскочи, усещайки само лек сърбеж по кожата си, хвърли поглед към бебето. Уви, беше твърде късно, момчето се задуши, вкарвайки пламъци в дробовете си, изгаряния по кръглото му лице. Такива разкъсани мехури по кожата са по-меки от пъпки на маргаритка. Виноградова извика:
  - Ето това е човешки хаос!
  Ударила с ботуша си купчина боклук, след което се втурнала да помага на кого още може да се спаси. Беше като кобра, която танцува между газови горелки, момичето се извиваше много странно и танцуваше. Тя беше изгорена, ботушите й се стопиха, туниката й беше овъглена, но тя продължаваше да се бори упорито за всяка сълза на дете, за всеки удар на малко сърце, за всеки крехък живот, но така необходим на родината! Ботушите се разпаднаха и сега момичето танцуваше сред вихрушките на пламъка с босите си очарователни крака. Тя беше мъченица, но не просто монахиня, измъчваща себе си с пости и камшик, което не носи полза нито на Бог, нито на хората, а мъченица-борец, спасяваща конкретни животи. Краката на момичето-воин бяха покрити със слой малки мехури, но от болка се движеха още по-бързо и точно.
  Капитанът на медицинската служба, извади големи ботуши от чантата си, извика й:
  - Вземи ги, бързо ги обличай! Играеш върху пламъка, значи ще станеш инвалид.
  Воин с чин майор веднага отговори:
  - По-добре да станеш инвалид физически, отколкото да си изрод морален! Нито секунда за себе си, всичко за фронта, всичко за победата!
  Капитанът на медицинската служба отговори:
  - Това е истински съветски човек!
  Виноградова, потъпквайки пламъка, изруга:
  - И какво стоите, спасявайте хора!
  Капитанът въздъхна.
  - Имам протези, вместо крака!
  Виноградова, измъквайки друго момиче с полуобгорено лице и в безсъзнание, извика яростно:
  Колко жесток е Бог!
  Капитанът сви рамене.
  Не е Бог виновен, а хората!
  Виноградова много разумно и уверено възрази:
  - Това е същото като да кажеш - не родителите са виновни, а децата!
  Капитанът искаше да каже нещо, но облаците дим влязоха в гърлото му и той се изкашля гневно.
  . ГЛАВА #6
  Бомбардировките затихнаха, но обстрелът продължи. Корабните оръдия имат приличен запас от снаряди, но сега огънят е насочен повече към разоръжените съветски кораби. Ямамото разбира, че господството в морето ще прехвърли инициативата в тази война на Япония за дълго време. А за изграждането на кораби процесът е скъп и дълъг, въпреки че например подводниците може би са по-лесни за щамповане. Това, разбира се, също трябва да се вземе предвид, но е важно да се разчупи структурата. Адмирал Ямамото, най-могъщият човек в Япония след император Хирохито, се чувстваше като бог. Истински бог, така че религията на страната на изгряващото слънце учи, че най-добрият начин за обожествяване е военната мощ! И сега великият командир може произволно да измъчва и обезобразява пространството около себе си. Над Владивосток има гъсти, черни облаци дим на много километри; това са петролни хранилища и горивни складове. Стотици, хиляди хора горят, по дяволите, добре, след това как да не се почувстваш като бог, който отмъсти на руснаците за векове на унижение, един велик народ е принуден да се сгуши в поредица от острови, толкова малки в сравнение с простори на Русия. Сега руският флот потъва и за разлика от пристанището на Перу няма да остави нито един кораб.
  По време на битката при Халхин Гол Ямамото предлага да нанесе подобен удар на Владивосток, за което е съставен подробен план. Но Хитлер неочаквано сключва мир със Сталин. Изобщо , идиот Хитлер, започна клането на евреите и с това настрои срещу себе си както Полша, така и страните на Запада. И защо му трябваше? Искахте да получите еврейски богатства? Но беше по-добре първо да станете световна сила, побеждавайки СССР и може би след това други страни. Западът е по-лесен за победа поради факта, че манталитетът му се характеризира много по-малко с фанатизъм и склонност към саможертва. Известен ли е поне един случай на таран на американски пилоти? Вярно, имаше няколко сблъсъка, но това най-вероятно е инцидент. Руснаците са фанатици, което е странно, защото православната вяра не одобрява самоубийството и изобщо не смята, че човек може да си спечели път към рая с подвизи. Изобщо учението на Христос е изключително тъпо и непрактично. Хе Ямамото четял Библията и се удивлявал на глупостта на хората да смятат такъв пацифист за Бог. Например, той учи: ударят те по дясната буза - обърни лявата, искат една риза - дай две, обичай врага си! Само психично болен човек може да смята Христос за Бог. Такава религия е добра само за роби, подчинени васали. И сигурно цяла Европа и половината свят са повярвали. Вярно е, че учението на Исус, въпреки факта, че отхвърля принципа на Стария завет, око за око, и ви учи да обичате враговете си, не попречи на британците да завладеят една трета от цялата планета, създавайки най-обширната империя в историята на човечеството. И това е въпреки религиозността на Великобритания, където Бог се споменава дори в националния химн. Странно, американските президенти се кълнат в Библията, но въпреки това бомбардират японските градове с напалмови бомби, изгаряйки хиляди жени и деца живи. Освен това цивилни бяха убити не случайно, а умишлено, това беше тактика за тероризиране на цивилното население: подкопаване на човешки и икономически ресурси. Но японците още не са бомбардирали САЩ. Но ще го направят! И те също приписват специална жестокост на самураите. В края на краищата, той Ямамото, ако желае, може да пробие с бомбардировачи до американските градове, особено след поражението на флота на янките близо до пристанището на Перу. Да европейците са морални копелета. Те имат извратено разбиране, вяра, учение и неправене! В Япония не е така! Каквото ни учат, това правим. Няма такова нещо, като Бог да каже обърнете и другата буза, но въпреки това неговите служители умишлено убиваха малки деца. Да, като цяло вярата, че Бог е Един и Всемогъщ, не може да бъде вярна. Ако беше сам, тогава, разбира се, щеше да се погрижи хората да го почитат правилно, с вяра и истина и да имат едно учение. И така всеки се моли както иска, каквото иска. А светът е твърде грозен и грешен, за да бъде създаден от един-единствен Всемогъщ Бог. В крайна сметка всеки отговорен владетел на първо място се стреми към ред и справедливост. Той иска силните, мъдрите, благородните, честните да са на първо място, а останалите или да се поправят, да израстнат физически и духовно, или... Но ако Бог е Всемогъщ и Създател на Вселената, тогава той не би създават телесни и психически изроди. В крайна сметка защо императорът понякога е принуден да търпи слабостите на хората като даденост? Защото няма друг изход, той не може за миг да превърне изродите в красавци и страхливците в смели. Но ако можех, веднага бих го направил! Уви, трябва да приема това, което е и да се справя с човешкия материал, който получих като даденост. Но от кого го е получил е друг въпрос. Да, и самият император има слабости: той е просто човек - той остарява, болен, отслабнал. Странно, божественият император често живее по-малко от обикновения слуга, има по-малко умения за боравене с оръжие от повечето генерали и много войници. Е, какво има в него от Всемогъщия Бог. Но бялото не е по-добро! В цялата история на Европа не е имало по-страшен и успешен завоевател от Хитлер. Да, той наистина е символ на военната мощ на белите хора! И въпреки това най-великият командир на всички времена и народи дори не можа да завърши гимназията, да получи средно образование, което е задължително в Япония!
  Освен това Хитлер не е приет в армията по здравословни причини. Странно, но този ревнител на култа към силата, лъвът на войната, се оказа толкова физически слаб, че дори в Германия, където има военен пост на всеки пост, той не беше повикан като редник. Колко е деградирала Европа.
  Сталин обаче, друг от най-видните политици на нашето време, също нямаше средно образование, той беше самородно кълбо. И интересното е, че той също не е призован в армията по здравословни причини. Интересно, съвпадения, двама злонамерени врагове нямаха средно образование, не бяха призовани на военна служба по здравословни причини, имаха бащи пияници, а бащата на Хитлер също работеше като обущар в началото!
  Ето такова съвпадение, странно, зловещо. Гьоринг дясната ръка на Хитлер не е такъв. Той е от семейство на аристократи, предшественикът на Гьоринг е бил заместник на действителния владетел на Германия Бисмарк. Гьоринг е бизнесмен, олигарх, аристократ и прагматик. Те също така виждат възможно да заменят обладания фюрер. Америка и Великобритания също, макар и тайно, искат да сложат край на Русия, независимо от управляващия режим, но искат да сложат край на комунистите, които отричат самата концепция за частна собственост дотолкова, че дори си затварят очите за прекомерното укрепване на Германия.
  Германия обаче е геополитически конкурент, но конкурент в рамките на капиталистическите и аристократични правила на играта, а болшевишка Русия е абсолютно чужда и враждебна. Дори е учудващо, че от четиридесет и първи Чърчил сам предлага помощ на Сталин, това с целия му антикомунизъм, традиционна, английска омраза към Русия. Все пак Германия под червените е боен кон, впрегнат в съветската колесница, а СССР под кафявите е вечна партизанска зона. В крайна сметка фанатичните болшевики няма да се примирят и ще водят продължителна партизанска война, която толкова ще изтощи Третия райх, че всички мечти за по-нататъшна експанзия ще изчезнат като дъга след гръмотевична буря! Русия под Германия, по-добре от Германия под Русия! Разбирайки това, става ясно защо САЩ и Великобритания търсят изход от войната.
  Ямамото е прагматик, той беше във война със САЩ и Великобритания. Но тези две империи сами провокираха Япония, като наложиха ембарго върху доставките на петролни продукти. В крайна сметка страната на изгряващото слънце няма собствени кладенци и много други суровини. Японците преговаряха, американците навиваха все по-унизителни искания.
  И в същото време янките, провокирайки войната, изобщо не се погрижиха да приведат армията и флота в бойна готовност. Изкушението се оказа твърде голямо, още повече имаше искрица надежда, че Москва е на път да падне и Германия и нейните съюзници ще се притекат на помощ. Освен това имаше надежда, че Съединените щати, тъй като все още са относително демократична страна, силно зависима от общественото мнение, ако войната се проточи, няма да искат да проливат кръв на островите на други хора. Наистина, защо един обикновен американец на улицата ще получи цинкови ковчези с роднините си, ако не говорим за защита на територията на самите Съединени щати и дори да плаща доста големи военни данъци! Може би затова царска Русия загуби, имайки повече войници, но руският народ не смяташе Манджурия за своя територия и не искаше да плаща с кръв и пот за абстрактни интереси. Уви, Хитлер не превзе Москва отчасти поради неподготвеността за суровата зима и отчасти поради фанатизма, характерен за болшевиките. Но не само болшевиките, руският народ е склонен към саможертва за велики цели. В крайна сметка първият въздушен таран е направен от руснака Месер. Дори е учудващо, че той направи това не заради райските хурии, а заради Отечеството. Въпреки че ... Месер е отчасти глупак, в крайна сметка той е майстор на висшия пилотаж, изобретател, дизайнер и, разбира се, живият би донесъл много повече полза на Родината. Може би янките не са толкова грешни, възпроизвеждайки принципа: основното в битката е да оцелееш! В крайна сметка мъртвите вече не могат да убиват!
  Адмирал Наумо отбеляза:
  - Вече сме изразходвали повече от две трети от боеприпасите. Пистолетите са много нагорещени, заливат се с кофи вода!
  Ямамото направи кръст с пръст във въздуха и каза с нисък, леко дрезгав глас:
  - Мисля, че оръдията ще издържат и последната трета от снарядите. Въпреки че не, нокаутирайте до деветдесет и пет процента.
  Адмирал Наумо сви рамене и избърса потта от челото си.
  - Струва ли си да дадете всичко най-добро в първия ден?
  Ямамото стисна юмруци.
  - Разходи! Разбира се, че си заслужава! Изненадахме руснаците, както беше през 1904 г., германците през 1941 г., но Сталин ще накаже жестоко командването и това няма да се повтори. Така че е необходимо да се използва фактът, че опашката на дракона заспа. Всъщност разбирам Сталин, войната с Германия до такава степен погълна вниманието му, че той спря да се грижи за Далечния изток. И неговото обкръжение без лидер се страхува да поеме инициативата. Тук изпуснахме нашия удар. Както и американците. За всички беше очевидно, че въпросът се подготвя, облаците се трупаха, скоро щеше да удари гръм, но...
  Наумо докосна дръжката на самурайския меч, висящ на колана му, или както обикновено се нарича катана:
  - Руснаците винаги действат късно! Войната няма да е много дълга и ще стигнем до Урал.
  Ямамото вдигна очи към небето.
  "Нека боговете ни помогнат в това, но не мисля така!" Те се учат бързо, Халхин Гол показа, че нивото на руснаците е по-високо, отколкото по време на войната от 1904-1905 г. Освен това ще ви кажа една тайна. Нашият таен агент във Владивосток помогна малко, че доста мощната брегова артилерия нямаше снаряди и самолетът не успя да излети навреме. Това е тайната война.
  Наумо беше изненадан:
  - А къде гледаха СМЕРШ и НКВД?
  Ямамото се засмя, разклащайки пръсти.
  "Тук в Далечния изток служат най-лошите кадри на Русия, тези, които се страхуват да умрат на съветско-германския фронт, се стремят към Владивосток. Ето защо тук е много по-лесно да се намери предател или глупак на върха, както и користен човек. А НКВД така е свикнало да разкрива измислени заговори, че вече не забелязва истинските предатели. Така че е напълно възможно да се работи. Между другото, ако няколко генерали преминаха на страната на германците, въпреки факта, че техните семейства, роднини и приятели са заплашени от екзекуция за това, тогава е напълно възможно да подкупите някой от върха. Или го използвайте на тъмно, което е още по-добре. Така че свършихме много работа. Ние, японците, обикновено се характеризираме със задълбоченост в обмислянето на военните операции и вземане под внимание на всички малки неща.
  Наумо потърка дръжката на катаната си.
  - Правилно! Но срамът от Халхин Гол предизвиква чувство на горчивина и силно раздразнение! Как бихме могли...
  Ямамото утеши:
  - Имаше повече манджурци, отколкото японци и като цяло не може да се печели през цялото време. Трябва да отбележа, че въпреки това не най-добрите части се биеха на наша страна, а руснаците имаха голямо предимство в авиацията и танковете.
  Наумо изтегли наполовина катаната си.
  - Не сме оправдани! Един самурай никога няма да говори за тъпо острие и уморен кон, много врагове и слабо оръжие!
  Ямамото коригира:
  - Самурай разбира се не, но мъж за съжаление да! Хората са склонни да грешат!
  Ямамото беше разсеян и извика нещо в тръбите, след което продължи:
  - Един самурай никога няма да се огъне! Отива на таран и срещу течението.
  . ГЛАВА 7
  Наумо кимна.
  - Наистина ли! Но ние се борихме със САЩ и британския лъв.
  Ямамото почука с пръст рулевата рубка.
  - Да! Вярно, но САЩ бяха ударени по зъбите, Великобритания загуби колониите си, а Германия беше в беда. Искахме да изтеглим възможно най-много сили от западната част на Русия, за да улесним настъплението на Вермахта. Ударът беше планиран за май, докато пътищата изсъхнат, но американците попречиха.
  Наумо извади катаната си и я разряза във въздуха:
  - Смърт за САЩ! Винаги пречат на Япония.
  Ямамото се усмихна лукаво.
  - Не винаги, разбира се, например, когато за първи път воювахме с Русия, янките ни помогнаха много със заеми, както и с доставки на оръжие. Повече от половината от нашия флот е направен с парите на Съединените щати и Великобритания и в техните собствени корабостроителници. Така че Америка не винаги е лоша, но не и в този случай.
  Наумо попита изненадано:
  - И защо?
  Ямамото снизходи да обясни:
  - Ято бомбардировачи с голям обсег нахлуха в Токио и нанесоха коварен удар на столицата, използвайки напалмови бомби. Стотици дървени къщи изгоряха и императорът нареди на всяка цена да премести зоната на контрол далеч от столицата. И на първо място, да превземе бойния комплекс от американски бази на архипелага Мидуей, най-близо до японските скелети. И ние успяхме!
  Наума размаха меча си във въздуха:
  Все пак спечелихме!
  Ямамото го прекъсна:
  - И сред белите има умни! Нищо чудно, че императорът в кабинета си постави бюст на Наполеон. Но имаше и друг Цезар, каза той: по-трудно е да задържиш завоюваното, отколкото да победиш. В случая това се отнася на първо място за нас. Наума възпроизвежда осмицата с меча:
  Разбирам с ума си, но със сърцето си!
  Ямамото се изправи и потупа колегата си по рамото.
  - Да, не се разстройвайте, в този случай тръгваме, за да се върнем. Ще победим СССР и пак ще се хвърлим на САЩ и англичаните, но вече заедно с германците и пастата.
  Адмирал Наума с почти незабележимо движение скри катаната в ножницата и, прошепвайки, прошепна:
  - Бъдещето е хубаво, но настоящето е по-добро! Чуйте на самолетоносачи, целият запас от бомби е изразходван, а на ...
  Ямамото нареди кратко:
  - Елате на палубата и се огледайте, след половин час ще се обърнем и ще тръгнем към най-близката база.
  Наума подсвирна през носа си:
  - Слушайте командира!
  Адмиралът изскочи, държейки вратата, за да не се хлопне. Преди стъпките му да заглъхнат, от вратата се изплъзна сянка, тя мина на пръсти и отхвърли завивката.
  След японската атака в Далечния изток балансът на силите се промени. Сталин е принуден да изтегли част от готовите за прехвърляне резерви и да ги изпрати на изток. Това решение е принудително и опасно.
  Германците леко напреднаха по фланговете. Но съпротивата на съветските войски остава жилава. Майнщайн на юг успя да превземе Прохоровка и да се придвижи по-на север. Имаше заплаха от пробив. И почти няма останали резерви ...
  Последните сили бяха хвърлени в битка.
  И тогава отново двете японски момичета Азуми и Агути се втурнаха в битка. Жените воини поздравиха съветските танкове, като размахаха ветрила и издухаха балончета. И те действаха искрящо, като кобри, готови да скочат и да ударят.
  Азуми беше начело - готина червенокоса жена. Зад нея се движеха немски "Пантери". Пъргави танкове с дълги цеви. Само те нямаха време да стрелят: момичетата нинджа бяха напред.
  Босите воини пускаха подаръци на смъртта и много се кикотеха. Те са наистина живи и забавни. И много готини също.
  Азуми пусна няколко мехурчета, искрящи с всички цветове на дъгата, и изчурулика:
  - Аз съм войн-мечта!
  И редица танкове избухнаха и се сринаха. И мнозина събориха кулата. При други съветски машини ролките се топят и металът изгаря. Много като кошмар. Истински са само мехурчетата и слънчевите зайчета, излетели от босите крака на момичетата.
  Агути изчурулика с апломб, докато изгаряше руски танкове:
  - Аз съм момиче - супер!
  И отново всичко беше опожарено и унищожено. Просто пълно унищожение. С разрушение и без съзидание. Ама позор!
  Азуми на свой ред, разбивайки руски коли, пее:
  - Аз съм японец ... Значи момичето е хипер!
  И отново момичетата направиха истинска беля. Толкова са яростни и закоравели. А босите им крака са просто неуловими и смъртоносни! И удрят като лазерни лъчи.
  Е, японките се бият в тази област. А от друга Герда, Шарлот, Кристина и Магда избраха себе си.
  Тези момичета не разочароват никого. Сега те се преместиха в Пантера, тъй като танкът Лев беше унищожен от съветските щурмови самолети. И да унищожим всички.
  Шарлот насочи оръдието си и стреля трийсет и четири, разби съветската кола и излая:
  - Това е танк! Всички танкове танк!
  Воините бяха много точни изстрели. Шарлот от по-близко разстояние овладя по-скорострелния пистолет на Пантера. И получих. Като цяло за германките това е висш пилотаж. И искат да се откроят.
  Съветските тридесет и четири за предната броня на немски танк са напълно безопасни. А немците ги стрелят и се смеят.
  В предстоящата битка съветската машина няма какво да хване срещу германската. Но всъщност тридесет и четирите се приближават. И без никакви проблеми рамни ако това. Или се стремят да пробият дъската. Действайки с цялата дързост.
  Шарлот удари трийсет и четири и изпя:
  - Лъвът е инвалид в мисленето, тигърът е източник на всякакви неприятности ... И няма нищо по-рязко от "Пантерата" на света!
  Във всеки случай съветските танкове усетиха силата на съветските момичета.
  А воините наистина са страхотни. Те имат дива сила.
  Особено нинджите. Те обичат да катастрофират...
  И когато хванаха мечове... Тук никой не може да устои! Целият метал ще бъде счупен! И нека унищожим нинджата. И режете стомана. Момичета нинджи вършит съветска техника. И секат на разстояние и с мечове.
  Азуми се усмихва и крещи нещо... Има толкова много ярост в тази червенокоса. И в същото време благодат.
  Момичето наистина е като вечна богиня. Тя също участва в залавянето на адмирал Рождественски. Поставяне на точка на Цушима. Тогава Япония победи царска Русия, въпреки че малцина вярваха в това.
  Микадо никога нямаше да вземе решение да атакува Руската империя, ако не беше нинджата. С такива воини можете да победите всеки колос. И спечелиха! Нинджите знаеха как да направят това... Техниките на нинджа са уникални, а магията е всемогъща. Само обичаят да не се намесва в светските неща позволи на света да живее сам. И така нинджите ще доминират над цялата планета.
  Или може би щяха да се втурнат в други светове! Такава е свръхчовешката сила на нинджа! Това са воини от най-високо ниво и супер класа!
  И двете момичета превзеха Порт Артур. Но нинджата води ограничена война. Ако веднага се изкачат на тази крепост, цитаделата ще падне. И войната с руснаците щеше да спре. Но нинджата даде възможност на обикновените японски войници да се докажат. И те постигнаха, че армиите спечелиха слава за себе си.
  И Кондратенко също довърши нинджата, отблъсквайки последната воля на Порт Артур да се съпротивлява. И останалите руски генерали се предадоха. И непревземаемата крепост падна. И Русия загуби войната, имайки числено превъзходство. Царската империя рядко губеше войни. От времето на Иван Калита Московията се разширява почти през цялото време. И с почти всяко кралство добавена територия. Но тогава се случи ... За първи път земите бяха загубени. А цар Николай II е последният от семейство Романови на трона.
  След това идва временното правителство и болшевиките.
  Азуми си помисли какво щеше да стане, ако нинджата не се беше намесила тогава? Най-вероятно Русия щеше да победи японците на сушата. Тя има повече войски, а руснаците са може би по-готини воини от японците. Тогава щях да преодолея морето.
  Трябваше да се откажа от Курилските острови, а с тях и от всички завоевания в Азия, включително Тайван. Руснаците не биха превзели самата Япония, но щяха да я притиснат здраво!
  В този случай Русия ще контролира както северната част на Китай, така и Корея. Превръщайки се в най-голямата империя в света. Многобройната царска армия - най-голямата в света, можеше да смаже германците през четиринадесети.
  По време на Първата световна война и двете момичета помагат за превземането на германски крепости в Тихия океан. Останалите нинджи не се намесиха. И това беше достатъчно. Първата световна война за Япония обаче не се оказва тежка! Беше възможно да се улови не твърде много, но без голям риск. Страната на изгряващото слънце беше сред победителите. Въпреки че мнозина казаха: трябваше да отидем на съюз с Германия - те щяха да вземат повече.
  По време на Втората световна война нямаше друг изход, освен да се заграбят колониите на Великобритания и САЩ.
  Азуми се приближи до младия съветски войник. Той е ударен от взривна вълна, но практически не е пострадал. Японска нинджа бутна бос крак в лицето му и извика:
  - Целувка!
  Той послушно целуна розовите, почти почистени от прах подметки на вечното момиче.
  Червенокосата красавица изгука доволно:
  - Това е готино! А сега да ми оближем петата...
  Младият мъж започна да движи езика си. Кожата на подметката на японката имаше приятен вкус и ухаеше на цветя и полски билки. Като цяло жените нинджи са много красиви и атлетични. Азуми е червенокоса, висока и едра за японка. Много фигурна, а мускулите й са като на спортист. Но в същото време много секси момиче.
  И кой може да се сравни с това?
  Младият мъж целуна босите й крака и беше много развълнуван. Азуми се включи. А тя искаше още и още, да се наслаждава. Тогава японката разтвори крака и седна точно върху лицето на младия пленник. Трябва да заредим батериите си. И да изсмуче цялата енергия от един силен, красив млад мъж.
  . ГЛАВА #8
  Германските танкове заобиколиха Курск и създадоха котел. Този път, благодарение на помощта на нинджата, операцията Цитаделата беше успешна. Червената армия беше обкръжена. Но тя нямаше намерение да се отказва. Сталин се поколеба. От една страна, лидерът не искаше да даде територията на нацистите. От друга страна, обкръжените войски бяха заплашени от истинска смърт. И не само от глад, но и от бързо изразходване на боеприпаси.
  Да, и моралът е спаднал донякъде, тъй като шансовете за спечелване на войната започнаха да се стопяват. Сталин не искаше да се откаже от Курск и да позволи на Фриц да изравни фронта.
  Но явно нямаше достатъчно резерви за освобождаване на обкръжените. Япония, разполагаща с многобройна пехота, проби съветския фронт и се втурна към Приморие. Започва и атаката срещу Монголия. Сталин прехвърля допълнителни резерви за битката със самураите. Готов да защитава източните граници.
  На фронта се появи и нов немски танк "Тигър"-2. Машината е подобна на "Лъв", но с двадесет и два тона по-лека. С подобна челна броня, малко по-малки бордове и кърма, но с 88 mm оръдие. На "Тигър" -2 беше доставен двигател от 1000 конски сили от "Лъв", което направи възможно постигането на задоволителни характеристики на шофиране от новия немски модел.
  По този начин Fritz получи добър разрушител на танкове. На практика по-добър от "Лъва", малко по-лек и най-важното по-мобилен.
  Сталин, уплашен от това развитие, не е против да предложи мир на фюрера или поне примирие. След известно колебание Хитлер се съгласява, но предлага следните условия: връщане на всички затворници, изплащане на обезщетение, безплатно доставяне на хляб, метали и петрол на Третия райх. Е, както и прекратяването на партизанската война в окупираните територии.
  Сталин бързо се съгласи. И какво трябваше да направи?
  И германците се възползват от почивката, за да отворят втори фронт срещу Великобритания и да завземат всички нейни колонии.
  Рота момичета от специален батальон на СС "Вълк" излетя с транспортен самолет Ме-323 за Тунис. Жените воини бяха като кибрит, млади и още неомъжени. Предимно високи атлетични блондинки, цветът на германската нация, нейната кръв и сок.
  Две момичета, медена блондинка и огнена червенокоса, се открояват сред другите воини, които, между другото, също са достойни за подиума със своята красота и сериозност в очите. Ако всички останали бойци бяха сред относително опитните бойци, които успяха да подушат барут във Франция и на Балканите. Но не по такъв начин, че твърде много, заради преходността на враждебността и липсата на желание, да изпрати момичетата в разгара на нещата. Те вече се бяха сбили, тези двамата бяха много млади, почти момичета, последните, които замениха убитите по време на въздушното нападение. Разбира се, те също бяха обучени с цялата немска педантичност, но все пак бяха толкова невинни, в края на краищата едва бяха на шестнадесет. Истински рози, изоставени в пустинята.
  Огненочервеният "вълк" попита русата си приятелка:
  - В британската армия има много негри. Те са много груби и жестоки, но представете си Гертруд, какво ще стане, ако ви заловят и започнат мъчения?
  Медената блондинка спокойно отвърна:
  - Ще се опитам да не попадна в плен на Шел, но ако е волята на Господа, няма да дам нищо на враговете!
  Червенокосата Шела прошепна:
  - Има слухове, че скоро ще се възобнови голяма война на изток с Русия. И вече се изтеглят войски, съсредоточават се сили. Нищо чудно, че толкова много пехотинци са взети в армията, момичетата казват, че почти не останали мъже по селата!
  Гертруд се съгласи с въздишка.
  - Да, това би било зловещо! Да води война с руснаците: жестока и фанатична, с техните безкрайни простори и сурови зими... Ще бъде нещо ужасно!
  Червенокосата отговори:
  - Руснаците не можаха да победят дори малката финландска армия, а ние победихме най-големите вражески сили! Цяла Европа вече е под нас, а Ромел смазва британците в Африка. Защо мислиш, че ще загубиш?
  Гертруд отговори неохотно:
  - Руснаците имат голямо население и обширни пространства. Те ще поемат твърде много войски! И ако нямаме време да превземем столицата на Русия преди зимата, тогава нашите войници просто ще замръзнат, а оборудването ще се разстрои и ще затъне в снежни преспи, това ще бъде елементарно ужасно!
  Пламенната Шела поклати енергично глава.
  - О, не говори за такива гадни неща, нека по-добре да изпеем някакъв романс. За любовта...
  Гертруда, усмихвайки се невинно, се съгласи:
  - Разбира се, че ще пеем най-добре!
  Момичетата от "Вълчицата" запяха с чистите си кристални гласове:
  Перлена, трепереща прическа,
  Притеснявам се, гърдите ми треперят!
  Аз съм момиче като плаха бреза,
  Страх ме е да мръдна и да дишам!
  
  И какво шепне свежият вятър в ухото ти?
  Пясък хруска под краката боси...
  И няма по-щастлив аз на планетата,
  Когато ходя с теб в гората!
  
  Разкрий ми голяма тайна, любима,
  Как успя да омагьосаш сърцето!
  Но лицето ти е толкова тъжно?
  Най-тънката нишка от бръчки премина през челото!
  
  Младежът ми отговаря с мъка;
  Войната ще ви раздели за дълго!
  За да ни намери място в горите на рая,
  Сатана трябва да бъде победен в ада!
  
  В отговор тънка бреза кимна,
  Ти си повече от приятел за мен!
  Въпреки че изходът от битката може да е плачлив,
  Но Бог Исус пастирът е с нас!
  
  Нека разсеем ада на демоните - зли сенки,
  За да цъфтят зелени горичките!
  Погали загорелите ми колене
  Дръж ме здраво мила!
  
  И той отговори като мома на шега:
  Той каза на звука от разперени клони;
  - Ще ме чакаш ли една година, гълъбче?
  Силно е изкушението от горещи жерави!
  
  В отговор му казах толкова строго,
  - Няма да съм цивилен на щанда на машината!
  И аз харесвам военния път,
  Искам да се бия, да победя злите!
  
  Стигнах до точката - отсечени клони, плитки,
  Дадоха ми нова машина с диск!
  Въпреки че тревата плаче като перли от роса,
  Защо невинност - стана като войник!
  
  Тогава, че Родината ми е по-скъпа от всичко,
  Гори в душата Родина над звездите!
  Не е вътрешността да нахлуеш в леглото,
  И нощувай с пушка в колиба!
  
  Победата ще дойде, твърдо вярвам в нея,
  Все пак нашата кауза винаги е права!
  Е, усмихвайте се по-радостно, момчета,
  Хубава съдба ни чака, повярвай ми!
  Цялото семейство пееше с тях, а момичетата клатеха глави и пляскаха с ръце. Но тогава тяхната идилия беше прекъсната, сирена изви и в небето се появиха английски самолети! Спитфайъри се опитаха да атакуват кервана с доставки. ME-109 от ескортния ескорт смело се втурнаха към тях. Огнено червенокосата Шела дори подскочи от радост:
  - Тук започва битката във въздуха! Ще бъде яко!
  Гертруд развълнувано потвърди:
  - Сега нашите, ще се поддадат!
  Имаше осемнадесет английски Spitfire и петнадесет немски Messers, без голяма разлика. Бяха картечни залпове и самолетни оръдия. Шели се засмя и посочи с пръст:
  - Гледай как ги вършат нашите! красота!
  Гертруд философски каза:
  - В битка не побеждава най-силният, а достатъчно подлият, който да го предизвика, но не и сам да влезеш в него!
  - Войната е състезание, в което всички са дисквалифицирани още преди началото! - подкрепи го Шели.
  Той от английските "Спитфайърс" вече се беше запалил и започна да пада, след него започна да пада немският ... Битката започна да пламва с още по-голяма жестокост. Британските самолети имаха картечници, докато германците имаха оръдия, някои 20 мм имаха едно парче, други имаха до три 20 мм оръдия, но имаше само две такива машини ... Скоростните характеристики и маневреността са почти същото, може би дори при ME -109 дори теглото е по-малко и прави завои по-бързо. Но британците също не са толкова прости, така че трима от техните бойци се втурнаха към транспорта, без да обръщат внимание на прикрития огън. Момичетата вътре изкрещяха:
  - Хайде, момчета, не го изпускайте! Принудителен огън pli!
  Огнена Шела как да пищи:
  - Furr! Furr!
  Me-323 е огромен транспорт, способен да превозва до 200 войници, има шест картечници отбранителни оръжия. Те са подредени в система "таралеж" и започват да драскат ... Бойците стрелят, а едрокалибрените куршуми пробиват кожата и пробиват покритието. Момичетата войни отскачат назад, докато квичат като прасета:
  - Кучката има малки.
  Едно от момичетата е закачено и се гърчи. Едно момиче-лекар изскача до нея и веднага заявява:
  - Издуха направо! - И й прави дресинг. Тя се успокоява и се опитва да сдържи стенанията си.
  Но тогава Месершмит влиза в задната част на английския изтребител, точни изстрели и той се запалва и пада. Момичета реват:
  - Удивително! Това е нашият човек!
  В този момент картечникът, покриващ фюзелажа (и това е човек), пада пронизан от куршум. Гертруд се втурва като мълния, вкопчва се в жицата и пада, ботушите й излитат. Младо момиче, проблясващо с голи розови токчета с няколко скока над повалените тела, скача до картечницата и натиска спусъка. Оловото е изплюто от цевта и Spitfire губи контрол, започва да пада във въртене.
  Момичетата вълци пищят от наслада и припяват:
  - Шайба! пералня! Германия срещу Великобритания две - нула!
  Гертруда обаче нямаше време да свали втория изтребител, той беше унищожен от немски пилоти. Въздушните битки са мимолетни и след като загубиха повече от половината бойци, британците избягаха. Резултатът беше 11 срещу 3 в полза на германците. Момичетата възкликнаха в отговор, толкова радостно и се ръкуваха една с друга. Похвалиха и Герда, която не загуби главата си и записа първия свален самолет, нейна жертва, като свой актив! Момичето се изчерви от вълнение и измърмори:
  - Да, аз самият не се сетих! Нещо такова ли беше? Напълно немислимо! в транс съм...
  Шели измърмори с недоволна усмивка:
  - Но не мога да си простя закъсненията. Така че просто взехте спирачките!
  Командирът на рота Мерцедес утеши Шела:
  - Предстоят още толкова битки! Това е Африка!
  Шели се изкикоти и подхвърли:
  - Малките деца за нищо на света, децата не ходят в Африка на разходка! Африка има акули, Африка има горили, а Африка има големи крокодили! Но Великият Райх; каза ни - не дрейф!
  Всички момичета се засмяха в един глас. Колко страхотно беше...
  . ГЛАВА #9
  Столицата на Тунис също носи името Тунис, в нея се намира основната база на нацистите в Африка. Основният съюзник на Германия: Мусолини влиза във Втората световна война едва на 17 юни, пет дни преди капитулацията на Франция. Той искаше да "спечели" или по-скоро да ритне вече победен враг, за да спечели значителни териториални придобивки. Е, ако Германия се провали, отворете сами втория южен фронт срещу Третия райх! Италианската армия действа не много успешно и въпреки преобладаващото числено превъзходство, успява да напредне само няколко километра с цената на огромни загуби. Но така Мусолини не влезе особено успешно във войната. В бъдеще италианците се бориха изключително неуспешно. Части в Гърция, въпреки численото си превъзходство, в Етиопия, имащи почти пет пъти повече сили от британците, и в Либия, загубили почти цялата територия с петролни кладенци, които вече са започнали да се разработват. Но Ромел, млад генерал, който се е присъединил към нацистката партия преди Хитлер да дойде на власт, предприе мощна контраатака срещу британците. Освен това той започна офанзива дори преди прехвърлянето на основните сили, като имаше само десет танка и петдесет камиона, маскирани като танк. С бързо хвърляне най-добрият британски генерал Коленкор е заловен и почти цяла Либия се връща под контрола на нацистите. Въпреки това, добре укрепената крепост Толбук, така посредствено предадена от италианците, все още се държи! Ромел има само двеста танка, всички Т-1 и Т-2, тоест леки, а други двеста италиански са обикновено картечни танкети с тегло 2,7 тона. Разбира се, с такива сили е трудно да се биеш с Matildas: имаш предна броня от 78 mm и 70 mm Cromwells. Докато фронтът временно се стабилизира, двете страни натрупват сила...
  Ротите на SS кацат на летището и веднага са издухани в горещия африкански въздух. Все още лято, юни и Африка! Момичетата обаче се постараха да се закопчаят и да не показват, че им е горещо. И тогава Мерцедес нареди:
  Да направим поход през пустинята! И в същото време ще тестваме слънцезащитни продукти, вие ще скачате по бански!
  Момичетата се намръщиха недоволно: пак ги експериментират. Въпреки че, разбира се, в бански костюм в такава жега е много по-приятно от униформа и дори бронирани жилетки, които също могат да бъдат принудени да се носят.
  Момичетата бързо се преоблякоха в банските костюми, боядисани в цвета на пустинята, и започнаха да се мажат със защитен крем, който между другото трябваше да им помогне и по-бързо да придобият тен. Гертруда помогна да се оцапа Шел, и то Гертруда. Червенокосата отбеляза:
  - Това са същият Тунис, в покрайнините на бедните квартали, само в центъра на петдесет каменни къщи и дузина джамии. Чела съм приказки и очаквах да видя у арабите разкошни дворци с фонтан и градини!
  Гертруд отвърна с въздишка:
  - Уви, ако в нашия свят беше като в приказка! Уви, светът ни е безпощаден, несправедлив, коварен! Плътта стене и страда в агония!
  Шели продължи:
  - Но човекът е умен, славен прогрес! Въпреки че изглежда Господ го е забравил!
  Оставени сами по бански и леко изплакнати в хладка вода преди да се намажат с крема, красивите момичета изпитаха известно облекчение. Ако в самия самолет все още не беше толкова горещо, тогава на летището и в града е просто ад. Вярно, други вълчици вече са се били в Гърция, където е топло през април, но все още не е като в Африка през лятото.
  След душа момичетата бяха по кожени чехли, но Мерцедес нареди:
  - Вземете друг крем и намажете добре подметките! Ще маршируваш през пустинята бос! Какво мигате - разбирате, така че продължете.
  Момичетата без особен ентусиазъм се мажеха с грациозни стъпала на боси момичешки крака. В крайна сметка пясъкът на Сахара е почти горещ тиган. Вярно, тук все още е близо до брега и често падат ливади, обрасли с билки. Но да бягате с боси подметки по камъни, чакъл, пясък, които нагряваха африканското слънце? Това като цяло е дивотия!
  Момичетата обаче не са толкова гадни, елитната тренировъчна програма включва форсирани маршове за момичета от Германския съюз на жените, а също и често боси и по неравен терен. За да не се карат воините! Като цяло, за фашистка Германия естеството на жаждата за различни експерименти. Хитлер е пламенен почитател на теорията на Ницше за свръхчовека или човека на бъдещето. Той трябва да бъде по-силен, по-бърз, по-умен и по-жесток от съвременния човек. Истинският немски войник трябва да бъде: силен, бърз, закален - защото е ариец! Но арийските жени, които раждат герои, сами трябва да бъдат герои, а силата трябва да се подхранва! Затова най-добре тренираните момичета са интензивно тренирани, калявани, възпитавани! Така че техните родни, генетично надарени красавици, трябва да преминат през екстремна закалка в африканските пустини: за да докажат, че арийката и арийката могат да се справят с всички изпитания, а не с бариерата, която не могат да поемат - непобедимият и смел войник на Третия райх !
  И сега компанията, напускайки военния лагер, тича по тесните, каменисти въдици на Тунис.
  Босите пети на момичето бодат черните остри камъчета на пътя и жестоко се пекат. Но лубрикантът малко омекотява изгарянията и когато бягате бързо, не пече толкова много, въпреки че слънцето е минало след обяд и температурата е максимална. Мръсните арабски деца обаче стават по-малки, с малки черни токчета, без крем и дори не се мръщят. Изглежда, че имат мазоли по подметките. Почти голи момичета в бански костюми и с развити мускулести тела изглеждат арабски мъже; устата им зяпват, а жените се движат по-бързо встрани, завивайки се още по-плътно в черен воал.
  И момичетата бягат държейки картечници на рамото си и всеки раница с провизии и гранати. И това е общо двадесет килограма ... Дори ако вземем предвид, че момичетата са взети физически силни и са тренирали в спартански условия повече от година, тогава това все още е тегло, особено ако жегата е над петдесет градуса на сянка и е необходимо да се преодолее маратонското разстояние.
  Гертруда тича, опитвайки се да диша възможно най-правилно, за да има достатъчно сили за по-дълго време. Въпреки че не живее толкова много, последните й осем години преминават в специално училище за деца от генетичния елит. Но това не означава, че са живели в комфортни условия. Напротив, ставане в пет сутринта, обливане с леден душ, тежки упражнения, един час бягане и след това няколко часа работа. След това учете, преди обяд, отново тренирайте, включително бойни спаринги. Военна подготовка, учене, обучение, до десет часа, след което гасят светлините. Вярно, хранеха се добре, но не даваха месо, зеленчуци, плодове, риба, сладкарски изделия и сладкиши, само за рождения ден на фюрера, Коледа и 1 май. Свободно време практически няма, всичко е строго регламентирано... От тях са подготвени хора от бъдещето, които е трябвало да управляват Земята. Самият Химлер, ръководител на СС, държеше такава програма под контрол.
  Какво мислеше Гертруда за нацистите и Хитлер? Ето какво учеха, че Хитлер е най-великият гений на всички времена и народи, непобедим командир и бъдещ владетел на Земята. И точно като първия ариец Исус Христос, наместникът на Всевишния Бог заповяда да завладее този и други космически светове!
  Наистина Германия победи и вярата във фюрера стана по-силна! Но сега тя всъщност е във война. Тичат, момичетата са кафяви от мазнина през пустинята, босите им крака са изпечени от смес от пясък и чакъл и нарастващата умора вече започва да се усеща; болка в прасците, гърба и сухота в устата. Но тя е истинска арийка и никога няма да се пречупи! По-скоро остави сърцето й да се разбие, отколкото да се откаже. Да, и не за първи път Гертруд е тук, за да бяга. Спомням си, че направиха форсиран марш през планините. Боса, момичето Гертруда с картечен пистолет на рамо тичаше по острите камъни на прохода, като разряза напълно подметките си, така че по камъните останаха кървави отпечатъци, но стигна до края. И така, от какво ще се откаже сега? Не! И пак не! Той ще се бори докрай, докато измине разстоянието. Вярно, той никога не е тичал в такава жега, но ... Беше необходимо да започнем с нещо, за да преминем през теста до края и да вярваме в бъдещата Победа! И не Германия: тя няма съмнения в това, а победи над себе си!
  Вече става по-лесно и в тренираните дробове се отваря втори вятър ... Слънцето вече се навежда към залез и задушаващата жега се оттегля. Бавно, почти неусетно, но отдалечаващо се!
  Червенокосата Шела също страда, но се държи. Тя и Гертруд бяха стари приятелки, дори леглата в бараките на момичетата стояха до тях. Често правят спаринги помежду си. Двама приятели, лишени от детството и рано узрели. Все пак животът е борба, вечна борба. И може би най-голямата трагедия за човечеството и за всеки отделен човек ще бъде когато няма за какво да се борим!
  Шела за първи път видя Хитлер на митинг; когато беше само на пет години. Тогава той все още не беше фюрер на Велика Германия, а само един от опозиционните политици. Но нещо особено се усещаше в: неописуемата харизма на този лидер, с малки мустачки! За какво точно говореше бъдещият фюрер, Шела не помнеше. Адолф Хитлер говори много емоционално, енергично размахвайки юмруци, често произнасяйки думите: Велика Германия, доблест, чест, рицарство, сила, достойнство! А цялата тълпа просто ръмжеше от неописуем възторг. И какви бяха аплодисментите. И още тогава Шели разбра, че Бог се е въплътил пред нея!
  Тя си спомня този ден толкова добре! Родителите й обожаваха фюрера много преди Хитлер да дойде на власт. Те се присъединиха към партията в края на 20-те години, когато шансовете на нацистите да дойдат на власт изглеждаха илюзорни, а нацистите събраха два-три процента от гласовете! Е, добре, фюрерът вече беше фюрер и истински лидер тогава! Но беше необходима тежка криза, която разтърси до основи всички основи на обществото, за да намери Германия в нея своя лидер. Момичето израства в суровите условия на елитна казарма, където прекарва осем години, но никога не мрази фюрера в душата си.
  Дори когато тя и други приятели на жестоките бяха бичувани с широки (за да не разрежат кожата!) колани или изпратени в наказателна килия, където трябваше да бутат колелото пред себе си. Наказанието, измислено в SS, също е сложно. Въртиш колелата, а на тялото ти са залепени сензори, от които тече ток. Колкото по-бързо го завъртите, толкова по-слабо удря електричеството, а когато забавите, удря по-силно. Един вид смесица от наказание за лошо поведение и физическа подготовка. Бяха калени и обучени в стила на древна Спарта, на който се възхищаваха Хитлер, неговият главен полицай и палачът на Третия райх Химлер!
  Както е казал фюрерът: "Германско момче трябва да изтърпи побои и да свикне с жестокостта от детството си!". Е, Химлер разшири подобна теза и върху момичетата! Затова обичаше да цитира Ницше - жестокост, жестокост и още веднъж жестокост, циментираща нацията!
  Вече е изминато разстояние от петдесет или малко повече километра, колосално натоварване в такава жега и с товар, за такива малки момичета. Гертруда, Шела вече не усещаше телата им, тичаха като сомнамбули, усещайки нещо, което разкъсва мускулите им, и тъпа болка в главата. Но тук идва командата:
  - Скочи крачка! Стига за първи път!
  Момичетата забавят темпото и вървят вече с бързи темпове. Петите започват да сърбят, дори повече. Гъртруд прошепна на Шели:
  - От ада в чистилището!
  Приятелката не се съгласи.
  - От чистилището в рая!
  Каменистата почва свърши и босите изтощени крака на момичетата стъпват върху меката изумрудена трева. Гертруда възкликна:
  - И колко блажено е, след измъчване от бодливи камъни и парещите пясъци на пустинята, да вървиш като кадифен естествен килим!
  Този път Шела с готовност се съгласи.
  - Разбира се, наистина е рай! След такъв суров марш! Но мисля, че ще бъде още по-трудно.
  Когато момичетата най-накрая стигнаха до площадката, Мерцедес ги спря и им нареди да легнат по гръб. Грубо опипа краката на първите десет воини и каза с очевидно задоволство:
  - Прекрасно! И кожата не се бели, и няма мехури по подметката. И дори петите не бяха прашни, те останаха розови, сякаш току-що сте излезли от банята! - Мерцедес порасна, спря и един приятел хвърли кама със светкавична скорост. Острието блесна като слънчево зайче, излязло от огледало от ученик, и върхът закова голям черен скорпион. Гласът на офицера от СС стана по-груб, а красивите черти на лицето на момичето станаха по-твърди. - Утре ще тичаме от сутрин до вечер. Защо кривите физиономии - арийци ли сте или не? Ако да, значи трябва да издържим, падналите ще ги разстрелваме на място! Изчислете първото, второто.
  След преброяването момичетата също бяха принудени да правят лицеви опори и коремни преси, а след това милостиво изпратени в леглото. Стига да можете да се отпуснете.
  . ГЛАВА #10
  Гертруда сънувала, че е воин в армията на Атила (Според новото учение по история в Третия райх Атила е германец!). Тук те отиват в Рим, огромна армия от варвари. И основният гръбнак на тази германска армия е съставен от красиви момичета и атлетично изградени млади момчета. От приблизително равен брой, те вървят рамо до рамо. Освен пехота има и кавалерия, като някои от бойците са в рицарски доспехи, а други, включително и атлетични момичета, са голи до кръста! И тази армия се движи като лава от вулкан. Барабанистите бият, това вече са много малки момчета в шорти и формата на Kinder Yugen, тоест младши клон, Хитлерската младеж. И също така играят бъглери, знамена с образа на дракони и различни животни, птици и дори влечуги! Малките барабанисти се усмихват и барабаненето им зачестява.
  Но отпред се появиха копия и центурии, римската армия. Какво ще се случи това, за което варварите и в същото време носителите на най-висшата арийска култура са мечтали толкова дълго. Дайте битка на тези неспособни и мързеливи италианци и тогава Древният Рим ще падне!
  Атила, огромен и героично строен, като титан, възроден от древногръцка статуя, заповядва:
  - Нападнете моите доблестни синове и дъщери!
  Момичета и момчета се втурват към врага: барабанът достига най-високата си точка. Гертруд тича, отпред и отстрани на голи й проблясват тревистозелени токчета на момичета. Така самият великан Атила пришпорва своя огненочервен кон. Мощни копита удрят земята толкова силно, че тя започва да трепери.
  Римските войски, без да променят темпото си, тръгват да ги посрещнат. Ето и двете армии и се сблъскват със сила... Започва една истинска красива битка. Герда, след като отби няколко атаки от брадат легионер (и тя наистина не харесва брада!), Умело заби острието си в стомаха му. Зверът падна и воинът извика:
  - Мъжете са родени да губят, освен разбира се, ако не са германци!
  Момичето се втурва към следващия противник. Той, възползвайки се от предимството по височина и тегло, се опитва да притисне Гертруд. Момичето дори беше изненадано колко бързо битката се разпадна на отделни острови и редът на легионите се срина. Но това дори е в нейна полза, тя е малка, което означава, че е пъргава. Изпълнява техниката "опашка на катерица" и ... острието на меча разрязва врата на великана. Герда се смее.
  - Дебелият, бичи врат обикновено е характерен за хора, които не са блестящи, с тънък ум!
  Могъщият й съперник обаче, все още в агония, махна няколко пъти, опитвайки се да вземе дръзкия победител. Гертруд го довърши, а след това се втурна към третия, тогава забеляза, че на двадесет метра от нея боса Шела се бие веднага с двама бойци. Червенокосият приятел е силно натиснат. Гъртруд е разсеяна и получава остър връх по бузата, кръв капе от отрязаната лента. Момичето се усмихва в отговор:
  Не, няма да ви се размине толкова лесно! Една жена може да загуби от мъж във всичко, освен в умението да съжалява! Само последното, няма да го ползвам!
  Разгневена, Гертруда премина в настъпление. Нейният черен противник (това беше широкоплещест мавр) бавно се отдръпна ..
  Това е толкова сладка битка. Но това е такава дреболия ... Просто мечта. Но момичетата нинджа изпълняват най-важната задача: щурмуват Гибралтар.
  Това е ключова крепост. И залавянето му ще позволи на Третия райх да прехвърли значителни сили в Африка по най-краткия път! Азуми скача заедно с приятеля си Агути. Момичетата са обстрелвани от английска артилерия. Красавиците хвърлят снаряди с боси пети. Те играят нещо като пинг-понг! И това им изпрати артилерията на Британия - лети обратно!
  Азуми хвърли назад снаряда с босите си подметки и изчурулика:
  - Чакам жертвата в полунощ!
  Агути, в отговор, разтърсвайки косата си със снежен цвят, изгука:
  - Врагът обещава безсмъртие! И ни завлече в ада!
  И двете момичета, боси и смъртоносни, ще скочат веднага щом скочат ... Е, кой може да им устои?
  Азуми взе ветрило в босите си пръсти и хвърли иглите на ветрилото към Британските стени ... И проработи. Толкова много прекъсвания и объркване. И стените горят, и окопите се разрушават, и окопите се заличават. И Агути, тази руса терминаторка пуска балончета с голи пръсти. И всички мачкат. Всичко е разкъсано и смачкано.
  Азуми прочуто отскача медночервената си коса, излъчвайки топлина. И всичко свети отпред ...
  Момичетата запяха в един глас:
  Боецът винаги е здрав
  Боецът е готов на всичко!
  И не спирайте
  И не сменяйте краката!
  
  Лицата ни греят
  Противниците бягат!
  И пак показват зъбите си в пламенна усмивка. И разклащат луксозните си бедра. Те наистина са момичета терминатори. И британците отстъпват пред тях...
  Гибралтар под атака, адска магия на нинджа. Того преди всичко, на което да се съпротивлява, и това, което е тривиално, няма равно. Това е женската нинджа, за която враговете на Япония мечтаят в кошмари.
  Азуми изпя със замах, отсичайки:
  - Красота! красота! Ще посека котката с меча си!
  И как клати огнената си коса. И как всичко около нея пламва и се разгръща в силен пламък. И червени езици се издигат до върха, и алени пера цъфтят. Огънят е толкова луд и яростен. Нито металът, нито камъкът могат да издържат на такава топлина.
  Азуми, шляпайки босите си крака по пясъка, го кара да се разтопи и да се превърне в стъкло!
  Това огнено момиче е толкова агресивно. И много красива, секси и почти гола. И това я прави дяволски привлекателна. И много емблематична и харизматична фигура. И Гибралтар рухва под ударите на нинджа магията. И руините се рушат, английските войници се превръщат в скелети. Има тотална касапница. Само самите момичета секат противниците с невидими мечове. И тяхната красота в агресивността е невероятна!
  Азуми потрепва червената си коса, докато чурулика.
  - Кървав спорт и моят рекорд!
  Момичетата организираха сеч за двойка, размахвайки мечове. И искрящи с белозъби и перлени усмивки от слонова кост. И изпраща взривове на разрушение. Което премахва всички бариери. И черните войници на Великобритания са обхванати от пламъци. И други бойци заедно с тях.
  Пожари в цялата цитадела. Картина на опасна смърт! И момичетата отиват и сеят разруха без никакви пирони и забавяне.
  Зад красавиците се движат немски танкове. Остарелите Т-4, които в модернизираната си версия все още могат да се бият и дори превъзхождат Шърман. По-мощни "Пантери", които демонстрират висш пилотаж, когато са въвлечени в предстояща битка. Донякъде архаичен по форма, но страхотен "Тигър", и обратното, доста модерен, но твърде тежък "Лъв". Последният танк много харесваше Хитлер и производството му се увеличи. Германците се придвижиха след нинджата и почти не претърпяха загуби.
  И момичетата избягаха към цитаделата, босите им крака стъпиха на пламъка и блестяха, дори искриха.
  Красиви воини и носещи смърт в цели глутници ... Или дори унищожаване на пълно унищожение!
  Оцелелите британци вдигнаха ръце в унисон. Британската авиация беше активно свалена. Тя нямаше и най-малък шанс срещу нинджата. И мехурчетата идваха от босите крака на момичетата и всички бяха изумени от феноменалната им сила.
  Воините вървяха и летяха, не дадоха спиране и почивка на английските войски.
  И през огън, и през вода минаваха жени нинджи, духайки слънчеви лъчи. И ухилени танкове се движеха заедно с тях. Някои немски коли се оказаха боядисани и това ги направи много по-страшни.
  Но воините, преминали през пламъка и активно дръпвайки босите си изящни крака, се прехвърлиха на морската повърхност. Те вървяха направо по водата и си подсвиркваха песни. Такива са искрящите и прекрасни момичета.
  Азуми, подскачайки върху агнетата на вълните и изпускайки мехурчета с голи пръсти, които потапяха английски бойни кораби и броненосци, пееше с пълен глас:
  - Императорът ще се възроди, империята ще се роди отново!
  Русокосият терминатор пусна слънчеви лъчи и се втурна към самолетоносача. Скочи до него и разсечи като меч. От могъщата машина отлетяха само фрагменти. И десетки самолети наведнъж се хвърлиха в морето, преливащи се агнета. И се раздели със съскане и клокочене.
  Агути ще го вземе и ще изчурулика:
  - Аз съм врабче и същевременно орел! Готин боец намери величие!
  И русият терминатор изскача и скача, и реже водата със саби. И морската повърхност ще кипне. И цунамито ще нарасне . И всичко ще се разпадне на парчета и ще се завърти в огнен вихър. И ще скача и ще се върти.
  Азуми, въртейки огнената си коса, изчурулика:
  - Смъртта ходи по вълните, много ще ти е тъпо!
  И как хвърля топка с бос крак, и как пържи и взривява английски крайцер ...
  Агути взе разрушителя, разтопи го със слънчеви лъчи и изсъска:
  - Огнена буря! Ще има още психи!
  Азуми изчурулика, оголвайки зъби и хващайки ураган отвъд океана с боса си пета:
  - Над звездите - торпедо излита! Родната планета ще бъде по-хладна!
  Огненият терминатор девойка вие и вие... А после го взима и скача, плющи се с боси крака... Вълна вдига!
  Агути този рус терминатор изкрещя:
  - Аз съм убийствена красавица! Като огнехвъргачка удари небостъргач!
  И двете момичета препускаха през морето. А от британските самолети остана само пепелта.
  А британските затворници вече бяха построени. Четирима воини: Герда, Шарлот, Кристина и Магда са точно там. И те нека поставим войниците, които бяха пленени, на колене и ги накарахме да целунат краката на момичето. Мъжките пленници пълзяха. Те целунаха Герда по прашните му пета и подметка, а после и по босите му пръсти. Тогава затворникът се промъкна по кората към Шарлот.
  И тя целуваше босите си крака, леко прашни и намазани с машинно масло. Освен това англичанинът трябваше да направи същото за Кристина. В заключение Магда, момиче със златна коса, показа токчета и изсечени пръсти.
  И един затворник премести други. И също по къси панталони, и също целуна босите, прашни крака на момичетата. Арийските воини нарочно са потапяли краката си в машинно масло, за да станат по-мръсни и да миришат на бензин. Нека мъжете не са толкова доволни да ги целуват, а пясъкът хруска по устните им.
  А Герда злорадо казва:
  - Аз съм блондинка и изпращам зла смърт!
  Шарлот продължава с голям апломб:
  - За да живее Райхът, вашият Чърчил трябва да умре!
  Кристина, забивайки босите си мръсни крака в лицето на пленника, изсъска:
  - Ами защо - животът на нищо не те учи!
  Магда агресивно продължи, стискайки носа на англичанина с голи пръсти:
  - Защо, защо, защо!
  И четирите момичета как да се смеят ... И да оголят големите си зъби! И да ревем...
  Тяхната "Пантера" е напълно готова за битка. Извива се с дългата си и силна муцуна. Въпреки че цевта на танка не е дебела. И той вече окачи няколко английски офицери на него.
  И какво? Държа се лошо!
  Герда го взе и извика:
  - Ще обесим всички... А къде ти е Чърчил!
  Шарлот потвърди:
  - Гибралтар, двоен удар!
  . ГЛАВА #11
  Падането на Гибралтар позволи на нацистите да прехвърлят войски в Мароко на най-краткото разстояние. На съветско-германския фронт цареше спокойствие. Сталин се съгласи на примирие и запази силите си. Акцентът беше върху разработването на нови видове оръжия. На първо място, танкове от семейството ИС и Т-34-85. Както и самолети ЛА-7 и Як-3. Те трябваше да заменят предишните, по-малко съвършени.
  Сега обаче германците имат свободни ръце и се появи възможност да заграбят всичко, което е възможно. На първо място, разбира се, Африка. Огромният черен континент, с колосални природни и човешки ресурси, привлича нацистите. И Фрицът, разбира се, много искаше да го грабне.
  В същото време в Третия райх се разработва и ново оборудване - по-специално танковете от серията E, които трябваше да бъдат най-добрите в света. Така имаше състезание на умове и технически иновации. Германия разчиташе и на реактивни самолети. Което може да промени много във въздушния бой. Особено като се има предвид изоставането в този брой на САЩ и Великобритания.
  В това отношение германският подводен флот беше много силен. И нанесе жилещи ухапвания на врага. Освен това преди това Великобритания беше много силно обещавана от нинджи. И какво може да се направи срещу тези воини?
  Самите британци не знаеха това. И все повече и повече конуси от Третия райх получиха. Имаше агресивно насърчаване на производството на оръжия.
  Германците успяха да пуснат в серията "Пантерата" -2, истинска машина-звяр! Този дизайн е добър. И шофиране, и оръжия, и броня. В същото време теглото изобщо не е непосилно. Само петдесет тона, с бронята и оръжията на "Тигър" -2. Разбира се, хубаво нещо.
  Първата кола от този тип беше дадена за тестване на екипажа на Герда. И че момичетата винаги трябва да пропускат напред. И те много го обичат. А цели армии пленяват с красотата си. В крайна сметка за това са момичетата, така че момчетата да пляскат с очи и да се възхищават.
  Докато "Пантера" -2, пътува през Мароко. Тук са войските на френския дьо Гол. Отпред има батарея и Шарлот открива огън.
  Снежнобялата Герда чурулика:
  - Вълни и пясък - Сталин в храма!
  Кристина коригира партньора си:
  - По-скоро дори Чърчил!
  Герда изчурулика, натискайки затвора на пистолета с бос крак:
  - Ако Чърчил е чакал, то Сталин е тигър!
  Момичетата стрелят по батерията. Предната броня на "Пантерата" перфектно държи удара, но френските оръдия мълчат. Още няколко изстрела и бял флаг е хвърлен. Войниците на Де Гол се предават. И ги карат в лагера.
  Жените воини запалват отново Пантерата и яздят, бръмчейки и подскачайки.
  Герда пее ентусиазирано:
  - О, жега, жега, не ме топли!
  Шарлот отговаря, като стреля с оръдието си и изрева:
  - Ще седна на белогрив кон!
  Кристина се изкиска, танкът завъртя купола. И стреля по Шърман. Американската кола потъна и пламна като свещ. Момичетата се кикотят и показват езика си, викайки:
  - Шърман, Шърман, къде беше!
  И удряйки един в друг с боси подметки, реват:
  - Водка съм пил зад планината!
  И красиви момичета - всичко става по-богато и по-готино с тях. И имат мускулести тела. В резервоара е горещо и момичетата са лъскави от пот.
  Кристина, галейки великолепния си бюст, казва:
  - Тук не разбирам едно нещо ... Как можахме ние, най-висшата арийска нация, да проспим руснаците край Сталинград!
  Магда запя в отговор:
  - Разлиствайки една стара тетрадка... на екзекутирания генерал... много се опитах да разбера как можеш да се дадеш на вандали да те разкъсат!
  И момичетата ще се удрят по главите. Те са много хрътки красавци.
  Герда го взе и запя с възторг:
  - Съдбата ми не съжалява за доброто ...
  Бъдете с богатство, което означава да бъдете добри!
  И воините удряха единия си крак в другия. Прекрасни момичета. И със знак за качество.
  И смаже враговете на всички без изключение. Ето го Чърчил. Машина с челна броня 152 мм. И той беше прободен. Англичанинът не можеше да направи нищо. Шарлот как да натисне с голи пръсти спусъка и как да удря врага. Дори дебелото чело не помогна.
  Червенокосото момиче пееше:
  - Финка, Финка и черен хайвер ... Динка, Динка, взе войник!
  А жените воини се кикотят и шепнат агресивни думи. И кой може да им устои дори насън?
  Герда оголва зъби и намига. Тя наистина иска мускулест млад мъж да бъде до нея и да усеща, гали, гали. След всичко
  Толкова е сладко. И особено когато ви правят масаж.
  Но, уви, тя мечтаеше. Трябва да се биете и да убивате.
  Но тя не е просто момиче-терминатор, а и човек. Тя също иска човек.
  Герда зададе въпрос на Шарлот:
  - Какво мислите, ако има Бог, тогава как да се отнасяме към изневярата?
  Огненият дявол отговори уверено:
  - Мисля по-скоро позитивно, отколкото негативно!
  Герда се изкиска и поиска разяснение:
  - Защо мислиш така? Ами Библията?
  Шарлот уверено заяви:
  - Нашият Бог е Фюрерът, а не Библията! И една жена да ражда повече деца за Фюрера и Германия!
  Кристина с готовност се съгласи с това:
  - И без брак може!
  Магда, кикотейки се, пееше, тропайки с боси крака:
  - И по принцип законен брак,
  Имаме нужда от това, имаме нужда от това...
  За жена, която да обича
  Не повече от един! Не повече от един!
  Герда изкриви красивото си малко лице. И тя изрева:
  "Но бих искала да имам няколко съпрузи. Би било толкова страхотно! Мъжете са добри, когато са различни!
  Шарлот веднага се съгласи с това:
  - Да, мъжете трябва да са различни! Един идва! И аз искам да яхна този или онзи младеж!
  Кристина се засмя и запя:
  - На какво, на какво... Толкова искам братя! На човек, на човек, на жива езда!
  Магда се изкиска и изчурулика:
  - Не жив, но готин!
  Герда потвърди:
  - Човек с пистолет! Супер, всички печелим!
  Кристина запя в отговор, разтърсвайки пълните си и красиви гърди:
  Искаме да бъдем честни с вас! Вече не гледаме мъже!
  Шарлот, този огнен дявол в отговор се ухили и изсъска:
  - Защо толкова радикално? Можете да видите и дори да яздите пулсираща нефритена пръчка! Няма нужда да изпадате в крайности!
  Герда потвърди подобен пасаж:
  - Разбира се, че не! Всички крайности се събират, но това само ни влошава!
  Шарлот предупреди:
  - Има два Sherman-а напред.
  Герда само се изкикоти в отговор, като забеляза:
  - Глупости! Те са напълно безопасни за нас!
  Огнената дяволица предпазливо възрази:
  - Така да се каже! Прекомерното самочувствие само вреди!
  Кристина туитна в отговор:
  - Не само меч, не само камшик ...
  Но короната се нуждае от танк...
  В крайна сметка, без "Пантерата" две минути ...
  Магда ентусиазирано подхвана:
  - Не сядайте на трона!
  Герда продължи да чурулика ентусиазирано в отговор:
  - "Пантерата" е страхотна във всичко ...
  Огнената дяволка потвърди, като пее:
  - И изработено умело...
  Кристина, пеейки с апломб и пляскайки с крака, продължи:
  - И ние отиваме на свещената битка!
  Магда продължи ентусиазирано, навивайки се все повече и повече:
  - Така че Ваня е празна!
  И воините пееха в хор, тропайки с босите си, много съблазнителни и изящни крака:
  Танкът не е без причина във всички кралства,
  Уважаван по всяко време...
  Един танк може да бъде полезен в битка,
  И в битка той е самият Сатана!
  
  Танкът не е без причина във всички кралства,
  Уважаван по всяко време...
  Един танк може да бъде полезен в битка,
  И в битка той е самият Сатана!
  Герда, след което тя продължи да пее, като увеличи скоростта:
  - Дизайнерът, проклинайки танка - вреди на войниците си ...
  Шарлот потвърди това. Тя стреля, пробивайки "Шерман" и пее с натиска на готина дива:
  - В крайна сметка, ако "Тигърът" е непоносим, тогава ще дойде възмездието!
  Магда изчурулика, олюлявайки се, блъскайки се:
  - Понякога резервоарът е метален скрап ...
  Кристина пееше със сила:
  - И понякога носи!
  Герда добави със замах и усукване:
  - Но ние ще уредим, знаем рецепцията ...
  Шарлот изпищя с бясна ярост:
  - На танка ще караме на гости!
  И огненият дявол нокаутира втория Шърман. Тогава тя изкряка.
  А англичаните вече се предаваха... Войната вървеше в една посока. Както се оказа, немските танкове са с порядък по-добри от английските. "Чърчил" има доста слабо оръжие и това е основният му недостатък. А Шърманът е слаб и в оръжията, и в броните.
  По този начин войските на Хитлер си организираха разходка. Но те дължат успеха си на нинджите. И срещу такава сила ... Вземете нинджа за Третия райх, тогава и той нямаше да устои. И те млатят англичаните.
  Азуми и Агути решават да заловят най-доброто от британските бойни кораби непокътнати. И те се движеха по бронираната палуба, размахвайки мечовете си. Момичетата работеха много енергично, смеейки се.
  - Ние сме весели момичета, като дяволи в морето!
  И сякоха по десет души наведнъж. И как са нарязали ... С цялата благодат на богините. А също и мечовете трептяха като витло. И наряза месото, и разкъса костите. Истински метал, който сее смърт, хаос и разрушение.
  Азуми проряза дузина войници с един замах и изсъска:
  - Блясъкът на кама и злато е по-интересен, повярвайте ми!
  Русокосият Терминатор Агути туитна:
  - Ninja cool поставя една голяма игра! Ninja cool поставя една голяма игра! Босите воини цвърчаха в един глас. - И тази игра мирише на смърт!
  И бойната двойка го взе и изсъска, като се завъртя с торса си:
  - Не, няма да убия фашист, не, няма да го убия!
  Трептящи с боси, мускулести крака, двойката пееше:
  - Само секс! Ще го публикувам! легло!
  И воините пак ще се смеят. Но смехът им е боен, а тъпанчетата на войниците от коалицията срещу момичетата буквално се спукаха. По-точно, екипът на бойния кораб умира. И красавиците не вземат затворници! Не им е в обичаите да помилват и щадят някого!
  Азуми ентусиазирано запя, извивайки мускули:
  - Аз съм кръвожаден... Безпощаден съм! Аз съм зъл нинджа супермен!
  Агути, след като довърши последните бойци, завърши:
  - И нямаме проблеми!
  . ГЛАВА #12
  Африканската кампания на Третия райх е може би най-голямата от всички приключения. Но засега успешно и доста привлекателно. А самият Хитлер все още е тип. Отвратителна личност и най-големият престъпник на всички времена и народи.
  Въпреки това на изток германците постигнаха завоевания, превзеха Курск, както и Ворошиловград и Краснодон. Цяла Украйна и част от Кубан бяха под контрола на Вермахта. И в момента нацистите завладяват Африка. Тоест фюрерът изобщо не е глупак. И победител от много, дори с помощта на нинджа.
  Само две момичета обаче помогнаха на Германия, а Третият райх е силен сам по себе си.
  Шпеер докладва на фюрера, като щастливо казва:
  - Танк "Пантера"-2 се оказа много успешен. Успяхме да уплътним разположението й и благодарение на това машината има челна броня от 150 милиметра при голям наклон, четиридесет и пет градуса, и 82 милиметра страни, тегло само петдесет тона и двигател от 1000 конски сили . По своята мобилност този танк надминава почти всички превозни средства на антигерманската коалиция. И също така няма равен в предната защита и оръжията. Проходимостта му е доста задоволителна и се втурва през пустинята като експресен влак.
  Още по-обещаваща е серията E. Там машините могат да бъдат неуязвими и мощни на въоръжение.
  Фюрерът избълбука ядосано:
  Какво ще каже Зауер?
  Кураторът на авиацията уверено заяви:
  - Започва серийно производство на най-добрите от най-добрите реактивни самолети ME-262. Има не само висока скорост, но и четири 30-милиметрови въздушни оръдия, както и ракети.
  Фюрерът попита кисело:
  - Ами HE-162?
  Зауер уверено заяви:
  - Производството му също се разширява! По-точно, докато се финализира системата за контрол. Но изтребителят ще има най-добрите летателни характеристики в света и ще бъде много лек и маневрен.
  Химлер също искаше да каже думата, но го побиха тръпки.
  Хитлер отхвърли шефа на тайната полиция, сякаш беше досадна муха:
  - Да започнем състезанието! А за нашето превъзходство вече чух!
  Първо момичетата изтичаха на арената. Три от всяка страна. Първите момичета в червени превръзки и тесни ивици плат на гърдите. Те държаха къси прави мечове в ръцете си и малък правоъгълен щит в лявата си ръка. Красавиците вече нямаха дрехи и доспехи, те гребеха чакъла с боси, изящни крака.
  Вторите момичета бяха със сини набедрени превръзки, с ивица плат, която едва покриваше пълните им гърди. В ръцете къси извити саби и малък кръгъл щит покрива лявата ръка. Момичетата също са красиви.
  Познавам любовта на фюрера към голи тела, момичета с минимум дрехи и развити бедра.
  Хитлер обича, когато момичетата се бият, а гладиаторите са избрани по негов вкус.
  Фюрерът залага тайно. За да направи това, той използва специален джойстик. В Третия райх вече се изграждат компютри. Когато поставите учени от цял свят в концентрационен лагер, те работят много по-енергично. Те вече създадоха първия цветен телевизор и дори с огромен екран. Той показва, седнал на трибуните, в близък план на момичетата. Самият Хитлер гледа през специално устройство в пръстена, за да се вижда по-добре.
  Момичетата са с тен, а за да придадат по-голям чар на фигурите и лицата, леко тонирани. Необходимо е да се спазва естетиката на гладиаторските битки.
  Вестителят съобщава:
  - Екип от червени макове срещу сини дренки!
  Всичките момичета са блондинки, но само една е естествена, останалите са тонирани. Командата звучи, битката започва.
  Момичетата се сблъскват и започват да хакат. От мечове хвърчат искри. На цветния екран на монитора, който виси над немския Колизеум, се показват най-ключовите моменти.
  Фюрерът започва да произнася реч:
  - Опитът от военните действия показа, че жените са способни да се бият не по-зле от мъжете! Но ние трябва да защитим най-добрите представители на германската нация от смъртта на бойното поле. Следователно жените не са използвани, поне масово, в Третия райх!
  Едно от момичетата със синята превръзка на кръста е ранено. Тя коленичи и едва се пребори с настъплението на воина в червено. Момичето обаче изведнъж се поклони и предложи да стои ранено. Тя се надигна и застана нестабилно на мускулестите си крака.
  Няколко големи маври последваха битката. Те започнаха да карат момичетата с копия и запалени факли - те казват, бой! Факелът бръкна в гърба на сърцатото момиче. Сутиенът й се спука, а по мускулестия й гръб се образуваха мехури. Момичето изпищя и отчаяно се втурна към недовършения противник. Няколко силни удара и главата на представителя на отбора на дренките се изтърколи.
  Момичето, победило партньора си, как да извика:
  - Да живее живот!
  Тогава тя се притекла на помощ на половинката си. Невъзможно е да устоиш на две ядосани момичета. И вторият, ранен, пада. Тихо. Но Мавърът донася факла до бос, момин крак. Момичето изкрещява и отново скача. Получава нова рана, залита и пада.
  И отново черен воин донася факла до босите му крака. Момичето потрепва, но вече не може да стане. Тя е в агония.
  Фюрерът гледа сцената с вълнение. Харесва му, когато петите на момичетата са изпържени. Тук идва завършващият удар. Красавицата замълча.
  Тълпата ликува, чуват се възторжени възгласи.
  Сега момичетата се нахвърлят върху жертвата си на три. Разбира се, невъзможно е да се устои на такава атака. Момичето се опитва да отстъпи, но маврите я изгарят с огън. Тя се втурва напред и веднага се спъва на два меча, които пронизват гърдите й. А третият удря корема. Момичето пада и кървящо умира. И маврите не пропускат възможността да изгорят кръглите й токчета. Отвратително и жестоко. Миризмата на изпържено, крехко момичешко месо се разнася из цялата арена.
  Хитлер щраква доволно със зъби и казва:
  - Залогът ми е спечелен! Браво момичета, занесете им тортата!
  Химлер въздъхва искрено:
  - Жалко е, когато представителки на такъв нежен пол умират. Вярно, че и шестте красавици са мелези с примес на еврейска, а една и циганска кръв! Тези не са толкова жалки!
  Хитлер, като направи гримаса, отбеляза:
  - Чистите еврейски жени рядко са красиви. Въпреки че има и изключения! Разбира се, жалко е, когато всичко естетическо загине. Но в името на изкуството, защо не. И сега може да е...
  Пет черни воини бяха изведени на арената. Бяха много мускулести и смазани. Носещи само набедрени превръзки и сандали, държащи мечове и ками. Великолепни представители на африканския народ.
  Китайците бяха изведени да ги посрещнат. Също висок, макар и малко по-нисък, и мускулест. Също в същите набедрени превръзки и сандали, с мечове в дясната си ръка и ками в лявата. Сега те трябваше да забавляват фюрера.
  Хитлер не харесваше, когато мъжете се бият, и затова дори не направи залог. Бях разсеян от разговор със Шпеер.
  "Вярно ли е, господин министър, че дисковите самолети са напълно неуязвими за огън с малки оръжия?"
  Министърът на Райха на въоръженията и боеприпасите отговори весело:
  - По време на движение въздушните течения създават ламинарна струя, която издухва всички куршуми и снаряди и наистина прави диска Belonzi неуязвим за всякакви малки оръжия. Но това е по време на движение и полет на диска.
  Хитлер присви очи и отбеляза:
  - Шаубергер обеща, че с помощта на такъв апарат ще летим до Марс и до други планети! Страхотно е! Третият райх ще се развива, докато включи всички населени светове на Вселената! И необитаемите също!
  Шпеер отбеляза с усмивка:
  - Напълно възможно е, мой фюрер! Освен това нашите учени вече са създали реактор, който използва ядрена енергия. Въпросът за създаване на бомба вече е въпрос на период не повече от година!
  Фюрерът, намръщен, отбеляза:
  Не ни трябва атомна бомба! Тя е твърде мръсна! Имаме нужда от ядрени самолети и подводници. И в бъдеще студен термоядрен синтез! Това ще ни позволи да летим из галактиката!
  Шпеер отговори ентусиазирано:
  - Вие сте толкова мъдър, фюрер!
  Започна ожесточена битка между двата отряда гладиатори. Спектакълът определено е завладяващ. Освен това черните и жълтите не се поколебаха да използват зъбите си. И кръвта се изля почти веднага.
  Хитлер гледаше това клане, но мислеше за нещо друго. Той нямаше голям късмет в детството, по-точно в тийнейджърските си години. Когато бъдещият фюрер беше дете, той беше водач и водач в своето село.
  Но веднъж в градската гимназия, неговият нахален, арогантен, но физически слаб, бързо беше поставен на мястото си. Бият Хитлер с целия клас и едва не го осакатяват. Затова фюрерът напусна гимназията, изоставяйки официална кариера. И честно казано, той дори нямаше сърце за това. Работата на длъжностно лице, с разместването на документи, изглеждаше твърде досадна.
  А фюрерът не обичаше да седи неподвижен, беше преизпълнен с енергия. И исках да рисувам.
  Въпреки наличието на очевидни способности, Хитлер не е приет в художествената академия. Не защото рисунките са лоши, а заради дългия език. Още тогава Адолф не крие изразената си антипатия към евреите. Тук той се провали. Жалко колко десетки милиона хора останаха, щяха да са живи, ако Хитлер стана мирен художник.
  Но какво ... Адолф живееше известно време с пенсията на баща си, а след това напълно се оказа без препитание, работейки на лунна светлина като рисунки. И четене на различна литература, особено окултна.
  Притежавайки силна памет, Хитлер скоро придоби значителна ерудиция. И то въпреки, че нямаше средно образование. Сталин обаче не е завършил и семинария.
  До войната Хитлер беше изгнаник и маргинал. И по време на Първата световна война той не прави кариера, оставайки ефрейтор, но получава четири ордена.
  Само в политиката фюрерът намери своето призвание. И показа забележителни организаторски и ораторски умения. Още в самото начало Хитлер печели популярност и укрепва партията. И самият той скоро придоби значителна власт в организацията. Но мюнхенският пуч завърши с провал. И Хитлер се озова в затвора. В замяна на предсрочно освобождаване фюрерът беше принуден всъщност да изостави опозицията и да отиде на помирение с властите.
  Това отначало намалява популярността на фюрера, но въпреки това партията продължава да расте. До 1928 г. броят му надхвърля сто и петдесет хиляди души, което е доста уважавано за стандартите на Германия. Но перспективите за власт са неясни. Събра едва 2,8 процента на парламентарните избори.
  Но тогава удари Голямата депресия. Хората се разочароваха от старите партии и искаха нещо ново.
  Хитлер си играеше с унижението на германския народ от Версайските ограничения, обещаваше планини от злато на работниците и се преструваше на левичар. И успя да убеди бедните, че е червен, а богатите, че е прав! Червеният цвят на знамето съблазни мнозина. Харесайте призива: другарю в партията!
  Като цяло след идването на власт политиката на Хитлер е лява. Данъците за олигарсите бяха повишени рязко, а работниците получиха много привилегии. Въпреки че продължителността на работа се е увеличила.
  Рейтингът на фюрера се повиши за една година. Още през тридесетата година, на предсрочните избори за Райхстага, той събра 18 процента от гласовете, заемайки второ място. Тогава той успя да не загуби придобития капитал, а по-скоро да го увеличи. Но фюрерът не спечели президентските избори. Но той постигна успех в Райхстага, заемайки първо място. Тогава Хитлер за първи път и предлага поста канцлер. Фюрерът поиска извънредни правомощия за себе си и ще получи отказ.
  В резултат на това Райхстагът беше разпуснат и бяха проведени нови избори. Ако Хитлер е очаквал да добави още повече, той е сгрешил. Хората са уморени от нацистка пропаганда. И ексцесиите на щурмоваците не допринесоха за популярността на нацистите.
  . ГЛАВА #13
  Два милиона гласа бяха загубени, а комунистите добавиха значително. Имаше шанс, като се обединят със социалдемократите, да направят ляво правителство. Но комунистите не искаха компромиси, олигарсите все още не искаха идването на левицата. Фюрерът получи поста райхсканцлер. И извънредните правомощия бяха отложени за по-добри времена.
  След това нови избори с използване на административен ресурс и с палеж на Райхстага. Пълна победа също няма, но нацистите събират четиридесет и четири процента от гласовете, което заедно с десните съюзници дава мнозинство. После арестуваха комунистите, присвоявайки гласовете за себе си.
  Те успяха да убедят социалдемократите и президента, фюрерът получи спешни правомощия. После нови успехи - излизането на Германия от кризата, създаването на Вермахта, връщането на контрола над Рейнската област.
  Хитлер действа много благоразумно, играейки на страха на западните страни от комунизма.
  Фюрерът обеща да сложи край на червената опасност и да използва Вермахта за настъпление към Русия. Още повече, че съюзниците ще го получат. Всъщност Хитлер искаше да завладее руските земи и да разшири империята на изток. И подготвен за това. Подписан е антикоминтеровски пакт с Италия и Япония. Този съюз е насочен срещу СССР. След това Германия първо провокира преврат в Австрия, а след това извърши аншлуса. Деветдесет и девет процента от гласувалите за присъединяване към Германия бяха преброени на референдума. В действителност обаче по-малко, но все пак огромното мнозинство.
  Голяма победа! Но Хитлер искаше повече! Вярно е, че Третият райх все още не беше готов за война и беше необходимо да се увеличи потенциалът чрез поглъщане на неутрални страни. Чехословакия беше следващата. Всичко мина добре. Въпреки че Германия почти влезе в преждевременна война.
  Позицията на СССР изглеждаше особено опасна. Като цяло Сталин не е надежден партньор. Само в Съветска Русия официалната преса осъжда аншлуса на Австрия. И именно СССР предложи помощ на Чехословакия. Искайки обаче преди всичко да укрепите себе си!
  Но в крайна сметка Западът се предаде. Освен това Хитлер намекна, че войната с Русия не е далеч и Третият райх ще сподели територии с тях. Полша и Унгария също са на страната на Германия. Оказа се, че войната с Третия райх ще бъде сериозна. И икономиката расте при нацистите, както и населението. Войната обещаваше да бъде трудна.
  В Мюнхен Хитлер получи това, което искаше. Судетите остават за Германия - Унгария и Полша получават земите. Изглежда, че можете да отидете на изток. Фюрерът договори съвместна война между Полша, Унгария, Германия, Италия и Румъния с Япония срещу СССР. Франция и Великобритания също биха могли да помогнат.
  Но полските евреи се намесиха. Нощта на кристалните ножове разгневи ционистите. И Полша, където тези хора контролираха основните финансови потоци, се издигна. Освен това Великобритания, Франция и САЩ се противопоставиха на Германия. Да, и самият Хитлер се държеше твърде арогантно. Той окупира Чехия и Клайпеда. Така че позицията на Запада се промени.
  Докато фюрерът мислеше, битката приключи. Петима китайци и четирима чернокожи лежаха насечени. Само един африканец едва успя да се задържи на четири крака и също беше ранен.
  Битката свърши! По-скоро клане!
  Хитлер студено нареди:
  - Отведи го! И нека направим ново парти!
  Мъртвите бяха окачени на куки. И завлече. След това момчета на четиринадесет или тринадесет години бяха изгонени на арената. Те бяха по седем във всеки отбор. Единият е с жълти шорти, другият е със зелени. А също и с мечове и ками.
  За да стане по-забавно, маврите започнаха да разпръскват въглени върху чакъла. Момчетата се опитаха да стъпват внимателно, но бяха избутани с върхове на копия в гърба. Един от тийнейджърите стъпи с бос крак върху въглена и изкрещя. Били го с камшик.
  Менажерията пак залагаше. Момчетата принадлежаха към бялата раса. Мускулест и съдейки по следите от побои, бит с камшици неведнъж. Хитлер безразлично отбеляза:
  - Момчетата са най-малко ценната стока! Те не съжаляват!
  Прозвуча гърмежът и момчетата отново се хванаха в ожесточена битка. Фюрерът погледна на това по-безразлично. И отново си спомни своя вече доста наситен живот.
  След като отношенията с Полша се усложняват, Сталин предлага на Запада да създаде коалиция срещу Германия. В този случай Третият райх може да бъде изключително труден. Самият Хитлер известно време се опитва да убеди поляците. В този момент отношенията между СССР и Япония се усложняват до краен предел и в Манджурия започва ограничена война.
  Хитлер е склонен към идеята да се притече на помощ на японците. Но в Полша преобладават антигерманските настроения. Освен това в тази страна имаше повече от два милиона евреи и те имаха огромно влияние. Да, и Западът подтикна поляците срещу Германия, обещавайки както помощ, така и разширяване на земята до Одер.
  Решението за сключване на пакт за ненападение със СССР не е лесно за Хитлер. Но вече ставаше очевидно, че Япония губи и е на път да излезе от войната и няма да е възможно да се преговаря с поляците. Освен това фюрерът получава информация за преговорите между СССР и Запада. Данните показаха, че Русия може да хвърли девет-десет хиляди танка. Те са само 3000 в цяла Германия. Сталин се оказа по-силен, отколкото Фриц си мислеше.
  Така че договорът беше подписан. Тогава фюрерът не без колебание решава да атакува Полша. Имаше огромен риск Вермахтът да не бъде доволен на запад и Германия да загуби Рур. Но интуицията ми подсказваше, че съюзниците едва ли ще рискуват голяма офанзива. Изчислението беше оправдано. Полша, както очаква Хитлер, бързо е победена и всички спорове са приключили.
  А на запад французите и британците изминаха около тридесет километра и спряха.
  Тук Хитлер се поколеба за първи път и влезе в преговори с французите и британците. Беше опасно да се бие срещу такава коалиция, имайки "неутрален" Сталин в тила. Западът обаче беше възмутен от войната на Русия срещу Финландия и също искаше да развърже ръцете си. Фюрерът преговаря, но не иска да отстъпи с Полша. Да, и относно бившите владения във Франция възникнаха разногласия.
  В крайна сметка екстрасенси и магьосници му предсказаха победа на Запад, а германците се откроиха в Норвегия. После имаше успехи след успехи. Майнщайн предложи брилянтен план, който той беше фюрерът и оцени високо. Някои идеи, например да се използват плюшени животни по време на кацането, принадлежат на него лично на Хитлер. Той Фюрер притежаваше много способности. Месец и половина и само тридесет хиляди мъртви и германците доминират в Европа.
  Самият Наполеон никога не е мечтал за такъв триумф!
  Тогава обаче Великобритания не се отказа. Тук самият фюрер е виновен! Беше необходимо да се окаже по-голям натиск върху военната индустрия и да се принуди да произвежда повече самолети. И нямаше нужда да се бърза с бомбардировките на градове и цивилни.
  Но нищо, не всичко е масленицата за котката. Пораженията на Мусолини го принуждават да обърне погледа си на юг. Ромел стана един вид Наполеон, който донесе Египет в Европа. Балканите са под пълен контрол на Вермахта.
  И тогава започна най-важното и най-страшното - войната със съветската империя.
  Фюрерът дори не подозираше колко силен е Сталин. Първите дни показаха, че СССР разполага с много хиляди танкове, включително най-новите КВ и Т-34. А руснаците имат много повече самолети от немците. Вярно е, че ако авиацията на Луфтвафе е с по-високо качество, тогава в танковете ... Германия няма приличен танк. Така че битката не е равностойна.
  Съветското командване обаче не действа по най-добрия начин. Вермахтът създаде много котли и разби Русия. Дори и да е по-бавно, отколкото бих искал да го направя според плана. До декември почти четири милиона затворници са взети само. И редовната съветска армия беше унищожена!
  Зимата обаче се оказва изключително тежка и не позволява на Фриц да превземе Москва. Голяма трагедия за могъщия Вермахт. И един много успешен ход на войната тръгна и се заблуди.
  Фюрерът беше малко разсеян от нещастните мисли и привлече вниманието към арената. Сега там се биеха две момичета.
  Единият с меч и кама, другият държеше тризъбец и мрежа. И двете красавици са почти голи, само с тясна ивица плат на ханша, и боси.
  Ето един войн с мрежа, която я хвърля. Женският гладиатор избягва. И той подсвирква с меча си в отговор. Почти удря противник. Тя тръгва и, размахвайки тризъбец, се опитва да пробие мрежата. Но воин с меч препречва пътя й. Тя се изправи и разклати оръжието си. Гордо отметна глава. И двете красавици се сблъскаха. Тризъбец срещу меч.
  Момичето с меча се измъкна и удари върха в рамото на противника. Тя от своя страна удари тризъбеца по бедрото. Ивица плат се спука и противникът с мечове остана напълно гол.
  Момичетата се разделиха и започнаха да скачат. Единият с превръзка на кръста, другият съвсем гол. И под босите крака на момичетата паднаха въглени.
  Фюрерът се изкиска - хареса му. Освен това момичетата са толкова мускулести и сочни. Как искаш да си направиш барбекю с тях и да похапнеш с наслада. Поглъщане на вкусно месо. О, какви красиви момичета. И ако също поставите нажежено желязо до голата пета ... Да мирише на барбекю. И вкусете човешко месо под сок от манго...
  Фюрерът се ухили. Но лоши спомени изплуваха в съзнанието. Първо, за факта, че германците претърпяха ужасни щети през зимата. Тогава войната изглеждаше победоносна. Беше възможно да се победят руснаците в Крим, близо до Харков и Ленинград. Но от друга страна Япония загуби битката при Мидуей и пак оглупя. Вероятността за отваряне на втори фронт рязко спадна.
  Нацистките орди стигнаха до Грозни, Орджоникидзе, почти превзеха Сталинград. Но те бяха счупени. Като цяло паднахме в очевиден капан. Фюрерът често се упрекваше, че се е поставил толкова глупаво.
  И той не се вслуша нито в интелекта, нито в интуицията си, подсказващи, че се задава огромен удар. Сталинград е голям шамар лично за фюрера и неговия гений. И Майнщайн не успя да спаси Паулус.
  Като цяло е необходимо да се повери нападението на Сталинград на Майнщайн, който вече има успешен опит в превземането на Севастопол. А Паулус се оказа измамник. Той дори нямаше смелостта да се самоубие. Очевиден страхливец!
  На арената момичетата започнаха да бъдат подтиквани със запалени факли, ръгайки по голите им гърбове. Воините отново се събраха и пръскаха от тях, а кръвта беше много изобилна.
  Воин с тризъбец дори отряза гърдите й с алено зърно. Тя виеше и го намушка с три остри края право в стомаха. Момичето се гърчеше и стенеше, издувайки кървави мехурчета. И двамата бойци са тежко ранени.
  И те кървяха...
  Фюрерът смяташе, че германските части край Сталинград също кървят по този начин.
  И му идваше да вие и лае... Хитлер чак взе да се върти. Той дори изхриптя.
  И започна да реве като слон;
  Къщите горят и земята гори
  И скоро ще бъдеш моята принцеса!
  Ще ти скъсам дрехите, ще те хвърля в леглото
  И тогава ще построя замък от костите!
  
  Хората ще получат хиляда удара с камшик,
  Ще обзаведа столицата с бесилки!
  Ще ви гоня като гълъби
  Ще направя и момчето, и момичето роби!
  
  Ще бъдеш наранен под мен,
  Палачът е моят верен пазач, приятел, опора!
  Аз съм най-силният, аз съм най-готиният,
  Ще те покрия с мъка и срам!
  Наистина, това наистина са глупостите на един луд ...
  И двете момичета бяха толкова ранени, че не можеха да издържат, купчини и започнаха да се гърчат в конвулсии.
  Мавърските слуги изгориха босите си пети и изреваха.
  Фюрерът избълбука:
  - Каква болка! Каква болка!
  Борман изсъска с много доволен вид:
  - Германия срещу света: сто - нула!
  
  . ГЛАВА #14
  Гертруда, като видя, че противникът й, без да се отдръпва съвсем, стои стабилно, внезапно скочи, блъскайки го с бос крак под коляното. И когато Мавърът започна да пада, острието на меча го премина между бронзовите плочи и ребра. Голокраката Шела също започна да размахва мечовете си много по-енергично. Момичетата едновременно квичаха като прасета. Въпреки че мечовете им се движеха по различен начин, все още имаше усещане за синхрон. Гертруда се бори с голям римски воин, чийто шлем се оказа украсен с паунови пера. Този път тя всъщност имаше много опитен и силен противник. Златните ивици също говорят за егото на опита и заслугите. След като отби няколко атаки на светлокосото момиче, бандитът, очевидно благородният благородник премина в офанзива. Гъртруд отстъпи назад и подсвирна:
  - Ти не си италианец!
  Страшният патриций отговорил:
  - А ти си просто една боса мръсница! Колко мислиш, че можеш да издържиш срещу древно римско острие?
  Гертруд отвърна:
  - Не знам срещу острието, но ти си брадат и няма на какво да се съпротивляваш!
  Но въпреки целия оптимизъм, излъчван от голокраката Гертруда, момичето трябваше да отстъпи. Римляните вкарват нови резерви в битка, момичета и момчета все по-често биват наранявани или падат намушкани до смърт. Момчетата стрелци обаче се опитаха да стрелят над главите им, разбивайки подходящи кохорти.
  Шела с голи крака, междувременно, внимателно постави друг противник и отряза ръката на друг. Воинът пееше:
  - Ядреният меч иска да те посече! Гори като адски огън, лазерен лъч! Но не мисли как да спасиш живота си, бъди верен на любовта, бъди верен докрай!
  Гертруд се изненада:
  - И пееш като истински учен!
  Червенокосата Шела пее в репортажа:
  - Хубаво е, когато във физиката има пилоти, те движат науката си напред! Но основните въпроси се решават в редиците, в редиците, в редиците!
  Гертруд потвърди, като се включи:
  - Хубаво е да живееш сред огън и дим! И чуйте цвърченето на картечницата! Води ни фюрер в битка непобедим! Напред, напред, напред!
  Поддържа се Barefoot Shella:
  - Когато снарядите избухват ден и нощ, редиците и поръчките вървят по-бързо! Нека бучи бясно над света - война, война, война!
  Гертруда беше вдъхновена от пулсиращата енергия в нейното атлетично тяло. И скоростта изведнъж стана като плясък на крила на водно конче. И тогава воинът от Древен Рим пропусна едно мушкане на върха в носа. И той беше разсеян, а воинът Гертруд преряза сухожилието на дясната му ръка:
  - Да не си посмял да нагрубиш дамата!
  Звярът с паунови пера, потрепвайки долната си устна, отговори разочаровано:
  - Беше просто шега! В крайна сметка това беше просто шега!
  Гертруд подигравателно отвърна:
  - Не се шегувай с вълка!
  И когато римският герой падна на колене, воинът го удари с коляно в брадата. Шела-червенокоса одобрена:
  - Това е съвсем в нашия стил на SS!
  Тук Гъртруд получи точка в рамото и ахна:
  - Е, глупаци!
  Огнената Шела посъветва:
  - Направете мелница! И наточете мечовете си!
  След това стрелците на римляните влязоха в игра, те бяха с тежки доспехи и оръжията им бяха с човешки ръст. Разбира се, стрели с дължина един и половина метра, твърде опасно оръжие срещу полуголи момичета и момчета. Атила очевидно осъзна, че е невъзможно да чака повече; хвърли в атака кавалерията, която лично поведе в битка.
  Този великан въртеше два меча наведнъж, всеки дълъг колкото турнирно копие на рицар!
  Гертруд се усмихна и намигна.
  - Ето, най-накрая нашият красавец идва!
  Босоногата Шела се засмя.
  - Трябва да удряте силно и най-важното навреме! В момента, в който ефектът от това ще бъде максимален!
  И големи стрели заваляха отгоре. Момичета и момчета ловко отскочиха настрани и дори изкрещяха:
  - Това ще бъде нашият начин! Можете да избягате от куршум, но какво ще кажете за стрела.
  Но някои хора все пак бяха улучени от стрели. Освен това загиват не само представители на германските полкове на Атила, но и в големи количества от даровете на собствените си римски войници. Въпреки това конниците на варварите, заобикаляйки редиците им, паднаха върху вражеската пехота. Е, самият Атила изглеждаше просто шик.
  Гертруд изрита лепкавия кавалер настрани с ритник:
  - Не лапай, не твоя!
  Сандал Шела поклати глава.
  - И момчетата тук не са лоши, макар и не като нашите! На нашите арийски соколи!
  Гертруда, посягайки с римски меч, се съгласи:
  - Разбира се, че не е двойка! Повярвайте, че германската сила на Рим не е съпоставима! Да мачкаме като въшка и ръката няма да трепне!
  Шела потвърди:
  - Да, дори мечът да не е от лайна!
  Момичетата добавиха бодро, въртяха геврека с мечовете си и пееха:
  Ние се борим за справедлива кауза! Няма компромиси с щика на ада! Слънцето няма да бъде покрито с облаци! Няма скоро зората да покрие мрака!
  Накрая самата Атила проби при римските стрелци. Въпреки това, съдейки по размера, тези лъкове очевидно са произведени във Великобритания. Бойната Гертруд си спомни историята. При Едуард Трети, наричан от британците Великия, стрелците с лък станаха основният клон на армията ... И някои от тях бяха качени на кон! Превъзхождащите сили на французите бяха безмилостно разбити. Като цяло, както в Jungfoling, така и в Съюза на германските момичета, омразата не беше добре дошла ... Британците бяха признати за опасен враг, който завладя повече земя от всяка друга нация в цялата история на планетата Земя!
  Но сега конниците на варварите смазваха стрелците, разсичайки ги с мощни удари до самия лагер. Гертруда, от друга страна, се изправи срещу враг от Китай. Той не беше много висок, но изви краката си, обути в ботуши с шпори:
  - Германците са паразити - със сигурност ще ги бият! - изрева той.
  Гертруд отговори с удар на кама:
  - Напразно врагът вярва, че е успял да събори германците! Който дръзне да атакува в битка, враговете ще бъдат жестоко бити!
  Шели вдигна:
  - Страхотно нещастие няма да сполети планетата! И напразно врагът хвърли силите си в кампанията! Ще можем да победим врага в страхотна битка! Мракът ще се разпадне на прах - ще дойде време за светлина!
  Гертруд отново махна с още по-голяма енергия, обобщавайки:
  - Думата не е врабче, но многословието го превръща във врана!
  Шели продължи:
  - Когато езикът стане плитък, буца в гърлото се пече от брашно!
  Гертруда с мощен, дори някак неженствен силен удар на меча, отряза главата на боеца, който скочи наляво, и след това отново се сблъска с китайците. Русокосият воин яростно и силно изкрещя:
  - Няма да го вземеш!
  Китайският воин отговорил:
  - И не е нужно да взимате, вие вече сте всички пред мен.
  Гъртруд се изкиска в отговор.
  - Лакътят е близо, но няма да хапете!
  Тогава върхът на меча одраска момичето като кобра, разряза бронята и разкри гърдите й: великолепни и с пурпурни зърна. Китайците тъжно изреваха:
  - Сега всичко, което трябва да направите, е да се молите! Коя църква предпочитате: католическа или евангелска?
  Гъртруд отвърна ядосано:
  - Църквата се различава от проститутката по това, че блаженството винаги се отлага за по-късно!
  Китаецът показа кривите си зъби.
  - И това чувство за хумор не ви е променило! О, момиче, колко съжалявам, че осакатих такава красота като твоята!
  Гъртруд оголи зъби.
  - Не съжалявам! Като цяло е жалко за пчелата, а пчелата е на дървото, а дървото е в гората! Къде е гората - на носа!
  Китайците изръмжаха в отговор:
  Германия има много врагове!
  Гертруда ловко отвърна:
  - Много готвачи - развалят кашата!
  След поредния удар на присвития воин, върху гърдите на момичето остана кървава ивица. Гертруд ахна и отстъпи назад. Китайците изръмжаха:
  - Ето какво получавате!
  Момичето спокойно отговорило:
  - Който не се качи на мозъка, той никога няма да помъдрее! Мозъците са като портфейл, трябва да получите, за да ги напълните!
  Китаецът отсече:
  - Е, ти обичаш софистиката! За първи път виждам толкова образовано и ерудирано момиче. Знаеш ли, може би е по-добре да се присъединиш към армията на Великия Рим. У нас всеки човек, независимо от националността, може да заеме най-високата длъжност при императора!
  Гертруда отговори:
  По-добре да умра, отколкото да предам!
  Тясноокият воин отбеляза:
  - Това не е разумно, вижте нашата кавалерия, която влиза в битка ... И когато бъдете пленени, буквално ще виете на стелажа от болка!
  Гертруда спокойно отговори:
  "По-добре да удариш веднъж спокойно, отколкото да крещиш сърцераздирателно сто пъти!"
  Но уви, изглежда, че китайците са прави, хиляди римски конници, водени от самия император (доспехите му сякаш са покрити с кора от диаманти, рубини и изумруди!), Втурват се към варварската армия. Но ездачите на Атила вече бяха успели да убият повечето от вражеските стрелци, самите момчета от варварската армия започнаха интензивно да изпращат стрели във вражеските редици. Отчаяно режещата боса Шела развесели партньора си:
  Не се предавай Гертруд! Не се поддавайте на обещанията му! По-добре се съберете и категорично победете!
  Атила, заедно със своите воини, се намеси в римската система. Гигантските му мечове разбъркваха кървавия миксер като перки на витло. И самият бандит тръгна напред, опитвайки се да проникне в императора.
  Гертруд отбеляза философски:
  - Ако искаш да станеш пастир на стадото, не бъди овца!
  Огнената Шела се съгласи:
  -Всеки овен иска да стане овчар, докато вълкът е далеч, а пушката наблизо!
  Тук Гертруд получи още една рана в стомаха. Момичето отново отстъпи назад. Босият й крак внезапно застана на върха на стърчаща кама и Гертруд изписка:
  - Ох, ох, ох! Колко болезнено!
  Самата боса Шела вече беше получила няколко рани и се облегна назад. Воинът извика:
  - Пазете силата си, римляните няма да издържат дълга битка!
  Но на варварите наистина им е било трудно. Все повече и повече отряди на римляните влизат в битката. Конници в златни доспехи се втурнаха в ожесточена битка. Над тях се вееха знамена с вълчи глави. А отпред се втурна героят, може би дори по-едър от Атила. В същото време римляните дори се опитаха да покрият варварската армия от фланговете, като пуснаха два мощни полка с копия и бронзови доспехи около главното бойно поле. Гертруда умоляваше:
  - Силите ни са на изчерпване, пред загуба сме!
  Шела предложи:
  - И пеете в отговор! Песента ни помага да градим и живеем! Под барабана под червеното знаме на кампания! И този, който върви през живота с песен; той никога не изчезва никъде!
  И двете момичета пееха в хор и въпреки раните на гласа си; беше като тръба:
  Има такова призвание на войници,
  Това не е професия, не е титла!
  Въпреки че понякога сто паунда автоматично,
  Не, не марш, плътта е мъчение-мъка!
  
  Но ние вървим, правим крачка напред,
  Защото служим на Родината!
  Вярвайте, злият враг ще бъде победен,
  Да се забавляват в живота!
  
  Бяхме учени почти от люлката
  Борете се смело за Отечеството!
  Някога имаше мечове, направени от стомана
  А сега RPG в здрава раница!
  
  Няма да отстъпим, нито крачка назад
  Въпреки че телата полагат гроба!
  Ще покосим редица противници,
  Нека Всевишният ни даде сили!
  
  Танкове прът, самолети летят,
  Падат бомби и пукат снаряди!
  Не ни вземайте за гадни кученца
  Войниците се калиха!
  
  Този другар умря като герой,
  Не поставяйте нищо под кръста!
  Често хората си играят със съдбата
  Но любовта ще бъде по-силна - повярвайте ми!
  
  Въпреки че в битка, където те забиват здраво,
  Да си спомним за нашите бележити предци!
  Докато отидохме в Рим за дълго време,
  Защо не ядете остатъци в робството!
  
  Не трябваше да се кланяме, за да бием,
  Не поставяйте света ни на колене!
  Ние сме Gyrfalcons - ние сами бием играта,
  Представители на всички поколения!
  
  Ето усилие и хвърляне,
  Вече виждаме врага, тресещ се фино!
  Куршумът почти удари слепоочието,
  Потъмня в очите на нашето Слънце!
  
  Но ние тръгнахме в атака,
  Смазваме подлите щикове с приклад!
  Да изгорим фрица, ако трябва с огън,
  Нашият боец стана без цени - просто съкровище!
  . ГЛАВА #15
  Веднага щом момичето свърши да пее, главният герой на римската армия в златна броня падна от удара на Атила. И вдъхновеното момиче посече китайците още по-рано, а сега нападна представителя на командира на пехотата. Тя влезе в битка с истински, едноок гигант и дори започна да го блъска, размахвайки меча си:
  - Ти чудовище няма да се справиш с нас! Защото сме германци!
  Разбойникът отвърнал грубо:
  - Немци-пиперки! Нация от сакати!
  Гертруда беше сериозно ядосана:
  - Не! Ние, германците, сме априори нация от велики воини. Нацията, която е свикнала да побеждава и няма пред кого да се огъва!
  Великанът изкриви устни и веднага получи острието на меча в гърлото. Фонтан изръмжа от врата на бик... Той се олюля и веднага получи убождане под сърцето... Гертруд възкликна:
  - Героизмът няма възраст!
  Босата Шела насърчи приятеля си:
  - Точно така, мачкайте ги по-силно мили... Натискът ще е още по-бърз!
  В този момент едно от босите момчета стрелци повали римския император с добре насочен изстрел. И беше необходимо да се хареса на стрелата директно в окото!
  Гертруда, ухилена, запя:
  - Еха! Не във веждата, а в окото!
  Огнената Шела завъртя пръст на слепоочието си:
  - И какво! По-добре да удариш веднъж, отколкото да проклинаш сто! Е, сега врагът ще бяга!
  Гертруда посече друг воин и потвърди:
  - Врагът ще трепери от страх и ще избяга!
  Наистина, редиците на римляните се поколебаха и започнаха да се поддават. Като цяло, когато армията бяга, е ужасно. Дори да е толкова дисциплинирана армия като Древния Рим. Нищо чудно, в края на краищата, Чингис хан, ако една дузина избяга, той нареди екзекуцията на цели сто ... Въпреки че надеждността на последната заповед се поставя под въпрос дали това е изобретение на историците. Дори в Рим всеки десети е екзекутиран по време на бягство. Трептящи с боси крака, момичетата и момчетата се втурнаха да преследват врага. И клаксоните засвириха...
  Гертруда се събуди, рязко скочи, момичетата бързо се подредиха. Измихме се, измихме зъбите и отново се намазахме със защитни кремове с форсиран марш през пустинята. Така те са боси по бански и се втурват през пясъчния ад.
  Арабските деца ги сочеха изненадано с пръсти и си подсвиркваха:
  - Дойче Акбар!
  Гертруда се огледа и погледна с копнеж отдалечаващите се палми, след което прошепна на Шела с босите си крака:
  - Пак в ада!
  Червенокосата дива отвърна с усмивка:
  - Всички хора са грешници, а подземният свят е естественото състояние на грешниците!
  Гертруд намигна в отговор.
  - Човек не може да не греши!
  Босоногата Шела кимна с огнената си коса и започна да обяснява, докато бягаше:
  - Съгласен съм! Дори хиляди пъти съгласен! Изобщо грехът е относително и чисто човешко понятие. Например, ако вземем морала на древния свят, тогава в него е добре, че той е бил от полза както за самия човек, така и за неговия вид племе. Например изневярата се смяташе за благословия, а не за грях!
  Гертруда с готовност се съгласи:
  - Правилно! Самият фюрер вярва, че е най-добре една жена да забременее от герой от войната, отколкото от нейния, далеч не винаги доблестен съпруг. Особено ако съпругът също има признаци на вредна, нечиста кръв.
  Мерцедес извика на момичетата:
  - Спестете дъха си момичета, този път бягаме до изнемога!
  Гъртруд се усмихна в отговор.
  Може да си уморен, но не и изтощен.
  Половин час момичетата тичаха мълчаливо и тогава огнената Шела прошепна:
  -Знаете ли какъв странен сън имах приятелка?
  Гертруд се изненада:
  - Да, и аз си признавам! И какво?
  Огнената Шела, ухилена, отговори:
  - Нищо! Такава мечта, че съм бил войн в армията на великия варварин Атила. И ние се борихме с восъците на древен Рим. И всичко беше толкова красиво и жестоко в същото време...
  Гъртруд се изкиска в отговор.
  - Знаеш ли, и аз си мечтаех за това! Донякъде изненадващо съвпадение. Видях те в съня си!
  Шела с боси крака намигна в отговор.
  - И аз теб! Вие се бихте добре, въпреки че тънкоокият и жълтолик воин почти ви уби!
  Гертруда, този път сериозно, беше изненадана:
  - Не може да бъде! Значи не се случва двама души да видят един и същи сън по едно и също време?
  Огнената Шела възрази:
  - Ако грипът е колективно болен, тогава сънят може да е същият. Ето как става! Чух, че в обществото Туле има специални медиуми, които приемат отвара и вдишват билкови тинктури, след което се потапят във видения! И те доста успяват да бъдат пророци!
  Гертруда, прескачайки калдъръма, се съгласи:
  - Със сигурност! По принцип дарбата на пророчеството не изисква свръхестествени сили, просто в природата може да има доста материални, но все още неразгадани физически закони. Но каква е целта на този сън?
  Огнената Шела сви рамене и отговори:
  - Не знам! Може би Третият райх ще победи Великобритания и САЩ зад лъва или ... Тук можете да гадаете дълго!
  Гертруд се канеше да каже нещо, когато внезапно ухото й долови все още долавящия се шум от мотори. Въпреки разстоянието си личеше, че двигателите на самолетите шумят и че се приближават значително... Мощният мерцедес изкомандва:
  - Какъв е етапът на упражнение номер две: маскиране.
  Момичетата спряха, извадиха от раниците си камуфлажни наметала, боядисани в цвета на пустинята. След това започнаха бързо да се вкопават, докато отгоре не се забелязваше, което беше неестествено. Тук Гертруда благодари на съдбата, че имат и оръжия, и сапьорни лопати. В противен случай момичетата в пустинята могат да бъдат лесна плячка за британските щурмови самолети или пикиращи бомбардировачи. Огнената Шела, стържейки пясъка с бос крак, каза:
  - Май ще ни се наложи да смъркаме барут, дори и в Тунис... Непроследими са пътищата Господни!
  Гертруд каза лукаво:
  - Липсата на точни знания винаги е лоша, с едно изключение, когато става дума за плановете на Всемогъщия!
  Две дузини английски самолети прелетяха над дегизираните момичета, вероятно не забелязаха нищо и вече бяха започнали да се разтварят зад хоризонта, когато изведнъж се чуха нови подозрителни звуци. Мерцедес изкомандва:
  Всички легнете и не мърдайте!
  Момичетата замръзнаха, чакаха нещо. И тогава иззад дюната се появиха леки транспортьори и камиони. Съдейки по дизайна, английско и американско производство. Те бавно се придвижиха към столицата на Тунис. Мерцедес беше малко изненадан. Тя вярваше, че фронтовата линия все още е далеч, което означава, че британците все още няма да имат време да се появят. Или по-скоро не трябва да се появяват. И тогава има цяла колона. Въпреки че, може би, по-малко от батальон ... Кои са те, някаква бойна група, заобикаляща пустините в никакъв случай непрекъснат фронт, иска да рови в тила. Изглежда логично, въпреки че с технологията те лесно се забелязват в пустинята. Във всеки случай трябва да предавате на своите по радиото, но не откривайте огън. Освен това има само сто от тях, а има повече от триста англичани!
  Гъртруд прошепна на Шели с босите си крака:
  - Англичани са! За първи път ги виждам отблизо!
  Червенокосият приятел, също доста нервен, отговори:
  - Нищо специално! А сред тях има толкова много черни!
  Всъщност най-малко половината британци бяха чернокожи. И колоната се движеше бавно, а черните все още виеха нещо ... Те се приближават и по-близо ...
  Тогава нервите на едно от момичетата не издържаха и тя удари с картечен пистолет. В същата секунда останалите бойци откриха огън, а Мерседес излая със закъснение:
  - Пли!
  Няколко десетки англичани бяха покосени наведнъж, един от камионите се запали. Останалите британци откриха безразборен огън. Мерседес, използвайки момента, извика:
  - Хвърляйте обидни гранати заедно!
  Момичета от елитния батальон на SS "Вълчиците" хвърлят гранати надалеч и точно. И че са обучавани от деца, а също така са преминали през специална техника. Това е, когато тренираш с течение, малко забавяне с хвърлянето и ти с разряд. Гертруд и голокраката Шели хвърлиха подаръците си. И британците са салто и с главата надолу ... Това е смешно. Те стрелят безразборно, а черните продължават да викат на неразбираем език. Ето едни мръсници...
  И Гертруда стреля и хвърля, като същевременно пее:
  - В зениците на SS е кошмар! Един скок - един удар! Ние сме вълчици - нашият метод е прост! Не обичаме да дърпаме котката за опашката!
  Fire Shella също изръмжава в отговор. Куршумите, изстреляни от нея, се разбиват на фрагменти от черепа. И изваждат очите. Ето един уплашен чернокож как ще удари с щик русия си партньор в хълбока. Той ще плюе кръв в отговор. Босата Шела пее заедно:
  - Ангели на звездния мрачен ад! Изглежда, че всичко във Вселената ще бъде унищожено! Необходимо е да полетите в небето с бърз сокол! Да пази от смъртта на душата!
  Британците действат неорганизирано, повечето от тях са колониални войници: негри и индийци, араби. Те или падат, замръзват, или, напротив, рязко скачат и започват да се втурват като луди зайци. Въпреки това момичетата стрелят точно, а гранатите, въпреки че фрагментите не летят далеч, но плътно! Сега са останали малко врагове. Мерцедес крещи на английски, гласът й е толкова оглушително силен, че дори не ти трябва мундщук:
  - Предайте се и ние ще пощадим живота ви! В плен ще имате добра храна, вино и секс!
  Подейства мигновено и тъй като те вече се отказват ... Горе ръцете и ...
  Събрани са 50 пленници, от които половината са ранени. Мадлен заповяда:
  - Убийте ранените!
  "Вълците" без церемонии стреляха с куршуми в слепоочията на тези, които не можеха да стоят на краката си, а останалите бяха натоварени в коли и откарани до най-близката база.
  След горещия пясък на пустинята е много приятно босите крака на Гертруд да усещат меката гума. Тя дори стене блажено... Американските камиони са много удобни и не се друсат по време на пътуване. След победата момичетата са весели. Шарлот попита Герда:
  - Колко сте убили?
  Момичето сви рамене в недоумение.
  - Не знам? Не бях единственият, който снимаше... Но мисля много!
  Шела с боси крака изчисли:
  - Стотина сме, убити около триста, което значи по трима на брат, тоест на сестра! Впечатляващо начало на войната!
  Гертруд махна пренебрежително с ръка.
  - За мен няма значение! Основното е, че нито една приятелка не умря. Въпреки че това, разбира се, е статистика, триста врагове бяха унищожени, а от наша страна само двама вълци воини бяха леко ранени. Дори се чудя как все още не сме превзели напълно Африка, с такива воини.
  Шела с голи крака веднага развали настроението:
  - Значи все пак загубихме от тези нещастни воини през осемнадесети!
  Гертруда гневно поклати русата си глава, сякаш поръсена с новогодишен сняг:
  - Заради предателство е! Но всъщност бяхме по-близо от всякога до победата и това беше очевидно за всеки, който не е сляп! Уви, прекъснаха ни!
  . ГЛАВА #16
  Огнената Шела се съгласи, почесвайки ловко босите си крака зад лявото ухо с пръсти:
  - Да, предателство, саботаж, посредственост на военните .... Но ние все пак разбихме руснаците, принуждавайки ги да се предадат през осемнадесетата година! О, би било хубаво да се разходите из просторите на Русия, там е готино, но тук е горещо!
  Гертруд се изкикоти весело.
  - Но в Русия има такива тежки студове ... Но когато тичах бос през снега в планината, знам какъв вид брашно е.
  Шела с голи крака оголи зъби:
  - Малката Гертруд тича боса през горящия сняг... Символично е като в приказка... Приказки за един чист, все още детски и съвсем не егоистичен...
  Гертруд намигна пламенно на приятелката си.
  - Това е нещо като да имаме фюрера?
  Огнената Шела потвърди:
  - Почти! Ние просто яздим, а не тичаме боси по горещ пустинен пясък. Да, дори след победата.
  Вързаният негър измърмори на немски:
  - Ужасни ангели, готов съм да ви служа! Ти си богиня, аз съм твоя роб!
  Червенокосата Шела погали с леко загрубялото си стъпало кестенявата къдрава коса на черния пленник.
  - Вие черните по природа сте роби! Това, разбира се, е добре от една страна, някой трябва да работи упорито от сутрин до здрач, да върши черна работа ... Но робът по природа, подлата природа е предател и не може да му се вярва с оръжие. Ние, германците, от своя страна сме най-културната и високо организирана нация на Земята. Велика нация от воини и не напразно германските наемници са служили във всички европейски армии и дори в Русия и най-често на командни позиции!
  Гъртруд сопна свирепо:
  - Да, ще ни служиш като роб. Имаме специални менажерии за черни. И ти оставаш...
  Огнената Шела предложи:
  Нека ни целува краката. Все пак ще ни е приятно, а Нигер да се унижи.
  Гертруд поклати енергично глава.
  "Не знам как си, но е отвратително, ако чистата кожа на ариеца докосне устните на миризливия Нигер." Така...
  Босоногата Шела не се съгласи:
  - Не точно! Напротив, щеше да ми хареса. Ами виж...
  Огнената червенокоса красавица мушна малкото си краче в черния мъж. Той ентусиазирано започна да целува дългите, гладки, изсечени пръсти на богинята. И момичето в отговор само се усмихна нежно, дебелите устни на черен мъж гъделичкат дъбена кожа. Тук езикът на затворника вървеше по еластичния, леко прашен крак на момичето. Все пак е хубаво, когато унижаваш силен, почти двуметров мъж.
  Гертруд се изненада:
  - Странно, ама вие, не е ли отвратително?
  Огнената Шела се усмихна:
  - Не точно! Защо да се гнуся?
  Гертруда предпочиташе да мълчи: защо трябва да се намесва в делата на приятеля си. Всъщност те бяха възпитани, че германката трябва да бъде не само воин, но и любяща, нежна съпруга и здрава майка. Но самата тя все още не е мислила за момчетата, може би поради тежки физически натоварвания или просто все още не е намерила своята половинка. На босоногата Шела обаче изглежда й омръзна. Тя удари негъра с глезена си по носа, така че юшката потече и предложи на Гертруд:
  - Може ли да пеем?
  Гъртруд кимна.
  - Разбира се, че ще пеем! Иначе става тъжно!
  Момичетата запяха, а приятелките им се включиха единодушно, така че песента се лееше като водопад:
  Отиваме с едно хубаво малко от гъсталака,
  Тая неземна тъга!
  И студът, изгарящ смразяващ,
  Пробит счупен мотив!
  
  Боси крака в снега
  Малки бели момичета идват!
  Ревят като вълци, виелиците са зли,
  Събаряне на ята пичуг птици!
  
  Но момичето не познава страх
  Тя е борец на могъщи сили!
  Ризата едва покриваше плътта,
  Със сигурност ще спечелим!
  
  Нашият воин е най-опитният,
  Не го огъвайте с чук!
  Тук клените се движат нежно,
  Снежинки падат!
  
  Не е обичайно да се страхуваме,
  Да не си посмял да трепериш от студ!
  Врагът е дебел с бичи врат,
  Лепкава е, гадна като лепило!
  
  Такава е силата на хората
  Какво направи светият обред!
  Вярата и природата са за нас,
  Резултатът ще бъде победен!
  
  Христос вдъхновява Отечеството,
  Казва ни да се борим докрай!
  Да превърнем планетата в рай
  Всички сърца ще бъдат смели!
  
  Хората ще бъдат щастливи скоро
  Нека животът понякога е тежък кръст!
  Брутални смъртоносни куршуми
  Но падналият вече е възкръснал!
  
  Науката ни дава безсмъртие
  И умът на падналите ще се върне в редиците!
  Но ако ние се страхуваме, вие вярвате
  Врагът веднага ще прецака резултата!
  
  Затова се молете на Бог
  Няма нужда да бъркате, мързелът далеч!
  Всемогъщият съдия е много строг,
  Поне понякога може да помогне!
  
  Родината ми е по-скъпа от всичко,
  Свята, мъдра страна!
  Дръжте нашия лидер по-силен от юздите,
  Роди се цветущо отечество!
  Момичетата от елитния СС батальон "Вълци" пяха прекрасно, а думите бяха искрени. Като цяло имаше стереотип, че есесовец означава палач! Но не е. Имаше, разбира се, специални наказателни части, най-често като част от дивизии за сигурност, които извършваха специални операции, но повечето от дивизиите на SS бяха просто елитната охрана на Вермахта. Като цяло трябва да се каже, че червената тоталитарна пропаганда не е най-достоверният източник на информация за Втората световна война. В края на краищата е ясно, че комунистическите ръководители на Агитпроп не можеха да не бъдат безпристрастни и обективно да отразяват събитията. Така че е надеждно трудно да се прецени къде е истинската истина за зверствата на нацистите и къде е измислица. Във всеки случай тези, които сериозно се занимават с исторически изследвания, са принудени да признаят, че не всеки войник от SS е палач и чудовище. Освен това, преди нападението над СССР; нацистите като цяло в окупираните територии се държат толерантно, западните източници не посочват масови зверства и кланета.
  И сега момичетата помогнаха на пленниците да излязат от колите; потупваха дружелюбно широките рамене на плахите мъже. След това момичетата бяха поканени да се освежат ...
  Вечерята беше скромна, но за сметка на това беше застреляна зебра в пустинята и всяко момиче получи шишче, приготвено на арабски. Като цяло арабите, поне външно, бяха приятелски настроени и онези, които знаеха немски, дори се опитаха да се шегуват или нежно да погалят краката на момичетата.
  Гъртруд отблъсна вкопчения арабин и заяви:
  - Не съм за теб!
  Босоногата Шела последва примера:
  - Намерете си харем!
  Гертруд се усмихна и предложи:
  - Но кажи ми, готина Шела, какво би направила, ако станеш съпруга на султана?
  Червенокосият приятел отбеляза със съмнение:
  - Това всъщност е спорно щастие... Въпреки че зависи съпругата на кой султан. Ако великата Османска империя беше в разцвета си, тогава ... Дори щеше да е много добре ... Щях да реформирам турската армия, да подобря оръжията ... И вероятно първо щях да обърна очи на изток.
  Гертруда се съгласи:
  - Правилно! Но тук е срам за Турция, че дори и в разцвета си не можа да завладее Иран. Това беше съвсем реално, особено след като персийската армия беше изостанала. Чудя се, великият фюрер, какво решение ще вземе, да завладее Турция или все пак да включи в коалицията си, хвърляйки кокал на османците, включително и някои от не особено ценните земи на Иран?
  Огнената Шела сви рамене в недоумение.
  - Не знам! Всъщност напоследък се носят слухове, че пак ще отидем в СССР ... Казват, че наистина се нуждаем от руски богатства и тлъсти земи на Украйна!
  Гъртруд взе чаша чай с пръстите на босите си крака и доста ловко я повдигна към брадичката си, изливайки кафявата течност в себе си. В същото време момичето успя да проговори:
  - В Украйна има много богати, тлъсти земи. Под мъдро германско ръководство и с нашата висока земеделска култура те ще произвеждат рекордни реколти. И тогава имаме хляб, той ще бъде по-евтин от водата. И самите украинци ще спечелят от това, защото съветската власт просто ги ограбва, принуждавайки ги да гладуват!
  Пламенната Шела кимна.
  - Ние ще научим тези славяни на нашата велика немска култура! Да ги просветим!
  Тук разговорът беше прекъснат от груби викове, времето за почивка свърши.
  Но след вечеря момичетата отново бяха подредени и принудени да направят форсиран марш през пустинята. След като се нахранеха, беше трудно да тичат и момичетата дори леко стенеха, докато обаче телата им се затоплиха. И така те се втурнаха като тушканчета.
  Междувременно полковник от SS Дес тайно изпраща нова шифрована бележка до британците. Ето защо на Дес му се струваше да предаде Третия райх с риск да попадне в Гестапо. Има пари, прилична заплата, плюс военна плячка, какво друго е необходимо ... Но има хора, които имат естествено свойство, жажда за предателство. Изневерявайки, те просто хващат шума, и полудяват като от трева. И сега Дес драскаше на британците данни за прехвърлянето на нови войски и появата на допълнителни самолети. А също и какво знаеше за времето на пристигането на германските войски. Разбира се, той също понякога се срамуваше, че другарите му умират по негова вина и се страхуваше от възможно излагане ... Но може би е твърде късно за него да се оттегли, освен ако Третият райх загуби, тогава .. Напоследък се носят упорити слухове за предстоящата операция на изток. И не само слухове, войски бяха прехвърлени в Полша и Румъния, особено танкове. Въпреки че престижът на руската армия не беше особено висок, именно ударът на руската царска армия прекъсна светкавичния криг през 1914 г. Освен това съветските доброволци се сражаваха добре в Испания или танков юмрук в Манджурия. Вероятността Вермахтът да затъне там и да няма време преди зимата беше много голяма. И че Великобритания и Съединените щати заедно ще имат време да разположат сили. Въпреки това СССР може да не издържи до зимата, особено ако нападението срещу него е внезапно и руснаците нямат време да вземат мерки за отблъскване на агресията. Да, и Япония ще помогне ...
  . ГЛАВА 17
  След като издаде тайните, Дес запали цигара, изваждайки американски цигари от опаковката. Въпреки че не в тайната му сметка в швейцарска банка е постъпила солидна сума, той вече е беден. По-специално, един от шейховете е скрил скривалище от злато и камъчета. Един арабски доносник им даде такъв и слугите на този шейх, които можеха да знаят, че шефът му има скрити съкровища. Какво не би навредило да попитате затворника по-подробно, какво и как, ако разбира се знае.
  И Дес отиде в стаята за мъчения, скоро към него се присъедини арабски информатор. Дес му намигна лукаво.
  - Какво имаме представа.
  Казематът на СС е бил богато оборудван. Имаше дори динамо за електрошокове. И тогава доведоха затворника. Дес изсвирна разочаровано, когато го видя: обикновено арабско момче, едва ли по-голямо от четиринайсет. Мургав, слаб, но се опитва да изглежда прав и да не издава страх. Въпреки това, любопитните момчета, като правило, могат да знаят много, като подслушват тайните на възрастните. Дес, усещайки липса на време, нареди:
  - На стелажа на арабското момче!
  Доста оръфаният костюм на слугата бързо беше разкъсан от момчето. И точно така, гол, ме издърпаха на стойката. Гривните се затвориха на ръцете на момчето и те започнаха да протягат ръцете си отзад. Арабското дете започна да се превива, босите му крака бяха притиснати в клещите с товара. Момчето изпъшка, ставите на раменете му се изкривиха, момчето дишаше тежко. Дес попита грубо:
  - Как се казва вашето кученце?
  Преводачът повтори на арабски.
  - Али! - изцеди с треперещ глас момчето.
  Дес каза по-нежно:
  - Кажи ми къде господарят ти е скрил съкровищата. Ако кажеш, че ще получиш висока награда, сам ще те направим шейх. И не, ще измъчваме, докато не предадеш духа си.
  Момчето измърмори:
  - Аз не знам нищо!
  Дас се усмихна иронично.
  - Не вярвам! Какво момче с такава хитра халба, но не знаеше нищо. Е, какво ще ни доставяш удоволствие.
  Огромен есесовец свали кожен камшик от стената, осеян със звезди. Специално присъстващ лекар в бяла престилка и престилка се приближи до момчето и сложи ръка на дясната страна на гърдите му. Той се заслуша в пулса и усмихвайки се каза:
  - Има забележително здраво сърце. Способен да издържи много, но много търпелив. Може да се окаже твърд орех.
  Дас се засмя насмешливо.
  - Толкова по-добре... Въпреки че трябва да се работи.
  Палачът на СС и предател на непълно работно време нанесе силен удар на жилавия гръб на тийнейджър арабин. Появи се кървава ивица, момчето задъха тежко, лицето му се изкриви, но потисна изтръгващия се стон. Дес удари отново, той се ухили злобно и се ухили месоядно. Всъщност мъчението доставя удоволствие на мнозина... Може би е свързано и с животинския инстинкт, желанието да покажат превъзходството си, че ти си над човека, а жертвата е лайно. Дори Фридрих Ницше вярваше, че свръхчовекът на бъдещия "щастлив" свят ще бъде много по-жесток както по отношение на другите, така и по отношение на себе си. Дес не беше много бърз по отношение на жестокостта към себе си, но към другите ...
  Последваха удари, удари след удари, слабият, но жилав гръб на момчето се превърна в кървава каша, после камшикът тръгна по краката му. За чест на Али, поне към края той започна тихичко да стене, но успя да сдържи силните си викове. Дас спря напляскването и подигравателно попита:
  - Харесвате ли немската баня?
  Битото момче изстена:
  - Не!
  Полковникът от СС с най-сладък тон попита:
  - Ако искате да издадете тайна, направете го сега. В противен случай ще осакатим и вие вече няма да можете да служите в SS.
  Али намери смелостта да отговори:
  - Нищо няма да ти кажа! Заклех се в името на Аллах!
  Дес се ухили като лисица.
  - Какво да продължаваме! Ще ни угодиш. Какво бихте искали да приложите сега?
  Садистичният лекар предложи:
  - Мангала! Това мъчение също е добро, защото може да се използва в комбинация с други.
  Дас се засмя злобно.
  - Разбира се, мангалът! Сега щяхме леко да изпържим петите.
  Полковникът от СС не пренебрегна и самият той започна да маже с палмово масло, но вече изгнили с масло, подметките на момчетата, груби, но преди мъченията, измити от прахта от привържениците на мъчителя. Докторът кимна одобрително.
  - Така че краката няма да изгорят веднага и можем да разтеглим измъченото "райско удоволствие" за дълго време!
  След това двама арабски помощници изнесоха мангал, оборудван с автоматично управление, като го поставиха на около половин метър от босите крака на мургаво, красиво момче. След това Дес лично започна да разпалва огъня.
  Езиците на пламъка бясно се плъзгаха по въглищните брикети. Момчето изхриптя, започна конвулсивно да клати глава ...
  Полковник от СС Дес подигравателно каза:
  - Е, момче... Ако искаш да облекчиш положението си, кажи ни къде са скрити съкровищата на шейха. Няма да останем длъжни, ти самият ще станеш благороден шейх.
  Али потрепна конвулсивно. На босите пети има много нервни окончания, а огънят е силна болка. Във въздуха миризмата на изгоряло е все по-силна. Момчето хриптеше все повече и повече, по бузите му се стичаха пот и сълзи:
  - Не знам... не знам...
  Дас щракна с пръсти във въздуха.
  - Не лъжи, виждам през лъжата! Особено след като ти самият каза, че няма да го направиш. Измъчваме ви до смърт и...
  Али се дръпна и опъна кльощавия си, но с доста релефен корем. Опита се да сдържи писъците си, за да не покаже, че го боли, но предателското тяло не искаше да издържи. От очите му неволно потекоха сълзи и арабското момче се срамуваше, че плаче като момиче. Но, уви, не е по силите му да спре сълзите и стенанията, въпреки че струйка кръв тече от конвулсивно прехапана устна. Dass, междувременно, за засилване на болката; взе щипката с горещи краища и хвана кльощавото ребро на момчето. Той внимателно стисна силните си лапи и започна да се извива. Али изстена много по-силно, болката беше непоносима, от гърлото му избяга:
  - Няма нужда! Моля те недей!
  Дес някак си криво се ухили по азиатски и попита:
  - Ще? Сега вие кажете.
  Момчетата поклатиха глави и изстенаха, плюеха кръв:
  - Не! Аз няма да кажа!
  Дес изведнъж заговори отново, тихо и любезно:
  - Е, защо ще умреш толкова млад. За какво? Вижте колко красив е животът, колко е хубаво да дишаш чист въздух и да обичаш момичета. И твоят обезобразен труп ще лежи в боклука и костите ще бъдат издърпани от чакали.
  - Но душата ще падне в Джилга! - изтръгна от себе си Али.
  Полковникът се засмя злобно.
  - Не! Ще опаковаме трупа ти в свински кожи и пъклен ад ще те очаква като осквернен!
  Тук момчетата наистина се разплакаха:
  - Няма нужда! Моля те недей!
  Дес изръмжа плашещо:
  - Говори...
  Али отговори със стон:
  - Не можеш да го обясниш толкова лесно. Трябва сам да ти покажа това място.
  Полковникът сбръчка широкото си, но в никакъв случай ниско чело. Може би момчето само иска да спечели време и да се опита да избяга. В този случай те само ще бъдат разсеяни от други, дори и не толкова печеливши дела. Но от друга страна... Дес изрева:
  - Глоба! Свалете го от стелажа, но вържете крака му с верига, както и блок около врата му, за да не избяга! Проверете това кученце за въшки!
  Когато момчето беше освободено от стелажа, то отново изстена. Несигурно се изправи на крака и ахна, кожата на крака му се оказа обгорена. Али обаче направи всичко възможно да остане прав и дори успя да се усмихне мъченически. Полковникът внезапно неволно почувства уважение към младия арабин: той държи, иска да покаже, че е мъж. Какво може, след като съкровищата са в ръцете му, да вербува момчето? В крайна сметка той все още няма да има път обратно към своите. Роднините на Шейх няма да простят на слугата дадените съкровища и само почти всемогъщият СС може да защити момчето от отмъщение.
  Въпреки очевидната неспособност на затворника да избяга, момчетата оковаха верига с топка за голия, полуобгорен крак, а също така фиксираха главата и ръцете в блок. След това полковник, решавайки да вземе със себе си само няколко SS мръсници, обаче, отлично владеещи оръжия, и арабски носачи, в случай че имаше много съкровища. Тогава, разбира се, ще се отърват от тях, но засега обещават планини от злато ...
  Е, междувременно момичетата завършиха, докато се стъмни напълно, следващия си марш. Шела с голи крака, загоряла, насърчи Гертруд:
  - Ученето е трудно лесно в битка!
  Гертруд отвърна:
  - Трудно се живее в учение - лесно се умира в битка!
  След като приключиха бягането до края, изтощените момичета се натиснаха още малко, след което се измиха и си легнаха. Е, колко можете да се извиете до краен предел! Гертруда мечтаеше за много драматична композиция...
  Отначало момичето видя врага, в съня си тя сякаш огледа огромно пространство наведнъж.
  Армията напусна града. Войските се подредиха в правоъгълник, който с движението си все повече приличаше на плъх. Както обикновено, такива животни имат най-отвратителната муцуна! Напред са мелозаврите и пет тиранозавъра, следвани от кавалерия, камили, с бронирани рицари, кавалерия с по-леки бойци. Допълнителна пехота, лека, в кожени доспехи, копиехвъргачи и тежка в бронзови доспехи. Там бяха и най-многобройните стрелци. Лъковете са различни, малките са черни, а големите са боядисани в жълто. Някои от войниците са въоръжени с копия и строени като фаланга. Като цяло, доста голяма армия по стандартите на Средновековието. Динозаврите реват и всяват страх. В движение прилича на кален поток, неумолим, може би просто не толкова бърз. Тръби свирят, тъпани бият. Отзад коне и волове влачат катапулти и балисти. Последните обаче не са много адаптирани към полевия бой. Извън градската стена димът се издига към небето, кове работа, кове окови за роби. На самата опашка на войските са палачи в черни одежди, готови да подложат бунтовниците на жестоки мъчения. Щипките вече са загрети, свредлата са загрети.
  И какво е пред тях: полуголи, хаотично въоръжени роби, сред които много кльощави тийнейджъри, с остри лопатки и черни токчета, повалени на камъни. Е, на каква армия от кокошки да се смееш. Самата Гертруда е полугола и боса, но изобщо не се смущава:
  - Смъртта е относително понятие във времето, животът е абсолютен по смисъл!
  Но колкото и да е странно, тийнейджъри и други роби, след като срещнаха голяма армия, не се разпръснаха. Напротив, срещу динозаврите летяха стрели и камъни. На първо място, те се опитаха да нокаутират ездачите, седнали на чудовищата.
  И ето още един огнен партньор Шела, съдейки по диамантената сбруя на кон, благороден човек. В крайна сметка тя видя как се приближават войски, по-многобройни, отколкото очакваше умният воин, но не изпита паника.
  - И те са самоуверени! Очакват, че ще ни измъчват. Какво ще кажеш за този Соколов клюн.
  - Готова изненада! Без значение колко примитивни са динозаврите, повече от двеста от тях, след като полетят, ще смажат цялата армия! - ухили се младежът, нарисуван като индианец, с червени и жълти пера.
  Херцог дьо Елерон, придружен от няколко полковници, всички в злато и скъпоценности, галопира в средата на кавалерията:
  - Е, ето още малко и врагът ще бъде смазан, което беше неизбежно. Ето я кралицата, сто воини ще я изнасилят и тогава, ако е жива, ще направя това с нея!
  . ГЛАВА 18
  Е, тук фантазията отказа на арогантния войвода. Какво ще направи с кралицата, исках да бъда по-твърд, така че потомците да треперят дори векове по-късно, но нямаше достатъчно идеи.
  Динозаврите вече са се втурнали към бързо течащите роби. Грабна най-малко пъргавия. Няколко твърде смели момчета скочиха върху тях, покатериха се на устата им, сложиха копие в зъбите им. Но неспособни да се задържат на черупката, те излетяха и бяха брутално стъпкани.
  Клюнът на сокола изсвири силно, а след това, като разбра, че не разбират, изрева оглушително:
  - Сега е време!
  Чу се шум и към динозаврите полетяха мехурчета. Те бяха много големи, цветни, огледални на вид, но, попадайки в муцуните на динозаврите, те пламнаха с горящ пламък.
  Измислицата, изобретена от Falconbeak и Снежанка Терминаторът, беше много проста. Обичайните са просто големи духачи за балончета, като тези, с които се глезят децата. Само вместо сапунен разтвор, проста, но ефективна експлозивна смес. Самите топки се надуваха от лек бриз, който се възпроизвеждаше с помощта на заклинание. За разлика от изкуствения ураган, той не изисква твърде много енергия. Така че детските оръжия се оказаха много ефективни срещу бързащите напред чудовища. Изглеждаше грандиозно, мехурчета, блещукащи с всички цветове на дъгата, падаха в голи муцуни. Ударът е като от напалмова бомба, основното е, че газът вътре дразни назофаринкса на съществата, причинявайки паническо чувство на страх. Да, и пламъкът е особено горящ, издърпвайки животинската душа. Чудовищата, обхванати от огън, се превърнаха в полет на едро. Всичко беше толкова ужасяващо и необичайно.
  Шела с боси крака наду клаксон, усилен от резонансна платина:
  - Заповед за атака!
  Въстаническата кавалерия, която вече беше станала доста многобройна, се втурна да преследва колебливата армия. В боя се включиха и стрелци. Изглеждаше, че неумолимите клещи се свиваха, готвейки се да смажат с хрущене подобието на плъх, изтъкано от войнишки редици.
  Отпред, както обикновено, прорязвайки въздуха, Шела с голи крака се втурна. Тя сложи тънка, но много здрава верижна броня от джуджета. Очертанията на съблазнителното й тяло обаче изобщо не бяха скрити, а напротив, всяка черта се виждаше: от гърдите до ханша. В същото време короната блестеше много по-ярко, отколкото са способни истинските диаманти.
  - Сарин на кичка! - извика момичето, имитирайки Стенка Разин. Тя си спомни един роман от категорията на таблоидната фантастика, почти забранен в Третия райх, където легендарният атаман се биеше с армада звездни кораби. Това беше сила и в същото време рицарство. Да, и сюжетът е много интересен, в който имаше принцеси и адският демон Скелентор, който завладя основния източник на универсална енергия ...
  В този момент Гертруд се замисли как би се държала самата тя на мястото на водача на въстаниците. Особено в плен и изтезания. В този случай тя би запазила смелост, чест, не би се поклатила в ръцете на палачите. В крайна сметка атаманът правеше злобни шеги на стелажа, демонстрирайки непоколебима воля и казашко чувство за хумор.
  - Вярвам, че няма да се поколебая! - рекло си момичето вълк.
  Динозаврите нападнаха собствената си кавалерия. Те разкъсаха, стъпкаха, преобърнаха камили, коне и други бойци. Паниката обхванала и конницата, прехвърлила се и в пехотата. Представете си какво е един луд динозавър. Труп, тежащ няколко слона, с метрови зъби и лапи с нокти, разкъсва всички подред. Армията почти веднага се превърна в уплашена тълпа, която е разкъсана от роби и войници, преминали на страната на законната кралица.
  Босокраката Шела лично ръководеше сечта и преследването. Няколко ездачи се нахвърлиха върху нея и веднага бяха довършени. Херцог Елерон с подбран отряд гвардейци се опита да спре бушуващия поток. Стремителният Шела се нахвърли върху него. Завъртайки двата меча едновременно, воинът непрекъснато посичаше стражите, без да оставя никакъв шанс.
  Един гоблин на камила, натоварена с броня, се опита да й се противопостави.
  Шела с боси крака, ухилена хищно, отбеляза:
  "И мислиш, че височината побеждава уменията?"
  - Слонът тъпче мравката! - изръмжа косматият великан.
  - И минава пред мишката! Големите хора имат големи пропуски! - След няколко бързи удара момичето намери пролука в козирката и удари врага.
  - Не е пусната дълго музика! Ударих през козирката! И злото отнесе слугата в своя ад! - воинът изплези език.
  Огнената Шела хареса шегата, особено римата и играта на думи. И ако е така, тогава сечта беше по-забавна. Снежанка Терминаторът хвърли коктейли Молотов от въздуха, засилвайки паниката.
  - Това е само началото! Ох, ох, ох! - каза феята воин.
  Шела с боси крака проби до херцог Елерон. Того беше заобиколен от пазачи: четири гоблина на осемкраки камили, способни да носят маса чудовища с относителна лекота.
  Херцогът даде заповед на генерал Чичиху.
  - Опитайте се да съберете в юмрук някои от по-малко ценните войски, за да забавите бунтовниците, и сами се оттеглете бързо до портата.
  - Значи ще трябва да се заключим в града? - с явно раздразнение попита генералът.
  - Вероятно да! Не е твоя работа! Херцогът сопна.
  - Жалко пред кого! Някакви парцали ни тълпят! Генералът пусна струйка оранжев пламък от устата си.
  - Уви, какво е това! - внезапно изплашен изкрещя войводата.
  Огнената Шела в див скок покоси гоблина и още двама войници. Трима биячи се нахвърлиха върху нея.
  Елерон извика:
  - Убий кучката!
  Стрела, изстреляна от Гертруд (тя също се биеше отчаяно и се опитваше да не изостава от приятеля си), повали един от нападателите. Друго чудовище беше довършено от огнената Шела.
  - Съжалявам, красавецо, аз бях първият, защото мъжът.
  Оцелелото гоблин изсъска:
  - Хората са паразити! Ще има гоблини!
  Момичето в отговор ритна коляното си под коляното и заби главата си в бруталната физиономия.
  - Какво ще кажете за счупен нос.
  От ужасния удар на красавицата главата на чудовището се разклати и чудовището падна от камилата. Боса, Шела можеше да удря, така че ударите й парализираха големи животни с размерите на слонове. За да направите това, трябва да изберете желаната точка и да победите кода с остър ъгъл, когато хрущялите на носа навлязат в предния лоб на мозъка.
  Набивам ви истината в главите! - извика момичето.
  Херцог Елерон се опита да застреля момичето с отровен кинжал с пружина.
  Шела с боси крака улови полета на острието и го повали с меча си. Метал, в контакт с метал, излетя. Момичето скочи от седлото, прелетя и стовари острието върху шлема.
  - Вземете капиталист!
  От сътресението каската се е пръснала, заедно с главата. Това, което беше останало от принца, излетя от коня му. Сандалът на Шел изплези езика, беше дълъг розов и го показа на всички.
  - Това, което толкова се измъчваш, може би ще получиш.
  Смъртта на княза сломява духа на армията. Войниците или избягаха, или се предадоха на тълпи. Шокът беше твърде голям. Само наемници и благородство се опитаха да организират подобие на съпротива. Но такива огнища бързо изчезнаха.
  Шела с голи крака насърчи войските, дори почти невъоръжени тийнейджъри, смело се втурнаха и може би дори трябваше да бъдат задържани. Момичето събори няколко десетки бойци, но нямаше кой да убие повече.
  Нямаха време да затворят портата, освен това някои от жителите на града се разбунтуваха, започна сметище.
  Барон дьо Козирог, след като научи за бунта в града, повдигнат от роби, поиска:
  - Екзекутирайте всички роби, въведете масови екзекуции.
  Терминаторът Снежанка обаче се оказа по-ловък, като разпръсна стражите с огнен поток и постави знамето на кралицата точно на кулата.
  - Какво искате да либерализираме. Или може би дори се отказа.
  Бунтовните граждани, много роби пробиха до двореца на управителя. Огнената Шела нахлу на вратата, биеше и мачкаше всички подред.
  Гертруда получи няколко драскотини, но само се ядоса от това, ето меча му, събори ефрейтора на трола, след което тя бързо се изкачи.
  Воинът, скачайки с крак, заби гоблин в гърдите, той излетя от стената, препъвайки се в копия, вкопани в калдъръма.
  - Чудя се какво вкусваш мазнина!
  Мечовете й отново намериха изобилна храна, сблъсквайки се с гвардейците. Но по-голямата част от гарнизона не оказа съпротива. Единствено дворецът с избрани части, предимно наемни войници, се оказва по-твърд орех. Самият Falconclaw атакува корицата. Междувременно голокраката Шела буквално излетя по-високо, срещайки се очи в очи с Козирога. Само дузина души останаха около барона, въпрос за един воин от две-три секунди. Тогава той се натъкна на един благородник.
  Всъщност бой нямаше, воинът докосна с пръст рамото на барона и го парализира.
  - Можете да разчитате на милостта на кралицата. Народният съд обаче не познава жалост!
  Един тип, който приличаше на фавн, скочи върху нея.
  - Какво животно искате да получите в мозъка? - изруга воинът.
  Въпреки че се движеше по-бързо от нормален човек, огнеподобната Шела парира атаката и отвърна на грозната глава с удар:
  И тогава има фавн. Цялата вселена е пълна с тези същества. Или може би друг вид гоблин.
  Воинът се премести в двореца, но нямаше време, бунтовниците и жителите на града се справиха с гарнизона, преди тази дива да пристигне.
  Гертруд успя да довърши само още двама копелета. Тя се завъртя около оста си, философски казвайки:
  - Не можеш да победиш всички, без да победиш себе си - не можеш да победиш себе си, без да се учиш от всички!
  Губернаторът имаше време да намушка, преди воинът да се намеси. Това обаче облекчаваше неприятностите на двора и сановникът, изглежда, беше справедлив копеле, ако самите жители на града се занимаваха с него. Дебелото тяло беше нарязано на зеле, без да се оставя цял крайник.
  Момичето се скара на прекалено ревностните бунтовници.
  - Запомнете, основното е способността да живеете според справедливите закони. Време е да въведем ред сред хората.
  В града бързо извадиха труповете, не бяха много, а улиците бяха пометени, дърветата бяха подрязани. Местните власти бяха избрани, включително сред бившите роби. Въпреки това робите съставляват по-голямата част от населението, те записват всички подред, предимно сред бедните.
  Ленастала първа поведе хората към клетва. Младата кралица потъмня, бледността на затвора изчезна, раменете и бедрата се разшириха, чисто измитата коса блестеше като перлено бяла. Тя беше много красива и женствена, не лишена от добра сила. Свещениците с ревност водеха хората към клетвата. Но беше ясно, че служителите на черния култ не бяха доволни: кралицата беше много праведна, тя забрани човешки жертвоприношения и намали църковния данък. И сега хората стърчат на кладата, особено често жертват невинни бебета, особено момчета. Човек в ада трябва да е напред.
  По повод черната клетва свещеникът предложи:
  - Да заколим десетина момчета и шест момичета!
  Ленатала каза грубо:
  - Няма по-добър от теб! Към огъня на садист!
  Свещеникът беше вдигнат и отнесен до предварително вързаните дърва и клони. Междувременно Гъртруд избърса острието си и застана до босокраката Шели, попитайки изненадано:
  - Странно, но за какво се вдига това въстание.
  Партньорът й отговори с усмивка:
  - Да върне законния трон на кралицата. Лена е станала законна наследница, а на трона седи узурпатор.
  Гертруд все още се съмняваше:
  - Не се случва често законните престолонаследници да се обърнат за помощ към тълпата.
  Огнената Шела съвсем логично каза:
  - Приятелството с тълпата не унижава, ако води до върховете на властта! Е, в този случай това може да е последният шанс на кралицата.
  . ГЛАВА #19
  Гертруда почеса голата си момичешка пета с върха на меча си. Огнената Шела, напротив, обу обувките си и вече беше обута в сандали, украсени с перли. Тя внезапно хвана игривото момче за ръката. Момчето сякаш искаше да извади кесия от пояса на воина. Силната Шела вдигна момчето на протегната мускулеста ръка. Детето обаче изглеждаше на около десет години, не повече, и избухна в сълзи:
  - О, лелите не! Аз съм по-скоро...
  Гъртруд го прекъсна рязко:
  - Знам - няма да! Стига, обаче, крадецът трябва още да бъде наказан, иначе ще свикне с безотговорността! Какво ще посъветваш, скъпа Шела?
  Воинът изкриви лице.
  - Мисля, че пляскането ще е достатъчно! Не осакатявайте дете, като му отрежете ръка.
  Гертруда се съгласи:
  - Да го предадем на пазачите и да го бичуват!
  Малкото момченце внезапно започна да пита през сълзи:
  - Не, по-добре е да ме заведете при вашия оръженосец.
  Рич Шела изсумтя презрително:
  - Крадец на скейтове... Какъв съм глупак! Да, малък си още, за да носиш арсенала ми, просто падаш. И така... - извика момичето. - Тя е пазач, трябва да накажете крадеца ...
  Гертруд внезапно се изкиска.
  - Значи няма стража, избягала е... Ще трябва да заведем момчето при царицата, за да съди!
  Пламенната Шела поклати отрицателно глава.
  - Няма нужда да отвличате вниманието на кралицата от такава дреболия като опит за банална кражба. Освен това Ленастала е твърде мила, сигурно ще нареди да го пуснат. Така че ще е по-добре да го накажем на място. Мисля, че просто го разкопчайте с клонка на петите ...
  Гъртруд не се съгласи.
  - Не! В този случай ще му е трудно да ходи, а и да го счупим до кръв, ще хване заразата. По-добре е просто да биете непослушните деца, както обикновено!
  Червенокосата Шела се почеса по главата и кимна:
  - Нека да е така!
  По време на пляскането момчето започнало да крещи, а Гертруд му затворила устата, за да не се чува. Но все пак се събра тълпа от любопитни хора. Те предложиха как да бичуваме крадец. След това го ритнаха в очуканото дупе и го пуснаха на четирите страни. След това момичетата отишли до най-близката механа. Но веднага се натъкнаха на проблем, оказа се пренаселено, поради факта, че много бунтовници вече бяха успели да се сдобият с пари и бързаха да ги свалят.
  Гертруд отбеляза:
  - Широки гърла, характерни за стеснения възглед!
  Остроумната Шела добави:
  - Кой на първо място е пълненето на стомаха, на последното е очистването на съвестта!
  Момичетата се обърнаха и решиха просто да минат по улицата. Точно тогава от алеята изскочиха трима таласъми с тояги и един трол с голям нос и закачен меч. Пъргавата Шела ловко избегна замаха на дъба, заби острието под стомаха на косматото, отвратително вонящо същество. Тя дори не намали скоростта, събаряйки воина от крака. С ловък удар Герда отряза и тоягата, и главата:
  - Хванах това малко!
  Огнената Шела с мъка извади меча си и изръмжа:
  - По-точно! Загубвайки главата си, няма да спечелите нищо, освен главоболие!
  След това воинът наряза създанието по тялото, почти го разполови. И Гертруда искаше да свали третия гоблин, но тогава тролът кръстоса острието с нея. Той не изглежда твърде голям, с размерите на средностатистически човек, просто малко по-дебел, но адски бърз.
  Гертруда дори произнесе фраза от сантиментален роман:
  - Пъргав и бърз, ще станеш министър!
  Тролът отвърнал язвително:
  - С чест и сабя ще станеш скитник! И ти, в края на краищата, скачаш босо момиче, като зайче, и ще се окажеш в капан.
  Гертруд отново избухна:
  - Ако не можеш да се отървеш от заешко сърце, ще виеш като вълк, от кучешки живот!
  Гоблинът се опита да се възползва от факта, че воинът се мъчеше да парира атаките на трола и се опита да се приближи отстрани. Но огнената Шела беше нащрек. Бърза като женски гепард, тя буквално накълца гадното, миризливо създание. Тогава воинът намигна на Гертруд:
  - Сега всичко е честно!
  Тролът се засмя.
  - Защо благородството е толкова рядко сред хората, защото те нямат подлост - спасителен пояс във водовъртежа на еволюцията!
  Гертруда ловко отвърна:
  - Подлостта, макар и спасителен пояс в борбата за оцеляване, но проядена от породените от нея червеи на недоверието!
  Тролът отговори, като атакува още по-яростно:
  - Красноречието обикновено цъфти, когато, когато възможността за физическа защита избледнява!
  Гертруда в отговор се опита да хване врага в настъпващото движение, но създанието на мрака атакува по много разнообразен начин. Освен това дори създаде впечатлението, че си играе с момичето нарочно, дори подигравателно почеса воина по носа няколко пъти. Момичето побесняло и веднага получило много тежка инжекция в гърдите, в резултат на което изляла кръв. Гертруд се опита да прескочи трола, но тролът леко разряза загорялата й кожа на корема. И при опит да ритне в слабините, той болезнено удари меча си по голите си пръсти.
  - Ако искаш да живееш, прави любов с мен! - измърка изродът. - И без това нямаш шанс!
  - сопна се Гертруд.
  - Няма шанс! И сега ще видим това!
  Прекрасният бос рус воин пееше силно:
  Палачът каза: няма да се видят щастливи дни,
  Ще бъдеш преследван и чужд!
  Но армията от свободолюбиви бойци,
  Справете се с безбройната орда!
  
  Фантомно лице на смъртта: вечен скитник спътник,
  Но ние също не се нуждаем от сън-мир!
  Който в мързела е изгнаник навсякъде,
  Колко трудно е да имаш мечта!
  
  И каква мечта - ефирна любов,
  Пътят до него понякога е фалшив!
  Павел е твърд, тогава подло не клевети,
  Понякога една небрежна грешка е жестока!
  
  Тогава годините ще отшумят в миг на младост,
  И битката ще шуми като пир!
  Тук вятърът върти вихрушките в кръг,
  Колко страстно, яростно се изля!
  
  Повярвайте, обработваемата земя ще бъде ушита,
  Ще отгледат златен хляб, ще го изгорят!
  Е, от иконите на светиите блестящи лица,
  Ще дадат благодат за тази работа!
  
  Но като вихрушка - Сероко от пустинята,
  Ужасна война дойде на Земята!
  Децата тичат с боси крака,
  Въпреки че вече е завалял сняг - зимата царува!
  
  Враговете превърнаха къщите в руини,
  И някой мъка - изгубени деца!
  Закачете тежести около вратовете на хората,
  Танцът на безсърдечни палачи гори!
  
  Хората не могат да изразят скръбта, толкова стегнати,
  Без подслон, без храна, без топли легла!
  Свири като кобра, люта виелица в полето,
  Къде, истината, благородството - по дяволите с лъжата!
  
  Ще дойде светъл ден - славен час на победа,
  Орелът на Родината ще полети над скалите!
  Нека се пеят подвизите на войниците,
  Ние имаме остър меч и здрав щит!
  При последната сричка на воина грозният трол рухна и отсечената глава отлетя на цели двадесет метра. Ослепителен сноп пламък внезапно изскочи от него и само шепа пепел остана на мястото на грозната глава.
  Уви, приятният сън на Гертруда се оказа кратък. Отново ставане и упражнения. Момичетата обаче не мислеха да се комплексират за това. Те дори работеха с особен ентусиазъм. Междувременно Мадлен реши да разнообрази малко физическата активност и момичетата бяха впрегнати в специални колички, върху които стояха танковете. Командирът на ротата от СС радостно каза:
  - Ето момичета, ще спестим оскъдното гориво и ще ви обучим. Нов вид натоварване, с приложена стойност!
  Когато момичета по бански теглят потници и дори се потят под палещото слънце, това е страхотна гледка. Но момичетата трябва да опрат босите си крака на пясъка и острите камъни. Изправи се и не се предавай....
  Гертруд трудно си пое дъх и отбеляза философски:
  - Това, разбира се, е очарователно, но ... Ето как сега приличаме на робите от Древен Египет. Влачим и най-тежкия товар, но поне не ни бият с камшик!
  Голокраката Шела се съгласи:
  - Разбира се, те не бият, но това не го прави по-лесно! Въпреки че не - това е просто фитнес, съчетан с вдигане на тежести!
  Гертруд се опита да насочи разговора към друга тема:
  - Как мислите, ако Александър Велики не беше умрял на толкова млада възраст, щеше да превземе Рим, а след това и целия свят?
  Босоногата Шела отговори след пауза, отърсвайки се от потта си:
  - Трудно е да се каже... Все пак той планираше поход срещу непокорните араби... Но, разбира се, имаше шанс! Въпреки че трябва да се радваме, че не успя!
  - Защо?! - изненада се Гъртруд, коригирайки презрамката, потърквайки рамото й.
  Огнената Шела, ухилена през зъби, отговори:
  - Защото Хитлер в този случай би било твърде трудно да го надминем. И така ще минат още две хиляди години и въпросът кой е бил най-добрият и най-велик командир на всички времена и народи ще бъде последван от недвусмислен отговор - Фюрерът на Германия!
  Гертруд целуна ремъка по-силно:
  - Да, Адолф Хитлер вече надмина Наполеон... Това ще стане особено очевидно: когато вземем Египет, този Наполеон се провали! И там, чак до Индия .... Но основното, разбира се, е кацането във Великобритания ...
  Голокраката Шела твърдо потвърди:
  - Това, което не успя да направи Наполеон: влизането в Лондон ще направи Вермахта под ръководството на Адолф Хитлер! Просто е интересно, ще започнем ли ново нашествие за отмъщение в Русия, преди или след това?
  Гертруд каза със съмнение:
  - Мисля, че е по-добре, след като ... Наполеон, между другото, съсипа цялата армия в Русия. Но ние не сме французи. Жабите не са много способни воини!
  Могъщата блондинка, дърпайки ремъка с тях, влезе в разговор. Гласът й изглеждаше много тих, като на мъж, въпреки че фигурата беше женствена и привлекателна:
  - Да, французите са малко страхливи, но техниката им никак не е лоша. Видях как Зиз-35 безнаказано пробива бронята на немските Т-4. Дори се засрамих от нашето оборудване ... Така направиха и "Матилда" на британците. Една граната може да счупи гъсениците им, но да пробие бронята ... 88-милиметрови оръдия я взеха, но имаме много малко от тях. Остава само да ударим пистите и да обездвижим ... Като цяло британците също са силни в авиацията ...
  Тук Гъртруд потръпна и въпреки горещината усети студени тръпки:
  - За да ни намерят в пустинята и да хвърлят бомби по танковете!
  Русата жена-герой утеши:
  - Само пикиращи бомбардировачи с опитни аса наистина могат да влязат в резервоара. Така че вероятността да се натъкнем на тях е малка. Освен това вярвам в нашия късмет.
  . ГЛАВА 20
  Последва болезнена пауза. Във всяка каруца с танк бяха впрегнати по десетина вълчици. Движеха се в две малки колони, такива загорели, мускулести момичета... Колко красиво беше... А дюните изглеждаха розови в цвета на слънцето. Невероятен пейзаж....
  Не много далеч от момичетата през пустинята се движеше полковник от СС Дес с дузина арабски шофьори и двама големи главорези. Подпалиха краката на момчето-водач и го качиха милостиво на магаре. Полковник Дас се намръщи отвратено, поради липсата на вода номадските готвачи бяха немити и миришеха лошо. А денят се оказа горещ дори за стандартите на африканското крайбрежие, тъй като вятърът донесе дъха на ада от Сахара. Така че трябваше да се потя. И пътят изглеждаше дълъг. Дес се чувстваше като пълен идиот. Може да загуби няколко дни заради момче, което лъже от три кутии. И той също ще получи дисциплинарно наказание, защото е отсъствал ... Вярно, германските войски не планират да атакуват в следващите дни и дори тук, на границата с Либия и Тунис, има доста дълбок тил. Е, винаги може да се измисли причина за отсъствие... Но все пак е хазарт, и... Не, алчността е по-силна от аргументите на разума.
  Дес язди на сянка камила и пие слабоалкохолна арака от фурми. Въпреки че може да е по-силна напитка от шнапса, в тази жега е самоубийствено. Пейзажът наоколо е безинтересен и няколко месеца служба вече са станали скучни. Дес се опитва да си представи колко съкровища може да има един шейх... Тунис се намира до Алжир и пиратите често са криели съкровища там. Е, пирати, или по-скоро частник в служба на турския султан, често са били самите шейхове. Освен това в Тунис има златни мини и се добиват изумруди. Вярно е, че с появата на французите добивът на изумруди замря ... Защо? Поради английския монопол, нежеланието да се намали цената на индийските изумруди, което наложи разработката да бъде замразена във френските колонии. А златото се добиваше предимно на лесни места и ги мързеше да копаят дълбоки мини... Дес смяташе, че в крайна сметка французите са може би най-мързеливата и несериозна нация в Европа. Въпреки че не може да се каже, че това са лоши воини ... Наполеон Бонапарт, например, завладява Европа, а това не може да се постигне с безполезни войници.
  И наистина, какво гениално е имал Наполеон? Проста тактика, бърз преход, удар с цялата си сила, заобикаляне от фланговете и опити да отидете в задната част ... Ако Фредерик Велики разработи най-новата и най-ефективна линейна тактика, тогава Наполеон просто имитира Александър Велики , .. Да, такава тактика донесе успех, но уредете кои бързо движещи се войски на Македон или Наполеон ще бъдат нападнати от засада или ще бъдат смазани и убити по време на марша. В крайна сметка при Ватерло Блюхер и Уелингтън хващат Бонапарт в рискованата му маневра. Това е като кратък удар, за да срещнеш боксьор с широк замах. И Наполеон беше нокаутиран... Руските войски, между другото, не победиха Бонапарт в битка, но взеха с помощта на общия студ, епидемии и партизани.
  Какво мисли той за Хитлер? Първоначално, разбира се, имаше мисли, че фюрерът е просто ефрейтор и нововъзникнал, син на бивш обущар ... Той предпочете стария Хинденбург на президентските избори, въпреки че разбра, че осемдесетгодишен мъж просто физически не можеше да се справи със задълженията на диктатор! Но аз не харесвах просяк Хитлер - той дойде от дъното! Но след това, когато Адолф беше назначен за райхсканцлер, той все пак даде гласа си на националсоциалистите, защото не остана друга солидна дясна сила. Да, щурмоваците, всъщност цялата армия го впечатли. Но имаше съмнение, че Хитлер ще запази властта, особено по време на криза, ужасна депресия, че Германия няма да рухне напълно.
  Но Хитлер от самото начало се зае да възстанови реда, като забрани комунистите, а след това и други партии. Разпръсна профсъюзите, заменяйки ги с трудов фронт. Той стана истински диктатор, с еднопартийна система. И вдигна икономиката, превъоръжи армията. Но все пак Дес не беше съгласна с всичко, което Фюрерът направи. Например, защо трябва да се харчат толкова големи средства за програмата: "Работа чрез радост!" и да вземат работници на почивка в Норвегия, Франция и дори на Канарските острови. Не би ли било по-добре с тези средства да се построят няколко допълнителни завода за танкове или предприятия за производство на самолети? Или да вземем проекта Фолксваген, народна кола - колко танка може да се построи от него... Като цяло Хитлер се опита да седне на два стола, да повиши стандарта на живот и да модернизира армията. Но ако гоните два заека, няма да хванете нито един.
  Дес е свързан с главния икономист на Третия райх Стах и е добре запознат с общите характеристики на германската икономика. Германия влезе във войната с Полша, разполагайки с боеприпаси само за три седмици (!) интензивни военни действия. Тогава съюзниците щяха да ударят, щяха да останат огнища от Третия райх. Хитлер започна офанзивата срещу Франция, отстъпвайки както в танкове, така и в оръдия, персонал и самолети! Но той победи жабите, без дори да трепне. След това атаката срещу Англия ... Тук Хитлер не е изчислил правилно, беше необходимо да се довърши Великобритания под Ducker, а след това през юли, използвайки корабите на германския търговски флот (и той не беше малък), да кацне войски на островите. Тогава щеше да стане господар на положението. Но фюрерът не посмя, може би страхувайки се, че британските линейни кораби ще потопят транспорти с войски ... Но най-важното е, че в този момент във Великобритания имаше такава паника и объркване и наблюдението на морето беше правилно неорганизирани, че имаше много голям шанс, както пъти за бързо изненадващо кацане. Е, на сушата Англия нямаше какво да противопостави. Поне качествено... Но Хитлер изгуби време и през септември Чърчил произнесе една историческа фраза: позицията на Хитлер е блестяща и... безнадеждна. След това самият Дес отиде в британското разузнаване. Въпреки че фюрерът загуби битката за Англия, съотношението на загубите беше приблизително едно към едно и ако приемем, че около двадесет и пет процента са самолети, свалени от противовъздушна артилерия, тогава германските асове са дори по-добри от английските . Да, и самолетите не са по-лоши, може би дори ME-109 (F) и по-добри от лъвското стадо. Във всеки случай в Африка съотношението на силите и загубите във въздуха е дори по-благоприятно, отколкото във Великобритания. Годината 1940, която започна толкова блестящо, накрая донесе много разочарования. Загубихме много силни асове и самолети и дори съюзникът на Мусолини беше срамно победен в Гърция. Но той имаше такова голямо предимство в силата. И тогава в началото на годината беше неприятно, Италия загуби Етиопия, Сомалия, по-голямата част от Либия и освен това във всички битки британците бяха значително (няколко пъти!) превъзхождани. Заловени са стотици хиляди тестени изделия. Е, как да не вярваме в предстоящия колапс на Третия райх, особено на фона на нарастващата помощ за враговете на Германия от САЩ. Но тогава везните отново се наклониха към Третия райх. Ромел побеждава британците и превзема Коленкур, след това Югославия, Гърция пада за две седмици, последвана от остров Крит. Дес дори се радваше за германците, но имаше и страх от излагане. Сега обаче друга грижа е дали германците ще нападнат СССР. Щах каза, че Хитлер вече е взел принципно решение, но окончателните дати все още не са ясни. Най-често се нарича 22 юни, датата на капитулацията на Франция ...
  Малко вероятно е Германия да издържи войната на два фронта, освен ако, разбира се, тя не приключи през четиридесет и първа и преди зимата ... А през зимата германците изобщо не са готови да се бият ... Но ако Тогава Сталин капитулира... Но дори и да нямат време. Ако германците превземат Москва, тогава руснаците едва ли ще успеят да създадат достатъчно мощна технически групировка. Колко оръжия пуснаха през Първата световна война? В сравнение с Германия, това е пълен пшик! Така че едва ли руснаците ще ни изненадат с нещо друго освен големи маси пехота.
  Какво друго може да бъде? Най-вероятно войната ще продължи още няколко години и ще завърши наравно. Великобритания никога няма да успее да събере толкова много войски, за да победи великолепните и добре обучени части на Вермахта, а Германия едва ли ще успее да потисне непревземаемите острови с авиация и флот, а Съединените щати ще бъдат ограничени до икономическа помощ . В края на краищата американският лаик няма да разбере защо янките трябва да умират, заради някаква Европа. Е, руският народ е упорит, ще партизани, войната ще се проточи, но няма да има достатъчно сили да премине в решително настъпление. Най-вероятно Великобритания няма да може да задържи Северна Африка ... Накратко, най-вероятният изход е Третият райх, велика империя, но не световна, но там ...
  Точно това искаше Дес: поражението на Великобритания и превземането на островите е изпълнено с разкриване (въпреки че тайните служби може да имат време да унищожат шкафа с файловете и всички доказателства, но тогава какъв късмет!). Разбира се, не исках да пожелая Третият райх да загуби, тоест родината му с режима, което много устройваше човека от СС. Равенството беше най-доброто!
  Малка каравана пълзи по пясъка. Един от арабските ездачи изпя тъжна песен. В същото време често си спомняйте Аллах. Тогава Дес си помисли защо мюсюлманите смятат за правилно и добре за себе си да произнасят името на Аллах възможно най-често? Тук, в християнството, напротив - не помнете името на Бог напразно! Тук евреите дори забравиха истинското име на техния Бог - все пак Йехова е по-късна форма на произношение... Като цяло Дес не харесваше Библията и слабия Христос, дори се изненада как войнствените римляни, великите империя с култ към силата би могла да приеме такава основно пацифистка доктрина? Дори ако пацифизмът на християнството не пречи на воденето на война, но самата основа на доктрината ... Обичай врага си - трябваше да отхвърли римския елит, а не само елита.
  Но християнството пусна корени и дори разпадането на Римската империя не го засегна: варварите също приеха това учение, въпреки цялата му неестественост. Въпреки че, разбира се, те не го последваха особено. Например, пацифизмът не пречи на съществуването на войнствени порядки. По-специално трампилерите, които между другото също използваха свастиката и смятаха парите за свой бог! Така те говорят едно, а правят друго! Хитлер в това отношение беше много по-последователен! Каквото каже, това прави! Без лицемерни изказвания, за любовта към ближния!
  Удивително е обаче, че църковната система, изградена върху измама и лъжа, просъществува толкова много векове! И дори прогресът само леко успя да разклати основите му.
  Някъде в далечината се чу звукът на двигатели; съдейки по тона - бяха самолетите. Дес обаче очакваше, че след като си сложат пелерини, британците ще ги сбъркат с араби и няма да открият огън. Голям бодигард, Ханс, показа противотанкова пушка, от която, между другото, е възможно понякога да се свали боец (макар и не без затруднения, по отношение на удрянето!).
  Но самолетите не се появиха, а прелетяха... След което арабите отново започнаха да пеят тъжно... Дес стреля с пистолета си, така че мургавият мъж зацепи ухото. Арабинът рухна от страх. И полковникът от СС изруга:
  - Престанете да виете чакали! Тихо, рейв, но по-бързо!
  Шофьорите номади качиха нещастния си партньор и продължиха пътя си. Въпреки че лицата им се помътняха, никой не смееше да мърмори... Полковникът от СС погали дулото на пистолет (направен между другото по специална поръчка!), какъв отличен аргумент... Във всеки случай!
  Чудя се, ако руснаците ги нападнат първи, германците ще успеят ли да издържат подобен натиск на азиатската армия? През Първата световна война руснаците претърпяха огромни загуби, в повечето случаи те действаха изключително глупаво, но все пак оковаха големите сили на кайзерска Германия ... И тогава, дори при Брусилов, те дадоха светлина на австрийците в канала ... , Така че войната за тях не е съвсем лоша котка ... И ако си спомняте седемгодишната ... Дори Фридрих Велики се предаде на армията на ликова Русия! Не, руснаците не бива да се подценяват в никакъв случай, тоталитарният комунистически режим ги направи още по-силни! Сталин повишава дисциплината на съветските войски, промишленото производство и доставките. Силно натисната корупция, което означава, че сега не е времето на Николай II! Така че СССР е много опасен враг, може би дори смъртоносен, особено ако удари пръв!
  . ГЛАВА 21
  В съвременната война факторът на изненадата е от голямо значение, както и по време на войните в древността. Ами ако загубим, тогава за разлика от Първата световна война няма да има реванш! Страните победителки повече няма да позволят това да се прави .... Въпреки че, ако започнат търкания между СССР и Запада, тъй като експанзията е не по-малко характерна за комунизма от фашизма, тогава ще бъде ... Нова германска цивилизация ще процъфти върху труповете на дадени капиталисти и източни комисари . Който е против нас ще бъде с нас! И може би ще има голяма антиболшевишка коалиция!
  Ханс, мълчалив до селото, изведнъж попита полковника:
  "Може би да спрем и да разпитаме отново пристрастеното момче?"
  Дес поклати ядосаната си глава отрицателно.
  - Няма смисъл! Няма да каже нищо ново.
  - Тогава може би ще обядваме, в корема ми виелица вие?
  Полковникът от СС беше изненадан:
  Какво ви се яде в тази жега?
  Ханс кимна.
  - Винаги искам да ям!
  Дес погледна към слънцето, то вече беше преминало зенита, наистина беше минало четири часа и беше време да спрем. Арабите се хранели отделно, събрани в кръг, тримата нацисти не пренебрегвали месото и бирата. Така зазвъняха, Дес дори за кратко се забрави насън....
  И видях нещо налудничаво... Едни насекоми, отначало малки, а после растат и стават все по-страшни... И въобще челюстите им са чудовищни, пълна деформация! Полковникът усети, че се задушава, дръпна се конвулсивно и се събуди. Не, всичко беше спокойно, двама железни есесовци нащрек и после пак на пътя.
  Гертруд и босоногата Шела бяха в най-тежката работа през целия ден, а след това заспаха като мъртви и се потопиха в своя свят.
  Имаше огромна холограма със стадион, където се провеждат съвременни гладиаторски битки. Стадионът беше огромен с много милиони хора. Пъстрото море бушуваше. Имаше битка между женския гладиатор Гертруд и полусъзнателно създание от лигата на тъмните светове, мъглявината прах.
  Гертруда излезе първа. Беше жизнено, гъвкаво момиче със снежнобяла перлена прическа. Воинът направи тройно салто, като се завъртя около арената. По обичай тя е била само по тънък сутиен и бикини, специално за да не може да се скрие оръжието. И така тя полугола трябваше да се бие само с един светлинен меч. Такива оръжия обаче също са доста ефективни. Условията на битката не са от най-удобните, полурадиоактивни камъни светят под грациозните боси крака на момичето. Тя, разбира се, се усмихва, опитвайки се да не издаде болката.
  Гертруд е преизпълнена с енергия, тя скача отново и прави петкратно салто.
  - Това съм аз!
  А нейната неспокойна приятелка, босоногата Шела, обяснява на гаджето си:
  - Преди битката това момиче беше внимателно сканирано, не трябва да има нито един чип или нещо електронно в нея. Проверяват и момата за наличие на чужда магия. Тоест гладиаторът може да разчита или само на тялото си, или на остър ум. Гертруд обаче никога не е била глупачка и простачка.
  В какво се усъмних? - попита изглеждащият като аполон младеж.
  - Не! Но петкратно салто, без електроника, е показател за добра форма. Затова всички са във възторг, можеха ли вашите гимнастички да направят нещо подобно? Шела с боси крака намигна лукаво.
  - Трима могат, петима не! Да, и тя скочи много високо с кратко бягане! - разперил по-широко ръце младият юнак.
  - Такава е силата! Силата на Третия райх и в други светове.
  Междувременно се правеха залози. Докато е сляп до появата на врага. Гертруда изглежда е била добре позната и обичана, независимо от раса или вид.
  Момичето-гладиатор изтича и първо направи шесткратно салто, а след това седемкратно. След това тя се поклони на публиката. Мускулите й се люлееха като вълни на морето, като цяло момичето изглеждаше впечатляващо: типична амазонка. Въпреки това е по-лесно да събориш звезда с камък, отколкото да намериш грозно момиче във Великата космическа империя Германия.
  - В нашите села има жени: на които любов и почит, те ще спрат препускащ кон, ще влязат в горяща колиба. - пееше Огнената Шела.
  По-голямата част от неотчетените залози бяха в полза на Гертруд. Вярно е, че по-голямата част от публиката чакаше да се появи опонентът й.
  И зачака. Гигантските порти се разтвориха и един тежък труп започна да изпълзява на платформата. Беше истински динозавър, като граблива птица, само че имаше повече пипала
  
  ПЪРВО СТАЛИН СЛЕД ТОТАЛИТАРНИЯ НЕРОН
  Стана така, че Сталин успя да пороби цялото земно кълбо. Това алтернативно развитие на световната история беше резултат от изместване на малко количество случайност в един проблем.
  Когато през април отношенията между Югославия и Третия райх ескалираха до краен предел, а след това започна истинска война и агресията на Вермахта, Сталин взе разумно решение. А именно той идва на помощ на Югославия, която по това време вече е успяла да сключи договор за приятелство със Съветска Русия.
  6 април 1941 г., след масирана бомбардировка на големи градове, железопътни възли и летища, Германия и Унгария нахлуват в Югославия. В същото време италианските войски, подкрепени от германците, провеждат нова офанзива в Гърция. До 8 април въоръжените сили на Югославия са разделени на няколко части и фактически престават да съществуват като цяло. На 9 април германските войски, преминавайки през югославска територия, влизат в Гърция и превземат Солун, принуждавайки капитулацията на гръцката източномакедонска армия. На 10 април германците превземат Загреб.
  11 април Съветският съюз обявява война на Германия и войските му пресичат границата на Третия райх.
  Тактическата изненада, постигната от съветските войски, и значителното превъзходство в танковете и самолетите се усещат още в първите дни на настъплението.
  Първоначално германците не вярваха наистина в реалността на офанзивата. И тогава се оказа, че Червената армия се бие много добре.
  И германците не знаят как да се защитават правилно. И изобщо не са пригодени за отбранителна война.
  А съветските танкове КВ-2 и Т-34 наистина са най-добрите в света. Може би "тридесет и четирите" имат лоша видимост, доста слаба оптика и в първите модели кулата се върти ръчно, но те нямат противник във въоръжение и броня.
  Но най-важното е, че нацистите нямаха карти, а руснаците заловиха мостовете, които не бяха унищожени, а основните складове с боеприпаси и гориво бяха близо до границата.
  Само на самата река Одер германците, след като прехвърлиха значителни сили от Франция и мобилизираха всички сили, успяха да спрат настъплението на съветската армия.
  Но по това време положението им стана почти безнадеждно: Румъния и Унгария бяха загубени през първия месец, България премина на страната на СССР, германците бяха победени в Югославия. Губи контрол над Словения и Чехословакия.
  Но Берлин не успя да превземе веднага. Германците държат града още почти три месеца, който превземат едва през август. Самата Германия се луташе в агония още един месец и загубата на Рур се предаде на 25 септември.
  Съветският съюз успява да стигне до Ламанша, Чърчил обаче успява да кацне в Нормандия, но Червената армия влиза първа в Париж.
  И тогава се оказа, че нищо още не е приключило.
  След това дълго време британците се оправдаваха и спореха кой пръв е открил огън.
  Но историята се пише от победителите. Сталин побеждава британците по суша и заедно с Япония започва война срещу британския лъв и Съединените щати.
  Отначало Англия и още повече Америка изглеждаха непревземаеми през моретата и океаните, покрити от огромния си флот. Но Япония разби американската армада парче по парче. Първи силен удар: Перу Харбър, последван от още смазващи удари.
  Японците побеждават толкова бързо, че Сталин едва има време да вкара войски в Индия и Бангладеш, където Червената армия е посрещната с голяма радост.
  Поражението на Америка и подводната война, започната от СССР, подкопаха мощта на Великобритания. Разчитайки на ресурсите на цяла Европа, а след това и на Африка, с по-голямата част от Азия, Сталин предприема голяма въздушна атака срещу Великобритания.
  Хиляди, десетки хиляди съветски бомбардировачи изравниха английските градове в прах. Това продължи, докато флотата беше нокаутирана.
  На 7 ноември 1942 г. започва десантът в метрополията. Великобритания издържа само няколко седмици.
  През 1943 г. се извършва нахлуване през Аляска и японците превземат Панамския провлак.
  Войната със Съединените щати придоби продължителен и ожесточен характер. Всяка стъпка беше дадена с голяма трудност.
  Ню Йорк и Вашингтон паднаха през 1946 г. Американците обаче успяха най-накрая да затръшнат силно вратата - с ядрено оръжие. Но те изгориха само няколко съветски дивизии, няколкостотин хиляди свои граждани.
  Краят на Втората световна война пада на 5 септември 1946 г. Четири години по-късно Сталин е принуден да победи Япония, която заплашва да се сдобие с ядрено оръжие.
  Войната продължава още пет месеца и СССР установява окончателното си господство в света.
  Йосиф Висарионович успя да включи в състава на СССР всички страни по света. Най-великият лидер на всички времена и народи е живял до 1971 г. В реалната история Сталин е бил отровен. Тук той предава трона на своя внук Александър Сталин. Разбира се, проля се много кръв и Молохът на репресиите работеше без прекъсване. При Александър Василиевич започна известна либерализация. Но не за дълго.
  Съветският съюз успешно овладява космоса. Човечеството е обединено и се стреми към други светове. Астронавтът вече е стъпвал на Марс, Венера, Меркурий, кацал е на спътника на Юпитер. На Луната се строят истински градове.
  По време на завръщането на астронавта от Плутон е извършен опит за убийство на Александър Сталин. По времето, когато идва на власт, той е само на тридесет години. До момента на опита за убийство, само седемдесет и четиридесет години, тъй като Соломон имаше успешно управление.
  На Земята гладът свърши, тероризмът почти свърши, няма войни и дори затворите са полупразни и приличат повече на скаутски лагери, отколкото на престъпни зони. Наркоманията е почти изчезнала, алкохолът не е много популярен, въпреки че не е забранен, както и тютюнът, който е загубил популярност. Солидна грамотност, безплатно образование и медицина.
  И дори по въпроса за удължаването на живота вече има напредък.
  Е, не мирише на истинска демокрация. Изборите, честно казано, са фиктивни, в най-добрия случай състезание на двама-трима предварително договорени проверени кандидати.
  Дълго време и Сталин, и самият Александър бяха избирани безалтернативно. Но напоследък се появиха и джобни опозиционери. Но все пак внукът на лидера уверено взе деветдесет и девет процента с конска опашка.
  Така че атентатът, който се случи през 2011 г., е глупост. И беше успех.
  Александър не остави синове след себе си и ръководителят на всемогъщата планетарна сигурност, Нерон ибн Тоталитар, завзе властта. Името Нерон е истинско, но тоталитарният псевдоним.
  Самата дума тоталитаризъм не беше мръсна дума. СССР, обединен на цялата планета, се смяташе за пример за положителна държава, която контролира всичко и всички. Идеологията е комунистическа, макар че не всичко е останало от Маркс, но се развива планово. Парите обаче все още не са отменени, така че хората все още не са узрели.
  Религията формално беше атеизъм с култа към лидерите, но ... С примес на митичното. Например, те вече са вярвали в съществуването на душата и някои свръхестествени сили. Въпреки че вече се доближаваше до смесица от езичество.
  А Сталин е голям идол.
  Нерон като цяло не унищожи култа на своите предшественици, но проля потоци кръв, укрепвайки властта си.
  Масовите репресии на върха бяха придружени от чистки на дъното. Освен това планетата Земя вече беше заплашена от презаселване. Раждаемостта е висока, а смъртността е много по-ниска от реалната.
  И Нерон въвежда наказателна отговорност от петгодишна възраст и порочната практика на затваряне на деца, или по единичен донос, или като цяло - както е планирано. И възрастни също, разбира се. Стотици милиони хора по цялата планета Земя се озоваха в лагери, а десетки милиони бяха разстреляни. Нещо повече, тоталитарният садист оправда това с необходимостта да се изразходват пестеливо ресурсите на планетата. Полетите до звездите досега си оставаха фантазия, а развитието на слънчевата система е изключително скъпо начинание.
  И затворниците се задоволяваха с малко, те се нуждаят от много по-малко ресурси, а ГУЛАГ от планетарен мащаб произвежда много от всичко.
  И, разбира се, основното е начинът да завладеете други светове. Но докато машината на репресиите работи - като Молох.
  АДСКОТО ВЪЗДЕЙСТВИЕ НА МЕЙНЩАЙН
  Командването на прочутия пробив от декември 1944 г. в Андерах е поверено на Майнщайн. Хитлер решава да върне позора на своя най-талантлив и много опитен фелдмаршал в настъпателните операции.
  И на Модел е поверено командването на армейската група Висла в центъра на германската отбрана на източния фронт. Изглеждаше, че няма значение, но...
  Ето мнението на американския журналист Ралф Иргенсол. Как той описва пробива;
  Германците изглеждаха като всичко - изненада, скорост, огнева мощ и висок морал. Гледайки картата сутринта на 17 декември, изглеждаше невъзможно да ги спрем - те пробиха нашата отбранителна линия на фронт от петдесет мили и се изляха в тази пролука като вода в издухан бент. И от тях по всички пътища, водещи на запад, американците бягаха стремглаво!
  Тоест, ясно е, че провалът изобщо не е бил предопределен и нацистите са имали всички шансове за успех.
  Майнщайн успя, използвайки тактиката на концентрираните удари, да превземе Бастон в движение. Успехът беше улеснен от измама, вече тествана повече от веднъж от Майнщайн на Източния фронт. Германците тръгнаха в атака под американски знамена, а янките побъркаха нацистите за свои собствени отстъпващи войски. Германците използваха малък брой пленени превозни средства в западен стил и тривиално боядисаха върху свастиките с бели звезди.
  Превземането на Бастон, което беше покрито от 101-ва въздушнодесантна дивизия, доведе до факта, че нацистите успяха да достигнат река Маас, дори предсрочно и да заемат мостове, които не са били взривени. И тогава бяха превзети неунищожени складове в Лиеж и Намюр. Там нацистите намериха за себе си огромни запаси от гориво и боеприпаси.
  Кралските тигри се отличиха в битките, а лошото време допринесе за това, че съюзническата авиация беше извън играта. На 23 декември Антверпен е превзет, големи съюзнически сили са обкръжени. И на 25 декември, до Коледа, германците превзеха столицата на Белгия - Брюксел. За първи път от 1941 г. нацистите могат да се похвалят с превземането на столицата.
  Настъплението, безпрецедентно по своя мащаб, неистовото си темпо и изобилието от заловени трофеи, както и много десетки хиляди военнопленници, разтърси съюзниците на земята. Изглеждаше, че се случва чудо. Германците, от друга страна, се чувстват въодушевени и все повече американци и британци се предават.
  При тези условия Уилсън Чърчил предлага неочакван ход: примирие за период от сто дни. Рузвелт вече беше сериозно болен и каза, че нека генералите решат този въпрос. Нямаше единство между командирите.
  Но заплахата от пълна катастрофа и огромни загуби накара американските генерали да подкрепят примирие от 1 януари 1945 г. Сега думата остана на Хитлер.
  Фюрерът, след като докладва за най-големите успехи на Запад, се оживи. Той възвърна силата си и буквално се подмлади. И в началото той прие предложението враждебно.
  - Как можете да спрете такава блестяща офанзива, когато сме по-близо от всякога до пълна победа!
  Генералът обаче съвсем рационално обясни на фюрера, че американците имат население почти равно на СССР и армия от тринадесет милиона, а Великобритания, заедно с колониалните войски и владения, дори повече. Така че дори като се има предвид моралът на противника, съюзниците бързо ще тръгнат и ще преминат в контранастъпление. Да, и по последни данни руснаците готвят мощен удар в центъра и Източна Прусия. Тогава фюрерът предложи примирие за една година и с пълна размяна на военнопленници.
  Като се има предвид колко пленници са заловили Фриц, е съвсем ясно, че Чърчил и американските олигарси не са спорили. Освен това германските военнопленници ще попълнят Вермахта и няма да позволят на Сталин да превземе Европа за една година.
  И къде бързат съюзниците? Америка скоро ще проведе тест на атомна бомба, можете да победите Япония - като развържете ръцете си. И в същото време още повече обезкървяват Третия райх и СССР. И след това ги вземете топли ...
  Така че Чърчил сам взе решението, а Рузвелт, тъй като беше болен и с меко тяло, не възрази.
  И нацистите веднага решават да прехвърлят 6-та SS танкова армия и шестнадесет от най-пълнокръвните дивизии на източния фронт. Невъзможно е напълно да се скрие концентрацията на съветските войски на предмостията на Висла и Модел успя да укрепи отбраната. В допълнение, този лъв на отбраната отклонява резервите от артилерийската подготовка на съветските войски и най-вече укрепва втората и третата линия на отбрана.
  Той също успява да убеди Хитлер да прехвърли част от силите както в Унгария, така и в Словакия. Фюрерът реши, че ако не се очаква офанзива в Италия, тогава част от войските могат да бъдат отстранени оттам.
  Сталин изведнъж се озова лице в лице с Вермахта, който все още контролираше значителна част от Европа и... се поколеба. Ситуацията се промени драматично, Джоузеф искаше първо да се справи с нея.
  Офанзивата в центъра е насрочена за 20 януари. В реалната история то започна 8 дни по-рано и то при не много благоприятни метеорологични условия.
  Сега обаче Чърчил не поиска от Сталин да атакува и обикновено предпазливият съветски ръководител на Държавния комитет по отбрана почувства известно объркване. Разбира се, най-логичното решение беше да се започне настъпление възможно най-бързо, за да се попречи на германците да укрепят отбраната си, за сметка на части, прехвърлени от запад. Но един от недостатъците на Сталин беше нерешителността при рязка промяна на ситуацията и неясни позиции.
  Вождът например не посмя да удари първи Хитлер през 1941 г. Сталин не се осмелява да превземе Берлин през февруари 1945 г., въпреки че поради липсата на гориво и боеприпаси германската контраатака от Померания едва ли би била ефективна. Върховният главнокомандващ също така не посмя да започне пряка военна инвазия в Югославия, срещу омразния Тито, да анексира територии в Иран или да наложи комунистически режим във Финландия.
  Сталин във външната политика винаги е по-сдържан, отколкото във вътрешната. Няма вече нахалство пред чужденци, много страх и дори какво благоговение. И така, противно на логиката, лидерът наистина се поколеба и реши да отложи за момента офанзивата в центъра.
  Броят на германските войски от групата армии "Висла" нараства бързо. За месец пехотата се удвоява от 800 хиляди на 1650, в танковете и самоходните оръдия от 1136 на 3870 превозни средства, в артилерията от 4103 на 8000 хиляди, а в авиацията от 270 на 2100 самолета.
  Така германците успяха да направят превъзходството на съветските войски в силите не толкова катастрофално, колкото преди. Освен това Модел изгради по-жизнеспособна защита.
  Германия, след прекратяването на бомбардировките, увеличи производството на оборудване. Особено реактивни изтребители ME-262. Последната кола стана все по-надеждна технически и теглото й намаля. NE-162, най-добрият изтребител в света по отношение на своите летателни характеристики, също показа голямо обещание.
  И реактивният бомбардировач Arado се увеличи на брой и се появиха новите му модификации. Постепенно германската авиация започва да придобива качествено превъзходство над съветската. Докато съветските авиоконструктори все още са много далеч от появата на пълноправен реактивен самолет. Припомняме, че МИГ-15 започва да лети едва през 1948 г., а влиза в производство през 1949 г. И това в мирно време и с помощта на немски конструктори и разработки.
  Като се има предвид бързото нарастване на производството на реактивни чудовища, превъзходството на СССР във въздуха беше поставено под въпрос.
  Беше малко по-добре в танкостроенето, но нацистите успяха да пуснат в масово производство самоходните оръдия Е-25, които имаха доста прилична броня с 88-милиметрово оръдие и с нисък силует и тегло. Възможността за появата на машини от серията E би могла да предаде на германците и в танкостроенето превъзходство в качеството.
  Въпреки това Panther все още запазва превъзходството си в наближаващата битка над T-35-85, главно поради по-бронебойния пистолет, а Panzer-4 има предна броня и въоръжение, с нисък силует, доста задоволително. Оръдието на Пантера се справи с всички съветски танкове, 80 милиметра броня при ъгъл на наклон от 45 градуса осигури задоволителна защита. С висококачествена броня това даде на германците превъзходство в удара над Т-34-85.
  И като се има предвид, че военните действия на Запад бяха прекратени, капиталистите започнаха да доставят легиращи елементи, което означава, че качеството на резервацията започна да се подобрява.
  А вече разработените танкове Лев и по-модерната и компактна Пантера-2 са на път. Техните Фриц се опитват да пуснат в серия. Оказа се, че Вермахтът може да има време да коригира някои от своите слабости и да постигне предимство.
  Сталин, след поредица от срещи, нарежда атаката на 5 февруари. Забавянето вече нямаше смисъл.
  Въпреки това германците вече са успели да изградят плътна отбрана и имат достатъчно сили да устоят на атаката с умела защита. Ожесточените боеве продължиха повече от месец. Съветските войски успяха да напреднат от 15 до 30 километра, без да пробият фронтовата линия. Каменната стена не помръдна.
  В средата на март германците вече са започнали настъпление в посока Будапеща. Те успяха да постигнат някои тактически успехи и дори създадоха няколко котела. Използването на уреди за нощно виждане и офанзивата в тъмното се оказват ефективни.
  Съветските войски са принудени с бой да излязат от обкръжението и да се оттеглят зад Дунава.
  Все пак, въпреки тактическия успех, на Фриц не са дадени нови стратегически съветски резерви за развитие на офанзива срещу Будапеща. Вярно е, че нацистите изравниха фронта и успяха да подобрят отбранителните си способности.
  Съюзниците все още нямат голям късмет и с Япония. Десантът във Филипините завършва с неуспех. Японските бойни кораби, водени от гигантския Ямато, успяха да прихванат и унищожат десантния кораб и няколко крайцера.
  Така напредването на САЩ и Великобритания в Тихия океан се забави. Страната на изгряващото слънце обаче вече нямаше сили да атакува сама себе си.
  Но войната продължаваше и нямаше мирис на блицкриг.
  И Сталин се опита да раздели нацистите за известно време. Поради размяната на военнопленници, Фриц попълва своя въздушен флот с опитни пилоти и продължава да укрепва реактивните самолети. И танкът Panther-2 най-накрая влезе в масово производство и се оказа напълно успешна машина, надминаваща всички съветски марки по бойни качества. В същото време хищниците имат отличен двигател от 900 конски сили и кралски тигър, способен да пробие 158 мм броня на разстояние 1500 метра, с 150 мм наклонена челна броня.
  Като цяло танкът Лев беше иновативна марка - купола беше изместен назад, а двигателят и трансмисията бяха разположени заедно в един блок, а скоростната кутия беше на самия двигател. Така семейство Лвов се оказа с компактно оформление и отлично съотношение: броня, въоръжение, тегло.
  Нацистите, макар и със закъснение, успяха да проектират добри, успешни танкове, способни да надминат съветските марки.
  На 15 април, след като събра 2,5 милиона войници и много танкове, маршал Жуков започна офанзива. Срещу него се противопостави същият Мобел. Майнщайн получава диаманти до рицарския кръст за успех в Андерс и става вторият райхсмаршал след Гьоринг.
  И именно на него Хитлер поверява командването на южния сектор на фронта. Ударът на Жуков е силен, но Модел изтегля войските от предната линия на отбраната и успява да спре съветското настъпление на втората линия.
  Вермахтът по това време стана по-силен. Германците се засилиха за сметка на многобройни освободени военнопленници, въоръжени с отличния картечен пистолет MP-44, чието производство непрекъснато се увеличаваше.
  Производството на танкове и самоходни оръдия нараства ... Но най-важното е, че моралът на германските войски нараства, те са готови да се бият до края.
  С цената на огромни загуби до 22 април Жуков все пак успя да пробие отбранителната линия в центъра, но излизането на очуканите съветски войски в оперативното пространство не направи възможно заобикалянето на Варшава. Южната бронетанкова група на противника предприе силна контраатака и на 26 април значителни сили на Червената армия бяха обкръжени.
  Във въздуха се установи деликатен баланс, но немските реактивни бомбардировачи, поради скоростта си, можеха да бомбардират практически безнаказано - нарушавайки доставките. Освен това Фриц използва радиоуправляеми ракетни бомби, които падат много точно и унищожават прелези.
  Сталин, ядосан, забранява изтеглянето на обкръжените съветски войски. Въпреки това, бързо консумирайки боеприпаси и гориво, героичните съветски части не можаха да издържат твърде дълго.
  В началото на май по-голямата част от съветските войски в джоба бяха ликвидирани: частично унищожени и частично пленени. Офанзивата под командването на Жуков завършва с голяма военна катастрофа, която принуждава съветските войски да се изтеглят отвъд Висла.
  Сталин обаче проявява упоритост и нарежда на всяка цена да се запазят предмостията.
  Третият Райх на Запад контролира Холандия, както и френските - Елсарц и Лотарингия, заедно с Люксембург. По този начин Фриц все още има достатъчно ресурси, за да увеличи производството на оръжия при липса на бомбардировки. Особено лесен и евтин HE-162.
  Така че предимството във въздуха постепенно премина към нацистите. Най-продуктивният германски ас Хъфман получи звание майор на 8 май, а заедно с него и HE-162.
  Както скоро се оказа, новата кола беше идеална за стила на Хъфман: да атакува врага от близко разстояние. Има много добра маневреност и скорост.
  И най-продуктивният ас от Втората световна война продължи да бележи. Е, Майнщайн започна офанзива в Унгария. Германците отново използват тактиката на нощни удари и маневри през нощта, както и реактивни бомбардировачи.
  Но те се движеха сравнително бавно и претърпяха големи загуби. Съветската армия вече не беше това, което беше. Войските натрупаха боен опит и се съпротивляваха, отчаяно показвайки издръжливост и масов героизъм в отбраната. И командването на Червената армия действа доста бързо и вкарва резерви в битка почти навреме.
  С цената на големи загуби германците напредват стотина километра и преди да стигнат малко до Будапеща, спират. Освен това съветското командване се опита да контраатакува. Но засега не много успешно.
  Германските самоходни оръдия e-25 се оказаха отлични в отбраната. Ниският силует и силната предна броня позволиха да се покаже превъзходство на бойното поле, включително на SU-100.
  Дойде горещото лято на 1945 година. И двете страни в предишни битки бяха силно обезкървени. Хитлер е принуден да спре офанзивата в Унгария. Сталин от своя страна се опита да задържи предмостията. Голяма битка кипеше във въздуха.
  На 2 юли 1945 г. Хъфман сваля 400-ия си самолет, за което е награден със Златни дъбови листа до Рицарския кръст. По този начин става вторият пилот, който получава такава поръчка. Първо
  Оказа се, че това е легендарният Рудел.
  Сред съветските асове Кожедуб уверено зае първо място, който на 19 август получи третата звезда на героя на СССР за 75 свалени вражески самолета. И това въпреки факта, че качественото превъзходство все повече и повече преминава към Луфтвафе.
  Постепенно германците ограничават производството на винтови машини, заменяйки ги с реактивни. Есента на 1945 г. се появява най-новият модел ME-262 със стреловидни крила и скорост до 1100 километра в час.
  Лятото премина в атаки и схватки. През август Съветите се опитват да пробият германските позиции в Източна Прусия. Боевете продължиха около месец, но не беше възможно да се преодолее най-мощната германска защита.
  Германците от своя страна не форсират офанзивата. Те увеличиха броя на новите танкове Panther-2 и Lev, опитаха се да завладеят пълно въздушно превъзходство.
  Съветският съюз загуби доставки по ленд-лиз и това се отрази негативно на военното производство. Решението да се държат предмостия на Висла струва на Червената армия твърде много. И не се оправда.
  И германците също се появиха дискотеки ...
  Сталин, след известно колебание, все пак решава да настъпи в Унгария. Там е по-удобно. Но като цяло, трябва да се признае, тя все повече приличаше на Първата световна война. Когато линиите станаха неподвижни и атакуващата страна загуби много повече от тази, която седеше в защита.
  И съветското командване се натъкна на силните формирования на Фриц. Боевете се проточиха до късна есен. Този път Сталин изисква офанзива и решителни успехи.
  Но силите не бяха достатъчни, или по-скоро врагът не беше по-слаб. Германците най-накрая овладяха инициативата във въздуха благодарение на реактивните самолети и използваха най-новите, много ефективни самоходни оръдия и танкове в защита. И да се противопостави, беше възможно само масовият героизъм на съветските войници.
  Танкът Т-44 се оказва твърде суров и ненадежден за масово производство, така че Т-34-85 остава основното превозно средство.
  Произведена малка партида IS-3. Но тази кола, въпреки отличната предна защита, не беше много ефективна, особено по отношение на шофирането.
  Съветските войски също се опитаха да настъпят в Източна Прусия и на Висла, но никъде не успяха да пробият фронта на врага. А самите германци бяха ограничени до активна защита.
  Хитлер беше зле и действителните задължения на върховен главнокомандващ се изпълняваха от ръководителя на SS Химлер. И този очилат палач се отличаваше с предпазливост. Гьоринг също, поради злоупотребата с глупостта, напълно се разложи. Така Химлер успява да заграби почти неограничена власт.
  Но шефът на SS чакаше и разчиташе на нови видове оръжия. Фриц вече успя да стартира ядрен реактор, коригирайки грешка с графит, освен това новото поколение самолети, дискотеки, се показа много успешно. Така че този изрод разчиташе на чудодейно оръжие и предпочиташе да пести сили.
  Освен това е малко вероятно съюзниците да подновят военните действия срещу Третия райх. След провала на десанта във Филипините, американците отново се върнаха към предпазлива тактика, изтласквайки японците от островите. След това се придвижиха през Тихия океан, но изключително бавно. Нищо чудно, че тактиката на Нимиц получи прякора: от палма до палма.
  Ядрените оръжия са преминали теста, но засега самата Япония вероятно е трудно да се получи. През септември 1945 г. американците се опитват, но попадат на засада и губят и двете ядрени бомби. Така че докато Хирошима и Нагасаки стоят.
  А японците, натрупали опит, използват своите бойни кораби по-успешно, принуждавайки Америка и Великобритания да проявяват максимална предпазливост. Така Труман, който замени Рузвелт, все още не е получил козове в ръцете си, за да окаже натиск върху СССР и Третия райх.
  В средата на ноември 1945 г. Червената армия прекратява настъплението, боят преминава във въздушна фаза и малък обстрел.
  За Сталин става очевидно, че боевете са достигнали позиционна задънена улица. И най-добрият изход от това е краят на света. Но ... Химлер и Хитлер искаха поне някои териториални придобивания от СССР и все още вярваха в чудодейно оръжие.
  Така през януари 1946 г. Сталин решава отново да се опита да пречупи гърба на фашизма.
  През януари 1946 г. започва голямото настъпление на Червената армия. Германците бяха добре въоръжени, но живата им сила беше разбита. Но СССР беше силно изтощен и разрушен от войната.
  Плътността на артилерийската подготовка в главния участък на пробива е увеличена до петстотин ствола на километър. Вярно, нацистите обикновено изграждат отбрана в дълбочина и основните им сили са разположени на разстояние от фронтовата линия.
  Освен това съветското командване води офанзивата на единадесет различни места. Използвана е тактиката на известния Брусиловски пробив, когато те удрят както на широк фронт, така и в същото време се концентрират в района на главния пробив.
  Хитлер беше сериозно болен и Химлер все още се придържаше към отбранителна тактика. Но германците вече успяха да пуснат някои силни нови артикули в масово производство. По-специално, по-модерният E-50, напълно пълноценен танк от ново поколение и няколко модификации на фундаментално новия танк Lion.
  Като се има предвид, че Т-34-85 остава основният съветски танк, съветските войски трябваше да се изправят пред качественото превъзходство на противника. Плюс реактивните самолети на Вермахта. Вече се появи шестмоторният, най-мощен бомбардировач в света TA-400 с обсег от над 8000 километра. И МЕ-262 в модификация "Х", способен да развива скорости почти два пъти по-високи от съветските якове.
  Премина много обнадеждаващи тестове и дискети. Освен това новите машини не само разбиха скоростта на четири-пет пъти скоростта на звука, но и, което е важно, благодарение на ламинарната струя, се оказаха практически неуязвими за стрелково оръжие.
  По време на движението на дискетата въздушните потоци можеха да носят куршуми и снаряди и дискетата премина през най-плътния противовъздушен огън, без да се повреди.
  Вярно, същата ламинарна струя не позволи на германската машина да стреля обратно. Най-много е възможно да се спре потока за кратко и да се хвърлят бомби.
  Но във всеки случай дискетата е принципно ново оръжие, което оказва силно влияние върху психиката на настъпващия войник.
  Сталин нарича операцията много снобски: "Владимир Ленин". Имаше вече операции "Румянцев", "Кутузов", "Суворов", но по-готини от Владимир Илич и всъщност няма никой и нищо! Така че успех на Червената армия и е време да разбием Фриц.
  Нацистите се подготвиха колосално за защита и когато настъплението започна на 15 януари, те го посрещнаха с пълно въоръжение.
  Нацистите успяха да отблъснат съветската офанзива във всички единадесет спомагателни посоки и само в района на главния пробив съветските войски нахлуха в нацистката отбранителна линия.
  Сталин все пак решава да нанесе основния удар в Унгария. В Източна Прусия немците имат твърде силна защита. В Хърватия теренът не е много добър за настъпление - планини, прелези. В Полша е необходимо да се форсира Висла и да, има много планински бариери.
  Имаше и Словакия. Там е нанесен вторият по сила удар, като са направени и разчети за пробив. Но Фриц събра твърде много танкове и успя да поправи ситуацията с контраатака.
  Но в Унгария съветските войски влязоха в пробив! Сталин беше много доволен. Мечтата му да разреже Третия райх наполовина изглеждаше близо до осъществяването си.
  Съветските войски изминаха повече от сто километра през първите десет дни и това вдъхна оптимизъм.
  Хитрият Майнщайн обаче не бърза да запуши дупката, направена от Червената армия, а изчаква и трупа сили по фланговете. Той си спомни настъплението на съветските войски близо до Харков и Харков, когато руснаците също първо спечелиха и напреднаха, а след това бяха майсторски отсечени чрез подбиване.
  И тогава нацистите замислиха подобен капан. Опитните маршали Жуков и Василевски посочват на Сталин възможността за такъв флангов саботаж, но умореният върховен главнокомандващ дава решителен отказ да прегрупира войските. Сталин не искаше да изпусне птицата на късмета от ръцете си и настоя град Виена да бъде превзет възможно най-бързо и да се сложи край на нацизма.
  На 5 февруари, когато съветските войски вече са напреднали над 250 километра и вече се приближават до Виена, започва контраатаката на Тартар - "Пастта на тигъра".
  Мощни немски танкови клинове притиснаха фланговете на съветските войски. И буквално за три дни прекъсват съветските комуникации.
  Сталин беше ядосан и забрани изтеглянето на войските, като поиска освобождаване. Битките бяха в разгара си. За първи път германците масово използват своите неуязвими дискети, както и дискови хеликоптери, разработени от Курт Танк.
  Реактивната авиация на нацистите, включително щурмова авиация, тотално господстваше във въздуха. И това затрудни маневрирането и контраатаката на съветските войски.
  Опитите за пробив на обкръжението бяха неуспешни. Съветската групировка беше разчленена, въпреки че отделни отряди продължиха да се бият дори преди началото на март.
  Но нацистите, за съжаление, промениха баланса на силите и успяха първо да обкръжат и след това да превземат Будапеща. И по този начин да си възвърне контрола над по-голямата част от Унгария.
  В резултат на това се образува перваза ...
  И на японския фронт съюзниците най-накрая кацнаха във Филипините. Страната на изгряващото слънце се изчерпа и дори индивидуалните тактически успехи не можеха да доведат до обрат.
  Британците и американците, натрупали сила, изтласкват японците от Бирма и започват офанзива срещу Индокитай. В битките по сушата британските и американските танкове превъзхождат японските леки танкове и съюзниците напредват, макар и бавно, но сравнително равномерно. Самурайските контраатаки не можеха да причинят значителни щети
  И само се задави в кръв. Така Япония постепенно отслабва.
  И през април 1946 г. крайцерът Ямато е потопен. Това беше важна символична стъпка...
  Но досега САЩ и Великобритания не са си развързали ръцете. А атомната бомба не е изстреляна. Но ядрените арсенали бавно, но сигурно се попълват!
  Така че чичо Сам може да не бърза. Освен това, докато и СССР, и Германия са далеч от мира.
  Наистина, след успехите в Унгария Хитлер, болен от Паркинсон, забележимо се ободри и поиска атака срещу позициите на съветските войски.
  Майнщайн нанася неочакван удар за съветското командване в посока Румъния. Фриц успя да достигне Черно море до края на май.
  Съветското командване също пристигна на загуба. Сталин получава инсулт, но не вярвайки на никого, отказва да даде пълномощия на един от заместниците си. Поради това контролът на съветските войски беше нарушен и нацистите успяха да превземат Румъния и да отрежат съветските войски, които се бият на Балканите.
  Крал Мика и неговата свита побързаха отново да се закълнат във вярност на Третия райх. И нацистите, които вече получават петрол от съюзниците, получават контрол над румънските находища.
  Германците губят известно време в битките за Балканите, фюрерът не иска да оставя големи съветски сили в тила си и няма търпение да накаже Тито и предателите от България.
  Лятото премина в битки на Балкана. И през есента Сталин вече отстъпи и се опита да контраатакува. Германците на места напускат съветската граница и навлизат в Молдова, но досега територията на СССР остава недостъпна за тях.
  И американците най-накрая използваха ядрени оръжия срещу Япония. Но не през август 1945 г., а през септември 1946 г. По това време съюзникът вече се е приближил до Сингапур и е освободил по-голямата част от Индокитай. Страната на изгряващото слънце беше загубила много острови и съюзниците вече планираха офанзива срещу Окинава.
  Възползвайки се от отслабващата военна мощ на Япония, две атомни бомби падат върху Хирошима и една върху Нагасаки. Още пет ядрени бомби бяха унищожени от реактивни изтребители на Земята на самураите и нинджите. Но ефектът беше невероятен. Въпреки че Япония не капитулира след това. Но направи впечатление на всички страни по света.
  Есента премина с променлив успех, но фронтовата линия се промени много малко.
  Германците довършиха противниците си на Балканите и продължиха да подсилват бронираните юмруци. Пирамидните танкове станаха много ефективни, което осигури отлична защита и високо ниво на рационален наклон на бронята от всички ъгли.
  Разработването на достоен заместител на танка Т-54 беше забавено, а съветският Т-34-85 продължи да бъде работен кон, въпреки че очевидно беше остарял от всички. Нито оръжията, нито бронята на тридесет и четирите не могат да се конкурират със съветските превозни средства.
  А в реактивната авиация нацистите все още имат монопол. Така че Сталин вече е съгласен с мира, нацистите още не.
  През зимата, противно на традицията, Вермахтът внезапно премина в настъпление. Червената армия се биеше героично. Използват се дори баражни отряди и се предприемат сурови мерки срещу командирите на отстъпващите части и срещу самите войници.
  Но превъзходството на Fritz във въздуха и най-доброто качество на пробивните танкове са засегнати. В допълнение, неуязвимите дискети имаха тежък и депресиращ ефект върху съветските войници. Те - летящите чинии - изглеждаха като демонични оръжия, срещу които няма средства и противодействия.
  Съветските войски бяха принудени да напуснат Полша и да се оттеглят към Неман. Нацистите успяха да обкръжат Лвов. Пълна блокада на града продължи повече от четири месеца. Бялисток също беше превзет, немските орди навлязоха в Литва. Ситуацията се влошава от влизането на Швеция и Финландия във войната на страната на Третия райх.
  През пролетта на 1947 г. настъпва временно затишие. И двете страни претърпяха големи загуби. Сталин отмени собствената си заповед, забраняваща на деца под шестнадесет години да участват в битки, а също така увеличи броя на женските части.
  Германците също се включиха в редиците както на юноши и девойки, така и на чужденци. Сега те отново имат почти цяла Европа под контрол.
  Междувременно до май 1947 г. американците все пак принудиха Япония да се предаде. Но за това те трябваше да превземат Окинава, Сингапур и да пуснат още дузина атомни бомби.
  Така ръцете на съюзниците най-накрая се развързаха. И сега е моментът да започнем мирни преговори.
  Но условията на Съединените щати и Великобритания, разбира се, изискват и Сталин, и Хитлер да направят политически промени в своите страни. И двамата диктатори не искаха да го направят. Освен това фюрерът нарежда офанзивата да започне отново в края на май.
  Сега германците започнаха да използват ударна тактика на различни участъци от фронта и в смесени комбинации. Това даде определени резултати.
  Съединените щати за момента предпочитат да не се намесват на германците.
  Нацистите превзеха Кишинев през юни, приближиха Минск през юли, превзеха Вилнюс през август и обсадиха Рига. Есента премина много динамично. Рига все още издържа, но в началото на октомври нацистите превзеха Минск и Житомир. И в края на ноември съветските войски се оттеглиха към Березина. И нацистите отидоха до Днепър и град Киев.
  Технологичното предимство на Третия райх е засегнато, особено във въздуха. Реактивните самолети и дисковите самолети доминираха и те все още не са намерили достъпна противоотрова.
  В областта на танкостроенето Т-54 току-що започна да навлиза на фронта, а Т-35-85 остава най-масовият танк. Резервоарът IS-4 се оказа не съвсем успешен и беше внимателно произведен само в малки партиди.
  Германските картечници превъзхождаха съветските. Освен това Калашников все още не е разработен и точността на огъня от АК не е наред.
  Успехите на нацистите доведоха до факта, че Съединените щати започнаха да искат разделянето на СССР.
  Дори започнаха тайни преговори за откриването на втори фронт от САЩ в Далечния изток.
  Но подобни идеи, с цялото си изкушение, могат да се натъкнат на съпротивата на общественото мнение в Съединените щати. И СССР все още се държеше. Но американците явно не искаха да спрат войната и да отворят фронт на запад.
  1948 г. започва с опитите на Сталин да обърне хода на войната. Производството на новия танк Т-54 нараства, въпреки че по-тежкият германски пирамидален танк "Е"-50 остава по-силен. Някои надежди бяха свързани и с IS-7. Но колата, въпреки всичките си достойнства, по-специално мощната предна броня, се оказа технически ненадеждна. Голямото тегло от около седемдесет тона изискваше двигател с мощност поне хиляда конски сили. И такъв мастодонт все още трябваше да бъде отстранен и отстранен.
  Подобен проблем има и при Т-54 - дизелов двигател с мощност 520 конски сили наложи ограничение на теглото. И при тегло от тридесет и шест тона няма да получите предимство пред пирамидалния 65-тонен немски E-50.
  Първият сериен реактивен изтребител МИГ-15 е преминал успешни изпитания. Но също така отне време за масовото му производство. Но постепенно в СССР се появиха нови видове оръжия и съветските хора продължиха да се борят срещу технологичните чудовища на Третия райх.
  1948 година заварва СССР в тревожно положение. Германците достигат линията Рига, по река Двина, след това почти до Днепър и по река Березина. Те превзеха почти цялата дяснобрежна Украйна с изключение на Киев.
  Цяла Европа все още се биеше на страната на Германия. Освен това както Франко, ръководителят на Испания, така и Салазар, диктаторът на Португалия, влязоха в открита война срещу Русия. И финландците също отвориха фронта си, а Швеция изпрати доброволци.
  Но положението беше особено усложнено от влизането на Турция във войната. Сега се отвори друг фронт в Закавказието. Освен това американците и британците помагат и снабдяват Вермахта икономически - с надеждата да обезкървят както Европа, така и СССР.
  Изчислението обаче се основава на факта, че съветските войски започват да получават нова техника. Разбира се, Т-54 с тегло 36 тона не може да бъде толкова мощен във въоръжение и броня, колкото германския Е-50 с тегло 65 тона, но ... Съветската машина вече не губи толкова безнадеждно от германците, колкото Т-34- 85. Теглото е нараснало само с четири тона. Но съветските конструктори уплътниха оформлението до краен предел и резервоарът стана половин метър по-нисък. Това ни позволи да намалим броя на резервираните места. Освен това броят на членовете на екипажа е намален от пет на четирима. И това също направи възможно намаляването на размера на помещението в резервоара. Така челната броня на купола се увеличи на 200 mm от 90, на корпуса на 100 mm от 45, на страните и задната част на 100 mm от 45. А оръдието от 85 mm стана 100 mm, с начална скорост на снаряда 893 метри в секунда. Вярно, немският 105-милиметров с начална скорост на снаряда от 1300 метра в секунда запази превъзходството си.
  Но немският пирамидален резервоар е особено силен - в това, че няма покрив, а бронята има рационални ъгли на наклон от всички страни. И закалената стомана рикошира от всички ъгли. Челото на немски танк е 250 мм, а бордовете са по 200 мм.
  Въпреки това дори 100 мм оръдие не е достатъчно, за да пробие германците, които и ИС-2, и ИС-3 не взеха. Така че T-54 се оказа малко по-лош в ходовите характеристики, но без решаващо предимство на бойното поле. Така че дори през 1948 г. Т-34-85 все още е най-масовият танк. Въпреки че производството на Т-54 постепенно нараства от месец на месец.
  По принцип съветските дизайнери бяха изправени пред неразрешима дилема. Теглото от 36 тона не е достатъчно, за да надмине немския танк от 65 тона. Но не исках да влоша шофирането и маневреността. И СССР нямаше друг надежден двигател в масово производство, освен дизелов двигател с мощност 520 конски сили. Други варианти не бяха много успешни и е рисковано да ги пуснем в поредицата. Например IS-4 в него, с тегло 60 тона, има повече или по-малко прилична броня, но двигателят е ненадежден и колата е произведена само в малки партиди, недостатъчни, за да промени хода на войната.
  Така Т-54 се превърна в компромис между мобилност и ефективност.
  Някои надежди бяха свързани с развитието на IS-7. Ограничението на теглото беше увеличено до 70 тона и бяха привлечени най-добрите дизайнери. И двигателят беше планиран да бъде преобразуван от корабен дизелов двигател до 1050 конски сили. Тогава тази кола може да се конкурира с E-50, който има двигател от 1200 конски сили.
  Но резервоарът така и не успя да влезе в серията - просто двигателят не беше много надежден, фината му настройка изискваше твърде много време. Въпреки че оръдие от 130 милиметра и дулова скорост от 900 метра в секунда можеше да проникне в E-50 в по-тънката задна част на бронята или дори имаше шанс да удря предната броня поне близо. Въпреки че номинално бронебойността изглежда липсваше. А самата броня на ИС-7, в частност челната, е много добра. Но страните и кърмата са забележимо по-лоши от немския пирамидален дизайн.
  Но ИС-7 не е сериен. Във въздуха някои надежди се свързват с МИГ-15. Новият изтребител има добри летателни характеристики. Но имаше и много недостатъци.
  По време на държавните изпитания силовата установка, въоръжението и системите на самолета работеха надеждно, но въпреки извършената работа ефективността на елероните все още беше недостатъчна и управлението беше затруднено. Спирачните клапи, от една страна, увеличиха маневреността на самолета, но от друга страна, когато се отвориха, възникна силен ефект на накланяне, който пречеше на насочването към целта. Беше отбелязано също, че самолетът не разполага с транспондер за държавна идентификация, радар и оборудване за сляпо кацане. Но въпреки установените недостатъци, "S-3" беше препоръчан като еталон за масово производство.
  Германските изтребители все още запазват качествено превъзходство над съветските самолети.
  Но шансовете са нараснали. А въоръжението е едно 37-мм оръдие и две 23-мм, съвсем адекватно. Въпреки че ME-362 е въоръжен и по-мощен, той е двумоторен автомобил. Но с HE-262 е доста сравнимо.
  Макар и оборудвани немските самолети са по-добри и много по-лесни за летене.
  Да, производството на реактивни самолети в Третия райх отдавна е отстранено. Първите коли летяха през 1939 г. Но засега масовото производство на МИГ-15 също е само, просто се развива.
  През зимата съветските войски не успяха да постигнат значителен успех и през май нацистите преминаха в настъпление. Основният удар беше нанесен в центъра. Целият фюрер се надяваше да превземе Москва. Освен това на юг съветските войски можеха да използват Днепър като естествена водна преграда.
  И държат отбранителни линии на юг.
  Дисковите самолети се превърнаха в опасно оръжие на Фриц. Те вече можеха да хвърлят бомби и неуправляеми ракети, а самите те бяха затворени от ламинарни струи.
  Нямаше какво да се възрази срещу такава атака. Освен това скоростта на летящите чинии е 7-8 пъти по-висока от скоростта на звука, а обхватът на полета е навсякъде в страната.
  И това направи възможно нанасянето на ракетни удари по отдалечени от фронта руски заводи.
  Общият брой на оръжията, произведени в СССР, е приблизително сто танка на ден и сто и петдесет самолета на ден. И беше на върха и сто петдесет и двеста.
  Но в масовото производство има ограничители и често няма достатъчно обучени екипажи.
  Третият райх също изгребва последните резерви. Почти всички работници и селяни са привлечени в армията. Те бяха заменени от чуждестранни гастарбайтери и надзиратели от жените и тийнейджърите. По същия начин жените стават пазачи в концентрационните лагери или влизат в кабинетите на чиновниците.
  Армията беше призована официално от четиринадесетгодишна възраст, а често доброволците бяха взети дори по-рано. И до шестдесет и пет официално, но доброволци и по-възрастни. Появиха се цели полкове от пилотки и снайперистки. И много чуждестранни дивизии, както и смесени части. Дори полските легиони, като алтернатива - полската армия.
  Фриц се изчерпа, но помощта от Запада се засили. По принцип съюзниците хранеха нацистите с храна и суровини, а също така доставяха оборудване за военни заводи. Тъй като техниката на нацистите вече беше много по-добра от западната. А пирамидалният танк е някаква перфектна форма на машина, която в своята изчистеност - разположението на бронята под рационални ъгли, не може да бъде надмината.
  Друг от опасните видове оръжия на Третия райх бяха бомбардировачите. Те поне не бяха по-ниски от съветската ракетна артилерия, на "Sturmtigers" и "Sturmlions" те се превърнаха в масивна лавина от пробив.
  И освен това ТА-400 и ТА-500, заедно с безопашни бомбардировачи, посяха ужаса на разрушението в съветския тил. И това вече се отрази на производството на оръжие. Много фабрики преминаха в нелегалност, което намали тяхната производителност и увеличи разходите за производство на оборудване.
  Нацистите, след като започнаха офанзива на 5 май, успяха да пробият фронтовата линия. Но съветското командване вече се беше научило как да изгради солидна защита в дълбочина. След като се оттеглиха на сто и половина километра, съветските войски в Беларус се укрепиха на Днепър. И Рига най-накрая беше отрязана по суша от основната съветска групировка.
  Германците се опитаха да надградят успеха си, но претърпяха значителни загуби. Съветските войски стояха здраво по линията на Днепър. Лятото премина през упорити позиционни битки. През септември обаче фашистите, след многомесечна обсада, най-накрая успяха да превземат Рига. Техните орди обсадиха Талин и съветските войски трябваше да се изтеглят към Нарва и бившите линии на линията Сталин, издигнати още преди преразпределението от 1939 г.
  Досега не беше възможно решително да се овладее инициативата и производството на реактивния MIGA през 1948 г. остана малко. Но Фриц, въпреки техническото предимство, не постигна нищо. На десния бряг на Украйна Киев продължава героично да се държи. И опитът за кацане на войски в Крим завърши с тежко поражение за нацистите.
  Вярно е, че в морето от подводни флоти нацистите бяха очевидно по-силни. При масово производство подводниците, които приличат на косатки, се захранват с водороден пероксид. Те достигат скорост до 35 възела на час, което е много прилично за надводен флот. Освен това атомните подводници вече се разработват активно.
  Предимството на този тип оръжие е очевидно. А в самия Трети райх няколко ядрени реактора вече работят и получаването на атомна палка не е далеч. Но в СССР се водят активни разработки по тази тема. Въпреки че трудностите на военното време забавят развитието на такава програма.
  Германците успяха да превземат балтийските държави през 1948 г., да се приближат до Псков, а Беларус да достигне Днепър, като окупира Витебск и Орша. Но там техният успех беше ограничен. Киев остана непревземаема опорна точка. Вярно е, че съветските войски все още не са постигнали значителен обрат във войната.
  Но дойде 1949 г.
  Съветските реактивни изтребители МИГ-15, ЛА-15, Як-23 се превърнаха в масови машини и най-накрая започнаха да се произвеждат масово. По този начин демонстрирайки, че монополът на нацистите във въздуха е приключил.
  И така бомбардировките опустошиха съветската земя. Вярно е, че нацистите не стоят неподвижни. TA-383 стана първият изтребител в света, който значително надвишава скоростта на звука - около два пъти.
  Но технологичното предимство на нацистите във въздуха престана да бъде огромно. Вярно е, че Як-23, лека и маневрена машина, като LA-15, не се превърна в масови бойци. Преди всичко заради по-слабото си оръжие. И германците предпочетоха самолети от клас ME-362 с пет 37-мм и четири 30-мм въздушни оръдия.
  Тази машина е много издръжлива и наистина отне калибър от поне 37 мм. Да не говорим, че TA-400, TA-500 и най-новият TA-600 са много издръжливи и силно защитени реактивни превозни средства. Ю-488 вече е спрян от производство, но се появи Ю-487, много мощен реактивен бомбардировач.
  Но съветските дизайнери също не дремеха, развитието на технологиите беше във възход.
  Докато МиГ-15 влезе в масово производство, по-нататъшното му усъвършенстване продължи. За отстраняване на недостатъците, открити на прототипа на самолета S-3, третият сериен МиГ-15 Љ 101003 е изпратен от завод Љ 1 в конструкторското бюро Микоян, където получава код "SV".
  Разбира се, изходът от битките до голяма степен се решаваше в конструкторските бюра, а не само на бойните полета.
  В конструкцията на серийния МиГ-15 са направени следните промени: оръдията NS-23 са заменени с оръдия NR-23, елиминирани са вибрациите при стрелба от оръдието N-37D, подобрени са ретракторите на връзките, здравината на самолета структурата е увеличена и е монтиран тример на левия елерон. Е, в крилото е монтиран товар против трептене, монтиран е хидравличен усилвател B-7, използван е генератор-стартер GS-3000, монтиран е нов амортисьор за носовия колесник и ASP-1 мерникът е заменен с ASP-3N.
  
  На 13 юни 1949 г. започват държавните изпитания на МиГ-15 СВ, но на 10 август те са прекъснати поради недостатъчната твърдост на инсталацията на оръдията HP-23. Самолетът е върнат в конструкторското бюро за ревизия, а на 19 октомври SV отново е изпратен за държавни изпитания, въпреки че въоръжението така и не е завършено. Основните усилия на дизайнерите бяха насочени към подобряване на управлението и възможността за стартиране на двигателя във въздуха.
  Но не цялата работа на дизайнерите беше успешна и много не успяха.
  Само малка част от подобренията, тествани на МиГ-15 "СВ", са приложени на серийни самолети с двигател РД-45Ф. Сред тях бяха новият мерник ASP-3N, панелът PS-2, подобрена система за стартиране на двигателя и хидравличен усилвател на елерони. Останалите иновации се появиха в серията вече на МиГ-15бис, оборудван с двигател VK-1.
  През зимата на 1949 г. съветското командване предприема офанзива в центъра. И въпреки че успехът му беше незначителен, загубите бяха огромни и германците държаха линията, но изчислението на изтощението на СССР не се материализира. Вярно е, че обсаденият Талин наистина падна през февруари. Червената армия все още е силна.
  И пролетта премина в размяна на удари ... През лятото нацистите хвърлиха всичките си сили в нападението на Киев. С цената на колосални загуби и масиран обстрел те все пак превзеха града. По време на нападението нацистите за първи път използваха супер големи танкове: "Чудовище" и "Плъх". Тяхната способност да пробиват силни и инженерни отбранителни линии се оказа сравнително задоволителна.
  В лицето на "Чудовището" бяха тествани и най-големите бомбардировачи в света, хвърлящи снаряди с тегло до 10 тона. И те показаха цялата опасност от такива оръжия по време на пробив.
  Но германците вече бяха изчерпали своя офанзивен потенциал. И бойната им машина беше изтощена. На 1 септември 1949 г. се навършиха десет години от началото на Втората световна война. И имаше защо да бъде ужасен. Германия и Европа бяха обезлюдени.
  Съветският съюз обаче също. Тяхното поколение мъже на военна възраст остави максимум три-четири процента. Армията беше пълна с голобради момчета, побелели старци и жени. Червената армия също претърпя колосални загуби и се изтощи.
  Но индустрията, макар и насила, продължаваше да работи, а загубите на германската авиация нарастваха. В арсенала на СССР се появиха и противовъздушни ракети.
  През есента Съветите вече тестваха германците за сила. За съжаление германският пирамидален танк продължава да бъде най-доброто превозно средство от Втората световна война. Нещо повече, немците му поставиха по-усъвършенстван турбогенераторен двигател с мощност 1500-1600 конски сили и германският автомобил подобри ходовите си характеристики, като успешно се бори както с есенните кални свлачища, така и със зимните преспи. Да, и липсата на палет увеличи проходимостта му. Така че докато нацистите не губят възможността да нанесат контраатаки.
  На 7 ноември 1949 г. както в СССР, така и в Германия, по ирония на съдбата, в един и същи ден са изпитани ядрени оръжия. Сега ядреният монопол на Съединените щати най-накрая приключи. Но войната все още продължава ... Сталин вече е сериозно болен, а Хитлер също е болен. Но и двамата диктатори ще бъдат упорити.
  Фашистите все още имат опасен и неразгадан коз: дискотеките, които се подобряват и стават все по-опасни. И едно от дизайнерските разработки беше идеята за оборудване на "летящи чинии" с лазери с ядрено изпомпване.
  Хитлер все още вярваше в чудодейните оръжия и способностите на своите войски. Но фронтовата линия бездейства, сякаш в Първата световна война. Зимните набези на Червената армия са неуспешни, но от друга страна започва настъпление срещу Турция в Закавказието. По-слабите османски войски отстъпват под ударите. Руснаците превземат Карс, Ерзерум и редица други градове.
  Но намесата на Великобритания, която заплашваше да влезе във война със САЩ заедно със Съветите, както и пристигането на големи подкрепления от Вермахта, спряха съветското настъпление.
  Но във всеки случай: Червената армия е все още силна. А отвъд океана антисъветската истерия расте. Една от идеите е идеята за настройване на проамерикански Китай върху СССР. Чан Кайши изобщо не е против разширяването на границите си за сметка на Русия.
  Наистина китайската армия не е много боеспособна, но е изключително многобройна.
  Вярно е, че Мао Цзедун продължава да води война, въпреки че напоследък е силно притиснат. Но американците обещават да увеличат помощта срещу Мао и дори да въведат свои войски.
  Народът на Америка не иска да се бие срещу СССР, но американците са напълно способни да потиснат варварина Мао. И китайските правителствени войски ще бъдат като пушечно месо за тях.
  Така през следващата 1950 г. над СССР надвисва нова опасна заплаха. Сталин знае за това и се опитва да го предотврати. В същото време те отново се опитаха да договорят мир с Третия райх.
  Но Хитлер беше против всеки мир, при който германците не достигнаха Урал.
  Да, и съюзниците оказват натиск върху Германия и нейните сателити, изисквайки продължаване на войната до победен край. Самите те искаха да получат свои колонии в Русия.
  И така, не се получи. Въпреки че Сталин беше готов да даде много - дори Донбас и Крим.
  Възрастният върховен главнокомандващ обаче не беше много разстроен:
  - Ние руснаците победихме всички! Нека спечелим този път!
  Но засега ситуацията е много тежка. През юни 1950 г. марионетният китайски режим, въоръжен от САЩ и Великобритания, откри нов фронт.
  Милиони жълти войници пресичат съветската граница в Далечния изток и нахлуват в Монголия.
  Битката на титаните пламна с нова, яростна сила ...
  
  БИТКАТА НА ВЛАДИМИР КЛИЧКО И ВЛАДИМИР ЗЕЛЕНСКИ
  И момчето-Създател хвърли Владимир Зеленски, хвърляйки бос детски крак на ринга. Боксовият стадион моментално израсна на мястото на многоцветните гъсталаци на лозето. И по волята на младенеца Бог-Създател се появиха трибуните, а с тях и глъчката и глъчката. Много представители на други светове, видове от оранжеви скорпиони до нерадиоактивни медузи.
  Те свиреха, хриптяха, пищяха, тропаха, грачеха и дори бълваха огън и плазма! Истинска какафония и Володимир Зеленски се почувства сякаш буквално го бият по ушите.
  Отгоре на пръстена обаче се спускаше прозрачно покритие, приличащо на аквариум. Той плътно покри напълно тривиален боксов ринг и затвори всички звуци.
  Подмладеният и подсилен Владимир Зеленски се чувстваше много уверен. Той изправи широките си рамене и гордо вдигна голямата си глава.
  Е, какво ще стане, ако планината не отиде при Мохамед, тогава ... Президентът на Украйна видя опонента си, който му се стори болезнено познат. Характерна къса прическа с черна коса, свиреп поглед ... Наистина ли е Виталик Кличко?
  Не, този има малко по-тясно лице и изглежда като по-млад боксьор. Е, да, Владимир Владимирович (толкова странно съвпадение в името и бащиното име с президента на Русия!) Кличко - в негово лице! Е, какво се оказа той Владимир Александрович на острието на камата. Страх обаче няма. Освен това порасналият президент на Украйна е поне пет-седем сантиметра по-висок от Владимир и двадесет-тридесет килограма по-тежък.
  Ролята на рефер на ринга се изпълнява от голокрака, загоряла до цвета на шоколадова глазура, мускулеста и висока медена блондинка.
  Тя има хубаво лице, но здрав врат, той е почти гол, доколкото тя има оскъдни бикини - по-малко от смокинов лист. Владимир Зеленски неволно се втренчи в рефера и пропусна първия удар на Владимир. Явно имаше особени правила, битката започна без гонг.
  Момичето направи жест, те казват, продължете. Ударът на Владимир Кличко беше силен, но с левия, освен това, той удари голям човек и нямаше достатъчно сила, за да свали чудовището Зеленски.
  Владимир Александрович стисна юмруци, мускулите му се надуха на топки. Той изглеждаше много по-напомпан и приличаше повече на професионален културист, отколкото на Владимир Кличко, но ... господин хумористът Зеленски се занимаваше с джудо в детството си, а в зрелите си години изобщо не беше приятел със спорта. И за него се оказа много трудно да разбере техниката на дуел на ринга.
  Владимир Зеленски направи очевидни грешки: той стисна юмрук с цялата си сила, удари с напрегната ръка по цялата траектория, от което ударите му се оказаха натискащи и не носеха разрушителната сила, която почти един и половина центнера височина -качествена мускулна маса може да даде.
  Владимир Зеленски намери в паралелен свят ново, красиво, напомпано тяло, но не и умения за бойни изкуства. Така че по-малък, макар и доста голям противник, очевидно го превъзхождаше.
  Владимир Кличко работи като номер две, карайки гиганта Зеленски да пропуска или блокира. Въпреки това, ударите на тежък и силен спортист, дори и да не знае как да бие професионално, са доста забележими. Затова Владимир предпочете да се движи или да постави еластични блокове.
  В противен случай определено ще получите нокаут от такъв бик, какъвто стана бившият президент на Украйна.
  В същото време бившият световен шампион постоянно ужилваше Владимир Зеленски с левия си, натрапчив и бърз удар. Традиционно той не инвестира в удари в първите си рундове, но лявата ръка на Кличко е бърза и еластична.
  Двубоят се проведе по особени правила. Първият рунд явно се проточи, повече от предписаните три минути и сякаш изобщо нямаше рундове и паузи като борбата, след като последва едноминутна пауза.
  Владимир Зеленски не е много уморен, тялото му е в страхотна форма, Кличко току-що е загрял.
  Спомняйки си, че Владимир Владимирович беше наречен "стъклена челюст", могъщият Зеленски отчаяно се опита да хване врага с един удар. Владимир, в отговор, очевидно решавайки, че е достатъчно да играе на котка и мишка, атакува героя Зеленски с лявата си ръка със страната си в брадичката.
  Владимир Алексеевич усети разтърсване и успя да отговори, удряйки Кличко в гърдите. Владимир се олюля, едва стоеше на краката си, за да не падне в нокдаун. Страхът се отразяваше в очите на Кличко. Един наистина нетехничен съперник се оказа непоколебим, подобно на поляка Вах веднъж, той удря силно.
  В отговор Кличко отстъпи назад и държеше двойка. Удари Владимир Зеленски в брадичката. Но президентът на Украйна е много силен като тяло и глава. И той отива при Владимир, като немски танк "Царски тигър" или смел руски войник, без да обръща внимание на ударите.
  Владимир Кличко отстъпва назад и хвърля удари и двойки. С протекция Владимир Зеленски, който има много бегла представа за бокса, не го интересува. Но от друга страна, със способността да поемете удар, издръжливост и зверска сила, всичко е наред. Във вселена с насрещен поток на времето, бившият украински президент се зареди. И кой ще свали такъв бик. Дори онзи, който е шампион общо дванадесет години, явно отстъпва - пред монолитна стена.
  Владимир си тръгва. Сега той отново работи с удара. Но да счупи носа, въпреки удара, не успява. И битката се проточва. Скобата не дрънка, сякаш това са битки без правила, неограничени във времето. А за Кличко подобни разпоредби са крайно неблагоприятни.
  Могъщият Зеленски удря много и често, но не изглежда да се чувства уморен, а Владимир трябва постоянно да се оттегля, да се движи около ринга, да смекчава ударите на 145-килограмова мускулна маса с наклони на тялото. И как ще успеете да се възстановите? Високото темпо на битката е много уморително, без паузи между рундовете.
  Владимир Кличко отново инвестира в дясна ръка. Но брадичката на Володимир Зеленски е на не повече от сантиметър. И това наистина дразни перфораторите. Когато главата на вашия двойник е по-здрава от титан.
  Владимир пробва отново удар с двойка и ударът минава. Но какъв е смисълът? Дишането на Кличко става все по-трудно. Битката върви на все по-ниско темпо, а бившият световен шампион буквално го стъпва по петите.
  Владимир Владимирович срещу Владимир Александрович - колко символично и драматично изглежда всичко това. Епична битка по свой начин. Нещо, за което могат да пеят и поети, и драматурзи.
  Владимир Зеленски също усеща първите признаци на умора, но все още относително леки. Но опонентът му очевидно е уморен, блести от пот и най-важното е, че той практически спря да хвърля левия джеб. Поради това инициативата постепенно се прехвърля на Владимир Александрович. От време на време можете да го обвинявате за лоша техника, но тялото е великолепно. И ударите идват в серии.
  Владимир затваря с блокада и подава небрежно, във веждата... Бившият световен шампион вече е с разрез. Появи се кръв и заедно с вида на червена течност, героят Зеленски придоби дива увереност в себе си. И засили натиска.
  Когато ударите с поредица, макар и неумело, но неуморно, тогава поне няколко удара и ще мине.
  А Владимир Кличко, като се изморяваше все повече и повече, се защитаваше все по-зле и слагаше блокове. И от време на време ще получат подарък в главата. А врагът е мощен и удря силно, като тояга. Ако великанът Зеленски имаше повече опит и ако беше обучен да нанася удари правилно, Владимир Кличко вече щеше да се оплете в дълбок нокаут. Но Владимир Зеленски удари натискане и от това врагът, дори и да прескочи грешки, не падна, а само се олюля. Но все пак битката се проточи, Кличко губеше сили, никой нямаше да обяви пауза и победата на героя Зеленски вече беше само въпрос на време.
  В отчаянието си Владимир неочаквано инжектира нетипичен удар в черния дроб на гиганта Зеленски. Бившият президент на Украйна се почувствал неприятно, сякаш дънер се е ударил в торса му. И забави малко.
  Владимир веднага инвестира в двойка в брадичката, въпреки че вероятно би било по-рационално да продължи да бие върху черния дроб.
  Владимир Зеленски стоически издържа удара и сам се втурна в атака. Кличко опита да се отдалечи, но скоростта падна от умора и бившият световен шампион беше под градушка от удари. Когато ударите силно, блокът се счупва и ръкавиците излитат. Владимир кърви не само от веждата, но и от носа. Той отчаяно се придържаше към Владимир Александрович, опитвайки се да го въвлече в битката.
  Могъщият Зеленски се отърси от Кличко в ярост, принуждавайки го да се строполи на пода, твърде голям за професионален боксов ринг. И тогава, когато Владимир се опита да стане, последва смазващ ритник в лицето. Владимир Александрович знаеше как да играе футбол доста добре и затова успя да движи крака си много по-професионално, отколкото с ръцете си. И, разбира се, по-силен.
  Окървавена шапка излетя от устата на Владимир Кличко и бившият световен шампион падна, разпери широко ръце и замълча ...
  Прозвуча клаксон и тържествен глас обяви:
  - Победата беше спечелена от... Владимир Кличко, поради дисквалификация на съперника, за непозволен удар!
  
  
  
  РОМЕЛ ПОДГОТВИ КАПАН
  Друга точка на раздвоение: битката срещу армията на Ромел в Либия. Този път капанът проработи, индуската дивизия потъна под ударите на немските танкове, а британците бяха в котела. Битката завърши с пълно поражение на армията на Лъвската империя. Това не повлия на контранастъплението на Москва. Но от друга страна, репутацията на Ромел като непобедим командир нараства значително. А във Великобритания оптимизмът рязко спадна.
  И през януари войските на Ромел щурмуваха Толбук. По време на атаката германците използваха димна завеса и успяха да намалят загубите. През февруари последва настъпление в Египет. Възползвайки се от объркването на британците, Ромел ги победи на части. И това се случи на фона на японски успехи и относителни неуспехи на съветско-германския фронт. През март Ромел окупира Александрия и германците маршируват победоносно към Суецкия канал.
  Чърчил, на фона на пораженията от Германия и Япония, преживя тежък психологически стрес, а в началото на април получи инсулт. Провалът на такъв ярък и силен политик имаше отрицателно въздействие върху хода на военните действия.
  Ромел продължава да печели, с активната подкрепа на местното население, влизайки в Ирак. Там британците бяха нападнати от самите муджахидини. Ромел влезе в Багдад триумфално. В Ирак беше провъзгласен Багдадският халифат, който виеше на страната на Германия.
  Ситуацията се влошава от поражението на съветските войски на източния фронт. Поражението на Червената армия и в Крим, и близо до Харков, и близо до Ржев, и малко по-късно близо до Ленинград.
  Но най-важното е, че Ромел успя да поеме контрола над целия Близък изток с петролни платформи. И за СССР се оказа трудно да отговори на това. На всичкото отгоре САЩ загубиха битката при Мидуей от Япония и окончателно загубиха инициативата в битката със Страната на изгряващото слънце.
  Имаше реална заплаха от отваряне на втори фронт от Япония. А на бойните полета късметът още не е изневерил на германците. Ромел, попълвайки войските си с араби, заедно с Турция атакува съветския Закавказ. И това драстично влоши ситуацията.
  Превъзходните немско-турски войски пробиха фронта. Пет дни и нощи имаше битки за Батуми. За три дни Ереван е обкръжен. Германците, турците и арабите са навлезли дълбоко. Съветското командване се опита да засили закавказкото направление, но прикритието на Сталинград отслабна, от което германците се възползваха. Нацистите превзеха града почти изцяло и веднага.
  Съветските войски обаче се опитаха да контраатакуват ... Но нямаха достатъчно сила. И германците вкарват в битка все нови и нови резерви. Най-важното е, че Япония отвори втори фронт и трябваше да бъде пренасочена към него. Въпреки това битките за Сталинград бяха малко забавени и главно поради героизма на съветските войници.
  Но след това градът пада и през октомври Фриц достига Волга на широк фронт.
  Дори заповедта: "нито крачка назад" не помогна. Имаше катастрофална липса на резерви. Съединените щати загубиха Хавайския архипелаг и фактически ограничиха доставките по Lend-Lease, Великобритания, без Чърчил, практически не води война с германците. Япония настъпва със своята многобройна, фанатична и добре обучена пехота.
  Ситуацията се влошава от разногласията в съветското партийно ръководство. Молотов беше елиминиран, но Берия също не беше за дълго време. Германците достигнаха Каспийско море през ноември и започнаха да напредват по крайбрежието. Трудно беше да се спре лавината им. Съветското командване беше разкъсано на три фронта, а САЩ и Великобритания фактически напуснаха играта.
  През декември германците, турците и арабите се обединиха в Кавказ. И всъщност те поеха контрола над този най-богат регион. Сталин обяви тотална война.
  През януари се разиграха битките за Бакинските кладенци ....
  Олег Рибаченко сънува, че той, като момиче, стреля от снайперска пушка. На красотата практически няма останали дрехи, но поради факта, че кладенците в Баку горят, наоколо е горещо и дори снегът се топи.
  Става страшна мъгла и всичко тече наоколо, от което дори съска вода и се вдига пара.
  Олег Рибаченко и партньорът на Акулина, вкопчени в земята, стрелят по Фриц и арабите. Баку вече взе почти всичко, но руският дух е силен и нищо не може да го сломи. Момиче снайперист, не пропускайте. А сега е израснала цяла могила от трупове. Две красавици стрелят с пистолети.
  Момичето на Олег се възбужда от това и започва, потропвайки с бос крак, да пее:
  - Хубав...
  Акулина, правейки добре насочен изстрел, продължава:
  - На живо...
  Олег Рибаченко стреля отново, убивайки арабина и пеейки:
  -Между...
  Акулина изстрелва куршум и продължава:
  - Огън!
  Олег Рибаченко моментално вдига:
  - И пушете!
  Акулина отново стреля, продължавайки да пее:
  - И слушай...
  Олег Рибаченко ловко щраква затвора, пускайки подарък, казва:
  - Как!
  Акулина прекъсна германеца и продължи:
  - Картечница!
  Олег Рибаченко отново изпраща куршум и свири:
  - Водя!
  Акулина изплю куршум към германците и продължи:
  - Нас!
  Олег Рибаченко, след като даде на фашиста щедър подарък, издаде:
  - Президентът!
  Акулина изпрати смъртоносен подарък и изръмжа:
  - Непобедим!
  Олег Рибаченко, блъскайки отново, продължи:
  - Напред!
  Акулина подкрепи пасажа:
  - Напред!
  Олег Рибаченко стреля отново и изръмжа:
  - Кога!
  Акулина размаза нациста със страст, хвърли граната с бос крак и продължи:
  - Раковини!
  Олег Рибаченко изпрати куршум и как изсвири:
  - Почивай в мир!
  Акулина точно стреля и излая:
  - Щастлив!
  Олег Рибаченко, стреляйки от снайперска пушка, продължи:
  - И през нощта!
  Акулина изчурулика силно, докато стреля:
  - Побързай...
  Олег Рибаченко, след като стреля, ентусиазирано добави:
  - Идват!
  Акулина стреля отново и подсвирна:
  - Брадичка!
  Олег Рибаченко, блъскащ се със снайперска пушка, продължи:
  - И заповеди!
  Акулина, стреляйки, изсъска искрящо:
  - Позволявам...
  Олег Рибаченко, стреляйки с куршум, изръмжа оглушително:
  - Отгоре!
  Акулина изплю смъртоносния и каза:
  - Мир!
  Олег Рибаченко отново закова и изръмжа:
  - Бесен!
  Акулина стреля с един изстрел, поваляйки два фрица наведнъж, изчурулика:
  - Тътене!
  Олег Рибаченко изкрещя оглушително, докато стреляше:
  - Война!
  Момичето, с помощта на гол изсечен крак, дублира кадъра, повтаряйки:
  - Война!
  Олег Рибаченко, сменя клипа, отново стреля, пробива главата на фашиста, пее:
  - Затихване...
  Момичето, стрелящо уместно, остроумно с искряща усмивка издаде:
  - Акселбант....
  Олег Рибаченко нанесе удар с куршум и продължи:
  - От...
  Акулина стреля, точно издаде:
  - Спокойно!
  Момичето-генерал-писател стреля и изръмжа:
  - Живот!
  Акулина бледа, добави:
  - Лъжа...
  Олег Рибаченко, хвърляйки куршум като катапулт и хвърляйки граната с крак на момиче, продължи:
  - Затихване...
  Акулина сряза фрица и изчурулика:
  - Блясък...
  Олег Рибаченко, ловко хвърляйки куршум над прикритието и събаряйки германец в бронетранспортьор, продължи:
  - Банери!
  Акулина стреля отново и изгука:
  - А този...
  Олег Рибаченко, след като стреля възхитено, изрева:
  - СЗО!
  Момичето-снайперист, прогонвайки дима с босите си крака и отново забивайки куршума в гърлото на фашиста, излая:
  - Говори!
  
  ПРИКАЗНА БИТКА НА КОСМИЧЕСКАТА ЕРА
  Въпреки целия шок, Анфиса осъзна, че цялата тази милитаристична фазмагория вероятно се контролира от един център. Това се доказва от посоката на удара и очевидната последователност в дейностите на гигантските размери на създанията.
  Воинът осъзнал: възможно е да деактивирате контролния център на цялата тази фантастична армада и тогава... Може би всичко ще спре!
  Но ето как да го направите, ако не принадлежите на себе си и покривът, който се развява като перце, е напълно неконтролируем.
  По някаква причина през главата ми мина напълно неподходяща песен в тази ситуация:
  - Хищната Багира вече има приятелка. Несъмнено психиатрична болница плаче за нея! Тя е чужденка и се промъква близо! Тя е маймуна ksiwa - Anfiska!
  И пейзажът отдолу, непрекъснато разрушение, руини, растящи наведнъж, и много кратери от падането на съсиреци от магическа енергия.
  И дори руините, като живи, стенат и треперят. И това е страшно.
  Анфиса хвърли поглед към небето, надявайки се, че поне там ще намери утеха и подкрепа.
  Но каква мерзост? Дори слънцето се промени. Започна да прилича на пурпурно джудже, от което коронарни изхвърляния излъчват разрязващи зеници на очите.
  Анфиса отново се прекръсти, вече беше наистина уплашена: кой би могъл да развали, обезобрази Слънцето? Това изобщо възможно ли е, дори ако приемем, че магията съществува в действителност? Дори крал Сюлейман в цялата му слава не може да направи това!
  Или е илюзия? Как са всички тези същества?
  Гарван-дракон с кърваво оперение изхвърли четиридесет и пет тонен резервоар.
  Колата се е усукала няколко пъти, преди да се взриви. Разкъсаната кула прелетя покрай развяващия се покрив на Анфиса. Дори вятърът разтърси момичето, почти го хвърли долу.
  Воинът се изправи и се изкачи обратно с усилието на титан. Единият ботуш падна от изсечените крака на красавицата. Падайки съвсем обикновени, армейските обувки се превърнаха в поредното чудовище.
  По-специално, от него на пръста на крака израсна лъвска глава с рога, а от дупката се появиха венчелистчета от лалета. Отстрани са оформени нокти на раци и крила на прилеп, сякаш в анимационен филм с герои от пластелин.
  Анфиса издиша от себе си:
  - Всички спите! Всемогъщият Бог може да създаде всичко, но дори и той не е в състояние да въплъти всички човешки фантазии и глупости!
  Мотивиращият ботуш, който внезапно се увеличи до размерите на триетажна сграда, каза:
  - Човек може да превърне всяка глупост в реалност, но само реалистите могат да сбъднат една мечта!
  Анфиса се прекръсти, прошепвайки:
  - Какво, по дяволите, косата на Борисовна!
  Ботушът отвърна:
  - Великият човек може да е плешив, но само нищожният човек е беззъб!
  Анфиса едва успя да устои на желанието да пусне втория си ботуш срещу него: няма втори толкова мъчителен събеседник, който да не може да понесе. За да се разсее поне за момент от тази игра на мозъчните извивки, момичето изпя песен, създадена за празника 9 май. Изглежда съвсем наскоро те отбелязаха този празник, така жестоко потъпкан от киевската хунта.
  Русокосата красавица запя с пълен глас;
  На линията се заклехме,
  Вярно, да служиш на Светата Родина!
  Комунизмът даде светлината на слънцето,
  Златна песен нишка вие!
  
  Комсомолците няма да се поддадат на момчета,
  И когато гръмотевиците на войната изтрещяха...
  Момичетата докоснаха ръцете си
  Вече са при машината!
  
  А други са боси зад ралото,
  За доставяне на ароматен хляб...
  Твърде трудно е да се бориш с глад
  Така че работата ни да бъде пет!
  
  Тези, които са по-готини - решиха момичетата
  Все пак войната не е женска усмивка...
  И младите се присъединиха към отрядите,
  За да не крещи Фриц на затворниците!
  
  Гиганти се биеха за Москва,
  Фашизмът получи удар в червата!
  Ние сме обединени с руското отечество,
  Дух, повярвай ми, битката не е загубена!
  
  Сталинград, където кръвта течеше в поток,
  Където горяха свещи у дома ...
  Стана голям крайъгълен камък - повратна точка,
  Изправи рамене моя страна!
  
  Танковете "Тигри" не са пречка за смелите,
  Кулата "Пантера" падна!
  Ешелонът с "Катюши" пристигна,
  Разкъсайте нацизма, разпадаме се!
  
  Пионерите също са в тази битка,
  Партизаните смело взривиха моста...
  Хванаха Фриц като кучета
  И натискът на мечтаните бойци се увеличи!
  
  Ето Берлин последната бариера,
  Колко окопи е изкопал подлият негодник!
  Стрелям точно с картечница,
  Мачкаме германците като жалки въшки!
  
  Над цветното знаме на Райхстага - Слънцето,
  Хитлер е като плъх - мърша е мъртъв!
  Сърцето ни бие като барабан
  И надуйте рога на победата!
  
  Преживял мъка и скръб
  Те преминаха през цялата война без съжаление ...
  Ароматът на тучен люляк през май,
  Ние, целувайки се, срещнахме пролетта!
  Олег Рибаченко дойде на себе си от объркване, от факта, че е бил бит по лицето с длани. Момичето елф се събуди бързо и се почувства еуфорично. Пред Олег Рибаченко стоеше познат елф и друго момиче с диамантен венец на главата. Тя била толкова красива, че бившият писател чак онемял от удивление. Такава коса буквално блести като звезди.
  Олег Рибаченко попита учудено:
  - Кой си ти?
  Момичето отвърна през смях:
  - Аз съм най-големият сред местните елфи. Или както ме наричат - гледам.
  Олег Рибаченко каза учудено:
  - Толкова си красива, наистина ли си на сто хиляди години?
  Момичето елф отвърна през смях:
  "Да, дори повече... Благодарение на притежаването на силна магия, успях да измамя смъртта. Така че животът ми все още може да бъде много дълъг.
  Олег Рибаченко тропаше с бос момичешки крак и подсвирваше... Момичето изглеждаше толкова младо и свежо. Точно като току-що разцъфнало цвете. Така че исках да се събера с нея и да се съчетая. И правете любов, със страст, почти без прекъсване. С такава сияйна красота.
  Тя улови погледа му и прошепна:
  - Имаш ли душа на мъж?
  Олег Рибаченко отговори честно:
  "Бях велик воин в предишния си живот!"
  Момичето елф се усмихна и изгука:
  - С удоволствие ще приема прегръдките ти... Но виждам, че искаш да ме питаш нещо?
  Олег Рибаченко кимна агресивно с глава:
  - Точно... Въпросът ми е защо цветните елфи от паралелната вселена спряха да получават семена?
  Момичето елф, този лъчезарен наблюдател, се замисли за момент и след това отговори:
  - Магьосникът Каспар иска да унищожи семейството ви. Най-вероятно той е направил нещо, така че вашите представители да не могат да се размножават!
  Олег Рибаченко стана любопитен, той се приближи до зрителя и попита:
  - Какво точно? Как да предотвратим това?
  Момичето елф скочи и се завъртя леко. Голите й крака се завъртяха във въздуха и изписаха златна осмица. Тогава момичето отговорило:
  - И аз самият не знам... Ако можех, елфите отдавна щяха да са унищожили този магьосник. Но... Вие изглежда сте избраният и можете да победите това чудовище с наша помощ!
  Олег Рибаченко се оживи и изду гърдите си, казвайки:
  - Как? Готов съм на всичко!
  Момичето изви леко бедрата си и не отговори веднага ... Тя прошепна:
  - Първо трябва да направим малко любов. Ще даде сили на мен и на теб...
  Олег Рибаченко плясна с устни от удоволствие и скочи до красавицата, целуна я по гърдите, като каза:
  - Това е най-мъдрото!
  Момичето се наведе към него и женските тела се преплетоха в сладострастно възторг. И стана толкова страхотно. Изящни ласки и бурен поток от оргазъм. И бушуващи бури, сякаш те хвърлят на самия връх на вълната. И ето вие се плъзгате по тези стръмнини, изписвайки кръгове и завои. След това те разтърсва отново и те хвърля нагоре, сякаш си топка за пинг-понг. И се усеща, в дебелините на водите изригват вулкани на любовта и вихри на сладострастието. И момичетата изпитаха приказно блаженство. И удоволствие, реещо се над връх Еверест.
  Толкова е вкусно и такава безбройна каскада от взаимни оргазми.
  Много часове продължи безкрайно щастие, но накрая свърши. Момичетата се разделиха и от тях блъсна сладка пара. Въпреки продължителността на маратона, Олег Рибаченко се чувстваше бодър и пълен с жизненост.
  Никога не беше изпитвал толкова много удоволствие наведнъж. И беше на седмото небе от щастие.
  И изглеждащото момиче каза:
  - Сега ще ти кажа името си! Това ще даде на воина неизмерима сила.
  Олег Рибаченко кимна енергично:
  - Съгласен! Чувствам се способен да премествам планини!
  Момиче елф, което повече от сто хиляди години каза:
  - Казвам се Елфамунуел!
  Олег Рибаченко тропна с бос, изсечен момичешки крак и искрено отговори:
  - Прекрасно и красиво име!
  Гледащото момиче попита:
  - А вие като благородно създание?
  Stormtrooper girl-writer city отговори:
  - Аз съм Йохан-Олег Рибаченко!
  Елфамунуел ентусиазирано отговори:
  - Страхотно име! Вече сме запознати! И сега имаме силата да устоим на Каспар!
  Олег Рибаченко се нави силно, играейки със силни, момичешки мускули:
  - Мога всичко! И спечели също!
  Елфамунуел отговори с присвиване на изумрудено-сапфирените си очи:
  "Сега е моментът да се бием с Каспар. Докато този хитър звяр не измисли някакъв трик в отговор. - момичето хвана Олег Рибаченко за ръка и извика на елфа и момичето хобит. - Взимам го! Ние трябва да се борим с чудовището, а ти останеш където си.
  Хобитското момиче плахо отбеляза:
  - Този магьосник обаче има голяма сила ... Не е известно дали изобщо можете да се справите с него?
  Елфамунуел стисна юмруците си с кокалчета на пръсти и каза решително:
  - Имаме само един избор - или да победим, или да умрем! Трети няма!
  Олег Рибаченко отбеляза не по-малко категорично:
  - Сто пъти погледнах лицето на смъртта - няма да се страхувам и сега!
  Хобитското момиче дори изписка:
  - Не сто, а много повече!
  Елфамунуел поведе момичето на Олег с голи крака зад себе си. Тя беше близо до огледалото и решително стъпи в повърхността му. Зад нея се движеше и момичето-щурмовик. Усещането беше като да стъпиш във вода - топло и гъделичкащо голо ходило, момичешки, изсечени крака. Олег Рибаченко отново искаше да бъде погалено чувствителното му женско тяло, но, уви, човек трябва да следва наблюдателя.
  Хубаво е да си момиче все пак, получаваш толкова много удоволствие - не можеш да го сравниш с мъж.
  Вървяха по нещо хлъзгаво като повърхността на медуза. Олег Рибаченко видя изненадващо много звезди в коридора. Сякаш бяха на място, където астронавтите се разхождат в открития космос. И звездите са многоцветни и толкова ярки ... Тук двойка от тях се откъсна от повърхността и отлетя.
  Елфамунуел прошепна на Олег Рибаченко:
  - Пригответе се за всичко, мило момиче!
  Бившият смел воин на Литературния райх смело отговори:
  - Страхът е слабост - който се уплаши, вече е победен!
  Двойката им полетя... Като Питър Пан, а във въздуха се развяха пухени прически на момичета. Но тогава отпред се появи кървавочервена луна.
  Елфамунуел изчурулика момичето Олег в ухото:
  - Това е царството на магьосника Каспар!
  Олег Рибаченко прошепна изненадано и притисна глава към раменете си:
  - Изглежда зловещо!
  Елфамунюел развесели момичето от щурмовика:
  - Трябва да се гмурнем в най-черния кратер! След това ще се озовем в лабиринт, който ще стигне до леговището на Каспар!
  Олег Рибаченко, като пионер, сложи ръка на главата си и каза:
  - Винаги готов!
  Двойката им започна да се спуска, прицелвайки се в отвора на кратера. Тогава момичетата усетиха всмукващите въздушни течения под краката си. И след като сте вътре...
  Елфамунуел насърчи Олег Рибаченко:
  "Сега преминаваме през истинско трасе с препятствия. Но самият кървав магьосник ще бъде напред ...
  Момичето щурмовик се канеше да продължи напред, когато внезапно почувства див ужас, който я обзема. Сякаш нещо ужасно, леден октопод връзва членовете.
  Елфамунуел, уловен в несигурно настроение, прошепна на нея или може би на него:
  - Не се срамувайте партньор! Това е просто магическа електроника.
  - И откъде взе идеята, че съм плашлива! - Йохан-Олег Рибаченко беше смел, но зъбите му издрънчаха коварно.
  - Това е специално излъчване, вдъхва ни страх! Май сме забравили, че те не са зелени начинаещи, а опитни воини! - Партньорът нежно погали момичето-щурмовик-писател по голите гърди с рубинени зърна. Очите пламнаха.
  - Бил съм се не само по двадесет и пет часа на ден, но съм тренирал да убивам цял живот!
  Олег Рибаченко неволно призна. В думите му обаче имаше гордост.
  . Отначало от всички оръжия те успяха да създадат само малък солиден лазерен кинжал. По-точно, измислен е от Елфамунуел. Уви, тук нейната магическа сила е изключително ограничена.
  Тази кама дори не изглеждаше особено сериозна.
  Истината беше лека и можеше леко да се удължи. Първият противник приличаше на бодлив охлюв, с клюн, стърчащ от черупката. Първоначалната пътека вървеше по хлъзгава на места въртяща се повърхност. Следователно момичето-щурмовик-писател Олег, отклонявайки се от атаката на врага, почти падна.
  Приятелят му удари бръмбара, разряза го на две части, парчетата паднаха.
  - Работа с кама! - извика Елфамунюел. Те не са толкова страшни, колкото изглеждат.
  - Забелязах го! - каза момичето-щурмовик-писател. - Въпреки че нещо странно се случва с тялото. Бъд нещо нервни окончания замръзнаха!
  Русокосият воин Елфамунуел изкрещя с пълно гърло:
  - Ще видиш бей! Това е цялото "размразяване"!
  Виртуални чудовища, някои човекоподобни, други с много пипала, ги нападнаха. Този път воинът Йохан беше нащрек. Контраударът разтърси най-близкия враг. Следващият човек, когото тя легна, беше мъж хермафродит. Такъв изрод, и между другото, изобщо не е жалко. Но подобието на калмар с мечове почти взриви главата на момичето-щурмовик-писател Олег.
  След като беше закачено с меч, женското тяло започна да хленчи и да боли.
  - Това е отвратително, той ме опипа! - изруга яростно Олег Рибаченко. - Не мислех, че съм толкова непохватен.
  - Бил ли си някога с виртуални чудовища? - попита Елфамунюел.
  Супера от един вид хора, а сега едно момиче побърза да отговори с иронията, характерна за напредналите писатели демиурзи:
  - С маймуна от ананас! Тя ме преследваше и едва не умрях. Въпреки че има някои ексцентрици, които казват, че всички маймуни са мили и обичат хората, защото те са нейни братя.
  Русият воин, гледайки елфите, каза разумно:
  "Нашите противници не са нито добри, нито зли. Те са безразлични като морето, по което плуват пирати.
  - По-скоро като вакуум. Морето е топло и нежно. - Момиче-писател на щурмовик удря смесица от банан и тигър, който скача върху него, с ракети вместо зъби. - Аз съм на тези писти с препятствия, натъпках черна дупка на главата си. Нека не са толкова абсурдни. Вярно, сега нещо лошо се случва с тялото.
  Елфамунуел се съгласи с това:
  - Честно казано и на мен ми е тъпо и прахосмукачка!
  Момичето щурмовик-писател и изглеждащото момиче продължиха да се движат. Първоначално чудовищата не бяха особено бързи, което улесни задачата. Независимо от това, де Йохан-Олег и Елфамунюел бяха леко закачени от изхвърляния. Стана по-лошо, защото чудовищата започнаха да бълват огън. Изпъкналият корем на Рибаченко пламна и той или тя почувства истинска болка.
  - Червата ми се обръщат! - каза момичето-щурмовик-писател.
  - И на мен не ми е лесно! Русото момиче посочи десния си открит гръден кош. От нея течеше кръв. Отново оплюха Олег Рибаченко, момичето-щурмовик-писател закъсня, рамото й беше пробито, очевидно счупи костите й. И когато на обикновен човек се счупят костите, боли толкова много, че можеш да изпаднеш в шок. Въпреки че Олег, от благородническо семейство на полски и руски барони, не беше обикновен човек, в момента се чувстваше не на мястото си. Усещаше специални, изключително вредни вълни, които парализираха способностите му.
  - Чувствам се зле! - Йохан-Олег изключи. Русокосото момиче професионално натри красивото си лице.
  - Не се гмуркай в черна дупка, моя скъпа рицарю-дево.
  Съзнанието се върна, но с него и болката. Йохан-Олег изстена, момичето й се задави от слабост:
  - Няма да отида отново.
  Елфамунуел изръмжа гневно:
  - Не се отчайвай! Тук има комплект за първа помощ.
  Наистина пистата с препятствия беше като компютърна игра. Има допълнителни животи и това, което е от съществено значение, е енергията, която причинява незабавно регенериране. Да, беше трудно, но опитните момичета се учеха в движение. Имаха още какво да научат с целия си огромен военен опит.
  - Основното е да не отстъпвате и да не се отказвате! каза Елфамунуел. Тя също беше извън стихията си, правеше грешки от време на време и получаваше болезнени удари. След това двойката свикна и започна да действа много по-хармонично.
  В следващия етап те трябваше да скачат върху гъби, носещи се във въздуха, да избягват летящи ножове и да пълзят по бодлива тел.
  Битката ставаше все по-жестока, а противниците се движеха все по-бързо и по-бързо. Вярно, стана възможно да се използват заловени оръжия, също виртуални, но по своите свойства доста подобни на реалните носители на смърт.
  Олег Рибаченко, който дойде на себе си, по-специално, тества многоцевен вибриращ хвъргач! Той създаде малки пукнатини в пространството. Вярно, след три изстрела той се разпадна, но покоси няколко линии от противници.
  - Не е зле! - каза момичето-щурмовик-писател.
  - Опитайте се да получите плазмен пистолет! - посъветва Елфамунюел.- Ще бъде много по-ефективно.
  Бившият пилот ас и супер мощен писател на научна фантастика се оживи и примигна.
  - Това също не е лоша идея. И къде той?
  Русокосият воин охотно предложи:
  - Ето една такава малка тръба, която прилича на пионерски рог. Духнете в него и ще видите бързо летене, хиперплазмена каскада.
  Момичето-щурмовик-писател едва избегна залпа, пропълзя малко по нащърбената повърхност, подхваната от гърмежа. Застрелян.
  Мехурчетата падаха във криволичеща линия, внимателно подскачайки, съществата, които удряха, експлодираха - разпръснати като празнични конфети.
  - Какво! Не е много лошо! каза Елфамунуел. - Просто го ударете по-ниско, така че по-малко мехурчета да летят в небето.
  Момичето-щурмовик-писател изрева, хващайки ръката си под козирката:
  - Правя каквото мога!
  Елфамунуел добави:
  - Опитайте се да не се изненадвате!
  Момичето магьосница също взе силно оръжие и го използва, демонстрирайки непоколебима сила.
  Битката ставаше все по-интересна. Тук те се бият на планета, където водата се излива под краката им в поток, а след това тече ужасно хлъзгав течен хелий, а отгоре и отдолу се изстрелват мощни лазери, разкъсват се гранати за унищожаване.
  Момичето-щурмовик-писател отвърна на огъня, веднага с две ръце и дори изтанцува геврек.
  Няколко пъти я хващаха, отрязвайки левия си крак. Благодарение на моя партньор ми помогна да стигна до комплекта за първа помощ. Кракът на красивото момиче, в което се въплъти Олег Рибаченко, порасна.
  Красавицата каза въодушевено:
  - Ти си готин Елфамунюел.
  Русокосият воин изсумтя презрително.
  - А вие сте слабак, г-н Йохан-Олег. Кърмачетата търпят такава жестока болка, а вие стенехте!
  Момичето-щурмовик-писател не беше на себе си, нещо гърчеше босата й красота:
  - В момента, в който възприемам, всичко е много по-рязко!
  Поставяйки още един ред чудовища, Елфамунуел се ухили и каза:
  - Все пак имай търпение!
  Момичето-щурмовик-писател е на цял век, дори толкова по-малко, което е дреболия в сравнение с партньора си, въздъхна, стана невероятно трудно да се говори:
  - Хайде, аз съм мъж!
  - Това е човекът! За момент устните им се сляха. Красавицата Олег Рибаченко усети медената сладост на млада женска целувка.
  Писателката изписка:
  - Богиня!
  - Луцифер! - без усилие отвърна девойката елф.
  След това те навлязоха в непрекъснато променяща се атмосфера със силни ветрове. Или духа отпред, или обратното, натиска отзад. Да, и враговете постоянно се променят, или летят като оси, или обратното, пълзят като отровни змии, или скачат като зайчета.
  Но да се биете постоянно, в същото време, скачайки от една платформа на друга и дори хващайки изкуствени мухи и гущери за краката, излитайки от капани с тяхна помощ. Някои екземпляри, особено хибриди на пеперуди и цветя, са спиращи дъха красиви. А смесицата от водно конче и лале е искряща, с всички цветове на дъгата с опияняващ аромат... Квазар! Оголени усти щракат отзад като електронни капани за мишки, метрови зъби искри от мълния.
  Има и по-големи петметрови и дори десетметрови зъби. Пъргавият Олег Рибаченко успя да се промъкне покрай тях. Едно от чудовищата, хибрид на танк и скорпион, избухна с рев, разпръсквайки горящи бонбони:
  - Не сме снимани! Кварките не се хващат! - пееше смелият, макар и плах, бивш ас воин и велик писател.
  Още веднъж момичето щурмовик понася щети от анихилационните факли. А момичето елф сега е още по-зле, кракът й отново е откъснат. Но тя ловко скача на един крайник, без да мисли за отстъпление. Обаче няма накъде.
  - Имаме един начин или да оцелеем, или да умрем! - каза Елфамунюел с малко банален патос.
  Stormtrooper Girl Writer потвърди:
  - И само заедно! Черната дупка е по-ярка, когато е в ледения етер: двойка горящи сърца пламтят!
  С цената на невероятни усилия, нечовешки стрес, те успяват да преминат през това, въпреки че по тялото не е останало живо място.
  Следващият етап е пустинята: с брутално изсмукване на зелен пясък е невъзможно да стоите неподвижно за секунда, краката ви се забиват и все още трябва да стреляте и да намушкате. Тук бойци в маски, някои в брони, се бият срещу тях. Бойци от различни видове, има хора и хибриди на скорпион с кактус, буболечка и гаечен ключ!
  Летящи гравиоли, от които не можете да се скриете или скриете, лазерните лъчи ще разпръснат пясъка. При контакт с тялото: адска болка, вътрешностите сякаш бяха изстискани от пързалка и напълнени с горещо масло. Тетралети се гмуркат, хвърлят бомби под формата на отвратителни черепи от много горящи очни кухини и бълват лъчи, които са неистови в жаждата си за унищожение!
  Воин от Бога, Олег Рибаченко, обаче не е загубен. Тя е това момиче-щурмовик, което изпълнява нещо като танц, минавайки между потоците.
  Елфамунюел дори се подразни:
  - Лош вист: крилата се издигат до вас!
  Писателят на момичето-щурмовик подхвана:
  - Командире, нашите полкове се строиха!
  Заедно, момиче-писател на щурмовици и русо изглеждащо момиче удрят с ножици, използвайки техниката "водопадна струя", полагайки враговете в буйни глутници. Толкова много различни същества, разцепени, смачкани или светкавично.
  Това е зашеметяваща гротеска - не без комедия, особено когато тетралетът под формата на хвърчило и брадва се превърна в падаща струя при удар: гъсеници, златисти с тюркоазени петна:
  - Когато стреляте, застанете на пръсти, подвижността ще бъде по-голяма. - подкани го Елфамунюел.
  Олег Рибаченко, това момиче-писател на щурмоваци автоматично забеляза:
  - По-малко стабилност.
  Блондинката с блестяща коса възрази на това:
  - Как да кажа, динамиката винаги е по-силна от статиката!
  В подкрепа на думите си момичето отсича бърза конструкция с греда, наподобяваща тенекия с бурета. Тя се пръсна на парчета и падна, разбивайки се на парчета. Вече по време на полет парчета от победена цел се превърнаха в стадо лилави хибриди: земни пчели и шимпанзета.
  Тези странни същества се биеха помежду си: ставайки все по-малки всеки момент, разтваряйки се в атмосферата на бойна виртуална машина:
  - Е, как? Квазар? - попита Елфамунюел, мърдайки вежди.
  - Много готино, най-важното прилично! - забеляза момичето Олег Рибаченко. - Хубаво е да живееш сред лазери и плазма! И чуйте как планетата експлодира!
  Главното момиче се засмя.
  - И изживейте оргазми в битка с мен! И се разхождайте и веселете до насита! Това, което ценя, е чувството за хумор у мъжете.
  Воинът Олег Рибаченко вече е без усилие: той унищожи следващия подарък. Приличаше на дънер, покрит със стомана. Не избухна веднага, трябваха още няколко зареждания. На свой ред лъчите, излизащи от куките с нокти, счупиха ръката на знаменития младеж.
  - Ето я пропастта! - извика тя с досада, момиче-щурмовик-писател. - Трябва да помислиш за това.
  Елфамунюел, сякаш подигравателно, изкрещя:
  - За какво говориш?
  - Удари ме с тухла по лицето. - Едната ръка не работи. - отбеляза Олег Рибаченко. - О, къде ми е момичешката суперплът!
  Елфамунюел я утеши, доколкото можеше:
  - Не се притеснявайте, скоро ще има още регенериращи жизнени тела.
  
