Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Късметът На Путин С Николай Ii-10

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Приключенията на момчето-генерал в Русия продължават. А Николай II, който получи богатството на руския президент Владимир Путин, отпразнува седемдесетия си рожден ден. Третият райх на свой ред анексира Австрия и става ясно, че бързо наближава нова, световна война.

  КЪСМЕТЪТ НА ПУТИН С НИКОЛАЙ II-10.
  АНОТАЦИЯ
  Приключенията на момчето-генерал в Русия продължават. А Николай II, който получи богатството на руския президент Владимир Путин, отпразнува седемдесетия си рожден ден. Третият райх на свой ред анексира Австрия и става ясно, че бързо наближава нова, световна война.
  . ГЛАВА 1
  Новата година вече мина и дойде 1938 г. Тази година Николай II трябва да навърши седемдесет години. Изглежда не е толкова много. Но нито един руски цар или царица не е доживял до такава възраст. А от князете само Ярослав Мъдри от Киев и легендарният Мономах успяха да преминат подобна възраст. Управлението на Николай II беше просто феноменално успешно. Колко завоевания. Русия има излаз на Индийския океан, а под неин контрол са Китай, Япония и дори цяла Америка - включително и Северна, и Южна. Царска Русия вече е най-голямата империя в историята на човечеството. И тя няма равна.
  Но в Европа Третият райх, воден от Адолф Хитлер, бързо се засилва. Други страни - особено Великобритания, Франция, Италия искат да отнемат множество руски територии.
  Великобритания все още притежава множество колонии. Франция, Белгия и Холандия също имат колонии.
  Царска Русия иска да завладее и Индокитай, и Индия, и Африка, и Австралия. И разбира се Европа.
  Режимът на император Николай II мечтае за световна империя и една планета - една власт!
  Така че вече започва да се формира коалиция. От една страна необятна Русия, а от друга всички останали страни по света. И това неминуемо трябва да доведе до Втората световна война. И има шанс това да е последната война в историята на човечеството между хората.
  Нацистка Германия трябва да стане водещата ударна антируска сила, но все още не е завършила подготовката на Вермахта. А четиригодишният план за подготовка за война още не е изпълнен.
  И още една междинна задача: анексирането на Австрия. Да добави население и индустриални ресурси за война. Хитлер иска да завладее Русия.
  Цар Николай II обаче решава засега да не пречи на присъединяването на Австрия към Германия. Ако Втората световна война е неизбежна, тогава нека Третият райх атакува първи. И да има голяма война с цялата коалиция. В царска Русия раждаемостта е все още висока, има и полигамия. Но смъртността продължава да намалява.
  Разпределението на земята се свива и пренаселеността може да заплаши в бъдеще. Освен това от полигамията - много мъже не могат да намерят жена за себе си. В крайна сметка мъжете и жените се раждат приблизително еднакво. И ако мнозина, особено благородниците, имат четири жени, то бедният човек няма да получи дори една.
  При тези условия има твърде много излишни, необвързани мъже. И Николай II, и руското правителство изобщо не са против факта, че два или три милиона мъже са загинали на бойното поле. Първата световна война беше твърде лесна и победоносна. И Николай II няма нищо против да се бие още малко, срещу всички страни от останалия свят. За намаляване на мъжкото население. И превземете целия свят.
  Русия, с всичките си колонии, особено Китай, вече има по-голямо население от всички останали страни по света, взети заедно. И благодарение на завоюваните САЩ икономиката им е по-силна от тази на останалия свят.
  Това означава, че Русия практически няма риск да загуби голяма война на изтощение.
  И желанието да се проведе последния въоръжен конфликт в историята на човечеството.
  Само основното е, че Хитлер нападна пръв. Затова Николай II нарежда - да не се пречи на германците да извършат аншлуса на Австрия. И в същото време да продължи укрепването на армията. Подготовка за последната Втора световна война в историята на човечеството.
  Междувременно е януари 1938 г. Олег Рибаченко, външно подобен на момче на около дванадесет, но много мускулест и релефен, завършва изграждането на подземен тунел между Чукотка и Аляска. Въпреки полярната зима, безсмъртното, вечно момче работи полуголо, босо и по шорти само.
  Много е красив, макар да изглежда като дете юнашко. Той е момче, което помага на Николай II в различни войни и да реализира феноменален късмет във военните дела, а в този случай и в икономиката.
  Олег Рибаченко вече е постигнал много подвизи. И той има титлите и на графа, и на най-светлия принц, и на херцога, и на ранга на маршал.
  Но сега работи с лопата заедно с останалите деца. И тези руски и американски деца, особено момчетата, също се опитват да работят боси и по шорти.
  И се строи голяма подземна магистрала.
  Олег Рибаченко работи, а лопатата му е като витло. Тунелът е почти завършен. И тогава можете да направите нещо по-интересно. Например в Китай отново се появиха антируските партизани. Да, и в Афганистан някакъв шейх събира войски и призовава за Джихад. Борбата със сигурност е по-интересна от работата. Но трябва бързо да изкопаете тунела. И тогава, когато войната започне, ще бъде възможно да се доставят оръжия и друго оборудване, произведено в Америка, по директна железопътна линия.
  В края на краищата е ясно, че докато ядреното оръжие не е създадено в масово производство, е необходимо да се завърши завладяването на света.
  Николай II е все още жив. Но има проблеми. Най-големият му син Алексей умира през октомври 1937 г. А внукът е само на шест години от 25 ноември 1931 г. И ако царят-баща е огънат, тогава той ще трябва да назначи регент дори с непълнолетен внук. И това създава определени проблеми. И може да доведе до сериозна борба за власт.
  От друга страна, продължителността на живота на Николай II е свързана с продължителността на живота на този, чийто късмет е получил.
  И Николай II ще живее колкото Владимир Путин. Така че, докато монархът е на власт, а не дълбок старец, тогава войната трябва да започне. Условно Олег Рибаченко очаква Хитлер, натрупал сила, да атакува на 1 септември 1939 г. Преди това Николай II може да има време да живее. И тогава ще има война с цяла коалиция от европейски държави и техните колонии. Последната война в човешката история.
  Като се има предвид, че колониите всъщност не искат да бъдат под петата на европейските нашественици, а Русия даде на покорените си народи равни права с руснаците, тогава балансът на силите за Третия райх и други държави е просто катастрофален и не е в тяхна полза. Така че Втората световна война почти сигурно ще приключи с царска Русия, която ще завладее целия свят. И ще дойде една световна, обединена империя.
  След това Олег Рибаченко ще завърши своята мисия на планетата Земя и ще може, първо, да порасне до шестнадесет години, и второ, да започне да пътува из Вселената.
  И така той се задържа в двадесети век. Къде например е много скучно без компютърни игри и интернет.
  И така изглеждаше, че няма да продължи дълго, тогава най-накрая хегемонията на царска Русия.
  Но има някои но... По-специално, кога Хитлер ще нападне? И ако не посмее да го направи, на датата, която е била в реалната история. Особено ако други държави не го подкрепят в това?
  Трябва да се отбележи, че въпреки че Владимир Путин премина седемдесетгодишния етап, той очевидно деградира, като отприщи братоубийствена война срещу Украйна. И ако протака живота си, тогава нещата могат да стигнат до ядрена война. Така че за Николай II също е опасно да живее твърде дълго. Въпреки че наследникът все още е момче, силният регент може да направи много. И тук не е необходимо да мислите, че всичко ще бъде загубено.
  Необходимо е само да се убеди Николай II. Тук обаче има някои проблеми. Необходимо е да има писмено завещание с назначаване на регент. Тогава може би ще има смисъл. И така наистина може, ако императорът внезапно се огъне или стане жертва на опит за убийство, да избухне сериозна борба за власт.
  И точно от това могат да се възползват Хитлер и неговите съюзници.
  Самият Олег също искаше голяма война. За да бъде целият свят една империя. В този случай човечеството ще стане едно и ще започне да завладява Космоса. И в бъдеще ще има космическа, човешка империя. Или може би междузвездни войни с други сили.
  И Николай II от царя на неудачника ще стане най-великият владетел на човечеството, на всички времена и народи.
  Момчето работи и пее, за да развесели:
  Какво имаше предвид Господ?
  Той, живеещ в ужасно разстояние ...
  Когато беше дадена заповед за работа,
  За да не останем насън.
  
  Макар и великолепно кралско облекло,
  Но няма по-скъперник....
  Бедността стреля направо -
  Нашият свят на страдание е епичен!
  
  И Адам не е виновен
  Прост съветски, руски човек ...
  Ходех гол, без да крия срама,
  Като пролетарий при царизма!
  
  Бог му даде храна - ограничение,
  Паси без да познаваш разклоненията...
  И ако искаш повече, ще бъдеш бит!
  И пийте с длан без бутилки.
  
  Адам изтърпя такава съдба,
  В някакъв зловещ, скучен рай!
  Но змията летеше на крила,
  Той разбра: човек страда ...
  
  Има начин да се измъкнем от гъсталаците,
  Изградете град, дайте потомство!
  За да не се лутате през горичката,
  Понякога имате нужда от коварство!
  
  Откраднах вълшебния ключ от рая,
  В Eden рутина да напусна...
  Там ще намерите момичешки мечти
  Поне можеш да загинеш в подземния свят!
  
  Да, разбира се, че има риск, момче,
  Тази планета не е подарък...
  Но ще познаете съвестта, честта,
  И вие ще намерите, познайте своя чифт!
  Адам получи този ключ -
  Отвори портите и напусна рая.
  Грешникът изразходва много сила,
  Стъпвайки по камъните на големи планини...
  
  Тук той отново вижда портата -
  И отново се появи крилатата змия ...
  Той каза: Аз съм добър Сатана -
  Тук болтът се отвори сам ...
  
  Адам влезе и той вижда -
  Такова рисувано чудо...
  Гола девойка зад хълма,
  Порцелановата терта е златен съд.
  
  Но колко е добро
  Адам момчето не можа да устои!
  И целуни устата й
  По-сладък от мед!
  
  
  Тя му отговори -
  Тела в бурен екстаз се сляха...
  Не, не проклинай Сатаната -
  Момчета се появиха в грях!
  
  Бог ги изгони от рая, но...
  Планетата стана техен дом.
  Въпреки че хората имат едно слънце,
  Но потомците станаха хиляди !
  
  Да, беше много трудно
  Наводнения, суши и зими.
  Но умът е мощно гребло,
  Човекът стана силно същество!
  
  Как може един ангел да лети
  Как демоничните планини унищожават релефа!
  Създайте път, където е пътеката -
  Достигнете всяка точка на сушата.
  
  И имате нужда от пространство пространство -
  Ние също ще можем да завладеем.
  Така че нашият грях не е присъда,
  Не, не говори поп глупости!
  
  Не бъди грях - няма напредък,
  Мислите генерират движение!
  Един отговор на проповедта:
  Не ни трябва чужд рай!
  Момчето терминатор запя и започна да работи по-весело. Остана съвсем малко. И други деца работят. Все пак руският народ е невероятен. Например, най-обикновените момчета, а не безсмъртните, са способни да работят боси и с голи гърди в януарския мраз на Чукотка, което е невероятно.
  А босите, детски крачета оставят изящни красиви отпечатъци в снега. Тук момичетата работят в еднакви туники, а също и без обувки.
  И изненадващо, поне един кихна!
  Олег Рибаченко се усмихва и пее с ентусиазъм, оголвайки детските си, но силни и остри зъби като вълче:
  Моят пиедестал е страхотен, не е направен от ръце;
  Дори пътят да е отъпкан с кръв!
  Народът на Русия е мощен, непокорен;
  Ето силата на руския райх разкъсана на парчета!
  
  Рицарите вярно служиха на отечеството,
  Wins отвори безкраен акаунт!
  Всичко в името на светата майка Русия,
  Че шахтата от подземния свят ще гръмне!
  
  От какво може да се страхува един руски воин?
  Какво ще го накара да изтръпне от срам!?
  Ние не се смущаваме от пламъка на цвета на блясъка,
  Има само един отговор - не пипайте моята Русия !
  
  И с кой друг се борихме победоносно,
  Кой беше победен от военна ръка?
  Наполеон е бит в бездната на безнадеждността:
  Мамай е в ада със Сатаната!
  
  Ние победихме rati на Commonwealth ;
  Те бързо превзеха Порт Артур!
  Те се биеха диво с Османската империя;
  И дори Фридрих издуха битката на Русия!
  
  Никой не може да ни победи, знаете, не може;
  Адските орди нямат шанс за отмъщение!
  И никой не е в състояние да ръмжи халба ...
  Но тогава дойде копелето Горбачов!
  
  Всичко, което предците са събирали малко по малко;
  Той раздаде гадното куче без бой!
  Тук комунизмът избледня,
  Американецът взе пиедестала!
  
  Но новото правителство на Русия,
  Успя да защити света, ред!
  Силата на Отечеството се възроди;
  Така че пътят към космоса, разширяването е отворен!
  
  Скоро вселената ще стане наша;
  А човекът със силата на могъществото е Бог!
  И изпитанията ще станат назидание,
  Всеки би могъл да възкреси мъртвите!
  Освен това е много добра и забавна песен. А останалите деца пеят и се радват.
  Въпреки че засега война с Третия райх няма. И където руската армия просто не е била. И също победи Германия. Но тя победи тази на кайзера, но все още не и тази на Хитлер.
  Въпреки че, разбира се, и двете страни искат да се бият. Освен това този път Хитлер няма да трябва да се бие на два фронта. Напротив, неговите съюзници са довчерашни врагове: Великобритания, Италия, Белгия, Франция, Холандия. Вярно е, че германците все още не са напълно готови за война, както и техните съюзници.
  И решават ли да се борят с такова чудовище като Русия, което е завладяло повече от половината свят?
  Но в крайна сметка съюзниците имат много сили и ресурси. Особено във Великобритания с нейните колонии.
  Но Олег Рибаченко, след като направи приблизителна екипировка , стигна до извода, че още в първите месеци на войната царска Русия лесно ще отвоюва Индия и Индокитай от британците и французите, както и това, което имат в Близкия изток. След това в Египет ще има само един сериозен проблем - Суецкият канал. И след това продължете да се търкаляте през Африка. Малко вероятно е колониалните войски да се съпротивляват упорито и да умрат за британците и другите колонизатори.
  И без Африка само Европа - Русия, която е завзела толкова много територии - не е съперник.
  Така че, ако има война, дори срещу цяла коалиция, тя ще продължи максимум година, година и половина. Въпреки че вероятно ще бъде по-кървава от Първата световна война. Но неговият резултат ще бъде практически предрешен. Може би дори би било по-добре - да атакуваме първи?
  Освен това, ако сега нападнете Германия, тогава други държави няма да подпишат?
  Дори с фашистка Италия Хитлер никак не е в лесни отношения. По-специално, все още трябва да се споразумеем за Австрия. Хитлер се е насочил към него.
  Е, завземането на Чехословакия или анексирането на Судетите е нереалистично за Фриц. Така че Кралство Бохемия е част от Русия. И самият крал на Чешката република Николай II. Така че вече няма съвпадение с предишните успехи на Хитлер.
  Така че все още не е факт, че той ще рискува да атакува Кралство Полша, което е част от Русия. Още повече, че царска Русия е единна и неделима империя, а всъщност унитарна. И е трудно да извлечете нещо от това. А Третият райх има армия, която все още е в зародиш. Едва през 1936 г. е въведена всеобщата военна служба. А офицерите страшно липсват.
  Така че е възможно инвазията на Хитлер да не чака. И ще трябва сами да атакуваме Третия райх, докато фюрерът не разполага с атомна бомба.
  Но готов ли е цар Николай Велики за това? Въпреки това той имаше достатъчно решителност да завладее Америка. И дори океанът не се намеси. И дори срещу Хитлер руските войски могат сами да преминат в настъпление.
  Олег работи с лопата, а след това с кирка. И след това чук. И го прави много енергично. И какъв е релефът на мускулатурата на момчето. Просто лята стомана и вълнички във водата.
  Това наистина е малко момче, от което се нуждаете. И работи много активно. И най-много иска да се премести някъде на юг. Така че през януари в Чукотка е тъмно, отвратително, страшно и студено.
  Но например в Китай и там да хващат бунтовници или в Афганистан. Да, и в Иран руската провинция щеше да си намери работа. Момчето е готово, както се казва, за подвизи.
  Не е лесно да си работен кон. Но има и други деца на работа тук. И те са боси и полуоблечени. И примерът на Олег затопля тези деца морално и те не замръзват при силен студ. И това също говори много.
  И за да се стоплите, песента ще помогне най-добре. И момчето терминатор отново запя;
  Велика, могъща, свещена страна,
  Няма по-сияйна под синьото небе!
  Тя ни е дадена от Всемогъщия Бог завинаги -
  Неограничена светлина, възвишена Русия!
  
  Светът никога не е виждал такава сила, никога не се знае
  За да тъпчем гордо просторите на космоса!
  Всяка звезда във вселената ти пее,
  Нека Рус е щастлива с нас!
  
  Все пак това е нашата родина, това е такава съдба,
  Командвайте пространството на всички въпроси!
  Всеки от нас, повярвайте ми, би искал това,
  Без никакви глупости, женски суеверия!
  
  Архангелите надуват могъщата си тръба,
  Те енергично прославят похода на нашите войски!
  И врагът ще намери своята участ в ковчег от трепетлика,
  И не получавайте данъци и данъци!
  
  Това е нашата родина, всичко в нея, повярвайте ми, е красиво,
  Тя обърна цялата вселена без усилие!
  Момичета със сладка тежка плитка,
  На лов да има здрава цев!
  
  Родината са сините очи на майката,
  Нейната ръка и нежна и каменна!
  И противниковият млад мъж, когото убиеш с куршум -
  За да пламне пламъкът по-ярко в сърцето!
  
  В безкрайното отечество вие полагате клетва,
  Тя е добра и за теб!
  Въпреки че в яростта на битката кръвта тече,
  Възмездието ще дойде на врага сега!
  
  Оръжията и смелостта са толкова мощна сплав,
  Лукавият не може да го победи!
  В самолет с бомби летях умно,
  И като гръмне, изсипват градушка от прозорци!
  
  Но заповедта на владетеля - отлетете детето на Марс -
  Време е да поставите място!
  И арогантността на марсианеца ще се набие в очите,
  Тогава виждаме далеч отвъд Плутон!
  
  Ще стигнем до висините на космоса, виждайки ръба на вселената,
  Такава ни е човешката съдба!
  И затова смейте момчето за подвизи,
  В крайна сметка знайте, че наградата е въпрос на печалба!
  Момчето пее и другите момчета го подхващат. Какво да кажа, изключително готино.
  Трябва да се отбележи, че децата пеят добре. И гласовете им са толкова плътни и лъчезарни.
  Олег отново се замисли. Наистина е тъпо да чакаш коалицията да ти падне. И защо фюрерът ще се отказва от Австрия? От една страна със сигурност има много привърженици на Германия. И Хитлер наистина издигна страната си икономически. Но настоящият канцлер не иска да загуби властта и да се присъедини към Третия райх.
  Така че струва ли си да дадем Австрия на германците? И Испания също! Въпреки че цар Николай II, като истински руски император, не подкрепя лявото испанско правителство. И в резултат на това германците и италианците взеха тази сила в обращение.
  Олег, разбира се, разбра, че царят не харесва бунтовници и левичари. Но все пак генерал Франко беше бунтовник срещу легитимното правителство на Испания, което дойде на власт на изборите. Дори да е отляво.
  Да се даде Испания на Хитлер и Мусолини едва ли е разумно. Но Николай II има свои собствени идеи. По-специално, може би той иска съюз с Хитлер. Да нападнат например Франция, Британия, Белгия, Холандия и да им отнемат безпроблемно всички колонии. И дайте на Хитлер пренаселена и безполезна Европа.
  И тези идеи също са интересни. В този случай улавянето на колонии ще бъде елементарно!
  И нека Хитлер се дави в Европа. Вярно е, че ако има време, фюрерът може да създаде ядрени оръжия.
  Ето как се казва нож с две остриета. Да, и за Владимир Путин е противопоказано да живее твърде дълго. Може би дори ще доведе до ядрена война. В Украйна Путин не успява, а диктаторът е нервен, авторитетът му сред хората пада. А в елита отдавна е изпаднал. Броят на недоволните бързо расте. Така че следващите президентски избори са под въпрос.
  Вярно е, че не се виждат силни конкуренти. Няма ги дори старите ярки личности. Жириновски почина, Ксения Собчак получи израелско гражданство и сега не може да отиде в президентството. И ярката звезда на левицата Павел Грудинин също залезе и дори не го допуснаха в Държавната дума. Така че президентските избори се очаква да бъдат изключително скучни. Путин, омърлял физически и морално, във войната с Украйна се олющи и хората не искат да гласуват за него, но и конкуренти не се виждат. Единственият сериозен противник е Навални. Но той е в затвора за дълго време.
  Най-перспективните опозиционери са комунистите. Но техният стар, болен и грохнал лидер Зюганов беше слаб дори срещу Елцин. И къде трябва да се изкачи в президентството на Русия на осемдесет години? Друг е въпросът, че президентските избори няма да минат честно. Ще има електронно гласуване, административен ресурс и хвърляне на бюлетини.
  Така че Путин, ако не умре и ако не го убият, ще го влачат до петия мандат. Едва ли ще се откаже доброволно от властта. Примерът на Назарбаев не вдъхновява за ранно пенсиониране. По-скоро обратното. Токаев първо натисна клана Назарбаев, а след това върна предишното име на Астана.
  Както и да се говори, нищо добро не блести в Русия на Путин. Ако на власт в САЩ дойде млад републиканец вместо възрастния Байдън, тогава Русия и лично Путин ще бъдат притиснати още повече. Освен това Николай II трябва бързо да започне инвазия срещу Хитлер.
  Тук все още има някаква интрига. Ако все пак Путин загуби президентските избори в Русия. Е, да кажем, че се появява неговият руски Зеленски или Рамзан Кадиров се осмелява да предизвика своя покровител, тогава какво да кажем за Николай II?
  Имат ли същата продължителност на живота като Путин? Но какво ще стане, ако Путин загуби властта, но все още е жив?
  Как тогава Николай II също ще загуби властта или не?
  Може би да напусне доброволно? Но внукът-наследник е още твърде малък. Тъй като Тамерлан починал на шестдесет и осем години, а неговият правнук, прекият наследник, бил още момче, империята се разпаднала много бързо.
  Да, понякога гениите трябва да живеят вечно. Но много по-често друг владетел ще умре рано. Например, когато Владимир Путин смекчи амбициите си, той имаше късмет. Но когато започна да претендира твърде много... Въпреки че Путин все пак има малко късмет. И ОПЕК намали производството на петрол, и икономиката все още не се е сринала, и опозицията в Русия е слаба. Същият Зюганов е джобна шестица, но той не умира и самите комунисти не могат да го махнат по никакъв начин. И от Сурайкин нова звезда не се получи, напротив, партията му се раздели и дори загуби това, което имаше. И в Яблоко новият лидер Рибаков не стана звезда. А Слуцки е дори по-лоялен от Жириновски. И засега Китай не оказва натиск върху Русия, въпреки че може да нокаутира много отстъпки.
  И талибаните все още не се катерят в Таджикистан, въпреки че е крайно време, докато ръцете на Русия са вързани от война с Украйна. А основният враг на Байдън е един стар и грохнал дядо, а републиканци и демократи се карат.
  Най-важният късмет за Путин е, че няма човек, за когото хората да кажат: ако не Путин, то този! Освен ако не се появи ярката звезда на Рамзан Кадиров, който може да мобилизира всички мюсюлмани в своя електорат. Но Кадиров също е много лоялен към диктатора. Така че докато Путин има късмет.
  И ако той веднага не завладя Украйна с темпото на блицкриг, тогава защото самият той е глупак и аматьор и посредственост във военните дела, не слушайки съветите на професионалистите. Как и защо Путин, имайки такъв феноменален късмет, не възстанови СССР. Първо, той не искаше, и второ, защото беше глупав и посредствен. Да имаш късмет не е лошо, разбира се, но все пак трябва да свариш топките.
  И Николай II, най-великият, и късметът на Путин се оказа феноменален и топките се варят. Ето резултатите, толкова впечатляващи и фантастични.
  Би било по-добре да не даваме късмет на Путин в реалния живот. И поне се уверете, че адмирал Макаров не загива толкова нелепо и напълно случайно!
  . ГЛАВА 2
  Олег Рибаченко беше малко уморен от тежката работа и след като се зарови в снежна преспа, той потъна в дълбок сън. И той мечтаеше;
  В Беларус също всичко може да е различно. Тук Вячеслав Кебич , де факто владетелят на Беларус по това време, взе и нареди да блокира регистрацията на Александър Лукашенко. И това не доведе до масови вълнения. Е, някои кандидати имат повече от други. В резултат Зенон Позняк се класира във втория кръг срещу Кебич . И на втория тур, благодарение на подкрепата на Русия, омразната репутация на Зенон Позняк и неговия прекомерен радикализъм, Кебич спечели и стана първият президент на Беларус.
  Самият Лукашенко така и не стигна до върха. Беларус влезе в зоната на рублата. И започна да ходи руската валута. От една страна, това е плюс, но от друга страна, както в Русия, започнаха да се появяват забавяния в изплащането на пенсии и заплати, което доведе до определени конфликти и вълнения.
  Въпреки това Кебич успя да поддържа добри отношения със Запада. И Елцин имаше надежден съюзник, но не толкова радикален. В Русия ходът на историята се промени донякъде. За разлика от агресивния Лукашенко, Кебич посъветва Елцин да не воюва в Чечня. И Елцин не е пращал войски там. Вместо това той разчита на проруската опозиция. Конфронтацията в Чечня обаче се проточи. И стана грозна. Къде са дудаевците , къде са другите сили.
  Колкото и да е странно, но липсата на война в Кавказ беше от полза за Владимир Жириновски. ЛДПР остава основната и най-популярна опозиционна сила в Русия. И основната борба на президентските избори се разгърна между Жириновски и Елцин. По принцип това можеше да се случи в реалната история, ако Владимир Волфович не беше подкрепил войната в Чечения и по този начин загуби значителна част от протестния електорат.
  Да, и медиите активно насърчаваха конфронтацията между Елцин и Жириновски. Имаше много пиар, много пропаганда. Но за разлика от истинската конфронтация: комунистите срещу Елцин, където някои пропагандни козове бяха на власт, с Жириновски се оказа по-трудно. Въпреки че го направиха фашист.
  Но в условията на ширеща се престъпност, хаос, корупция и мафия много руснаци не смятаха фашизма за толкова голямо зло. В крайна сметка Великата отечествена война беше отдавна и това изобщо не бяха същите фашисти. Тогава имаше лоши немски фашисти, а сега може би ще има най-добрите им руснаци. И в икономическо отношение Адолф Хитлер наистина направи чудо в Германия.
  Така че Владимир Волфович дори някак се гордееше, че го сравняват с Хитлер, и се опита да играе на това.
  Комунистите имаха и голям недостатък. Хората все още помнеха много добре - празни рафтове, тотален дефицит, карти и купони, особено от времето на Горбачов. А ерата на Горбачов е като управлението на комунистите.
  Хората, особено жените, които се редяха на опашка за връщане на старото, комунистическо време, не искаха. И то игра срещу Зюганов. А при Хитлер, особено преди войната, имаше капитализъм, което означава, че нямаше празни рафтове. Да, и самият Жириновски, въпреки че направи много популистки изявления, не обеща връщане към старите времена. И обеща преди всичко ред, да задуши престъпността, да сложи край на безработицата. Но Хитлер в Германия и престъпността удуши, и сложи край на безработицата, и сложи ред в нещата.
  Освен това за два месеца той покори цяла Европа. Тоест, като умело играете и агитирате, можете да обърнете сравнението си с Хитлер в своя полза. Така че на Елцин му беше много по-трудно, отколкото със Зюганов. Ако последното предизвика антипатия у мнозина вече на генно ниво - недостиг и празни рафтове и дори сталинистки репресии. Този фашизъм, дори сред ветераните от войната, далеч не се отричаше от всички.
  Още повече, че това беше нашият руски фашизъм. Икономиката не вървеше добре. И дори без Чечня Елцин имаше нисък рейтинг. И страната загиваше, и имаше върлуващ бандитизъм и престъпност. И дори повече, отколкото в реалната история. Така войната в Чечня доведе до редица ограничения на свободите, които намалиха престъпността, но липсата й в криминален план само я влоши.
  Така Жириновски се оказа с много повече козове от Зюганов.
  Трябва да се отбележи, че в реалната история Жириновски се провали мизерно на изборите през 1996 г. Но основната причина за неуспеха му беше липсата на вдъхновение и вяра в крайната победа. И тук е цялата конфронтация между него и Елцин, мътния Зюганов в сянка и Жириновски в най-добрата му форма. И този политик, когато е в шок, наистина е способен да прави чудеса. Освен това Жириновски е все още млад и пълен с енергия.
  И не бяга от телевизионни дебати, за разлика от Зюганов, който вече се страхуваше да се появи на екрана.
  Освен това Жириновски дори външно изглеждаше по-млад, а не плешив като Зюганов и не побелял като Елцин. И това също работеше в негова полза.
  Въпреки че Зюганов беше с тринадесет години по-млад от Елцин, външно той не създаваше впечатление на млад и свеж лидер. Но Жириновски, петнадесет години по-млад от Елцин, и външно, с неистовата си енергия, изглеждаше много по-енергичен и по-силен от този устремен старец.
  И това повлия на хода на изборите.
  Въпреки това се оказа, че Зюганов ще бъде трети. Но кого трябва да подкрепи на втори тур? С Елцин конфронтацията отиде твърде далеч. И въпреки че Жириновски не е комунист, той е левичар, а не антикомунист. И обещава ресори на комунистите.
  А Лебедът е езиков и тъп и не се е разплел. Така че изборите се проведоха по друг сценарий. Жириновски получи повече гласове на първия тур от Елцин, а на втория получи подкрепата на Зюганов. И в резултат Елцин провали втория тур с огромна разлика. Освен това на втория тур за Елцин бяха подадени по-малко гласове, отколкото на първия. И Владимир Жириновски стана новият президент на Русия. И това се оказа триумф за Владимир Волфович.
  Въпреки това, противно на очакванията, курсът на Русия не се е променил много. Жириновски не изостри отношенията със Запада. Той продължи с незначителни промени в предишните реформи. И дори комунистите в правителството не го притесняваха много в това.
  Вярно е обаче, че нещо се промени. Имаше повече милиция, която беше преименувана на полиция, и по-твърда борба с престъпността.
  В крайна сметка през 1999 г. бойците започнаха нахлуване в Дагестан и Жириновски беше принуден да започне Кавказката война. Въпреки че не искаше.
  Дори с Югославия Жириновски беше този, който убеди Милошевич да не стига до бомбардировки, а да приеме условията на Запада.
  Икономиката започна, макар и плах растеж, и цената на петрола започна да се покачва.
  Войната в Чечня беше шанс да вдигнеш рейтинга си и да бъдеш преизбран за втори мандат. Не само това, Владимир Жириновски подготви и референдум за премахване на ограничението от два мандата. И това беше неговият план за авторитарно управление. И войната срещу Чечня премина брутално. Освен това имаше терористични атаки в Москва и Волгодонск. От което благоразумно и цинично се възползва Жириновски.
  В условията на война беше по-лесно да бъдеш избран за втори мандат и той мина още на първия тур. И на референдума два мандата бяха отменени, оставяйки Жириновски без ограничения. Така и стана.
  В Беларус през 1999 г. завършват и първите пет години на Вячеслав Кебич . В икономиката ситуацията не беше много добра, но започна някакъв плах растеж. Плюс пропаганден и административен ресурс. А Лукашенко не го пуснаха пак на избори - винаги има за какво да се оплачеш.
  И Кебич беше преизбран, макар и трудно. И отново Зенон Позняк беше срещу него във втория кръг. Кебич не събираше такива проценти като Лукашенко в реалната история . Но той държеше властта си здраво. В Беларус през 2000 г. беше приета нова, по-авторитарна конституция и мандатите на президента Кебич бяха нулирани .
  Жириновски окупира Чечения, но Русия трябваше да води продължителна война с партизаните там.
  Проблемът беше, че чеченците вече бяха свикнали с фактическата независимост. Руските войски също претърпяха големи загуби по време на нападението на Грозни. Вярно, Жириновски контролираше медиите и успя да избегне спад в рейтингите и масови антивоенни настроения. И това също беше плюс на неговото управление.
  Повишаването на цените на петрола и газа, икономическото възстановяване като цяло засили властта на диктатора. Той не удължава мандата си, но редовно печели президентски избори. Което стана за една година с американските. Но без ограничение от два мандата. Външната политика на Жириновски беше предпазлива. Той не беше втори Хитлер, а много по-сдържан и се опитваше да поддържа баланс на силите. Но през 2014 г. се случи Майдан и той не можа да устои на изкушението да върне Крим на Русия. За разлика от Путин обаче, Жириновски не претендираше за повече и тайните му служби не организираха бунт в Донбас.
  Напротив, всичко беше направено изключително внимателно. И завърши със сравнително незначителни санкции и лека Студена война. На фона на добър икономически растеж, да речем.
  Но тогава избухна коронавирусът . Кебич , който отново нулира сроковете за себе си, почина. И в Беларус се проведоха нови избори. По това време Лукашенко вече беше забравен и се появиха нови фигури. По-младият премиер Колбаско , който стана президент, пое властта.
  И скоро Русия потъна в траур след смъртта на Жириновски от коронавируса . И това също се оказа удар за страната.
  Междувременно талибаните започнаха офанзива срещу Таджикистан. Те пробиха отбраната и обкръжиха руската база. И започна нова, афганистанска война.
  И разбира се борбени и красиви момичета, както винаги готови за бой.
  Наташа стреля от автомата си, отрязвайки бойците на талибаните. Тогава тя хвърли лимон с боси пръсти с убийствена сила. Тя разкъса муджахидините и запя:
  - Ние сме мирни хора, но нашият брониран влак,
  Успях да ускоря до червените граници!
  Ще се борим за едно по-светло утре!
  Нека се целунем!
  И воинът се засмя с пълно гърло. Трябва да се каже, че е толкова весела.
  Зоя, която драскаше от автомат и покоси десетки призраци , също изръмжа:
  - Бъдещата слава е с нас,
  Ще покажем най-висока класа!
  И с боси пръсти, как да хвърлите убийствен дар на унищожение. Да кажем, че е такава - борбена и агресивна жена. В който има толкова много енергия и сила.
  Августин изчурулика много прочувствено и медночервената й коса се разтвори на път, сякаш беше истинска пламтяща комета. Момичето го взе и агресивно изчурулика:
  - Слава на нашата родина,
  Преди всичко вие страни...
  Ние сме достойни за ордена
  Ние смазваме талибаните!
  И момичето също взе с голи пръсти, грациозните й, загорели крака, хвърли убийствен подарък на смъртта. Това са момичетата, които се оказаха тук, много агресивни, твърди и боси момичета.
  И Светлана също е в битка. И той строи от картечници с голяма, смъртоносна сила. Тя е войн от първо ниво. Стреля точно и точно.
  А косата й е като бяла, свежа, сняг. И боси пръсти хвърлят дарове на унищожение със смъртоносна сила.
  Светлана запя с усмивка:
  - И той управлява лодката ,
  През дъжд и мъгла...
  Жесток и коварен -
  Талибански боец!
  Това са момичетата, които могат да местят планини. И са много добри в битките. И оголи зъбите си, които блестят като перли.
  Ето какви са красавиците. И така Наташа показа аленото зърно на гърдите си и го натисна върху бутона на базуката, унищожавайки и разкъсвайки талибаните.
  Това наистина беше агресивно-бойно изпълнение.
  И щурмовици се бият в небето. На тях седят много красиви момичета.
  Албина натисна бутона на джойстика с боси пръсти, изпращайки смъртоносен изблик на смърт, и изгука:
  Момичетата летят като орли
  Ще успеем да превземем столицата в битка!
  Ето я, да кажем, толкова очарователна блондинка.
  А Алвина, друго русо момиче в бикини, продължава да се бори. Тук тя натиска бутон с ягодово зърно на гърдата и излита ракета с колосална разрушителна сила. И тя е като удар по талибанските войски.
  Това взеха момичетата и го навиха. Те са много дори да кажем така - агресивни и войнствени.
  Въпреки това, разбира се, момичетата също се бият на танка. Нежният пол и тук е на върха. И те, разбира се, са боси и по бикини.
  Да кажем такива прекрасни крадци, че никой не може да се справи с тях. Ако започнат, няма да си тръгнат.
  Елизабет, която се биеше на танк и изпращаше снаряди със смъртоносна сила, с помощта на босите си пръсти, пееше:
  Беше толкова прекрасна страна
  Наричаха го Империята на Съветите ...
  Унищожен от подлия Сатана,
  Крайно време е да извикаме неговия отговор!
  
  Ленин управляваше в него - просто идеал,
  Кой направи Родината велика...
  И Сталин предаде дъската ...
  Той смаза поривите на дивата орда!
  
  Нека родината ни цъфти,
  Брези, тополи, дъбове, планински ясен...
  Ще унищожа армията на фашизма -
  Все пак руснаците са непобедими в битки!
  
  Русия ще бъде слънцето над земята,
  Неговите лъчи, звезди и комети...
  Ще станете най-добрата държава
  В него се прославят героичните дела!
  
  СССР, когато цъфтеше великолепно,
  И поведе страната за ръка към комунизма...
  Но плешивият си съсипа магарето,
  На милостта на подлия фашизъм!
  
  Но аз вярвам, че нашата Рус не може да бъде победена,
  Тя блести като слънцето над земята...
  Могъщи руснаци, Бог на бялата мечка,
  И ще има място в благороден рай!
  
  Вие обичате Русия с цялото си сърце,
  Тя е нашата родина велика ...
  Въпреки че Сам отваря устата си до земята,
  И хилядоликото чудовище атакува !
  
  Светлана е нашата ярка звезда,
  Това обещава щастие и свобода...
  Голяма сбъдната мечта
  Да строим комунизма, вярвайте хората!
  
  Никой не може да смаже държавата
  Което име е, повярвайте Русия ...
  Вие премахвате Сатана от властта -
  Христос великият месия ще дойде!
  
  И Лада ще бъде с нас завинаги,
  И ще изградим практически комунизъм...
  Ще минат векове и минути от годината,
  Ние ще бъдем с най-справедливата система!
  
  Голямата ни родина мечта,
  За да направим света най-бурен и красив ...
  Имаме планини, реки и гори -
  Всичко ще бъде много чисто, честно!
  
  Столицата на нашата родина е Москва,
  Но Киев, Минск също ще бъдат столици ...
  Монголската орда е победена
  Всемогъщият Бог ни помогна да победим!
  
  Не, ти вярваш, че руснаците не могат да бъдат счупени,
  Всички славяни ще се обединят...
  Ловецът скоро ще се превърне в игра,
  И ние сме бойци, винаги вярваме в удара!
  Момичетата в резервоара пееха в хор и гласовете им бяха толкова лъчезарни и буквално блестяха като сребърни камбанки.
  Тези момичета са просто невероятни.
  Елена запя с голям апломб:
  - Всичко ще бъде много готино с нас, момичета,
  Лесно можем да летим до Марс ...
  Нека някой има много валута,
  А някъде мечка квичи в див рев!
  А Елена с аленото си зърно на гърдите ще го вземе и ще натисне бутона на джойстика и ще изхвърчи снаряд с голяма, смъртоносна сила.
  Момичето ще пее в отговор:
  - Ние смело ще влезем в битка за властта на Съветите,
  И ние ще изтрием всички врагове, в борбата за това!
  И Екатерина също ще засади ягодово зърно на бутона и ще излеем оловен дъжд от картечници върху противниците. По-точно косенето им.
  В същото време момичето пее:
  Хайде вечерта, ще се срещнем с вас,
  Ще намокрим духовете на всички...
  Хайде вечерта, ще се срещнем с вас,
  Говори китайски!
  И тогава момичето ще го вземе и ще натисне голата си кръгла пета върху педала. И нещо много разрушително и смъртоносно ще работи. И мина с колосална сила ще падне върху талибаните.
  След това момичетата ще чуруликат:
  - Слава, голяма слава,
  Танковете се втурват напред...
  Ще има голяма сила
  Когато народът изрева !
  И воинът се смее.
  И тогава Ефросиня ще вземе рубинено зърното на гърдите си, докато натиска бутона на джойстика. И огромната, колосална разрушителна сила на игления снаряд ще работи. Това е, когато снарядът разпръсне игли в различни посоки по време на експлозия. Което е много ефективно и разрушително.
  И тогава момичето ще използва босите си пръсти.
  Тук тя се бори....
  Момичетата от Русия поеха сериозно талибаните. Ето една красавица, която също е сложила аленото зърно на гърдите си - това е Вероника. И смъртоносна сила изстреля от базука.
  И той разпръсна муджахидините във всички посоки.
  Вероника го взе и запя:
  - Нека има гол
  Напред динамо...
  На ръба на фаул -
  Здрава рана!
  И воинът с боси пръсти изстрелва лимон. И гръмва и разбива муджахидините.
  Алис също стреля със снайперска пушка. Убива душмани и в същото време пее:
  Няма по-здрава военна стомана,
  Няма по-силна армия във Вселената...
  Момичетата проляха реки от кръв,
  И нямат друг начин!
  Анджелика хвърли смъртоносна граната с боси пръсти. Тя разкъса дузина муджахидини и изкрещя:
  - Можем всичко, смели момичета,
  И в студа ходим боси!
  След това воинът натисна ягодовото зърно на гърдите си върху бутона на смъртоносната базука.
  И тя пусна дар на унищожение с убийствена сила. И уби много талибани.
  Анастасия Ведмакова атакува муджахидините от въздуха. Изпраща смъртоносни дарове на смъртта от щурмовика. И ракетни установки валят върху позициите на талибаните. Много мюсюлмански войници умират точно от това.
  В същото време момичето пее;
  Страната, в която сте свободни, всички,
  В която всеки Господ е пролетарий.
  Превръщаш се в рубла и никел,
  През зимата, в снежните преспи, солариум.
  
  Има ярко, червено знаме на комунизма -
  Който ни обещава безсмъртие!
  Ние изразяваме любовта към отечеството в стихове -
  Завинаги ще има щастие, вярвай в него!
  
  Лидерите понякога са различни...
  Не всеки лидер е като мъдрия Сталин.
  Но всеки от нас винаги е герой,
  Когато умът и волята станаха по-силни!
  
  В последния месец на смелата пролет,
  Войници на военния закон превземат Прага.
  Ние сме верни на Родината като ангели,
  Заповедта ни е дадена - боецът не е крачка назад!
  
  Ако смъртта е дошла, тогава се прекръсти,
  И Господи, лети в рая, където планинската пепел ....
  Завинаги нашият Дух ще се възнася,
  Ще покорим могъщите върхове!
  
  В крайна сметка след смъртта животът отново е река,
  В него плаваме като лодка - метеор!
  Призиви на Света Богородица,
  Не смейте да търпите поражение и срам!
  
  Империя, защото тя е Божията светлина,
  Русия заповяда на Всевишния да управлява!
  Няма да знаем края на щастливите години,
  Няма ограничения за услугата - дръпнете раницата!
  
  Славяни заедно е нашият девиз -
  Бъдете мъж, покорен на кралската власт!
  Театърът на света е пълен с актриси,
  Ние късаме устата на адски гняв!
  Акулина Орлова, която се биеше от другата страна в боен щурмов самолет, удряше врага с боси пръсти и чуруликаше:
  - Царят на Русия не е нужен - това е допълнителен паразит!
  И оголи бисерните си зъби.
  След това натиска рубинения нипел на бутона, изпращайки колосална разрушителна сила на ракетата.
  И тези как да нападнат талибаните със смъртоносен размах.
  Акулина го взе и запя:
  Няма да бъдем победени от Сатана
  Моята родина е най-красивата на света,
  Слава на една красива страна....
  Възрастни и деца ще бъдат щастливи в него!
  
  Нека момините сълзи цъфтят в него,
  И херувимите свирят приличен химн...
  Фюрерът ще дойде капут
  Руснаците са непобедими в битки!
  
  Комсомолците тичат боси,
  С боси пети газят снега...
  Хитлер само изглеждаш готин
  Ще те преместя в резервоар!
  
  Можем ли да победим нацистите
  Както винаги, ние сме боси момичета ...
  Най-страхотният рицар е нашата мечка,
  Ще избие всички с автомат!
  
  Не, момичетата вече сме много готини,
  Ние буквално разкъсваме всички врагове ...
  Нашите нокти, зъби, юмруци...
  Ще построим място в прекрасен рай!
  
  Вярвам, че ще има готин комунизъм,
  Страната цъфти в нея, повярвайте на съвета ...
  И горкият нацизъм ще изчезне,
  Те ще, вярвам, подвизи се пеят!
  
  Ще цъфти, вярвам, че ръбът е бурен,
  От победа пак към победа...
  Победете японеца Николас
  Самураите ще отговарят за подлост!
  
  Няма да се оставим да бъдем наклонени,
  Смажете враговете ни с един удар...
  Нека ловецът се превърне в дивеч
  Смазахме Вермахта с добра причина!
  
  
  Повярвайте ни, че не се отказваме от ръка,
  Руснаците винаги са умеели да се бият...
  Наточихме щиковете си от стомана,
  Фюрерът ще стане образ на шут!
  
  Това е моята родина
  В него свири руски акордеон ...
  Всички народи са приятелско семейство,
  Авел триумфира, не Каин!
  
  Скоро ще бъде в славата на СССР,
  Въпреки че нашият враг е жесток, коварен ...
  Ще дадем пример за храброст,
  Руският дух ще се прослави в битки!
  Маргарита Магнитная също ще вземе цвета на презрелите ягоди със зърното си и ще натисне бутона. Ракетата-убиец удари талибаните, убивайки ги десетки.
  Тогава момичето запя:
  - Трябва да уважаваме и да се страхуваме,
  Подвизите на момичетата не могат да бъдат преброени ...
  Ние знаем как да се бием много готино,
  Сатана ще бъде унищожен!
  . ГЛАВА #3
  Февруари най-накрая дойде и Олег Рибаченко най-накрая завърши прокопаването на тунел между Чукотка и Аляска с екипа си. Останаха само няколко подробности. Но с това, както прецени момчето терминатор, могат да се справят и без него. И хлапето избяга в Китай, за да усмири местния бунтовник, който се разбунтува срещу цар Николай II. Момчето тичаше само по шорти, босо, с отворен мускулест торс. Зад него имаше два магически меча. Той беше толкова бърз, че тичаше по-бързо от всеки експресен влак. Затова той реши да стъпи бос. Момче на дванадесет години надмина гепарда значително по скорост и многократно по издръжливост.
  Докато тичаше, за да се забавлява, хлапето скицира разказ с химикал;
  Хитлер не направи фатална грешка, когато насочи Четвърта танкова армия към Кавказ. Вместо това той незабавно нареди превземането на Сталинград. Немците не си губеха времето. И те успяха да пробият до града, който все още не е окупиран от войски и не е готов за защита. Изглежда, каква дреболия, но оказа влияние върху хода на войната.
  След превземането на Сталинград през август 1942 г., Турция взе и влезе във войната. Тя обеща да направи това веднага след падането на Сталинград. А османците бяха нетърпеливи да отмъстят на Русия за предишните си поражения. Япония продължи да се колебае. Все пак нещата не й вървяха добре в Тихия океан. Битката при Мидуей беше загубена и ситуацията изглеждаше нестабилна. И тогава има и откриването на втори фронт срещу СССР.
  Но ударът на милионната мобилизирана турска армия, повече от тридесет дивизии, срещу слабото прикритие на съветските войски се оказа много болезнен. Турците превземат Батуми, обкръжават Ереван и започват да навлизат дълбоко в съветските позиции. И германците, след превземането на Сталинград, започнаха да се движат по Волга в южна посока към Каспийско море.
  Германците бяха силни и за съветските войски беше трудно да се придържат към голата степ. Освен това, за извършване на доставки през пълноводна Волга.
  Освен това британците, не искайки да провокират Турция, донякъде намалиха активността си срещу германците във въздуха.
  Освен това германските асове им нанесоха големи щети. Например Йохан Марсел не се разби случайно, когато самолетът му се разби. И продължи да мъчи британците.
  До края на септември германците на източния фронт достигат Каспийско море. И Кавказ беше откъснат по суша. Сталин поиска атака. Но в центъра на Ржевската посока съветските войски не успяха.
  Направен е опит за нападение от север на Сталинград, но и той се проваля.
  Но войските на Вермахта през октомври започнаха да се движат по крайбрежието на Каспийско море. И турците настъпват в посока Тбилиси и по на север.
  И германският "Тигър" за първи път участва в битките. По-точно, не съвсем за първи път, този танк се биеше през септември близо до Ленинград. Но имаше специален екипаж. На него се бориха четири германски момичета, които бяха готови да тестват такава машина в истинска битка.
  Тук те се движат по крайбрежието на Каспийско море по равнината. И съветските коли се появяват напред. Включително леки Т-60.
  Герда натиска бутона на джойстика с боси пръсти. Оръдието стреля и снаряд се забива с всичка сила в съветската смъртоносна машина.
  Герда изрева:
  Нашите кости не се страхуват от танкове,
  Винаги знаехме как да се бием в SS!
  Германският "Тигър" спира. Към него се насочват съветски автомобили. Шарлот стреля, този път използвайки алено зърно на гърдите. Избива руски танк и скърца:
  Ние не сме прости момичета
  Босите крака са страхотни!
  Тогава Кристина изстрелва картечници, покосявайки съветските войници. Освен това тя натиска спусъка с голи гърди и рубинено зърно.
  Тогава момичето промърмори:
  - Готини сме! И боси крака!
  След като тя засне гола, розови токчета и Магда. Момичето направи това изключително точно. Прониза съветската кола и изскърца:
  - За Третия райх!
  След това тя изплези език.
  Това наистина са жени.
  Но германците се бият от едната страна, а прътът се движи напред. От друга страна съветските войски.
  Ето ги пионерите. Боси момчета и момичета по шорти и къси поли посрещат нацистите с огън от пушки и прашки.
  Те хвърлят експлозивни опаковки с боси, детски крака, които разкъсват нацистите.
  И в същото време героите-пионери пеят;
  Ние сме децата пионери на Артемида,
  Роден вместо залъгалка с кобур!
  За слава на нашата майка Русия -
  Момчето се бие!
  
  Ярка вратовръзка гори като факла,
  Красив хор пее химн на Отечеството!
  И фюрерът ще получи остър кактус в задника,
  Познаваме ордите от противници, разбиваме!
  Партията ни научи на силата на битката,
  Умейте да стреляте и да бягате, бийте се с всички!
  Нека по-големите братя бъдат взети в армията,
  Но също така ще пожънем голям успех!
  
  Какъв роден сервиз да вкусите?
  В окопите, ако трябва, на машината!
  И приятелството е по-силно от всичко под червеното знаме,
  Да дойде страната ми в комунизма!
  
  Колко трудно е отпред обграден,
  Снегът вече падна, а ние сме боси, сълза!
  Fritz-fiends няма да им бъде простено,
  А ти се бори в мечтите си и дерзай!
  
  Ние момчетата сме изтощени от битки,
  Гладен, смачкал крак в кръв!
  Но ние няма да им позволим да ни бият с ботуши,
  Като Рус душата ми те обича!
  
  Ние не знаем думата плен, добре, по дяволите със слабост,
  Да, колко паднаха в битките на момчетата!
  Понякога умората се прокрадва,
  Когато като стотонен машинен товар!
  
  Но няма нужда да се поддавате на нашата стръмност,
  Не за това се заклех пред Бога!
  Трябва да служи без подлите дела на Русия,
  Другарят Сталин е вечен идеал!
  
  Но най-важното е смелостта и смелостта,
  Находчивост и красота на мисълта!
  Не мислете, че културата е дреболия,
  Все пак стихът е роден от езика на огъня!
  
  Имам пламъка на Исус в гърдите си,
  Кой е Бог и Спасител и Комунист!
  Той не толерира святостта, познава душите на страхливците,
  Пътят е само нагоре, не се опитвайте да падате!
  Децата пееха и танцуваха, хвърляйки взривни опаковки с боси пръсти.
  И от страната на германците летяха атакуващи самолети. И изпрати убийствени дарове на унищожение.
  Битката беше жестока. Пионерите се бориха упорито, но не се поддадоха на враговете. Те стреляха с пушки и малки пистолети. И те също използваха прашки. Което направиха много добре.
  Въпреки че, например, някои немски танкове не са пробили челото с експлозиви.
  Момичето и момчето опряха босите си пети на камъчетата и опънаха голяма прашка. Пуснати импровизирани взривни пакети. Прелетял и се ударил в немската кола.
  При което героите-пионери отново запяха;
  Сталин е славата на битката,
  Сталин от нашия младежки полет ...
  Борба и победа с песента,
  Нашите следват Сталин!
  Пионерите пеят прекрасно. През октомври в Дагестан все още е доста топло и е добре децата да се бият боси. Босите им подметки на детските крака станаха мазоли и по-твърди от кожата на ботушите им.
  И е много умно да хвърляш грах на смъртта с голи пръсти.
  Това са страхотни деца.
  Момичето Лара изчурулика:
  В необятността на прекрасната родина,
  Кален в битка и борба...
  Композирахме весела песен
  О, страхотен приятел и лидер!
  Момчето Серьожка възрази агресивно:
  - Ами Сталин? Да, Сталин е козел! Той прецака войната!
  Момичето Лариса ядосано тропна с бос крак и отбеляза:
  - За такива изказвания можете да попаднете под трибунала!
  Пионерчето Мишка извика:
  - И какво не е вярно! Фашист проби до Каспийско море! И какво след това ще спорите, че Сталин е гений.
  И момчето с бос крак хвърли малка граната по германците.
  Пионерът Саша изписка:
  Бяла армия, черен барон,
  Царският трон отново ни се готви...
  Но от тайгата до британските морета,
  Червената армия е най-силната от всички!
  И пак блеснаха, голи, кръгли, прашни, вдървени от непрекъснатото ходене боси петите на децата.
  Ето колко се борят и бият. Дори и силите да са неравни. Но все пак са пионери.
  И ако едно момиче хвърли грахово зърно с голата си пета, тогава тя пак ще разкъса германците. И децата продължават да пеят;
  Облаци летяха от кръвопийците,
  Адът изригна от Земята недалеч!
  змия пълзи по панзвале ,
  Облаци осветени с кръв!
  
  Вълните пламтят, плискат се като адска буря,
  И той ще срещне армия от най-смелите смелчаци!
  Ние ще защитим красивите прекрасни жени
  Ще бъдем достойни за подвизите на нашите бащи!
  
  Земя моя, колко болезнено стенеше,
  Противникът остави стотици рани от следи!
  Но ние ще изхвърлим фашизма от пиедестала,
  Морът на тежките години няма да е дълъг!
  
  И смъртта вече се белее зад облаците,
  Но нашите мисли са разкъсани към небето!
  Нека смажем прословутите злодеи на прах,
  И го разкъсайте, познавайте Вермахта наполовина!
  
  Ние не познаваме мира и старостта гниене,
  Ние сме деца на нашата свята Родина!
  Всичко светло се бори с нацистите,
  Стреляй ние могъщи тези корени!
  
  И това, което избухна със силата на зла бомба,
  За какво ни е този гръм?
  Бойците на Русия са способни на много,
  И върхът ще стане дъно за фюрера!
  
  Адът пламна,
  Пълзеше по рокадата с хищна мутра "Тигър"!
  И цялата умора отлетя от нас в миг,
  Време е за забавни игри!
  
  Граната в ръката и смъртоносно хвърляне,
  Ето го "Тигърът" в муцуната здраво получен!
  И Хитлер в казана в котелното помещение на Тартар,
  За да не разкрием руския свят!
  
  Берлин се тресе от яростни залпове,
  Ето едно червено знаме се вее над Райхстага!
  И слънцето пламна над Родината,
  Все пак Третият райх е хвърлен на прах и пепел!
  Децата се бият упорито и героично.
  Показват, че сърцата им са млади, но много смели. И тогава четири деца отпуснаха босите си крака и бутнаха голям варел с нитроглицерин.
  Тя се търкаляше, въртеше.
  И как ще се взриви, блъсвайки се в немски танк.
  След като пионерите пееха от радост;
  Ние сме пионерите на комунизма деца,
  Които макар да вдигат държавата...
  Хитлер ще отговори яростно за гнева си,
  Ще смажем, повярвай на Сатаната!
  
  Положихме клетва пред Бога
  И Ленин даде сърцето на младите ...
  О, не съдете пионерите строго,
  И Всемогъщият даде повече сила!
  
  Отидохме отпред, боси момчета,
  Те искаха да се бият, защитавайки Родината ...
  За нас и момчета, и момичета с коса,
  И нашата лоялност е здрава броня!
  
  Тук близо до Москва бушуваха битки,
  Изгорени танкове, разтопен асфалт...
  Ще видим, дадоха ми вяра в комунизма,
  И хващаш фашистите с меч!
  
  Не вярвайте на хората, Хитлер не е всемогъщ,
  Въпреки че идеята на фюрера продължава да живее...
  И ние ударихме нацистите силно,
  Да тръгнем на това страхотно пътешествие!
  
  Няма да се страхуваме от враговете на Русия,
  Обичаме нашия роден СССР...
  Ти не си рицар с душа на шут,
  Нека дадем пример на Божието царство!
  
  Хитлер не знае, той ще бъде жестоко бит,
  Въпреки че силата на ада бушува толкова в него...
  И паразитните Фриц идват,
  Кой ще изпълни мира с огън!
  
  Величието на руснаците да печелят с игра,
  Въпреки че това е много работа...
  Победата ще дойде, вярвам във великолепния май,
  И фюрера ще получи пълен капут!
  
  Ето нашата вяра, силата на комунизма,
  Нека СССР процъфтява вечно...
  Ще смажем, знаете игото на фашизма,
  Русия стана такава армия!
  
  Фриц бяха бити близо до Сталинград,
  Разпознаха силния ни юмрук...
  И раздадохме страхотни подаръци,
  И изритаха диктатора до стотинка!
  
  Моята страна е красива Русия,
  В него цъфтят арктическите ябълкови дървета ...
  Сварог и Сталин - това е месията,
  Нацистите бягат от бойците на Русия!
  
