Рыбаченко Олег Павлович: другие произведения.

Felicitas Putin Cum Nicolao Ii-X

"Самиздат": [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Adventus puerorum generalis in Russia pergunt. Et Nicolaus II, qui fortunam praesidis Russiae Vladimir Putin accepit, septuagesimum diem natalem suum celebravit. Tertius Reich, rursus Austriae annexus, et apparebat novum mundum bellum appropinquare.

  FELICITAS PUTIN CUM NICOLAO II-X.
  ANNOTATIONES
  Adventus puerorum generalis in Russia pergunt. Et Nicolaus II, qui fortunam praesidis Russiae Vladimir Putin accepit, septuagesimum diem natalem suum celebravit. Tertius Reich, rursus Austriae annexus, et apparebat novum mundum bellum appropinquare.
  . CAPUT I
  Novus annus iam praeteriit et 1938 venit: hic annus Nicolaus II debet esse septuaginta annos natus. Non ita videtur. Sed nulla Russica tsar seu tsarina ad tantam aetatem vixit. Et principum tantum Yaroslavum Sapiens Kioviensis et fabulosus Monomakh similem aetatem transire potuerunt. Nicholaus II regnum phaenomene prosperum fuit. quot victoriae. Russia aditum habet ad Oceanum Indicum et sub eius dicione Sinas, Iaponiam atque etiam universam Americam - tam septentrionalem quam meridionalem possidet. Russia Tsarist iam maximum imperium in historia hominum est. Quae nulla est.
  Sed in Europa, Tertius Reich, ab Adolfo Hitler ductus, celeriter augescit. Aliae nationes - praesertim Britannia, Gallia, Italia numerosas fines Russiae auferre cupiunt.
  Britannia multas colonias adhuc possidet. Gallia, Belgium et Hollandia etiam colonias habent.
  Russia etiam Tsarist Indo-Chinam et Indiam et Africam et Australiam vincere vult. Et sane Europa.
  Regimen Nicolai II Imperatoris somnia mundi imperium et una planeta - una potentia!
  Ita coalitio iam incipit esse forma. Ex altera parte, vasta Russia, ex altera omnes alias orbis terrarum regiones. Idque necessario ad secundum bellum mundanum ducere debet. Accidit casu ut hoc ultimum bellum erit in historia hominum inter homines.
  Nazi Germania primores impetus fieri debet vis anti-russica, sed praeparationem Wehrmacht nondum perfecit. Quadriennium belli parandi consilium nondum completum est.
  et aliud medium opus: annexio Austriae. Ad multitudinem et opes industriae ad bellum. Hitler Russiam vincere vult.
  Nihilominus Tsar Nicolaus II decrevit impedire annexionem Austriae Germaniae pro tempore existente. Si Bellum Orbis Terrarum II inevitabile est, Tertius Reich primum oppugnat. Et fiat bellum magnum cum omni coitione. In Russia tsarist, rate partus adhuc altus est, et etiam polygamia est. Sed mors certe declinat.
  Arationes terrae detrectant, et in posterum imminet multitudo. Praeterea ex polygamia - multi viri mulierem sibi invenire non possunt. Post omnes fere aeque viri ac feminae nascuntur. Et si multi, et maxime nobiles, habeant uxores quatuor, nec unus pauper.
  His conditionibus superflui sunt homines liberi. Uterque Nicolaus II et regimen Russiae minime contra facti sunt quod duo vel tres miliones mares in acie mortui sunt. Primum bellum mundanum nimis facile ac victor fuit. Et Nicolaus II non paulo diutius contra omnes reliquorum orbis terrarum regiones pugnans sapit. Ad virilia reducere. Totumque mundum occupare.
  Russia cum omnibus suis coloniis, praesertim Sinis, iam maiorem multitudinem habet quam omnes aliae mundi nationes coniunctae. Et victis ob Civitates Foederatas, eorum oeconomia fortior est quam reliquae mundi.
  Hoc significat Russiam nullum fere periculum magnum attritionis bellum amittendi.
  Et cupiditatem exercendi ultimum certamen armatorum in hominum historia.
  Tantum principale est quod Hitler primus aggressus est. Ideo Nicolaus II iussit - ne impedire Germanos Anschluss Austriae explere. Et simul confirmamus exercitum. Praeparans ultimum Bellum Orbis Terrarum II in historia hominum.
  Interea die mensis Ianuarii anno MCMXXXVIII. Oleg Rybachenko, puero circiter duodecim similis, sed admodum musculari et caelato, constructionem cuniculi subterranei inter Chukotka et Alaska perficit. Quamvis polaris hiems, immortalis, aeternus puer seminudus, discalceatus et in bracis solus operatur.
  Valde formosus est, quamquam spectat ut pueri heroici. Puer est qui Nicolaum II in variis bellis adiuvat et ad cognoscendam phaenomenam fortunam in re militari, et in hoc casu, etiam oeconomia est.
  Oleg Rybachenko multa facinora iam perfecit. Et habet titulos utriusque comitis, ac serenissimi principis ac ducis ac marescalli.
  Nunc autem cum ceteris pueris trulla laborat. Et hi pueri Russici et Americani, imprimis pueri, etiam discalceatos et in brevibus laborare conantur.
  Magna et subterranea via aedificatur.
  Oleg Rybachenko laborat, et trulla eius quasi propeller. Cuniculum paene confectum est. Et tunc aliquid plus iucunda facere potes. Exempli causa, facti sunt anti-russici in Sinis. Etiam, et in Afghanistan, Sheikh quidam copias colligit et Jihad vocat. Pugnatum certe plus interesting quam opus est. Sed debes cito cuniculum fodere. Et tunc, cum bellum incipit, arma et alia instrumenta in America directa ferriviaria fabricata suppeditare poterunt.
  Ceterum manifestum est donec telum nuclei in massa productione creatum non sit, necesse est ad mundi expugnationem perfici.
  Nicolaus II adhuc vivit. Sed sunt volutpat. Filius maximus Alexei mense Octobre 1937 mortuus est. Nepos et sex tantum annos natus est ab 25 novembris 1931 . Et si pater flectatur, tunc debebit regere vel minore nepote instituere. Et hoc facit aliquas quaestiones. Et potest ad gravem certamen pro potentia ducere.
  Ex altera parte, vita Nicolai II ligatur ad spatium illius cuius fortunam accepit.
  Et Nicolaus II quamdiu Vladimir Putin vivet. Dum igitur monarcha est in potestate, et non in sene gravi, tunc bellum debet inchoari. Relatione, Oleg Rybachenko expectat Hitler, cumulatis viribus, die 1 Septembris 1939 oppugnaturum esse. Antea, Nicolaus II tempus vivere potest. Et tunc bellum erit cum tota societate civitatum Europaearum et earum coloniarum. Bellum ultimum in historia humana.
  Considerantes colonias non vere esse sub calcaneo incolarum Europaeorum, et Russia populis victis aequa iura cum Russis tribuit, deinde aequilibrium potestatis Tertii Reich et aliae civitates simpliciter calamitates sunt et non favent. Ita Bellum Orbis Terrarum II propemodum certe finietur cum Russia Tsarist totius mundi expugnationem complens. Et mundus, iunctus imperio veniet.
  Post hoc, Oleg Rybachenko missionem suam in tellure tellure finiet, et primum ad sedecim annos natus, secundo ad iter circa universum incipit adolescere.
  Itaque vicensimo saeculo commoratus est. Ubi, exempli gratia, sine computatrum ludos et lorem ipsum taedet.
  Ita visum est non diu, tunc demum iter Russiae tsarist.
  Sed sunt quidam nisi... Praesertim quando Hitler impetum faciet? Et si hoc facere non praesumpserit, a die qui fuit in ipsa historia. Praesertim si aliae civitates in hoc non adiuvant?
  Animadvertendum est, quamvis Vladimir Putin septuagesimum annum lapidem transisset, ille plane degradatus est bellum fratricidale contra Ucrainam inferendo. Et si vitam trahat, tunc res veniant ad bellum nuclei. Ita periculosum est Nicolaum II nimis diu vivere. Sed licet heres sit puer, multum potest regere fortis. Et hic non est necesse cogitare omnia amissa esse.
  Hoc solum opus est Nicolao II persuadere. Sed hic sunt aliquae quaestiones. Necessarium est testamentum scriptum esse cum regentis constitutione. Tunc fortasse sensus erit. Et sic vere potest, si imperator subito se flectit, vel fit percussio caedis intenta, grave certamen potentiae erumpit.
  Hoc ipsum est quod Tituli ac socii uti possunt.
  Ipse Oleg etiam magnum bellum voluit. Nam totius orbis imperium unum esse. Hoc in casu, humanitas una fiet et cosmos vincere incipiet. Et erit spatium, humanum imperium in futurum. Vel forte aliis bellis stellare vires.
  Et Nicolaus II, a rege Victus, summus erit princeps hominum omnium temporum et populorum.
  Puer laborat et cantat ut laetificet;
  Quid sibi voluit Dominus?
  Ille in magna distantia...
  Cum opus esset imperatum;
  Ut in somnis non maneamus.
  