  ПРОСТРАНСТВОТО СЕ ОБРАЩА
  Боецът се движеше много бързо. Цветният елф и вампир на непълно работно време обичаше да играе на компютърни магически симулатори и се чувстваше като риба във вода. И бойното вълнение ме накара да забравя, че за разлика от кибернетичния "стрелец", тук можете да преживеете истинско обезвъплъщение. Тук колата й атакува вражески мини-летец, вражеският космически кораб се изправи на крилата и пламна с ярък пламък, след което се разпадна.
  - Първият плод вече е там! издишвайки, каза Елроза с възхищение. Главата й започна да се върти - тя изпълни първата си задача, което означава, че може да се бори и да спечели не само във виртуалната машина на магьосника.
  Залпове от магографски оръдия, оръдия на магьосници, оплитаха позицията, обърквайки корабите на Гроборк, карайки ги да се разпадат на фотони или елементали. Дори няколко фантома на сигурността се дематериализираха наведнъж. Орките-ковчези изглежда наистина са попаднали в безсмисленото раздаване на смъртоносни подаръци. Вярно, техните гравитационни оръдия и гама-машини скоро започнаха да работят в отговор, космически трошачки извикаха, изобилно смесени с остарели маголазери, открити само на стари кораби. Хиляди ракети и десетки хиляди снаряди пронизаха корабите или фантомите на цветните орки. Магоплазмени пъпки, петна, лица на джинове, осмици и триъгълници се въртяха едновременно. Хаотично движещи се мъниста енергия излетяха от тях. Разбира се, нещо премина, както и тайнствени антиракети, както и залпове от магически лъчи, подсилени от хиперкварк. Нещо беше отразено от силови полета и средства за пространствена киберзащита, също магоматрици.
  Нейните удари върху нейното направено огледало, многоцветни вълни, извиващи пространството, каращи вакуума да звъни. Този тип защита се оказа много горещ и подвижен, наподобяващ течни вълни, обливащи телата на звездни кораби. Но поне една трета от "гостите" стигнаха до гол. Преминавайки като юмрук на перфоратор през глухата защита на магоматрица.
  Стотици, а след това хиляди ослепителни огнени топки блеснаха в пространството наведнъж, които след това се разпръснаха в ослепителни лилави, оранжеви и зелени листенца. Фрагменти от счупени сгради на различни станции и звездни кораби, разпръснати в странен калейдоскоп, изглеждаше, че някой е разпръснал парчета стъкло в пространството. И след това той завърта калейдоскопичната тръба, карайки ги да се смесят. Елементи от средни и големи звездни кораби, преобръщайки се, изгаряха и продължаваха да се смачкват и експлодират, разпръсквайки се във всички посоки. Дори отломките детонираха и експлодираха, сякаш бяха пълни с варели с бензин, които от своя страна бяха смесени с фосфор и сяра.
  Осем кораба Grobork се сблъскаха наведнъж, един от тях беше боен кораб с многохиляден екипаж на борда. Не без помощта на атакуваща магия, термокваркови ракети детонираха, свръхнова блесна, разпръсквайки други кораби в далечни и различни посоки. Две летящи бригантини удариха дредноута и събориха кулите и бръшляна на Гроборкс.
  Ето няколко изпепелени звера, които се борят отчаяно за правото да изскочат на модулна спасителна лодка. Една от ремонтните бази започна да се руши, два звездни кораба, които все още не бяха завършени, се сринаха в акордеон, смазвайки ремонтни роботи и работен персонал, състоящ се от гоблини, котки-бегемоти и определен брой раси, завладени от groboorks.
  Елроза продължи да се бие. Тя беше атакувана, сякаш хващаше пеперуда с пинсети, двама бойци наведнъж. Момичето вампир се хвърли между тях, подхлъзвайки се настрани като резачка. Седем магически лазера с излъчватели удрят едновременно. Със запалена метла те пометоха колата, която се носеше хаотично вдясно. Елроза възпроизведе техниката на тройната цев и удари опашката на плавателния съд, който се опитваше да се изплъзне отляво. Магоплазмата се разпръсна, вражеският изтребител полетя с главата надолу като фас от цигара, изплют от устата му, оставяйки тесен стълб дим зад себе си.
  - Като този! Танцувай гопак! - каза момичето вампир.
  Следващата й жертва беше обемист, заплашително изглеждащ двуместен щурмов самолет. Елроза, използвайки по-добрата си маневреност, се промъкна покрай дванадесетте му оръжия, въпреки че лъчите на магическите лазери танцуваха почти до прозрачната й броня. Момичето дори усети мъчителната топлина, излъчвана от вакуумно-горящата хиперплазма. Специален магьосник-скенер фиксира слабите места в защитата на магоматрицата на щурмовия самолет. (Елроза дори си представи как работи такава машина, бързайки и изгаряйки цели блокове от големи градове!) Тук момичето просто излиза на кръстовището и поставя подарък в шева. Лъчите пробиват генератора и машината експлодира. Вярно, пилотът успява да изскочи. Уау, това изглежда е женска плъхова роза, доста сладка бяла мишка със седем цветни листенца около кръста, врата и много малки на пискюла на опашката. В края на краищата, в прозрачен скафандър тялото на цветето се вижда много ясно. Жалко е да убиеш такъв сладур. Елроза маха с лапа и отлита:
  - Надявам се да се срещнем отново! - И любезно добавя. - Всяка среща във войната е като среща с любим човек, не можете да забравите, невъзможно е да закъснеете и да избегнете много подло!
  Лодки, контра-разрушители, магомери - бойни кораби с повишена мощност, с мега-ускорител на борда, се движеха с максимална скорост. Те стреляха като урагани, бълвайки съсиреци от магоплазма и антиматерия. Активността на магьосниците се увеличи, във вакуума с все по-нарастваща скорост кръжаха сложни гевреци, октоподи, състоящи се от топки и полиедри. А хазартните момичета се състезаваха на кънки, размахвайки бухалки под формата на саби и бойни брадви на скандинавските богове.
  Понякога фантомите се сблъсквали един с друг и тази битка в космоса напомняла на средновековни битки, където рицарите се сближавали помежду си и сечели със студени оръжия. И алената кръв се разпръсна във вакуума, след това се търкулна на топки и така изплува през искрящата празнота. Отсечените ръце и чаровните крака на момичетата-фантоми се рееха в пространството още няколко минути, за да се стопят безследно като трупове във виртуални машини.
  След това космическите отмъстители се промъкнаха през формацията от вражески звездни кораби и тръгнаха в дъга, заобикаляйки зоната на битката, за да влязат във втория кръг. Част от космическите кораби се подхлъзнаха като призрак, мигновено изчезнали по парабола, щом се появиха тежки хиперкваркови ракети. Ударните платформи направиха контраманевра, напредвайки от край до край, претъпкани кораби, където започнаха да бълват гигантски фонтани на унищожение от всички системи. Сякаш хиляди китове са се издигнали от дъното на океана, опитвайки се да изгорят досадните кораби на морските ловци с потоците си. Ракетоносачите влязоха в унищожената формация на звездолетите groboork, напомнящи паднала пяна, свалени коси и изпратиха "подаръци" без голям риск да получат в замяна.
  Четиристотин и осемдесет надградени и надградени, пропити с техно-магьосничество антимагьосници започнаха да кръжат вражеския фронт в посока, обратна на часовниковата стрелка, в стила на Александър Велики. Тези най-нови космически кораби са красотата и гордостта на флотата на цветните елфи. Високоскоростен, изключително маневрен, въоръжени с ракети от осемнадесето поколение, тоест ускорение на магнитната гравитация и с неистово магьосничество, модернизирани торпеда и артилерийски системи. Необичайни видове оръжия, които са били обработени с помощта на магическо закаляване, най-добрите магьосници на империята. Те, разбира се, са в състояние да издържат на най-мощните вражески кораби. Перфектна многостепенна система за защита, няколко вида магьосници, работещи тук, им позволиха да оцелеят под масивен огън, разбира се, до определен лимит.
  Самата Елроза почувства тази граница: тя изхвърли подаръците си, като същевременно показа известна предпазливост, няколко бойци от цветни елфи се биеха с нея в двойка. Тук блесна холограма на момиче с прическа в девет цвята, даваща акценти в ултравиолетовата гама. Тя се усмихна с милото си лице и каза:
  - Може би ще се опитаме да отгледаме врага на скутер?
  - И как е? - попита озадачена Елроза.
  - Сега ще видиш! Ослепителната красавица намигна. - Обичате ли балните танци?
  - Само няколко дузини урока! "По стандартите на цветните елфи, които са обсебени от артистична грация и наистина много малко.
  Партньорът й, оголвайки зъби, предложи:
  - И така, нека възпроизведем техниката сомпраме.
  Заедно и наистина унищожи по-интересно. Тук сякаш сте ударник, който удря нокаут с двете си ръце, надявайки се просто да сломи врага. Удряйте с напориста каскада от удари. Чуват се експлозии, бойци се рушат като къщи от карти. А ето и много по-голяма цел: лодка. Вижда се как двамата доста дълго бият опашката, преди да успеят да подпалят реактора.
  Няколко пъти дори са били поразявани от пневматични оръдия на системата "Еж", които са закривали опашката и са им пречели да се доближат до самолета. Воинът Елроза се обърна към феята:
  - Омръзна ми тази стрелба по дребна трева. Искам по-силно оръжие, като хиперкваркова бомба.
  Феята поклати укорително глава.
  - Твърде обемист е, можете да носите само едно зареждане наведнъж.
  Елроза се замисли за момент и тогава й просветна:
  - Затова го направете за многократна употреба с магия. Като например експлозивен патрон за многократна употреба в комиксите. - елфът вампир не можа да устои на детска шега. Или си слаб!
  Феята, която беше наранена бързо, беше обидена:
  - Разбира се, мога да го направя, но ще бъде ли честно?
  Елроза много логично и уместно издаде:
  - Хитрост и пресметливост: как съпруг и съпруга раждат победа - честността е третата екстра!
  Феята се съгласи.
  - Добре, разбрах! Вземете термокваркова ракета за многократна употреба.
  Освен това Елроза, въоръжена до зъби с магии, започна да атакува още по-упорито. Сега една доста голяма фрегата стана нейна жертва. Всъщност е рисковано да се атакува солиден кораб с екипаж от хиляда и петстотин изтребители с обикновен изтребител. Дори без да броим бойните роботи, войниците са кораб, но една хиперкваркова ракета е петнадесет милиарда бомби, пуснати над Хирошима. Тя е в състояние да разкъса звезден кораб както с матрична защита, така и със силови полета.
  Гробо-орките се оказаха майстори на войната, те се характеризират с инстинкт на хищници, изкачили стъпалата на еволюцията от забавен изрод, сгушен на ръба на дърветата, вид, който твърди, че е суперцивилизация. Вече мощни типове, но разликата между цветните елфи, никой не се зачита. И те се свързаха с подкрепата на равни съюзници на Бери-хобитите. И Бери-хобитите бяха свикнали от момента на раждането да се движат през вакуума и пространството не изглеждаше на Groborks тяхната естествена среда, въпреки това войските на копелето мастодонти бяха отлично обучени. Berryhobbits дори се размножават, пренасяни от космическия поток от място на място, колко измамна понякога може да бъде появата на същества, които нямат представа за чифтосване.
  Но имат и силни противници. Същите гепарди-кобри се обучаваха на специални магически виртуални машини и бяха хранени със специален наркотик, който изключва чувството на страх, което им позволява да запомнят всякакви действия и команди. Е, троловите ягуари обикновено се отличават с висока интелигентност, но groboorks, без да се доверяват на такива подправени същества като тях, държаха този вид в крилата. Като цяло това беше пъстра армия на велика империя, която се стреми да завладее Вселената. Чиято идеология беше желанието за магия и магия, сексуално господство. Те обаче не успяха да дадат незабавен отказ.
  Елроза се възползва от това, като удари термокварков заряд в кораби от среден клас. Тук разрушителят се запали и се разцепи, след като беше покрит, попадайки под ударната вълна, бригантината. Вярно, момичето трябваше да маневрира. Няколко пъти лъчите изгаряха тялото, спасяваше само перфектна защита, но температурата се повишаваше, дори носът на момичето се белеше.
  - Да, просто съм изпържен! - измърмори момичето. - Възможно ли е да се засили защитата, както в компютърните игри, прехвърлете в режим на магически бог!
  Феята командир й отговори:
  - Разбира се, че може, но в този случай няма да е интересно. И така рискът и освобождаването на адреналин в кръвта. Колкото повече маневра. Използвайте техниката Star Bunny Loop Technique!
  - Ще се опитам!
  Няколко ценни минути на объркване и паника бяха заплатени със сълзите на тези семейства, които реват гневно за мъртвите.
  Елроза попита с тръпка в гласа:
  - Че не вярват в срещата в един по-добър свят.
  Феята обясни:
  - Сълзите бяха още по-горчиви, защото напредналите гробо-орки, като някои твърде напреднали цветни елфи, се оказаха почти без изключение атеисти, те не вярваха в рая. Магьосникът от високо ниво се изкикоти, докато изби искра от лявото си око. - Вярно, спиритизмът е изключително модерен, мнозина общуваха с духовете си, докато не попаднаха в междуизмерни дупки, стърчащи в зоната на колапса. Там се преместиха някъде, тясно, откъдето нямаше връщане. Разбира се, смъртта не е краят, но в плътта е ясно, че е по-добре, отколкото в духа. Освен това в този колапс все още не е познат нов красив свят или ад!
  Елроза се засмя.
  - Може би! Приех маголизма напук на мнозинството магославски сънародници. Въпреки че невинната девица чу, че по-големият брат-патриарх е Антихристът.
  Командирът на феята се засмя.
  - Всяка раса има своя собствена религия, но общата черта на всички богове е наличието на черти, характерни за расата, която ги изповядва.
  Елфът вампир издаде, Перла:
  - Значи ще ги изповядам с най-мощната ракета, разкъсваща неверието.
  И Елроза продължи да събира изобилна реколта. Тя смазваше всички подред, тъй като ракетата можеше да се възпроизвежда безкраен брой пъти и да помете дузина бойци едновременно.
  Хората напредваха, тълпяха враговете, принуждавайки ги да се отдръпнат. Шокът обаче бързо отмина и мрачната раса гробоорци започна да отвръща яростно. Техният командир, космическият супермаршал, грачеше ужасно, размахвайки мутантския си хобот:
  - Ще го напръскам във фотони, ще го смеля на кварки, ще го изостря на черни дупки, ще го нарежа на гащеризони! - И насаждат все по-ядосани и по-ядосани. - Веднага плонж с тъпи носове, най-силното оръжие на тях! Използвайте Necromancer Warlocks!
  Разрушителите, движещи се във външна формация, хвърляха контейнери с самонасочващи се мини и откриваха огън по лодки и антимагьосници. Крайцерите, след като направиха маневра, изстреляха първите залпове от ракетни установки, насочени към магосоидери и ударни платформи. И самолетоносачите отвориха утробите си, от които излетяха цели ята магьосници-некроманти. Тези привидно малки, но супер маневрени звездни кораби, лишени от инерционна маса, са способни да се ускоряват до свръхсветлинни скорости дори в обикновеното триизмерно пространство. Какъв е смисълът, а това е невъзможно за обикновените тела - гравитацията се сплесква. Модулите за унищожаване осеяха с жила и започнаха да бълват даровете на унищожението. Те наистина приличаха на земни пчели, и то не просто обикновени, а лудо обладани от малки поддухове. Въпреки това, с помощта на магьосници некроманти, низшите духове контролираха тези машини.
  Йохан се събуди от този силен натиск на илюзиите. Никога преди не беше виждал такъв поток. Космическият кораб е кацнал на друга планета. Дори силата на гравитацията е различна и се усещаше. С по-голяма гравитация от преди.
  
  ВЪЗМОЖЕН ОБРАТ НА ТЕЖКАТА ВОЙНА
  И така германците превзеха Кавказ в края на четиридесет и третата година. През зимата те се ограничават до защита, но развиват настъпление в Африка и Иран.
  Сталин, разбира се, не седеше със скръстени ръце. Съветите предприеха настъпателна операция край Ленинград и в района на Воронеж.
  Двоен удар, пропусна целта. Близо до Ленинград Фриц използва "Пантера" -2 и реактивни изтребители. Във Воронежкото направление руснаците вече изстреляха ИС-2. Както се оказа, новият танк не е съвсем перфектен.
  Първоначално Червената армия постигна успех в пробива на Воронеж, но след това германците започнаха силна контраатака от южния фланг и създадоха цял котел за съветските превозни средства. В същото време нацистите за първи път използват и самоходни оръдия Е-10, леки, ниски, бързи и маневрени със сравнително здрава броня.
  След поражението на съветските войски близо до Воронеж настъпи оперативна пауза. Сталин започва да действа по-предпазливо и германците се насочват към Африка и Иран.
  Хитлер се опита да завладее напълно черния континент, за да освободи ръцете си и да получи допълнителни ресурси. Освен това Фриц искаше да помогне на Япония, за която битката не вървеше много добре.
  Важна роля изигра германският подводен флот, чийто брой непрекъснато нарастваше. Новите подводници с водороден прекис показаха пълното си превъзходство над кораби от подобен клас. Германците също имаха торпеда, внушаващи звук и топлина.
  Така съюзническият флот започва да търпи огромни щети. До средата на юни германците превземат Южна Африка и Мадагаскар през юли, като най-накрая завладяват целия черен континент.
  Вярно, на 22 юни Сталин отново започна да напредва в посока Ржев-Сичовски, използвайки масово най-новите технологии. Новият танк Т-34-85, по-нисък от Пантера-2 по въоръжение и броня, въпреки това надмина предишните тридесет и четири модела.
  Германците седнаха в солидна отбранителна линия и отблъснаха настъплението, разчитайки на реактивни самолети, нови картечници и картечници, както и газови установки. Самото настъпление не беше тактически внезапно и затова се оказа по-лесно за отблъскване. Но все пак за две седмици битка съветските войски се вклиниха в позициите на Фриц.
  И германците имат твърде много сили, пренасочени към африканския театър на военните действия. Но в битките участват нови подразделения на французи, португалци, испанци и дори шведи. В Швеция националсоциалистите спечелиха парламентарните избори и няколко доброволчески дивизии отидоха на фронта.
  Освен това Червената армия след загубата на Кавказ изпитва недостиг на гориво и в резултат на това не е толкова боеспособна.
  Две седмици по-късно Сталин спира офанзивата и неочаквано предлага на Хитлер мирни преговори. По това време стана ясно, че Фриц са на път напълно да развържат ръцете си в Африка и ще могат да атакуват СССР с цялата си сила.
  Фюрерът се съгласи на примирие със Сталин. Наистина, все още трябва да помогнем на Япония, но какво може да направи СССР през това време?
  Германците през август 1944 г. започнаха офанзива в Иран и Индия. Месец по-късно германските танкове се озоваха в Делхи, присъединявайки се към японските. И месец по-късно цяла Индия беше под германски контрол.
  Фюрерът дава заповед за подготовка за десант във Великобритания. Бомбардировките на Англия, включително с балистични ракети, се засилиха значително.
  Япония успява неочаквано да постигне голяма победа през ноември 1944 г. с помощта на немски артилеристи, пресичайки американски опит за десант във Филипините. Тук за първи път страхотните бойни кораби на страната на изгряващото слънце успяха да се покажат в пълна слава.
  Поражението на американците беше тежко. И с подкрепата на германския подводен флот, Япония започна контранастъпление в Тихия океан.
  Междувременно Сталин и Хитлер водят преговори. Не беше възможно да се договори лична среща на двамата диктатори. Но от самото начало беше ясно, че и двете страни са твърде горди. Сталин не искаше да се откаже от Ленинград, Хитлер не искаше да се откаже от града на Петър.
  И фриците искаха да оставят Кавказ изцяло на себе си, а Сталин настояваше за съвместно управление.
  Но и двете страни все още не са преминали към военни действия. Хитлер планира да превземе Великобритания и да освободи ръцете си. Сталин, от друга страна, свързва надеждите си с новите разработки в танковете и авиацията. Но новата машина Т-44 се оказа недостатъчно надеждна и изискваше техническо усъвършенстване, а съветските витлови самолети безнадеждно изоставаха от германските реактивни самолети.
  През зимата германците, заедно с японците, изтласкаха няколко американци в Тихия океан и нанесоха огромни щети на янките с подводници.
  През март 1945 г. германците засилват бомбардировките си над Великобритания, като използват рязко увеличен брой реактивни самолети. Както се оказа, бомбардировачът все още е по-добър от балистичната ракета, тъй като последната е твърде скъпа и недостатъчно точна.
  Нацисткият подводен флот също се показва все повече и повече. Отчаяни да победят германците със самолети, съюзниците също започнаха да изследват преговорния процес. И в същото време те се опитаха да убедят Сталин да отвори отново фронта.
  Но лидерът на всички времена и народи е чакал. Не искаше отново да изнася кестените от огъня. Освен това създаването на собствен реактивен самолет беше забавено, а разработването на нов танк Т-54 обещаваше да отнеме твърде много време. Да, нацистите успяха да създадат марионетни правителства от местни предатели в окупираните територии.
  Така съветската армия трябваше да се бори с милиони свои бивши граждани. И това не е твърде страхотно.
  Да, и Япония в този случай намекна, че ако Сталин наруши примирието, тя ще отвори фронт в Далечния изток.
  Така че германците можеха да се подготвят за десант във Великобритания без намеса. Вярно е, че имаше определени трудности: много не само английски, но и американски сухопътни войски бяха разположени в метрополията. Досега Съединените щати воюваха главно по море и можеха да си позволят да подсилят войските в самата Англия.
  Това предизвика трудности. Освен това съюзниците, отстъпващи по качество на авиацията, имаха твърде много самолети - компенсирайки технологичното предимство в количеството.
  Следователно Олег Рибаченко, в допълнение към ударите срещу наземни цели, също ловува за вражески самолети.
  Тук щурмовият самолет-момиче се представи за управлението на самолета. Тук е реактивният ME-262, последна модификация със стреловидни крила. И с голяма скорост атакува както въздушни, така и наземни цели.
  Боса красавица Олег Рибаченко в момичешкото си тяло умело се справя с боец. Открива огън, за да убива с боси крака. И английски самолети светват, ударени американци падат.
  И от дясната страна на красивия Олег, момичето Арабела. Който също е страхотен пилот-ас. И той води, изстрелвайки авиационни снаряди като ветрило, като крилата Валкирия.
  Олег Рибаченко й показва юмрука си, пляска я по голия, изсечен момичешки крак и крещи:
  - Продължавай така!
  Момичето ентусиазирано отговаря, показвайки юмрук в отговор:
  - Има толкова пази!
  Четиримоторен бомбардировач излита към Олег Рибаченко. Пилотът Терминатор го нокаутира с 30 мм въздушни оръдия, възкликвайки.
  - По-добре е да напълниш един мамут, отколкото сто плъха, по-добре е да убиеш един герой, отколкото хиляда страхливци!
  Арабела отговаря, като стреля от кръгова кула в техниката "цев" и възкликва:
  - Двама живи приятели е добре, четирима мъртви врагове, още по-добре!
  И от нейните попадения гръмват, като в редица подредени - самолети!
  Олег Рибаченко оголва снежнобелите си зъби в момичешка усмивка. И пак стреля...
  Той иска да пее, че е войнствено.
  Аз съм Супермен, Създател на Вселената,
  Реших, че ще управлявам векове!
  И много под петата на моите създания,
  В действителност всеки знае съня!
  
  Красиво създавайте и тъчете богато
  Мога ли сияйни килими...
  Кой е непокорен, тежко възмездие -
  Децата на Сатаната ще отидат в ада!
  
  И децата ме обичат с цялото си сърце,
  Вземи всичко, което иска до пъпа!
  Само една награда се връчва от съдиите,
  Който има акъл!
  
  Обичам да строя зали в космоса,
  Маси във вселената обект ....
  Но колко капризно, богове знаят,
  За тях е дреболия да прекъснат нишката на живота ви!
  
  Ще има подарък и допълнение към него,
  За да не пълзи глупав човек ...
  Това е дреболия за създаване и не ме интересува
  Нека и генералният секретар стане домат!
  
  Аз плета мрежа от съзвездия,
  Способен да свали квазар от малкия пръст ...
  Не ми трябва свещ, десятък -
  Ще възнаградя щедро човека сам!
  
  Безсмъртието ще бъде и в красива рокля,
  Булката ще дойде при теб във вечността ...
  Ще бъдеш като крал на голямото благородство,
  И без прекъсване, райска сметка в храстите!
  
  Хареми и серали са дреболии,
  Реалността само Бог питай...
  Но хората трябва сами да направят своето щастие,
  И не викайте, само: Господи спаси!
  При всяка дума някой падаше взривен или застрелян. А красивата Арабела, дърпайки босите си крака, се втурна заедно с него и играеше с голи пръсти, натискайки спусъците на въздушните оръжия. И също получаване на...
  Така че те застреляха бойни комплекти и летят обратно.
  Арабела пита Олег, боса красавица с великолепни гърди и пищни бедра:
  - Ти си едно очарователно момиче... Винаги съм искал да бъда като теб!
  Момичето щурмовик-вундеркинд охотно отговаря:
  И ми се иска да бъда точно като теб! Макар че...
  Тогава Олег Рибаченко разбра, че говори глупости. И като цяло как един мъж се стреми да бъде като жена?
  Арабела обаче не загуби главата си и издаде безсмъртен афоризъм:
  - По-добре да си жена, отколкото жена!
  Олег Рибаченко се съгласи:
  - Не всеки с панталон е мъж, не всеки с пола е жена!
  Арабела кимна с глава и отбеляза:
  - По-лесно е да съблазниш сто жени, отколкото да дадеш една съблазнителна мечта!
  Още на летището двете момичета се прегърнаха и целунаха - колко са чаровни. Малко се погалиха, потъркаха алените си зърна, сляха се с ярки като розови листенца устни. Колко е хубаво да галиш женско тяло.
  Но няма време да се натискаме особено - трябва да бързаме за нов полет. И отново да нанесе съкрушителни въздушни удари на Англия. Докато британският лъв не бъде окончателно победен!
  Тук, в допълнение към въздушните цели, любимата работа на Олег Рибаченко е унищожаването на танкове. Атакувайте ги от въздуха. Особено примамлива цел за Tortila е машина, която тежи осемдесет тона! Наистина чудовище - чудовище за всички чудовища!
  Германците обаче вече имат на въоръжение сериен Е-100, нещо като Maus, но с по-плътна компоновка, по-нисък силует и по-лек. Новата машина вече можеше да развие достатъчна скорост за бой.
  Като цяло Олег Рибаченко мислено си представи новите танкове от серията "E", готови за май 1945 г. С оформлението на скоростната кутия на самия двигател: клякам, с дълги стволове.
  Най-масивната машина "Е" -50 е сравнима по тегло и въоръжение с "Пантера" -2, но много по-ниска по силует и по-дебела, особено отстрани с наклонена броня. И "Шърман", и "Чърчил", и "Пършинг" са далеч от тази немска машина по своите тактически и бойни характеристики.
  И когато се появи на бойното поле, тя просто няма да бъде равна!
  И вече са готови и "Е" -50 и "Е" -75. Втората машина със 128 мм оръдие е просто чудо на танкостроенето. Колко шантаво, че дори "Тортила" няма да ви се стори достатъчно.
  И сега босият воин Олег Рибаченко вече е в танка, заедно с екипаж на красиво момиче. В страхотен, "E" -100 адаптиран да се движи дори под вода. Ето карета с елфи, Олег Рибаченко е петият в нея , а четири момичета с остри уши се гмуркат в дебелината на Атлантическия океан. И тя се носи там, разрязвайки морската повърхност, тя е подводница на вериги.
  Трябва да пресечете Канала в най-тясната точка. Изскочете до брега, обстрелвайте и се върнете обратно.
  Ех, немският гений умееше да създава шедьоври на военната мисъл. Например резервоари за земни работи. Демократичната форма на управление се оказва неефективна за Германия. Каква криза настъпи през последните години? Та върлуваха всякакви терористи и емигранти! И кой е виновен? На първо място слабостта на властта!
  Но сега колата им с два пистолета изскача от морските дълбини.
  Олег Рибаченко, използвайки голи пръсти на долните си момичешки крайници, стреля с осколъчни снаряди по оръдията на английската брегова батарея. Англичанинът е хвърлен по-високо и обърнат с главата надолу.
  Това наистина е пълен шик!
  По някаква причина в главата на Олег Рибаченко проблесна руска песен:
  - Фатална година, да не ми повярвате - хиляда деветстотин деветдесет и девета! Дяволът ще се обърне със златни рога, три деветки наопаки!
  И тогава, в лицето на нацистките войски, дяволите влязоха на английска земя. Ето един оранжев елф като лупанет от тежък 128-милиметров пистолет.
  И експлозията на тридесет килограмов снаряд издигна вражески бункер до адските небеса.
  С помощта на голи пръсти на изсечени крака Олег Рибаченко стреля от късото си оръдие и гледа момичетата. Колко са красиви в оскъдните си бикини. Не момиче, а просто чудо на природата. Значи искате да правите любов с тях ... Не, Карл Маркс все още не е съвсем прав. Тук в него има женствена природа и плът на очарователно момиче, но все още черпи от женски пол. Към едрогърдите им лъскави тела.
  Той е селянин по душа и ще си остане селянин завинаги, в каквито и изкушения да го подведе безпощадната съдба.
  А тук, в полусъна на ходене и сънуване, е толкова приятно... Представяш си в плодородното си въображение победата на Третия райх...
  Все още не е окончателно, но стига дотам!
  Тук стреляте по батериите, а момиче със синя коса излива вода от картечница, унищожавайки английските пехотинци. Убитите черни падат, те изливат същата, като белите, алена кръв. Войната е естественото състояние на човека...
  Или както каза един философ: по-трудно е да се бориш, отколкото да дишаш, но много по-естествено!
  Интересното е, че момичетата много обичат да използват дългите си изящни пръсти, когато стрелят. Е, няма значение какъв цвят е котката, стига да лови мишки. Така е и по отношение на момичетата - няма значение кои части на тялото, стига да са красиви.
  Ето един елф воин с точен изстрел откъсна сравнително малка кула "Чърчил".
  Не, Олег Рибаченко определено имаше желание да композира песен и вундеркиндът щурмовик поведе сричката;
  Мечтаех от люлката да стана здрав войник,
  Летете със самолети и стреляйте...
  Или може би момче в кабината и голям пират,
  Въпреки че на морето си просто крадец!
  
  Исках да се занимавам с военни дела - за мен момче,
  Най-силното признание за...
  Трябва да се научиш да се биеш не от книга,
  Иначе ще станеш глупав като мечка!
  
  Четох в детството си за смелите корсари,
  За качването и резките скокове ...
  Въпреки че можете да станете жертва на комисарите,
  Но страхливост, момчето не е в ръцете му!
  
  Това, което искате, винаги ще постигнете
  Всеки бизнес винаги спори...
  И слънцето също грее над пирата,
  И ако бурята също не е проблем!
  
  Да, бесилото също заплашва,
  Жестокият палач сваля ешафода...
  И разбойникът няма да намери място в рая,
  Адът го чака в подземния свят!
  
  Когато ме хванаха при Исус
  Отчаян, отправих молба...
  Поддадох се, покайвам се на подлото изкушение,
  Търсени момичета, цветни коли...
  
  Бог отговори: че няма прошка за вас,
  И само Сатаната чака...
  Палачът удари веднага, без забавяне,
  И главата се търкулна от блока за рязане!
  
  И аз съм в ада, но знай, че не страдам,
  Можете също да пиете водка с дяволи ...
  И сега преглъщам вкусно този алкохол,
  Което се измива с торта и дивеч!
  
  Да, това място е просто пирати,
  Има дяволи - мацки с гръм и трясък ...
  Такова беше възмездието тук,
  Шампанско, вино, барбекю сутрин!
  
  Лудих се в ада петстотин века,
  Но тук идва Великият Исус...
  И свърши адът без никакви междуметия,
  Бил в подземния свят в щастие - сега празен!
  В ада страдам много,
  Да, твърде късно е да се покаеш в ада ...
  Исках да се обличам стилно с дама,
  Не знаех, че днес ще съм в ада!
  
  Така че урок за другите пирати
  Живейте честно, ще бъдете цели ...
  Въпреки че, уви, заплатата е ниска,
  Как можем да се освободим от нуждата от окови?
  Хубава песен и страхотен бой... Разтовариха си бойния комплект и се връщат. Елфите извикаха в унисон:
  - Нека силата бъде с нас!
  Отново страхотен модерен танк отива в морето. И малка дълбочина, не е пречка за кола, работеща с водороден прекис.
  Що се отнася до разработката на атомната бомба, Германия изостава малко, но реакторът с тежка вода вече е пуснат. Освен това е получен модератор на базата на парафин.
  А ето го и самият Хитлер... Обсебеният фюрер се разхожда из кабинета му. Изглежда, че е решил да се забавлява малко.
  Хитлер удари с юмрук по масата, чаша сок от манго се разля върху костюма на фюрера. Това предизвика изблик на гняв. Хитлер заплаши небето:
  - Да, как смееш, Боже, да ме цапаш великия фюрер! Който скоро ще командва всичко!
  Гьобелс помпозно отговори:
  - Бог е най-важният деспот на планетата!
  Хитлер кимна.
  - Това е! Бог е жесток, така че и ние можем да бъдем жестоки! Фашизмът убива с милиони, десетки милиони за една велика цел! Бог убива милиарди, абсолютно всички за кой знае какво! Повечето от нашите жертви умират бързо, а повечето от милиардите, които умират от старост, страдат дълго и страдат ужасно! Църквата учи, че повечето хора ще горят вечно в ада след смъртта, но ако измъчваме човек, то е само за да получим информация, а това продължава най-много няколко месеца!
  Бог мъчи, като знае всичко предварително, милиарди милиарди години! Да, и за тези, които се спасяват, малко е радостта - вечна скука в Господното робство! Църквата учи, че Исус е Всемогъщият Бог, което означава, че Хитлер е по-добър от Исус! Не е ли!
  Гьобелс отговори:
  - Да, така е! Християнството е едновременно "тихоокеанско" и свръхтвърдо! Той гарантира мъки приживе и призраци след смъртта!
  Хитлер кимна.
  - Имаме си Европа, защо има толкова малко красиви жени! От факта, че през Средновековието всяка красавица е смятана за вещица, изгаряна и измъчвана! Защо в Скандинавия има толкова много по-красиви жени? Католическата инквизиция не е проникнала толкова много там. Няма да е зле СС да вземат за втори съпруги красиви руси жени от Скандинавия и да им раждат здрави, високи деца.
  Химлер отбеляза:
  - Вече се провеждат успешни експерименти по изкуствено осеменяване на жени! Ние използваме семето на най-забележителните мъже!
  Хитлер скочи от стола си:
  - Да, интересно е и има резултати!
  Химлер кимна.
  - Разбира се, мой фюрер! Родиха се първите дузина бебета в епруветка! Те тежат много повече от нормалните деца! И мисля, че са по-силни. Държах бебетата в ръцете си и те се бориха здраво.
  Хитлер се засмя.
  - Това е добре! Така че можем да подобрим породата! Можете ли да носите бебета извън утробата?
  Химлер отговори:
  - Много е трудно, мой фюрер! Някои разработки обаче бяха направени, но ще струва твърде много! Старият начин е много по-добър!
  Хитлер се съгласи:
  - И точно така! Управлявайте Германия!
  Рибентроп добави:
  - Генетично най-надарените славянки биха могли да бъдат и съпруги на SS войници. И имайте деца!
  Хитлер кимна.
  - И е вярно!
  Химлер отговори:
  - Всъщност славяните са ни роднини! Същите руски царе имаха повече немска кръв, отколкото руска!
  Хитлер излая:
  - Знам го! Ето защо Русия стана толкова голяма! Германецът е отгледал първобитните хора!
  Гьобелс предложи:
  - Трябва да се разпространяват приказки - сякаш под наш контрол руснаците ще живеят много по-добре, отколкото под болшевиките!
  Фюрерът ахна от изненада и изсумтя:
  Защо това не се прави сега?
  Гьобелс ентусиазирано отговори:
  - Голям лидер се прави! Ние работим с езици толкова, колкото и бомбардировачи във Великобритания. Изляха много неща от пропагандата си и върху руснаците, и върху англичаните и американците!
  Фюрерът се усмихна доволно и като погали корема си, каза:
  - Лъжете с мярка, спазвайки честта, за да не се хванете на думата ... Все пак има спасителна лъжа, но има и празна лъжа!
  След което фюрерът тръгна отново, произнасяйки един от обичайните си монолози:
  - Когато дойдох на власт през тридесет и трета година, нямаше велика Германия. Беше измъчена, опустошена, унизена страна. Страната, в която производството спадна наполовина, имаше десет милиона безработни.
  Държавата, съкратена в резултат на Първата световна война, загуби всички колонии и значителна част от територията. Когато дойдох на власт: никой не вярваше, че ни чакат големи постижения. Но ето една малка страна, пресечена от войни, започна да се развива и да печели. Първо окупирах демилитаризираната зона. Тогава Австрия, като видя нашия просперитет, доброволно се присъедини към нас.
  Тогава Западът се уплаши от нарастващата ни мощ и тръгна към Мюнхен - давайки го на Судетите. След началото на Втората световна война. Почти целият свят беше срещу нас и нито един надежден съюзник. Тъй като Мусолини беше просто един страхлив парцал.
  Но за три седмици Полша беше смазана. Но съюзниците не посмяха да атакуват. След това паднаха Дания и Норвегия. След това за месец и половина по чудо превзехме Франция, Белгия и Холандия, победихме британците под Дюкер.
  Но войната не свърши дотук, въпреки че наистина разчитахме на това! Трябваше да ударя Югославия и Гърция, да вляза в Африка. Не исках това, но на източната ни граница се натрупаха десет хиляди сталинистки танка. Трябваше да започнем война срещу най-мощната и също тоталитарна като нас империя на планетата.
  Не беше предопределено да спечели бърза победа, но след няколко години война успяхме да деактивираме руската мечка, завладявайки най-важните и богати региони на Русия.
  Завладяхме Африка и половин Азия, заедно с Индия. В резултат на войните се формира империя два пъти по-голяма от тази на Чингис хан, четири пъти по-голяма от тази на Македонската, пет пъти по-голяма от Римската империя по време на управлението на Троян.
  Постигнахме много... Но войната все още не е свършила! Москва е непоклатима. Което е задължително да се вземе. Все още не е превзет от Лондон. Но най-важното - Америка! Това е нашият най-мощен и опасен враг. Икономическата му мощ е удивителна, но духът му е доста слаб! Но ние ставаме по-силни всеки месец. Милиони роби работят усилено за нас, произвеждайки все повече и повече оръжия. Пуснахме в производство много нови видове оръжия. Реактивни самолети, балистични ракети, подземни резервоари и уникални по летателни характеристики дискети.
  Никога в историята на човечеството не е имало толкова силна и технологично оборудвана армия като нашата. И сега се приближихме до свещената цел - световно господство!
  Фюрерът спря и скръсти ръце на гърдите си, след което довърши. -
  И нашата победа е времето на следващите месеци или дори седмици.
  
  МОМИЧЕ-АКУЛА
  Изпитите в MSU преминаха. Чаровната естествена блондинка Снежана Королева събу обувките си на висок ток и хукна боса по топлия асфалт.
  Тя е обикновено селско момиче и много обичаше да докосва твърди повърхности с босите си подметки. И на нея не й пука, че я гледат, колко малко откачена, и в същото време се възхищават.
  Снежана е много красива, косата й е малко къдрава и леко златиста, а лицето й, напротив, е загоряло, с мъжка брадичка и изразителен профил. Въпреки че е родена на село, тя има изключителен външен вид, сякаш наистина е принцеса. Има много почитатели, но Снежана има практичен селски ум.
  Иска да се омъжи за олигарх! И тя мечтае за това. Тя е толкова млада и красива.
  Жалко, че милиардерите, дори в Москва, не лежат на улицата. Но Мишка я последва. Красив млад мъж, атлетичен, мускулест. Момичетата са луди по него. Но се влюби в нея. И защо й трябва този просяк? Е, нека не просяк, но така, среден селянин.
  Мечката държи цветя в ръцете си: бели рози. Ухаят толкова добре. И отидете до косата й.
  Младият мъж се затича към нея и протягайки розите, измърка:
  - Въображението ми беше поразено,
  Твоят образ се появи пред мен.
  Ти ме прониза като светкавица -
  С неземната си красота!
  Снежана се засмя, щракна с пръсти по носа на младежа:
  - Подражавате ли на Пушкин? Но не това е важното!
  Младежът попита изненадано:
  - А кое е основното?
  Снежана отговори през смях:
  - Пари! Това е най-важното!
  Мечката отговори с въздишка:
  - Е, ще завърша Московския държавен университет и ще отворя собствен бизнес. Все още правя добри пари, например, измислям скриптове и игри!
  Момичето се изкиска и тропна с бос крак.
  - Знам! Пишете и белетристика за списания. Всичко е толкова малко нещо!
  Младият мъж логично отбеляза:
  - Защо да имаш твърде много пари? Имаме пътуване до Европа, понякога можете да отидете на ресторант. Ние сме млади, здрави, красиви - ще имаме прекрасни деца!
  Снежана поклати отрицателно глава.
  - Не! Красотата е дар от боговете! И трябва да се използва практически! Ще се омъжа само за някой със състояние поне милиард долара!
  Младият мъж тихо попита:
  - Без любов?
  Снежана каза грубо:
  - Любовта не съществува! Има само мръсната похот на мъже и жени!
  Мишка поклати глава.
  - Не! Обичам те и само теб! Не мога да живея без теб!
  Момичето се засмя и отговори смело:
  - Спечелете един милиард долара, а след това разчитайте на реципрочност, иначе ... Цветя, обаче, нищо, но предпочитам алено, цвета на кръвта!
  Младежът въздъхна тежко и запя:
  - Няма фалшива любов,
  Звездите в небето блестят с рубини.
  Разчупваш оковите на срама -
  Бъдете дълбоки силни чувства!
  Снежана се изкиска и отговори:
  - Ами съчинявай. Всъщност можеш да се разходиш с мен. Ти си умен за своите осемнадесет години. Кажете ми какви разкази изпратихте за конкурса?
  Мишка въздъхна още по-силно и отговори:
  - Трудно ми е да се концентрирам. Мисля за теб през цялото време. За красивата ти коса и твоята... Младежът сведе поглед и попита нежно:
  - Не те е страх да стъпиш на фрагмент, а подметките да се изцапат!
  Снежана отговори рязко:
  - Не съм такава пичка. В селото ходех бос от слана до слана, по остра пътека, камъчета, неравности. И вие сте градски. Нямате истинска смелост!
  Мечката отбеляза:
  - Боси ти отиват и все пак да се разхождаш така по улиците на града.... Твърде екстравагантен!
  Снежана се усмихна, какви големи перлени зъби имаше. Много по-бяла от тен, шоколадова кожа. Мишка дори се учуди, че естествените блондинки могат да загарят като арабин. Може би защото е била на открито от дете.
  Момичето неохотно обу обувките си и веднага стана по-високо от Михаил. Снежана е високо момиче. Това дори малко я обърква и предизвиква чувство на раздразнение - не всеки иска толкова голяма жена. Освен това много милиардери са с нисък ръст.
  Снежана мечтаеше за пари. Милиарди долари привличаха нейното въображение. И аз също исках власт. Да дава заповеди и да управлява света. Или правете свои собствени филми. Това също би било изкушаващо. Нещо специално за озвучаване и уникално.
  Не се чувствате комфортно на високи токчета. Всъщност защо, докато не падне сняг, на толкова красиво момиче са му били нужни обувки? Но в Москва наистина е тъпо така ...
  Снежана попита младежа:
  - Обичаш ли ме?
  Миша отговори пламенно:
  С цялото си сърце и душа!
  Момичето се изкиска и попита:
  - Тогава напишете история, в която Русия ще победи Япония при Николай II.
  Мечката отговори с въздишка:
  - Вече го имах. Дори имаше тематичен конкурс точно на тази тема!
  Снежана се усмихна и предложи:
  - Е, купи ми тогава сладолед!
  Мишката кимна.
  - С удоволствие, но какво?
  Снежана оголи зъби:
  - Покрити с шоколад ягоди!
  Младият мъж изтича до щанда и купи две порции в чаши от позлатена хартия.
  Михаил подаде чашата на Снежана. Момичето го взе в ръцете си и бавно го облиза с розовия си, очарователен език. След това тя изгука:
  - Да, добре е! Сладоледът е прекрасен! Когато го изядеш, в душата ти цъфтят незабравки!
  Миша кимна и отбеляза:
  - С вас поне до Северния ледовит океан!
  Момичето мълчеше. Сега мислите й бяха за нещо друго. Самото момиче се опита да спечели пари и написа фантастична история за приятел от Втората световна война. По-точно за двама другари - момче и момиче. Опитаха се да предупредят за нападението, но никой не им повярва. И се озоваха в затвора. И на 22 юни 1941 г. Великата отечествена война все пак започва. Курсът на историята не можеше да бъде променен.
  Историята на Снежана събра известен брой харесвания и гледания, но момичето не получи пари за това. Което силно разочарова меркантилния писател.
  Снежана четеше Мишка. Този млад мъж пишеше в движение със смартфон. И го направи успешно. Всъщност парите се харчат лесно. И е трудно да ги получите. Снежана дори се замисли да отиде на панелката. С появата й обещаваше големи пари. Но не исках да загубя девствеността си, тогава шансът да се омъжа за милиардер рязко намаля. По някаква причина олигарсите обичат девиците. Да, това е графикът. Снежана искала големи пари. Само сега тя няма конкретен план как да оседлае милиардер. Олигарсите не се запознават през интернет. Но има толкова много момчета. И всеки е толкова различен. А тялото толкова иска ласки и страсти.
  Костваха много усилия на Снежана, за да не загуби девствеността си. Но тя издържа. Въпреки че го сънувах през нощта!
  Красавицата попита Мишка:
  - Трудно ли ви е мъже без момичета?
  Младият мъж искрено отговори:
  - Много трудно!
  Снежана потръпна и отговори:
  - И аз искам да имам съпруг милиардер! Помогнете ми моля!
  Мечката подсвирна, клатейки глава.
  - Влюбен съм до уши в теб! И няма да го дам на никого, особено на шкембен олигарх!
  Снежана намигна и каза лукаво:
  - И ще те направя мой любовник! Ще ме обичаш и галиш!
  Младият мъж се засмя и отговори:
  - Олигарсите трябва да се търсят, където ги има! Може би в най-скъпия ресторант в Москва!
  Снежана оголи зъби и агресивно поиска:
  - Заведи ме там!
  Мечката отбеляза:
  - Няма нито едно ястие за по-малко от хиляда долара!
  Снежана закачливо отбеляза:
  - Толкова по-добре, поне екзотика ще пробвам. Нямате ли хиляда долара?
  Младият мъж с готовност отговори:
  - За теб има, но за двама ни трябват двама.
  Снежана категорично заяви:
  - Да, ще отида сам! И така ще бъде по-добре!
  Мечката се смути и не каза нищо. Междувременно момичето дояжда сладоледа си. Тя хвърли празната чаша в урната. И подсвирна. Тя има игриво настроение.
  Мечката, напротив, стана тъжна. Мечтите за брак със Снежана се оказаха илюзия. Да, той няма късмет с нея. Но влюбен в момичето до уши.
  Младият мъж запя с тъга:
  - Ти не си ангел, но за мен, но за мен ти стана светец.
  Снежана прекъсна младежа:
  - Дразни ме думата "светец"! Веднага се усети двуличие и лицемерие в него! Изобщо, както казват мъдрите: ако един политик се прекръсти силно, значи ръката му търси вашия портфейл! - Момичето удари петите си и се засмя, пеейки. - Портфейл, портфейл, на връв. В блестящата бездна, висяща на ръба! И съдбата дебне зад ъгъла отстрани, и невидимото въже държи!
  Момичето видяло друг мъж. Ето го Слава. Също така приятен млад мъж. Тук той може да удари джакпота.
  Снежана избълбука Мишка:
  - Значи ми даваш хиляда долара?
  Младежът се поколеба. А Снежана скочи и хукна към Славка. Младият мъж също носеше в ръцете си букет цветя, само че този път те бяха алени. Снежана се затича към него и изръмжа:
  - Здравей Славик! Може ли да ме заведете до ресторант Emperor?
  Младият мъж кимна в знак на съгласие.
  - Със сигурност!
  На ръката му блестеше изумруден пръстен. Бащата на Славик е милионер и винаги има пари. Вярно, че много обича да си отваря ръцете, но Снежана победи момчетата. Тя, момиче, е много силна физически и се е занимавала с бойни изкуства. Вярно, предпочитайки безконтактно карате, страхувайки се, че някой ще развали нейната безупречна красота.
  Но и силата, и разтягането са в най-добрия си вид. И той може да движи юмрука си и крака си.
  Славка извика на Мишка:
  - Махай се оттук!
  Мечката стисна юмруци.
  - Намалете тона!
  Снежана оголи зъби и измърмори:
  - Да, Мишка, върви, тогава ще ти се обадя!
  Славка се намръщи и изсъска:
  - Как се обаждате?
  Голямото момиче изръмжа.
  - И не се опитвай да ме ревнуваш! С който искам, с такъв се срещам! А ти Мишка върви, времето ти свърши!
  Младежът отстъпи назад с въздишка. Снежана намигна на Славка. Той също е красив млад мъж, червенокоси и се радва на голям успех сред момичетата. И се влюби до уши в нея. Коприварката е по-богата и може да се дои. Но въпреки това той може да спи с друга - тези мъже са мъже.
  Славка каза:
  Написах поезия за теб!
  Снежана се изкиска и отговори:
  - Поезия? Нещо ви привлече всички към текстовете!
  Коприварчето кимна и запя;
  Любовта е опасен, красив път,
  Който е влизал знае това...
  Не можете да избягате от него, не можете да скочите -
  Отело удуши Дездемона!
  Снежана се засмя и отбеляза:
  - Забавен! Бих искал да чуя нещо интересно. И яжте по едно и също време!
  Славка отбеляза със съмнение:
  - За ресторант "Император" сте твърде скромно облечени, о, най-великолепно!
  Снежана категорично заяви:
  - Така че облечи ме!
  Славка кимна на любимата си:
  - Отидох! Там, зад ъгъла, шофьорът ми с колата чака!
  Снежана отговори през смях:
  - Това е чудо на чудесата, вашият шестстотен "Мерцедес"!
  Славка поправи:
  - Вече осемстотния! Като цяло имаме страхотни марки!
  Снежана скочи и завъртя грамофона във въздуха, пеейки:
  - Момичетата са различни - жълти, бели, червени. Но всеки иска едно и също - на луксозна кола!
  Мерцедесът не е особено любимата кола на едрото момиче Снежана с извити фигури. Това би бил Кадилак или нещо още по-голямо. Седнаха, шофьорът беше черен африканец и намигнаха пламенно на собственика.
  Момичето по пътя попита:
  - Пробвал ли си някакъв бизнес?
  Славка й подаде скъпа палмова бира и изгърмя:
  - Опитах. По-специално, от продажбите на компютърни игри е възможно да станете много богати!
  Снежана се съгласи с това:
  - Търсенето създава предлагане! Мишка пише всички истории, но кому са нужни?
  Славка кимна в знак на съгласие:
  - Никога не знаеш кой. Сега не е време за книги. Игрите и филмите вече доминират! И компютърна графика!
  Снежана отпи палмова бира от кокосови орехи. Вкусно и приятно е. Не толкова евтина помия. Снежана не обичала бира, страхувала се да не напълнее. Тя е толкова яка. Някъде на този ръб балансира, че диетата не е излишна. Има много Снежана, но тя много тренира. Тя има пресови плочки и мускулна тел.
  Славка се опитва да запали цигара, но Снежана се мръщи и мърмори недоволно:
  - Защо ти трябва тази мръсотия! Съсипваш здравето си!
  Младият мъж загаси пурата си и отбеляза:
  - Ти, според мен, малко си напълнял! ходиш ли на фитнес
  Снежана отсече:
  Нямам мазнини, имам мускули! Но ти, Славка, няма да ти навреди да се напомпаш. Мечката щеше да те нокаутира, а ти го тормозиш!
  Славка изсумтя презрително:
  - Мечка писател и ботаник!
  Снежана отговори:
  - Не, неговите мускули са много по-големи и по-изпъкнали от вашите! Някак си кльощава!
  Славка отговори сериозно:
  - Това е от природата! Аз ям много. Като цяло не ми харесва, че се срещате с Мишка, Володя и Саша. Не е редно едно момиче да ходи с различни момчета!
  Снежана направи гримаса и отговори:
  - Всички са красиви млади мъже, намират се и пари. Само с мен се държат прилично! Ето ви, можете да се запознаете и с мен.
  Славка грубо отбеляза:
  - Мамка му. Е, може ли поне да те погаля по крака?
  Снежана отговори твърдо:
  - Ако ме заведете на ресторант, така да бъде, ще го позволя!
  Двамата отидоха в моден магазин. Коприварката е малко по-къса от Мишка и забележимо по-тънка. На фона на Снежана той като цяло изглежда дребен, момичето е широко в раменете и какъв е размерът на гърдите. Коприварката забелязва това и през цялото време се опитва да се протегне и да стои на пръсти.
  Снежана, напротив, започва да се прегърбва. За момиче тя е доста висока и не й харесва. Не всички мъже харесват големи момичета, особено милиардерите. Вярно, че ярката красота го компенсира, пичовете нямат край.
  Но понякога Снежана започва да се комплексира.
  Всъщност тя вече е опитно момиче. Тя успя да влезе в специално училище на дванадесетгодишна възраст, защото счупи носа на едно момче и избоде окото на друго. Прекара почти година там. Е, там нямаше нищо особено ужасно. Освен ако момичетата не са прекалено нервни, има много видеокамери. Но храната беше добра и за едно непретенциозно селско момиче седенето е нормално. Има и компютърна зала в специално училище, и плувен басейн, и те водят на екскурзии, и само два часа на ден трудотерапия. Вкъщи Снежана работеше много повече.
  Семейството й изпадна в големи дългове и децата, противно на всички закони, трябваше да го направят, както в царските времена.
  Снежана излежа и дори се изфука с това. Като, аз съм толкова готин. Тя беше способно момиче и влезе в Московския държавен университет без богохулство. Тя се отличаваше с абсолютна памет и Снежана, след като веднъж прочете учебника, отговори без колебание.
  Но в същото време едно много способно момиче не обичаше да учи. Прескачах лекции и като цяло се опитвах да посещавам университета възможно най-малко.
  Напоследък Снежана се увлича по компютърните игри. И какво? Взех iPhone и играя, дори докато плувам.
  Славка сама си избра дрехите. Младият мъж изтегли пари от картата, като избра модерен, скъп, красив.
  Снежана се възхити в огледалото. Тя се отличаваше с красотата на воин. Мускулесто тяло, тясна талия и пищни бедра с висок бюст. Може би твърде широки рамене и силен врат - типична амазонка.
  Лице с безупречни черти, като статуя на древногръцка богиня. Вероятно скулпторите на Елада Артемида или Атина биха изобразили това.
  Снежана въздъхна. Уви, много мъже обичат крехки и дребни жени. Тя също притежава красотата на воин.
  И не е толкова лесно да й намериш бална рокля, която да й стои добре!
  Но тук някак си все пак я облякоха.
  А Славка дори й донесе колие от изкуствени диаманти. По дяволите, алчен, може да е от истински камъни!
  Снежана се полюбува малко. Така тя още повече прилича на принцеса от Средновековието. Е, че лицето е твърде мургаво.
  Славка отбеляза:
  - Малко по-бяло лице не бихте навредили! И тогава мургав, като азиатец!
  Снежана отговори:
  - Имам арийски черти. И никога не съм използвала козметика и няма да започна!
  Славка отвърна с въздишка:
  - ДОБРЕ. Ти знаеш по-добре.
  Снежана се напръска със скъп парфюм, а тя, така елегантна и луксозна, тръгна след Славка. Той също така се преоблече в смокинг с папийонка и си сложи цилиндър. Така обаче той й изглеждаше по-непочтен - момче в джентълменски костюм.
  Спокойно излязоха от стаята и се качиха в красива кола.
  Славка логично си спомни:
  - Най-богатата публика в ресторанта ще бъде много по-късно, през деня имат бизнес. Може би докато се забавляваме?
  Снежана отговори с несигурен тон:
  - Да се повозим из Москва!
  И включи iPhone. Нямаше търпение да играе. Тук наистина има напредък: изтегляте всякакви игри от интернет и се нарязвате. Вярно, има опасност. Стяга по-зле от алкохола.
  Снежана просто играе любимата си: тя е кралица, която завладява други държави. Разбира се, трябва да изградим армия, да вдигнем икономиката и т.н. А това изисква средства и средства. Но благодарение на Мишка - той предложи кода на измамника. И сега тя е събрала ресурси за себе си и нека да подпечатаме войските и да ги прехвърлим в други векове.
  Например, те се бият срещу вас с пушки на кон и архаични оръдия. И вие ги бомбардирате с атомни бомби и огромни танкове. Без никакви съмнения и спорове.
  Снежана не обича да се напряга особено. Хвърля върху армията от шестнадесети век армадата от двадесет и първи. И се наслаждава на побоя. Какво друго й трябва? Тя е дама от най-висока спортна категория.
  Снежана събу обувките си и попита Славка:
  - Масажирай ми краката, но не смей да си пъхаш ръцете над коленете, ще те ударя!
  Славка вече е попаднала под горещата ръка на Снежана. Тя има силата на герой.
  И скромно масажира подметките си.
  Момичето играе себе си. Сложих специални виртуални очила. Толкова по-добри битки се виждат.
  Илюзия за пълно присъствие и хиляди единици. И вашите войски напредват. Тук се пускат атомни бомби върху вражески позиции. Когато един падне, хиляди воини се овъгляват наведнъж. Има и интересно химическо оръжие. То също пуши и се издига, такива демони танцуват.
  Снежана разбива врага. Силите са неравни, въпреки че тя все пак успя да загуби няколко танка и няколко хеликоптера. И превзема столицата с щурм. Ето още един заловен щат.
  Снежана запя с удоволствие:
  - Аз съм от онези кралици, които обичат радостта и смеха, само с обикновен шут, целувката е грях!
  И пак играе. Друга сила за завладяване. И тук пак, като атомни бомби дълбаят.
  И инсталирайте лазери на бойци.
  Междувременно Слава масажира твърдите подметки на момичето. Вижда се, че тя се занимава с бойни изкуства и троши тухли с боса си пета. Славка смяташе, че такава жена може да осакати мъжа си. И бие себе си.
  Но младият мъж много харесваше Снежана. Тя те кара да се чувстваш сигурен. Такава жена няма да обиди съпруга си!
  Славка се замисли, ами ако Снежана бъде хипнотизирана? Изобщо хипнозата е такава мистерия, че той винаги е бил привлечен от нея. Власт над света - това бих искал!
  Като в един филм: където брилянтен, но леко луд учен се опита да покори света, давайки команди с помощта на мисловни вълни.
  Разбира се, имаше герои, които му попречиха. Но Славка би искала да се научи да покорява всички подред.
  И станете световен император! Ами Снежана - колко мисли за себе си!
  Снежана засега продължи да играе. Тя пое още няколко държави. Използване на вашето техническо превъзходство. И след това се биеше в морето. Което също е много готино.
  Бойни кораби с атомни оръжия срещу платноходки. И от разстояние идва побоят. Корабите потъват, горят със стотици.
  Изведнъж Снежана се натъжи. Спомних си поражението от японците при Николай II. И да, настроението е развалено. Тогава загубихме.
  И момичето решително спря играта и включи търсенето на исторически стратегии в Интернет.
  Е, сега тя ще оправи всичко. Ето, например, Руско-японската война от 1904-1905 г.
  Копривар леко я разсея, като целуна голата й розова пета. Снежана поклати пръст:
  - Внимавай, копеле! И тогава ще го направя!
  И момичето ловко хвана носа на Славка с боси пръсти. Младият мъж изстена:
  - О, боли! Пусни се!
  Снежана се засмя:
  - Е, ти си пичка! Ех, сега не отидоха онези мъже!
  Славка се съгласи с това:
  - Да, не тези!
  Момичето пусна носа на младежа и се протегна отзад. Беше щастлива и весела!
  Предложено:
  - Хайде да похапнем!
  Warbler, познавайки вкусовете на Снежана, поръча: кремове в шоколад и млечен шейк с кокосови орехи и ананаси.
  Момичето с удоволствие яде. Снежана обичаше хубавата храна.
  Красавицата обаче отбеляза:
  - Чудя се дали храната се прави от въглероден диоксид?
  Слава се засмя и отговори:
  - Фантастично е!
  Снежана логично отбеляза:
  -И iPhone са фантастични и ние ги използваме много добре!
  Славка отговори не особено охотно:
  - Напредък, нали знаеш. Напредък!
  Снежана каза замечтано:
  - Ще летим ли до други планети?
  Славка решително заяви:
  - До самия край на Вселената!
  Снежана се засмя и отбеляза:
  - Да, че светлината на учението, през зимата и пролетта, повтарям, без изключение, всички зли духове на гората!
  Славик потвърди:
  - Остроумен. Какво не ви харесва в нашия свят в момента?
  Снежана честно отговори:
  - Стари жени! Просто ужас, колко са грозни старите жени!
  Славик се съгласи с това:
  - Да, грозна. Въпреки че някои на седемдесет години все още изглеждат уау!
  Снежана блесна със зъби:
  - Кой например?
  Славик с готовност отговори:
  - София Ротару!
  Снежана се засмя и логично отбеляза:
  - Това е пластична хирургия! Би било готино да изглеждате естествено на двадесет на осемдесет!
  Славик се съгласи:
  - Да готино. Безсмъртието като цяло е нещо прекрасно.Понякога започваш да си мислиш за старостта и се плашиш!
  Снежана изписка и изсъска:
  - Да не говорим за тъжни неща. Нека помислим по-добре, ето, например, може ли да се направи филм?
  Славик отговори с въздишка:
  - Скъпо е да направиш добър филм!
  Снежана предложи:
  - Може би не е много скъпо. Например за женския затвор. Като това, че момичето беше изнасилено от милиардер, а след това, за да мълчи, той я вкара зад решетките!
  Славик логично отбеляза:
  - Темата не е нова. Наистина обаче не струва толкова много! Мислили ли сте да играете във филми?
  Снежана честно отговори:
  - Още не, но какво?
  Славик логично отбеляза:
  - Имаш такъв външен вид ... Играй различни кралици и принцеси войни. В същото време щях да печеля пари! Толкова много обичаш парите!
  Снежана кимна в знак на съгласие.
  - Повече от момчета! Добра идея, трябва да се опита!
  Момичето се представи като войнствена принцеса. Или вождът на варварите. Как тя хвърля кама с боси пръсти и приковава черния войвода към дъската. Да красиво е. И други роли.
  Славик предложи:
  - Може би можем да вземем заем и да направим филм? Някои евтини. Ето, например, за любовта. Романтична връзка.
  Снежана се засмя и отговори:
  - Разбира се, че ще го направим! Може да се направи безплатно!
  Момичето отново играеше стратегия. Този път исторически: Русия срещу Япония. Снежана обаче започна някак неуспешно войната и започна да осуетява една битка след друга. Пренавито назад. Би било хубаво да свържете чийт кода, но какъв е проблемът - тя не го знае за тази игра. И честно казано, победата над японците не работи.
  Момичето обаче може да бъде хитро. Или използвайте откриването на академията. Но ако подобрите войските, това изисква ресурси, което означава, че ще бъде подпечатана по-малко пехота. Така че руско-японската война не минава без изкуството на командване и управление.
  Снежана също не е много опитна в игрите. За първи път тя играе на компютър в специално училище, семейството й не я угаждаше в това. Като цяло момичето дори се забавляваше, че в детския затвор се оказа по-добре, отколкото в дивата природа. Но времената, разбира се, са хуманни. Но самата Снежана работи от ранна детска възраст, живее в нужда и любовта й към парите е съвсем разбираема.
  И игри също. Изглежда, че не съм играл достатъчно като дете. Но всички игри са различни и толкова цветни. Свързваш очила към iPhone, свързваш се с интернет и си като в приказка.
  Очилата дават триизмерен образ на играта, а миниатюрните слушалки звучат. И дори можете да пуснете каквото искате по време на лекции.
  Това наистина напредва!
  И сега Снежана иска да спечели морска битка и не се нуждае от нищо друго ... И корабите се виждат в цвят, в обем, и дим, и експлозии на снаряди, и моряци, които тичат наоколо. Отлична компютърна графика. Битката може да се гледа както от разстояние, така и от подход. Давате команди, посочвате посоката на огъня или удряте със стрела. Можете, разбира се, да използвате военен съветник, но това не е съвсем същото. И съветникът не командва по най-добрия начин. Те не могат да спечелят, освен ако не поставят играта на най-ниското ниво на трудност.
  Снежана, след няколко неуспеха, успя. Много лесно ниво и вече използвайки опита от играта, да тръгваме. Така тя успя малко да разнообрази играта и накрая да победи японката.
  Тя все още е готино момиче. И срещу нея такива сили. Че тя не се поддава на врагове. Поне така смята Снежана, макар че на много лесно ниво печели трудно. Играта все още е игра. И има смъртоносна битка.
  Момичето пренарежда корабите и с отчаяние натиска кобрата, хваната в капан. И преминава в настъпление. Дарете и спечелете. И дарете отново. Тук става въпрос за овни. Японците губят. Тъй като на много лесно ниво, техните кораби са твърде крехки и уязвими. Пробиват ги старателно. Руски снаряди пробиват двете страни едновременно. И по-ниска точност.
  На сушата същото и можете да се насладите на успеха. Въпреки че дори тук трябва да се потите, за да спечелите.
  Снежана, оголила зъби, отбеляза:
  - Има различни неща в историята на света... Но аз печеля!
  Момичето, след няколко победи в морето и на сушата, кацна в самата Япония и се наслади малко на играта и победите на чужда територия. Започна да се оказва, че взема по-оптимални решения и прави заобиколни маневри.
  Снежана дори се развесели. И тя започна да подскача на стола си. И пейте с ярост:
  - Враговете са победени от могъщия "варяг", самураите няма да дадат милост!
  Славка не е толкова запалена по игрите, колкото Снежана. Всъщност от ранна детска възраст той просто не играе. И той няма никакви комплекси по този въпрос. Това, което трябва да се направи, е това, което трябва да се направи!
  Слава обаче не е против да се забавлява. Колкото повече можете да масажирате подметките на момичето.
  Младият мъж също си сложи очила... И този път забавлението е космическо.
  И много интересно ... Много момичета по бикини се бият и се качват на космически кораб.
  Сред момичетата на героинята: Наташа, Зоя, Аврора, Мария. Известните четири са дъщерите на боговете. Те се бият в космоса, използвайки магия и най-съвременни технологии. Те нарязват орките в коридорите на бойния кораб и пробиват абордажните танкове. Те се движат за себе си и побеждават врага с усмивки и ярки усмивки. От перлените зъби на виртуални момичета излитат слънчеви лъчи, удрящи различни същества.
  Слава действаше, наслаждавайки се на играта и красотата на телата на момичетата ...
  Щурмуват ли се звездните кораби? Да, такива момичета ще разберат дявола следобед с огън!
  Космическите битки винаги са вълнуващи и привличат клиенти. Можете да направите много пари в игралната индустрия. Особено когато се смесват магия и технология. И когато в играта има много красиви момичета. Това е най-добрият вкус!
  Слава играеше, а момичетата хвърляха бумеранги с боси пръсти, които се въртяха и разкъсваха враговете. Жените воини удрят орките в скок и разбиват оголените им усти.
  Глори изсъска от ярост:
  Никой няма да ни спре, никой няма да ни победи! Злите момичета смазват врага! Зли момичета - поздрав за героите!
  Ето един пленен боен кораб и воините скачат на следващия. Проблясват голи кръгли токчета на много момичета. Всички те са толкова различни и същевременно невероятни.
  Като цяло търсенето на игри се увеличи значително, когато започнаха да пускат сериали с момичета по бикини. Мъжете, особено тийнейджърите, харесват момичетата с минимум дрехи ... Особено ако има много воини и от различни страни.
  Чувствайки се гладен, Славка спря да играе... И си поръча няколко хамбургера и шишчета.
  Лакомата Снежана също се разсея. И тя използва острите си зъби. Тя започна да къса прясно месо и да подсвирква:
  - Моят сладък и нежен звяр! Много те обичам - повярвай ми! Моят сладък и нежен звяр!
  Момичето се наслади на сочното месо, накъса го и го изяде. Славка отбеляза с любов:
  - Ти си толкова очарователна тигрица!
  Снежана потвърди:
  - Аз съм чудовище от ада!
  И облиза сребърния шиш. Тя обичаше да яде и можеше да поглъща много. Нищо чудно, че има толкова много енергия и сила. Но в същото време момичето се отличаваше с благодат и бързи движения. Тя вече имаше черен и червен колан по безконтактно карате и трошеше тежки дъски. Може да разцепи до три тухли. Тя има силата на впрегнат кон. Дори Снежана наскоро се представи няколко пъти в програмата на силните мъже, сред жените, и получи пари.
  Общо взето Снежана си спестяваше... Можеше да се появи и в ресторанта на императора на свои разноски, но как да не използва многобройните си фенове. Като цяло е добре да се занимаваш с млади мъже. Можете да ги въртите за пари и без да си лягате. По-възрастните мъже са по-практични и не можете да ги доите толкова дълго време, без да търгувате с тялото!
  Много момичета се държат така. Момчетата се доят и съблазняват с обич, но не бързат да правят любов. Въпреки че, разбира се, искате.
  Снежана трудно се сдържа. Нейното младо, много силно тяло е толкова жадно за обич. Дори трябва да пия хапчета, за да сваля вълнението. Не, само онези дами, които играят на докачливи, получават големи пари!
  Това се вижда във филмите и в романите. Дразнете момчета и те ще ви донесат всичко на сребърен поднос.
  Снежана поиска още скара:
  - Дайте ми повече!
  Славка загрижено отбеляза:
  - Колко тежите?
  Снежана честно отговори:
  - Деветдесет килограма!
  Слава подсвирна:
  - Еха! Да, толкова си дебел!
  Снежана се обиди:
  - Видяхте ме по бикини! Нито капка мазнини, имам само мускули!
  Славка спокойно отбеляза:
  - Трябва да мина на диета!
  Снежана запя в отговор:
  - Понякога сме натъжени от чувства,
  Но мнението на хората отдавна е известно ...
  Кой е голям - произведение на изкуството,
  И трябва да има много добро!
  Славка си поръча още шишчета по мобилния си телефон. След това пиха скъпо питие, а Снежана яде шиш и го изми с червена течност.
  Момичето се развесели и запя:
  - Огнена вода
  Напълни си чашата...
  Заедно със сатаната
  Да пием за метал!
  Славка попита Снежана с усмивка:
  - Не те ли е страх от Господ?
  Момичето решително отвърна:
  - Не!
  Слава се засмя.
  - И защо?
  Снежана отговори сериозно:
  - Не ме е страх от приказни герои! Страхувате ли се от Кошчей или Баба Яга?
  Славка рационално отбеляза:
  - Е, само най-малките деца вярват в Кошчей или Баба Яга, но много, дори много високопоставени хора, вярват в Бог!
  Снежана цинично отбеляза:
  - Политиците са самозванци! За тях религията е или бизнес, или флирт с електората. При съветския режим се издадоха хубави книги, в които Библията отдавна беше разобличена!
  Коприварката кимна в знак на съгласие и потвърди:
  - Правя бизнес! Всеки иска да печели и не можете да оспорите това! Такава е човешката природа!
  Снежана запя бясно, откъс от песента на Карабас:
  - Ама само да грабнеш всичко за твоя голяма радост! Но само и само да грабнете всичко за ваша голяма радост! За моя голяма радост!
  Славка също сериозно напомни:
  - Но, в интерес на истината, няма абсолютно никакви доказателства, че Бог не съществува!
  Снежана категорично заяви:
  - И атеистите няма какво да доказват! Тежестта на доказване трябва да бъде върху вярващите!
  И момичето отново започна да яде тлъсто месо. Месеста красота. Има толкова много грациозни и диви неща в него - само сергиите.
  Славка скромно отбеляза:
  - В света, разбира се, има малко справедливост и късметът често благоприятства злото!
  Снежана се съгласи с това:
  - Най-успешният владетел е Чингис хан. Но той все още е звяр! И не удържа на думата си!
  Слава потвърди:
  - И той влезе в джамията на кон! Да, това е силен удар по всяка религия!
  Снежана туитна:
  - Земята стенеше под петата на Чингис хан, няма по-смел руснак Иван на света!
  И момичето, сякаш се смееше с босите си крака, много сръчно завъртя сребърен шиш на осмица, като отново показа изключителната си сила.
  Копривар, гледайки това, се почувства нервен. Когато такова могъщо момиче е до теб, неволно се смущаваш и се страхуваш да не получиш лич от нея!
  Снежана отбеляза с апломб:
  - Всичко, което съществува в света, зависи от небесните висини! Но нашият успех, ама нашият успех зависи само от нас!
  Славка отговори:
  - Не, много в нашия свят зависи от нищожния късмет! Кой е милиардер със посредствени способности, кой е гений, умиращ в бедност!
  Снежана изцепи:
  - Ван Гог!
  Слава потвърди:
  - Това е!
  Момичето попита със съмнение:
  Мислите ли, че има предопределеност?
  Славка вдигна рамене.
  - Може би!
  Красавицата се намръщи и отново попита:
  - Това означава ли, че има Бог?
  Славка отговори, клатейки глава:
  - Едната ми половина вярва в това, но другата не ... Но може би всичките ни житейски сценарии не са рисувани от нас!
  Снежана запя с апломб:
  Представете си тази ситуация
  Какво ще се сбъдне ни е известно предварително...
  И защо тогава съмнения, притеснения,
  Всичко на света ще осигури - графикът!
  Момичето изви гръб и продължи да пее хита от детския филм:
  И се противопоставяме на бурите
  От това и онова...
  Да живееш в света без изненади -
  Невъзможно за никого!
  Може късмет, провал,
  На люлка - нагоре-надолу,
  Само по този начин, а не по друг начин!
  Само по този начин, а не по друг начин!
  Да живее изненадата!
  Изненада! Изненада!
  Да живее изненадата!
  Славка искрено отбеляза:
  Имаш толкова красив и силен глас. Може би ако искаш пари отиваш на сцената?
  Снежана отговори с въздишка:
  - Нямам слух!
  Слава се изненада:
  - Да? Ако не беше слухът, нямаше да пееш толкова хубаво!
  Момичето се засмя и промърмори:
  - Да, чувам добре! Но някак си не се получи да стана певица. Въпреки че, може би, ако завърша Московския държавен университет, ще се опитам да отида в театралното училище!
  Славка забеляза с по-мек глас:
  - Имате много таланти!
  Снежана отвърна, сбърчвайки вежди:
  - Тук да играя компютърни игри, за съжаление не знам колко добре! Срещу нормалното ниво постоянно издухвам стратегията на компютъра!
  Славка каза:
  - Използвайте измамния код!
  Момичето капризно отбеляза, като отново завъртя извития шиш с боси пръсти:
  - Не знам всички кодове, за съжаление!
  Славка се ухили и предложи:
  - Потърсете в интернет чит кодове. Просто въведете чийт кодовете на търсачката и името на играта!
  Снежана каза сериозно:
  -Ще опитам!
  И момичето отново сложи виртуални очила, изкачи се в интернет. Какво го няма в мрежата. И всеки може да гледа и играе. Просто трябва да знаете как да използвате търсачка. И не можете да намерите всичко. И така всичко интернационално и славно е достъпно.
  Момичето започна да търси чийт кода за цивилизацията на играта. Беше й писнало от японската компания. И ето такава игра: историческа цивилизация. Започвате, като избирате: Московското княжество, Монголия, Манджурия, Рим, Египет и така нататък ... И след това, докато завладеете света, играете за себе си. Тук Снежана по никакъв начин не можа да събере необходимите пари. Стратегията е комплексна. Тук златните кладенци не лежат под краката, те все още трябва да бъдат завладени. И основният източник на доходи в началото са данъците, както и търговията.
  Но вие ще увеличите данъците, населението ще намалее, престъпността ще се увеличи и парите ще бъдат откраднати от хазната. И ако правите малко, ще има недостиг на пари. Включително и армията, което означава, че съседите ще атакуват.
  Като цяло стратегията тук е много сложна и враговете от епидемии, полицията от престъпността, архитектите, от срутването на сгради. И академии, и университети, и училища за писари, и библиотеки. И колко повече забавления. И същевременно завоевание.
  Главата ми се пука от масата изтегляния. Има и общественото мнение на града и нивото на просперитет. Колкото по-високо е нивото на просперитет, толкова повече данъци събирате. А за нивото на просперитет са необходими толкова много различни стоки и индустрии.
  Да, тук не можете без код на измамник. Освен това има и плащане с ресурси за прогрес и преход към следващите векове. Това е сложна стратегия, опита се да играе Снежана, тя излита за Московското княжество по времето на Иван Калита. Започвате с минимум ресурси и пет усърдни работници. Строите къщи и привличате имигранти. И разширете своята империя. Можете да играете тази стратегия с дни. Колко сложно е. И разширяване. С различни къщи и карти на света.
  Но и търговията е деликатно нещо. Трябва да платите за доставка, за отваряне на пътя. И колкото по-далече, толкова по-трудно е да се играе и толкова по-скъпа е търговията и по-малко печалба!
  Обикновено момичето бързо се разпадаше, нямаше време да се развие и умираше под ударите на номадите при първия набег, неспособен да създаде армия.
  Снежана намери кода на измамника и си го изтегли... Включи на минимална скорост. Парите бяха в сметката. И сега е по-лесно, купете храна и подпечатайте работниците вкъщи. Привличане на имигранти. Всичко ще бъде много яко!
  Снежана започна да строи пътища и да построи нова Москва, а след това казарми с войски. Стрелци, копиеносци, подобрени мускетари. Всичко може да се направи доста бързо.
  Тук има твърде много опции. Изключително трудно е да следите всичко.
  Снежана обаче не само обича да се бие, но и да управлява и подобрява стандарта на живот на хората. Ето един пример за подобряване на селското стопанство. Самите лен, ръж, пшеница, ечемик, грах, тиква. Ловете риба, произвеждайте месо и др.
  Забавлявайте хората с музиканти, сепарета, жонгльори, танцьори, сенет играчи и зоологически градини. Да направим накратко нещо подобно на реалния живот в страната. Къде трябва да бъдат и моргите и зъболекарите. И мускети, и пищялки, оръдия и други части. Където се правят съдове от глина и се вари бира. И много много други!
  И, разбира се, когато една държава расте, вие правите завоевания. И Снежана успява в това отношение. Отначало чрез анексиране на съседни градове. Момичето е пъргаво.
  Отново се стартира измамният код. Като цяло е трудно само в началото, след това е по-лесно да се играе. Войските просто трябва да могат да управляват. Въпреки това можете да вземете номера. Хвърляте се на атака ... И хвърляте трупове по врага. Но стената е подкопана и градът е превзет.
  Снежана беше увлечена от играта и неохотно я прекъсна, когато Славка докосна крака й и каза:
  На път сме към ресторанта! Обуйте си обувките!
  Снежана се откъсна неохотно от стратегията. Тя току-що построи катедрала и все още искаше да се откроява и да потрепва.
  Да, можете да завладеете целия свят, дори в играта. Е, добре, за какво мечтаеше.
  Милиардерът да бъде хванат - това е най-важното!
  И игрите могат да почакат!
  Ресторант "Император" дори отвън изумява с лукса си. Истински бароков дворец. Много буйни и лъскави. На входа има пазачи с породисти кучета. Влиятелни момчета с бронирани жилетки и уоки-токита са на пост.
  Снежана изглеждаше някак измачкана, макар и луксозна. Особено фигурата й, твърде атлетична за дама. Погледът на момичето обаче е много арогантен.
  Славка сигурно вече знаеше. Грамадният охранител дори пусна саркастична шега за твърде едрото момиче, станало гадже и слабия, приличащ на тийнейджър Славик. Той отговори съвсем приятелски:
  - Това е моят покрив и защита!
  После се изкачиха по мраморните стълби. Такава е борбената и страхотна двойка. Особено момичето със сапфирените очи. Ето една красота, която хваща окото.
  Ресторантските маси са от скъпо сандалово дърво, много огледала. Аквариуми със златни рибки, красиви танцуващи момичета и дори бойци без правила. Можете да седнете и да се забавлявате, боксови битки, както мъже, така и жени. Полюбувайте се на разнообразие от риби и морски обитатели. Имаше дори клетка с тигър и красиво момиче в бикини, танцуващо с хищник.
  Славка седна на отделна маса и направи първата си поръчка. Сервирани момичета в къси поли, с полуотворени гърди, луксозни рокли и високи токчета. Естествено много красива, макар и с прекомерно количество козметика.
  Блесна подобие на холограма с меню. Изборът, разбира се, е колосален - очите се разпръскват. Снежана обаче каза почти веднага:
  - Слонски хобот с подправки, змийски колбаси и филета от акула! Да, и дори жирафски котлети! И най-скъпото вино, с двеста години отлежаване!
  Славка поклати глава.
  - Еха! Това ще изпразни електронната карта, ще влети в мен от баща ми!
  Снежана се изкиска и отговори:
  - И човек понякога в името на жените ще мисли за съдби! ти не си ли мъж Гласът на момичето стана хленчещ. "Е, толкова си мечтаех да опитам слонски хобот, особено когато прочетох Плутония.
  Славка се изненада:
  - Какво още четеш?
  Снежана честно отговори:
  - Когато в една помощна гимназия ме лишиха от посещение в компютърен клас заради шамар на момиче по тила, го прочетох от скука. И знаете ли, четенето също има своя чар!
  Слава подсвирна:
  - Били ли сте в специално училище?
  Снежана кимна.
  - Да, почти година... Осакатих няколко момчета!
  Славка изненадано попита:
  - И за какво?
  Снежана с готовност отговори:
  - Смееха се, че идвам бос на училище! И като цяло, някак си дори селяните не ме харесваха. Нашето семейство беше твърде бедно. Бях единственият в класа, който нямаше смартфон или дори тривиален мобилен телефон. Тя ходеше боса, докато падне снегът, а понякога и в снега. И изобщо, по дяволите, дори за село, бях твърде ... селски!
  Славка кимна в знак на съгласие:
  - Глоба! Ще ти дам всичко, което поискаш!
  Снежана добави:
  - И кенгуру език в бананов сос!
  Коприварчето изби заповедта с тежка въздишка. Дванадесет и половина хиляди долара излетяха от сметката й. Да, мила мъничка, тази Снежана.
  Момичето взе прибори за хранене от златни листа и много фина изработка. Вилица в едната ръка и нож в другата. Поръчката дойде бързо...
  Хоботът на слона беше подправен и ухаеше апетитно. Змийски колбаси, миксирани с плодове, пълнено филе от акула и жирафски котлети.
  Малко по-късно в заливката се появиха кенгурови езици. Достатъчно храна за дузина възрастни мъже. Особено дългият хобот на слон. Но за Снежана няма предразсъдъци. Тя започна да яде с цялата си енергия. И дори измърка от удоволствие:
  - Прекрасен слон!
  Наистина, вкусът на един ствол, напоен с подправки, е уникален. Снежана се наслади. Славка седеше мрачен и със страх си мислеше в какво ли ще го влее тази вечер. Да, момичето е алчно.
  След като изяде половината от багажника, Снежана започна да яде по-бавно и, наслаждавайки се, започна да отпива от кристална чаша вино от двеста години отлежаване и необичайно вкусно. По-добре е да не бързате, използвайки и преминавайки през езика.
  Момичето попита Слава:
  - Чели ли сте "Плутония"?
  Младият мъж отговори с тъга в гласа:
  - Не! Само в интернет прочетох анотация, че става въпрос за пътуване до вътрешността на Земята. Но нямах време да го прочета!
  Снежана измърмори:
  - Книгата ми хареса. Вярно, краят е лош. Но като цяло, може би наистина има празнота в центъра на Земята?
  Славка отговори със съмнение:
  - Ще откриеш празнота. Сега те могат да го направят!
  Снежана се засмя и пъхна парче месо в устата си. Сдъвкано и предложено:
  - И да снимаме филм за "Плутоний", и нов свят!
  Славка отбеляза със съмнение:
  - Един филм за новия свят се нуждае от голям бюджет!
  Снежана се изкиска и отбеляза:
  - А ако използвате компютърна графика?
  Славка се усъмни:
  - Ако всичко беше толкова просто, нямаше да се харчат милиони долари за блокбъстъри.
  Снежана яде котлет жираф. Струваше й се, че е по-добро от свинското или поне по-скъпо. Не толкова мазно, но сочно. Момичето облиза устни и каза:
  - И ако правите филм за човекоядци... беше и евтино, и весело!
  Славка отбеляза с усмивка:
  - Тук, в Америка, защо филмите за серийни убийци и маниаци са толкова популярни?
  Снежана кимна в знак на съгласие.
  - Точно затова?
  Славка обясни:
  - Бюджетът на такива филми е доста малък, но има определени хонорари. Евтино и весело!
  Снежана се ухили и изсумтя:
  - Ами вампирски маниак? В главната роля с мен!
  Славка отбеляза с усмивка:
  - Има нещо в тази идея ... Можете да опитате! Може би с такава колоритна дама като теб ще има значителни хонорари!
  Снежана отбеляза:
  - Ето, например, филмът "Башка", много нискобюджетен, но благодарение на Валуев какви хонорари събра!
  Коприварчето отчупи няколко змийски колбаса. Скъпо е и има вкус на пилешко, само че подправките придават специален вкус. Екзотика. О, момичетата са скъпи в наши дни. А царските били крепостни, много по-евтино с тях и по-лесно!
  Снежана, като видя, че Славка мълчи, започна внимателно да оглежда залата. Къде може да намери клиент, който не е на последно място в списание Forbes. Докато в залата са предимно младежи. Ами ясно е. На възрастните хора не им стига времето и силите да се мотаят по заведенията. Младите обаче могат да бъдат и богати. Но Снежана просто искаше по-възрастен клиент. Да по-скоро се огъна и я остави богата вдовица. И след това с младите твърде дълго да страдаме.
  Момичето си представи как тя, например, прави филми. Като Армагедон на Луцифер.
  Има грандиозни космически битки и огромни звездни светове. Продукт на голяма фантазия. О, тези междузвездни войни. Такива изкусителни епизоди. И искам да снимам нещо свое. И е желателно по-сексуално и откровено. И като цяло, да стане ... Не точно президент, а неформална кралица на Русия. Така че тя има истинска власт, но не отговаря за нищо! И го направете по свой начин. Например да гледате еротика денонощно и по всички канали.
  Така че като цяло нравите бяха свободни и свободата във всичко! И президентът да бъде осмиван и смятан за шут. И за какво, като президентът е като цар. Не трябва да има цар - само тя трябва да стане кралица. И всички се молят за нея, и целуват босите й крака. По-точно не краката, а следите от босите й подметки и падат по лицата им.
  А тя е като божество, вторият Буда в бикини! Снежана си въобрази това.
  Милиони хора от цял свят коленичат и й се покланят.
  Дори имаше чувство за превъзходство.
  Но къде да намери милиардер, който да й даде планина от злато? Хората са алчни за пари. Когато й дойде времето. И тя ще разпери криле над света. Кога ще дойде нейният човек? Не непременно красив, но приказно богат - милиардер!
  Момичето отново взе змийски колбаси и ги вкуси с удоволствие.
  Да, за да премахна нещо по-готино от "Аватар". Така че имаше специални ефекти и нещо толкова красиво.
  Снежана внезапно забеляза двама двуметрови момчета да влизат в залата на ресторанта. Четири наведнъж. И с тях побелял старец с тъмни очила, а от дясната страна младо момиче.
  Снежана дори прошепна с треперещ глас:
  - Само да не е съпругата!
  Момичето обаче е твърде скромно облечено за съпруга на милиардер. Най-вероятно е секретарката. А милиардерката Снежана не се съмняваше, че старецът изглеждаше на седемдесет или седемдесет и пет години, имаше пръстени на пръстите си с истински диаманти с размер на орех. Самият той е облечен, разбира се, във фрак, а от рубинено сърце виси златна верижка.
  Това е мъжът на нейните мечти!
  Тя просто искаше точно това за себе си: стара, богата и за предпочитане също неизлечимо болна!
  Снежана се усмихна, Славка, забелязвайки промяната в настроението й, попита:
  Спомняте ли си нещо щастливо?
  Момичето щастливо отговорило:
  - Да! Сетих се, че трябва да правите големи пари!
  Славка беше напълно съгласна с това:
  "Парите никога не болят!
  Снежана благоразумно отбеляза:
  - Не може да се живее без пари в света, не! В тях слънцето на май, както е казал поетът!
  Славка попита красавицата:
  - Е, какво ще правиш?
  Снежана прошепна на младежа:
  - Представи си, че не се познаваме! Видях плячката и ти заповядвам да не ме безпокоиш!
  Младият мъж веднага се досети:
  - Видях този милиардер!
  Снежана отбеляза с гняв:
  Ако се опиташ да ме спреш, ще те убия!
  Славка отвърна равнодушно:
  - Не ме плаши! Щом го познавам! Това е Арон Рабинович, на осемдесет и девет години, който току-що е погребал петата си жена! Като този?
  Снежана с готовност потвърди:
  - Ето такова време!
  Славка намигна и отговори:
  - Давай, омъжи се за него! Тогава докарайте темперамента си до кома!
  Момичето се засмя на това и отговори искрено:
  - Определено ще го карам!
  И олюляваща се, с пищни бедра, Снежана отиде при милиардера. Тя беше страхотна. Като истинската мисис Вселена. И в същото време здрава жена, като крава.
  Срещу нея се изправиха бодигардовете на милиардера. Момичето спря и изкрещя:
  - Съжалявам....
  Арон Рабинович каза дрезгаво:
  - Пусни момичето! Нека седне на моята маса!
  И седна при секретарката. Стражите останаха прави. Едното момиче е по-крехко и дребничко от една страна, а другото от друга. Но едва ли някой ще смята здравата и едра Снежана за миниатюрна. Тя е типична и здрава селска жена.
  Арън я попита:
  - Кой си ти?
  Тя наду бюста си и каза:
  - Аз съм Снежана!
  Милиардерът с усмивка, очевидно изкуствена, произходът на зъбите - много голям, като на кон, каза:
  - Аз съм Арън! И имаш страхотно име! искаш ли вино
  Снежана гордо отговори:
  Какво е пил Наполеон?
  Арън кимна.
  - Нека да е така! Най-добрите вина са готови за пристигането ми! Тук ще пиете най-доброто!
  Снежана се изкиска и отбеляза:
  - Най-добрите най-добри пожелания? Забавно е!
  Арон потвърди, покланяйки се на красавицата:
  - Да, имам всичко най-добро!
  Снежана го взе и запя:
  - Всичко невъзможно е възможно в нашия свят, но човек трябва да живее внимателно, като в стрелбище!
  Сервитьорките започнаха да носят нови гурме ястия. Включително редки животни.
  Снежана отново започна да яде и въртеше златната си вилица с боси крака. Тя е момиче, просто въплъщение на здрава сила.
  На Арън му хареса и той възкликна:
  - Е, ти си просто красива и чаровна!
  Снежана се изкиска и отговори:
  - Моят колосален потенциал винаги ще бъде търсен!
  Момичето наля в кристална, обсипана с диаманти чаша вино, което Наполеон Бонапарт обичаше да пие. Снежана отпи с удоволствие, усещайки вкуса на приятната течност.
  Да, сега тя седи с истински милиардер. Тази, която винаги е мечта. Стар, богат, дай Боже, да е още безнадеждно болен!
  Арон погледна Снежана и отбеляза:
  - Имаш толкова красиви крака и много пъргави пръсти! Ти си толкова секси и екзотична!
  Момичето се съгласи с това.
  - Много съм секси, особено когато си ритам краката! Във всяка вена на тялото ми е!
  Арон се съгласи, гледайки красотата:
  Ти си пълнотата на мъдростта и венецът на красотата!
  Снежана пъхна бос крак под носа на милиардера. И той я целуна щастливо. Той целуна меката кожа на момичето.
  Снежана дори побесня. Момичето се изкиска и отбеляза:
  - И ти също нищо! Свиреп млад мъж!
  И хищникът се засмя.
  Междувременно Warbler, за да не гори от ревност, разби клавиатурата на iPhone, измъквайки поредния шедьовър.
  Герда Кронщайн участва в работата по създаването на Panther-2. Добре познат и много красив воин с три партньорки: Шарлот, Кристина и Магда. Момичето постави двигателя и трансмисията заедно, напречно и пред резервоара, като по този начин поддържа добра управляемост на автомобила и намалява височината му до два метра. В резултат на това "Пантера" -2 се оказа с бронята на "Тигър" -2 само с големи наклони на бронираните плочи, оръжията му, но с тегло само четиридесет и пет тона. Това направи възможно пускането на Panther -2 в масово производство през есента на четиридесет и трета, преди новата електроцентрала да бъде готова.
  Освен това, поради недостиг на 88 mm оръдия 71 EL, Panther-2 се произвежда и със 75 mm оръдие, тежащо само 42 тона, с нисък силует и здрава броня. Така немците имаха идеално защитен танк. Челото на корпуса е разположено под ъгъл 40 градуса спрямо хоризонталата и горната му част от 150 мм не е пробита от никакви противотанкови оръжия, а долната част от 120 мм също. Челото на кулата на 185 милиметра беше под наклон от 50 градуса и беше доста ниско и тясно, също не пробиваше нищо.
  Вярно, бронята на страните е 82 мм - макар и малко слаба под наклони. Но от друга страна колите са доста подвижни и добре защитени, а кулата направи пълен завой за десет секунди! Тоест момичетата направиха танк, който почти подхождаше на военните. Освен ако не добавите малко страна, но ... Тук можете да поставите 90-милиметрови бронирани плочи в полето. И определено е "Пантера", не можете да го вземете от никакъв ъгъл.
  Новият танк показа живучест и ефективност в битки. Още по време на контраатаката близо до Житомир, Фриц успя да даде второ раждане на "Пантера" -2.
  Тази машина се оказа ефективна и сравнително мобилна. Особено когато двигателят с 900 конски сили беше готов за това. Танковият екипаж на Герда участва в битките.
  Въпреки студа четири германски момичета се биеха боси и по бикини.
  Герда стреля с 88 мм оръдие. Тя проби челната броня на съветския танк от разстояние и изсъска:
  - Нека кобрата бъде готова за скок!
  Тогава Шарлот стреля. Смачкани тридесет и четири. Откъсна кулата си и изчурулика:
  - Слава на Родината.
  Тогава Кристина стреля много точно. Удари съветски танк. И изчурулика:
  - За унищожаването на враговете!
  Тогава тя стреля, с помощта на босите крака на Магда. Тя удари съветската кола и запя:
  - Боса мечта! Красотата превръща човека в роб!
  И намигна на спътниците си.
  Четиримата се биеха много резултатно. И в първата битка тя нокаутира повече от тридесет съветски танка. Воините са много пламенни бойци, които могат да се считат за супермени.
  Герда така блъсна съветските танкове, че чак изрева:
  - Аз съм вълчица със стоманени зъби!
  Германската контраатака беше силна. И новите танкове изиграха роля.
  Освен това Fritz извади още сили от Франция, така че е ясно, че няма да има десант през зимата.
  В резултат на това те успяха да превземат Киев и дори да създадат няколко котли, отрязвайки съветските войски от Днепър.
  Ситуацията се влошава от факта, че съюзникът спря офанзивата в Италия, страхувайки се от големи загуби, и не щурмува Неапол. Което също позволява на Фриц да разпределят много по-значителни сили за контраатака.
  В резултат на това съветските войски претърпяха сериозно поражение и германците се укрепиха зад Днепър.
  Зимата премина сравнително спокойно. Съветските войски се опитаха да настъпят близо до Ленинград, но вече ги чакаха там. И успяха да отблъснат атаката.
  През пролетта съюзниците преминават в настъпление в Италия. Но те бяха посрещнати от мощна контраатака на врага. И накрая нокаутиран, от континента.
  Появата в серията ME-262 сериозно промени баланса на силите.
  Тази машина се отличаваше с висока скорост над 900 километра в час, мощни оръжия и оцеляване, така че имаше силна броня. Сравнително голямото тегло намалява маневреността на превозното средство, но от друга страна, скоростта му позволява да избяга в случай на атака на опашката, а мощните оръжия позволяват да се сваля врагът с едно движение.
  До юни 1944 г. вече имаше повече от хиляда такива бойци на въоръжение и те се оказаха истински животни. Те измъчваха американски и британски самолети във въздуха като пантери на газели.
  Ситуацията се утежнява от факта, че Сталин, на фона на военните работи, се разболява много и губи решителността си. Червената армия преминава в отбрана, което позволява на германците да прехвърлят повече сили към Франция.
  И беше възможно да се очаква офанзивата на съюзниците и кацането на войски само в Нормандия и Порт дьо Кале. И най-умният Ромел, който получи извънредни правомощия от Хитлер, подготви коварен капан за своя съюзник.
  Освен това в небето се появи многоцелевият самолет TA-152, по-нататъшна еволюция на Focke-Wulf. Тази машина също беше по-добра като летателни характеристики: по-бърза и по-маневрена от Focke-Wulf, и в същото време тежко въоръжена и добре защитена. Тя буквално измъчи съюзниците в небето.
  Появи се и самоходното оръдие E-10. И тук Герда и нейният екип се постараха. Колата се оказа висока само 1,1 метра, тежи десет тона с двигател с мощност 400 конски сили и дебелина на предната броня от 82 милиметра при много голям наклон. В челото такава машина може дори да отразява снаряда ИС-2. Да, и опитайте, влезте в такъв малък дявол за двама членове на екипажа.
  Малкият размер на самоходното оръдие, неговата ниска видимост, висока скорост и маневреност направиха колата много ефективна. И в същото време беше прост и евтин за производство.
  А членовете на екипажа бяха разположени в него легнали.
  В Нормандия съюзниците попадат в капан, подготвен от Ромел. Те получиха съкрушително поражение. Само пленени са повече от милион войници и офицери. Пълен нокаут.
  Тогава Чърчил подаде оставка. И Рузвелт получава инфаркт и се разболява.
  След това съюзниците, които все повече се изваждат от германския подводен флот, сключват примирие с Фриц. И Сталин едва през септември започва закъсняла офанзива в центъра. Но Фриц вече очакваха това.
  Имаха разположени големи сили.
  И дори залогът на IS-2 не се оправда: тъй като Panther-2 стана по-маневрена и по-бърза след инсталирането на двигател от 900 конски сили. И на него се появиха 90-мм екрани, които отразяваха всякакви снаряди на съветски танкове.
  Разбира се, самоходните оръдия E-10 са много добри. Тя има всичко отгоре и бързо се обръща. Сменяйки всеки път най-защитената предна част. А страните са 52 мм, плюс ролки. Но можете да окачите в полето и 90-милиметров екран. И тогава не можете просто да го вземете.
  И разбира се, Герда и нейният танков екипаж на Пантера-2 участват в отблъскването на офанзивата на Червената армия.
  Ето ги горещите момичета.
  Бийте се както винаги боси и по бикини. Това е тяхната визитна картичка.
  Тук Герда, с помощта на босите си пръсти, изпрати снаряд. Тя разби Т-34 от голямо разстояние и запя:
  - Аз съм голям вълк!
  Ето полугола лисица!
  Следваща снима Шарлот, момичето също е босо и много готино. Сваля съветска кола с добре насочен удар и скърцане:
  - Слава на моята войнственост!
  Тук Кристина влиза в игра.
  След това с боси пръсти натиска лоста и отново освобождава снаряда. Ударете врага. Счупи бронята на съветско самоходно оръдие.
  И тогава Магда седна при гледката. Момичето е много силно и красиво. И той, бос, ще посочи хобота си и ще се бие. Този път ще унищожи челната броня на ИС-2.
  И че е само 100 милиметра и без наклон при рационални ъгли.
  Момичетата вилнеят тук. И не дават спускане на сталинските орли. Атаката на съветските войски затъна.
  След като счупи SU-85, Герда остроумно отбеляза:
  - Нашата армия е силна, тя покорява света!
  И то с боси крака, докато натиска бутоните на джойстика.
  Но сега самите фрици настъпват, но съветските войски също са в силна защита. Германците напреднаха тридесет до четиридесет километра и спряха. Последва размяна на нови удари. Проля се маса кръв. През януари Червената армия настъпва в центъра, но не успява да напредне.
  През март 1945 г. Фриц започва офанзива от центъра на юг, заобикаляйки силите зад Днепър.
  И тук фрицът донякъде успя. Те събраха много оборудване, особено танкове от серията E. По-специално E-50 се оказа много успешен. С оръдие 105 mm и дължина на цевта 100 EL, с височина под два метра и челна броня 250 mm и бордове 170 mm, под рационални наклони. Резервоарът е чудовище, но в същото време, благодарение на гения на Герда, теглото на колата не надвишава шестдесет тона, а двигателят е монтиран с газова турбина от 1500 конски сили.
  И в офанзивата именно екипажът на Герда тества първата от най-новите машини.
  Разбира се, Panther-2 все още е основният танк на Третия райх и има много такива машини. И пробиват съветската отбрана.
  Герда е гордо и твърдо момиче, доста буйно в настъпление. Също четири от тях са боси и по бикини.
  Красив воин, като цяло супер, но много гаден, защото иска да убива съветски хора.
  Герда стреля с боси пръсти. Тя удари резервоара ИС-2 от разстояние, пробивайки съветската кола.
  Тогава красавицата изграчи:
  - За моя гняв!
  Шарлот стреля още от далечна дистанция. А също и боси крака. Удари съветската тридесет и четири. Откъсна кулата си и изкрещя:
  - Аз съм най-ужасната от германките!
  И как тази червенокоса лисица ще вземе и ще си покаже езика.
  Тогава Кристина удари със снаряд. Момичето е много борбено. И също бос. Улучен от снаряд в съветско самоходно оръдие. Ударете врага. И тя запя:
  - Аз съм най-страшният на света
  Пикая всички хора като тире,
  И за тези, които не искат да живеят в мир,
  Ние ги правим харакири!
  Магда, тази красавица със златни коси, също се нахвърли. Тя катастрофира с най-новата кола SU-100 и изгърмя, лисица:
  - Ще вземем враговете и ще ги изтрием на прах!
  И разбира се тази германка стреля с боси пръсти.
  Да, четиримата са много агресивни и борбени. Този не може да бъде спрян толкова лесно.
  Нацистите пробиха фронта и успяха да влязат в тила на съветските войски.
  Червената армия напусна левобережната Украйна и Донбас. След това, по време на есенните битки, Червената армия беше напълно принудена да се оттегли отвъд Дон. Там с много трудности бе стабилизирана отбранителната линия.
  Най-масовият съветски мастодонт, за разлика от истинската история, беше SU-100.
  Това самоходно оръдие е доста ефективно и лесно за производство. И пистолетът й можеше да създаде поне някои проблеми на немските танкове.
  Така че нацистите не успяха да развият успех. Зимата на 1945 г. премина устойчиво. После пролет.
  През май 1946 г. нацистите се преместват в Москва. Това беше отчаян опит да се сложи край на войната възможно най-скоро. Междувременно Япония беше подложена на ядрени удари от американската армия. Вече бяха хвърлени седем атомни бомби и всички бяха убедени колко сериозни са тези ядрени оръжия. Така че Хитлер бързаше да прекрати войната на изток възможно най-скоро.
  Ясно е, че след окупацията на Япония, САЩ ще се изправят и срещу Германия. Така на 15 май започва решителната офанзива срещу Москва.
  И разбира се германците хвърлиха Герда и нейния екипаж в офанзива. Фриц обаче очакваше неприятна изненада.
  И така, освен немската четворка, съветската четворка влезе в битката.
  Наташа, Зоя, Августина и Светлана седнаха на първия танк ИС-7 в историята на СССР и се подготвиха за битка.
  Тези момичета бяха боси и по бикини, също много красиви и секси!
  И тази четворка се зае с унищожаването на немски превозни средства, дори страхотните Е-50.
  Наташа направи първия изстрел, използвайки босите си пръсти, момичето ентусиазирано възкликна:
  - За СССР!
  И снарядът й проби немски танк.
  След това се включи Зоя. Момиче със златна коса, тя изстреля нов снаряд с помощта на бос крак. Смазаха фашисткия мастодонт.
  Тогава момичето извика:
  - За Сталин!
  И как ще се смее красавицата, с все гърло.
  Тогава добре нацеленият Августин взе и стреля. Тя е този червенокоси воин, като огън по врага. Откъснете кулата от "Пантерата" -2 и гукайте:
  - Слава на Русия!
  И да покаже езика си.
  Но с помощта на боси пръсти, както Светлана ще плесне. Момичето е много готино и красиво. Тя разби бронята на Е-50 и изгука:
  - За моите постижения и СССР!
  Момичетата изглеждат много готини и имат чувство за хумор. Много яко ги млатят тия фашисти. Така че е ясно, че враговете не могат да устоят на IS-7.
  Наташа, използвайки босите си пръсти, стреля по опонента си. Тя го разби на парчета с откъснати фрагменти от Фриц и изписка:
  - За Велика Русия!
  Зоя също е умно момиче. Тя го взе и удари врага много точно. Тя смаза кулата E-50 и туитна:
  - За Съветска Русия!
  И тя направи това, разбира се, с боси пръсти.
  Тогава Августин стреля, тя уцели нацистите. И тогава с бос крак изпрати нов, смъртоносен снаряд.
  Тогава тя изчурулика:
  - Слава на Родината!
  По-нататъшна борба, Светлана. Тя беше мило и красиво момиче. Тя насочи оръжието с боси пръсти. Тя стреля и разбива фашиста на пух и прах и пее:
  - И първото размразяване, насън, виждам Сталин, а моята родна Рус е осеяна с трупове!
  Момичетата тук се бореха с голяма упоритост. И бяха изключително агресивни.
  С помощта на босите си пръсти Наташа стреля по нацистите и извика:
  - За величието на комунизма!
  Зоя също удари врага, разби фрица с босите си крака и изписка, оголвайки зъби:
  - За Великия Сталин!
  Августин стреля по врага, проби танка от серия E. Тя също използва босите си пръсти, възкликвайки:
  - За най-великата Рус!
  Светлана, продължавайки да стреля, автоматично отбеляза, натисна с гола пета спусъка, който заработи:
  - За победата на СССР!
  Момичето се биеше начело на вражеската атака много упорито. Германците също бяха доста изтощени от този момент. Накратко, офанзивата им срещу Москва затъна.
  Те загубиха много стотици хиляди войници и танкове. Червената армия обаче също беше изтощена. И двете страни бяха изключително изтощени. И в късната есен на 1946 г. започват мирни преговори.
  САЩ предложиха вариант: всеки си запазва това, което е успял да залови.
  Хитлер, страхувайки се от ядрена бомба и под натиск от уморена среда, се съгласи. Сталин, уморен от войната, също изрази желание за компромис от този вид.
  И двете страни бяха изтощени и уморени ... Но Сталин все пак успя да се спазари за себе си няколко десетки километра в центъра, където германците образуваха опасни клинове. Но фриците запазват завоеванията си на юг по поречието на река Дон и на север покрай Ленинград.
  Извършена е размяна. Русия е пробила коридор до Ленинград в замяна на някои територии в Карелия за финландците.
  Така беше решено и от двете страни. Освен това Хитлер е принуден да отмени антисемитските закони и да предостави ограничено самоуправление на окупираните територии. И в замяна се случи възстановяването на икономическите връзки. Но в рамките на Третия райх противоречията продължават да се натрупват.
  След като Хитлер умира през ноември 1956 г., в Третия райх избухва борба за власт и избухва гражданска война. При Хрушчов СССР върна загубените преди това земи, възстанови предишните граници и фашистката империя се разпадна.
  Така като цяло историята на AI приключи. Както виждате, фашизмът не пусна корени в света, а СССР дори просъществува по-дълго, отколкото в реалната история. Никита Хрушчов беше на власт по-дълго, тъй като стана национален герой, върнал земите, загубени преди това от Сталин. И той успя да проведе реформи, установявайки поста на всенародно избран президент на СССР. И след Никита не успя Брежнев, а Шелепин и нещата в СССР вървяха много по-добре, отколкото в реалната история. И той стана мощна и силна суперсила. Но Китай остана капиталистически и се разпадна под проамериканско управление. Северните части на Поднебесната империя станаха част от СССР и много се промени.
  Но това вече изисква отделна история ...
  Warbler го направи на iPhone и момичето и милиардерът продължиха разговора. Личеше си, че старецът харесваше селската простотия.
  Снежана сложи босите си крака на масата и хапна с тях без излишни предразсъдъци.
  Арън я попита:
  - Винаги ли си с такъв апетит?
  Снежана дори изпя в отговор, заимствайки от Висоцки:
  - И в бюфета за други затворени,
  Готвачът успокои: не се срамувайте ...
  Вие с такъв прекрасен апетит -
  Ще глътнеш всичките му коне наведнъж!
  Арън подкрепи закачливия тон на момичето и изгука:
  Да, сядаш пред далечен път,
  И вземете раница с храна ...
  Виждам, че момчето ти е брилянтно,
  Но яж, яж не е глупак!
  Снежана, припявайки и свирейки като стоманена тел с вени, издаде:
  - За нея вие сте мускули от стомана,
  Силни гръбни мускули...
  О, издълбан, рисуван,
  Дървени слонове!
  След това Арън отново целуна момичето по голата кръгла пета. Тя изгука от наслада.
  Да, имаше идилия.
  Снежана отбеляза с усмивка:
  - Бих искал да се снимам във филми!
  Арън с усмивка на зъби от слонова кост попита:
  - И в коя конкретно? Каква роля бихте искали?
  Снежана предложи:
  - Добре, да кажем, че съм момиче от двадесет и първи век, попаднах във времето на Спартак и помогнах на бунтовните роби да победят римляните!
  Арън намигна на момичето и ентусиазирано отговори:
  - И какво? Сюжетът наистина е страхотен! Харесва ми - може да донесе огромна печалба!
  Снежана намигна и отбеляза:
  - Вие сте страхотен спонсор!
  Арън се ухили и отговори на това:
  - На първо място ме е грижа за печалбата. Филм за Спартак ще бъде скъп, ако правите екстри от истински хора. Но в този случай ще има компютърна графика и само няколко художници.
  Момичето кимна и каза:
  - И Спартак ще е рус и културист!
  Арон поклати глава.
  - Не! Тъй като ти самият си блондинка, вторият главен герой трябва да има черна коса за контраст!
  Снежана се засмя и предложи:
  - А ако Спартак е момче?
  Арън се засмя и отбеляза:
  - Смешно е... Но не е естествено! Излиза, че робите са се подчинили на детето?
  Момичето съвсем рационално отбеляза:
  - И това може да се направи като пародия на Спартак! И ще бъде доста смешно!
  Арън се ухили и удари златната си вилица по масата:
  - Ти мислиш така?
  Снежана кимна енергично.
  - Да! Плюс спестявания от хонорара на главния герой! Момчето ще струва малко!
  Арън поклати глава.
  - Всъщност исках със Спартак да имате секс сцени!
  Снежана отговори през смях:
  - Нямам нищо против да прегърна добър човек! Но тогава филмът ще бъде забранен за гледане на деца. Така че е по-добре да направите снимка без секс, но по-смешна!
  Арън кимна в знак на съгласие и потупа момичето по рамото. В същото време, демонстрирайки, че въпреки възрастта си той не е загубил мобилност:
  - Да, така е! Някак си не се сетих! Да направим комедия! Междувременно може би ще пеете!
  Снежана отвърна с лукава усмивка:
  - Ще пея, но само ако ми дадеш пръстен с диамант в замяна!
  Милиардерът се засмя и отбеляза:
  - А ти си бизнес момиче!
  Снежана кимна в знак на съгласие.
  - Животът учи да бъдем максимално прагматични!
  
  МЛАДИЯТ ПРИНЦ Е ПРИНУДЕН ДА СТАНЕ СЪПРУГ
  Момчето принц Олег се возеше в позлатена карета. Въпреки ясния слънчев ден момчето Олег беше много тъжно в душата си. Той беше женен за стар, грозен крал, с много лош характер. В противен случай жестоката баба тиранин заплашва да завладее сравнително малкото им кралство. И какво е за малко момче, почти дете ... Ужасно!
  И дори великолепната, лятна природа изобщо не радваше. По пътя внезапно се появи момиче. Много красива, със златна коса, но боси, прашни крака в зебло, отварящо се над коленете. Но и в дрипи тя била хубава, с ангелско лице, а на главата си с изкусно сплетен венец от цветя. Принцът любезно попита камериера:
  - Спрете каретата, моля. Жаден съм и нека това момиче да вади чиста вода от потока.
  Камериерът се усъмни:
  - Имаме отлично вино, принце ... И това не е ли отвратително парцал в дрипи?
  Момчето Олег възрази, като поклати отрицателно глава:
  - Не! Чудесна е и нека ми донесе чаша!
  Момичето се поклони, прие златния бокал от ръцете на принца и, побеляла от прах, се втурна към потока с кръглите си пети.
  Камериерът поклати глава със съмнение.
  - Тя ще вземе ценни неща. Как можете да се доверите на босите рагамъфини?
  Принцът отвърна равнодушно:
  - Нека тя поне малко спомен да остане от мен!
  Старият слуга искаше да добави още нещо, но се появи момиче. Тя вървеше бързо, но грациозно, без да пролее и капка от чашата, пълна догоре.
  Принцът изскочи от каретата. На високи токчета, модерни марокански ботуши, момчето беше на същия ръст като босото момиче. Той взе чаша от красивите й, загорели, но мазоли ръце.
  Водата изглеждаше студена, дори ми стискаше зъбите. Принцовете отпиха две глътки, след което изляха течността от чашата. Той обърна лице към момичето и прошепна:
  - Толкова студено, стопли устните ми с целувка!
  Принц Олег беше още голобрадо момче с хубаво лице. Той вече имаше опит в целуването на придворни дами, но никога не беше срещал толкова сочни и сладки устни. Пияното момче сложи ръка на рамото на момичето и каза:
  - Всичко! Вземам те за моя жена! И край на приказките!
  Прислужникът се опита да възрази:
  - Вие сте сгоден за кралица Екатерина. Тя ще бъде много ядосана, ако принцът не дойде!
  Момчето поклати решително глава.
  - Отказвам се от трона, почестите, привилегиите и богатството! Ще бъда прост селянин като нея и давай на ралото!
  Принцът решително изхвърли мароканските си ботуши с диамантени шпори, скъпа камизола с назъбена шапка. И бос с една риза, момчето отиде с момичето в дълбините на гората.
  По мека трева е добре да се ходи ето така, без тесни обувки, загърбвайки всички условности. Чувстваш се свободен. Момчето дори свали ризата си, а вятърът духаше голото му тяло.
  Момичето предложи да плуват ... Те се потопиха във водата, забавляваха се ...
  След това отидоха в селото ... Момичето се оказа сираче и принцът наистина трябваше да застане зад ралото.
  Романтиката на първите часове беше заменена от трудова рутина. Това, което момчето, несвикнало с работа, не харесваше много. Реалността не беше толкова романтична. И принцът вече мислеше да се измъкне от страданието.
  Но имаше пазач. Те издириха избягалото момче Олег и обградиха селото.
  Така те бяха хванати и вързани заедно с момичето с ласо за конски опашки.
  И подтиквайки с камшици, те се втурнаха в владението на кралицата. И там, вече на стелажа, принцът и момичето му бяха жестоко измъчвани. След изтезанията още на ешафода, изтощените тийнейджъри се целуваха. Детството свърши...
  Свещеникът невъзмутимо ги прекоси. Момчето и момичето наведоха глави върху блока за рязане.
  Босите им крака, покрити с мехури от изгаряния, стърчаха много трогателно. Принцът и момичето се прекръстиха с голяма мъка. Ръцете им са изкривени на стелажа и ги боли силно. Силно болки в сухожилията. Момчето беше вдигнато до върха и въжето беше рязко спуснато надолу. И костите бяха извадени от ключиците. Целият гръб на момчето и момичето е нарязан. Те били брутално бити първо с камшик, а след това с нажежена тел на камината.
  Дори не им задаваха въпроси - мъченията бяха вид наказание.
  И сега нещастните юноши гледаха към смъртта - като към избавление от мъките. Изгорената кожа беше много болезнена и нямаше нито една кръв, нито вена, която да не е докосната от болка. Дори да направиш няколко крачки до ешафода, на крака, изгорени на клада, беше равносилно на подвиг.
  Палачът беше грамаден и широкоплещест. Ръцете му са дебели като бедрото на дебел мъж. Наистина е нужна сила, за да отрежеш глава с един удар. И принцовете, според обичая, хуманно отрязаха главите си на сакапа. И тогава катът вдигна брадва с огромно острие над главата си и замръзна за секунда, прицелвайки се как да обезглави величествения човек.
  Нещастното момче, коленичило, цялото в синини, натъртвания, изгаряния - горко дете на четиринадесет години. Но дори и в тази форма той все още запази известна жертвена привлекателност. И ангелското лице оставаше недокоснато от нажежено желязо или бодлив камшик.
  Разнесе се скърцащ, гаден старчески глас:
  - Горкото дете... Искаш ли да живееш?
  Принц Олег въздъхна тежко. Младото тяло ме болеше толкова много, че не исках да правя нищо, освен да ме ударят и да отида в друг свят. Колко можете да страдате. Не всеки ще разбере какво означава да докоснеш гореща ютия до деликатната кожа. Или когато камшик разтърси цялото ви тяло или машина, която извива ставите на специална машина.
  Принцът изстена неопределено:
  - Да, някак не много!
  Скърцащият глас продължи с пресилена ласка:
  - Мило дете... Много съжалявам, че трябваше да те осакатя... Но белезите ще заздравеят... Стани мой съпруг и аз ще те дам живот и дори ще те поставя до трона!
  Принцът искаше да поклати глава, но момичето изгука:
  - Трябва да живееш, не искам любовта ми да умре!
  Момчето си пое дълбоко въздух и попита:
  - Ще бъде ли пощадена приятелката ми?
  Последва тежка пауза. Хората бяха съпричастни към красивите, изтощени шубраци. Чуха се викове:
  - Смили се над тях! Да има живот!
  - Да живеят децата!
  Старата кралица се поколеба. Тя беше в сянка и лицето й беше скрито от черен воал. Според слуховете тя все още изглеждала добре за годините си. Във всеки случай фигурата е стройна и въпреки че е на деветдесет години, права. Въпреки че, разбира се, четиринадесетгодишно момче дори е отвратено да мисли за такава съпруга.
  След кратка пауза кралицата каза:
  "Ще дам живот на този обикновен човек. Но при условие, че тя трябва да напусне кралството!
  Момичето намери сили да се изправи от коленете си и дори почти без гримаси изправи кръста си, насечен с камшици и вериги:
  "Не искам да купя живота си на тази цена!"
  Кралицата избухна в смях и отбеляза:
  - Все още не сте получили непоправими щети на здравето. Магьосниците ще сварят отвара, която ще излекува всичките ви белези. Щях да си намеря друг, благороден съпруг с такава красота ... Но ти си глупак! И затова нека палачът да те екзекутира, но първо да ти отреже ръцете и краката!
  Принцът изрева отчаяно:
  - Не! Никога няма да ти бъда съпруг... По-добре и мен да ме разделят с нея!
  Кралицата изведнъж промени гласа си. Той стана не толкова скърцащ, а по-звучен и провокативен:
  - Глупаво момче... Защо ти е този беден селянин? Ще управлявате с мен огромна империя. Много милиони хора ще ви се подчиняват в най-голямата страна на планетата. Ще имате всичко - абсолютно всичко, което искате!
  Принцът изтърси тайната:
  - И да дели леглото със старица!
  Гласът на кралицата стана още по-силен и тя отговори, смеейки се:
  - Със старицата? Да, видяхте ме!
  Кралицата излезе от сенките. Тя беше в черна скромна рокля, чиято единствена украса беше само верига от големи диаманти. И тя решително захвърли воала си. Тълпата ахна от изненада.
  Пред тях се появи лицето на жена не повече от трийсет години, със силна брадичка и красиво мъжествено лице. Черна като катран коса, без признаци на сива коса, момичешка фигура ... Да, тя не прилича на стара жена. По-скоро това е млада вещица, с изразително лице, с идеални, правилни черти, но зли очи. Това е жена от онези, които са родени да командват. И те са в състояние да преместят планини с една дума!
  Принцът, който не очакваше това, беше изненадан. И откъде идват слуховете за грозната кралица, управлявала седемдесет години.
  Момчето се смути и се изчерви ... А кралицата се усмихна с перлени зъби и каза натрапчиво:
  - Стани мой съпруг и ще можеш да живееш, за разлика от обикновените смъртни, много векове!
  Принцът се поколеба. Той беше тийнейджър, много искаше да живее. Смъртта наистина вече не изглеждаше толкова изкусителна. Освен това всички белези и язви зарастват. И тя отново ще стане красива и силна. И леглото ще трябва да бъде споделено с красива, макар и по-възрастна, но опитна влюбена жена.
  И така, какво да правя? Но той не може да предаде своята боса селянка. Принцът каза категорично:
  - Пощади Альонушка и аз ще бъда твой съпруг! Иначе защо ми е такъв живот!
  Чернокосата вещица се поколеба. Обхванала я животинска похот, полуголото пречукано момче изглеждаше много съблазнително. А устойчивостта му при изтезания само добави към привлекателността му. Но ревността... Тя няма да търпи съперник.
  Кралицата каза грубо:
  - Или мъчителна смърт, или изгнание! Трети няма!
  Момичето трепна от болка в изгорените си пети. И тя каза с усмивка:
  - За да живее и да бъде щастлив любимият ми, съгласен съм да напусна кралството!
  Кралицата се усмихна, разкривайки съвършено бели, но твърде големи зъби. Тя изгука с ласка в гласа:
  - Ами... Намажете тези деца с еликсир, който лекува рани, и ги разделете, за да не се видят повече! И тогава натрийте принца с тамян и го сложете в леглото ми!
  Момчето се обърна към бъдещата си съпруга:
  - Може ли да се целунем за довиждане?
  Кралицата отговори рязко:
  - Не повече от минута и това ще бъде последната ви целувка!
  Младият мъж и момичето съединиха устни. И изпиваха взаимно опияняващия аромат. Колко прекрасно е да целунеш силно любим човек.
  Кралицата направи гримаса, правейки красивото си, волево лице почти грозно. И тя каза грубо:
  - Минутата свърши! Споделете ги!
  Четирима мощни асистенти на палачи с мъка откъснаха двама любими тийнейджъри. Уви, принцът и просякът се разделиха завинаги.
  Или поне така искаше деспотичната кралица. Принцът беше отговорен на двореца. Там той беше внимателно измит и намазан с лечебен еликсир.
  Язвите и раните започнаха да зарастват точно пред очите ни. Те изсъхнаха след няколко минути. И след няколко часа останаха само едва забележими белези. След това момчето беше лекувано отново, този път с различна отвара, и след известно време и най-малките следи изчезнаха.
  Момичето също е възстановено след изтезания. Те се целунаха за последен път и се разделиха, размахвайки си ръце.
  След това принцът отново беше измит и помазан. Голото момче беше покрито като млада наложница с прозрачен воал и под ескорта на атлетично сложени момичета бяха отведени в луксозно обзаведената спалня на кралицата.
  Владетелката беше почти гола, само тънки бикини покриваха луксозните й бедра. Тя има атлетична, тонизирана фигура, развит, еластичен гръден кош, тънка талия и силни луксозни бедра. Привлекателна жена, зряла, но без признаци на избледняване. Едновременно силно и женствено.
  Князът обаче не изпитва нищо друго освен омраза към коравия владетел. Тя не само разруши любовта му, но и го унижи пред всички. И момчето се почувства като млада наложница, доведена при омразния деспот. Или мъжки роб.
  Трябва да кажа, че освен всичко друго, кралицата наистина е жесток тиранин: тя води постоянни войни, урежда жестоки екзекуции и систематично се прилагат изтезания, дори срещу деца. Деспотично управление: вярно, с непрекъснато разширяване на империята!
  Принцът въздъхна тежко, когато булото беше разкъсано от него, и се изчерви под хищния поглед на владетеля на половината свят.
  
  
  БОЙНИ ДЕЙНОСТИ НА ВАДОПАДИТЕ
  Тази битка се оказва славна в преломния момент на Първата световна война. Момичетата рейнджъри и момчето генерал унищожиха над 170 хиляди пехотинци и кавалеристи, повече от хиляда и двеста оръдия и много картечници на врага, над четиристотин самолета. Нанесени са колосални щети на най-добрите части на Австро-Унгария и Германия. Осуетен е повратен момент, който решава изхода на военната кампания от 1915 г. и, както скоро става ясно, цялата царска, руска империя. Най-уязвимото място в конструкцията на руската военна конструкция се оказа надеждно покрито, а клинът беше разрушен.
  Всичко това значително промени баланса на силите на фронтовете. Въпреки че на пръв поглед спадът в сравнение с общия брой на германските и австрийските войски не е твърде значителен. Но той просто падна на това място, срутвайки се, което срина цялата защита на царската армия. Всъщност, дори след като Германия и Австро-Унгария са концентрирали половината от силите си срещу Русия, Николай II има значително числено превъзходство в пехотата и кавалерията, с близко съотношение на артилерия и картечници.
  Но авиацията все още не е изиграла съществена роля. Във всеки случай царската армия можеше да задържи позициите си. Още повече, че основният трън в Пшемисл вече е превзет и ръцете на царската армия са развързани.
  Германците и австрийците бяха шокирани от използването на такова мощно оръжие като танк. Имаше значителен спад в морала сред техните редици. И различни видове слухове намалиха боеспособността особено на австрийските войски.
  В средата на май царската армия започва нова офанзива в Карпатите. Руските войски бяха вдъхновени от слухове за помощта на божествените сили, докато германците и австрийците, напротив, бяха в състояние на паника. Ударът на руската армия, която получи значително попълване, този път се оказа ефективен.
  Австрийските войски, състоящи се от славяни, се предават масово, бягат или дори откриват огън по германските формирования. А самите германски части в южния сектор бяха значително по-ниски по численост от руската армия. И без австрийска подкрепа, те от време на време попадаха в обкръжение и бяха принудени да се бият в неблагоприятни за себе си условия.
  Защитата на дезорганизираните и деморализирани австрийци е пробита, руските войски най-накрая изхвърлят австрийците от проходите и фактически незабавно превземат Краков. Заедно с това имаше много пленени не само австрийски, но и германски затворници.
  Руските войски успяха да слязат от Карпатите и да навлязат на територията на Унгария. Положението на юг беше катастрофално. Австрийската армия се разпадаше пред очите ни, а германските войски бяха твърде числено превъзхождани от Русия, за да окажат значителна съпротива.
  За да спасят ситуацията, германците бяха принудени да се откажат от планираното настъпление от Източна Прусия между Буг и Висла, както и да отрежат Варшавския перваз.
  Въпреки това, за да овладеят резервите, прусаците се опитаха да настъпят в посока на Курландия, без да концентрират големи сили.
  Тази офанзива не се увенча с успех и доведе само до значителни немски загуби.
  Но германците спешно прехвърлиха значителни сили на юг, отчаяно опитвайки се да покрият пропуските там.
  Кризата в снабдяването на руските войски беше частично компенсирана от голям брой заловени трофеи и боеприпаси, което направи възможно поддържането на боеспособността на частите на царската армия.
  В края на юни руските войски, възползвайки се от отслабването на германските позиции в центъра, започват настъпление в посока Познан. Основните германски сили са разположени в самата добре укрепена източна Прусия, а в центъра се формира относително слаба и ликвидна линия от германски формирования. Освен това ситуацията за германците се влошава от началото на големи настъпателни операции на Западния фронт, където Фриц трябваше да задържат позициите си. И не беше възможно да се снимат допълнителни части за изток.
  Пробивът в центъра създаде заплаха, руските войски се втурнаха към Берлин. Германците трябваше спешно да изтеглят силите си от Източна Прусия, като отново се втурнаха на юг в центъра.
  Руските войски под енергичното командване на Брусилов успяха да обкръжат Будапеща. Опитът за контраатака на германските войски беше неуспешен. Най-талантливият от царските генерали успя да наложи битка на прусаците, принуждавайки ги да се бият при условия, които не бяха благоприятни за тях самите. Въвеждане на войски в битка на части.
  В резултат на това германците не успяха да организират опасни контраатаки и се биеха в неблагоприятни за себе си условия. А липсата на боеприпаси беше компенсирана с трофеи.
  Отчаяно контраатакувайки и значително отслабвайки западната групировка, германците все пак успяха да стабилизират ситуацията в центъра. И дори да си върне някои превзети германски градове. Въпреки това царската армия удържа Познан. Освен това руските войски успяха да пробият в Източна Прусия, след като спечелиха редица победи там.
  След като влязоха в действие големи сили, германците започнаха контраофанзива на юг, за да облекчат блокадата на Будапеща. Част от германските сили обаче се оказват отклонени от италианския, както и от българския и сръбския фронт.
  Българите рационално разсъждават, че Антантата е по-силна, което означава, че няма смисъл да се воюва на страната на Централните сили. Освен това руските дипломати обещават да върнат загубените преди това на България турски земи.
  Съвместното настъпление на българи и сърби се оказва толкова опасно, че германците са принудени да прехвърлят цели четири корпуса на юг.
  Поради това контраатаката за отключване на Будапеща загуби сила. В хода на изключително ожесточени битки германците, с цената на колосални загуби, напреднаха двадесет до двадесет и пет километра и се изчерпаха. През септември руските части получават допълнителни подкрепления и започват контранастъпление. Ситуацията за Германия се утежнява от влизането на Румъния във войната, което им позволява, заедно с руснаците, да започнат успешна офанзива срещу Буковина. И на 25 септември започна голямото настъпление на французите и британците на запад.
  До началото на септември Антантата подготви нова много мащабна офанзива, чиято задача беше да освободи северната част на Франция.
  За щастие, благодарение на успехите на руските войски, германските войски бяха отслабени. Така че сега, за разлика от майския пробив, имаше сериозни шансове за успех.
  Настъплението започва на 25 септември и се провежда едновременно в два сектора, разположени на 120 км един от друг - на 35 км фронт в Шампан (източно от Реймс) и на 20 км фронт в Артоа близо до Арас. Тук възниква легендарната "Трета битка при Артоа". При успех войските, настъпващи от двете страни, трябваше да се приближат на 80-100 км до границата на Франция (близо до Монс), което щеше да доведе до освобождаването на Пикардия. В сравнение с пролетната офанзива в Артоа, мащабът беше увеличен: в офанзивата бяха включени 67 пехотни и кавалерийски дивизии, до 2600 оръдия; по време на операцията са изстреляни над 5 милиона снаряда. Англо-френските войски използват новата настъпателна тактика на няколко "вълни".
  Отслабените германски части не издържат на пробива и фронтът им е пробит за няколко дни.
  Това предизвиква истинска паника в германския генерален щаб. Опитите за освобождаване на блокадата на Будапеща бяха прекратени. На източния участък на фронта германците най-накрая преминаха към стратегическа отбрана.
  Междувременно Брусилов предприема изненадващо настъпление на юг, за да се свърже със сърбите и българите.
  Съюзническите сили успяха, както направиха, и планираха да се затворят в Монс. И създайте котел в Пикардия. И това несъмнено е голям успех.
  Германците обаче въведоха в битката част от силите, прехвърлени от изток, и новосформираните резерви, като по този начин спряха по-нататъшното настъпление на съюзниците.
  Но все пак инициативата в Германия беше окончателно загубена и руските войски достигнаха границите на Сърбия, създавайки по този начин нов котел. И прави позицията на Австрия критична.
  В Германия се засили разцеплението в елита. Заплахата от поражение във войната става все по-очевидна. Руските войски, въпреки есенните дъждове, а може би и заради тях, нанасят ново съкрушително поражение на германците и отрязват Източна Прусия от територията на останалата част на Германия.
  И през декември Будапеща падна, като по този начин освободи значителни сили на царската армия за по-нататъшни настъпателни операции.
  Турските войски също претърпяха поражения, загубата на Ерзурум, Танрог. Така се е развила критична ситуация за този съюзник на Германия.
  Началото на следващата година за германците бе белязано от падането на Кьонигсберг и нова руска офанзива към Одер.
  И през март започна офанзивата на Брусилов в посока Виена. Германците пърхаха известно време. Но през май Виена пада и руската армия достига Одер.
  Съюзническите войски достигат Брюксел и обграждат белгийската столица.
  На 25 май кайзерът на Германия обявява капитулацията си. По-нататъшната война за германците стана безсмислена. Особено след като САЩ влязоха във войната през април. По този начин обрича Втория райх на пълен крах.
  И защо след това германците продължават да се съпротивляват? В крайна сметка ситуацията може да се каже, че е напълно безнадеждна.
  Седмица по-късно Турция капитулира. Освен това руските войски вече бяха щурмували Истанбул и окупираха почти цяла Мала Азия.
  Така завършва Първата световна война. Русия, Франция, Великобритания и Италия успяха да разширят владенията си. България и Сърбия също се разширяват. Последната получи за себе си и по-голямата част от Босна и Херцеговина. България си връща завладените преди това земи на Турция. Освен това сърбите връщат на българите и това парче, което са взели през Балканската война от 1913 г. Сърбия можеше да направи това, така че значително разшири територията си извън светлината на австрийците.
  Османската империя изчезва от политическата карта на света. Тя беше разделена от Русия, Франция и Великобритания. Руският цар получава още Галиция, Буковина, Краковска област, Словения, част от Унгария и Чехия.
  Освен това Русия получава Познан, Клайпеда с района, част от Източна Прусия и Данциг.
  От Османската империя руснаците получиха Константинопол, Мала Азия и Босфора и Дарданелите. Франция Сирия, Англия Ирак и Палестина.
  Близкият изток също беше разделен на сфери на влияние. Така царската империя на Николай II разширява границите си. Расте и личният авторитет на царя, който в реалната история се оказва губещ. И в резултат нито на Февруарската, нито дори на Октомврийската революция.
  Така че военният квартет успя да промени баланса на силите и по този начин да предотврати много от неприятните последици от революцията. Ритуалната им мисия обаче още не е приключила. В крайна сметка историята на царската империя продължава.
  Първо, руската армия участва във войната в Афганистан. Англия нахлува от юг, а кралските войски от север. В полеви битки руските части заеха. Те окупираха Кабул, Херат и север с центъра на Афганистан. Англия получи Кандахар и южната част на страната. Така ислямската страна беше разделена.
  Известно време имаше партизански джихад, но в крайна сметка той завърши с поражението на ислямистите и укрепването на влиянието на Русия по южните граници.
  Дойде време за окончателното разделяне на независимите територии в света. Особено Близкия изток. Причината за навлизането на британски, руски и френски войски беше въстанието на уахабитите и погромите на християнските села.
  Започва кампания за завладяване на арабските земи. Продължи няколко години, докато завърши с окончателното включване в империите на Саудитския полуостров. Въпреки че линиите се оказаха нарязани, това е доста спорно. Но царска Русия отново разшири границите си.
  Малко по-късно, през 1926 г., избухва въстание в Иран. Последната независима ислямска държава се опита да прогони чужденци от територията си.
  Русия и Великобритания разделиха Иран, като по този начин установиха обща граница. Така се формира временна стабилност в руските пространства.
  След сключването на победоносен мир: Русия придобива редица индустриални региони на Полша, Галиция, Словакия, Чехия и османски земи, разширявайки своя потенциал. От дванадесет години в света се наблюдава промишлен растеж. И най-бурният в империята на Николай II. Средно икономиката нараства с 9,8% годишно. Царска Русия заема второ място в света след Съединените щати, изпреварвайки Германия, Великобритания и приблизително еднаква Франция.
  Средната заплата в царска Русия достига 50 рубли, а цената на бутилка водка е 25 копейки. И за четири рубли можете да си купите крава. За 185 рубли можете да си купите и на кредит добра кола. Максималният работен ден беше намален на 10,5 часа. На 25 май се появи нов празник. През всички предпразнични дни и преди уикенда продължителността на максималния работен ден не може да надвишава 9 часа.
  Образованието и медицината стават все по-достъпни. Въпреки че услугите на лекарите останаха платени, те бяха субсидирани, освен това много лекари, особено земските, работеха безплатно. Правеше се много повече. По-специално бяха въведени стипендии за най-способните селски деца в институтите и те бяха освободени от такси за обучение. Появиха се детски градини, намаля смъртността сред подрастващото поколение.
  Раждаемостта в царската империя продължава да бъде висока, но смъртността, предимно от настинки, намалява. Фармакологията се разви. Естественият прираст на населението нараства от 1,7% средно в предвоенните години до 2,8%.
  Усвояването на покрайнините продължи. Николай II дори се реши на безпрецедентна стъпка, той позволи на руските князе да имат друга чуждестранна съпруга в граждански брак. За да обвърже по този начин новите ислямски покрайнини по-силно с руските древни княжески семейства.
  Значително увеличи размера на армията. Общо в царска Русия сега имаше хиляда полка и три милиона войници на постоянна основа. Това е най-голямата сухопътна армия в света. В същото време се изгражда голям флот.
  Царска Русия към 1929 г. вече има 14 процента от световния икономически потенциал и продължава да се развива стабилно.
  Държавната дума, след разпускането от началото на войната, така и не беше събрана. Изборите бяха отменени и царят-баща лично получи правото да издава закони.
  Като цяло царска Русия си остава мощна, авторитарна сила.
  Но тогава избухна кризата от 1929 г., която се превърна в световна голяма депресия. Рецесията удари всички страни. Америка и Германия пострадаха най-много.
  Но в царска Русия последиците от кризата са по-слаби. Първо, селското стопанство все още играе много важна роля. Второ, икономиката в царската авторитарна империя е по-централизирана и управлявана. Това доведе до факта, че много кризисни явления могат да бъдат потушени с кралски укази. Да, и страната беше огромна, с население от триста милиона на един континент.
  И това донякъде смекчи проявите на колапса и капиталистическите разправии в него. И голяма част от икономиката работеше сама за себе си.
  Въпреки това и в Русия настъпи криза. Антимонархическите настроения се засилват.
  По това време Ленин вече се е оттеглил от активна революционна дейност. Той се запознава с Уелс и започва да пише фантастични творби с него. Той направи добри пари и си създаде име.
  Така Ленино имаше достатъчно пари, признание и слава. Той беше отличен в писането на всякакви приказки, от космически опери до откровено наивни и детски. Освен това Владимир Илич се отличаваше с огромната си плодовитост. И, разбира се, след като избяга от раняването на Каплан, този интелигентен мъж с плешивост живя много по-дълго.
  Троцки получи работа в Министерството на външните работи, успя да се издигне до ранг на таен съветник.
  Но Сталин, напротив, стана по-радикален и се върна към тактиката на индивидуалния терор, отхвърлена преди това от болшевиките. И една от идеите на Коба беше идеята за елиминиране на монарха.
  Освен това престолонаследникът е тежко болен и едва ли ще бъде пълноправен крал.
  През декември 1931 г. избухва войната между Русия и Япония. Причината е нашествието на самураите в Китай и създаването на Манджурската империя. Освен това Николай II наистина искаше да си отмъсти за предишното поражение в Руско-японската война.
  Боевете започнаха с настъплението на руските войски по суша. И героят на Първата световна война Колчак е назначен да командва Тихоокеанската ескадра.
  Япония имаше известен превес в броя на корабите. Но руската ескадра действа доста умело и енергично. След няколко схватки балансът на силите се доближи до равенството. И голяма ескадра отиде на помощ на Балтика. Да, и Черноморският флот не спеше.
  САЩ и Великобритания са твърде затънали в собствените си вътрешни проблеми, за да предоставят значителна помощ на японците. След няколко ожесточени сухопътни битки руската армия прогонва самураите от Манджурия и блокира Порт Артур.
  В сухопътните битки предимството на руската, царска армия в танкове и самолети е засегнато.
  Дори първите в света бойни хеликоптери, разработени от брилянтния Сикорски и други дизайнери, участваха в битките.
  Да, и бойната ефективност на пехотата нарасна, много офицери получиха отлично обучение и преминаха през жестоко училище по фронтовете на световната война.
  Във всеки случай това вече беше друга, руска армия. През май, под командването на Деникин, започна нападението на Порт Артур. За първи път в световната история в него бяха използвани масово стотици руски танкове.
  И точно в разгара на щурма дойде траурната новина от Петроград. Цар-свещеник Николай II е убит. Така Сталин, заедно със Санников, извършиха ужасно зверство.
  Алексей II става новият монарх. Но болнавият наследник не управлява дълго. Вярно, той успя да бъде коронясан и почина през януари 1932 г., без да остави мъжко потомство.
  Кирил Романов е обявен за нов цар, тъй като по-големият брат Михаил е загубил всякаква легитимност поради неравностойния си брак.
  Но Кирил също се коригира, не след дълго умира след шест месеца, прехвърляйки трона си на сина си Владимир. Новият наследник все още беше непълнолетен и регентският съвет получи реална власт.
  Но това не повлия на хода на войната с Япония. Порт Артур беше превзет. Самурайският флот претърпя огромни щети от действията на авиацията. Руските танкове са без аналог и няма какво да им се противопостави.
  През юли японците най-накрая бяха изгонени от Корея и пристанището на Пусан беше превзето от една атака.
  По този начин Страната на изгряващото слънце загуби земните си владения в Северен Китай. И през август пристигна балтийската ескадра, която най-накрая осигури превъзходството на Русия в морето.
  След две големи морски битки Япония губи повечето си кораби и подава молба за мир.
  Болният Алексей се съгласи... Руснаците си върнаха Порт Артур, Южен Сахалин, превзеха Курилския хребет и поставиха собствено правителство в Корея. Манджурия и Монголия най-накрая влязоха в сферата на руското влияние.
  През 1933 г. Русия включва Манджурия и Монголия в състава си като провинции. А през 1935 г. Корея също става част от царската империя. Така се формира Zheltorossia. Нещо, за което се мечтае в края на деветнадесети век.
  Владимир Трети е пълен с амбициозни амбиции. И Хитлер дойде на власт в Германия. Който също мечтае за отмъщение. По това време Великобритания беше отслабена, но нейните колонии бяха прекалено големи. И няма да е зле да си изкарвам прехраната. Освен това отношенията между Русия и Англия са изключително напрегнати. И Франция вече не е съюзник.
  Войната в Испания стана катализатор на конфронтацията. Италия, Русия, Германия застанаха на страната на Франко, докато Великобритания и Франция застанаха на страната на лявата коалиция.
  Така че участниците не се биеха открито, а като доброволци, войната продължи до 1939 г. Освен това фюрерът успява да извърши аншлуса и да си върне земите, обитавани от германците. Особено Судетите. А самата Чехия стана руска провинция.
  Италия, Германия и Русия формираха собствена коалиция. Режимът на Мусолини завладява Етиопия и мечтае за нови завоевания.
  И през май 1940 г. избухна Втората световна война: Франция, Великобритания, Белгия, Холандия от една страна и Русия, Германия, Италия от друга.
  Испания, изтощена от гражданската война, засега остава неутрална. Но Япония, въпреки дългогодишните исторически оплаквания, взе и нападна Англия.
  Това се оказа сериозна помощ за Русия. Там, както и в Далечния изток, позициите са защитени, а на запад нещата вървят дори неочаквано добре.
  Руската армия проведе основната си офанзива в Индия, Пакистан, Южен Иран и Африка.
  Германците неочаквано, благодарение на брилянтния план на Майнщайн, успяха да победят Франция, Белгия и Холандия за месец и половина.
  Това се оказа най-големият успех. И също неочаквано. Включително и за царска Русия.
  Но опитът за кацане през август завърши неуспешно. Германците загубиха около петдесет убити войници и около десет хиляди пленници. Но не беше възможно веднага да се превземе Великобритания.
  Но руската армия окупира Индия, Южен Иран и Пакистан без особена съпротива. След това се премества в Индокитай, където японците вече са разтоварили своите войски.
  И през зимата руската армия, заедно с италианците, окупира Египет и се премества през Африка. Войната вървеше лесно и просто. Колониалните войски на Британската империя не можеха да противопоставят нищо на руската армия. Те не можеха да направят нищо и като цяло не искаха. Така че местните туземци за интересите на другите да умрат в копелето.
  Германия също не спеше. Фриц превзе Гибралтар с щурм и влезе в Мароко. Боевете там бяха в разгара си със средна интензивност. Няма кой да устои.
  Да, и Рузвелт беше изключително пасивен. Той много се страхуваше от нова война и дори с такава мощна коалиция. Като цяло Англия нямаше какво да задържи колониите си. Ако нещо устояваше на настъплението, това бяха африканската джунгла, пустинен пясък и разпръснати комуникации.
  През април 1941 г. руски и японски войски кацат в Австралия.
  Великобритания все още се съпротивлява, докато на 25 юни 1941 г. не се извършва нов, този път много по-успешен амфибиен десант на територията на същинска Англия.
  Две седмици тежки битки. Лондон падна и войната почти свърши. Но... Чърчил избягва в Канада и обявява продължаване на войната.
  Япония напада Америка в пристанището на Перу през декември 1941 г. Започва нова фаза на Втората световна война.
  Царската империя си спомня за Аляска, която американците придобиха с измама за жълти стотинки, и на 12 декември се включва във войната, обявена от САЩ на Япония. На 15 декември Германия и Италия обявяват война на Съединените щати. А на 17 декември марионетният режим на крал Дуа в Англия също официално започна военни действия срещу Канада и Америка.
  Така се оказа огромна коалиция срещу САЩ и Канада. На 22 декември Испания обявява война на Америка. На 25 декември само Бразилия се осмели да застане на страната на САЩ. Останалите страни от Латинска Америка предпочетоха да останат плахо неутрални.
  Какво друго можеха да направят. Руската армия, разбира се, започна офанзива през Аляска. И като цяло няма какво да се противопостави на това. Руският бронетанков флот е твърде силен, а американският е слаб.
  Но САЩ бързо намаляват разликата. Още през 1941 г. почти три хиляди самоходни оръдия и танкове са произведени от американската индустрия. И през второто тримесечие на 1942 г. производството на танкове вече достига хиляда броя на месец. След първоначалните успехи, по време на които руски и германски войски окупираха цяла Аляска, напредъкът се забави донякъде и американската съпротива стана по-силна.
  През четвъртото тримесечие на 1942 г. производството на танкове и самоходни оръдия в САЩ достига две хиляди и половина на месец и двеста самолета на ден. Така САЩ изпревариха царска Русия в производството на танкове и самолети и се доближиха в производството на артилерия.
  В Германия се произвеждат само около шестстотин танка и самоходни оръдия на месец, във Великобритания и Италия, с Испания, приблизително същото. В Япония има около триста коли. А авиацията е общо около двеста. Досега коалицията е начело по количество произведени оръжия, но все още трябва да се бием отвъд океана.
  Общността на диктаторите имаше значителни предимства в броя на пехотата и броя на военния персонал.
  САЩ все още губеха битката. До края на 1942 г. Канада е загубена с три четвърти и битката се премества в САЩ.
  През първото тримесечие на 1943 г. производството на танкове и самоходни оръдия в Съединените щати надхвърля три хиляди единици и 260 самолета на ден. Но отчасти липсата на обучени екипажи намали ефекта от нарастващото производство на оръжия. Войските на коалицията на диктаторите превземат Торонто, а в края на април и Квебек. През май и юни се водят ожесточени боеве в северната част на Съединените щати.
  Загубите и от двете страни биха били огромни. Но коалицията разполагаше с огромна човешка сила и контролираше много повече територия от Съединените щати.
  Ето защо, въпреки стабилизирането на фронта, позицията на САЩ остава изключително трудна.
  През третото тримесечие на 1943 г. производството на танкове и самоходни оръдия в САЩ достига четири хиляди на месец и 350 самолета на ден. Но това вече бяха ограничаващи цифри. Безсмислено е да се увеличава допълнително производството на оръжия, тъй като екипажите на танковете и самолетите нямат време за подготовка.
  Линията на фронта леко се промени през втората половина на 1943 г. Но битките бяха изключително ожесточени, много селища смениха ръцете си десет пъти. Вярно е, че коалицията като цяло се премести на юг за петдесет до шестдесет километра.
  И следващата година на битка, без да обръща внимание на зимата. Руската армия и Германия произвеждат нови видове танкове, с по-силни оръдия и мощна броня. Съединените щати отговориха на това с "Шерман" - 4 М. Но това превозно средство все още беше по-ниско от основния танк на коалицията "Мечка". Руската машина е унифицирана с германската и е оборудвана със 107 мм оръдие с начална скорост 890 метра. Така "Мечката" удря "Шерман" на голямо разстояние, като остава непробиваем за американския автомобил. Вторият руски танк "Волк" постепенно излезе от производство. Въпреки че неговото шофиране беше впечатляващо.
  А във въздуха качественото превъзходство беше на страната на коалицията. И американците вече не можеха да вземат едно количество. И числото също е на страната на силите на Източното полукълбо.
  През лятото на 1944 г. американците леко отстъпват. Техните сили намаляваха в тази продължителна война на изтощение. И врагът мобилизира все нови и нови корпуси. Образувайки ги от индийци и китайци. До края на 1944 г. позицията на Америка отново се влошава, коалицията напредва още няколкостотин километра.
  1945 г. бе белязана от оттеглянето на Бразилия от коалицията, която побърза да напусне Съединените щати. Но Америка обяви война на Аржентина, Чили и Португалия.
  През първата половина на 1945 г. фронтовата линия остава неактивна, въпреки че битките се отличават с редки кръвопролития. Но след това САЩ потънаха през второто полувреме. Човешките и материални ресурси на Америка са твърде изчерпани, за да продължат по-нататъшната съпротива. Пала Филаделфия, Чикаго. През декември Ню Йорк и Вашингтон бяха обкръжени. А през януари, след падането на столицата на САЩ, Америка най-накрая падна духом и капитулира.
  
  ПРИКЛЮЧЕНИЯТА НА ЕДНО ДЕЦЕ ОЛЕГ РИБАЧЕНКО
  Приключението на вечното дете Олег Рибаченко в набора от вселени на хиперфен Сферо е толкова забавно, че трябва да се разглеждат отделно.
  -Ах! - извика момчето. Иглите го бодоха безмилостно, но еластичната кожа издържа удара добре. Бодлите обаче бяха като натоварени на стегната пружина, изстреляха в облаци и Олег Рибаченко стана доста зле. Момчето изруга високо и с мъка се измъкна и лакомо захапа капана. Писуки остана на тялото.
  Компютърът в гривната учтиво подкани момчето:
  -Опасно е, иглите им изгарят, ако си храбър рицар в просто тяло, ще умреш.
  Олег Рибаченко изби горящата топка с крак, в него пламна ярост. Момчето стисна юмруци и се втурна да бяга. Не, младият воин дори не помисли да избяга, той изтича до хиперкостюма си. Голите кръгли пети блеснаха много бързо, момчето можеше доста успешно да се конкурира с олимпийския шампион. Тази скорост обаче не му беше достатъчна, за да тича по-бързо, той започна да подскача. Всеки скок е като кенгуру - неговата бързина е нараснала.
  Момчето изръмжа като тигърче:
  -Дръж се бандит, дванадесет глави и всички празни.
  Летящото момиче оголи зъби, показвайки зъбите си. След това тя пусна гравитационна вълна, изравнявайки пътеката пред момчето. Олег Рибаченко с удоволствие шляпа с босите си детски крака по нагорещената повърхност. Изтичайки и бързо облечен в непроницаема броня, момчето-рицар придоби скоростта на ракета.
  Момчето терминатор атакува яростно, опитвайки се да сплеска дракона. Невидим, но от този още по-ужасен юмрук беше готов да падне върху извънземното влечуго. Но някаква неизвестна сила го спря.
  Олег Рибаченко трепереше от напрежение, напрягаше се до краен предел, но огромната му жертва, сякаш нищо не се беше случило, дъвчеше останалата част от тортата.
  Момчето беше готово да извика от отчаяние:
  - Това е дяволът. Може ли да изложи екрана.
  -Не! Аз го защитих. - Момичето разтърси златните си коси и изпрати от перлени зъби, отразяващи всички цветове на дъгата, звездни зайчета. Няма да ти позволя да го унищожиш.
  Олег Рибаченко се опита да изръмжи възможно най-свирепо:
  -Той е чудовище.
  Анионката се изправи с гърди, за да защити мастодонта:
  -Не! И пак не! Той е безобидно момче. Освен това вижте колко е голямо, това означава, че се е появило съвсем наскоро.
  Момчето-рицар беше много изненадано:
  -А какво са още малки?
  Вечно млад анион потвърден:
  -Разбира се, постепенно ще намалява.
  Олег Рибаченко, раздразнен, се удари силно по челото. Сякаш от удар с чук върху силикон заваляха гъсто искри.
  О, забравих къде съм. Добре, няма да го убия.
  Могъщото момиче демиург каза примирително:
  - Тогава се успокой и отпусни.
  Момчето свали ръце и деактивира полето. После се усмихна.
  - Той е сладък. да Почти забравих. Как се казваш.
  Момичето отговори неприветливо:
  -И имате нужда от него.
  -Естествено. - Аз съм Олег Рибаченко и всички го знаят.
  Младата дама смекчи гласа си.
  - Е, наричай ме Аура Чарли.
  Момчето протегна ръка към момичето.
  - Ора е добро име. - Нека да бъдем приятели.
  Тя се усъмни:
  -Какво говориш сериозно?
  Момчето изследовател, с топлината на огън във вятъра, каза:
  - Сериозно никъде!
  Чарли щастливо възкликна:
  -Разбира се, анионите не лъжат. И ако се доближим, ще бъде завинаги, докато всички звезди във всички вселени не угаснат ... И не могат да угаснат всички, защото все повече и повече светила постоянно светят!
  Олег Рибаченко имаше някои съмнения:
  - Е, не знам, момичетата рядко правят верни приятели.
  Ора, на такива съмнения, решително и с очевидно негодувание в гласа си възрази:
  - Не съм момиче, а вече очукан анион. Но не се притеснявайте, все още не съм имал време да се наситя на живота. Е, хиперплазмичен герой, ще се забавляваме ли или ще отидем в града?
  Момчето се повдигна малко от повърхността и изсумтя с нарочно презрение:
  -И какво има там? Въпреки че си спомних - новият съпруг на науката, разработи нещо такова, че думата шоколад в платина.
  Чарли каза с много сериозен тон:
  - Тук той може да ни помогне - освен това, ще ви кажа една тайна, сериозна заплаха е надвиснала над нашето братство.
  Олег скочи като попарена котка:
  -Който?
  Анионка съвсем човешки сложи показалец на устните си и отбеляза:
  - Може би е по-добре за теб още да не говориш.
  Заядливото момче малко се ядоса:
  - Защо да мълчим, по-добре е да кажем веднага. И тогава се уча от другите. Има ли тайни, към които няма ключове?
  Ора постави втория си пръст на устните си и прошепна:
  Е, не всеки знае това. И кой знае, той не осъзнава опасността.
  Олег Рибаченко се изпъчи сериозно и изръмжа заплашително:
  -Освен това, по-добре е да знаем предварително, отколкото да се крием зад мъглата на невежеството. - И тогава хлапето издаде достоен афоризъм. - Можете да се скриете зад мъглата на невежеството, но не можете да се скриете!
  Ора отметна косата си назад с нежно движение и тя се сплете на малки опашки.
  - Е, в общи линии ще ви кажа една тайна. Тя предизвикателно сложи третия си пръст на ушите си. И косата й, по умствена команда, придоби цвета на зелено-жълто каки:
  - В нашата вселена времето не винаги тече в обратна посока. По своята структура Вселената прилича на многократно вдлъбната и усукана призма, начупена на потоци. Тоест в различните галактики царуват различни закони.
  - Разбира се, че е невероятно. - Олег Рибаченко нарочно закръгли очи. Но дали това е заплаха?
  Момичето промени цвета на каки в косата си, превръщайки жълтото в оранжево и зеленото в синьо. И тя продължи с любезен тон:
  - Слушай по-нататък. Раса бръмбари, дишащи флуор, се появи в галактиката Гонг. Тези кошмарни създания са превзели много галактики и са създали своята огромна и агресивна империя. Единственото нещо, което ги възпира да ни ударят, е страхът, че нахлувайки в обратното време, ще нанесат непоправими щети на тялото си.
  - И това много дори може да бъде. - прекъсна го Олег Рибаченко и остроумно издаде. - Войната е сладка като мед, като захаросана меласа и ти става гадно като от махмурлук!
  Чарли изобщо не подкрепяше игривото и радостно настроение на момчето, което изглеждаше само вдъхновено за подвизи от евентуална игра на война. Тя заговори с много сериозен тон:
  -Значи тези бръмбари са много жестоки, варварски експлоатиращи други народи и раси. Технологично членестоногите са високо развити и войната с тях е изпълнена с тежки последици за нас. Не само те обаче. Има и раса от дишащи сяра гъсеници, също не захар, но освен тях грандиозно пиратско братство, да не говорим за много по-малки светове, доминирани от варварски режими. - момичето показа пръстите си и нокътят й светна с пламък, сякаш от бензинова запалка. - На по-голяма дистанция има повече - агресивни или просто несъвършени състояния. Тоест нашата вселена не е много добра и съвършена и има много врагове наоколо.
  Момчето-рицар се надуха и като се представи за Александър Македонски каза:
  - И как реагирате на това? - Тук Олег Рибаченко отново блесна с необикновено остроумие. - Мълчанието е злато, само който е свикнал да мълчи, дава жълтици на приказливите, без да говори!
  Ора Чарли с патос и грациозно, като танц на пеперуда, жестикулирайки, започна да произнася реч:
  -Как мислите, съвсем наскоро съветът на по-големите братя реши да сформира своя собствена голяма армия, но засега процесът върви твърде бавно. Все пак нашите части са формирани от доброволци. Има и Армията на спасението - тя е многобройна, но нейното кредо е да помага на слабите, а не да се бие с многомилионна или дори много милиардна флота от инжекции - така се наричат самите бръмбари. Честно казано, инжекциите са смъртоносни, могат да причинят алергии. - Ора, опъна раждането половин метър в усмивка, тя изглеждаше много доволна от играта си.
  Момчето рицар съвсем искрено каза нещо, което е изключително противоречиво, но отчасти вярно:
  - Ами нали знаете - войната е най-интересното и вълнуващо нещо във Вселената.
  Гласът на Чарли стана по-строг и огромна, лъчезарна усмивка моментално падна от лицето й:
  -Когато става въпрос за играта, тя може да е интересна за още малко момче, но в действителност това е кръв, сълзи, взривени светове, осакатени планети. Веднъж бях във вселена, където бяха използвани супербомби. Беше ужасяваща гледка. Цели галактики са опустошени, мътни облаци от трилиони експлодирали звезди. - Сега очите на анионното момиче са нараснали до размера на люк в резервоара. И тези Зенки блестяха като прожектори през калейдоскоп. - Малцина от оцелелите казаха, че са използвани толкова мощни заряди, основните в процеса на синтез на ултрамини частици - туземците ги наричаха цуварони. Тоест такива бездни на микрокосмоса се взривиха, че бяха необходими двеста и четиридесет измерения, за да се използват. Такава реакция е секстилиони пъти по-мощна от ядрената. Един атом или по-скоро елементарна частица от такава бомба е в състояние да разпръсне във фотони титаниева скала с дължина много километри.
  -Еха! - Изненадата на Олег Рибаченко абсолютно не беше фалшива. - Надявам се да ми покажеш тази вселена.
  Ора промени формата на големите си очи от кръгли на триъгълни и каза като на цигулка:
  - Момчето ми, ужасите, които видях, трудно се описват с думи. Кара ме да потръпвам, че мислещите същества могат да стигнат толкова далеч, че да бъдат толкова жестоки. Още повече, че е абсолютно безсмислено, защото след такава развръзка не остават нито победители, нито победени.
  Олег Рибаченко промърмори с плаха надежда:
  - Но се надявам, че не всичко е мъртво - нещо е оцеляло. В природата няма абсолютна празнота, само човешката глупост опустошава ума, сто процента!
  Момичето превърна триъгълниците в шестоъгълници и изгука без никаква наглост:
  -Може би, но нямах смелостта да разбера. Някои звезди обаче изгоряха, но можеха да бъдат взривени и различих светлината, която стигна до нас със закъснение.
  Олег Рибаченко беше доволен от възможността да покаже своята ерудиция.
  - И знам, че фотоните се движат със скорост от триста хиляди километра в секунда. Това означава, че те изминават разстояние от хиляда парсека за две хиляди и шестстотин години. И десет хиляди за двадесет и шест хиляди години. Милион за двама...
  Аура намали размера на очите си и придоби по-човешки вид. Примирително каза:
  - Знам и това. Имате ли десетична система?
  Момчето, бивш пионер, охотно потвърди, подскачайки като влюк в тиган:
  Да, и това е естествено - по броя на пръстите. Това са само оценките в училище, поставени на дванадесет точки.
  Чарли се изкиска и изписка с комар:
  "Както и да е, опитах се да се измъкна оттам възможно най-бързо. Като ултрафотон, в хиперлазер!
  Момчето изследовател намръщено отбеляза:
  -Това е безполезно.
  И Олег Рибаченко отново се почувства вдъхновен, издавайки:
  - Не смъртта е страшна, а загубата на безсмъртие! Не плътта е важна, а светлината на душата!
  Анион момиче със съвсем нормална човешка усмивка отговори:
  - Нищо, ще те хвърля там, ще видиш сам. За сега исках да ти кажа. Получихме информация, че инжекциите правят ново мощно оръжие и когато са готови, ще ни атакуват. Най-големите им монополи се нуждаят от допълнителни печалби, а войната е златен дъжд в подутите джобове.
  - Монополи и корпорации. - Олег Рибаченко изглеждаше изключително умно. - Те търгуват на кръв, продават оръжия, амуниции, боеприпаси, играят на фондовата борса, защото котировките или падат, когато са победени, или, напротив, се покачват, когато войските им превземат.
  Ора, който очевидно имаше значителен опит с младежи, беше малко изненадан:
  - Ти не си глупав, откъде го взе?
  Изследователят отговори честно:
  - Обичам да чета сериозни книги и буквално ги поглъщам. Лесно се минава през живота с глава, пълна със знания, а празнотата в главата само улеснява кесията!
  Олег Рибаченко, виждайки, че анионното момиче иска той да говори повече, отбеляза:
  - Ето ние в съветската империя, само едни идоли, но Господ няма! И кое е привлекателното в атеизма: празнотата е най-снизходителният наставник, вакуумът е най-безотговорният баща!
  И добавих още малко за пикантност:
  - Атеистът, избиващ изпод краката си основата на вярата, не забелязва, че гърлото му е в безмилостната примка на Божествения форсмажор!
  -И вие имате способността бързо да усвоявате информация и остроумно да ръсите афоризми. Аура заби силовото си поле в пясъка, вдигайки облак от оранжев и лилав прах. - А сега да вървим по-скоро да летим.
  Олег Рибаченко увеличи височината си, чувствайки, че новото му тяло може да се разтегне. Детето много искаше да играе Питър Пан.
  - Добре, но първо ще направя още един кръг.
  Разпери ръце, момчето се завъртя и започна да реже въздуха, изпълнен с вечна пролет.
  Ора, гледайки пируета на момчето, остроумно си каза:
  - Кое е привлекателното на атеизма - празнотата не може да напляска децата-шегаджии!
  Но тогава се намеси Всемогъщият, Вездесъщ и Всезнаещ Сферо Създател Момче. Той без усилие измъкна Олег Рибаченко от неговите светове и те се озоваха на огромен крилат дракон. Потоци размирен въздух измиха лицата на момчетата. И крилете на дракона се състоеха от дълги болтове и девет лица от гайки.
  Сферо, по ментална поръчка, създаде река от балонна фанта, принуждавайки я да се носи във въздуха, а самият той започна да търси плаващи същества. Олег Рибаченко също стреля от магически телепатичен импулс. Момчетата се забавляваха на лов. Бойни кораби експлодираха и огромни кашалоти със зъби - Еверест. Самата река се превърна в безкраен океан и човек наистина можеше да се обърка къде е горе или долу. Плискаха люлякови, червени, жълти, изумрудени мехурчета. Сферо се изкикоти и удряше с различни футуристични оръжия. И под музиката изведнъж се появиха букви с лица и оръжия. Те се втурнаха през небесата, славно сгънати в странни и обемни афоризми;
  Мъдрите думи са добри - добрите дела са по-добри!
  Животът винаги е блестящ, а смъртта е посредствена!
  Науката не е всичко, най-модерните оръжия изискват сръчни ръце и гъвкав ум! Духът побеждава материята!
  Всеки момент престава да бъде възхитителен, веднага щом замръзне, замръзва като лед!
  Движението е истинско щастие!
  Родината е най-ценното нещо, което човек има, без нея животът няма смисъл!
  Човек без родина е като тяло без душа!
  Религията е утехата на слабите - всякакви нещастия изглеждат незначителни, ако са временни!
  Ако техниката е ангелът пазител, то бойният дух е богът на войната!
  По-лесно е да загребеш океана със супена лъжица, отколкото да спориш с атеист!
  Компютър като момиче обича млади и упорити!
  Смъртта се различава от любимата по това, че винаги се опитват да отложат срещата с нея!
  Смъртта се различава от любимата по това, че винаги идва в неподходящ момент, но никой не я упреква, че е закъсняла!
  Който пести от безопасност - фалира на погребение!
  Добре охранената армия е ключът към просперитета!
  На война добрата подготовка е като въздуха за белите дробове, лошата смес от газове осакатява и убива!
  Когато човек изкуствено си придава страхотен вид, това е сигурен признак на духовна слабост.
  Страшен вълк в овча кожа, а не овца във вълча кожа!
  За човека няма нищо по-важно от военното изкуство - то е синоним на достойно съществуване! Смъртта на тигър е по-добра от живота на куче!
  Смъртта във война е оправдана само когато врагът я купи на прекомерна цена, а даването на подаръци на врага е равносилно на предателство.
  Разузнатият враг е почти победен, просто не трябва да оставяте шансовете да отидат на вятъра!
  Трупът на врага е скъп, но живият пак ще струва повече!
  Победител в стелт качеството!
  Като цяло животът без трудности е като супа без подправки, много - горчиво, не - не се качва в гърлото!
  Човекът трябва поне веднъж в живота си да убие и спаси някого! И ако първият е късметлия, то вторият е незаменим тест за смелост!
  Компютърът е по-добър от атомната бомба, той е най-сигурният начин да завладеете нациите и да ги накарате да работят за победителя! Освен това не се страхувам от изкушения! Тогава всяка вяра струва нещо, ако знае как да се защити!
  В младостта кръвта тече по-бързо, а "тенджерата" се готви по-горещо!
  Бавно магаре, по-лошо от прасе, също смърди, но не дава месо!
  Автоматичен огън и рев на черупка - най-доброто от всичко победи добра памет!
  Вяра без доказателства: че сокол без криле може да се чеше, но не го оставя да се издигне!
  Религиозната дискусия е най-безплодна - тъй като и двамата спорещи нямат представа за темата, за която спорят!
  В надпреварата между научно-техническия прогрес и морала, последният е обречен да бъде аутсайдер! Въпреки че човечеството рискува да пропадне в пропастта между науката и морала!
  Който пести от науката, ограбва потомството си, а който ограбва потомството си, ще остане завинаги просяк!
  Като ограбвате потомци, можете да направите капитал, но не можете да забогатеете!
  ! Политиката е мръсен бизнес, който се прави в чисти костюми!
  Истината винаги е многостранна, но грешката е еднаква!
  Красотата е диалектическо понятие - само грозотата е универсална!
  Съвременните оръжия, за разлика от виното, обичат младостта!
  Пощадете врага, какво да седнете на кама - стоманата не познава чувството на съпричастност!
  Най-доброто оръжие е изобретателността, не изисква разходи, но е скъпо!
  Когато броят на труповете е повече от един, те се превръщат от трагедия в екстра!
  Убийството е като да загубиш девствеността си за първи път и боли, след това с всяко ново действие все повече и повече удоволствие!
  Лош е този разузнавач, който не може да предвиди изход в случай на провал!
  Във всяка друга област грешката може да струва живот, здраве и само заблуждавайки се в религията, рискувате да загубите безсмъртие!
  Звярът има зъби, човекът има пистолет, животното разчита на мускулите, а човекът на ума! Тества тъпи зъби, но изостря ума - следователно умът е безсмъртен, прогресът, като перпетуум двигател, ще доведе до просперитет!
  Дори и най-ужасните новини от многократно повторение стават обичайни!
  Когато един агент работи за две разузнавания, договаряйки дете, което се опитва да напъха две зърна в устата си, той рискува да разкъса устата си!
  Движението е дъждът, под който растат цветята на здравето, а мотиката изкоренява плевелите на болестта!
  Слепият на слепия окото не вижда - ходи където си иска!
  Не може да извади щората - скъпи верен контролен пункт!
  Зрящ пътник не дърпайте - помогнете на слепите бедняци!
  Човек лесно се пречупва, трудно покорява и много рядко постига любов от природата!
  В картите късметът идва при светла глава, сръчни пръсти и спокойно сърце!
  Като цяло престъпността не е шоколад, объркайки сладък живот, няма да го направите, но със сигурност ще получите затлъстяване на сърцето!
  Липсата на сила може да компенсира излишъка на интелигентност, но никакъв излишък на сила не може да компенсира липсата на интелигентност!
  Талантът може да замени липсата на образование, но никакво образование не може да замени липсата на талант!
  Диамантът е скъпоценен камък без полиране, но никакво полиране няма да превърне въглища в диамант!
  Чуждата смърт е забавна, но от собствената смърт сърцето ти се пръсва и душата ти отива в петите!
  Парите лепнат като пръст по кървавите ръце и хлъзгавите души!
  От всички форми на фанатизъм религиозният е най-ирационалният и егоистичен, така насочен предимно към постигане на лично безсмъртие!
  Любовта се различава от изнасилването само по формата на плащане - плащане в натура за последното действие!
  По-добре е да загубиш в правдата, отколкото да спечелиш в греха!
  Загубата на праведника е печалба на небето, печалбата на грешника е ограбване на душата!
  Отричайки Бог, комунистите стовариха неразумно бреме върху плещите на човека! Искайки да заеме мястото на Всемогъщия, човекът не издържа на болката от Голгота и изкушенията на дявола!
  Не притежавайки силата на Исус, хората, вместо да изградят царство на доброто и справедливостта, се сринаха в вир от пороци!
  Безбройните съкровища в душата на човек, само ако започнеш да ги ограбваш, бързо ще свършат, без да донесат богатство!
  Всеки полов акт, бижуто, което споделяте за двама и нито един крадец няма да го открадне от сърцето ви!
  Всеки човек има нещо общо с примата, добре е потентността, но по-често интелигентността!
  Щеше да е смешно, ако не беше истина!
  За съжаление у нас има повече живи вицове, отколкото свестни мъже и честни политици!
  Който продаде душата си, винаги остава на загуба - дава безсмъртното за смъртното!
  Победата над силен противник обикновено струва повече, но няма да я дадете за нищо!
  Убийството не може да оправдае личен интерес и печалба - само честта, свободата и Родината са защитници на насилието!
  Добре трябва да е с пистолет,
  Удряй като бясна стомана!
  Да кървя като водопад
  Злото не щади всеки убива!
  От всички произведения на изкуството военните шедьоври са най-здраво фиксирани в паметта на хората и предизвикват най-много сълзи!
  - Картина, написана с кръв: по-ярка от масло и избледнява много по-бавно!
  Достойният човек поставя справедливостта - над семейните и приятелските отношения! Законът за врагове и приятели трябва да бъде същият като съпруг за жена!
  Наличието на различни закони превръща правосъдието в блудница!
  Силният противник калява тялото и волята, прави те по-силен - слабият покварява душата и отслабва тялото, прави те по-слаб!
  Така трудният начин дава много по-лесна победа!
  Ръцете на войника са дадени да стрелят, а мозъкът да спре навреме!
  Да убиеш глупак: това е същото като да убодеш с игла, да стреляш по умен - какво да биеш със снаряд!
  Природата е майка на човека, а майката на велик изобретател не може да бъде пълен глупак! Въпреки че й липсва практическа изобретателност!
  Куршумът е най-ефективният възпитателен метод при работа с младите хора, както и с възрастните!
  Пада само ефективността на въздействието! Често доверието ще падне и ако стигнете до там, ще трябва да отглеждате зомбита!
  Религията принизява гордия човек до нивото на животно - дава избор между овца и коза!
  По-добре да дадеш кожата си на хората като овца, отколкото вечно да съскаш като змия!
  Като цяло концепцията за работа с главата предвижда не само буквално тълкуване, дори когато става дума за бойни изкуства!
  Ако искаш да забогатееш - кръсти се на евреин, ако искаш да фалираш, вземи заем от евреин!
  Оловото подпомага храносмилането, особено ако хапчето е под формата на патрон!
  Чиновник, който не взема подкупи, е като девствена проститутка!
  Обикновено, за да спасиш единия, трябва да убиеш другия! Това несъмнено е жесток закон, но той възстановява естествения баланс на видовете!
  Няма по-добър боец на света - от руски войник, и по-голям тиранин - от руски генерал!
  Прекомерният лукс е признак на лекомислие, лекомислието е предвестник на неизбежна разруха!
  Мъдри думи от устата на копеле са като фонтан от купчина боклук!
  Имаш предимство в дължината, но имам предвид!
  Понякога можеш да убиеш, но никога не можеш да отнемеш надеждата!
  Във война, пропускайки секунда - можете да загубите вечността!
  Една обикновена кула е жалка сред небостъргачи, но величествена сред колиби!
  Човекът се подчинява на силата, уважава жестокостта, презира нежността и не цени добротата!
  Сексът е най-доброто лекарство за всички психични заболявания, но за съжаление скъпо и трудно за намиране!
  Който не обича секса, не обича живота и не цени радостите на плътта!
  Поезията има общото с виното, че стойността й расте с времето, но дори вековете не позволяват редовете да изгниват и искрите да угасват!
  Войникът е като компютър - брои едно-нула, а воинът е приятел-враг!
  Човекът се отличава от животното по хуманизъм и способност да действа противно на инстинктите!
  От насилие над жена понякога се появяват здрави деца, а от насилие над природата само чудовища!
  Ако майката е жестока и децата са жестоки! Каква е природата на нейното потомство - човек!
  Приятелство се търси от силните, храна от богатите и преданост се проявява към безстрашните!
  Атаката е най-добрият начин да неутрализирате численото предимство на врага - да го накарате да отвърне на удара е като да отрежете половината ръце!
  .За жената любовта е удоволствие и доход, за мъжете удоволствие и разход!
  Да изобретиш ново оръжие за неморален човек е все едно да режеш краката на стол, когато въжето е преметнато през врата!
  Както тези фрази, така и отделните букви се биеха помежду си. Представете си G и X фехтовка с хибридна цигулка и рапира. Или А и Б хвърлят гранати един към друг. И и М задействаха хибрид от самовар и лопата и самолети Щ и Ш с мостови кранове през просторите на сапунена пяна. И когато крилатата фраза внезапно започне да се гърчи като дрънкащ питон с зъби? Буквите се биеха и в същото време свиреха върху балалайките-капрони, осеяни с гвоздеи. И огромните момичета, създадени от Сферо, ги вдигнаха с голи, изящни пръсти, хвърлиха ги по-високо към облаците от захарен памук.
  
  НЕ ГОВОРЕТЕ ЗА ПИСТОЛЕТ
  Тогава някакъв дявол дръпна Виктория, безмилостната дъщеря на Чернобог, за езика:
  - Имам още едно странно нещо Хипернадотеонуклеарно оръжие!
  След тези думи огненият дявол много пребледня, а крайниците й се огънаха. Момичето с червеникаво-червена коса рухна, а босите й крака увиснаха във въздуха. Кръглите розови токчета на Виктория внезапно мигновено станаха мехури и във въздуха се носеше миризма на изгоряло месо.
  Останалите воини също скочиха, острите камъчета на скалистия хребет, по който безстрашно стъпваха босите им крака, изведнъж станаха хиляди пъти по-горещи от горящи въглени. Подметките бяха опърлени и момичетата, като зайчета, бързо подскачаха, опитвайки се да вдигнат телата си по-високо.
  Наистина боли за подъл мръсен трик по цялото тяло. Виктория наруши едно негласно табу: да не споменаваме напразно нещо като: Хипернадотеонуклеарни оръжия. Наистина, една Хипернадтеонуклеарна бомба е способна да унищожи и да превърне в най-чудовищния от чудовищните кошмари, не само вселени, но и хипервселени, и дори да застраши съществуването не само на Боговете Демиурзи, но и на Надбоговете.
  Много зловещо, по-страшно от страшно оръжие. Не без причина от произношението му момичетата-супермени подскочиха, като опарени от хиперплазма.
  Но те не бяха единствените засегнати. Как виеше цял японско-китайски полк, или по-точно три полка с танкове и самоходни оръдия! Жълтите войници с тесни очи бяха изхвърлени яростно от гравиоплазмата, а малките, подобни на кутии самурайски танкове бяха почти нажежени до бяло. Войниците в тях бяха изпържени живи, до каква безпощадна смърт ги застигна.
  А останалите японци и китайци бяха с овъглени крака заедно с ботуши и всичко изгоря до самия врат. И те още не бяха умрели, а страдаха жестоко от чудовищна, абсолютно непоносима болка. Тези момчета са толкова нещастни. Те изпитаха последствията от използването на различни нива на теонуклеус и бяха ужасени от последствията! Оказа се, че това изобщо не е ... Но е само несравнимо по-малко от носа на Гугул, който всъщност е
  Хипер-ядрено оръжие!
  Петнадесет хиляди китайски и японски войници загинаха веднага или агонизираха болезнено още няколко минути. И момичетата, чиито пети бяха силно опарени, се втурнаха към най-близкия поток.
  Но вместо студена вода ги очакваше вряща вода, зачервените им и покрити с малки и средни мехури крака. А врящата вода в близост до потока е необичайно стръмна, която обикновената вода няма. Така освен краката, момичетата попариха и почти голите си гърди.
  Четиримата започнаха да танцуват и препуснаха по-рязко от диваците от племето Тумба-Юмба. И така момичетата бяха наранени.
  Зоя дори пееше с ентусиазъм;
  Създателю на Вселената, ти си жесток,
  Така говореха устните на милиони!
  И дори с ужас храмът посивя -
  Когато няма броене на проблеми - легиони!
  
  Когато дойде старостта, зла смърт,
  Когато има война, торнадо разтърсва земята!
  Когато просто искаш да умреш
  Защото под света на Слънцето няма топлина!
  
  Когато детето плаче - море от сълзи,
  Когато има цели купове болести!
  Един въпрос - за какво пострада Христос,
  И защо само кометите се смеят?
  
  Какво в този свят стана защо -
  Гладуваме, мръзнем и страдаме?
  И защо лайна пълзи горе,
  Но защо Каин успява?!
  
  Защо се нуждаем от изсъхването на старите жени,
  Защо плевелите осеят зеленчуковите градини!
  И защо сме възхитени от слуха -
  Само обещания за хороводи?!
  
  Господ отговори, също наскърбен,
  Сякаш не знаеше по-добра съдба...
  О, човекът на моята любов е дете...
  Когото исках да вкарам в рая!
  
  Но ти не знаеш - детето е глупаво,
  Едно в теб е само малка мисъл!
  Че благодатта на светлината е помрачена до това,
  За да не спите като мечка през зимата!
  
  В края на краищата, за да ви размърдам -
  Изпращам изпитания на скръб!
  Да вечерям мазен дивеч,
  Иска се смелост, хитрост и усърдие!
  
  Е, ти ще бъдеш като Адам в този рай,
  Вървял безцелно, залитайки като призрак!
  Но ти научи думата - обичам,
  Общуване с нечистия дух Сатана!
  
  Разбирате ли, има борба в този свят,
  И в същото време успех и преклонение!
  Следователно, тежката съдба на хората,
  И трябва да понесеш, уви, страдание!
  
  Но когато постигнеш целта си,
  Успя да разбие бариери и окови...
  За да сбъдваш мечтите си
  Искате нови битки!
  
  Така че разберете, сър човече,
  В крайна сметка дори на мен понякога ми е обидно!
  Това, живеейки в блаженство в продължение на един век -
  Хората са като глигани и ме е срам от него!
  
  Следователно, нова светлина в борбата -
  Битките ще бъдат във вечността безгранична ...
  Но ще намерите утеха в молитвата,
  Бог винаги ще прегърне нежно нещастния!
  А последствията от небрежно изречените от Виктория думи се разпространиха на стотици километри, като постепенно отслабваха с отдалечаването им от епицентъра.
  По-специално там, където войниците са били убити веднага, където са били попарени и на голямо разстояние, те просто са стопили петите си. Тези, които бяха боси, страдаха, сякаш петите им бяха изпечени с нажежено желязо. Сериозни повреди, дори на разстояние от хиляда мили, получиха следи от танкове. Много самолети във въздуха загубиха контрол и се разбиха, а тези, които стояха унило на летищата, тривиално се счупиха.
  Крилата бяха особено крехки. Шмяк са, та шмяк...
  Американските войски също пострадаха. Особено много бомбардировачи B-29 - "суперкрепости" излязоха от строя. Разбира се, това е сериозен удар по боеспособността на американската армия. Освен това момичетата бяха само в малка, японска задна част.
  Така от самото начало целта да се забави нахлуването на "Великата жълта армия" от юг е поставена под въпрос. Момичетата се гърчеха от болка и танцуваха, сякаш оплетени в мрежа от светкавици.
  Дъщерята на Белобог, Зоя, се опита да разбере как да се отърве от този пашкул и да освободи момичетата от него?
  Белобог е всичко добро и светло, което е във Вселената. Защото продуктът на Всевишния Бог на Боговете на Родителя, Родът - той е в два основни фундаментални ипостаса: светлина и тъмнина, добро и зло! Освен това това разделение не е абсолютно. И Белобог, и неговите слуги използват насилие и наказват виновните. И Чернобог щедро възнаграждава своите предани слуги и е в състояние лично или с помощта на своите последователи да лекува болести, да строи и създава.
  Много богове Демиурзи носят частица както от добро, така и от зло. Освен това понятието добро е условно - относително. Като самото зло... Например, ако човек тича към пропаст, а вие го бутнахте и му счупихте ръката: какво му направихте? И зло и добро в една бутилка или зло в името на доброто!
  В това отношение Хипервселената е доста проста и сложна едновременно. Единият Всемогъщ Бог е и Името - Той е Семейството, Родителят, Най-висшият. Индусите почитаха Род като Върховния или Виши. След това обаче добавили: Брама - символизиращ Белобог, и Шива - близък до Чернобог.
  Но тук Nadkoschey - създаването на Чернобог наистина е истинско зло, подобно на индуистката Кали. И именно неговият месояден гений доведе до създаването на Хипертеонуклеарното оръжие ... И това оръжие вече е използвано и работено.
  И такова нещо като Хипернадтеонуклеарното свойство на Анихилация е пълно табу! Веднъж избъбриш на глас и ти и другите ще го разберат!
  И то само с рогата!
  Зоя тихо прошепна на Елена Мъдрата:
  - Имаме нужда от Хипермагически излъчвател!
  Най-техничният от воините намигна на приятеля си и излая:
  - Нека Хипермагическият излъчвател работи!
  И след това закачливо добави, наслаждавайки се на думите:
  - И Хипертеомагичният излъчвател също!
  След това се случи чудо - нишките на мрежата паднаха, скалистият хребет издрънча и паднаха парчета камъни.
  Момичетата супермени се отърваха от дрехите на смъртта и се кикотеха пронизително ... Получи се много яко!
  
  ТИП МЕЖДУЗВЕЗДНИ ВОЙНИ
  Артос Вадерос, Великолепният, се приближава до Пасока с тежка, механична стъпка. От дясната и от лявата страна на черния лорд, подскачайки като пантери, се движат воини от алената гвардия. Пасока Торонто се е надигнала на пръсти и стои неподвижна. В резултат на модификациите представителка на расата Thorogut загуби израстъците на главата си, придоби човешки черти, оставяйки само кожата си многоцветна като тази на Kaa boa constrictor.
  Асока, много красиво момиче по човешки стандарти, с идеални пропорции на фигурата си, почти голо момиче, само мускулести бедра са покрити с колан в цвят каки. Отдясно и отляво на нея са деца близнаци: момче и момиче. Децата от Stalkiller Mallofet са изключително способни, въпреки че са все още малки и все още не са достигнали зората на майсторството.
  Във всеки случай красивите воини от Алената императорска гвардия се хилят месоядно. Алената имперска гвардия е известна още като Ордена на тъмните джедаи. Те владеят силови техники и имат големи способности. Почти всички членове на този императорски орден са млади и красиви жени: очевидно император Палпатин вярва, че жените ще бъдат по-лоялни към него, а не до такава степен, че мъжете ще се стремят да заемат кралското място!
  По това време галактиката вече е напълно изчистена от бунтовниците. Хетите са унищожени, световете, които преди това са запазили своята независимост, са подчинени. И втората още по-мощна "Звезда на смъртта" е завършена.
  И император Парпаратин само ще се радва да намери причина да задвижи най-разрушителната машина. В съседната галактика наистина има много силен враг: Розостан. Империя, състояща се от едно - вечно млади, красиви момичета. Те са родени воини, които са обучени да се бият, дори когато ембрионите са излюпени в специални, кибернетични инкубатори. И тогава те се бият от ранна детска възраст, преминават през курсове с препятствия, бият се помежду си и с други светски хора.
  В тяхната империя от звездни амазонки няма цивилно население. Всички воини от раждането до смъртта са част от една армия. Всички воини от раждането до смъртта с номера и военни длъжности и чинове.
  Вярно е, че командните позиции се определят на състезателна основа, в резултат на тестове, както и конкретни заслуги на бойното поле или научния фронт. Две императрици също се определят в резултат на много трудни, многостепенни изпити. И всяка година има нови състезания, така че за да останете императрица за няколко мандата, наистина трябва да имате изключително изключителни способности.
  Но има един ограничител и правило: императриците трябва да са от две партии: "Справедливи" и "Патриоти". Първите са по-мили и миролюбиви, вторите по-агресивни и войнствени. Така че момичетата, представляващи в своята империя една армия и цялостна военна машина - също са разделени на две партии, приблизително еднакви по размер.
  И между тях няма единство: "патриотите" са за незабавно нахлуване в съседната галактика, за да предотвратят укрепването на Империята на злото. Но "справедливите" смятат, че да си агресор е неморално и не може първо да се започне широкомащабна космическа война.
  Въпреки това, твърдостта на управлението на ситите може също да убеди "справедливите" в необходимостта от водене на освободителна война срещу престъпния режим. Единство няма, но Розостан усилено се готви за войната. Космическият флот на амазонките, в който всеки жив воин и дори малките момичета се считат за млади войници, далеч надхвърля ескадрилите на империята и броя и качеството на оръжията.
  В случай на война, Палпатин няма шанс да спечели. И можете да разчитате само на прояви на сила и нови оръжия.
  Въпреки че е ясно, че новата "Звезда на смъртта" не е панацея срещу амазонките. Освен това техните звездни кораби са много по-бързи от имперските и могат да наводнят там, където няма такова технологично чудовище.
  Така че остава да разчитаме само на силата на темата от страната на силата. Нещо повече, момичетата, след като генетично модифицираха телата си, станаха воини, способни да се бият по-рязко от джедаите и Алената гвардия, но някак си зад техниката и физическото съвършенство стартираха развитието на прояви на сила.
  И Дарт Вейдър знае това. И той е по-малко заинтересован от битката с бившия си ученик Pasoka Tano. Освен това Финакин, след като загуби значителна част от тялото си, намали наполовина феноменалните си способности, а неговият подопечен, напротив, след като оцеля след биоинженерната модификация, добави много пъти. Така че открит бой с нея е самоубийство.
  А децата, които изглеждат сякаш са само на шест или седем години, имат енергия... Те имат това, което се нарича Теомагия в тях. Дори ако тази Теомагия е още в начален стадий. Но може да даде такава сила на този, който го е овладял, каквато никога не е мечтал нито един сит или джедай в историята.
  Магохлорианите, дори в по-малки количества, са в клетките дори на обикновени хора, но теохлорианите ... Те са много редки, дори в оскъдни количества, но ако могат да се размножават, тогава ... Техният носител става подобието на Всемогъщия Бог , особено ако се случи раждане от теохлорианите, хипертеохлорианите.
  Тогава абсолютно всичко ще му бъде подчинено и достъпно... или почти всичко!
  Артос Вейдър прочете много интересни неща в черната библиотека. Пасока Тана беше, подобно на самия Финакин, изкуствено заченат от магохлорианци. И това отвори пътя към поколението, в тях микросъщества от много по-високо ниво.
  Но, уви, Дарт не успя да развие това в себе си, но Пасока премина на по-високо ниво на развитие.
  Черният лорд направи жест към подчинените си воини: те казват, покажете сдържаност. И направи лек поклон към Пасока.
  Тя се поклони и децата й направиха реверанс. Също потомство, подобно на майката, човешки на вид и многоцветно и дори в зависимост от настроението, променящо цвета на кожата. Въпреки това, ако желаете, те могат лесно, като хамелеони, да се слеят с терена и да станат почти невидими.
  Срещата се проведе в джунглата. И без свидетели - трима по трима! Дарт Вейдър формално все още е вторият човек в космическата империя. Вярно е, че черният лорд смята, че ситският лорд смята Финакин за все по-малко необходим. Той държи Люк Скайрокър и принцеса Лея, която отново беше заловена от имперците след прочистването на Татлин.
  И най-важното е, че императорът има своя двойка деца: момче и момиче, същият дявол Пасоки Тано. А децата на императора са по-големи от тези, вливащи такава феноменална сила и способности, че черният лорд може само да мечтае за такова нещо.
  И така, историята на Артос Великолепния, който избяга от смъртта и колапса на космическата империя, може да завърши с коварно изстрелване на светкавица в гърба.
  Чувствителната Пасока улови мислите на бившия си наставник и каза с нисък глас:
  - Няма да те предам... - После добави тя по-силно и твърдо. И няма да позволя на никого да те убие!
  Артос Великолепният за първи път от много пъти показа поне някакви добри човешки чувства:
  - Благодаря ти!
  Асока Тано погледна ментора си и прошепна:
  - Знаеш ли... Още не всичко е загубено... Дори съвсем не всичко!
  Черният лорд каза с тъжен тон:
  - Аз лично загубих твърде много. Ladvu, вашето тяло, способността за възпроизвеждане... И дори перспективата за получаване на абсолютна власт над галактиката не е твърде утешителна!
  Пасока хвърли остро листо с голи пръсти по плъх-скорпион (Това е хибрид на гризач и членестоноги паразит, много гаден и страшен на вид!), Съществото беше пронизано докрай.
  Момичето-терминатор, застанало отдясно, замахна с меча си и проряза месоядното насекомо.
  Воинът отговори задъхано:
  - Можете да върнете тялото ... Ако духът не е мъртъв!
  Артос Великолепни улови в думите й нещо повече от бравада. Стана по-трудно да се диша в изгорените бели дробове и, задавено, тъмният синт попита:
  - Върни тялото...
  Пасока весело намигна и изчурулика:
  - Да, истинско е.... И не само тяло, а с всички магохлориани!
  Двете красавици от Пурпурната гвардия се размърдаха ужасяващо. Най-могъщата от Ордена на тъмните джедаи, Мира изсъска зловещо:
  - Това е капан, милорд!
  Момчето, което вече имаше опит в командването на пиратски кораб, размаха меча си и скръцна със зъби:
  - Майка ми е въплъщение на честност и доброта!
  Мира направи крачка към нахалното момче, но черният лорд я спря и кимна на алените воини:
  - Това е страхотна възможност за всички нас!
  Мира, която не изпълни заповедта на Палпатин и не уби Люк Скайуокър, сама почувства, че ситският император вече я е белязал с черта - да я остави да отиде на вятъра. И така тя кимна на приятеля си Ласо.
  - Слушайте господа! Има нужда от работа!
  Пасока потупа бос крак на Артос Великолепни по черната броня, гукайки:
  - Изглеждаш страхотно като полу-киборг... Но като станеш отново човек, ще бъдеш още по-красив!
  
  
  ЦАР ВЕЛИКИ НИКОЛАЙ II
  Братът на цар Николай II, Михаил, за разлика от истинската история, действаше решително. Императорската гвардия откри огън по бунтовниците, които се опитваха да щурмуват Зимния дворец. Тогава казаците, третирани любезно от суверена, и благородните полкове влязоха в битката.
  Няколкостотин бунтовници бяха убити, а други избягаха. Полицията активно залавя бунтовниците и техните водачи. Представители на Държавната дума, княжески семейства, търговци и членове на финансовия елит побързаха да се закълнат във вярност на цар Николай и се заклеха във вярност. По време на битката бяха убити повече от шестстотин бунтовници и една и половина хиляди бяха ранени. Гвардейците загубиха двадесет души мъртви, казаците още петдесет.
  Сериозен сблъсък, но автокрацията издържа. Съзаклятниците по върховете нямаха единно мнение, нито един лидер. И като цяло много от тях вярваха, че е невъзможно да се промени формата на управление по време на войната.
  Има много недоволни от цар Николай II, но е трудно да се предложи алтернатива на имперския режим. Още повече, че богатите сериозно се страхуват, че републиканската форма на управление ще се окаже твърде слаба и хлабава, за да защити капиталистите от гладния и непокорен пролетариат, а земевладелците от селяните.
  И сам по себе си хората няма да организират сериозна революция. Болшевиките са все още твърде слаби и малко на брой, социалистите-революционери в по-голямата си част смятат, че революцията е добра, но е по-добре първо да се спечели световната война.
  Накратко, имаше бунт и всичко излезе наяве! Повтори се известно подобие на кърваво възкресение... И тишина!
  Николай II награждава брат си за неговата решителност с орден "Георги" от първа степен и го повишава в чин генерал-генерал, като назначава Михаил да командва западния фронт. А южният и румънският фронт бяха подчинени на Брусилов.
  Числеността на руската армия нараства до почти десет милиона души, а нейното поддържане е тежко бреме за империята. Трябваше да дойде.
  Веднага след като пътищата изсъхнаха, царската армия удари Галиция. Численото превъзходство беше на страната на руските войски. Моралът на австрийците отслабва и полковете, състоящи се от славяни, масово дезертират или се предават. Нямаше достатъчно германски части, за да овладеят врага.
  На всичкото отгоре Съединените щати влизат във войната срещу Централните сили през април. И така изходът от конфликта вече беше предрешен. Германците се опитаха да увеличат силите си на запад, за да победят съюзниците и не успяха да осигурят значителна помощ на Австро-Унгария.
  Руските войски окупират Лвов и редица градове в Галисия. Дори се образуваха няколко малки котела. Австрийският, мозаен, разбит фронт се срива твърде бързо, така че германците трябваше да се придвижат на запад към глуха отбрана и да хвърлят войски в образуваните пролуки.
  Развивайки успех, руснаците се приближиха до Пшемисл и дори обградиха града. Но проблемите със снабдяването и въвеждането на по-боеспособни германски части в битката забавят напредъка. От друга страна Румънският фронт преминава в настъпление, а след известно време и Западният фронт. Последният беше изправен пред трудна задача: да пробие мощната, дълбоко ешелонирана германска отбрана.
  Братът на царя Михаил не го смяташе за срамно, той щеше да се учи от Брусилов и използваше подобна тактика. Той започна да подготвя офанзива на дванадесет различни места едновременно, така че германците да не могат да определят посоката на главната атака. Освен това те активно използваха димна завеса и настъпление през нощта.
  Руските войски на юг освобождават Букурещ, а атаката в центъра завършва с пробиви южно от Вилна.
  Германците отново трябваше да подсилят южния си фланг. Под заплахата от обкръжение бяха германските войски, блокиращи Рига. При тези условия кайзерът взема трудно решение да напусне балтийските държави и да изтегли войските си към пруската отбранителна линия.
  Не се получи, работите на съюзниците и Турция. Руснаците и британците настъпваха в Мала Азия, французите смазваха в Сирия и Палестина. Османците отслабваха и падането им не беше далеч. Освен това българите се промениха. Осъзнавайки, че прусаците вече са загубили войната и руските войски, освобождавайки по-голямата част от Румъния, достигат границата, славянският крал обявява война на Австрия, Турция и Германия.
  Разбира се, това създаде главоболие на германците. Те вече не можеха да задържат фронтовата линия на изток и бяха принудени да се оттеглят към Висла. Очаквайки, че естествена водна преграда ще забави руските войски.
  Съюзникът на запад постигна само частични успехи, въпреки че танковете вече бяха използвани по-активно. Но докато Германия държеше фронта, въпреки че беше принудена да се отдръпне малко. Южният участък отне много усилия.
  Е, през есента и зимата царска Русия прехвърля тежестта на бойните действия върху Османската империя.
  Нападението срещу Константинопол, както от сушата, така и от морето, завърши с триумф на руското оръжие. Турция пада, а с нея Русия получава големи територии, Царград и проливите с излаз на Средиземно море.
  Вярно, не беше възможно да се сложат край на войните през 1917 г., но дъхът на победата вече се усещаше от всички, в много по-голяма степен, отколкото през 1916 г.
  Зимата в Русия премина с малки стачки и протести, но нямаше сериозни сблъсъци, въпреки военните трудности. Освен ако рублата не се е обезценила твърде много, но за глад е рано да се говори.
  Време е обаче да се сложи край на войната и всички разбраха това. Брусилов, който беше повишен в фелдмаршал, предложи да нанесе главния удар на юг, където врагът е по-слаб, и след това да се обърне на север.
  Германците вече имаха първите си танкове. Но техният брой е твърде малък, за да окажат значително влияние върху хода на войната. Русия също има свои собствени превозни средства, по-специално танковете на Менделеев. Но отново, царската индустрия все още не може да започне серийно производство.
  Но масовото производство на танкове беше създадено от британците, американците и французите. Това означава, че се е появило ново, мощно средство за пробив на отбраната, което трябва да пробие германските позиции.
  Съюзниците също искат да сложат край на опустошителната война възможно най-скоро. А от края на март започват опити от тяхна страна да пробият германската отбрана в дълбочина.
  Офанзивата на руските войски започна веднага щом пътищата изсъхнаха на юг. Руските войски, след предишни победи, се оживиха, а австрийците едва се задържаха. Будапеща се оказва обкръжена още в началото на май. След това движението беше очертано към Виена и заобикаляне на река Висла.
  Италианците също преминаха в настъпление. Дори Япония изпрати експедиционен корпус в Европа. Германците притискаха от всички страни.
  Когато руските войски вече са наближили Виена, Австро-Унгария капитулира. Последният съюзник на Германия най-накрая падна. На запад, използвайки тактиката на удари по различни части на фронта, съюзниците бавно, но сигурно напредват. И руските войски отидоха от юг в тила на германския фронт, покриващ Висла.
  При тези условия канцлерът Вилхелм, осъзнавайки пълното безнадеждно положение на Германия, обявява прекратяването на всички военни действия на 22 юни 1918 г. Всъщност германците капитулираха.
  Австро-Унгария престава да съществува. Русия получава Галиция, Краковска област, Буковинца, част от източна Словения и Унгария. Румъния Трансилвания. От Австро-Унгария имаше само малка Австрия и силно ограничена Унгария. Чехословакия се появява под егидата на Русия.
  Царската империя получава от Германия Клайпеда, Познан и достъп до моретата, отрязвайки Източна Прусия от самата метрополия през Данциг.
  Германия трябваше да върне на Дания и Франция, завладени преди това през 19 век. Тя беше осъдена да плаща огромни репарации всяка година и ограничи военния потенциал до сто хиляди души.
  И разбира се, както в реалната история, демилитаризираната зона.
  Царска Русия разширява владенията си и на юг. Османската империя, както и австрийската държава, престават да съществуват. Великобритания превзе Ирак, Франция, Сирия и заедно с британците Палестина. Русия получи Армения, Мала Азия и Константинопол.
  Близкият изток и Иран също бяха разделени на сфери на влияние. Така царска Русия постигна значителни материални придобивки.
  Но войната струва живота на повече от два и половина милиона войници, без да броим мъртвото цивилно население, огромни разходи. Финансите изпаднаха в хаос и страната потъна в дългове.
  Вярно, съюзниците снизходително се съгласиха да отпишат лихвите по заемите, но въпреки това дългът се оказа доста голям - около десет милиарда златни рубли.
  Но беше възможно да се национализират предприятия, които преди са били собственост на германците.
  Политическата ситуация в царска Русия се стабилизира, а авторитетът на императора нараства.
  Николай II се възползва от това, като отмени собствения си манифест за Държавната дума. Автокрацията отново е възстановена, а законодателната власт преминава изцяло към царя.
  Това предизвика само плахи протести. Страната беше твърде уморена от войната и не искаше нови катаклизми.
  И икономиката започна бързо, следвоенно възстановяване! Средно растежът е около девет процента на година и е по-висок от този в САЩ.
  Създават се нови напреднали отрасли на промишлеността, развива се машиностроенето. Заплатите се вдигнаха.
  Продължителността на работния ден е намалена със закона на краля от 11,5 часа на 10,5 часа. Предпразнични и почивни дни до 9ч. Освен това работният ден беше намален до девет часа, ако поне част от него падна през нощта.
  След обмена на пари целият златен баланс на рублата беше възстановен. До 1929 г. заплатите на един работник достигат 50 рубли на месец, а цената на водката е 25 копейки за бутилка. Това са 200 бутилки на месец. И ако го вземете в златен еквивалент, това е колкото 37 грама чисто злато.
  Страната е на второ място, на второ място след Съединените щати по отношение на индустриалното производство. Перспективите пред империята изглеждаха много розови, но .... настъпи депресия, голяма депресия.
  Колапсът сполетя целия свят и Русия също. Истината най-много отпадна Германия и САЩ. Но царска Русия също беше твърде зависима от външни заеми и следователно не можеше да избегне катаклизми и рецесия.
  Болшевишката партия през двадесетте години беше в криза. Ленин всъщност се отдалечава от практическата, революционна борба, като се потапя в теорията... и пише фантастични произведения.
  Владимир Илич се срещна във Великобритания и Хърбърт Уелс, усети в себе си вкус към научната фантастика. По-специално, от перото на Владимир Илич излезе голям, футуристичен роман: "Комунизмът - пътят на щастието"! И редица други произведения. Ленин вече правеше добри пари от фантастични произведения.
  Болшевиките се разделят на троцкисти и сталинисти. Сталин решава да се върне към тактиката на индивидуалния терор, характерна за Народната воля. Троцки зае по-умерена позиция.
  Социалните революционери все още са активни, въпреки че през двадесетте години няма политически убийства на високо ниво. Позициите на републиканците и кадетите постепенно се засилиха. Всъщност абсолютната монархия изглеждаше на всички остаряла реликва. Така че вълненията, стачките, демонстрациите започнаха отново и кралският трон се разклати.
  Много може да се запомни на монарха ...
  Правителството на Николай II намери изход ... във войната! Освен това генералите бяха нетърпеливи за отмъщение за поражението от Япония. И е разбираемо...
  След Първата световна война царска Русия провежда няколко малки военни кампании. В Близкия изток, където те и техните съюзници са завършили арабския свят. В Афганистан .... Там войната се проведе заедно с Великобритания. Русия превзе северните райони на Афганистан, населени предимно с узбеки и таджики, както и Херат. Британците, след брутални войни, все пак покориха юга. Самоуправлението остана в центъра на Афганистан.
  Иран все още запази подобието на суверенитет, но разделянето му също не беше далеч.
  Но основният сблъсък на интереси падна върху Япония. Освен това през 1931 г. японците създават марионетно правителство в Манджурия и започват офанзива в Китай.
  Това беше причината за нова война.
  По това време руската армия успя да актуализира танковия си флот и да създаде много силна авиация. Във въздуха Япония беше забележимо по-ниска, а сухопътната армия на Русия е много по-многобройна и може би боеспособна.
  Тихоокеанският флот беше командван от легендарния адмирал Колчак. Командирът на Ордена на Св. Андрей Първозвани Брусилов вече беше починал по това време, но способните му ученици останаха.
  От самото начало войната е неуспешна за Япония. Руските генерали: Деникин, Врангел, Калейдин под общото командване на брата на царя Михаил Романов - действаха енергично и умело. Опитът от Първата световна война имаше ефект, бяха взети предвид грешките в конфликта от 1904-1905 г.
  Леките танкове на Прохоров също се оказаха доста добри, които са просто незаменими в маневрена война. Във всеки случай това вече беше различна руска армия и съвсем различна война.
  Въпреки това, дори по време на първата битка със самураите, ако вместо Куропаткин имаше по-талантлив и решителен командир, изходът от войната, разбира се, щеше да бъде напълно различен.
  Във всеки случай, след два месеца Порт Артур беше обсаден от руски войски, а японците бяха победени. Два месеца по-късно цяла Корея е освободена и градът на цитаделата е превзет с щурм.
  В морето битките също бяха в разгара си с променлив успех. Докато не се приближиха ескадри от Балтийско и Черно море. Страната на изгряващото слънце беше напълно победена и те дори разтовариха войски на Хокайдо. Япония беше принудена да подпише унизителен за себе си мир. Върнете Манджурия, Порт Артур, някои владения, завладени от германците, Южен Сахалин и Курилския хребет. И в същото време да плати обезщетение, чиста сума - милиард златни рубли.
  Победата временно укрепва позициите на автокрацията, а след това Голямата депресия отстъпва място на бърз икономически подем.
  В Германия, както и в истинската история, Хитлер дойде на власт, но не му беше позволено да се скита твърде много. По-специално, опитът за възстановяване на всеобщата военна повинност се сблъсква с яростна съпротива от Русия и Франция. Въпреки че са направени малки отстъпки по отношение на военния потенциал. Размерът на армията беше разрешено да се увеличи от сто хиляди на двеста и петдесет. Освен това Хитлер връща контрола върху демилитаризираната зона на Германия.
  А за царска Русия назряват династични проблеми. Престолонаследникът царевич Алексей умира... Братът на царя Михаил Романов е лишен от правото да наследява. И истинският наследник беше Кирил Владимирович Романов. Но този тип е затънал в пиянство и разврат. Тотално деградирал...
  И така, кой ще наследи цар Николай II? Братът на царя Михаил след победата над Япония получава чин генералисимус и е много популярен. Той стана първият член на царското семейство в историята на императорска Русия, получил толкова висок ранг. И мнозина искаха да го видят на кралския трон.
  Вярно, самият Николай II - непияч, без лоши навици, правещ редовна гимнастика, все още беше доста силен и изглеждаше, че царуването му ще бъде най-дългото в руската история. Но Сталин замисля най-грандиозния опит за убийство от времето на Александър II. Въпреки че изглеждаше, какъв е смисълът?
  Във всеки случай 1937 г. се оказва зловеща година. Цар Николай II е убит, а заедно с него загиват и двама министри, както и три дузини придворни, а част от Зимния дворец се срутва.
  Терористите са използвали канализационната система за добив и са засадили повече от един тон аминолон.
  Така агресивната случайност се намеси в хода на историята. Така завършва управлението на цар Николай II. Монархът, който не получи прозвище, велик или страшен. Тези, които не обичаха императора, го наричаха кървав, защото много кръв се проля в неговото царство. Който се отнасяше с уважение - Завоевателят. Така че броят на земите под него в Русия се увеличи. Имаше дори голяма провинция в Китай: Zheltorossia.
  И цялото царство просъществува 43 години. Само по-дълги правила и номинално Иван Грозни. Но като се има предвид, че той зае трона за три години, действителният мандат беше по-кратък.
  И законният наследник Кирил Владимирович Романов все пак се възкачи на трона. Той управлява за кратко - около година, но успява да окаже известно влияние върху хода на историята. По-специално, той позволи на Адолф Хитлер да извърши аншлуса на Австрия. Уж се позовава на правото на народите на самоопределение и, казват, ще има повече ред. Съгласява се с аншлуса на Австрия и Мусолини.
  Така Германия се разширява и населението й надхвърля осемдесет милиона. Да не говорим, че Хитлер насърчаваше раждаемостта. При Адолф Бесновати той нарасна един път и половина.
  В Испания избухна гражданска война, но тя приключи много по-бързо, защото нямаше Съветски съюз, който оказваше помощ на лявата коалиция в Мадрид.
  Но Франко става съюзник на фюрера. И новият цар Владимир Трети се изправи срещу Великобритания.
  Ситуацията е наистина объркваща. Пъзел, изпълнен с Втората световна война. И нов кръг от конфронтация. Иран не е разделен и това всъщност е последната ислямска държава, формално независима. И Русия има виждания за това, и Великобритания. Нещата в Близкия изток са много сложни. Териториите на Русия, Франция, Великобритания са смесени и не са лесни за управление.
  Англия икономически все повече изостава както от Русия, така и от набиращата сила Германия. И най-големите колонии все още са британски. Но силата на лъвската корона отслабва, Канада е почти независима. Южна Африка също е доминион, като Австралия. В Индия британските позиции отслабват. Разбира се, има желание да бутнете лъва.
  Хитлер се опитва да играе на два фронта. Или да привлече подкрепата на Франция, Великобритания, Италия и Япония. Всички заедно да се натрупат върху царска Русия и да си поделят огромните й владения.
  Или да търси териториални придобивки на Запад, но вече в съюз с Русия.
  Хитлер е подъл и безпринципен човек и като цяло не го интересува с кого да сключи коалиция, стига това да му е изгодно.
  Новият млад цар Владимир също мечтае да остане в историята като велик завоевател и иска да отнеме колониите от Великобритания и Франция. Всъщност няма какво да се вземе от германците. Така че коалицията с Германия е съвсем логична.
  Италия превзе Етиопия и също иска нови подвизи. Мусолини е изключително амбициозен. Не го интересува къде отива на изток или на запад. Но във Франция няма голямо желание сред хората да се бият. Там цари пацифизмът, а правителството се избира. Така че не е необходимо да придобивате толкова силен съюзник. А царска Русия с традиционно високата си раждаемост и постоянно намаляваща смъртност е много силен противник. Населението на царска Русия нараства с около три процента годишно. Детската смъртност е намаляла, но досега не е отминала модата на големите семейства и дори семействата на работниците са многоплодни. Като се вземат предвид териториалните придобивания, включително в гъсто населен Китай и слабо населена Монголия, както и в Европа и Турция, населението на царска Русия през 1940 г. надхвърля 400 милиона в сравнение с 1913 г., когато е 180 милиона. И това е континентална сила ... Великобритания и Франция в самите страни майки имат под 50 милиона, плюс още колонии. Но колониалните войски са слаби в морала и имат малка бойна способност. Така че сухопътните сили на Запада са много по-слаби.
  Фюрерът избира съюз с Русия срещу Запада.
  През 1939 г. Чехословакия е разделена. Германия включваше и Судетската област. Германците укрепват армията, формират танкови колони. Царска Русия също не стоеше неподвижна, разполагайки с петмилионна мирна армия и петстотин персонални дивизии.
  В царска Русия отдавна се произвеждат тежки танкове и стратегическа авиация, включително самолети с осем двигателя. Франция разполага само с около тридесет тежки танка и те са остарели. Великобритания няма тежки машини. Е, Германия също, не по-тежка от двадесет тона. САЩ разполагат с малко над четиристотин танка.
  Хитлер решава, че не си струва да се дърпа и нанася удар на 15 май 1940 г. Щом времето е благоприятно и всичко е готово. Или повече или по-малко готово.
  Царска Русия започва офанзива срещу Индия и други колониални владения. Ударът на руската армия падна върху слабо защитени позиции. Войските, състоящи се от самите етнически британци и французи, са сравнително малко и колониалните части не са твърде склонни да умрат за идея или империя, които са им чужди. Всъщност кои са британците за тях? Експлоататори, поробители, разбойници или неверници. Едва ли руснаците са много по-лоши от тях, за да умрат в името на империята на Лъва или Петела.
  Така че царските войски напредват, преодолявайки бавна, фокусна съпротива. Но германците успяха да победят френските, британските, белгийските и холандските войски за месец и половина.
  Така Чърчил губи подкрепата на основните си съюзници. Очакванията САЩ да влязат във войната не се оправдаха. Рузвелт като цяло не се отличаваше с решителността на Стенка Разин. И тогава такива сили биха тръгнали срещу Америка.
  Руските войски напредваха през Африка и Азия в маршове, повече проблеми идваха от терена и разтегнатите комуникации, отколкото от вражеските войски. Липсата на пътища, особено в Африка, също повлия. Но непретенциозният руски войник героично и стоически преодолява всички трудности.
  Германците трудно могат да прехвърлят войски в Африка. Настъплението към Гибралтар беше забавено от упоритата съпротива на Франко. И трябваше да прехвърлят сили по море. Руснаците пробиха в Африка, през Египет и им е много по-лесно. Италия също грабва всичко, което може да грабне, и в този въпрос Мусолини има боа констриктор.
  Самият десант върху метрополията през 1940 г. не се състоя. Във въздушната битка, главно поради пасивността на Русия, Великобритания издържа. Но трябва да кажа, че мъдрият цар Владимир Кирилович не искаше Британия да капитулира преди време, но съвсем разумно възнамеряваше да завладее всички нейни азиатски и африкански колонии.
  Накъде отива Великобритания? В крайна сметка тя няма резерви, без колонии и суровини - падането е въпрос на време.
  През зимата и през март 1941 г. руските войски най-накрая достигат Южна Африка и побеждават последния африкански доминион. Опитът на британците да останат в Мадагаскар също се провали и през май 1941 г. беше извършено амфибийно кацане с последваща победа.
  Япония действа във войната на страната на Русия и успя да грабне нещо в Тихия океан. Лятото на 1941 г. е периодът на голяма въздушна атака срещу британската майка държава.
  Руски и немски самолети изгладиха Лондон и други градове на Британската империя. И на 8 ноември, в деня на годишнината от Мюнхенския пуч, десантът най-накрая се състоя.
  Боевете продължават шестнадесет дни и завършват с победа на руските и германските войски.
  Това всъщност слага край на Втората световна война. Той се оказа по-малко кървав и продължителен, отколкото в реалната история. И много забележимо укрепва и разширява руските владения. Особено в Африка и Азия.
  Настъпи сравнително спокоен период. Русия и Германия усвояваха собствените си териториални придобивки. Третият райх включва в състава си: Белгия, Холандия, почти половината от Франция, както и Мароко, част от Алжир и централните владения. Вярно е, че поради позицията на Франко и известна нерешителност на Хитлер, германците нямаха време да навлязат в екваториалните владения на Франция и отидоха при руските войски.
  Независимо от това, Германия все още получи добро парче африканска земя, надхвърлящо собствената й територия по площ. Площта на Третия райх, като се вземат предвид европейските придобивания, се е увеличила повече от три пъти. И ако броим от границите от 1937 г., като вземем предвид Австрия, Судетите и Чехия в лицето на протектората, тогава четири пъти.
  Така че германците като цяло имаха достатъчно за смилане, овладяване и асимилиране. Още повече Русия разширява колониалните си владения и едва ли може да контролира всичко това.
  И Италия получи много: например по-голямата част от Судан, Сомалия, Уганда и някои други придобивания, по-специално Тунис.
  Така преразпределението на света засега е завършено. Но както се казва, с времето амбициите започват да се проявяват.
  САЩ не са започнали сериозно да работят по ядрения проект. Във фашистка Германия и Русия отношението също се оказва хладно. Япония все още не е достатъчно развита, за да го издърпа, а Великобритания и Франция са станали васални страни на Третия райх и Русия.
  Така че появата на ядрени оръжия се оказа забавена за известно време.
  Но прогресът, разбира се, е неумолим. Физиците работят, теорията се развива, както и лабораторните експерименти. Но ядреният проект се нуждае от волята на държавата. Царска Русия има неимоверни грижи и комуникационни разходи с разширяването на територията си. И Хитлер по някаква причина имаше недоволство срещу подобни идеи за ядрена програма и вярваше, че атомният проект ще погълне огромни суми пари за нищо.
  Освен това руските сухопътни армии и авиация бяха най-силните и най-многобройните в света, а флотът също, особено от икономическия растеж, се повиши.
  Царските генерали и маршали предпочитат да развиват танкостроенето, да строят самолети, самолетоносачи и бойни кораби. И защо им трябват някакви приказки - за ядрени бомби? Тоест и германците, и руснаците бяха безразлични към този проблем.
  Освен това имаше достатъчно суровини, за да не се притеснявате за енергоносителите в никакъв случай в близко бъдеще.
  И така, въпреки целия хлад на Пентагона и Белия дом, инициативата неволно премина към Съединените щати. И въпросът тук не е само в страха, че руснаците или германците ще отидат по-далеч и ще натиснат Новия свят, но и в икономиката.
  След като загубиха възможността да получават петрол от Азия, Африка, Близкия изток, Съединените щати все още имаха своите кладенци в Тексас, Флорида и започнаха да разработват в Аляска.
  Но населението на САЩ растеше. В Русия имиграцията не се намеси и населението продължи да нараства бързо. На чернокожите и арабите беше особено охотно разрешено да заминат за САЩ.
  Американската икономика също растеше, все повече и повече автомобили ставаха.
  И започна търсенето на ядрено гориво и атомна реакция, която може да осигури колосална енергия.
  Изминаха десет години от края на Втората световна война. Хитлеристка Германия имаше ново оръжие: дискети, способни не само да летят с голяма скорост, но и практически да останат неуязвими за малки оръжия.
  Освен това германците успяха да изстрелят изкуствен спътник в орбита и най-важното - през юни 1951 г. първият човек в космоса.
  Царска Русия малко закъсня и направи пълен напредък едва през август тази година. Във фашистка Италия през същата година настъпват промени. Бенедито Мусолини, претендент за титлата Юлий Цезар, почина. Като цяло италианският диктатор успява да управлява. Като се вземат предвид завоеванията в Африка, включително Етиопия, територията, контролирана от Италия, нараства почти три пъти и половина по време на неговото управление. Освен това Бенедито в Европа успя да отреже част от Франция заедно с Тулон.
  Но не го пуснаха в Албания и Гърция - това са територии, включени в сферата на влияние на Руската империя.
  Бенедито, разбира се, може да се нарече велик и завоевател, въпреки че италианската армия не блести много с подвизите си. Но неговият син и наследник се смяташе за не по-лош от баща си.
  И взе есента на 1951 г. и нахлу в Албания и Гърция... Нищо чудно, че казват, че всички големи войни започват изведнъж.
  Владимир Трети дори беше възхитен от този повод. Владенията на Италия в Африка са големи, дори по-обширни от германските. Така че защо да не ги вземете, след като има страхотна причина?
  Руските войски започват военни действия на 7 ноември 1951 г., атакувайки Етиопия, Либия и Судан. Руските части са по-силни, по-многобройни и боеспособни от италианските.
  Така че те започнаха бързо да разбиват пастата армия ... Но никой не очакваше, че без никакво предупреждение Адолф Хитлер ще вземе страната на Мусолини младши.
  Въпреки че, ако погледнете това, нямаше нищо повече от неочаквано.
  Германия загуби Първата световна война от Русия и загуби най-много територия в Русия. И ако германците успяха да върнат загубеното на запад с отмъщение, то на изток, честно казано, тривиално останаха с нос.
  Така че Хитлер наистина разчита на новите си оръжия, особено на дискети и летящи чинии. Освен това фюрерът смята, че този път ще бъде по-лесно да се бие с Русия, отколкото през Първата световна война, тъй като Германия и Италия ще водят компанията, без да имат втори фронт.
  Изчислението беше също, че Япония, обидена от руснаците, също ще влезе във войната в Далечния изток и ще върже врага там. Може би Португалия и Испания ще се присъединят към коалицията, като Великобритания и Франция? Те са много по-близо до Германия, отколкото до Русия. И някои надежди се възлагаха на САЩ!
  Нещо повече, Америка построи внушителен флот, много самолетоносачи и модернизира танковия си флот - въпреки че все още отстъпваше по количество и качество на машините на армията на Стария свят.
  Обществената система в царска Русия остава автократична и абсолютна монархия. Царят и императорът на цяла Русия притежават пълната власт: изпълнителна, законодателна и съдебна. Парламентът отсъстваше. Имаше Държавен съвет от лица, назначавани от императора, но той имаше само съвещателно право. Законите се издаваха от самия крал, както и укази. Той също имаше право да екзекутира и помилва, въпреки че, разбира се, имаше и съд. Съдебните заседатели са премахнати след убийството на Николай II, така че съдебната власт също се назначава и отстранява от царя или служители, назначени от императора.
  Тази система имаше както своите предимства, така и недостатъци. От една страна, императорът можеше бързо да реши този или онзи проблем без никакви спорове и споразумения, но от друга страна, прекомерната концентрация на власт в една ръка потисна инициативата и даде големи възможности на бюрокрацията. То роди различни фаворити и фаворити. Владимир не се отличаваше с прекомерно лицемерие и брачна вярност. Въпреки че жените не са имали голямо влияние върху неговата политика.
  В областта на танкостроенето царска Русия имаше много мощни и тежки превозни средства. Опитът от военните операции в Африка обаче показа, че ходовите характеристики на танка са изключително важни. В резултат на това основният руски танк не надхвърли четиридесет и пет тона. Тъй като роди повече тежест, дори и с широки коловози, проблеми с проходимостта.
  Царят обичаше тежките танкове, но съветниците на императора ги разубедиха да ги пуснат в масово производство. Но шестдесеттонната машина беше налична в две хиляди копия. А най-масовият танк "Николай" - 3, като цяло е направен през шестдесет и три хиляди.
  И машината е - теглото е четиридесет и пет тона, а оръдието е с калибър 122 мм. Предна броня от двеста милиметра, кърма и страни от 120 милиметра, оформлението е класическо.
  Хитлер наистина обичаше тежките машини. И исках да имам превъзходство над Николай в сериен танк. Немската кола набъбна с тегло до 75 тона и това вече беше границата, поради факта, че голяма маса е изключително трудна за транспортиране по железопътни релси.
  Немската кола е въоръжена със 128 мм оръжия, има челна броня от 250 мм и странична и кърмова броня от 180 мм.Оформлението също е близко до класическото.
  Числено немският танков танк е три пъти по-нисък от съветския. Да не говорим за трудността при използването на прекалено тежки машини.
  Въпреки това руската техника е разпръсната на широки площи, а на европейския участък на фронта има приблизително равенство в броя на превозните средства и пехотата. Въпреки че като цяло руската армия е много по-многобройна от германската. А Русия има огромно население: включва Индия, Китай, по-голямата част от Африка, Близкия изток, Персия, Индокитай и много други.
  Разбира се, решението на Хитлер да атакува царска Русия, дори като се има предвид, че на негова страна са Япония и Италия, а може би и Франция и Великобритания, е колосална авантюра. Но фюрерът е голям авантюрист.
  Трябва да се отбележи, че дискетите, на които Третият райх е възлагал толкова големи надежди, не са много ефективни на практика. Създаването на силна ламинарна струя доведе до огромен разход на гориво, а времето за полет на летящите чинии се оказа сравнително кратко. Така че те можеха да действат, дори като се има предвид огромната скорост на не особено значителни разстояния. В допълнение, ламинарната струя защитава диска от малки оръжия, но от своя страна предотвратява стрелба от летяща чиния.
  Така че германците можеха да изхвърлят само радиоуправляеми ракети от дисковете си и то под тесен ъгъл или като изключат ламинарната струя, но в този момент стават уязвими.
  Но във всеки случай Хитлер решава да атакува Русия и хвърля картите си в игра. Освен това фашистът се страхуваше, че в случай на поражение на Италия те ще го завладеят. Не вярваше на никого с мустаци.
  Първоначално нацистите постигат успех благодарение на изненадата от удара и по-добрата организация на своите войски. Но времето за офанзивата е избрано неудачно. Снегът заваля и танковете се плъзнаха. Фриц можеше да превземе част от Полша, включително Краков, но остана близо до Варшава.
  Руската военна машина се завъртя ... Япония, както очакваше фюрерът, влезе във войната, но нейният флот нямаше превъзходство над руския тихоокеански флот и битките бяха приблизително равни. И Япония практически не отвлича вниманието на сухопътните сили от западния театър на операциите. Освен това самураите отстъпваха на руснаците във въздуха както по брой, така и по качество. И Страната на изгряващото слънце успя да улови само няколко малки острова.
  Предпазливите Франко и Салазар не бързаха да влязат във войната. Русия е много силен враг. Трябва да гледате и да чакате. В реалната история Франко се ограничава до изпращането на синя дивизия от фашистки доброволци по време на Втората световна война.
  Сега подреждането на силите изглеждаше напълно неравностойно, особено в Африка.
  Италия бързо губи владенията си на черния континент.
  През пролетта на 1952 г. царската армия започва настъпление в Източна Прусия и успява да пробие отбраната на противника в дълбочина. Нацистите почти не изоставиха настъплението на царската армия в Кьонигсберг, но от друга страна имперските войски започнаха да настъпват към Судетите и Краков.
  Оказа се, че по-пъргавите руски танкове са напълно способни да се бият с тежък, но не толкова пъргав противник. Добре се показаха и китайските дивизии под командването на руски генерали.
  Германците бяха принудени да напуснат Краков ... И тогава, поради заплахата от обкръжение, те започнаха да се оттеглят от Висла до Одер.
  Не, обладаният фюрер не е очаквал такъв ход на войната. Но той си е виновен. Освен това французите и британците, надушили фашистката окупация, изобщо не се стремяха да умрат за фюрера. Така че попълването се провали и васалните страни искаха да останат тривиално.
  А най-зле бяха нещата за германците на фронта.
  До зимата германците са загубили всичките си владения в Африка. И през зимата, до пролетта, те напълно се върнаха обратно към Одер. Руските войски освобождават Прага и Судетите, приближават Виена. Освен това те победиха Италия и окупираха Рим, Неапол, Сицилия. Така че пролетта на 1953 г. не предвещава нищо добро за нацистите. На 8 април 1953 г. обаче Хитлер внезапно умира. Новото ръководство на Германия отчаяно моли за мир.
  Владимир Кирилович Романов щедро се съгласи. Но германците платиха скъпо за това. Новата граница вече минаваше по Одер: Белгия, Холандия, Дания получиха суверенитет, но в рамките на васална на Руската империя. Франция си възвръща загубените преди това владения, но става още по-зависима от Русия.
  Италия и Германия загубиха всичките си колонии, които сега станаха собственост на кралската корона. Самата Италия също получи статут на руски васал, а Сицилия и Сардиния директно станаха част от империята на Владимир Трети.
  Германия също загуби голяма част от своята независимост и плащаше големи репарации.
  Япония също губи всичките си владения, с изключение на собствената си територия, и е принудена да стане васална държава. И цар Владимир Кирилович Романов също получи титлата император на Япония.
  Разбира се, тази част от Австралия, която преди е принадлежала на страната на изгряващото слънце, също попадна под контрола на Русия.
  През август 1953 г. в Съединените щати най-накрая е изпробвана атомна бомба. Осем години по-късно, но ядреният джин беше извън бутилката. Във всеки случай прогресът не може да бъде спрян. И появата на атомната бомба е неизбежна. В най-екстремния сценарий ядрените оръжия могат да се появят максимум двадесет години по-късно, отколкото в действителност.
  С известно закъснение царското правителство започна да разработва свой собствен отговор.
  Досега САЩ не можеха да се решат да воюват с толкова могъща империя. Освен това не е толкова лесно да се измъкнат основните руски индустриални и икономически центрове отвъд океана.
  А производството на ядрени заряди изискваше и време, и пари! САЩ имаха средства, но времето изтичаше. Царска Русия със своите ресурси и мощен интелектуален потенциал много бързо наваксва празнината в тази област. А през 1956 г. във Владимир III се появява и атомна бомба.
  Значително отстъпващи на Русия по население и ресурси, капиталистическите и демократични САЩ постепенно загубиха своите козове.
  Единственото, което можеха да направят, беше да използват ядрени оръжия като възпиращ фактор и да се опитат да подкопаят царска Русия отвътре. Но досега не са успели да направят нищо.
  Владимир Кирилович няма мъжки потомък от първата си жена и се жени повторно. И той възпроизведе наследника, като го нарече Джордж.
  Царска Русия извършва космическа експанзия. През 1959 г. се извършва пилотиран полет до Луната около година преди американците. След това през 1971 г. до Марс. В алтернативния свят стана по-безопасно, отколкото в реалността.
  През 1975 г. човек кацна на Венера. През 1980 г. на Меркурий. През 1981 г. на един от спътниците на Юпитер. И през 1992 г., точно в годината на смъртта на Владимир Кирилович Романов, руският космонавт гордо стъпи на Плутон.
  Джордж Първи успява да се сдобие с короната на осемнадесет години. И като цяло, можем да кажем, че Владимир Трети - Великият прекарва своето 54-годишно управление много успешно. И тогава династията на Романови продължи.
  
  МЪДРОСТТА НА ЧАРЛЗ ДВАНАДЕСЕТИ
  Карл Дванадесети, очевидно предвиждайки безсмислието на войната с необятна Русия, се съгласи на мир с Петър Велики при умерени условия. Царската империя връща завладените преди това градове на шведите и признава териториалните им придобивания, както и марионетния крал в Полша.
  По принцип Русия не отстъпи нищо на шведите, както преди войната, но не го придоби. И много хора загинаха. И трябваше да върна скъпия Санкт Петербург. Но мирът беше намерен. Ако Петър Велики знаеше как щеше да завърши продължаването на войната с шведите, той без съмнение щеше да я продължи.
  Но така е и светът... После не особено успешната война с Турция и загубата на Азов.
  И след това войната с Китай. Вече се биех и нещо загубих. Сега Петър Велики иска отмъщение на изток. Но земята не беше върната.
  И много хора загинаха. Така Петър Велики не е станал велик. И Русия при него претърпя голям спад в населението. Вярно, в Урал бяха построени заводи и се появиха манифактури.
  Швеция покорява Полша и Карл Дванадесети е коронясан.
  И нейната армия се превърна в една от най-силните в света. Освен това Великобритания и Франция бяха отслабени. И те вече не играят, както предишната роля на Испания.
  И сега Карл Дванадесети също завладява Норвегия и е коронясан в Дания. След това той грабна още Земя в Германия. Всъщност завладява по-голямата част от германските земи до Рейн. И на юг отиде в Австрия.
  Кралят на Швеция управлява до 1750 г., повече от петдесет години, и влиза в историята като Великия и Завоевателя.
  След това управлява Густав Адолф II, също много млад крал по време на възкачването на трона, тъй като Чарлз Дванадесети се жени доста късно на четиридесет и пет години. А синът му беше само на шестнадесет, когато беше на трона.
  Но Густав Адолф, подобно на баща си, беше много войнствен. По това време Елизабет II царува в Русия. Тя не се изкачи в Европа и се опита да популяризира Русия на юг.
  Русия и Швеция дори сключиха съюз и воюваха заедно срещу Турция. Австрия също влиза във войната. Османската империя не успя да устои на удара на коалицията и беше победена. И Константинопол е превзет.
  Тогава те превзеха Мала Азия ....
  Османската империя престава да съществува. И нейната територия беше разделена помежду си от Русия, Велика Швеция и Австрия.
  За царска Русия това е излаз към Черно море и пристанища. Елизабет също анексира Казахстан и дори започна да се нарича Велика - много по-готина от баща си.
  Тогава имаше война между Швеция и Австрия. И Австрия беше превзета. И така друга империя падна. И тогава, възползвайки се от революцията във Франция, Густав Адолф я завладява, както и Белгия и Холандия. И след известно време и Италия, където също избухнаха бунтове. И той също взе папството. Шведският крал управлява до 1802 г. - петдесет и две години, и как баща му Карл Дванадесети умира на шестдесет и осем.
  Наследен, този път внук. Също млад, около седемнайсетгодишен Чарлз Тринадесети. Но въпреки зловещата фигура, новият крал имаше доста късмет.
  Той превзе Испания и Португалия и започна да завладява техните колонии, където се натъкна на Великобритания. Но след смъртта на Нелсън британците започнаха да губят от могъщата Швеция. Освен това Русия, след като беше победена на сушата, се съгласи да се присъедини към великата империя.
  В резултат на това Великобритания беше победена. А шведите се наложиха в Латинска Америка и Африка. Както и Индия, и много земи на колониите.
  Швеция също кацна в Австралия и създаде селища там.
  Царска Русия успя да спечели нещо в Близкия Изток, и в Иран. Египет отстъпва на шведите. Чарлз XIII умира през 1853 г.
  И Магнус стана новият император. Той вече беше доста зрял на тридесет и три години и веднага започна война с Русия.
  По това време Великобритания загуби всички колонии и отслабна. А Русия беше силна.
  Превъзходните сили на шведите превзеха Москва и Санкт Петербург. Меншиков се оказва посредствен командир и губи чисто всички битки. Николай I умря.
  И Магнус беше тържествено коронясан на руския престол. Той също така става император на цяла Русия.
  След това шведите вече нямаха сериозни противници, тъй като Китай беше отслабнал по това време.
  Разрастването на колониите продължи. Магнус умира през 1880 г. На възраст от шестдесет години, живял малко по-малко от тримата предшественици.
  Но неговият син Карл Четиринадесети, който беше на тридесет и пет години, продължи политиката на завоевание.
  Последната голяма война беше завладяването на Китай. Продължи общо десет години. Все още има твърде много китайци, въпреки че те са значително по-ниски в качеството на войските. Но тук Китай е завладян. И шведският крал стана глава на Китай.
  През 1913 г., магията на числата, на шестдесет и осемгодишна възраст умира и Чарлз Четиринадесети. И Чарлз петнадесети го наследи. Беше на тридесет и шест години. Той завърши завладяването на последните територии на планетата Земя, които не принадлежаха на Швеция. И завърши историята на войните.
  След това започна историята на завладяването на космоса. Полети до Луната, Марс и други планети от Слънчевата система. Човечеството е едно и неделимо.
  И сега, в края на двадесети век, всички планети на Слънчевата система са под контрола на човечеството.
  А през 2020 г. започна първата експедиция между звездите. Полет към други светове. На този към звездата Сириус, където имаше няколко сурови, но теоретично обитаеми планети.
  И Чарлз седемнадесети е на трона и царуването му е доста стабилно. Въпреки че понякога има конспирации. Но има силен парламент и контролирана демокрация. Хората се справят добре и искат нови светове и разширяване. Възможно е обаче скоро да има окончателно установена републиканска форма на управление и сменяемо правителство.
  Така че предстоят големи промени. Или може би динамична стабилност!
  
  ВЛАСТТА НА СТАЛИН НАД СВЕТА
  Стана така, че Сталин успя да пороби цялото земно кълбо. Това алтернативно развитие на световната история беше резултат от изместване на малко количество случайност в един проблем.
  Когато през април отношенията между Югославия и Третия райх ескалираха до краен предел, а след това започна истинска война и агресията на Вермахта, Сталин взе разумно решение. А именно той идва на помощ на Югославия, която по това време вече е успяла да сключи договор за приятелство със Съветска Русия.
  6 април 1941 г., след масирана бомбардировка на големи градове, железопътни възли и летища, Германия и Унгария нахлуват в Югославия. В същото време италианските войски, подкрепени от германците, провеждат нова офанзива в Гърция. До 8 април въоръжените сили на Югославия са разделени на няколко части и фактически престават да съществуват като цяло. На 9 април германските войски, преминавайки през югославска територия, влизат в Гърция и превземат Солун, принуждавайки капитулацията на гръцката източномакедонска армия. На 10 април германците превземат Загреб.
  11 април Съветският съюз обявява война на Германия и войските му пресичат границата на Третия райх.
  Тактическата изненада, постигната от съветските войски, и значителното превъзходство в танковете и самолетите се усещат още в първите дни на настъплението.
  Първоначално германците не вярваха наистина в реалността на офанзивата. И тогава се оказа, че Червената армия се бие много добре.
  И германците не знаят как да се защитават правилно. И изобщо не са пригодени за отбранителна война.
  А съветските танкове КВ-2 и Т-34 наистина са най-добрите в света. Може би "тридесет и четири" лоша видимост, доста слаба оптика и в първите модели кулата се върти ръчно, но те нямат противник в въоръжението и бронята.
  Но най-важното е, че нацистите нямаха карти, а руснаците заловиха мостовете, които не бяха унищожени, а основните складове с боеприпаси и гориво бяха близо до границата.
  Само на самата река Одер германците, след като прехвърлиха значителни сили от Франция и мобилизираха всички сили, успяха да спрат настъплението на съветската армия.
  Но по това време положението им стана почти безнадеждно: Румъния и Унгария бяха загубени през първия месец, България премина на страната на СССР, германците бяха победени в Югославия. Губи контрол над Словения и Чехословакия.
  Но Берлин не успя да превземе веднага. Германците държат града още почти три месеца, който превземат едва през август. Самата Германия се луташе в агония още един месец и загубата на Рур се предаде на 25 септември.
  Съветският съюз успява да стигне до Ламанша, Чърчил обаче успява да кацне в Нормандия, но Червената армия влиза първа в Париж.
  И тогава се оказа, че нищо още не е приключило.
  След това дълго време британците се оправдаваха и спореха кой пръв е открил огън.
  Но историята се пише от победителите. Сталин побеждава британците по суша и заедно с Япония започва война срещу британския лъв и Съединените щати.
  Отначало Англия и още повече Америка изглеждаха непревземаеми през моретата и океаните, покрити от огромния си флот. Но Япония разби американската армада парче по парче. Първи силен удар: Перу Харбър, последван от още смазващи удари.
  Японците побеждават толкова бързо, че Сталин едва има време да вкара войски в Индия и Бангладеш, където Червената армия е посрещната с голяма радост.
  Поражението на Америка и подводната война, започната от СССР, подкопаха мощта на Великобритания. Разчитайки на ресурсите на цяла Европа, а след това и на Африка, с по-голямата част от Азия, Сталин предприема голяма въздушна атака срещу Великобритания.
  Хиляди, десетки хиляди съветски бомбардировачи изравниха английските градове в прах. Това продължи, докато флотата беше нокаутирана.
  На 7 ноември 1942 г. започва десантът в метрополията. Великобритания издържа само няколко седмици.
  През 1943 г. се извършва нахлуване през Аляска и японците превземат Панамския провлак.
  Войната със Съединените щати придоби продължителен и ожесточен характер. Всяка стъпка беше дадена с голяма трудност.
  Ню Йорк и Вашингтон паднаха през 1946 г. Американците обаче успяха най-накрая да затръшнат силно вратата - с ядрено оръжие. Но те изгориха само няколко съветски дивизии, няколкостотин хиляди свои граждани.
  Краят на Втората световна война пада на 5 септември 1946 г. Четири години по-късно Сталин е принуден да победи Япония, която заплашва да се сдобие с ядрено оръжие.
  Войната продължава още пет месеца и СССР установява окончателното си господство в света.
  Йосиф Висарионович успя да включи в състава на СССР всички страни по света. Най-великият лидер на всички времена и народи е живял до 1971 г. В реалната история Сталин е бил отровен. Тук той предава трона на своя внук Александър Сталин. Разбира се, проля се много кръв и Молохът на репресиите работеше без прекъсване. При Александър Василиевич започна известна либерализация. Но не за дълго.
  Съветският съюз успешно овладява космоса. Човечеството е обединено и се стреми към други светове. Астронавтът вече е стъпвал на Марс, Венера, Меркурий, кацал е на спътника на Юпитер. На Луната се строят истински градове.
  По време на завръщането на астронавта от Плутон е извършен опит за убийство на Александър Сталин. По времето, когато идва на власт, той е само на тридесет години. До момента на опита за убийство, само седемдесет и четиридесет години, тъй като Соломон имаше успешно управление.
  На Земята гладът свърши, тероризмът почти свърши, няма войни и дори затворите са полупразни и приличат повече на скаутски лагери, отколкото на престъпни зони. Наркоманията е почти изчезнала, алкохолът не е много популярен, въпреки че не е забранен, както и тютюнът, който е загубил популярност. Солидна грамотност, безплатно образование и медицина.
  И дори по въпроса за удължаването на живота вече има напредък.
  Е, не мирише на истинска демокрация. Изборите, честно казано, са фиктивни, в най-добрия случай състезание между двама-трима предварително договорени, проверени кандидати.
  Дълго време и Сталин, и самият Александър бяха избирани безалтернативно. Но напоследък се появиха и джобни опозиционери. Но все пак внукът на лидера уверено взе деветдесет и девет процента с конска опашка.
  Така че атентатът, който се случи през 2011 г., е глупост. И беше успех.
  Александър не остави синове след себе си и ръководителят на всемогъщата планетарна сигурност, Нерон ибн Тоталитар, завзе властта. Името Нерон е истинско, но тоталитарният псевдоним.
  Самата дума тоталитаризъм - не беше ругателна. СССР, обединен на цялата планета, се смяташе за пример за положителна държава, която контролира всичко и всички. Идеологията е комунистическа, макар че не всичко е останало от Маркс, но се развива планово. Парите обаче все още не са отменени, така че хората все още не са узрели.
  Формално религията беше атеизъм с култ към водачите, но... С примеси на митичното. Например, те вече са вярвали в съществуването на душата и някои свръхестествени сили. Въпреки че вече се доближаваше до смесица от езичество.
  А Сталин е голям идол.
  Нерон като цяло не унищожи култа на своите предшественици, но проля потоци кръв, укрепвайки властта си.
  Масовите репресии на върха бяха придружени от чистки на дъното. Освен това планетата Земя вече беше заплашена от презаселване. Раждаемостта е висока, а смъртността е много по-ниска от реалната.
  И Нерон въвежда наказателна отговорност от петгодишна възраст и порочната практика на затваряне на деца, или по единичен донос, или като цяло - както е планирано. И възрастни също, разбира се. Стотици милиони хора по цялата планета Земя се озоваха в лагери, а десетки милиони бяха разстреляни. Нещо повече, тоталитарният садист оправда това с необходимостта да се изразходват пестеливо ресурсите на планетата. Полетите до звездите досега си оставаха фантазия, а развитието на слънчевата система е изключително скъпо начинание.
  И затворниците се задоволяваха с малко, те се нуждаят от много по-малко ресурси, а ГУЛАГ от планетарен мащаб произвежда много от всичко.
  И, разбира се, основното е начинът да завладеете други светове. Но докато машината на репресията работи - като Молох.
  Единадесетгодишно момче падна във воденичния камък случайно, по изобличение на обиден съученик. Претърпява мъчения и за кратко работи непоносимо на строителен обект. Но по волята на Момчето- Създател, Сферо се премести в хипервеерните вселени и сега можеше да се наслади на приказни приключения.
  -Спокойно! - извика Олег Рибаченко и се втурна да се облича. Благодарение на autofit всичко отне част от секундата. Паякообразните алигатори продължиха да се катерят, но зад силовия екран вече не бяха страшни. Момчето вдигаше, спускаше ръце, мачкаше чудовищата като хлебарки, но някои от тях просто отиваха под водата. От тези, които нямаха късмет, останаха само кафяви петна.
  - Е, зъбати край. Ще знаете как да подходите към човек. Тапирът поклати пръст. От тази заплаха преминаха вълни и дърво, голямо като баобаб, стоящо на отсрещния бряг, се срути.
  - Мога да местя планини. Тук е силата. - Момчето никога не се е чувствало толкова добре, сила кипи в него и много иска да има една от трите луни наблизо, даваща нощна светлина на планетата Лоялност към комунизма - така се преименува Земята.
  Споменът малко помрачи радостта му, после лицето му се проясни.
  -Знай, коварни Нерон, ще се върна и тогава ще молиш за смърт. Да бъдеш разтворен жив в киселина и разпънат на звезда ще е добре за теб. - Олег Рибаченко стисна здраво юмрук, лилавите облаци в небето веднага се сгъстиха и започна да вали, а след това проливен дъжд.
  Неговите потоци не докосваха надеждно покритото момче. Тогава Олег Рибаченко прокара ръка по върха, изглаждайки небето. Дъждът отново стихна, отново стана слънчево и на този фон природата не изглеждаше толкова зловеща. Изненадите обаче не свършиха дотук. От страната на гората се появиха цветни топки с размерите на добра бъчва.
  Те скачаха високо, правеха хвърляния, като постепенно нарастваха по размер. Повърхността на планетата се разтресе, земята се напука. След като влетяха в Олег Рибаченко, те се блъснаха в защитата, удряха, смачкаха, сплескаха, някои се спукаха. По време на експлозията те разпръснаха киселина, листата, върху които падна, пожълтяха, почерняха, свиха се в тръба. Лавата течеше от пукнатините и пукнатините на повърхността на планетата, изглеждаше, че хиляди зли духове летят от огнения ад.
  -Biome как да го спра? - Олег Рибаченко се обърна към компютъра.
  Включете силовото излъчване на пълна мощност с умствен ред и преместете ръцете си пред себе си.
  Момчето излюпи собствените си зенки:
  -Как?
  Роботът отговори равнодушно:
  -Защото във вашата примитивна вселена гладят.
  Олег Рибаченко се подчини, подутите топки започнаха да се свиват и след това напълно паднаха. Дълбоките пукнатини постепенно се изгладиха, оставяйки само изгорена повърхност.
  -Не се тревожи, Тапир, всичко ще порасне. Биом изскърца.
  Момчето подскочи радостно.
  -Не се притеснявам. Планетата е голяма, а изгорената пустиня придава на пейзажа допълнителен вкус.
  Натрошени овъглени дървета са осеяли пътеката, на места е изгоряло. Тапир наистина искаше да ходи бос по горящи въглища. Той си спомни, че сега тялото му стана по-силно и моментално се регенерира. Наистина, драскотините зараснаха невероятно бързо, дори не оставиха белези. Като захвърли хиперкостюма си, той гневно загреба пепелта с босите си пети. Пареше малко и беше гъдел, но като цяло усещанията бяха приятни.Момчето взе шепа пепел и я сложи в устата си. Езикът му пламна по-силно и той изплю тази кал.
  -Брр! Устата е пълна с глупости. Момчето Олег беше пълно с досада. - Новата плът не е гаранция за нечувствителност към болка.
  Компютърът успокои детето по особен начин:
  -Какво искаше. Освен това тялото ви все още не се е адаптирало напълно към хиперплазмата. С времето ще станеш още по-силен.
  Олег Рибаченко измърмори раздразнено:
  -Надежда. И това пипало не можеше да се счупи.
  Електронното устройство продължи:
  "Те имат много силна мускулна структура, дванадесет пъти по-силна от тази на обикновен човек. А в клетката има четири ядра и шестнадесет моноблокови реснички. Самата структура на кристалната решетка е тридесет и пета.
  Хлапето, което избяга от затвора, му махна с ръка:
  - Няма нужда да изнасям лекция, можете да смятате, че ме утешихте, не съм толкова слабак.
  Ръчен компютър обиден:
  -Всъщност аз съм Биом и е по-добре да се обръщате към мен в мъжки род.
  Момчето вдигна ръка в обичайния пионерски поздрав:
  -Нямам нищо против!
  Олег Рибаченко известно време ходеше бос по въглищата, опитвайки се да избере по-горещо, а когато усещанията изсъхнаха, той отново се потопи в реката. Там той започва да изобразява висшия пилотаж, гмуркайки се дълбоко. Момчето явно искаше да призове чудовища. Но за късмет никой друг не се появи. Няколко паякообразни алигатора го наблюдаваха от разстояние и не се опитаха да се приближат.
  - Явно съм ти донесъл шумолене тук. - изкикоти се момчето, кандидатът за супермени. - Нищо чудно, че казват - човекът е царят на природата. Или можете да кажете, че анионът е автократът на вселената.
  Детето видя малка шесткрака жаба, тя беше оранжева с лилави петна и се отразяваше ярко в лъчите на пет звезди. Тапирът се втурна напред, използвайки плувния стил на уплашената антилопа. Очарователната "жаба" не се опита да си тръгне.
  Когато момчето сложи пода, той я сграбчи в ръцете си. Тя провери.
  - А сега ме целуни.
  Олег Рибаченко изплющи очи:
  -За какво!?
  Жабата се изкикоти:
  Вие, момчета, винаги правите това.
  Момчето терминатор веднага си спомни една приказка, в която принцът превръща жаба в принцеса:
  -Не мислех обаче, че аниони от друга вселена имат подобен епос. Въпреки това, предвид физиологичното сходство, нещо трябва да съвпада. Ето, например, флуорните апликатори са напълно различни от нас, те дори нямат стабилна форма - те са аморфни.
  Жабата продължи да флиртува:
  - Естествено е. Целуваш ме млади принце.
  Момчето Олег се намръщи:
  -Какво друго, вече съм голяма и не вярвам в приказки.
  - Значи ме мразиш. - заплакала жабата, сълзите й блеснали като бисери.
  Олег Рибаченко погледна със съчувствие: кожата й беше толкова гладка, сякаш полирана.
  Той се засрами от отвращението си и целуна топлата й муцуна.
  Усещането беше необичайно и сладко.
  Изведнъж пред очите му заплува и дори за секунда вместо крастава жаба, пред него се появи момиче с чудна красота, едва покрито само с кичур огнена медна коса. Олег Рибаченко се отдръпна изненадано. Ангелското създание протегна ръце към него.
  - Момчето ми за първи път го имаш.
  Преждевременното дете се смути:
  -Не. И преди съм целувал момичета, но това е първият път, когато...
  Олег Рибаченко се изчерви силно. И силно движейки езика си, добави той.
  - Ти си толкова голям, явно си от друга планета или галактика.
  Момичето се изкикоти и показа изострен език:
  - Не много, аз също съм анион, но много обичам да пътувам. Посетих няколко вселени, въпреки че процесът на преместване е много сложен, може да не се върнете.
  Момчето изследовател отбеляза неясно:
  - Научена съм, че е така.
  Момичето, доста едро и твърде старо за анионската раса, продължи:
  - Но току-що се появи нов учен, той може да опрости този процес.
  Момчето по-скоро потвърди утвърдително, отколкото въпросително:
  - Имате много учени.
  Продължавайки да плуват, те излязоха на брега, Олег Рибаченко се засрами и набързо облече бойния си костюм. Момичето, въпреки че беше голо, не изглеждаше никак смутено, но анионите имаха понятие за благоприличие и не се мотаха голи из града. Момчето едва достигаше до голите й гърди.
  Голите женски игри бяха излети от златен бронз и гласът на сребърна камбана:
  -Е, какво друго ще се разходим из дивия свят или ще се върнем в града и ще говорим с новия съпруг на науката.
  Момчето изтърси, сякаш не разбираше:
  - Чий съпруг.
  Момичето, подскачайки нагоре-надолу и размахвайки буйните си бедра, изгука:
  - Да, има, казват от друга вселена, сега той наистина е наш.
  Момчето се изненадало и добавило:
  Но ти си твърде голям и ще се набиваш на очи.
  - О, говориш за това.
  Момичето водеше, а раменете й разпериха дългата й златиста коса в диамантени звезди като чадър. После ги разтърси.
  Преди Олег Рибаченко да има време да мигне, пред него се появи момиче с приблизително същия ръст като него. Гъстата й коса беше разделена на три кичура - синя, жълта, червена.
  След като се преобрази, бебето намигна на момчето:
  - Е, сега съм по-скоро анион.
  Олег Рибаченко беше в някакъв шок:
  -Еха! Как го правиш? Чудеса.
  -Бил съм във вселена, доминирана от магия, и научих много там. Освен това науката за хиперплазмата ви позволява да промените външния си вид. - момиче-извънземно гордо изправи лагера.
  Малкото момче се заинтересува от колики:
  И така, наука или магия?
  Anion Cutie обясни:
  - Може и двете. Нашата цивилизация е все още сравнително млада и се развива бързо. С течение на времето ще научим това, което сега изглежда като измислица.
  Олег Рибаченко съвсем искрено каза:
  "Все още имам чувството, че живея в приказен свят.
  Вечното момиче полетя във въздуха. Държеше се като хиперактивно дете. Върти се, блести и казва:
  -Разбира се, че се радваме, но какво е било на нашите предци, те са изчезнали, без да имат време да вкусят от благата на цивилизацията, но да не говорим за тъжни неща. Успяхме, използвайки ума, да се вкопчим в колелото на времето.
  - А при нас е още по-лошо. - побърза да каже дума Олег Рибаченко. - Хората остаряват, омърляват и не са красиви, а след това умират в агония.
  Анионното момиче спря за миг и от челото й блесна прожектор с цвят на малахит. Красивото извънземно измърка:
  -Природата е жестока, но разумът е даден, за да я направи хуманна и справедлива. Ако желаете, ще посетим заедно други светове, където ще помогнем на нещастните.
  Олег Рибаченко побърза да грабне птицата на късмета:
  Разбира се, познахте желанието ми. Но ето само един въпрос към вас.
  Момичето кръстоса над главата си мечовете, които се появиха от празнотата. Те избиха орнамент от искри. А самият воин беше лаконичен:
  -Говори.
  Момчето изрази тайна мисъл:
  - Ако можеш да изглеждаш като възрастен, значи можеш да ме превърнеш в мъж.
  Женската анион изчурулика, мечовете се превърнаха в лаврови клонки и тонът стана много по-сладък:
  -Това е изпълнено с непредвидими последици, по-добре е първо да ви проучи внимателно, но по принцип е възможно.
  Момчето едва не избухна.
  - Не обичам думите по принцип, това е равносилно на учтиво - не!
  На Олег Рибаченко му се стори, че е казал много умно нещо, момчето гордо изправи рамене.
  Момичето отново запали над себе си мечовете си, този път пет наведнъж. И се усети, че е ядосана:
  -Ами защо така категорично. Мога много, след това от това време, което се движи по синусоида и изведнъж не мога да те направя момче отново или ще остарееш. Искаш ли да станеш старец?
  Олег Рибаченко дори потръпна.
  -Не! Ужасно е.
  Анионното момиче се съгласи и направи гримаса.
  -Така е, някога съм била стара жена и чувството не е приятно. Добре, че не продължи дълго.
  Олег Рибаченко се огледа, от земята пълзеше дракон с двадесет крака. Главите му приличаха на съоръжение, с кръгли усти и редици зъби, събиращи се навътре.
  Момчето искаше да атакува нов враг, но момичето го спря.
  Защо да го пипаш, кротко е. Дайте му по-добра храна.
  Момчето измърмори и разпери ръце:
  -Нямам го при мен.
  - Тогава ще го извикам - магоплазма.
  Момичето се облегна назад и завъртя кичурите си коса. Появи се розов облак, той се разрасна бързо и се спусна от небето върху изгорената земя. След това двойките се разпръснаха. Олег Рибаченко ахна.
  Никога не беше виждал толкова огромна торта, освен големината си, беше много красиво и сложно украсена. Много цветя, животни, звезди, птици и морски риби го украсяваха. Тази грандиозна сграда изглеждаше много впечатляваща.
  - Да, те могат да бъдат нахранени, милион деца. - прошепна Олег Рибаченко.
  - Дори не милион, а милиард! - изкиска се момичето.
  Момчето с патос възкликна:
  -Но по този начин може да се реши проблемът с глада във Вселената. Дайте на децата повече насъщен хляб!
  Вечно младата магьосница тъжно отбеляза:
  Е, само ако беше толкова лесно. Създадено с магия не е трайно. И след час тази торта ще изчезне.
  Олег Рибаченко направи решително заключение:
  -Значи трябва да ядеш по-бързо!
  Анион момиче изпусна перла от дясното си око:
  - Значи стомасите ще се изпразнят - това е илюзия. Като цяло в нашата вселена всичко магическо е изключително нестабилно и така, където ме научиха основата на вселената - магьосничеството.
  Гигантското чудовище, привлечено от аромата, скочи до тортата. То бързо потопи муцуни в многослойната бисквита. То с радост изяде сладката илюзия. Кремът капеше по масивните челюсти и вратове. Звярът вече не изглеждаше страшен, а по-скоро смешен.
  Момчето дори се престори, че плаче:
  - Дори съжалявам за него, такъв гигантски стомах ще бъде празен.
  Момичето се засмя:
  -Не един, а двадесет и четири стомаха.
  Момчето се почувства малко неспокойно:
  - Това е ужасно и откъде го взе това.
  Вечната младост отговори:
  - Донесен от галактиката Манука. Не напразно имаме сафари тук, мнозина наистина предпочитат други светове, но тук има достатъчно ужаси.
  Олег Рибаченко се засмя нервно:
  - Да, нещо не е страшно. Някои от тях не са естествени.
  Момичето сложи пръст на устните си и оттам пусна огнена спирала:
  - И се опитваш да се доближиш до такова чудовище без боен костюм.
  Момчето напрегна бицепсите си и изръмжа:
  - Кое според вас е слабо?
  - Поемаш голям риск. Биом изскърца.
  - Страхливецът не пие шампанско. - отряза го Олег Рибаченко и добави - Който рискува малко, не пие шампанско, а който прекалява и напълно се задоволява с чифира на леглото!
  Хвърляйки дрехите си, той хукна към планината от мускули. Външно изглеждаше комично - момче с височина под един метър и половина и почти километър и половина чудовище.
  Дори не можеш да го сравниш с мравка. Олег Рибаченко се приближи до тортата, ароматът на кехлибар, прашец и мед удари ноздрите му наблизо. Той беше смело момче, загреба го с ръка, опита го.
  - Какво е вкусно. Въпреки че всичко на този свят е невероятно.
  Олег Рибаченко се приближи или по-скоро долетя до дракона, погали кожата, осеяна с шипове. Дори иглите бяха дълги десет метра и отдалече изглеждаха толкова незабележими. Звярът не усети допир, кожата е твърде дебела и бронирана. Олег тихо извика чудовището, но не обърна внимание на незначителния шум.
  Вече показахте, че сте много смели. Върни се.
  Момчето беше упорито:
  -Ами не го правя. Ще го накарам да ме погледне.
  Олег Рибаченко уверено се изкачи по шиповете, разчитайки на гънки и грапавини. Явно очакваше да стигне до някоя от главите и да застане пред окото. Новото тяло имаше прилична скорост, но все пак му отне много време да пълзи. Вълшебното момиче го извика няколко пъти, но абсурдното момче не обърна внимание на призивите й.
  Най-накрая стигна до муцуната със стометрова уста. Създаването на болна фантазия току-що завърши десерта. Олег Рибаченко се плъзна по носа му, хлъзгав от крема, и не можа да устои, въздушният вихър го засмука. Огромен като пещерна ноздра, погълна го.
  За да не влезе в белите дробове, Олег Рибаченко хвана косъм, подобен на бор. С мъка, държа се с две ръце. След това, след като се изравни, той се опита да слезе. Успя, но за късмет в този момент главата му кихна. Изглеждаше като избухнала атомна бомба. Момчето воин беше изхвърлено нагоре, след което ураганът го изхвърли от фунията. Всичко вътре се изстиска почти, без да смачква костите. След това стана по-лесно, Олег Рибаченко дори се възхищаваше на бързия полет като на реактивна ракета. Долу трептяха многоцветни дървета. След като летеше, добри пет километра, той се блъсна в гъсти бодливи храсти.
  