  Ето колко красива е вселената,
  Когато комунизмът го лъсна...
  И изпитанията ще бъдат за назидание,
  Полет само нагоре и нито секунда надолу!
  
  Взехме зимата с див червен вик,
  Те счупиха гръбнака на бялата гвардия ...
  Враговете на Русия на комунизма са бити,
  Трофеите останаха за обяд!
  
  Държахме Сталин много здраво,
  Момичета боси във всяка слана ...
  Вие станахте, повярвайте ми, силен човек,
  И пионерът израсна до героя!
  
  Не, Русия никога няма да се разпадне,
  Безсмъртният Ленин показва пътя...
  Ние не се страхуваме от лъскав пламък,
  И руснаците не могат да се върнат от комунизма!
  
  
  В името на нашата майка Русия,
  Нека се обединим в един венец на сърцето ...
  Ура, момичетата крещяха силно
  Страхотна сбъдната мечта!
  Да, нашата вяра е винаги да бъдем с бащите,
  И ако е възможно да надминем предците ...
  Завинаги ще бъдем смели хора,
  Въпреки че изглежда не повече от двадесет!
  
  Ние обичаме родината си, повярвайте ми,
  Искаме щастие завинаги...
  Луцифер, повярвай ми, няма да ни унищожи,
  Лятото ще дойде - студът ще загине!
  
  В Русия всичко ще цъфти много великолепно,
  Сякаш светът е в беда...
  Ще дойде ерата, вярвам, че комунизмът,
  Богатството, радостта ще бъдат вечни!
  
  Науката ще възкреси мъртвите в битки,
  Завинаги младостта ще бъде с хората ...
  И човек е като Всевишния,
  Изчезвай, аз познавам злодея във вечността!
  
  Накратко, щастието огрява всички във Вселената,
  Всички хора по света са като едно семейство...
  Децата се смеят и играят в рая
  Ще ме обичаш с песен!
  Ето как децата пеят красиво и с много чувство. И оголи белите си зъби.
  И тогава едно момиче с гола, розова пета хвърли грахово зърно. Така той прелетя, удари дулото на немски танк, откъсвайки купола му с корените. Тогава младата красавица изписка:
  - Плешивият фюрер да умре!
  Момчето Серьожка с бос крак хвърли камъче, което удари немския офицер в носа и изчурулика:
  - Сталин е козел, но Родината е в сърцето ни!
  А на друго място се бият отчаяни комсомолци. Те също са боси и с къси поли.
  И се застрелват с оръжия или самоделни базуки.
  А някои момичета дърпат тетивата с боси пръсти и точно и точно стрелят.
  Вероника натисна копчето с аленото си зърно и запя. Други комсомолски момичета подхванаха:
  Ще спасим велика Русия,
  Срам като нас няма да дойде...
  Да изпълним военна мисия
  Да съдим японците!
  
  Ние, момичетата, сме просто комсомолци,
  Повярвайте ми, родени сме да се бием...
  Въпреки че микадото ходи с наклонена шапка,
  Империята трябва да бъде разбита!
  
  Нека не даваме победа на Япония
  Самураите не могат да победят Русия...
  Нека дядовците се гордеят с рицарите,
  Нахална мечка ще разкъса на парчета!
  
  Нашата сила е руската сила,
  Тя хвърли ножа с бос крак ...
  Противниците са известни,
  Корав нрав имат момичетата!
  
  Бихме се с Вермахта, играейки
  Те победиха Фриц бързо близо до Москва ...
  И те влязоха в Берлин през победния май,
  Тъпчете босите крака на девиците!
  
  Не, никой няма да спре славяните,
  Великият крал ще води битка ...
  Ние, момичета, плетем плитки,
  Самурай се превръща в парцали!
  
  Врагът ще бъде бит много силно,
  Руският дух не може да бъде победен от врагове ...
  Съветските момичета са атлетични,
  И силен е господарят на мечката!
  
  
  Комсомолски момичета от народа,
  Те обичат да се бият здраво...
  За отечеството, Ленин, свободата,
  Мачкай, вярвай на всяка армия!
  
  Вярвам, че самураите ще бъдат победени
  Славните комсомолци ще бъдат почетени ...
  Знайте, че самурайските орди са разбити,
  Все пак има много славни герои!
  
  Великият цар управлява Русия,
  Издаване на укази, съдене на слуги...
  Тронът не търпи суетене и лай,
  А не метод за овладяване на страха!
  
  Русе, ти си нашата майка и богиня,
  За вас момичетата са нетърпеливи да се бият ...
  Краката на красавиците са голи,
  Но те ще разбият този грабеж!
  
  Не, за да не бъда пълен с Порт Артур,
  Ние няма да позволим да се вземе такава граница...
  И японецът хваща куршум-глупак,
  И го разкъсайте с граната!
  
  Никога няма да коленичи
  С нас е Всемогъщият Род, Сварог ...
  С нас са Сталин и великият Ленин,
  Исус е с нас, Бог Всемогъщи!
  
  Комсомолците не се счупват в битка,
  Подвизите на войниците не могат да бъдат изброени...
  Рицарите винаги са знаели как да се бият,
  Сатана ще бъде унищожен!
  
  Няма по-красива родина - Русия,
  Борете се за нея и не се страхувайте...
  Нека го направим, вярваме, че целият свят е по-щастлив,
  Цялата вселена е факел от светлина Рус!
  
  И когато дойде време за победа
  И всички мечти ще бъдат в слава ...
  Нека скърбите и проблемите отминат,
  В царството на изобилието, красотата!
  Комсомолците пееха толкова красиво. Но е трудно да се бориш. Тук във въздуха са две немски момичета, красиви руси асове.
  Албина стреля с боси пръсти. Тя свали три съветски самолета в един залп и изписка:
  - Ще покажем най-висока класа!
  Алвина също удари врага и използва аленото зърно на гърдата и този път свали четири руски самолета и туитна:
  - Ще има най-голямата победа на света!
  И момичето се смее. И от двете страни има достойни противници.
  Междувременно до средата на ноември германците се обединиха с турците и отидоха в Баку. Сега СССР загуби достъп до петрол и стана тясно.
  Почти целият Кавказ беше заловен.
  Британците отложиха операция "Факел". Така че не бяха сигурни . Въздушните битки продължиха само във въздуха. През ноември Йохан Марсилия постави нов рекорд, като свали повече от осемдесет самолета за един месец. И за първи път превишаване на броя на свалените автомобили с триста единици. И той беше първият воин на Третия райх, който отново получи Рицарския кръст на Железния кръст със сребърни дъбови листа, мечове и диаманти.
  След това германците напълно завладяват Кавказ и всички градове през зимата. Ереван падна последен, напълно обграден и блокиран.
  След което Уилсън Чърчил предлага на Хитлер примирие. И най-големият човекоядец се съгласи да довърши СССР.
  Йохан Марсел свали до този момент повече от петстотин самолета и беше прехвърлен на източния фронт.
  През май, веднага щом пътищата изсъхнаха, германското настъпление започна в посока Саратов, от една страна, и Москва, от друга.
  В битките участваха немски танкове: "Пантера", "Тигър", "Лъв", и самоходното оръдие "Фердинанд", и модернизираният Т-4. Плюс няколко по-малки самоходни оръдия.
  И започна ново село с историята на Втората световна война, но съветските момичета и пионери ще се бият с голям героизъм.
  . ГЛАВА #4
  Вечното момче Олег Рибаченко продължи да тича през снега. Наистина Манджурия вече наближаваше и студовете вече намаляваха, а снежната покривка изтъняваше.
  А момчето терминатор продължава да пише нещо интересно, за забавление.
  Един милиардер, вече в напреднала възраст, наистина искаше да си върне младостта. И беше готов буквално на всичко. Всъщност, когато вече си над осемдесет с конска опашка, животът не е радост. И сте готови да пожертвате дори цялото си състояние в името на младостта. Ясно е - това са почти всички стари хора. И кой не знае това. Или по-скоро кой от старите хора не знае това, като желанието да се получи младост на всяка цена.
  Но милиардерът не е глупак и разбира, че наоколо има много измамници, които искат да се възползват от слабостта му. И пъхнат какви ли не боклуци под прикритието на лек за вечна младост.
  Така че не можете да се разведете толкова лесно с Владимир Айзещайн . И той не купува в сладка опаковка.
  Едно момиче обаче дойде при него. Тя премина през стената и охраната. И вече беше невероятно.
  Красива, такава блондинка. Изглежда на около двадесет години, но в очите й има толкова много мъдрост и измама, тогава Айзещайн беше изумен.
  Тя също каза:
  - Искаш ли отново да си млад?
  Владимир кимна.
  - Искам, но без измама не може да става въпрос за предплащане!
  Момичето се засмя и отговори:
  - Мога да го направя! Но вашето състояние на мен, магьосницата не се интересува много!
  Айзещайн се оживи:
  - Ето как? А ти какво искаш?
  Момичето отговори с усмивка:
  - Твоята душа! Предай душата си за моята вечна употреба и ще бъдеш отново млад и здрав. И твоята младост ще бъде вечна!
  Владимир попита:
  - Ти ли си Сатаната, защо купуваш душа?
  Русото момиче поклати глава.
  - Не! Аз съм просто негова дъщеря! Но мога да ти върна младостта! Но само в замяна ще ми служиш вечно!
  Айзещайн попита:
  - Какво ще кажете за състоянието ми? Това са двадесет милиарда долара! Съгласен съм да ти дам половината, щом имам младо тяло!
  Русото момиче се усмихна.
  - Половината? И може би тогава всичко е по-добре! В края на краищата, ако станете мой слуга, тогава вече няма да имате нужда от цяло състояние. А ти самият мразиш наследниците си с люта смърт!
  Владимир предложи:
  - Ако младостта е вечна, ще ти дам цялото богатство! Тогава пак правя пари. Но ако ще бъда ваш слуга завинаги, тогава какъв е смисълът да придобия безсмъртие!
  Момичето магьосница тропна с бос крак и предложи:
  - Глоба! Ще ми дадеш цялото си състояние и ще те продам в робство. Но в замяна ще получите вечна младост. И от робството можеш да се измъкнеш, ако искаш да избягаш... Освен ако, разбира се, не успееш! Значи сте съгласни?!
  Езейщайн се замисли и отговори:
  - Страхотен! Ще бъда безсмъртен и отново ще мога да печеля милиарди! А робството?! Така завинаги тези роби стават владетели!
  Русото момиче си спомни:
  -Стани, но само в приказките! Въпреки че казват, че най-успешният владетел на всички времена и народи Чингис хан също е бил роб.
  Владимир кимна.
  - Особено! Готов съм!
  Момичето магьосница кимна и отговори:
  - Добре, ето малко хартия. Подпишете го със специално мастило, с кръв и ще получите каквото искате, а аз ще го получа в замяна!
  Езейщайн погледна хартията. Не виждаше много добре. Но буквите бяха големи.
  - От една страна получавам вечно младо тяло, което не остарява, а от друга предавам цялото си състояние и се оставям да бъда продаден в робство. Върху това слагам подписа си.
  Русото момиче кимна.
  - Да точно! Вечност в младостта, в замяна на това, което ще загубиш толкова скоро!
  Ето малко кърваво мастило за вас!
  Олигархът натопи писалката си и внимателно надписа подписа си. Всичко беше направено много внимателно.
  Момичето магьосница извади огледало от колана си и изчурулика:
  - Затвори си очите и не ги отваряй! Когато преброя до пет, ще се раздвижи.
  Владимир започна да брои:
  - Едно две три четири пет...
  На последната сричка го хвана вихрушка и той усети силна топлина. Милиардерът се завъртя като в центрофуга на голяма скорост.
  Тогава всичко замръзна. И той отвори очи.
  Пред Езеистан имаше голямо огледало . Отразяваше красив, загорял, рус и напълно гол тийнейджър на около четиринадесет години на външен вид. Тялото беше бронзово от слънчево изгаряне и с подчертана мускулатура.
  Владимир протегна ръка, докосна образа си и подсвирна, закръгляйки сините си очи:
  - Уау ! Аз съм!
  До него се появи русо момиче. Тя сложи ръка на мускулестото рамо на момчето и изгука:
  - Да, ти си!
  Езейщайн отговори с усмивка:
  - Изглежда нищо, но твърде млад!
  Русото момиче кимна.
  - Искаше, беше млад и получи младост. какво не ти харесва
  Владимир отбеляза:
  - Е, тийнейджърите не се приемат на сериозно, а много жени не искат да си лягат с момче...
  Момичето магьосница кимна.
  Но не е нужно да се бръснеш. И освен това, ако се побереш някъде в този или онзи свят, като младеж, ще получиш по-кратка присъда!
  Айзещайн се усмихна и като забеляза, че дори няма гащи, плахо прикри срама си с ръце. Нещо повече, мъжкото му съвършенство започна неволно да набъбва.
  Русото момиче се засмя и отговори:
  - Какво вече си струва! Съгласете се, че е по-добре, отколкото да сте старец, който не иска нищо!
  Владимир отбеляза:
  - Бях милиардер и затова момичетата се придържаха към мен заради парите. И най-писаните красавици си лягат. И кой иска да прави секс с голобрад тийнейджър, който няма нито стотинка в душата си!
  Момичето магьосница кимна.
  - Да, сега нямате нищо! Дори препаска! И гол ще те изложат на търг, дето ще те продадат като добитък под чука! Но ти никога няма да остарееш! И това ще бъде вашето изключително предимство пред другите смъртни!
  Момчето кимна. Тялото му беше красиво, симетрични рамене, доста широки за възрастта му, детско, но много сладко лице, релефна преса с плочки, тренирани мускули. Беше като юношески шампион по фитнес. И, разбира се, тялото беше добро. А в него вече бушуват тийнейджърските хормони.
  Момичето кимна, докато го гледаше.
  - Не се сърди! Харесвам те толкова млад, с гладка, чиста кожа!
  И понеже си моя робиня, ще правя любов с теб още сега! Че беше възхитен, очите му блестяха. Не забравяйте, че сте просто роб, а не равен. Застани на колене и целуни краката ми.
  Момчето и бивш милиардер беше объркан:
  - Колко точно на колене?
  Момичето магьосница, без да мисли два пъти, взе и сграбчи момчето с босите си пръсти за носа. И тя го стисна силно. Хлапето Вовка извика от болка и изсъска:
  - Леля не е необходима!
  Тя се усмихна и отговори:
  - Свикни с послушанието момче, иначе няма да оцелееш!
  Бившият милиардер внезапно се улови на мисълта, че веднъж в младо тяло, той започва да говори като типичен тийнейджър. Въпреки че каква леля е той, ако душата й вече е на повече от осемдесет години и тя, поне външно, е подходяща за внучката му.
  Въпреки че, от друга страна, може би тази вещица не е на един век. И за истински години можете дори да я наречете баба.
  Русото момиче, отгатвайки мислите му, каза:
  - Отгледах и цар Навуходоносор... Знаете колко отдавна беше!
  Вовка отбеляза с усмивка:
  - Мъжете такава разлика във възрастта е шокираща!
  Момичето се усмихна и каза:
  - Почитаема матрона може да ви купи на търг, за любовни удоволствия. И още по-лошо, някакъв човек!
  Момчето, бившият милиардер, направи гримаса:
  - Брр! Никога не съм спала с мъж и не искам да опитвам! Хайде, ще бъда твоя роб, слуга и любовник?
  Момичето изръмжа гневно:
  - Тогава ти целуни краката!
  Тийнейджърът падна по лице и с наслада целуна босия, загорял, много изящен и съблазнителен крак на магьосницата. Кожата беше полирана и много приятна на вкус и миришеше толкова апетитно. И Вовка целуна още няколко пъти босите крака на момичето.
  Тя се усмихна и отговори:
  - Много добре! Виждате ли - никак не е страшно и дори приятно. Мога да ти поръчам още нещо, но засега ще те съжалявам.
  И момичето се облегна на момчето и започна да го целува и гали. Вовка никога не беше виждал по-красиво момиче. И той съблече дрехите си и се уви около момчето. Главата на превърналия се в тийнейджър милиардер започна да се върти и той се втурна в дива буря от бурна страст.
  И тогава всичко в него експлодира.
  Събуждайки се, Вовка видя, че се появиха още две красиви момичета с оранжеви коси. Те вдигнаха момчето и го поведоха по коридора.
  Момичето магьосница обясни:
  - Ще те измият преди търга и ще те намажат, за да станеш по-красива. Тогава те ще се обличат, преди да продадат на пазара!
  Вовка се изненада:
  - Мислех, че ще ме продадат гол!
  Момичето потвърди:
  - Да, ще бъдете напълно съблечени. Но те ще се излагат постепенно, за да вдигнат цената. Искам да те продам на най-високата цена. Можете да се радвате, няма да стигнете до кариерите.
  Вовка попита с надежда:
  - Възможно ли е да накарам жена да ме купи?
  Момичето магьосница отговори с въздишка:
  Ще бъдете продаден на предложилия най-висока цена. А мъжете обикновено имат повече пари от жените!
  Момчето измърмори капризно:
  - Няма да преживея това!
  Магьосницата отбеляза:
  - Добре, не хленчи! Една от моите познати, кралицата, много искаше да има любовник, така че тялото да беше като мускулест тийнейджър, но душата беше някакъв важен и възрастен тип. И тя е много богата. И почти сигурно ще ви купи!
  Вовка изръмжа:
  - Значи имаш споразумение с нея !
  Магьосницата отбеляза:
  - От какво сте недоволен? Ще живееш като принц с кралица, ако не млад, но много добре изглеждащ, ядеш и пиеш от злато. Или е по-добре в кариера?
  Вовка кимна.
  - Съгласен съм на всичко! И ти благодаря!
  Момичето вещица кимна.
  - Сега ще бъдеш измит до блясък. И се опитайте да се усмихнете, докато се пазарите. Усмивките плащат повече.
  Момчето и бивш милиардер пее:
  Усмихни се, усмихни се
  Дори и с неохота...
  Усмихни се, усмихни се
  Да натрупа пари
  Усмихни се, усмихни се
  Да печелите повече
  Усмихни се, усмихни се
  Да плащат по-малко!
  Момичето магьосница кимна и надраска:
  - И ти си страхотен - учиш се бързо!
  Момче по бикини беше заведено в малък басейн. Там те започнаха да търкат гладката, бронзова кожа на момчето с кърпи и да я покриват с шампоани.
  Те измиха бялата, леко напудрена със златен прах, гъста, леко къдрава коса на красив тийнейджър. След това се разтрива под мишниците. Но прислужничките бяха особено старателни в разтриването на мазолестите, леко прашни крака на момчето.
  Освен това детето изплакна устата си с розова вода, а след това дори му направиха клизма. Което е доста смущаващо и досадно. Въпреки че, когато беше измит от роби, бившият милиардер почти нямаше чувство за срам. Напротив, чувстваше се господар. Дори когато измиха скротума му, което отново предизвика силна ерекция. Тялото на младия мъж се възбуждаше лесно.
  Като цяло момчето и бивш милиардер засега е доволен. Той успя да прави любов с красиво момиче за първи път от години. Всъщност какъв е смисълът от приказното богатство, ако го нямаш?
  И да, през последните тридесет години, за да направи нещо с жена, олигархът трябваше да пие лекарства.
  И така, напротив, той има постоянно вълнение, а вие сте пълни със сила и енергия. И сега се чувстваш толкова страхотно. И красиви момичета те мият и търкат.
  А ти самият си толкова красив. Владимир Езейщайн не беше красив дори в младостта си. И тук той е светъл, със златна коса, а тялото е като на шампион сред младите културисти.
  Беше измито добре. Тогава прислужничките донесоха вечерята. Храната беше разкошна, но се състоеше почти само от плодове.
  Магьосницата обясни:
  - Трябва да миришеш добре! Може би ще ви продам на части, а не наведнъж!
  Вовка се изненада:
  - Това е като на части?
  Вълшебното момиче обясни:
  - Мога да те продам на похотливи жени за една нощ на търг. Така ще бъде още по-добре. Ако се покажеш добре, тогава завинаги ще се продаваш много по-скъпо!
  Момчето милиардер подсвирна:
  - Еха! Това е страхотно! Съгласен съм, но само за жените, а не за мъжете!
  Момичето се засмя и каза:
  - Правила съм любов с мъже и беше приятно. Нищо по-лошо от жените, така че не се поддавайте на предразсъдъци!
  Вовка отбеляза:
  - Но с особения противоположен пол правенето на любов е естествено. И няма един пол!
  Момичетата се изкикотиха и отбелязаха:
  Еднополовата любов се среща и при животните. Като цяло няма от какво да се притеснявате. Ти си роб и си знаеш мястото! Ако не бях аз, след няколко години щеше да умреш в агония и духът ти щеше да отиде в забрава. И сега ви очаква радостен, вечен живот!
  Бившият милиардер попита:
  - Могат ли да ме убият?
  Момичето магьосница отвърна с усмивка:
  - Теоретично могат. Но вие сте много по-упорит от обикновения човек. И вие помните сериала "Highlander", тук сте такъв, само че дори малко по-добър!
  Вовка стана любопитен:
  - И защо съм по-добър от планинец?
  Вълшебното момиче отговори и уверено:
  - Ако главата ви е отрязана, тогава можете да я вземете и да поставите ръцете си на място. Но все пак, ако попаднете в епицентъра на ядрена експлозия и тялото се изпари, тогава ще имате само душа. Така...
  Вовка се заинтересува:
  - Безсмъртна ли е душата? Има ли рай или ад?
  Момичето магьосница се засмя и отговори:
  - Не бива да знаеш това! И тогава си мислиш, че телесното безсмъртие не е толкова голям дар! И няма да има как да се грижиш за живота си!
  Момчето попитало:
  - Имате ли нужда от живота ми, особено след продажбата на чука?!
  Магьосницата отбеляза:
  Все още ще ми служиш! И ще се радвате, че сте намерили в лицето ми домакиня и приятел!
  Вовка, бивш олигарх, а сега роб, пееше:
  Всеки иска да обича
  И войникът и морякът...
  Всеки иска да има
  И булката и приятелката!
  Момичето кимна и прокара момчето по загорелите, мускулести гърди, карайки тийнейджъра да трепне от вълнение. Усети как вълнението му расте и мъжкото съвършенство набъбва непоносимо. И дори заплашва да се спука.
  Момичето се засмя.
  - Еха! Всъщност, истински жребец! Можеш да доставиш на една жена много удоволствие! Ще те продам като начало само за една вечер!
  Вовка пееше с удоволствие:
  Трябва да ни разберете
  Трябва да ни помогнете...
  Как те чакахме
  Жълтоока нощ!
  Момичето магьосница в отговор го прегърна по-силно и го целуна. След това момчето беше намазано с тамян и масло. И стана още по-красив и привлекателен. Наистина, загорялото му и мускулесто, изваяно тяло е толкова блестящо.
  Робините го гледат похотливи и гладни. И така магьосницата даде заповед. И момичетата започнаха да масажират и загряват младежа.
  Накрая Вовка беше приведена в състояние. И така, придружен от ескорт, той беше изпратен на търга.
  Момчето беше покрито с одеяла, като момиче. И ме заведоха зад специален параван. Преди това й направиха клизма, измивайки добре червата и я накараха да изплакне устата си с розова вода. И те го направиха много внимателно и професионално.
  Красивото момче седна и вече можеше да види тръжната зала. Тук седяха и жени, и мъже, и някои други приказни същества. Това, което смути момчето, не беше комичен апломб.
  Тук доведоха на платформата красиво момиче, покрито с покривки. Две момичета в кожени костюми и високи токчета стояха от двете й страни.
  Момичето беше предложено на търг и сега първото було разкъсано от главата й. Разкриха сладко мургаво лице и черна коса на роб, който беше обявен на търг.
  Вестителят обяви:
  - Десет пиастъра!
  Човекът с тюрбана извика:
  - Единадесет!
  Млад мъж с уши на рис, вероятно елф, изкрещя:
  - Дванадесет!
  Жената в бурката изсъска:
  - Тринадесет!
  Младият мъж с голям нос, най-вероятно трол, изсъска:
  - Четиринадесет!
  И малък колобок, с размерите на конска глава, скочи и издаде със скок:
  - Петнадесет!
  Последва пауза. Момичето магьосница се приближи до младия мъж и отбеляза:
  - Това е арабин! Блондинките са много по-скъпи! И имаш толкова красива, руса дълга коса!
  Вовка уплашено избълбука :
  - Има мъжки! Те ме...
  Вълшебното момиче кимна.
  - Да те могат! Но това е само за една нощ!
  Междувременно момичетата свалиха и втория воал от обявената на търг красавица. И я съблякоха до кръста. Робинята трепереше. От вълнение светлата й кожа се покри с капчици пот и придоби перлен оттенък. И алените зърна се обърнаха нагоре. Момичето се опита да ги покрие с ръце, но двама слуги я хванаха и разпериха ръцете й встрани. И това се оказа силен ход. Робинята потрепна. Мургавото й лице почервеня от гняв и срам.
  Търговията се повиши малко.
  Мъжът с розовия тюрбан промърмори:
  - Шестнадесет!
  Човекът със зелената шапка изписка:
  - Седемнадесет!
  Колобок веднага добави:
  - Двадесет!
  Тролът проговори.
  - Двадесет и пет!
  Елфът измърмори:
  - Тридесет!
  И жената с булото измърмори:
  - Четиридесет!
  Друг мъж със син тюрбан изграчи:
  - Петдесет!
  Чу се тътен, а след това настъпи пауза. За арабска брюнетка, която е поне стотинка дузина на търг, много голяма сума. Все пак са много. Но фактът, че момичето е смутено и най-вероятно е девствено, и тя се срамува да започне публиката. Въпреки това не исках да излагам твърде много за брюнетката.
  Тук прислужничките свалиха и последното облекло от нея. Младата робиня беше чисто гола. Тялото й беше по-бледо от лицето й и си личеше, че не й позволяват често да се пече и да се разголва. Босите крака на красавицата бяха толкова нежни и изящни.
  Вовка усети как мъжкото му съвършенство се напрегна до краен предел и се изправи като кол. И сега стърчи просто безмилостно. А плувните гащи могат да се счупят.
  Момичето магьосница кимна.
  - Колко се вълнуваш, момчето ми! Така трябва да е на търг. Тогава жена определено ще ви купи! И ще получите уроци по любов!
  Вовка отбеляза с въздишка:
  - Имах толкова много момичета в миналия си живот! Особено когато забогатя! И сега нямам нищо, дори банските са на домакинята и е тъпо !
  Вълшебното момиче се усмихна.
  - Не! Сега ще излезете на платформата и ще се почувствате като нещо! Между другото, имате много красиви и елегантни минохвъргачки, така че ще ви изведат с ботуши. И това ще се превърне в уникална каскада от усещания за момчето.
  Числата на търга бяха:
  - Шейсет!
  - Седемдесет!
  - Осемдесет!
  - Деветдесет!
  И накрая мъжът с червения тюрбан каза:
  - Сто!
  Главният стюард вдигна чукчето си и започна да скандира:
  - Сто пиастър пъти! Двеста пиастъра! Сто пиастъра три! Продава се за сто пиастъра!
  Мъжът изсипа златни монети. Сто пиастъра не е лоша сума за една мургава арабска жена. Докато всички искат блондинки.
  Накрая Вовка Езейщайн беше предложена на търг. Момчето беше покрито с одеяла. И много хитро да се изложи постепенно. Той е естествено рус и много красив. И момчетата в този свят са изброени наравно с момичетата.
  Вестителят обяви:
  - В минал живот той беше най-богатият олигарх и много опитен мъж! Сега много красиво русо момче. Продава се само за една нощ и можете да правите всичко с него - само не го осакатявайте! Начална цена двадесет пиастъра.
  Недоволен тътен премина през трибуните. Вовка стоеше покрита с воали. И така момичетата премахнаха първата в нея, разкривайки златистата, леко вълниста коса и горната част на челото на момчето.
  Мъжът със зеления тюрбан промърмори:
  - Двадесет и един пиастъра!
  Жената с бурката изписка:
  - Двадесет и два пиастъра!
  Друга жена в луксозна рокля изчурулика:
  - Двадесет и пет пиастъра!
  Мъжът със синия тюрбан промърмори:
  - Тридесет!
  Трол с изразителен нос изгърмя:
  - Четиридесет!
  И джуджето с шапка и броня издаде:
  - Петдесет пиастъра!
  Последва пауза. Вовка изпита срам и унижение. Тук се продава като някакво животно на търг. Че той не е човек, нали? И е добре, ако купува жена, а не някой от миризливите мъже!
  Прислужничките свалиха друго було. И лицето на момчето беше напълно разкрито. Беше много красиво, като на момиче, и нежно, но в същото време с мъжка брадичка. Публиката отново се появи.
  Колобок извика:
  - Шестдесет пиастъра!
  Гномът промърмори:
  - Седемдесет!
  Жената с воала изчурулика:
  - Осемдесет!
  Тролът изрева:
  - Деветдесет!
  Жена в луксозна рокля издаде:
  - Сто!
  Отново настъпи пауза. Сто пиастъра вече е малка торба със злато, можете да купите пет добри роби за кариерата с тях. И тогава някакъв красив младеж, макар и с чудна красота, и то само за през нощта.
  . ГЛАВА #5
  Прислужничките взеха и свалиха друга завивка от момчето, разкривайки мускулестите му рамене и ръце. Стана видимо и силно, шията на тийнейджър и горната част на гърдите загоряха. Вовка опъна бицепсите си и те се изпъкнаха на триъгълници. Детето се усмихна и усмивката му беше толкова сладка с перлени зъби, просто възхитителна.
  Отново в общественото оживление.
  Жена в черна рокля, приличаща на монахиня, каза:
  - Сто и десет!
  Мъжът със зеления тюрбан заговори:
  - Сто и двадесет!
  Човекът, който купи брюнетката по-рано, изкрещя:
  - Сто и тридесет!
  Тролът каза:
  - Сто и четиридесет!
  Колобок изчурулика:
  - Сто и петдесет!
  Жената с воала каза:
  - Сто и шестдесет!
  Елф, много красив млад мъж изписка:
  - Сто седемдесет!
  Изведнъж възрастна жена с коса в ръка, приличаща на Баба Яга, изграчи:
  - Двеста!
  Отново настъпи пауза. Вовка неволно потръпна. Идеята, че ще бъдат продадени на старица за през нощта, беше много отвратителна. И се заклещи.
  И прислужничките свалиха друго було. И сега торсът е напълно открит. Видяха се плочите на пресата, които са като на шоколад, а юнашките гърди на момчето се разтресоха. Сърцето ми биеше от вълнение, така че изглеждаше готово да се разбие.
  А бронзовата кожа на момчето блестеше от пот от вълнение.
  Една жена в рокля на монахиня каза:
  - Двеста и петдесет пиастъра!
  Вече друг трол, след като влезе в сделка, измърмори:
  - Триста пиастъра!
  Джинджифиловият човек, скочи, измърмори:
  - Триста и петдесет!
  Гномът добави уверено:
  - Четиристотин пиастъра!
  Човекът с рубинения тюрбан изсъска:
  - Четиристотин и петдесет пиастъра!
  Баба Яга, оголила зъбите си, блестящи от стомана, изсъска:
  - Петстотин!
  И отново настъпи пауза. Това е толкова напрегнато. Вовка усети ръцете на прислужничките върху бедрата си. Един дори неусетно стисна тестисите си. Мъжкото съвършенство на момчето отново се издигна. И мускулести крака бяха открити, покрити до коленете с ботуши. А банските гащи не скриха как стърчи достойнството.
  Женската аудитория беше възбудена.
  Елфът изкрещя:
  - Шестстотин пиастъра!
  Жената в роклята на монахиня изръмжа:
  - Седемстотин!
  Баба Яго изсъска:
  - Осемстотин!
  Жена в луксозна рокля издаде:
  - Деветстотин!
  Натруфеното човече изведнъж измърмори:
  - Хиляда!
  Едно джудже мушна пръчка в гърба и изсъска:
  - Това е цената, петдесет възрастни роби! Готови ли сте да дадете толкова пари за една нощ с младеж! Това е забавно!
  Колобок изчурулика в отговор:
  - Ти си забавен
  И ми е обидно!
  Ти си лайно
  И го видях!
  Настъпи обаче пауза. Красиво момче стоеше пред огромна зала, пълна с похотливи лица само по бански гащи и ботуши. Личеше си, че всички нямат търпение да го видят чисто гол. Възбужда публиката.
  И така прислужничките свалиха ботушите от симпатичната фигурна тийнейджърка. Разкриха се много мускулестите, грациозни, загорели крака на момчето. Прасците бяха като мрежа от вени. Публиката избухна в див възторг. Жените бяха особено възбудени.
  Една от тях, много дебела жена, изкрещя:
  - Хиляда и петстотин!
  Жена в луксозна рокля издаде:
  - Две хиляди!
  Баба Яга измърмори:
  - Две петстотин!
  Джуджето измърмори:
  - Три хиляди!
  Една жена в рокля на монахиня каза:
  - Три и петстотин!
  Тролът влезе на пазара:
  - Четири хиляди!
  И кифлата скърца:
  - Пет хиляди!
  И всички замръзнаха. Джуджето отбеляза с трън:
  - Блъфираш! Знаете ли какво се случва с тези, които не могат да платят необходимата сума за пазарлък?
  Колобок изчурулика:
  - Много добре го знам!
  Гномът кимна.
  - Ще те намажат със смола, ще те овалят в пера и ще те изгонят от града с камшици! Ясно е?!
  Колобок се изкиска, запя:
  - В далечното съзвездие Тау Кит,
  Всичко стана неразбираемо за нас ...
  Изпращаме сигнал до там,
  И ни връщат обратно!
  Вовка стоеше боса и само по бански гащета. Но младият роб трябва да бъде продаден целият, докрай. И сега красиви момичета-слуги разкъсаха плувните му гащи. От срам и изключително вълнение мъжкото съвършенство се извиси в момчето. И съвсем надут.
  Отново се чу оглушителен рев.
  Дебелата жена извика:
  - Шест хиляди!
  Една жена в монашеска рокля изписка:
  - Седем!
  Една жена в луксозна рокля проговори:
  - Осем!
  Елфът изписка възхитено:
  - Деветхиляди!
  Баба Яга изсъска агресивно:
  - Десет хиляди!
  Това е цената на петстотин здрави мъжки роби, както и на цял голям кораб. Можете също така да закупите няколко галери. И то само за една нощ с красив младеж.
  Последва тежка пауза. Вовка изгаряше от срам, чисто гола и с надуто съвършенство в търговията с роби. Той беше много срамен и в същото време пикантността на ситуацията, когато голо, красиво момче се продава на търг под чука, беше ужасно развълнуван. Колко необичайно е всичко, а вие струвате цяло състояние.
  Елфът със скъпоценни камъни каза несигурно:
  - Единадесет хиляди!
  Баба Яга изръмжа ядосано:
  - Петнадесет хиляди!
  Това е цената на три галери. Да, похотливите дами сериозно се разпръснаха. Да се победи такава цена беше пагубно за много портфейли.
  Вестителят вдигна чука и започна да казва:
  - Петнадесет хиляди пъти! Петнадесет хиляди пиастри две! Петнадесет хиляди пиастри три ... - Преди чукът му да удари, една много красива жена в луксозна рокля и корона, осеяна със звезди на главата, каза:
  - Двадесет хиляди пиастъра!
  Тътен премина ... Баба Яга изкряка:
  - Тридесет хиляди!
  Млада и красива жена изгука:
  - Петдесет хиляди! И помни Баба Яга, какво ще стане, ако нямаш достатъчно пари!
  Тя стисна стоманените си зъби и изсъска:
  - Е, по дяволите! Вземете нахалника за цяло състояние!
  Вестникът, или по-скоро управителят, вдигна чука по-високо и започна бавно да казва:
  - Петдесет хиляди пиастри пъти! Петдесет хиляди пиастъра два! Петдесет хиляди пиастри три...
  И в този момент, когато щастливият Вовка вече си мислеше, че царицата, и то такава хубавица, ще го накара да пренощува в райска наслада и в леглото, дрезгав глас избоботи:
  - Сто хиляди пиастри!
  Всички обърнаха глави. Гласът принадлежеше на слаб, висок мъж в черна броня и също с корона на главата. Изглеждаше много страшен и зловещ.
  Кралицата изненадано попитала:
  - Защо искаш безсмъртно момче?
  Koschey отговори с ярост:
  - Не е твоя работа, смъртни! Имам нужда от това момче и ще го взема!
  Кралицата промърмори:
  - Сто и десет хиляди!
  Кошей изръмжа агресивно:
  - Милион! Просто така, милион пиастри наведнъж, цената на цяла армия! И нямате достатъчно хазна, за да наддадете тази цена!
  Бръмчене на учудване премина през трибуните. Цял милион пиастри, златна планина само за една нощ с момче? Може би Косей Безсмъртният, който е живял повече от едно хилядолетие, тривиално се е побъркал? Но пазарлъкът си е пазарлък.
  Момичето магьосница се усмихна и отговори:
  - Предупреждавам Koschey, ще вземете момчето само за една нощ. И трябва да го върне на сутринта жив и здрав, а не сакат!
  Кошчей Безсмъртният кимна с черепоподобната си глава върху тънката костелива шия:
  - Разбирам! Все пак повтарям цената си:
  - Милион златни пиастри!
  Главният изпълнителен директор кимна.
  - Думата на купувача е закон!
  И като вдигна чука, той започна да пее:
  - Милион пиастри пъти! Два милиона пиастри! Три милиона пиастри!
  Продаден от Кошчей Безсмъртния!
  Вовка онемя. И изпадна в ступор. Наистина ли се продава на този костелив старец, макар и само за една нощ?
  Хвърлиха було върху момчето, слугите на Кошчей скочиха. Сложили стоманена яка на врата на тийнейджъра и го повели нататък, бос и безпомощен.
  Koschey се приближи до момчето, дръпна завивките. Погледна го по-отблизо. Той докосна мускулестите си гърди със студени ръце и отбеляза:
  - И си добър!
  И се засмя. От този смях Вовка някак си стана страховит. Кошчей му кимна:
  - Не бой се! Ще ви се случи нещо по-добро, нещо, което вие самите очаквате!
  И безсмъртният подсвирна. И момчето беше ударено с клонка. Което, между другото, не боли през булото.
  Вовка вървеше и босите му, почти детски крака на тийнейджър стъпваха по острите камъни на тротоара. Което беше доста болезнено, тъй като подметката на момчето беше само леко грапава, още не мазолеста и твърда. Вярно, нямаше кръв. Въпреки това младата подметка на босите крака на тийнейджъра беше еластична и здрава, но усети болка.
  Вовка последва Кошчей. И се чудеше къде го водят. Вероятно е твърде дълго, за да стигне до леговището. И е малко вероятно да имат време до там и обратно за една нощ. И какво ще прави Кошчей с него? Малко вероятно е този скъперник да е изложил милион златни пиастри само за забавление с момчето. Ако Кошчей изобщо е способен на нещо в този случай.
  Но защо му трябваше тази игра?
  Неочаквано Безсмъртният извади от пазвата си кристал с изумруден цвят . Потърка го с показалеца си, духна, измърмори някакво заклинание. И Вовка се почувства изхвърлен като вълна цунами.
  Тогава момчето примигна с очи от страх. Сега се озова в мрачен замък. Ръцете му бяха вързани с вериги зад гърба и оковани. И това е толкова досадно. Стоманени обръчи се впиха в китките й, а ръцете й бяха извити от раменете.
  И стаята явно приличаше на стая за мъчения.
  По стените бяха окачени всякакви инструменти за изтезания и болка. И какво ли не имаше, свредла, клещи, резачки за тел, носилки , трошачки, всякакви круши и така нататък.
  Вовка извика:
  - Не трябва да ме нараняваш!
  Безсмъртният Кошей, който седеше на трона, избълбука :
  - Не бой се! Всичко ще живее за вас! Но имам нужда от твоята болка!
  Момчето отбеляза:
  - Бих могъл да измъчвам някое момче-роб, което струва много по-малко!
  Кошчей кимна.
  - Може... Но твоята болка е уникална и тя ще ми даде безпрецедентна сила и колосална власт над света!
  Вовка изсъска:
  - Негодник!
  Immortal нареди:
  - Разтърси го!
  Две едри, мускулести момичета по бикини, тропайки с боси крака, скочиха до барабана и започнаха да го въртят. И веригата вдигна момчето със скърцане.
  Вовка почувства болка и в раменете, и в ръцете, които бяха стиснати от стоманени окови, а гърдите му леко издадоха. Тази стойка е най-старият и ефективен инструмент за мъчение, който не всеки може да издържи. Въпреки че този път Koschei и неговата банда не задаваха въпроси. Те просто измъчваха и можете да видите болката - това даде на момчето някаква сила. Около стелажа Вовка забеляза дузина кристали и още един кристал на главата на Кошчей в короната.
  Тук беше вдигната до самия таван, почти докосвайки влажната мраморна стена. Тогава момчето застина за момент. И момичетата-палачи, много едри за нежния пол и мускулести, пуснаха барабана.
  Вовка усети падане. И сякаш нещо в стомаха му се счупи. И всичко беше толкова бързо.
  За няколко мига болката в разтегнатите вени намаля. Но на самия под веригата беше опъната. И Вовка беше поразена от адска болка. С пиърсинг от голи, момчешки пети до тила.
  И момчето крещи. Като младо теле на клане. И Кошчей много го хареса. И сега кристалите блестяха ярко, усещайки вълна от ужас и страдание на тийнейджър.
  След това болката малко отшумя, а Вовка стисна зъби и започна да диша тежко.
  Koschey нареди:
  - Разклатете отново!
  И отново момичетата-атлетки завъртяха барабана. Вовка погледна момичетата-палачи. Колко са мускулести - просто културисти . И мускули, като въжета върху бронзова от слънчево изгаряне кожа. А косата е светла, гъста, леко вълниста.
  Мъжкото съвършенство на Вовка отново започна да набъбва от алчния поглед към атлетично сложените момичета.
  Тук е вдигната до тавана. И Вовка се възхищаваше как нежният пол търкаля мускулни топки под кафява кожа.
  После пак ги пуснаха. Кратко, приятно усещане за полет. И отново адска болка, проникваща буквално през цялото мускулесто тяло на млад спортист.
  Вовка не издържа и отново изрева. Колко зловещо беше всичко. И пронизваше, сякаш всяка клетка на тялото беше ударена с чук.
  След това стана по-лесно. От ребрестите мускули капеше пот.
  Отново кристалите блестяха много по-ярко от преди.
  Кошчей се усмихна месоядно. Той явно се подмлади и вече не приличаше на толкова грохнал и безпомощен старец.
  Последва редът:
  - Обичам троицата! Разклатете отново!
  И отново красиви, атлетични момичета започнаха да вдигат момчето.
  Друго момиче-палач погледна Вовка с похот. Как загорял тийнейджър блести от пот. И колко е красив.
  Момичето-палач пъхна ръка между краката си и започна да масажира, наслаждавайки се на болката, която причини на красивия младеж.
  Вовка също изпита вълнение, когато погледна момичето. И мъжкото му съвършенство се вдигна като на кол. Ето го отново на самия таван. Заклещен в напрежение.
  Вовка дори се уплаши, сега нещо смъртоносно ще го прониже. И така момчето беше освободено.
  Мускулесто, потно, загоряло тяло на тийнейджър рухна. И на самия под отново се опъна. И веригите отново изкривиха жилите от ставите.
  И отново Вовка го прониза пареща болка и той изкрещя.
  И кристалите започнаха да блестят още по-ярко и заблестяха като звезди.
  Koschei стана още по-млад, а бръчките се изгладиха. Сега изглеждаше не повече от трийсет.
  И безсмъртният кимна:
  - Добре тогава! С разтягане е достатъчно! А сега към запасите му.
  Момичетата палачи сграбчиха момчето за босите, мускулести крака. А другите двама донесоха тежък, дъбов, обкован с желязо блок. И ощипа момчето си по боси красиви крака.
  Вовка усети болката във вените си с нова сила и изстена. Вече беше изпънат и доста изтощен.
  По ръбовете на блока стърчаха куки.
  Koschey нареди:
  - Две лири от двете страни!
  Момичетата донесоха тежести, закачиха ги от едната страна и за баланс от другата. Вовка изкрещя от непоносимо страдание. Колко жестоко са го опънали.
  Koschey гледаше с удоволствие как момчето беше разтегнато. И вените му буквално се издуха, а цялото тяло на мускулест тийнейджър беше толкова напрегнато от разтягане.
  Вовка стенеше и викаше, а кристалите пламнаха.
  А момичетата палачи трепереха от вълнение, толкова им беше приятно.
  Koschey нареди:
  - А сега десет удара с камшик на половин сила !
  Момичето-палач извади клонка от кошницата. Тя се приближи до безпомощното, голо, мускулесто момче. Тя застана зад него и нанесе полузамах .
  Червена ивица изпъкна върху бронзовата кожа.
  Друго момиче-палач изчурулика:
  - Веднъж!
  И мъчителят удари отново.
  Момичето-палач изкрещя:
  - Две!
  На фона на разтягането, ударите с камшик не изглеждаха особено болезнени за Вовка. И той стенеше повече от парещата болка в разтегнатите вени и връзки.
  След като приключи с биенето, момичето мъчител погледна Кошчей.
  Той поръча:
  - Пет удара на пълна мощност!
  И момичето този път избра от кошницата по-дебел и силен камшик. Тя замахна и удари с всичка сила. И голямо дърпане. Бронзовата кожа на мускулестия гръб на момчето се пръсна и изля кръв.
  Този път Вовка почувства много силна болка и изрева като ранено слонче.
  И кристалите светнаха по-ярко.
  А момичето-палач продължи да бие. И кръвта вече е потекла от спуканата кожа на струя.
  Друга красавица заповяда:
  - Пет!
  И настъпи пауза. Момичетата палачи погледнаха Кошчей!
  Той поръча:
  - А сега мангала, а преди това намажете петите!
  Момичетата измъкнаха съд със зехтин. Те отпушиха и се изляха на дланта на ръцете си. След това с голямо удоволствие започнаха да мажат подметката на момчето. Беше еластична, с изящна извивка на голата си розова пета. Самите момичета са просто прекрасни и разочароващи.
  Вовка изпита смесица от болка и удоволствие. И от докосването на силни ръце, сладки, мускулести момичета, той отново беше обхванат от вълнение. И мъжкото съвършенство започна да се издига. Какво предизвика закачливите смешки на красавиците.
  След това, когато смазването свърши, мъчителите измъкнаха мангала. Имаше специални камфори с регулиране на подаването на газ. И момичетата палачи ги запалиха.
  Пламъкът светна и се издигна. И голото, кръгло, розово, лъскаво пето на сладка тийнейджърка беше облизано от червен език.
  Вовка не почувства болка веднага. Отначало беше приятно топло. Но тогава босите подметки на момчето станаха непоносимо изгорени и изпечени. И беше толкова откровено неприятно и болезнено.
  Плюс това, прерязаният гръб ме боли, а връзките, опънати на стелажа и натежали с блок, ме боляха.
  Вовка изпъшка, а по бузите му потекоха сълзи. Така са го измъчвали.
  Koschey нареди:
  - Напръскайте гърба му със солена вода!
  Момичето-палач извади чаша. Тя наля вода от кофа и хвърли в нея парче сол. И тогава тя го взе и сякаш се пръсна върху разсечения гръб на момчето.
  И крещи от болка.
  И отново кристалите светнаха още по-ярко.
  Кошчей отбеляза:
  - Много добре! Не му ли е време обаче да добави и гореща тел.
  Момичетата-палачи кимнаха в един глас. И сега най-високият от тях изваждаше от камината пръчка с тел. Беше буквално зачервена от топлина. Тя се приближи до Вовка и се ухили, гледайки страданието на момчето.
  След това момичето замахнало и го ударило с всичка сила по гърба. Ударът бил силен и разрязал кожата, като същевременно я изгорил.
  Момчето изкрещя от нетърпима болка.
  И Кошчей нареди:
  - Бийте го така! И много под голи пети правят по-силни!
  И наистина пламна по-силно и болката придоби дори ужасни изрази.
  Вовка изкрещя от непоносимо страдание. И кристалите поглъщаха сила.
  И костеливият Кошчей Безсмъртният напълно се превърна в мускулест, красив, силен млад мъж, с почти детско лице, но широки рамене.
  Той скочи лесно и скочи, след което извика:
  - Това е страхотно!
  И той взе камшика в ръцете си. Той се затича към момчето и го блъсна с всичка сила върху мъжкото му съвършенство. Въздействието беше много осезаемо. Вовка виеше от ужасна болка.
  Кошчей се засмя и отбеляза:
  - Е, как си, бейби?
  Вовка само изсумтя в отговор. И наистина изпитваше такава болка, че дори отварянето на устата му причиняваше страдание.
  Кошей изсъска саркастично:
  - Това е много добро!
  И извади от камината нажежени щипки. Той скочи във Вовка и металът, почервенял от горещината, притисна тестисите на момчето. Той викаше от диво страдание и миризмата на пържено месо беше по-силна.
  И огньовете на кристалите пламнаха още по-ярко!
  Кошчей изрева:
  - Всичко е много добре! Но не достатъчно! За да има власт над света, е необходимо да му се добавят още страдания!
  Момичето-палач предложи:
  - А ако приложиш повече ток!?
  Безсмъртният младеж се засмя.
  - Текущ?! Ето какво се случва при мълния! Е, разбира се, да го изпържим на ток.
  Момичетата палачи измъкнаха галванична клетка от алуминий и сребро. И от него произлязоха различни видове жици.
  И започнали да ги закрепват по различни части от тялото на измъченото момче. И до мъжко съвършенство, и до боси пръсти, и до език, и до пета точка. Разбира се, те го прикрепиха към врата и към задната част на главата, а също и към ушите.
  Прикрепих този проводник. И го взеха и как врязаха смъртоносен ток. Той ще премине през изхвърляния по цялото тяло на мускулния подраст.
  И Вовка отново ще изкрещи от непоносимо страдание.
  И кристалите блестяха по-ярко от полярната звезда в ясна нощ.
  Кошчей Безсмъртният извика:
  - Сега целият свят е мой! Всички ми се подчиниха! Моята магия е пълна с безкрайна сила!
  И магьосникът от ада щракна с пръсти. Пред него се появи вълшебно момиче. Koschey Безсмъртният се засмя:
  - Сега съм Всемогъщият и мога всичко - като Господ Бог!
  Вълшебното момиче изръмжа:
  - Нямаше право да измъчваш това момче така! Има споразумение!
  Кошчей се засмя:
  - Все пак ме съветваш! Да, аз самият!
  И Всемогъщият злодей щракна с пръсти. А самата магьосница вече беше на друга стойка. Беше гола и безпомощна. И беше изпържено на огън от внезапно появилите се змии. Магьосницата крещеше от ужасна, несравнима болка. И босите й пръсти счупиха задвижените щипки. И пламъкът облиза босите, кръгли, момичешки пети.
  И Koschey Безсмъртният се засмя, казвайки:
  - Мога със сръчна ръка,
  Върнете луната от небето...
  Ще направя от мухата слон
  И няма да мигна окото!
  Тук Вовка усети в себе си прилив на смелост и гняв и в дива ярост взе и запя с цялата си енергия;
  Гледаме със соколи,
  Ние се реем като орли над скалите!
  Стремителни стотици скачат в битка с мечове -
  Да изградим нов пролетарски свят!
  
  Имаме войник - космическо братство,
  В лицето на момчето - плазмена машина ....
  Ние, рицарите, винаги сме умеели да се бием -
  Четата лети да атакува смелите!
  
  Тръбата реве и барабаните бият -
  Заповедта е дадена от страхотен човек!
  Затова бързо отлетете от дивана -
  За да не се готви на него цял век!
  Можете да постигнете много в битка,
  Купете победа на висока цена -
  Брутални бойци - извънземни ...
  Но срещу човек с голяма мечта!
  
  На звездни кораби, оръдия и ракети,
  Завихряне на пространството - вакуумът гори.
  Нашите подвизи са възпети в стихове -
  Проклет да е злият паразит!
  
  Коварният враг ще получи заслуженото,
  И добра награда - цял рог!
  Ще има човек и жена за теб,
  Гибелта няма да се залепи на прага!
  
  Ще завладеем времето и пространството
  Има какво да спорите - нали знаете...
  Ще изградим кралство в полза на хората -
  Бори се момче за това и давай!
  
  Няма по-красива Родина в цялата вселена,
  Армади от звездни кораби като тръни -
  Работата ни винаги е по-важна от мързела,
  Империя - в сърцата на бойците само ти!
  
  Родени сме без да знаем думата - слабост,
  Всеки от нас е като вихрушка и ураган!
  Надявам се да не създавам проблеми със старостта,
  И лудостта няма да дойде утайка - мъгла!
  