  Magnifice ornatu regali;
  Sed non est homo avarus... .
  Paupertas propagines punctus blank -
  Noster mundi dolor epic!
  
  Et culpa Adae non est
  Simplex Soviet, guy Russian ...
  Nudus ambulavit, non occultans verecundiam;
  Sicut proletarius sub tsarism!
  
  Dedit ei Deus cibum - modum;
  Pascuum nesciens tridentes ...
  et si plus vis, vapulabitis!
  Et bibe cum palma manus tuae sine utres.
  
  Tale fatum pertulit Adam,
  In nonnullis creepy, paradisum taedet!
  Sed serpens ad alis volavit;
  Intellexit: homo patitur .. .
  
  Est via e dumis;
  Da civitatem, da prolem!
  Ne pererrare per nemus terminum;
  Interdum opus est perfidia!
  
  Magicam clavem de paradiso surripui;
  Ad voluptate exercitation ut deserunt...
  Ibi invenies puella somnia
  Saltem in inferis perire potes!
  
  Ita sane periculum est, puer;
  Haec planeta donum non est ...
  Sed cognosces conscientiam, honorem;
  et invenies, par tuum cognosce!
  Adam hanc clavem accepit -
  Portas aperuerunt, et paradisum reliquerunt.
  Peccator multum roboris consumpsit;
  Super lapides magnos montes .
  
  Hic rursus portam videt -
  Et iterum apparuit serpens ales .
  Qui dixit: Bonus sum satanas -
  Pessulum hie per se aperitur .
  
  Adam intravit et videt -
  Tale miraculum...
  Nuda post collem virgo ;
  Tertium murrinae est catinus aureus.
  
  Sed quam bonum est?
  Adam puer resistere non potuit!
  Et osculari os suum
  Dulcior melle!
  
  
  Respondit ei -
  Corpora in extasi turbido merguntur ...
  Noli maledicere Satanae -
  Peccatum Guys apparuit!
  
  Deus ejecit eos de paradiso, sed...
  Tellus facta est in domum suam.
  Si homines unum solem habent;
  Sed proles mille facta est !
  
  Etiam valde durum erat
  Diluvia, siccitas et hiemes.
  Sed validus animus remo;
  Homo fortis factus est creatura!
  
  Quomodo angelus volare potest?
  Quomodo daemones montes perdunt levamen!
  Viam fac, qua via est -
  Porrigere aliquem in terram.
  
  Et spatio opus est -
  Poterimus etiam nos vincere.
  Peccatum ergo nostrum non est sententia;
  Non, pop ineptias noli loqui!
  
  Ne pecces - non est proficere;
  Cogitationes motus generant!
  Uno sermoni respondemus;
  Non indigemus alieno paradiso!
  Terminator puer cantavit et laetius laborare coepit. satis est aliquantulum supersunt. Et alii pueri laborant. Etiamnunc populus Russiae miris est. Exempli gratia, pueri vulgarissimi, et non immortales, nudipedalia et nudo pectore in gelu Ianuario Chukotka laborare possunt, quod est mirabile.
  Et nudae, natorum pedes pulchros relinquent, vestigia pulchra in nive. Hic puellae in eisdem tunicis laborant et etiam sine calceis.
  Et mire, stemuit saltem!
  Oleg Rybachenko alacer canit et canit, denudans puerile suum, sed fortes et acuti sicut lupus catulus;
  Mea magna basis manibus non fit;
  Etiam si calcatur cruore iter!
  Russi potentes, rebelles;
  Ecce potestas Russorum Reich laniat!
  
  Milites patriae fideliter servierunt.
  Vincit rationem infinitam aperuit!
  Omnes propter matrem sanctam Russiam,
  Ut hastile ab inferis flabit!
  
  Quid timebit Russicus bellator?
  Quid eum pudore tremescet!
  Non erubescunt flammae coloris glossae;
  Unum tantum responsum est - Russiam meam non tangis !
  
  Et cum quo victores pugnavimus,
  Quis militari manu victus est?
  Napoleon vincitur in desperationis barathrum;
  Mamai in inferno cum Satana!
  
  Vicimus rationem Reip ;
  Cito Port Arthur!
  Cum Ottomanico imperio bacchatur;
  Et etiam Fridericus aciem Russiae aspiravit!
  
  Nemo nos vincere potest, tu scis, non potest;
  Nullam habent ultionis copiam Tartara!
  Nec quis .. rugire potest .
  Sed tunc Gorbachev nothus venit!
  
  Omnia, quae maiores per partes collegerunt;
  Canem pessimum sine pugna traditur!
  Hic communismus obsolescit;
  Americana basim cepit!
  
  sed novum regimen Russiae;
  Curo ut mundum tueatur, iube!
  Patria potestas renata est;
  Ut via ad spatium, dilatatio aperta!
  
  Mox universitas nostra fiet;
  Et homo ex virtute fortitudinis Deus est.
  et tribulationes ad aedificationem fiant;
  Omnes mortuos resuscitare potuerunt!
  Etiam sit amet ipsum ac mauris interdum ultrices. Ceteri pueri cantant et delectantur.
  Quanquam nihil est bellum cum Tertio Reich. Et ubi exercitus Russiae iustus erat. Germania quoque beat. At Kaiser verberavit, sed nondum Tituli.
  Quamvis utique pugnare velint utrinque. Hoc autem tempus Hitler in duabus partibus pugnare non vult. Econtra socii eius hesterna die inimici sunt: Britannia, Italia, Belgium, Gallia, Hollandia. Verum Germani nondum satis parati ad bellum sunt, et socii.
  An decernunt tam monstro pugnare cum Russia, quae plus quam dimidium mundi cepit?
  Sed tamen socii multum copias et opes habent. Praecipue in Britannia cum coloniis suis.
  vestis approximata facta , conclusit iam primis mensibus belli Russiam tsarist facile Indiam et Indochinam ex Britannis et Gallis, et quae in Oriente Medio habent. Post haec, una tantum quaestio gravis in Aegypto Canalis Suesiensis erit. Ac deinde trans Africam volvi. Verisimile est copias coloniarum pro Britannis et aliis colonialibus pertinacissime resistere et mori.
  Et sine Africa, sola Europa - Russia, quae tantum territorium occupavit - aemulus non est.
  Si ergo bellum est, etiam contra omnem coitionem, maximum annum, annum et dimidium durabit. Quanquam verisimile est, primo bello cruentius erit. Sed eius exitus fere conclusio praetermittenda est. Forsitan etiam melius esset - primum ipsum oppugnare?
  Si Germaniam nunc oppugnas,ne aliae regiones signabunt?
  Etiam cum fascist Italia, haud facilem relationem Hitler habet. Praesertim adhuc in Austria consentire necesse est. Tituli sua visa sunt.
  Bene, capiens Czechoslovakiam, vel annexionem Sudetenlandiae univocum est pro Fritz. Regnum itaque Bohemiae est pars Russiae. Et ipse rex Bohemie Nicolaus II. Itaque nihil iam accidit cum praecedentibus Hitleris successibus.
  Ita nondum factum est ut Regnum Poloniae, quod est pars Russiae, oppugnaturus sit. Porro Russia tsarist imperium est unicum et indivisibile, et re vera unum. Et difficile est aliquid ex eo obtinere. Et Tertius Reich adhuc habet exercitum in sua infantia. Tantum anno 1936 servitium militare universale introductum est. Et praefecti valde desunt.
  Fieri igitur potest ut irruptio Hitlerorum non exspectabit. Et nos ipsi Tertium Reich oppugnare debebimus, donec Fuhrer bombam atomicam habeat.
  Sed estne Tsar Nicolaus Magnus ad hoc paratus? Quanquam satis habebat propositum ad occupandas Americam. Nec Oceanus intercessit. Et etiam contra Hitlerum, copiae Russorum in se inferre possunt.
  Oleg trulla operatur, deinde cum pickaxe. et sledgehammer. Et id ipsum uehementer facit. Quid sit remissio musculaturae pueri. Modo ferrum ac circulos in aquam mittite.
  Hoc est, vere puerulus, quod tibi necessarium est. et valde strenue operatur. Et ille maxime vult aliquo meridiano movere. Ita mense Ianuario in Chukotka est obscura, tetra, FORMIDULOSUS et frigida.
  Sed, exempli gratia, Sinas rebelles ibi capiunt, vel Afghanistan. Ita et in Irania officium provinciae Russiae invenerunt. Puer, ut aiunt, ad res gestas paratus est.
  Facilis laboris praesent non. Aliae sed pellentesque at hic laboris sunt. et sunt nudipedales et semicincti. Exemplum autem Oleg moraliter calefacit hos liberos, et gravi gelu non rigescunt. Etiam ac mattis quam.
  Et ut calefias, cantus optume proderit omnium. Et puer terminator iterum cantavit;
  Magna, potens, patria sacra;
  Nulla sub caeruleo splendet caelo!
  Data est nobis ab omnipotente Deo in aeternum .
  Lumen immensum, sublime Russia!
  