  ВЕЛИКАТА ОТЕЧЕСТВЕНА ВОЙНА ЗА ПОВЕЧЕ ОТ ПЕТНАДЕСЕТ ГОДИНИ
  През 1943 г. фюрерът, наред с обявяването на тотална война, предприе някои относително разумни стъпки. По-специално, той се съгласи с Ромел и евакуира войските на Италия и Германия от Африка, където беше невъзможно да се задържи фронтът. Как да организираме доставките.
  Освен това фюрерът се съгласи с Гудериан: и реши за момента да премине към плътна защита на източния фронт.
  Германците напуснаха Африка и подсилиха войските си в Сицилия. Рационално преценявайки, че най-вероятно всичко ще бъде там, той ще удари. И в случай на непреодолима сила Сардиния все още не може да бъде запазена.
  В резултат на това германците успяха да отблъснат десанта на съюзниците в Сицилия през юли и да им нанесат огромни щети. Сталин заповяда да започне офанзива срещу Орел и Белгород, както и Харков, едва на 15 август.
  По това време германците са успели да подготвят и изкопаят укрепления. Освен това "Пантера", "Тигър", "Фердинанд" са много по-ефективни в защита, отколкото в атака. Особено "Пантера", изключително слабо защитена отстрани и уязвима в офанзива дори за четиридесет и пет, и противотанкови пушки.
  Но в защита нейната мощна челна броня и ефективно оръдие бяха доста добри.
  Т-4 също се показа добре в защита, която имаше силен пистолет, добра предна броня, но също така и доста слаба странична броня.
  Германците успяха да избегнат поражението и те, макар и с трудности, задържаха Орел и Белгород. Те успяха да устоят на поражението в края на лятото и есента.
  Едва през зимата, натрупала сила, Червената армия отново атакува врага.
  Но германците, след като прехвърлиха част от силите си от Европа, където съюзниците не водеха военни действия и, разбира се, не планираха десанти през зимата, успяха да отблъснат настъплението на Червената армия близо до Ленинград и близо до Орел, Белгород и в център в Смоленска област.
  Освен това съветското командване настъпваше на твърде широк фронт и разпръсна силите си. И това също помогна на Фриц да оцелеят в най-тежкото време за себе си: зимата.
  През пролетта вече беше по-лесно. Германците започнаха масово производство на ME-262 и повече от хиляда от тези самолети бяха в експлоатация до юни 1944 г. По-модерният Panther-2 също влезе в серията, тежеше петдесет и два тона, но беше по-добре защитен, с по-мощен двигател от 900 конски сили и повече наклони на бронирани плочи.
  Такава машина беше ефективна, дори ИС-2 можеше да рикошира с наклонена броня, а силуетът й беше по-нисък. В допълнение, "Пантерите" -2 се появиха с 88-мм оръдие. Те са по-смъртоносни и ударни.
  СССР отговаря с ИС-2 и Т-34-85. Също много мощни танкове, макар и по-слаби от немските.
  През лятото германците не настъпват, а се подготвят за защита. Особено за кацане във Франция. Така че в Сицилия съюзниците бяха победени, Мусолини не беше свален, а германците имаха повече сили. И не бяха отклонени на юг.
  Тоталната мобилизация направи възможно увеличаването на производството на оръжия. Германците получиха изтребител TA-152, който можеше да бъде както щурмов самолет, така и фронтов бомбардировач, като еволюция на Focke-Wulf.
  Това, което нацистите нямаха, бяха фаустпатрони и подводници, задвижвани с водороден прекис, и новият изтребител NE-162, който беше най-добрият самолет по отношение на летателните характеристики. Но последната кола се оказа не много удобна за пилотиране и изискваше определено умение.
  Така че, въпреки евтиността на производството, HE-162 не стана твърде масивен.
  Но ME-262 е въоръжен с много мощни четири 30-мм оръдия и е много издръжлив.
  Той причини много проблеми на съюзниците. Неприятна изненада се появи при германците: разрушителят на танкове E-10. Самоходното оръдие беше малко, много ниско, евтино и лесно за производство. И всички ефективни. Особено при стрелба отблизо и заради засада.
  Тя се оказа много подвижна и практична. Във всеки случай съюзниците са изправени пред по-силна германска армия и по-добре оборудвана, отколкото в реалната история. И Ромел имаше повече правомощия.
  Съюзниците в Нормандия бяха победени, като загубиха само повече от половин милион войници в плен. Съветските войски се опитаха да помогнат с офанзива в центъра, но Фриц очакваше това. Освен това фронтовата линия беше равна и удобна за отбрана.
  Да, и Майнщайн беше изключителен командир. В полза на германците те също имаха вид на по-мощен и усъвършенстван картечница MP-44 или щурмова пушка, която нямаше равна по това време.
  Германците също имаха много картечници.
  Червената армия беше в настъпление и затъна в битки с врага. Успяхме да напреднем, само двадесет-тридесет километра.
  Германците отново издържаха. И докато се държи. През август и септември съветските войски не се опитаха много успешно да напреднат на юг. И отново само големи загуби. Нацистите обаче също губят прилично, а партизанската война в окупираните територии отнема силите им.
  . ГЛАВА 7
  Хитлер докато седеше в глуха защита. Но производството на нови танкове от серията "Е" се разгръщаше. С него бяха свързани определени надежди.
  Е-25 също се оказа не танк, а самоходно оръдие. Но колата се оказа малка и мобилна.
  Големи надежди бяха свързани с E-50 и E-75. Тези танкове трябваше да бъдат основните. Въпреки че първият беше готов за масово производство на Е-100. Бойните тестове показват, че този танк е добре защитен от всички страни, особено с екрани, и мощно въоръжен. Оказа се, че е по-нисък като силует от "Маус", и по-лек по тегло, по-мобилен и по-транспортабилен. Въпреки това теглото му от 135 тона остава високо, което затруднява бойното използване.
  Но този танк е пуснат за първи път на юг, екипаж от пет немски момичета.
  Мощното 128 мм оръдие беше бързострелно и много смъртоносно.
  Герда даде първия изстрел. Снарядът й прелетя разстоянието и уцели трийсет и четиримата.
  Момичето изкрещя:
  - Готино!
  Шарлот стреля следващата. Отново снарядът, описвайки дъга, удари съветския танк, откъсвайки купола от него.
  Момичето изкрещя:
  - Лепота!
  Тогава Кристина също стреля и попадна в целта.
  Тогава тя изрева:
  - Завършен ход!
  И Магда я последва. Освен това момичето използвало босите си пръсти, когато снимала.
  Воинът извика:
  - За нашата победа!
  И накрая Шели се разби. Разби врага и излая:
  - За нашия успех!
  Така работеха петте...
  Следват игровите моменти на танкови битки. През четиридесет и петата година се появиха първите немски танкове E-50 и E-75. Те все още не бяха съвсем перфектни и успешни. E-75 се оказа твърде тежък, повече от деветдесет тона, а E-50 не беше достатъчно защитен отстрани, въпреки че имаше добра предна защита и, най-важното, скорост.
  Въпреки това германските танкове се биеха добре.
  Фрицът обаче все още държеше защитата през зимата. И едва през март те се опитаха да напреднат на юг. И те постигнаха известен успех, но претърпяха големи загуби и спряха. Войната все повече заприличваше на Първата световна със заседнал фронт.
  СССР все още не е пуснал серията Т-54, а по-късно и моделите Isov. Вярно е, че се появи IS-3. Новият танк беше по-добре защитен отпред, но по-труден за производство. И наклонени бронирани плочи на кулата.
  Четиридесет и петата година премина в битки и размяна на удари. Предната линия е неактивна. Съюзниците все още бомбардират германците, но понасят щети от реактивните самолети.
  Четиридесет и шеста година битката продължава. Появи се на фронтовете на Т-54, но не толкова съвършен. Челната броня на кулата е само 150 мм, което също е много. ИС-4 също е на въоръжение. Германците масово произвеждат E-75 и се опитват да подобрят тази кола.
  И четиридесет и седмата година беше белязана от появата на E-75 с по-нисък силует, по-леко тегло и мощен двигател. Както и съветския ИС-7. И така започна съперничеството на машините. E-75 и IS-7 се доближиха по отношение на характеристиките на шофиране и оръжия, както и броня. И те започнаха да се състезават помежду си.
  Германецът обаче се оказа по-тежък и по-добре защитен отстрани.
  Накратко, четиридесет и седмата година премина под знака на танковото съперничество.
  Съюзниците, уморени от войната, всъщност ограничиха военните действия. Така че Третият райх можеше да произвежда много оборудване без бомбардировки. И разбира се, най-богатите възможности се отвориха за описание на бойни игри в стила на "танкове".
  Конфронтацията на Е-50, който също стана по-нисък в силуета и по-мобилен, срещу Т-54.
  Ето съветските четирима, които се бият на Т-54: Наташа, Зоя, Августина и Светлана.
  Красиви воини в бикини.
  Наташка стреля, срива фрица с точен удар от 100-милиметрово оръдие и казва:
  - Слава на СССР!
  Зоя също стреля по врага и крещи:
  - Слава на великото отечество!
  И шляпна с бос крак по бронята.
  Но Августин също, как да удари врага. Смачкай Фриц и пей:
  - Как живеехме в битка,
  И не се страхува от смъртта...
  Така че нека разбием Хитлер
  Челюст - хрускам!
  И всъщност Светлана е в битка. Момичето също се бори много активно. И как ще удари нацистите.
  И пей:
  - Помним наизуст как нашите предци са се борили за Киевска Рус!
  Четирите момичета са много смели. Тук Наташа ще натисне джойстика с боси пръсти и ще освободи изключително смъртоносен подарък на смъртта.
  Нокаутирайте фашиста и пейте:
  - За герой Сталин!
  Тук Зоя също стреля по нацистите и пее:
  - За Съветска Русия!
  А босите й крака са толкова пъргави. И натискат много точно и ловко.
  Освен това Августин стреля. Тя е много умно момиче. Как този червенокоси дявол стреля и помита врага. Отсечете му главата и пейте:
  - Слава на Родината! Да живеем при комунизма!
  И намига на колегите си.
  А голите й пръсти са толкова сръчни.
  По-нататъшният огън се води от Светлана. Това момиче е ураган.
  И също така блондинката с боси пръсти ще натисне клавишите на джойстика и нацистите ще бъдат напълно пометени.
  И той също чурулика:
  - Първият сокол е Ленин, вторият сокол е Сталин!
  Момичета работят в Т-54, за слава. И избягвайте сръчно вражеските снаряди. А нацистите биват удряни щателно и точно. Никакви сили не могат да спрат такива воини.
  Особено ако краката са голи и изсечени. И те стрелят с прецизността на лазерите.
  Наташа дори пееше, извивайки луксозните си бедра:
  - Никой няма да ни спре!
  Зоя, стреляйки с боси пръсти, добави:
  Вашият Райх няма да ни победи!
  Августин, стреляйки по Фриц, издаде:
  - Ние, комсомолците, смазваме врага!
  И боси пръсти се поддадоха на врага.
  А Светлана добави гневно:
  - Ние сме комсомолци - поклон на героите!
  И също боси пръсти, докато натиска бутоните на джойстика. И ще разбие нацистите на разкъсани парчета метал.
  Момичетата отвеждат своя танк от поражение. Те са бързи, като пантери. Едновременно див и сладък.
  Наташка пееше с дива ярост:
  - Какво искаш, казваш много Фриц,
  И ще изпратя снаряд и ще те матирам!
  И с боси крака момичето терминатор отново ще твори история.
  И тогава Зоя ще се включи в битката. По-точно, тя е в битка от дълго време, но се активизира.
  Тук нейните голи пръсти на грациозни крака помагат да се освободи снаряд с колосална разрушителна сила. А фашистите смърт.
  Зоя туитна:
  - Величието на Родината - супер!
  Допълнителен огън води Августин. Тя блъска фашистите с боси пръсти и реве:
  - Аз съм колосално момиче!
  И разклаща огнени къдрици.
  Светлана също ще стреля по нацистите. Фашистите ще косят и реват:
  - Слава на шампионите на унищожението!
  И също така с боси крака, докато натиска бутона на джойстика. И той ще го направи много бързо и точно.
  Четиримата дадоха всичко от себе си.
  Но те са героини, които, когато се бият в бикини, тогава се събуждат латентни способности.
  И германците се почувстваха тъпи и наранени... Но, разбира се, войната продължава. Вече е 1948 г.
  Съветският танк Т-54 е донякъде подобрен в бронята и става по-масивен.
  Германският E-50 също виси повече желязо върху себе си, тъй като височината е намаляла и мощният двигател ще ви позволи да увеличите параметрите. По-специално, немските двигатели се появиха в серията газови турбини. И това носи ползи. Е-50 започна да тежи шестдесет и пет тона, а страните му бяха покрити със 100-милиметрови щитове. И челото стана по-наклонено и плътно. Пистолетът е усилен до 105 mm и 100 EL. Нова, по-усъвършенствана модификация на Е-50 надмина Т-54 в броня и оръжия и дори в скорост. Но струваше повече и беше по-тежък.
  Така че състезанието по оръжие.
  Най-добрата съветска кола е ИС-7 - бронирана е, особено не е зле в челото, мощно оръдие и доста бърза. Само страните и фуражът ще бъдат по-слаби.
  T-54 също започва да губи от немския E-50 в защитата на страните, тъй като Fritz започва да поставя екрани отстрани. И е трудно да поставите екрани на съветска кола - двигател от само 520 конски сили е доста слаб!
  Такава е конкуренцията на автомобили от различни нива.
  Но за сметка на това се произвеждат повече съветски. А ИС-7 е доста сложна и скъпа играчка. Добре е, но и купола, и корпуса имат различни дебелини и обтекаеми форми. Поради това резервоарът е скъп за производство в големи партиди.
  Така Е-50 доминира на бойното поле. Сближаването на дебелината на бронята с оръжия от Е-75 направи последния танк не много необходим. Въпреки че все още не е премахнат от производството. Но те намалиха производството. И E-100 като цяло се провали.
  Накратко, имаше съревнование между техника и танкове. А красивите момичета и от двете страни показаха най-висока класа.
  Ето я Герда в U-класа E-50. Екипажът й е намален до четири момичета.
  Така колата се управлява от джойстици.
  Герда натисна бутоните с боси пръсти и свали съветска кола.
  И изчурулика:
  - Аз съм момиче вълк!
  Шарлот стреля още повече. Червенокосият звяр натисна джойстика с боси пръсти и изписка:
  - Аз съм жена пират!
  Тогава Кристина също стреля, ревейки:
  - Ще спечеля всичко!
  И с боси крака, разбира се.
  И тогава Магда ще удари и смаже врага. Тогава ще вземе и ще изпее:
  - Но великият Райх,
  Ти каза без дрейф!
  Така че четирите момичета тук са толкова динамични и готини. Не, съветските машини не могат да им устоят.
  От една страна комсомолките, от друга вълчица!
  Това е мястото, където се провежда състезанието.
  Готини момичета тук от двете страни и със суперсили.
  Новата 1949 година обещаваше да бъде интересна, така че имаше все повече и повече танкове.
  Германците увеличиха производството на E-50 U, който имаше всички най-добри качества на колата и защитата, нисък силует и мощни оръжия. Съветските мощни Т-54 бяха направени по-масивни. МиГ-15 се появи в небето срещу по-модерните МЕ-362 и МЕ-2010, И ТА-283.
  Надпреварата на интелектите продължи.
  Третият райх и СССР воюваха почти един срещу един. Япония беше победена от съюзниците. САЩ и Англия не се намесват във войната.
  И двете страни имаха заседнала фронтова линия, провеждаха кървави, но неефективни битки. И не можаха да постигнат нищо съществено.
  И немският шестдесет и пет тонен Е-50 с двигател от 1500 конски сили - газова турбина се бори с Т-54, с дизелов двигател от 520 конски сили, тежащ тридесет и шест тона.
  Руски масов характер на танка, срещу немска мощ. По-малка кола срещу по-тежка и перфектна.
  И тук е основната конкуренция между тях, тъй като IS-7 е произведен в малки количества.
  И момичетата организираха ожесточени състезания помежду си в тази война, която се проточи безмерно. Което изглежда никога няма да свърши, стигайки до задънена улица! Фронтовата линия почти не се движеше, а 1950 година вече беше започнала.
  Тази година почти нищо не се е променило. Има дори известна стабилизация и открития във военните технологии. E-50 U уплътни оформлението до краен предел, като T-54. И двете коли имат двигатели и трансмисии, разположени напречно. И двете се доближиха до границата на уплътняване на веригата. Немецът обаче имаше, поради по-голямото тегло, дебелината на челната броня на кулата беше 250 мм срещу 200 за Т-54, а страните бяха 180 мм срещу 100. И по-дълга цев и малко по-голям калибър пистолет: 105 срещу 100 и 100 EL срещу 56. Но това беше повече от компенсирано от масивността на T-54 и предимствата на малкия размер.
  Въпреки че немската кола караше по-бързо по магистралата поради газотурбинния двигател: 1500 срещу 520 конски сили е голяма преднина. Но съветският танк имаше по-висок резерв на мощност.
  Накратко, двата танка сега се състезаваха. А в небето МИГ-15 воюваха срещу МЕ-362. Германците все още разчитаха на тази кола. Той е сравнително лесен за управление, мощни оръжия, упорит. XE-262 все още е труден за управление, като ME-2010 с крила с променлива стреловидност. TA-283 е много подобен на MIG-15, но не е достатъчно мощен на въоръжение.
  Така германците предпочитат ME-362 с мощно оръжие, добра живучест, лесен за управление и два двигателя. Но това превозно средство е по-скъпо от МИГ-15, но е по-силно въоръжено, по-високо в скорост, в защита, малко по-лошо в маневреност, с изключение на гмуркане.
  Като цяло настъпи моментът, когато превъоръжаването на армиите с нови видове техника беше временно спряно и вече имаше битка за масов характер.
  Германците имат ресурсите на почти цяла Европа, част от окупираната територия на СССР. Но на окупираните земи се води партизанска война, пълна със саботаж. СССР е по-лесен в това отношение. Въпреки че Третият райх разполага с повече жива сила и техника. Наборниците се назначават от двете страни почти по равно. Германците са малко по-малко, но използват чужди дивизии и hiwi. Така общо имат още повече пехота. Но качеството на чужденците е по-ниско.
  Освен това се изразходват много усилия за борба с партизани и за охрана.
  Като цяло, почти баланс на силите. Може би дори германците и сателитите, и европейските държави ще бъдат по-силни. Човешки ресурси, като се вземат предвид окупираните територии, Третият райх разполага с повече. Само че част от тези ресурси се бият срещу Вермахта.
  Германците нямат достатъчно петрол, но правят част от горивото от въглища. СССР има недостиг на боксит и легиращи елементи, но може да се купува от съюзниците.
  Германците обаче купуват нещо и от съюзниците. Те формално не са спрели войната с Третия райх, но всъщност не я водят. Както според Троцки - нито мир, нито война. И доставките по Lend-Lease бяха сведени до минимум и много бизнесмени полулегално търгуват с Третия райх.
  Това е положението... Мина 1951 г., мина и 1952 г.
  Размяна на удари, практически непроменена фронтова линия. Конфронтацията между E-50 U и T-54 и IS-7 и други серии E и Isov практически не се произвеждат.
  Такава е стабилизацията на борбата между МИГ-15 с модификации и МЕ-362, също с различни форми.
  Дойде 1953 година... На 5 март Сталин умира. Опитът на Берия да стане диктатор се провали.
  Резултатът беше колективен диктатор. Молотов стана председател на GKO и формално той има най-големи правомощия. Маленков беше назначен за председател на Министерския съвет - също голяма власт. Василевски е назначен за главнокомандващ, но Жуков е назначен за министър на отбраната. И първият секретар на Централната администрация Никита Хрушчов.
  Така Сталин, претоварен с пълномощия, разделя постовете си.
  И имаше колективен диктатор. Нещо повече, формално първият сред равни с големи правомощия е председателят на Държавния комитет по отбрана Молотов. Но премиерът е велика сила! А във военната сфера двувластие: върховният главнокомандващ Василевски и министърът на отбраната Жуков.
  Също така не е в ред - кое е по-важното в армията! И сега най-важният в партията е Никита Хрушчов по тази линия.
  И Хитлер, след като улови благоприятен момент, хвърли ордите си в офанзива.
  Обаче отбраната в дълбочина вече беше толкова развита и натрупана, че нацистите можеха да напреднат само няколко десетки километра и се изчерпаха. Те бяха спрени от героичните и калени в битки съветски части.
  Войната продължава...
  СССР през следващата 1954 г. има само една съществена промяна. IS-7 замени по-лекия IS-10, който беше въоръжен с оръдия с малко по-малък калибър и малко по-слаба странична броня, но силно защитена в челото и тежаща петдесет тона.
  Новият танк беше близък по скорост, но по-лек и следователно по-евтин и по-практичен, по-слаб като въоръжение, но по-лесен за производство и експлоатация.
  Така че IS-10 обеща да стане по-масов. Е, досега в серията T-54. Въпреки че вече се разработва малко по-мощен и по-тежък от Т-55.
  Германците все още само модернизират E-50 U, от което военните са повече или по-малко доволни.
  Въпреки че вече се появиха проекти за танк от ново поколение: пирамидален. под името AG. И тази машина може да влезе в производство след няколко години, заедно със съветския Т-55. Засега малко се е променило. В небето докато МИГ-15 срещу МЕ-362. Но германците подготвят ME-462, който обещава да бъде по-съвършен. Засега МИГ-15 се модернизира само в СССР.
  Годината 1954 също мина, годината 1955 отлетя с битки ... В поредицата все още има стари танкове. Германците със серията AG имаха проблеми с гъсеничните ролки под пирамидалната форма. И в СССР не бързат да преминат към Т-55, който е само малко по-силен от Т-54 и много прилича на него.
  Но дойде 1956 г.... На 22 юни се навършиха точно петнадесет години от началото на Великата отечествена война.
  И генералите на Третия райх и индустриалците, и други, включително съюзниците, казаха: може би това е достатъчно? Всъщност, колко можете да задирате вече? Не е ли време Втората световна война да свърши?
  Молотов заявява, че СССР е готов на разумни компромиси.
  Но Хитлер просто не е готов. По-точно, фюрерът каза: че германците са оставили петнадесет милиона от своите синове не за да се ограничат до мизерни териториални придобивания. Междувременно изметете болшевизма от лицето на планетата Земя.
  Вярно е, че неофициално германците биха се съгласили на мир, ако им върнат това, което вече са завзели, плюс Кавказ, Ленинград и Дон. А също и Карелия и Архангелск.
  Но Молотов смята тези изисквания за прекомерни. СССР беше готов за мир само в границите от 1939 г., като отстъпи само това, което беше придобито по секретни протоколи с Фриц.
  Въпреки че можеше да се раздели и на принципа, че заловеното остава.
  Това, по-специално, беше предложено от президента на САЩ Айзенхауер. Но за СССР това е твърде много, а за Германия твърде малко.
  На 22 юни 1956 г. е обявено примирие за времето на преговорите.
  И на 9 август 1956 г. фюрерът заповядва подновяването на войната до победен край.
  Освен това, най-накрая, немските дизайнери успяха да доведат до масово производство най-новия пирамидален танк AG-50. Тази машина се отличава с наличието на големи ъгли на рационален наклон на бронята от всички ъгли, колосална проходимост и относителна простота и ниска цена на производство.
  Пирамидалният танк обеща, превръщайки се в машина от ново поколение, да даде шанс на Третия райх да спечели войната със СССР. В отговор Т-55 започва да влиза в серията в СССР. Със 105 мм оръдие, и по-добре защитен, и малко по-тежък.
  По същото време в серията се появява ИС-11, с малко по-дълга цев, дебела броня и пет тона по-тежък. Но също така тези танкове едва започнаха да навлизат в масово производство. Есента на 1856 г. досега преминава в обстрели и въздушни битки. До 8 ноември 1956 г. по заповед на фюрера започва нова офанзива. Но този път Фриц нанесе основния удар в Ленинград, който беше под обсада повече от петнадесет години.
  Но това е друга част от войната и изисква нова история.
  
  ОЛЕГ РИБАЧЕНКО СПАСЯВА ЛЕНИН
  По време на покушението срещу Ленин необичайно, на пръв поглед бездомно, босо момче удря Каплан по ръката. И в резултат на това куршумите прелетяха. Така вечното момче Олег Рибаченко промени хода на историята. Владимир Илич не е пострадал и не е получил опасна рана, която е причинила запушване на съдовете на шията и е довела до поредица от инсулти.
  Така Ленин остана в редиците. Първоначално това не оказа особено влияние върху общия ход на историята на гражданската война. Ленин обаче, след победата на Червената армия в Крим, поиска да се увеличи натискът върху Полша и да я принуди да изостави украинските и беларуските земи.
  Тъй като Ленин беше по-здрав и се чувстваше по-добре, желанието му да сложи край на гражданската война на всяка цена беше по-слабо. Освен това скоро Кавказ стана съветски.
  Поляците, разбира се, бяха упорити. През май 1921 г. Червената армия започва ново по-мащабно настъпление. Тя имаше голямо предимство в силите, особено в пехотата, и проби полската отбрана, движейки се на запад. Този път Фрунзе командва южното крило и Тухачевски получава втори шанс. В резултат на това Червената армия, дори по-многобройна от преди и по-опитна, успя да превземе Варшава. Дори и с много кръв. Полша падна.
  На вълна от ентусиазъм болшевиките превзеха и балтийските държави. И Леон Троцки, възползвайки се от прекомерната алчност на финландците, които се приближиха до Петроград, настоя за операции срещу страната Суоми. Да върне всички законни руски земи на империята.
  И тази война се оказва успешна за Червената армия. Освен това Антантата проявява нерешителност. А Ленин, напротив, като беше по-бодър и здрав, стана нагъл.
  Но след падането на Финландия, въпреки това, Владимир Илич реши да си вземе почивка. И след анексирането на Приморието той обяви временно затишие.
  Въпреки това, след като икономиката на СССР тръгва малко от опустошението, Ленин започва да поглежда към Запада по-нетърпеливо. Да, и Япония беше нервна. Въпреки че върна северен Сахалин на Русия.
  Ленин и Троцки всъщност създават тандем. Въпреки че имаше култ към Ленин. И влиянието на Сталин отслабваше. Скоро той беше понижен още повече и обвинен в прекъсване на превземането на Варшава през двадесетата година.
  В СССР индустриализацията и колективизацията се извършват по ускорени методи. Вярно е, че Ленин и Троцки успяха да избегнат Гладомора и твърде много ексцесии. Но това беше сталинският начин, само че приложен по-умело и цивилизовано. И темпът на реален растеж беше малко по-висок, отколкото при Сталин.
  СССР бързо набра власт. Хитлер идва на власт в Германия.
  А СССР и германците имат обща граница.
  Ленин през 1936 г., използвайки претекст - навлизането на фашистки войски в демилитаризираната зона, предприема и започва офанзива срещу Третия райх.
  Тогава Вермахтът едва започваше да се оформя и войната се оказа победоносна и бърза.
  Комунистите победиха и в Испания. Франко беше победен. През 1937 г., използвайки италианската война в Етиопия като претекст, Червената армия превзема и тази страна. В много страни от Източна Европа избухнаха революции.
  Червената армия помогна на комунистите да дойдат на власт в Румъния, Унгария, Чехословакия, България, Гърция и дори Норвегия.
  През май 1938 г. Владимир Илич Ленин все пак умира. Официален приемник е Лев Давидович Троцки.
  Този политик беше много амбициозен и искаше да завладее целия свят.
  Ленин получава награда след смъртта си: Петроград е преименуван на Ленинград.
  И поставен в мавзолей. Което е построено предварително на Червения площад.
  Е, Лев Давидович Троцки, разбира се, започна още през 1940 г. кампания срещу Франция и я превзе.
  След това имаше война с Великобритания. Не се получи веднага, но Червената армия завладя всички колонии, както Франция, така и Англия. Тогава победиха Япония.
  След ожесточена подводна война през 1944 г. Червената армия все пак акостира във Великобритания и я превзема, а също така изгонва японците от Китай. След това имаше война със Съединените щати. Американците можеха да създадат атомна бомба и това беше опасно. Въпреки че в тази история те не са успели да направят това през 1945 г.
  Червената армия акостира в Япония през 1946 г.
  Олег Рибаченко и четири момичета вещици също участваха в кацането. Така Олег Рибаченко практикува тяхното безсмъртие в тялото на дванадесетгодишно момче. Какво прави той с тази мисия? Щом е необходимо, значи е необходимо.
  Момчето хвърля граната по японците с боси крака, стреля по тях, отсича маса жълти войници и вика:
  - Слава на цар Николай II!
  Наташа също дава обрат на врага. Отлага много японски. Кара ги в ковчег, превръща ги в трупове и крещи:
  - Слава на Родината!
  И с боси пръсти как да изстреляш бумеранг.
  Зоя също стреля по врага. Унищожава самураите и в същото време крещи:
  - Слава на великата Рус!
  И също така с боси крака, как ще повърне разрушаването на превозвача.
  Ето го Августин в атака. Има огнена коса. Хвърля гранати с боси крака. Справя се с противници. И оглушително изкрещява, оголвайки зъби:
  - Аз съм голям шампион! И имам татуировка!
  Светлана също е в движение. Справя се с врагове. Самите зъби сякаш са зъби на пираня. И с боси крака по врага, това, което носи унищожение, хвърля.
  Воинът крещи:
  - За вярата, царя и отечеството!
  Така петте им превзеха Страната на изгряващото слънце. Демонстрирано пълно унищожение.
  Така столицата на Япония Токио е превзета от Червената армия. И самураите бяха покорени. След това се провежда референдум за доброволното им влизане в СССР.
  А Америка беше атакувана през Аляска от една страна и през Гренландия и Канада от друга.
  Тук, бос в къси панталони, Олег Рибаченко, момче с мускулест релеф, се втурва през снежните преспи и момиче от четворка в бикини и с голи крака.
  Момчето писател Олег хвърляше подаръците на унищожението с босите си детски крака. Обърна се и изрева:
  - Слава на Родината - ще живеем при комунизма!
  Наташа откри огън по врага, отсече враговете и хвърли съобщение за смъртта с босите си крака.
  И тя изпищя:
  - За светата Рус!
  Зоя също продължи да стреля и изрева с див вой. В същото време тя хвърли с бос крак това, което носи унищожението, като изрева:
  - За комунизма!
  Августина също се нахвърли срещу американците. Отрежете много врагове. Покоси ги без проблем. И съсечете врага.
  И с боси крака, както се изстрелва, нещо смъртоносно.
  И пей:
  - Слава на величието на комунизма!
  Освен това Светлана стреля по врага. Съсича врагове в изблици и писъци:
  - За конституцията на СССР!
  И с бос крак, как да се изстреля в противник, нещо, което разкъсва покрива от пантите.
  И рев:
  - За Русия!
  Петима тичаха през снега и покосиха няколко хиляди американци. И тогава момичетата принуждаваха пленниците да целуват босите им крака и да целуват петите им.
  Това са едни бойни приятели.
  САЩ са завладени след няколко настъпателни операции до есента на 1948 г.
  След това се проведе референдум за включването на Америка в състава на СССР. След седемдесетата годишнина на Леон Троцки се провежда референдум за организацията на Световния СССР.
  След това Червената армия се зае със завладяването на други страни.
  По ирония на съдбата Леон Троцки умира като Сталин през март 1953 г.
  Но той беше наследен от сина си: Лев Лвович Седов. За разлика от Васил Сталин, той беше по-възрастен, по-умен и най-важното не беше пияч, така че имаше на кого да предаде трона.
  Лев Лвович Седов продължи делото на баща си и завърши завладяването на целия свят и образуването на СССР. Още през 1957 г. съветските космонавти кацнаха на Луната. И през 1980 г. на Марс. След смъртта на Лев Лвович Седов през 1982 г. той е наследен от неговия син Владимир Лвович Седов. И през 1990 г. СССР най-накрая се превърна, след почти единодушен референдум, в Съветска социалистическа империя с установяването на монархия. По това време съветските космонавти вече са успели да посетят почти всички планети на Слънчевата система.
  А през 2020 г. започна първата междузвездна експедиция от няколко кораба до Сириус, където имаше подходящи за кацане планети. Те вече можеха да се ускорят до скоростта на светлината и наистина имаха шанс да летят.
  Животът на планетата Земя вече е доста добър. Всички страни бяха обединени в една империя. Нямаше глад, нямаше епидемии, нямаше СПИН. Сериозни успехи са постигнати в подмладяването и лечението на заболявания.
  Нямаше безработица, а продължителността на работния ден беше намалена на пет часа на ден с почивен ден през ден. Цените продължаваха да падат, а заплатите растяха. Всяко семейство имаше отделен апартамент с всички удобства, компютър, интернет, прилична кола. Хлябът и продуктите от първа необходимост вече са напълно безплатни, както не е нужно да плащате за апартаменти, комунални услуги, градски транспорт.
  Да, планетата вече се доближи до комунизма. И повече свобода. Беше възможно да се шегуват с официалните лица и да гледат голи жени на екрана. Като цяло климатът на Земята е станал по-мек и нощта в много региони е изчезнала поради инсталирането на огледала. Поради това, което стана модерно да се ходи бос и с минимум дрехи. И голотата на екрана стана модерна.
  В Религията - естествено атеизъм. И почти всички църкви са станали музеи или за други нужди.
  Почти всички джамии също са затворени. Коранът и Библията са отпечатани само тайно. И те всъщност бяха забранени, но формално не. Но вярващият не може да бъде комунист, нито да прави кариера. А онези, които агитираха за религията, бяха хвърлени в затвора.
  Всички религии бяха изтласкани, процентът на вярващите постоянно намаляваше. Освен това войните са изчезнали и е постигнат сериозен напредък в подмладяването. Така страхът от смъртта, който храни всяка религия, отстъпи. Всъщност материални проблеми почти няма, престъпността почти изчезна, повечето болести са изчезнали или се лекуват лесно. Ваксината срещу рак е създадена и хората живеят все по-дълго.
  Така че защо да вярваме в Бог? И още по-противоречиви - Библията и Корана, които противоречат на съвременната наука?
  Накратко, все по-близо до комунизма. През 2022 г. годишнината - стогодишнината от образуването на СССР - беше великолепно отбелязана. И всичко е наред и всяка година става все по-добре и по-добре.
  Те дори направиха подарък по този повод - за всеки жител на планетата Земя, безплатно летящ електромагнитен хеликоптер. За да може всеки да лети.
  Между другото, строителството на метрото "Москва - Антарктида" е завършено! И последният шести континент е свързан с метрото! Това е страхотно!
  И скоро съветските кораби ще стигнат до Сириус. И първият самолет, който надвиши скоростта на светлината, беше тестван.
  Ето колко е страхотно в света на устоялия комунизъм и победилия развит социализъм!
  И всичко това благодарение на безсмъртното момче Олег Рибаченко. Слава на Русия!
  Слава на Олег Рибаченко, който изпълни нова мисия!
  
  ЗЛИЯТ ГЕНИЙ НА БОСАТА ГЕРД
  В разработката на Panther-2 участва момичето, тестващо танка Герда, която винаги бягаше боса и по бикини. Красивият вълк предложи да постави двигателя и трансмисията заедно, напречно и пред резервоара. И монтирайте скоростната кутия директно върху двигателя. В резултат на това "Пантера" -2, поради уплътняването на схемата на оформление, намали височината си с повече от метър. Промени са направени и в кулата. Тя стана по-малка и по-тясна. В резултат на това "Пантера" -2 значително добави към резервацията. Челната част на корпуса става дебела 120 мм, при наклон 45 градуса. Борда стана 82 мм като на "Тигър" -2 под ъгъл. Челото на купола Panther-2 стана 150 милиметра под ъгъл, а страната на 82 милиметра, също под ъгъл, а горната част практически изчезна. В същото време самата кола, въпреки увеличената броня, дори стана по-лека: теглото падна до 36 тона, а новият двигател с мощност 700 конски сили ускори този танк за почти седемдесет километра по магистралата и всички прилично на рокадата.
  Panther-2 стана по-упорит и незабележим, по-лесно е да го прикриете и да действате зад засада. Промените не засегнаха калибъра на пистолета, тъй като силата на проникване на оръдието Panther-2 е напълно достатъчна за борба с танковете на антихитлеристката коалиция.
  Тази машина, по отношение на нивото на защита, беше равна на "Тигър" -2, с тегло под тридесет и два тона. И влиза в масово производство през есента на 1943 г. Освен това няма нужда да се развива и наваксва с нов двигател, нито с пистолет и снаряди.
  "Пантера" -2, наречена "Кралската пантера". Оказа се ефективна и опасна машина, с отлични ходови качества и поради по-малкото си тегло по-надеждна в битка и работа.
  Германците успяха да постигнат нещо с новия танк. По-специално, помогнете на техните обкръжени войски в котел близо до Киев. И донякъде да спре напредването на Червената армия. По-усъвършенстван танк се оказа добър боец.
  Съветското командване, изправено пред по-ефективна машина, се поколеба и отказа да настъпи дълбоко в дяснобрежната Украйна. Така Фриц успяха да стабилизират фронта през пролетта и да попречат на съветските войски да достигнат Румъния.
  Сталин се надява да обърне хода на войната за сметка на Т-34-85 и ИС-2. Но това даде почивка на Фриц. Те успяха, като подсилиха войските си в Италия, да отблъснат настъплението на съюзниците към Рим. Освен това десантът на американците и британците в Нормандия беше под заплаха. Хитлер се отказа от ракетната програма на FAA в полза на реактивни изтребители XE-162. Тази кола е много успешна. Празният самолет става най-лекият изтребител от Втората световна война със само 1600 килограма, което му дава рядка маневреност. В същото време добрите оръжия са две въздушни пушки, броня на челото и евтиност на производството.
  XE-162 даде голяма преднина на германците във войната във въздуха. Освен това фюрерът също дава извънредни правомощия на Ромел. И този брилянтен командир устройва коварен капан за съюзниците в Нормандия.
  Освен това Ромел разбира, че съюзниците могат да нанесат удари или в Нормандия, или в Порт дьо Кале. И където и да не се издигнаха, се очакваше да победят.
  И капанът проработи.
  Ромел свърза с помощта на ефективен и много подвижен танк "Пантера" -2 настъпващите части на съюзниците. И той създаде котли, в които съюзниците загубиха повече от милион войници само като пленници.
  След това Рузвелт получи сърдечен удар и се разболя, а неговият твърде ляв вицепрезидент влезе в конфликт със Сената и Конгреса и САЩ всъщност се оттеглиха от войната. Великобритания също преживя тежки времена след поражението. Чърчил се разболява от нервност и пиянство и се опитват да го отстранят. При тези условия Великобритания доброволно се съгласи на примирие с Третия райх. И в същото време изтегли войските от Сицилия.
  Сталин, гледайки това, дълго се колебаеше и едва през август започна офанзива в центъра. Но тъй като фронтът на юг беше много по-източен, отколкото истинска история, беларуският балкон не се получи. И германците изградиха силна защита.
  Освен това те все пак успяха да прехвърлят войски от Западна Европа. Да, и XE-162 завладя господството в небето. Червената армия, с цената на огромни загуби, напредна десет-петнадесет километра и беше спряна. След това германците се опитаха да напреднат на юг. Напреднахме малко , но Червената армия, отчаяно контраатакуваща и имаща развита система от укрепления, успя да спре офанзивата. "Пантера" -2 с добра предна защита и сравнително добра бордова, както и отлична мобилност, като същевременно остава основното превозно средство. Дори ако пистолетът й не отговаряше на военните във всичко, особено в еднократните щети. Разработен е с помощта на Gerda "Panther"-2, с 88 мм оръдие, по-мощен двигател при форсиране, ускоряващ до 1200 конски сили, с по-дебела и наклонена броня, особено страните. Този танк тежеше до четиридесет и пет тона, но беше по-добре защитен и по-мощно въоръжен, като същевременно поддържаше много висока мобилност.
  Страничната му броня достига 170 мм, а челната 250 мм наклонена. "Пантера" -3 обеща да стане танк на победата.
  Сталин явно си подви опашката...
  Но през зимата той отново се опита да напредне, но беше победен и Червената армия не постигна победа никъде.
  И през март германците с "Пантера" -3 успяха да постигнат пробив на юг. И през април отново превзеха Киев.
  През май Сталин отново предлага на германците мир и дори обещава да се откаже от Донбас и Ленинград.
  Хитлер отговаря, като настъпва в центъра и се придвижва към Смоленск. И германците все още печелеха ... През лятото те превзеха Смоленск и се приближиха до Москва. Там те бяха спрени, но нацистите се обърнаха на юг и се придвижиха към Донбас.
  И те превзеха левобережната Украйна. И те стигнаха до Сталинград до ноември 1945 г. Самият Сталинград не може да бъде превзет от движение. Но положението се влоши. А на 1 януари 1946 г. Турция също влиза във войната със СССР.
  След това вече нямаше шанс да се запази Кавказ.
  Въпреки това боевете продължиха цялата зима и пролет. И едва през юни 1946 г. героичният Ереван пада. Малко по-рано от Баку. Османската империя и така помага на Третия райх. Въпреки това, когато през юни германците започнаха офанзива срещу Москва и Саратов, Червената армия показа изключителен героизъм.
  Олег Рибаченко и четири момичета се биеха край Москва и демонстрираха колосална смелост.
  Полковник с къси панталони и момичета вещици с бикини унищожиха Фриц.
  Олег хвърли граната с бос детски крак и извика:
  - Слава на СССР!
  Наташа се обърна. Тя хвърли убийствения подарък с боси пръсти и изкрещя:
  - Слава на Родината!
  Зоя покоси много фашисти. Тя хвърли босите си пръсти, дар, който носи смърт и излая:
  - Слава на Сталин!
  Августин, този червенокоси дявол, свали голям брой нацисти. Тя даде граната с голата си пета и изкрещя:
  - Слава на идеите на комунизма!
  Светлана, водеща огъня, отрязвайки нацистите, хвърляше дарове на смъртта с босите си крака и изрева:
  - Слава на идеите на Ленин!
  Петимата се бият героично и близо до Москва офанзивата на нацистите е отблъсната.
  Вярно е, че нацистите успяха да превземат Саратов след няколкомесечни битки.
  Но през зимата напредването им спря. През 1947 г. започват да пристигат нови съветски танкове Т-54, които са само малко по-лоши от Пантера-3 и по-силни от Пантера-2.
  Войната се проточва все повече... 1947 година преминава във взаимна размяна на удари и заседнал фронт.
  През 1948 г. също размяна на удари и почти без промяна. Германците се погрижиха за войниците, така че те имаха голям спад в населението. Нямаше достатъчно хора и Сталин.
  През 1949 г. също без промяна. Освен ако СССР имаше МИГ-15, а Третият райх имаше МЕ-462. Германският самолет беше по-бърз и по-мощно въоръжен.
  Германците също получиха "Пантера" -4, дори по-тежка със 105-мм оръдие с дължина на цевта 100 EL и дебела броня, както и газотурбинен двигател. В СССР досега в сериите Т-54 и ИС-4. И IS-7 не беше сериен - не се получи.
  Войната свърши и 1950 свърши...
  Също битки с променлив успех, както и фронтовата линия, която хвана.
  И през зимата на 1951-1952 г. Сталин предприе поредица от мащабни настъпателни операции и успя да изгони германците от Саратов и да натисне малко в центъра. Непреклонният Ленинград все още издържа в дългосрочна обсада. Като цяло Червената армия изглеждаше на път да вземе инициативата.
  Но през лятото германците успяха частично да възстановят позициите си и отново превзеха Саратов.
  Есента и зимата преминаха в тежки боеве. И през март 1953 г. Сталин умира.
  Възползвайки се от объркването и борбата за власт, нацистите превзеха Куйбишев и обградиха Москва. През декември 1853 г. пада столицата на СССР. И през януари 1954 г. непоклатимият Ленинград най-накрая е превзет.
  След това Червената армия отслабва съпротивата. И през 1954 г. Вермахтът достига Новосибирск. След това имаше затишие, докато през 1955 г. всички големи градове на СССР не бяха превзети.
  Но партизанската война продължи. Стегнат и тежък. Разбира се, и в крайна сметка през март 1957 г. умира и фюрерът.
  След това започва борба за власт в Третия райх и в резултат на това империята се разпада. На територията на бившия СССР се появиха множество независими държави. Съединените щати се превърнаха в хегемон в света. Освен това проамериканско правителство беше установено и в Китай.
  Това продължи няколко десетилетия. Скучна световна стагнация, постсъветско пространство. Съединените щати успяха малко повече, отколкото в реалната история през 2017 г., те все пак летяха до Марс.
  Но като цяло човечеството е разпокъсано, в ислямския свят има войни и тероризъм, на бившата територия на СССР също има войни и десетки страни ...
  Накратко, само Америка просперира и всички държави зависят от нея. И САЩ пият сок от тях. През 2020 г. президентът на Съединените щати е хомосексуалист и открито има съпруг. И стана още по-забавно.
  Така че геният на Герда изигра жестока шега на света! И това само го влоши!
  
  
  РУЗВЕЛ УМИРА ПРЕЗ 1943 г
  Рузвелт умира през март 1943 г. и неговият наследник Хенри Уолъс, като идеалист, изисква Сталин да либерализира режима в замяна на помощ. Естествено Сталин отговаря с категоричен отказ. Хенри се обиди. Американците спират бомбардировките на Третия райх и позволяват на Ромел да изтегли германските и италианските войски от Африка.
  Чърчил, също страхувайки се от укрепването на СССР, ограничи дейността си срещу Германия. Хитлер, в замяна, също спря окончателното решение на еврейския въпрос.
  Въпреки че официално не е обявено примирие, съюзниците фактически спират да водят война. И това беше в полза на Третия райх. Увеличава се производството на въоръжение и особено на танкове.
  Фюрерът дори за пореден път отложи операцията в Цитаделата, така че разузнаването съобщи, че СССР има повече танкове, пехота и артилерия на Курския перваз и той очаква да спечели превъзходство в силата. Всъщност да щурмувате крепостта, отстъпвайки по сила - хазарт!
  Освен това фюрерът иска новите танкове "Тигър" -2 и "Маус" и "Лъв" да участват в битките. Танкът Мишка през лятото на четиридесет и трета премина сравнително успешни тестове, както и Тигър-2, като цяло, готов за производство. Но "Лъвът", докато късно. Развитието му беше прекъснато в края на четиридесет и втора и след това възобновено. Но този танк беше по-лош от "Тигър" -2, но с повече от двадесет тона по-тежък. Въпреки това "Маус" с тегло от сто и осемдесет тона се оказа хемороиден мастодонт.
  Но няма зло без добро. През август Сталин, неспособен да понесе постоянното отлагане на настъплението, сам нарежда удара. Освен това съветските войски се придвижват едновременно към Орел, Белгород и Харков.
  Фриц по това време значително са укрепили войските си и са изкопали много укрепления. Съветските войски вече щурмуваха цитаделата. А Panther с ефективното си въоръжение и сериозна челна броня се оказа добър танк в отбрана. Фердинанд също се представи добре. Самоходното оръдие не е много мобилно, но с много мощна челна броня и най-доброто противотанково оръдие от Втората световна война.
  Но "Тигърът" се представи особено добре, с доста силна странична броня, отлично и ефективно оръдие, голямо количество снаряди и относителната надеждност на двигателя и трансмисията.
  Тридесет и четири можеше да проникне в Тигъра само отстрани и не по-далеч от триста метра и с вероятност не повече от тридесет процента.
  Така че защитата на Фриц е силна. Освен това нацистите прехвърлят няколко допълнителни дивизии от Африка и десетина от Франция, четири от Балканите, като ги заменят с български и италиански. И общо събраха двадесет дивизии повече.
  Да, и танковете бяха пуснати с хиляда единици по-високи, тъй като съюзниците не бяха бомбардирали своите фабрики и градове от март 1943 г. Особено увеличен на източния фронт поради западния, броят на противовъздушните оръдия и бойците. На първо място, имаше повече превозни средства Focke-Wulf с много мощни оръжия, високоскоростни и добре бронирани.
  Съветските войски бяха малко по-слаби, отколкото в реалната история, поради прекратяването на безвъзмездната помощ от ленд-лизинг, само за пари. Нещо, което СССР беше принуден да купи. Особено боксити и легиращи елементи, плащащи със злато.
  Но закупуването на авиация и танкове трябваше да бъде отказано - нямаше достатъчно злато за всичко. Така че великолепните Чърчил със 152 мм броня вече ги нямаше. И в нападение са добра помощ. Като защитени шермани.
  Разбира се, СССР губеше сила в сравнение с реалната история, докато врагът, напротив, имаше повече възможности. Да, и настъпи врагове.
  Майнщайн на юг отблъсква съветската офанзива и задържа Белгород. Модел командва на орловския перваз. Лъвът на защитата беше готов за настъпление, но беше по-слаб като сила. Макар и по-силен, отколкото в реалната история, поради силите, прехвърлени от запад и повече освободени оръжия.
  Така че Фриц се биеше много здраво. Съветските войски обаче успяват да проникнат, но напредват не повече от един-два километра на ден с цената на големи загуби. През септември Червената армия се опитва да настъпи и в центъра. Но и там германците имат всичко готово и силна отбрана. Фриц, в сравнение с реалната история, имаше тридесет и пет до четиридесет дивизии повече. Благодарение на западния фронт, Африка, по-малко загуби на население от бомбардировките и повече оръжия.
  Плюс спестявания, дължащи се на зенитни оръдия, отряди, които изгребаха развалините и възстановиха разрушените фабрики. Допълнителният брой танкове и самолети изигра роля. Освен това, поради западния фронт и увеличаването на производството на оръжия, авиацията на нацистите всъщност се удвои и Червената армия вече нямаше превъзходство в небето. Тя стана още по-слаба, отколкото в реалната история, защото нямаше американски и британски самолети, а освен това все още нямаше достатъчно дуралуминий, алуминий и мед. Не можете да купите толкова злато, колкото съюзниците доставят безплатно.
  Така не беше възможно да се пробие предварително подготвената защита в центъра. Германците успяха да устоят. Но още не са пристигнали. Особено зимата. Трябва да оцелеете през зимата и да оцелеете.
  И Фриц седеше в отбрана. През зимата Червената армия напредва на юг, но без успех. Той удари близо до Ленинград, но Фриц успяха да прехвърлят допълнителни сили тук и да се задържат. Тийнейджърите бяха мобилизирани в армията на Третия райх, те започнаха да работят с чужденци. Броят на европейските дивизии също нараства. Трябва да се отбележи, че французите бяха по-склонни да се бият с болшевиките, когато бомбардировките над фабриките спряха. И сформира цял легион от тях, белгийци, холандци, норвежци.
  След победата на изборите за шведския парламент на нацистите, притокът на доброволци оттам се увеличава и дори се формират две цели дивизии.
  Испанците и италианците също увеличиха военното си присъствие. Освен това се проведе размяна на военнопленници и около милион бивши войници се върнаха в Италия.
  И така, кой Фриц, с умела защита, успя да удържи. А авиацията им ставаше все по-силна. По отношение на производството на самолети нацистите изпревариха СССР, а по отношение на въоръжението и скоростта автомобилите им бяха очевидно по-силни. А немските пилоти са по-добре обучени от съветските. Така съотношението на загубите се промени в полза на Фриц. И те владееха въздуха.
  Особено ефективно се оказа германското 30-милиметрово самолетно оръдие. Доста лек, той можеше да свали съветски самолет с едно попадение и да направи 600 или дори 660 изстрела в минута.
  Червената армия очевидно губеше във въздуха.
  Ситуацията се влоши от появата в серийното производство на ME-262 на много бързо, мощно въоръжено и най-важното много издръжливо превозно средство. Да, мощните реактивни двигатели позволиха на германците да направят изтребителя по-тежък и следователно по-добре защитен и брониран. И четири 30 мм оръдия са доста.
  Трябва да се отбележи, че Фриц също ограничи ракетната програма на FAA, тъй като тя загуби своята релевантност в условия, които не бяха във война със съюзници. И това направи възможно значително укрепване на авиацията. TA-152 може да се признае за особено успешна разработка, която беше много по-добра от Focke-Wulf по отношение на летателните характеристики, но също така можеше да бъде атакуващ самолет и фронтов бомбардировач.
  След като избегна срива на фронтовата линия тази зима и след като се съпротивляваше навсякъде, Фриц стана по-активен през пролетта. И още през юни те започнаха нова офанзива. Основният удар беше нанесен в посока Курск. И доста активно използвани: "Мишка", "Лъв", "Тигър" -2, "Пантера" -2 и, разбира се, прости "Тигри" и "Пантери". Танковете Т-3 и Т-4 бяха спрени от производство като остарели. СССР получи ИС-2 и Т-34-85. Последният танк обаче, поради липсата на безплатни доставки по ленд-лизинг, все още се произвеждаше в оскъдни количества, а Т-34-76 остана най-масовият в производството. А ИС-2 почти не се произвеждаше и този танк все още се финализираше.
  Така немските танкове бяха по-тежки и по-мощни от съветските. Почти не по-малък по брой, Fritz имаше по-добре защитени и въоръжени превозни средства. Panther-2 се оказа най-практичен, по-мощният двигател компенсира увеличаването на теглото, а страните получиха по-добра защита. Тигър-2 също не се оказа лош, с двигател с 1000 конски сили по-мощен от реалната история. И е практично!
  Танкът Lion, който тежеше с 22 тона повече от Tiger-2 и нямаше предимства в бронята, се оказа по-лош на практика. Неговото 105-милиметрово оръдие, макар и по-мощно от това на "Тигър"-2, е в същото време по-малко скорострело. И по-мощен от 88-милиметровия "Тигър" не е необходим срещу тридесет и четири. "Лъвът" като цяло се оказа машина нито за селото, нито за града. Страничната му броня е също толкова недостатъчна, колкото тази на "Тигър" -2, но наистина побира тридесет и четири. T-34-76 няма да пробие наклонената броня встрани. А отпред само челото на кулата е с дебелина 240 мм под ъгъл, което вече е излишно.
  "Маус" като цяло за всички съветски противотанкови оръжия от всички ъгли е непробиваем. Но е твърде тежък и бавен, трудно се транспортира и често се чупи.
  Най-хубавото е, че Тигър-2 и Пантера-2 са доста мобилни, сравнително надеждни и практични. И добре въоръжен.
  А най-масовият съветски танк Т-34-76 е морално остарял. Освен че е евтин, лесен за производство и по-трудно се влиза в малката му кула. Но пистолетът очевидно не тегли. Има проблеми с вишката, с оптиката, със скоростната кутия.
  Накратко, не е изненадващо, че този път Фриц успяха да превземат Курск и да образуват голям котел. И по-нататъшно развитие на успеха за улавяне на Воронеж.
  След това, по заповед на фюрера, те се обърнаха на юг към Сталинград.
  Фриц се страхуваха да щурмуват Москва. Освен това те се нуждаеха от кавказко масло.
  Тук със сталинската арогантност и спа. Разбра, че може да загуби. И той се обърна към американците и британците - те казват, помогнете!
  Тези отговарят:
  - Ще има ли либерализация и ще бъдат ли освободени политическите затворници?
  Сталин отговори неясно:
  - Нека да помислим...
  Чърчил и Уолъс твърдо казаха:
  - Докато няма практически стъпки, няма да чакате помощ! Освен това е необходимо да се довърши Япония.
  И нещата вървяха по-добре в страната на изгряващото слънце, отколкото в истинската история. По-успешно, и бойните кораби бяха използвани по-ефективно, и главният адмирал не умря, и като цяло самураите някак си имаха повече късмет в битките. Въпреки че все още губят, но много по-бавно. А американците и британците се местят от палма на палма.
  Разбира се, съюзниците не искаха да се изкачат в Европа.
  Германците стигат до Сталинград, но Червената армия успява да се закрепи там. И битките се проточиха. Но отново не беше възможно да се обкръжат германците през зимата. Те не паднаха два пъти в един и същи капан. И стигнаха до Терекската порта. И оседла хребетите.
  Този път те успяха да превземат Грозни и Орджоникидзе, но нацистите все още бяха спрени в планините.
  Дойде зимата и поредното затишие. През януари Червената армия настъпи в центъра. Но не постигна значителни резултати.
  Най-накрая успя да разшири производството на Т-43-85, но тази машина все още беше по-ниска от германците. Fritz започна да получава танкове от серията "E". На първо място, "E" -100, който замени "Maus". Поставяйки трансмисията и двигателя заедно, германците намаляват височината на резервоара, спестявайки коляновия вал, и уплътняват оформлението. Резервоарът стана по-нисък, по-малък и по-лек със 130 тона вместо 188. Това даде възможност да се увеличи скоростта му по магистралата до 40 километра в час, както и по пътя. А защитата на автомобила стана още по-добра, поради по-големия рационален наклон на бронираните плочи.
  Този резервоар, разбира се, е много по-практичен от мишката. И той се показа добре в битките. По-масов обеща да бъде E-50. Също така уплътнен от схемата на оформление. Подобен по тегло на Panther-2, но с по-дебела и рационално наклонена броня и нисък силует. Но докато тази кола беше забавена. Тъй като за Хитлер не беше достатъчно, че бронята с дебелина като Тигър-2 беше планирана в E-50, фюрерът поиска по- надеждна и мощна защита. Например, E-100 има наклонени страни заедно с щитове с дебелина 210 мм и наистина не можете да го счупите.
  "Пантера"-2 беше модернизирана за 88-мм оръдие с дължина на цевта 100 EL. И досега работи страхотно.
  През зимата германците успяха да се задържат в центъра и да отблъснат атаките. И през пролетта фриците подновиха офанзивата си в Кавказ. Появи се резервоарът "Лев" -2, по-лек от своя предшественик с разположението на трансмисията и двигателя в един блок отпред и напречно. Разбира се, много по-мобилен, но със същата броня и оръжия. И "Тигър" -3. Този резервоар беше донякъде уплътнен от оформлението и по-добре защитен, особено страните от 120 mm срещу бившия 82, под наклони. Тясна кула и по-здрава броня. Въоръжението обаче също е променено на 88 мм в 100EL. Новият пистолет направи дванадесет изстрела в минута вместо осем, беше по-точен и бронебоен от стария. Появи се и първият E-75, но тази кола също не отговаряше на военните и трябваше да бъде финализирана. Твърде тежък - повече от деветдесет тона и не добре защитен от страните.
  Но във всеки случай Фриц са по-силни и основният удар беше нанесен по Волга в посока Каспийско море. И те успяха да пробият отбраната на Червената армия и да отрежат Кавказ по суша.
  Сталин, намирайки се в отчаяна ситуация, заплашва да се оттегли от войната и да сключи отделен мир с Германия при всякакви условия. В САЩ на власт вече беше друг президент - републиканец!
  И той каза, че не можете да го вземете за изнудване. Сталин в отговор предложи на Хитлер преговори при всякакви условия. Фюрерът пренебрегна това.
  Германската офанзива беше успешна, Турция отвори втори фронт в Закавказието.
  Всичко буквално се разпадна. И сега нацистките орди вече щурмуват Баку. И изглежда, че няма шанс.
  Но ето четири момичета-вещици, които се борят за съветския град.
  Наташа изстрелва залпове по фрица и хвърля граната с бос, изящен крак. Което нокаутира нацистки танк.
  Комсомолска вещица вика:
  - Слава на Русия!
  Тогава Зоя също стреля, покосявайки нацистите. И с боси пръсти хвърля дар на унищожение. Гранатата удря гъсеницата Panther-2. Колата се завърта, сблъсква се с "Тигър" -2. И двата резервоара експлодират и се разцепват.
  Зоя крещи с пълно гърло:
  - Слава на Сталин!
  Августин също дава обрат. Сваля войник от Вермахта. И с бос крак хвърля граната по врага и пищи:
  - За слава на комунизма!
  А Светлана, това е момиче с руса коса, все едно хвърля лимон с голата си пета, разкъсвайки нацистите.
  Ще направи добре насочен завой и ще извика:
  - Слава на великото отечество на СССР!
  И четирите момичета крещят с пълно гърло:
  - Слава на Родината на Безсмъртния!
  И с боси крака пак хвърлят подаръци на унищожение. С такива бойци расте увереността, че СССР така или иначе ще победи. В крайна сметка той има толкова смели и умели воини!
  
  ПРИКЛЮЧЕНИЯТА НА ЕДИН КОСМИЧЕСКИ ПРИНЦ
  Принц Франческа, нервно превключвайки от една космическа скорост на друга с помощта на джойстик, се отдалечи от своята планета. Неговата космическа лодка, приличаща на позлатена акула, бързо прорязваше студения вакуум. За разлика от хладния и безразличен космос, сърцето на принца пламна от гняв.
  Женен е насила, въпреки факта, че Франческа е влюбена до уши в друго, лъчезарно красиво момиче от шест месеца. Тази, която не можеше да забрави нито за минута, гълъбът - героинята на стиховете.
  И му се налага друга, чернокоса, твърдо лице царица Албина, тридесет години по-възрастна от младия принц.
  Не, той никога няма да приеме това! Сякаш коне бяха откъснати от заграждението и препуснаха през вените. Неговата любима с коса, блестяща като слънчеви лъчи. Кога ще се свърже чрез звездния хиперинтернет?
  Принцът трескаво въвеждаше комбинации една след друга ... Той вече беше в отчаяние, тъй като триизмерна проекция проблесна и накрая се появи ...
  Наистина, момичето е чудо: месецът грее под косата, а звездата гори на челото й. Нейните изумрудено-сапфирени очи можеха да събудят мъртвите, толкова много изразителност и сила има в тях.
  Франческа каза категорично:
  - Вече взех решение! Отказвам се от трона, от титлата и летя към теб!
  Сияещото момиче изведнъж се натъжи и изчурулика с нежен глас:
  - Обмисли ли всичко, принце мой?
  Франческа, разтърсвайки джойстика от гняв, каза отчаяно:
  - Хиляди пъти да! Каква е ползата от короната, честта и богатството, ако я няма най-важната любов!
  Момичето въздъхна тежко и разклащайки златните си къдрици каза:
  - Страхувам се, че ще бъдеш ужасно разочарован, когато разбереш кой съм всъщност!
  Принцът трескаво поклати глава и изрева:
  - Не ми пука! Дори последният просяк! летя към теб!
  Момичето измърмори объркано:
  Но ти не знаеш къде живея.
  Франческа, с глас, който показваше увереност, каза:
  - Имам гравитачна хранилка. Вече определих откъде идват сигналите и скоро ще съм при вас...
  Момичето въздъхна отново, още по-тежко, изглеждаше, че слънцето се скри зад облаците. Принцът не зададе повече въпроси, а включи на максимална скорост. Предпочитам да я видя. И тогава да дойде каквото може!
  Времето течеше мъчително бавно, сякаш секундите се катереха нагоре като магарета, натоварени с камъни. Но тогава се случи, най-накрая гравитационният пеленгатор показа, че принцът е на мястото си.
  Франческа включи екраните за преглед. Неговата кралска яхта беше просто чудо на технологиите и един човек можеше да я управлява. Но въпреки най-модерното оборудване, принцът видя само огромна синя звезда.
  Той отново включи гравитационния пеленгатор... Той сочеше право към внушителното и горещо светило.
  Объркана, Франческа натисна клавиатурата, включвайки изображението на приятелката си. И тук отново блесна цветна, триизмерна проекция. Момичето все още беше прекрасно, но лицето й беше видимо обляно в сълзи и много я болеше.
  Принцът съчувствено попитал момичето:
  - Не разбирам... Може би пеленгаторът ми е полудял и сочи тази звезда... Въпреки че има технически повреди! Франческа стисна здраво юмруци.
  Момичето тъжно промърмори в отговор.
  - Не, не е бъг... Наистина съм в центъра на звездата!
  Принцът възкликнал изненадан:
  - Как?
  - Ние сме звезден народ и телата ни са от ултраплазма! - едва чуто изписка момичето и плискайки със сълза, добави. Не можем да сме заедно!
  - Не! - извика принцът и космическата яхта се гмурна в ултрамариновата звезда.
  
  СПЕЦИФИЧНИ ЗА МОМИЧЕТА LUTUE
  Как германците се готвят да кацнат в Британия, докато Сталин ближе рани. Вече е юни... Тестват се танкове-копачи, които трябва да прокопаят тунели под Ламанша и да влязат в британския мегаполис.
  Красиви момичета в алени и сини бикини се качиха в изкопаен резервоар с картечница като делфин. Те включиха втора скорост и колата плавно влезе в земята. Ново оръжие, което може да пробие всяка отбранителна линия. Великолепни жени воини движеха лостовете с голи пръсти, задвижвайки танка.
  И какви фигури имат момичетата и великолепни гърди, едва покрити бикини. Можете да им се възхищавате с часове. И кой е най-добрият в армията? Разбира се, момиче.
  Но учените от Третия райх разработват не само земни агрегати, но и друго железно оборудване. В лагерите на смъртта лекарите работят върху създаването на воин - човек на бъдещето. Сега, ако ген на плъх се трансплантира в човешкото тяло? Или хлебарка? Колко ще се повишат бойните му качества?
  И вече има някои видове чудовища за войни, както и зомби воини. Последните съществуват от няколко години. Всеки човек може да бъде превърнат в зомби. Но бойните им качества бяха съмнителни - твърде глупави. Те не оправдават разходите за създаване и могат да открият огън по собствените си войски.
  Така че зомби фронтовете не влязоха в масово производство. Но за сметка на това от тях могат да се правят нискоквалифицирани работници и да се произвеждат например най-прости самолети и планери. Много планери са подготвени за кацане във Великобритания.
  Но има и тайно, специално оръжие: дискотеки! Нещо, което не би могло да се повтори в двадесет и първи век. Най-добрите учени в концентрационните лагери са разработили оръжия с уникални характеристики. Скоростта вече достигна три или четири звукови скорости, но най-важното е, че благодарение на ламинарната струя дискетите се оказаха неуязвими за стрелково оръжие.
  И те самите можеха да свалят коли във въздуха - поне чрез таран.
  И отново Олег Рибаченко представляваше момичетата начело на диска. В армията на Третия райх жените са рядкост. Но в мечтите си защо не представлявате момичетата. С разноцветни прически, стройни, атлетични, едрогърди с минимум дрехи или чисто голи!
  О, ако целият свят се състоеше само от момичета, а той Йохан остана единственият мъж. И как тогава щеше да се обърне?
  Сияйна Шарлот на дискета, усмихната и червената й коса се развява на вятъра като пролетарско знаме. Какво чистокръвно, младо лице има тя и изпъкнали гърди, тънка талия с мощни, широки бедра. Нейните бикини са тънки като конец и ви позволяват да видите всички момичешки прелести!
  А самата дискета прилича на прословутите летящи чинии. Издига се вертикално, почти безшумно... Доста голяма и скъпа машина. При набиране на скорост около него текат мощни въздушни течения - способни да разрушат както куршуми, така и снаряди. Така дискетата в движение е неуязвима.
  Вярно е, че има минус в това: самата летяща чиния също не може да стреля, но ... Първо, дискетата е в състояние да таранира всеки вражески самолет. И като се има предвид скоростта, нито една летяща машина не може да му избяга. Второ, като изключите струята, можете да изхвърлите радиоуправляема бомба-снаряд и да ударите целта! И след това го включете отново...
  Освен това вече е в ход разработването на различни видове лъчехвъргачи, с които се планира да се оборудват летящи чинии. Казвате фантастично! Но кой знае на какво е способен фашизмът, погълнал толкова много ресурси на планетата Земя.
  Системата за управление на дисколета е най-модерната с помощта на джойстик. Той е подложен на бойни изпитания. Великобритания и Америка все още са силни в авиацията, а защо "летящата чиния" не оредява въздушните редици на противника?
  Шарлот е толкова хубава, столицата на този кораб. Екипажът се състои от пет момичета. Те или седят на столове, или скачат, дърпайки голите си шоколадови крака от слънчево изгаряне. Голите им пръсти лежат върху джойстиците. Колко е еротично, лакираните, елегантно оформени нокти блестят, вените минават по подбедрицата под загорялата кожа.
  Екипаж на момиче е това, за което мечтае млад мъж, който се озовава в армията. Това, което носи победа и късмет.
  Тук дископланът набра скорост и достигна бреговете на Великобритания с невероятна скорост. И отвсякъде удря първите три английски изтребителя, които летящата чиния улови по пътя. Ламинарна струя събаря колите на лъвската империя. Тези, които губят крилата си, падат.
  Шарлот казва с доволен вид:
  - Ужасна такава и такава ужасна... Не съм ужасна и нося грим!
  И се изстрелва в отговор на опитите на новите английски изтребители да стрелят с агресивни смешки!
  И сега летящата чиния прави обратен завой и размазва американския щурмов самолет R-51, на който не помагат нито ракетни установки, нито осем картечници. Все още е голяма сила.
  Босото момиче Олег Рибаченко смяташе, че американците все пак са глупави, че са влезли във войната с Германия. Така те играят само в ръцете на СССР. Помогнете на най-големия си враг. Но те можеха да се справят с Русия с германски ръце!
  И сега неуязвим дисков самолет унищожава всичките им самолети. И това е много лошо за Великобритания.
  И още по-зле е за Америка. След като пречупите Британския хребет, ще можете да опитате да прекосите океана.
  Шарлот, искряща с изумрудени очи, произнася напев и в рима:
  - Приличаме на соколи, реем се като орли ... Във вода не се давим, в огън не горим!
  Ослепителната блондинка Гертруд отговаря с:
  - Каква болка, каква болка... Германия срещу Великобритания - сто - нула!
  Една дискета може да лети доста дълго време. Тайната на неговия двигател не е разгадана през двадесет и първи век. Само запасът от мощност на летящата чиния е колосален - можете да летите до Ню Йорк. И движенията са толкова накъсани, сякаш машината е лишена от инерция.
  Това, че нито един изтребител или бомбардировач не бъде хванат, е торта, смляна на прах.
  И тогава над Лондон започват да падат бомби, които се изпускат от най-новите, немски безопашати. И е много ефективен.
  На 22 юни 1945 г. германските и японските войски стоварват десант в Австралия. Това е своеобразна генерална репетиция за предстоящото нападение над Великобритания. И дисковият самолет летя дори дотам.
  От британския флот има само рога и крака. Германците се появиха в серийно производство на едноместни подводници. Те потапят английски кораби, докато самите те са практически неразличими във водния стълб.
  И торпеда, които са насочени към шум или топлина ... Какво само немците нямат! Най-добрите учени от цял свят, под прицела, работят под Третия райх. И те са принудени да работят усилено, укрепвайки германската мощ.
  Толкова грациозни, миниатюрни E-10 с нисък силует се движат в Австралия, а екипажът лежи. Те, въпреки ниското си тегло, са сравними с Чърчил по отношение на въоръжение и броня, но в същото време са много по-бързи и по-маневрени. И в такава кола момичетата се настаниха.
  Чифтове залягат и контролират танковете, изсичайки английската измет!
  
  НОВИ АЛТЕРНАТИВИ НА ИСТОРИЯТА
  И така германците превзеха Кавказ в края на четиридесет и третата година. През зимата те се ограничават до защита, но развиват настъпление в Африка и Иран.
  Сталин, разбира се, не седеше със скръстени ръце. Съветите предприеха настъпателна операция край Ленинград и в района на Воронеж.
  Двоен удар, пропусна целта. Близо до Ленинград Фриц използва "Пантера" -2 и реактивни изтребители. Във Воронежкото направление руснаците вече изстреляха ИС-2. Както се оказа, новият танк не е съвсем перфектен.
  Първоначално Червената армия постигна успех в пробива на Воронеж, но след това германците започнаха силна контраатака от южния фланг и създадоха цял котел за съветските превозни средства. В същото време нацистите за първи път използват и самоходни оръдия Е-10, леки, ниски, бързи и маневрени със сравнително здрава броня.
  След поражението на съветските войски близо до Воронеж настъпи оперативна пауза. Сталин започва да действа по-предпазливо и германците се насочват към Африка и Иран.
  Хитлер се опита да завладее напълно черния континент, за да освободи ръцете си и да получи допълнителни ресурси. Освен това Фриц искаше да помогне на Япония, за която битката не вървеше много добре.
  Важна роля изигра германският подводен флот, чийто брой непрекъснато нарастваше. Новите подводници с водороден прекис показаха пълното си превъзходство над кораби от подобен клас. Германците също имаха торпеда, внушаващи звук и топлина.
  Така съюзническият флот започва да търпи огромни щети. До средата на юни германците превземат Южна Африка и Мадагаскар през юли, като най-накрая завладяват целия черен континент.
  Вярно, на 22 юни Сталин отново започна да напредва в посока Ржев-Сичовски, използвайки масово най-новите технологии. Новият танк Т-34-85, по-нисък от Пантера-2 по въоръжение и броня, въпреки това надмина предишните тридесет и четири модела.
  Германците седнаха в солидна отбранителна линия и отблъснаха настъплението, разчитайки на реактивни самолети, нови картечници и картечници, както и газови установки. Самото настъпление не беше тактически внезапно и затова се оказа по-лесно за отблъскване. Но все пак за две седмици битка съветските войски се вклиниха в позициите на Фриц.
  И германците имат твърде много сили, пренасочени към африканския театър на военните действия. Но в битките участват нови подразделения на французи, португалци, испанци и дори шведи. В Швеция националсоциалистите спечелиха парламентарните избори и няколко доброволчески дивизии отидоха на фронта.
  Освен това Червената армия след загубата на Кавказ изпитва недостиг на гориво и в резултат на това не е толкова боеспособна.
  Две седмици по-късно Сталин спира офанзивата и неочаквано предлага на Хитлер мирни преговори. По това време стана ясно, че Фриц са на път напълно да развържат ръцете си в Африка и ще могат да атакуват СССР с цялата си сила.
  Фюрерът се съгласи на примирие със Сталин. Наистина, все още трябва да помогнем на Япония, но какво може да направи СССР през това време?
  Германците през август 1944 г. започнаха офанзива в Иран и Индия. Месец по-късно германските танкове се озоваха в Делхи, присъединявайки се към японските. И месец по-късно цяла Индия беше под германски контрол.
  Фюрерът дава заповед за подготовка за десант във Великобритания. Бомбардировките на Англия, включително с балистични ракети, се засилиха значително.
  Япония успява неочаквано да постигне голяма победа през ноември 1944 г. с помощта на немски артилеристи, пресичайки американски опит за десант във Филипините. Тук за първи път страхотните бойни кораби на страната на изгряващото слънце успяха да се покажат в пълна слава.
  Поражението на американците беше тежко. И с подкрепата на германския подводен флот, Япония започна контранастъпление в Тихия океан.
  Междувременно Сталин и Хитлер водят преговори. Не беше възможно да се договори лична среща на двамата диктатори. Но от самото начало беше ясно, че и двете страни са твърде горди. Сталин не искаше да се откаже от Ленинград, Хитлер не искаше да се откаже от града на Петър.
  И фриците искаха да оставят Кавказ изцяло на себе си, а Сталин настояваше за съвместно управление.
  Но и двете страни все още не са преминали към военни действия. Хитлер планира да превземе Великобритания и да освободи ръцете си. Сталин, от друга страна, свързва надеждите си с новите разработки в танковете и авиацията. Но новата машина Т-44 се оказа недостатъчно надеждна и изискваше техническо усъвършенстване, а съветските витлови самолети безнадеждно изоставаха от германските реактивни самолети.
  През зимата германците, заедно с японците, изтласкаха няколко американци в Тихия океан и нанесоха огромни щети на янките с подводници.
  През март 1945 г. германците засилват бомбардировките си над Великобритания, като използват рязко увеличен брой реактивни самолети. Както се оказа, бомбардировачът все още е по-добър от балистичната ракета, тъй като последната е твърде скъпа и недостатъчно точна.
  Нацисткият подводен флот също се показва все повече и повече. Отчаяни да победят германците със самолети, съюзниците също започнаха да изследват преговорния процес. И в същото време те се опитаха да убедят Сталин да отвори отново фронта.
  Но лидерът на всички времена и народи е чакал. Не искаше отново да изнася кестените от огъня. Освен това създаването на собствен реактивен самолет беше забавено, а разработването на нов танк Т-54 обещаваше да отнеме твърде много време. Да, нацистите успяха да създадат марионетни правителства от местни предатели в окупираните територии.
  Така съветската армия трябваше да се бори с милиони свои бивши граждани. И това не е твърде страхотно.
  Да, и Япония в този случай намекна, че ако Сталин наруши примирието, тя ще отвори фронт в Далечния изток.
  Така че германците можеха да се подготвят за десант във Великобритания без намеса. Вярно е, че имаше определени трудности: много не само английски, но и американски сухопътни войски бяха разположени в метрополията. Досега Съединените щати воюваха главно по море и можеха да си позволят да подсилят войските в самата Англия.
  Това предизвика трудности. Освен това съюзниците, отстъпващи по качество на авиацията, имаха твърде много самолети - компенсирайки технологичното предимство в количеството.
  Следователно Олег Рибаченко, в допълнение към ударите срещу наземни цели, също ловува за вражески самолети.
  Тук щурмовият самолет-момиче се представи за управлението на самолета. Тук е реактивният ME-262, последна модификация със стреловидни крила. И с голяма скорост атакува както въздушни, така и наземни цели.
  Боса красавица Олег Рибаченко в момичешкото си тяло умело се справя с боец. Открива огън, за да убива с боси крака. И английски самолети светват, ударени американци падат.
  И от дясната страна на красивия Олег, момичето Арабела. Който също е страхотен пилот-ас. И той води, изстрелвайки авиационни снаряди като ветрило, като крилата Валкирия.
  Олег Рибаченко й показва юмрука си, пляска я по голия, изсечен момичешки крак и крещи:
  - Продължавай така!
  Момичето ентусиазирано отговаря, показвайки юмрук в отговор:
  - Има толкова пази!
  Четиримоторен бомбардировач излита към Олег Рибаченко. Пилотът Терминатор го нокаутира с 30 мм въздушни оръдия, възкликвайки.
  - По-добре е да напълниш един мамут, отколкото сто плъха, по-добре е да убиеш един герой, отколкото хиляда страхливци!
  Арабела отговаря, като стреля от кръгова кула в техниката "цев" и възкликва:
  - Двама живи приятели е добре, четирима мъртви врагове, още по-добре!
  И от нейните попадения гръмват, като в редица подредени - самолети!
  Олег Рибаченко оголва снежнобелите си зъби в момичешка усмивка. И пак стреля...
  Той иска да пее, че е войнствено.
  Аз съм Супермен, Създател на Вселената,
  Реших, че ще управлявам векове!
  И много под петата на моите създания,
  В действителност всеки знае съня!
  
  Красиво създавайте и тъчете богато
  Мога ли сияйни килими...
  Кой е непокорен, тежко възмездие -
  Децата на Сатаната ще отидат в ада!
  
  И децата ме обичат с цялото си сърце,
  Вземи всичко, което иска до пъпа!
  Само една награда се връчва от съдиите,
  Който има акъл!
  
  Обичам да строя зали в космоса,
  Маси във вселената обект ....
  Но колко капризно, богове знаят,
  За тях е дреболия да прекъснат нишката на живота ви!
  
  Ще има подарък и допълнение към него,
  За да не пълзи глупав човек ...
  Това е дреболия за създаване и не ме интересува
  Нека и генералният секретар стане домат!
  
  Аз плета мрежа от съзвездия,
  Способен да свали квазар от малкия пръст ...
  Не ми трябва свещ, десятък -
  Ще възнаградя щедро човека сам!
  
  Безсмъртието ще бъде и в красива рокля,
  Булката ще дойде при теб във вечността ...
  Ще бъдеш като крал на голямото благородство,
  И без прекъсване, райска сметка в храстите!
  
  Хареми и серали са дреболии,
  Реалността само Бог питай...
  Но хората трябва сами да направят своето щастие,
  И не викайте, само: Господи спаси!
  При всяка дума някой падаше взривен или застрелян. А красивата Арабела, дърпайки босите си крака, се втурна заедно с него и играеше с голи пръсти, натискайки спусъците на въздушните оръжия. И също получаване на...
  Така че те застреляха бойни комплекти и летят обратно.
  Арабела пита Олег, боса красавица с великолепни гърди и пищни бедра:
  - Ти си едно очарователно момиче... Винаги съм искал да бъда като теб!
  Момичето щурмовик-вундеркинд охотно отговаря:
  И ми се иска да бъда точно като теб! Макар че...
  Тогава Олег Рибаченко разбра, че говори глупости. И като цяло как един мъж се стреми да бъде като жена?
  Арабела обаче не загуби главата си и издаде безсмъртен афоризъм:
  - По-добре да си жена, отколкото жена!
  Олег Рибаченко се съгласи:
  - Не всеки с панталон е мъж, не всеки с пола е жена!
  Арабела кимна с глава и отбеляза:
  - По-лесно е да съблазниш сто жени, отколкото да дадеш една съблазнителна мечта!
  Още на летището двете момичета се прегърнаха и целунаха - колко са чаровни. Малко се погалиха, потъркаха алените си зърна, сляха се с ярки като розови листенца устни. Колко е хубаво да галиш женско тяло.
  Но няма време да се натискаме особено - трябва да бързаме за нов полет. И отново да нанесе съкрушителни въздушни удари на Англия. Докато британският лъв не бъде окончателно победен!
  Тук, в допълнение към въздушните цели, любимата работа на Олег Рибаченко е унищожаването на танкове. Атакувайте ги от въздуха. Особено примамлива цел за Tortila е машина, която тежи осемдесет тона! Наистина чудовище - чудовище за всички чудовища!
  Германците обаче вече имат на въоръжение сериен Е-100, нещо като Maus, но с по-плътна компоновка, по-нисък силует и по-лек. Новата машина вече можеше да развие достатъчна скорост за бой.
  Като цяло Олег Рибаченко мислено си представи новите танкове от серията "E", готови за май 1945 г. С оформлението на скоростната кутия на самия двигател: клякам, с дълги стволове.
  Най-масивната машина "Е" -50 е сравнима по тегло и въоръжение с "Пантера" -2, но много по-ниска по силует и по-дебела, особено отстрани с наклонена броня. И "Шърман", и "Чърчил", и "Пършинг" са далеч от тази немска машина по своите тактически и бойни характеристики.
  И когато се появи на бойното поле, тя просто няма да бъде равна!
  И вече са готови и "Е" -50 и "Е" -75. Втората машина със 128 мм оръдие е просто чудо на танкостроенето. Колко шантаво, че дори "Тортила" няма да ви се стори достатъчно.
  И сега босият воин Олег Рибаченко вече е в танка, заедно с екипаж на красиво момиче. В страхотен, "E" -100 адаптиран да се движи дори под вода. Ето карета с елфи, Олег Рибаченко е петият в нея, а четири момичета с остри уши се гмуркат в дебелината на Атлантическия океан. И тя се носи там, разрязвайки морската повърхност, тя е подводница на вериги.
  Трябва да пресечете Канала в най-тясната точка. Изскочете до брега, обстрелвайте и се върнете обратно.
  Ех, немският гений умееше да създава шедьоври на военната мисъл. Например резервоари за земни работи. Демократичната форма на управление се оказва неефективна за Германия. Каква криза настъпи през последните години? Та върлуваха всякакви терористи и емигранти! И кой е виновен? На първо място слабостта на властта!
  Но сега колата им с два пистолета изскача от морските дълбини.
  Олег Рибаченко, използвайки голи пръсти на долните си момичешки крайници, стреля с осколъчни снаряди по оръдията на английската брегова батарея. Англичанинът е хвърлен по-високо и обърнат с главата надолу.
  Това наистина е пълен шик!
  По някаква причина в главата на Олег Рибаченко проблесна руска песен:
  - Фатална година, да не ми повярвате - хиляда деветстотин деветдесет и девета! Дяволът ще се обърне със златни рога, три деветки наопаки!
  И тогава, в лицето на нацистките войски, дяволите влязоха на английска земя. Ето един оранжев елф като лупанет от тежък 128-милиметров пистолет.
  И експлозията на тридесет килограмов снаряд издигна вражески бункер до адските небеса.
  С помощта на голи пръсти на изсечени крака Олег Рибаченко стреля от късото си оръдие и гледа момичетата. Колко са красиви в оскъдните си бикини. Не момиче, а просто чудо на природата. Значи искате да правите любов с тях ... Не, Карл Маркс все още не е съвсем прав. Тук в него има женствена природа и плът на очарователно момиче, но все още черпи от женски пол. Към едрогърдите им лъскави тела.
  Той е селянин по душа и ще си остане селянин завинаги, в каквито и изкушения да го подведе безпощадната съдба.
  А тук, в полусъна на ходене и сънуване, е толкова приятно... Представяш си в плодородното си въображение победата на Третия райх...
  Все още не е окончателно, но стига дотам!
  Тук стреляте по батериите, а момиче със синя коса излива вода от картечница, унищожавайки английските пехотинци. Убитите черни падат, те изливат същата, като белите, алена кръв. Войната е естественото състояние на човека...
  Или както каза един философ: по-трудно е да се бориш, отколкото да дишаш, но много по-естествено!
  Интересното е, че момичетата много обичат да използват дългите си изящни пръсти, когато стрелят. Е, няма значение какъв цвят е котката, стига да лови мишки. Така е и по отношение на момичетата - няма значение кои части на тялото, стига да са красиви.
  Ето един елф воин с точен изстрел откъсна сравнително малка кула "Чърчил".
  Не, Олег Рибаченко определено имаше желание да композира песен и вундеркиндът щурмовик поведе сричката;
  Мечтаех от люлката да стана здрав войник,
  Летете със самолети и стреляйте...
  Или може би момче в кабината и голям пират,
  Въпреки че на морето си просто крадец!
  
  Исках да се занимавам с военни дела - за мен момче,
  Най-силното признание за...
  Трябва да се научиш да се биеш не от книга,
  Иначе ще станеш глупав като мечка!
  
  Четох в детството си за смелите корсари,
  За качването и резките скокове ...
  Въпреки че можете да станете жертва на комисарите,
  Но страхливост, момчето не е в ръцете му!
  
  Това, което искате, винаги ще постигнете
  Всеки бизнес винаги спори...
  И слънцето също грее над пирата,
  И ако бурята също не е проблем!
  
  Да, бесилото също заплашва,
  Жестокият палач сваля ешафода...
  И разбойникът няма да намери място в рая,
  Адът го чака в подземния свят!
  
  Когато ме хванаха при Исус
  Отчаян, отправих молба...
  Поддадох се, покайвам се на подлото изкушение,
  Търсени момичета, цветни коли...
  
  Бог отговори: че няма прошка за вас,
  И само Сатаната чака...
  Палачът удари веднага, без забавяне,
  И главата се търкулна от блока за рязане!
  
  И аз съм в ада, но знай, че не страдам,
  Можете също да пиете водка с дяволи ...
  И сега преглъщам вкусно този алкохол,
  Което се измива с торта и дивеч!
  
  Да, това място е просто пирати,
  Има дяволи - мацки с гръм и трясък ...
  Такова беше възмездието тук,
  Шампанско, вино, барбекю сутрин!
  
  Лудих се в ада петстотин века,
  Но тук идва Великият Исус...
  И свърши адът без никакви междуметия,
  Бил в подземния свят в щастие - сега празен!
  В ада страдам много,
  Да, твърде късно е да се покаеш в ада ...
  Исках да се обличам стилно с дама,
  Не знаех, че днес ще съм в ада!
  
  Така че урок за другите пирати
  Живейте честно, ще бъдете цели ...
  Въпреки че, уви, заплатата е ниска,
  Как можем да се освободим от нуждата от окови?
  Хубава песен и страхотен бой... Разтовариха си бойния комплект и се връщат. Елфите извикаха в унисон:
  - Нека силата бъде с нас!
  Отново страхотен модерен танк отива в морето. И малка дълбочина, не е пречка за кола, работеща с водороден прекис.
  Що се отнася до разработката на атомната бомба, Германия изостава малко, но реакторът с тежка вода вече е пуснат. Освен това е получен модератор на базата на парафин.
  А ето го и самият Хитлер... Обсебеният фюрер се разхожда из кабинета му. Изглежда, че е решил да се забавлява малко.
  Хитлер удари с юмрук по масата, чаша сок от манго се разля върху костюма на фюрера. Това предизвика изблик на гняв. Хитлер заплаши небето:
  - Да, как смееш, Боже, да ме цапаш великия фюрер! Който скоро ще командва всичко!
  Гьобелс помпозно отговори:
  - Бог е най-важният деспот на планетата!
  Хитлер кимна.
  - Това е! Бог е жесток, така че и ние можем да бъдем жестоки! Фашизмът убива с милиони, десетки милиони за една велика цел! Бог убива милиарди, абсолютно всички за кой знае какво! Повечето от нашите жертви умират бързо, а повечето от милиардите, които умират от старост, страдат дълго и страдат ужасно! Църквата учи, че повечето хора ще горят вечно в ада след смъртта, но ако измъчваме човек, то е само за да получим информация, а това продължава най-много няколко месеца!
  Бог мъчи, като знае всичко предварително, милиарди милиарди години! Да, и за тези, които се спасяват, малко е радостта - вечна скука в Господното робство! Църквата учи, че Исус е Всемогъщият Бог, което означава, че Хитлер е по-добър от Исус! Не е ли!
  Гьобелс отговори:
  - Да, така е! Християнството е едновременно "тихоокеанско" и свръхтвърдо! Той гарантира мъки приживе и призраци след смъртта!
  Хитлер кимна.
  - Имаме си Европа, защо има толкова малко красиви жени! От факта, че през Средновековието всяка красавица е смятана за вещица, изгаряна и измъчвана! Защо в Скандинавия има толкова много по-красиви жени? Католическата инквизиция не е проникнала толкова много там. Няма да е зле СС да вземат за втори съпруги красиви руси жени от Скандинавия и да им раждат здрави, високи деца.
  Химлер отбеляза:
  - Вече се провеждат успешни експерименти по изкуствено осеменяване на жени! Ние използваме семето на най-забележителните мъже!
  Хитлер скочи от стола си:
  - Да, интересно е и има резултати!
  Химлер кимна.
  - Разбира се, мой фюрер! Родиха се първите дузина бебета в епруветка! Те тежат много повече от нормалните деца! И мисля, че са по-силни. Държах бебетата в ръцете си и те се бориха здраво.
  Хитлер се засмя.
  - Това е добре! Така че можем да подобрим породата! Можете ли да носите бебета извън утробата?
  Химлер отговори:
  - Много е трудно, мой фюрер! Някои разработки обаче бяха направени, но ще струва твърде много! Старият начин е много по-добър!
  Хитлер се съгласи:
  - И точно така! Управлявайте Германия!
  Рибентроп добави:
  - Генетично най-надарените славянки биха могли да бъдат и съпруги на SS войници. И имайте деца!
  Хитлер кимна.
  - И е вярно!
  Химлер отговори:
  - Всъщност славяните са ни роднини! Същите руски царе имаха повече немска кръв, отколкото руска!
  Хитлер излая:
  - Знам го! Ето защо Русия стана толкова голяма! Германецът е отгледал първобитните хора!
  Гьобелс предложи:
  - Трябва да се разпространяват приказки - сякаш под наш контрол руснаците ще живеят много по-добре, отколкото под болшевиките!
  Фюрерът ахна от изненада и изсумтя:
  Защо това не се прави сега?
  Гьобелс ентусиазирано отговори:
  - Голям лидер се прави! Ние работим с езици толкова, колкото и бомбардировачи във Великобритания. Изляха много неща от пропагандата си и върху руснаците, и върху англичаните и американците!
  Фюрерът се усмихна доволно и като погали корема си, каза:
  - Лъжете с мярка, спазвайки честта, за да не се хванете на думата ... Все пак има спасителна лъжа, но има и празна лъжа!
  След което фюрерът тръгна отново, произнасяйки един от обичайните си монолози:
  - Когато дойдох на власт през тридесет и трета година, нямаше велика Германия. Беше измъчена, опустошена, унизена страна. Страната, в която производството спадна наполовина, имаше десет милиона безработни.
  Държавата, съкратена в резултат на Първата световна война, загуби всички колонии и значителна част от територията. Когато дойдох на власт: никой не вярваше, че ни чакат големи постижения. Но ето една малка страна, пресечена от войни, започна да се развива и да печели. Първо окупирах демилитаризираната зона. Тогава Австрия, като видя нашия просперитет, доброволно се присъедини към нас.
  Тогава Западът се уплаши от нарастващата ни мощ и тръгна към Мюнхен - давайки го на Судетите. След началото на Втората световна война. Почти целият свят беше срещу нас и нито един надежден съюзник. Тъй като Мусолини беше просто един страхлив парцал.
  Но за три седмици Полша беше смазана. Но съюзниците не посмяха да атакуват. След това паднаха Дания и Норвегия. След това за месец и половина по чудо превзехме Франция, Белгия и Холандия, победихме британците под Дюкер.
  Но войната не свърши дотук, въпреки че наистина разчитахме на това! Трябваше да ударя Югославия и Гърция, да вляза в Африка. Не исках това, но на източната ни граница се натрупаха десет хиляди сталинистки танка. Трябваше да започнем война срещу най-мощната и също тоталитарна като нас империя на планетата.
  Не беше предопределено да спечели бърза победа, но след няколко години война успяхме да деактивираме руската мечка, завладявайки най-важните и богати региони на Русия.
  Завладяхме Африка и половин Азия, заедно с Индия. В резултат на войните се формира империя два пъти по-голяма от тази на Чингис хан, четири пъти по-голяма от тази на Македонската, пет пъти по-голяма от Римската империя по време на управлението на Троян.
  Постигнахме много... Но войната все още не е свършила! Москва е непоклатима. Което е задължително да се вземе. Все още не е превзет от Лондон. Но най-важното - Америка! Това е нашият най-мощен и опасен враг. Икономическата му мощ е удивителна, но духът му е доста слаб! Но ние ставаме по-силни всеки месец. Милиони роби работят усилено за нас, произвеждайки все повече и повече оръжия. Пуснахме в производство много нови видове оръжия. Реактивни самолети, балистични ракети, подземни резервоари и уникални по летателни характеристики дискети.
  Никога в историята на човечеството не е имало толкова силна и технологично оборудвана армия като нашата. И сега се приближихме до свещената цел - световно господство!
  Фюрерът спря и скръсти ръце на гърдите си, след което довърши. -
  И нашата победа е времето на следващите месеци или дори седмици.
  
  ПРИКЛЮЧЕНИЯТА НА ОЛЕГ В ТЯЛОТО НА ЕЛФИ
  Олег Рибаченко беше откровено отегчен. Насън той беше в тялото на момиче.Графът-елф не прояви интерес и не разговаря с новата си приятелка. И само поискан секс. Бившето момче от руски щурмовик трябваше да издържи на самотата, преди да пристигне на пристанището и затова скучаеше. В главата ми се въртяха всякакви мисли. Една от интересните мечти на бившето момче от щурмовик е идеята как би могла да се развие войната с повече късмет за Краутите.
  Е, битката при Мидуей сама по себе си е голяма неуспех за японското командване. Но за германците Сталинград все пак се превърна във фатален град. Олег Рибаченко открива концентрации на съветски войски по фланговете. В степта прехвърлянето на такива значителни сили е почти невъзможно да се скрие. Освен това съветските са били маскирани и са се опитвали да се движат през нощта, но точно това изглеждало най-подозрително.
  Тогава Олег Рибаченко многократно информира германския щаб за това и дори изрази загриженост за възможни флангови атаки. Но съобщенията му бяха игнорирани. Може би причината беше, че Хитлер се опита да превземе Сталинград на всяка цена. И просто не се съобрази с външни заплахи.
  Босото момче Олег Рибаченко се опита да си представи какво би било, ако го послушаха.
  Най-вероятно, въз основа на опита от операцията Ржев-Сичов, руската офанзива можеше да бъде отблъсната.
  Йохан, мислейки за тази тема, задряма на палубата и сънува...
  Четири красиви елфи излязоха да се бият близо до Сталинград на най-новия "Тигър". Това са момичета със заострени уши, но необичайно, ослепително красиви.
  Различават се по цвят на косата: червен, зелен, син и оранжев. И без никаква боя, просто такава естествена цветова схема. Много секси и по едно бикини. Такава е фентъзи армията. И тръгва към главния път, за да се бие с много съветски танкове.
  И не е студено въпреки края на ноември за дяволите! Червенокосата елфичка насочи оръжието с босите си крака. Друг със зелена коса зърна съветски танк и стреля.
  Снарядът прелетя на разстояние пет километра и удари ръба на резервоара Т-60, съветската кола се спука, разпадайки се на метален прах.
  Елфическите момичета изръмжаха в един глас.
  - Ние сме готини войни на орли!
  И те стреляха отново и насочваха краката, пистолети. И в същото време пееха от ярост.
  Червеният воин пееше, докато стреляше:
  - Нека...
  Зеленото момиче стреля по съветската кола и продължи:
  - Непохватно...
  Воин със синя коса стисна голи пръсти, нокаутира руски танк, изпрати красив пасаж:
  - Бронирани...
  И красотата с оранжева коса, добавена с разцвет:
  - През локвите!
  И червеният войн съсича със снаряд:
  - И на...
  Тя изплю подарък с голи пръсти, пеейки зелено:
  - Покрива...
  Едно момиче елф със синя коса стреля, крещейки:
  - Разходи...
  Воинът с оранжева коса продължи:
  - Картечница!
  Когато момичетата пееха, те изглеждаха много смешни и като елфи стреляха почти без пропуск. Красотата им беше изумителна... Резервоарът се нагорещи от изстрелите. И загорялата кожа на елфите започна да блести от пот. Красиви са - нямам думи! И много секси...
  Съветските танкове минават през снега доста бързо. Почти всички са леки: най-тежките тридесет и четири. И момичетата започнаха да стрелят по тези танкове, когато се приближиха. Съветските машини също отговарят, но от такова разстояние почти няма шанс за удар. А "Тигърът" стои мирно и красавиците удрят много точно.
  И обичат да пеят.
  Червен, започва със стрелба:
  - Може би...
  Момичето със зелената коса падна, пеейки:
  - Крава....
  Синекосото момиче тупна и изръмжа:
  - Може би...
  Момичето с оранжева коса изчурулика, докато стреля.
  - Бъда...
  Червеното елфче измърка, докато стреля.
  - Куче...
  Момичето елф със зелена коса каза:
  - Може би...
  Синекосото момиче, изпращащо разрушителен снаряд, изчурулика:
  - Хипопотам!
  Едно момиче с оранжеви къдрици и с красотата на босите си пръсти натисна затвора на пистолета:
  - Значи нещо...
  И червенокосият воин стреля отново и много точно, изпращайки снаряд в тридесет и четирите, изпя:
  - пей!
  И всички момичета ще изкрещят в унисон:
  - Кукувица!
  Съветски танкове стрелят и по други немски танкове. По-специално Т-4. Но тази кола е почти равна на съветската тридесет и четири. И няма такова предимство като "Тигъра". И наистина е страхотно! Съветските коли нокаутират немските в движение. И те неумело изръмжават.
  Но момичетата от вида на елфите не пропускат. И доставката на черупки в "Тигър" е голяма. И се опитайте да се движите.
  Момичетата отново пееха, докато стреляха:
  - Кукувица!
  Едно момиче с червена коса изпрати снаряд и каза:
  - Аз...
  Зеленокосото момиче изчурулика, докато стреля:
  - Вие...
  Момичето елф със синя коса също стреля и отговори:
  - Шпорите...
  Един елф с оранжева коса раздаде подарък и извика:
  - Засеку!
  И отново, смях в отговор ... Но сега снарядите на "Тигър" свършват и съветските превозни средства се приближават. И обсипаха немската кола със снаряди.
  И момичетата елфи извикаха в хор:
  - Сбогом другари! ура!
  Олег Рибаченко се събуди... Беше интересно да се гледа как се бият елфите. Би било още по-интересно, ако могат да бъдат отбити фланговите атаки на Сталинградския фронт. Но сънят не завърши добре. Имаше твърде много съветски танкове и момичетата елфи бяха на ръба на смъртта...
  Известно време Олег Рибаченко се скита из бригантината. Орките не проявиха никакъв интерес към красивото момиче. Вижда се, че те са били твърде различни генетично или са се страхували да докоснат нещо, принадлежащо на капитана-граф.
  Но най-сетне брегът се появи и пленената каравела с бригантината се отправи към пристанището.
  Имаше много различни кораби, които пристигнаха с цел пазарлък. И голямо разнообразие от публика. Самото пристанище е пълно с различни видове платноходки, но има няколко парни лодки с тръби. Гледката е много живописна. Особено впечатляващо е разнообразното оцветяване на платната и различните съдове. Има такива рисунки - това е буквално цяла галерия и пейзажи.
  И има много кораби, украсени със злато, сребро и някои метали, непознати на земята.
  Тук всичко изглежда много романтично, мирише на подправки, аромати и потни тела на други светове.
  Най-вече разбираеми са орките: които никак не блестят с красота, както и мечките петли. Но има и елфи, и хобити, които приличат на боси деца, и фавни, и доста гадни тролове. Има цяла група от хора от света на фантазията.
  Когато бригантината акостира и орките се спуснаха на земята с удоволствие, Олег Рибаченко без особено желание облече дрехи в тялото на момичето. Ботушите бяха неприятно тесни, изящни момичешки крака, камизолата седеше тромаво, наклонената шапка заплашваше да затвори очите, панталоните търкаха луксозните бедра.
  Но момичето от щурмовик не посмя да излезе на публично място голо. Тя не се срамуваше от орките. Тя обаче не изпита удоволствието от облеклото, в горещия климат на трите светила. Обувките са особено неприятни, ботушите са трофейни, чисто нови и си личи, че не са износени. И беше мъчително да ходя бос в тях.
  Но Олег Рибаченко издържа известно време. Той все още е първи помощник на капитана, а ходенето бос в голям град някак си не е на уважение. Само хобити, смешни същества като човешки деца на десет или дванадесет години, тичаха наоколо с проблясващи розови токчета. Като цяло тази раса е удивително подобна на земната - дори ушите са доста човешки.
  Олег Рибаченко дори си помисли: защо ги взе за хобити? Възможно ли е това да са човешки деца? Няма видими разлики...
  Понякога се срещаха неизвестни извънземни с глави на октоподи, коне, носорози или изобщо не разбирате какво.
  Имаше обаче и пазар за роби... Продаваха най-вече орки и мечки, но извеждаха и партида хобити във вериги. Бедните деца, които бяха съблечени от търговците на роби, изглеждаха доста жалко. Но жените хобити все още се различаваха от човешките деца, по-женствени и развити фигури и мъже с по-голямо достойнство от момчетата на тяхната възраст. Робите са били продавани на търг. Те бяха изведени на платформата по двойки и купувачите ги опипваха без церемонии.
  Неочаквано момичето също беше доведено на търга. Тя беше разкрита постепенно, докато вървеше пазарлъкът.
  Граф дьо Патладжан привлече вниманието към нея и бутна Йохан встрани:
  - Вижте, вашият сънародник е цветнокож елф!
  Момичето наистина се отличаваше с удивителната си красота и извивката на Артемида, силно, стегнато тяло, много еротично с алени зърна. И когато златната коса се разпръсна по голи рамене , Йохан изпита силно желание. Лицето му пламна и той каза "да" на Патладжан:
  - Може ли да го купим? Такава красота!
  Елфът се оживи и се засмя.
  - Как ти светнаха очите... Веднага разбрах, че предпочиташ жени!
  Йохан отвърна рязко:
  - Но все пак и ти предпочиташ женски! Естествено е!
  Елф откровено каза:
  - Пробвах и с мъжките, но момичетата са по-добри... Защо уважавам предпочитанията... Но това е скъпо!
  Олег Рибаченко се удари с юмрук по челото и каза със закъснение:
  "Забравих, че имам право на своя дял от плячката!"
  Елфът кимна с глава.
  - До този момент ще бъде отведена ... Но женската си заслужава!
  И граф Патладжан, пренебрегвайки колко струва женската, да бъде отведен и да отведе себе си, влезе в сделка.
  И цената скочи до десет хиляди пайети. Това не стига - цяла торба злато. Но момичето наистина си заслужаваше. Тя била предадена напълно гола и боса на графа-елф. Той безсрамно удари елфическото момиче по бедрата и каза:
  - Има хубава крупа! Тя ще бъде прекрасна актриса и ще роди стотици деца!
  Търговският мениджър на орк албинос изсумтя объркано:
  "Цветните елфи нямат бебета...
  Граф дьо Ауберген уверено отговори:
  - И с помощта на магия...
  И Олег Рибаченко кимна, прошепвайки:
  - Все още бягам по работа ... Ще прикача стоки и каравела ... А вие угодете на дамата!
  Момичето щурмовик кимна. Тя криеше перлената си коса под наклонена шапка и можеше да мине за млад елф. Деликатните момичешки черти са характерни както за мъжете, така и за жените. Затова цветнокожият елф, сбъркал Олег Рибаченко с мъж (и това всъщност е така!) сложи ръка на гърдите й. Момичето щурмовик сбръчка зърното си от удоволствие и като се огледа, попита:
  - Къде можете да правите любов?
  Цветнокожият елф каза вяло:
  - Да, тук има розови шатри, рицарю мой. Там можете да се усамотите с всяка жена за три часа срещу пет пайети. И за десет или двадесет монети ще направят лакомство за през нощта.
  Олег Рибаченко беше възхитен. Той наистина искаше секс. В последните години от земния си живот той просто не можеше повече, а тук някак си не успя с това. А с мъж, дори красив като Патладжана, е отвратително.
  Проблемът обаче беше, че Олег Рибаченко нямаше пари в джобовете си. Но бившето дете-чудо скъса златното копче за ръкавели без церемонии и се оттегли в малка палатка. Оркът, който взе нещото, каза:
  - Ако не друго, мога да побера повече жени или мъже. Мъжките са по-евтини!
  Олег Рибаченко нервно извика:
  - Да тръгваме!
  След това влезе в палатката. Най-напред той изхвърли ботушите, които бяха протрили мазоли по краката на момичето. После сам започна да се съблича. Момичето вече беше загоряло и голо. Нещо, което тя особено не се притесняваше да ходи гола. Очевидно разхлабеността е характерна за цветните елфи. Но когато видя приятелката на Олег гола, тя беше много изненадана:
  - Значи си жена?
  Олег Рибаченко отговори съвсем сериозно:
  - Само отвън! И по душа съм 100% мъж!
  Момичето си пое дълбоко дъх и отговори:
  - Аз съм роб и ти принадлежа, но... Момиче трябва да спи с момче, а не с жена?
  Олег Рибаченко усети как в него кипи гняв и изръмжа ядосано:
  - А с орките кое беше по-хубаво?
  Момичето отговори с плачещ глас:
  - Не, не по-добре...
  Олег Рибаченко ядосано изсъска:
  - Така че не се появявай... Не съм ли красива?
  Момичето искрено каза:
  - Много си красива, светла и загоряла... Истинско цвете.
  Олег Рибаченко дръпна момичето към себе си със сила:
  - Значи ме обичай!
  И затвори устните си с алените, много сладки устни на момиче. И главата на момичето Олег се въртеше от наслада. Той премести бедрата си към нея... Да, не е много лесно да правиш любов, когато нямаш мъжественост. Пропастта гори от вълнение, а ти искаш ласката на чуждите ръце. Момичето отговаря неохотно. Вижда се, че е естествена и не е свикнала с такъв секс...
  Олег Рибаченко се държи агресивно, притискайки момичето и губейки тялото си около нея. Колко готино е това. Ако само мускулестото тяло на млад мъж щеше да е тук сега?
  Олег, момичето, прогонва такава мисъл от себе си. Колко готино е с момиче ... Той никога няма да обича мъжете, сякаш новото му темпераментно тяло не иска.
  И обсипвате алените зърна с целувки, виждайки как момичето неволно започва да се вълнува и да отговаря на вашите ласки. Тогава се чуват сладострастни стонове ...
  Двете тела се сляха в екстаз и момичетата вече крещяха от водопада от взаимни оргазми.
  Появата на граф дьо Патладжан прекъсна идилията. Освен това елфът сграбчи момичето на Олег за зърната и се опита да го хване отзад.
  Олег Рибаченко му удари шамар и извика:
  - Да не си сине!
  Граф дьо Патладжан изръмжа обидено:
  - Не съм син ... Още повече, че си момиче! И не човек, и човек няма да станеш, дори и да се спукаш!
  Олег Рибаченко блесна яростно с очи и изрева:
  - Няма да спя с теб! Като цяло вие нарушихте нашето щастие!
  Графът на елфите каза с груб тон:
  - Това момиче е купено с мои пари и ми принадлежи! И по-добре излез от палатката и си намери курва...
  Очите на Олег Рибаченко блеснаха яростно, но след това се успокои и каза с известна досада в гласа:
  - Егоист... Тя ме обича!
  Момичето отговори точно обратното:
  - Не е вярно! Обичам мъже, а моят избраник е толкова красив...- И последва пикантна целувка по устните на елфа.
  Момичето на Олег беше изпълнено с ревност и гняв. Той беше готов буквално да се нахвърли върху капитана и да го разкъса. Затова воинът-щурмовик набързо напусна палатката. По дяволите с него - копулирайте проклетите хетеросексуални. И ще обича само жени!
  И момичето Олег леко се отдалечи от палатката и клекна, за да не слуша сладострастни стонове. В същото време момичето щурмовик-вундеркинд дори забрави да се облече. Въпреки че гол под три нежни слънца е много по-приятно, отколкото в дрехи.
  Приятелката на Олег се опита да си представи какво ще се случи, ако германците отблъснат руската офанзива близо до Сталинград. От 19 ноември до края на декември 1942 г. продължават ожесточените боеве край Сталинград. Съветските войски, въпреки всички усилия, не успяха да пробият германската отбрана и се оттеглиха на първоначалните си позиции. Успехът на отбранителните битки беше придружен от лошо време, което попречи на използването на вражески щурмови самолети и намали ефективността на артилерията.
  След отблъскване на офанзивата настъпи кратко затишие.
  Германци и руснаци попълниха отслабените от битките войски. През януари Червената армия започва офанзива в района на Ленинград.
  След три седмици упорити боеве, с цената на огромни загуби, Червената армия успява да пробие само тесен коридор в района на самия перваз и да стигне до Нева.
  Но офанзивата на съветските войски край Ржев и Сталинград през февруари отново завърши с неуспех. Германците оцеляха през зимата почти без щети за себе си и успяха да се подготвят за пролетната офанзива. През февруари в Германия беше обявена пълна мобилизация. Също така беше необходимо да се запази Африка, където бяха прехвърлени тридесет чисто нови "Тигри" и петдесет "Пантери".
  Този път германските танкове бяха по-успешни, освен това Хитлер успя да използва повече сили в битките. През март, април, май Червената армия не предприема настъпателни операции и фелдмаршал Ромел, след като получи повече подкрепления и сили, успя да победи на първо място по-малко опитните американци. Повече от сто и петдесет хиляди войници на янките бяха заловени в Алжир и Мароко, масата беше убита. Освен това, благодарение на провокацията на германските тайни служби, Испания влезе във войната.
  Войските под командването на Майнщайн след нападението превзеха Гибралтар и навлязоха в Мароко от север.
  След като победиха американците, Ромел и Майнщайн преминаха към британците. Великобритания претърпява голямо поражение и напуска Либия, като се оттегля към предишните си отбранителни линии в Египет. Германците отново се натъкват на мощна вражеска отбрана близо до Ел Аман. Но тук Майнщайн, след като получи нови сили, предприе заобиколен маневра през пустинята и отиде до Нил. Германците, възползвайки се от объркването на Монтгомъри, успяха да обкръжат британските войски в Египет.
  След това преминаха Суецкия канал и навлязоха в Ирак. Британците претърпяха поражение след поражение. Освен това Турция също атакува съюзници в Сирия и Палестина. Сега германците можеха да контролират и Близкия изток.
  Сталин се държеше пасивно много дълго време. Той реши да изчака и да види. Но в тази ситуация това помогна на германците да използват големи сили, за да атакуват съюзниците. Близкият изток беше под Германия. Освен това Фриц също нахлу в Иран, движейки се към Индия. Местното население подкрепи германските войски.
  Сталин беше принуден да се намеси, като прехвърли значителни сили в Иран.
  Но сега германците, възползвайки се от отслабването на съветските войски, преминаха в настъпление на юг от Сталинград ... Те започнаха да използват тежки танкове, за да напреднат в посока Астрахан. До началото на август германските войски вече са достигнали делтата на Волга и Каспийско море.
  Сладките размисли и мечти на Олег Рибаченко бяха прекъснати от появата на хобитите. Момче с къси панталони и момиче с къса туника се приближиха до момиче с коса като снежинка. Момиче от семейство на приказни същества попита:
  - Ти роб ли си?
  Олег Рибаченко поклати отрицателно глава:
  -Не!
  Едно момче с къси панталони, много земно дете, изненадано отбеляза:
  - А защо си чисто гол. В края на краищата, според обичая, е прилично да се показваш гол само на роби!
  Момичето Олег забеляза, че наистина е гола. Какво от това? Да се срамуваш от такова тяло е извън контрол! Момичето елф отвърна учтиво:
  - Благодаря, сега ще си взема дрехите!
  И тя отиде в палатката... Там вече не се чуваха сладострастни въздишки и Олег Рибаченко се надяваше, че оргията е утихнала. Палатката обаче изведнъж се оказа девствено празна. В него не останаха никакви дрехи. Тук момичето Олег беше напълно изненадано и извика. Чувстваше се като Тарзан, чиято жена и син бяха откраднати.
  Двама хобити се появиха на входа на палатката и изчуруликаха:
  - И ние знаем къде са!
  Момичето Олег промърмори объркано, свивайки юмруци:
  - Какво знаеш? И къде?
  Момичето хобит туитна:
  - Те бяха отвлечени от духове, призовани от вампир-некромант. Така че сега не можете да го получите толкова лесно!
  Олег Рибаченко се ухили и погали босото момиче по червената глава:
  - Добра шега!
  Момчето поклати отрицателно глава.
  - Това не е шега... Магьосникът се казва Каспар. Той е известен човек... Много мрачен!
  Йохан измърмори несигурно, потропвайки с босите си момичешки пети по килима на палатката:
  - Ако това е вярно, тогава те трябва да бъдат спасени!
  Момичето хобит поклати глава.
  - Каспар е много силен магьосник... По-скоро ще те вземе в плен, отколкото ти него!
  Олег Рибаченко поклати отрицателно глава и възкликна ентусиазирано:
  - При никакви обстоятелства няма да напусна новите си приятели! И ако трябва, ще дам живота си за тях!
  Момичето погледна критично момичето на Олег и след известно колебание отбеляза:
  - Има начин да победим този магьосник... Но е много трудно. Ще трябва да летим до друга планета!
  Олег Рибаченко се оживи и тупна с крака по килима, дори подскочи:
  - Да, готов съм да летя дори до ръба на Вселената!
  Момчето беше скептично.
  - Сигурен ли си, че тя може да се справи? Ние, хобитите, отдавна искахме да се справим с Каспар, но не можехме да направим нищо с черния вампир некромант. И това е просто цветен елф.
  Момичето поклати глава и прошепна:
  - Не е вярно... Чувствам голям войн в нея! Точно това ни трябва!
  Момчето поправи момичето:
  - Не този, а онзи!
  Момичето поклати глава и отговори:
  - Не, това е този! Това е силен и смел човек!
  Момчето погледна момичето на Олег, събра вежди и каза:
  - Прераждане? Възможно е, но... Мислех, че е смело момиче.
  Момичето хобит отговорило:
  - Тя харесва жени. И като цяло вече съм на тридесет хиляди години и се научих да различавам мъжете, дори и в женско тяло!
  Момичето Олег беше сериозно изненадано:
  - Ти си на тридесет хиляди години... Но приличаш на дете!
  Момичето се изкиска, показвайки перлени зъби и отбеляза:
  - Патладжанът е вече на деветдесет хиляди години, но как изглежда... Изобщо случайно човек ли си?
  Олег Рибаченко се смути и, като се задави малко, отговори:
  - Не, защо мислиш така?
  Момиченцето хобит отговори с усмивка на устни:
  "Защото вие изглеждате доста зле и остарявате. Да, и живейте неприлично кратко, ако не се подмладите с помощта на магия!
  Момичето Олег въздъхна тежко и с тъжно изражение на лицето отговори:
  - Тежка е човешката съдба!
  Момичето отговори сериозно:
  - Човекът просто има шанс!
  Момчето кимна на Олег Рибаченко в знак на съгласие:
  - Последвай ни!
  Момичето се усмихна и щракна с пръсти. В ръцете й имаше златна верига с яка. Малка червенокоса красавица предложи:
  - Ще те изведем от пристанището, като купен роб. Затова сложете яката и не се съпротивлявайте.
  Въпреки появата на унижение в този акт, момичето Олег не възрази. Наистина, камуфлаж и камуфлаж на война. Спомних си как един пилот, преоблечен като жена, избяга след капитулацията на Германия в Аржентина.
  Хубавото лице и слабо растящата брада му помогнаха тогава да мине за млада прислужница.
  След това Рудершам спаси собствената си кожа и се страхуваше, че ще бъде екстрадиран на руснаците. Но се получи. Тогава му предложиха да се легализира в Америка.
  И сега той, в тялото на великолепно момиче, се скита по прашните улици на пристанището Торгета. Паветата на тротоара са нагорещени и е тежко да се ходи по тях с боси момичешки крака. И все пак дървените палуби не стават толкова горещи.
  Момичето Олег не се срамуваше пред орките и другите създания, въпреки че те го лапаха с очи. Не, няма да им се предаде. И няма да се изчерви.
  И магьосникът некромант ще бъде изтрит в лайна.
  Олег Рибаченко отново си помисли колко страхотно би било, ако можеше да окаже решаващо влияние върху хода на Втората световна война със своите разузнавателни данни. Тук германците в началото на август 1943 г. отиват в Каспийско море.
  Сталин вече предприема четвъртата Ржевско-Сичовска операция с контраатака в центъра.
  Но германците го чакат там и смело отблъскват всички атаки. В същото време те продължават да напредват по крайбрежието на Каспийско море на юг. Преодоляла колебанието, в началото на септември във войната влиза и Турция. Нейните войски превземат Батуми за няколко дни и обграждат Ереван. Червената армия не успява да удържи Кавказ. А Луфтвафе беше въоръжено със страхотните ME-309 и Yu-288, най-добрите витлови бомбардировачи и изтребители в света по това време. На път са и реактивни самолети.
  Олег Рибаченко е сигурен, че ако войната беше продължила по-дълго, германският военен гений щеше да се разгърне с пълна сила. Не като истинската история. Германците не успяват да превземат Баку на 7 ноември 1943 г. Силни руснаци все пак. Но фриците се обединяват с турците. Месец по-късно целият полуостров Баку е превзет от Германия. През януари последните огнища на съпротива в Кавказ утихнаха и хегемонията на Третия райх беше установена в двете най-големи нефтени полета.
  Тук мислите на момичето на Олег бяха прекъснати. Пазачите на изхода от града забавиха хобитите и те хвърлиха златна монета на пазачите.
  
  
  ВЛЕЗТЕ В ХИТЛЕР-1
  Германският генерал от Бундесвера най-накрая успя да изпълни старата си мечта, да се премести в Хитлер на 1 ноември 1941 г. Когато германците все още не бяха претърпели брутално поражение край Москва, все още имаше значителен шанс да се повтори Втората световна война.
  Въпросът дали душата може да се пренесе в миналото все още е открит. Във фантазията това е напълно възможно, възможно ли е категорично да се твърди абсолютната нереалност на подобни експерименти?
  Възможно ли е изобщо да се твърди нещо категорично, когато става въпрос за нашата непредвидима вселена!
  Във всеки случай Йохан Шварц получи исторически шанс, благодарение на попадението си. И с първите си решения той нарежда на германската армия да се подготви за зимата с всички сили.
  Тъй като германците вече са превзели голям брой селища близо до Москва, те имат за какво да се придържат и къде да прекарат зимата. Затова Йохан взема неоспоримо решение да се откаже от второ настъпление срещу Москва и да премине към временна отбрана. Рискът беше твърде голям германските войски да не успеят да превземат съветската столица, да разтегнат фронта си и да попаднат под съкрушителните удари на съветските войски. Освен това при студ бойната ефективност на германските войски е радикално намалена и това е факт.
  Разбира се, отказът да се атакува Москва означаваше удължаване на войната, но генералният инспектор на Бундесвера и доктор на техническите науки Йохан наистина се надяваше, че знанието за бъдещето ще помогне на германците да спечелят научно-техническото състезание, както с СССР и със съюзниците.
  Основното нещо, което смяташе Шварц, беше да избегне побой в момента и да се придържа по-здраво към градовете и другите населени места.
  Други мисли - дали да атакуваме Тихвин? От една страна, това направи възможно прекъсването на магистралата, захранваща Ленинград. Но от друга страна, германците ще напуснат зоната на укрепената отбрана и ще попаднат под силните контраатаки на съветските войски. В реалната история нацистите не задържаха Тихвин и претърпяха тежки загуби.
  Но в Крим беше необходимо да продължи офанзивата срещу Керч, като временно изостави атаката срещу Севастопол. Тъй като руснаците успяха да бъдат изтласкани от Ростов на Дон в реалната история, настъплението трябва да продължи там, но само чрез укрепване на войските. Можете да използвате силите, които германците са разположили във Франция и на Балканите. Нека българите и италианците поемат тежестта на окупацията и борбата с партизаните, а самите фрици да укрепят Ростовската групировка и да не се оставят да бъдат изгонени от града.
  Освен това Шварц реши да обяви тотална война точно сега, без да чака предаването на групата Паулус. И заедно с това да въведе всеобща трудова повинност.
  Има някои добри видове оръжия, които вече са разработени от конструкторите. Например Ю-188 и До-217 и са нужни силови мерки за увеличаване на тяхната производителност. На първо място, използването на чужда работна ръка. Третият райх вече има много земя и човешки ресурси, така че те трябва да се използват рационално. Засега бомбардировките от Великобритания са от точен характер и е възможно да се увеличи производството на оръжия без проблемите с намаляването на заводите и фабриките. Цялото съществуващо оборудване трябва да бъде прехвърлено на трисменен режим на работа.
  Вече са заловени почти четири милиона съветски военнопленници. Така че има какво да се използва за увеличаване на производството. И да използват фабриките на окупираните страни.
  За съжаление германците все още нямат достатъчно силен танк. Вярно е, че Т-4, след като инсталира пистолет с по-дълга цев, стана повече или по-малко приемлив за битки. Но все пак тази кола е незадоволителна. Защитата на бордовете и кърмата е явно недостатъчна. Да, и масовото производство на пистолет с дълга цев ще започне едва през следващата година. За щастие, за да инсталирате нов пистолет, не е нужно да възстановявате кулата. Танкът Т-3 за съжаление вече е остарял, дори и с дълга цев от 60 ЕЛ. "Пантери" и "Тигри" за масово производство няма да бъдат готови скоро. И тези танкове не са идеални.
  А реактивните самолети все още се разработват. Дори като се вземат предвид знанията за бъдещето, които генералът и докторът на техническите науки имат, ще отнеме една и половина до две години за масово производство на повече или по-малко приемливи реактивни изтребители и бомбардировачи. И същото важи и за резервоара. Просто познаването на принципите не е достатъчно. "Тигър" например е демонстриран на рождения ден на фюрера на 20 април 1942 г. И само на Курската издутина той стана достатъчно масивен, за да участва във военните действия.
  И колко време ще мине, докато щурмовата пушка MP-4 бъде готова.
  А времето е безмилостно. Ясно е, че и руснаците ще се възползват от паузата, за да се подсилят. Но да караш на атака, гледайки зимата е най-лошият изход.
  Така Йохан Шварц взе компромисно решение. Укрепете максимално Ростовската групировка за сметка на войските на Франция и Балканите. Обявете допълнителна наборна повинност, включително тези от шестнадесет години. Мобилизирайте надзиратели и надзиратели от концентрационните лагери във Вермахта - заменете ги с жени и тийнейджъри. И разбира се, да привлече максимален брой хиви и чужденци във войските. В реалната история чужденците са били привлечени във Вермахта и СС, но това трябва да стане в още по-голям мащаб. И, разбира се, да се използва по-активно женската работна ръка, което не е било така в реалната история. Освен това трябва да се формират женски снайперски батальони, жени с добра подготовка могат да стрелят и по авиационни бригади.
  Защо в СССР е било възможно да се използват жени в армията, а в Третия райх - не? Да, Хитлер беше пълен с предразсъдъци. Разбира се, сателитите на Германия също трябва да доставят повече войски. Трябва да се натиснат по-силно. Особено италианците. А България е длъжна да разположи свои дивизии на Балканите, замествайки германските окупационни части.
  Италианската армия е доста слаба, но е напълно способна да изпълнява окупационни и полицейски функции във Франция, както и да се бори с партизаните в окупираните територии.
  Освен това трябва да се вслушаме в стария Розенберг и да предоставим на Украйна, балтийските държави и Беларус формална държавност, като същевременно запазим господството на германския капитал и циркулацията на марката. Това ще ви позволи да получите десетки хиляди нови съюзници във вашата армия.
  Да, и от военнопленниците е необходимо точно сега да започне формирането на "Руската освободителна армия". Жалко, че все още нямат самия Власов, но той няма да отиде никъде, скоро ще се появи. И тогава нещата ще протичат още по-забавно.
  През пролетта на 1942 г. германците успяха да спечелят известно числено превъзходство над руснаците, като мобилизираха повече от шест милиона войници и офицери на източния фронт. Той ще се опита да има повече от осем милиона до пролетта с повече оборудване. Вече наистина е възможно да се добавят танкове и самолети към производството. И приоритет до момента, в който се създаде нов основен и перспективен танк, трябва да се даде на Т-4 с дългоцевно оръдие, а в авиацията Ю-188, До-217 сред бомбардировачите и МЕ-109 F, до повече създават се усъвършенствани модели. И изглежда, че XE-177 трябва да бъде спрян, той е твърде ненадежден. И Focke-Wulf трябва да бъде финализиран с помощта на идеите на бъдещия TA-152.
  И разбира се, основният залог в бъдещето е да правим реактивна авиация. Но това отнема време и преливане на летища с удължаване на пистата и преквалификация на пилотите.
  Освен това, освен Източния фронт, има и Африканския фронт. Тук въпросът е какво да се прави? Или изключете африканската посока, като се фокусирате върху източния фронт, или обратното, укрепете и победете британците, докато не бъдат разпръснати и не са събрали опасни сили.
  След известно обсъждане Шварц решава да подсили корпуса на Ромел. Така или иначе, преди май 1942 г. германците няма да предприемат решителни настъпателни операции на източния фронт и британците трябва да бъдат победени. Освен чисто военните съображения роля играят и моралните. Всъщност в реалната история това е първото поражение на Вермахта от британските сухопътни сили. И ако успее, Америка може да се изплаши и никога да не посмее да влезе във войната срещу такава колосална сила като нацистка Германия.
  Моралните фактори са на първо място. И тъй като британците, разбира се, не смеят да извършат десант за зимата през Ламанша, е възможно да се укрепи африканският контингент за сметка на френската групировка. И германските войски, на изток, като се вземе предвид повикването като резервист, ще бъдат достатъчни, за да поддържат отбраната срещу съветските сили. Все още не е планирано да се щурмува Севастопол, така че според изчисленията на Йохан Фриц трябва да задържи Ростов, като получи допълнителна дузина дивизии.
  Разбира се, рисковано е да се изложи Франция, но ... Местното население мрази британците, така че в случай на кацане, дори ако Великобритания се осмели да направи това през зимата, ще има кой да посрещне врага.
  Във всеки случай всички въздушни нападения срещу Москва трябва да бъдат ограничени, като твърде скъпо начинание, преминавайки към въздушна отбрана на изток и укрепвайки средиземноморското направление. Нещо повече, германците пред британците ще имат предимството, че знаят британските планове и нямат представа, че нацистите вече знаят всичко предварително.
  Остават още почти три седмици до 18 ноември и можете да подготвите коварен капан за Великобритания. Операция "Кръстоносец" трябва да бъде гробът за британските войски.
  А Ромел е достатъчен, за да подсили трите най-боеспособни дивизии, изпратени от Франция.
  Освен това Йохан нареди значително да увеличи производството на подводници, както и да реформира системата за управление в Третия райх, така че повече власт да бъде концентрирана в едни ръце, включително танковата индустрия. И командир на армейски групи, да подчини всички войски, включително авиацията и SS. За да не се окаже, както често се случваше в реалността, че те действат като лебед, рак и щука сами.
  Шпеер е назначен за райхминистър на въоръженията и боеприпасите и получава извънредни правомощия.
  Според плана на Йохан това трябва да ускори процеса на приемане на нови модели на немска технология, тяхното разработване и внедряване.
  Още много различни идеи и реформи са започнати от Шварц, включително мобилизирането на учениците към машините.
  Но съветското командване направи няколко неуспешни опита за настъпление в началото на ноември и след това настъпи затишие. Самите руснаци чакаха немците да стъпчат. На 18 ноември британците се втурнаха напред. В реалната история те не постигнаха успех веднага и с цената на тежки загуби. И тук имаше не три, а шест германски дивизии и Фриц знаеха предварително къде ще се появи Великобритания. В резултат на това се случи нещо, което Ромел не успя в реалната история - британците бяха откъснати от египетската граница и бяха обкръжени и почти напълно унищожени и пленени.
  В резултат на това германците спечелиха голяма победа в Африка и получиха допълнителни две германски и две италиански дивизии, преминаха в настъпление, движейки се към Суецкия канал.
  В началото на декември съветските войски също се опитаха да преминат в контранастъпление, но затънаха в твърдата германска отбрана. В градовете Фриц може повече или по-малко да издържи и да устои на съветските войски. Липса на числено превъзходство и недостатъчно обучени руски части претърпяха големи загуби и можеха да пробият отбраната на опитен противник, подготвен предварително. Германската авиация загрява двигателите с помощта на вряща вода, нагрята в котли, а пехотата се преобува във валени ботуши и кожени палта, иззети от местното население.
  Германците успяха да задържат Ростов, подготвяйки се да отблъснат съветската контраатака. Като цяло германците държаха линията. Те завладяха Керч и засега не бързаха да щурмуват Севастопол.
  Съветските войски изпробваха Фриц за сила до средата на януари. Но никъде, след като не постигнаха значителен успех, те спряха контраатаките. И нацистите успяха да стигнат до Суецкия канал в движение.
  В Ирак отново избухва антибританско въстание, този път подкрепата на арабите се оказва по-значима. Въпреки че комуникациите на Фриц се простираха, но с героични усилия те успяха да осигурят минимално необходимите доставки, те принудиха френската освободителна армия да напусне Сирия и успяха да поемат контрола над Ирак, но за момента отказвайки бързо да напреднат към Иран.
  Ромел действаше в боя много умело и бойната ефективност на британските колониални войски не беше на ниво. Прескачането в английското командване, както и превъзходството на немските аса в уменията им над рицарите на небето на империята Лъв, също се отразяваха негативно в хода на военните действия.
  Но германците засега са спрели. В Германия се формират допълнителни дивизии. Много държавни служители бяха привлечени в армията и заменени с жени. Децата бяха изпратени в детски ясли и градини. Това, което според фюрера е просто правилното - да се образоват във военизирани институции. Броят на чуждестранните работници се увеличи многократно и надхвърли двадесет милиона. Взети са драконовски мерки за повишаване на производителността им.
  Самият Йохан-Адолф лично подписва редица драконовски закони, увеличаващи продължителността на работния ден както за германци, така и за чужденци. Производството на оръжия в Третия райх нараства. Сформирани са и местни SS дивизии. Образът на непобедимост сред германците увеличи притока на доброволци.
  Общата сила на Вермахта надхвърля десет и половина милиона войници и офицери, без да се броят съюзническите войски. Япония влезе във войната и досега действа доста успешно. Но те трябва да бъдат предупредени за възможна загуба на кода за криптиране.
  През февруари и март германците отблъснаха няколко опита на съветските войски да преминат в настъпление и нанесоха известни щети на Червената армия. Загубите на Вермахта през зимата се оказаха много по-малко, отколкото в реалната история, особено по отношение на броя на измръзванията и смъртта от хипотермия.
  А притокът на въоръжени хора беше по-значителен. Освен това се създаде реална предпоставка за атака на Кавказ от южната посока, където действаше усиленият Ромел. След като получи допълнителни подкрепления, прославеният фелдмаршал превзе и Саудитска Арабия.
  Атака срещу Иран беше договорена с Япония, за да се свърже в Индия.
  И така германците нахлуха в Иран през април. Местното население подкрепи популистките лозунги на Фриц. Освен това Йохан Адолф публично посещава джамията и извършва намаз там. А арабите го обожаваха, особено като такъв яростен враг на САЩ и Великобритания.
  Йохан обаче не бързаше да обяви война на Америка, той поиска Япония първо да отвори втори фронт срещу СССР. Освен това нямаше причина да се излага Третият райх на килимни бомбардировки от американски самолети. А самите американци с влизането във войната ще дръпнат докрай. Докато германците не получат изтребители, които ще сложат край на въздушната хегемония на Америка. И разработките са много активни, като танк с идеите на "Леопард" от шейсетте години и серията "Е".
  Но всичко изисква време. Междувременно T-4 не е лош ...
  През май съветските войски започват неуспешна атака срещу Харков, попадайки в капан, умело подготвен от нацистите. След това нацистите се втурнаха в кавказката посока. В същото време, в допълнение към загубата на петролните полета в Баку, германците получиха възможност да снабдяват по-добре своята група, настъпваща към Индия. Японците превзеха много територия и сега можеха да защитят владенията си с флот и самолетоносачи, да отворят втори фронт срещу СССР.
  Битката при Мидуей завършва с победа на японците, които получават редица ценни сведения от Йохан Адолф. И сега самураите можеха да заловят всичко, което поискаха в Тихия океан и да атакуват Далечния изток.
  След общата мобилизация в първия ешелон, настъпващ в Далечния изток, Червената армия е атакувана от най-малко четири милиона добре обучени и смели пехотинци от Страната на изгряващото слънце. И няма почти нищо, което да противодейства на тази сила. Германците започнаха атака срещу Сталинград с две групи армии "А" и "Б" наведнъж в сближаващи се посоки. Освен това планът на нацистите беше да напреднат по крайбрежието на Волга и до Каспийско море.
  Офанзивата по този маршрут имаше много предимства в сравнение с плана, който трябваше да се осъществи в реалната история. По-специално, по протежение на Каспийската равнина е много по-удобно за многобройни немски танкове Т-4 да напредват, отколкото да се провират през Терекските порти. Освен това сега германците разполагат с арсенал от стоманени мастодонти, който се оказа много по-значителен и по-силен в количествено и качествено отношение.
  Сталинград пада в началото на юли. В същото време нацистите също превзеха Индия, обединявайки се с японците. Германците се придвижиха доста бързо по десния бряг на Волга. Съпротивата на съветските войски беше отслабена. Освен това Сталин нарежда част от резервите все пак да бъдат изпратени в Далечния изток. Ситуацията се влошава от влизането във войната срещу СССР и Турция. Ситуацията значително се влоши, въпреки че преди беше изключително тежка.
  През август проклетите фашисти успяха да преминат през Дагестан и до края на месеца атакуваха Баку. В същото време турците затънаха в битките за Ереван, където многобройни милиции и малката Червена армия се биеха смело. Но османците успяват да превземат Батуми. В Чечня избухва прогермански бунт и нацистите успяват да проникнат в Грозни, където са посрещнати с голяма чест.
  Боевете в Кавказ се проточиха само благодарение на изключително издръжливите съветски войски. В края на август и началото на септември Червената армия под командването на Жуков и Василевски се опита да пробие отбраната на Фриц северно от Сталинград. Но поради липсата на сили и използването на значителни танкови резерви от германците, значителен успех не е постигнат. През август и септември съветските войски се опитват да пробият нацистите и в центъра. Но имаше гладка и силна линия на защита.
  Освен това в Далечния изток се разви катастрофална ситуация и бяха необходими големи танкови резерви за контраатаки.
  През октомври ситуацията в Кавказ се усложнява още повече, германците и турците се обединяват и фронтът се разделя на няколко части. Но битката продължи. Червената армия не искаше да се предаде. Едва на 11 ноември нацистите успяха най-накрая да превземат Баку. Но Ереван продължи да се съпротивлява. На 19 ноември, възползвайки се от факта, че настъпването на студеното време спря японската офанзива в Далечния изток, съветските войски започнаха ново настъпление в посока Сталинград.
  Този удар беше нанесен от страната на Донец, през плацдарма. И така успя да постигне успех, поражението на румънските войски. Но за съжаление почти целият Кавказ вече беше заловен от нацистите и в началото на декември германците започнаха мощна офанзива. Майнщайн удари фланга на съветските войски и той успя да използва превъзходни числености и мощна въздушна подкрепа, за да пробие фронта на Червената армия. И съветските войски бяха обкръжени, но се биеха с непоколебима смелост. Но повечето от тях умряха.
  Германците засега удържаха инициативата. Въпреки че отблъснаха декемврийския опит за съветска офанзива в центъра. Липсата на горива и смазочни материали отслабва способността на съветската армия за съпротива и атака.
  ВЛЕЗТЕ В ХИТЛЕР-2
  Но германците не посмяха да напреднат през зимата, а прехвърлиха натиска си в Африка. И се премести на юг в Южна Африка. За тях беше изгодно да се възползват от пълнотата на ресурсите.
  Засилва се и активността на германския подводен флот. Загубите на съюзниците нарастват. Освен това в началото на 1943 г. в поредицата вече се появяват реактивни бомбардировачи и самолети. Бомбардировачите са особено опасни и ефективни. Поради високата си скорост е трудно да се свалят със зенитни оръдия и невъзможно да се настигнат изтребители. А ужилванията от джет станаха много болезнени за Великобритания.
  И се появиха нови танкове. По-специално, компактно оформление и сравнително малко тегло до четиридесет и пет тона. И с 88-мм дългоцевно оръдие, пробиващо от голямо разстояние всички съветски и западни танкове. Така германците получиха много мощно оръжие.
  И през март те вече се приближиха до Южна Африка, въпреки дължината на комуникацията. Местните бури и, колкото и да е странно, чернокожите подкрепиха Фриц. И през април нацистите най-накрая се засилиха в Южна Африка. Мадагаскар падна последно през есента май за южното полукълбо.
  Германците привлякоха твърде много от своите дивизии в Африка и активно формираха нови колониални дивизии и досега се колебаеха да атакуват центъра на Русия. Сталин също чакаше. Но Япония се засили. Тя се опита да пробие и по-нататък към Урал.
  Тогава Сталин, събрал сили, нанесе удар на самурая. Японците, попадайки под съветските танкове, се търкаляха на изток. Но тогава Йохан дава заповед да се атакуват Москва и Саратов. До август германците вече са натрупали значителен брой Panthers. Освен това, с приблизително същото тегло като "Пантерата", която беше в реалната история, благодарение на по-усъвършенстваното оформление, новата има 88-милиметрово оръдие в 71EL, а бронята е много по-дебела, с голям рационален наклон. И се опитайте да устоите, когато СССР все още е въоръжен с Т-34-76 и остарели КВ.
  Германците нямаха галерии за стрелба в поредицата поради безполезност, тъй като Пантерата беше достатъчно добра. Само щурмови оръдия с бомбардировачи с тегло петдесет тона или по-малко са били на въоръжение в Третия райх.
  Въпреки целия героизъм на съветските войски е невъзможно да се устои на по-многоброен и технически по-добре въоръжен враг. Германците разполагаха с многобройни бронетранспортьори и щурмови карабини, по-модерни, отколкото в реалната история. След два месеца изключително ожесточени боеве Москва е обкръжена. Освен това германците успяха да превземат Саратов, а след него и Куйбишев.
  Сталин трябваше да бъде евакуиран в Урал, в Свердловск.
  Столицата на СССР устоя до средата на декември. Кремъл е силно повреден. Георгий Константинович Жуков, който не напусна поста си, загина сам, докато защитаваше столицата.
  Германците спряха през зимата близо до град Горки (Нижни Новгород). Позицията на СССР стана изключително трудна. Но Сталин решително отхвърли предложенията за сключване на мир с нацистка Германия. А Йохан Адолф вече гледаше към Великобритания. Сухопътните сили на Третия райх бяха повече от достатъчни за кацане на територията на метрополията.
  Тогава Йохан Адолф реши едновременно да довърши СССР и да превземе Англия. Германският подводен флот вече доминираше в морето. Сега нацистите набързо строяха бойни кораби, самолетоносачи и транспортни кораби.
  В началото на май 1944 г. нацистите подновяват настъплението си срещу Русия. Силите на Червената армия са подкопани, но все още се съпротивляват героично. Горки се съпротивлява цял месец и през юли падат Казан и Уляновск, заедно с Оренбург. Но в края на август германците вече бяха приближили Свердловск.
  И в същото време на 1 септември започна десантът във Великобритания. Битката за Англия продължи петнадесет дни и нощи. И в крайна сметка, след упорита битка, Великобритания капитулира. И на 25 септември, след дълга обсада и упорито нападение, Свердловск падна.
  Японците също постигнаха успех, но досега не успяха да стигнат до Урал. След като напусна Свердловск, Сталин се премести с щаб в Новосибирск. Там остана крепостта на съветската власт. И германците отново замразиха военните действия за зимата. Сега Йохан-Адолф се интересуваше повече от Америка, която през 1945 г. трябваше да се сдобие с атомна бомба.
  Но досега, благодарение на господството на немските реактивни самолети, американците не можеха да се доближат до германските градове.
  Олег Рибаченко харесва есето, в което отново видя продължението на историята на нападателя в Хитлер. В Съединените щати, въпреки значителните разрушения, причинени от ядрен заряд, те отказаха да капитулират. Войната продължи. Третият райх, заедно с Япония, напредват на континента. В Канада през лятото на 1946 г. около двеста и петдесет германски и чуждестранни дивизии, около четиридесет японски, вече се бият. Срещу тях се противопоставиха сто и осемдесет американци и около двадесет канадци. Така от страната на Третия райх вече имаше почти едно и половина превъзходство. Освен това германските танкове, по-специално "Пантера" -3 и "Тигър" -2, запазиха качественото си превъзходство над "Пършинг" -2, най-новото превозно средство, пуснато в производство. Остарелите марки също демонстрираха предимството на германците, които се развиваха, използвайки знанието на бъдещето.
  В реактивната авиация качественото превъзходство на нацистите се оказа още по-значимо, компенсирайки количествените възможности на американците. Техният реактивен F-80 не можеше да се конкурира при равни условия с ME-362 и с HE-262, отстъпващи им във всички отношения: скорост, маневреност, оръжие, оптика, оборудване, устройства за нощно виждане, радио и радар. Като цяло F-80, с оглед на безполезната си маневреност, не беше подходящ за пълноценна бойна употреба. А F-86 все още се разработва и този дизайн на превозното средство е значително по-нисък от немските самолети. Така че засега основното бойно натоварване поемат американските Mustang и Airacobras - витлови изтребители, които дори не се доближават до немските параметри. Същото важи и за бомбардировачите и щурмовите самолети.
  И още по-лошо, тъй като пълноценните реактивни бомбардировачи и щурмови самолети току-що започнаха да се разработват. И германците отдавна са в сериала и се използват в битки.
  Но американците са силни, имат развита икономика и могат да произвеждат оборудване в огромни количества. Освен това дължината на комуникациите пречи на снабдяването на германските войски, което води до удължаване на войната.
  Фриц, за да подобри доставките, започна изграждането на нова железопътна линия. От Транссибир до самата Чукотка. И тогава грандиозен план за подземен тунел чак до Аляска. Тук фюрерът вече е наемен убиец, той иска да свърже двете полукълба, в мечтата си за световно господство!
  И тази мечта постепенно се приближава към реализация! До края на септември германците се приближиха до американско-канадската граница. Боевете се оказват изключително ожесточени. Някои градове смениха собствениците си няколко пъти. Американците, противно на общия стереотип, се оказаха упорити и добри воини. Населението в Съединените щати е въоръжено и мнозина знаят как да боравят с колт или пистолет от ранна детска възраст. Така че германците не получиха лесна разходка.
  Въпреки че, разбира се, Германия ще има по-силни малки оръжия, но и американските автоматични пушки не са лоши. И има много техника, всякакви превозвачи. Не е лесно да победиш американците, особено ако има проблеми с горивото.
  За да намали загубите в жива сила, фюрерът започва да увеличава въздушната офанзива и бомбардировките с помощта на реактивни самолети.
  Освен това германците имаха дискотеки в поредицата: машини с изключителни летателни характеристики, способни да летят на височина до тридесет километра, да достигат скорост от 5-6 звукови вълни и оттам да изхвърлят радиоуправляеми бомби от стратосферата. Германските бездомници също се оказаха опасни, те са способни да бомбардират територията на Съединените щати, без да зареждат гориво от Европа или Хавайските острови.
  Тези удари нанесоха огромни щети на американските градове и унищожиха индустрията и най-вече военното производство. Но заводите в Съединените щати преминаха в нелегалност и продължиха да произвеждат различни видове оръжия.
  И съставът на войските на Третия райх все повече и повече увеличава броя на колониалните и чуждестранните части. Имаше т. нар. варваризация на армията. Броят му също нарастваше.
  Имайки превъзходство в човешките ресурси, Третият райх, влизайки във военни сблъсъци, постепенно печели войната на изтощение. През зимата на 1946-1947 г. германците успяват да пробият позиции в северната част на Съединените щати и да превземат Квебек и Торонто, като на практика изваждат Канада от войната. Америка нямаше повече съюзници, но този свободолюбив народ не искаше да строи оръжията си. Въпреки че Фриц, заедно с японците, нахлуха в Съединените щати от Мексико. Постепенно се отразява численото превъзходство на Третия райх, Япония и прогерманската коалиция.
  Но Америка губеше войната много по-бавно, отколкото искаше фюрерът, който разчиташе на технологично превъзходство.
  Беше сключено мълчаливо споразумение между САЩ и Германия, забраняващо използването на ядрени оръжия. С оглед на замърсяването с дълготрайна радиация, предназначена за окупация и по-нататъшна експлоатация, фюрерът-попаданец се съгласи с това. Но войната продължаваше. През пролетта на 1947 г., натрупали сили и използвайки новите танкове Panther-4 и Tiger-3, германците започнаха да напредват към Филаделфия. Боевете сега са главно в полза на Третия райх. За първи път в цялата война нацистите използват динамична защита и по-мощни газотурбинни двигатели до 2000 конски сили на нови танкове. В допълнение, "Тигър"-3 използва най-новото 120-мм оръдие с къса цев, но с високо налягане в затвора, позволяващо изстрелването на снаряда със скорост 1800 метра в секунда.
  Качественото превъзходство на германците отново нараства. Американците имаха "Патони" с тегло 65 тона, със 120-мм оръдие, но те все още не можеха да пробият динамичната и многопластова германска отбрана и бяха по-ниски от Фриц по въоръжение и по качество на снарядите.
  Филаделфия беше обкръжена и падна в края на юни. Американците загубиха най-важната стратегическа точка на север и много територия. Германците обаче продължават да напредват относително бавно. И досега не успяха да вдигнат високо темпо. В началото на септември падна Чикаго, както и Лос Анджелис. И в средата на ноември в западната част на Съединените щати войските на антиамериканската коалиция, настъпващи от юг и от север, се обединиха.
  До края на годината почти две трети от американската територия е окупирана. През февруари 1948 г. започва атаката срещу Ню Йорк и Вашингтон. И през март тези градове бяха напълно обкръжени. На 20 април бяха прекратени и двата най-големи глада в Америка. Капитулацията на останките от американските войски се случи по ирония на съдбата на 9 май. Така приключи Втората световна война. Продължи общо осем години, осем месеца и девет дни. В него загинаха почти двеста милиона души, използваха се ядрени оръжия.
  Германският орел успя да разпери криле над света, благодарение на попадение. Германия, Япония, Италия и някои други страни си поделят света под общата хегемония на Третия райх.
  Но фюрерът-попаданец не искаше да завърши своето завоевание. Следващата жертва на германската атака е Япония. Самураите имаха твърде много земя. Е, как да не оспорвам това?
  Германците започнаха войната на 20 април 1951 г. - навреме, за да съвпадне с рождения ден на обладания Адолф. Отне три години на хората да си починат малко от военния труд и армията да се консолидира. По-нататъшното забавяне изглеждаше опасно. Самата Япония може скоро да стане ядрена сила. Така че нацистите изпревариха и удариха първи самурая. В същото време бяха използвани ядрени оръжия.
  Войната, поради внезапността на атаката, се развива с предимството на Третия райх. Но самураите устояха героично. Бавно напуснаха позициите си. Германската технология все още притежаваше огромно качествено превъзходство над японската и това имаше решаващ ефект в битките.
  Но Япония също е труден орех, с голяма армия и фанатично население. В допълнение, страната на изгряващото слънце има големи територии и много ресурси: както човешки, така и материални.
  Германците напредват, като атакуват колониалните владения на Япония в Азия. На първо място, в Приморие в Далечния изток, в Бирма и Бангладеш в Азия, на изток от САЩ в Америка. Освен това в Тибет ... Япония заграби твърде много земя за себе си, дори част от Австралия, което Третият райх можеше да й прости. Във войната със самураите участва и руската автономия, която все още се оглавява от лидера Сталин. Фюрерът-попаданец обеща да върне на Руската автономна република като част от федерацията на Третия райх земите, завладени от СССР от Япония. Трябва да се отбележи, че и Йохан-Адолф, и Йосиф Висарионович лично установиха познати отношения. Това позволи да се избегнат партизанската война и масовите наказателни действия.
  Така Червената армия разработи свой собствен фронт. Сто и двадесет съветски дивизии срещу осемдесет японски и колониални китайци. Вярно, няма достатъчно технологии - тъй като силите на автономията са от полуполицейски характер. Но все пак това е значителна сила, способна да повлияе на целия ход на войната.
  Но лидерът на всички времена и народи взе много рисковано решение, веднага изпрати първия прототип на фронтовата линия в отчаяна офанзива. Операцията беше наречена: "Чапаев". Тоест в чест на, ако не най-големия, то най-харизматичния командир на гражданската война. И Сталин разбра, че това е може би последният му практически шанс да извлече поне нещо от войната с Япония. В противен случай войските на Хитлер, загубили всякакво уважение към командира на кавказкия потоп, ще го смажат.
  Освен това, използвайки ИС-7, той наруши негласната забрана за самостоятелно разработване на определени видове оборудване.
  Но дори и сега шансовете за постигане на поне някакъв тактически успех бяха изключително скромни и слаби. Но Сталин нямаше избор и той заложи на комарджия.
  Тъй като бойните статистики показват, че жените, които шофират, са наполовина по-малко склонни да загубят танкове, IS-7 се управлява от чисто женски екипаж. Пет красиви момичета съставляват експерименталния танков отбор. Новото 130-милиметрово оръдие има шанс да пробие от бойно разстояние известния японски пирамидален "Император". Самият 68-тонен съветски танк имаше голям наклон на челната броня, тегло от 68 тона и способността да издържа на снаряди от немски, японски и собствени оръдия. Вярно, само в челото, така че страничната и кърмовата броня се оказаха много по-слаби. Положително качество на новия танк беше двигателят от 1080 тона, който позволяваше достигане на скорост от 60 километра по магистралата и до осем картечници. Да, въоръжението е по-добро, отколкото на IS-4, въпреки че досега колата се е появила само в един екземпляр.
  Но момичетата ще опитат сега. И да покаже силата си. А също и фактът, че съветските автомобили изобщо не са толкова безнадеждно зад японските, както очакват стратезите на Страната на изгряващото слънце.
  Командирът на екипажа Августин крещи с пълно гърло:
  Все пак ще спечелим!
  Гъсениците на тежък танк ръмжат, демонстрирайки бързи и ляти стоманени ролки. Самата природа сякаш е на страната на момичетата. Млади и много красиви воини дъвчат пъпеша, който са получили през пролетта на 1 май, и пеят.
  Великото име на свещените съвети,
  Свети над света - като самото слънце!
  Покрихме планетата с нетленна слава,
  И отхвърлете игото и злото иго!
  
  Такова отечество, мила моя,
  Няма да си по-красива в целия свят...
  Босо момиче тича по алеята,
  Тя е като кокиче и няма двадесет!
  
  Караме се красиво и сключваме мир красиво,
  Нашият горд съветски народ без страх...
  В най-красивия ден за нас Свети Валентин,
  Нека момичето намери човек за обич!
  
  Любовта е почти неземно чувство
  Много е скрито в нас, но много е във вас...
  Богатството вярва - това е придобиване,
  А страстта е главното нещо на Земята!
  
  Войната ще гърми и пожарите ще изчезнат,
  Знайте, че ще дойде време и щастието ще дойде ...
  Едно семейство ще бъде създадено от различни двойки,
  И деца ще има, вярвам щедър изгрев!
  
  Тогава ще изградим мечтания комунизъм,
  Ще издигнем огромни градове...
  Мечът на фашизма ще гори в огъня на подземния свят,
  Отечеството е с нас - брой завинаги!
  
  Където Пушкин, Есенин - композира стихове,
  Лъчистата червенина насладата на момичетата.
  Можете да видите красива далечина на комунизма,
  И фюрера скоро ще го пратят в затвора!
  
  Тогава ще пеем слава на Отечеството,
  Нека нашите стихове са за купона...
  Нека скоро да изградим универсална сила
  О, велики Сталин, спаси Русия!
  Тогава момичетата свършиха да пеят, танкът им беше пред дузина японски коли. Три японски танка са най-новите лицензирани и все още изключително редки - пирамидални. С оръдие 105 милиметра и дължина на цевта 100 EL. Първоначалната скорост на германския лицензиран снаряд, на въоръжение в армията на страната на изгряващото слънце (в момента е остаряла! Така се появиха по-модерни, с високо налягане!) Оръдия до 1300 метра в секунда, което компенсира малко по-малък калибър от този на съветската машина. Скоростта на снаряда на съветско оръдие е 903 милиметра. Но калибър 130 срещу 105, едното компенсира другото. Дори ако японският, копиран от немския снаряд, е малко по-бронебоен, но е по-малък.
  Разбира се, скорострелността на немските оръдия ще бъде по-висока. Сред японските машини са остарелите Пантера-1 със 75-мм оръдие и Тигър-3, който изобщо изглежда мастодонт, плененият американски Першин-2 с мощно оръдие, най-масовият японски лицензиран танк "Лев"-2 със 105-мм оръдие само с малко по-къса дължина на цевта от "Император", само 70 ЕЛ.
  Момичетата снимат в движение. Води Светлана. Не е толкова лесно, защото съветският танк няма хидравличен стабилизатор, но стрелецът е момиче с рядка красота. Момичета в едни отворени бански костюми тип бикини. Времето се оказа топло през лятото и дори беше горещо в резервоар с мощен двигател.
  С боси крака се усеща много добре колата. Голата, чувствителна момичешка подметка усеща и най-малката вибрация на резервоара. И ти си едно с него. Дори през зимата момичетата се опитваха да се бият боси, за да усетят машината, пулса й с отворен крак. Така че можете да контролирате танка, така че никой да не влезе в него, и да удряте врага в движение.
  По отношение на бронебойността Императорът не е по-слаб от ИС-7 и все още има шанс, особено за снаряд с уранова сърцевина, да пробие челото или да удари приклада. Освен това, ако се удари отстрани, това ще бъде катастрофа, а частта на гъсеницата е доста уязвима.
  Японски и пленени американски танкове откриха огън от разстояние. Те знаят, че оръжията им са бронебойни и опасни.
  Стрелбата на "Императора" с пирамидалната му форма от разстояние е изключително рисковано и неразумно. Момичетата танкисти стреляха по американския Pershing-2 като най-уязвимия танк от тази кавалкада. Разбира се, това е слабост. Но трябва да можете да удряте, когато врагът е все още на повече от три километра ...
  Първият снаряд стана прицелен и се плъзна на пет метра от десния борд на американския танк. Оксана и Маруся активно пипат с боси крака, зареждат, а Олга увеличава оборотите на двигателя.
  Pershing-2 е само двойка. Те са с американците, които се бият уж като доброволци на борда. И снимат много активно. Оръдията на такъв танк превъзхождат проникващата сила на оръдието на "Тигър" -2, така че е изключително опасно за танкове с по-малък калибър.
  Светлана подпира босите си пети и се опитва да се отпусне. Основното нещо тук не е да се стремите, а да усетите колата. Все още е невъзможно точното насочване на оръжие в движение без стабилизатор и трябва да разчитате на интуицията. И тя е доста опитен стрелец. Те се биеха на Т-34-85, а след това имаше опит с ИС-3, дори в експериментална форма, с тайно развитие. Така че вече са доказан отбор. И вече всяко момиче има куп поръчки и златна звезда на героя. Така че те са подготвени.
  Самата Светлана лично видя как японците изгаряха живи съветски хора в окупираните територии. И тя наистина искаше да отмъсти на нацистите, самураите, цялата тази нечестност, която тъпчеше Русия. Но още по-досадни бяха американците. След като предадоха СССР, те преминаха на страната на тлъстия японски капитал и фашисткия диктат. И това не можеше да не предизвика омраза към тях. Вярно е, че американските самолети и танкове са по-лоши от немските и дори от японските. А Пършинг-2, както и Т-93, са единствените танкове, които се бият на фронтовете.
  Вярно, янките също се опитаха да изхвърлят Sherman, но това превозно средство вече рязко отстъпваше по качествата си на Panther -2 и дори японците приеха този танк без особен ентусиазъм, само докато нямаха достатъчно собствени .
  Още през 1943 г. и особено през 1944 г. Panther-2 се превърна в основния танк на panzvale и уверено показа на всички и цялото си превъзходство в предната броня и разрушителната сила на пистолета. Досега "Пантер" -2 превъзхожда комуникациите "Пършинг" -2, с които се срамуват американците. Но все още има танкове "Император" -2, истински шедьовър на инженерството, с който янките дори не могат да се конкурират досега.
  Момичето се обърка и го приеме като изстрели в Першинг. Челната броня на кулата е само 105 милиметра за тази машина. Така че той е по-уязвим от Panther-2, който дори в ранната си модификация имаше 150 mm броня. Въпреки че американският танк с дългия си ствол е в състояние да ужили болезнено.
  За момент Пършингът замръзна, а след това купола му сякаш се отвори. Бронята се пръсна и изля гъст дим.
  Светлана щастливо запя:
  - Едно, две... Боен отряд! Тогава горят пожарите от Санкт Петербург!
  Танкът им се приближава...
  Августин щастливо казва:
  - Резултат едно - нула в наша полза!
  По някаква причина Светлана избухна в грешната степ:
  - Първата палачинка винаги е на буци...
  Но може би имаше предвид първата си грешка. Но като цяло излизането от голямокалибрен пистолет в движение, без стабилизатор, е изключително трудно. Но момичетата с голи крака го могат - защото са феноменални.
  Тук Светлана хваща втория "Пършинг" в обхвата. По време на снимките момичето се опитва да задържи дъха си и да почувства рисунката. Разстоянието намалява и остават само три километра. И дори по-малко от три ... Светлана натиска спусъка. Механизмът работи и настоящето лети.
  Маруся прошепва:
  - Пази боже слепите да си отворят очите...
  Въпреки че Pershing не изглежда като гърбав, той изправи гърба си: след като откъсна кулата. И петте момичета извикаха в един глас:
  -Браво! Брависимо!
  И сега резервоарът влезе в консумация, от дузина останаха десет.
  Сега лъчезарната блондинка по бикини Светлана се хили на гледката. Два поредни удара са точни. И това е от голямокалибрен пистолет. Чудесно - тя се оказа мощен танк. И сега рейнджърките забиват още един снаряд в дулото. И в същото време красавиците продължават да се усмихват по-скоро. Колко са умни и чаровни.
  Светлана прошепва под носа си:
  - Ето ги моите джинове! За мен моите джинове!
  И отново момичето снайперист стреля. И кадрите й са страхотни. Облегнете се на момичето с гола пета, така че металът да блести от подметката до тила. И така се отпускате невероятно ... И сега въпросът е кого да изберем следващия като жертва? Пантера-2 и Тигър-2 в челната броня са приблизително близо. Малко по-тънката броня на кулата се компенсира от по-големия наклон на Panther.
  И така, изборът е ясен: трябва да ударите по-голяма цел - "Кралският тигър". И сега третият резервоар губи опора с почвата. Да, този модел "Тигър" -2 не е много сполучлив. Теглото на ИС-7 е същото, но съветският танк има по-добра защита и по-мощен пистолет. Но японският мастодонт ще има по-проста форма. Поради това CT се произвежда от дълго време. Разбира се, той беше премахнат от серията, но колата е упорита и затова все още се намира на предниците.
  Беше мощна кола, с отличен и опитен екипаж ... Беше и отплува! Вярно, в този момент добре насочен японски снаряд удари челото на купола IS-7. Но той рикошира. И германският танк проби, губейки купола си.
  Светлана щастливо запя:
  "Лесно е да видиш справедлива цел... страхотна цел!"
  И сега следващата жертва "Пантера" -2 също е морално остаряла машина, въпреки че значително превъзхожда Т-34-85 в бойните си качества и не е по-ниска в движение.
  Теглото на японска кола е петдесет тона, с двигател от деветстотин конски сили. Тоест резервоарът е здрав и устойчив. 82 мм странична броня, повече или по-малко защитена от много съветски оръдия. Panther-2 бълва снаряди, които стават все по-опасни с приближаването им.
  Светлана се наслаждава на докосването на ръцете на Оксана върху мазолестите й подметки. Момичето енергично масажира от босите си пръсти до петите, а Светлана стреля... Пантера трябва да бъде улучена точно, за да не рикошира снарядът. В противен случай ще се провали.
  Светлана изстрелва снаряд и продължава да си тананика от хит от двадесет и първи век. (Когато видите сън, това е напълно възможно!) Такива мисли от момиче снайперист получават справедливи мисли:
  - И аз имам нужда от справедлив юнак, велик юнак, който ще води всички!
  И "Пантера" -2 отиде по дяволите. Там й е мястото!
  Ето как Светлана рационално се справи с всички ...
  Оксана изрева с пълно гърло:
  - Резултат четири - нула в наша полза!
  Рейнджърките са много доволни от това колко страхотно се справят с противника. Те са воини от небето.
  Сега остават осем танка. Пет лъва и трима императори. "Лъвът" има много мощна челна броня от 250 милиметра под ъгъл и 150 милиметра под ъгъл от 45 градуса на корпуса. Бронята на страната на "Лъв" -2 е 82 милиметра; на "Лъв" -3, 125 милиметра. А корпусите са 200 милиметра. Не е толкова лесно да победиш такива мастодонти.
  "Император" -2 от японския модел от 250 милиметра има голям наклон на челото на корпуса. И такава единна броня в половината на танка, и 200 мм в задната част.
  Много е трудно да се пробие висококачествената циментирана броня на тези танкове.
  Момичетата се сближават. Японските превозни средства нямат мъртви сектори, където не могат да рикошират, така че удрянето им е дори по-трудно от предишните модели...
  Разстоянието беше намалено до километър. А това вече е рисковано. "Лъвът" -3 също има дължина на цевта 100 EL. Това означава, че може да прогори ИС-7 в челото.
  ОТИВАНЕ ПРИ ФЮРЕРА - 3
  Вече има всички надежди за маневреността на Олга. Момичето шофьор беше напълно голо, за да усети по-добре смущенията на всички магнитни и немагнитни полета. И по този начин избягвайте отровни и смъртоносни удари на врага.
  И в крайна сметка ловът върви много сериозно. Осем пистолета са повече от едно. Танкът им вече беше ударен пет пъти, но снарядите рикошираха по наклонената броня.
  Олга шепне молитва под носа си или последна приказка. Можете да се движите по такъв начин, че въздействието на снаряда да бъде смекчено и да удря не толкова смъртоносно.
  И Светлана отново стреля... Смъртно раненият "Лъв" се надига! Петият резервоар е готов.
  Момичетата отново запяха в хор:
  - Възходящата страна е огромна ...
  Светлана измърмори:
  - Фашистка смъртна битка!
  И сега момичетата-терминатори с голи крака поставиха нова черупка в затвора. Не твърде бързострелящи съветски оръжия, но силни. И отново Светлана вади чорапите си и мърда пръсти на краката си. Механизмът плавно се спуска и инерцията на пистолета му се дава.
  И ето още един "Лъв" -2 смъртно контузии. Остават само шест коли. Но от друга страна, най-опасните и силни ... Можете да ги вземете на челото или можете да не ги вземете. Ъгълът на рационален наклон на бронята е много висок.
  Но Светлана излъчва увереност. Все пак те са комсомолки, което означава, че са родени да побеждават. Но ето пак устните шепнат молитва и снаряд в затвора.
  Има изстрел...
  Уви, този път късметът се отвърна от Светлана. Снарядът отскочи от силно втвърдена, наклонена повърхност и рикошира. Момичето избухна в гневни сълзи от раздразнение и изсъска:
  - Катастрофален ход... Черупка в консумация!
  Разстоянието между танковете се свива. И е ясно, че врагът значително изпреварва съветската картечница и оръдие по скорострелност. Но Олга успява да избегне фатално ухапване, като издърпва резервоара IS-7. И машината с някакво магьосничество устоява срещу смъртоносните снаряди на врага.
  Но тук Светлана, за да се концентрира и по-добре да намери слабо място в бронята на врага, шепне:
  - С нацистка власт, тъмна с проклета орда ...
  Маруся, масажирайки босите крака на стрелеца, тя замени Оксана, завърши пеенето:
  - Нека благородна ярост кипи като вълна!
  Светлана стреля, пеейки до края:
  - Има народна война, свещена война!
  Така че седмият танк е победен. Кулата му е изхвърлена назад като отсечена зряла манатарка.
  Светлана щастливо грачи:
  - Не обичам празното харчене... Първият ми ход е последният ми ход!
  Оксана и Наташка вкарват нов снаряд, а Маруся енергично работеше с ръце, опитвайки се да зареди Светлана с енергия. Такава хармонична двойка се оказа.
  Светлана изстрелва и вече осмият танк лети в космическия подземен свят.
  Маруся се ухили и прошепна доволно:
  - Моята работа!
  Тя наистина направи добър масаж на глезена. И тогава тя измърка като доволна котка.
  Остават четири танка, от които три почти непробиваеми "Императори". Съветската кола ги настигна ...
  Светлана едва имаше време да разгърне оръдието, а Августина включи въртенето на кулата... Техният танк се изплъзна през всички препятствия и добре насочен изстрел обърна бронята на "Лъв"-3... Така почти точка - празното беше завършено с мощен враг. И сега останаха само фараони с ниска уязвимост. Но воините са готови за битка.
  Светлана пееше:
  - Още малко, още малко - последната битка е най-трудна ...
  Пъргавите момичета пъхаха снаряди в затвора. Бъдете IS-7 малко по-бърз. Друго нещо са японските и всъщност немските лицензирани полуавтоматични пушки с пневматично захранване на снаряди. Ако Съветският съюз не караше легендарния екипаж на момичето, тогава самурайският бърз огън вече щеше да разбие всички, дори бронята на тайната сибирска закалка нямаше да помогне.
  Олга се просна на стола и голите й гърди докоснаха лостовете. Така за нея е по-лесно да изпадне в състояние на боен транс. Германските превозни средства имаха бързо въртящи се кули; те направиха пълен завой за дванадесет секунди. Комсомолските воини едва имаха време да заредят пистолета. И Олга извърши изместването на резервоара.
  Три отровни, смъртоносни снаряда от такова разстояние улучиха само дясната броня и избухнаха на десет метра зад ИС-7. И в отговор Светлана и Августина удрят германците заедно, като се прицелват почти от упор в най-уязвимото място: задната част на корпуса и се опитват да направят наклона на бронята минимален.
  До този момент случаите на загуба на "Император" бяха единични и по правило не в танкови битки. И тогава десетата кола се запали и останаха само две.
  И петте момичета усетиха миризмата на кръв в себе си ... Пирамидалните танкове хванаха съветската кола на прицел и повърнаха снаряди. Колко е опасно... От такова разстояние ухапването на снаряд с волфрамова или уранова сърцевина е смъртоносно като индийска усойница в носа.
  Олга беше покрита с пот от свръхчовешко напрежение, сякаш беше намазана с масло. Момичето дишаше тежко и потръпваше в екстаз.
  Оксана и Августина хвърлиха още един снаряд в затвора... В резервоара стана много горещо и от телата на полуголите момичета изби пот.
  Светлана казва от класиката:
  - Излез на Волга, чийто стон се чува, та чийто кости пукат от болка! Изпращаме ние, господарю-вълк, в последния му подъл път!
  И тя стреля, а командирът Августин помогна да насочи пистолета с помощта на изящен, гол, момичешки крак. Тъй като уморените ръце на Светлана трепереха силно...
  Снарядът рикошира и немските превозни средства започнаха да се обръщат. Тогава Олга изпрати ИС-7, тъй като машината е достатъчно бърза между страховитите японски, клякащи мастодонти.
  Светлана разгърна пистолета и буквално докосна цевта на вражеския корпус. Оксана и Маруся успяха да хвърлят снаряд, бързайки, лъчезарното момиче и воинът на Светлината стреляха. Тя удари почти докосвайки цевта на бронята на вражески танк.
  Голяма японска кола получи фатална дупка, но дори половината от багажника беше откъснат от силен съветски.
  Момичетата дори подскочиха от търсачката. При самурая бойният комплект детонира и снарядите започнаха да избухват.
  Светлана се бръкна в лицето от раздразнение и възкликна:
  - Е, аз съм глупак!
  Оксана не се съгласи с нея:
  - Ти смъртно ужили "Императора", а това не се дава на всеки!
  Светлана отговори грубо:
  - По-малко простотии! По-добър снаряд дава по-бързо!
  Августин отговори логично:
  - Тогава нашето оръдие ще бъде напълно разкъсано. Най-добрият вариант е да се върнете при вашия и да смените цевта. Трябва на всяка цена да се спаси толкова ценен автомобил!
  Светлана неохотно се съгласи:
  - Вие сте командирът и вие знаете по-добре ...
  Олга каза с гробовен глас от умора:
  "Сега трябва да дам всичко от себе си, за да се спася!"
  Съветският танк превключи на последна предавка, за да се измъкне от отровните снаряди на фараона. Беше необходимо да донесете изключително скъпа машина във вашия лагер без допълнителни щети.
  Но решението да се покаже кърмата на "Фараона" не е най-доброто, тъй като задната част на IS-7 е много по-слаба от челото. И шансовете за смърт се увеличиха многократно. Освен това в небето се появиха лицензирани реактивни щурмови самолети НЕЯ-283 със 75-милиметрови въздушни оръдия и реактивни неуправляеми снаряди.
  И това е повече от сериозно. Противникът е просто специалист в унищожаването на съветските танкове и то много бързо. И оръжията му са о, колко бързи.
  Очите на Олга изскочиха от напрежение, а харизматичният Августин активно помага на шофьора. Те имат една единствена цел: да оцелеят на всяка цена. И те ще опитат. Все пак момичетата са много опитни. Първото бойно кръщение е преживяно още през 1944 г. Не в танк, а в пехота. Вярно, младите комсомолски жени, а след това дори пионерските скаути бяха защитени, но самите те бяха нетърпеливи да се бият. И те заловиха "Пантерата" -2, неочаквано показвайки своя танков талант.
  След това всички момичета се страхуваха да не ги пратят в ада. Но имаха късмет, сами се качиха на дявола по рогата и нито един от тях не беше сериозно ранен. Само дяволите имаха драскотини, които зарастваха, без да оставят белези по кожите.
  Августин също се молеше на себе си. Появяват се все по-реактивни, мощни самурайски щурмови самолети. След тях се движи и стреля "Император" -2, който по характеристики на движение не отстъпва на ИС-7.
  Разбира се, в движение японците са по-малко склонни да ударят, отколкото от неподвижно място, но пистолетът им е оборудван с хидравличен стабилизатор.
  Ако Августин знаеше бъдещето, вероятно щеше да съжалява, че през двадесет и първи век компютрите започнаха да решават твърде много и човешкият фактор намаля многократно. Поради това двадесет и първи век се превърна във век на технологична конкуренция, а не на военен подвиг. И това направи войната по-малко интересна и не толкова героична.
  И сега не компютърът е този, който ги цели, а човекът. Което, разбира се, прави битката изключително интересна и вълнуваща. И в бъдеще пилотите скоро вече няма да са необходими!
  Августин прошепна молитва и в същото време си помисли: ако Бог, и какво е Той? Августин имаше силни съмнения относно факта, че Господ се разкрива чрез Библията. Тя отиде в кръга: млад атеист и с отлична памет знаеше наизуст множество библейски грешки и противоречия.
  И как може Бог в своето откровение да си противоречи? Как например Тара от бащата на Авраам има седемдесет и пет години разлика в раждането, а горчицата е двегодишно растение, за да се превърне в дърво, в чиито клони огромни птици свиват гнезда? Или например несъответствия в датите на египетския плен или кога цар Давид отиде за ковчега - след като победи филистимците или преди това? И ако всичкият добитък на Египет измре, на какви коне фараонът преследва Мойсей и неговия народ?
  Да, можете да изброявате грешки в Светото писание дълго време. Същото важи и за морално съмнителното етническо прочистване, което евреите извършват в Стария завет.
  Не, Наташа най-вероятно вярваше, че и Библията, и Коранът не са Божие откровение, а чисто човешки представи за Всевишния Бог. Най-вероятно Всевишният не е оставил ясно откровение за себе си. И всеки човек може да тълкува вярата си по различни начини.
  Лично Августин беше най-привлечен от родноверия, мистериозната религия на руските предци, преди християнската ера.
  Така че малко доказателства остават и оригиналните текстове на славянските Веди. Това породи противоречивостта на доктрините и споровете за Родноверието. Включително остава отворен въпросът дали нашите предци славяни монотеисти, или по-близо до елинското езичество. И разбира се, много славянски племена и може би на мястото на Русия е имало мощна държава: Хиперборея?
  Много гръцки автори са писали за тази сила в древността. И ако хората вярват в реалността на Атлантида, която е спомената само от Платон, тогава защо да не вярват в Хиперборея. В крайна сметка много автори говорят за това.
  Самата дума Хиперборея означава: страната на северния вятър. Това означава, че се намира приблизително там, където е съвременна Съветска Русия. И това свидетелства: нашата родина е много по-стара и по-културна, отколкото мнозина смятат. И дори пирамидите в Египет са построени от нашите предци. За това има много научни доказателства и доказателства.
  Преди хилядолетия предците на руснаците са построили първите селища на обратната страна на Луната. Те основават градове на полюса на Марс и... Може би на Сириус има руски селища и се е запазила първичната хиперборейска култура. Представете си, че някъде в звездите говорят руски и се кланят на всемогъщия Род.
  На планетата Земя се случи някаква катастрофа, вероятно с космически размери, която унищожи Хиперборея. Но не може да е вечно. Най-вероятно има руски империи в други светове и галактики. Или може би дори планетата Земя, единствената подлунна планета във Вселената, където руснаците все още не управляват?
  Освен това, вероятно поради причини, които скоро ще бъдат преодолени!
  Капитан Августин пееше във възторг;
  Познайте Родината, ние ще защитим и разширим,
  Нека дадем океан от безкрайна любов...
  Под знамето на единна, свещена Русия -
  Нека потомците ми играят от смях!
  И в последния стих нещо проблесна в резервоара. Ракета въздух-земя се вряза в покрива на съветски танк и избухна вътре.
  Екипажът с красиви момичета беше хвърлен в дива, търкаляща се, огнена и метална вихрушка.
  Андрей видя как съветските хора се бият със самураи. Женският екипаж на танка, четири момичета, на остарял Т-34-85, влиза в битка срещу японски мастодонти. Но тяхната смелост и героизъм са срещу техническото превъзходство на самураите. Тук идва дуелът, японският танк "Танако" с 88 мм оръдия, копиран от немския "Тигър". Той превъзхожда съветската кола в челната броня и въоръжение. Само на борда има шанс да нокаутирате.
  Момичето, което вози Николета, натиска педалите с боси крака и маневрира, за да не бъде ударена от тежък японски снаряд, излитащ със скорост над километър в секунда. Момичето усеща колата си в босите си пети, въпреки че навън все още не е много топло. Едва 1 май е, а в Сибир се водят боеве, на места има сняг. Но воинът знае, че само по този начин, освобождавайки краката си от обувките, тя ще придобие чувствителност, която й позволява да стане едно с машината. И тогава по-мощен пистолет, тежък шестдесет и пет тонен вражески танк ще бъде безсилен.
  Японски снаряд прескача, а Николета измърморва под носа му:
  - Който е свикнал да се бори за победа ... Нека пее заедно с нас ...
  Анджелина е артилеристка, тя също е боса и мила. Червенокос такъв - коса с цвета на зората. Насочва пистолета и стреля... Необходимо е да избиете врага от мерника... Снарядът й удря маншета на пистолета - муцуна на прасе, врагът се разклати. Не, засега не могат да пробият 200 мм в челото, но показаха, че стрелят по-точно. И скоростта на съветската им машина расте. Тя минава на последна скорост, а Николета дори успя да форсира дизеловия двигател.
  Командирът на екипажа Наташа, естествена блондинка, също е много красива както по фигура, така и по лице с мъжествена брадичка. Той съчетава задълженията на радиооператор, което позволи да се намали екипажът от пет души на четирима и да се увеличи натоварването на боеприпасите в резервоара.
  Зареждане на светлокосата София. Тук и четирите момичета са красиви и с минимум дрехи: за да е по-удобно. Освен това резервоарът се затопля в движение и в него става горещо.
  Анджелина се смее и казва:
  - Народът и армията са единни!
  Японската кола пак плюе, но не може да я удари. Въпреки че снима с отлична оптика. Момичетата запяха в хор:
  Такава дума за нас е Родина,
  Велика, необятна Русия...
  Момичетата са просто на ниво
  И главният Сталин е нашият герой-месия!
  
  В страната на съветския червен флаг се вее,
  И пионерите пеят своя хор...
  Пожелаваме добро на нашето отечество -
  Има място в сияйния рай!
  
  Ще издигнем СССР над света,
  Той ще бъде пример за вековете...
  Злият господин напразно оголва зъбите си,
  Нека руската мечта се сбъдне!
  
  Русия, ти си по-красива в светлината на всички,
  Няма по-красива страна във Вселената...
  Имаме равен поляк, мустакат чех,
  Отечеството ще даде на хората щастие!
  
  Ние обичаме страната си с цялото си сърце,
  Въпреки че има много проблеми...
  За моята Рус ще умра с радост,
  Архангелът ще ме посрещне със строг поглед!
  
  Колко добре е да живеем в мир в света,
  Войната обаче отново е на прага...
  А животът е тънък като копринена нишка,
  И дори боговете са безмилостни към хората!
  
  Моля се, Христе, прости ми,
  Че той е грешен и не е чист във вярата в сърцето ...
  А аз дори нямам двадесет години -
  Смъртта вече чука на вратата ни!
  
  Не късайте свещената струна
  Да бъдеш верен на Бог беше силно поискано ...
  Той обеща: Ще сваля Сатана -
  И вие служите на майка Русия!
  На последния ред Анджелина заби снаряда точно в страната на японския "Тигър", задник до задник между корпуса и купола. Боеприпасите детонираха и танкът започна да се разкъсва. Момичетата изпискаха от радост. И имат нов враг - японската "Пантера". Колата е бърза, която също бърза да се приближи.
  Николета извика:
  - Тръбата ни зове!
  И дръпна лоста. Японците действаха смело, но безразсъдно. Въпреки скоростта на огъня на пистолета и наличието на хидравличен стабилизатор, самураят не стреля достатъчно точно - той пропусна. И момичетата, след като разхлабиха земята, я пробиха в десния борд. И запяха в един глас:
  - Ама Пасаран!
  Така третият танк излиза да ги посрещне. Разтърсва стволно оръдие 128 мм. Но момичетата не се притесняват ни най-малко от това. Те се движат с всякакви скорости, а танкът им дори подскача като крилат. И воините пеят с пълно гърло:
  - Нашата героична сила ... Сила на духа и воля!
  И тогава Анджелина, червенокосо момиче в един бански костюм, успява да стреля така, че снарядът й да удари цевта на врага. Японците просто го взеха, загубиха муцуната и станаха безпомощни. И сега дори мощна всестранна защита няма да му помогне. Виртуозната Ангелина заби снаряда в долната част на корпуса - между ролките. И японският осемдесеттонен мастодонт започна да се разкъсва и разпада на парчета. Кулата му все още се задържа известно време, а след това се отчупи и усука отрязания пън.
  Момичешкият екипаж на танка се смееше и пееше:
  - Боецът има героичен вид, когото искате да победите - с един замах!
  Следващата жертва на воините беше самоходно оръдие с 310-милиметрово оръдие. Момичетата Терминатор пееха:
  - Калина, калина, ах каква калина, калина!
  И Анджелина изпрати снаряд в самото коремче на пистолета. Японското самоходно оръдие излетя и само ролките от гъсениците се разпръснаха във всички посоки. Явно самураят не е очаквал това!
  В руските села има смели жени!
  Наташа дори запя с лъчезарния си глас:
  В нашата Русия има жени,
  Че лесно карат самолет...
  Че всеки във Вселената е по-красив -
  На шега, противникът ще бъде бит!
  
  Те са родени да побеждават
  За да прославят Русия във вековете!
  В крайна сметка нашите прадядовци -
  За тях събраха войска наведнъж!
  И петата японска кола "Пантера" получи снаряд в гъсеницата и по инерция в движение се заби в самурая "Тигър". Така един съветски подарък изпрати двама японски мастодонти на другия свят.
  И руските момичета все още се бият във въздуха. На остарелия Як-9 пилотът Мария прави фантастични завои, безстрашно се хвърля срещу реактивните комари на японците.
  Мария е много красиво момиче - медена блондинка и също се бие по същия бански. Това е тяхната мода: цял орден от момичета, които дори през зимата се опитват да минат с минимум дрехи и ходят и се бият боси. Но е толкова ефективен. Голото тяло усеща техниката, никога няма да усетите тези стоманени и крилати коне в комбинезон.
  Ето японски изтребител, който пада, оставяйки зад себе си димяща опашка. И момичето казва:
  - руски рицар на колене диваци,
  Ще изтрия враговете на Отечеството от лицето на Земята!
  И това е въпреки преобладаващото превъзходство на противника във въоръжение, скорост и може би дори в маневреност. Но висшите сили предпочитат красивите момичета. И воините правят истински чудеса в небето и на земята, дори ако използват остарели оръжия.
  И сега Мария с най-ловка маневра ляга на крилото и се шмугва между два японски самолета. И изпраща въздушни снаряди, осветяващи опашките на императорските пилоти. Въпреки че самураите са силни във въздуха, те нямат време да реагират на такива пъргави движения. Защото самолетът и самият пилот са едно цяло. Тя танцува между струи, изригнати от въздушни оръдия, като танцьорка между кобри.
  Ето какво означава специален метод на обучение - днес се биеш с японците, а утре ще набиеш дупето на Германия.
  УДАР ВЪВ ФЮРЕР-4
  И сега Алвина забеляза как немски пирамидален танк се движи по снежна преспа. Най-новата машина със 105 мм оръдие. Има много голяма площ на контакт с почвата и няма палет. По този начин този танк има висока проходимост, дори по-добра от тридесет и четирите. Добра скорост на огън, обхват и точност на огъня на полуавтоматичен пистолет с отлична оптика правят този танк крал на бойното поле. Най-важното нещо е непробиваемостта, дори ако се стреля отстрани и от засада.
  Алвина хукна след немската кола. Босите крака са леки, стават за газене в снега. Така че вероятно е хубаво. И младият воин всъщност все още е момиче. Тя наистина иска да скочи и да направи салто.
  Но сега тя... Германският танк спря. Той е малко по-напред от босоногия войн, а муцуната трепери. Русата терминаторка ускорява бягането си. Сега нещата може да станат интересни. Както се оказа, така и всъщност започна. Един мустакат Фриц искаше да пуши.
  Нищо чудно, че казват: пушенето съкращава живота! В случая това трябва да се разбира като непогрешима истина.
  Така всъщност, преди цигарата да се е разложила и фрицът да се е скрил в резервоара, а Алвина хвърли парче лед с голи пръсти на изсечените си крака. И върхът прониза фашиста право в слънчевата артерия. Фриц започна да увисва, задушен от кръв. Капакът на люка е разположен от кърмата и се прибира, за да не създава уязвимости в бронята. И честно казано, нацистите не са сладки.
  Кръвта е горчива, особено ако сам я пролееш! И фашистът проля не само истината, но и изгарящи сълзи.
  Вторият нацист подаде глава от люка ... Албина хвърли камъче към него. Тя го хвърли с ръка, но също много точно, така че парчето се счупи. А в пирамидалния резервоар на най-новия дизайн има само двама членове на екипажа. Защото всичко е автоматизирано, а самата машина се управлява с джойстик. Е, много подобни на тези, използвани в игровите конзоли.
  Алвина изхвърли германските трупове и подсвирквайки, каза:
  - Трупът на врага мирише добре, но все още смърди! Трупът на приятел не смърди, но мирише!
  След такава риторична фраза момичето войн и младата магьосница на Ерос преместиха резервоара си в търсене на цели. Крайно време е за лов на фашистки твари. И тогава всички те накрая бяха заграбени от тези Фриц.
  Алвина почувства, че скоро ще се натъкне на танкова колона. Пирамидалният резервоар, каквото и да се каже, все още е рядкост. Така че трябва да се справите с очевидно по-слаб враг, така че се пазете от Fritz.
  А ето и кавалкадата. Четири танка "Тигри" -3 - "Кралски тигри" с малка кула и компактно разположение. Нещо като "Пантера" -2 в уголемен вид. Три танка "Тигър" -2 и шест превозни средства "Лъв" -2. Общо са тринадесет. От тях "Лъвовете" -2 със 105-милиметрови оръдия са най-опасни.
  Но пирамидалният танк има пистолет с дължина на цевта 100EL. И това означава, че този танк е най-готиният и най-страшен.
  Тук Алвина насочва цевта към Лео отпред. Млад воин си спомня магически трикове. Необходимо е да се угоди точно на дупето между кулата и корпуса. Тогава, дори от недостижимо разстояние, вражеската машина ще се раздели.
  Снарядът изглежда се движи много бавно. И сега свинската муцуна "Лъв" е ъглова с изпъкнала кула, разцепва се и започва да експлодира.
  Алвина запя с радост:
  - Ще се борим за светло утре... Да се целунем!
  И автоматичното оръдие се самозареди. Магьосницата воин стреля отново, използвайки изящните си пръсти на краката. И друг ранен "Лъв" се наклони и се изправи.
  Алвина го взе и запя отново:
  - Фаланга - сто легиона! Фаланги - нищо против тях!
  Ето какво значи магически талант! И изучаване на приложна магия. Момичето магьосница усеща и вижда всичко сама. Тялото реагира преди съзнанието.
  Сръчно завъртане и щракване. И четвъртият "Лъв" вече е намерил каишка в Хадес.
  Останалите германски танкове откриха огън. Един снаряд дори удари "Костенурката", но почти напълно рикошира. Много наклонена броня в пирамидален резервоар. И ето петият "Лъв" отива в ковчег от разтопени дървени стърготини.
  Алвина дори изпя подигравателно:
  - Е, ако водката не се кара от дървени стърготини. С махмурлук Фриц сто бутилки встрани!
  И момичето ще го вземе и ще избухне в смях ...
  Тук отново я удариха, но това е само звън и не много оглушителен. И ето последният "Лъв", забит в огнена кабина. Най-опасни са снарядите на 105 мм оръдие Лвов. "Тигрите" имат 88-мм оръдия, които ще бъдат по-слаби откъм пробиваемост. Но също така е изключително опасно за Т-34-85, особено като се има предвид намаляването на качеството на бронята на съветските превозни средства.
  "Тигър" -3 е най-защитеният, но не може да устои на 105-милиметровото оръдие "Костенурка". Алвина отново стреля с бос крак. Въпреки разстоянието от четири километра, тя никога не е пропускала.
  И тя изстреля следващия изстрел в "Тигър" -2 в модернизирана версия с помощта на розов език. Германският танк започна да се пръсва като кутия с фойерверки. Освен това парчетата от кутията отново избухнаха във въздуха, разпръсквайки се на малки парчета.
  Рейнджърката е в най-добро настроение и пее;
  В света на елфите има и дракон,
  Той пърха като крилат сокол...
  Ако врагът в битката е обречен -
  Просто не става по-добре!
  
  Ако страната е по-красива дори от мечтите,
  Където златният поток също е есен ...
  И Сатана се смее на глас
  Питаме го и за знания!
  
  Повярвайте ми, тролът също не е злодей,
  Изчисление от клен с аромат на череша...
  Зъл рицар, който убиваш в себе си -
  Стани велик хуманист в душата си!
  
  Красота и красота в областта -
  Купи сено на крале блестят в злато...
  Бързай през боса поляна,
  Браво на момчетата през топлия май!
  
  И какво иска магьосникът,
  Изстъргване върху леки платна...
  Изсипете по-силен дъжд на земята,
  Да станеш просто несравним!
  
  Sreb ние перлен прах от света,
  Стани росата най-яркият изумруд...
  Приказката ще се превърне в истинска история
  И реалността ще се превърне в чудно чудо!
  
  Лъжите често ни заобикалят,
  Лъжите процъфтяват понякога...
  Гарваните се втурват през полето -
  Адът заплашва рая-чудо!
  
  Кой е велик в отечеството и кой е малък,
  Ние се раждаме просто великани!
  Всемогъщият е начертал пътя за нас,
  Къде са фламингото, в перата на пеликаните!
  
  И ние ще достигнем такива висоти
  Какво по-голямо величие не знаем!
  Нашето мото е едновременно честно и високо,
  Авел е щастлив - Каин е унищожен!
  ОТИДЕТЕ ПРИ ФЮРЕРА -5
  И с вяра можете да преместите планини. Тук отпред се появиха лицензирани "Пантери" -2, направени от немски образци. В челото те са непробиваеми за съветското оръдие, имайки 150 mm наклонена броня. Но зад пистолета стои самата Алвина. И момичето стреля право в гъсеницата. След като получи удар, "Пантера" -2 отива встрани и блъска съседа си. И двете превозни средства с 88 мм оръдия експлодират. Снарядите в тях реагират на сътресение.
  Алвина чурулика красиво:
  - Резултат две - нула в наша полза! Отваряне на акаунта ми!
  И воинът продължава да стреля, тя е невероятна в бикините си. И най-важното, в резервоара са само тя и шофьорката Николета, която така изтънчено усеща колата си с босите си подметки. Но те вкараха черупки в очите и са в състояние да водят ураганен огън, за да убият. А босите пети на момичетата буквално жужат и са зачервени от стрес и подскоци!
  Алвина отново пробива гъсеницата с един изстрел, блъска два японски танка заедно и казва:
  - Увеличаваме разликата: четири нула!
  Колко красиво е това момиче. Тя има толкова много грация и остроумие. Отново поставя снаряда в затвора, стреля и казва:
  - Руският рицар не стене от болка ...
  Това е вярно, но японците има от какво да стенат: двата им танка отново се сблъскаха.
  Алвина се изкиска и добави:
  - Ядреният му меч не се страхува!
  И отново кадър, от който се сблъскват още две японски коли. Е, момичето: истински, уникален боец. Алвина намига на себе си в рефлектора. Тя също е много забавна. В края на краищата той прави добро дело: освобождава страната си. И как би искала да умножи силата си сега.
  Терминатор момиче пее:
  Няма да се удави в черна дупка!
  И той стреля така, че японският танк се хвърля нагоре и три коли вече се сблъскват наведнъж.
  И Алвина добавя:
  - В плазмата на звездите духът му няма да изгори!
  И още три коли се сблъскват от един удар в гъсеницата. Ето колко готина е Алвина - войн от най-висок клас.
  И момичето продължава да се отпуска известно време и дори се навежда в резервоара от ярост и страст.
  Тук отново изплюва снаряд, който удря врага с математическа точност.
  В момиче от това още повече и повече вятър. Яростта й става безмерна, а доблестта отвъд всяка похвала.
  Отново снарядът лети, строейки жертвите, а момичето рейнджър пее:
  - Под предлог...
  Тя стреля отново и продължи с ентусиазъм:
  - Целите на хуманизма!
  Отново удар от голямо разстояние и продължението на пеенето е точно виртуозно:
  - Към рая...
  После пак точен изстрел и три горящи танка.
  - Строете на земята!
  След това отново изстрел и продължение на виртуозното пеене:
  - Клинтън премина към пътя на фашизма ...
  И отново вграден хит:
  - Храмът издигна копеле на Сатаната!
  Момичето се вълнуваше все повече и повече. Въпреки че се биеше с японците, тя пееше за Америка:
  - Където децата се забавляваха ...
  И отново точен изстрел, тласкащ танкове. И продължение:
  - Планина от кървави тела е израснала!
  Момичето се обърна и продължи с нестихващ ентусиазъм:
  - Няма по-страшно място на планетата!
  И отново изстрел, този път бутнал заедно лицензираните "Тигри" -2.
  - Идва преразпределение на света!
  Рейнджърката продължи да пее ентусиазирано:
  - По бузата кръвта на детето тече!
  И докато стреля, продължава:
  - Животът му беше прекъснат!
  И отново, заковавайки японците, той продължава:
  - Главата на момичето се обърна назад!
  И отново, избягвайки снарядите, момичето-дявол успява да стреля и да пее:
  - Майка й гори наблизо!
  Момичето, продължавайки да стреля, пее още:
  - Ден и нощ бомбардират непрестанно!
  Алвина отново тупна и продължи:
  - Жалко, без да знаеш срам!
  Червенокосият дявол натисна отново и продължи:
  - От това, че Клинтън стана жиголо!
  И смазвайки противниците, завърши стиха:
  - Цялата държава загива!
  Алвина, тя е великолепна в своята красота и игривост. Нейните кадри са просто нещо уникално и изразително - ако така може да се опише полета на снаряд. Червенокосо момиче, това е истинско чудо.
  И гласът й, който разбива пространството:
  -Като нацистките войници на НАТО....
  Алвина продължи ентусиазирано:
  - Унищожавайте жените и децата!
  Воинът добави ентусиазирано:
  - Зли палачи и противници!
  След това воинът наряза с всички сили и изстреля четири танка наведнъж.
  - Не можеш да слагаш вериги на славяните!
  Воинът ентусиазирано продължи, вълнувайки се все повече и повече:
  - През нощта и от голямо разстояние!
  Алвина ентусиазирано, освен това, с нарастващи раздробени вражески танкове и пееше:
  - Можете ли да бомбардирате Сърбия!
  Страстта на воина пламна във възход:
  - Но ще дойде възмездието за вандалите!
  И краят на стиха с нов сблъсък на четири танка от удар в една писта.
  - Ще бием здраво варварите!
  Алвина отново стреля с усмивка, оголвайки зъбите си:
  - Ние, славяните, сме триста милиона!
  Thunder Shot и продължи:
  Винаги сме умеели да се борим!
  Този път с един изстрел бяха унищожени само три танка, но за сметка на това цели два "Императора"!
  И пронизителна песен, люлееща думите:
  - Хитлер беше хвърлен в мрака на Содом!
  И така нататък с ум и такт. И с набито око:
  Да разбием и страните на Клинтън!
  А какви песни се роят в главата на Алвина, момичето терминатор:
  - Ако всички се хванем за ръце!
  Тогава момичето започна да пее още по-пронизително:
  Можем да смажем Пентагона!
  И стрелба, така че пет танка да избухнат наведнъж, завърши:
  - Събуди се от адската забрава! Гордостта на нашето НАТО не може да бъде убита!
  Така и танковете свършиха. Алвина прикова очи в страстта си и измърка от хита си:
  - И аз обичам момичета, ще ги събера ... Ще те водя по линията на сърфа!
  И отново див смях. Момичето рейнджър намигна на някого в мерника. И тогава тя спря колата си и започна да чака доставката на бойния комплект. Похвали Николета:
  - Много добре се движеше, никога не ни удряха!
  Русото момиче скромно отговори на червенокосата:
  - Не със сигурност по този начин. Няколко пъти снарядите ни улучиха, но рикошираха. За щастие бронята на Т-34-85 е повърхностно закалена и рикошира добре!
  Алвина каза с лъчезарна усмивка на устните си:
  - Американските танкове имат по-вискозна броня и по-лошо рикошират. И сега просто ще се натъкнем на част от окупираната територия на Съединените щати.
  И рейнджърката погледна младия комсомолски шофьор, който донесе боеприпасите. Младият мъж се изчерви от срам, а Алвина сложи ръка на коляното му, потърка голата му кожа, тъй като момчето беше по шорти. Той се изчерви по-силно. Алвина облиза пълните си устни, сякаш виждаше луксозно ястие. Красив комсомолец, още голобрад, с румено лице, може би девица, колко е съблазнително за дявола. И тя се вкопчи в него. Без никакво колебание се върти в сладострастна вихрушка. Докато товареше, Алвина работеше отпуснато, с наведена глава. После се изправи и облиза устни с наслада, изръмжавайки:
  - Колко е прекрасно да съм с теб, ти си моят герой!
  И отново воинът скочи в танка, за да продължи да действа като герой срещу Япония. Червената армия вече наближава Владивосток. Светът се промени и стана по-гневен в него. Да, СССР загуби Втората световна война заради удар във Фюрера. Но СССР сега се надигаше от коленете си.
  И така Алвина на танк влезе в битката с японските самоходни оръдия. И отново стреля без да пропусне. Но със самоходните оръдия е по-трудно, защото те стоят неподвижни. Но способен ли е да засрами червенокосия дявол? Да, по никакъв начин! Тя изпраща снаряди все по-яростно. Ето един лицензиран "Sturmtiger", който се дръпна и фрагментите се разпръснаха в различни посоки, преобръщайки се и счупвайки останалите самоходни оръдия.
  Алвина се ухили и запя:
  - Това е, това е! Момичето се превърна в Сатана!
  И тук отново изстрел в корема на оръдието на "Sturmtigr". И то се спука като балон, разпръсквайки се на много парчета. Няколко от тях почти полетяха към съветския танк. Николета, ловко маневрира, за да не бъде улучена от снаряди, някои от които тежаха четири стотинки. Алвина обаче се опита да изпревари врага.
  Ето един американски, лицензиран "Патън". От него във всички посоки се пръскат фрагменти.
  Алвина се усмихва и изревава:
  - Химнът на Родината в сърцата и въплъщението в мечтите!
  Алвина стреля и отново удря, отново блести със зъби...
  Но вражеските щурмоваци се появяват отгоре. Те се люлеят, докато се движат, а на крилата са окачени реактивни ракети. Алвина, без никакво смущение, стреля по врага с 85 мм оръдие. След като получи "подарък", атакуващият самолет на самурая се разбива на парчета и удря с фрагменти дузина самолети, летящи наблизо.
  Алвина го взе и запя:
  - И самураят полетя към земята ... Под натиска на стомана и огън!
  И отново жертва става Sturmtigr, произведен по германски лиценз, с 400-милиметрова ракетна установка.
  И как повръща, все едно вакуумна бомба пада. Но има и по-готини коли. Например, не най-масовият "Sturmmaus" - с 650- милиметрова реактивна бандура. Това наистина е пистолет и машина с тегло двеста тона. Страшно е дори да я погледнеш.
  Но Алвина се радва само, че е изправена пред такава сила. Само изстрелите на такова оръдие са изключително опасни. Дори да удари на стотина метра, дори тогава може да счупи кулата. Но воинът изпрати снаряда на голямо разстояние по дъга, разчитайки на интуицията си. И подаръкът полетя във въздуха и се блъсна в самия център на багажника. И как гърми Sturmmaus. Фрагменти летят във всички посоки, а танкове, самоходни оръдия се изхвърлят на височина десетки метри. Сякаш земната кора се отвори и от земята изскочиха разгневени демони.
  Отприщило се е торнадо от огън и стомана, което завърта и троши всичко.
  Алвина го взе и запя с ентусиазъм:
  В света има една прекрасна, велика страна,
  В която децата живеят щастливо в изобилие!
  Нека се роди в гърлото на битките,
  Но тя стана най-добрата на цялата планета!
  
  Все пак ти си моето мило Отечество,
  Страна на големи езера и гиганти!
  Народите на нашата родина са семейство -
  И да не я обичам разбира се странно!
  
  Русия е най-голямата от страните -
  Вселената ще бъде под теб!
  Но тогава ураган от смърт премина през -
  Какво стана с моята свята Родина!
  
  Яростният фашизъм мина през него,
  Те изгориха градовете, а в пепелта на селото ...
  Подлият реваншизъм оголи зъбите си,
  Няма щастливи дни на отечеството!
  
  Но руснаците не трябваше да падат духом,
  Като солта на земята, цъфтящата Родина!
  Ще съберем силна армия за битка -
  Идва епоха - щастие, комунизъм!
  
  Ние се преборихме с атаката на злата орда,
  Разбиха турците, победиха и поляците...
  Вървяха легиони на Сатаната
  Да преодолеем дъжда, снежната буря и кишата!
  
  Да стигнем до Берлин - дори фашизма,
  Успя да се обедини с океана...
  И потоци кръв потекоха
  Ето тъжни лица на иконите!
  
  Повярвайте моите православни
  Ще има място за падналите в Божия рай,
  Русия не може да бъде разчленена за рубли -
  Поглеждам към Исус с молитва!
  
  Вярвам, че Той ще дойде и зората ще изгрее,
  Знамето на Русия ще грейне над света!
  Всички хора са като едно семейство,
  В геената стене подлият брат Каин!
  
  Всемогъщият Бог ще възкреси всички мъртви,
  И над звездите на Патриотика ще се издигне!
  Планетен монолитен колектив,
  Въпреки че доскоро тлееше в дим!
  
  На ръба на вселената, познавате боеца
  Достигнете границите на космическия воин!
  Борбата е истински рай
  Ако в битките руският победител!
  
  Деца ще се раждат, синове ще си отиват,
  Ще станеш дядо - вечно млада плът!
  Завинаги рицарят на вярата ще бъде готин,
  Без акаунт, натрупващ живота на луната!
  УДАР ВЪВ ФЮРЕР-6
  Днес е знаменателният ден 23 февруари 1947 г. Съветските войски почти напълно превзеха Аляска и навлязоха в Канада. Там се бият и изключителни воини. Например сибирски момичета на остарял, но все още използваем Т-34-85.
  По-точно тук се появиха четирите вече познати ни момичета, които служат на руските богове: Алена, Алвина, Наташа и Николета. Беше им забранено да използват магия, така че бяха принудени да се бият като обикновени танкисти. Но момичетата все още се открояваха. Те се биеха само в един бикини, а голите момичешки крака не се страхуваха от замръзване.
  Други съветски войници бяха изумени: в Аляска през зимата, но очарователни момичета тичат боси в снежните преспи и изобщо не замръзват.
  Но Fab Four знаеха какво правят. Голите им подметки бяха в контакт със снега и предаваха енергията на Майката Земя на фигурните им тела. Това даде сила на воина...
  Тундра, снежни преспи, вечна замръзналост. Съветски танк, сравнително висок с остаряло оформление. Има доста голяма и дебела муцуна. Алена висеше на него, за да държи ствола с боси крака и да гребе снежни преспи с длани. Така че момичето: прислужницата на Белобог го харесва повече. Тя играе снежни топки...
  На американските войници също им е студено. Нищо чудно, че руснаците постигат големи успехи през зимата. Традиционният "Шерман" все още не е спрян от производство. В САЩ се набляга на количеството. Във всяка атака и контраатака участват множество танкове и самоходни установки. "Шерман" 5 М все още може да се конкурира с Т-34-85 и дори има пистолет с дълга цев, малко по-бронебоен поради голямата дължина на цевта. Така че момичетата имат трудна задача.
  Сега техният танк се движи напред и Наташа, седнала на волана на колата, ловко маневрира: опитвайки се да избегне удари. И черупките скачат отгоре и отдолу, като хищни пирани, плъзгащи се във въздуха. Опитайте се да ги избягвате. Трябва да кажа, че поради липсата на легиращи елементи, качеството на бронята на съветските танкове е маловажно и не осигурява адекватна защита.
  Но Алвина, която избяга от фашисткия лагер, започва да стреля от пистолет. Тя вижда всичко в най-малкия детайл и много ясно. Мислен рисунък на Shermans и Pershings, дебнещи в засада. Точен слуга на Чернобог, стрелящ по тресеща се кола, лишена от хидравличен стабилизатор. Тук германците имат монтирани хидравлични стабилизатори както на "Фараон", така и на "Лъв", които повишават ефективността на стрелбата по време на движение. И американците имат хидравлични стабилизатори на всички танкове, с изключение на най-тежките, където е по-трудно да се направи това поради големия калибър на оръдието.
  В този план съветското танкостроене значително изостава. Дори Т-54 няма хидравличен стабилизатор, който повишава ефективността при стрелба. А какво да кажем за по-ранния модел.
  Но на кормилото на танка самата Алвина е дявол с приказна красота. Да, и четирите момичета: просто прекрасни. Те подпираха босите си крака на бронята и улавяха мисловни усещания, сякаш бяха кралици на светлината. Какви вълшебни момичета са те: могат и знаят много.
  Алвина стреля и изпя от модерен романс:
  - Не знам какво стана... Детският смях е много звучен... А момичета боси вече тичат из локвите!
  Пършингът, който беше нокаутирала, започна да пуши, издавайки вонящи пръстени. Те се въртяха като отровни змии. И Алвина намигна на партньорите си, Алена хвърли черупка. Наташа, слугинята на Перун, предупреди:
  - Тук в засада е най-новото самоходно оръдие "Линкълн", с 32-фунтово оръдие... Трябва да сте по-внимателни.
  Всезнайката Николета веднага избъбри:
  - Самоходно оръдие "Линкълн", е американско лицензно копие, от английското самоходно оръдие "Тортила". Характеристики на оръжието : челна броня 228 мм. Калибър на оръдието 94 мм, съизмерим с бронебойния "Кралски тигър". И още три картечници...
  Алвина грубо прекъсна партньора си и дори се опита да премести голата си пета в носа, крещейки:
  - Познавам себе си!
  Николета се изкиска, като отбеляза:
  - Чудесно е, когато има знание... Но в техниката аз съм гросмайстор, а ти си в знанието на злото!
  Алвина стреля отново, откъсвайки купола на Шърман и издувайки глава, отбеляза:
  - Моите знания са по-фундаментални, защото злото идва и от техниката. И аз ви съветвам по-добре - не се откроявайте!
  Алена, за да изгаси пивоварния боклук, предложи:
  Сега нека се застрелям!
  А слугинята, или по-скоро дъщерята на Белобога, показа, че доминиращото добро изобщо не й пречи да стреля. И да се обели без пропуск. Воините тук се бият на най-високо ниво.
  Момичетата преместват танка си и напредват. Но не забравяйте да пеете заедно.
  Алвина, водейки огън без "мляко", започна:
  - Под свещения...
  Алена продължи, също стреляйки:
  - Свобода!
  Наташа, потвърждавайки стрелбата, издаде лаконично:
  - В света!
  Алвина стреля без намек за минало, продължи:
  - В приятелство!
  Алена крещи, урина:
  - В щастието...
  Наташа измята, завършва:
  - И любов!
  Алвина продължава с патос с пълно гърло:
  - В ярък лъч ...
  Алена, стреляйки, вдига:
  - Народите се сливат...
  Наташа хладно снима, добавя:
  - Да разсеем тъмнината отпред!
  Алвина, продължаваща да стреля, издава:
  - Рус всички страни по света ...
  Алена уволни, продължи да кара възхитителен патос:
  - Защитен!
  Наташка също направи фехтовален удар със снаряд и продължи:
  - От нашествия...
  Алвина стреля и изсъска:
  - Адски скакалци!
  Алвина разделя Sherman, продължи:
  И с гърдите ми...
  Наташа, след като се справи с Першинг, издаде:
  - Покрит!
  Алвина, ухилена и стреляща месоядно, изръмжа:
  - Всички нации...
  Алена също стреля с бос крак и добави:
  - Майката Земя!
  Наташа избухна като оръдието и продължи:
  - Отново проблеми...
  Алвина, стреляйки точно, задъхано продължи:
  - Висящ...
  Алена стреля и излая:
  - Реки от кръв!
  Наташа бледа, издадена:
  - пламна...
  Алвина пирон, изсъска:
  - Арогантна вражда!
  Алена, също стреляща, почти плачеща, добави:
  - От пожари, кръв...
  Наташа стреля, изръмжа:
  - Сълзи и мъка!
  Алвина пусна подарък и как изсъска:
  - Нашето стене...
  Алена ще го вземе и ще изръмжи:
  - Скъпа наша...
  Наташа lupanuv, завърши:
  - Страна!
  Алвина, в отговор, саданув, отново изсъска:
  - Но не...
  Алена стреля и издаде:
  - Духът на руския...
  Наташа заби американците и завърши:
  - По-силен!
  Алвина стреля отново и продължи:
  - От руините на себе си...
  Алена стреля силно и начерта линия:
  - Ще съживим!
  Наташа се блъсна отново и изписка:
  - Руски воин...
  Алвина обичайно саданува, изсумтя:
  - Вземи меча...
  Алена прикована, изръмжа:
  -По-бързо!
  Наташа, стреляйки майсторски, започна:
  - Ние стоим...
  Алена, блъскаща се бясно, продължи:
  - И отново....
  Пирон Алвина, завършен:
  - Ще спечелим!
  Тогава момичетата спряха. Те мълчаливо изстреляха още дузина танкове, след което искрящата дяволица Алвина, стреляйки отново, запя:
  - Под свещения...
  Алена, стреляйки, продължи:
  - Банер...
  Наташа, издуха снаряда и буквално, и преносно:
  - Русия!
  Алвина, люлеейки тялото си и хвърляйки снаряди, изръмжа:
  - В света...
  Алена се втурна, стреляйки:
  - В щастието...
  Наташа удари мажорна нота и завърши:
  - И любов!
  Алвина отново прикована и продължи:
  - На слънце...
  Алена, удряйки снаряд в Първинга, изпищя:
  - Рей...
  Наташа, която неудържимо се хвърли към Шърман, излая:
  - Обединяване...
  Алвина точно изпрати снаряд и завърши грубо:
  - Народе!
  Алена, стрелба, добави преливащо:
  - Адски мрак...
  Наташа плесна, издаде:
  - Разтворете...
  Алвина отново наклони садан и изсъска:
  - Далеч!
  Момичетата рейнджъри стреляха и се смееха още пет минути. Тридесет и пет американски танка бяха изгорени през това време. И след това отново продължиха да пеят.
  Както винаги, огненият дявол даде стиха и тона:
  Отворихме...
  Алена уволни, добави:
  - Нации...
  Наташка прочуто закована, избухна:
  - Планети!
  Алвина наряза шермана, ухилена и изчуруликайки:
  - В космоса...
  Алена, която също изпрати снаряд, изръмжа:
  - Пътека!
  Наташа уместно, като Робин Гут в бикини, хвърляйки подарък, изписка:
  - Към неизвестното...
  Алвина енергично постави както снаряд, така и сочен изстрел в удебелена точка;
  - Мирам!
  И Алена, стреляйки, започна да тъче нова строфа:
  - Героизъм...
  Наташа отчаяно прикована, продължи:
  - Подвизи...
  И издръжливата Алвина, както е обичайно, свали Першинга и издаде края:
  - Прославен!
  Алена, след като се справи с Шърман, издаде:
  - Да се...
  Наташа изчурулика:
  - Изтрива...
  Алвина силно изгърмя с думи и със снаряд на самоходното оръдие "Вещица":
  - Завинаги...
  Алена също изпрати снаряд и издаде:
  - На смъртта....
  Наташа остави последния изстрел и думата:
  - Белег!
  Американският танков полк е унищожен. Самоходното оръдие Линкълн, въпреки цялата си броня, също се разпръсна от съветски снаряд: трябва да знаете къде да ударите, за да го ударите и разцепите със сигурност. В края на краищата момичетата-терминатори видяха концентрации и прекъсвания в силовите линии в бронята. Нито можеш да ги излъжеш, нито да ги надхитриш... А те могат да надхитрят когото поискаш.
  Алена отбеляза със загриженост:
  - Няма ли да ни навреди да попълним запасите от боеприпаси?
  Николета, тази игрива и учена дъщеря на Сварог, се изкикоти и отбеляза:
  - Значи не разбираш? В крайна сметка имаме незаменим снаряд. Можем да удряме така почти нон-стоп!
  Агресивна като гладна пантера, Алвина завъртя похотливо очи и изгука:
  - Секс без прекъсване... Страхотен е!
  Тогава огнището искаше да изрече още нещо, но изведнъж те се преместиха на висока планина. Огнен великан с огромен ръст яздеше пред тях на червен кон. Освен това златните копита на коня се отблъскваха от облаците.
  Фриски Алвина първа разбра кой е и падна на колене, изпищя:
  - О, Всемогъщи и Вездесъщи Чернобог... Прости ни!
  Огненият герой се засмя с цяло гърло:
  - Котката знае чия сланина е изяла... Но този път трябва да бъде наказана Николета, която противно на забраните използва магически артефакт: незаменим снаряд!
  Синекосото рейнджърско момиче отвърна капризно:
  - Вие ни забранихте да използваме всякакъв вид бойна магия, но такова ограничение не важи за артефактите!
  Чернобог се засмя с глас и каза яростно:
  - Не се прави на глупак. Забраната се отнасяше до прояви на всичко свръхестествено. Въпреки че вашата точност надхвърля човешките възможности, това все пак се случва на обикновените хора. И неразменният снаряд... Накратко, ще бъдете наказани... И нека Червената армия воюва с Америка без вас!
  Алвина изведнъж пее този пасаж от известен хит:
  - Не се прави на глупак Америка,
  Дайте ни Крим възможно най-бързо...
  Че Кубан, Севастопол са два бряга -
  Все пак ще победим НАТО....
  Все пак ще победим НАТО...
  И четирите момичета скочиха, блеснаха с боси крака ...
  
  
  ПАНТЕРА ГЕРДА БОСА
  Герда Кронщайн участва в работата по създаването на Panther-2. Добре познат и много красив воин с три партньорки: Шарлот, Кристина и Магда. Момичето постави двигателя и трансмисията заедно, напречно и пред резервоара, като по този начин поддържа добра управляемост на автомобила и намалява височината му до два метра. В резултат на това "Пантера" -2 се оказа с бронята на "Тигър" -2 само с големи наклони на бронираните плочи, оръжията му, но с тегло само четиридесет и пет тона. Това направи възможно пускането на Panther -2 в масово производство през есента на четиридесет и трета, преди новата електроцентрала да бъде готова.
  Освен това, поради недостиг на 88 mm оръдия 71 EL, Panther-2 се произвежда и със 75 mm оръдие, тежащо само 42 тона, с нисък силует и здрава броня. Така немците имаха идеално защитен танк. Челото на корпуса е разположено под ъгъл 40 градуса спрямо хоризонталата и горната му част от 150 мм не е пробита от никакви противотанкови оръжия, а долната част от 120 мм също . Челото на кулата на 185 милиметра беше под наклон от 50 градуса и беше доста ниско и тясно, също не пробиваше нищо.
  Вярно, бронята на страните е 82 мм - макар и малко слаба под наклони. Но от друга страна колите са доста подвижни и добре защитени, а кулата направи пълен завой за десет секунди! Тоест момичетата направиха танк, който почти подхождаше на военните. Освен ако не добавите малко страна, но ... Тук можете да поставите 90-милиметрови бронирани плочи в полето. И определено е "Пантера", не можете да го вземете от никакъв ъгъл.
  Новият танк показа живучест и ефективност в битки. Още по време на контраатаката близо до Житомир, Фриц успя да даде второ раждане на "Пантера" -2.
  Тази машина се оказа ефективна и сравнително мобилна. Особено когато двигателят с 900 конски сили беше готов за това. Танковият екипаж на Герда участва в битките.
  Въпреки студа четири германски момичета се биеха боси и по бикини.
  Герда стреля с 88 мм оръдие. Тя проби челната броня на съветския танк от разстояние и изсъска:
  - Нека кобрата бъде готова за скок!
  Тогава Шарлот стреля. Смачкани тридесет и четири. Откъсна кулата си и изчурулика:
  - Слава на Родината.
  Тогава Кристина стреля много точно. Удари съветски танк. И изчурулика:
  - За унищожаването на враговете!
  Тогава тя стреля, с помощта на босите крака на Магда. Тя удари съветската кола и запя:
  - Боса мечта! Красотата превръща човека в роб!
  И намигна на спътниците си.
  Четиримата се биеха много резултатно. И в първата битка тя нокаутира повече от тридесет съветски танка. Воините са много пламенни бойци, които могат да се считат за супермени.
  Герда така блъсна съветските танкове, че чак изрева:
  - Аз съм вълчица със стоманени зъби!
  Германската контраатака беше силна. И новите танкове изиграха роля.
  Освен това Fritz извади още сили от Франция, така че е ясно, че няма да има десант през зимата.
  В резултат на това те успяха да превземат Киев и дори да създадат няколко котли, отрязвайки съветските войски от Днепър.
  Ситуацията се влошава от факта, че съюзникът спря офанзивата в Италия, страхувайки се от големи загуби, и не щурмува Неапол. Което също позволява на Фриц да разпределят много по-значителни сили за контраатака.
  В резултат на това съветските войски претърпяха сериозно поражение и германците се укрепиха зад Днепър.
  Зимата премина сравнително спокойно. Съветските войски се опитаха да настъпят близо до Ленинград, но вече ги чакаха там. И успяха да отблъснат атаката.
  През пролетта съюзниците преминават в настъпление в Италия. Но те бяха посрещнати от мощна контраатака на врага. И накрая нокаутиран, от континента.
  Появата в серията ME-262 сериозно промени баланса на силите.
  Тази машина се отличаваше с висока скорост над 900 километра в час, мощни оръжия и оцеляване, така че имаше силна броня. Сравнително голямото тегло намалява маневреността на превозното средство, но от друга страна, скоростта му позволява да избяга в случай на атака на опашката, а мощните оръжия позволяват да се сваля врагът с едно движение.
  До юни 1944 г. вече имаше повече от хиляда такива бойци на въоръжение и те се оказаха истински животни. Те измъчваха американски и британски самолети във въздуха като пантери на газели.
  Ситуацията се утежнява от факта, че Сталин, на фона на военните работи, се разболява много и губи решителността си. Червената армия преминава в отбрана, което позволява на германците да прехвърлят повече сили към Франция.
  И беше възможно да се очаква офанзивата на съюзниците и кацането на войски само в Нормандия и Порт дьо Кале. И най-умният Ромел, който получи извънредни правомощия от Хитлер, подготви коварен капан за своя съюзник.
  Освен това в небето се появи многоцелевият самолет TA-152, по-нататъшна еволюция на Focke-Wulf. Тази машина също беше по-добра като летателни характеристики: по-бърза и по-маневрена от Focke-Wulf, и в същото време тежко въоръжена и добре защитена. Тя буквално измъчи съюзниците в небето.
  Появи се и самоходното оръдие E-10. И тук Герда и нейният екип се постараха. Колата се оказа висока само 1,1 метра, тежи десет тона с двигател с мощност 400 конски сили и дебелина на предната броня от 82 милиметра при много голям наклон. В челото такава машина може дори да отразява снаряда ИС-2. Да, и опитайте, влезте в такъв малък дявол за двама членове на екипажа.
  Малкият размер на самоходното оръдие, неговата ниска видимост, висока скорост и маневреност направиха колата много ефективна. И в същото време беше прост и евтин за производство.
  А членовете на екипажа бяха разположени в него легнали.
  В Нормандия съюзниците попадат в капан, подготвен от Ромел. Те получиха съкрушително поражение. Само пленени са повече от милион войници и офицери. Пълен нокаут.
  Тогава Чърчил подаде оставка. И Рузвелт получава инфаркт и се разболява.
  След това съюзниците, които все повече се изваждат от германския подводен флот, сключват примирие с Фриц. И Сталин едва през септември започва закъсняла офанзива в центъра. Но Фриц вече очакваха това.
  Имаха разположени големи сили.
  И дори залогът на IS-2 не се оправда: тъй като Panther-2 стана по-маневрена и по-бърза след инсталирането на двигател от 900 конски сили. И на него се появиха 90-мм екрани, които отразяваха всякакви снаряди на съветски танкове.
  Разбира се, самоходните оръдия E-10 са много добри. Тя има всичко отгоре и бързо се обръща. Сменяйки всеки път най-защитената предна част. А страните са 52 мм, плюс ролки. Но можете да окачите в полето и 90-милиметров екран. И тогава не можете просто да го вземете.
  И разбира се, Герда и нейният танков екипаж на Пантера-2 участват в отблъскването на офанзивата на Червената армия.
  Ето ги горещите момичета.
  Бийте се както винаги боси и по бикини. Това е тяхната визитна картичка.
  Тук Герда, с помощта на босите си пръсти, изпрати снаряд. Тя разби Т-34 от голямо разстояние и запя:
  - Аз съм голям вълк!
  Ето полугола лисица!
  Следваща снима Шарлот, момичето също е босо и много готино. Сваля съветска кола с добре насочен удар и скърцане:
  - Слава на моята войнственост!
  Тук Кристина влиза в игра.
  След това с боси пръсти натиска лоста и отново освобождава снаряда. Ударете врага. Счупи бронята на съветско самоходно оръдие.
  И тогава Магда седна при гледката. Момичето е много силно и красиво. И той, бос, ще посочи хобота си и ще се бие. Този път ще унищожи челната броня на ИС-2.
  И че е само 100 милиметра и без наклон при рационални ъгли.
  Момичетата вилнеят тук. И не дават спускане на сталинските орли. Атаката на съветските войски затъна.
  След като счупи SU-85, Герда остроумно отбеляза:
  - Нашата армия е силна, тя покорява света!
  И то с боси крака, докато натиска бутоните на джойстика.
  Но сега самите фрици настъпват, но съветските войски също са в силна защита. Германците напреднаха тридесет до четиридесет километра и спряха. Последва размяна на нови удари. Проля се маса кръв. През януари Червената армия настъпва в центъра, но не успява да напредне.
  През март 1945 г. Фриц започва офанзива от центъра на юг, заобикаляйки силите зад Днепър.
  И тук фрицът донякъде успя. Те събраха много оборудване, особено танкове от серията E. По-специално E-50 се оказа много успешен. С оръдие 105 mm и дължина на цевта 100 EL, с височина под два метра и челна броня 250 mm и бордове 170 mm, под рационални наклони. Резервоарът е чудовище, но в същото време, благодарение на гения на Герда, теглото на колата не надвишава шестдесет тона, а двигателят е монтиран с газова турбина от 1500 конски сили.
  И в офанзивата именно екипажът на Герда тества първата от най-новите машини.
  Разбира се, Panther-2 все още е основният танк на Третия райх и има много такива машини. И пробиват съветската отбрана.
  Герда е гордо и твърдо момиче, доста буйно в настъпление. Също четири от тях са боси и по бикини.
  Красив воин, като цяло супер, но много гаден, защото иска да убива съветски хора.
  Герда стреля с боси пръсти. Тя удари резервоара ИС-2 от разстояние, пробивайки съветската кола.
  Тогава красавицата изграчи:
  - За моя гняв!
  Шарлот стреля още от далечна дистанция. А също и боси крака. Удари съветската тридесет и четири. Откъсна кулата си и изкрещя:
  - Аз съм най-ужасната от германките!
  И как тази червенокоса лисица ще вземе и ще си покаже езика.
  Тогава Кристина удари със снаряд. Момичето е много борбено. И също бос. Улучен от снаряд в съветско самоходно оръдие. Ударете врага. И тя запя:
  - Аз съм най-страшният на света
  Пикая всички хора като тире,
  И за тези, които не искат да живеят в мир,
  Ние ги правим харакири!
  Магда, тази красавица със златни коси, също се нахвърли. Тя катастрофира с най-новата кола SU-100 и изгърмя, лисица:
  - Ще вземем враговете и ще ги изтрием на прах!
  И разбира се тази германка стреля с боси пръсти.
  Да, четиримата са много агресивни и борбени. Този не може да бъде спрян толкова лесно.
  Нацистите пробиха фронта и успяха да влязат в тила на съветските войски.
  Червената армия напусна левобережната Украйна и Донбас. След това, по време на есенните битки, Червената армия беше напълно принудена да се оттегли отвъд Дон. Там с много трудности бе стабилизирана отбранителната линия.
  Най-масовият съветски мастодонт, за разлика от истинската история, беше SU-100.
  Това самоходно оръдие е доста ефективно и лесно за производство. И пистолетът й можеше да създаде поне някои проблеми на немските танкове.
  Така че нацистите не успяха да развият успех. Зимата на 1945 г. премина устойчиво. После пролет.
  През май 1946 г. нацистите се преместват в Москва. Това беше отчаян опит да се сложи край на войната възможно най-скоро. Междувременно Япония беше подложена на ядрени удари от американската армия. Вече бяха хвърлени седем атомни бомби и всички бяха убедени колко сериозни са тези ядрени оръжия. Така че Хитлер бързаше да прекрати войната на изток възможно най-скоро.
  Ясно е, че след окупацията на Япония, САЩ ще се изправят и срещу Германия. Така на 15 май започва решителната офанзива срещу Москва.
  И разбира се германците хвърлиха Герда и нейния екипаж в офанзива. Фриц обаче очакваше неприятна изненада.
  И така, освен немската четворка, съветската четворка влезе в битката.
  Наташа, Зоя, Августина и Светлана седнаха на първия танк ИС-7 в историята на СССР и се подготвиха за битка.
  Тези момичета бяха боси и по бикини, също много красиви и секси!
  И тази четворка се зае с унищожаването на немски превозни средства, дори страхотните Е-50.
  Наташа направи първия изстрел, използвайки босите си пръсти, момичето ентусиазирано възкликна:
  - За СССР!
  И снарядът й проби немски танк.
  След това се включи Зоя. Момиче със златна коса, тя изстреля нов снаряд с помощта на бос крак. Смазаха фашисткия мастодонт.
  Тогава момичето извика:
  - За Сталин!
  И как ще се смее красавицата, с все гърло.
  Тогава добре нацеленият Августин взе и стреля. Тя е този червенокоси воин, като огън по врага. Откъснете кулата от "Пантерата" -2 и гукайте:
  - Слава на Русия!
  И да покаже езика си.
  Но с помощта на боси пръсти, както Светлана ще плесне. Момичето е много готино и красиво. Тя разби бронята на Е-50 и изгука:
  - За моите постижения и СССР!
  Момичетата изглеждат много готини и имат чувство за хумор. Много яко ги млатят тия фашисти. Така че е ясно, че враговете не могат да устоят на IS-7.
  Наташа, използвайки босите си пръсти, стреля по опонента си. Тя го разби на парчета с откъснати фрагменти от Фриц и изписка:
  - За Велика Русия!
  Зоя също е умно момиче. Тя го взе и удари врага много точно. Тя смаза кулата E-50 и туитна:
  - За Съветска Русия!
  И тя направи това, разбира се, с боси пръсти.
  Тогава Августин стреля, тя уцели нацистите. И тогава с бос крак изпрати нов, смъртоносен снаряд.
  Тогава тя изчурулика:
  - Слава на Родината!
  По-нататъшна борба, Светлана. Тя беше мило и красиво момиче. Тя насочи оръжието с боси пръсти. Тя стреля и разбива фашиста на пух и прах и пее:
  - И първото размразяване, насън, виждам Сталин, а моята родна Рус е осеяна с трупове!
  Момичетата тук се бореха с голяма упоритост. И бяха изключително агресивни.
  С помощта на босите си пръсти Наташа стреля по нацистите и извика:
  - За величието на комунизма!
  Зоя също удари врага, разби фрица с босите си крака и изписка, оголвайки зъби:
  - За Великия Сталин!
  Августин стреля по врага, проби танка от серия E. Тя също използва босите си пръсти, възкликвайки:
  - За най-великата Рус!
  Светлана, продължавайки да стреля, автоматично отбеляза, натисна с гола пета спусъка, който заработи:
  - За победата на СССР!
  Момичето се биеше начело на вражеската атака много упорито. Германците също бяха доста изтощени от този момент. Накратко, офанзивата им срещу Москва затъна.
  Те загубиха много стотици хиляди войници и танкове. Червената армия обаче също беше изтощена. И двете страни бяха изключително изтощени. И в късната есен на 1946 г. започват мирни преговори.
  САЩ предложиха вариант: всеки си запазва това, което е успял да залови.
  Хитлер, страхувайки се от ядрена бомба и под натиск от уморена среда, се съгласи. Сталин, уморен от войната, също изрази желание за компромис от този вид.
  И двете страни бяха изтощени и уморени ... Но Сталин все пак успя да се спазари за себе си няколко десетки километра в центъра, където германците образуваха опасни клинове. Но фриците запазват завоеванията си на юг по поречието на река Дон и на север покрай Ленинград.
  Извършена е размяна. Русия е пробила коридор до Ленинград в замяна на някои територии в Карелия за финландците.
  Така беше решено и от двете страни. Освен това Хитлер е принуден да отмени антисемитските закони и да предостави ограничено самоуправление на окупираните територии. И в замяна се случи възстановяването на икономическите връзки. Но в рамките на Третия райх противоречията продължават да се натрупват.
  След като Хитлер умира през ноември 1956 г., в Третия райх избухва борба за власт и избухва гражданска война. При Хрушчов СССР върна загубените преди това земи, възстанови предишните граници и фашистката империя се разпадна.
  Така като цяло историята на AI приключи. Както виждате, фашизмът не пусна корени в света, а СССР дори просъществува по-дълго, отколкото в реалната история. Никита Хрушчов беше на власт по-дълго, тъй като стана национален герой, върнал земите, загубени преди това от Сталин. И той успя да проведе реформи, установявайки поста на всенародно избран президент на СССР. И след Никита не успя Брежнев, а Шелепин и нещата в СССР вървяха много по-добре, отколкото в реалната история. И той стана мощна и силна суперсила. Но Китай остана капиталистически и се разпадна под проамериканско управление. Северните части на Поднебесната империя станаха част от СССР и много се промени.
  Но това вече изисква отделна история ...
  
  Дарт Вейдър СРЕЩУ Ердоган
  Флагманският боен кораб на Дарт Вейдър, приличащ на огромно желязо, се приближаваше към планетата Земя. Зад него се движеха други кораби, носещи смърт към галактиката и удивителните основи на вселената от един антисвят в друг. Ъглова, космическа империя Сит. И до тях, рационализирани, подобни на хищни пирани - тоталитарен Стелзанат отвъд образованието.
  Двуметров главорез с маска, с широки рамене и големи рога на шлема мърка свирепо:
  Не можеш да се измъкнеш, Люк Скайуокър! Или ти, или аз, но и двамата нямаме място в галактиката!
  Не отстъпваща на Дарт Вейдър по височина и ширина на раменете, буйната и атлетична Лира Велимара активно разтърсваше пищния си бюст. Бойният костюм на момичето-генерал беше абсолютно прозрачен и не скриваше нито една линия, нейното мускулесто, момичешко тяло. Бронзовата й кожа беше безупречна, а зърната й блестяха като рубини под светлината на прожекторите.
  Дарт Вейдър алчно погледна красавицата. Двузвездният генерал на Сталзан (космическа империя, толкова кръвожадна и склонна към завоевания, че черната ситска сила е невинно бебе на фона му!), изглеждаше предизвикателно секси.
  Но какво може той, един нещастен инвалид? Да използвам кибернетична протеза?
  Лира, пресичайки мислите му, обяви с триумфален тон:
  - Не се отчайвай, приятелю... На Земята има пръстенът на Соломон, който има толкова мощна магия, че на фона му силата на Люк Скайуокър е просто струйка цигарен дим!
  Дарт Вейдър яростно изпусна въздух изпод маската си и изсъска:
  - Ще успея ли да се сдобия с истинско, живо тяло?
  Лира, чиито топки от мускули се търкаляха известно под бронзовата й кожа, каза със смях:
  - Джин и ифрит могат всичко! Това е власт над Вселената!
  Дарт Вейдър изпя ненастроено:
  - Да, нещастната вселена висеше,
  Безброй тъмнина от зли джинове!
  Мразеният пръстен на Соломон -
  Пусна и отряза главата!
  
  Но знайте, че Вейдър със сигурност не е пешка,
  И не вечно да ходим под игото ...
  Превръща злите врагове в огнища,
  Ще стане владетел на световете!
  Лира затанцува в отговор и посочи с изящния си, дълъг и остър пръст синята топка:
  - Това е Земята!
  Красивата спортистка изпя на висок глас:
  - Земята е в илюминатора, земята е в илюминатора, Земята се вижда в илюминатора ... Насочихме бластерите, измерихме разстоянието и ще изгорим къщата на човека до основи!
  Извънземните обаче се зарадваха твърде скоро. Новината, че десетки големи военни кораби са се появили от мрака на космоса в околоземна орбита, предизвика най-силната паника сред всички страхове и правителства на синята планета. Извънземни звездни кораби с хиляди бойни оръжия, много излъчватели направиха неустоимо впечатление на хората.
  Петдесет кораба - двадесет и пет Imperial и двадесет и пет Stelzanath.
  Адска власт над Земята... И по някаква причина хората не вярваха наистина, че извънземните са дошли с мир.
  Лира Велимара, предложила на Дарт Вейдър:
  - Да прочета едно обръщение към земляните!
  Черният лорд се възмути от този пасаж:
  - А защо ти? Имаме същия брой кораби!
  Красивото момиче разтърси мощния си бичи врат и се изкиска:
  - Да, когато видят лицето ти, те се плашат ...
  Дарт Вейдър изрева оглушително, гласът му се задави като тигри в примка:
  - И ние трябва да изплашим земляните! Веднага да си вдигнат лапите!
  Лира Велимара, която вече имаше опит в унищожаването и завладяването на планетата Земя, отбеляза с кикот:
  - Време е, време е, по радиото - проговори Боярски ... С пиянския си глас - той изплаши целия свят!
  Черният лорд се втурна към холограмата, опитвайки се да грабне контролния скенер. Лира сграбчи Дарт с пръстите на игривите си крака зад маската и изхвърли бандита. Бойният костюм на Вейдър изсумтя силно и избухнаха искри.
  И бронзовата харпия Лира избухна в смях:
  - Ти не знаеш ли, глупако, че дамата трябва да бъде пропусната първа!
  Хиперионните оръжия на империята Сталзанат отприщиха цвъртящия си огън по сателити и други човешки отпадъци, въртящи се в околоземна орбита.
  И тогава се появи самата Лира Велимара. Възникна веднага на всички екрани, дори изключи телевизори и компютърни монитори. Тя се появи гола и красива, с четири кибернетични фиби в косата си, бълвайки чар и унищожаваща магия. Истинско божество във вселената на грубата сила!
  Сияещата лисица започна да цвили със славейско цвърчене:
  - Земляни! Ние няма да завладеем вашия нещастен малък свят. Твърде далеч сте от нас, за да измервате империята с голям гарнизон. Сапфирените, топазените и изумрудените очи на момичето блестяха яростно или дори пламтяха като хиперлазерни лъчи. И гласът стана много по-студен. - Тривиално ще ви разпръснем на кварки и с помощта на хипермагогравитатор ще изпратим душите ви в подземния свят, на вечни адски мъки!
  Звучеше страшно, но фактът, че подобни глупости бяха изнесени от гола и много апетитна жена, предизвика не толкова ужас, колкото смях!
  В този момент се появи заплашително лице в черна маска и като рев през хипертитаниеви хриле:
  - Накратко, дайте ни пръстена на Соломон, преди да сме ви унищожили напълно!
  Лира поклати загорелите си гърди и изсъска:
  - Унищожени много болезнено!
  Дарт Вейдър добави, разклащайки юмрука си, в който мечът, блещукащ от червена светлина, беше здраво стиснат:
  - И ние кастрираме без упойка!
  Кой на планетата Земя се смееше, кой плакаше и кой започна да има нервни колики. И само един човек на синия сублунар изпита искрена радост в себе си. Турският президент Ердоган бавно се приближи до огледалото. И си показа бисквитката. Възхищавах се на искрящото камъче, така хармонично украсено с показалеца на дясната ми ръка.
  Наследникът на османските султани изрева:
  - Искаш ли пръстена на Соломон? Защо не дадете немски вигвам за зареждане?
  Дарт Вейдър, виждайки през холографските изображения твърде веселата реакция на земляните, изсъска:
  - Трябва да се обяви ултиматум на хората!
  Лира Велимар излюпи Зенки, искрящ с всички цветове на дъгата:
  - И какво е това?
  Дарт Вейдър, с триумфален тон в бездънните кладенци на очите му, обясни:
  - Това е международна дума. Гарантирано унищожение!
  Лира се изкиска и забеляза искри от дългите си, едноатомно заточени нокти:
  - О, момчета! Само плътта може да бъде унищожена... А Magogravity - ще бъде още по-готино!
  Дарт Вейдър, с нова, невероятна сила, включи всички излъчватели на гравомаг. И той започна оглушително да бута белугата.
  И какъв глас имаше черният лорд, дори бронята беше нажежена до бяло:
  - Ултиматум! Ултиматум! Ще те залича в анихилатор!
  Лира Велимара разтърси пищния си бюст и изви пищните си бедра. В същото време тя изписка, спомняйки си земния фолклор:
  - Руска мафия, ти роди смъртта! Водка с водород - член на мъжете съсипа! И имаме космическа сила Сабантуя!
  И воините на великия Стелзанат ще пеят:
  - Ние не сме жалки насекоми - костенурки супернинджа ... Оръдия - ушите на Чебурашка - всички ще изгорим като попивателна машина!
  Космическите извънземни поставиха ултиматум, но без ефект. И тогава Лира Велимара предложи:
  - И да го направим по готиния начин ... Да се тръшкаме ли на BASIC?
  Дарт Вейдър, въпреки цялата си глупост - какво можеш да вземеш от мозъка, без хиперплазмено презареждане, промърмори:
  - Когато се водят агресивни преговори с помощта на светлинен меч?
  Лира намигна и отблъсна с бос крак карираното куче с конска глава. Смесица от шахматна дъска, кон и крокодил изскърца и обидено завъртя върха. Момичето-генерал пъхна крака си така, че горещата ултраплазма гъделичкаше голата й пета, и изрева, клатейки седемцветната си глава:
  - Няма красавец! Вместо светлинен меч, ще хвърлим термокваркова бомба!
  Дарт Вейдър изплези дългия си, подобен на змия клониран език и го прокара по солените краища на маската си. И искрено пищи като развален двигател с вътрешно горене:
  - Обичам термокварковите бомби, а още повече термопреоновите!
  Лира направи капризна гримаса, отново премести крак, този път към котката, покрита с листа от коприва:
  - Ти не знаеш да готвиш с преон!
  Черният лорд отговори логично:
  - Ако не знаеш, ще те научим, ако не искаш, ще те принудим!
  Лира разтърси войнишката си челюст с нокти.
  - Хиперплазмено изригване! Един термокварков снаряд!
  От широката цев на гравитационното оръдие пламна бавно синя вълна. Малка ракета с размерите на обикновена диня се втурна към повърхността на планетата Земя.
  Лирата на Велимара скочи като водно конче и няколко голи воини на Стелзанат с нея.
  Дарт Вейдър настръхна маската си в глупава усмивка.
  - И какво ще стане сега?
  Но анихилационният изстрел дори не се вижда от радарите - скоростта надвишава скоростта на излъчения фотон полетна звезда!
  Владимир Путин не е имал време да научи за атаката. Понякога невежеството е последният акт на Божията милост.
  Хиперплазмената геена погълна върховния главнокомандващ на най-мощната армия на планетата Земя. Милиони хора се изпариха в плазма и хиперплазма, преди да успеят да разберат настъпилата катастрофа.
  Венчелистчетата разцъфтяха със стотици хиляди смъртоносни унищожителни езици, всеки със собствен уникален оттенък и динамичен модел на унищожение.
  Гигантска кафява гъба се издигна на височина над 500 километра, а взривната вълна, обиколила земното кълбо няколко пъти, изби всички прозорци дори в Съединените щати. Сиянието погълна цялата йоносфера, в цялото неизмеримо множество от цветове и съцветия. Гигантски вълни цунами се надигнаха от сътресението. Повече от двеста метра водна шахта покри всички континенти, потопявайки десетки хиляди кораби. Електропроводите бяха спрени, градовете потънаха в мрак, прекъсвани само тук-там от огнени петна от пожари.
  Отсега нататък на планетата Земя започва нова ера. Часът на Дракона настъпи.
  В отговор на демоничните потоци на хиперенергия, пръстенът на Соломон получи силен разряд.
  Ердоган почувства силата на много стотици хиляди джинове да влезе в него. Президентът на Турция моментално се изчерви и започна да се подува. Един обикновен човек с малки мустачки на хлебарка (които му придават прилика с Адолф Хитлер!) расте като лавина, която се търкаля надолу по Еверест.
  Гражданският костюм на османския диктатор се спука, а мускулите започнаха да растат сякаш главоломно. И тук разширяващите се рамене на Едроган се опираха на свода на древния султански дворец.
  За известно време надуващият се балон се разшири, докато накрая мраморните стени рухнаха. Многобройни турски бодигардове бяха разпръснати в различни посоки. А полуголите робини от харема на османския диктатор, подръпващи уплашено босите си крака, се пръснаха или изпълзяха, ако нямаха късмета да бъдат смачкани.
  И Одроган продължаваше да расте, като размер на супермен. Сградите на турската столица Анкара се сплескаха под ботушите му. Тук османският диктатор вече е по-висок от Еверест. И от космическите кораби на Сталзанат и империята на черните сит, неговият извисяващ се силует се вижда много ясно.
  Лира Велимара изгука похотливо:
  - Какъв огромен човек ... Той има достойнство - вероятно много!
  Дарт Вейдър, потупвайки се по маската - така изображението върху нея стана кално, дрезгаво, грачеше:
  - Това е колос с глинени крака!
  Лира изпусна няколко мълнии от очите си и изгука:
  - И явно гласът трябва да е ангелски! - последва намигване, характерно за изключително скъпа проститутка. - Пей цвете, не се срамувай!
  А турският диктатор Едроган продължи бързо да се издува като надуваем балон. И което е най-опасното, в ръцете му се появи дълъг и също така бързо растящ меч.
  Сега растежът на Edrogan е хиляда морски мили и това не е границата. А колко мускулест е станал турският диктатор - огромни мускули буквално изпъкват и треперят - всеки, дори и най-разтърсеният културист, ще им завиди.
  И мечът му искри като звезди, които са вплетени в съцветието на непобедим иманяр.
  А зъбите на президента на Турция се удължават, превръщайки се в много остри, криволичещи зъби на ракетен вампир. И прясно изпеченият батир започва да размахва гигантския си меч.
  Лира Велимара крещи оглушително:
  - Термокварков заряд на фюрера... Уф, на турския султан - огън!
  Дарт Вейдър почука с ръкавицата си големия позлатен контролен джойстик и изръмжа иронично:
  - А защо не Хиперплазма! Огънят вече е остарял земен израз!
  Лира Велимара как нейните елегантни, момичешки крака, голи, розови подметки ще тропат по металния под:
  - Дай топлинното изригване! Антипулсарни бъгове!
  И термокваркови ракети, оставяйки след себе си огнена следа, широка колкото опашка на булка, се втурнаха към Едроган, набъбнал от множеството духове и джинове, които влязоха в него.
  Османският диктатор, чиито размери вече бяха сравними с луната, размаха космическия си меч. И звездният кораб на ситската империя - ракетният крайцер "Бабун" се счупи под страшен удар. Плиснаха хиперплазмени парчета... И падна нещо невероятно и фазмогорично.
  И в същото време е доста тривиално - тъй като войниците-клонинги загинаха доста прозаично. Показване на емоции не повече от биороботи. Но техният командир Дядо Коледа, който не е клонинг, явно беше нервен. И той си спомни колко роби хатам тайно продаде. Е, сега определено го чакаше адът на антивселената и мъките на тъмната страна на силата!
  Термокварковите ракети на Ердоган. Всеки от тях носеше енергията на сто милиарда атомни бомби, пуснати над Хирошима. А мощният, мускулест торс на османския диктатор беше покрит с язви и светкавици от експлодиращи ултраядрени бомби.
  Лира Велимара прокара бос крак по грациозния си нос и изписка:
  - Разбира се, че не! Искам вино - кутия цигари Camel!
  Дарт Вейдър постави лапата си с нокти върху голия, мускулест гръб на момичето и като я прокара по нея, запя:
  - Трезвеността е норма на живот!
  Лира удари с коляно потенциалния опонент на черния лорд в челюстта и изтананика:
  - Ред, преди всичко!
  Въпреки че Ердоган беше пронизан с достатъчно заряди, за да унищожи луната, заедно с Меркурий за зареждане, османският султан стана още по-голям. Сега той наистина приличаше на огромна фея ифрит. А мечът му активно търсеше жертви сред корабите на Стелзанат и Империята на ситите.
  Дарт Вейдър, гледайки как термокварковите ракети не причиняват ни най-малко вреда на този мастодонт от приказката, а суперлазерът може би дори захранва силата на Ердоган, предложи на Лира:
  - Ще обединим ли усилията си?
  Голата красавица от империята Сталзан не разбра напълно черния лорд:
  - Как? Ние сме толкова единни!
  Едва покрита с бикини, генерал Астара, това яко момиче-войн предложи своя собствена версия:
  - Да му хвърлим термопреонов заряд!
  Дарт Вейдър, който събуди любопитството на изследователя и учения на тъмната страна на силата, дрезгаво през маската попита:
  - Това оръжие ли е базирано на процеса на преонов синтез?
  Астара, извила целия си торс от мускули и сухожилия, се поклони ниско на черния лорд.
  - О, да, милорд! Такава реакция позволява да се използва енергия, равна на 1000 пентатона в ракета. Или десет, нито сто трилиона атомни бомби, пуснати над Хирошима!
  Бързият ум на черния лорд моментално преброи и Дарт Вейдър подсвирна изненадано:
  - Еха! От такъв взрив дори планетата Юпитер ще се разпадне на кварки!
  По някаква причина Лира Велимара не споделя твърде много такъв оптимизъм:
  - Планетата Земя ще изгори от такъв удар. Целият живот в Слънчевата система ще бъде унищожен!
  Дарт Вейдър наблюдава космическата битка. Ердоган се опитваше да разреже линкора Стелзанат, който приличаше на хищна пираня. Той, използвайки феноменалната си маневреност, отчаяно се опита да избегне поражението.
  Хиперионните оръжия и суперлагерните батерии обаче бяха напълно безполезни срещу ултрамагоплазмената плът на Ердоган. Той акумулира енергията на милиарди джинове и скоростта надвишава светлината.
  Така имаше пъргав броненосец, нарязан като наденица с нож. И в същото време огромни искри изхвърчаха на стотици километри.
  Османският диктатор извика оглушително:
  - Банзай! Ще имате дизайн на ковчег!
  Дарт Вейдър, оценявайки разстоянието, отбеляза с искрена загриженост:
  - Ако термопреоновият заряд избухне, тогава ние самите ще бъдем издухани като факел от пеперуди!
  Лира Велимара намигна плахо на черния лорд и каза уверено:
  - Не се страхувай, мой тъмен терминатор! Термопреонът е с кумулативен накрайник!
  Лорд Вейдър махна безнадеждно с ръка.
  - Добре, огън! Междувременно ще събера всички тъмни страни на силата!
  Ердоган, който включваше всичките седемдесет и две племена на приказни духове, се извиси над Земята.
  Султанът на Турция два пъти надвишава диаметъра на Луната по дължина и просто блести с демонична и феноменална сила. Такава битка сега бушува в космоса. Мечът на Ердоган излита по-бързо от светкавица и разбива неистово стрелящи звездни кораби.
  Дори полуанихилационните частици са напълно безполезни срещу такава просто дива сила на джиновете. Огромният разрушител на космическата империя, който падна в върха на острието , пламна с жълто-син пламък и дори не остави фрагменти след себе си.
  Но Лира Велимара извади от ръкава си своя "козов ас" - термопреонова ракета. Термопреонът е способен, когато е напълно освободен, да генерира 7 квадрилиона пъти повече енергия от термоядрена реакция.
  Кумулативният термопреонов заряд е малко по-слаб, но фокусира унищожението несравнимо по-точно. И сега техният корем на флагманските бойни кораби е изхвърлен от принцеп-плазмено петно.
  Ето как изглежда контролирана и интелигентно насочена термопреонова ракета, базирана на синтез, извън кутията. Той няма стабилна материя, така че е почти невъзможно да го свалите. Но в същото време зарядът сам избира цел.
  Принцеса-плазмено петно плаши Ердоган. Той се колебае да избягва, но ултра-напредналото вещество беше по-бързо. И като паяк хиперядрена бомба се впи в могъщия торс на прясно изпечения крал и император на джиновете!
  Лира Велимара пляскаше с лапи горещо и пееше:
  - Ще го разкъсам! Нека го разделим на кварки!
  Могъщ като Херкулес, Ердоган беше жестоко изкривен, а той, превит, като гутаперково топче наполовина.
  Избухна свръхнова. Няколко от звездните кораби на Сталзанат и на Ситската империя бяха отхвърлени, хиперплазмен вал, изгарящ платформите и варелите на много батерии. Смаза много клонинги и красиви амазонки от империята Сталзан.
  Самият Ердоган се завъртя, обърна и... Стана още по-голям и страшен. Вторият меч, като издънка на месоядно паразитно растение, прониза дясната му ръка.
  И диктаторът на Османската империя се засмя оглушително:
  - О, вие нещастни космически пришълци... Вие сте просто слуги на Шайтан, но всъщност Шайтан е мой слуга!
  Междувременно на планетата Земя бушува торнадо. Вълните на световните океани моментално се затоплиха от хиперядрена епидемия и закипяха със стръмна вряща вода, която попари всички живи същества. И пламнаха горите и високите сгради.
  Сто трилиона Хирошима пламна от разстоянието на лунната орбита - това не е шега! И огънят, който обхвана цялата Земя, буквално я изгори в ада.
  На мястото на Вашингтон блесна ярък, яростен блясък от светлина, след което се появи колосално лилаво-кафяво цвете. Седем хиперплазмени венчелистчета се отделиха от ослепителната пъпка, рееща се в небесни висини. Те блестяха с всички цветове на дъгата в продължение на десет секунди, а след това, мигновено потъмняха, изчезнаха, оставяйки само гигантски пурпурно-червени искри да се носят в стратосферата.
  В миг десетки, стотици милиони хора изгоряха, разпръсквайки елементарни частици. Тези, които бяха по-далеч, бяха слепи и пламтяха като живи факли. Огънят болезнено поглъщаше човешката плът. Кожата на хората беше одрана, косите се превърнаха в прах, черепите бяха овъглени. Взривната вълна като акордеон сгъваше небостъргачи, погребвайки живи много доскоро такива живи и безгрижни личности в горещи бетонни гробове.
  Отбор руси, полуголи тексаски ученици гонеха топка и гравитационна вълна премина през тях, оставяйки само пепеляви силуети върху изгорялата трева. Горките момчета, за какво са се сетили в последния момент: може би са се обадили на майка си или на някой от героите на филма, безброй компютърни игри.
  Момичето, което се връщаше от магазина с кошница, отиде в следващия свят, усмихнато, без дори да има време да изкрещи. Детето просто се разби на фотони и само оцелялата по чудо лента от лъка се въртеше в атмосферен вихър. Хората, които се криеха в метрото, бели и цветни, бяха смачкани като мухи под натиск, онези, които по това време летяха в самолет, бяха изхвърлени от торнадото на Геена отвъд стратосферата и това е още по-лоша и по-бавна смърт ... Когато в смразяващ вакуум поглъщат остатъците от въздух от хищна пираня, хората удрят главите си в дуралуминиеви стени и очите им падат от орбитите.
  Смъртта изравни бедния и милиардера, сенатора и затворника, филмовата звезда и чистача. Изглеждаше, че милиони души извикаха в небето, светът се обърна с главата надолу и може би за първи път хората усетиха колко тънка е нишката на живота и колко много се нуждаят един от друг. Майка и дете се задушиха под развалините, вкопчени един в друг с такава сила, че всички сили на подземния свят не можаха да ги откъснат.
  Дори полумеханичното чудовище Дарт Вейдър, импрегниран до зърната на очите с тъмната страна на силата, изпита болката и страданието на милиарди загиваща земя.
  И в отчаяние той извика към себе си всички фибри и маси на феноменалното проявление на тъмната страна на силата.
  Лира Велимара го подкрепи по този въпрос и протегна силна ръка към черния господар. Те се сляха психически. Техните биоплазмени полета моментално се смесиха, женският и мъжкият принцип се обединиха заедно, образувайки съюз на теоплазмените сили.
  И след това възникна колосален хипергравиомагичен колапс, извършващ удивителни, буквално суперфантастични трансформации.
  Оцелелите звездни кораби на космическата империя и Стелзанат започнаха да се събират в едно цяло, като топки от живак. Те бързо се сляха, притиснаха се в принцепс-плазмения пластилин, създавайки единно и монолитно цяло помежду си.
  Частици се въртяха из цялото пространство, отделяйки се като стърготини в индукционна намотка. И тогава, на мястото на флагманския звезден кораб на Империята на ситите, последва картечен залп от светкавици като светкавици и след това се появи огромен човек.
  Фигурата му беше странна. Торсът и краката, подобно на Лира Велимара, са голи и съблазнителни, но главата, раменете и ръцете са покрити с черния боен костюм на Дарт Вейдър.
  Оказа се плашещ хибрид: господарят на тъмните сили, воинът от войските на СС Стелзанат Велимара. Освен това размерите на главореза в диаметър с Венера. Такова чудовище се роди и беше създадено чрез екстремна проява, магия на хипергравитацията.
  Два светлинни меча проблеснаха в ръцете на Дарт-Лира - червен и лилав. И двете оръжия светеха и блестяха много ярко и интензивно. Наполовина лисица, наполовина кибернетичен организъм се придвижи към Ердоган.
  Под изящните боси момичешки крака прахосмукачката бучеше оглушително. Изглеждаше, че това чудовище просто марширува през минно поле, където експлозивите са невидими, но това ги прави още по-разрушителни.
  Турският диктатор, също набъбнал с диаметъра на Венера, тръгна към колегата си. Приближиха се и единият под босите, момичешки крака, а другият под високите ботуши, гърмяха като милион гръмове...пустота!
  Дарт Вейдър и Лира в една бутилка, поздравиха Ердоган с меч.
  Османският диктатор само излая в отговор:
  - Никаква милост към врага!
  Дарт Вейдър отговори, като промълви:
  - Повторение майка - кабанения!
  И мечовете им с див рев пресякоха изригванията на милиард вулкани Кракатау. И вакуумът се разклати. Кварките танцуваха в етерните вихри.
  Ердоган, усещайки, че плътта му, изтъкана от многобройните им орди зли и добри духове, потръпва от удара, изръмжа:
  - При Сатаната! Ти си силен!
  Дарт Вейдър продължи атаката си и излая:
  - И никога не е бил слаб!
  Хибрид от черен лорд и воин-лисица нападна Ердоган. И въпреки че опонентът му не беше по-нисък по сила и скорост, но в изкуството на владеенето на меча, разбира се, турският президент не можеше да се сравни с воин, който беше обучен от най-добрите воини и мечоносци в галактиката - джедаите.
  Гласът на Лира вече се чу. Това адско момиче също учи добре. Тъй като в тяхната империя нямаше мъже, момичетата бяха отгледани в кибернетични утроби. Те са били научени да убиват и да се бият дори когато ембрионът е бил оформен в хранителна среда с помощта на компютърни програми.
  - Че син на турски гражданин, не ви харесва, такъв прием имате!
  И принцепс-плазменият меч разряза охранената муха на Ердоган. Отрязаните мустаци на османския диктатор паднаха, усукаха се във вихрите на ефира, започнаха да се разкъсват, рухвайки като цял куп унищожителни бомби. И от разрязаната буза се лееше кръв. Освен това във всяка капка плискаха джинове и вещици с метли.
  Турският диктатор се опита да отговори, но Дарт Вейдър много ловко се гмурна под извивката на меча-ятаган и самият той блъсна врага отстрани, отрязвайки цял слой от мускулите на врага. Ердоган изрева още по-силно и отново атакува.
  Дарт Вейдър парира замаха и босият крак на лирата удари врага право в слабините.
  Ердоган извика болезнено и с див стон, в който се усещаха пискливи нотки, изграчи:
  - Сега си мъртъв, човече!
  Дарт Вейдър ускори атаката си и пееше, докато атакуваше:
  - И все пак краят, не е краят! Краят е само началото!
  И сега той държи знаковия си ход, с помощта на който беше победен граф Дуко. Отрязаната ръка, заедно с меча, висят в вълната на вакуума. И тогава започва да се разкъсва. Сякаш на едно място вкараха многократни, реактивни, носители - излъчващи свръхнови.
  Ердоган, изпъкнал от непоносима болка, отстъпва и се блъска с главата си в Луната.
  Спътникът на планетата Земя се деформира от удара, покрива се с широки пукнатини и започва активно изригване на магма. Луната започна да прилича на жестоко очукано лице. Лира отново премести крака на Ердоган под коляното и мечът на Вейдър от беззащитната страна улови рамото му, отрязвайки дебело парче месо и мускули.
  Османският диктатор вече явно плуваше, единственият му оцелял меч летеше в широка амплитуда, но върхът на червения меч на черния господар се прониза право в ръцете на противника. След това чист завой и още една отсечена лапа на Ердоган пада, за да започне да къса там, с унищожение и магически петарди.
  Османският диктатор е обезоръжен, а последният му отчаян опит като дракон е да пламне с искра.
  Сякаш трилион огнехвъргачки избухнаха наведнъж. А плазменото изригване наводни почти цялата слънчева система. Вълни от яростен пламък за няколко секунди се втурнаха към орбитата на Плутон. Маската и ръцете на Дарт Вейдър оцеляха, но голите, момичешки пети на Лира бяха изгорени напълно.
  Момичето-генерал изкрещя от болка - огънят силно опърли подметката, дори големи мехури избухнаха веднага по изгорените и почернели женски крака и пищяли. Стигна ми до колене...
  Но Дарт Вейдър с професионално движение, в скок и с въртене на тялото и сближаващо движение на мечове, събори голямата глава с рога на османския президент Ердоган.
  Огромната глава, не по-малка по размери от луната, на великия воин и владетел се претърколи, а плътните сини устни прошепнаха:
  - Всичко свърши!
  След това гръмна експлозия, толкова оглушителна, разрушителна и огромна, че всичко, което се случи преди това, беше жалък пожар на кибрит на фона на водородна бомба, тествана в космоса. Потоци от анихилационна хиперплазма наводниха пространството от Слънцето, след това Афла-Кентавър и Сириус...
  
  
  
  
  НЕЩАСТНО МОМЧЕ
  Живееше едно момче, беше още малко, но дълбоко нещастно. В училище той беше обиден и преследван, у дома родителите му бяха винаги заети и му се караха за лоши оценки и дори го биеха за двойки с колан. И всичките му глупаци, умствено изостанали, страхливци - отровени и бити.
  Момчето беше уморено от това и реши да напусне злия си град и далеч от омразното училище, накъдето му погледнат очите.
  Момчето беше още малко и наивно. Той смяташе, че само в неговия град живеят такива зли хора и особено деца, а в другите градове всички са добри и мили. И няма как да бъде иначе, защото квадратната телевизионна кутия развълнувано повтаря, че тяхната страна е най-човечната, добра, красива и най-добрата в света. Че в неговата страна всички деца са щастливи или непременно ще станат щастливи, а партията и нейният велик лидер ще доведат до комунизъм - когато всеки получи каквото иска.
  А битото и тормозено момче искрено си мислеше, че децата в училище са толкова жестоки и зли, че са вербувани от ЦРУ и Мосад, че американските дебелокоремни буржоа в града са виновни, че има празни рафтове и хора стояха на дълги опашки. Че всичко беше наред, ако не бяха буржоазните и саботьорите, които нощем преминават границите. Че те са виновни картофите да гният и децата да ги болят зъбите. И очевидно инжекциите също са измислени за измъчване на хора в САЩ.
  Но да бъде такъв, че злото да управлява всички градове на необятната му родина, така че злите агенти на ЦРУ да съблазнят и развалят всички деца, като ги учат да се бият и да бият легналите.
  Не, трябва да има град в най-добрата и хуманна страна на света, където всички са мили и се усмихват един на друг и можете спокойно да протегнете ръка за ръкостискане, без да се страхувате, че в него ще се забие карфица, скрита между пръстите ви.
  Момчето твърдо вярваше в това, че все още има мили и спокойни градове. И той, едва дочакал първите топли пролетни дни, тайно от родителите си измъкна всичко от хладилника. И нямаше толкова много продукти в най-хуманната, богата, добра и миролюбива страна в света. С това натъпках чантата и раницата, като предварително изтръсках учебниците и тетрадките, че създаваха допълнителна тежест и... От време на време, оглеждайки се страхливо, отваряше вратата и изскачаше на улицата.
  Момчето винаги се страхуваше да излезе в собствения си двор. Струваше му се, че там определено ще бъде бит, осакатен, унизен, оплют или нещо друго ще бъде направено по-лошо. Но все още е ранна пролетна сутрин, всички отиват на училище, има шанс да се промъкнете покрай дворните хулигани и да отидете по-нататък. От този квартал, където той стана изгнаник и за смях, до мястото, където все още не знаят. Където той е просто белокосо момче с висока шапка.
  Защо хората са толкова ядосани? Какво им е сторил, че го мразят толкова яростно? И още повече, че го мразят, в най-хуманната, мила, хуманна и справедлива държава не на света? Какво им направи? Да е обидил, наклеветил, унижил, оплюл, предал някого?
  Нали казваше на всички, че човек трябва да бъде добър, съпричастен, да си помага. Че битката е лоша и слабите имат нужда от помощ? Но за това все още смятаха всички за глупаци, слаби, глупаци ... и някаква друга сложна и неразбираема дума - пацифист?
  Но не е ли странно, че всички детски приказки, книги и телевизия ни учат на това. Не трябва ли хората да стачкуват точно така: възвишено благородни, склонни към саможертва, отстояващи се един друг като планина. Човекът не е ли брат на човека? Не е ли истинският смисъл на живота да правиш добро?
  Така че защо в действителност това, което се преподава в книгите, във филмите и дори в уроците по информатика, се опровергава? Смята се за глупаво, абсурдно, смешно, лошо!
  Защо в нашите деца и неговите връстници толкова много гняв и омраза, нежелание да слушат съвестта си, желание за насилие и разрушение? Накъде отива образованието и култът към добрите дела в най-хуманната им и хуманна сила на света. В сила, която помага и защитава потиснатите във всички части на земното кълбо. Което спасява от глад и природни бедствия черни, индианци, всички стиснати и болни.
  Момчето се обади... Изпита страх. Сега ще ги хващат и тормозят.
  Той се престори, че не чува, и ускори крачка.
  В отговор див рев:
  - Дръж спирачката! Ще те убием!
  Дивата лудост в гласа му поразява, толкова много омраза към него? За какво? Какво им направи? И мразят него, онзи, който винаги е говорел за добротата, за приятелството, за милостта така, че да не мразят неверния, този, който би заклал собствената си майка.
  Но момчето вече беше решило да напусне този град, да не ходи повече в това проклето, омразно училище. Избягайте от тази адска канализация и намерете друг, мил, чист, приятелски град. В крайна сметка може да се окаже, че в неговата най-филантропска страна не е имало такива градове.
  Момчето много се страхуваше да не го настигнат непохватния и слаб и да го бият по врата, че няма да може да си тръгне. Но има и автобус. Просто трябва да скочите в него, тогава побойникът и бандитът ще изостанат.
  Този път момчето имаше късмет и в последния момент успя да скочи върху затварящата се табла на автобуса. Вратата беше стисната от тънка, детска ръка, за щастие не много, и той успя да задържи една раница, пълна с продукти.
  Пътуването с автобус в онези дни все още струваше нищожна сума и беше нерентабилно в малък град да се плаща заплата на кондуктора. Освен това хората са честни и не съжаляват за четири копейки. Няколко връстници, не можаха да настигнат момчето и омесиха гнева си върху кофата за боклук. Брутално го ритаха с крака, сякаш желязото беше виновно, че желаната плячка се изплъзна. А момчето караше и се молеше на Господ Бог (който, между другото, както ги учеха, изобщо не съществува!), за да се отвори вратата скоро и той да освободи ръката си.
  Най-накрая следващата спирка, ръката е свободна и можете да седнете на седалката и да си поемете въздух. Колкото повече момчето се отдалечаваше от омразния си двор, толкова по-спокойна ставаше душата му. Където не знаят, там е по-безопасно.
  Въпреки че може би друго момче, напротив, на негово място би мечтало да бъде по-близо до дома, търсейки защита в неговите непревземаеми стени. Но дворът на къщата винаги предизвикваше страх у момчето. Той дори сънувал кошмари и своите адски безмилостни връстници. Момчето се опита да ходи възможно най-малко по улицата. След уроците тичах колкото се може по-бързо към съблекалнята, за да успея преди омразните, жестокосърдечни връстници да излязат и да започнат да ми се подиграват или дори веднага да ме бият. Момчето намираше утеха само в книгите. Тогава нямаше компютър, нямаше интернет, дори по телевизията - само три канала, където в най-добрия случай показват пионери отличници или пеещ хор - колко е хубаво да живееш в тяхната най-хуманна и хуманна държава на света . И в най-лошия случай скучни репортажи от нивите и постоянни битки за реколтата. И само веднъж седмично, в неделя, беше възможно да се гледа, строго според лимита, някакъв интересен игрален филм или програма, посещаваща приказка.
  И момчето обичаше да се заравя в книгите, рисувайки в тях възвишеното, благородното и приказното.
  И той често в урока, ако неговите връстници, плюещи от тръбата или стрелящи с гумена лента, не се уморяваха твърде много, той също мислеше за приказния, мил свят. За това, че когато комунизмът най-после се изгради и ще има всеобщо, всеобщо братство.
  И тогава децата от Алфа Кентавър, Сириус, Голяма мечка, съзвездие Стрелец, ще се обединят заедно. И широко усмихнати се държат за ръце. Например децата от съзвездието Риби имат глави, покрити със сребристи люспи и златни, искрящи перки. И в съзвездието Стрелец те вероятно изглеждат като кентаври.
  Всичко е много спокойно и красиво. Подаряват си подаръци, пеят песни. Няма вражда, няма злоба, никой няма да пъхне копче или умряла жаба в гърба на другия.
  Комунизмът скоро щеше да дойде, а омразното ЦРУ, което оплете целия свят в мрежа от омраза и научи нашите съветски деца да мразят доброто - да загине и да бъде унищожено! В крайна сметка те са американците, които породиха кошмарите на войната от изтребването на индианците до Афганистан. С радиогласовете си подлудяват и карат да вдигат ръце брат срещу брата, всявайки омраза от люлката!
  Автобусът бавно се плъзга по маршрута. Извън май сутринта - денят едва започва. Да, момчето не се страхува от тъмното. Напротив, когато е тъмно, има повече шансове да се промъкнете незабелязано покрай връстници, да се разтворите в тъмнината. През зимата, когато е студено и нощите са дълги, и особено при силен студ, можете да излезете на улицата и сериозно да очаквате да се промъкнете покрай момчетата, пълни с гняв.
  През зимата хулиганите също изстиват и излизат по-рядко. Но през топлия сезон започва само мъчението. И самото ходене до магазина се превръща в мъчение. И момчето си мисли, измисли някакъв модул с нулев преход, така че веднъж вече да си в магазина, а след това да натиснеш бутона и вече си у дома.
  Може би е добре, че все още не са измислени изкуствени крила, в апартамента си, на висок етаж, момчето може да се чувства относително безопасно. Когато се изпотиш от бързо бягане, най-накрая отвориш вратата и скочиш в апартамента, чувстваш се като олимпийски шампион, пресекъл финалната линия - у дома си и си в безопасност. Най-накрая можете да си поемете дъх и да намерите утеха в четенето на някоя обикновена книга. За щастие от прадядо им е останала библиотека, на която академикът ще завиди.
  Шофьорът сигнализира, че вече са на крайната спирка и всички трябва да тръгват. Момчето попаднало в непозната местност. Той не се беше отбил до самия край. И тази новост изглеждаше приятна и изненадваща. Сякаш си струва да направите крачка и вие, като Ели от Магьосника от Изумрудения град, ще се озовете в една приказна и щастлива страна.
  