  Скоро ще постигнем цели на планетите,
  Нека изградим един лъчезарен, прекрасен свят!
  Непознатите не могат да избягат в битките на поражението,
  И остава само празник!
  Тук, в последните думи, на мястото, където се намираше Кошчей, избухна експлозия и избухна истинска свръхнова. И великият магьосник и господар на Ада се разби на фотони.
  В същото време замъкът му започва да се руши. Момичето магьосница и момчето, бившият олигарх, моментално се освободиха от оковите. А сега гол, загорял, прегърнат. Много слуги на Кошчей, почти всички спортистки паднаха на колене и започнаха да молят за прошка.
  Омагьосаното момиче отбеляза:
  - Доброто отново победи злото,
  Въпреки че злото беше коварно и силно...
  Ех, ако винаги беше така
  Такъв живот ще дойде тогава!
  . ГЛАВА #6
  Отново Олег Рибаченко във военните дела. В самия сценарий, вече в южния район на Китай, умиротворявайки бунтовниците. И двата му меча задвижиха мелницата и отрязаха главите на китайските бунтовници.
  Навиха се като швейцарско сирене. Момчето премести голата си пета в брадичката на китайския генерал и смачка челюстта му, счупвайки врата му. И беше доста готино.
  А ето и самия ръководител на въстанието. Олег Рибаченко хвърли камък по него и му счупи главата. След това оцелелите китайци се втурнаха на колене и започнаха да целуват якото момче по голите му, детски, но силни крака.
  Бунтът бързо беше потушен, а беше едва началото на март. И Безсмъртното Хлапе отново хукна, този път в Афганистан, за да хване друг шейх там. И в същото време на бягство скицира друга история;
  Високопланинското момче Кени от безсмъртната порода остана напълно единствено по рода си. Всички други безсмъртни загинаха в битката и последната битка на Армагедон. Освен него остана само планинецът Дънкан Манклауд . Той е почти единственият оцелял. Но след като завърши мисията, Дънкан загуби безсмъртието си и стана обикновен човек. Така че сега Кени вече не е заплашен от други ловци на глави. Напротив, момчето се почувства самотно. На единадесет години тя става безсмъртна и това се случва още през 1182 година. Той вече е живял повече от осемстотин и петдесет години. И винаги е на единайсет.
  Красиво, безсмъртно момче на около единайсет. Прилича на ангел, красиво лице, руса коса. Но всъщност колко хора вече е убил. Както планинци, така и простосмъртни.
  Кени няколко пъти беше на ръба на смъртта, но успя да се измъкне. Дънкан Мънклауд дори му беше приятел за известно време. Докато Кени не се опита да го убие. След това отново се опита да го направи с чужди ръце.
  И едва не умря. Но сега Армагедон вече е замрял. Няма повече планинци на Земята, останали са само двама оцелели, самият Кени и Дънкан Мънклауд . Но последният вече не е планинец, а обикновен смъртен. Така че на цялата планета има само един Кени , който никога няма да умре, освен ако не му отрежат главата.
  Мечтата му се сбъдна. Но през осемстотин петдесет и четирите години, които Кени бе живял , той се умори да бъде дете.
  Не расте, не старее, не съзрява. От една страна, разбира се, да си планинец е добре. Ако зъбът ви бъде избит, той ще израсне отново след няколко минути. И не познаваш болестта. Особено Кени много обичаше да ходи бос. И дори не кашляше при никакво време. Момчето дори участва в Детския кръстоносен поход.
  Тогава Кени поведе една от групите момчета. Децата ходеха боси, през планините, каменисти пътища. Кени също изостави неудобните обувки. А голите му подметки бяха по-твърди от кожата на ботушите му.
  Тогава момчето преживя много неща и дори падна в робство. Кени, макар и безсмъртен, не е много по-силен от обикновено дете. И той също падна в робство на пиратите и беше продаден на халифа на Багдад.
  Горещите пясъци на Галилея изгаряха босите крака на децата. Е, подметките на Кени са станали като камилски копита за много десетилетия. А какво е било за обикновените, смъртни деца? Особено момичета. Изгориха краката на децата си и тръгнаха буквално, насила. И тези, които паднаха, бяха повдигнати с камшици.
  Кени прегърна едно от момичетата, чиито крака бяха обгорени и окървавени. И пренесен през пустинята. Въпреки че е трудно. Вярно, безсмъртното тяло се отличаваше с по-голяма издръжливост. Но все пак, насила, той изобщо не беше Херкулес и се чувстваше почти като останалата част от умората.
  Тогава на децата им беше предложен избор - да приемат исляма или да отидат в каменоломните.
  Кени, като повечето деца, избра робството. А представете си, че сте в мина. И кой е там? Вонята от факлите и екскрементите на робите, тежката преумора. Много деца загинаха през първите дни и седмици. Кени беше гол, дори без превръзка, като другите деца. Бил е бит от надзиратели за най-малката провокация. И те принудени да работят две трети от деня, оставяйки една трета за сън. Беше адски тежък труд.
  Децата бяха малки и им беше по-удобно да работят в мините. Хранеха се само, за да не умрат от глад, и пак можеха да работят. Кени се опита да избяга, но беше хванат с помощта на гепарди, те бяха брутални и сложиха вериги на момчето.
  И той работеше толкова много, без да види слънцето.
  Това беше най-лошият период от живота на Кени . Попадна в истински ад. И скалите на камъните, получавайки рамене, яли хляб и вода, работили като проклети.
  И дори мечтаеше за смъртта, като избавление. И не беше възможно да избяга: за гепардите беше болезнено да бъдат силни пазачи - те не могат да се сравняват с немските овчарки.
  Минаха години. Кени не умря, постепенно свикна с този ад. Почти всички деца умряха от воня, газове, преумора, лоша храна и постоянни побои. И който успя да оцелее, беше прехвърлен на възрастни.
  Но Кени продължи да живее. Доведоха и возиха други деца. В тесните мини бяха необходими малки работници.
  Кени, от друга страна, беше роб, който носеше вериги на ръцете и краката си и това беше единствената му роба. На младите роби не се даваше дори набедрена превръзка и защо - спестявания. Особено в мините в Близкия изток дори през зимата е доста топло. Кени беше още по-зле от останалите, защото носеше вериги. Други деца работеха предимно леко. И без това не можеш да избягаш, а и веригата струва пари.
  Кени не беше виждал слънце толкова много години и спеше на скалите и само насън можеше да се почувства свободен. И често мечтаеше да лети над планини или замъци. Освен това се бие с мечове и убива надзиратели.
  Кени вече беше започнал да забравя нормалния живот. И цял век вече е минал като в кошмар. А веригите вече са ръждясали и се разпаднаха. Той не беше прехвърлен на възрастни, тъй като Кени не порасна и остана с децата. И точно тогава на власт дойде един много свиреп халиф, който вместо да отсича глави, предпочита да ги налага на клада.
  А преди това мълвата стигнала до надзирателите. И Кени, прекарал повече от сто години в кариерите и без да губи остротата и жизнеността на ума си, както и здравето си, реши, че има шанс в това.
  И той, като гледаше, удари надзирателя с камък по тила и започна да го бие.
  За това наглият роб беше изваден на повърхността за първи път от сто години. И Кени видя слънцето, което го заслепи. После ме заведоха до кладата. Беше ли Кени уплашен? Знаеше, че сега ще почувства силна болка. Но той вече беше свикнал с побоища и страдания в кариерите. Е, колът ще влезе в дупето, какво от това!
  Вече на други колове възрастни мъже и две жени се гърчеха и умираха.
  За Кени направих по-малък залог. Палачите го вдигнаха и го набучиха на върха с петата точка.
  Момчето изпитваше силни болки. И тогава тялото му започна бавно да се спуска.
  Кени почувства болка и изкрещя с пълно гърло. После стана по-лесно и момчето се успокои. Палачът изгори с нажежено желязо голата пета на момчето и се отдалечи от него, усещайки миризмата на изгоряло.
  Кени дойде на себе си и остана сам. Започна да върти кладата. И отново беше пронизан от остра болка. Момчето изкрещя. Един от пазачите вдигна глава и се засмя. След това се върнете да спите. Мъртвите няма да скочат от кладата.
  Отчаяно почивайки на босите си крака, Кени стана. Той стана силен за повече от сто години, като носеше тежки камъни и работеше в кариери с чук и лост. И така тя скочи от кладата. И запълзя по пясъка.
  За щастие гепардите пазели само живи роби в кариерите. Никой не започна да харчи за мъртви и животни от рядка порода.
  Кени изпълзя и избяга. За повече от сто години той вече е научил арабски доста добре. И косата му беше мръсна, и не личеше, че е рус.
  Много арабски деца също бяха полуголи. А Кени е много мръсен. Представете си колко време не се е миел. Но нито инфекцията, нито червеите вземат безсмъртното. И зъбите не гният, дори и да не са почистени.
  Кени прекара няколко дни в пустинята. И почти черен тен. И вече можеше да мине за арабско момче.
  Така и направи. Той се престори на сирак скитник и започна да се моли на колене.
  Вербуван е от търговец в Багдад. Той подозираше, че това е избягал роб, но не беше обещана награда за Кени . Освен това никой не вярваше, че е възможно да се оцелее след екзекуция на кол.
  Момчето, само по набедрен превръзка и босо, тичаше наоколо и изпълняваше поръчките на търговеца. И не му плащаха почти нищо, а го хранеха оскъдно. Но времето минаваше и търговецът остаря, но момчето не растеше и това започна да му се струва подозрително.
  Тогава Кени избяга. И отново пътува. И една война видя, че момчето беше много издръжливо, силно и мускулесто над годините си, и го взе за свой оръженосец.
  И по време на битката с кръстоносците Кени избяга. И се престори на избягало християнско момче. И отново започна да се скита из Европа. И след това в други страни.
  И къде само Кени не е бил. И разбира се, той не можеше да забрави такава страна като Америка.
  Момчето, с вечно млада памет, знаеше много езици и беше много умно. Освен това трябваше да учи в училище. И то в различни. И сега до 2025 г. имаше какво да се сравнява.
  Когато имате младо тяло, това се отразява на ума. По-специално Кени откри компютърните игри. И колко е страхотно. И колко прекрасни карикатури ще се появят в бъдеще? И можете да ги гледате в интернет колкото искате.
  Но първоначално киното беше черно-бяло, после стана цветно. И телевизорите имаха малки екрани. А самият Кени все още си спомняше онези времена, когато в Европа нямаше дори барут. Той е на възраст, малко по-млад от самия Чингис хан. И той успя да прокара през себе си много епохи. Последните безсмъртни починаха през 2017 г. И Дънкан Маклеод стана смъртен тази година.
  Така че той все още не е стар и може да бъде опасен боец. Кени искаше да му отреже главата. Въпреки че това нямаше да му даде допълнителна енергия. Но Дънкан е още твърде млад. Изглеждаше около трийсетте. Така че сега биологично само на четиридесет, а това е мъж, пълен със сила.
  Самият Кени остана единадесетгодишно момче, красиво, красиво, по-силно момче от връстниците си. И предпочиташе да се наслаждава на плодовете на прогреса.
  Всъщност колко нови неща са се появили за осем века и половина. И смартфони, и iPhone , и високоскоростен интернет, когато можете да гледате филм, докато държите телевизор в дланта си. И разбира се, коли, самолети.
  Освен ако хората все още не летят до други планети, но след няколко века това ще се случи.
  Кени се усмихна: ще доживее да види това. Още повече, че не останаха безсмъртни след последното сражение през 2017 г. Това означава, че главата на Кени не е застрашена от острите им мечове. Той е единственият останал уникален.
  Като приказния Питър Пан . Дори не искаше да порасне. Но Питър Пан е герой, измислен от човешката фантазия. А Кени е истинско момче, на което никога не му е писано да стане възрастен.
  И разбира се, това, което имаме, не го ценим. Кени наистина искаше да порасне, дори ако загуби безсмъртието си. Въпреки че е възможно и понякога в младата му глава мина такава идея, че след като остарее, той ще си спомни с носталгия младите си безсмъртни години.
  И вечно босо детство. Кени обичаше да ходи бос при всякакви метеорологични условия, но твърде често беше дразнен от момчетата за това и трябваше да носи маратонки или сандали в големите градове.
  Най-лошото нещо са постоянните, хронични проблеми с парите. Ето, опитайте дете на единадесет години и не по-голямо от връстниците си и може би дори като се има предвид, че е родено в един век преди ускорението и по-малко, поне печелете нещо.
  Вярно, че в Америка храната е по-лесна. Не е трудно да се намери както безплатна столова, така и чувал за почти безплатни дрехи. И има много различни религиозни институции. Когато видят Кени бос, те дават маратонки или други обувки и дрехи безплатно.
  Но Кени , разбира се, не беше доволен само от това. Привличаха го както смартфоните, така и компютърните игри. Твърде малък е, за да бъде с жена и това е проблемът. Но за пари проститутката ще направи всичко дори и с дете като него, задоволи всяка фантазия. И разбира се, добра игра и лаптоп струва пари. И аз искам нещо забранено. Например, купете с ръце и алкохол. Все пак черният му дроб е вечно млад и безсмъртен и няма да причини вреда, дори циановодородна киселина или някаква силна отрова.
  И Кока-Кола, уморена от пиене. Освен това в някои американски магазини Coco-Cola ще се налива за дете на безценица.
  Но не е позволено да се продава алкохол на деца. Само под земята можете да наддадете, като надплатите много пари.
  Кени не пренебрегваше джебчийството, грабежа и катеренето в апартаментите на други хора. И това той е ловувал през Средновековието. Момче на изток е бито с тояги по босите пети за кражба. И веднъж дори отрязаха ръка, но за щастие тя отново израсна. Въпреки че със сигурност боли.
  Но когато бият голи подметки с пръчки, не е толкова страшно, толкова много груби и мазолести пети при дете, което е ходило босо от векове. Дори това е почти приятно. Ето защо Кени обичаше изтока. Но когато те бият гърба с камшик, боли. Е, момчето беше дамгосано няколко пъти за кражба. Но марката изчезна от безсмъртния без следа.
  Кени също успя да посети плантации за захарна тръстика, в английски тежък труд.
  Извън Багдад има кариери - вече не е страшно. Освен това работите на чист въздух и яркото, тропическо слънце ви грее.
  И тогава Кени все пак избяга и посети хижаря с пиратите. За неговите приключения можете да напишете цяла многотомна серия.
  Момчето е обиколило целия свят. И дори участва във въстанието на Стенка Разин.
  И той също беше пленен. Случайно детето увисна на стелажа. Извиваха му ръцете и го биеха с камшик по гърба и дупето. И тогава дори изгориха голата пета с нажежено желязо. И всичко беше възстановено точно пред очите на палачите.
  Смятаха го за магьосник и го пуснаха от страх.
  Кени убиваше хора в битки, в сблъсъци и грабежи и отрязваше главите на безсмъртни, по-често тайно. Той е още момче.
  Война, особено през Средновековието за безсмъртно забавление и голямо удоволствие. Ако не им отрежат главите, не могат да ги убият. И вие сами можете да извършвате подвизи.
  Но няма да направиш кариера. Вечното момче, което не расте и съзрява, е естествено мнително. А планинците - безсмъртните не трябва да предават съществуването си на други хора.
  Има дори специална организация, космически извънземни, която гарантира, че тази тайна не става известна на широката публика. Те притежават силна хипноза и имат специално оборудване за изтриване на паметта. Така че тази тайна е била пазена от хилядолетия.
  Кени в никакъв случай не е най-старият Highlander. Някои са живели до пет хиляди години не повече. Но те също отидоха в Армагедон.
  Трябва да остане само един. И мечтата на Кени се сбъдна и той остана. Само ако това му носи щастие.
  Кени е преживял много през вековете в детско, безсмъртно тяло. И нищо няма да го изненада, и нищо няма да го смути. Трябваше да се бие и във Втората световна война, и във Виетнам, и в първата, разбира се, и къде другаде.
  Момчетата са любопитни. Ти имаш памет от много векове, но тялото е дете. И влече към приключения и приключения.
  Последната война, в която участва Кени , беше в Украйна. Момчето се присъедини към чуждестранния легион, на страната на украинците, и беше основно разузнавач.
  В крайна сметка дете с ангелски черти няма да бъде заподозряно. И убиваше руски войници хитро.
  Но войната се проточи. Бялата му, леко жълтеникава глава стана позната. И трябваше да изляза от войната. Той стана твърде известен. Такава е съдбата на безсмъртните, не живеят дълго на едно място. Пътувайте и се движете през цялото време. В противен случай вечно детската ви физиономия ще буди подозрение. Най-дългият престой на едно място от сто години е бил в кариерите. Но там голи, мръсни, никога не измити момчета бяха на едно и също лице или по-скоро тяло.
  И някак си Кени не събуди подозрение тогава. Но в по-модерен затвор, тогава ... Там, разбира се, можете да светнете. Но мощна организация по някакъв начин помогна на момчето да запази тайна. Например, Кени вече е хванат като младеж. И в СССР също. Но снимките, пръстовите отпечатъци изчезнаха безследно. И момчето или го пуснаха, или избяга.
  Или са му помогнали да избяга.
  В СССР Кени посети известната колония Макаренко. Това, което му харесваше тук, беше, че всички момчета и момичета в затвора ходеха боси, докато падне снегът.
  Но в тази колония трябваше да уча, което е скучно, и да работя. Въпреки че песните също бяха забавление.
  И е сравнително лесно да избягате.
  Кени беше в различни затвори. Но обикновено не за дълго. И че е имал още един арест.
  Точно в щата Тексас Коледа 2025 наближаваше. Кени отпи от гърлото си уиски и не криеше много от полицията. Естествено, детето не трябва да пие алкохол. Да, дори и на обществено място.
  Но Кени се чувстваше много готин. Първо, той вече е убил толкова много хора и то безнаказано. Второ, добре, полицията ще го арестува, така че детето ще бъде пуснато така или иначе. Или организацията ще помогне.
  Освен това Кени отдавна не беше лежал в детски затвор. И се чудеше какво се е променило там. По отношение на храната е доста добра. А за сметка на компанията силното и бързо момче се е научило да се бие много добре през вековете. И той беше на ниво не по-ниско от възрастен, черен колан. А младите уважават силата.
  Да, и Кени знаеше перфектно регистрацията и, разбира се, беше много умен и знаеше всички концепции и закони за крадците.
  Затворът не го плашеше. Особено сред децата, където бързо стана лидер. Така че сега той само се усмихна, когато полицаите го поканиха да влезе в колата и щракнаха белезниците на китките му. Тексас има традиционно висок процент на младежка престъпност. Там дори смъртното наказание беше наскоро за деца от тринадесет години. Затова полицаите имаха специални белезници за детето.
  Те обаче се държаха доста грубо със себе си. Кени трепна. Той обаче беше любопитен - както е сега в детските затвори в Тексас. И като публика, и като комфорт. И вярно ли е, че в САЩ има най-готините младежи.
  Кени не се страхуваше. В Съединените щати в детски затвор в някои отношения е по-добре, отколкото в съветския, например, те не бръснат главите си. Последното не е много приятно. Разходете се със залепен таралеж. И забележимо след бягството. Когато косата на безсмъртен се обръсне, тя расте само малко по-бързо от тази на нормален човек.
  Ясно е, че ако пораснат веднага, това ще предизвика повече подозрение. И няма да си направите модна прическа - ще ходите рошави.
  Кени беше отведен в гарата. Те поставили ръката на детето му на специален скенер и започнали да проверяват пръстовите отпечатъци.
  Опитно момче не се страхуваше. Организацията за безсмъртен контрол използва за изтриване на цялата подозрителна информация и видеоклипове.
  В противен случай по пръстови отпечатъци, видеозаписи и много други данни хората отдавна биха се досетили, че съществува безсмъртна раса. Само благодарение на могъщата раса наблюдатели тайната беше запазена.
  Вярно, помисли си Кени : ако само двама безсмъртни останат живи, а Дънкан е смъртен, тогава организацията ще ограничи ли действията си?
  От една страна Кени в този случай би станал напълно неконтролиран и свободен. Но от друга страна, той загуби надеждна защита.
  Имаше още няколко момчета в полицията, които изглеждаха малко по-възрастни от Кени . Въпреки че бяха по-високи, за безсмъртните те са деца.
  Кени е проверен с уред за наличие на метални предмети. Тогава той беше докоснат от жена на трийсет години, носеща медицински ръкавици. Момчето й се усмихна. Беше щекотливо и приятно.
  Все още не са го съблякли, така че все още не е взето решение да го пратят във федерален затвор или да го изхвърлят като безполезен.
  Но Кени беше в различни затвори и беше претърсен много пъти по време на най-дългия детски живот.
  По-специално в затвора на НКВД. След това той беше съблечен гол. И надзирателят, въпреки младата си възраст, бръкна с голяма ръка право в дупето. И беше доста болезнено и унизително. И тогава едва не му откъснаха топките. При Сталин дори с деца не се церемониха. Ръце в ръкавици се качиха в задника и устата. По-късно в СССР те просто са били принудени да клякат пред огледалото. Но и в САЩ полицията, ако прецени, че е опасно, води голия мъж на бокс. И там те изследват да си пъхаш ръцете в дупето, дори да си три пъти дете.
  Това е аксиомата. В Америка лошо отношение към децата престъпници. Унижават ги и им слагат окови на ръцете и краката. Вярно, че храната е доста прилична, а често и добри камери. Понякога седят две момчета или четирима. Не като в Русия, където децата бяха пълнени през 90-те като херинга в буре. Но беше толкова кратък период.
  Кени е сниман в профил, анфас, странично и отзад. После ме заведоха в телевизията при други момчета. Там трябва да изчакат дежурния съдия. И той ще реши дали да ги прати в затвора, под гаранция или изобщо да ги пусне. За Кени няма кой да гарантира , което означава, че или просто ще го изгонят, а накрая полицаят ще го удари с бухалка по дупето. Или изпратени в затвор за деца.
  А това означава щателно претърсване, измиване под душа и оранжева роба. И след това в килията на малолетни престъпници.
  Кени не се страхува от всичко това. Въпреки че е неприятно, когато те опипват мъже полицаи. Понякога момчетата се претърсват от жени в униформи или бели престилки.
  Кени е видял много и нищо не го учудва. Той и пазачите бяха перверзници , опитваха се да съблазнят. Странно, това е в Америка, където жените получават луди присъди за секс с момчета. Но те са. Някои учители се вкопчиха в него. Кени не се смути - беше стар и опитен, всеки възрастен би завидял. Само устройството е твърде малко. Все пак той е вечно дете и съвършенството му не е голямо. Въпреки че вече може да стане трудно.
  Кени можеше да направи нещо. И той харесваше жените. Въпреки че възможностите не са същите.
  И разбира се, други момчета и възрастни мъже също се опитаха с него. Особено през миналия век, когато стана модерно. Кени, като човек от старата школа, се пребори с това, доколкото можеше. С една жена все още е възможно, дори и с езика, да й угоди, на изток това е нормално. И Кени прекара много време в Азия. Но докато мъжете не са узрели.
  Въпреки че може би след няколко века всичко ще се промени.
  Кени седеше с дузина момчета от десет до петнадесет години, с различен цвят на кожата. Говореха си за нещо. Един тийнейджър каза през смях:
  - И вече станах!
  Друг изсумтя.
  - Не дърпай! Има видеокамери и полицията наблюдава.
  В отговор злобен смях. Един от тийнейджърите пъхна ръка в дънките си. И той се забави.
  Кени се засмя снизходително: хормоните играят. Той вече е опитвал много пъти. И се оказа, че причинява стоене. Но физически той все още е твърде малък, за да иска това всеки ден. Но усещанията са наистина приятни, а сърцето бие като барабан, когато дойдеш. И от това потръпвам.
  И проститутка с красиво момче, особено в Европа, където законите са по-меки, охотно спи и дори прави отстъпка.
  В САЩ възрастните жени, от една страна, много се страхуват от наказание, но от друга страна, те дори могат да бъдат привлечени от момчета поради желанието да им гъделичкат нервите.
  Един от тийнейджърите привлече вниманието към босите крака на Кени . Беше декември и дори в Тексас температурата навън беше близо до нулата. И момчетата, разбира се, не ходят боси.
  Той подсвирна и изръмжа:
  - Виж луд, бос през зимата!
  Двете най-големи момчета станаха и се приближиха до Кени . Те се усмихнаха злобно. Този отдясно отбеляза:
  - И той е много красив! Може ли да го използваме като момиче!
  Друг отбеляза:
  - Има видеокамери!
  Едно от момчетата кимна.
  - Полицията е пълна с перверзници! Нека гледат!
  Кени се изправи и изписка:
  - Сега ще го получиш!
  Момчето замахна за удар, но загуби равновесие и падна. Кени премести голата си пета към тила си. Вторият развратен тийнейджър прелетя над главата му и се разби толкова силно, че той издъхна. Планинското момче правеше едва забележими движения. Той се научи да се бие много добре през вековете и дори имаше учители на изток. Така че на него тези момчета!
  Останалите момчета отстъпиха назад. Викат, че искат помощ от полицията.
  Няколко полицаи нахлуха в килията. Кени беше спокоен и усмихнат. Те вдигнаха двамата тийнейджъри в безсъзнание и ги поставиха на носилка. Закарали го в медицинския център.
  Старшият полицай се закани:
  - Ще има още битки, всички ще получат рога!
  Тогава полицаите напуснали килията. И тийнейджърите наобиколиха Кени . Започнаха да питат къде се е научил да се бие така.
  Кени не можа да каже истината, затова отговори:
  - Чичо ми беше зелена барета и той ме научи на номера!
  Момчетата започнаха да искат да видят.
  Момчето от планината отговори с усмивка:
  - Трябва да плащате за уроците! Да вземем долари!
  Едно от момчетата извади стодоларова банкнота, която скри в гащите си. И тук търсенето беше повърхностно и можеше да се пренесе нещо.
  Кени започна да му показва техниката. Това беше вид айкидо, смесено с джудо и китайска борба.
  Ясно е, че това не можеш да го научиш за половин час. И Кени лесно изпусна тийнейджъра, въпреки че изглеждаше по-възрастен и по-висок.
  Кени, въпреки че живя осем века и половина, се чувстваше като риба във вода с момчетата. Бързо го уважиха и той стана кум.
  Следователно Кени не се страхуваше от затвора. Можете да живеете тук, особено млади момчета, които са толкова лесни за покоряване.
  Тук един извади смартфон, който също скри в джоб между краката си и момчетата започнаха да гледат ... Разбира се, нещо за секса.
  Някои дори започнаха да дрънкат направо в килията.
  Кени се усмихна. Той сам го направи. Въпреки че не го исках толкова много. Но тялото е младо, а умът.
  А умът зависи от тялото. Въпреки че искате да сте възрастни, има някои предимства във вечното детство.
  Особено в САЩ, където тийнейджърите са развити над годините, те имат въображение.
  . ГЛАВА 7
  Кени гледаше еротика на смартфона си и се чувстваше развълнуван и развълнуван. Да, той все още е малък по тяло, но знае много и е в състояние да учи другите. Някои тийнейджъри започнаха да движат ръцете си в панталоните си. И това, разбира се, е естествено за тях.
  Матроната се появи. Доста дебела черна жена. Тя погледна с копнеж към момчетата. Вижда се и така, много включен.
  Тя облиза устни и махна към една от по-големите и красиви тийнейджърки. Той я последва. Тя заведе момчето в съседната килия и оттам се чуха сладострастни въздишки и стенания. Виждаше се добре на тийнейджъра.
  Кени въздъхна тежко. Неговата възраст е, когато ти още изобщо не си узрял. Тук в мислите си съм напълно готов и искам, но тялото ми се проваля. Да, той би бил поне на четиринадесет години по време на смъртта си.
  Планинското момче се чувстваше отегчено в компанията на тийнейджъри. И все пак цели осем и половина века зад него. И това е много. Толкова много и дори повече бяха само безсмъртни. Но те се избиха взаимно. И тяхната ера свърши.
  И младото тяло на Кени оцеля. И остана на този свят, за да се радва на вечността.
  И изведнъж се почувства отвратен в компанията на недоразвити, сексуално загрижени тийнейджъри. Той, който също се познаваше с граф Калиостро . Човек, който е по-подходящ за фантастичен роман, отколкото за реалния живот.
  Помня, че говориха с него. Калиостро беше планинец. И той наистина е роден в онези дни, когато съвременната европейска култура току-що се заражда в Гърция. И той вече беше малко над четири хиляди години. И това не е рекорд за високопланинец.
  Калиостро му каза много неща . Кени общува с възрастни планинци и културното му ниво е високо. И ето някои невръстни копелета.
  Планинското момче искаше да заплаче, но сдържа сълзите си. Но имаше желание да избяга или поне да смени компанията.
  Кени започна да гледа към вратата. Имаше идея, а не дали да симулира инфаркт. Той можеше да направи така, учеха планинците-магьосници, така че сърцето да не бие. И дори направи тялото вцепенено, така че да бъде отведено в моргата. И да се махне оттам, и дори да изплаши санитарите.
  Момчето щяло да падне на пода с посиняло лице, когато няколко полицаи влезли в маймунарника.
  Веднага сложиха пранги на Кени и помъкнаха момчето със себе си.
  Младият планинар не оказа съпротива. Даже беше любопитен. Той е извършил много престъпления през дългия си живот. Но могъща организация го покриваше. Този, който наблюдаваше, че съществуването на порода безсмъртни не стана известно на онази част от човечеството, която е лишена от такъв дар.
  Всеки се страхува от смъртта... Още повече, че безсмъртните сякаш имат душа, но така или иначе раят не свети. Когато главата бъде отсечена, тя попада в някакъв плен, където духът няма много радост. Така че да станеш безсмъртен може да не е награда. Но дори и за обикновените смъртни хора е трудно да получат нещо добро след смъртта.
  Кени вече беше лежал в толкова много различни затвори, че лишаването от свобода не го плашеше. Е, малко се отпусна. Изглежда, че в Америка младежите не бръснат главите си плешиво? Въпреки че зависи в коя държава. При някои великолепната руса коса може да бъде подстригана под машината.
  Първо момчето е отведено в специално помещение за издирване. Наоколо има огледала и светят прожектори. Четири жени в бели палта. Непълнолетните често биват претърсвани от жени. Може би защото не го правят толкова грубо и болезнено.
  Момчето се съблече, обичайно е. Стоиш чисто гол. И сега ще бъдете опипвани.
  Кени обаче се почувства малко засрамен. Въпреки че младото му тяло е красиво и няма от какво да се срамува.
  Двете жени започнаха да докосват косите на русото момче. Ръцете им бяха пъргави и опитни. Те разресваха всеки кичур. Друг по-голям погледна алчно момчето. Има много красиво и мускулесто тяло. Дори детето да е малко.
  Кени е излизал с такива жени и преди. Те обичат да лапат момчета и да ги опипват. Похотливи създания. Но те също могат да се хранят.
  Пазачите провериха всеки кичур от косата на момчето, сресаха го с цялото си старание. След това извадиха пинсетите и започнаха да гледат в ушите. Там блестяха и щъкаха, което беше доста болезнено и неприятно.
  Пазачите също гледаха в носа. Първо, те получиха ноздри, блестяха. Но изглежда, че не им хареса.
  Един от пазачите извади малка тънка сонда на компютъра и я включи в мрежата.
  Това беше нещо ново, което Кени не беше виждал досега. Подобно на сондата, с която се проверява стомаха, този път те светят през назофаринкса и чак до белия дроб.
  Странно е, че момче на около единадесет години, но не можете да дадете повече от десет на външен вид, е толкова внимателно проверено. Сякаш е някакъв шпионин. Кени имаше лошо предчувствие .
  Малка сонда влезе в дясната ноздра на вечното дете. В това време двама пазачи го държаха здраво за раменете. А другият регулираше сондата. И изображението се показваше на екрана на монитора. При повечето премина към най-леките момчета.
  В перфектно състояние са. Кени, в продължение на осем века и половина, разбира се, опитваше да пуши много пъти, но не му харесваше. В съвременния свят обаче в повечето страни тютюнът не се продава на деца. Въпреки че преди не правеха разлика. Но навикът е лош и много пари се харчат за него. По-добре е да се забавлявате на игровата конзола. Карайте всякакви коли или мотоциклети или стреляйте.
  И още по-интересно, и тук Кени отдаде почит на прогреса - това са военно-икономически стратегии. Когато не е просто воин, а известен командир. И вие изграждате и командвате войски.
  Тук дясната ноздра на момчето беше прекарана до самите бели дробове и те започнаха да прозират, като забодеха тънък маркуч с крушка и лявата.
  Кени, за да се разсее от тази неприятна процедура и дори жените пазачи да гледат младото ви тяло, се опита да си спомни нещо приятно.
  Ето, например, класическа компютърна игра: "Казаци". Наистина е страхотно.
  Вие строите цял град там и воювате с войски и казарми. И наистина е забавно.
  Кени, който първоначално нямаше опит в казаците, се увлече твърде много от икономиката и беше атакуван от компютърни войски. Да, не трябва да забравяме защитата. По-лесно е да играете с измамния код. Но е твърде лесно да спечелиш с него. И много по-интересно, когато главата ви работи. Всъщност човек трябва да има и концепция, и талант, за да направи всичко разумно, красиво и съвършено. Кени обичаше играта "Казаци" като един от първите.
  Но имаше много други. Например "Генерал", "Антанта", "История на Земята", "Клеопатра", "Втората световна война", "Древен Рим", "Наполеон" и др. Плюс това, такава страхотна стратегия като "Civilization" като цяло е просто прекрасна. Да, нямаше нищо.
  Кени в "Клеопатра", премина през всички мисии от историята на семейството. И наистина беше страхотно.
  И той просто още не го е опитал. Компютърните игри са толкова вълнуващи. Той ги наистина много трудно да излезе.
  Момчето, което е на осем века и половина, обожаваше подобни стратегии. С годините те стават все по-сложни. И броят на единиците нарасна, а графиките се подобриха.
  Кени дори се зарадва, че вече е момче. В крайна сметка е естествено детето да седи с часове на игралната маса.
  През деветдесетте години на миналия век, когато среща приемната си майка от семейството на безсмъртните, Дънкан Маклеод е един от най-силните бойци сред планинците и може би дори най-силният. Хрумна му мисълта, ами ако... Наистина живея под тяхната закрила в едно семейство и се радвам на стабилност.
  Но планинците не могат да живеят заедно дълго време. Имаше постоянни повреди. И през 2017 г. последният Армагедон на безсмъртните. Момчето оцеля и дори запази вечната си младост. Сега никой не преследва главата му. И на цялата планета Земя изобщо няма повече планинци. И същият Маклеод вече е на повече от четиридесет години. И рано или късно ще остарее и ще умре.
  И тогава безсмъртното дете Кени ще бъде съвсем сам. Всички други хора ще му станат чужди.
  Това, разбира се, от една страна е добре, а не заплаха, че някой от възрастните, съблазнен от това, което му се струва лесна плячка, ще ви отреже главата. Но от друга страна си толкова сам, когато няма други безсмъртни.
  И е изключително скучно, че не са останали постоянни приятели. И осиновителката му също почина в резултат на демонтажа. Да, всички умряха. И тези, които са на пет хиляди години също ...
  Кени усети как тръбата стига чак до другия му бял дроб. Просветен и върнат обратно.
  Да, той никога не беше претърсвал толкова щателно. Ясно е, че и научният прогрес се разви, а тук такава електроника съществува и не е много скъпа.
  Но те не подозират Кени като шпионин. Ами ако все пак неговата тайна - безсмъртният изплува на повърхността?
  Може би организацията на Highlanders е престанала да го покровителства? След като сте решили, че след като ерата е свършила, значи всичко останало е маловажно?
  Какъв е един вид вечно дете?
  Кени въздъхна. Отведоха го до тезгяха и матроната стисна брадичката му с ръце. Преди това тя изплакна пръстите си в тънки, медицински, гумени ръкавици в алкохол. За да е стерилно всичко и момчето, дай Боже, да не се зарази.
  След това влезе в устата си. Започна да опипва зад бузите, в небето, под езика и до самите сливици.
  Е, това не е ново. Кени си спомни как надзирател в друг затвор пъхна голите си немити пръсти в устата му. Тогава момчето се отскубна и се възмути. Нека тази госпожа първо да си измие ръцете и да си сложи ръкавици, а не да си пъха пръстите в устата на непълнолетна, с което преди това не знае какво.
  Тогава пазачите бяха объркани. И тя каза, че имат проблеми с ръкавиците.
  След това го принудиха да седне десет пъти и го отведоха в килията. Затворът беше общински. И не много организирано. Няма телевизор, няма хладилник, нито дори тоалетна с вода. Но килията е пълна с деца, много от които са дори по-малки от Кени . И голи дъски на три реда койки, и воняща кофа в ъгъла.
  И това е в Америка! Вярно, такъв затвор е изключение, те обикновено са по-чисти и по-удобни.
  От устата има миризма на каучук и медицински спирт. Не много приятно и дори болно. Въпреки че момчетата винаги се проверяват дали не крият нещо в устата си и то от Средновековието. Да, можете да носите много в устата си.
  Кени някак си носеше диамант и след това го погълна. И успя да го запази.
  Но тук не можете да минете с преглъщане.
  Тук надзирателят в бяла престилка извади сондата. И сега ще изследват червата.
  Е, шмон ! В Русия, като цяло, само при Сталин, момчетата бяха shmonaded на съвестта. И тогава, вече някак небрежно.
  И тогава го взеха, принудиха го да отвори устата си и да сложат сонда в нея. Без замразяване това е много неприятна процедура. Вярно, в зъбите му има специален предпазител за уста, за да не отхапе.
  Кени усети как маркучът слиза надолу по хранопровода му и после в стомаха му. Там всичко е осветено.
  По някакъв начин го осветиха с рентген, когато го заподозряха в наркотици, на летището, но никога със сонда.
  Кени , както всеки друг безсмъртен, практически не се разболя и това е огромен плюс за вечния живот и вида на планината. Така че няма нужда от медицински преглед. Всъщност той е безсмъртен. И защо трябва. Всичко в тялото ще се излекува от само себе си.
  Момчето за първи път поглъща сонда, въпреки че е живяло осем века и половина. Дори и да пие всеки ден циановодородна киселина и царска вода, няма да има язва на стомаха.
  И така, за какво е?
  А процедурата е много неприятна.
  Кени се чудеше защо детето се проверява толкова внимателно. Може би са подозирали нещо?
  И тогава друга тревожна мисъл дойде на ум. Ами ако беше лишен от безсмъртие?
  Да, той е много малък и може да стане възрастен. И той няма да има детски процес, а истинско мъжко съвършенство. И той може да има собствени деца.
  Тук безсмъртните са безплодни. И това е техният значителен минус с всички останали плюсове.
  Но животът ви ще свърши рано или късно. А Кени не искаше да умира. Той живееше и изобщо не беше уморен.
  Напротив, компютърните игри са много и всяка година стават все повече и повече. И те са все по-красиви класации. И скоро, вероятно, те ще създадат истинска матрица на виртуална реалност, ще има просто невероятни и уникални приключения.
  За всичко това си струва да се живее.
  Кени мислено, така че устата му е заета с чадър, изпя:
  Докъде е стигнал напредъкът
  За невъобразими чудеса...
  Недрата на морето паднаха,
  И отлетя към небето!
  Забравени задължения,
  Спря да бяга!
  Роботите се бутат
  Щастлив човек!
  Кени , спомняйки си един век в кариерите, не обичаше много да работи. Освен това в кариерите най-лошото нещо не е камшикът на надзирателя, а не носенето на тежки товари.
  Организмът на безсмъртния бързо свикна със стреса и се адаптира.
  Най-лошото е рутината и моралната скука. Когато има само голи, мръсни, потни, често в язви и рани, момчета, стенещи от болка, и сурови миризливи надзиратели.
  И дори ти не виждаш слънце с години. И само факлите са избледнели и димят. И ужасна воня, с която обаче свикваш.
  Единственото хубаво нещо е, че Кени се научи да вижда в тъмното по-добре от всяка котка. И можеше да се бие при пълна липса на светлина.
  Освен това момчето придоби феноменална издръжливост дори за високопланинец.
  Но той получи психическа травма. И понякога сънуваше тези кариери насън.
  Горците имат отлична памет и практически не забравят нищо, дори и да искат да забравят.
  Може би затова Кени беше толкова ядосан. Той уби безсмъртни, втривайки се в доверието и на смъртните. И обичаше да се бие.
  По-специално той се би в Украйна. Той уби много руски войници, но стана твърде известен и беше помолен да напусне, за да не блесне.
  Наистина не можеш да направиш кариера.
  И никакви перспективи. Едно дете не може да бъде крал, поне не за дълго.
  Между другото, Александър Велики беше безсмъртен и затова се втурна в битка толкова яростно и без страх. Но той беше помолен да изчезне, така че вечната младост на владетеля да не буди подозрение. И той остави след себе си подобен двойник, който почина от отровата.
  И той тръгна на пътешествие. Докато накрая не му отрязаха главата.
  Това е историята на легендарния владетел и цар на Македония.
  Кени въздъхна, когато най-накрая прегледаха стомаха си. Е, сондата се върна и започна да гъделичка.
  Момчето си помисли, че в крайна сметка, ако тайната му бъде разкрита, тогава свободата няма да бъде дадена. Ще преглеждат като плъх и ще разглобяват за части. Опитайте се да отрежете крайник, например.
  Какво ще стане в този случай?
  Тя ще порасне отново.
  Кени въздъхна... Сондата беше извадена и търсенето продължи. Тук го държаха между пръстите на ръката му. След това започнаха да оказват натиск върху пъпа. Изглежда, че са търсили нещо.
  Най-лошото е накрая. Но Кени, въпреки че имаше опит в аналното търсене, не очакваше това. Матрона в бяла престилка донесе голяма автоматична клизма. И другият, също в бяло палто, огромен леген.
  И нейната клизма беше напъхана в ануса му. След това беше пусната топла вода. И започнаха да мият с голям натиск. Беше едновременно болезнено, отвратително и унизително.
  Промивката на червата беше много щателна. Кени направи гримаса. Въпреки че е унизително, когато пръст в ръкавица влезе в петата точка, това вече беше и не толкова болезнено. Но клизма му направиха за първи път. Защо едно безсмъртно момче се нуждае от болница? Всичко ще се излекува и оправи от само себе си.
  И тук има нещо специално и невероятно. Той е пречистен от всичко лошо...
  Здравата уста на Кени вече беше свободна да пее;
  От някъде далеч, като топъл вятър -
  Ехото на телефонен разговор ще ме събуди.
  Ще се чуе познат глас, ярък като слънце.
  Знам, че никой не ме помни такава, никой не ме обича такава.
  
  Здравей мамо, мамо.
  Кажете, че е студено. Кажи, че съм ти липсвал.
  Толкова ми липсваше, мамо, мамо.
  Знам, че си сам там, но нека не съм близо...
  Този свят е в краката ти.
  
  Припев:
  Душите ни пеят песни за главното в унисон.
  Без теб този свят е обречен, мамо, мамо, мамо, мамо.
  Душите ни пеят песни за главното в унисон.
  Без теб този свят е обречен, мамо, мамо, мамо, мамо.
  
  Нашият много неясен живот е объркан.
  Хората не се борят за любов - те са глупави, майко.
  Толкова малко пътеки и толкова много криви пътища.
  Но не е за теб. Всичко това е само прах.
  
  Кажи ми, как си мамо, мамо?
  Птиците пеят с твоя глас, името ти лети над столицата,
  И той не може да спре, мамо, мамо.
  Знам, че си сам там, но нека не съм близо, -
  Целият свят е в краката ти.
  
  Припев:
  Душите ни пеят песни за главното в унисон.
  Без теб този свят е обречен, мамо, мамо, мамо, мамо.
  Душите ни пеят песни за главното в унисон.
  Без теб този свят е обречен, мамо, мамо, мамо, мамо.
  
  Скоро ще бъда най-добрият. Точно както си мечтала, мамо.
  Скоро ще бъда най-добрият. Точно както си мечтала, мамо.
  Съвсем скоро ще бъда най-много. Точно както си мечтала, мамо.
  Спомни си как си мечтала, мамо.
  Матроната, която беше най-голямата, изръмжа ядосано:
  - Какво невръстно копеле се сети за майка си! И как убиваше хора, какво правиха мислите в главата ти!
  Кени избълбука :
  - Никого не съм убил!
  Главната матрона измърмори:
  - Да! И цветната, която счупи черепа с лост, оставяйки отпечатъци.
  Кени кимна. Е, да, той наистина удари черния тип по главата с лост вчера. И дори дойде да скрие оръжието на убийството или да изтрие отпечатъци.
  Някак си Кени свикна с факта, че мощна организация изтрива всички данни за него в картотеката и прояви небрежност. И явно беше проверено и точно сега компютърът намери съвпадение.
  Главната матрона измърмори:
  "Млад убиецо, ето кой си!
  Кени логично отбеляза:
  - Дори и да държа лост в ръцете си, това изобщо не означава, че аз съм убил!
  Главната матрона изръмжа.
  - Това ще го кажеш в съда! И получаваш доживотна присъда!
  Кени отбеляза с усмивка:
  - Аз съм просто дете! Най-много няколко години младеж.
  Жената отговорила:
  - Този е зет на нашия прокурор. Значи нямаш късмет. Ограбихте и убихте грешния. Затова прокурорът Ви нареди да направите най-щателен и подробен обиск. Сега няма да се отвърнеш!
  Кени изръмжа.
  -Да видим!
  И наистина, той имаше увереността, че една могъща организация някак ще го измъкне. Освен това каква доживотна присъда? Твърде подозрително би било едно вечно момче във федерален затвор.
  И се чудя дали ще го пуснат да играе на компютъра? Малките деца изглежда могат.
  Междувременно надзирателят с бяла престилка подаде сонда. И сега Кени трябва да изчисти всички черва, като направи ендоскопия. Това е неприятна и унизителна процедура. Но се прави в обикновени клиники.
  Една жена в задна роба го постави в петата точка, момчетата започнаха да поставят маркуча, което е доста.
  И червата му започнаха да се появяват на екрана.
  Кени трепна. И за да не бъде толкова болезнено, отвратително и щекотливо, той отново започна да пее;
  Далеч, далеч в тих град
  В средата на земята сам в тъмна стая
  Молете се на моя Бог за спасение
  Полунощ моето поклонение .
  
  Тя се моли за едно нещо: Бог да благослови!
  восъчните свещи горят в прозореца цяла нощ ,
  Да загубиш вяра и любов,
  Светлината беше намерена от моята изгубена душа.
  
  Мамо, мамо, ти сама няма да дадеш и няма да спреш да обичаш.
  И в този, и в другия свят винаги ще бъдеш с мен.
  Отивам при теб сама, ранена в сърцето.
  Мамо, мамо, ти си моята каменна стена.
  Мамо, мамо, ти си моята каменна стена.
  
  Нощта е черна, непознат е бездънният мрак
  И тъмните сили ми вещаят беди,
  Но две безсъния ме държат в мрак:
  Очите на майката и дори на Богородица.
  
  Казват, че никога не съм бил тъжен.
  Знаеш ли, ти си единствената - скъпа моя.
  Колко пъти съдбата биеше без жал
  Оцелях с твоите молитви.
  
  Мамо, мамо, ти сама няма да дадеш и няма да спреш да обичаш.
  И в този, и в другия свят винаги ще бъдеш с мен.
  Отивам при теб сама, ранена в сърцето.
  Мамо, мамо, ти си моята каменна стена.
  Мамо, мамо, ти си моята каменна стена.
  
  От тези неприятности не можаха да ме сломят,
  Какво е далече, далече в средата на земята
  Молете се на моя Бог за спасение
  Полунощ моето поклонение .
  Главната матрона отбеляза:
  - Можеш да пееш добре! Но ще бъдеш съден като възрастен. И няма да получите детски санаториум. Ще бъдете заобиколени от възрастни, брутални, миризливи престъпници, които много обичат да изнасилват сладки и светлокоси момчета като вас.
  Кени отговори уверено:
  - Мога да отвърна на удара!
  Матроната се засмя и отбеляза:
  - Ти си просто дете! На колко години си?
  Кени попита с усмивка:
  - Какво не знаеш?
  Главната матрона кимна.
  - Да, вие сте странен човек. Няма клан, няма племе и вие не сте в картотеката. Първо трябва да разберем откъде си и как ни падна на главите. И тогава ще решим какво да правим с вас!
  Момчето отбеляза:
  - По-добре пусни! Ще излезе по-евтино!
  Междувременно сестрите приключиха с прегледа на червата на момчето и извадиха сондата от пета точка.
  Безсмъртният Кени си помисли, че най-трудното е зад гърба му, но главният надзирател отбеляза:
  - Трябва да проверите и пикочния си мехур! Да, този шмон трябва да бъде изключително внимателен!
  Надзирателят предложи на Кени да легне по корем. А ръката й в медицинска ръкавица внимателно оголи главата на съвършенството. А другият донесе тънка сонда, способна да мине през уретрата.
  Кени усети тръпката да бъде докоснат от женски ръце, дори ако бяха с тънки гумени ръкавици. И хоботът му беше подут от кръв и вълнение.
  Главната матрона попита:
  - Имал ли си някога жена!
  Кени , почервенял от срам, отговори:
  - Да! И то повече от веднъж!
  Главната матрона отбеляза:
  - И ще ги имате в затвора! Много си красиво момче!
  През това време една жена в бяло палто пъхна тънка връв в уретрата и започна да я напъхва. Беше малко болезнено и гъделичкащо.
  Кени си помисли, че вероятно правят това в болниците, когато трябва да проверяват по-внимателно. А за такава процедура в САЩ сигурно взимат много пари, правят я напълно безплатно. И няма нужда да се изчервявате и да се чувствате унизени, и да изгаряте от срам.
  Просто изглеждащи като медицински сестри в бели престилки, жените изпълняват своя дълг. И няма от какво да се срамуваш.
  Кени се усмихна и си помисли, че трябва да е много благороден човек, след като го претърсиха така и отново започна да пее безсмъртното момче на осем и половина века;
  Обиколете целия свят наоколо -
  Просто знайте предварително:
  Няма да намерите по-топли ръце
  И по-нежна от майка ми.
  Няма да намерите очи в света
  По-нежен и по-строг.
  Майка на всеки от нас
  Всички хора са по-ценни.
  
  Мама, мама е най-красивата дума на света.
  Мама, мама дава топлина и усмивка на децата.
  Мамо, мамо, споделям радост и тъга с теб,
  Мамо, обичам те!
  
  Както и да се огледаш
  Но зимата и лятото
  Мама е най-добрият приятел
  Няма по-добра майка.
  искам да ти пожелая
  И доброта и светлина.
  Нека за майка ми
  Цялата планета знае!
  