  Mundus talem potentiam numquam vidit, numquam cognovit
  Ut spatiis spatia superbe teramus!
  Quaevis stella in universo cantat tibi;
  Utinam Rus' felix sit nobiscum!
  
  Ceterum haec nostra patria, talis sors est;
  Omnibus rebus spatium impera!
  Quisquis nostrum, mihi crede, hoc velit;
  Sine ulla stultitia, foeminae superstitiones!
  
  Clangant archangeli tubam magnam;
  Exercituum nostrorum iter acriter glorificant!
  Sortem suam reperiet hostis in loculo aspen;
  Vectigalia et tributa ne accipias!
  
  Haec patria nostra est, omnia in ea, mihi crede, pulchra est;
  Conversa illa dativo sine labore!
  Puellae cum plectere bellus appendens ;
  Venationem illam dolium validum habere!
  
  Mater caerulei oculi matris est;
  Manus eius et piis et lapis!
  et adversarius juvenem glande occidis - .
  Ita ut flamma in corde clarior ardeat!
  
  Immenso Patriae juras;
  Vos quoque bonum est!
  Cum furor pugnae cruor fluat;
  Veniet nunc retributio hostibus.
  
  Arma animique adeo fortia mixtura sunt;
  Malus eum superare non potest!
  bombis in plano, acriter volavi;
  Et ut explodit, fenestris grandinem infundunt!
  
  Sed iussu principis - haedum ad Martem volant -
  Praesent tempus posuere purus ut lacinia!
  Et Martia arrogantia durescit in oculo;
  Tum longe ultra Plutonem videmus!
  