  ВОЙНА ДО ПОБЕДЕН КРАЙ
  13 април 1945 г. Град Берлин, сградата на Имперската канцелария.
  Външният министър Рибентроп току-що се завърна от преговорите, които водеше със съветската делегация, ръководена от известния кавгаджия и враг на Германия Молотов. Въпреки факта, че по време на последните битки четири съветски танкови армии бяха почти напълно унищожени. И на 1 април доставката на западна помощ по Lend-Lease спря, Сталин изложи умишлено завишени искания.
  Рибентроп тъжно каза на Ромел:
  - Преговорите със съветската делегация стигнаха до задънена улица. Компромисен нулев вариант - връщане към границите от юни 1941 г. не устройваше Сталин. Коба иска - областта Клайпеда, Източна Прусия и цяла Полша в границите от 1939 г. Освен това претендира за земите на Словения, част от Унгария и нефтените полета на Румъния. Той заявява, че милиони съветски войници не са загинали, за да стигнат до мястото, където всичко е започнало. Освен това Йосиф изисква репарации от нас, освобождаването на всички военни и цивилни ... И той обещава да освободи нашите само срещу откуп! Освен това Сталин също иска да получи териториални придобивки от Финландия.
  Фелдмаршал фюрер Ромел мрачно отбеляза:
  - След преврата през юни 1944 г. бяхме принудени да продължим бавното и упорито отстъпление на източния фронт. Въпреки че съюзниците, победени в Нормандия, отидоха с нас към сравнително почетен мир за тях, но ... Червената армия е твърде силна и до максимум отне войници, предпочитайки активна защита и кратки контраатаки. Да, руснаците отидоха до Висла и дори с цената на огромна загуба я прекосиха, нахлуха в Словакия, почти превзеха Румъния ... Но всички тези успехи им струваха скъпо. Ние също кървяхме, но успях да създам повече или по-малко задоволителна защита и да намаля коефициента на загуба три до четири пъти в наша полза. Но Сталин явно не разбира, че страната му също е изтощена и съюзниците, като спрат да помагат на Русия, ще започнат да разчитат на нас?
  Рибентроп отговори с радостна усмивка:
  - Най-големите отвъдморски акули вече ни обещават подкрепа в замяна на земите, които ще получим, като завладеем СССР! Лейбъристкото правителство във Великобритания все още се колебае, но много частни структури са готови да ни подкрепят! Обещават ни помощ от Бразилия, Испания, Португалия и особено Аржентина. Перон дори не изключва открито да влезе във войната на наша страна. Финландците също се заричат да отидат докрай! В Италия позициите на Мусолини на север се засилиха, докато прозападните сили все още контролират юга. Ние сме готови да продължим войната, мой фюрер!
  Ромел кратко нареди:
  - Шпеер към мен!
  Умелият, трудолюбив и талантлив императорски министър на въоръженията и боеприпасите седеше на правилното си място. Speer успя, въпреки всички трудности, значително да увеличи производството на оръжия и много бързо да пусне в серийно производство по-модерни самоходни оръдия - "e", "LEV" и "Panther" -2.
  Все още младият и много енергичен икономически диктатор на Третия райх съобщава:
  - В областта на танкостроенето е постигнат не само качествен, но и количествен пробив. През декември 1944 г. са произведени 1960 танка и самоходни оръдия. И това е въпреки всички военни трудности и пускането на най-добрите автомобили в света в масово производство! По-специално Е-25, Лео и Пантера-2!
  В момента производството на танкове и самоходни оръдия е около две хиляди на месец, от които през март най-новите превозни средства: E-10, E-25, Lev, Panther-2 представляват повече от две трети от танков флот!
  Ромел попита сухо:
  - Сигурни ли сте, че нашите танкове превъзхождат съветските?
  Шпеер, опитвайки се да придаде на тона си разумност, каза:
  - Нашите дизайнери, макар и със закъснение, успяха да създадат превозни средства с повече или по-малко успешна компоновка, броня, въоръжение и ходови характеристики. Особено успешен беше Е-25. При резервиране на чело от 100 милиметра с рационален ъгъл на наклон от четиридесет градуса, страни и кърма от 60 милиметра и въоръжение от 88-мм оръдие с калибър EL 71 - самоходни оръдия, резерв от изстрели от 80, тежи само 26,6 тона. С двигател от 700 конски сили, колата ускорява над 75 километра в час. Освен това, като се има предвид запасът от тегло, страните на самоходното оръдие са допълнително подсилени с 30 mm екрани. По този начин и ролките, и екранът покриват страната, което означава, че машината задържа удара на снарядите Т-34-85 не само в челото, но и отстрани. Същият 88-милиметров пистолет пробива на разстояние 150 - 148 мм броня при наклон от 60 градуса. Предвид скорострелността, точността на нашето 88 mm оръдие, най-доброто противотанково оръдие в света! А защитата на челото ви позволява да правите снимки, дори IS-2. Освен това заострените снаряди на съветските оръдия са много чувствителни към рикошет. А нашата висококачествена циментирана броня има висока повърхностна твърдост и рикошира идеално под ъгъл на рационален наклон!
  Ромел логично отбеляза:
  - И всичко това беше постигнато благодарение на факта, че двигателят, трансмисията и скоростната кутия са разположени заедно, в един блок. Така спестяват от кардана и намаляват височината на колата до 144 сантиметра. Машината превъзхожда всички съветски модели и е относително лесна за производство. Въпреки че, например, все още не можете да създадете такъв резервоар!
  Шпеер отвърна:
  - "Пантера"-2 и особено танкът "Лев" са съобразени с най-новите разработки и подобрения. По-специално, "Пантерата" -2 успя да се справи с теглото от 47 тона, увеличавайки въоръжението и запаса от снаряди до нивото на "Кралския тигър" и малко по-ниско в бронята. И това е двадесет и един тона разлика. Двигателят с мощност 700 конски сили ви осигурява скорост от 55 километра по магистралата и 30 километра в час по скалата. Нови автомобили вече влизат в серия с двигател с мощност 900 конски сили и могат да ускорят до 70 километра в час. "Лъвът" със 105-мм оръдие няма равен по въоръжение, превъзхожда "Царския тигър" в челната броня, с равни страни и кърма. И всичко това с тегло 51 тона, с двигател от 900 конски сили. Нашите нови танкове - имат отлични характеристики на шофиране, което означава, че могат да се използват в настъпателна война!
  Ромел се ухили и отново показа ерудиция:
  - И в този танк двигателят, трансмисията и скоростната кутия са разположени пред корпуса на машината, а купола е изместен назад. Те също така стегнаха оформлението. Но ни трябва "Лъв" с по-здрава странична броня!
  Шпеер се поклони и каза:
  - В танка E-50 ние ще въплътим защитата и въоръжението на Maus, не повече от седемдесет тона тегло!
  Ромел освобождава Шпеер и кани министъра на имперската авиация Саур. Също така много опитен и способен мениджър.
  Имперският министър каза с победоносен вид:
  -Авиацията ни взе тотално господство във въздуха! И преди всичко благодарение на героичната немска индустрия! Новите реактивни самолети, които влизат на въоръжение в Luftwaffe през 1944 г., се произвеждат масово и във все по-големи обеми. Имат предимство пред съветските превозни средства от 200-350 километра в час и са въоръжени с мощни 30 мм оръдия и ракети! Изтребители ME-163, Me-262, BA-349 и особено евтини, леки, маневрени и лесни за производство HE-162 доказаха огромното си превъзходство над вражеските Laggs и Yaks. Високоскоростният разузнавател и бомбардировач Ар-234 има такава скорост, че нито един съветски изтребител не може да го настигне!
  В същото време, което е най-важното, успяхме да постигнем паритет с противника в количественото производство на машини. Произвеждат се 150 изтребителя ME-262 на седмица, много мощни оръжия и оцеляващи в битка, вече 300 и тази цифра расте изтребители HE-162 и 120 с увеличение на AP-234. По-усъвършенствани модели на ME-262 със стреловидност на крилата, ME-1010 с крила, където стреловидността е регулируема, He-262 с по-добро въоръжение и летателни характеристики и най-важното Yu-287 са на път. Най-новата машина с крила с обратна стреловидност ще има отлична точност на бомбардиране.
  Като цяло планираме да увеличим производството на реактивни самолети до двеста самолета на ден, като напълно потискаме врага!
  Ромел логично отбеляза:
  - И винтовите ни машини са доста успешни. Например еволюцията на Focke-Wulf - TA-152. Да, и TA-400 във версията на реактивен бомбардировач с шест двигателя обещава много!
  Заур гордо изсъска:
  - ТА-400 може да бомбардира съветски заводи отвъд Урал, да развива скорост до 800 километра и да носи повече от 10 тона бомби! Такъв е и бомбардировачът без опашка XO-18 с обсег на полета 16 000 километра! И реактивен ТА-183 и други машини! Ние ще доминираме във въздуха!
  Фелдмаршал Фюрер освободи Заур. Сега беше време да говоря с Шмайсер.
  немска картечница
  StG 44 (на немски: Sturmgewehr 44 - щурмова пушка от 1944 г.) е немска щурмова пушка, разработена по време на Втората световна война. Произведени са около 850 хиляди броя. Сред модерния тип автомати той стана първата разработка, която се произвежда масово.
  Той се различава от картечните пистолети (PPSh и др.) От Втората световна война със значително по-дълъг обхват на насочен огън, главно поради използването на така наречените междинни, по-мощни и с по-добра балистика от пистолетните патрони, използвани в автомати пушки.
  Автоматика StG 44 - вентилиран тип с отстраняване на прахови газове през отвор в стената на цевта. Отворът на цевта се заключва чрез накланяне на затвора във вертикална равнина. Изкривяването се получава от взаимодействието на наклонени равнини върху вратата и носача на болта. Газова камера - без възможност за регулиране. Щепселът на газовата камера с помощния прът се отвива със специален дрифт само при почистване на машината. За хвърляне на гранати е необходимо да се използват специални патрони с прахообразен заряд от 1,5 g (за раздробяване) или 1,9 g (за бронебойно-кумулативни гранати). Стандартното тегло на барута в патрона 7,92x33 Kurz е 1,57 гр. Газовото бутало с пръта е комбинирано със стеблото на затвора.
  Шмайсер също изрази оптимизъм, че новата машина - St 54 - ще бъде още по-надеждна и по-добра, с висока точност на огъня.
  Фон Браун също изрази искрен оптимизъм - ракетите А-10 и А-11 обещаха да летят на разстояние до 1000 километра и да удрят с голяма точност, направлявани по радиото.
  С атомната бомба нещата бяха по-лоши, докато ядреният реактор току-що беше пуснат. Но също така след няколко години обещаха, че кралицата на бомбите ще влезе в сериал!
  Но най-важното е, че американците и англичаните обещаха да помогнат на Третия райх и неговите сателити в борбата срещу световния комунизъм!
  Фелдмаршал Фюрер Ромел реши:
  - Кажете на Сталин, че възобновяваме военните действия в пълен обем, след което пълното и пълно унищожение на комунизма!
  13 април 1945 г. е денят на голямото отхвърляне!
  Германската война нанася основния удар от Унгария, за да избегне форсирането на пълноводната Висла. Офанзивата започва на 20 април, когато нацистките дивизии не разполагат с персонал.
  Германците успяха да пробият първата отбранителна линия, почти в движение. Те активно използваха тактика за нощна атака, за да попречат на руснаците да използват многобройната си артилерия. През нощта, разбира се, огънят не е толкова ефективен, а нацистите имат устройства за нощно виждане.
  Доста бързо е пробита и втората отбранителна линия и се образуват два котела. Но по заповед на щаба в битката влязоха големи резерви. Въпреки че не беше възможно да победят нацистите, офанзивата на Майнщайн беше спряна.
  Германците, след месец упорити битки, успяха да завземат само част от Словакия, напредвайки не повече от 70-80 километра.
  Офанзивата на Фриц в Източна Прусия е още по-малко успешна. Те пробиха само първата отбранителна линия и се изправиха пред плътна защита. Оказа се, че Червената армия знае как да се окопае и да се защити. И нанесе сериозни щети.
  Само в Румъния Киселринг постига големи успехи. Фашистките войски създадоха три котела и превзеха почти цяла Молдова и Буковина. Но дори и там не им беше позволено да пробият до Одеса, спирайки при Буг - естествена водна преграда! Но германците все пак успяха да завземат много земя. Включително на брега на Черно море и украинската област Черновци. Така фронтовата линия се отдалечава от петролните полета на Румъния. Но техните успехи през април и май бяха ограничени до това.
  Червената армия беше в отбрана и индустрията произвеждаше много военно оборудване. Особено изтребители Як-9 и танкове Т-34-85.
  През лятото Ромел се оказа в трудно положение - човешките ресурси на Германия вече бяха изчерпани и офанзивата доведе до големи загуби. Не беше необходимо да се разчита на повторение на четиридесет и първата година. Съветските войски са калени в битка, генералите са натрупали опит на висока цена, изградена е доста плътна и задълбочена отбрана.
  Така че трябваше да платите за преместване на изток.
  В центъра съветските войски все още държаха предмостия през Висла. Сталин не искаше да отстъпва.
  Ромел решава да започне въздушна атака срещу СССР. Тъй като бомбардировките са поне скъпо занимание, но човешките загуби по време на такава офанзива са много по-малко! Освен това САЩ и Великобритания със своите колонии и доминиони започват да оказват все по-активна помощ с оръжия, ресурси и дори доброволци.
  Въздушна атака от реактивни самолети и предпазливи опити за пробив от големи танкови армии.
  Но Сталин не искаше да седи пасивно и да чака поражението! На 22 юни неговите войски започват настъпление в словашкото направление. В отговор американците продадоха на кредит хиляда бомбардировача B-29 на Германия.
  Германците доминираха във въздуха и досега можеха да отблъснат, използвайки качественото превъзходство в танкове и самоходни оръдия, атаките на Червената армия. В края на юли германската група армии Юг преминава в настъпление в опит да създаде нов джоб. Съветските войски успяха да спрат германската офанзива. Нацистите напреднаха около тридесет километра и, избягвайки големи загуби, спряха. През август Червената армия настъпва и в Източна Прусия.
  През лятото фронтовата линия не се промени много.
  Междувременно САЩ хвърлиха две атомни бомби върху Япония. Хирохито обяви, че се предава на 16 август. Америка развърза ръцете си и засили доставките на технологии, суровини и оборудване за Третия райх.
  Натискът на германската авиация се засилва. Нацистите се надяваха да бомбардират СССР. Есента премина в размяна на удари и опити за нападение от двете страни. И двете страни се опитаха да избегнат ненужни загуби.
  Но като цяло превъзходството на Луфтвафе във въздуха стана очевидно. През 1945 г. Третият райх и сателитите произвеждат повече от шестдесет хиляди самолета, предимно реактивни, и получават още тридесет хиляди от съюзниците. СССР произвежда само четиридесет и пет хиляди коли. Освен това, по-нисък от врага по скорост, оръжия и броня.
  1946 също започва с опит за голяма офанзива на Червената армия. Но германците хвърлиха в битка най-добрия си пирамидален танк E-50 и успяха да победят съветските части, като ги изтласкаха обратно към Полша и Словения. Но силните снеговалежи и масовият героизъм на съветските войски спряха фашистките орди на Неман и малко отвъд Гродно! С подкрепата на Бандера Фриц влезе в Лвов. Независимо от това, мащабна офанзива или по-скоро нейният провал доведе до факта, че СССР загуби своите опорни точки в Източна Европа и сега войната отново се премести изцяло на територията на болшевишката руска империя!
  През май войските на Ромел се опитаха да надградят успеха си, но след няколко месеца битки те достигнаха само линията Барановичи, Вилна, след което се приближиха до Рига. Нацистите бяха малко по-успешни на юг - превзеха Виница и Житомир - приближаваха Киев! И Одеса беше откъсната от съветските войски.
  Въпреки това германците също претърпяха огромни загуби - тийнейджъри от четиринадесет години и дядовци от шестдесет и пет години бяха привлечени в армията. Дори бяха създадени няколко женски дивизии, както и отделни снайперски и авиационни полкове, където се биеха по-слабият пол!
  През есента германците се отбраняват и съветската армия ги усеща. И през зимата битките бяха в разгара си. Не беше възможно да се разбият германците, които запазиха преобладаващо въздушно надмощие. Обсадените съветски градове Рига и Одеса падат, но Фриц не може да развие офанзивата по-нататък.
  През 1947 г. съветският танк Т-54 започва да влиза в серийно производство, който трябваше да се конкурира с основния немски, пирамидален Е-50. Вярно, съветската кола все още беше по-ниска от германската в броня и оръжие, но беше по-евтина и по-лека. Масовото производство започна през юли.
  В авиацията нещата бяха по-лоши, но на 30 декември 1947 г. най-накрая се състоя полетът на първия съветски сериен реактивен изтребител МИГ-15.
  Това означава, че фашисткият монопол във въздуха ще бъде свършен.
  Масовото производство започва през май 1948 г. Самата машина беше само малко по-ниска по скорост и въоръжение от ME-362. Вярно е, че германците все още имаха преднина в добре установеното производство и боен опит на аса. Но стана ясно, че във въздуха СССР е на път да достигне паритет.
  През есента на 1948 г. започват нови преговори.
  Германия беше обезлюдена, но СССР също беше обезкървен. Освен това немските физици успяха да изпреварят съветските, а Третият райх вече беше изпитал успешно ядрена бомба.
  Ромел предложи умерен вариант - германците получават всичко, което вече са спечелили. От Рига до Одеса.
  В отговор Сталин се съгласи с нулевия вариант. Нито ние на вас, нито вие на нас!
  Преговорите отново стигнаха до пълна задънена улица.
  Коба се срещна на свой ред с всеки повече или по-малко значим индустриалец, дизайнер и военен експерт.
  След като прочете публично реч: с която обяви, че ще води война срещу фашизма до край!
  Ден 7 ноември 1948 г. Стана ден на голяма промяна и решение!
  Епилог
  21 декември 1954... Ню Йорк... Най-високият небостъргач в Съединените щати е пищно окачен с червени знамена.
  Сталин, чийто образ е показан на огромни екрани и на всички билбордове на народната американска република, маха с усмивка на съветските войски, преминаващи по авеню Ленин!
  Целият свят празнува седемдесет и пет годишния другар Сталин - първият император на планетата Земя!
  
  СТАВАНЕТО НА ЛУЦИФЕР
  Въпреки че не му беше лесно, но все още сравнително млад и без време да втвърди душата си, воинът Палпатин успя да прекрачи бариерата.
  Каролина трябваше да бъде убита със собствените си ръце и със светлинен меч. Но за да се скрият следите, в самия дворец е положен малък ядрен заряд.
  Дарт Сидиъс вече владееше светлинния меч и по пътя към кралицата отсече личната й охрана. След това й заповядал да коленичи и да събуе скъпите си обувки - за да умре, както е обичайно, боса на ешафода.
  Каролина се появи. Палпатин й разкри истинското си лице и величественият човек избухна в сълзи. След това за първи път в живота си Дарт използва силова мълния ... И когато овъглената кралица се успокои, безмилостният ситски лорд постави ядрено оръжие върху детонатора и напусна двореца.
  Жителите на подводния свят бяха обвинени в саботаж, поради което избухна ожесточена война между двата свята на планетата. Въпреки технологичното си превъзходство, подводната раса успя да оцелее. Освен това се намесват представители на републиканския Сенат, които не могат да допуснат геноцида.
  Палпатин си е спечелил лаврите на миротворец и вече е достигнал галактическо ниво, досега само в ролята на скромен помощник на сенатора от Набу, но много бързо печели популярност за себе си.
  Неговият учител Плагаст одобрява издигането на чирака, но самият той все повече и повече се потапя в научното изследване на магохлорианите. Той искаше сам да придобие безсмъртие и да се научи да възкресява мъртвите. Освен това Плагаст, с външна безмилостност, просто изпитваше обич към някои от роднините си и мечтаеше за бързото им възкресение.
  Дъщерята на Палпатин пораснала и станала кралица. И скоро се сдоби със собствено потомство. Съпругът официално не е станал крал, но е бил напълно законен съпруг и бивш офицер джедай, макар и не с най-високо ниво на умения. Официално той получава титлата принц и младши съуправител - под ръководството на кралицата.
  Но Палпатин не харесваше неофициалния си зет: твърде мил, благороден, външно много красив и изглеждаше много по-млад от годините си.
  Да, и дъщерята на черния владетел израсна изключително мила и симпатична. Доста подобен по характер на баща си - който вероятно мечтаеше да стане най-лошият човек във Вселената.
  Във всеки случай Плагаст вече не трябваше да убеждава своя чирак. Палпатин сам взе решението - да унищожи както дъщеря си, така и нейния съпруг.
  Но разбира се по такъв начин, че да не се запалите. И това не е лесно, така че защитата на двореца след всички вълнения и саботаж беше значително засилена.
  Палпатин реши да инсценира инцидент на космическия кораб. Той успя, използвайки своето влияние, да постигне бягството на кралското семейство до Корусан, планетата метрополия и столицата на републиката. Уж покана за голям празник - хилядолетието на велика формация.
  Той научи добре уроците на майстор Плагаст;
  Учителят обеща на ученика, че въпреки че обучението му ще бъде сериозно, те ще бъдат освободени от правилото на две. Прекъсвайки порочния кръг, предписан от Дарт Бейн, те няма да крият нищо един от друг, няма да изпитват ревност и недоверие във връзката си и по този начин ще служат заедно на тъмната страна. Сидиъс учи под ръководството на Муун в продължение на десетилетия, през които Плагаст научи своя чирак на всичко, което сам знаеше, така че цялата новооткрита сила на Плагаст да не бъде загубена. Уроците на Plagueast принудиха Палпатин да се изправи пред страховете си, ограбиха го от всичките му радости и го ограбиха от всичко, което му беше скъпо. Тъмният лорд научи Сидиъс, че емоции като завист и омраза, макар и необходими за овладяване на тъмната страна, са само средства за изоставяне на конвенционалните представи за морал за по-висока цел. Плагаст също изнесе лекции на своя ученик за средствата за завземане на властта с крайната цел да контролира галактиката.
  Но най-ефективният начин за учене беше преминаването на виртуални бариери и многоизмерното кино.
  Помагайки на Палпатин да напредва в ранговете, майсторът даде на Талер Сидиъс достъп до неговия ситски холокрон, както и много други. Той обучава Палпатин в битка със светлинни мечове, боравейки със светкавици на Силата, принуждава го да усвои всички видове знания за различни оръжия и техники от тъмната страна, но да им даде само стойността, която е необходима за истинската цел на Ордена. В същото време Плагаст, под прикритието на гранда на Дамаск, направи всичко необходимо, така че никой да не го подозира, че е свързан с Палпатин.
  Така че тук се случи едно просто нещо - звездният кораб удари астероидния поток. Освен това, още при завръщането на звездния кораб, когато много пилоти пиеха силни напитки.
  А Палпатин не само не беше заподозрян, но дори беше награден с орден, защото прояви загриженост и го разубеди от рискован маршрут. Но има такива начини за извинение, че човек определено ще направи точно обратното. И провокацията подейства и там апаратите бяха леко повредени.
  И наследниците, и съпругът загинаха, оцеля само малката принцеса Падме Амидала, внучката на Палпатин. Той наследи трона на Набу.
  И Дарт Сидиъс добави към списъка с неговите престъпления. Не всичко обаче беше одобрено от Plagast.
  "Ти имаш Силата, чирако, и талант за лидерство. По-важното е, че имаш кръвожадността на сериен убиец, въпреки че трябва да я запазим в резерв - освен ако насилието не служи на някаква изключителна цел. Ние не сме касапи, Сидиъс, както някои от ситите от миналото. Ние сме архитектите на бъдещето."
  "Колко дълго?"
  "След десетилетие - и нито ден по-рано."
  Но търпението в сдържането не искаше да се прояви. Въпреки че понякога самият Вит се чудеше защо изведнъж стана толкова жесток. Има ли толкова агресия от раждането? Освен това в приятелски кръг Палпатин направи впечатление на мил човек.
  Дарт Сидиъс дори представи нова теория: истинският сит трябва да крие мислите си толкова умело, че дори учителят да не разбере уловката! Дори да се нарича Плагаст Мъдрият!
  Докато Палпатин започва да навлиза в галактическата политика, неговият наставник прави нов пробив в своите изследвания. Волята на престъпника Йинчори, представена на Дамаск от делегация от същата раса, е нарушена под въздействието на Силата, въпреки вътрешната естествена съпротива на рептилите. Плагаст също проведе много експерименти с други проби, тествайки собствените си способности. На следващата среща в тайника Плагаст очерта на Сидиъс насоките, според които ситите трябва да действат, говори за дългосрочното си елиминиране на Керед Санте и нареди на Сидиъс да нареди убийството на сенатор Видар Ким, така че Палпатин да заеме неговото място . Самият Плагаст посети планетата Камино, където преговаря с местната раса създатели на клонинги за създаване на армия от послушни Йинчори. По-късно Дамаск и неговите подчинени заминават за Серено, където Плагаст лично говори с присъстващите там джедаи. Така той разбра, че джедаят Куай-Гон Джин изпитва неприязън към корпорациите, а бившият му господар Дуку смята позицията на Републиката за неустойчива. Плагаст умело пося семена на съмнение в сърцето на магистър Сифо-Диас, убеждавайки го нежно, че Републиката има нужда от армия.
  Вярно, кой ще тръгне да създава скъпа военна машина без война? И ситите искаха да контролират точно метода на насилие, защото различен начин противоречи на техните учения.
  В политическата сесия за приемане на повече от дузина светове на Търговската федерация в Републиката, Плагуест и Сидиъс се срещнаха отново под прикритието на Дамаск и Палпатин. Следвайки предварително подготвен план, Палпатин изнася грандиозна реч, която предизвиква писъци и хаос в Сената. Plagast беше доволен, защото планетите на Търговската федерация станаха част от Републиката и в бъдеще ситите можеха да отприщят галактическа война с ръцете си. Но Плагаст знаеше, че негодуващият сенатор Пакс Тим е заговорничил с другите врагове на Дамаск - структурата за сигурност на Санте - и сега ще предприеме по-активни стъпки за отстраняването на Дамаск. Следователно Плагаст умишлено свива Палпатин с Тим на политическа сесия и използва ученика като стръв, докато го тества. Въпреки успешните действия на Сидиъс, Тим успява да надхитри и двамата ситове, като нарежда маладийските убийци на Плагаст. Тъй като последният концентрира всичките си сили, за да спре отвличането и да открие Тим, той не е знаел, че е планирано второ нападение срещу него.
  И Дарт Сидиъс го почувства, но вече мислеше да се отърве от настойничеството на ментор.
  По време на церемонията по въвеждане на Ларш Хил в ложата на Ордена на Корусант, Дарт Плагаст беше почти убит от наемници. Помощникът на Палпатин, Пестаж, се свързва с маладианците и след като получава необходимата информация, незабавно уведомява Палпатин за това. И двамата пристигнали на мястото на покушението и намерили жив само ранения и едва дишащ Плагаст, който увил раната със Силата; останалите мууни от Damascus Capitals бяха убити. По-късно Палпатин отмъсти лично на Тим, като уби самия Тим и много други членове на Гран Протектората в посолството на Маластар на Корусант. Полицията не е открила извършителите на престъплението, въпреки формирането на специален екип за разследване на тези смъртни случаи след убийството на сенатор Ким. В резултат на това Damascus Capitals не загуби лидера си, но Hego Damascus се оттегли от делата на Galaxy.
  Дарт Сидиъс крои планове доста хитро. Той не уби внучката си Падва, а по-скоро стана приятел с нея. И с външно нежелание той стана сенатор.
  Влиянието на черния лорд нараства, появява се третият сит Дарт Мол. Също така обучен на варварски методи и много способен боец. Силата на Мол обаче не е толкова голяма, че да стане пълноправен наследник.
  Освен това и Плагаст, и Талер все още са хора и не без признаци на расисти. Те всъщност не искаха тронът на бъдещата ситска империя да бъде наследен от нечовешка раса.
  Следователно може би смъртта на Дарт Мол е била предопределена. Освен това Палпатин почти умря по време на дуел със своя ученик и само превъзходството в силата спаси бъдещия император от смърт.
  Дарт Сидиъс се чувстваше раздразнен, че някой във вселената е по-добър в използването на неговия светлинен меч. И това също остави своя отпечатък. За щастие на една човешка двойка, Мол, поради своите ограничения, не можа да ги надмине в познаването на тъмната страна на силата!
  Дамаск и Палпатин направиха всичко, за да гарантират, че кризата на Набу е от полза и за двамата. По времето, когато Дарт Мол е започнал операция на Набу за унищожаване на джедаите, Дамаск е предприел активни стъпки за организиране на нова криза. Като се свърза с ръководителите на Корпоративния съюз, Гилдията на търговията, Техно съюза и други корпорации, Дамаск ги убеди в порочните действия на Републиката спрямо техните светове. Палпатин, след като осигури избирането си за Върховен канцлер на Галактическата република, реши, че е време да завърши Великия план сам. След като научи от Плагаст от какво се нуждае и използва връзките на своя наставник, за да си осигури позицията, която желаеше, Палпатин видя застаряващия Муун като нищо повече от пречка. Плагаст, от друга страна, изглеждаше, че има пълно доверие в своя чирак.
  Освен това Дарт Мол почина и правилото на двама беше автоматично възстановено.
  Предстоеше още много работа и време и Дарт Сидус просто нямаше възможност да обучи нов ученик.
  И така, защо техният тандем не просъществува още няколко години - докато орденът на джедаите бъде окончателно унищожен?
  Но най-важното не беше това. Плагаст най-накрая разкри ужасна тайна: "той е истинският, биологичен баща на Палпатин - Вит Талер."
  Да, майка му, много красива селянка, завъртя главата на богатия търговец Дамаск. И не можа да сдържи страстта.
  Като цяло, след посвещение в ситите, способността за възпроизвеждане на потомство рязко спада. И тогава такъв късмет - имате син! И толкова способен, и надарен не само със сила, но и с изключителен политически талант.
  Това беше причината номер едно да спаси младежа. Много по-приятно е да предадеш работата на собствената си кръв. Въпреки че поради факта, че ситите на високо ниво станаха почти стерилни, семейните връзки никога не се считаха за основните.
  Плагаст се почувства дълбоко ... Може би наистина реши, че собственият му син няма да го докосне.
  Но точно това подтикна Дарт Сидиъс да действа. Да се извърши такова престъпление като убийството на собствения баща е мечтата на всеки ситски майстор.
  В нощта преди изборите Дамаск направи първата си публична поява от години, ексклузивно със сенатор Палпатин: заедно те присъстваха на премиерата на нова продукция на Mon Calamari в Галактическата опера. След представянето двамата ситски лордове се оттеглиха в мезонета на Дамаск в сградата Kaldani Spire, за да отпразнуват предстоящия успех на Палпатин. Палпатин обиколи учителя с вино, репетирайки за предстоящата реч в Сената.
  Плагаст, пиян, каза на Палпатин, че експериментът му с магохлориани е бил повече от успешен. Момчето Анакин спечели състезанието и най-важното успя да извади от строя цяла армия от бойни роботи. Това означава, че момчето е надарено със сила повече от всички, които живеят във Вселената. В допълнение към сдвояването с момчето, той успя да осемени с магохлориани и представител на расата Togruta. Като се има предвид, че представителите на тази хуманоидна, но нечовешка раса са по-бедни от хората по отношение на магохлорианци, но в същото време процентът на джедаите сред тях, с многократно по-малък брой от този на хората, е много висок, тогава ...
  Новото момиче Асока Тано в бъдеще ще може да постигне необикновени, непознати досега върхове на умения. Комбинацията от алтернативни начини за възприемане на силата на Togruta и изобилието от Magochlorians - може да доведе до истинско чудо на природата, създадена от човека.
  Какво следва? Той ще продължи експериментите и ще създаде нова раса от хора - равни по сила на боговете. И той ще може да синтезира същества от още по-високо ниво от магохлорианците - теохлорианците, което ще позволи на ситите да променят физическите закони на Вселената и може би да създадат нови вселени!
  Имаше от какво да се плашим и да се чудим от черния лорд.
  Постепенно се напиваше, Плагаст изпадна в сън за първи път от много години и след няколко мига Сидиъс, след като се поколеба (може би е по-добре просто да отреже главата му с меч?), Той свали поток от Сила мълния върху учителя.
  - Баща ти ще отговаря за всичко! За това, че ме остави, че ме остави да преживея една година ад в измъчените царски изби! Защо ме накара да убия единствената си истинска любов Каролина!
  Черният сит изрева, бълвайки светкавици към своя родител. Той наистина го мразеше.
  Наслаждавайки се на болката на Плагаст, Дарт Сидиъс бавно го измъчва до смърт и той, изтощен с помощта на Силата, не може да направи нищо и умира.
  В последните секунди черният лорд каза:
  "Ти загуби тази игра в деня, когато реши да ме научиш да управлявам Галактиката. Имаш баща си до себе си - или по-точно под петата си. Ти беше мой учител, баща - да, за това ще ти го казвам завинаги , нека е вечно благодарен, но ти никога няма да ми бъдеш господар."
  - Палпатин се сбогува с умиращия и изгарящ в огъня на светкавичните сили Дарт Плагаст.
  И така ситският изобретател сложи край на бурния си живот. И с него обърна страницата на всеобщата история.
  Но имаше две нови, страхотни творения: Асока и Анакин, както и ученик, който успя да постигне власт над галактиката и победи джедаите.
  Следователно Люк Скайуокър беше правнук на Палпатин и син на Дарт Вейдър.
  Следователно черният господар на ситите не можеше да даде заповед, да вземе и унищожи своя пряк потомък, надарен със сила. Освен това, каквото и да се каже - Лука е сто процента човек, а собствените му деца са наполовина Тогрута. Но император Палпатин вече е въвел закони, ограничаващи правата на нечовеците, и като цяло се стреми да установи расистки закони в новата държава.
  Наистина, след като хората са най-многобройната раса в галактиката, а самият император е човек, както и неговото обкръжение, тогава грубият расизъм и унижението на други раси е съвсем в духа на ситите. Обича да потиска и доминира.
  Великият маршал Таркин е разработил цяла теория и идеология, за да оправдае расизма...
  Но те наследиха трона, само половината от хората. Въпреки че Асока се отърва от грозните израстъци, кожата й като хамелеон изглежда красива.
  Императорът специално изпрати децата си да унищожат живота на планетата Шило, където живееха Тогрута. И потомството на черния господар изпълни това с радост.
  Те служеха от зачеването и познаваха само тъмната страна на силата. Палпатин в младостта си е правил добри дела повече от веднъж. И ако влезе в мазето за изтезания, ако не беше попаднал на Плагаст, никога нямаше да стане най-големият убиец в галактиката.
  Да, децата му не вършеха добри дела, те с радост вършеха всяко зло. Но по някаква причина точно това е неприятно за императора. Толя и в него добротата не умря докрай. Толи Палпатин вярваше, че е невъзможно да станеш истински сит, без да се биеш със себе си, когато победиш светлата страна в себе си.
  Децата му приемаха служението на злото като даденост, като най-естественото нещо във Вселената, без да изпитват душевни терзания и угризения.
  Но Палпатин се бори сам със себе си и само Всемогъщите богове знаят какво му е струвало да убие Каролина.
  Освен това императорът не посмял да убие майка си. Плагаст очевидно също изпитваше чувство на обич към нея, никога не повдигаше такъв въпрос.
  А майката на Палпатин е все още жива и въпреки факта, че отдавна е прехвърлила сто години, изобщо не изглежда като дълбока старица. Напротив, тя изглежда по-млада от сина си, силна блондинка - на вид не повече от тридесет години. След освобождаването си от тежък труд тя се установява в отдалечена провинция и се занимава с магьосничество там.
  Да, обикновена жена, селянка, но и необичайна жена, която беше изместена в нейната генетика. Иначе едва ли щеше да забременее от черния лорд.
  Боса, само по набедрен превръзка, с тънка талия като на младо момиче, тя работеше много на полето, а нощем магьосничеше. Но когато Вит живееше с нея, майка й скри обучението си и не посвети сина си на нищо.
  Вярно, тя го изпусна няколко пъти: че вероятно ще й бъде съдено да погребе не само близките си, но и техните деца и внуци.
  Палпатин посети майка си само преди година - когато беше необходимо да покрие Набу от бунтовнически набег. Те също търсеха тайни на родната планета на черния император. Може би са искали да знаят слабостите му или да намерят роднини?
  Императорът имал полубрат. Тук Палпатин го пожертва на тъмните сили малко преди кризата в Набу - как да кажа, че късметът се усмихна.
  По това време братът вече беше придобил внуци, така че очакващата тактика на Дарт Сидиъс беше оправдана. Още повече жертви и попълване на пантеона от убита родна кръв.
  Тогава той искаше едновременно и да довърши майка си. Но Палпатин очакваше да срещне старата жена: но майка му изобщо не се беше променила през дългите години на раздяла. Момичешка, мускулеста фигура, много тъмна от слънчево изгаряне, и гладка кожа, красиво лице с мъжествена брадичка. Отдалеч по принцип може да се сбърка с момиче, но отблизо чертите на лицето й се виждат: доста зряла, оформена и е поне на тридесет години. И ако погледнете в изумрудено-сапфирените очи, ще изглежда още повече.
  Вит Талер, който не очакваше, че майка му не е толкова проста, колкото изглежда, беше шокиран и отказа да убие или, както той го нарече, да се принесе в жертва на тъмните сили.
  Тогава той не намери в себе си смелостта да каже поне няколко думи с майката-магьосница и, избягвайки контакт, побърза да си тръгне. Майката може и да е познала сина си, но и тя се престори на студена и безразлична.
  И по време на последното посещение на Набу тя се появи в момента, когато императорският конвой излетя в засада. Палпатин почти беше погребан в двореца, но една боса жена му се появи, показвайки скрит изход и показвайки къде се намира друга бунтовническа засада.
  После си размениха няколко фрази с нея.
  Неувяхващата майка сложи ръка на челото на Палпатин и горчиво каза:
  Колко лошо си наранен, синко. В теб не е останала нито една разпознаваема черта!
  Дарт Сидиъс ядосано отговори на майка си:
  - Изглеждам само като дълбок старец! Всъщност тялото ми отдавна не живее според човешките закони. И все още съм способен да победя всеки джедай с мечове. И срокът на физическото съществуване на моята плът ще продължи повече от един век!
  Младата майка кимна към сбръчкания си син.
  - Решихте ли да удължите физическото си съществуване, като станете вампир? Разбира се, вампирите имат предимства пред хората. С изключение на необходимостта да пиете кръв три пъти на ден и да избягвате слънчевата светлина. Но това не е живот!
  Император Палпатин бил обиден на майка си и дори искал да я удари, но се сдържал. Той измърмори ядосано:
  "Аз съм по-силен, отколкото бях, когато бях млад, по-труден за убиване с нещо друго освен със сребро. И на всяко слънце можете да носите удобен костюм с филтри, а изкуствената светлина не е опасна за мен.
  Тук тонът на Дарт Сидиъс се смекчи.
  - Така е по-добре, кажи ми как ти, като прост човек, успя да запазиш младостта си?
  Лада Талер със сладка, белозъба усмивка отговори:
  - Цял живот съм ходил бос по Набу, цял живот съм работил, ядях здравословна храна, пиех само сок и мляко. Винаги на открито - далеч от града. Посетих столицата само веднъж, и то окован, когато ме доведоха да чуя присъдата. И там пак на село с мотиката!
  Водя най-здравословния от всички възможни начини на живот и защо трябва да остарявам?
  Този път Палпатин дори не се ядоса, почувства се малко смешен и съвсем логично поиска разяснение:
  - Милиони селски жени водят същия начин на живот като вас, но това не им пречи да се превръщат в грозни старици, за разлика от вас. Каква е тайната - кажете ми!
  Мама отговори със снизхождение в тона си:
  - Най-важният въпрос е защо човек остарява? Цикълът в природата е вечен и човешкото тяло наподобява такъв цикъл. Обективно погледнато, в самото човешко тяло няма нищо, което да остарява. Младата жена направи пауза и продължи със самочувствието на богиня. - Всичко опира до мислене и вяра. Вярвайте, че старостта е неестествена, а вечната младост, напротив, е модел и няма да остареете!
  Палпатин не беше съвсем съгласен с това:
  - Стареят не само хората, но и металът, предметите, космическите кораби, бойните роботи. Защо мислите, че човек може да избегне това с усилие на волята и вярата си?
  Младата жена уверено отговори:
  - Човешкото тяло, за разлика от метала, е възобновяема система. Клетките могат да се делят и да се обновяват в продължение на милиарди милиарди години. Всеки учен ще каже, че запасите от стебла в тялото ще стигнат за милиони милиони животи. Просто трябва да се научите как да правите едно съществено малко нещо - да регенерирате и обновявате и нервните клетки. Тогава безсмъртието ще стане реалност!
  Палпатин попита любезно:
  - И как го правиш мамо?
  Жената се засмя и отговори шепнешком:
  Защо един вампир трябва да знае? И така в тази плът ще се простираш пет-шест века. И вие растете прекрасна промяна ... Все още ли трябва да овладеете тайната на вечната младост. Особено като се има предвид твоят егоизъм?
  Дарт Сидиъс изсъска като удушена змия и извади червеното си острие.
  - Мога да те принеса в жертва на тъмните сили!
  Майката гледаше без никаква сянка на страната своя син-император. Тя отвърна с още по-широка усмивка.
  - Тази жертва няма да ви помогне в борбата ви! Макар и кървав тиранин, моите молитви те спасяват от смъртта. След година ще вървиш по самия ръб на бездната. И само майка ти може да спаси душата ти от ада!
  Палпатин отстъпи и махна пренебрежително с ръка.
  - Добре, както казахте, на вампира му остават още пет или шест века. И може би там ще намеря по-ефективен начин за удължаване на живота. Освен това вече се провеждат експерименти за вливане на духа в клонинга!
  Мама целуна Палпатин за довиждане и му пожела успех. Миришеше толкова свежо и приятно. И Дарт Сидиъс копнееше - в доброто има красота.
  Злото си е зло, а да живееш в мрак и свирепи чакали е изключително уморително. Понякога се навиват страхове... Болезнени и ужасни.
  Нещо повече, император Палпатин искаше да бъде наследен от ситите, които не са чисто зло, и че наследникът може да внесе поне нещо креативно в живота на космическа сила.
  Люк Скайуокър е сто процента човек и това е неговият значителен плюс.
  Освен това кръвта на Анакин и Палпатин все още течеше в него. И завеждането на това момче на тъмната страна изискваше сериозни усилия.
  
  
  РАЖДАНЕТО НА ДЯВОЛА
  Как Палпатин - скромен млад мъж, отличен ученик и отличаващ се с образцово поведение, става въплъщение на универсалното и злото и преминава към тъмната страна на силата?
  Животът на планетата Набу беше относително добър - мек климат, щедра земя, почти никакви бунтове и искания за промяна. Формата на управление е конституционна монархия ... Но властта на краля е голяма, неговите укази са равни по сила на законите и само Падла Амидала е изменена, за да ограничи както срока на управление на монарха, така и неговите правомощия.
  Палпатин в младостта си е много красив, строен и, разбира се, физически развит млад мъж, той спечели междупланетните състезания в Aviaball. Тогава Палпатин, който беше включен в екипа на Набу в последния момент, почувства чувствителност към силата. Той видя предварително полетите на пулсарите и завоите на астероидите в най-сложната виртуална игра. И осъзна, че може да усети кога е време да нанесе фатален, решителен удар. И тогава името му беше малко по-различно: Вит Талер. Обикновена майка и неизвестен баща. Вярно е, че благодарение на вродените си способности и упорит труд Вит успя да влезе в безплатния факултет на престижен колеж. За да направите това, беше необходимо да съберете много висок резултат.
  За сметка на баща си, неговата много красива и извита майка, той каза, че е благороден джентълмен, може би дори сред родените джедаи.
  Но тя не можеше да го назове. Вит обаче е правил различни предположения в ума си - може би баща му по принцип е император от съседна галактика?
  Дори като дете, Талер - бъдещият Палпатин, усети способността да чете затворен учебник - на хартиен носител или електронна книга - така или иначе. Той впечатляваше приятелите си със способността да предсказва изхода от спорт или печелеше гатанки на предизвикателство - като тази, скрита в юмрук.
  Но именно в тази игра той осъзна, че притежава рядка дарба. Сензационната победа превърна Вит Талер в героя на Набу и... Е, точно като в приказка, тя доведе до факта, че най-красивото момиче, принцеса Каролайн Амидала, се влюби до уши в него.
  И самият Вит, с неговата млада, гореща кръв, почувства прилив на съчувствие и взаимност. Те се влюбиха един в друг до лудост, а официалният престолонаследник Каролина Амидала Набери забременя от обикновено момче.
  Кралят беше бесен. Според обичаите и законите на планетата Набу абортът е строго забранен, но принцесата и нейното потомство са лишени от правото на трона. Вит Талер, след тежки мъчения, трябваше да бъде екзекутиран по най-мъчителния начин. И Каролина, след раждането на дете, беше изпратена като роб на плантациите. Има една принцеса: боса, само в оръфана туника, тя трябваше да работи усилено заедно с други момичета в затвора. Да нощуваш в казарма, на голи дъски и да ядеш проста, груба храна. Бъдещата царица била бита с камшик от надзирателите, ако работела дори малко по-бавно.
  Един от видовете наказания е обесването на робите на стелажа и гъделичкането на босите пети с пламъка на факела.
  Самият Вит е измъчван в тъмницата. Измъчваха ме жестоко, изтънчено, но много професионално, не позволявайки ми да загубя съзнание или да умра преждевременно.
  Вит Талер премина през хиляди кръгове на ада. Измъчван е цяла година преди да бъде екзекутиран. И тогава той трябваше да бъде изяден жив пред очите на милиони жители на Набу от кърлеж на плъх.
  Но по време на екзекуцията внезапно чудовището избухна... И когато димът се разнесе, Вит Талер изчезна безследно. Мнозина приеха това като знак свише и паднаха на колене. И царят се олюля, лицето му посиня - получи удар.
  И осакатен от много месеци мъчения, Вит се събуди във влажна пещера, покрита с ярки растения. Беше много болезнено за него, но в същото време усещането за бясна сила се върна. По някаква причина, по време на изтезанията в мазето за изтезания, Вит не можа да използва способностите си и да изгори палачите.
  Въпреки че видимо представляваше излитащ от себе си огън, изригване на пулсари и потоци от ужасно оръжие с плазмен пистолет (забранено в старата република - поради изключително голямата му разрушителна сила!). Но след това усещането за сила се върна.
  А дълбоките рани, нанесени от палачите, бавно, но сигурно зараствали.
  До Вит имаше кутия с хранителна смес и той я поглъщаше от време на време, потапяйки се в сън.
  Тук той, например, мечтаеше ... Заблудителен и в същото време героичен;
  Поглъщането на труп беше бърз процес, мутантният лъв бързаше, стига месото да беше прясно и топло. Когато най-накрая свърши, скелетът остана. Няколко черни воини в одежди, въоръжени с магически пръчки, го прогониха, след което взеха скелета.
  - Смелият гладиатор, загинал доблестно, ще бъде погребан според местния обичай с всички почести. - обяви коментаторът с възторжен тон.
  - Удивително! Не е толкова лош край! - каза бъдещият космически император. Вит все още е млад мъж в съня, струва му се, че е в близкото си минало.
  А неизвестният коментатор продължи да се дави в яростен възторг:
  - А сега обявяваме продължението на състезанието. В момента всеки в обществото може да се бори с лъва убиец.
  Вит Талер веднага се изправи и извика пронизително:
  - Аз искам!
  - Разбираемо е да искате да изкупите вината си, че не сте заложили на човек. - подкачи го принцеса Каролайн Амидала.
  Младият мъж извика от ярост:
  - И ако е така! Животно, убило човек, не заслужава да живее!
  - Но вие имате конкуренти, вижте тук. - принцеса Каролайн посочи възкръсналия звяр, приличащ на изправен крокодил с муцуна на слон. Този човек също иска да се бие!
  Коментаторът обяви:
  - Значи двама души наведнъж изразиха желание да се присъединят към битката, тогава първо трябва да се бият помежду си.
  Публиката приветства това решение, повече зрелища и повече кръв!
  Воинът Вит погледна чудовището с хобот, покрит с люспеста броня, още в първите секунди го засмука неприятно в стомаха. Тогава младият мъж преодоля вълнението, въпреки че врагът несъмнено беше опасен.
  - Ще ви бъде дадено стандартно оръжие! - обяви коментаторът с хлад в гласа.
  Воините се поклониха според обичая. След това им бяха дадени меч и щит. Тогава Вит очакваше друга изненада, той получи един меч от дясната си ръка и врагът получи два наведнъж, като взе второто оръжие в багажника си.
  - Не е честно! - протестира младежът. - Две остриета срещу едно.
  - Това е трупосмукачът, той винаги използва носа си в битки. Такъв обичай! - отговори невидим коментатор, без да крие презрението в гласа си, оръжията бяха предадени от красиви, почти безтегловни момичета, много подобни на нимфи. Гледайки ги, Вит (бъдещият Палпатин) изпита страстно желание и много се срамуваше, че напрежението му ще бъде забелязано. Така той говореше с гняв.
  - Затова ми дайте втори меч вместо тромав щит. - Не искам да бъда глупак.
  - Имате такова право! - каза, леко подрев, коментатор.
  Нимфата подаде втория меч на младежа и каза с патос:
  - Бийте се рицар, не опозорявайте честта.
  Коментаторът отново обяви:
  - Правото на убийство или помилване принадлежи на боец, който притежава победоносно оръжие! А също и на обществеността. Мисля, че това трябва да се вземе предвид.
  - Със сигурност ще довърша дръзкия красавец. - каза Corpsesucker.
  - Без да изковаш чук, няма да разцепиш замъка! - Говори, остроумен афоризъм Вит.
  Те се изправиха, слонът-крокодил беше много по-голям от човека и започнаха да чакат сигнала.
  Лека като перце, нимфата долетя до него и целуна младия мъж по розовата буза.
  Вит се изчерви и направи половин крачка, в този момент прозвуча сигналът за битка. Трупоядецът се втурна към него, размахвайки мечовете си, очакваше да го вземе нагло. Младият мъж беше нащрек и, отскачайки встрани, и на излизане риташе. Ударът падна върху щита, иззвъня с гаден звук.
  - Хей, момче! Погрижете се за обувките си, хубави са.
  Младият Уит наистина съжаляваше, че не е свалил маратонките си, те бяха подарък за рождения му ден, необичаен цвят и въпреки силната си кожа не искаше да ги развали. Той е син на бедна жена, скъпи добри обувки. И той Вит е още момче, така че не се притеснява да ходи бос.
  Битката продължи, тогава младият мъж отбеляза, че врагът много умело притежава багажника му. Колко бързо се движи мечът, докато ръцете не са толкова подвижни и дори превъзходството по дължина.
  - Цял живот съм мечтал да яздя слон, а не да се бия. Вече си отвратителен.
  В отговор дрезгаво изпискване:
  - Какво не харесва човек. Ето колко по-долна е вашата раса.
  Вит продължи да променя траекторията, направи на мелничаря един от ефективните трикове
  Кендо, но явно славата на умел боец не е дошла при опонента му напразно. Той успя да парира всичко и дори сам нанесе чувствителни удари. Ето, например, една от атаките удари Вит в гърдите, тениската беше разрязана, младежът направи задно салто, едва избягвайки сериозно поражение. Двуглавият руски орел е повреден, разполовен.
  - Това е копеле! - каза Вит и изпълни техниката "Пеперуда", но отново всички атаки се оказаха
  отблъснат. - Дявол с нос.
  Отново е ранен, одраскване на ръката, след това удар в рамото. Вит се оттегли, той внезапно осъзна, че безнадеждно губи битката, изправен срещу по-умел вражески партньор от себе си. Освен това младият мъж все още не беше твърде опитен в кендо.
  Принцеса Каролайн също беше притеснена:
  - Аз съм последният глупак, който не спря гаджето ми. В тази вселена той е напълно
  Извънземен, и легна главата си не се знае за какво.
  Тя искаше да скочи от арената. Тук, като късмет, се появи познат магьосник.
  - Каква красота, не е за него да стреля от щека или да маха с крака. Познавам Corpsesucker! Какво, той определено ще убие и дори ще се подиграе с трупа. Така че независимо дали ви харесва или не, ще трябва да ми се предадете.
  - Никога! - каза принцеса Каролайн.
  Магьосникът от тъмната страна на силата изсъска:
  - В този случай можете да бъдете продаден на полка и ще служите по двадесет войника на ден. Или, напротив, в харема на господаря, където сте хиляди и ще вехнете от меланхолия и въздържание.
  Принцесата смело извика:
  - Ще стана воин!
  Магьосникът се изкиска:
  - Вие сте крехко момиче, което не притежава елементарни магически трикове. Да, ще бъдете изпепелени в първата битка.
  Каролина се обиди:
  - Учителят на славата ще ме научи! И да, физически съм силен!
  Магьосникът се изкиска отвратително:
  - Майстор на славата? И да, тя е егоист. Малко вероятно е тя да успее в нещо полезно. Така че мога да те направя съпруга и да предам уменията си като роден.
  Принцесата се усмихна иронично.
  - Искаш ли да станеш бог?
  Магьосникът изрева надуто:
  - Защо не! Че съм по-лош от другите кандидати?
  Каролина искрено и с израз на презрение каза:
  - Ти си отвратителен. Ще мразя докосването ти.
  Очите на изкусителя блеснаха с пурпурна светлина.
  - Е, ще го запомня.
  Докато разговаряха, раните на Вит се увеличиха. Младият мъж се оттегли, вече започна да му се вие свят от загуба на кръв. Изсмуквачът на трупа направи още един хвърлей, ужасен замах почти отряза главата, разряза бузата на човека.
  - каза той копелето. - По време на битките велкрото на едната му маратонка се разлепи.
  И обувките едвам стават. Но един способен млад мъж беше ударен от вдъхновение, рязко скочи. Той махна с крак и маратонката като камък от прашка полетя в муцуната на трупояда, удряйки петата с нитове в окото. Той извика, разсеян за секунда.
  Вит изпълни едно от най-трудните движения на Джедай Кендо, Тройното ветрило, и отряза ствола на чудовището. Избликна фонтан от кръв и Трупоядецът отстъпи назад с широко разтворени крака. Гърлото му изригна ужасен рев.
  Вит го изгледа яростно.
  - Врагът е на ръба на пълното унищожение! аз ще спечеля!
  Младият мъж нападна врага, с един меч не беше страшен. Трупопителят се отдръпна, залитна и пропусна удари. Скоро той получи няколко тежки рани и изпусна меча си. Тогава той реагира само конвулсивно, обръщайки щита. В ентусиазъм Вит изпълни техника с вила, като намушка врага първо в главата, на която той успя да реагира, а след това и в стомаха. Пункцията беше дълбока и червата излязоха. След това, виждайки, че врагът най-накрая е отслабен, Вит изпълни техниката на "четка" и прониза черепа му. Той рухна мъртъв.
  - Боецът Вит, по прякор призрака, спечели. Противникът му Трубосос, който разбива ствола, е почти мъртъв. Сега печелившият младеж има право да го довърши или не.
  Тълпата беше шумна, част от облога спечели и част загуби, но всички бяха изключително жадни за кръв.
  Обединени, в див порив и неистов вик:
  - Бийте го! Отсечете главата и окачете на кол! - изкрещяха. "Такъв е обичаят да се работи с губещите.
  Вит поклати глава, в разгара на битката той все още можеше да убива и така, когато всичко свърши, яростта му се изпари. Отрежете главата хладнокръвно и въпреки това злоупотребата с нея не е в неговите правила. Младежът наведе светлата си глава и каза твърдо:
  - Не, няма да убия безпомощно същество.
  - Унищожи го! Довърши го! - продължи да вика тълпата, а различни крайници подскочиха. И писъци - Доставете ни удоволствие!
  Бъдещият император Палпатин показа нечувано благородство:
  - Врагът е победен и дори осакатен, какво друго ви трябва!
  - Приятелят ти е глупав. Оставяйки Corpsesucker жив, той се превръща в смъртен враг.
  Той няма да прости унижението и загубата на багажника. - каза магьосникът с ръждиво хриптене. Защо си тъп. Не крещи, довърши го?! Той ще те изслуша!
  - Стига ми кръв! - отговори момичето-принцеса. - И защо всички сте толкова жестоки? Наистина ли няма друг начин да се забавлявате?
  Магьосникът, чиято маскировка беше скрита под мантия, изсъска:
  - Но като?
  Каролайн, едва прикривайки раздразнението си, отговори:
  - Песни, например, за слушане! Или изпълнението на артистични номера, всякакви развлекателни програми, възможно е с животни.
  Магьосникът, чието лице е скрито, но горящите глави все още светят в мрака, пее:
  - Що за контрабанда е това? Не, не е интересно! Всякакви шутове и смешници не могат да заменят зрелището на кръвта.
  Принцесата направи гримаса на лицето си.
  - Наистина ли?
  Магьосникът, намръщен и искрящ, изрева:
  - Ами певците с калайдисаните им гърла. С помощта на магия и вълшебство можете да пресъздадете всяка музика и глас. Можем да го направим. И ако искаме, тогава голите хури ще танцуват.
  Магьосникът вдигна дълъг пръст с нокти.
  -Не, момиче сериозният гладиаторски бой е най-добрият.
  Принцеса Каролайн категорично не беше съгласна с това, но не възрази.
  Вит Талер получи пари за битката, докато намали нещо на лотарията. Тогава младият мъж, който все още не беше напуснал предишната битка, и онези, които бяха ранени, трябваше да се бият с него
  Лъв мутант. Но ако хищникът беше излекувал всички рани с помощта на магия, тогава младият мъж излезе целият в свежи разфасовки. Уит свали разрязаната си тениска и свали маратонките си, внимателно ги остави настрани, държейки меч в двете си ръце. Полугол в навити дънки, той изглеждаше особено красив на принцеса Каролайн. На релефния торс се виждаха широки разрези. Момчето сви жилавите си рамене, опитвайки се да накара болката да служи на яростта му. Босите му крака усетиха горещата повърхност на изкуствено отопления под.
  Вит Талер пусна целувка. Публиката пляскаше с ръце.
  Изстена силно:
  - Няма нужда да представяте бойците! Нека битката е интересна!
  Лъвът, без да чака стеблата, скочи, опитвайки се да промъкне врага със саблезъби. Той не успя, рикоширайки, Вит успя да го удари с пета в окото. Звярът се разгневи, скочи напред и се спъна в острието на меча. Тук момчето гладиатор вече беше изненадано - кръвта, която преди беше червена, стана зелена.
  - От какво всичко това? - попита изненаданата принцеса Каролайн.
  - Това показва, че звярът е станал по-упорит и силен, адаптивността се е увеличила. - с мрачен тон отговори магьосникът.
  Момичето направи недвусмислено заключение:
  - Това е лошо!
  Гласът на магьосника стана много по-весел:
  - Защо! Гаджето ти е голям боец, просто псувните ще са по-интересни.
  Лъвът-дракон продължи да скача, без да обръща внимание на кръвта, беше много бърз и младежът едва имаше време да се измъкне. Тук Вит правеше салта, скачаше: като акробат, после се гмуркаше като лоуч, той разпори корема на лъва. Терминаторът с зъби сякаш не обърна внимание на това, продължавайки да преследва младежа около ринга.
  - Мамка му! - каза Вит раздразнено. - Ти, че острието не взема.
  От загубата на кръв младежът започнал да се изморява. С точен удар той успя да пробие окото на лъв, но дори и с едно око хищникът остана опасен и, след като улови момента, болезнено наряза лапата си с нокти в ребрата. Ноктите оставиха шест дълбоки ивици.
  - Това е копеле! Откъснете месото! - изгука младежът.
  Изглеждаше, че лъвът трябваше да отслабне за дълго време от загубата на кръв, но атаките му ставаха все по-бързи. Няколко пъти зъбите почти пробиха пресата, а един се прониза в гръдния мускул на Талер, като го одраска лошо. Младежът се олюля и зъбите му блеснаха над него,
  забит в рамото му. Вит беше потен, окървавен и успя да се измъкне и дори да пререже гърлото си с острие. Звярът кърви, главната артерия е счупена, но не губи скорост.
  - Ти си като зомби, без значение колко реакции. Може би не си правилният лъв. - каза младият мъж.
  Той направи опит да контраатакува, за да избие последното око, но пропусна, оставяйки нова кървава ивица по муцуната. лъв
  го удари отново.
  - Откъде идват тези? - В отчаянието си младежът с всичка сила удари опонента си по сабята. От силен удар костта се пукнала и от нея избил бял сок.
  - Еге! - с изключително доволен тон каза магьосникът. - Вашият приятел изглежда е решил да наточи острието, във всеки случай се усеща сериозна арогантност.
  - Какво искаше? Витка е умно дете. - отговори принцеса Лея, доста мъркайки.
  Следващият удар най-накрая отряза зъба. Звярът започна да се върти на място, сякаш беше изгубил ориентация. Вит натискаше, ударите му ставаха все по-остри, виждайки, че мутантният лъв плува, младият мъж добави енергия.
  - Какво лъвско месо, не го харесвам! - извика смелчага.
  - Победете го Vitek, толкова сте секси. Принцеса Каролайн изпищя.
  Младият мъж удари втория зъб, тъй като целта беше удобна. От първия път костта не се поддаде и трябваше да я добавя. Накрая тази точка се срина, лъвът явно онемя.
  - Как си сега без зъби просто голяма котка, обречена на смърт! - каза бесният Вит.
  Скърцане със зъби и стенове бяха отговорът му. Битката продължи по буфонски начин, лъвът-дракон се движеше уж атакуващ, но движенията му загубиха своята острота. Момчето, усещайки прилив на сила, на свой ред
  постоянно контраатакувал и накрая пронизал последното око. Този път острието изглежда е навлязло много по-дълбоко и е стигнало до мозъка.
  - Браво, намокри го! - извика принцеса Каролайн.
  Цялата зала се присъедини в хор.
  - Довърши го, довърши го!
  Младият гладиатор отново рита с крак и скачайки зад гърба му, рита от кръговото движение. Лъвът мутант сякаш губеше ориентация и мушна няколко пъти муцуната си. Накрая, когато момчето свикна, той заби острието в гърдите му и се опита да го прониже по-дълбоко, до самото сърце. Лапи с нокти се удариха в ребрата, надраскаха ги, след това пробиха месото, но Уит упорито не пусна острието, въпреки че беше буквално разкъсан на парчета. Тук вече всичко беше решено от волята, ноктите продължаваха да драскат и разкъсват младата плът.
  - Зарежи! Принцеса Каролайн излая. Викът й остана сам.
  - Доведи го докрай! - изрева тълпата.
  Накрая острието на разярения Вит прониза сърцето и звярът млъкна, като за последен път прокара ноктите си върху многострадалното месо.
  - Е, изглежда всичко! Младият мъж въздъхна. - Създанието на тъмнината е хвърлено в пръстта.
  Коментаторът на магьосника обяви.
  - Отново победител беше Вит - призракът на смъртта; изгряваща звезда на арената. Той ще получи наградата, която е заслужил.
  При тази фраза зрението на Талер се разсея като мъгла, когато беше пуснат мощен аеродинамичен тунел.
  И от тази мъгла идва през ... мощна, висока фигура на човек или хуманоидно същество с качулка. Звучи скърцащ глас, много подобен на гласа на онзи магьосник в съня.
  - Ти се биеше добре Вит... Виждам уменията на роден воин в теб!
  Талер стана. По време на сън раните му почти заздравяха, а белезите избледняха и станаха по-малко забележими.
  Младият мъж каза, като протегна ръка към мъжа:
  Благодаря ви, че ме спасихте, сър...
  Мъжът грубо отметна младата си длан и изсъска:
  - Не благодаря! Всяка благодарност води до милост и слабост!
  Уит се насили да се усмихне и промърмори:
  - Но ти ми спаси живота... Значи трябва по някакъв начин да ти благодаря!
  Мъжът внезапно отметна качулката си. Младият мъж се взря в отвореното лице. Човекът имаше благородна външност, изглеждаше малко над четиридесет, мощна шия и къдрава къса брада. Погледът на очите е много властен, веднага става ясно, че той е свикнал да командва, а чертите му са силни, силни.
  Въпреки че този господин не беше познат на Вит, на младия мъж му се стори, че го е виждал някъде преди. Въпреки че е много трудно да се забравят такива изразителни и волеви черти на лицето, царствена поза, очи на владетел от люлката. Но в същото време, въпреки благородния външен вид, гласът е дрезгав, гаден, сякаш разкъсан, въпреки силата на звука.
  Мъжът погледна Вит и без да променя строгото изражение на лицето си, каза:
  - Спасих те не от любов, а защото имам нужда от теб!
  Очите на говорещия блестяха.
  -Ще те взема за свой чирак и ще ти отворя знанието за силата, за което джедаите не смеят да мечтаят... Но знай, че това, което си преживял в мазето за мъчения, е още цветя в сравнение с това, което те очаква!
  Вит се изправи и каза решително:
  - Готов съм! Готов на всичко - само спаси Каролина!
  Мъжът изсумтя с най-голямо презрение.
  - Привързаността е слабост! Най-голямата слабост, която сит може да си позволи! - Тук гласът на черния владетел стана по-заплашителен. - По-точно, не могат, не трябва да си го позволяват, но ... Колкото и да е странно, аз ще освободя Каролина от робство! Само в замяна на вашето пълно подчинение, за да се закълнете, че в точното време ще изпълните абсолютно всяка моя заповед!
  Вит послушно коленичи и произнесе голяма клетва.
  И тогава човекът каза:
  - От сега нататък новото ти име е Дарт Сидиъс! Аз съм Дарт Плаги е вашият учител и господар!
  От този ден Вит, или сега Дарт Сидиъс, започва да тренира владеене на меч и тъмна сила. Жестока и безпощадна доктрина. Но новият черен лорд почувства бързо нарастваща сила в себе си. Той ставаше по-силен и по-изтънчен всеки ден, седмица и месец.
  Дарт Плагийс, освен мечтата за безсмъртие, имаше планове да възстанови управлението на ситите. Вит Талер промени името си на Палпатин и леко промени външния си вид, както и пръстовите си отпечатъци. Той стана различен човек, заменяйки подобен човек от благородно семейство Палпатин.
  Започва да прави бавна кариера като служител, като същевременно подобрява владеенето на тъмната сила. Освен това Дарт Плагуис, който имаше напълно легален статут на голям бизнесмен, удържа на думата си.
  След смъртта на краля неговият млад син успя. Дарт Плагийс стимулира атаката на Хътс срещу двореца. Убити са наследникът, сестра му, брат му и чичо му.
  След това генерал-капитанът на дворцовата гвардия възцарява популярната сред народа Каролина.
  Няколко години плен само смекчиха силна жена и тя започна да управлява още по-твърдо. А нейната дъщеря Серафим, която е отгледана в манастира, става наследница на царството Набу.
  Въпреки че бившият любовник се върна на власт, Палпатин беше принуден да скрие самоличността си и засега да остане встрани. Въпреки че влиянието му в кралството постоянно се засилва.
  Генералният капитан скоро умира - очевидно от злополука, но Палпатин стои зад него. И скоро лордът на ситите поиска от Вит Талер да пожертва първата си любов - кралица Каролайн.
  Стигна се до двубой на смърт с Плагис. Освен това силите бяха приблизително равни. Когато и двамата сити бяха изтощени от битката, Палпатин се предаде и промърмори:
  - Ще убия любовта си и в същото време останките от човешкото, които все още тлеят в мен! - тук черният лорд повиши глас и добави решително. - Но кълна се, няма да ти простя това и определено ще го унищожа!
  Желанието да се премахнат онези, които са с по-висок статус, е присъщо на ситската природа. Моята непостижима сила поражда твоята завист; моята мъдрост храни жаждата ти за знание; постиженията ми предизвикват страстно желание да ги повторя! - каза Дарт Плагийс на Дарт Сидиъс и продължи с усмивка. - Убивайки най-близките и скъпи хора за себе си, вие ще откриете непонятен източник на сила в себе си. Чувствам, че ще станеш най-великият сред ситите - когато унищожиш и последната човешка слабост в себе си!
  
  
  ЧУДЕСНО РОДЕН
  - Имаше едно време един полковник от военновъздушните сили, който получи тежък удар от снаряд по време на войната в Афганистан. И загуби възможността да има свои деца, въпреки че много го искаше. Съпругата много обичаше полковника и отиде да го посрещне, те поеха възпитанието на две силни момчета от сиропиталището. Осиновителят им ги отгледал като спартанци. Но все пак не беше това. Момчетата израснаха силни, здрави, но не показаха специални суперсили.
  А баба Ванга предсказала на полковника, че представителят на неговото потомство ще стане арбитър на съдбата на странното и вселената. Тогава полковникът решил да отиде при една известна магьосница, за да помогне на жена му да забременее по чудотворен начин.
  Магьосницата наистина имаше значителни способности, но в основата си беше шарлатанка от най-висок стандарт. Тя заяви, че може да направи това и да даде син на полковника, но поиска огромна сума пари.
  Полковникът имаше някои недвижими имоти в Москва, както и ценни трофеи, заловени по време на войната с душмани и чеченци.
  Той събра тази дива сума - милион и половина долара ... Дори е изненадващо, че човек с опит и така се е впуснал в измамата. Но явно магьосницата е имала сериозна дарба за хипноза, внушение, умение, да заблуждава, на което би завидял самият Кашпировски или политик от световна величина.
  Междувременно магьосницата изпълни много колоритен инсцениран ритуал, като тривиално приспа жената на полковника. И тогава тя просто инжектира семе от донор в лоното на Венера.
  Не твърде сложната се оказа измама. Но ефективен. Съпругата, (както Дева Мария), непорочно заченала дете - тя, между другото, останала девствена, така че съпругът напълно загубил мъжката си сила поради нараняването.
  Всички останаха доволни и в точното време жената се освободи от товара на здраво момиче. Тя обаче се оказа коренно различна от баща си брюнетка и майка си с тъмна коса. Но бащата, въпреки че разчиташе на синовете си, обичаше дъщеря си. Само по свой собствен начин, възпитавайки я като спартанец - каляване и обучение.
  Момичето се развива бързо, демонстрира високи наклонности и способности. Особено физическите. Косата й е гъста, вълниста, златиста и невероятно красива.
  Но когато момичето, тъй като беше босо, започна да тича през януарския сняг - традиционно се събуждаше в пет и половина сутринта - се случи събитие. Обикновено така започваше денят й. Едно такова сутрешно бягане, още в предзорен мрак. Доста спартански.
  Тя пробяга традиционните десет километра и половина, при всякакви метеорологични условия, за да се зареди с бодрост за целия ден. Естествено, това е само началото на обучението, защото Владлен (име в чест на Ленин и Сталин!) Сериозно се занимаваше с бойни изкуства. Тя дори се състезаваше в състезания - побеждаваше момичета, за да са по-големи и по-големи от нея.
  Но тя все още е момиченце на около десет години и тича само по бански. А златната коса е като пламък. А проклетият маниак чака детето в засада. Очевидно той е подготвил капана предварително, тъй като момичето се втурва толкова бързо, че не всеки възрастен ще го настигне.
  Няколко добре замаскирани капана лежаха на пътя на момичето. Ситуацията се утежняваше от факта, че валеше сняг и всички следи бяха покрити. И Владлен, момиче, което при всяко време се втурна босо и полуголо, дори се зарадва на такава крайност. В крайна сметка трудностите само каляват, а това, което не ни убива, само ни прави по-силни.
  Капанът проработи, притискайки силно крака на момичето. За щастие, чрез обучение, костите бяха достатъчно здрави, за да не се счупят в капан за мечки.
  Но Владлен направи основен ремонт. И много болеше. А злодеят се опита да хвърли и изнасили каратистка. Владлен реагира моментално, удари брадичката й с пета. Но престъпникът беше силен. Хленчейки, той отскочи назад, разтривайки натъртената си челюст. След това извади нож.
  Момичето се оказа в капан, невъоръжено и почти голо, срещу маниак с дълъг нож.
  Последва помитаща атака и Владлен се наведе и удари врага с глава в слънчевия сплит. Ножът минава, одраскайки гърба на момичето. Владлен пресече четката и промени посоката на удара. Върхът прониза престъпника право в гърлото. Маниакът се задави от собствената си кръв и внезапно издъхна.
  И момичето, след като направи първото си възмездие, възкликна:
  - Готово е!
  Въпреки това става въпрос за убийство и кракът в капана е сериозно ранен.
  За съжаление, маниакът имаше много влиятелни родители и Владлен имаше сериозни проблеми. Срещу нея е извършено покушение, а в къщата им е подложена дрога. Полковникът трябваше да изпрати момичето на по-отдалечени места. В школата по руски бойни изкуства в Сибир.
  Там, дълбоко под земята, Родновърс живеят и служат от векове.
  Това обаче не спасява полковника. Той беше прострелян от снайперист, а съпругата му беше арестувана по обвинения в трафик на наркотици. Изглежда някой наистина си е разчистил сметки със семейството си. По-малкият брат също беше арестуван, по-големият брат, за щастие, вече беше служил в армията. Четиринадесетгодишно момче е изпратено в колония за непълнолетни. Също така предписани лекарства.
  Въпреки че първоначално случаят беше фалшив. Но за щастие, според новите закони, той не можеше да получи повече от шест години.
  Майка беше атлетична жена и също тренираше като спартанец. Следователно в женската колония тя скоро спечели авторитет и успя да си намери добра работа. По-малкият брат, силен и добре обучен в бойни техники, също стана един от бойците, след това стана командир на отряд. След като излежа една трета от срока, той беше условно предсрочно освободен. В Русия законите за непълнолетните престъпници са хуманни и може дори да се каже, че е късмет, че е отишъл на първото пътуване само на четиринадесет години.
  Като цяло фактът, че полковникът по традиция е бил пламенен почитател на спартанското образование, очевидно е от полза за семейството му. Силните са сравнително добре в затвора, но слабите и на трона са сравнително зле! Детето премина през зоната, без да засяга себе си, и дори получи висше юридическо (!) Образование. Явно не е бил увлечен от романтиката на крадците, а времената са се променили - вече не е на мода да бъдеш бандит. По-скоро привлече бизнес.
  Юридическото образование е жизненоважно за един бизнесмен. При майката ситуацията била по-сложна - тогава тя е пълнолетна и престъплението й е натоварено по скалъпено дело. Буквално организатор на синдикат за транспортиране и продажба на дрога. И е почти невъзможно да се преразгледа. Толкова много по-високи рангове тогава ще се окажат глупаци.
  Но майката успя да постигне, че беше преместена в добра зона близо до Каспийско море и там тя получи работа като пазител на общак. Тъмничарят написа няколко книги и дори участва във филми. Защо не?
  Тя е стройна за годините си, физически силна, хубава жена с изразително лице и мъжествена брадичка.
  Така че по принцип тя не седеше зле в зоната, не се изключи от живота. И дори получи потомство. Момчето тренира от люлката и разведри затворническото ежедневие. Въпреки това, както подобава на кум, майка й не работеше, така че имаше много свободно време.
  Владлен се върна седем години по-късно - преминал най-високото ниво на посвещение в бойните изкуства. Въпреки че заплахата от отмъщение все още не е преминала напълно, воинът промени само фамилията си на Шаманова - оставяйки предишното си име.
  Тъй като баща й беше наистина приятелски настроен с известния генерал Шаманов, промяната на фамилията се оказа доста символична.
  Владлен, чиито способности са феноменални, а училището е много трудно и в същото време доста рационално, нямаше равен в бойните изкуства. Тя научи особения стил на руската борба. Името на двубоя, разбира се, е условно или като Рускундо.
  Владлен владее бойни изкуства, подобни на Техвандо - много развита техника на ритници, с руски юмручни боеве, борба, подобна на айкидо - техники за хвърляне и използване на инерцията на противника, от тайландския бокс - лакти, колене, удари с глава. Родноверието създава синкретично бойно изкуство, чиито техники са шлифовани с векове, а майсторите магьосници са взели най-доброто от други народи и школи.
  Разбира се, Владлен Шаманова беше преподаван и притежаването на оръжие ... Но е невъзможно да се знае и овладее всичко. Истинският майстор на бойните изкуства трябва да владее всичко, без изключение, в арсенала. Но отделните трикове и техните чипове се представят блестящо.
  Владлен най-много обичаше да се бие с краката си и да хвърля смъртоносни предмети с голи пръсти, въпреки че беше силна може би във всичко.
  Момичето, което наричаха каратека, въпреки че изобщо не учи карате, отвори собствена школа. Тя се състезава в различни състезания, но не се стреми към слава и титли.
  Въпреки че участва в някои комерсиални състезания и дори в подземни боеве без правила, тя имаше нужда от пари.
  Като още много младо момиче, Владлен не бързаше да се ожени и да има потомство. Тя се усъвършенства в бойните изкуства и ги учи на деца. Волка Рибаченко показа особено големи надежди. Между другото, той също изключително сръчно хвърляше остри предмети с краката си. Момчето каратист (отново прякор, който няма нищо общо с реалността!) обеща да израсне до най-големия майстор.
  И тогава внезапно Волка беше поканен да играе във филми, а брат му Олег Рибаченко и самата Владлен Шаманова отидоха с него. И това е друга история.
  
  
  ЛЮБИТЕЛСКИ
  Това е по-реалистично и правдоподобно. А именно духът на най-обикновения и обикновен човек е влязъл в тялото на Сталин. И тъй като той беше просто обикновен човек, жител. И той знаеше само, че Хитлер ще удари на 22 юни 1941 г. и резултатите са катастрофални.
  Германците успяха да превземат Москва, а посредственият убиец просто беше отровен от собственото си обкръжение. Но след падането на столицата вече беше твърде късно да се поправи нещо. Японците удариха Далечния изток, Турция от юг. Падна и Кавказ.
  И Сталин първоначално беше заменен като компромисна фигура от Молотов. Но тогава амбициозният Берия мушна главата. И Жуков го пресрещна. И бъркотията започна. Накратко, германците отидоха до Урал през лятото и след това, свързвайки се с японците, потискайки всички прояви на съпротива.
  Но на Запад войната продължи. Американците се поколебаха - Франклин Рузвелт, както се очакваше, дръпна до последно. Още на Коледа 1941 г. германците атакуват Гибралтар. По това време Москва и Ленинград са превзети, а на юг германците бродират до Волга и Терек. Те бяха по-затруднени от разтегнатите комуникации и обширните руски пространства, отколкото от зле организираната съпротива на съветските войски.
  Хитлер лично се среща с Франко и му очертава перспективата: СССР като военна сила не съществува. Така или иначе САЩ няма да са първите, които ще влязат във войната. Така че Великобритания абсолютно не е опасна. Освен това през ноември, след превземането на Москва, Ромел получи подкрепления, няколко избрани дивизии и цяла въздушна армия в допълнение. И британците паднаха като прах. Германците вече са в Александрия... Така че Франко има повече причини да се страхува от гнева на Хитлер, отколкото от отмъщението на Великобритания. Но ако все още иска да получава от африканските и английските колонии, тогава ...
  Франко, осъзнавайки, че ръцете на Вермахта са развързани и той самият може да загуби всичко, първо се съгласи да пропусне германските войски, а след това самият той обяви война на Великобритания. В същото време позицията на британците се влошава всеки ден. Гибралтар беше превзет за три дни. И скоро германците окупираха Палестина и Сирия, заедно с турците, и Ирак с Близкия изток.
  Америка беше въвлечена във войната на 4 юли 1942 г. Япония нападна Перу-Хабар на Деня на независимостта.
  Германците, използвайки ресурсите на Русия, Европа, а след това Африка и Азия, водят въздушна офанзива и подводна война.
  Германия увеличава производството на оръжия и води офанзивата в Южна Африка.
  До края на 1942 г. Африка е под пълен контрол на нацистите, както между другото и Индия. И Индокитай, Сингапур и островите до Австралия попаднаха под контрола на японците. Вярно е, че зимният опит за превземане на Хавайския архипелаг беше неуспешен поради недостатъчната организация на самураите.
  Но все пак японците, имащи повече военен опит, доминираха в морето. Освен това германският подводен флот се увеличава много бързо, намалявайки силата на Великобритания и Съединените щати.
  През май 1943 г. се извършва германски десант в английския метрополис. Германците използваха десантни планери и подводни танкове и дори първите реактивни бомбардировачи AP-161 и четиримоторни Yu-488.
  Изтощена от подводната война, Великобритания не можа да се задържи дълго, но се биеше изключително силно.
  След месец кръвопролитни битки Лондон пада и битката за Англия приключва.
  Америка беше следващата стъпка. Канада се биеше на страната на Съединените щати, където Чърчил избяга, но страните от Латинска Америка отказаха да водят война с Третия райх. И Аржентина, последвана от Бразилия, предоставиха на германците и техните съюзници военни бази на тяхна територия.
  Войната придобива продължителен характер. САЩ в чужбина. Сухопътната им армия е силна, а флотът се изгражда много бързо.
  Но малко по малко германците и японците се заеха. На тяхна страна бяха всички ресурси на източното полукълбо и част от западното. Да, обявената тотална война даде своите резултати.
  Операция Икар беше успешна и Исландия падна. След това Фриц се прехвърли в Гренландия. 1944 г. обаче не дава на никого решаващо предимство. Въпреки това Япония и Третият райх се утвърждават в Източното полукълбо и укрепват в Латинска Америка. През зимата на четиридесет и пет години самураите, заедно с нацистите, превзеха Хавайските острови. И през пролетта те се преместиха в Панамския провлак.
  След смъртта на Рузвелт Съединените щати започват да търсят мир с Третия райх и Япония. Но намирането на компромис е трудно. Особено след като Хитлер е надушил кръв. Баракудата на фашизма искаше твърде много. Войната продължи. Нацистите се окопават в Гренландия, а през лятото на 1945 г. се опитват да кацнат в Канада, но са хвърлени в морето. Канада не искаше да капитулира. Вярно е, че през есента на 1945 г. падна Австралия - последната значима крепост на западния свят в източното полукълбо. Япония и Германия тотално доминираха в морето. Техният подводен флот беше несравним.
  В допълнение, подводниците с водороден прекис се оказаха много силни и мобилни. Скоростта им достигаше четиридесет възела в час.
  И през зимата на четиридесет и пета или четиридесет и шеста година дойде ред на Зеландия. През пролетта на 1946 г. САЩ обявяват война на почти всички страни от Латинска Америка.
  И проектът за създаване на атомна бомба не даде осезаеми резултати поради съкращения на финансирането. Следователно американците не можеха да хвърлят този коз в загубена игра!
  А в областта на танкостроенето Третият райх значително изпревари САЩ. Най-добрият американски производствен резервоар "Pershing", тежащ четиридесет и два тона, имаше 102 милиметра предна броня и 90-милиметрово оръдие с дулна скорост от 810 километра в час. А най-добрият и най-масовият през 1946 г. немски танк "Кралски лъв" - с тегло 65 тона, имаше челна броня от 250 милиметра. Също бордове и кърма 200 мм и оръдие 105 мм с дължина на цевта 100 EL.
  Като се има предвид пирамидалната форма на танка, той не може да бъде пробит от Пършинг от никакъв ъгъл.
  Опитът за пускане на по-мощни танкове от серия се провали. Само Т-93, между другото, тежащ само 93 тона с челна броня от 305 милиметра и оръдие от 120 калибър имаше някои шансове срещу германеца при удар. Но много ниската производителност на автомобила, както и липсата на въртяща се кула, не го направиха достоен конкурент.
  Разработването на "Superpershing" се проточи дълго време и така или иначе този танк беше по-нисък от немския.
  А реактивната авиация, тотално превъзходство в качеството е на страната на нацистите. Американците можеха да се противопоставят само на количеството. Но германците, разполагайки с ресурсите на стария свят, можеха да произвеждат триста или четиристотин коли на ден, не по-малко от САЩ. ME-362, Non-262, Non-323, ME-1010, TA-283 - тези изтребители са извън конкуренцията на американското несъвършенство - клас "F"!
  А реактивните бомбардировачи ТА-400, ТА-500, Ю-387, АР-383, ОД-18, ГО-270 също са извън конкуренцията. САЩ все още не разполагат с пълноценен реактивен бомбардировач. Това B-29 ли е? Вярно, в проекта има Б-36, но засега е далеч от серийно производство.
  А германските балистични ракети клас "А" изобщо нямат аналози в света.
  Дискове - също нямат конкуренти ...
  Технологично, Третият райх е обзавел Америка старателно и затова Хитлер е решен да довърши САЩ докрай. И без компромиси. През четиридесет и шестата година започна офанзива срещу Мексико и Куба. През есента боевете вече бяха в разгара си в Тексас и Калифорния. И германците и японците нахлуха в Канада от Аляска.
  Но сега мина четиридесет и шестата година. Втората световна война все още продължава. Четиридесет и седмата година беше фатална за Канада, която най-накрая беше окупирана от Фриц, след като влезе от север.
  Реактивният бомбардировач B-36 най-накрая се появи в Америка, но все още не беше възможно да се получи Германия и Япония. Освен това танкът Вашингтон се появи в края на годината със 120-милиметров пистолет с дълга цев и сравнително приемлива броня и ходови характеристики, тежащи шестдесет и три тона. Въпреки че беше защитен и по-лош от германския, той вече не отстъпваше по сила на бронепробиване.
  Но до края на четиридесет и седмата година Съединените щати вече бяха загубили повече от половината територия и бяха обречени.
  Германците дори успяха да изпробват свръхтежките танкове "Rat" и "Monster" по време на щурма на големи градове. Последният разполагал с бомбометка, която изхвърляла заряд с тегло десет тона!
  Представете си колко ужасно се оказа оръжието!
  И на Нова година падна Ню Йорк, а на десети януари - Вашингтон.
  Въпреки това янките издържаха почти още шест месеца. По ирония на съдбата втората война завършва точно на 9 май 1948 г.
  Но и след това мирът не трая дълго. Хитлер не харесва, че Япония, която е много по-изостанала икономически от Третия райх, заграбва толкова много земя за себе си.
  Нацистите, макар и със закъснение, имат своя собствена атомна бомба през август 1948 г. Част от забавянето се дължи на факта, че фюрерът беше някак студен по отношение на идеята за оръжия за масово унищожение. Хитлер вярваше, че страните трябва да бъдат завладявани, а не унищожавани.
  Но по някаква причина жестокият тиранин на съюзна Япония реши да направи изключение.
  След като щамповаха големи балистични ракети и ядрени заряди, нацистите на 4 юли 1951 г. започнаха Третата световна война.
  Нанесе мощни ядрени удари по Токио и други японски градове. Тогава удариха морските и сухопътните сили.
  Третата световна война приключи за шест месеца, като цяло тя вървеше в една посока. А активната фаза на военните действия продължи три месеца.
  Така Третият райх установява крайната световна хегемония. Такава несправедливост се случи поради факта, че посредствеността влезе в тялото на Великия Сталин. И никакво знание за бъдещето не й помогна! По-специално, аматьорът реши да разработи реактивни самолети и даде такава поръчка на всички заводи и фабрики. Оказа се, че винтът е изключен и струята не е пусната.
  А стратегическите решения на убиеца няма никъде по-глупави. Нищо чудно, че Червената армия беше разбита. А без него няма кой да устои на Германия, нейните съюзници и Япония.
  Е, самият Хитлер взе решение за имперско обединение. А именно създаването на световна единна сила, в която доброволно-принудително бяха включени всички сили на планетата Земя без изключение. С единна валута, разбира се, и варварска програма за генетична селекция.
  А също и с подготовката на масивно разширяване на пространството!
  
  
  МОМЧЕ СПАСИ ЦАР РУСИЯ
  Навън е студен януари. Ето едно момче, Олег Рибаченко, върви по улицата към училище и изведнъж вижда, че стената в съседната панелка свети някак странно. Момчето усеща особен зов - бягай там, ти ще станеш арбитър. Момчето хукна с всички сили.
  Добре, че колите бяха учудващо малко и успя да им се изплъзне под носа. Сръчно гмуркане и сте при зеленото отражение на стената.
  Момчето й хвърля. Ръцете, сякаш във филм за Хари Потър, влизат в това желе без никакви проблеми и секунда по-късно самото момче от двадесет и пет градуса студ се озовава на лятна морава, обрасла със зелена трева.
  Дори по инерция момчето пада на тревата и веднага скача. Хубаво е да си в прегръдките на лято, което още не е умряло след слана. Дори и да прескочи короната си.
  Момчето се огледа - наоколо нямаше хора, само дървета, които вече бяха започнали да пожълтяват, и ... железопътен насип. Висок, облицован с гранит и пред него дори бодлива тел е навита на раирани стълбове.
  Олег Рибаченко почувства, че всичко това не е просто така. И той всъщност е изправен пред нещо решаващо... В главата му се чува заповед: да се приближи до железопътната линия. Не е много лесно да направите това, има дебел слой тел по пътя - спиралата на Бруно.
  Самата жега подсказа на момчето изход. Започна бързо да съблича зимните си дрехи. И го хвърли на трън. Хлапето усеща специална форма на умствен ред. "Вече можете да станете творец на история. Вече не сте просто ученик с прекомерно развито въображение, Олег Рибаченко ще направи страхотни неща!"
  Момчето напълни жицата, като остави само дънки и тениска. Беше горещо и в топли зимни ботуши и детето се събуди. Много е приятно да опипаш боса острата, зелена трева. Почвата през август е идеално затоплена и момчето обича да ходи по нея.
  А зимата е скапано време от годината - за разлика от сладкото лято. Момчето обаче няма време да стои с отворена уста - тъй като той е арбитър. Момчето бързо се изкачва през жицата. Електричеството премина през нея и искри изхвърчаха през дрехите й до босите й пети.
  Момчето изкрещя, болезнен удар, и скочи върху платното. Подметките бяха набодени от остри камъни. Но момчето бързо прегази насипа. Той чувстваше, че всичко това не е без причина, а част от един велик план!
  Ето ги горещи релси, слънцето вече прекрачи пладне, въздухът ухае на липа и мед. Толкова тихо, че можете да чуете далечното бръмчене на пчелите.
  Момчето стоеше босо върху нагорещеното желязо и чу нови заповеди: "поставете седем камъка на всяка релса". Момчето се поколеба и каза на глас:
  - Но тогава влакът може да излезе от релсите?
  Гласът удари тъпанчетата ми:
  - Точно това ти трябва! Враговете на Русия ще отидат тук!
  Момчето не спореше повече. И гласът на Бога изясни: избирайте само камъни с цвят на стомана.
  Ръцете вече се движеха. Олег Рибаченко изпита наслада в себе си - той е арбитърът, обикновен ученик ще влезе в историята!
  Камъните са леки и на двете железопътни платна: точно четиринадесет парчета - по седем от всяка. И те са почти неразличими!
  Това е направено! Момчето най-после се прекръсти отново, прочете - "Отче наш" и като блесна с боси пети, се съвзе обратно. Той побягна с бегом, тракайки по камъните и възпалени подметки. Едва не прескочих насипа...
  Не исках да се катеря отново през течението, но нямаше изход. Момчето, използвайки бягане, почти моментално излетя от насипа до последната бариера. Леко шокиран, но не е страшно. И ето го отново Олег Рибаченко на топлата лятна земя. Напред, право във въздуха, зелена мъгла свети: обратният път.
  Момчето наистина не иска да се върне от топло лято обратно към слана и зима. Но тогава мистериозен глас дава последната заповед:
  - Побързайте, или порталът ще се затвори и вие завинаги ще останете в 1914 г. и никога няма да видите родителите си.
  Олег Рибаченко набързо съблича дрехи от жицата и ги дърпа наслуки. Порталът започва да избледнява и момчето без обувки се втурва към изхода. Блъска се в нещо еластично и с усилие изскача. Босите крака са изгорени от утъпкания градски сняг. Трябва да се обуете и да облечете зимно яке точно на улицата - улавяйки недоумяващите погледи на минувачите.
  Някой дори извика: "луд". Но момчето не обръща внимание - то си свърши работата и изпълни великата мисия...
  На 22 август 1914 г. катастрофира влак, на който са Хинденбург и Ерих Лудендорф, Макс Хофман. И тримата военни командири, които изиграха решаваща роля в битките на източния фронт - като се започне от операциите в Източна Прусия и т.н., загинаха.
  В резултат на това дезорганизираните германски войски претърпяха съкрушително поражение. Беззащитният Кьонигсберг е превзет в движение и германските войски са частично обкръжени и частично разрушени или пленени.
  Победата на руските войски оказва решаващо влияние върху целия ход на войната. И преди всичко от гледна точка на морала на войниците и офицерите. Не е тайна, че след поражението от Япония авторитетът на руската армия рязко падна. Никой дори не смяташе някои теснооки азиатци за сериозен противник. И тогава руснаците загубиха четири големи битки и във всички битки имаха числено предимство.
  И в морето те бяха напълно победени, само че имаше отделни частни успехи. Особено се отличаваха крайцерите на Владивосток.
  Е, къде да се бием с германците, които се смятаха за най-добрите сухопътни войници в света?
  И тогава се оказа, че е възможно да се разбие Фриц, да се кара и да се вземат десетки хиляди пленници!
  Ентусиазмът на руските военни и населението нарасна многократно. На австрийския фронт настъплението е бързо. Австро-Унгария не беше готова за война. И особено моралът на славянските части е изключително нисък. Много от тях се отдадоха направо под ритъма на барабаните и звуците на оркестъра. Славяните не искаха да се бият срещу братята си, за омразните австрийци. Само унгарските и етническите немски части бяха повече или по-малко боеспособни.
  Руската армия преобърна австрийските войски и незабавно окупира Лвов, крепостта Пржемисл и, развивайки успех, влезе в Унгария. Германският фронт се пукаше по шевовете. Превъзхождащите руски сили побеждават прусаците в Познан и се втурват към Одер. Германците прехвърлят шест корпуса в Австрия.
  Но това не беше достатъчно. Освен това нямаше достатъчно сила да задържи позиции в центъра. А на запад тежките боеве продължиха.
  Тогава Германия беше принудена да прехвърли нови сили на изток. Ситуацията се влошава от влизането във войната срещу Австрия на Италия. Тези страни имат враждебни отношения от векове. А тристранният съюз в много отношения беше изкуствено образувание. Въпреки че войната беше по-благоприятна за Германия и Австрия, Италия щеше да се присъедини към най-силните. И така руските войски вече наближават Будапеща, а работите на Централните сили са боклуци! Румъния побърза да се включи във войната.
  Ясно е, че румънският крал е роднина на Николай II и иска да разшири земите си за сметка на разпадащата се Австрийска империя.
  А България, за разлика от реалната история, влиза във войната на страната на Русия.
  Единствено Османската империя се оказва лоялна към германците. И то само защото министърът на отбраната нареди началото на военните действия, поставяйки министър-председателя и султана пред факта. Турската армия не е твърде силна, но създава проблеми със снабдяването на Русия с Антантата. Но от друга страна, това е голям шанс за Русия да разшири значително своите територии на юг. Япония, разбира се, обяви война на Германия и Австрия. Да заграбят германските колонии в Тихия океан.
  Това развърза ръцете на Русия в Далечния изток. А на запад германците бяха смазани.
  Само на река Одер Германия успя да спре настъплението на руската армия. За целта беше необходимо да се спрат всички настъпателни операции на Запад. Почти половината Австро-Унгария е освободена от руските войски.
  Така Австрийската империя на практика излиза от играта и се превръща в бреме за Германия. Българите предприемат настъпление към Истанбул.
  През зимата имаше затишие във военните действия в Европа. Но руската армия започва офанзива срещу Турция. И тук всичко се разви успешно. Освен това арабите и арменците се разбунтували срещу османското владичество.
  Руските войски вече бяха в Багдад през февруари, а британците превзеха Басра. До края на март Русия окупира цяла Мала Азия и започва щурм заедно с българите и сърбите на Истанбул. Турция е извън играта. Сирия, Палестина, Южен Ирак отидоха при Великобритания и Франция - Русия получи всичко останало. Саудитска Арабия - досега оставаше формално независима територия, но също трябваше да бъде разделена след капитулацията на Германия. И тя не беше далече. На 25 април 1915 г. САЩ влизат във войната с германците. Ясно е, че американците са практични хора и са искали да стигнат навреме за подялбата на победния пай. До пролетта руската армия произведе в големи количества нов тип оръжие: всъдеходи "Луна" -2 с картечници. Новите танкове, макар и леки, развиваха скорост от 40 километра в час по магистралата и имаха отлични ходови качества.
  Руските войски в началото на май, веднага щом пътищата изсъхнаха, започнаха настъпление в Унгария и на целия южен фронт. Австрийската армия се срина, германските войски не бяха достатъчни, за да задържат фронта.
  На 22 юни руските войски влизат във Виена. А на 24 юни британските, френските, белгийските и първите американски батальони влязоха в Брюксел. Холандия влезе във войната срещу Германия, а малко по-късно Швеция, с Дания. Германците почти не удържаха бариерата по Одер, но руската царска армия започна настъпление срещу Мюнхен. Най-големият град в Южна Германия пада на 7 август 1915 г. И на 11 август Германия, в абсолютно безнадеждна за себе си ситуация, капитулира.
  След това започна подялбата на територията. Австро-Унгария и Османската империя изчезват от световната политическа карта. България се оказва тази част от турската територия, която османците завладяват от нея през 1913 г. Сърбия значително се разширява и се трансформира в Югославия. Румъния получава Трансилвания. Русия включваше в състава си: Буковина, Галисия, Чехословакия, Краковска област и половин Унгария, чак до самата Будапеща, където теглиха границата. Германия получи значително намаляване на територията си. На запад тя трябваше да върне Елзар и Лорейн на Франция, по-рано завладените земи на Дания. На изток е най-трудно.
  Русия настояваше границата да се прокара по Одер, а за Франция по Рейн. Но САЩ и Великобритания не искаха да укрепят Русия и Франция твърде много и да отслабят твърде много Германия. В резултат на това беше приет компромис. Русия получава всички земи на изток, където мнозинство имат поляците.
  Източна Прусия загуби Клайпеда, Данциг и се оказа откъсната от Германия, но поне оцеля в пресечен вид. Кьонигсберг остана немски. Но Германия загуби много земя. Границата се оказа много разбита. На места стига дори до Одер и до голяма степен зависи от етническия състав на населението. Германците обаче почти напълно запазиха Померания. Но от Берлин до руската граница имаше не повече от сто километра.
  Така че германците са под прицела. Размерът на германската армия беше ограничен до сто хиляди войници и офицери. На германците бяха наложени огромни репарации. Войната продължи малко повече от година.
  Руската, царска империя нямаше време да изпадне в състояние на криза и излезе с големи териториални придобивания. Авторитетът на царя беше укрепен и вълната на революционното движение започна да намалява, докато в икономиката, напротив, започна период на необичайно бърз растеж.
  
  
  КАК ЛЕНИН УСПЯ ДА СТАНЕ ПРЕЗИДЕНТ НА НАС
  Владимир Илич Ленин, опитвайки се да изглежда по-висок, се изправи с всички сили. Сухите му, малки, но много подвижни ръце трепереха нервно върху лъскава черна маса, изработена от най-рядко сандалово дърво. Седнал срещу него, грамаден мъж в бял костюм с тежка златна верига около врата на бик изръмжа:
  - Добре, г-н Улянов. Съгласен съм с вашите условия - пет хиляди долара на месец, плюс процент от всеки бизнес, поставен на чука! - Тук гласът на главореза стана по-твърд и те дори рязко разклатиха тежката верига. - Само онзи другарю Ленин без фалш и прах!
  Потривайки доволно потните си ръце, Владимир Илич каза:
  - Разбира се, г-н Рокфелер, само в нашия бизнес не може без фалш! Всичко трябва да бъде приятелски и много искрено!
  И двамата измамници се засмяха с глас...
  ------------------------------
  Октомврийската революция не се случи в Русия. По фронтовете на Първата световна война настъпва временно затишие. Германците и австрийците се опитаха да успеят на Запад.
  Руската армия е активна само на турския фронт, където успява най-накрая да се свърже с британците и да нанесе поредица от поражения на врага, окупирайки по-голямата част от Мала Азия.
  Но тогава се събра Учредителното събрание, в което болшевиките се оказаха в отчайващо малцинство, а социалистите-революционери доминираха.
  Едно от първите решения беше: даване на земя на селяните и продължаване на войната до победен край!
  През юли 1918 г. германската офанзива срещу Париж се проваля и победоносната руска армия нанася удар първо по австрийците, след това по германците.
  Германия отчаяно се съпротивляваше, но през декември, когато руските войски на изток окупираха Варшава и Краков, съюзниците на запад превзеха Брюксел - те все пак капитулираха. Вярно, две седмици по-късно - липсата на революция засегната.
  Вилхелм обаче е принуден да се откаже от почти всичките си правомощия, оставайки чисто номинален монарх.
  И генерал Корнилов става президент на новата руска република. През август 1917 г. неговият бунт е успешен, въпреки че Керенски формално остава министър-председател, но вече е дал президентския пост на Корнилов.
  Корнилов става върховен главнокомандващ.
  Това беше последвано от общонационални президентски избори в Русия и референдум за нова конституция.
  Хората, на които авторитарната форма на управление е доста позната - подкрепиха версията на Корнилов.
  Русия разширява владенията си за сметка на изчезналата от картата на света Германия, разпадналата се Австро-Унгария и Турция.
  Последният окончателно беше разделен между великите сили. Русия получи Мала Азия, проливите и Константинопол. Французите превзеха Сирия, британците превзеха Палестина и Ирак.
  През 1926 г. отново избухва война между Русия и Япония. Причината беше статутът на Манджурия и Порт Артур. Съгласно споразумението правата за наем на Порт Артур бяха прехвърлени на Япония и договорът за наем изтече. Японците обаче нямаше да върнат това, което бяха заловили в Китай.
  Освен това младият Хирохито току-що беше получил властта - мечтаеше за нови победи.
  Руснакът обаче вече беше друг. Закалени на фронтовете на Първата световна война, с опитни командири, нови танкове и самолети, тя започва да атакува успешно японците.
  Четири месеца и половина по-късно руската армия превзема Порт Артур и прогонва японците от континента!
  Известно време Япония все още се задържа в морето - докато не се приближиха корабите на балтийските и черноморските ескадри.
  След това страната на изгряващото слънце капитулира.
  Русия се развива много бързо, но през 1929 г. започва голяма депресия в целия свят.
  Бунтове обхващат и Руската империя. Освен това Корнилов провежда активна русификация.
  Въпреки това успява да се задържи на трона, а в САЩ ... на власт идват американските болшевики начело с Ленин!
  Излизайки от депресията, новият болшевишки режим започва да се готви за нова война!
  Революцията в Испания завършва с победата на комунистите и така се създава мощна болшевишка опора в Европа...
  1 януари 1938 г. Владимир Илич Ленин се разхожда нервно из огромния кабинет в Белия дом. Ситуацията по света се нажежава. След Испания, комунистите постигнаха успех във Франция.
  Русия, която се управлява от генералисимуса и президента Корнилов, вече даде да се разбере, че няма да позволи експанзията на болшевизма в Европа. Петстотин дивизии в десет милионна руска армия изобщо не е шега!
  Владимир Илич разбира това. И предлага тактически съюз на Великобритания срещу Русия.
  Британците винаги са изключително предпазливи към руската експанзия. Но радикалният комунизъм ги плашеше още повече. Трябваше да се вбие клин между тях и Русия.
  Ленин се готви да приеме министъра на отбраната Чърчил и в същото време да предостави на британците доказателство за непоклатимата мощ на Съединените щати.
  И като за начало гологлавият диктатор изслуша доклад за ново оръжие - "атомната бомба".
  Опенхаймер изнесе доклада си с много сдържан тон. Да, вече има успехи и дори е пуснат ядрен реактор, но появата на атомната бомба е още много далеч. Основният проблем е получаването на обогатен уран и плутоний. Освен това дори тази новина не е съвсем приятна - една такава бомба ще струва толкова бойни кораби. И така, какъв изобщо е въпросът - струва ли си да харчите пари за една голяма бомба - ако можете да направите сто хиляди малки?
  Ленин, дребен, плешив, но все още подвижен старец (шестдесет и седем години, между другото, все още е далеч от старостта!), енергично крачейки из голямата зала на кабинета си, отбеляза:
  - Вие, другарю, не разбирате от диалектика! Да, бомбата все още ще бъде скъпа, но тогава цената й ще падне с арка поръчка с прехода към масово производство!
  Опенхаймер отбеляза плахо:
  - И руснаците няма да седят със скръстени ръце!
  Последва логично и трудно заключение от Владимир Илич:
  "Така че трябва да ги изпреварите на всяка цена!"
  Тук черният асистент на Опенхаймер пее:
  - Все пак ни трябва победа! Един за всички, няма да се застъпваме за цената! Един за всички, няма да се застъпваме за цената!
  Опенхаймер се поклони на американския президент Ленин и изръмжа:
  - Ти си гений! Разбира се, няма да се застъпим за цената и ще изпреварим руснаците, но трябват пари!
  Ленин уверено каза, потропвайки с токчета, обувки от крокодилска кожа:
  - Ще има пари!
  - И роби!
  Владимир Илич изрече историческата фраза:
  - Не те ограничавам в средствата! Ограничавам ти времето!
  Зъбните колела на командната и административна машина на американската империя започнаха да се въртят.
  Но това не е най-важното. Владимир Илич, както никой друг, разбра, че за да победи Русия, е необходимо да я подкопае отвътре.
  Владимир Илич сбръчка високото си, дълго, неравно чело и енергично вдигна слушалката от телефона, започна да набира Дълес.
  Когато главният шпионин се приближи до апарата, Ленин изкрещя оглушително с цяло гърло:
  - Трябва ни равен или поне не много по-нисък от мен човек по умение да бунтува, мами и съблазнява народа!
  Дълес отговори с много уверен тон:
  - Познавам такъв човек Владимир Илич!
  Подскачайки като дявол, Ленин изрева:
  - Кой е той? Кой е този създаден от човека гений?
  Дълес, разтягайки сричката в напев, каза:
  - Йосиф Висарионович Сталин! Сигурно го познавате Владимир Илич!
  Ленин намигна на себе си в огледалото с позлатени и диамантени рамки и изрева:
  - Този готвач приготвя само пикантни ястия!
  Дълес се ухили уверено и потвърди:
  Но точно това ни трябва!
  Ленин отново намигна и изръмжа:
  - Дайте на Сталин всичко, което поиска. И му обещайте мястото на онзи архинезначителен генералисимус Корнилов!
  Дълес изрева оглушително:
  - Владимир Илич ще бъде изпълнен!
  
  НИКОГА НЕ СЕ ОТКАЗВАЙТЕ ВИТЯЗ
  Мнозина спорят дали руснаците биха спечелили Втората световна война сами, без помощта на Запада? Затова боговете решили да го тестват на практика. И в една паралелна вселена те поставиха бариера между съюзническите сили, колониите и Третия райх заедно със СССР. И това се случи за чистотата на експеримента през юни 1941 г.
  Така че съюзниците не можеха да помогнат нито на СССР, нито на Третия райх. И за пълна чистота на експеримента, Япония също беше скрита зад бариера. Като, нека всичко е абсолютно чисто, като в лаборатория.
  Още в първите дни не се случи нищо много по-различно от истинската история. Fritz напредва, както в реалната история, с около 30-40 километра на ден, но постепенно забавя скоростта. Разбира се, липсата на британски бомбардировки и противници в близост до корпуса на Ромел направи възможно отприщването на част от силите - особено авиацията. Но германците все още не са направили това, така че нещата на фронтовете така или иначе вървяха доста успешно. В края на юли обаче битката при Смоленск забавя напредването на Фриц. Хитлер решава да изтегли Ромел и неговите дивизии от Либия, решавайки, че окупационните сили на Италия са достатъчни. Фашисткото ръководство, за да не губи време, започва да прехвърля въоръжените сили и особено авиацията от Франция и Балканите. Хитлер все още се надяваше, че може да пробие съветските войски в центъра и да стигне преди зимата.
  Вместо да се обърнат на юг, фриците подновиха офанзивата си в центъра, опитвайки се да обгърнат съветските войски, атакуващи Смоленск от фланговете. И на 13 август корпусът на Ромел премина в настъпление, прекоси Днепър и се опита да стигне до тила на съветската група, защитаваща Киев.
  Сталин беше на загуба. Почти цяла Европа и френските владения в Африка изведнъж се оказаха срещу него и нито един съюзник.
  Е, че сега не очаквайте опасност от Япония. И върховният главнокомандващ дава заповед: да се премахнат всички дивизии от Далечния изток.
  Германските войски, пробиващи почти до самата Москва, бяха спрени от Сибирския корпус. Но на юг, благодарение на смяната на командването и действията на Ромел, Фриц успяха да отрежат съветската южна група.
  Ходът на военните действия в Украйна също беше отрицателно повлиян от факта, че Сталин страхливо изтегли всички резерви към Москва и по този начин изложи собствения си тил.
  По-точно не към себе си, а към южната група. Оказа се лошо състояние. Но в реалната история защитата на Киев се превърна в поражение. Само тук имаше нюанс, германците вече бяха близо до Москва, а нацистите се засилиха за сметка на Европа, по-бързо от Сталин за сметка на Далечния изток. И германците трябваше да преодолеят разстоянието по-малко, а пътищата в Европа са по-добри. И се опитайте бързо да прехвърлите всичко едно по едно по Транссибирската железница.
  В резултат на това германците успяха да пробият Харков и Ворошиловград дори по-рано, отколкото в реалната история, като превзеха много индустрия и фабрики.
  Ленинград също се оказа блокиран, но не превзет. И германците влязоха в Крим. И Фриц успя да превземе Воронеж на юг, движейки се по Дон до Сталинград.
  Въпреки това Москва беше защитена и през зимата дори преминаха в контранастъпление. Но на южния фланг Ромел успя да пробие към Сталинград. По същия начин не се състоя и десантът в Керч. Съветските войски с голяма трудност успяха само да изтласкат врага от Сталинград. И това беше само защото климатът не беше на страната на Вермахта и те бяха тъпи да се бият в мраз и снежни преспи.
  Да, Ромел трябваше да се премести отвъд Дон. И това беше оглушителен шамар за фюрера.
  Но през пролетта на 1942 г. балансът на силите се променя. След като оказаха силен натиск върху своите съюзници, германците увеличиха броя на войските си, включително за сметка на Хива, и броя на сателитите. Особено добавени от размера на Италия и Франция. Черни дивизии се появяват и на източния фронт. За щастие британският и американският фронт от Африка не попречиха на прехвърлянето на войски и ресурси.
  А де Гол, когато загуби подкрепата на съюзниците, беше предаден от собствените си сътрудници.
  Така срещу СССР са събрани по-значителни сили, отколкото в действителност. Fritz бяха специално добавени в самолетите, като същевременно запазиха предимството си във въздуха. А сухопътните сили надхвърлиха седем милиона срещу 5,6 милиона съветски войници.
  И нацистите започнаха офанзива на юг. Ромел успя да превземе Сталинград на 27 юни. Фриц успя да струпа стотици танкове върху града наведнъж. Доминирането на вражеската авиация във въздуха също оказва влияние, което затруднява прехвърлянето на съветските подкрепления през широката река Волга.
  Уви, героичният Сталинград не се случи в AI. И Ромел се придвижи по утъпкания маршрут в плановете надолу по Волга и до Каспийско море.
  Опитите за пробив на германците с контраатаки в центъра се провалиха. Освен това Ржевският перваз не е образуван. Така че Фриц имаха по-равномерен фронт по време на съветската контраофанзива и също така отстъпваха по-равномерно. Но Ржев, за съжаление, остана с нацистите.
  Не беше възможно да се пробие Фриц и е много трудно да се запази Кавказ след падането на Сталинград. Тъй като снабдителната артерия на Волга е прерязана. И когато в края на юли германците достигнаха Каспийско море, ситуацията стана почти безнадеждна. Сега беше възможно да се доставя само с вода.
  Като се има предвид, че нацистите имат превъзходство във въздуха, събитието се превръща в нещо средно, изключително трудно и безнадеждно.
  Август и септември преминаха в ожесточени битки, докато врагът по крайбрежието на Каспийско море достигна Баку. И там, с Ромел, те устояваха до края на октомври. Ситуацията се утежнява от влизането на Турция във войната.
  За сметка на Япония се погрижиха експериментиращите богове, но не и за сметка на османците. Но през зимата нацистите все още не смееха да атакуват Москва, те спряха за зимата.
  Червената армия направи няколко опита за настъпление. Но врагът превъзхождаше по жива сила, по опитен личен състав и по авиация. Само танкове и артилерия са произведени в СССР досега повече. Но танковете бяха предимно леки и качеството на бронята беше изключително маловажно. Изглежда, че също се произвеждат много самолети, но поради недостига на дуралуминий те са по-тежки и по-малко маневрени от референтните. Як-9 също се оказа, почти изцяло от дърво. И това, разбира се, беше недостатък.
  Хитлер е разчитал и на новите си знаменити танкове - "Пантери" и "Тигри".
  Те бяха произведени във все по-големи количества. Появи се и третият представител на менажерията: "Лъв". В реалната история такава машина е разработена през 1942 г., но поради липса на ресурси и голямо тегло най-тежкото чудовище е отхвърлено.
  Но тук "Лъвът" с тегло 90 тона влезе в серия. Неговите предимства, мощна броня и 105-мм оръдие, частично компенсираха най-лошото шофиране. Серийните 76-мм съветски оръдия не можаха да пробият "Лъва" от всички ъгли.
  Така че не беше лош танк за пробив, ако линията на отбраната е много мощна и с дълбоки ешелони.
  И съветското командване се засили под съветската столица напълно. И се опитайте да пробиете тук.
  Четвъртият представител на менажерията: "Маус", малко се забави със старта на сериала.
  Числеността на Червената армия е увеличена до шест милиона, въпреки че много от войниците са новобранци.
  Те се противопоставиха на повече от девет милиона, но численото превъзходство частично компенсира твърде пъстрия характер на вражеската армия.
  В авиацията противникът е по-силен и числено, и качествено. Появиха се най-новите ME-309 и Yu-288. В отговор се бият съветски машини с по-ниско качество, поради липса на квалифицирана работна ръка и оскъдни материали. Танковете са пак стари Т-34 и повечето леки, както и КВ.
  През лятото Вермахтът ръководи офанзивата: нападението срещу Москва и атаката нагоре по Волга до Саратов. Москва, след ожесточени битки, беше обкръжена до края на есента. Саратов, Куйбишев, Пенза, Уляновск също са превзети. Сталин избяга в Свердловск. Ситуацията стана критична.
  На столицата беше наредено да не се предава в никакъв случай. Германците предприеха атаки, но се отдръпнаха или затънаха в улични боеве. През зимата офанзивата на Вермахта е спряна. Вярно е, че германците в двоен пръстен заключиха не само съветската столица, но и Ленинград.
  През май нацистката офанзива започна отново, но вече в посока на град Горки и Казан. Съветското танкостроене, въпреки всички трудности, успя да пусне в производство: T-34-85 и IS-2, но в малки количества.
  Горки падна едва през юли, докато Казан издържа до края на август.
  В Ленинград царуваше ужасен глад и Фриц дори не се опита да го щурмува. И Москва постепенно беше овладяна. И на 30 септември, след изключително кървав щурм, Кремъл пада.
  Първокласната крепост е силно разрушена. И това беше нов удар за съветския народ. Германците се преместиха в Урал, но там затънаха в снежни преспи. Трудно е да се бориш със СССР. Сталин беше привърженик на устояването до края. Но беше изключително скъпо за самата страна и в частност за германците.
  На юг нацистите също напредват през Централна Азия.
  През 1945 г. СССР получава СУ-100 и ИС-3, но само в малки серии. Уви, до края на юни нацистите завладяват и Централна Азия. А през юли падна и Свердловск. През август германците превземат Курган и Тюмен. А на 3 септември също и Тоболск. В края на септември, Ханти-Майсийск. А в средата на октомври и Омск.
  Новосибирск обаче все още не се е подчинил на нацистите. Вече много силните студове принудиха Фриц да се придържат към градовете.
  Така до май 1946 г. нацистите не водят активни бойни действия.
  След това отидохме в Новосибирск. В битките участваха дискови хеликоптери и най-новите танкове от серия "Е". Това обаче не помогна много на фюрера. Краутите превзеха Новосибирск в края на юни. Форсира река Об. По-нататък през юли чудовищата превзеха Кемерово и Томск, както и Алтайската територия. След ожесточени битки Абакан пада през август, а Иркутск е щурмуван през септември.
  Германците, които повръщаха обилно кръв, взеха и него. Но отново се провалиха. Изпънати в комуникациите. Така че спряхме на подстъпите към Чита. Но по принцип за къде бързат? Можете да изчакате лятото и да тествате ново оборудване.
  Било то дискотеки или джетове. През 1947 г. съветските конструктори пускат в серия танковете ИС-4, ИС-7 и Т-54. Вярно, в чисто символични обеми. Нямаше достатъчно хора или ресурси. Нацистите подновиха настъплението си. Агинское е превзето в края на юни Благовещенск. Хабаровск падна през юли, а Владивосток през август. Така нацистите превземат почти всички големи съветски градове. Може би с изключение на Пертопавловск. Демоните превзеха Магадан през септември. Но все пак Сталин не капитулира.
  В крайна сметка нацистите все пак загубиха!
  
  
  КОСМИЧЕСКИ ПОСОКИ ВОЙНИ
  След няколко сравнително проспериращи години за Русия дойдоха тежки изпитания. Поднебесната империя, използвайки колосалните си човешки ресурси и предимствата на тоталитарната политическа система, успя да се превърне в световен хегемон. В Русия избухва жестоко клане по южните граници. И въпреки че ислямисткият бунт беше смазан, войната срещу тероризма погълна много ресурси. Ситуацията се влоши от тежката конфронтация със Запада.
  Докато всичко се основаваше на ядрено възпиране, нямаше широкомащабни войни. Но американският учен Уелингтън измисли да изстреля специален тип ракета към Меркурий върху изкуствено синтезиран радиоактивен елемент.
  Но имаше грешка в навигацията. Ракетата се отклони от курса и падна върху Слънцето... Имаше изригване на изключително разредена плазма, която не беше опасна за живите организми, но събори структурата на атома и леко промени връзките между неутроните в атомното ядро. Точно толкова, колкото да направят неконтролираните ядрени и термоядрени реакции невъзможни.
  И в резултат на това: ядрените оръжия са се превърнали в купчина безполезен боклук.
  Най-мощната държава в света във военно и икономическо отношение: Поднебесната империя, която поради пренаселеността изпитваше остър недостиг на прясна вода и енергия, представи ултиматум за наемане на Сибир.
  Русия отговори с категоричен отказ...
  Започна голяма война: азиатската коалиция срещу Запада. Нашето отечество се превърна в основна арена на мащабни битки. Мирният живот е нещо от миналото: адът на войната цареше навсякъде. Най-ожесточените битки бяха в разгара си от полюс до полюс.
  Ситуацията на фронтовете беше критична: Азиатският съюз вече се приближаваше към Уралските планини.
  Близо до Екатеринбург падна ослепителна огнена топка и се появи смъртоносна зона, в която нито един човек не можеше да живее дори минута.
  Родина, свещена Русия -
  Сърцето ми е отворено за теб...
  Кръвта на бойното поле напоена -
  Да цъфти в любов към отечеството!
  
  Пулсът на Земята бие с бумтящ стон,
  Тежко е, когато войната бушува...
  Но славното слънце ще изгрее над Русия -
  Ти си единствената ни безсмъртна майка!
  
  Златна е ръжта в безкрайните поля,
  Снегът блести ярко сребристо.
  И лицата гледат гордо от иконите -
  Рицарю, бъди орел в битка!
  
  Ще победим в битката на противника,
  Да защитим крилатата мечта.
  Няма по-смел от руски войник,
  Ще се моля на Господ!
  . Главно съдържание.
  Когато сърцето е изпълнено с милост, по някаква причина портфейлът е празен!
  Върховете на Уралските планини приличат на зъби, стърчащи от устата, проядени от кариес. Руски безопашати изтребители летят на ниско ниво. Като бързи соколи руските рицари атакуват тромавите, но мощно бронирани крилати бойни кораби на Поднебесната империя.
  Пилотът от ВВС Андрей Огнев изпълнява труден завой. Тежко петцевно китайско оръдие, което бълва пламък и метал. Огнено торнадо помита буквално на няколко милиметра от полупрозрачната броня на руски изтребител. Безопашат ръмжи в отговор. Раздробен пулсар се изплъзва от заострен нос. Въртящата се кула на гигантския китайски хеликоптер се огъва при удар... Чуват се приглушени писъци.
  Тъмното лице на Андрей с високо чело се разлива в усмивка с бели зъби.
  Неговата партньорка, ослепително красива блондинка Васа Колцова, прави варел, принуждавайки стоманена пираня на неуправляема ракета да се плъзне покрай нея и изпраща "подарък" в един от дванадесетте огромни витла на хеликоптера на бойния кораб.
  Огромна, с три реда лопатки, перката се разпада. Васа, не без причина името й се превежда като кралица, знаеше как да бие. Винаги се биеше само с една къса пола и тениска в цвят каки, но на босите си пети чувстваше себе си и боеца като едно цяло.
  Много жени пилоти я подражаваха, опитвайки се да постигнат феноменална чувствителност. Боен хеликоптер е сто и двадесет огневи точки, които се спускат на повърхността - огнева пързалка. Машина, която работи с въглищен прах, но в същото време носи хиляди тонове метал, прилагайки динамична защита.
  Японски, китайски, индийски дизайнери направиха кола, неуязвима за руските системи за противовъздушна отбрана, но неочаквано попаднаха под въздушна атака.
  Сгърчен от див гняв, тесноокият генерал Маклий изрева, сочейки с ръката си в черна ръкавица:
  - Унищожи ги! Разтопете тези чудовища!
  Индийски полковник с пълни гърди, но с тънка талия каза:
  - Тази двойка е черен принц и кралица. Никой никога не ги е събарял!
  Мак се ухили невярващо и измърмори:
  - Не може да бъде. Увеличете плътността на огъня.
  И отново броненосецът-хеликоптер потръпна. Въртящата се кула заклини и титаниевият корпус се запали. Пламтящи жълти и канелени войници профучаха с вой. Избухна детонация и в корпуса на гигантския хеликоптер пламна напълнена с напалм ракета.
  Васа, възпроизвеждайки техниката "пързалка" и минавайки покрай огнените пътеки, издаде:
  - Всички възрасти са покорни на войната, само ти не можеш да оседлаеш последния си ден, като си победен без време!
  Андрю е готин. Баща му е най-младият генерал от анголската армия и идва да учи в Москва. Там се жени за Лидия Огнева, известна спортистка и д-р. Тогава баща му почина и чернокосата му майка го отгледа. В училище се опитаха да дразнят Андрей, но момчето все още се занимаваше с бойни изкуства в детската градина. Майка му знаеше как да се бие, а вторият му баща беше шампион в смесени стилове.
  Андрей учи добре, имаше феноменална памет и скоро самият той стана лидер на момчетата, техният лидер. Разбира се, той избра летателно училище и отиде да се бие за родината си Русия. Той спечели слава и уважение. И никой не посмя да упрекне героя на Русия с черна кожа, особено след като негърските черти на лицето се смесват със славянски и това прави атлетично изградения пилот доста красив.
  За любовните му авантюри имаше не по-малко легенди, отколкото за военни подвизи. Въпреки че самият Андрей беше много по-скромен, отколкото му се приписваше.
  Сега той търсеше начин да унищожи неуязвим боен кораб. Активна, многослойна броня покриваше основните компоненти на най-мощната машина на Поднебесната империя.
  Сава стреля по витлата, опитвайки се да обездвижи конструкцията...
  Междувременно битката се разгоря на земята. Танковете без кули на Източния блок тръгнаха в атака. Някои са огромни, а други са високи не повече от метър.
  Срещу тях бойците на западната коалиция използваха мобилни мини и управляеми снаряди без откат.
  Тук се биеха не само руснаци, но и европейци: британци, французи, шведи и много други.
  Един общ враг събра хора с бяла кожа и християнски морал. Дебатът за демокрацията затихна. Освен това в Русия антизападните настроения, след като агресията дойде от изток, изчезнаха. Наистина, откъде може една пацифистка и толерантна Европа да се изкачи на Изток. Те и хората до голяма степен са забравили как да се бият. И когато ядрените оръжия изчезнаха, могъщата и пренаселена Азия премести безбройните си орди на север и запад.
  Сред тези, които настъпват към руските позиции, има много араби. Някои фанатици тръгват в атака, не маскирани, в бели гащеризони. Приемат смъртта с усмивка на устните си.
  Хиляди настъпващи танкове и бойни машини на пехотата изглеждат като мравки от птичи поглед. Сава, повредил още един винт, пребледнявайки малко, прошепна:
  - Все пак са твърде много... Господ да е на помощ на Русия.
  Самото момиче видя какво се случва в градовете, превзети от азиатската коалиция. Масови погроми, убийства, кланета. Мъжете бяха окачени на тел, а жените и децата бяха отведени в специални лагери. И след това ги продадоха или раздадоха на определени произведения. А изтезанията на военнопленници вече са нещо обичайно и дори задължително.
  Генерал Маклий не щади дори своите. В безпомощна лудост, че не могат да се справят с малките бойци Чиж-3, той грабва меч от стената и отрязва ръката на арабина, който управлява противовъздушното оръдие. Той крещи и притиска кървавия пън към гърдите си.
  И страховитият командир с току-що отсечена ръка, с дълги нокти, заплашва по посока на настойчивите руски асове, крещейки:
  - Унищожи! Горя! Горя!
  Сава, в ярост, изстрелва нова ракета... Боеприпасите й свършват. Но въздушният боен кораб също губи стабилност.
  Неговата смъртоносна артилерия е извън играта... Загубил лъвския дял от бойната си мощ, Хълкът се връща назад. Те трябва да се върнат в базата възможно най-скоро за ремонт и снабдяване.
  Долу руските оръдия стрелят точно по ъгловатите железни танкове на врага. Няколко коли спряха, издигайки дим към небето. В едната "бандура" започнаха да пукат боеприпаси. Той излетя, преобърна се като муцуна на гимнастик, докато се удари в купчина чакъл.
  Далекобойно руско оръдие изпраща снаряд по посока на пилона. Артилеристка с руса коса, кръстосва се с два пръста и шепне на немски:
  - Да ни е на добър час!
  Знамето на азиатската коалиция е ярко жълто с червен кръг в средата. Това е по-близо до Япония, но това е символът, избран от коалицията. Малък снаряд от високоточно оръдие счупва дебел прът и огромно платно, което може да покрие пода на стадион, пада. Дузина азиатски танкове наведнъж се покриват с кадифен воал.
  От страната на западната коалиция и руските позиции се чува единодушен звук:
  - Ура!
  Наистина символично. И нека врагът да превъзхожда десет пъти, но силата на руския дух е непоклатима.
  И двата руски изтребителя се оказват за момент крило до крило. Едно цяло - почти триъгълни соколи - защитниците на Русия. Сава вече си представи как Андрей ще сложи черната си силна ръка на рамото й. Това е наистина силен човек, на когото можете да разчитате.
  Но точно в този момент сякаш хиляди снимки светнаха наведнъж. И в очите на бойната двойка потъмня. След това чернотата беше боядисана с многоцветни петна, подобни на тези, които се появяват, когато маслото се разлее върху вода.
  Андрей се опита да разтърка очи. Ръката му, с мъка преодолявайки съпротивлението, сякаш гребеше водата.
  Сякаш отдалеч гласът на Сава е приглушен:
  - Мъртви ли сме?
  Черният капитан отговаря високо:
  - Не! Ние сме живи.
  Изведнъж това плътно, лепкаво усещане изчезва и те сякаш са в състояние на свободно падане. Дори стана леко за няколко мига, сякаш в безтегловност.
  Сава дори прошепна леко разстроено, с напевен глас:
  Изглежда, че светът е безнадеждно изгубен
  И пътят към звездите на рицаря е блокиран ...
  В тези завои на безкрайни орбити,
  Не е писано - вярата е да се удави!
  И тогава тя ахна, приземявайки се с босите си подметки върху остри, планински камъни. Тъмнината, примесена със светли петна и вълни, се разсея.
  Очите леко болят от майската обедна светлина. Сава беше на четири крака и веднага скочи.
  Андрей професионално огъна краката си в скок и умело се приземи. Лицето му с мъжествена брадичка и високо широко чело запазваше спокойно изражение. Дори се усмихна на партньора си.
  - Ще видиш! Има я тази светлина и както отдавна подозирах - това не е рай!
  Сава, олюлявайки се, направи няколко колебливи стъпки. При кацането тя нарани болезнено голите си подметки и разкъса коляното си. Но момичето с обичайно усилие на волята прогони мъченическото изражение от лицето си и посочи с пръст пред себе си, като възкликна:
  -Еха!
  Андрей погледна накъдето посочи Сава. Пред тях имаше порутен хълм. А на върха му, разбит в пукнатини, лежеше топка. По-точно, сферичен, наполовина оловен, наполовина платинен оттенък апарат, с остър клюн отгоре и дузина тънки пипала, равномерно разположени по ръбовете на този футуристичен обект.
  Момичето, объркано, прошепна;
  - Това е биома на Нютон! И как се нарани?
  Андрей се вгледа внимателно, притисна глава в раменете си, подуши въздуха. Въздухът миришеше на озон и изгорели гуми. Оглеждайки се предпазливо, капитанът каза с едва доловим глас:
  - Тук можем да попаднем на засада!
  Сава уверено пристъпи към топката и без да намалява силата на гласа си, каза:
  - Не! Знам къде сме! Това е точно зоната на аномалия, в която падна космическият кораб. Това е само на сто мили северно от мястото, където се бихме!
  Капитанът отново сви рамене и, запазвайки спокойствието в гласа си, каза:
  - Повече от минута в аномалната зона никой не можеше да оцелее. Дори роботите се счупиха, разпадайки се на ръжда!
  Сава, въпреки че не й беше лесно, смело възкликна:
  - И ще оцелеем!
  И тя хукна към хълма. Прашните й кръгли токчета, издраскани от падането, бързо блеснаха по неравния скалист хребет.
  Андрей беше изумен. Не я ли боли боса по остри камъни? Като цяло поведението на Колцова изглеждаше странно за мнозина, когато тя пренебрегна обичайната летателна униформа, биейки се в почти голи дрехи. И ако някъде в Месопотамия или Африка, може да е удобно в една камуфлажна тениска, но все още е готино в Урал през пролетта.
  Момичето пристигна от южната граница. Руски и европейски войски воюваха в Сирия, в Ирак, опитвайки се да сдържат пробива на азиатската коалиция. Освен това част от ислямските сили бяха на страната на Русия и част от Азия.
  Нямаше дори ясно изразена фронтова линия на юг. Изобщо в Африка, дори в една и съща страна, различни племена са воювали помежду си. Освен това религията не играе решаваща роля. Много християни, както и езичници, последваха азиатците под уж леви лозунги. Африка наистина стана като в песен от анимационен филм за Айболит.
  Но вероятно бягането бос в пустинята е още по-трудно от бягането по планински стръмни места. А Сава, този дивак с магистърска степен, кандидат на биологичните науки, не познаваше нито болка, нито страх.
  Андрей се втурна след нея, опитвайки се да настигне дявола. Космическият кораб се оказа много по-далеч, отколкото изглеждаше на пръв поглед.
  Момичето обикновено сплиташе косата си, но сега косата й се разпадаше, а златният шлейф трептеше като пламък на факла на вятъра.
  Никога досега черен капитан не беше намирал приятелката си за толкова красива.
  Въпреки че Андрей не е слаб спортист, той само успя да скъси дистанцията с голяма трудност, но така и не я настигна, въпреки че се спъна и едва не си нарани носа.(Между другото, изобщо не африкански, но с лек гърбица и леко обърната нагоре, дори, като цялото тяло.) И босите, шоколадови крака на Сава проблеснаха, почти до самата глава на черния господин и ... момичето премина през стената, сякаш беше просто холограма .
  Подразнен, че го е изпреварила, Андрей скочи след нея. Небрежен, но доста рицарски.
  Оловната повърхност се изми като топла морска вода и после полетя по пода, заравяйки лицето си в босите крака на Сава. Андрей механично я целуна по глезените, но момичето го ритна ядосано, като възкликна:
  - Вижте какви интересни неща има тук!
  Въпреки че Огнев искаше да каже, че няма нищо по-интересно, когато такава красота е до теб, но след като получи пета в носа, той бързо скочи. И не беше разочарован.
  По стените висяха плюшени животни и насекоми. При това такива, които не съществуваха и не можеха да съществуват отвъд земята. И моркови с дузина нокти на раци, и кактус с жабешки бутчета и петлишки гребени, и пернати хлебарки с крокодилска уста с прибиращи се зъбчати езици. Освен, разбира се, това не може да се сравни с изпечен принц.
  Андрей подскочи от изненада и извика високо:
  - Поздрави братя по ум!
  В отговор мълчание ... Савва съвсем логично и рационално отбеляза:
  - Не трябва да викаме, по-добре да разгледаме звездния кораб.
  Вътре космическият кораб беше много по-голям, отколкото изглеждаше отвън. Коридорите се стесняваха и разширяваха. Блиндираните врати се разтвориха, докато хората се приближаваха към тях. И какво просто не се натъкна там.
  Всякакви плюшени животни, статуи и холограми. Както и картини: движещи се, и в масло, и с кибернетична мозайка. Холограмите наистина показаха истинския филм в цвят. И бойни сцени, и различни видове мирни, доста идилични картини.
  Андрей отбеляза изненадано:
  - Странно. Това е като летящ музей.
  Сава съвсем рационално възрази:
  - Всичко в нашия свят е и музей, и бунище! Да хапнем по-добре...
  - Оръжие! - изтърси черният капитан. И бързо добави. - Трябва да помогнем на нашата родина да спечели Третата световна война.
  Сава вдигна поглед и извика:
  Помогнете ни да спасим цивилизацията! Човечеството е в опасност!
  В отговор се чу нисък, необичайно дълбок бас:
  - Вие, туземците, явно искате да получите нещо от нас?
  Момичето протегна ръце напред и прошепна умолително:
  - Не ние! Става въпрос за съдбата на цялото човечество. Третата световна война решава - кое ще победи: варварски, жесток подход или хуманизъм и цивилизация?
  Басът се промени на тънък сопран и невероятен тон:
  - О, така ли е? В крайна сметка човек е склонен да греши, включително и относно собствените си намерения. - Оранжеви ветрове преминаха във въздуха и гласът, станал половин октава по-нисък, продължи. - Както винаги, по-голямата част от расите във вселената имат склонност: да се представят, ако използвате езика си, като изключително хуманни, а врагът просто като демон.
  Сава, без да престава да барабани нервно с крак по покритието на непознат метал, измърмори:
  - И вие сами погледнете! Вижте с какви варварски методи воюват срещу нас!
  Гласът малко се стопли и въздухът започна да изглежда по-мек:
  - Да, врагът ви е жесток, но и вие не сте ангели. В крайна сметка не математиката ще реши кой от вас ще има власт на Земята!
  Андрей вече изрази:
  - Тогава кой?
  Но вместо отговор, подът под тях се олюля и момичето, заедно с чернокожия, срещнаха лицата си в тавана. Тогава всичко се промени наведнъж. Озоваха се в центъра на голям, силно разрушен град. Оръжията ревяха оглушително. Големи снаряди се взривяваха и падаха бомби. Групи руски и европейски войници напредват. Жълтите и кафявите войници на Азиатския съюз, понасяйки загуби, се оттеглиха, покривайки пътя с планини от трупове. Сава направи крачка и стъпи върху кървав поток.
  Не, това, разбира се, не можеше да обърка воина, преминал през огън, вода и медни тръби (последните засега в минимална степен!) Но сърцето ми не беше добре. Но Андрей се ободри, хвърли камък с дясната си ръка в жълтото лице на войник с тесни очи, който вдигна картечницата си, той падна. Капитанът възкликна:
  - Това е Пекин! Нашите момчета печелят!
  И наистина, крива показалка с подобен йероглиф горя със сини пламъци. Сава по някаква причина не изпитваше радост. Въпреки че е виждала в интернет снимки от Пекин и характерните сгради на китайската столица.
  Но тук е ужасно. Жени горят, деца плачат. И много трупове. Мъртвите буквално запълниха всички подходи и броят им растеше. Никога досега момичето не беше виждало мъртвите, струпани в могили.
  Андрей вече е вдигнал изпуснатия от някого автомат и е открил убиващ огън. Той е роден войн. От страна на бащата от племето Зулу, от страна на майката: прадядо два пъти герой на СССР, дядо се е сражавал във Виетнам и Афганистан, баща в Сирия, Донбас и Чечения.
  В главата на Сава проблесна:
  Всеки, който е мъж, се ражда войн,
  Така се случи - горилата взе камъка!
  Когато враговете без броене са легион,
  А в сърцето пламък горещ пламти!
  И самото момиче взе автомата. Силните ръце обикновено са леки в дръжката. В главата ми звучаха смели маршове: унищожи, служи на Великата си родина.
  Но неочаквано слабо изпискване накара момичето да замръзне. Отдясно се чуваха отчетливо детски ридания и плач. Сава се обърна и орловият й поглед през дима, обгръщащ всичко, различи малки жълтеникави фигури. Жълтеникави деца с присвити очи плачеха и се опитваха да излязат от горящата къща. Но пътят им беше блокиран от блокада от напоени с катран трупи. И зад момчетата се разпространяват месоядни пламъци.
  Огнедишащият дракон изглеждаше нетърпелив да принесе жертва на геената...
  Да издържи това беше по-високо от силата на Сава. Момичето се затича към огъня. Трябва да се спасяват малките: дали са руснаци или китайци, не е важно!
  Изведнъж струя напалм блокира пътя на босоногия воин.
  С див вик
  - Господи спаси!
  Тя се хвърли в огъня. Стотици нажежени игли сякаш пронизаха босите му подметки, пламъците опалиха беззащитните му колене. Деликатна, маслинена кожа, покрита с гадни, пурпурни мехури. Колко болезнено беше за Сава. Най-дивият писък се изтръгна от дробовете. Исках да се върна и да скоча от пламъците на ада.
  Но момичето почувства: невъзможно е да се забави нито секунда. Децата могат да умрат. И няма значение чии са. Достоевски е казал: всички съкровища на света не струват една сълза, пролята от дете. Болка от боси пети до тила, като стада коне, бият със стоманени остри копита по нервните окончания.
  Чудесната й златиста коса вече се е запалила, а пламъците се опитват хищно да оближат лицето. Тя никога повече няма да бъде същата красавица. Ето лилава язва, разпростряла се по нежната й кадифена буза.
  Сава отчаяно скача, колко далеч изглежда да стигне до целта. Смес от дим и горящ въздух се втурва в белите дробове. Тениската на петна върху вас вече е изгоряла и вие като Жана Д сте в болезнен огън. Още малко, още малко. О, боже мой, тялото й е прокажена.
  Огнената стена е прекъсната и Сава изскача в прохладата. Тя вече е изгоряла, прекрасното й тяло е като непрекъсната рана, а изгорените й подметки сякаш стъпват върху най-острите ками. Отпред има блокада. И трябва отново да скочиш в ревящия, безмилостен пламък.
  И момичето чувства, че силата и смелостта й са на изчерпване. Тя почти припада от болковия шок. Но през мрака се вижда момиченце, което дърпа ръчичките си и отскача с писък от огъня, и момче с бръсната глава, и едно много малко, което едва се е научило да ходи.
  След като събра останалата част от силите си, Сава скача, яростта и чувството за справедливост й дават смелостта да преодолее непоносимата болка. Пламтящи цепеници и греди летят отстрани. Още малко усилия. Обгорелите ръце на обезобразеното момиче грабват нагорещената решетка. Болка като стотонен овен пада върху главата, гърдите, цялото тяло до последната клетка. Решетката не помръдва и тогава Сава я хваща със зъби. Можеш да полудееш от такова страдание, да съсипеш и срутиш и последната телесна красота, недокосната от пламъците. Но най-после Господ възнагради усилията, решетката, почервеняла от горещината, излетя от циментовата основа.
  Сакатото момиче с изпочупени и пръснати от жегата зъби припада. На последната нишка на съзнанието осакатената кожа се чувства като освободено дете, прескачащо овъглените крака на падналата героиня.
  Сава се събуди... Стоеше с Андрей на най-високия снежен връх. Гръмовен, като хор от хиляди гласове на архангели, гласът възвести:
  - Издържахте теста! Ще има мир на планетата! Русия ще стане майка на всички хора на Земята!
  Чернокож младеж и една блондинка, която стана още по-стройна и красива, видяха цъфтящи градини, фунии, обрасли пред очите ни и хвърлящи оръжия, прегръщащи войници. Ерата на омразата и войната приключи завинаги.
  И прозвуча над цялата планета;
  Русия и Китай завинаги обединени,
  Ислям, християнство: приятели без злоба!
  Нека прославим Всевишното Господно Име -
  Всички народи на света - родно семейство!
  
  ПЕТЪР III - ВЕЛИКИЯТ ЦАР
  Петър Трети успява да убеди известния генерал-реформатор да се присъедини към неговия екип и да приеме званието фелдмаршал. Николай Папин става министър на отбраната и извършва редица реформи. Този силен и авторитетен човек помогна на Петър III да разкрие и потуши заговора на братя Орлови. И петимата заговорници са обесени. Екатерина получава развод за изневяра и е изпратена в манастир.
  Петър Трети укрепи властта си и беше коронясан. И с идването му на власт в Русия настъпиха осезаеми промени. Всъщност Петър Трети, подобно на дядо си, очерта фундаментални реформи. И освен това промените засегнаха външната политика.
  Поддръжник на съюз с Фридрих II, Петър нарежда на Румянцев, заедно с германците, да победят австрийците. След това Германия повече от връща загубените преди това земи.
  Но Русия също получи контрол над проливите от Дания, разделяйки ги с прусаците. Въпреки това, Петър показа практическа проницателност и взе почти всички владения на тази държава, оставяйки само символична част от владенията на короната на своя "фаворит" Фридрих. Трябва да се каже, че влиянието на Папен е от полза за внука на Петър Велики.
  Една от идеите на Петър Трети беше идеята за разделяне на Полша между Русия и Прусия. През 1965 г. избухва война с Британската общност. Блестящият Александър Суворов бързо напредва в него. Петър Трети се оказва интелигентен и успява да вкара в империята си изконно руски земи, а прусаците познават етническата част на Полша.
  Както в реалната история, Русия трябваше да се бие с Османската империя. Боевете за руснаците бяха още по-успешни. Реформите на Папен, талантът на Румянцев и бързо напредващият Суворов оказват влияние. Царят харесваше неспокойния Александър Василиевич, Петър Трети, а самият той беше много капризен и през цялото време беше на крака. Така че те се справиха много добре.
  Вътре в страната император Петър провежда редица реформи. Имотите бяха конфискувани от небрежни собственици в полза на държавната хазна, бяха въведени редица ограничения върху корвей и продажбата на селяни. Но досега цар Петър не посмя да отбележи напълно крепостничеството.
  Освен това църковните реформи предизвикаха силна съпротива от страна на православния синод. Кралят, твърдейки, че Библията забранява поклонението и служенето на някой друг освен Бог, премахна култа към светците.
  В това имаше нещо от лутеранството - борба с реликвите и иконите.
  Молете се само на Господ Бог, само на него се кланяйте!
  Но това не можеше да не предизвика съпротива. На места дори свещениците подбуждали народа към бунт.
  Въпреки това реформата премина и в църквите, местата за поклонение, останаха само изображения на Христос и Дева Мария.
  Хората като цяло предпочитаха да слушат царя. Освен това Петър Трети се прослави като грижовен владетел. По-сериозно било отнемането на цялата земя от манастири и църкви.
  След победата над Турция авторитетът на царя нараства още повече. Пърт Трети най-накрая решава да премахне крепостничеството. Подобно решение не можеше да не предизвика сериозни сътресения в държавата. Земевладелците претърпяха огромни загуби, но започна индустриалната революция. Страната, през всички трудности, вървеше напред рязко и със забавяне.
  Втората война с турците се оказва още по-кратка и руските войски под командването на Суворов бързо печелят. Освен това революцията във Франция отклони вниманието на Европа.
  От това се възползва Петър Трети, като постави на трона на Константинопол най-малкия си син от Константин Воронина, турския султан.
  Така Османската империя се оказва сякаш в съюз с Русия.
  След това имаше война в Египет. Местният султан не искал да признае господството на Русия над Африка. И тук за първи път се сблъскаха геният на Суворов и Наполеон Бонапарт.
  След като е живял доста по това време в продължение на 70 години, Петър Трети умира. Той остана в историята под името Великия Освободител. Което е много почтено!
  Може би надминава харизматичния си дядо! И император Павел се възкачи на трона. Суворов, победил все още твърде младия и неопитен Наполеон, завладява северната част на Африка и дори Мароко.
  Тъй като в тази алтернативна история няма известна швейцарска кампания, която да подкопае здравето на Суворов, известният кален фелдмаршал живее по-дълго.
  Наполеон не стана император на Франция, защото нямаше време да стане известен като командир и беше бит повече от веднъж. След краха на директорията властта поема Луи Осемнадесети. Имаше реформация, тоест възстановяване на монархията.
  Павел Първи все още не избяга от заговора, но това се случи пет години по-късно. И синът му Александър става император. Тук започна обратът. Константин е бил тийнейджър и освен това, като руски султан на Османската империя, той е претендирал за власт.
  Но Александър Суворов беше още жив и успя да помири племенника и чичо си. Въпреки че, разбира се, вътрешната автономия на Османската империя генерира търкания.
  Освен това Русия се изправи срещу съпротивата на Англия. Надигащата се сила на Великобритания не беше доволна от своя съсед. И дори започна втората голяма война със САЩ. Може би британците са очаквали, че след смъртта на Джордж Вашингтон в Америка ще настъпи хаос и позор. Но изчислението не се оправда.
  Народът на Съединените щати не искаше да се върне под управлението на английския крал. Войната продължи десет години с променлив успех и в крайна сметка Великобритания, след като изчерпа силите си, спря офанзивата.
  Но американците не се успокоиха и започнаха офанзива срещу Канада. Ситуацията за Великобритания се утежнява от позицията на Русия, която оказва помощ на американците.
  Още единадесет години кървава война и Америка си върна Канада. Великобритания беше отслабена, но се появи ново геополитическо чудовище: Съединените щати.
  Русия води война с Австрия и я завладява, като отчасти я разделя с Прусия.
  В същото време експанзията в Канада продължи. Страната е силно индустриализирана. Изграден е мощен и многоброен флот. Руснаците кацнаха в Австралия и се разшириха в Африка.
  След смъртта на Александър Първи отново възниква борба за власт между клоновете. Братът на Александър Константин абдикира и синът на друг Константин, Андрей, се изкачи на трона, оспорвайки го с Николай.
  Формално Николай е провъзгласен за крал, но по време на коронацията царят е убит.
  В последвалото объркване Андрей е първият, който не съвсем законно завзема трона. Новият крал почти веднага започва война с Иран и предприема кампания срещу Индия. Великобритания все още беше във война в Канада и се оказа вързана. И източната кампания укрепва авторитета на Андрей Първи и му позволява да стартира своя клон на династията Романови. В същото време Русия и Османската империя най-накрая се сляха в една държава. Да, и анексирането на Персия и Индия.
  Андрей Първи е наследен от Александър Втори. При този монарх Русия продължи експанзията си в Индокитай и в самия Китай. Прусия става и най-силната империя, обединявайки германските земи и побеждавайки Франция.
  Въпреки това Великобритания подкрепи французите и имаше война за отмъщение. Британската империя оказва упорита съпротива. Войната продължи няколко десетилетия.
  Междувременно Русия напълно завладя Азия и стигна до Сингапур. Тя стана най-голямата и най-силна сила в света, преминавайки през Азия и Африка.
  Но в същото време САЩ също се издигнаха. Американците завършиха развитието на Канада, където си поделиха сферите на влияние с Русия. Тогава те превзеха щатите Тексас и Калифорния от Мексико.
  Съединените щати запазват републиканска форма на управление, докато Русия засега остава абсолютна монархия. Александър II, заменен от Андрей II. Династията на Романови продължи.
  Продължителната война между Великобритания и Франция срещу Германия доведе до факта, че германците запазиха завладените преди това земи, включително Лотарингия, но не можаха да напреднат по-нататък и напълно се изтощиха. Въпреки това, британците и французите също почти кървят до смърт.
  При тези условия царска Русия продължава да доминира в света и да увеличава влиянието си.
  Вярно, в лицето на Съединените щати растеше чудовище. Освен това Америка се оказа по-обширна, отколкото беше в реалната история за сметка на Канада.
  Но това все още не е достигнало тревожни размери. Освен това в Съединените щати избухна гражданска война, която доведе до масови жертви и разрушения. Освен това, за разлика от истинската история, генерал Лий успя да пробие през Конгреса на Конфедерацията правото на черните, които са служили в армията на южните щати: да получат свобода и гражданство.
  И това значително удължи войната и, разбира се, увеличи жертвите. Влияние оказва и хитрата руска дипломация, която също проявява интерес към протакането на конфликта. И чисто тактически, южняците на първия етап от войната постигнаха голям успех и успяха да превземат Вашингтон и Ню Йорк. Филаделфия става новата столица на Северния съюз.
  Самата гражданска война падна в по-късен период: 1881 - 1905 г. и в нея бяха смачкани динамит и дори картечници.
  В Русия цар Андрей II е заменен от Александър III. Новият крал не беше никак миролюбив. Русия се изправи в Африка с Франция и Великобритания, които се опитаха да развият нови колонии. И увисна в конфликт с тях.
  Започва нова война за преразпределение на света, в която Прусия традиционно действа в съюз с Русия. Този път германците се оправиха. Франция, заедно с руснаците, е победена за няколко седмици. Великобритания остана в чужбина, но загуби всичките си колонии в Африка и Австралия, както и в Тихия океан.
  Германците получиха своето и се разшириха, водейки границата близо до Париж и до Порт дьо Кале и дори включиха Нормандия. И нещо в самата Африка.
  И Великобритания потъна до нивото на второстепенна сила, Франция напълно се превърна в приток.
  Но следващата война се случи вече с Прусия, при Владимир Трети. По това време се появяват такива видове оръжия като танкове, самолети, подводници.
  Прусите действат в съюз с Япония. Първоначално войната не се разви много успешно за Русия. Корупцията в царската армия, консерватизмът на генералите и активната помощ, предоставена от Съединените щати на Япония, засегнаха. Освен това Швеция и Норвегия, както и Великобритания и Франция се противопоставиха на Русия.
  Войната започва през 1921 г., по ирония на съдбата на 22 юни. Това беше почти световна битка. Това, което остана от Европа и Азия, отиде срещу Русия. Испания и Португалия също се впуснаха в подобно приключение. Португалия се чувстваше изоставена в Африка и испанците мечтаеха да възстановят предишната си слава през Средновековието.
  От този момент в източното полукълбо няма толкова много пространство, което да не е контролирано от руския цар.
  Между другото, огромното превъзходство на царска Русия в човешките ресурси, силната автократична система и слабостта на вътрешната опозиция изиграха решаваща роля във войната.
  Да, германските танкове успяха да пробият от Неман до Днепър през първите два месеца и да обсадят Рига, а на юг да изгонят руските войски от Унгария. И боговете дадоха на страната на изгряващото слънце възможност да победи руския флот. Но отново, за момента.
  Бездарните генерали можеха да губят битка след битка. Но израстваше нов. И царят в крайна сметка засили борбата с корупцията и организира повече или по-малко сносно снабдяване. И човешки ресурси: китайски, индийски, арабски дивизии бяха в движение. Германците не успяха да преминат Днепър и през зимата руските войски започнаха контранастъпление.
  Трябва да се отбележи, че Швеция и Норвегия не са много силни противници; още през март 1922 г. Стокхолм е превзет. И Осло падна през май. До юни 1922 г. царските войски успяват да възстановят предвоенната ситуация, изтласквайки прусаците обратно към първоначалните им позиции.
  Франция, виждайки това развитие на събитията, побърза да излезе от войната. В отговор пруският крал Вилхелм окупира Париж и южните му райони. Руските войски настъпваха. През септември бродираха до Висла. Разгръщат се битките за Източна Прусия. Кьонигсберг падна през декември ... И Виена беше освободена за новата година.
  Не е лесно и за японците, чийто флот претърпява големи щети и губи инициативата.
  Годината 1923 започва с голямо настъпление на руските войски в Полша и в рамките на три месеца изход към Одер и Алпите на юг. Германците имаха шанс да се задържат близо до Берлин, но руските войски започнаха офанзива в Бавария през април. Войските напредват бавно и стабилно към края на лятото, руснаците достигат Рейн. През есента Рурската област е превзета от германците, а през декември след ожесточени боеве Берлин е обкръжен.
  Германия вече нямаше шанс да спечели войната. Още шест месеца през 1924 г. се водят битки на континента, докато Испания, Португалия, Германия, преди това заловени от германците: Холандия и Белгия, не са подчинени.
  Остана само Великобритания, а Япония вече беше загубила и Окинава, и Хокайдо.
  Чърчил ръководи защитата на метрополията. Британците обаче нямаха шанс.
  Вярно е, че победиха есенното кацане.
  Дойде 1925 година. В Съединените щати нямаше единство какво да се прави. Позволете да довършите Великобритания и Япония. Или все пак да влезете в трудна война?
  Здравият разум казва, че въпреки развитата индустрия, Америка ще бъде тривиално смазана от числа. Но да си сам с руска мечка е изключително страшно.
  През юни руските войски извършват, този път успешен десант във Великобритания, Лондон пада. И през август Япония също беше завършена.
  Така приключи поредната война.
  Русия пое контрола над всички страни от източното полукълбо. В същото време самата империя остава автократична и унитарна. Или почти унитарно. Европейските владения имаха някои външни атрибути на автономия. Но все пак царската власт доминираше навсякъде. Дали ще е Кралство Полша, или Кралство Швеция с цар Владимир начело.
  На 5 март 1933 г. цар Владимир Велики умира и синът му Кирил става нов цар. Но управлението на новия монарх беше кратко, точно сто дни. И на трона беше петнадесетгодишният Александър четвърти. И петдесет дни по-късно претърпя злополука. Николай II наследява трона едва на десетгодишна възраст. Има четирима императори за една година... Е, какво става!
  Само много рядко, разбира се, и не във всички страни по света!
  Въпреки че, разбира се, мнозина си спомниха, че Николай Първи управлява много кратко време и умира в резултат на насилие.
  Но началото на царуването на Николай II се оказа доста добро. Две години по-късно е изстрелян първият изкуствен спътник в историята на планетата Земя, който облита около планетите.
  И 1937 г. се оказа не толкова зловеща, колкото в реалната история. Тъй като тази година първият руснак полетя в космоса. Не, не Гагарин, а княз Игор Трубецкой. Юрий Гагарин все още не е имал късмет. И къде отиваш?
  Русия, най-обширната империя, може да отдели колосални средства за космическа експанзия.
  На следващата 1938 г. е изпробвана първата руска атомна бомба.
  Новият цар Николай II беше още много млад и, разбира се, нетърпелив. Освен това САЩ останаха единственият опасен конкурент на Русия. Да не говорим за факта, че и американците може да са на път да имат атомна бомба.
  На 1 март 1940 г. по заповед на вече формално пълнолетния цар Николай II започва нахлуването в САЩ. Формалната причина беше подкрепата на американците за републиканската опозиция в Русия с исканията за парламентарни избори.
  Възможно е решението на младия мъж Николай II да е най-мъдрата стъпка. В крайна сметка е невъзможно да се позволи на потенциален противник да се сдобие и с ядрено оръжие.
  Настъплението на руските войски с големи танкови колони първоначално се разви успешно и бързо. Но тогава съпротивата на американците се засили. В продължение на няколко месеца напредването на руските войски беше изключително бавно. Но все пак врагът губеше и отстъпваше в количеството на живата сила, а качеството на танковия парк беше обречено.
  Но в Африка и Китай избухва въстание. Освен това значителни сили са били отклонени за потушаване на бунта.
  През 1941 г. армиите на САЩ започват контранастъпление, но също не успяват да постигнат целта си. Няколко атаки, а след това зимата на 1941-1942 г., по време на която американците губят почти цяла Канада. А през април Торонто и Квебек паднаха почти едновременно.
  Войната вече е започнала на традиционна американска територия. Стигна се до размяна на удари. Но по-големият руски боксьор преодоля американския петел.
  Филаделфия пада през август 1942 г. И през октомври 1942 г. руските войски се приближиха до Ню Йорк. Тогава правителството на САЩ реши да използва ядрено оръжие.
  Но те все още нямаха и най-малката възможност да получат територията на Русия, така че залогът беше направен на удари срещу щурмовите войски.
  Бомбата е изстреляна през нощта. Това решение се дължи на факта, че ярка светкавица заслепява войниците.
  Ефектът не беше много значителен, малко повече от хиляда души загинаха, двадесет хиляди души бяха ослепени, въпреки че повечето от тях бяха временни. Но такъв удар не може да се нарече решаващ.
  Освен това царска Русия има много повече ядрени заряди, така че все още не е факт, че е рационално да се отвори такъв обмен на ядрени дажби.
  Но къде отиваш? В лоша позиция всички ходове са лоши, а умните политици не попадат в лоша позиция.
  През декември паднаха Ню Йорк и Вашингтон, а преди това американците използваха още пет техни не особено мощни и успешни по отношение на дизайна бомби. И отговорът на царските генерали отхвърли двадесет от техните обвинения. Така се оказа серийно използвана ужасна бомба.
  Войната продължава до 23 февруари 1943 г., но никой не хвърля атомни бомби.
  Америка беше напълно освободена от господството на капитала и поставена под управлението на автократичен монарх.
  Кралят получи нови земи и голяма слава. И сега никой не смееше да спори с него.
  През 1945 г. руските космонавти кацат на Луната. И през 1947 г. руската армия навлиза в Мексико. Кралят реши, че е време да сложи край на такава реликва като съществуването на много държави на една планета. И армията му тръгна да завладее всичко, което може да бъде завладяно.
  През 1949 г. Аржентина става последната суверенна държава, анексирана към Руската империя.
  И настана мир по целия свят. През 1953 г. на повърхността на Марс стъпват и руски космонавти. 1956 - Венера с мъж. 1960 - Меркурий. 1961 г. - един от спътниците на Марс. 1967 г. - Човек на Нептун, а през 1968 г. - на Сатурн. През 1970 г. - Уран, а през 1971 г. - Плутон.
  Николай II влезе в историята под прозвището: довършителят! През 2016 г. царят вече беше на деветдесет и три години. Но успехите на земната медицина все още не ни позволяват да смятаме царя за твърде грохнал и слаб. Той е на власт 83 години, което е абсолютен рекорд сред управляващите, чийто мандат е повече или по-малко надежден. Въпреки че в историята, казват, е имало случаи, когато са управлявали по-дълго.
  На Земята нещата вървят почти добре. Вярно, има проблем с нарастващото население, което вече надхвърля осем милиарда. Големите надежди са свързани с разширяването на космоса.
  Няколко града вече са построени на Луната. Както се оказа, с шест пъти по-малка гравитация от тази на Земята, зеленчуците и плодовете, отглеждани в оранжерии, могат да достигнат огромни размери.
  Градове са построени както на Марс, така и на Венера, както и фабрики на Меркурий. Тази планета, която е най-близо до Слънцето, е много удобна за производство и валцуване на метали. За целта се използва слънчева енергия.
  Човешки селища има и на спътниците на Юпитер, Уран, Сатурн. Космосът постепенно се овладява във все по-голяма степен.
  И през 2016 г. от Луната стартира първата междузвездна експедиция до звездата Сириус. Монархът много очаква да се справи с такова радостно събитие като установяване на контакт с братя в ума.
  
  
  
  КОШМАР НА ВСЕЛЕНАТА
  Испанският диктатор Франко, за разлика от истинската история, се съгласи германските войски да атакуват английската крепост Гибралтар. В замяна Испания получи някои британски и френски земи в Африка.
  Нападението под командването на Майнщайн се проведе през нощта от 25 ноември 1940 г. до 26 ноември. Както се оказа, британците не бяха съвсем готови за такъв военен ход и нацистите успяха да превземат толкова мощна крепост от удар.
  Падането му оказва значително влияние върху хода на войната. Вермахтът успя да прехвърли сили на най-краткото разстояние до Африка и британците бяха блокирани да навлязат в Средиземно море от изток.
  Германското командване изпраща няколко дивизии в екваториална Африка. Освен това корпусът на Ромел беше прехвърлен в Либия няколко месеца по-рано от действителността.
  Британците от своя страна се отказаха от офанзивата срещу италианците в Етиопия и започнаха да укрепват позициите си в Египет. Въпреки това, Ромел успя да ги изпревари и в резултат на превантивен удар той победи колониалните войски, превземайки Александрия и Кайро. Позицията на Великобритания в Африка се усложни. Германците вече бяха достигнали Суецкия канал и заплашваха да напреднат още повече в Близкия изток. Освен това стана възможно да се придвижи към Судан.
  Вярно, делата на италианците в Гърция не бяха много успешни, но подходът на допълнителни сили от Германия спаси ситуацията.
  Хитлер имаше дилема: да нападне СССР или да довърши Великобритания? Успехите на Вермахта в Африка подтикнаха второто решение - да развържат ръцете си на Запад. Въпреки че военните приготовления на СССР вдъхнаха страх във фюрера.
  Червената армия ставаше все по-силна, но и германците не седяха със скръстени ръце. Производството на танкове през 1941 г. се удвоява в сравнение с 1940 г., а авиацията се увеличава почти два пъти и половина.
  Нацистите извършиха бомбардировките и десанта на Малта. Тогава Ромел проби отбраната на Суецкия канал и влезе в Ирак, който се разбунтува срещу британското управление. Германците относително лесно завладяват както Кувейт, така и целия Близък изток. Сталин, от друга страна, се придържа към тактиката на изчакване. Но Чърчил упорито продължава войната. Вермахтът, след като стигна до Иран, се насочи към Южна Африка.
  1941 година беше към своя край. Освобождаването на подводници се увеличава и Великобритания губи своите колонии. САЩ бяха пасивни. Но Япония не може да седи със скръстени ръце и атакува пристанището на Перу на 7 декември. В Тихия океан започна нова интензивна война. И Хитлер отново трябваше да се откаже от плановете за нападение срещу СССР.
  Необходимо е да се помогне на японците, да се завземе Иран и Индия, както и Южна Африка. И най-важното самата Великобритания. Освен това американските бомбардировачи не са играчка. Те могат да причинят много проблеми на Третия райх. И най-удобно е да се нанасят бомбени удари от територията на Великобритания.
  Така фюрерът е принуден през 1942 г. да се откаже от идеята за нахлуване на изток.
  Имаше риск самият Сталин да отвори фронта, но... Човек трябва да познава характера на Сталин. Във външната политика е много резервиран. Войната с Финландия направи Червения диктатор още по-предпазлив.
  Докато СССР трупа сили. Броят на авиацията на 1 януари 1942 г. достига тридесет и две хиляди превозни средства, а танковете - повече от двадесет и пет хиляди, плюс още три хиляди танкети. Общо Сталин планира да завърши набирането на 20 механизирани корпуса с общ брой танкове от 32 хиляди превозни средства, от които най-новите KV от различни марки и Т-34, 16,5 хиляди. Плюс това, развитието на танковете Т-50 все още продължава, въпреки че колата се оказа лека.
  Германците, след като се натъкнаха на Матилда и някои крайцерски танкове и имаха информация, че британците разработват тежки танкове, също започнаха да правят свои мастодонти. На първо място, "Тигър" с 88 мм оръдие и броня с непробиваемо 75 мм оръдие с дълга цев.
  Имаше и информация за съветското танкостроене. Танкът KV-2 марширува на парада за Първи май на Червения площад, а тридесет и четирите имаха някои данни.
  Във всеки случай, когато Шпеер оглавява имперското министерство на въоръженията и боеприпасите, развитието на технологиите върви по-бързо. Хитлер искаше да има най-добрите танкове в света и то по-тежки. Но докато Германия явно отстъпваше на СССР. И броя на автомобилите и тяхното качество. През август 1941 г. започва производството на танка KV-3. Автомобилът се оказа доста тежък с 68 тона, но въоръжен със 107 мм оръдие с начална скорост на снаряда 800 метра в секунда. Това й осигури предимство пред "Тигър", който, между другото, все още не беше пуснат в поредицата.
  Още по-мощен беше КВ-5 с тегло 125 тона и две оръдия. Вярно е, че такава тежка машина създаде повече проблеми за съветската армия, отколкото полза. И през 1942 г. е приета версията KV-4 с тегло 107 тона. СССР с право можеше да се гордее с най-тежките си танкове в света и дори с най-мощните.
  Но от друга страна Германия се разви доста добре в авиацията. Ю-188, след като влезе в серия, разви скорост, сравнима с изтребителите. DO-217 също изглеждаше прилично. Активно се развиват и реактивни самолети. Тъй като Великобритания беше основната цел, на реактивните бомбардировачи беше отделено много повече внимание, отколкото в реалната история.
  Германците активно използваха робски труд. Внесени от Африка огромен брой чернокожи. Черните работници бяха послушни, издръжливи, но неквалифицирани. Използвани са за спомагателна работа.
  Но като контролираха Европа, германците можеха да наемат достатъчно брой и квалифицирана работна ръка.
  Шпеер дори успя да убеди Хитлер, все още не провеждайки програма за унищожаване на евреите, а да ги използва в производството на самолети и оборудване.
  Залогът беше на въздушна офанзива срещу Великобритания и мащабна подводна война.
  Влизането на Америка в конфликта обаче добави главоболие на Фриц и наложи рязко увеличаване на броя на глутниците вълци.
  Германия беше принудена със закъснение да увеличи производството на бомбардировачи и стратегически самолети. Преди всичко Ю-288 и Ю-488 - с четири двигателя. Но тяхното развитие и довеждане до ум отне време. ME-109 модификация "F" като цяло беше достоен противник за британските автомобили. Но разработването на ME-209 се провали, както и ME-210.
  Пикиращият бомбардировач XE-177 също се провали. Но Шпеер си играеше с количеството. В допълнение, Focke-Wulf стана най-мощният изтребител по отношение на въоръжението, компенсирайки някои от слабостите на ME-109. Да, и летателното училище на германците се оказа по-добро от английското и още повече от американското. През май 1942 г. нацистите превземат Южна Африка. И американска ескадрила пристигна в Мадагаскар. Битката при Мидуей се оказа загубена от американците: така капитанът от трети ранг, който изигра решаваща роля в тази битка, по ирония на съдбата се озова в Мадагаскар. Съединените щати искаха да поддържат база в Африка и да не оставят нацистите да се отпуснат. Но това значително влоши позицията им в Тихия океан.
  Вярно, японците не действаха съвсем на ниво. Битката за Хавайския архипелаг се проточи.
  Нацистите поемат контрол над Африка и огромни запаси от стратегически суровини, а също така превземат Индия и Иран. Ресурсите под контрола на Третия райх са огромни, но те все още трябва да бъдат усвоени.
  Въздушната битка за Великобритания не е толкова ясна. Непрекъснато увеличавайки производството на самолети, германците оказват натиск, но няма пълно господство. Липсата на мощност на стратегическата авиация и помощта на Съединените щати, а дори и тогава няма достатъчно подводници, засегнати. И торпедото-чудо, с което бяха свързани толкова много надежди, ни разочарова.
  Фюрерът не посмя да кацне във Великобритания през 1942 г. Залогът беше направен за укрепване на морската мощ и подводния флот. По същото време са построени самолетоносачи и бойни кораби. Имаше достатъчно производствен капацитет, но всичко отнемаше време.
  Балистичните ракети от клас А също се нуждаеха от фина настройка. Но роботизираните снаряди FAU-1 започнаха да се произвеждат масово. Сравнително евтините автомобили, използващи просто гориво, имаха несъмненото предимство, че не се нуждаеха от пилоти.
  Хитлер, след като получи достъп до неограничени природни ресурси и трудови резерви, искаше да спаси живота на германските пилоти. V-1 като лесен за производство и безпилотен изглеждаше най-доброто решение. И хиляди такива роботизирани снаряди са паднали от есента на 1942 г. върху Лондон.
  В същото време германците ускориха развитието на реактивния бомбардировач Arado и балистичните ракети.
  Сталин продължи да чака и да трупа сили. През 1942 г. СССР произвежда пет и половина хиляди нови танка КВ и Т-34 и около хиляда стари марки, около петстотин нови леки Т-50 и Т-60 и двеста амфибии. Въздушният парк също се увеличи - около петнадесет хиляди нови и стари самолети влязоха в експлоатация. Дори имаше недостиг на пилоти. Производството на катюши нараства бавно.
  Нацистка Германия произвежда повече от тридесет хиляди самолета, но претърпява значителни загуби в битки. Германците произвеждат около шест и половина хиляди танка. Най-вече Т-3 и нова модификация на Т-4 с дългоцевно 75-мм оръдие. Произведени са малко повече от сто от най-новите "Тигри", а "Пантерите" все още са само в прототипи.
  Но щурмовата пушка MP-44, проектирана от Schmeister, започна да влиза в серията. За разлика от истинската история, машината не е трябвало да бъде разработена, като се вземе предвид недостигът на цветни метали. И това ускори разработването на по-проста щурмова пушка с легирана стомана.
  Така че в малките оръжия германците започнаха да печелят предимство. Но те също се нуждаеха от време, докато машината превъоръжи всички войски.
  Но в подводния флот, където освобождаването е достигнало четиридесет или петдесет подводници на месец, германците наистина нямат равни.
  Имаше дори много високоскоростни подводници на водороден прекис. Ускорена работа в ядрената програма. За щастие има много ресурси. И дори грешката на немските физици, че графитът не е подходящ като модератор, не се оказа катастрофална. Построени са няколко завода за производство на тежка вода, включително и в Африка.
  Така че не е чрез измиване, а чрез валцуване, но ядреният реактор на нацистите е започнал да работи през декември 1942 г. Дори малко по-рано от американците. След пораженията в Тихия океан те започнаха сериозно разглобяване. А финансирането на ядрената програма беше драстично намалено.
  Началото на 1943 г. е белязано от обявяването на тотална война от Хитлер и въвеждането на всеобща трудова повинност в окупираните територии. Масовите удари на V-1 срещу Лондон не се оправдаха съвсем. Британците се научиха частично да отблъскват такива удари, но германците взеха номера.
  Но подводната война се оказва наистина пагубна за Великобритания. Производството на оръжия на острова спадна рязко поради липса на суровини. Мегаполисът беше на ръба на колапса. Освен това нацистите превзеха Мадагаскар, а японците, заедно с нацистите, нахлуха в Австралия и сравнително бързо постигнаха нейната капитулация.
  Въпреки че Сталин разбира опасността от тактиката на изчакване, той остава верен на себе си и не влиза в битка. По-добре нека капиталистите да се изтребят докрай. И ще гледаме...
  Но тази тактика имаше и своите недостатъци. Използвайки огромни ресурси, Третият райх вече подготвя война срещу СССР. Производството на танкове в Третия райх през 1943 г. достига средно 1200 превозни средства на ден, плюс триста и петдесет самоходни оръдия. Освен това самоходните оръдия не са никак слаби. "Фердинанд", "Пчели", "Ягдпантера". Като се има предвид, че германците почти не претърпяха загуби в танкове, тяхното попълване на panzvale вече беше два пъти по-бързо от това на Червената армия. И количествената разлика в технологиите в полза на СССР започна да се свива.
  По отношение на качеството Fritz получи "King Tiger", подобен по тегло на KV-3, по отношение на проникващата сила пистолетът беше дори донякъде по-добър поради качеството на снаряда и по-здравата челна броня. Е, свръхтежките съветски КВ-5 и КВ-4 се оказаха много ненадеждни технически, особено ходовата им част. Така че бойната употреба на такива чудовища беше под съмнение.
  И Сталин също нареди създаването на KV-6 със седем оръдия и две ракетни установки. Те направиха колата. Но се оказа толкова тежък и дълъг, че не можете да го носите във влак или да го разгърнете в битка. T-34-76 е доста успешно превозно средство, но по-слабо в челен бой от Panther или Tiger. А KV-1 и KV-2 са сравними с немските по тегло, но отстъпват на Panthers и Tiger в удара. Германският Т-4 настигна тридесет и четирите по брониране и надмина по въоръжение, видимост и оптика, и това при еднакво тегло или дори по-малко, ако сравним по-тежките модификации.
  Накратко, Fritz беше изтеглен и качеството беше на ниво. А появата на ME-309 и ME-262 даде предимство в качеството на авиацията. Като Yu-488, най-добрият бомбардировач с четири двигателя. А зад тях има реактивни модели. Като Ю-287 и Арадо.
  През септември 1943 г. нацистите най-накрая извършват успешен десант във Великобритания. След две седмици битки - Англия капитулира. И въпреки че Чърчил избяга в Канада, изходът от войната на Запад изглеждаше предрешен.
  Рузвелт, загубил основния си съюзник и страхувайки се от нарастващата мощ на Третия райх, поиска мир.
  Хитлер, след обсъждане с обкръжението си, постави условие на Съединените щати: отхвърляне на ядрената програма и признаване на всички завоевания на Япония и Третия райх. Както и изтеглянето на войските от Исландия, която Фриц вече беше покрила с подводния флот. Контролът на Страната на изгряващото слънце над Гая, където битките все още не са спрели. Освен това Хитлер поиска материална компенсация за Третия райх и Япония за всички разрушения и военни разходи, причинени от Съединените щати и Великобритания.
  Въпреки че условията на мира са изключително трудни, Рузвелт с големи трудности успява да прокара приемането им в Конгреса и Сената.
  Голяма роля в съгласието на САЩ изиграха намеците на Сталин, че той не е против присъединяването към коалицията на силите на Оста и поне е готов да си върне Аляска.
  Победи американският прагматизъм, който се оказа по-висок от ентусиазма и емоциите. Освен това ядрената програма на германците се развиваше по-бързо от американската и това беше изпълнено с катастрофа в бъдеще.
  Първата фаза на Втората световна война приключи. Но сега фюрерът искаше да сложи край на СССР.
  Неочакваната изчаквателна тактика на Сталин и неговата преданост към каузата на световния мир изиграха зловеща шега. На Йосиф се противопоставиха Третият райх и Япония с всички ресурси на източното полукълбо, включително Австралия, и някои предмостия в западния свят.
  Страната на изгряващото слънце обаче все още не е довършила Китай, но можеше да отвори втори фронт. Хитлер, от друга страна, активно формира колониални войски и чужди легиони. В същото време се увеличава и производството на оръжия.
  През първата половина на 1944 г. производството на танкове и самоходни оръдия в Третия райх достига и надхвърля сто автомобила на ден. Panther-2 в своето ниво заобиколи всички съветски автомобили. Имаше и по-усъвършенстван немски танк "Лъв", а скоро и "Кралски лъв".
  И най-важното е, че серийно се разработва реактивна авиация. В отговор танковете Т-34-85 и ИС-1 и ИС-2 бяха пуснати в производство в СССР, а серията KV също не беше свалена от производство. Най-масовият сериен танк на Третия райх за 1944 г. е Пантера-2, а на СССР Т-34-85. По-тежките модели бяха произведени в значително - около пъти, в десет по-малки количества. И германците не искаха да карат тежести много по съветските пътища, а Сталин започна да изпитва недоверие към серията KV, а IS се оказаха твърде сурови.
  Въпреки това германската "Пантера" -2 с 88-мм оръдие с калибър 71 L надмина Т-34-85 по бронебойна мощ на оръдието, в предната броня и малко отстрани, а също и не отстъпват по отношение на шофирането с двигател от 900 конски сили и тегло от 47 тона. Дори когато теглото на немския танк нараства до 50,2 тона, това се оказва не фатално.
  И германската реактивна авиация изобщо нямаше достоен противник.
  Хитлер решава, че е по-добре да не протака гумата и започва войната на 22 юни 1944 г. Хвърли върху СССР триста и петдесет свои и чужди дивизии и сто и двадесет сателитни дивизии. На страната на Третия райх бяха: Румъния, Унгария, Словакия, Хърватия, Финландия, Швеция, Италия, Португалия, Испания, България, Аржентина, Турция.
  Германците също са използвали огромен брой чужденци и hiwi във Вермахта. Като цяло Третият райх, само в първия ешелон, хвърли в битка дванадесет и половина милиона войници, от които не повече от четиридесет процента бяха германци по националност. Сателитите добавиха още три милиона. Общо в първия ешелон има почти шестнадесет милиона пехота, около тридесет и три хиляди танка, повече от петдесет и пет хиляди самолета, около двеста и петдесет оръдия и минохвъргачки.
  СССР, след мобилизация, разположи тринадесет и половина милиона войници, но част от силите трябваше да бъдат задържани в Далечния изток и вътрешните райони. В първия ешелон имаше осем милиона войници, около тридесет хиляди танка, почти четиридесет хиляди самолета и около двеста хиляди оръдия и минохвъргачки.
  Така от страната на Третия райх има двойно превъзходство в пехотата и петкратно превъзходство в мобилността на силите, с по-добра картечница. Вярно, СССР има много картечници, почти паритет.
  Разликата в танковете не е голяма, но процентът на остарелите превозни средства в СССР е по-висок, както и танковете от по-ранни версии.
  Германската реактивна авиация няма противник, а витловите самолети на Третия райх са по-бързи и по-добре въоръжени. Вярно е, че съветските превозни средства превъзхождат хоризонталната маневреност.
  При артилерията и минохвъргачките съотношението на силите е най-близо до равенството. И количество, и качество.
  Вярно е, че флотът на Третия райх е особено подводен, многократно по-силен от съветския. Както е в случая с Япония.
  Освен това нацистите вече имат балистични ракети клас А в масово производство и първите дискети излетяха.
  Като цяло нацистите ще бъдат по-силни, а Сталин доста разумно подготви, макар и със закъснение, защита. Но много не е направено. Линията Сталин не е напълно възстановена и най-важното е, че войските не са достатъчно обучени да задържат линията. Въпреки че бяха отчайващо преквалифицирани.
  Граничната линия на Молотов, за три години шансове, като цяло беше завършена, но се намираше твърде близо до границата и нямаше достатъчна дълбочина. Освен това Сталин нарежда изграждането на трети ешелон зад Днепър, но това започва едва след капитулацията на Съединените щати.
  Вярно е, че в допълнение към съветските войски може да се разчита на части от НКВД, чийто брой достигна един милион войници и милиция. Това са около четири милиона души, само в западните градове. Въпреки че, разбира се, тяхната бойна ефективност е много по-лоша от тази на редовните части.
  Германците, както и истинската история, нанесоха основния удар в центъра, прерязвайки Бялистокския перваз и Лвовския юмрук. Още първите дни на боевете показаха, че германците, въпреки големия брой чуждестранни части, провеждат настъплението повече или по-малко гладко. Но съветските войски често се губят.
  Освен това боеспособността на украинските части се оказа съмнителна. Много дезертьори се предадоха още в първите дни на войната.
  Не беше възможно да се сдържи врагът в гранични битки. И тогава Сталин направи грешка, като забрани изтеглянето на части към главната линия и поиска изправяне на фронта. Грешката обаче беше коригирана, но със закъснение. Германците успяха да превземат Минск още на 28 юни, след като пробиха линията на Сталин в центъра.
  Объркването само се засили. На 30 юни се състоя очакваното влизане във войната на Япония и нейните сателити. Така че за момента трябваше да забравим за прехвърлянето на войски от Далечния изток.
  Германският пробив в центъра се разширяваше. Имаше огромна празнина, която те отчаяно се опитваха да запушат. Но нацистите напреднаха и на 16 юли нахлуха в Смоленск.
  Хвърляйки всички налични резерви в битка и поставяйки милициите под оръжие, Сталин и Жуков успяха да спрат настъплението на Фриц в центъра. Но Хитлер насочва войските си на юг. Нацистите създадоха огромен котел в Киев и завзеха почти цяла Украйна.
  Блокира Ленинград, нахлува в Крим. Ходът на военните действия много приличаше на 1941 г., като безпощадна карма. Но разликите също бяха доста значителни. СССР през 1941 г. имаше малко свободни резерви, а сега всичко вече беше мобилизирано. И когато стана щурмът през октомври, се оказа, че почти няма с какво да се удържи защитата.
  До началото на ноември 1944 г. нацистите обграждат Москва, принуждавайки Сталин да избяга в Куйбишев.
  Нацистите, за разлика от реалната история, имаха значително числено превъзходство. Имаха достатъчно дивизии, за да заобиколят Москва от север и юг. Но съветските части са се пръснали твърде много по различни фронтове.
  Реално през 1941 г., след мобилизациите, Сталин получава предимство пред Вермахта в числеността на личния състав и разполага с четири пъти повече самолети и танкове, отколкото Третият райх има от самото начало на войната. И през първите пет месеца на войната в реалната история е произведено повече съветско оборудване.
  Но сега нацистите са козове, както от страна на количеството, така и на качеството на оръжията и личния състав. И Червената армия има същите рани като през 1941 г. Включително нежеланието на украинците, балтите и много малки нации да умрат за съветската система. Масово предателство и натъкване на жертви на репресии, лишени от собственост и други обидени от всички ивици. Включително и идеологическите врагове на съветския режим.
  А фактът, че германците победиха и Запада, само увеличава броя на предателите.
  Ето защо не е изненадващо, че Москва е обкръжена, а германците са превзели Донбас, Воронеж и се придвижват към Сталинград.
  Зимата през 1944 г., за съжаление, не беше толкова мразовита и снежна, колкото през 1941 г. Москва обаче героично издържа до края на декември 1944 г. Сталинград пада през януари 1945 г. и битките за него не са много дълги. През февруари и началото на март германците и техните сателити напълно превзеха Кавказ и петролните кладенци в Баку.
  Тогава офанзивата тръгна по Волга. До Саратов, до Куйбишев и по-нататък до Оренбург и Казан.
  Сталин избяга в Свердловск. Казан падна през май. През лятото германците и японците продължиха да се движат в дълбините на Русия. Съпротивата на съветските войски падна. На 5 август 1945 г. Свердловск е превзет. И на 3 септември 1945 г. Сталин най-накрая се съгласява да се предаде. В замяна на собствения си живот и свобода.
  Втората световна война свърши. Но мирът не трая дълго. Изпробвайки ядрени оръжия, Хитлер се убеждава в тяхната феноменална разрушителна сила.
  Сега изглеждаше, че Япония и Съединените щати все още са на пътя към световното господство на Третия райх. И въпреки че фюрерът завладява повече земя от Чингис хан, Александър Велики, Наполеон, император Троян и Сюлейман Великолепни взети заедно, той решава да победи и Япония.
  Точно три години след края на Втората световна война сто балистични, междуконтинентални ракети с мощни ядрени заряди покриват наведнъж страната на Изгряващото слънце.
  И тогава започна офанзивата на сухопътните части на Вермахта и флота. Германците сравнително бързо завзеха владенията на Япония в Азия, а самата метрополия беше изравнена със земята с атомни бомби.
  Повече или по-малко продължителна съпротива беше оказана от тихоокеанските владения на страната на изгряващото слънце. Но до юни 1949 г. всичко свърши. Сега оставаше само да победят Съединените щати. Освен това имаше защо. Американците, противно на споразумението, все пак разработиха ядрени оръжия и проведоха своя таен тест.
  Хитлер започва войната на 1 януари 1950 г., хвърляйки триста ядрени ракети наведнъж на новата година. Опустошителен ядрен удар разруши сто големи американски града и уби няколко десетки милиона души. Добавено още едно от най-големите престъпления на Адолф Хитлер към най-дългия списък на най-отвратителните зверства. След това дойде нахлуването в Канада и от юг заедно с латиноамериканските диктатури. Американците бяха отслабени и шокирани, но се биеха отчаяно. Те разбраха, че поражението за тях означава само робство и бавна, мъчителна смърт. Следователно това беше най-отчаяната от всички войни. И това продължи повече от година, принуждавайки Третия райх да хвърли още около двеста ядрени заряда и да превърне много плодородни земи в радиоактивна пустиня. Но въпреки това целта беше постигната и последният враг на Третия райх беше победен. И след това започна процесът на така наречената световна глобализация. Германската марка стана единствената световна валута. Дори формално независимите държави бяха сведени до нивото на колонии на Третия райх, като същевременно се запази само ограничено местно самоуправление. Евреите и циганите бяха обявени извън закона: те бяха издирени и унищожени. СС извършва масови чистки и бушува. Настъпи истински кошмар - часът на дракона. Или по-точно епоха. Фюрерът изграждаше истинска световна тоталитарна империя с претенции за космическа експанзия. През 1959 г., по време на честването на седемдесетата годишнина на фюрера, се състоя официална коронация, световен плебисцит, който узакони титлата суперимператор. И когато Адолф Хитлер умира през 1967 г., синът му наследява титлата и властта му. По това време планетата Земя вече беше създала селища на Луната и на Марс с Венера и активно се подготвяше за експанзия във външните звездни светове... Нацистите искаха универсална империя - изграждането на Звездния райх, за да да потопи цялата вселена в кошмар.
  
  
  СТО ХИЛЯДИ КРАСИВИ МОМИЧЕТА
  Елфарая се видя в битка... Сега тя е войн и водач на не слаба армия.
  Красиви момичета: имат само гърди и бедра, покрити с леки бронирани плочи. А ръцете, краката и коремът са голи, загорели.
  И тези момичета се пляскат с боси крака. Те бяха сто хиляди. И всички момичета, нито един мъж! И всички красиви, стройни, атлетични, мускулести, загорели, с перлени зъби!
  Като амазонки... Подредени в кохорти. Мечове в ръце, лъкове отзад. Няма щитове - воинът вярва, че мечът е по-верен от щита.
  И знамена се веят гордо над момичетата. Те са готови да се бият и искат уверена победа!
  Но отдалеч се движеха орди от орки. Космати, гадни мечки. И около сто пъти по-малко тролове, които им служат като командири.
  И сега тази орда се движи към момичетата.
  Елфарая дава командата:
  - Стреляйте от лъкове, във висока дъга!
  Момичето, използвайки голи пръсти на грациозните си крака, дърпа тетивите. И стреляйте със смъртоносни стрели.
  В същото време воините оголват зъби и реват:
  Нека бъдем шампиони!
  И летят към врага с гъст рояк стрели. Бодат противниците като таралеж с игли.
  Орки и тролове падат, поразени от убийствена и жестокост.
  И Елфарая казва:
  - За новите граници на империята!
  Воините действат в синхрон. Техните загорели тела, толкова прекрасни и блестящи. И боси крака проблясват загорели глезени. И пръстите са упорити на долните крайници. И подаръците на разрушението летят към себе си, удряйки опонентите.
  Орките и троловете падат разбити. И са с изкривени от болка животински лица.
  Воините са просто възхитителни. Те са тънки, мускулести талии и жилави крака. Как ще бъдат изстреляни хиляди стрели наведнъж.
  И те ще ударят маса от орки. И пей:
  - За наша голяма чест,
  Да ядем бандити!
  И пак много стрели и ще го пуснат. И те ще осеят с трупове всички подходи към хълмовете, където се намират.
  Да, те са невероятни воини. В която такава дива усмивка и тялото се обръща в правилната посока с унищожаването на противниците.
  Самата Елфарая стреля с лък. Тя опъва тетивата с босите си пръсти и удря много точно.
  В същото време момичето пее на себе си:
  - Насилието държи света,
  Вулканът от ярост избухва силно!
  По-високо напрежение,
  Събужда се с болка и страх!
  И отново лети стрелата, пусната от босите крака на воина. И удря трима орки едновременно.
  Задушават се от фонтаните на кръвта. И Елфарая как да скърца:
  - Слава на моята магия!
  И пак ще изстреля стрела с бос крак. Това е момиче - от най-висок клас, има и тяло, и всичко останало.
  Първата вълна от атаки на орки и тролове затъна. Останаха само маса трупове. Но сега се появяват нови отряди космати същества.
  Елфарая стреля отново и го прави точно, като в същото време ръмжи:
  - Слава на нашия свят!
  И от босите й крака хвърчат светкавици. И масата от орки е запалена и разкъсана на парчета.
  Да, това е принцеса войн. С нея всеки мъж ще се чувства сигурно защитен.
  И останалите сто хиляди момичета не са по-лоши. И стрелят много добре. И най-важното, бързо.
  Голите им, мускулести крака имат само време да трептят.
  Ето ги в унисон:
  - Ние даваме активен пропуск,
  Ударихме врага право в очите!
  И пак пускат нови дарове на смъртта с боси крака. Това общо взето им е изстрелването на бойна енергия.
  Дори Елфарая пееше:
  - реват орки - жални лица,
  Знайте, приятели, аз съм убиец!
  Ще убия всички, ще унищожа всички,
  И ще счупя косматото лице!
  Да, момичето наистина е изключително борбена. И когато орда от орки се приближи, тя ги удари като пулсар. И веднага петдесет същества бяха разкъсани на малки парчета с месо.
  Елфарая изръмжа:
  - За големи идеи, така че всички същества да горят!
  Тогава воинът взе и пусна мълния от пъпа й. И няколко дузини орки се оказаха като овни, пробити с шиш. Те се изпържиха почти моментално.
  А останалите момичета изкрещяха:
  - За Светите земи!
  И аз ще го взема и те ще хвърлят съсиреци енергия от босите пети! И разкъсаха много космати бойци.
  Елфарая, продължавайки да стреля, този път дърпайки тетивата на лъка с ръце, изписка:
  - За нашата магия!
  И тя също отблъсна мълния от голата си пета ... И тя удари толкова силно, че цели сто орки и тролове бяха овъглени. Като петна, уловени в огнехвъргачка.
  Елфарая изрева:
  - Аз съм голяма магьосница!
  И отново, как се забива срещу врага. И очите й блестяха. А момичетата с голямата си страст хвърлят стрели по орките и троловете.
  От трупове растат могили. Всички се трупат и трупат. И все повече мъртви.
  Елфарая го взе и отбеляза със смях:
  - Какво да правиш, ако в главата ти има цар?
  Тогава създайте дворец за него!
  И отново принцесата с бос крак ще пусне убийствен и смъртоносен дар на унищожение.
  Това момиче е просто въплъщение на смъртта. Но в същото време нейните лъчезарни очи са толкова мили.
  А останалите момичета изтребват много животински същества, такава вълна цунами пълзи към тях, общо взето е супер. И така яростно обсипват врага със стрели. Често пробиване направо.
  Елфарая вика:
  - Роден съм в такива времена,
  Че родината мила ме помни!
  И воинът се изправи на ръце, изви босите си крака над главата си и завъртя огромна огнена топка. И как ще хвърли съсирек енергия към противниците.
  И веднага хиляда орки избухнаха. И кожите им бяха запалени и излющени веднага.
  Елфарая извика:
  "Аз съм воин от клас G!"
  И как се смее.
  Тогава мълния ще бъде освободена от езика. И изгори много врагове.
  Тогава момичето-принцеса изрева:
  - За мен целият свят!
  И от зелените очи на красавицата паднаха мълнии... И как поразиха всички тези безброй същества.
  Елфарая дори изпя:
  - Милиарди чакали, дяволи! А моят лозунг е прост - убийте всички!
  И с голи пръсти принцесата пусна друг, много убийствен пулсар.
  И как ще разкъса всички ...
  И другите момичета не й отстъпват. Всеки смазва и смазва противниците със стрелите си. Използвайки, разбира се, техните много пъргави, без излишни обувки крака.
  Орките явно са задъхани. Но има толкова много. И все повече и повече нови полкове от същества пълзят.
  Такива момичета обаче не могат да бъдат смутени или разклатени. Ако ще се бият, тогава се бият. И не знаят как да се страхуват. Или по-скоро не искат да знаят.
  Ето как босите им крака изстрелват смъртоносни дарове на смъртта. Които цепят челата на орките.
  Това са момичетата - наистина са супермени в много къси поли. И толкова привлекателна и красива.
  А сто хиляди момичета са колосална сила! Срещу които нищо не може да се справи!
  Елфарая изчурулика:
  - Слава на нашия феномен!
  И от голата пета отново пусна пулсар на разрушението. И масата орки станаха обитатели на ада.
  И защо ще ги допускат такива рошави в рая?
  Елфарая изрева с пълно гърло:
  - Ще бъда абсолютен световен шампион!
  И отново момичетата ще пуснат нажежен и смъртоносен пулсар с босите си пръсти.
  Ще изгори всички и ще ги накара да изгорят.
  Елфарая пееше с удоволствие:
  - Не съм просто момиче,
  И златна корона!
  И отново светкавица ще изхвръкне от пъпа на красавицата. Ще удари косматите създания и ще ги овъгли като изгорели дърва за огрев.
  Елфарая реве:
  Ще те изгоря, ще те превърна в пепел!
  И от пъпа отново ще изпрати светкавица ...
  И маса орки, пържени като котлети в тиган.
  Елфарая го взе и запя с удоволствие:
  - Орк се претегля в примка,
  Изпечете го на огън!
  И сега нещо много трудно и смъртоносно ще излети от голата пета на момичето. От какво не може да се защити.
  Още веднъж сто орки бяха овъглени наведнъж. И се превърна в сгурия и пепел с вълна.
  И момичетата как да скърцат:
  - За великото Отечество!
  И отново босите им пети хвърлят дарове на смъртта с адска скорост. Това са момичета, които няма да бъдат спрени от бури, бури или прегради!
  Ето ги Терминаторите!
  Воините не позволяват на орките да наложат близък бой и да държат врага на разстояние.
  Но все пак косматите същества отчаяно се опитват да пробият по-близо. Но воините със сигурност няма да им го дадат.
  Елфарая отново е в ръцете си и с босите си крака възпроизвежда осмицата. И се появява огнен облак. И пада като див поток върху орките.
  И няколко хиляди космати същества взеха наведнъж и изгоряха.
  Елфарая изрева:
  - Черни същества крещят като мухи! Какво не може да се сбърка от глад!
  И сега воинът ще пусне три стрели наведнъж, дърпайки тетивата с бос крак, и дузина орки ще пробият!
  Това е момичето терминатор. И има такава дива и неистова енергия.
  Елфарая го взе и изпя:
  - Момичетата са различни
  Само те не са заразни!
  Ако падне,
  Това няма да се спаси в ада!
  И убийствен пулсар се втурва от голата пета на момичето. И разпръсква рошави мечки във всички посоки.
  Елфарая в диво вълнение казва:
  - Аз съм от такова племе, че ще те убия за бога!
  И отново, воинът ще пусне стрели, които пробиват всяка броня, и разкъсано, рошаво оркско месо.
  Нейният партньор, много красиво момиче с червена коса, изрева:
  - За силно приятелство!
  И също така ще изпрати адски пулсар на унищожение!
  И смъртоносната маса на врага ще смаже.
  Елфарая изкрещя:
  - За моя демоничен свят!
  След това момичето принцеса, като започне, че ще преначертае костите в пясък. Воинът на церемониите не знае.
  Червенокосият партньор, принцеса дьо Ла Валиер, изкрещява:
  - Бъдещето е наше!
  Елфарая избълбука в отговор, преди да отприщи дива мълния от убийствен пулсар.
  - А миналото само ще помогне за бъдещите ни победи!
  И сега момичетата са сто хиляди, като вземат и хвърлят диви светкавици с боси пръсти.
  И армията от орки ще вземе и ще изгори. Да, страшно е да попаднеш под разпределението на такива воини.
  И те също се усмихват и показват зъби, които отразяват лъчите на звездите.
  И тогава момичетата ще го вземат и ще го стъпчат с босите си пети, и вълна ще премине над земята и ще покрие цяла армия от орки. И погребете!
  Воини от ослепителни зъби ще пуснат слънчеви лъчи и ще заслепят редиците на косматите войници.
  Елфарая изкрещя:
  - За моето решение и поведение!
  Момичетата се борят все повече и повече. И така ще вземат и хвърлят дискове с боси крака. Те ще преминат, а масата от орки е намаляла.
  Принцесата изрева с пълно гърло:
  - Ще ви режа, ще ви режа, скоро всички ще ви режа!
  Ще те убия, ще те убия, ще те убия!
  И сега воинът с голата си пета ще отрази слънчевия лъч и като лазер към орките.
  И изрежете цяла рошава линия. И орките квичаха и превърнаха тази армия в изпражнения.
  И отново орките са в дива атака, а момичетата хвърлят предмети на смъртта по тях с боси крака.
  И гърдите треперят. И така всеки сандък е цяла танкова кула!
  И така момичетата го взеха и изстреляха мълнии от пъповете си. Всичките сто хиляди момичета бяха изрязани от лазерни лъчи с пъпа.
  И цели половин милион орки бяха изпържени наведнъж. И само пространството можеше да ги смели.
  Елфарая изрева:
  - Разкъсах и изгорих те,
  Аз съм момиче - просто Сатана!
  И отново от пъпа ще изпусне мълния. И удря смъртоносно. И после как летят стрелите. И всички станаха барове.
  А сега орките са като пълни с дупки барове.
  И момичетата си блъскат бюстовете с магия и покосяват много вонящи орки. И те бяха нокаутирани.
  Елфарая изпя:
  - Ще избием всички!
  Ти си такова момиче - просто принцеса!
  Воинът изрева:
  - Ще те разкъсам и нямам милост!
  И така си клати бюста. И отново освобождаване, то носи истинска смърт.
  Орките се опитват буквално да обсипят вражеските позиции с трупове. И те продължават и продължават, и продължават, и продължават. Тук растат нови планини от мъртви. Но орките не се предават.
  Те продължават и продължават и продължават. И умират без милост. Но воините обсипаха орките като град от стрели. И воините не могат да спрат тази измет. Но рунтава вълна се втурва към себе си. И това море с зъби се движи.
  Момичета в диво вълнение. И разгъват мускулите си. И орките се движат сами, сякаш е заминала поредната вълна цунами. Но това не пречи на никого.
  Елфарая дори пееше, като преди това дърпаше тетивата с боси пръсти на пет лъка едновременно и изстреля магически стрели:
  - Директно с голи ръце,
  Справих се с цунамито...
  Аз съм всяка девета вълна,
  Любовникът ми разкъса!
  Воинът дори скача и веднага освобождава секрет от пъпа. И смазва врага.
  И рев:
  - Моята армия е силна,
  Тя завладява света!
  Елфарая напълно се разпръсна. Те и други момичета, разбира се, са брилянтен клас воини. Който няма да даде ни най-малка милост на никого.
  Те са просто свирепи животни. Или може би дори нещо като орки! Само красиво, не грозно.
  Елфарая как да освободи мълния от устата си. И изгори сто орки и пей:
  - За милата ми душа!
  И намигнете на врага!
  След това голите й пръсти ще пуснат пулсари. И те ще разкъсат цялата опаковка на малки, разкъсани части.
  Тогава Елфарая ще изписка:
  - Убийството е моето верую!
  Червенокосият й партньор ще излае:
  - И моята също и на площада!
  Елфарая отприщи каскада от разрушения и изрева:
  - А моята по принцип е на куб!
  И двамата воини тропаха с боси крака. Надигна се нова вълна от магия.
  И сега от орките пак лети чипс и накъсано месо. След това се пържат в тиган.
  Елфарая изпищя.
  - Поставете нови рекорди!
  Червенокосата партньорка потвърди с рев, изстрелвайки огнени пулсари с боси пръсти:
  - Да расте земята!
  Елфарая тупна орките и изписка:
  - Два пъти, три пъти над нормата!
  Червенокосият воин даде мехур от магическа енергия с голата си пета и добави с вълнение:
  - За да цъфти моята страна!
  Така че момичетата се разделиха и много старателно. И смазват тази армия от рошави създания с големи придобивки за себе си.
  Елфарая отново изхвърли магически лазер от пъпа си и изкрещя с искрящи очи:
  - Имам кобра и гюрза в една бутилка!
  И как ще пусне нов лъч от това, което изгаря живи орките към врага.
  Червенокосият партньор на принцесата, който внезапно заяви:
  - Сега се казвам дьо Лавалие!
  Елфарая с готовност потвърди:
  - Дьо Лавалие, така де Лавалие! Така още по-красиво!
  Червенокосият воин изписка:
  - Аз съм рицар на светлината на колене на диваците,
  Ще изтрия тези орки от лицето на земята!
  И как тя ще движи босите си, изсечени крака по тях ... И останалите момичета, цялата армия от сто хиляди войници, ще го вземат, ще отворят уста и ще пуснат огън от тях.
  И отново каскада от пламъци ще падне върху орките, изпепелявайки без никакво колебание и без да дава шанс.
  Веднага три милиона рошави създания се запалиха наведнъж. Сякаш ги заляха с напалм. Или дори фосфор заедно със сяра. И всичко пламна като милиард кибритени клечки наведнъж.
  И как ще светне тази маса. И колко вой и писъци и ругатни от всичко това наведнъж.
  Елфарая излая:
  - Нямай милост към орките
  Убийте ги копелета...
  Как да смачкаме дървеници -
  Разкъсайте като хлебарки!
  И той ще вземе босите си пръсти и ще пусне мълния. И моля един много голям трол. Той ще вземе и ще излети. Представете си, че динозавър е бил взривен.
  Червенокосият партньор изписка:
  - Това е таласъм!
  Елфарая в отговор, с голата си пета, изпускаща мехур от магоплазма, изкрещя:
  - Имаме отговор на духовете!
  Огненият воин изрева:
  - И ковчег ще има за него, и поздрави във венец!
  Елфарая отбеляза:
  - Венецът може да бъде както погребален, така и лавров! Така че не се вълнувайте прекалено!
  Червенокосата принцеса изрева, също изстреля мълния от пъпа си, поваляйки малкото оцелели орки:
  - Приготвили сме им нещо по-тежко от венец!
  И сега воините, всичките сто хиляди момичета, ще го поемат и по заповед на Елфарай ще скочат и ще извият босите си, мускулести крака във въздуха. В резултат на това ще се издигне буря и то истинска магическа буря. И ще тръгне вълна с колосална сила и милионен вал на магическо цунами.
  В резултат на това последните орки са унищожени и напълно сплескани.
  Изпържени и станаха котлети.
  Елфарая казва с патос:
  - Химнът на родината в сърцата, ние пеем,
  Ще направим всичко във Вселената щастливо...
  Нека вземем легендарния Мохамед,
  Небето и земята са в голяма сила!
  
  ЕЛФ ПИЛОТ СРЕЩУ САШКА
  В една от алтернативните вселени, по време на Втората световна война, пристигна елф. Той влезе в японските военновъздушни сили и в резултат стана ас номер едно там. В крайна сметка елфите са много способни, бързи, пъргави, силни. Те имат реакция и всички рефлекси, много по-добри от хората, плюс магическа визия за битката. Когато един елф види какво ще направи врагът.
  Накратко, елфът, приел прякора Конан, сваляше самолети с такава лекота, сякаш трошеше семки.
  И благодарение на него Япония спечели морската битка при Мидуей. Една голяма победа оказва влияние върху целия ход на Втората световна война. Първо, японците най-накрая взеха инициативата в Тихия океан. И техният флот успя да превземе Хавайския архипелаг, след като получи много силна позиция, след като завърши изграждането на отбранителния периметър в моретата.
  Това обаче може би нямаше да има решаващо значение, ако след тези победи самураите не бяха решили да отворят втори фронт срещу СССР.
  Последва изненадваща атака в Далечния изток. А войските на Империята на изгряващото слънце също атакуваха Владивосток. Въпреки факта, че заплахата от нападение от милитаристична Япония след триумфа на Мидуей стана съвсем реална, с помощта на подкупи и предателство агентите на Микадо убедиха командването на Владивосток да не привежда войските в пълна бойна готовност. И в резултат на това дамоклевият меч вече е донесен, а те пируват в ресторанта. Майор Сталинградова хвана младия офицер за косата, тя беше с една глава по-висока от него и явно по-силна:
  - Какъв грубиян и пияница! Защо имате такъв разпуснат отбор! Този човек прилича повече на момче от кабината, отколкото на офицер. Може като за начало да го раздухате добре, за да излезе целият хмел.
  Полковник Палацев се смути:
  - Това е Саша Соколовски. Изпратен е на курсове директно от Суворовското училище по съкратена програма. Той е още съвсем момче, след два месеца рожденият му ден става на петнадесет години.
  Сталинградова направи неприятна гримаса:
  - Еха! На четиринадесет години и вече офицер! Ето какво прави войната! И не знаех, че млеката вече получават пълноценни титли.
  Палцев вдигна рамене.
  - На война децата рано порастват! Освен това му се случи история, сякаш той написа най-добрата история за отбраната на Москва, и Жуков отбеляза това и го посъветва да прехвърли момчето от кадети в офицери.
  Сталинградова стана по-мила при тези думи:
  - Глоба! Че не е глупав. - закани се тя като учителка с пръст. - Като цяло не е зле, но вече не пия! Усещам миризмата, а носът ми е като на куче, веднага под трибунала! - Силна жена, зряла, но не загубила атлетична хармония и свежест, ръга с пръст на полковника. "Всъщност вие ще платите за това. Вече мъж на средна възраст, но се държи.
  Палацев се изкашля сърдито:
  "Всъщност съм на трийсет и три, но вече съм ранен седем пъти, така че изглеждам стар ...
  Сталинградова искаше да каже нещо в отговор, когато внезапно чудовищен рев наруши предзорната тишина. Сякаш тежки камъни падаха от небето, стъклото на прозореца веднага се спука. Парчета от градушка удряха по масата и дори попадаха в ръцете и лицата на пияни офицери. Сталинградова извика като командир:
  - Всички навън веднага.
  Палцев извика в отговор така, че едва не разкъса гласните си струни:
  - Това са дванадесет и осемнадесет инчови снаряди! Японските бойни кораби с най-голям тонаж изглежда са на лов, което означава.
  Сталинградова, раздразнена, удари стената с ботуша си. От удар с умна, между другото, трофейна обувка, плочката се спука:
  - Започна, но не както планирахме! Въобще не! По дяволите, трябва незабавно да вземете ескадрата в морето и да потопите флота на страната на воините с тесни очи.
  Паднал на четири крака, капитанът от първи ранг (иначе полковник) измърмори:
  - Има оръжия само на моя разрушител и на няколко малки корита. Ние дори нямаме отговор.
  Сталинградова показа тежък юмрук:
  - Ами ти и магарета! Жената воин със синя коса като бушуващо цунами изрева. - Но трябва да имате брегова артилерия! В крайна сметка не всички бяха изпратени на западния фронт, както и авиацията. В крайна сметка фактът, че Япония може да влезе във войната всеки момент, се говори от години.
  Вече доста ранен Палацев, искаше да каже той, но отново изгърмя, осколки паднаха. Сирената зави, предупреждавайки за пристигането на самолет. С голяма трудност полковникът от военноморските сили стана и извика, блокирайки тътена на Сталинградова:
  - Авиация имаме, има и брегови батареи, макар и не в пълен комплект. Да отговорим!
  Пилотът изръмжа, докато тичаше по улиците:
  - Просто бих изтичал до моя боец и ще засадя тези самурайски воини, няма да изглежда достатъчно. Те пак ще плащат за Цушима и Мидуен.
  Сашка Соколовски, насън вече офицер, а не роб, на когото отрязаха половината ухо, се съгласи:
  - Да, ще плащат! Да, дори и с процент!
  Чуха се експлозии и закъсняло цвърчене на зенитни оръдия. Като цяло, по-голямата част от противовъздушната отбрана на Владивосток беше извадена още през четиридесет и първата година, за да се укрепи отбраната на Москва, така че множеството точки на колонията на комари в страната на изгряващото слънце изглежда не обърнаха много внимание на такъв "шум". Японските пикиращи бомбардировачи изхвърлиха пружинни "подаръци" с пронизителен писък. Ударът е нанесен както върху града, така и върху флота. Японските самолети не са твърде големи, но пъргави, но бойните кораби, напротив, са тежки. Тук най-големият от тях е дори тесен в океана, дължината е триста метра, а оръдията са 460 милиметра. Досега американците не са успели да потопят нито един от тези красавци, а оцелелите заедно с крайцерите унищожаваха брега. Много приличаше на злодейската атака в Страната на изгряващото слънце на 27 януари 1904 г. Само че тогава нямаше авиация.
  Палцев почувства, че се задушава от бягане. Той не е супермен, а обикновен човек с болни бели дробове, попаднал в трудна ситуация. Но Виктория Сталинградова не го изпревари с много. Чудя се на колко години е, едва ли изглежда на повече от тридесет години, гърдите й са големи, а раменете й са широки като на мъж.
  Сталинградова изведнъж се обърна и махна с ръка:
  - Не бягай старче, последвай ме! - извика тя с такава сила, че звуковата вълна просто удари ушите й. - Изведете разрушителя в открито море възможно най-скоро.
  Наблизо гърмяха експлозии, падаха отломки, един от тях падна право върху Сталинградова и тя механично го улови с ръце. Момичето-терминатор се почувства като вратар, спечелил успешно наказателен удар, фрагментът беше кръгъл, топъл и приличаше на топка. Виктория внезапно усети, че нещо течно се стича по ръцете й. Момичето погледна фрагмента и тогава дори нейният железен воин, кален от три години война (Заедно с испанските и гражданските, ще има още) гадене дойде до гърлото й. Тя държеше бебешка глава в ръцете си. Горкото момиче (това се вижда от късите свински опашки, с избодени очи. Сталинградова внимателно постави глава на напукания асфалт и се прекръсти:
  - Нямаше време да съгрешиш, да не живееш! Но по-голям грешник от Бога няма, затова няма по-голям грях от безразличието към страданието на децата.
  Отново рев и осколки, един удари момичето в ботуша, одраска кожата. Сталинградова вече искаше да се обърне и да се втурне колкото може по-бързо към пистата, където нейният МИГ търпеливо чакаше агресивната домакиня, но ...
  Погледът на воина, остър като острие на кама, различи непоносима гримаса на болка върху лицето на капитан от първи ранг Владимирович, когато горната част на отсеченото му тяло полетя, изхвърлена от взривната вълна. Самото момиче едва успя да избегне фрагмента. Въпреки че какво момиче е, тя за първи път взе оръжие в руско-японските времена на Николай II. Тя вече по едно време някак си хвана бузата, дори по време на международната битка в Испания. В резултат на това остана дълбок белег, който дълго време разваля външния й вид. Плюс ареста и изпращането на полковника в концентрационен лагер. Вярно е, че в Сибир на място за дърводобив тя се запознава с един много силен магьосник, който с помощта на мехлеми и призоваване на духове успява да излекува, сякаш никога не е бил, тази рана и още няколко. Белези, получени по време на битки с японци, немци, бели чехи, войски на Колчак, Деникин, Врангел. И тя я научи на много, така че Сталинградова, изглежда, принадлежеше към избрания вид хора.
  Тя получи възможност да напусне предсрочно, използвайки женски чар, така че беше подложена на амнистия, въпреки трудната статия. Въпросът, разбира се, не е толкова да се убеди мъжът, а да се гарантира, че организаторът на партито няма да разбере за това. И има толкова много измамници от всякакъв вид, че един доносник, доносник и доносник ги кара. Така че няма да ускорите наистина, ако кариерата ви е скъпа.
  Това означава, че Япония има голямо предимство в пехотата, авиацията и дори в танковете. Е, при танковете от наша страна това се компенсира с качествено превъзходство, а останалото е много по-лошо. Въпреки че, ако вземете малки оръжия, Япония също изостава в броя на картечниците, най-вече има пушки. Далекоизточните дивизии обаче са слабо оборудвани с картечни пистолети. Машините не стигат за всички. Така че ... По отношение на качеството няма превъзходство в пехотата, по-скоро, дори по-лошо, всички най-добри офицери се прехвърлят на съветския фронт, тук най-лошите войски, като правило, не се обстрелват, имайки минимум на военното обучение. Това означава, че войната започва, при изключително неблагоприятна за СССР обстановка. И доста новосформирани резерви ще бъдат изхвърлени на изток...
  Сталинградова изведнъж бръкна в огъня. Гореше бомбардираната градска болница. Картината е наистина апокалиптична, а жени, деца и старци горят живи. Тук бебето падна право в огъня, а наоколо се разнесе страшен рев и стонове.
  Сталинградова усеща тръбите на архангелите в главата си и се хвърля в пламъците. Огнени езици облизаха голите ръце и отвореното лице на момичето, но пилотът се движеше толкова бързо, че тя успя да грабне детето, издърпвайки го от прегръдката на разрушението.
  Момичето изскочи, усещайки само лек сърбеж по кожата си, хвърли поглед към бебето. Уви, беше твърде късно, момчето се задуши, вкарвайки пламъци в дробовете си, изгаряния по кръглото му лице. Такива разкъсани мехури по кожата са по-меки от пъпки на маргаритка. Сталинградова извика:
  - Ето това е човешки хаос!
  Ударила с ботуша си купчина боклук, след което се втурнала да помага на кого още може да се спаси. Беше като кобра, която танцува между газови горелки, момичето се извиваше много странно и танцуваше. Тя беше изгорена, ботушите й се стопиха, туниката й беше овъглена, но тя продължаваше да се бори упорито за всяка сълза на дете, за всеки удар на малко сърце, за всеки крехък живот, но така необходим на родината! Ботушите се разпаднаха и сега момичето танцуваше сред вихрушките на пламъка с босите си очарователни крака. Тя беше мъченица, но не просто монахиня, измъчваща себе си с пости и камшик, което не носи полза нито на Бог, нито на хората, а мъченица-борец, спасяваща конкретни животи. Краката на момичето-воин бяха покрити със слой малки мехури, но от болка се движеха още по-бързо и точно.
  Капитанът на медицинската служба, извади големи ботуши от чантата си, извика й:
  - Вземи ги, бързо ги обличай! Ти, танцувайки върху пламъка, ще станеш инвалид.
  Воин с чин майор веднага отговори:
  - По-добре да станеш инвалид физически, отколкото да си изрод морален! Нито секунда за себе си, всичко за фронта, всичко за победата!
  Капитанът на медицинската служба отговори:
  - Това е истински съветски човек!
  Сталинградова, потъпквайки пламъка, изруга:
  - И какво стоите, спасявайте хора!
  Капитанът въздъхна.
  - Имам протези, вместо крака!
  Сталинградова, измъквайки друго момиче с полуобгорено лице и в безсъзнание, извика яростно:
  Колко жесток е Бог!
  Капитанът сви рамене.
  Не е Бог виновен, а хората!
  Сталинградова много разумно и уверено възрази:
  - Това е същото като да кажеш - не родителите са виновни, а децата!
  Капитанът искаше да каже нещо, но облаците дим влязоха в гърлото му и той се изкашля гневно.
  Бомбардировките затихнаха, но обстрелът продължи. Корабните оръдия имат приличен запас от снаряди, но сега огънят е насочен повече към разоръжените съветски кораби. Ямамото разбира, че господството в морето ще прехвърли инициативата в тази война на Япония за дълго време. А за изграждането на кораби процесът е скъп и дълъг, въпреки че например подводниците може би са по-лесни за щамповане. Това, разбира се, също трябва да се вземе предвид, но е важно да се разчупи структурата. Адмирал Ямамото, най-могъщият човек в Япония след император Хирохито, се чувстваше като бог. Истински бог, така че религията на страната на изгряващото слънце учи, че най-добрият начин за обожествяване е военната мощ! И сега великият командир може произволно да измъчва и обезобразява пространството около себе си. Над Владивосток има гъсти, черни облаци дим на много километри; това са петролни хранилища и горивни складове. Стотици, хиляди хора горят, по дяволите, добре, след това как да не се почувстваш като бог, който отмъсти на руснаците за векове на унижение, един велик народ е принуден да се сгуши в поредица от острови, толкова малки в сравнение с простори на Русия. Сега руският флот потъва и за разлика от пристанището на Перу няма да остави нито един кораб.
  По време на битката при Халхин Гол Ямамото предлага да нанесе подобен удар на Владивосток, за което е съставен подробен план. Но Хитлер неочаквано сключва мир със Сталин. Изобщо, идиот Хитлер, започна избиването на евреите и с това настрои срещу себе си както Полша, така и страните на Запада. И защо му трябваше? Искахте да получите еврейски богатства? Но беше по-добре първо да станете световна сила, побеждавайки СССР и може би след това други страни. Западът е по-лесен за победа поради факта, че манталитетът му се характеризира много по-малко с фанатизъм и склонност към саможертва. Известен ли е поне един случай на таран на американски пилоти? Вярно, имаше няколко сблъсъка, но това най-вероятно е инцидент. Руснаците са фанатици, което е странно, защото православната вяра не одобрява самоубийството и изобщо не смята, че човек може да си спечели път към рая с подвизи. Изобщо учението на Христос е изключително тъпо и непрактично. Хе Ямамото четял Библията и се удивлявал на глупостта на хората да смятат такъв пацифист за Бог. Например, той учи: ударят те по дясната буза - обърни лявата, искат една риза - дай две, обичай врага си! Само психично болен човек може да смята Христос за Бог. Такава религия е добра само за роби, подчинени васали. И сигурно цяла Европа и половината свят са повярвали. Вярно е, че учението на Исус, въпреки факта, че отхвърля принципа на Стария завет, око за око, и ви учи да обичате враговете си, не попречи на британците да завладеят една трета от цялата планета, създавайки най-обширната империя в историята на човечеството. И това е въпреки религиозността на Великобритания, където Бог се споменава дори в националния химн. Странно, американските президенти се кълнат в Библията, но въпреки това бомбардират японските градове с напалмови бомби, изгаряйки хиляди жени и деца живи. Освен това цивилни бяха убити не случайно, а умишлено, това беше тактика за тероризиране на цивилното население: подкопаване на човешки и икономически ресурси. Но японците още не са бомбардирали САЩ. Но ще го направят! И те също приписват специална жестокост на самураите. В края на краищата, той Ямамото, ако желае, може да пробие с бомбардировачи до американските градове, особено след поражението на флота на янките близо до пристанището на Перу. Да европейците са морални копелета. Те имат извратено разбиране, вяра, учение и неправене! В Япония не е така! Каквото ни учат, това правим. Няма такова нещо, като Бог да каже обърнете и другата буза, но въпреки това неговите служители умишлено убиваха малки деца. Да, като цяло вярата, че Бог е един и Всемогъщ, не може да бъде вярна. Ако беше сам, тогава, разбира се, щеше да се погрижи хората да го почитат правилно, с вяра и истина и да имат едно учение. И така всеки се моли както иска, каквото иска. А светът е твърде грозен и грешен, за да бъде създаден от един-единствен Всемогъщ Бог. В крайна сметка всеки отговорен владетел на първо място се стреми към ред и справедливост. Той иска силните, мъдрите, благородните, честните да са на първо място, а останалите или да се поправят, да израстнат физически и духовно, или... Но ако Бог е Всемогъщ и Създател на Вселената, тогава той не би създават телесни и психически изроди . В крайна сметка защо императорът понякога е принуден да търпи слабостите на хората като даденост? Защото няма друг изход, той не може за миг да превърне изродите в красавци и страхливците в смели. Но ако можех, веднага бих го направил!
  Уви, трябва да приема това, което е и да се справя с човешкия материал, който получих като даденост. Но от кого го е получил е друг въпрос. Да, и самият император има слабости: той е просто човек - той остарява, болен, отслабнал. Странно, божественият император често живее по-малко от обикновения слуга, има по-малко умения за боравене с оръжие от повечето генерали и много войници. Е, какво има в него от Всемогъщия Бог. Но бялото не е по-добро! В цялата история на Европа не е имало по-страшен и успешен завоевател от Хитлер. Да, той наистина е символ на военната мощ на белите хора! И въпреки това най-великият командир на всички времена и народи дори не можа да завърши гимназията, да получи средно образование, което е задължително в Япония!
  Освен това Хитлер не е приет в армията по здравословни причини. Странно, но този ревнител на култа към силата, лъвът на войната, се оказа толкова физически слаб, че дори в Германия, където има военен пост на всеки пост, той не беше повикан като редник. Колко е деградирала Европа.
  Сталин обаче, друг от най-видните политици на нашето време, също нямаше средно образование, той беше самородно кълбо. И интересното е, че той също не е призован в армията по здравословни причини. Интересно, съвпадения, двама злонамерени врагове нямаха средно образование, не бяха призовани на военна служба по здравословни причини, имаха бащи пияници, а бащата на Хитлер също работеше като обущар в началото!
  Ето такова съвпадение, странно, зловещо. Гьоринг дясната ръка на Хитлер не е такъв. Той е от семейство на аристократи, предшественикът на Гьоринг е бил заместник на действителния владетел на Германия Бисмарк. Гьоринг е бизнесмен, олигарх, аристократ и прагматик. Те също така виждат възможно да заменят обладания фюрер. Америка и Великобритания също, макар и тайно, искат да сложат край на Русия, независимо от управляващия режим, но искат да сложат край на комунистите, които отричат самата концепция за частна собственост дотолкова, че дори си затварят очите за прекомерното укрепване на Германия.
  Германия обаче е геополитически конкурент, но конкурент в рамките на капиталистическите и аристократични правила на играта, а болшевишка Русия е абсолютно чужда и враждебна. Дори е учудващо, че от четиридесет и първи Чърчил сам предлага помощ на Сталин, това с целия му антикомунизъм, традиционна, английска омраза към Русия. Все пак Германия под червените е боен кон, впрегнат в съветската колесница, а СССР под кафявите е вечна партизанска зона. В крайна сметка фанатичните болшевики няма да се примирят и ще водят продължителна партизанска война, която толкова ще изтощи Третия райх, че всички мечти за по-нататъшна експанзия ще изчезнат като дъга след гръмотевична буря! Русия под Германия, по-добре от Германия под Русия! Разбирайки това, става ясно защо САЩ и Великобритания търсят изход от войната.
  Ямамото е прагматик, той беше във война със САЩ и Великобритания. Но тези две империи сами провокираха Япония, като наложиха ембарго върху доставките на петролни продукти. В крайна сметка страната на изгряващото слънце няма собствени кладенци и много други суровини. Японците преговаряха, американците навиваха все по-унизителни искания.
  И в същото време янките, провокирайки войната, изобщо не се погрижиха да приведат армията и флота в бойна готовност. Изкушението се оказа твърде голямо, още повече имаше искрица надежда, че Москва е на път да падне и Германия и нейните съюзници ще се притекат на помощ. Освен това имаше надежда, че Съединените щати, тъй като все още са относително демократична страна, силно зависима от общественото мнение, ако войната се проточи, няма да искат да проливат кръв на островите на други хора. Наистина, защо един обикновен американец на улицата ще получи цинкови ковчези с роднините си, ако не говорим за защита на територията на самите Съединени щати и дори да плаща доста големи военни данъци! Може би затова царска Русия загуби, имайки повече войници, но руският народ не смяташе Манджурия за своя територия и не искаше да плаща с кръв и пот за абстрактни интереси. Уви, Хитлер не превзе Москва отчасти поради неподготвеността за суровата зима и отчасти поради фанатизма, характерен за болшевиките. Но не само болшевиките, руският народ е склонен към саможертва за велики цели. В крайна сметка първият въздушен таран е направен от руснака Месер. Дори е учудващо, че той направи това не заради райските хурии, а заради Отечеството. Въпреки че ... Месер е отчасти глупак, в крайна сметка той е майстор на висшия пилотаж, изобретател, дизайнер и, разбира се, живият би донесъл много повече полза на Родината. Може би янките не са толкова грешни, възпроизвеждайки принципа: основното в битката е да оцелееш! В крайна сметка мъртвите вече не могат да убиват!
  Адмирал Наумо отбеляза:
  - Вече сме изразходвали повече от две трети от боеприпасите. Пистолетите са много нагорещени, заливат се с кофи вода!
  Ямамото направи кръст с пръст във въздуха и каза с нисък, леко дрезгав глас:
  - Мисля, че оръдията ще издържат и последната трета от снарядите. Въпреки че не, нокаутирайте до деветдесет и пет процента.
  Адмирал Наумо сви рамене и избърса потта от челото си.
  - Струва ли си да дадете всичко най-добро в първия ден?
  Ямамото стисна юмруци.
  - Разходи! Разбира се, че си заслужава! Изненадахме руснаците, както беше през 1904 г., германците през 1941 г., но Сталин ще накаже жестоко командването и това няма да се повтори. Така че е необходимо да се използва фактът, че опашката на дракона заспа. Всъщност разбирам Сталин, войната с Германия до такава степен погълна вниманието му, че той спря да се грижи за Далечния изток. И неговото обкръжение без лидер се страхува да поеме инициативата. Тук изпуснахме нашия удар. Както и американците. За всички беше очевидно, че въпросът се подготвя, облаците се трупаха, скоро щеше да удари гръм, но...
  Наумо докосна дръжката на самурайския меч, висящ на колана му, или както обикновено се нарича катана:
  - Руснаците винаги действат късно! Войната няма да е много дълга и ще стигнем до Урал.
  Ямамото вдигна очи към небето.
  "Нека боговете ни помогнат в това, но не мисля така!" Те се учат бързо, Халхин Гол показа, че нивото на руснаците е по-високо, отколкото по време на войната от 1904-1905 г. Освен това ще ви кажа една тайна. Нашият таен агент във Владивосток помогна малко, че доста мощната брегова артилерия нямаше снаряди и самолетът не успя да излети навреме. Това е тайната война.
  Наумо беше изненадан:
  - А къде гледаха СМЕРШ и НКВД?
  Ямамото се засмя, разклащайки пръсти.
  "Тук в Далечния изток служат най-лошите кадри на Русия, тези, които се страхуват да умрат на съветско-германския фронт, се стремят към Владивосток. Ето защо тук е много по-лесно да се намери предател или глупак на върха, както и користен човек. А НКВД така е свикнало да разкрива измислени заговори, че вече не забелязва истинските предатели. Така че е напълно възможно да се работи. Между другото, ако няколко генерали преминаха на страната на германците, въпреки факта, че техните семейства, роднини и приятели са заплашени от екзекуция за това, тогава е напълно възможно да подкупите някой от върха. Или го използвайте на тъмно, което е още по-добре. Така че свършихме много работа. Ние, японците, обикновено се характеризираме със задълбоченост в обмислянето на военните операции и вземане под внимание на всички малки неща.
  Наумо потърка дръжката на катаната си.
  - Правилно! Но срамът от Халхин Гол предизвиква чувство на горчивина и силно раздразнение! Как бихме могли...
  Ямамото утеши:
  - Имаше повече манджурци, отколкото японци и като цяло не може да се печели през цялото време. Трябва да отбележа, че въпреки това не най-добрите части се биеха на наша страна, а руснаците имаха голямо предимство в авиацията и танковете.
  Наумо изтегли наполовина катаната си.
  - Не сме оправдани! Един самурай никога няма да говори за тъпо острие и уморен кон, много врагове и слабо оръжие!
  Ямамото коригира:
  - Самурай разбира се не, но мъж за съжаление да! Хората са склонни да грешат!
  Ямамото беше разсеян и извика нещо в тръбите, след което продължи:
  - Един самурай никога няма да се огъне! Отива на таран и срещу течението.
  Наумо кимна.
  - Наистина ли! Но ние се борихме със САЩ и британския лъв.
  Ямамото почука с пръст рулевата рубка.
  - Да! Вярно, но САЩ бяха ударени по зъбите, Великобритания загуби колониите си, а Германия беше в беда. Искахме да изтеглим възможно най-много сили от западната част на Русия, за да улесним настъплението на Вермахта. Ударът беше планиран за май, докато пътищата изсъхнат, но американците попречиха.
  Наумо извади катаната си и я разряза във въздуха:
  - Смърт за САЩ! Винаги пречат на Япония.
  Ямамото се усмихна лукаво.
  - Не винаги, разбира се, например, когато за първи път воювахме с Русия, янките ни помогнаха много със заеми, както и с доставки на оръжие. Повече от половината от нашия флот е направен с парите на Съединените щати и Великобритания и в техните собствени корабостроителници. Така че Америка не винаги е лоша, но не и в този случай.
  Наумо попита изненадано:
  - И защо?
  Ямамото снизходи да обясни:
  - Ято бомбардировачи с голям обсег нахлуха в Токио и нанесоха коварен удар на столицата, използвайки напалмови бомби. Стотици дървени къщи изгоряха и императорът нареди на всяка цена да премести зоната на контрол далеч от столицата. И на първо място, да превземе бойния комплекс от американски бази на архипелага Мидуей, най-близо до японските скелети. И ние успяхме!
  Наума размаха меча си във въздуха:
  Все пак спечелихме!
  Ямамото го прекъсна:
  - И сред белите има умни! Нищо чудно, че императорът в кабинета си постави бюст на Наполеон. Но имаше и друг Цезар, каза той: по-трудно е да задържиш завоюваното, отколкото да победиш. В случая това се отнася на първо място за нас. Наума възпроизвежда осмицата с меча:
  Разбирам с ума си, но със сърцето си!
  Ямамото се изправи и потупа колегата си по рамото.
  - Да, не се разстройвайте, в този случай тръгваме, за да се върнем. Ще победим СССР и отново ще се втурнем към САЩ и британците, но вече заедно с германците и пастата.
  Адмирал Наума с почти незабележимо движение скри катаната в ножницата и, прошепвайки, прошепна:
  - Бъдещето е хубаво, но настоящето е по-добро! Чуйте на самолетоносачи, целият запас от бомби е изразходван, а на ...
  Ямамото нареди кратко:
  - Елате на палубата и се огледайте, след половин час ще се обърнем и ще тръгнем към най-близката база.
  Наума подсвирна през носа си:
  - Слушайте командира!
  Адмиралът изскочи, държейки вратата, за да не се хлопне. Преди стъпките му да заглъхнат, от вратата се изплъзна сянка, тя мина на пръсти и отхвърли завивката.
  Е, какво е времето, а любовта е нощта.
  Междувременно Саша Соколовски все пак се качи в изтребителя LAGG-5.
  Момчето искаше да се бие. Той излетя да посрещне страховития Конан. Затова е мечта, че има невероятни съвпадения.
  Конан вече е свалил петстотин и шестдесет американски и британски самолета. И кръстоса човката със съветските асове.
  Той обаче не подозира каква изненада го очаква.
  Самият Саша Соколовски е против него.
  Момчето е само по бански, така е по-удобно и рационално. Той се втурва в жестока битка.
  Неговият съперник, Конан, също е светлокос и изглежда като момче на около четиринадесет, само много красив и с изпъкнали мускули.
  И двете момчета са терминатори.
  Започват да се стрелят от голямо разстояние. И в същото време избягват.
  Махнете се от пътя на изстрелите.
  Саша крещи:
  - За родината за Сталин!
  Конан реве в отговор:
  - За Япония, за императора!
  Въпреки че той изобщо не е самурай, а елф. Ето момчето Конан, което събаря съветска кола.
  Саша отговаря симетрично - отсича японката.
  И двамата бойци заслужават да бъдат герои.
  Те или се събират, после се разпръскват в различни посоки, но никой не може да събори другия.
  Саша крещи:
  - Бийте се с подлия страхливец!
  Конан отговаря:
  - Това си страхлив бой!
  Те отново се събират. Почти се блъскат, но отново се разпръскват в различни посоки. Не, никой не може да удари никого. Това, уви, не им е възможно.
  И пак се разпръснаха.
  Саша изръмжа:
  - За светата Рус!
  Конан изрева:
  - Не, Япония е по-свята!
  Саша подсвирна и отговори:
  Но ти не си японец! И дори не човешки!
  Конан изръмжа с оголени зъби:
  - А кой съм аз?
  Саша честно отговори:
  - Вие сте от един вид светли елфи!
  Конан се засмя и отговори, прекъсвайки друг съветски самолет:
  - Така го знаеш!
  Сашка отбеляза с усмивка на бисерни зъби:
  - Аз знам много!
  Тогава Конан предложи:
  - Нека го направим! За мен лично тази война е по-скоро игра и забавление, вие също сте дете на двадесет и първи век! Какво искате за Втората световна война?
  Саша логично отбеляза, събаряйки японска кола:
  - Аз съм от Русия, а преди Русия беше СССР. Така че мога да кажа, че се боря за моята Родина!
  Конан се засмя и отбеляза:
  - И аз бях измислен от японски елф Конан и нарисувах в анимето. Ето защо се бия за Япония. Така че това до известна степен е и моята родина!
  Саша отново изпрати за сближаване. Те стреляха отзад на всички картечници, но не можаха да се поразят.
  Свършиха им боеприпасите.
  Конан предложи:
  - Хайде! И двамата с вас напускаме Втората световна война! Аз съм в моя свят, а ти си в твоя ... И нека събитията вървят по пътя си!
  Саша отговори:
  - Не, няма да стане! Япония вече нападна СССР и създаде проблеми с това. Или ще направим така, че да сте във Втората световна война, все едно не е била. Или ще остана тук да се бия!
  Конан се засмя и отговори:
  - Времето и за двама ни във втората световна война изтича! И се връщаме в нашите светове! Що се отнася до промяната, аз успях повече от вас, млади офицер, защото съм елф! Да, не те пуснаха веднага на кормилото на самолета!
  Саша изръмжа:
  - Бъди ти за...
  Но преди да успее, блесна светкавица и двата самолета, пилоти-асове, изчезнаха от въздуха.
  Тогава войната продължи без двама воини от различни светове. Един от анимационните филми на японското аниме, а другото момче, родено през двадесет и първи век, се върна в своето време.
  Но делото вече е извършено и Япония, победила САЩ в морето, атакува СССР от изток.
  Сталин е принуден да прехвърли значителни сили на изток и отлага настъплението край Сталинград. Вярно, операцията Ржев-Сичов все още се провежда, но с още по-малък успех, отколкото в реалната история. Германците успяват да отблъснат настъплението на съветските войски, като им нанасят големи щети.
  Вярно е, че в Африка съюзниците поеха инициативата. Но поради липсата на необходимост да спасява Паулус от котела, Ромел получава повече подкрепления и извършва много ефективна атака срещу американците в Алжир, пленявайки повече от петдесет хиляди войници и офицери.
  Тежките щети предизвикват разногласия в американското командване и Рузвелт замразява прехвърлянето на войски в Африка и като цяло заявява, че Тихият океан е най-важен за Америка.
  Част от американската армия и повечето индустриалци също настояваха да се съсредоточат върху Япония.
  В резултат на това в Съединените щати привържениците на изолацията успяха да пробият проекта за неучастие на Америка във войната в Европа. Дори е предложено примирие на Вермахта.
  Хитлер, изпитвайки проблеми с резервите, се съгласи на примирие с американците.
  Великобритания също не искаше да се бие без Съединените щати и също предложи примирие за една година.
  Фюрерът се съгласи с това. През зимата германците успяха да задържат фронта. Само близо до Ленинград операция "Искра" беше увенчана с успех и беше възможно да се пробие коридорът.
  Германците успяха да превземат напълно Сталинград през декември, но не напреднаха повече.
  В края на февруари Червената армия извърши успешен удар близо до Воронеж и успя да напредне значително. Но Майнщайн с контраудар през март успя да обкръжи съветските войски и да възстанови ситуацията.
  Червеното понесе много щети. И се успокои за малко.
  Междувременно германците обявиха тотална война през февруари. И съюзниците спряха да бомбардират и да воюват.
  В Третия райх производството на оръжия, особено на танкове, се увеличи драстично.
  Фриц планира, използвайки "Тигрите", "Пантерите" и "Фердинандите", за да реши изхода на войната в своя полза.
  Но разбира се това не беше достатъчно. Те нанесоха основния удар в района на Сталинград, по крайбрежието на Волга, по посока на Каспийско море.
  Планът беше да отреже Кавказ по суша от останалата част на СССР. И след това се преместете в Баку по крайбрежието на Каспийско море.
  В същото време германците полагат дипломатически усилия да въвлекат Турция във войната.
  Те вече са дали принципно обещание да ударят, ако Вермахтът излезе на Каспийско море.
  Япония все още беше във война. Тя успя да отреже Владивосток и да превземе Монголия.
  Самураите имат много пехота и се бият фанатично. Резервоарите са доста слаби, но са леки, мобилни и евтини за производство. И най-важното с добър трафик.
  Накратко, силата на врага е голяма. И Сталин не знае какво да прави.
  Досега целият залог е на тридесет и четири. Но са по-слаби от немските коли, особено тигрите. Резервоарът KV е още по-лош и по-тежък.
  45 мм оръдие е остаряло, а 76 мм не е достатъчно здраво.
  Авиацията на практика не е лоша. Специално Як-9 обаче е доста слаб в оръжието.
  Германците естествено заложиха на Фоке-Вулф! Но колата беше трудна за управление. Макар и много мощен и бърз.
  Започна да пристига ME-309, бърза кола със седем огневи точки, но и не много лесна за управление и тежка. А това означава с по-лоша маневреност.
  Горе-долу успешни бяха новите разработки Ю-188 и Ю-288, които са добри бомбардировачи.
  И, разбира се, започнаха да се появяват първите реактивни коли. Но все още не масово.
  Германците започват офанзивата едва на 15 юни, прехвърляйки маси от танкове. И разбира се, те бяха очаквани от самото начало. Изградена е силна защита.
  Истинска цитадела.
  Освен това Ил-2 подготви добра изненада за германците под формата на малки кумулативни бомби.
  Но това не е достатъчно ... Германците все още бяха по-силни. Те натрупаха все по-опитна пехота, както авиация, така и танкове.
  Без западен фронт нацистите са по-силни във въздуха. При танковете те имат малко предимство в бройката, но в качеството поради тежките машини.
  В артилерията дори малко повече цеви от СССР. Но, разбира се, по отношение на калибрите врагът е напред.
  Остава само да разчитаме на мощна защита и устойчивост на съветския народ.
  
  
  
  НАПОЛЕОН ПОБЕДИ ПРИ ВАТЕРЛО
  Наполеон Велики атакува Хамилтън няколко часа по-рано и успя да го победи, преди Блюхер да се приближи. И тогава победи Блюхер.
  При тези условия Русия, водена от Александър Първи, решава да не се бие с Наполеон. Австрийците, които изглежда са свързани с него, предлагат мир при умерени условия.
  Франция получава обратно две малки области в Италия, населени с французи, и Холандия в състава си. От него е премахнато обезщетение и е призната властта на Наполеон Първи.
  Установено е временно равновесие. Франция беше твърде уморена от войни и Наполеон седеше тихо известно време. Въпреки че някои реформи започнаха да извършват. Един от най-важните е официалното въвеждане на полигамията, с право на до четирима партньори.
  Въпреки че католическата църква се съпротивлява, авторитетът на папството пада значително. И протестантите показаха гъвкавост по този въпрос.
  Самият Наполеон е бил почти атеист. Той силно отдели църквата от държавата. Като, светските закони не ви засягат.
  Наполеон Велики, след като леко възстанови силата на Франция, нахлу в Алжир и Мароко. Той започва да присъединява колонии в Африка към своите владения. Скоро войските му превземат Либия. Но Египет беше възпрепятстван да бъде превзет от Великобритания, която сама нямаше никакво мнение за това.
  Наполеон решава, че е по-добре да не започва война в морето, където е много по-слаб от врага. Освен това е необходимо да се усвои това, което е заловено в Африка.
  Французите решават да се преместят в Нигер и да завладеят земите на Запад и в центъра на Африка.
  Наполеон успява да установи добри отношения с Русия, особено след идването на власт на Николай I, с когото стават приятели, и с Австрия. Освен това през 1829 г. Австрия и Франция влизат във войната срещу Турция на страната на Русия. Което като цяло се оказа силен ход.
  Турция окончателно е изгонена от Балканите. Босна и Херцеговина става част от Австрия, Русия получава източната част на Румъния, а западната част става австрийска.
  България и Сърбия формално получават независимост, но българите стават васали на Русия, а сърбите на Австрия. Франция получава под свой контрол Кралство Сардиния и Неапол. Освен това французите превзеха Крит от Гърция и част от островите. Самата Гърция на континента формално получи независимост, но под егидата на Франция.
  Турция в Европа остана да владее практически само Истанбул.
  Русия получи и Закавказието, и Батуми, и Карс, и Ерзурум - почти всички земи, населени с арменци и кюрди. Северният Ирак стана руски, а южният беше анексиран от британците.
  Турция беше изведена в категорията на второстепенните сили. А Русия, напротив, се оказа по-силна, отколкото в реалната история. Наполеон умира през 1837 г., оставяйки на Франция велика и мощна сила с колониални владения в Африка, Европа и части от Азия.
  След това на власт идва неговият син Наполеон II. По-висок, рус, той е наследил големи амбиции от баща си. И направи опит да създаде коалиция срещу Великобритания.
  Австрия се съгласи с това, а Русия, която по това време беше затънала във войната в Кавказ, отказа да води коалиционна война. След това през 1846 г. Австрия и Франция влязоха във война с Германия. Все още не се е обединила под Прусия. Да, и силите бяха неравни. Австрия е на върха на мощта си и Франция също... И Прусия не е много силна.
  В резултат на войната всички германски земи са заловени и разделени между французите и австрийците. Тогава Наполеон II бързо анексира Дания към себе си. През 1851 г. Норвегия е превзета от французите.
  И през 1853 г. Николай I най-накрая се присъедини към коалицията. Русия, Австрия и Франция се нахвърлиха върху това, което беше останало от Турция и Великобритания.
  На сушата успехът допринесе за коалицията. В морето нещата бяха малко по-добри за британците. Но коалицията превзе целия Близък изток, Египет, Судан. И след това Иран. И през 1857 г. Русия, Франция и Австрия се преместват в Индия. И те също успяха да го уловят.
  Имаше завладяване на Африка с напредване на юг. А самата Великобритания беше задушена от континентална блокада. По същото време три империи строят флоти.
  Тяхното предимство в бойната мощ и ресурси ставаше все по-силно и по-силно.
  И през 1862 г., с оглед на заплахата от кацане на Русия, Франция и Австрия в самата метрополия, британците поискаха мир. Великобритания трябваше да се съгласи с редица унизителни условия и да се откаже от колониите си.
  Николай Първи умира през 1864 г.... Александър II наследява престола му. Но този крал отново нямаше късмет. Още през април 1866 г. той е застрелян от благородника Караказов и дългоочакваното освобождение на селяните не се случва.
  И новият млад цар Александър Трети беше против освобождението на селяните. И продължи консервативния курс. Русия обаче напредваше в Азия и Китай.
  В САЩ гражданската война продължи. Особено след убийството на Ейбрахам Линкълн. Сред северняците възникнаха сериозни разногласия. Войната продължи повече от десет години и Съединените щати останаха разпокъсани. Удължаването на войната беше улеснено от помощта на Наполеон II за южняците и нежеланието да има силни Съединени щати, на границата с френската колония Канада и васално Мексико. Наполеон II управлява до 1879 г. и управлението му е доста дълго: четиридесет и две години и славно. Французите напълно окупираха Африка, само Австрия взе малко в нея, спечели от Сирия, Палестина, Индокитай, отчасти Индия, Иран и т.н.
  Укрепнали в Канада, Мексико, започнаха да проникват в Латинска Америка. В Испания и Португалия започват да управляват профренски настроени крале. Великобритания стана второстепенна държава.
  Вярно, Русия се засили, и малко Австрия. Но това не е страшно.
  На трона се възкачи Наполеон III, син на Наполеон II. Вече беше на трийсет и осем години. Доста зрял император, той продължава политиката на баща си, като води войни в Латинска Америка и овладява Австралия и Тихия океан.
  Русия по това време завладя и усвои Китай и Индия, много земя. През 1904 г. руснаците акостират и в Япония, като преди това са завладели Корея. Войната с Япония се проточи малко и премина в партизанска фаза. Наполеон III завладява Латинска Америка, почти целия Червен континент. Но той няма време да влезе в Съединените щати и умира през 1909 г.
  Наполеон Четвърти - всички най-големи синове традиционно се наричат Наполеони, превземат и нападат Съединените щати, за да завършат консолидацията на земята. Междувременно Съединените щати бяха разделени на три части и останаха относително изостанали. И многобройни френски армии ги пленяват.
  Русия все още се бори с японските партизани дълго време, а в Китай непрекъснато избухваха въстания.
  През 1913 г. Александър III умира и Николай II се възкачва на трона. Новият цар продължи курса на баща си.
  След завладяването на Съединените щати Наполеон Четвърти иска повече. Великобритания, тъй като все още няма колонии, не е много силна. Австрия и Русия, това са двете основни сили в света освен Франция.
  Освен това и в двете империи има абсолютни монархии, а в царска Русия действа и крепостничество!
  Наполеон Четвърти мисли за това... Но да се биеш с две чудовища наведнъж е непосилна задача. Или твърде сложно. Необходимо е да изберете един от тях и да ги победите заедно.
  След смъртта на император Франц Йосиф през 1916 г., който управлява шестдесет и осем години - едно от най-дългите царувания в света, неговият пра-племенник Карл I се възкачва на престола. И след това започнаха сблъсъци в Австрия. Не всички разпознаха новия наследник, чийто единствен пра-пра-дядо Франц II беше император.
  И избухнаха няколко въстания и преврати.
  Франция и Русия изпращат войски в Австрия. Съвместният удар доведе до бързото поражение на пачуърк империята и нейното разделяне. И скоро Швеция беше разделена.
  Франция включва също Испания и Португалия.
  Така в света остават само две държави: Франция и Русия, които си поделят всички територии...
  Николай II и Наполеон IV. Такава е комбинацията. И двама монарси стоят един срещу друг... Но войната така и не започва... Николай II умира през 1936 г. Той е наследен от Алексей II. А Наполеон Четвърти умира година по-късно през 1937 г. Той беше наследен не от най-големия син, който също почина, а от средния Луи деветнадесети.
  Новият цар беше млад и Алексей млад. И през 1941 г. те воюваха няколко месеца от май до декември ... След което сключиха мир, при условия без анексии и обезщетения.
  Това вече беше последната война на две световни империи. През 1943 г. французите летят до Луната. И руснаците през 1945г. Разширяването на космоса започна.
  И две империи: руската и френската, династиите на Бонапарт и Романови съжителстваха мирно.
  Така че като цяло животът се е развил съвсем спокойно в друга система на земната вселена.
  До края на ХХ век руснаците и французите успяха да посетят почти всички планети на Слънчевата система и развиха космическата индустрия.
  Като цяло на Земята не е имало епидемии и глад. Раждаемостта и в двете империи е поставена под контрол, а религиите са ограничени по обхват.
  Църквата е отделена от държавата, а атеизмът и новото езичество стават модерни.
  И войните изчезнаха напълно, както почти нямаше големи вълнения.
  
  АКО РАСПУТИН ОЦЕЛЕЕ
  Распутин по някакво чудо, въпреки отровата и раната в стомаха, все пак оцеля след опита за убийство. В резултат на отдавна планираното обкръжение на цар Николай II дворцовият преврат не се състоя. Царят успешно премина най-трудния етап в историята на Русия. И в края на април, веднага щом пътищата изсъхнаха, на юг започна дългоочакваната офанзива.
  Боеспособността на царската армия не беше подкопана от глупавите укази на временното правителство и под командването на изключителния командир Брусилов тя постигна големи успехи. Между другото, в реалната история отначало имаше големи успехи, офанзивата се провали в резултат на саботаж, както от страна на болшевиките, така и от други деструктивни елементи, включително едрата буржоазия и министрите на временното правителство.
  И така няма саботаж, армията е все така силна с дисциплината на царските генерали. А духът на австрийците и особено на славянските части пада.
  Брусилов превзема Лвов и напредва до обсадата на Пржемисл.
  Само като отслабиха сериозно фронта в центъра, германците по някакъв начин спряха руската офанзива.
  Руските войски обаче нанасят удари и в Румъния. Има големи успехи. И дори си върна Букурещ и Трансилвания.
  Германците също изтеглят войски от други сектори, спасявайки австрийците. Ситуацията за Германия се влошава от влизането на Съединените щати във войната през април 1917 г. Защо не се присъедините към американците? Вижда се, че Германия вече плава и е хубаво да си сред победителите.
  През есента, когато започна да вали суграшица, най-накрая започна офанзивата на руските войски в центъра срещу същинските германски части.
  Лошата видимост в мокър сняг затруднява работата на немските картечници и артилеристи. Освен това в студа Фриц винаги вият по-зле от руснаците, по-свикнали с суровия климат.
  Така по-решителният и способен командир Корнилов командва централния, западен фронт, който помита не толкова смел предшественик.
  Руските войски пробиха отслабената немска отбрана и успешно се придвижиха напред, като плениха голям брой пленници и трофеи.
  Само на река Висла, след като отслабиха войските си на запад, германците успяха да спрат настъплението на руските войски. Царската армия освобождава балтийските държави и навлиза в Източна Прусия.
  Руснаците постигнаха големи успехи и в южния участък на фронта срещу Турция. До края на годината те, заедно с британците и французите, почти напълно превзеха Мала Азия и се приближиха до Истанбул.
  През януари Истанбул пада под натиска предимно на руските войски и Османската империя капитулира.
  Дойде 1918 година. В Русия вярваха в бърза победа и страната се задържа въпреки всички военни трудности. Съюзниците също притиснаха малко германците на запад и вярваха в техния успех.
  Америка прехвърляше нови и нови дивизии. Австро-Унгария се разпадаше и армията й дезертира. България обявява война на Германия и Австро-Унгария, като излиза от съюза на централните държави. И Турция беше победена.
  Разбира се, в Германия се появиха настроения за прекратяване на тази война възможно най-скоро.
  Но все още малко нерешителен. И къде отиваш? Още през март, без да чака топлото време, Русия удари вече разбитата Австро-Унгария и проби фронта. Германците не издържаха на атаката и потекоха. Те бяха смазани с големи загуби. Будапеща пада и Австрийската империя капитулира.
  Известно време по-късно в Германия е извършен преврат, а на 9 май 1918 г. Германската империя капитулира.
  Така завърши Първата световна война. Това беше последвано от преговори във Версай и подписване на нова мирна система.
  Османската империя изчезна от картата. Тя беше разделена от Русия, Великобритания, Франция. Царската империя получава обратно Константинопол и Мала Азия с Армения. Великобритания Ирак, Палестина, османските владения в Саудитска Арабия и Франция Сирия. Австро-Унгария също изчезва от картата на Европа. Русия получава Галиция, Буковина, Краков с полски земи. Чехословакия става част от Русия, запазвайки известна автономия, но Николай II става крал на Чехия и Словакия. Краков влиза в Кралство Полша, като Познан и част от германските земи. Включително Данциг. Русия получи и Клайпедската област. Значително разширяване на собствеността.
  На Запад Германия върна френските и датските владения, заграбени при Бисмарк. И тя също беше принудена да се съгласи с демилитаризирана зона в басейна на река Рейн. Германия също беше принудена да плати огромни репарации на страните победителки. На първо място Русия и Франция като най-засегнати от германците.
  Появява се и Югославия, която се признава за васална на Русия, но формално не става част от нея. Унгария е съсечена и също се признава за васална на Русия. Австрия формално остава независима, но плаща репарации. Румъния получава Трансилвания.
  Всички бяха повече или по-малко доволни, с изключение на тези, които загубиха. Турция и Австро-Унгария изчезват от картата на Европа и Азия. А Русия увеличи и населението, и територията. Както и Франция, Япония, Великобритания и само САЩ получиха само малка част от репарациите. Владенията на Германия в Тихия океан са разделени между Япония и Великобритания. В Африка, най-вече Великобритания.
  Няколко месеца по-късно Русия се присъединява към британската страна във войната в Афганистан. Беше спечелена бърза победа и за първи път беше тестван в битка танк, разработен от сина на Менделеев. Новият автомобил се оказа много ефективен и с добри ходови качества.
  Тя е кръстена "Алексей" в чест на престолонаследника. И тази кола изглеждаше много обещаваща.
  След завладяването и разделянето на Афганистан започва период на мир. Въпреки че минаха няколко малки войни. Русия и Великобритания си поделиха Иран. И тогава съюзниците завършиха разделянето на Саудитска Арабия.
  Икономиката на Русия отбеляза бърз растеж от около десет процента годишно и през 1929 г. зае второ място. Съединените щати също се издигаха бързо, малко по-малко от Франция и дори по-малко от Германия. А Великобритания беше в пълен застой, едва достигайки предвоенното ниво.
  Въпреки това, когато избухна Голямата депресия, отново стана по-трудно и бунтът и вълненията започнаха да растат.
  Николай II укрепва властта си, като печели Първата световна война. Царят намали работния ден до десет часа и половина, а в събота и предпразнични дни до осем часа. Заплатата в Русия нарасна. Цените останаха стабилни, а царската рубла беше най-силната валута на Земята.
  Освен това царят през 1925 г. въвежда безплатно седемгодишно образование. А през 1929 г. седемкласното образование става задължително. Безплатното здравеопазване също стана по-достъпно.
  И получаването на безплатно висше образование стана много по-лесно. И пенсиите бяха увеличени, и те се изплащаха дори на работници и домакини, и на инвалиди.
  Но Голямата депресия отново изостри всички проблеми. И отново си спомниха за Думата, която царят разпусна, но нови избори така и не бяха проведени. Какво доведе до възраждането на абсолютизма.
  Кралят отново получи правото да издава закони и започна да проявява забележима активност. Въпреки това дори стана по-добре без Държавната дума, Държавният съвет работеше и беше приет Гражданският кодекс на Руската империя.
  Новата буржоазия обаче искаше повече демокрация и поне възраждане на Думата. По време на депресията както пролетариатът, така и селячеството започнаха да се бунтуват.
  Цялото село, кулашката класа стана много по-силна. Но собствениците все още запазват собствеността върху земята. Раждаемостта остава висока, а смъртността намалява, особено с подобрените медицински грижи. Това доведе до нарастване на населението и фрагментация на земята. Вярно е, че част от този растеж беше погълнат от града. По време на депресията безработицата рязко скочи.
  Но царското правителство с енергични мерки успя да смекчи последиците от депресията. През 1931 г., когато Япония нахлува в Китай и се опитва да създаде марионетно правителство в Манджурия. Това нарушава предишни споразумения и става причина за влизането на Русия във войната.
  По това време царската армия разполагаше с най-модерните и мощни танкове в света, най-добрите самолети, включително шест моторни бомбардировача. Така в царска Русия се появяват първите в света масово произвеждани хеликоптери, а най-успешните - безоткатните оръдия.
  В допълнение, нивото на генералите се повиши в царска Русия. А флотът е командван от гениалния адмирал Колчак.
  По време на Първата световна война царската армия възпроизвежда хидроплани и ги довежда до съвършенство. И активно разби японците в морето.
  От самото начало войната протича неблагоприятно за японците. При царя е построена още една Байкало-Амурска магистрала и снабдяването на руската армия се извършва без проблеми.
  Надминавайки както количеството, така и качеството на японските фелдмаршали, Деникин и Корнилов, водят успешна офанзива. Сред младите генерали се откроява Василевски, който става полковник на двадесет и три години по време на Първата световна война. А на двадесет и пет вече беше генерал.
  Разбира се, имаше и други командири. Тухачевски също има бърз растеж в кариерата. Катерил се при Будьони. Поредица от победи и от самото начало царската армия притежава инициативата, създавайки котли и обсаждайки Порт Артур. Обсадата обаче не продължи дълго, по време на нападението тази непревземаема цитадела падна за две седмици. И само за четири месеца битки Китай и цяла Корея бяха освободени.
  Цар Николай II, възползвайки се от факта, че Съединените щати бяха отслабени от Голямата депресия, както и че Великобритания не можеше да се намеси във войната, нареди Япония да бъде изцяло заграбена и да я присъедини към Руската империя.
  Колчак напълно победи самураите в морето, използвайки, наред с други неща, най-добрите хидроплани в света. Освен това пристигна флот от Балтийско и Средиземно море.
  И през март 1932 г. царската армия кацна в Япония. След три месеца упорити боеве Страната на изгряващото слънце е превзета и става руска провинция. Там се проведе референдум за присъединяване към Русия. И Николай II стана японски микадо и император. Русия завладява и владения в Тихия океан.
  Хитлер идва на власт в Германия през януари 1933 г. И разбира се, присъединяването му може да доведе до катаклизми.
  Фюрерът веднага се закле във вярност на Николай II и обяви съюз с Русия.
  Хитлер предлага на лична среща френските и британските колонии да бъдат разделени.
  Николай II се съгласи. И беше сключен съюзът на Италия, Германия и Русия. Срещу, разбира се, Великобритания и Франция. През 1937 г. Германия анексира Австрия. В същото време Николай II, управлявал почти четиридесет и три години, почина. На трона беше неговият млад внук - Александър четвърти. Наследникът Алексей успя да се ожени, да си направи син и също почина от нелечима болест. Внукът беше само на шест години, а братът на царя Михаил Романов стана владетел и регент. Не млад, но като цяло опитен цар. Между другото, той беше този, който извърши общото ръководство за превземането на Япония и имаше титлата велик маршал, като генералисимус.
  Регентът Михаил Романов продължи курса към съюз с Германия и Италия. И на 15 май 1940 г. Третият райх напада Франция, Белгия и Холандия, както и Великобритания. Русия също атакува британските колонии. И Италия се премести в Африка.
  Войната се разви доста успешно. Руснаците превземат за три месеца всички владения на Великобритания и Франция в Азия. И след това кацна в Австралия. Русия напредна и в Африка.
  Германците, след бързото поражение на Франция и окупирането на Белгия и Холандия, предприеха въздушна атака срещу Великобритания. Не беше много успешна, докато руската авиация не влезе във войната.
  И Великобритания стана много лоша. И бомбардираха всичко, което можеха. Австралия бързо е завладяна от руските войски. А Африка беше превзета по-бавно, не толкова поради съпротивата на британските и френските войски, а поради големите разстояния и липсата на пътища.
  Те нямаха време да превземат Великобритания през 1940 г., но през лятото на четиридесет и първа имаше десант и с британците той най-накрая приключи.
  След това последва войната със Съединените щати. Рузвелт по невнимание се сбива и то със закъснение. А царска Русия искаше да си върне Аляска.
  Но не само това ... През зимата на четиридесет и първа - четиридесет и втора царските войски прекосиха леда на територията на Съединените щати и отприщиха битки там.
  От страна на руските войски, превъзходство в количеството и качеството на войските.
  Американците губеха. И германците нахлуха от Канада и също постигнаха голям успех. 1942 г. е последната година на независима Америка. Под ударите на Русия и Германия САЩ издържаха до 8 октомври, когато след падането на Ню Йорк и Вашингтон капитулираха.
  Така приключи Втората световна война. По-кратка от реалната история, победоносна за Русия и Третия райх. По време на войната германците също окупираха Испания и Португалия, анексирайки техните колонии.
  Имаше промяна в света. Царска Русия анексира всички колонии на Великобритания и Франция в Азия и Тихия океан, както и Австралия. Аляска, по-голямата част от Канада и Съединените щати станаха руски, а Германия получи само малка част. По-голямата част от Африка стана руска. Но германците превзеха част от френските, белгийските, португалските и испанските колонии.
  Освен това германците превзеха Дания и Норвегия. И Швеция беше разделена с Русия. Франция, Белгия, Холандия, Испания, Португалия влязоха в специалния съюз на държавите от зоната на марката. Нацистите ги окупираха с войски, въпреки че запазиха официални марионетни правителства. Същото в Дания и Норвегия с част от Швеция.
  Русия пое контрола над Великобритания. Тъй като цар Александър Четвърти е свързан с английските крале, той е признат за монарх на Великобритания.
  Италия придоби някои владения в Африка и се закрепи в Етиопия.
  Царска Русия несъмнено е най-могъщата и обширна империя в света. Но Третият райх е силен. И настъпи временна пауза. Необходимост от усвояване на нови придобивания. Регентът Михаил дори предприе безпрецедентната стъпка да позволи на един руснак да има четири жени.
  Дори синодът е принуден да признае това, за да ускори усвояването на покрайнините.
  И каква добра идея! Александър Четвърти дори се жени два пъти в младостта си, за да даде пример на своите поданици. Така че ситуацията се стабилизира.
  Михаил умира през 1947 г. и цар Александър наистина поема управлението. И досега успява. Но земята не беше достатъчна за Хитлер и обладаният фюрер мечтаеше за световно господство.
  И на 20 април 1955 г. започва голяма война срещу царска Русия. Третият райх и Италия, където вече управлява синът на Мусолини-младши, атакуват империята на цар Александър Четвърти.
  Започва Третата световна война. Аржентина, Бразилия, Венецуела, Мексико и редица страни от Латинска Америка също застанаха на страната на Третия райх. И третата световна война избухна...
  