  Мама, мама е най-красивата дума на света.
  Мама, мама дава топлина и усмивка на децата.
  Мамо, мамо, споделям радост и тъга с теб,
  Мамо, обичам те!
  А момчето Кени дори се разплака. Все пак той имаше майка, но колко отдавна, във времената, когато империята на Чингис хан още не беше родена, когато барутът не беше познат в Европа, тя беше убита.
  Накрая сондата беше премахната. След това пазачите в бели престилки също провериха пръстите на босите им крака и опипаха голото мазолесто ходило.
  Матроната отбеляза:
  - Тя е толкова жилава, думата е рог от носорог. Сякаш това момче цял живот е тичало само босо!
  Кени кимна.
  - Да, той е! Не обичам обувки!
  Главната надзирателка нареди:
  - Заведете го под душа и го измийте обилно. После ще го обръснат на плешиво и ще го снимат гол от всички страни!
  Малкото момче изстена:
  - Защо да си бръсна главата!
  Главната матрона отговори:
  - Защото раздразнихте твърде много нашия прокурор. А вие, момчета, не обичате да се разделяте с косата си. И те ще ви вземат единична и студена килия. И тогава другите младежи те уважават твърде много.
  Поставете ръцете си зад гърба и под душа.
  Кени беше изведен и момчето-затворник, и в същото време безсмъртен планинец, наведе глава и се затътри да се измие. Настроението му рязко спадна. Без компютър и телевизор стоенето в студена изолация ще бъде скучно. По-добре в компанията на глупави тийнейджъри, отколкото сам.
  Е, все пак тайната организация няма да му позволи да се разкрие и да седи твърде дълго.
  . ГЛАВА #8
  Ето го вечното момче Олег Рибаченко в Афганистан. Тук един от емирите събира банда и се опитва да се бори срещу руския цар Николай II, който също е наричан Най-великият. Вече е средата на март. В Афганистан вече е доста топло. Местните момчета тичат боси, а твърдите им подметки не се страхуват от камъни.
  Олег Рибаченко се озова за известно време в Херат. Там научава, че Хитлер извършва анексирането на Австрия. И цар Николай II не пречи на това. Всъщност нацистите искат да анексират германска територия. При фюрера наистина се случи икономическо чудо. И безработицата е почти напълно изчезнала, а престъпността е намаляла повече от половината.
  Повечето австрийци не са против аншлуса. И царска Русия не се намеси, дори и да засили Германия.
  Олег Рибаченко смята, че царят вероятно няма да има нищо против да раздели колониите на западните държави заедно с Хитлер и Мусолини. Особено Великобритания и Франция.
  Но е възможно Хитлер, заедно със своите съюзници, да атакува Русия. Така че политиката на един вече цар на средна възраст може да се окаже рискована.
  Но дори и да трябва да воювате срещу цяла Европа и нейните колонии, тогава царска Русия пак е по-силна и като население, и като икономика. Така че може да се окаже още по-интересно, ако войната се окаже конкурентна.
  Момчето терминатор отиде да съсече армията на шейха. Той е малък и може да бъде победен сам.
  Тук Олег Рибаченко, безсмъртното момче, изпълнява техниката "Мелница" с мечове, известно като отсичане на главите на муджахидините. Тогава вечното дете взе и хвърли игли с босите си пръсти, веднага полагайки дузина муджахидини. Тогава хлапето го взело и започнало като с бръснач да реже настъпващите врагове. И го направи много умно. Мечовете на момчето терминатор работеха като остриета на култиватор. И много агресивно изчистиха и изрязаха всичко.
  И в крайна сметка, момчето как да подсвирне. Цяла група гарвани припаднаха. И пробиват с човките си черепите на афганистанците. И намокри много бойци.
  Момчето удари с боса си пета в тила самия шейх и той буквално беше нокаутиран. После го сложи на раменете си и се втурна като бесен заек.
  И сега нейният единствен трофей е заловен от безсмъртно момче.
  След това въстанието в Афганистан веднага спря и затихна. И вечното дете отново скицира друга история в обща тетрадка;
  Гъливер вече не беше млад. Той обаче отново тръгна на пътешествие. Всъщност неговите описания на приключения не се приемат за нищо повече от фантазии и приказки.
  И годините минават, а главата посивява, светла плешивина се пробива през нея. Когато си над петдесет по стандартите на осемнадесети век, това е много. Гъливер обаче реши отново да тръгне на път. Освен това гадателят на картите му предсказва, че този път ще намери щастието си и повече няма да иска да се връща.
  Голям галион разду платната и отплава по посока на Тихия океан. Гъливер вече е доста богат и фината вълна от малки овце, взета от Липутия , му донесе особен доход . Но всички измряха. И се появи идеята да посетим този остров отново.
  Вече минаха повече от тридесет години. И лилипутите живеят по-малко от хората. Така че всички, които са познавали Гъливер, вече са измрели.
  И защо не ловувате там, като улавяте плячка? Лилипутите нямат нито оръдия, нито пушки, а стрелите им не са нищо против гигантите. А в самата Лилипутия можете да заснемете много ценни неща.
  Малките животни сами по себе си могат да донесат колосални доходи и могат да бъдат продадени на огромна цена.
  Превземането на гигантите е твърде рисковано. Не всеки главорез дванадесет пъти по-голям от човек ще вземе оръдие. Освен това те имат цар, който има могъща армия. Вярно е, че гигантите все още нямат барут.
  Във всеки случай Гъливер искаше да посети първата си страна, където имаше две сили на малки хора. Може би там щеше да намери нещо, което да го направи приказно богат.
  След като срещна Йеху и света на интелигентните коне, Гъливер стана по-жесток и циничен. Годините минават и вие трябва да забогатеете. Колко още живот му остава не е известно. И хората ви се смеят, а всякакви вестници дават вулгарни намеци, че Гъливер не е просто мечтател, но и луд. И още повече да даде доказателства, че тези държави, които посочи, съществуват, това беше мотивацията.
  Приблизително къде се намират Лилипутия и остров Блефуску , Гъливер знаеше. И неговият кораб вече е стигнал дотук.
  Но къде точно? Островите са малки и се опитват да ги намерят сляпо, с примитивна навигация от началото на осемнадесети век.
  И тогава той взе кораба и попадна в буря ...
  Той беше тресен в продължение на седем дни и нощи, хвърлен от вълните. За щастие конструкцията на голям и мощен кораб с оръдия се оказа много издръжлива. И той не се разпадна.
  И тогава внезапно се надигна вълна и изхвърли английския галион на безлюден бряг. Изтощени от продължителната борба с бурята и дивите стихии, екипажът от повече от двеста моряци и самият Гъливер заспаха дълбок сън.
  Те не мислеха как да се отпуснат и да се възстановят.
  Гъливер имаше кошмари. И когато се събуди, кошмарът продължи в реалността. Първо, той беше вързан, а близо до него имаше момчета на дванадесет или тринадесет години на външен вид. Те бяха рисувани с бои, имаха пера на главите като индианци, боси крака, полуголи торсове. Тук обаче е доста горещо и това е разбираемо.
  Гъливер се огледа. И видях наблизо няколко вързани моряци. Само те също са се променили. Те станаха по-малки, брадите и стърнищата изчезнаха, а дрехите увиснаха като торби.
  Гъливер се погледна. И той беше изненадан. Тялото му стана по-малко, стомахът му изчезна, тъпата болка в гърба също. И костюмът увисна като лико. И ботушите изведнъж бяха безплатни. И той потрепна и въжетата леко увиснаха.
  Едно момче, което прилича на индианец, покрито с татуировки, извика:
  - Стават като нас! Хайде, дръпни въжетата!
  Моряците всъщност вече имаха детски лица и намаляваха пред очите ни.
  Момчета с пера и оцветяване се втурнаха да опъват въжетата. Гъливер почувства, че продължава да намалява. И в същото време тялото се чувства леко и заредено с енергия. И зъбите спряха да болят и като цяло, сякаш сте се родили отново.
  Междувременно още местни воини се качиха на кораба. Вече бяха в по-спретнати униформи с брони и мечове. Сандали на краката и няколко момичета с тях. Но те също изглеждаха като деца на около дванадесет, максимум тринадесет години. Момичетата бяха с обеци и бижута.
  Един от тях с руса коса се засмя и отбеляза:
  - Жалко! Не успях да ги видя като възрастни! Сега те са същите фъстъци като нас!
  Татуираното момче отбеляза:
  - Те са повече от двеста! Трябва да ги изпратим в кариерите като роби!
  Момичето отговорило:
  - Не! Просто ги продаваме! Кой няма късмет в мините, а останалите нови собственици!
  Момчето в броня и златен шлем попита строго:
  - Кой е вашият шеф? Казвам ти! И не се правете, че не знаете нашия език! Всеки, който се подчини на нашата империя, веднага започва да разбира езика ни, а ние от своя страна го разбираме!
  Един от моряците, станал момче, измърмори:
  - Това е капитан Гъливер! Няма да го познаете веднага в тялото на момче!
  Воинът със златния шлем нареди:
  - Изкарай ги. Когато най-накрая станат като нас, тогава може би ще се отвържат. В същото време се подгответе за прехода.
  Момчетата воини качиха Гъливер и други момчета на раменете си, хванаха ги на две и ги изнесоха навън.
  Гъливер си помисли, че това може да е глупост. Но тогава се сетих за лилипутите. Тогава те бяха по-малки на ръст. Само предимно възрастни, не деца. Може би не трябва да се учудва?
  Той пътува до различни светове и вижда невероятни страни. Защо тогава детският свят да не е сред тях? Само това не му беше достатъчно за колекция от усещания.
  Гъливер видя, че крайбрежието вече не е пусто. Там имаше много войници в броня. Имаше и момчета с пера като на индианци и с лъкове, и бойци в леки метални доспехи. И момичета с лъкове също, между другото, боси, с изключение на командирите, които имаха скъпоценни бижута и сандали в перли.
  Момичетата стрелци се наредиха. Друг ранг държеше по-мощни арбалети в ръцете си, стреляйки с убийствени мълнии. От дясната страна бяха катапултите. Близо до тях също момчета и момичета. Главният воин със златния шлем заповяда:
  - Вземете дрехите на затворниците! Те вече са роби, трябва да бъдат облечени според ранга си.
  Дрехите вече не ставаха и едва се държаха. Пленниците, станали момчета моряци, бяха развързани и всички вече доста миризливи парцали бяха хвърлени на купчина заедно с обувките. След това го заляха със смес от масло и сяра и го запалиха.
  Сега моряците бяха момчета на не повече от тринадесет години, а през осемнадесети век, преди акселерацията, децата на тази възраст изглеждаха като десетгодишните през двадесет и първи век. Да, доста са се свили.
  И сега бяха голи, някои плахо прикриха срама си с ръце.
  Момичета стрелци и арбалетчици ги държаха на мушка.
  Момчето със златния шлем заповяда:
  - Ами нека ги измият в морето! След това ще им дадем робски дрехи, за да поддържат външен вид.
  И заловените момчета бяха закарани в морето. Водата беше топла, нагрята от тропическото слънце. Имаше добър климат. Можете също да видите палми и кокосови орехи.
  Поне няма да замръзнеш.
  Гъливер беше едновременно засрамен и в същото време весел. След като отхвърли повече от четиридесет години, сега той е станал напълно здрав, енергичен и енергичен. И настроението стана весело, въпреки че го очакваха робство и унижение, както и вероятно тежка работа в кариерите. Гъливер не знаеше какво е това в собствената му кожа, но чуваше истории за това колко не е страхотно! Но колко млад и здрав е сега.
  Пясъкът беше горещ и изгаряше босите детски подметки. Те все още не са имали време да се втвърдят и да се покрият с мазоли, както се случва, когато ходите дълго време без обувки. Трябва да се отбележи, че във Великобритания ходенето бос се смятало за признак на голяма бедност и дори децата да парадирали с боси пети, било само в жегата и то обикновено сред бедните. И така те се опитаха да обуят обувки, въпреки цялото удоволствие от усещането на повърхността на земята, с детински, чувствителна подметка.
  Но в същото време без обувки и болезнено . Пясък по обяд, изгарящ под тропическото слънце. Местните момчета и момичета явно имат много здрави и твърди подметки.
  Между другото, помисли си Гъливер - на колко години са? Ами ако всички тук са безсмъртни? И не като един от световете, където Гъливер посети и хората не умряха, но все пак остаряха, а безсмъртието е младо, радостно и енергично!
  Страхотно е да си дете! И може би ще живеете така повече от едно хилядолетие.
  Вярно, тогава Гъливер беше засенчен. Ами ако трябваше да работи стотици години като голо, босо робско момче в каменоломните? И това носи много малко радост.
  Тези момчета са като ад. Например, един свещеник изрази мнение, че вечният огън е метафора, а грешниците работят като роби във вечен тежък труд!
  Друго нещо, което изненада Гъливер, беше, че момчетата воини сложиха всичките си оръжия на отделна купчина и поставиха пистолети и мускети в железни кутии.
  Гъливер смяташе, че това не е много умно. Тъй като огнестрелните оръжия са нещо добро. Освен това някои оръжия, произведени в Англия, по това време най-напредналата страна в света, стрелят доста точно. И тук има лъкове и арбалети, сякаш в ранното средновековие. И те вече имат индустриална революция във Великобритания. И скоро Англия ще бъде толкова силна, че дори гигантите ще могат да се сблъскат. Въпреки че може да бъде огромен риск.
  Голи момчета-роби се плискаха в морската вода. И беше страхотно по свой начин. Гъливер и няколко момчета, бивши моряци, изведнъж започнаха да се пръскат един друг. Обляха се с облак пръски и се засмяха весело, показвайки езика си.
  Изглежда, че умовете са възрастни и са запазили предишната си памет, но в поведението си изведнъж станаха истински деца. И те толкова искат да се усмихват и да си правят шеги.
  И Гъливер плисна по своите моряци, а те по него. Момчетата бяха много весели и оголиха зъби. Които сега си имат свои, при това бели. Ето един нов, възхитителен свят, в който има славно завръщане към детството.
  Гъливер се чувстваше добре физически, като цяло можеше да бъде доста доволен. И всъщност младостта му се върна и това може да се каже най-важното.
  И какво повече може да искате. Вярно, от друга страна си просто гол роб и това дори дразни. А да си роб не е много хубаво. Въпреки това едно робско момче е много по-добро.
  Наистина, с всички проблеми, детството е доста щастливо време. Нека понякога може да има конфликти с връстници или трябва да ходите на училище или дори да работите.
  Въпреки че ... Разбира се, в края на седемнадесети век, когато беше детството на Гъливер, беше време, когато не беше много готино. И ги няма тези радости, които децата имат в двадесет и първи. Да, точно това е.
  Но все пак децата общуват помежду си и играят. И това може да се каже, че е забавление, дори и да нямате представа за съществуването на игрови конзоли и смартфони.
  Момчетата обаче не били пуснати дълго да се плискат, а били изгонени от водата с копия. А горещият пясък наистина изгаря петите. Вярно, когато подметките са мокри не се усеща много. След това започва да се пече сериозно.
  Гъливер възкликна:
  - Силно гори краката! Дай ми обувки!
  В отговор момчето воин го удари с камшик, викайки:
  - Млъкни! Робите не трябва да носят обувки по ранг!
  Момичетата войни обаче започнаха да носят бански гащи. Това е единственото облекло, което робите могат да носят. Като някакъв Египет.
  Момчетата, които бяха пленени, започнаха да носят поне това, за да прикрият срама си.
  Гъливер се опита да попита:
  Така ли се срещаш с непознати?
  И тогава отново получи камшик. Едно умно момиче с диамантени обеци обаче възкликна:
  - Спокойно! Той все още им е лидер! Може би мога да му обясня?
  Воинът със златния шлем кимна.
  - Нека да!
  Момичето, тропайки с крака в скъпоценни сандали, се приближи до Гъливер, който беше станал момче, и изчурулика:
  - Всички чужденци от морето стават роби според обичая и се продават на търг. Това са нашите правила. Но ако знаете как да направите поне нещо и докажете, че можете да бъдете полезни, тогава животът ви в робство няма да бъде толкова труден. И с течение на времето, за заслуги, можете да получите свобода. Освен това, ако сте добри с оръжията, можем да ви изпратим в цирка да се биете като гладиатори. И ако се покажеш добре там, тогава ще те вземат в армията, а това е шанс за кариера. Тоест у нас дори робите могат да живеят добре и да станат благородни хора.
  Гъливер се поклони и отговори:
  - Аз съм хирург, мога да бъда полезен!
  Момичето поклати глава.
  - Медицината е слабо развита у вас. Сигурно няма да си от полза!
  Гъливер попита с усмивка:
  - А какво да кажем за британците?
  Момичето с диамантените обеци кимна.
  - Със сигурност! И не само те! Разбира се, всички ги очакваше робство. И кой беше изпратен на война!
  Гъливер попита:
  - Нямате ли нужда от пушки, пистолети, мускети?
  Момичето решително отвърна:
  - Не! Бием се само с хладни оръжия! Барутът е забранен както тук, така и в империята на Бъфало.
  Гъливер беше изненадан:
  - Има ли друга империя?
  Момичето кимна.
  Да, между нас се води война! Само не си мислете, че ако стигнете до там, ще бъдете по-добре. Вие също ще бъдете поробени и обявени за продажба!
  Гъливер отбеляза с въздишка:
  - Уви! Такава ни е съдбата! През цялото време да бъдеш роб или затворник!
  Момчето със златния шлем кимна.
  Тя обясни всичко! Сега ще бъдеш отведен в града. Те ще бъдат готови за продажба. Не се колебайте да бягате. За опит за бягство веднага разпъваме на кръстове. Там в града те дамгосват и ти бръснат косата както обикновено. И извадете, за да продадете. Ако влезете в мините, тогава се дръжте прилично. След това ще редувате работа на повърхността и в подземието. Така че можете, с достатъчно храна, да издържите повече от един век!
  Гъливер подсвирна:
  - Повече от един век, роб в кариерите!?
  Малкото момче кимна.
  - Това е! Ние не остаряваме! Радвай се, да бъдеш вечно млад. Ако не бъдеш убит, тогава след хиляда години душата ти пак ще напусне тялото ти. Но все още имате цяла хиляда години пред вас. Живейте и бъдете щастливи!
  И Гъливер отново беше бит с камшик. Перспективата да живее хиляда години след това не беше особено приятна.
  Но от друга страна, не е ли страхотно? Но се чудя какво ще стане, ако тя избяга? Ще стане ли отново възрастен или ще си остане момче? Въпреки че вероятно е твърде рано да се мисли за това.
  Момчетата, които наскоро бяха моряци, бяха събрани в една колона. А това са двеста момчета. Всички полуголи в черни, робски бански. Хубави момчета, стройни, но да не кажа кои са слаби. Те са доста мускулести и силни на външен вид и без мазнини. Кожата е дъбена, а зъбите са непокътнати, бели. И изглеждат напълно здрави.
  Въпреки че босите им подметки още не са се втвърдили напълно, те са толкова поносими без обувки.
  Няколко конници долетяха. Също момчета, с камшици в ръце. И също момичета се появиха на еднорози.
  Ето го кавалерията. И с нея пет дресирани леопарда.
  Момче на кон и със сребърен шлем предупреди:
  - Тези животни ще ви защитят! Ако някой се опита да избяга, ще те разкъса. Още няма да ви храним и поим - търпете робите. Тогава ще има храна и вода. И разбира се, тъй като тук всички сте момчета, ще бъдете поставени в отделна барака, преди да бъдете предложени на търг. Не смей да се бунтуваш. Ще бъдете убит, а който бъде заловен, ще бъде разпнат на кръст или звезда. По време на прехода е забранено да се говори. Нарушителите ще бъдат бичувани без жалост. И ще набием на кол най-упоритите.
  И ако искате да кажете нещо, трябва да кажете: господине или госпожо, нека се обърна към вас. И не забравяйте да се поклоните!
  Гъливер, преодолявайки страха, избълбука :
  - Разрешете, моля, да кандидатствам!
  Младежът със златния шлем изръмжа:
  - Ами говори!
  Гъливер, който стана момче, попита:
  - Не е нужно да ни връзвате! Даваме честна дума, че ще се държим тихо и спокойно и няма да избягаме!
  Младежът със златния шлем се усмихна и отговори:
  - Прието ли е в Англия да се държи на думата, особено дадена на непознати?! Ние обаче няма да ви сложим вериги, ако можете да мълчите и да не вдигате шум поне час. Иначе ще ви вържем всички в една верига като затворници!
  Едно момиче с диамантени обеци отбеляза:
  "Може би ще взема този млад мъж и ще го кача на пони до мен?"
  Младежът със златния шлем поклати глава.
  - Прекалено много чест за голо и мръсно момче-роб. Можете да го вържете на каишка като куче и да го пуснете.
  Момичето кимна с усмивка и изгука:
  - На сребърната му верига! Какво хубаво момченце е станал сега.
  Младият Гъливер преживява още едно унижение. Сложиха му нашийник като кученце и го оковаха със сребърна верига.
  Други моряци-момчета бяха нанизани на въже. Сега бяха като роби. Обградете ездачите, а част от охраната се придвижи пеша.
  И така целият бос отбор тръгна. Момчетата роби, станали деца, се усмихваха, но ако се опитаха да говорят, получаваха удари с камшик. Те несъгласувано тръснаха с боси пети първо по пясъка. И след това по едрия чакълест път.
  Момчето Гъливер беше дърпано на каишка. Вярно, ходенето в детско тяло беше лесно. А момичето на пони в бижута не бързаше. Тя, напротив, беше любопитна за новия спътник на визави. който беше просто възрастен.
  Тя попита с усмивка:
  - Вие ли бяхте най-важният сред тях?
  Момчето Гъливер кимна:
  - Да аз!
  И стъпи бос, с детска подметка, на остър камък, след което извика.
  Момичето се усмихна и попита отново:
  - Пътувал ли си в интересни страни?
  Момчето роб уверено отговорило:
  - Със сигурност!
  Красавицата със скъпоценни камъни попита:
  - Казвам! Кое беше първото и най-интересно нещо за вас?
  Гъливер, който стана млад, с готовност отговори:
  - Разбира се, влизайки в страната Лилипутия . Там живееха човечета, като нас хората, само че дванадесет пъти по-малки!
  Момичето любопитно попитало:
  - Като нас децата ли бяха, или като вас възрастните?
  Момчето роб с готовност отговори:
  - Те бяха като нашия вид - възрастни и деца, само че дванадесет пъти по-малки.
  Е, те все още нямаха огнестрелно оръжие - само хладно!
  Момичето изкриви лицето си, което имаше мило, детско лице, и отбеляза:
  - Обратно към нашата война и огнестрелните оръжия! Липсваше такова щастие!
  Гъливер отбеляза:
  "Но можете да завладеете целия си континент с него!"
  Красавицата изсумтя и запя:
  Не искам да спечеля на всяка цена
  Не искам да си слагам крака на гърдите...
  Ние няма да сме в съюз със Сатана,
  Точно така, изобщо не можем да се отбием от пътя!
  Робът, тропайки с босите си крака, които започнаха да го сърбят от едрия чакъл по пътищата, отбеляза:
  - Не винаги е необходимо да се спазват правилата в името на една голяма цел!
  Момичето кимна.
  - Да, и аз, например, ще те сложа на стелажа!
  Известно време вървяха мълчаливо. Гъливер погледна колоната от момчета, в която се превърнаха моряците. Това са момчета на не повече от тринадесет години. На външен вид доста сладки деца, но почти голи, боси, като роби. Да, те са роби. Съдбата беше доста незавидна.
  Момичето попитало:
  - А лилипутите като те видяха толкова голям какво направиха?
  Момчето Гъливер отговори с мила усмивка:
  - Вързаха ме!
  Красавицата се засмя и изписка:
  - И толкова много им се поддадохте?
  Slave Boy каза:
  - Направиха го докато спях! Както и ти! Ако те бяха разкрили навреме, нямаше да ти се случи толкова лесно!
  Момичето кимна.
  - Без съмнение! Но обикновено, ако кораби с възрастни бъдат изхвърлени на брега с нас, тогава техните обитатели изпадат в сън. И тогава стават същите деца като нас!
  Момчето Гъливер отбеляза:
  - Вечното детство ... Какво по-хубаво от временната старост!
  . ГЛАВА #9
  Децата, едното на красив и бял еднорог, другото момче-роб само по бански гащета продължиха да си говорят.
  Момичето отбеляза:
  - В други светове хората са толкова несъвършени. Те остаряват и особено жените с възрастта стават толкова отвратителни и грозни. Стариците са сбръчкани, гърбави, беззъби, миризливи. Това е просто някаква мерзост!
  Момчето Гъливер, което ходеше на каишка, разпери ръце и отговори:
  - Това е божа работа! Иска ми се и жените и мъжете да не остаряват, но...
  Момичето се засмя и попита:
  За Божията работа ли говориш? Но вече имахме няколко екипажа от различни времена. И всички те представляват Бог по различни начини. По-специално свещеникът каза, че правилната вяра е католическата, а главата на всички християни е папата!
  Момчето Гъливер поклати глава.
  - Имаме малко по-различна вяра! А главата на църквата е царят! Не всички англичани обаче се придържат към това. Има протестанти от различни посоки, много католици, а в други страни по света религиите са напълно различни.
  Момичето се усмихна и попита:
  - Да, имате много религии. Но вие дори не можете да разберете собствената си религия. Чел съм Библията. Там Исус ясно и директно казва, че има само един Бог на небето. Въпреки това апостол Тома коленичи и каза на Христос - Господ мой и Бог мой? И така, защо християните имат двама богове?
  Момчето Гъливер отвърна с усмивка:
  - Не! Не по този начин!
  Момичето изръмжа:
  - Как да не е така! Не може да е имало двама бога и един едновременно. И свещеникът дори каза, че Светият Дух също е Бог, така че има три богове! Но ясно е казано: послушай ме, Израилю, твоят Бог е Един!
  Робът отговори с въздишка:
  - Това е непонятната мистерия на Троицата!
  Момичето се усмихна и каза:
  - И още нещо, което ме обърква. Ако Исус е Всемогъщият Бог, тогава защо не е имал силата дори да носи кръста до Голгота? Какъв всемогъщ Бог е Той, ако не може да направи дори толкова просто нещо?
  Момчето Гъливер отговори с недоумяващ поглед:
  - Голямата мистерия: Бог се яви в плът, яви се на ангелите, оправда се в духа, възнесе се в слава!
  Момичето каза ядосано:
  - Така че с такива думи мистерия, можете да обясните всичко на света. Това е обяснение, няма обяснение!
  Робът кимна.
  - Правилно! Но няма по-добро! А Библията казва, че има мистерии, в които дори ангелите се опитват да проникнат!
  Красавицата извади камшик от чантата си и разузнавачът плесна момчето по гладкия, без косми гръб.
  Гъливер беше не толкова наранен, колкото унизителен.
  И момичето каза:
  - Всеки абсурд и глупост се обяснява с думата тайна!
  И отново настъпи пауза. Момчетата гребяха по острите, горещи камъни на пътя. Ясно беше, че краката им, които още не бяха достатъчно закоравени, изпитваха болка и страдание. По стъпалата на децата се появяват мехури, появяват се охлузвания и синини. Но някои от момчетата и момичетата, които охраняват, смело ходят боси и за дълъг живот краката са станали много мазоли, по-здрави от кожата на ботушите и не изпитват дискомфорт. Така момчетата-роби стенеха, куцаха и страдаха.
  Във Великобритания ходенето бос не се е смятало за престижно - смятало се е за признак на крайна бедност. И дори децата не обичаха да парадират с голи кръгли токчета. А лятото във Великобритания не е толкова горещо. Така че децата тук още не са толкова калени.
  Момчето Гъливер също пострада. Босите му детски крака горяха, а подметките вече бяха изсечени и страдаха от топлината на камъните. Той се крепеше само на смелост и упоритост. Въпреки че е момче, но все пак човек трябва да издържи, показвайки пример за смелост.
  За да избяга по някакъв начин от страданието, Гъливер попита:
  - Имате ли Бог?
  Момичето се усмихна и попита:
  - Вярвате ли във вашия Бог?
  Момчето Гъливер не отговори твърде уверено:
  - Да вярвам ти!
  Красавицата кимна и отбеляза:
  - А защо си сега в робство. И вашите бебешки крака страдат от остри и горещи камъни?
  Робът отговори с въздишка:
  - Всеки има грехове! И това е възмездие за греховете ми! И освен това си върнах младостта, което вече може да се нарече награда!
  Момичето се усмихна и отговори:
  - Да, възможно е! Можеш да живееш хиляда години и да имаш всичките си зъби. Дори и зъб да бъде избит, той ще израсне отново. И няма да имате плешива глава, брада, гърбица. Да, босите крака скоро ще загрубеят и дори ще стане приятно да се ходи по остри и горещи камъни!
  Момчето Гъливер кимна:
  - Особено! Това е почти раят! Във вечна светла младост!
  Момичето със скъпоценни камъни изпя:
  Колко добре знаеш да си млад
  Силата и енергията са страхотни...
  Нека ловецът се превърне в дивеч
  И планетата ще стане вечен рай!
  След това момичето взе и свали сандали със скъпоценни камъни от красивите си, макар и детски крака. Тя слезе от еднорога и тръгна боса с момчето Гъливер.
  Лицето й се усмихна и момичето каза:
  - И дори е хубаво с боси пети на камъчета!
  Момчето Гъливер се съгласи:
  - Да! Може наистина да ви хареса! Но наистина боли!
  Момичето попитало:
  - В какво вярваш? Тук свещеникът каза: праведните веднага ще отидат в рая, големите грешници в ада, а по-малките грешници в чистилището. Ами ти?
  Робът отговори с въздишка:
  Ние не вярваме в чистилището! Или сме в рая или в ада!
  Момичето се засмя и отбеляза, пляскайки по камъчетата с босите си, много красиви, изсечени крака:
  - Но в този случай всички ще трябва да бъдат изпратени по дяволите! Защото безгрешни хора няма. Всеки греши, ако не с дела, то с мисли. И какво хвърля вашият Бог в огъня?
  Момчето Гъливер сви рамене, което беше станало детинско и отговори с усмивка:
  - Имаме вяра, че има Божията благодат, която спасява хората от ада. И по-специално, Всемогъщите богове Исус Христос отиде на кръста, за да покрие всички човешки грехове! И Неговата изкупителна жертва ни дава шанс за спасение!
  Момичето се ухили и отбеляза, продължавайки да се наслаждава на топлината на острите камъни, които я гъделичкаха и масажираха голото й ходило:
  - Точно това не разбирам! Хората, убивайки Бог Сина, не само не станаха по-добри, но дори увеличиха броя на своите грехове и престъпления. И Бог Отец, само благодарение на това им прости? Въпреки че на теория за подобно деяние трябваше да ги прокълне напълно?
  Момчето Гъливер въздъхна и отговори:
  - Това също е голяма тайна. Мистерията как се случи изкуплението! Във всеки случай Всевишният Бог Исус пое върху себе си вината и греховете на целия свят. И без проливане на кръв няма прошка!
  Момичето, шляпайки босите си крака, отбеляза логично:
  - Но това не е възможно! Това противоречи на правните принципи. Едно лице все още може да плати глоба за друго, но няма право да лежи в затвора. Е, и още повече да отидете за друг до смъртното наказание. Това противоречи на вашите британски закони!
  Момчето Гъливер кимна в знак на съгласие:
  - Човешки закони, да противно! Но Сам Всемогъщият Господ Бог установява закони и на Земята, и на Небето! И не можете да спорите срещу това!
  Момичето попитало:
  - И че Божиите закони осъдиха невинните на смърт? Да, дори Върховният Бог-Създател?
  Робът отговорил:
  - Всемогъщият Бог Исус пое вината! Той пое върху себе си Божия гняв. И постъпи почтено. И всичко останало... Е, някой трябваше да отговаря за греховете и това направи самият Бог, в лицето на своя Син!
  Момичето логично отбеляза:
  - Но в края на краищата кръстната смърт на Бог Син не направи човечеството по-добро. И само добави към престъпленията си. Излиза, че за да получи прошка, човечеството е трябвало да стане още по-престъпно? Пълен абсурд е!
  Момчето Гъливер отвърна с усмивка:
  - Божиите планове са необозрими. Съгласете се, че за мравките много, което имаме в хората, е неразбираемо!
  Момичето се засмя и отговори:
  - Универсалният отговор е неразбираем! Така че можете да обясните всичко, без да обяснявате нищо. Наистина, Бог е невъзможно да се разбере и няма нужда да се мисли!
  Момчето Гъливер отбеляза с въздишка:
  - А в нашия свят е невъзможно да се проумеят много неща! Например, защо Земята привлича обекти? Можете ли да дадете обяснение за това?
  Момичето се усмихна и отговори:
  - Ами да, не на всичко може да се даде логичен и разумен отговор! Но въпросът е защо трябва да вярваме в Бог? В крайна сметка никой никога не Го е виждал. И все пак, вярвате ли?
  Робът отново сви рамене и отговори:
  - Иначе е трудно да се обясни съществуването на нашия свят и разни звезди. Как да го постигнем? Някой ги е създал!
  Босоногата красавица отбеляза:
  - А как да си обясним съществуването на Създателя? Някой създал ли го е?
  Момчето Гъливер стъпи с бос крак върху остър камък и ахна, след което каза:
  Вярваме, че Бог винаги е съществувал!
  Момичето се засмя и каза:
  - И как може да се появи Бог без причина! За всичко трябва да има причина!
  Робът отговорил:
  - Необходимо е да се приеме като аксиома, че Бог съществува. И вярвайте в това. И така, ако мислите и мислите дълго време, тогава определено ще полудеете!
  Красавицата се засмя и запя:
  - Това са приказки за деца,
  Разбира се, че вярваш в Бог...
  Дайте пари на свещениците
  И тогава ще получите рая!
  Момчето Гъливер кимна:
  Уви, невъзможно е да знаеш всичко!
  Момичето попитало:
  - А защо хората остаряват и умират при всемогъщия Бог?
  Робът отговорил:
  - Отплата за греха!
  Красавицата отбеляза:
  - Но ние също грешим и не остаряваме!
  Момчето Гъливер сви рамене.
  - Защо сте вечни деца, не знам! И вие също! Както не се знае защо кравата има рога, а прасето ги няма!
  Момичето намигна на плененото момче и предложи:
  - Може би искате камшици? Или бихте искали да опечете босите си пети?
  Момчето Гъливер попитало:
  - Какво доказва това?
  Красавицата отговорила:
  - Какво за теб аз съм Господ Бог!
  Робът отговори смело:
  - Е, душата ми, все още не можете да убиете!
  Момичето отбеляза:
  - Можеш да те пратят в кариерите, какъв истински ад. Или може би на по-добро място. Например, мога да те направя мой оръженосец!
  Момчето Гъливер кимна:
  - Благодаря ти!
  Момичето попитало:
  - Разкажи ми по-добре какви приключения си имал с лилипутите?
  Робът отговори с усмивка:
  - Когато спях, ме завързаха. После обаче ми дадоха храна. Е, изстреляха стрели. Освен това беше по-интересно. Развързаха ме и дори ми дадоха малко свобода. В замяна аз също им направих някои услуги.
  Босата красавица, газейки остри, нагорещени камъчета, с босите си детски, но много изящни крака и усмихната попита:
  - И какви услуги им направихте? С вашия ръст сигурно не е много удобно за дамите да се занимават с такъв гигант!
  Момчето Гъливер се засмя и отговори:
  - Направих страхотна услуга. Той отне петдесет кораба, които противниците на Лилипутия бяха подготвили за десанта. И така спасиха държавата си от десанта на силна армия!
  Момичето плесна момчето с ръка по голия му гръб, червен от пресен загар, и изгука:
  - Това наистина е страхотно! Оказва се огромен растеж, можете да го използвате в своя полза!
  Момчето Гъливер изпя в отговор:
  Не само блясък, но и дим,
  Може би вулкан, може би вулкан...
  Може би под душа, бъди джудже,
  И гигантът, и гигантът!
  А момчето продължаваше да гази острите, нагорещени камъни с детските си съборени, издраскани крака. И беше болезнено и неудобно. Но смелото дете издържа.
  И за да се разсее, попита:
  - Каква е вашата вяра все пак?
  Момичето попита с усмивка:
  - Какво според вас е необходимо, за да имаме вяра?
  Момчето Гъливер кимна:
  - Всички народи имат поне някаква вяра. Дори и диваците!
  Момичето изкрещя:
  Ние не сме диваци! И ние не вярваме в приказки!
  Робът отбеляза:
  - Но рискуваш да загубиш душата си!
  В отговор момичето запя с ирония;
  Какво имаше предвид Господ?
  Той, живеещ в ужасно разстояние ...
  Когато беше дадена заповед за работа,
  За да не останем насън.
  
  Макар и великолепно кралско облекло,
  Но по-скъп човек няма....
  Бедността стреля направо -
  Нашият свят на страдание е епичен!
  
  И Адам не е виновен
  Прост съветски, руски човек...
  Ходех гол, без да крия срама,
  Като пролетарий при царизма!
  
  Бог му даде храна - ограничение,
  Паси без да познаваш разклоненията...
  И ако искаш повече, ще бъдеш бит!
  И пийте с длан без бутилки.
  
  Адам изтърпя такава съдба,
  В някакъв зловещ, скучен рай!
  Но змията летеше на крила,
  Той разбра: човек страда ...
  
  Има начин да се измъкнем от гъсталаците,
  Изградете град, дайте потомство!
  За да не се лутате през горичката,
  Понякога имате нужда от коварство!
  
  Откраднах вълшебния ключ от рая,
  Да напусна Eden рутината...
  Там ще намерите момичешки мечти
  Поне можеш да загинеш в подземния свят!
  
  Да, разбира се, че има риск, момче,
  Тази планета не е подарък...
  Но ще познаете съвестта, честта,
  И вие ще намерите, познайте своя чифт!
  
  Адам получи този ключ -
  Отвори портите и напусна рая.
  Грешникът изразходва много сила,
  Стъпвайки по камъните на големи планини...
  
  Тук той отново вижда портата -
  И отново се появи крилатата змия...
  Той каза: Аз съм добър Сатана -
  Болтът се отвори сам...
  
  Адам влезе и той вижда -
  Такова рисувано чудо...
  Гола девойка зад хълма,
  Порцелановата терта е златен съд.
  
  Но колко е добро
  Адам момчето не можа да устои!
  И целуни устата й
  По-сладък от мед!
  
  Тя му отговори -
  Тела в бурен екстаз се сляха...
  Не, не проклинай Сатаната -
  Момчета се появиха в грях!
  
  Бог ги изгони от рая, но...
  Планетата стана техен дом.
  Въпреки че хората имат едно слънце,
  Но потомците станаха хиляди !
  
  Да, беше много трудно
  Наводнения, суши и зими.
  Но умът е мощно гребло,
  Човекът стана силно същество!
  
  Как може един ангел да лети
  Как демоничните планини унищожават релефа!
  Създайте път, където е пътеката -
  Достигнете всяка точка на сушата.
  
  И имате нужда от пространство пространство -
  Ние също ще можем да завладеем.
  Така че нашият грях не е присъда,
  Не, не говори поп глупости!
  
  Не бъди грях - няма напредък,
  Мислите генерират движение!
  Един отговор на проповедта:
  Не ни трябва чужд рай!
  И момичето гневно тропна с бос крак, от което камъните се разтресоха и подскочиха. И го направи решително.
  Това наистина е момиче от вечно млада страна.
  Момчето Гъливер отбеляза:
  - Е, не те ли е страх от вечни, адски мъки?
  Момичето се усмихна и попита:
  - А самият ти тогава видя Ада?
  Момчето Гъливер сви детските си рамене и отговори:
  - Честно казано, не!
  Момичето се усмихна и добави:
  - Някой от хората във вашата страна виждал ли е ад?
  Робът разпери ръце:
  - Не знам! Един, наистина пияница, се напи до делириум тременс и видя ад и дяволи. Но никой не знае за това и не може да знае!
  Красотата отбелязана с ирония:
  - Така вярваш в детските приказки. И поповете ви вземат пари, за приказки!
  Момчето Гъливер сви рамене и отговори:
  "Това не е само страхът от ада. Подчинението на Бог под натиск съвсем не е това, от което Всемогъщият се нуждае. Ако искаше, със сигурност щеше да покаже в цялата му прелест и Рая, и Ада. И никой не би посмял да спори!
  Момичето кимна и попита:
  - А каква е същността на проблема?
  Момчето Гъливер отговорило:
  - Фактът, че не само се боим от Бога, но и обичаме!
  Босоногата красавица кимна.
  - Добре че го обичаш! Защо не те обича?
  Момчето роб уверено отговорило:
  И Господ Бог ни обича!
  Момичето се изкиска.
  - И затова превръща младите, красиви жени в стари жени. И също така изпраща всякакви природни бедствия?
  Момчето Гъливер отбеляза:
  го обича !
  Босоногата красавица се изкикоти и удари роба Гъливер с камшик, изчуруликайки:
  - Обичам те! И така уцелих!
  След това с боси пръсти тя взе едно камъче. Изхвърли го. Тя проби лист от палмово дърво, което растеше край пътя. И като се усмихна, тя попита:
  - Хайде, може и да пееш! Например за това как обичаш Всемогъщия Бог?!
  Робът Гъливер кимна:
  - С удоволствие!
  Момичето предупреди:
  - Но ако не ми хареса, тогава момчето ще изпържи вашите боси, детски пети!
  Робът запя в отговор с чистия си и много приятен глас;
  Слънчев лъч грее през златния мрак,
  Херувимите ми изпратиха поздрави от Бога!
  Злите духове атакуват - събуден рояк,
  Носи подземния свят - много неприятности!
  
  Ние правим много мръсни номера - подли дела,
  Желая ти здраве - остани сама!
  Разбийте веригите, исках да ги разбия
  Но яката, която суверенът даде, е здрава!
  
  Спомних си женственото лице на моя любим,
  През пламъците на битки и гръмотевични бури ще дойда!
  И в сърцето ми свещеният дух проникна,
  Тежко ми е, стена, задушавам се в бълнуване!
  
  Под нас е равнина, килим от дървета,
  Неизброим мрак от врагове, изправен като стена!
  Но ангелът Господен протегна десницата си,
  Време е да спечелите и да се разделите с копнежа!
  
  Възхвалявам Христос - той е божествен,
  В моята грешна душа: Всевишният пее!
  Мотивът е познат на всички, повтаря се в псалмите,
  Насочете копието си - отидете на поход!
  
  Богът на мира се среща с най-тъмното чело,
  Светото отечество е предадено от вас!
  Ти се измъчи в битка и се раздели с меча,
  Той те победи: противникът е Сатана!
  
  Отговорих на Бог, покланяйки се до земята,
  Да, човекът е слаб, плътта му е като вода!
  Когато ми беше трудно аз те извиках,
  Отговорът не дойде, той едва оцеля в боя!
  
  Моля Всевишния, дай ми един шанс,
  За да напрегнете волята, победете армията на ада!
  Христос отговори - той видя гибелния час,
  Но исках да изпитам вярата ти!
  
  Е, върви, моли се - ще простя,
  Страданието на хората, уви, разбирам!
  Помниш ли Дейвид, сложи камък в прашката си,
  Всички грешници на света са синове на Христос!
  
  И така, аз се боря, за славата на Христос,
  И потокът се лее, кипи кръв!
  И планините на мъртвите, не броят броя на жертвите,
  Но аз вярвам в любовта на Всевишния Бог!
  Момичето първо ударило силно с камшик роба Гъливер. Голото момче ахна.
  После го потупа одобрително по рамото и отбеляза:
  - Ти спа добре! Ти имаш талант!
  Детето Гъливер кимна и отбеляза:
  - Камшик за какво?
  Момичето отговори уверено:
  - За да си знаеш мястото!
  Робът кимна.
  - Да, готов съм да знам! Но сред лилипутите нося титлата херцог. И беше наистина яко!
  Момичето се изкиска и отбеляза:
  - Войвода ли си бил? Това е много интересно! И аз съм виконтеса!
  Робът кимна.
  - Вие сте виконтеса? Това е невероятно!
  Момичето отбеляза:
  "Мога да наредя да те одерат жив и поръсят със сол!" Тогава ще разбереш какво означава да се състезаваш с мен!
  Момчето Гъливер се поклони и отговори:
  - Аз съм пълен със смирение!
  Момичето се засмя и каза:
  - Голите ти пети, много очевидно искат пръчки. Още по-добре, изгорете ги с горещ лост. Тогава ще разбереш какво струваш!
  Робът отговорил:
  Ще приема всяко наказание от вас!
  Красавицата се усмихна и отговори:
  - Но днес съм мил и ти прощавам. При условие, че пак ми пееш!
  Робът Гъливер кимна:
  - Готов съм да ти пея цял ден!
  Момичето отново го удари с камшик и излая:
  - Да пеем!
  И нещастното дете започна да изпълнява романс;
   Този подъл лъжец, който говори за
  Сякаш Родината е прах!
  Важното във всичко е ловът на рублата,
  И трябва да се оставиш по течението на съдбата!
  
  Но не такъв войник, страната на свещената тъга,
  Все пак за него войната е първото призвание!
  Заповедта на краля е проста: бийте се и не се страхувайте,
  Леденият дъх няма да уплаши смъртта!
  
  А пространството е това, което човек познава
  Дадено му е да лети и да завладява космоса!
  Първо плах старт, после стръмно бягане,
  В галактиките милиони ще бъдат царството!
  
  Не можеш да спреш, въпреки че кръвта тече като река,
  Война между хората, с лоша лудост!
  Търся да се отпусна, яж баница с аспик,
  И легни в тревата под сладкия кошер!
  
  Но където намираш щастието, не в рая или ада,
  Винаги е с теб и същевременно далеч!
  Гледаш в небето - избраната звезда,
  Да запазиш сърцето в свещения дял!
  
  Но Родината е, и слънцето, и луната,
  Тя е като чудно око - вашият покровител!
  И ако е необходимо, тогава разкъсайте, дори до пъпа,
  О, колко тънки и разкъсани са нишките на живота!
  
  Отечество завинаги, за всички народи ти,
  Като океан, в който щастието се плиска!
  Величието на красотата, дързостта и мечтите,
  И онзи огън на любовта, който не угасва!
  Робът пееше и се кланяше. Момичето кимна и го удари с камшика, но този път изгука леко:
  - Свършихте добра работа! Мисля, че заслужаваш да бъдеш измъчван на стелажа!
  Робът Гъливер изхленчи:
  - Нямаш нужда от мен на стелажа!
  Момичето отговорило:
  - Няма нужда! Знаете ли изобщо какво изпитва едно момче, когато нажежено желязо го опари по голата пета. В същото време ставите ви ще бъдат усукани. И така дори ще събере вените заедно и напълно ще ги обърне отвътре навън.
  Робът Гъливер кимна:
  - Твоя воля! Съгласен съм на всичко!
  Момичето се изкиска и отбеляза:
  - Толкова си послушен! Е, ще те мъчим внимателно, за да не те осакатим. Кажи ми, когато си бил момче, бивали ли са те някога?
  Гъливер честно отговори:
  - Да, не много!
  Момичето кимна.
  - Искаш ли да те бият много силно?!
  Момчето роб честно отговорило:
  - Разбира се, че не! Психически съм нормален и, разбира се, не обичам да ме нараняват!
  Виконтесата запя с усмивка:
  Земята е щедра към вас, грешниците,
  И небето е пълно със заплахи...
  Ще бъдем заедно като семейство
  Розите ухаят толкова добре преди гръмотевична буря!
  Момчето Гъливер възкликна:
  Всичко в света зависи
  От небесните висини...
  Но нашата чест, но нашата чест,
  Само от нас зависи!
  . ГЛАВА #10
  Олег Рибаченко, това вечно момче с висок ранг избяга в Саудитска Арабия. Стигна се и до кратък бой. И бунтовният шейх беше хванат, и той беше поставен на въже. След това при една поява на безсмъртно момче, което бяга по-бързо от гепард, арабите се успокоиха. Момчето прекарва известно време в тази провинция на царска Русия. Април дойде и Австрия най-накрая се присъедини към Третия райх. В нея и в Германия се проведоха референдуми с резултат 99 процента с конска опашка. И докато царска Русия не се намеси в процеса и позволи на нацистка Германия да се засили.
  Олег Рибаченко отново получи заповед да избяга в Китай. И там да помогне за изграждането на ж.п. Индокитай все още беше френски и отчасти английски. Царска Русия още не е имала време да го окупира и анексира. Вижда се, че Николай II не е против съюз с Хитлер и да раздели колониите на Антантата.
  Олег, мигащ с голи пети, се втурна към Китай. По пътя момчето започна да скицира друга история в една тетрадка;
  Британският министър-председател Чембърлейн имаше разума да не обявява война на Германия след нападението над Полша. Вермахтът бързо разбива войските на Варшава и разделя тази власт със Сталин. След известно време имаше война между СССР и Финландия. Приблизително, като в реалната история. След това присъединяването на балтийските държави и Молдова. След това новата съветска империя се стабилизира. Сталин почти завърши събирането на славянските земи. А Германия на места вече е надхвърлила границите от 1914 г. И тя постигна дипломатически, също и връщането на колонията Намибия. Третият райх беше силен, а Хитлер беше на върха на своята популярност.
  Втората световна война така и не избухна. В Германия икономиката отбеляза силен растеж и бяха построени заводи, включително за автомобили. И Хитлер дори отмени почти всички антисемитски закони. Режимът на Третия райх беше в процес на либерализация.
  И в СССР май всичко е наред. Третата петилетка беше официално обявена за преизпълнена, както винаги. Вярно, имаше проблеми със селското стопанство и храните.
  Сталинският режим провежда политика за стимулиране на раждаемостта и забранява абортите. Нарастването на населението се увеличи. Четвъртата петилетка също изглеждаше преизпълнена. Но животът не се подобри финансово. СССР имаше твърде много военна техника. Освен това Сталин, след като изтегли танковата сфера, разчиташе на изграждането на голям брой големи надводни кораби, включително бойни кораби.
  Да, и тръгна нова голяма чистка с репресии. Дори Будьони, Ворошилов, Тимошенко, Шапочников и други станаха негови жертви.
  Сталин решава, че е време да се отърве от стария екип, включително Молотов и Каганович - те знаят твърде много. Берия също е разстрелян. И тогава неговият наследник Серов. На тяхно място напред излезе много млад Шелепин .
  Седемдесетата годишнина на Сталин беше празнувана великолепно по целия свят. Всичко би било наред, но в СССР отново масови чистки и репресии. Дори цели нации бяха подложени на терор и геноцид. В Германия, напротив, либерализацията дори се върна към многопартийната система. И какво? Все пак нацистите са извън конкуренцията и лесно печелят всякакви избори. Самият Хитлер, въпреки статута на фюрера за цял живот, проведе народни избори за президент на Германия. Да, дори с няколко джобни алтернативни кандидати. И, разбира се, спечели.
  Фюрерът е авторитарен лидер, но в прилични граници. Той дори отмени смъртното наказание.
  Вярно, германците имат проблеми. По-специално политиката за населението увеличи германското население. А територията на Третия райх е относително малка и има проблеми с храната. Трябва да купя. Засега истината е, че икономиката е във възход, но аз искам колонии.
  В света засега Великобритания и Франция запазват своите колонии. И не им трябват нови земи - те биха усвоили своите. Но Хитлер иска да разшири империята, така че гъстотата на населението в Германия расте и има много деца. И това създава напрежение. По-специално, германците искат Западът да се върне към границите от 1914 г. Това означава, че Франция и Дания трябва да отстъпят част от територията си.
  Сталин също, въпреки че съветската империя е огромна, иска да завърши събирането. И проблемите с Япония бяха особено изострени. По-специално, СССР се опита дипломатически да си върне младия Сахалин. Но Япония устоя. СССР е много силен във военно отношение и има голямо население.
  И търпението на Сталин се изчерпа. И на 23 февруари 1950 г., в деня на съветската армия, започва войната срещу Япония. Трябва да кажа, че страната на изгряващото слънце победи царска Русия по време на войната от 1904-1905 г. И разбира се, съветските генерали и властите мечтаеха за отмъщение.
  Така започна нова голяма война. За последно СССР воюва преди десет години с Финландия. Успя да спечели нещо, но с цената на големи загуби. И сега той отново се опита да разшири територията. И това беше проклятието на тази империя, която се стремеше да се разширява.
  Сталин, който вече е на седемдесет години и има здравословни проблеми, иска нови завоевания. Поне върнете Южен Сахалин и, ако желаете, Курилския хребет. И също така поемете контрола над Манджурия и Порт Артур.
  Боевете започнаха с удара на съветските войски на Сахалин. Не беше внезапно, японците се укрепиха, изкопаха окопи и окопи.
  Но съветските войски хвърлиха танкове в настъплението. Включително могъщия ИС-7. Тази машина тежеше седемдесет и осем тона и беше въоръжена със 130-милиметров пистолет с дълга цев. И тя имаше осем картечници.
  Аленка, заедно с екипажа на момичетата, се бори в тази кола. Въпреки зимата, мощният двигател и нагревател осигуряваха високи температури. Така че момичетата се съблякоха до бикините си и се биеха боси.
  Колата отиде до японските позиции. Танкът имаше наклонена броня, а кулата му беше опростена и ниска.
  В СССР се появяват тринадесет модификации на KV, а някои достигат тегло от двеста тона. Но тогава се появи семейството на ИД. Машините са по-компактни, с по-нисък силует и вече нямат толкова много багажници. Серията KV обаче все още не е изтеглена от експлоатация. ИС-7 се появи съвсем наскоро, а Червената армия има само няколко такива машини.
  И как да не се прави екип от момичета , така че да е политически коректно . Все пак в червената империя равенството.
  Агресор в случая беше СССР. Въпреки че МГБ направи провокация. Япония не е воювала със САЩ и Великобритания. Те се сблъскват с Китай твърде дълго. В крайна сметка те някак сключиха примирие и разделиха сферите на влияние. СССР трябваше да се бие със силна и многобройна японска армия и огромен флот. Следователно блицкригът, който се случи в реалната история от 1945 г., беше нереален.
  И съветското командване, без опит от Втората световна война, действаше по стария начин. Вместо с внезапен удар, с големи сили, битките в Манджурия започват с малки схватки. А японците имаха мощна и инженерна защита.
  Така Сталин влезе в продължителна и ожесточена война. Освен това беше необходимо да се прехвърлят войски от Европейския СССР. Населението, разбира се, е било по-голямо, отколкото в реалната история, и изглежда, че БВП също е по-голям. Но качеството на войските и оперативното командване е много по-ниско.
  Много в Червената армия е морално остаряло. Въпреки че, разбира се, има много оборудване и танкове, самолети и дори кораби. Но флотът все още не е завършен. Бойните кораби и големите самолетоносачи не могат да бъдат построени толкова бързо, колкото танковете и самолетите.
  Но Сталин, имайки здравословни проблеми и отбелязвайки седемдесет години, не искаше да отлага войната. Така че той тривиално не можеше да издържи още повече. Но вие искате да влезете в историята като велик командир. Войната с Финландия не беше убедителна - твърде много загуби, срещу страна с население от три милиона и половина. Тук Хитлер се справи с Полша, много по-голяма като население, за три седмици с по-малко загуби.
  Битката при Халхин Гол беше локална битка. И също не съвсем еднозначно, тъй като СССР загуби повече самолети и танкове от японците.
  Сталин иска да си отмъсти от Япония за пораженията от царската епоха. И се покажи много готин. Но дали ще успее? Икономически СССР, разбира се, е по-силен от Япония. И населението за повече. Но флотът все още не е завършен. В СССР големите надводни кораби започват да се строят твърде късно. Тъй като Сталин се страхува от нападението на Хитлер и развива сухопътната армия повече.
  Но Хитлер изглежда мълчи. Всъщност той вече има териториални придобивки и слава. Голяма лъжица ти къса устата. Освен това фюрерът все още се страхуваше да се бие с Франция, Великобритания, Белгия и Холандия - те биха могли да смажат Германия сами с колониални разделения. В реалната история Третият райх е спасен от факта, че Хитлер успява да победи със скоростта на блиц само за месец и половина. Но ако не беше имало бърза победа, тогава въпросът най-вероятно щеше да приключи с поражението на Третия райх.
  Подобно на СССР, Хитлер можеше да победи по принцип с темпото на блицкриг, но една продължителна война се оказа пагубна.
  Третият райх в икономическо отношение обаче е много силен. А населението му е голямо и продължава да расте.
  Хитлер решава за момента да види как ще се развият нещата за Сталин във войната с Япония. И ако Червената армия затъне, тогава какво, по дяволите, не се шегува, можете да атакувате. Тайно германските дипломати вече се бяха захванали за работа. В частност, Финландия може да вземе страната на Германия. Финландците са нетърпеливи да си върнат Виборг и други земи, завладени от тях от Червената армия. И Румъния също иска отмъщение за анексираната Молдова и част от Буковина .
  Тези страни с готовност ще подкрепят Германия във войната срещу СССР. По-трудно е с България и Югославия, където режимите са прогермански, но населението е славянско, и не иска война със СССР. В Унгария също прогермански режим, в замяна на част от Галисия може да влезе в антисъветската коалиция. Нещо повече, след Хорти идва по-радикалният Салаши . Словакия има формално независим прогермански режим, но армията им не е много силна.
  Има и Турция със силно германско влияние. В реалната история тя не е влизала във войната. Но тогава турците бяха заплашени с бомбардировки от Великобритания и САЩ. И сега Великобритания, Франция и Съединените щати веднага след нападението на Сталин изразиха морална подкрепа за Япония. И Турция може да влезе във войната. Особено през Първата световна война изглежда, че Турция не губи от Русия и дори си връща Карпския район. Защо не опитате. А Турция все още има значително население, макар и не много качествена армия.
  Но най-мощният съюзник на Третия райх по население, икономика и армия е Италия. Тя има колонии в Африка, включително превзетата Етиопия. Заедно с колониите Италия има население, сравнимо със самата Германия. Освен това режимът на Мусолини стимулира и ръста на раждаемостта. Вярно, самият Мусолини остаря, омърлуши и не искаше да се бие твърде много.
  Освен това Италия няма обща граница със СССР и дори да получи територия в Русия, няма да е много удобно за нея да я управлява. И Мусолини се колебае.
  Въпреки че по принцип той все още не е толкова стар, почти четири години по-млад от Сталин. И все още не се отказва от идеята за създаване на Римската империя.
  Други съюзници на Третия райх са: Великобритания, Франция, САЩ, които самите не желаят да воюват със СССР, но могат да помогнат икономически, ако нещо се случи. Да, и изпрати колониални дивизии и доброволци. Франко обеща да помогне с доброволци и Салазар може да направи нещо. И Швеция също мисли за реванш за предишни поражения и Норвегия. Общо взето цяла коалиция може да се противопостави на СССР.
  И тогава работата, разбира се, тръгва. Но много ще зависи от това как Япония ще се съпротивлява. Ако войната се проточи, паднете върху СССР. И ако блицкригът мине, тогава може би няма да рискуват.
  Във всеки случай първите дни на войната са най-решаващи. Началото на битката е толкова важно.
  И сега момичетата на танка IS-7 отиват в атака. Пуснаха парното, а сега са боси и по бикини.
  И са много по-сръчни и по-добри.
  И разбира се, Аленка прави първия кадър в движение, с помощта на босите си пръсти.
  Тогава тя изпя:
  - Япония, Япония, Япония,
  велика страна,
  Има духа на могъщ самурай,
  Тя ни познава като противници на Всемогъщия, вече даден,
  Но ние ще го разкъсаме!
  Стрелбата с боси крака е специална тактика на комсомолките.
  Така Анюта стреля по японците с помощта на гола кръгла пета. И удари самурайската гаубица. Тя се претърколи и се изтърколи от заснежената платформа.
  Момичето щастливо го взе и запя:
  - Ще помете врага с един удар,
  Ще потвърдим славата със стоманен меч ...
  Боси момичета с добра причина
  Нека разбием самурая на парчета!
  Така че червенокосата Алла също показва агресивния си пасаж. И така тя го взе и натисна копчето с аленото зърно на гърдите си, изстрелвайки снаряд от 130-милиметрово оръдие. Японското оръдие се преобърна от точно попадение.
  И момичето изчурулика:
  - Аз съм най-готиният на света,
  И винаги босо момиче!
  Момичето Мария също го взело и стреляло, натискайки с голата си пета лоста. И системата за изстрелване работеше. И в самураите бяха изрязани картечници. Мария покоси противниците и изписка:
  - За нов комунизъм!
  И Олимпиас също стреля с помощта на ягодово зърно на гърдите, което беше много вкусно.
  И цяла редица самураи беше покосена. А това се оказа изключително готино и жестоко.
  Олимпиадата извика:
  - Слава на комунизма! слава!
  И пак, момичета, да полеем огън по японците.
  Междувременно самураите хванаха момче на около тринадесет години. Беше красиво, светлокосо дете с червена вратовръзка.
  Като начало японците го съблякоха до шортите и боси, полуголи, караха през снега. Момчето е било подтикнато с приклади. Ръцете му бяха вързани отзад, а босите му изящни крака оставяха красиви отпечатъци в снега.
  Самураят се кикотеше и си правеше лукави шеги. Един от тях хвана момчето за бос крак, прокара ръка по крака и изрева:
  - Добър красавец!
  След това удари с ръка момчето по гърба. Обицата се изчерви от срам. Беше много неприятно да ходиш бос в снега през зимата. Особено, когато трябва да ходите дълго и босите подметки дори греят.
  Серьожка вървеше през снега, краката на децата му станаха алени, като краката на гъска.
  Но момчето се стараеше да държи главата си изправена. А главата на момчето е светла и красива.
  Голият торс на Обеци беше раздухан от вятъра. Момчето вървеше и пееше ентусиазирано;
  Ние сме пионери, смели бойци,
  Роден и излят от стомана...
  Нашите дядовци и бащи се гордеят с нас,
  И милият другар Сталин е с нас!
  
  Нашата прекрасна страна
  Какво даде комунизма на народите...
  Тя ни е дадена завинаги от Кин,
  Подарък на пролетарската свобода!
  
  Да, нашата вяра в светлия звезден път,
  Да излетя в стремеж по-високо -
  Нашият руски дух, повярвайте ми, не се огъва,
  И ако трябва, ще набиваме покривите!
  
  Да, повярвай Русия, моята родина,
  Фашизмът никога няма да те победи...
  Народите по света са приятелско семейство,
  И Сталин, гениалният Ленин, е с нас!
  
  Създадохме силно семейство
  В който вярата побеждава истината...
  Обичам Бог Сварог със Сталин -
  Вярвам, че нашето утре ще бъде светло!
  
  Ще създадем нов момент
  И ние просто ще изградим красив свят ...
  Над нас е златокрил херувим,
  И вярвам, че човекът ще стане герой!
  
  Родината ни ще процъфти
  Тя е горда и величествена...
  Получаваме само пет за победата,
  Такава е славата на нашето Отечество!
  
  Господ направи полетата и планините,
  В света се родиха славни момчета ...
  Имаме пълна вяра в хора със сила,
  Драскаме каскадно от машината!
  
  В Русия имаме скромен бизнес,
  Борете се с децата на червения разлив...
  Ще покажем, разбира се, най-висок клас -
  Все пак руснаците са непобедими в битки!
  
  Ще можем да сложим край на въпроса заплашително,
  Довършете започнатото от мъдрия Ленин...
  Нека хищникът се превърне в просто игра,
  За слава на сияйни поколения!
  
  Скоро ще летим до Марс
  Нека построим небесен рай на Венера...
  Покажете най-високата класа в света
  Не ни надвивай тъга и химера!
  
  В името на семейството ще създадем щастие,
  Да градим каузата на райския комунизъм...
  Всемогъщият Господ сред славяните е Един,
  Пълен е рай от хуманизъм!
  
  Да, нашата вяра в Господ Христос,
  В цялата вселена знам, че няма да изчезне ...
  В крайна сметка Лада ще бъде с нас до края,
  Което ще даде, знам щастието!
  
  Колко хубаво е да живееш в родна Русия,
  В нейното щастие е безгранично минало ...
  Не, животът няма да бъде прекъснат, вярвам в нишката,
  А нашето племе е просто грууви!
  
  Как Исус страдаше за нашата Рус,
  Как Бог Сварог даде стоманени мечове ....
  В крайна сметка боговете на светлината са идеал,
  В името на нашата майка Русия!
  
  Така че защо не изберете звезда
  И подчинете вселената по право...
  Ще дойда при Исус с радост,
  Все пак нашият бизнес е работа и съзидание!
  
  Да, нека дойде славната победа
  Богинята Лада ще ни помогне в това ...
  Нека отворим безкраен акаунт скоро,
  Трябва храбро да се борим за Родината!
  
  Господ Сварог ще даде щастие на всички хора,
  Дайте комфорт и слава...
  За това ще има стих и леки приказки,
  За Русия и нашата бяла държава!
  Момчето тропаше с боси крака в снега. И отпечатъците му бяха малки, но много изящни. И самураят ги погледна с много алчни очи.
  Но това е момче. Полугол и по гащи, посинял от студ.
  Преведоха го през студа и го заведоха в топла колиба.
  Там без повече приказки го взеха и го сложиха на стелажа. Те извиха ръцете им отзад и ги издърпаха нагоре.
  И тогава палачът от Япония донесе факел до босите пети на момчето. Миришеше на изгоряло месо. Огънят облиза босите подметки на детето. Серьожка изкрещя от непоносима болка.
  Японците изреваха:
  - Кажи кученце, какви са командните ти планове?
  Момчето смело отговорило:
  - Аз няма да кажа!
  В отговор момчето е било бито с бодлива тел.
  А в съседната стая измъчваха голо комсомолско момиче. Бита е със стоманена верига, побеляла от горещината.
  Но момичето не само не плачеше и не стенеше, но дори пееше;
   Боядисано пространство в тъмна, мрачна светлина,
  И ледените звезди помръкнаха в орбитите си...
  Искам любов, в отговор чувам не,
  Сърцата на момичетата са разбити!
  
  Обичаме да се бием много смело,
  Борейки се много яростно за Родината ...
  Нека отново преминем теста за смелост,
  Аз съм рицар на света - не с душа на шут!
  
  Когато разбихме Вермахта,
  Момичетата се биеха смело близо до Москва ...
  Отблъсна рояк от кафяви орди,
  Въпреки че врагът е свързан със Сатаната!
  
  Ние сме боси момичета на снежна преспа,
  не ставай противник, знай да се страхуваш...
  И с вилата на фашист право встрани,
  Събирайки гранати на купчина от кожата на чанта!
  
  Но каква е нашата смелост във всичко,
  Когато Меркурий се измерваше с крака....
  Всеки, който ни бърза, ще се разбие,
  Не тъпчете ръба, мили ботуши!
  
  Нека руската земя бъде известна,
  Показахме на хората пътя към Вселената...
  всички хора по света са едно семейство -
  Скоро ще видим комунизъм!
  
  Да, можете да вярвате или поне да не вярвате,
  Но човек се ражда силно създание...
  Звярът няма да победи нашето приятелство,
  Все пак вярвайте, че враговете са безсилни срещу нас!
  
  В името на нашата Родина, светецо,
  Ще се боря с всяко зло...
  Момиче тича босо в снега
  няма дори мисъл за страхливо предаване!
  
  Ние сме милиони яростни бойци,
  Които са обединени в битка...
  Да прославим вярата на деди и бащи,
  В крайна сметка момичетата в битките са непобедими!
  
   Сварог ни даде най-острите в битка,
  Каза, че момичетата се бият яростно...
  Нека Божият идеал се сбъдне
  И когато спечелиш, споделяш със сирачето!
  
  Нека бъде нашата в слава, вярвам, Русия,
  Който се бие без страх...
  Борете се за Родината и не се страхувайте,
  Дори цялата риза е напоена с кръв!
  
  Да, няма съмнение - ще помете всички врагове,
  Родени сме да имаме племе от великани...
  Под знамето с трицветен червен калико,
  Нека хората са единни във вечността!
  
  Ето, идва нова ера
  Пространства, отворени за космически хора...
  Някои насекоми бързи удари,
  Заминаване по дяволите с глупостта, говори!
  
  Да, човек изобщо не вярва на въшка,
  И този, който винаги е роден да побеждава...
  Затова не докосвайте славния герб ,
  Въпреки че врагът просто побесня!
  
  Няма да се поддадем на противника,
  Нито на Земята, нито дори в синьото небе...
  Пишеш момчетата в тетрадка,
  Че звездният кораб ще излети като бърз лебед!
  
  Че ще защитаваме Земята много смело,
  Знаете, че сме смели момичета...
  Ето, херувимът разперва крилата си,
  По тях се хвърля граната!
  
  Не, момичетата никога няма да бъдат пометени,
  Няма да ни поставят на колене...
  Както беше преди Хитлер капут,
  Така ще бъде в слава радостта на поколенията!
  
  Накратко, ние ще летим до звездата,
  И ние ще бъдем в света на Дева, Орион ...
  Сбъднати големи мечти
  Ние ще изградим славен, нов ред!
  
  И вярвам, че скоро ще дойде времето
  Когато загиналите в битка възкръснат...
  Победата ще отвори безкрайна сметка,
  Най-чистият в битката ще получи награда!
  
  Познавам хора по света, ще се помирим,
  Едно: арабско, индуистко и православно...
  Всички ще бъдат осветени от Всемогъщия Господ,
  И разбира се съдбата ни ще бъде славна!
  
  Нека щастието очаква всички хора напред,
  И вечността в славна радост завинаги...
  Провалите и нулите ще свършат,
  И лекувай слабите, сакатите!
  
  Тук ще има щастие за хората от векове,
  Въпреки че милиарди години минават в слава...
  В крайна сметка силата на ума на хората е силна,
  Родени сме в космическа сила!
  
  Ще завладеем вселената на шега,
  Ще издигнем галактиките на пистата до края ...
  Нека преминем през вакуума в любовта, усукване,
  Слава на името на Бог Исус!
  
  И ние сами ще създадем звезди веднага,
  Нека строим градове дълги парсеци...
  Ловецът скоро ще се превърне в игра,
  И преди всичко нека има хора !
  . ГЛАВА #11
  Битките с Япония продължиха. Съветските войски успяха да пробият предната линия на отбраната. Но самураите упорито се съпротивляваха. Те не искаха да се предадат и се бореха с голям фанатизъм. Дори мини камикадзе участваха в битките.
  Алена на нейния танк ИС-7 и нейният екипаж вече получиха много попадения.
  Но убийственият пистолет на момичетата проработи.
  Ето още една редовна гаубица се преобърна.
  Анюта отбеляза, движейки босите си изсечени крака:
  - Това е нашият агресивен пасаж!
  Червената Алла отбеляза:
  - Добре, че бронята ни е дебела и силно наклонена. В противен случай щеше да е gallimo !
  Мария избълбука :
  - Да, самураите се бият правилно! Утре е 1 март и не сме напреднали много. И това е досадно!
  Олимпиас изсъска, пеейки:
  Ето го и първото размразяване
  В съня си виждам Сталин...
  И пълен с трупове
  Моята родна Рус!
  Аленка се изкиска и отбеляза:
  - Песента ти без оптимизъм! И да изпеем нещо по-весело и закачливо!
  И комсомолките на танка пееха в унисон, докато продължаваха да стрелят с помощта на босите си пръсти и не забравяха да използват алените зърна на гърдите си;
  
  
  
  Аз съм най-силното момиче на света
  Който е роден в чистота...
  Няма аз по-красива на планетата -
  Ще просперираме навсякъде!
  
  Нека Русия бъде известна с всичко най-прекрасно,
  Страната, която завладя целия свят...
  Нека хората веднага да станат по-интересни
  Всеки воин е истински идол!
  