  Veniemus ad fastigia locorum, videntes aciem universi;
  Talis est humana sors!
  Itaque puer audeas de rebus gestis;
  Post omnes, scitote quaestum esse praemium!
  Puer cantabat, et ceteri guys eum sustulerunt. Quid dicam, frigidissime.
  Notandum pueris bene cantare. Quorum voces tam plenae sunt et candidae.
  Oleg iterum cogitatur. Vere stultus est ut coitionem exspectem in te incidam. Et cur Fuhrer Austriam cederet? Ex altera parte certe multi sunt fautores Germaniae. Et Hitler vere patriam suam oeconomice erexit. Sed cancellarius hodiernus potestatem amittere non vult et cum Tertio Reich coniungitur.
  Valetne igitur Germanis Austriam dare? Et Hispania quoque! Quamvis Tsar Nicolaus II, verus imperator Russiae, regimen Hispanicum leftist non suscepit. Et ideo Germani et Itali hanc potestatem in circulationem sumpserunt.
  Oleg nimirum intellexit tsar noluisse rebelles et leftistas. Sed adhuc erat Franco generalis rebellis contra legitimum Hispaniae regimen, qui in comitiorum potestatem venit. Etiam in nisi est.
  Hispaniam dare Hitlerus et Mussolini vix sapit. Sed Nicolaus II suas habet ideas. Praesertim societatem cum Hitler fortasse cupit. Exempli gratia: Galliam, Britanniam, Belgium, Hollandiam et omnes suas colonias sine ullis quaestionibus oppugnant. Et da Hitler exaggeratus et inutilis Europa.
  Et hae quoque notiones sunt iucundae. Hoc in casu, captivitas coloniarum elementaris erit!
  Ac Hitler in Europa se suffocat. Verum, si dato tempore, Fuhrer arma nuclearia creare potest.
  Hic est gladius ancipiti ut dicam. Vladimir Putin nimium diu vivere et contraindicatum est. Fortasse etiam ad bellum nuclei ducet. In Ucraina, Putin non succedit, et dictator timidus est, auctoritas in populo cadit. Flos iam pridem ceciderit. Numerus paenitendi celeriter augetur. Itaque in proximo comitiis praesidentialibus agitur.
  Verum, competitores in facie non sunt fortes. Etiam vetera clara ingenia recesserunt. Zhirinovsky mortuus est, Ksenia Sobchak civitatem Israelis accepit et nunc ad praesidentiam ire non potest. Etiam splendida stella sinistri Pavel Grudinin descendit, ac ne in Dumam quidem licuit. Itaque comitia praesidentialia maxime taediosa esse debent. Putin physice et moraliter debilitavit, in bello Ucrainae extracta et homines sibi suffragari nolunt, sed competitores non sunt comparendi. Sola adversarius gravis est Navalny. Ipse autem diu in carcere est.
  Promittentes oppositionistae sunt communistae. Sed dux Zyuganov infirmabatur etiam contra Yeltsin senes, aegrae et decrepitae. Ubi in praesidentiam Russiae annos octoginta ascendere debet? Alia quaestio est, quod comitia praesidentialia honeste non erunt. Suffragatio electronica erit, opes administrativae et scrutinii iactatio.
  Et si Putin non fuerit, et si non fuerit occisus, eum ad quintum terminum trahent. Verisimile est quod voluntarie potestatem relinquat. Exemplum Nazarbayev non primo secessus excitat. Contrarium potius. Tokayev familia Nazarbayev primum pressit, deinde Astana nomen pristinum reddidit.
  Utcumque dici potest, in Russia Putin nihil boni lucet. Si iuvenis Republican in Civitates Americae Unitas pro senibus Biden in potestatem venerit, tunc Russia et Putin etiam magis personaliter exprimentur. Praeterea, Nicolaus II celeriter incursionem contra Hitlerum invadit.
  Est adhuc aliquid hinc insidiae. Si tamen Putin comitia praesidentialia in Russia amittit. Bene, dicamus Russorum Zelensky apparet, aut Ramzan Kadyrov patronum suum provocare audet, tum quid de Nicolao II?
  An eandem vitae expectationem quam Putin habent? Sed quid si Putin amittit potentiam sed adhuc vivit?
  Quomodo ergo Nicolaus II etiam potestatem amittet vel non?
  Forsitan sponte relinquam? Sed heres nepos adhuc angustus est. Tamerlane mortuus est annos sexaginta octo et pronepos, heres directus, puer adhuc erat, imperium celerrime cecidit.
  Aliquando etiam ingeniorum semper vivendum est. Sed multo saepius alius princeps mature morietur. Exempli gratia, cum Vladimir Putin ambitiones suas moderabat, felix erat. Sed cum nimium coepit... Etsi Putin tamen fortuna aliqua habet. Et OPEC productionem olei decidit, et oeconomia adhuc non collapsa est, et oppositio in Russia infirma est. Idem Zyuganov est sinum sex, sed non moritur, et ipsi communissimi nullo modo eum removere possunt. Et ex Suraikin novam stellam non elaboravit, e contra, scissurae suae factionis et etiam quod habebat amisit. Et in Yabloko, novus dux Rybakov stella non fiebat. Et Slutsky etiam fidelior est quam Zhirinovsky. Hactenus Sina non pressit Russiam, quamquam multum concessiones pulsare potuit.
  Et Taliban in Tajikistan nondum ascendunt, quamquam tempus est, cum Russiae manus bello cum Ucraina colligantur. Et hostis principalis Biden est avus vetus et decrepitus, et republicani et democratae rixantur.
  Maxime fortuna Putin est quod nullus homo de quo populus dicere posset: nisi Putin, hic! Nisi stella clara Ramzan Kadyrov apparuit, qui omnes Saracenos in suum electoratum movere potest. Sed Kadyrov etiam dictatori fidelissimum est. Ita dum Putin fortuna.
  Et si Ucrainam in passu blitzkrieg statim non vicit, tum quia ipse stultus est et amateur et mediocriter in re militari, consilium doctorum non audiebat. Quomodo et cur Putin, talem phaenomena fortunam habens, URSS non restituit. Primo nolebat, secundo, quod stultus et mediocris erat. Fortunatus non est malus quidem, sed adhuc bulliunt globi.
  Et Nicolaus II, Maximus, et Putin fortuna apparuerunt phaenomena et globuli cocta. Hic eventus, tam gravis et phantasticus.
  utilius Putin non dare fortunam in vita. Et certe fac ut Praefectus Makarov non tam ridicule et omnino casu moriatur!
  . CAPITULUM #2
  Oleg Rybachenko labori fessus paululum, et se in nivem defodiens, in soporem incidit. et vidit.
  Apud Belarum quoque omnia diversa sunt. Hic Vyacheslav Kebich , de facto rectori tunc Belarus, cepit et iussit adnotationem Alexandri Lukashenko obstruere. Sed nec massa erat. Bene alii candidati prae aliis habent. Quam ob rem Zenon Pozniak ad secundum gyro contra Kebich processit . Et secundo circuitu, propter favorem Russiae, fama odiosa Zenonis Poznyak, et nimia radicalismus, Kebich vicit et primus praesidens Belarus factus est.
  Ipse Lukashenka numquam fecit ad summitatem. Belarus zonam rublem intravit. Et incepit monetam Russiae ambulare. Ex altera parte, hoc plus est, sed ex altera parte, sicut in Russia moras solutionis pensionum et mercedum fieri coepit, quae certas et tumultus adducunt.
  Nihilominus Kebich cum Occidente bonas relationes tueri poterat. Et Yeltsin socium certum habebat, sed non ita radicitus. In Russia cursum historiae aliquantum mutavit. Dissimilis infestus Lukashenka, Kebich Yeltsin monuit ne in Chechnya pugnaret. Nec copias ibi misit Yeltsin. Pro-Russian oppositione fisus est. Sed exercitatus in Chechnya protraxit. et facta est turpis. Ubi sunt Dudayevitae , ubi sunt aliae copiae.
  Satis impariter, sed absentia belli in Caucaso profuit Vladimir Zhirinovsky. LDPR maxima et popularis oppositio in Russia vim permansit. Et certamen principale in comitiis praesidentialibus inter Zhirinovsky et Yeltsin explicatum est. Principio, hoc in reali historia evenire potuit si Vladimir Volfovich bellum in Chechnya non suscepisset et eo modo notabilem protestationem electoratus partem amitteret.
  Ita, et media exercitatio inter Yeltsin et Zhirinovsky active promovit. PR ERAT Mattis, mattis augue. Nihilominus, dissimilis verae conflictationis: communistarum contra Yeltsin, ubi certae tubae propagandae chartae in potestate erant, evasit difficilius esse cum Zhirinovsky. Tametsi fascist ex eo.
  Sed in conditionibus erectionis criminis, chaos, corruptionis et mafiae, multi Russi fascismum tale magnum malum non putaverunt. Ceterum magnum bellum Patrioticum iam olim fuit, et hi omnino fascistae non fuerunt. Tunc mali erant fascistae Germanicae, nunc verisimiliter erunt optimi Russi. Et in re nummaria, Adolf Hitler miraculum quidem in Germania fecit.
  Ita Vladimir Volfovich superbus etiam aliquo modo cum Hitler comparatus erat, et in hoc ludere conatus est.
  Magnum etiam detrimentum Communistae habebant. Homines adhuc recordati sunt valde bene - inanes crustae, summa inopiarum, chartarum et ligularum, praesertim ex aetate Gorbachev. Et tempus Gorbachev est sicut regula communistarum.
  Homines, praesertim feminae, quae in acie stabant redire ad tempora communistica vetera, nolebant. et ipsum contra Zyuganov. Et sub Hitler, praesertim ante bellum, capitalismus fuit, id quod inanes erant. Imo et ipse Zhirinovsky, quamvis multa popularia verba fecit, reditum ad pristinos dies non promisit. pollicitusque est primum omnium mandatum, ut crimen incuteret, otium finire. Sed Tituli in Germania et scelere strangulati sunt, finem otium imponunt, res ordine disponunt.