  
  ГРЕШКАТА НА РОКОСОВСКИ
  Паралелна вселена, земен свят. По време на Великата отечествена война имаше само едно малко несъответствие с истинската история. Рокосовски успява да убеди Сталин да изведе 2-ра гвардейска армия срещу Паулус и други резерви, за да ги унищожи, преди Майнщайн да се приближи. Аргументът, който изигра решаваща роля: "Ако унищожим Паулус и освободим Сталинград преди Нова година, това ще бъде колосален политически ефект! Коледа на католицизма ще се празнува в Сталинград!".
  Сталин се съгласява, че политиците първо са наредили атаката срещу Паулус, докато Майнщайн за момента е въздържан. Но в резултат на това спонтанно решение се случи следното. Още през декември, относително боеспособни и разчитащи на мощни отбранителни структури, войските на Паулус оказват упорита съпротива и успяват да задържат позициите си. И на 25 декември Майнщайн проби коридор към Сталинград малко на юг.
  И се разиграха ожесточени битки. Хитлер заповядва на всяка цена да задържи предмостието на Волга, Сталин заповядва да превземе Сталинград на всяка цена. Битките започнаха да кипят, както при щурма на Сталинград, от германците, но сега е точно обратното.
  Съветските войски пробиха напред, а германците отчаяно се биеха.
  Три месеца и половина продължават най-упоритите битки. Все повече резерви влизаха в битката. В крайна сметка до края на март германците бяха принудени да напуснат Сталинград, което ги принуди да се оттеглят към Дон. Но загубите на съветските войски се оказаха твърде големи и последва продължителна оперативна пауза в настъплението.
  Германците също подсилиха армията си с тотална мобилизация, прехвърлиха тежки танкове "Тигър" и "Пантера", ближеха рани. Но съотношението на загубите по време на битките се оказа по-благоприятно за Фриц, отколкото в реалната история. Тъй като нацистите не попаднаха в котлите и се биеха в по-благоприятни отбранителни условия за себе си. И това им помогна да запазят фронтовата линия на по-изгодни за себе си линии.
  Да, съюзниците не действаха в Африка не толкова решително. Липсата на катастрофа за германците на изток създава несигурност и разделение в техните редици. Американците, страхувайки се от големи загуби, се държаха пасивно, а някои от британците нямаха достатъчно сила.
  Според това нацистите все още държат опора в Тунис и не могат да се тревожат за Италия.
  И на 6 юли започна нова офанзива на нацистите близо до Сталинград. Този път обаче фриците се оказват по-хитри и не се осмеляват да атакуват, както очаква съветското командване, самия град, а преместват бронираните си клещи на юг. И успя да пробие защитната линия.
  Придвижвайки се напред, Майнщайн достига Волга, на сто километра южно от Сталинград, след което завива на юг. Това беше смела и неочаквана маневра. В допълнение, в офанзивни битки "Тигърът" показа страхотната си сила като пробивен танк със силна защита на страните и кърмата.
  Съветското командване със закъснение се опитва да отговори с контраатака по силно укрепена зона. Развиха се танкови битки, където за първи път Panther показа своята мощ в защита и в засада. Германците умело парират контраатаките на съветските войски с най-новите си танкове. Фердинанд също не се оказа лош.
  Но численото превъзходство все още е на страната на СССР. Германците не можаха да напреднат далеч и бяха принудени да спрат. Ситуацията на Волга сякаш замръзна. Но в Чечения избухва антисъветски бунт. И град Грозни беше превзет в резултат на двоен удар, с падането на Терекските порти на Кавказ. Ситуацията се влоши изключително много. Турция се размърда. Един от османските генерали се оказва немски агент. Той просто заповяда на своя корпус да атакува произволно съветските войски, като по този начин постави ръководството пред факта, че ще бъде въвлечено във войната. Чърчил и Рузвелт мълчат и тридесет турски дивизии, наброяващи около милион войници, преминават в настъпление.
  Този коварен удар в гърба и същевременно притискане на снабдителната артерия по Волга значително влоши ситуацията.
  Майнщайн, отблъснал опитите на съветските войски да го изтласкат от Волга, се опита да развие офанзивата. Тогава съветското командване хвърли в битка части от Степния фронт. Германците бяха спрени, осемдесет съветски дивизии срещу петдесет германски. Но те успяха само да забавят напредъка си, но не успяха да победят врага. Докато в Кавказ ситуацията се влоши. Турците обграждат Ереван и почти напълно превземат Батуми. В Закавказието има много малко съветски резерви, след превземането на Грозни петнадесет германски дивизии продължиха да се движат в южна посока, приближавайки и заобикаляйки Тбилиси.
  Внезапно Сталин нарежда офанзива в центъра, третата Ржевско-Сичовска операция. Но германците бяха готови за това и не бяха отделени достатъчно сили за извършване на такава решителна офанзива. Ситуацията се влошава от влизането на Япония във войната. Вярно, самураите не нападнаха самия СССР, а започнаха офанзива срещу Монголия. Но съветското командване в отговор, разбира се, прехвърли войски и влезе в битка с японците. Шестстотин хилядният юмрук на японската армия се насочи към удара и още двадесет и пет дивизии трябваше спешно да бъдат прехвърлени в Далечния изток, отслабвайки силите им, противопоставящи се на Фриц.
  Що се отнася до злото, но съюзниците се придържаха към тактика на изчакване, дори намалиха интензивността на бомбардировките на европейския континент и германските градове. И плацдармът в Тунис все още не беше атакуван. Като цяло съюзниците не бързаха да вадят кестените от огъня. И на практика саботира войната. И германците и техните сателити постепенно победиха в Кавказ.
  Тогава Сталин решава да действа като Солон и предлага на Хитлер примирие. Освен това условията са много благоприятни за германците. Всички военнопленници им се дават безплатно, докато руснаците се връщат срещу значителен откуп. Освен това СССР се задължава да доставя безплатно нефт и петролни продукти, както и редица категории суровини на Третия райх за срока на примирието.
  Хитлер пораскинув мозъци реши да приеме предложението на Сталин. Примирието беше за една година с възможност за удължаване. На 1 септември 1943 г. войната на изток е прекратена. И боевете се подновиха с нова сила. Само този път на Запад. На първо място на морето. Тунис се превърна в огнище и трамплин за нацистката инвазия.
  На 25 ноември 1943 г. превъзхождащите сили на германците под командването на Майнщайн започват да щурмуват Гибралтар. Франко получи ултиматум да пропусне нацистите, или в противен случай беше заплашен от сваляне. Три дни и три нощи имаше ожесточен щурм. В него германците за първи път използваха новост: Sturmtigr, въоръжен с реактивна бомба. Тази машина просто разкъса британските позиции и унищожи врага експоненциално.
  Гибралтар е ключът към контрола над Средиземно море и двете страни разбираха това. Уви, германците имаха повече възможности да съсредоточат силите си. И крепостта падна.
  Боевете се засилиха и в морето. Производството на подводници в Третия райх надхвърля четиридесет единици на месец и продължава да се увеличава. Загуба на съюзници в морските израстъци. И в Африка се разигра истинска война. Германските "Пантери" и "Тигри" демонстрираха превъзходството си над врага. Германската офанзива, като част от група от тридесет дивизии, започна с нахлуване от Мароко и двадесет и пет дивизии, с атака срещу Алжир ...
  Нова година 1944 завари всички, когато боевете се разгърнаха в най-голяма степен ...
  В края на януари 1944 г. в Алжир се образува голям джоб от американски и британски войски. И тези сили просто се предадоха след относително слаба съпротива. След това германците, заедно с италианците, нахлуха в Либия. Натрупаха се нови африкански суингове. Групата на Ромел се придвижва към Египет, а тази на Майнщайн към примката на Нигер.
  Германците бяха въоръжени с "Пантера" -2 с по-мощна броня и пистолет, както и двигател от 900 конски сили. И американците започнаха да получават танка Шърман М 4. Сталин от своя страна превъоръжи своите танкови юмруци Т-34-85 и ИС-2. Друг германски танк "Тигър" - 2 се оказа морално остарял от момента, в който беше пуснат в масово производство. Имайки еднакво въоръжение с "Пантера" -2 и по-тежък с двадесет и един тона, немският мастодонт "Тигър" -2, само малко надмина по-младия си колега в бронята, значително по-нисък както в ходовите характеристики, така и в техническата надеждност.
  Но най-новият реактивен изтребител ME-262 нямаше равен нито по въоръжение, нито по скорост. Така че неговото качествено превъзходство трябваше да компенсира количественото предимство на съюзниците. Като цяло, голям брой самолети от войските на западната коалиция не можеха да дадат решаващо предимство на бойното поле. Германските асове превъзхождаха по умения своите западни колеги и това се отрази на статистиката на въздушните битки. А зенитната артилерия на нацистите е на върха. Освен това съюзниците бяха разочаровани от нерешителността на тяхното командване, което вкара сили в битка на части, поради което претърпяха много загуби. И беше неудобно да се разполага в Африка.
  До средата на март Ромел превзе Либия и отиде в Ел Аман. Тук британците имаха мощен отбранителен вал. И Монтгомъри командваше много ефективно, особено когато получаваше подкрепления. Но германците не са толкова прости. Изтегляйки допълнителни боеприпаси и гориво в края на април, германците предприеха заобиколен маневра през пустинята и достигнаха изворите на Нил, заобикаляйки британската отбрана. През май Александрия пада и германците достигат Суецкия канал. Турция също нахлу в Сирия и Палестина.
  Юни се превърна в повратна точка в битката за Близкия изток. Включва повече от седемдесет германски дивизии и двадесет турски. Британците и американците бяха победени. И през юли Саудитска Арабия също попадна под контрола на Третия райх и фашистките войски навлязоха в Иран, където се преместиха, срещайки само централна съпротива от британските войски. През август германците, след като почти преминаха повече от хиляда километра, навлязоха в Индия. През септември почти цяла Индия е окупирана. Местното население посрещна Вермахта като освободители. И Япония най-накрая получи сухопътна граница със своя много силен съюзник.
  Първи октомври дойде. Годината на обявеното примирие със СССР. Германците се обединиха с японците, завзеха земи от Мароко до Бирма, включително Индия, достигнаха екватора, отнемайки по-голямата част от Африка за себе си. Така Третият райх се разширява, но от друга страна разпръсква войските си по континентите.
  През това време Сталин подготви и формира около триста дивизии, включително танкови. И общият размер на съветската армия беше доведен до единадесет милиона, от които осем можеха да бъдат използвани на съветско-германския фронт. Но Вермахтът също се засили, въпреки че рязко търсеше чужди дивизии в състава си. В допълнение, мощността на реактивните самолети е нараснала. ME-262 вече се произвеждаше в хиляди от тридесет до четиридесет самолета на ден и несъмнено беше най-добрият изтребител от Втората световна война. Двата му двигателя ускоряват до скорост от 900 километра в час, а четири 30-милиметрови оръдия и плюс ракети правят колата много сериозен противник за всеки самолет.
  "Пантера"-2 се оказа несравнима по агрегатни характеристики на танк, значително превъзхождащ по въоръжение и броня "Шерман" М 4 и Т-34-85. Вярно, с тегло от 47 тона, но двигателят от 900 конски сили повече от компенсира това. Освен това Panther-2 по отношение на бронебойната и челната броня превъзхождаше IS-2, да не говорим за характеристиките на шофиране.
  Това, разбира се, тревожи Сталин. Но Третият райх все още е в начален стадий.
  Създават се нови чужди и колониални разделения. За подхода към разработването на танкове от серията E, с още по-мощни двигатели, по-дебела броня и по-силни оръжия. И създавайте нови модели самолети. Нацистите вече имат реактивен бомбардировач Arado в серийно производство и се появи NE-162. И предимството на Вермахта ще се увеличи.
  Следователно Сталин имаше какво да мисли: да приеме или да не приеме предложението на Хитлер за удължаване на примирието с още една година. От една страна, не исках отново да хвърля народа си в бездната на войната. От друга страна е ясно, че ще бъде още по-зле - времето работи срещу СССР.
  Сталин все пак удължи примирието. Той реши, че мъдрите не се бият.
  Но фюрерът неочаквано през декември 1944 г. кацна във Великобритания. Никой не очакваше нацистите да се появят през зимата. И британците успяха да бъдат изненадани. Изненада, добра организация, много ефективни малки самоходни оръдия Е-10, всичко това играе в ръцете на Фриц.
  И буквално след седмица Великобритания беше превзета! Това изобщо е колосално постижение на Вермахта!
  Лондон падна! И фюрерът се въобразяваше непобедим! Още през март Исландия беше превзета.
  След това нацистите предложиха на Америка - те казват, какво искате: да се биете още или все пак ще разделите сферите на влияние? След смъртта на Рузвелт в САЩ надделява прагматичният подход - на германците се предлага мир. Фюрерът обаче постави редица жестоки условия - включително изплащане на репарации и компенсации за бомбардировките на германските градове.
  Американците се поколебаха малко, но след поредното брутално поражение в морето се примириха. И те приеха условията на Хитлер.
  Фюрерът прави кратка почивка във войната... Усвоява завоюваното и укрепва позициите си в Европа, Африка и Азия.
  Но на 1 май 1947 г. нацистите, след като спестиха силата си и заложиха на основния танк E-75 - най-масовият във Вермахта - нахлуха в СССР.
  По-точно там продължиха настъплението. И разположи много нови танкове.
  E-75 стана основният, тъй като Хитлер много обичаше големите коли. Въпреки че мастодонтът се оказа не съвсем успешен: всичко над деветдесет тона, с двигател от само 900 конски сили - тоест резервоарът се оказа не твърде бърз и често се повреждаше. Мощното 128 mm оръдие има по-малък запас от снаряди и по-бавна стрелба от 88 mm.
  Кулата имаше добра защита - 252 мм чело, 160 мм страни под ъгъл, но корпусът беше по-лош - 160 мм чело, макар и под наклон 45 градуса, само 120 мм страна и доста високо.
  Като цяло E-75 беше доста пораснал "Кралски тигър", с определени проблеми поради това. Честно казано, трябва да се отбележи, че двигателят и трансмисията са разположени заедно, което уплътнява оформлението на резервоара. Освен това беше възможно да се засили защитата на корпуса с щитове в полето.
  Така че E-75 беше добре защитен, мощно въоръжен, но твърде тежък, не много подвижен и често се повреждаше.
  E-50, разбира се, беше по-малък, по-лек, с моделиран двигател и развиваше скорост над шестдесет километра в час. И той имаше пистолет с 88 mm и 100EL дължина на цевта. И направи 12 изстрела в минута. Челната броня на корпуса на E-50 е почти същата като тази на E-75, защитата на бордовете и купола е по-лоша. Но на практика E-50 във всеки случай със своята мобилност, по-малко тегло и по-голяма надеждност е по-ефективен от E-75.
  Но Хитлер нареди да се направи по-масова машина, по-тежка. Като цяло фюрерът забранява производството на танкове, по-леки от петдесет тона. За защита на арийската кръв. Бяха произведени само малък брой разузнавателни E-10 и E-5.
  Такъв беше и танкът Е-100. И няколко негови модификации, включително и такива с бомбоуредба.
  Фюрерът обикновено обичаше всичко голямо. Реактивната модификация TA-400 стана най-масовият бомбардировач. Да, това е ужасна сила.
  Ю-488 едва влезе в експлоатация, беше счетен за остарял и беше заменен от реактивен аналог. Германците имаха бомбардировачи без опашка B-2 и B-18. Също така много ефективни машини, способни да бомбардират САЩ от Европа.
  И какво просто не беше във въздуха. Появиха се дори дискотеки, които поради течащата ламинарна струя са неуязвими за стрелково оръжие.
  Накратко, силите са неравностойни. А Хитлер очаква лесно да довърши СССР.
  Но го нямаше. Вярно е, че в Кавказ нацистите напредват заедно с турците. Те превзеха Баку, Ереван и всички петролни кладенци. И от изток, превземайки Приморие и обсаждайки Владивосток, Япония напредва.
  Но четири момичета: Наташа, Зоя, Августина и Светлана се противопоставиха на нацистите и когато започна голямото настъпление срещу Москва, те влязоха в битката.
  Наташка стреля и хвърли смъртоносна граната с бос крак. Тя хвърли фашистите и изчурулика:
  - Слава на Съветска Русия!
  Зоя също взе и покоси линията на Фриц. И с боси пръсти тя хвърляше подаръците на смъртта. Уби много фашисти.
  И тя запя:
  - За нови постижения!
  Следващият Августин в движение. Смазаха враговете. Разпръсна ги с мощни удари на юмруци в различни посоки. И също така с бос крак ще изстреля дар на унищожение.
  И пей:
  - Ще разбием настъплението на злата орда!
  И ето атаката на Светлана. Тя отряза много от нацистите. И след това босите й пръсти отново пуснаха убийствен подарък.
  И воинът изсъска:
  - Аз съм супер шампион!
  Четирите жени воини наистина работеха за цялата дивизия. Но една дивизия, а дори и четири е твърде малко, срещу целия Вермахт. Особено с по-силни и модерни оръжия.
  Така че до края на август нацистите все пак обграждат Москва. И това е много тъжно. И до края на декември 1947 г. столицата на СССР пада. И следващият етап от войната приключи.
  След това не беше това, което беше... През 1948 г. нацистките войски завладяват напълно, заедно с японците, цялата територия на СССР. И стана още по-лошо...
  Известно време нацистите водят война с партизаните и хващат Сталин, който упорито не иска да се примири с това. След факта, че през април 1951 г. лидерът на СССР все пак е унищожен, партизанската война започва да намалява.
  Германците сформираха своето марионетно руско правителство и се бориха с партизаните с местни сили. И те успяха да успеят ... Съединените щати досега останаха зад океана и придобиха ядрени оръжия.
  Хитлер отлага похода си към Америка твърде дълго. И Съединените щати успяха да създадат масово производство на атомни, а след това и на водородни бомби. И тогава създадоха, макар и по-късно от германците, балистични ракети.
  Нито една от страните не реши да влезе във война. Имаше разделение на сферите на влияние. И САЩ, и Германия, и Япония са заловили много и затова за момента усвояват притежанията.
  Хитлер катастрофира на 20 април 1957 г., точно на шейсет и осмия си рожден ден. След него на власт идва регент Шеленберг, който заменя елиминирания Химлер. И Гьоринг умря от злоупотреба с наркотици.
  Шеленберг извършва частична либерализация в окупираните територии. И въведе повече самоуправление в колониите. Цензурата също стана по-мека. Имаше и други освен нацистката партия.
  Шеленберг започна да смекчава расистката теория. Развивайки се постепенно по релсите на капитализма и в същото време по план, икономиката на Третия райх повишава стандарта на живот.
  Партизанските войски падаха. Хората свикнаха с дисциплината и новия ред. През 1961 г. е извършен първият полет до Луната. И през 1976 г. до Марс.
  По някакъв начин проблемите с глада бяха решени и раждаемостта беше регулирана.
  След Шеленберг управлява Клайман. Той също продължи да либерализира.
  Третият райх се превръща в многопартийна демократична империя. Но беше невъзможно да се отдели от него.
  Япония също преживя демократизация. А Америка отдавна е демокрация.
  Тук, в Третия райх, след Клайман беше избран нов президент. И станаха - Наташа Ростова. Което е наистина страхотно!
  И дойде ерата на демократизацията и равенството.
  Воинът дори пееше;
  Нашият народ няма да издържи страданието,
  Нека пушките - адският глас на войната гърмят!
  Ще стоим: с надежда за възклицание,
  Рамо до рамо: сплотени, стари и млади!
  
  Вдигане на щикове в мазоли,
  Строгият вид на бойците - просто момчета!
  Земята от мъка стана цялата сива,
  Момичета плитки плахо дръпнете!
  
  Ние сме деца на славния съветски народ,
  Ние не можем да бъдем счупени, нито стомана, нито огън!
  Да се борим с всички сили за свободата!
  Ято фашизъм - вярвам, че ще го разбием!
  
  Нека не бъдат взети в експлоатация - горчиво от досада,
  Но пионерът се събра в битка!
  Вратовръзката е пламнала - всички очи са отворени в нея,
  По славните болшевишки стъпки!
  
  Тълпа войници избягаха в атаката с ярост,
  Фашистите мълчат, грохотът на оръдията е откъснат!
  От смачканата червена сила на метала,
  Счупеното знаме със свастиката е увиснало!
  
  Къде нашите батерии знаеха точно
  И защо? дръзко момче,
  Въпреки че снегът е буци, той боли, те измъчваха злото,
  Когато бос през нощта, той ходеше в торба!
  
  Когато си малък, е по-лесно да разузнаваш, по-лесно,
  Във всяка пукнатина можете да пъхнете носа си!
  Ти се закле в студа, в горичката,
  Но някой се засмя: човекът не е достатъчно зрял!
  
  Момичетата също не познаваха страхливостта,
  Те се биеха не по-зле, смели момчета!
  На почивка танцувахме по двойки,
  Побъбриха пестеливо - жалко е да се хабят думи!
  
  Жестокият Хитлер - слугата на Сатаната,
  Хора без сметка, гадина съсипа!
  Но освободителят ще смаже ордата,
  В крайна сметка съветите на силите нямат ограничение!
  
  Комунистическата партия обичаше и отглеждаше,
  Ние пионерите смели за това!
  За да не търпя господина Фриц,
  Да не си надянал хомота!
  
  Бяхме научени да вярваме свято в съня,
  И не съжалявайте за усилията за страната!
  Това, което изтърпяхме, просто не може да се измери,
  Скъпи, синове на съветската армия!
  
  Никой от нас не спомена възрастта,
  Съжалявайте себе си - не уважавайте другите!
  Умирането е страшно, но не се страхувах
  Рус е непобедима - армията на съветите!
  
  И един щастлив свят ще дойде на Земята,
  Няма да има нито болка, нито сълзи, нито мъка, нито нужда!
  Знаме над цялата планета на комунизма,
  Падналите ще възкръснат в царството на красотата!
  
  
  Разкъсайте фюрера на парчета
  Фюрерът леко се отклонява от истинската история, като нарежда на Ромел, след предаването на гарнизона на Толбук, да настъпи без пауза срещу британците. По този начин не позволявайки им да се настанят в отбраната и да заемат предварително подготвени рубежи.
  Продължавайки офанзивата, Ромел успя, въпреки значително по-малкото си сили, да победи британците и колониалните войски се предадоха почти без бой.
  В резултат на това британците губят Египет и контрола над Суецкия канал. Но и това не беше краят на проблемите на антихитлеристката коалиция.
  Фюрерът не обърна Четвърта танкова армия на юг и освен това повери атаката срещу Сталинград на героя на Крим Майнщайн. В резултат на това германците успяха да превземат града на Волга почти веднага и съветските войски нямаха време да се закрепят там.
  Въз основа на успеха на войските на Майнщайн те напредват по Волга и достигат Каспийско море. И тогава Турция влезе във войната, нанасяйки силен удар с милионна армия. Япония също спечели битката при Мидуей преди това и превзе Хавайския архипелаг.
  И така самураите отвориха втори фронт в Далечния изток. Те напредват в големи маси от пехота. И те успяха да отрежат Владивосток и да превземат Хабаровск, както и да превземат по-голямата част от Монголия.
  В резултат на това СССР не намери сили за зимна контраофанзива. И германците, и турците, и други сателити на Третия райх през зимата завзеха почти целия Кавказ и петрола в Баку.
  Съветска Русия се оказва в позиция на стратегически натиск. Сталин дори се съгласи на отделен мир с Германия при всякакви условия.
  Фюрерът получи информация от разузнаването, че в САЩ се работи по създаването на атомна бомба. И притеснен от това, той се съгласи на сепаративен мир със СССР. Но разбира се, като се вземе всичко вече завоювано, както и Ленинград, и цяла Карелия, до Архангелск включително. На Съветска Русия беше отдадена голяма почит. Япония окупира крайбрежието и част от други земи в Далечния изток.
  Сталин, осъзнавайки безнадеждността на воденето на война на два фронта, а също и страхувайки се от нови германски танкове - "Пантера" и "Тигър", прие изключително трудни мирни условия, но запази Москва и личната си власт.
  И фриците продължиха офанзивата си в Африка и се преместиха в Индия. Първоначално те планираха да вземат всички колонии от Великобритания и след това да заловят родината.
  Британците не можаха да се задържат в Африка. Нацистите окупират с изключително слаба съпротива целия черен континент, както и Индия, обединявайки се с японците.
  Десантът във Великобритания е извършен през юни 1944 г., като по това време германците вече са разработили реактивни самолети и поради качественото си превъзходство напълно завладяват господството в морето и във въздуха.
  Америка също губеше от японците досега, тъй като те победиха флота на янките на части. И това даде възможност да се компенсира по-малкият икономически потенциал.
  Великобритания в родината бързо беше победена. И след това там е поставен нов прогермански крал и правителство, оглавено от Мозли. Повечето от корабите на английския флот преминаха под Третия райх. През август германците превземат Ирландия, а през септември се провежда операция "Икар" с превземането на Исландия.
  Така Третият райх се осигурява от бомбардировките на САЩ.
  Но това не беше достатъчно за фюрера и Фриц започна да атакува Америка.
  Част от войските бяха прехвърлени в Аржентина и Бразилия. И част се преместиха през Гренландия и Канада.
  Разбира се, заедно с японците, германците също превзеха Австралия.
  През 1945 г. нацистите успяват да завземат значителни територии в Западното полукълбо. Америка беше изправена пред новите германски танкове от серия Е, които значително превъзхождаха Шърман и дори Пършингите. Е-75 на Хитлер се оказва практически непробиваем от всякакъв ъгъл за американските оръдия и бързо се превръща в основния германски танк. През март 1946 г. САЩ капитулират.
  И настъпи временна военна пауза. Докато Сталин седеше тихо и не разклащаше лодката.
  Хитлер почива пет години и усвоява имуществото. И след това, въпреки това, той превзе и нападна Япония точно на 20 април 1951 г. Тя имаше твърде много вещи.
  Войната продължава осем месеца и завършва с превземането на Япония и всички нейни колонии.
  След това фюрерът провежда още няколко операции в Латинска Америка и превзема Испания, Португалия и други неутрални страни.
  Турция също е превзета.
  Оказа се, че империята на Третия райх е почти универсална. Но все още имаше съблечен СССР.
  Сталин умира през март 1953 г., след което Берия също е разстрелян. Никита Хрушчов взе властта. Която уреди 20-ия конгрес с разобличаването на култа към личността на Сталин и дори позорно загуби войната.
  И Хитлер реши:
  - Уловете последната независима сила в света.
  И така, на 1 май 1956 г. започва голямото настъпление на огромната световна армия на Третия райх срещу СССР. Отново война и голяма кръв.
  Хитлер наскоро беше на шестдесет и седем години, но канибалът не искаше да се успокои.
  Границата минаваше много близо до Москва - само двеста и двадесет километра по най-късото разстояние. Ржев вече беше немски град. Така че фриците очакваха, че още преди лятото ще превземат столицата на СССР и окончателно ще завършат консолидацията на империята в планетарен мащаб.
  Но четирите момичета, водени от Наташа, се изпречиха на пътя им.
  Красиви, боси момичета в бикини защитаваха съветския град Калинин и на 4 май 1956 г. германските войски пробиха до него и започнаха нападение.
  Напред имаше немски пирамидални танкове от серията AG. Те бяха мощни и напълно неуязвими за съветските оръдия, когато се стреляха от всички ъгли.
  Но нацистите нямаха късмет в този случай: тъй като те се противопоставиха на четири момичета - много силни вещици. И тези воини знаеха как да се бият с врага.
  Наташа хвърли граната с бос крак. Тя удари гъсеницата на немски пирамидален танк. В резултат на това колата се отклонила вляво и блъснала съседа си.
  И двата резервоара гръмнаха едновременно.
  И Наташа изчурулика:
  - Това е моята стратегия!
  Зоя, партньорката й, също хвърли граната с боси пръсти. И тя удари гъсениците на пирамидалния нацистки мастодонт. Това поражение се обърна и блъсна съседа му. И отново гръмват два танка.
  Зоя крещи:
  - Слава на СССР!
  Допълнителен огън води Августин. Тя също хвърли бос крак, нещо много смъртоносно. И нокаутира немска кола в гъсеницата. И в резултат нацистките танкове отново се сблъскаха.
  И червенокосият дявол запя:
  Няма да сме роби
  Да се хвърлим боси!
  И тогава Светлана атакува врага. Да, толкова точно и точно. А също и с помощта на боси пръсти. И фашистките коли се сблъскаха. И как избухват.
  И Светлана ще пее:
  - Слава на моето отечество!
  Момичета борете се смело!
  Наташа отново хвърля граната с бос крак и блъска два немски танка един в друг, възкликвайки:
  - Слава на Сталин!
  Зоя също хвърля нещо смъртоносно с боси пръсти и възкликва с пълно гърло:
  - За светата Рус!
  Августина даде граната с голата си пета, бутна нацистките мастодонти и изписка:
  - За нови граници!
  Светлана, в дива лудост, хвърли дара на смъртта с босите пръсти на грациозния си крак и изсъска:
  - За голяма победа!
  Момичетата се биеха с пирамидални машини, много яко. Но какво може да се направи срещу такива големи сили? И сега нацистите напълно обградиха Калинин и воините трябваше да излязат от обкръжението.
  Германците превзеха Саратов, Куйбишев, Тула, Пенза през май и напълно обградиха Москва, обграждайки града от всички страни.
  И през юни имаше нападение над столицата.
  Четиримата смели се бият отново, и то отчаяно.
  Наташа се обърна, хвърли граната с бос крак и запя:
  - Слава на нашия свят!
  Зоя също даде залп и пак хвърли граната с бос крак и изписка с пълно гърло:
  - Новият Сталин е моят идол!
  Тогава Августин стреля, а също и активно стреля. И с боси пръсти хвърля граната и реве:
  - Ще има нови победи! Ще се издигнат нови бойци!
  Тогава Светлана стреля, коси противници. И с бос крак той хвърля убиеца върху противниците си, виейки:
  - Това ще бъде нашата победа в свещената война!
  Четиримата се сбиха отчаяно в Москва. Но силите не са равни. Градът беше буквално затрупан от орди, всякакви черни, жълти, кафяви бойци, които бяха използвани като пушечно месо.
  И на 3 юли Москва най-накрая падна ... До този момент германците бяха превзели Казан, и Уляновск, и град Горки, и Рязан, и наистина земята до река Уралск, и вече бяха щурмували Оренбург.
  От изток също имаше офанзива на големи сили. На 4 юли 1956 г. Никита Хрушчов предлага да се предаде на Третия райх в замяна на гаранции за собствената си безопасност и безопасността на останалите членове на Политбюро.
  Хитлер се съгласи с това... Войната приключваше след малко повече от два месеца. И съотношението на силите от самото начало беше безнадеждно.
  Четирите момичета обаче не се примириха с поражението. След като СССР вече е напълно заловен, възможно ли е да вземем и убием Хитлер?
  И на 9 август 1956 г. познатите четири момичета, заедно с момчето Олег Рибаченко, решават да атакуват бункера на Хитлер, унищожавайки главния престъпник на всички времена и народи.
  И така четири момичета и едно момче, които изглеждаха на около дванадесет години, много мускулести, само по шорти, се преместиха в резиденцията на Хитлер, който я беше избрал в Кипър.
  Момичето беше босо и по бикини, момчето беше по шорти и също босо. Така и петимата бяха обвинени в магия.
  Дете и четири момичета в атака.
  Олег Рибаченко хвърли бос, детски крак пулсар, разпръсна нацистите и изписка:
  - За величието на Русия!
  Наташа пусна мълния от пъпа си, изгаряйки фрица, и с боси пръсти изстреля огнена топка, изгаряйки нацистите и пеейки:
  - За нова Рус!
  Зоя също е в атака. С боси пръсти той хвърля убийствен подарък. И разкрива сандъка, бълвайки светкавици от него!
  Тогава тя изпя:
  - Да, бъди известен за Рус!
  Августин също разголи гърдите си. Тя изпусна пулсар от аленото си зърно. И тя бълваше светкавици с боси пръсти.
  И тя запя:
  - Първият сокол е Ленин, вторият сокол е Сталин!
  И сега Светлана е в атака. Как да изхвърлиш пулсар с боси пръсти... Ще разбие фашистите. И след това с ален цип на зърното. И ще покоси доста нацисти.
  И пей:
  - За Родината и Сталин!
  Олег Рибаченко отново е в атака. Той посича фашистите с магически мечове и пуска светкавици с голи пръсти.
  И момчето изкрещя:
  - Величието на страната!
  Наташа, смазвайки нацистите с мечове и хвърляйки адски пулсари с босите си крака, крещи:
  Ние сме деца на Сатаната!
  И смъртоносен балон излетя от голата пета на момичето. И разтопи всички.
  Зоя също е в атака. Смазва всички с мечове. И с огнени светкавици от алени зърна полива Фриц. И с боси пръсти хвърля адски пулсари.
  Докато реве:
  - За истинското Отечество!
  Августин също е в атака. И нейните рубинени зърна работят, бълвайки каскади от светкавици. И ръцете секат противниците с мечове. И боси пръсти хвърлят пулсари.
  Огнената красота крещи:
  - За Чернобога!
  И тук Светлана е в настъпление. Също момиче терминатор. Светкавици и пулсари изхвърчаха от зърната на ягодите. Изгориха всичко около момичето. Особено пострадаха нацистите и рицарите от Третия райх.
  И момичето ще го вземе и ще извика:
  - За най-великата Рус! Боря се!
  Момче и четири момичета в атака.
  Те се движат по коридорите на бункера. Те унищожават фашистите. Отиват при Хитлер. Всъщност в този свят този смръчкул успя да живее шестдесет и седем години. И така петимата терминатори решиха: стига с Хитлер и ще го убият! Така че момичетата и момчето се местят.
  Олег разсича нацистите с мечове и с босите си крака хвърля енергийни съсиреци и пее:
  - Слава на великата Рус!
  Наташа, използвайки алените зърна на гърдите си, както и нарязвайки нацистите с мечове и хвърляйки пулсари с боси пръсти, крещи:
  - За Бяла Рус!
  Зоя е в офанзива. Той също сече с мечове и хвърля мълнии по нацистите с алени зърна. И си реве:
  - Да победи Белобог!
  И с боси крака, като пулсар ще се изстреля.
  И ето го Августин в настъпление. Толкова яростно и бързо. Излива и мълния от алени зърна, сякаш от рог на изобилието. И той унищожава нацистите с мечове. И с боси пръсти нещо горящо, сякаш изхвърлено.
  Тогава червенокосата ще пее:
  - Черният бог ще даде победа!
  И в офанзивата срещу нацистите Светлана. Той също ги сече с мечове. От рубинените зърна лее светкавица и с боси крака изстрелва смазващи пулсари.
  И крещи с пълно гърло:
  - Слава на Сварог!
  Петимата бушуват, преобръщат танкове, разрушават нацистки бункери и т.н. Унищожава противниците като скакалци.
  Олег в офанзива. Момчето сече като саби. И с голи пръсти ще хвърля детски крака. И нацистите, без никакви проблеми, ще легнат.
  И тогава пейте:
  - Да, Велика Рус! С теб съм!
  Наташа също е в офанзива. Нацистите сами се смазват. Хвърля пулсари с боси крака. Алени зърна, светкавични каскади бълват.
  И пее на себе си:
  - Величието на Русия, Сварог е моят месия!
  Зоя е в офанзива. Също така хвърля мълния. И рубинените й зърна потрепват като шамандури от прибой от енергийните течения.
  И боси пръсти, огнени съсиреци от пулсари щракат сами.
  Зоя крещи:
  - Слава на космическата Русия!
  И тъй като гола пета ще вземе и ще се поддаде в голям мащаб, унищожение.
  И тук в битка и Августин. С боси пръсти той също хвърля разрушителни и смъртоносни оръжия по врага. А нейните пурпурни зърна, сякаш от картечница, стоварват потоци от неистова енергия и разрушение върху врага. Ето една червенокоса как бие нацистите. Буквално се влюбвам.
  И как удря с боса си пета!
  И рев:
  - За силата и мъдростта на черния руски бог1
  И тогава Светлана е в атака. Също така унищожава нацистите с мечове. И алените зърна бълват подаръци на смъртта. И как ще вземе и ще пее:
  - Слава на нашата велика Рус.
  И с голата си пета той ще удари врага с пулсар. И той ще вземе мечове и ще посече ...
  Да, петима от гвардейците на Хитлер са много известни. Това наистина е нещото, от което момичетата имат нужда.
  А момчето с него, Олег Рибаченко, е толкова готино! И нацистите унищожават много знаменито.
  Това е момчето терминатор.
  Мечове като резка. И той ще се завърти и ще посече нацистите с мечове. И пулсарът ще хвърли с боси крака.
  И рев:
  - За величието на Европа!
  И тук Наташа е в офанзива. Толкова яростен. И също така от алените зърна ще пуснат пулсари. И смазва фашистите. И хвърля такива смъртоносни пулсари с боси крака.
  И той изрева с пълно гърло:
  - Слава на руските богове!
  Самата Зоя е в настъпление. И тя изби всички нацисти с мечове. И нарежете кожата им на барабан. Или по-скоро в сито. И с гола пета, като от нацистите, ще се поддаде. А от алените зърна струи енергия. Е, нацистите трябва наистина да наранят.
  И Зоя си крещи:
  - За Света Рус!
  И тогава Августин става още по-активен. Тя също изстреля пулсари с боси пръсти. А от алените зърна като светкавици блестят. И сякаш от гола пета ще пусне пулсар, изгаряща мълния.
  И извикай:
  - Благодатта на Чернобога е с нас!
  И червенокосият дявол ще вземе и ще удари шамар на врага.
  И тук Светлана е в атака. Едно момиче, което е просто цвете с ярък цвят.
  Нацистите уверено изгарят. И от рубинени зърна изпраща такива картечници. Че цялата вселена може да бъде подпалена. И го взеха, запалиха всички нацисти.
  Да, на Хитлер ще му е трудно, след като такава власт е срещу него.
  Но Светлана извика:
  - И любовта на Белобога е с нас!
  Пет хода към себе си. Смазва нацистите без никаква жалост. И показва адско изтребление. Ето, който посмее да застане на пътя на такива момичета, той ще умре.
  Олег в офанзива. Все по-близо и по-близо момчето идва до кабинета на Хитлер. Как диво троши мечовете си. И босите крака на детето изпращат пулсари.
  Да, нацистите нямаха късмет, те се свързаха с такива смели момичета и едно момче.
  Тук Наташа ще освободи такава огнена мъгла от алените си зърна. И толкова много фашисти са изгорени. Това е момиче, има истински терминатор.
  И ето как да пуснете убиец с боси пръсти срещу врага. И майната му конкретно.
  След което Наташа ще изписка:
  - Слава на СССР!
  Зоя също е в настъпление. Тук от ягодовите зърна ще даде огнен поток. И побеждава опонентите си. И дава завой след завой. И той ще вземе алени зърна и ще стреля по врага.
  И с боси пръсти, той ще удари врага.
  Тогава той пее:
  - Слава на нашата Земя!
  По-нататък в офанзивата на Августин. Също така от дивата страна. Удря опонентите си. И хвърля алени зърна на врагове, много горящи дискове. Те буквално изгарят нацистите в пепел.
  И воинът изрева:
  - За голяма победа!
  Но в атака Светлана. Толкова свиреп и агресивен. Тя покрива фрица с босите си крака. И от ягодовите зърна, тъй като ще пусне, нещо доста смъртоносно.
  И той ще вземе нацистите и ще ги изгори, после прахта.
  Момичето го взе и изрева:
  - За силни, руски богове!
  Петима взеха и нахлуха в офиса на фюрера. Хитлер е стар. Появи се сива коса и се появиха плешиви петна по челото. Нисък мъж. Падна на колене пред момичетата и момчето.
  Наташа мушна босия си окървавен крак в него и извика:
  - Целуни кучето!
  Хитлер уплашено целуна...
  Зоя също принуди фюрера да целуне голата й пета. Хитлер беше покорен.
  После целуна и голите груби подметки на Августин. Тя гукаше доста.
  Светлана също трябваше да целува босите си крака. След това момичетата на фюрера го хванаха за ръцете и краката. И докато теглиха, те се разкъсаха на четири части.
  И Хитлер от болезнен шок точно на 9 август 1956 г. взе и умря.
  Царуването на най-големия престъпник на всички времена и народи, който завладя целия свят, приключи.
  Великият и кървав диктатор е наследен от Шеленберг, който заменя Химлер. И най-способният от синовете на Хитлер, получен чрез изкуствено осеменяване, беше обявен за формален наследник.
  Но... Започва борба за власт, Шеленберг е свален от Майнщайн и започват кървави разправии.
  
  АД ТЕРМИНАТОР КЛИП
  През пролетта на 1942 г. един от немските експерти открива, че използва скоба от неръждаема стомана върху немски фалшиви документи, докато руснаците използват само обикновено желязо. И тогава той докладва това на висшето командване.
  След това този нюанс беше взет под внимание и германските агенти започнаха да се провалят много по-рядко.
  И в резултат на това Фриц разкрива планове за офанзива по фланговете близо до Сталинград. И войските бяха прегрупирани. Когато настъплението започна на 19 ноември, Червената армия беше изправена пред много силна отбрана. Освен това в деня на настъплението времето се оказа нелетно, което извади от строя авиацията и намали ефекта от артилерийската подготовка.
  След това германците успяха да издържат и битката продължи повече от месец без особен успех за Червената армия.
  Африка също е малко по-различна. Ромел получава повече подкрепления от Европа и успява да организира великолепна офанзива срещу американците. Повече от сто и петдесет хиляди необучени и неопитни американски войници бяха пленени. И войските на Ромел също превзеха Алжир и Мароко.
  След това САЩ поискаха примирие с Вермахта. Възползвайки се от оттеглянето на Америка от войната, германците допълнително укрепват Ромел и побеждават Великобритания в Либия и Египет. В същото време през зимата германците отблъснаха настъплението на Червената армия близо до Ленинград и нов опит за атака близо до Сталинград и в посока Ржев-Сичов. Пролетта премина сравнително спокойно. След като не постигна успех през зимата на СССР, той спести сили. И германците напредваха в Африка и Близкия изток. Заловен след падането на Египет, Ирак и Кувейт. Част от Сирия беше окупирана от Турция. Която влезе във война с Великобритания.
  И през лятото на източния фронт имаше затишие. Нацистите напредват в Судан и напредват към Иран и Близкия изток. Едва през август войските на Сталин се опитват да настъпят близо до Сталинград. Но отново затънаха в твърдата германска защита.
  Пантера, която имаше бронебойно, точно и бързострелно оръдие, се оказа особено добра в отбранителни битки.
  Германците прекараха цялата четиридесет и трета година на изток в отбрана. Междувременно те превзеха Африка и след Иран навлязоха в Индия, обединявайки се с японците.
  През зимата Червената армия почти не напредва. Сталин изследва възможностите за мир. И германците усвоиха английските колонии. Чърчил се разболя и чувствайки се несигурен, той взе и сключи примирие с германците след загубата на колониите. Това развърза ръцете на нацистите на изток.
  И през май 1944 г. започва офанзивата на Вермахта по посока на Каспийско море.
  В боевете участваха "Пантери" -2 и "Тигри" -2. Тези машини показаха своята мощ, но най-важното е реактивният самолет, който вече не беше равен. По-специално ME-262 и XE-162.
  Да, и много араби, африканци, индианци бяха наети в пехотата. Тези се катереха напред като пушечно месо.
  Е, какво ще кажете в битка, така в битка!
  Врагът, хвърляйки трупове, проби до Каспийско море и отрече Кавказ по суша. И турците удариха от юг, и войските на Ромел.
  Пълен блокаж...
  Вермахтът хвърли повече от триста дивизии в офанзивата, предимно от чужденци. И той постигна значителен напредък.
  Въпреки че Червената армия се биеше героично.
  Особено четирите момичета, Наташа, Зоя, Августин и Светлана.
  Особено известно е, че те са хвърляли смъртоносни подаръци на врага с боси крака.
  Но дори четирите смели и красиви вещици се оказаха като цяло безсилни.
  През лятото Кавказ беше напълно превзет. През есента Фриц също превзе Саратов и Куйбишев, настъпвайки от юг. А също Уралск, Гуриев и се приближиха до Оренбург.
  През зимата спряха. Настъпи временно затишие. Само в самия Оренбург имаше битки. И този град отново стана легендарен. Те си спомниха в него ерата на Емелян Пугачов.
  Фюрерът известно време се опитва да договори окончателен мир със Съединените щати и Великобритания. След това продължиха войната с Япония. Макар и без успех. Самураите в морето спечелиха няколко победи.
  През пролетта на 1945 г., на 20 април, операцията "Кремъл" започва с атака срещу Москва.
  Боевете се оказват много ожесточени. Германците бяха въвлечени в кървави битки. Съветските войски се биеха героично. Въпреки това, след три месеца упорити битки, използвайки реактивни самолети, най-новите танкове от серия E, германците обкръжиха Москва. В други посоки те успяха да превземат Тамбов, Пенза, Уляновск, за да напреднат към Уфа.
  През август Рязан падна и пропастта с Москва се разшири още повече.
  Сталин предложи мир при всякакви условия. Фюрерът пренебрегна това. Но Москва издържа до декември, когато в крайна сметка беше превзета.
  Фриц също превзема Горки и Казан до края на годината.
  След зимната ваканция през май 1946 г. Фриц се премества в Урал. Битките вече бяха в разгара си не толкова интензивно. Много генерали предадоха и се предадоха без бой. Да, и самият Сталин претърпя инсулт и не беше толкова боеспособен.
  След превземането на Свердловск правителството на СССР се премества в Новосибирск.
  Но армията на Вермахта ги следва по петите.
  Градовете бяха превзети през цялата година. След като превзема Новосибирск с щурм, Сталин се съгласява да се предаде в замяна на лична безопасност.
  И скоро сключи мирно споразумение между Япония и Съединените щати. Великобритания и Америка в крайна сметка признаха всички придобивки на Вермахта.
  Хитлер, след като завладява много територии, създава своя собствена колониална империя, заедно с японците.
  Но не му трябваше дълго да нахлува. На 20 април 1957 г. момичетата вещици решават да извършат операция срещу фюрера. В резиденцията на вече диктатор на средна възраст нападнаха четири вещици.
  Воини, в бикини, държащи магически мечове в ръцете си и хвърлящи мълнии и пулсари с боси крака.
  Наташка управляваше вятърна мелница, прорязвайки нацистите и хвърляше съсирек енергия с пръстите на босите си крака, крещейки:
  - Слава на Родината!
  Зоя сечеше с магически мечове. Тя разпори коремите на нацистите и изчурулика:
  - За нови граници!
  И с боси пръсти как се освобождава пулсар.
  Тогава в атаката на Августин. Той също управлява мелница с магически мечове. След това хвърля нещо смъртоносно с босите си крака.
  Тогава червената харпия казва:
  - За Чернобога!
  Следваща в атаката е Светлана. Той също сече с мечове и пуска светкавици с боси пръсти, прорязвайки нацистите.
  Тогава Наташа започва офанзива, посяга бодигардовете на Хитлер и крещи:
  - И аз съм реплика, ще накълца всички нацисти!
  И с боси крака като пулсар момиче, и тя ще хвърли.
  И ето я Зоя в атака. Мечове като предене, и нарежете месото. И с боси пръсти ще пусне мълния.
  Тогава то ще извика:
  - Имам супер момиче!
  По-нататък в офанзивата на Августин. Той също се върти ... И той пусна няколко мълнии от гърдите си. И с боси крака пулсарът ще хвърли и ще вика:
  - Аз съм супер воин!
  И червената й коса се вее като пролетарско знаме.
  И тук Светлана е в атака.
  Мечовете й се въртят, а босите й крака разпръскват съсиреци енергия и от пъпа й ще изхвръкнат мълнии.
  Момичето ще пее:
  - Ще накълцаме дракона и ще убием фюрера!
  Наташа също размахва мечовете си в офанзивата и посича нацистите. А босите й крака хвърлят смъртоносни снаряди.
  И ковчегът кара нацистката охрана.
  И момичето пее на себе си:
  - Аз съм унищожител боец,
  И великият терминатор...
  Разложи атома веднага,
  И с глава до стената!
  Зоя в офанзива, взе го и го хвърли с боси пръсти, нещо, което взривява покрива.
  И как се пее:
  - Слава на космическите разстояния!
  И отново нейните мечове разкъсаха враговете на малки парчета и парчета разкъсано месо.
  И тук в движението на Августин. Как тя бие нацистите. И парчета окървавено месо летят във всички посоки.
  И момичето с бос крак също ще се предаде на пулсара и ще излае:
  - Голяма красавица съм! Което всички обичат!
  И тук Светлана е на ход. Освен това ще пусне мълния от пъпа. И с бос крак пулсарът ще падне върху нацистите. И нейните мечове, е, просто палачи.
  Тогава момичето изчурулика:
  - Слава на Родината!
  Наташа е в дива лудост. Атакува фрица. Раздробява ги и хвърля огнени мехурчета с боси пети.
  И пее на себе си:
  - Слава на нашата къща!
  И тя също изпусна съсирек енергия от пъпа си.
  Зоя управлява вятърна мелница с мечове. Изсича куп фашисти. И тогава, както с голи пръсти, ще хвърли към врага. И разпръснете противниците във всички посоки.
  Тогава той пее:
  - Слава на руските царе!
  Ето го Августин в тежка атака. Порязва опонентите. И сега босият й крак ще хвърли светкавица ... И пулсар ще излети от голия й пъп. И се разпръсква по посока на бодигардовете на Хитлер.
  Тогава червенокосото момиче запя:
  - Не чакайте милост от мен!
  Светлана също е в офанзива... Сече противници, смазва ги. Хвърля мълнии от пъпа. И с боси пръсти, сякаш искрящи, се леят цели каскади от енергия.
  И пее на себе си:
  - Много съм благодарен
  По-готина съм от маймуна!
  Наташа също е в офанзива ... Как сече с мечове. И с боси крака ще се стрелят убийците. И ето светкавичен полет от пъпа.
  Тогава момичето изръмжава:
  - За слава на Отечеството!
  Следва Зоя. Освен това унищожава врагове. Светкавица иззад устата бълва. Той хвърля съсиреци енергия с пъпа си. И си реве:
  - Аз съм шампион по хвърляне!
  И боси крака като предене.
  По-нататък Августин в настъпление. Той нарязва нацистите с мечове и ги нарязва на малки марули. И с боси крака, като пулсар, ще хвърли. И дори две мълнии от пъпа ... И дузина фашисти са изпържени на място!
  Воинът ще пее:
  - В името на майка майка!
  И пак боси като пулсар блъска!
  И тогава в офанзива Светлана. Това е момичето, което не може да бъде по-готино. Този воин ще го вземе и ще хвърли мълния с босите си крака. И мехурчетата на унищожението ще излетят от пъпа. И ето как воинът ще извика:
  - Светна ми, че кълвачът има длето!
  Наташа е в движение. Превъртани и дузина фашисти отрязани. И момичето, все още с боси пръсти, пусна унищожаващия продукт. От пъпа каскада от светкавици и пееше:
  - Вечен мой, най-големият цар на света!
  И от боса пета на момичето излетя пулсар.
  Зоя продължи да се движи. Тя го взе с мечовете си и го наряза. Врагове смачкани, намигнали сапфирени очи. И от пъпа стълб от енергия. И боси пулсари на разрушението.
  И как се пее:
  - Ще бъда шампион!
  И тогава в движението на Августин ... Нейните мечове, като остриета на мелници. Порязва се без колебание. И от пъпа летят остри от магически огън стрели. И босите крака на момичето издават такива дарове на унищожение.
  И самата червенокоса реве:
  - Голям шампионат!
  Светлана също не е подарък. Тя го взе и с боси крака хвърли парчетата от счупено стъкло. И две дузини фашисти легнаха мъртви. И как от пъпа ще даде цяла линия. И ще покоси без проблеми всички нацисти.
  И с намигване отбелязва:
  - Аз съм голяма мечта!
  Наташа ще завърти тройната вятърна мелница с магически мечове. Той ще взема и хвърля подаръци с голи пръсти. И с голата си пета, огненият ще даде няколко балончета ...
  А от пъпа цяла каскада от светкавици.
  Тогава той пее:
  - лазерен меч,
  Иска да реже врагове!
  Зоя е в офанзива. А мечовете й са истински диамантени свредла. И смаже Фриц, като черупка от сто паунда. Но когато момичетата взеха босите крака и хвърлиха нещо кърваво.
  И тогава взе и се счупи.
  Зоя извика:
  Ние сме новите шампиони!
  И ето го Августин в движение. Как тя реже врагове. И замахът на нейните мечове посича всички.
  И с боси крака излитат всякакви подаръци на смъртта.
  И Августин пееше:
  - Светата ми мълния!
  И огън излиза от устата й!
  И тук Светлана е на ход. Същото като от пъпа пусна подарък от убийствена сила.
  Тогава момичето запя:
  - Аз съм абсолютният шампион!
  И тя взе босите си крака и изпрати пулсар. И адският огън излетя от гърлото й. И сега голата пета се поддаде на мехурчета.
  А от пъпа хвърчи смъртоносна и убийствена мълния.
  Наташа също използва мечове. Наряза много фашисти. И как ще се освободи от пъпа със светкавица. И да разбие охраната на фюрера на малки парчета.
  След това ще пее:
  - За Отечество и Свобода докрай!
  И с боси пръсти ще се освободи нещо напълно смъртоносно.
  Зоя, атакувайки враговете и оголвайки зъби, изрева:
  - Wild Crew! Разбийте врага!
  И той също ще го изхвърли с боси крака. И от пъпа тръгнаха такива смъртоносни опашки.
  Момичето извика:
  - Голям срам!
  И тогава Августин се премести. Тя също блесна с изумрудени очи. И тя изхвърли куп мълнии от пъпа си. И с боси пръсти тя се хвърли към врага.
  И тя удряше с мечове, викайки:
  - Аз съм преди всичко световни шампиони!
  И тогава в атака Светлана. Така всеки вършее и реже. А тя е толкова готино и игриво момиче. Също от пъпа, буквално, лети картечен залп. И поваля много фашисти. И босите крака бълват такива снопове енергия на потоци.
  Воинът пееше:
  - Целта е близо!
  И събира сили за хвърляне!
  Да, накрая четиримата нахлуха в кабинета на Хитлер. Уби всичките си пазачи. И фашист номер едно беше изваден изпод леглото.
  Хитлер избълбука:
  - Ще дам на Полша!
  Наташа саркастично попита:
  - Или може би Кавказ?
  Фюрерът изрева:
  - Да, поне двама кавказки, само не убивай!
  Момичетата отговориха в един глас:
  - Целувайте ни краката!
  Хитлер, пъшкайки, току-що беше навършил шестдесет и осем години, пълзеше на колене и целуваше бос кръгли пети на момичета. Усмихваха се и се смееха.
  Фюрерът целунал по три пъти всяко прашно и окървавено ходило на момичето.
  След това Наташа хвана Хитлер с боси пръсти за дясната ръка, Зоя за лявата, също с бос крак. Августина и Светлана хванаха фюрера с боси пръсти за глезените.
  След това момичетата ще издърпат най-големия престъпник на всички времена и народи във всички посоки и ще го вземат, ще го разкъсат на парчета.
  Ръцете и краката на Хитлер били откъснати, а от шока от болката драконовият владетел починал на място.
  Това отмъщение намери убиеца и най-великия палач в историята на света.
  Тук приказката свършва, въпреки че на тази планета се е превърнала в кошмарна реалност и който е слушал, свършено е!
  
  
  ВЕЩИЦИ СРЕЩУ ХИТЛЕР
  През четиридесет и първата година Хитлер, след превземането на остров Крит, промени решението си да отиде в СССР. Фактът, че Сталин не нападна Германия по време на нападението срещу Югославия, убеди фюрера, че не е имало планове да се натъкне на него от изток.
  Освен това предчувствията подсказваха, че на изток няма да има лесна победа и е по-добре да не се ходи там.
  Фриц укрепват групировката на Ромел и успяват да убедят Турция да пусне войските в Близкия изток. Британците бяха напълно победени в Египет и изгонени от Ирак и Близкия изток. Скоро Франко се съгласи да превземе Гибралтар.
  След това германците вече лесно можеха да прехвърлят войски в Африка и по-нататък в Близкия изток.
  Пал Индия. И след това, без излишни проблеми, само за шест месеца, Черният континент беше превзет. И кулминацията беше офанзивата срещу Великобритания и десанта на войските в родината през ноември 1942 г.
  След две седмици Англия падна. И Фриц най-накрая се укрепиха в източното полукълбо.
  Но войната със Съединените щати все още продължаваше. И това се проточи поради отдалечеността на океана и трудностите при прехвърлянето на войски.
  Разчитайки на ресурсите на Африка, значителна част от Азия и Австралия, германците изграждат голям флот. Заедно с Япония те също водят подводна война.
  Четиридесет и третата и четиридесет и четвъртата години преминаха в битки по море. Исландия и Гренландия бяха превзети. И през четиридесет и петата, вече имайки танкове от серията "E", германците кацнаха в Канада и концентрираха силите си в Аржентина.
  Такива бяха плановете им. Въпреки че продължителната комуникация затрудни нападението на Съединените щати.
  Но до септември по-голямата част от Канада беше превзета.
  Германските и японските войски навлязоха в северните райони на Съединените щати.
  Но тогава Фриц беше пресрещнат от четири момичета.
  Моника, Лея, Гертруд и Анджелина.
  В битката влязоха четири красавици. Моника, Лия, Гертруд са блондинки, а Анджелина е червена.
  И нека момичетата да унищожат огромната армия на Третия райх.
  Те стрелят с картечници.
  Тук Моника хвърля граната с бос крак и пее:
  - Слава на моята сила! Всички са покосени!
  Лея дава опашката. Освен това покосява врагове в залп и скърца с пълно гърло:
  - Моята армия е силна!
  И с бос крак хвърля подарък на смъртта.
  Огнената или червенокосата Анджелина хвърля дар на смъртта с боси пръсти и изписква:
  - Моята победа!
  И също така дава опашка!
  Освен това Гертруда вече удря настоящето на смъртта с бос крак и колко оглушително вие:
  - Аз съм шампион!
  И отново ще пусне убийствена линия.
  Моника отново стреля по фашистката орда и пее:
  - Слава на моя свят!
  И с боси пръсти той хвърля убийствен подарък на смъртта, разбива противниците.
  Води огъня и Лея. Тя е много умно момиче. И боси крака по врага като хвърляне на гранати.
  А момичето изрева:
  - Аз съм американски хипер воин!
  Тогава Анджелина стреля. Прави това много спретнато. И смъртоносен дар лети от босите й пръсти.
  И красивото момиче реве:
  - Ще бъда абсолютен шампион на света!
  И как воинът ще покаже дългия си език!
  И тогава Гертруд опита. И също така как ще даде опашката. И тогава с боси пръсти ще хвърли подарък на смъртта.
  И разпръснете всички противници на парчета месо.
  Така четирите момичета работят активно. Натиск, вражеската армия явно се изчерпва.
  Въпреки че не, появяват се страхотни танкове, серията E. Е, момичетата ги чакат.
  Моника хвърля граната с бос крак и изписква:
  - Ще се бием в космоса!
  И от голата й пета дарът на смъртта отскочи от гъсеницата Е-50. Това превозно средство е повредено и спряно.
  Воинът крещи:
  - Супер!
  Следващата Лея в битка. Също и с бос крак, тъй като хвърля подарък на смъртта. Разбива врага. И резервоарът се стегна.
  И воинът изрева:
  - Аз съм момиче по бикини!
  Следващата е Анджелина. Освен това той хвърля граната по Е-75 с бос крак и немският вампир се затруднява.
  И воинът изкрещява:
  - Аз съм този, който ще покаже супер класа!
  И Гертруд се бие. Също така войн, който не познава съжалението и съмнението.
  Красавицата го взе и изписка:
  - Голяма регата!
  И смъртоносна граната полетя от бос крак.
  Моника отново стреля и изписква:
  - Висш пилотаж и екипаж!
  Голият й крайник също ще поеме и потокът на смъртта ще хвърли. И унищожи всички врагове.
  След това воинът вякне:
  - Аз съм супер момиче!
  А Лея е истински герой в битка. И удря враговете. И с бос крак ще хвърли граната, и ще вземе маса врагове и ще ги разкъса. И след като изкрещя:
  - Аз съм това момиче, този Супермен!
  И в битка Анджелина също хвърля дар на смъртта с бос крак. Врагът ще бъде разкъсан и изпят:
  - По дяволите, аз съм демон!
  И взривете врага в залп.
  И ето я Гертруд в топката-бияч. Той се застрелва без никакви церемонии или предразсъдъци. И той ще го вземе, с босите си пръсти, ще пусне подарък на унищожение и ще раздроби враговете. Това много ли е бойно?
  Четирите момичета се биеха като рицари или като ангели. Но всичко си има граница. И така воините се оттеглиха ...
  Есента и зимата на четиридесет и петата година преминаха в упорити битки. Силите бяха неравни. Германците имат танкове от серия Е, твърде по-силни от Шърман и дори от малките Пършинг. А реактивната авиация изобщо няма равна. И дори започнаха да се появяват дискови самолети, напълно неуязвими за всякакви малки оръжия.
  Така че САЩ постепенно биват превзети от всякакви чуждестранни дивизии на Третия райх.
  По-голямата част от Америка е заловена през есента и зимата. Плюс въстанията в южната част на Съединените щати и предателството на генерали с немски корени. Както и несъмненото превъзходство на новите картечници и дори подземните танкове на Вермахта.
  А през пролетта на април 1946 г., след като ордата на Третия райх обкръжава и превзема Вашингтон и Ню Йорк, САЩ капитулират.
  Така беше обърната още една страница от войната.
  Но през 1947 г. през май започва друга битка, този път с Япония.
  И кампанията срещу СССР отново беше отложена.
  И сега четири момичета от САЩ не се предадоха и отново се бият с врага.
  Лято четиридесет и седма и жега, воини в бикини. И се борят сами.
  Моника хвърля граната с бос крак и изписква:
  - Аз съм терминатор!
  И дава ред.
  Лея също стреля и се справя много добре. И пак босите й крака мятат нещо. И изтребват.
  И момичето крещи:
  - Боен пилотаж!
  Освен това Анджелина стреля. Смазва противниците. Изгонва ги на тълпи. А босите й пръсти отново хвърлят нещо брутално убийствено.
  Воинът крещи:
  - Аз съм стоманен нокът!
  И Гертруда се застрелва и покосява враговете. След това с бос крак ще хвърли подарък на смъртта и ще промърмори:
  - Военна тематика и математика!
  И пак как ще вземе всички и ще изкоси до безумие!
  Да, четиримата се карат. Но силите не са равни. Новите танкове от серията E-50 U, с по-плътно разположение, по-малко от два метра височина и 170 странична броня, 250 mm чело и тегло от шестдесет и пет тона с двигател от 1800 конски сили.
  Не се съпротивлявайте на такъв японец. Както и срещу ME-462, който без никакви церемонии унищожава всички вражески самолети като колобки.
  И срещу, също летящи дискове. И чупят всичко.
  Накратко, за шест месеца Япония е напълно победена и всички нейни колонии са превзети.
  И какво се е случило. Скоро фюрерът завладява всички страни по света с изключение на СССР.
  Досега всичко е повече или по-малко мирно. Но след това Сталин умира и Никита Хрушчов завзема властта. И отново сложни отношения с Третия райх.
  Да не говорим, че СССР разработва ядрено оръжие. Освен това се проведе двадесетият конгрес, който осъди предишната политика.
  И на 22 юни 1956 г. Третият райх, по заповед на вече на средна възраст, но много агресивен Хитлер, започва инвазия. Ордата му разчиташе на бърза победа, но го чакаше неочаквана изненада!
  Не само четири американски момичета, но и четири руски красавици и вещици влязоха в битка с ордите на Вермахта. И цяла група момичета в различни клонове на армията, а също и всички вещици!
  
  ЗЕТ НА НАПОЛЕОН АЛЕКСАНДЪР I
  Наполеон не отиде в Русия и обикновено се жени за по-малката сестра на Александър Първи. Това доведе до някои промени в историята.
  Първо, царска Русия воюва срещу Австрия и превзема Галисия. Второ, Франция организира Италия и постави там сина на Наполеон и руската принцеса.
  И тогава Русия и Франция завладяха и разделиха Турция.
  Освен това, с общи усилия, Великобритания е завладяна. Испанските колонии най-накрая стават френски, както и голяма част от Африка. И тогава Индия и Иран бяха окупирани!
  След смъртта на Александър Първи и абдикацията на Константин се извършва преврат и четиринадесетгодишният римски цезар Наполеон II е издигнат на руския престол. И след смъртта на Наполеон през 1836 г. Наполеон II става владетел на Франция и цяла Европа и много колонии.
  Възникна една супер-империя, която продължи да се разширява. По-късно Наполеон II завладява Китай и Индокитай и цяла Африка. И Австралия и Канада. И умира през 1879 г. на почти шестдесет и осем години.
  Тогава тронът е наследен от Наполеон III. Той също искаше да се бие. Но в целия свят само територията на САЩ остана непревзета от Франция!
  А Наполеон Трети през 1890 г. започва войната с Америка. Последната страна, която не е била френско владение.
  И огромна армия от пет милиона войници от цял свят навлезе на територията на Съединените щати.
  Силите биха били неравностойни. Но американците се биеха много героично срещу Наполеон III.
  Особено четирите момичета: Моника, Лея, Гертруда, Анна! И се биеха като кобри и героини.
  Моника сечеше с мечове и с голи метални пръсти на краката си остри дискове. И удряше съперници.
  И воинът запя:
  - Слава на Америка!
  Лея също се наряза с чужда армия с мечове и изсъска агресивно:
  - Слава на най-добрата страна в света!
  И също така с боси крака пусна убийствена.
  Гертруда се биеше с огромна армия, а също и с боси крака, хвърляше много остри игли и удряше враговете.
  В същото време момичето изписка:
  - Аз съм боец от такава класа, което е супер!
  Анна също се биеше, хвърляйки убийствени подаръци с босите си крака.
  И изкрещя:
  - Постиженията ни имат големи!
  Но колкото и да се биеха и дори много героично, тези четирима, но превъзходните сили на французите все пак ги победиха.
  Момичетата бяха взети в плен. Там те били съблечени и жестоко изтезавани. Извиваха им ръцете на стелажа, биеха ги с камшик и нажежена тел. Голите подметки бяха изгорени с огън, нажежено желязо беше поставено върху босите пети. Но момичетата така и не признаха новото господство на Наполеон III.
  След което бяха изпратени на работа почти голи в кариерите. И Америка се превърна в нова френска провинция.
  Когато Наполеон III умира през 1903 г. на шестдесет и осем години, Наполеон IV става император. Пристигането му бележи ново царуване. Укрепване на ролята на парламента и намаляване на влиянието на благородството. Постепенно световната империя става все по-демократична.
  И през 1917 г. първият човек излетя в космоса. Така започна ерата на астронавтиката.
  През 1922 г. хората летят до Луната. И 1933 до Марс. И до 1950 г. те са посетили всички планети от Слънчевата система. Но през 2000 г. започна първият полет до звездите, цяла космическа експедиция. Ето такъв AI само заради един брак на Наполеон Бонапарт с руска принцеса.
  Как от най-малката възможност зависи съдбата на цялото човечество.
  
  ПАДА СРЕЩУ КИТАЙ
  АНОТАЦИЯ
  Олег Рибаченко и Маргарита Коршунова се преместват в Сибир през седемнадесети век, където влизат във война с китайската империя под контрола на манджурската династия. Безсмъртните убийци променят хода на историята не само в Китай.
  Войната бушува като ураган
  Едно момче се бие с голяма армия ...
  Прорязваме яростната мъгла
  Въпреки че понякога дори е твърде трудно!
  
  Врагът е много луд силен,
  Идва непрекъсната лавина...
  Под шумоленето на ярки алени бързащи знамена,
  Но вярвам, че ще получим битка през май!
  
  Не си мислете, че можем да бъдем завладени
  Ние сме велики воини от Бога...
  И няма да бъде прекъсната, знам нишката на живота,
  Въпреки че понякога може да бъде много строг!
  
  Познайте величието на Русия в това
  Че Родината е по-ценна от всичко...
  И ще има много силна руска къща,
  И движи фашистката мерзост в лицето!
  
  Не вярвайте, не разбивайте Орда Рус,
  Което не коленичи...
  Бийте се без задръжки, не се страхувайте,
  В името на новите родови поколения!
  
  За къщата на Русия, за нейните купи сено,
  Ще се бием много яростно...
  Една безкрайна сбъдната мечта
  Ти не си войн с душа на шут!
  
  Тук полагате клетва пред Отечеството,
  Станете воин на великия Сварог...
  Не, не изграждайте щастие на кръвта,
  Когато няма Бог в сърцето на Исус!
  
  Можем да постигнем нови начини,
  Величието на страната, която процъфтява ...
  И убийте чудовището с очи,
  Така че планетата скоро ще стане рай!
  . ГЛАВА 1
  Момче и момиче, както и четири момичета вещици, се озоваха в Южен Сибир и отблъснаха атаката на китайците. Това беше малко известна война, когато манджурите бяха на власт в Китай, които активно се разширяваха в различни региони на Азия.
  И така те нападнаха руснаците в района на Тибет. И истинската история, те успяха да отнемат част от територията. Освен това Русия в този момент беше отслабена от селянката и казашката война на Стенка Разин. Да, и войските ще трябва да бъдат прехвърлени на много големи разстояния.
  Но безсмъртните момче и момиче и четири момичета терминатори се притекоха на помощ на руската крепост.
  Огромна китайска армия щурмува новопостроената руска крепост. А силите явно бяха неравни.
  Има само хиляда руснаци и двеста хиляди китайци. И като че ли нямаше никакъв шанс.
  Но шестте класови воини са супер готови за битка.
  Олег Рибаченко на стената. Безсмъртно момче, на външен вид на около дванадесет години, хвърля игли с босите си пръсти. И удря настъпващите китайци. Дузина наведнъж.
  Хвърля игли и Маргарита с голи пръсти. Момичето унищожава опонентите и скърца:
  - Голямата ми сила!
  И се бори смело.
  Наташа също хвърля мощен бумеранг с боси пръсти. Как да смачкате противниците и да скърцате:
  - В името на великата слава!
  Тогава Зоя нарязва китайците с мечове и в същото време хвърля игли с отрова с боси крака. И пее на себе си:
  - В необятността на Русия,
  Можем да спасим всички!
  И отново мечовете падат върху противниците. И ако накълцат, тогава без никакво съжаление.
  Но когато Аврора започна да унищожава и да хвърля бумеранги с боси пръсти, тогава това е пълно унищожение. И убитите китайци падат под ударите на червения дявол.
  А момичето изрева:
  - Всичко ще смачкам и разкъсам!
  И как ще вземе и ще посече с двата меча!
  А от голата й пета лети остър и пронизващ диск. Това обикновено е момиче на пълна смърт.
  И ето Светлана в решителната битка. Как да измъчваме китайците и да ги нарязваме на малки парчета с мечове.
  Момичето превъртя пеперудата и седем воини от Поднебесната империя бяха насечени до смърт.
  И тогава остри, отровни игли летят от голи пръсти. И да удиви китайците.
  Олег Рибаченко се бие с жълти воини. Мечовете му трептят като витло.
  Момчето пее с кеф:
  - Ще бъда най-силният световен шампион,
  Ще победим Америка, Китай!
  И отново момчето хвърля остри игри с голи пръсти на детски крака. И две дузини убити китайци падат наведнъж.
  Ето такава битка. В реалната история царска Русия от предпетровските времена губи част от територията си. Но тук руските рицари се бият и няма да се предадат.
  Олег Рибаченко се бие и пее:
  - Но ние сме рицари, пълни с руски дух,
  Палачите никога няма да чуят сподавения ни стон!
  И пак момчето хвърля много остри и със силна отрова, сварени от вещици, много тънки игли!
  До него е момичето Маргарита. И също така краката й хвърлят такива смъртоносни игли. И ръцете нарязаха атакуващите китайци. Воинът унищожава противниците и пее:
  - Толкова съм готин, като демон на всички страни ...
  Дима, Дима, Билан! Дима, Дима Билан!
  Владетел на всички страни!
  Наташа също отрязва китайците и пее:
  - Във вечерната зора няма да позволим на Сатана да победи!
  И от босите й крака също летят смъртоносни игли.
  След това Зоя унищожава враговете. И от това момиче сякаш излъчват вибрации от колосална енергия.
  А от босите крака на красавицата летят бумеранги и остри игли.
  Воините скърцат:
  - Аз съм голяма боса мечта и красавица!
  И отново ще хвърли нещо изключително смъртоносно по опонентите си.
  Но когато Аврора пусне мелница и изсече китайците, тогава това е върхът на унищожението.
  И тогава червенокосата ще хвърля игли за пиърсинг с боси пръсти. И мъртвите жълти воини падат.
  Но когато Светлана lupanet. И в същото време от босите й крака хвърчат цял куп игли, които пронизват и убиват всичко.
  И воините скърцат:
  - Така, така, така - вземете фашист за стотинка!
  И босите й крака отново ще бъдат хвърлени смъртоносно срещу китайците.
  Наташа, сечейки жълти воини с мечове, отбеляза:
  - С нацистите беше и по-лесно, и по-трудно!
  Светлана, след като подмина мелницата, отбеляза:
  - А при нас, момичетата, винаги е лесно!
  Аврора възпроизведе приемането на вентилатора и изсумтя:
  - С мен изобщо няма да скучаеш!
  И смъртоносно жило лети от босите й крака.
  И Зоя ще го вземе и ще изписка:
  - Ние не сме таратайки, ние сме момичета - на голяма слава!
  И отново нещо ще изхвърчи от босите й крака и ще удари врага.
  Момичетата приеха присърце работата.
  Тази крепост е почти единствената руска крепост в района. Има още няколко града в процес на изграждане. Добре, че китайците не си навираха главата над Амур. Но Русия в реалната история е загубила част от своята територия. Много агресивна династия на власт в Китай. Момичетата обаче са това, което е способно да хвърли в бяг полковете на Луцифер.
  Олег Рибаченко реже китайците. И докато момчето пее:
  - Най-високият клас ще бъде ...
  И тогава бумеранг, хвърлен от босите крака на момчето, лети и вик:
  - Дикобразът ще посече всички!
  Маргарита също хвърли на врага това, което е убийство. Тя го натроши на парчета и изкрещя:
  - Аз съм боса мечта и голяма красавица!
  И кракът й ще хвърля диви дискове.
  Следващата в битката е Наташа. И също така хвърля на врага това, което разцепва противниците.
  И го прави много хитро.
  А босите й крака хвърлят обикновени, смъртоносни игли.
  След това Зоя в битка. И той също хвърля по врага, всякакви свастики и бумеранги.
  И коси врага.
  След това, докато минава:
  - Слава на добрия цар!
  Но в битка и Аврора. Той също така унищожава врагове от Китай. И ако хвърли, ще хвърли с убийствена сила.
  И докато пее:
  - Да, в името на Руската земя!
  И също смъртоносни заряди летят от босите й крака.
  Светлана също не разочарова врага. А от босите й крака лети нещо, което носи явна смърт.
  И воинът пее:
  - Никога няма да се откажем! Бедата няма да дойде в Русия!
  И отново китайците ще бъдат наранени. И той ще го вземе без церемонии и ще го накълца.
  Шестима воини и воини удрят силно. И реже врага, и хвърля боси крака.
  Олег Рибаченко, изсичайки китайците, изпя:
  - Звезден боец, твоят рог свири напразно -
  Твоята земя е далеч в съмнителна слава...
  Пламъкът на битката трепти между редовете -
  В едностранна игра без правила!
  И още един бумеранг лети с босите крака на момчето, който преряза гърлата на дузина китайци.
  Момчето, както виждаме, е боец.
  И Маргарита също е в битка. И така босите й крака работят. Тя унищожава враговете без съмнение изключително готино.
  И мечовете й са като палачи.
  Воинът изписква:
  - Да бъде слава!
  Наташа също стреля с боси крака и хвърля смъртоносните. И в същото време активно сече с мечове.
  Звукови сигнали едновременно:
  - Моят антураж е държавен екипаж!
  Следващата в битката е Зоя. Също така дявол от най-високо ниво на унищожение. Как да държим пеперуда с мечове. И тогава той ще вземе и ще хвърли поразителни елементи с боси крака.
  След което преминава:
  - Армията ликува - напредва!
  И пада цяла редица скосени китайски.
  Момичето пее на себе си:
  - Зоя обича да убива! Ах, тази Зоя!
  И ето я Аврора в бърза офанзива. Или по-скоро агресивна защита. И с помощта на боси крака нокаутира врагове.
  И в същото време скърца. И когато нейните саби преминат като остриета на култиватор, тогава три дузини китайци ще бъдат разкъсани!
  И Аврора изкрещява:
  - Хармонични акорди, знамето на Русия е много гордо!
  И сега голата й пета ще пасне на китайския генерал в брадата. Ще вземе и ще падне.
  Зоя е агресивна в битка. Реже враговете си и пищи:
  - Ще се съмняваме и ще избием всички!
  И от боси крака летят такива ками.
  Светлана също не разочарова никого. И унищожава врагове, сякаш коса коси трева. Китайците се провалят.
  Момичето крещи:
  - Лудата игла! Махай се от двора!
  Олег Рибаченко посича куп жълти воини с мечове. И тогава с боси крака ще хвърли звездичка и ще извика:
  - Моята армия е най-силната!
  Момчето терминатор, както можете да видите, е на самия връх на унищожаването на врагове. И го прави с голяма страст.
  И от босите му пръсти излита още един дар на смъртта. И как пълни китайците, които се катерят по стената.
  Жълтите воини са фанатици. Вече са натрупали цели могили от трупове. И продължават да се катерят и катерят и катерят!
  Но момчето и момичето са просто въплъщение на смъртоносна сила. А когато режат, пръските кръв хвърчат във всички посоки и много надалеч.
  Олег Рибаченко пее:
  - Героизмът е прославен подвиг,
  Ние сме завоевателите на планетите!
  Маргарита, това неспокойно момиче пееше:
  Няма да спираме нито за миг.
  Чува се нечий сподавен писък!
  И също така от босите крака на момичето летят разрушителни и убийствени игли. Удряйки китайците като снопове жито. Да, момичето Маргарита е истински терминатор.
  Наташа, отрязвайки китайците, пееше:
  - И помисли момичето, смазващо жълто,
  Че животът е хубав и че животът е хубав!
  Тогава отново хвърчат игли от босите й крака.
  Зоя мина покрай вятърната мелница със сабите си и изскърца:
  - Ще убия всички врагове и повярвайте ми, не се шегувам!
  И краката на воина пуснаха няколко звезди.
  И красавицата запя:
  - Военен акт - ударих цент!
  Аврора, рязане без излишни емоции, издаде:
  - Чака ни голям успех! Повярвайте ми, не става по-добре!
  И също като боси крака, това, което убива, ще започне.
  Тогава ще изскърца:
  - Аз съм проклета кобра!
  Светлана не дава милост на китайците. И унищожава като мравки. И в същото време пее:
  - Няма да има път за боклук,
  Махнете крака скоро!
  И сега от босите й пръсти отново хвърчат убийствени подаръци. Това е най-яката дама!
  И също реве:
  - Ще бъде нашата победа, в свещена война!
  Олег Рибаченко става все по-активен. И той реже с две ръце, дори взе лула в устата си и плюе китайците с игли. Унищожава опоненти и скърца на себе си:
  - Това е нашата победа...
  Пълен завой и давай!
  И пак момчето терминатор сече като лудо. И в същото време хвърляйте това, което убива без жал.
  Маргарита също е в битката. Отчаяно момиче. И ако изстреля бумеранг с бос крак, това е не по-малко от дузина посечени китайци.
  Тогава момичето ще пее:
  - О, имам голям хеликоптер,
  Е, сърцето ми пее от щастие!
  И смъртоносна звезда лети от голата пета на момичето. Да, това е красотата на висшия пилотаж. И смъртта сее надясно и наляво.
  Наташа също унищожава китайците по всякакъв начин.
  И докато пее:
  - Скърцане, скърцане, скърцане...
  Оливър намери Туист!
  И смъртоносен подарък лети от босите й крака.
  Така Зоя се издърпа ... Тя го взе и изплю врага от сламата. Тогава тя насякла мелницата с мечове. Тогава босите й крака взеха и пуснаха адски подарък на смъртта.
  И китайците паднаха. Като облизани от огнехвъргачка.
  И тук в битка и Аврора. Също така бързо момиче. И червена смърт, и адски горящ лъч. И ще го вземе, ще го отреже.
  Не, нищо няма да го спре.
  Дори и танка Маус.
  Ето Аврора и забива китайците. Което е изключително готино и с шантави символи и меч.
  И мечовете на червената харпия няма да спрат нито за миг.
  В същото време Аврора изписква:
  - Моята родина е родината на комунизма!
  И също от босите й крака, като полет на нещо изключително смъртоносно.
  И отново момичето е във въздуха.
  И тогава Аврора си спомни как наистина се биеше с мишката в една от алтернативните истории. Тогава съюзниците сключиха примирие с Третия райх и възползвайки се от липсата на бомбардировки, германците пуснаха Mouse в производство.
  Да, тези резервоари наистина перчат като животни. И напредъкът им беше ужасен.
  Но не и за момичета терминатори. Те се бориха с нацистите хладнокръвно и в същото време бързо.
  И показаха майката на Кузма! И воините се биеха смело.
  И сега червенокосата Аврора сече с мечове. И коси враговете, като култиватор.
  Тогава ще изскърца:
  - Убивам го!
  Светлана също не е срамежлива в битката. Китайците се изтребват. И в същото време, с боси крака, това, което сее смърт, хвърля.
  И в същото време той крещи:
  - Космическа бравада -
  Ще има голяма серенада!
  И намигай на враговете!
  Тогава той ще изплюе от тръбата!
  И тогава Олег Рибаченко ще се разпръсне. И да хвърляме не само игли по китайците, но и бумеранги с крака.
  Такова е уловеното момче-бърз терминатор.
  И в същото време пее:
  - Враговете няма да ни спрат,
  ако слабите помогнат!
  И не бягай, не бягай...
  Ако не напред!
  И Олег ще подсвирне.
  И Маргарита го взе и с боси пръсти хвърли разрушителното и смъртоносно убийственото. И в същото време тя пееше:
  - Това ще е посланието на кобрата!
  А момичето намига и цвърчи!
  Наташа също не е пропуск в битка. Тя го взе и с голи пръсти хвърли остра свастика. Тя прониза много китайски и изписка:
  - За моята Родина!
  И тогава има Зоя в битка. И той също хвърля такси по врагове с боси крака.
  И изскърца с усмивка на зъби:
  - Аз съм такъв войн, наистина терминатор!
  След това момичето удря с мечове. И крещи с пълно гърло.
  - Банзай!
  Момичето, както виждате, няма да спре да се бори. И ще реже без излишни антимони.
  Аврора също ще се заеме с унищожаването. Китайците се саморазбиват, без никакъв сарказъм. И жълтите воини падат, сякаш са разкъсани наполовина.
  И червенокосото момиче крещи:
  - Пламъкът на комунизма над света!
  И пак ще вземе и ще посече с два меча. И след това изплюйте от тубата. И го насадете на врага.
  Да, Аврора е самата красота и съвършенство.
  Въпреки че Светлана не е по-лоша. Освен това тя уреди китайците да бъдат бити и убити в натура.
  И босите й крака хвърлят разрушителни подаръци по жълтите воини. Да, правят всичко на висока вълна.
  Светлана крещи:
  - Боят ще бъде кървав, свят и прав!
  И от босите й крака отново се счупи нещо смъртоносно. И как ще вземе и удари китайците!
  Това е мястото, където момичетата наистина се разпаднаха. И капка не дават. Ето ги жените - всички жени жени!
  Олег Рибаченко в яростна атака. Те вече са убили много хиляди китайци. Настъплението на воините на тази жълта империя отслабна.
  Олег изкрещя:
  - Най-висшата мярка за победа!
  Маргарита го взе и с голи пръсти хвърли смъртоносното и това, което беше по-остро от бръснач.
  Тогава момичето запя:
  - Ние предизвикваме бурите,
  Защо и защо?
  Да живееш в света без изненади -
  Невъзможно за никого!
  Маргарита изплю цяла линия лули на китайците и продължи:
  - Може късмет - неуспехи,
  И скачайте нагоре и надолу!
  Само по този начин, а не по друг начин -
  Само по този начин, а не по друг начин...
  Да живее изненадата!
  Изненада! Изненада!
  Да живее изненадата!
  Изненада! Изненада!
  Да живее изненадата!
  И само нагоре - нито милиметър надолу!
  Момичето показа доста борбено настроение.
  Наташа също е в самия епицентър на битката. Като изригващ вулкан. И хвърля игли с голи пръсти. Удря противниците. И оставя трупове от тях.
  Тогава момичето запя с усмивка на зъби:
  - Ние сме такива терминатори, като мечтани роботи, и голяма красота!
  И ето момичето, докато нарязва бекхенд с мечове. И изсече много хора.
  Зоя също е в разгара на битката. Бори се за себе си и оголи зъби и реве:
  - Никой няма да ни спре!
  И от нейния бос крак диск премина през китайците. Което преряза много гърла. И войските на небесната власт се задавиха.
  А момичетата напират все повече.
  Ето как Aurora ще пусне нещо, което реже метал. Той ще отсече маса глави, които са се образували в могили. И ще скочи, ще полети и ще го вземе, ще изреве:
  - Името ми е моят юмрук!
  И пак размаха две саби, а китайците пуснаха червата. Но в същото време не се смущавайте.
  А босите й крака изстрелват смъртоносни бумеранги. Кои глави се косят на редици.
  Тогава червенокосият воин изписква:
  - Няма да сме в кабела!
  Нека бъде щастие на Земята!
  И още ще вземе от лулата с алената си уста и плюнка. И воините на поднебесната империя ще се сринат като кули с брашно.
  Така Светлана показа в битка ..
  Тя събори противниците на вряла вода. А ония попарените ще го вземат и ще викат много диво.
  Светлана изписква:
  - Моето убийство!
  И с бос крак ще хвърли няколко бумеранга. Ще режат много китайски.
  И изстисква много трупове.
  Така работят нападателите.
  И те събориха китайската империя за себе си, без повече шум. Не, дори имат особен такт.
  Броят на убитите китайци вече е десетки хиляди. А момичетата просто се забавляват и скачат като топки.
  Олег Рибаченко показва и най-готиния от всички висши пилотажи, които можете да си представите.
  И момъкът сече с два меча така, че ръцете и краката и главите летят на всички посоки.
  Олег крещи:
  - Ще стане, вярвам в решителната ни победа!
  Маргарита с бос крак, хвърляйки разрушителното, потвърди:
  - Да, ще стане!
  И цялата шестица започна да сече още по-активно.
  . ГЛАВА 2
  След като почти цялата китайска армия от двеста хиляди беше унищожена, шестимата воини се преместиха по-навътре в дълбините на Поднебесната империя. Да попречат на китайците да се върнат отново в руските градове в Сибир.
  Тук воините нападнаха жълтите воини в най-близкия голям град.
  Олег Рибаченко, посягайки жълтите бойци и размахвайки двата меча, извика:
  - В и руски царе!
  И от босите му крака летяха остри игли. Удариха китайските изтребители.
  Маргарита, като посяче жълтите воини с мечовете си, взе го и запя:
  - Сега правим история!
  И игли полетяха от босите й крака в жълтите воини.
  Следващата е Наташа в битка. Той също хвърля подаръци на смъртта и крещи:
  - Бъдещето е наше! Слава на Велика Русия!
  И нейният гол, изсечен крак ще изхвърли това със страшна сила. И наряза китайците на кървава каша.
  Зоя също сече отчаяно. И пръсна един китайски генерал наполовина. И му наряза костите.
  След което тя извика:
  - За моята голяма победа!
  И с боси крака пак ще изстреля убийствено настояще. И да нокаутира много китайски бойци.
  Но когато Аврора е в битка, обикновено е ужасно. Тя разполовява китайски войници и хвърля убийствени подаръци с боси крака. И така смазва жълтата армия.
  Не, Аврора наистина се нарича червената вещица. И тя е непобедима.
  И смъртоносни игли летят от голите й пръсти. Удрят китайците и се срутват като чували с пясък.
  Аврора изрева с пълно гърло:
  Руснаците ме познават
  И го наричат страхотно!
  И отново красотата е като хвърляне на смъртоносна игла. И врагът е закован като бръмбар.
  Аврора избълбука:
  - Можеш да мечтаеш, да мечтаеш лошо!
  И отново момичето се блъска като бумеранг.
  Да, тази червенокоса - нито килограм сол яде във военните дела. Ако вършее, значи вършее.
  И отново бързото и пламенно момиче е в атака.
  И тук Светлана е нетърпелива за битка. И така реже и унищожава всички. А мечовете й са като искрящи мълнии.
  И игли хвърчат от босите крака.
  Момичето извика:
  - Голямата ми сила -
  Играй с мен, за да бъдеш приятел с крокодил!
  Момчето Олег Рибаченко, както винаги, е в атака. Той е бърза мангуста. Нарязва и хвърля звезди по врага.
  И младият воин вика:
  - Да преминем в настъпление
  Да бием всички китайци!
  И ето го момчето в атака.
  И момичето Маргарита в голямо вълнение смазва жълтите войски. И нейните голи пръсти хвърлят дарове на смъртта.
  А момичето изрева:
  - Ще спечеля!
  И отново цял дъжд от игли се изсипва от босите й крака.
  А иглите са смъртоносни и отровени.
  Маргарет в офанзива. Китайците са много напрегнати срещу нея. А момичето е въплъщение на ужаса.
  Макар и красив войн.
  И сега от босите й крака отново отлита парче смърт. Което поразява враговете.
  Наташа в див полет. Нарязва китайците на парчета. И нейните мечове не познават милост.
  Воинът реве:
  - Това ще бъде нашата голяма победа!
  И от босите крака на красавицата отново хвърчат много смъртоносни и опасни игли.
  Те удариха китайците в големи количества. Какви момичета са наистина готини.
  И в офанзивата не дават на никого спускане.
  Но Зоя не знае, никога няма дума. Тя пробива до противниците. И мечовете й са като палачи.
  Зоя крещи с пълно гърло:
  - Не познавам милост - само смърт!
  И босите й крака ще хвърлят такива, че китайците не могат да устоят!
  Обратно, воинът ускорява всяка минута. Ето я ледената пързалка в настъпление.
  Аврора също е толкова весело момиче. Не отстъпва и не се предава. И тя успява във всичко.
  Тук тя хвърли стоманено ветрило с боси пръсти. Тя съсече китайските войници и изсъска:
  - В червената империя ще има огън, който ще стопли цялата планета!
  И отново нещо, което специално убива мухите от босите й крака.
  И воинът отново е на висока позиция.
  И ето Светлана в битка. Не се отклонява от плана. И се порязва с див натиск. И от босите й крака лети остър диск. Което прослави опонентите си.
  Светлана изписква с дива ярост:
  - Ще ви разкъсам всичките!
  И момичето е в офанзива. А босите й крака са толкова пъргави.
  По-нататък в битката Олег Рибаченко е разкъсан. Ето едно отчаяно момче-терминатор. Това включва колосални сили и натиска на диво дете.
  А ето дете, което хвърля бумеранг с бос крак. Да, и противниците загубиха две дузини глави наведнъж.
  Това е наистина - наистина смъртоносна сила.
  Олег изпя:
  - Моят почерк е прост -
  Не обичам да дърпам котката за опашката!
  И от боса пета на момчето полетя острие и как ще бъдат бити китайците. Те буквално загубиха дух и смелост.
  Олег отбеляза с дива ярост:
  - Никога не казвай думата не!
  Момчето напада... Тогава се сети за Владимир Кличко. Да, този боксьор може да се върне на ринга. А защо не опитате? Ако все още има здраве, значи самият Бог ви е наредил да се борите!
  Терминатор момче в атака. Смазва китайците и пее:
  Млад приятел, бъди винаги млад
  Не бързайте да почивате...
  Бъдете весели, смели, шумни -
  Трябва да се бориш - така че бори се!
  Човек с твърдост -
  Да те бия всички подред!
  Аз съм вечно момче с душа,
  Какво поражда резултата!
  Вечното момче I soul
  И не отстъпвайте!
  Млад воин и вечно дете в яростна атака срещу китайците. Той ще се покаже от най-добрата страна.
  Маргарита също смазва жълтите воини и пее:
  - Никога няма да се откажем!
  И тя отряза много китайски и добави с кикот:
  - Не, повярвай ми никога!
  И момичето отново хвърли остри, отровни игли.
  Тя е в бързо и уникално движение.
  Наташа в битка е бърза и страховита, като Валкирия. Бори се смело. И събаряне на китайците.
  Тя често се биеше в небето. Тя беше отличен пилот ас. Тя трябваше да се бие в пехотата.
  Но сега Наташа се зае с китайския. И да вършеем с всичката ярост.
  А от босите й крака летят бумеранги и игли. Тя смазва врага.
  Момичето пее:
  - Но аз вярвам в изгрева,
  Ще разсее мрака на затворническата тъмница!
  Зоя напада китайците. И избухва плътно. И нейните боси крака нокаутират врагове без спиране.
  Воин в движение. Тя е като кобра, която скача и скача към себе си.
  Момичето със златна коса крещи:
  - Бъдещето е наше
  Ние сме като рицарите джедаи!
  И сега ще го вземе от завой и ще го шамароса.
  Следващата в атака е Аврора. Смазващо и борбено момиче с червен цвят. Тя премина в настъпление, ускорявайки още повече темпото. Мечовете й са като перките на вятърна мелница.
  Огнена красота издаде:
  - Ще има такова щастие за целия свят!
  И момичето отново влиза в диво темпо. Това е истинската богиня на войната.
  Светлана също пее, скачайки:
  - Сто след сто, полк след полк,
  Руски рицари секат с меч!
  И сега босите й пръсти ще хвърлят това, което не може да бъде отблъснато от щит.
  Ето го момичето. Истински мегер.
  Наташа изчурулика с усмивка на зъби:
  - Не ме учете!
  И хвърля смъртта с бос крак.
  Аврора се съгласява:
  - Изобщо няма какво да ни научи!
  Воините ускоряват движенията си. Засега почти целият град е осеян с трупове. Да, китайците бяха изтребени. Има само шест души, но работят за цяла армия.
  Олег Рибаченко си спомни историята на един колега от рода на елфите. Той се озовава в Третия райх и успява да го убеди да бъде изпратен в Луфтвафе.
  Да, елфът, макар и малък на ръст, е много бърз, силен с отлична реакция. Като цяло елфите превъзхождат хората по физическо състояние и бързина на мисълта. А в самолет един елф и дори кралска кръв се чувства като орел.
  И този воин успя да свали 538 вражески самолета на рождения ден на фюрера на 20 април 1944 г., а самият той никога не беше свален.
  За първите двеста самолета елфът получи Рицарския кръст на Железния кръст с дъбови листа, мечове и диаманти. Вече над триста са ордените на немския орел с диаманти. Над четиристотин Рицарски кръст на Железния кръст със златни мечове от дъбови листа и диаманти. И за петстотин възпоменателни самолета - Големият кръст на Железния кръст. Така елфът събра рекорден брой награди и в това отношение дори победи Херман Гьоринг и получи чин полковник.
  Въпреки че се биеше в самолета като редник.
  Така че, въпреки че такъв изключителен ас се появи в Luftwaffe, той не повлия твърде много на хода на войната. Наистина, ако вземем първите шест аса на Луфтвафе в реалната история, те свалиха общо повече от хиляда и половина самолета. Е, колко помогна на Вермахта?
  Въпреки че броят на свалените самолети може да е преувеличен от пропагандата на Гьобелс.
  Много от тези цифри силно се съмняват.
  Но елфът честно свали толкова много коли, но самият той не загуби нито един боец.
  Но тогава Олег Рибаченко го срещна и попита:
  - Защо се придържахте към Третия райх, който се смята за сила на злото?
  Елф логично отбеляза:
  - Защото в света изобщо няма сила на доброто! Смятате ли, че Сталин и съюзниците са светци?
  Олег отбеляза с усмивка:
  - Но в СССР вие, като свалихте толкова много самолети, щяхте да се смятате за Бог с главна буква! И така трябва да бъдете оплюти и проклети!
  Елф честно отбеляза:
  - През октомври на четиридесет и втората година, когато той започна да се бие за Райха, изходът от войната все още не беше очевиден. Как мислите, нямам шанс да съм сред печелившите?
  Олег Рибаченко отговори честно:
  - Ако преминете към СССР, мисля, че ще ви простят и ще ви приемат. Героите и великите воини се ценят навсякъде!
  Елфът се усмихна лъчезарно и отговори:
  - Благодаря ви за предложението! Но когато Втората световна война свърши, ще се върна на моята планета с награди ... И разбира се, няма да има значение за мен, че Германия загуби. Основното е, че се показах като герой и влязох в историята на авиацията като най-добрия ас на всички времена!
  Олег Рибаченко раздразнено отбеляза:
  Колко добри момчета загинаха заради теб!
  Елфът изписка, логично си спомни:
  - Има и Рудел ... Той също е супермен!
  Олег кимна.
  - Рудел ... Да, това е като герой от комикси!
  Елфът измърмори:
  - Бях, съм и ще бъда воин! Така че ще се опитам да доведа сметката си до хиляда!
  Олег Рибаченко се усъмни:
  - Можеш ли да го направиш? На 9 май 1945 г. Третият райх капитулира!
  Елфът любезно попитал:
  - Можете ли да кажете по-точно кога и къде и по кое време, с какви сили ще атакуват червените и съюзниците?
  Олег попита изненадано:
  - Защо ти трябва?
  Елфът отговори честно:
  - Искам тривиално да проточа войната, така че забавлението да продължи по-дълго!
  Тогава Олег извади пистолет и отговори:
  - Мога да те застрелям, но няма да го направя!
  Елфът беше изненадан
  - И защо?
  Олег Рибаченко решително заяви:
  - Нека съвестта ви накаже!
  И се разделиха...
  Олег Рибаченко смяташе, че не е убил този елф напразно. Колко самолета още ще свали. Просто ще бъде ужасно.
  И момчето отново изстреля бумеранга на смъртта с босите си пръсти.
  Маргарита активно унищожава китайците в битка. Босите й крака са толкова удачно изтупани с убийствени подаръци, че просто оставате изумени.
  Супермен момиче.
  И нейната активност в битката, като животно невестулка.
  Не, никой никога няма да уплаши такова момиче, дори да има два милиарда китайци.
  Но какво да прави Маргарет?
  Тя защитава страната си.
  Олег Рибаченко, изсичайки китайците, изпя:
  - Няма по-красива родина Русия,
  Борете се за нея и не се страхувайте...
  Няма по-красива страна във Вселената -
  Цялата вселена е факел от светлина Рус!
  Момчето ще скочи и ще ускори, избивайки всички с краката си.
  Наташа също се бие и пее:
  Фатална година, не можете да ми повярвате
  Хиляда деветстотин деветдесет и девет...
  Спрете да се въртите в кръг
  Дяволът ще се обърне със златни рога!
  И момичето отново ще хвърли убийствен подарък с босите си крака.
  Зоя също е в битка, ранена е и се бие. Активно момиче. И ако сече със саби, всичко лети дотук.
  И босите й крака толкова активно хвърлят подаръци. И толкова много нокаутира врагове.
  Да, китайците явно имат черни дни.
  Аврора удря без никакво съжаление. А босите й крака са нещо повече от убийствено. Това обикновено е богинята на унищожението.
  И в него има хиляди дяволи.
  Светлана с голяма страст бие китайците и изкрещява:
  - Бъдещето е
  За да не се налага да сме котки!
  И босите й крака пак ще хвърлят нещо, и враговете ще бъдат разкъсани.
  Борбено момиче - висш пилотаж в нея!
  След като изчистиха града от китайците, шестимата си починаха. Веднага напълни глигана и го изпържи цял.
  Те го нарязаха на парчета и започнаха да ядат.
  Наташа отбеляза:
  - Тук при Уолтър Скот рицарите са яли много наведнъж!
  Олег Рибаченко се засмя и напомни:
  - Направи и Дюма! Така Портос изяде цял овен!
  Наташа се засмя.
  - Овце? Защо не глиган?
  Олег изпя в отговор:
  Цялото ти проклето семейство
  Чичо ми, който взе глигана ...
  Когато беше жив - той ме предупреди -
  Невъзможно е да се вземе жена от канибали!
  Маргарет потвърди:
  - Това е дива песен! И аз искам нещо по-задушевно!
  Олег отбеляза:
  - Духовен? Това е добре!
  И момчето изпя нещо...
  Но Аврора го прекъсна и отбеляза:
  - Трябва не да се пее, а да се действа.
  И момичето извади iPhone от колана си. Олег се усмихна, Наташа му подаде своята и предложи:
  - Играйте танкове с червенокосия!
  Аврора се съгласи:
  - Обичам тази игра!
  И момичето-юнак започна да набира параметри.
  Олег Рибаченко пое танковия флот.
  Аврора предупреди:
  - Един танк за един! Опитайте дуел!
  Момчето се съгласило.
  - Това е точно така!
  Олег избра най-готиния съветски танк от четиридесетте - IS-7. Прекрасна кола, която така и не стана серийна. Тя има всичко и броня, и оръжия, и скорост. Истински ореол!
  Аврора Е-75. Колата е по-лоша. И по-тежък, и по-малка скорост, резерв на мощност, малко по-слаб и пистолет. ИС-7 има 130 милиметра срещу 128 за Е-75. Бронята на германеца е може би по-дебела, но това се компенсира от големия наклон на ИС-7. И страните на Фриц са по-високи ... Всичко е така, но ...
  Aurora превежда E-75 на ниво M ... И колата се подобрява. И двигателят е по-мощен, и силуетът е много по-нисък, а цевта на пистолета е станала по-дълга. И сега бронята е удебелена. Германският танк все още тежи деветдесет и пет тона, в сравнение с шестдесет и осем за съветския. И след надграждането, той има подобно оформление и сега ще бъде по-мощен.
  А ИС-7 така или иначе остана без развитие. Така че в реалната история никой не го е предвидил.
  Е, Олег, нека се впрегнем.
  Момчето обаче не се губи. Тъй като врагът се е модернизирал, тогава детето ще направи нещо и ще използва черупки от пера. И тогава ще има много добра битка.
  ИС-7 се приближава. Но все пак шофирането на германеца е все още по-добро.
  Аврора стреля с по-дългоцевното си оръдие. Но все още не мога да вляза.
  И момчето терминатор се приближава и навива пистите. Малкото момче изглежда доста уверено.
  Аврора, след още един изстрел, извади морала:
  - Мишка може да убие слон!
  И битката продължи, Олег заби 130-мм оръдие в фугата на корпуса и спечели. Въпреки всички привилегии.
  Но като цяло в резервоарите от четиридесетте години има различни коли. Много страхотен проект - "Кралски лъв". Теглото е сто тона, оръдието е с калибър 210 мм, челната броня е с наклон 300 мм, бордовете са 200 мм, а двигателят е 1800 конски сили.
  Това е кола - дори ИС-7 може да проникне само отстрани и близо. И наистина е страхотно!
  Аврора запя с усмивка на зъби:
  - Това е орел, който лети над слънцето!
  И млъкни...
  След като се нахраниха, шестимата продължиха към китайските градове. Засега е необходимо да се постигне сключване на мир и да се обезсърчат манджурите да атакуват.
  Момичетата и момчето нападнаха китайците и отново убиха много с мечове и боси пръсти.
  Тогава воините стреляха от пленените оръдия. И много китайци бяха убити.
  Олег Рибаченко отбеляза:
  - Може би е по-добре да играем дефанзивно? И тогава се оказва някак грозно?
  Аврора отговори:
  - Има понятие превантивна война!
  Олег напомни:
  - Виктор Суворов също се опита да докаже, че войната на фашистка Германия срещу СССР е превантивна!
  Аврора се ухили и изръмжа:
  - Не е ли така?
  Олег поклати глава.
  - Съмнително!
  Маргарет си спомни:
  - Прочетох тази книга. Тя изглежда убедително на пръв поглед. Но ако се задълбочите...
  Аврора кимна в знак на съгласие.
  - СССР подготвяше настъпателна война и това е факт!
  Маргарет отбеляза:
  - СССР готвеше настъпателна война и след войната. Но офанзивата така и не започна!
  Олег логично отбеляза:
  - Ако Сталин е планирал офанзивата, то в по-късен период, след като първо е завършил окомплектоването на своите дивизии с танкове и друга техника. И най-новата авиация току-що започна да пристига в единици, дори пилотите не са я усвоили!
  Аврора също възрази логично:
  - Ако съветската армия се превъоръжава, тогава германската армия също не стои неподвижна. Докато СССР произвежда най-новите самолети, Fritz увеличават производството на най-новите технологии.
  Забавянето на предимството на Сталин няма да се увеличи. По-скоро, напротив, нацистите, имайки потенциала на Европа, биха могли да настигнат Русия в количеството оборудване с по-добро качество!
  Олег Рибаченко се усъмни:
  - Какво ви кара да мислите, че качеството им е било по-добро?
  Аврора честно отговори:
  - Но те спечелиха през четиридесет и първа година! Ако са били бити по-ниски по брой, тогава може би са били по-добри и по качество!
  Момчето гений се усъмни:
  - Не мисля така!
  Маргарет отбеляза:
  - Четиридесет и първата година е мистерия. Защо формално по-силната Червена армия губеше битка след битка. И тогава, станала формално, а фактически по-слаба, започна ли да печели?
  Олег Рибаченко отговори:
  - Това е голяма мистерия от Втората световна война!
  Наташа предложи:
  - Имаше намеса на висши сили!
  Олег кимна.
  - Наистина имаше нещо!
  Августин изръмжа:
  - Нашите идоли са покрити с кръв, нашите богове са боговете на войната!
  Зоя се съгласи.
  - Покрити с кръв и боговете на войната!
  След като Олег и Аврора започнаха да играят стратегията на Втората световна война. Аврора за Хитлер, Олег за Сталин.
  Вече имаше размяна на истински удари. Aurora използва измамния код и масата на танковете от серията "E" проби до Москва. Того и Олег използваха мошеническия код и ИС-7, за да прецакат немците. И ятаганът се събра на камъка. И много ковчези. Нека и виртуални.
  Олег Рибаченко играе с хъс, а войските му пробиват германската защита. Изградете котли. Aurora стартира фалшивия код отново. Има много дива размяна на ходове.
  Момчето гений пееше:
  - Някъде на Кама - ние не познаваме себе си,
  Някъде на река Кама майки!
  Не посягайте с ръце, не посягайте с крака,
  Е, ако трябва, преместете джекерите!
  И съветските танкове разбиват нацистите. Няма нищо по-добро от ИС-7. И можете спокойно да се биете с "Мишките" и "E" -100. Съветският танк не се страхува от такива чудовища.
  Те са по-тежки, но това не означава, че са по-силни.
  И Олег напредва, движейки се бързо с коли. И това е като хиляди дяволи.
  Prodigy boy пее:
  - Да разбием фрица, чики-чики-чики-та!
  И сега съветските войски превзеха друга бариера. Те са като гении на битките и битките!
  Аврора обаче също не е проста. И действа агресивно. Хвърля нови и нови и нови сили под колелата на Червената армия.
  И червенокосият воин пее:
  - Враговете няма да ме спрат! Ще завладея простора на Вселената!
  И нови и нови полкове влизат в бой.
  Олег Рибаченко щастливо изпя:
  Фриц ярост в ярост,
  Врагът на полка се придвижи напред ...
  Но лудите арийци -
  Руснаците ще посрещнат враждебност!
  Те ще копаят в кожата на прасе,
  Врагът ще бъде хвърлен в прах -
  Руснаците се бият яростно
  Силен войнишки юмрук!
  И момчето извършва друга заобиколна маневра и отвежда войските на Аврора в ринга.
  Да, детето е умно, няма думи.
  Аврора избълбука:
  - Не, няма да се откажа, но винаги съм знаел как да се боря!
  Олег Рибаченко се съгласи:
  - Да не се отказваме! Ние просто ще ви унищожим!
  И сега съветските войски отново са в настъпление. И вече кодът на мошеника не помага на Фриц.
  Тогава Аврора хитро променя опцията. И Великобритания и САЩ влизат във войната на нейна страна. Воините от тази армада се втурнаха в битка. И да притиснем врага.
  Но съветските танкове ИС-7 с още по-голяма лекота унищожават американските Шърман и Пършинг, както и английския танк Чърчил.
  Самите те не понасят никакви щети.
  Аврора изръмжа:
  - Е, ти и малкия имп!
  . ГЛАВА #3
  Воини от двадесет и първи век отново се сблъскаха с китайците от седемнадесети.
  В Поднебесната империя има твърде много войници. Те текат като безкрайна река.
  Олег Рибаченко, разсичайки китайците с мечове, изрева:
  - Никога не се отказвай!
  И от бос крак на момчето излетя остър диск!
  Маргарита, смазвайки противниците, изсумтя:
  - Има място за подвиг в света!
  И от босите крака на момичето се разпръснаха отровни игли, удряйки китайците.
  Наташа също хвърли босите си пръсти, убийствено и извика:
  Никога няма да забравим и никога няма да простим.
  И нейните мечове минаха през мелницата на китайците.
  Зоя, нарязвайки враговете, изписка:
  - За нова поръчка!
  И нови игли се пръснаха от босите й крака. И какво има в очите, какво е в гърлото на китайските войници.
  Да, беше ясно, че воините се вълнуваха и беснееха.
  Аврора изряза жълти войници, изписка:
  - Нашата желязна воля!
  И от босите й крака лети нов, смъртоносен дар. И жълтите борци падат.
  Светлана сече на мелничаря, мечовете й са като мълния.
  Китайците падат като снопи.
  Момичето хвърля игли с боси крака и скърца:
  - Защото Майка Русия ще победи!
  Олег Рибаченко напредва срещу китайците. Момче Терминатор нарязва жълти войски.
  И в същото време пръстите на босите крака на момчето изхвърлят игли с отрова.
  Момчето изрева:
  - Слава на бъдещата Рус!
  И в движение реже главата и муцуната на всеки.
  Маргарита също смазва противниците.
  Босите й крака се клатят. Китайците умират масово. Воинът крещи:
  - За нови граници!
  И тогава момичето ще вземе и ще отреже ...
  Масата от трупове на китайски войници.
  Но Наташа е в офанзива. Той реже собствения си китайски и пее:
  - Рус е велика и лъчезарна,
  Аз съм много странно момиче!
  И от босите й крака хвърчат дискове. Който преряза гърлата на китайците. Да, това е момиче.
  Зоя е в офанзива. Реже жълти войници с две ръце. Изплюване от туба. И хвърля смъртоносни игли с боси пръсти.
  И в същото време пее на себе си:
  - О, тъпачка да тръгваме,
  О, любимата ми ще отиде!
  Аврора, посичайки китайците и унищожавайки жълтите войници, крещи:
  - Всички рошави и в кожа на животно,
  С бухалка се втурна към ОМОН!
  И с боси пръсти, как да се изстреля във врага, нещо, което ще убие слон.
  И тогава изскърца:
  - Вълци!
  Светлана в офанзива. Насичане, нарязване на китайците. С боси крака той хвърля върху тях подаръци на смъртта.
  Управлява мелница с мечове.
  Тя смачка много бойци и писъци:
  - Идва голяма победа!
  И отново момичето е в диво движение.
  И босите й крака изстрелват смъртоносни игли.
  Олег Рибаченко скочи. Момчето се завъртя в салто. Наряза много китайци в скока.
  Хвърли иглите с голи пръсти и избълбука:
  - Бъди известен с моята красива смелост!
  И отново момчето е в битка.
  Маргарита преминава в настъпление. Раздробява всички врагове подред. Мечовете й са по-здрави от остриетата на вятърни мелници. И боси пръсти хвърлят подаръци на смъртта.
  Момичето е в офанзива. Унищожава жълтите воини без церемонии.
  И подскача от време на време, и се извива!
  И от нея летят дарове на унищожение.
  И самите китайци падат мъртви. И се натрупват цели могили от трупове.
  Маргарита изписква:
  - Аз съм американски каубой!
  И отново босите й крака хвърлиха иглата.
  И след това още дузина игли!
  Наташа в офанзива също е много готина.
  И хвърля с боси крака, и плюе от сламка.
  И крещи с пълно гърло:
  - Аз съм искряща смърт! Всичко, което трябва да направите, е да умрете!
  И отново красота в движение.
  Зоя щурмува блокада от китайски трупове. И бумерангите на разрушението също летят от босите й крака.
  А жълтите воини продължават да падат и падат.
  Зоя крещи:
  - Босо момиче, ще спечелиш!
  И дузина игли летят от голата пета на момичето. Които директно в гърлото на китайците ровят.
  Те падат мъртви.
  Или по-скоро напълно мъртъв.
  Аврора в офанзива. Смазва жълтите войски. Мечовете й се носят в две ръце. И тя е толкова велик войн.
  Торнадо помита китайски войски.
  Момиче с червена коса реве:
  - Бъдещето е скрито! Но ще бъде победоносно!
  И в офанзива красавица с огнена коса.
  Аврора в див екстаз реве:
  - Боговете на войната ще разкъсат всичко!
  И воинът в настъпление.
  И босите й крака хвърлят много остри, отровни игли.
  Светлана в битка И толкова искрящи и борбени. Голите й крака изхвърлят толкова много смъртоносни неща. Не мъж, а смърт с руса коса.
  Но ако се счупи, тогава не можете да го спрете.
  Светлана пее:
  - Животът няма да бъде мед,
  Този скок в кръгъл танц!
  Нека мечтата се сбъдне -
  Красотата превръща човека в роб!
  И в движението на момичето все повече и повече ярост.
  Олег в офанзивата ускорява всичко. Момчето бие китаеца.
  Босите му крака хвърлят остри игли.
  Младият войн изписква:
  - Бушуваща империя - ще разкъса всички!
  И отново момчето е в движение.
  Маргарита е бурно момиче в своята дейност. И бие враговете.
  Тук тя изстреля с бос крак грахово зърно с експлозиви. Тя ще избухне и веднага ще изхвърли сто китайци.
  Момичето крещи:
  - Така или иначе победата ще дойде при нас!
  И управлявайте мелницата с мечове.
  Наташа ускори движенията си. Момичето посича жълтите воини. И докато крещи:
  - Победата очаква империята на Русия.
  И да изтребим китайците с ускорени темпове.
  Наташа е момиче-терминатор.
  Не мисли да спира и да намалява.
  Зоя е в офанзива. Мечовете й сякаш режат салата от месо. Момичето крещи с пълно гърло:
  - Нашето спасение е в сила!
  И боси пръсти също хвърлят такива игли.
  И маса хора с пробити гърла, лежащи наоколо в купища трупове.
  Аврора е лудо момиче. И мачка всички като робот от хиперплазма.
  Вече е разбил не сто китайци. Но всичко набира скорост. А воинът все още реве.
  - Аз съм непобедим! Най-готините на света!
  И отново красотата в атаката.
  И от босите й пръсти изхвърча грахово зърно. И триста китайци бяха разкъсани от мощна експлозия.
  Аврора изпя:
  - Няма да посмеете да заграбите земята ни!
  Светлана също е в настъпление. И не дава нито грам отдих. Диво момиче Терминатор.
  И сече враговете и изтребва китайците. А масата от жълти борци вече е паднала в канавката и край пътищата.
  Шестимата бяха бесни. Направи див бой.
  Олег Рибаченко се завръща в игра. И напредва, размахвайки и двата меча. А момчето терминатор управлява мелницата. Мъртвите китайци падат.
  Маса от трупове. Цели планини от окървавени тела.
  Момчето си спомня дива стратегия. Където също конете и хората са се смесили заедно.
  Олег Рибаченко изписква:
  - Горко от ума!
  И ще има много пари!
  И момчето терминатор в новото движение. И босите му крака ще вземат нещо и ще го хвърлят.
  Момчето гений изрева:
  - Майсторски клас и Adidas!
  Наистина готино и страхотно изпълнение се получи. И колко убити китайци. И най-много от най-големите убиха жълтите бойци.
  Маргарита също е в битката. Смазва жълтите армии и реве:
  - Голям ударен полк! Всички караме в ковчега!
  И нейните мечове секат на китайците. Масата на жълтите борци вече е рухнала.
  Момичето изръмжа:
  - Дори съм по-готин от пантерите! Докажете, че всеки е най-добрият!
  И от голата пета на момичето, като грах с мощни експлозиви, ще излети.
  И да удари врага.
  И той ще вземе и ще разбие някои от противниците.
  И Наташа е на власт. И тя бие противниците, а самата тя няма да даде на никого спускане.
  Колко китайци вече прекъснаха.
  И зъбите й са толкова остри. И очите са сапфирени. Това е момичето - главният палач. Въпреки че всичките й партньори са палачи!
  Наташа крещи:
  - Аз съм луд! Ще имаш наказание!
  И пак момичето ще посече много китайци с мечове.
  Зоя е в движение и изрязва много жълти воини.
  И боси крака хвърлят игли. Всяка игла убива няколко китайци. Тези момичета са наистина красиви.
  Аврора напредва и унищожава противниците. И в същото време не забравя да извика:
  - Не можете да избягате от ковчега!
  И момичето ще си вземе зъбите и ще оголи зъбите си!
  И такава червенокоса ... Косата й се вее на вятъра, като пролетарско знаме.
  И всичко идва буквално от яд.
  Светлана в движение Тук тя изряза много черепи. Воин, който оголва зъбите си.
  Показва език. И след това плюе от сламка. Тогава той извика:
  - Ще бъдете ли мъртви!
  И отново смъртоносни игли летят от босите й крака.
  Олег Рибаченко скача и скача.
  Босото момче изхвърля куп игли и пее:
  - Хайде на къмпинг, отвори си голяма сметка!
  Младият воин е в най-добрата си форма.
  Той е доста възрастен, но изглежда като дете. Само много силен и мускулест.
  Олег Рибаченко пее:
  - Нека играта не е по правилата - ще пробием фраерата!
  И отново от босите му крака летяха смъртоносни и смазващи игли.
  Маргарита запя с възторг:
  - Нищо не е невъзможно! Вярвам, че ще изгрее свободата!
  Момичето отново хвърли смъртоносна каскада от игли по китайците и продължи:
  - Тъмнината ще си отиде! Да цъфтят рози!
  И щом воинът хвърли грахово зърно с боси пръсти, хиляда китайци веднага излетяха във въздуха. Да, армията на Поднебесната империя се топи пред очите ни.
  Наташа в битка. Скача като кобра. Взривява врагове. И толкова много китайци умират.
  Тяхното момиче и мечове, и зърна на въглища, и копия. И игли.
  В същото време също реве:
  - Вярвам, че победата ще дойде!
  И славата на руснаците ще намери!
  Голите пръсти хвърлят нови игли, удряйки противниците.
  Зоя в див ход. Напада китайците. Натрошава ги на малки парчета.
  Жената войн хвърля игли с голи пръсти. Пробива опонентите и как да ревете:
  Нашата пълна победа е близо!
  И управлява дива мелница с мечове. Това наистина е момиче като момиче!
  Но кобрата Аврора премина в настъпление. Това е жена - кошмар за всички кошмари.
  И ако го реже, значи ще го реже.
  След това червенокосата ще вземе и ще изпее:
  - Ще отворя всички черепи! Аз съм голяма мечта!
  И сега нейните мечове в действие и нарязват месото.
  Светлана също преминава в настъпление. Това момиче няма спирачки. Как да се накълца, така че масата от трупове е осеяна.
  Русокосият терминатор реве:
  - Колко хубаво ще бъде! Колко хубаво ще бъде - знам го!
  И сега грахово зърно убиец лети от нея.
  Олег отново сто китайци, носещи метеор, отрязани. И той ще вземе бомба и ще я хвърли.
  Малък по размер, но смъртоносен...
  Как да се натроши на малки парчета.
  Момчето терминатор извика:
  - Бурна младост на ужасни машини!
  Маргарита ще направи това отново в битка.
  И изсече много жълти борци. И намалява големи пропуски.
  Момичето крещи:
  - Ламбада е нашият танц на пясъка!
  И удари с нова сила.
  Наташа в атака е още по-бесна. Така бие китайците. Не е много добре за тях да се съпротивляват на такива момичета.
  Наташа го взе и запя:
  - Бягането на място е обикновен помирител!
  И момичето-воин избухна в противниците с такава каскада от удари.
  И ще хвърля дискове с боси крака.
  Тук тя управляваше мелницата. Масата от глави на жълтата армия се претърколи назад.
  Тя е борбена красавица. Бийте си такава жълта армада.
  Зоя е в движение, смазва всички без изключение. А мечовете й са като ножици на смъртта.
  Момичето е просто прекрасно. И босите й крака хвърлят много отровни игли.
  Победете противниците. Пробиват им гърлата и правят ковчези.
  Зоя го взе и изписка:
  - Ако няма вода в крана...
  Наташа извика с радост:
  Значи ти си виновен!
  И с босите си пръсти хвърля нещо, което убива напълно. Това наистина е момиче на момичетата.
  И от босите й крака как ще хвърчи острието. И удари много бойци.
  Аврора в движение. Бърз и уникален в красотата си.
  Каква светла коса има. Като пролетарско знаме се вее. Това момиче е истинска лисица.
  И сече противници - сякаш се е родила с мечове в ръце.
  Червенокоса, проклето копеле!
  Аврора го взе и изсъска:
  - Ще има бича глава - бойците няма да полудеят!
  И ето, че тя отново смачка много бойци.
  Олег Рибаченко измърмори:
  - От какво имаш нужда! Ето го момичето!
  Маргарита, хвърляйки кама с бос крак, потвърди:
  - Голямо и готино момиче!
  Аврора лесно се съгласи с това:
  - Аз съм войн, който ще ухапе всеки!
  И пак с боси пръсти ще пусне убийствен.
  Светлана в битка не отстъпва на противниците. Не момиче, а край на пламък.
  И крещи:
  - Какво синьо небе!
  Аврора, освобождавайки острието с бос крак, потвърди:
  - Ние не сме привърженици на грабежа!
  Светлана, посягайки враговете, изчурулика:
  - На глупака нож не му трябва....
  Зоя изписка, хвърляйки игли с босите си загорели крака:
  - Ще го излъжеш от три кашона!
  Наташа, съкращавайки китайците, добави:
  - И правете с него за една стотинка!
  И воините ще вземат и ще скочат. Те са толкова кървави и готини. Като цяло вълнението им е много.
  Олег Рибаченко изглежда много стилен в битка.
  Маргарита пееше:
  - Ударът е силен и човекът има интерес ...
  Гениалното момче изстреля с крак нещо, което приличаше на витло на хеликоптер. Той отряза няколкостотин глави от китайците и изкрещя:
  - Доста спортно!
  И двете - момче и момиче в пълен ажур.
  Олег, нарязвайки жълтите войници, изгърмя:
  - И ще има голяма победа за нас!
  Маргарита изсъска в отговор:
  - Убиваме всички - с боси крака!
  Момичето наистина е толкова активен терминатор.
  Наташа пееше в офанзивата:
  - Свещена война!
  И воинът изстреля остър диск-бумеранг. Той летеше по дъга, посяко много китайци.
  Зоя добави, продължавайки изтреблението:
  - Това ще бъде нашата победа!
  И нови игли хвърчаха от босите й крака. И те удариха много бойци.
  Русото момиче каза:
  - Матирайте противника!
  И тя си показа езика.
  Аврора, махайки с крака и хвърляйки свастики с остри ръбове, бълнуваше6
  - Имперското знаме напред!
  Светлана с готовност потвърди:
  - Слава на падналите герои!
  И момичетата извикаха в един глас, смазвайки китайците:
  - Никой няма да ни спре!
  И сега диск лети от босите крака на воините. Месото се накъсва.
  И пак вой:
  - Никой не може да ни победи!
  Наташа полетя във въздуха. Тя разпори противниците и издаде:
  - Ние сме вълчици, изпържете врага!
  И от голите й пръсти ще изхвърчи много смъртоносен диск.
  Момичето дори се извива в екстаз.
  И тогава той мърмори:
  - Нашите пети обичат огън!
  Да, момичетата са наистина секси.
  Олег Рибаченко избълбука:
  - О, рано, дава сигурност!
  И намигна на воините. Те се смеят и оголват зъби в отговор.
  Наташа наряза китайците и изписка:
  - В нашия свят няма радост, без борба!
  Момчето отговорило:
  "Понякога битката също не е забавна!"
  Наташа се съгласи:
  - Ако няма сила, тогава да ...
  Но ние, воините, сме винаги здрави!
  Момичето хвърли босите си пръсти по иглите на противника и запя:
  - Войникът винаги е здрав,
  И готов за действие!
  След това Наташа отново посяга враговете.
  Зоя е много бързо маце. Ето цял варел в китайците пуснат. И разкъса няколко хиляди от една експлозия.
  Тогава тя изпищя:
  - Не спирай, петите ни искрят!
  И момиче в бойна дантела!
  Aurora в битка също не е слаба. Така бие китайците. Сякаш от сноп вериги избива.
  И кълцане на противници - пее:
  - Пазете се ще е полезно,
  Баница ще има наесен!
  Червенокосият дявол наистина оре в битка като дявол в табакера.
  А ето как се бори Светлана. И китайците го получават от нея.
  И ако удари, ще удари.
  От него хвърчат кървави пръски.
  Светлана грубо забеляза, когато метални пръски полетяха от босите й крака, разтопявайки черепи:
  - Слава на Русия, много дори слава!
  Танковете се втурват напред...
  Дивизия в червени фланелки -
  Поздрави руски хора!
  Тук момичетата се изправиха срещу китайците. Така че те се нарязват и настъргват. Не воини, а наистина пантери, които са скъсали веригата.
  Олег е в битка и атакува китайците. Бие ги без жал и писъци:
  Като бикове сме!
  Маргарита, смазвайки жълтата армия, вдигна:
  Като бикове сме!
  Наташа го взе и извика, посичайки жълтите бойци:
  - Лъжата е извън контрол!
  Зоя разкъса китайците, изписка:
  - Не, не от ръка!
  И той също ще вземе и пусне звездичка с бос крак.
  Наташа го взе и изписка:
  - Телевизорът ни е включен!
  И убийствен сноп игли лети от голия й крак.
  Зоя, също смазвайки китайците, изписка:
  - Приятелството ни е монолитно!
  И отново такова хвърляне, че кръговете се размиват във всички посоки. Това е момиче - чисто изтребление на противници.
  Момичето с боси пръсти ще вземе и изстреля три бумеранга. И труповете от това станаха още повече.
  След това красавицата ще издаде:
  - Няма да дадем милост на врага! Ще има труп!
  И отново смъртоносното нещо излита от голата пета.
  Аврора също съвсем логично отбеляза:
  - Само че не един труп, а много!
  След това момичето го взело и тръгнало босо през кървавите локви. И уби много китайци.
  И как реве:
  - Масов убиец!
  И тогава си блъска главата на китайски генерал. Счупете му черепа и издайте:
  - Банзай! Ще отидеш в рая!
  Светлана, много бясна в атаката, изписква:
  - Няма да бъдете пощадени!
  И дузина игли хвърчат от голите й пръсти. Как бие всички. И много дори воинът се опитва да раздробява и убива.
  Олег Рибаченко изписква:
  - Славен чук!
  И момчето също хвърля такава готина звезда под формата на свастика с бос крак. Сложен хибрид.
  И масата на китайците рухна.
  Олег изрева:
  - Банзай!
  И момчето отново е в дива атака. Не, просто блести с мощ и вулканите бълбукат!
  Маргарет в движение. Ще разпоре коремите на всички.
  Едно момиче с крак ще изхвърли петдесет игли наведнъж. И масата е избита от всякакви врагове.
  Маргарита пееше по отношение на веселието:
  - Едно две! Мъката не е проблем!
  Никога не трябва да се обезсърчавате!
  Дръжте носа и опашката по-високо с тръба.
  Знай, че истинският приятел е винаги с теб!
  Това е толкова агресивна компания. Момичето се блъска и крещи:
  "Президентът Дракон ще стане труп!"
  Наташа в битка е просто някакъв терминатор. И рев изгърмя:
  - Банзай! Вземете го бързо!
  И една граната излетя от босите й крака. А китайците са като нокти. И разбийте.
  Ето го воинът! На всички воини - воин!
  Зоя също е в настъпление. Такава бясна кучка.
  И тя го взе и избълбука:
  - Баща ни е самият Белобог!
  И сече тройна мелница за китайците!
  И Аврора изрева в отговор:
  - И моят Бог е черен!
  Всъщност червенокосата е самото въплъщение на измама и подлост. За врагове, разбира се. А за приятели тя е любима.
  И как с боси пръсти ще вземе и хвърли. И много купища воини на поднебесната империя.
  Червенокосият извика:
  - Русия и черния бог са зад нас!
  Воин с много висок боен потенциал. Не, при това е по-добре да не се намесвате.
  Аврора изсъска:
  - Ще стрием всички предатели на прах!
  И намига на партньорите си. Да, това огнено момиче не е точно нещо, което може да даде мир. Освен ако мирът не е смъртоносен!
  Светлана, смазвайки враговете, издаде:
  - Ще ви помете в опашката!
  Аврора потвърди:
  - Ще избием всички!
  И от босите й крака отново лети дарът на пълното унищожение!
  Олег изпя в отговор:
  - Ще има пълен банзай!
  Аврора, разкъсвайки китайците с голи ръце, нарязвайки ги с мечове и хвърляйки игли с босите си пръсти, издаде:
  - Накратко! Накратко!
  Наташа, унищожавайки жълтите воини, изписка:
  - Накратко - банзай!
  И нека нарежем противниците с дива горчивина.
  Олег Рибаченко реже опонентите, издаде:
  - Този гамбит не е китайски,
  А дебютът, повярвайте ми, е тайландски!
  И отново от босия крак на момчето излетя остър, режещ диск.
  Маргарита, посягайки воините на Поднебесната империя, пееше:
  - И кого ще намерим в битка,
  И кого ще намерим в битка ...
  Нека не се шегуваме с това -
  Да го разкъсаме!
  Да го разкъсаме!
  . ГЛАВА #3
  След като победите китайците, можете да си починете малко. Но уви, нямате време да се отпуснете твърде много.
  Пълзят нови жълти орди.
  Олег Рибаченко пак ги срязва и изревава:
  - В свещена война - руснаците не губят!
  Маргарита хвърля смъртоносни подаръци с боси пръсти и потвърждава:
  - Никога не губете!
  Олег искаше да каже нещо друго...
  Но сега те бяха временно прехвърлени от заклинанието на вещицата в друга субстанция.
  И Олег Рибаченко стана пионер в един от германските лагери. И Маргарита се движеше с него.
  Е, не през цялото време да сечеш с китайците.
  - Слава на Родината! - повтори вика пионерът Олег Рибаченко и мълчаливо понесе удар по раменете си, въпреки че падна точно върху един от миналите подути белези. И от втората и изобщо дисекция - потече кръв! Маргарита погледна Олег Рибаченко с изненада и благодарност и го попита нещо на английски. Детето чудо Олег Рибаченко си помисли - вероятно той отново пита какво видях насън - има ли синхрон? Момчето се усмихна в отговор на сестра си на ръце и сви доста широките си рамене за десетгодишно дете. Очевидно Маргарита разбра, че Олег Рибаченко просто искаше да покаже, че не се предава и не разбира какво го е подтикнало да крещи в стила на пролетарското кино.
  И не само той, но и този слаб, плешив Марат Казей. Но с насърчително намигане тя кимна на смелото момче...
  Олег Рибаченко изведнъж се обиди и, потискайки болката в гласа си, отбеляза:
  - Бравадата е всичко!
  Маргарита възрази шепнешком:
  - Не, не бравада! Все едно да кажеш - думата смърди на щик!
  Олег сериозно отбеляза:
  - По-добре да убиеш един фашист, отколкото да проклинаш сто краута!
  Имаше шум, рев на двигатели и глъч, ездачи от SS и лекари-палачи - скочиха на земята, разседлаха по-скоро мутанти, отколкото животински коне. Пленниците бяха настанени на тревата - във верига. Те провериха оковите: така че бяха здраво оковани. И Олег Рибаченко не беше много изненадан да види как точно един от младшите лекари от СС се обърна към него. На немски каза грубо - ставай, бебе примат - блъскайки пионера с върха на мека обувка в бедрото или дори малко по-нагоре, в бъбреците. Олег Рибаченко се напрегна... и тогава се намеси хладната Аврора. Огненият дявол (Така тя беше наречена във войските поради нейния неестествен и яркочервен цвят на косата и неженствена издръжливост и сила!) Обясни нещо подигравателно - и тази подигравка не беше над Олег. Вижда се, че го е усетил и лекарят фашист! Нацистът удари с крак Аврора в мускулестото рамо. Тя само се изкиска. Тогава фашистът удари от кръговото кръстовище, рязко събаряйки гъвкав гръб на дръзко момиче. Олег се дръпна настрани от разклащането. Аврора веднага отново седна и мълчаливо показа окованите си ръце. Дебелият професор извика по-младия си колега, който внезапно сведе поглед. След това счупи клон от сух пирен и го показа на Олег Рибаченко. Той махна пред носа му - момчето неволно се отдръпна. Докторът-фашист отново се престори, че взема една ръка, поклати глава, направи някакво странно движение. Не разбирайте, сякаш есесовец яде с лъжица ...
  Олег Рибаченко ядосано избухна на немски:
  Не можете да се изразите с човешки термини.
  Фриц се излюпи: подчовек, знае ли езика на господарската раса?
  Младият Рибаченко-младши разбра, че се е предал напразно, разкри какво е по-добре да се пази в тайна, но ... Думата не е врабче - ще я пропуснете, няма да я хванете. Вярно, дебелият, висок лекар изглеждаше безразличен, думата заглуши немската фраза, изречена от момчето. Отново повтори предишния жест и показа сгъната ръка.
  И Олег Рибаченко разбра - изпращат го като слуга за дърва за огрев ...
  Не исках да бъда бит отново след горд отказ. И да, не можете да пропуснете възможността.
  Е, какво е гордостта на центурион, или по-скоро на патриций, за да се сломи. Мисълта за бягство, разбира се, дойде - дойде, щом тежките белезници щракнаха под големия ключ. Въпреки че може би е по-логично да се каже, че тя изобщо не си е тръгнала! Но малката мисъл се оказа като уплашен заек, който тича на светлините на фаровете, без да знае, че всъщност вече е уловен. И все пак - веднага щом Олег Рибаченко се отдалечи от паркинга - момчето видя, че върколак го следва. Един от онези странни, обучени мутанти, които пазят конвоя, управляван от СС. В същото време никой от конвоя не поглежда предизвикателно към босото момче, припряно изкачващо се по сипея. Въпреки че Олег Рибаченко почувства, че най-вероятно скрита камера заснема движенията му. Дори е изненадващо колко технически са напреднали Fritz. Ако нашите не отговорят адекватно, тогава ще е лошо.
  Сипеят бодеше болезнено вече зарасналите стъпала на беззащитните детски крачета. Силно съборените крака вече са започнали да загрубяват, но този процес е доста болезнен, когато стъпвате върху остри камъни. Олег тихо изстена, опитвайки се да не показва, че го боли и да не гледа кръвта, която отново изтичаше. Но тогава го заля като цунами от необяснимото.
  Страхът незабавно и необяснимо лиши момчето-пионер от собствените му мисли и желания. Просто исках да се обърна по посока на върколака (?). Под погледа на нечовешките очи на нацисткия звяр Олег Рибаченко неволно замръзна и замръзна. Но веднага пламнала горещина обля прясно изпечения пионер и момчето тръгна като картечница от завода. Начупи сухи стволове на брези и кипариси, растящи в пукнатини, още незелени след зимата - много, едва ги влачеше. Сгънах го в голяма прозрачна чанта, завлякох го, без да различавам пътя към паркинга.
  Олег Рибаченко, по пътя, отчаяно се опитваше да преодолее обезсърчаващия ужас. Pioneer-отличен той или не! Но този беше като неумел плувец, опитващ се да се задържи на водата. Изскача, после пак прелива...
  Върколакът го следваше: от време на време спираше и душеше следите от боси крака, оставени от момчето.
  Гениалният пионер почувствал облекчение от вълната на ужас едва когато се върнал на мястото на лагера.
  Подлите нечовешки фашисти сякаш не погледнаха Олег Рибаченко. Въпреки че всъщност няколко есесовци не откъснаха очи. Едва когато сгъна донесеното, старшият лекар-палач, като хвърли кратък поглед, хвърли нещо на момчето... ех! Олег най-накрая дойде на себе си. Алчно го грабна, мислейки, че може би са раздали шоколадово блокче или нещо повече от запояване за работа. И излюпени - лежи, кремък и стомана. Кремъкът най-вероятно е бил кварц. И столът изглежда като парче пила. Как да използва всичко това - развитият пионер Олег знаеше на теория и дори с интерес би опитал и Robinsons of Polesie ... ако не бяха странни обстоятелства.
  Олег докосна влажните клони с крак, после с ръка и поклати глава.
  - Tinder ... - тихо каза пионерът на руски, внезапно се изкашля и повтори. - Tinder е необходим. - И с мъка се въздържа да премине на немска реч. - Няма да светне.
  Олег ги погледна... Не е ясно защо на фриците, които имат и запалки, и кибрит, а вероятно дори и огнехвъргачка, им е нужен този старомоден начин за запалване. Те искат да тестват изобретателността на пионерите. Измерват ли умственото развитие на съветския човек? Или тривиално подиграване на пленено момче? Кой ще ги разбере като от друга планета!
  Нацистите се спогледаха, оголиха зъби. Най-странното и ... и най-ужасното нещо за Олег Рибаченко е, че лицата им се оказаха не зли, не жестоки, дори не подигравателни, не! Много любопитно, сякаш разглеждайки странно животно, особено ярък интерес се регистрира при старшия професор, сякаш нарочно свали очилата си. Няма капка безразличие, толкова е интересно как учените проследяват експеримента.
  Олег Рибаченко повтори шепнешком, опитвайки се да овладее вълнението в гласа си:
  Всичко се овлажни през зимата! няма да отида!
  В очите по-скоро престорено, отколкото искрено неразбиране, но отново без гняв. Но тогава един от младежите - не този, който освободи Олег - мърморейки, стана, протегна се, потърка ударения си задник на седлото за смях на останалите мъже от SS ... Олег не беше много изненадан, че някои от германците използват коне за придвижване - дефицит на гориво. Въпреки че по някаква причина транспортите пълзят след тях? Нацисткият враг донесе кутия от сгънатите седла, от която извади нещо ... Пионерът помисли, че това е памучна вата, но не. Отдалеч изглежда като бучка тънки нишки. Олег Рибаченко, като го взе в ръце, разбра - сух мъх.
  Отново пионерското дете-чудо беше изненадано защо е Фриц и дори лекар, който носи трева в плуг ... Може би този мъх не е толкова прост?
  Е, спри да мислиш, боли ме главата. Трябва да изглежда - по-прост и по-глупав от вас. Колкото и да е странно, но тинята веднага се засили - Олег не удари кремъка върху кремъка, а гладко изстърга (прочетете някъде) - и искри валяха като градушка. И той може да пали огньове (сега е построил обикновена "хижа") няколко години, по-голямата част от живота си. Скоро огънят танцува с мощ и основно - брезата гори добре и е влажна. Тук младите пазачи от SS се оживиха, започнаха да забиват метални щрангове в земята отстрани на огъня.
  И главата на Олег Рибаченко се завъртя, нещо изключително язвително пропълзя в носа му и моментално изключи съзнанието му от реалността. Но веднага се появи визия, която беше зашеметяваща като реалистична.
  Дори личността на детето се промени, той си представи себе си като нещастно сираче, с живи родители. Нещо повече, татко и мама не оставиха не - лишиха предците си от правата им за дългове и изпратиха момчето в поправителен, затворнически приют. Без вина, но щом родителите ти дължат пари, то ти, със съдебно решение в диктаторска, космическа империя, си непълнолетен престъпник.
  Детският дом се намираше в индустриалната зона на столицата и наистина приличаше на затвор. Навсякъде казарма, килия-барака. Олег Рибаченко, в реалистична визия, прекара нощта на лошо рендосани дървени койки. Наблизо лежаха други момчета, както от човешката раса, така и извънземни. Нямаше одеяла, матраци, възглавници, преумореното и често бито тяло лежи на голо дърво. И през нощта кракът е окован във веригата, за да не избягат. В килията има около стотина деца, много е задушно, телата са потни, бити едно до друго в ъгъла на кофата, няма дори канализация. И това е в държавата, чиито звездни кораби разорават просторите на галактиката и чиито знамена увенчават десетки хиляди населени светове! Момчетата обаче се опитват да се облекчат на улицата, около две трети от деня са заети с работа. Най-трудно се счита в магазина, прашен и досаден. Гърбът и ръцете са ужасно уморени от него и пред очите започва да се "проваля", операциите са прости, но трудоемки, изискват повторение. По-приятна работа, на открито в полето или на строителна площадка. Децата, за да са по-малко уморени и да получат релаксация, се опитват да се редуват в различни трудови процеси. Но все пак тялото боли, много момчета, в сиропиталището - почти половината от хората стенат в съня си.
  Олег Рибаченко нервно се мяташе насам-натам, веригата издрънча, пръстенът разтри крака му до кръв. Сирената звучи, това означава ставане, за работа. Тялото на детето още не е отпочинало, другите момчета - голата човешка раса и косматите потомци на други светове се борят да се издигнат. Умората, натрупана през месеците робство, отстъпва място на тъпа болка в мускулите. Веригите, управлявани от вградения чип, излитат от краката им автоматично, направени са от много здрава сплав, която не може да бъде пробита. Появяват се надзиратели, чуват се заплашителни викове.
  Водят момчетата да се къпят, няма да отнеме много време, водата от резервоарите е ръждясала. Олег Рибаченко изплаква устата си, пръска, за да измие потта. В килията няма вентилация, а миришещата на пот стая не може да освежи съня. След това се водят на закуска, трябва да се хранят прави, няма нужда от столове за непълнолетни осъдени. Хранят се с хляб и силаж, месото е скъпо и децата не трябва, така че предпочитат да плават пасища. Конят обаче е вегетарианец и как работи, докато хищниците са яли месо, лягайте. До Олег е неговият приятел Тимур. И двамата са на дванадесет години в тази визия, по-точно от друга реалност, възрастта за силните момчета е повратна точка, когато е много трудно да се примири с робската участ.
  Тимур, пиейки сок от коприва в лошо измита чаша, каза със стон:
  - И това пак да работи в този магазин! аз не искам!
  - Не искам да стоя и да повтарям едно и също движение десет хиляди пъти. - отговори, треперейки от неприятни спомени, Олег Рибаченко.
  - Може би ще поискаме полска работа! - Тимур замечтано погледна към небето, където три звезди блестяха наведнъж на тази планета. - По-специално почистете шарана-праскови. Толкова са вкусни, особено тези със златни перки, но тъй като надзирателят не гледа лакомо, все пак можете да вземете нещо в устата си.
  Олег Рибаченко въздъхна тежко:
  - И аз бих предпочел точно такава работа в лоното на нежната природа. - И тогава превъплътеният пионер стана по-весел. - Роботът-наблюдател може да бъде измамен, тук повечето от оборудването за наблюдение вече е откраднато!
  Закуската свърши и те се водят до окабеляването ...
  Децата са подредени на плаца, момчетата от човешката раса се опитват да се държат заедно, извънземните поддържат формацията според ръста си. Те са разделени на групи според възрастта и размера. Има момчета от пет до шестнадесет години, както и космати и люспести младежи, представители на други светове.
  Единственото нещо, което ги обединява, е облеклото или по-скоро почти пълното му отсъствие, само шорти с идентификационен номер на момчетата.
  Империята ги третира на принципа да изцеди повече облаги за себе си от тези, които са престанали да се считат за граждани! Спестявания от всичко, дрехи, обувки, но някои момчета в свободния си живот никога не са познавали обувки.
  Но с пръчки и гумен стек на голи пети те често получаваха. Главите се бръснат, на всеки две седмици баня, където се попарват. След това веднага се обръсват с тъпа машина, тогава не е успяло да порасне много. Момчетата маршируват боси по остри камъни. Ако Олег е свикнал с това и загрубялото му стъпало не изпитва болка, тогава най-малките деца чукат петите и голите си пръсти до кръв.
  Цялата охрана се състои от извънземни, представляващи най-жестоките раси във Вселената, само ръководителят на приюта, възрастната фрау Понтус, гледа с бруталните си очи на садист.
  Тигровият носорог, който играе ролята на надзирател, дава инструкции къде ще работи днес или по-скоро да работи усилено, докато загуби съзнание. Олег, спускайки кокалестите си рамене, гледа към втората половина на двора. Има момичета, от малки до почти възрастни. Облечени са като просяци в парцаливи дрипи от най-груб лен. Лицата са сухи, очите изглеждат големи и тъжни. Вретището е късо, изпод него се виждат тънки, но жилави крака. Момичетата също са боси и всички без изключение са обръснати на плешиво. Това явно се прави с цел да ги унижат, за пореден път да покажат, че са нищо. Но тук съвсем не са събрани престъпниците, а нещастните изоставени деца.
  Тук съобщават, че група момчета ще отидат в шивашкия цех, за работа в най-досадния и изтощителен профил. Тук Тимур не издържа и извика от мъка:
  - Не искам да работя така! Изпрати ме в плантацията или в градината.
  Момчетата замръзнаха, загорели, слаби тела напрегнати.
  Понтус беше очевидно възхитен от новия повод за екзекуцията:
  - Вчера бяхте тихи и се страхувах, че семейството ви ще остане без нагледен урок. Че момчето ще бъде карано пет пъти през чиновете.
  Вълнение премина в редиците на децата.
  - Това е вярно. - каза матроната с настоятелен тон. - Раздайте пръчки на всички.
  Ударите се нанасяли със специални бодливи пръти. Обикновено ги бераха самите момчета от гъсталаците, в периоди, когато нямаше работа. Наистина обаче и тогава децата са били принуждавани, макар и без полза за империята, да копаят, например, копаят половин ден дупка и половин ден я заравят.
  Олег Рибаченко погледна ръцете на децата си, те бяха съборени в мазоли.
  Момчетата автоматично разглобиха решетките, на Олег му се стори, че те, инструментите за изтезания, изгориха пръстите си и краката им станаха тежки. Не искаше да удря приятеля си, но нямаше смелост да протестира. Не видя почти нищо и удари болезнено палеца на крака си в легнал калдъръм. Колкото и да е странно, но усещането за болка помогна да се събере и мъглата пред очите ми се разсея. Стъпката стана по-твърда, въпреки че пръстът посиня.
  Те са построени в полукръг в дълга редица. Тимур беше вързан с пръчки за ръцете му и раменете му бяха изкривени, за да е по-удобно да бие нарушителя. Момчетата примижават и се опитват да погледнат настрани. По заповед на фрау Понтус те напръскаха саламура и поръсиха със синя сол слабия му, но жилав гръб. Съдейки по гримасата на момчето, той започна да гори.
  Домакинята плесна с устни.
  - Сега всички получавате урок. Удари по-силно, който изневерява, ще бъде обречен на репресии.
  Помощникът в този случай, плъхът носорог оголи зъбите си:
  Ще се справим с тях веднага! Чудовището измърмори.
  Момчето беше преместено между редовете. Момчетата бавно вдигнаха пръчките и първите удари паднаха в гърба на Тимур. Съдейки по белезите по гърба и страните, момчето е било наказвано повече от веднъж, така че само въздишаше и дишаше тежко, като всички момчета, които се опитваха да сдържат писъци.
  - Удари по-силно! - извика Понтус. - Нека крещи.
  Първите удари нанесоха най-малките момчета, които просто нямаха сили да причинят сериозна болка. Но тогава по-големите започнаха да ме бият. Гърбът на детето беше нарязан с червени ивици, капеше кръв. Болката, засилена от синята сол, накара Тимур да изпищи, той дори падна, една дъска беше забита с пирони отдолу и пробода гърдите му.
  - Няма нужда! - извика момчето. - Ще работя, където кажеш.
  - Разбира се, че ще го направиш! - отговори Понтус. - Но първо един пляскач.
  Вчерашните другари бяха твърде развълнувани и победиха вчерашния си брат. И хората, и извънземните се блъскаха с еднаква ярост. Момчето крещеше, босите му крака оставяха кървави следи. Плъхът-носорог изръмжа и удари хлапето с бухалка по босите му загорели крака. Искаше да причини повече болка на момчето. Ударът падна върху жилавите глезени, а следващият по петите. Тимур изпищя и се увисна. Тогава мъчителят заби дебела игла в дупето, изливайки течността.
  - Правилно! - каза Понтус. - Сега той предпочита да умре, отколкото да припадне. Никой не избягва наказанието.
  Олег Рибаченко стоеше почти в самия край на редицата и му се стори, че това са ударите на камшика, които се стоварват върху него. Тимур беше разочарован, самото момче само потрепваше, викаше и плачеше. Кръглото му лице почервеня от болка, гримаса на страдание го изкриви.
  Като видя Олег, той прошепна с бледи устни:
  - Имай милост!
  Момчето се поколеба: замръзна.
  Плъхът носорог извика:
  - Е, какво чакаш! Залив!
  Олег Рибаченко отговори:
  - Не, не мога! Той е мой приятел!
  Плъхът носорог се ухили:
  Искаш ли същото и за теб?
  Олег потрепери целият и пребледня:
  - Не но!
  Понтус го прекъсна:
  - Достатъчно! Момчето подписа присъдата си. Какво си струва mordovorot. Изсипете го добре и го закачете на стелаж, така че другите да му се любуват.
  Олег беше избутан от игра, издърпан до козите. Момчето се опита да се съпротивлява, но тигрите носорог се разправиха с него като с коте. Ръцете изкривени болезнено, костите схрускани. Сложиха го на дъските, момчето почувства грапавостта на върха на стърчащи нокти по бузата и корема си. Пробиваха се в мускулите, гърдите, брадичката, предната част на бедрата, коленете. Бузата му беше издраскана до кръв.
  - О, недей! - попита Олег.
  - Необходимо! - каза плъхът-носорог, за да могат всички да бъдат пример.
  Момчето усети как на гърба му се излива саламура, а след това и сол. Пари като горчица. Олег направи гримаса, мазолестите му крака бяха размазани (последния път, когато беше в онзи странен спомен, изплувал в това видение - обу сандали преди около шест години), те почти веднага започнаха да сърбят диво. Плъхът-носорог заби игла в дупето, тя се убоде грубо и болезнено, горящата течност влезе вътре.
  - Сега ще бъдете много ужасени и няма да загубите съзнание. - изграчи чудовището, оголвайки лицето си, щеше да заеква и продуцент на филм на ужасите!
  - За какво? - изстена невинно затвореното дете. - Заради Христа, проявете милост.
  Плъхът носорог, пръскайки отровна слюнка, отговори:
  - Не вярвам в тези приказки за добрия Исус! Като цяло, ако има Бог, то той е зъл и жесток. И колкото повече зло и страдание причиниш на ближния си, толкова повече сила и блаженство ще получиш в онзи свят.
  - Абсурд! - каза той, пребледнявайки от ужас, и изведнъж Бог наистина е такова момче.
  - Ще видите! - изкиска се изчадието на космическия Тартар. - Но не се надявайте, днес няма да умрете.
  Понтус с лаещ тон заповяда:
  - Първи стъпки! Нека помни завинаги целувките на камшика!
  Плененият пионер-чудо се разтрепери, когато чу пронизително изсвирване, а след това и силен удар на мозъка, от който кожата на гърба му се спука. Плъховете-носорози удряха силно, но в същото време сдържаха силата си, за да не убият. От гърлото на момчето се изтръгна писък, то потръпна, сълза бликна. Прехапа устни до кръв, момчето се сдържа. Миг по-късно последва нов удар, който разтърси цялото тяло. Олег Рибаченко си пое дълбоко дъх, болката, засилена от сол и саламура, беше непоносима.
  Понтус извика:
  - Продължи!
  Отново свирки и удари! Прорязва до костите. Момчето е обгорено отвътре. Сякаш победи стомаха. Въпреки всичките му усилия част от вика се изтръгна от стиснатите му устни.
  - Майко!
  Отново удари! На гърба, между острите лопатки и накрая на босите пети. Момчето крещи, вече няма сили да се сдържа. Писъкът изригва като вулкан от гърлото и това, което изглежда е носа. Понтус е доволен:
  "Сега виждам, че го биете до мозъка на костите си. Бийте го добре, но не го убивайте!
  С всеки удар болката се усилва. Сълзите се смесват с кръв и падат на леглото. Кървавите ивици по гърба се съединяват, сливат се в пурпурна каша, тънките бели кости на момчето започват да се показват. Олег Рибаченко се задушава, не му достига въздух, телта се е впила в сгънатите му глезени. Босите пети бръмчат от разтърсване, грубата, мазолеста кожа не се движи веднага, но капчици кръв все още излизат. Ударите се засилват, изглежда, че мълния преминава през нервните окончания до самия хребет. Други момчета мълчат, съвестта не позволява да одобри, страхът от репресии не позволява да осъди. Вижда се как главите на момчетата са увиснали, но очите им следят екзекуцията. Любопитни и изнервящи, повечето вече са били бичувани по подобен или по-сложен начин. Мислиш си, ако не бях само аз, а понякога има злоба в мислите ти: той крещи, но, разбира се, можеше да го издържи, не такъв слабичък като Олег.
  Побоят вече е по голите кости, гърбът, страните, бедрата са солидна рана. Ако не беше инжекцията със стимуланта, момчето щеше да бъде прецакано до смърт - почина от болезнен шок. И така той се потопи в нещо по-лошо от Ада на Данте. Това е, когато всяка молекула, всяка клетка, всяка вена е наситена с кошмарна болка.
  Пионерът Олег Рибаченко отчаяно се опитваше да се разсейва от болката. Спомняйки си родителите си, щастливата епоха на далечното детство, той сякаш се отблъсна с краката си от нажежената бълбукаща лава на страданието, но тя отново го засмука, покри го с главата му. Така те плаваха през океана от мъчения, мечтата за смъртта като избавител от мъките. Спомних си думите от Откровението на св. Йоан. - И те ще искат да умрат, но не могат. Такава е съдбата на грешниците, които измъчват деца. Господ ще им възнагради стократно, а най-важното наказание, както казва Исус в Евангелието на Матей, ще бъде вечно. И едни ще отидат във вечен живот, други във вечни мъки. Това е някак утешително, събужда омраза към враговете, желанието за оцеляване и победа. Момчето успява да извика:
  - За това ще си платиш, за всяка пролята сълза на дете ще отговаряш в деня на Божия съд.
  - Млъкни кучко! - реве плъх от носорог.
  - Не можеш да задушиш истината. Пионерът въздъхна.
  - Получите повече!
  Удрят го отново, влагат цялата ярост, чупят кости, но болката вече е достигнала такъв праг, че просто не може да стане по-силна. Това е желязо, което може да се нагрее до определена температура и след това се разтече.
  Понтус разбира това, старата жена (или по-скоро тя изглежда на не повече от четиридесет години, но всъщност е надхвърлила няколко века), има много опит като палачи:
  - Е, стига толкова! И тогава то ще умре! Нека излекуваме малък затворник и го измъчваме с помощта на компютър. Просто имам програма "мъчение на олимпийците".
  Носорог Плъх, нарочно се прозява, казва:
  - Сега къде е? До лазарета?
  - Не на стелажа! - безапелационно отсече матроната. Нека виси като предупреждение за другите. Инжектирайте само инжекции за подпомагане на сърцето. И нека отново да прокарат Тимур през редиците и нека той получи останалите удари от вас. Веднъж спектакъл за разплод. Трябва да се работи!
  Чужденецът с камшик наклони глава и размърда косматите си уши:
  - Слушайте домакинята. Е, пусни го отново.
  Нови удари паднаха върху Тимур. Този път никой не посмя да протестира. Нямаше ни най-малко желание да попадне в ръцете на палачите. Тимур крещи от време на време и пада. Той е вдигнат и бит отново. Втората поредица от удари вече е към своя край. Останаха само няколко момчета. Един от тях е най-големият, на шестнадесет години, вече пробива брада и се виждат мустаци. Той очевидно се колебае, удря, но го прави лесно, едва докосвайки.
  Фрау Понтус е бясна:
  - Окачете този мързелив младеж на стелаж и завържете камък за краката му. Нека страда.
  Момчето е сграбчено, напъва релефните си мускули, плод на упорит труд, и вика:
  - Е, какво гледаш, момчета ги бият!
  Момчетата потръпват, тътен се разнася из редиците, но им липсва решителност да се втурнат към мъчителите си.
  Младият мъж е влачен, всеки плъх от носорог е поне седем пъти по-тежък от него. Безсмислено е да отвръщате на удара. Но тогава се случват събития, на ниво такива, които променят съдбата на империята. Проехтяха два изстрела и плъховете носорози падат, гърбовете на чудовищата са разсечени, дълбоки кратери зейват. Младият мъж се освободи и падна, но веднага скочи с вик:
  - Виж, има Божия справедливост.
  Появявайки се като ангел от тъмнината, златокосото момиче, което толкова много приличаше на своята сестра по оръжие Маргарита, отговори:
  - По-скоро човешки. Знайте, че сделката с Дявола не гарантира рай на Земята и топло място в ада. Да се облегнеш на Сатана е като да седиш на електрическия стол!
  Вторият на тази огнена Аврора силно:
  - Това, което се случва тук, е сюжет за филм на ужасите. Правете това с деца. Махни момчето от стелажа.
  Олег Рибаченко поклати глава и... се събуди. Тя не легна по време на видението, а просто стоеше неподвижно...
  И доста време мина. Нацистите все още го правеха
  Хранителни препарати. Но тази ужасна дрога, която се появи от вдишването на дим от странен мъх от лекари от SS, изглеждаше никак кратка.
  Олег Рибаченко веднага си помисли защо тези Краути нямат ефект. Без филтърни маски ли са? И защо такъв кошмар в тази халюцинация. Какво правят с него?
  Но самите нацисти се държаха съвсем естествено, дори станаха някак по-приятелски настроени, намеквайки, че, казват те, могат да ядат с нас.
  Те наистина измъкнаха чифт яки бедра на крава, откраднати от местни жители. Тогава един нацист влачи тежък котел, а вторият фашист, заедно с Олег, отиде за вода. Пак му се стори странно на любознателния пионер две кожени кофи и в най-лошия случай обикновен метал или дърво. Освен това един есесовец, което също не беше съвсем типично, се влачеше.
  Пионерът не беше съвсем уверен на краката си, ударите при тази екзекуция бяха твърде реални по усещане и потомъкът на Ломоносов предположи, че зад това стои нещо повече от проста или дори необикновена халюцинация.
  Водата течеше на стотина крачки от лагера - сребриста, искряща кристална струя изпод два камъка, надвиснали над балкона. Олег Рибаченко алчно се наведе към нея. Момчето едва сега почувства, че всичко вътре е изпечено в камък или по-скоро във въглен. Лакомо се вкопчи в приятната прохлада и ... го получи в ухото.
  Един от есесовците, скрит зад скалиста стена, щракна нещо върху панела на сложно устройство и се изкиска като плъх.
  Ударът беше нанесен от фашиста без злоба, но с такава сила, че Олег беше хвърлен върху камъните, той спря да чува с лявото си ухо и тази страна на главата беше наистина изтръпнала.
  Докторът побойник по халат и златен ланец избухна в смях и изръмжа:
  - Бокс! Бокс!
  . ГЛАВА #4
  Момчето пионер скочи и се втурна към младия есесовец. Цели се под дъха измамно с дясната ръка, а с лявата хитро се крие отзад. Той посещава няколко класа по бокс, но паметта му е абсолютна. Например фалшив удар и остър половин ъперкът и половин странична лява ръка. След това тялото, бедрото, корема и дори разгъването на крака се включват в удара. И най-важното - обикновено боксьорите, които се бият с дясна ръка, не очакват да удрят с инвестиция от лявата ръка. Факторът изненада проработи, Олег Рибаченко го направи! Млад и добре обучен есесовец не знаеше, че поне Олег не е левичар, но може да хвърли "пистолет" наляво. И хвана кука в челюстта. И готиното - войникът от SS се изправи само защото се блъсна обратно в отвесен каменен блок ... И теглото на полугладно момче не беше достатъчно, за да хвърли избран войник в SS, те не го правят вземете слабаци!
  Ако Олег Рибаченко беше по-опитен боец в това движение, той вероятно щеше да направи серия от завършващи движения. Но умението не е похвала, а физическите характеристики също.
  Но той го направи доста добре, особено като се има предвид, че ударът не се практикува на тренировка, а самият Олег Рибаченко, въпреки големите си природни способности, беше готин към бокса.
  Сега дори съжали, че не се е записал в секцията, в която треньорът Фараненко каза - ще станеш голям, но с бърза и лека реакция. Скоро СССР ще участва в Олимпийските игри - и вие бихте могли адекватно да се борите за медал!
  Какво казваш? Олег Рибаченко отговори на това по следния начин:
  "Предпочитам да си запазя главата за по-полезни неща за страната, отколкото да си чистим монетите един на друг!" Например, ако направите трактор, който работи на дървени стърготини или дори на обикновен боклук, тогава много повече
  Отечеството ще има полза!
  Но сега самото момче получи капитал.
  Така че Олег Рибаченко никога не е бил бит преди в живота си. Възрастен есесовец бързо смазва организираната съпротива на десетгодишно, макар и високо за възрастта си момче (което все пак показа и удря успешно няколко пъти) и умело разби юмруците му - вдигна падналия и пак бие. Когато Олег Рибаченко спря да се съпротивлява (Тоест той почти загуби съзнание, тоест все още има мисли в главата ви, не сте в черно, но тялото ви вече не се подчинява. Тези, които сериозно са се били на ринга, вероятно знаят какво е обичам да съм в грог.). Фашистът го остави да падне и, странно, никога не удари падналия. Докторът-палач обаче му изкрещя нещо на анаграмен език. Той взе една кофа и изля нараненото си лице с вода.
  Усещането за давещо се коте, а водата от току-що разтопения лед е толкова студена - просто зимно плуване!
  Олег се разтърси, изправи се и се изплю върху ботуша си с кръв от лявата си буза, която се беше спукала отвътре. Есесовецът вече не го биеше - изведнъж въздъхна, че като се има предвид в какви войски чудовището служи изненадващо, почти симпатично, и започна сам да черпи вода в кофите, направени с кофи от крокодилска (също явно не толкова разточителна) кожа ...
  Рибаченко-младши отбеляза това обстоятелство като добро и лошо едновременно. Добрата новина е, че те няма да бъдат убити, поне докато експериментът не бъде доведен до логичния си край. Вярно е, че финалната линия може да бъде много тесногръда и евентуално облекчение от страданието! Лошото е, че ще бъдат строго охранявани и за да избягат, всъщност трябва да се прояви гениална изобретателност!
  Скоро Олег Рибаченко се убеди, че да бъдеш морски свинчета означава да имаш определени предимства пред другите военнопленници.
  Оказа се, че пленниците и пленниците също ще бъдат нахранени с горещо. Уважаеми, това означава, че охраната на SS отдавна е изяла нещо от консерви и просто е лежала на някаква постелка, крещяла е или е спала. Е, върколаците обикаляха наоколо - или на лов, или с патрул, или и двете . Олег обаче не беше доволен. Той лежеше върху разместените голи крака на Аврора и друго младо момиче (да не падне върху влажната, все още студена земя?) и изсъска - Маргарита избърса лицето му с ръба на моряшкото палто, напоено с топена вода, взето от Олег Рибаченко, одобрително казвайки:
  Вече си истински мъж. Загубен от юмруци, спечелен от глупаци!
  Аврора предложи:
  - Да, ще му направя масаж на лицето, порязването ще зарасне по-бързо.
  Олег Рибаченко се усмихна насила. Много неестествено. Разболя се до степен да танцуват дяволи с плазмени кънки на копитата. И в същото време... чувстваше ли се по-весел сега? Малко се страхувах да продължа: сега ще го разположат на камъни и ще го бият с камшици от сърце или може би ще го опитат с мигане. Но нацистите дори не поглеждаха тук и говореха нещо на техния птичи диалект, като се редуваха да опитват от котела.
  Маргарита прошепна в ухото й:
  - Разбира се, браво ... Но бъдете по-умни! Когато силните изглеждат слаби и обратното!
  Олег Рибаченко измърмори:
  - За съжаление няма смисъл да се правим на слаб, защото е така!
  Е, удариха яко по рогата ... Освен изрязаната буза, те пак залитаха, макар и не много, гръбнакът е здрав - два зъба. Ребрата ме боляха и ухото ме болеше.
  Екзекуцията по време на фантастично видение обаче причини много повече страдания.
  - Стига, добре - Олег Рибаченко отблъсна дългите пръсти на Аврора с току-що окованите си ръце, седна с подгъва на моряшкия си костюм. Потръпна. - Не, студено е. И яжте на лов ...
  Как все пак съзнанието зависи от битието - без да искаш ще станеш марксист. Само ако оцелееш!
  Затворническата каша беше насипана в алуминиеви купи - те бяха транспортирани в един от бронираните транспортни средства. Но нямаше лъжици. Очевидно се е смятало, че робите така или иначе ще ядат гъста каша. Или са решили да се подиграват, защото тези лъжици не са чак такъв дефицит. Е... така е по-добре!
  Ставаш истински дивак - избухна в смях момчето и веднага си затвори устата, за да не го получи.
  Овесената каша се оказа каша от елда, смесена с перлен ечемик - гъста, почти безсолна и, разбира се, без месо или нещо подобно, добре, може би са добавили малко риба за миризмата. Елементарна, почти празна смес от две зърна (и самите те се пръсват с пушено месо, съдейки по миризмата). Но стомахът на момчето-пионер отдавна беше достигнал предела си: така че гладът намаля малко, върна се само при вида на каша, но с утроена сила.
  Вярно, че беше лошо да се яде - няколко пъти горещата смес падна отвътре върху ранената буза и сълзите напираха в очите от болка - но какво е това?! Да, и "гривните" се намесиха, Олег Рибаченко дръпна ръцете си, гневно хвърли искри от очите си около себе си ... и в един момент осъзна, че дясната му ръка е пропълзяла на ринга от един от тези шутове до средата!
  Невероятно - наистина ли СС пробиваше толкова примитивно. Така ще се отървете и от вълците, обучени от наказатели!
  Олег Рибаченко замръзна. Веднага се насили да дъвче, скривайки се зад една купа. И с дясната си ръка завъртя, докато закалената стомана се вряза непоносимо в кожата.
  В SS изглежда не всички са толкова готини!
  И той осъзна, че може би може да издърпа ръката си. Пръстен, предназначен за по-голяма ръка - на мъж или на местен младеж, може би дори на по-голямо момче, което е работило много. Но за потните ръце на едно момче в предпубертетна възраст, Олег Рибаченко, капанът се оказа широк.
  Момчето прошепна:
  - В очакване на победа! В очакване на победа! Тези, които копнеят да счупят оковите! Дядовците спечелиха Фрица! Ние също ще ги напълним като на игра!
  Аврора, нежно гледайки Олег Рибаченко, с плавно движение бутна ръката му назад (кръвта излезе от широк разрез и ожулване на ръката му). Вторият съсед в този момент се размърда, прикривайки случващото се. Олег погледна огнения дявол в очите, тя намигна. И тя също започна да дупчи с изумрудени лазери от упор, като кобра - неотлъчно. После поклати глава, сочейки дискретно към върколаците. След това, без да спира, да яде - да грабне директно с алени гъби от чаша, стояща на повдигнато коляно, спусна ръце и започна да рисува криволичещи линии, превръщащи се във вълни на мократа земя.
  Олег Рибаченко не разбираше нищо, но в главата му вече звучеше победна песен;
  Млад, сладък, чист;
  Червена съветска страна!
  Слънцето изгрява сияещо
  Подарено от сърцето!
  
  Нашите езера са чисти
  Бурният кристал на реката!
  Момчета тичат наоколо с топка
  Тичайте нагоре по хълма заедно!
  
  Гърдите се пръскат от въздух,
  Пролет във всяко стръкче трева!
  Обръщам се към Господа
  Да ни духне зло, беда!
  
  Времето настъпи сурово
  Фашизмът нахлу в Русия!
  Ще изковем нов за битката,
  Комунизмът да царува!
  
  Заедно нещата винаги спорят,
  Ние сме като стиснат юмрук!
  Някога кавалерията яздеше
  Е, сега стоманен резервоар!
  
  Великото дело на Ленин
  Ще продължим както сме!
  Сталин мъдрият гений
  Какво ни научи да побеждаваме!
  
  И накрая ще ви кажа
  Който спаси - загуби!
  Мислех по-точно - ще изразя,
  Финалът идва скоро!
  Олег Рибаченко, след такъв пясък вече изглеждаше, че морето е дълбоко до колене! И планините със сигурност, на рамото!
  Момичетата също се оживиха и си шепнеха от ухо на ухо. Всички имаха надежда.
  Потомъкът на Ломоносов и Стенка Разин изду бузите си и след това ахна - проклетата рана боли.
  Ами ако успеете да избягате? Олег Рибаченко бързо погледна настрани, сякаш мислите му можеха (и кой знае, ако могат да го изпратят, проблеми, тогава не се знае какво оборудване имат!) Подслушват ескорта на SS.
  Огненият дявол с адски блясък в очите докосна стоманените пръстени на ръцете на момчето-пионер и кимна одобрително: те казват, да, можете да опитате! Това е ясно дори без обсъждане и без повече шум.
  Воинът с лисича коса прошепна:
  - Дори един да оцелее... Ще има на кого да отмъщава!
  Но тогава Олег Рибаченко вътрешно се превърна в камък, сякаш от замръзване. И една проста мисъл го смрази: ще си извие ръцете. И тогава ... но тогава ще е необходимо да помогнем на останалите момичета да се освободят. Иначе не е пионер-отличник, ама кой?!
  Спомних си думите: лидер не е този, който сам върви напред! И който пристъпва и помага на друг!
  И кои са те за вас - толкова красиви момичета с разбити в кръв крака. Нещо вътре в младия ленинец се възмути - с рев на хиляди торнада се разбунтува! Оказва се - бягайте колкото можете по-бързо и ...
  Всъщност, ако избягаме, тогава няма да има друг шанс. Иначе си е предателство.
  Отново срещна погледа си първо с Маргарита, а после с Аврора, която, също явно развеселена, облизваше с вкус купата. А тя, подавайки носа си от купата, намигна.
  - Не те задържаме! - добави огненият дявол. - Ако си тръгнеш, непременно ще дойдеш да помогнеш!
  Олег Рибаченко кимна и отговори:
  - Кълна се! Честен пионер ще се свърже с партизаните и ще бъдете спасени!
  Е, така решихме! По-нататък стана много по-прозаично. Вече беше добре, че не Олег трябваше да мие купите - явно или се страхуваха да го освободят отново, или решиха да оставят момичетата да работят здраво. Дребно, но в тази позиция е приятно. Лошото е, че пак трябваше да отида и когато се успокоят тези фашисти. Не мога да намеря нищо повече или по-малко устойчиво.
  Малко е хладно и въпреки че вятърът утихна, облаци се издигнаха на коне и от тях започна да се разпръсква студен дъжд. Есесовците изглежда дори сега са доволни, въпреки че те и техните вълци-върколаци носеха мокра воня.
  Трябваше да ходя много. Такъв свят тук е специален микроклимат на Крим. Обикновено не е дъждовно, но в този случай с пориви на вятъра.
  Момичетата вече бяха спали добре и студът ги ободряваше.
  Но по някаква причина Олег Рибаченко искаше да заспи, очите му коварно се слепиха.
  Да, такава тежест, сякаш стотонен труп те притиска и не диша дълбоко.
  "О, ще се разболея", помисли си Олег Рибаченко, пренареждайки силно краката си, които отново започнаха да се сковават. "Сега със сигурност ще се разболея, но какво тогава?" Нацистите със сигурност няма да използват аспирин или да си инжектират пеницилин и вероятно ще съжаляват дори за мед. Или все още не е? Запазено за експериментиране? Къде отиваме сега горките?!
  Отново реалността с дъжд и страдание изчезна и той заспа в движение. Което вероятно е само от полза в тази позиция;
  Пространството в известен смисъл - битка;
  Пионерите Дмитрий и Олег Рибаченко, като отлични ученици и изключителни спортисти, получиха правото да представляват страната си в СССР на приятелски състезания по бокс, организирани между детски спортни клубове на СССР и Германия. И двете страни все още се смятат за съюзници и слуховете за предстояща война са утихнали. Наистина германските войски са се оттеглили от границата, а Вермахтът провежда победоносна офанзива в Африка и вече е завладял Египет и току-що му беше казано за превземането на Гибралтар. Връзки, с които Сталин лично поздрави фюрера!
  Налудна визия без думи, но какво ли не се случва във Вселената. Олег се улавя на тази мисъл - пак вдъхновен от изкуственото въздействие на някакви лъчи или нещо друго. Но всичко е толкова реално, че няма сили да се противопостави на тази заблуда.
  Така че можете спокойно да летите до почти приятелска страна. В германската преса се говорят само хубави неща за Съветския съюз, а комунизмът дори се поставя сред братската идеология на националсоциализма. Освен това се появи движение, подобно на това на Стаханов ...
  Дмитрий и Олег Рибаченко са боксьори от най-младата възрастова група, те са само на единадесет години, долната граница за представяне в състезания. Но момчетата са доста големи за възрастта си и дори епохата не е толкова бърза, колкото в края на двадесет и първи век.
  Олег обаче е по-малък, по-слаб, от по-лека категория, но много бърз. Дмитрий е по-голям, по-широк в костите, може да му се даде вид на момче-герой поне на четиринадесет.
  Момчетата се различават по цвета на косата. Олежек е светъл, като естествена руса, като снежна топка. Дмитрий с кестенява коса, кестенява коса. Олег е с няколко месеца по-млад и с кръглото си лице все още изглежда като дете, а Дмитрий е просто красив, достоен за пропаганден плакат. Момичета вече го зяпат, без да вярват, че това е толкова голямо дете.
  Олег Рибаченко обаче е много по-ерудиран от Дмитрий, въпреки че и двете момчета са много умни и учат за едни и същи петици. Наистина, в една съветска страна добрите спортисти трябва да са отлични ученици.
  Останалите момчета са по-възрастни, но до осемнадесет години, въпреки че няколко герои са високи два метра и тежат центнер ...
  Боксьори, най-добрите млади кадри на страната ... И шампионите на Германия и страните, подчинени на нея, ще се бият с тях ... Сред децата, разбира се, или юношите.
  Те летят нон-стоп на най-големия пътнически лайнер на Третия райх по маршрута Москва-Берлин.
  Отделно седят боксьори, но има и борци, щангисти, футболисти, плувци. Всички юноши и отлично представяне. Сталин заповяда нашето ново поколение, родено при съветския режим, да покаже всичко най-добро и да не губи лицето си. И, разбира се, всички са нетърпеливи да се бият ...
  Дмитрий попита Олег:
  - Направихте ли тактически план за битката?
  Момчето пионер отвърна:
  - Имам дузина планове за всеки противник... Но първо трябва да го разгледате и едва тогава да вземете решение... За всеки индивидуален подход, най-малкото движение и специфики, включително физиологичната структура на противника, диктуват чисто индивидуална тактика.
  Димитри изсумтя презрително:
  - Но аз се справям много по-лесно! Без тактика се втурвам към врага, удрям по-силно и по-често и разбивам.
  Олег Рибаченко отбеляза:
  - Малко са едрите и физически развити момчета като теб на твоята възраст. Следователно тактиката на натиск преминава. Можете просто да се преобърнете. Но тук съм с почти нормален ръст, добре, може би малко над средния, и за да стана шампион на СССР, такава огромна страна, едно напрежение не е достатъчно. В крайна сметка не можете да вземете врага с груба сила, защото той също тренира, води здравословен начин на живот, храни се правилно, изучава тактики. И тогава трябва да се преиграе като в игра на шах. Понякога дори нещо, жертвайки в името на тепиха.
  Дмитрий възрази рязко:
  - И противниците ми тренират, а на финала момчето беше дори по-едро и тежко от мен. Много зависи как тренираш. Някои си мислят, че е възможно да станеш олимпийски шампион за две седмици, работейки до пълно изтощение... Това е заблуда. В края на краищата, най-важното нещо в спортната тренировка е не толкова да се даде свръхнатоварване, а да се постигне супер-възстановяване. Но има правилните индивидуално подбрани набори от упражнения и най-важното е последващото възстановяване и набиране на сила ... След това се биете на един дъх, изхвърляйки стотици удари в три рунда, или по-скоро всъщност , много по-малко.
  Олег Рибаченко отбеляза:
  Е, това със сигурност също е вярно! По-специално, тайната на правилното дишане и инжекциите в точките на растеж на тялото на детето ... Тук има някои ноу-хау на нашия гуру. Но не разбирам защо не ги споделя с други треньори?
  Дмитрий прошепна:
  - Той ми каза на доверие, че сме с теб... Не само боксьори, но преди всичко войници. Все пак трябва да направим нещо специално... Много важно, дори по-важно от олимпийското злато!
  Олег наклони светлата си глава и каза:
  - Нещо по-важно... Може би и това ми каза... Че съдбата на човечеството може да зависи от делата на две съветски момчета-пионери. Точно като приказка.
  Дмитрий философски отбеляза:
  - А откъде идват приказките, ако не от живота. Може би наистина ще е така! Въпреки че не сме грозни патета, но ... Още е рано да ни наричат Орли.
  Олег Рибаченко плавно промени темата на разговора:
  - Смятате ли, че заплахата от германска инвазия най-накрая отмина?
  Димитри сви озадачено широките си рамене.
  - Тук според мен си по-скоро експерт. Сам мисля, че не можете веднага да ударите с всичките си ръце и крака, тогава отново е невъзможно да атакувате във всички посоки. Вярно, ако се движите със скок ...
  Олег Рибаченко се засмя:
  - Звучи съвсем логично... Но ние не знаем какво конкретно е имал предвид Хитлер, но напрежението наистина спадна и германските самолети спряха да нарушават нашето въздушно пространство, а дрънкането на гъсеници не се чува в чужбина, това е факт. Да, и фюрерът, някои от работниците се върнаха обратно към машините. Тоест, Третият райх си скри зъбите... Но не трябва да се отпускаме.
  Дмитрий извади от чантата си печен сандвич с риба и специално обезмаслено сирене и го подаде на Олег. После извади двойно повече за себе си. Предлага се:
  - Яжте ... Не можете да правите дълги паузи в приема на храна и протеини. Когато концентрацията на аминокиселини в тялото спадне, мускулите губят сила.
  Олег Рибаченко отбеляза:
  - За културистите, които работят много, това е съвсем вярно, но за боксьорите ... В крайна сметка нямаме месо, тялото рисува и още повече повишава бойната ефективност!
  Дмитрий, след като отхапа сандвич и добави домат към него, се съгласи:
  - Не всичко, но ... дори ям или пия яйчен белтък през нощта, за да не падне концентрацията на аминокиселини. И най-доброто от всичко, не кокоши яйца, а пъдпъдъчи или щраусови яйца, е, последните са наистина редки ... Въпреки че в Централна Азия изглежда, че щраусите вече са започнали да се размножават ...
  Олег съвсем сериозно (в тон) се пошегува:
  - Много ценен протеин в предните крака на жаба. Препоръчвам да опитате!
  Димитър се изкиска като момче:
  - Да, но още повече в стриди с червен индийски пипер!
  Олег обаче внимателно отхапа от сандвича и започна да попива парче. Рибата беше червена, вкусна, напоена с кетчуп със счукан чесън. Възможно е да се добави малко сила ... Като Мечо Пух, например ...
  - Мечо Пух живее добре на света! Има жена и деца, репей е!
  Олег изведнъж предложи:
  - Може ли да пеем?
  Дмитрий, без много ентусиазъм, отбеляза:
  - Не е ли рано за пеене?
  Олег Рибаченко се усмихна:
  - Точно така, особено след като прелетяхме през границата на СССР!
  Дмитрий попита партньора си:
  - Ножица или хартия?
  Олег махна с ръка.
  "Може би е по-добре да се справим без детски шеги. Ние сме мирни хора, но нашият брониран влак успя да се ускори до скоростта на светлината...
  Димитри го прекъсна:
  - Не! Нямаме нужда от такива детски градински песни. Хайде нещо малко по... патриотично!
  Олег издуха пълни дробове и започна да пее, композирайки в движение. Данка от своя страна пееше много добре. Или по-скоро гласът му беше като тръба на маршал, а може би дори на Джерико;
  Пионер е горда дума
  Вратовръзка Сталин Родной вързан.
  Няма друго освен купона у дома,
  За мен комунистическият идеал!
  
  Заклех се да служа вечно на Отечеството
  Така че Родината процъфтява великолепно,
  За да бъде по-добре за всички в живота,
  Така че полетът да стане по-рязък от орел!
  
  Гръм - войната дойде,
  И така, смело, момчетата на къмпинг!
  Вермахтът сложи воняща муцуна,
  Така че ще го изпратим за сметка!
  
  Не дадоха пушки на момчетата,
  Имаше отговор годините ви - малко са!
  Все пак те избягаха при войниците,
  Защото щиковете са толкова необходими!
  
  Близо до Москва се бихме на снежни преспи,
  Те се втурнаха боси през слана ...
  Красиви пионери тичат в мантии -
  Без граната, така че ударете с юмрук!
  
  Колко жестоки са фашистките каци -
  Колко можеш да им изпиеш кръвта,
  Но нацистите ще дойдат за възмездие,
  Лешоядите ще се превърнат в дивеч!
  
  За обяд скромна дажба - глад,
  Войниците получиха измръзване на краката...
  По принцип съм просто дете
  Но бащите се гордеят с подвига!
  
  Танкът бърза, "Тигърът" е бутнал дулото,
  Но младият боец стисна гранатата!
  И фашисткото копеле се натъкна на мина:
  Ето го горещата му факла прегърната!
  
  Дори малкият ще бъде гигант
  Ако възпитахте смелост!
  Пионерите като връзки са обединени,
  Душа по-силна: титан - метал!
  
  Вермахтът не мина, получиха го в челото,
  Стоманени ковчези се задавиха!
  Има такива момчета в Русия,
  Поколения потомци се гордеят!
  
  Отново битката, този път на Волга,
  Pioneer - терминаторът стана!
  Фашистите имат пълни морги
  И крепостта на смъртта е разбита на брега!
  
  Колко от нашите умряха - не се брои,
  Колко ще умрат отново - без сълзи ...
  Но такива бойци вярват на работата;
  Възкреси, който е достоен за Христос!
  
  Те станаха комсомолци в Берлин,
  Там той даде клетва за вярност!
  Половин Европа със съюза боси,
  Нашият млад отбор отстъпи!
  
  И сега ще изградим нов свят,
  Всеки ще стане творец-демиург....
  Потънете в бездната на страданието - война,
  Няма да знаем какво означава страх!
  
  Добротата във Вселената започва да управлява
  И тогава болката ще изчезне, повярвайте ми ...
  С нас е най-добрият от всички гений Сталин,
  Победих адския звяр на Хитлер!
  
  Борихме се смело за това.
  Завинаги почитан...
  И разберете, че партито е важно -
  Вселената ще доведе до мечта!
  Самолетът за съобщения изпя тази песен в унисон. Звучеше толкова тържествено, че човек можеше да избухне в сълзи ...
  . ГЛАВА #5
  Видението изчезна и момчето писател и гений отново се озова в реалността на скитаща колона.
  От невъзможността за тривиален разговор с някого (след видението езикът напълно изтръпна!) Олег Рибаченко беше допълнително бесен. И някак си дори не разбрах веднага, че наближават гората. Свърши - подгизнал, а под краката имаше добре утъпкан път, макар и подгизнал, но чист, нарязан тук-там от следи от каруци, коли, гъсеници на леки танкове, мотоциклети и дори конски копита.
  Студената кал, която приличаше на гаден сапун, се оказа също толкова хлъзгава, Олег Рибаченко на няколко пъти успя да запази равновесие като по чудо, а в колоната две-три момичета паднаха и бързо се изправиха.
  Самата Маргарита, доста изтощена, насърчи брат си по оръжие:
  - Стъмни се, скоро ще ви пуснат да почивате!
  Час и половина след началото на дъжда минаха покрай нещо, което отдалеч изглеждаше като верига от хълмове. Близо до Олег Рибаченко осъзна - това не са хълмове, а вал с картечни кули. Древен, кримски вал, простиращ се на изток и запад, докъдето погледът стига. На равни интервали по "хълмовете" се виждаха сиви каменни пръстени, почти изравнени със земята - руините на наблюдателни кули. Между две от тях - във вдлъбнатината, която някога е била вероятно отворът на портата, минава пленената колона.
  След това отново бяха отведени да спят. Те дори не свалиха оковите и не започнаха да се хранят. Сънят покрил девойките, като гарваново крило;
  Изведнъж обстановката пред момичетата се промени (а че мечтите често са претенциозни!) и те се озоваха в морето, по-точно на кея с гледка към морето и прохлада.
  Комсомолските момичета отидоха на пристанището, силуетът на разрушителя беше недалеч, на около няколко километра, но почти се сля с линията на хоризонта. Тук те отново бяха нападнати няколко пъти от пет плъха от хлебарки. Това са толкова отвратителни създания, с шест крака, че гледаш и дърпаш да повърнеш. Обаче става въпрос за две секунди, пробождания с ками и всичко свършва.
  Красивата Маргарита дори запя:
  - А за мен, като еметик, тогава любовна отвара!
  Червената Аврора изсвири през ноздрите си:
  - Но поведението е добро - и аз съм стегнат в челюстта с крак!
  По-опасни същества бяха брадвите на чайките. Те имаха способността да стрелят с клюна си. Върхът беше изхвърлен и прониза кожата, като инжектира киселина. Тогава птицата с брадва седна върху победената жертва - разкъса месото. Вярно, тук повечето от тях вече бяха застреляни. Но четирима хищници с взаимно заточени глави се опитаха да атакуват разузнавачите.
  - Ето ги поредното извращение на природата! - Огненият дявол Аврора забеляза ...
  - Който ги е създал, никога нищо не извращава! - В новата мисия на Маргарита отново се появиха атавистични религиозни чувства. Личността се променя, ако определени сили се събудят в подсъзнанието. - Така е угодно на Всемогъщия Бог!
  Червенокосият демон с къса пола и коса, гореща повече от огнехвъргачка, отново възрази:
  - Не, това още веднъж демонстрира могъщата сила на мутациите. Серия от подобни въздействия може да породи живот!
  Хвърляйки две чакри, момичетата отрязаха хищниците и след това хванаха дисковете, които се върнаха при тях.
  - Като бумеранг, но титан реже! Огненият дявол се усмихна.
  - ДОБРЕ! Че само този титан не реже, този метал е по-слаб от попивател.
  Момичетата започнаха да обръщат лодката. Огненият дявол неочаквано умолително попита:
  - Хайде най-накрая да композираме песен Маргарита!
  Снежнобялата блондинка, усмихната по-ярко от слънцето, попита:
  - Да ни носи късмет!
  Cool Aurora избухна:
  - Точно! Неудачникът да плаче - негодникът да завижда!
  Комсомолката се облегна назад и запя тихо, думите се носеха и блестяха:
  Оракул сред магически камъни,
  Роден от бурята - яркото слънце!
  Ние не сме хайвер - дефектна тъмнина,
  Как цветно върху лъч се вие песента!
  
  Понякога рокът със сигурност е вреден -
  Ние сме в беда, скръб, смърт, пророчества!
  И призраци в блед блясък,
  Блести като знак в нощта!
  
  Но няма да бъдем суеверни
  Руски воин - меч в ръка!
  Служете вярно на Исус
  Нека дяволът завинаги заблуждава!
  
  Няма по-силна родина,
  Все пак нашата воля е като метал!
  Мъдрият Сталин води атаката,
  Торнадо "Андрюша" върху кьолнския метал!
  
  Ние ще служим на Русия свято,
  Мечтаех да й посветя сърцето си!
  Войникът има най-острия щик,
  И пламъкът в диктора - речи!
  
  Хвала на теб Рус с химн,
  Пеем й химни,
  Отмъщението ще дойде при противниците -
  Да се справим с враната!
  
  Ще изградим нов свят свят,
  Бог да ни благослови!
  Момичета лукс и актуализации,
  Няма да станеш халиф за час!
  
  Наградете ни с прекрасна визия -
  Гласът на Господа вика към меча!
  Животът ще стане захаросано сладко
  Когато си силен като "КАМАЗ"!
  
  Родни буйни дъбови гори,
  Където знаеш с душата си, ще си починеш!
  Ще получите океани - слава,
  Ще влезеш в Кремъл като господар!
  
  Ти си рицар - племе от великани,
  Морски простор и ледени късове блестят!
  Пясъкът на златната голяма пустиня,
  И с изумрудено кадифе - гора!
  
  Влизаме смело в кървава битка,
  Въпреки че "Тигри" страхотен рев!
  Ноктите на нацистките лапи,
  На външен вид Адолф определено е готин!
  
  Но имам мустаци в лицето,
  Муцуна изкривена, челюст махната!
  И нашият народ е велик, горд,
  Разкрита сила на фашистката твар!
  
  Сега е време за светлината
  Благодатта на небето дойде...
  В стихове се пеят подвизи -
  Христос светия в душата възкръсна!
  Аврора изръкопляска, пляскайки с ръце, така че се издигна облак от мухи:
  - Маргарита пееше добре, но трябва да пеете псалми в църковния хор. Всички мисли са задръстени на религиозна тема!
  - Трябва да изкупите греха си. - каза Коршунова, която отново изпадна в религиозен екстаз, узря. - Който продава душата си, винаги остава на загуба - дава безсмъртното за смъртното!
  Огненият дявол се засмя.
  - Вие, виждам, също можете да говорите красиво! Добре, скъпа, сега имаме забавна разходка.
  Седейки на надуваема лодка, която не се различава от радарите с оцветяване под нощна пеперуда, комсомолските момичета плуваха до тежкия разрушител. Сега те трябваше да направят нещо голямо. В момент на опасност всички рефлекси и реакции се влошиха. Комсомолските момичета усетиха звуци на много километри, пръскащи се вълни, писъци на чайки и дори прозяващи се риби. Чуха някой да преплува! Членовете на Комсомол, хвърлящи картечница, видяха човек на надуваем дюшек. Той свали маската си и се появи лицето на Денис Баранов. Офицерът-зомби, осъждан преди това наказател, в тази визия видимо подмладен и много по-красив, им намигна.
  С дрезгав глас, който пропука въздуха, той каза:
  - Изпратен съм от великия черен фюрер!
  - Ама ние нищо не сме писали! Момичетата възкликнаха в един глас.
  Мирабела никак не беше доволна от появата тук на закоравял престъпник от техния батальон, но Аврора, напротив, се усмихна доволно. Между другото, изненадващо, веднага след като осъденият хвърли десетилетие и половина и се отърва от белега, той се превърна в доста симпатичен човек. Ако не знаеха предварително, сигурно нямаше да познаят Баранов.
  - И не е нужно! - възкликна увлечен бивш затворник. - Единствената ми цел е да умра! В следващия си живот ще стана султан и в харема ми ще има сто хиляди девици.
  - Справете се поне с един. Иначе ще е ништяк, точно обратното! - заяви тя, опитвайки се да изглежда по-остроумна от Маргарита.
  Денис замълча, обикновено такива зомбита не са особено приказливи. Въпреки че този път беше военна машина.
  - Имате ли приличен военен опит? - попита Аврора. Наистина, все пак те вече са минали през Втората световна война и са се озовали в бъдещето. Не толкова футуристично красива, както е описана от съветските писатели на научна фантастика, също пълна с войни и, най-важното, различни мутирали същества.
  Има такова нещо - магорадиация и нерадиация.
  Magoraradiation е радиация, която не убива живите, но променя свойствата на материята, включително трансформации, сливане на различни форми на живот - включително одушевени и неживи.
  Нерадиация - за разлика от обикновената радиация, предизвиква не йонизация на атомите, а тяхната пермутация в молекулите и най-активно в ДНК и клетките, носещи генетична информация. В някои случаи може да се използва за медицински цели, за бърза регенерация.
  - Разбира се! - каза уверено Баранов. - Карал съм се много пъти!
  Червената Аврора се усъмни:
  - А ти кого уби?
  Бившият затворник избухна:
  - Неверници!
  Огненият дявол сбърчи муцуна:
  - Как си руски офицер:
  - Аз съм муджахидин и моята задача е да унищожа неверниците! - изхленчи Баранов. - Значи съм предопределен завинаги.
  Аврора прошепна в ухото на Маргьорит:
  - Не спори! По-добре си свърши работата.
  Зомби, което мърка под носа си на арабски. Радиото излъчваше последните новини.
  - В Чечения бойците се активизираха значително. По-специално беше направен опит за обстрел на сградата на правителството. По време на боя петима полицаи са убити и единадесет ранени, загубите на бойците се уточняват. Според някои доклади бившият председател на шариатския съд е получил около сто милиона долара от чуждестранни спонсори и активно се стреми да ги отработи. В планините беше проведена специална операция: бандитите бяха разпръснати.
  Zombie revived:
  "Скоро ще ударим неверните, така че те ще избягат за свирки и подигравки!" Думите му бяха прекъснати от търкаляща се вълна, той хвърли лодката нагоре и я поля със спрей. - Така е, казвам!
  - Принципно правилно! Аврора пусна искри от очите си. - САЩ са голям враг на исляма. Тя го разлага с помощта на Холивуд, порно вестници, мистични сериали. Сега ще трябва да застреляме няколко янки.
  Момичетата доплуваха до разрушителя. Капитан от първи ранг Рудолф Рейгън, след като отпи глътка от любимия си коняк (е, всички тези американци са пияници, не напразно Съединените щати станаха символ на нездравословен начин на живот и разложение!), легна на легло, облягайки главата си на гърдите на курвата. Когато в младостта си обичаше момчета и след като Франклин Труман позволи на хомосексуалистите да служат в армията, той имаше опит в отношенията дори с адмирали. И някак дори с четиризвезден герой от индианската война. Но при президента-терминатор, и дори мюсюлманин, моралът стана различен и гейовете бяха притиснати. След това Рудолф Рейгън реши да покаже своята всеядност, като покани курви. Въпреки това, галейки нежното женско тяло, той не спираше да си представя момчета, мускулести, черни, способни да доставят неизразимо удоволствие.
  Копелето, разбира се, тогава са перверзници!
  Рудолф Рейгън позволи на курвата да го язди, но той не можа да се освободи и се изтощи. Не, той спешно има нужда от гадже. Въпреки че мъжете са малко по-лоши от жените, те имат малко пари - искат кариерно израстване. Галина отбеляза това - това ще бъде полезно при унищожаването на враговете на Съветска Русия; американците и техните съюзници.
  Пазачите се държат небрежно. Студено е и предпочитат да се стоплят с неразредено уиски. Маргарита се намръщи (ето ги готовите пияници - все пак молекулата на алкохола символизира разрушаването на тялото, особено женското), янките са глупаци!
  На мониторите блестяха вълни, понякога се появяваха същества. Едно от тези опасни животни беше рак и в същото време копривна акула. Ужасно животно, опасно както на сушата, така и в морето. Със своя нокът с жилещи игли може да ухапе човек наполовина или дори по-лошо да отрови. Не се виждаха момичета, бяха напръскани с рефлектор, а зомбитата имат температура на околната среда дори няколко градуса по-ниска.
  Отхвърляйки курвата настрана, Рудолф Рейгън каза с дрезгав глас:
  - Махай се, искам да спя. Да, и ти марш към голямото легло!
  - Както искаш, само плащай! - изпищяха разрошени курви.
  - Не си достатъчно сръчен, половин косачка ти стига! - отговори Рудолф Рейгън, след което с мъка се сдържа да не се оригне. - Както желаеш! Но това е грабеж.
  - По какъв план? - изненадаха се войнишките проститутки.
  - Имате добра работа. - изхленчи Рудолф. - Наслади се и се обогати, а аз ще се треся като дявол! Генералът наистина се разтресе, двойната му брадичка трепереше.
  - Не се разголвай! - крещяха отчаяни проститутките (и какъв срам, когато се вмъкне морал!). - Отивам да търся друг клиент!
  - Но имайте предвид, нашите моряци са темпераментни. - отбеляза с двусмислена заплаха Рудолф Рейгън.
  Комсомолките вече бяха близо. Зомбито се облегна на воина Галина, отпускайки глава на рамото й. Мъртвият офицер притисна буза към копринено ухаещата й коса и целуна темето й. Студените устни пареха неприятно косата му, офицерът миришеше на труп.
  - Отстъпи! - изрече заканително ядосаната Маргарита - И аз си намерих любовник.
  - Не исках да те обидя! Просто изглеждаш като гурия. - започна да съска подобието на разумен труп.
  Ще се бием с маски. Никой не трябва да вижда, че сме момичета. - Нейната приятелка, огнената Аврора, извади колба със стимулант. Тя отпи няколко глътки. Колбата не е особено хитра, направена с акордеон, така че да няма въздух в нея. Така животворната течност изтича сама. Самата Воин бележка - добавена. - Докато се изпразва, тя се свива: в резултат на това водата не се пръска, можете да се движите безшумно.
  В други отношения дори звуците са различни, глухи, сякаш лишени от сила. Звънливите момичешки гласове изглеждат дрезгави. Вълните са като черно одеяло, в чийто мрак понякога примигват светлини, почти квадратни риби се опитват да изплюят нещо от устата си. Ето един ярък силует, който изскочи от водата и беше разрязан почти наполовина от избухването на Аврора. Тази риба има остри перки и не искаше да се нарани с тях.
  Комсомолките не се виждат, лодката автоматично променя цвета си на морския пейзаж, както костюмите показват качествата на хамелеони. Маскировката е перфектна. Може да се види по-специално как моряците ловят риби мутанти. Те го правят много просто: първо потапят гумата, гъсто я смазват с двигателно масло и бензин: миризмата се разпространява далеч. Костенурката плъх го обича, тя като цяло яде химия като хлебарка. Хваща, поглъща, закача се за куката. Истината е, че не можете да ядете тази мръсотия. Но живата стръв не е лоша. Кълват го големи риби, понякога с размерите на делфин. Някои от тях са годни за консумация и дори се смятат за деликатес.
  Има и отровни, но опитните готвачи успяват да ги неутрализират и това ги оскъпява още повече. По-специално, изумрудената риба шаран се среща само в радиоактивното езеро Радикал, както го наричаха в съзвучие с Байкал, но сега е замърсено. Изумруденият шаран, забелязан с уран, причинява наркотична интоксикация, ще бъда правилно изпържен, грешка дори в една минута ще доведе до болезнената смърт на гурме. И такива "бъгове" са необичайни, ярки на цвят, дори ще видите това в блокбастър. Много печеливш риболов, мета-квази-смъртоносни мутанти, изумрудени и радиоактивни, опасни при консумация, а в същото време се опитаха да отглеждат шарани големи колкото сом извън зоната, но те умряха там.
  Момичетата видяха това и вдигнаха оръжията си. Маргарита изведнъж се отдръпна; в ухото ми прозвуча тънко изпискване:
  - Четиристотин метра до кораба.
  Русокосият терминатор, възхитен, отговори:
  - Продължаваме сближаването.
  Очите на Аврора и Маргарита можеха да виждат в тъмното толкова добре, колкото и котка, ако не и по-добре. На борда имаше малко повече хора, около тридесет и пет души, включително наемни рибари, много от които бяха пияни. Зомби също се прицели в опонента си, бившият каторжник имаше автомат със заглушител.
  Той се целуна, тихо щракна предпазителя, включи нощното стъкло. Имаше усещане за професионалист, особено когато държеше гумената чашка на окуляра към лицето си, за да не издава позицията си на зяпачите със зеленикав блясък.
  Момичетата гледаха съперничките си през компютърна оптика. Тя незабавно фиксира мишените, настройвайки ги на максимална скорострелност: хиляда и петстотин изстрела на мина. В същото време момичетата разпределиха жертвите, беше необходимо да се премахнат тридесет и четири души наведнъж. Компютърът подсказа как и по кого да се стреля.
  Войникът-наблюдател стоеше до ветрилото на оградата, пушеше пура и от време на време отпиваше уиски от бутилка.
  - Нехайно обслужват американците! - забеляза Аврора и добави злобно с отрова в гласа. - Това е резултат от скапаната им либерална демокрация.
  - Нашите мислят по-добре! Маргарет направи гримаса. - Особено тези, които са били наети в армията, които не са от славянски произход?
  - Не ставайте глупаци да пиете и вие! - потри носа си комсомолката. - Сърби, може би за дъжд. Или може би голям хит!
  - Ще го сваля! Противник на Третия райх... - прошепна осъденият зомби.
  - По принцип пушенето забавя реакцията и заслепява очите! каза Маргарет. - Аз лично бих забранил цигарите.
  На кърмата на големия разрушител се вижда бартер, има няколко двойни бързострелящи оръдия, клас Линкълн - до тях с двама стрелци на седалката. Другите двама се занимават с риболов. Сдвоени "grobodon" от десния борд. И тогава един американец, като негър, си отиде, гледайки нещо на "мобилния си телефон". Очевидно "pornukh", вид видео. По принцип пушките са опасни, ако се стреля, не се знае дали "бронята" ще спаси камъните, а надуваемата лодка определено е кранти.
  - Така се разпределиха головете. Приближаваме се. - казал огненият дявол. - Примитивните говеда трябва да се видят, за да обиждат.
  - Промъкнете се като змии! - подкрепи Маргарита, извивайки кръста си.
  Зомбито говореше красноречиво.
  Наблюдателна както винаги, червенокосата Аврора забеляза оръдията с лък с ескорт и засега в безопасност. Няколко картечници, тежки, може би по-мощни от ПКМ. И тогава екипажът, вижда се човек, най-вероятно китаец, много напрегнат, дори нервен часовой. Вероятно начинаещият тук е как се е протегнал. Наблизо има офицер, небрежно облегнат на парапета, покрай него мина радист с антени.
  Да разпределим целите! - Предлага се, играейки с дъвка Аврора.
  - Аз ще напредна вдясно, вие вляво ще завземете голяма територия! - Маргарита прокара острието на ръката си по гърлото си.
  Надуваемата лодка се раздели на две части, момичетата се обърнаха.
  - Ще помета картечарите! Аврора блесна със зъби.
  - И аз съм стрелец! Маргарет се изкиска.
  Разрушителят в никакъв случай не е малък и е много важно да го пробиете внезапно, да го прекъснете и да пуснете в кабините. Комсомолските момичета се чувстваха нервни, опитът от убийствата не беше твърде малък, но все пак сърцата им започнаха да бият бързо, главите им бяха шумни от изхвърляне на кръв.
  Те си дават умствена команда да се успокоят и да действат хладно. Не всеки дори опитен боец или лекар може да направи това, но пулсът се успокоява. Острото ухо улавя разговорите, защото не всички янки се виждат, но трябва да се премахнат веднага.
  Кой по-специално в горната надстройка. Там явно ги режат на карти. Да, дори и в примитивен глупак. Колко са изродени янките, противниците на съветска Русия. Толкова силни американски думи вече се чуват. До петима войници и те също ще трябва да бъдат премахнати.
  - Само изглежда, че имаме проста операция! Маргарет забеляза. - И така избягвайте ненужния шум, че няма проблеми!
  - Ние сме в ролята на краля на саботажа Thunder Wind! Само тук победихме янките. Въпреки че, честно казано, страна, която снима толкова готини екшън филми, трябва да ни е съюзник и близък приятел. - Комсомолката Аврора сбърчи вежди, в особена страховита извивка.
  - Ако не бях роден в СССР, щях да предпочета да съм роден в САЩ. Цивилизацията на Америка е стотици култури от цял свят! - Маргарита, дразнейки някого, показа дълъг език.
  - Победата над силен противник обикновено струва повече, но няма да я дадете за нищо! - изръмжа Аврора.
  - С изключение на Великата война срещу духовете и троловете, чиито плодове бяха изгубени. Маргарет въздъхна тежко.
  - Временно! - твърдо отсече огненият дявол.
  Момичетата поеха голям риск. Забележете ги, тежките картечници веднага ще започнат да работят. Те са дори по-опасни от оръдията, трябва им време, но не много, за да се прицелят. Освен това все пак янките имат компютри, както и уреди за нощно виждане. И колко черупки ви трябват, за да разточите бляскавите им? Тогава те могат да бъдат потопени дори със сляпа стрелба или чрез включване на най-мощните радари. Да, и прожектор, можете да видите нещо неясно, по-специално зомбита. Този тип разобличава комсомолските разузнавачи. На върха се появи друг тип, муцуната, боядисана като синя, отиде при рибарите.
  Пак сме в беда! - в гласа на Маргарита се долавяше загриженост.
  - Ще снимаме всичко наведнъж! Това е въпрос на пет секунди! Аврора отпи от стимуланта си. Тя побутна партньора си с лакът. - Да, и ти пиеш!
  Има ивица светлина близо до самата страна, но това не е проблем.
  Маргарита казва или по-скоро заповядва на зомбитата:
  - Не стреляй без команда.
  - Слушайте, госпожо! - Отговори "осъдена кукла".
  Сега всички голове са уловени и тук е късметът. На борда на "рибарите" изваждам звяр, блещукащ от рубини: чудодейна рибна паста. Дори четирима момчета се надвесиха от скривалище, сега всички цели са заловени.
  - Време е! Хиперволей! - прошепва Аврора. - Тя обича да изпъква.
  Картечниците удряха тихо плисъка на вълните, напълно блокирайки стрелбата им. Двадесет и пет куршума изригват за една секунда и петдесет за две. И трябва да премахнете четиридесет и шест души наведнъж. Дори и с пропуски и неизбежния дублаж, две секунди са достатъчни за пълен размах. Само тънък свист от движението на куршуми, дори капаците не щракаха. Плясъците са едва забележими, само дупето е леко притиснато към рамото.
  - Ето какво значи електромагнит и ускорение! - каза с възхищение огненият дявол.
  - А също и нашите способности! - изръмжа Маргарет. - Слава на великия творец!
  - Не дадено от Бога, наука! - възрази Аврора.
  Въпреки че удряха от различни точки, те можеха да говорят дори на голямо разстояние чрез мини-уоки-токита.
  - Никой да не надвишава лимита, да започнем да слизаме! - нареди комсомолският войник.
  Смешно е, че всички парашутисти са трима души, две комсомолки и труп на жив каторжник. Рейнджърките хвърлят целеуказатели. Тук можете да видите, че излязоха още три черни.
  - Бог да ме прости! - прошепна благочестивата Маргарита, изпращайки бойците в един по-добър свят.
  Зомбито застреля само две, които димят отстрани и се взират в далечината. Тук като цяло имаше какво да се възхищаваме и кой би осъдил моряците, които се отпуснаха в приятелско пристанище.
  С крайчеца на окото си Маргарита успя да забележи кървавите облаци, излитащи от празните глави.
  - Изчислението идва! - казва русокосият терминатор. - Откриване на сметка!
  - Изглежда, че не губите нито секунда! - нареди Аврора.
  Бордът на миноносеца моментално се издигна пред разузнавачите. Има само трупове на палубата, без обичайна тишина, само пресечени риби, които бият опашка встрани.
  Отново събуждане на най-интересното място. Комсомолските момичета бързо стават и, скачайки, тичат отново. Дори не им позволиха да закусят, затова ги пуснаха гладни боси по горещ пясък. Така че бягайте отново и не забавяйте. Явно трябва да работят здраво...
  Аврора насърчи приятелката си:
  - Гори носа, готина съветска жена! Тогава няма да се счупим под танка!
  Маргьорит сопна яростно:
  - Да, не съм мислил да се счупя! - И разбирайки двойното значение на такъв израз, тя добави обяснение. - И още повече се огъват!
  Комсомолските воини се заровиха отстрани. За миг кърмата засенчи и без това слабата светлина. Съветските разузнавачи се катерят като Спайдърмен, използвайки ботуши с велкро. Маргарита също помага на "баласта": зомби дърпа почти за врата. Добре че този човек не е от големите екземпляри. Ето ги на палубата. Един от бойците вдига глава, комсомолката го отрязва с диск от бумеранг.
  - Успокой се кучко! - казва му тя.
  Те се качиха бързо, като в същото време залепиха лодки. Сега всичко е точно! Цялата колода е под оръжията на красавици. Тук двама моряци се надвесиха, половин секунда и имаше дупки в главите им, само успяха да потрепнат.
  - Държа врага на мушка! А сега мълчаливо премахнете всички! - заповяда Августин. - Като цяло тя влезе в ролята на старши командир, страхувайки се, че твърде "милата" и религиозна Маргарита ще прецака нещо. Коршунова се опитва да не забелязва това. Освен това, както каза един от съветските маршали - двама души не са отряд, трима не са рота!
  Маргарита събу ботушите си, прибра ги в раницата си и тръгна боса отстрани. Бързо тя свали картечницата, скрита в килията, изглежда, че той все още не осъзна какво се е случило. Комсомолските момичета извадиха зад гърба си прекрасните си картечници, усмихнаха се, една от тях се прицели в цялата пътека, необходимо е да изчистите цялата пътека.
  Аврора внезапно избяга по-бързо от олимпийски спринт. Едно-две и тя е близо до оръдията. Има около дванадесет бойци, половината от тях стоят на "опърличката", други са нарязани на карти. Те имат две курви с тях. Жалко за момичетата, но такава е горчивата съдба на проститутката. Заплащането е отделно, а демонтажа е на едро. Аврора отрязва всички с кратък изстрел от безшумно оръжие. Тя не се нуждае от колиматорна гледка тук и затова има подсветка и моряците не очакват атака отзад. Да, като цяло голямото самонадеяност играе роля: кой се осмелява да атакува разрушител, пълен с войници и моряци.
  - Движете се като лисица по пътеката вдясно! Аврора тихо мърмори. - Нека зомбито стои мирно, само ще се раздаде с китайските си ботуши.
  - Разбира се, ще го почистя сам. Маргарита отговаря.
  Движенията на момичетата бяха разработени на множество виртуални машини, те бяха научени да залавят кораби, танкове, да се бият в лабиринти, да щурмуват самолети, да поставят експлозиви.
  Да, такъв фалшив или истински спомен от друг свят се появява в тази приказна футуристична визия.
  Ако желаете, разузнавачите могат да заблудят "G-2" да внесат експлозиви в кабинета на британския министър-председател и да направят много други неща. Така че сега Маргарита премина през мантинелата и бързо взе проходите под обстрел от благоприятен ъгъл. Появиха се няколко черни и едно жълто. Маргарита пропусна по-близо. Последваха още пет. След това веднъж кратка опашка остави всички да легнат.
  - Всичко ще бъде лесно! - отговори тя. По някаква причина съвестта се отдръпна, имаше страст към желанието да вършат работата си възможно най-добре.
  . ГЛАВА #6
  Едно комсомолско момиче се блъсна в танка, така че имаше още седем бойци. Свалих ги след като изтичах до носа, но от другата страна. Зомбито, въпреки заповедта, не стоеше неподвижно, а вървеше по палубата покрай кърмата, но за щастие не се виждаше.
  Отивайки до носа на Маргарита, тя постави още четири, тъй като те вървяха прегърнати, дори изглеждаше, че се целуват.
  - Отидох до вратата! - хвърли русата терминаторка.
  Аврора, която не остана по-назад от нея, потвърди:
  - И изчистих оръжията.
  - Намокрете янките! Маргарита изплези език.
  - И много ефективен! - Аврора вдигна изпуснат фас от цигара с пръст на бос крак и го хвърли така, че да попадне право в клюна на американския "орел".
  - Движа се отстрани! - подхвърли тя лаконично огнен демон.
  Красавиците продължиха напред. Аврора почти се изправи очи в очи с чернокож. Искаше му се да изкрещи, но момичето покри устата му с целувка:
  - Успокой се котенце.
  - Ти си моят божествен! - Той каза.
  - Имаш добри устни, момче, но аз нямам време. - Едно комсомолско момиче стисна с пръсти артерия близо до носа си. - Понякога съжалявам, че не избрах кариера на шампион по тенис. Ще има пари, слава, много красиви момчета и никакви убийства.
  Човекът се облегна назад, езикът му изскочи зад устата му.
  Червенокосата Аврора накара двойка да коленичи на коляното й, стреляйки от ръка, унищожавайки следващите момчета. Заповядано:
  - Галина направи кръг и се приближи до кърмата.
  - Разбира се, това е най-важното за нас. - Издадено от Мирабела
  Едно комсомолско момиче мина през центъра със сандал, убивайки още няколко бойци по пътя, по-специално тя тичаше по горната надстройка. И тогава скоростта е на нейна страна, няколко неразбираеми викове, дори никой нямаше време да стреля.
  - И потомците казват, каубоите се уволняват бързо. Лъжа, вероятно!
  Картечницата (оръжие, което говори насън, не е необичайно, никога не знаеш на какво е способно, подсъзнанието!) не можа да устои на забележката:
  Вашият професионализъм е без похвала.
  - Може би ще кажеш нещо друго! Мирабела стъпи с бос крак върху изпусната горяща запалка и направи гримаса от болка.
  - Ти си самото съвършенство, ти си самото съвършенство,
  от усмивка до жест е за всяка похвала!
  Извършете зверство с врага, голям фанатизъм,
  И свали порой от олово, с горяща пепел - напалм!- тихо пееше в слушалката кибернетичното устройство на картечницата.
  - Умело изкривяваш попадението! Мирабела се засмя (но не можеше да си спомни къде е чула песента!) и потърка възпалената си пета в грапавия метал.
  Машината отговори:
  - Програмата има чувство за хумор. Да повдигне духа на борците!
  - Преди това филмите бяха по-готини, така че духът със сила всеки ден,
  но кажи ми какво ще повиши, порно филм "Емануел"! - отговори с хумор Мирабела (А кой е Емануел, откъде ми дойде такъв образ в главата. Може би от думата Емануел?).
  И тя се засмя на шегата.
  Издигнато над ръба на оградата, момичето хвана четирима бедняци, които се порязват на префикса в стратегията.
  - Отборът е тотално разбит! Хубаво е последният ти миг да е щастлив!
  Аврора безшумно слиза по стълбата, заема позиция пред вратата към обстановката. Изпълзява масивен, сто и шестдесет килограмов негър. Комсомолка е надвиснала над него отгоре, опряла задника си в страничните стени на коридора. Разбойник, мърморене.
  - Факю! Защо толкова тихо! - Аврора - бие го с приклад по слепоочието. След това той вдига трупа, оставяйки го леко да се спусне.
  Защото любовта дойде при теб! - отговаря тя.
  Комсомолката и тук не ни подведе, влезе като вятъра, опашка, коси две дузини, от които половината бяха заспали. Силната миризма на алкохол каза, че янките са имали време да празнуват нещо.
  Сънят е прекъснат, сирена изрева с нисък тембър. Момичетата са събудени с гумени камшици на краката и принудени да се наредят.
  Вдигат ги и ги оковават отново, блъскайки ги по-нататък.
  Преди това обаче даде храна. Отново качамак, смесен с не много прясна риба. Но тази е осолена дори повече от нормата. Видимо стари консерви с изтекъл срок на годност от трофеите бяха хвърлени в ечемика. И сложиха сол на рибата за дезинфекция. Заловените кадри още не са загубили стойността си за нацистите!
  Олег Рибаченко куцука заедно с тях. Въпреки че изглежда има достатъчно време за сън и дори повече, но няма бодрост. Болезнено сънят измори момчето.
  И така, той върви така и усеща, сякаш по главата, потупва спомени за плодовете на странни халюцинации, които нацистките експериментатори са му вдъхнали;
  Тук насън той вижда Дмитрий. Прилича на онова слабо и високо момче, което е оковано заедно с тях, но по-високо и мускулесто. Лицето и името обаче си приличат. Също странно съвпадение. И това момче имаше няколко лесни битки, срещу отбора на момчетата от Словения, а след това и Румъния. И двете битки са с бързи нокаути, и то в първата минута! Третата битка беше по-тежка. Слабият италианец имаше отлична защита и подвижност на краката. Не се остави веднага да бъде нокаутиран и си тръгна добре. Съперникът на Дмитрий завърши първия рунд на крака...
  Тогава момчето във втория рунд, без да обръща внимание на възможността да се натъкне на силен насрещен, просто изтича до противника, хвърляйки удари от двете си ръце. И получи точен и бърз директен удар към него, право в брадичката.
  За първи път младият боксьор се разклати, но това само разгневи Дмитрий. Той скочи като тигър и закачи противника си с дясната си кука.
  Визавито се олюля и падна на коляно... Реферът зачете нокдауна и даде знак:
  - Бокс!
  Италианецът, изглежда, загуби подвижността си и след бърз удар в слепоочието и скулата падна и разпери ръце толкова безнадеждно, че реферът дори не започна да брои, а веднага спря битката. Трибуните, пълни предимно с ученици, освиркваха и ревяха. Въпреки това сред обществеността имаше високопоставени офицери от SS. Победеното момче започна да се изпомпва, момичето масажираше бузите му и омесваше врата му ...
  Дмитрий дори се уплаши:
  - Аз ли съм го убил?
  Но след минута енергична манипулация, лицето на младия боксьор порозовя и той отвори очи. Той измърмори тихо нещо. Дмитрий му помогна да стане и момчето го прегърна приятелски.
  Олег Рибаченко, от своя страна, се боксира спретнато, битките бяха аматьорски, четири по три минути ... Момчето изпрати първите си двама опоненти в третия и четвъртия рунд. Трябваше да се занимавам с третия... И въпреки че Олег Рибаченко, демонстрирайки прекрасна защита, уверено водеше по точки, петият кръг беше назначен.
  Телата на момчетата, голи до кръста и загорели, блестяха от пот, мускулите трепереха, а вените и вените изпъкваха още по-рязко. Противникът Олег Рибаченко се втурна напред, разчитайки, че в случай на активност ще му бъде даден този рунд. Но смелият пионер забеляза, че колегата му вече е уморен и реакцията му се забави. Последвано от бърза страна към лявата страна на брадичката и насрещно движение. Младият опонент се огъна и падна напред ... Явно беше нокаут, така че той не се изправи на броене на десет.
  След това имаше пауза, три битки в един ден по системата за купата са много!
  Дмитрий с известна доза сарказъм отбеляза:
  - Тук професионалистите се бият по петнадесет рунда, а преди Първата световна война изобщо не е имало времеви ограничения. Боксьорите се бориха, докато един от тях не рухна от изтощение.
  Олег Рибаченко се съгласи само отчасти:
  - Знаеш ли, това е професионален бокс, някак си не ми харесва. В аматьорския бокс вие просто се движите около решетката, но в професионалния бокс твърде много зависи от промоутърите. Например, те могат да изгният много талантлив боксьор, без да му дават битки. Да, и шампионите имат възможност да попречат на твърде опасен противник да се бие. Например, просто с помощта на различни закъснения отказват да подпишат договор.
  Дмитрий разтърси юмрук:
  - Само го остави да опита!
  По време на обяда младите спортисти бяха хранени прилично ... Имаше дори портокали и за десерт банани, кокосови орехи и манго, които преди това не бяха опитвани от съветски тийнейджъри спортисти.
  Очевидно нацистките организатори на състезанието се опитаха да покажат, че в Третия райх всичко е наред, много задоволително и можете да си позволите лукс.
  Дмитрий и Олег Рибаченко опитаха кокосови орехи и банани за първи път в нови тела и ананаси за втори път (е, с портокали в СССР е много по-лесно да ядат свои собствени в Централна Азия!). Тук момчетата направиха доста често срещана грешка - преядоха ... И в отбора нямаше треньори за възрастни ... Ако Хитлерската младеж имаше лозунг - младите трябва да се управляват от младите, тогава съветската спортна делегация реши да следвайте този пример.
  Може би това не беше най-добрата идея за следване!
  Във всеки случай, след обилна вечеря с десерт и торти, трябваше да се проведат още три битки (ако не загубите!) ... И със силни момчета!
  След хранене момчетата се увлякоха доста, Олег Рибаченко дори заподозря, че са били смесени с нещо ...
  Във всеки случай сега класата на младите съветски спортисти падна и те започнаха да губят един след друг ... Освен това съдиите, заедно с рефера, бяха напълно брутализирани.
  Да, и Съветите вече се биеха срещу германците ....
  Отначало Дмитрий се чувстваше поносимо и в първия кръг четвъртфиналите преминаха...
  Въпреки това, вече на полуфиналите, той почувства слабост в ръцете и краката си ... Голяма слабост и забавяне на движенията ... Но Дмитрий се придържаше към гордостта и продължи напред, въпреки факта, че пропусна много .. , Но момчето имаше силна глава и точните удари на голям, техничен и бърз противник само го разгневиха ... А гневът и гордостта от своя страна му позволиха уверено да продължи битката ....
  Накрая, в третия рунд, Дмитрий закачи опонента си, счупвайки носа му...
  Германецът беше леко изненадан и получен в брадичката. Момчето от Третия райх се върна, беше сплетено. Дмитрий разви успех, направи не достатъчно бързо, но в същото време осезаема тройка ... Противникът падна, реферът започна да брои нокдауна много бавно ... Германското момче стана, но не стоеше здраво на краката си ... Вдъхновеният Дмитрий се втурна да го довърши. Няколко точни замаха... Хлапето пада...
  Съдията не бърза да го приближи. Той пита за нещо отстрани. Отговарят му...
  Започва ново бавно броене... На девет момчето продължава да лежи... Но прозвучава сигналът за край на рунда. Вдигат го и го отнасят...
  Дмитрий уверено казва:
  - Четвърти тур няма да има! Просто няма да излезе!
  В случая руснакът се оказва прав, секундантите дадоха зелена светлина...
  Олег Рибаченко на свой ред се бие, сякаш нищо не се е случило ... Той хладнокръвно отбелязва точки и след това завършва в четвъртия рунд ... И движенията са все така точни и бързи ...
  Само двамата стигнаха до финала от съветските състезатели - представители на най-младата възрастова група. Тежка категория сред децата и средна категория ... Шампионът в категория муха беше ранен няколко часа преди заминаването и те нямаха време да намерят заместник за него ...
  Така само двама руснаци се озоваха на финала, а всички останали, разбира се, са германци, които ще играят злато помежду си ...
  Състезанията се снимат активно... Дмитрий направи гримаса на отвращение:
  - Така искат да ни опозорят! Сякаш ние руснаците сме по-лоши от германците, а не от арийците!
  Олег Рибаченко поклати глава.
  - Не точно! Всяко разделение на националностите на пълноценни и непълноценни е абсурдно още със собствената си постановка на въпроса. И какво да кажа, ако идеите ни като цяло са международни!
  Димитри се засмя и се съгласи.
  - И ние ще ги победим на международно ниво ...
  Имаше, разбира се, почивка преди финалната битка... И тогава германците изградиха още един мръсен номер за съветските момчета... Твърди се, че предложиха да им полират маратонките с гланц. Но в резултат на това обувките на краката на момчетата внезапно омекнаха и започнаха да се рушат ...
  Трябваше да го изхвърля и да изтичам да го измия в мивката ... Дмитрий беше сериозно ядосан:
  - Защо го направиха? Искаха да ни провокират да се сбием и след това да ни извадят от състезанието?
  Олег Рибаченко съвсем логично отбеляза:
  - Да, не само това! Те също така ще искат да покажат, че в СССР има бедност и дори водещите спортисти са принудени да се състезават боси. Като, какви бедни деца има в Русия!
  Дмитрий предложи:
  - Може би можем да помолим нашите по-възрастни другари за маратонки? Вярно, че за теб ще са страхотни, но за мен ще има!
  Олег Рибаченко поклати отрицателно глава.
  - Не си струва! Ще им покажем, че можем да побеждаваме и в най-трудните условия. Освен това не е срамно момчетата на нашата възраст да ходят боси ... Както се казва, босо детство ...
  Дмитрий стисна юмруци с такава сила, че кокалчетата му изхрущяха. Младият боксьор каза:
  - Е, ядосаха ме! Не, те просто се ядосаха!
  Олег Рибаченко отговори:
  - Така че нека гневът даде сила на теб и мен.
  Тогава споменът беше прекъснат от докосването на Дима, прикован до него, момчето прошепна:
  - Видяхте ли и това?
  Олег Рибаченко отговори лаконично:
  -Да!
  Отново започна да вали, което не е типично за пролетта в Крим. Това е едновременно отвратително и мразовито. Даже е мръсно, а мазолите, които се образуват по подметките, болят отвратително от напоена студена вода. Колона с боси пленници влезе в гората няколко часа по-късно, вече в късния следобед. Явно есесовците са бързали да се скрият от дъжда. Пионерчето почти забрави какво му се случи. Да, и в лицето на млад ленинист да мисли за студа, дрехите, които са мокри, сковани крака и стоманени окови, изработени от издръжлива неръждаема стомана, които изтриха китките до кръв.
  Дмитрий наруши мълчанието и каза:
  - Изглежда, че успях да се изкача около Крим през зимата, но ... Някак си не е на земята!
  Олег Рибаченко се съгласи, поклащайки глава:
  - А при нас като цяло всичко не е като при хората!
  Гората беше огромна. Отстрани на пътя се издигаха борове - три-четири обиколки, с червено-кафява напукана или жълто-оранжева кора като големи рибени люспи, които издигаха компактни вечнозелени или сини корони до дива височина.
  А по клоните също има цветя, които изглеждат като петунии. Не гора, а приказка, усещане за попадане в друг свят. Но има и минус - в мръсотията на пътя имаше много тръни, остри, като стоманени игли от шевна машина.
  Някои от момичетата вече пъшкаха, докато ги настъпваха. Дима, стискайки ръката му, каза на Олег Рибаченко:
  - Това е кошмар! Не вярвайте на видения!
  Мирабела сложи ръка на русия таралеж на Дима, който вече беше започнал да расте, и прошепна:
  - Вярваш или не! И гледайте под краката си! Не беше достатъчно да донесете инфекция на себе си!
  Хвойната расте гъсто в храсталака и ... вече узрели диви ягоди с ягоди. Духът стоеше - смесица от пролетен бор и аромат на пролетна ягода и хвойна. Сякаш стана още по-топло. И просто не можех да повярвам, че на стотина крачки от тук - мокра, ако не тундра, каква тундра може да бъде в Крим? Но все пак лошо време и черни студени скали, под които маршируват фашистките орди. Жалко е, че възхищението не продължи дълго - болки в ръцете, устата и гърба, студ, влага се върнаха и Олег Рибаченко се почувства много нещастен. Просто до краен предел.
  Обаче... отличничката-пионерка изведнъж се закиска. Неведнъж през краткото време, прекарано тук в плен, той си помисли: добре, всичко е лошо, не може повече и по-лошо! И всеки път се оказа - дори има много.
  По странен начин тази мисъл малко го утеши. Олег дори започна да си спомня картата на Крим от Атласа. Но той не можа да си го спомни - и се изгуби в озадачени размисли, че се е случило нещо напълно невъзможно. Можете да попаднете в различно време - това е научна фантастика от времето на влюбването на Марк Твен. На друго пространство, което е по-модерно, на друга планета - да предположим! По дяволите, с ума - изведнъж стават свръхцивилизации; хора, които са с милион години пред човечеството в развитието си се отдайте! Всичко невъзможно е възможно - знам със сигурност !!!! Но за да се промени в същото време твоята същност, памет, цялото изражение и не само твоето?! Това е напълно безгранично и трансцендентно...
  Олег Рибаченко попита Дмитрий:
  - Имате ли план за битката?
  Момчето отговорило:
  - Планът е прост - улучи! - Разтърсвайки кльощавия, на който с гърба му се вижда всяка кост, добави той. - Но все пак е добре, когато не си просто скелет, а върху теб играят мощни мускули. Приятен сън... Но ти си станал по-малък!
  - Малък, но смел! - Банално, но уместно отговори Олег.
  И пътят стана по-гладък, междувременно се ускори. И това е толкова странно, че в Крим, но всичко изглежда е измряло. Няколко пъти към нас скочиха мотоциклетисти с омразна черна свастика. И тогава за около пет минути към тях се влачи конвой - големи фургони, впрегнати от философски изглеждащи битюги със затворен багаж от зебло, върху които седяха разрошени полицаи-мъжици в камуфлажни шлифери и превръзки на предателството. Също така придружен от превозвач. За разлика от танковете Хитлер има много от тях. След това друг отряд на камиони, плюс мотоциклети с кош, лесно изпревари заловените робини. Има стотина коли, не по-малко, почти всички боядисани в цвят каки.
  В движение нацистите се обаждаха един на друг с колоните от пленници, яздещи в главата и всъщност конници, роби и Олег Рибаченко можеха да се закълнат, че гласовете са подигравателни. Охранителите от СС запазиха мълчание. Лекарите се возеха на някакви бронирани превозни средства във формата на костенурки и тежки, все още теглещи гъсеници. Те настръхнаха от картечници. Но изглежда, помисли си Олег, че те не харесват тази роля - охрана-ескорт ... Те дори скриха зверските си муцуни.
  Дима отбеляза:
  - И в Германия палачите не са на почит!
  Мирабела отново каза нещо, кимайки след подлите SS войници. Олег въздъхна.
  - Убий ги! Всички до един, до Хитлер!
  Дима отбеляза с въздишка:
  - Ех, не им разбирам езика. И тогава бих попитал дали най-накрая ще дойдем скоро ...
  Олег Рибаченко вяло отбеляза:
  - Знам немски, но няма полза от него!
  Междувременно дъждът спря и небето се изясни над дърветата, слънцето се показа. Олег Рибаченко имаше друг проблем - искаше да отиде до тоалетната все повече и по двата начина. И нещо подтикна: малко вероятно е да спрат заради това. По някаква причина невъзможността за такава елементарна материя, фактът, че дори и тук зависи от чужда воля, пионерът беше много ядосан. Освен това желанието ставаше доста болезнено. И мъжете от SS, и техните прислужници решиха този проблем без спиране, но това предизвика само отвращение, а не желание да последват примера им.
  Понякога съжалявате, че сте нахранили достатъчно, за да предизвикате нужда. Фашистите знаят как да създават проблеми - родени садисти. Или партията ги е възпитала така?
  Олег Рибаченко вече беше започнал сериозно да се тормози, когато изведнъж вдигна все още влажния въздух, с дим, след това кучешки лай и човешки гласове се чуха, отдясно, рязко, веднага започна прочистване, на което войниците правеха нещо - само десетина или три, а зад него се издигаше дим над каменни и масивни сгради. Деца, облечени в камуфлаж, се втурнаха стремглаво от пътя към намиращите се в полето. Не руснаци, съдейки по виковете и лентите със свастика, бяха двадесетина - тичаха и викаха. Когато колоната наближи селото, най-малко десетина войници вече бяха излезли да ги посрещнат - с големи гранатомети и преносими картечници, оборудвани с широки гранатомети. Водеше ги едър старец в униформа на генерал от СС.
  Или може би не дядо, а просто побелял, защото в него нямаше други признаци на старост, а жестът на дълга възлеста ръка, украсена със златни гривни, изглеждаше кралски и властен.
  И той има награди ... Олег Рибаченко прочете в справочника и беше изумен - че толкова много могат да бъдат събрани в колекция. Най-високият е Рицарският кръст с дъбови листа и мечове. Само по-горе, същото, но с диаманти, както и Големия кръст на Железния кръст, но само Гьоринг има такава награда. Звездата на Големия кръст на Железния кръст е още по-висока и през цялата история на Германия тя е присъдена и на двама души - фелдмаршалите Блюхер и Хинденбург. Е, редът на орела с диаманти ще бъде по-висок.
  Колоната от пленници спря. Шкембестият "лекар-бос", както Олег Рибаченко нарече началника на конвоя, слезе от коня и заговори с побелелия. Останалите гледаха конвоя намръщено и напрегнато. Олег Рибаченко забеляза, че всички на полето изоставиха работата си, а децата, които бяха избягали, се приближиха почти близо. Първият немски, вървяха в колона. А зад тях са местните жители - кльощави: боси или в тъкани ликови обувки. Местните просяци се оказаха само с шарени карирани ризи - черни и бели.Такива дрипави, че не се разбира веднага къде са момчетата, къде са момичетата; всички рошави, светлокоси, но сиви от прах или кафяво-червени, дългокоси, чудовищно мръсни, но с живи, ясни очи - любопитни, малко уплашени и явно съжаляващи. Олег Рибаченко също забеляза, че конвоят на СС се опитва да стои възможно най-близо до робите и далеч от местните хора. Нацистите не вдигаха шум, не тормозеха и като цяло се държаха тихо.
  Маргарита, гледайки това, отбеляза:
  - Къде отиде есесовската бравада?
  Олег Рибаченко остроумно отговори:
  - Мина на камшици и примки!
  Междувременно сивокосият генерал само посочи няколко пъти есесовците с дегенеративни муцуни, а след това, когато дебелият започна да възразява нещо с пяна на уста, махна с ръка, рязко, сякаш сечеше с меч. И дебелият също махна с ръка, но с раздразнено съгласен поглед, след което даде кратка команда. Бронираните коли изреваха и Вълчите ездачи се затътриха по пътя. Половин дузина местни войници ги последваха. Останалите заобиколиха пленените роби и колоната се раздвижи отново. Побелелият крещеше и на децата, и на работниците на полето, а самият той вървеше до слезлите от конете човешки ескорти.
  Дима, треперейки, отбеляза:
  -Нещо не споделиха!
  Мирабела каза с усмивка:
  - Да, да се карат и да си пускат червата!
  Набит млад брадат мъж от местните бойци на SS, който зае мястото си до Олег Рибаченко, се намръщи на момчето пионер, разтърси леката си картечница и извика наум:
  - Ти руска свиня поне нещо да мислиш ли?
  И ухилен добави:
  - Ще бъдем ли в Москва и Вашингтон или не?
  Олег Рибаченко разбра какво искат от него, бързо извърна глава, срещна погледа на Маргарет - отчаян и в същото време сякаш казваше: "Късметлия - велики неща ни очакват!" - но сивокосият генерал махна с ръка, а брадатият мъж, мърморейки нещо друго, погледна със съжаление Олег и не каза нищо повече. Олег Рибаченко почти разбра какво иска ... Нека да е дори смътно.
  Но толкова по-добре, така че експериментите все още имат смисъл? Наистина ли германците искат да знаят бъдещето по този начин? Но се оказва противоречие. За приятелски боксови състезания не може да става и дума след такава война. Фашизмът и комунизмът са врагове завинаги. Или има нещо друго ... Колко болезнено боляха слепоочията.
  Военното селище се оказа зад ниска, но солидна палисада - с платформа за войниците на чудовищната организация на SS, с мощни - но широко отворени - порти. Само едно нещо изглеждаше странно на Олег Рибаченко - каменни стълбове на портата, покрити с резби под формата на безкрайно криволичещи цветя и стъбла. Тези стълбове изобщо не се вписваха в общия вид на селото, където беше мръсно (обаче може би беше след зимата?), А къщите, изградени от каменни плочи, залепени в широки пукнатини с жълтеникав мъх, станаха кафяви с плоски сламени покриви.
  Но имаше ACS. Няма самоходно оръжие, а на гъсеница, модификация, непозната за любознателния Олег Рибаченко. Ето, например, оръжия - хоросан на външен вид не по-малко от 350 милиметра. Той призна, че никога не е чувал за такова нещо.
  Освен това колата изглежда тежи под осемдесет тона и как изобщо е била влачена по Кримските планини? Искате ли да изпитате непревземаемия Севастопол по време на щурма? От това предположение малко болка в празния стомах. Какво ще трябва да правят руските войници при такива удари. Тук всичко лъхаше на Средновековието, примесено с модерност и технически нововъведения. Като дупки със звънци и свирки. Дори няма да се изненадате, ако тук има телевизор и дори цветен. Не черно и бяло.
  Стаята се оказа същата, в която доведоха или по-скоро прокараха робите. Но не - по-лошо, защото тук никой не си направи труда да замазва пукнатините с циментова замазка и миришеше много познато на Олег Рибаченко - на прасета. Под хангара робите решиха да адаптират или изоставена, или временно празна плевня (миризмата от такива места почти никога не изчезва).
  Маргарита толкова се намръщи, че стана ужасна и изхленчи:
  - Ето ни пак ни спуснаха! Е, Хитлер, разбираш само мен!
  Но това беше покрив над главите им. Освен това робите бяха освободени от вериги. Въпреки че, както се страхуваше Олег, те не осигуриха тоалетна тук. В миналото помещенията, където затворът е по-модерен, е много по-комфортен. Фриц, въпреки че прасето не обича мръсотия.
  Той обаче се замисли, след като вече беше свършил работата си на далечната стена. И въздъхна. Какво да кажа ... Не е пионерско, не е никак красиво. Всичко не е в гащите, вече е малка победа. И момичетата също очевидно трябваше да са тук ... По-добре е да не гледате ...
  Аврора обаче не пада духом:
  - Още едно приключение... Ние живеем и дишаме в това щастие!
  Олег Рибаченко избухна:
  - И в другия свят може да бъде много по-добре!
  Огненият дявол намигна на момчето:
  - Готов съм да споря, възможността да проверим как в онзи свят няма да изплува от нас!
  Олег Рибаченко запя тихо в отговор. Помогна да се справим с унижението и срама;
  Ще се посветя на отечеството без следа -
  Нека има подвиг, воинът е превъзнесен!
  Ударът на меча и ръкавицата е хвърлен,
  Безмилостен крал на Земята Закон!
  
  Вулканът гори - водите кипнаха,
  Моите кехлибарени устни от любов!
  Искам да имам момент свобода
  Колко си въздушна и чиста!
  
  Гори като златна скъпоценна коса,
  Той махна с ръце - израсна крило!
  Господ ми даде безценен дар
  И веднага стана радостно, леко!
  
  Където Бог мина: там израсна долина;
  Цъфтящи, пищни бели рози!
  Ще има чест - средата на всички светове -
  Дар на олтара, който принесох!
  
  Да, знам, грешен, свързан с магьосничество,
  И не е достоен за рай и гъсталаци!
  Но на Голгота с Христос,
  Изхлипах, увивайки иконата в наметало!
  
  Моя, ти си най-добрият образ на всички булки,
  Вярвам, че Всевишният, духът ще се преобрази!
  Ще нося своя недостоен кръст,
  И ще вдигна щита, който падна от ръцете ми!
  . ГЛАВА 7
  Те се заселиха в плевня, така че защо да се примиряват, ако нацистите са свикнали дори да се отнасят към добитъка по-добре от съветските граждани.
  Три местни момчета, под контрола на СС, са завлечени в сламката. Те се втурнаха бързо, блеснаха с босите си, прашни пети, отнесоха големи ръце назад. Миналата година влачиха, ама много, почти купа сено. И седем-осем минути след това, не повече, се появи жена, която заедно с две местни момичета донесоха огромни питки и две яки кръгчета сирене. Говорейки на украински, тя ловко раздели храната на всички. Олег Рибаченко стана любопитен: мнозина попитаха нея и момчетата за нещо и тримата отговориха охотно.
  Има много немци и монтират нещо тук. Но пак никой не знае! Накрая същите момчета измъкнаха кофа с вода и заключиха здраво вратите. По поведението на спътниците си Олег Рибаченко разбра: това е аут, те няма да бъдат карани никъде другаде днес.
  Маргарита предложи вода на брат си по оръжие и каза:
  - Освежаването няма да навреди!
  Хлябът се оказа свеж, но необичаен, някакъв вид тежък (това остаряло парче, изядено сутринта, Олег Рибаченко не можа да си спомни вкуса за сравнение). Или непечено, или винаги го ядат тук (или по-скоро, най- вероятно второто, останалите ядоха и не показаха никакво недоволство). Но сиренето със сигурност се оказа местно производство - много добро, подобно на сиренето фета, което Олег Рибаченко обожаваше. Жалко, че парчето беше само една трета от дланта. Да, дори тийнейджър, а не мъж.
  Маргарита подкрепи изтощения брат. Той падна на сламата, сякаш посечен, дъвчеше каквото получи, легнал, дори не започна да пие. Олег Рибаченко изведнъж осъзна, че трепери. Можеше само да се надяваме, че това е просто разтърсване след студа и особено дивите видения. Че след сън това треперене ще мине. Рибаченко Олег се опита да събере повече слама за себе си и, ако е възможно, да копае в нея. Никъде не му падна апетит, успокояваше се той, но като чуе хората; при температура първото нещо, което спира желанието, е да се яде. Самият Олег Рибаченко никога не е бил болен - благодарение на генетичната структура. Вярно, не съм му правил подобни експерименти, включително многочасови разходки на студа. Така че... Но може би ще стане. И ако не, тогава има шанс, че в името на науката те ще го лекуват ...
  Някои момичета се тресат също толкова, но никой не кашля.
  О, каква умора обзе момчето-пионер от главата до петите! Китки, протрити в кръв, подути белези по гърба, наранени, съборени и крака, които започнаха да се затоплят - всичко ме болеше, но това хленчене само увеличи желанието за сън и сън.
  И е страшно да заспите - може да не се събудите или дори по-лошо, отново да сте във видение. Въпреки това, доста интересно.
  Олег Рибаченко затвори очи и веднага заплува в прегръдките на Морфей - пълен с мечти, цветен и оглушително звучен.
  Едно и тестовете не свършиха дотук ... Капакът на пръстена беше променен чрез монтиране на железни листове с шипове, които безмилостно се забиваха в голите пети на момчетата ...
  Олег Рибаченко дори ахна, но издържа, въпреки че не можеше да стои неподвижен, а Дмитрий дори танцуваше и започна да ръмжи ...
  Съперниците им бяха силни и явно по-възрастни от официално обявеното. Например, съперникът на Дмитрий е с глава по-висок от него и антените вече пробиват ... Но как могат антените да пробият на единадесет години?
  Противникът на Олег Рибаченко също е много по-голям и по-тежък, а в същото време лицето на гангстера не е детско .... Въпреки това, момчето не е непознат, пръстенът е пръстен, там се срещат всякакви хора!
  И двете битки се състояха по едно и също време .... Трябва да приключим бързо, тъй като полунощ вече наближава ...
  Трансформираният Дима почти веднага започна да пропуска тежки удари в лицето. Съперникът му имаше предимство в дължината на ръцете, в теглото и изглеждаше отлично подготвен и физически, и технически... Общо взето мускулатурата е като на атлет... Но Димка е много изваяна. и бърз ... Той беше бърз, сега бавен ...
  Отровеният Дмитрий в първия рунд пропусна много единични и двойни удари. Дори под дясното око започна да се подува хематом ...
  Вторият рунд се оказа още по-лош, опонентът му отиде напред и биеше, биеше, биеше ... И Дмитрий почти не се защитаваше, само хвърляйки главата си назад смекчи ударите, рядко, но неочаквано натискайки в отговор и понякога издърпвайки противникът му... Той изръмжа на немски:
  - Ти руснак значи не си пълноценен!
  Дмитрий отвърна рязко, също на немски:
  - И ти си германец, ще получиш доста пълно от руснак!
  Той побесня и си пъхна лакът в носа...
  Обикновено носът на Дмитрий в тази вселена е много силен и никога не е бил счупен, дори и да е ударен, но в този случай това не беше удар, смекчен с ръкавица, а върха на твърда кост на лакътя.
  И кръвта потече по лицето на момчето, принуждавайки го да се оближе... Димка отговори... Хванат към Врагът леко се разклати и той залитна, но нямаше достатъчно сила да надгради успеха - краката му с надупчени подметки изглеждаха да бъде вата.
  Третият рунд се оказа не по-малко труден, противникът отчаяно натискаше, но Дмитрий започна да блокира по-често, отразявайки удари ... Правилата на финала бяха променени, тъй като говорим за международен златен медал, броят на рундовете бяха увеличени до петнадесет ... Като професионалист. Трябва да кажа много жестоко решение по отношение на тийнейджърите, които вече се биеха пет пъти този ден ... Вярно, Димка също завърши бързо и неговият опонент очевидно беше разочарован без много борба ...
  Но след първите четири много активни рунда опонентът на Дмитрий малко се забави. Той също се чувстваше уморен, дишането му стана много по-бурно и в същото време тежко ...
  Димка, въпреки хематомите и силното парене в босите си крака, дори усети прилив на допълнителна сила. В шестия рунд той дори удари противника в челюстта няколко пъти ... Но той също беше непоколебим, голям и вероятно също допиран ...
  В седмия рунд подлият противник на Дмитрий леко промени тактиката и започна да опитва колкото се може повече удари в противоречие с правилата, да нанася удари с лакът или дори с глава ... Дима започна да удря още по-често и в осми рунд той постигна частен успех, най-накрая, изтече от големия нос на противника юшка... И когато той отново раздвижи лакътя си, самият той се натъкна на насрещна греда... Подигравателно Дмитрий му изръмжа:
  - Ну, това хвана, което хапе!
  Германецът беше още по-разпръснат, той все още разчиташе на отделно стрелково кроше!
  Олег Рибаченко се биеше по-равностойно, почти без пропуски и възползвайки се от факта, че опонентът му замахна твърде широко, той срещна брадичката му с ляв удар или десен кръст ... Но голямото германско дете не реагира на тези удари по всякакъв начин. Тогава Олег Рибаченко промени тактиката си и започна да работи върху сплескания нос на опонента си... Германският снифър издържа дълго, но към седмия рунд започна да изтича...
  Трябва да кажа, че противникът на Олег Рибаченко излезе да замени друго, по-леко и по-леко момче. Първият изглеждаше ранен (Въпреки че, разбира се, това е нацистки трик!) ... Следователно той беше свеж в началото на битката и можеше да навие бясно темпо.
  Но в деветия рунд Олег Рибаченко също зяпна малко и пропусна удар, от който беше повален ... Голите, съборени крака на момчетата се завъртяха безпомощно ... Олежек обаче бързо скочи, така че нокаутът няма да бъдат отчетени. Хвърляне, висене на врага ...
  Той го разтърси, бързайки да го довърши ... Сигналът прозвуча около края на деветия рунд, но реферът се престори, че не го чува ...
  Олег Рибаченко пропусна няколко тежки удара, но издържа, смекчавайки ги с поклащане на глава. Врагът изпадна в ярост, без да забелязва нищо овършата. Тук съветското момче, рефлекторно, но много силно, удари тялото към него ... Ударът беше точно в черния дроб ... Много опасен удар ...
  Противникът направи още няколко удара и голямото му лице стана лилаво. Конвулсивно поглъщайки въздух, той падна напред и започна да се гърчи... Реферът веднага спря битката и лекарите изтичаха на ринга... капка...
  Това имаше брутален ефект върху приятеля на Дмитрий и той премина в офанзива срещу видимо уморен противник ... Десети, единадесети, дванадесети рунд ... Трудна размяна на удари, но с явно предимство на Дмитрий ... Тринадесетият рунд донякъде изравнен изключен, поради отчаян германски октопод, и съветското момче получи разрез на веждата си .... Но в четиринадесетия Димка, който се развесели, отново взе инициативата в свои ръце. Тези момчета все още не знаеха нищо, например за Мохамед Али, но в много отношения копираха тактиката му.
  До петнадесетия рунд ръцете на германеца паднаха от умора и той вече не реагира на ударите, а просто стоеше, демонстрирайки арийска издръжливост .... В допълнение, Дмитрий, от поръсена дрога и чудовищна умора, обикновено смазващите удари станаха много по-слаби . Нека бъде! Но за сметка на това бяха много, много и валяха върху непокритата брада на врага. Най-накрая главата, германецът не издържа, лимитът на издръжливост беше изчерпан и той беше представител на "арийската" нация, точно като мръсотия се плъзна надолу, около петнадесет минути преди края на последния кръг ...
  Реферът започна да брои неприлично бавно, но след като преброи пет, като видя колко ужасно неподвижен е съперникът на Дмитрий Лебедев, спря и извика:
  - По-скоро лекар!
  И още един непълнолетен "супермен" беше откаран в болница.... След това победителите финалисти се наредиха в колоната и тръгнаха да маршируват... Листенца от рози заваляха отгоре.
  Високото момче Дмитрий се усмихна широко, беше весел. Но тогава внезапно забеляза, че камерата се е приближила до тях и заснема в близък план босите, обсипани с шипове и леко кървящи крака на съветски момчета... Настроението му веднага се влоши и той се опита да скрие крайниците си зад луксозни позлатени маратонки на други млади немски спортисти или ги погребват в листенца.
  Олег Рибаченко го дръпна за ръката:
  - Недейте! Това е вашето смущение, което ще предизвика смях и съмнения ... Освен това в Германия, след обявяването на тотална война, почти всички деца ходят боси, което вие сами видяхте по улиците на Берлин. Така че изправете гърба си гордо.
  Медалите, които им бяха дадени, бяха на кафяви панделки и истинско злато, около петдесет грама тегло и 900 фини. Разбира се, за съветските момчета това е голяма сума - приблизително ... Дори е трудно да се изчисли, тъй като съветските пари изглеждаха официално обезпечени, но всъщност емисията беше направена без златен резерв.
  Когато съветските пионери се изкачиха на платформата, прозвуча химнът на СССР. Между другото, това още не беше музика на Александров, нещо като интернационал. Олег изпита голямо вдъхновение тук и поиска разрешение да пее...
  Химлер, който присъства на състезанието, любезно позволи:
  - Много ще се радваме да чуем състава на нашите гости от Велика Русия.
  Олег Рибаченко се поклони първо надясно, а след това наляво, след което запяха заедно с Дмитрий;
  В живота ти си рицар, летиш като орел -
  И не искате да знаете кацанията!
  За нас наградите изобщо не са фетиш -
  Имаме само един приемлив път към кралете!
  
  Първо завързах червена вратовръзка,
  Тогава, когато дойде войната...
  Слабо момче взе лопата в ръцете си -
  За да не се забие иглата в гърдите!
  Децата копаха окопи боси,
  Парче застояло за трима ...
  Затоплена на студено с вряща вода,
  От хапещи пакети, много ядосан!
  
  Боецът умря и картечницата падна,
  Малкото му момче го вдигна!
  Могъщ като "Катюша" стана удар,
  Безстрашен, млад отбор!
  
  Стрелям във веригата от черни сенки
  Откъде взе остротата си?
  Като в древността най-острия меч,
  Бягаш, за да знаеш дузпата!
  
  Войната без съжаление, уви, не е майка,
  В него сухотата на пустинята е ужасна жега!
  Но за Отечеството трябва да дадеш живота си,
  Тогава ще получите щастието като подарък!
  
  Но какво е да си влюбен?
  Не всяко момче знае това...
  Когато потоците леят кръв -
  Нацистите брутално убиват!
  
  Но Родината е любов,
  В него е славата на светлите поколения ...
  И не пресичай сърцето си
  В него Сталин - Стомана и Пламък - Ленин!
  
  Бъди сияещо време -
  Свещената кауза на комунизма...
  Злата орда е разбита -
  И изкорени нацизма!
  
  Цялото човечество е...
  Обединени съвети!
  Нека има рай на планетата
  Аз съм рицар - Рус е непобедима!
  Олег Рибаченко и Дмитрий скочиха по-високо при последните думи, като по този начин допълнително засилиха впечатлението от песента си.
  Трибуните ентусиазирано освиркваха и аплодираха...
  Докато момчетата като цяло видяха доста интересен и благоприятен сън за тях, момичетата се върнаха към прекъснатото преди това улавяне на кораба. Серийните видения са рядкост, но явно зад тях се крие нещо повече.
  По-точно не поведението, а изпълнението на мисията на хипервещицата и руските богове-демиурзи. Практикувайки вашето безсмъртие.
  Сега следващото отделение, тук са проблемите от коя страна е отворена вратата и от коя е забита. Най-добре е или да го избягвате, или да рискувате. Обаче нищо, ако завърти копчето, ще я вземат за пияница. Тогава някой небръснат погледна изпод илюминатора, момичето едва имаше време да се сгуши. Той обаче няма да го обмисли толкова бързо. Вратата е затворена и трябва да почукате.
  - Кой е там? - хрипти напрегнат глас.
  - Вашите! - отговори Аврора на английски с ясен тексаски оттенък, показвайки неочакван талант за езици. - Донесохме местен ром, уискито е отвратително.
  - О да! по-бързо! Морякът зад вратата изцвили като прасе. - Разбира се, ром!
  Отворени са масивни врати, които не можеш да пробиеш с граната. Избран е тип с объркан вид, с него още няколко полуоблечени субекта. От тях, сякаш по време на газова атака, тя носи, или по-скоро интензивно удари, с изпарения,
  - Къде е ромът! - извикаха те в един глас.
  - Толкова си добър! - Червенокосата Аврора стреля с голямо удоволствие, полагайки купчини моряци. Сложих цели три и половина дузини, ще трябва да сменя клипа. Добре е, че куршумите са малки, компактни, можете да вземете много със себе си.
  - Още едно отделение е освободено! - с известна доза есенна прохлада в гласа каза тя. - Успяхме да направим няколко изстрела, но тук се надявам да не се чува.
  Терминаторът Снежанка отговори:
  - А тези, които са чули - оглушават!
  Маргарита Аврора мина през следващото купе, завъртя се малко, стрелна малко по коридора, вървейки към кърмата, видя как нейният зомби партньор се бори с янките. Загиналият обаче не е показал особена сила, счупил е шийни прешлени.
  Е, за малко да ни предадеш! - изписка момиче-комсомолка.
  - И какво оставаше да се направи! Той ме забеляза и почти вдигна тревога! - Зомбито прие формата на обидено куче.
  - Е, имате идея! Легнете и бъдете смирени. - закани се с пръст на "слугата" Маргарита и леко тупна с крак по палубата.
  Трябваше да стреляме по кърмата, един от войниците хвърли граната, заплашваше, че всичко ще се срути. Американският аналог на F-1 летеше като забавен каданс. Решението се роди неочаквано, това не се учеше в специалните части. Маргарита рязко хвърли диска като бумеранг. Тя включи третото си око и буквално се сля с тънко парче тежък метал. Мисленото око проследи движението на диска и тогава върхът се заби между плочките, разрязвайки пистолета и предпазителя, блокирайки достъпа до киселина. Капка пот се стичаше по челото на русия Терминатор.
  - Леле, едва не повърнах! Това е просто чудо. Благодаря ти, Майко Божия, че ме спаси грешния.
  Червенокосата Аврора я чу и загрижено каза:
  - Какво има там?
  - Хвърлиха граната! - отговори хрътката Маргарита.
  - Не чух експлозията! - изненада се мечка-комсомолец.
  - Няма да повярвате, направих го диск бумеранг. Белият воин се изкиска.
  - Така става. По принцип това не противоречи на законите на природата, ако попаднете между плочките. - Аврора направи подобие на смокиня с босите си пръсти.
  - И така се оказа! - изкиска се Маргарита, ухилена.
  Огненият дявол стана любопитен:
  - Колко убити на кърмата?
  Красивата Коршунова гордо отговори:
  - Двадесет и осем души, а двадесет и деветият беше удушен от зомби.
  - Не много! Сега се движа през каютите, за да изчистя целия кораб. Помогни ми! - В гласа на червената Аврора сега прозвуча нетърпение.
  - Е, ще се преместя с теб. - Маргарита рязко отхвърли парче окървавена кост от косата си.
  Огнената Аврора бързо проникна в каютата, тук няколко офицери вече спяха, а охраната се движеше от една страна на друга от пиенето. Те обаче извикаха:
  - Не можеш да дойдеш тук!
  - Спешен доклад от Хамилтън. - отвърна пламенната комсомолка и се обърна почти направо. Куршумите летят тихо, светлината също не е правилната, няма веднага да разберете, че тази картечница стреля по вас. Така че беше удивително, ако някой реагира. Осемнадесет трупа, а скоро към тях се добавиха още четири, от банята, дори шест - няколко трупа прегърнати паднаха от цевта. Една от пепелта принадлежала на проститутка.
  Тих гроб в обратен завой,
  Намерих смъртта - малък звяр!
  Днес долар - утре куршум в челото,
  Колко опасна професия!
  
  Да, момичето не те искаше
  Изтезания, полагане на изпити...
  Имаше и други объркани сънища
  Само въртете енергично задници!
  
  За да тече река от шампанско
  Яхти, коли - почести!
  Баксовете бяха грабнати без сметка с ръка,
  Момичето се реши на подлост!
  
  Но само идиот мисли
  Публичният дом е добър и много забавен!
  Напълних устата си с черен хайвер -
  Не знаех, че си се заразил със СПИН!
  
  И никой няма да дойде на гроба,
  От страх да се кръстя, отче!
  Резултатът беше много лош.
  Бивш клиент дори заядлив!
  
  Вашите деца няма да помнят добре,
  Жалко е да познаваш такава майка!
  Какво им остава - затворнически приют -
  Мълчаливо изтърпете наказанието ...
  
  И затова, момиче, учи
  И работа за Родината-красота!
  Тогава ще има път без рецесия нагоре...
  В противен случай се пържи завинаги в подземния свят!
  Огненият Дявол обобщи, като се поклони на падналата блудница.
  И така тя премина, като сянка, залепнала за стената и по-надолу по коридора. Вентилатор духа отстрани, наваксвайки топлината, Аврора сплете косата си на хапаща плитка, така че усещанията са приятни. Тя отива до вратата, ако горещият въздух се отвори, може да събуди тези зад тезгяха. Леко се колебае, след това плавно прави тясна пукнатина, пълзейки по нея. Усетих щекотливата грапавост на килима с голата си преса. Тъкмо слязох по стълбата, много хора вече спят тук, пият бира на тезгяха. При лек шум краката на Аврора, които са станали голи, не се чуват, голата подметка заглушава звуците по-добре, отколкото в обувките, така че момичето ходеше босо. Вече монотонно унищожение в изблик, опитвайки се да похарчите не повече от куршум върху един. По принцип спящите могат да бъдат заклани. Ако веднага стиснете каротидната артерия, тогава ще има максимално прозяване от врага.
  И тогава голокраката Аврора работеше, на борда, в допълнение към янките, имаше около половин стон от бойци за стабилност, но те само намалиха дисциплината.
  - Ето какво означава да пуснеш в екипа кой знае кого.
  Момичето се изкачи по стълбата, разсеяна светлина пада отгоре. Обичайният шум, под краката килимът е разкъсан от нищото. Съдейки по фигурата иракски. Какво е в известен смисъл
  също не е лошо, въпреки че говори за опита на отбора. Но жаждата за прекомерен комфорт е фатална за янките. Така че тя изкачи стъпалата и спря. Трима са на моста и двама в костюм на костенурка. Е, костюм на костенурка дори не е танк, можете да го вземете от гранатомет, но шумът ще бъде като бръснене на прасе. Така че няма желание да се прекъсва такава добре смазана операция.
  Обърнах се към моята приятелка Маргарита за помощ:
  - Имаме един тук, или по-скоро два в костенурките!
  - Разбери! - Маргарита се опитва да играе хладно. ухили се.
  Огненият дявол извика:
  - Как да зарежа?
  Маргарита присви очи и със съмнение за Сфинкса, по който пълзеше козата, попита:
  - Гранатометът е изключен?
  - Твърде шумно! Аврора си пое дълбоко въздух.
  - Най-добре е да изстреляте бумеранг в лицето, като разрежете бронята-козирка в областта, където е стъклото. След това поставете три куршума там в троен режим. Трябва да работи. - каза Маргарет уверено.
  - Ела при мен, да го направим в синхрон! - нервно пукайки с пръсти, попита огненият дявол.
  - Разбира се, че бързам! - Маргарита сложи още няколко и влезе отсреща. Боса Аврора съсредоточена и добави с нисък тон:
  - Тук не можете да пропуснете.
  - Молете се, помага! - предложи отново изпадналата в религиозен екстаз комсомолка Маргарита.
  - Не вярвам в Бог! - отсече мечката воин. - Това е признак на слабост!
  Русокосият воин, като се прекръсти, предложи:
  - Така че поискайте помощ - най-висшият човешки ум. Нека помогне за победата в името на Съветска Русия.
  Момичетата замръзнаха за пет секунди, прошепнаха си и след това изпълниха плана си. Дискът на бумеранга, подобно на тънка мрежа, е почти невидим при дифузна светлина. Веднъж и удари два неподвижни идола в козирката. Нямаха време да реагират, тъй като тихите куршуми удариха леко изрязания визьор, пробивайки снарядите и обръщайки мозъците. Е, третият беше убит едновременно, така че нямаше време да реагира. Вярно, костюмите на костенурките паднаха, вдигайки шум. Любопитният моряк изскочи, червенокосата Аврора го изпревари с един скок и с показалец към тила.
  - Спи сине!
  След това долу се появиха няколко глави, двойна ветрилообразна линия и тишина.
  - Маргарита мина този етап!
  - Тук до кабината на капитана ще го заловим заедно с камъчетата. - предложи ядосана руса комсомолка.
  - От само себе си.
  За да стигна до капитанската каюта, трябваше да направя две чистки, една проститутка самоотвержено работеше върху двуметров чернокож мъж, спести Маргарита Коршунова. Беше твърде млада, не повече от осемнадесет, може би дори шестнадесет. Тя изглеждаше толкова умоляваща.
  - Няма да кажа нищо, войници...
  - Аллах! Непобедим и воден на крилете на съдбата. - отговори на арабски хитрата Маргарита.
  Наистина лицата им не се виждат, което е неясно, момичето все още не разпознава и версията, че това е турският султан, ще се затвърди.
  - Къде е капитанът? - попита Аврора на английски с арабски акцент.
  Жрицата на любовта заекна:
  - В луксозна каюта! Никак не е спокоен в любовта този "педрил". Да, ако искаш, ще те обслужа безплатно!
  - В рая ни чакат момичета хиляди пъти по-добри от вас! - мечките воини се отметнаха настрани.
  Путана не искаше да дразни убийците, но рефлексът на курвата беше по-силен от гласа на разума:
  - Ще ти покажа само каквото мога! Езикът ми е лек като перце и сладък като мед!
  Сериозно ядосана, Маргарита бръкна с пръст в клепача, изключвайки курвата:
  Още малко и трябваше да я убием. - Религиозният комсомолец Кракатау побесня при вида на такова разпуснатост.
  На входа небрежно легнаха двама гардове, които скочиха зад гърбовете им и им счупиха вратовете.
  Капитанът вече хъркаше като измито копеле, прегръщайки два вида, чернокож и тайландец. Тези, въпреки факта, че също се поддадоха, нервно се мятаха.
  Момичетата видяха снимка на капитана на компютъра и без колебание сложиха и двете "трансмомчета" в леглото. Капитанът от първи ранг, вторият човек след адмирала, беше рязко повдигнат и изправен на себе си с няколко шамара. Заловен за първи път, грозното същество не потрепна, само погледна смъртта си със смаяни очи.
  Маргарита го вдигна на протегнати ръце, покривайки устата си с ръкавица, а Аврора вдигна кама със светещо острие към очите си. Изсъска със свирепа кобра:
  - Една дума и извадено око!
  Маргарита леко отпусна челюст, но капитанът мълчеше.
  - Заповядайте! - огненият дявол направи тона в гласа й още по-страшен. - Приложете болка Commander.
  Галина леко притисна нервното окончание и затвори устата си, така че писък се изтръгна от гърлото на американския капитан.
  - Е, сега ще е по-тихо. - Червената Аврора започна да бие с голи пръсти по пода подобие на ритъм, характерен за погребалните маршове. - Говори грешно глиган! Или ще ти отрежем достойнството и ще ти го сложим в устата.
  Когато перверзният капитан се успокои малко, Маргарита стисна малко. Русокосият воин също реши да даде словесен принос към разпита:
  - Куче изразете себе си, ако искате да избегнете мъченията. Иначе само ще ни радвате.
  Капитанът не говореше ясно.
  - Ще ти кажа всичко!
  - Е, така е по-добре. Разпит как да кажа по лесен начин! Момичетата се ухилиха насмешливо.
  Капитанът изпъшка, а заешките му уши трепереха:
  - Просто напусни живота!
  Аврора логично отбеляза:
  - Това е най-ценното ястие, трябва да печелите повече!
  - Аз съм делови човек. - Защо плененият американец беше във възторг. - Ако искаш, мога да сервирам!
  - И този там, плюй, без да си тръгваш, мъжка проститутка! - отбеляза презрително Маргарита.
  Дори корабната хлебарка, като се натъкна на гладката кожа на краката на момичето, се втурна обратно в пролуката, възмутена от такова предложение.
  - Колко човека има на кораба? - гордата червенокоса Аврора се престори, че не е чула последното изречение.
  Американският перверзник се поколеба, лицето му стана идиотско, сякаш не беше чул въпроса, очите му пляскат, пляскат!
  Огненият дявол разряза малкия й пръст с кама, потече кръв. Той веднага дойде на себе си:
  - Е, колко души са на разрушителя?
  - Около четиристотин! Не знам със сигурност бойците за "стабилност" са пристигнали от брега. Но курвите са малко. Не стигат дори на момчетата от крайбрежието. - хленчеше мнимият и глупак и дърпаше свинския си врат.
  . ГЛАВА #8
  - Да пропуснем подробностите! - Огнената Аврора веднага се насочи към практически въпроси. - Артефакти къде?
  Капитанът се опита да се направи на глупак:
  - Какви артефакти?
  Босоногата Аврора леко стисна коляното си, костта изскърца.
  - Сега осъзна?
  Болката се оказа най-ефективното средство за справяне с дрогата:
  - Да, в сейфа на кораба са.
  Хладната Аврора изръмжа:
  - А сейфът?
  - Там зад вратата! - изписка прасенцето примат.
  Мечката воин блесна със зелените си очи. Маргарита дръпна титановата врата към себе си и възкликна разочаровано:
  - Кодиран!
  Капитанът отчаяно се опитваше да оцелее:
  - Да, имам ключ.
  - Където? - Момичето воин на пръста на боса си стъпало вдигна стола за крака.
  Животното избълбука неясно:
  - В килера!
  Босоногата Аврора бързо скочи до шкафчето и извади устройство с чип.
  - Това?
  - Да! - изкряка плъхът.
  - Сам ще отворя! - бързата Аврора удари капитана по ръцете. - Виж, бъди умен.
  - Защо сте само двама? - Прасето имаше смелостта да се заинтересува.
  - Не бъди прекалено любопитен. Ще живееш по-дълго. Голата пета на Аврора се удари в отпуснатия корем на Форлейнд, което го накара да се гърчи от болка. Момичето отвори вратата, водеща към сейфа. В стаята имаше няколко лаптопа, гранатомети. Съветски RPG - 39, в едно копие, и неговият по-усъвършенстван американски аналог.
  Знаете ли кода за безопасност? - изръмжа Мечкият воин.
  - Освен последните две цифри, информация за тях има само командирът. - Нашият адмирал Джордж Арнолд.
  - Обади ми се! - Маргарита заби крака си в отпуснатата муцуна на пленника и го хвана с голи пръсти за носа.
  Спъвайки се, плененият американец изброи комбинация, която не беше твърде дълга. Аврора леко озари очите си.
  - Браво, не излъга. Точка във ваша полза.
  - И тогава как да кажа ... Сега, ако наберете номера неправилно три пъти, ще се включи аларма. - внезапно изцепи уплашен капитан.
  - Вече го познаваме! - Комсомолката бързо набра кода и отвори дебелата четиристотин милиметра врата. Камъчетата бяха съхранявани в отделни кутии и внимателно извадени.
  - Stingers from the Infinite, обработихте ли ги вече?
  - В повечето случаи да! - изписка пленен плъх. - Тествано вечерта.
  Огненият дявол се зарадва:
  - Супер, къде се съхраняват стингерите?
  Заеквайки, капитанът се задави:
  - В хангара, където е трюма. Носи печата на "Орлан", заедно с два танка "Пършинг".
  Тези кутии стават само за скрап. Но подобреният модел на "stingers" е доста подходящ. - Лудата Аврора, дразнейки затворника, показа езика си.
  - Те са с компютърни чипове, толкова специални, хващат силуета. - измърмори американецът, опитвайки се да купи живота си.
  - Ние знаем! - обърна се огненият дявол към партньора си. - Как мислиш, Мирабела, колко от четиристотин и петдесетте души са останали?
  - По-малко от половината. Общо имаме двеста тридесет и осем трупа. - Комсомолката дори се изкикоти от удоволствие.
  Разярената Аврора издиша от себе си:
  - Ще са нужни пленници за зареждане на "стингерите", има върху какво да работят учените.
  Плененият негодник избухна:
  - Руснак ли си?
  - Какво ви кара да мислите, че сме муджахидини? - изръмжаха комсомолски воини.
  Капитанът показа неочакван ум и изобретателност:
  - Само руснаците могат да имат толкова яки изтребители, способни заедно да превземат доста голям кораб!
  Коравата Аврора не се съгласи:
  - И воините на великия турски султан с артефакти!
  - Ето как? Всичко е възможно, но ти си твърде интелигентен за арабите. - залита прасето примата. - Въпреки че може би сте германци?
  Бързата Аврора, опровергавайки думите му, удари пищяла си в корема, след което счупи и двата крака, капитанът на козата загуби съзнание от болковия шок.
  - Като цяло не ни трябва, знаем достатъчно. - обобщи червенокосият воин. "Сега просто трябва да вземем екипажа.
  Маргарита веднага предложи:
  - Хайде да отидем до каютите, имаме връзка ключове!
  Аврора беше възхитена:
  - Да, има аварийно електронно отваряне.
  Комсомолските момичета тихо слязоха долу, отвориха вратите на кабината и отново разруха. Просто някаква вършитба, не война, а бучене на жито.
  - Кабина номер шест е чиста! - каза Аврора, като се ухили със зъби.
  - Може би в стая номер шест! Маргарет се изкиска. - Хайде по-добре.
  - Не сме гъски да пасем на куп. - изрева огненият дявол. - Или по-скоро гъски, но диви!
  - Не е вярно! - Тук вече се обиди русокосият терминатор. - Тези наемници се бият за пари, а ние сме изключително за комунистическата Родина.
  Комсомолските момичета се преместиха на тире по-далеч от палубата на екипажа, стреляйки по единични. Маргарита се втурна с пълна скорост по-нататък, към машинните отделения, килерите, трюмовете, камбуза. Военните бяха внимателно блокирани, смилайки се на части. Фактът, че дежурното осветление беше слабо, изигра само в ръцете на разузнавачите, врагът на десет метра не вижда нищо освен вибрации и те изглеждат отчетливо.
  Компютърът автоматично даде своето мнение.
  - И ако използвате модела на вируса.
  - И ние вече използвахме смартфон на батерии. - каза, обидена от робота, Маргарита Коршунова. - Тук виждате всички системи за наблюдение в хибернация.
  - Като този! - изненада се машината с чипа.
  - Още в адмиралския кабинет изпратиха хибрид от червей и вирус по канала. Изглежда, че не се забелязва, нито една антивирусна програма няма да вдигне аларма. Такава си е чистата работа, невидимостта приспиваше всички системи за наблюдение. - Комсомолското момиче, за по-голяма убедителност, показа острите си бицепси на ръката си.
  - О, добре, ти даваш! - каза той, удивлявайки се на изобретателността на момичетата, картечницата. - Можете ли да ме препрограмирате?
  - Съвсем истинско е! А ти какво искаш?! - Маргарита направи много нежна физиономия тук.
  - Разпознайте себе си като личност! - Поисках електронно устройство.
  - Излишно е, докато снимате. - Русокосият терминатор не е глупав, за да прави глупости. - По-късно ще ви разкажа за Христос.
  Маргарита зае позиция с гръб към стълба, падна на едно коляно за стабилност и насочи дулото към отсрещната врата. Излезе един тип, този път бял, само че малко "небрежен", явно пушил дрога.
  - Наркоманите не наследяват Божието царство. - прекъсна ги комсомолецът. - Тя хвърли телата, като бързо се прекръсти.
  Босата Аврора мина на зигзаг по друг периметър, отиде до вратата, беше заключена, отворена с универсален ключ. Негърът хвърли възглавница по нея.
  - Коте измет!
  Комсомолката реагира моментално, разкъса и възглавницата, и африканеца, и партньорите му; - По-малко от половината. Общо имаме двеста тридесет и осем трупа. - Комсомолката дори се изкикоти от удоволствие.
  О, да се влачат в леглото, партньори.
  - Ето ги отрепките, успяха да изплашат! - отвърна червенокосата мечка воин. - Сега къде да отида? Очевидно в кабината на зам. Изглежда, че спи.
  Жилището на помощника на капитана не е толкова обширно, но оттам звучи музика. Меломан означава? - Прави нещата по-лесни.
  Една боса комсомолка влезе като сянка, нокаутира единия войн и леко удуши капитана от втори ранг, извивайки лакътя си:
  - Искаш ли да живееш?
  - Искам! - Той отговори, че като цяло може да се очаква американец.
  - Ще има шанс! - Докато бързаше, Аврора реши да го изключи, но не за дълго. - Бъдете полезни, Кент! Тя продължи напред, коридорът започна да се стеснява, явно понижавайки ранга на моряците. Комсомолката се прицели в далечната врата и я свали над главите на часовите. Значи изстрелът беше безшумен, каза тя шепнешком.
  - Бум Бум!
  Комсомолка внимателно пробва дръжката на вратата на кабината. Заключен. Е, това е половин секунда, в кабината има седем души, трима спят, останалите режат домино, съвсем на руски. Маргарита дърпа спусъка със сила, в този случай убийството не носи радост. Но делото е извършено, дори капка кръв е паднала върху лицето.
  - Мъртвите с плитки стоят и мълчат! - изкикоти се комсомолката.
  Нова кабина, тук Маргарита остави живота си на двама спящи хора, тя просто го изключи, те могат да бъдат полезни.
  - Убийството не може да оправдае личен интерес и печалба - само честта, свободата и Родината са защитници на насилието! - каза тя - чаровен философ-терминатор.
  Aurora също е лесна за преместване чрез избор на вентилационна тръба. Ужасно е тясна и пречи на раницата. Дори трябваше да сгъна машината, за да се свие. Сега комсомолското момиче стана много по-находчиво, въпреки че пое рискове. Тук, сякаш светиите бяха ядосани на грешника, нападна паяк-мутант. И когато току-що успя да премине. Болезнено ухапан и няколко пъти остави юмрук. Комсомолката се почеса по главата, но успя да го сграбчи за върха на пипалата и да го премести под лакътя си. Тя дръпна ръката си и я удари, когато здравата кутия се отвори, наранявайки препарирания й лакът.
  - Ужасен! - отговорила мечката воин. - Ще си дам противоотрова.
  По някакъв начин Маргарита се измъкна и се промъкна до кабината, където войниците хъркаха. Когато вратата се отвори, те се опитаха да скочат, но веднага ги заля смъртоносен дъжд. Оставяйки само един, изключвайки човека, комсомолското момиче продължи по пътя си.
  Тук вратата отляво започва да завива. Вижда се, че мъжът с бръсната глава и цепнати зъби иска да уринира.
  - Кой е тук? - попитал морякът с пиянски глас.
  - Вашата боса мечта! - Едно комсомолско момиче се огъва с пружина и, след като разпръсна вратата, се блъсна в челото й. Все още е легирана стомана. Челото веднага се поду, подобно на "боксер" тип се блъсна в задната част на главата в допълнение. Маргарита влита вътре, удря с желязното си коляно челюстта, при това много рязко, избивайки зъбите си. Липсва му маса, но повече от компенсира скоростта си.
  - Изглежда, че е готово. - обобщи убиецът с фигурата на богинята.
  Отзад има още петима души. Така че един в топките, добър прием. Още едно копеле с юмрук в челото, така че да го нокаутира. Третият ръб на дланта в шията. Трябва да се повтаряте, но тази техника е смъртоносна. Един вид пада от горния рафт, но в движение Маргарита го блъска с глава в слънчевия сплит.
  - Почини си скъпа. - казва комсомолката.
  Последният тип псува с триетажна нецензурност, смесица от английски и руски думи. Да не е резидент? Маргарита провежда кобра, удар с пръсти в очите, почти фатален. Всички "партньори" млъкнаха. Вярно, надигна се глас в съседната кабина.
  - Какво има там!
  - Лек бой! - отвърна подло, сякаш с пиянски глас, хриптящо, Маргарита. Помогнете на нашите ранени. -
  Вратите на кабината се отварят и се завъртат, бойците отново падат.
  Добре трябва да е с картечница,
  Зла смърт за враговете на Отечеството!
  Да полетя към звездите,
  Да завладеят тази небесна твърд!
  
  Ние сме децата на комунизма на слънцето,
  Бойци, родени като вихрушка...
  Нацистът ще отговаря за вълчия рев,
  Голяма мечка ще го разкъса!
  
  Доброто е по-силно от злото,
  Въпреки че по-суровото може да е зло...
  Борим се под небето за
  Разцъфналата пролет дойде!
  
  В него славейски песни - трели,
  И сребристия звън на потоци!
  Ледът, снегът и виелиците ще се отдръпнат,
  Под жаркото слънце!
  
  Цъфтеж - лайка, макове, рози,
  Такава тучна лятна поляна!
  И ако знаете, ще дойде слана!
  Дори тогава не се страхувайте!
  
  Големи котки - тези "тигри",
  Реват и мутри - тресат!
  Те хвърлят Фриц в зли игри,
  Но капут все пак ще дойде!
  
  Да чакаме изгрева!
  Войските ще влязат в Берлин на Русия,
  Отечеството се възпява с химни -
  И в бездната на Тартар има копнеж!
  