  Аз ще защитавам святата страна
  Къде са нашите предци, вярвайте на всички най-силни ...
  Разберете хора момичето е босо,
  Тя е орел, а не врабче!
  
  Бях член на Комсомола в минал живот,
  Нацистите се биеха толкова съкрушително...
  И гласът на момичето беше толкова звънлив,
  И светла ефирна душа!
  
  Бих се близо до Москва много смело,
  В слана имаше момиче босо ...
  И считай моето напрежение за толкова шокиращо,
  Счупих лицето на Фриц с юмрук!
  
  За славата на Исус, нашето знаме,
  А също и най-великият Бог Сварог ...
  Завинаги Лада най-свята с нас,
  И най-светлият Белобог в света!
  
  Ние сме хората, родени в светлината на слънцето,
  Ярило ни вдъхнови за подвиг ...
  И песента на момичетата се лее буйна,
  Ето, херувимът разперва крилата си!
  
  Стрелях от картечница умело,
  Хвърляне на подарък с бос крак...
  Хвърлих мрежата си на фашиста,
  Момичето изглежда малко старо!
  
  Воин, смятам от Бога,
  Създадох свят, в който красотата...
  В името на най-великия Сварог,
  В душата на красотата, красотата зрее!
  
  Ние защитихме Кремъл от нацистите,
  Успяхме да преброим всички наведнъж...
  Не, демобилизация няма да дойде от момиче,
  И ударихме Фриц право в окото!
  
  За слава на вечния комунизъм,
  Борих се бос като комсомолец ...
  Ще унищожим стадата на фашизма,
  Така че стоманата не се поддава на враговете на Русия!
  
  Момичетата се биеха близо до Сталинград
  Алели като рубин имат зърна ...
  Скоро ще видим комунизма,
  Без тъга и копнеж!
  
  Ние сме най-добрите момичета в отечеството,
  Комсомолец съм почти гол...
  Но така смаза Райха от картечница,
  Че немците не са влизали в нашата рота!
  
  В името на светлата Русия,
  Вярвам, че всичко ще бъде наред...
  Великият Исус вярва в мисията
  Докато чука черупки длето!
  
  В името на нашата велика Родина,
  Ще бъдем зли фашисти да бягаме...
  Да, нека спрем стадата на дивата орда,
  Дори и в яростна атака, зъл крадец!
  
  Нека името на Исус грее като слънце
  Майка Мария да даде велик рай...
  За Лада Всемогъщият ние сме деца,
  А ти се бори смело и дерзай!
  
  В името на нашата велика Родина,
  Какво даде комунизма навсякъде...
  Светци от иконите греят, виждам лицата,
  В едно единствено семейство Господне!
  
  В името на всемогъщия Сварог,
  Христос Всемогъщи Спасител...
  Ние трябва да бъдем като Бог на семейството,
  На целия Безкраен Създател!
  
  Да, Русия ще вдигне знамето над себе си,
  Ще станем по-силни и по-мъдри...
  Въпреки че Чингис хан атакува със стръмни,
  Но ние, момичетата, все още сме по-умни!
  
  Затова ви казвам хора, които се осмелявате
  Служете на верните ни руски богове...
  И спасете душите на руснаците в битка,
  Въпреки че удря адски рояк!
  
  Ще спечелим, знам със сигурност
  Ще можем да победим всички нацисти ...
  Каин няма да смаже бойците на Отечеството,
  И със страшен рев мечката ще живее!
  
  Ще направим всичко много готино,
  Ще победим всички фрици и монголи....
  В крайна сметка е опасно да се биеш с момичета,
  Народът на Русия знае непобедим!
  
  Всички ще покажем страхотни усмивки,
  Ще счупим рогата на Чингис хан...
  В името на безкрайната слава,
  Нека има много ярка съдба!
  
  Да, ще се бием красиво с момичетата,
  Покажете най-високата класа в света...
  Аз съм войн и душата вярва, че не е клоун ...
  И Бог ще възнагради Христос за победите!
  
  Ще разбием тумените на Чингис хан,
  Ще има момичета в битка на Калка...
  Не устоявайте на адския удар,
  Обичам Исус и Сталин!
  
  Така че ще накълцам враговете, вярвайте, без да броите,
  Мога да ги победя като мушици ...
  Повярвайте ми, имаме трудна работа,
  Въпреки че животът е крехък като копринена нишка!
  
  В името на Лада, Благословена Мария,
  Какво даде младост и любов ...
  Ние сме момичета с напълно боси крака,
  Нека стъпчем противника в кал и кръв!
  
  Христос ще дойде и мъртвите ще възкръснат
  Перун, Ярило, Белобог, Сварог ...
  Те са едно цяло, хората го знаят честно
  А над вселената е Всемогъщият жезъл!
  
  Накратко, нашето щастие ще бъде вечно,
  Прекрасно и прекрасно за векове...
  И небето, и земята са в могъща сила,
  И безсмъртие, и младост завинаги!
  След това 150-мм гаубица удари директно в задника на кулата. IS-7 блокира и воините трябваше да обърнат резервоара за ремонт.
  И тогава гледате най-накрая ще бъде съблечен. Като цяло залогът на Сталин за блицкриг срещу Япония се провали. Боевете придобиха продължителен и ожесточен характер.
  А японците междувременно продължиха да управляват и педалите .
  Ето, например, хванаха един от пионерите. Момчето е само на дванадесет години. И започнаха да бъдат гумени маркучи на голи подметки. Момчето ревеше и стенеше, но мълчеше.
  След това ленти от нажежено желязо бяха поставени върху детските му крака. Да, миришеше на пържено. И тази миризма беше много апетитна.
  Детето изгубило съзнание от болков шок.
  Но палачите на самурая го убождат с игла във врата на детето. И момчето отново дойде на себе си.
  И чудовищата започнаха да чупят пръстите на босите му крака с нажежени щипци.
  И отново детето припадна.
  Да, тук нямаше нищо. Момчето продължи да бъде изтезавано. След като приключват със счупването на пръстите на краката на децата, японските палачи пристъпват към ребрата.
  Така го направиха както трябва, счупиха едно ребро след друго. И буквално костите на момчето бяха изкривени. И така болеше.
  И тогава едно ребро изпука и се счупи под нагорещените клещи, а след това и друго.
  А болката е такава, че момчето отново припадна, от дива мъка.
  И самураят пееше и се смееше. Така че те се забавляваха.
  И комсомолското момиче започна да бъде измъчвано. В този случай електроди бяха прикрепени към утробата на Венера, ануса и алените зърна на гърдите.
  После взеха и прекъснаха тока. И електрически разряди преминаха през нежното тяло на момичето.
  И как страдаше и тръпнеше. Колко невероятно болезнено беше всичко. А тялото на красавицата буквално се разтресе. След това й поставиха още електроди в устата. И отново нека високо напрежение ток. И момичето започна да блести напълно.
  Това беше наистина невероятна, дива болка. И как крещеше изтощеният комсомолец.
  И продължиха да я измъчват с дива ярост. Когато видели, че течението не е отнесло момичето, го издърпали на стелажа.
  Затиснаха босите крака на момичето в дъбов блок и ги закопчаха добре.
  След това започнаха да окачват тежести на куките, разпъвайки разголената, мускулеста красота.
  Момичетата стенеха, но пак не искаха да издадат военни тайни.
  Тогава японските палачи намазаха голите й подметки с масло, така че да блестят.
  И запалиха огън под тях.
  Пламъкът хищно облиза босите, кръгли, много съблазнителни, розови пети на момичето.
  Красавицата обаче не се пречупи. Напротив, тя спря да стене. И с голям ентусиазъм тя го взе и запя с дълбоко чувство;
  Слава на богинята на страстта Лада,
  Създаде покритието на небесата...
  Ще има щедра награда за хората,
  Защото Бог възкръсна!
  
  Няма повече красиви дъщери на Сварог,
  Които тичат боси в снега...
  Ние ще бъдем лоното на Род,
  Не тъпчете момичетата с ботушите си!
  
  В крайна сметка в Русия страхотни момичета,
  Всеки мъж е воин на ясла...
  Гласът е толкова звучен,
  Злодеят ще се свие в кози рог!
  
  Ще се бием за Родината,
  Родината е моята голяма майка...
  Руснаците винаги са умеели да се бият,
  Не можете да им устоите!
  
  Те дадоха сърцата си за Русия,
  Вярвам, че един славен живот...
  Скоро ще отворим вратата към космоса,
  Да намерим своето призвание!
  
  Не, нека сега бурята бушува
  Но руснакът няма да се колебае завинаги -
  Нашият боец не се поддава на битка,
  Нека мечтата му се сбъдне!
  
  Нашата сила с мъдростта на момичетата,
  Ти си роден такъв...
  Ще драскаме от машината,
  Само нагоре и никога надолу!
  
  Дайте на страната си нови ресурси,
  Така че да цъфти като рози буен храст ...
  и в името на Бог Исус
  За да не се чуе чертата на злото хрускане!
  
  Във война всички хора са братя,
  Но в същото време слугите на Сатаната...
  Ние сме готови да отворим ръцете си за тях,
  За да бъде всеки верен на Бога на света!
  
  Не постави Вермахта на колене
  Успяхме да се преборим...
  С нас са Сталин и великият Ленин,
  Запиши си дете скоро в тетрадка!
  
  Нека направим държавата си такава
  Че самата тя ще изгради света ...
  Въпреки че буря дойде тук с коса,
  Нашият Сварог е велик майстор!
  
  Врагът нападна внезапно и коварно,
  Беше ужасна четиридесет и една година ...
  Но нашите дядовци са се борили славно,
  Род им помага в битката!
  
  За Русия ще дадем сърцето си,
  Нека направим страната ни по-силна...
  Смело отваряйки вратата към космоса,
  Пребройте го без много шум!
  
  Ето моята страна, повярвай ми, свята,
  Ние ще защитим рицарите на Москва ...
  Момичето тича босо в снежна преспа,
  Събуждане на древна мечта!
  
  Не, не се счупихме в битката на момичетата,
  И бореше смелостта, оценявайки ...
  И понякога момичетата се бореха толкова силно,
  Напълно взривен!
  
  Знайте, че никой няма да удуши нас, руснаците,
  Ще можем да изравним планините, на шега...
  Господ, посвещавайки душите им,
  Издържаш изпитите си за пет!
  
  Бог се роди във времена на беда,
  Близо до Москва, когато се разрази гръмотевична буря...
  Лада навъртя нашите километри,
  И нека сълзите текат!
  
  Благородни руски момичета
  Във всяка девица най-святият поглед ...
  Такъв глас, повярвайте ми, е звучен,
  И юмрукът към момичетата е монолит!
  
  Всичко в страната, вярвам, че ще бъде готино,
  Знам всичко процъфтяващо ...
  Въпреки че понякога е опасно да се биеш,
  Ние ще отворим пълна сметка!
  
  През четиридесет и първа те стояха заедно,
  Рицарите държаха Москва...
  Скоро ще дадат комунизма,
  Ще донеса знамето на Отечеството!
  
  Сталинград стана страхотен път,
  Където се събраха две страховити ...
  Момичето се бие босо
  Съпругът й естествено е комунист!
  
  Там врагът хвърли "Тигри"
  Но изобщо не помогна...
  Да, напразно фюрерът мърмореше игри,
  Вие сте крехка стъклена планета!
  
  Не позволявай на момичетата, които блаженстваш,
  Не можем да се отпуснем...
  Врагът остави твърде много сажди
  Все пак ще издържиш изпита с 5!
  
  Сталинградският път със сигурност е славен,
  Само слънцето е над страната...
  Злият Каин ще бъде унищожен,
  Той е в ада със Сатаната!
  
  Русия винаги е свята страна,
  Съдържа Перун и Исус Христос...
  Въпреки че понякога истината е зла,
  Човек не е дораснал до щастие!
  
  Делът на руснаците да се бият умело,
  И победете враговете на Русия ...
  Въпреки че Фриц имат силата на Луцифер,
  Но нашата армия стана могъща!
  
  В комунизма на света има спасение,
  Да преодолееш планини от трупове...
  Няма да молим враговете за прошка,
  Въпреки че мечката беснее в ярост!
  
  Бог Перун Той хвърля мълния,
  Той много обича да удря злите ...
  И ние сме по-силни от враговете,
  Ако армията тренира за битка!
  
  Да, Сварог е велик воин на светлината,
  Той може да прави неща, които не може...
  Ако ще бъдеш известен, значи си достоен
  Руснаците не са глупави!
  
  Това е всичко в нашата слава,
  Какво е красиво като цвета на май ...
  Ще има място за падналите хора в рая,
  Какво викаше неистово - банзай !
  
  Не ги търпи, познай унижението,
  Можем ли да създадем пълен рай...
  За Русия ще има отмъщение на Фриц,
  Въпреки че Сам им помага!
  
  Руснаците се възхищаваха на залеза,
  Този рубин осветява пътя ...
  Ще има голямо възмездие за злото,
  Нашата Рус с вале не се огъва!
  
  Ще се възхищаваме шумно,
  Силата на великата родина на слоновете...
  Заедно с лъчезарен екип,
  Най-добрата Лада на синовете!
  
  Момичетата тичат боси през зимата
  Това е голямата им звезда...
  Зайците също бягат боси,
  Лада ще бъде с нас завинаги!
  
  Бог създаде планетата от атом,
  Той създаде пространство само с една дума...
  Героичните дела се възпяват,
  И врагът получава шиш!
  
  Възхищението ще бъде от човека,
  Винаги да се бориш и да мечтаеш...
  Така че от момента, до края на века -
  За да имат голяма армия в мъмрене!
  
  Лицата на слънцето греят в далечината,
  И дъгата блести, повярвайте ми ...
  И врагът е просто много див,
  Той наистина е звяр!
  
  В страната има красиви момичета,
  Че знаят как да побеждават врагове...
  Гласът им е ясен, разбира се.
  Най-добрите синове на света!
  
  руснаците няма да изчезнем ,
  Нашата истина е да вярваме във всичко...
  В крайна сметка ще имаме такива съдии,
  Нека разбием терористите на парчета!
  
  Нашите момичета блестят с токчетата си,
  С голи розови подметки...
  И снежните преспи се топят под краката
  Горещо е да видиш красотата на босите крака!
  
  Куу хубави момичета
  Смазване на врага без усилие...
  Въпреки че потокът свири много звучно,
  Ордата идва в пламъци!
  
  Можем да правим всичко много готино,
  И постигнете вярност насън ...
  И врагът атакува глупаво,
  Преместете меча си по брадата му!
  
  Познавам нашите рицари от стомана,
  Повярвай ми, няма да ги намериш...
  Те удариха силно фашистите в рогата,
  Въпреки че изглежда не повече от двадесет!
  
  Момичета, които се смеят
  Оголиха зъби със славата си...
  И очите им са такива чинии
  Гласът е лъчезарен славей!
  
  Тренировките за момичета са страхотни
  И те си представят ужас в битка ...
  Така че красавиците са просто страхотни,
  Въпреки че понякога ветрове утайка!
  
  Представете си такъв свят, хората ще го направят
  Комунизмът е раждането на висши сили...
  И красотата няма да те съди
  Дори човек да е малоумник!
  
  Ето войната идва от изток,
  Адската орда атакува...
  С нас е силата на вярата на бореца Сварог,
  Момичето размаза хана на един дъх!
  
  Можеш да се възхищаваш на всеки, знам
  Който се бори за Отечеството да знае...
  И воинът се ражда смел,
  Отиване в рая след смъртта!
  
  Ще можем да направим Рус щастлива,
  Прославяйки Род от векове...
  В името на майка света Русия,
  Със силата на голям юмрук!
  
  Моята родина, повярвайте ми, е красива,
  В Арктика ябълковите дървета цъфтят ...
  Нашият народ е велик, православен,
  Сбъднах една мечта!
  
  Можем да направим всеки облак
  И смаже лудия враг...
  Нашият отряд от бойци е толкова непостоянен,
  Превръща хищните влечуги в игра!
  
  Тук в Русия всичко е толкова готино,
  В него Създателят е вложил сърцето си...
  Малюта ще бъде смазан ,
  Мечтата ще има прилична сила!
  
  Тук Христос ще дойде и светът ще възкръсне,
  Ще има хора в слава във вековете...
  Ние се борим честно за Русия,
  И стоманата познава нашата ръка!
  
  Момичетата се възхищават
  Какво са способни да завладеят космоса...
  Те ще разбият всякакви мрежи,
  Веригата за тях е просто копринена нишка!
  
  Ние никога не се отказваме, повярвайте
  Никога няма да легнем под врага...
  Ако фюрерът е просто бесен -
  Ще му счупим рогата!
  
  Човече, ще станеш по-силен от всички
  Можете ли да завладеете ръба на вселената...
  Не ти носят слаби глупости,
  Вярвай ни славяни да се счупим!
  
  Силата на милиони ще бъде с нас,
  Ще довършим врага, повярвайте ми ...
  Много девически легиони
  Те просто улучиха целта!
  
  Ето я победата
  Влязохме в Берлин триумфално...
  Който умря в удоволствието на рая,
  И свещеният херувим се извисява!
  . ГЛАВА #12
  Датата 1 май вече дойде. Олег Рибаченко, като генерал-главен, проведе преглед на войските. Скоро седемдесетият рожден ден на най-великия цар в историята на Русия, а може би и на света: Николай II. Преди този празник трябва да сте готови.
  Момчето Олег получи покана за Санкт Петербург за седемдесетия рожден ден на най-великия цар. И затича по-бързо, проблясвайки босите пети на детските крака.
  И по пътя момчето започна да композира продължение на историята на Гъливер.
  Преходът беше доста дълъг. Пътят е каменист, а горещите скали са тропически климат. А слънцето тъкмо залязваше.
  Момчето Гъливер вървеше заедно с момичето-любовница. Тя пляскаше с босите си крака много по-уверено, отколкото двойникът й, който беше станал толкова млад, изглеждаше на около дванадесет години.
  Момчето Гъливер измърмори:
  - Уморен съм и съм жаден!
  Момичето отвърна през смях:
  - Ти си роб! И робите не могат да искат нещо от своите господари!
  Момчето въздъхна. До скоро беше пълнолетен и капитан, а сега се оказа просто един бос шкет, дето го подтикват както си искат!
  Но тогава дойде спирането. Конвоят реши да си почине и да похапне. Заловените момчета, които били възрастни, спрели преди няколко часа.
  И им беше позволено да пият вода и да ядат тортила със сирене и чесън.
  Местната храна се стори вкусна на Гъливер. Освен това той оцени, че сега има млади, здрави, абсолютно цели зъби. Тогава той се развълнува.
  Само босите стъпала бяха много съборени и надраскани по камъчетата.
  След това отново бяха на път.
  Имаше дълги дни тук или просто изглеждаше така?
  Момичето попита Гъливер:
  - Значи ти вярваш в своя Бог, но би могъл, например, да отидеш на клада за вяра!
  Младият пътешественик отговорил:
  - Аз съм против крайностите и фанатизма!
  Момичето се съгласи
  - Това е правилно! Но имаше и такива сред вас, които отидоха на смърт!
  Гъливер отговори с усмивка:
  - Те бяха различни! Кой отиде на мъчителна смърт, и кой предаде! И не само с оръжие, а за личен интерес!
  Момичето се усмихна. Босите й крака шляпаха по едрия чакъл и явно това дори й харесваше.
  Тя изпя:
  Любовта на Христос е красива и чиста,
  Тя е солидна, ярка красота ...
  В същото време в нашия свят има много зло,
  Вероятно все още е силен Сатана!
  Момчето Гъливер беше изненадано:
  Откъде идва този псалом?
  Момичето отговори с усмивка:
  - Сам съм го написал! Какво е добро?
  Гъливер отговори с усмивка:
  - Честно казано, не е лошо! Но вярвате ли в Христос?
  Младата виконтеса логично отбеляза:
  - В какъв смисъл?
  Момчето-капитан изсумтя:
  - Ну, че той Бог!?
  Момичето сви рамене и отговори:
  - Че той е Всемогъщият Бог и създателят на Вселената не. Но фактът, че той, може би, имаше някакви магически способности - съвсем!
  Гъливер уточни:
  Защо не вярвате в Божествената Му природа?
  Момичето отговори уверено:
  - Защото глупаво се съгласи Всевишният да отиде на кръста! Много глупаво, имайки силата да не можеш да се защитиш!
  Момчето капитан отвърна:
  - Той го направи, за да поеме всичките ни грехове върху себе си!
  Младата виконтеса се изкикоти и отговори:
  - Не е много трудно да се повярва, че Всемогъщият Бог не е имал друг начин да спаси човечеството, освен да отиде на кръста. Но какво да кажем за безкрайната мъдрост на създателя?!
  Гъливер сви рамене и отговори:
  - Ами... Има тайни, в които и ангелите искат да проникнат! И изобщо, наистина може да бъде иначе и е невъзможно!
  Момичето кимна.
  - Ето аз ще ти заповядам да забиеш с тояги по босите си пети и тогава ще може!
  Настъпи болезнено мълчание. Гъливер не знаеше какво да добави. Наистина, теолозите спорят от векове. И наистина е парадоксално: като добавим още едно, много голямо престъпление, хората получиха шанс за спасение. Има още много да спорим. И за това дали Синът не е донесъл откуп със своята жертва. Само на кого? За Отца - това е странно, би ли приел Отец такъв откуп като смъртта на Сина. Но това звучи и богохулно за Сатана.
  И така става лошо и толкова лошо.
  Гъливер запя с въздишка:
  Колко хора имат толкова много мнения
  Тайната на свещеното небе
  Искам всички да знаят...
  В търсене на истината, тъмнината на клоните,
  Демонът бушува в ярост,
  Иска да наложи план,
  Мечта е да получиш светлината на любовта на поколенията,
  Само Всемогъщият Бог може да даде отговор!
  Младата виконтеса кимна.
  - Виждам те добре, яж!
  Гъливер отбеляза:
  - Да, дори е приятно да се разхождаш полугол, под жаркото слънце, с такова красиво момиче като теб!
  И отново момчето ахна, стъпвайки на остър камък. И изглеждаше нещастен.
  Виконтесата отбеляза:
  - Разбира се, вярата трябва да се базира на разумни аргументи! Например Исус твърди, че е Всевишният Бог. Той обаче учи: ако те ударят по дясната буза, обърни лявата! А в Стария завет, напротив, заповядва да се унищожават и жени, и деца, и дори домашни животни!
  Гъливер отговори:
  - Май познаваш добре Библията!
  Виконтесата кимна.
  - Да, прочетох го. И има много жестокост и абсурд! Като заповед за женитба на блудници или заповед за убиване на невинните. И Елисей пусна мечките върху децата, които само го дразнеха за плешивостта му!
  Момчето Гъливер отбеляза:
  - И хората понякога правят това, създавайки жестокост!
  Момичето потвърди:
  - Да, правят го! Но това не им прави чест!
  Момчето капитан отбеляза:
  - За съжаление понякога се случва да се наложи да проявите жестокост. Е, ако няма друг начин на възпитание! И изобщо какво те обърква?
  Виконтесата отбеляза:
  - От една страна, изключителната жестокост на Стария завет, и в същото време нежността на Исус Христос, който се молеше дори разпнат, за своите палачи!
  Гъливер разпери ръце и отговори:
  - Не знам! Докато е трудно да се каже защо и какво ... Трябва да съберем мислите си. Но както и да е. Тук въпросът е, но животът не свършва със Земята. И може би, след като уби детето с помощта на мечката Елисей, той го избави от вечни страдания в огнения ад, незабавно го прехвърли в рая?
  Виконтесата се изкиска и отбеляза:
  - Значи всеки убиец може да каже - не съм го оставил да съгреши! И се премести в рая!
  Момчето Гъливер искаше да възрази, но някак мисли не влизаха в главата му. И какво има да говорим? Тук трябва да си опитен теолог. Дори теолозите и богословите не са в състояние да дадат задоволителен отговор на всички въпроси. Например, защо злото съществува в присъствието на Всемогъщия и любящ Бог? Бог иска ли злото да съществува или не е в състояние да го сложи край?
  И тук е много трудно да се отговори конкретно. Или така се оказва, или иначе. Но има парадокс, че всеки отговор няма да удовлетвори всички.
  Момчето капитан каза с тъжна усмивка:
  - Ето ти, например, живееш хиляда години, без да остаряваш. Така че му се радвайте. Защото Бог ви е дал благодат и вечна младост. Но той не го даде на обикновените хора. И това си е негова работа!
  Виконтесата кимна.
  - Амин! Това е готино!
  Гъливер пееше:
  Бог е най-голямата милост на бездънните,
  Ти създаде земята, височината на небесата...
  Заради хората, Твоя единороден Син,
  Той отиде на кръста и след това възкръсна!
  Момичето кимна и изчурулика:
  На небесната поименна проверка
  Ще се съберат всичките ми приятели
  На небесната поименна проверка
  Там, по милостта на Господа,
  Аз ще!
  Гъливер й намигна и запя в отговор:
  Боже мой, това си ти, това си ти
  виждам те навсякъде...
  Когато мимоходом късам цветя,
  И с любов Те почитам!
  
  Йехова е короната на красотата,
  В светлината на деня и среднощното сияние...
  Това са моите мисли и мечти
  Тази младост е светло желание!
  Момичето кимна с лъчезарна усмивка.
  - Да, имаш хубава песен, но искам да пееш още!
  Гъливер запя с усмивка:
  Колко красиво е всичко, което е Твое,
  Чувам гласа ти навсякъде...
  В сърцето на Божията десница пее,
  И шепне в душата като зреещ колос!
  
  Това са планини, покрити с мъх,
  Това са вълни с бушуваща пяна ...
  Плажът е горещ пясък
  Това е слънцето от безкрайната вселена!
  Тогава момичето гневно тропна с бос крак и прекъсна Гъливер, като попита:
  - А грозните старици, творение на Господ Бог, които са и красиви?
  Гъливер сви рамене и отбеляза:
  - Ако има обитатели на други светове и планети и те не са като нас, тогава те също вероятно могат да ни помислят за изроди. Освен това, дори по отношение на най-красивите момичета!
  Виконтесата се съгласи:
  - От гледна точка на диалектиката - звучи логично!
  Гъливер запя с усмивка:
  Просвети Господ Всемогъщият,
  Намиране на мир в Христос...
  Почувствах, че съм грешник,
  Че Господ е моят спасител!
  Момичето кимна и запя, оголвайки зъби:
  На небесен трон
  Всемогъщият крал беше седнал...
  По ваша велика воля
  Христос ни управлява!
  
  Те разпнаха Бог на кръста
  Исус се молеше на Отец...
  За да не ни съди строго,
  Грехът ни е простил докрай!
  
  Милостта е безгранична
  Той изпрати Сина си да умре...
  Да му служиш лично на Бог,
  И не смей да умреш!
  И момичетата намигнаха на колегата си.
  Гъливер отбеляза:
  - Да, прекрасно е. Стихове, да кажем - страхотно е! Но признавате ли Исус Христос за ваш Господ и Спасител?
  Момичето се изкиска и запя:
  Исус съвършенство,
  Исус съвършен...
  От усмивка до жест
  Преди всичко...
  О, каква благословия
  О, каква благословия
  Знайте, че Бог е съвършенство!
  Знайте, че Бог е идеален!
  Гъливер потвърди:
  - Хубаво си я изпяла, и то изразително! Виждам голям потенциал в теб.
  Момичето запя с възторг:
  В необятността на прекрасната родина,
  Калени в бой и труд...
  Композирахме весела песен
  За Всемогъщия Бог и лидера ...
  
  Божията светлина е славата на битката,
  Божествена светлина на нашия млад полет...
  Борба и победа с песни,
  Нашият народ следва Господа!
  Гъливер отговори с усмивка:
  - Страхотно пееш! Просто супер!
  Момичето се изкиска и отбеляза:
  Песента ни помага да градим и живеем,
  Ние смело се втурваме на поход с песен ...
  И този, който върви през живота с песен,
  Той никога, никога няма да изчезне!
  Децата вървяха по каменистия път. Болезнено беше за съборените крака на момчето, но то издържа и проходи. И разговорът отвлече вниманието от страданието.
  Освен това фактът, че имате всички свои и млади зъби, вече ви вдъхновява. А младото тяло е издръжливо и здраво. И всичко наоколо е едно такова светло, лъчезарно, свежо светоусещане.
  Виконтесата попита:
  - А защо, например, ако Христос е Бог и той има цялата власт на Земята и на небето, най-успешният владетел и завоевател на всички времена и народи е Чингис хан? Който е и варварин, и езичник, и много жесток, и многоженец!?
  Гъливер, с озадачена детска усмивка, отговори:
  - Е, това е труден въпрос... Честно казано, Библията казва, че Сатана е Богът на тази епоха и може би Чингис Хан дължи успеха си на Дявола!
  Момичето отговорило:
  - О, не! Нищо не пише в Библията - Сатаната е богът на този век! Имам вечно млад спомен и то много по-добър от вас, дето остарявате и погрознявате!
  Момчето капитан отбеляза:
  - Писано е - богът на този век им е заслепил умовете!
  Виконтесата се засмя и отговори:
  - Не пише, че е Сатаната! Може би това означава човешки егоизъм. Или може би, например, прекомерна гордост или други недостатъци на характера.
  Гъливер отбеляза:
  - Това е отчасти вярно! Може би означаваше и двете!
  Момичето пееше, оголвайки зъби:
  Какво имаше предвид Господ?
  Гъливер отговори объркано:
  - За какво говориш?
  Виконтесата се усмихна и отговори:
  - Да, за различни неща! Дори имам песен за това!
  Момчето капитан сви рамене и предложи:
  - Хайде, аз ще пея първи!
  Момичето кимна с усмивка.
  - Ако искаш, пей
  Само не пейте за почивка!
  Гъливер пееше с чистия си детски глас;
   Човек, който не вярва, е нещастен
  Невъзможно е да се живее в греховна похот...
  Защото Божият гняв е страшен
  Защото строгият Бог е съдник!
  
  Плътта в ада линее от жегата,
  И е време всички да разберем за дълго време ...
  Тези, които не познават вярата в Господа
  Падни под игото на ада!
  
  Грешният човек ще получи своето
  Ще бъде като запален паяк...
  Демоните ще измъчват в подземния свят,
  Тези, които се покланяха на Сатаната!
  
  Бой се и се покай, враг на Господа -
  Ще бъдеш хвърлен право в ада...
  Който не почита съботния ден -
  Завинаги ще бъде в пламъци!
  
  Вие почитахте идола и за това в агония,
  Толкова боли да се гърчиш в ада..
  Ще бъде зло, наука -
  Предпочетох идола пред Христос!
  
  Не повярва на Божията заповед
  Не исках да почитам първия ден ...
  Не се надявайте, няма да изгорите веднага -
  Вечността в мъките на грешника е съдба!
  
  Вярвам, че ще дойде времето на отмъщението,
  Исус Великият Бог идва
  И страшният съд ще дойде
  Той ще донесе спасение на хората!
  
  Светият Бог ще възкреси мъртвите,
  Тези, които във вярата няма да бъдат ужилени от тление...
  Вярвам, че и аз ще бъда с Всевишния,
  В рая - плътта да рухне!
  Момичето с грейнала като перли усмивка потвърди:
  - Много добра песен! Но няма да си пълен с песни! Имате нужда от нещо по-готино и уникално!
  Гъливер отбеляза:
  - Глупостта също е уникална!
  Виконтесата изчурулика:
  - Колко добре ще бъде всичко, ако станем поне малко деца!
  И предложи:
  - Хайде да изпеем нещо друго!
  Момчето капитан сви рамене.
  - Искаш ли го?
  Момичето кимна.
  - Точно така, искам да пееш!
  И Гъливер взе и запя;
  Чудесата в новия свят
  Цветно е като приказка...
  Има такава красота
  Не намирай недостатък с показалка!
  
  Ами ако е нов ден
  Идва над земята...
  Така че не сме твърде мързеливи, за да станем,
  Няма охладител в света!
  
  Ще има нова светлина в слава,
  Където дърветата са като бонбони...
  Ще посрещнем зората
  Във вечно щастие нашите деца!
  
  Идва нова епоха
  Това място е толкова красиво...
  Човекът ще бъде щастлив
  Нека пътят е опасен!
  
  Нека планетата процъфтява
  Скоро ще бъде тучен рай...
  Открийте печеливша сметка
  Нека светът е сияен!
  
  Колко е добре
  Ако слънцето грее ярко...
  Кълвач пробива длето
  Всички са прекрасни на планетата!
  
  Колко много се забавляваме
  Пълна с щастие долина...
  Ще бъде, повярвайте в разцвета на часа,
  Златна среда!
  
  Кой ще направи нашата съдба,
  Много смел красавец...
  Ако има преразпределение
  Тогава ставате по-могъщи!
  
  Няма да сведем глава
  Изправяне на гърба гордо...
  Към палачинково масло, извара,
  Веднага добавя домакинята!
  
  Така че ще има щастие
  И светлината с Името на Сварог...
  Истинският рай ще бъде
  Хората се молеха на Бог!
  
  Господ даде един отговор:
  Трябва да работим щастливо...
  И тогава ще дойде здравей -
  Лицата ще светнат!
  
  Ето едно босо момиче
  Оседлах костенурка...
  Трябва да го ударя с юмрук
  Хвърляйки много страх!
  
  Където се случва пожарът
  Е, къде гори огънят ...
  съкрушителен удар,
  Жестокият враг атакува!
  
  Няма да се предадем на врага,
  Помислете за този стремеж...
  Изправя херувима
  Крила и прошка на враговете!
  
  Кажете, че ще бъде скоро
  Това, което се нарича победа...
  Циркът е Шапито,
  И понякога кучетата лаят!
  
  Скоро ще е като в рая
  Нека направим света красив..
  Лада благодаря -
  Херувимите блестят със злато!
  Момчето пееше прекрасно и гласът му стана детски. Много силен и пронизителен.
  Виконтесата изчурулика:
  - Яж добре! И е готино!
  Момчето капитан изсъска:
  Пея, пея и ще убия всички демони!
  Момичето също изпя:
   Ние сме горди момичета на Сварог,
  Храбри, смели воини...
  Ние служим вярно, ние сме в името на семейството,
  Нека се гордеят дядовците и бащите!
  
  Бог Сварог и умът на хората,
  Направете света щастлив...
  Няма да бъдем победени, повярвай на злодея,
  Това е наша работа и творение!
  Гъливер подсвирна и отбеляза с любов в гласа:
  - Страхотна песен!
  Виконтесата кимна и изчурулика:
  - Да, това е красотата. Какво ядеш, за да пееш.
  Момчето и момичето продължиха да вървят. Бебешките им крачета тропаха с голяма увереност. И несъмнено можеха да пеят много красиво.
  Децата изглеждат всичко. И това е толкова прекрасен свят. Дори в него да има робство.
  Гъливер запя с наслада:
  Всички хора на една планета
  Трябва да знаете да живеете приятелски ...
  Децата винаги трябва да се смеят
  И живейте в мирен свят
  Децата трябва да се смеят!
  Децата трябва да се смеят!
  Децата трябва да се смеят!
  И живейте в мирен свят!
  И така те вървяха, вървяха и пак вървяха...
  Най-после дойде вечерта. И колона с деца, които бяха заловени, беше построена за вечеря.
  Дадоха им някаква условно годна за консумация супа и още питки с мляко. Момчетата роби ядоха. И с готовност заспа.
  Наистина, след тежък дневен поход, те се нуждаеха от почивка.
  Гъливер също подсмърчаше носа си и имаше прекрасни сънища.
  В който пееха полуголи момичета;
  Вселената беше разкъсана
  Звезди избледнели, катастрофа-смърт!
  Ридайки, стенейки в мъките на адската далечина,
  А за оцелелите: само срам да търпят!
  
  Като Бог - управлява всички закони,
  Забравяне на съвестта и отхвърляне на честта!
  Извънземната раса носи нов свят,
  Хвърлете ни предизвикателство - страхотни новини!
  . ГЛАВА #13
  Кабинното момче, в което се превърна Гъливер, плаваше на красива и много елегантна бригантина. Платната й бяха много ярко оцветени, с прекрасни, прекрасни рисунки под формата на цветя и пеперуди и водни кончета, както и момичета с мечове.
  И беше много в хармония с екипажа. Тук също бяха изключително момичета. И те бяха почти голи, само гърдите и бедрата бяха покрити с нанизи от бижута. И кожата е загоряла, лъскава, като бронзови статуи.
  Момичетата пиратки се пляскаха с голите си, много грациозни и съблазнителни крака.
  И запяха:
  Бедни сме, бедни сме, пирати,
  Много, много, много съжаляваме,
  Не избягвайте момичетата знаят възмездието,
  Но защото не ни възпитаха морал!
  
  Пиратите нямат нужда от наука
  И е ясно защо...
  Имаме крака и ръце
  И главата не е за нас!
  И тогава отпред се появи галион , първо го забеляза момичето отгоре. Тя скочи, блеснайки с босите си кръгли пети.
  Изобщо какви красавици имаше тук, а косите им са много светли. Повечето от тях са меденоруси с коси, които блестят като златни листа, но има и медночервени момичета и дори коси с изумруден цвят.
  Някои носят обеци-брошка. И какви перфектни линии имат!
  А мускулите им като топчета живак се търкалят под бронзовата лъскава кожа. Това са наистина момичета, които могат да се борят истински.
  И сега бригантината се втурва след галиона . А на този кораб космати мечки орки тичат наоколо, добавят платна и се опитват да избягат.
  Момиче-капитан с коса от златни листа, която се развява толкова красиво на вятъра, и боси крака, които подлудяват мъжете като рев:
  Ще унищожим проклетите мечки! Нека драконовата банда гори!
  Тук бригантината скъсява разстоянието. И три момичета стрелят от лъковото оръдие, подпряли боси крака на палубата.
  И сега ядрото излита и след като е описало дъга, то се удря директно в галерата на вражеския галион . И корабът, след като получи силен удар, се наклони.
   Момичетата започнаха да подскачат, да блестят с босите си кръгли пети и да реват:
  Слава на пиратите, слава!
  Момичетата продължават напред...
  Бием се под аленото знаме
  Армията е в атака!
  И сега бригантината се доближава все повече до галиона . И момичетата хвърлят куки на борда на вражеския кораб. И привличат бригантината към жертвата си. И тогава трептящи боси, боси крака. Те скачат върху него и се бият с орките. И се случва диво каране. Момичетата се режат със саби и кървят врага в горящи потоци. И падат, като орките им отрязват главите.
  И главите им се търкалят по пода.
  Това наистина е разруха и унищожение. Сега воините се показаха в целия си блясък. И техните боси, загорели крака, като ковашки чукове, нанасяха съкрушителни удари.
  Момичетата са много красиви и бронзовата им кожа блести на слънцата, които са три.
  Воините подсвиркват и крещят:
  - Ще убиваме врагове, това е нашето кредо винаги. Всички изпити взеха пет, страната ни е свята!
  Момичетата се оказаха много готини. И са изсечени, за да не могат да се спрат люлките.
  И босото момче Гъливер се бие с тях. Много нахално дете, да кажем.
  И голата пета на момчето ще вземе и ще удари орка в брадата. И челюстта му падна.
  Гъливер пееше:
  - Как живеехме в битка,
  И не се страхува от смъртта...
  Така че отсега нататък ти и аз ще живеем!
  В звездни висини и звездна тишина,
  В морско вълнение и яростен огън!
  И яростен, и яростен огън!
  Кабинният момче хакаше и босите му крака бяха поразителни.
  Все пак е хубаво да си дете. Какво бързо тяло имаш.
  Това наистина е момче супермен.
  И пее с пълно гърло:
  - Аз съм рицар на светлината на коляното на диваците,
  Ще изтрия враговете на Отечеството от лицето на земята!
  Така се бори и пее момчето. И порязвания и задници.
  И други момичета се бият с него. Които са толкова красиви и сладки.
  Бийте се, разбира се, на голяма надморска височина. В преносния смисъл на думата.
  Ето ги воините. За тях можем да кажем: супер и хипер .
  Ако започнат да се бият, нищо няма да ги спре.
  И сега последните орки паднаха под ударите на красавицата. И настана голяма радост между воините.
  И запяха:
  Ще изколим и изрежем всички,
  Ще избием всички! Ще избием всички!
  И след това започнаха да ровят около галиона и да търсят плячка. В същото време воините пееха:
  - Търсим минувачи от вечер до сутрин,
  Да пробием през фраера! Да пробием през фраера!
  Тук Гъливер пееше с ентусиазъм;
   Брат вдигна ръка към брат си:
  Жестока война - ревът на противника!
  Машината стана ваш приятел,
  За лекомислието дойде възмездието!
  
  Какво да направите, ако хората са разорени
  Когато стремглавите куршуми свистят наоколо!
  Бог по-добре да прекрати войната със сила -
  Така че дните на хищния дракон свършиха!
  
  Но адът не знае мярка и линия,
  Земята гори в напалм, деца плачат!
  Тук чертите на момичетата побледняха -
  Кой, Светият Господ, ще отговаря за това?
  
  Е, колко близки можеш да убиеш,
  Все пак човек се ражда, повярвайте ми, за щастие!
  Майката не пуска сина си на фронта,
  И дори през лятото във войната има лошо време!
  
  Но дългът на войника е сигурен дълг:
  Какво ви трябва, за да се биете за Отечеството в битка!
  На шестнадесет, вече сив храм,
  Вдовиците на нещастни лица са подути от сълзи!
  
  Ама какво е, ти луд ли си брат?
  Не, ти си луд, отговаря любимият!
  За подлост, който е на трона, нашият войник,
  Той мисли, че неговият зет е мръсният Каин!
  
  В земята кръвните потоци разкъсват вените,
  И импулсът от ядрото ще отговори с удар ...
  Плуг, разбит в поле от снаряд, замръзна,
  О, колко лилаво е станало слънцето!
  
  Но има вяра, че Исус ще дойде -
  Помирете братята, донесете Спасение!
  Тогава нека забравим отмъщението подла сметка -
  В душата на всички нас царува, нека прошката!
  След това момичетата пиратки се изкискаха на момчето в кабината. И беше просто страхотно.
  След това бъчви с бира и вино бяха извадени от трюма на галиона , те започнаха да пият и да беснеят.
  И какво хоро танцуваха боси, момичешки крака на красавици. Колко страхотно изглеждаше.
  И мускулестите им прасци блестяха. Това наистина е нещото, от което момичетата имат нужда.
  Момчето Гъливер също пиеше и пееше с плам;
  Всеки има свое лично виждане за любовта -
  Концепцията за красота и идеал!
  Въпреки че хората не са дорасли до него,
  Но човекът вече не е маймуна!
  
  И тук, разбира се, можете да вземете малко афоризми и да добавите такива остроумни;
  Голата пета на момичето най-вероятно ще получи модерни обувки!
  Но нещо оригинално не идва на ум
  Ето например:
  Любов за всички възрасти,
  И момчето изглежда много гордо ...
  Очите му блестят в тъмнината
  Резултатът ще бъде готин!
  Въпреки че това е всичко, нека кажем това - глупост и банално.
  Въпреки това, от друга страна, можем да кажем, че дори готино.
  Гъливер пееше:
  скачам. Но аз скачам по различен начин
  Или по-скоро скачам като въшка...
  И мога конкретно да вградя промяна,
  Ти си босо момче не трепери!
  И тогава Гъливер изпя нещо по-цивилизовано;
  Искаме да живеем в красив райски свят -
  В които няма болести, грохнали юници ...
  Така че нишката на живота става безкрайна,
  За да бъде всеки ден щастлив и весел!
  
  Където цветът е като дъга през пролетта
  Водни лилии, като злато с изумруд.
  Където реалността отдавна е подобна на мечта ...
  Всяко дете може да направи чудо!
  
  О, Родино, Божия свята тъга;
  Вашите брези са изпъстрени, блясъкът на метала ...
  И аз се моля на Господ за едно нещо,
  За да цъфти Отечеството в слава!
  
  Но тук боецът вече е тръгнал на кампания,
  Той марширува като варварин!
  Ще направим добро на планетата -
  За да не пробият куршумите собствената ти майка!
  
  Атака на троловете, яростен натиск;
  Бързащи противници стена-лавина!
  И следователно, защо имаме нужда от разгорещен спор,
  Когато Отечеството е сплотено в юмрук!
  
  Но отново демоните на орките се усмихват,
  Те са човек, като кост заседна в гърлото му!
  И гоблинът изръмжа в дива ярост,
  Но ние кандидатствахме от rati подарък!
  
  Но победата над врага е близо,
  Ние ще изтръгнем Русия от блатото!
  Възмездието за нечистите дойде -
  Козината им беше разкъсана на парчета и мъх!
  
  Овално момиче сладко лице -
  Даде ми вяра и голяма сила!
  Ето как пееше Гъливер с много чувство и плам. И пеенето му беше толкова невероятно шик.
  Тогава момчето-капитан започна да пее отново, след още една чаша бира и хапка сушена риба;
  Велика, могъща, свещена страна,
  Няма по-сияйна под синьото небе!
  Тя ни е дадена от Всемогъщия Бог завинаги -
  Неограничена светлина, възвишен Месия!
  
  Светът никога не е виждал такава сила, никога не се знае
  За да тъпчем гордо просторите на космоса!
  Всяка звезда във вселената ти пее,
  Нека Ан е щастлив с нас!
  
  Все пак това е нашата родина, това е такава съдба,
  Командвайте пространството на всички въпроси!
  Всеки от нас, повярвайте ми, би искал това,
  Без никакви глупости, женски суеверия!
  
  Архангелите надуват могъщата си тръба,
  Те енергично прославят похода на нашите войски!
  И врагът ще намери своята участ в ковчег от трепетлика,
  И той няма да получава данъци и данъци!
  
  Това е нашата родина, всичко в нея, повярвайте ми, е красота,
  Тя обърна цялата вселена без усилие!
  Момичета с доста тежка плитка,
  Лов за нея, за да е здрава цевта!
  
  Отечество, това е майчиният поглед на сините очи,
  Ръката й е хем нежна, хем каменна!
  И противниковият млад мъж, когото убиеш с куршум -
  За да пламне пламъкът по-ярко в сърцето!
  
  Положете клетва в безграничното отечество,
  Добре е и за вас, разбира се!
  Въпреки че кръвта тече в яростта на битката,
  Възмездието ще дойде на врага сега!
  
  Оръжията и смелостта са толкова мощна сплав,
  Лукавият не може да го победи!
  В самолет с бомби летях умно,
  И като гръмне, изсипват градушка от прозорци!
  
  Но заповедта на владетеля - отлетете детето на Марс -
  Време е да поставите място!
  И арогантността на един марсианец ще се набие в очите,
  Тогава виждаме далеч отвъд Плутон!
  
  Ще стигнем до висините на космоса, виждайки ръба на вселената,
  Такава ни е човешката съдба!
  И затова смейте момчето за подвизи,
  Все пак знайте, че наградата е въпрос на печалба!
  Момичетата също тропаха и пляскаха с ръце. И босите им крака са толкова пъргави. И босите пети блестят на слънце.
  Гъливер е с тях, в тялото на босо момче, толкова жив и весел.
  Но те танцуваха на първия номер.
  Тогава решихме да играем карти. И това също е много добра работа.
  И наистина можеш да вземеш и да се намажеш. И с момичетата до много ярост лудуват.
  Момичето пират взе босото детско стъпало на Гъливер в ръката си и започна да масажира кръглата му розова пета.
  Кабинетът се смееше и мъркаше от удоволствие. Беше толкова страхотно. Това наистина е просто момче-чудо.
  А босите му много красиви крака са просто чудо.
  Гъливер запя с усмивка:
  Боси, само боси
  Под юлската гръмотевица и под звука на прибоя...
  Боси, само боси
  Ще танцуваме, с вас сме!
  Това са няколко забавни песни. И е добре да си още момче. И в същото време показваш колосални подвизи.
  Но разбира се, това не е всичко. Какво само Гъливер все още не е направил.
  И пееше, и танцуваше, и правеше шпагати с боси детски крака. Което също изглеждаше много готино и до известна степен омразно.
  Тук беше момче-капитан, който пътуваше в много страни и повече от веднъж плуваше в океана.
  Да, и настроението му, честно казано, е много агресивно.
  Но затова все още не вземете момичето на пиратски флаг и не стреляйте по акули от малки пушки. Не е лесно да влезеш, но това е красотата му.
  Момчето Гъливер, подпряло босите си крака, хвана детските си крака и стреля. Ядрото удари акулата. И й счупи гърба, избивайки вътрешностите й. Детето извика:
  - Момчето хвана хладна смелост,
  И екипажът беше закаран в ковчега!
  Момичето, капитанът на пиратите, хвана момчето в кабината с боси пръсти за носа на детето и изрева:
  - Е, момченце, искаш да заемеш моето място. Виждам много амбиция в теб!
  Момчето Гъливер отговорило:
  - Устройва ме да съм поне малък, но все пак мъж. А жената е...
  Друг червенокоси воин пееше:
  Не можеш да живееш без жени в света, не,
  Слънцето на май е в тях, любовта цъфти в тях!
  Гъливер предложи с много очарователна усмивка, която е едновременно детска и в същото време смела:
  Страната е в труден момент.
  Кръвта се лее като порой!
  Бори се до последния си дъх
  И да дойде щастието, мирът, любовта!
  
  Ние сме деца на лошия комунизъм
  Отечество необятни синове...
  Въпреки че ордите на реваншизма идват -
  Нека бъдем верни на родината си!
  
  Във великата и космическа ера,
  Квазарите трябва да бъдат създадени от пръста ...
  При нас нещата са много добре, повярвай ми,
  Въпреки че армията на злия ад атакува!
  
  Ще убием армията на агресора ,
  И ще създадем лазери от кварки ...
  И човек ще стане всеки герой,
  Над нас е златокрил херувим!
  
  Макар облаци да пламтят над Родината,
  Готов за битка с врага...
  Отряд от бойци, които смятат за непостоянни,
  Не тъпчете ръба на света с ботуш!
  
  Знаем, че врагът е силен и коварен,
  Няма да му дадем земя нито педя...
  И човекът е силен със славен прогрес
  И вярвайте само в един Господ!
  
  Ще изградим велик комунизъм,
  Родната земя ще процъфти...
  Въпреки че врагът е много див,
  Съдбата ни в атака е да напредваме!
  
  Пионер смело смело момче,
  Че винаги е бил роден да бъде войн...
  Лъвът не е страхливо зайче,
  Нека мечтата се сбъдне!
  
  Не търпим унижение, братя,
  За Отечеството всички ще се изправим като планина ...
  Нека не търпим повече обиди
  Нека смажем врага със стоманена ръка!
  
  Ако всички се хванем за ръце
  Насекомите могат да бъдат победени...
  Свята родина като слънцето
  И ловецът ще се превърне в игра!
  Ето една песен, изпята от момче, което доскоро беше капитан и имаше благородство. И е готино.
  Но на хоризонта се появи фрегата. Освен това, голям клас - шестдесет и четири оръдия. Какво е сериозно. И той идва като хвърчило, което вижда кокошки.
  Момичето капитан каза:
  - Това е предизвикателство за нас! Ще се бием ли или...
  Момичето с червената коса каза:
  "Бягството не може да става!"
  Едно момиче със синя коса, оголило перлените си зъби, които блестяха и блестяха, пееше:
  Трябва да уважаваме, да се страхуваме,
  Подвизите на момичетата не могат да бъдат преброени ...
  Момичетата винаги знаят как да се бият
  Могат да се чукат като магаре чувал!
  И тя показа дългия си и хаплив език.
  Е, след като ще има битка, така че защо да не покажете много агресивния си нрав. И това ще бъде много болезнено за враговете. Да, и приятелите ще бъдат тъжни.
  И битката разбира се изисква избор на правилното място и маневра.
  И сега момичетата много умно движат своята бригантина и в същото време не забравят да пеят;
  Вие сте комсомолец на Отечеството,
  Обичате ли да се биете смело за Elf...
  Ще можете да помогнете на Родината,
  Рицарят не е с душа на шут!
  
  Момичето е красива певица
  Бързайки през снежните преспи боси...
  Ти си лъчезарната кралица -
  Удари Орколф с юмрук!
  
  Тя хвърли граната с голата си пета,
  Разкъса дузина войници...
  Фюрерът скоро ще бъде платен,
  Рицарят ще подготви картечницата!
  
  Ние сме момичета в битката на Комсомола,
  Помислете за най-великите бойци в битка ...
  Гласът на красавиците е звучен,
  Нека се гордеят дядовците и бащите!
  
  Под Elfsquay те се бориха много силно,
  И те успяха да удържат смело злите орки...
  Ние, момичетата, печелим явно
  Издържа всички изпити само за пет!
  
  Като урагани във вените ни
  Светкавица блести във вените, знай...
  Ще има много силни държави в света,
  От мечки, кучета и маймуни!
  
  Вермахтът няма да постави момичетата на колене,
  Никога няма да се наведем, нали знаеш...
  С нас са Сталин и най-мъдрият Ленин,
  Нека минават векове и години!
  
  Бог създаде вселената от фотони,
  Животът без смърт роди вечността...
  Ние знаем реда, ще построим нов,
  И херувим разтваря крилата си над нас!
  
  Има много герои в бащиното име,
  Комсомолците винаги са първи ...
  Армията марширува в страховита формация,
  Защита на елфите на града!
  
  Ние се бием с Фриц под Elfsquay ,
  И те успяха да защитят столицата ...
  Момичето хвърли пакета с бос крак,
  И да стреляме по чудовищата!
  
  Покосихме много оркшисти,
  Много пънкари бяха отрязани ...
  Още въртящи се мили
  Ние съкращаваме легионите на Сатаната!
  
  Избихме всички зъби на Orctler ,
  Президентът Дракон е победен...
  Момичето отвори устни
  Големият Армагедон пламна!
  
  Не давайте милост на фюрера
  Вие, момичета, винаги сте смели...
  Щедри награди очакват красавици,
  И повярвайте, че имаме сбъдната мечта!
  
  Бог Създател на всички светове на вселената,
  Благослови елфиниста ...
  С непроменена сила в битките,
  Момичето смазва злия оркизъм!
  
  Тя хвърли граната с голата си пета,
  И обърна страхотния "Тигър" ...
  И след това ги притисна към въжетата,
  Красавицата знае много игри!
  
  Така оркшистите бързо се оттекоха,
  Какви танкове и снаряди хвърляха ...
  Виждаме комунизма даден,
  И покосиха цяла редица тролове!
  
  И така, това, което имате ,
  Сталинград застана срещу гърлото ви ...
  Навиваме славно мили,
  И сега Сварог Велики е щастлив!
  
  Скоро вярата на Исус ще дойде
  И други красиви богове...
  Елфите ще развият светлината на изкуството,
  Развъждане, вълк и зли слонове!
  