  duobus autem mensibus totam Europam domuit. Hoc est, arte ludens et agitando, comparationem tuam cum Hitleris ad utilitatem tuam vertere potes. Ita Yeltsin multo difficilius quam cum Zyuganov habuit. Si antipathia haec evocavit in multis jam in génère, inopia et inanibus cautes, atque etiam repressiones Stalinistae. Fascismus etiam inter veteranos bellorum procul ab omnibus negatur.
  Fuit autem quasi fascismus noster Russicus. Oeconomia non bene. Etiam sine Chechnya, Yeltsin humilem aestimationem habuit. Et agebat patria, et erat erectus latrocinii ac sceleris. Et etiam plusquam in historia reali. Bellum igitur in Chechnya compluras restrictiones in libertates criminis redactas adduxit, sed absentia in verbis criminalibus tantum peius fecit.
  Ita Zhirinovsky evasit multo plus habere chartas tubarum quam Zyuganov.
  Animadvertendum est in historia reali, Zhirinovsky misere defecit in 1996 comitiis. Praecipua autem causa defectus eius fuit carentia inspirationis et fidei in ultima victoria. Et hic est tota exercitatio inter eum et Yeltsin, obscura Zyuganov in umbris, et Zhirinovsky in optimo suo. Et hic politicus, cum offensus est, vere potest miracula facere. Porro Zhirinovsky adhuc iuvenis et industria plenus.
  Nec fugit a disputationibus TV, dissimile Zyuganov, qui iam se in scrinio ponere timuit.
  Praeterea Zhirinovsky etiam exterius respexit iuniorem, non calvum ut Zyuganov, non cana ut Yeltsin. Et hoc ad utilitatem quoque suam elaboratum est.
  Quamvis Zyuganov minor tredecim annis quam Yeltsin esset, extus speciem iuvenis et recentis ducis non dedit. Sed Zhirinovsky, cum quindecim annis Yeltsin iunior esset, et extus, cum sua energia furiosa, multo magis strenuus et validior quam senex ille eiectus videbatur.
  Atque ea res comitiorum cursum valuit.
  Nihilominus contigit ut tertius Zyuganov esset. Sed quis secundo circumagat? Apud Yeltsin excessit exercitatus. Et quamvis Zhirinovsky communistarum non est, leftist est, et non anti-communisticus. Portfolios communistis promittit.
  Cygnus autem elinguis et excors est, et non dissolutus. Ita comitia habita sunt secundum diversam missionem. Zhirinovsky plura suffragia in primo circum quam Yeltsin accepit , et in secundo subsidia Zyuganov accepit. Et per consequens, Yeltsin circumquaque secundo ingenti margine cecinit. Praeterea in secundo circuitu plura suffragia pro Yeltsin quam in primo missa sunt. Et Vladimir Zhirinovsky novus praesidens Russiae factus est. Idque evenit ut triumpharet Vladimirus Volfovich.
  Sed cursus Russiae praeter spem multum non mutavit. Zhirinovsky cum Occidente relationes non aggravat. Minoribus emendationibus ad priorem reformationem prosequebatur. Atque etiam in re publica communistae eum nimium in hoc non vexaverunt.
  Verum est tamen aliquid mutasse. Militia plus fuit, quam magistratus appellati sunt, et durior contra scelus pugnavit.
  Tandem, anno MCMXCIX, Dagestan et Zhirinovsky bellum Caucasicum inire coactus est. Etiam id neque velit.
  Etiam cum Iugoslavia, Zhirinovsky fuit qui Milosevic persuasit ne res ad rem bombingam afferre, sed condiciones Occidentis accipere.
  Frugalitas coepit, licet timidum incrementum, et pretium olei surgere coepit.
  Bellum in Chechnya occasio fuit ad censum tuum elevandum et ad alterum terminum refecti possidendum. Non solum quod Vladimir Zhirinovsky etiam paravit referendum duos terminum abolendo. Atque id consilium imperiositatis fuit. Bellum autem contra Chechnya crudeliter abiit. Impetus terroristis Moscuae et Volgodonsk fuerunt. Quae Zhirinovsky prudenter ac cynice usus est.
  Sub conditione belli facilior ad alterum terminum subrogatur, et ab ipso primo circumactum est. Et ad hoc referendum, duo termini aboliti sunt, Zhirinovsky sine restrictione relinquentes. Id quomodo factum est.
  In Belarus anno 1999 primus Vyacheslav Kebich etiam quinque annos finivit . In parsimonia res non valde bona, sed incrementum quoddam timidum coepit. Plus augue quam opes. Et Lukashenka iterum comitia currere non licuit - semper est aliquid queri.
  Et Kebich refectus est, etsi aegre. Et iterum Zenon Poznyak fuit contra ipsum in secundo circuitu. Kebich non collegit tales percentages sicut Lukashenka in historia reali . Sed firmiter suam potestatem tenuit. In Belarus nova, plus auctoritatis auctoritaria anno 2000 accepta est, et condiciones Praesidis Kebich in nihilum repositae sunt .
  Zhirinovsky Chechnya occupavit, sed Russia longum bellum cum fautoribus ibi gerere debuit.
  Problema erat Chechens independentiam facto iam solitos esse. Copiae Russicae etiam in oppugnatione Grozny gravia damna passi sunt. Vera, Zhirinovsky media temperavit et guttam in ratings et massam anti-belli sentiendi vitare curavit. Id autem etiam plus regni sui.
  Pretia olei et gas surgentia, recuperatio oeconomica in genere, potestatem dictatoris confirmavit. Munus suum non prorogavit, sed comitia praesidentialia regulariter vicit. Id factum est uno anno apud Americanos. sed sine termino in duos terminos. Zhirinovsky consilium alienum cautum erat. Ille non erat alter Hitlerus, sed multo magis moderatus et aequilibrium potestatis tenere conatus est. Sed anno MMXIV, Maidan factum est, et tentationi resistere non potuit, ut Crimea in Russiam reverteretur. Autem, dissimile Putin, Zhirinovsky plus non vindicavit, et officia secreta eius rebellionem in Donbass non constituerunt.
  Immo omnia diligentissime gesta sunt. Et finita est relative minor sanctiones, et mitis Bellum Frigidum. Contra bonum oeconomicum incrementum, dicamus.
  Tum vero coronavirus erupit . Kebich , qui rursus res publicas sibi reposuit, mortuus est. Ac nova comitia in Belaro habita sunt. Eo tempore Lukashenko iam oblitus erat, et novae figurae apparuerunt. Minor premier Kolbasko , qui praesidens factus est, potestatem suscepit.
  Et mox Russia post mortem Zhirinovsky a coronaviro in luctum demissa est . Et id quoque plaga patria.
  Interim Taliban contra Tajikistan offensionem fecerunt. praesidia perruperunt basim Russicam circumdederunt. Bellum Afghan novumque coepit.
  Et sane pugnae et puellae pulchrae, ut semper parati ad pugnandum.
  Natasha impetum e machina sclopeto incendit, pugnatores Taliban interclusit. Tum parricidio citreum cum nudo digito projecit. Mujahideen scidit et cecinit:
  - Nos pacifici sumus, sed armato agmine;
  Accelerare potui ad fines rubros!
  Cras pro clariore pugnabimus!
  Osculum fiat!
  Et bellator in summo pulmone risit. Talis sulcus dici debet.
  trullas falcavit , etiam murmurabat;
  - Futura gloria nobiscum est;
  ostendemus summa class!
  Et nudis digitis, quomodo mittat homicidium donum exstinctum. Dicamus illa talis est mulier pugnax et pugnax. In quo tanta vis ac vis est.
  Magnanimiter concisus est Augustinus, et crines eius cuprei rubentes quasi vero cometae ardentes dividebant. Puella cepit et infensi pipiabat;
  - Gloria Patriae nostrae.
  Super omnes terras .. .
  Digni sumus ordine
  Taliban opprimimus!
  Puella quoque nudis digitis adprehensa, cruribus decoro sient, letiferum mortis munera projecit. Hae sunt puellae quae hic evaserunt, valde pugnax, puellae lentae et discalceatae.
  Et Svetlana quoque in bello est. Et tormenta tormentorum magna, funesta potentia, fabricat. Ea summa incisura bellator est. Propagines accurate et accurate.
  Et coma eius alba, nova, nix. Et digitos nudae mortifero vi dona exstinguunt.
  Ridens Svetlana cecinit:
  - Et navem regit ,
  Per pluviam et nebulam...
  Crudelis et insidiosus -
  Taliban pugnator!
  Hae sunt puellae quae montes movere possunt. Et sunt valde bona ad pugnam. Et dentes eorum sicut margaritas scintillantes.
  Hic sunt pulchri- tudines. Itaque Natasha coccineum pectoris sui papillam exposuit et eam in globulo bazookae premens, Taliban destruens et discerpens.
  Pugnax-proelium revera factum est.
  Et procellae in caelo pugnant. Puellae pulcherrimae sedent super eas.
  Albina nudis pressit globulum globum, misso letali funere mortis, et tepuit;
  Sicut aquilae volare Puellae
  Capital nos in proelio capere poterimus!
  Hic est, dicamus tam venustam flavam.
  Alvina, alia puella flava in bikini, pugnare pergit. Hic pressit puga fragum pectora papilla, Et evolare perniciosae colosseae vis eruca. Et est sicut crepitus in copiis Taliban.
  Hoc est quod puellas arripiunt et allidunt. Valde etiam dicamus ferox et bellicosus.
  Sed cursus in lacus et gravida. Super hic quoque est sexus pulcher. Et sunt quidem nudipedales et bikinis.
  Mirabiles dicamus fures ut eos nemo attrectare possit. Si surgunt, non relinquent.
  Elisabeth, pugnans super piscinam et testas mortiferos virium mittens, ope nudis pedum, cantavit;
  Fuit tam mirabilis terra
  Imperium Sovietarum appellatum est.
  Perdidit vili Satana,
  Tempus est responsum invocare!
  