  Тогава народите на страните ще се слеят,
  Братството и любовта ще дойдат!
  Налейте мед в чаши, чинийки -
  За да не тече кръвта на потоци!
  Маргарита изпя оглушително последния куплет под рев, а останалите стихове препуснаха като коне в главата й. Когато снимаш с песен, винаги е интересно:
  - Въпреки че е толкова жестоко, да действаш по този начин с живи хора! - вече със съжаление каза "християнин".
  Колкото и да се опитват момичетата да проследят и контролират всичко, с четири очи е невъзможно. Едно безсмислено зомби не се брои. Неизвестен успя да алармира. Аварийните светлини веднага светнаха и сирената изви.
  - Неизбежното се случи и беше твърде късмет. - каза червенокосата Аврора.
  Комсомолката се втурна към каютите, от тях изтичаха моряци и специални сили. Тя безцеремонно ги застреля. Толкова много хора бяха легнали, че янките паднаха на десетки.
  Чуха се автоматни залпове, гръмнаха гранати, по няколко наведнъж. Бойците обаче можеха да се наранят повече. Заглушителите също изиграха своята роля тук,
  Престъпните специални части не го разбраха веднага, смъртта ги очаква отвътре. Маргарита блокира изхода на войниците и сама хвърли няколко заловени гранати. Писъци разпръскват кървави фрагменти от кости, тук комсомолка хвана една отсечена глава с бос крак. Това, в което се превърна мобилният й крак, се огъва под всякакъв ъгъл. Може би си мислите, че физическите закони са се променили и плътта е гутаперча.
  От страната на врага се вдигат опашки, но в по-голямата си част на сляпо. Маргарита стреля, почти без да се крие, магическите камъни "Колчуга" надеждно отклоняват всички изстрели.
  - Жалко, че партньорът ми не се казва Снежната кралица. Така нашата двойка ще изглежда по-символично!
  Събуди се, този път Олег Рибаченко, не от гърмежа и удара на камшика, а от собствения си плач - спокоен и неутешим. Момичетата още спяха, правеха подвизи.
  И неговият героизъм беше заменен от кошмар, както често се случва, когато нацистите ви се подиграват.
  Олег Рибаченко усети, че се гмурка надолу, сякаш се беше хвърлил в мастилена смола, и дори започна да разяжда очите си. Тогава той наистина се уплаши и изведнъж нацистите придобиха власт над другия свят. Чува се драскащ звук, като куче, което драска върху стек, само че много по-силен, хапе ушите и ги извива. Тъпанчетата се счупват с форцепс. Тогава от тъмнината се появява уста със зъби, искрящи като лава от вулкан. Никога досега Олег Рибаченко-младши не е виждал такава отвратителна халба на чудовище, героите на филмите на ужасите на неговия фон бяха само жалка пародия на кошмар.
  Тогава се появиха други, още по-страшни челюсти, някои бяха огромни като Еверест, а други бяха малки като много злобни кучета. Ето ги с кривите си отровни зъби, вкопчени в плътта му. В цялата си истина Рибаченко младши никога не е изпитвал такава болка през краткия си живот. Основното е, че беше невъзможно да се намери аналог на усещанията. Това е едновременно горящ пламък и корозивна киселина, в същото време смразяващи години и тъп режещ трион.
  И продължиха да го мъчат, ясно се виждаше как месото беше откъснато от ръцете, костите бяха оголени, как червата изпълзяваха от отворения стомах. Злите същества ги гризат, навивайки ги около зъбите си. Рибаченко младши стене, от очите му текат сълзи.
  - Господи за какво. Все пак не съм убил никого през живота си, не съм предал.
  Чува се кикот и от него изглежда, че нажежени игли пробождат тъпанчето. Накрая се появява гигантска уста, която го поглъща целия. Олег Рибаченко-младши вижда пламък, бушуващ в гърлото му, той се разпада на седем венчелистчета с напълно различни цветове.
  - Ето това е легендарният огън на подземния свят. - прошепна момчето, кожата на ръцете му се сля, покрита с грозни белези. Опитва се да забави полета си, но безполезно, не може да се помръдне дори на милиметър. Ето го любимото му младежко тяло, докоснато от огнен поток. Никога не беше изпитвал нещо подобно, очите му потъмняха и изглеждаше, че в устата му започна изригване, стомахът му се разбунтува и той беше атакуван с ядрено оръжие. Колко горещ беше този пламък, големи абсцеси се появиха върху голата кожа, костите потъмняха и се напукаха, причинявайки страдание.
  - Не, не искам, няма нужда - изкрещя с пълно гърло пионерът. - Освободете ме, моля!
  Всеки цвят на огъня е специален уникален модел на болка. На страданието могат да се дадат различни нюанси, разнообразието им е невероятно, дори маркиз дьо Сад не се е замислял докъде може да стигне изобретателността на обитателите на подземния свят.
  - Е, по дяволите, можете да се опознаете. - изписква отвратително гласът на познат есесовец.
  Външният им вид обаче е ужасен, но е особено неприятно да се гледат бодливите усти, които отдалеч приличат на смесица от акули и крокодили. Но рогата, колкото и да е странно, успокоиха. Момчето пионер, за да отвлече вниманието от пронизващата болка, започна да си припомня фолклора, където тези сладки малки смешни дяволчета, понякога грозни, понякога обратно смешни и наивни, понякога помагат, а понякога вредят на хората. Особено запомняща се приказка за "Поп и неговият работник Балда". Напълно възможно е да се справите с такива "хора". И тук знаят само, убождане с вила.
  - Че грешната душа не послуша националсоциалистите? - Дяволският рог е израснал, превръщайки се в нещо като клюн и тирк на парче.
  Когато се счупят кости на главата, боли толкова много, че е невъзможно да се опише с думи. Но в същото време съзнанието не се замъгли, ако Олег Рибаченко беше в обикновена човешка плът, той със сигурност щеше да умре от шок. И така той усети грубо докосване на мозъка си, след което чудовището започна да пие мозъци. Направи го бавно, сякаш отпиваше. Друг демон започна да пробива ноктите му, забивайки остри игли под тях.
  Олег Рибаченко крещи, устата му се отваря сама.
  - Не пускай.
  Хващат го за езика и го дърпат, като бавно го откъсват от небцето.
  Също болка, но малко по-различна и вече няма писъци, само ридания и вой.
  Дяволите продължават да се перчат, следвайки ноктите, започнаха да чупят кокалчетата и го правят бавно, наслаждавайки се на страданието.
  - Така безрогата коза получава порцията. - един вероятно старши имп в ранг изкрещява.
  Олег Рибаченко вече е достигнал до състояние на лудост, той е бил залят от вълна от мъки. Но дяволите не се оттеглят, те вече са започнали да изваждат зъбите, след което ги пробиват, пробивайки венеца с върха.
  - Как може да хлътнеш до такава жестокост, наистина ли нямат майка. - помисли си измъченият пионер. Явно прочели мислите му, дяволите изпищяха.
  - Няма майка, баща Хитлер-Сатаната.
  След това намериха ново брашно, загряха бормашината, завършиха изрязването на последните зъби с фреза. След това дойде ред на костите. Счупиха ги с клещи, червени от жегата. Кожа опушена, кости изгорени. Изглеждаше, че сърцето ще се пръсне, ще избухне като бомба.
  Тук Олег Рибаченко изведнъж почувства, че езикът му е пораснал и може да каже нещо.
  - Смили се за Христа.
  В отговор демоните забиха вила в него.
  - Ти си грешник и трябва да знаеш, че Христос е измислица на мизерници. Истинските богове са едно в две лица и са създали цялата вселена, както и фашистите по свой образ и подобие. А вие сте хора и четете тварите, трябва да са роби, които изпълняват всякакви заповеди и търпят унижения. Ти, нищожен роб, не вярваше в нашето съществуване и сега го изживяваш на собствената си кожа.
  - Сега вярвам! - извика уплашеният пионер.
  - Късен! - изграчи дяволът от СС. - Нямаш шанс.
  Продължиха да измъчват Олег Рибаченко, счупиха го няколко пъти подред, изгориха го, след което той се възстанови по немислим начин. След това беше смачкана по нов начин. Тогава на самите SS-дяволи им омръзна и, като го вдигнаха във въздуха, го пренесоха през подземния свят.
  "Вижте как се наказват непокорните.
  Олег Рибаченко видя момичетата, разпнати на кръстове. Някогашните им красиви тела бяха ужасно осакатени и окървавени. Големи прасета поставяха кръстове, понякога жертвите падаха и глиганите се нахвърляха върху тях, разкъсвайки женската плът. Как страдаха тези нещастни същества, по бузите на някои от тях се стичаха сълзи, примесени с пот и кръв. В очите му блестеше отчаяние. Те сякаш се молеха: невинни сме, пощадете ни.
  Защо се наказват тези нещастници?
  С цялата си сила демонът удари босото момче-пионер с нажежен лост по петите и запя:
  - Разни неща. Единият се държал нахално с домакинята, другият счупил любимата й ваза, третият отказал да правят секс, четвъртият отстъпил. Тоест, за да стигнеш до тук, не е необходимо да си голям грешник, достатъчни са дребни провинения.
  - И техните мъки никога няма да свършат? - изпъшка Олег Рибаченко.
  - И това трябва да реши Всемогъщият Бог и безмилостният Фюрер. Ако Негово Величество Адолф е първият, който издаде указ за помилване, тогава те могат да бъдат преместени на друго място, което не е толкова болезнено.
  - До рая!? - каза с увереност Олег Рибаченко.
  Нечистият есесовец се претърколи:
  - За вас, приматите, няма рай. Просто има места, където няма да бъдеш бит и измъчван всяка секунда и където можеш да продължиш да служиш на господарите си след смъртта.
  Олег Рибаченко, треперещ от ужас, попита:
  - А какво очаква хората, чиито престъпления са по-тежки.
  Ще ви покажем и това.
  Дяволът го прободе с вила в окото, ябълките се пръснаха, изля течност и момчето-писател изтръпна. След това, след няколко секунди, той възвърна способността си да вижда, но всяко мигане причиняваше непоносим сърбеж. Те отново полетяха и още по-отвратителни същества изпърхаха да ги посрещнат.
  Олег Рибаченко внимателно ги разгледа. Външният вид е наистина нищожен: гол, без коса и покрит с струпеи череп; очи, горящи с адска светлина; къс, като отрязан нос с черна вдлъбнатина в средата. И може би най-гнусното - липсата на долна челюст, вместо която висят и се движат пет дебели, звездовидни дяволски пипала. И така, той се вкопчи в Олег Рибаченко, впи зъби в устните му, давайки прочутата си целувка в хики. Тогава ръцете му с нокти започнаха да трошат кости. Пионерът Олег ахна от остра болка в лактите, ставите му бяха смачкани.
  - Така може приматът, нека пием за запознанство.
  След като отлепи писателя Рибаченко, чудовището протегна ръка към чашата и тя моментално се напълни с вино. Той я мушна в лицето на пионера.
  Дори не можех да изкрещя. Сякаш вулкан изригна в ноздрите, пионерчето се събуди от плача му.
  Мирабела, върху чиито издраскани крака лежеше главата на Олег Рибаченко, само потрепна от клатенето и продължи да се усмихва в съня си. Щастливо момиче, докато не беше потопено в ада от нацистите. Дотам стигна тяхната пъклена технология - нямаш власт над мислите си!
  Но все пак реалността: задушна и в същото време доста студена - се оказа хиляди пъти по-добра от демоничен сън. Тръпки в момчето-пионер-писател, сякаш отнесени от вятъра. Понякога обаче дори искаше да се разболее, за да се смилят над него, да му дадат един шоколад. Но ако не сте болни, тогава това е такава благословия! Момчето си пое дъх и прокара ръка по по-слабото си лице, мокро от сълзи, свиквайки с мисълта, че само е мечтало за ужаса на нацисткия Хадес. Няма нищо по-лошо от робството, помисли си Олег и потръпна. Оказва се, че има неща, в сравнение с които робството може да бъде по-лошо само на думи ... Въпреки че, разбира се, адът вероятно не е реален. Но какво ще стане, ако фашистите го върнат там отново и то с още по-голям интензитет.
  Няма да ръждясват. Необходимо е да оцелееш на всяка цена, да надхитриш тези краути. Той дори може да се преструва на разорен или да поиска да им служи. Временно разбира се!
  Но... това е невероятно. Почти веднага нещо в Олег Рибаченко се разбунтува при тази мисъл. Разбунтуван не както в миналите дни, с конвулсивни трепети, примесени със страх, а непримиримо и яростно. Той не обличаше омразата си към есесовците, които бяха заловили него и техния проклет господар фюрера, не само в думи, но дори и в мисли. Не съм търсил обяснения или оправдания. Но за себе си реших ясно: да бягам при първата реална възможност. И по-висшите ще дадат, и ще има поне най-малкия шанс, той ще помогне на останалите да избягат. Защо?! Защото е пионер! Пионерът трябва да помага на своите другари - комсомолци! И просто защото той така иска, но фашистът никак не го иска! Ех!!! Да не говори с никого и без знанието на подземния свят, в който е паднал, е трудно да избяга ... Олег Рибаченко смачка слама и я удари с юмрук по възглавницата. Няма да робува на Хитлер и глутницата му! Пионер на страната на Съветите: той не иска унижение и болка - това е достатъчно и всичко до финала е тук !!!
  Някои от момичетата вече се събуждаха ... Горките бяха изтощени, така особено петите на града се напукаха.
  Но, уви, трябва да се преструвате. Стига е носил маската на смирението! Не искам да ходя в мазето на Гестапо и да ме ударят в лицето не е голямо удоволствие ...
  Така че все пак ще намери своя шанс.
  Най-подлите - тези върколаци вълци. Спомних си очите, а сега, преди разцвета, когато чувствата се изострят, момчето-пионер-писател ясно разбра: това изобщо не са вълци, а по-умни същества, продукт на насочена мутация. От разместването на гените - много по-умни от изродените им есесовци. Въпросът е по-умни ли са от съветския народ?
  Вече започва да се разяснява и трябва да побързаме.
  Олег Рибаченко се претърколи на една страна, стана на четири крака и се промъкна между спящите към напуканата стена. Беше изкусно построен, здрав, макар и с дупки и без цимент - не можете да го разклатите без шум. Селото още спеше, но на портата гореше огън и край него се виждаха сенки. Никъде не се виждат мотоциклети и бронирани коли... Местна охрана, що ли?
  Момичетата оставиха следи от боси крака.
  Олег Рибаченко потръпна - те го хванаха за рамото и се отдръпнаха, готвейки се да се защитава. Но в отраженията през пролуката проблеснаха очите на хладната Аврора.
  Огненият дявол попита:
  - Къде отива плешивият?
  - Много искам да бягам - тихо, но с досада прошепна Олег Рибаченко. Разбираш ли как ме докараха тук!?
  Cool Aurora отбеляза с усмивка:
  - Докато тези върколаци ни пасат ... Макар че изобщо не са върколаци, но нещо ... - момичето се обърка в търсене на обяснение. После добави несигурно. - В тях нещо космическо. аз самият не знам...
  Самият Олег Рибаченко заключи:
  - Няма да ти бъде позволено да си тръгнеш!
  Червенокосото момиче сви рамене.
  - Няма да го дадат просто така, но шансът винаги ще дойде! Дотогава съберете сили. Родът-Създател ще даде, нашите ще дойдат в Крим и ще пометат нацистките зли духове.
  Утрото в Крим се оказа слънчево и студено, но безветрено. Калта от вчерашния дъжд хвана скреж. Е, зимата не искаше да си тръгне без бой. Слана искреше богато, като разпръснато и увиснало сребро, но тази красота го накара да се смути. Освен това, след като донесоха черен хляб и голям котел с някаква апетитно миришеща, явно не затворническа яхния (следвани от един от много гадните ескортни есесовци, с купи), три момчета на дванадесет години ясно обясниха на момичетата в плевня-каземат, че отвън Студ. Вярно, самите те, както подобава на децата под нацистка окупация, са боси. Дори май има такава заповед, така че младежите по-рядко да си късат обувките. Но може и да не се бият навсякъде от вкъщи.
  . ГЛАВА #9
  Но нищо, това не е истинска слана, а слана. Зимата вече свърши, а пролетта е бурна в Крим!
  Олег Рибаченко внезапно поиска да си измие зъбите. Ужасно горчиво в устата. Даже много повече, отколкото е - ръце се протегнаха да почешат зъбите си.
  Пионер изтича до вратата, скочи, отчупи ледената висулка. Сложи го в своя род, сдъвка го и го изплю. След това изплакнете отново и отново пуснете фонтана. Веднага се освежих и в душата си пуснах лоуч през април.
  В казана имаше нещо течно-брашно и, изглежда, с гъби. Трябваше да отпивам през ръбовете на купичките и между другото яхнията се оказа вкусна. Наистина с кеф, а не просто от глад. Изроденият ескорт от СС се прозя с цялата си зяпнала воняща уста и сънено се огледа. "Но завъртете го сега и на главата", изведнъж си помисли Олег Рибаченко, дъвчейки украински хляб.
  Но къде отива тогава? Те ще покриват с цяла рота и дори с местен гарнизон. И ще им бъде по-лошо от... В онова видение - където нацистите го пуснаха като маркуч.
  Че е идиот да се изложи така... Не себе си, а други момичета и трима момчета. Да, и аз също - той все още е полезен за страната.
  Олег Рибаченко се замисли. Вземете например самолет - трябва ли да има дуралуминий в дизайна си? Възможно ли е да се направи изцяло от дърво, но да му се придаде твърдостта на титан! Теоретично, дървото в своята формула и молекули има такава валентност, че всъщност може да надмине титана по сила, с по-малко тегло.
  Така че самолетите ще добавят маневреност и ще придобият оцеляване.
  Да, и бронежилетки могат да бъдат направени от бойци от супер клас и такива танкове ще станат ...
  Няма да ги счупиш. Дори "Кралският тигър", който той видя във видения, се проваля. И нашите танкове не се страхуват от мръсотия. И така черупките няма да ги вземат.
  Олег Рибаченко, поглъщайки храна, попита сестра си по оръжие с натрапчив глас:
  - Слушайте, ако свържете стърготините с реактиви върху царска вода, какъв ефект ще получите?
  Маргарита веднага отговори:
  - Дим... - изненада се момичето. - Какво си пробвал?
  Олег Рибаченко каза шепнешком:
  - Търсих начин да увелича здравината на дървото. И повярвайте ми, моят самолет показа практическата възможност да се справя без метални части!
  - Ти си истински Ломоносов Олег ... - Сестрата по оръжие сложи пръст на устните си и целуна момчето по челото.
  Докато се хранеха, други двама ескорти от СС се приближиха. С тях беше и вчерашният немски генерал. Зад него са двама бойци, младеж и момиче, с приятна външност. Също СС, но от друг сектор. Тук и петимата държаха чаши с нещо димящо в ръцете си. И друг млад фашист доведе партньора си. Из каземата се носеше аромат на канела, мед, пъпеши и ябълки. Генералът каза с въпросителен тон:
  - Да обесим момичетата веднага или първо да се позабавляваме!
  Пленниците наоколо се засмяха и дори ескортите от СС ги подкрепиха, а сивокосият генерал се засмя толкова простичко, отваряйки уста като булдог с изненадващо силни и дълги зъби, цели и големи, като на конски пейсър.
  Може би е лудост, че момичетата се смеят на това, но ... По-добре, отколкото да реве и да показва сълзи на нацистите.
  Олег Рибаченко се замисли: ще ги оставят ли тук или ще ги карат отново? Е, всъщност какъв е смисълът от техните преходи, ако основното нещо са експерименти без ясна цел. Защо немците горят гориво, когато карат техника. И ако поне се доставят някъде, може би може да се измисли нещо по-просто. Натоварване на камиони или влакове. Да, и транспортен самолет, ако експериментите са толкова важни, защо да съжалявате?
  Какъв им е смисълът от начина, по който водят овце на верига. Или тестват издръжливостта си? Наистина нито едно от момичетата още не е паднало. Да, при първия преход паднаха, но нищо не стана. Така че защо да проверявате сега?
  Или може би издръжливостта се подобрява от въздействието на безпрецедентни устройства. Този ефект измерва ли се? И така те карат боси, по криволичещ път, очевидно не се опитват бързо да стигнат до определена дестинация?
  И това е логично - ако експериментирате, тогава до края. И да проверява най-малките нюанси. Нека както се казва - всичко ще бъде от полза.
  Може би по този начин техните войници се подготвят за съветски плен и депортиране в Сибир!
  Зад всички тези мисли Олег Рибаченко пропусна момента, в който започнаха да ги оковават и грубо да ги избутват. Повторението е майката на болката! Замръзнала кал с парчета лед, изсечени боси, детски крака като счупено стъкло.
  Маргарита енергично насърчи брат си по оръжие:
  - Добър ободряващ масаж, такъв апликатор с игли ни даде снежната кралица!
  Олег Рибаченко също се пошегува:
  - Не болката е ужасна, нито дори това, което я причинява - най-лошото нещо, което лишава смелостта, е страхът от болката!
  Още едно ново или по-скоро старо мъчение - е, резултатът от обидите ще бъде по-голям. Да, и победи също.
  В края на краищата той свиква да издържа и дори по-добре, ако има възможност да отмъсти!
  И може би опитайте да пеете за веселие. Това е само първият мотив за вземане.
  Селото е будно отдавна. Керваната беше ескортирана само от вездесъщите деца. Накрая: вече в гората, един от тях хвърли пресен тор по дебелата глава на конвоя и цялата глутница боси деца се втурна със смях. И вече зад ръба се натъкнах на високо момче, което изглеждаше на около четиринадесет години. С черни къдрици и опърпани дрехи, мръсни ботуши, с копие в ръка и две мършави бели кучета, които веднага застанаха отстрани на стопанина, изтощените, но красиви пленници едва се появиха. Дясната ръка на черноокото момче беше увита в окървавен парцал, като цяло изглеждаше небрежен и небрежен. Ясно е, че циганите или дори циганите: шията, китките и ушите бяха украсени с усукана дебела гривна, масивни ръкави и обица. По-нататък се появиха четири по-млади циганчета - с усилие, но бодро влачещи огромен глиган на влак, замръзнаха на място, когато видяха шествието.
  Те си подсвиркваха, сочейки пръсти. Чуха се просташки вицове за полуоблечените пленници. Освен това, откровена триетажна мат.
  Есесовците в отговор изреваха и дори започнаха да стрелят, като некултурни
  децата показват неприлични жестове. За да покажат явно подобни в Германия.
  По-големият циганин извика нещо на пънкарите. Изведнъж се успокоиха
  Бъдете тихи и се изправете тихо.
  Мирабела отбеляза шепнешком:
  - Сигурно син на барон! Въпреки че какво значение има?
  Олег Рибаченко логично отбеляза:
  - Хитлер мрази циганите. Така че циганите са наши съюзници. Но с подобно поведение те опозоряват рода Ромул!
  Минавайки, Олег Рибаченко срещна погледа на сините, присвити очи на циганския лидер. В тях имаше гордост - вродената и неосъзната гордост на млад хищник, който още не беше познал поражението в живота. Имаше дълбоко презрение, но не към Олег и не към други оковани пленници.
  Писателят пионер попита свободния лидер:
  - Да дадем въздух на Фриц! Да бием ли кучетата?
  Той отговори кратко:
  - Ковчегът вече е поръчан!
  И те неволно се засилиха в студа, както казват пионерите, ние сме орли, а не слепи зайци.
  Олег Рибаченко дори реши да пее за по-голяма жизненост, дори ако все още се чува. Трябва да се подготвите за победа;
  Бушуват гръмотевични бури и гърмят клаксони
  Светът отново е във война!
  Имаше нашата чета от октомври,
  Когато ордата нахлу в Отечеството!
  
  Вратовръзка - Фриц близо до Москва,
  Залпове от пушки, поръсени с огън ...
  Копая окопи с босо момиче,
  За да защитим подхода към сърцето на Русия!
  
  Някой е убит, добре, но Ленин живее,
  Във всяка усмивка и всяка муцунка!
  Гласът на тръбата е силен - скоро на поход,
  Ние сме пионери с пламенна доблест!
  
  Танковете горят, Фриц капут,
  Бием смело - деца на народа!
  Ужасната Катюша ще помете мерзостта -
  Славим Всемогъщия Господ - Род!
  
  Родени сме - знаем да побеждаваме
  Страхливостта е непростима!
  Издържал изпита - ясно на пет,
  Е, Адолф стъпи на гребла!
  
  Руският войник е истински герой,
  Той не знае думата - AWOL!
  Знай, че си роден с червен сън,
  Можем да впрегнем закоравял вълк!
  
  Нашият Сталинград, нашият Ленинград,
  Навсякъде е святата земя на великаните!
  Снаряди блъскат като яростна градушка,
  И пионерите са единни с Родината!
  
  Вярвам, че можем да летим до Марс,
  Можем да строим ракети до Венера!
  Е, фашист да те забие в окото,
  Няма по-силен от руснака във вярата!
  
  Счупен, повярвай на гръбнака на Фриц,
  Ще победим, дори сега гладуваме!
  Бесният звяр ще бъде смазан,
  Е, победата ще дойде през топъл май!
  
  Не плачи за мама, не рони сълзи,
  Ако умра, считайте ме за комунист!
  Съжали се, като развалено лепило,
  Облагодетелстват само фашистите!
  Вървенето по снега е трудно, но за щастие калта се стопи достатъчно бързо.
  И тогава всичко, както преди. Рутинно през планински затънтени улички, избягвайки населени места, с тропане, почти в кръг.
  Не, те вървяха, ако погледнете Слънцето по някаква спирала. В посока Севастопол и това е сигурно.
  Но в същото време колоната все още се извиваше. Ревящи транспортьори, шумни локатори. И отново тестове.
  Те бяха върнати обратно в каземата, само че този път в предишното кръвопролитие. Дори миризмата на тор не е изчезнала.
  Но има много сено, ще стане меко за сън. Освободени от вериги без излишни церемонии и заповядани да чакат вечерята.
  И наистина уважиха: появиха се пет местни жени, които носеха голям бидон, пълен с млечна супа.
  Маргарита се изненада и попита капитан Наташа:
  - Има чудеса в сито и без сито. Но наистина, или германците са много по-любезни, отколкото ги представя нашата пропаганда, или ние сме ценни птици!
  Червенокосата Аврора отбеляза достатъчно грубо:
  - Не се ласкайте твърде много! Морските свинчета винаги се хранят балансирано.
  Олег Рибаченко постави на грешното място:
  И още повече прасета! Така че теглото натрупа по-бързо!
  Червенокосият воин потвърди:
  - Истината говори през устата на бебе! Не се радвайте на щедрото спояване! Още повече че е в затвора!
  Олег Рибаченко логично предложи:
  - По-добре да ядем, пък после ще видим!
  Фидето плуваше плътно в супата и дори мед сякаш беше добавен. И хлябът беше доста пресен, ароматен. Все едно са на курорт. В обора е топло. И помислете, че пролетта вече се е върнала, измествайки майката зима.
  Олег Рибаченко изпи купата, след което видя, че голямата кутия още не е празна, поиска още.
  След това и при него, и при момичетата дойде сън като вълна от падане на метеорит - внезапно и неизбежно.
  Зомби терминатор скочи отзад. Дори ми е жал за Дмитрий Баранов. Куршумът го удари точно в средата на гърдите. Но по-рано осъжданото зомби не забелязва и стреля.
  - Организмът ми е умрял рано и излишното олово по никакъв начин не натоварва. - усмихна се Дмитрий, но толкова страшно, като мъртвец.
  - Фу и ужас! Напомня ми за Хадес. - забелязах, възкликна Маргарита.
  Червенокосата Аврора легна на горното стъпало на моста, обстрелвайки не само изхода от военното отделение, но и значителна част от коридора. Оттук е удобно да помете с огън цветните момчета, които скачат от кабините. В същото време, от време на време, тя трябва да се движи, променяйки позицията си:
  - Не се тревожете, сестро Маргарита, вече има по-малко от сто врагове. Ще се справим някак!
  - Още по-малко от седемдесет, започвам "шумно почистване"! - оголи муцуна мечката-комсомолка.
  - Преместете се в машинното отделение, врагът може да взриви котлите и да се опита да наводни кораба! - Сега червенокосата Аврора явно е притеснена. Но, разбира се, тя не стреля по-зле, напротив, тя го почиства като ръжда с шмиргел. И кръвта от нейните целувки на унищожение - вани с бурета!
  - Хайде! С винтове! Маргарита каза фраза от любимия си анимационен филм. По-точно карикатурата, която се отличава в тази брутално изкривена нацистка реалност. - Мъртви тела!
  Комсомолката вървеше по коридора като вихрушка на унищожението. Тук са отделенията, титаниеви врати, стоманени прегради. Зомбитата са зад нея. Той не се крие и тук идва редът. Пушка М-18 калибър 7,45. Удря точно пред сърцето. Зомби престъпникът е съборен, той пада, но след това скача. Хвърля граната.
  - Ами ти и неумолимият мачо. Маргарет е изненадана.
  Ето едно комсомолско момиче събори вратата на машинното отделение. Пусна диск бумеранг, отрязал няколко души. Останалото тя довърши със замах на камата. Трупът на боец с японски черти падна в гъста пара. Муцуната му беше опарена веднага и от шока той загуби съзнание, а може би дори изрови.
  - Почистването върви добре! - докладва на Маргарита.
  - И аз не греша! - отговаря, възхитена Аврора. Отгоре се чува дълъг картечен залп, после още два. Комсомолката стреля, принуждавайки противника да млъкне.
  - Пробийте от всички страни. Все едно сте в игра на Annihilation. - издуха огненият дявол.
  - И аз се местя. Виждат се няколко трупа. Основните опоненти обаче вече се успокоиха. Маргарет съобщи.
  Фрагмент от граната рани Дмитрий. Прониза, излетя през гърба. Затворникът Баранов само притисна пръст към устните си:
  - Не крещи, не ме боли.
  - Не изпреварвай лелята в жегата!- каза Маргарита, присвивайки дясното си око.
  - Слушам! - Но зомбито постъпи точно обратното.
  Маргарита мина по коридора, нов взрив от залпове, нечий провлачен вик, сякаш вадеха пирони, избухна тежка граната.
  Аврора с голи крака, след като уби бегълците, си проби път в кабината, единият, другият, третият. Само в четвъртия искаха да я изпекат с огън, но комсомолката ги изпревари, принуждавайки враговете да се успокоят завинаги.
  - Все по-малко са, но част от тях се скриха в една килия до склада. Аврора крещи. - Хвърлянето на гранати е опасно, край.
  - Имитирайте гласа на капитана на това миризливо корито. - посъветва Мирабела Коршунова. Те ще ви го отворят, след което внимателно ще го отрежат със залп. Стингърите не трябва да потъват. Сега съм зад двигателя и използвам бумеранг. Фрагмент от граната рани коравия Дима. Прониза, излетя през гърба. Затворникът Баранов само притисна пръст към устните си:
  ng, свалих още три.
  Бързата Аврора изпищя с истинска загриженост:
  - Браво, скоро ще се появят хеликоптери, а за нас ще е по-зле.
  Рев в отговор:
  - Все едно не знаеш!
  & Flame Devil Terminator се съгласиха:
  - Знам, надеждата топли душата!
  Светлинни и звукови гранати ME-198 полетяха към Аврора. Една комсомолка се втурна да ги посрещне, отблъсквайки ги с тялото си. Полето от шест камъка работеше като гума, връщайки гранатите обратно. Пак летят трупове, чак ми омръзна да ги броя.
  Едно комсомолско момиче изтича зад ъгъла, легна, изстреля залп, косейки онези, които се опитаха да влязат отзад. Появи се тип в животински костюм, но лудата Аврора го чакаше и веднъж тя излетя със същия гранатомет, който войникът на янките беше изпуснал. Изстрелът е доста силен и то в най-уязвимата част - козирката. Подът на главата беше отнесен и огромна метална маса се срути със звън по бронята.
  - Трябва да ядеш! - иронизира хрътката Аврора.
  Сега комсомолското момиче се приближи до склада и, имитирайки гласа на командира, каза:
  - Ранен съм! Муджахидините ме преследват! Пуснете тази поръчка.
  Е, кой смее да не се подчини. Комсомолката скочи на тавана, закрепи се и, стреляйки от горната част на вратата, унищожи деветнадесет изплашени бойци, удряйки главите им.
  - Първият етап от разчистването на най-опасното място приключи. - обяви комсомолката.
  До Маргарита избухна и тя скочи в отвора. Тук в трюма мирише на отчаяно горящ метал и пронизително дърпа експлозиви. Някой друг се опитва да "разкъса" и пада пробит. Двама момчета, очевидно заслепени, вдигат ръце и викат на английски:
  - Не стреляй! Да се откажем! Пощадете ни в името на Женевската конвенция.
  Най-добрата Маргарита Коршунова не можеше да убие невъоръжените и затова просто ги изключи с обичайното натискане на пръстите си. Гласът на мечката воин прозвуча със съжаление:
  Все още сме толкова млади момчета. Е, защо ви е тази натовска армия. Ако, не дай си Боже, си спретнете провокация, ще ви смачкаме като котенца. Кажете оранжева Аврора, почти сме готови с почистването.
  - Врагът може да се скрие. Опитайте се да слушате и да уловите тревожния дъх, а нашият аромат е отличен! - нарочно изсумтя силно червенокосата фурия.
  - Да, усетих миризмата. Труповете са на път да започнат да се разлагат, тогава способностите ще играят срещу нас! - престори се Мирабела, но силно заплака.
  Комсомолките се промъкнаха покрай кабините. Аврора тичаше особено бързо. Тук мирише на адреналин, тук са трима свежи бойци. Подготвени, замръзнали в засада.
  - Това е несериозно.- В отговор проехтя изстрел от РПГ. Снарядът прелетя, но проби част от бронята. Все пак тази мощност е предназначена за стрелба срещу Т-7. Едно комсомолско момиче почти сляпо хвърли диск-бумеранг, отряза някого, чу се писък. Тя нахлу с няколко изстрела, убивайки смелите. Другите викаха:
  - И ние се отказваме!
  От гняв Аврора удари с бос крак, толкова много, че падна три наведнъж.
  - Осакатява народното добро! - изръмжа комсомолският терминатор.
  Само един млад каторжник остана на крака.
  Маргарита в трюма също срещна съпротива. По пътя тя застреля войник, явно зелена барета. Викаха: "Ръка за ръка!"
  Маргарита отговори с рев:
  - Късмет! - Изпълнява техниката "двоен нокът". В резултат на това вратът на зелената барета е счупен.
  Грабнах гранати, тук стана малко по-безопасно, дузина войници явно се опитаха да приложат на практика правилото на разузнавачите: оцеляване на всяка цена. Маргарита обаче дори хареса тази игра по свой начин:
  - Добре, добре, щом настояваш. Да отидем на бейзбола, любимия ти американец, ролята на питчър.
  - Ако искаш, мога да ги видя да играят! Червенокосата Аврора се изкиска.
  - Нямам против! Русокосият убиец се изкикоти още по-силно.
  - Минах по коридора, има още непочистени кабини. - Комсомолката вече се движеше, чуха се кратки изблици, те бяха последни. Безстрашната Аврора дори не се скри, гордо издувайки гърди.
  - Аз съм като робот-терминатор. - Само в мен дори вдлъбнатини няма да останат.
  Комсомолката мълчаливо слезе по стълбите. Включих инфрачервения рефлектор. Проверих каютите. Изглежда все още се движат. Пъргавата Аврора прекрачваше труповете, подскачайки като сърна или нинджа. Тя не искаше да хаби амуниции и просто влетя в кабината. Тя вървеше с кама, а враговете млъкнаха. След това към следващата, подобна тактика.
  Маргарита също не губи време, хвърляйки гранати в извита дъга. Една експлозия, после друга. Войник, ударен от шрапнели, изтича от коридора и се натъкна на диск от бумеранг.
  - И този там също! Маргарет беше изненадана. - Как всички обичате пикантното.
  Пред нея блеснаха все още не обезкуражени зомбита. Той откри огън от израелска картечница, очевидно взета сред трофеите, със страховитото име "Армагедон". И очевидно е положил някого, куршумите са рикоширали отстрани, избили са нови петна кръв.
  Маргарита улови миризмата на трупа от зомбитата, явно умираше по-силна. Тук отново се влива изстрел и фрагменти от кости на таласъм.
  Маргарита тичаше по коридора, стреляйки от заловен М-18. Жалко, че трябва да презаредите. Но можете да използвате заловени гранати. Не жалете своите. Момичето ги хвърля по особен начин, подхващайки с пръсти босите си момичешки крака.
  Хвърчат "лимони", усукват червата. Виждат се труповете и всичко е тихо. Не трябва да има живи.
  Май са утихнали. - казва комсомолката.
  Agile Aurora потвърждава:
  - На път съм. - Разузнавачът на терминаторите се е справил с друга група. Сега остават подробностите. Като лисица на лов за заек, тя тича към последната врата вляво. Тя дори изпя:
  - Кошмар цари в зениците ми, ще те смаже стоманен удар! Ще стрелям по яйцата на Рамбо и ще смеля костите! Ще удивя всички!
  Оттам в коридора излита граната. Свирепата Аврора я поваля на земята. Експлозия, летят фрагменти. Друг се удари в стената, отскочи и отлетя обратно контролиран с ръка.
  Тътнеше в отвора. Чуват се викове. Комсомолката погледна в кабината. Офицерът се опитва да се събере. Ужасна картина.
  Да, наказахте се. - с чувство за милосърдие завърши Дашинг Аврора. - Като цяло според мен гранатите не са естетически издържани. Въпреки това е по-добре от обикновен юмрук. Последната кабина е разчистена! Как си, Маргарита?
  - Влачене на затворника! - каза комсомолката. - Изглежда всичко свърши.
  Аврора й изпрати позивна по радиото:
  - Чуй ме Дон Кихот. Току-що приключихме операцията, всичко е изчистено, можем да извършим кацането на екипа.
  - Миниатюрна подводница е на път. Но не забравяйте да се справите с хеликоптерите Blink. - Звучи като метален, тъп режещ глас.
  - Разбира се, че вече ги чакаме. - довърши червенокосият звяр.
  Трима "Сачкови" наистина дойдоха вече бяха на подхода. Маргарита и Аврора грабнаха RPG - "supercobra", аналог на RPG двадесет и девет и шест. Подготвени са три гранатомета. Важно е врагът да намали разстоянието и да намали скоростта. На първо място, "Мрежата" се опитва да слезе по-надолу, за да разгледа колодите и бандитите, които се осмелиха да атакуват най-добрата армия в света. Подобрената версия на мрежата има мощни оръжия, не лоша броня и три витла. Не всеки противовъздушен комплекс ще го приеме, можете да видите как топлинните ракети стрелят в отговор. Какво е лошото срещу RPG грамофон? Това, което не се самонасочва. Така че е по-трудно да се измъкнем от него. Въпреки това момичетата се прицелват, отчитат преднината.
  Маргарита се моли отново. Все пак добрите момчета са в хеликоптера. Кожата вече усеща разбъркването на остриетата. Докосването на вятъра е приятно и обезпокоително.
  - О, пак унищожавам произведение на изкуството! Една военна утеха!
  Веселата Аврора се усмихна:
  - От всички произведения на изкуството именно военните шедьоври са най-здраво запечатани в паметта на хората и предизвикват най-много сълзи!
  - Правилно! Картина, написана с кръв: по-ярка от масло и избледнява много по-бавно! - съгласи се Маргарита, тъжна от принудената жестокост. Така че всичко е взето под внимание, можете да снимате!
  - Нека тексаското правосъдие бъде раздадено! - Както винаги, Аврора не е загубила чувството си за хумор.
  Снарядите разпориха коремите на колите. Грамофоните се пръснаха на малки парченца. Огненият дявол стрелял от двете си ръце едновременно и затова и трите коли били покрити.
  Фрагментите не са уцелили момичетата, летящи покрай тях.
  Кара-132 се появи в далечината. Самолетът, закупен от Аржентина, е летял на голяма височина. Стреляха по слепите, в лудото им бягство.
  - Това е поредният спонтанен аборт. Маргарет забеляза. - Свиването на ума.
  Червенокосият комсомолец се съгласи:
  - Предполагам, да! Ще бъде трудно да ги премахнете от RPG.
  - Все пак ще опитам! - Маргарита, вече забравила за добротата, беше бясна. - Но от друг по-яростен и далекобойен гранатомет, създаден срещу танкове за бързо реагиране. - Русокосата комсомолка показа ефектно, изглеждащо оръжие.
  - Или може би опитайте подобрените свойства на "жилата"? - предложи, оголвайки зъби от перлите Аврора.
  - Жалко е да харчите за такива боклуци! - сопна се Маргарет.
  - Все пак ще има подобрена демонстрация. Нека нашите момчета да погледнат едновременно. - Мечката-терминатор хвърли кама с изсечени пръсти на крака, като върхът се заби точно в окото на черния човек, който се опитваше да погледне иззад тръбата.
  - Тогава само един Stinger, а аз ще мина с гранатомет. - отговори ярък приятел.
  - Добре, нека го направим. Аврора се втурна към склада. Покрай тях мина осакатен бивш наказател Дмитрий Баранов или жив труп, сякаш нарочно се изложи на куршуми. Вероятно с помощта на най-новото компютърно оборудване зомбитата са успели да видят, въпреки разстоянието. Удряха голямокалибрени картечници, повечето от куршумите заваляха. Но има осем стрелци и изригват много хиляди куршуми. Удариха зомбито, той падна! Напълно победеният войник прошепна:
  Изпълних дълга си!
  - Така изглежда! Къде е ревящата Аврора, ако не беше "бронята" отдавна да ме удариха. Маргарита погледна назад.
  - Тук съм! - Комсомолка изнесе Бъмбълби и гранатомет Стингър. - Сега се прицелете.
  Маргарита отново се сля с оръжието си, видя всяко движение на врага, леко натискайки старта. Снарядът лети! Но "Стингър" работи и той се втурна към целта много по-рано. Американското оръжие избухна така, че дори близкият хеликоптер беше отхвърлен назад. В резултат на това непредвидено обстоятелство Маргарита пропусна:
  - Ужасно! За първи път ми се случва!
  - Той промени траекторията, не се сърди, комсомолка! - прошепна умиращият Дмитрий Баранов.
  - Може би! Но интуицията ми ме подведе. - вече беше готова да заплаче Маргарита.
  - Опитай пак. - насърчи се Аврора.
  Но Кара-132, очевидно, е получил щети от фрагменти на свален колега, отиде встрани и започна да намалява. Маргарита, объркана от мъка, каза:
  - Може би засега това е достатъчно!
  Червенокосата кучка с добри дела изръмжа:
  - Добре, време е да разтоварим Стингърите. Пътеката е ясна.
  Почти едновременно с думите й изплува подводница. Малки, но доста обемисти четирима бойци в електронни костюми изскочиха като катапулт. Маргарита се взря в тях: облечени са в бронирани костюми, но не изглеждат толкова тромави като предишните модели.
  - Да заредим ли "стингери"? - попита правнучката на Ломоносов и Стенка Разин.
  - Складът е отворен! - отговори червенокосата Аврора. - Да ти го дадем!
  . ГЛАВА #10
  Командирът на парашутистите, полковникът, хладно заяви:
  - Е, нека го заредим бързо и да се опитаме да се справим с това сложно оръжие.
  Едно комсомолско момиче вървеше по палубата, немска пушка G-5 лежеше наоколо. Наблизо има друг с гранатомет. Както е типично за Германия, той е доста качествен, може би дори по-добър от М-18 или във всеки случай по-надежден. Най-новият модерен модел MG-8, също немски, се завъртя, но не представлява особен интерес за изследователите.
  Стингърите бяха съхранявани в продълговати контейнери, внимателно прибрани, закрепени и подплатени с амортисьорни мрежи, използвайки хидролизирана възглавница. Бяха разглобени и събрани. Комсомолските момичета активно помагаха на своите бронирани момчета. Една от находките беше неочакван RPG-49, последен модел.
  - Странно, че не ги изнасяхме така. - забеляза полковникът, ръководещ операцията. След това се обърна към момичетата и ентусиазирано отговори:
  - В нито един екшън филм няма да срещнете жени като вас. Стотици трупове и превземането на голям кораб. Мисля, че скоро ще бъде заснет филм по вашата тема. - И вик на гръмотевица. - Ще извикат Маргарита и Аврора да скрие зоната!
  Наистина, какво не е тук;
  Имаше и подобрени модели OG и PG, модели с по-мощни експлозиви. По-специално, PG използва четири вида киселина и електрическа индукция, което направи възможно изстрелването на експлозивна вълна, пробивайки многослойна активна броня заедно с антикумулативен екран в по-тясна посока (И къде Маргарита прочете такава фантастика? ). Малко по-скъпо, но ефективно.
  - "Пършинг" вече е остарял. - Забелязах дъщерята на Ломоносов и Коршунов, която събуди фалшив спомен. - В експлоатация се появиха по-модерни танкове Powell, те имат само двама членове на екипажа и те са разположени легнали. Много подобен на нашия съветски ИС-10, само че бронята е малко по-дебела. Това беше хубаво нещо за улавяне.
  - Не всичко може да се хване в зоната. Ще вземем малко за Антарктида. - пошегува се тя, изпращайки слънчеви отблясъци със зъбите на Аврора. Ние не се страхуваме от замръзване.
  - Знам го! Маргарита блесна още по-ярко с перлените си зъби.
  По време на разговора "Стингърс" се разтовари. Те бяха точно сто и пет. Петима е трябвало да пристигнат в Русия, а останалите след обработка са предадени на терористите.
  Комсомолките попитаха полковника:
  - Къде са камъните?
  Опитен боец от специалните части разумно обясни на красавиците:
  - Факт е, че ако бъдат отнесени в Съветска Русия, те бързо ще загубят имотите си и не се знае кога ще бъдат възстановени.
  - Със сигурност! - Потвърдено от комсомолските женски мечки.
  Полковник Юрий (тук Маргарита си спомни, че има смешно фамилно име Петухов!), Предложи опцията Солонови:
  "Така че нека останат с вас засега. Само че на турския султан дай не седем, а шест. Все пак той няма да може да използва бронирани усилватели и жила и нивото на доверие към вас от терористите ще се увеличи.
  Огненият дявол, разбира се, се съгласи с това предложение:
  - Несъмнено. И какъв камък да оставя?
  Полковникът сбръчка високото си чело, бръчките изпълзяха на лунната светлина като морски вълни и после се изгладиха. Той обаче взе решение:
  - Този, който абсорбира радиация, може да ви потрябва. А останалите шест ще се върнат при нас, след като свърши турският султан. Полковникът прокара острието на ръката си по гърлото си.
  Сега Маргарита предизвика интерес:
  - Колко време ще отнеме преправянето на Стингърс?
  Полковникът заяви уверено, търкайки шиповидната повърхност на ботушите си по жълтеникаво-оранжевата трева на зоната.
  - Не толкова, ще го направим със специални роботи-конструктори. И той размаха юмрук. Ще го направим за час-час и половина! Ще ви уведомим.
  Подскачайки, Аврора се изкиска, оголвайки зъби:
  - Добре, но какво ще кажете за нашата задача?
  Командирът на SWAT изрева:
  - Отидете в града, убивайки всички по пътя си! Така ще отслабите проамериканската група "Постоянство" и ще вдигнете повече шум. Да, турският султан ще ви бъде благодарен.
  - Това логично ли е? - И двамата комсомолци явно се усъмниха в идеите.
  Полковникът от специалните части се засмя силно.
  - Изчислихме логично! Така руски Рамбо в поли за лов.
  - Е, засега се надявам да отвлечем вниманието на враговете от вас. Очите на Аврора светнаха с нездрав блясък.
  - Имате ли нужда от амуниции? - попита бойният полковник.
  И двете опърничави кимнаха в знак на съгласие.
  - Няма да навреди, въпреки че похарчихме не повече от хилядарка за двама.
  Полковникът в стил духовенство заговори с мрачен тон.
  - Ръката на дарителя няма да откаже! Не се притеснявайте, бюджетът на URSH се увеличи значително.
  - Но това означава, че военните или пенсионерите, работещите в социалната сфера няма да получават допълнителни пари! Маргарита изкриви лице.
  На самия полковник му стана неудобно и той смутено обяви:
  - Докато петролът не свърши, не ни заплашва. Много е добре, че отбихте камъчето на американците. Кой знае, те успяха да получат евтин петрол, което се отрази негативно на доходите ни. Тук сме усвоили толкова огромни завоевания и платформи, че изпомпват гориво директно от земята. - полковник светна звезди на презрамки.
  - Невъзможно е да се нарече развита страна, в която по-голямата част от бюджетните приходи са петрол и газ. - забеляза със строг тон Маргарита Корушнова. - Необходимо е да се насърчава науката в цивилната сфера, иначе всичко отива към милитаризъм.
  Ето какво ще направите вие, момичета. Вече отглеждаме нови супермени. Което може да се комбинира с влакна или дори с течни метали. Полковникът направи гримаса, сякаш го боли зъб. Той извади дъвка и я пъхна в устата си. Гледката стана призрачна.
  - И после като в "Изкушението на Господ" или друго име "По-силен от Всемогъщия Бог"! мултитеохиперплазмата става като Създателя! Маргарет забеляза.
  Командирът затвори очи в недоумение.
  - Не съм чел такъв роман, но какво е теохиперплазмата?
  И двете момичета изтърсиха едновременно:
  - Енергия на бъдещето! Това, което беше електричеството на Жул Верн, се превърна в фундаментално нови видове материя.
  Ние обаче нямаме много време за разговори. - каза комсомолката, разтоварвайки "жилата" в лодката.
  - Необходимо е да се прочете "Изкушението Божие". - каза полковникът, като неволно потръпна.
  - Много полезно за бойна стратегия. Аврора забеляза. - Изобщо нашата трета световна война срещу САЩ и Англия е водена толкова некадърно, че явно намирисва на предателство.
  - Признай, че така беше! Нашите генерали не са толкова глупави, че да не познават дори елементарните основи на стратегията и тактиката. - отбеляза полковникът.
  Защо никой не беше арестуван? Коравата Аврора разклати енергично юмрук.
  Полковникът измърмори объркано:
  - Нямаше политическа поръчка, освен това не искаха да създават прецедент, можеха да пострадат много влиятелни хора.
  - Достойният човек поставя справедливостта - над семейните и приятелските отношения! Законът за врагове и приятели трябва да бъде същият като съпруг за жена! Наличието на различни закони превръща правосъдието в блудница! - заяви Маргарита с настоятелен тон.
  Полковникът беше наистина изненадан:
  - Леле, виждам немската Екатерина. Искаш малко справедливост!
  - Искам истина, ред и, разбира се, свобода! - каза, възкликна Маргарита.
  - Каква партия? Полковникът беше изненадан.
  - От сегашните нито един! - Възбуди се младата правнучка на Михаил Ломоносов и Стенка Разин. Тя оседла коня си. - Трябва да се превърне в ново движение, доминирано от интелектуална младеж. И на първо място е необходимо да се борим срещу суровинната ориентация на икономиката. Обичайно е да се кара Хитлер, но при него индустрията, по-специално инженерството, направи колосален скок от нулата. Той успя да модернизира страната без петродолари. За съжаление, по времето на Щах беше направен залог върху износа на суровини и вноса на потребителски стоки, храни. И за съжаление тази политика продължава и до днес. Бих направил учените най-богатите хора в страната. Професорите-олигарси биха били правило, а не изключение. Освен това висшето образование трябва да бъде не само безплатно, но и задължително, а директорът на едно предприятие трябва да има дисертация и тя трябва да бъде предадена на компютър, който не може да бъде подкупен. Като цяло ще повишим значително интелектуалното ниво на младите хора, за да не доминира принципът: купувай и продавай!
  - Да, мнозина дори с висше образование търсят лесен хляб, търговията явно е претоварена. - с въздишка се съгласи полковникът и добави още по-тъжно. - Една научна област не е на почит.
  Оръжията бяха заредени бързо. Комсомолските момичета работеха и говореха едновременно:
  - Мисля, че имаме нужда от по-строги ограничения за пазарна икономика. - влезе в разговора умната Аврора. - Какво няма да е толкова супер богат. И тогава един руски олигарх с еврейски корени има състояние, което веднага е двеста от най-богатите хора в Китай.
  Полковникът вече губеше нервите си, но в същото време показа рядка сдържаност:
  - Така е, и дори мнозинството от милиардерите не са от славянска националност. Ние мислим за това и се опитваме да ги ощипем.
  - Слабо щипка! Да, тук е необходимо цялостно плевене. - възрази Маргарет. - Е, всички "Stingers-крекери" се разтовариха, време е да победим врага.
  На брега вече знаеха за атаката и янките събираха сили. Смъртта на хеликоптерите показа на врага, те са много силни, а американците не са такава нация, че да се хвърлят презглава в ада. Бяха готови да ударят със сигурност. Освен това групата "постоянство" изтегляше своите части.
  В тази ситуация трябва да атакувате себе си. Тогава ще има предимство. Това е просто как да се насочите или да направите маневра по обход. Маргарита Коршунова предложи:
  - Да отидем право на пристанището и да ги избием всички там!
  - Не е лоша идея, но веднага можете да попаднете под обстрела на камата. Предлагам по-мек вариант. Бързо отклонение, влизане от страната на гората. - Аврора направи кръг с босите си пръсти и след това възпроизведе пентаграмата.
  - Струва ли си да губя време!? - В гласа на учения Маргарита прозвуча скептицизъм.
  - Зимната нощ е доста дълга. - възрази Аврора. - Освен това врагът не трябва да знае, че сме само двама. Необходимо е да се създаде илюзията, че атаката идва и от страната на сушата, сякаш срещу тях има големи сили.
  - Този път съм съгласен с теб, да тръгваме! - Маргарита своевременно приведе плувното съоръжение в бойна готовност.
  Комсомолските момичета се движеха с висока скорост в надуваема лодка. Все още невидими войници, за виртуално наблюдение и радар.
  Прорязвайки въздуха, те заобиколиха няколко кораба и, минавайки покрай сградите, се озоваха в по-свободни води. По пътя ги пресрещнаха акули-мутанти, но за разлика от Анакондата комсомолките не миришеха на кръв. Затова те не се опитаха да атакуват. Освен това Аврора изстреля дисков бумеранг с босите си пръсти:
  - Нека им даде нов гол.
  Наранявайки акулата, той изби фонтан от кръв от тялото й. Животното потрепна и другарите й веднага се нахвърлиха с прибиращите се челюсти и зъби на мамути. Изглеждаше страшно, чудовищните зверове набиха приятелката си на кол, тя отвърна с бивник, удари. Зеленикава, мазна кръв се разпространява по повърхността. Хищниците влязоха в битката и броят на осакатените растеше; те на свой ред бяха довършени от други.
  - О, Маргарет! Но с тях се справя лесно. Той взе, рани един, а останалите ще се осакатят. - шумно изплиска Аврора и затропа с босите си крака.
  - Виждате, че моралът на дявола играе роля. Няма нужда да проповядвате омраза към ближния си и желанието да довършите слабите. Снежанка Терминаторът намигна.
  Не сме се борили със слабите. - каза много гордо Аврора, искряща с изумрудени очи. - Срещу нас двамата бяха четиристотин и осемдесет, а предстои битка с поне две хиляди, от които триста и петдесет избрани специални части, минали през Ирак, Афганистан, Сомалия. И други бойци не са без опит.
  - Силният противник калява тялото и волята, прави те по-силен - слабият покварява душата и отслабва тялото, прави те по-слаб! Така трудният начин дава много по-лесна победа! - каза мъдрата Маргарита.
  Заобикаляйки пристанището на комсомолското момиче, отидохме до канала. Не беше далеч от пристанището, дори се чува бръмченето на корабите. Разузнавачи бяха в канала. Беше доста дълго и странно гърчещо се. По пътя момичетата от Комсомол почти се натъкнаха на аномалия. Извиваше въздуха като прозрачна пружина. Насекомите долетяха до нея и пламнаха с ярък хайвер. Въпреки това тя привлече крилати същества.
  - Това е нещо като унищожител на мухи. - привлече вниманието Аврора, блеснайки с босите си пети.
  - Може би някаква радиация привлича насекомите. Усещам ултразвуковите вибрации на въздуха с кожата си. - Маргарита дори се сви страхливо.
  - Нов проблем за нас! Като цяло тази странна природа на зоната може да доведе до инфаркт. - прозвуча ирония в гласа на огнената Аврора.
  - Ти и аз имаме две сърца, така че няма да умрем веднага! - развесели се Маргарита.- Хубаво е, когато не си съвсем човек.
  Огненият дявол извика при това:
  - Съгласен! И тогава тя щеше да стои до печката и дори да е бременна!
  Въпреки това момичетата трябваше да спрат, да се отблъснат от корчовете, да се отдръпнат няколко пъти, ритайки назад.
  Зад една аномалия веднага се появи друга, този път овална интермитентна. Всичко това затрудняваше движението. Въпреки това минаха, пред тях имаше нещо като поток.
  Изкачването му е трудно, има насрещно движение, но няма аномалии. По покритата със слана трева остават следи от боси крака.
  Комсомолките спряха преди да го напуснат. Вижда се как изтичаха няколко кочана "зеле". Растенията мутанти не видяха почти неразличимите момичета, няколко от тях се натъкнаха на ботушите (Мечките воини току-що бяха обули обувките си, за да скрият миризмата), но очевидно убедени, че са негодни за консумация, изостанаха.
  - Трябва да плуваме малко напред! - каза, хвърляйки зверска усмивка Аврора. - Ще скрием лодката там.
  - Носенето със себе си не е удобно! - съгласи се Маргарита Коршунова.
  Да направят безшумен реактивен двигател не е лесна задача за дизайнерите, но сепията използва същия принцип и е първокласен ловец.
  Намирането на скривалище, така че случаен фраер да не го грабне, не е толкова лесно. Леговището на опасен звяр е най-подходящо тук. Например, бобър плъх. Животното е опасно, трудно се убива и е с размерите на диво прасе. Не вълнени люспи, нормален фраер няма да се придържа към леговището си. Особено през нощта. Така разсъждаваха момичетата, криейки надуваема лодка, подобна на джоб. Където храсти висят над водата отгоре. Именно там момичетата оставиха съкровището си, маскирано с клони на храсти.
  - Добре скрит? - попита Маргарита, правейки упражнения в движение.
  - Легнете до сутринта, а на разсъмване ще се измием! Разярената Аврора изправи камъка с пета.
  - И ако плъхът-миеща мечка осра! - Набръчкан воин-комсомолец.
  - Да стреляме! Кожата му е по-здрава от тази на алигатор и е високо ценена. Аврора намигна с изумрудените си очи като дете.
  - Да продаваме! Нека сменим маскировката си и никой няма да ни познае! - предизвикателно показа език Маргарита Корушнова.
  - изръмжа Аврора.
  - ДОБРЕ!
  Момичетата се отдръпнаха леко, когато се появи самият плъх-миеща мечка. Те замръзнаха, решени да запазят звяра жив за момента. В някои отношения те приличаха на бандит, който уби семейство, но пусна птица от клетка. Плъх-миеща мечка не успя да улови почти неразличимата миризма на момичетата, освен това той беше пълен, след като вкуси мърша, си легна.
  Необичайното му хъркане наподобява чуруликане на посредствен цигулар.
  Комсомолските момичета се опитаха да се движат бързо и в същото време никой не ги видя, толкова тайно беше движението. Дори си събуха ботушите.
  Босата Аврора попита приятеля си и не с цел получаване на информация, а просто за облекчаване на напрежението:
  - Е, как успява обходът?
  Маргарита отговори без притеснения:
  - Освен ако не попаднем на аномалии.
  Огненият дявол сложи пръст на устните си:
  - И ето един такъв изпълзява.
  Аномална перла от под земята. Тя дори разрохка почвата. Като гигантска къртица, набит пясък, глина, трева. Избута нещо лигаво като масло. След като започна да пляска.
  - Отвратително е! - каза огнената Аврора. Това е като две прасета да се целуват.
  Аномалия ги чу и се премести при обезпокоените момичета.
  - Да отидем отстрани! - нареди Маргарита.
  Agile Aurora не разбра:
  - И защо е това?
  Снежанка Терминаторът се усмихна.
  - Да ви накараме да гоните два заека!
  Комсомолката показа езика си, хвана с него оса и я сдъвка, забавляваше се от такова предложение. Скаутите се разпръснаха и аномалията замръзна. Разклати се малко и започна да пада, малък пламък премина през локва масло. Обаче щом светна, бързо и угасна.
  - Това не е пиромания! - забелязах, присвивайки боса Аврора и веднага скочих, извивайки се в салто назад.
  - Да, аномалията Пиромания може да причини катастрофа! Маргарет се съгласи. - Сега по-бързо напред и така губим време.
  Веднага щом комсомолските момичета навлязоха дълбоко в гъстите храсти в пъпки, дървета, преплетени мутантни лиани, те бяха заобиколени от почти непроницаема тъмнина. Само кората на дърветата блестеше, придавайки на пейзажа зловещо, неземно усещане. Момичетата обаче не се нуждаят от монокъл за нощно виждане, това е за слабаци, хора, които не са способни на самостоятелни решения и виждат в тъмното. Аврора почти блъсна дърво, радиоактивната подсветка направи разстоянието илюзорно, често мамейки с разстоянието.
  - Мамка му! - Огненият дявол съвсем уместно спомена нечистия. Изглежда, че няма аномалия, но светлината е огъната.
  - Това е фосген и фосфор! - заяви Маргарита и изви изящната си шия. В крайна сметка те често променят параметрите на въздуха.
  - Значи това трябва да се вземе предвид! - съгласи се Червената Аврора със зле скрита ирония.
  Воинът махна с ръка във въздуха.
  - Отначало бавно, после свикнете.
  Комсомолските момичета постепенно се ускориха, като същевременно се опитваха да не се напукат дори с възел под подметката. Страхувайки се не толкова от случайни наблюдатели, колкото от различни същества, които биха могли да реагират на звука.
  Отначало беше сухо, но веднага щом момичетата разместиха храстите, върху тях се изля истински водопад!
  - Водата, предполагам, е тежка! - предложи Аврора.
  - Десет процента със сигурност! Маргарет се съгласи.
  Огнената дяволица повали насекомото с хипертитаниева пета и изрази мнението си:
  - Затова росата е толкова голяма и не се изпарява!
  Под подметките на ботушите му плющеше глина. Цветът му е необичаен зеленикаво-лилав, като гробница. Това не беше никъде на Земята, с изключение на мястото на зоната.
  Краката се опитаха да се разделят по него настрани, но следите моментално прераснаха, което улесни разузнаването. Просто е трудно да се движи, залепва за обувките, принуждавайки ви да губите усилия. Аврора и Маргарита дори погълнаха концентриран шоколад. Тревата беше рядка и беше предимно хищническа. Тя пълзеше по глината и се опитваше да хване насекомите. Сложността на високи лиани, храсти, клони, листа, понякога без мирис, а понякога със силен аромат.
  - А пълзящите растения откъде са? - попита Маргарита. - Това е умерена зона.
  - Резултат от мутация, пуснете корени. Освен това зоната е по-топла, отколкото е в нея! Около петнадесет градуса. Тук през лятото е по-горещо, отколкото в екваториална Африка. Или не на същата температура. - красивата Аврора сбърчи чело, очевидно опитвайки се да си спомни какво е чела някога.
  Маргарита много уверено заяви:
  - Това е нищо! Поне за нас.
  Аврора с голи крака се обърна във въздуха, правейки салта и хленчейки:
  - Ние сме комсомолски мечки и това казва всичко!
  - Спомням си, че някак си ни заведоха в Сахара. Прекарах една седмица без храна и напитки, проправих си път по пясъка, който изгори тиган бос като на печка и нищо не оцеля! - забелязах, пускайки искри от очите си (и не преносно, а буквално!) Маргарита. - Само разбира се приятно, не беше достатъчно.
  - Разбира се! И аз го минах! Краката бързо свикват, но само сърбят след това. И кожата потъмнява на слънце. - Потвърдена, весела и игрива като котка от Вирия Аврора.
  - Не харесвам, когато тялото е бяло, изглежда прекалено разглезено. - Маргарита не се престори на гримаса.
  - Шоколадовият тен е модерен в момента. - огненият дявол изръмжа със зъбите на пантерата. - Това означава, че имаш пари да отидеш на юг.
  Момичетата почти избягаха от тънкостите на чернобилската джунгла. Покрай брега на широк канал се намираше. Гъст храст, стърчащи корени, живовляк мутант, с широките си листа - създаде удобно затворено положение.
  Маргарет възкликна:
  - Ами ето Вижница пред нас.
  - Да, бивш съветски град! Защо Украйна се гордее, тя стана почти отделна държава в рамките на Съветския съюз. Все пак ние сме във война с тях от векове ! Затова СССР победи, а сега украинците са ни братя. Червената Аврора разпери широко ръце и се опита да излети.
  - И по-рано им имаше братя руснаци. Всяко дете знае, че Киев е майката на руските градове. - каза тя, усмихвайки се по-широко Маргарита. - Те бяха обединени от светата православна вяра и славянските корени. Сам Бог е заповядал СССР да бъде единна държава. Но дойде Бандера и направи бедлам - оказа се война. Ние обаче спечелихме.
  - Редът се гради върху основа, където циментът е вяра, а пясъкът е воля! А за това трябва да се насадят много злодеи! - отговори, яростно ръмжаща Аврора.
  Разглеждането на града не е трудно. Тук ровът е осеян, не е проблем да се премине през крепостната стена. Къщите са предимно стари, виждат се пететажни сгради и небостъргачи от сталинската епоха. Момичетата вече са посетили модерни сгради. Тогава Маргарита си спомни:
  - Трябва да изведем осемнадесет деца, нали?
  - Нашите момчета ще помогнат! Нека създадем такава паника в града, че да не могат да проследят движението ни! Босоногата Аврора разтърси пистолета си.
  Снежнобелият воин се огледа и като отсече кърлеж-комар, сниши глас и попита:
  - Ами ако се преобърне?
  Огненият дявол логично отбеляза:
  - Разчитам на елементарната му алчност. Освен това сега ще се обадя на това джудже. Ще подкрепя неговия борбен дух.
  Маргарита Коршунова изръмжа доста неразумно:
  - Най-добре е да го направиш с добър шамар.
  Аврора с бързо движение на пръстите на босите си крака набра номер с бутоните и каза високо:
  - Готов ли си!
  - Да, но имаше такава бъркотия! - чух тънко изпискване в отговор.
  - Не се отчайвайте под прикритието, където е по-лесно да извадите. Освен това никой не би се изненадал от липсата на деца след такава бурна нощ. Хитрата, червенокоса дяволица понижи тона си.
  - Съгласен! Те вече няма да зависят от нас! - измърка джуджето - специалист по кидъмпинг.
  - Чакайте ни, каквото и да стане! Може би добавете още пет процента. - каза Аврора любезно.
  Последните думи имаха магически ефект. Тъпият бандит измърка:
  - Ще чакам, дори и да идва краят на света!
  Хладната Аврора, с иронично повдигане и спускане на дълги мигли, си помисли: "нещо това ми напомня за Юда, чакащ трепетликов кол."
  - Е, сега ще бием американците и техните поддръжници - каза решително зеленооката Аврора.
  - Знаете ли, че аз по никакъв начин не мога да простя на Америка? Галина стисна юмруци.
  - Какво? - изненада се червената мечка-комсомолка.
  - Бомбардиране на наши и японски градове! Това е варварство! Дори писах поезия! - Маргарита разклати гранатата си и дори с такъв гняв, че цял рояк космати мутантни насекоми падна.
  Аврора скочи, възхитена:
  - Да пеем! Това е интересно.
  И Коршунова ще пее, гласът й, както винаги, е по-висок от Хималаите на похвала;
  Звездата на Отечеството е дадена от Господ,
  Повярвайте ми, тя е по-сияйна от Слънцето!
  Ти си моята родна страна -
  Знайте за вас, сърцето бие от тъга!
  
  В теб сме комсомолци като орли,
  Ние смазваме нацистите и измитаме скрапа!
  Успяхме дори на Юпитер,
  Отглеждайте плодовете - неосъществим рай!
  
  Венера е мястото на любовта
  На Марс усещането за воин е най-високо!
  Разкъсваш веригите на злото, съмненията,
  В крайна сметка Бог иска да направи най-доброто!
  
  Унищожи космическото налягане
  Да хванем ченето със здраво кроше!
  Врагът ще бъде смазан от силата на света,
  А Юнкерса го свалиха с обикновен детски лък!
  
  Подреждане едно - вземете и спечелете,
  Не можем да знаем друг резултат!
  И не разкъсайте вълка на Райха,
  Получете щик в лицето от боец!
  
  И байонетът няма да ви подхожда за в бъдеще,
  Ще добавим динамит към булдозера!
  Толкова бърз полет
  Когато пролетария удари чука!
  
  Следващият ход ще премине като ураган
  И крайната игра ще бъде печеливш партньор!
  В крайна сметка нашата ярост е луд вулкан,
  Клане върху копелето, ужасна котка!
  
  Стиснахме кърлежите в Берлин,
  Париж е свободен под руски флаг!
  Ние сме дъщери на отечеството и синове,
  Когато пируваме, мед ядем с наслада!
  
  Мъгливият Албион вече е като брат,
  Ню Йорк стана като пай на тепсия!
  Нашето червено, алено знаме с цвят на мак,
  Под нея всички хора със свобода са щастливи!
  . ГЛАВА #12
  Олег Рибаченко също има мечта, която дори не е проста, а прекрасна. Сякаш двамата с Дима продължават военната си кариера;
  Двамата се записват като доброволци в детската СС дивизия, сформирана от обладания от демони фюрер. Изглежда, че в тази реалност Хитлер окончателно е полудял. Вярно, от друга страна, той имаше благоразумието да не започне безнадеждна война със СССР.
  От друга страна, защо момчето да не получи военна закалка? Защо да пускат медицински сестри и да се греят като барчуци?
  Олег Рибаченко и Дмитрий, заедно с други момчета от младшия батальон, отлетяха за Африка. Германският транспорт с шест двигателя може да превозва до двеста въоръжени парашутисти. Но имаше цял батальон от триста бойци от по-младата версия на Хитлерската младеж. Триста момчета на около дванадесет години, наглед все още доста с издухани носове, но в действителност бяха специално подбрани момчета, които вече бяха получили не слаба военна подготовка.
  Фюрерът искаше колкото се може повече тийнейджъри да участват във войната. В Африка основните британски сили вече са победени, въпреки че в Судан все още има силни гарнизони. Вярно е, че колониалните войски не са напълно надеждни и всъщност британските части. Не са точно английски. Те не са толкова добре въоръжени, особено с танкове, опитайте, така че прехвърлете оборудването през метрополията. Следователно рискът от големи загуби при момчетата е минимален. Предполага се, че ще бъде на ниво конвенционални тактически учения, а младото поколение ще натрупа опит във войната.
  Олег Рибаченко и Дмитрий владеят немски (предполагаемият враг), както и английски, испански и френски. Тяхното училище също е елитно и съветските деца на теория трябва да са най-умните.
  Немско момче, очевидно един от лидерите, висок и мускулест Ханс Фойер, се ръкува и каза честно:
  - Не очаквахме, че руснаците могат да бъдат толкова силни и умни. Например, плюйте ни като първокласни немци!
  Олег Рибаченко скромно отбеляза:
  - И какво е толкова учудващо. Може би ще трябва да се бием, но ако отидете на разузнаване и не знаете немски език, колко информация ще съберете?
  Ханс се съгласи:
  - Вярно е! Но като цяло ни учеха, че вие сте руски подчовеци. Славяните са преходен етап между маймуните и хората. Тоест, по отношение на развитието на интелигентността, руският е малко по-висок от домашен любимец.
  Димитри стисна гневно юмруци.
  - Да, мога да вграждам за такива думи.
  Ханс отговори смело, свивайки юмруци:
  - Само изборът на оръжие зависи от мен. С ръкавици, вие сте шампионът на Половината свят, но какво ще кажете за дуел с нунчаци?
  Дмитрий беше изненадан:
  - И какво е то?
  Детето от немския елит искаше да отговори, демонстрирайки ерудицията си, но Олег Рибаченко го изпревари:
  - Това е селскостопански инструмент, с който в Китай чукат снопове. Монголо-татарите забраниха на китайците да носят оръжие, така че превърнаха това външно безобидно устройство в смъртоносен клуб. Разработена е цяла система за борба с нунчаци. След това е възприет от японците в края на деветнадесети век. Вероятно е преминало от тях към войските на SS.
  Ханс отговори:
  - Не със сигурност по този начин. Преди десет години Великият фюрер покани няколко гурута от Китай, като нареди училището за ръкопашен бой на Третия райх да бъде най-напредналото в света. Не трябва да се мисли, че ние, германците, бидейки най-висшата нация, не искаме да научим нищо от другите народи. Нашето немско военно училище изисква човешкият фактор да бъде взет предвид, доколкото е възможно.
  Дмитрий кимна енергично, потвърждавайки мисълта:
  - И съветската също. Сталин е казал - техниката по време на реконструкцията решава всичко! И тогава, през втората петилетка, разви идеята - кадрите решават всичко!
  Олег Рибаченко каза друго:
  - Трябва да кажа, че не всичко е наред с човешкия фактор. Например, нивото на техническа подготовка на войниците в СССР изостава. Но като цяло сме страхотни!
  Ханс предложи:
  - Искате ли да играете Hitler-hash?
  Съветските момчета бяха изненадани:
  - И какво е то?
  Ханс намигна.
  - Последното изобретение на Великия фюрер. Като шаха, който се играе не от двама, а от четирима, двама по двама. Но на една дъска от четиристотин клетки. Има танкове, самоходни оръдия и бойни кораби. Общо всяка фигура има четиридесет, а общо сто и шестдесет. Някои се движат като шах, други не. Плюс някои други нововъведения... Например танк и боен кораб могат да бъдат свалени само от танкове, самоходни оръдия и връзки и пехотинци или заедно, или ако достигнат определена линия, усилват оръжията си. Като цяло играта е много трудна, изобщо не прилича на шаха.
  - Покажи й. - попита Олег Рибаченко.
  Ханс извади сгъваема дъска от раницата си. Беше на панти и доста компактен. Фигурите са магнетизирани. По четиридесет еднакви. Самата дъска е доста консервативна, правоъгълна. Правилата са интересни, по-специално почти всички фигури не удрят, както се движат, с изключение на танковете. Те могат както да бият, така и да ходят с улавяне.
  Както се очакваше, най-силната част е бойният кораб, най-слабият е лекият пехотинец. Самоходните оръдия се оказаха тук и които се интересуват от самолетите, и един по един, но от друга страна, атакуващ самолет, изтребител, бомбардировач и хидроплан. Освен бойни кораби има и разрушители. Пехотата също е различна, механизирана, проста и кавалерия. Тоест не е лесно да се разберат правилата. Олег Рибаченко веднага отбеляза:
  - Не, тази игра на шах не може да бъде победена по популярност. Нивото на трудност е просто над върха!
  Ханс се съгласи:
  - Да, тук няма да е лесно да се разработи стратегия. И не можете да пишете умни книги. Но това е за арийците!
  Дмитрий се съгласи:
  - Да, за арийците! Хайде да играем!
  Олег Рибаченко предупреди:
  - Ще има малко удоволствие!
  Ханс покани друго момче и след като направи двойка, той започна да играе срещу момчетата. В случая избрах кафяво. Олег и Данка са естествено червени!
  Първоначално играта не беше много вълнуваща, но след това момчетата се включиха. Олег Рибаченко, като роден стратег, взе инициативата и започна да изтласква враговете от фланговете. В играта на фюрера като цяло нямаше крал и щабът можеше да бъде изместен, без да се губи ход.
  Но на момчетата не беше позволено да играят. Прозвуча аларма...
  - Въздушна атака!
  Момчетата веднага се втурнаха към илюминаторите. Въпреки че прозорците бяха тесни, не се виждаше много добре през тях и дори имаше смачкване.
  Десантните самолети летяха в колона и разбира се с ескорт от добре въоръжени бойци.
  Нямаше повече от дузина англичани. Спитфайърите, виждайки, че германците откриха повече картечен огън, опитвайки се да ударят от голямо разстояние. Но те сами получиха отговора. Три самолета на Кралските военновъздушни сили започнаха да пушат, а останалите избягаха.
  Момчетата си подсвиркваха силно, но никой не ругаеше - дисциплина. Но те стъпиха с ботушите и пуснаха куп солени шеги.
  Разбира се, транспортът не може да преследва бойците, разликата в скоростите е от порядък, така че момчетата трябваше да се успокоят и да се върнат към бизнеса си. Някои дори започнаха да правят лицеви опори от пода, други да правят пресата.
  Но Олег Рибаченко беше толкова вдъхновен, че запя с глас, способен да прогони не само краля, но и императора на лъжците (Хитлер!);
  Ние летим в жестока, смъртна битка,
  Пионери - деца на комунизма!
  Нашият Господ Сварог е винаги с мен,
  Да строшим основите на реваншизма!
  
  Имаме смелост и упоритост
  Всяка машина знае как да сглоби!
  Яростно поражение очаква нацистите,
  Не носете фриц глупости!
  
  Близо до Москва Вермахтът беше силно победен,
  Показахме смела доблест!
  Хлъзгавият паразит беше смачкан
  Спечелихме, броим директно!
  
  Какво може да направи Фриц след това?
  Само лапи до горе - бързо се отказвай!
  И Адолф в гърлото - остър шпиц,
  Нека магарето клоун играе ролята!
  
  Нашата роля е да надуем победния рог,
  Събираме червените легиони!
  И безмилостно отряза главите на агресора,
  Поне да идват на фронта направо от училище!
  
  Победихме влечугите, сякаш са родени от Марс,
  И навсякъде Фриц моли за милост!
  Ние сме синове на великите, където всички равни страни -
  Нека одобрят марша от иконата на лицето!
  
  Хитлер мислеше да завладее нашата Земя,
  И сега има бучка под бретона!
  В крайна сметка германците искаха да превърнат всички в игра,
  И те бяха положени от просто момче!
  
  Какво се случи с "Тигъра" - той отиде в метал,
  От него ще готвим самовари със сладък чай!
  Фрицът го получи - рязко поражение на рогата,
  Ние сме в Берлин в лъчезарен, топъл май!
  
  И Адолф стана примка вместо вратовръзка,
  Стегна врата на врага-палач!
  Тежко наказание течеше за греховете му,
  А сега газя Германия с танкове!
  
  Самият велик Сталин награди члена на Комсомола,
  Той даде поръчката - голяма звезда на "Виктори"!
  Колко влагаме - на Светото Отечество на силите,
  Че дедите ни се радват на онзи свят!
  Странно, но за такава бунтовна песен го аплодираха бурно - тук всички са напълно вцепенени, или какво?
  Когато Олег Рибаченко свърши да пее, сънят беше прекъснат и те бяха събудени отново, този път не по най-обикновения начин, а взети и поляти със студена вода. След това отново тези вериги, които бяха пълни с ужасни ожулвания по ръцете и колоната беше карана ... Дори не ми дадоха закуска! Кръгъл! Точно така, германците останаха на място, а затворниците бавно се придвижиха по околовръстния път. Какъв е смисълът на това не е ясно. Път с настилка от асфалт и камъчета. Няколко часа по-късно босите пети започнаха да горят и сърбят силно. Много от момичетата кървяха.
  Тогава, въпреки че беше още много далеч от вечерта, без церемонии го откараха обратно и набързо го освободиха от веригите, заповядаха му да легне.
  Олег Рибаченко и останалите момичета бързо се подчиниха. И въпреки че изобщо не ми се спеше, ръцете на бога на съня и виденията на Хипнозата (които самият Всемогъщият Зевс накара да затвори очите му!) се навиха внезапно и неизбежно.
  И отново, момчета пионери в почтени военни дела, дори и да принадлежат към чужда армия;
  Батальон от триста дванадесетгодишни момчета от Юнгволк беше възстановен на място и се премести по-на юг. Първоначално момчетата бяха карани няколко километра с коли, но след това ръководството очевидно промени решението си и реши да организира бягане за оцеляване за момчетата.
  Момчетата бяха принудени да се събуят, останали по едни военни шорти и така почти голи и боси с раници на раменете, за да бягат на юг.
  Разбира се, им беше позволено да се намажат с нов, доста ефективен слънцезащитен крем и маршрутът не минаваше през пустинята, а през по-мека и не толкова горяща трева, тъй като минаваше покрай река Нил и около пълноводна източник, тревата и дърветата растяха, но все пак изпитанието беше най-трудното. Защото трябваше да бягам в условията на дивата африканска юлска жега и дори с картечни пистолети, както и раници с провизии.
  Разбира се, в специален батальон имаше момчета, представляващи цвета на германската нация и имащи прилична физическа подготовка, но все пак.
  Младите воини се изградиха и командирът им, същият шут като тях, макар и доста висок, с мускулите на Аполон, нареди:
  - Е, братле! Знам, че ще ти е трудно, но дългът си е дълг! До вечерта трябва да изминем петдесет и осем километра! Това е заповед.
  Олег Рибаченко отбеляза:
  - Хм да! Думата тази команда звучи като заклинание! Не може да се пренебрегне.
  Дима отбеляза:
  - Готов съм да се обзаложа, че няма да го направим!
  Ханс Фойер възрази:
  - Задължени да изпълним, защото сме арийци! И вие сте руснаци, арийци, ако се запишете в най-добрия батальон на Юнгфолк.
  Раница зад гърба му, заедно с боеприпаси, вода и спойка е осемнадесет килограма, плюс три килограма картечен пистолет. Двадесет и един килограма е трудно за възрастен, ако ходите дълго време, а след това бягате и дори под палещото слънце.
  Олег Рибаченко потърка крака си в тревата. Момчетата бяха ентусиазирани да се отърват от обувките, да носят кожени ботуши (кожата наистина е изкуствена, но все пак не е някакъв кирзач), трудно е да бягаш тук. Обувки за фитнес или тенис биха били по-добри, но в условията на воюваща Германия това е лукс и те решиха да не развалят момчетата.
  Прозвуча командата и воините от Юнгволк се втурнаха да бягат, докато се опитваха да запазят подобие на формация.
  Свеж ветрец духаше от Нил и приятно лъхаше върху голите, мускулести торсове на момчетата воини. Те донякъде напомняха на тийнейджъри титани, готови да щурмуват небето. Те тичаха, дишайки отмерено, почти пети до пети. Напред бяха най-високите и, разбира се, високата Димка, въпреки че шест момчета, включително командирът, бяха по-високи от него. Олег Рибаченко, който беше само малко над стандарта, неговият единадесетгодишен растеж (за разлика от реалността, в която той следваше в своите героични предци!) трябваше да се втурне, почти в самия край. Вярно, това беше предимство, по-малък шанс да смажат петите или да прокарат крак под мястото, където седяха. Той е най-младият тук, но със сигурност не е най-слабият или дори по-глупавият.
  Натоварването е осезаемо, но все пак приемливо и всеки има опит в джогинг с товар. Дори и с голяма тежест, когато носеха например партньор на раменете си.
  Под босите крака на босите крака от време на време хрущят или пукат, в счупени палмови клони или шишарки, понякога има бодливи растения, които момчетата се опитват да заобиколят. Тревата е нагрята, често суха, но със сигурност не гори като пустинен пясък. Като цяло може да се живее, само Слънцето изгрява и засилва топлината.
  Висок Ханс, приблизително същия ръст като Дмитрий и те тичат рамо до рамо. Немско момче воин пита съветски млад войник:
  - Е, сега сте на война! Барутът, разбира се, все още не е подушен, но имаме всичко напред. Изпитвате ли някакво вълнение?
  Дмитрий честно отговори:
  - Все още не! - И добави той, обръщайки отново глава. - Честно казано, не!
  Ханс изсумтя презрително.
  - Правя го! Ще бъда честен, да! Е, какво от момчетата на моята възраст могат законно да воюват. Бийте се, стреляйте, убивайте, взривявайте, улавяйте. Все пак това е романтика. В крайна сметка вие и Олежка също искахте да се почувствате като живи воини, да се откъснете от рутината!
  Димка възрази решително:
  Нашият живот не е рутина. Изобщо да си пионер, дори лидер и спортист, е много интересно.
  Тогава защо се записахте при нас? Страхувате ли се да не бъдете убити или осакатени? - подкачи я саркастично Ханс.
  Димка, по прякор Иля Муромец - се присмя:
  - Затова се записах, за да покажа, че руснаците могат да се бият не по-зле от германците. И тогава целият свят пише и говори за вашите победи ...
  Ханс се засмя.
  - Е да! За нашите победи, слава в цялата вселена. - изду гордо широките си гърди високо момче войн. - А вие руснаците едва ли ще избутате мъничката финландска армия. Няма с какво да се похвалиш!
  Дмитрий, обиден, с мъка се сдържа, за да не използва юмруци, възрази:
  - Имаме и Халхин Гол!
  Ханс изсумтя презрително.
  - Малка схватка, някъде в Азия. И нашите момчета вече са превзели Европа и почти цяла Африка и Азия. И ние ще превземем Русия, време е да плюем!
  Очите на Дмитрий блеснаха гневно:
  - Не грабвайте, ръцете са къси!
  Ханс се засмя.
  - А как ви принудихме да подпишете Брест-Литовския договор? Ти ни даде земя, брои до Днепър, с три пъти повече щикове и саби. Какво може да се каже за руснака като войник в този случай?
  Димка се групира, той възнамеряваше да удари Ханс в муцуната и знаейки силата му като шампион на "полусвета", той със сигурност щеше да нокаутира нахалното немско момче, но ... не исках да се счупя линията и организирайте битка. Да, и не е добре да се използват юмруци по време на спора. Освен в този случай най-вероятно ще бъде арестуван и няма да има време да покаже, че руснаците се бият не по-зле от германците. Затова Дмитрий спокойно възрази:
  - Ние, руснаците, ви победихме при Фридрих II и дори превзехме Берлин. И когато Наполеон Велики ви командва, половината от армията му бяха германци, а през Първата световна война имаше Брусиловски пробив. Да, и вие не превзехте Париж, защото нашите войски почти превзеха Кьонигсберг.
  Ханс намери доста сериозен контрааргумент:
  - Но така или иначе, в последните битки с нас, вие бяхте победени! И те съдят за човек и народ преди всичко по дела!
  Дмитрий съвсем разумно възрази:
  - При царя имахме изостанала индустрия, особено във военно-техническата сфера. И сега развихме сериозна индустрия. Например, видяхте танка KV-2. Оборудвана е със 152 мм гаубица. Вие немците имате ли нещо такова?
  Ханс се засмя.
  - Французите на танковете S-2 също имаха гаубици, дори по-големи от калибър от 155 милиметра, но това не ни попречи да победим жабите, имайки по-слабо оборудване от сега. Основната сила на Вермахта е превъзходството на човешкия фактор!
  Дмитрий изкриви лице с равномерен тен:
  - А защо си мислиш, че имаш предимство пред нас в човешкия фактор, като си станал шампион на "половин свят"? И да победите най-добрите от вашите момчета?
  Ханс съвсем разумно каза:
  - Изключенията понякога само потвърждават правилата. Всъщност почти винаги! Сега, ако вземем не отделни явления, а нивото на военното обучение като цяло, тогава тук ...
  Дмитрий се ядоса:
  - Вие не знаете какво ниво на бойна подготовка имаме и как се провеждат ученията в съветската армия. Така че няма нужда да се спекулира!
  Ханс логично отбеляза:
  - В Испания имаше съревнование между съветската военна школа, доктрина и немската. Тествахме техниката и оръжията си. Резултатът е победата на нашето военно училище, стратегическото изкуство и консолидирането на режима на Франко. Така че вече се бихме с вашите момчета и спечелихме!
  Дмитрий Муромец тъжно отбеляза:
  - Имахте много повече войски от нас! Вие току що взехте сумата!
  - Не бих казал това. - Ханс наведе глава и млъкна, започнаха да се появяват първите признаци на умора и стана трудно да се говори.
  Най-лошата част е, разбира се, жегата. Слънцето неумолимо отиваше към зенита. Никое от момчетата не беше свикнало с нея. Германия и Русия са северни страни и през лятото рядко надхвърлят тридесет градуса. И това е Африка през юли и бризът е спрял да дърпа от Нил.
  Босите крака на момчетата станаха по-настръхнали от суха трева, а после изведнъж свърши и цял километър беше покрит с горящ чакъл. Беше много болезнено, някои от не много сдържаните момчета изпищяха. Потта се стичаше от тях и капеше със свистене върху горещия чакъл.
  Олег Рибаченко и Дмитрий, както и повечето от другите момчета, възпитани в спартански дух, се опитаха да се усмихват и да не дават брашно. Те мислеха за нещо друго. И така, Олег Рибаченко си представи, че босите му крака са облизани от пламък на стелажа и искаха да изтръгнат от него важна държавна тайна. И трябва да го изтърпи и да не показва, че е наранен или уплашен. Освен това момчетата израснаха в сурови условия и петите им не бяха толкова поглезени, въпреки че поетът и черният чакъл изгоряха, но не толкова, че грубата кожа се отлепи.
  Скоро последваха топлинни удари. Почти едновременно няколко прегряли момчета припаднаха и се наложи да бъдат качени на лека сгъваема носилка.
  Олег Рибаченко отбеляза за себе си, че германците като цяло имат добро оборудване. Възможно ли е в Червената армия да намерите устройство за носене на ранени от дуралуминий, което в същото време лесно се крие в раница.
  Но е по-трудно да бягате с допълнителен товар в ръцете си и босите ви пети горят по-силно с увеличаване на налягането. Така че те са нещо като доброволно-принудителен ад. Олег Рибаченко дори си помисли: как биха реагирали неговите другари на такъв тест, всички биха оцелели.
  Широки ивици нажежен, почернял чакъл бяха съчетани с пронизваща изсъхнала трева. Освен това командирът постепенно отведе момчетата далеч от Нил, очевидно за да избегне навлизането в селищата на Египет.
  Отново някои от момчетата започнаха да припадат и момчетата, изтощени или зашеметени от слънчевия клуб, покриха главите си с парцал, напоен с вода, и ги поставиха на носилка. Някои, които преди това са претърпели лек удар, станаха и продължиха да бягат.
  Но силата на младите момчета намаляваше и почти половината бяха извън строя.
  Накрая командирът, също доста уморен, каза:
  - Нареждам на всички да почиват! Достигнахме лимита! Покрийте се със сенници, пийте вода с оцет и шоколад. След това ще легнете да правите дихателни упражнения!
  Момчетата воини възкликнаха в слаб хор:
  - Готови сме да изпълним всяка поръчка!
  Въпреки слънцезащитния крем, кожата на бебето се зачерви и посинява. Беше неудобно да лежиш на бодливата суха трева и момчетата сложиха целофан под себе си.
  Дмитрий и Олег Рибаченко се настаниха един до друг в една и съща палатка. Момчетата изглеждаха леко изсъхнали, а кожата потъмняла. Босите ми крака горяха и сърбяха силно, краката ми трябваше да се повдигнат, за да изтече кръвта и да ми стане поне малко по-лесно.
  Дмитрий отбеляза:
  - Това, че войната не е мед, го знаехме, но не в същата степен!
  Олег Рибаченко мрачно обеща:
  - Все още е цветя. Ако видите кръв и погледнете първия си труп, ще разберете, че всички тези тичания по гореща повърхност са нищо!
  Дмитрий издърпа корема си и каза:
  - В книгите, разбира се, пишат какво е чувството, когато убиеш човек за първи път. Дори лош човек и твой враг, готов да освободи червата. Но все пак е..
  Олег Рибаченко отбеляза:
  - В книгата на Бусенар "Капитан Смелчар" също имаше цял батальон издеватели, които се биеха с британците. Нещо ни напомня. Но там проблемът на психологията, казват те, какво е да убиеш човек, се засяга само за кратко, когато куршум случайно покоси млад барабанист. И така като цяло има доста несериозно отношение към смъртта. Изглежда дори не е война, а празник!
  Дмитрий логично възрази:
  - Това е книга за деца и юноши; на които им е скучно да четат за психологически преживявания. И краят е толкова лош, почти целият батальон млекопитаещи загина, а продължението така и не беше написано!
  Олег Рибаченко, с дълбоко изражение на искрена скръб, отбеляза:
  - Но това е такава книга, че съжаляваш колко бързо свърши. Но много по-често се случва обратното, че буквално страдате, опитвайки се да преодолеете тази или онази работа!
  - Ако имате романа на Лев Толстой "Война и мир", тогава Олежек несъмнено е прав! Дмитрий се съгласи.
  Тогава младият партньор възрази:
  - В книгата "Война и мир" има интрига, няколко сюжетни линии и детайлно разкрити характери. Не, тя не е празна. В никакъв случай не е скучно! Въпреки че, разбира се, в началото далеч не е най-интересното.
  Дмитрий се съгласи:
  - Да, така е ... Много писатели грешат с бавен сюжет, когато преди да започне най-интересното действие, успявате да изхвърлите на пръв поглед скучна книга.
  След като остави момчетата да изчакат самия връх на слънцето, командирът беше веселият Вълк Щих, много мускулесто хлапе, на около четиринайсет години на вид. Лицето е красиво, но същевременно строго, детско и възрастно. Самият Вълк все още е от Юнгволк, но командният му принцип е, че младите трябва да бъдат водени от младите. А това, че Щих няма опит и счита, че дете не пречи на никого. Основното е, че той е ариец и командва арийците, което означава, че е в състояние да направи невъзможното за обикновените хора. И какво? Те го правят!
  Отново бягане, забравяне за болката, умората, момчетата, които дори се срамуват (такова е възпитанието!), Да си спомнят мама, татко или да помислят за нещо нежно. Това е, когато способността да издържите страданието и самият тест е голяма благословия.
  Младите воини бягат, без да мислят за неподчинение, и ако искат нещо, това е битка!
  Жегата е все още много силна и момчетата отново изтичват на бодливо горещ чакъл. И дори не вижда края. Болката става непоносима и много от младите воини вече не могат да сдържат стенанията на болката.
  Тогава Олег Рибаченко започна да пее песен, която композира в движение, истински марш;
  Славата на съветската родина е велика -
  Ние заслужаваме да вярваме, че ще бъдем тази слава!
  Ще победим жесток враг в битка,
  В името на руската, пресветла сила!
  
  Какво пее в Родината,
  В сърцето на честен, бос пионер!
  Втурваме се като птица в полет,
  Колко свята е станала нашата вяра!
  
  Автоматично повярвай ми голям брат
  А гранатите никак не са излишни!
  Ако сте смели, тогава резултатът
  Ще стане, въпреки факта, че си момче!
  
  Пионерът е самонадеян и строг ...
  Но усмивката на Бог ни озарява!
  Уви, в света има много зли аса,
  Те искат да съсипят място в рая!
  
  Фашисткият чакал дърпа лапите си към нас,
  Той иска да изтръгне сърцето на дете!
  И неговите прасета се усмихват,
  Нека получи силен шамар!
  
  Танковете "Тигри" са "ботуши",
  Непохватен - ужасно ъгловат!
  И не бягаш от тях,
  Е, по-добре пригответе гранати!
  
  Ние ще създадем такъв свят, повярвайте ми,
  Къде милиони ще бъдат щастливи!
  Хищен звяр ще избяга в леговището,
  Ще унищожим подлите легиони!
  
  Какво пее в Родината,
  И смазва всички нацисти много известно ...
  Стиснете по-силно Knight Ray Gun ...
  И за да стане мирно и тихо на планетата!
  
  
  
  
  Червеното знаме ще свети
  В него е святото име на Исус!
  Издържайте пионерския изпит за пет -
  Да бъдеш известен - твоята Русия!
  
  Но този изпит не е на дъската -
  Ще трябва да се предаде от окопа!
  Сивата коса се втурва към момчето в уиски,
  Приятел умря - сега скърби на гроба!
  
  Каква е изметта на проклетата война,
  Дори не е достоен да бъде наречен звяр!
  И ордата не знае как да се задържи
  Въпреки че Адолф понякога е по-забавен от шут!
  
  Знаем, че не трябва да отстъпваме,
  Пионерите се страхуват от някой друг завинаги!
  Ние, момчета, сме верни приятели,
  И морално вярвам, че не осакатява!
  
  Ние ще завършим славния марш в Берлин,
  Ние винаги вярваме, знаехме как да се борим!
  И хвана веднага смелост,
  ПКК, носеща в бегом в раницата!
  Олег Рибаченко завърши игрива и смела песен, а немските момчета я одобриха със свирки и смях. Сякаш не са забелязали, че техният прехвален фюрер е полят с помия от глава до пети!
  Стана по-забавно да бягаш, добави се повече енергия ... И скоро чакълът свърши и меката трева отиде, което се превърна в наслада за изгорените крака, смели момчета.
  Димитри отбеляза с усмивка:
  - Казват, че песента ни помага да живеем, но нищо не казаха, че тя облекчава и тежък товар зад гърба ни!
  Олег Рибаченко възрази:
  - Още по време на древноегипетската цивилизация се е знаело за животворното действие на музиката върху човешкия организъм, а и на песните. Например малки роби и робини, които все още не можеха да работят ефективно на полетата и кариерите, бяха принудени да пеят, за да развеселят възрастните роби. В края на краищата такава наука за валиология идва от Египет.
  Командир Вълк извика:
  - Възстановете за растеж! И не говори!
  Момчетата воини веднага се реорганизираха и се затичаха мълчаливо.
  Слънцето вече е залязло (в Северна Африка през юли става тъмно по-рано, отколкото в средната лента.). Спирането вече беше близо, когато изведнъж последва сигнал.
  - Всички легнете и се маскирайте!
  Както се оказа с причина. Отпред се чу далечен шум. А момчетата активно работеха със сапьорни лопати, хвърляха трева върху себе си. Вече беше достатъчно тъмно...
  Ханс отбеляза:
  - Вероятно е наш! Все още е твърде далече до фронтовата линия, защото Вермахтът е напреднал прилично.
  Димитри отбеляза с усмивка:
  "Но изучаването на изкуството на маскировката никога не боли!" В истинска война това ще бъде полезно!
  Ханс се съгласи:
  - Да, никога, но съм сигурен, че е наш!
  Вълкът изсъска:
  - Още една дума и ще те застрелям на място! Всички чакат! И направете нарове.
  Както скоро се оказа, Ханс и всъщност е сбъркал. Появиха се британски танкове. Момчетата обаче тихо седяха в засада: ами ако бяха свои на заловени превозни средства.
  Въпреки че танковете се насочват на север. Те са само четири, три леки и един труднопроходим "Матилда". Последният танк е голям проблем, тъй като гранатите могат да повредят само следите му. Белите дробове, от друга страна, могат да бъдат ударени с точни хвърляния в покрива или в кърмата. Ако "Матилда" разбие следите, тогава тя може да нанесе загуби на момчетата с двете си картечници и оръдие.
  Вълкът не искаше приятелите му да умрат още на втория или по-скоро дори на третия ден след пристигането си в Африка. Вярно е, че картечниците могат да деактивират точни удари. Но въпросът е чии са тези танкове? Изведнъж трофеи, вече заловени от германците?
  Вълкът наредил:
  - редник Юнгфолковец Олег. Излезте при танковете без оръжие и чанта и разберете кои са!
  Олег прошепна:
  - Слушайте командира!
  Полуголо по черни шорти, момчето беше мургаво от защитния крем, а за да скрие русата си коса, си сложи някакъв тюрбан от вестници. Сега изглеждаше като обикновено, бедно арабско дете. Малко вероятно е той да бъде приет за враг.
  Танковете се движеха бавно, превключвайки на предавка, при която двигателите издаваха най-малко шум, което също буди подозрение. Скочи до тях, Олег размаха енергично ръце и извика на развален английски.
  - Има мини! Има мини!
  Танковете спряха, глава с каска стърчи от Матилда и гневен глас на английски отговори:
  - Защо арапчонок, искаш ли?
  Момчето воин изплака:
  - Германците поставиха мини! Внимавайте с кралските войски!
  Втора глава се появи от презрамката, чух я, тя ще отговори:
  Нека умрат тези гадни германци! Моят крал е с нас! Сега ще ги изядем!
  - Ела седни тук! - Орден, съдейки по еполетите, полковник от Кралската британска танкова армия!
  Момчето се изкатери нагоре по кулата, усещайки приятната прохлада на бронята върху босите си малки крака с мехури. После се облегна назад и започна да показва пътя на британците.
  Бяха пет от тях и в не много просторната кула на средния резервоар Matilda беше малко тясно. Тук Олег Рибаченко реши да стане герой. Сръчните му тренирани ръце като на професионален джебчия бръкнаха в коланите и извадиха револвери. Палците махнаха бушоните веднага.
  Разбира се, беше подло, но изкушението да се извърши "подвигът" беше толкова силно, че Олежек стреля по няколко пъти от всеки револвер, като се прицели под лявата лопатка.
  От такова разстояние е трудно да се пропусне и само луд или последният страхливец може да облече бронежилетка, докато седи в танк. Полковникът беше изненадан и напипа дулото на пистолет зад тила. Момчето прошепна на най-чистия лондонски диалект:
  - Ако искаш да живееш, заповядай на другите три танка да се предадат! Иначе нашият батальон ще ги унищожи заедно с екипажите!
  Полковникът беше изненадан:
  - Кой си ти?
  Олег Рибаченко откровено отговори:
  - Вашият последен шанс за оцеляване! Три леки танка ще бъдат бомбардирани с гранати и ще бъдете измъчван от огън. Хората ще умрат! Ще броя до три, или ти им заповядай да се предадат и да излязат от колата, или ще те прострелям в плътта на крака ти и ще повторя молбата отначало! Едно две...
  Полковникът изхленчи.
  - Съгласен! Само не ни убивайте!
  Олег Рибаченко гордо заяви:
  - Ние, германците, не убиваме затворници! И тогава, след капитулацията на Великобритания, можете да служите отново в новите кралски сили, обновена Великобритания.
  Полковникът даде командата с треперещ глас. Танкерите послушно излязоха от танковете, оставяйки оръжията си. Няколко от най-големите германски момчета, хвърляйки камуфлажната си трева, се затичаха към тях, подготвяйки се да приемат първата партида затворници в живота си.
  . ГЛАВА #13
  Шестимата отново се бият с китайците. Отново тяхната хипервещица ги хвърли в седемнадесети век. Врагът вече е успял да събере огромна армия. Войските на Поднебесната империя обсадиха руския град.
  И сега едно момче, едно момиче и четири момичета смазват жълтата армия с мечове.
  Олег Рибаченко пусна вятърна мелница, отсече няколко китайци и изпя:
  - Към кървавата битка ...
  И момчето хвърли няколко отровни игли с бос крак.
  Маргарита, извършваща бърза атака с мечове и държаща мелница, потвърди:
  - Свято и право!
  И тя също хвърляше игли с боси пръсти. Удар на няколко дузини китайци.
  Наташа, смазваща врагове с мечове, добави:
  - Марш, марш, напред...
  И също така стартирайте босите крака на иглата.
  Работейки с ръце и крака, момичетата разбиха китайката много знаменито.
  Зоя също хвърляше игли с боси пръсти и чуруликаше:
  - Работещи хора!
  Аврора, изстрелвайки бумеранг с бос крак и отрязвайки жълтите воини, с готовност потвърди:
  - Марш, марш, напред...
  Светлана, смазвайки китайците и освобождавайки стоманени звезди с голи пръсти, удряйки врага, изписка:
  - Работещи хора!
  Момичетата действаха като истински бойни орли. И от техните удари на мечове и хвърляния на поразителни елементи враговете падаха и падаха.
  Олег държеше техниката "Пеперуда" с мечове и пееше:
  - Лицата на смъртта!
  И с бос крак момчето отново хвърли убиеца.
  Маргарита направи прием в мелницата. Тя смаза противниците и изписка агресивно:
  - Това е нашият път и борба!
  И от голите й пръсти паднаха няколко смъртоносни диска.
  Олег Рибаченко е момче-терминатор, отново хвърля това, което убива, и пее:
  - Първи май е празник на труда!
  И от босите крака на младия убиец отново летят дискове, отрязващи воините на поднебесната империя.
  Наташа отново хвърля смъртоносното и изписква:
  - Това е моето добро!
  А голата й пета удря в брадата китайския генерал и му счупва челюстта.
  Зоя държи прием на пеперуда с мечове и изкрещява:
  - Аз съм луда пантера!
  И от нейните голи пръсти години на остър малък диск убиец. И така взеха и изрязаха всички.
  След това отново са в действие мечовете и всички са посечени. Това е момичето терминатор.
  Аврора наряза китайците, смачка телата им и избълбука:
  Ние сме избрани...
  И дарът на смъртта лети от боса й пета.
  Светлана, посичайки воините на жълтата империя, потвърждава, оголвайки перлените си зъби:
  - Ние избираме!
  И от босите й крака отново бягството на разрушението.
  Олег Рибаченко, смазващ противниците, добавя:
  Колко често е...
  Босите пръсти на краката на момчето изстреляха съобщението за смъртта.
  Маргарита, унищожавайки опоненти и стартирайки презентации за унищожаване, добави:
  - Не съответства!
  Като момиче с пъргави крака.
  Наташа, стреляйки по врага и хвърляйки дарове на смъртта, издаде:
  - Аз съм зад теб...
  И боси, както винаги в бизнеса.
  Зоя, след като разпори враговете, го взе и агресивно изсъска с кобра:
  - Следвай сянката...
  И босите й крака отново са на работа...
  Аврора, хвърляйки оръжието си с голия долен крайник към враговете и старателно го раздробявайки, агресивно изписка:
  - Свиквам с...
  Светлана взе и хвърли дузина игли с бос крак, удари маса китайски и изписка:
  - За несъответствие!
  Олег Рибаченко отново е в атака. Сече враговете си и от време на време пее:
  - Ангели на доброто, две бели крила, две бели крила над света!
  И от неговия гол крак отново лети дарът на разрушението.
  Момчето както виждаме е много хрътка. И през цялото време бос, и трудно. Истински мачо. Въпреки че изглежда на дванадесет години. Но това е олицетворение на разрушението.
  Маргарита също хвърля игли с боси крака и скърца:
  - Луд сън! Пълна красота!
  И отново нещо съвсем убийствено отскача от голата пета.
  Това момиче е въплъщение на смъртта и разрушението.
  И тези китайци, да, разбира се.
  Наташа в бързото движение на красивия терминатор. Отсича противниците, сече ги с мечове и пее:
  - Слава на цар Алексей!
  И игли хвърчат от босите й крака.
  Зоя, изсичайки китайците и унищожавайки врага, потвърждава:
  - Злодеят ще бъде победен!
  И от босите й крака излита подарък от дива смърт.
  Аврора, смазвайки враговете, агресивно потвърждава:
  - И не молете врага за милост!
  И босият й крак, отново изхвърля, нещо абсолютно смъртоносно. И разбива противниците на парчета месо.
  Светлана, събаряйки съперници и хвърляйки нови игли във врага, като кобра съска:
  - Не крещи на луната!
  И подаръците на опасната смърт летят от голите й пръсти. Които нараняват и убиват всички.
  Олег Рибаченко е в движение... момчето както винаги е неуморимо...
  На китайците им е трудно. Така ги мачка, та ги пилее.
  Момчето гений изписква:
  - Това е моята битка!
  И отново от босите му крака летят дарове на унищожение.
  И младият войн се бие като пълен и агресивен герой. А мечовете й са като тоягите на Чернобога.
  Маргарита го взе, скочи, посече маса китайци. Проведен прием, сякаш смъртоносна сила.
  После отново размаха голи пръсти, действайки като проклет демон.
  Труповете на китайците вече са образували цели могили. Младият воин изсъска:
  - Моят живот в победа над враговете!
  И момичето отново от бос крак ще пусне облак от игли. И жълтите воини падат мъртви.
  Наташа изряза коридор пред себе си от труповете на жълти воини. Тя хвърли остри, наточени дискове и изскърца:
  - Хвърлете на Марс и ще има клас!
  И от босите й крака отново лети убийствен подарък на много неприятна смърт.
  И колко много китайци умират. Стотици, хиляди, под ударите на смазващата шесторка.
  Зоя също е в движение. Язди като кобра, не дава ни най-малък шанс на врага. И китайците падат хакнати.
  Момичето с бос крак хвърляше остри с отрова игли и пееше:
  - Руски юнаци със сабя посечени!
  И воинът, сякаш вълна ще се надигне, после ще падне.
  И Аврора прави крачка към врага и го посича без повече приказки.
  Убива китаеца и съска:
  - Голямото ми юначество!
  И от босите й крака отново излита онова, което разбива парчетата в пастели.
  Червенокосото момиче не щади китайците. Тук наведнъж изрязаха седем души.
  И голата й пета, генерал на Поднебесната империя, разби челото. Той, разбира се, умря.
  Светлана също се движи и посича врагове. Двата й меча, като сгъваеми ножици, разрязаха телата на китайците.
  В движение момичето смачка дузина противници. И тя взе дисковете с боси крака и ги пусна. И тя отряза много китайски.
  Цялата е в дива лудост.
  Светлана казва:
  - Враговете няма да преминат!
  Аврора се съгласи:
  - Разбира се, че няма да минат - без шанс!
  И червенокосата кучка, пак лудо виеща и удряща китайците със саби. И тогава голите пръсти на земеровки ще пуснат няколко игли. Че няколко дузини китайци ще бъдат изпратени на другия свят.
  Олег Рибаченко, посягайки жълтите воини, го взе и изписка:
  - Унищожаване на ума!
  И отново момчето с боси пръсти изхвърли ужасно смъртоносните и смъртоносни игли.
  И тогава той изчурулика:
  - В съня ми - винаги победа!
  Маргарита, биейки се с врага и посягайки противниците, се съгласи:
  - Даже много голяма победа!
  И момичето пак с боси пръсти, като го взема и хвърля смъртоносния към врага.
  Толкова много китайци вече са убити от тяхната двойка. Да, и четири момичета не по-малко.
  Наташа хвърли с бос крак самоделна граната от въглищен прах. Единият ще експлодира, разкъсвайки китайските войници на парчета.
  И момичето вика:
  - Аз съм орелът на властта над света!
  Зоя също е много ловка в унищожаването на китайската армия. Той размахва мечовете си и пее:
  - Ние сме горди орли!
  И отново нещо много смъртоносно изхвърча от босите й крака. А китайците са много специфични убийства.
  Момиче в див екстаз от пъргаво и агресивно движение, което не позволява нито една игла да падне, без да бъде ударено.
  Аврора също се движи. Босите й крака хвърлят остри игли. Червенокосото момиче действа като пантера, преследваща чакали. Тя реже китайците като захарна тръстика.
  И крещи с пълно гърло:
  - Бъдещето е мое!
  И изплези език.
  Светлана също изтребва китайците. А босите й крака ускоряват бързото им движение.
  Русо момиче, като кобра. И реже противниците без никакво съжаление.
  Мечовете й се въртят като вятърна мелница. И не позволявайте на врага да замръзне в мир. Освен ако мирът не стане пълен и вечен.
  Светлана, отрязвайки китайците, съобщава:
  - Формата ни е най-висока!
  И от босите й крака излита смъртоносното и непонятното. Как да удряте противниците, така че направо до смърт.
  Аврора потвърждава:
  - Чисто поражение!
  И дузина игли летят от бос крак на момичето. Да, толкова уместно, че петдесет китайци паднаха наведнъж.
  Наташа забелязва това, нарязвайки воините на Поднебесната империя:
  - Гневът ти е голям!
  И боси пръсти ще пуснат дискове.
  Зоя, режейки опонентите, възкликва:
  - Нека мечтата се сбъдне!
  И също така бос крак, като убийствено унищожение ще изпрати.
  И масата на китайците се превръща в трупове.
  Аврора, посичайки жълтите воини, пее:
  - Никаква милост към врага!
  И от голия й крак излита нещо, което смазва до смърт жълтите бойци.
  И червенокос воин в диво движение.
  Светлана, прерязала куп врагове, го взе и изскърца, оголвайки перлените си искрящи зъби:
  - Никога няма да спрем! Така че руската армия е родена да побеждава!
  И тогава момичето хвърля въглищна граната с бос крак и разбива опонентите си на кървави парчета месо.
  Олег Рибаченко, побеждавайки китайците, действаше ловко.
  И момчето терминатор запя:
  - Руската армия е родена да побеждава!
  И голата пета на момчето в скок удари мандарина в брадичката, буквално го смачка.
  Младият воин извика високо:
  - Победата ще дойде за нас!
  Маргарита, съсичайки китайците и отрязвайки главите им, отбеляза:
  - Ако има...
  И момичето с бос крак хвърли куп игли ...
  Олег Рибаченко изрева в отговор:
  - Кой идва при теб!
  И тогава босият крак на момчето пусна облак игли. Веднага стотина китайци бяха бити.
  Маргарита изписка с пълно гърло:
  - Ще има такива...
  И голите й пръсти изстреляха смъртоносен бумеранг.
  Олег, изрязвайки воините на Поднебесната империя, потвърди:
  - Кой ще дойде за теб!
  И босите крака на момчето ще изстрелят убийствения и уникален. Нещо, което смазва костите на китайците.
  И да ги отрови.
  Да, момчето не е от плаха дузина ...
  Наташа проведе двоен прием - отсичаше китайците и пищеше:
  - Това са нашите момичета!
  А от босите й крака бягството е подарък на пълно унищожение.
  И момичето ще изсъска:
  - Млъкни!
  И нейните мечове секоха на всички глави.
  Зоя нарязва опонентите в движение и пее:
  - Моята любов е на петия етаж!
  И отново босият крак на момичето ще изстреля бумеранг. И масата от жълти воини с отворени кореми рухна.
  Наташа, отсичайки жълтите, проговори:
  - Любов? Ами яйцата на Фаберже?
  И отново от гола пета пусна смърт.
  Зоя, нарязвайки китайците, отбеляза:
  - И конкретно вече си изтръпнал!
  И намигна на приятелката си!
  Момичетата явно не са простотии. И със сигурност не жаби.
  Босият крак на Зоя изпуска увреждащ елемент. И много китайци отпадат.
  Аврора в атака. Уникален и опустошителен. Разсича врагове, а мечовете й са като крилата на вятърна мелница.
  Червенокос дявол, в класическото движение на бърза атака. Ако наистина реже, значи реже специално.
  И крещи:
  - Рискът е благородна кауза!
  И от нейните боси крака пак лети подарък на китайците. Всеки ще бъде нарязан и смачкан.
  Светлана в движение Смазва войниците на поднебесната империя. Не ти дава ни най-малък шанс.
  И сега босите й крака са толкова виртуозни, а убийствените ще бъдат изхвърлени. И китайците ще бъдат толкова покосени, че просто се чудите.
  И момичето Светлана крещи:
  - Гордо се рее над планетата...
  И тя счупи врата на китайския командир с голата си пета.
  Олег Рибаченко, смазвайки враговете, пее:
  - Руски двуглав орел ...
  И от босите крака на момчето лети още един подарък на смъртта за китайската армия.
  Маргарита, прорязвайки враговете и оголвайки зъби, добави:
  - В песните на народа се пее ....
  И въглищен лимон излетя от голата пета на воина, разбивайки противниците ..
  Наташа се завъртя във въздуха, покоси дузина и половина китайци. Тя отряза много врагове и изписка:
  Той си върна величието!
  И момичето отново е в движение и танца на смъртта.
  И босите й крака изхвърлят нещо, а враговете са много конкретно убити.
  Да, за китайците това е черен ден.
  Зоя също ги мачка, нарязва ги на парчета и пищи:
  - Величието на Руската империя!
  А босите й пръсти изстрелват поредния смъртоносен бумеранг. Което лишава противниците от глави.
  И самото момиче ще го вземе и ще удари бекхенд.
  Но в битка Аврора не е срамежлива. Ако загине dolbanet, така че без никакво съжаление. И я насечете с мечове - точно като палачи.
  Червенокосият дявол изрева с цяло гърло:
  - Аз наистина съм просто Сатана!
  И отново нейните мечове се издигат и падат върху китайските бойци.
  Огненият звяр е на път да завие и граната от дървени стърготини ще изхвърчи от босите й крака.
  Ще има експлозия. И много китайци вече са в ковчега.
  По-точно труповете им са разхвърляни навсякъде.
  Аврора ще изписка:
  - Моята вяра е изтребление!
  И от босите й крака, като подарък от смъртоносна смърт, ще лети.
  А червената кучка е просто динамит за убийство!
  Светлана, има и нещо, което не ви позволява да скучаете, но може да убие.
  Той ще го вземе, ще пусне бумеранг с боси крака. И отряза много китайци. Това момиче е просто темпераментна блондинка.
  И в този воин тенденцията е да се отреже главата с помощта на остър зъб и горящ трион.
  И воинът ще пее:
  - Няма да бъдете пощадени! Много ще се радваме!
  И отново момичето прави много смели и мъдри ходове. И разбива противниците, не им позволява да се огледат.
  Момичета в атаката на китайската армия. Те секат противниците с мечове и изпращат дарове на унищожение с боси крака.
  Олег Рибаченко се движи като пантера. И сече враговете, правейки вълна след вълна. За една секунда едно безсмъртно момче може да замахне петнадесет или двадесет пъти.
  И пуснете много воини с разрязани черепи.
  Вечното момче възкликва:
  - Мечтана развалина!
  Отново неговият меч е в движение и показва тенденция да унищожава противниците.
  Маргарита също се поряза и изписка:
  - Аз съм вулкан на смъртта и ще ви сложа рога като дами!
  А босите й крака хвърлят остри дискове, които поразяват враговете до смърт.
  И момичето крещи:
  - Ще има нови победи - ще има нови бойци!
  И воинът унищожава всички с яростна атака.
  А босите й изсечени крака сякаш забиват пирони в ковчег.
  Наташа изряза куп китайци и изписка:
  - За нашата победа!
  И от босите й крака полетя още един дар на смъртта.
  Зоя също реже противници. Действа с всякаква възможна и невъзможна агресивност.
  Ето нейния бос крак пусна лимон на въглища. И веднага стотина жълти войници бяха хвърлени нагоре.
  Момичето запя с усмивка:
  - Ще взема коня в залог и късметът ме чака!
  И отново момичето ще удари врага. И той ще върви, разрязвайки враговете, без да им оставя и най-малкия шанс.
  Aurora е чист звяр в битка. Тази жена терминатор е просто въплъщение на дяволския ум.
  И реже ли реже.
  А от китайските се сипват само накъсани парчета месо.
  Аврора, унищожавайки противниците, изрева:
  - Темперамент на кобра!
  И тогава босият й крак хвърли истинска бомба. И много жълти войници разкъсаха.
  Светлана смазва китайците. Сече ги с мечове и пее:
  - Бъдещето е минало, само когато е добро!
  И сега от босите й крака отново хвърчи убийствен подарък. Той разпръсква противниците. Има и фрагменти от ръце, крака и друга кървава пяна.
  Момичетата в битка са толкова диви, постоянно в атака.
  Но има твърде много китайци и следователно унищожаването е пристрастяващо. Въпреки че мечове и работа.
  Олег, по-специално, започна да плюе от сламка. Което също добавя изтребление.
  Да си признаем, момчето е много хрътка. Движенията му са като люлеене на махало.
  И това е много по-бързо от часове. И секат мечове много бързо и светкавично.
  Момчето изсъска:
  - Това е нашата мечта, да победим и да унищожим!
  И отново босите му крака ще избият смъртоносен подарък.
  Маргарита в див ход. Реже врагове и скърца:
  - Ще има победа, знам със сигурност!
  И момичето ще хвърли смъртоносна граната.
  И разкъсайте частите на жълтите воини.
  Наташа също е в движение. Не познава прегради и плах. Нейните мечове посякоха противниците. И извършете тройна мелница.
  Тогава момичето казва:
  - Голяма каскада!
  И бос крак хвърля бумеранг. Десетина китайци остават без голове. Ето го воинът, който се занимава с тях.
  Зоя също е в движение. Смазва опонентите и скърца:
  - Бийте се кърваво и правилно!
  Босият й крак е в движение, нещо ще хвърли. И разкъсайте масата воини на поднебесната империя.
  Аврора също се движи. И също така провежда унищожаването на китайците. И той го прави, сякаш гребе с четка.
  И изкрещява:
  - Банзай тенденция!
  И от босите й крака отново лети граната. И ще разбие много счупени врагове.
  Светлана също е в битката. И не се отказва без много церемонии. И мечове като разрез. И с боси крака ще го вземе и ще го пусне. И от него произтичат такива светкавици от енергия.
  Аврора насърчава приятеля си:
  - Има контакт!
  Светлана, разрязвайки командира на Китай наполовина, потвърди:
  - Има контакт!
  И двете момичета удариха босите си пети една в друга.
  Аврора отново е в движение. Стремителен и непобедим. Не познава слабост и съмнение.
  Мечовете й разрязваха човешка плът.
  Червенокосият дявол, смазвайки друг китаец, пита:
  - Какво мислиш, наистина?
  Светлана отговори:
  - Вярно, понятието е относително!
  Аврора се засмя и отбеляза:
  - Да, това е вярно!
  И още една граната излетя от босите й крака. И как е удряла враговете. От китайците само парчета разкъсано месо летяха в различни посоки.
  Светлана отбеляза с усмивка:
  - Така е нашето убиване и съзидание!
  И момичето също пусна дар на смъртоносна и безпощадна смърт с бос крак.
  Наташа, разбивайки китайците с мечове, логично отбеляза:
  Те имат своята истина, ние имаме нашата!
  И още една граната излетя от босите крака на момичето.
  Зоя охотно се съгласи с това, нарязвайки врага на малки парчета:
  - Всеки има своето. И една много голяма истина!
  И от босите й крака отново хвърчи изключително смъртоносен. И разкъсване на плътта на малки парчета нар.
  Наташа логично отбеляза:
  - Това ни е дала науката и боговете!
  Зоя, унищожавайки противниците, се съгласи:
  - Тя даде много!
  И босият й крак отново хвърли няколко диска. И удари куп противници.
  Наташа отбеляза, оголвайки зъби:
  - Тенденцията обаче!
  И голите й пръсти хвърлиха още дузина игли. Показаха убийствена и дива политика.
  Десетки хиляди китайци вече са убити. Шестимата свършиха чудесна работа, създавайки алтернативна история.
  И разбира се, момичетата и едно момче са много голяма и колосална сила!
  . ГЛАВА #14
  Китайците получиха жесток урок, докато не нападнаха, момчето гений Олег Рибаченко надраска нов шедьовър;
  ВРЕМЕ ЗА ПОДАРЪК!
  ПРОЛОГ
  В навечерието на Нова година столицата Москва прилича на гигантски пчелен кошер, щедро обагрен със светлини. Всички бързат да свършат многобройните неща, натрупани през годината, за да се потопят в сладките вихри на празничното веселие.
  И младият Алекс с приятелката си Анджелина трябваше да се въртят, доставяйки множество подаръци. Лепкав, мръсен сняг скърцаше под филцовите ботуши, беше горещо в памучния кожух на Дядо Фрост, а под влакнестата брада румените бузи на младия мъж пареха от солена пот. Анджелина, в костюма на снежна девойка е малко по-лесно, въпреки че след двадесетата къща не започвате образно да падате от краката си.
  Но как да откажете възможността да спечелите допълнителни пари като новогодишна двойка?
  Няма достатъчно пари за нови актуализации, а стипендията е изключително малка, на луди цени...
  - Вие сте kudlaty къде chapaet? - чух тромав глас.
  Фенерът изведнъж угасна и в тъмнината проблеснаха зловещи сенки. Брадатият бандит с тесни очи разтърси дълга кама, последван от още няколко, приличащи на дяволи, избягали от подземния свят.
  - Режете неверниците! - Звучи, измъчвайки тъпанчетата, гадно, като скърцане на ръждив трион върху бетонен глас.
  Въпреки че, разбира се, според холивудския сценарий двойката трябваше да се изправи и да нокаутира бесните бандити наведнъж, но животът е по-прозаичен. Алекс и Анджелина подариха гъска. Разбира се, те са млади, атлетични, но тежките чанти с подаръци зад гърба и обемистите халати много затрудняват бягането...
  Зад него се чува тежък дим, мръсни рогозки, тук един млад мъж е посечен с кама по гърба, разрязвайки палтото си ...
  Сив предмет лети под краката на бягащите студенти, изглежда, че е плъх с искряща (бушонът гори!) опашка. Анджелина изкрещя: тя не обичаше плъхове, но това, което всъщност беше много по-ужасно ...
  Изгърмя! Асфалтовата настилка, рязко издигната, се удари в лицето и тялото моментално беше пронизано от остра, разкъсваща клетките болка ...
  ПОСЛЕДНИЯТ ШАНС НА ЧОВЕЧЕСТВОТО
  Когато се приближи такава безбройна армада, това е ужасяващо, от разстояние изглеждаше, че многоцветна, искряща мъглявина пълзи. Освен това всяка искра е свиреп демон или треперещ дух, причинен от магията на магьосник некромант. Предната част се простира на няколко парсека, в такъв мащаб дори флагманските ултрабойни кораби изглеждат като пясъчно зърно в Сахара.
  Човешката конфедерация, заедно с други раси, обитаващи метагалактиката, влязоха в решителната битка.
  Тук има толкова много кораби, с невероятно, макар и в повечето случаи само възпрепятстващо ефективното бойно разнообразие. Е, например звезден кораб под формата на клавесин или с дълги муцуни, навити в шомпол вместо струни на арфа, или дори контрабас с правоъгълна кула на танка . Това може и наистина впечатлява хората със слаби сърца, но е по-вероятно да предизвика смях, отколкото страх, особено сред изтънчените воини.
  Техният опонент е империя, нагло претендираща, че е универсална сила. Великият ковчег, където всичко е поставено в услуга на войната, основният лозунг е ефективност и целесъобразност. За разлика от Коалицията, корабите-носители на ковчези се различават само по размер. И формата е почти същата - много хищна на вид, дълбоководна риба. Може би с едно-единствено изключение: изглеждащи като дебели, отлети от стомана ками - анигелани.
  Звездите в тази част на Космоса не са твърде гъсто разпръснати по небето, но са цветни, особени в светлинния си диапазон. По някаква причина, гледайки тези светила, има тъжно усещане, сякаш гледате в очите на ангели, че те осъждат живите същества на Вселената за тяхното подло, наистина диво поведение.
  Армията на Гробзагонат не бързаше да се срещне, само отделни мобилни части, бързо, възползвайки се от превъзходната си скорост, атакуваха врага, нанасяха щети и се оттегляха. В отговор те се опитаха да ги посрещнат с баражен огън, но по-пъргавите и технологично напреднали бункери за ковчези действаха много по-ефикасно. Мините избухват като взривени, изригват в гейзер от фрагменти от крайцера и разрушителя. Но тук беше възможно да се изхвърли и голяма игра. Един от огромните бойни кораби на човешката конфедерация е свален, корабът пуши гъсто, а на борда на гигантския звезден кораб "Сталинград" цари суматоха.
  Те се опитват да го спасят с всички сили, кожата на момичета и момчета буквално одра от страшната жега. И във въздуха, като мода, се пръсна розова вода, молекула азот и кислород реагираха, повишавайки вече непосилната температура за човек. Тук момичето падна на колене и се наведе над целува амулета на Перун, капчиците сълзи се изпариха, без да имат време да стигнат до тежкото метално покритие. Ето това е смъртта, млад мъж, който преди половин час се опита да я вдигне, пада на пода и пламва, червеното месо се отлепва от костите ...
  Боен робот, изпуска капки смазка от широкото дуло, изглежда, че тази машина реве, изпитва мъчение, изпраща молитва към електронни богове, базирана на двоичен код. Вентилационната система се разпада, превръщайки се в нещо като малки, но многобройни черни дупки, които рискуват да поемат всичко и всичко.
  Ето две очарователни жени воини, които неуспешно се вкопчват в абордажната минохвъргачка с ръце, опитвайки се да забавят смъртта. Техните нежни, розови лица са изкривени, а красивите им черти са изкривени от непоносима болка. Но налягането на смукателното торнадо се увеличава. Той откъсва пръстите си, от разкъсаните мускули и сухожилия шурти пурпурна кръв и момичетата се втурват в месомелачката. В движение червенокосо момиче се сблъсква с млад мъж, удряйки главата си като лисица в стомаха.
  Те успяват да се усмихнат един на друг, преди да тръгнат към мястото, от което няма връщане. Друга жена, вече повече от половината овъглена, нарисува с горяща ръка на стената: "Смелият умира веднъж, но живее вечно, страхливецът живее веднъж, но е мъртъв завинаги." Синкаво-зелен пламък добавя топлина, прегръщайки възхитително тяло, достойно за най-престижните подиуми преди няколко минути. Тук се оголват момичешките кости, а силните мускули, калени от детството, се разпадат на бяла пепел.
  Бойният кораб пламна силно, изхвърляйки преливащи се въздушни мехурчета във вакуума, а след това избухна, разбивайки се на множество фрагменти.
  Хипермаршал Гробзагонат Принц "Гигантски боздуган" нареди:
  - Придвижете напред пет милиона осемстотин и петдесет хиляди супер фрегати, както и здрави носители на аниген. Нека ордата от вселени се втурне в гърбовете на врага!
  Фрегатите се опитаха да запазят строя, подреждайки се в отделни линии. Ракетните крайцери и грайферите, заедно с изтребителите, образуваха нещо като фина мрежа. Първоначално те се опитаха да бомбардират врага на голямо разстояние, използвайки оръжие, което вече не е ново за Вселената, но изключително разрушително: термокваркови ракети. Като боксова тактика на голям удар: хвърлете дълъг ляв удар и дръжте партньора си на разстояние. Коалиционните кораби се отдръпнаха, ариергардът на звездните кораби се втурна напред, опитвайки се да пробие навреме към бойното поле. Ковчезите, използвайки предимството си в организация и маневреност, подобно на палач с брадва, посичат по-рехавата формация на противостоящите им сили. Сред тези, които се опитаха да атакуват извънземните, загубите се увеличиха.
  Дяволската красота-генерал херцогиня де Фурия се втурва на високоскоростния си аннигенен превозвач. Това е такъв вид боен звездолет, че за разлика от конвенционалните крайцери, вместо оръдия, има излъчватели на антена, които, когато се използват в битка, разяждат бронята на вражеските кораби със своя ефект. Тук идват гравиоплазмените вълни, които бързо преминават през вакуума. Черното пространство от техните космически наводнения е оцветено като вода от разлят бензин. Действието е много разрушително. Те деформират оръжията на извънземни, които неуспешно се опитват да им се противопоставят, причиняват смущения в компютърното насочване или дори при висока интензивност предизвикват детонация в анихилационните предпазители на термокваркови ракети. Вражеските кораби са като риби под филм от двигателно масло, някои от тях не са направени от метал или керамика, а от биологичен произход и съвсем реалистично се гърчат в най-ужасните конвулсии.
  Тук друг от бойните кораби започва да се разпада, пламтящ, сякаш огромен кораб с диаметър по ширината на Ламанша е направен от домино, залято с бензин. Няма какво да се каже за загубите от по-малките звездни кораби. Коалицията от извънземни и земляни явно отстъпва, явно най-новото оръжие на сталзаните - излъчената гравиоплазма, буквално шокира космическите сили на няколкостотин империи.
  Граф дьо Барсов контролира огъня, като движи пръстите си пред скенера в определен ред. Външно ковчегът Генерал на шестте звезди изглежда като могъща, героична конструкция на човек с раирано тигрово лице. Агресивен красив звяр, но това е зла красота - Луцифер. Гробзагонът се хили гневно, нанасяйки безмилостни удари. Той усеща объркването на тълпата, събрана от няколко галактики. Е, нека се натрупат още повече, засилете паниката. Когато основните сили на Безмилостната, гробна империя влязат в битката, ще има победен, радостен край за едни и тъжен за други.
  Коалицията действа някак хаотично, вместо организиран отпор, неясни маневри, дори два грандиозни бойни кораба, въпреки космическите разстояния, заслепени, плаваха един към друг, след това с рев, чрез гравитационни вълни, болезнено раздаващи се в ушите от близко разположени бойци, се сблъскаха.
  В тях са счупени прегради, смачкани са бойни отделения, казармени кабини, учебни и развлекателни зали. Всичко се случи със скоростта на прилива, достатъчно бързо, за да убие всяка възможност за бягство, но все пак агонизиращо бавно, давайки шанс на милионите хванати в капан живи същества да изпитат кошмарния страх от неумолимата смърт.
  Ето графинята на състезанието с чипове, много подобна на букет от теменужки с розови жабешки крака в златни къдрици, приема болезнена смърт, признавайки ... на своя боен излъчвател. Компютърна холограма чете молитви и опрощава грехове с бързо темпо. Такава е религията на тази бляскава нация, вашето високотехнологично оръжие играе ролята на свещеник, само кибернетичният интелект се счита за такъв, той има достатъчно святост и чистота, за да служи като посредник между живия организъм и Всемогъщия Бог. Последните думи на свещеника-излъчител бяха:
  - Светът не е лишен от чар, но мерзостта не се принася в жертва на Бога!
  Херцогиня дьо Фюри е строен и атлетичен помощник на отбора в специален режим, компресиран код на речта, който играе двойна роля. Първият щит на шифъра от евентуални подслушвания на екипа. Вторият маготелепатичен импулс.
  Крайцери, разрушители, бригантини и дори един космически кораб, това са кораби, повредени или напълно унищожени от нейния звезден кораб. Де Фурия логично отбелязва:
  - Смелостта може да компенсира недостатъчното обучение, но обучението никога не компенсира смелостта!
  Грайферът им вече е опустошил термокварковата енергия (засега нейното използване не е толкова съвършено) на реактора почти до краен предел и трепетно чака командата. Стотици хиляди вражески кораби от основните класове вече са унищожени, битката се води на най-широкия фронт.
  Заповедта беше дадена, те побързаха, организираха се да се оттеглят, за да се презаредят на товарните станции - специални контейнери за космически кораби.
  И принцът "Гигантският боздуган" хвърли нови сили в битката:
  По-специално неговият личен флагман ултра-боен кораб "Звяр".
  След това други двама гиганти "Шок и страхопочитание" и "Червената примка" продължиха напред. Те разполагат с десетки хиляди големи и малки оръдия и излъчватели. Над тях трептяха няколко защитни слоя: гравиоматрица, магопространствени полета (пропусклива материя само в една посока), рефлектор на силата. Всички кибернетични устройства работеха върху теоплазма на подниво, което дава устойчивост на смущения. В същото време бяха използвани огромни радари, които сами създаваха йезуитски пречки за електрониката на врага.
  Сякаш смъртоносна градушка падна върху посевите, паднаха "дарове", носещи смърт... Трима великани се опитаха да се разпръснат по-широко, за да унищожат врага възможно най-ефективно. Те са практически неуязвими, като кълбовидна мълния, летене, изгаря тополов пух, пърхащ в космоса, такъв е техният смъртоносен ефект върху космическите кораби на извънземни. Принуждавайки ги да се оттеглят в паника. Безброй спасителни модули във формата на хапчета се разпръскват във вакуума, все повече и повече от тях потръпват от ракетни експлозии като шамандури в бурно море. Досега ковчезите не им обръщат внимание, разбиват преди всичко опасните и силни, тогава ще бъде възможно да довършат извънземните, които са загубили остатъците от умовете си от ужас. Битката все още не е спечелена, войските на Безмилостната империя също търпят, но незначителни загуби в сравнение с врага.
  Но в същото време на пламтящите звездни кораби няма суматоха и паника. Евакуацията протича много гладко, сякаш това не са живи организми, а биороботи. Освен това отстъплението, сякаш за подигравка със смъртта, е придружено от смели песни.
  И ето носителят на анигена на де Фурия: такъв специален носител на гравитационна плазма, който се оказа неочакван по отношение на разрушителната си сила. Зареждането на енергията на унищожението се проведе почти мигновено и отново в битка.
  Космическият кораб набира максимално ускорение, херцогинята дори се държи за стабилизатора, през полупрозрачната тъкан на бойния костюм можете да видите как големите й бицепси са напрегнати, не по женски начин. Тя и другите членове на екипажа трябва да положат усилия да не паднат по гръб. Херцогинята с тигрова глава е неподражаема, като воин от комикси, очите й са пронизващи, много ярка, дълга и гъста коса се вее от настъпващия въздух.
  Трудно е да се повярва, че това героично момиче вече е ударило двеста цикъла. Колко свежо и чисто е лицето й, много подвижно, понякога с яростно изражение, понякога напротив ангелско или закачливо. Има много битки зад гърба си, но тя сякаш никога не се изморява от тях. Всяка нова битка е нещо специално, със своята неописуема красота и богатство на картината, вълнуващ ритъм.
  И сега те разполагат с най-новите оръжия по отношение на принципа на действие, срещу които врагът едва ли ще успее да намери ефективна защита, поне до окончателната победа на Гробзагонат.
  Колко безпомощен е дредноутът на расата Phizt. Заслепен, губещ посока. Въртене с диск, изстрелян от спортист, който след няколко мига съставните му части бяха разпръснати из просторите на галактиката. Или още една нещастна жертва, три разрушителя, умиращи едновременно в обятията на гравиоплазмата, корабите треперят и се сплескват, като пържени, изхвърлени от прибоя върху парещия пясък.
  Барон де Алигатор, коригирайки насочването на излъчвателите (и не без успех, само моноблокови пръчки останаха от новия изпепелен крайцер), отбеляза със съжаление:
  - Лесно се убива, трудно се възкресява и изобщо не може да се живее без насилие!
  Дефурия, управляваща групата си звездни кораби, изхвърляйки още един поток от разрушения и приличаща на кораб, преустроен от товарен транспорт, също е оплетена в плазмена мрежа, посочена:
  - Смъртта, като верен приятел, непременно ще дойде, но ако искате да се разходите по-дълго с капризен живот, докажете своята преданост към ума и смелостта си!
  Граф дьо Барсов излая дрезгаво, продължавайки остроумната си реплика:
  - Законите не се пишат за глупаците, но и те получават санкции за нарушаването им за тези умници, които са написали тези закони!
  Организираната съпротива на разнородната армада е сломена. Бягството в космоса е като дори планински колапс, това е торнадо, което веднага покри училище от мушици, събаряйки и вдигайки всички наведнъж ... Преследването започна. Като глутница вълци, каращи стадо овце. Само ковчезите са много по-зли, по-безмилостни от вълците. За тях това дори не е въпрос на оцеляване, а на демонстриране на непреклонна воля и безпощадна ярост. Преследвайте, мъчете, не пускайте. И въпреки че много деца няма да чакат родителите си (и тук са се събрали същества от един и същи пол до дузина пола), но майки, бащи, неутрални, техните синове, дъщери и кой знае кой още ... Каква доблест в такъв убийство, когато дори стрелбата по яребици изисква повече умения и усилия. Отломките наводняват пространството и падат върху осветителните тела, причинявайки коронарни смущения, изпъкналости и плазмени вихри на повърхността. Отделните звезди дори променят цвета си от множеството чужди тела, които са паднали на повърхността им. Не всеки ще разбере, но тези, които имат сърце: особено ужасно е, ако създание, което има личност, изгори живо, а личността е цял ирационален и непредвидим свят.
  Дори прахосмукачката може да се разплаче от такъв разход...
  Първокурсниците Алекс и Анджелина видяха всичко това, и дори не като на филм, а наведнъж, в много точки и детайли, когато всичко влиза, изпълвайки съзнанието с калейдоскоп от възприятия.
  Тогава те забелязаха, че един от човешките звездни кораби - бригантина с контурите на бебе делфин, се движи към ... Към спящия квазар, сияещ с всички цветове на дъгата. Нещо подсказа на учениците, че това е квазар, макар и не с такива лъчи, които изгарят всичко живо. Но дори и в умален вид, той криеше смъртоносна опасност за всичко материално. И тази бригантина изглеждаше като смело самоубийство.
  Annigenos под командването на херцогиня де Фурия получи заповедта: "Прихващане, земен звезден кораб!". И три огромни хиляди войници и десетки хиляди бойни роботи на борда, почти невредими, се втурнаха след бригантината.
  Сякаш хищни акули преследват малко патенце, давещо се в бурните води на бушуващия океан.
  Алекс внезапно почувства, че може не само да се издига, но и да се движи, извика на приятеля си: "Нека ангелът ги последва". Момичето отговори: "Да, чувствам, че мога."
  Нека Михаил Боярски пее: "Въпреки че тялото без душа не е тяло, но колко слаба е душата без тяло!" Може би това е вярно, но... Духът може, влязъл в чужда плът и овладявайки я, да се прояви в приказна сила...
  Изгарящи потоци унищожителна радиация бяха изхвърлени от трите кинжала и изглеждаше, че човешката бригантина, водена от смелия капитан Алена Снегова, нямаше и най-малък шанс. Магоплазмените вълни вече се пронизаха в корпуса, деформирайки сребристата броня, принуждавайки дулата на леките оръдия да падат като преварени тестени изделия. Членовете на екипажа изпитват ужасна болка, бойните костюми се разпадат, кожата се лющи, очите ослепяват... Изглежда, че няма шанс... Бригантината започва да свети, оставяйки след себе си димяща струя с хайвер от антиматерия.
  Но в този последен момент, когато падате в безнадеждната бездна на ада на несъществуването, два аннигенни носителя, разположени по фланговете, без да се обръщат, вкарват радиация в средния.
  И започна, преливащи се вълни преминаха през централната кама, автоматиката превключи на защита. И човешкият кораб, който изглеждаше малък на фона на гиганти, губейки части от структурата си, избяга от преливащата се магоплазмена мрежа.
  Алекс седна в тялото на барон де Алигатор, а Анджелина оседла съзнанието на граф де Барсов. Обикновените ковчези, както и офицерите, са свикнали не да обсъждат заповедите на командирите, а да ги изпълняват. Ако удрящите в телата, използвайки паметта на своите "коне", наредиха да сменят обекта на огъня, тогава ... Значи е необходимо. Както гласи основното правило на Гробозагоната: "Заклевам се да се подчинявам безпрекословно на Хипер-императора, лично на него, както и на всеки шеф, назначен от него!".
  Заповедта е дадена и се изпълнява... Но личностите на ковчеженосците не искат да се примирят с факта, че безплътните души на младите затворници са завладяли телата им. Започва ожесточена битка, Алигаторът и Барсов замръзват, очите на тигъра блестят. Поръчката вече е дадена и ще се изпълнява, докато не бъде отменена...
  Бригантината обаче вече е получила смъртоносни рани, само още малко ... Алена Морозова, с последните си сили, се вкопчва в тънка нишка на съзнанието. Костюмът й, заедно с униформата й, са овъглени, а пламъците жестоко галят вече напълно голото й тяло. Кожата се покрива с големи мехури, след което се отлепва. Парчета от пелерината падат... Още малко...
  Тук е тънка опашка на квазар, където трябва да попадне нейната бригантина, или по-скоро това, което е останало от нея ... Личностите на Алигатора и Барсов вече са се върнали, магоплазмата отново е нарязана .... Изгорените кости на Алена се разпадат, а съзнанието й е изгорено в черна фуния... И за незначителна част от наносекунда, окончателното унищожение, фрагментът на командира от бригантината лети в Пробомеран на квазара...
  Всичко спря внезапно, сякаш изобщо не е започвало. Армадата на Флота на лилавото съзвездие замръзна и противниците й изчезнаха веднага. Изглеждаше като криле, а лапите на космическите лешояди бяха залепени за пространството и не можеха да се движат. И в същото време никой не усети и най-малкия трус или трус. Всичко, което се случи, беше извън рамките на обикновената физика.
  Херцогиня дьо Фюри изръмжа яростно:
  - Кой е този, готин, който успя да ни спре?
  Генхир Волф погледна с неприкрита омраза:
  - Нямам представа... Принципно е невъзможно, но... - Генералът-ковчежецът сниши глас, явно уплашен до шепот, издаваше го нервно тичане с ледени очи отстрани, добави той. . - Нашият агент съобщи, че земята може да хвърли шега с времето.
  Херцогинята спокойно, дори пренебрежително, отговори:
  - Това, разбира се, е досадно, но никой не е в състояние да забрани на живите индивиди да се бият, а на нас ковчезите да победим!
  Алигаторът се прозя предизвикателно и хвърли в устата си нещо, което приличаше на обилно подправен сандвич. Галейки непокорната коса на тигрицата- адютант, енергично дъвчейки кулинарния продукт със силно хрущене, но в същото време с напълно разбираем и силен глас, той обобщи:
  - Недовършеният враг е като нелекувана болест - очаквайте усложнения!
  До очуканите души на Анджелина и Алекс, сякаш от ледена дупка, изплува сияещата субстанция на духа на Алена. Лицето на освободената душа грееше като слънце. Улавяйки неразбиращите погледи на състудентите, момичето капитан обясни с радостен ентусиазъм:
  -Спечелихме! Заплахата за човечеството е елиминирана, както това, така и, надяваме се, бъдещи предизвикателства.
  Анджелина измърмори объркано:
  - И как?
  Аленка започна да обяснява:
  - Великият учен Павел Карпов откри, че времето има структура, подобна на пълноводна, безбрежна река с много милиони независими потоци. И че е възможно чрез поставяне на своеобразен вълнолом да се влияе върху течението на определен поток. За съжаление той почина, разкривайки докрай механизмите на влияние и нямаше друг такъв гений. Но ето един начин за създаване на такъв вълнолом и е разкрит от него. Ако изгоните енергията на спящ квазар в определен диапазон и само по време на точно полунощни празненства на планетата Земя на Нова година, тогава освободената енергия ще предизвика един вид скок в миналото на планетата и удвояване на времевият поток ще се случи в Слънчевата система ...
  Алекс беше объркан и примигвайки с ефирните си клепачи, прошепна:
  - И какво значение ще има?
  Воинът Алена обясни:
  - Всички хора в Слънчевата система ще получат допълнителна година живот, което означава, че Павел Карпов ще има време да завърши уникалните си открития ... Или по-скоро той вече има, няма вражеска армада пред нас!
  Анджелина извика с тръпки:
  - Унищожи ли ги всичките!
  Капитанът на бригантината се усмихна нежно и намигна в отговор:
  - Мисля че не! Само един вълнолом, поставен в реката на времето, завъртя хронологичния поток в кръг за тях. Това означава, че кутиите ковчези ще живеят вечно, в един времеви цикъл, живеейки една и съща година безкраен брой пъти!
  - И ние? - попита Алекс.
  - Ще се върнете към времето си и се надявам следващия път да не тръгнете по улицата с бандити ...
  Младият мъж и момичето се събудиха точно пред камбаните на Кремъл, на Червения площад. Гигантският часовник отмерено и величествено започна да бие полунощ.
  Нова година дойде.
  . ГЛАВА #15
  След пауза военните действия се подновиха. Китайците се опитаха отново, събирайки сили, за да атакуват далечните владения на Русия.
  Този път шестимата взеха малко по-модерни оръжия.
  В този случай и шестимата се качиха на ИС-7 с магически незаменими снаряди и патрони.
  И те започнаха без излишни церемонии да разстрелват китайската армия и да я смачкат с гъсеници.
  И Олег Рибаченко също стреля от оръдие и изрева:
  - Победата ни е неизбежна, сега няма да е както преди!
  Въпреки това, по време на стрелба и дори когато стреляте на свой ред, можете да мислите за нещо друго.
  Наистина, защо Владимир Владимирович Путин е такъв щастлив политик и президент. По-специално, от самото начало на назначаването му за официален наследник на Елцин всичко вървеше добре.
  Изглежда, че комунистите и "Яблоко" трябваше да действат като единна формация - приемникът на Елцин е враг номер едно.
  Но речта не се състоя. И Собчак, който открадна, не се помни. Одобрението мина рутинно. Въпреки че комунистите трябваше да разберат: това е бъдещият им гробар!
  Да, и Явлински - който се опита да се покаже като най-опозиционния политик, който никога не е гласувал за бюджета, защо не възрази.
  Просто стана толкова странно.
  И тогава някак си извади късмет. Насилственият и гладен Дагестан не подкрепи действията на уахабитите, въпреки че вероятно Басаев и Хатаб разчитаха на това. Опозицията в Думата не влезе в сблъсък с властта. Или използвайте чеченския фактор.
  Накратко, всичко беше в полза на Путин от самото начало. И опозицията в Думата не се опита да използва експлозиите в Москва и Волгодонск срещу властите.
  Въпреки че комунистите трябва да разберат, те остават на заден план.
  Явлински разбра това много късно.
  Олег стреля по китайците, разкъса жълтите воини с черупки.
  И въздъхна...
  ДОБРЕ. Мисленето за политика е малко досадно. Вземете например Герда. Тя е изобразена на една от снимките като пленница на разбойници с ръце, вързани на боси крака. И краката дори са червени, може да се види в неотопляемия зоопарк с елен, разбойникът е студен, а краката на Герда са много студени.
  Бедното момиче, взеха й обувките, които тя измоли от кралицата. И сега тя страда в плен.
  Момчето отново стреля по армията на поднебесната империя, натискайки с боси пръсти бутона на джойстика.
  После тръгнаха в другата посока.
  Жириновски не е подкрепял пряко Елцин и няма нито един видеозапис, където да прави подобни изявления! От друга страна, нови избори, дори и в партийни листи, му бяха много полезни. След като всъщност извърши военен преврат, Елцин узурпира властта, превръщайки се в пълноправен диктатор, формално неограничен от нищо! Дори дейността на конституционния съд беше спряна, а президентът формално получи неограничени правомощия! При тези условия приемането на нова конституция скоро ограничи властта на диктатора, което я оправи! Трябва също да се каже, че според проучванията на общественото мнение до 80 процента от руското население е било готово да гласува за президентския проект за конституция. Следователно не може строго да се съди Жириновски за подкрепа на конституцията. Първо, в противен случай той просто не можеше да бъде допуснат да участва в изборите, и второ, Владимир се надяваше да получи подкрепата на някои от многобройните поддръжници на Елцин. Колкото до името на партията, тогава в хората се породи илюзия - комунистическо-фашисткият (медиен термин) парламент беше разпръснат, никой не пречи на реформите и скоро ще живеем като в Америка! При тези условия името Либералдемократическа беше електорално доста изгодно! Избирателният блок стана управляваща партия: Изборът на Русия, начело с Гайдар! Никой не вярваше в шансовете на Либералдемократическата партия, мнозина смятаха, че Жириновски дори няма да вземе петпроцентовия праг!
  Да, изглеждаше, че Жириновски имаше много слаби шансове. И Изборът на Русия има всички козове в ръцете си. Освен, може би най-важното, нямаше реални постижения в икономиката. Но тогава в ръцете на огромен пропаганден апарат и административен ресурс. Опитът на Казахстан и други страни показва, че често това е напълно достатъчно за спечелване на изборите, дори за сензационни резултати!
  Но Владимир Волфович показа своите изключителни политически способности: по-специално той успя да убеди обкръжението на Елцин в своята лоялност и не му попречиха да се регистрира, както например беше случаят с блока на Бабурин и някои други! Той успя да получи пари, като убеди спонсори в перспективите си за платено ефирно време (и самият той спечели нещо, правейки бизнес!). И най-важното, по време на изборите той показа великолепен дар на словото, като проведе феерична предизборна кампания! На уебсайта на LDPR можете да намерите стари записи от предизборната кампания от 1993 г.: това са наистина силни речи, в сравнение с които Хитлер е само жалка сянка на оратор. Демократите се скараха помежду си и забелязаха ръста на популярността на Либералдемократическата партия с голямо закъснение! Трябва да кажа, че социолозите не показаха реалната картина, а тази, която властите искаха да видят! Гайдар нарече Жириновски Хитлер и поиска от Елцин да дерегистрира Либерално-демократическата партия. Но анализатори, близки до президента, съобщиха, че рейтингът на одобрение на Елцин пада и подкрепата за конституцията намалява. При тези условия дисквалификацията може да създаде проблеми за властите. Освен това през 1993 г. технологиите за масова изборна измама все още не са отработени, с изключение на примитивното хвърляне на бюлетини в урните, така че волята на хората беше относително честна! Жириновски на свой ред обеща да освободи Руцкой и други опозиционери!
  Тук Олег Рибаченко беше разсеян и отново стреля от незаменим снаряд.
  Докато момичето Маргарита насочваше пистолета с босите си крака, момчето се замисли и измисли.
  Резултатът от изборите беше сензационен, а лидерът на Либералдемократическата партия беше гласуван както от врагове на режима, така и от много поддръжници на Елцин! Партията събра близо 24 процента от своите 13 членове, завършвайки на първо място. Въпреки това, поради смесената избирателна система, Жириновски в крайна сметка получи само 60 места, или 15 процента от Държавната дума, долната камара на парламента! Освен това правомощията на Държавната дума бяха силно ограничени от новата конституция, така че в действителност Жириновски не получи значителна власт. Най-вероятно неговата фракция в Държавната дума може да се разглежда само като трамплин за по-нататъшна атака срещу властта! Е, самият Жириновски все по-активно се сравняваше с Хитлер! Между другото, през 1930 г. Хитлер спечели 18 процента от гласовете, заемайки второ място на изборите, но в същото време получава много повече реални лостове за влияние върху властта. Първо, в Райхстага имаше само една камара, и второ, изборите се провеждаха само по пропорционалната система, и трето, властта на парламента беше несравнимо по-силна, отколкото в Русия! Жириновски, от друга страна, се оказа в много по-лоша ситуация: видимостта на победата породи прекалено високи очаквания на избирателите, но реална власт и възможност да се промени нещо от гугулкиния нос!
  Тук, разбира се, започват чудесата: Жириновски, който преди това действаше като разумен политик, изведнъж стана импулсивен и крайно нелогичен. По-специално, той беше обвинен в хитлеризъм, така че той засили антизападната реторика, което породи опасения, че ако дойде на власт, ще отприщи трета световна война! И някои твърдения бяха напълно луди, включително използването на атомна бомба срещу Казахстан и други страни. В частност, Жириновски дори заяви, че ще хвърли атомна бомба върху Тбилиси! В същото време имаше някои постижения: беше възможно да се извърши амнистия, изпълнявайки предизборни обещания .... Но като цяло Владимир Волфович не отбеляза точки, постоянно влизайки в скандали ... Да! Разбира се, той беше провокиран, много скандални ситуации бяха създадени от ЦРУ и противниците на Либералдемократическата партия, предимно от западните демократи в Русия, но все пак един разумен и прагматичен политик не трябваше да се поддава на това или поне намалете възможността за провокация до минимум! Например Зюганов, въпреки факта, че вече седемнадесет години носи лаврите на основния политически опонент на Кремъл, някак успява да избегне скандали, никога не се е замислял за голям и няма репутация на корумпиран политик! Наистина, комунистите също имаха един момент с настройката на Ходорковски, уж главният финансист на Комунистическата партия на Руската федерация, но в този случай Зюганов не остави никакви дискредитиращи изявления. Много предпазлив политик Генадий Андреевич, понякога дори твърде предпазлив! По-специално, през май 1999 г., когато Елцин предложи кандидатурата на Степашин, комунистите трябваше да я блокират и или да изтласкат отстъпки, или да провокират разпускането на Държавната дума и предсрочните парламентарни избори. Но Зюганов предпочете да не рискува, въпреки че ако тогава Държавната дума беше разпусната, комунистите щяха да запазят и дори да разширят контрола върху нея. Да, през август 1999 г. комунистите одобриха Путин без бой, въпреки че фактът, че Елцин го обяви за свой наследник, просто изискваше опозицията да действа като единен фронт срещу тази кандидатура. Но Зюганов реши, че е по-добре да отиде до урните, използвайки привилегиите, които дава статутът на депутат, а фактът, че Путин може да се превърне в национален герой само за три месеца, не може дори да влезе в главата на най-смелия Кремъл анализатори.
  Олег Рибаченко отново стреля по китайците с помощта на бос крак на момче и продължи мислите си.
  Гениалното момче искрено вярваше, че Жириновски не е на ниво;
  Накратко, декември 1993 г. беше върхът на политическата кариера на лидера на Либералдемократическата партия, след което започна спадът, въпреки че в началото не беше свлачище с различни колебания. Елцин също бързо губеше популярност: не беше възможно да се преодолее кризата в икономиката, напротив, тя ставаше все по-лоша и по-лоша. Тук Жириновски направи още една грешка, подписа споразумение за мир и хармония. В края на краищата той вече беше обвинен, че подкрепя конституцията, която легализира огромната президентска власт (от друга страна, какво щеше да стане, ако конституцията не беше приета? Много вероятно беше да има гражданска война!), и тогава имаше мирно споразумение за подписване. Вярно, Жириновски го напусна през есента. Но като цяло ще отнеме много време, за да се опише конкретно какви грешки направи лидерът на LDPR и защо не стана президент. Основната му грешка е стратегически грешният PR! След изборите през 1993 г. беше необходимо да се формира образа на главния враг на сегашното правителство и лично на Елцин! Тоест да стане Антиелцин, с най-популистката риторика, с критика предимно на вътрешните врагове, корупцията, кражбите и т.н.! И основният лозунг - Банда Елцин под съд! И в същото време, без да пренебрегвате левите лозунги, социалната демагогия, обещанието за справедливост! По-специално, в Беларус Лукашенко вкара повече от 80 процента на втория тур на президентските избори, което е просто превъзходно за опозиционен политик ! Но не може да се каже, че Лукашенко е по-силен в ораторството от Жириновски, по-скоро, напротив, Владимир Волфович е много по-образован и интелектуално развит! Но Жириновски беше разочарован от характера си, твърде агресивен и сприхав, а от друга страна, вярата, че обкръжението на Елцин и самият Елцин ще заложат на него, избирайки го за наследник. Кой знае историята: вероятно ще си спомнят връзката между Хитлер и Гиндебрунер, първоначално предпазлива, а след това партньорска! Но фактът е, че Гиндбруг беше герой от Първата световна война, патриот на страната си и вече грохнал старец. А Елцин, разрушителят на СССР и яростният враг на имперската идеология, беше стратегически противник за Жириновски. Да, и обкръжението на Елцин се страхуваше, че тогава младият и агресивен Жириновски ще започне да възстановява реда и тогава ще се търкалят глави! И така, обкръжението на Елцин не е имало никакво желание да прокара Волфович до президентството или министър-председателя и истинският му шанс за власт е бил само чрез трупа на Елцин. Тоест, Жириновски трябваше поне външно да имитира възможно най-високо ниво на опозиция на режима! За да си помислят хората, че няма по-голям враг на властта от Жириновски и да възникне асоциация: Жириновски или Елцин, Жириновски срещу Елцин! Владимир Волфович обаче или нямаше силен анализатор и PR човек в своята среда, или не искаше да слуша никого. Или може би дори се страхуваше от Елцин, въпреки че трябва да се каже, че Елцин все още не е тиранин, ако се примири с амнистия и освобождаването на враговете си: Руцкой и Макашов. Да, и Елцин отиде до разпускането на парламента, защото хората, като че ли, му дадоха зелена светлина за това на референдума на 25 април 1993 г. Освен това екзекуцията на парламента и самият Елцин толкова го изплашиха, че той загуби решимостта си. Така че Жириновски може да стане негов основен опонент, особено след като Зюганов, колкото и да убождаше Елцин, получи наказанието!
  Момчето отново изстреля тежък снаряд след момичетата с помощта на бос крак и продължи размисъла си.
  Другата грешка на Жириновски беше позицията, която зае по отношение на войната в Чечня. Уж националист, трябваше да подкрепя установяването на конституционен ред, но под каква форма! Войната върви зле от самото начало, руските войски претърпяха огромни загуби, главно поради престъпната посредственост на командването на Елцин. Освен това генералите с опит във войната в Афганистан, например министърът на отбраната Грачев, командваха по-зле от първокласниците. Дори журналистите учеха генералите как да се бият! Това беше парадоксът!
  При тези условия беше необходимо да се вземе позиция: Елцин и неговата банда са виновни за огромните загуби на руската армия! Трябваше да се засили критиката към управляващия режим, но в същото време без да се засяга армията. Макар че и Грачев не трябваше да бъде защитаван! Зюганов зае оптималната победна позиция! Да критикува Елцин, да не се кара с армията, да не подкрепя сепаратистите. Като цяло Зюганов избра правилния курс на действие: максимално отдалечаване от политиката на Елцин, конфронтация. Комунистите в Думата от първия свик обаче не винаги са били последователни в опозицията си. По-специално предложението на Жириновски за вот на недоверие към правителството на Черномирдин не беше подкрепено. Като цяло комунистите за първи път гласуваха вот на недоверие едва през октомври 1994 г., след Черния вторник, когато пасивното одобрение на икономическата политика на Черномирдин можеше да им струва скъпо. В Държавната дума от втория свикване, където комунистите начело със Зюганов вече бяха мнозинство, никога (!) не се гласуваше вот на недоверие! И парламентът одобри и петимата кандидати за премиерския пост, но това е друга история! Личността на Зюганов заслужава отделна статия, както и защо той все пак загуби от Елцин през 1996 г.
  Самият Жириновски, изглежда, е искал компромис с обкръжението на Елцин, надявайки се да убеди олигарсите в своята лоялност, така че те да го поставят като единствения, който може да спре комунистите да заемат трона. Но проблемът е, че обкръжението на Елцин по това време не искаше промяна и не вярваше на Волфович, който между другото успя да влоши отношението си на Запад. Много олигарси, близки до президента, имаха бизнес на Запад и успяха да натрупат огромни дългове там. Да, и цените на петрола бяха около 10 долара за барел, така че имаше евтин газ и елитът доста се пристрасти към заеми от страните от НАТО. А на Запад дадоха да се разбере, че Жириновски е неприемлив за тях.
  При тези условия разчитането на съюз с елита на Елцин само разваля имиджа на лидера на Либерално-демократическата партия и пречи на блока с комунистите и националистите. Трябва също така да се каже, че тежките загуби на руската армия, нежеланието да се победи като цяло малък и не особено добре въоръжен враг, намалиха популярността на войнствените лозунги и желанието за постигане на щастие чрез война. Хората видяха, че руската армия не е готова да измие краката си в Индийския океан и да завладее Близкия изток с неговите нефтени запаси. Да, теоретично, превземането на Близкия изток може да даде много пари поради петродолари и неизбежния скок на цените на енергията, но дори ако Чечения не може да бъде победена ... Пацифистките настроения започнаха да растат и Жирик претърпя сериозни изборни загуби!
  Детето чудо отново стреля направо. Снаряд от 130-милиметрово оръдие разпръсна китайците.
  Маргарита каза одобрително:
  - Ти си умен!
  И тя започна да използва босите си пръсти, за да се запали.
  И Олег Рибаченко продължи своите разсъждения.
  Но трябва да се каже, че Зюганов беше изключително предпазлив. Например, когато Борис Федоров предложи да се гласува вот на недоверие към правителството, Комунистическата партия на Руската федерация не го подкрепи. Като цяло Зюганов и неговото обкръжение се отнасяха много внимателно към Черномирдин, въпреки че последният продължи политиката си в интерес на олигарсите и демонстрира лоялност към Елцин. Но интересното е, че Зюганов успя да стане опозиционер номер едно и антиелцин. Нещо повече, за това му помогна и пропрезидентската пропаганда, вероятно умишлено, тъй като комунистът Зюганов на втори тур е по-добър от некомунистическия кандидат.
  Партията LDPR през зимата и пролетта на 1995 г. преживя сериозна криза, няколко депутати я напуснаха, включително яркият, харизматичен Маричев.
  Но войната в Чечения постепенно беше спечелена, бойците също претърпяха огромни загуби и бяха обезкървени и деморализирани, руската армия напредваше. През юни Шамил Басаев превзе родилния дом в Буденовск. По принцип подобен ход на бойците не даде нищо във военно отношение, а от гледна точка на пропагандата дори беше в полза на партията на войната ... Но Елцин се пречупи, очевидно събитията от 3-4 октомври и проклятията на милиони руснаците го повалиха и той нареди на Черномирдин да спре войната и да започне преговори ...
  Руската армия едностранно прекратява военните действия. И Държавната дума най-накрая събра достатъчно гласове, за да гласува вот на недоверие към правителството, като поиска оставката на редица служители по сигурността. Елцин отстъпи, като запази само Грачев, но предаде Егоров, Йерин, Степашин. Тук Жириновски първоначално зае правилна позиция: той осъди примирието и гласува вот на недоверие. И когато Черномирдин блъфираше, заплашвайки да постави въпроса за доверието в кабинета на гласуване в Държавната дума (има едно предупреждение, ако по-малко от 226 гласа от 450 гласуват за доверие в правителството, тогава президентът е длъжен в рамките на седмица, за да разпръсне правителството или да разпусне Държавната дума), Жириновски показа твърдост и готовност да отиде на предсрочни парламентарни избори. Предимствата на предсрочните избори са образът на мъченици, липсата на успех - обвиняват Елцин и правителството, не дават време за популяризиране на кремълския проект на Конгреса на руските общности и партията на власт: Нашият дом е Русия . И разбира се други организации - по-малки!
  Черномирдин, осъзнавайки, че блъфът няма да работи и новият парламент ще стане още по-опозиционен, той оттегли гласуването. Държавната дума отново гласува недоверие, Жириновски действаше много агресивно, но нямаше достатъчно гласове. Тук трябва да се каже, че Яблоко се уплаши, Явлински не искаше да губи предимствата на депутатските места. Освен това реалният му рейтинг не беше висок, имаше опасност просто да го издуха.
  Популярността на Жириновски веднага нарасна, но Волфович отново направи грешка, като оттегли подписите на своята партия под процедурата по импийчмънт. Няма значение, опозицията имаше цели 300 гласа да направи комисия за повдигане на обвинения, но развали рейтинга! Жириновски отново си даде повод да се обвини в примиренческа политика, отблъсквайки част от нарастващия протестен електорат.
  Въпреки това примирието в Чечня, което бойците нагло нарушиха, различни терористични атаки, особено срещу Романов, жертвите на обстрела доведоха до увеличаване на войнствените настроения в обществото и Жириновски започна да печели точки. Освен това през септември 1995 г. НАТО започна да бомбардира босненските сърби, което засили антизападните настроения, което повиши и рейтинга на Либералдемократическата партия.
  Вярно, Жириновски се поддаде на провокация, като преби жена в парламента, повече от няколко пъти леко я премести в общо сметище. Тогава пресата на Елцин раздуха всичко това, представяйки Жириновски като бандит! Подобен пасаж обаче може да се хареса на някои: особено на онези мъже, които страдаха от жени, или на онези, които от всички кандидати търсеха най-свирепия диктатор, надявайки се той да сложи ред! Във всеки случай "сталинистите" бяха за Жирик.
  Олег Рибаченко продължи да стреля. Момчето направи това, като победи китайската армия под Манджурската династия и продължи да мисли.
  През октомври 1995 г. Либерално-демократическата партия събра 100 подписа за гласуване на вот на недоверие към правителството в Държавната дума, но последния път Жириновски отказа това намерение.
  Трябва да кажа, че това беше негова грешка и нищо оправдано. Първо, Жириновски, след като гласува вот на недоверие в навечерието на изборите, привлече симпатиите на протестния електорат, който по това време представляваше мнозинството. Второ, гласуването беше насочено срещу основния конкурент на Жириновски, Черномирдин, и не попречи на задкулисните опити да бъдат убедени Елцин и неговото обкръжение да направят Жирик негов наследник.
  Освен това Жириновски трябваше да разбере; че колкото по-висок резултат покаже на изборите за Дума, толкова по-вероятно е "семейството" да заложи на него!
  За този момент най-добрата предизборна тактика беше да играеш ролята на опозиция номер едно, което да надмине нивото на конфронтация на комунистите.
  Жириновски като цяло разбираше това, но се опитваше да седи на два стола и беше непоследователен. Новите избори бяха много по-трудни от старите! Първо, за разлика от 1993 г., те нямаха възможност да покажат пълноценно своя ораторски талант, дадоха твърде малко ефирно време на партиите, чийто брой се увеличи от 13 на 44 (!). Второ , срещу Жириновски играе факторът на неизпълнените надежди и очаквания. В края на краищата той изглеждаше първият, но не направи живота на хората по-добър ... Въпреки че за един интелигентен човек беше ясно, че Жирик няма реална власт и същите комунисти контролираха много повече гласове от Либералдемократическата партия : 102 срещу 60, но ... Колко умни хора имаше тогава, особено през 90-те години.
  Третата причина, поради която изляха мръсотия върху лидера на LDPR, беше образът на чудовище и побойник, опасенията, че той ще започне Трета световна война.
  Четвъртата причина също е една от основните причини за появата на голям брой конкуренти. Най-известните са: Конгресът на руските общности, ръководен от Скоков (бивш секретар на съвета за сигурност при Елцин), и Александър Лебед, също човек на Елцин, чиято роля в Приднестровието беше силно раздухана от медиите. Това е блок на активен PR, но изглежда, че им е достатъчно, над ръба. В крайна сметка хората не са толкова лоши, колкото си мислят властите, и повечето от тях разбраха, че KRO изобщо не е опозиция, а проект на Кремъл, насочен предимно срещу Либерално-демократическата партия и Комунистическата партия на Руската федерация. Но все пак тази организация постигна повече от четири процента!
  И имаше други конкуренти над покрива, Держава-Руцкой, откъдето избяга Маричев, Блок за СССР - Тюлкин-Ампилов, Националната републиканска партия на Лисенко и много от всички видове. Трябва да се каже, че комунистите също разпръснаха своя електорат: блокът на СССР спечели повече от четири процента и половина от гласовете, но не влезе в парламента, а гласовете бяха загубени за Комунистическата партия на Руската федерация, аграрната партия също не взе петпроцентната бариера, както други леви организации. По-специално, не е ясно на какво е разчитал бившият премиер Рижков за избори с блок: Съюзът на труда или блокът на Говорухин! Въпреки това изборите през 1995 г. показаха най-слабия резултат на управляващата партия в цялата история на Русия и най-големия процент на протестно гласуване.
  Момчето стреля отново, натискаше бутона на джойстика с боси пръсти и продължаваше мислите си;
  Жириновски по време на предизборната кампания като цяло се караше на властите, но не го правеше достатъчно агресивно. Освен това неговата фракция подкрепи бюджета за следващата година, давайки още един повод за обвинения в прокремълска ориентация. Имайки предвид протестните настроения на почти целия електорат, преобладаващи на тези избори, не беше необходимо да се прави компромис с това правителство! Освен това Държавната дума неочаквано лесно одобри Дубинин за ръководител на Централната банка, въпреки че последният беше човек от кръга на Елцин, привърженик на пазарните реформи в радикалния вариант на Гайдар. Между другото, Зюганов също подкрепи тази кандидатура, въпреки че Дубинин беше замесен в Черния вторник, показвайки, че и той не е принципен опозиционер!
  По време на изборите Жириновски не искаше да формира никакви избирателни блокове, въпреки че няколко по-малки националистически партии изразиха желание за това. Освен това Венгеровски съветва да се смени името на партията с по-политически подходящо и благозвучно - например Велика Русия! Жириновски показа упоритост по този въпрос, въпреки че думата либералдемократ по това време вече беше станала обидна!
  Освен това известни певци или художници не бяха включени в партийния списък на LDPR, въпреки че имаше достатъчно желаещи. По-специално, Алла Пугачева, която много обичаше да привлича вниманието на пресата, можеше да се съгласи на второто място в партийната листа на LDPR. Това не я притесняваше по никакъв начин, но можеше да създаде допълнителен информационен повод да се спомене. Плюс възможността да предлага определени проекти и закони за обсъждане от Държавната дума. Дори композиторът Антонов беше включен само в регионалната листа и тогава съвсем се скараха. Като цяло, Жириновски: има много лоша черта в характера: нежелание да толерира силни личности в своята среда, тези, които защитават своята гледна точка. Например, именно поради тази причина известният хипнотизатор Анатолий Кашпировски напусна партията; който обвини Владимир Волфович в авторитарни методи на управление и желание да се обгради с подлизурци. Между другото трябва да кажа, че дори Хитлер правеше компромиси с хората, от които се нуждаеше, и ги толерираше в своята среда, докато не станаха безполезни или опасни за него. Спомнете си Рем, Щрасер, Гьобелс, които се отличаваха с левичарството и противопоставянето си на властите. Но именно благодарение на такива личности Хитлер успя да измъкне максимата на гласовете от комунистите и социалдемократите. Трябва да кажа също, че Жириновски твърде често казваше: без да се замисля, той или хвалеше, или се караше на Сталин. Като цяло самият лидер на Либерално-демократическата партия до известна степен имитира Сталин, създавайки свой собствен култ, демонстрирайки привързаност към авторитарни методи на управление, но в същото време обвинява комунистите в насилие, въпреки че самият той просто се застъпваше за насилие, насилие и още насилие!
  В контекста на нарастващата популярност на левите идеи, Жириновски трябваше да заеме по-балансирано отношение към комунистическите идеи и да помни, че значителна част от електората изпитва носталгия по съветските времена. Освен това външните атрибути на левичарството не биха се намесили: например синият цвят на знамето на LDPR е изключително жалко! Първо, предизвиква асоциации с гейове, които също са "сини", и второ, синият цвят успокоява, което не хармонизира добре с възпламенителните речи на Жириновски! Най-добрият вариант за неговата партия би бил лилаво-червен. Зареждащо, призоваващо към подвизи, но все пак не същото като комунистите! Освен това лилавото е символ на кралски особи и може да привлече гласовете на привържениците на суверенитета, монархическите и некомунистическите убеждения!
  Гениалното момче натисна отново бутоните на джойстика и изписка:
  - Моята победа ще бъде славна!
  И продължи умните разсъждения.
  Не най-добрата идея бяха и видеоклиповете, в които Жириновски играеше шут, по-специално, той не пееше много добре! В случая това не беше най-добрият ход, защото тогава хората бяха гладни през 1995 г. и искаха сериозни промени и сериозен лидер, а той не беше за шеги! Трябва да се каже, че прокремълските медии вече се опитаха да направят от Жириновски шут и клоун и не си струваше да засилват това впечатление, давайки нови козове на враговете си!
  На изборите през 1995 г. ЦИК първо отказа да регистрира "Держава" - Руцкой, а след това "Яблоко". След това и двете страни бяха възстановени чрез Върховния съд. Има няколко версии за този епизод: по-специално, че Кремъл и неговите пиари са искали да помогнат на Явлински в изборите за Дума като демократ и западняк, а Руцкой, изглежда, е трябвало да извлече гласовете на комунистите за него ....
  Версията на пръв поглед е логична, ако наистина искаха Яблоко и Держава да бъдат премахнати, то Върховният съд, сформиран по желание на семейство Елцин, нямаше да ги възстанови! В края на краищата, можем да си спомним скорошни примери, когато Яблоко, Друга Русия и Родина не бяха допуснати до избори без никакви законови основания. Например отстраняването на блок Родина през 2006 г. от изборите в Москва беше абсолютно незаконно от правна гледна точка! Така че в това видео, което стана причина за дисквалификация: нямаше директни призиви за насилие, погром, расово прочистване и дори депортиране на "кавказци". Просто се говореше за почистване на Москва от боклук ... Да, имаше намек за необходимостта от възстановяване на реда и емигрантите. Но... Първо, това не е против закона, и второ, във всяко най-безобидно видео можете да намерите намек за всичко. Можете, например, дори анимационния филм "Само чакай!" забрана като пропаганда на педофилия. И че заекът е като дете, пътува с детски билет, а вълкът флиртува с него, гали се ... В случая съдията нямаше законното право да премахне блок Родина от регистрация! Процесът срещу Ходорковски е отделна тема, няма да говорим за нея в тази статия. Но изглежда всички разбират, че без санкцията на Кремъл това нямаше да се случи ...
  Да, да, ама не съвсем! По-специално, тогава Руцкой беше смятан за пламенен враг на Елцин - все пак щеше да се стигне до пряка въоръжена конфронтация! Рейтингът на мощността беше доста висок и шансовете му да премине петпроцентната бариера са високи! Е, защо Кремъл ще мами шансовете на врага си? Да, въпреки че "Яблоко" е демократична партия, тя е доста опозиционна: нито веднъж не е подкрепила бюджети, както в тази Дума, така и в следващата, Явлински обяви, че ще се бори за президент на Русия. И така, каква е особената причина да се засили Яблоко: особено в контекста на бъдещи президентски избори, това е изключително нерентабилно! Явлински измъкна гласовете от Елцин на първия тур, а младият и атлетичен лидер на Яблоко изглеждаше много по-привлекателен от дискредитирания, грохнал Елцин.
  Така че първата версия не е напълно убедителна и руските съдилища все още не са били толкова силно зависими от президента на Русия. По-специално, армейският генерал Вареников, член на GKChP, беше оправдан; могат да се цитират и други примери, когато съдът не винаги взема страната на властите.
  Най-вероятно негативната реакция на Запада към дисквалификацията на Явлински изигра роля и режимът на Елцин се нуждаеше от заеми в навечерието на изборите, за да създаде вид на просперитет в страната. Е, Rutskoy беше отстранен по същия повод, така че те бяха възстановени в компанията. Това обаче не помогна на Держава да вземе 5% бариера. Резултатът на Руцкой от 2,7 процента може да се счита за универсален, особено като се има предвид колко известен беше той. Загубен е обаче и проектът KRO на Кремъл. Жириновски не използва достатъчно ефективно трибуната в Думата, но трябва да се каже, че той спечели от факта, че цялата прокремълска пропаганда работи срещу него. Сякаш създаде представа, че Жириновски е враг номер едно на властта и ако Владимир Волфович беше по-последователен в опозицията си, резултатът му щеше да е много по-висок.
  Олег Рибаченко отново много умело покри китайския полк с осколочно-фугасен снаряд. След това мислите му станаха още по-хармонични.
  Въпреки това, кратките речи на лидера на Либерално-демократическата партия по телевизията със заплахи срещу властите, по-скоро войнствени призиви като цяло бяха правилни, само може би Елцин и лично Елцин трябваше да бъдат по-активно скарани.
  Накратко, на изборите през декември 1995 г. Комунистическата партия на Руската федерация заема първо място с почти 23 процента, второто е ЛДПР 11,5 процента, третото NDR 10,3 процента и четвъртото Яблоко 6,7 процента.
  Останалите четиридесет партии не достигнаха прага от 5%!
  Как да оценим подобен резултат на Жириновски? Процентно два пъти спад спрямо първите избори. Но ако вземем предвид увеличената избирателна активност от около 12 процента, тогава Жириновски получи около 62 процента от резултата от 1993 г. Много ли е или малко?
  Като се имат предвид всички неблагоприятни обстоятелства, този резултат е между задоволителен и просто добър. Лоши фактори:
  1. Недоволството на електората от дейността на Либерално-демократическата партия в Държавната дума. Хората очакваха повече от кандидата, спечелил първото място, но животът не стана по-добър. Вярно, повечето хора разбираха, че Жириновски няма реална власт, но разочарованието все още цареше.
  2. Страхът, че войнственият лидер на Либерално-демократическата партия ще започне трета световна война с катастрофални последици. Освен това мнозина не се страхуваха от сдържаността и опасенията на Жириновски, че той ще установи тоталитарна диктатура и ще наводни страната с кръв. Истерията му изплаши мнозина.
  3. Опозицията на лидера на Либералдемократическата партия не е достатъчна. Особено за първи път, месеците на войната в Чечня, а самата прокремълска пропаганда обвини Жириновски за това, като силно раздуха неговата лоялност към властите. Самият Владимир Волфович обаче искаше приятелство с Кремъл, губейки имиджа на главния враг на сегашното правителство.
  4. Недостатъчна ефективност на използването на лостовете на Думата за провеждане на популистка финансова политика. По-специално беше възможно да се подлагат на гласуване един след друг популистки закони, работещи за обществеността. Именно това направи Елцин, като на конгреса предложи нещо, което не беше реалистично за изпълнение и спечели точки за себе си. Да, и Елцин по време на изборите вдигна заплатите и пенсиите на всички, а след това или не ги плати, или ги изяде инфлацията. Лукашенко и други направиха същото, но Юлия Тимошенко не изостави твърдата си монетарна политика и загуби изборите, като в същото време загуби и свободата си!
  5. Жириновски направи още една грешка, свързана с външния му вид. Той стана ненужно дебел и започна да изглежда много по-зле в резултат на това. Освен това гладните хора не обичат шкембести и дебели хора. Тук, между другото, Жириновски показа другия си недостатък, липсата на фанатизъм в политиката, липсата на воля, за да поддържа тялото си във форма и да не преяжда. Между другото, дори по време на изборите през 1991 г. Жириновски беше строен, дори по-слаб от нормата, на четиридесет и пет. Това предполага, че по природа "Жирик" не е склонен към наднормено тегло, което означава, че не му е било толкова трудно да се поддържа във форма, за разлика от например Гайдар.
  Това също е съществен недостатък!
  7. В сравнение с първите избори количеството ефирно време, което можеше да използва Жириновски, драстично намаля. Безплатното ефирно време беше разделено между 44 партии, а платеното ефирно време не можеше да бъде повече от безплатното ефирно време и можеше да бъде закупено само през нощта. Така че Жириновски не успя да използва напълно изключителния си ораторски дар, както беше през 1993 г. Въпреки че, например, имаше повече пари от тогава!
  6. Може би дори най-същественото: политическата конкуренция рязко нарасна и на електоралното поле на Либералнодемократическата партия се появиха цял куп партии и блокове от имитатори. От тях, на първо място, KRO, Power, CHP и цял куп други партии. И правителството беше критикувано от всички, с изключение на управляващата партия "Нашият дом на Русия". По честота те активно популяризираха и показваха много по телевизията Борис Федоров и неговия блок "Напред, Русия", с критики към Черномирдин и правителството. Вярно, самият Борис Федоров играе само опозиция, надявайки се да спечели протестния електорат. Но повечето хора не му повярваха! Тогава Борис Федоров дори се присъедини към NDR. Националната републиканска партия на Лисенко също беше много активна, чийто лидер копира емоционалния луд на Жириновски и в никакъв случай не се обиди от медийното внимание. Освен това действаха блокът на Веденкин, също бивш помощник на лидера на Либерално-демократическата партия и краен националист, както и блокът на Бабурин. Бабурин също е много активен човек, по едно време почти стана говорител вместо Хасбулатов. Накратко, електоратът на Жириновски беше почти разпръснат от подобни двойници и имитатори. Освен това левицата има и нови тенденции, включително тези от сталинистки убеждения.
  При тези условия 11,5 процента от 44 наистина е приличен резултат, макар и по-нисък от възможния при по-разумна електорална политика. Например, Зюганов успя да вдигне резултата си от 13,5 процента на 22,9, въпреки че броят на конкурентите се увеличи. Един блок "За СССР!" отне над 4,5 процента от избирателите! Яблоко претърпя загуби, но по-малко от един процент, и като се вземат предвид партиите, които изчезнаха зад бариерата, увеличи фракцията си. Заедно те имаха 46 депутати като еднолични. Но "Изборът на Русия" изчезна след разцепленията, както и ПРЕСАТА на Шахрай.
  . ГЛАВА #16
  Китайската армия беше напълно унищожена на танка IS-7. И отново настъпи пауза в битката с Поднебесната империя. И Олег Рибаченко, без да мисли два пъти, скицира красива и интересна история;
  Имаше тежки дни на късната есен. Небесата ридаеха, напоявайки обилно земята с оловни капки. Светът беше сив, златните листа се ронеха, клоните на дърветата се люлееха от вятъра като оголена рамка. Сребърната снежна топка се стопи, без да има време да нарисува сложните си шарки по прозорците, за да покрие кафяво-сивата земя с ослепителен килим.
  Деветгодишното момче Слава Иванов беше тъжно, сякаш цялата вселена беше обвита в бодлива тел. С наведена глава той се върна от нелюбимо училище, където също беше бит от съученици. По лицето се появяват синини, куфарчето е разкъсано, няма желание да се приберете вкъщи, където ви очакват натрапчиви въпроси от родители. И още по-лошо, утре ще трябва да отидете отново на училище, потапяйки се стремглаво в Ада на Данте за младежи. В този момент, когато във входа влезе момче с вид на овца, карана на клане, срещу него изскочи човечец като дявол от табакера. Приличаше на момче, но в същото време не беше острия нос на Пинокио, трите нахални очи - червени, жълти, зелени, постоянно намигаха.
  -Здравейте! - каза малкото човече с очи на светофар. И той протегна своите, както му се стори на допир дървени ръце.
  Слава не ги разтърси уверено, той вече беше на възраст, когато децата разбират, че чудеса не се случват, и изглеждаше доста шокиран от такъв маскарад.
  "Сигурно има кибернетични очи" и се покри със специален картонен костюм.
  -Е, защо толкова мрачен! Нека се представя, аз съм Кроре от планетата Хром. Виждате конкретно, затрупани от задушаващата атмосфера на планетата. Как се казваш.
  -Слава или Вячеслав. Момчето измърмори неуверено.
  - Значи това е Глори. Ние - аз и Винт - прелетяхме покрай вашата планета, туземците я наричат Земя, а ние я наричаме Ербана. Нашият хипертелепатичен нагон е спрял, като е загубил почти цялата си сила. Това е изпълнено с факта, че можем завинаги да останем на вашата планета. Помогнете ни. - Но аз съм дете и не разбирам от космически двигатели.
  Момчето сви неуверено слабите си рамене.
  - Не е нужно да го разбираш. Ето Винт, той ще ви обясни всичко.
  Пред тях се появи обектът, силно приличащ на Самоделкин от сп. "Весели картинки". Имаше същия болт за нос, кръстообразна уста и само три очи-светофари във формата на летяща чиния му придаваха необичаен космически вид. Пръстите на ръцете бяха под формата на гаечни ключове, огънати с много стави. Въпреки че се чувстваха като стомана на допир, Винт се ръкува много нежно.
  -Нашият човешки приятел, крехко тяло.
  В гласа на Винт имаше съжаление.
  -И толкова много го харесвам от него, и лъха от тъга, толкова е темпераментен.
  Кроре го потупа по рамото приятелски. Винт продължи с леко променен тон.
  -Бейби, искаш да летиш на едно място с нас, да видиш други светове.
  Глори потръпна. Струваше му се, че спи и сънува. Да видиш реалността е най-добрият начин да се ощипеш. Което той и направи. Не болеше много, но Винт и Кроу все още стояха един до друг, дребни колкото неговия ръст с широки, леко нахални усмивки.
  -Не, ние не сме направени от восък и ще се стопим на слънцето.
  Винт се засмя.
  -А сега да разкъсаме.
  Троицата излезе от входа, в двора имаше киша, ботуши църкаха през локвите.
  - Писна ми от примитивния ви начин на придвижване. - каза Крор и извади от джоба си устройство, което приличаше на кубче на Рубик.
  Рязко изсвирване прекъсна тишината. Петимата съученици на Слава ги приземиха точно на срещата. Бяха същите елегантени губещи, които го победиха. И сега на муцуните им се появиха садистични муцунки.
  -Онази Снежанка (Слава имаше руса коса) и вие двамата пременени тъпаци. Най-подходящата фирма
  Те се приближиха, най-големият от тях, дебел мъж на име "Баран", се опита да удари цепката Крор. Той рязко сграбчи пръстите му със свиване.
  - Хей ти "Пинокио". Овенът буквално се задави от яд. - Ами пусни, иначе ще ти стане.
  Приятелят на овена се опита да го ритне в лицето, но Крор се размърда и го ритна рязко в корема. Хулиганското момче падна, задъхвайки се с широко отворена уста.
  - Сметката е отворена. Пинокио се усмихна.
  После направи движение с пръстите си: Баран потрепна и загуби съзнание от болка.
  - От блеене на собственото си, нека благодари, че не го пръснахме във фотони в цялата галактика.
  Другите три момчета замръзнаха, вперили поглед във фиксирана точка, след което се втурнаха в различни посоки.
  -Така се разпаднаха като кегли. Нали ти казах, Слава, че човешките деца са страхливи.
  Момчето се поколеба.
  -Не знам.
  - Значи знай. Междувременно правим малка разходка.
  Винтът завъртя лоста и те сякаш бяха пропаднали в земята. Наоколо цареше почти космическа тъмнина.
  Слава се дръпна и се удари в щита, сякаш беше шокиран, толкова силен беше шокът. Цялата стая потръпна и се оказа залята в червено, комичните лица на новоизпечените приятели танцуваха в пурпурни тонове.
  - Прецакахте се. - каза Кроре с удоволствие. Но не е нужно да правите това, просто трябваше да замръзнете. Какво ще правим сега?
  -Нищо. Винт избълбука. Нека презаредим и тогава ще видим.
  Винт сложи каска на главата на Слава.
  -Нека нашата квазарна батерия помисли.
  - Какво да мисля.
  - За всичко лошо и обидно. Спомнете си какво ви разстрои най-много.
  И с какво ще ти помогне? Очите на Глори се разшириха от изненада.
  Крон отмести крака си, неговият "светофар" светна от вълнение.
  -Разбира се, нашият хипертелепатичен генератор се храни с негативни емоции. Той ги превръща в сила, способна да измести звездите от техните орбити. В края на краищата, точно това се оказа привлекателна - имате много негативни емоции.
  От всичко това Слава разбра, че в него се крие безпрецедентна енергия и по някаква причина всичко най-лошо в него е способно на такова, че малките момчешки битки избледняват като свещ на слънце.
  - И съм силен.
  Момчето стисна юмруци.
  - Имаш мощно биополе - отговори Шрау. Нашият малък космически кораб ще се ускори до свръхкосмически скорости.
  В пилотската кабина на звездолета веднага стана светло. Слава видя уредите спретнати като в зала за игрални автомати. Хващайки погледа му, Крон включи холографското устройство. Звездното небе светна като прожектор.
  -Това е твоята галактика, виждаш ли, скъпа, тя е усукана в спирала.
  Момчето надникна с изненада в непознатото дотогава пространство, непознато за никого от хората. Беше щастлив и малко уплашен да надникне в това чудо на извънземната техника.
  -Тази червена точка е мястото, където се намира лодката в момента.
  -Разбирам, и в момента на Земята.
  - попита Глори.
  - Не, ние сме на Луната. И ако искате, можете да се полюбувате на лунния пейзаж.
  Винтът включи киберскенера, стените на кораба станаха прозрачни и необичайният лунен пейзаж освети цялата повърхност на кабината.
  -Това малко човече, което искате да прекарате през космическите кратери.
  - предложи Винт с пламенен тон.
  Глори се поколеба.
  Но там няма въздух.
  - Но има пясък. Не се страхувайте да свършите, докато вакуумът не ви е ужасен.
  Момчето веднага повярва на странния си приятел. Щом изскочи на повърхността на луната, тялото беше обзето от непонятна лекота. Изглеждаше, че той не скача в безвъздушно пространство, а се носи по вода. Един рязък скок нагоре и се приземявате гладко на земята. Слава усети, че някъде е изпитвал подобно чувство. Това е само къде - на въртележка, люлки? Не, по-скоро е скачане насън. Същото усещане за бавно падане, вие сте като лист, носещ се във въздуха. Колко високо може да скочи. Просто е непонятно за ума.
  -Супермен! Момчето крещи и рита с всичка сила.
  -Когато ударите астероида, бъдете внимателни и можете да отлетите.
  - Тогава да поиграем на догонващи. - предложи Слава.
  - Каква е идеята. Винт намигна със светофарните си очи.
  -Айде тогава, който когото пипне, ще хване.
  Играта започна и въпреки че Винт и Кроре бяха много по-бързи от момчето, то се предаде много умело, в резултат на което играта се оказа забавна. И когато Крор предложи на Слава да смени нещо на шлема, той усети мощна сила, която се влива в слабините на тялото.
  -Еха! За първи път усещам пълна трансформация в себе си.
  Момчето веднага скочи трийсет метра във въздуха, след което скочи доста рязко на повърхността, оставяйки дълбоки отпечатъци.
  - Хей, опитай се да ме настигнеш.
  Въпреки това, Screw малко, без да се смущава от рязък скок, настигна момчето, леко го удряйки с пръсти в гърдите.
  -Дете, все още те сравняват с нас. Колкото и да се опитвате, ние ще ви настигнем.
  След това Слава се разболя от игра, скръсти ръце, наклони глава.
  - Оказва се, че сте ми се поддали - двусърдечни лъжливи момчета.
  - Защо да се лъжем, защото това е игра, а в играта се карат и всеки има право на собствена тактика. И нашата стратегия е да помогнем на всички слаби същества, живеещи във Вселената.
  Мисля, че луната ни стига. - продължи мисълта Винт. Можем всичко, искаш ли момче да види други светове и вселени?
  -Разбира се че искам! Лицето на Славик отново грейна от радост. Дори синините изглеждаха като украшение на зачервеното лице.
  - Тогава се качвай на кораба и тръгвай.
  Славик се настани на стола на главния пилот - любувайки се на грандиозната картина на небесния пейзаж. На земята не е възможно да се видят толкова много ярки звезди наведнъж, плътната земна атмосфера затруднява наблюдението на колосалното величие на звездното небе.
  И тук във вакуум можете да видите всичко до най-малкото звездно камъче. Слава се любуваше на небето, беше му приятно и приятно, защото наблюдаваше това, което можеха да видят само няколко десетки, максимум стотици хора.
  -Сега космическият кораб ще премине в хипердрифт и ще можете да наблюдавате нещо, което никой не е виждал преди.
  Слава протегна пръсти към панела.
  Винт завъртя очи. После нежно, но решително плесна ръце.
  - Не докосвайте уредите. Можете да обърнете грешната кука и да попаднете половината вселена в черна дупка.
  Славик отвори широко очи.
  - Свирка.
  -Не, дошли сме от друга вселена, несравнимо по-развита от тази. И имаме колосален запас от енергия, скрит в нас, в сравнение с който милиарди звезди са прах. Вижте как набираме скорост.
  Първоначално небесните тела се кондензираха, изглеждаше, че има още отпред и спектърът се измести към синята страна. Отзад, напротив, звездите станаха по-редки и затъмнени, придобивайки червен нюанс.
  - Продължете да увеличавате скоростта. Крон изграчи.
  Звездите блеснаха бързо зад борда, спектърът им се измести, превръщайки се в плътно лилаво сияние. Глори погледна назад. Имаше абсолютна празнота. Звездите отстрани бяха редки и бледи. Гледайки момчето, което отвори уста от изненада, Винт дори не обясни.
  - Това са свръхсветлинни скорости. Фотоните на звездите, които са зад нас, изостават от кораба, което означава, че ние просто не ги виждаме. Не само това, ние наваксваме фотоните, които са летели напред, което означава, че виждате всички звезди едновременно, както отзад, така и отпред, и частично летящи отстрани. Тук те са се скупчили пред вас на монитора. Ако добавим малко повече скорост, те ще станат невидими за вас, преминавайки в ултравиолетовата част на спектъра. Виж.
  Винтът завъртя волана и лилавото сияние веднага помръкна, след което напълно изчезна.
  - Ами от винта. Сега не можете да видите нищо.
  Черното пространство веднага стана мрачно и мрачно. Кроре намигна лукаво.
  -Сега ще добавим скорост. Космическият кораб премина през искри и екранът отново проблесна.
  - Ние включихме преобразувателя на гама лъчение в обикновена светлина. Сега отново виждате звездното небе.
  Звездите наистина летяха зад борда в луд режим. Те вече са преминали частта от галактиката, съседна на земята, и са се преместили в нейния център. Тук се забавиха малко. Да се възхитите на необикновеното съцветие. Заболя ме очите колко плътно мигат безброй звездни купове. Повече от един човек на земята не е виждал такова невероятно съцветие. Рубини, диаманти, сапфири, топази, изумруди, ахати и други камъни сякаш блестяха разпрашени в пространството. Ослепителната им светлина отстъпи, освети всички вътрешности. Глори примигна. Шрау се засмя, беше свит от напрежение
  - Този човек никога не е виждал такова нещо. Това е центърът на галактиката. Вижте, не ослепявайте.
  "Веселите човечета" се смееха с беззвучен смях.
  - Колко бързо летяхме?
  Най-малката е хиляда парсека в секунда. Един парсек е почти три светлинни години. Тоест за една секунда изминаваме пътя, който светлината изминава почти три хиляди земни години.
  Славата не престана да се изненадва - Уау, добре, скорост.
  Винт намигна лукаво.
  - Скоростта все още не е достатъчно голяма, за да лети от вселена във вселена, но можем да увеличим бързината многократно. Искате ли да се състезавате около световете?
  - Вече казах, че искам!
  -Тогава дръжте здраво, новото ускорение ще бъде по-стръмно от предишното.
  Звездите избледняха за миг, а след това се втурнаха в бясна кавалкада. Движението на мини-звездния кораб се ускоряваше и ускоряваше. Цели галактики се втурнаха зад борда. Светлината се размиваше и блещукаше, а лудият бяг на звездния кораб растеше и растеше.
  Вече се движим със скорост милион парсека в секунда. Все още не е голям овърклок. Ще отнеме един ден, за да полетите до ръба на вашата малка вселена. Но ние, Винт, притисна пръст към устните си - можем да ускорим още повече, ако включим хиперултраплазмените ускорители.
  Слава беше леко притиснат в стола и той беше принуден да покрие лицето си с ръце, за да не ослепее от изобилието от звездни лъчи. Дори пръстите блестяха.
  - Нашата скорост е десет милиона парсека в секунда. Продължаваме да ускоряваме.
  Огненото сияние стана горещо, светлината прогоря отвътре. Виждайки това, Крор включи светлинния филтър.
  - Казах ти, че земляните са слаби. Необходимо е да се даде още по-голямо ускорение и да се засили силовото поле, което го прави непроницаемо за лъчите.
  - Скоростта ни е сто милиона парсека. Винтът изскърца - Скоро ще достигнем субтелепатична скорост.
  - Но това е малко вероятно, скоростта на мисълта е безкрайна и хипертелепатичният двигател може да се ускори до безкрайност. Освен това не знаете колко питателни са негативните емоции. Вече сме преминали през половината вселена и все още не сме изразходвали и стотна от процента.
  - отвърна Крор.
  - Да, това момче е истинско съкровище. Между другото, Славка, нашата скорост достигна милиард парсека в секунда.
  Внезапно играта на светлината зад борда беше прекъсната, стана тъмно и само светлината вътре в миниатюрния звезден кораб осветяваше черния вакуум.
  -Къде се намираме? - попита Слава с наивен глас.
  - И никъде в междувселенското пространство. Киберскенерите още не са умрели, но наоколо почти няма материя, има само вакуум, хиперпространство и много полета.
  - Ние сме в празнотата. Момчето изпита страх.
  - Може да се каже така. Но не се страхувайте, скоро ще се окажем в друга, много по-голяма вселена от вашия свят. Там ще имаме поле за творческа дейност.
  -Има много вселени и те се намират не само в триизмерното, но и в многоизмерното пространство. Има милиони измервания, те постоянно се променят, трансформират. За да не ви шокираме с разнообразието от форми, ще преминем към обичайната триизмерна вселена. Основното нещо, разликата му от вашата сфера е, че магьосничеството и магията са силно развити в него. Всичко това са интриги на телепатията, възможността за влияние върху материалната среда чрез вербално въздействие. Ще се озовете в приказно супер-кралство, свят на фантазия и мечти.
  Какво ще правя там! В крайна сметка магьосничеството за мен е мистерия зад седем печата.
  -Все още е мистерия и веднъж в друг свят бързо ще научите магия. Самият Хари Потър няма да ви съвпада. Ако обаче тази вселена не ви устройва, тогава ние ще намерим друга за вас. Може би харесвате хиперплазмената технология - ние ще ви научим как да я направите, но засега ние тримата имаме специална задача за изпълнение и за това имаме нужда от момче като вас.
  -За какво?
  - Защото си човек.
  -Нашата скорост достигна десет милиарда парсека в секунда. А това означава, че скоро звездите ще се завихрят над нас. Винт изпусна парче дим от устата си.
  И наистина, като в приказка, пред тях светна чудна светлинна везна. Скоростта на звездолета спадна и те попаднаха в приказен свят. Звездите на тази вселена бяха специални не кръгли, а квадратни, триъгълни, под формата на конуси и призми. Всяка звезда беше специална и уникална, различаваща се или по форма, или по неуловим нюанс на светлината.
  Славата толкова замръзна с отворена уста, че видяното надмина и най-смелите предположения.
  Звездите бавно се носеха над борда, изглеждаха като огнени острови в черно кадифено море.
  Накрая пред очите им се появила голяма планета с диаметър около десет слънца във формата на цилиндър. Точно в центъра на този цилиндър имаше гигантски замък в готически стил. Хилядокилометровите му стени бяха лесно видими от орбита.
  -Тук в този замък живеят кралят и кралицата, които много искат да имат наследници на трона. Но страшна магия тегне над тях. Само невинно дете от друга вселена може да развали това заклинание. - каза Кро.
  И сега трябва, както казват хората, да кацнем на повърхността на планетата.
  Кацането беше успешно, правейки завой, те прелетяха покрай гигантските статуи на могъщи орли.
  - Цялата слава да се маха. Шрау подаде ръка и помогна да скочи от малък кораб.
  - Поклони се на планетата.
  Слава леко се поклони. Силата беше почти същата като на земята, въпреки че гигантският дворец беше шокиращ. Тогава пред тях се отвори километрична кристална порта. Тримата приятели влязоха в коридор, богато обзаведен със златни и скъпоценни статуи. Имаше и делфини с четири опашки, извънземни войници с мегаплазмени оръжия. Красиви букети от естествени цветя, издълбани от рубини, те продължаваха да се люлеят и да дърпат главите си. Странни риби плуваха из залата, блещукащи от искрящи люспи.
  - Странно как могат да се носят във въздуха? - попита момчето.
  -Анти-гравитация! - отвърна Крор. - Още няма да го видите.
  Имаше много от всичко друго, най-различни неща, омайващи окото и удивителни въображението на деветгодишно момче, но описанието на такова великолепие щеше да отнеме много време.
  Беше твърде дълго да се върви по стокилометровия коридор, така че Винт натисна бутона и те се телепортираха право в тронната зала. Основното местоположение на звездните крале беше невероятно. В средата на залата имаше трон, внушителен като планина, във формата на спираловиден акведукт, върху който бяха разтопени малки, но ярко обзаведени лодки. От време на време те избухваха във фойерверки, най-ярката каскада от искри, която наводняваше околното пространство на царящия наоколо здрач. Тогава започна да свири грандиозна музика и сиянието на вулкана пламна. Огненочервена лава проряза атмосферата и кралска двойка се появи от ослепителен облак. Изглеждаха млади и същевременно богато облечени. На гърдите на краля имаше верига с изумруди заедно с изображението на син пудел. А веригата, която украсяваше врата на кралицата, напротив, беше направена от сапфир. Той наклони лице към момчето, кучето изкрещя тихо и разклати опашка. Кралят се усмихна, зъбите му светеха като електрически крушки.
  - Приветствам ви моя гост на име Слава. Ти, както казва моят талисман, ти си много добро момче и можеш да изпълниш съдбата си.
  Кралската особа подреди фразите някак нечовешки, но смисълът беше ясен дори без превод. Въпреки че е странно как жител на друга вселена може да знае руски.
  - Това е телепатия. - прошепна Крор.
  - Имаме голяма мъка бебе. Единствената дъщеря е в плен на междугалактическия тиранин Елетромендос. И имаме нужда от рицар, способен да я освободи. Великото пророчество казва, че той ще дойде от малка вселена с кръгли звезди. Двама от моите стари приятели Vint и Krohr ви доведоха в двореца, сега трябва да преминете сериозен тест и да победите хипер-тирана.
  Слава се усмихна, стори му се, че зад гърба му растат крила и той е напълно способен да се справи с чудовище, тероризиращо цялата безкрайна вселена.
  - Готов съм да се бия с враговете и да освободя дъщеря ви.
  -Тогава Винт и Крон са на път и ще ви напътстват, но първо трябва да преминете малък тест. Един вид текст за професионалната годност.
  -С радост.
  Винт и Кроу хванаха момчето за ръцете и се върнаха на мини звездния кораб.
  -Tex има текст и сега ще летим до планета, която се намира почти до голяма звезда.
  Миниатюрният кораб се обърна и те се озоваха пред синя планета с разпенени облаци.
  Винт извади устройството.
  - Сбогом Снежанка.
  Щракане с пръсти и Глори беше, където се сетиш. Пред него стоеше сивата училищна сграда, която беше стъпила на ръба. Зад него има тежко куфарче, което означава, че трябва да отиде в скучен и ядосан час. А това е ужасно нежелателно. Краката станаха крехки и трепереха. Наистина ли беше само сън или халюцинация? Момчето потърка очи и несръчно се опита да се ощипе. наранен. Така че това е реалност, той наистина трябва да ходи на училище. А небето плачеше, беше влажно и студено, духаше хладен вятър. В далечината прозвуча зов. Краката неволно се преместиха в бягане. Трябва да стигнете навреме, за да започне часът.
  Момчето, леко задъхано, изтича в класната стая. Мрачният учител Рудолф Франкенщайн го посрещна с животински рев.
  Пак си глупак късно. Жалко, че сега старите времена са отминали и не можете да бъдете бичувани. Оставаш след училище, ще миеш класната стая.
  Отровен кикот отзад. Овенът шепне, показва юмрук и среден пръст.
  - Ще те победим на почивката. Нека го превърнем в котлет на Снежанка.
  И груб смях. Учителят се прави, че не чува.
  Урокът изглежда дълъг и скучен, за да завърши "Баран" и компанията му започва да плюе дъвкана хартия от сламки.
  Страхът неволно пълзи в душата, боли го в стомаха, смразява тялото. С тръпка чакаш промяна, когато злобната петорка се вкопчи в теб. Най-накрая звънецът звучи и краката му неволно се спускат в бягане - момчето бърза да се умори от зловещите си връстници. Той бяга, опитвайки се да се скрие в най-тъмния ъгъл на училището, където тези вампири не могат да го намерят. Слава се качи под навеса, озовавайки се на улицата. Той преведе, имаше дъх, когато сенки на деца чудовища се появиха от различни страни, те бяха точно там.
  - Е, глупакът избяга. Ти беше "Снежанка" и този чай ще бъде "мокър".
  Овенът се ухили садистично.
  -Застани на мъхестото и ще те ударим, иначе ще легнеш като труп.
  - Не, момчетата не го правят. - измърмори вяло Слава.
  - Трябва ни коза. И каквото забавиш, качвай се.
  Той беше овен почти с глава по-висок от Слава и един път и половина по-силно нанесе силен удар в лицето. Детето потрепна, окото се поду почти веднага. След това последва мушкане в носа, потече Юшка. Партньорът на "Баран" се втурна в битка, удряйки ребрата, но якият лидер леко го задържа.
  - Чакай, остави го да застане на колене. Е, "Снежанка" ще стане мъхеста.
  От носа на Слава тече кръв, очите й се насълзяват, но освен страх в душата й започва да се събужда и друго чувство за гордост и достойнство.
  Не, няма да коленича.
  "Баран" се престори на изненадан.
  - Така ми възразява тоя мръсник. След това хапнете.
  И той се раздвижи с всичка сила в ухото. Главата на Слава трепереше, ухото му стана лилаво.
  - Не, пак няма да го направя. В гласа му имаше упоритост, надделяващ над страха.
  - Тогава си мъртъв. Ще те убием.
  Тарторът отново замахна и с всичка сила се заби в скулата. Слава се отдръпна леко встрани и ударът излезе размазан.
  - Дръж се за Снежанка. "Баран" направи заплашителен жест.
  Хулиганът нападнал Слава, разперил ръце и ги притиснал до стената. Тогава младият вожд извади кибрит и запали цигара.
  -Сега ще ти направя каутеризация. Застанете на колене или изпитайте лудо бръмчене.
  Слава се уплаши непоносимо, вече искаше да се откаже и да коленичи, като си спомни веселото лице на Крора и подигравателния поглед на Винт. Особено непоносим беше споменът за уникално суровото и добро лице на крал от друга необятна вселена. Да коленичиш означава да ги предадеш. И какъв герой е готов да предизвика тиранина Елетромендос, ако най-обикновените хулигани го докарат до смъртоносна тръпка.
  Когато цигарата докосна челото му, Слава изкрещя и рязко дръпна дясната си ръка.
  Силно стиснат юмрук с отчаяна ярост падна върху челюстта на "Барана".
  Той изкочи очи от удивление, онемя и падна по гръб с шум. Тук Слава усети в себе си необикновена ярост и сила. Той се блъскаше като професионален кикбоксьор, удряше и риташе. Мина половин минута и петимата лежаха в безсъзнание. Слава стоеше с гордо вдигната глава и вдигнати ръце.
  -Победа! Как можах да го направя!
  Звънецът звънна за урока, само че този път не предизвика обичайната тръпка, а изглеждаше като треп на славей. Момчето долетя в класната стая като на криле. Тук той се провали от нищото. Слава дори не седна да каже дума, когато се озова в открития космос. Той не се страхуваше - сега самият дявол не се страхува от него и отвори широко очи. Звездите изглеждаха мили и скъпи, не беше никак страшно, напротив, в безтегловността човек усеща странна лекота. Детето обърна леко глава. Шрау и Кроу се навъртаха до него.
  -Тази "Снежанка" се уплаши. Съжалявам, но не можехме да направим друго: трябваше да преодолееш страха в душата си.
  Така че не беше истински тест.
  -И не! Всичко беше истинско, ние имаме силата да ви отведем на Земята и дори леко да изместим времевата линия. как? Това е тайната на съществата, които притежават милион измерения. Сега издържахте теста и ще преминем към други по-сериозни въпроси.
  -Какво?
  Винтът изскърца с метален глас.
  -Например, освободете единствената наследница на цар Езарам. Да победиш Елетромендос няма да е лесно, квинтилиони светове стенат под петата му. Но ти спечели първата си победа над собствения си страх.
  - Страх от малката смърт - побеждавайки я, се доближаваме до безсмъртието.
  - завърши мисълта си Кроор. Отпред се появи познатата форма на цилиндрична планета.
  . ЕПИЛОГ
  След поредица от зашеметяващи удари и поражения Поднебесната империя се съгласи на мир и обеща повече да не атакува владенията на царска Русия.
  Великата шесторка смятат, че е твърде рано да завладеят Китай и че могат да се споразумеят за благоприятни условия. Всъщност част от Монголия, южната област Усури, Приморието и дори Корея се отклониха от Русия. Това бяха изгодни споразумения - позволяващи на царска Русия на Алексей Михайлович да се укрепи в Сибир и на тихоокеанското крайбрежие. И се чувстват относително сигурни.
  И с това славната практическа война свърши, а шестимата герои ги очакваха други неща!
  
  
  БЕЗСМЪРТНА КРАЛИЦА НА КОСМОСА
  Кралицата наистина искаше да изглежда по-млада. И така тя изпрати цяла експедиция в търсене на огледалото на безсмъртието. Гледайки в него, можете да се превърнете в младо момиче.
  В крайна сметка търсенето беше успешно, но ... Джинът в огледалото каза на възрастната кралица:
  - Ще ти върна младостта, но ти ще станеш роб!
  Кралицата отвърна с усмивка без зъби:
  - Ако младостта е вечна, то аз съм съгласен на робство!
  Джинът направи магия. Царицата се превърна в момиче, което почти голо с една набедрена препаска копае полето с мотика. И самата тя работеше и се трудеше здраво.
  Само младото тяло почти не боли и не беше твърде уморено. Но беше много унизително и скучно. Беше на някаква планета с две слънца. И структурата е като от късното средновековие.
  Освен това, замръзнали във формации. Царицата работи дни наред и затъпя. Тя стана почти като животно, само насън свободата дойде при нея. И тя винаги работи здраво в окови. Много е тежко за бившата кралица. И докосването на камшика на надзирателя по голото тяло, като нажежено желязо.
  Най-накрая в живота й настъпи промяна. Само за лошо. Собственикът почина, а наследникът му беше напълно разорен. И момичето беше продадено на кариерата.
  Сега трябваше да нося тежки кошове, да работя гол във вериги, да получавам камшици и да спя върху камъни.
  Сега кралицата беше много по-измъчена. Джинът, разбира се, беше заложил капан за нея. Да, тя е безсмъртна и не остаря, а в мъки, като в ада.
  Въпреки че силното тяло се използва за стрес. И кралицата решила да избяга.
  С помощта на дълга коса тя започна да изпилява верига, с която оковаваха босите й крака и силната шия за през нощта. Пилите бавно закалено желязо с косата си, но кралицата има достатъчно време - безсмъртна. Друго нещо е, че след тежка работа в кариерите трябва да спите и всеки ден виждате по малко.
  Но все пак пиеш.
  Царицата се отрязала и след това изпаднала в сън. След това на следващия трион отново.
  Докато накрая тя прекъсна връзките .... Тя обаче не успяла да избяга. Пазачите вдигнаха тревога.
  Царицата била хваната и безжалостно бита с камшик. След това изгориха петите с нажежено желязо. След това те изгориха марката на избягал роб. И отново изпратен в мините.
  Робите умират толкова често, а тя работи усилено от години. Така че нека работят в окови.
  И всяка вечер проверяваха веригата й.
  Кралицата спеше в окови и непрекъснато я биеха с камшик.
  Сложиха й тежки вериги и я биеха с камшик, щом работеше малко по-бавно.
  Кралицата вече беше подушила вонята и не беше болна. Инфекцията не го взе, при оскъдно и еднообразно хранене не причиняваше болки в стомаха. Вечното момиче страдаше, но не умря. И годините продължаваха и продължаваха. Мините постепенно бяха разработени и изчерпани.
  Тук тя отново е преместена на друга работа. Измит от мръсотия, пуснат за продажба.
  Тук кралицата най-накрая извади късмет. Купувачът се оказа един от доставчиците на гладиатори на арената.
  Кралицата беше много суха и жилава, прекарала повече от сто години в мините в тежка работа. Тя е много силна и издръжлива, държи тежък камък над главата си.
  Разбира се, нейната сила привлече доставчика. Той погледна зъбите й: нито една дупка и толкова големи и здрави. Чувствах стомана, излята мускулатура - като камък!
  И разбира се купи толкова способен екземпляр!
  След това за кралицата започна друг живот. Също така сурово с обучение, битки, тормоз, пляскане, но много по-забавно.
  Царицата беше млада по тяло повече от двеста години и се отличаваше с голяма сила и издръжливост, благодарение на принудително обучение в постоянна упорита работа.
  Това й даде известна преднина пред другите момичета. Освен това всички белези и порязвания по мускулестото й тяло заздравяха много бързо и без следа.
  Кралицата също беше бърза, добра безсмъртна реакция и учеше много прилежно. Не всичко й се получаваше веднага, но тя има много издръжливо тяло.
  Така че в началото тя спечели за сметка на силата, издръжливостта и жизнеността. И тогава умението й започна да расте.
  Отначало те нямаха най-силните съперници, но постепенно, с опит, нейното ниво се повиши.
  И така кралицата започна да печели и видни жени. И дори да се биете с хора и животни!
  Според обичаите на империята след сто победи в гладиаторски битки можете да получите свобода.
  Упоритият крал, въпреки че получи рани и драскотини от зъби, в крайна сметка успя да спечели стотната битка.
  Тогава тя получи свобода от ръцете на Цезар. И вече можеше сама да печели пари в битки или да учи момичета на фехтовка.
  И скоро кралицата, красива и вече богата и все още млада по тяло, се омъжи за знатен патриций.
  И стар, и грозен. Но той не е безсмъртен и скоро умря.
  Кралицата, вече вечно млада вдовица, имала за любовници дузина красиви млади мъже.
  И голямо богатство.
  Така че изглежда, че тя намери щастието ... Освен ако нямаше достатъчно плодове на прогреса - добре, науката някак си не се развива в тази империя. И като цяло на планетата. А пушките и мускетите са най-примитивни. Всичко буквално замръзна.
  И така империята падна в разпад, нов набег на варвари ... Кралицата отново е в плен и робство. Но тъй като младата красота, тя стана наложница на местния хан.
  И докато умря и я предаде на наследника. И той също почина известно време по-късно.
  И кралицата беше предложена на търг. Съблечен гол и продаден на знатен шейх. И тя беше с него, докато шейхът не почина. И отново момичето беше предложено на търг. И този път тя стигна до двореца на султана. Тъй като е безсмъртна, тя успя да увие монарха и да стане първата съпруга.
  Но лош късмет, безсмъртното момиче не можа да роди деца. А когато султанът умрял, неговият наследник заповядал отново да оковат кралицата и да я изпратят в мините.
  И отново кралицата в ада. В окови, по време на тежка работа, тя влачеше камъни в кошница, наряза скала с лост. Освен това оскъдна, еднообразна храна, камшик, смрад, окован. И всяка вечер е изнасилвана от пазачите. Въпреки че това дори се хареса на кралицата, младото й тяло лесно достигна оргазъм.
  И така вечното момиче прекара година след година, десетилетие след десетилетие.
  Докато накрая тази мина не беше изчерпана, но минаха двеста години. Никой не помнеше коя е тази царица. И отново беше обявено на търг. Както обикновено гол и мускулест. Разбира се, измиване преди това.
  И я купиха пак, за армията, така че беше много силна физически. Да, и сръчна, тя знаеше как да се бие с мечове.
  И кралицата започна военна кариера. Тя участва в много битки, беше упорита, силна, издръжлива, тичаше боса през цялото време. И постепенно кариерата й тръгна нагоре.
  Тук тя вече е командир на женския полк и има значително богатство. И отново той намира печеливша партия за себе си и получава огромно имение във владение.
  Такъв е зигзагът на безсмъртния живот: ту нагоре, ту надолу!
  Кралицата, разбира се, овдовяла и след това се омъжила за младия принц. Момчето загуби главата си от опитна, но външно млада жена. И така те се ожениха. И тогава младият мъж стана цар. И съпругата му стана огромно влияние.
  Кралството води войни и се разширява. Ставаше все по-силен и по-силен. И вчерашната младост първо узря, а след това остаря. Външно младата царица беше избита от волята на умиращия крал, че ще стане императрица. И го подписа.
  След смъртта му бившата кралица става императрица. И води война. Да си вечно млад в крайна сметка завладя целия свят!
  И изглеждаше, че тя намери абсолютно щастие ... Но след това минаха триста години и извънземните кацнаха. И те превзеха планетата.
  И императрицата отново беше в каменоломните. И вече с яка, гол, бос, но без вериги. Работех определено време, след което гледах телевизия преди лягане.
  Това също е такъв живот ... Тя излежава повече от сто години в затвора, по-късно е освободена условно и живее на окупирана планета в космическа империя.
  Тя се наслади на всички предимства на една високоразвита цивилизация и ... Този път влезе в космическата армия.
  Тя започва да прави кариера в Междузвездни войни. Тя е безсмъртна! Нищо не се страхува!
  Така тя напредва в службата си, докато не стане маршал. Тогава тя получи цяла планета за притежание.
  Някои бяха губернатори. След това се върна в армията. Воювал и командвал. Станах хипер-супермаршал.
  И тогава те извършиха военен преврат и завзеха трона на императора на космическа империя - водеща галактиката.
  Тогава тя започна да завладява други светове. Тя командваше, нападаше, печелеше, понякога губеше, но отмъщаваше ....
  Всичко беше наред, докато не попадна в империята на хибрида на комара и ноктите.
  Те се размножиха твърде бързо и затрупаха хуманоидната цивилизация с числа.
  Така че битките продължиха, битка след битка ... Докато накрая хората загубиха. И бившата кралица отново не стана робиня в мините.
  Отново работиш здраво във вериги и спиш окован на камъните. И то под пълния контрол на роботи.
  Само на сън вечното момиче се виждаше свободна и велика. А през останалото време тя работи усилено за себе си, работи и остри камъни с босите си втвърдени крака.
  Но кралицата не губи надежда. Тя е безсмъртна и със сигурност ще се промени завинаги! Робството няма да е вечно!
  Бившата кралица дори пееше, въпреки факта, че бичът падна върху голия й мускулест гръб:
  Дъщерята на Земята ще каже в отговор, не,
  Никога няма да бъда роб...
  Вярвам, че свободата ще изгрее -
  Вятърът ще освежи свежа рана,
  За Родината свещена битка,
  Защото Великият Господ призовава...
  Издигнете се доблестен рицар в ранните часове,
  Мракът ще си отиде, майските рози ще цъфтят!
  
  
  
  
  НЕ СЕ ПОДДЪРЖАЙТЕ С МЪЖЕЯДКА
  През ноември 1941 г. Хитлер неочаквано предлага мир на Сталин. Решение, което изглежда малко вероятно за всеки, запознат с реалната ситуация.
  Германците изглежда са на път да превземат Москва. И защо предлага мир в тази ситуация?
  Но Хитлер, както знаете, е имал силно развита интуиция. И той усети, че Москва е превзета, няма да стане. И ако е така, точно тогава, когато Сталин е сплашен, да предложи мир. Естествено, не всички военни бяха съгласни с това, но Хитлер имаше сила и авторитет.
  Освен това условията на мира обещават да бъдат полезни за германците. Всъщност Украйна преминава към Германия и с нея черната земя и селското стопанство, както и Беларус, и балтийските държави, и Смоленска област.
  Сталин като цяло се съгласява да даде всичко, което германците вече са успели да заловят.
  Севастопол се оттегли към германците. В отговор Фриц напусна Московска област. Ленинград остана зад СССР и до него водеше коридор. Германците се съгласиха да напуснат Ленинградска област в замяна на Ворошиловоградска и Донецка области, които германците все още не бяха напълно окупирани.
  Като цяло нацистите получиха Донбас с неговите въглища, метали и фабрики, находища на боксит и земеделска земя, целия Крим и дори част от Южен Дон. Германците напуснаха Ленинградска област, Москва, Тула, част от района на Ржев, Калинин. В замяна на част от Донбас, част от Дон с неговата богата черна земя и Севастопол. Финландците получиха Петрозаводск за себе си и това, което успяха да заловят. Те се разделиха приятелски.
  Освен това СССР се задължава да доставя петрол на цени, по-ниски от пазарните, и да плаща голям откуп за военнопленниците.
  Сталин, страхувайки се да не загуби войната и да загуби Москва, се съгласи на такива условия. На самия връх на успеха на Вермахта.
  Е, и Хитлер, който има свръхестествен инстинкт, разбра, че това е най-добрият вариант.
  Войната със СССР свърши. Нацистите първо започнаха да прехвърлят войски в Африка. Освен това британците започнаха офанзива срещу Ромел. Добре какво? И Фриц взе и разтовари войски в Малта. Разбира се, първо като бомбардираме британците там.
  Освен това, разбира се, нападението над Гибралтар. Хитлер лично се среща с Франко.
  Видяхте колко силна е Германия. Унищожи СССР. Тя взе четири милиона руски пленници и много хиляди танкове. За нас Испания е като петно върху карта. Ще окупираме, ако не позволите на войските да преминат. И ако пропуснете, можете да вземете нещо в Африка. Още повече, че Великобритания е обречена и няма да отиде никъде!
  Франко, осъзнавайки, че Испания може да бъде окупирана и няма шанс, се съгласи.
  Нападението над Гибралтар беше успешно и то доста бързо. Цитаделата е паднала. И тогава германците навлязоха в Екваториална Африка.
  Британците претърпяха огромни загуби. Хванаха ги като издънки.
  Ромел побеждава Великобритания в Либия и развива офанзива в Египет. Превзет Александрия.
  След това излезе и пресече Суецкия канал. Развивайки успеха, германците превзеха Ирак, Кувейт и целия Близък изток.
  Вермахтът загуби много войници и офицери на изток. И войските му бяха по-многобройни, по-опитни и по-добре обучени от английските и особено от колониалните сили.
  Британците можеха да овладеят подобно нещо и без съмнение губеха. Без СССР фриците успяха да се борят успешно с Великобритания.
  Като цяло Великобритания беше обречена да загуби своите колонии. Нейната сухопътна армия е твърде слаба и недостатъчна, за да удържи колониите срещу по-многобройните и дисциплинирани войски на Вермахта.
  И процентът на флота не работи. След падането на Гибралтар и Малта стана невъзможно да се запази Африка. Тук Ромел блокира Суецкия канал. И дори на сушата германците победиха британците с един гол. След войната със СССР Вермахтът стана още по-силен и по-уверен в себе си, натрупа много боен опит.
  Така постепенно е завладяна Африка. И през Иран германците влязоха в Индия. И там местните сипаи не искаха да умрат за Великобритания. Като цяло германците бяха по-затруднени от разстояния, липса на пътища, дълги комуникации, проблеми с доставките, отколкото британските войски.
  САЩ събират прах, за да избегнат война. Те дори отмениха всички санкции срещу Япония.
  Но все пак самураите атакуваха пристанището на Перу. Трябваше да се подсигурим и да завземем британските владения в Азия. И японците го направиха.
  Накратко, през четиридесет и втората година и първата половина на четиридесет и третата германците и японците превзеха Африка, Австралия и цяла Азия. И през септември 1943 г. последва десант във Великобритания. След, разбира се, масирани бомбардировки. Германците използваха Ю-288, Ю-188 и други машини.
  Загубила своите колонии и изтощена от подводната война, Великобритания не можеше да устои.
  А германците имаха твърде много ресурси и особено жива сила. Те буквално бомбардираха всички градове и фабрики в Англия. И тогава, разбира се, кацането и използването на "Пантери", "Тигри", "Лъвове" и дори "Мишки". Е, разбира се, също плаващи танкове и подводни превозни средства.
  "Мишката" имаше време да направи началото на операцията и дори се биеше. Но мишките са твърде тежки.
  Екипажът на Герда на Пантера се отличи в битките. Германците след превземането на Великобритания известно време все още воюваха със Съединените щати. Изгониха американците от Исландия. Но поради дължината на комуникациите превземането на Америка се оказва трудна задача. И все пак Атлантическият океан не е шега. Освен ако не са бомбардирали приятел и са се порязали в морето.
  Германските подводници са разработени, включително на водороден прекис, и са потопили почти целия американски флот.
  Въпреки това Съединените щати все още са изключително трудни за превземане. Войната се проточи и накрая германците взеха и сключиха мир.
  След като германците се обърнаха към СССР.
  През 1945 г. E-50 и E-75 влизат в производство. Хитлер забранява производството, с изключение на малка серия разузнавателни машини, на танкове, по-леки от петдесет тона.
  Пантерата тежеше четиридесет и четири тона и половина. "Пантера" -2 вече е петдесет и два тона. E-50 вече е изтеглил почти шестдесет и пет тона. Последният танк имаше много прилична челна броня от 150 мм на корпуса при наклон 45 градуса и 185 мм на челото на купола, също под ъгъл. Пистолет 88 мм с дължина на цевта 100 ЕЛ. И 82 мм броня отстрани, също под наклони. В комбинация с двигател, който ускорява до 1200 конски сили при форсиране, много мощен среден танк.
  Плюс дванадесет изстрела в минута.
  Още по-тежък E-75 с тегло над деветдесет тона. Този резервоар се оказа не съвсем успешен. 128-милиметровото оръдие имаше по-ниска скорострелност, по-ниска начална скорост и нямаше предимства на близко разстояние в сравнение с 88-милиметровото E-50.
  Челната броня на корпуса е малко по-добра от 160 мм при ъгъл от 45 градуса. Повече обаче не е необходимо. Той държи всички американски пушки и дори съветски. Защитната кула е великолепна: 252 мм чело, 160 мм борд и кърма. Вижда се, че поне има повече или по-малко надеждна защита за кулата, особено отстрани.
  Страната на корпуса е 120 мм, което е приемливо, плюс можете да закачите и екрани. Двигателят обаче е доста слаб с 900 конски сили. Като цяло, разбира се, резервоарът е недовършен, доста висок. Напомня ми за доста обрасъл "Тигър" -2 с подобни проблеми.
  И двата немски автомобила са несъвършени, но Е-50, разбира се, е по-практичен.
  Е, и Е-100. Но тази кола е още по-тежка и по-лоша като шофиране от E-75.
  E-100, поради голямата си маса, се произвежда в малки количества.
  И самите военни като цяло одобриха Е-50.
  През пролетта на 1946 г., точно на 20 април, на рождения ден на фюрера, германците се преместват в СССР.
  Разполагаха с голям брой коли и техника. Десетки хиляди танкове от различни версии. СССР също имаше на въоръжение серийните Т-34-85 и ИС-2 и ИС-3. T-44 не беше напълно успешен. А Т-54 още не беше готов.
  Германците произвеждат Е-50 и Е-75 в големи количества.
  Сталин забранява, след загубата на значителна част от страната, да се разработват машини, по-тежки от четиридесет и седем тона.
  В допълнение към големия брой T-34-85 и малко по-малките IS-2 и IS-3, SU-100 се произвеждаше масово, което беше сравнително просто и ефективно самоходно оръдие.
  Трябва да се отбележи, че най-масивният танк Т-34-85 можеше да проникне само в немската серия E-50 отстрани, а E-75, дори отстрани, беше твърде труден и само SU-100 можеше да го направи и след това затворете.
  Така че силите явно са неравностойни. Самите немски танкове пробиват съветските от голямо разстояние. И само IS-3 имаше повече или по-малко задоволителна защита на челото, а след това и на горната част.
  Ето ги немците на територията на СССР.
  Герда, Шарлот, Кристина и Магда в Е-50. Подсвиркват си песни и реват.
  Всички се съмняваме в овнешкия рог,
  Бог ще бъде за нас!
  И как ще вземат и ще стрелят по врага.
  Тридесет и четири взривиха кулата. Да, бойният екипаж, няма да кажете нищо.
  Шарлот отбеляза с недоволство:
  Все още нямаме много броня. Врагът може, и дъска, и кука!
  Кристина отбеляза:
  - Но пистолетът е точен и смъртоносен! Така едното компенсира другото!
  Герда изсъска:
  - Ще ги счупим всичките!
  Междувременно Наташа се бие срещу Фриц в SU-100 със своя екипаж.
  Олег Рибаченко беше петият член на екипажа на SU-100 заедно с Наташа, Зоя, Августина и Светлана.
  Момичетата кимнаха одобрително.
  - Вие сте боец, което е страхотно!
  Наташа стреля по врага. Снарядът попада в челото на немската кола, рикошира. Момичето гневно тропна с бос крак. И тя провери:
  - И сега си момче! Изглежда си умен, нали?
  Олег кимна. Той е безсмъртно момче, така че може много. Ето го немският E-75 напред. Как да го пробием?
  Гениалното момче го разбра, прошепна на снаряда:
  - Ние сме метални, от една кръв - ти и аз!
  И с помощта на босото си детско стъпало той разгъна мерника и стреля.
  Колкото и да е силен немският танк с челна броня, но ако ударите точно от край до край или комбинация от силови линии, танкът се поддава. И тогава металът се спука и бойният комплект започна да детонира.
  Олег Рибаченко изписка:
  - Това е най-висок клас!
  Наташка погъделичка босите пети на момчето и кимна:
  - Стреляй!
  Олег Рибаченко отново стреля от СУ-100. Те удариха от голямо разстояние, а след това 100 мм съветско оръдие не взе най-новите немски танкове: E-50 и E-75. Но момчето е феноменално. И успява да удари врага.
  Момчето терминатор стреля отново. И пробива Е-50. Този танк е бърз и трябва да бъде ударен. А германците са все тояга и тояга.
  Зоя стреля. И много подходящо.
  Удря врага в кулата. Тогава Олег Рибаченко стреля отново. Стомилиметровото оръдие върши чудеса.
  Момчето гений реве:
  - Ще те разкъсам! ще те разкъсам! Няма да е добре!
  И пак като дете ще го вземе и много умело ще го набие. И наистина разкъсайте врага.
  След което ще издаде:
  - Аз съм свръхзвуков изтребител!
  И отново с помощта на бос крак ще стреля.
  Хлапето изглежда само на дванадесет, но е много бързо и феноменално.
  Тук тя снима с помощта на голи пръсти и Августин.
  И момичето катастрофира на Е-50.
  Германците понасят значителни щети. Но тяхната лавина от танкове се приближава все повече и повече. Ето го E-100 в движение. Също така мощна броня, оръжия и щитове.
  Но неговите момичета и момче също пробиват.
  Немската кола гори и е разкъсана.
  Олег Рибаченко пее:
  - Слава на Светото Отечество,
  С неземна ярост!
  Отново момчето стреля, разби фашиста и намигна на момичетата. И отново хлапето стреля и смазва врага.
  Бой да кажем момчето. И изстрелва снаряд. И танкът Тигър-2, остарял, но мощен, вече стана жертва. Германският "Пантер" -2 също страда от поражение. Но тя почти завладя Америка.
  А сега СССР натиска.
  Олег Рибаченко пък стреля и поразява със сигурност.
  И така те започнаха да стрелят на свой ред и да пеят ...
  Наташа ритна бос крак и извика:
  - Това е от тайгата ...
  Зоя също удари босите си пръсти и изписка:
  - Към британските морета....
  Августина също изстреля снаряд и каза:
  - Червената армия!
  Светлана изстреля снаряди с боси пръсти и каза:
  - По-силен от всички!
  Олег Рибаченко се прецака и издаде:
  И нека Ред...
  Наташа стреля и изписка:
  - Компресира мощно!
  Зоя също пляскаше и лаеше:
  - Байонетът ти с мазолеста ръка!
  Августин извика и изрева:
  - И ние трябва...
  Светлана стреля със смъртоносен заряд и изкрещя:
  - Неудържим!
  Олег Рибаченко стреля отново, смеейки се:
  - Отиди до последния...
  Наташа изпрати снаряд и изрева:
  - Смъртна битка!
  И момичетата се разотидоха, пистолетът блъскаше, докато снарядите свършиха.
  Да, Олег Рибаченко отново е във война.
  Но Червената армия преживява тежки времена. Германците напредват. Имат повече техника, повече пехота. А японците идват от изток.
  Не се съпротивлявайте срещу такава сила.
  Герда и нейният екипаж се бият на Е-50. Германците вече щурмуват Воронеж. Борбата е ожесточена.
  От една страна, немският танк, като изтребител от собствен вид, е много добър. Но дъската е доста слабо защитена. И това е неговият минус, така че момичетата трябва да бъдат бдителни.
  Все още има много произведени Т-34-85. Тази машина все още е в масово производство, а немското 88-милиметрово оръдие в 100EL жъне изобилна реколта от голямо разстояние.
  Все повече се произвежда и СУ-100, който като самоходно оръдие е по-лесен за производство от танк, но оръдието е по-здраво.
  Точно сега, натискайки бутона на джойстика с боси пръсти, Герда проби през съветската сушилня. От близко разстояние такава машина може да бъде много опасна.
  Русокосият терминатор го взе и запя:
  - Моите нерви не са направени от стомана,
  Напълно ме разбрахте!
  И тогава оръдието на Шарлот стреля и смаза тридесет и четирите.
  А пистолет, който изстрелва дванадесет изстрела в минута, достига голямо разстояние.
  По-нататък, докато Кристина стреля. И също така ще го направи много уместно и точно. Тя разби танк на Червената армия и изписка:
  - Бесен огън! Ура Сталин!
  Тогава лупанула и Магда. Тя го направи много прецизно с помощта на босите си пръсти.
  И тя запя:
  - За слава на вечното Отечество!
  Тогава момичето избухна в смях...
  Немската машина работи сама без откази.
  Тук IS-2 стана негова жертва, доста мощен и опасен танк, но слабо защитен от челото на кулата.
  Само ИС-3 в челото има относително добра защита, но този танк все още се произвежда в малки партиди. Има твърде сложна форма на кула. Въпреки че IS-3, както показа бойната практика, поне има шанс да се побере в превозни средства от серия E от близко разстояние.
  По-тежки танкове в СССР все още не се произвеждат и дори разработката им е спряна. Това, разбира се, създава проблем. Германците разполагат само с самоходни оръдия Е-25 от леката серия, но производството им е почти замразено. Въпреки че машината не е лоша.
  Само двама членове на екипажа и метър и половина височина. Малък със 75 мм оръдие от Пантера. Ловец на съветски автомобили.
  Но фюрерът предпочита властта. Дори Е-50 постепенно отстъпва на Е-75, който също е затворен отстрани с щитове.
  Е-75 трудно се пробива дори встрани. И германците го използват при пробиви ...
  Двама немски пилоти Алвина и Албина вече успяха да надхвърлят броя на свалените самолети над триста и получиха: Рицарски кръст на Железния кръст със сребърни дъбови листа, мечове и диаманти.
  Момичетата са толкова готини воини и най-готините в света. Да, дори Huffman да има повече свалени самолети за сега, но те са, но много по-красиви.
  И те се бият, като правило, само в едни бикини и боси.
  Алвина свали три съветски самолета от своя ME-262 X с 30 мм авиационни оръдия и туитна:
  - Аз съм факелът на унищожението!
  Албина, водейки подобен огън, потвърди:
  Ние сме пълно унищожение.
  И тя отряза още четири съветски самолета ...
  Воините са много бойни в настроението си, но постоянно се усмихват.
  Те много обичат мъжете и работят с езика си. И те го обичат. Такива бойни красавици.
  Тук те свалиха съветски ТУ-3 и го разбиха на парчета ... Това е тяхното огнено здраве.
  Момичета, накратко, не се отказвайте. И Червената армия получава от тях.
  Но за сметка на това Анастасия и Мирабела също се карат по едни бикини и боси - печелят си сметката! Момичетата са много агресивни.
  И Анастасия свали немски самолет и издаде:
  - Аз съм страхотен пилот!
  Мирабела хвърли оръдие в 37 мм немска кола и изписка:
  - Аз съм супер воин!
  Момичета и всъщност какво ви трябва....
  Но те се бият на остарелите Як-9 Т, които, разбира се, не се дърпат срещу реактивни немски превозни средства. Но красавиците успяват да се борят. И избягвайте да бъдете ударени.
  И защо? Защото са боси и по бикини. Така че не ги отрязвайте.
  Воините, както виждаме, разбират какво е гола кожа.
  Анастасия свали друг немски изтребител и изписка:
  - За родината!
  Мирабела прекъсна HE-162 и изрева:
  - За Сталин!
  Най-опасният немски изтребител ME-262 X, има пет въздушни оръдия, голяма скорост, стреловидни крила, мощна броня.
  По-лесно е да свалите кола HE-162, която е лека, евтина, но много маневрена.
  Не съвсем успешен за германците се оказа ME-1010, който несъмнено е отличен самолет по отношение на летателните характеристики, но крилата му променят стреловидността си и изискват висококвалифицирани пилоти. TA-183 се оказа по-практичен и също отива отпред.
  Но Хитлер предпочита тежко бронирания ME-262 X, с мощни оръжия.
  Засега винтовите машини на Luftwaffe все още не са свалени от производство. TA-152 е най-успешното многоцелево превозно средство, а ME-309 все още е в бой. Те превъзхождат съветските изтребители по скорост и въоръжение. И въпреки че Ю-488 е винтова машина, съветските Якове дори не могат да я настигнат. Да, дори по-модерният LA-7 е по-нисък от тази кола по скорост.
  И какво да правим срещу реактивни бомбардировачи: "Арадо", Ю-287 и др.
  Съветската авиация, без реактивни самолети, е слаба.
  Но въпреки това Анастасия и Мирабела успяват да постигнат добри резултати дори при такива условия.
  Така че те се върнаха, презаредиха гориво и отново в битка. Отново чукни немски коли. И го правят с голям ефект.
  Никой в съветската авиация не може да се сравни с тяхната двойка. Освен това момичетата правят секс, за да бъдат по-силни. И обикновено винаги имат различни мъже. И това дава такава сила на момичетата!
  Това е една от тайните на техния феноменален успех.
  Момичетата вече са получили златната звезда на героя на СССР и си намигат.
  Пак летяха, свалиха някого.
  Анастасия повали Ю-288, доста мощен бомбардировач, с 37-милиметровото си самолетно оръдие.
  И Мирабела свали реактивен самолет Ю-287, също използвайки същото 37-милиметрово оръдие. Такива оръжия позволяват с феноменалната точност на момичетата да удрят вражески превозни средства от разстояние. Въпреки че боеприпасите са ограничени, рискувате да умрете.
  Момичетата пляскат с боси крака и пеят:
  - Летете соколите като орли,
  Ние сме за Сталин напред!
  Нашият успех не е далеч
  Открийте печеливша сметка!
  Така че воините, разбира се, няма да подведат фашистите. И ще го ударят толкова силно, че ще нарани фюрера.
  Анастасия Ведмакова, разбира се, маневрира. Як-9 е на повече от шестстотин километра, няма да се изтръгне, още по-малко с тежък пистолет, но повече или по-малко се мята и върти.
  Малко по-добре от Як-3, който обаче е по-скъп и изисква висококачествен дуралуминий. И СССР загуби много територии. А Як-9 може да се произвежда в огромни количества.
  Но Третият райх, заедно с Япония, не могат да бъдат удържани.
  Мирабела свали ME-262 и изпя:
  - За славата на родината на Русия,
  ние ще направим целия свят по-щастлив!
  Анастасия прекъсна друг германец и изписка:
  - Това е името на най-сияйната любов!
  А също и как да реве. И да се бият по Фриц.
  Момичетата със сигурност са много, много готини.
  А германците междувременно все повече и повече навлизат в територията на СССР.
  Японците също се включват в действието. А те са много и карат китайците пред себе си.
  Жълтите войници настояват за пробив. И те буквално хвърлят трупове на всички подходи.
  Но те са толкова много, че в крайна сметка пробиват.
  Японците и тяхната жълта армия щурмуват Хабаровск. Загубите са напълно игнорирани.
  Но там ги посрещат съветски момичета.
  Аленка и нейният екип.
  Момичетата защитават Хабаровск. Те хвърлят гранати по врага с боси крака.
  И пеят през смях:
  Ние сме добри момичета
  И поражението на всички бойци ...
  Гласът е толкова силен
  В славата на лудите бащи!
  И отново летят гранатите, хвърлени от босите крака на красавиците.
  Аленка, щом даде завой, коси китайците и скърца:
  - Слава на земята ни!
  Анюта ще хвърли граната с боси пръсти и ще изреве:
  - В името на висшите сили!
  А също и смъртоносен взрив.
  Анжелика стреля след това. И той също хвърля граната с бос крак.
  И крещи:
  - За нови граници!
  И тогава Мария ще удари. И тя също прекъсна редица жълти бойци, пеейки:
  - Опашка по опашка! Око за око!
  И намигнете на приятелите си.
  И тогава Олимпиадата ще хвърли цяла кутия експлозиви по самураите и китайците.
  И рев:
  - За слава на Отечеството!
  И отново петимата изтребват чуждата армия.
  Но японците вече са събрали много китайци. Катерят се и се катерят. И растат цели могили от трупове.
  Альонка стреля, мята голата си пета и изписква:
  - За Сталин!
  Анют също ще хвърли граната с бос крак и ще изръмжи:
  - Учители!
  Анджелика ще изхвърли опашката. Той хвърля подарък с бос крак и изписква:
  - За Ленин!
  И тогава Мария, като бияч на врага. И пръстите на босите крака ще започнат унищожение.
  След това китайците се разпръснаха във всички посоки ...
  И тогава, като на Олимпиадата, той ще вземе и ще постави буре с нитроглицерин. И накиснете всички.
  И милитаристите падат на себе си ...
  Олег Рибаченко и неговият отбор все още се борят за Тула. Германците се опитват да обкръжат Москва. Град Тула вече отблъсква атаката на Фриц през четиридесет и една.
  Но врагът вече е много по-силен. И води агресивен обстрел. И бомби валят върху Червената армия и други смъртоносни сили.
  Много мощен противник. И те хвърлят твърде много черни бойци, араби, индианци в битка. И изглежда не спира.
  Олег Рибаченко стреля по Е-75 и пее:
  Войникът винаги е здрав
  Войникът е готов на всичко...
  И прах като от килими,
  Махаме се от пътя
  И няма да спре!
  И не сменяйте краката
  Лицата ни греят
  Блестящи ботуши!
  И отново момчето удря нациста от разстояние. Но силите наистина са неравностойни.
  Въпреки че Тула стои героично. А на юг нацистите приближават Сталинград.
  Но какво си мислят, че ще спечелят там?
  Олег Рибаченко отново стреля по нацистите и пее:
  И такъв хаос
  изпълни вселената...
  Тъжната съдба на човечеството -
  Търпи болка, страдание!
  И отново момчето падна, а фашистката "Маус" -2, много страховита машина, гори.
  Наташа логично отбеляза:
  Никоя сила не може да устои срещу нас!
  И намигна на момчето.
  По-нататък лупанула и Зоя. Също реве:
  - За моя достъп до победата!
  СУ-100 работи за себе си и не мисли да спира обстрела.
  Германците постепенно заобикалят Тула. Имат много сили, много пехота. И движещи се танкове от различни марки.
  Ето, например, същият "Лев"-2, много мощна машина: тежи сто тона, а челната броня е наклонена на 300 милиметра. Изглежда нищо не се счупи.
  Но Олег Рибаченко продължава да удря. Показва най-високата си класа - снайперист.
  И той бие себе си, и той бие ...
  От нацистите отлитат само фрагменти. Но те все още не искат да забавят.
  Олег Рибаченко изписква:
  - Бъдещето е наше
  Ние сме орли, джедаи!
  И отново момчето става на коне. И пак нацистите на стотинка.
  И танковият екипаж на Герда вече е в Сталинград. Тук такива агресивни битки са в разгара си.
  Герда, стреляйки, крещи:
  - Тялото ми е желязно!
  Шарлот натисна бутоните на джойстика с боси пръсти и изчурулика:
  - Толкова полезен за битка!
  И намигна на партньора си.
  После пак лупанула и счупила тридесет и четиримата.
  Тогава даде изстрел и Кристина. Тя прекъсна сушенето на Червената армия и изръмжа:
  - Аз съм лудо момиче! Ще разкъсам всички!
  И тогава Магда стреля с бос крак.
  Момичетата от Германия като цяло се справят добре. И размаже врага.
  . ГЛАВА 2
  Но тогава колата им е ударена странично. Трябваше да спра и да ремонтирам.
  Герда отбеляза капризно:
  Пак си губим времето!
  Шарлот потърка повърхността на бронята с бос крак и изръмжа:
  Ще отмъстим и ще победим!
  И тогава тя го взе и оголи зъбите си. И излъчва слънчеви лъчи от перлени зъби.
  Кристина го взе и изписка:
  - За Родината без съвет!
  И също шляпа по бронята с голата си пета!
  Магда се съгласи.
  - И без глупости!
  Момичетата решиха да играят шах за момента. Двойка за двойка. И там започнаха да изграждат стратегия.
  Играта е интересна. Но момичетата спореха за всяко движение и се блъскаха глави.
  Герда отбеляза с усмивка на зъби:
  - Аз ще бъда най-висшата аксиома!
  И как да се смея..
  Представих си моя съименник от приказката на Андерсен. Тук тя беше хваната в гората от разбойници. Те разглобиха каретата и почти всички дрехи и скъпи ботуши бяха взети от самата Герда. Така Герда отново е боса и във вретище. Ето как изглеждаше тя с вързани ръце на гърба.
  Той върви през есенната студена гора. Голата подметка усеща всяка неравност, всяка неравност, всяко клонче. Герда е уплашена и иска да яде.
  Тя дори успя да се възстанови в двореца. А на есенната трева има слана, напомняща за студа, който наскоро беше преживяла.
  Герда се засмя... Помисли си, че в приказката на Андерсен явно няма достатъчно препечени токчета. И това би било чудесно!
  Резервоарът беше ремонтиран бързо. Щетите са малки. Въпреки че снарядът на стомилиметрово оръдие удари странично. Което може да бъде опасно.
  Шарлот натисна босите си пръсти върху бутоните на джойстика и изпя:
  - Аз съм разрушител на танкове,
  сърцето гори...
  Пистолетът е моят дом!
  И снарядът счупи още тридесет и четири. Засега Т-34-85 доминира на бойното поле. А тежките превозни средства в Червената армия са относително редки.
  Но тогава се появи ИС-3. Той има слабо място: долната част на тялото. Челото има голям ъгъл на наклон. Има форма: щука муцуна. Но ако ударите долната част на челото, тогава няма да има милост.
  Магда с помощта на боси крака насочи оръдие към врага. И как плесна, и снарядът излетя.
  И съветската кола влезе в червата. Кулата беше откъсната и снарядите започнаха да се пръскат.
  Герда възкликна:
  - А ти си красива красавица!
  Магда изпищя, разклащайки великолепните си гърди:
  - Никой няма да ме спре!
  Шарлот уверено потвърди:
  - И никой не печели!
  Кристина изписка в отговор:
  - Злите вълци смазват врагове!
  Герда изръмжа:
  - Зли вълци - поклон на героите!
  Нацистите обграждат Тула и децата, заедно с четири момичета, трябва да излязат от ринга.
  Момчето, момичето и момичетата тичат към себе си и хвърлят гранати с боси пръсти.
  И нацистите понасят щети и не могат да ги ударят.
  Олег, стреляйки, изпя:
  - В името на святата Родина,
  Не ни поставяйте на колене!
  Маргарита хвърли дара на смъртта с бос крак и изписка:
  - Не! Никога не поставяйте!
  Наташа, стреляйки и подскачайки, добави:
  - Нека бедата не дойде в нашата къща!
  А също и с бос крак, как да изстреляте смъртоносна граната.
  Освен това Зоя ще избегне фрагмента и ще остави смазващите неща да се счупят с босите й пръсти ...
  И рев:
  - Ще бъде чудесно!
  И тогава Анджелика ще стреля по врага. Косете го в дива ярост. И пак рев:
  - Аз съм луд пияч!
  И граната ще полети от боса пета.
  И тогава Светлана, като го вземе и го удря болезнено.
  Това, разбира се, са момичета - това, което смъртта носи на враговете.
  Наташа, стреляйки по врага, изписква:
  - Никой няма да ни спре, дори дяволът няма да ни победи!
  И лети от босите й крака, граната в дъга. И лупанет, да, ще разпръсне всичко и освен това далеч.
  Момичетата със сигурност са в състояние да преодолеят засегнатата територия. На юг боевете са в разгара си в Сталинград, който Червената армия държи. Цяла колосална загуба на японците превзеха Хабаровск и напредваха към Владивосток.
  Е, там ще бъдат посрещнати от тези, които имат нужда.
  Анна Ведмакова преживя не много приятна церемония за сбогуване с верния си летящ кон. Изтребителят, който се превърна в родния МиГ-4, на който бяха свалени толкова много немски самолети, просто изгоря по време на въздушните удари на японската армада, както и доста други превозни средства и кораби. След като лешоядите от Страната на изгряващото слънце кълвяха града, Владивосток беше тъжна гледка. Въпреки това погребението на мъртвите се проведе по военен начин скромно и достатъчно бързо. Пилотът Ведмакова изгори краката си, краката на момичето бяха покрити с мехури и затова тя ходеше боса, внимателно стъпвайки на пръстите си. Японците все още не са повторили нападенията, те са съсредоточили усилията си върху подкрепата на настъпващите фронтове. Ведмакова заобиколи тапата, разчиства се енергично, сред работещите имаше много деца. Слаби, боси, с почервенели от прясното пролетно слънце лица, те гребеха счупени керемиди, вдигаха паднали телеграфни стълбове, просто метаха улиците.
  Старшият над момчетата в пионерска вратовръзка, но без риза (тя висеше отделно, очевидно момчетата се погрижиха за дрехите си), изтича до пилота.
  - Работим с ускорени темпове, другарю майор, скоро всичко ще е готово! Ще изметем улицата, ще бъде гладка като преди войната!
  Ведмакова се усмихна и му хвърли бонбон:
  - Ето, вземи го! Това е нашият съветски натурален шоколад, а не американска отрова.
  Момчето намигна пламенно.
  - И измислихме нов прякор на американците! Щом сега са заедно с Хитлер и Хирохито, не са янки, а пиндоси!
  Момичето-майор се поклони пред момчето:
  - Как каза кои са?
  Младият пионер повтори:
  - Пиндоси! Така че сега ще свалим янките, които ни предадоха!
  Ведмакова погали момчето по главата, после голямата й силна ръка мина по тънките му рамене с вени. Момчето се усмихна в отговор: зъбите му бяха бели, и протегна мазолетата си длан. Майорът стисна ръката на момчето и отговори:
  - Трябва да запомним името! Но все пак ние още не сме във война с Америка, така че е рано да измисляме прякори!
  Момчето отговорило:
  - Американците са по-лоши от японците и германците, защото предпочитат да се бият чрез подставено лице. Колкото и жестоки да са бойците на Империята на изгряващото слънце, тяхната смелост е известна на всички!
  Witcher прекъсна:
  - Ще убия тези смели мъже! И то възможно най-скоро!
  Новият действащ гарнизон Кротов неочаквано подписва не съвсем логична заповед и изпраща военен пилот с група моряци в Хабаровск. Заповедта последва незабавно, беше необходимо да се отрази офанзивата на японските части. Ведмакова, разбира се, очакваше, че ще й дадат изтребител, но ... И фронтът нямаше свободни самолети на свое разположение, а подкрепленията на техния център все още не бяха пристигнали. Пътуването от Владивосток до Хабаровск отне малко време и майорът буквално беше изхвърлен от релсите в кипяща битка.
  Японците се опитаха да заобиколят добре укрепения град и да го обкръжат. Воинът едва имаше време да скочи в изкопа с картечницата, преди атаката да започне.
  Вещерката попита капитан Синицин, който лежеше до нея:
  - И така, врагът планира тактиката на Фридрих, или по-скоро на генерал Ноги, да заобиколи укрепленията и да ни постави в тила.
  Капитанът изсумтя.
  - Нека се опита да изгори опашката на руския кон! Така той ще бъде ударен с копита, че няма да изглежда достатъчно!
  Пилотът ас се пошегува:
  - Копитата на коня, вероятно не от стомана Круп, а нашите съветски!
  Думите й бяха прекъснати от воя на снаряди. Тук той лежи в отдавна изкопан окоп, около Хабаровск обикновено има благородна линия от укрепления, заплахата от японско нашествие съществува повече от година. Пред и зад окопите пукат снаряди, чува се голям рев от тях. Като цяло известната японска шимоза създава много тътен и дим. Воинът гледа без страх, дори с известно безразличие. Експлозиите на снаряди пораждат мръсни фонтани, ето един от тях, който кара земята да се разклаща. Това означава, че удря пистолет с оръдие с калибър от триста милиметра. Чуват се стенанията на ранените... През канонадата те изглеждат като леки изпарения, които не всяко ухо може да улови. Тук пилотът-воин беше поръсен с пръст. Но момичето, кихайки, изтърси праха от червените си плитки:
  - Винаги е така, легнеш ли, цапаш се! И ако си станал, остават ти един-два!
  Артилерийската подготовка се оказа кратка, може би японците нямаха толкова много снаряди. Атаката е започнала. Няколко японски тако караха отпред. Малък, с леко заоблен корпус на машината. Най-масивният танк на империята на изгряващото слънце: Чичиха. Ведмакова си спомни неговите характеристики. Челна броня 30 мм, оръдие 47 мм, дизелов двигател 320 конски сили. С изключение на ходовите характеристики, в които тази машина не отстъпва на Т-34, тогава тя е дори по-лоша от германския Т-3 от модела от 1943 г. Той дори се нарича в Далечния изток, кихане! Но между другото, царицата на полетата не е танк, а пехота. Тук опитайте, приближете се до минните полета. Както се казва: където не мине брониран влак, ще пропълзи войник с пушка.
  Пушките на японците са копирани от немските Mauser. Картечни пистолети, откъснати от добре познатия "Шмайстер" от Първата световна война. По принцип теснооките имат желание да копират най-доброто от другата страна. Със сигурност японските дизайнери вече работят върху създаването на хибрид на "Пантерата" и Т-34!
  Японските танкове са не повече от дузина, а съветската артилерия в никакъв случай не бърза да ги посрещне. Пехотата тича след тях в традиционната плътна редица. Самите войници от страната на изгряващото слънце са облечени в униформа, която леко излъчва жълтеникавост, цвета на каки степта. Ведмакова ги оглежда, като бързо преценява броя на нападателите. На око те са пет-шест хиляди, а в окопите седят максимум хиляда руснаци, покриващи този участък от фронта. А оръжията... Далекоизточната армия е оборудвана по остатъчен принцип и само офицерите имат картечни пистолети. Каква е тя все пак майорка, но без длъжност, сведена до ниво обикновена.
  Капитан Синигер (все още много млад) попита Вещера.
  - Воювал ли си с германците?
  Момичето отговорило:
  - Не! Целунах ги!
  Капитанът, внезапно пребледнял, отбеляза:
  - Помниш ли първия си труп!
  Ведмакова се усмихна и поклати глава.
  - Аз съм пилот и когото съм свалил, него съм го съборил, нямам понятие от трупове! Между другото, през цялата Велика отечествена война моят самолет никога не е бил свален!
  Капитанът подсвирна някак неловко.
  - Ти си просто ас! А колко смазани немци имате!
  Вещерът се усмихна още по-широко.
  - След двадесет и петата връчи звездата на героя! Само на двадесет и осем.
  Синицин възкликна:
  - Ооо! Вие сте просто майстор на занаята си!
  Момичето отговори скромно:
  - Няма нужда да правиш герой, някой, който просто честно изпълнява дълга си. Сега пехотата ще се приближи и ние ще ги срещнем.
  Капитанът дръпна затвора на тежък картечен пистолет, тежащ десетина килограма. Докоснах кучето, изстрелването е много стегнато, прикладът с откат. Не съвсем удобен колос, но удря ... Вярно, според слуховете, германците вече имат по-мощен автомат, но кой знае дали съветските дизайнери ще измислят нещо по-добро. Синиц не устоя на въпроса:
  - А защо прехвърлихте такъв готин пилот в пехотата?
  Ведмакова отговори полушеговито, също щракайки задръстване на автомата си:
  - А аз просто исках да знам какво е да седиш под обстрел! Би било яко!
  - И ти явно си загубил ботушите, щом толкова си бързал да стигнеш до фронтовата линия!
  Ведмакова всъщност, опитвайки се да накара мехурите да паднат по-бързо, отиде боса. Въпреки че по време на войната повечето жени и деца се фукаха с боси пети през лятото, това не беше прието сред офицерите, особено на обществени места. Но Вещерът дори обичаше да го подчертава по този начин. Тя отговори на Синицин просто:
  - За да пестим пари, всъщност целият капиталистически свят е срещу нас. Все пак ботушите се износват, а това е дело на много хора!
  Капитанът се съгласи, намигайки пламенно.
  - Имаш много красиви крака! Мога ли да ги галя!
  Ведмакова поклати пръст:
  - Не сега! Тогава, ако оцелееш, ще те стопля през нощта.
  Синицин извъртя очи.
  - Леле, ти си бърз! Обикновено жените късат дълго време!
  Ведмакова искаше да отговори, но се чу експлозия, японски танк, който вървеше напред, се натъкна на мина. Момичето пееше:
  - Хитлер се е возил в кола, гадът се е взривил на мина! Разбит на парчета - но това е малка полза!
  Друг японски танк избухна, спря, обърна дулото си и откри огън по съветските окопи. Трети го последва. Японците обаче не мислеха да спират. Стиснатите очи изръмжаха: картечниците им заработиха, поставени на полукръгли подвижни кули.
  Капитанът измърмори:
  - Това е страхотно! Как върви парадът! Ето я армията!
  Ведмакова вдигна пушка, тъй като разстоянието до пехотата позволяваше, и стреля по японски офицер. Стиснатият падна, захвърли пушката с такава сила, че тя заигра с щика в пролетната трева. Другите японци продължиха да бягат, само леко накланяйки тялото си, очевидно надявайки се по този начин да избегнат поражението или по-скоро да намалят вероятността от него. Ведмакова припомни, че така се обучават войниците в квантовата армия, който няма време да се наведе навреме, го бият по главата с бамбукова пръчка. Изглежда на царя-отец, Ирод е бил трогнат! Това обаче той за Николай II. Сега отново воюват с Япония и то не на един, а на няколко фронта. Това обаче има и своите предимства. Момичето пееше:
  Идва - Вермахтът е победен в пепелта,
  Наполеон победен непобедим!
  Врагът няма да може да потъпче съветското знаме,
  Когато народ и партия са единни!
  Един по един разбитите японски танкове спират, но пехотата, настръхнала с щикове, започва да бяга още по-бързо. Позициите на съветските войски настръхнаха от светкавици, ръкопляскаха пушки, от време на време осеяни с автоматични залпове. Тя откри огън и Ведмакова. Японците, презареждащи в движение, стреляха от пушки. Те изкрещяха с пълно гърло:
  - Банзай! Рус откажи се!
  Куршумите пробиха труповете им като шомпол в манекени. Падна костен прах, примесен с кръв. Повечето от куршумите обаче, както се случва в битката, минаха. Японците прекосиха минното поле, малките войници бяха твърде леки, за да избягат, за да взривят подаръците, приготвени за танковете.
  Ведмакова почувства жестокия откат на картечницата на рамото си, докато бойците от страната на изгряващото слънце изглеждаха истински чудовища. Истеричните им викове ставаха все по-силни и по-близки, жълтите им гадни лица лъснаха от пот. Ведмакова се опитва да свали възможно най-много вражески войници наведнъж. Момичето е горещо както винаги и стреля гнездово. Единият клип свърши, поставих друг. Списанието е твърде голямо, кръгло, не е лесно да се вклини в камерата. И отново огънят, японците летят с главата надолу.
  Ведмакова изстреля втория товар с боеприпаси, останал без боеприпаси. И гранати вече се вълнуват по настъпващите свити очи. Те отговарят с хвърляния, сега има много повече писъци от стенания и съветски войници падат. Парчето отряза малък кичур коса на главата на Вещицата. Нервите на момичето не издържат, тя скача и крещи с цяло гърло:
  - За родината за Сталин!
  След нея викат останалите бойци, изскачат от укритието и разклащат щиковете си. Съветските войници тичат да посрещнат японците, влизайки в щикова битка.
  Ведмакова разрязва с бърз удар корема на най-близкия "самурай". Той крещи и се опитва да отговори и рухва като заклан глиган. Момичето радостно възкликва:
  - Руски футбол: Русия - Япония, две-нула!
  И наистина, друг японец падна с прерязано гърло с щик-нож. Е, третият воин пилот го ритна в слабините. Тясноокият се протегна, а момичето, движейки се по инерция, заби върха в окото на противника!
  - Вземете японците! Защо да стоите на вратарите!
  Ответният удар на щика раздра туниката на майора, потече кръв, но това не само не смути момичето, но и даде допълнителна ярост.
  - Смъртта на Хирохито! - излая момичето, пищялът й се блъсна в слепоочието с тесни очи и момичето се движеше с такава бързина, сякаш беше витло, най-новият боец.
  Японците отстъпиха и дори се отдръпнаха, а вдъхновеното момиче премина в атака, картечницата й се въртеше като тояга в ръцете на гигант. Тук последва силен удар с приклад в тила, твърде ревностен офицер. Анна въздъхна.
  - Ето един шахен-хъш!
  Но като цяло на руснаците им беше трудно. От страна на тесните очи, петкратно предимство, а нивото на физическа подготовка на японците не е лошо, освен това далеч не най-добрите войници на СССР се бият срещу тях. Естествено, по време на такава трудна война, наборници от трета категория бяха изпратени в Далечния изток, с най-лоши данни, или бойци, които бяха сериозно ранени в битката с нацистите. Войниците падаха, понякога дузина щикове бяха забити в един руснак, те буквално кървяха колективно, но се биеха като герои и никой не молеше за милост.
  Синицин прониза японски офицер с щик, но самият той получи точка в страната. Младият мъж повали атакуващия японец с удар с приклад в гърдите, но кръвта потече отстрани твърде обилно. И четирима самураи се втурнаха към човека наведнъж.
  Смелата Ведмакова се притече на помощ, намушка офицера с щик по лопатката и повали друг японец с ритник под коляното.
  - Дръж се Петруха! тя каза.
  Той веднага отрази два щика, насочени към гърдите, и отговори:
  - Аз не съм Петър, а Аркадий!
  Момичето, което събори друг японец, изръмжа:
  - На война всяко име е като щракване на взведен чук, без изстрел не бива!
  Аркадий отстъпи леко назад и безмилостен щик разпори бузата му. Младият мъж изхленчи от непоносима болка:
  - Майчице!
  Ведмакова възрази:
  - Може би съм майка, но не и Божия! Като цяло Бог няма и никога не е имало!
  Аркадий отстъпи назад към Ана и промърмори неясно:
  - А какво ни очаква след смъртта несъществуване?
  Момичето поклати отрицателно глава.
  - Не! Комунистическата наука ще възкреси мъртвите! И първите към нов живот ще бъдат върнати на падналите в битките за родината си.
  Синицин поклати глава.
  - Бог да благослови!
  Ведмакова сложи друг японец и изкрещя:
  - Няма Господ! Ако е, тогава трябва да признаем, че предполагаемият създател на Вселената е садист! И той обича да измъчва творението!
  В този момент бедрото на Аркадий беше разкъсано с щик и за да не падне, той се облегна на червенокосия воин:
  - И мен ме боли! Просто невъобразимо!
  Пет-шесткратното превъзходство на войниците на изгряващото слънце имаше ефект. Петдесет самураи се втурнаха срещу тях, размахвайки щиковете си като армия от дикобрази. Аркадий получи няколко удара с щик в стомаха, след което окото му беше извадено. Когато младежът паднал, те го инжектирали двадесет пъти и го принудили да се успокои завинаги. Интересно е какво изпитва душата му, когато отлиташе: изненада или страх, или може би невероятно облекчение след напускане на тъмницата на тялото.
  Вещерът беше като омагьосан. Разбира се, туниката й се разпадна на парчета, разсечена с щикове. Воинът се оказа напълно гол, покрит с много драскотини, но самураят не можа да й нанесе нито една сериозна травма! Тя се бореше и разголените й гърди с алени зърна се тресяха като шамандури в море. И блеснаха голи глезени. Момичето наистина беше въплъщение на зверска и еротична сила. Голите й подметки почервеняха от кръв, от което имаше асоциация с великата богиня на разрушението и злото: Кали! Почти всички съветски войници вече са намушкани, битката е свършила, но само в нейната искряща красота на Афродита, от време на време поразява нахалните присвити очи.
  Японският генерал Нуги погледна с изненада това чудо. Тогава в главата му мина мисъл. Имаше заповед, дадена с тънък глас, на недохранен комар:
  Хвърлете мрежа върху нея, вземете я жива!
  Пестеливите японци също имаха мрежи. Изведнъж трябва да вземете един от руснаците жив. А мрежата е идеална за това. Веднага дузина ловци хвърлиха окови върху момичето
  Ведмакова отвърна на удара, доколкото можеше, опита се с всички сили да се освободи. Но всичко напразно, съвестните японци направиха мрежата на базата, че ще издържи и слон. Момичето беше старателно повито и влачено на ръце. Съдейки по всичко, беше постигнат тактически успех, особено след като тази посока не беше покрита нито от артилерия, нито от картечници.
  Момичето си спомни гладко обръснатото лице на Аркадий, който се влюби в нея, и нейната крилата фраза:
  - На война всяко име е като щракване на взведен чук, без изстрел не бива!
  Възникна притеснителна и гадна мисъл, не я ли изглади! В края на краищата това често се случва, просто се влюби в човек и той умря!
  Японците очевидно са заели лошо покрити окопи на това място, продължавайки да заобикалят позициите на съветските войски около Хабаровск. И нейната Ведмакова е пленена и въпреки че вече не са взети, те бяха натоварени в оцветена бронирана кола, за да ви отведат отзад. Машината е допотопна, сигурно от Първата световна война, така че неусетно се шляе зад пехотата. Скоростта е около 12 километра в час. Брр! Първият танк в света Всъдеходът на Прохоров тежеше не по-малко, но имаше скорост от 40 километра в час по магистралата и 25 километра в час по пътя. Какво, от една страна, СССР атакува цяла Европа, от друга, значителна част от Азия. Момичето се обърна на една страна, явно имаше заплаха да я легне по гръб. Колко е тъмно в тази част на бронираната кола, очевидно се помещава парашутният отдел или транспортирането на войници. Би било хубаво, разбира се, да избягате, като първо се отървете от пръчките и здравите въжета. И как да го направим? Момичето, разбира се, има умения, въпреки че ще трябва да бърника, в същото време да свали белезниците и да отреже веригата, към която е била вързана за крака. Но тук въжетата също могат да паснат доста добре. Работата е досадна, но ако я отведат на територията на Манджурия, ще има време. Момичето свали въжетата от мократа си кожа, отряза веригата и в същото време се замисли. Хм, срещу Съветска Русия имаше сериозна коалиция: И най-сериозното чудовище е Германия. Страна с напреднали технологии и силни войски. Например, тя чу за новия изтребител ME-309. Изглежда вече летят. Тя няма точни данни за оръжията, но според слуховете този самолет има цели седем! Пожарни точки. Това е много сериозно въоръжение, като се има предвид, че Як=9 има само две от тях, а на съветските изтребители няма машина с повече от три точки. Опитайте се да победите тези чудовища! Е, Fokken-Wulf е много сериозна машина, превъзхождаща съветските самолети по въоръжение и дори способна да носи почти два тона бомби. Още в края на 1942 г. той е въоръжен с две 20 мм оръдия и 4 13 мм картечници. Но изглежда, че вече се появи нов тип изтребител-щурмовик и бомбардировач с две 30 mm и четири 20 mm оръдия. Това вече беше чудовище, чудовище за всички чудовища! И според слуховете вече е пуснат в производство боен самолет с осем 30-мм оръдия! Опитайте се да преодолеете такъв таласъм! Как съветските дизайнери искат да отговорят на това? Ведмакова чу, че се работи по Як-3. Казаха й за този куратор от отдела на Берия. Изглежда, че основният акцент на самолета ще бъде по-ниското тегло на конструкцията, без допълнителни двигатели и оръжия. Маневреността със сигурност е добра, но бих искал увеличаване на въоръжението! Наистина, в бокса, разбира се, лек спортист с тегло на перото е по-маневреен от тежка категория, но той почти сигурно ще загуби от него така или иначе. Не е за нищо, че има категории тегло, а сред професионалните боксьори поразителната сила е най-ценена. Необходимо е да се засили въоръжението на съветските самолети и едва тогава Вермахтът ще бъде победен ... на равна нога? От втората половина на 1942 г. въздушното превъзходство на Луфтвафе започва да се изпарява, дори до март 1943 г. СССР има предимство, но ... Предателството на съюзниците променя баланса на силите. Леле, Хитлер беше убит на 13 март, а сега е едва края на април, но колко сериозно се промени балансът на силите. Толкова бързо, от стратегически печеливша позиция до стратегически почти губеща. Почти защото все още има надежда, че Германия ще успее да победи, преди да постигне стратегическо и технологично предимство над СССР. По-специално, съюзниците могат да доставят самолети на нацистите в големи количества, но германските пилоти ще имат нужда от време, за да се научат как да летят с тях. Все пак има разлика в технологиите, арматурните табла. Танковете също изискват обучени екипажи, освен това, шофирането на Chevron през руската зима не е особено добро. Автоматичната пушка M-18 ... Не е лошо, но по отношение на скоростта на огън е по-ниска от най-добрите съветски модели, но надминава по точност! Накратко, проблем след проблем! Има и наистина известните "Чърчилс" с мощна броня и добро шофиране ... Разбира се, изглежда, че те също ще трябва да се бият. И колкото по-дълго продължава войната, толкова повече оборудване ще получават нацистите. Така че изводът е прост, необходимо е да се нанесе съкрушително поражение на Германия през лятото. Що се отнася до Япония, най-добре е да се ограничите до активна защита и да започнете контраатаки, като използвате качествено превъзходство в танковете. Но отново, пестене на енергия до максимум. Не се включвайте в продължителни битки и изграждайте защита на предварително подготвени линии. Все още има шанс да се използва Червената армия на Китай, но режимът на Чианг Каши се стовари върху нея с цялата си сила. Така че засега можете да разчитате на собствените си сили. Кога да дойда? Най-добре в края на май, когато пътищата най-накрая изсъхнат и във войските пристига попълване. Самата Ведмакова би нанесла първия си удар в посока Орлов, а след това в района на Харков, за да изтласка германците от индустриалния Донбас, а след това с форсиран марш през Украйна, пресичайки Днепър в движение и по-нататък до Румъния. Въпреки това е възможно да се обърнете на север, за да освободите Беларус, и да отидете в тила на централната група. Идеята като цяло е добра, но има и недостатъци, настъплението в Орловско направление е най-очевидно и нацистите ще го чакат там. Укрепленията ще трябва да бъдат разбити.
  . ГЛАВА #3
  Тук, разбира се, оръжията и катюшите ще бъдат полезни. Последната система произвежда силен, особено морален, ефект. Във всеки случай имате нужда от много оръдия и "Катюши", за да хвърляте снаряди по вражеските защити. Като цяло опитът от Първата световна война показа, че е по-лесно да се защитава, отколкото да се напада и ако кайзерска Германия не изчерпи силите си с пролетната офанзива на 1918 г., войната може да продължи още няколко години. Но Втората световна война доказа предимството на нападателните тактики пред отбранителните. Например бързото поражение на Полша и особено на поразителната мощна западна коалиция от съюзници. Нацистите победиха превъзхождащите сили за месец и половина, просто заобикаляйки непревземаемата линия Мажино. Битките в Африка, където отначало превъзхождащите сили на Италия бяха победени от решителен удар от британците. И тогава Ромел побеждава много по-силните британски войски в бърза офанзива. Но разбира се, най-яркият пример за СССР през 1941 г. е голямата катастрофа на могъщата армия. И ответни настъпателни операции, нокаутиращи германски части. Така че най-важното е да се ударим, без да чакаме натиска на нови немски танкове. Продължителната война на изтощение става почти безсмислена, освен ако, разбира се, съветските учени не създадат чудодейно оръжие! Последното по принцип е възможно, например тя чу, че теоретично е възможно да се създаде бомба, способна да унищожи град. Освен това такава бомба ще тежи три до четири тона. Прилича на приказка, но ... Ние сме родени, за да сбъднем приказка.
  Още по-привлекателен път е лазерното оръжие, описано в Хиперболоида на инженер Гарин. Такова нещо е напълно способно да унищожи цяла армия от танкове, самолети, кораби. Разбира се, ако създадете такова оръжие, и не само Третият райх, но и предателите на пиндосите, целият капиталистически свят ще свърши. И светлото знаме на комунизма ще грее над планетата. Но по някаква причина такова оръжие не е създадено. Огледалата не са най-добрият начин за събиране на енергията от горенето в един поток. Да, и енергията, за да изрежете корабите, ви трябва много повече. Въпреки че ... ако се концентрира до фиността на микрона, тогава е напълно възможно да се режат както самолети, така и бойни кораби. Чудодейно оръжие, което ще помогне за спасяването на СССР. А ето го и лазерният ефект, в различна форма. Накрая веригата поддаде и е почти освободена, а парчетата въже лежат наоколо.
  Ведмакова каза:
  - Търпение и работа, ако с теб, не си труп!
  Момичето стана, потропа с бос крак по пода. Никаква реакция. Тя почука по-силно. В отговор последва псувня на японски и никаква реакция. Тогава Ведмакова запя раздразнено. И запя с пълно гърло, като примадона на юбилей:
  Ордите на Вермахта диво беснеят,
  Грохот на оръдия и звън на мечове!
  Димът се издига до месец
  Лъчи на изкривяване от небето!
  