  Най-после ще бъдем едно
  В славата на вида на мъдрия Отец,
  Момичетата в битките са непобедими,
  Ще бъдем във вярата на Лада докрай!
  Така са пеели воините и пиратите . Е, разбира се, Гъливер не разбираше всичко. Мислеше си, че ако бъде заловен, тогава, разбира се, ще го бият с пръчки по босите му детски пети. Освен това ударите ще бъдат силни и в същото време, за да не осакатяват. И тогава палачът ще вземе нажежени клещи и ще започне да троши костите на момчето. И Гъливер, разбира се, няма да го намери малко.
  Това се случва с вечните момчета, когато станат пирати. Въпреки че екипът тук е много добър - само момичета по бикини. И в същото време те бързат и се суетят, мигат боси, кръгли, розови токчета.
  Момчето-капитан го взе и запя:
  Момичетата са различни
  И всички са страхотни...
  Зърната на гърдите им са алени,
  И са много отдалечени!
  Е, момчетата са проклети,
  Те бият троловете със зли удари!
  И ако се намери орк,
  Това ще ви удари много!
  . ГЛАВА #14
  Олег Рибаченко, това вечно момче, изпълни още една мисия. И е брилянтен.
  И той беше поканен в Санкт Петербург, за да отпразнува годишнината от царуването на Николай II. На 18 май 1938 г. той навършва седемдесет години. За царете това е рекорд. А от князете само Мономах и Ярослав Мъдри бяха по-възрастни. А по отношение на успеха Николай II дори надминава Чингис хан.
  Засега само Третият райх може да представлява заплаха за царската империя. И след това в коалиция с други държави. Ще има ли време Николай II да влезе във войната с Хитлер? Ще го видите там!
  Момчето маршал тича по каменист път, проблясвайки с босите си детски пети и композирайки в движение;
  Черният лорд не издържа и за да спаси живота на сина си Люк Скайуокър , той грабва император Палпатин и го хвърля в ядрен реактор. Но самият той беше поразен от светкавична сила. Плътта му рухна, а духът напусна вече полумеханичното тяло. И душата на черния господар се завъртя в специален енергиен поток.
  Той имаше рекорден брой прекрасни създания, които дадоха необикновена сила. И след обезвъплъщението , Дарт Вейдър напълно се сля с тъмната страна и придоби нейните безпрецедентни знания и разбиране.
  След това душата му взе и се втурна, пронизвайки пространството и времето. Дарт Вейдър или Анакин Скайуокър препускаше през къртичината между вселените. Сега го очакваше различна съдба. И разбира се специална мисия.
  Какво е да си дух без тяло? От една страна имате изключителна лекота и липса на болка. От друга страна, мислите не изчезват. Напротив, в главата се прояснява и идва пълното разбиране на същността на нещата. И Дарт Вейдър разбра, че греши. А сродното чувство не трябва да е по-силно от служенето на тъмната страна на силата. И че тъмната страна отваря необикновени възможности, подобни на боговете Демиурзи!
  И Анакин най-накрая стана Дарт Вейдър , кръжащ в междувселенското пространство.
  И тогава дойде моментът, когато той премина към края на енергийната сила. И капризните вибрации на етера хвърлиха духа на черния господар на Земята. Но вместо да лети и да съзерцава, някаква неизвестна сила привлича великия сит в тялото на руския цар Николай II.
  Самият Дарт Вейдър изобщо нямаше да се премести в някой от местните владетели.
  Той не харесваше планетата - твърде изостанала и примитивна. Все още няма телевизия, няма интернет, няма дори ядрена енергия. Вярно е, че някои примитивни самолети вече летят. И изглежда, че се появиха телефони, дори с помощта на жици. И някои коли, с много неприятна миризма на дим.
  И, разбира се, железопътните линии са ясен знак, че тук живеят не съвсем диваци.
  И в този свят бушува кървава, жестока, безпощадна и много мащабна война. И последното за черния лорд е съвсем разбираемо и познато.
  И сега духът му, но сам по себе си, прелетя в тялото на лидера на една от партиите. И душата на Николай II беше изтръгната от тялото, излитайки като тапа от бутилка.
  Сега под външната обвивка на добродушен, човешки монарх, най-великият от ситите .
  И това е сериозно.
  Царска Русия по това време е втората по големина държава на Земята. Само Великобритания е по-голяма, заедно с колониите и доминионите. По икономика преди Първата световна война - четвърти, по население трети, ако, разбира се, се брои Китай. Но по това време Китай като единна държава не съществуваше.
  Така че всъщност можем да кажем второто. И по численост на армията, и на първо място в света.
  Войната продължи с променлив успех. В самото начало царската армия превзема почти цяла Източна Прусия, но поради разногласия между генералите тя е победена. Но имаше успех в Галисия и обсадата на Пржемисл.
  Но на следващата година Германия изостави активните операции на запад и хвърли основните сили в царска Русия.
  С цената на големи загуби германците успяват да окупират значителна територия. Те обаче не успяха да превземат Рига. И в Австро-Унгария не са стигнали до старата граница.
  Следващата година изглеждаше повратна. Турците са разбити и губят Ерзерум и Танрог , а също така се осъществява известният Брусилов пробив. Половината от Галиция и част от Буковина стават кралски. Наистина, пробивът в Литва срещу германците не беше напълно успешен, но също така изтегли част от силите от западния фронт. Германците и тяхната коалиция не успяха никъде. Дори, напротив, в Африка те бяха изтласкани от британците, а в Тихия океан колониите бяха заловени от японците.
  Турция търпи поражения и от руснаците, от англичаните и французите. Вилхелм дори предлага на Николай II сепаративен мир. Но съюзниците от Антантата обещават да дадат Константинопол на Русия - вековната мечта на руските царе. И войната продължи. Съотношението на силите на фронта беше почти три пъти по-голямо от превъзходството на руската армия над врага. Освен това боеспособността на австро-унгарските войски е изключително ниска, както и моралът им. Очакваха се нови големи победи и може би тази година дори ще бъде последната в голяма война. Вече в Германия зрее конспирация и нарастват капитулантските настроения.
  Всичко щеше да е наред, но в царска Русия беше узрял заговор срещу царя. Григорий Распутин вече е убит, а паяжини обгръщат Зимния дворец. Разбира се, авторитетът на Николай II беше силно подкопан от поражението във войната с Япония. Но сега царска Русия е близо до решителни победи над германците.
  И заговорниците решават да излязат, преди да дойде пролетта и с нея новите победи на царската армия. Разбира се, това е много подло. Всъщност удар с нож в гърба на държавата им.
  Всичко започна с масови безредици, провокирани от заговорниците, причинени от недостига на хляб в Петроград.
  Започнаха погроми и битки с полицията. А гарнизонът и казаците бездействаха. Царят не беше в Петроград, той беше в ложата и обмисляше планове за по-нататъшна война.
  Брусилов съветва през пролетта да започне офанзива на южния фланг: в Галисия и Румъния. Там австрийските войски са много по-слаби, а моралът на руската армия, спечелила миналогодишната победа, е по-висок. И, разбира се, на юг пътищата ще изсъхнат по-бързо и снабдяването на армията близо до Украйна е по-лесно.
  Най-добре е да ударите на широк фронт. И за разлика от миналата година, да използва повече сили в него. Ако повече руски войски са участвали в пробива на Брусилов, тогава най-вероятно победата е била много по-голяма по мащаб и е било напълно възможно да се вземат както Лвов, така и Пшемисл. Да, и Западният фронт може да подкрепи това със синхронизирана офанзива.
  Сега се прехвърляха много по-големи сили. И най-вероятно австрийците няма да устоят.
  Но в Петроград има въстание и царят е в шок. Съветват го да подаде оставка и да абдикира. Краят на февруари е критичен ден за монархията.
  И на двадесет и осми февруари, в последния ден на зимата, Дарт Вейдър, или по-скоро неговият дух, се премести в Николай II.
  Тялото на краля вече не е младо, но не и старо. Императорът не пие, не пуши и като цяло е здрав.
  Дарт Вейдър все още не е имал опит да се премести в други тела. И в началото той беше объркан.
  Още повече, че има толкова много шум около него.
  Но почувства, че ръцете му вече не са механични, а съвсем истински, живи. И че цялото тяло е цяло, без протези. И това развесели Дарт Вейдър и той извикаха с неочаквано силен глас:
  - Какъв фарс!?
  Всички изведнъж млъкнаха.
  Генерал-адютантът промърмори:
  - В Петербург има революция, Ваше Величество!
  Дарт-Никола се засмя:
  - Революция? Да, това е просто бунт! Бунт на неграмотната тълпа!
  Публиката замръзна. За първи път виждаха краля толкова ядосан. А погледът на монарха изразяваше решителност.
  Дарт-Никълъс продължи:
  - И бунтът да се потуши, а водачите му да се обесят, а още по-добре на клада!
  Генерал-адютантът промърмори:
  - Гарнизонът е извън контрол. И много командири изискват напускането на краля!
  Дарт-Никълъс изръмжа:
  - Изискване?! Да, наистина ги закача всичките! Подгответе ми влака скоро, аз сам ще отида в Санкт Петербург и ще наредя нещата там!
  Чуха се надниквания:
  Ваше Величество, това е опасно!
  Дарт Вейдър, в тялото на монарх, изсъска:
  Колко да си страхливец не разбирам
  Ражда се силен владетел за битка...
  Страхът е слабост и затова
  Страхуващите се вече са победени!
  Апартаментът след това се развесели и извика:
  - Слава на цар Николай II!
  Дарт Вейдър скочи, скочи доста високо и изрева:
  - Светът е пълен с адски готина игра,
  И по-добре да си мъртъв, отколкото втори!
  И той махна с ръка... и порцелановата ваза се издигна във въздуха.
  Публиката ахна.
  Никълъс-Дарт обяви:
  - Това е небесен знак! Това означава, че Бог иска да бъдеш управляван от Романови и да бъдеш управляван завинаги, ако е възможно!
  Черният лорд си спомни онзи Николай II, в чието тяло падна, и сега имаше два спомена. И трябва да кажа, че е страхотно.
  Сега той се качва на своя кралски влак. Движи се почти бягайки и лети в колата. И конвоят го приветства. Още преди да тръгне влакът, оркестърът засвири. И дори няколко красиви млади момичета, момчета започнаха да пеят;
  Бог да пази краля
  Силен суверен...
  Царувайте за слава
  Слава ни!
  Царувайте в страх от врагове
  православен цар,
  Царувайте за слава
  Слава ни!
  Никълъс-Дарт изрева:
  - Бунтът и заговорът трябва да бъдат потушени!
  И черният господар, който стана цар на Русия, запя:
  Не ги щадиш
  Убийте всички копелета...
  Как да смачкаме дървениците
  Удари като хлебарки!
  Така отношението му се предаваше на другите. И тъмната сила буквално завладя черния лорд.
  Това наистина е разглобяване. Въпреки че влакът на краля изглеждаше на Дарт Вейдър, свикнал с космическите скорости, се движеше твърде бавно.
  И черният лорд пееше;
  Ужасна новина, в жестока война,
  Момиче, което се влюби завинаги!
  Хвърлен в устата, демонът-Сатана,
  Къде е Господ: правда и милост?!
  
  Дева Наташа отиде боса,
  Крака по прашните пътеки чукна!
  В края на краищата, за греховете течеше извор,
  Случи се да марширува в задгранични далечини!
  
  В началото на пролетта тръгнах на път,
  Краката са толкова сини от студ!
  Не можеш да отхапеш парченце месо,
  Само кимайте в смърча на инея!
  
  Така че по пътя, пълен с камъни,
  Краката на момиче бяха съборени до кръв!
  И през Русия, покрай хората,
  Страната на града на царете на Йерусалим!
  
  Кавказките планини, хребетите в снега,
  Остри камъни бодат подметките!
  Но вие се хранихте със силата на земята
  Избрал тежък хадж в Божия град!
  
  Лятна пустиня, зло слънце,
  Като момичешки крака в тиган!
  Свещеният град не е далеч
  Всеки носи безкрайно бреме!
  
  Там на гроба на Бог-Христос,
  Момичето преклони колене в молба!
  Къде е голямата мярка на греха,
  От какво черпя сила в правдата!
  
  Бог й каза, сбърчвайки чело,
  Само молитвата няма да промени този свят!
  Русия е предназначена да управлява векове,
  Точно така, обслужвай я, без да искаш пари!
  
  Девата кимна: Вярвам в Христос,
  Вие избрахте Русия за спасител на света!
  Ще разпространя истината за това на всички,
  Посланието на Исус: Бог идолът!
  
  Пътят обратно беше лесен и бърз,
  Босите крака са силни!
  Ръка с благодат Бог протегна,
  Мускули и воля, сякаш от стомана!
  
  И ти се присъедини към армията
  Стана пилот, победи Луфтвафе!
  Там тя показа височината на красотата,
  Германски разрушител се втурва към противопехотна мина!
  
  Воин - смел, смел боец,
  Предан на партията - на каузата на съветите!
  Вярвам в победния край над изметта,
  Глутница демони до стената, до отговора!
  
  Е, защо изтребителят е свален,
  Нямахте време да освободите презрамките!
  И щитът се оказа дефектен,
  И злият фашизъм се побратими с янките!
  
  Стана неравна, жестока война,
  Поне съм мъж: плача горчиво!
  Сякаш в беда се гмуркаме до дъното,
  Все пак късметът изчезна от Отечеството!
  
  Към Бога моето възклицание: Всевишният за какво!
  Ти ме раздели с моята любима девойка!
  Дори в студа не носеше палто,
  И за трима противници, все пак, тя победи!
  
  Тя не го ли заслужава?
  Посрещнете победата с мен с цветя!
  Щедро изпечете пайове за празника,
  И аз ще дойда на парада с Наташа!
  
  Суровият Господ отговори мрачно:
  Кой в света е щастлив, кой е добре?
  Ще страда и плътта ще стене от болка,
  Все пак човечеството е подло, грешно!
  
  Е, тогава, когато дойда в слава,
  Ще хвърля в геената този, който не е достоен да живее!
  Ще възкреся твоята девица и теб,
  Най-добрите тогава няма да искат дял!
  Песента беше добра, въпреки че изглежда, че сега германската авиация не се обажда на Луфтвафе.
  И само няколко бомбардировача на Кайзер Германия се появиха в небето.
  Точно бомбардировките през Първата световна война са изключително ниски. И самолетите започнаха да се приближават към влака.
  От покривите на вагоните се стреля с картечници, но засега без резултат.
  Николай-Дарт изскочи през люка. Вдигна ръце, които изглеждаха съвсем човешки. И той взе и тропна по самолетите.
  Обикновено Дарт Вейдър не е хвърлял светкавици. Това може да бъде направено например от император Палпатин и вече починалия граф Дуко , убит от черния лорд . И Дарт Вейдър не успя.
  Въпреки това, след като загуби тялото си, великият сит придоби пълното познание за тъмната страна на силата. И силата му е нараснала още повече.
  И сега светкавица удари от ръцете на руския император. И два германски бомбардировача се оплетоха в огнена мрежа. И тогава бомбите във фюзелажа експлодираха с голяма сила.
  И немските самолети се разбиха на парчета.
  Тези, които го видяха, паднаха на колене. И те казаха:
  - Слава на императора! Слава на героите!
  Дарт Вейдър отново пее със страхотно чувство и изразителност;
  Ние сме воини на великите съзвездия,
  Галактиките лежаха в краката на момичетата...
  В името на всемогъщите поколения,
  Всичко в името на дъщерите и готините синове!
  
  Ние можем да направим Родината велика
  В името на човешката красота...
  Нека хилядоликият дракон изреве
  Въпреки че момичетата са красиви и боси!
  
  Не вярвайте, че никога няма да се огънем,
  И ние ще огънем вакуума на космоса ...
  Нека слънцето грее ярко над Родината,
  Ще разбием насекомите в битка!
  
  Нека направим целия свят щастлив
  Да пробием далечните граници...
  В името на нашата мисия за цялата Земя,
  Все пак ти си орел, а не нещастен оробей!
  
  В крайна сметка човекът е подобен на Всемогъщите богове,
  Той направи ума като свещен закон...
  Прогресът скочи по-рязко от всеки покрив,
  Направи поражение във Вселената!
  
  Не вярвайте, че владетелят е роден смъртен,
  Знай, че човек ще управлява вечно...
  И хората, вярно, всички са безсмъртни,
  Той не познава аспектите на мисълта на сърцето на вековете!
  
  Тук също можем да се борим така,
  Да достигнеш до всички ядра с науката за тайните...
  Ако е необходимо, носим реактора в чанта,
   Петнопреон , но първо на огън!
  
  Синтезът на кварките стана по-лесен от гювеч,
  Усвоихме тайната на всички пътища...
  Когато имаше танкове с примитивните,
  Лудият злодей е победен в кварките!
  
  Накратко, ние възкресяваме мъртвите заедно,
  Какво направи Всевишният Исус...
  В края на краищата, един всемогъщ човек е горд,
  За какво се боря, и за какво се боря!
  Вярно, тук в Дарт Вейдър се оказа гадняр, защото той е тъмната страна на силата. И Исус Христос изглежда светъл. Макар че.
  Черният лорд се засмя. Бог в Библията също е много зъл. Например Ной удави милиони хора в потопа. И той позволи само на осем души да избягат.
  Така че доброто и злото са относителни понятия. И тук не може да има недвусмислено мнение.
  Дарт Вейдър се качи обратно в колата. Той нямаше конкретен план как да се държи в Петроград. И предпочиташе да действа по вдъхновение. Е, нямаше план, само едно е ясно - заговорниците не трябва да бъдат пощадени. А Русия има достатъчно население.
  А ако въведе полигамията ще е още по-добре и готино. И православната църква трябва да се подчинява на царя. А не обратното.
  И Дарт Вейдър пееше яростно;
  Някога бях готин генерал
  Носих еполети на парада ...
  Но изведнъж познай живота в кръга на ада,
  Оказа се, че не е яко подравняване!
  
  Сега съм полуголо момче,
  Бос и малък роб...
  Оказа се, че познаваш просто глупак
  И рак те мачка като нокът!
  
  Но станах момче, без да се срамувам,
  Върнете се отново в детството...
  Не носете всичките си глупости,
  Дръжте греблото здраво с ръце!
  
  Те вързаха роба здраво във вериги,
  В ръцете на лоста по-бързо паша ...
  Поставяме си различни цели
  Така че просто дете не съгрешавай!
  
  Трябваше да се бия в Афганистан ,
  Човек също се биеше в Чечня ...
  Мюсюлманите не сломиха боеца,
  Ако трябва, бием навсякъде!
  
  И сега съм гладен роб,
  От напрежение изби пот...
  И изглежда много млад,
  Сякаш Пол Пот управлява вселената!
  
  Нищо, работя много
  Спомен за тези смели бойци...
  Че в Европа всичко се правеше тихо,
  В името на съпругите и достойните бащи!
  
  Не, няма да се огънем под игото,
  Въпреки че врагът със сигурност е жесток ...
  Може би руснаците се бият яростно,
  Въпреки че понякога удря в слепоочието!
  
  Нашата воля в хилядотонен юмрук ,
  И той ще свали удар от стомана ...
  И те ще минат през земята на черните вълни,
  Показване на непреклонен дар!
  
  Тук Русия е страна на гиганти,
  Прави в него, славният Род и Сварог ...
  Всички народи на Отечеството са едно,
  Нека умре драконът на адския боклук!
  
  Нашата вяра, велика вяра,
  Lada strong Rus' спасява...
  И момичето е такава хетера,
  Всички мъже знаят, че на шега ще разбият!
  
  Черният бог също е човек, който не пропуска,
  Агресивен, но духом толкова мил...
  Момче роб с камшик няма да стене,
  Сам ще закара врага в ковчега!
  
  Повярвайте ми, нашият най-силен войн
  Съдържа силата на руските богове...
  Деца, много силни в радостта,
  И не се нуждаем от глупави думи!
  
  Всички ние можем да рушим, строим,
  Победете тези, които се втурват челно в Русия...
  Много хрътки, бързи коне,
  Бийте се смело, не се страхувайте!
  
  И какво иска момичето на света
  За да бъде човек смел боец...
  Създаден в името на идол,
  Да движи врага с юмрук!
  
  Тогава ще хвърлим хомота познайте робството,
  И ние ще победим дракона на полка ...
  Ще спечелим богатство в битката,
  И над нас кръжи херувим!
  
  Така че момчето е почти голо
  Когото надзирателите бият с камшик ...
  Ще стане много надарен в битки,
  Фюрерът просто ще капут!
  
  И Бог Сварог Всемогъщият ще дойде,
  Унищожи цялото черно зло...
  И разпръсни облаците над родината,
  Така че момчето винаги има късмет!
  
  И ще стигнем до самия край
  Цялата вселена, където звездите са безкрайни...
  Играта "Покори вселената".
  Заради Род - Светия отец!
  Може би тази песен не е съвсем правилна. Въпреки че черният лорд наистина беше генерал на републиката. И наистина, където той просто не посети. А Бог Род? Във Вселената има различни сили и същества като богове. Дори и не съвсем, те могат да се считат за всемогъщи. Така че можете да пеете каквото искате. Особено Анакин. Скайуокър все още е човек от майка си, въпреки че е заченат от теохлорианците . И това му даде безпрецедентна сила. Въпреки това, преминавайки към тъмната страна, Анакин не стана по-силен. Дори загуби битката от Obiwan Кеноби . Тогава той загуби част от тялото си. И тъмната страна на силата за черния лорд беше непозната. И той беше принуден да се подчини на император Палпатин , който беше много повече негов за злата магия. Сега обаче Дарт Вейдър най-накрая се е слял с тъмната страна и духът му е намерил хармония. И всичко е много по-добре от преди. И силите на тъмнината в новото тяло са много по-големи, отколкото в старото. Така че пред Николай II войната за световно господство. И тогава хората ще построят звездни кораби и ще летят, за да завладеят други галактики. Междувременно е необходимо да се смаже жалкото въстание, което поради недоразумение ще бъде наречено Февруарска революция.
  . ГЛАВА #15
  Влакът се движеше по релсите с пълна скорост и горивната камера на локомотива се нагорещи. Тя дори заплашваше да гръмне.
  Дарт Вейдър, както винаги решителен и страхотен. Той трябва да спаси трона и ще го направи. И как японците успяха да победят Русия? Причините бяха много и различни. Но все пак имаше твърде много лош късмет. Всъщност много зависи от късмета. И за да не говорим за гнилия царски режим, ако поне адмирал Макаров не беше умрял: светла малка глава, тогава Николай II може би щеше да влезе в историята не кърваво, а страхотно!
  Но дори и сега не е късно да станеш велик. Кралят е доста здрав и е само на четиридесет и осем години и можете да имате време да станете не просто велик, но може би най-великият монарх на всички времена и народи.
  Дори изплува някаква песен в главата на черния лорд. И в това имаше известна доза справедливост;
  Пъпеши, дини, пшенични рула,
  Щедра, просперираща земя ...
  И на трона, седнал в Петербург,
  Отец цар Николай!
  Кой би могъл да повярва, че скоро ще танцува,
  Червено, седемнадесета година,
  Само на небето само ангелите знаят
  Каква нещастна Рус чака!
  О, време, лятото не е зима,
  О, време, сякаш тъмнината на парите!
  река Дунав и река Дон,
  Върви казаче, върви засега!
  И Дарт Вейдър, в ярост, раздвижи своята, или по-скоро кралска, дясна ръка. И един голям, доста дебел бор взе и се изпука, счупи се като кибрит.
  Черният лорд беше много доволен. Силата му в новото тяло не само не изчезна, но и се увеличи. И как да не се зарадваш. Такива възможности се отварят. Да, тялото му беше изчезнало, добре, хиперплазмата с него. Но духът стана по-силен и придоби нови, колосални способности. И това, разбира се, е големият му коз. И той е ако не Бог, то поне Сатана. И тъмната страна на силата наистина превъзхожда светлата страна. И изпълнен с много повече изкушения.
  Дарт-Никълъс отново щракна с пръсти. И тогава главата на войника, който стоеше на стража, беше откъсната от тялото и цял фонтан от алена кръв беше изплискан. Невинна жертва на черния лорд. Но колко от тези вече са били. Защо да щадим хора или нечовеци?
  В империята на Палпатин формално е имало равенство на всички форми на живот, но нечовеците постепенно са били притискани. Ръководителят на губернаторите Таркин беше особено успешен в това . Това беше изключителен човек, дори и да не беше сит . Но силна личност и не се подчиняваше на хипнозата и можеше да спори дори с императора.
  Но той умря по време на атаката на бунтовниците срещу Звездата на смъртта, където главната роля се играе от Люк Скайуокър . Да, това е неговият син, с когото можем да се гордеем. Но тъй като няма Палпатин и черният лорд е изчезнал и втората незавършена звезда на смъртта е унищожена, тогава краят на империята на ситите е видим . Жалко, че отне твърде много време за изграждане и изграждане. Величието умря.
  Но от друга страна, Дарт Вейдър и неговият дух са живи и готови за нови, велики дела и постижения. И този път той няма да направи същите грешки. Убивайки императора, той успя най-накрая да се слее с тъмната страна на силата, която не е имал преди. И намерете хармония с универсалното зло. Когато се би с Obiwan , черната страна в него не показа пълните си способности. И не можа да победи учителя си, въпреки че изглеждаше по-силен от него. Самият Малък едва не умря и стана инвалид. Така че не повтаряйте същите грешки. Ако сте избрали пътя на злото и тъмната страна на силата, следвайте го докрай. И че за теб няма връщане назад. Само тогава ще има успех. Без сянка на колебание.
  Между другото, Дарт Вейдър също е виновен за смъртта на Звездата на смъртта. Можеше да свали изтребителя, с който лети Люк Скайуокър . Но чувствайки, че синът му е този, който се поколеба, и това струва на империята загубата на най-мощния кораб.
  Но е ясно, че не всеки баща би рискувал да убие сина си. Нещо повече, Лука имаше шанс да унищожи императора и сам да управлява вселената.
  Но на този свят той няма нито синове, нито други роднини. Така че никой няма да бъде пощаден. И ако е необходимо, той също ще премахне наследника на Алексей, тъй като не се нуждае от болния престолонаследник. Като тази съпруга.
  Тогава Дарт Вейдър усети, че трябва да се зареди с мощна енергия. И най-добрият начин да направите това е да изпълните истинско стихотворение. Е, той го иска и ще го направи.
  И черният господар в тялото на руския цар започна да пее;
  Слава на богинята на страстта Лада,
  Създаде покритието на небесата...
  Ще има щедра награда за хората,
  Защото Бог възкръсна!
  
  Няма повече красиви дъщери на Сварог,
  Които тичат боси в снега...
  Ние ще бъдем лоното на Род,
  Не тъпчете момичетата с ботушите си!
  
  В крайна сметка в Русия страхотни момичета,
  Всеки мъж е воин на ясла...
  Гласът е толкова звучен,
  Злодеят ще се свие в кози рог!
  
  Ще се бием за Родината,
  Родината е моята голяма майка...
  Руснаците винаги са умеели да се бият,
  Не можете да им устоите!
  
  Те дадоха сърцата си за Русия,
  Вярвам, че един славен живот...
  Скоро ще отворим вратата към космоса,
  Да намерим своето призвание!
  
  Не, нека сега бурята бушува
  Но руснакът няма да се колебае завинаги -
  Нашият боец не се поддава на битка,
  Нека мечтата му се сбъдне!
  
  Нашата сила с мъдростта на момичетата,
  Ти си роден такъв...
  Ще драскаме от машината,
  Само нагоре и никога надолу!
  
  Дайте на страната си нови ресурси,
  Така че да цъфти като рози буен храст ...
  и в името на Бог Исус
  За да не се чуе чертата на злото хрускане!
  
  Във война всички хора са братя,
  Но в същото време слугите на Сатаната...
  Ние сме готови да отворим ръцете си за тях,
  За да бъде всеки верен на Бога на света!
  
  Не постави Вермахта на колене
  Успяхме да се преборим...
  С нас са Сталин и великият Ленин,
  Запиши си дете скоро в тетрадка!
  
  Нека направим държавата си такава
  Че самата тя ще изгради света ...
  Въпреки че буря дойде тук с коса,
  Нашият Сварог е велик майстор!
  
  Врагът нападна внезапно и коварно,
  Беше ужасна четиридесет и една година ...
  Но нашите дядовци са се борили славно,
  Род им помага в битката!
  
  За Русия ще дадем сърцето си,
  Нека направим страната ни по-силна...
  Смело отваряйки вратата към космоса,
  Пребройте го без много шум!
  
  Ето моята страна, повярвай ми, свята,
  Ние ще защитим рицарите на Москва ...
  Момичето тича босо в снежна преспа,
  Събуждане на древна мечта!
  
  Не, ние не се счупихме в битката на ситите ,
  И бореше смелостта, оценявайки ...
  И понякога ситите се биеха толкова силно,
  Напълно взривен!
  
  Знайте, че никой няма да ни удуши с поезия,
  Ще можем да изравним планините, на шега...
  Злоба, посвещавайки душите си,
  Издържаш изпитите си за пет!
  
  Бог се роди във времена на беда,
  Близо до Москва, когато се разрази гръмотевична буря...
  Лада навъртя нашите километри,
  И нека сълзите текат!
  
  Благородни руски момичета
  Във всяка девица най-святият поглед ...
  Такъв глас, повярвайте ми, е звучен,
  И юмрукът към момичетата е монолит!
  
  Всичко в страната, вярвам, че ще бъде готино,
  Знам всичко процъфтяващо ...
  Въпреки че понякога е опасно да се биеш,
  Ние ще отворим пълна сметка!
  
  През четиридесет и първа те стояха заедно,
  Рицарите държаха Москва...
  Скоро ще дадат комунизма,
  Ще донеса знамето на Отечеството!
  
  Сталинград стана страхотен път,
  Където се събраха две страховити ...
  Момичето се бие босо
  Съпругът й естествено е комунист!
  
  Там врагът хвърли "Тигри"
  Но изобщо не помогна...
  Да, напразно фюрерът мърмореше игри,
  Вие сте крехка стъклена планета!
  
  Не позволявай на момичетата, които блаженстваш,
  Не можем да се отпуснем...
  Врагът остави твърде много сажди
  Все пак ще издържиш изпита с 5!
  
  Сталинградският път със сигурност е славен,
  Само слънцето е над страната...
  Злият Каин ще бъде унищожен,
  Той е в ада със Сатаната!
  
  Русия винаги е свята страна,
  Съдържа Перун и Исус Христос...
  Въпреки че понякога истината е зла,
  Човек не е дораснал до щастие!
  
  Делът на руснаците да се бият умело,
  И победете враговете на Русия ...
  Въпреки че Фриц имат силата на Луцифер,
  Но нашата армия стана могъща!
  
  В комунизма на света има спасение,
  Да преодолееш планини от трупове...
  Няма да молим враговете за прошка,
  Въпреки че мечката беснее в ярост!
  
  Бог Перун Той хвърля мълния,
  Той много обича да удря злите ...
  И ние сме по-силни от враговете,
  Ако армията тренира за битка!
  
  Да, Сварог е велик воин на светлината,
  Той може да прави неща, които не може...
  Ако ще бъдеш известен, значи си достоен
  Руснаците не са глупави!
  
  Това е всичко в нашата слава,
  Какво е красиво като цвета на май ...
  Ще има място за падналите хора в рая,
  Какво викаше неистово - банзай !
  
  Не ги търпи, познай унижението,
  Можем ли да създадем пълен рай...
  За Русия ще има отмъщение на Фриц,
  Въпреки че Сам им помага!
  
  Ситите на злото се възхищаваха на залеза,
  Този рубин осветява пътя ...
  Ще има голямо възмездие за злото,
  Нашата Рус с вале не се огъва!
  
  Ще се възхищаваме шумно,
  Силата на великата родина на слоновете...
  Заедно с лъчезарен екип,
  Най-добрата Лада на синовете!
  
  Момичетата тичат боси през зимата
  Това е голямата им звезда...
  Зайците също бягат боси,
  Лада ще бъде с нас завинаги!
  
  Бог създаде планетата от атом,
  Той създаде пространство само с една дума...
  Героичните дела се възпяват,
  И врагът получава шиш!
  
  Възхищението ще бъде от човека,
  Винаги да се бориш и да мечтаеш...
  Така че от момента, до края на века -
  За да имат голяма армия в мъмрене!
  
  Лицата на слънцето греят в далечината,
  И дъгата блести, повярвайте ми ...
  И врагът е просто много див,
  Той наистина е звяр!
  
  В страната има красиви момичета,
  Че знаят как да побеждават врагове...
  Гласът им е ясен, разбира се.
  Най-добрите синове на света!
  
  Няма да изчезнем стихът на злото,
  Нашата истина е да вярваме във всичко...
  В крайна сметка ще имаме такива съдии,
  Нека разбием терористите на парчета!
  
  Момичета, петите ни светят,
  С голи розови подметки...
  И снежните преспи се топят под краката
  Горещо е да видиш красотата на босите крака!
  
  Куу хубави момичета
  Смазване на врага без усилие...
  Въпреки че потокът свири много звучно,
  Ордата идва в пламъци!
  
  Можем да правим всичко много готино,
  И постигнете вярност насън ...
  И врагът атакува глупаво,
  Преместете меча си по брадата му!
  
  Познавам нашите рицари от стомана,
  Повярвай ми, няма да ги намериш...
  Те удариха силно фашистите в рогата,
  Въпреки че изглежда не повече от двадесет!
  
  Момичета, които се смеят
  Оголиха зъби със славата си...
  И очите им са такива чинии
  Гласът е лъчезарен славей!
  
  Обучението по зъл стих е готино,
  И те си представят ужас в битка ...
  Така че красавиците са просто страхотни,
  Въпреки че понякога ветрове утайка!
  
  Представете си такъв свят, който хората ще направят
  Комунизмът е раждането на висши сили...
  И красотата няма да те съди
  Дори човек да е малоумник!
  
  Ето войната идва от изток,
  Адската орда атакува...
  С нас е силата на вярата на бореца Сварог,
  Момичето размаза хана на един дъх!
  
  Можеш да се възхищаваш на всеки, знам
  Който се бори за Отечеството да знае...
  И воинът се ражда смел,
  Отиване в рая след смъртта!
  
  Ще можем да направим Рус щастлива,
   Прославител на Рода от векове...
  В името на майка света Русия,
  Със силата на голям юмрук!
  
  Моята родина, повярвайте ми, е красива,
  В Арктика ябълковите дървета цъфтят ...
  Нашият народ е велик, православен,
  Сбъднах една мечта!
  
  Можем да направим всеки облак
  И смаже лудия враг...
  Нашият отряд от бойци е толкова непостоянен,
  Превръща хищните влечуги в игра!
  
  Тук в Русия всичко е толкова готино,
  В него Създателят е вложил сърцето си...
  Малюта ще бъде смазан ,
  Мечтата ще има прилична сила!
  
  Тук Христос ще дойде и светът ще възкръсне,
  Ще има хора в слава във вековете...
  Ние се борим честно за Русия,
  И стоманата познава нашата ръка!
  
  Момичетата се възхищават
  Какво са способни да завладеят космоса...
  Те ще разбият всякакви мрежи,
  Веригата за тях е просто копринена нишка!
  
  Ние никога не се отказваме, повярвайте
  Никога няма да легнем под врага...
  Ако фюрерът е просто бесен -
  Ще му счупим рогата!
  
  Човече, ще станеш по-силен от всички
  Можете ли да завладеете ръба на вселената...
  Не ти носят слаби глупости,
  Вярвай ни славяни да се счупим!
  
  Силата на милиони ще бъде с нас,
  Ще довършим врага, повярвайте ми ...
  Много девици легиони ,
  Те просто улучиха целта!
  
  Ето я победата
  Влязохме в Берлин триумфално...
  Който умря в удоволствието на рая,
  И свещеният херувим се извисява!
  Това наистина е стихотворение от най-високо ниво и дава колосален морал. Тогава Дарт Вейдър уби деца, които учеха изкуство, тогава настроението му се влоши много. Дяволско нещо е да убиваш деца, повечето от човешката раса. Предимно момчета, но имаше и момичета. И това силно разстройва морално Анакин . Анакин живееше в Дарт Вейдър .
  И той загуби фокус и увереност в битката с Obiwan . Той се остави да бъде победен и дори осакатен. Какво не трябва да се прави, разбира се, в никакъв случай.
  Да, само последното копеле е способно да убие дете. Но тъмната страна на силата изисква жертва. И изисква да забравиш, че имаш сърце.
  Дарт Вейдър отново започна да се настройва, но този път изричайки крилати афоризми, които трябваше да му дадат ново, още по-яростно и перфектно настроение;
  Сексуалните партньори са като храната - изискват разнообразие и люти подправки!
  Революция се прави с чисто сърце, но не с бели ръкавици, по пътя към щастието колелата изискват кръвно смазване!
  Най-често те предават не поради подлост, а поради слабост, въпреки че слабостта е тази, която клони към подлост!
  Общо взето закона е ръждясал механизъм да работи само със златна грес!
  Хитрост и пресметливост: как съпруг и съпруга раждат победа - честността е третата екстра!
  Най-бездънното творение в света е чаша водка, падането в нея е безкрайно, а дъното е в гробището!
  Не всеки осъден е престъпник, не всеки престъпник е осъден!
  По-лесно е камила да мине през иглени уши, отколкото да публикува без блат!
  Професионалният съдия е като професионалната проститутка - разликата е само в размера на хонорара и ранга на сводника!
  Политиците са като червеите, само че изстискват повече кръв от червата си, когато са заточени!
  Кръвта е най-добрият тор за култивиране на смелостта на подрастващото поколение!
  Агресивно послушното мнозинство мисли със стомаха, а не със сърцето, защото то е много по-голямо като обем.
  Все пак атеистичното учение е най-логичното, то демонстрира зрелостта на човечеството, докато всяка религия асоциира с детството!
  Бог е силен Баща на здраво коляно, на когото слабо дете иска да се опре!
  Рядко се случва някой да запали искрата на таланта, когато цари влагата на тоталитаризма!
  Тези, които не са доволни от миналото и се страхуват от настоящето, по-често мислят за бъдещето!
  По-лесно е да удариш луната с камък, отколкото да принудиш политиците да спазят предизборните си обещания!
  Захарният хуманизъм в една народна държава е толкова подходящ, колкото захарта в борша!
  Три неща са вечни: Бог, времето и човешката глупост!
  Ако искате да спечелите; забравете три думи: трудно е, не мога, стига!
  Прасето винаги ще намери мръсотия, плъхът винаги ще намери пролука, а мързеливият човек винаги ще намери извинение!
  Моралът от същия корен с думата мръсен! Най-често се използва за петно на добродетелта и отмиване на порока!
  Лисицата сменя кожата си два пъти в годината, а маската на политика на час!
  Смъртта е като вярна съпруга, идва без напомняния, слага я в леглото и я владее напълно!
  Добротата е като потта, проливането изисква усилия, но тялото става по-силно, с всяка капка мръсотия оставя!
  Войникът е като лопата, излъскана само от твърди ръце! Но и бързо се затъпявате!
  Най-висшите идеали узряват само когато са напоени с кръв, напоени със сълзи и оплодени с пот!
  За един атеист всички религии са добри - защото няма Бог! А празнотата е най-мекият деспот!
  Колкото и да е силен героят, той няма да изстиска морето от малък лимон!
  Най-големият излишък на хитрост не компенсира малката липса на интелигентност!
  Командирът е ядрото - ако е гнило, тогава цялата конструкция се разпада!
  Тогава големият черен сит избухна в смях.
  . ГЛАВА #16
  В Санкт Петербург имаше пищно честване на седемдесетата годишнина на Николай II - без съмнение най-великият цар.
  Олег Рибаченко дори облече маршалската си униформа и обу омразни, но ярко восъчни ботуши. И танцуваха на бала. И тогава от ръцете на краля той получи друг, висок орден с камъчета.
  И това много зарадва момчето. В резултат на това той стана толкова развълнуван, че прекара цяла нощ, пишейки продължението на приключенията на Гъливер.
  Превърнал се в младо тяло, бившият капитан и известен пътешественик се събуди.
  И така отново трябваше да тропа с босите си детски крака по острите камъни на пътя по посока на пристанището.
  Момиче от знатно семейство взе и слезе от своя еднорог.
  И тя тръгна заедно, събувайки сандалите си със скъпоценни камъни.
  При това тя отбеляза:
  - Необходимо е стъпалата на краката да не стават меки, а да са максимално твърди и здрави!
  Момчето Гъливер кимна:
  - Това е много мъдра забележка! Но ако трябва да бъда честен, тук във Великобритания желанието на една виконтеса да ходи боса би изглеждало много странно!
  Момичето запя в отговор:
  Цялата земя се затопля с топлина,
  И по него тичам бос ...
  искам да е лято
  Не влачете насила в снежните преспи!
  Момчето капитан се съгласи.
  - Да, лятото е много по-добре! Толкова е хубаво, когато слънцето грее и снежните преспи блестят в лъчите!
  Тук Гъливер се поправи:
  - Исках да кажа перлени капки роса по тревата!
  Момичето се засмя и запя:
  - Роса, роса, роса, роса,
  Бръмчи като рояк оси!
  И тогава тя добави:
  - Не! Това не е нито на село, нито на градина!
  Гъливер се съгласи:
  - Да, нито на село, нито в градината! Но във всеки случай аз и ти сме страхотни, пяхме заедно.
  Крачетата на децата на момченцето оздравяха през нощта и вече не беше толкова болезнено да ходят, колкото вчера.
  Настроението също се повдигна.
  Гъливер отбеляза:
  - Наистина това не разбирам, защо ви трябват роби?
  Виконтесата изсумтя презрително.
  - И какво неразбираемо има тук?
  Момчето отбеляза сериозно:
  - Вие сте вечни деца, имате добра издръжливост - можете да работите сами!
  Момичето се засмя и изчурулика:
  - Ударете десния крак,
  Размахване на лявата ръка...
  Хубаво е да се живее в света
  Нищо не правя!
  Гъливер отговори:
  - Да не правиш нищо е скучно!
  Виконтесата се изкиска и отбеляза:
  - излезе от хижата,
  Здрави мутри...
  Момчето попитало:
  - Е, какво от това?
  Момичето отговорило:
  - Изсякоха всички дъбове,
  Към ковчезите!
  И как това вечно дете ще вземе и ще се смее. Да, изключително готино е.
  Гъливер попита виконтеса:
  - Сериозен ли си?
  Момичето пееше:
  В царството на шегата
  Мина доста време...
  Нищо, както знаете
  Не става сериозно!
  Момчето отвърна с усмивка:
  - Да, разбирам го! Вечно детство в ума и тялото!
  Виконтесата отбеляза:
  - Съществуването определя съзнанието!
  Гъливер кимна енергично с детската си глава:
  - Трудно е да не се съглася! В момента, поне физически, се чувствам много добре и весел. И дори падналите подметки в тялото на децата толкова бързо загрубяват, стават силни и загрубели, че вече не ги болят, а напротив, става дори приятно за ходене.
  Момичето кимна енергично и отбеляза:
  - Мога да пея на тази тема!
  Момчето капитан кимна в знак на съгласие.
  - Разбира се, пейте! Много ще се радваме!
  Виконтесата пееше с голямо чувство и удоволствие;
  Чудесата в новия свят
  Цветно е като приказка...
  Има такава красота
  Не намирай недостатък с показалка!
  
  Ами ако е нов ден
  Идва над земята...
  Така че не сме твърде мързеливи, за да станем,
  Няма охладител в света!
  
  Ще има нова светлина в слава,
  Където дърветата са като бонбони...
  Ще посрещнем зората
  Във вечно щастие нашите деца!
  
  Идва нова епоха
  Това място е толкова красиво...
  Човекът ще бъде щастлив
  Нека пътят е опасен!
  
  Нека планетата процъфтява
  Скоро ще бъде тучен рай...
  Открийте печеливша сметка
  Нека светът е сияен!
  
  Колко е добре
  Ако слънцето грее ярко...
  Кълвач пробива длето
  Всички са прекрасни на планетата!
  
  Колко много се забавляваме
  Пълна с щастие долина...
  Ще настъпи час на зазоряване ,
  Златна среда!
  
  Кой ще направи нашата съдба,
  Много смел красавец...
  Ако има преразпределение
  Тогава ставате по-могъщи!
  
  Няма да сведем глава
  Изправяне на гърба гордо...
  Към палачинково масло, извара,
  Веднага добавя домакинята!
  
  Значи ще има щастие, знай
  И светлината с Името на Сварог...
  Истинският рай ще бъде
  Хората се молеха на Бог!
  
  Господ даде един отговор:
  Трябва да работим щастливо...
  И тогава ще дойде здравей -
  Лицата ще светнат!
  
  Ето едно босо момиче
  Оседлах костенурка...
  Трябва да го ударя с юмрук
  Хвърляйки много страх!
  
  Където се случва пожарът
  Е, къде гори огънят ...
  съкрушителен удар,
  Жестокият враг атакува!
  
  Няма да се предадем на врага,
  Помислете за този стремеж...
  Изправя херувима
  Крила и прошка на враговете!
  
  Казва, че ще бъде скоро
  Това, което се нарича победа...
  Циркът е Шапито,
  И понякога кучетата лаят!
  
  Скоро ще е като в рая
  Нека направим света красив..
  Лада благодаря -
  Херувимите блестят със злато!
  Момчето Гъливер плесна с ръце и каза с възхищение:
  - Колко хубаво! Това вече е поезия! А гласът на момичето е просто невероятен!
  Момичето отговори скромно:
  - Това е дар от боговете! Като цяло не се оценява това, което се представя!
  Момчето отново отбеляза:
  - Трудно е да не се съглася с това! Но така или иначе не сме деца по опит и житейски знания!
  Виконтесата се засмя и попита:
  - Можете ли да докажете, че вече не сте дете? Още повече, че е в ума и знанието!
  Момчето Гъливер кимна:
  - Разбира се! Мога и искам, разбира се!
  Момичето гневно тропна с бос крак и изрева:
  - Така че хайде, докажете го веднага!
  Момчето започна да бълва крилати афоризми с ярост и страст;
  За да видите врага да спечели половината, за да останете невидими - спечелете напълно!
  Шампанско на победата, пият само за трима воини; доблест, смелост и чест. Но за разлика от човешкия пир, четвъртият приятел е късметът, в никакъв случай не е излишен!
  От всички беди най-безобидната смърт, защото никога не се повтаря и след нея не става по-лошо!
  По време на война най-изостреното чувство за рутина идва от притъпяването на чувството за опасност!
  Хубаво е да летиш, когато се рееш над нищожности - къде да летиш от ритник в задника!
  Който лети, използвайки горивото на горчивите човешки сълзи, ще прелети в сладките си сънища!
  Остроумната критика е по-добра от глупавите похвали!
  Човек не иска да падне в дупка за никакви пари, с изключение на Лоното на Венера! За това той е готов да плати допълнително и дори да даде последното!
  Капка престиж не се страхуват от тези, които никога не падат достойнство!
  Който не пее в час на изпитания ще вие, когато разбере, че е страдал напразно!
  Всичко можеш да смелиш с езика си, освен камъните на езика и калдъръма на глупостта!
  Жената сърна е добра, мъжът елен е лош!
  Еленът се различава от лоса по това, че първият се безпокои от втория, а плячката отива при лисицата!
  Истинският воин трябва да има характер на звяр, но не интелигентност на животно!
  В света на вълците по правило чакалите бележат вместо лъв!
  Ако искате, има силен удар, който полага врага, не удряйте, легнал на дивана на baklush!
  Най-силният удар, този, който нехае за патриотизъм!
  Котлетът на врага се прави от онези, чиито мозъци не са отбити и очите им не са наводнени!
  Можете да спечелите с числа, но можете да използвате плодовете на победата само с умение!
  Егоист, който не иска да се предаде, определено ще се предаде пред проблем!
  Атакувайки, разбира се, има риск от поражение, но ако бъдете атакуван, вие вече сте загубили!
  Не отивай при лявото момче, ще си в дупката, дори ако всъщност си прав!
  С наклонени ръце не можеш да присвиеш, от стара жена с коса!
  По-добре да си Остап Бендер , отколкото беден глупак !
  Хитрината не винаги обогатява, но изобретателността съсипва със сигурност!
  Лисицата в човешки образ не винаги е ярка с кожено палто, но винаги е тъмна в намеренията!
  Светла душа, обикновено довежда плътта до смъртоносна бледност!
  Магарето може да седне на трон, но няма да ви накара да коленичите!
  Не лъвът, който реве силно, а този, който хапе силно и удря силно!
  Няма нужда да изгаряте къщата, да се биете с мишки. Не превръщайте страната в концлагер - опитвайки се да победите корупцията!
  Интуицията със сигурност е предател, но не и във вашия лагер!
  Не се страхувайте от умния мошеник - страхувайте се от честния глупак!
  Който хвали тиранина ще пее като петел на койката!
  Тиранин, като лъв, дори и да гали, разкъсва месо и кожа с нокти!
  На война комфортът, като шоколад върху сланина, повръща само трупове!
  Обичайно е да се поставят свещи в църквата, но дори и в най-голям брой те не са в състояние да угасят пламъка на човешките страсти!
  Можеш да имаш ледено сърце, кръв студена като течаща вода, но жаждата на човека за успех винаги ще бъде гореща!
  Прибързаността във всичко води до лоши последствия, с изключение на опит за самоубийство!
  Всеки народ може да спечели конфликта, но само руснаците могат да спечелят войната, така че те не търсят материални облаги за себе си!
  Фойерверките на войната са празник за всички, освен за страхливците, и всеобщ траур, с изключение на последните глупаци!
  Най-често директните навивки са объркани!
  И те се измъкват от неприятности, навивки, ясно изложени по рафтовете!
  Много си чеше езика, дето го сърби главата от празнота!
  Най-добрата инвестиция в ковчезите на вашите опоненти, въпреки че никога не е директна!
  Армията не произвежда нищо, но повече от изплаща инвестицията при смел владетел!
  Когато човек победи, резултатът е смърт и унижение! Когато една жена е живот и удоволствие!
  Жените харчат повече за своите победи от всички армии на света, но те вземат обезщетение от победените, което се дава с много повече готовност!
  Жената, за разлика от армия без униформи, побеждава по-бързо!
  За разлика от мъжете, за жената истинската победа се постига след предаване!
  Във война, като в картите, трябва да можете да отвърнете на удара и за разлика от тях трябва да запазите преднината и да я предадете на врага!
  Войната е покер, просто надникването на карта не е измама, а подвиг на разузнавач!
  Да се биеш без хитрост е като да сърбаш супа без лъжица, но по някаква причина лицемерите обсъждат само второто!
  Нахални мъже се карат - разделяйте ги по-бързо! Ако жените се карат - по-добре не се карайте!
  Във войната всичко е по-готино, отколкото в цивилния живот, с изключение на наклоненото чело на шефа!
  Сила без добро, повдига цивилизацията като провесена примка!
  Без да отблъснеш чуждо лице, не можеш да изядеш своето!
  Магарето винаги го бият, но те убиват само когато той престане да бъде полезен!
  Храбрият убива врага, страхливият - роба!
  Инициативата във войната е скъпа, особено за враг, свикнал с евтини шаблони!
  За същества от по-нисък порядък понякога собственият им негативен опит е по-полезен от всяка положителна инструкция!
  Насъщният хляб се полива с тяхната пот, а празничният - с кръвта на враговете им!
  Когато един политик мели много с езика си: излиза не брашно, а брашно!
  Когато владетелят говори много, тестото може да стане пухкаво, но бързо се разваля!
  Коравосърдечното сърце на владетеля, цялата държава е в състояние да сложи на бисквити!
  Политиката се различава от математиката по това, че в математиката не може да се дели на нула, но в политиката здравите нули делят!
  Политикът е брилянтен математик, но само в едно действие - изваждане!
  Можете да говорите за всичко и да осъждате само това, което е полезно!
  Разговор без смисъл е бърборене, разговор със смисъл е спор, разговор с полза е урок, а най-голямата печалба идва от мълчанието по същество!
  Само малък ум поема много!
  Двама са по-добре от един, но не и ако са мъртви другари!
  Блажен е този, който вярва, и този, който не вярва в двойното добро, така че има доверие в собствените си сили и ум!
  Лошо е като няма спирачки, още по-лошо е като намалиш!
  Не, дяволът е страшен как го рисуват, но най-лошото е скицата на ангел, изпълнена от кифла!
  Животните живеят в гората - и озверели хора превръщат всичко в гъсталаци!
  В царството на звяра - само петли и папагали, а орлите бяха прехвърлени на леглото с пера!
  Добър дизайн със закъснение, остарява, добър човек, който закъснява, ще стане мразен!
  Смъртта в битка поражда двойка смелост и глупост, ако в същото време се сключи съюз с мъдрост, тогава ще има победен живот!
  Всичко се поддава на маскиране, освен собствената ти глупост!
  Всичко се поддава на разобличаване, с изключение на чуждия ум, който ти сам живееш!
  Червена реч, най-добрият лек за червена кръв!
  Най-твърдият метал е мекото олово, от което се леят куршуми!
  Най-опасната следа не е тази в куршумите, а ако наводни мозъка!
  Най-хубавото нещо на света е, че никога не можеш да кажеш - по-лошо не може да бъде!
  Какво е лошо в света, точно във войната, а след победата не става по-добре!
  Милостта във войната, за разлика от публичното момиче, струва повече, но не може да даде удовлетворение!
  Само човек, който е наистина извисен духом, не се стеснява от милостта към падналите!
  Можете да говорите за всичко, но говорете само за работа, защото от празно бърборене супата излиза с кървава диария!
  Мълчанието е злато, което дава корозия, когато се потуши произволът!
  Сребърни думи, които не оставят извора на живата вода на знанието и истината да угасне!
  Държава със силна авиация никога няма да бъде изоставена!
  Най-голямата мъка, от малко ум!
  От млякото, което идва от пропуските на стрелците, растат само деца на нещастие и страдание!
  Необходима е физическа подготовка, за да изтощи само батерията на опонента!
  Да дразнят другите, като собствениците на тъп ум и носители на остро чувство за собствена малоценност!
  Остри езици, за разлика от кама, жилят дори през верижна поща на глупостта !
  Ами приказката разказва, реалността е изпълнена зле!
  Всичко на света има своя край, освен човешкия идиотизъм и животинското състезание!
  Животът много прилича на пръстен, краят на страданието се вижда, но никога не се усеща!
  Всичко на света има своя край, освен човешкия идиотизъм и животинското състезание!
  Животът много прилича на пръстен, краят на страданието се вижда, но никога не се усеща!
  Мъртвото око е най-добрият, той ви позволява да избегнете набор в армията на мъртвите!
  Добре насочената инструкция няма да ви позволи да пропуснете пътя, водещ точно до целта!
  Адът има само едно предимство пред рая, без страх от изгнание!
  В християнския рай най-неприятното е, че не искаш да пожелаеш нищо по-добро!
  Христос е единственото агне, в което заекът придобива лъвски черти във вълчия свят!
  Умират само тези, които не са успели да убият страха в себе си!
  Безсмъртие печели този, в когото страхът изобщо не живее!
  Който се страхува от голям брой врагове, ще сгреши със съюзниците!
  Една минута, прекарана в разузнаване, спасява век живот и миг на триумф!
  Който не разглобява пътищата, няма да събира костите твърде често!
  Най-големи щети на врага нанася този, който не губи чувство за мярка!
  Човек не знае мярката в амбициите си, но винаги се измерва с възможностите!
  Ето какво издаде Gulliver - яко! И всичко това буквално на един дъх. Наистина, наистина има блестящи деца, ако душата на възрастен човек се е преместила в тях.
  Момичето виконтеса отбеляза:
  - Да, от това можете да докоснете покрива! Така пишеш!
  Момчето капитан кимна.
  Да, животът ме научи на много! И включително тази мъдрост!
  Тогава момичето попитало:
  Защо не си крал на страната си?
  Гъливер се засмя и отговори:
  "Знаете ли, идеята да се боря за трона никога не ми е минавала през ума. Но честно казано, струва си и помислете!
  Виконтесата пееше:
  - Страстта бушува в душата му,
  Момчето има нужда само от власт!
  Гъливер отбеляза:
  - Ако вече имам хиляда години живот, както и здраве, тогава защо да не мечтая за власт!
  Момичето нареди:
  - Удари го с камшик!
  Двама момчета-пазачи хванаха и удариха Гъливер по голото му тяло. Той изкрещя.
  Виконтесата спря бойците:
  - Достатъчно! Това е за да разбере и да си знае мястото! А мястото му е мястото на роб!
  Момчето Гъливер изграчи, отърсвайки капки пот по разранената си кожа:
  - Как да не разбирам! Тогава и последното магаре ще разбере!
  Момичето тропна с малкото си изсечено краче и изписка:
  - Сега пейте! Докато не се качих на кон!
  Момчето-капитан започна да пее с неохота;
  Много проблеми дойдоха в отечеството,
  Всичко завърши с колосален разгром...
  Радвайте се, няма повече рицари
  Чест и хвала на вашия дом!
  
  Аз съм Гъливер, има велик боец,
  Знаеш ли, мога да се бия яростно...
  Марс, този воин е добър баща,
  И моят ковчежник скрит в раница!
  
  Тичам боса в студа
  Петите на кругляшката проблясват през снега ...
  Ще предам Фриц насила,
  Ще има победа в лютия май!
  
  От арбалети унищожавам орките,
  Отрежете дузина гноми наведнъж...
  Трябва да захапя носа на трола,
  Станах войн да знам много весел!
  
  За едно момче никога няма такова нещо
  Краят на света, повярвайте ми, няма да дойде...
  Ще тичам вечно бос
  За да не празнува Каин победата!
  
  Нашата родина е свята страна,
  Няма да съжаляваме, вярвайте в живота...
  Въпреки че Сатана атакува хората -
  Воля, разцъфти дървото на монархизма!
  
  Да поздравява доблестната земя на Великобритания,
  В него е най-голямата слава на Отечеството...
  Еномай някога е управлявал ,
  Момичетата се борят с оркизма тези дни!
  
  Не, никога няма да се предадем на врага,
  Нека слънцето грее над планетата...
  Ярка звезда блести със сила,
  Ще имаме светло място в рая!
  
  Бог Исус е господар на всичко,
  Злото разпнато за човечеството...
  Благодарете му хора
  Бъдете и вие малко святи!
  
  Босото момиче чакаше рицаря,
  Бронята търсеше нещо, което почиства до блясък ...
  Вижда се, че такава Палада е съдба,
  Да срещнеш рицар с любов, честно казано!
  
  Щастието, вярвам, ще даде напредък,
  Мъртвите хора в науката ще бъдат възкресени...
  Всеки знае, че сексът ще бъде наличен,
  Ще сме в екстаз - колоните няма да се спукат!
  Момичето се засмя и разклати пръст.
  - Е, ти си негодник ! Забравил си, че вече си дете. И ще бъдеш дете още хиляда години. Дори имате преднина пред нас. Старият живот не се брои. Имаш още десет пълни века пред себе си, а аз имам по-малко виконтеси!
  Гъливер кимна с усмивка:
  - Съчувствам ти!
  Момичето промърмори:
  - Да кажем нещо гениално на тази тема!
  Гъливер отново започна да излива популярни изрази;
  Ако искаш да станеш Бог, не бъди маймуна с навика да подражаваш на нечистите!
  Ако не искаш да работиш като вол, ще си спечелиш яка на врата!
  Виконтесата го прекъсна:
  - Че ми писна да слушам такава философия и афоризми! По-добре пак изпейте нещо смешно!
  Момчето капитан започна да пее с известна неохота. Нямаше сили да композира и той изпя народна песен от руския бунтовник Стенка Разин. Е - каквото му дойде на ум, тогава запя:
  Сякаш по река Волга, покрай широката,
  Лодка с остър нос отплава, Като гребци на лодка, дръзки, казаци, млади момчета, принцеса,
  А гледа майка си на Волга.
  Както каза страхотният Стенка Разин: "О, ти си гой , Волга, мила майко!
  От глупави години ме вдигнахте да спя ,
  В дългове, нощта приспиваше, люлееше, Издържа във вълни, Не заспахте ли за мен, Казаците ме дариха с добри неща, Че ние още не сме ви дали нищо. хвърли червена девойка във вълните, Той се поклони на майка Волга.
  Стенка Разин отиде
  в
  Астрахан-град да търгува със стоки. Войводата започна да иска подаръци. Стенка Разин донесе хрупкави гащери, хрупкави гащери - златни
  брокати . Войводата
  започна да иска кожуси. Стенка Разин, Дай ми кожуха си от
  твоя рамо
  !кожено палто, но нямаше да има шум.
  Че не е конски връх, не са хорски приказки,
  Не се чува тръба на тръбач от полето, Но времето свисти, бръмчи, Свирни, бръмчи, наводнение Ти си дързък разбойник, Ти си буен кавгаджия, Ти се качи на своя бързи лодки, разпънете ленените си платна, избягайте през синьото море.
  . ГЛАВА 17
  Момиче, което тропаше с босите си малки крака, пляскаше с ръце и изчурулика:
  - Колко хубаво! Ти си наистина момче чудо! И защо искаш да си възрастен?
  Гъливер отговори с усмивка:
  - В тялото на момче се чувствам по-добре от всякога! И аз съм много борбена и позитивна!
  И момчето-капитан, сякаш плескаше босите си малки, прясно загорели крака.
  Тогава той запя:
  Първокласник, първокласник
  Днес имате празник...
  Часът е красив и весел,
  Първа среща с училището!
  И Гъливер намигна с белозъбата си усмивка. В онези времена, ако не дай си боже те боли зъб, щеше да е такава мъка! И тук е прекрасно, ти си вечно дете и буквално сто процента щастлив - о, о, о!
  Това наистина е смешно. Виждаш се като момче все повече и повече.
  И имаше много хубави моменти. Така Гъливер беше в царството на магьосниците, които дори можеха да извикат душите на мъртвите. Тогава дори умирането стана безстрашно - това означава, че има други души и животът продължава след смъртта.
  Ето колко страхотно е това.
  Момчето продължаваше да шляпа с боси крака по пътеката и пееше, оголвайки детските си зъби;
  Здравей мамо! За сетен път се опитвам да ти пиша. И сега си пред мен и сякаш всички проблеми изчезват.
  