  Lenin regnabat in ea, sicut specimen;
  Qui matrem magnam ...
  et Stalin tabulam tradidit .. .
  Impetus immani turba contudit!
  
  Patria nostra floreat;
  Birches, populi, quercus, fraxinus mons...
  exercitum fascismi delebo -
  Ceterum Russi proeliis invicti sunt!
  
  Russia sol super terram erit;
  Radii et stellae et cometae...
  fiet tibi optima terra
  In ea heroica facta gloriantur!
  
  URSS, cum magnifice floruerit;
  Patriam manu ad communismum deduxit .
  Sed calvus asinum perdidit.
  At turpis fascismus misericordia!
  
  Sed credo nostri Rus' vinci non posse;
  Illa lucet sicut sol super terram ...
  Fortis Russian, Alba Deus, Ursus;
  Et in paradiso nobili locus erit!
  
  Russiam amas ex toto corde tuo,
  Mater nostra magna est...
  aperit os Sam licet ad terram ;
  Et mille facies monstrum aggreditur !
  
  Svetlana nostra stella clara est;
  Quod felicitatem ac libertatem promittit...
  Magnum somnium adveho verus
  Communismum aedificemus, populo credite!
  
  Nemo potest terram opprimere
  Quod nomen est, crede Russia.
  Satanam de potestate removes -
  Magnus Messias Christus veniet!
  
  et Lada nobiscum erit in aeternum,
  Et aedificabimus communitatem practicam ...
  Centuriae et minutae anni transeunt;
  Cum pulcherrima ratio erimus!
  
  Magnum patriae somnium,
  ut mundum turbidissimum et pulcherrimum faceret.
  Montes, flumina et silvas habemus.
  Omnia munda erunt, pulchra!
  
  Matris nostrae caput Moscuae est;
  Sed Kyiv, Minsk etiam erunt capitula ...
  Mongol multitudo victus
  Adiuvit nos Deus omnipotens vincamus!
  
  Imo Russos credi non posse frangi;
  Omnes Slavi unientur...
  Venator mox in ludum convertet;
  Et semper in ictum nos pugnatores credimus!
  Puellae in piscina in choro cantabant et voces eorum ita fulgebant et literae sicut tintinnabula argentea vibrabant.
  Hae puellae mirabiles sunt.
  Elena ingenti aplomb canebat;
  - Omnia frigidissima erunt apud nos puellas;
  Ad Martem volare facile possumus.
  Habeat aliquis multam monetam;
  Et alicubi ursa crepat in fremitu fera!
  Et Elena, coccineo pectore papilla, Accipiet ac premere globulum, et magnae proiectum, Letalis vis evolabit.
  Respondens puella canet;
  - Audacter in pugnam pro Sovieticorum potestate ibimus;
  Nos omnes hostes in certamine pro eo delebimus!
  Et Ekaterina quoque papillam fragum in globulo plantabit et pluviam plumbeam e tormentis tormentorum in adversarios fundemus. Speciatim falcationem facere.
  Eodem tempore puella cantat;
  Age vesperi, conveniemus tibi;
  Omnes spiritus madefaciemus ...
  Age vesperi, conveniemus tibi;
  Loquere Sinica!
  Et tunc accipiet eam puella et nudam comprimet rotundum calcaneum in pedali. Et ipsum aliquid corrupti et letalis mos laboris. Et cadet terra colossalis in Taliban.
  Deinde puellae carpent;
  - Gloria, magna gloria;
  Lacus cursus...
  Magna potestas erit
  Cum fremitu populi !
  et belliger ridet.
  Tum Efrosinya papillae rubinae pectoris sui sumet ut puga pyga gaudii presset. Et ingens, peremptorius, perniciosa potentia proiecto acus laborabit. Hoc est, cum proiectum acus per explosionem in diversa dispergit. Quod est efficax et perniciosius.
  Tum puella nudis digitis utetur.
  Hic pugnat... .
  Puellae ex Russia Taliban diligentissime susceperunt. Hic est una forma, quae etiam papillae coccineae pectoris sui adhibuit - haec est Veronica. Et letalis vis e bazooka emissa.
  et Mujahideen in omnes partes dispersit.
  Veronica cepit et cantavit;
  - Fiat finis
  Deinceps dynamon...
  Iam paene taetro -
  Vulnus solidum!
  Et bellator nudis digitis citreum immittit. Et Mujahideen damnat et comminuit.
  Alicia etiam sclopetum sniper incendere. Dusmanes necat , et simul cantat;
  Non est ferrum militare fortior;
  In universo exercitu nullus est fortior.
  Flumina sanguinis puellae fundere;
  Nec aliter habent!
  Angelica letale grenade nudo iecit digitos. Duodecim Mujahideen scidit et diruit;
  - Non possumus omnia conlisa facere puellis;
  Et in frigore nudis pedibus imus!
  Post hoc, bellator fragum papillae pectoris sui pressit in globulo letalis bazooka.
  Quae parricidio exitio donum dimisit. Taliban multum necavit.
  Anastasia Vedmakova Mujahideen ex aere oppugnat. Mortifera munera mittit ab procella. Et erucae launchentes in Taliban positiones pluunt. Ex hac specie multi Muslim milites moriuntur.
  Eodem tempore puella cantat;
  Patria, in qua liberi estis, omnes;
  In quo omnis Dominus proletarius est.
  Vertis in rubum et nickel.
  Hieme, in nivibus, Solarium.
  
  Lucida, vexillum rubrum communismi habet.
  Quis nobis immortalitatem promittit?
  Caritatem Patriam versibus exprimimus -
  Semper erit felicitas, credite in ea!
  
  Duces varius interdum...
  Non omnis dux similis est sapienti Stalino.
  Sed quis semper magna,
  Quando et mens et voluntas convalescunt!
  
  Per mensem ver fortissimi,
  De jure capiendi milites belli Prag.
  Fideles sumus in patria sicut angeli;
  Ordo nobis datus est - Pugnator gradus non est retro!
  
  Si mors venerit, transi te;
  Et Dominus, vola in paradisum, ubi est mons ornus ... .
  Spiritus noster in aeternum ascendet;
  Nos magna cacumina vincemus!
  
  Post mortem, iterum rivus vita est;
  In ea navigamus sicut scapha - meteoron!
  Invocatio Sanctae Dei Genitricis Mariae,
  Noli audere cladem et ignominiam pati!
  
  Imperium, quia lux est Dei;
  Russia omnipotens imperare iussit!
  Finem felices nescimus annos;
  Non sunt fines serviendi - evellere peram!
  
  Slavi una sententia nostra est.
  Homo esto regii potestati obnoxius!
  Theatrum mundi plenum mimis;
  ora inferni laceramus irae!
  Akulina Orlova, qui ex altera parte in certamine in elit pugnans pugnabat, nudis digitis hostem tundebat;
  - Tsar Russiae non opus est - hic parasitus extrahendus est!
  R. Et denudávit margarita eius.
  Deinde urget papillam rubyram in globulo, mittens perampla vi erucae perniciosa.
  Taliban letalis scopis quomodo cadat.
  Akulina accepit et cantavit;
  Non erimus a Satana vinci
  Patria mea est pulcherrima in mundo;
  Gloria patriae pulchrae ...
  Puberes et pueri in ea beati erunt!
  
  Florent in ea lilia convallium.
  Et cherubi canunt ymnum honestum.
  Fuhrer veniam kaput
  Russi in proeliis invicti sunt!
  
  Komsomol membra discalceata discurrunt;
  Stant super nivem nudis calcibus ...
  Hitler tantum spectare frigus
  Ego te movebo in piscina!
  
  Possumus vincere Nazis
  Ut semper, nudipedales puellae sumus...
  Gravissimus eques ursus noster est;
  Omnes machinae sclopeto interficiet!
  
  Puellae iam frigidissimae sunt;
  Omnes inimicos nos ad litteram dilacerant ...
  Ungues, dentes, pugni.
  Nos locum in paradiso mirabili aedificabimus!
  
  Credo communismum frigus futurum;
  Patria floret in ea, consilium credite.
  Et flebilis nazismus peribit;
  Eae, credo, facta canuntur!
  
  Florebit, credo, in ore procellosa est;
  Ex victoria iterum sumus ad victoriam .
  Vincere Iaponica Nicolaus
  Samurai respondebit ad vilitatem.
  
  Non nos patimur iuvenci;
  Uno ictu inimicos nostros opprime...
  Venator vertat in ludum
  Nos Wehrmacht causa contrivimus!
  