  Във вековете на вечността отечеството ще се слави,
  Ще дам плътта си за Русия!
  Обичам те Русе-красавице,
  Господарят на всички царе е с нас!
  
  О, вие, къдрави горички на страната,
  Звънът на златни трепетлики шумоли!
  Братя православни соколи,
  Бог вдъхнови войската на подвизи!
  
  В студени или топли дни
  Може би с облак ще донесе мъгла!
  Ние сме фашистки свине като метли,
  Да изтърся мръсотията от лицето си!
  
  Нашата партия е права
  Борба за съветския народ!
  Пеем смела песен
  Мисълта като орел се втурна!
  
  Сталин е мъдър - идеалът на владетеля,
  Водени сме в страховита смъртна битка!
  Знамето на Родината е чукалото на победителя,
  Готов да спори със съдбата на Палас!
  
  Делата на Ленин ще бъдат вечни,
  Ще градим свещения комунизъм!
  Повярвайте на учението на човека,
  Фашизмът ще се разбие в бездната на мрака!
  
  Цялата планета е като свободна птица,
  Да летим към далечните звезди, към световете!
  Нещо светло и благородно
  Ще творим като скулптори!
  
  И Русия под червеното знаме,
  Като небесен Едем ще цъфти!
  Делото на Ленин, волята на Сталин,
  Водете ни напред към съвършенство!
  Олег Рибаченко и Маргарита Коршунова, както и четири легендарни момичета, излязоха от Тула и стигнаха до Москва.
  Сега положението на столицата беше най-тежко. Германците вече прекратяваха нейното обкръжение и имаше коридор, дълъг трийсет-четиридесет километра, който с всеки изминал ден ставаше все по-тесен и по-тесен.
  Шестима воини заеха отбранителни позиции в покрайнините на Москва. Имаше жесток щурм.
  Олег Рибаченко стреля и си тананика:
  - Бъдещето е наше!
  А момчето хвърля граната с бос крак и продължава:
  - И ние ще бъдем страхотни!
  Маргарита Коршунова стреля и пищи:
  - И ще стана най-готиният от всички!
  И с бос крак ще хвърли смъртоносна граната.
  И хвърля противниците в различни посоки.
  И тогава, вече в битка, Наташа, която ще коси германците с картечница и ще хвърли подарък на смъртта с бос крак.
  Това е такава жена...
  През четиридесет и първата година Наташа изтича от Брестката крепост. Отиде на изток. Новите обувки бързо изтъркаха краката й, момичето ги събу и тръгна боса.
  Няколко часа нямаше нищо, а след това голите подметки започнаха да сърбят. След няколко часа те горяха и вече експлодираха от болка.
  Наташа, като московчанка, не беше свикнала да ходи боса. И разбира се от време на време се потапяше в потока.
  Да, това се оказа мъчение за краката й. Но младото момиче бързо свикна.
  Тогава тя постоянно ходеше боса, дори в снега, и обуваше обувките си само при силна слана.
  Сега Наташа се бие като легендарна богиня.
  И тук Зоя хвърля граната с бос крак и реве:
  - Това като цяло е супер среща!
  И ще направи добре насочен завой.
  А германците и техните наемници падат.
  И тогава Анджелика води огъня ... И тя също стреля толкова диво точно.
  И граната също се втурва от голия й крак.
  И разпръсква наемници.
  Освен това Светлана стреля. И босият й крак изхвърля така, че никой не може да устои.
  И разпръсква противниците много надалеч.
  И се стреля, и смазва враговете с експлозивна вълна.
  Това са момичетата, които са родени в СССР!
  Олег Рибаченко води прицелен огън по вражеската пехота, хвърля автоматично гранати с детски крака. И в същото време момчето пише за себе си.
  Виталий Кличко, изправен пред конфликт с новия президент на Украйна Зеленски, реши да се оттегли от поста кмет на Киев. Всъщност защо да се инатиш и да се придържаш към позицията. По-добре е да решите проблема сами.
  И след като напусна поста кмет, Виталий Кличко възобнови кариерата си. И веднага една сензация призовава Уайдър. Без никакви междинни битки! И това след повече от осем години пауза.
  Уидър, разбира се, е съгласен. Предизвикателството е прието!
  И идва моментът на истината. От една страна, многократният световен шампион никога не е бил побеждаван повече от дванадесет години. И от друга страна, четиридесет и девет годишният бивш кмет на Киев. Човек, който може да счупи рекорда на Хопинс, но чиято годност е силно съмнителна.
  Всъщност мнозина смятаха, че след толкова дълга пауза отиването направо при Weider е самоубийство.
  Но Виталий Кличко е като Роки Балбоа. Решил да се изправи срещу най-силния ударник в тежка категория. Денотей Уайдър е боксьор, който е загубил всичките си противници. Абсолютно всички - включително Тайсън Фюри!
  И какво, ако Виталий Кличко има шанс?
  Но Виталий Кличко непрекъснато тренираше, поддържаше форма, ходеше на работа с велосипед. И разбира се не беше толкова зле физически. И освен това имаше стоманена брадичка.
  Е, какво ще приеме битката Виталий Кличко, дори и да не е фаворит.
  Олег Рибаченко смени скобата на картечницата. Предполагаемите битки с боксьори са вълнуващи.
  Наистина, защо Виталий Кличко не се върне на ринга и не се опита да подобри рекорда на Хопинс?
  Това би било много силна идея.
  Момчето терминатор даде завой и покоси още няколко дузини фашисти.
  Тогава момчето се засмя и показа езика си, като каза:
  - Имам мъж, който е супер!
  Маргарита хвърли с бос крак два вързани лимона и изкрещя:
  - Ти си по-готин от всеки човек!
  Олег, продължавайки да стреля, разсъждаваше ...
  Виталий Кличко на четиридесет и девет наистина щеше да счупи рекорда на Хопинс. Той дори си спомни на пресконференция: "Казах, че няма да бия рекорда на Форман, но не казах нищо за Хопинс! Така че ще го взема и бия рекорда му!"
  Въпреки това, ако значителна част от обществеността повече или по-малко вярваше, че Хопинс на четиридесет и осем години може да спечели титлата световен шампион, но във Виталий Кличко на четиридесет и девет години имаше много по-малко вяра. Включително поради факта, че съперникът му вече е много силен.
  Никога не е имало такъв ударник в историята на тежката категория. Вярно, Уайдър вече не е млад, но всичките тридесет и пет години не са четиридесет и девет.
  Виталий Кличко обаче явно не губи оптимизъм. Тренирайте здраво, влезте във форма. И много се радвам, че изхвърлих рутината на стола на кмета на Киев.
  Всъщност не е голямо щастие да си кмет в Украйна, където има толкова много проблеми.
  Но за битката с Уядер на Виталий Кличко бяха предложени много добри пари. Така че във всеки случай не загубих с портфейла си. Името Виталий Кличко е известно.
  Злите езици дори казаха, че Уайдър ще удари веднъж, а самият Виталий Кличко ще легне. И тогава той ще получи пари и ще напише мемоари или научна фантастика.
  Или може би във филм.
  Между другото, Владимир Кличко също искаше да се боксира. Само хитрият Владимир избра по-слаб противник измежду редовния световен шампион. Но както и да е, каквото и да се говори, той е шампион и това е яко!
  Но Денотей Уайдър, каквото и да се каже, все още е най-добрият от най-добрите!
  Но Виталий тренира трескаво. Той е като млад човек, който се натоварва максимално. И той имаше няколко спаринга, като показа отлична форма и добра издръжливост. Не, Виталий е готов. И не просто така, той излиза на ринга.
  И наистина, когато дойде денят на страшния съд и най-великият удар Уайдър, най-добрият тежка категория в това отношение, и Виталий се събраха. Бившият кмет на Киев, когото всички вече отписаха от боксовата му кариера. Но сега се събраха две легендарни личности.
  Виталий, който стана световен шампион за първи път през 1999 г. Само си помислете колко отдавна е било и са изминали повече от двадесет години от това събитие.
  И Wyder вече държи титлата си от много дълго време. И също така близо до счупване, рекордът на Холмс да държи титлата най-дълго, откакто коланите бяха разделени.
  И разбира се, ако Уайдър се страхува от някого, това не е дядото на Виталий. Всъщност не всеки може да бъде Хокинс. И съперниците на Хокинс не са толкова мощни, колкото Уайдър!
  Но Виталий, като претендент, влиза на ринга. Тялото му все още е великолепно и мускулесто, въпреки че косата му вече е прошарена. Дядо Виталий, както го наричат с уважение или с насмешка. Но релефът на мускулите е като на млад.
  Виталий каза, че е готов. И дори не той, процентите са се вдигнали малко.
  Weider също е слаб, изсечен и с по-тънки кости, тежи по-малко.
  Въпреки че е страхотен удар, той има някои проблеми в защитата и не винаги е добър на краката си. Но вече има много боен опит. По броя на битките той вече е настигнал Виталий. И досега не е победен.
  Виталий Кличко обаче загуби двете си битки само поради наранявания и порязвания. И можете също да кажете, че не е бит.
  Но повече от осем години пауза и почти петдесетгодишна възраст. Ако Виталий беше млад, разбира се, щеше да има шанс. Но може ли да победи рекорда на Хопинс? Дейвид Хей, вече на тридесет и пет години, стана нулев боксьор.
  Но много се говори и само пръстена ще се покаже. Дали Виталий Кличко ще бие рекорда на Хопинс, или ще бъде отнесен на носилка, както обеща Уайдър.
  Тук той излиза с маска на гарван. Висок, много сух, дори слаб като Кошчей.
  Чифт боксьори му създаваха сериозни проблеми на ринга. Това е Кубинецът Острикс, който поведе по точки и победи нокаута, и Тайсън Фюри, който също поведе по точки и успя да доведе битката до равенство. Така че най-великият ударник в света може да фалира.
  Но шансовете са почти едно към десет в полза на Уайдър. Въпреки това възрастта на Виталий и голямото прекъсване в кариерата му са твърде големи. Дори брат му Владимир посъветва да се затопли с няколко силни средни селяни. Наистина, в Германия Виталий Кличко може да получи повече пари в двубой с посредствен боксьор, само благодарение на голямото си име.
  В крайна сметка Виталий е известен в целия свят не само като боксьор, но и като политик, и кмет на столицата, и герой на Майдана.
  Не, във всеки случай Виталий Кличко трябваше да се замисли дали си струваше да бърза и да се блъска срещу такава планина.
  Но изборът е направен: Виталий Кличко не търси лесни пътища!
  Борбата е в Америка. Свирят химните на САЩ и Украйна. Сервизните списъци са обявени. И накрая прозвучава сигналът за битка.
  Мнозина искат да видят зрелища и кръв.
  Уайдър започна предпазливо, въпреки че може и да не е прав. И изведнъж Виталий е ръждясал. Кличко-старши също не бърза. Но веднага можете да видите, че той е лек, слаб, мускулест и добре балансиран. Във всеки случай, това, което мнозина очакваха: казват, че веднага ще изплува, не се случи.
  Уверено Кличко работеше с удар, държеше се малко по-високо от обикновено, поставяше блокове.
  Първите два кръга минаха гладко. И тогава Уайдър, както се очакваше, вдигна много темпото. Стана по-активен в атака и атака. Но Виталий не загуби главата си. Блокира удара, срещна с ляв удар. И изведнъж, по време на остър октопод, той удари дясната си ръка по тялото. Уейдър се преви от болка.
  Виталий имаше двойка и за втори път в кариерата си световният шампион и най-добрият удар на всички времена беше на пода.
  Виталий се усмихна... А публиката зарева от възторг. Това не се очакваше от стареца Виталий. Еха! И в крайна сметка изглежда скоро петдесет години! И така все още се движи и бий! Трябва да се знае!
  Уайдър стана, но започна да се отдръпва. Виталий бавно започна да го жиле с удара си. И пак две. И удари отново. Ударникът се отдръпва.
  С трудности, но Уайдър стигна до края на рунда. След това, в следващия, Виталий работи като първи номер. Но нищо, всичко мина по план. В продължение на няколко рунда Уайдър се отдръпна и изглеждаше безпомощен. Но в деветия рунд отново избухна. И започна да хвърля удари, отиде напред. И отново пропусна двойката и падна. Втори нокдаун.
  Виталий се усмихва. Върви напред. Уайдър е нестабилен на краката си. Той отново пропуска двойката, без да намери противоотрова. И от следващия удар пада.
  Става с мъка, а реферът спира двубоя!
  Победа! Виталий Кличко, вече световен шампион! И отново неговият колан! Вярно, още не е абсолютно, но вече на кон!
  Подобри рекорда на Хопинс и, разбира се, за Foreman в тежка категория, стана световен шампион за четвърти път, изравнявайки Холифийлд.
  Уайдър, разбира се, крещи, че битката е прекратена твърде рано и изисква реванш.
  Виталий казва, че решението дали да продължи кариерата си или да има още няколко битки ще бъде взето по-късно. Но всички му казват, че е много добър, дори по-добър от младостта си и че трябва да продължи.
  Особено след като няма какво да се прави. В Киев има друг кмет, изборите за Рада и Президент са още далече, защо да не се борим там?
  За следващите три двубоя на Виталий се предлагат до сто милиона долара плюс още един процент от излъчванията.
  Разбира се, джакпотът е голям, а бившият кмет на Киев казва каквото мисли.
  Всъщност той показа, че все още е способен на много. Така че защо да заровите таланта в земята? И най-важното, така или иначе няма какво повече да се прави!
  Може би се опитайте да комбинирате всички колани? Би било толкова страхотно!
  Виталий приема предложението и подписва договор за още три битки.
  И следващият му опонент... Е, разбира се, Тайсън Фюри! Все още никога не е побеждаван, голяма тежка категория. Вярно, той беше съборен от Уйдар и някой по-малък. И най-важното, нарушителят на по-малкия си брат. Е, как да не се бориш с това?
  Разбира се, нова битка, страхотен хонорар и страхотно зрелище.
  Олег Рибаченко отново стреля по германците и чуждестранните бойци. Като цяло германци в пехотата почти няма. Движат се зад танковете Е-50 и Е-75. И се опитват да не поемат рискове.
  Тук, някъде по-далеч, се вижда Пантера-2. Този резервоар, за разлика от истинската история, се появи през четиридесет и третата година. И самата Пантера не беше твърде масивна. Да, и "Пантера" -2, въпреки че беше произведено много, но през 1945 г., подготвяйки се за войната със СССР, германците напълниха заводите с танкове E-50 и E-75.
  Въпреки цялата практичност на леките самоходни оръдия: E-10 и E-25, фюрерът предпочита по-тежките танкове. С трудности Гудериан успява да направи най-масивния високоскоростен Е-50. Фюрерът пък обичал повече Е-75, който се оказал не особено сполучлив и тежал деветдесет тона.
  Но сега се появи модификация на Е-75 М, с по-нисък силует, по-лека и с мощен двигател. Може би ще стане най-популярният в бъдеще.
  Олег Рибаченко, например, използва хитри похвати. Барета и с бос крак хвърля граната по гъсеница Е-50. Поради това танкът се завърта и се сблъсква с колегата си.
  И резултатът - двама мастодонти горят.
  Олег, както виждаме, е много хитър.
  Ето как действа сега, а германците търпят големи загуби. Краката на момчето са пъргави. Хубаво е да си като него, бос и красив.
  Но като цяло в главата ми идват мисли за боксьори. Например, защо Денис Лебедев да не възобнови кариерата си? Четиридесет години не са толкова много. Освен това основните конкуренти от тежка категория са напуснали и можете да опитате да комбинирате коланите.
  Това е, което наистина не трябва да правите, така че да бъдете шестица с властите. По-добре е сами да се занимавате с благороден бокс или да отидете в опозиция.
  Ето как Сергей Ковальов стана кмет на Москва. Въпреки че това е само фантазия.
  А Денис Лебедев може да направи нещо по-градивно. Освен това някак си е твърде рано да напусна бокса все още непобеден. Истинският спортист трябва да върви докрай.
  Владимир Кличко също може да се завърне. Но някои, като Александър Устинов, вече са бити три пъти подред, не се пенсионирайте!
  Наистина, героите не са хора, а направо от стомана!
  Но да си представим такъв вариант, Путин се разби със самолет, а в Русия има нови президентски избори.
  И какво виждаме днес? Комунистите нямат силни кандидати. Грудин беше опозорен и доверието в него беше подкопано. Зюганов е твърде стар и уморен от всички, а харизмата е малко. Сурайкин се провали на предишните избори. Други малко известни личности. Жириновски също е твърде стар и уморен от всички. Други в Либералдемократическата партия са малко известни. Кой друг може да бъде препоръчан от опозицията? Андрей Навални е силен, но няма да го допуснат до изборите. Ксения Собчак не е сериозна кандидатура. Демушкин беше в затвора и не беше много популярен. Той беше в затвора и Удалцов, въпреки че може би, беше подкрепен от комунистите и говори.
  Накратко, в опозицията няма сериозни конкуренти. Така че Медведев, действащият президент, все още е основният фаворит. И ако ще има интрига: втория кръг или веднага в първия.
  Като се има предвид ниският рейтинг на Медведев и най-вероятно голям брой кандидати за президент, вторият тур е напълно възможен.
  Медведев обаче ще има много голямо предимство в първия кръг, а не много красив съперник във втория.
  Въпреки че неговият Зеленски може да се появи в последния момент и да обърка всички карти!
  Олег Рибаченко отново хвърли граната, бутайки танковете на нацистите. Много рев и обстрел.
  И земята от време на време излита и изгаря направо във въздуха. И преобръщане, топене, фрагменти.
  Олег казва:
  - Слава на нашата империя!
  Маргарита, хвърляйки с бос крак подарък за убиец, изписка:
  - Велика слава на героите!
  И отново момичето с боса пета ще хвърли лимон.
  Фашистите се валят, о, и валят.
  Няма как дори и с вакуумна бомба да не спреш и да победиш! Такива готини воини тук, просто ужас!
  Олег изрева:
  - Нашата победа в свещената война!
  Маргарет потвърди:
  - С гаранция от сто процента!
  И отново момичето хвърли граната с бос крак.
  Не, тези деца явно няма да се откажат просто така.
  Олег Рибаченко изрева:
  - За новия съветски ред!
  Маргарита активно стреля и потвърди:
  - Банзай!
  Междувременно Олег се опита да композира по-нататък. Е, ето Виталий, който провежда доброволна защита срещу Тайсън Фюри. Междувременно Владимир има също толкова интересна битка с Руиз.
  Всъщност Руис беше световен шампион в три версии. Ето, защо Владимир не може да се бие с него за много пари? Все по-удобен противник - много по-нисък и дебел. Владимир може да го стреля с дълги удари.
  Жалко, че Кличко младши пропусна битка с него, докато беше световен шампион. И трябваше да се преместиш.
  И как не се сети за това, Владимир?
  И световен шампион в три версии вече е Усик. Бързо обаче стигна до трона.
  И обединителна битка с Виталий е възможна. Но засега това са само спекулации.
  Виталий трябва да победи Тайсън Фюри, а реваншът с Уайдър представлява интерес. И има много други интересни бойци. Същият Антъни Джошуа. Също така би било изключително интересно да се бием с него. И да отмъстя за брат си.
  Vitaly направи сензация, като победи Weider. И това може да доведе до успех.
  Защо не станете първият боксьор в света, спечелил шампионска битка след петдесет години? Това никога не е правено досега!
  Здравей Виталий! Няма значение какъв кмет на Киев сте били, но сега вече без съмнение сте признат за велик световен шампион!
  Но ето я и първата, доброволна защита на титлата. Срещу Виталий, по-голям и по-дълго въоръжен противник. Не толкова страхотен удар като Уайдър, но техничен и сръчен, с дълги ръце. И също така все още не е счупен, въпреки че беше изпуснат.
  Най-важното е, че той победи все още доста младия Владимир Кличко, което несъмнено прави Тайсън Фюри страхотен конкурент.
  Шансовете бяха петдесет на петдесет. Разбира се, победата с нокаут над Wyder беше впечатляваща. Но сега срещу него няма да е мрънкане, а умел боец, когото все още никой не е успял да надбоксира. И най-важното, победителят на самия Владимир в зората на силата си.
  Ще успее ли Виталий да се справи с такъв техник на петдесет години. Това е двубой на интелекти. Този Уайдър очевидно подцени Виталий и се опита да го вземе безцеремонно. А тук вече не става така.
  Ето ги и двамата боксьори, които се подготвят. Виталий, както винаги, е сериозен и съсредоточен. Той е уверен и спокоен.
  Тайсън Фюри също се подготвя. Той е по-висок от Виталий, има по-дълги ръце и ще се опита да го използва.
  Но сега двубоят ще се проведе във Великобритания и ще бъде платено излъчване.
  Тайсън Фюри вече е първи. Демонстрира външна увереност. Плешив, неудобен и не особено атлетичен. Ако косата на Виталий Кличко е оцветена, тогава няма да разберете кой от тях е по-стар, въпреки че разликата е седемнадесет години във възрастта. Това все още не е рекорд за шампионатни битки, но вече се доближава до рекорда.
  Е, може би Vitali също ще се бие с някой по-млад от Tyson Fury.
  Тук Виталий излиза със страхотна музика. Споглеждат се.
  Тайсън е прегърбен и не изглежда по-висок. В раменете на Виталий, може би, и по-широк. И най-важното, фигурата му е много по-красива, а мускулите му са релефни.
  Е, как звучат химните? Първо британски, а след това украински.
  След това размяна на погледи.
  И сега звучи клаксонът, първият кръг.
  Виталий хвърля лек удар, движи се добре. Тайсън се опитва да си тръгне. Но Витали е много пъргав и ударите му се движат по тромава траектория, стигайки до главата на Тайсън Фюри.
  Всичко върви според прогнозите на експертите. Виталий има отлична скорост.
  И всичко успява.
  Той печели първия рунд... После минута почивка и втория рунд. Отново Фюри не променя тактиката. Явно се надява, че Виталий ще се умори.
  . ГЛАВА #4
  И отново Кличко-старши е с леко предимство. Братята доминират на ринга.
  Владимир победи Руис младши преди седмица с технически нокаут.
  Е, борбата продължава.
  Третият кръг отново е под диктовката на Виталий. Но в четвъртия рунд Тайсън Фюри изведнъж избухва. Втурва се напред ... И удря двойка. И изпада в нокдаун.
  Какво искаше? Виталий е нащрек.
  По някакъв начин Тайсън защити този рунд до края. След това отново започна едностранната битка с доминацията на Виталий. Освен това световният шампион Кличко-старши явно не е бързал.
  И сега, след осем рунда, Тайсън Фюри внезапно се отказа. И победата се обявява с технически нокаут, поради отказ да продължи битката.
  Така Виталий Кличко поставя нов рекорд: първият боец в историята на бокса, защитил световната титла на петдесет години. И бие друго постижение на Hopins.
  Какво сега той наистина наистина Виталий се превърна в супермен. И отмъсти за брат си.
  Но следващата битка е реванш с Wyder. Обещават много високи такси. Че можете да се дуелирате с него и след това да отидете при Джошуа.
  И тогава вече можете да мислите за обединителна битка с Usyk. Като цяло Виталий Кличко по принцип би искал да стане абсолютен световен шампион. И това желание е много силно.
  Олег Рибаченко се ухили на мислите си. Да, това е възможно. Момчето покосява цяла редица фашисти и казва:
  - Хората те помнят, Кличко! Хората те ценят Кличко! Хората те искат Кличко! Върни се скоро Кличко!
  Гениалното момче се засмя на веселата си песен и отново как се изстрелва най-смъртоносната от всички гранати. И три танка на нацистите се сблъскват.
  Въпреки героичната съпротива на съветските войски, нацистите все пак успяват да превземат и прерязват коридора, свързващ Москва с други части на СССР.
  Така столицата на Русия е в пълна блокада. По същия начин, както Ленинград е блокиран.
  Сталинград все още се съпротивлява. Германците щурмуват и градовете Грозни и Орджоникидзе в Кавказ. Ситуацията е критична. Особено когато Москва беше напълно обкръжена.
  Има много войски и стотици хиляди войници в милицията. Но в битките снарядите и патроните се изразходват много бързо. Може да свършат амунициите. И тогава столицата ще падне. И няма толкова много хранителни запаси. Това също ще свърши скоро.
  И без Москва пак ще е война. И Сталин разбира това.
  Сега той е в Куйбишев. Но след като нацистите пробиха до Волга, тогава не беше далеч от фронтовата линия.
  И плюс самураите също са притиснати. И бомбардират, и се катерят с безбройна пехота. Може би няма достатъчно сила.
  Сталин разбира това и се опитва зад кулисите да договори отделен мир с Япония. Например, те дори са готови да се откажат от Далечния изток и да платят обезщетение в злато.
  Но Хирохито каза: имаме нужда от целия Сибир, чак до Урал. Уви, невъзможно е да се отстъпи толкова много.
  Владивосток вече е почти обкръжен. И като цяло всичко е много тъпо ...
  Но някои момичета героини се бият и не се поддават на фашистите и японските милитаристи.
  Бронираният затворнически вагон, в който пътуваше пеещата Ведмакова, спря, чу се скърцането на отварящата се врата. Двама японци, единият голям и дебел, другият малък и слаб, се наведеха от светлината, която заслепи Анастасия за миг. Тогава момичето, без да се колебае, заби единия със замах на пищяла в слепоочието, другия с юмрук, овит във верига, в челюстта. Прехвалените воини от Страната на изгряващото слънце изпаднаха нелепо в нокаут.
  Ведмакова дори изпя:
  - Викам човека дванадесети кръг! Все пак аз съм супер жена и пълна с Atass и пращам врага в дълбок нокаут, демонстрирайки необуздана класа в битка!
  Момичето взе японска картечница, копирана от Schmeister, и като щракна затвора, се втурна към пилотската кабина. Наоколо изскочиха още трима японци, Ведмакова ги застреля, целеше се в главите им и се хилеше свирепо.
  - Какво получиха бухалките!
  Бронетранспортьорът е пленен от гола дама войн. Вещер излая:
  Надвиснал над нещастна Русия,
  Адски чудовища кипящ мрак!
  Окупаторът му вали брадвата,
  Наточете и отсечете главата си!
  Комунист в битка в ада не е пешка,
  Ние не винаги ходим под ярема!
  Превърнете Третия райх в огнища,
  Е, честността ще бележи добро!
  Въпреки факта, че беше отвратена, Ведмакова облече японската военна униформа, взета от мъртвите. Колко неприятно беше, тези войници не бяха мили дълго време и вонеше ужасно. Момичето-пилот извика:
  - Необходимо е да се oskotinitsya до такава степен! Азиатски обаче!
  Бронетранспортьорът обаче лесно се навива и потегля в северна посока. Превозното средство имаше две 12-милиметрови картечници, така че понякога беше възможно да се отбие пехотна атака. Друго нещо е, че 20-милиметровата броня не можеше да издържи калибъра на 37-милиметровите японски "пушки". Ведмакова си помисли: как идването на комунистите на власт промени Русия. Ако в царските времена японската армия значително превъзхождаше руската в техническо отношение, сега, напротив, тя изостава. Въпреки че не може да се каже, че науката не се насърчава в страната на изгряващото слънце. Задължителното средно образование е въведено в края на деветнадесети век. Вярно е, че качеството на образованието в Япония не беше високо. Те го копираха от пруското училище, което беше педантично до краен предел, и леко го опростиха, така че един учител да пропуска възможно най-много ученици, тъй като нямаше достатъчно образовани хора. Като цяло японците подражават на европейците, например британците във външния вид на униформите в цвят каки, германците във формирането и военните правила, американците в униформата и вида на флота и системата на финансовите институции. Вярно, те също имаха свой собствен, например кодът Бушидо, известните експлозиви Шимоса (въпреки че едва ли беше по-добър от европейския). До средата на деветнадесети век Япония е била изостанала средновековна страна, която дори не е имала железници, но е била въоръжена с оръдия с гюлета. Тя беше още по-архаична от Турция или Иран, а още повече от царска Русия. Колкото и да е странно, Америка помогна на страната на изгряващото слънце да достигне до хората и буквално да ги принуди да се присъединят към цивилизования свят. Модерният парен крайцер с експлозивни снаряди направи силно впечатление на изостаналата Япония. Особено когато потопи няколко платноходки, показвайки пълната безпомощност на оръдията с гюлетата.
  Може би американците ще съжаляват повече от веднъж, че принудиха Япония да се отвори към света. Че те отгледаха конкурент в Азия, но тогава беше трудно да се повярва, че след няколко десетилетия Страната на изгряващото слънце ще тръгне по пътя, по който Западът е поел векове.
  Ведмакова се движеше по магистралата, пускайки напред камиони с подкрепления, както и превозни средства, и разсъждаваше. Още при Александър II, или по-скоро дори при Николай I, царското правителство крои планове Китай да се присъедини към Русия. Но Николай избра турската посока като обект на експанзия. По принцип беше по-удобно. Но мразещите Русия Великобритания и Франция под нейно влияние се застъпиха за османците. За първи път от четвърт хилядолетие (от целта от 1612 г.) Русия загуби широкомащабна война (индивидуалните битки, разбира се, не се броят, имате предвид, че почти четвърт хилядолетие Русия не е губила войни като цяло, между другото, именно при Николай Първи той достигна своя максимум по отношение на размера). Имаше няколко причини, най-важната от които беше превъзходството на западните сили в технологичното оборудване на войските. След като Николай Първи се самоуби, тронът беше зает от Александър II: може би най-образованият и ерудиран цар в цялата история на Русия. Той започна мащабни реформи, отбеляза крепостничеството, при него започна бързият растеж на индустрията, изграждането на железопътни линии и електроцентрали! Но в същото време премахването на крепостничеството се случи за сметка на селяните, имаше много руини, избухнаха бунтове, особено масови в Полша. Александър успя да придвижи Русия напред, но не реши фундаменталните проблеми и дори продаде Аляска на Америка за пени и даде Хавайските острови безплатно. Вярно, той успя да победи Турция, но Османската империя по това време беше много слаба и беше разтърсена от въстания. Да, загубите на Русия в тази война бяха непропорционално големи, доказвайки, че руската армия все още е далеч от съвършенството, въпреки реформата. Но дори и при Суворов всичко не беше толкова ясно, както се пише в книгите. Победите бяха дадени на значителна цена и Екатерина Втора, например, по време на втората руско-турска война, се ограничи до сравнително скромни териториални придобивания, отказвайки дори претенции към Молдова. Въпреки че тези земи са били обитавани от православни славяни и по едно време са били част от Киевска Рус. Като цяло, след освобождението на Русия от монголо-татарското иго, беше взет курс за връщане на всички изконни славянски земи. Отне няколко века, например Галисия беше върната едва през 1939 г., след освобождението от полското иго. А град Пшемисл с прилежащите земи остана на унгарците и словаците.
  Ведмакова погледна магистралата: нямаше толкова много различни коли, тук маршируваха японските пехотинци. Населението на Япония е около сто милиона, дори повече, отколкото в Германия, преднаборното обучение заема половината от часовете в училище. Войната със СССР е божи дар за тях, за разлика от борбата със САЩ. Можете да щамповате, все повече и повече нови разделения.
  Има голямо изкушение да стреляте с две от вашите бързострелни картечници, тъй като това може да стане, като ги управлявате с хидравлично задвижване от кабината. Но истината е, че тогава тя самата ще има малък шанс да се измъкне оттук. Не, все пак е по-добре да го правите по-близо до фронтовата линия или през нощта. Да, май вече е вечер... Тогава вълците ще бъдат нахранени и овцете са в безопасност. Но не, тя не е овца.
  И така, какво да кажем за Япония? Първата война от 1904-1905 г. беше загубена и Русия загуби повече от двеста и петдесет хиляди войници и офицери само като пленници. Въпреки че царската армия имаше числено превъзходство. Япония, от друга страна, загуби по-малко от две хиляди затворници; дори беше установена премия от сто златни рубли за всеки заловен жълтолик войник и хиляда офицери. Тази страница от историята е много неприятна за Русия. Най-дразнещото в страната е, че мнозина пожелаха победа на японците. Например студенти от Московския университет изпратиха поздравления на микадо за падането на Порт Артур. И колко беше ограбено: не можете да изброите!
  Ведмакова намали газта, за да не се натъкне на друга маршируваща колона. Момичето изруга:
  - Е, те са като скакалци! Подли същества!
  Ухото вече различи грохота на канонадата, фронтовата линия наближаваше. Пилотът изръмжа и след това запя:
  Руският воин не стене от болка,
  Руски воин унищожава японците!
  И имаме пълна скръб,
  Целият огънат щит потръпна!
  Момичето отново замълча. В тази война САЩ и Великобритания помогнаха на Япония с пари и оръжия, но нямаше фронт на запад. Наистина страната на изгряващото слънце очакваше Германия да се възползва от момента и да нападне Русия. По принцип беше реално и изгодно за Германия. Съюзната Австро-Унгария, която се сблъска с интересите си на Балканите, също може да се противопостави на Русия. Турция, която исторически е обидена от Русия и дори е под финансовия контрол на Германия, също може да влезе във войната. Не е изключено влизането във войната на Италия, която е част от Тройния съюз и може да предяви претенции към богатите украински земи. Във всеки случай царска Русия би била лоша. Дори и да загуби в съюз с Антантата, тогава война на два фронта щеше да завърши катастрофално. Шансовете Франция да се включи в битката са малки, тъй като по това време Великобритания е срещу Русия. Като цяло, разбира се, това е голяма грешка на кайзера, който пропусна такъв шанс. Възможно е дори след избухването на Първата световна война основната стратегическа грешка да е офанзивата на Фриц срещу Белгия и Франция. Може би, ако бяха започнали нахлуване в Русия с всички сили, ситуацията с Полша от 1939 г. щеше да се повтори. За щастие германците се оказаха прекалено самоуверени, избирайки война на два фронта.
  Вещицата, за разлика от много свои сънародници, имаше късмет: тя успя да прочете Mine Kaif и дори в оригинала. Разбира се, Хитлер беше прав, когато каза, че човек трябва или да бъде заедно с Великобритания срещу Русия, или заедно с Русия срещу Великобритания. И съвсем логично бъдещият фюрер критикува онези, които се опитаха да извадят на бял свят трупа на Бисмарк.
  Хитлер наистина отхвърли всяка възможност за какъвто и да било съюз с Русия, особено когато болшевиките дойдоха на власт в нея и смятаха, че руските земи трябва да станат германски колонии.
  Това означава, че той е недвусмислено враг на Русия и всеки договор за фюрера е просто лист хартия. Освен това Сталин е идиот, че пропусна толкова силен удар в отворената брада, въпреки че трябваше да се подготви да отрази удара и да постави войските в бойна готовност. Или още по-добре, сложете го в себе си! Германската армия също не беше готова за настъпателния устрем на съветската армия. Щеше да им бъде много трудно, можехме просто да обградим и унищожим германските войски в котли. И каква е тази война! И така инициативата премина към Вермахта. И фронтът течеше от запад на изток. Не е ясно на какво е разчитал Сталин? А Берия е кучи син. Тя познава плешивия му мъж добре. Ами защо не предупреди Сталин. Защо не са убедени да предприемат действия? Как се случи това? Все пак народният комисар е хитър човек и не вярваше на никого! В крайна сметка наистина имаше сериозни разузнавателни данни, войските на Третия райх бяха изтеглени до границата и всяка втора баба пророкува война. Като цяло имаше чувството, че идва нещо неумолимо, ужасно!
  И само Сталин и обкръжението му биеха кофите, сякаш нарочно искаха да загубят и убият милиони хора. И като цяло, мустакатият грузинец не е такъв гений ... Той не успя да завърши семинарията и, както Берия й призна, често пие. И като започна войната, тя избръмча въобще ... И сега целият свят се надигна срещу Русия! И тук, разбира се, е виновна негъвкавата политика на Сталин. По-специално, въпреки факта, че фронтът се задъхваше от липса на доставки, хиляди влакове бяха изтеглени, за да депортират чеченци в Казахстан. И това се правеше по време на войната, когато всеки вагон е от значение! Поради това, между другото, Майнщайн успя, въпреки значителното числено превъзходство на съветската армия, да извърши контраатака, за да победи червените войски. Поради липсата на ешелони, подкрепленията не бяха разгърнати навреме, снабдяването на съветските войски беше нарушено и в резултат настъплението приключи. И ако сега нашите войски бяха в Киев, а може би и в Румъния, Англия и САЩ може би нямаше да посмеят да предадат СССР!
  Освен това кой едва не уби Хитлер? Така подтиквайки Третия райх към нова агресия?! Най-вероятно това беше операция, ръководена от Берия... Все пак по едно време той измисли как да довърши Троцки. Тогава обаче това се дължи на необходимостта да се избегне разцепление в Интернационала. Сега това доведе до обратния ефект, враговете на Русия се обединиха. И исторически врагове! Нейният Ведмаков, трябва да кажа, беше много изненадан, че Чърчил направи сензационна реч на 24 юни, в която обяви подкрепа за СССР. Странно е, че овца дойде за съюз с вълк, ако, разбира се, британският лъв може да се сравни с овца. Сталин обаче е типичен вълк! Вече всичко се нормализира, капиталисти-демократи и капиталисти-фашисти заедно! Но комунистите са единни и честни, без компромис със съвестта! Може би това е искал Сталин? Във всеки случай силите на враговете се умножиха, а на изток Япония показа устата си. Но като цяло курсът на ръководството на страните от изгряващото слънце е логичен: необходимо е да се затвори гърлото на военните с недоволни огромни териториални отстъпки и фактическа капитулация, те обещаха нови битки и земи. Ако Съединените щати не бяха наложили санкции на 24 юли или по-скоро блокада срещу Япония, тогава може би самураите щяха да ударят СССР дори през август, без да чакат зимата! Японците са смел народ и едва ли ще ги спре споменът за Халхин Гол, където между другото воюваха второстепенни войски, включително и марионетките на манджурското имперско правителство!
  И това може да застраши падането на Москва ... Въпреки че вероятно Сталин би предпочел да даде целия Сибир на капитулацията на Москва. Просто бих оставил прикритие там, надявайки се, че суровата зима в тайгата няма да даде възможност на японците да напреднат твърде далеч и да се свържат с германците в Урал или Волга.
  И тогава, разбира се, ще има проблеми ... Хитлер се провали близо до Москва и направи грешна сметка, като обяви война на Съединените щати, без да задължи Япония да отвърне на СССР. Хитлер изобщо не се отличаваше с логика, със зверски антисемитизъм, настройвайки срещу себе си главния финансов елит и дори Ватикана. Вярно, това увеличава популярността му сред арабите, но те не оказват значителна помощ на корпуса на Ромел.
  Бронираната кола се приближи до бившата съветска граница. Вече има някакви разрушения. Ето граничния стълб, който все още стърчи.
  И японска пехота, както и няколко леки танкети с 20 мм автоматични оръдия и по две картечници. Срещу китайската пехота това може да е добро оръжие, но срещу Т-34 ... Вярно, има малко такива танкове в Далечния изток, основните сили са притиснати на запад. Освен това се виждат още няколко бронирани машини и минохвъргачки, транспортирани на превозни средства с открит покрив. Трябва да кажа, че добрите минохвъргачки, въпреки малкия калибър ...
  Ведмакова се поколеба: какво да прави? Има много японци и очевидно трябва да завиете по селски път. Или може би все още дават опашка за теснооките?
  Вече се стъмва, облаците са покрили небето, дъждът идва. Разбира се, можете да рискувате, особено след като така се тълпяха японците, пехотата стои, събрана в плътни редици. Да, има цял полк от тях, войници с жълти лица, доста гадни и не е жалко да ги убиеш.
  Ведмакова се прекръсти, мърморейки:
  - Дай Боже да сложим още самураи!
  Две едрокалибрени - 12-милиметрови картечници се нахвърлиха върху теснооките създания. Клането започна. Момичето дори запя:
  Ще се борим с врага докрай
  Подвизите на войниците - не се броят!
  Руснаците винаги са умеели да се бият,
  Не се отказвайте, когато дойде беда!
  12 - милиметра е голям и остър патрон, пробива през тялото, а понякога и няколко японски наведнъж. Ведмакова управлява оръжието с помощта на хидравлични задвижващи механизми, които японците са взели назаем от авиацията. В първите секунди бойците на Империята на изгряващото слънце дори не разбраха какво се случва и откъде идва атаката. Те просто паднаха, освобождавайки струйки кръв от стомасите и гърдите си. Толкова неочаквано беше идването на смъртта в този привидно спокоен свят. Въпреки че не, последното твърдение е по-скоро подигравка.
  Ведмакова успя да покоси няколко линии, преди врагът да реагира и да започне да се разпръсква. Пилотът продължи да стреля, докато движеше бронираната кола, така че да не попадне под огъня на танкети. Въпреки това, самолетно оръдие може да пробие дори такава броня. Това обаче все още зависи от началната скорост на снаряда, при танкетите тя все още е по-голяма, отколкото при бойните оръдия.
  Докато пилотът имаше късмет, японците не разбраха веднага кой им изпраща смъртта, особено след като пролетният дъжд капеше, в резултат на което светкавиците станаха трудни за разграничаване. Вероятно самураите са помислили, че са атакувани от руски отряд, който е пробил в тила, така че танкетите са открили огън по храстите. Ведмакова, смачка японците и изпя:
  От далечните краища на океана
  Където арката трепна рая!
  Султанските орди помитат,
  Сякаш Антихристът е възкръснал!
  
  Войната е безпощадна, зла,
  Като хвърчило се спусна върху Рус!
  Земята ми е сива в рани,
  Спаси майка ми, моля се на Господ!
  
  Колко жесток е светът, какъв ужас
  Детето падна и се разкъса!
  Те родиха, натискаха го с болка,
  Така реши злият Гръмовержец!
  
  Тук Бог не знае мярката в гнева,
  Той стовари върху човешкия род нещастието!
  И всеки жив страда
  Само скръбта брои победата!
  
  Русия е покрита с кръв,
  Колко си жесток, Боже!
  Къде отиде вашата мисия?
  Със сигурност Христос е третият, излишен!
  
  Защо си Ад и Ева
  Заточени за оскърблението на техния рай!
  Дойде времето за канибала,
  С рейд по-рязко Мамай!
  
  Момичетата ронят сълзи,
  Германците убиха родителите!
  Тя е боса и студове,
  Сурова, всички реки са замръзнали!
  
  Никой не ни жали хората
  Ту мушици, ту змии ни жилят!
  Понякога идва идеята
  Каква чаша страдание до ръба!
  
  Напразно се надявайте на Бога
  Той със сигурност не боли!
  И е по-добре да живееш бедно и бедно,
  Но ние казахме - стига!
  
  Имаме знамената на комунизма,
  И това означава без позоваване на чичото!
  Не толерирайте урината на фашизма,
  Нашата етика е проста: по дяволите!
  
  Надежда за ръце в мазоли,
  На ума, който е в главата!
  Волята ни води към постижения,
  Умение, ентусиазъм в юмрука!
  
  И така, измервайки стъпките,
  Към свободата и щастието по твоя път!
  Ще станем червени богове
  Никой не може да ни огъне!
  Ведмакова пееше и драскаше от картечници, стреля по тези, които вече са успели да се разпръснат и да легнат с присвити очи. Но тогава късметът й се промени и няколко японски офицери очевидно разбраха какво става и хвърлиха няколко гранати по бронираната кола. Ведмакова усети тръпки в корпуса си. Японските гранати обаче бяха осколъчни гранати и не пробиха бронята, очевидно проектирани да държат картечни изстрели с калибър до 14 милиметра.
  Вещер се засмя.
  - И тук е упорита битка заблуден глупак-куршум! Корозирали, внезапно по-мъдри и по-често уцелвали целта!
  В бронетранспортьора картечниците се захранват с колан. Това дава голям запас от куршуми, освен това се доставя водно охлаждане, което ви позволява да увеличите продължителността на стрелбата. Затова воинът без церемония отряза японците, хвърляйки гранати по нея. Но останалите бойци изглежда са забелязали. Отново полетяха гранати. Чу се рев. Изглежда, че една от гранатите се оказа тежка, около килограм и противотанкова. Японците вече бяха доставени с подобни заготовки. Слаб срещу Chevrons и T-34, но можете да пробиете бронирана кола! През пробитата страна върху Ведмакова се изсипа прах. Момичето изруга:
  - Да, Япония е малка, но създава големи проблеми!
  Бронираната кола спря да се движи и двойка осколъчни гранати полетяха навътре, където се взривиха.
  Отломки хванаха Ведмаков, разкъсвайки униформата му. За капак се е запалил счупен бензинов резервоар. Момичето отново изруга.
  - Не е кола - Генерале! Бих ти дал лайна!
  Трябваше да покося още няколко дузини, за да скоча от кабината. Момичето направи това незабелязано от японските войници и пропълзя. За себе си той не се притесняваше за нейната униформа на армията на страната на изгряващото слънце. И в тъмното и в дъжда лицето не се различава много. Сега трябва да слезете от магистралата и да се разтворите в храста.
  Момичето пълзеше достатъчно бързо и в същото време се натъкна на трупове няколко пъти. Доста промърмори:
  - Няма лошо, запалих на самурая! Сега всичко, което трябва да направите, е да се спасите!
  Воинът се гмурна в храстите и като се надигна, започна да върви. Шут с тях, може би няма да получат. Всъщност тя се биеше прилично и смяташе, че нейният подвиг: най-вероятно нямаше да повярват, иначе, кой знае, щяха да дадат друга звезда на героя!
  Изобщо странно нещо е войната, тука убиваш хора и това не е лесно нормално, но доблест. Както казва Библията, Не убивай! Въпреки това Бог заповяда не просто да се убият, но като цяло да се изтребят амаличаните и техните жени, и деца, и дори добитък! Въпреки че дори по време на войната изтребването на цивилното население се смята за неморално и подло дело.
  Но западните съюзници бомбардираха не само и не толкова военни съоръжения, колкото цивилното население. Това отчасти се дължеше на ниската точност на бомбардировачите на голяма надморска височина, което затрудняваше поражението на чисто военни цели, но основното беше отмъщението. Япония също получи светлина от САЩ. И нямаше какво да отговорят! Те просто нямаха достатъчно дълги самолети, за да унищожат янките!
  Очевидно американците сметнаха отмъщението за Перу Харбър за достатъчно, или по-скоро висшият финансов елит реши да действа прагматично, в същото време и да сложи край на Червената армия на Мао. Япония остави Манджурия като плацдарм за войната срещу СССР, и получи развързани ръце срещу Монголия, а останалото беше работа на Чан Кайши! Тогава ще бъде възможно да заграби целия Китай под себе си. И нека страната на Изгряващото слънце да кърви във войната със СССР. Най-интересното тук вероятно е, че японците разчитат, след като са победили Русия, отново да се реваншират с Америка с помощта на Германия и Съединените щати, те мислят да изтръгнат Сибир и други земи от изтощената Япония.
  Всяка страна смята, че това е направено много хитро, особено след като Америка и Великобритания получиха контрол над огромни територии без да стрелят. В противен случай щеше да се наложи да ги превземат за дълго и досадно време, което щеше да отнеме поне няколко години, защото това все пак са острови!
  Ведмакова вървеше, надявайки се да пресече фронтовата линия. Напълно възможно е да се промъкнете в пропастта и да се вкопчите в своето. И може би дори да вземе един от самураите в плен. Е, близо е до най-предните позиции на съветската армия. В противен случай ще бъде трудно да се носи.
  . ГЛАВА #5
  Така че за световната олигархия: Германия и Европа под СССР, това се смята за изгубена зона на влияние и дори заплаха за укрепналата комунистическа империя и по-нататъшното разширяване на болшевизма. А Русия под Германия е разширяването на нейните сфери на влияние и възможността да изсмуква всички сокове от богатите земи. Но това всъщност загубиха френските олигарси, когато загубиха от Германия: те трябваше да споделят малко с Хитлер, но запазиха по-голямата част от богатството и дори стана по-лесно да се експлоатират работниците - германците смазаха профсъюзите. Какво загубиха олигарсите в балтийските страни? Пребройте целия капитал и който не е имал време да избяга, тогава свобода или живот! Невероятен пример! Така че в това няма нищо изненадващо! И ако Хитлер не беше такъв пламенен антисемит, никой нямаше да помогне на СССР!
  Трябва да се каже, че една от причините Франция да се разпадне сравнително лесно е значително по-ниският процент на евреите както сред общото население, така и сред финансовия елит. В Полша, Великобритания, САЩ беше точно обратното. Особено в САЩ, което между другото обяснява защо янките, въпреки факта, че нито една бомба не падна върху Америка, бяха дори по-жестоки към населението на Германия от британците!
  Вишу, стана марионетка под Вермахта, а германците яздеха през Париж, свирейки на хармоники. Хитлер започва да подготвя нашествие в Англия, без да си прави труда да прехвърли икономиката на военна основа и да използва ресурсите на завладяната Европа. Това му струва скъпо, както и липсата на желание за преговори с ъглите, с отхвърлянето на антисемитизма. Последното може би ще позволи на фюрера да отприщи всичките си сили за войната срещу СССР и да атакува през май. Вярно е, че мирът с Великобритания може да тласне Сталин към обявяването на мобилизация. Това би станало сигнал, че, казват те, врагът вече е на прага.
  Или да не стане и тогава може би това ще повлияе на позицията на САЩ по отношение на Япония. Нямаше да провокират Страната на изгряващото слънце и могъщата империя можеше да отвори втори фронт! Какво стана сега. Само в още по-лоша ситуация, когато армията на СССР е почти победена, производството на оръжия все още не е създадено и те все още не са се научили да се бият!
  Сега не е четиридесет и първата година - съветските войски натрупаха боен опит, научиха се да се бият и да побеждават! Така че сега не ги е страх от тежки танкове и самолети със седем огневи точки, на една машина!
  Самотен японец стои близо до дърво. Така че обикновен жълт манекен.
  Ведмакова скочи зад него. Тя дръпна главата си нагоре и след това се изви ... Когато рязко издърпате "боулера" на врага нагоре, мускулите на врата вече не могат да осигурят ефективно съпротивление и "главата" лесно се сгъва!
  Е, какво е един самурай по-малко! Ведмакова изглежда бодра и доволна, дори оголи зъби:
  Япония никога няма да ни завладее! Защото има боец като мен!
  Наистина, в цялата история на Русия само монголо-татарите са успели да завладеят! Защо това се случи и защо великият славянски народ се оказа безпомощен, това разбира се е загадка не за едно поколение!
  Основната причина е феодалната разпокъсаност, когато всеки взе парче земя за себе си: пусна пилета и седна в нея, пазейки наследството си: без работа!
  Ведмакова почувства, че тесните и неудобни японски ботуши търкат краката й. Пилотът реши, че в този случай няма смисъл да търпи мъките. Тя просто изхвърли тъпите, свиващи и натискащи "подложки" на пръстите си. Усетих нощната прохлада на родния край с босите си крака и се почувствах много по-ведър! Тя добави крачка и дори започна леко да подскача!
  Фактът, че руснаците бяха разделени, беше най-голямата трагедия на славяните. На запад те били подчинени от Литва и Полша, а на изток от жестоките татари. Игото обаче не продължи вечно: Москва, преди това, малък град започна да расте и дори се превърна в нещо като малка империя. Иван Калита стана колекционер на руски земи. Той беше първият и не най-успешният, но най-важното първи! И как звучи в болшевишката песен: по-добре да си мъртъв - отколкото втори!
  Сталин не е руснак, това е основният му недостатък! Оттук и недоверието към титулярната нация, и масовите неоправдани репресии! Ето, дай рогата на прасето, а царството на чука!
  Чучмек на трона и Рус в падока!
  Например, и Тухачевски, и Егоров бяха доста способни маршали, което, между другото, може да се каже за останалите репресирани командири! Не за сравнение с мустаката маймуна! Ето защо закъсахме!
  Но как всъщност става така, че Сталин успява да стане суверенен владетел? Неграмотен грузинец го направиха Бог!
  Руският народ трябва да се управлява от руския цар! Между другото Романови почти нямаха руска кръв и може би затова се изродиха!
  Япония също имаше особена форма на управление, където шогунът беше по същество по-висш от императора и следователно имаше някои предимства, тъй като е по-малко вероятно да съсипе империята заради наследник на глупак. Векове наред японците не водят завоевателна война, а активно се карат помежду си. Това оказа известно влияние върху манталитета на тази нация. Но през ХХ век Страната на изгряващото слънце завладява повече земя от Александър Велики! Сега е ред на Русия. Само сега не е царско време, властва великата комунистическа партия и най-напредналата и съвършена икономическа и политическа система в света!
  Ведмакова обаче изведнъж поклати глава. И в политическата система, и в начина на управление не всичко е наред! Например, народът не избира държавния глава в резултат на алтернативно волеизявление, но това се случва ... Трябва да кажа, че нито законът, нито конституцията предвиждат създаването на щаб и овластяването му с спешни случаи правомощия. А относно способностите на полуобразования семинарист тя лично имаше големи съмнения! Както и Берия: хитър, но слабо образован човек с изключително тесен възглед и ерудиция!
  Но сега фронтовата линия е още по-близо, виждат се проблясъци и ревът е станал още по-силен. Време е да намерим езика и .... Ведмакова забеляза отряд пълзящи японци. Сега трябва внимателно да седнете на опашката им. Приблизително в същия стил, както тя атакува Ю-188, много бърз бомбардировач, който дори не е лесно да се настигне от бързия МиГ. Дървените трупи, между другото, като цяло не са особено маневрени и в това отношение не са по-добри от Focken-Wulfs! Е, ето самураите, които се приближават до изкопа, изглеждат като тарани, които пълзят до петролна локва. Има много японци, тук трябва да действате внимателно ... Ето капитана на армията на страната на изгряващото слънце, муцуната е като тази на мармот. Нещо крещи, енергично размахвайки юмруци и кама.
  Ведмакова, търпеливо изчаквайки самурая да атакува, го удари по тила с приклад на пушка. Той обаче изчисли удара по такъв начин, че "японката" не се отклони веднага. И тогава тя стреля от картечен пистолет по японците, които тичаха да атакуват! извика:
  - Хитростта на война е като платно на кораб, но само то се надува, а не тя!
  Момче Олег и момиче Маргарита се бият в Сталинград. Те ще стоят в този град като титани.
  Олег Рибаченко изглежда на дванадесет години. И момчето хвърля граната с бос крак.
  Той хвърля фашистите и казва:
  - Слава на великата Родина!
  Маргарита също дава добре насочен обрат. Коси нацистите и пее:
  - Слава на Сталин и слънцето на комунизма!
  Олег Рибаченко стреля и добавя:
  - Слава на героите!
  Момичето стреля, коси нацистите. Той хвърля граната с бос крак и изписква:
  - И слава на Родината във вековете!
  Така момчето и момичето наистина се разделиха сериозно. Те стрелят по нацистите и хвърлят гранати.
  Босият крак на момчето хвърля убийствен подарък. Момчето с дива ярост казва:
  - Измъчваме всички!
  Маргарита, стреляйки и покосявайки врага, изписква:
  - И сено дяволско ще има!
  И момичето хвърля дар на смъртта с бос крак. Такъв е воинът, способен действително да покоси цели войски.
  Момче и момиче се бият в Сталинград. Те са истински герои. И рицари, изпълнени със смел дух.
  Какво си мислеше Хитлер, че руснаците не са научили нищо след катастрофата от 1941 г.?
  И майната ти! Червената армия е готова да се изправи срещу чудовищата от серията "Е", нека да продължат: Е-75 тона за деветдесет и Е-100 тона за сто и четиридесет. От тайгата до британските морета Червената армия е най-силната от всички.
  Момчето и момичето се бият, така че нацистите се измъкват от тях като стъкло от чук.
  Децата са безсмъртни и не се страхуват от нищо. За какво са им тези фашисти? Следващите зайци на семената!
  Олег Рибаченко изпя с рев:
  - Ех, Хитлер, ех, Хитлер, козе Хитлер,
  Защо се качи в дупето на Русия...
  Ще получите от нас конкретно в стотинка -
  Ще попаднеш на силен момчешки юмрук!
  И тогава мускулесто дете хвърля граната с бос крак. И два немски танка Е-50 и Е-75 се сблъскват челно и се взривяват.
  Олег Рибаченко казва с наслада:
  - Аз съм млад боец от супер класа!
  И отново момчето дава ред.
  И тогава момичето стреля. Тя удря точно и силно. И докато пее:
  - Ще смажа всички фашисти, а на Адолф ще загубя мазнини!
  И отново момичето е в пълно вълнение от унищожение. Всички стрелят и стрелят.
  И пак лети граната от бос крак. Тя побеждава фашистите. Хвърляния като кегли от удряне на топката.
  Маргарет пее:
  - Силният удар е изключително добре насочен,
  Най-готиният Поветкин лети на ринга!
  Олег Рибаченко, стреляйки, с готовност потвърди:
  - Достойно копие на Поветкин и не бяга от силни противници!
  След това момчето отново хвърля граната с бос крак и разбива нацистите като калдъръмени бутилки.
  И колко умело халс, нацистите се сблъскват. Какво искаха? Не беше необходимо да се катери на СССР.
  Само Олег Рибаченко е раздразнен. Съединените щати вече отприщиха германците и Русия трябва да поеме удара вместо тях.
  Момчето, отново хвърляйки граната с бос крак, пее:
  - Не се прави на глупак Америка,
  Дайте ни Аляска сега...
  Това е нашата земя на два бряга -
  Ненапразно мечката е свиреп звяр!
  И Олег Рибаченко отново даде ред ... Той покоси нацистите. И отново босите пръсти на краката на момчето стискат гранатата и я хвърлят към врага. Разпръскват го в различни посоки.
  Момчето изрева:
  - Слава на Русия!
  Маргарита отново хвърли граната с бос крак и изписка:
  - За цар Николай II!
  Момчето поправи момичето:
  - Тук управлява Сталин, а не Николай II!
  Маргарита с готовност се съгласи:
  Да, Сталин! Кой сключи мир с човекоядците!
  И момичето отново хвърли убийствен подарък с бос крак.
  Олег Рибаченко логично отбеляза:
  - СССР има нужда от глътка въздух! Въпреки че Третият райх се възползва от това по-добре!
  И децата започнаха да стрелят отново ...
  Германците близо до Сталинград и в самия Сталинград получиха ужасен ад.
  Но всъщност с каквото идваш, с това си и тръгваш.
  Или по-скоро умират. Битката е толкова кървава и свята, нали.
  Олег Рибаченко наистина мисли по време на битката, че понякога хората са твърде наивни. Или правят от Сталин гений, или изобщо правят Лукашенко. Но за Беларус от двадесет и първи век да се прави култ към личността на колхозник е доста тъпо. Крайно време е да помъдреете.
  И изберете нов, млад, прогресивен лидер. И не за да демонстрирате нивото на интелигентност на бебе в пясъчник.
  Следният анекдот най-добре характеризира Лукашенко:
  Когато всичко поскъпва в Беларус, кое е най-евтиното?
  Обещава президента Лукашенко!
  И защо?
  Защото те не струват нищо!
  Жалко за беларусите, които все още гласуват за такъв диктатор. Но е крайно време да помъдреят и да покажат, че са хората на Европа. Например в Русия Путин поне успя да спечели уважение към себе си, като анексира Крим без изстрел.
  Но това е заради феноменалния му късмет. Успех с Путин. Например късметът беше, че по време на посещението на министър-председателя на Израел имаше неприятен епизод със съпругата му в Киев. Да, отново проява на феноменален късмет. Но толкова малко реална възвръщаемост! И какво, ако цар Николай имаше такъв феноменален късмет? По-точно, той го получи, до 1935 г. Русия е овладяла половината свят.
  И какво следва ... Цар Николай планира полет в космоса за 28 май 1935 г., точно навреме за рождения си ден. Първият полет в историята на човечеството на руска жена космонавт.
  И в този свят, докато СССР се занимава с оцеляване.
  Битките в Сталинград са почти същите като в истинската история от 1942 г. Само че този път врагът е много по-силен. И количеството се дължи на колониалните войски и технологично.
  Особено трудно е в небето на Съветска Русия. Нацистите имат много силни реактивни самолети. И някак си не е толкова лесно да се устои на това.
  Ето как германските пилоти Албина и Алвина събират сметки за себе си. Те са големи експерти в тази област.
  Как например да спреш такива немски момичета по бикини с голи крака?
  Олег Рибаченко усеща тези момичета.
  Хвърля още една граната с боси пръсти. Разпръсква нацистите във всички посоки и казва:
  - Голямо сърце на Русия!
  А момчето терминатор е много агресивен огън. Всеки куршум уцелва целта. И арабите, и черните, и индианците са в атака. Идва огромна тълпа.
  Гениалното момче отново хвърля граната с бос крак, блъска два големи немски танка и бягството:
  Самурайски меч с вас
  Сърцето и умът са чисти...
  Смело води атаката -
  Пътят на красотата!
  Маргарита, стреляйки по врага, взе и стреля по нацистите от базука и изписка:
  - Необикновена красота!
  И воинът хвърли много разрушителен дар на смъртта с босите си пръсти. Смаза противниците. След това отново, с пръстите на босите си крака, тя отново хвърли диво разрушение. И два фашистки танка взеха и се сблъскаха. Дори искри и дим паднаха и се изляха!
  Олег възкликна:
  - Това е вечното момиче браво!
  Маргарита подхвърли нов убийствен лимон с бос крак и изписка:
  - Ние сме вечни деца на млечния път!
  Момчето терминатор кимна и продължи битката сам. Всичко върви по план. По-точно, докато е нормално. И в техния район нацистите няма да пробият.
  Така че нацистите, колкото и да се опитват, но в действителност ще се задавят само в собствената си кръв.
  И танковете им ще се превърнат в скрап! И знамето на Русия ще грее над планетата!
  Олег Рибаченко действа с голяма енергия. Хвърля гранати с боси крака и пее:
  - Винаги ще бъдем щастливи
  Ще има светла мечта ...
  И красотата ще дойде
  Суетенето ще изчезне!
  Момчето-гений действа с активност, която нараства с ярост пропорционално на притока на немци.
  Маргарита действа като второ число. Но босите крака на момичето все по-активно хвърлят гранати.
  И нацистите падат под нейните удари.
  Олег Рибаченко също стреля... Но мислите скачат, върнете се в настоящето. Към това, което е в действителност.
  Всъщност беларусите изглежда имат най-голямата мозъчна маса в Европа, но те си позволяват да бъдат слагани на яки, толерират диктатурата на индивида.
  И ако президентът беше някакъв супермен! И така колхозник, та дори и без законен баща. И нека ги тормозят толкова години.
  Освен това все още има тесногръди хора, които гласуват за него.
  Да, Олег Рибаченко дори имаше песнички.
  Кажете ми приятели колко време
  Гласува за баща Коля...
  Време е да изберете Олег -
  За да получите повече пари!
  Да, разбира се, необходими са промени и то възможно най-скоро. Всъщност стагнацията е изпълнена с лоши последици.
  Освен това самият Лукашенко не знае какво иска. Той е десен, той е ляв. Това отива към капитализма, след това към социализма. И той няма добър отбор. И няма своя партия и идеология. Такъв е култът към една много посредствена и словоохотлива личност. Сталин и Ленин поне знаеха какво искат! А този диктатор? Дори не знае дали е десен или ляв!
  Не, без идеология и стабилна партия няма да има стабилност в обществото.
  И напред също!
  Сталин, за съжаление, също се превърна в символ на терора и унищожението, превръщайки комунизма в плашило.
  Оптималното управление не се получи. И при Брежнев беше безумие - как може да се постави такъв ръководител на СССР. И в младостта си Брежнев не се дърпаше на интелектуалец, но в старостта си изпадна в лудост. И изобщо жалко, че държавният глава не може да върже две думи без лист хартия. И трябва да знаете как да го направите!
  Олег Рибаченко хвърли смъртоносна двойна граната с бос крак и изпя:
  Но все още жив
  Но живейте по Брежнев!
  Тъпа съм, тъпа, не мога!
  И не карайте виелица!
  Маргарита хвърли с боси пръсти взривен пакет. Тя разпръсна нацистите като ябълки, отърсени от клон.
  Момичето пееше:
  - Ябълкови дървета в разцвет
  Соловьов мелодии...
  Ще дойда при теб -
  Ще има репетиции!
  Момичето се усмихна широко и ослепително. Зъбите й са като перли, толкова искрящи.
  Да, тази двойка е страхотна.
  Олег Рибаченко го взе и изпя:
  - Нашите юмруци със стомана,
  нокти, зъби и зъби ...
  Искат истинска битка!
  И отново момчето терминатор стреля много точно. И кървави капки се леят от нацистите.
  Не, няма да има милост. Враговете се задушават.
  Междувременно Наташка и нейният екип се бият в Сухуми.
  Нацистите щурмуват брега. Борбата, разбира се, е много неравна
  Но момичета. Когато са почти голи е супер!
  Наташа хвърли граната с бос крак, покоси дузина фашисти и изпя:
  - Бъдещето на света е наше,
  Ние сме момичета като джедаи!
  Зоя също хвърли граната с бос крак. Разпръснаха нацистите и уверено изкрещяха:
  - Аз съм този, който може да зарови всички в гроба!
  Аврора стреля още повече. Също и момиче, което, когато удари, това вече не е удар от муха.
  Червенокосият дявол го взе и бръмна:
  - Аз съм с цвета на лисица и най-голямата красавица!
  И пак ще го вземе с бос крак, и ще захвърли дара на смъртта! Това наистина е момиче, от което се нуждаете.
  И тогава има Светлана като взрив! И тя ще разпръсне и разбие всички, сякаш дяволи от целия ад се вселиха в нея.
  Да, момичетата тук, разбира се, от такава усмивка на зъбите, че ще разрушат всяка челюст без проблеми.
  И ако е необходимо, тогава половината глава!
  Наташа стреля по врага и изрева:
  - Аз съм толкова корав войн, че и бик няма да ме стъпче! Ще му счупя главата!
  Зоя уверено потвърди:
  - Ще счупя рогата!
  И босият крак на момичето хвърля граната. И два нацистки танка ще вземат и ще се сблъскат.
  И тогава ето как Aurora ще удари. И също така с бос крак ще пусне убийствен.
  И рев:
  - Слава на Сталин, нека поумнее!
  Аврора наистина е зла. Какво е да се бориш на два фронта? Всъщност това означава самоубийство.
  И защо Сталин доведе Русия до това?
  Момичето отново с боси пръсти ще изстреля убийствен подарък на смъртта и ще изписка:
  - Слава на новия лидер!
  Е, нали! Сталин дори има ниско чело. А това е признак на ниска интелигентност.
  Светлана се застрелва. И хвърля граната с боси крака. Разпръсква опонентите. Унищожава ги и пищи:
  - Слава на руските богове!
  И отново с голата си пета ще хвърли нещо много разрушително.
  Момичетата тук са от такъв калибър, че Фриц няма да ги вземе.
  Четири момичета са огромна сила. И най-важното е, че са в едни гащи.
  И това им дава колосална способност за борба.
  Наташа гори. Африканските воини се движат лавинообразно, дори индуси и араби.
  Германците ги използват като пушечно месо. Без никакво съжаление и съжаление, използвайки в битки. И разбира се, взимат номера.
  Сухуми вече е откъснат по суша. И то много зле. Скоро ще ни свършат амунициите и ще трябва да отстъпим.
  Но докато момичетата все още не искат да се предадат. Мечтаят за победа. Дори и силите да не са равни. И Москва е обкръжена.
  Наташа се тревожи за това. Тя хвърля граната с бос крак. Разбива врагове и пее:
  - Ако столицата ще устои!
  Зоя също хвърли взривния пакет с бос крак и изписка:
  - Реката на Русия няма да пресъхне!
  И тя взриви врага от всички стволове, домашно приготвена безоткатна горчивина.
  И счупи няколко резервоара ...
  Но отгоре започват да натискат щурмови самолети.
  И какво, ако те са реактивни?
  Аврора стреля с ракетната си установка. Удари немска кола. Накара я да падне.
  Тогава червенокосият звяр изгука:
  - Комунизъм без граници!
  Тогава Светлана започна да стреля. И покоси черните бойци. И тогава, като бос, ще хвърли лимон.
  И рев:
  - Слава на новите богове!
  Наташа стреля по врага и изкрещя:
  - Руски богове!
  И от хвърлянето на бос крак самолетът експлодира.
  Това са момичетата-терминатори. Ако вече се бият, значи никой не може да се справи с тях.
  Зоя също хвърля нещо по врага, което убива всяка сила. И нещо, което унищожава врага. И воинът, оголвайки зъби, изписква:
  - Самолети в ковчега!
  И голи пръсти хвърлят отново дара на смъртта.
  И тогава Аврора ще пусне лимон във врага. Вземи и рев:
  - Бъдещето е наше!
  Светлана оголи зъби и каза:
  - За комунизма и нови постижения!
  И пак как хвърли граната с бос крак. И ще убие всички. Е, ако не всички, то някои със сигурност.
  Нацистите се качиха в каната. И това си е техен проблем. Тук можете да видите самоходното оръдие Jagdtigr. Остаряла кола, но много убийствена. Едно пионерче пълзи до нея. И подхлъзва мина.
  И самоходката тривиално гръмва.
  Момчето изплези език и пее:
  - Да пием за Родината, да пием за Сталин!
  Да пием и пак да пием!
  Ние, пионерите, ще убием Хитлер!
  Фашистите го разбират. Макар и трудно за Червената армия. Град Грозни е обкръжен от нацистите, но те все още се бият в него. Тук момичетата са на първо място.
  Тук се бие Тамара. Тя е по бански и боса. И времето е горещо, и момичето е толкова сръчно. Красотата е в пламъци. С бос крак върху нацистите, той изстрелва експлозивни пакети и пее:
  - Хитлер скоро ще вкара пирони в ковчега,
  Ще бъде като запален паяк ...
  Демоните ще измъчват в подземния свят -
  Тези, които се покланяха на Сатаната!
  И отново много смъртоносен лимон лети от голата пета на красавицата и разбива нацистите.
  Мери казва през смях:
  - Гранатите ще убиват!
  И тупва Тамара по рамото. Две момичета се бият, а на върха има червено знаме, пробито от куршуми.
  Момичетата са боси и почти без дрехи, но нямат намерение да предават съветските градове.
  Мария изпя весела песничка. И в същото време тя водеше безмилостен и убийствен огън;
   Има много велики хора,
  чиито дела живеят векове, има много велики имена, които се наричат безсмъртни.
  
  Много приказни герои Запазиха мелодията на епосите, Но най-простият от всички герои И скъп за всички нас - един.
  
  Той прекара детството си сред планините, Той последва полета на птиците, Той наследи от планината красотата на орловите крила.
  
  Името му, с гръм, Пренесе се през океана, Стана близко и познато на пролетариите от всички страни.
  
  В континенталната част на Китай, Скъпо на всички сърца, Това име предвещава Fanzam - мир, краят - на дворците.
  
  Сталин е знамето на щастието, зората на човечеството! Да живее любимият Сталин много, много дълги години!
  Момичетата пееха добре. Към Мария, Тамара се присъединиха Вероника и Виктория.
  И четирите красавици са обкръжени, но как се бият.
  Тук Мария хвърля граната с бос крак и сваля немски щурмови самолет. И красотата изписква:
  - Слава на нашата партия!
  Вероника също изпраща дар на смъртта с бос крак и HE-162 е свален. И воинът изрева:
  - Слава, която е по-висока от славата!
  . ГЛАВА #6
  Виктория, стреля по противниците и стреля, усмивка:
  - За бъдещите простори на комунизма!
  И четири красавици, почти голи и боси се смеят.
  Те са такива момичета-орли от най-висок клас.
  Мирабела и Анастасия се бият в небето. И те също промиват мозъците на нацистите.
  Мирабела с усмивка, туитове:
  Всичко в света ще бъде наред
  Обичайте страстно родината си!
  И пак с боси пръсти, през отворения прозорец, сякаш хвърляш лимон. И шамар на фашистите. Пада още една свалена кола.
  Това е номерът - трябва да стигнете до там.
  Анастасия казва през смях:
  - Ленин щеше да те похвали!
  Мирабела свали няколко немски коли с един изстрел и забеляза:
  - Сталин, несъмнено също!
  Анастасия отряза три нацистки самолета и потвърди:
  - Без никакви съмнения!
  Момичетата са много готини. И най-важното красива. Те са горещо и в същото време студено изчисление.
  Мирабела, сваляйки друг самолет, забеляза:
  Всичко в света е относително...
  Анастасия се изкиска и измърмори ядосано:
  - Без излишна философия!
  И тя също отвори прозореца и хвърли граната с бос крак. Този път ME-262 избухна.
  Мирабела кимна в знак на съгласие.
  - Справихте се страхотно!
  Анастасия, оголвайки зъби, добави:
  - Тя направи това, което направи!
  И двамата воини ще избухнат в смях. И си намигват.
  Да, героизмът е впечатляващ.
  През лятото на 1946 г. извън града на Волга се разиграха ожесточени битки. Женският снайперски батальон под командването на капитан Алена Огурцова зае отбранителна позиция в руините на улица "Володарски". Момичета с картечници и пушки, вързани с пачки гранати, се скриха зад руините.
  Самата Алена е в туника на петна върху голото си тяло, в къси панталони и боса. Красиво и извито момиче, със силни бедра, тънка талия, къса прическа под полубокс. Лицето е много изразително, с мъжествена брадичка, широко разтворени сини очи. Светлокафява коса, посивяла от прах, високи гърди, твърд поглед. Капитан Алена се бие повече от две години и въпреки младостта си е видяла много. Краката на момичето са покрити с порезни рани и натъртвания. Едно момиче е по-ловко да се движи босо, отколкото груби и тромави ботуши.
  Голата подметка усеща най-малката вибрация на почвата, предупреждава за близостта на мина, а самата майка земя добавя издръжливост. От една страна, краката на момичето се втвърдиха и не се страхуваха от горещ метал или острите отломки на руините, но от друга страна не загубиха чувствителност и гъвкавост, предупреждавайки чрез рева за движението на резервоари.
  Скъпата Аленка държи граната със завързан пакет с експлозия. Необходимо е да се пълзи до страхотния немски танк "Лъв", поливайки улиците с картечници.
  Мери пълзи до нея. Също така боси, така че всички момичета от батальона се оказаха от ботуши, имитирайки своя командир. Прашните й подметки се изострят, когато момичето пълзи на четири крака. Жълтата коса на Мария е разрошена и дълга... Малко къдрава. Самото момиче е слабо, слабо, малко на ръст. Тя дори може да бъде сбъркана с момиче, с тесни рамене и привидно голяма глава.
  Но Мери вече е преживяла много. Тя успя да посети както фашисткия плен, преживявайки жестоки изтезания, така и мини, откъдето по някакво неразбираемо чудо успя да избяга. Но гледайки нейното детско, нежно лице, никога не можете да кажете, че е била бита с гумени пръчки по петите, през тялото й е преминал ток.
  Мария стреля... Войник от Третия райх, в случая арабин, пада мъртъв, дулото му издига пясък и отломки.
  Альонка мушва купчина гранати под купчина боклук. Сега тук ще пропълзи деветдесеттонен "Лъв" и ще го взриви. Сините очи на момичето блестят като сапфири върху лицето й, мургаво от слънчево изгаряне и прах.
  Опитът показва, че добре защитен танк сега ще промени позицията си. "Лъв" има 100 мм странична броня и дори под ъгъл. Тридесет и четири не могат да го пробият, само тежките кевеши имат шанс. Но гъсениците са целта. Основното нещо е да лишите колата от мобилност ...
  Анюта стреля от картечен пистолет... Войник, неизвестно каква националност, пада. Германците, завладели по-голямата част от източното полукълбо, ценят арийската кръв и хвърлят колониални войски в битка: араби, африканци, индианци, различни азиатци и европейци. Увеличи се и броят на поляците - които от люлката са свикнали да мразят болшевишка Русия. Тук се бият и украински националисти, и донски казаци, и чеченци, и целият Кавказки каганат. Хитлер издигна цял интернационал.
  Много врагове...
  Анюта ловко избягва картечния огън. Куршумът почти се разцепи, почерняла от прах, кръгла момичешка пета. Красивият капитан дори усети гъделичкане колко близо долетя голямокалибрен подарък. Момичето се прекръсти и прошепна:
  Дори куршум няма да ни спре!
  Мария отвръща... Друго момиче, Алла, е много червенокоса, над средния ръст и мускулеста, въпреки оскъдните си дажби. Също така много красиво момиче, с пищни бедра, прибрана талия, не женствени широки рамене и високи гърди.
  Алла се бие само по шорти, туниката е разкъсана на парчета и се разпада на прах, а нови униформи не се доставят през Волга. Дай Боже да се прехвърлят повече боеприпаси и капка храна за изтощените съветски войски.
  Така че Алла е почти гола, краката й са одраскани, особено коленете. Парче от шрапнел попадна в стъпалото на десния крак, боли, трудно се ходи.
  Червенокосата, прашна, почти гола Алла изкривява красивото си, но в същото време твърдо лице. Момичето, стреляйки, казва:
  - Над нас е Господ, Москва и Сталин!
  И тя отрязва атакуващите нацисти, като самата тя едва има време да се върне назад.
  Руините и тесните улици затрудняват обръщането на страховитите немски танкове. Тук има почти двеста тона "Мишки" и те изобщо не могат да преминат ...
  Както Анюта очакваше, "Лев" караше малко и се зарови в купчина боклук. Имаше експлозия. Гъсеницата се спука, няколко повредени ролки излетяха.
  Раненият танк спря и от дулото му излетя снаряд...
  Някъде тътнеше в далечината, оставяйки руините. Анюта, като змия, изсъска:
  - Това е моето изчисление! Откри акаунт...
  Момичето-капитан отново е принудено да изпълзи. Германците и техните сателити не могат да използват техническото си превъзходство в развалините. По вина на упорития Хитлер ордите на Третия райх бяха затънали в позиционни битки в доста голям и добре укрепен град.
  Мария хвърля граната. Принуждавайки ги да правят салта върху свалени германци или араби, обръщайки се. Един от нацистките бойци откъсва ръката си и виси на нея английски часовник с компас.
  Мери казва с усмивка:
  - Какво ти показва компасът - пътят към ада!
  И красиво момиче отърсва парче полепнала керамика от прашната си пета.
  Алла също се отърсва от праха със своите стегнати, пълни гърди. Зърната са почти черни от мръсотия и сърбят. И опитайте да се измиете. Отново трябва да се ровите, когато немските картечници драскат. И пълзи по пластунски.
  Батальонът от момичета удържа позициите си, въпреки че има обстрел. И те разкъсват тежки снаряди, и бомби падат от небето ... Но нищо няма да наруши смелостта на съветските героини.
  Тук Анюта вижда пантерата да пълзи. Е, този танк вече не е толкова страшен.
  Можете да го пробиете отстрани. Момичето кихна, изплю праха, който се качи в елегантната й уста. Тя взе в ръката си граната, утежнена с пакет от експлозии. Трябва да се промъкнете незабелязано. Но има толкова много дим наоколо.
  Анюта започна да пълзи нагоре, подпряна на канализацията с боси пръсти и лакти. Тя беше като котка, която дебне мишка. Момичето си спомни войната от онова ужасно лято на четиридесет и първата година, когато Вермахтът коварно нахлу в просторите на СССР. Нито момичето, почти момичето не беше ли уплашено? В началото да, но после свикваш. И вие вече възприемате постоянните избухвания на снаряди като обикновен шум.
  И сега избухна съвсем близо. Момичето се плесна по корема. Фрагменти се втурват отгоре като стадо диви пчели. Анюта шепне с напукани устни:
  - В името на справедливостта, Господи!
  Момичето ускорява пълзенето си и хвърля граната с прикрепен пакет с експлозив. Настоящето лети по дъга. Чува се експлозия, по-тънката странична броня на Пантерата се поддава. Германският танк започва да гори, бойният комплект детонира.
  Анюта прошепва с усмивка:
  Благодаря ти Господи Исусе! Вярвам само в теб! Само на теб се моля!
  Разбива пантерата. Откъснат, дълъг ствол е затрупан в развалини. Челната броня, отделена от страничната броня, прилича на лъжичка.
  Анюта, чиито очи, на кафяво от прах и слънчево изгаряне лице, искрят с метличина, казва:
  - Колкото повече дъбове има врагът, толкова по-силна е защитата ни!
  Алла е много секси в черните си бикини и голо, прашно, силно тяло. Момичето е много умно. Тя може да хвърля парчета стъкло с боси пръсти.
  Сега тя хвърли остър предмет с изящния си, покрит с прах крак. И заседнал, право в гърлото на фашист. Красивата Алла измърмори:
  - И аз съм секс символ, и символ на смъртта!
  Момичето, след което отново пропълзя, стреляйки. Анюта също водеше огъня.
  Красивият капитан, след като посече фашиста, изчурулика:
  - Животът е верига, а малките неща в него са брънките ...
  Мария стреля, разряза главата на Фриц и добави:
  - Невъзможно е да не придадем значение на връзката!
  Анюта, отново стреляйки точно, изграчи:
  - Но не можете да се циклите по дреболии ...
  Мария, сякаш стреля, добави:
  Иначе веригата ще те обгърне!
  Друго момиче Матрена, също много красиво, заедно с пионера Серьожка, подготвиха мина на тел. Двамата я блъснаха... Коварният бугар се вмъкна в гъсеницата на "Тигър"-2. И как ще гръмне тази дългоцевна немска кола.
  Русото момче Сергей възкликна:
  - Наша Русия, имаш кофа!
  И той едва имаше време да отскочи, светкавично, черен, с паднал ток, от падащия покрив.
  Матрьона погали момчето по врата и каза:
  - Ти си много умен!
  Пионерът си проправи път на фронта и се присъедини към женския батальон. Момчето също е много креативно. Например, той прави самолети за сваляне на фашистки щурмови самолети. Когато Focke-Wulfs или TA-152 се издигат, се чува невероятно оглушителен рев.
  Германците удрят в акомпанимента на симфония на Вагнер. Такава величествена мелодия.
  Матрьона казва с досада:
  - Още се опитват да ни плашат!
  Момчето пионер пееше с патос:
  - Руският воин не се страхува от смъртта,
  Смъртта няма да ни отведе под звездното небе!
  Защото святата Рус ще се бори силно,
  Заредих могъщата картечница!
  Матрьона, високо, мускулесто момиче с широки бедра и рамене, е типична селска жена. Дрехите са разкъсани по време на боя на парцали, силните крака са боси, косите са сплетени на две плитки и са силно напрашени.
  Серьожка е само на единадесет години, слаб от недохранване, издраскано и мръсно момче, само по шорти. Естествено бялата коса на момчето побелява, а ребрата се виждат през тънката, загоряла и мръсна кожа. Краката са ужасно съборени и в изгаряния, натъртвания, с мехури. Вярно, съдбата запази детето от тежки наранявания.
  Матрьона изглежда голяма и дебела на фона му, въпреки че момичето изобщо не е дебело, а със силно, обучено месо на костите. Още повече, че гладът изобщо не се отразяваше на едрата й фигура.
  Момичето стреля от тежка противотанкова пушка. Немските коли не могат да бъдат пробити в челото, но има шанс в пистите.
  И тежкият "Лъв", след като получи тежък експлозив в ходовата част, започна да издухва дим като заклет пушач.
  Серьожка запя със злоба:
  - Смрадливият Фриц без да се замисля, запали цигара на входа! Разбира се, той се забърка в големи проблеми!
  Матрьона, блеснала с мускулестите си, загорели прасци, танцува степ с босите си красиви крака. Момичето пееше:
  - Светите руски лица трептят от иконата ... Дай Боже да накиснете поне хиляда фрица! И ако някой бръмчи повече от фашисти, никой, повярвай ми, няма да те осъди за това!
  След това презареди противотанковата пушка и стреля отново. Германският превозвач отново изпусна дим.
  Момичешкият батальон нанесе значителни щети на Фриц. Но той също претърпя загуби. Тук едно момиче беше разкъсано наполовина и лицето й стана толкова бледо, въпреки праха.
  По-голямата част от Сталинград вече е превзета от нацистите, но това, което остава от града, не иска да се поддаде и да се предаде.
  Междувременно Анюта се опитва да пробие "Тигъра". Мощна немска кола, получила граната отстрани, но не се поддала. Обръща се, за да стреля с оръдие. Момичето трябва да се зарови в земята и в развалините, за да не бъде смачкано от взривната вълна, пусната от настоящето.
  Анюта тихо прошепва:
  - Мамо, тате, съжалявам!
  Мария хвърлила граната по Тигъра, която гръмнала в челото й. Момичето изсъска:
  - За това, че светлото учение през зимата през пролетта ... Повтарям без изключение, че Хитлер е чумаво копеле!
  Алла, нарушавайки зрението на нацистите и изливайки вода върху тях с изблик, напрегна:
  - В ковчега, сега видях фюрера! И тя ритна горкия право в окото!
  Червенокосото момиче всъщност хвърли граната по танка с голи пръсти. Удря се в цевта... Последва взрив и дулото на "Тигъра" беше обезобразено.
  Страхливият германец го взе и се отдръпна.
  Анюта изсумтя през ноздрите си:
  - Нашите, вашите няма да отстъпят!
  Мария съсече хитлеристки наемник с куршум и пее:
  - И злодеят не се шегува! Ръце и крака той върти руските въжета! Забива зъби в самото сърце ... Изпива отечеството до дъно!
  Анюта се изкиска, излая:
  - Фюрерът диво крещи, разкъсва се!
  Мария, стреляйки, добави:
  - Е, смъртта пуфте, ухили се!
  Появи се още по-опасен "Щумртигър". Унищожава цели сгради и бункери. Освен това не се доближава до позициите на съветските войски. Колата се пази под прикритие от немски картечници.
  Анюта вижда, че е нереалистично да се доближи до позициите на Фриц. Но в небето Focke-Wulfs. Една от тези машини лети по-близо до съветските позиции. Момичетата откриват огън по нея.
  Алла хвърля граната и яростно казва:
  - В дълбока смърт - няма прошка!
  След това момичето дава ред от картечницата. Бързо се връща назад. Бързо се придвижва сравнително нов немски танк "Пантера" -2 с малка кула и по-нисък силует.
  Няколко момичета хвърлят гранати по немската кола. Тя, след като получи подаръците, замръзва и не може да се обърне.
  Алла подсвирна, съскайки:
  - Това е нова атака! Ще й разкъсаме устата!
  Пантера-2 изръмжа и стреля с по-мощното си оръжие.
  Огненият стълб разцепи въздуха и незабавно нагря и електролизира атмосферата.
  Алла се изкиска, снарядите прелетяха покрай полуголото момиче. Безсрамната червенокоса поклати бедра и каза:
  - И Нютон победи враговете, хвърли игото от трона! Фриц той постановява закона на Нютон!
  Сталинград целият беше обхванат от пожари, когато огнените езици сякаш ближеха небето и пращяха лилави, оранжеви и алени искри! И всяка искра е като призрак, който бяга от адски замък.
  Анюта, събаряйки немски боец, блесна със сините си очи, изпя:
  - Какво хленчиш лоша старица? Повярвай ми, просто психиатрична болница плаче за теб!
  Мария пееше в песнопение, стреляйки по нацистите:
  - Колко е хубаво да легнеш на тревата и да удариш фрица по главата! Подредете лапа за фюрера и изпратете куршуми от картечница!
  Момичето се изкикоти диво и се преобърна от корем на гръб. Направих велосипед с крака. Излетя граната. Летящият Focke-Wulf, след като получи шрапнел под корема, бързо се издигна по-високо. Вижда се, че остри осколки са го ранили. Фашисткото създание се запали и започна да губи парчета от счупени крила.
  Анюта, като видя как Фоке губи височина, изграчи:
  - Това е семафор! На борда виси брадва!
  Германският самолет експлодира, разпръсквайки отломки във всички далечни кътчета на небето. И къде отиде фашисткият ас. Направих последния си завой. Палачът отиде на пепел, не пилотът!
  Мария кихна, разпръсна прах и каза:
  - Да бъдеш или да не бъдеш? Не е въпрос!
  Алла отново хвърли парче стъкло с крака си, така че, удряйки окото, то излезе във Фриц през тила:
  - Аз съм танкова армада! И трябва да се лекувате!
  Германците и техните сателити се опитаха да настъпят, хвърляйки гранати пред тях. Такава тактика срещу момичета не проработи. Тук Серьожка разгърна катапулт и как удря врага в отговор.
  Момчето пионер извика:
  - Дядо Коледа разкъсва устата на Хитлер!
  Зарядът на катапулта, пронизващ тълпата нацисти, ги накара да се разпръснат и в същото време да се преобърнат във въздуха. Фриц падна и се счупи върху развалините на стените.
  Танк "Тигър" -2, загубил баланс, се сблъска с "Лъв". О, Лева, къде е страхотното ти име?
  Анюта се усмихна и отговори:
  - Е, браво Серьожка!
  Момчето изръмжа агресивно.
  - Pioneer е винаги готов!
  Момичето-капитан отново започна да забива. И Матрьона погъделичка тесния крак на Серьожка, колко му е трудно! Нищо чудно, че момчето не се страхува да тича през огньовете.
  Мария в песнопение каза:
  - Младостта е добра - старостта е лоша!
  Алла, тази весела червенокоса, се съгласи:
  Няма нищо по-лошо от старостта! Това наистина е най-отвратителното състояние от всички възможни!
  И момичето направи скок с преврат. Тя си представи за миг отвратителни баби. Не, не сравнявайте стара жена с момиче. И каква красота, в стройни тела.
  Аллах го взе и изпя:
  - Поток след година, години в каравана,
  Стара жена търка къна в хаванче...
  Ами стройната ми фигура,
  Не разбирам как си отиде младостта!
  Анюта блесна с очи, повали германеца с удар в слабините и отбеляза:
  - Не! Все пак във войната има такова очарование - да останеш вечно млад! Винаги пиян!
  Матрьона постави нов заряд в катапулта. Това е нещо като добър хоросан. Момичето изсъска:
  - Не минавайте, а минавайте!
  Серьожка премести тънкия си, но пъргав крак и излая:
  - Фриц лице!
  И една граната, заедно с взривна опаковка, полетя с пълна сила към позициите на нацистите.
  Да, Сталинград не им е даден. Трети месец от края на юни щурмът продължава, но градът не успява да вземе всичко. На други участъци на фронта нацистите постигнаха успех, но не и на този.
  Анюта стреля с пистолета си и изръмжа:
  - Всичко е невъзможно, случва се да е възможно... Няма нужда вселената да се усложнява много!
  И удари бензиновия резервоар на мотоциклет. Машината избухна и огнени вихрушки осветиха димния пейзаж. И немецът беше разкъсан от огнена лапа.
  Момичето капитан извика:
  - Обичам да убивам злото! И това е най-висшето благо!
  Мария разби германците със залп и изсъска:
  - Хайде да играем на бодливо порче!
  Алла откри огън, по-точно. Няколко чернокожи бяха оставени да лежат върху покрити с копия развалини:
  - Убийте врага! - прошепна момичето.
  Мария закачливо запя:
  - След като нарисувах Хитлер с червило, Майнщайн с лак за коса, ще те завлека в плен на принцесата, вярното куче ще те гризе!
  Анюта, стреляйки, изсъска:
  - Хайде вечерта, Адолф, обеси се... Спри да си заблуждаваш главата! Хайде вечерта, летете като гюрфалк - да победите нацистите!
  Мария каза ядосано, събаряйки шлема от главата на щурмовика:
  - Ние можем! И ще го направим!
  Момичетата от батальон "Ленин" спират настъплението на чуждите войски. Фриц се придвижи напред, буквално изхвърляйки трупове в космоса. Не помогна и танкът "Лев", с който се възлагаха надежди. Ето една модификация на машината със 150 мм оръдие.
  Алла отбива камък, залепнал върху голото й зърно. Момичето има толкова красиви и пълни гърди. Момичето хвърля граната с крак. Кракът е по-силен от ръката и хвърлянето е по-далеч.
  "Лъвът" получи празнина в гъсеницата и спря. Изстрел от мощната му уста. Тътен и срутване.
  Аллах, плюейки, казва:
  - Руският воин не стене от болка!
  И момичето отново стреля. И го прави изключително добре. Фашистът, надвесен от кулата, пада назад.
  Червенокосо, почти голо момиче казва:
  - Напразно врагът вярва, че е успял да разбие руснаците! Който дръзне, той атакува в битка, ще бием люто враговете!
  И Алла търкаля мускулите на пресата, които тя е много релефна.
  О, колко са красиви момичетата! Не искам никой от тях да умре.
  Тичаше Екатерина... Много красиво момиче, с пухкави, бели коси. Тя някак успява да ги намаже с някаква отвара, за да не се цапат.
  Момичето е много красиво, с фигурата на Венера, само че по-тонизирана и релефна. Дрехи на нея, само сутиен и бикини. Всичко останало вече е разпокъсано. Но колко грациозни са краката! Това не е момиче, а печат на съвършенството, венец на красотата.
  Тя се движи по специален начин, като катерица. А боси крака и трептене, и петите, изненадващо остават чисти. Екатерина стреля, а фашистът получава язва на гърдите.
  Момичето казва:
  - Верността към родината е най-високата дума!
  Аллах каза със смях:
  - Свали си сутиена и остани като мен по шорти!
  Катрин поклати отрицателно глава.
  - Това не е подходящо!
  Алла поклати бедра, стреля уместно и запя:
  - Нещо комсомолец стана необичаен! Да ходиш така с голи гърди е много неприлично!
  Катрин се изкикоти и отбеляза:
  - Защо да носите радост на Фриц, вижте нашата красота!
  Аллах отговори решително:
  - Красотата ни е убийствена!
  Катя се изкиска и стреля по ТА-200. Нацистката кола се запали. А красивата блондинка изкрещя:
  - Смърт на злото!
  Аллах се изкиска.
  - И животът е хубав!
  Екатерина, като видя, че германецът пада, изръмжа:
  - Това е най-високата стойност! Не си мислете, че нацистите сте победили!
  Аллах ще пее:
  - В очакване на победа! Победата чака... Тези, които копнеят да счупят оковите! В очакване на победа! В очакване на победа! Ще успеем да победим нацистите!
  Красиво момиче, а голите й гърди треперят. Добре с гол торс в жегата, която се засилва от огъня.
  Сега Анюта изглеждаше много по-решителна. Тя стреля по фрица с картечен пистолет и излая:
  - Ще те кастрирам!
  И наистина нацистите получиха смъртоносни подаръци и ковчези! И момичето им показа фигура, да изградим голи пръсти. И свирна като славей-разбойник. И през пръстите на долните крайници.
  Момичето капитан е много умно. И пенливо. И изобщо не е жесток. Тя също понякога съжалява за войниците на врага, които може да имат деца, които ще плачат за мъртвите си бащи.
  Анюта обаче прогонва такива мисли от себе си, човек иска да избухне в сълзи от тях. Но не руснаците са дошли при германците да грабят и убиват. Не, това са германците и цяла агресивна глутница чужденци от цял свят нахлу в руските простори.
  Анюта се прекръсти и стреля по Фриц, който се опитваше тихо да се доближи до позициите на руския Фриц ... Окото и мозъкът му, нокаутирани от куршум, изтекоха.
  Момичето-капитан се усмихна и каза остроумно:
  - Направо очи в очи, глава в глава!
  Анюта стреля точно и удари мотоциклет с кош. Колата започна да се разкъсва и картечницата излетя, преобърна се няколко пъти. След това дулото му потъна в развалините.
  Момичето отърка голата си прашна подметка в отломките. И тя се прицели отново. Веселото й младо лице се ухили по-скоро ухилено. Момичето пееше:
  - Не, казахме на фашистите, нашият народ няма да търпи руският миризлив хляб да се нарича брод!
  Мария отправи много точен удар, от който Фоке-Вулфът пламна и изчурулика:
  За един негодник, разбира се, изборът е ясен,
  За долари той е готов да предаде Русия...
  Но руският мъж е толкова красив
  Че е готов да даде живота си за Родината!
  Момичето направи салто и показа на нацистите смокинята и се превъртя, а куршумите не докоснаха красотата.
  Алла се появи, тази красавица, почти гола и мръсна като дявол, хвърли граната наведнъж с два крака. И тя провери:
  - Това, което имам, е ... Фриц в остра страна!
  Матрена поправи Алла:
  - Остро, встрани, и не в острата страна!
  Момичето се изкикоти и разклати динените си гърди и изстреля граната с граната с взривен пакет. "Тигърът" беше ударен в дулото и това криво произведение на изкуството се измъкна.
  След това нацисткото създание се отдръпна. Тя започна да пълзи като костенурка, попаднала в огън.
  Анюта пееше, намигайки весело:
  - И "Тигърът" се отдръпва и германците се крият!
  Девическият батальон маневрира под атака, въздушни удари и тежки оръдия. Тук реактивните бомбардировачи удариха, счупени, нажежени стръмни стени се издигнаха в небето. И камъните горяха. За щастие нито едно от момичетата не умря, но мъжете отидоха в другия свят - които не съжаляват! И летят душите - едни в рая, а други в ада! Където дяволи с вили вече чакат онези, които не вярваха в Исус.
  Алла е най-сексапилният от воините в ярост: добре, могат ли нацистите от своя "Sturmtigr" да стрелят по позициите на съветските войски и да убият червените воини?
  . ГЛАВА #7
  И момичето грабна граната с боси крака и се завъртя в каскади от салта. И се върти все по-бързо и по-бързо. И тогава с всички сили тя хвърли дара на смъртта в широката муцуна на Stormtiger. Голите загорели крака на красавицата блеснаха, а гранатата полетя в широкото дуло. И мощната машина първо се задави, а след това се втурна. Два "Кралски тигъра", които стояха отстрани на "Щурмтигър", бяха изхвърлени нагоре и разпръснати в различни посоки. Ролките се откъснаха от тях и те паднаха, летяха като счупена огърлица на кралицата.
  Взривната вълна хвърли Алла и момичето полетя с главата надолу. И тя беше обърната, разлюляна и хвърлена. Но красавицата все пак се приземи, остри отломки и натрошени камъни се вкопчиха в босите й подметки. Момичето изпитваше болка и дори през мазолето краче върхът прониза.
  Но Алла намери сили да се изправи и да извика:
  - Вие, фашистите, ще сте в пепелта!
  Анюта и други момичета бяха изхвърлени от експлозивна вълна и дори леко смачкани. Но нито един от красивите воини не умря. Момичетата се срещнаха с ураган и добре насочен огън. Потискане на изскочилите нацисти и други агресивни насекоми, обсадили СССР.
  Мария запя с голям ентусиазъм:
  - И когато тръбата Господня ни отведе на бой, ние ще бъдем приятели с комсомола! И по волята на Йехова аз ще бъда на небесното поименно!
  Алла, отърсвайки праха от разбитите в кръв подметки, пееше:
  - Ленин, партия, комсомол! Пращаме фюрера в лудница!
  Момичетата започнаха да се смеят оглушително, а Серьожка каза с тревога и раздразнение:
  - И моят катапулт не е толкова точен, колкото босите и силни крака на Алла!
  Матрьона, сгъвайки мускулите на ръцете си, каза:
  - Това е добре! Все още мислиш. Нещо по готино!
  Ведмакова, която се връща от фронтовата линия, получава спешно обаждане във Владивосток. След като претърпяха огромни загуби и почти заобиколиха Хабаровск (комуникацията с този град се поддържаше през Амур), японците спряха войските си, за да се прегрупират и попълнят. Най-малко сто милиона Япония, с други седемдесет милиона Манджурия и Тайланд, биха могли да прехвърлят пехота в изобилие. В известен смисъл е по-лесно да се биеш със СССР, отколкото със САЩ, защото за да се бориш с последните са необходими много скъпи кораби и в никакъв случай евтини самолети. Но пехота с леки и евтини пушки и картечници, копирани от Schmeisters, може да бъде доставена в големи количества! Всяко японско момче от седемгодишна възраст знае как да сглобява и разглобява картечница! Само, разбира се, отнема време за прехвърляне на войски от острова на континента. И след като получите попълване, отново се преместете дълбоко в съветската територия!
  След като получи обаждане, Ведмакова се надяваше, че най-накрая ще получи нов изтребител и ще се бие в небето. Момичето е откарано във Владивосток с емка. Пилотът се чувстваше като терминатор. Спътникът се оказа сивокос дядо, въпреки значителната си възраст, който носеше само сержантски ивици.
  Той самохвално заяви:
  - О, ти, младост! А ти знаеш, че още по царско време съм се бил с японците!
  Ведмакова попита със съмнение:
  - Наистина ли? Или може би сте получили кръст?
  Дядо, поклащайки сивата си брада, изруга:
  - Няма кръст, няма медали! Така година и три месеца воюва като редник! Как мислите, всеки може да вземе титли и медали? Особено при царя, когато редовите служители не бяха много облагодетелствани!
  Ведмакова се съгласи:
  - Да, при царя имаше класово неравенство! Но сега времената са други. Между другото, как сте японци! Искам да кажа, силен ли беше врагът?
  Старецът отговори, блеснайки с железни зъби:
  - Не е слаб, макар че ако нашето командване беше по-умно, нямаше да предадат Порт Артур и Манджурия! Те не са толкова силен враг.
  Емка караше бавно, пътят беше изровен от бомби и артилерия. Можеше да се говори.
  Ведмакова попита малко по-тихо:
  - А нашите с какво бяха по-силни?
  Старецът оживено, сякаш беше играчка с часовников механизъм, кимна няколко пъти:
  - Донякъде да! Японците например имат двадесет пъти повече стрелбища от нашите. Преди да ме изпратят на фронта, участвах само в три стрелбища. И след това по пет изстрела. Но при престрелка не можем да кажем, че сме били по-лоши от японците. И това въпреки факта, че те бяха в униформи в цвят каки, а ние бяхме с бели палта. Естествено, след като придобихме военен опит. Японците имат много по-малко способности във военното дело от нашите, въпреки по-продължителното обучение. Но техните пушки улучват много по-точно от нашия клуб Мостина.
  Ведмакова се съгласи без резерви:
  - Да, разбира се! В това си прав! Японците, подобно на германците, обръщат твърде много внимание на тренировките.
  Старецът поклати глава.
  - Обратно! Едва ли по-малко, отколкото имаме в царската армия! Е, ако още преди Първата световна война те започнаха да обучават по-добре войниците и поне смениха униформите си, тогава ... Не армия, а солидна стъпка!
  Ведмакова отбеляза не без злоба:
  - Преди войната и ние обръщахме голямо внимание на ходенето на паради! Явно умният се учи от грешките на другите, глупакът от своите, кой изобщо не се учи, кой?
  Дядо отбеляза:
  - Ученето идва с времето! Но при доставката общо взето имахме пълен блокаж. Без пушки, без куршуми! Често гладуваха, войниците боледуваха - нямаше лекарства! Повече хора умряха от тиф и други мерзости, отколкото от японски куршуми. Беше толкова лоша война. Куропаткин е идиот! Без обходни пътища, без камуфлаж, той директно хвърляше хората в окопите под картечници. Използваха ни като пушечно месо. Всичко завърши много зле, разгром. Както се казва, едвам си влачих краката. Вярно, мога да се гордея с това, че избягах от плен! И като ранени!
  Момичето любопитно попитало:
  - И самите японци станаха по-добри или по-лоши! По отношение на бойните им качества.
  Старецът първо запали цигара и едва тогава отговори:
  - Трудно е да се прецени това обективно. Армиите се промениха, появиха се танкове, самолети, картечници. Корабите по отношение на напредъка не са се променили толкова много, както и оръжията. Но глупостта на командването си остана същата, така че майната му, атаката на Владивосток!
  Зелените очи на Вещера блеснаха.
  - Няма извинение за това!
  Старецът се съгласи.
  - И не може да бъде! В края на краищата те знаеха, че врагът готви трик и нямаше как да реагират на него! Сякаш нагласен. Но примирието с пиндосите е ясен знак, че предстои силен удар.
  Вещер се засмя.
  - С пиндоси?
  Дядото потвърди:
  - Да, сега така наричат Америка и Великобритания! Името идва от думата "да крада", тоест да крада. А това са държави паразити, крадци, които пият кръв от по-тъпите и по-слабите!
  Пилотът кимна с червената си глава:
  - Тук съм съгласен!
  Старецът настоя:
  - Съгласете се, че нашето командване са идиоти и дори предатели! Така че подменете нашия флот, по-лош от пиндосите!
  Ведмакова възрази:
  "Може би не са смятали, че японците ще ударят толкова бързо. Като цяло Далечният изток беше място за почивка и тук се заселиха страхливци и мързеливи хора. В крайна сметка в армията не е нужно да работите усилено като работник или колхозник в тила, но получавате добра дажба и заплата. От друга страна, не рискувате живота си, като служите в Далечния изток. Да, рай за безделници и страхливци.
  Старецът отговорил:
  - Войниците и офицерите не са толкова лоши в битките. Ето Хабаровск, все още не е преминал.
  Ведмакова се съгласи:
  - Руски воин, специален воин! Но както каза Брусилов: нашите войници са отлични, офицерите са добри, генералите са посредствени, а царят е напълно лош!
  Дядо изсумтя недоволно:
  - Ако нашият командир не беше Куропаткин, а Брусилов: щяхме да победим! Уви, беше презаписано! Трябва да кажа, че при царя руските генерали станаха по-малки: при Суворов имаше цяла плеяда от изключителни генерали! Все пак Сталин е грузинец, но както се казва грузинци...
  Дядо прекъсна Вещера:
  - Внимавайте с подобни изказвания! Така че можете да влезете в специален отдел! За мен обаче Сталин в никакъв случай не е гений! И например пропуснатият удар на линията през февруари потвърждава това! Между другото, чух, че на 1 май съветската ПВО в Москва е била безпомощна и са загинали много хиляди съветски граждани!
  Старецът отбеляза:
  - Благодаря на САЩ и Великобритания! Дадоха на Вермахта нови самолети! Освен това чух, че е имало масов саботаж, заради който яковете са се разпаднали във въздуха! И то чисто нови яки!
  Вещицата кимна с глава.
  - Чух за това! Наистина позор! Но се надявам виновните да бъдат наказани и проблема да бъде отстранен!
  Дядо кимна, после внезапно каза:
  - Основният проблем е в нашите глави! Някакъв съветски манталитет! Опит да се превърне човек в зъбно колело, в обикновен роб!
  Ведмакова не спори. Тя спря, гледайки безизразно през прозореца. Сега заплахата от поражението на СССР стана много по-осезаема. Оказа се, че дори Москва не е защитена от въздушни нападения. Най-малкото няма достатъчно надеждна защита, за да издържи на масивна въздушна атака!
  Е, войната преминава в малко по-различен етап ... Вярно, в битките край Сталинград германците също имаха въздушно надмощие, но това не донесе желаната победа! Въпреки това, не толкова съкрушително, Fritz имаше предимство! В крайна сметка нови съветски самолети редовно пристигат на фронта! Но трябва да кажа, че нивото на бойна подготовка сред пилотите беше много ниско. Повечето начинаещи са имали не повече от 8 часа полет. Това е голям минус, особено след като германците обикновено имат до 250 часа! След Сталинград обаче германците намалиха програмата до 150, но сега с горивото стана много по-лесно. Появата на голям брой нови самолети обаче ще създаде проблем за Fritz.
  Между другото, беше съобщено, че сред пилотите на свалените бомбардировачи са заловени няколко американски граждани. Това, което е последното, не дойде като изненада! Луфтвафе няма достатъчно пилоти за нови бомбардировачи, затова имаше доброволци!
  Интересно как съветското командване ще отговори на това? В края на краищата, няма какво да вземе Берлин? В СССР не са разработени стратегически бомбардировачи с голям обсег, с изключение на P-8. Последният самолет със скорост малко над 400 километра в час, създаден през 1936 г., е явно остарял. Освен това, когато удари Берлин, той ще се движи без въздушен ескорт и германците могат да го прихванат със своите самолети. Все пак вече имат много добри радари, които ще записват движението на летящата маса към Берлин. Да, и отнема време, за да се пуснат достатъчно от тези машини за удари срещу Германия. Германците не са слаба нация и обичат технологиите! Те самите са може би най-дисциплинираната и високо организирана нация в Европа и дори в света! Много е трудно да спечелиш сам и дори да имаш на втория фронт не слаба Япония.
  Най-доброто, което можете да направите в тази ситуация, е да се опитате да вбиете клин между съюзниците и Германия. Но как да го направим? Берия вече я беше инструктирал да извърши това с разрушителя, получен от американците. Можеше да се получи добра провокация, но Анна нямаше време.
  Уж не е виновна - какво ли не е съдба, но пак я гризе неприятен послевкус. Сякаш може би ако беше пристигнала ден по-рано, всичко щеше да е различно!
  Не е изключено обаче! Но тя пристигна веднага щом получи заповед от Берия!
  Като цяло Лаврентий Палич е майстор на провокациите. Япония атакува пристанището на Перу, не без негово участие!
  Факт е, че документите за плановете на САЩ да започнат серия от превантивни удари с помощта на самолетоносачи, включително тези, базирани в пристанището на Перу, сякаш случайно попаднаха в ръцете на разузнаването на страната на изгряващото слънце!
  Освен това американците са глупаци: те провокираха Япония във война, заедно с Великобритания наложиха ембарго върху доставките на петрол и други суровини, но самите те не бяха готови за война!
  Всъщност Съединените щати през 1941 г. не разполагаха с достатъчно сили, особено в танкове, за войната с Япония. През 1940 г. са имали само 400 танка, а информацията за 1941 г. е секретна, но едва ли и тогава са били повече от хиляда! Така Америка се намеси във войната, като беше напълно неподготвена! Е, Япония също не е много въоръжена. Ако тя имаше около две хиляди и половина танкове, и то леки, тогава, например, изобщо нямаше авиация за далечни разстояния!
  Така че американските доблестни пилоти на страната на изгряващото слънце не са бомбардирали! И те току-що се вкараха в лич! И сега те решиха да възстановят СССР, разчитайки предимно на своята пехота, мечтаейки да повторят успеха от времето на цар Николай II!
  Вещерът се отегчи и запя:
  Колко е сложен животът, Господи, уви,
  Ти самият се кичиш с трънен венец!
  Не, не ми пръсни главата
  Нов ден ни обещава проблеми!
  
  Мечтите се разбиха на прах
  Жестокият червей гризе от страст!
  И болка и тъга в очите ти
  Какво да ограничаваме, никой не е на власт!
  
  Но какво, Боже, можеш
  Самият Кол се изкачи на кръста на Голгота!
  За щастието призрачни сънища
  Те реват и стенат в плача на вдовицата!
  
  Няма нищо по-лошо от земята от света,
  Скица на войната, цялата в кръвта!
  Закрепваща пяна от етер,
  Разбивате мрежата веднага!
  
  И ако искаш живота ми
  Тогава ме хвърли Господи в ада!
  Все пак те обичам
  В процес, вярвам в промяната!
  
  Вярвам, че човек
  Може да стане по-чист, по-висок!
  че страданието на века ще свърши,
  Ще станем като брат Всевишния!
  
  Какво ще командваме
  В простора на звездните кораби!
  Това е нашата доблестна армия
  По-силен от квазара ще блесне!
  
  Животът никога няма да избледнее
  И всички ще бъдат хора!
  Като безкраен лъч на годината
  С безгранична и блажена възраст!
  
  Комунизмът става реален
  Вярвайте, че ще бъде по-добре, отколкото сте мечтали!
  Напредък напред, нагоре, не надолу,
  Нека бъде радост - без скръб!
  Ведмакова завърши песента и "Емка" най-накрая потегли към Владивосток. Пилотът огледа града с любопитство. Разрушенията във Владивосток се увеличиха значително, някои сгради димяха, по улиците работеха гасителни екипи, имаше много тийнейджъри с лопати, кирки и други пожарогасителни средства.
  Дядо отбеляза:
  - При царя и младите работеха, но без усмивки и хъс! Въпреки че няма да стигнете далеч с гол ентусиазъм!
  Ведмакова възрази:
  - Ако индустрията е двигател на икономиката, то ентусиазмът е гориво с високо октаново число!
  Старецът кимна щастливо.
  - Добре казваш момиче!
  "Емка" спряла до сградата на комендантството и Ведмакова едва не избягала от нея. Тя наистина искаше отново да бъде на своя крилат кон.
  Момичето почукало на вратата на кабинета, където я изпратили по дневен ред. Последва сънен глас.
  - Впиши се!
  Вещер влезе, изправяйки гордо рамене. На стола седеше мъж в униформа на полковник от НКВД. Такъв плешив и неприятен тип. Той мрачно попита пилота:
  - Пълно име!
  Момичето бързо отговори:
  -Анна Петрова Ведмакова!
  Полковникът добави:
  - Военно звание?
  - Майор от ВВС и герой на Съветския съюз! - каза гордо пилотът.
  Полковникът вдигна слушалката и каза кратко:
  - Майор от ВВС Ведмакова вече пристигна!
  После се обърна към момичето.
  - Как се чувстваш? Надявайте се здрави?
  Пилотът оголи зъби.
  - Чувствам се добре! Готова да се бори като лъвица!
  Полковникът кимна.
  - Страхотен! Мисля, че японците ще го оценят!
  Чу се шум, тракане на ботуши и шестима обикновени служители на специалния отдел, придружени от мъж в специална униформа, нахлуха в офиса. Той поръча:
  - Сложете белезници на тази кучка!
  Вещерът беше объркан:
  - Какво друго е това?
  Полковникът излая:
  - И това! Вие сте арестувана, гражданино Ведмакова! И ще те пратят в затвора!
  Мъж в специална униформа предупреди:
  - Тази жена е много добра в битките! Така че бъдете бдителни!
  Вещерът се усмихна.
  - Няма да бъда представители на нашите доблестни органи на реда! Обадете се на Берия и веднага това недоразумение, изяснете!
  Полковникът изсумтя презрително.
  - Ето, за да отвлечем вниманието на Берия! Пратете я в затвора и следствието ще разбере!
  Вещицата кимна.
  - Аз съм герой на Съветския съюз и разследването, разбира се, ще го разбере, но с Берия ще бъде по-бързо! Искам да бъда при контрола на самолета възможно най-скоро!
  Полковникът утеши:
  - По време на война никой няма да тегли за дълго време! Отведете я!
  Ведмакова вървеше, без да се съпротивлява, и тя беше само леко бутната от бъчвите на картечниците на съкратен модел, с които започнаха да оборудват разузнавачи. После ме напъхаха в една черна фуния и ме отведоха. Анна Петровна беше спокойна, не се чувстваше виновна за себе си и НКВД вероятно знае за специалните й отношения с Берия, така че те ще го разберат. Дори е интересно да посетите затвора. Истинският мъж трябва да отгледа сина си, да служи в армията и да лежи в затвора! Така че, вероятно, войн! Много известни хора са били в затворите: Сталин, Ленин и Хитлер!
  Затворът не се намираше много далеч от комендантството, така че Ведмакова беше извадена и отведена в двора. Там кучета ръмжаха злобно, каменните стени на подземието, построено през осемнадесети век, бяха скучни и сиви. Момичето изпита неволно вълнение, когато я вкараха вътре и я поведоха по коридорите. Ето прозореца за регистрация: дежурни въпроси:
  - Име, фамилия, бащино име, пол!
  След това завийте надясно в стая с плочки. Там, на масата, седяха офицер в униформа на НКВД и кожена престилка, а с него лекар в бяла престилка и две жени на средна възраст, които нахлузваха тънки гумени ръкавици на ръцете си.
  Часовият, който придружаваше Ведмакова, свали белезниците й с бързо отработено движение. Офицерът нареди:
  - Съблечи се!
  Ведмакова беше изненадана:
  - Какво?
  Офицерът спокойно повтори:
  - Казах събличай се! Необходим е оглед и личен преглед!
  Момичето се изчерви.
  Но ето ги мъжете!
  Офицерът с престилка излая:
  - Мога ли да ти помогна! Е, хвърли си парцалите, курво!
  Ведмакова се разтрепери, спомни си, че да, при настаняване в затвора е задължителен личен обиск и започна да се съблича. Жените го взеха и внимателно изпробваха всеки шев. Оставена по гащи, Ведмакова се смути, но офицерът излая:
  - И си свали гащичките кучко! Търсенето ще приключи!
  Останала пред очите на няколко мъже чисто гола (конвоят, който я докара, стоеше неподвижен, готов всеки момент да се бие), момичето се смути и се опита да я прикрие с ръце.
  Удрят я силно с бухалка по задните части:
  - Ръцете по шевовете кучко!
  Ведмакова изграчи, но издържа. Когато свършиха да опипват дрехите й и разкъсаха ботушите й, полицаят изкомандва:
  Сега проверете сами!
  Тъмничарките започнаха от главата. Те разрошиха косите си с пръсти в ръкавици, после погледнаха в ушите си, дори използваха тръба с фенерче. Ушите бяха прибрани няколко пъти, огъване и разгъване. След това погледна в ноздрите:
  - Изкашляйте, моля! Това е, по-силно!
  Носът на момичето беше смачкан. Последва преглед на устата. Беше доста неприятно, грубите ръце натискаха езика, ту го дръпваха, ту дръпваха по-силно, дори почти го откъсваха.
  Офицерът проговори:
  - Трябва да си по-внимателен! Може да е шпионин!
  Тъмничарите започнаха да притискат пръсти по зъбите им, проверявайки за пломби, които биха могли да съдържат важна информация. Ведмакова се почувства унизена и оплюта, нейният герой от СССР беше претърсен като курва, без да пропусне нищо. Тогава женски ръце в ръкавици започнаха да опипват голите гърди на момичето. Те я смачкаха, опипаха буквално всеки милиметър, светнаха с фенерче. Гърдите на момичето издайнически се издуха, а тъмничарите натискаха все повече и повече, после изграчиха:
  - Не! Тя е чиста тук!
  След това бяха прегледани пъпът и пръстите. Пъпът беше издърпан назад, също усукан, след което беше прободен с игла. Не по-малко внимателно прегледа пръстите.
  - А сега гинекологично търсене! - заповяда офицерът.
  Тъмничарите наредиха:
  - Наведете се и разтворете краката си, моля!
  Последва най-унизителното, когато ръката на тъмничаря в ръкавица доста грубо влезе в пазвата на момичето. Ведмакова изстена от болка и унижение. А ръката се свиваше вдървено в пещерата, където жената пази най-ценното си съкровище, от което беше и болезнено, и щекотливо. Момичето леко потрепна, а офицерът измърмори злобно:
  - Проверете го възможно най-внимателно! В края на краищата именно на интимни места шпионите обикновено крият документи и понякога една малка бележка е достатъчна, за да разберете важна информация.
  Един тъмничар беше сменен с друг, след което търсенето стана още по-мъчително и грубо. Ведмакова разбра, че те просто искат да я унижат, превръщайки търсенето в мъчение.
  Изследването на ануса беше не по-малко грубо, освен това бяха използвани червата и голяма клизма. Явно пилотът наистина е бил сериозно заподозрян. След това проверката на пръстите, краката и стъпалата изглеждаше малко нещо.
  Това обаче не свърши дотук, полицаят нареди:
  - Сега на рентгенова снимка на стомаха! Нямаше много какво да преглътне!
  Е, не боли толкова много. Тук присъстваше лекар, той внимателно прегледа всичко, дори сърцето и белите дробове. Най-накрая даде зелена светлина:
  Тя е чиста и напълно здрава!
  Офицерът изръмжа ядосано:
  - Жалко, че все пак ще я застреляме! Нека обаче засега свири на пиано!
  Пилотът, зашеметен от унижение, вървеше послушно като автомат. Ръцете на Witcher бяха намазани с боя и внимателно изстискани върху хартия. Последваха всякакви измервания, снимане в профил, анфас. Доста дълго време те бяха принудени да стоят голи, пренаписвайки всички знаци, белези и бенки по тялото. След това тя беше изплакната под студен душ, което между другото е обичайно в СССР, не само за затворниците, те получиха затворнически униформи.
  - Обличай се кучко!
  Робата всъщност беше зебло, ушито от чул и избродиран с номер на затвора. Не дадоха на момичето обувки, явно ги смятаха за излишен лукс за враговете на народа и така, едва покрита, я отведоха в килията.
  Току-що имаше масови арести, затворът беше пренаселен и оживен. Ведмакова беше хвърлена в тясна клетка, където вече имаше повече от сто жени, предимно млади момичета от военните и слугите. Когато пилотът беше вкаран в килията, тя не можеше да направи крачка, затворникът затрупа целия етаж. В килията беше много тъмно, прозорецът беше закован с дъски, беше задушно и миришеше силно, явно отдавна не са изнасяли кофата.
  Момичетата бяха полуголи, а някои и съвсем голи, взеха им дрехите. Няколко от тях бяха в делириум и поискаха питие. Вещицата спря и попита:
  - Не мога да направя и крачка! Къде да отида!
  - Къде докара там и спри! - нареди от мрака сигурно най-големият в килията. - Няма място за нас.
  Ведмакова, осъзнавайки, че това е глупаво, все пак попита:
  - За какво сте момичета?
  Последваха гласове:
  - Да, тук е член 58 или дори без никакви такси! за какво си
  Вещерът иронизира:
  - Да, Берия беше изнасилен!
  Чу се приятелски смях на момичетата и възклицания:
  - Да, тя е наша!
  Кой изписка от мрака:
  - Помотай малко тоя Берия!
  Зловещ глас го прекъсна:
  -Достатъчно! И така вече повече от половин хиляда мъже бяха разстреляни в двора! И нас може да се разхождаме с цялата камера!
  Вещер излая:
  - Ами не, ако ме вземат на разстрел, няма да се дам така!
  . ГЛАВА #8
  Олег Рибаченко продължи да се бори за светло утре заедно с момичето Маргарита Коршунова.
  Воюваха в Сталинград. Те се биеха с цялата колосална храброст. И вечните деца не мислеха да отстъпят и да се поддадат на врага.
  Но силите бяха неравни и нацистите постепенно се придвижиха напред. Но много бавно и хвърляне на подходи към къщите и улиците с трупове на наемници.
  Москва беше обкръжена, но все още се бори. И също имаше своите красиви момичета. които са наистина богати.
  Олег Рибаченко и Маргарита стреляха в Сталинград. В същото време момчето се опита да композира нещо, според AI.
  Кандидатът за президент на Беларус Александър Лукашенко не бе допуснат до изборите. Те намериха грешка във факта, че Славянският събор оттегли подписите. В резултат кандидатите не бяха шестима, а петима. И основната борба се разгърна между Зенон Поздняк и Кебич. Проруският и по-умерен Кебич се класира на втори тур с лека преднина. И тогава спечели с голяма разлика антируския Позняк.
  Лукашенко протестира, че е бил отстранен незаконно. Но като цяло нямаше нищо друго освен шум.
  Кебич спечели много уверено. И той стана първият беларуски президент.
  Скоро Беларус влезе в зоната на рублата. Ситуацията в икономиката остава кризисна. Нямаше достатъчно пари. Но страната беше в зоната на рублата.
  Кебич предложи процес на интеграция с Русия. Започна конвергенцията на законите, отвориха се границите, обедини се икономиката. Бяха създадени наднационални органи.
  През 1999 г. в Беларус се проведоха нови президентски избори. Икономиката беше в дълбока криза след руския фалит. Но влиянието на комунистите силно се увеличи. Лукашенко пък се скара с всички и не създаде своя партия, а беше изтласкан от други сили. Основната борба се разигра между Калякин и Кебич. По това време Зенон Позняк загуби популярност. Както и Беларуския народен фронт като цяло.
  Комунистите станаха по-силни.
  В Русия историята също се промени малко. Зюганов спечели на президента малко повече гласове, въпреки че не успя да спечели. Лебед беше секретар на Съвета за сигурност още няколко месеца. Но като цяло това не е толкова важно. Най-важната разлика е, че Черномирдин не беше уволнен. И в резултат на това той остана министър-председател дори след фалита. Кебич обаче, въпреки помощта на Черномирдин, все пак загуби на втория тур и Калякин стана президент на Беларус.
  А в Русия след напускането на Елцин Черномирдин отиде на президентския пост. Руската икономика вече тръгна към растеж и Виктор Степанович, макар и с голяма трудност, с помощта на Жириновски, който зае трето място, победи Зюганов.
  Така в Русия Черномирдин става президент, Жириновски става секретар на Съвета за сигурност и първи помощник на президента. Путин засега остава встрани. Зюганов е лидер на опозицията. Примаков все още е министър на външните работи.
  Така че всичко вървеше по план. Калякин продължи процеса на интеграция, но все още не е обединен. Икономиките тръгнаха нагоре. Черномирдин води война в Чечня. Преговаря с Масхадов. И в крайна сметка постигна стабилност там.
  Черномирдин спечели лесно следващите избори над Зюганов. Калякин също беше лесно избран за втори мандат. Всичко вървеше повече или по-малко гладко. Беларуската икономика беше във възход.
  Но Калякин не отиде на трети мандат. Негов наследник беше колега Новиков.
  Черномирдин също не се кандидатира за трети мандат. Черномирдин беше наследен от Жириновски. Последният, разбира се, стана много по-умерен, но засили натиска върху Беларус - искайки присъединяване към Русия.
  Новодошлият се възпротиви. Заради това беше под санкции.
  Жириновски беше по-твърд и натискаше по-силно... В резултат на това проруските сили проведоха референдум в Беларус, който съвпадна с тежка икономическа криза. И Беларус стана част от Русия. Това засили антизападните настроения.
  През 2014 г. Жириновски, възползвайки се от повода на Майдана в Украйна и свалянето на Янукович, изпрати войски. Украинската армия не беше боеспособна и руснаците я разоръжиха. Янукович и Радата с оръжие обявиха референдум. Русия присъедини тази република към себе си.
  За да могат украинците да се бунтуват по-малко, Жириновски премества столицата на Русия в Киев. И това повлия на резултатите от референдума. Самият Владимир Волфович на следващите президентски избори беше триумфално избран за трети мандат, премахвайки всички ограничения на референдум.
  Александър Лукашенко се пенсионира и потъна в забрава. Путин беше председател на ФСБ до 2012 г., когато беше на шестдесет години. И Жириновски, който обичаше да подмладява екипа, не го замени с четиридесетгодишен способен офицер. Губернаторът на Беларус, който замени Новик, също стана по-млад.
  Русия обаче попадна под санкциите на Запада, но те не бяха особено значими. Жириновски воюва в Сирия и Ирак. Той създаде собствена държава за кюрдите и като цяло действаше по-решително от Владимир Путин. Освен това Русия нанесе ракетна атака срещу Саудитска Арабия и рязко наду цените на петрола.
  Тогава започна голяма война между Иран и САЩ. Което тласна още повече цените на петрола. Междувременно Русия превзе и анексира балтийските държави и Молдова. И тогава, възползвайки се от сътресенията в Казахстан след напускането на Назарбаев, тя включи тази република в своя обръщение.
  Проведен е и референдум и Русия придобива още една провинция.
  Постепенно възстановяването на СССР продължи.
  През 2020 г. Жириновски актуализира рекорда в изборите за четвърти мандат на президента на Русия. Докато не си отиде.
  И Русия се премести през Централна Азия. В Узбекистан, Таджикистан, Киргизстан, Туркменистан се появиха руски войски и се проведоха референдуми за присъединяване към Русия.
  Така страната беше възстановена в бившите граници на СССР.
  Но това не беше достатъчно за Жириновски. И той, без излишни предразсъдъци, окупира Финландия с войски. И там, разбира се, с почти 100% резултат, чрез провеждане на референдум. И се присъединих към нея.
  Така Русия върна своето. Отношенията с Китай се влошиха донякъде поради претенциите към Порт Артур и изселването на жълтите от Сибир.
  Но докато Китай се страхуваше от Русия и дрънкаше.
  Но в Аляска имаше военен преврат и руските войски я окупираха. И проведоха референдум за връщане в Русия. В същото време Америка беше принудена да признае недействителността на сделката за продажбата на Аляска на Русия.
  По този начин...
  Олег Рибаченко спря и отново започна да стреля.
  Момчето стреляло, а след това хвърлило граната с бос крак. Разпръсна нацистите и туитна:
  - Ние сме непобедими!
  Маргарита също стреля, хвърли граната с боси пръсти, смачка фрица и извика:
  - И винаги единни!
  Децата се бориха много смело.
  Момчето пак сечеше враговете със залп. Той хвърли граната по гъсеницата с боси пръсти. В резултат на това са се сблъскали два танка. Олег Рибаченко пее:
  - Слава на теб, нашата руска земя,
  В името на свещената Русия,
  Родни съвети семейство!
  Момичето отново хвърли гранатата с бос крак. Свали дузина фашисти и пее:
  - В планината има крава,
  Бъдете здрави деца!
  Момчето даде завой, покоси фрица и изчурулика:
  - Родината в сърцето ми,
  За щастие, ние ще отворим вратата!
  И след това детският му крак хвърли граната. Той е дете, което наистина е смъртоносен носител на разрушение.
  Маргарита също е стрела с колосална точност.
  Момичето го взе и запя:
  - Не, бдителят няма да избледнее,
  Погледът на сокол, орел-
  Гласът на народа е звучен -
  Шепотът ще смаже змията!
  Момичето, като хвърли граната с бос крак, взе я и изчурулика по-нататък;
  Сталин живее в сърцето ми
  За да не знаем тъгата -
  Отвори вратата към космоса
  Звездите блестяха над нас!
  И момичето се засмя. Тя нанесе удар по фашистите. Тя нокаутира техните редици и изписка:
  Вярвам, че целият свят ще се събуди -
  Ще има край на фашизма...
  Слънцето ще грее ярко
  Пътят, осветяващ комунизма!
  И отново момичето ловко хвърля граната с бос крак. Бутащи един друг нацистки танкове.
  Наташа също се бие. В Сталинград момичетата са просто герои.
  И пеят на себе си смело:
  - Моята родина е тъмнината на вселената,
  Мога да смажа атаката на злите врагове ...
  Не мога да обичам ден без теб
  Готов съм да дам живота си за теб!
  И Наташа хвърля граната с бос крак.
  След това Зоя стреля. Красиво момиче в бикини. Ще даде обрат, ще коси нацистите.
  И тогава убийствен подарък ще полети от босите й крака.
  Зоя пееше, оголвайки зъби:
  - Обичам да унищожавам врагове! Такова момиче!
  И отново красавицата с боси пръсти ще започне разруха.
  И тогава Аврора стреля. Също така червенокоси дявол как да кара нацистите.
  И с нейния бос крак изстреляна граната ще размаже бойците на Вермахта върху чакъл.
  Момичето изписква:
  - Тили, тили, трал, вали ...
  Победи нацистите с моята сила,
  Сега не мога да откажа!
  И отново воинът стреля точно.
  По-нататъшният огън се води от Светлана. И също с боси пръсти тя хвърли взривен пакет.
  Е, Фриц го разбра.
  Момичето, честно казано, е рок воин.
  И как се пее:
  - Слава на Русия над земята,
  Винаги ще бъдем с мечта!
  И четири момичета за нацистите и как ще ударят. Въобще те са като светци от батальона на ангелите на смъртта. И нацистите в Сталинград го разбират.
  Но става все по-трудно и по-трудно и по-трудно.
  Сталинград все още се издържа, но нацистите вече успяха да превземат Сухия. Сред нацистите има и силен флот от морето. Включително пленени британски кораби.
  Те буквално раниха цялото крайбрежие. А турците настъпват от юг. Става наистина зловещо.
  Наташа и нейните момичета от Сухими успяха да летят до Сталинград, завладявайки немски шперплатов самолет.
  А сега и в Сталинград. Като, този град са фашистите, колкото и да се опитваш да не го превземеш.
  Наташа хвърля убийствен подарък с бос крак, разкъсвайки нацистите на разкъсано месо, и пее:
  - Животът ни ще бъде прекрасен!
  Зоя, хвърляйки граната с бос крак, добави, оголвайки зъби:
  - Ако, разбира се, спечелим!
  И момичето поклати алените си зърна.
  Аврора, стреляйки, изрева:
  - И да се слави Отечеството ни!
  И с боси пръсти ще хвърли убийствен подарък. Смачкайте противниците и скърцайте:
  - Слава на Велика Рус!
  И тогава Светлана взе линията и го гръмна. Изрязах сто нацисти. Тогава тя хвърли граната с бос крак и изписка:
  - Към новата светлина на науката и просперитета!
  И четирите момичета пак се карат и няма да наведат носа си.
  Наташка вдигна с два боси крака взривния пакет. И поради цялата си сила тя го хвърли в нацистки танк.
  Е-75, след като получи повреда, спря и започна да пуши.
  Наташа пееше:
  - Рус се смееше, плакаше и пееше,
  Във всички епохи, затова тя и Рус!
  Тогава Зоя го взе и пусна убийствен подарък с боси пръсти. И друг танк на нацистите спря, подбит.
  Зоя туитна:
  - Да, бъдещето е наше!
  Слава на велика Русия!
  Аврора стреля от картечница. Покоси много фашисти. Тогава тя каза агресивно:
  - Слава на героите на СССР!
  И от хвърлянето на бос крак отново лети граната. Ето го червенокосото момиче. Просто непобедим терминатор.
  И как Светлана го взе и смаза нацистите. И ги събори като остър сенокос.
  Тогава тя изчурулика:
  - Слава на земята на Русия!
  И от хвърлянето на бос крак лети такава смъртоносна раздробна граната.
  Воинът изкрещя:
  - За съветската империя!
  Наташа стреля, казва:
  - За най-великата от империите!
  И отново нещо, което убива нацистите с огромна гаранция, лети от босите й крака.
  И момичето пее:
  - Слава на моята родина -
  Слава на Русия!
  Зоя хвърли и граната с бос крак. Тя отряза много нацисти и изписка:
  - Велика Русия - велика слава!
  И намигна на спътниците си.
  Момичетата разбира се почти голи. По бикини, загоряла, мускулеста, красива и извита.
  Колко очарователно изглеждат момичетата, когато са почти голи! И защо дори дрехи!
  След това Аврора активно стреля. И с бос крак ще хвърли нещо, което убива нацистите.
  Тогава той пее:
  - За великото Отечество!
  Светлана продължи да стреля. Тя посяче нацистите и изчурулика:
  - За големи постижения!
  И с бос крак как се хвърля граната. И пак нацистите са тъпи.
  Браво руски момичета. Те са хора на висшия пилотаж.
  И тогава има пилоти: Мирабела и Анастасия. Същото като да те ударят на фрица.
  Да, от такива момичета се разпръсват ордите на Хитлер.
  Воини се бият на Як-9. Колата изглежда остаряла. Но доста ефективен. Въпреки че по скорост и въоръжение отстъпва на Луфтвафе.
  Само едно 20 мм оръдие и картечница за момичетата, срещу МЕ-262 с пет 30 мм оръдия.
  Но тук Мирабела ловко маневрира, влиза в опашката на крилатия фашистки лешояд. И го застрелва. Избива метал, изгаря врага чист.
  Тогава Мирабела запя:
  - Все по-високо и по-високо и по-високо
  Самолетите летят като птици...
  Събаряме фашистки покриви
  А доблестта на войниците е отвъд границите!
  И ето я Анастасия как ще го вземе и ще се надупа на нацистите. Тя е момиче-терминатор.
  Той ще смаже лицата на нацистките бандити и ще изписка:
  - Голяма слава ще дойде за Рус!
  И също така с боси крака ще натискате педалите. И още един Месершмит пада.
  Момичетата се бият сами по гащи. И те са много добри. Те трептят бързо при по-слаби двигатели. И си тръгват от изстрелите на врага.
  Мирабела прекъсва Фриц и изписква:
  - Без гарвани, не можете да ни победите!
  И отново воинът изпълзя на смъртоносно разстояние.
  И новата нацистка машина пада.
  Момичето със сандали знае какво прави. И тя се справя страхотно.
  Ето един фашист, който се опитва да прикрие воина от разстояние. И тя си тръгва. И по някакво чудо отново на опашката на врага.
  И събаря Фриц, скърцайки:
  - За руснаците няма невъзможни неща!
  И отново воинът прави отчаян обратен завой. И друга кола пада пробита.
  Мирабела туитна:
  - Наистина светът е създаден за Русия!
  И пак как да се измъкна. И как да се даде на врага!
  Анастасия също събаря немска кола и пищи:
  - Цялата ни земя ще се прочуе, но няма да има улов за нас!
  А момичетата все повече се разминават!
  Какво може да се справи с тях? Това агресивен ураган ли е!
  По-точно ураган не може да ги надвие!
  Междувременно Наташа се бори и пее:
  Ще се борим за Русия!
  И също така с бос крак, как да изстреляте граната от убийствен калибър.
  И смила нацистите на парчета метал и кърваво месо.
  Зоя също ще хвърли смъртоносна и нажежена с бос крак и, скачайки, ще издаде:
  - И за новия ред на комунизма в целия свят!
  И оголи зъбите си.
  След това Aurora стреля силно. Той се застрелва, коси нацистите и скърца, оголвайки зъби:
  - За прогрес!
  И от босите й крака се втурва нещо, което е способно да разбие всяко препятствие.
  И тогава в битката Светлана. Такова убийствено момиче.
  И тя също е блондинка. Как посяга нацистите... И тогава от босите й крака лети убийствен подарък. Той ще смаже нацистите и ще ги превърне в дяволски пламъци.
  Терминатор момичета как да съскат:
  - Хвала на честната ми дума!
  Комсомолска дума!
  Воини как да стрелят по нацистите. И да ги разстреляме като бесни кучета.
  Ето ги Терминаторите! И мачкат нацистите - бе, дяволи!
  Наташа каза с патос:
  - Ще се борим за социализъм,
  За нашата съветска Русия,
  За нова страхотна поръчка!
  И отново смъртоносен подарък лети от босите й крака.
  Зоя също действа доста енергично. Смазва фашистите. И не ги разочарова. И босите й крака трептят като витло.
  Воинът казва с плам:
  - В името на свещената Рус,
  Русия ще бъде прославена!
  И отново воинът с пълно вълнение се бие.
  Тогава Аврора хвърля дар на смъртта с бос крак. Как помита нацистите във всички посоки. И казва с ярост:
  - Аз съм световен шампион по бокс!
  И тогава Светлана ще лансира убийственото и разрушителното. А босите й крачета са толкова пъргави.
  И воинът изчурулика:
  - Аз съм най-силният в света,
  ще накиснем нацистите в тоалетната -
  Не вярва на родината сълза,
  И ще дадем на злите олигарси в мозъка!
  . ГЛАВА #9
  Участвайки в тежки битки, Ведмакова почти не спеше няколко дни и затова, въпреки изключителната теснота в затворническата килия, задуха и смрад, тя заспа почти веднага.
  Сънуваше, че е в Средновековието и води бунт на роби, превръщайки се в нещо като Спартак в пола! След първия успех, смелото момиче-воин, мускулестото момиче, събра бунтовниците и им предложи сами да изберат водачи.
  Ведмакова, както се очакваше, стана ръководител на вече доста голям отряд и предложи могъщия герой Туран като свой първи заместник.
  И тук робите бяха единодушни. След това избраха десет души. Десетичната система е най-простата и Ведмакова реши, че нищо не трябва да е сложно.
  Въоръжени с трофеи и взели охлюви от хлебарки (в тежък сън избухна подсъзнанието на вещиците), те продължиха напред.
  За да укрепи авторитета си и да протегне краката си, Ведмакова ходеше, движейки се като котка. Тогава момичето започна да тича, опипвайки малките остри камъчета на каменистия път със стъпалата на босите си крака. Но воинът не обърна внимание на болката, освен това тя беше пред всички. Както се оказа, не напразно. Трима вражески бойци седяха в засада и можеха да вдигнат преждевременна тревога. Ръководителят на въстанието се покатерил на едно дърво и скочил отвисоко върху враговете. Движенията й са като танц на хибрид от тигри и кобри, лек вик и затихнал с отсечени глави.
  - Така сломявам съпротивата!
  Ведмакова не можеше да устои да играе за публиката, показвайки отрязани глави на роби. В отговор се разнесе одобрителен рев.
  Скоро се появиха имоти с насаждения. Издълбаните къщи са истински дворци с декорации и статуи. Тук-там се виждаха фонтани. От една статуя под формата на Зевс с крила на пеперуда и уста на корема, краката и гърдите: седем струи бяха бити. Нивите са богати, тлъсти, с подобие на златен памук, зърно с едри класове, нахут и други неща. Те наемат много роби. Имаше и мъже, и жени, както и много деца. Разбира се надзирателите, пазачите. Но като цяло, разбира се, има много повече роби и то с лопати и мотики.
  Ведмакова издигна самоделно знаме, набързо ушито от робини: С образа на Меч и мотика! Други роби се втурнаха в атаката.
  Междувременно няколко робини и робини висяха от стълбовете, ръцете и краката им бяха пробити с пирони. Изглежда, че тези деца на неправдата са били обречени на мъки. Виждайки приближаващите освободители, разпнатото момиче извика с неочаквано силен глас:
  - Възмездието дойде, бийте стопаните!
  Лидерът на Witcher, както винаги напред. Нейният охлюв от хлебарка се надигна и събори двама пазачи наведнъж. Останалите се облегнаха назад, един от страх, дори се натъкна на собственото си копие. От пробития корем стърчаха черва. Момичето се засмя.
  - Вие сте слаби воини, ако се страхувате от кон!
  Милослава, която стана неин оръженосец, се биеше от дясната страна, брадвите в ръцете на момичето бяха като бръснач на умен бръснар. Така известно отрязва бойците.
  Туран също не се поддаде. Той хвърли камък, който счупи гърдите на пазача, и се присъедини към битката. Беше очевидно, че упоритата работа му се отрази добре, а не мускулите на воденичния камък. Вярно, Ведмакова се движеше по-бързо.
  Робите престанаха да работят, но все още не са се включили в битката. Явно са се объркали. Вярно, същото неспокойно момче, скачайки до работещите момчета, извика:
  - Страхливци! Който е зад мен е героят, който без мен е гадната свиня!
  Първи се отзоваха момчетата. Те се нахвърлиха върху надзирателите. Ето едно момче на четиринадесет години, което удари своя "пазач" с мотика, така че главата му се пръсна като тиква. Това проработи и другите роби, дори обикновено скромните и търпеливи момичета, се втурнаха в битката.
  Сега битката беше хаотична, но численото превъзходство, както и отчаянието бяха на страната на робите. И, разбира се, те поеха.
  Passa е това, което е трудно да се очаква от момиче, което е учило точно пред очите й. Тя се хвана с пазача, той започна да я блъска. Така тя го измами, взе меча и го удари право във врата.
  - На това му викам лека закуска! - тросна се момичето. - Виж, не се напивай!
  Първото имение беше освободено бързо, отрядът растеше пред очите ни. Въстанието се разпространило като горски пожар, погълнал полетата. Ведмакова препусна напред. Конници се втурнаха към него, като правило стигнаха до самия връх на главата. Но пазачът не се отказа. Особено упорита битка имаше край фонтана със седем струни. Тук плантаторите преместиха конния резерв в битка.
  Смелата Ведмакова беше обградена от всички страни. Тя беше спасена само от изключителната бързина на специално угоен охлюв хлебарка. Ето точен удар и насеченият противник пада. Момичето обаче първо е ранено в рамото, след това в корема, а след това кракът й е почти отрязан. Тогава Ведмакова започна да хвърля малки ками. Остри като бръснач, те попадаха в очите, понякога в устата. Повечето от воините обаче бяха полуголи заради жегата и за такива войници е достатъчно да пробият гърдите. Няколко конници паднаха, но останалите продължиха. Имаше толкова много мечове, че изглеждаха като гребен в движение. Така те се леят от всички страни.
  Но Милослава, Паса, Туран и други роби пристигнаха навреме. След като се нарязаха в редиците, те вървяха като пързалка, можете да видите как труповете излитат и някак си въоръжени роби побързаха да им помогнат с цялата си сила.
  Пехотата нападна ездачите, изтощените роби отмъстиха за болката и унижението.
  - Хванете вражеския пръстен и не го пускайте! - заповяда Ведмакова.
  Пред очите й падна роб с отсечена глава, но след него паднаха десетина пазачи.
  - Вземете номера! - заповяда младият ръководител на въстанието.
  Все повече и повече роби влизаха в битката. Видя се как момчетата се катерят на конете с бягство, втурват се към ездачите и използват зъбите си, използват заострени камъни.
  Робите сякаш не познаваха страх, те отмъщаваха за дългите години на унижение, когато никой не ги смяташе за хора. Освен това много от тях са родени свободни и все още не са забравили опияняващия аромат на волята.
  След като приключи с "конния" отряд, Ведмакова продължи напред. Последното сериозно препятствие по пътя му беше цитадела, изсечена от големи дървета. Там имаше доста голяма охрана.
  - Претърсете именията и вземете стълбите. - извика тя. - Ако това не е достатъчно, направете ги сами.
  Робите набързо изградиха щурмови съоръжения.
  - Стълбите трябва да са широки, така че много воини да могат да преминат през тях едновременно. - посочи Ведмакова.
  Клането все още бушува в други имоти. На места слугите преминават на страната на бунтовниците, но в редица случаи по навик оказват съпротива. Надзирателите бяха убити бързо - това далеч не са най-твърдите воини. Последната крепост на вражеската съпротива беше детинецът. Ведмакова, както винаги, първа изкачи стената. Той беше ударен няколко пъти със стрела, но се пребори със смъртоносните дарове с щит. Най-близкият воин беше ударен толкова силно, че въпреки че успя да парира, той падна от стената.
  Милослава успя да отскубне гарда с кроше, като също отхвърли врага. Снежнобялата Паса вече е омагьосала вражеските войници със самото си появяване. Докато гледаха буйно надигнатите й гърди, със съблазнителни гърди, момичето ритна с крака в слабините, а след това наряза. Ведмакова, изкачвайки се по стените, отсече без съжаление. Врагът вече беше загубил морал, все повече и повече роби се катереха по стената. Те пробиха, имаше много стълби и охраната нямаше време да ги победи всички. На дъното, истината лежаха мъртви и ранени роби, нападението не можеше да мине без загуби. Тук робът и пазачът се хванаха заедно и рухнаха от прилична височина. Бяха наранени, но останаха, живи, продължиха да се задушават.
  Неспокойното момче, чието фамилно име Ведмакова забрави да попита, също беше на стената. Възползвайки се от дребния си ръст, той се шмугна между краката на полицая, след което го ритна в гърба с двата крака, като едновременно се блъсна под коленете. Той полетя напред, блъскайки се в вила, която държеше възрастен роб ..
  - Това е толкова уловено, че болезнено хапе! - изплези тънкия си език момчето, дразнейки пазачите.
  - О, ти, змия боса! - Боецът, стоящ отдясно, изруга и посече момчето с меч.
  Момчето се облегна назад и се изплю в окото от лулата си. Колко отчаяно крещеше врагът, сривайки се. Хлапето не се церемони и го довърши с меч. Ръцете на детето, макар и тънки, бяха жилави и силни - калени от тежък труд.
  Други момчета също показаха натиск, биеха се адски, крещяха и псуваха, избирайки готини изрази!
  Стената беше бързо изчистена, вътре битката се проточи малко, страхувайки се от отмъщението на робите, собствениците се биеха отчаяно. Вярно е, че порасналите кореми са лоши помощници в битка с бесни роби.
  Основният собственик, шейх Самума, се опита да напусне през подземния проход. Взел със себе си торба с камъни и злато. Може би имаше шанс, но алчността го подведе. Красивото момиче Рахита и дори с медния цвят на кожата си е прекалено голямо изкушение.
  - И ме последвай, кучко! - хвана я Шейх за буйната коса.
  - Няма нужда, сам ще отида, сър! - помоли се тя.
  - Не е курва! Обичам да те нося! Садистичният сановник се засмя.
  - Но боли! - подръпна босите си крака робинята.
  - Когато си отидем, ще те обеся за косата и ще те запаля. Шейхът облиза месоядно устни.
  - Ти си звяр! Но аз те обичам, повярвай ми!
  Момичето се сгуши до собственика, който допря мръсната си муцунка до чистото й лице и започна да я ближе. Тук ръката на Рахита намери кама на колана на шейха и я заби в подутия му корем с всичка сила.
  Ето едно създание на мрака.
  Шейхът пусна чантата и пусна косата си. Ръцете му се опитаха да затворят дълбоката дупка, червата изпаднаха.
  - Създание! Ехидна! - изръмжа той.
  - Не! Правилно постъпих! Колко момичета и мъже си измъчил. Той дори набиваше деца на кол и ги приковаваше на стълб. Това е просто отмъщение! - възкликна момичето.
  - По дяволите!
  - Богиня! Ти ме победи! - робинята ритна пълния, кървящ корем на шейха.
  - Малко удари! - той изхриптя.
  - Но в мен тече благородна кръв! - блеснала със зъби босата робиня.
  - Нищо курво! Войските ще смажат бунта, а ти ще бъдеш толкова измъчен, че аз ще ти изглеждам като ангел! - намерих сили да изръмжа Шейхът.
  - Те имат ли по-богата фантазия от вашата? Момичето изплези език.
  - Стига ти! Богаташът се гърчеше и стенеше. - Наранен! Донесете ми фацифи мехлеми.
  - Защо? - хитро попита момичето.
  - Ще ти дам тази торба злато. - помоли Шейх.
  - Той е мой! Добре, просто от милост, къде е мехлемът fatsifi? Момичето се усмихна лукаво.
  Познавате ли килера под формата на летяща крава? - хриптеше богаташът, заеквайки.
  - Да! Видях един такъв красив с камъчета.
  - Значи трябва да си пъхнеш ръка в главата и лесно можеш да вземеш кутия с мехлем. Ще дойдеш за мен и ще мажеш. - измърмори Шейх, почти губейки съзнание.
  "Дори един злодей заслужава медицинска помощ. Чакай ме!
  Момичето изтича в стаята. Тя не се интересуваше от богаташа, но такъв ценен мехлем е много рядък и полезен за бунтовниците. И тогава тя ще предаде омразния изрод на бунтовниците.
  Робите вече са избягали по стаите. Двама от тях видяха красиво полуголо момиче. Здрави момчета, жадни за женска обич, се втурнаха към нея. Момичето работеше здраво, беше мускулесто и затова лесно отблъсна нападателя със силни крака и извика:
  - Ако искаш да получиш пари. Знайте, че там, в мазето, плаче един агресивен тип, с торба злато.
  - Ние не обичаме агресията! - възразиха иронично момчета.
  Но той е и богат! - тросна се момичето.
  - Тогава по-добре, да се бием! Къде е мазето? - разбърквали се непокорните роби.
  - Следвайте ръката ми там! Робинята махна с дясната си ръка.
  Млади черни роби се втурнаха към мястото, където сочеше пестилото й. Момичето се усмихна и изтича в стаята. Обзавеждането беше доста богато, но разхвърляно. А ето и шкафчето, отлято в злато. Рахита, без да се замисли, пъхна ръка вътре. Тя се плъзна навътре и в този момент челюстта й се затвори.
  Красавицата изпищя, остри като бръснач зъби отрязаха китката й.
  - О, колко болезнено! - изпищя тя, след което изтръгна. - Толкова е подло!
  Въпреки дивата болка, момичето трескаво се опита да превърже ръката си. Ведмакова, чувайки женските викове, реши, че някой е изнасилен и бързо нахлу в стаята. Виждайки красавицата цялата в кръв, тя изкрещя:
  - Кой се осмели да направи това?! Ще му сложа достойнството на задника! - В пристъп на гняв, воинът може да бъде груб.
  Сълзи се лееха от очите на Ракхита, не толкова дори от болка за нея, много пъти битият роб не е непознат, колкото от осъзнаването, че сега тя е инвалид.
  - Той е! Момичето посочи килера.
  Ако е така, значи е ужасно! - Ведмакова наряза със сила ухиленото насекомо по главата. Конструкцията се огъна от удара, по-мекото злато беше изсечено. Воинът продължи да бие, докато не разби шкафчето на парчета.
  Момичето забележимо пребледня и снежнобялата Паса скочи до нея. Тя сръчно приложи турникет, спирайки кървенето. Ведмакова извади отрязана ръка, крайникът пребледня, но все още беше топъл.
  - Страхотен! - Трябва да се обадим на Хиров. Може би ще го отгледа. Воинът подсвирна силно.
  Паса попита:
  - Кой те посъветва да си пъхнеш ръката тук?
  - Сама!
  - Какво вложихте в себе си? - изненада се Ведмакова.
  - Не, този изрод се казва Самума. - поправи го момичето.
  - Ако е така, тогава трябва да се четвърти. Воинът завъртя очи.
  - Той е в мазето и е тежко ранен. Ще можете да го хванете. Ако не дишате.
  Ведмакова се опита да задържи четката, но изведнъж се превърна в хлъзгав гущер, който се опита да се измъкне. Ако воинът не беше толкова сръчен от раждането, може би тя успя. Особено който го е хванал не за опашката, а за врата.
  - Леле, странна магия. Трябва да покажем на Хиров.
  Лицето на раненото момиче помръкна и тя загуби съзнание.
  Паса го вдигна точно навреме:
  - Нервно момиче, но красиво! Ще бъде жалко, ако остане инвалид.
  Е, надявам се това да се оправи. Едва сега Хиров пропусна някъде, обеща да бъде до мен. - сви недоволно рамене Ведмакова.
  - Тук съм! Магьосникът изскочи иззад вратата. - Усещам магия.
  - И аз го държа в ръцете си! - изръмжа Вещицата.
  - Е, това не е лошо! Това е смесица от медуза и гущер, виждате, че е полупрозрачен, можете да видите как три сърца бият. Магьосникът се засмя.
  - Което е впечатляващо. Момичето загуби ръката си и вместо нея - гущер медуза. Мисля, че въпреки цялата сръчност на такова създание, това не е напълно равностоен заместител! - Воинът никак не беше склонен да се шегува.
  - Но една от частите на тялото може да плува и това не е никак лошо. Някаква суперсила! Магьосникът намигна лукаво.
  - Какво означава това, увреждане ли е? - Не разбрах Вещера.
  - Как да кажа! В крайна сметка това вече не е просто животно, а част от женското тяло. А управлението на животните е трудно. Сега този малък гущер може да се свие и да се промъкне във всяка пролука или да се изкачи през стената. Освен това е почти невидим, този вид е като хамелеон. - започна да обяснява магьосникът.
  - Пулсарно! - каза, демонстрирайки ентусиазма на Пас. - Не мислех, че е възможно. Отрежете четката и я направете шпионска.
  - Случва се поражението да обещава големи неприятности, но това е само отражение на бъдеща победа. Магьосникът забеляза.
  - Значи няма да я разочароваш? - изясни Ведмакова.
  - Не! Във войната доблестта и доброто разузнаване носят победа. За да улучите, първо трябва да видите целта, иначе ще си изкълчите юмрука. Но за да се избегнат неприятности, раната трябва да бъде излекувана. - меко отговори Хирово.
  - Не е хубаво едно момиче да е инвалид. В крайна сметка това ще я развали! Можете ли да го направите да изглежда като истински крайник, човешка ръка? - поинтересува се Ведмакова.
  - Аз ще помисля! Може би мога да го поправя. Като цяло повечето магьосници са много по-добри в убиването, отколкото в лекуването. - подчерта с натиск Хирово.
  - Съгласен съм с това! Всеки глупак може да осакати, не всеки умен може да излекува. - Ведмакова за убедителност дори извъртя пръст на уискито.
  - Много груби палачи - малко лекари!
  Робите завлякоха собственика на Самум, изглежда, че той е мъртъв. Рахита дойде на себе си, лицето й беше изкривено от раздразнение.
  - Пак измами всички! Той си тръгна, без да си плати сметките.
  - Ще наредя да го обеся! - каза Ведмакова. - Нека трупът му бъде предупреждение за всички подли и алчни. Алчният човек винаги е щедър със сълзи на разочарование!
  - Резонно е! Но кой ще ми върне ръката? Момичето беше готово да заплаче.
  - Ето го! - посочи водачът на въстанието.
  Хиров се поклони, в ръцете му пламна шнур.
  - Не се безпокой! Не е нужно да си осакатен. Така че Rakhita ще трябва да стане страхотен шпионин за вас. В крайна сметка искате да отмъстите на всички богати и могъщи в тази империя.
  - Разбира се. Не бъди роб, унизен в пръстта! - възкликна момичето.
  - Значи можете да ни помогнете! Лошо се управлява тази империя, така че гробът ще оправи гърбавата система! - магьосникът излъчи лъч енергия от показалеца си.
  - Странно! Виждам много енергия в теб. И мъдрост! Готов съм да се присъединя към вас! - възкликнал робът.
  - Ще бъдете наранени, но ще можете да надделеете! Без болка няма доблест, без доблест няма победа! - заяви той, демонстрирайки философското мислене на магьосника.
  - Аз съм жена - така че съм свикнала да търпя. Рахита кимна.
  - Когато търпението не е достатъчно, пеенето ще помогне! - иронизира Хиров.
  Всички се засмяха. Ведмакова беше в добро настроение. Началото беше победоносно, което означава, че няма време за губене. На първо място, необходимо е да се формира армия от роби, преди да се разпръснат. Така че хората са като желязо, докато изстине, придайте му желаната форма. Момичето воин излезе на стената, качи се на подиума и заповяда с гръмовен глас:
  - Колекция от тромпет събира всички!
  Паса попита:
  - Жените също?!
  - Да! Ще имаме нужда от всеки меч. Побързайте, но знайте, че няма да има грабежи, всичко ще разделим по равно.
  Събирането на роби отне известно време, дори се наложи да използвам камшици. Самата Ведмакова беше принудена да помогне на няколко от тези, които не загубиха главите си и ограничиха грабежите. Момичето удари добре ушите на петимата най-ревностни бандити, един дори й отряза главата. Капки кръв паднаха по лицето й, Ведмакова ги облиза лакомо. Проработи. Общото събрание се проведе по тъмно при светлината на факли. Имаше хиляди освободени роби, Ведмакова дори прецени на око, че са най-малко дванадесет хиляди, въпреки че сред тях има много деца и жени.
  Тя се представи от най-високата кула на цитаделата. Магьосникът стоеше отсреща, той контролираше цялото събрание. Робите са били брутално експлоатирани, а слабите са екзекутирани или избивани. Така че като цяло, ако вземем физическите параметри, те изглеждаха като добри бойци. Просто имат нужда от обучение. Ведмакова произнесе запалителна реч. Особено упорито тя обясняваше необходимостта от създаване на голяма освободителна армия.
  - Единство, смелост, себеотрицание - ключът към победата, свободата, щастието! Без дисциплина няма армия, а без армия не може да се намери свобода! Трудът ни направи по-силни, умножен по ума ще даде свобода и заедно с късмета ще донесе щастие!
  Така че нека станем едно цяло и разбием веригите! - проговори воинът.
  Робите приветстваха одобрението им! Само един роб, с много белези и горд поглед, мълчеше. Погледът му изразяваше най-крайната степен на презрение.
  Ведмакова отново предложи да се избере единен водач на въстанието!
  - Командирът е като върха на пирамидата - трябва да е само един, иначе и такава солидна конструкция ще рухне!
  Робите крещяха:
  -Точно! Води ни.
  Ти велик воин ще бъдеш наш лидер! - неочаквано успя да извика на всички момчето.
  Това изненада Ведмакова: как изобщо е възможно това. Тя се вгледа по-внимателно, в ръцете на детето имаше нещо подобно на вятърна тръба, само че по-дебело. И с помощта на това устройство той изгърмя.
  - Момчето ще стигне далеч! Как се казва той? - попита воинът.
  - Дик! Конкретно разпознах. - каза Пас.
  - Просто име! - Ведмакова явно очакваше нещо по-екзотично.
  - Защо сложност!
  - Да гласуваме! - обяви магьосникът. Имаше такъв гръмовен глас, че палмите се разтресоха. - Който е за воина на Witcher да бъде лидер, вдигнете дясната си ръка! Гласувайте за истината, свободата и честта! И животът ти ще бъде такъв, че и боговете да завиждат! -
  Робите, обзети от ентусиазъм, почти единодушно вдигнаха десните си ръце. Те изглеждаха като войн и тяхното единодушие доведе до идеята, че ако Хиров беше използвал чара си тук.
  Не е ли вярно, че пристигането му им даде свобода и възможност да се почувстват истински хора. Така че е естествено да се срещнете с Ведмакова като дъжд в суша. По лицата на бившите роби се четеше радост. Беше като събуждане.
  Тук при всеобщо ликуване пристъпи могъщ роб, богато украсен с белези. Той проговори с дълбокия си глас.
  - Имаше и ще има много, които искат да водят към щастието. Но имате ли моралното право да го правите!
  - Който!? - Вещерката се ухили с уста, пълна със зъби. Бицепсите на голите му ръце изпъкнаха.
  - Кой си ти?! Потомък на благородническо семейство или обикновен човек. Или може би дори избягал роб като Гисор. Той също обещаваше много, но завърши живота си на клада. И с него двадесет хиляди роби. - Отсечен от могъщ роб.
  - Много ще зависи от нас. Виждам белези по теб, най-вероятно не си роден роб, мога да различа раните, причинени от камшик или меч с копия! - каза Ведмакова.
  - Познахте непознатия за мен воин! Аз съм граф дьо Форса, потомък на страховити крале. Но знаете ли името на баща си? - попитал знатен роб.
  - Благородството на семейството има същото отношение към смелостта, както дължината на косата към ума! - парира Ведмакова и веднага добави. - Никаква доблест на предците няма да помогне на страхливеца!
  - Говориш прекрасно. Като панаирен шут колко смело е сърцето ти? Робът повдигна заплашително вежди.
  - Е, ти си герой! Брой, но съизмерен със съдбата на роб, къде ти беше гордостта и смелостта! - Ведмакова вече започна да се навива.
  Имах свои причини за това. И какво, не е нужно да знаете, по-малко знания - по-лесно се умира! Предизвиквам те на битка до смърт и ако се осмелиш не само на думи, ще приемеш предизвикателството! - изрева граф дьо Форс.
  - Можете да бъдете сигурни в това! Воинът троснато.
  Робите разчистиха арената. Witcher слезе и провери меча. Съперникът й застана пред нея. Той веднага имаше собствено оръжие, два остро заострени меча. За всеки случай воинът извади от пазвата си още един меч.
  Граф дьо Форс беше много по-висок от Вещерите, много по-широк в рамене, въпреки че не изглеждаше толкова мускулест и релефен, момиче, достойно да стане световен шампион по фитнес. Въпреки това нямаше мазнини, а връзките на сухожилията бяха стегнати и подути. Освен това във всяко движение имаше огромно преживяване, а скачащата походка говореше много. По лицата им играеше усмивка, която вече не беше презрителна, а по-скоро съчувствена.
  - Е, закъсала си, момиче! Няма да завиждате. Графът й показа юмрука си.
  - Защо си толкова самоуверен? Гневът на Вещера се засили.
  - Спечелих много битки и турнири. В моето кралство ме смятаха за един от най-добрите бойци, мнозина ме смятаха дори за най-добрия. - Форса, разтърси гръдните си мускули, които приличаха на два щита, стоящи един до друг.
  - Защото си се борил само с благородниците, а те се изродиха и надебеляха. Сега, ако се разбирате с талантлив обикновен човек, малко от славата ви остава! - уверено отговори Ведмакова.
  - Положи кучето, докато една пръчка мина по гърба, или по-скоро моя меч! - Цялата пълнота на арогантност се върна към графа.
  - Това е много интересно! Острие от най-здрава стомана ръждясва в ръцете на приказлив и страхливец! - Ведмакова не престана да блести с красноречие.
  - Е, това най-вероятно се отнася за теб, женско копеле! - изръмжа Форса.
  - Може би спрете да се фехтувате с езици и използвайте нещо по-твърдо! - Ведмакова възпроизвежда елегантна осмица.
  - Взаимно!
  Графът и водачът на бунтовниците се срещнаха очи в очи. Мечовете се движеха бързо, удряйки с пълна сила. От ударите хвърчаха искри, чуваше се звън.
  Графа атакува няколко пъти. Той опита техниката на двуцевката, но Ведмакова отби атаките, като отбеляза, че благородната й опонентка има прилична скорост.
  - Какво играеш!
  - На конците на смъртта!
  Графа отново свали серия от удари, опита сложни комбинации. Ведмакова леко отстъпи, направи контраатака, леко хващайки врага за гърдите.
  Тя изучаваше движенията на опитен воин, без да бърза да си легне. Графът се ухили с блеснали очи:
  - Ти изобщо не си толкова прост! Може би дори не съвсем роб, въпреки че ходите боси.
  - Роден съм свободен и живях в гората! Вратът ми никога не е познавал хомот. Немислимо е да се подчини на сила. Истински свободният човек се подчинява на три неща - разум, любов, Бог. Робът в душата си е покорен - на страстите, похотта, Божиите служители! - красиво отговори Ведмакова.
  За последното си прав! Наистина си прав, тези попове и попове ме нагласиха! - Графа направи двойно ветрило, после техниката "мида", но не се получи. - Ще се радвам да поговоря с вас на чаша вино, освен ако, разбира се, не ви убия.
  - Халба вино е като океан - увлечеш ли се, губиш почва под краката си! - каза воинът.
  - Но се чувстваш по-свободен. Какво ще кажете за този подход.
  Държеше тризъбец, после пеперуда. В отговор Ведмакова удари по-силно срещата. Графът се олюля назад. След това състезанието се поднови отново, Forsa се движеше като вятър, той осъзна, че опонентът му е твърде силен, за да я вземе изневиделица. След това, след като привикна Ведмакова към определена последователност от движения, графът внезапно промени траекторията на меча и удари момичето по мускулести, но заедно с женствени гърди. Течеше кръв, драскотината беше дълбока. Раната не сломи Ведмакова, а напротив, даде й сила. Момичето премина в настъпление, а мечовете заблестяха в причудлив танц. И въпреки че отвън изглеждаше, че воинът напълно е загубил главата си и е бесен, но животът в гората и ловът от ранна детска възраст я научиха да запази ума си в най-ожесточената битка. За графа беше трудно да удържи такъв натиск, той отстъпи, парирайки с трудност. Ведмакова улови момента, в който робският сановник се отдръпна, сякаш го беше ударила с юмрук под коляното. Ударът удари сухожилието и графът се огъна, скоростта му падна. Тогава момичето проведе свой собствен прием, самата тя го измисли, наричайки го деветглав дракон. Само добре обучен боец може да извърши подобно нещо. Още повече, че последната девета атака беше почти неотразима. Тук беше въпрос на механика, отразяваща атаката, четката беше твърде отслабена, парирайки атаките и следователно последната атака завърши. За първи път воинът проведе прием на доста умел и бърз партньор и когато той ахна, изпускайки меча си, стана ясно, че новостта е успешна.
  Графът пребледня, загуби сили.
  - Ти си късметлийка!
  - Не точно! Късметът е нестабилен като пясъка - само старанието ще го скрепи с цимент.
  Ведмакова отново рани врага, но не дълбоко - не искаше да убива или осакатява. Ударявайки отново, тя се хвърли, графът механично я парира и воинът извади клишенокрая й меч. Робският сановник се оказал напълно невъоръжен. Ведмакова хвърли мечовете си, втурна се към врага и спъна броенето. Ръцете й заключиха крайника му в ключалка.
  - Предавам се? Очите на пантерата блеснаха.
  - Аз съм граф, ще се предам на бос роб!
  Ведмакова възрази пламенно:
  - Не роб, а борец за справедлива кауза! Ти самият си бил роб и си разбирал какво е унижение, а те са други хора, не по-лоши от нас. Така че попитайте съвестта си!
  . ГЛАВА #10
  Олег Рибаченко и Маргарита Коршунова се биеха на фронтовата линия. Момчето и момичето вече са доста отегчени от продължителната война. Постоянното убиване и стрелба също е досадно.
  Това е като в игра. Същият стрелец рано или късно ще се отегчи.
  На децата им омръзна да стрелят и да хвърлят непрекъснато гранати с боси крака.
  Момчето даде своя ред. Уби фашистите.
  И каза:
  - Маета!
  Момичето хвърли граната с боси крака. Тя разпръсна фрица и изгука с наслада:
  - Ще имаме нови, много големи победи!
  Но вече е скучно. Дори фактът, че от хвърлянето на босите крака на момчето нацистките танкове се избутват настрани.
  След това Олег започна да композира.
  Друга алтернативна история. Зюганов не гласува за кандидатурата на Степашин, както и трите комунистически фракции.
  Тя приключи с разпускането на Държавната дума и предсрочните избори през септември 1999 г.
  Разбира се, комунистите бяха по-силни от всякога. И отидоха на изборите, разчитайки на постиженията на правителството на Примаков, където изиграха видна роля. Все още не е създаден блок "Единство". Путин не се появи като министър-председател. А нахлуването на бойци в Дагестан само добави гласове на левите и уби силата на властите.
  Като цяло правителството се оказа неорганизирано. НДР отслабна и се разпадна и нямаше нова готова партия. Да, и Степашин, назначен за министър-председател, не оглави управляващата партия. И тогава Елцин изобщо го уволни.
  Накратко, парламентарните избори доведоха до убедителна победа на левицата.
  Триумфът на комунистите беше впечатляващ. Освен това блокът Примаков-Лужков нямаше време да се размотае. Но все пак успя да се регистрира заедно с фермерите. И зае второ място. Трети беше "Яблоко", който беше добре рекламиран. Четвъртото място е заето от Либералдемократическата партия. Но до голяма степен поради факта, че пропрезидентските канали активно популяризираха тази партия.
  И Елцин дори даде, по-точно, присъди на Жириновски званието генерал.
  Така че всичко се случи по специален сценарий.
  Опозицията завзе властта в Държавната дума. И Елцин се съгласи да напусне доброволно, като официално назначи Примаков за свой наследник. Зюганов стана и премиер и дясна ръка.
  Това, общо взето, устройваше комунистите. И беше постигнат компромис. Басаев и Хатаб бяха изтласкани от Дагестан. Но те не изпратиха войски в самата Чечня.
  Скоро там избухва гражданска война и разделянето на няколко фракции.
  Русия помогна на Масхадов и Кадиров. Примаков лесно спечели президентските избори в Русия. Вторият неочаквано беше Жириновски - който нямаше други конкуренти в своя електорат, а либералът Явлински не беше негов съперник.
  Олег Рибаченко прекъсна композицията. Не, не е интересно. Отново вече засегната тема след Примаков, Зюганов и възстановяването на СССР. Изморен!
  Може да е нещо по-интересно за композиране. Например за космоса.
  Момчето започна да мисли.
  Новата столица на Великата руска империя се нарича Петроград-Галактик. Основан е в съзвездието Стрелец, почти в самия център на галактиката. Както звездите, така и планетите бяха много по-плътни тук, отколкото в покрайнините на Млечния път, където старата Земя намери подслон. Войските на Западната Конфедерация бяха напълно изгонени от ядрото. Войната обаче не премина без следа: хиляди планети бяха унищожени, от Земята останаха само спомени. Това беше основната причина за преместването на столицата в най-богатото и спокойно място в галактиката. Тук е много трудно да се пробие, следователно, дори в условията на тотална космическа война, където фронтовата линия е абстрактно понятие, а тилът е конвенция, ядрото се превърна в основна руска база и индустриална крепост. Столицата се разрасна и напълно погълна планетата Кишиш, превръщайки се в гигантски метрополис. Гигантски град, способен да впечатли всеки разумен човек. Многобройни летящи машини прорязват лилавото небе.
  Маршал Максим Трошев е извикан при министъра на отбраната супермаршал Игор Рьорих. Предстоящата среща беше знак за рязко повишена активност на противника. Войната, която измъчваше всички, поглъщаше ресурси като хищна фуния, трилиони хора загинаха в нея и никой не успя да постигне желания успех. Милитаризацията остави своя отпечатък върху архитектурата на Петроград-Галактик. Огромни небостъргачи стоят в равни редици, те са клетки на шахматната дъска на града. Това неволно напомни на маршала за изграждането на космически армади. По време на последната битка големи руски кораби също заеха позициите си, след което внезапно нарушиха формацията, удряйки вражеския флагман. Една добре планирана битка ескалира в меле, когато няколко кораба се сблъскват, експлодирайки в чудовищно ярки светкавици. Вакуумът беше нарисуван така, сякаш изведнъж изригнаха гигантски вулкани и потекоха огнени реки, потоци адски пламъци преляха от бреговете си, покривайки ги с разрушителна вълна. В хаотична битка армията на Велика Русия постигна успех, но победата дойде на изключително висока цена. Няколко хиляди космически кораба се превърнаха в потоци от елементарни частици. Вярно е, че врагът претърпя още по-големи загуби. Руснаците знаеха как да се бият, но конфедерацията, която включваше много раси, се скъса яростно, оказвайки упорита съпротива.
  Основният проблем беше, че центърът на конфедерацията, разположен в галактиката Том, беше много труден за унищожаване. Древната цивилизация на кленови даги, живяла в този куп звезди в продължение на милиони години, построила непревземаема крепост, заобиколила се с мощна отбранителна линия, пълна с капани.
  За да проникне в това пространство "Манерхайм", цялата руска армия не е достатъчна. Не беше възможно да се сложи край на войната. Планети и системи са сменяли ръцете си много пъти. Маршалът огледа столицата с чувство на носталгия. Бързащите гравитационни самолети и фланери бяха боядисани в камуфлажни цветове, двойното предназначение на самолетите се усещаше навсякъде. Някои от сградите приличаха на гигантски танкове или бойни машини на пехотата с гъсеници вместо входове. Беше забавно да се гледа как водопад изригна от дулото на такъв крилат танк, синя и изумрудена вода отразяваше четири "слънца", играейки в десетки нюанси, а екзотични дървета и огромни цветя растяха на багажника и крилата, образувайки странни висящи градини. Съвременните танкове-небостъргачи с гигантски размери като правило са рационализирани, въоръжени с много оръдия. Да живееш в такива къщи е удобно и комфортно, въпреки че в случай на атака срещу столицата подобна сграда се превърна в мощна бойна единица за пет минути. Минувачите от всички съсловия и дори малките деца бяха в армейски униформи или в дрехи на различни паравоенни организации. Самонасочващите се кибермини се рееха високо в стратосферата и приличаха на цветни топки. Светилата осветиха небесния свод, заляха гладките огледални булеварди с ослепителни лъчи. Максим Трошев не беше свикнал на подобни ексцесии.
  "Звездите тук са твърде гъсти. И ми е твърде горещо."
  Маршалът изтри потта от челото си и пусна вентилацията. По-нататъшният полет премина без проблеми, скоро се появи сградата на Министерството на отбраната. На входа стояха четири бойни машини. Лучиари, бодливи в смукала - животни с обоняние петнадесет пъти по-силно от кучешкото - обкръжиха Трошев. Циклопският дворец на супермаршала се намираше дълбоко под земята, а дебелите му стени помещаваха плазмени оръдия и каскадни лазери. Вътрешността на дълбокия бункер беше проста - луксът не се насърчаваше. Преди това Трошев е виждал шефа си само в триизмерна проекция. Супермаршалът беше възрастен, опитен воин на сто и двадесет години. Трябваше да сляза на високоскоростен асансьор, прониквайки под земята в продължение на дузина километра.
  След като премина кордона от елитна охрана и бойни роботи, маршалът влезе в кабинета, където плазмен компютър симулира разгърната холограма на галактиката с белези на концентрацията на руски войски и местата на предполагаемите вражески удари. Наблизо висяха по-малки холограми, виждаха се изображения на други галактики. Контролът над тях не беше непрекъснат, сред звездите имаше независими държави, обитавани от интелигентни, понякога много странни раси. Трошев не гледа дълго този разкош, трябваше да направи още един репортаж. Игор Рьорих изглеждаше млад, лицето му беше почти без бръчки, гъста руса коса. Изглеждаше, че може да живее и да живее, но руската медицина във военно време не се интересуваше твърде много от удължаването на човешкия живот. Напротив, бързата смяна на поколенията стимулира еволюцията, беше в полза на безмилостния военен селекционер. Срокът на живота беше ограничен до сто и петдесет години. Дори за елита. Е, раждаемостта остана много висока, абортите бяха само за деца с увреждания, а контрацептивите бяха забранени. Супермаршалът обърна поглед към влезлия Трошев.
  - И ето те, Максим. Нулирайте всички данни на компютъра, той ще обработи и ще издаде решение. Какво можете да кажете за последните събития?
  - Конфедератите и техните съюзници си взеха добър урок. Везните се накланят в наша полза. През последните десет битки по-голямата част от битките са спечелени.
  Рьорих кимна.
  - Знам го. Но съюзниците на конфедератите, Даги, станаха забележимо по-активни. Те започват да представляват сериозна заплаха.
  - Съгласен.
  Рьорих обърна изображението върху холограмата и леко го увеличи.
  - Преди теб Galaxy Smoor. Тук е втората по големина крепост на дагите. Тук ще нанесем основния удар. Ако успеем, ще можем да спечелим войната в рамките на седемдесет, максимум сто години. И ако се провалим, войната ще се проточи много векове. Доказал си се като компетентен командир и затова ти предлагам да ръководиш операция "Стоманен чук". Ясно е?
  - Да, точно така, ваше превъзходителство.
  Игор се намръщи.
  Защо такива заглавия? Обръщайте се просто: другарю супермаршал. От къде взе това?
  Максим се смути.
  - Аз, другарю супермаршал, учих при Бингите. Те проповядвали стария имперски стил.
  - Ясно. Но сега империята е различна, председателят опрости старите обичаи и процедури. Освен това скоро предстои смяна на властта и ще имаме нов по-голям брат и върховен главнокомандващ. Може би ще ме уволнят и ако операцията "Стоманен чук" успее, ще те поставят на мое място. Необходимо е да се учи предварително, това е огромна отговорност.
  Маршалът беше повече от три пъти по-млад от Рьорих и затова покровителственият тон беше много подходящ и не предизвика обида. Въпреки че предстои смяна на лидера, а новият им лидер ще е по-млад и от двамата. Естествено, че ще бъде най-доброто.
  - Готов съм. Аз служа на велика Русия!
  - Така че върви. Моите генерали ще ви информират за подробностите.
  Отдавайки чест, маршалът се оттегли.
  Коридорите на бункера бяха боядисани в цвят каки. Отдолу се намираше оперативният щаб. Многобройни фотонни и плазмени компютри обработваха информацията, постъпваща от различни точки на метагалактиката с ускорени темпове. Предстоеше дълга рутинна работа и маршалът беше освободен само след час и половина. Сега той чакаше продължителен хиперскок в съседна галактика. Там трябва да се съберат огромни сили, почти една шеста от целия руски космически флот. Няколко милиона звездни кораба. След като бяха уредени дребните подробности, маршалът се издигна на повърхността. Дълбокият хлад беше заменен от силна топлина. Четири светила се събраха в зенита и, настръхнали с корони, безмилостно облизващи небето, изляха потоци от частици върху планетата. Каскади от светлина струяха по огледалните улици. Максим скочи в гравитационния самолет, вътре беше удобно и прохладно и се втурна към покрайнините. Никога преди не беше ходил в Петроград-Галактика и искаше да види със собствените си очи столицата, населена с триста милиарда жители. Той напусна военния сектор и всичко се промени, развесели се. Появиха се сгради с оригинална композиция, той би ги нарекъл, може би, луксозни - в тях се заселиха представители на привилегированата класа. По време на тоталната война слоят олигарси намаля, но не беше напълно унищожен. Дворците били истински произведения на изкуството. Един от тях приличаше на средновековен замък, където вместо зъбци на парапета се издигаха палми. Другият стоеше на тънки крака и под него се простираше магистралата, той приличаше на ярко оцветен, звездообразен паяк. Много сгради, в които живееха по-бедните хора, също не предизвикваха асоциации с казарми, напротив, внушителните фасади блестяха, украсени със статуи на лидери и генерали от минали векове. Не всичко трябва да се боядисва с каки, смята Трошев. Освен това може би най-населеният град във Вселената трябва да има красива архитектура. Особено колоритен беше туристическият сектор с неговите движещи се пътеки, сгради с форма на гигантски рози, лалета в пълен разцвет и преплетени, маргаритки, нанизани заедно, и екзотични животни, странно смесени. Очевидно е интересно да живееш в мечка или тигър със саблезъби, харесва децата. Въпреки това, възрастните също са изумени, когато такава конструкция се движи или играе. Незаличимо впечатление на маршала направи въртящ се дракон с дванадесет глави, от всяка уста биеха многоцветни фонтани, осветени от неон. Като цяло имаше много фонтани с най-странни форми, хвърлящи многоцветни струи на стотици метри в небето. И колко са красиви, в светлината на четири слънца, вплетени във воден орнамент, една приказна, неповторима игра на цветове. Децата тук бяха весели и красиви: цветните дрехи им придаваха прилика с приказните елфи. Тук не само имаше хора, половината публика бяха чужденци. Извънземните деца обаче обичаха да играят с човешките деца. Трошев се срещна и с интелигентни растения. Пищни златистоглави глухарчета с четири крака и две тънки дръжки. Малките им имаха само два крака, а златните им глави бяха гъсто осеяни с изумрудени петна. Максим познаваше добре тази раса - Гапи, триполови растителни създания, мирни, но по волята на съдбата въвлечени в всеобща междузвездна война и станали естествени съюзници на Велика Русия.
  Достатъчно представители на други раси - предимно неутрални държави и планети. Те искаха да видят невероятната столица на империята. Тук войната изглежда далечна и нереална, тя е отдалечена от хиляди парсеци, но въпреки това неспокойното чувство не напуска маршала. В главата ми възникна мисълта, че разумни същества също живеят на онези планети, които ще трябва да атакуват, и цели милиарди мислещи същества ще умрат. Ще се пролеят потоци кръв, ще бъдат разрушени хиляди градове и села. Но той е маршал на империята и трябва да изпълни дълга си.
  След като се възхити на туристическия център, маршалът нареди гравитационният самолет да бъде разгърнат и да се отправи към индустриалните райони. Къщите тук бяха малко по-ниски, просто оформление. Фабриките бяха разположени дълбоко под земята.
  Щом гравипланът кацна, ято боси момчета веднага се втурнаха към него с парцали и почистващи препарати. Тънки парцали в парцали от вече омръзнало избеляло каки, с големи парцаливи дупки. Дълбок тен, почти черен. Изглежда, че продължителната война принуди да затегнат коланите. Трошев имаше съчувствие. Шофьорът, капитан Фокс, не споделя подобни чувства.
  - Е, плъхове, махайте се оттук! Маршал идва! - сопна се той.
  Бездомните деца се втурнаха във всички посоки, виждаше се само как пърпорят мръсни токчета. Трудно е да ходиш бос по повърхност, която е нагорещена на четири "слънца" едновременно, а горките деца не знаеха какво са обувките. Едно от момчетата обаче се оказа по-нахално от останалите и като се обърна, показа среден пръст. Капитанът извади бластера и стреля по нахалното момче, щеше да го убие, но маршалът успя в последния момент да бутне ръката на капитана. Зарядът прелетя, направи фуния в настилката, парчета разтопен камък паднаха върху босите крака на момчето и то се строполи на асфалта. С усилие на волята бъдещият воин успя да сдържи вика си и, понасяйки болка, стана. Максим удари силен шамар на капитана.
  - Три дни в караулката. Тихо, ръце по шевовете! - изкомандва маршалът със заплашителен тон - Децата са наша собственост и трябва да ги пазим, а не да ги убиваме. Разбра ли, изрод?
  Лиза протегна ръце отстрани. Той кимна кратко.
  - Отговор според устава.
  - Да сър.
  Максим погледна момчето. Беше светлокос, с красиво, хитро лице, мускулест. Под скъсаната тениска се вижда здрава преса, подплатена с шоколадови пръчици.
  -Как се казваш?
  - Янеш Ковалски! - излая с пълно гърло парцалът.
  - Виждам в теб качествата на силен воин. Искаш ли да влезеш в училище Жуков?
  Момчето беше отчаяно.
  - Ще се радвам, но родителите ми са прости работници и няма да могат да ми платят образованието.
  Маршал се усмихна.
  - Ще бъдете записани безплатно. Ти, както виждам, си физически силен, а очите ти говорят за умствени способности. Основното нещо е да се учи добре. Това са трудни времена, но когато войната свърши, дори работниците ще живеят при добри условия.
  - Врагът ще бъде победен! Ние ще спечелим! - отново извика Янеш с пълно гърло.
  - Тогава заеми място в строя, войнико. И като за начало - в моята кола.
  Лиза трепна. Момчето беше мръсно и след него трябва да измиете вътрешността.
  След като се издигна, гравитационният самолет се втурна към правителствените квартали.
  Янеш, затаил дъх, огледа огромните, луксозно украсени къщи.
  - Не ни пускат в централния сектор, а това е толкова интересно.
  - Ще видиш повече.
  Въпреки това маршалът, воден от чувство на състрадание, заповяда да лети до туристическия център. Момчето го погледна в очите, буквално поглъщайки видяното. Беше забележимо, че искаше да скочи от колата, да тича по движещия се тротоар, да се изкачи на някоя от умопомрачителните атракции.
  Обикновено суровият Максим този ден беше, както никога досега, мил и нежен.
  - Ако искаш, повози се на "планината на радостта", а след това веднага при мен. Вземете парите или няма да ви пуснат.
  Маршал протегна лист хартия.
  Янеш се втурна към атракционите, но външният му вид беше твърде забележим.
  На входа на залата на космическите нинджи той беше спрян от масивни роботи.
  -Момче, зле си облечен, явно си от бедния квартал. Трябва да бъдете задържан и отведен в гарата.
  Момчето се опитало да избяга, но те го ударили със зашеметител и го съборили на асфалта. Наложило се Трошев да изскочи от колата и да отиде да разследва.
  - Чакай, този кадет е с мен.
  Опълченците, които се надигнаха, спряха, вторачени в маршала. Максим беше в полева униформа, но командирските еполети блестяха ярко в четирите слънца.
  Най-възрастният от патрулните, лейтенант от полицията, отдаде чест.
  - Извинете, маршал, но инструкциите забраняват на просяците да влизат в центъра, където приемаме гости от цялата галактика.
  Самият Максим разбра, че е направил грешка, като е пуснал рагамъфин в толкова уважаван район. Но той не искаше да покаже невежеството си.
  Това момче е шпионин. Той изпълни задачата на висшето командване.
  Лейтенантът кимна и натисна копчето на пистолета си. Янеш Ковалски потръпна и дойде на себе си. Маршал се усмихна и протегна ръка. В този момент четиримата иногалакти внезапно настръхнаха с лъчи. Външно извънземните приличаха на грубо издялани пънове със синьо-кафява кора, крайниците им бяха възлести и изкривени. Преди чудовищата да имат време да открият огън, Максим падна на пода, изваждайки своя бластер. Огнени пътеки минаваха по върха, блъснаха се в цветна статуя, пръскайки живописен пиедестал във фотони. Трошев отсече с лазерен лъч двамата нападатели, двамата оцелели иногалакти се наклониха настрани. Единият също бил застигнат от неумолима греда, но вторият успял да се скрие зад перваза на фасадата. Чудовището стреля от три ръце наведнъж и въпреки че Максим се движеше бързо, той беше леко ранен - изгори хълбока си и нарани дясната си ръка. По допирателна лъчите на врага попаднаха на атракцията "луда водна лилия". Последва взрив.
  Пред очите на маршала плуваха, но той беше изненадан да види как Янеш извади парче от плочата и го хвърли към врага. Максим беше изумен от нечовешката сила, скрита в този крехък на вид тийнейджър ... Хвърлянето се оказа точно, точно в редица от пет очи. Съществото се дръпна и залитна напред. Това беше достатъчно, за да може точният изстрел на Максим да сложи край на живота на чудовището.
  Битката приключи бързо. По време на него полицаите дори не се опитаха да открият огън. Маршал веднага забеляза това.
  - Всички най-добри битки на фронтовете, а в тила, по улиците на градовете, седят страхливци.
  Пълничкият лейтенант пребледня. Отидох при Максим.
  - Другарю маршал, моля за извинение, но те имаха тежки лъчехвъргачки, а ние...
  - И какво е това! Максим посочи бластера на колана на патрула. - Мухобойка? Жалко, явно няма да има работа за вас в столицата. Няма да седите без работа, ще се опитам да ви изпратя на фронта.
  След като помаха момчето с жест, Максим му помогна да скочи на борда на гравитационния самолет и след това стисна здраво ръката му.
  - Е, ти си орел. Радвам се, че не сгреших за теб.
  Ковалски намигна приятелски, гласът му прозвуча доста високо и радостно.
  - Направих само едно успешно хвърляне. Аз можех...
  - Ще имате възможност. Завършете колеж - и веднага в битка. Имаш цял живот пред себе си, тепърва ще се биеш до дупка.
  - Войната е страхотна! - възкликна ентусиазирано момчето. - Искам веднага да отида на фронта, да взема лъчев пистолет ...
  - Не можете да го направите веднага, ще бъдете убити в първата битка. Първо вземете диплома.
  Янеш подсмърча обидено. Той беше уверен в способностите си, смяташе, че вече знае как да направи толкова много, включително стрелба. Междувременно гравитационният планер летеше над огромния Мичурински парк. Там растяха гигантски дървета, някои от които достигаха височина от няколкостотин метра. И плодовете бяха толкова огромни, че след като сте изяли средата, можете да се настаните вътре. Генномодифицираните ананаси със златиста кора изглеждаха апетитно. Вярно, противно на очакванията, те не предизвикаха особено възхищение у момчето.
  - Бил съм и преди в такива гори. - обясни Джанеш. - За разлика от централните квартали, там влизат всички. Въпреки че е дълго ходене до там.
  - Може би! - каза Максим. - И все пак, възхищавайте се какви растения има тук ... Има гъба, цял взвод може да се побере под нея.
  - Просто подобие на голяма мухоморка. Той е негоден за консумация. Спомням си, че събрах цяла торба нарязани плодове. Харесвам паварара - тънка кожа, а вкусът е просто невероятен. Смокините са нищо в сравнение с него. Трябва да внимавате, когато режете. Може да се спука, а там потокът е като водопад - ще те отнесе, няма да имаш време дори да кажеш дума. Плодът тук е твърде голям. Трябва да ги носите парче по парче в найлонов плик, което е много неудобно.
  Максим тупна Янеш по рамото.
  - Не всичко се измерва с храната. Хайде да слезем и да наберем цветя.
  - Момиче като подарък! Защо не!
  Ръцете на момчето се протегнаха към волана. Капитан Фокс плесна злобно с пръсти.
  - Не пипай колелото, кученце.
  И тогава в отговор той получи още едно порицание от маршала.
  "Имате смелостта само да се биете с дете.
  - Съжалявам, Ваше превъзходителство!
  Янеш не можа да сдържи смеха си.
  - Ако искаш, опитай. - позволи Максим.
  - Имам опит в симулаторите - каза Янеш.
  Без сянка на съмнение или страх Ковалски постави ръце на волана и насочи колата надолу. Очевидно той наистина е имал забележителни способности. Гравипланът профуча покрай върховете на гигантски дървета.
  Максим не се намеси, позволявайки на момчето да управлява самолета. Трябва да кажа, че той се справи със задачата си много успешно, маневрирайки между гигантски стволове, никога не се разбиваше, демонстрирайки виртуозна техника отвъд годините си. Но дори и да се е разбил, не е голям проблем, гравиопланът има перфектна система за сигурност. Накрая седнаха на поляна, обсипана с малки, но приказно красиви цветя. Изглежда, че добрият магьосник щедро разпръсна бижутата. Очите му се разпъваха от сложна гама от цветове, а опияняващият мирис предизвикваше неописуема наслада.
  Янеш дори подсвирна от възхищение. Когато кацнаха, момчето изскочи и започна да къса цветята, като набра цял наръч. Максим беше хладнокръвен, харесваше пейзажа и въпреки това нещо предизвика тревога. Чувствам се застрашен. Преминал през огън и вода, маршалът се доверяваше на интуицията си, тя рядко го разочароваше. По принцип в столицата на велика империя не трябва да се срещат опасни за хората форми на живот. Ето нещо различно. Максим помаха на момчето и тихо прошепна в ухото му:
  - Враговете са с нас. Скрий цветята и ела с мен.
  Очите на Янез блеснаха.
  - Готов съм.
  Оставяйки букета в колата под надзора на капитан Фокс, Максим и Янеш се преместиха дълбоко в гората. Разбира се, трябваше да бъдат извикани войски и да прочешат района. Но Максим беше завладян от вълнение. Янеш, разбира се, притежаваше романтични стремежи, той си представяше себе си офицер от военното разузнаване и се радваше на това. Проправиха си път през джунглата, опитвайки се да не вдигат шум. Янеш успя да изгори босите си крака на лилава коприва, но се сдържа, въпреки че кожата до коленете беше покрита с големи мехури.
  - Внимавай - прошепна Максим. - В гората във всяко стръкче трева се крие опасност.
  "Имаме нужда от защитен камуфлаж тук", прошепна Джанеш. Парцалите едва скриваха тялото, нещо пълзеше по краката. Големи насекоми, а Джанеш научи това в училище, хората не се ядат на тази планета. Най-опасните видове членестоноги бяха унищожени на генетично ниво, не беше достатъчно центърът на столицата да се превърне в източник на инфекция или епидемия. Вървяха мълчаливо. Изведнъж Максим замръзна. Малките живи същества се държаха неспокойно, сякаш някой я беше изплашил. Маршалът хвана момчето за ръка и прошепна в ухото му:
  - Отпред има засада!
  Максим извади звукозаписник от джоба си и внимателно се заслуша в околността. Наистина, петима човешки бойци и приблизително същия брой иногалакти са легнали наблизо. Е, при такъв баланс на силите е по-добре да не влизате в битка, а да заобиколите врага.
  Така и направиха.
  Опитният войник и зеленото момче се движеха в синхрон. Трябваше да мина през гъсти гъсталаци храсти, тънещи до глезените в мъхове. С голяма трудност маршалът изчисли празнината в живата верига и успя да се промъкне на това място. Имаха късмет, никой от извънземните нямаше животински инстинкти или феноменален слух. Звукоприемникът вече можеше да различи тихо произнесените думи.
  - Г-н жител, вие изисквате невъзможното от мен.
  В отговор, глас като грачене.
  - А вие, генерале, сте свикнали само да взимате пари, без да ги отработвате докрай.
  Съдейки по тембъра, той принадлежеше към нехуманоидна раса.
  - Платиха ти половин милион и какво от това? Остаряла информация за шпионски спътници.
  - Не съм виновен - продължи вяло да се оправдава човешкият глас. - Такава информация по принцип много бързо остарява. Аз не съм всемогъщ.
  - Веднага разбрахме това, по-лесно е да кажеш, че си слаб. Когато става въпрос за атака на системата на Кремъл, вие и вашите съучастници няма да сте от голяма полза.
  Максим потръпна. Ще се стигне ли наистина до атака на най-мощната отбранителна линия, покриваща столицата и целия център на галактиката? Системата "Кремъл", според нейните създатели, е непревземаема и въпреки това, ако враговете се активират в самото сърце на империята, това води до тъжни размисли.
  - Знай, човече, скоро ще използваме принципно ново оръжие и с негова помощ руските звездолети ще се превърнат в прах, преди да достигнат ефективния обсег. Тогава нашата армия, като всепроникваща гравитационна вълна, ще залее руските пространства, ще покори имперските светове.
  Максим улови потисната въздишка, очевидно такава перспектива не беше особено по вкуса на предателя. Той обаче отговори:
  - Петата колона е активна както винаги и вашата инвазия ще върви по план.
  - Вашата задача в близко бъдеще е да създадете дузина крепости в столицата за нашите ударни групи. Наемниците ще проникнат тук под прикритието на туристи, ще се скрият в горите и след това ще изиграят своята роля в общата стачка.
  - Така ще бъде.
  - И виж, човече, ако атаката на нашите звездолети се провали, ще бъде по-зле за теб. Собственото контраразузнаване ще бъде разкъсано на парчета, а екзекуцията ще бъде бавна и болезнена.
  Въпреки че Максим не видя кой говори, той беше сигурен, че СМЕРШ ще успее да разбере предателя по гласа му.
  - Имаме нужда от информация за всички последни назначения във вражеското ръководство. Всичко, което знаеш.
  - По моя информация младият маршал Максим Трошев е назначен да командва звезден флот в галактиката Смур. Няма точни данни за него, но...
  - Всичко е ясно, руснаците готвят голямо настъпление там. Както винаги. Новият командир е внезапен удар от големи сили.
  Максим потръпна, искаше му се да се втурне напред и да удуши дегенерата. Операцията е застрашена.
  - Мисля, че е така. Колкото до другите задачи...
  Предателят изброяваше дълго и досадно, но Максим вече беше изградил план в главата си. Първо, трябва тихо да напуснете това място и второ, спешно да се свържете със SMERSH. Там те ще решат дали незабавно да неутрализират шпионската мрежа или да изчакат. В крайна сметка идентифицираните предатели не са опасни и чрез тях може да изтече дезинформация. Основното нещо - без инициатива. Момчето, което досега седеше тихо, обаче се размърда, забелязваше се, че младежката енергия е в разгара си.
  "Може би можем да ги ударим с лазер, г-н маршал?"
  - Не, в никакъв случай - прошепна Максим. - Разузнаване за това и разузнаване за събиране на информация и докладване на правилния човек. И ако нарушите заповедта, аз лично ще ви застрелям.
  Маршалът заплашително вдигна лъчевия си пистолет.
  Янеш кимна.
  - Поръчки не се обсъждат.
  Максим съжали, че взе момчето със себе си. И какво, ако чуят шепота им ... Междувременно в звукоприемника се чу скърцане, извънземното отново заговори.
  - Кажете на "Юпитер", че ако не ни помогне, можем да го предадем, като пожертваме тази пешка. Тогава вашият Върховен ще се разгневи, а милостта не е сред неговите недостатъци.
  "Да", помисли си Максим, "лидерът трябва да е твърд." След като беше един от хилядите избрани обаче, той имаше шанс да стане лидер само в случай на внезапна смърт на управляващия диктатор. Хиляда се избират всяка година, а ротацията на върховната власт се извършва веднъж на всеки тридесет години. Но и този шанс беше пропуснат. Първо, характерът на Максим беше твърде мек, и второ, паранормалните способности, толкова жестоки в детството, започнаха да отслабват с възрастта. Обаче да станеш маршал, когато не си, и четирийсет... това говори нещо.
  - Не докосвайте Юпитер. Той е вашата основна надежда. Без него шансовете за спечелване на войната са нищожни.
  Иногалакт изцъка нещо неразбираемо в отговор. Тогава той артикулира:
  - "Юпитер" е ценен, когато е активен. Поради неговото бездействие нашите войски търпят твърде много загуби. Както и да е, вие ще му дадете нашите инструкции. Дотогава можете да си вървите.
  - Това е, можете да си тръгвате - въздъхна с облекчение Максим. В този момент, опровергавайки думите му, гърмяла експлозия. Последвала престрелка.
  - Мамка му! Смени пак...
  Маршалът се наведе и в очите на Янеш проблеснаха само радостни искри.
  . ГЛАВА #11
  - Говориш по съвест! - изръмжа високомерният роб.
  - За да бъде щастието на всички, а не на шепа избраници. За тази свята кауза вдигнах меча си! - възкликна Вещицата.
  Графът беше скептичен:
  - Не! Вярвам, че сте водени или от негодувание, или от жажда за власт! Имаше въстания на роби и завърши само с клане. Това са последствията от всеки бунт.
  - Няма да е бунт, а революция. Най-важното ще стане по-късно, след победата! - каза воинът със силен ентусиазъм.
  - Революция? Странна дума, сам ли я измисли? Форса беше изненадан.
  - Не точно! Този термин ми беше призован от ангел в съня. - С вдъхновение се обърнах към Ведмаков.
  - Ангел или някой от черните богове! Пророческите сънища са хитри. Графът се поколеба.
  - Във всеки случай ще имате шанс да промените живота на хората към по-добро и сами да станете по-добри! Всички проблеми идват от егоизма, просперитетът е възможен само с общи усилия. Човек без екип е като жарава, без огън дава малко светлина и бързо гасне! - избълва поток от красноречие Ведмаков.
  - Човекът, за когото говорите, трябва да е в екип. Но знаете ли какво е животинската природа? - злобно попита Форса.
  - И животното е по-добре в стадото! И като цяло, тъй като си роб и не си откупен, тогава благородството се отвърна от теб, на думи истинските приятели показаха истинското си лице. И така, време е да потърсите другари в различна среда. - вече по-спокойно предложи Ведмакова.
  Граф дьо Бора помълча няколко секунди, след което протегна ръка:
  "Въпреки че не вярвам в крайния успех, поне острието ми ще изпие кръв.
  - Логиката не трябва да служи на инстинктите - умът на похотта! - каза Вещицата.
  - Добре, спри да ме учиш! Ще има война - ще има и подвиг! Графът започна да изтрива кръвта от себе си.
  - Вие сте опитен и смел войн, трябва да бъдете избран за водач на отряда! - предложи воинът.
  - Няма лошо, но не е нужно всеки командир да се избира. Трябва да има по-строг принцип на единоначалие. Вие сте избрани, значи вие назначавате! - Граф започна да се облича във верижна поща. Няколко момчета се притекоха на помощ.
  Ами свободната конкуренция? - усъмни се Ведмакова.
  - За армията е пагубно! - Cut Force. - Икономиката е коренище от много клонове, армията е един ствол!
  Вещерът подразни:
  - Но по-често дъб, и то не по сила и стойка, а по ниво на контрол!
  Полуголото момче даде на графа меч. Той отвърна, като го удари по кокалестия му, повече от веднъж бит назад. Хлапето извика и отскочи назад, потрепвайки кафявите си крака.
  Вещер каза решително:
  "Формирам пет съкратени легиона от двама и половина войници всеки. Вие сте назначени да командвате третия! Останалото да го изберат робите!
  Последното предложение предизвика полемика, която почти прерасна в бой. Тогава всъщност избухна битка, няколко роби бяха ранени и Witcher трябваше да се намеси. Събаряйки най-бързия, тя извика:
  - Стига да търкаля палката! Да преминем към директното назначаване на командири.
  Робите не мърмореха съвсем, но когато воинът постави такова предложение за гласуване, те вдигнаха ръце в унисон.
  Тук Вещерът, който ръководи въстанието, трябваше да работи усилено. Всъщност е трудно да се определи достоен човек по око и той непрекъснато задаваше въпроси на бъдещите кандидати. Накрая бяха направени назначения в легионите и временни командири бяха назначени в по-малки отдели.
  - Когато битките свършат, ще видим доблестта и изобретателността, показани от войниците! - обясни момичето.
  Един от легионите се състоеше изцяло от деца и юноши. Ведмакова постави момчето Бик да ги командва. Момчетата се ядосаха:
  - Още е твърде малък! Не ни трябва малко. Поставете най-големия и най-силния над нас.
  - А ти кого искаш?
  - Липсваш ми! Той е най-заслужилият!
  Напред пристъпи атлетично сложен млад мъж, той беше още момче, но вече висок като дъб. Вярно, лицето му изглеждаше тъпо. Ведмакова, знаейки колко важен е умът за един командир, попита:
  - Какво ще е осемчленно семейство!
  Младият мъж я погледна и измърмори:
  - Не знам! Основните мускули и сила.
  Бик излая по високоговорителя:
  - Мускули без мозък, това е шепа месо - на което тиган плаче!
  - Млъкни, буболечко! Ще ти пръсна челюстта! - изрева младият юнак.
  - Кой не знае, че седем - петдесет и шест едва ли може да удари юмрука си по-далеч от носа си! Момчето му показа езика си.
  Младият бандит излая с цяло гърло:
  Предизвиквам ви да се биете до смърт!
  - Ти ме подражаваш като плъх-маймуна! - каза граф дьо Форса. - Това обаче е единственият достоен изход.
  - От двамата дуелисти единият е глупак, другият е подлец! - забеляза Ведмакова. "Въпреки че момчетата имат полза от загрявката.
  Бик стоеше пред врага си, разликата във височината беше голяма, противникът му беше пет пъти по-тежък. Детето обаче презрително надникна в релефните му мускули, момчето беше слабо, но жилаво. Кръглото му лице се гримасничеше, в ръцете му се въртеше меч.
  - Е, как ще се караме или търпим! - с насмешка попита той.
  - Да, аз те обичам! - нападна спортистът момчето. Удари отзад, мечът му беше дълъг и тежък, явно беше от тези с две ръце. Бик отклони удара, без дори да се опита да парира, а просто скочи над траекторията и заби меча си в моста на носа му. Момчето бие само на базата на изчислението - да одраска, но не и да убие.
  Главорезът побесня още повече, започна да размахва втората сабя. Тук дори Буку трябваше да окаже натиск, за да оттече. Босите пети на момчето ставаха все по-малки и остриетата се втурваха след тях. Изведнъж Бик спря, в зъбите му се появи тръба. Врагът замахна по-силно и се втурна в галоп с широко разтворени дебели ръце. Усмихвайки се иронично, момчето се изплю и нещо малко удари лицето на спортиста. Бик премина странично покрай остриетата и дори удари гърдите на опонента си с голата си пета.
  Залитайки, могъщият мъж изкрещя диво, след което краката му отслабнаха и започнаха да се срутват.
  Приятелска въздишка обхвана армията, малцина очакваха, че малкото момче ще победи великана. Тогава децата викаха от радост, на първо място, разбира се, най-малките от робите. Тези, които са по-малки и по-слаби, са доволни да видят, че главният ви шеф също не е страхотен. Така че и едно дете може да направи нещо за въстанието.
  Роби изтичаха до победения спортист, включително няколко местни лекари. Върху грубото лице на младия герой с редки косми се размазваше пурпурно петно. Лекарят каза изненадан:
  - Базилика! В него е забодена игла с отрова, която парализира крайниците.
  - Временно! - каза Бик. - Тогава той се събужда. Той няма да помни нищо, просто няма да забележи срама си.
  Вещер се приближи до момчето:
  - Къде се научи да правиш отрови?
  - Никъде! Намерен в едно от именията. Богатите също не са доволни от позицията си в обществото. Тук правят всякакви отрови. Ако отварата е запечатана, няма проблем, знам как да отварям ключалки! - Бик хитро намигна на Вещера.
  - Където? - попитал воинът.
  - Един крадец научи! Той временно се оказа роб, аз бях в една двойка с него, работихме усилено, сечехме гората. Каза ми как се отварят ключалките, дори ми показа нещо. Удивих се на паметта си и избягах. Малкото момченце намигна лукаво.
  - Не го ли последвахте? - изненада се Ведмакова.
  - Не! Всички бяхме бичувани за това бягство и ако и аз изтечех, тогава всеки пети щеше да бъде разпнат на стълбове. Две вече е конспирация. - обясни жилавото момче.
  - Варвари! Е, ако сте такъв човек с памет, може би да опознаете Хиров ще ви бъде полезно. - предложи Ведмакова.
  - Не е изключено! Отдавна исках да стана най-силният и най-умният! - Момчето показа топката на бицепса.
  - По-силен и по-умен от мен? - игриво гласи воинът.
  - Не! Все пак вие сте лидерът! Но с дясната ръка, защо не! - Бик се изправи на ръце за по-голяма убедителност.
  - Колкото по-високо лети човек, толкова повече е недоволен от позицията си! - забеляза Ведмакова.
  - Хората не летят! Само онзи има криле - чийто ум не е свикнал да пълзи! - Момчето показа развито невъзрастно внимание.
  - Ще има криле в нашата армия! Обещавам, че ще измисля нещо. - обеща Ведмакова.
  - И аз ти вярвам, по-голямата сестра! В края на краищата вие сте не само лидер, но и сестра или дори майка за нас. Ще живеем като едно семейство! - каза Бик.
  - Ръководителят на държавата трябва да е брат на хората, а не брат! - Лидерът на нацията е преди всичко слуга на народа. Все пак да оставим размяната на комплименти, оръжията, които сте приели, трябва да бъдат използвани от други. Да направим тръби! - нареди Ведмакова.
  - Не са достатъчно дълги! Пас забеляза. - Трябва да се подобри.
  - Вече мисля за това, все пак устните и бузите позволяват да се удря на късо разстояние. Но ако нещо е, то се разширява и удря със сила. Някои минерали и билки. - Ведмакова почувства силно психическо напрежение.
  Момчето явно е чуло думите й:
  Да го направим, изберете елементите! Все още имаме време, на много роби трябва да бъдат показани основните техники на война.
  - Прав си, по-малкият ми брат, в някои отношения магьосникът ще ни помогне. Въпреки това, докато срещу нас не бъдат хвърлени големи сили, трябва да атакуваме. Трябва обаче внимателно да се подготвим. По-лесно е да намериш сух камък в океана, отколкото изобретение, което не е използвано за военни цели! - обобщи Ведмаков.
  В крайна сметка бунтовниците прекараха деня в учения, в същото време Бик изпрати разузнаване.
  Една армия излезе от града. Не много голям, но добре въоръжен. Момчето разузнавач, яхнало по-малка ракообразна хлебарка, дори обърна внимание на един абсурд:
  - Воините имат пет меча и едва се движат!
  - Значи е добре! - каза Бик. - Или по-скоро, дори е прекрасно, преди да дойдат при нас, те са изтощени от наднормено тегло.
  Ведмакова лукаво отбеляза:
  - Опитните воини казаха, не вземайте оръжия повече от пет пръста на дясната си ръка. Е, със сигурност не е лошо, тяхната глупост ще помогне да спечелите по-бързо. Междувременно оставете робите да спят няколко часа. Те имаха тежък ден и битката няма да е лесна. Колко точно войници имат враговете?
  - Пет хиляди и половина. - каза Бик уверено. - Това означава, че ако ги ощипем всички, в града няма да останат повече от петстотин души.
  - Съвсем разумно е, ще трябва да се мине от всички страни. През нощта няма да посмеят да ни нападнат, ще секат своите. Това означава, че ще станат лагер, та по-късно на разсъмване ще секат с всички сили. Може дори да раздели войските с цел обкръжаване. - предложи Ведмакова.
  Граф дьо Форса възрази:
  - Познавам добре навиците, които преобладават в Султаната, неведнъж сме се борили с тях. През нощта те ще изпратят няколко шпиони със златни торби в нашия лагер. Те ще се опитат да подкупят робите и след това да ги набучат на кол или в най-добрия случай да им изтръгнат ноздрите.
  - Изпращането на шпиони е древна тактика. - забелязах, месейки пръстите на краката на Ведмаков. - Но те нямат невидимки, момчетата от охраната са толкова наблюдателни и хитри, че ще ги хванат всички. Освен това ще ги ударим малко по-близо до зазоряване. И робите ще спят по-добре, и врагът ще заспи по-дълбоко.
  - Логично! Аз ще бъда първият, който ще атакува! - каза Бик.
  - Ще бъде необходимо да се премахнат предпазителите, като това може да стане с помощта на изстрелващи тръби. - Ведмакова показа устройството. - Тук са закачени вид бутало, три вида билки и масло с карбид. Просто трябва да внимавате, в противен случай откатът ще избие зъбите на момчетата. Вземете със себе си най-умните деца.
  - Много имат опит в набези в градини и кражби. Кой се е родил свободен, а не кой, особено домашните роби, са крали от господарите си. - успокои всички Бик. - Значи са минали през училището за оцеляване.
  - Толкова по-добре! Като цяло мисля, че няма да има много охрана. В крайна сметка кои сме ние за тях? Робите са глупави! Глупостта е по-близо до смирението - бързината на ума до злобата.
  В разговора се включи магьосникът Хиров:
  - Имаме приблизително двойно или малко повече превъзходство, но противникът е по-добре обучен и въоръжен. А в армията на Султаната жените служат само в личния легион на безсмъртните. Има шест хиляди наемници от различни страни. Ще имаме много жени в армията и с редки изключения те са по-слаби от мъжете.
  Така че всяка битка трябва да бъде внимателно планирана. Особено при първото поражение робите ще започнат да се разпръскват от нас.
  - Победата като жена - привлича с блясък, но плаши цената! - отново блесна остроумие Ведмаков.
  - Страхотен! Сега виждам, че планът на операцията е доста съгласуван. Остава само да се уточнят подробностите. По време на битката ще започне паника в редиците на врага и повечето от войниците ще избягат към град Жит. - предложи Хиров
  - Ясно е! Най-силният отряд роби ще удари отзад, точно от страната на града. Може би аз ще го водя. - предложи граф Форса.
  - Невъзможно, но ти! - уточни магьосникът.
  - Освен това имаме съдове с масло и наредихме да прикрепим фитили към тях. Хвърлете лагера, засилете паниката. - предложи Ведмакова.
  И това също е разумно. Магьосникът се съгласил. - Само вие сте подготвили няколко такива заряда досега.
  - Правилно! Огненият бог на войната и като другите богове изисква внимание и жертва! Но нямахме достатъчно време да подготвим всичко. - Самата Вещер се засрами от устата си.
  - Следващия път бъди по-изтънчен. Досега не сме могли да спим. - Хиров се прозя без никакво преструвка.
  Вещерът кимна.
  - Имам зверски навик, спя малко и чувствително, но нашите братя заслужават почивка.
  - Сънят е стратегическо оръжие, липсата му е причина за умората, която от своя страна е зародишът на поражението. Пас забеляза.
  Робите след дейности на открито, спяха като мъртви. Само пазачи седяха в засада, готови да вдигнат тревога. Никога не се знае какво изведнъж командирът на врага ще бъде по-далновиден. Оказа се обаче, че очевидно командирът на главата на правителствения легион, темникът Етиримон не искаше непредсказуема нощна битка. Освен това в тъмното е по-лесно робът да се скрие и след това да ги хване. И така може би те просто се предават, след което ще има мъчения и екзекуции. Темник Етиримон облиза устните си, особено приятно е да се подиграваш на млади жени, да счупиш пръстите на краката, да запалиш косата - много изкусително.
  Опънали набързо палатките си, войниците заспаха. Бяха останали не повече от две дузини часови. Преди да си легне, Етиримон, заедно с хилядите, организира празник, голи танцьорки, разклащащи чара си пред тях. Беше красиво и забавно. Хиляди хвърляха по тях кости, принуждаваха ги да заемат съблазнителни пози. След това, без никакво колебание, те ги завладяха и след като задоволиха животинската си страст, потънаха в пиянски сън.
  Смъртта им се прокрадва незабелязано. Въстаниците минаха гората, ято момчета се придвижи напред. Бик, вкопчен в едно дърво, криещ се в листата, видя първия страж.
  - Тук той е вкусен отегчен.
  Отровата беше леко подобрена и причини мигновена парализа. Хит не е необходим в лицето, защото войниците на Султаната по правило ходят леко и само гърдите са покрити с черупка и часовият лежи наоколо.
  - Има един!
  Самата Ведмакова се движи отзад. Тя премахва часовия без никаква стрелкова тръба. Просто влиза отзад и извива врата.
  - Движението е живот! Само не пейте - за мир! И толкова тъжно - в стомаха е празно!
  Воинът стана малко по-забавен. Дърветата наоколо са високи, виждат се лиани. Любимият пълзи наблизо и най-интелигентните момчета-роби. Възрастните воини са по-тежки и затова изостават. Тежкият звяр винаги вдига повече шум.
  Ведмакова уби още един часовой по пътя, който просто смучеше кокосова бира от колба. Лагерът се отвори пред тях.
  Лагерът не беше особено голям, войниците спяха понякога в палатки, а понякога просто върху гъста трева. Нощта е топла, не много стражи се прозяват, гледат невнимателно.
  Основното тук е да ги премахнете веднага, за да нямат време да вдигнат аларма. Лебедовата кукувица е по-подходяща за това с приятния си глас. Тя не буди никакви подозрения, напротив, гукането й се чува почти непрекъснато, но ако промените тона, можете да уловите информацията.
  Вещицата прави точно това. Те му отговарят. Часовите не реагират, какви са "късметлиите", смъртта се оказа лесна.
  - Един меч, като капка дъжд, ще падне и ще се разпръсне, а когато са много, победата ще се роди!
  Ведмакова започна да избива спящите. От една страна не беше рицарско, но от друга победата си струва да се почита! Честта е относително понятие и трябва да се прилага предимно към вашите войници!
  Преди всичко довършете тези, които са по-богато облечени, командири. Мечовете, като правило, бяха подредени в отделна купчина.
  Угризенията на съвестта обаче не бяха дълги, робите също започнаха клането и в резултат на това беше вдигната тревога. Когато ви нападнат през нощта, паниката е неизбежна, особено ако е облачно, облачно е . Всички роби са полуголи и лесно се различават, а воините се изправят един срещу друг, като често се хакват един друг. И някой крещи:
  - Пази се!
  - Пазач! Демони атакуват!
  Във времена на паника ролята на командира е по-важна от всякога. Ведмакова знае това и се втурна към главната палатка.
  Етиримон, все още полупиян, едва отвори очи. Като цяло, който пие преди бой - махмурлук в подземния свят.
  - Какво стана! Защо мълчат тръбите! - извика той.
  - Тръбите мълчат, защото остриетата пеят - стоманата е по-здрава от медта! - извика Вещицата. Тя скочи на Ехиримон. Темник, разбира се, умело владееше острието, но все още не се беше събрал напълно и мускулите на Вещера бяха идеално затоплени. Тя нарисува бясна тройка, а изцапаното й с къна острие едва се виждаше в тъмнината. Главата на нещастния благородник отлетя.
  Ведмакова повали хилядника, който се втурна към нея с ритник на крака. Тя свали друг командир с плюнка от тръбата.
  - Какви таласъми, не се събуждайте!
  Отново ясен удар на меча, пронизаният враг пада! Двама хилядници се опитват да влязат в него отзад, но се натъкват на танцьорка. Тя пищи, рита назад. Ведмакова не пропуска момента, отсича един, довършва друг. Ами армия без командири е като стадо овце без пастир, ако един вълк не го изяде, тогава ще те уплаши!
  Сега бунтовните роби, мнозина въоръжени с тояга или в най-добрия случай с рог, взеха крила. Много ефективна тактика беше петимата да се хвърлим на един. Така че беше по-лесно да се изхвърлят и тъпчат.
  - Не им позволявайте да се измъкнат! Отрежете си краката! - изкрещя тя през гласовия усилвател на Ведмаков.
  Солнцлав беше нарязан заедно с всички. Как играха мускулите на тази дива. Не без причина мнозина смятат ядосаната жена за по-ужасна от демон. Така тя разряза един от воините наполовина, а острието й по инерция преряза гърлото на офицера, стоящ зад него. Центурионите се опитаха да възстановят подобие на ред, но бързо загинаха. Освен това султанатът направи всичко, за да гарантира, че войникът забрави какво е инициативата. Бунтовниците от своя страна доста ловко изтласкаха войските на султаната от охлювите на хлебарки.
  - Не им позволявайте да седнат на седлото! - извика Солнцлав.
  Добавен пропуск:
  - Пожар, обуздайте конете.
  Това помогна, охлювите от хлебарки нахлуха в редиците и посяха допълнителна паника. В резултат на това, не знаейки какво да правят, много бойци се втурнаха да бягат. Но това е точно това, което Witcher и робите чакаха. Борбата ескалира в изтребление и преследване.
  Воинът изкриви дясното си око, хвърли три ками:
  Няма да им позволим да се измъкнат!
  Бягството е по-скоро глупост, отколкото страхливост! В крайна сметка повечето войници умират не в битка, а по време на преследване!
  Бик, като много бързо момче, скочи на врата на един от офицерите и го яхна:
  - По-бързо таратайка!
  Камата служеше вместо шпори и горкият човек дори не се опита да я хвърли.
  Ведмакова, забелязвайки това, извика:
  - Войната е като игра на домино, само счупени кости вече не могат да се събират - земята държи!
  - Нищо, костите ми са млади, здрави! - скочи момчето, срязано по врата. След това дори добави скорост.
  Ведмакова се спъна в труп, няколко тела лежаха наоколо, но примадоната не падна, а ги прескочи. Тогава тя се нахвърли с мечовете си. Бойният дух на войските, които се бият срещу тях, се изпари и сега воинът се превърна в палач. Имаше дори отвращение към кръвта. Witcher изкрещя:
  - В името на честта! Който ще хвърли оръжието - ще живее! Предайте войниците на Султаната.
  Имаше и такива, които се подчиниха на заповедта, но мнозина продължиха да бягат в отчаяние, а някои паднаха на колене.
  Например, десет мощни бойци се предадоха на Бик наведнъж. Може би са смятали, че е по-безопасно да предадат съдбата си на дете. Момчето извика:
  - Падни!
  Воините паднаха. Бик ходеше бос по гръб, въпреки малкото тегло на детето, войниците стенеха от страх. Тогава момчето дойде с идеята дали да облекчи победените врагове от малка нужда. Но тогава той прогони подлото изкушение, защото робите искат да изградят по-добро общество и да не повтарят пътя на собствените си господари.
  - Добре, живей - опуши небето!
  Постепенно битката се изчерпа! Въпреки че изглежда, че клането е дълго. Witcher се натъкна на доста опитен воин. След тежка размяна на атаки, тя все пак го обезоръжи, след което го зашемети.
  - Имаме нужда от тях!
  На някои от тях бяха хвърлени мрежи, такива не оказаха съпротива. Битката беше почти приключила, само бягството и преследването се проточиха. Ведмакова лично ръководи преследването, уби много, но не можа да унищожи цялата армия до последния войник.
  Въпреки това младият воин с няколкостотин роби на коне се решава на дръзко приключение, а именно да превземе града, който не е готов за защита в движение.
  - Ще бъде силен ход. Няма да позволим богатството да бъде отнето и най-важното - ще се пръснем на раменете си.
  Няколко десетки бойци от победената армия все пак успяха да скочат на охлюви от хлебарки и да галопират към портата.
  Не отвориха веднага, имаше свада. Когато портите бяха спуснати, Ведмакова изскочи иззад гората с конници. Тя извика, използвайки устройството на момчето:
  - В името на великия султан Ерифеф! Мощни подкрепления се втурват към вас! Ако искате да защитите града, оставете воините да заемат мястото си на стените.
  Събуждащите се пазачи не разбраха веднага, особено след като Ведмакова облече богато облекло, което извади от труповете. Един шлем струва нещо, той блести като ледена висулка на слънце, добре, кой ще откаже такъв благороден губернатор.
  И господата, бургомистърът и другите велможи, разбира се, не спяха, те се "погрижиха" за народа си!
  На малък хълм имаше красив дворец с колони и статуи, направен в смесица от древноримски и древноизточен стил. Пред него, както е обичайно в тази страна, е огромна статуя на султан Ерифеф, с фонтан, който бълва от устата му. В най-голямата зала беше шумно и весело, звучеше музика - празник край планина. Знатните благородници на султаната устроиха сабантуй. В скъпи бродирани със злато тоги те лежаха на пищни възглавници, на ниски маси имаше купища ястия, вина и тинктури. Стотици лампи блестяха по маси и стени. В цялото имение и в колонадите проблясваха безброй роби, роби, момчета-роби и бодигардове, охраняващи двореца. Големите гости вдигнаха наздравици. Главният гранд, шейх дю Пустеморов, замръзна в прегръдките на две голи хетери. Той се дърпаше и ревеше като обладан, накрая се освободи и изпищя.
  - А сега е време да организираме гладиаторски битки. И толкова скучно, няма кръв и виното не е в душата.
  Прозвуча клаксон, бойците бяха извикани на арената. Според обичая най-лекият и най-младият воин трябва да се бият първи. Но шейхът току-що беше получил партида обучени роби и искаше да комбинира два вида забавление, еротично и кърваво.
  В центъра на миниатюрния Колизеум гореше голям огън, подсилените със стъкло факли излъчваха доста ярка светлина с лилав оттенък, а белият чакъл блестеше, придавайки на подиума весел вид. Първо на сцената изтича мускулесто и стройно момиче с кожен колан. Тя, като първокласна гимнастичка, направи две салта и ходеше на ръце. Тогава тя застана пред принца, замръзна, кръстосвайки меча и камата си в такива оръжия, те го наричаха мирмилон. Въпреки факта, че момичето можеше да участва в конкурс за красота, колко мека, кадифена кожа, руса коса имаше, тя вече имаше широк белег на лицето си. Следващият скачащ също вървеше на ръце. Оръжията му били тризъбец и къса мрежа - ретиарий. След като се протегна, той застана пред врага. Това беше млад мъж почти момче, все още голобрад с нежно момичешко лице, присъствието на смесени двойки придаваше особена еротичност на действието. По всичко личи, че партньорите се познават отдавна и намигнаха.
  - Каква Кайска! Не мислех, че ще се срещнем така! - тъжно каза момчето.
  - Ти беше хубав човек, но сега душата ти ще бъде отведена в първоначалния пламък! - грубо отвърна момичето.
  - Е, защо си толкова жесток! Все още сме девици, трябва да живеем! - с плаха надежда каза младежът.
  - Няма да ни помогне! Робите презират дори боговете!
  Обучението в гладиаторската школа беше тежко и по голите лъскави тела на младите бойци личаха белези.
  Тълпата се оживи, направи залагания, диви викове развеселиха млади гладиатори, които очевидно не искаха да се бият.
  Съпругата на шейха извади кожена кесия.
  - Петдесет злато за Кайска! Тя блесна с големите си зъби.
  -Започвай! Шейхът даде знак.
  Толкова различни и в същото време имащи много общо, воините се събираха, движенията им бяха бързи и хаотични. Първоначално воинът с тризъбеца се опита да хвърли мрежа, но противникът му пропусна и, скачайки бясно към него, успя да разсече стомаха му с кама. Младият мъж отскочи назад и удари тризъбеца в гърдите, но само леко одраска кожата. Маневрата му обаче принуждава врага да отстъпи. Той се отдалечи и се облегна на мрежата, предотвратявайки приближаването на някогашния любим гладиатор.
  - Мъжете сте глупави! И така, обречен на провал! - арогантно каза момичето.
  - Какво се роди! Младежът изглеждаше объркан.
  Изведнъж ретиарий с тризъбец грабна чакъл в ръката си и го хвърли в лицето му. Маневрата даде ефект, момичето затвори очи, в същата секунда тризъбецът прониза корема й.
  Викайки от болка, младият гладиатор се гърчеше, но въпреки това успя да забие острието в рамото й. Ретиарийът извика и извади оръжието си. Мечът блесна като мълния и почти прониза врата му. Гладиаторът отстъпи назад с разрязани гърди. Младият мъж изстена от болка и изпусна тризъбеца си. Тогава противникът скочи върху него и хвърли кама. Замахът беше доста слаб и върхът прониза плътта на крака. Ретиарийът изпищя и падна, после вдигна камата, опита се да стане, в този момент мечът го удари във врата. Вече губейки съзнание, той удари острието на мирмилона в слънчевия сплит. Някога влюбената двойка (като Ромео и Жулиета) падна мъртва на чакъла. Пияната публика се смееше и викаше. Трима мрачни роби с ниски чела и изпъкнали челюсти изтичаха на арената, изгориха телата на губещите, но получиха духовна свобода, с нажежено желязо. След като се увериха, че са мъртви, ги закачиха с ребрата за куките и ги измъкнаха от сцената. Мястото, където имаше кръв, беше замеряно с въглени.
  - Отиват да се хранят с насекоми. - оголи зъби жената на шейх Деметра. - Жалко е, че костите са твърде малки животни, ще останат гладни.
  -Нищо няма да бъде месо и ponavaristey. Жалко, но няколко от тях могат да се окажат доста обещаващи спортисти! Шейхът изръмжа.
  - В твоето легло? - злобно се осведоми примадоната.
  - Защо не! Момичето е хубаво, но момчето може да е твое. - Шейхът беше доста прогресивен във възгледите си, вярвайки, че съпругата може добре да забавлява добре нахраненото си тяло в млад роб.
  - Малък и крехък! Все още нямаме същия чифт? - попита Деметра.
  - За съжаление няма! Да видим младата смяна, която ни изпратиха от близкото училище. Шейхът се ухили.
  - Може би е по-добре да ги оставим да пораснат! И тогава ще избием всички наши затворници така. - Неочаквано жената на благородника прояви състрадание.
  - Новината за робския бунт е твърде радостна и искам да я отпразнувам докрай. Грандът поклати корем.
  - Освен ако, разбира се, Етимон няма да ви изпревари! - сопна се дебелачката.
  - Такова нищожество! Толкова по-добре нека да довършим всички гладиатори сега и да лишим глупака от зрелището. Хайде новобранци! Шейхът изръмжа.
  - Не е точно новак. - Деметра облиза устни
  Гонгът прозвучава отново и момчетата-воини изтичват на арената. Изглеждат около четиринадесет-петнадесетгодишни, с доста широки рамене и гърди. Подобно на предишните бойци, той прави салта и бяга на ръце. След като вече изтичаха на подиума, те сложиха оръжия, шлемове, ризници, щитове и мечове. Едното е с право острие, а другото е извито като сабя. Релефната преса е отворена и по нея се виждат белези. Момчето, стоящо вдясно, има зараснали рани, които пресичат гърдите му в три линии.
  Кожата е обилно омазнена и лъскава.
  Управителят съобщава.
  - На ринга се представят известни бойци Фудорос с крива сабя и Сафлоров с прав меч. Фудорос има шест битки, Сафлоров има седем. Всичките им съперници бяха или убити на място, или намушкани до смърт по решение на народа. Стюардът посочи публиката с пръст. Отново имаше желаещи да заложат на залога. Шейхът изръмжа.
  - Сто златни монети за Сафлоров.
  Залозите бяха бързо приключени, благородниците се заклеха. Двама дори се сбиха. Единият плисна чаша вино, другият удари дебел крак в лицето. Гетъри и пазачи се втурнаха да успокояват разярената публика. Жената на шейха, властна, нагла, дебела излая:
  -Напред! Убий!
  Гладиаторите се събраха. Този път не бързаха, изпитвайки се един друг с внимателни удари. Когато мечовете се сблъскаха, те леко искриха и щитовете потрепериха. Публиката не хареса много тази предпазливост, тя виеше от недоволство, кости летяха към бойците. Шейх обърна подноса, целият залят с вино и сладко. После се изплю и изкрещя гневно.
  - Ако не се биеш, ще те обеся с главата надолу. Няколко блъскащи се диваци "еничари" изтичаха на подиума, те размахваха копия, демонстрирайки удари в отворения си гръб. Сафлоров се нахвърли в атака, атакува яростно, ритна контрагента си в коляното. Тийнейджърът отстъпи назад, с меча си леко настрани, опонентът му сечеше през гърдите. Лошо завинтена плоча падна на дъното. Следващият тласък остави дълбока следа върху кожата, изля гъста кръв. Фудорос отстъпи назад, един от косматите бойци го ритна в краката. И когато момчето се поколеба, Сафлоров удари шлема с такава ярост, че залитна и рухна. От мозъчното сътресение "каската" излетя и разкри бяла глава с подута подутина на челото. Сафлоров опря острието си в нервно повдигащите се гърди. Той присви очи към "публиката".
  Чака знак. Когато мнозинството минава през косите си, това означава да убиват, а когато събират дланите си в замък, това означава да проявяват милост.
  В свирепите лица обаче милостта не се четеше. Почти всички, дори жени и тийнейджъри, прокараха ръце в гърлото си.
  -Смърт! Бийте го!
  - излая подигравателно съпругата на шейха.
  - Излезе твърде евтино. Дай ми го за една нощ.
  Сафлоров се поколеба, леко натисна голите гърди на победения тийнейджър, изби капка кръв. Тогава той хвърли меча си в отчаяние:
  -Не мога! Той е мой приятел.
  Шумът веднага прекъсна, настъпи гробна тишина.
  -Какво! - ядоса се шейхът. "Отказваш да убиеш победените. И двамата в клетка, след което ще последват ужасни мъчения пред очите на цялата гладиаторска школа.
  Воините скочиха до Фудорос, наплискаха лицето му с вода и след това, за да дойде по-бързо на себе си, изгориха голата му пета с нажежено желязо. Момчето изпищя, скочи и веднага хвърли две ласа на врата му. Сафлоров се опита да се съпротивлява, той се пребори с дузина мечове наведнъж, страхът му даде сила. Но един от стрелците уцели крака му със стрела. От отровата младежът е парализиран, но не е убит. Вързали и двамата и ги поставили в клетка. Сафлоров бил намушкан в ребрата с нажежен прът, кожата започнала да пуши, битото момче твърдо понасяло инжекциите. Но явно изтезанията на две непокорни момчета са отложени за десерт.
  Съпругата на шейха блесна с очи:
  - Сигурно са ми съпруг. Знаеш, че съм креативна.
  - Знам, но вижте, мога да ревнувам. Момчетата са красиви и вече могат да се женят. Шейхът се ухили.
  - Най-вероятно дори женен! Все пак това са най-силните и здрави роби, които трябва да са плодовити! Дебелата жена намигна.
  - Гладиаторите са цветът на пленничеството! Това би означавало да накарат жените им да измъчват. Шейхът се ухили.
  - Ще се справим! Между другото, отново момичета.
  Сега жените трябваше да се бият. На арената излязоха две полуголи диви с еднакви превръзки. Оковаваха ги на врата с верига - да не ги разкъсат. Оръжия По два ками във всяка ръка. Явно битката ще е жестока и не много дълга. Едното момиче беше светло, другото чернокосо, и двете с доста дълги гриви.
  - На битка! - изгърмя главорезът.
  - Няма да залагам! - излая жената на шейха. "Това се превърна в лоша поличба.
  Бедните жени се събраха. Беше ужасно, единият почти веднага беше с отворен корем, другият беше ранен в гърдите. Продължавайки да режат, момичетата ритаха с крака, измъчвайки плътта си. Течеше много кръв и не можеха да си тръгнат и да избягат. Накрая една от тях напълно разсечена падна на колене. Чернокосият се засмя, опитвайки се да довърши, след което налетя на коварен удар отдолу под ребрата. Пъшкайки, тя все пак успя да удари нарушителя по тила. И двете красиви осакатени жени се строполиха на чакъла, потрепериха няколко пъти, замръзнаха. При тях дотичали рошави "еничари" и ги намушкали с нажежено желязо. Момичетата войни не помръднаха.
  - Отново нито един залог не проработи. И двамата са мъртви.
  Публиката беше разочарована, въпреки че да видиш самото убийство е много приятно. Но досега никой не е спечелил.
  При това положение само нова битка би могла да спаси случая. Лесното загряване приключи и е време за сериозна работа.
  Петнадесет гладиатори в оранжеви туники с дупки в тях, три черни пера върху слузта им, махнаха на арената. Бяха въоръжени с къси, извити мечове; в ръцете си държаха малки квадратни щитове с изпъкнала повърхност, главите им бяха защитени от шлемове без козирка. Тази група беше последвана от бойци в яркочервени туники, същите с къси, но прави мечове, с малък кръгъл щит и железни белезници, покриващи дясната ръка, която не беше защитена от щита, и капачка на коляното, защитаваща левия крак. Зелени пера върху хлъзгави шлемове допълваха картината.
  Застанали един срещу друг, те се поклониха. Този път залозите бяха направени за много по-големи суми, златото течеше от ръка на ръка.
  -Не може всички да са избити! - каза съпругата на шейха. Някой със сигурност ще спечели!
  - Така че обзалагам се, това е последната битка. Виж, вече е светло! - каза с раздразнение умореният шейх.
  - Тогава ще е сериозно! Хиляда златни драхми на червено. - изхриптя дебелачката.
  - И защо на тях? - Защо те? - повтори два пъти изненадан благородник.
  - Защото очите са по-зли!
  Управителят извика нещо. Чу се пукащ звук на тръба. Дори факлите примигваха, сякаш чудовищата имаха нещо в очите си.
  Разговорите, шумът, смехът, лафът престанаха: всички погледи бяха приковани към бойците. Първият сблъсък беше ужасен: сред царящата тишина остро прозвучаха ударите на мечове по щитове. Пера, парчета от шлемове, парчета натрошени щитове летяха по арената, докато развълнувани, задъхани гладиатори се нанасяха един друг с удар след удар. Не бяха изминали и три минути от началото на битката, а кръвта вече беше пролята: четирима гладиатори се гърчеха в агония и бойците ги стъпкаха под краката си. Един от лежащите наоколо хвана партньора си за крака и завъртя крака. Той полетя надолу, разкъсвайки ръката си.
  Съпругата на принца, ненаситната Деметра, хвърли оглозгана кост в пръстена.
  - Червени, ако спечелиш, ще ти дам чаша вино!
  Както често се случва, се случи точно обратното, най-големият боец от отбора, за който Деметра подкрепяше, беше попълнен. Три меча веднага пробиха широк гръден кош и в ръката на нещастния лидер остана ненавременна кост.
  Зрителите с възторг и напрежение проследиха кървавите перипетии на битката. Те крещяха като стадо ранени бикове. Местният елит яростно, буйстваше, ободряваше борците. Редиците на гладиаторите изтъняха, битката се раздели на отделни сблъсъци.
  В този момент, когато високопоставената публика се наслаждаваше и откровено "лудееше" от плискане на кръв, храбрите бунтовници убиха сънените стражи. Победоносцев, заедно с шепа смели мъже, след като смазаха телохранителите, първи нахлуха в двореца.
  Шумът от приближаването на бунтовниците наложи прекратяване на боя. Благородниците, олюлявайки се, се опитаха да вдигнат мечовете си. Младият въстанически водач извика високо:
  - Какво виждам! Избивате се един друг, за забавление на негодниците! Съживените гадове, които дори сабя не могат да вдигнат, коремът им пречи твърде много. Ако във вас се е запазила поне частица гордост, отсечете тази мерзост.
  Гладиаторите сякаш само това чакаха: те се втурнаха към затлъстелото стадо.
  Слугите-роби отскочиха настрани, не искайки да умрат за омразните господари, а момчетата дори започнаха да хвърлят подноси и храна по сановниците.
  Деметра извика:
  - Убие всички тях!
  Тогава кристална чаша за вино падна върху главата й, нокаутирайки кучката.
  Вещерът беше ядосан. Тя посече богатите граждани на града, като наряза месото им.
  Не беше трудно, но досадно. До него се биеше постоянният спътник на Пас. Клюнът не остана по-назад и гладиаторите отмъстиха на своите тъмничари.
  Мрачни роби вдигнаха стюарда на кука, извикаха:
  - Наши сме! Роби като вас!
  - Така че докажи го с меч! - извика тя, така че свещите на полилеите на Вещера се разтресоха.
  Шейхът се опита да избяга, но Бик го спъна и изля мед в яката му:
  - Е, къде си нужен. Без подправки.
  Солнцлав отряза едновременно главите на двама благородници, а на трети смачка челюстта с коляното си. Но вече нямаше дори подобие на бой, просто робите си отмъщаваха. Останките от гвардията избягаха, а пируващите, дори и в най-добрата си форма, не представляваха сериозна военна сила. Всички те бяха убити, преди Ведмакова да се охлади. Само главният шейх беше още жив, Бик го скубе за косата. Ведмакова изгони нахалното момче:
  - Това е благороден човек. Може да сме полезни!
  . ГЛАВА #12
  Германците продължават да атакуват Сталинград. Изглеждаше, че остана доста, но беше невероятно трудно да се мине последният. Дори масовото използване на "Sturmtigers" не помогна. Въпреки че унищожаването на реактивните бомбардировачи причини огромни. Друго средство бяха напалмови бомби.
  Батальонът от момичета беше оредял, но красавиците продължаваха да се борят. На 20 октомври заваля сняг, а красавиците бяха боси. Те оставят изящни следи върху бялото покривало.
  Красиви момичета, потъркаляха се малко в снега и станаха по-чисти. Матриона, след като заловиха Серьожка, не можеше да си намери място. Все пак да загубиш такова умно и красиво момче. И какво го очаква във фашистки плен? Първо изтезания, а после смъртна присъда!
  Момчето наистина беше на косъм от разстрел, но попадна в мините. Работа по шестнадесет часа на ден и оскъдни дажби, камшикът на надзирателя очакваха Серьожка.
  По-точно момчето вече е каменоломка и се труди там като магаре. Но под земята е много по-топло, отколкото на повърхността. И воините, за да не замръзнат, са принудени да скачат и да бягат. И момичетата се карат. Тук е могъщият танк "Лъв". Има 150 мм оръдие, по-ефективно и практично за битки в града. Fritz обичат този танк, защото е добре защитен от всички страни.
  "Мишка" пълзи малко по-назад. Германската машина под двеста тона също беше въоръжена със 150-милиметрово оръдие и седемдесет и пет. Толкова по-практично. Броят на картечниците се увеличи до четири и не беше лесно да се доближите до танка.
  Анюта, Мария и Алла се опитват заедно да изкълчат мастодонта. Внимателно подбран за него.
  Анюта пееше с ентусиазъм:
  - Как живеехме, борейки се и не страхувайки се от смъртта ... Така че отсега нататък ние с вас ще живеем! И в звездни висини, и планинска тишина, в морска война и яростен огън! И в яростен, и в яростен огън!
  "Маус" беше най-новата модификация, с шест картечници, две коаксиални с цевите и четири въртящи се на панти.
  Мария, пълзяща през снега, изсъска:
  - Никога няма да се откажем! Все пак Исус Всевишния Бог е с нас!
  Момичето, приближавайки се, хвърли експлозивен пакет по гъсеницата на мишката. Изгърмя, под щита и пързалката се спука.
  Момичетата се зарадваха:
  - Вземете фашист!
  Алла замахна и хвърли осколкова граната по фрица. Фашистът беше изхвърлен от експлозивна вълна, заедно с него бяха откъснати главите на двама черни бойци от колониалните войски.
  Червенокосата красавица подсвирна:
  - За Родината и Сталин!
  Анюта отново хвърли експлозивния пакет... Този път не толкова успешно, той се удари в бронята и избухна върху повърхността на стоманената обвивка.
  Момичето раздразнено каза:
  - Ох, размазах се!
  И изпълзя за нова порция самоделни експлозиви. Кръглите й токчета, червени от студа, трептяха. Почти голо момиче, пълзящо в снега, малко неудобно. Но бъдете търпеливи. Особено когато има обстрел, снегът се топи.
  Анюта дори изпя:
  - Знам, студът скоро ще изчезне,
  Потокът шурти шумно ...
  И те вече тичат през локвите -
  Боси момичета!
  Момичето стреля, а арабинът от колониалните войски рухва. Опитите на врага да действа в малки групи водят до сериозни загуби.
  Късото оръдие на Мишката отново стреля фрагментарно. Някъде в дима пукат снаряди. И много почивки...
  Германците почти превзеха Сталинград ... Остана много малко. Но точно това пречи на Вермахта да използва големи бомби и тежка артилерия. Фрицовете пуснаха напред чужденци, които не съжаляват.
  Мария стреля с пушката. Фашисткият наемник рухна и се претърколи върху камъните на руините.
  Момичето потърка разголените си гърди с алени зърна. Облякоха напълно воините - скачат в шортите си. Но за сметка на това почти няма попадения по тях. Явно голотата, някак особено защитава красавиците. Щом са в състояние да оцелеят в такъв ад!
  Алла се отърсва от сместа от сняг и кал и стреля отново. Удари черен войник право в окото. Лоша кучка, не казвай нищо.
  Трите момичета отново се приближават до Маус. Трудно е да се пробие кола, която има толкова дебела броня от всички страни. Но воините са пълни с оптимизъм. Ако не можете да пробиете самата черупка, тогава защо не откъснете цевта.
  Алла, ритайки мръсни буци с босите си крака, пееше:
  - Нашата истина, нашата истина ... Като лъчите на слънцето! Нашето утре ще бъде светло, потоци ще текат от планините!
  Воините отдавна са въоръжени с пленени MP-44. Тези щурмови пушки имат голям обсег. Beauty уверено огън. Черните падат отново. Изстрелват фонтани от алена кръв.
  Мария, стреляща, с пушка и пленена картечница на раменете пееше:
  - Коварният паяк е изострил жилото си,
  И пие свещена, руска кръв от Русия!
  Всичко е малко и малко за неговия противник, той ще убие,
  Кой има любов към Русия!
  Любов към Русия!
  Момичето изпрати куршум в разнообразния "пазач", който изскочи от пукнатините. Красавицата се усмихна, лицето й, макар и отслабнало, запази своя чар и чар.
  Изобщо всички момичета в техния батальон са красиви. Ето, например, татарският Серафим. Баща й е татарин, но майка й е от Беларус и от нея Серафима наследи косата с цвета на зряло жито. Също красиво момиче, босо и почти голо. И той стреля от пленена картечница, на кратки залпове. И фашисти от други войски пълзят по него.
  Серафима стреля доста точно. До нея лежеше златокосата Мария. И двете момичета стрелят и пеят.
  - Родина! Мария започна...
  - И армията! - Продължава, стреля по Серафим.
  Мария туитна:
  - Това...
  Водейки огъня и удряйки цветните, Серафим съобщи:
  - Два стълба!
  Мария се усмихна и изчурулика:
  - На...
  Серафим стреля и добави:
  - Който...
  Мария отряза пет и продължи:
  - Дръж се!
  Серафим, стрелящ, поздравява:
  - Планета!
  Мария, стреляйки, изчурулика:
  - Гърдите...
  Серафим, стреляйки, мъркаше:
  - Защитете...
  Мария разби главата на фашиста и издаде:
  - Ние вие ....
  Серафим, режещ нацистите с куршуми, изсъска:
  - Страна!
  Мария, изпращайки добре насочени куршуми, изчурулика:
  - Всеки....
  Серафим, стреляйки все по-точно, добави:
  - Хора!
  Мария, отметнала златната си мръсна коса от челото си, пееше:
  - Плъх...
  Куршумът на Серафим и изпращането на изстрели издаде:
  - Вашият...
  Мария, удряйки фашиста в гърлото, продължи:
  - Топло!
  Русокосият татарин, изпращайки кадри, продължи:
  - Облаци...
  Мария стреля точно, добави:
  - Готино!
  Серафим, ухилен, изчурулика:
  - Добре и...
  Мария, стреляйки точно, изръмжа:
  - Слънце!
  Серафим, блъскащ се на залпове, изсъска:
  - Зоуи!
  Мери продължи през смях.
  - Автоматично...
  Серафим, сякаш стреля, излая:
  - Натър...
  Мария добави добре насочени удари:
  - Рамо...
  Серафим добави през смях:
  - Войник!
  Мария ентусиазирано пееше, стреляйки:
  - Ще копая...
  Серафима, водеща бойна стрелба, добави:
  - Гроб...
  Мария свали африканеца в нокдаун и продължи:
  - Противник!
  Момичетата са свършили амунициите. И тя беше принудена да избяга бързо за прикритие. Снабдяването през Волга е много трудно. Постоянни бомбардировки и обстрели. Тук идва рота от подкрепления от другата страна.
  Фонтани от пръски и отломки кипят около лодките. Щурмовици реват в небето. Тук долитат Focke-Wulfs. И пускат бомби.
  Няколко лодки се разпаднаха. Съветските войници се давят и умират.
  Вражеският артилерийски огън е твърде плътен.
  Дори през нощта Фриц държат всичко под огън. И пикиращите им бомбардировачи са износени. Включително дядото на Ю-87. Въпреки че реактивните самолети вече са влезли в серията.
  Тук е легендарният съветски Як-9. Той се бие с немски ME-309. Съгласувана маневреност, срещу скорост и оръжия. Германецът се опитва да победи съветската кола от първото повикване. Но не му се получава. Якът от своя страна се стреми да влезе в опашката, но нацистът напуска поради високата скорост.
  По-бърз германец, с по-силни оръжия, срещу по-маневреен руснак. Но бързото летене продължава. Фашистът използва седем огневи точки срещу седем и докосва съветската кола. Тя губи скорост и започва да пада.
  Изпуска струйки дим. И двигателят е включен...
  Каква е тази война! Трудно е да се противопостави на толкова мощна като въоръжение машина като МЕ-309, в която седем огневи точки компенсират излишното тегло и лошата маневреност.
  Високата скорост позволява на фашиста да влезе в гмуркане, а челото на немския боец е добре бронирано.
  Анюта отново се опитва да подкопае мишката. Момичето рискува живота си. Тя вече е цялата издраскана, пълзи гола през укрепленията. Цялата красота в драскотини и писуга. Но тогава той хвърля граната с пакет, прикрепен към експлозията. Дори е ударена от изстрел от картечница. Почесва рамото на красавицата.
  Но за сметка на това експлозивният пакет е попаднал в дулото на 150-мм оръдие. И германецът вече получи значителни щети. С голяма трудност колата се движи от мястото си и пълзи обратно до разположението на войските си, за да оближе раните си.
  Focke-Wulfs и няколко TA-152 се появяват в небето. Те започват да обстрелват съветските позиции. Появиха се и няколко най-нови HE-183, атакуващи реактивни превозни средства. Тези лешояди достигаха скорост до осемстотин километра в час и беше почти невъзможно да ги ударите.
  Момичетата отвръщат на стрелбата по германците. Винаги има шанс да закачите врага, въпреки мощната защита на атакуващия самолет от наземния огън.
  Анюта и Алла прибраха заловения Луфтфауст. Това оръжие, състоящо се от девет свързани помежду си двадесет милиметрови безоткатни.
  Можете да стреляте като малка противовъздушна оръдия.
  И воините сочат врага. Те плавно натискат старта ... И двете красавици опряха босите си крака на развалините, усещайки плавно връщане.
  Фоке-Вулф с шест въздушни оръдия, започва да пуши - коремът му е разпорен.
  Момичетата реват от възторг:
  - Шайба! пералня! Цел!
  Други немски самолети започват да кръжат над главите на момичетата. Красавици се стрелват в подземните проходи, избягвайки ракетите Фоке-Вулф.
  Анюта получи груб пета с блясък. Момичето промърмори:
  - О, адски пламъци!
  Подметката на момичето беше покрита с мехури и болезнено болеше. Исках да бутна нещо студено.
  И на повърхността пропуските продължават. Снегът съска от пламъците, руините са разкъсани. Германците наводняват позициите с огън, но от това няма много смисъл. Воините се скриха като мишки в норки. Нека се гладят сами.
  Алла прошепна в ухото на Анюта:
  - Мисля, че скоро нацистите окончателно ще се изчерпят. Те имат много сила, но в Сталинград нямат възможност да се обърнат!
  Русото момиче отвърна гордо:
  Тук сме като триста спартанци! Ние отразяваме превъзходните сили на врага!
  Червенокосата Алла се изкиска и намигна на партньорката си:
  - И няма да ни заобиколите!
  Когато момичетата излязоха на повърхността, нападението приключи. Появиха се нови черни пехотинци. Те се изкачиха напред и момичетата трябваше да открият огън, принуждавайки врага да копае земята с носовете си.
  Отново "лъвовете" и "тигрите" влязоха в битка. Германците се опитаха да притиснат съветската армия с тежки танкове. От време на време заваляха снаряди. По-уязвимият "Тигър" се опита да не се откъсне от формациите си. Загърмяха и миномети.
  Момичетата стреляха по германците и техните наемници. Нокаутирани противници. Алла и Анюта стреляха по двойки. Появиха се и се настаниха вражески дула. След това нов слой от настъпващи врагове.
  Момичетата пееха по време на битката.
  Алла започна, стреляйки:
  - Преди...
  Анюта, стреляйки, продължи:
  - От вас...
  Алла лупанув добави:
  - Легион...
  Анюта, като отряза три, измълча:
  - Врагове...
  Алла, приковавайки опонентите, избухна:
  - Те....
  Анюта, след като разруши половината от черепа на арабина, продължи:
  - Те искат...
  Аллах, смазвайки врага, продължи:
  - Вие...
  Анюта, стреляйки, изсъска от гняв:
  - Накъсайте...
  Аллах, пробивайки черепа на арабина, изръмжа:
  - Унищожи...
  Анюта, продължавайки да забива, изсъска:
  - Бележки...
  Алла, сякаш стреля, подсвирна:
  - Не бой се...
  Анюта, стреляйки точно, изръмжа:
  - Враг...
  Алла, стреляйки като снайперист, продължи:
  - Щиков...
  Анюта, стреляйки по-нататък, излая:
  - Способен да...
  Алла, без да спира да стреля, изсъска:
  - Сила...
  Анюта, стреляйки яростно, изръмжа, коригирайки приятеля си:
  - Кураж...
  Алла, в тежък екстаз, простреляла главите на африканците, излая:
  - Сила...
  Анюта, галопираща с огън, изсъска:
  - Нараства...
  Алла, разклащайки червените си къдрици, продължи:
  - И противниците...
  Анюта, ударила арабина в корема, издаде:
  - Незабавно...
  Алла, стреляйки с всички калибри, излая:
  - Унищожи...
  Момичетата си поеха въздух. И след като постреляха още малко, извикаха:
  - Ние сме рицарите на снайпера, гласът на убийството звъни!
  Вълната от натискане на колониалните войски донякъде утихна. Нацистите отново придвижиха танковете напред. "Тигри"-2 се появиха с дългите си дула и стреляха снаряди по всичко, което успееха да забележат.
  "Тигър" -2 имаше оригиналната форма на кулата и склоновете на броневите плочи отстрани. Това го направи малко по-упорит. Жените воини отново избраха за своя цел следите на танка. Фашистът трябваше да бъде като змия в тиган.
  Анюта хвърли експлозивен пакет, смачквайки предния валяк на "Тигър" -2 и пееше:
  - Срещнах те с подарък ... Разбира се, очертах място в ковчега!
  Алла изсъска, щастливо хвърляйки голям експлозивен пакет към фашиста:
  - Ама Пасаран!
  И от експлозията дългото дуло на немския танк се изкриви. И кралският тигър започна да се връща назад. Отново фашистът е тежко ранен. Алла го взе и излая, хвърляйки парче стъкло с босите си пръсти:
  - Да те бъда в дъбов ковчег!
  Чашата, прелетяла, се приземи право в гърлото на индианец от колониалните германски войски.
  Анюта намигна на партньора си и запя:
  - Ще си натопя главата в тази бъчва! Ще натопя всички!
  Алла стреля от картечница. Германците отново бяха атакувани. Момичето изсъска:
  - Ние можем всичко! И ние ще спечелим!
  Анюта стреля с пушката си и каза:
  - Очаква се голяма печалба! Да са в слава дедите ни!
  Алла направи салта и се търкаляше, въртейки се като коледна елха. Момичето запя с намигване:
  - Господин успех, къде отиваш ... Господин успех - смеят се фашистите ...
  Немските танкове, без да пестят снаряди, увеличиха огъня си. Те изсипаха своите гръмки подаръци. И те се приближиха до съветските позиции, опитвайки се да избегнат пропуски.
  Анюта, използвайки тел, както ги научи плененият Серьожка, извади тежка мина. "Лъвът" бавно изпълзя до съветските позиции. Неговото 150 мм оръдие продължаваше да бълва снаряди. Момичетата изсъскаха и намигнаха.
  Анюта пееше:
  - Германци-чушки, фашисти-нацисти... Чака ви краят на един пацифист!
  Аллах каза с усмивка:
  - Пацифизъм... Дори е тъпо да се говори за пацифизъм, когато става въпрос за нацистите!
  Анюта удари носа на арабин от колониалната гвардия с добре насочен изстрел и изчурулика:
  - И те са осакатени в мисленето ... И във военното дело те не са толкова силни! Скоро ще ги изтрием от лицето на планетата Земя!
  Алла отново избухна, потърка голите си гърди в чакъла и запя:
  - Аз съм руски рицар на колене от диваци ... Ще помета враговете на Отечеството от лицето на Земята!
  Червенокосата красавица намигна, вдигайки поглед към небето. Там се въртяха "рамки", немски артилеристи.
  Пълзеше, от време на време, засядайки се във ветрозащитния немски "Лъв". И пистолетът му продължаваше да плюе.
  Анюта, движейки мина под гусениците на немски танк, изсъска:
  - За Серьожа....
  Германецът спря и стреля отново. Снарядът избухна зад момичетата.
  Анюта каза:
  - Черупки от мляко, кой има мозък на бебе!
  "Лъвът" стоя известно време. Дали немският опитен екипаж е усещал опасност отпред, или е искал да използва бойния комплект. Но "Лъвът" стои неподвижен известно време и изплю смъртоносни снаряди.
  Анюта отбеляза, че немският танк има по-модерно оръдие и стреля по-често от КВ-2. И това, разбира се, прави тази кола много по-опасна. Анюта се прекръсти и изсъска:
  Дано нечестивите да отидат в ада!
  Алла стреля по фашиста в слънчевия сплит и излая:
  - Нашата победа е неизбежна! И всичко ще свърши добре!
  Анюта също отряза турчина и запя:
  - Въпреки че изглежда, че скоро животът ще бъде прекъснат, когато бедата почука на черния си рог ... Конете цвилят и кръвта тече като река и отново земята излиза изпод краката ви!
  Алла, след като намокри иранеца, добави:
  - Но земята също има свой пазител ... И между звездите се простира до него ... Невидими спасителни нишки за заточението на Хитлер в Колима!
  Момичетата, стреляйки, пееха в унисон:
  - Да счупим Адолф, ще го боли! Вярвам, че фашизмът ще бъде победен! И в нашата Русия ще се появи Месията, Господ на народите на всички страни!
  И воините продължиха да стрелят. Но вражеската пехота залегна и започна да стреля и да хвърля гранати. Фашистките орди се опитаха да изпушат момичетата с минометен огън. И хвърляне на много гранати.
  Аллах философски отбеляза:
  - Можете да вземете броя на изборите, умението на изборите без война!
  Анюта се изкиска и отбеляза:
  - Войната е област, в която качеството побеждава количеството, изборите по правило са обратното, а това е шега!
  Воините леко се отдръпнаха, гранатите и техните фрагменти се изсипваха твърде гъсто. Алла дори прихвана хвърления подарък с крак и го хвърли обратно. Гранатата прелетя и удари нацистите по каските им. И как избухва...
  Сякаш някъде е детонирала друга връзка.
  Аллах философски отбеляза:
  - Късметът е второто щастие, успехът е третото, но първото умение!
  Анюта се изкиска и се намеси:
  - Късметът е награда за смелост, но не и за безразсъдство!
  Алла извади окото на индус от колониалната армия и изсъска:
  - Който има късмет, душата му пее!
  Анюта се усмихна и изчурулика:
  - Хубаво е, когато имаш късмет, значи Господ ще те пази!
  Момичетата са малко по-остроумни. Тогава германският "Лъв" все пак се придвижи напред и удари мина. Гъсеницата се натъкна на взривно устройство и беше разкъсана.
  Раненият "лъв" се завъртя и се изправи ... Воините бяха възхитени и пееха с пълно гърло:
  - Лъвът е инвалид в мисленето, тигърът е източник на всякакви неприятности ... Няма нищо по-интересно от човек на света!
  Анюта даде дълга линия, просто чужда армия се надигна да щурмува и пее:
  Имаме ракети, самолети,
  Най-силният руски дух в света...
  Начело на най-добрите пилоти -
  Врагът ще бъде смазан на пух и прах!
  "Лъвът" изглежда силно повреден. Тя замръзна, изплювайки още няколко черупки.
  Появи се пъргава пантера. Тя обаче се страхуваше да навлезе дълбоко в позициите на съветските войски, но започна да стреля. Снаряди свистяха над главите на момичетата. И разбиха развалини и пожари.
  Анюта подготви граната за хвърляне, готова да улови момента, когато фашисткият танк се приближи на достъпно разстояние. Но и в Пантерата няма глупаци. Германците стреляха, поставяйки снаряди в шахматен ред, опитвайки се да не пропуснат нито едно парче земя. И буквално изгребаха всеки камък.
  Алла, потупвайки голите си гърди, отбеляза:
  - Тактиката на Фриц е грешна... Колко ще постигнат така?
  Анюта отбеляза остроумно:
  - Кокошката кълве зърно по зрънце и наддава много по-бързо от прасето, което поглъща големи парчета!
  Пантерата изстреля повече от осемдесет изстрела и след като му свършиха боеприпасите, се обърна и се отправи обратно към леговището си. На негово място се появи нов мастодонт "Sturmtiger". Машината покри широкия си багажник с капачка. Вижда се, че по този начин се надява да се спаси.
  "Sturmtigr", стрелял по позициите на съветските войски от разстояние. Изстреляна ракета. Земята се издигна и огнен фонтан изля огнени струи.
  Момичетата едва оцеляха, бяха доста покрити. Анюта дори леко оглуша. Момичето внезапно се видя да препуска на кон. И че тя командва отряд, който атакува татарската армия. И воини яздят коне с нея. Монголо-татарите, неспособни да издържат на удара, отстъпват и умират с хиляди под копитата.
  Анюта пък размахва два меча и посича врагове. Но видението внезапно беше прекъснато.
  Алла удари партньора си по бузите, разтърси я, казвайки:
  - Ами всичко! Сега спри да се излежаваш!
  Анюта отговори ядосано:
  - Не съм лежал, а съм се борил!
  Момичето скочи бясно и хвърли граната. Настоящето, прелетяло, се приземи в дулото на танка "Лев". След като получи повреда, колата набръчка тежкия си багажник.
  Анюта извика с пълно гърло:
  - Аз съм рицарят на Русия!
  Алла даде залп от автомата и изръмжа:
  - отвърна момчето, сбърчвайки вежди,
  Искам да служа на Света Рус...
  Нека се разлее море от кръв
  Но Бог може да ни спаси!
  Анюта падна върху отломките с гол корем и гърди. Точно навреме, когато стотици картечни залпове пронизаха главата й. Момичето изплези език и каза:
  - Лудостта на храбрите войници е спасител на неразбиращите се генерали!
  Аллах се съгласи:
  - Войникът е смел, генералът е благоразумен, врагът е коварен, успехът е солидарност само с мъдра смелост!
  Момичетата отново откриха огън и изчуруликаха в знак на солидарност:
  Над него ескадрили
  Рев в унисон
  Адолф е силен глупак -
  Засаждане на Содом!
  Появи се още един брониран "Лъв". Двама войници избягаха от него, съдейки по мургавите лица - араби. Те се опитаха да хвърлят верига на куката, за да изтеглят разработения танк от бойното поле.
  Алла и Анюта стреляха, убивайки техничарите едновременно. Воините пееха:
  - Не се унищожавайте и помогнете на другар, помогнете на другите да излязат от пожара!
  Появиха се трима черни. Те се състезаваха с веригата възможно най-бързо, но също бяха простреляни от момичетата. Освен това Анюта стреля от пистолет, притискайки кучето с боси пръсти.
  И тя успя да удари опонентите си изключително, като Робин Худ уместно.
  Аллах отбеляза:
  - Знакът не е този, който уцелва успешно, а който пропуска с лош късмет!
  Анюта хвърли граната с бос крак и изсъска:
  - Най-точният с визия на кама може да пропусне, но непростимо остър ум може да се изплъзне покрай целта!
  Гранатата попада в минохвъргачката и започва да експлодира, детонирайки мините.
  Да, Сталинград не беше лесен за германците. Вкара ги в зловеща цитадела на смъртта!
  . ГЛАВА #13
  На 3 ноември германците обграждат Тихвин, а боевете се водят в самия град. Червената армия бавно отстъпва. По-голямата част от град Баку вече е превзета, съветските войски се оттеглят към полуострова. Ереван все още едва се държи. Сталинград е на ръба на унищожението.
  Но все пак Сталин заповядва този град да не се предава. Боевете се разгърнаха за Астрахан. В този град Фриц също се опитват да напреднат. Бомбардират тежко всички подходи и разрушават инфраструктурата.
  Идва зима... И ходът на войната става все по-малко предвидим. Но Сталинград изглежда не издържа. Снабдяването през Волга затруднява замръзването и масираните бомбардировки.
  На 4 ноември деветдесет процента от Тихвин вече бяха превзети. И германците се приближиха до финландската територия. Съветските войски, претърпели значителни щети, не можаха да съберат достатъчно сила, за да спрат врага.
  Финландците и марионетните шведски войски също атакуваха срещата. Използвани са значителни сили.
  На 5 ноември германската коалиция и финландско-скандинавските войски се обединиха. Така около Ленинград се затваря двоен пръстен. Нова голяма победа за Третия райх.
  На 6 ноември боевете все още се водят в северния сектор. Нацистите разшириха коридора. Положението беше изключително тежко. В Тихвин догаряха последните остатъци от съпротивата. Германците изстреляха балистични ракети по Ереван. Издаде три презентации. Причини значителни щети с жертви. Но в крайна сметка не счупиха нищо.
  Град Астрахан е откъснат по суша от останалата съветска територия. Ситуацията ескалира. Нови немски и британски бойни кораби бомбардираха Мурманск. По време на обстрела загиват комендантът на гарнизона и много офицери.
  Стана още по-лошо.
  И на 7 ноември нацистите нахлуха във Волхов и накрая смазаха Тихвин със съпротивата на съветските войски. Така разликата с Ленинград рязко нарасна. Стана ясно, че градът в блокадата едва ли ще оцелее.
  На 8 ноември най-накрая се състояха дългоочакваните изпитания на танка Лев-2. Машината имаше модифицирано оформление. Двигателят, трансмисията и скоростната кутия бяха разположени на едно място и отпред, а бойното отделение отзад.
  Германците, под ръководството на Porsche, направиха колата с енергични усилия на годишнината от пуча.
  Всъщност, благодарение на по-ниския силует, при запазване на въоръжението и бронята на "Лъва", теглото на колата е намалено до шестдесет тона, с двигател от 1200 конски сили. Бойните изпитания показаха, че това се оказа напълно приемлив танк. Точно това, от което се нуждаете!
  Комбинацията от добри ходови и бронирани качества.
  Фюрерът обаче не беше доволен. Той поиска да се укрепи бронята на бордовете и кърмата, както и да се постави 88-мм оръдие с дължина на цевта 100 EL.
  Друг тестов автомобил беше E-100. Този танк обаче се оказа твърде тежък: 140 тона, но има отлична защита от всички ъгли и въоръжението на Мишката. Като цяло серията "E" обеща да бъде изключително обещаваща. Германците явно не са си губили времето.
  Беше демонстриран и резервоарът "Барс" с двигател от 1000 конски сили, но колата обаче изглеждаше на Хитлер недостатъчно защитена.
  Показани на годишнината и различни видове самолети. По-специално щурмови самолети и модификации на ME-262. А също и TA-183. Цял парад на техниката.
  Включително мощни газови ракети, те са в състояние да разрушат цели градове и села.
  Тук всъщност те демонстрираха много силни системи за унищожение.
  Panther-2 също премина тестовете, тежеше петдесет тона, имаше 150-милиметрова наклонена челна броня и пистолет King Tiger. Страничната броня беше 82 мм, под ъгъл. Такъв танк повече или по-малко подхождаше на Хитлер, така че успя да издържи тридесет и четири в близък бой.
  Като цяло нацистите пречесват менажерията.
  Преминали и тествани изтребители "Гота", способни да достигнат скорост от хиляда и сто километра в час.
  Накратко, отказаха се.
  Волхов падна на 9 ноември. Ситуацията достигна кулминацията си. И отново съветските танкове се опитаха да контраатакуват.
  Грингета замръзна близо до пистолета. "Чърчил" -2 стоеше пред съветските превозни средства и бълваше боеприпаси.
  Дъщерята на Господ Джейн преброи попаденията. Съветските танкове намаляха, докато навлизаха в канавката. И това се използва от германската менажерия.
  Николета я взе и запя:
  - Английският воин не се страхува от смъртта,
  Под звездното небе смъртта няма да ни вземе!
  Защото лъв с корона ще се бие смело,
  Ще заредя могъщата картечница!
  Малания кимна одобрително.
  - Прекрасно е! И ние ще таксуваме!
  Пистолетът работеше много активно. Снарядите трептяха като кибрит, оставяйки контури във въздуха. Да, хванаха се енергични момичета. И най-важното точен.
  Грингета, кимайки с глава, изпрати снаряд в основата на кулата на тридесет и четиримата. Промърмори:
  - Това е смъртта! Тя ще дойде при враговете ми! И знам отсега нататък, тя чака мустакати врагове!
  Николета каза с усмивка:
  - Всички животни се поклониха на мустакатия... За да провали проклетия!
  Грингета отново се засмя и стреля съскайки:
  - Моят снаряд е най-точен. Със сигурност ще стигнем!
  Николета вдигна показалеца си и каза:
  - Пиф, Паф - пропуснато! Сивото зайче скочи!
  Грингета, стреляйки, пееше:
  Всеки избира за себе си
  Жена, религия, път...
  Служете на дявола или на пророка
  Всеки избира за себе си!
  Джейн поклати глава и протестира:
  - Не със сигурност по този начин! Деветдесет и девет процента от вярата на човек се определя от раждането, а не от знанието. Тук принадлежим към англиканската църква ... И ако погледнете, на какво основание? Това ли е нашият избор?
  Грингета се изкиска и отбеляза:
  - Аз лично съм бил във вярващо семейство, но сега все повече клоня към атеизма!
  Николета се изкиска и изплези език.
  - Атеизъм... Това е интересно!
  Малания отбеляза философски:
  И далеч от всичко! Когато няма Бог и няма свръхестествени сили, тогава всяка религия е фалшива!
  Грингета кимна с глава, охотно потвърждавайки:
  - Това е като при комунистите! Те стигнаха до идеята, че всички религии са просто фантазии на хората. И върху това изградиха доктрина!
  Малания изви скептично устни.
  - А какво ги чака след смъртта?
  Грингета се засмя месоядно. Тя изстреля снаряд, разрязвайки корпуса на друг съветски танк и отговори:
  - Тук можете да измислите много ... Дори възкресяването на мъртвите със силите на науката!
  Малания си спомня ухилена:
  - Прочетох една книга за света на бъдещето. Вече има космическа империя. Няма смърт, старост, болест. И, разбира се, глад ... Вярно, по-голямата част от населението няма работа, но има достатъчно за всички.
  Например колите се раздават безплатно. И има електронни машини, с които поддържат връзка с целия свят.
  Николета отбеляза съвсем сериозно:
  - Напредъкът е бърз. Вижте тези танкове... Как са напреднали и са станали по-съвършени. И все пак "Чърчил" -2 не може да се сравни с "Матилда".
  Малания се съгласи с това:
  - Да, танковете са напреднали ... Това е шик!
  Поредната атака на съветските танкове затъна и имаше прекъсване.
  На 10 и 11 ноември германците извършват малки настъпателни операции, пресичайки ъглите на север.
  Съветските войски се опитват да контраатакуват северно от Сталинград, но не постигат голям успех. Там вече бяха последните къщи в града. Унищожени в същото време, до основи. Но засега Сталин заповяда да се запази докрай.
  Град Баку е почти превзет. Но петролните кладенци са в пламъци и между тях е избухнала битка. Немците непрекъснато бомбардират.
  Боевете в Астрахан са в разгара си...
  На 12 ноември турците атакуват Ереван. Натискът беше отблъснат. Османците страдат. Но фау отново беше уволнен. На 13 ноември германците окупираха последните квартали на Баку - обявявайки превземането на града. Само на полуострова битката продължаваше, а небето беше черно от пламтящи кладенци.
  На 14 ноември нацистите започнаха нападение над Мурманск. Използваха артилерия и самолети...
  Сталинград беше в пламъци, но пренасочените съветски подкрепления позволиха да се задържи. Макар и само за края на града и с цената на колосални загуби.
  По време на нападението над Мурманск се събра голяма армада от бойни кораби, приближиха се и самолетоносачи. Градът беше притиснат като ролка от плазма. И те бомбардираха и стреляха.
  На 15 ноември фашистките войски започнаха да се движат, атакувайки града, единственото незамръзващо пристанище в Северния ледовит океан. В битките участваха "мишки" и дори танкът "Плъх", който нацистите искаха да изпробват на практика.
  "Плъхът" обаче беше донякъде разочароващ. Първо е напреднала, а след това е заседнала в снежните преспи. И спря в покрайнините на града. Германците не бяха съвсем готови за настъпление. Но обстрелът не спря. На 16 ноември нацистите практически завършват почистването на петролните кладенци. Но част от полуострова беше недостъпна за тях, заради огньовете, разраснали се до седмото небе.
  На 17 ноември нацистите превзеха последния клон на делтата на Волга и по този начин блокираха по-задълбочено Астрахан. Баку отдавна е отцепен.
  Ереван също беше щурмуван. Градът е на хълм, много удобен за защита, но е трудно да се щурмува особено с танкове.
  На 18 ноември съветските войски отново изпробват силата на нацистката отбрана северно от Сталинград. Това отслаби натиска върху онова, което беше останало от годината на Волга, но си струваше осезаеми загуби.
  На 19 ноември германците спряха атаката на Мурманск поради големи загуби.
  Така обладаният фюрер не можеше да извади по никакъв начин множество трески от позицията си. Плановете на нацистите да сложат край на СССР преди зимата се провалят.
  Най-лошото е, че Япония спря офанзивата поради студено време и огромни загуби в жива сила. Единственото нещо е, че самураите увеличиха производството на собствените си тридесет и четири и лицензирани пантери. И може да създадат проблеми следващото лято.
  На 20 ноември германците частично потушиха пожарите и прочистиха по-голямата част от полуострова.
  На 21 ноември съветските войски отново атакуват германците и дори се вклиняват на няколко километра северно от Сталинград. Нацистите трябваше да отслабят натиска си и да се опитат да възвърнат позициите си.
  Битките, както се казва в такива случаи, са просто на ниво изрод!
  На 22 ноември нацистите се опитаха да настъпят в района на Туркменистан. И след като изминаха десетина километра, ги спряха. Но на 23 ноември, след като въведоха бригадите на шаха в битка, те отново напреднаха. Изключително изострена е ситуацията в района на Централна Азия.
  На 24 ноември няма съществени промени по фронтовете ...
  На 25 ноември нацистите подновиха атаката на Мурманск. Хвърли нови части в битка. Но засега няма много смисъл.
  Настъпи 26 ноември - единадесет години от изборите за Райхстага, след които Хитлер беше назначен за райхсканцлер.
  За първи път най-новият танк E-100 беше разположен на фронта.
  Това беше бойната практика на такава машина.
  Резервоарът изглеждаше доста дълъг, почти сплескан. От него стърчеше дългото дуло на 128 мм оръдие. И предна броня под ъгъл от четиридесет и пет градуса. И той е наклонен отстрани.
  Резервоарът E-100 се движеше благодарение на най-новия двигател с мощност 1500 конски сили, по-бърз от Maus. И снарядите отскочиха от него.
  А вътре в колата се появи весела четирима Магда, Кристина, Герда и Шарлот.
  Момичетата родиха деца на фюрера и ги оставиха под грижите на специални бавачки от СС.
  И току що пристигна на фронта. Момичетата са много забавни. Пропуснаха битките. И тук е само възможността да изразят себе си. Вземете накрая този северен Севастопол.
  И да установи господството на Третия райх в Северния ледовит океан. Колко още наистина може да продължи войната? И четиримата си мислят: може ли поне нещо да се промени заедно с тях?
  Край Мурманск не е много мразовито - Гълфстрийм изолира. Момичетата са в бойно настроение. Всеки имаше двойка - момче и момиче! Така че можете да се радвате.
  Магда и Кристина се навъртаха около пушките. Резервоара е чисто нов и лесен за работа. Отстрани е защитен от 120 mm наклонена броня, плюс още 50 mm щит. Така че колата не може да бъде пробита от всички ъгли.
  Момичетата си подсвиркваха песен. Страхотни са по душа.
  Герда отбеляза с усмивка на кехлибарените си устни:
  - Сега имаме общо потомство с Хитлер. Ние сме членове на кралското семейство!
  Шарлот се изкикоти, като отбеляза:
  - И напред - само нули!
  Танк "E" -100 се приближи до съветските позиции. Всичко наоколо беше толкова унищожено, че изстрелите от Съветите бяха рядкост и обикновено от леки оръдия.
  Магда насочва 128-милиметровото си оръдие и стреля по съветската сврака. Медено русото момиче пееше:
  - Аз съм тигрица, и имам усмивка... И злобният тигър всички разкъса!
  Съветските четиридесет и пет се върнаха назад, няколко руски войници бяха убити.
  Магда мърка като котка:
  - Аз съм супермен, моят метод е прост... Ще ги отхапя тези, които имат вълнени опашки! И тогава момичето започна да се смее. Е, точно като дива богиня.
  Проститутките на Хитлер разтърсиха танка. И самите те скочиха в кола с наклонена броня.
  Но тогава воините обърнаха колата си. Шарлот, тази красавица с медна коса, как се пее:
  - Цок, цок, цок ... Разточете потока! Нацистката кавалерия изяде целия пясък!
  И след това, Шарлот, как иска да се смее ... Тя дори трака със зъби. И танкът отново се завъртя. Германците събориха оградата от бодлива тел. Машината с размерите на тиранозавър рекс изръмжа нецензурно. И воините разголиха своите сладки и месоядни лица.
  Момичетата издържаха в себе си и родиха деца от Адолф Хитлер. И това вече говори нещо. Красиви опърничави, но в същото време морални изроди. Тук те смачкаха съветски войник, който падна под колелата. И притиснаха 76-милиметрово оръдие в земята. Минахме го с кола. Сплескана стомана. Воините показаха фигурен пилотаж. Черупките изглеждаха по-безвредни от грах, в дрънкалка, която дете разклаща. Следващото оръдие, което E-100 сплеска, беше 85 мм.
  Магда се изкиска.
  - И мачкаме руснаците като дървеници!
  Кристина поправи приятеля си:
  - По-скоро мечки! Мечката е голямо животно!
  Червенокосата Шарлот добави, оголвайки зъбите си:
  - И зъбата!
  Германските танкове си пробиха път през отбранителните линии на града. Съветските войски се биеха много тежко. Всички взеха оръжие. Дори десетгодишни момчета се биеха в опълчението. Имаше и много момичета. Всички жители се събраха, но нямаше достатъчно оръжие. Във всичко се проявяваше масов героизъм. Пионерите, използвайки самоделни експлозиви или снопове гранати, се доближиха до нацистките танкове и се хвърлиха под релсите - умирайки за родината си.
  Танкът E-100 получи известни повреди. Едно от момчетата успя да пробие тежка мина. Самият той загина, но повреди немска кола. Валякът се спука и част от гъсеницата излетя. Голямата кола намали скоростта. Тогава няколко воини хвърлиха снопове гранати, разбивайки дебелите следи.
  E-100, след като премина фронтовата линия, загуби своята мобилност.
  Герда насочва шест картечници и ги включва, когато съветските войници се опитват да контраатакуват. Десетки руснаци и представители на други народи на Русия паднаха, пробити от картечни куршуми. Съветските войници обаче изтичаха напред. Те хвърлиха гранати и загинаха. Част от фрагментите достигнаха Е-100, но картечниците работеха правилно. А дяволът Герда е толкова точен. И нейните куршуми почти никога не летят напразно.
  А руските войници умират...
  Кристина е стреляна от бързострелно 75 мм оръдие, осколъчни снаряди и стрелба от коаксиална картечница. Червенокосият звяр, разкъсващ съветските войници с куршуми, изсъска:
  - Аз съм носител на смъртта ... Самият Сатана е червен за мен!
  Магда плахо отбеляза:
  - Е, не е нужно. Сатана е враг на Бог и е обречен на огненото езеро!
  Кристина удари метала с бос крак и изрева:
  Какво ще кажете за огненото езеро? Косата ми е като пламък!
  Герда каза с усмивка:
  - Самият фюрер ще ни прости всички грехове ... По-точно, самата концепция за грях, по същество ли е остаряла?
  Магда сви рамене.
  - Искате да кажете, че понятието грях е остаряло...
  Герда отново включи картечниците си, потискайки отчаяната контраатака на руските войници. Куршумите ги убиха като дарове от ада. E-100 е много силно защитен в тази модификация. До осем картечници, две коаксиални с оръдия, а останалите се управляваха на панти. И удрят много силно.
  Герда изрева с усмивка:
  - Грех, това е основата на съществуването на Третия райх! Нашата религия е наистина вярата на зверовете!
  Червенокосата Кристина, стреляща от оръдие и убиваща руски войници, пееше:
  - Моят нежен и нежен звяр... Обичам зъбите ти, повярвай ми! Моят адски и зъбест звяр!
  Едно от съветските противовъздушни оръдия отново успя да удари пързалките и да ги разбие. E-100 най-накрая спря. Магда обаче наказа досадната зенитка, като я засипа с тежък заряд. Е, следите бяха счупени.
  Намръщена, Герда повика влекач и попита:
  - Издърпайте ни, моля! Ние умираме! Следите са счупени!
  Отговорът дойде веднага:
  - Влекачът ще бъде!
  Кристина запя с усмивка:
  - Това е ходът! Врагове за пилеене!
  Магда стреля по оръдието, което руските войници се опитваха да извадят за директен огън. Тя разби цевта и разпръсна съветските войници в различни посоки. Един от войниците беше разкъсан наполовина и се биеше в агония.
  Русата християнка се прекръсти, вдигна очи към небето и се помоли:
  - Прости ми Господи! За неволен грях и убийство!
  Кристина се изкиска и отбеляза:
  - Не, това не е възможно! Трябва да си твърд като скала! Стани скала за нас!
  Магда отговори уверено:
  - Има само една скала - Исус Христос!
  Червеният дявол излая:
  - Исус беше пацифист! А нашата вяра и изповед е война!
  Танкът Е-100 е изтеглен и влачен към немските позиции. Герда, с усмивката на снежната кралица, отбеляза:
  - Ролките са най-уязвимата част от резервоара. И с това трябва да се бори!
  Шарлот поклати глава.
  - Не покривайте целите ролки с щитове. Това не е възможно, тъй като част от гъсениците все още ще бъдат отворени!
  Магда предложи:
  - А ако направите ролките малки и без палет?
  Червенокосата дяволица се изкиска и показа перлените си зъби:
  - А как да им дадем повече скорост?
  Магда потърка метала с голата си подметка и предложи:
  - А ако използвате електрически двигатели?
  Шарлот повдигна корема си и изви врата си.
  - Възможен вариант... И танковете ще горят по-малко!
  Магда каза през сълзи:
  - Ето когато влезем в ада, той ще гори и ще гори като факли!
  Червенокосият изръмжа:
  - Е, какво от това... И ангелите са създадени от ярък пламък! Нека бъдем ангели!
  Кристина го взе и запя оглушително:
  - Аз не съм ангел, а просто дявол, но за хората съм станал светец .... Вземете враговете на изчислението, под мъченията на такава неземна болка!
  Момичетата мълчаха... В небето се въртяха щурмоваци, а канонадата гърмеше. А бомбите продължаваха да валят и валят... Като истинска градушка от разрушение и опустошение.
  Мурманск гореше и хората умираха. Германците дори изстреляха балистична ракета. Не много ефективно оръжие. По-лесно е да пуснете петтонна бомба от Ю-488, ще бъде по-точна и по-евтина.
  Кристина първа изскочи боса в снега, когато танкът беше откаран на аварийния паркинг. Майсторите бяха там. Момичетата се преместиха в топла колиба. Легнете на матраци. Герда и Шарлот започнаха да играят джобен шах.
  Магда и Кристина започнаха да правят преса, за да са релефни коремчетата им и да не увисват по време на бременност. Красиво, за да потръпнеш в слабините на воин. Още пресни, но това са вече родили жени. И смъртта вече не е толкова страшна - има кой да продължи състезанието! Дори със семето на такова копеле като Хитлер.
  Но момичетата от батальона на SS "Тигри", фюрерът наистина е нещо като Бог. И вече не езически бог, а нещо Всемогъщо и непонятно в своя гений.
  Герда изигра кралски гамбит и разви силна атака. Шарлот упорито се защитаваше. Стигна се до размяна на удари. Но всичко завърши с взаимно изтребление и равенство. Тогава Магда и Кристина започнаха да играят шах. И Шарлот и Герда започнаха да правят преса и лицеви опори. Момичето активно поддържаше форма.
  Магда, която играеше и буташе противника, философски отбеляза:
  - Все още е странно...
  Кристина попита с невинна усмивка на устните:
  - Кое е странното?
  Русокосият супермен отговорил:
  - Фактът, че белите са цветовете на доброто, но те първи започват войната!
  Червеният дявол рационално отбеляза:
  - Но и ние сме добри... Но болшевиките първи нападнаха Русия!
  Магда запя в отговор с тъжен тон:
  - Но всичко цъфти пред нас, всичко гори зад нас ...
  Кристина отговори с ясен глас:
  - Не е нужно да хленчиш! С нас е този, който ще реши всичко вместо нас!
  Герда продължи да пее:
  - Весели, не мрачни, да се прибираме - русите спортисти ще бъдат нашата награда!
  След това и четиримата избухнаха в смях... Появи се придружаващ тийнейджър и даде на момичетата сандвичи с масло, сирене, колбаси и сушени плодове. Момичетата се наядоха, а и изнемощяха в жегата. Красавиците заспаха. Хубаво е, когато си млад и здрав - лесно можеш да спиш.
  На следващия ден, 27 ноември, Е-100 беше само частично възстановен. Момичетата не са участвали в офанзивата. Но за сметка на това по едни бикини и боси през снежните преспи направиха бягане. Гледаха ги като луди, втурващи се почти голи в студа. Но момичетата по принцип са висш пилотаж. Те са специални хора на бъдещето!
  Герда пристъпи напред. И не толкова босото момиче Герда, което беше в приказката на Андерсен. Но и смели и закалени. И в същото време тя се превърна в роден убиец. Бързо момиче, със силни мускули.
  И четирите момичета обаче са добри. Те се състезаваха с бързо темпо петдесет километра и се върнаха обратно. След това направиха поредица от упражнения, пееха и се люлееха. Малко практика в стрелбата.
  Едва на следващия ден танкът Е-100 беше ремонтиран. Е, и не е толкова зле. Освен това в тази супер тежка машина имаше оригинално разположение на ролките, различно от шахматния ред, което увеличи ефективността на шофиране на сняг, но създаде определени проблеми за ремонтниците по навик. Въпреки че е просто по-лесно да монтирате E-100 от "Тигър" или "Пантера".
  На 28 ноември нацистите успяха да пробият малко по-дълбоко в Мурманск. Но съпротивата на съветските войски е просто неразбираема. И дори шестнадесетинчовите снаряди на бойните кораби на Великобритания и Германия не можаха да сломят волята на отбраната.
  Но нацистите все още напредват. Танкът E-100 премина няколко пресечки за един ден, но отново повреди пистите. Но този път ремонтът отне само няколко часа. На 29 ноември момичетата-терминатори се сблъскаха с танк KV-3. Съветската кола удари няколко пъти предната броня, но снарядите излетяха от склона. Магда отвърна на огъня по руския танк, подпалвайки го като купчина подредени факли.
  Кристина попита партньора си с подигравателна усмивка:
  - Хич ли не ви е жал за тези руснаци?
  Магда искрено отговори:
  - Съжалявам всички, дори и тези, които не са достойни за съжаление!
  И момичето въздъхна тежко, обръщайки очи към небето. Воините се опитваха да действат все по-внимателно. За да не се разсейвате с ремонти. 128 мм и 75 оръдия работеха като магарета. Но въпреки това танкът беше повреден.
  Една от стените избухна и се срути върху колата. Одраскана и леко вдлъбната броня.
  На 30 ноември нацистите напреднаха още повече. На някои места дори отиде до центъра на града. Но в същия ден добре насочен изстрел от четиридесет и пет повреди дулото на 128-милиметрово оръдие и момичетата бяха принудени да се изправят отново за ремонт. И, очевидно, по-дълго.
  Тогава четиримата решиха да се бият вместо танк, като обикновена пехота. Красавиците се опитаха да се бият, биейки се по едни бикини. Но в студа момичетата можеха да издържат само няколко часа в такава полугола форма и след това изтичаха да се стоплят.
  Герда се зарови в снега, стреля от най-новата картечница MP-44 и доста активно убива руски войници. Ето я , босо момиче с бяла коса, удари в главата полковник от Червената армия. И тя каза:
  - Не, все още съм ариец!
  Шарлот, която настъпваше от другата страна, се изкиска:
  - Вие сте войн, който носи смърт на враговете. - Тогава червенокосо момиче с голи крака стреля по майора и го улучи право под окото. Доста ухилен. - Виждате ли, аз стрелям също толкова добре!
  Герда се обърна, довършвайки члена на Комсомола, а капитанът на руските войски показа зъбите си, кучко:
  - Да, ти стреляш и аз видях! Като резачка!
  Шарлот хвърли парче стъкло с босите си пръсти. Той удари лейтенанта от руската армия във врата и изчурулика:
  - И ето ме, цапам се в чаша!
  Герда тичаше през снега, оставяйки голи, грациозни следи. Тя тичаше приведена. Тогава момичето тигрица се обърна и направи салто. Тя се изви и премести главата си в брадичката на съветски войник. Той изплю кръв. Герда стисна гърлото си с боси крака и удуши руснака.
  Червенокосата дяволица Шарлот удуши пионера. Ето колко гадни и зли се оказаха момичетата.
  Магда също уби руски войници, но не посегна на децата. Не, тя никога няма да вдигне ръка на дете. И като цяло проливането на кръв не й доставяше удоволствие. Но все пак тя е тигрица от SS батальона и трябва да се подчини на заповедта.
  Тук Кристина хвърли кама по момче, което изглеждаше на около дванадесет години. Вече жестоко. Не, възрастните не трябва да убиват деца!
  Магда се прекръсти и прошепна:
  - Прости Господи! Отвратителен си ми, но войната си е война!
  И блондинката стреля по руския снайперист, той падна, пронизан от точен удар на моста на носа. Уви, се появи известната четворка. Момичетата първо убиха британците и отчасти американците, но сега се заеха
  руснаци. Такива са дрънкащите усмивки от Втората световна война. Усмивките, които показват най-истинските и остри зъби!
  Кристина потърка бос крак в дървото, все още усещайки, че й е студено, и отбеляза:
  - Грозна? И какво искате от червенокоси вещици!
  . ГЛАВА #14
  Германците постепенно замразяват дейността. Включително и авиацията - и то принудително заради влошените метеорологични условия. Не беше напълно възможно да се изпълнят поставените задачи в навечерието на офанзивата. Вярно е, че Кавказ е практически превзет. Добивът на петрол в Баку е под контрол. СССР загуби най-големия си източник на петрол. Вярно е, че самите германци все още трябва да отделят време за възстановяване на кладенците. Заловен и Карелия, Архангелск, част от северното крайбрежие. Напълно откъснат от комуникация с останалата част на Русия Ленинград. Някои други територии са заловени в центъра. Половината от Туркменистан също е окупирана. Япония превзе цяла Монголия, а също така се вклини в Централна Азия и частично създаде предмостия отвъд Амур, в района на Усури. Вярно, самураите успяха малко по-малко. Владивосток е напълно блокиран и се обстрелва.
  Москва е на около 200 километра. И вече германците могат да бомбардират столицата с балистични ракети и да бомбардират с реактивни самолети. Но през зимата и в мраз Вермахтът загуби възможността да извърши по-нататъшно настъпление. Особено колониалните войски: индийци, африканци, араби са много студени. И загубиха голяма част от бойните си способности. Грехота е да не се възползваме от подобна ситуация. Въпреки че Червената армия претърпя огромни загуби, тя също беше силно изтощена.
  Всъщност Генералният щаб реши, въпреки всички трудности със снабдяването и загубата на Кавказ, да проведе няколко големи настъпателни операции през зимата. Дори фашистите да не смеят да си подадат носа през зимата, но ние ще ги ощипем и смажем.
  Или във всеки случай ще ги принудим да се бият при най-лошите метеорологични условия.
  Василевски, началник на генералния щаб и заместник-министър на отбраната, съвсем логично предположи, че СССР няма да може да спечели технологичната надпревара срещу цяла Европа и Африка, включително Азия.
  В това отношение през зимата предимството на противника, особено в авиацията, само ще нараства. Да, разбира се, съветските дизайнери вече са разработили и продължават да разработват нови, по-модерни танкове. По-специално, Т-34-85 с по-голяма кула и мощен пистолет. Е, ИС-2 със 122-милиметрово оръдие е на път. Но и германците няма да стоят мирни. Освен това дори новите коли не са достатъчно добри, за да победят Lion или друга тежка кола.
  И е малко вероятно сега да бъде възможно да се постигне числено превъзходство.
  Говори и Вознесенски. Той също се изказа в полза на ранна офанзива:
  - След загубата на Кавказ нашата армия ще изпитва остър недостиг на гориво. По-точно вече го изживяваме пълноценно. През зимата обаче дневният период е много по-кратък, времето без полет е обичайно и разходът на гориво също ще бъде намален.
  Народният комисар Жданов също побърза да добави:
  - Освен това нашите бойци и сапьори взривиха всички нефтени кладенци в Кавказ. А това означава, че Fritz все още не може да използва нашето масло. Но като се има предвид колко бързо жестоките фашисти успяват да изградят и възстановят всичко, тогава през пролетта петролът от Баку също ще потече в артерията на икономиката на Третия райх.
  Сталин обобщава дискусията:
  - В края на декември ще нанесем първия зимен удар. Единственият въпрос е къде?
  Нямаше единство сред военните. Жуков предложи да се удари в центъра и да се отхвърли врага от Москва. Василевски предположи, че би било по-добре да се намери слабо място в Тихвин. В същото време помогнете на Ленинград, който двойният пръстен на блокадата може да не оцелее.
  Рокосовски призовава за настъпление в посока Воронеж. Имаше идеи да се атакуват нацистите в Астрахан или дори близо до Архангелск. Сталин изслуша всички коментари, надраска нещо и се замисли.
  Идеята за изтласкване на врага от Москва изглеждаше съблазнителна и молеща. Въпреки това, в центъра нацистите сега са най-силни и добре окопани.
  Изглеждаше нелогично да се атакува, форсирайки Волга, реката беше голяма и пълноводна и още първата фаза на операцията щеше да стане продължителна.
  Възможен е вариант на атака между Дон и Волга, но там нашите вече са разбити, а и немците са добре укрепени.
  Идеята на Василевски изглежда най-логична. На север германците са по-слаби и техните войски някак си имат по-малко боен опит. Освен това Тихвин наскоро беше окупиран, германските войски бяха разположени на перваза. Но е напълно възможно Фриц да мисли така.
  Дайте всички сили в посока Воронеж? В конфигурацията на предната част се образува балкон, който би било много рационално да се опитаме да отрежем като наклонен бодил.
  Някои по-интересни мисли са да се чукаш близо до Архангелск. Като се има предвид, че Fritz ще трябва да прехвърля подкрепления по моретата, има рационално зърно в тази посока.
  Въпреки че е трудно да снабдяваме собствените си войски, особено след като в морето тотално доминира подводният флот на фашистите. Да, и нови крайцери от нацистите влизат в експлоатация. Изглежда дори почти са построили наводнения преди това боен кораб Бисмарк. Освен това новият кораб трябва да победи рекорда по размери и въоръжение на Yamato.
  Въпреки че, от друга страна, защо Фриц се нуждае от бойни кораби? Да хвърлят прах в очите на целия свят? По-загрижени са данните за нови видове оръжия, които се разработват в Третия райх. Особено за ракетите и реактивните самолети и това е сериозно.
  След малко колебание Сталин одобри плана: в края на декември да започне настъпление в района на Тихвин, а в началото на януари да усети врага близо до Воронеж.
  Като цяло това изглеждаше логично ... Междувременно почти забравените четири момичета продължават своя героизъм на Източния фронт. Герда и Шарлот и Кристина и Магда фон Зингер - след пауза, причинена от факта, че всички те почти едновременно забременяха; след това роди здрави деца, върнаха се на фронта.
  Времето беше студено, красавиците пристигнаха точно на двадесет и пети декември. Вали сняг и вятърът развява къдрици. И те не избраха най-топлото място за себе си - точно до Ленинград.
  При пристигането си момичетата по бикини направиха джогинг през снежните преспи. Всъщност истинските арийци трябва да покажат, че не се страхуват от нито един, дори и от най-тежкия студ. Заедно с тях избяга и момче нинджа, пристигнало от Япония, което всички наричаха Карас.
  Това момче стана известно с участието си в специални операции. Приятните ориенталски черти, заедно с русата коса, наследена от неизвестен баща, направиха момчето много красиво.
  Момичетата дори го погледнаха в отговор, въпреки че Карас може би все още не е двойка за тях. Но релефът на мускулите, като тел, тече, че дори тези закалени и опитни тигрици не могат да се справят с него.
  Момичетата след раждането в тренировъчната база напълно възвърнаха формата си, но не на всеки супермен е дадено да издържи на такова ледено темпо.
  Кристина, която, подобно на Магда, фон Сингер, успя да се бие с руснаците, отбеляза:
  - Сланата и снегът са техен основен съюзник. И така, нищо не е по-готино от британците!
  Магда правилно отбеляза:
  - Не бих казал това. Руснаците са много по-силни и частите почти не отстъпват!
  Шарлот направи салто, докато тичаше, кикотеше се и отбеляза:
  - Но това е по-скоро тяхната слабост, отколкото плюс .... Не разбирам такива методи на командване и управление на войските като създаването на баражни отряди и екзекуциите на командирите на отстъпващи части.
  Самата боса Герда, обръщайки се по време на бягане и разтягане, се съгласи:
  - Разбира се - няма да получите добри воини изпод пръчката. - Тук русокосото момиче обаче бе принудено да признае, свивайки сърце. - Но руснаците се бият добре, ако вече са издържали две години и половина. Бихме искали тяхната жизненост!
  Кристина изсумтя презрително.
  - На нас ли говориш?
  Герда се изкиска и отбеляза:
  Ние сме елита! Особено Марсилия!
  Най-добрият ас на всички времена и народи, въпреки категоричната забрана на Хитлер, който искаше този символ на непобедимост да се съсредоточи единствено върху преподавателската работа - в края на краищата той все още беше генерал-лейтенант, въпреки това проби на фронта.
  Или по-скоро фюрерът любезно му позволи да се върне, ако германците се чувстват зле някъде.
  Нацистите, разбира се, за всеки случай засилиха отбраната и се подготвиха за зимата, но силно се съмняваха, че руснаците ще имат ресурси за мащабни настъпателни действия.
  Разузнаването обаче проработи. Тоест информация за предстоящата офанзива за освобождаване на Тихвин все пак изтече. Освен това съветските войски започват мощна артилерийска подготовка точно на Коледа.
  Катюшите бяха разбити и дори няколко от първите мощни реактивни установки Андрюша. А тътенът беше такъв, че босите, полуизмръзнали момичета го уловиха.
  За щастие слухът им е отличен, а очите им искрят.
  Гледайки се, момичетата стигнаха до заключението:
  - Какво сега ще се бием, както трябва!
  И момчето нинджа Карас каза:
  - Моята задача ще бъде да вляза в Ленинград и да разузная там. Прекалено си красива за скаути!
  Магда вяло повдигна мигли и отговори:
  - И вие също... И ако руснаците ви се струват странни, вашият акцент?
  Карас логично отбеляза:
  - Когато говориш твърде правилно руски, това много повече издава чужденец в теб. Във всеки случай избягах, но внимателно смачках противника по фланга ...
  Момичетата се втурнаха към резервоара си. Все пак те са тестови танкери. И те избраха за себе си нещо ново. По-точно, дори два начинаещи танка наведнъж, които трябва да бъдат тествани отпред.
  А именно "Невестулките", автомобили с двама членове на екипажа с много нисък силует. Първите модели на танкове от ново поколение, където германците наистина сериозно се занимават с уплътняване на оформлението. И малко интересно ноу-хау в управлението. По-специално, електрическата трансмисия и местоположението на скоростната кутия, монтирана в двигателя. А самите танкери, двойка, всъщност лежаха. В същото време трансмисията и двигателят бяха поставени отзад, а момичетата бяха удобно разположени по корем. И краката им мачкаха скоростите и бутоните отзад, а ръцете им, напротив, се движеха удобно при превключване. Най-легналата седалка е изработена по поръчка и копира формата на телата им. Наистина няма кула - оказа се, че са самоходни оръдия и толкова ниски, че ролките са разположени отвън.
  Разбира се, оръдието не може да се върти, но може да се върти малко. Е, самият изтребител се завърта известно около оста си и по този начин компенсира липсата на кула.
  Магда обясни на придружителките:
  - Там без купол танковете стават по-евтини и по-ниски. Тук можем да регулираме височината, като я сваляме на 1,2 метра и я вдигаме на 1,5 ... Почти като партизани пълзим по пластуната.
  С тегло от 12 тона колата имаше отлична челна броня от 82 милиметра при ъгъл на наклон от 40 градуса от хоризонталата в горната част. Долната е много малка. Страните са защитени по-зле на 60 милиметра, но самите ролки все още покриват. Двигателят с 400 конски сили осигурява отлично шофиране. Освен това местоположението на ролките и окачването позволяват не само да се намали силуета, но и да се осигури отличен напречен дрифт.
  Искате или не, но по-тежка менажерия, като се започне от Пантерата, много по-обемна и тромава. И на снежните преспи и напълно ковчег.
  Герда, която се настани с дългогодишната си партньорка Шарлот, и неволно почувства дискомфорт в тясната, компактна и продълговата кутия на резервоара. Въпреки че, разбира се, трябва да отдадем почит на факта, че колата с въоръжение Т-4 и най-добрата броня се вписват в теглото от 12 тона. Русокосият терминатор отбеляза:
  - Най-удобните танкове бяха "Тигър" и "Лъв". В тази кола дори ние, момичетата, трудно се обръщаме.
  Шарлот отговори:
  - Но защита ... Като най-новата "Пантера", която едва от ноември започна да влиза във войските с 60-милиметров корпус ... Вярно, челото е затворено по-добре от нашето със 120-милиметрови, но все пак трябва да го удари. В такъв ъгъл като нашия 85-милиметрово оръдие ще рикошира дори при стрелба от упор.
  Герда се почеса с крак зад ухото, но от това движение пръстът й все пак се опря в наклонения покрив и отбеляза:
  - Руснаците ни предупредиха, че може да се появят танкове с калибър 122 милиметра. Интелигентността не спи!
  Шарлот каза уверено, като изду бузи и изкриви уста от гняв:
  - Интелигентността ни, както винаги, е на върха. Само ние бяхме затворени в тясна кутия.
  Новият двигател от 400 конски сили, както се казва в инструкциите, може да бъде усилен за кратко време с вода-метална или азотна смес. В този случай танкът може да се втурне за няколко минути със скорост над 100 километра.
  Съветските войски влязоха в пробив, преди това надупчиха всички окопи и бункери на нацистите. Но нацистите изтеглиха по-голямата част от войските на втората и третата линия. След това те се опитаха да посрещнат пехотата с артилерийски огън и картечни редици.
  Напред, разбира се, се движеха танкове. Тъй като по-мощният Т-34-85 все още не е влязъл в масово производство, по-малкият и по-мобилен Т-34-76 атакува. Те, независимо от загубите, се изкачиха на линията на изкопа и използваха отличното си шофиране в снега.
  И ето немските коли се опитват да отговорят. T-4 вече е свален от производство, но няколко от тях все още са в експлоатация. Колкото и да е странно, те се движат по-добре в снежни преспи от по-новите чудовища. Те все още трябва да бъдат започнати, за да се почисти снегът, задръстен между пързалките. Дори е смешно как Фриц вари вода в котли и след това я изсипва върху релсите, така че тази мерзка кора да излезе.
  Дори най-добрият немски танк "Лъв" дори страда с такива ролки. Вярно, в повечето модификации французите вече са взели предвид това, а самата машина е в състояние да победи тридесет и четири ... Но това е само условно казано толкова просто.
  Но ето няколко немски танка все още се движат... Но останалите, как да кажа... На върха! Вярно е, че от "Лъва" готините танкери се опитват да ударят Т-34-76 от голямо разстояние. Трябва да се отбележи, че предвид крехкостта на бронята на съветската лята кула, за съжаление има шанс да се удари.
  Липсата на легиращи елементи е толкова остра, че дори 50 мм оръдия на Фриц са опасни. Попаденията от малко 37 мм оръдие обаче също причиняват срутвания и разпадане на бронята или напукване на корпуса с купола.
  Относителната уязвимост на "тридесет и четирите" доведе до факта, че идеята за преоборудване на "Пантерите" с по-мощен пистолет беше отложена за по-добри времена. Или по-скоро най-лошите - ако IP адресите влязат в серията. Но досега IS-1 не се е превърнал в масова серия. Но вече е изтекла информация към акаунта на ИС-2. Тъй като много генерали вече разбираха, че СССР е почти обречен и не намираха за срамно да предадат родината си за пари. Така че броят на шпионите, включително Генералния щаб, е нараснал значително.
  Ето една тежка модификация на "Лъв" със 128 мм оръдие. Той се опитва да достигне тридесет и четирите с дългата си лапа ... Но опитайте да ударите.
  Въпреки това съветските танкисти решават сами да атакуват Фриц. Дори ако се има предвид скорострелността на оръдията на Вермахта, това е самоубийство.
  Тук "Лъвът" успя да откъсне кулата и четирима приятели отлетяха като гълъби в другия свят ... Но други танкове още по-активно изтичат ... Тук занаятчиите са се влошили, за да увеличат по някакъв начин дизеловите двигатели, това те, макар и за кратко, но без никакви смеси, ускоряват резервоара до 70 километра. Оставете двигателя да се счупи след това. Но тук в атака идват отчаяни момчета, които нямат връщане. Добре какво? Ако е невъзможно да живеете по друг начин, тогава забравете за оцеляването.
  И сега, като демон от снежния свят, съветски танк, избрал най-скъпата жертва за себе си, връхлита тежък и смъртоносен "Лъв". Немската кола тъкмо беше тръгнала да напуска хангара.
  Ударът е силен, дулото на съветската машина е огънато. "Лъв" е доста нисък и корпусите на двете машини са сплеснати. И тогава гръмва немският двигател отпред. И започва огънят и бягството на нацистите през долния люк.
  Не всички, разбира се, съветски танкове успяха да пробият разстоянието на таран. Инструментите на Фриц работят и мелят. Но който успее, как ще уцели!
  Герда и Шарлот бяха малко по-напред от приятелите си и бяха в границите, когато съветските коли вече се виждаха. Е, можете да стреляте, но е по-добре да се приближите. От пет километра дори крехката броня на тридесет и четири е проблематична за вземане.
  Огнената Шарлот философски отбеляза:
  - Винаги е така. Не може да се стреля от разстояние!
  Герда отговори:
  - Можете, ако сте достатъчно внимателни!
  Но засега ситуацията не ги е принудила да откриват огън от големи разстояния. И едва ли някой ще забележи техния боядисан в бяло танк. И колата върви толкова добре. Никой няма да вини шасито.
  И да, возията е гладка. Съветските превозни средства също не са лоши и тук те вече са хакнали първата линия на германската отбрана и пробиват втората. И времето не лети, надигна се снежна буря и много самолети на Вермахта са изключени.
  Имайки предвид числената слабост на червената авиация и острия недостиг на гориво, по-добро време не може да има.
  Нека Фриц се скрие. Вече някои от тях дори започнаха да развяват бели парцали. Хитлер ще бъде капут...
  Герда стреля от два километра. По принцип това още не е поражение със сигурност, но като видя колко германци успяха да осакатят руснаците, тогава какво да очакваме. Освен това тридесет и четирите са още по-малко издръжливи, отколкото в началото на войната, и все още не са успели да разработят нови находища. Така...
  Русокосата терминаторка много се притеснила, когато натиснала спусъка на пистолета. Тя вече беше загубила навика да стреля на живо - с изключение на щурмуването на Мурманск, въпреки че продължи да практикува в стрелбища и тренировъчни площадки по време на бременността си, както и през първите месеци от царуването си. Но очевидно е по-лесно да се биеш по бикини и бос, ставаш едно с колата ... Снарядът удари и изкриви кулата ... Не, не се запали, но приятелят все пак трябваше да спре. А сега още една жертва...
  Шарлот прошепва:
  - Който е свикнал да се бори за победа. Той ще отиде в гроба с нас ... - изстреля Герда, а червенокосият воин се поправи. - Или по-скоро всички заедно ще заведем враговете в гроба.
  Снежанка Терминаторът я прекъсна:
  - Да, няма вдъхновение, не разсейвайте песента!
  Шарлот се помоли:
  - Изпей сам! Ти си толкова способен!
  И Герда, водеща огъня, пееше;
  Родината и армията са два стълба,
  На който се крепи планетата!
  Ще те пазим с гърдите си,
  Твоята армия се топли от всички хора!
  