  Луната се носи по небето, тишина на улицата,
  И само майка не спи в къщата.
  И през нощта тя тихо ще отвори вратата за вас,
  Повярвай, че никой друг, само мама.
  И през нощта тя тихо ще отвори вратата за вас,
  Повярвай, че никой друг, само мама.
  
  И ако някой някога спре да ни обича,
  Че сълзите ще изтрият, разбери - само мама.
  И ако някога тръгнем на дълго пътуване,
  Тогава само майка ще ни чака.
  И ако някога тръгнем на дълго пътуване,
  Тогава само майка ще ни чака.
  
  Как сме? Да, всичко се разпадна. Анка почина и стюардите се разведоха. Да, всичко е в смут. Майко! Защо мълчиш?
  
  Луната се носи по небето, тишина на улицата,
  И само майка не спи в къщата.
  И през нощта тя тихо ще отвори вратата за вас,
  Повярвай, че никой друг, само мама.
  
  Така че този път нищо не се случи с писмото ми. Мамо, но определено ще пиша, определено. Съжалявам.
  
  И през нощта тя тихо ще отвори вратата за вас,
  Повярвай, че никой друг, само мама.
  И през нощта тя тихо ще отвори вратата за вас,
  Повярвай, че никой друг, само мама.
  Момичето се изкиска и отбеляза:
  - Да, такива неща... Мислил си за майка си. Нямаме ли майка или баща?
  Гъливер беше изненадан:
  - Еха! И как става това? как се раждаш
  Виконтесата отговори с усмивка:
  - Щъркел носи деца на хората. И ние имаме страхотен дракон. Само хората имат приказка за щъркел само измислица за малки деца, но ние имаме истински дракон. Защото ние също сме смъртни и трябва да попълваме населението си от време на време.
  Момчето капитан отбеляза:
  - Хиляда години живот са все още толкова малко! Особено ако винаги сте пълни със сила и енергия!
  Момичето кимна в знак на съгласие.
  - Нека отлети на мига! Няма да имате време да погледнете назад! Въпреки че, от друга страна, най-вероятно ще бъдете продадени на кариерата, а там времето тече много бавно!
  Гъливер взе и изпя:
  - За това, че трудът е мъчение,
  Зима и пролет...
  Само едно изключение -
  Когато си със Сатаната!
  Виконтесата се намръщи.
  - Ти си толкова ревностен християнин. И сега се сещам за Сатаната! Къде ти е вярата!
  Гъливер честно отговори:
  - Разбира се, че вярвам в Бог,
  И аз обичам Христос с цялото си сърце...
  Имаме загуба
  Но има врата!
  Момичето гневно тропна с босото си краче и изписка:
  - Хайде да изпеем нещо философско!
  Гъливер вдигна и запя отново;
  Чуйте гръмотевиците
  Див вой, проклятие, плач и стон,
  Време е за разплата
  Бийте се с Армагедон, бийте се с Армагедон!
  Виконтесата гневно тропна с малкия си бос крак и изрева:
  - Не ми харесват тези песни!
  Момчето капитан се засмя.
  - Как не ти харесва? Тогава изпей сам, ако музиката ми не ти отива!
  Виконтесата оголи зъби и изръмжа:
  - Ще взема и ще пея!
  И момичето го взе и запя с голям ентусиазъм, зъбите й са бели, които са като слонова кост;
  И ние сме елегантени момичета elfimolka,
  Обичаме да се борим за славата на Отечеството...
  Имаме боен, бос елемент,
  И ние вярваме, че ще построим дворци на елфинизма!
  
  Нашата Елфия не е по-красива от страната,
  В него, слънцето на народите, разгледайте целия свят ...
  И нека ордата на Сатаната атакува
  Ще направим нещо по-готино от Шекспир!
  
  Вие обичате нашата родина от векове,
  Какво в строителните обекти израсна нашата история ...
  От най-големите и великолепни венци,
  Готвеха спартански качамак!
  
  Не изхвърляйте Отечеството ни за скрап,
  Което е гордо, просто свято...
  Когато се заклехме в двуглавия орел,
  И сега сърпът и чукът са ни скъпи!
  
  Ще се издигнем над небесата,
  Ще вдигнем покрива до самото пространство ...
  Могъщ херувим витае над нас,
  Такава страхотна дума - Елфия!
  
  Кървава сълза няма да падне
  И елфът не стъпва по петата на неверниците ...
  Нашата свята мечта ще се сбъдне
  Станете от дивана момчета!
  
  Безкрайно пространство бурно просто,
  Такава красива дума - Елфия,
  Ще издадем лоша присъда на Вермахта,
  Да направим страната си щастлива!
  
  Нека отечеството ни цъфти,
  Като цветен храст в райската градина...
  Ще разбием врага,
  Момчето ще получи награда от Господ!
  
  Не вярвам какво ще се случи с победата на оркшизма,
  Разхождайки се покрай гребените валяци на Elfskva...
  Нека свещеният елфинизъм управлява в Елфия,
  Момичетата тичат, така трептят с краката си!
  
  Не плачете приятелки, че съпрузите са паднали,
  Всички мъртви ще бъдат възкресени по волята на Сварог ...
  Кого убиват, кой е паднал от пистолета,
  Но всички сме се борили смело честно!
  
  Не знам защо злото царува в света,
  Защо Господ даде сила на противниците ...
  Елфите често нямат късмет в битките,
  Въпреки че няма по-смел войник в битка!
  
  Е, ти си смел елф, да знаеш
  Знаете как да се биете и сте много смели...
  Великият цар седи на трона,
  Избрахме го, повярвайте ми, не напразно!
  
  В нашето отечество, виолетови цветя,
  Изумрудени гори, брезови перли...
  Елфът е красив - короната на красотата,
  Въпреки че Орколф иска да унищожи родината си!
  
  Не, ние сме elfimolki такива бойци,
  Какво не е на планетата по-смел и по-готин ...
  Нека децата и бащите се гордеят с нас,
  Нека облаците се разпръснат над Отечеството!
  
  Не знам какво са намислили момичетата
  Ще успеем ли да зарадваме Отечеството...
  Свикнали сме да се бием с остър меч,
  И ние печелим, повярвайте ми красиво!
  
  Не знае колко силен е врагът
  Духът на елфите, красив народ във вярата...
  Със сигурност ще победим враговете в битка,
  Ще получим святата свобода като награда!
  
  Знайте щастието и мира в отечеството,
  Донесен е на щиковете на елфи-милк...
  Сега имаме най-силния херувим,
  А нашите момчета са толкова сръчни с удар!
  
  Минават векове, елфинизмът ще дойде,
  Всички паднали в бой ще възкръснат телесно...
  И пътят винаги е нагоре, нито миг надолу,
  И без ръб, Вселената ни е тясна!
  Виконтесата пееше толкова красиво, тропайки с много изящните си детски крака. Тук Гъливер дори съжаляваше, че е момиче. Едно по-голямо момиче би било много по-привлекателно. Особено извивката на тока на подметката.
  Е, добре, така да бъде. Момчето капитан отвърна:
  - Ние не правим нищо подобно, а само пеем и се забавляваме!
  Момичето промърмори:
  - Чийто гласче ще пее, и твоето ще души!
  И настъпи пауза. Момчетата, в които се бяха превърнали моряците, сега ходеха по остри камъни почти без болка. Много бързо босите подметки на децата загрубяват. Това наистина е положителен факт. И разбира се настроението се повишава.
  Момчетата роби дори пееха;
  В лъчите на дневното слънце гърбът гори с огън,
  Надзирателят не спи и камшикът му е верен.
  
  Аз, извличайки захар цял живот от тръстика, Не знаех друга награда освен маншет, Ръката ми не се огъва и мътният ми поглед тежи, Но сърцето ми бие страшно като огнена тревога !
  
  Като крадец бягам и се крия, тревата не е висока, все още не чувам кучетата, но това е само за сега
  .
  
  Вече умирам от жажда, вода не виждам, Но цял ден свобода, кой да го отнеме!
  Песента, разбира се, не е Бог знае какво. И не добавя оптимизъм.
  Гъливер отбеляза с детска усмивка:
  - Това са обратите на съдбата! Ето, отивам и не знам накъде. А напред чака... Е, в предишните ми приключения някак си имаше повече динамика и интерес. А тук има само песни, а ти се тъпчеш като робот с часовников механизъм.
  Виконтесата кимна в знак на съгласие.
  - Имате ли нужда от динамика? И какво е възможно!
  И момичето извади камшик от колана си и ги остави да победят Гъливер. Момчето извика от болка и изграчи:
  - Изобщо нямах предвид!
  Виконтесата се засмя и отговори:
  - Но трябва да се образоваш! Може би можете да разкажете забавна история?
  Момчето-капитан кимна и започна да плете история:
  Император Диоклециан отказва да се оттегли от власт, тъй като разбира, че Римската империя няма да устои без него. Нещо повече, Диолектан най-накрая има син и наследник с прякор Юлий, като Цезар. Императорът управлява още преди 320 г., като успява да укрепи старата вяра на Рим чрез модернизиране на езичеството. Юпитер стана главният Бог, който, както се оказа, създаде и Вселената.
  Доктрината за рая и ада също се появи и беше укрепена. Тоест, вместо мрачното царство на Хадес, беше въведена доктрината за приказна империя, където душите на мъртвите получават тела и живеят отново. Героите-воини, разбира се, също имат наложници и празнуват празници. И там императорите имат свои правомощия. И разбира се, робите си остават роби. Но тези, които се подчиняват на господарите и се държат добре - животът им е по-лесен и по-добър, а телата се дават млади и здрави след смъртта. А непокорните роби и християни са измъчвани много жестоко, и то толкова зверски измъчвани, че остават само да плачат и да се покайват.
  След смъртта на Диоклециан синът му Юлий продължи традициите на баща си. И той дори предприе няколко агресивни кампании - довеждайки южната граница на империята до самата Индия.
  Така дори възниква нова династия на Диоклециан. Което осигурява на Рим стабилност и просперитет. Християнството постепенно избледнява и отива на нищо. Наистина, приказката за Христос постепенно излезе от мода. Да, и християните не можаха да докажат, че поне могат да направят нещо и че струват нещо. И така всичко отиде в забравата на това, което мнозина смятаха за издънка на юдаизма. Но сега арабите, които все още не бяха завладени от Великия Рим, се появиха Мохамед.
  По това време римляните вече са завладели Индия. Тяхната империя е станала толкова голяма, че е трудно да се управлява. В Европа римляните стигат до Висла. И завладява почти цяла Германия. А на юг, движейки се по поречието на Нил, те покориха Судан и Етиопия. Но научният прогрес е бавен.
  И се оказа много трудно да се контролират такива територии от един център.
  Е, следователно арабите, които бяха бедни и живееха в пустинята, останаха сами.
  Точно както римляните не са покорили славяните, които живеят твърде далеч и в суров климат. И Китай, който също е пълен с планини, реки и пустини и населението е голямо. И така Римската империя е велика както по население, така и по територия. И особено в Китай императорите не искат да се катерят.
  И в Африка също няма пътища, комуникации. Е, имаше още, през Атлантическия океан до Америка, те също още не бяха узрели. Въпреки че отделни кораби плуват.
  Но тук, под командването на Мохамед, арабските войски, покорявайки Саудитска Арабия, нахлуват в римските владения.
  Но римляните, разбира се, имат в пъти повече население и войска от арабите.
  Те обаче са разпръснати в множество провинции. Междувременно арабски войски в Палестина. И римският управител Скорпий се бие с тях , с пет легиона и наета арабска конница. Но арабите в решителния момент на битката преминаха на страната на Мохамед и удариха тила на римляните.
  И стана голямо и кърваво клане.
  И римските провинции горяха. Но Мохамед внезапно почина. Многобройни и добре организирани войски се приближиха от други провинции. И арабите бяха победени.
  И тогава те бяха напълно завладени. Но не всичко беше напразно. И новият император на Рим, Константин, решил да заеме нещо от Корана. Докато има вяра във Всевишния Бог и забрана на други богове и божества. Самият римски император обаче е провъзгласен за Лицето на Аллах и Всевишния Бог на Земята и материалния свят. Така се появи нова религия - като исляма, но по римския начин.
  Разбира се, намазът, Рамаданът, забраната за ядене на свинско и пиене на вино, както и хаджът в Мека бяха отменени като ненужни. Но, разбира се, самата полигамия е легализирана. Е, вместо хадж в Мека - хадж в Рим. И, разбира се, много повече.
  На жените също не е забранено да ходят полуголи. Но, разбира се, другите религии бяха забранени. Включително и юдаизма. И почитайте и други богове. Преди това е имало главният бог Юпитер, който е направен от римляните главен създател на вселената, но други богове са останали като обект на поклонение. А сега е въведена пълна забрана.
  Така се появява и оформя окончателният монотеизъм.
  Римската империя продължава териториалните си завоевания!
  Момичето го прекъсна:
  - Това, разбира се, е интересно, но нека пеем по-добре!
  Гъливер си пое дълбоко въздух и запя;
  Колко често се скитаме
  И просто забравяме
  Че светът се управлява от суета.
  Понякога си играем на любов
  Не забелязваме грехове
  А в сърцето болка и празнота.
  
  Припев:
  Елате при Исус и кажете:
  Не мога да живея повече така
  Не искам повече да греша
  Съжалявам.
  Елате при Исус и повярвайте
  Този живот ще се промени сега
  И че святата кръв на Христос
  Ще те спаси.
  
  Господ ще прости на всеки
  Той лекува болните
  Изпълни сърцето си с доброта.
  Неговата любов е свята
  Живее и побеждава
  Носи радост и мир.
  
  Припев:
  Елате при Исус и кажете:
  Не мога да живея повече така
  Не искам повече да греша
  Съжалявам.
  Елате при Исус и повярвайте
  Този живот ще се промени сега
  И че святата кръв на Христос
  Ще те спаси.
  Виконтесата мрачно отбеляза:
  - Песента някак артистично не е много добра! Можете ли да пеете за Христос, нещо по-светло и по-красиво?
  Гъливер сви детските си рамене и отговори:
  - Искаш ли нещо ярко? Но не е ли Исус светъл като слънцето по пладне на екватора?
  Момичето се засмя и отговори:
  - Е, тогава пейте още малко, както можете, ако, разбира се, сте способни на нещо.
  Момчето капитан пееше ентусиазирано;
  Ти си живот, ти си светлина, завет на любовта,
  Ти си живот, ти си светлина, завет на любовта,
  
  Ти дойде в живота ми, изпълни всичко със светлина,
  Осветен, даде ми
  На мястото на болката, радостта, благодатта, спасението,
  Сега съм в завета
  
  Исусе, Ти си моят живот, Ти си моят въздух и вода,
  Ти си моята вселена, душата ми Те хвали.
  Исусе, Ти си моят живот, Ти си моят въздух и вода,
  Ти си моята вселена, душата ми Те хвали.
  
  Чувам гласа ти, ти си до мен,
  В твоите ръце съм, знам
  Ти не си по-скъп, ти си моята награда,
  Във възрастта с теб аз...
  
  Исусе, Ти си моят живот, Ти си моят въздух и вода,
  Ти си моята вселена, душата ми Те хвали.
  Исусе, Ти си моят живот, Ти си моят въздух и вода,
  Ти си моята вселена, душата ми Те хвали.
  Исусе, Ти си моят живот, Ти си моят въздух и вода,
  Ти си моята вселена, душата ми Те хвали.
  
  Ти си живот, ти си светлина, завет на любовта,
  Ти си живот, ти си светлина, завет на любовта,
  
  Всеки ден по-силен, искам да бъда с теб,
  Само с Теб живея Боже мой,
  Не спирай да пееш, аз ще бъда за теб,
  Повече от целия си живот те обичам.
  Всеки ден по-силен, искам да бъда с теб,
  Само с Теб живея Боже мой,
  Не спирай да пееш, аз ще бъда за теб,
  Повече от целия си живот те обичам.
  
  Исусе, Ти си моят живот, Ти си моят въздух и вода,
  Ти си моята вселена, душата ми Те хвали.
  Исусе, Ти си моят живот, Ти си моят въздух и вода,
  Ти си моята вселена, душата ми Те хвали.
  Исусе, Ти си моят живот, Ти си моят въздух и вода,
  Ти си моята вселена, душата ми Те хвали.
  Исусе, Ти си моят живот, Ти си моят въздух и вода,
  Ти си моята вселена, душата ми Те хвали.
  Виконтесата започна да пляска с ръце и изчурулика:
  - Така е много по-добре! Наистина можеш да пееш добре момчето ми!
  Гъливер се поклони и отговори:
  - Да! Обичам Всевишния Бог Исус Христос и разбира се Пресвета Богородица!
  Момичето кимна с усмивка.
  - Прекрасно е! Ето, моля, пейте за Пресвета Богородица, за да бъде всичко светло и красиво!
  Момъкът тропаше, бос, детски крак и пееше;
  Света, Благословена Дева Мария
  Тя роди Спасителя, даде ни светлина.
  Но вашите деца са боси през зимата -
  И в мръсни мазета посрещаме гладна зора!
  
  В края на краищата, как стана така, че светът е измъчван от злото,
  Че има повече бедни, отколкото в тревистите полета на скакалци.
  Че дори растенията замръзват от студ през май,
  Кой е най-честият отговор - ако си беден, танцувай!
  
  Жалко е да дадете медна стотинка на богатите,
  Въпреки че мамонът им е набъбнал до границите на приличието ...
  Основният им наставник над нас е дъбова пръчка -
  Но ще е рев, когато петелът пропее!
  
  Господ ти заповяда да споделиш богатството -
  За да няма мъртви и плачът да не измъчва Божия слух.
  Помогнете на слабия - от иконите говорят мили лица,
  Ако си милостив - фарът по пътя към рая не е угаснал!
  
  Но много мамони и души и спасението са по-ценни,
  Казват, че със златото се купуват светци!
  Гнусно лице плуваше от мазнините на лихваря -
  А сърце без мир е студен гранит!
  
  Каква е твоята болка за нас - хората мизерни?
  В дворците дори не чуваме стонове!
  Искаш ли подслон? Да, ще имате подслон
  Под покрива на затвора в тежък труд!
  
  Защо да го даваме на вас, на нас
  Какво успешно превзехме със сила?
  Ти беше нищо и завинаги нищо
  Не за вас е дадено небето!
  
  Но смъртта внезапно дойде при тях,
  Както е учил Всемогъщият Създател!
  Сега те са там, където Сатана гори
  Дето предателят скърца и реве от страдание!
  
  Значи решихте, че Всемогъщият се шегува -
  Казвайки, щедрите ще бъдат възвишени?
  И че самият Исус, въплътеният Създател,
  Не беше ли правилно да се каже, че ще ядат вещите на злите мишки?
  
  Покайте се, четейки молитвата на Мария,
  И падайки на колене и разкайвайки се - охка!
  Когато дете плаче пред теб,
  А босото момиче тресе от студ!
  
  Вземете тясната си и зла чанта
  Да, те заспиват парите с усмивка.
  Тогава Исус Бог на любовта ще води
  И няма да ви остави да паднете по нестабилния път!
  Момичето плесна с красивите си, много изящни ръце, възкликвайки:
  - Браво! Чудесно е!
  Гъливер, това вечно дете попита:
  - Ти също можеш ли да пееш?
  Виконтесата кимна със светлата си глава като пролетно глухарче и запя:
  Виждаш само това, което искаш да видиш.
  Но как може животът да бъде такъв, какъвто си го представяте?
  Сърцето ти е леден блок, а за мен е затворено.
  Вие сте напълно погълнати от належащите проблеми
  И пропилявате живота си в гняв и съжаление.
  Сърцето ти е леден блок, а за мен е затворено.
  Ако можех да разтопя сърцето ти
  Никога не бихме се разделили.
  Вярвай ми,
  Само вие можете да го поправите.
  
  Безсмислено е да търсим виновника.
  Знай, че и аз страдам.
  Ако те загубя, сърцето ми ще бъде разбито.
  Любовта е като птица, тя иска свобода.
  Не позволявайте на обидата да ви изяде отвътре.
  Сърцето ти е леден блок, а за мен е затворено.
  
  Ако можех да разтопя сърцето ти
  Никога не бихме се разделили.
  Вярвай ми,
  Само вие можете да го поправите.
  
  Виждаш само това, което искаш да видиш.
  Но как може животът да бъде такъв, какъвто си го представяте?
  Сърцето ти е леден блок, а за мен е затворено.
  
  Ако можех да разтопя сърцето ти
  Никога не бихме се разделили.
  Вярвай ми,
  Само вие можете да го поправите.
  
  Ако можех да разтопя сърцето ти
  Никога не бихме се разделили.
  Вярвай ми,
  Само вие можете да го поправите.
  
  Ако можех да разтопя сърцето ти...
  . ГЛАВА 18
  Тук се чества седемдесетата годишнина на цар Николай II. Е, нищо лошо не се е случило досега. Хитлер обаче поема контрола над Австрия. И формира Вермахта. Дипломатите си играят играта. По-специално, цар Николай II - Велики, заедно с Германия и Италия, иска да раздели всички колонии на Великобритания, Холандия, Франция и Белгия. И Хитлер харесва тази идея.
  Има и Португалия, която също има колонии. И също така би било хубаво да го отрежете. Всичко това са големи планове. Но и англичаните са хитри, те искат съюз с Хитлер срещу Русия. Самият фюрер много се страхува от война с такова колосално чудовище като империята на Николай Велики. И наистина искам да уловя от тези, които са по-слаби.
  Така че съюзът с Николай II изглежда много естествен. Междувременно фюрерът трупа сили. И увеличава раждаемостта в Германия - подготовка за голяма война.
  Е, и Олег Рибаченко - това вечно момче получи друга задача:
  Потушете бунта, който избухна в Бразилия. Там също не всички все още искат да бъдат под властта на Руската империя.
  Момчето тичаше, проблясвайки с босите си детски, но много силни, пъргави крака. И в същото време реши да композира малко.
  Гъливер, това вечно момче и неговият екип от момчета, отново, когато слънцето се скри зад хоризонта, бяха спрени за почивка. Отначало ядоха доста обилно. Въпреки че храната беше проста. И си легнаха.
  Младите уморени тела допринесоха за това, че сънят дойде много бързо.
  И Гъливер видя нещо ново и красиво;
  Много красиви момичета се движеха по полето. Бяха млади, стройни, високи и мускулести. Цяла армия от момичета, които блестят с голи, розови, с грациозна извивка на петите.
  Само гърдите на момичетата са покрити с тънки бронирани плочки, едва забележими бикини на бедрата, като смокинови листа.
  И в същото време те имат високи гърди, луксозни бедра и тънки талии. А коремните мускули на красавиците сякаш са облицовани с шоколадови плочки.
  Много красиви момичета, които имат мускули и грация. И косите се веят на вятъра като разноцветни знамена.
  Въоръжени са - кой с мечове, кой с лъкове, а много момичета със стрелички. Те са почти голи, а същевременно толкова женствени, закръглени, мощни и стройни едновременно.
  И брадите на момичетата са смели, и изяществото им е неповторимо, когато правят бърза крачка с боси крака.
  Гъливер дори подсвирна:
  - Това е яко! Е, жени!
  Самият той си остава момче на около дванадесет години само по шорти, но със силни и изпъкнали мускули. И много красив с голия си торс - детето-Херкулес.
  И около момичетата също са красиви и мускулести, с много секси и изразителни фигури.
  Напред върви пехота с нарисувани красавици.
  И кавалерията се втурва отзад: също почти напълно голи момичета, само на кон, и по-благородни лица на еднорози. Да, сред красавиците има командири. И тези момичета имат гривни от платина, сребро, злато и обсипани със скъпоценни камъни на ръцете и краката си.
  По-специално на китките и глезените. Те също имат скъпоценни брошки в косите си и диамантени обеци в ушите си. Колко страхотно изглежда всичко.
  Всички момичета са възрастни. Само вече познатата виконтеса, заедно с Гъливер, изглежда като дете.
  Но за сметка на това има корона на главата си, която блести от камъни като звезди. И босото момче Гъливер усети кралската корона на главата си. Дори ако е само по къси панталони и сабя виси отстрани в прашка.
  Но тогава каква сабя - цялата обсипана с толкова ярки скъпоценни камъни, че дори диамантите й отстъпват.
  Е, разбира се, Гъливер е единственият човек в цялата тази армия. Освен това, ако е съвсем дете, само много силно с релефни мускули.
  И така маршируват воините, а голите им прасци с вени под златисто-маслиновата кожа трептят.
  Е, разбира се, как да не пеете, красавици;
  Бързите момичета се борят за Елфия,
  Те са много горди и синовете на Сварог ....
  Нашата красота удря толкова умело с картечница,
  Слугите на Сатаната няма да могат да ни пречупят!
  
  Борихме се смело, борихме се срещу оркшизма,
  Нека победим злия Orkmacht, въпреки че врагът е силен...
  Вярвам, че скоро ще видим комунизъм,
  Златна зеленина, ярка от кленово дърво!
  
  Няма нашата страна по-добра, комунизмът е по-красив,
  За да цъфти сияещо Отечеството ни ...
  Лекокрилото щастие ще дойде на планетата,
  И мечтата за по-добър живот ще се сбъдне скоро!
  
  Вярвайте, че нашата Елфия ще стане голямо щастие,
  Мария ще управлява, Лада майка на боговете...
  Ние ще спрем настъплението на адския оркмахт див,
  И не се нуждаете от допълнителни и заучени думи!
  
  Врагът няма да може да изтръгне сърцето на момичетата,
  Ние бойците наточихме остър, яростен меч...
  Гласът на красавиците много добре познава призива,
  И ще можем да посечем оркшистките орди!
  
  Знайте, че ние, елфите, никога няма да се предадем,
  Ще унищожим всички оркшисти с най-острия нож...
  Нека лицата на нашите момичета да блестят със злато,
  И ще ударим оркшиста в лицето с юмрук!
  
  Босо момиче се втурва през суровите снежни преспи,
  От картечницата той активно драска гръм от мълния ...
  Всичко, което трябва да направите, орките, е да се удавите,
  Защото Отечеството е монолитна крепост!
  
  Ние ще смажем орките, въпреки че те имат силата на света,
  Чичо Фам реши да играе заедно с Фриц в тази битка ..
  Те си направиха идол от Адолф,
  И сега той има славна армия от момичета срещу тях!
  
  Тук кипят зли битки, в битката на това елфско мляко ,
  Те смазват орксите дори в неравна битка...
  Гласът на момиче от сребро е толкова звучен,
  Красотата няма да се поддаде на Орклеру - Сатаната!
  
  Нашият дял от светлината на елфите е да печелим непрестанно,
  Въпреки че оркшистката армада не знае брой...
  И ударихме якия Оркдолф в челюстта силно,
  Elfsqua се поддаде на удара !
  
  Вече има снежни преспи, а момичетата са боси,
  Те трептят с голата си пета, като следа от заек ...
   Elfsommolki са толкова смели в битка,
  Вярвайте, че врагът няма да види зората!
  
  Не давайте милост на орките в битката,
  Тяхната армия ще бъде в ада, като дявол в огън ...
  Ще получим награди от ръцете на Елфис ,
  Ще бъде много свиреп, елфска мечка!
  
  Ако трябва, ще се обърнем, всички планини са покрити със сняг,
  И ще стоим във вселената на светлия райски елфинизъм...
  Откриване на изстрел към нас за щастие от оръдията на Аврора,
  И жестокият оркшизъм беше хвърлен в ада!
  
  Елфинград не се поддаде, ние устояхме под него,
  Въпреки че орда избухна от стомана и ад...
  Момичета, хвърлящи граната с бос крак,
  Защото има само една родина на елфите !
  
  Вярвам, че ще бъдем в Орклин, дори и да е трудно,
  Оркшистите имат "Пантери", "Тигри", "Лъвове", " Оркдинанд "!
  Момичето дръпна верижна поща на раменете си,
  Защото елфите са свиреп талант в битка!
  
  Сърцето на младото момиче е дадено на Елфис ,
  Елфнин и Фталин също живеят в страстна вяра...
  За да няма повече умели съмнения,
  Нека кажем твърдо и силно, че Оркдолф е капут!
  
  Ще смажем драконовия президент с мечове,
  И ние ще унищожим бандата му от векове ...
  ще стъпчем оркизма на пълчището момичета,
  Нека се сбъдне светлината, свята мечта!
  
  Дайте на хората свобода, техните мисли и чувства,
  Така че звездата да блести като Слънцето на елфинизма ...
  Защото ще имаме толкова гъста каша с масло,
  Вечната младост на нашата сестра ще ни стане завинаги!
  
  Тук ще дойде светлината, Отечеството ще искри ...
  Отечеството ще бъде в слава за нас през вековете ...
  Ние ще застанем на върха, ти вярваш в елфинизма,
  Силата на елфическия дух, знай боеца, е велика!
  
  Тук Елфия е готова да стане по-добра и по-красива,
  И помогни на целия свят да отиде в щастието на рая...
  Ние сме в състояние да завладеем равните ръбове на вселената,
  Вселената без край на щастието на силите да донесе!
  
  Но няма да има елф под петата на злия орк,
  Защото има истински талант за битка...
  В танца на нашите момичета, до този часовников механизъм,
  Какво ще получи красотата, повярвайте на всеки резултат!
  
  Скоро ще дойде ерата на лъчезарното слънце,
  Когато славата на Отечеството ще цъфти...
  Нашата армия се бие прочуто с адския оркмахт ,
  И той ще може да помете ордата от зли орки!
  
  Здравей Света Лада, наша Богородица,
  Ти роди Перун и Ярил от векове ...
  Безнадеждната каша няма да получи вяра,
  Ако харчите много, няма да сдържате думи!
  
  Най-важният владетел е Елфин Велики,
  На него Елнин завеща най-мъдрия път към Едем...
  Защото Елфисиф е господарят на светлината,
  И в един момент идеален за бойци!
  
  Оркшистите няма да могат да заблудят Отечеството,
  И отрязан от Elfgi , от Elfbeery Elfsqua...
  Вярвам, че ще живее - елфи-светлина под елфинизма,
  И силата на Оркдолф - ще изтрия момичето!
  
  Скоро ще има победа, истина е като слънцето,
  Скоро ще има сияние, като лъчите на квазар ...
  И повярвайте на елфите, елфинизмът ще се развие,
  Е, ако не ми вярвате, по-добре млъкнете!
  
  Мъртвите скоро ще бъдат възкресени от науката за елфинизма,
  Нейната мъдрост е безгранична, голяма като квазар...
  Ще победим оркшистите с нашия добър дух,
  Да не се поддаваме на изкушението на златната чанта!
  
  Е, накратко ще мине, адски време е
  Ние, момичетата в Окрлин в червено, ще влезем ...
  И нашето безгранично бреме ще свърши,
  Защото щастието си ще вземем с бой!
  Момичета, ако пеят, тогава с цялото си сърце. Гъливер, макар и момче по тяло, все още е мъж и много им се възхищава.
  Това са наистина готини момичета.
  Момчето капитан изпя:
  В нашата Елфия има жени,
  Какво карат, майтап самолет...
  Че всеки във Вселената е по-красив,
  На шега, противникът ще бъде бит!
  
  Той е роден да побеждава
  За да прославя елфа от векове ...
  В крайна сметка нашите прадядовци,
  За тях събраха войска наведнъж!
  А момчето, тропащо, босо, детинско, загоряло, яки крака, как да свирне.
  И от звука му падна подутина и удари момичето право в голата, розова подметка.
  Тя се засмя и отговори:
  Щипнах красив пръст,
  Като гори в огън
  Там ме чака едно могъщо момче,
  На златен кон!
  Гъливер намигна на момичето и отбеляза:
  - Ами честно казано,
  От дете съм ужасно зле!
  Той обичаше да бие момичетата с пръчка,
  Лази по нервите на родителите си!
  И момчето-капитан взе и показа дългия си език.
  Момичето виконтеса изчурулика:
  - Ами даваш! Пишеш страхотно!
  Гъливер отбеляза:
  - Пиша добре понякога - да!
  И намигна на партньора си. Във всеки случай той е дете с много смазващ удар.
  А момичетата се движат с цел бой и настроението им е станало изключително борбено и агресивно.
  Момчето воин пееше:
  Въпреки че Бог забрани дуелите,
  Но чувствам талант за меча...
  Бия се седем пъти седмично
  Въпреки че не съм дуелист!
  Въпреки че не съм дуелист!
  Виконтесата запя в отговор:
  Аз съм момиче, явно имам възгледи,
  И в боя показа най-висока класа!
  Но всички ридаеха от негодувание -
  Защо се е родила момиче!
  Жените воини продължиха да маршируват, а стройните им, мускулести тела разгъваха мускули. Това са наистина женски момичета.
  Гъливер попита партньорката си виконтеса:
  Къде водим нашите войски?
  Момичето се изкикоти и отговори:
  - Да отидем някъде! И тази битка ще бъде много решаваща за нас!
  Момчето капитан отбеляза:
  - Когато попаднах в свят, където вместо хора имаше най-интелигентните същества, конете, тогава... си помислих, че нищо не може да бъде по-прекрасно. Но после се оказа, че има и вечни деца. И не толкова глупав!
  Момичето възрази
  - Бихме могли да се развиваме по-добре технологично. Но видите ли, няма стимул. Освен това да внесем в нашия красив, хармоничен свят и барут, и пушки, и оръдия, а може би и нещо по-лошо!
  Гъливер според хвърли:
  - Да, може и по-лошо! И така имате идилия. И дори да се избие зъб, тук след няколко часа ще израсне нов.
  Виконтесата кимна и изчурулика:
  Искам детството ми никога да не свършва
  Така че да се втурне след мен ...
  Непознати години!
  Не познавайки проблемите!
  Момчето капитан кимна с усмивка.
  Да, вероятно е страхотно...
  Момичетата, които маршируваха, и много хиляди от тях взеха и пееха в унисон:
  Дъждът по небето разпръсна звездни фрагменти,
  Приготвихме наточен кол за Orcschism !
  Танковете "Тигри" са просто боклук - мръсен битпазар,
  Вермахтът очаква яростен разгром веднага!
  Вермахтът очаква яростен разгром веднага!
  
  Нашият другар Елфин лидерът е силата на милиони,
  Има юмрук, гранитен автомат в ръка!
  Ще можем да победим - рати от Содом,
  Нашата сила е монолит - за щастие на Земята!
  Нашата сила е монолит - за щастие на Земята!
  
  Нашата партия няма по-важни неща за вършене,
  Как да спасим хората, Родината добро!
  Febbels демоничен по дяволите с глупости,
  И победата ще бъде, повярвайте ми, напук на всички дяволи!
  И победата ще бъде, повярвайте ми, напук на всички дяволи!
  
  Познайте красотата на елфите - светлината е известна със своята сила,
  Тя има тежка руса плитка!
  И в битките с оркшистите младежите ще станат известни,
  Ще оживее, възкръсвайки, Светлата страна!
  Ще оживее, възкръсвайки, Светлата страна!
  
  Не позволявайте на Орклер - муцуната на елфите да си пъха носовете,
  Мустакатият се мисли за готин Бог!
  Ще маршируваме по улица Орклинская ,
  Не, чистият по душа няма да стане роб!
  Не, чистият по душа няма да стане роб!
  
  Нашето знаме е червено, цветът на бясна кръв,
  Вече сякаш слънцето ще освети Orkstag !
  Няма по-щедър подарък за нашите мили деца,
  Ако сърцето е смело и смазано от страх!
  Ако сърцето е смело и смазано от страх!
  Това е много вдъхновяваща песен. А зад момичетата имаше катапулти и балисти с мощни метателни заряди. И беше изключително смъртоносна сила. А момичетата също тропаха с много съблазнителните си и силни крака.
  Гъливер зададе напълно естествен въпрос на партньора си:
  - Защо няма мъже сред воините?
  Виконтесата се засмя в отговор, като отбеляза:
  - И тогава в армията трябват мъже? Миризливи са и неприятни за гледане. Момчетата са нищо, но възрастните мъже и особено възрастните са просто отвратителни!
  Гъливер логично отбеляза:
  - Възрастта обаче разглезва не само мъжете, но и жените!
  Виконтесата кимна в знак на съгласие.
  - Правилно е! Но въпреки това жените губят своята привлекателност, когато изглеждат на повече от тридесет и пет, а мъжете, когато изглеждат на повече от петнадесет! Тук има съществена разлика!
  Капитанът отбеляза:
  - Харесвам красотата на тийнейджърите до фенера! Основното е, че жените са красиви и най-важното - нежни и умни!
  Момичето се засмя и отговори:
  - Това е вярно! Красотата, разбира се, е добра и дори красива, но умът също има значение!
  Гъливер пееше:
  Но защо,
  Невъзможно е да се живее в ума!
  Но защо,
  Не можеш да вярваш на никого!
  Но защо,
  Аз съм първокласник!
  Но защо,
  Постоянно говоря глупости!
  Но защо,
  Животът не ни учи на нищо!
  Но защо,
  Хората са тъпи, не разбирам!
  Но защо!
  Но защо!
  Момичето виконтеса отговори уверено:
  - Глава зеле!
  Красиви момичета войни се натъкнаха на първия, дори малък отряд орки. Красавиците веднага спряха. Техните боси, изсечени крака започнаха да дърпат тетивите и да въртят барабаните на арбалетите.
  Тук има много сладки и секси момичета по бикини, които се бият почти без дрехи и трябва да кажа просто прекрасни. А мъжете, ако ги видят, непременно ще коленичат и ще ги целунат голи, розови, леко загрубели, но това ги прави още по-привлекателни и съблазнително ухаещи от аромата на здрави и силни момичешки тела с много плам и страст.
  Тук стрели и арбалетни стрели летяха във висока дъга и пронизваха орките, пробождайки ги със стрели, като таралеж с игли. И изглеждаше много впечатляващо.
  И такива момичета тук са просто страхотен и уникален чар, и мускулите им са много силни, и в същото време изглеждат красиви.
  И така първият отряд орки беше унищожен, а великолепните момичета не получиха нито драскотина.
  Гъливер - това вечно момче тропаше с бос крак и пееше:
  - Страхотни сте момичета,
  Просто супермени...
  Ще засадим краставици
  И без да знаете мярката!
  Виконтесата намигна на колегата си и изписка:
  - Вашият завет, капитане мой,
  Можете да видите, че се разпада на парчета...
  Махай се момче, много си пиян
  И тогава ще се натъкнете, изглеждате ще се натъкнете!
  Девойките маршируваха, тропайки с изящните си, бронзови от слънцето и необичайно съблазнителни крака.
  А гърдите на всяка красавица са просто прекрасни. Е, като с такива момичета, но не и да флиртува.
  Гъливер погледна виконтесата, която вървеше до него, и забеляза:
  Ще бъдеш по-добър като възрастен!
  Момичето се засмя и отговори:
  - Какво беше отзад, огледай се,
  Познай себе си като дете, не се срамувай
  Ще помогна, че много години летяха, тичаха,
  Усмихни се, Гъливер, усмихни се!
  Момчето-капитан намигна на момичето, което въпреки благородния си произход тропаше с босите си изящни крака по острите камъни на пътя.
  И, разбира се, тя изглеждаше - малко хладно. Толкова богато и елегантно облечена, а краката на момичето са боси, сякаш е просякиня.
  Гъливер обаче отбеляза:
  - За дете вие сте невероятни!
  Виконтесата тропна с бос крак за кой ли път и изръмжа:
  - Комплиментите ти момче по къси панталони не струват нищо! Така че от това не мога да получа конкретни пари!
  Малкото момче кимна.
  - Уви! Всеки има проблеми с парите!
  Момичето изписка раздразнено, а голата й кръгла пета пое и смачка камъчето, като го удари с такава сила. Дори е изненадващо, че толкова много сила може да бъде в едно дете и дори в нежния пол. Това е красота - супер!
  И виконтесата изкрещя:
  - Пей цвете, не се срамувай!
  Гъливер, с видима изненада, попита:
  - За какво да пея?
  Момичето решително заяви, отново гневно тропайки с голия си загорял крак, леко вдървен от дългото ходене бос:
  - За любовта, разбира се! За какво друго да се пее!
  Момчето-капитан кимна и запя с видимо удоволствие, пеейки със своя звучен, момчешки глас:
  Въображението ми порази
  Всичко стана светло, сякаш през октомври!
  И ние забихме вилата в страните на злия демон,
  И ще бъде толкова красиво на Земята!
  
  Такива звезди в нашата вселена -
  Някои са рубини, а други са диаманти!
  Ние събираме данък от нечестивите -
  Удар като с чук и то не във веждата, а в окото!
  
  Витрини където квазари
  Сияйният хиподрум блести!
  Има зейнали рани в душата ми -
  Сякаш в него е станал голям погром!
  
  Къдри като къдрици на комета,
  Овце свети - млечният път свети!
  За безсмъртни дела възпяти,
  Нека Фрус е вечно в слава!
  
  Какво може да направи тъжен човек?
  Пусни една сълза от сините очи...
  Когато всичко наоколо е сиво, това е отвратително,
  Когато очаквате гръмотевична буря през юни с надежда.
  
  Опънете нещастни устни с усмивка -
  Разберете, че светът не е зрънце в гората.
  Момиче веднага, оголи зъбите си към теб,
  Ще сбъдне мечтата ви!
  Така младият воин взе и запя. И изглеждаше изключително красиво и повече от страхотно.
  Виконтесата отбеляза:
  - Можеш да пееш добре! Но можете ли да създадете нещо по-сериозно?
  Гъливер каза със смирен тон:
  - А какво по-сериозно от песните?
  Момичето изплези език и отвърна:
  - Нещо, което носи радост и плюс дори здраве!
  Момчето-капитан подскачаше като заек и пееше:
  Ти си моята велика родина,
  Войните цунами яростно хвърлиха -
  В крайна сметка армията е мощно семейство,
  Нека свалим злото от пиедестала му в геената!
  
  Каква небесна лъчиста светлина,
  Идва от сърцата на войниците на Отечеството.
  Да бъде прославен подвигът на рицарите,
  Няма да съжаляваме, вярваме в живота!
  
  Врагът получи голям подарък,
  И той има много различни оръжия ...
  Ето, представете си такъв момент
  Яростта на Чернобог се изля яростно !
  
  Така се оказа, моите рицари,
  Светла родина страда!
  В отчета само една е нула,
  И адският Каин триумфира отново!
  
  Оркшизмът е силен, ревящата орда,
  Но не поставяйте саксонците на колене!
  В края на краищата, с нас Елфински мъдър завинаги -
  И справедливият теоретик Фенин!
  
  Ние управляваме Вермахта - знам да смажа,
  И без значение как този дракон не беше хитър ...
  Ще сечем с неговите мечове,
  Аз съм рицар предан на Родината и дамата!
  
  Нека бъде могъщото достойнство
  За да достигнеш границите на Орклин!
  Ще станем достойни за подвизите на бащите,
  Все пак нашата армия е непобедима в битки!
  
  Когато дойдем и реализираме мечтата
  Свята кауза - кауза на комунизма!
  Ще пусна момичето по пътеката,
  Знаме на потомството: чест, алтруизъм!
  Така смело и с чувство пееше момчето-воин Гъливер. И момичетата, които вървяха с тях, пляскаха с ръце. А някои дори скачаха и пляскаха в скока, когато бяха ударени с боси крака. Което беше изключително яко и с голям размах.
  Гъливер попита партньора си:
  - Добре ли пеех?
  Тя отговори весело:
  - Славей на твой фон минава! Обаче ако например бик изреве, особено като е опечен жив, тогава ще е още по-готино и мащабно!
  Гъливер пееше:
  Ние не сме просто хамстери
  И рогати бикове!
  Ние боцваме всички крави
  И веднага ще разкъсаме вълците!
  . ГЛАВА #19
  Ето как армията продължи напред. По небето летеше огромна пеперуда, която дори можеше да бъде сбъркана с дракон поради наличието на три глави.
  И крилете й блестяха с всички цветове на пролетната дъга. Да, беше очарователно маце.
  Гъливер запя с наслада:
  Крилата на пеперуда
  Бяхме толкова добри...
  Загубих спокойствието си
  И каза от сърце!
  Виконтесата изчурулика с усмивка:
  - Спрете да вдигате шум и да се карате,
  Къща като тази или не като тази...
  Трябва да построим поне плевня,
  От това, което е под ръка!
  И вечните деца ще го вземат и ще се смеят, оголвайки своите много красиви и големи зъби извън възрастта си.
  Гъливер попита виконтеса:
  "Защо изобщо отиваме на къмпинг?" Само мелим и пеем всякакви глупости!
  Вече има и момичета, и то хиляди, боси и загорели, и всички са толкова красиви, съблазнителни и мускулести. И като го взема и го изпея, става много вкусно;
  Царят ни управлява вярно,
  Издаване на укази, съдене на слуги...
  Тронът не търпи суетене и лай,
  А не метод за овладяване на страха!
  Но тук песента на босоногите красавици беше рязко прекъсната. Отпред се появи цяла орда от многобройни миризливи орки с зъби. И те реваха, размахваха бухалки.
  Момичетата обаче не се смутиха и започнаха набързо да се подреждат в боен строй.
  И Гъливер го взе и запя, тропайки с босите си детски крака;
  Аз съм соколът на мира и войната
  Роден под най-ярката звезда...
  Верни синове на родината -
  Любов - велика, истинска!
  
  Ще създадем красив свят
  В което ще бъде щастието сега ...
  Нека херувимското слънце да свети
  Свят, възвишен елф!
  
  Ще постигнем мечтите си
  Няма да е по-красиво във Вселената!
  Вдигнете меча момче и вие
  Нека щастието е вашето място!
  
  И красота във Вселената
  Време е да блесна за моето велико Отечество!
  Въпреки че момичето тича босо
  Скоро ще живеем вярвайте при комунизма!
  
  Величието на красотата на високите планини,
  И златни степи с ароматен килим!
  Ние ще изметем боклука от Вселената
  Вярвайте, че няма да съжалявате за живота!
  
  И всичко ще бъде наред в света,
  В крайна сметка елфинизмът ще тържествува навсякъде!
  Който е в ръцете на длето в сърцето,
  Кой обича картечница и куршуми!
  
  Това, което правим, ще бъде завинаги
  Да строим градове, шегувайки се на Марс!
  на Великобритания е ужасно голяма -
  Ще кажем здравей на хората по света !
  
  Кръвта, която се лее, е за сеитба,
  Към което растат семената на любовта!
  Нека бъде добре в подлуната на всички,
  Ако не беше просто папагал рицар!
  И момичетата, под звуците на великолепни песни, откриха огън по орките с лъкове и арбалети. И първите стрели поразиха от далечината на орките. А болтовете на арбалета изобщо се оказаха смъртоносни.
  Момичета как се реве:
  - Ние всички сме красавици едно семейство,
  Да изчистим Вселената от гниене!
  Ако е необходимо, бързо ще умиротворим орките,
  И над нас кръжи яростен херувим!
  Виконтесата изрева:
  - Банзай!
  Воините от голямо разстояние удрят орките, въртейки барабаните на арбалетите с боси пръсти. И в същото време не забравиха, когато стреляха по вонящи, канелени и зъбни мечки, да пеят;
  Моят свят е потънал в мрак
  Мъртъв пейзаж и студена мъгла.
  И волю-неволю съм твой враг
  И тази роля, повярвайте ми, не е сладка!
  
  Приеми предложението ми
  Страстта към теб говори силно в мен.
  Вашият отговор няма да ме убие
  И ще бъдеш осъден на смърт!
  
  светът се променя,
  животът свършва
  Ти си обречен
  И вашата страна!
  Без опции
  Сфера Ел Жилет
  Към свят, в който има мрак и лед
  Ще отвори входа!
  
  Елфска кръв върху талисман
  В нощта на съединяването Деймос ще се пролее.
  Зло, завист, страх и измама
  Той ще донесе на този свят със себе си.
  
  Твоят свят е мой
  Имам ключа за него!
  Ще ти осигуря вечен покой!
  
  На какво се надява вашият дух?
  Дезмънд няма да може да те спаси.
  Къде е моят дом - светлината угасна
  Твоята топла земя ще приюти моя народ.
  
  Ще ви кажа една тайна:
  В нощта на Комбинацията, елфическа кръв
  Трябва да оцвети амулета
  И вратите на света ще се отворят.
  
  светът се променя,
  животът свършва
  Ти си обречен
  И вашата страна!
  Без опции
  Сфера Ел Жилет
  Към свят, в който има мрак и лед
  Ще отвори входа!
  
  Елфска кръв върху талисман
  В нощта на съединяването Деймос ще се пролее.
  Зло, завист, страх и измама
  Той ще донесе на този свят със себе си.
  
  Твоят свят е мой
  Имам ключа за него!
  Ще ти осигуря вечен покой!
  
  Ти си луд и жесток
  Но времето ви изтича
  Ти няма да управляваш света
  Проклет да си, тъмен пророк.
  По-добре смъртта като избавление
  Отколкото да си пръв сред робите.
  Знаеш решението ми
  Моят отговор: "Загинете завинаги!"
  
  светът се променя,
  животът свършва
  Ти си обречен
  И вашата страна!
  Без опции
  Сфера Ел Жилет
  Към свят, в който има мрак и лед
  Ще отвори входа!
  
  Елфска кръв върху талисман
  В нощта на съединяването Деймос ще се пролее.
  Зло, завист, страх и измама
  Той ще донесе на този свят със себе си.
  
  Елфска кръв върху талисман
  В нощта на съединяването Деймос ще се пролее.
  Зло, завист, страх и измама
  Той ще донесе на този свят със себе си.
  
  Твоят свят е мой
  Имам ключа за него!
  Ще ти осигуря вечен покой!
  Така пееха момичетата, които изглеждат като елфи, но някак повече като хора. Прекалено красиво ли е. И много мускулести с телата и фигурите си.
  Орките не могат да спрат такива момичета. И те посрещнаха косматите и миризливи мечки с удари на мечове, бухалки и брадви.
  И момичетата също биеха орките в брадата с помощта на голи, розови токчета.
  И те също хвърляха отровни, смъртоносни игли с босите си пръсти.
  И орките паднаха и умряха.
  Виконтесата попита Гъливер:
  Виждали ли сте някога толкова ярка конфронтация между красотата и грозотата?
  Момчето капитан се засмя и отговори:
  - Разбира се, че не! Невероятно е!
  Момичето кимна и сама хвърли с босите си изсечени крака смъртоносна сила и много разрушителна граната. Тя полетя в дъга и се блъсна в гъстотата на орките, разпръсквайки ги в различни посоки.
  Гъливер изписка:
  - Ти си съвършенство, от усмивка до жест! Но знаете ли, хвърлянето на гранати с крака е готино и необичайно!
  Виконтесата се изкиска и отбеляза:
  Да, краката ми са очарователни! И благородни рицари целуваха босите ми розови подметки. Особено хубаво е, когато го правят елфите. Но ако орките ти лижат петите, значи е отвратително!
  Момичетата тук взеха и разкриха алените си зърна на гърдите, като свалиха сутиените си. И как ще го вземат, и ще бъдат забити със смъртоносни светкавици. И орките ще горят, а кожите им ще димят и ще се овъгляват. И тези животни реват ужасно.
  И момичетата ще го вземат и ще сложат босите си пръсти в устата си. И как пуфкат. Чува се оглушително свирене, многобройни гарвани, които пърхат наоколо, сякаш получават тояга по главата. И в същото време те също имат инфаркт и лошо храносмилане. И те падат смаяни и зашеметени, удряйки глави с човките си в мечките орки.
  Черепите на чудовищата се раздробяват и пръскат кръв с цвят на отрова.
  Гъливер отбеляза с изненада:
  - Това е изключително готино и невероятно! Можем да кажем - ултразвезден !
  Благородното момиче кимна.
  - Да, момчето ми! Изключително очарователно е! Но и вие не трябва да бездействате. И трябва да ударите орките с убийствена вълна!
  Гъливер отговори с въздишка, свивайки детските си, макар и мускулести рамене:
  - Наистина не е лесна задача!
  И момчето хвърли грахово зърно във въздуха и го унищожи. И тя полетя и как удряше орките, принуждавайки ги да горят и да летят по-високо във въздуха. И се обърнете там.
  Виконтесата отбеляза:
  - Този път хвърли добре! Е, може би можете да покажете нещо друго!
  И красивите момичета отново, както синхронно, ще го извадят от рубинените си зърна и ще го забият със светкавица. И от пъповете пулсари. И те са толкова разрушителни, че орките са изгорени живи и унищожени от хиляди.
  Гъливер отбеляза, че отново е хвърлил експлозивен пакет на смъртта с босите си детски крака:
  - Да кажем, че е страхотно!
  Виконтесата отбеляза:
  - Сега е време да пеете! Е, нека не се срамуваме, дори ще ни помогне много.
  Гъливер кимна и запя с голям ентусиазъм;
  Ние сме пионери - герои на Отечеството,
  Които са родени под знака на ноември...
  Няма да съжаляваме за живота на елфа,
  За слава с червеното знаме на царя!
  
  Ние обичаме и знаем как да се борим здраво,
  Орксистите ревностно счупват рогата ...
  Имаме гранати в просторна чанта,
  Животът не е скъп за нас, пионерите!
  
  Ние обичаме нашата свята родина,
  Какво създаде страхотният елфинизъм ...
  Тук Elsomolka е водена боса през снега,
  И оркшиста иска да ни събори!
  
  Борех се ревностно с орксизма под Elfsqua ,
  И ние косихме всички врагове със сърп ...
  Защо този Orkmacht беше даден на елфите,
  Ще го ударя с юмрук!
  
  Аз съм пионер и под Великия елф,
  Бие се като гигантски воин...
  Orkshizma спря настъплението на дивата природа,
  Имаме един Върховен Бог!
  
  Няма ръбове във възраждането на Elfia,
  Велик елфин , вдигна ни от колене...
   Сварог великият, най-висшият месия,
  И лъчистия идеал на Лада!
  
  Ние сме пионери, момчета, момичета,
  Ние обичаме да се бием - това е нашата съдба ...
  И гласът на мелницата на елфа вика,
  Въпреки че цари кървав хаос!
  
  Елфия е родното място на Сварог,
  И тя освети пътя за елфинизма ...
  Пионерите не се нуждаят от зъл Бог,
  Врагът няма да може да ни свие в юмрук!
  
  Имаме готин танк с наклонена броня,
  Толкова е лесно за орките да не пробият,
  С любов към Лада, благородна девойка,
  Да превърнеш хищника в игра!
  
  Elfskva бойни хора защитавани,
  И тогава имаше великият Елфинград ....
  Скоро ще видим елфинизма,
  Минете през Орклин познайте парада!
  
  Да, Елфинград се гордее с тази дума,
  Ние сме боси пионери в снежна преспа...
  Ще счупим рога на глупава крава
  И ще закараме Orctler направо в ковчега!
  
  Знай, че Отечеството никога няма да се огъне,
  Импулсът й не може да бъде обуздан...
  Нека слънцето грее над Елф завинаги,
  И коварният крадец ще бъде смазан!
  
  край Елфинград ,
  Успяхме да спрем оркшистите...
  Елфите имат такава наглост, нали знаеш,
  И враговете ще отидат само нули!
  
  Елф можеш да летиш до Марс,
  И създайте различни величия ...
  И разбира се всичко ще бъде много готино,
  Въпреки че животът е крехък като копринена нишка!
  
  Духът на елфите не знае в битките на бариерата,
  Той има силата на Перун ...
  Чакаме награди от боговете,
  И стихията свети, повярвай на руната!
  
  По какъв начин духът на елфите не познава поражение?
  Повярвайте ми, той може да смаже всичко ...
  Ние, пионерите, толкова много искаме отмъщение...
  Непобедими, като армията на Отечеството!
  
  Почти спечелихме
  Нека бъде светлина в славата на елфинизма...
  Нашите деди са се борили за Родината,
  Скоро ще срещнем радостта и зората!
  
  Без родина няма живот за пионерите,
  Искат да се бият за нея...
  И какво искате зли господа?
  Трябва ли да осигурим робски живот?
  
  Не, фюрерът ще отведе елфите в робство,
  Ще го смачкаме като кукла...
  В крайна сметка елфическите рицари могат да се бият,
  И златокрилият херувим е с нас!
  
  Няма лица на нашата Родина под света,
  Пламтящ като най-ярката звезда...
  Ти стана идол за мен,
  Никога няма да се разделя с теб!
  
  Аз съм пионер и босо момче
  Това с гола пета се втурва през снега ...
  И някъде бяло, сладко зайче скача,
  Кой ще счупи рога на врага!
  
  Пионерът в битката на съмнението не знае,
  Той не е клоун, но знаете терминатора ...
  Свирепи орки ще дойдат, вярвай в отмъщението,
  И ще има елфинизъм светъл рай!
  
  Как ще дойде, знайте ерата,
  В която всеки войн от яслата...
  Бори се до последния си дъх
  За да бъдете унищожени, познайте свирепия злодей!
  
  Звездите на елфинизма блестят ярко,
  Ерата на светлината, няма по-красива в света ....
  Ще смажем игото на вярващия оркизъм ,
  А Orctler ще бъдат елфите за вечеря!
  
  Вярваме, че такива стоманени резервоари,
  Че черупката им на пантера няма да проникне ...
  Да размахаме йод в раните на нашето момче,
  И отново пионерът смело се втурва в битка!
  
  Е, на оркшистите им беше трудно,
  Те не мислеха, че можем просто да спечелим.
  Виждаме елфинизъм познат от мили,
  И на шега ще можем да разбием Оркмахта!
  
  В името на нашата могъща родина,
  Горд пионер тръгва в атака...
  Въпреки че облаци надвисват над Родината,
  Нека дадем печеливш пример за всички!
  
  Повярвайте ми, врагът няма да спре мечтата,
  Ще победим всички орки отново...
  Няма да има зло, вярвайте, че царувате на трона,
  Ще създадем нов световен ред!
  
  Всичко ще бъде наред, в Отечеството знаят
  Аз съм момче, но в битка като Робин Худ,
  В началото само драсках по бюрото,
  И сега много дори вярвам готино!
  
  Elfia може да нанесе щик на оркшисти,
  Тя ще победи всяка армия...
  И пионерите живеят под елфинизъм ...
  Все пак нашето приятелство е силен монолит!
  