  
  Crede nobis non alienum est tradere;
  Russi semper pugnare potuerunt.
  bayonets ex ferro acuimus;
  Fuhrer imago scurrae fiet!
  
  Hoc est quod patria mea est
  Concordia Russica ludit in ea...
  Omnes gentes familiae amicae sunt;
  Abel triumphat, non Cain.
  
  Mox in gloria URSS erit;
  Quamvis hostis noster crudelis, perfidus.
  Exemplum virtutis dabimus;
  Spiritus Russiae in proeliis glorificabitur!
  Margarita Magnitnaya colorem quoque fraga praeripuit cum papilla eius et puga pyga premet. Occisor erucae Taliban percussit, eos justos necans.
  Tum puella canebat;
  - Timere debemus et timere;
  Res puellarum gestae numerari non possunt.
  Scimus pugnare frigidissima;
  Satanas disperdet!
  . Capitulum #3
  Februarius tandem advenit, et Oleg Rybachenko tandem inter Chukotka et Alaska cum quadrigis suis fodiens cuniculum complevit. Pauca tantum manserunt. Sed cum hoc, ut puer terminator iudicatus est, sine eo tractare non possunt. Et haedus ad Sinas cucurrit ad sedandam loci rebellem, qui contra Nicolaum II Tsar rebellaverat. Puer currebat tantum in brevibus, pedibus nudis, abdomine musculari aperto. Post eum duo gladii magici. Tam celeriter erat ut quam ullum expressum agmen velocius cucurrit. Unde nudo pede statuit. Duodennarius puer cheetah velocitate aliquanto antecessit, et multis vicibus in patientia.
  Dum currit, gaudendum est, haedus fabulam stylo delineatam;
  Hitler non fatale errorem fecit cum Exercitum Quartum Panzer in Caucasum convertit. sed statim capi Stalingradum iussit. Germani tempus non terebant. Et nondum praesidiis occupati nec ad defensionem parati in urbem perrumpere poterant. Videtur quod bellum cursus incurrat quam leve.
  Post captam Stalingradum mense Augusto MCMXLII, Turcia bellum cepit et iniit. Hoc facere promisit post casum Stalingradi. Et Ottomani cupiebant Russiam ulcisci ob pristinas clades. Iaponia vacillabat. Nihilominus res illi in Oceano Pacifico non prospere succedunt. Proelium Medium amissum est et res instabiles visae sunt. Tum etiam foramen secundae frontis contra URSS est.
  Ictus autem milies centenarius exercitus Turcorum plus quam triginta divisiones contra tegumento debili exercitui Sovietici maximo dolore evasit. Turci Batumi ceperunt, et Yerevan circumdederunt, et in Fontes ad loca Sovietica profunde moveri coeperunt. Germani autem capto Stalingrad per Volgam meridiem versus ad mare Caspium migrare coeperunt.
  Germani validi erant et difficile erat copiis Sovieticis nudo gressu adhaerere. Plus, ut commeatus per Volgam plene fluens.
  Praeterea Britanni, qui Turciam lacessere nolebant, aliquantum operam suam contra Germanos in aere redegerunt.
  Acces- siones etiam Germanorum magnae illis intulerunt detrimento. Exempli gratia, Johann Marcel non casu ruinae cum plano suo crepuit. Britannis vero torquebat.
  Fine Septembri Germani in orientali fronte ad Caspium mare pervenerant. et Caucasus terra interiit. Stalin oppugnare postulavit. Sed in media parte Rzhev, copiae Sovieticae non successit.
  Temptata res est ab septentrione Stalingrad oppugnare, sed etiam incassum.
  Sed Wehrmacht copiae mense Octobri per Caspias oram movere coeperunt. Turci autem procedunt versus Tbilisi et septentrionem ulteriorem.
  Et Germanicus "Tiger" in proeliis primum interfuit. Accuratius, non satis primum, haec piscina pugnavit mense Septembri prope Leningrad. Erat autem specialis cantavit. Quattuor puellae Germanae in ea pugnaverunt, quae talem machinam in pugna reali probare parati erant.
  ibi eunt oram Caspii maris per campum. Ac Soviet carros apparent ante. Complectens lucem T-60s.
  Gerda puga pyga gaudii urget nudis digitis. Tormentarii ignes et testa in machinam Sovieticam vi letalis viribus omnibus viribus impulsa est.
  Gerda fremit;
  Ossa nostra de lacus non timent;
  Nos semper scivimus pugnare in SS!
  Germanus "Tiger" desinit. Soviet cars versus eam tendunt. Ignes Andrea, coccineo hoc tempore utens papilla pectus. Pulsat Russian piscinam et stridore;
  Non sumus simplex puellarum
  Pedes nudi sunt terribilis!
  Tunc Kristina tormenta tormentorum eruptionem dat militibus Sovieticis metendo. Quin etiam nudis pectora felis urit et papilla carbunculus.
  Tunc murmuravit puella;
  - Nos frigidi sumus! et nudis pedibus!
  Post haec nuda iecit roseum calcaneum et Magda. Puella perquam accurate hoc fecit. Currum Sovieticum confodit et diduxit;
  - Ad Tertiam Reich!
  Tum haesit lingua.
  Hoc est vere mulieres.
  At Germani una in parte pugnant, et virga incedit. Ex altera parte, copiae Sovieticae.
  Hic sunt munitores. Discalceatorum puerorum ac puellarum in brevibus et brevibus alis obviam Nazis igni e sclopetis et fundarum.
  Perurbanas sarcinas coniciunt nudis, puerilibus pedibus, qui Nazis scindunt.
  Ac simul heroum laudes;
  Dianae filii auctorem habemus.
  Natus loco pacifico cum holster!
  Ad gloriam matris nostrae Russiae -
  Puer pugnat!
  
  Splendida fascia ut lampas ardet;
  Pulchra chorus Patriae hymnum canit!
  Cactus acutum capiet fuhrem in asino;
  Scimus multitudines adversariorum valide.
  Pars nos pugnae docuit;
  Possint mittere et currere, pugnare omnes!
  Capiantur fratres maiores natu ad exercitum;
  Sed etiam magnos successus metemus!
  
  Quaenam religio patriam gustare potest?
  In fossis, si opus est, machina!
  Fortior est omnibus amicitia sub vexillo;
  Patria veniat ad communismum!
  
  Quam difficile sit frontem circumdedit;
  Iam nix cecidit, et nos nudis pedibus sumus, dilacerant!
  Fritz- fiends non remittetur;
  et tu in somnis pugnare audes!
  
  Nos pueri praeliis fessi sumus ;
  Esurire, presse pede in sanguine!
  Sed non nos ocreis percutiant;
  Sicut Rus', anima mea te amat!
  
  captivitatis verbum nescimus, bene gehenna infirmitas;
  Quot in proeliis latinarum ceciderunt!
  Interdum lassitudo subrepit;
  cum mercibus centum instar machinae ton!
  
  Sed nihil opus est nobis arduitati succumbere;
  Non quia juravi Deo!
  Servire debet sine vilia facta Russiae;
  Socius Stalin aeternae specimen!
  
  Maxime autem animi atque animi;
  Facundia et pulchritudo cogitationis!
  Noli putare culturam levem esse;
  Ceterum versus ex igne lingua natus!
  