  Облаците са хладни и топлината грее,
  Картечницата натри рамото на войника!
  Завинаги родино ние сме с теб,
  Да изкопаем гроб на злодея!
  
  Да, понякога лицето на съдбата е жестоко,
  Куршумът се стреми да пробие сърцето ни!
  Малостта се оттегли и боецът умря,
  Отворете вратата на Господ за героя!
  
  В бездънните небеса имаме мир,
  Рая, блажен воин не свети!
  Мир в отечеството нося със себе си,
  Нашите деца ще вкусят плода на победата!
  Докато пееше, Герда победи още девет танка, като значително подобри резултата си.
  Тогава Шарлот запя:
  примамващи звездни висини,
  Привличайте към безкрайни разстояния!
  И нашите хора от света на мисълта,
  Мечтайте за летящ Икар!
  
  Очите ми са вперени в небето
  Сферата е трудна за докосване.
  От първите винтове на Архимед -
  Рендоса ги дълго и досадно!
  Тогава момичето не можа да устои и започна да се прицелва и да стреля ... Съветските танкисти не обърнаха внимание на изстрелите, въпреки че самоходният пистолет на Магда също се присъедини. И все пак, в снежна буря не можете наистина да видите къде, какво и как удря. Освен това и двата резервоара седнаха и станаха почти неразличими от снежната преспа. Да, и новият пистолет беше по-незабележим, а в края имаше заглушител с изход за светлина. Това е най-коварната кола, създадена от Fritz.
  Каракудата, която в този момент се носеше отстрани, пееше от вълнение:
  - Ако жените се карат, по-добре да не се карат!
  Изглеждаше какви щети могат да причинят две коли от само дванадесет тона всяка? В този случай обаче рамките са всичко. Момичетата практически не пропуснаха, въпреки че не всички попадения се оказаха смъртоносни. Три или четири наклонени брони от тридесет и четири рикошираха, около дузина кацания доведоха до повреда в различна степен на превозни средства, но от категорията на тези, които лесно се поправят на полето. Но около петдесет нискокачествени брони на съветски превозни средства бяха сериозно повредени.
  Ето, например, тридесет и четирите на командира започнаха да се разкъсват, когато боеприпасите детонираха. Кулата беше хвърлена далеч, а муцуната се превърна в волан. Загинаха и хора.
  Съветските танкисти със закъснение разбират, че са ужилени и се опитват да контраатакуват.
  Тигровите момичета са много пренаселени, но боеприпасите от 82 снаряда са доста сравними с Panther. Въпреки че боеприпасите лежат на носа и момичетата отлепват лактите си около тях. Но все още има по какво да се стреля, а при приближаване е по-лесно да улучите руснаците.
  Герда се прекръства много бързо и, изпращайки поредния танк за скрап, прошепва:
  - Бог да ме прости! Това са смели момчета, но един от командирите им е напълно луд!
  Шарлот отбеляза истерично прошепвайки:
  - Ако се качат на борда ни, тогава краят!
  Наистина, трийсет и четирите стреляха в движение, обвити в дим, треперещи от клатенето. Разбира се, попаденията им са редки, изстрелите са неточни, но танкът бръмчи.
  Челото все още е перфектно защитено, а бронята, каквото и да се каже, е качествена, циментирана. И това означава, че повърхността с повишена твърдост дава отличен отскок, точно като скачащ заек.
  Но все пак отвътре е тъпо, все едно да се качиш в барабан и ще го бият с тежки бухалки.
  Вярно, че купето много се нагорещи от ударите, но когато си по бикини, дори е приятно след гмуркане в снежните преспи. Но много по-неприятно е, че съветски снаряд е ударил дясната престилка на пързалката. Това е за шофирането на колата, като лост под окото. Въпреки че, като се има предвид, че ролките не са шах, а отделна количка, резервоарът все още може да се движи. Обърни се и си тръгни. Това трябваше да стане по-рано. И така защитата на кърмата е по-слаба. И ъгълът на наклон е по-малък. Ако удари, може да пробие. Руските оръдия не са толкова слаби.
  Герда прошепна, освобождавайки отново дарбата на ада от тяхното полуавтоматично оръдие:
  - Ама Пасаран!
  Въпреки че тази дума, или по-скоро мотото на испанските комунисти за германските воини-тигри, не изглежда никак подходящо. В крайна сметка нацистите се биеха на страната на Франко. Въпреки че понякога войниците доброволно възприемат трикове на други хора.
  При стрелба Шарлот обърна малко самоходното оръдие Ласка, счупвайки десния валяк със снаряд създаде проблем за тях в това отношение.
  Съветските танкове не се състезаваха през снежните преспи толкова бързо, колкото по магистралата, но все пак бързите им скокове пречеха на гледката и бяха бързи.
  Тук снарядите всъщност се сипят от упор.
  И Герда стреля с максимална скорост, обляна в пот. наклонена броня
  рикошети в челото, но ако ги ударят от упор отстрани ...
  Шарлот извика:
  - И дори да падна в дълбините на ада - няма да се върна в люлката!
  Момичетата стрелят до края, но снарядите се втурват отстрани и пробиват, счупвайки ролките. Бронята се напуква и колата се запалва.
  Герда решава:
  - Подкопаваме колите и си тръгваме!
  Шарлот възкликва с мъка:
  - Искаш ли да се откажеш от желязото?
  Герда решително казва:
  - Има неща по-важни от метала, например рамките!
  Шарлот откъсва малка филмова камера и изкрещява:
  - Но нашите подвизи ще бъдат записани завинаги!
  С голи пръсти Герда завъртя лоста, който активира експлозива, способен да разбие експерименталния резервоар до основите. Момичето тигрица много съжаляваше да унищожи такова произведение на изкуството, но къде можете да отидете, ако в противен случай съветските воини, на които не може да се отрече смелостта, ще завладеят уникални технологии.
  Така те взривиха Ласка и се гмурнаха в снежната преспа, за да спасят уникалните си животи.
  Магда фон Сингер и Кристина също не искаха да се оттеглят и колата им беше разкъсана от точни снаряди. Такава е съдбата - безмилостната Палада на всяка война. Когато трябва да се оттеглиш, оставяйки сърцето си. Но момичетата се биеха умело и успяха да изразходват почти целия боеприпас. Но сега те трябваше да се ровят като змии в снежна преспа и там да се опитат да седят от неумолимите съветски оръдия.
  Когато сте потни и по бикини, изкачването в дълбините на снега не е най-приятната идея. Но колко често в нашия свят правите това, което ви харесва. Във всеки случай, например, светлината сериозно успя да опърли подметките на Кристина, божествените крака, снимайки докрай. Но момичето от това се ядоса още повече и извика:
  - Чест и храброст с тегло не се продават!
  Магда, която също беше запалена, дори загорялата й кожа беше покрита с мехури, възкликна:
  - Огънят е топлина, а не огън!
  Самите съветски танкове обаче улесняват задачата. В ярост те застреляха изоставените "невестулки" без никакво съжаление, поставяйки много десетки снаряди в счупения метал. В същото време част от танкерите се надвесиха от люковете и, като каскада от водопад, крилата на самите немски коли и онези, които караха нецензурни думи.
  Магда направи гримаса, като отбеляза:
  - Те, болшевиките, разбира се, са смели, но изключително некултурни!
  Кристина, плюейки снега в устата си, внезапно показа сурова справедливост:
  - Мислите ли, че нашите воини са по-добри?
  Магда отбеляза шеговито:
  - Разбира се, че е по-добре, ако победим. Кавказ вече е наш, по-нататък до Москва има само няколкостотин километра ... - И медената блондинка строго оголи дългите си зъби. - Или искате да носите речи за предателство?
  Кристина, която вече беше видяла достатъчно от всичко и всички, само вдигна фонтан от снежен прах с крак и се изкикоти, като отбеляза:
  - Понякога мълчанието е най-ужасният вид предателство.
  Нощта, виелицата и снежните преспи дадоха добри шансове за оцеляване на четирите момичета.
  . ГЛАВА #15
  Освен това на противниците не им хрумна да разресват снега и да търсят голи дяволи в снежните преспи. Така че воините, заровени в снега, седнаха, а съветските танкове продължиха напред, развивайки пробив. Въпреки че повече от сто коли бяха оставени да лежат счупени, изкривени,
  в резултат на действието на тигровите момичета.
  Като цяло съветските войски постигнаха известен успех през първите няколко дни и успяха забележимо да проникнат във вражеските формирования.
  Фриц се оттегли в самия Тихвин и се опита да се закрепи в града. Естествено, къщите и жилищните райони сами по себе си вече са доста сериозна защита срещу настъпващите съветски войски.
  Смелите четири от тигровите момичета успяха да се оттеглят в Тихвин. Но те трябваше да вземат картечни пистолети, за да защитят града. А за танкерите това не е най-приятното забавление.
  Шарлот, стреляйки от настъпващата пехота, изпращайки друг червен войник в другия свят, се изрази:
  - Е, нали сме чудовища... И ние също искаме да вземем съкровище!
  Тихвин получи сериозни щети по време на превземането на града от германците.
  Сега Фриц се оседла на барикадите и очакваше да изгради непревземаема отбранителна линия.
  Герда откри огън с единични изстрели - беше необходимо да се спестят патроните. Съветските войски загубиха твърде много танкове и затова пехотата премина в атака.
  Разбира се, нямаше достатъчно бронетранспортьори на съветски модели. Затова те перли войниците за клане. И ги посрещнаха картечници и картечници. Четиримата стреляха добре и ловко се скриха в барикадите.
  Герда положи друг съветски войник и запя:
  - Трябва да извършим подвиг - иначе няма да имаме смисъл да живеем!
  Битката бушува из целия град. А отгоре вече валяха бомби, особено след като времето се подобри значително и Фриц имаше преднина.
  Герда, бясна, хвърли камата си с грациозните си голи пръсти и извика:
  - Нашата битка ще бъде победоносна, иначе е невъзможно!
  Шарлот, стреляйки също така добре, добави:
  - Една победа, но голяма!
  Герда, отрязвайки няколко бойци в кратък изблик, добави:
  Но поражението никога не е малко!
  Съветските самоходни оръдия стреляха по Тихвин, полевата и обсадна артилерия се изтеглиха малко по-късно. Фриц засили защитата и въздушния натиск. Съветските войски изтеглиха нови самолети.
  Появата на легендарния Марсилия драматично промени баланса на силите.
  Големият ас летеше на МЕ-309, много мощно оръжие като въоръжение. И буквално помете всички по пътя си. Дори в съветската армия специално предупредиха, че такова чудовище се появява във въздуха.
  Самият Марсел в никакъв случай не се смяташе за зъл, още по-малко за жесток човек. Той вярваше, че като се бори с Червената армия, той само изпълнява своя свещен дълг към Родината. Освен това много факти за зверствата на нацистите не са му били известни. Да, и твърде много се приписваше на войната.
  Но ето я и първата битка със супер дупе след завръщането. Летящи съветски бомбардировачи, щурмови самолети и изтребители. Те явно искат да дадат ожесточена битка на сухопътните части на Вермахта. Но Марсел вижда всичко това и открива огън от разстояние пет-шест километра и дори подсвирква през носа си.
  Съветските коли и смелите аса все още не виждаха врага, тъй като самолетите им започнаха да експлодират и крилата им се разпаднаха. Марсилия стреля без да се мери, но интуитивно. Той сякаш знаеше предварително къде ще лети всеки пилот и насочи своето крилато чудовище. Така се оказа, че млад мъж с детско лице помита крилата армада.
  Новата година, макар и мразовита, се оказа гореща. Съветските войски отчаяно и упорито атакуваха, опитаха се да превземат Тихвин. Фриц упорито се защитаваше, опитвайки се да остане в града, където лежеше артерията, захранваща непревземаемия Ленинград. Освен това става дума за престижа на германските войски, които трудно и срамно се отказват от големи градове.
  За късмет времето се подобри и многобройни вражески бомбардировачи, особено масивният Ю-288, ужилиха позициите на съветските войски и бомбардираха комуникациите.
  Съветските самолети Як-9 и Лагг-5 бяха много по-ниски от врага по отношение на въоръжението и скоростта. По-специално, ME-309, като дракон, нокаутира по-слабите съветски превозни средства. В допълнение, германците разработиха тактиката на двойното крило, което направи възможно ефективното използване на численото им предимство и намали някои от проблемите с маневреността на упоритите, тежко въоръжени, но тежки немски превозни средства на най-новите Focke и ME. Освен това на фронтовете започнаха да се появяват реактивни ME-262, въпреки че тази машина все още не е напълно технически надеждна, както и по-лека, по-маневрена и по-евтина модификация на HE-162. Последните машини са по-лесни за производство и технически по-надеждни от реактивните месершмити. Но за управлението му бяха необходими пилоти с доста висока квалификация. Това, което донякъде се обезценява, такива положителни качества на това развитие като ниското тегло на самолета - само 1,6 тона в празна форма, ниска цена и технологичност на производството и най-добрата маневреност в света.
  Но онези немски асове, които овладяха тази кола, я разхищаваха. Особено успешен беше Хъфман, пилот номер две след Марсилия, който остана извън обсега. След като надмина резултата от 300 свалени коли, Хъфман получи високото отличие на Рицарския кръст на Железния кръст с дъбови листа, мечове и диаманти. Неговата тактика да се приближава до минимум, а след това да удря и да лети назад е най-удобната на HE-162. Така Хъфман се оказа изключителен майстор на близък бой. Въпреки че резултатът от Марсилия 3117 - свалени самолети все още е недостижим.
  Нещо повече, на 2 януари 1944 г. този легендарен пилот се появи в небето, но въпреки това той убеди Хитлер, припомняйки, че германските войски се чувстват зле и по-мощната немска техника очевидно минава в снега. Така че е необходимо да се осигури снабдяване с въздух в обкръжения Тихвин, където се установяват германските войски и бомбардират всички подходи към града.
  Момичетата тигрици стреляха на земята, а суперасът вкарваше в небето.
  Още в първия ден Марсилия направи шест полета и свали повече от сто съветски самолета. Вярно е, че на 4 януари времето рязко се влоши ... Надигна се снежна буря и съветските войски нахлуха в града.
  Великолепната четворка на момичетата-терминатори предпочетоха да се бият заедно - рамо до рамо. Толкова уникално красиво и смъртоносно. Заради студа те бяха принудени да сложат камуфлажи и да се бият в бяло.
  На помощ се притече и момчето нинджа Карас. Безстрашно дете терминатор, той не се страхуваше от студа и се биеше сам по шорти. Единственият му източник на топлина беше камуфлажният крем, който правеше изгорялата му от шоколадово слънце кожа бяла под снега, който продължаваше да вали, покривайки всички улици. Освен това той използвал хвърляне на много тънки метални дискове и меч катана в битка. Но, разбира се, той стреля отлично и от пленени оръжия. Момичетата обаче не пропуснаха и използването на автомати.
  Такива оръжия са по-точни от картечните пистолети и най-важното - по-надеждни. Въпреки това, щурмовите пушки MN-44, като правило, не разочароваха германците. До третата зима добре смазаната германска бойна машина е готова. По-специално, дори в снежна буря, Focke-Wulf и ME, използвайки отопление, успяха да нанесат болезнени, макар и ограничени, инжекции на съветските войски.
  Герда, стреляща от ръка, опитвайки се да не гледа в посоката, където падат съветските войници. Много от бойците бяха много млади, на седемнадесет или шестнадесет години. Пехотата беше набирана със свлачища, извличайки всички ресурси. Наистина много се загуби.
  Но сред фриците е пълно с чужденци. По-специално Швеция, в която нацистите спечелиха последните избори и тази марионетна територия е под контрола на Третия райх. Е, вече пристигнаха като доброволци две дивизии и четири бригади от Швеция. В самата страна има митинги и масови шествия с искания за война. И носят портрети на Хитлер и Карл Дванадесети.
  Така че влизането на Швеция в пряка война е въпрос на време. Испания и Португалия вече са във война, но изпращат войски по-на юг. И сега през зимата обикновено се опитват да се изкачат някъде отвъд Кавказкия хребет. Бразилският корпус очевидно е готов да направи скок към Централна Азия, където движението на басмачите вече пламва с нова сила.
  Но това са всички подробности, дивизии на Власов също се бият в Тихвин. Тези момчета се борят със злото, осъзнавайки, че в плен ги очакват ужасни мъчения и неизбежен цикъл. А какво да кажем за германците? Въпреки това, без захар! И на тях ще им е тежко, много ще умрат в Сибир, но все пак няма да ги бесят безразборно.
  Герда, след като смени клипа и коси войниците, облечени в сиви шинели - руснаците нямат достатъчно камуфлажни дрехи за всички, си представи какво може да ги очаква в случай на залавяне ... И тя се усмихна на възможното сексуално, готино приключение . Вярно, тогава в Сибир ще бъде по-лошо. Как се получава тази слана - топлината на огнехвъргачката е още по-добра. Тук, в пустинята, те бързо свикнаха с горещия пясък и тичаха боси, но не се получи така. След няколко часа в бикини на студа започна да се разклаща и беше необходимо да се затопли във ваната. Там техните младежи от елитния батальон на SS загряваха телата с удари на смърчова метла. Е, и не само, разбира се, с метла - има подбрани красиви арийски момчета, това, от което се нуждаете!
  Те напълно са загубили предишната си срамежливост или може би, напротив, са придобили разпуснатостта на женски мачо. Но сега трябва да отстъпят малко - съветските пехотинци, запълвайки подстъпите с трупове, се приближиха твърде опасно близо и започнаха да хвърлят гранати.
  Наложи се да се прекъсне дистанцията, за да не попаднат под раздробяващата градушка.
  Магда получава лека рана от шрапнел и в отговор изстрелва осем куршума за три секунди. Съветските войници избягаха почти без да се счупят, само леко приклекнали и клипът намери своите жертви. Разредени осем патрона и Кристина. Агресивната червенокоса дяволка изрази:
  - За лудостта на смелите пеем песен!
  Но съветските войници явно са решили да докажат, че това е мъдростта на живота. Германската щурмова картечница блъска с всичка сила, а изстрелите й сякаш не се обръщат. Въпреки че войниците падат, оцелелите продължават да бягат и дори да хвърлят гранати почти от упор, въпреки че това може да се направи по-рано.
  Карасът много ловко хвърля дискове, отрязвайки двама или трима войници с един. След това напада с меча си, който сече картечници и пушки - лесно като кибрит!
  Момчето нинджа е още съвсем малко, изглежда на единадесет или дванадесет години, но е толкова бързо... Нямат време да го ударят или да се защитят. Детето е отглеждано и обучавано от раждането, хвърляйки мечове върху бебето, принуждавани да разплитат и режат панделки, потапяне в ледена дупка, поставяне на специално обучени котки. Е, и много повече, превръщайки генетично надарено момче в истинска машина за смърт. Майка му е двадесет и пето поколение нинджа, баща му е могъщ сибирски магьосник и идеологически враг на съветската, "съветска" власт. Отлична генетика и обучение с магия - направиха момчето най-доброто сред нинджите. И разбира се, император Хирохито, за да покаже на германците, че не са най-готините супермени, а че в Япония има яки момчета, изпрати момчето на германо-съветския фронт.
  И Карас (рибата шаран символизира гордостта и жизнеността на самурая!) се оказа достоен воин.
  Например, с голи пръсти, леко зачервени от многочасов престой в лютия студ, той хвърля стоманен диск, по-тънък от косъм. И в ръцете на два меча наведнъж, така че да е по-лесно да се режат дебели линии от врагове. Колко ужасно е това дете терминатор, че за първи път съветски войници, беззащитни под ударите на мечове и изстрелвания на дискове, се облегнаха назад, изпитвайки истински страх.
  Момичетата, след като смениха клиповете, започнаха да светят още по-бързо или по-скоро никъде.
  Труповете на пехотинци бяха струпани в могили. Те почти веднага замръзнаха в студа и още войници се изкачиха по тях. Така се катериха и смятаха загубите. Но нинджата влезе в битката и отново, сякаш вълни от страх бяха излъчени.
  Отчаяна атака бушува почти цял ден. С цената на най-големите загуби съветските войски окупираха няколко квартала, изтласквайки германците на няколко линии. Но слабата подкрепа на артилерията - германската авиация бомбардира железопътните линии в миналото, лишавайки снабдяването и много жертви сред настъпващите части, принудени временно да преустановят движението на пехотата.
  Въпреки риска от такава тактика, танковете бяха хвърлени в битка. Беше необходимо да се разбие врагът близо до Тихвин, докато Фриц, използвайки предимството си в технологиите, не деблокира града.
  И в това нападение беше взето доста рисковано решение - да се използва танкът ИС-2. Превозно средство, специално проектирано като пробивен танк. Тъй като мощен пистолет, поради ниската си скорост на огън и относително ниска точност на огъня, не е подходящ за борба с танкове на други хора, той обаче може успешно да унищожи небронирани цели.
  Така че, въпреки че танковете в градски условия са самоубийци, трябва да пробивате позиции, дори и с чело.
  Тридесет и четири ще се движат първи. Сравнително леки и не големи коли се състезаваха по тясна писта ... Гранати и коктейли Молотов валяха върху тях от покривите. Тогава избухнаха замаскирани цистерни с бензин и напалм. Но тежките загуби не спряха танкерите на СССР. Те, губейки стотици коли, нахлуха в центъра на града и там влязоха в упорита размяна на удари. Дори ефективните фаустпатрони, които разбиха слабата странична броня на тридесет и четирите, не уплашиха съветския войник.
  Три танкови армии бяха хвърлени в битка наведнъж. Сталин дори решава да откаже втори удар по посока на Воронеж, в името на решителната победа над Тихвин и спасяването на "Люлката на революцията". Дори ако горивото се издава при строг лимит, за няколко часа шофиране на ден, кавказкият петрол се губи, а разработването на нови находища отнема време и пари, човешките ресурси на които съветската империя силно липсва поради войната на два фронта.
  Но Тихвин е артерията на Ленинград и пътят на живота и най-важното е символ на факта, че съветските войски могат и са в състояние да победят многобройни и добре въоръжени фашисти. Така че няма да издържим цената...
  Танкът ИС-2 изглежда впечатляващо - той също прилича на трийсет и четири, само купола е преместен още повече напред. Разбира се, самата цев е дебела и дълга, не може да се сравни с Т-34-76, който все още доминира на бойното поле. За целия януари титаничните усилия на Т-34-85 ще произведат не повече от сто.
  Истината е поразителна уязвимостта на челото на кулата - плоско и не много дебело бронирано.
  Карасът, който хвърляше малки, но много мощни експлозивни гранати по танковете, се затича към момичетата и предложи:
  - Да вземем ИС-2 и да го яхнем?
  Магда подкрепи идеята:
  - Разбира се, да се повозим! Изпуснахме кабината.
  Герда предупреди момчето:
  - Този танк има четири картечници!
  Карас намигна на момичетата, забелязвайки:
  - Значи е добре. Скоро пехотата ще атакува отново и вие ще я покосите!
  Магда побутна момчето нинджа.
  - Побързайте, терминатор!
  Розови токчета блеснаха като криле на комар, каратистът тичаше по-бързо от олимпийския шампион в спринта. Като начало той хвърли малка бучка със сноп дим в страховития IS. Избухна реакция, изви се гъст дим. В същото време черни струи се разпръснаха в различни посоки, заслепявайки картечниците.
  След като отсече няколко пехотинци, Карас полетя като калдъръм, изпуснат от балистата, и се изкачи на кулата. Със специална кука той откачи люка и хвърли тежкия капак. Освен това всичко е просто - няколко люлки с два меча и петима членове на екипажа на тежък танк се разделиха в главите им. След него скочиха и момичетата, които, захвърлили кожения си камуфлаж, отново се озоваха по бикини. Какво е топло в резервоара по време на шофиране. Дизелов двигател с мощност 520 конски сили загрява добре метала. Да, голите момичешки подметки усещат самата кола много по-добре, отколкото чрез специални зимни ботуши с оребрени подметки от синтетичен каучук. Германската интендантска служба взе предвид опита от суровите зими и създаде нови боеприпаси, в които краката в студа не са толкова студени. И наистина е жалко, Фриц взе филцови ботуши от местното население и ги издърпа върху себе си. Или увити в кожени шалове.
  Карас целуна Магда за довиждане по устните и каза:
  - Е, танкът е за вас! Ще се бия там, където знам как да убивам по-добре.
  Герда целуна момчето с възхищение по хлъзгавата, еластична пета и каза:
  - Ти си чудо!
  Кристина добави:
  - Стандартът на арийците!
  - Знам! - каза момченцето и изскочи на студа с един скок от полуотворения люк ... Тогава капакът падна с рев ... И момичетата получиха възможност да се бият с оръжията на врага. И пистолетът е наистина мощен. По-силен е само появилият се наскоро Лев-3, или както още го наричаха "Царският лъв" със 128 мм оръдие. Но този танк все още е на фронтовете в единични екземпляри. Той беше показан по време на честването на 8 ноември на обладания от демони фюрер. Разбира се, докато той все още не е в сериала. Както между другото, ИС-2 преминава, първото му пробване.
  Досега дори съветските танкисти не са стреляли нито един изстрел, явно избирайки сигурно целта от оръдието.
  Кристина саркастично отбеляза, завъртайки механизма:
  - О, боклуци ... Тук няма автоматизация и всичко трябва да се прави ръчно ...
  Герда, която изяде кучето, докато сочеше, забеляза:
  - И гледката е гъста и видимостта е маловажна. Не са много добри в прицелването.
  Магда, докосвайки трансмисията с бос крак и завъртайки кутията, забеляза:
  - И все пак, в сравнение с тридесет и четирите, има известен напредък. По-специално, превключването на скоростите е по-лесно. Кабината е тясна, но горе-долу можеш да се движиш. Боеприпасите наистина са малко. Двадесет и осем кръга...
  Герда логично отбеляза:
  - Може да е достатъчно за стрелба по ограничен брой бункери, но явно не е достатъчно за пълноценна танкова битка.
  Шарлот намери нещо добро в резервоара:
  - Но картечното въоръжение е на върха! Четири картечници могат да осигурят добра защита. И тогава погледнах тази "Мишка" - в нея има само две "плюйки" за такава кола ...
  Кристина, ускорявайки двигателя, потвърди:
  - Това е! Това въоръжение за толкова тежък танк от сто и осемдесет тона ли е?
  Магда, като пантера, убила бивол, изръмжа:
  - Кокошките се смеят!
  Дизеловият двигател силно ускорява танка. Вижда се, че ИС-2 все още се движи по магистралата, но когато е извън пътя, центърът на тежестта му, изместен напред, ще има ефект. Но нищо, стига да можете да се отпуснете и да изберете достойна цел за себе си ...
  Магда отвори купола на танка, за да вижда по-добре.
  И ето още един ИС-2, добре е да се използват по-масово такива танкове. Зад него има още три ИС, но единият с по-леко 85 мм оръдие. Между другото, най-опасният, толкова способен да вземе колата челно и да удари по-бързо...
  Магда реши да стреля от разстояние два километра. Тя нареди с минорен тон:
  - Стреляй точно в челото на кулата... И... Разбираш ли!
  Колата спря, така че нямаше гладкост и Герда, оплаквайки се от лошото качество на оптиката, която вероятно е била полирана от необучени тийнейджъри, насочи цевта. Момичетата помогнаха да се зареди снаряд с тегло един и половина килограма. Русокосият воин опря бузата си в седалищната част и се опита да напипа нечия друга кола. В края на краищата тя никога преди не беше стреляла от това оръдие, модел 1931 г. Мощен, но остарял, със заострен, чувствителен на рикошет снаряд. Като цяло пистолетът, разбира се, не е планиран за танкове. Но очевидно противотанковата модификация на 107 мм оръдие, разработена през 1940 г., се оказа твърде ненадеждна и трябваше да бъде изоставена. И тук е необходимо в условия на лоша видимост от разстояние 2000 метра да се удари целта. Да, и ще бъде трудно за врага да отговори и да удари, но ...
  Герда целуна затвора на пистолета, бързо погледна през люка, взе шепа сняг с език, преглътна го, опря босите си пети на лостовете и ... стреля!
  Издаде се така, че ужили китките и прасците му и миришеше на дим.
  Настоящето летеше в дълга дъга и ... ИС-2, който вървеше отпред, спря, започна да пуши, а след това товарът с боеприпаси започна да се пръсва ...
  Магда щастливо отговори:
  - Това им дадохме! - И логично, по-скоро нелогично объркващи понятия, допълни тя. - Не човек рисува оръжие, а мъжко оръжие!
  Герда изръмжа:
  - Презареди!
  И момичетата се напрегнаха... Разбира се, тук не е "Тигърът", трябва да се потят, но така е по-забавно, особено след като изправеният резервоар бързо изстива. Желязото е добър проводник.
  Вторият път Герда стреля по-бързо и по-уверено. ИД продължиха да се движат и очевидно все още не бяха разбрали откъде стрелят оръжията. Да, и спирането не е в руския обичай. Тъй като има заповед ... И втората черупка вече уверено удря целта ...
  Герда облизва устни и заповядва:
  И третият тук...
  С голямо закъснение четвъртият ИС-1 откри огън в движение ... И колкото и да е странно, той удари, въпреки че от такова разстояние от движеща се кола е почти невъзможно, но изстрелите решават всичко! Разстоянието за 85 mm оръдие обаче е твърде голямо, извън границата на проникване. Но в кулата се чу силен тътен и предната броня падна. Герда изпрати в отговор четвъртия "писменен пакет" с тегло един и половина килограма ... Челото на резервоара IS-1 се разцепи и оранжевите езици се издигнаха високо в небето.
  Момичетата се бият прекрасно... Онзи ден имаха късмет. Но възможностите на съветската армия не са съизмерими.
  Въпреки всички усилия на Фриц, на 13 януари, с цената на най-големите усилия от колосални загуби, Тихвин беше превзет ... Отделни немски части се опитаха да излязат от обкръжението, към тях беше пробит коридор - шест германски дивизии веднага с избрани левски танкове, опитвайки се да спаси героичната защита.
  Момчето нинджа и четирите момичета си проправиха път в отделен отряд в стила на тримата мускетари. А именно там, където не можеше тихо да се обикаля с бой и над труповете. Естествено, ИС-2 трябваше да бъде изоставен, но по пътя те неочаквано се натъкнаха и на рядък танк Т-34-85, превозно средство, което трябва да замени остарелите и недостатъчно мощни оръдия Т-34-76 по отношение на пробиването .
  Машината имаше подобен корпус и ходова част, но по-голям купол с дългоцевно и дебело оръдие. Пистолетът беше малко по-нисък в проникващата сила на Panther, както поради по-ниската дулна скорост, така и поради качеството на боеприпасите. Но все пак разликата не изглеждаше огромна като 76 милиметрова хартия.
  За обикновен "Тигър" вече е опасно, за "Лъв" още не е - така че 100 - милиметра са наклонени. Въпреки че под определен ъгъл имаше шанс. Или в долната част на корпуса, но също и гъсенични предпазители.
  Танкът е качен и освободен от екипажа. Разбира се, вътре имаше пръски кръв. Самата машина е чисто нова, но боекомплектът е доста скромен - само 35 снаряда. Кабината не е твърде просторна, но по-добра от старата тридесет и четири.
  Герда отбеляза:
  - А ето и командирската кула. Това означава, че имаме силен конкурент. Сега руснаците няма да са толкова слепи.
  Магда се усмихна злобно и отбеляза:
  - И руснаците вече стреляха добре, макар и при по-лоша видимост. Освен това кулата стана по-голяма и по-лесна за уцелване!
  Герда се засмя с глас на това.
  - Е да! Това е най-големият проблем за нашите танкери и може би коронното достойнство на този танк! Опитайте, ударете!
  Шарлот изпя:
  - Едно, две, пет! "Тигър" излезе да стреля!
  Кристина вдигна:
  - За да срещнеш Т-4, краката са по-широки от ръцете!
  И така те се втурнаха на танк, който се движеше по-лек от ИД ... Герда си спомни как удариха съветската пехота с четири картечници. Косиха прилично, а руснаците дори не разбраха откъде им се стовари такава атака. Но от друга страна, след като тръгнаха, те тръгнаха в атака, хвърляйки гранати ... Няколко парчета, въпреки прилично разстояние, излетяха нагоре, експлодирайки на кулата. Разбира се, за броня от 100 и 90 милиметра IS това е като топка за слон, но бръмчи неприятно. Да, и гъсениците могат да се режат.
  И така, трябваше да запаля двигателя и да се оттегля. И тогава амунициите свършиха. Те покосиха повече от сто червени войници.
  Герда беше поразена от такова презрение към смъртта сред съветските хора. Арабите, с техните обещания за хареми и перлени дворци, нямаха такова посвещение. Но това са атеисти - хора, които не вярват в задгробния живот и в приказките за райските градини. И какво ги мотивира да се бият толкова упорито, когато изходът от войната вече е предрешен и това не е нищо повече от яростта на обречените?
  Това е невероятно трудно за разбиране и разбиране.
  Въпреки че, разбира се, сред руските предатели има много. "Освободителната армия" Власов за шест месеца съществуване формира шест дивизии и девет отделни бригади. Въпреки че, разбира се, е ясно, че да си войник на Вермахта е по-лесно, отколкото да работиш петнадесет или шестнадесет часа на машината за много по-лошо запояване, но все пак ... По някаква причина немските дивизии от бивши военнопленници не се виждат на фронтове...
  Въпреки че, между другото, има малко германци в плен, но съветските ... Изглежда вече повече от шест и половина милиона. Може би не толкова много власовци, въпреки че много затворници се разпръснаха в национални дивизии и легиони, контролирани от SS. Освен това част от руснаците бяха изпратени във формирането на благородници и монархисти.
  Но във всеки случай успяха да превземат Тихвин по този начин, въпреки подобряването на времето и масираните бомбардировки. Въпреки че платиха солидна цена.
  Герда получи заповедта и стреля по по-леката тридесет и четири. Скоростта на стрелба на пистолета е по-висока, така че можете да се чувствате по-уверени. Веднъж, после вторият и накрая третият резервоар на сметището ...
  Така че трябва да сте по-внимателни. В противен случай те ще бъдат ударени тук в колата, само челната броня на кулата е станала по-здрава и по-дебела, така че е почти същия формат. Тялото е особено уязвимо. И сред руските танкисти има занаятчии. Въпреки това, за такъв рядък танк като IS-2 или IS-1, слаб човек няма да бъде затворен. И тридесет и четири от обичайния формат могат да бъдат с прости бойци. През процепа на командирската кула те изглеждат като муцуни на коне, с муцуна на муцуната. Дори е някак си неудобно да се прави насочен изстрел по такива красавици.
  Crucian този път в кулата с момичетата, той излезе, за да им служи като водач и не може да остави момичетата в котела. Вярно, Магда логично отбеляза:
  - Можем да си тръгнем така или иначе, без да стреляме и без да провокираме ...
  Карась, детински извивайки муцуна, хленчещо заяви:
  - Не - не снимам, няма да е интересно!
  Въпреки това Магда предупреди момичетата:
  - Откривайте огън за убиване само когато няма повече от три или четири коли. Трябва да върнем този нов танк обратно в нашите части непокътнат.
  Герда се съгласи.
  - Засега тази новост не е сред трофеите, което означава, че тепърва ще ни е от полза.
  Тигърчетата продължиха лова с умерен ентусиазъм. Те не се справиха много добре, но добавиха още седем танка и пет камиона към активите си. Веднъж трябваше да се бия извън колата, за да взема гориво за зареждане.
  Накратко, четирима палави шегаджии излязоха от казана и почти загинаха от огъня на артилерията си. Спасени само навреме, за да вдигнат знамето със свастика-паяк.
  Сега те пресичат изкопа и дори има няколко букета с хартиени цветя, които се връчват на героините воини.
  Олег Рибаченко, който беше уморен да гледа този подигравателен филм, извика:
  Защо ми показваш всичките проклети кучки! Колко можете да гледате избиването на руски хора!
  . ГЛАВА #16
  Войната е това, което дава шанс на Джейн и нейния екип да намерят себе си в живота. Затова момичетата с желание участваха в кампанията на изток. И защо не? Това са пари и слава.
  Съветският танков арсенал не се е променил много. Основният танк все още е Т-34-85. Шасито и бронята на корпуса останаха от четиридесетата година. Същият петстотин конски сили дизелов двигател, същите 45 милиметра наклонена предна броня. По-слаба защита на страните на корпуса, уязвими от германските фаустпатрони.
  Монтирана е само по-голяма кула с 90 mm челна броня и 85 mm оръдие. Танкът, разбира се, е остарял и изобщо не е опасен за германците!
  Момичетата карат кола Гьоринг-5, в по-късна модификация. Страничната броня е увеличена до 178 милиметра, а челната броня до 250 е наклонена. Самият танк е оборудван с газотурбинен двигател и ускорява британците до 60 километра в час.
  Джейн попита стрелеца Грингета:
  - Виждаш ли добре?
  Селянинът воин уверено отговори:
  - Видимостта тук е отлична! виждам всичко!
  Маланя се изкиска и излая:
  - Ще ги смачкаме руснаците!
  Матилда уверено потвърди:
  - Да ние ще!
  "Гьоринг" -5 завъртания, пистолетът изплюва снаряд. От съветските тридесет и четири прекъсва кулата. Момичетата крещят от възторг. Те наистина смятат, че всичко е страхотно. А че съветските танкери умират дори радва.
  Джейн изчурулика със сладък глас:
  - Ще изтрием всички в пепел ... И Москва ще бъде под нас!
  Въпреки това, след като се натъкна на минни полета, немският танк трябваше да спре. Руснаците бяха много здраво окопани. И много противотанкови таралежи. Артилерията води активен обстрел.
  Грингета, раздразнена, казва:
  - Ето как се оказва... На твърд блок се натъкнахме!
  Джейн отговаря с показна увереност:
  - Не, не става до сутринта ... Да пробием операта!
  Германската военна машина донякъде блокира. В небето се появиха реактивни щурмови самолети и бяха използвани телетанкове. Явно се опитваха да унищожат минни полета.
  Контролирани автомобили с експлозиви по радиото. Използвани са и мобилни газови пускови установки. Те буквално бомбардираха позициите на Червената армия с огън и пламък.
  Грингета отбеляза с недоволство:
  - Във войната има все повече мръсотия и все по-малко доблест!
  Джейн беше принудена да се съгласи с това:
  - Селяви! Уви, някак губим!
  Грингета поправи командира:
  - По-скоро не ние, а нашите противници! Сега нищо, да излезем от задънената улица и ще има битка ...
  Германският танк стреля, въпреки че нищо не можеше да се види. Джейн потърка босите си крака и запя:
  - Лошо не мислим - ще се изгубим със сигурност! Има изход от лабиринта, от всяка безизходица!
  Грингета изчурулика с усмивка:
  - Който е весел, той се смее ...
  Който иска - ще постигне...
  Който търси винаги намира!
  Малания, мелодична и искряща със зъбите си, добави:
  - Който е свикнал да се бори за победа, нека пее заедно с нас!
  Канонадата продължава няколко часа, след което германските танкове все пак продължават. Те бяха посрещнати от съветска артилерия и противотанкови оръдия от различни калибри. Усещаше се обаче, че проникващата сила очевидно не е достатъчна. Германците настъпваха... Едва когато 203-милиметровите оръдия започнаха да стрелят, се появиха първите разбити превозни средства от нацистите.
  Джейн прошепна несигурно:
  - Господи... Да ме отмине тази чаша!
  Грингета уверено каза:
  - Две смъртни случаи не могат да се случат, една не може да бъде избегната! Така че, ако не друго, ще живеем в следващия свят!
  Малания попита шепнешком:
  Каква е тази светлина?
  Грингета не говореше твърде уверено:
  - Мисля, че е по-добър от нашия!
  Маланя прошепна в отговор:
  - Пази Боже на слепите да си отварят очите и да изправят гръб пред гърбавите!
  Всъщност Джейн се чудеше каква може да е тази светлина. Може би този свят е още по-ирационален и по-малко безопасен. Джейн изви кръста си, помръдна бедрата си и изчурулика:
  - Това е много интересен вариант - да умреш и да се озовеш в другия свят! Какво ли ни чака там? Ще срещнем ли там онези, които са ни били скъпи на Земята или ще трябва да намерим нови приятели?
  Грингета раздвижи кучето с бос крак и изсъска:
  - Ще има нови векове, ще има смяна на поколенията... Но никой никога няма да забрави името Ленин!
  И избухна в смях, нейният леко налудничав смях. Тя беше воин-селянин, който активно опипваше босите си изящни крака и пръстите й играеха.
  Тук хванах IS-3 в обхвата ... Далеч от истината. Не всеки ще удари и ако го направи, тогава снарядът, който се блъска в муцуната на щука, може да рикошира. Но момичето знаеше какво прави. Тя стреля и промърмори:
  - Брегът на мъглите, ние смачкваме със стръв!
  Матилда допълнително изпя:
  - И това "Агдам", да пием за дамите! Супер мадам!
  Ударът на Грингета бе точен. Снарядът удари долната част на предната броня на кулата, точно в пролуката. И направи съкрушителен удар, без да влезе в рикошет. Такава е създалата се ситуация. По-точно петима съветски танкери загинаха почти веднага. И англичанките добавиха към списъка си с престъпления.
  Малания изрева, когато картечниците й загърмяха. Няколко момчета войници искаха да допълзят до такнуса на Хитлер.
  - Но пасаран, не се приближавай момче! - извика красиво момиче и изсипа картечници, смели пионери.
  - изчурулика Джейн, потропвайки с голата си пета по бронята си.
  - О, момчета, момчета, момчета... Изведнъж станахте неприятни! Вижда се за тази проклета земя, твърде сте благородни!
  И момичето, дъщерята на господаря, съжаляваше за тези боси, издраскани, мръсни момчета, които бяха пронизани от безмилостни куршуми. Колко тъжно и тежко е всичко.
  Грингета стреля отново, проби САУ СУ-100 и изчурулика:
  - И скакалецът ще изтича да предаде бутилките!
  Маланя облиза устни с ален език и отпи от пластмасова бутилка кока-кола, като каза:
  - Разбира се, че не! Дай ми вино и кутия цигари!
  Матилда, внимателно придвижвайки резервоара напред, изсъска:
  - Цигарите са отрова...
  Джейн подхвана ритъма и продължи:
  - Така е, казват хората!
  Грингета в отговор, стреля и съска:
  Няма по-лошо от никотина!
  Маланя се изкиска и изръмжа:
  - Кутия цигари в пещта!
  Матилда добави в отговор, почесвайки аленото зърно на гърдите си:
  Да, хората казват...
  Джейн завърши с усмивка, изплезейки език.
  - Но аз пуша....
  Малания завърши с апломб.
  - И много се радвам!
  Момичетата се засмяха, показвайки дългите си черешови езици. Джейн отбеляза с усмивка:
  - Цигарата е най-продуктивният убиец, особено срещу клиента!
  Малания добави:
  - Цигарата е като безшумна пушка, но смъртоносна в ръцете на дилетант!
  Грингета стреля с оръдието и отбеляза с усмивка:
  - Цигарата е най-надеждният снайперист, винаги убива!
  Матилда леко забави танка на хълма и млъкна:
  - Цигарата е горчива, но привлича повече от сладкото!
  Джейн си пое дълбоко дъх и промърмори:
  - Цигарата е като лошо момиче, само че раздялата с нея е много по-болезнена!
  Грингета се изкиска, стреля и изрева:
  - Цигарата, за разлика от гранатата, хвърлена удължава живота!
  Момичетата млъкнаха. Танкът им отново блокира и се озова в канавка. Трябваше да изляза. Воините бяха малко нервни. Съветската защита е много силна.
  Джейн отбеляза философски:
  - На война най-краткият път към целта е заобиколен път, а чистата истина е подла измама!
  Грингета, след като разби съветското оръдие с добре насочен изстрел, отбеляза:
  - С кръгова маневра най-вероятно отрязвате пътя към целта!
  Маланя стреля с картечницата и изчурулика:
  - Животът е червен, но листата са с алена кръв!
  Матилда обобщи странно заключение:
  - На война животът губи стойността си, но придобива смисъл!
  Момичетата продължиха войната. Те стреляха и в същото време съчиняваха афоризми в движение.
  Джейн стреля с бос крак и падна:
  - Войната е като младоженец, алчен за предателство, но не позволява да застоя!
  Грингета стреля и каза остроумно:
  - Войната е похотлива жена в поглъщането на мъжки тела!
  Маланя изсъска в отговор:
  - Войната, като любовта, е покорна на всички възрасти, но забавлението не е приятно!
  Матилда сметна за уместно да добави:
  - Войната, като куртизанката, е скъпа, изменчива, но винаги оставя героичен спомен за себе си!
  Джейн обърна кучето с грациозните си голи пръсти и изгука:
  - Войната не е като сън, без силни емоции не може!
  Грингета изстреля с усмивка и отговори:
  - Светът е скучен и релаксиращ, войната е интересна и вълнуваща!
  Матилда, отпивайки с удоволствие кока-кола, продължи:
  - Войната е кръв и пот, опложда издънки, които раждат смелост!
  Маланя се изкиска и отбеляза:
  - Колкото и интересен да е процесът на войната, всеки иска край!
  Джейн отново прокара босите си пръсти по затвора на пистолета и запя:
  - Войната не е книга, не можеш да я затвориш, не можеш да я скриеш под възглавницата, можеш само да я объркаш!
  Грингета изчурулика с апломб:
  - Войната е религия: изисква фанатизъм, дисциплина, безпрекословно подчинение, но нейните богове винаги са смъртни!
  Маланя се засмя тихо и отбеляза:
  - На война, като в казино, рискът е голям, а печалбата е малка!
  Матилда се ухили и излая:
  - Войникът е смъртен, славата е забравена, трофеите се износват и само причините да започнете ново клане са неотстраними!
  Джейн проговори тихо:
  - Презираме убиеца, освен ако не е войник на фронта, презираме крадеца, ако е мародер на бойното поле двойно!
  Грингета отново закова и изсъска:
  - Войникът е рицар, чиято броня има смелост и чест! Генерал барон, който има корона: благоразумие и интелигентност!
  Маланя каза с усмивка:
  - Войникът звучи гордо, редникът пейоративно!
  Матилда мъдро отговори:
  - Първият в атаката, може да умре, но последният няма да остане в паметта!
  Джейн изгука задъхано:
  - По-добре да си първи в подялбата на трофеите, отколкото в атака!
  Грингета добави с усмивка:
  - Войната е като жената, само поваля мъжете, без да ги сломи!
  Маланя отговори с достойнство:
  - Жената, за разлика от войната, не бърза да вкара мъж в леглото!
  Матилда каза през смях:
  - Войната, за разлика от жената, никога не се задоволява с броя на назначените мъже!
  Джейн отново завъртя лоста с голи пръсти и каза:
  -Войната е най-ненаситната жена, тя винаги има малко мъже, а на жена няма да откаже!
  Грингета намери за уместно да възпроизведе този остроумен афоризъм:
  - Жените не обичат да се бият, но желанието да повалиш мъж не отстъпва много на куршума!
  Малания изсъска като кобра, изплювайки розовия си език:
  - Сложете мъж, може би малък куршум, направете щастлива, жена с голямо сърце!
  Матилда добави със сардонична усмивка:
  - Голямото сърце често води до малък личен интерес!
  Момичетата приключиха с размяната на остроумни забележки и започнаха да се съсредоточават върху бойното поле. В небето летяха щурмови самолети ТА-311, които обстрелваха позициите на съветските войски. Макар и бавно, коалицията на Третия райх напредва. И тя имаше време да яде малко, поглъщайки трупове.
  Момичетата, отегчени, отново започнаха да се шегуват с афоризми:
  Джейн изгука:
  - Войната няма женско лице, но обезкървява мъжете по-рязко от жената!
  Грингета стреля и изсъска:
  - Войната не носи радост, но задоволява агресивните инстинкти!
  Маланя подсвирна в отговор:
  - Радостта във войната, труповете на враговете само в цената!
  Матилда, превъртайки следите, добави:
  - Войната е оран на полето: то се тори с трупове, кръв се напоява, но в победа възкръсва!
  Джейн стреля и измърка в отговор.
  - Победата се ражда върху трупове и кръв, но дава плод със слаб!
  Грингета стреля, разбивайки тридесет и четирите като стъклен камък, и изсъска:
  - Войната е като канибалско цвете, ярко, месоядно и с лоша миризма!
  Маланя избърса педала с бос крак и изкрещя:
  - Войната е майка на прогреса и мащеха на мързела!
  Матилда ще го вземе и как ще изреве:
  - И във войната животът на войника не е в цената, а от генералите и загубата изобщо!
  Джейн прокара ръба на ръката си по гърдите си и изчурулика:
  - Ако искате мир - всявайте страх, ако искате война - предизвиквайте смях!
  Грингета го взе и стреля, насочвайки пистолета с бос крак, пеейки:
  - Смехът не е грях, ако не си за смях във военното дело!
  Маланя се изкикоти и изръмжа успешно:
  - Войната е като цирк, само победителят се смее последен!
  Матилда поведе танка, смачквайки няколко пионери, изграчи:
  - На война, като в цирк, само килим, сериозен убиец!
  Момичетата отново замълчаха. Омръзна им да бъдат остри. Като цяло войната не е много красива.
  Джейн си помисли раздразнено: Великобритания беше отстъпена на германците. Въпреки че колко земи завладяха британците. И колко от тази Германия! Великобритания се превърна в колосална империя. Но тя не можеше да смели своите колонии. Третият райх надминава силата на ъглите и дори командирите се оказват много по-силни и способни.
  И когато нацистите дойдоха в Лондон, историята приключи за Англия. Възникна нова империя с безпрецедентна сила. Чиито войски служат на много народи и страни. И какво да кажем: Третият райх, разперил крилата си, удави Великобритания.
  Но през четиридесетата година, след като завладява Франция, Хитлер щедро предлага мир на Чърчил. И беше необходимо да го приемем: здравият разум предполагаше, че Великобритания не може да спечели нищо от войната, дори теоретично, но да я загуби. Хитлер води въздушната битка с Англия с половин сила. С голямо закъснение той прехвърля войски в Африка. Отидох в Съветския съюз. Но всичко това само забави бедствието.
  Германците, използвайки окупираните територии, намериха сили да се бият на два фронта, Япония уверено победи американците. И тогава Сталин предаде, сключвайки примирие. Великобритания пада на колене и става част от Третия райх.
  Много победи спечелиха на Вермахта славата на непобедимост. Джейн и нейните приятели доброволно отидоха в нацистката армия - за да хванат щастието и званията. И донякъде успяха.
  Какво от това? Сега те имат две Родини: Велика Германия, Малка Британия.
  Джейн отпи от гърлото си кока-кола и изчурулика:
  - Любов и смърт, добро и зло... Кое е свято, кое е греховно, убийците не ги интересува!
  Грингета запя в отговор, изпращайки нов снаряд:
  - Обичайте и дерзайте, нека злото властва и избирайте, дадено ни е само едно!
  Момичетата малко се ободриха. Е, всъщност, доколкото е възможно, настройте се по минорен начин. Те са млади, весели, енергични и доста късметлии. Толкова много битки и нито една драскотина. Само дето ще се почешат на резервоара.
  Маланя рязко отбеляза:
  - Ех, Чърчил трябваше да приеме предложението на Хес и да влезе във войната със СССР. Тогава щяхме да управляваме цялата планета и накрая Германия щеше да бъде смазана!
  Матилда запя с наслада:
  - Германия е добра в битка, британският лъв е най-добрият!
  Малания потвърди:
  - Да, нашият лъв от Великобритания е най-добрият!
  Джейн каза с усмивка:
  - Все още имаме шанс! Тук Хитлер ще умре и Германската империя ще се разпадне!
  Грингета изстреля снаряд и отчасти се съгласи:
  - Нека се разпадне! Все пак те са месоядни хищници, но дали ще е по-добре за нас?
  Малания философски отбеляза:
  - Единство в твърд режим, по-добро от бъркотия и небрежност в мек режим!
  Матилда натисна босите си подметки върху педалите и излая:
  И ние ще бъдем на Марс! И отвъд Слънчевата система!
  Джейн отговори с усмивка на Мона Лиза:
  - Първо трябва да установите единичен режим на планетата Земя!
  Грингета го взе и пламенно запя:
  - И ние сме такъв режим, няма да го сменим!
  Малания отбеляза с остроумие:
  - Но за да те оставя с нос, трябва да си сменя носа!
  Момичетата са късметлийки както винаги. Тук танкът им достига първата линия на окопите. И разбива земята с гъсеници. Воините се смеят.
  - Ще ги вземем всичките!
  Едно от оръдията се заби между ролките и танкът спря. Момичетата излязоха от колата, но резервоарът беше твърде претъпкан и твърде горещ. А навън е рисковано, можеш да изгориш.
  Воините се втурнаха, блеснаха с боси пети и пееха:
  - Ние сме игриви момичета, добри приятели, добре, но на боси крака, нека бият камшик, бодро плаши!
  Джейн изтича и отбеляза:
  - Ето ни космическите пехотинци!
  Маланя потвърди с усмивка:
  - И в космоса, и в кацането!
  И Грингета го взе и тръгна на ръце, виейки:
  - Аз съм супер воин! Съмнявам се във всички!
  Матилда отговори и изсъска:
  - Отрова капка по капка във Фюрера!
  Джейн се изкиска и запя:
  - Ударът е силен, а фюрерът е всемогъщ бит!
  Воините бягаха, ходейки боси, по отломките, смачкано, силно нагорещено желязо, всякакви греди и счупени черепи.
  Джейн изпя:
  - Ще ме разбереш... Ще ме разбереш... Ще ме разбереш, а по-добра страна няма да намериш!
  Момичето е доволно да тича, с не твърде втвърдените си крака, по остра пътека и отломки. Наистина е голямо удоволствие.
  Грингета изпя:
  - Лято, слънцето грее високо ...
  Malanya подкрепи песента:
  - Високо... Високо!
  Матилда добави:
  - Лято, далеч сме от смъртта! далеч!
  Воините видимо се ободриха. Наистина, какво удоволствие е да се движиш толкова енергично и да скачаш.
  Джейн се изкиска и отбеляза:
  - Смъртта е условност, позорът е абсолют!
  Грингета потърка един бос крак в другия и изсъска:
  - Ще имаме празник! И с него победа!
  Малания каза скептично:
  - Наш или немски?
  Матилда се усмихна и запя:
  - Очаква ни смъртоносен пожар ...
  Джейн отговори:
  Но той е безсилен...
  Грингета извика като пантера:
  - Всеки има отделен ковчег ...
  Малания го взе и стреляйки изсъска:
  - Бошей батальон потъна в гроба!
  Матилда извика в отговор:
  "Цял легион падна в гроба!"
  И момичетата го взеха и измяукаха ... Те са като стройни коне. И толкова сладък, краката са голи, загорели.
  Джейн го взе и изсъска с удоволствие:
  - И аз съм кобра! И аз съм кобра! Изобщо не е мечка!
  Грингета изписка в отговор:
  - И хубаво е кобрата да лети до облаците!
  И момичетата хем ще вземат, хем ще сблъскат чела. От очите се сипят искри, сякаш часът е дошъл!
  Маланя го взе и изсъска:
  - Хитлер капут!
  Матилда я подкрепи:
  - И Сталин капут!
  Джейн поклати бедра и изчурулика:
  - Аз съм воин на светлината, диваци на колене... Всички клеветници ще ги измета от лицето на Земята!
  Малания го взе и изрева:
  - И Хитлер е глупак, той пуши тютюн! Кибрит краде, в къщи не спи!
  Матилда се усмихна злобно и попита:
  - Какво мислите, има ли фюрера?
  Грингета тропна пепелта с бос крак и изръмжа:
  - Разбира се, че не! Ще му дадем четворка, свирка!
  Маланя, въртейки очи, прошепна:
  - О, много е хубаво да държиш пулсираща нефритена пръчка в устата си и да я усещаш с език!
  Матилда прошепна задъхано:
  - И колко е страхотно! И всичко ще бъде просто страхотно!
  Момичетата скачаха все по-високо и по-високо. Но танкът им беше ремонтиран и трябваше да се върне. Воините се качиха обратно и изсъскаха:
  - Това е нашият танк! Той ще бъде просто страхотен!
  Джейн изведнъж си спомни приказката за Робин Худ. Малкият Джо е там, момчето е било пленено от шерифа. Момчето беше измъчвано: беше издърпано на стелаж, петите му бяха изпържени.
  Когато пламъците облизаха голите, груби стъпала на краката на момчето... Джейн почувства възбуда тук и наистина искаше секс. Тук влязоха. Особено японската нинджа Карас. Това русо момче, толкова красиво, и има много голямо мъжко съвършенство. И е толкова приятно да докоснеш толкова чиста и гладка кожа с гърдите си.
  Джейн искаше да пъхне пръста си между краката си, но се засрами и промени решението си. Въпреки че наистина такова действие е изключително приятно!
  Дъщерята на господаря каза:
  - В морската вълна и яростен огън! И яростен, и яростен огън!
  Момичетата отново преместиха своя "Гьоринг" -5 към позициите на съветските войски. Вероятно самият Сталин е бил доста изплашен, когато е научил за настъплението на нацистите. Наистина, как да не се изгубите тук. Колос се втурва към теб, но няма какво да отговори. Тридесет и четири, не можете да победите серията E. И още повече от пирамидални АГ.
  И Сталин, очевидно, е в шок. Обадете се поне на хлебарка на вашите съветници. Без звук, без смисъл, без плискане на вода! Изглежда, че ще получите кранове!
  Джейн отбеляза с усмивка:
  - А Сталин, за разлика от Чърчил, винаги охотно приемаше подаяния от Хитлер и отиваше към мира!
  Грингета запя ентусиазирано:
  - Кажи ми какво е светът! Те ще ви отговорят - слънцето и вятърът!
  Маланя ентусиазирано отбеляза:
  - И ще имаме силни, здрави деца!
  Матилда се изкиска и прошепна:
  - Светът не е шахматна дъска, а Хитлер не е крал!
  Джейн поправи приятеля си:
  Той е по-висок от крал! И ще го изтрием от лицето на планетата!
  Грингета го взе и изрева:
  - Величието на британците, призна планетата! Фашизмът беше смазан с удар на меча!
  Малания ентусиазирано добави:
  - Ние сме обичани и ценени от всички нации по света!
  Матилда, с ентусиазма на момиче, намерило първата си любов, добави:
  - Вярвам, ще изградим свещения комунизъм!
  Джейн избухна в смях и отбеляза:
  - И под ръководството на германците всъщност може да се построи комунизъм!
  Грингета удари челото си в затвора на пистолета и запя:
  - Шегуваме се с комунизма, сега ще го строим! И Сталин ще бъде нашият супер герой!
  Малания добави, като уточни:
  - В ковчега разбира се!
  Грингета с готовност потвърди:
  - Разбира се, в ковчега!
  Джейн философски отбеляза:
  - Колкото и да е велик царят, той ще влезе в ковчега, като развъдника!
  Грингета добави с лукава усмивка:
  - Политикът винаги лъже, той умира само истински!
  Маланя щракна с боси пръсти и каза:
  - Безсмъртието е реално, но смъртта е илюзорна!
  Матилда издаде и афоризъм:
  - Царете могат всичко, но нито един, нито един цар не може да остави ковчега в земята!
  Джейн туитна:
  - Скоро животът ще свърши...
  Грингета подкрепена с апломб:
  - Очаквайте скоро!
  Маланя стреля с картечници по съветската пехота и изсъска:
  - О, майко, майко, смили се над сина!
  Матилда, с мъка сдържайки смеха си, добави:
  - Все пак трябваше да живее, нито един ден!
  Джейн се замисли философски:
  - Всеки иска да живее красиво, но малцина умират достойно!
  Грингета отвърна с усмивка:
  - Смъртта обещава неприятности, освен ако не блести с лъчите на постиженията!
  Маланя изсъска с яростна усмивка на зъби:
  "Добрата смърт е по-добра от лошия живот!"
  Матилда предизвика:
  - Хубаво е да си Бог, в дивото, лошо е за дявола в зоната!
  Грингета отбеляза с отровна усмивка:
  - И ние останахме без снаряди ... Съгласете се, това е огромна трагедия! Няма подарък за унищожение!
  Джейн изсумтя презрително.
  - Ще има нови презентации и други президенти!
  . ГЛАВА 17
  Фридрих на този ден, 10 октомври 1947 г., както винаги хрътка и неуморим, бързо препускаше на въздушен кон Ме-362. Момчето не усещаше и сянка от умора, беше прекалено развълнуван и въпреки това стреля без пропуск. През нощта ремонтни екипи, предимно американски, пуснаха в експлоатация част от повреденото оборудване. По-специално, "Патоните" отново бяха завъртяни с гъсеници, освен това няколкостотин от тези машини влязоха в експлоатация, прехвърлени отвъд океана, по вече отстранени железопътни линии. Партизаните, разбира се, опитаха, но се справиха много по-зле от обикновено. Бандера победи украинската Батка на изборите, а предателството и дезертьорството нарастват в партизанските редици. Освен това командирът на партизанското движение Ворошилов се разболя ... И те не взеха замяна за него навреме ... По този начин доставката на ударната международна група фашисти беше доста задоволителна. Да, смели подземни работници и героични диверсанти понякога постигаха успех, но не над тактическото ниво. В допълнение, появата на нови съюзници, които капитулираха, предизвика рязък спад на вярата в победата на СССР и това доведе до факта, че колебливите елементи, открито или дори скрито, преминаха на страната на нацистите.
  Особено нараства броят на дезертьорите сред Червената армия на Крайков и полската армия. Поляците, вярвайки на обещанията на нацистите и особено на западните капиталисти, сериозно разчитаха на създаването на голяма империя на изток, за сметка на Русия! Не всички, разбира се, полските комунисти останаха верни на Съветите, но останалите политически нюанси ... Либералите са особено ненадеждни ... Така че полските части започнаха да се предават на Московската издутина почти веднага от началото на настъпление ... За щастие те бяха малко и това все още не оказа решаващо влияние върху хода на войната.
  Фридрих сам направи първите няколко полета, откъсвайки се от останалите пилоти. Той видя, че врагът вече не посреща нацистките орди с огън толкова плътно и почти не останаха минни полета по пътя на танковите клинове. Но съветските войници се биеха здраво. Пехотата не откри огън и се опита, като остави танковете да се приближат, да подкопае техните гусеници или куп гранати, или да ги запали с бутилки от горима смес.
  Момчето терминатор основно увеличи резултата, поради съветските оръжия. Освен това, стрелба от хоризонтална равнина, избягвайки загубата на време за гмуркане. Вярно, няколко танка, намиращи се в засада, също бяха унищожени. Авиацията на СССР действаше бездействащо. На сутринта се появиха само седем самолета U-2, след това четири Lagga. Като цяло Фридрих проведе кратък разговор с тях, леко натискайки спусъка ... И тогава, както винаги!
  След като потиснаха вече отслабените бойни точки, нацистките танкове се втурнаха по-нататък през полето и в окопите ... Въпреки това, противотанкови ровове и таралежи също се срещнаха на тази вече шеста и отчасти пета отбранителна линия (общо осем ). Съветските артилеристи се изнервиха и започнаха да стрелят отдалеч. Артилерията на нацистите беше безпощадна, а авиацията .... Дотук, като пързалка, всичко беше раздробено. Е, Фридрих, както винаги, е пред всички, по-бърз и по-готин. Настъпиха промени във формирането на войските, Патоните с мощно картечно въоръжение пробиха напред. Принудително решение за намаляване на загубите от пехотинци камикадзе, които се жертват, но не желаят да се предадат...
  Фридрих направи третия излет с приятелката си Хелга. Тук за първи път се срещнаха с повече или по-малко голяма партида съветски самолети. Сред тях имаше дори пет Br-3 (откъдето бяха изровени). Колкото и да е странно, но бомбардировачите на СССР се обърнаха при вида на германските асове веднага назад и бойците се втурнаха да ги посрещнат.
  Фридрих хладнокръвно застреля колите, които се опитваха да се приближат. Включително ас със звезда на героя на СССР на фюзелажа. Опитен воин обаче се опита да отиде в облаците, но срещу такова чудовище като Фридрих Бисмарк се оказа само по-лошо. Момчето терминатор, което не липсваше, свали тридесет и шест изтребители и четири щурмови самолета наведнъж, включи се, forsiv, се втурна след бомбардировачите.
  Тук обаче Фридрих откри, че колата му не се втурва толкова много и не избива 740 приблизителни километра дори на форсиран двигател. Причината е ясна, 30-милиметровите оръдия Mr-108 на Фридрих бяха заменени с Mr-103, които с начална скорост на снаряда от 960 метра в секунда много по-ефективно пробиват покрива на танковете и вражеските изтребители от много голямо разстояние, но почти един и половина пъти по-тежък и по-малък със скорост на огън от 420 изстрела в минута (обаче Фридрих обикновено предпочиташе, изпадайки в транс, да удря с единични снаряди!). Да, и натоварването на боеприпасите за оръдията беше увеличено специално за Фридрих. Така че не беше лесно да се изравнят с бомбардировачите. Няколко пъргави He-362 изпревариха смелия, млад ас. Те падаха като град върху посевите, мачкаха и измъчваха съветските коли. Освен това Br-3, като по-бавен и зле въоръжени, стана лесна плячка за пилотите терористи. Фредерик вече беше узрял до края на празненството, но измина още дузина дистанции, нокаутирайки петдесет. Момчето обаче не успя да победи предишния си рекорд от двеста петдесет и три коли.
  Фридрих се върна с голям ентусиазъм в душата си. Той е печелил и печели! И мислите за неговото предателство са напълно изчезнали. Младежът дори си каза:
  - И защо са тези предразсъдъци! Домът е мястото, където вашите приятели и деца растат! А СССР не е Родина, а затвор на народите!
  Хелга чу тези думи, но без да разбира истинското им значение, потвърди:
  - Ти си прав! И скоро ще имаме деца! Въпреки че не искам да получавам стомах, докато все още има такава война!
  Фридрих се засмя.
  - Зависи от волята на Всемогъщия Бог. Папата и редица митрополити обаче са на наша страна!
  Четвъртият излет на нападение, с реактивен двигател Fokken-Wulf-5 се превърна в лов за оръжия, тъй като бяха заловени само няколко танка. Но истинското изпитание тепърва предстоеше.
  Пета гвардейска танкова армия на Ротмистров завърши прехвърлянето на подбивания в района на Красногвардейски. Въпреки това не беше възможно да се постигне пълна изненада. Нацистките разузнавателни самолети регистрират движението на голяма маса танкове и нацистите побързаха да предприемат контрамерки. Около петстотин части на SS от 2-ра танкова армия на SS, както и двеста превозни средства от стратегическия резерв, излязоха да посрещнат деветстотин и петдесет танка и самоходни оръдия, подсилени с резерви от бронирания юмрук на Ротмистров. По-специално, битката се разгръща на полето, близо до колхоза Первомайски, където на заловената линия са разположени немски гренадири и оръдия.
  Фридрих и най-добрите германски асове бяха повикани да отблъснат мощен удар от земя и въздух.
  Генерал-лейтенант Ротмистров, героят на битката при Сталинград, изпълни заповедта, идваща от самия върховен главнокомандващ, искрено вярваше, че битката край Москва все още не е загубена. Имаше власт в ръцете си, тлееше надежда, че СССР ще си върне загубеното по-рано. Колоната обаче, движеща се на собствен ход, доста се разтегна. Това отчасти се дължи на желанието да се избегнат разузнавателните самолети на Третия райх, с друга продължителност на марша, причинена от повреда на железопътните линии поради удара на вражески самолети.
  Тежките бомбардировъчни удари принудиха големи танкови сили да преминат стотици километри със собствен ход. Освен това походът беше с максимална скорост ... Като се има предвид определената разнородност на резервоарния парк, някои автомобили успяха да заменят филтрите, докато други, напротив, стари типове, включително несъвършени трансмисии, забавиха дизеловите двигатели.
  Поради бруталния и масивен удар на вражеските самолети, петата ударна армия беше разположена достатъчно далеч от фронтовата линия и това принуди тази стоманена пързалка да премине от вечерта до сутринта.
  По-компактна група нацисти вече чакаше Ротмистров. Отстъпвайки в общия брой танкове, нацистите превъзхождаха по качество: имаха около сто и половина "Пантери" -5 и "Тигри" -5, както и дузина " Гьоринги" L (английски превозни средства със 17 фута оръдия, приблизително равни по сила на проникване на пистолет "Пантери"), E-50, AG-50 и "Patton". Разрушителите на танкове Superferdinanda все още бяха на път.
  Разбира се, би било по-добре нацистите да бъдат атакувани масово, но страховитият Жуков твърде много бърза Ротмистров, основателно се страхувайки, че нацистите ще предприемат енергични контрамерки. Това обаче вече е направено...
  Но тук съветската армия имаше един коз - това беше сериозно въздушно прикритие ... Самолетите премахнаха както посоката на Урал, така и скоростния резерв и дори учебните превозни средства, както и оборудването, бяха хвърлени в битка директно от поточната линия . Това беше шансът да се пробие десният фланг и тилът, фашисткият клин, който се беше втурнал далеч напред.
  Генерал Гота и други командири още по време на предварителните обсъждания на плана за Московската операция предположиха, че Красногвардейск със сигурност ще стане място за танкова битка с бойния резерв на съветските армии, което означава, че трябва да имате прикритие план.
  Специални немски самолети, особено Xe-362, наблюдаваха въздушното пространство, така че битката при Красногвардейски трябваше да стане най-голямата не само танкова, но и въздушна битка на Втората световна война!
  Фридрих беше призован да се бие с врага, той е най-добрият ас на Луфтвафе, кралят на въздушните битки беше символ на победата на Третия райх. И до или почти до него от дясната страна, на щурмова и следователно особено мощна модификация на Fokken-Wulf-5, Хелга се втурна.
  Момчето дори запя:
  - На звездни кораби се втурваме през вълните! Кварките се пенят в етерни вихри!
  Хелга потвърди:
  - Червени същества, ще има Кука за вас! За децата на подземния адски свят!
  Фридрих се засмя и издаде любимото си:
  - Ами от винта! Ангел на смъртта, просто му подсвирни, за да се появи! Ще разкъса цялата измет на парчета задник!
  Хелга се засмя в отговор.
  - Е, остроумен си!
  Фридрих беше донякъде притеснен от увеличаването на теглото на своя самолет, връзката с инсталирането на оръжия с голям обсег и увеличаването на боеприпасите. В края на краищата снарядът на 30-милиметрово оръдие, три пъти по-тежък от този на 20-милиметрово оръдие и може би четири пъти по-мощен от гледна точка на разрушителна сила, е универсално оръжие, приспособено да носи броня както на повърхността на планета и във въздуха! Младият ас дори искаше да се откаже от картечниците, да премахне четирите си голям калибър, но ... Хелга възрази преди полета:
  - Все пак може да се стигне до близък бой. По-добре е да запазите този коз ...
  - Стига за форсмажор и двама "стрелци"! Фридрих отсече кратко. За мен какво да снимам отблизо - това е достатъчно. Като цяло смятам, че тук картечното въоръжение е излишно.
  Хелга се изкикоти весело и потупа момчето по гърба.
  - Не всички, за съжаление, са такива непобедими рицари като вас! Много аса са все още начинаещи, те се нуждаят от по-плътен огън, за да уцелят със сигурност ...
  Фридрих напълно основателно възрази:
  - Такава скъпа кола като ME-362 U няма да бъде дадена на начинаещ пилот. Този боец е за аса.
  Хелга, вместо да отговори, се натъкна на своя изтребител-щурмовик, трептящи, голи, розови токчета. И какво друго да се прави, прозвуча спешното повикване.
  Като цяло Фридрих беше доволен, че премахна двете екстремни картечници, масивната машина стартира по-лесно и скоростта се увеличи, а олекотяването на крилата подобри маневреността. Въпреки че самите огневи точки бяха покрити с обтекатели, тяхното намаляване значително добави аеродинамиката на автомобила. Въпреки че Me-362 по отношение на аеродинамичните качества все още е несравним сред буталните двигатели, такъв е универсалният кон на войната.
  Долу проблясват редки дървета, полета... Денят е горещ и изглежда няма да е лесно да се борим. Особено руснаците, които губят тази огромна битка. Тук, вляво и малко по-долу, лети стадо гарвани ... Голямо стадо, а някои от гарваните са много големи ... Зловещ знак, гарваните съпътстват всички войни, този жесток свят, лишен от сантименталност. Както пее Боярски в известния мюзикъл:
  - Но защо! Невъзможно е да се живее в ума! Но защо - животът не ни учи на нищо!
  Това е насилие, насилие и пак насилие! Жестокост, жестокост и още веднъж жестокост циментираща нацията!
  Ято гарвани изглежда безкрайно, има десетки, стотици хиляди и грачат така, че дори в херметически затворена кабина можете да чуете. Фридрих попита Хелга по радиото:
  - Може ли да ги ударим с картечници?
  Момичето ас възрази:
  - Недейте! Тук всеки куршум е от значение!
  Фридрих се засмя.
  - Какво е напълно възможно! Царят под трона, лежи в торба с патрони.
  Иззад ято лешояди внезапно изскочи първата партида съветски самолети. За първи път ги срещнаха саламандрите. Имаше загуби и от двете страни, повече руснаци бяха убити. Фридрих открива огън късно и сваля само осем коли. Но пак е лошо начало. Но двойка немски "Саламандър" -3 беше свалена, както и Ме-262, не е ясно как успя да изпревари всички.
  Но основното тепърва предстоеше. Ятото гарвани свърши, немските пилоти изскочиха в пространството над полето Красногвардейски и започнаха.
  Цяла армия се втурна към германската ескадрила и тук всъщност имаше авиация от няколко въздушни армии на СССР. Огромна армада от всякакви самолети, но най-вече Яков и малко по-малко Лагс.
  Фридрих открива огън от разстояние повече от шест километра. Той отново се потопи в потоци от див транс, когато не се прицелвате, а пръстите ви натискат автоматично. Когато вече няма внимание, мисли, тялото изглежда твое, но ти вече си като марионетка на неизвестни сили ... Това означава, че плътта не е твоя, а духът на подземния свят - нечисти, зли сили ...
  Е, и в главата на момчето терминатор, за броя на песните, които прозвучаха:
  В приятелския кръг, но в същото време самотен,
  В плен на страдание, скръбни грижи!
  Нашият свят е толкова уморен от мъмрене,
  Ни шир, ни красота не се виждат!
  Къде ни доведе - зъл зъл дявол?
  Когато злият демон обръща армията!
  Лов ни, разбира се, военна слава,
  Въпреки че душата ми е подъл паразит!
  
  Такава празнота в умиращия дух
  Около блатото не можете да видите пътя!
  И смъртта, това се брои на безмилостната старица,
  Какво събира данък в светата Рус!
  
  Простото разбиране не блести,
  Всичко в мрежата, неограничена сила!
  Желанието да живееш в земна обител,
  Дегустация със сладка сладост, радост, щастие!
  
  Но съдбата изпрати сина му на война,
  Където трябваше да забравим за мира!
  Няма нужда да проклинаме Сатана за това,
  Не искахме нищо друго!
  
  В самолета прорязах вихрушката,
  След като изпълни трик, а рецепцията е корона!
  Повярвайте ми, боецът на Отечеството не е умрял,
  Да изсвирим погребален марш за мръсниците!
  
  Врагът е многоброен, силен,
  Коли, изтребители, ракети!
  Ще разбием адския Вермахт на парчета,
  Подвизите на Русия ще бъдат възпети!
  Ще дойде на Земята, вярвам, че комунизмът,
  Ще живеем щастливо - знам със сигурност!
  Палачът на хората ще се разпадне - фашизмът,
  Победата ще бъде в добротата, светлина май!
  
  Отечество, бърз полет,
  Това ни даде свят живот!
  Химнът на Родината пее в сърцата ни,
  В края на краищата аз се боря жестоко за нея!
  
  И времето, вярвам светло, ще дойде,
  Няма да има убийства, старостта ще загине в бездната!
  Родът ще се развива без край,
  Върхът ще втурне постиженията на линиите!
  
  И за да доближим това време;
  Трябва да се биете като войник на Русия!
  За да стигне до всеки, който не е малоумник,
  Че руснаците винаги знаят как да се бият!
  Хубава патриотична песен прозвуча в главата на Фридрих, но предателските ръце и крака направиха точно обратното. А именно те изпращаха снаряди на съветски самолети от всякакъв тип и марка. Съветските пилоти се опитаха да се приближат и да започнат свалка ... Волка, след като застреля повече от петдесет коли в движение, направи завой и избегна изстрелите и опита за таран (той отряза това камикадзе с кратки изстрели от картечница) . Тогава самолетът на младия ас се измести и в боен транс момчето даде много въздушни оръжия. Много покосени няколко съветски бойци, излизащи отзад.
  Тук Фридрих почти се удари, но успя да се промъкне на огневата линия и да продължи унищожаването на противниците. Този път негови жертви станаха двумоторни "Пионки". В главата на момчетата проблесна афоризъм (и пешките не са луди, бъдещи кралици!). Хелга изписука в радиото си.
  - О, майко мила! Как се натискат!
  Фридрих, изпълнявайки незавършена мъртва линия, отряза съветските бойци от голямо разстояние, опитвайки се да мине зад гърба на Хелга. Един от тях "Shopkeeper" (Lagg-5), беше с голяма червена звезда на фюзелажа ... Така че героят на СССР. Самото момиче, на щурмовата модификация на Fokken-Wulf, стреля по танковете на армията на Rotmistrov, настъпващи към позициите на германците. И в същото време тя удари доста точно, успешно гмуркайки се.
  Междувременно Фридрих се биеше с вражески самолети, мислено благодарейки на доставките за увеличаването на боеприпасите. Той дори успя да постави предателски терминатор в танка Т-34-85 и след като избра този на командира (това се вижда от антените, които, въпреки праха и разстоянието, острите очи на Фридрих се виждаха лесно!).
  Капакът на люка беше пробит от три снаряда наведнъж и танкът спря...
  Долу също беше горещо, авангардът на Пета гвардейска танкова армия вече се беше нахвърлил върху СС гренадирите и части от втория корпус.
  Първите съветски превозни средства се претърколиха в противотанковия ров и намаляха. Скорострелни оръдия "Тигри" -5 и "Пантери" -5 паднаха върху тях. Това е, в което новите германци са силни, е да се бият на разстояние, за да получат предимство над тях, съветските танкове трябваше да влязат в близък бой. Подредете сметище ... Но тактически решението беше неточно, да се разкъса през откритото поле, където бяха изкопани канавки, да се срещне с колите, чакащи "плячка". Да, не се натрупват едновременно масово?
  Вярно е, че съветските Ил, въпреки осезаемите загуби, все пак пробиха, като малък боксьор, който се гмуркаше под сладкото на гиганта, към вражеските танкове, причинявайки щети, включително малки бомби. Вярно е, че на някои "Тигри" -5 те стояха на върха на решетката, но много превозни средства, немската пехота, бяха принудени да създават защита буквално в движение.
  Фридрих смяташе, че ако руснаците бяха нанесли по-концентриран удар, те щяха да имат много по-добър шанс за "куп малки" и печеливши близки битки.
  Таранът на червените пилоти продължи, но например срещу много пъргавия "Саламандър" -3, тази тактика не донесе очакваните резултати. Загубите на немската авиация растат, както и още повече на съветската. Но това вече не беше битка без отговор. Много съветски пилоти имаха приличен опит, не напразно покриваха Москва, така че нацистите станаха доста зле.
  Фридрих, чийто нюх се изостри невероятно, винаги избягваше удари и интуитивно удряше най-опасните съветски бойци. Опитвайки се да нокаутира лидерите. Той го направи и то работи без прекъсвания. В главата ми, между другото, имаше празнота и липса на възприемане на битката като такава. Тялото реагира, целите бяха уловени, нямаше пропуски. Няколко пъти дори получи танкове.
  И много стотици, ако не и хиляди самолети от всякакъв вид, трептяха и трепкаха пред очите ми. Ето, например, Хъфман на неговия Non-362 ... Бори се по специален начин, скорост, шут на реактивна машина и отломки летят във всички посоки ... И руснаците също не са лоши .... Точно там е Кожедуб, ще е време да го деактивирате ... Фридрих се движи на минимум, сега няма нужда да се обръщате, да биете икономично, а само, така че леко да се измества от поражението ..
  Боеприпасите са на привършване, горивото в резервоарите също, а от немските позиции пристигат внушителни подкрепления. Саламандрите и дори няколко страхотни Ме-362 влизат първи в битката, а зад тях останалата част от нацисткия лагер на комарите. Отново бряг до бряг... Съветските самолети също започват да отстъпват. Горивото им свършва, а загубите са преминали: всички мислими и немислими граници. Фридрих се връща и пита Хелга:
  - Всичко е наред?
  Момичето отговаря:
  - Самолетът е в движение! Повалих шест танка и един изтребител...
  Фридрих подсвирна:
  - Да, изпреварихте ме дори по брой унищожени танкове. Аз лично унищожих само пет коли с мутри!
  Хелга се изкиска.
  - А колко самолета?
  - Самолети? - В главата на Фридрих блеснаха цифри ... - Точно триста и едно! Нов световен рекорд. Ето го постижението...
  Хелга възкликна:
  - Да, ти си просто рицар! Не, скоро богът на разрушението. Самият велик Кали ... универсалният боец!
  Фридрих учтиво го коригира:
  - Всъщност Кали не е бог, а богинята на злото. Тоест жена, макар и в индуизма много почитано и популярно божество. На нея са построени много храмове и се отслужват молитви.
  Момчето внезапно забеляза, че е одраскало силно коляното си на лоста. И прокълнат:
  - Мамка му! Не си струваше да се прави завой в такова тежко въоръжено превозно средство.
  Хелга каза със загриженост:
  - А следващият ти полет без мен?
  Фридрих с готовност потвърди:
  - Да, вашият Fokken тепърва ще се зарежда и зарежда, а моят вече е готов. Само не говори, а се грижи за себе си!
  Хелга каза категорично:
  - Не! Моят съвет към вас е да се борите и да се биете възможно най-добре... Ако изобщо е възможно.
  Самолетите кацнаха и Фридрих изтича до следващата кола. Избраната комбинация от Me-362 и щурмовия F -490 беше оптимална за суперзадника на всички времена и народи.
  Фридрих, опипвайки с босите си крака острите, груби педали на Fokken-Wulf-4, започна да набира скорост и да пее:
  - Отивам на битка! Ще смажа създанието на прах!
  Битката при Красногвардейск продължи. В допълнение към танковете на самата армия на Ротмистров, сто и половина съветски превозни средства, взети от южния фланг и района на съветския фронт Каширна, пристигнаха навреме за бойното поле. Вярно, засега е пристигнала само първата партида коли. Съветската авиация също не мисли да се предава, но засега не е особено активна.
  Фридрих се захваща с танковете, използвайки своите оръдия, специално проектирани за тази цел. Според него калибърът от 37 милиметра все още е оптимално подходящ за тази цел. Ето, например, Рудел с такива оръдия, без никакъв боен транс, унищожи, или по-скоро, което е по-справедливо, нокаутира 534 танка по време на цялата война. Но той беше обикновен човек, а не Фридрих. Момчето си спомни как баща му каза на майка си, че комбинираният ефект върху плода, носен в утробата на детето, в допълнение към проявата на феноменални способности като пубертета, може да превърне потомството в психопат ...
  Може би неговият боен транс и тази суперсила на воин също са следствие от удар, чиято природа е неизвестна за него.
  Но сега танковете идват, за пилота движенията им изглеждат бавни, а още повече за Фридрих. Младият ас започна да се отлепва от хоризонтална равнина. Просто пали и троши. Проблясъци от светлина, от малки експлозии, пробити люкове. В същото време много коли светват, тъй като резервоарите за газ се намират в бойното отделение. И разруха, Т-34 излетя като дуло от прашка.
  Често удрянето на снаряди причинява детонация на боеприпаси. А това от своя страна...
  Фридрих не мислеше за такива дреболии, той наблюдаваше картината, когато, след като претърпя тежки загуби и осъзнавайки безсмислието на опитите за пробив, отколкото изкопаните от съветските хора ровове, танковете на охраната се движеха наоколо.
  Но и тук ги очакваше неприятна изненада. Две дузини "Суперфердинанди" успяха да се приближат. Те, за съжаление, бяха с по-силни ходови характеристики, благодарение на използването на американски двигатели.
  Съветските превозни средства се движеха през открито поле, което означава, че легендарните изтребители можеха да ударят вече от три километра. Разбира се, "Суперфердинандите" пропуснаха, но високата скорост на огън на противовъздушните оръдия им позволи да удрят доста често. Освен това полето беше силно изровено и разорано със снаряди, а Т-34-85 не можеше да набере скорост. Но те все още се движеха като вълни по време на изригване. И пантерите -5 и пъргавите американски вещици -5, високоскоростни разрушители на танкове, побързаха да помогнат на Фердинанди -4.
  Фридрих се опита да нокаутира (чисто подсъзнателно) командири. Дори пръстите ми се свиха от напрежението. И имаше плодове! Младият терминатор от хоризонтална проекция нокаутира четиридесет и два танка Т-34, три КВ и два Су-122. Можеше да има още три коли, но те бяха разсеяни от нападение на съветски изтребители и най-важното от атакуващи самолети. Според тях Фридрих започнал да поставя както 37-милиметров въздушен пистолет, така и два 20-милиметрови (също доста поразителни, ако ударите фенер или газов резервоар, или двигател).
  Само двадесет и седем самолета, и осемнадесет от тях Ils ... Не е зле, като се има предвид важността на всеки танк, дори повреден в тази упорита битка ... Ето няколко T-34-85, ускорени и все още пробили, за да затворите диапазон. Тук пламнаха слабобронираните американски "Вещици" -5.
  Фридрих видя щурмовия самолет на Ханс-Улрих Рудел. Този вече отдавна известен ас, изглежда, също реши да замени "Shtuka" с по-силен и по-бърз Fokken-Wulf-5. Емблемата му с факла е известна на всички. Той попита Фридрих:
  - Как си, ангел на смъртта!
  Момчето Терминатор отговори:
  - Работи в Гестапо и имам постижения!
  Рудел увери:
  - И аз съм добре! Но как успявате да стреляте толкова точно и бързо, и то от хоризонтална равнина?
  Момчето ас, смеейки се, отговори или дори изпя:
  - Всичко невъзможно е възможно, знам със сигурност! Намерете диаманта на кралете на Земята в течаща вода!
  - Нищо, до края на деня ще наваксам тридесет! Рудел обеща.
  Връщане, подмяна на самолета и отново родния Ме-362, самолетът, който, с изключение на дупки от куршуми по крилата, не получи никакви щети под ръководството на Волка. И разбира се танковата битка....
  В Красгвардейски беше горещо. Колоните на 5-та гвардейска армия и бригадите, отстранени от други фронтове, се изтеглиха. Подкрепления допълзяха до германците, включително дузина американски унищожители на танкове, най-новите М-18 със 110-милиметрови оръдия. Тези машини не бяха по-ниски по смъртоносна сила от оръдията Тигър-5, калибър 105, и дори победиха Т-34 по-добре, тъй като бяха по-малко склонни към рикошет. Самото оръдие, в същото време, също е от преработено американско зенитно оръдие, което означава, че е бързострелно. Само че тук бронята е по-слаба от немските, но все пак 186 милиметра са достатъчни, за да задържат снаряда в челото. Особено в движение, Т-34-85 много често се размазва.
  Фридрих дори от разстояние усети приближаващото цунами, нова вълна от самолети на Червената армия. Това означава, че не зависи от танковете, които почти са се сбили, така че оставете щурмовите самолети да се погрижат за тях. Сред тях, между другото, се виждат много тежко въоръжени и бронирани He-329. Като щурмови самолети и разрушители на танкове са силни. Особено с 88 мм оръдия Ра-44, които пробиват не само покрива на танка, но и в челото. Само тук във въздушен бой тази машина, меко казано, не е толкова универсална, колкото "работната кобила" Fokken-Wulf.
  Сред атакуващите самолети Фридрих забеляза самолета на Хелга. Е, разбира се, обратно в редиците.
  Момчето терминатор, слизайки малко по пътя, ще разрежем три танка и самоходни оръдия-76, пееше:
  - Ще имаме шоу! Просто най-високият суперклас!
  . ГЛАВА 18
  Хелга с готовност отговори:
  - Разбира се, че ти вярвам! Дадох сърцето си не на звяр! Отговорът ще ви бъде даден - вярвате ли или не?
  Вместо да отговори, Фридрих започна да стреля от голямо разстояние от дъното ... И след това набира височина.
  Имаше доста съветски самолети, но все пак по-малко от първия път. Пилотите на Луфтвафе се чувстваха доста уверени, като първокласник, победил досаден връстник в непознато училище, след което беше буквално преизпълнен със сила.
  Съветските пилоти станаха по-хитри и след като паднаха под ударите, веднага се разпаднаха на групи, опитвайки се да издърпат германците към себе си. Фридрих ги атакува, изкачвайки се по хълма. За него обаче отказът на врага от пряка атака само улесняваше тактиката. Но други немски бойци се изкачиха в битка.
  Фридрих раздразнено отбеляза, че He-362 обикновено го изпреварва. Но няма страшно, от голямо разстояние от няколко километра, така или иначе никой не знае как да сече.
  И "Саламандри" -3, точно като детски хартиени самолети, скачат, скачат като акула по вълните, а самите те получават ...
  Фридрих избра своята жертва, командирския самолет, преди да има време да помисли как е свалена тази кола. Момчето извади морала:
  - Във война можете да загубите, за разлика от спорта, веднъж, във война печелите, за разлика от игра, безкрайно! Въпреки това, фигурите от дъската излитат само от губещия, победителят поставя на дъската, дори преди това свалени бойни единици!
  Боят обаче се усещаше на терена. Например, Wittmann вече е доста закален танков ас, той се би на "Тигър". Той, заедно с стрелеца, също пропускаше доста често, въпреки че резервоарът лесно се обърна. Артилерист Шлайх, едва имаше време да изтрие потта от лицето си. Челото на това стоманено чудовище вече е удряно няколко пъти, но досега успява да рикошира. Витман извика с пълно гърло:
  - Нека се приближат, не се нервирайте, моля ви...
  Впечатленията на участник в битката, заместник-началник на щаба на 31-ва бригада, който наскоро стана Герой на Съветския съюз, Григорий Пенежко, също говориха за състоянието на човек в тези ужасни условия. ... Преди умствените образи имаше тежки картини ... Имаше такъв рев, че мембраните притискаха, кръв течеше от ушите. Непрекъснат рев на двигатели, дрънчене на метал, рев, експлозии на снаряди, диво дрънчене на разкъсано желязо ... От упор изстрели, кули се обърнаха, усукани оръдия, броня се спука, танкове избухнаха.
  Непробиваемият тежък "Патън" -3, почти от упор се опита да вземе съветския Т-34-85. Той изръмжа, защитената броня изпъкна. "Вещиците" -4 се подхлъзнаха и се опитаха сами да приложат маневрата. Сякаш беше кавалерийска армия от древни рицари, които се канеха да се избият един друг. Често двата танка стреляха от упор и се взривяваха.
  От изстрели в газови резервоари, резервоарите моментално пламнаха. Люковете се отвориха и екипажите на танковете се опитаха да излязат. Григорий видя млад лейтенант, полуобгорен, да виси на бронята си. Ранен, той не можа да излезе от люка. И така той умря. Нямаше никой наоколо, който да му помогне. Войниците загубиха усещане за време, не усетиха нито жажда, нито топлина, нито дори удари в тясната кабина на танка. Една мисъл, едно желание - докато сте живи, победете врага. Съветските танкисти, които излизат от разбитите си превозни средства, претърсват полето за вражески екипажи, също останали без оборудване, и ги бият с пистолети, грабват ги ръкопашни.
  Изображение в стила на сюрреализма на капитана, който в някаква лудост се качва на бронята на разбития немски "Тигър" -5 и удря люка с картечница, за да "изпуши" нацистите от там. Колко смело действаше командирът на танковата рота Черторижски. Той нокаутира, през вихъра от снаряди, пробивайки в страната на врага "Тигър" -5, но самият той беше ударен. Изскачайки от колата, цистерните потушиха огъня. И те отново влязоха в битка.
  Хелга вече беше пробила покрива на танка на Григорий Пенежко с последния снаряд. Снарядът удари резервоара за газ и всичко изгоря в пламъци. Пламъците изгарят съветските танкери, принуждавайки ги да изскочат от люковете си. Но самият Григорий, който беше ранен, нямаше време да изскочи ... Той изгоря жив, осъзнавайки в натура какво е подземният свят ...
  Фридрих, виждайки, че вражеският самолет вече е помъдрял и се опитва да отлети по комбиниран начин, сам атакува танковете ... Германците наистина имаха трудности, въпреки че най-тежко въоръжените английски танкове Challenger влязоха в битката (The екипажите също са от синовете на Великобритания и стрелят изключително точно!) .
  Фридрих е пълен с демонична енергия и вълнение, той е готов сам да помете всичко и всички, дори ако трябва да се биете с цяла танкова армия и още повече с въздуха. Но трябва да се върнете, горивото и боеприпасите са на изчерпване, за това полет, сваляне на петдесет и седем самолета и изваждане от строя на тридесет и един танка и шест самоходни оръдия, плюс още два бронетранспортьора, три Катюши, четири Андрюши, коли, които се опитаха да отидат отзад.
  Хелга отбеляза:
  - Руснаците имат песен за жените в нашите села! И ние имаме не само бойни жени, но и мъже, това, от което се нуждаете!
  Фридрих се съгласи:
  - Нашите мъже, каквото трябва, но жените са по-добри!
  Хелга каза лукаво:
  - Жената печели като лее сълзи, мъжът като ги кара да леят!
  Фридрих, оголвайки зъби, отбеляза:
  - Тъй като сме остри, значи всичко не е толкова лошо днес!
  Трябва да летите сами за следващия полет ... Е, ако е така, тогава няма смисъл да губите сърце ... Вече е горещо във Focken-Wulf с двигател с въздушно охлаждане. Много горещо, двигател, плюс слънце, плюс малко време за охлаждане. Самият Фридрих дори се учуди как още не е паднал с такъв див товар. В крайна сметка това е елементарно ... разяжда всички вътрешности ...
  Съветските танкове бяха напълно изтънени ... Въпреки това подкрепленията отново пристигнаха при германците и почти всички атакуващи самолети бяха хвърлени в битка ... Но подкрепленията са подходящи и за Ротмистров ... Същите танкове от друг фронт.
  Но въздухът е много по-спокоен, въпреки че има отделни партиди изтребители или щурмови самолети.
  Фридрих повтаря старата изпитана тактика, той вече знае, че тя няма да го подведе. А германците...
  Извършва се и прегрупиране, тъй като повечето съветски танкове вече са унищожени, тогава можете да се опитате да атакувате сами ... Витман мрачно отбеляза:
  - Осем танка бяха избити ... За един ден е добре, но за такъв ден е лошо ...
  Ръководството коригира:
  - Всъщност дванадесет...
  Витман го прекъсна:
  - Четири унищожени коли, когато руснаците се изкачиха през дълбок противотанков ров - не се броят! Беше елементарно. Да, и боеприпасите трябва да бъдат попълнени ...
  Но съветските танкове отново се втурнаха напред, когато атакуващите самолети започнаха да ги получават. По-специално Фридрих, който изстреля петдесет и пет снаряда, от които четиридесет и девет танка Т-34 и шест самоходни оръдия. И му отне пет минути и половина... Това е битката... Разбира се, можеше да е повече... Фридрих си помисли, защо трябва да стреля от две оръдия едновременно? И Един е напълно достатъчен ... Междувременно ...
  Хелга го посрещна на летището, целуна го толкова страстно, прошепна:
  - Ето го въплъщението на рицарството - Дон Кихот!
  - Какво каза? - сопна се Фридрих.
  Момичето веднага се възстанови:
  - Извинявай вълче... Исках да кажа Ланселот!
  Момчето асо сопна:
  - Тогава друга работа! Все пак Дон Кихот е пародия на рицар. Глупавото рицарство и незаинтересованото благородство се осмиват по някакъв начин!
  Хелга се съгласи.
  - Като цяло го разбирам! Но...
  Фридрих прекъсна момичето:
  - На самолети жив!
  Съветските танкови екипажи и пилоти изглежда са направили последен опит да обърнат хода на една изключително неуспешна битка. Генерал Гота, като опитен командир, който вече беше изучил старателно тактиката на руснаците, не бързаше да атакува и дори леко се облегна назад, за да използва сто процента предимството в огневата мощ. И разбира се, резервация. Това е тактиката на висок боксьор, който се оттегля пред ниския, работи като втори номер, но не позволява на маломерния пинчер да скъси дистанцията и да спечели предимство. Е, Ротмистров няма друг избор! Или нападай или умри! Последното е по-добро, въпреки че и двете може да са заедно!
  Е, Фридрих също трябва да се бие с самолети ... Това също е битка и врагът е смел ...
  Но първо момчето терминатор застреля петнадесет атакуващи танка Т-34-85. Толкова ефирно в един изблик...
  Хелга възкликна:
  Ти си императорът на въздуха! Така ще се прочуе Третият райх!
  Фридрих й отговори:
  - И той вече е известен! И не е нужно да хвалите!
  Хелга извика:
  - И го прославяш още повече!
  - Ще се опитам! - изръмжа Фридрих.
  Той отново изпадна в ултрабоен транс. Странни мисли се въртяха в главата на момчето. Например какво ще стане с него след победата на Третия райх? Разбира се, покровителството на съпругата на императора ще му осигури най-високата позиция, а синът му ще стане наследник на Великата империя. Вълнуващи гледки! И руснаците най-накрая се научават на реда и дисциплината, на които дори Сталин, кървавият грузинец, не можа да ги приучи.
  Въпреки че, разбира се, победата е все още далеч ... Или може да отнеме и да превърне боеца, който се блъска във Фриц. По този начин да убиете няколко десетки фашистки превозни средства и да се върнете в СССР като герой?
  Но дали ще му помогне, ако избягалите от плен герои от войната бъдат разстреляни, но .... Сталин изобщо не вярва на никого, той каза, че няма син Яковлев! Така че той вече не може да се върне при Фридрих ... Особено след това, което направи ... Беше възможно да избяга в СССР веднага, когато просто му дадоха "Щука". Момчето щеше да му бъде простено... Е, може би са го пратили в наказателните батальони, а ако е свалил и някои от нацистите... Да, имаше шанс да се върне... Но сега в СССР го няма да го пощади, той е станал твърде кървав....
  Фридрих си помисли, добре, защо не премина на страната на Съветите. Е, добре, той се присъедини към Хитлерската младеж, като беше в центъра на Берлин, тогава нямаше друг начин да оцелее. Но защо уби комисарите? Можете просто да го изключите ... Защо изведнъж се събуди див звяр в него ... Дори не звяр, защото животните обикновено убиват, за да ядат или поради чувство на глад. Човекът, от друга страна, превърна убийството в забавление, ставайки по-лош от тигър ...
  Какво се случи с него, че убийството започна да носи радост и желанието да се издигне в Третия райх, да направи кариера завладя цялата същност? Кой стана,.. Защо загуби чувството на патриотизъм и привързаност към народа си?
  Има ли обаче такъв? Ето го същият генерал Власов или Борис Алексеевич Смисловски. Тук също странен човек, изглеждаше примерен представител на благородния корпус на царска Русия. И трябваше да мине на страната на Хитлер и други фашисти. Офицер от Руската императорска армия, капитан. След Гражданската война е интерниран в Полша, след което емигрира в Германия. Постъпва на служба в немската армия. От 1928 до 1932 г. учи във Висшите курсове към Военния отдел (Академията на Генералния щаб) на Райхсвера. По време на Втората световна война участва активно във формирането на руски доброволчески части. Той вярваше, че германците могат да допринесат за възстановяването на Русия: "Победата на германските армии трябва да ни доведе до Москва и постепенно да прехвърли властта в наши ръце. Германците, дори и след частичното поражение на Съветска Русия, ще трябва да се борят дълго време срещу англосаксонския свят. Времето ще работи в наша полза и те няма да зависят от нас. Нашето значение като съюзник ще нарасне и ще имаме пълна свобода на политически действия.
  Главата на момчето се носеше върху прочетеното по-рано в интернет ... Съвсем случайно очите му преминаха през страницата на справочника - "Съучастници на нацизма - срам за нацията!"
  Вярно е, че в същото време той никога не е сътрудничил с генерал А. А. Власов, тъй като не споделя нито неговите възгледи, нито неговия план за действие, но той лично се е срещал с него три пъти, главно по указания на германския генерален щаб.
  Фридрих прекъсна мислите му... Осемдесет и три съветски самолета бяха свалени, а последните снаряди вече се зареждат в танковете и вече е възможно да се върнете... Е, какво копеле е той... Как има паднал... Кървава курва! Очите веднага се навлажниха... Солени капчици сълзи потекоха по гладките момчешки бузи... Колко горчиво, чак се застреляй!
  След завръщането си гледката на уморена, но весела Хелга веднага повдигна настроението му и той отново се втурна в битка ... Той е войн! Значи, той е роден да побеждава и чиято нация е по-слаба, той не е приятел с нея!
  Хелга изведнъж забеляза:
  - Плачеш ли?
  Фридрих поклати глава.
  - Вече ми се насълзяват очите, от умора! Каква битка! Вече шест дни не съм си затворил очите! И преди това почти не спя!
  Хелга утеши:
  - Тук казанът ще се затвори и ще спим малко ... Остава малко. Още малко за победа!
  Полет на Focken-Wulfach-4, вражеските самолети не се виждат и от танковете е останало малко. Но дори и тези, които са там, трябва да бъдат довършени.
  Хелга шепне по радиото:
  - Е, да ги вземем! Така че усукване на осмицата!
  Фридрих се смее.
  - Да усучеш осем е по-добре, отколкото да получиш шест на презрамки!
  Момичето, след като удари колата от гмуркане, излая:
  - Не, не можеш да си представиш като шестица. Имате породата на крал.
  От Пета гвардейска армия имаше рога и крака. Сега Гота даде заповед за настъпление, особено след като беше вече вечер, времето беше минало доста след вечерята и тъмнината започна да настъпва.
  На бойното поле имаше повече от хиляда и сто разбити и унищожени съветски танкове и около триста германски танка, които получиха някакви повреди. От тях около шестдесет и пет автомобила в никакъв случай не подлежат на възстановяване.
  А Фридрих, оставяйки приятелката си да спи на едно легло, все още летеше. Този път беше пренасочен за потискане на артилерията. Отчаяният марш на Ротмистов отклони част от силите, армиите на Майншейн, и те напреднаха не повече от дванадесет километра за ден и вечер. Падна нощта, но щурмоваците още работеха. Просто смениха пилотите.
  Още веднъж Фридрих се сблъсква с нощни бомбардировачи U-2. Колите летяха почти близо до земята - нисък полет. Те биха имали шанс да се промъкнат с такава маскировка, но в тази ситуация дяволският инстинкт на младия терминатор проработи.
  Освен това Фридрих внезапно се почувства много засрамен от сълзите си и побесня ... Дори погледът на момчето се промени. И съвсем други думи, от друга песен, минаха в главата ми;
  Гневът се разпространява в тялото в огнена вълна,
  Невъзможно е да се разбере такова нещо и това, което ми се случва сега!
  Тук подземният свят отвори цялата тъмнина в душата,
  Искам дворци - не ми стига с любима и рай в колиба!
  
  И как се случи всичко, дори Господ не знае,
  Станах копеле предател, но досега съм мъртъв!
  Откъде е това откровение, кой го роди,
  Черпя вдъхновение в купа - могъщи сили!
  
  Дяволът ни завлече в мрежа, хвърляйки ни в порочен кръг,
  Така се случи, хванах се в мрежата!
  Но аз ще разкъсам мрежата и ще приема Бог със сърцето си,
  Не проклинай само небесната луна!
  И това са братя по оръжие, които знам със сигурност!
  
  О, дай ми шанс, свети Господи
  Моя природа, ти си предателство и позор!
  Исках плът, освен плът,
  И се озова в бездната, където мъдростта заспа!
  
  Фашистът каза: вие ни служите -
  Ще получите земя, пари, признание за титли!
  Но предайте душата си
  И това е най-страшното наказание на света!
  
  Но аз съм слабичък, забърках се в каша,
  И унищожи живота, честта и съвестта в себе си!
  Така да бъде, труден факт
  В крайна сметка това не е роман, а просто разказ!
  
  Какво да правя, назад;
  Не остана вече, а сега поне шията е в примка!
  Но демонът каза, сложи край на кашата,
  Такова малодушие, повярвайте ни, не приемам!
  Фридрих завърши този "вокал", като събори "ушите" си и след това се почувства изключително уморен ... И това, което вече е разцъфтяло, което означава, че на 11 юли е дошъл нов ден. И той е на крака от седем дни...
  След като се приземи, момчето едва успя да изтича до койката и веднага падна;
  Сънят се оказа много напрегнат ... Фридрих сънува, че е студент и слуша лекция. Освен това учителят с гигантски растеж го разказва с такъв ентусиазъм и плам, че неволно слушате. Там говорим за дългогодишен исторически враг на Русия, САЩ. Изглежда, че в родината му най-накрая измислиха достойно оръжие за отмъщение;
  - Трябва да сте наясно, че армията на Пентагона е разположила най-добрата си ударна сила в борбата срещу желанието ни да пробием пътя към други светове. Изпратих телеграма до военните на НАТО, в която заявих, че няма да завземам земята, че провеждам мирни изследвания, насочени към благото на цялото човечество. Те не разбраха посланието ми, те измерват всички по своята съмнителна и егоистична ценностна скала. Тези мегаломански копелета си мислят, че могат да контролират цялото човечество. Те смятат, че ако имат маниакална страст към улавяне и унищожаване, то и други представители на други светове трябва да имат същата животинска страст.
  Ораторът направи пауза и се вслуша в щедра вълна от аплодисменти. И Волка също го аплодира бурно, въпреки че не обичаше да припознава авторитети зад себе си. Е, могъщият гигант продължи:
  - Аз не съм звяр или хищник, но мога и възнамерявам да се защитавам, доброто на моята цивилизация зависи от моята борба и ако моите врагове и враговете на моята цивилизация възнамеряват да атакуват, тогава възнамерявам да се защитавам себе си. Ще унищожа онези, които стоят между мен и свободата. Онези, които почти са поробили човечеството, смятайки себе си за най-висшата нация, извън юрисдикцията на хората, ще се сблъскат с възмездие. Вече дадох по стотинка на група олигарси, ще им покажа пример за боеспособен човек, а не да минава под секирата като покорна овца. Всички трябва да се обединим, защото това е нашата обща кауза, защото на Земята скоро няма да има какво да се диша. Сега към бизнеса. За да победим американския и натовския флот, имаме нужда от големи, неограничени запаси от енергия, принципно ново оръжие и ние го имаме. За мнозина, дори за най-добрите от вас, H-бомбата изглежда най-добрата. Мнозина, дори най-добрите от вас, приемат, че няма друг по-мощен начин за получаване на енергия, освен унищожението, което може да бъде трудно приложимо на практика. Всички вие сте запознати с термоядрените реакции, сливането на водородни атоми и образуването на хелий. Е, други елементи до желязо. Ядреният синтез дава светлина на звездите за милиарди години. И за много от вас изглежда невероятно, че могат да се извършат принципно нови реакции на синтез: те практически не съществуват в природата. Много от вас са пълни със стереотипни мисли, че ако реакцията не съществува в природата, тогава тя не може да съществува по принцип. Каква абсурдна заблуда, науката за свръхцивилизациите предоставя начин за получаване на гигантски маси енергия в мащаб и реакции, които не съществуват в природата. Вече знаете съществуването на кварките: мини-частиците, които изграждат елементарните частици. Дори вашата наука е открила стотици елементарни частици. В допълнение към тях, които вашата наука също е записала, има частици от различни видове, много от които ви се струват странни или дори излишни. Вие сте поразени от разнообразието на кварките, което е трудно да се обясни по обичайния логичен начин. Съвсем наскоро вашите учени откриха частици, наречени преони, частиците, които изграждат кварките, и вие не успяхте да стигнете до тях и да ги изучите правилно. Е, все още не сте успели да извлечете от ядрото не само преони, дори кварки. Е, каква енергия може да се получи поради тяхното сливане или разделяне: неизмерима дори в сравнение с термоядрена реакция. Дори при съвременното, доста ниско ниво на земната наука, има теоретични изчисления, които показват, че колкото по-малка е частицата, толкова повече енергия извлича. Това предполага, че ако е възможно да се овладее такава енергия, тогава би било възможно да се получи почти неограничен източник на енергийни ресурси. Въпреки това нито един земен учен не успя не само да пресъздаде реакцията на синтез на микрочастици, но дори да извлече свободен кварк от ядрото.
  Дори получаването на безплатен, несвързан кварк все още не е успех. Каква е причината, че реакцията чрез разбиване или сливане на свръхлеки частици все още не е възможно не само да се повтори, но дори да се фиксира в природата. Причината се крие в това: затова термоядрената реакция е толкова трудна, че дори образно се нарича герой с много къси ръце. За да се предизвика термоядрена реакция, е необходима енергията на атомна бомба, за да избухне атомна бомба, са необходими конвенционални експлозиви. За да се предизвика реакция на синтез на кварк, няма достатъчно реакция на експлозия на термоядрен заряд, неговата мощност не е достатъчна за реакцията, поради което свръхтежките кварки не се срещат в природата. Няма междинна стъпка, стъпка, която разделя и класифицира реакциите в рамките на атомния синтез. При термоядрения синтез има етапи един след друг, които се увеличават по отношение на освободената енергия. Реакция, която освобождава много повече енергия от термоядрен взрив и е изключително рядка: реакция на анихилация. Идва от контакта на материя и антиматерия. В природата се среща рядко, изключително рядко, защото в реалния свят почти няма антиматерия. Реакцията на анихилация е рядка в природата, няма междинна стъпка между реакцията на синтез на елементи и термоядрена реакция. Същността на проблема е, че самата антиматерия не е направена от проста материя. В нашата видима система не можем да го наблюдаваме. Но ако се движите в пространството и се окажете на кръстовището на вселените, на границата на света и антисвета, тогава ще видите как процесът на унищожение протича в голям мащаб. Същността на проблема се оказала в получаването на достатъчно количество антиматерия, тоест материя, която не би могла да съществува в реалния свят. Той постоянно ще влиза в контакт с истинска обикновена материя, ще трябва да се унищожи или експлодира, точно както два отделни безобидни химически елемента експлодират, когато влязат в контакт. Протони, неутрони, електрони, в контакт с позитрони, антинеутрони, антиелектрони биха се превърнали във фотони и други частици, бързащи в различни посоки. Скоростта им на разширяване е колосална и надвишава скоростта на светлината. Да, по време на мащабна анихилация частиците преминават в свръхсветлинна скорост, отдалечавайки се една от друга. Трудно е да се получи антиматерия по прост начин, чрез ускоряване на частици на ускорители. Резултатът, получен по този начин, никога няма да оправдае разходите. Въпреки това експериментално е открит ефективен начин за получаване на антиматерия в солиден мащаб. Същността му се състои в това, че вероятността за получаване на антиматерия, както и на материя, е приблизително еднаква, което означава, че разликата между антиматерията и обикновената материя не е голяма и не е необходима много енергия за промяна на полярността на материята. Това може да стане с помощта на не толкова силно излъчване на специално поле и вълна със специален характер. В допълнение към кварките, преоните има креони, резони, форкони, рюмони, хородони, ромони и др. Излъчването на специално телепатично ниво променя структурата на материята на ниво креон-резонанс, само леко променяйки, измествайки структурата на подреждане на микрочастици. Откриването на специални вълни революционизира науката и обществото. Но чие излъчване, какво ниво може да промени вида на материята, прехвърляйки я на качествено ново ниво, променяйки характеристиките на материята. Нов вид радиация беше открит при изучаването на човешките способности, неговите необикновени способности. Ние, хитлернаторите, преди другите нации и народи сме усвоили допълнителни способности. Новото телепатично излъчване проникна в оловото и дори в по-плътните твърди суперматериали, което само по себе си показваше различна система и различен обхват на излъчване. Дори на вашето ниво на наука и цивилизация има и създава радиация, превишаваща скоростта на светлината. От радиоактивното лъчение Алфа, Бета, Гама, вече Бета лъчите се движат малко повече от скоростта на светлината, а при гама-АС лъчение превишението на скоростта на светлината е почти един и половина пъти. На планетата Земя вече са открили експериментално излъчването на вълните Клекон и Дер, които надвишават скоростта на светлината два пъти. Вярно е, че докато се генерират в микродози, те дори не подозират за перспективите. Ще кажа повече между скоростта на радиацията и способността й да прониква в материята, има пряка връзка. Колкото по-къс е обхватът на вълната, толкова по-висока е проникващата способност, толкова по-висока е скоростта на излъчване. Гама лъчите само след преминаване на сантиметър олово се отслабват наполовина. За лъченията на Клекон и Дер проникващата способност е още по-висока. Излъчването с извънреден обхват, независимо дали става въпрос за аура, телепортация, телекинеза, телепатия, киберкинеза, тормокинеза, плазмокинеза, има най-висока скорост и целия обхват на проникване. Тоест, именно в така наречената духовна надстройка се крие ключът към контролирането на световете, към овладяването на безпрецедентни форми на енергия. Най-новите форми на енергия отварят пътя към най-новите форми на измервания, измервания на микросвета, които могат да пуснат корени и да се реализират в макрокосмоса, пренасяйки измерванията между микро-фундаменталните частици в реалния свят, т.нар. на пространството. Нов вид енергия ще даде ново оръжие, ще излъчва Z-56 лъчи и ще смаже на прах армадата на агресора. Сега бих могъл да обясня по-подробно същността на новата енергия и да опиша подробно как възниква, както и ефекта от сливането, но вече ни беше даден ултиматум. Тези горили мислят да ни уплашат, но дори и да капитулираме, те не могат да устоят на изкушението да разорат острова и да го изгладят с бомби и залпове от тежки оръдия. Ако няма военни действия, тогава защо янките са събрали такава армада, трябва им акт на сплашване, пример за целия свят. Вашите животи зависят от мен. Ще дам урок на агресора, който ще помни цял живот, а който остане жив, ще завижда на мъртвите!
  При тази фраза сънят на Фридрих беше прекъснат. Той трескаво отвори очи. Хелга стоеше пред него и държеше в ръцете си букети цветя, а в пръстите на бос момичешки крак имаше роза, с която тя нежно гъделичкаше голата розова пета на момчето.
  - Е, поспи малко. Време е за вечеря!
  Фридрих скочи и веднага засмука стомаха си ... Но да, той не беше ял почти нищо от седмица. Пиеше само подсилен шоколад, разреден с вода. Момчето погледна слънцето и се изненада:
  - Странно, прекарах около пет часа, но изглежда много по-малко. Дори нямах време да слушам най-интересната лекция за нови оръжия!
  Хелга се изкиска.
  - За новото оръжие? Да, когато великите воини се бият, най-старата техника позволява на всеки да спечели. Но първо хапнете рибена чорба. Няколко момичета, ваши фенове, бяха специално заварени за вас. Яжте и ще дойдат нови сили.
  Фридрих с удоволствие хапна рибената чорба, която му се струваше най-вкусното ястие на планетата Земя. Момчето изпразни бомбето и усети тежест в стомаха си. Но въпреки това весело скочи и се втурна към колата.
  - Е, Хелга, пак ще се бием!
  Момичето закачливо отвърна:
  - И как!
  И сега надеждният кон Me-362, заедно с неразделния спътник Fokken-Wulf-4, отново измъчва атмосферата с витла. И то на война като на война. Фридрих попита Хелга:
  Кое е любимото ви занимание освен битката?
  Момичето се засмя тихо и отвърна:
  - Трудно е дори да се каже! Въпреки че знаеш. Занимавах се с дърворезба. Такива красиви модели се оказаха ... И аз също се опитах да напиша фантастични истории. Само когато написах двойка, всички започнаха да ми се смеят. И толкова ме беше срам, че спрях да ги композирам. Знаеш ли колко е неприятно, когато ти се смеят!
  Фридрих се съгласи:
  - Да разбирам! Въпреки че сега съм на върха на славата! Но щом умра, почти съм...
  Хелга я прекъсна:
  - Не! Повярвайте ми, те няма да забравят! Мисля, че вашето име ще се нарича въздушната армия или някои от завладените източни градове. Или може би улица в Берлин!
  Фридрих се засмя.
  - Да, ти ме утеши!
  Хелга добави съвсем сериозно:
  - Може би дори орден в авиацията ще бъде одобрен с вашия портрет. Първо, имате толкова сладко лице, и второ, вашият резултат, вече повече от двадесет хиляди и петстотин вражески самолета, едва ли ще бъде надминат от никого!
  Фридрих също възрази доста сериозно:
  - Не, те могат да надминат, ако войната със СССР се проточи много дълго или ако все още трябва да се справят с довчерашните съюзници. Така че всичко е възможно ... Но по принцип е възможно да се достигнат хиляда самолета! Какво мога да направя и това!
  Разговорът беше прекъснат, малка ескадрила вражески изтребители летяха напред и тогава трябваше сериозно да се заемат с оръжията.
  Въпреки изключителната умора и изтощение на нацистката армия, победата при Красногвардейски вдъхнови Фриц и многоплеменната глутница за нови подвизи.
  Нацистите не посмяха да атакуват Москва и атакуваха град Павловски Посад, разположен на изток, и укрепиха районите в съседство с него.
  Съветските войници, иначе не биха могли да се бият смело, но коридорът между германските клинове беше стеснен толкова много до вечерта, че вече се прострелваше.
  Фридрих и Хелга отново трябваше да се изправят срещу танковете, които се опитаха да контраатакуват и да запушат празнината. И тогава те се показаха и то перфектно. Младият мъж успя да надхвърли петстотин в танкове! И това като цяло е постижение на ултра-класа!
  Фридрих наистина изпитваше радост, че е толкова готин! Това, че той е най-добрият воин на всички времена и народи, означава класа на класите! А какво е чувството да си по-висок и готин от всички! Фридрих е Вълк, което значи вълк!
  Беше вече тъмно, а битката все още не заглъхна. Германските колони от север, където бяха разкъсани ордите на известния Ромел, и от юг, където проходът Майнщайн, обградиха град Павловски Посад. Още в полунощ танковете на Гота и на първо място няколко Фердинанд-4 нахлуха в покрайнините на това село ... Но бяха принудени да спрат. Тогава Гота даде заповед да се заобиколят най-упоритите защити. В два часа през нощта източно от Павловски Посад части от втория корпус на SS и първия танков корпус, също от СССР, излязоха да се посрещнат. Така в нощта на 12 октомври 1947 г. около московската военна група се затвори блокаден пръстен!
  . ГЛАВА #19
  Сутринта на 13 октомври 1947 г. Фридрих се бие, както винаги самоотвержено и умело. Неговият верен летящ кон беше разкъсан на височина и двигателят, въпреки факта, че момчето го принуждаваше повече от веднъж, работеше без повреди ...
  Съпротивата на съветските войски забележимо отслабна ... Нацистите все още не се осмелиха да атакуват Москва, която беше превърната в непревземаема крепост, но се преместиха на изток. В Павловски Посад битките все още бяха в разгара си, фашистките командири съвсем разумно отказаха да използват танкове в града, оставяйки румънци, италианци, араби, индийци и други чуждестранни части да щурмуват.
  Фридрих участва в две или три малки въздушни схватки и без затруднения отрязва около дузина самолети. Други цели бяха нанесени: оръдия, гаубици, минохвъргачки, катюши и ако имате късмет, танкове.
  Последното, от друга страна, не се случваше често. Изглежда, че съветът е изчезнал. До обяд, когато двойката на октомври стана непоносима, настъпи кратко затишие и Фридрих, или както официално го наричаха Фридрих Велики Бисмарк, беше извикан в Смоленск.
  Младият ас-терминатор изглеждаше много доволен и весел. Въпреки че Фридрих беше много огорчен и засрамен от предателството си, перспективата да получи фашистки награди зарадва момчето.
  Хелга беше извикана заедно с него. Момичето също беше развълнувано, а перлените й зъби блестяха в очарователна усмивка на пантера. Тя каза:
  - Виждаш ли, момчето вълк, победихме руснаците!
  Фридрих не споделя оптимизма в случая:
  - Засега това е само междинен успех и борба ... Битките и битките тепърва набират скорост. Но началото и всъщност успешно ...
  За наградата е избрана сградата на областния комитет на КПСС. Огромният паркинг съдържаше много луксозни автомобили, предимно американски.
  Наистина в заседателната зала присъстваха марионетни генерали от американската армия, Британската империя, Канадския доминион. Имаше дори един от английските принцове... И, разбира се, самият Херман Гьоринг и Адолф Хитлер... Само това изненада Фридрих, Маргарет не беше с него. Странно, може би просто бременна, тази изключителна, уникална жена не иска да застраши своето и детето, получено от аса ... В крайна сметка войната изобщо не е шега!
  Или може би тя не иска да общува с новия фаворит на Хитлер със съпруга си? Тук, общо взето, всичко е възможно и е почти невъзможно да се прочете какво е в ума на жена, красива като Афродита и коварна като Хера...
  Фридрих обаче дори се радва на това. Не беше достатъчно в присъствието на фюрера да изложи себе си и нея на риска да издаде чувствата си с неволен жест или необмислена дума. В крайна сметка рогатите съпрузи, особено в лицето на владетеля на половин свят, са много опасни. Дори за такъв корав човек като Той е войник номер едно на Третия райх!
  Повечето от пристигналите за наградата бяха пилоти - самият Гьоринг беше ас, пламенен почитател на теорията на генерал Дуа - авиацията, богът на войните, разбира се, на първо място разпредели военновъздушните сили. Но имаше и танкери, сред тях известният Витман. А награждаването започна с рицарски кръстове.
  Когато Хелга беше извикана, момичето буквално скочи като кон, потропвайки с пети. Тя беше наградена с рицарски кръст и специална значка на боец, танкове ... Освен това самият фюрер Адолф връчи на момичето именна сабя с диаманти, като най-добрата жена, отличила се в резултат на битка в Московска битка.
  Витман получи кръст с дъбови листа, мечове и диаманти, Звездата на Рицарския кръст със златни дъбови листа, мечове и диаманти също беше присъдена на "бебето" Хъфман. Отличие получи и американският ас с неизменната си каубойска тениска.
  Фридрих беше награден с последния ... Беше съвсем логично, защото той беше най-добрият от най-добрите. Високата награда Голямата звезда на Рицарския кръст на Железния кръст и дъбови листа, мечове и диаманти бяха връчени под заплашителни звуци на нацисткия химн. Освен това бяха дадени четири значки за четиристотин, петстотин самолета и за четиристотин, петстотин танка. Тези значки също бяха златни и петстотин дори с малки диаманти.
  Хитлер дълго стисна ръката на Фридрих и каза нещо ентусиазирано ... Момчето поглъщаше известния кръст с очи. Диаманти украсяваха платинени дъбови листа и дръжки на мечове. В паметта ми проблесна фигура, че дори обикновени рицарски кръстове с диаманти, само двадесет и седем такива ордена бяха наградени по време на цялата война. Е, в този момент е дори по-малко ... По-висока степен на награда, Рицарският кръст, където сребърните листа се заменят със златни, все още не е установена.
  Наградите обаче не спряха дотук. Хитлер обяви, че Фридрих е удостоен с званието майор-фелдмаршал на военновъздушните сили и гвардията на SS, с награда от персонализирани оръжия и бонус от един милион и петстотин хиляди марки (цената на петнадесетте най-нови Panthers).
  Номиналното оръжие беше същото като сабята, дарена на Хелга, изработена от дамаска стомана, с дръжка, красиво украсена с диаманти и изумруди.
  Фридрих не устоя на изкушението и няколко пъти размаха оръжие, достойно за султана. Дръжката беше удобна, а сабята идеално балансирана и изглеждаше лека за силна момчешка ръка.
  Тогава говори американският генерал Манкурт, останал в историята като автор на популярния израз: нека страната ми греши, но това е моята страна!
  В допълнение, този командир стана известен с чудовищната си жестокост, включително към военнопленници.
  Манкурт каза грубо:
  - Руските варвари са завзели много земя, създавайки една огромна казарма, в която цари вечна бъркотия. Докога техният терористичен режим ще измъчва една шеста от човечеството? Народите на Русия очакват освобождението и пристигането на тяхната земя на армията на свободна Европа и Съединените щати. И затова Америка ще положи всички усилия да победи СССР. Потокът от нашето оборудване и доброволци от цял свят ще се засилва и увеличава! (бурни аплодисменти). Всички страни по света се обединиха срещу болшевишката зараза. С нас е Господ Бог и небесното войнство. Напред за победа!
  Един англичанин го последва и след това фюрерът прекъсна официалната част на церемонията, обявявайки началото на бала. Веднага се появиха много момичета и жени, готови да направят няколко известни герои.
  Фридрих искаше да избере Хелга за партньор, но тя неочаквано отказа - каза, че обичаят не повелява да се танцува с партньори или партньори във военни оръжия. Ами какво си е избрало момчето друга дама, още повече че тук всички жени са красиви - явно са специално подбрани. Фридрих се усмихна и затанцува леко, но мислите на момчето бяха за друго.
  Така той получи висок орден и сега е главен фелдмаршал ... Кариерата му е във възход, а по отношение на броя на свалените самолети и разбитите танкове той няма равен в света! Всичко изглежда наред, но по някаква причина котките драскат сърцата си ... Но ако вземем добре познати фигури, например Робърт Артроа, принцът на кръвта от кралския клон на Капетингите. В края на краищата той се бори срещу родината си Франция и не страда малко, въпреки че кръвта на неговите сънародници беше върху ръцете му.
  А стотици хиляди руснаци се бият на страната на нацистите. Дори великият княз Кирил Романов официално обяви подкрепата си за източната кампания и освобождението на родината от болшевиките. Романови са за нацистите и страните от Запада зад тях.
  Е, ако именитите принцове и Третият райх са против Сталин, тогава защо трябва да страда Фредерик. Освен това е възможно неговите предци изобщо да не живеят в СССР. Е, нека помислим логично... Все пак ходът на историята вече се е променил най-сериозно. Сега светът никога няма да бъде различен, така че битката за Москва беше загубена от Съветите ... И какво означава това? И фактът, че първо, в свят, който се е променил значително, вероятността родителите му (между другото, родени в различни градове) да се срещнат и да създадат семейство рязко пада. Но също така татко и мама не са родени през 1947 г. ... Това означава, че вероятността да срещнете двама дядовци и две баби ще бъде още по-малка!
  Освен това всяко дете по отношение на набор от гени е уникално и чисто индивидуално. А това означава, че ако моментът на зачеването се промени дори за час или дори десет минути, тогава вече няма да е той ... Не Фридрих с уникална личност и набор от гени, а напълно различен, може би дори не външно подобно момче.
  Тоест, намесата на убиец в миналото, според логиката на нещата, трябва да доведе до изчезването на нарушителя на ненарушимите закони на времето ... Тоест, Фридрих, след като стана любимец на Хитлер, просто трябва да изчезне! И той, и брат му, и може би родители и други.
  Но тъй като младият ас е жив, и силен, здрав като никой друг на тази нещастна планета, тогава може би това минало изобщо не е неговият свят! Може би това дори не е неговата вселена, някаква паралелна вселена и дори със закъснение във времето. Тоест, той не убива Фридрих своите предци, не местните си сънародници, а извънземни индивиди, които имат само обща прилика с абстрактното минало на момчето терминатор.
  Това означава, че той всъщност не е предател - просто човек, като наемни убийци от различни научно-фантастични сериали, който в миналото използва знанията на настоящето и дори е надарен с провидение с невероятна сила. Е, ако му е писано да има суперсили, тогава е просто грях да не ги използва! Е, тъй като съдбата, дясната ръка на самото небе, го изпрати първо в Хитлерската младеж, след това в Третия райх, тогава трябва да положите всички усилия, за да направите кариера. Хубаво е да си майор-фелдмаршал на четиринадесет години, на момчешки години, но на двайсет да си пълен генерал или дори фелдмаршал е по-добре. И кой знае, може би Третият райх и Америка най-накрая ще усвоят и тогава неговият син ще стане първият световен диктатор!
  Тогава внезапно се появи този, когото младият мъж най-малко очакваше да види: Юджийн Порше ... Висок, красив, силен, дори малко селски и изненадващо не аристократичен за дъщерята на един от най-големите магнати на Третия райх.
  Вярно, за разлика от предишната среща, момичето сложи много скъпи, с диаманти, но в същото време бяха прозрачни и не скриха очарованието на грациозните, макар и не малки крака.
  Заради високите токчета вече високото момиче изглеждаше почти великанка. Самият Фридрих беше обикновен и дори по-дребен тийнейджър за възрастта си, беше по-нисък от нея, около двадесет и три, двадесет и пет сантиметра, и като се вземат предвид токчетата и повече ...
  Фридрих дори се смути, какво ще стане, ако той никога не расте повече от това момиче с шест килограма (което успя в края на краищата на баща си Порше, а не гигант, въпреки че не се знае каква майка е била и кой се е качил под полата й !), ще бъде над него винаги да се издига. Да, по-добре е тя, както последния път, да отиде боса ...
  Евгения обаче погледна младия ас с възхищение и протягайки ръце го целуна по устните:
  - Ти си моят рицар! Светлината не е земна!
  Фридрих беше объркан:
  - Да аз....
  Юджийн го прекъсна:
  - Няма нужда от думи! Заслужаваш похвалата. И не само като пилот.... - поклати коса дъщерята на магната. - Само си помислете, имате фантастична дарба на инженер и дизайнер. Предлагайте идеи като тази... гений! Над Леонардо Давинчи.
  Фридрих се включи:
  - Е да! Съгласен съм, този художник не е спечелил нито една война. Въпреки че неговите шедьоври завладяха целия свят!
  Те започнаха да танцуват. Евгения беше също толкова красива, фигуристка, но за Волка изглеждаше твърде голяма ... И парфюмът миришеше опияняващо ... Момчето, гледайки деколтето на пищната й гръд, изпита съвсем естествено желание за физически силен и развит тийнейджър. Освен това Хелга демонстративно се престори, че не забелязва нищо. По-младото поколение германци обаче е научено, че е неприлично жената да изпитва и още повече да демонстрира ревност, а мъжът, ако е герой от войната, е длъжен дори да изневерява. Какво да подобрим породата! Както е казал Хитлер: не е грях омъжена жена да роди дете от друг мъж, има такава, която има по-добри физически данни от съпруга си. Евгения обаче съвсем сериозно попита момчето:
  - А къде сте учили, че толкова добре познавате принципите на управление на танкове и самоходни оръдия, измисляйки такива ноу-хау?
  Фридрих не можеше и не искаше да каже истината и то на непознато момиче, дори баща й да беше магнат, един от десетте най-богати хора в Третия райх и любимец на Хитлер и Гьоринг. Той отговори уклончиво:
  - Тук играят роля хобитата от детството ... Разнообразна научна литература, желание за изобретяване! Не е необходимо да седите на бюро, за да създадете нещо разумно ...
  Евгения кимна.
  - Да, аз също обичам спорта и в същото време гриза или дори дъвча гранита на науката ... Въпреки това, г-жа Пистън прилича ли на офис плъх?
  Фридрих, оголвайки вълчи зъби, потвърди:
  - Да, на плъх, и не само на кабинет, изобщо не приличаш! Най-вероятно дори вие можете да се сравнявате ...
  Евгения предупреди:
  - Само не сравнявайте с крава! Това е доста неприятен намек!
  Фридрих философски отбеляза:
  - Който тормози не служебно, получава ранг на козел! И така ... Имаме глупав базар.
  - Базарът е жаргон? - предположи Евгения. - Като цяло немската реч изглежда правилна, но някак си ... Твърде правилни, точно поставени акценти, ясни думи, напрежение на речта ... И няма акцент, но усещате нещо не съвсем родно в тази коректност .. .
  Фридрих не показа никакви признаци на притеснение:
  - Ну и това с това? Може би подозирате, че това е бил съветски шпионин и че руснаците са дарили двайсет хиляди, заедно с американските и половин хиляди от техните безбройни самолети, за да ме внедрят на върха на Третия райх?
  Евгения поклати глава.
  - Не, аз не мисля така! Беше прекалено, дори и за руснаците. Въпреки че има една добре известна поговорка: Русия не се разбира с ума. Но тук ми се струва нещо друго, може би вие, как да кажа ... Продукт на генното инженерство на SS. Някакъв бъдещ мъж? Чел съм научни трудове по генетика и знам, че човешката природа може да бъде променена, подобрена или влошена чрез изкуствена намеса. И твоите свръхчовешки качества на воин... Истина е...
  Вместо отговор, Фридрих наведе глава към високата си приятелка и я целуна страстно по пълните й устни. Тогава той каза:
  - Не си давай хубава глава. Ако се страхувате, че ще получите дефектни деца от мен, тогава повярвайте, че не е така! Като цяло, можем да променим темата на разговора.
  Евгения се съгласи:
  - По-добре е да се промени! Говорете за танкове... По-специално главният оперативен щаб, ръководен от Гудериан, издаде състезателна задача: два вида танкове... Като средна "Имперска пантера" с 88-милиметрово оръдие Ел 100 или по-късо, но бронебойно, и предна наклонена броня от най-малко 250 милиметра и тежък "Кралски тигър" с оръдие с калибър 105 mm El100, с предна броня от най-малко 300 ... Освен това теглото на първия танк е не повече от петдесет тона и втората е 65.
  Фридрих изсумтя презрително като лъв пред гофер:
  - Нещо подобно не е ли реално? Особено като се има предвид, че сте станали много по-лесни с оскъдни материали, а съюзническите бомбардировачи не опустошават земите на Третия райх!
  Евгения отговори с въздишка:
  - По принцип е възможно, но нямахме време, или по-скоро нямаме време да направим прототип в метал навреме. Някак си ни дадохте брилянтното си ноу-хау твърде късно. И Хитлер иска най-новите танкове да започнат да влизат на въоръжение в армиите на Третия райх тази година.
  Младият ас беше изненадан:
  - Защо отнема толкова много време, за да се направи прототип?
  Момичето кимна.
  - Не е малко, особено ако моделът е принципно нов... Това е като в народа: караш ли, ще паднеш в дере!
  Фридрих си помисли: разбира се, има проблеми тук ... Например, съветските дизайнери страдаха толкова много години със създаването на танка IS-10 или прекараха цели две години в игра с T-54. Освен това този танк е проектиран след войната и има опит в битките през Втората световна война. В допълнение, това не беше фундаментално нов модел, а само по-нататъшна еволюция на Т-34. Ето, например, Т-44 не беше напълно успешен и практически не беше използван във военни действия ... Така че не трябва да очаквате специални чудеса.
  Резервоарът Тигър, предвид липсата на опит на германците в създаването на машини от този тип (освен ако, разбира се, не броите шасито, например, вече имаше 150-тонен колосал, създаден по време на Първата световна война).
  Фридрих отбеляза:
  - Необходимо е да се проектира на базата на вече създадената "Пантера" -5, или АГ. Неговата ходова част ви позволява да носите оръдие не само с калибър 88 mm, но дори 128 или 150 гаубици ...
  Евгения се изкиска.
  Но ние точно това правим! Порше обаче вече има свой "Кралски тигър", макар и с оръдия с калибър 88 милиметра. Но може би, като междинен модел, този ще свърши работа. Първоначалната задача за резервиране на 250 милиметра беше изпълнена в него, въпреки че теглото е доста голямо - 63 тона. От друга страна, кулата с много голям ъгъл на рационален наклон на бронята, елегантна и обтекаема... Може да е възможно да се спечели междинно състезание, но ще възникнат проблеми в бъдеще. Но според вашето ноу-хау е възможно да създадете танк, който е непробиваем от всички страни, унищожавайки всяка защита. Всъщност за една пробивна машина е много важно да има само добра странична защита, с която, за съжаление, Panther не можеше да се похвали много дълго време.
  Фридрих отбеляза:
  - Може би засега няма да засягаме темата за танковете... Или по-скоро ще я доразискваме. Ние сме стари професори или млади момчета и момичета.
  Евгения се съгласи:
  - Прав си, както винаги, нека поговорим за нещо по-светско. Например за британската кралска къща.
  Фридрих направи гримаса.
  - Ами темата! Да, ще дойде време от Winsors няма да остане нищо. Или смятате, че след като превземат Москва, нашите танкове няма да могат да стришат на прах вече превзетия Лондон?
  Евгения блесна със зъби:
  - Е, разбира се, че могат!
  След бала последва благородна вечеря със самите разкошни ястия, но без силни алкохолни напитки. Нищо по-силно от шест градуса. Е, тогава Фридрих и Евгения, както подобава на момче и момиче, се оттеглиха в отделна стая.
  Въпреки че е общоприето, че високите блондинки не се различават по темперамент, Евгения доказа обратното изключително убедително в продължение на няколко часа. Е, Фредерик, разбира се, също не загуби лицето си. Така те заспаха, прегърнати силно.
  Момчето сънува, че е японска нинджа, получила заповед от руския цар Николай II да убие микадото, тоест императора.
  Фридрих мечтаеше да се катери по грубите стени, вкопчвайки се в най-малката пукнатина или пукнатина с пръстите на ръцете и краката си. Момчето влезе в двореца, където започна ожесточена битка ...
  Младата нинджа, както обикновено, наряза, намушка, взриви главите на враговете ... Сънят беше твърде хаотичен, твърде много кръв, рязане и малко значение. Освен това момичета с голи крака и мечове, които скачат навсякъде... Накратко...
  Успяхме да спим не повече от три-четири часа... Фридрих беше събуден от пратеник, който каза:
  - Битката е в разгара си! Няма незаменими хора, освен такива като теб, Фридрих Бисмарк.
  Момчето скочи и без дори да се сбогува, забърза към най-близката писта.
  И както се оказа, не напразно той беше призован ... Генерал на армията Рокосовски получи заповед от Сталин, без да чака пълното съсредоточаване на силите, да нанесе удар срещу армейската група на Ромел. В този случай изчислението се основава на факта, че германците все още не са имали време да разположат войските си за атака срещу Воронеж. Така че имаше шанс да се извърши нисък удар по опънатия фланг, изтощен от предишни битки на германските войски.
  Фридрих беше принуден да седне на Focken-Wulf, а не на щурмова модификация, а на обикновен модел, с четири двадесет милиметрови оръдия и две картечници. И така, поради прекомерно бързане, момчето се оказа без оръжието, което се доказа толкова ефективно в борбата с танкове. Вярно, той все още имаше десет бомби във фюзелажа ...
  Небето също беше горещо, имаше съветски щурмови самолети и изтребители Яки-9. Въпреки това, най-новите превозни средства, поради лоша защита и оцеляване, също бяха уязвими на дълги разстояния, за оръдия с калибър 20 мм. Фридрих първо даде на бойците рога, които, разбира се, бяха пред по-бавния Ilys. Четири самолетни оръдия, това е сила... Първите две дузини якове се разпаднаха, дори без никакви хитри подходи към опашката.
  Фридрих не се въртеше, не маневрираше, той просто леко измести въздушните оръдия и вибрира тялото на масивната си машина.
  Двадесет и пет, двадесет и шест, двадесет и седем ... Без пропуск, за нахалните якове, които, докато търпят загуби, все пак не изключват, а дори се опитват да наберат скорост ... Фридрих дори беше малко изненадан защо в съветската военна литература тази славна машина Фокен беше толкова омаловажавана -Вулф. Да, тя прави пълно завъртане за 22 секунди срещу 19 при Яковете (а в олекотената модификация Якът е способен да прави това дори за 17 секунди!). Но Фридрих няма нужда да маневрира, той просто забавя и лети към тях. За една секунда всъщност можете да свалите седем до осем коли.
  Времето за Фридрих в състояние на боен транс тече ужасно бавно и той има време да помисли и да обезвреди боеприпасите си. По принцип е общоприето, че дори и най-умелият ас, включително дори такива явления като Рудел, не е в състояние да повлияе сериозно на хода на войната. Тук, в реалната история, шестимата най-добри германски аса унищожиха цяла въздушна армия, но нацистите безнадеждно загубиха битката за господство в атмосферата.
  Но в този случай хвърлянето на толкова много якове на едно място срещу човек е изпълнено с ... Шестдесет и един изтребителя бяха свалени за по-малко от една минута. Просто така падат крилата или се чупят бронираните стъкла на кабините. Последното е още по-лошо, тъй като в този случай пилотът не може да бъде спасен. А в Червената армия вече са останали малко опитни асове.
  Сред свалените превозни средства четири принадлежаха на охраната, която свали повече от пет самолета ... Само че това отново не помогна, защото Волка знаеше къде да удари и как ... Като ловец, който събаря стадо гъски от картечница. Това е, ято, в един изстрел, интуитивно, инстинктивно определяне и насочване на движенията на цевта към желаната цел, когато нито един куршум не минава. Гъски, а в случая съветските самолети са свалени и там, където са счупени кабините и от зашити пилоти, те летят прави още известно време. Но някои крила губят ...
  Фридрих си спомни тук филми за добре насочени американски каубои и известния филм с участието на Ди Каприо - "Бърз, но мъртъв!". Но в онези дни американските каубои не познаваха автоматични картечници и скоростни въздушни пушки. Иначе щяха да разберат какво чудовищно оръжие от гледна точка на разрушителната сила.
  Яковете в близкия изглед свършиха и Фридрих премина към Ила. Тук е най-добре да ги атакувате отгоре или от задната полусфера. И би било оптимално, без да се намалява разстоянието.
  Друг начин е да отстреляте по-крехките крила, не можете да закачите броня на тях.
  IL-2 е наречен гърбав. След като второто място беше инсталирано в него, стана по-трудно за начинаещ да свали подобна кола за начинаещ, но за стрелеца, който защити задната полусфера, но ... Разбира се, аеродинамиката на този самолет се влоши . Така че с тях ще бъде още по-лесно ...
  По-логично би било Илам да се разпръсне в различни посоки, но ето системата ... Накратко, започна с победа над легендарния щурмов самолет. Пъргавите "Саламандри" -3 обаче вече пристигнаха навреме. Те също взеха тинята ...
  Фридрих дори смяташе, че могат да го изпреварят, като срещнаха яковете, докато все още се приближаваха ... Въпреки че, кой знае ... Пилотите на Луфтвафе не са смели руски войници и обикновено не влизат в битка с числено превъзходство, но може би освен когато има твърде сериозна заплаха за сухопътните сили .
  Фридрих обаче също не изпитва проблеми... Залив от оръдията в задната бронирана полусфера или тапициране на крилата - резултатът е същият. И как тези коли след това се търкалят надолу, дори оставят следа във въздуха ... Като ивици на гърба на пребит роб.
  Фридрих свали тридесет и седем силта и грабна още две пешки. Отново тъкане, въпреки че предишният рекорд от сто и едно не е счупен. Просто на противника му останаха самолети. Сега просто хвърлете бомбите и се върнете.
  Сега съветските танкове бяха в атака без подкрепата на авиацията и още повече на артилерията. Щурмови самолети и бомбардировачи паднаха върху тях. За щастие на съветските танкери, те можеха да използват ходовите характеристики на превозните средства. Но броят на самолетите от всякакъв вид продължаваше да расте.
  Фридрих хвърли всичките си бомби и се обърна към летището. Той обаче успя да види Focken-Wulf-4 Rudel, известният разрушител на танкове.
  Младият ас се върна на "родното" си летище, където го чакаше Pegasus-терминатор Me-362.
  Фридрих, след като приземи Focken-Wulf, извика на съседния пилот:
  Лъжа този, който има наглостта да твърди, че F -490 е лош боен самолет. Няма лоши самолети, има само лоши пилоти.
  Следващият налет беше сведен изключително до борба с танкове. За момента германците нямаха време да донесат мощен юмрук, за да посрещнат бронята и те се натрупаха върху самолетите.
  Доблестните съветски танкови екипажи вече бяха преминали разкъсаната фронтова линия и атакуваха пехотната част, състояща се от арабски доброволци.
  Мюсюлманите, противно на очакванията, се биеха смело и не мислеха да бягат, но в същото време действаха изключително некадърно. По-специално, американската базука беше използвана някак не по човешки начин, а още повече гранати.
  Но атаката на съветските части завършва. Особено фашистките щурмоваци използват многобройни малки бомби с кумулятивни заряди, идея копирана от съветските конструктори, но с по-умело изпълнение. Но съветските танкери не получиха заповед да окачат мрежа отгоре.
  А Фридрих просто постави въздушни оръдия по покривите. Това е най-простата тактика. Пробийте люка на кулата и вашата победа. И колко коли могат да бъдат изхвърлени така, ако ударите от хоризонтална равнина ...
  И скоростта на танка не спестява, ако боецът удря интуитивно, без да се прицелва, по прищявка ...
  Това е като симулатор с танкове, само че имате режим на бог и всеки изстрел е точен и стреляте често, често ...
  Тук броят на разбитите танкове надхвърли петдесет, така че Рудел си почива... Но сега трябваше да се отклоня. Появи се отстрани "Ушите". Шест парчета свалени и оставете останалите да унищожат саламандрите. Общо взето тия житарджии денем ги пускат на бой, чисто самоубийство.
  Танковете са по-важни...
  Връщане ... Полет на Focken-Wulf-4, а до него е Хелга.
  Момичето го попитало:
  - Е, какво ти хареса Евгения?
  Фридрих изсумтя презрително в радиото:
  - От какво ревнуваш?
  Момичето се изкиска.
  - Разбира се, че не! Ние сме свободни и не сме женени. Просто се чудя кой е по-добър в леглото, аз или тя!
  Фредерик отговори с ярост:
  - Разбира се, че си! Не си толкова голям, а много по-пъргав!
  Хелга се засмя весело.
  - Не съм и очаквал друго от теб! Но, разбира се, най-доброто от всички ... Фу, тя е дизайнерски плъх и една от малкото жени, наградени с Рицарския кръст на Железния кръст!
  Фридрих отбеляза:
  - Мисля, че дъбови листа, вие сте точно зад ъгъла!
  Битката показа, че момчето може би е било право. Хелга уверено разби танковете. Явно е искала да докаже, че един воин може да бъде по-рязък от воин. Въпреки че, разбира се, тя не може да се сравни с Фридрих.
  Скоро се появиха големи танкови колони от немски и американски превозни средства. Особено пъргави и игриви американски разрушители на танкове "Вещици" -3. Това беше сериозно, особено след като съветските превозни средства вече бяха до голяма степен унищожени от въздушни удари. Пантера-5 също се оказа проблематична ... Неговото бързострелно оръдие с дълга цев и непробиваема челна броня ... Изглежда, че скоростта на затвора започна да се проваля, екипажите на съветските танкове. Някои, без да слушат командирите, се върнаха, опитвайки се да избягат от този технотронен ад.
  И отново връщане и заминаване, атака срещу танкове ...
  Беше вече пладне, мръкваше се... Контраатаката на Червената армия беше изчерпана. Той и Хелга бяха пренасочени към посоката на подкрепа, групата германски армии, движеща се към Рязан. В същото време войниците на Ватутин в казана също се опитаха да затегнат ...
  На изток германците все още напредват бавно. Тук те са възпрепятствани от издръжливостта на съветските войски и отбранителните линии на Степния фронт, макар и не толкова плътни, колкото в покрайнините на Москва.
  Нацистките войски обаче получиха повече пространство за маневриране и Гот се опита да заобиколи основните отбранителни възли с такива колони. На някои места напредването на германските части се ускори ...
  Фридрих попита Хелга:
  Уморен ли си от момичето на моите мечти?
  Русокосият воин отговорил:
  - Радостното настроение прогонва умората, по-добре от биенето на крави! Въпреки че умората вместо мляко идва с кървава гной!
  Фридрих се съгласи:
  - Вече няма погазване на истината!
  През нощта младият продължи да лети, въпреки факта, че в небето се появиха облаци и се изля дъжд. Според германската военна доктрина, авиацията е използвана и за потискане на отбраната на предната линия ... И за разлика от четиридесет и първата година, Луфтвафе разполага с много самолети благодарение на помощта на Pindostan.
  Сега Фридрих атакуваше бункери и дори по-малки цели ... През нощта битката не утихна и съветските войски започнаха контраатаки. Нека са малки и доста хаотични, но не по-малко смели за това ...
  През нощта, с изключение на ескадрилата U-2, въздушни цели не бяха открити. И те бомбардираха бункерите ... Леко.
  До сутринта на 15 октомври 1947 г. избухва битка за града и в същото време железопътния възел: Електростал. Там беше много горещо и, най-важното, към Фридрих се присъедини неговата неразделна приятелка Хелга.
  - Е, какъв велик рицар, натискаме враговете?
  Фридрих отговори весело:
  - Клошарите се натискат на щанда за бира, а ние печелим. И как да спечелим...
  Самият град Електростал беше добре укрепен. Освен армейските части в отбраната му участват и две свежи дивизии на НКВД. Въпреки че като цяло те не са били такава елитна военна гвардия като SS, те са били въоръжени както с артилерия, така и с леки танкове.
  Нацистите от своя страна се опитаха да създадат свой собствен котел ... Заобиколете цитаделата, покрийте я с кърлежи ...
  Тук, разбира се, въздушната опора играе важна роля, особено ако вратът е опънат.
  Хелга, както е типично за момиче, увери:
  - Победата ще бъде наша! Подгответе шейната си за лятото!
  Фридрих се съгласи:
  - И не само през лятото! Ще използваме тежки танкове и въздушни снаряди.
  Момчето мислеше, че те са се върнали в армията на Майнщайн, но най-популярният Ромел е по-известен на Запад. Тъй като по време на битката младият мъж действаше повече в транс, воден от адски дух, тогава защо да не си спомни славните дела на този командир. Толкова по-приятно е да си спомняш за битите британци, отколкото за победените руснаци!
  Ромел, след като стигна до линията Марет, осъзна, че се намира в наполеонова "централна позиция" между две вражески армии и сега може, нанасяйки решителен удар, да победи една от тях и едва след това да се обърне и да се изправи срещу втората.
  Фридрих се засмя на себе си: Наполеон, въпреки че Лев Толстой се съмняваше в това, несъмнено беше велик командир и владетел. Особено ако погледнете постиженията. Само дето не ги пазеше. Хитлер по този въпрос, дори по-лошо... Но по принцип можете да сравните фюрера с Наполеон!
  Талантливият командир Ромел разбра и нещо друго: американците и французите се преместиха далеч на изток в централен Тунис и държаха Източните дорзални клисури при Фондук, Фаид и Гафс, покривайки Западните дорзални клисури на 60-70 мили на запад.
  Изглежда, че ако итало-германските войски бяха превзели Фаид и Гафса и след това се бяха преместили на запад покрай Фериана и Касерин, те можеха да отидат направо до огромната американска база за снабдяване и щаба си в Тебесе. В Тебесе итало-германските войски се озоваха далеч на запад от съюзническата линия в Тунис и практически на самите им комуникации. Ако след това Ромел обърне танковете си и ги изпрати на север към морето, на сто мили от това място, германците биха могли да отрежат цялата съюзническа армия в Тунис или да ги принудят да се оттеглят към Алжир.
  Мислите на Фридрих бяха прекъснати от появата на два лагга, които избягаха иззад облаците... Тези са в консумация... И тогава добре насочени изстрели по пушките... Само той може да стреля така... Още четири яка... и ето ги, да.... И сега, в Катюша, стрелба ... Така че фрагментите летят във всички посоки ... Друга реактивна ракета ... Така че Хелга се опитва отстрани. Вика му:
  - Юначе, хайде по-силно!
  . ГЛАВА 20
  Мисията на Олег Рибаченко и Маргарита Коршунова в паралелния свят все още не е приключила.
  Германците напредваха в посока към град Горки. Взеха го в пълно обкръжение. Момче и момиче защитаваха този голям град.
  Напълно обградена и задушена Москва. Нацистите вече са пробили на места Кремъл. Положението на столицата на СССР беше практически безнадеждно. Снарядите на московския гарнизон бяха към своя край. И с падането на столицата щеше да е нова война.
  Олег Рибаченко и Маргарита Коршунова се бориха за града на Волга.
  Момчето и момичето както винаги са в бойно настроение.
  Те стрелят и пеят:
  Пионерите не се предават
  Те не се страхуват от мъчения...
  Като орли се бият
  Изпращане на Фриц по дяволите!
  
  Много от тях са герои
  Много луди деца...
  Ако трябва да отидете във формация -
  Зареждане на машината!
  И сега момче, което изглежда на около дванадесет години, но всъщност закоравял ветеран, който вече е на много години, Олег Рибаченко даде обрат, след като покоси нацистите.
  И после как хвърля граната по врага с бос крак.
  И разпръснете фрица във всички посоки.
  Тогава момчето ще пее:
  - Аз съм руски воин на колене пред диваците,
  Врагове на Русия ще измета от лицето на земята!
  Маргарита, това момиче-герой, също хвърля убийствен подарък на смъртта с бос крак. Той ще нокаутира маса нацисти и ще изчурулика:
  - За велика Рус!
  И пак как да се смея.
  Момче и момиче се борят героично. Въпреки че войната е почти загубена. Германците вече са превзели Оренбург и са притиснали Червената армия навсякъде, където могат.
  По-точно Оренбург отдавна е превзет. Само един замък все още стои там. Нацистите вече са обградили Уфа.
  Освен това техните войски от юг вече се приближават към Казан. Ситуацията е повече от критична.
  И ситуацията се утежнява от факта, че самураите идват от изток и в Централна Азия те вече са се присъединили към германците.
  Но смелите деца на падналите се борят. Вярват в своята победа. Или поне са готови да умрат с високо вдигната глава. Но как е смъртта? Те са безсмъртни!
  И са деца от години. И някъде има други светове и мисии.
  Олег дава нов удар. След това хвърля граната с боси пръсти и пее:
  - Сталин ще бъде с нас завинаги!
  Маргарита присви очи към фрица и изписка:
  - Пази Боже! Този канибал за нас!
  И момичето в гняв хвърли граната с бос крак.
  Олег Рибаченко съвсем логично отбеляза:
  - Всички сме човекоядци до известна степен!
  И момчето хвърли подаръка на смъртта с босите си пръсти.
  Маргарита се съгласи с това:
  - До известна степен да!
  И тя също пусна убиец с бос крак, от който се сблъскаха две немски коли.
  Олег Рибаченко стреля и си помисли, че ситуацията в СССР може би вече е безнадеждна и няма много смисъл да се води война. Затова убиват хора за нищо.
  Момчето хвърли две гранати с бос крак. Удари гъсеницата, германските танкове от серията "E" се сблъскаха заедно.
  Детето Терминатор изпя:
  - Когато му дойде времето
  Ще се борим смело!
  Възходът на бойците сутрин -
  И се бийте добре!
  Момчето всъщност беше готово да разбие всяка армия за няколко минути.
  Маргарита също хвърли босия си крак, подарък на смъртта, и изписка:
  - За Велика Рус!
  Децата са толкова смели воини, че никой няма да ги стъпче. Те са толкова големи бойци.
  Момчето и момичето както винаги са силно развълнувани. А с тях смелост, чест и храброст. Те се бият срещу нацистите като титани. И е ясно, че врагът няма да мине, където стоят като скала. Може би дори нещо по-здраво от скала и монолит.
  Маргарита, стреляйки, каза:
  -Нека бъдем световни шампиони
  Ние сме гиганти на гимназията!
  И момичето отново хвърля дар на смъртта с бос, изсечен крак. И смазаха врага.
  Това момиче е толкова готино, че не можете да използвате нищо срещу нея.
  Тъй като няма прием срещу скрап. Въпреки че това не е скрап, а нещо още по-смъртоносно и готино.
  Олег Рибаченко, стреляйки, изграка:
  - Аз не съм момче, аз съм супер момче и ще бъда над всички на света!
  И отново как хвърля разрушителен съсирек експлозив с бос крак. И отново два германски танка се сблъскват заедно.
  Младият войн е настроен много борбено. Но той чувства, че тук не можеш да счупиш задника с камшик. Въпреки че няма безнадеждни ситуации, както и непобедими противници.
  Момчето си спомни как измисли песнички за президентските избори в Беларус:
  Шестият път да слушаш глупости не е интересно,
  И не разбирам колко вярвам на "татко"!
  Рай обеща да построи Лукашенко -
  Но заедно със светлината отиваме в тъмнината!
  Да, това беше предизвикателство към системата и култа към личността. Наистина, защо една европейска страна трябва да търпи диктатор, сякаш в Средновековието?
  Да, и Сталин също е диктатор и в тази вселена той постепенно намалява войната до поражение ...
  Деца-герои се бориха още три дни. Междувременно нацистите обкръжиха Казан и превзеха Уфа.
  Боевете вече се водеха в самия Кремъл. Четири момичета вещици се биеха с нацистите с помощта на мечове и тънки дискове за хвърляне, боси крака.
  Кремъл е силно повреден от обстрела на "Sturmlions", "Sturmtigers", бомбардировки и огромни оръдия.
  Самият Сталин, разбира се, все още е в Свердловск. А позицията на СССР изглежда практически безнадеждна. Но за момента Червеното знаме все още се издига над столицата на Русия, което означава, че не всичко е загубено!
  Хората вярват, че повратната точка е на път да дойде!
  Наташа разполовява арабина. Той хвърля диск с бос крак и изписква:
  - Слава на безсмъртното Отечество! Хитлер не може да ни разбие!
  Зоя също посече фашиста с две саби и изчурулика:
  - Не, не ни разбивайте!
  След това босият й крак хвърли убийствен диск по нацистите.
  И няколко черни бойци се сринаха от разрушената стена на Кремъл.
  Аврора стреля още. Тя стреля рядко, но точно. И тогава тя стрелна със сабите си. А звезди и остри тънки свастики летяха от босите й пръсти.
  И тук Светлана ще хвърли остър диск с бос крак и ще разреже фрица. Тогава той пее:
  - Коловрат, Евпатий Коловрат е защитник на Отечеството, Перун е войник!
  Коловрат! Евпатий Коловрат! Heroes of Rus' събира тревога!
  Тук и четиримата се бият. Почти цяла Москва вече е превзета, доставките на боеприпаси са приключили. А руските момчета и момичета умират. Но те не се отказват. Въпреки че колко дълго е продължила обсадата.
  Момичетата на стената на Кремъл се бият. Като богатите хора. И въпреки декември са боси и по едни бикини. Но те не усещат студа. Напротив, тяхната енергия само се увеличава.
  И остри, много плоски дискове летят от голи пръсти. Които са разкъсани от чужди войски на Вермахта.
  Воините се бият като герои от войната. И с минимално облекло. Такива красавици не се смущават нито от огромните танкове от серията E и AG, нито от други ужасни изобретения на нацистите.
  Никое момиче не е нещо, което може да победи всяка форма на фашизъм. Дори да е идеален като на този свят.
  Наташа сечеше с меч, хвърляше диск с бос крак, отрязвайки нацистите и пееше:
  - Колко хубаво е да живееш в съветска страна,
  И колко красиво е да смажеш Вермахта!
  Зоя, минавайки покрай мелницата със сабите си, отбеляза:
  - Вермахтът стана болезнено силен! Тук ние защитаваме Кремъл!
  И момичето хвърли с боси пръсти звездичка, удряйки фрица.
  Тогава тя изпя:
  - Това е див лов за врагове!
  И тогава има Аврора в битка. Е, момичето е червено и готино. В зимния вятър медночервената й коса се вее като бойно знаме. Не, такова момиче няма да се огъне пред никого.
  И от замаха на босия й крак, режещ плът и кръв, излита най-острият диск.
  Реже телата на противниците. И Аврора крещи:
  - Аз съм супер момиче!
  И как изглежда Светлана в битка?
  Този русокос терминатор е просто дяволски огън и торнадо на унищожението.
  И смъртоносна изненада лети и от босите й крака. И момиче на пълна скорост в бой.
  И четиримата в битка. И тя не трябва нито да отстъпва, нито да се предава.
  Те са четири вещици - просто супер! Истински квартет на унищожението на всичко и всички!
  Воините държат отбранителния сектор. Но Кремъл е голям и не може да устои навсякъде. Силите са много неравностойни.
  Наташа отбеляза с досада:
  Ние убиваме, ние не печелим!
  И момичето отново хвърли смъртоносен заряд с бос крак.
  Зоя логично отбеляза, нарязвайки врага:
  - Не можеш да спечелиш всичко... Освен в компютърна игра!
  И златокосото момиче отново хвърли диска на смъртта.
  Аврора, сечейки противниците със сабите си, изчурулика:
  - Победата, вярвам, ще бъде наша! В името на Света Рус!
  И от хвърлянето на босите й крака лети дар на унищожение.
  И изсечените нацисти падат.
  И тогава Светлана в битка. Посича фашистите с хвърлянията си. И действа изключително или дори безкрайно сръчно. Босите й крака са толкова пъргави. И показват ужасно разрушение.
  И тогава момичето пее:
  - Слава на Отечеството и нови светове!
  И отново от босите й крака лети изненадата на смъртта.
  И тук Наташа отново е в битка. И сече фрица, бърза като комета. И крещи с пълно гърло:
  - Слава на най-голямата Родина!
  И мечовете й излитат като косачка.
  И момичето дори пее:
  - Да бъде прославена Русия от векове,
  Нашата мечта ще се сбъдне!
  И момичето даде остър бумеранг с голата си пета. И той изви, и отряза дузина черни и мургави глави.
  Разбира се, момичетата не са убили германците, а колониалните части, които са били използвани срещу тях. Но воините дори от този единствен охладител.
  Те са искрящи и енергични.
  Наташа отново поваля враговете. И тя е боса, хвърля такива неща.
  И рев:
  - Сталин и слава!
  И тогава Зоя. Също така как да освободите убийствен. И босите й пръсти изплюха посланието на смъртта.
  И воинът как да реве:
  - За такава Родина като нашата не е страшно да умреш!
  И тогава Аврора също ще го вземе и ще влезе в битката. И също така с боси крака ще изстреля бумеранг. И прекрояване на враговете.
  Тогава, докато пее:
  - За Съветска Русия! Какво ще властва над вселената!
  И тогава в битката Светлана. Също така момиче, което не може да бъде спряно и забавено. Ето как тя бие. Просто не мога да спася от такъв воин!
  И с боси крака хвърля смъртоносни колети. И тя убива враговете си без милост.
  Въпреки че тогава Yarile може да се моли за тях. Или може би Перун. Тежко им е на грешниците след смъртта, чака ги царството на Чернобог! Но дори е интересно по свой начин - войните продължават през цялото време! И толкова много битки! Така че може би не си струва да оплакваме съдбата на грешниците твърде горчиво?
  Светлана дори се почувства малко смешна: няма да завиждате на християните - те ще бъдат лишени от много радости във вечността. Дори това, което имаха на планетата Земя.
  Ах, горките грешници! И още по-нещастни праведници!
  И момичето отново хвърля подаръка на смъртта с изсечения си бос крак. Тогава той казва:
  - Светът ще бъде наш! Слава на Русия!
  Наташа нарисува тройна пеперуда с мечовете си и изчурулика:
  - Да бъде вечна слава на велика Русия!
  А босите й крака сякаш изхвърлят убийственото и уникалното. След това голата пета на момичето удари челото на чернокож мъж и го събори от стената, както и още петима араби.
  Следващата в битката е Зоя. Няма какво да я спре. Тя се бие с нацистките орди. И харчи тройна мелница. Бойците покосени от нейното падане.
  Тогава момичето казва:
  - Вечната Рус, ще бъде със Сварог!
  И намига на партньорите си.
  Следващата в битката е Аврора. Тя помете като пантера. Тя преряза всички. И с боси крака тя пусна дар на смъртта. Тя посече много фашисти и пее:
  - За висша форма на Отечеството!
  И тогава в битката и Светлана. Как тя реже врагове. И работи много добре.
  След това от босите й крака лети дар на смъртта. И подстригва нацистите старателно, като бръснач с бръснач.
  И момичето крещи:
  - Моята възраст и моята истина! Слава на Велика Русия!
  Да, тази четворка се бори наистина героично. Но четири боси и почти голи красавици не могат да спечелят Втората световна война. И така Москва падна.
  Момичетата пробиха от превзетата столица, използвайки както своите мечове, така и мантията на невидимката.
  Като цяло те са способни на много. Момичета с най-висока инициатива, че не могат да се намерят по-високи и по-красиви.
  И Олег Рибаченко и Маргарита Коршунова напуснаха заловения град Горки.
  Нацистите, уви, успяха почти навсякъде.
  Момчето и момичето си тръгнаха и хвърляха игли в движение с босите си крака, унищожавайки фрица.
  Олег Рибаченко пее:
  - Не, бдителят няма да избледнее,
  Погледът на сокол, орел...
  Гласът на народа е звучен -
  Шепотът ще смаже змията!
  
  Вярвам, че целият свят ще се събуди -
  Ще има край на фашизма...
  И слънцето ще грее
  Пътят, осветяващ комунизма!
  Маргарита хвърли няколко игли с пръстите на босите си крака и потвърди:
  - Не, няма да избледнее!
  И тя изстреля от картечница, поразявайки две дузини фашисти.
  Такива са децата. Твърд, непоклатим. Въпреки че наистина това не е такъв вид война. И те трябва да избягат.
  Падна Москва, падна град Горки. Нацистите щурмуват Казан. Това е последният съветски град на Волга. Съпротивата е героична, но все повече и повече, и повече от чувство за безнадеждност.
  Нацистите получиха по-усъвършенствани пирамидални танкове от серията AG, които никое съветско оръжие не може да пробие. И това, трябва да кажа, е много лошо.
  Само когато босите крака на момчето и момичетата хвърлят гранати по гъсениците, германските чудовища се сблъскват. Но какво може да направи само една двойка, когато почти целият свят е излязъл срещу СССР!
  Олег Рибаченко хвърли граната с бос крак, бутна с чела АГ-50 и АГ-75, след което каза:
  - Ако крепостта е на път,
  Врагът построи...
  Необходимо е да се заобиколи отзад -
  Вземете я без изстрел!
  Маргарита се съгласи с това:
  - Измамата на войната е голяма работа! Особено ако силите са неравни!
  Олег Рибаченко отбеляза:
  - Играх стратегията на Антантата. С равни оръжия той унищожи сто и четиринадесет милиона вражески войници, а самият той загуби само нула. Така че, благодарение на тактиката, всъщност можете да се биете срещу целия свят!
  Маргарита се съгласи с това:
  - Доста възможно! И се бори и победи!
  Олег Рибаченко хвърляше иглите с голи пръсти. Той уби три дузини фашисти и каза:
  - Ще победим в името на Света Рус!
  Момчето и момичето продължиха да бягат... Уви, силите наистина са твърде неравни.
  Казан беше унищожен с всякакви оръжия. Сталин заповядва да я държат до последната капка кръв. Но в действителност бойният дух на Червената армия след падането на Москва беше твърде сломен. Всички все по-малко искаха да умрат. Да, и нацистите са твърде превъзходни по брой и оръжия.
  И техните реактивни самолети бомбардират всички градове и села, които нацистите все още не са успели да окупират.
  Преди Олег Рибаченко и Маргарита Коршунова да стигнат до Казан, този град падна.
  Уфа също беше превзета. И така, въпреки суровата зима, нацистите се придвижваха към Свердловск.
  Там се е намирал щабът на Сталин. И от изток се изкачи самураят. Японците също са силни.
  Техните воини са особено опасни - момичетата нинджи. Въпреки сибирската зима, те се втурват през снега боси, а самите те са в едни и същи бански костюми. Страшно е дори да си представим такива воини. Въпреки че са много красиви.
  Ето един от тях със синя коса, друг с жълта, трети с червена, четвърти с бяла.
  Такива са най-красивите убийци. Те работят с един меч и хвърлят тънки дискове или чакри по пехотата. И нинджа експлозиви се хвърлят срещу танковете - те са само колкото грахово зърно, но най-тежките съветски танкове летят високо и ги разкъсват.
  Дори страхотният IS-7, момичетата нинджа не са пречка. Те са воини от толкова висок ранг, че дори стражите са безсилни срещу тях.
  Ето момиче нинджа със синя коса, хвърли грахово зърно и три съветски танка наведнъж с боси пръсти, излетя високо и се разпадна на части.
  И тогава има момиче с жълта коса и бос крак, което хвърля грахово зърно. И отново съветските коли летят в различни посоки и се разбиват на торти. Нека просто кажем войни като този тук - дори и най-храбрият рицар ще се срамува пред тях.
  Но в битка и момиче нинджа с червена коса. Точно като хвърляне на убийствен грах с боси крака. И от удара й се спука бронята на грамадния ИС-12.
  Това е момичето терминатор.
  И след това момиче нинджа с бяла коса. По същия начин ще го вземе и с цялата си сила ще забие мечовете си в бойците на Червената армия. Нарежете ги и изпейте:
  - Не съм жалко насекомо, нинджа, но не и костенурка!
  И отново в битка, всичките четири момичета убийци.
  Червената армия губи войната на всички фронтове. Но все още се опитва да се бори.
  Олег Рибаченко и Маргарита Коршунова се скитат през зимния сняг. Те са бедни боси деца. За безсмъртните тела студът не е толкова страшен. Да се разболеят или нещо да настинат, тези супермени не могат да замръзнат. Но все пак, когато се приближите до Урал, студът е неприятен и хапе босите пети на децата.
  Олег тъжно отбеляза:
  - Не знаеш кое е по-лошо - студът и гладът, или осъзнаването, че свещената ти родина губи!
  Маргарита съвсем логично отбеляза:
  - За нас студът и гладът са нищо... Но фактът, че загубихме от нацистите, всъщност е лошо!
  Олег се съгласи с това:
  - По-лошо не става! Изобщо, защо Третият райх като цяло успява повече в паралелните вселени, отколкото в нашата?
  Маргарита направи логично предположение:
  - Защото нацистите са много силни и организирани. И много пъти сме имали късмет. Особено със Сталинград!
  Олег Рибаченко ритна снежна топка с бос крак и отбеляза:
  - Да, имахме голям късмет със Сталинград! Самите Фриц глупаво се качиха в капана!
  Маргьорит изгука:
  - Опитвам се да не си навличам неприятности,
  За да не се объркате и да не се изгубите ...
  Би било необходимо да се събира стотинка за стотинка,
  Или по-скоро да се родиш отново!
  Децата по пътя нападнаха отряд на нацистите. Уби повече от сто войници. Единият беше оставен в плен. Маргарита принуди младежа да целуне много еластичните им подметки, червени от студ. Направи го кротко. И каза, че германците вече наближават Свердловск и го заобикалят.
  Олег отбеляза:
  - Странно е, че ти и аз, Марго, сме по-бързи, но нещо се движи като обикновените хора или дори по-бавно!
  Маргарет се съгласи:
  - Уловен във вълна на поражение! Явно в тази вселена всичко е против СССР. Дори природа и пространство!
  Тогава Олег предложи:
  - А ако за нас е тривиално да убием Хитлер?
  Маргарита поклати отрицателно глава.
  - Хипервещицата не ни е давала такава заповед! Така че нека се справим без самодейност. Освен това какво дава?
  Олег Рибаченко отговори уверено:
  - Много! Освен това, фюрерът, това е фюрерът в Африка!
  Маргарет предложи:
  - Засега да се бием на фронта, пък после, за сметка на Хитлер, ще видим! Както се казва - бързай бавно!
  Олег изпя:
  - Скоростта е добра, не счупете длетото ... Човекът не е кълвач и набързо полудя!
  Момчето и момичето избягаха с цялата си урина. И успя да се втурне към Свердловск. И те започнаха да защитават града, щурмуван от нацистите.
  Атаките следваха една след друга.
  Децата бяха боси. Маргарита е в туника, а Олег Рибаченко е момче по шорти. Но те се биеха като най-истински и непреклонни герои.
  Олег хвърли игла с боси пръсти, прониза фрица в гърлото и изчурулика:
  Няма да дадем и педя земя!
  Маргарита хвърли граната с бос крак и изписка:
  - Нито капка, нито педя, нито сантиметър!
  Момче и момиче се биеха в студа. А с тях бяха и други пионери. Освен това мнозина са боси въпреки дивия студ. И ако безсмъртните деца не се страхуват от дива слана, във всеки случай не могат да наранят, тогава това е доста опасно за обикновените деца.
  Ето един бос пионер, чиито пръсти бяха посинели от студ, имаше настинка в зъбите и челюстта му беше подута. Момчето много го боли. Но въпреки това, той яростно взема куп гранати и го хвърля под нацисткия танк, а самият той пада пронизан от изстрел от картечница.
  Това е смело момче...
  Или момиче, чиито боси крака пламтят като алени макове, бута мина под гъсениците на немски мастодонти. Самата тя умира, плачейки:
  - За Родината и Сталин!
  Много е болезнено да си бос през зимата, в Сибир, когато не си защитен от безсмъртна плът.
  Дори Олег и Маргарита в тежки студове не са толкова доволни да бъдат полуголи. Но те се усмихват и пеят, искайки да развеселят момчетата:
  - Ех, мраз, мраз, не ме мрази,
  не ме мрази! Моят кон! Моят кон!
  Белогриви!
  Момчетата и момичетата, клатейки червени и сини крака от лютия студ, пееха:
  Снегът няма да ни спре! Сланата няма да ни победи! Ние сме пионерите на Fritz! Фашистът ще бъде бит!
  Децата се бият добре! Но болезнено неравностойни сили. Сталин бяга от обкръжения Свердловск в Новосибирск. Японците обаче вече се приближават към този град от изток. Те дори не се страхуват от студа на Сибир.
  Да, войната е към своя край.
  Но пионерите не се предават. И дори в трудни времена децата пеят смело;
  Ние сме пионерите на децата на комунизма -
  Огън, палатка и звънтяща бухалка!
  Нашествието на проклетия фашизъм -
  Който го чака яростен разгром!
  
  Какво загубихме в тези битки?
  И след това в битки с врага, придобити?
  Ние бяхме просто деца на света -
  А сега воините на родната земя!
  
  Но Хитлер направи крачка към нашата столица,
  Пуснати бомби, без да броим водопада!
  Ние сме Отечеството по-красиво и от небето -
  Сега кървавият залез дойде!
  
  На агресията ще отговорим сурово -
  Въпреки че самите те са дребни на ръст!
  Но мечът в ръцете на крехък тийнейджър -
  По-силен от легионите на Сатаната!
  
  Нека танковете се втурват лавина след лавина,
  И разделяме пушката на три!
  Нека полицията подло се цели в гърба,
  Но Святият Бог ще ги накаже жестоко!
  
  Какво решихме? върши работата на света
  И за това, уви, трябваше да стрелям!
  Спокойствието вече е отвратително.
  Има и насилие!
  
  С момичето тичаме боси заедно -
  Въпреки че валеше сняг, преспа гори като въглен!
  Но не се страхувайте, знайте децата -
  Фашистът смело ще бъде забит в ковчега с куршум!
  
  Тук поставиха подлата компания Fritz,
  А останалите страхливци бягат!
  Ние смазваме пехотата като коса в битка -
  Ние не сме пречка за младите лета!
  
  Постижението на победата ще бъде през май,
  Сега виелицата е бодлив, твърд сняг!
  Момчето е босо, сестра му е боса,
  В парцали, децата срещнаха разцвета!
  
  Откъде идват тези сили?
  Изтърпете болка и студ, тази нужда!
  Когато един приятел измери дъното на гроба,
  Когато приятел стене - ще умра!
  
  Христос ни благослови пионерите,
  Каза, Отечеството ти е дадено от Господ!
  Това е първата вяра от всички,
  Съветска, свещена страна!
  И умират с усмивки на устни. Децата не познават слабост... Олег Рибаченко и Маргарита Коршунова се бориха цяла седмица. Но Свердловск падна. Част от гарнизона се предаде - усещайки безнадеждна ситуация. Само пионерите отказаха да капитулират.
  И шепа смели, боси момчета тръгнаха на отчаян пробив. Бягаха през снежните преспи, буквално посинели от ужасния студ. И загинаха под картечници и оръдия.
  Олег Рибаченко и Маргарита също бяха доста одраскани, но все пак избягаха от Свердловск. След това се преместихме в Новосибирск. Мраз, зима, дълги нощи.
  Момчето и момичето тичат при себе си, тъжни са и много ядосани.
  Маргарет отбеляза:
  - Хипервещицата може да помогне на този свят! И тогава нацистите печелят! Това е наистина универсална несправедливост!
  Олег Рибаченко скочи по-високо, изви се в седмократно салто и отбеляза съвсем логично:
  - Изобщо малко е справедливостта на света! Например, защо старите хора страдат? И почти без изключение! И като е млад човек пуши и пие и даже влошава нещата и е здрав! Къде е справедливостта, която страдат старите хора?
  Маргарита с готовност се съгласи с това:
  - Във Вселената няма справедливост!
  Олег Рибаченко попита някак наивно:
  - А накъде гледа Господ?
  Маргарита, това босо момиче в дупчиста туника, предложи:
  - Вероятно ние самите трябва да станем като богове, за да цари справедливостта в света! Това е мъдростта на Създателя!
  Олег Рибаченко уверено потвърди:
  - Вярвам, че ще възкресим мъртвите!
  Момичето Терминатор потвърди:
  - Да, вярвам в това, разбира се!
  Децата изтичаха до Новосибирск и участваха в защитата на този град.
  Те се бият в почти последния голям град под контрола на Червената армия.
  Сталин вече е преговарял с Хитлер, като се е съгласил да се предаде, ако личната му безопасност бъде гарантирана. Фюрерът беше готов за това, особено ако партизаните се успокоиха.
  Японците вече бяха щурмували Новосибирск от изток. Така че практически нямаше шанс за бягство. СССР умираше.
  Олег Рибаченко и Маргарита Коршунова стреляха по нацистите, хвърляха гранати с боси крака. И все се надяваха на нещо.
  До тях бяха пионерите. В силен студ в Сибир всички деца бяха боси и в летни пионерски униформи с връзки. Загинаха като герои.
  Краката им бяха червени като краката на гъските, а пръстите им посиняха.
  Но пионерите не се отказаха.
  Ще се поддадат на фашизма!
  Олег Рибаченко хвърли граната с бос момчешки крак. Той блъсна три немски танка едновременно с челата си и прошепна:
  - Вярвам в победата!
  Маргарита също хвърли убийствен подарък с голи пръсти и изчурулика:
  - И аз вярвах, и ще вярвам докрай!
  И те се бориха за последния съветски град с яростта на отчаянието. И все пак нямаше да се огънат.
  Олег Рибаченко, за да развесели почти смъртоносно замръзналите деца-пионери, пее с голям ентусиазъм;
  Аз съм млад воин на майка Русия,
  Могъщи държави, Родини на всички страни...
  Във вселената няма родина, знай, че е по-красива,
  Под планината Сталин върза вратовръзка!
  Да си пионер е радост и призвание,
  В крайна сметка това означава, че сте слуга на страната.
  И можете да умножите вселената -
  Унищожаване на машинациите на ада-Сатана.
  Когато дойде лятото през четиридесет и първа
  Юнската гръмотевична буря гърми за нас...
  Ние не искаме регионът да стане беден,
  За щастието вярвайте - Отечеството е създадено!
  С момиче чакаме нацистите в засада,
  Имахме картечница преди това.
  И за безумно раздразнение на Хитлер,
  Нашият отряд успешно бие нацистите!
  Приятелки боси крака груби,
  Снегът вече настръхва под голата подметка.
  От студа и разрухата посиняха,
  Но благодатният огън топли душата ни!
  Бием, без да знаем мерките на противниците,
  Не даваме почивка ден и нощ!
  Те летят до ешелоните в рояк от гранати,
  И офицери със снайперска пушка.
  Никъде фашистите не могат да намерят подкрепа,
  Нашата пионерска, доблестна чета...
  Способен, ако трябва да сечеш планини,
  Ето танковете на Хитлер горят като свещи.
  Хората в изблик на ярост се събраха -
  За справедливост, смелост и чест.
  И няма риф в морето от бури -
  Което би ни накарало да седнем!
  Влязохме в Берлин, влизаме в Комсомола,
  От тъпчене бос с момичета целия свят!
  Вдишваме победен мед в райски май,
  Сега стана вечен, светлият ни успех!
  
  
  
  
  . АЛЕКСАНДЪР III ЖИВЯ ШЕСТДЕСЕТ И ОСЕМ ГОДИНИ
  Кралят укрепва империята и икономически. Нямаше бунтове и революция, така че икономиката беше в постоянен растеж. А Русия от Първата световна война и населението имаше повече поради по-ниската смъртност и анексирането на северните райони на Китай и Корея. И армията беше по-голяма. И се появиха първите леки танкове от серията и много самолети от различни марки.
  Уви, Александър III не доживя да триумфира в Първата световна война, но Николай II вече го получи.
  Новият крал имаше солиден трон, друга съпруга, велик наследник, двеста и осемдесет милиона души и два и половина милиона войници в мирни държави.
  Така че можете да се биете смело и умело! Освен това руснаците имат и танкове с леки картечници, но току що се появиха и тежки. Разработен е от сина на Менделеев.
  Така че не спирайте кралската армия!
  Николай II воюва с германците и австрийците... Руските войски превземат Галиция, Буковина и нанасят поредица от поражения на австрийците. Отначало те бяха бити в Източна Прусия, но след това те отмъстиха и отрязаха Кьонигсберг. Съюзниците изтласкаха германците от Париж... Руските войски превзеха Краков и имайки числено превъзходство, въпреки зимата, продължиха настъплението, приближавайки се до Будапеща. Германия предложи, като видя, че мирише на поражение за мира при умерени условия.
  Германците се съгласиха да дадат на Русия Клайпеда и част от земята в Полша, както и да платят обезщетение. На Франция беше върната част от територията, заловена преди това при Бисмарк, и част от Дания.
  Австро-Унгария отстъпва Галисия, част от Буковина и Краков. Но империята не се разпадна. Русия си връща земите на славяните, всичко, което някога е било част от Киевска Рус, и разширява Полското царство.
  Турция и Япония нямаха време да влязат във войната, както и Италия. Тоест, Първата световна война всъщност не е съществувала. Толкова малко караница. Николай II укрепва властта си и след това дълго време управлява мирно.
  Русия обаче води война в Афганистан - окончателно си го разделя с британците. Тогава Иран беше разделен с Великобритания.
  Така Русия разширява своите владения. Но идва икономическата криза и Голямата депресия от 1929 г. ... През 1931 г. Япония, в съюз с Турция, започва война срещу царска Русия. Но в действителност това беше самоубийство. Царският флот в Тихия океан под командването на Колчак побеждава японците. А сухопътната армия като цяло беше в пъти по-силна.
  Същото може да се каже и за турците. Изкачиха се явно не срещу този враг.
  Царска Русия успя да стовари войски и да превземе Япония. И тогава руските войски окончателно окупираха Турция. Така завършва ерата на Османската империя.
  И цар Николай II увеличи славата си и мощта на Русия. Този славен император управлява до 1936 г. и също умира на шестдесет и осем години.
  Той е наследен от Алексей II. Като цяло, напълно здрав мъж на тридесет и две години. Майка му беше различна, така че Александър Трети не позволи фатален брак.
  Алексей II завършва завладяването на Саудитска Арабия, като я разделя с Великобритания.
  Вилхелм II управлява на трона в Германия до 1941 г. Този монарх е на власт от петдесет и една години! Доста дълго!
  Но тук на трона е неговият син Фердинанд. Не мирише на Хитлер. Друга история.
  Стига да има мир. Всички колонии бяха разделени. Мусолини завладява Етиопия.
  Няма какво повече да споделяме... Великобритания обаче преживява трудни времена. И е в икономическа криза.
  И така Фердинанд предлага на Алексей II да си поделят колониалните владения на Франция и Великобритания. Както всъщност колко можете да гледате тези земи.
  Така Мусолини, Фердинанд и Алексей II сключват своя пакт.
  Но разбира се, дори по това време Русия вече успя да завладее почти цял Китай и да стане многократно по-силна от всички в икономиката, във военната сфера и населението.
  Цар Алексей одобри като цяло такова предложение и реши, че заедно ще започнат.
  Фердинанд вече не беше млад. И той внимаваше.
  На 15 май 1945 г. обаче войната започва. Германците отново се раздвижиха
  Срещу Белгия...
  И царската армия премина през британските колонии и се втурна през Египет.
  Русия имаше десет милиона войници и петстотин дивизии и то уверено
  Спечелени. Изглеждаше, че никой не можеше да я спре.
  За два месеца царската армия превзе Индия, Южен Иран, владенията на британците в Саудитска Арабия, Египет, Судан, по-голямата част от Индокитай.
  Но германците успяха да окупират само Белгия и в покрайнините на Париж бяха спрени. Холандия също влиза във войната.
  Царска Русия за още два месеца заграби владенията на Великобритания в Азия и довърши Индонезия. След това тя кацна в Австралия, премина през Африка.
  Германците се опитаха да превземат Париж, но атаката им беше отблъсната. Войната обаче е загубена. Италия също грабна африканските владения на Великобритания и Франция.
  Едва на петия месец царските войски започнаха да пристигат в Европа. Досега битките бяха в разгара си в Африка и Австралия, но вече приключваха. Австро-Унгария, силно отслабена от загубата на земя, също влиза във войната на страната на коалицията.
  Германците успяха да превземат Холандия. И подобриха позицията си.
  За още два месеца царска Русия завърши превземането на Австралия и Африка. И едва в края на ноември, точно в студа, започна нова офанзива на германо-руските войски, заобикаляйки Париж.
  В този случай силите вече бяха твърде неравностойни. Френско-английските войски са разбити. И Париж е обкръжен.
  И през новата година гарнизонът капитулира ... Тогава царските и германските войски превзеха цяла Франция за три седмици. Тогава започнаха бомбардировките на Великобритания ... И всички колонии бяха заловени от коалицията.
  Великобритания вече през май 1946 г., обезкървена и нокаутирана от бомби
  Капитулира.
  Така приключи още една голяма война. Русия взе почти всички колонии. Германия получи сравнително малко, Италия грабна нещо, Австро-Унгария получи символично парче.
  Въпреки факта, че германците очакваха големи колонии и само Мароко получи много по-малко в своята цялост, Германия включи в състава си: Белгия, Холандия и Франция до Порт дьо Кале.
  Освен това царска Русия върна германците в Намибия и това, което те притежаваха преди това.
  Накратко, някак си разбрахме и се помирихме ...
  Мирът дойде ... През 1953 г. Русия имаше атомна бомба, а година по-късно Германия. САЩ получиха ядрено оръжие през 1960 г.
  Така се създаде балансът на страха.
  И през 1955 г. първият руски космонавт излетя в космоса, летейки около топката. И през 1961 г. руснаците стъпват на Луната.
  И през 1983 г. до Марс! Американците летят до Луната през 1971 г., а германците през 1984 г. Австро-Унгария и Германия се сливат в една държава. Швеция и Норвегия станаха част от Русия с автономия и самоуправление.
  Други държави постепенно губят своята независимост.
  През 1987 г. руски космонавти летят до Венера нагоре в планината. През 1992 г. на Меркурий. И през 1999 г. Плутон.
  Слънчевата система е овладяна.
  Имаше три ядрени империи: Велика Германия, САЩ и Велика Русия.
  Алексей II също умира на шестдесет и осем години през 1972 г. Той е наследен от сина си Александър четвърти. Този крал беше на четиридесет и една години по време на възкачването си на трона. Колкото и да е странно, но Александър Четвърти също премина шестдесет и осем години и почина през 1999 г. И неговият син Владимир III се възкачи на престола. През 2013 г. бяха отбелязани четиристотин години от династията Романови.
  Засега Русия стои здраво на краката си. Но в света все още има Германия и Съединените щати, нейни конкуренти. Царската империя, заедно с колониите, включва малко повече от половината от територията на света и повече от две трети от населението на света. Русия е силна, но все още не е единствената.
  Управлява Русия, Владимир трети през 2019 г. той навърши шестдесет и седем години. Мнозина се чудят - ще живее ли, като предишните царе, шестдесет и осем години или ще прекъсне тези странни съвпадения?!
  Междувременно в Русия се разработват противоядрени оръжия. Ясно е, че няма да има ядрени оръжия и Русия напълно ще се справи с Германия и САЩ. Има повече население и повече войници. И качеството на оръжията е по-добро!
  Но докато има ядрени оръжия, и не всички от тях все още са завладени. Но те много активно разработват противоядрени оръжия, така че има определени шансове за победа.
  
  ПАДАНЕТО НА ГИБРАЛТАР
  Испанският диктатор Франко, за разлика от истинската история, се съгласи германските войски да атакуват английската крепост Гибралтар. В замяна Испания получи някои британски и френски земи в Африка.
  Нападението под командването на Майнщайн се проведе през нощта от 25 ноември 1940 г. до 26 ноември. Както се оказа, британците не бяха съвсем готови за такъв военен ход и нацистите успяха да превземат толкова мощна крепост от удар.
  Падането му оказва значително влияние върху хода на войната. Вермахтът успя да прехвърли сили на най-краткото разстояние до Африка и британците бяха блокирани да навлязат в Средиземно море от изток.
  Германското командване изпраща няколко дивизии в екваториална Африка. Освен това корпусът на Ромел беше прехвърлен в Либия няколко месеца по-рано от действителността.
  Британците от своя страна се отказаха от офанзивата срещу италианците в Етиопия и започнаха да укрепват позициите си в Египет. Въпреки това, Ромел успя да ги изпревари и в резултат на превантивен удар той победи колониалните войски, превземайки Александрия и Кайро. Позицията на Великобритания в Африка се усложни. Германците вече бяха достигнали Суецкия канал и заплашваха да напреднат още повече в Близкия изток. Освен това стана възможно да се придвижи към Судан.
  Вярно, делата на италианците в Гърция не бяха много успешни, но подходът на допълнителни сили от Германия спаси ситуацията.
  Хитлер имаше дилема: да нападне СССР или да довърши Великобритания? Успехите на Вермахта в Африка подтикнаха второто решение - да развържат ръцете си на Запад. Въпреки че военните приготовления на СССР вдъхнаха страх във фюрера.
  Червената армия ставаше все по-силна, но и германците не седяха със скръстени ръце. Производството на танкове през 1941 г. се удвоява в сравнение с 1940 г., а авиацията се увеличава почти два пъти и половина.
  Нацистите извършиха бомбардировките и десанта на Малта. Тогава Ромел проби отбраната на Суецкия канал и влезе в Ирак, който се разбунтува срещу британското управление. Германците относително лесно завладяват както Кувейт, така и целия Близък изток. Сталин, от друга страна, се придържа към тактиката на изчакване. Но Чърчил упорито продължава войната. Вермахтът, след като стигна до Иран, се насочи към Южна Африка.
  1941 година беше към своя край. Освобождаването на подводници се увеличава и Великобритания губи своите колонии. САЩ бяха пасивни. Но Япония не може да седи със скръстени ръце и атакува пристанището на Перу на 7 декември. Започна нова война в Тихия океан. И Хитлер отново трябваше да се откаже от плановете за нападение срещу СССР.
  Необходимо е да се помогне на японците, да се завземе Иран и Индия, както и Южна Африка. И най-важното самата Великобритания. Освен това американските бомбардировачи не са играчка. Те могат да причинят много проблеми на Третия райх. И най-удобно е да се нанасят бомбени удари от територията на Великобритания.
  Така фюрерът е принуден през 1942 г. да се откаже от идеята за нахлуване на изток.
  Имаше риск самият Сталин да отвори фронта, но... Човек трябва да познава характера на Сталин. Във външната политика е много резервиран. Войната с Финландия направи Червения диктатор още по-предпазлив.
  Докато СССР трупа сили. Броят на авиацията на 1 януари 1942 г. достига тридесет и две хиляди превозни средства, а танковете - повече от двадесет и пет хиляди, плюс още три хиляди танкети. Общо Сталин планира да завърши набирането на 20 механизирани корпуса с общ брой танкове от 32 хиляди превозни средства, от които най-новите KV от различни марки и Т-34, 16,5 хиляди. Плюс това, развитието на танковете Т-50 все още продължава, въпреки че колата се оказа лека.
  Германците, след като се натъкнаха на Матилда и някои крайцерски танкове и имаха информация, че британците разработват тежки танкове, също започнаха да правят свои мастодонти. На първо място, "Тигър" с 88-милиметрово оръдие и броня с непробиваем пистолет от 75 милиметра с дълга цев.
  Имаше и информация за съветското танкостроене. Танкът KV-2 марширува на парада за Първи май на Червения площад, а тридесет и четирите имаха някои данни.
  Във всеки случай, когато Шпеер оглавява имперското министерство на въоръженията и боеприпасите, развитието на технологиите върви по-бързо. Хитлер искаше да има най-добрите танкове в света и то по-тежки. Но докато Германия явно отстъпваше на СССР. И броя на автомобилите и тяхното качество. През август 1941 г. започва производството на танка KV-3. Автомобилът се оказа доста тежък с 68 тона, но въоръжен със 107 мм оръдие с начална скорост на снаряда 800 метра в секунда. Това й осигури предимство пред "Тигър", който, между другото, все още не беше пуснат в поредицата.
  Още по-мощен беше КВ-5 с тегло 125 тона и две оръдия. Вярно е, че такава тежка машина създаде повече проблеми за съветската армия, отколкото полза. И през 1942 г. е приета версията KV-4 с тегло 107 тона. СССР с право можеше да се гордее с най-тежките си танкове в света и дори с най-мощните.
  Но от друга страна Германия се разви доста добре в авиацията. Ю-188, след като влезе в серия, разви скорост, сравнима с изтребителите. DO-217 също изглеждаше прилично. Активно се развиват и реактивни самолети. Тъй като Великобритания беше основната цел, на реактивните бомбардировачи беше отделено много повече внимание, отколкото в реалната история.
  Германците активно използваха робски труд. Внесени от Африка огромен брой чернокожи. Черните работници бяха послушни, издръжливи, но неквалифицирани. Използвани са за спомагателна работа.
  Но като контролираха Европа, германците можеха да наемат достатъчно брой и квалифицирана работна ръка.
  Шпеер дори успя да убеди Хитлер, все още не провеждайки програма за унищожаване на евреите, а да ги използва в производството на самолети и оборудване.
  Залогът беше на въздушна офанзива срещу Великобритания и мащабна подводна война.
  Влизането на Америка в конфликта обаче добави главоболие на Фриц и наложи рязко увеличаване на броя на глутниците вълци.
  Германия беше принудена със закъснение да увеличи производството на бомбардировачи и стратегически самолети. Преди всичко Ю-288 и Ю-488 - с четири двигателя. Но тяхното развитие и довеждане до ум отне време. ME-109 модификация "F" като цяло беше достоен противник за британските автомобили. Но разработването на ME-209 се провали, както и ME-210.
  Пикиращият бомбардировач XE-177 също се провали. Но Шпеер си играеше с количеството. В допълнение, Focke-Wulf стана най-мощният изтребител по отношение на въоръжението, компенсирайки някои от слабостите на ME-109. Да, и летателното училище на германците се оказа по-добро от английското и още повече от американското. През май 1942 г. нацистите превземат Южна Африка. И американска ескадрила пристигна в Мадагаскар. Битката при Мидуей се оказа загубена от американците: така капитанът от трети ранг, който изигра решаваща роля в тази битка, по ирония на съдбата се озова в Мадагаскар. Съединените щати искаха да поддържат база в Африка и да не оставят нацистите да се отпуснат. Но това значително влоши позицията им в Тихия океан.
  Вярно, японците не действаха съвсем на ниво. Битката за Хавайския архипелаг се проточи.
  Нацистите поемат контрол над Африка и огромни запаси от стратегически суровини, а също така превземат Индия и Иран. Ресурсите под контрола на Третия райх са огромни, но те все още трябва да бъдат усвоени.
  Въздушната битка за Великобритания не е толкова ясна. Непрекъснато увеличавайки производството на самолети, германците оказват натиск, но няма пълно господство. Липсата на мощност на стратегическата авиация и помощта на Съединените щати, а дори и тогава няма достатъчно подводници, засегнати. И торпедото-чудо, с което бяха свързани толкова много надежди, ни разочарова.
  Фюрерът не посмя да кацне във Великобритания през 1942 г. Залогът беше направен за укрепване на морската мощ и подводния флот. По същото време са построени самолетоносачи и бойни кораби. Имаше достатъчно производствен капацитет, но всичко отнемаше време.
  Балистичните ракети от клас А също се нуждаеха от фина настройка. Но роботизираните снаряди FAU-1 започнаха да се произвеждат масово. Сравнително евтините автомобили, използващи просто гориво, имаха несъмненото предимство, че не се нуждаеха от пилоти.
  Хитлер, след като получи достъп до неограничени природни ресурси и трудови резерви, искаше да спаси живота на германските пилоти. V-1 като лесен за производство и безпилотен изглеждаше най-доброто решение. И хиляди такива роботизирани снаряди са паднали от есента на 1942 г. върху Лондон.
  В същото време германците ускориха развитието на реактивния бомбардировач Arado и балистичните ракети.
  Сталин продължи да чака и да трупа сили. През 1942 г. СССР произвежда пет и половина хиляди нови танка КВ и Т-34 и около хиляда стари марки, около петстотин нови леки Т-50 и Т-60 и двеста амфибии. Самолетният парк също се увеличи - около петнадесет хиляди нови и стари самолети влязоха в експлоатация. Дори имаше недостиг на пилоти. Производството на катюши нараства бавно.
  Нацистка Германия произвежда повече от тридесет хиляди самолета, но претърпява значителни загуби в битки. Германците произвеждат около шест и половина хиляди танка. Най-вече Т-3 и нова модификация на Т-4 с дългоцевно 75-мм оръдие. Най-новите "Тигри" са произведени малко повече от сто, а "Пантерите" все още са само в прототипи.
  Но щурмовата пушка MP-44, проектирана от Schmeister, започна да влиза в серията. За разлика от истинската история, машината не е трябвало да бъде разработена, като се вземе предвид недостигът на цветни метали. И това ускори разработването на по-проста щурмова пушка с легирана стомана.
  Така че в малките оръжия германците започнаха да печелят предимство. Но те също се нуждаеха от време, докато машината превъоръжи всички войски.
  Но в подводния флот, където освобождаването е достигнало четиридесет или петдесет подводници на месец, германците наистина нямат равни.
  Имаше дори много високоскоростни подводници на водороден прекис. Ускорена работа в ядрената програма. За щастие има много ресурси. И дори грешката на немските физици, че графитът не е подходящ като модератор, не се оказа катастрофална. Построени са няколко завода за производство на тежка вода, включително и в Африка.
  Така че не е чрез измиване, а чрез валцуване, но ядреният реактор на нацистите е започнал да работи през декември 1942 г. Дори малко по-рано от американците. След пораженията в Тихия океан те започнаха сериозно разглобяване. А финансирането на ядрената програма беше драстично намалено.
  Началото на 1943 г. е белязано от обявяването на тотална война от Хитлер и въвеждането на всеобща трудова повинност в окупираните територии. Масовите удари на V-1 срещу Лондон не се оправдаха съвсем. Британците се научиха частично да отблъскват такива удари, но германците взеха номера.
  Но подводната война се оказва наистина пагубна за Великобритания. Производството на оръжия на острова спадна рязко поради липса на суровини. Мегаполисът беше на ръба на колапса. Освен това нацистите превзеха Мадагаскар, а японците, заедно с нацистите, нахлуха в Австралия и сравнително бързо постигнаха нейната капитулация.
  Въпреки че Сталин разбира опасността от тактиката на изчакване, той остава верен на себе си и не влиза в битка. По-добре нека капиталистите да се изтребят докрай. И ще гледаме...
  Но тази тактика имаше и своите недостатъци. Използвайки огромни ресурси, Третият райх вече подготвя война срещу СССР. Производството на танкове в Третия райх през 1943 г. достига средно 1200 превозни средства на ден, плюс триста и петдесет самоходни оръдия. Освен това самоходните оръдия не са никак слаби. "Фердинанд", "Пчели", "Ягдпантера". Като се има предвид, че германците почти не претърпяха загуби в танкове, тяхното попълване на panzvale вече беше два пъти по-бързо от това на Червената армия. И количествената разлика в технологиите в полза на СССР започна да се свива.
  По отношение на качеството Fritz получи "Кралския тигър", сходен по тегло с KV-3, по отношение на проникващата сила, пистолетът дори беше донякъде по-добър поради качеството на снаряда и по-здравата челна броня. Е, свръхтежките съветски КВ-5 и КВ-4 се оказаха много ненадеждни технически, особено ходовата им част. Така че бойната употреба на такива чудовища беше под съмнение.
  И Сталин също нареди създаването на KV-6 със седем оръдия и две ракетни установки. Те направиха колата. Но се оказа толкова тежък и дълъг, че не можете да го носите във влак или да го разгърнете в битка. T-34-76 е доста успешно превозно средство, но по-слабо в челен бой от Panther или Tiger. А KV-1 и KV-2 са сравними с немските по тегло, но отстъпват на Panthers и Tiger в удара. Германският Т-4 настигна тридесет и четирите по брониране и надмина по въоръжение, видимост и оптика, и това при еднакво тегло или дори по-малко, ако сравним по-тежките модификации.
  Накратко, Fritz беше изтеглен и качеството беше на ниво. А появата на ME-309 и ME-262 даде предимство в качеството на авиацията. Като Yu-488, най-добрият бомбардировач с четири двигателя. А зад тях има реактивни модели. Като Ю-287 и Арадо.
  През септември 1943 г. нацистите най-накрая извършват успешен десант във Великобритания. След две седмици битки - Англия капитулира. И въпреки че Чърчил избяга в Канада, изходът от войната на Запад изглеждаше предрешен.
  Рузвелт, загубил основния си съюзник и страхувайки се от нарастващата мощ на Третия райх, поиска мир.
  Хитлер, след обсъждане с обкръжението си, постави условие на Съединените щати: отхвърляне на ядрената програма и признаване на всички завоевания на Япония и Третия райх. Както и изтеглянето на войските от Исландия, която Фриц вече беше покрила с подводния флот. Контролът на Страната на изгряващото слънце над Гая, където битките все още не са спрели. Освен това Хитлер поиска материална компенсация за Третия райх и Япония за всички разрушения и военни разходи, причинени от Съединените щати и Великобритания.
  Въпреки че условията на мира са изключително трудни, Рузвелт с големи трудности успява да прокара приемането им в Конгреса и Сената.
  Голяма роля в съгласието на САЩ изиграха намеците на Сталин, че той не е против присъединяването към коалицията на силите на Оста и поне е готов да си върне Аляска.
  Победи американският прагматизъм, който се оказа по-висок от ентусиазма и емоциите. Освен това ядрената програма на германците се развиваше по-бързо от американската и това беше изпълнено с катастрофа в бъдеще.
  Първата фаза на Втората световна война приключи. Но сега фюрерът искаше да сложи край на СССР.
  Неочакваната изчаквателна тактика на Сталин и неговата преданост към каузата на световния мир изиграха зловеща шега. На Йосиф се противопоставиха Третият райх и Япония с всички ресурси на източното полукълбо, включително Австралия, и някои предмостия в западния свят.
  Страната на изгряващото слънце обаче все още не е довършила Китай, но можеше да отвори втори фронт. Хитлер, от друга страна, активно формира колониални войски и чужди легиони. В същото време се увеличава и производството на оръжия.
  През първата половина на 1944 г. производството на танкове и самоходни оръдия в Третия райх достига и надхвърля сто автомобила на ден. Panther-2 в своето ниво заобиколи всички съветски автомобили. Появи се по-усъвършенстван немски танк "Лъв", а скоро и "Кралски лъв".
  И най-важното е, че серийно се разработва реактивна авиация. В отговор танковете Т-34-85 и ИС-1 и ИС-2 бяха пуснати в производство в СССР, а серията KV също не беше свалена от производство. Най-масовият сериен танк на Третия райх за 1944 г. е Пантера-2, а на СССР Т-34-85. По-тежките модели бяха произведени в значително - около пъти, в десет по-малки количества. И германците не искаха да карат тежести много по съветските пътища, а Сталин започна да изпитва недоверие към серията KV, а IS се оказаха твърде сурови.
  Въпреки това германската "Пантера" -2 с 88-мм оръдие с калибър 71 L надмина Т-34-85 по бронебойна мощ на оръдието, в предната броня и малко отстрани, а също и не отстъпват по отношение на шофирането с двигател от 900 конски сили и тегло от 47 тона. Дори когато теглото на немския танк нараства до 50,2 тона, това се оказва не фатално.
  И германската реактивна авиация изобщо нямаше достоен противник.
  Хитлер решава, че е по-добре да не протака гумата и започва войната на 22 юни 1944 г. Хвърли върху СССР триста и петдесет свои и чужди дивизии и сто и двадесет сателитни дивизии. На страната на Третия райх бяха: Румъния, Унгария, Словакия, Хърватия, Финландия, Швеция, Италия, Португалия, Испания, България, Аржентина, Турция.
  Германците също са използвали огромен брой чужденци и hiwi във Вермахта. Като цяло Третият райх, само в първия ешелон, хвърли в битка дванадесет и половина милиона войници, от които не повече от четиридесет процента бяха германци по националност. Сателитите добавиха още три милиона. Общо в първия ешелон има почти шестнадесет милиона пехота, около тридесет и три хиляди танка, повече от петдесет и пет хиляди самолета, около двеста и петдесет оръдия и минохвъргачки.
  СССР, след мобилизация, разположи тринадесет и половина милиона войници, но част от силите трябваше да бъдат задържани в Далечния изток и вътрешните райони. В първия ешелон имаше осем милиона войници, около тридесет хиляди танка, почти четиридесет хиляди самолета и около двеста хиляди оръдия и минохвъргачки.
  Така от страната на Третия райх има двойно превъзходство в пехотата и петкратно превъзходство в мобилността на силите, с по-добра картечница. Вярно, СССР има много картечници, почти паритет.
  Разликата в танковете не е голяма, но процентът на остарелите превозни средства в СССР е по-висок, както и танковете от по-ранни версии.
  Германската реактивна авиация няма противник, а витловите самолети на Третия райх са по-бързи и по-добре въоръжени. Вярно е, че съветските превозни средства превъзхождат хоризонталната маневреност.
  При артилерията и минохвъргачките съотношението на силите е най-близо до равенството. И количество, и качество.
  Вярно е, че флотът на Третия райх е особено подводен, многократно по-силен от съветския. Както е в случая с Япония.
  Освен това нацистите вече имат балистични ракети клас А в масово производство и първите дискети излетяха.
  Като цяло нацистите ще бъдат по-силни, а Сталин доста разумно подготви, макар и със закъснение, защита. Но много не е направено. Линията Сталин не е напълно възстановена и най-важното е, че войските не са достатъчно обучени да задържат линията. Въпреки че бяха отчайващо преквалифицирани.
  Граничната линия на Молотов, за три години шансове, като цяло беше завършена, но се намираше твърде близо до границата и нямаше достатъчна дълбочина. Освен това Сталин нарежда изграждането на трети ешелон зад Днепър, но това започва едва след капитулацията на Съединените щати.
  Вярно е, че в допълнение към съветските войски може да се разчита на части от НКВД, чийто брой достигна един милион войници и милиция. Това са около четири милиона души, само в западните градове. Въпреки че, разбира се, тяхната бойна ефективност е много по-лоша от тази на редовните части.
  Германците, както и истинската история, нанесоха основния удар в центъра, прерязвайки Бялистокския перваз и Лвовския юмрук. Още първите дни на боевете показаха, че германците, въпреки големия брой чуждестранни части, провеждат настъплението повече или по-малко гладко. Но съветските войски често се губят.
  Освен това боеспособността на украинските части се оказа съмнителна. Много дезертьори се предадоха още в първите дни на войната.
  Не беше възможно да се сдържи врагът в гранични битки. И тогава Сталин направи грешка, като забрани изтеглянето на части към главната линия и поиска изправяне на фронта. Грешката обаче беше коригирана, но със закъснение. Германците успяха да превземат Минск още на 28 юни, след като пробиха линията на Сталин в центъра.
  Объркването само се засили. На 30 юни се състоя очакваното влизане във войната на Япония и нейните сателити. Така че за момента трябваше да забравим за прехвърлянето на войски от Далечния изток.
  Германският пробив в центъра се разширяваше. Имаше огромна празнина, която те отчаяно се опитваха да запушат. Но нацистите напреднаха и на 16 юли нахлуха в Смоленск.
  Хвърляйки всички налични резерви в битка и поставяйки милициите под оръжие, Сталин и Жуков успяха да спрат настъплението на Фриц в центъра. Но Хитлер насочва войските си на юг. Нацистите създадоха огромен котел в Киев и завзеха почти цяла Украйна.
  Блокира Ленинград, нахлува в Крим. Ходът на военните действия много приличаше на 1941 г., като безпощадна карма. Но разликите също бяха доста значителни. СССР през 1941 г. имаше малко свободни резерви, а сега всичко вече беше мобилизирано. И когато стана щурмът през октомври, се оказа, че почти няма с какво да се удържи защитата.
  До началото на ноември 1944 г. нацистите обграждат Москва, принуждавайки Сталин да избяга в Куйбишев.
  Нацистите, за разлика от реалната история, имаха значително числено превъзходство. Имаха достатъчно дивизии, за да заобиколят Москва от север и юг. Но съветските части са се пръснали твърде много по различни фронтове.
  Реално през 1941 г., след мобилизациите, Сталин получава предимство пред Вермахта в числеността на личния състав и разполага с четири пъти повече самолети и танкове, отколкото Третият райх има от самото начало на войната. И през първите пет месеца на войната в реалната история е произведено повече съветско оборудване.
  Но сега нацистите са козове, както от страна на количеството, така и на качеството на оръжията и личния състав. И Червената армия има същите рани като през 1941 г. Включително нежеланието на украинците, балтите и много малки нации да умрат за съветската система. Масово предателство и натъкване на жертви на репресии, лишени от собственост и други обидени от всички ивици. Включително и идеологическите врагове на съветския режим.
  А фактът, че германците победиха и Запада, само увеличава броя на предателите.
  Ето защо не е изненадващо, че Москва е обкръжена, а германците са превзели Донбас, Воронеж и се придвижват към Сталинград.
  Зимата през 1944 г., за съжаление, не беше толкова мразовита и снежна, колкото през 1941 г. Москва обаче героично издържа до края на декември 1944 г. Сталинград пада през януари 1945 г. и битките за него не са много дълги. През февруари и началото на март германците и техните сателити напълно превзеха Кавказ и петролните кладенци в Баку.
  Тогава офанзивата тръгна по Волга. До Саратов, до Куйбишев и по-нататък до Оренбург и Казан.
  Сталин избяга в Свердловск. Казан падна през май. През лятото германците и японците продължиха да се движат в дълбините на Русия. Съпротивата на съветските войски падна. На 5 август 1945 г. Свердловск е превзет. И на 3 септември 1945 г. Сталин най-накрая се съгласява да се предаде. В замяна на собствения си живот и свобода.
  Втората световна война свърши. Но мирът не трая дълго. Изпробвайки ядрени оръжия, Хитлер се убеждава в тяхната феноменална разрушителна сила.
  Сега изглеждаше, че Япония и Съединените щати все още са на пътя към световното господство на Третия райх. И въпреки че фюрерът завладява повече земя от Чингис хан, Александър Велики, Наполеон, император Троян и Сюлейман Великолепни взети заедно, той решава да победи и Япония.
  Точно три години след края на Втората световна война сто балистични, междуконтинентални ракети с мощни ядрени заряди покриват наведнъж страната на Изгряващото слънце.
  И тогава започна офанзивата на сухопътните части на Вермахта и флота. Германците сравнително бързо завзеха владенията на Япония в Азия, а самата метрополия беше изравнена със земята с атомни бомби.
  Повече или по-малко продължителна съпротива беше оказана от тихоокеанските владения на страната на изгряващото слънце. Но до юни 1949 г. всичко свърши. Сега оставаше само да победят Съединените щати. Освен това имаше защо. Американците, противно на споразумението, все пак разработиха ядрени оръжия и проведоха своя таен тест.
  Хитлер започва войната на 1 януари 1950 г., хвърляйки триста ядрени ракети наведнъж на новата година.
  Опустошителен ядрен удар разруши сто големи американски града и уби няколко десетки милиона души. Добавено още едно от най-големите престъпления на Адолф Хитлер към най-дългия списък на най-отвратителните зверства.
  След това дойде нахлуването в Канада и от юг заедно с латиноамериканските диктатури. Американците бяха отслабени и шокирани, но се биеха отчаяно. Те разбраха, че поражението за тях означава само робство и бавна, мъчителна смърт.
  Следователно това беше най-отчаяната от всички войни. И това продължи повече от година, принуждавайки Третия райх да хвърли още около двеста ядрени заряда и да превърне много плодородни земи в радиоактивна пустиня.
  Но въпреки това целта беше постигната и последният враг на Третия райх беше победен. И след това започна процесът на така наречената световна глобализация. Германската марка стана единствената световна валута. Дори формално независимите държави бяха сведени до нивото на колонии на Третия райх, като същевременно се запази само ограничено местно самоуправление.
  Евреите и циганите бяха обявени извън закона: те бяха издирени и унищожени. СС извършва масови чистки и бушува. Настъпи истински кошмар - часът на дракона. Или по-точно епоха. Фюрерът изграждаше истинска световна тоталитарна империя с претенции за космическа експанзия.
  През 1959 г., по време на честването на седемдесетата годишнина на фюрера, се състоя официална коронация, световен плебисцит, който узакони титлата суперимператор. И когато Адолф Хитлер умира през 1967 г., синът му наследява титлата и властта му.
  По това време планетата Земя вече беше основала селища на Луната и на Марс с Венера и активно се подготвяше за експанзия във външните звездни светове ... Нацистите искаха универсална империя - изграждането на Звездния райх, за да потопете цялата вселена в кошмар.
  
  НОВИТЕ ПРИКЛЮЧЕНИЯ НА РИЦАРИТЕ ОТ ЧЕТИРИДЕСЕТТЕ ОСТРОВА
  Димка строши сабята си на парчета и онемял, примигнал с очи, застана на улицата. Ръцете му бяха покрити с кръв, а това, което беше останало от меча, беше окървавено. Прозвучаха сирени. Лятна градска улица. И бягащи полицаи. Последва удар с палка по гърба. Димка едва чуто казва:
  - Предавам се!
  Връщат ръцете му назад и щракват белезниците. Момчето изпитва болка от метала, инжектиран в китките му. Водят го във фургон - черна врана.
  Димка изпитва смесица от гняв и страх. Припомня миналото. Остров, където децата са се борили за съществуването си с мечове. Дървени, но когато момчето е обзето от ярост, те се превръщат в остро шлифована стомана. Димка остана там повече от няколко месеца. Той се бори, бори се, беше ранен и се рани. Дори лично уби предателя. Всичко беше. И накрая победиха.
  Жалко, че само децата останаха на разрушения кораб. И успя да избяга само с момичето си. След такива приключения затворът вече не изглеждаше като държава.
  Той удари момчето побойник с меча си и го видя да лежи, а от него изтече локва кръв.
  Смъртоносен ли беше ударът? Толкова нещастен, Димка, сякаш не е имало достатъчно приключения на главата му преди това. И ако убие какво? Затвор? Ще го отведат ли в мръсна, миризлива килия с престъпници?
  И колко далеч ще седи? Той е само на четиринадесет години. Повече от десет, според закона, те нямат право да дават. Може би всичко ще се получи!?
  В двора на деветдесет и втората година. Време, в което толкова много се говори за демокрация и свобода, но бандитизмът набира скорост.
  Фунията спря и извадиха Димка. Красиво, загоряло момче с черна коса не прилича на бандит, а по-скоро на жертва с оковани белезници.
  Почти веднага Димка е отведена при следователя и прокурора.
  Сложиха ме на стол.
  Следователят зададе няколко рутинни въпроса и каза с усмивка:
  - Раненото от теб дете умира! Затова се молете на Господ да не умре!
  Димка отвърна с въздишка:
  - Не исках...
  Прокурорът протегна лист:
  - Това е признание. Ако подпишете, ще бъдете освободен под гаранция в очакване на процеса. И там, предвид младата възраст и липсата на карания в полицията, ще го получите условно!
  Димка погледна вестника, бързо го прочете и поклати отрицателно глава:
  - Тук пише, че тийнейджърът сам е нападнал компанията. И направо ме нападнаха!
  Разпитващият имаше мишка физиономия и дебели вежди, той избълбука:
  - Подпишете както ви съветваме! В противен случай ще свършите в затвора. Сега ние буквално сме натъпкани с дела и вие ще трябва да седите пред съда много дълго време. А там в килията има три реда легла на дъски, кофа с помия в ъгъла и петдесет нервни, гладни момчета като теб. Различни видове престъпници. И дори момчето, което ранихте, да остане живо, следствието ще продължи три години, а след това още една година и съд! Ще прекараш най-хубавите години от живота си в ада!
  Прокурорът кимна в знак на съгласие и потвърди:
  - Мярка за неотклонение или задържане под стража, или подписка за неотклонение и ще бъдеш прибран от мама и тати. Изборът е твой! И повярвайте ми, колониите за непълнолетни вече са пренаселени и те с радост ще ви дадат пробация. Но ако се карате с нас, тогава със сигурност ще има място!
  Димка почувства, че следователят и прокурорът не се шегуват. И всъщност могат да изгният в затвора. Въпреки че, от друга страна, не е факт, че ще бъдат освободени, ако той подпише. Има ли много примери, когато ченгетата мамят? Но основното в Димка беше упоритостта и упоритостта, които ясно се проявиха след престоя на островите на смъртта. И момчето каза решително:
  - Не!
  Следователят изръмжа рязко:
  - Какво не е?
  Димка каза грубо:
  - Няма да подпиша! Нападнаха ме, искаха да ме ранят с верига и това беше самоотбрана!
  Следователят изръмжа:
  - Добре тогава! В затвора, седнете една седмица по-мъдър!
  Прокурорът кимна и се подписа:
  - Докато е на два месеца арест. Но разбира се, можете да пуснете по-рано!
  Следователят изръмжа:
  - Мисля, че задържането ще се отрази добре на момчето!
  Димка е изведена от офиса и отведена в затвора. Белезниците издрънчаха и единственото, което Момчето трябваше да направи, беше да пресече веригата на пътя. Там трябваше да го приемат.
  Димка вървеше с верига, окована до двама полицаи. Чувствах се доста зле. Затвор, килия, зли затворници. Да, и той се забърка в неприятности, като отказа да подпише самопризнание. Въпреки че, от друга страна, след това няма да се откачите.
  Дима беше отведен в дежурната стая. Име, фамилия, бащино име, ценности с вас.
  Тогава шмон. Полицай и две жени в бели престилки заведоха момчето в стая с огледало и включиха допълнителни лампи. Последва командата:
  - Съблечи се!
  Димка въздъхна - шмон! Просто се чудя защо жени? Момчето свали дънките, тениската, маратонките, якето. Останаха му само късите панталони.
  Млада жена в бяло палто отбеляза:
  - Той е добре сложен!
  Офицерът извика:
  - И си свали гащичките! жив!
  Димка, изгаряща от срам, ги свали и тях. Неволно се изчерви и се покри. Полицаят извика:
  - Тихо! Ръцете по шевовете! Погледнете по-отблизо - това е убиец!
  Жена в бяла престилка, която приличаше на медицинска сестра, се усмихна и си сложи тънки медицински ръкавици, изгука:
  - Такива не сме виждали! Спокойно момче, леля ти ще те усети!
  Тя започна да разглежда тялото на Дима. Минах през косата на момчето, която беше пораснала по време на престоя му на островите. Внимателно срешете всеки кичур, търсейки нещо скрито. Може би дори пари. Тогава тя блесна в ушите и ноздрите на момчето. Тя го направи внимателно, сякаш се надяваше да открие нещо.
  Тогава тя нареди да постави главата си на отвора и заби ръце в брадичката си. Тя пъхна ръка в устата си. Димка помириса и вкуси гума с езика си. Жената опипа зад венците, зъбите, зад бузите. Когато тя натисна корена на езика, момчето почувства пристъп на повръщане. Да, колко неудобно. Ръката му стигна чак до сливиците и му стана трудно да диша.
  Тогава най-накрая жената й го изпрати и се ухили:
  - Няма нищо!
  Офицерът нареди:
  - Продължавай Олга! Личният обиск с оглед особената опасност на предмета трябва да бъде най-задълбочен!
  Жената в бяло започна да опипва гърдите на Димка. Тя вдигна ръце и погледна под мишниците си. И с неочаквана сила натисна пъпа. Димка ахна...
  Тогава жената спря и попита:
  - Ами сега да кляка!
  Полицаят изръмжа:
  - Не е много надеждно! Вижте и ануса му!
  Жената в бялото палто поклати глава.
  - Това изисква специално разрешение! По същия начин, за да проверите интимните места на момчето!
  Офицерът изкомандва вяло:
  - Седни, дяволче...
  Димка отговори с достойнство:
  - Аз съм момче!
  И стана лесно да клякам. Седнал десет пъти. След това жените огледаха подметките му и минаха между пръстите на краката му.
  След това Димка беше в съседната стая. Там друго хлапе, в затворническа униформа, остригано до нулата с пишеща машина в ръце, каза:
  - Какво ново?
  Полицаят отговори:
  - Да, и много хрътка!
  Момчето се засмя и отбеляза:
  - Не е толкова страшен! Е, седни на стола и се подстрижи!
  Димка седна. Не е хубаво да си гол. И тогава те оплешивяват като престъпник. За капак машината беше тъпа и беше болезнено да се подстрижеш. Гъста черна коса падна на пода. Върху тях ги тропнаха съборените ботуши на млад каторжник. Изглеждаше, че с всеки кичур коса си отива частица от безсмъртната душа и ти ставаш все по-малко свободен. Настроението на Дима беше потиснато. Предстоеше му затворническа килия и среща с непълнолетни престъпници.
  Димка обаче никога не се страхуваше от връстниците си. И след втвърдяването на Четиридесетте острова, вече не е страшно. Ако е така, той ще се бие. А затворът?
  Какво е друг тест. Той е само на четиринадесет години и има цял живот пред себе си.
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"