  В нищо няма да отстъпим на орките в битка,
  Можем да победим враговете, като се шегуваме...
  И така бием орксистите с тояга,
  Виелица бучи, върти сняг във вихри!
  
  Елфът не познава орксистите, познай милостта,
  Тя е непобедима силна...
  Те ще получат сабя здраво във врата на копелетата,
  И Сатана ще бъде унищожен!
  
  Не вярвайте, че Orcler е непобедим,
  Въпреки силата на ада, помислете за всичко, събрано ...
  Когато народът и партията са единни,
  Хората от нашия оркмахт се разкъсаха на парчета!
  
  Елфия е известна от векове като светица,
  Тя счупи тигрите като метал...
  Разпръснати от край до край,
  Само млад човек е мечтал за такава държава!
  
  Спечелихме като гиганти
  Насечените противници познават с меч ...
  Ние сме леки елфи, ние сме непобедими в битки,
  Ще победим противниците на Отечеството!
  
  Повярвайте ни, нищо няма да ни спре
  И вие ни знаете, нищо няма да спечели ...
  Ще погребем плешивия фюрер,
  Имаме остър меч и стоманен щит!
  
  В цялата вселена няма по-красив Елфи,
  Ще има ера на светлина за векове...
  Всички поколения ще бъдат мир и щастие,
  Отечеството има нужда от твърда ръка!
  
  Така че, когато играете Orklin,
  Да размажем оркмахта като пепел в кръв...
  Това ще бъде времето на границата на рая,
  А заедно с Лада любовта царува!
  Капитанът е толкова готин, пее със сладкия си глас. И наистина е очарователно и в душата тече ручей.
  Виконтесата каза с усмивка:
  - Да, тази песен ни помогна много!
  Наистина, гарваните изпаднаха в ступор и паднаха зашеметени, сякаш бяха раздвижени с тояги в мозъка, а може би и с нещо по-тежко.
  Момичетата, разбира се, въоръжени с мечове и брадви, много известно насякоха орките. И техният удар беше страхотен и стрелите нокаутираха мечките с голяма ефективност. Нито, разбира се, воините не можеха да не използват катапулти и балистите. И изхвърлиха големи казани с горима смес, олио и спирт. И изгорени орки като колбаси.
  Гъливер облиза устни и отбеляза:
  - Много апетитно! А миризмата на изгоряло месо е наистина вкусна!
  Виконтесата намигна на колегата си и изчурулика:
  Агнешкото месо е много сочно
  Клубът за момичета е много мощен!
  Войните го взеха и отново от алените зърна на гърдите бяха издълбани със смъртоносна светкавица.
  И толкова много зли орки горяха и горяха. Това са истинските постижения на армията на светлината.
  И боси, красиви момичета.
  Гъливер изсъска:
  - Това е моята муцуна! Ще има дузпа, ще има дузпа!
  Ето такава агресивна странност се оказа.
  Е, защо не го вземете и момичетата не викат:
  Зъл орк пълзи по скалите,
  Удряйте го с напалм!
  Нямай милост към орките
  Убийте всички копелета!
  Как да смачкаме дървеници -
  Горете като хлебарки!
  Виконтесата изписка, намигайки със сапфирените си очи.
  - Това е необикновен чар!
  Гъливер й намигна в отговор и изчурулика:
  - Нека бъде светлина
  Не съм бил в рая...
  Ще дойде зората -
  И разбира се, че ще отидем в рая!
  Виконтесата се засмя и отбеляза:
  - Да, разбира се, да вървим. И пак ще дойдем!
  Момчето капитан намигна на партньора си и запя:
  Щях да отида до небето, щях да отида до небето
  Тук бях, но там ме нямаше!
  И детето терминатор хвърли смъртоносна сила и много компактно грахово зърно смърт към враговете на орките.
  Тя летеше и се втурна, разпръсквайки врагове във всички посоки. И орките обърнаха глави.
  Виконтесата излая:
  - Phasmagoria - най-висок стандарт!
  Гъливер изръмжа:
  - Правилно е! Дайте демокрацията по дяволите с царизма!
  Момичето се изкиска и отбеляза:
  - Царят трябва да е в главата, а не на трона!
  А сапфирените й очи блестяха като звезди. И се оказа доста красиво.
  Момчето изкрещя:
  - За нов, справедлив свят!
  Виконтесата отбеляза:
  Във Вселената бушува война
  И колко можете да страдате ...
  Сатаната се освободи
  И започна да убива бясно!
  Гъливер изръмжа:
  - Да, така беше! Единственият въпрос е кога? Винаги е имало убийства!
  Момичето кимна.
  "От времето на Каин, имаш предвид?
  Момчето отговорило:
  - Първото убийство беше в човешките мисли! Дори когато Адам не е бил създаден, а е съществувал само духът му!
  Виконтесата попита с усмивка:
  - Мислите ли, че душата е била вечна?
  Гъливер кимна енергично и тропна с детски бос крак:
  - Най-вероятно е така! Във всеки случай, Господ Бог духна в човека с дъха си и го насели със своята вечна, безсмъртна, винаги съществуваща частица!
  Момичето запя с усмивка:
  Обичай Господа с душата си
  Нека Исус да бъде с теб...
  И ако искаш момче в рая,
  Мечтайте само за Христос!
  . ГЛАВА 20
  Олег Рибаченко - това вечно момче тичаше босо от Санкт Петербург през Сибир през Урал. По пътя той трябваше да пресече много реки. Някои от тях са големи и много дълбоки. Самото момче хващаше риба и нейната сурова риба с голи ръце и пръсти на краката си. Освен това яде ядки, шишарки и трева. Въпреки че момчето ускори до триста километра в час, пътуването беше дълго. Понякога самото вечно дете правеше обиколки, а пътища няма. Както и да е, след като преодоля река Лена, младият войн я взе и заспа. И той мечтаеше.
  Момчето Гъливер беше отделено от другите моряци. Тези, които също станаха деца, бяха изпратени в отделна барака, където трябваше да бъдат разпределени на различни тежки работи. И вечните момчета трябваше голи и боси да влачат кошници, пълни с камъни, в кариерите и да режат камъни с чукове и кирки.
  Такава е съдбата на робите. Но Гъливер имаше малко късмет. Виконтесата обаче заповядала да го впрегнат в колелото и го накарала да върти воденичния камък, в който зърното се смилало на брашно. Работата е тежка, но на слънце. И поне бански са ви оставили. Други момчета са в кариерите и са напълно голи за икономия и понякога не виждат слънце с месеци, бити са с пръчки и камшици, носят вериги и спят на камъни. Още повече, че усещат вонята в мините от различни изпражнения и димящи факли.
  И така Гъливер все още работи на слънце и чист въздух. И момичето виконтеса върви до него. От време на време удря с камшик по голия гръб на момчето и пита ухилен:
  - Е, как? Този път си щастлив!
  Гъливер отбеляза философски:
  Човек предлага, а Господ разполага!
  Момичето тропна с боси крака и отбеляза:
  - Демагогия! Въпреки че си върна младостта и отново в детството и е страхотно!
  В тялото на дванадесетгодишно момче наистина се чувстваш много бодър и бодър.
  Въпреки че босите ви крака пробиват остри камъни, те са толкова втвърдени, а момчето е толкова кораво, че усещате само приятно гъделичкане.
  И почти никога не се чувства уморен.
  Така че момичето иска да поговори с него. Какво друго можеше да направи? Нито телевизията, нито радиото, да не говорим за игри и интернет, не са измислени, така че няма с какво и няма кой да се забавлява.
  Виконтесата попита с усмивка:
  - А когато бяхте в царството на великаните, не се ли смущавахте от дребния си ръст?
  Гъливер отбеляза:
  - За прост човек не съм малък. И дори над средния ръст. Но ако трябва да бъда честен, разбира се, ако дори малко момиченце е много по-голямо от вас, това е неудобно!
  В отговор - смях. Тогава камшикът удари момчето доста болезнено по голия му мускулест гръб.
  Гъливер се засили. Все пак, разбира се, хубаво е да си вечно млад, но когато си роб, не е особено хубаво. Но за други моряци, които са станали деца, е още по-трудно. И, разбира се, не трябва да приемате, че сте най-нещастното дете на света. Тук слънцето грее, голо, мускулесто тяло духа приятен, свеж бриз. А какво да кажем за момчетата в миризливите мини, където страдат от преумора?
  Гъливер попита момиче от знатно семейство:
  Защо не ни продадоха на търг?
  Виконтесата отговори с усмивка:
  - Пристигна нов план за разширяване на мината и има спешна нужда от работна сила. Когато мината е изчерпана. Може би ще бъдат пуснати на търг. Защо искаш да стоиш гол на подиума и да усещаш ръцете на момчета и момичета, които ще опипат тялото ти и ще сложат пръсти в устата ти?
  Гъливер се почувства отвратен и не каза нищо. И виконтесата го удари отново
  камшик. На гърба има червена ивица.
  Момичето тропна с бос крак. Тя изглеждаше комично - луксозна рокля и боси крака, като робиня или обикновена.
  Въпреки това тя написа в Туитър:
  - Ти си просто моето нещо! И се радвай, че съм твоя любовница! И тогава мога да те продам на орките! И ще бъде много по-лошо!
  Момчето Гъливер беше изненадано:
  - Съществуват ли орките в действителност?
  Момичето кимна с глава в знак на съгласие.
  - Със сигурност! Какво не знаеше?
  Бившият капитан, станал дете, искрено отговори:
  - Мислех, че са просто приказни създания!
  Виконтесата се засмя и отговори:
  - Е, всички имаме някаква приказка! И тогава няма какво повече да отнемате и да не добавяте!
  Гъливер пееше:
  Вярвам, че с приказка хората не казват сбогом,
  И верните приятели ще останат завинаги!
  Момичето го взе за сетен път и се засмя. Въпреки че - не е прилично да се смееш непрекъснато.
  Засега Гъливер мълчеше. Спомни си, че е страшно да си сред великаните. Дори котката е опасна за вас, но как една маймуна едва не го уби. Тогава той беше в беда. Въпреки че покривът над главата му беше пълен и в луксозни, макар и дебели дрехи.
  Но особено сред гигантите е неприятно да няма жена до себе си. Вярно, сега той е в тялото на дете и изглежда няма особено желание. Но все пак скучно...
  Гъливер изпя своя романс;
  Над бездната в навечерието на ада-рая,
  Искам да получа милост от Бога!
  Ще се обърна към него, горя с душата си,
  Точен въпрос: умри или живей!
  
  Удар от мълния показа зло,
  Тази воля на рожба на черни мисли!
  И омраза, разкъсваща сърцето ми,
  Какво вълнува моя бунтарски ум!
  
  Мога да се гордея с моя любим
  Отървете се от палача на веригите!
  Нека светиите се радват в храма на лицето,
  На тях ще посветя молитва от ужасни дни!
  
  Нямам нужда от чуждо величие,
  Сплетох къдриците на моя любим!
  Загиваме пред Всемогъщия само двама,
  Архангелът вдигна меча си, металът блесна!
  
  Казах на момичето: ще бъдем заедно,
  Живейте дълго и щастливо под слънцето!
  И да защитиш красотата е въпрос на чест,
  За да не угасне звездата във вечността!
  
  Така че познавайте ароматите на небесните колиби,
  Не мога да заменя сладката целувка!
  В прегръдките на ласки приказни прекрасни,
  И не ме интересуват светските бури!
  Гъливер изпя хубава песен. И забавно и игриво в същото време.
  И докато той пееше, орките наистина се занимаваха с грабежи. По-специално те измъчваха едно пленено момче по темата къде е отишъл Маркиз дьо Сад.
  За орките беше изключително трудно да заловят този воин и магьосник едновременно.
  Момчето изглеждаше на около дванадесет години, въпреки че всички на този свят изглеждат като деца, независимо от възрастта, за начало започнаха да го бичуват, като го връзваха за кози.
  Момчето изстена тихо и стисна устни. Но той не пожела да разкрие нищо.
  Дълго го бият, докато светлата глава на момчето се залюля, падна настрани.
  Оркът наплиска леденостудена вода от кофа в лицето му. И младият войн дойде на себе си.
  Орк изръмжа:
  - Говорете!
  Момчето изсъска в отговор, едва си поемайки дъх:
  - Аз няма да кажа!
  Палачът отново ударил момчето. Той потръпна.
  Старшият орк отбеляза:
  - Би било необходимо да изпържи петите му с искра!
  Орките са доста мрънкащи!
  И тогава един от тях се качи до камината и запали факлата. Момчето, почти голо и насечено цялото с ударите на камшика, изглеждаше жалко и трогателно. Голите му кръгли пети стърчаха и изглеждаха безпомощни и розови като на дете.
  Огънят с хищния си език хищно облиза подметката на детето. А момчето как да изкрещи, от адска болка. И пламъкът изгаряше болезнено краката на момчето.
  Вечното дете ревеше и се дърпаше неистово, но въжетата бяха много здрави.
  И орките се смееха диво на агонията на момчето. И миришеше много апетитно, на скара.
  Гъливер, за щастие, не видя това. Иначе наистина щях да изрева от досада.
  Виконтесата отново удари момчето с камшик и попита:
  - Искал ли си някога да станеш поне някога в живота си Всемогъщ като Бог?
  Момчето капитан кимна.
  - Понякога ми се искаше... Въпреки че понякога си мислиш, какво може да се направи за хората, за да бъдат щастливи с теб?
  Момичето отбеляза:
  - Превърнете например всички такива при нас в деца!
  Гъливер поклати глава.
  - Да станат например момчета и момичета на двайсет години, мисля, че практически всички хора биха се съгласили с охота. Но за сметка на децата имам големи съмнения! В края на краищата в детското тяло не можете да се насладите на правенето на любов!
  Виконтесата се изкиска и отбеляза:
  - Е, някак си не сме много разстроени от това. Имаме деца, донесени от дракон. И решава всички проблеми! Разбира се, има известен страх от смъртта. Хората вярват в безсмъртната душа, но никой не е доказал съществуването й! И вие също!
  Гъливер сви рамене и отбеляза:
  - Има християни, които не вярват в безсмъртната душа. Те буквално разбират думите: душата, която греши, да умре. Въпреки че библията казва, че хората вече са мъртви в очите на Бог!
  Момичето се изкикоти и отговори:
  - Глава зеле! По-точно, за религията може да се спори много дълго и безсмислено.
  По-добре изпейте нещо смешно!
  Гъливер взе и запя;
  В оформлението на подземния свят няма дреболии,
  Всяко извинение за дявола е като кука.
  Ако няма благодат в света Господен,
  Това означава, че басейнът на ада не е далеч!
  
  В крайна сметка злото толкова обича света,
  Като острови без компас на доброто...
  Въпреки че се пее героизмът на доблестта -
  Всъщност Царят на Вселената е Сатана!
  
  Жестокото в този свят успява,
  Който не знае жалост е кралят!
  Има капани под палмата дори в рая,
  Къде е доброто? Нищожната му нула!
  
  Всяка вяра може да бъде покварена
  Всяка слава мирише, познавайте примката ...
  Влечугите съскат коварно в пясъчника -
  И искам да озаря света с мечта!
  
  Стремете се към светлината, но се реете в тъмнината,
  Лов за даряване, но празен джоб!
  Ако не искаш да живееш като нещастен папагал,
  Отидете на подлост, хитрост и измама!
  
  Отвратително е дори да живееш под слой слуз,
  Къде без покривна опора - нито стъпка!
  Душите се втурват като сокол на високо,
  Но плътта е в блатото, мечът свети на врага!
  
  Как стана така, че щастието избледня?
  И защо злото царува навсякъде?
  Бог няма ли достатъчно сила?
  Така че всички винаги са добри?
  
  В крайна сметка човекът не е създаден от фанатик,
  В края на краищата във всяко сърце има извор от любов ..
  Защо хората не знаят как да мерят
  А щастието се гради само на кръв?!
  
  За съжаление не можете сами да намерите отговора.
  Така че това е нещо ужасно в света от века ...
  И демоните ти правят ужасни физиономии,
  И май Господ е забравил хората!
  
  Но не вярвам - злото не е всемогъщо,
  Просто трябва да стиснете волята в юмрук!
  Тогава импулсът, водещ към ада, ще изчезне,
  И между нас ще има мир и хармония!
  Гъливер пееше толкова красиво и с чувство. И песента му трябва да се отбележи добра.
  Междувременно орките бяха опекли добре петите на момчето, но нищо не бяха постигнали.
  Уви, това е огромен проблем.
  След това започнаха да измъчват момичето. Първо я вързаха за кози и я удряха по босите й пети с въртележка.
  Момичето крещеше от ужасни болки, пъшкаше, извиваше се, но пак не даваше полезна информация.
  Мъчението се проточи малко... Като видяха, че пръчките не работят, орките подпалиха огъня и отново замириса на изгоряло.
  Да, това са лоши чудовища и палачи.
  А Гъливер междувременно взе и запя, отново хубава песен;
  Въображението ми порази
  Всичко стана светло, сякаш през октомври!
  И ние забихме вилата в страните на злия демон,
  И ще бъде толкова красиво на Земята!
  
  Такива звезди в нашата вселена -
  Някои са рубини, а други са диаманти!
  Ние събираме данък от нечестивите -
  Удар като с чук и то не във веждата, а в окото!
  
  Витрини където квазари
  Сияйният хиподрум блести!
  В душата ми зейват рани -
  Сякаш в него е станал голям погром!
  
  Къдри като къдрици на комета,
  Овце свети - млечният път свети!
  За безсмъртни дела възпяти,
  В слава завинаги да бъде Дус!
  
  Какво може да направи тъжен човек?
  Пусни една сълза от сините очи...
  Когато всичко наоколо е сиво, това е отвратително,
  Когато очаквате гръмотевична буря през юни с надежда.
  
  Опънете нещастни устни с усмивка -
  Разберете, че светът не е зрънце в гората.
  Момиче веднага, оголи зъбите си към теб,
  Ще сбъдне мечтата ви!
  Ето такива забавни песни се оказаха както за момчето, така и за момичето.
  Виконтесата обаче каза с недоволство:
  - Не! Песните са страхотни, разбира се! Но да имаме и крилати поговорки, за мисли в живота!
  И Гъливер го взе и започна да говори като ранен папагал;
  Голият крак на жената след време ще сложи всеки ботуш в галош!
  Мъж, който често гледа голи женски крака, седни в галош!
  Гол женски крак, добре забит под петата и идеално седи в галош!
  Мъж е готов да се обърне наопаки, за да откъсне обувките на момиче!
  Можете да обърнете всеки ботуш навътре с гол женски ток!
  Босите крака на жената ще обърнат всеки мъж с главата надолу, дори и да е последният ботуш!
  Ако искаш да обърнеш мъжа отвътре, събуй си обувките, ако искаш да го сложиш в галоша, разголи петата си!
  Защо детството е босо, защото бос женски крак кара мъжете да губят главата си, като момчета!
  Желанието да види жена гола кара мъжа да се обръща с главата надолу!
  За да събуеш една жена, първо трябва да я обуеш!
  След като се съблече в точното време, бизнес жена ще откъсне три кожи от мъж!
  Жена, която се разголи навреме, няма да стане бос и старателно обут мъж!
  Боса жена ще обуе мъжа и ще го сложи в галоша, и ще го обърне наопаки, и ще го направи последен бос!
  Човек прилича на гибон, само че за съжаление по-често по интелект отколкото по потентност!
  Човекът има магарешки инат, честолюбие на лъв, но реално е козел!
  Мъж за жена е като помия за крава, не можете без него, но е отвратително да се приближите!
  Общото между мъжа и тоалетната в женската стая - това, че жените блеят само на мъжете!
  Жената е хитра лисица, която може да погълне всеки лъв като заек!
  Една жена има нужда от мъж като момче за бичуване, ако не бие мъж, няма да има живот!
  Една жена има нужда от мъже като рога на прасе, само шуба, дарена от мъже, е скъпа!
  Не всичко е злато, което блести, не всичко е съкровище, което заслепява!
  Но котка в джоба все още е по-добра от лисица в палто от овча кожа!
  Най-силният лъв може да бъде държан на каишка от хитра лисица!
  Дори със силата на котка, можете да победите лъв с хитростта на лисица!
  За да не си кълвач, не брои гарваните!
  По-лесно е да накараш врана да пее като славей, отколкото политик да изпълни предизборни обещания!
  Да спориш с политик, че да броиш врана и да си последен кълвач!
  Лисицата няма най-големите зъби сред животните, а най-много жертви сред хората!
  Неканен гост е по-лош от прасе в джоба!
  Ако си умен с цепеница, тогава ще работиш здраво като татко Карло и няма да намериш златния ключ!
  Ако не искаш да учиш като Пинокио, ще си останеш дънер за цял живот!
  Ако сте находчив като Пинокио, тогава умът изобщо не е записан!
  Умът е като на дънер, който като Пинокио тича на театър вместо на училище!
  Заравяйки злато в земята, вие ставате гражданин на страната на глупаците!
  Ако заровиш златните си таланти, ще загинеш за една медна стотинка!
  Златните планини от сребърни речи не струват нито стотинка!
  Ако един политик му изкара акъла, избирателят отива на вятъра!
  Изкусен занаятчия може да направи Пинокио от трупи, но който е попарен с ума и със златен ключ ще се скита в блатото!
  За да узрее народът за демокрация, той се нуждае от слънцето на свободата и в мрака на деспотизма, той ще остане завинаги политически зелен!
  Скъпи ботуши, жена копае с бос крак!
  Един политик често тормози, за да сложи хомот на избирателите!
  Политик петел мачка избирателите като кокошки!
  Политикът мечтае да яхне бял кон, за да сложи хомот на избирателя!
  Лисицата е малка със зъби и като иска да ги погълне, обикновено ги крие!
  Политик, който много говори за човещина е типичен човекоядец!
  И мечка може да бъде приспивана със сладки като мед речи!
  За алкохолика горчивата водка е по-сладка от меда!
  Шивачът ще излъже и няма да се изчерви, политикът ще се "изчерви" и ще излъже!
  Една жена, събула обувките си, облича мъж, до нивото на скитник!
  Войната няма женско лице, а физиономия, която привлича търсачите на силни усещания!
  Жената е гълъб, който се захапва в човека кълвач като хвърчило!
  Жената винаги има седем петъка в седмицата и без неделен подарък от брачен дълг винаги има почивен ден!
  Бог не е всемогъщ във всичко, той е безсилен да спори една жена!
  Въпреки че Бог е всемогъщ, той не е в състояние да затвори устата на една жена и да спре политиката!
  Политикът няма съвест, жената има чувство за мярка, а жената политик има всички чувства без мярка!
  Жената е цвете, бодлива като роза, но сладкият й аромат привлича кози и търтеи!
  Избирателят изпада в детството, гласувайки за омразните стари дъбове с хралупи!
  Руският войник може да бъде накаран да се срути като скосен дънер, но не и да бъде поставен на колене, а да се тресе като трепетлика!
  Ако не искаш да спазваш военна дисциплина, ще извиеш гръб като пленник!
  Има много мръсотия в нашия свят, само редки принцове в него!
  Езикът на политика е дълъг, но да свърши това, което е изтръгнал - ръцете са му къси!
  Политикът бърза да обещава, бавно изпълнява, иска милостиня и прошка за измама!
  Когато една жена няма достатъчно обувки, тя обува мъжа бос!
  Жената е преди всичко лисица, която иска да хване лъв с ласо, но обикновено магаретата се хващат за ласото й!
  Жената е пиле, което обича златни яйца, носейки само загуба на носителя им!
  Жената е пиле, само тя може да носи златни яйца на онзи мъж, който е истинска лисица!
  Истинска лисица и петел ще ви накарат да снасяте златни яйца!
  Ноктите на лисицата не са на лъва, но тя ще откъсне три кожи от царя на животните!
  Който не е лисица с ума си, не е и лъв!
  Жената лисица е в състояние да убеди всеки мъж, че е лъв, който се размножава като обикновено магаре!
  Жена лъвица само с лисичи ум и вълча хватка!
  Лъвът не е този, който реве, а този, който къса много зеленина!
  Когато един политик не е лисица, три кожи му дерат и му слагат яката!
  Един политик има широк задник да седи на два стола, но има широта на душата само на думите!
  Танк е пробит със снаряд с ураново ядро, политик си проправя път към върха без сърце, но със златна кесия!
  С боси крака една жена може да доведе милиардер в бедния квартал на разрухата до нивото на скитник!
  Политиците обожават, а босите крака на жените и избирателите да обуват!
  Политикът събува жените и обува мъжете!
  Политикът иска да разголи женските крака, а да обува мъжете до ушите!
  Политици искат да съблекат жената в леглото, а мъжете да обуят до урните!
  За един политик босият крак на едно момиче повдига достойнството, но рейтингът се вдига, подковавайки избирателите!
  Политикът има боси жени в главата, а избирателят му е тъп ботуш!
  Политикът обича съвсем необлечени жени и напълно обути избиратели!
  Една жена, която изхвърли обувките си навреме, ще подкара политика под петата, дори и да е опитен ботуш!
  Политик, когото една жена може да забие под петата с бос крак, глупави ботуши!
  Обичайте голи женски крака, но не бъдете филц!
  Колко са грозни босите крака на жените, отвратително е да ги оставяш да те карат под петата!
  Възхищавайте се на босите крака на момичетата, но не им позволявайте да ви обуят като филц!
  Голите женски крака ще направят пълни ботуши от политик, който е свикнал да подковава избирателите!
  Една жена, събувайки обувките си, може да постави на коленете си не само филц ботуш!
  Ударът от жена е по-силен, когато тя го събуе, събувайки обувките си!
  Политикът е кръгъл филц, ако го забиват под петата босите крака на жените!
  В босите крака на момичетата има такава сила, че тя ще забие най-опитния ботуш под петата и ще обуе старателно най-закоравелите филцови ботуши!
  Ето как Гъливер създава крилати поговорки.
  Момичето изкрещя:
  - Прекрасно! Твоите думи са просто супер и хипер !
  После тропна с бос, изсечен крак.
  Орките другаде бяха потънали в мисли. Заловените момче и момиче не дават информация!
  И в същото време дори пръчките бяха безсилни. И препичането на боси пети не им развърза езиците.
  И какво да правя? Орките не са много креативни в изтезанията. Е, може би опитайте да се разклатите на стелажа?
  Така че орките прибягнали до това лекарство. Те взеха момчето, извиха му ръцете и го вдигнаха на стойката по-високо. Момчето стенеше и хриптеше. След това го пуснаха, а момчето рухна. А на самата повърхност въжето се опъна и детето изпищя от адска болка.
  А орките се смеят като прасета грухтят.
  Ето я фирмата...
  Гъливер пееше в отчаяние;
  Моя родина, мрак на вселената,
  Брадва на адски сили надвисна над теб!
  Той изведнъж стана всемогъщ - ужасен Сатана,
  Простря ръка над цялата вселена!
  
  Ние нямаме Земя, само един Тартар -
  Мрак пламти от изгарящ, подъл мрак!
  Мислех, че просто шут - извиках глупости,
  И сега целият свят е под петата му!
  
  Но живота на Отечеството не можеш да пресечеш,
  Да победим, орди и тълпи!
  В края на краищата той е могъща елфска мечка,
  Главата на фюрера - казва, ще я сваля!
  
  Колко трудно е за нас, ако врагът е силен,
  Ако има ход в резерва...
  Вампир реве под луната от облаците,
  Иска да ни тури под резачката за сметка!
  
  Духът на елфите е такъв, няма окови,
  Твърдост и любов в една душа!
  По-добре не се бийте - вие ще бъдете целите,
  И с любимия рай дори в хижа!
  
  Бъдещето на света е всеки демиург,
  Можете ли да изваяте щастие за векове
  Но дойде бандит, дори много готин,
  И сега мечтата гори като катран!
  
  Но има надежда, тя има голямо значение,
  Че Господ ще дойде - да съди фюрера!
  Ти си много лек - човешка мисъл,
  Макар и понякога тънки, нишки от копринен конец!
  
  Ще има нов свят, в който всеки е свободен
  Където някой от нас е планински човек!
  И идва времето на промяната,
  Изгони от вените ми, ти си инстинкт на крадец!
  . ГЛАВА 21
  Гъливер пееше толкова интересно. На това момче не му е писано да стане възрастен. Но кой показа, че не е лошо да си дете. Дори босите ви крака да стъпят на остри камъчета, това не ви боли, а дори гъделичка.
  Момичето се изкиска и изчурулика:
  - И ти си добро, и много готино момче! Колко хубаво трябва да е да си дете!
  Гъливер запя с радостна усмивка:
  Казвам
  твоите мечти,
  Споделете мечтите си с мен...
  Бъди себе си
  И отворен
  В детството вратата - към спомените ...
  
  Искам
  Ще те заведа в градините
  Където цъфти череша
  И вашите думи няма да бъдат излишни там,
  Ще видиш -
  Ние сме пораснали
  И забравих местата, където
  Върбите ни галят с плитките си...
  Спомняте ли си - искахте да отидете в космоса?
  И всички искаха да станат капитани ...
  Всичко това е в нас -
  ранно лято, паркове,
  Топки, захарен памук -
  Рожден ден на брат...
  Съседът на двора на щастието Антон -
  Цял ден на езерото, в девет - у дома ...
  Кой ми открадна времето?
  И наоколо - всичко изведнъж стана сиво ...
  Къде отиде ветрецът
  морски пясък,
  Веранда с грозде и това
  Целувка с градушка от емоции -
  Трябва да се върна!
  искам да кажа
  Където няма сълзи
  И къде се смяхме -
  Под порой от летни гръмотевични бури...
  
  Казвам
  твоите мечти,
  Споделете мечтите си с мен...
  Бъди себе си
  И отворен
  В детството вратата - към спомените ...
  
  Често сънувам тишина! ..
  Тя е една
  Скитане по дворовете
  От паметта на изгубените!
  И тогава изглежда
  Какво има дори
  Не в пететажни сгради небоядисани!
  Ние сме по-стари...
  Отгоре на покрива сажени
  Тези замъци от мечти -
  Техните кули...
  Толкова неприятно по-близо
  Толкова студено с нас...
  И мечти
  Спрете да бъдете оцветени
  И миришат на стомана!
  Иска ми се да знаех как да ги оставя...
  Където
  Да седнем на клепачите си?
  Къде са тези Ермитажи ?..
  А къде е приятелят Миша?
  И кой е сега
  Говорете за Цой
  А неговото размразяване?
  Балове на клюкарски баби
  С торбички на шнур
  Безсмъртното "Може би" е наше,
  Ризата на Костя е незаменяема,
  От Турция
  конска опашка, заплетена от шеги,
  Първите впръсквания
  Фургони, огради...
  Усещане за очакване на чудо
  Неговото постижение е студено -
  отнякъде
  От купчината неизвестни -
  от детството,
  Дайте да погледна!..
  Небето е мастилено
  Прахът на звездите зове
  Полетете
  Мистерията на сънищата
  На пълна неизбежност
  Смесени чувства от миналото...
  И времето едва ли ще се промени
  Тези петна от стремежи -
  Прегърнете необятността
  затворник
  Така че не ставайте извън него -
  Коварно възрастни
  Егоист...
  И следователно има смисъл -
  Търся смисъл...
  
  Казвам
  твоите мечти,
  Споделете мечтите си с мен...
  Бъди себе си
  И отворен
  В детството вратата - към спомените ...
  
  Казвам
  твоите мечти,
  Споделете мечтите си с мен...
  Бъди себе си
  И отворен
  В детството вратата - към спомените
  Момчето пееше с удоволствие, въпреки факта, че в същото време трябваше да бута тежко колело, като товарно магаре. И това беше неговата сериозна и много продуктивна работа.
  Момичето виконтеса тропна за кой ли път с босото си малко краче и изчурулика:
  - Страхотно! Ядеш страхотно! Красив ли е Ермитажът в Лондон?
  Гъливер отвърна с усмивка, издувайки розовите си, великолепни, детски бузи:
  - В Лондон Ермитажът е най-добрият и най-богатият в света!
  Момичето се изкикоти и отново удари момчето с голямо удоволствие с камшик. На голото си тяло имаше червена ивица.
  Виконтесата попита с усмивка:
  - Харесва ли ти?
  Момчето кимна и изскимтя.
  "Може би ще пеете по-добре, отколкото да биете дете?!
  Момичето кимна и голият й, загорял, изящен крак отново тропна:
  - Страхотно е и ще пея!
  Гъливер туитна:
  - Пей цвете, не се срамувай!
  Виконтесата, подскачайки нагоре-надолу, започна да танцува, пеейки;
  Карах в детството
  Не ме следвай.
  Виждам, че всички тук се забавляват, война.
  само за нея
  Само за теб
  война.
  Тук няма място за деца
  За възрастни - бой.
  Остани с нея
  Не ме следвай.
  само за нея
  Само за теб
  война.
  И там е добре
  Там сядам на гърнето.
  И там е добре
  Там сядам на гърнето.
  
  Няма нужда от пари:
  Цирк и близалки
  Има млечен бряг
  Коне на вратовръзка
  само за мен
  само за коня
  Водя.
  Пастила, люлка,
  бели лъкове,
  сладка бисквитка,
  Мечтите на мама.
  само за нея
  Само за мен
  Те идват.
  И се чувствам добре
  Там сядам на гърнето.
  И се чувствам добре
  Там сядам на гърнето.
  
  Господи, защо съм тук.
  Отново
  Бягай, победи
  разкъсвам със зъби -
  само за мен
  Само за теб
  Сега.
  Господи, помисли
  Какво да ни пишат
  искрени редове,
  Просто разкъсай душата си
  трудно за теб
  трудно за мен,
  Вярвай ми.
  Добре добре
  Децата сядат на гърнето.
  Добре добре
  Децата сядат на гърнето.
  Ето една прекрасна песен, изпята от едно момиче. И е просто страхотно, и страхотно! В ковчега да видиш едновременно плешивия фюрер!
  Момичето се изкикоти и намигна на колегата си.
  Гъливер се съгласи с нея:
  - Ти си прекрасна и просто супер!
  Е, какво друго има да се каже и за какво да се говори? Поне пей, поне грачи.
  Е, добре, всичко беше много набързо и приятно.
  Междувременно орките, без допълнителна пауза, започнаха да разтърсват момичето на стелажа. Което изглеждаше много готино и по свой начин изключително смешно.
  Как да не пееш тук?
  И Гъливер пак ще пее;
  Аз съм момче, родено в свята земя
  Който се нарича безграничната Елфия...
  И няма по-добро място, знай на цялата земя,
  И както и да питаш Бога в люта вяра!
  
  Но той е роден пламенен атеист, да знаете
  В един циничен, в този двадесет и първи век...
  Исках да построя прекрасен рай със собствените си ръце,
  Къде боговете биха станали самите хора !
  
  Но сега попаднах в двадесетия бурен век,
  И трябваше да се бия с момчето там ...
  Нека бъде възхвален подвигът на рицаря Елфи,
  Ние, английските бойци, знаехме как да се бием!
  
  Нашата смелост живее в младото сърце,
  И кръвта ми кипи бурно във вените...
  Victories отвориха неограничен акаунт,
  Борим се диво момчета ден и нощ!
  
  За славата на нашия доблестен Елфи,
  Коя благодат ще даде на Лада ...
  Можем да гребем ревностно с гребла в Едем,
  Ще получим неограничена награда!
  
  Ето нашата вяра и могъщият бог Сварог ,
  И светкавицата, която самият Перун хвърля ...
  За нас вечният Род ще подпише клетвата,
  И победата ни очаква през лъчезарния май!
  
  Ние сме елфи - светлината на великите синове на земята,
  Вярвам, че скоро ще летим до Марс...
  Знам, че съм роден да създавам победи,
  Нека Авел триумфира, а не Каин!
  
  Ще дадем сърцата си за нашата родина,
  Умът да служи на елфите и щиковете ...
  Херувимът ще разпери крилата си от рая,
  Ще ударим орките с юмруци!
  
  В нищо врагът няма да получи шанс,
  Okrmaht няма да ни постави на колене...
  Ударихме орките право в очите
  За славата на най-важните поколения!
  
  В Елфсия , всеки войн от яслите,
  Бебето дърпа дръжките на машината...
  Орден на Сварог - убийте фюрера -
  Lada ще даде щедра награда!
  
  Няма нищо друго в нашия свят
  По-скъпо е победното знаме, алено, червено ...
  Лодката се счупи, веслото се спука,
  Опасно е да воюваме с Отечеството си!
  
  Никой не знае къде е ръба на Вселената,
  Къде отиват астронавтите...
   Сварог Всевишният, всемогъщият цар,
  И рицарят ще получава помощи от него!
  
  
  Не бой се, оркшистите няма да ни разбият,
  Дори в този свят, с тях Съединените щати, с лъвове ...
  И животът няма да бъде прекъснат, знам нишката,
  Няма да бият отечеството с ботуши!
  
  Имаме военна сила, вярвайте
  И танковете, самолетите на демоните са по-готини ...
  на Оркшизма ще бъде победен ,
  Обесиха съучастника на Путин и Дуче!
  
  Знамето е червено, това е много силно знаме,
  Той блести като червена торба над вселената ...
  Елсомолката засади орк в слабините,
  С петата си, гол, а не бял!
  
  В Орклин вярвам, че скоро ще влезем,
  С победна песен на смел елфинизъм ...
  И ние ще помете всички оркисти,
  За да няма гадове на реваншизма!
  
  И тогава ще има рай във вселената,
  Тръбите на могъщи херувими свирят...
  Бийте се за Родината и смейте,
  С Elfiya Rod и ние сме непобедими!
  Това е такава песен и е много готина и забавна.
  Междувременно орките залепиха и нажежени ленти желязо по босите подметки на момчето и момичето, от което миризмата на изгоряло месо беше още по-силна, а децата крещяха и губеха съзнание от дива болка. Шокът беше много силен от това.
  И орките изръмжаха и изреваха отново и започнаха да танцуват с адска скорост. Това са наистина мощни мечки, глупави и миризливи. Колко вълнение и мощна храна имат.
  Гъливер върти воденичния камък и момичето му казва:
  - Е, хайде, умнико, пак зареди с крилати афоризми!
  Момчето-капитан кимна енергично и да изрича бисери от мисли с нова сила;
  Не можеш да убедиш една жена да си оголи краката, ако си пълен ботуш!
  Една жена обича модните обувки, но е по-добре да ходи боса, отколкото да бъде обута с филцови ботуши!
  Има два проблема в света, единият от тях са парите, какво друго можете да преживеете, другият е липсата на пари, която е непоносима!
  Парите са зло, което изчезва, когато нарасне в количество!
  Политик петел снася златни яйца, но не в джоба на избирателите!
  Без пари няма живот, с пари няма мир!
  Водката носи доходи на държавата, но разрухата от пиянството идва на кралството!
  Не вярвайте на политика, който обещава планини от злато, ще полетите в дере за една медна стотинка!
  Политикът има дълъг език за обещание и къси ръце за изпълнение на обещанието!
  Не вярвайте на политик, който се облича в овча кожа, може би наистина е овца!
  Парите носят щастие, само че не струват нито стотинка!
  Не можете да измерите щастието с пари, но не можете да измерите мъката със сълзи!
  Политик вади стърготини от избирателя ако е тъп като пън и то с дъбов инат!
  Не плюйте в кладенеца, може би това не е просто бездна от обещания на политици!
  Не вярвайте на червени речи и на сладкодумни палачи!
  Политикът се изсипва като славей, а плоди врана като лисица!
  Линийката без зъби е по-вероятно да ухапе обект!
  Политикът има отговор за всичко, но в отговора му няма доверие!
  Никой не знае какво е намислил политикът, въпреки че една глупост е на езика му!
  Парите са най-важното нещо в живота, те само развалят целия ви живот завинаги!
  Няма да е пън, ще го оголят като лепкав и ще го отсекат като бор!
  Политик може да съблазни избирател с медени речи, за да го цака като муха!
  Златните планини, които политикът обещава, блестят, но вонята на лъжи смърди!
  Не си мислете, че ако един политик говори глупости, че е глупак, че иска да превърне стотинката в стотинка!
  Политикът не е светец, което е ясно на всички, но защо другите гледат на него като на икона?
  Политикът е лисица в овча кожа, която стриже овце и му бърка в джобовете!
  Ако мислите, че вълк в овча кожа ще ви даде котлети за закуска, значи сте типична овца!
  Добър поет не е този, който къса гърлото си, а този, който пее за същественото!
  Не смятам, че овенът е на власт, това е пълна глупост, той вече е наръгал избирателя!
  И политикът да е воняща коза, може да издои овена избирател!
  Никога не гласувайте със сърце, глупаво е, а който има глава, изобщо не ходи до урните!
  Ако не искате да се разочаровате от избора си, гласувайте за аутсайдер, защото лидерът винаги лъже!
  Ако народът обожествява владетеля животът се превръща в ад!
  Не се опитвайте да угодите на всички, няма да заемете всички столове, няма да лежите във всички ковчези!
  Ако не си ас, не само покерът ще те победи!
  Който няма козове попада в най-долната боя!
  Без допълнителен коз в ръка, карта от всякаква боя ще бъде победена!
  Силният мъж привлича жените не като слаб магнит!
  Стоманените мускули помагат да се напълнят портфейлите със злато, стоманените нерви не позволяват на портфейла да изтече!
  Дори герой се изтощава от такова тежко бреме като празния портфейл!
  Това са афоризмите, изречени от Гъливер, който стана момче.
  Междувременно орките правеха нещо лошо с пленените деца. Второ: момче и момиче бяха измъчвани почти до смърт и лежаха в безсъзнание, почивайки си след мъченията.
  И останалите момчета решиха да направят брандиране. Изведоха голи момчета и едно момиче и започнаха последователно да слагат на раменете им нажежено желязо.
  Като вечни деца, отчаяно ревящи и гърчещи се от ужасна болка. Те бяха превърнати в роби.
  И освен това те също изгориха кожата, оставяйки зловещ знак под формата на петолъчна звезда.
  Едно момче извика:
  - Да не се отказваме!
  И го удрят с бодлива тел, отстрани и отзад. Вечното момче извика от нетърпима болка.
  Орките се засмяха с пълно гърло за сетен път. И оголиха устата си със зъби.
  Това са им песните, толкова виещи и много готини, и ушите ви вехнат от тях, и ти идва да повърнеш.
  Ето най-старият орк изрева с гласа на неодялан овен:
  Нека реки от кръв
  Тече по земята...
  Нека болките стенат
  Пожари навсякъде!
  
  Нека смъртта погълне
  Жътвата на човешките тела...
  Планетата страда
  Хаос царува!
  
  И нека само смъртта
  Яростна топка управлява,
  Всички умирате
  Сатаната ви потърси сметка!
  
  Господ няма да помогне
  Ще гориш в ада завинаги...
  Ще те преместим в лицето,
  Такава мечта на орк!
  
  Няма да има милост
  Смърт за жалките врагове...
  Няма по-добра награда
  Дайте мозък на всеки!
  
  Врагът не знае
  Че орките са всемогъщи...
  Будилникът звъни -
  Ударът ще е силен!
  
  Да изпържим елфите
  Ние сме петите на краката на момичето боси ...
  И ние ще смажем елфите,
  Да срежем красивите плитки!
  
  И ако някой дрънка
  Ще му стане трудно...
  Има силен звън в главата,
  И в небето има гръм с облак!
  
  И ако победим
  Като вълци в пустинята...
  Децата ще маршируват
  Бос на сакапа!
  Това наистина са животни. И те маркираха затворниците, които години наред не бяха деца, разбира се, но външно, освен че имаха добри мускули, а това няма да дадеш на момчетата повече от дванадесет години. И не е ли грях да се подиграваш и измъчваш такъв човек.
  Но какво можете да вземете от орките: те са по-лоши от животните. И така караха младите затворници. И за да причинят още повече болка, те започнаха да хвърлят горящи въглени под босите детски крака на младите пленници.
  Нещастните деца викаха и рониха сълзи. Тогава едно от момчетата, за да покаже сила на характера и непреклонност, взе и запя:
  Победата чака, победата чака
  Тези, които копнеят да счупят оковите...
  В очакване на победа, в очакване на победа -
  Ще можем да победим злите орки!
  
  Въпреки че сме деца на външен вид и боси,
  Често дори ходим на битки ...
  И сърцата на момчетата са златни,
  Мръсниците ще бъдат санкционирани!
  
  Орк е като мечка, жесток,
  И реве като ранен слон...
  Но в битка сме деца на докове,
  Палачите не чуват нашия стон!
  
  Никога няма да коленичим
  Няма да изправим нашия горд лагер ...
  Няма наплив, знай мързел
  Да удряме като с чук!
  
  Орк понякога пържи петите на изрод,
  Изгаря краката на момичетата...
  Ето ги злите хора,
  Но аз ще го убия момче!
  
  В сърцето на дете пламък бумти бурно,
  А пожарът наистина бушува...
  Вдигнете знамето по-високо воин
  Нямаш граници, познай дарбата!
  
  Да, момчетата са със страст,
  Сега сме деца завинаги ...
  Но понякога блестим с талант,
  И звезда грее над света!
  
  Никой враг няма да се усуче в пружина,
  Ние сме гордите деца на Земята...
  И момчето бие орките с меч,
  Той е от Божието семейство титани!
  
  Господ да бъде с нас завинаги
  Той отчита младостта от векове ...
  Светим с боси крака,
  И нека реката тече без край!
  
  Орк не обича , повярвай на думите на истината,
  Неговият зъл, подъл костюм...
  Ще хванем тези мечки за хрилете
  Ще има вечна добра сила!
  
  Зъбите на орките ни заплашват всички,
  Не е достатъчно алчен за земя...
  Той е коварният подход на адския Каин,
  И вади плътни нули!
  
  За мечките, повярвайте ми,
  Те само измъчват рев ...
  Но ние сме вечни воини, деца,
  Не понасяме, повярвайте ми, лъжи!
  
  Сатаната е видим за орките, създателят,
  Вият, реват като магарета...
  Момичето има красива рокля
  Въпреки че краката на красавицата са боси!
  
  Не, ти си орк - зъбест, гаден вълк,
  И мечка, чиято природа не е мед...
  Но вярвайте, че злият баща не е всемогъщ,
  И ние ще знаем самолета!
  
  Ние можем да направим всичко красиво,
  Създайте нов радостен свят...
  Няма повече обединени деца на отбора,
  Ще има нов идол воин!
  
  Младите сърца горят за отечеството,
  То обича своя славен народ...
  Ще отворим вратата към нови светове,
  Е, оркът е жалък изрод!
  
  Почитайте момчета, момичета,
  Те обичат, повярвайте ми, да създават ...
  Детските гласове ще станат зовове,
  Краката ще хвърлят ками!
  
  Тогава ще изградим нов свят
  В него е щастието за нови хора...
  И ще минем много гордо, градим,
  И злодеят ще получи пари!
  Бог не обича плачливия,
  Почести обаче добри...
  Повярвай ми, момче с момиче не е арогантно,
  Неговият избор към успеха е прозорец!
  
  И когато мирът дойде във вселената,
  Ще възкресим падналите от науката...
  С вярата си във вековете нетленни,
  И на крилата носи херувим!
  Децата пеят и показват с това, че не се страхуват от злите орки, въпреки че тези същества се опитват да заглушат песните на младите пленници с дивия си рев. Така те пуснаха дълги камшици. Те ги бият по босите крака на деца юнаци. Но те не прекъснаха представлението и изглежда не обърнаха внимание на жестоките побоища и гордо вдигнаха глави.
  И въпреки че бяха полуголи и жигосани роби, в тях се усещаше породата на олимпийски богове и титани.
  ЕПИЛОГ
  Вечното момче Олег Рибаченко се събуди. И той трябваше да се отклони и да избяга отново в Китай. Там отново се разбунтуваха местните комунисти. Ясно е, че не им харесва, че царската империя се засилва.
  Между другото Ленин е още жив. В крайна сметка Каплан не го е ранил смъртоносно. Ленин почти никога не пие, не пуши, прави упражнения и пише книги без много усилия.
  И защо трябва да умира. Е, можете да говорите за Ленин по-късно.
  Докато на трона е Николай II, който има късмета на Владимир Путин.
  Вече е юни 1938 г. Началото на лятото и, разбира се, в Китай е добро и дори може би горещо.
  Но за безсмъртното момче Олег Рибаченко, разбира се, времето няма значение.
  Той не се страхува от студ и топлина. Жалко, че има много китайци. Но можете да осеменявате китайски жени. Разредете жълтата кръв с бяла и ще бъде много по-добре.
  Момчето-терминатор беше много красиво и мускулесто, а също и генерал-адютант с много ордени.
  Не всички обаче знаеха за това. Но коя жена отказва да спи с толкова невероятно красиво и мускулесто момче, което между другото е много възрастно, а той е много опитен любовник.
  И тогава жените забременяват и раждат красиви, бели, много силни деца.
  Олег Рибаченко подобри породата като бик за разплод.
  И тогава го взе и как пее;
  За слава на нашата родина Русия,
  Родина на светлия светец...
  Където звездите напояваха кадифето на небето,
  С твоята чиста неземна любов!
  
  Ние сме рицарите на гигантската сила,
  Кой пази Вселената!
  Нека родината ни бъде единна,
  Родина - няма да разцепиш монолита!
  
  Изстреляхме първата ракета
  И летеше около балона с астронавта ...
  Нашите подвизи са възпети в стихове,
  Господ ще ни даде щедър дар!
  
  Когато фашистите нападнаха страната,
  Всички заедно взехме пушки ...
  Комунистите се борят с ордата -
  А ти си лъчезарна стрела нагоре!
  
  Отблъсна стоманените орди от Москва,
  Под Сталинград смазване на гръбнака!
  Погледът на момичетата беше лъчезарно горд,
  Носи ни пролетарска светлина!
  
  Ние сме рицарите на страната във вселената по-добре
  Няма да намерите по-лъчезарна Русия...
  Въпреки че над страната са надвиснали облаци,
  Не можем да се отклоним от славния път!
  
  Когато превзехме Берлин - това е радост,
  Такова щастие придоби войник ...
  Вкусихме сладостта на победния мед,
  В лицето на момче със стоманен автомат!
  
  Сега настъпиха спокойните седмици
  И през полетата на златото бърза страдание ...
  Искахме да живеем вечно и в радост,
  Всемогъщият Бог с Отечеството завинаги!
  Момчето пее прекрасно и с такова чувство и душа. Е, умно.
  Но ето песен с песен и е време да се бием с комунистическите воини на Китай.
  Те са много, но момчето има два вълшебни меча и яростно сече китайски войници. По-точно, орда от бунтовници, които са били срещу руския цар Николай II.
  Момчето-генерал задвижи мелницата с мечовете си и няколко китайски глави полетяха като нарязани кочани зеле.
  Олег изпя:
  Аз съм воин на светлината, на коленете ви диваци
  Ще изтрия всяка ерес от лицето на земята!
  След това детето било направено на пеперуда. И взеха много глави наведнъж и ги посекоха. И се търкаляха като грах на дъска.
  Олег, с голи пръсти на детски крака, хвърли грахово зърно със самоделни експлозиви. И няколко дузини китайци бяха взривени, летящи високо в небето.
  Момчето генерал пееше:
  Белите вълци се скупчват
  Само тогава видът ще оцелее...
  Слабите загиват, убиват се,
  Пречистваща свещена кръв!
  И тук отново, сякаш лопатките на витлото се въртят, мечовете на вечното момче.
  Това наистина е битка на велики герои. По-точно герой срещу цяла армия.
  И Олег отново взе и хвърли отровни игли този път с босите си пръсти. И отново падат мъртвите китайци.
  Момчето го взе и запя:
  Ние сме пионерите на децата на комунизма -
  Огън, палатка и звънтяща бухалка!
  Нашествието на проклетия фашизъм -
  Който го чака яростен разгром!
  
  Какво загубихме в тези битки?
  И след това в битки с врага, придобити?
  Ние бяхме просто деца на света -
  А сега воините на родната земя!
  
  Но Хитлер направи крачка към нашата столица,
  Пуснати бомби, без да броим водопада!
  Ние сме Отечеството по-красиво и от небето -
  Сега кървавият залез дойде!
  
  На агресията ще отговорим сурово -
  Въпреки че самите те са дребни на ръст!
  Но мечът в ръцете на крехък тийнейджър -
  По-силен от легионите на Сатаната!
  
  Нека танковете се втурват лавина след лавина,
  И разделяме пушката на три!
  Нека полицията подло се цели в гърба,
  Но Святият Бог ще ги накаже жестоко!
  
  Какво решихме? върши делото на мира
  И за това, уви, трябваше да стрелям!
  Спокойствието вече е отвратително.
  Има и насилие!
  
  С момичето тичаме боси заедно -
  Въпреки че валеше сняг, преспа гори като въглен!
  Но не се страхувайте, знайте децата -
  Фашистът смело ще бъде забит в ковчега с куршум!
  
  Тук поставиха подлата компания Fritz,
  А останалите страхливци бягат!
  Ние смазваме пехотата като коса в битка -
  Ние не сме пречка за младите лета!
  
  Постижението на победата ще бъде през май,
  Сега виелицата е бодлив, твърд сняг!
  Момчето е босо, сестра му е боса,
  В парцали, децата срещнаха разцвета!
  
  Откъде идват тези сили?
  Изтърпете болка и студ, тази нужда!
  Когато един приятел измери дъното на гроба,
  Когато приятел стене - ще умра!
  
  Христос ни благослови пионерите,
  Каза, Отечеството ти е дадено от Господ!
  Това е първата вяра от всички,
  Съветска, свещена страна!
  Честно казано, страната не беше съветска, а царска, но добра песен във всеки случай няма да навреди.
  Момчето генерал едновременно пее и посича опонентите си. И не забравя да хвърля смазващи предмети по врага с боси, детски, пъргави крака като крака на маймуна.
  Но това не е достатъчно и момчето воин ще го вземе и ще подсвирне. И от пронизителното му свирене гарваните получиха инфаркт и се спуснаха като дъждовна градушка.
  И те паднаха върху върховете на бръснатите глави на китайците.
  Олег, като видя как гарваните действат, с голата си, детска пета, премести водача на китайската армия по брадичката, изрева:
  - Моята родина, мрак на вселената,
  Готов да отблъсне настъплението на зли врагове ...
  Не мога да обичам ден без теб
  Готов съм да дам живота си за теб!
  И отново момчето ще го вземе и ще подсвирне, използвайки босите си пръсти за по-голям ефект.
  И тогава хиляди гарвани паднаха върху врага, убивайки китайците до смърт.
  Олег запя ентусиазирано:
  Войната е признание на съдбата,
  Жесток с красотата на геената!
  Как, блясъкът на студения лед на луната,
  Като пантомима, адска сцена!
  
  Руснаците обаче са начинът -
  Хвърлете се през тръните към призванието!
  Не мислете за врага, не ни огъвайте,
  Ние не сме без силите на велики същества !
  
  Русия ни даде своя подслон,
  В него ние сме родени в тълпа!
  Като корицата на Богородица -
  Нека Всевишният се смили над нас!
  
  Сталин даде знамето - напред,
  Неговият ред е крилат полет!
  Да изградим комунистически рай
  Нека стане прав - гърбав лагер!
  
  Но кой напада Русия?
  От адските чудовища на подземния свят!
  С душата си държа на Христос,
  Така че ние, воините, сме по-спокойни!
  
  В битките мислите не се шегуват -
  Трябва да се съберат в кошница!
  Всички сме другари приятели
  Строители на църкви и градини!
  
  Ето ги чудовищата, виещите духове,
  Няма да се поддадем на създанията, да знаете!
  Нашият воин е най-готиният,
  А не училищна рисунка в чина!
  
  Нека заедно отблъснем атаката
  Да освободим пътя към столицата!
  Ние сме рицари със стоманен меч,
  Въпреки че верижната поща не е висока!
  Тук момчето-терминатор пееше и сечеше китайците. Ето главния бунтовник, който се опитва да се измъкне от съкровищницата на възмездието. И веднъж голата кръгла пета на момчето го удари по тила и го нокаутира на място. Това наистина се оказа дълбок нокаут.
  И останалите китайци все пак се хванаха да се съпротивляват малко, но Олег го взе и ги изплю, а плюнката се оказа отровна. И веднага двеста бойци на поднебесната империя паднаха мъртви и се гърчеха в агония.
  Олег изсъска:
  - Войната е въздух за белите дробове, войната е слънце за зърнени храни, войната е кръв за артериите, без никакви суеверия!
  И момчето отново подсвирна. Гарваните припаднаха, довършиха последните войници на Поднебесната империя.
  Тогава оцелелите китайски бунтовници паднаха на колене. И започнаха да целуват окървавените стъпки на босите, изящни крака на момчето.
  И Олег пееше от радост;
  Облаци летяха от кръвопийците,
  Адът изригна от Земята недалеч!
  змия пълзи по панзвале ,
  Облаци осветени с кръв!
  
  Вълните пламтят, плискат се като адска буря,
  И той ще срещне армия от най-смелите смелчаци!
  Ние ще защитим красивите прекрасни жени
  Ще бъдем достойни за подвизите на нашите бащи!
  
  Земя моя, колко болезнено стенеше,
  Противникът остави стотици рани от следи!
  Но ние ще изхвърлим фашизма от пиедестала,
  Морът на тежките години няма да е дълъг!
  
  И смъртта вече се белее зад облаците,
  Но нашите мисли са разкъсани към небето!
  Нека смажем прословутите злодеи на прах,
  И го разкъсайте, познавайте Вермахта наполовина!
  
  Ние не познаваме мира и старостта гниене,
  Ние сме деца на нашата свята Родина!
  Всичко светло се бори с нацистите,
  Стреляй ние могъщи тези корени!
  
  И това, което избухна със силата на зла бомба,
  За какво ни е този гръм?
  Бойците на Русия са способни на много,
  И върхът ще стане дъно за фюрера!
  
  Адът пламна,
  Пълзеше по рокадата с хищна мутра "Тигър"!
  И цялата умора отлетя от нас в миг,
  Време е за забавни игри!
  
  Граната в ръката и смъртоносно хвърляне,
  Ето го "Тигърът" в муцуната здраво получен!
  И Хитлер в казана в котелното помещение на Тартар,
  За да не разкрием руския свят!
  
  Берлин се тресе от яростни залпове,
  Ето едно червено знаме се вее над Райхстага!
  И слънцето пламна над Родината,
  Все пак Третият райх е хвърлен на прах и пепел!
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"