  Habeo flammam Jesu in pectore meo;
  Quis est Deus et Salvator et communista?
  Non tolerat sanctitas, non novit pusillanimes animas;
  Via sola est sursum, noli descendere tenta!
  Pueri cantabant et saltabant, fasciculis explosivis cum nudis digitis projicientes.
  Et ab latere Germanorum, oppugnante, advolaverunt. Missus homicida dona exstinguitur.
  Pugnatum est acriter. Pugnaverunt pertinaciter munientes, nec hostibus cessere. Sclopetis et sclopis accensis. fundis quoque utebantur. Quod optime fecerunt.
  Tametsi, exempli gratia, nonnullae lacus Germanicae frontem explosives non penetraverunt.
  Puella et puer nudis calcibus in calculis requievit et in magna fundae traxit. Eveniat explosive packages dimisit. Volavit et Germanos currus percussit.
  Tum fortes cantabant;
  Stalin pugnae gloria est;
  Stalin juventutis nostrae fuga...
  Pugnae et conciliandae cum cantu;
  Nostri sequuntur Stalin!
  Cantare munientibus pulchre. Adhuc satis calescit in Dagestan mense Octobri, et bonum est pueris nudis pedibus pugnare. Plantae nudae pedum puerorum callescunt et durior quam corio ocrearum.
  Subtiliter autem est pisas mortis digitis nudis iactare.
  Pellentesque id aliquam magna.
  Puella Lara pipiabat;
  Mira in amplitudine patria;
  Temperatus in proelio et certamine...
  Nos carmen iucundum composuimus
  O magne amice et princeps!
  Puer Seryozhka infensi objecit;
  - Quid de Stalino? Ita est, Stalin capra! Concessit bellum!
  Puella Larisam nudum pedem impressit ac dixit:
  - Pro talibus orationibus sub tribunali licebit!
  Pucr puer Mishka remugit:
  - Et quid verum non est! Fascist in Caspium mare perrupit! Tu quid postea Stalin ingenio disputabis.
  Puer autem nudo pede parvum grenade apud Germanos iacit.
  Sasha squeak auctorem:
  Albus exercitus, baro niger;
  Regale thronus iterum nobis paratur.
  Sed a taiga ad maria Britannica,
  Exercitus rubri fortissimus omnium est!
  Iterumque micant, nudi, rotundi, pulverulenti, duri adsidua nudipedalia, calciamenta puerorum.
  Hoc est quam difficile pugnant et pugnant. Etiam si vires sunt inaequales. Sed adhuc auctor est.
  Et si puella pisum nudo pede petit, adhuc Germanos lacerabit. Et pueri cantant;
  Nubes ex sanguinibus advolaverunt;
  Infernus e Terra haud procul erupit!
  Serpens crepitans reptans in panzvale ,
  Nubes sanguine illuminatae!
  
  undae coruscant, sonant sicut procellae infernalis;
  Et fortissimis viris congredietur ausis!
  Pulchra pulchra mulieres protegemus nos
  Digni erimus res gestas patrum nostrorum!
  
  Quam graviter gemens terra!
  Hostis centum plagas vestigia reliquit.
  Sed fascismum in ima parte iacemus;
  Pestis inlisa non erit longa.
  
  Et jam post nubila mors albescit ;
  Nostrae autem cogitationes in coelum discerptae sunt!
  Conteramus notos sceleratos in pulverem;
  Et divelle, scito Wehrmacht in medium!
  
  Nescimus otium et senectus putrescat;
  Sanctae Matris nostrae filii sumus!
  Omnia clara cum Nazis pugnaverunt;
  Has radices magnas emitte!
  
  Quaeque mala vis explosa bombis?
  Quid nobis est hoc tonitru?
  Pugnatores Rus' multi capaces sunt;
  Et erit summum fundum pro Fuhrer!
  
  Infernus exarsit infernus;
  Repi per rocades cum rostro praedatorio "tigris"!
  Et subito omnis defatigatio avolavit,
  Tempus est ludi ioci!
  
  Grenade ad manum et iactum;
  Ecce "tigris" in naribus suis firmiter recipitur!
  Et Hitler in aeno in Tartaro boiler locus ;
  Itaque ne orbem Russicum patefacias!
  
  Berolinum agitatur a vehementibus globis;
  Ecce vexillum rubrum super Reichstag volitans!
  Sol in patriam accensus est;
  Post omnes, Tertius Reich in cinerem et cinerem mittitur!
  Liberi pertinaciter et heroice pugnant.
  Animum ostendunt iuvenum, sed fortissimum. Tum quattuor pueri nudis pedibus quievit et magnum dolium nitroglycerin impulit.
  Involvit, versabat.
  Et quomodo flatum capiet, fragorem in lacus German.
  Post in gaudio cantabant munientes;
  Communismi filii sumus auctores;
  Etiam suscipit finibus quam...
  Tituli furibundus respondebit ad iram;
  Opprimet nos, crede satanas!
  
  Iuravimus coram Deo
  et Lenin cor iuvenibus dedit...
  Oh districte non iudicatis;
  Et plus tribuit Omnipotens robore!
  
  Ad frontem venimus, guys discalceatus;
  Matriculam tueri volebant...
  Pro nobis, latinas, puellae falce;
  Fortis et in armis fides nostra est!
  
  Hic prope Moscuam praelia saeviit;
  Lacus combusti, bitumen liquefactum...
  Visuri sumus, dederunt mihi communismi fidem;
  Et fascistas cum lato habes!
  
  Noli credere populo, Hitler non est omnipotens;
  Tametsi Fuhrer idea vivit in ...
  Et nazis dura ferimur;
  Eamus in hoc magnum iter!
  
  Hostes Rus'i non timebimus;
  Patriam URSS amamus...
  Non es eques cum anima scurrae;
  Eamus exemplum regni Dei!
  
  Tituli non novit, ille male vapulat;
  Etiamsi vis inferni ita furit in eo.
  Parasitus autem Fritz veniunt;
  pacem igne quis implebit?
  
  Russos ludendi magnitudo vincat;
  Etsi hoc multum laboris...
  Veniet Victoria, credo, Magnifice Mai.
  Et Fuhrer kaput integrum erit!
  
  Hic est fides nostra, vis communismi;
  URSS floreat in aeternum...
  Nostis iugo fascismi opprimemus;
  Talis exercitus Russia facta est!
  
  Fritz victi prope Stalingrad;
  Agnoverunt pugnum nostrum validum...
  Et dedimus frigus munera;
  dictatorem autem ipsi ad denarium calce!
  
  Patria mea pulchra est Russia;
  In ea arcticum malum florent...
  Svarog et Stalin - hic est Messias;
  Nazis pugnatores Rus' fugiunt!
  
  Hoc est quam pulchrum universum est;
  Cum communismus lucet super eum...
  et tribulationes ad aedificationem;
  Fuga tantum ascendit et non secunda descendit!
  
  Hiems cum ferus clamoribus cepimus;
  narum cohortis albae fregit...
  Communismi hostes Russiae victi sunt;
  Tropaea pro prandio relicta sunt!
  
  Nos Stalin arctissime tenuimus;
  Puellas nudis pedibus in omni pruina ...
  Factus es, mihi crede, fortis;
  Et crevit auctor heros!
  
  Imo Russia numquam franget;
  Immortalis Lenin monstrat viam...
  nitidum flammam non timemus;
  Et Russi a communitate recedere non possunt!
  
  
  In nomine matris nostrae Russiae,
  Coniungamus in una corona cordis ...
  Euge puellae clamabant voce magna
  Magnum somnium adveho verus!
  Fides nostra semper est apud patres;
  Et si superare possit maiores...
  Semper fortes socii erimus;
  Etsi non plus quam viginti videtur!
  
  Patriam nostram amamus, mihi crede,
  Felicitas in aeternum volumus...
  Lucifer, crede mihi, non perdet nos;
  Veniet aestas - frigus peribunt!
  
  In Russia magnifice omnia florent;
  Praesent ut est in purus.
  Veniet hera, credo communismum;
  Divitiae, gaudium, aeternum erit!
  
  Scientia resurget in praeliis;
  Perpetuum iuvenum cum hominibus erit .
  Et factus est homo sicut Omnipotens:
  Abi, sceleste in aeterno scio!
  
  Denique omnibus in universo refulget felicitas;
  Omnes homines mundi sunt sicut una familia.
  Pueri rident et ludunt in paradiso
  Amabis me cantico!
  Sic pueri pulchre et magno cum affectu cantant. Et dentes albis nudum.
  Et tunc una puella nudam calcem rosei pisi proiecit. Sic advolans, cadum Germanici piscinae percutiens, turrim radicibus evulsis. Tum iuvenum forma collapsa ruebat;
  - Calvus Fuhrer morietur!
  Puer Seryozhka, nudo pede, calculum emittit, qui praefectus Germanici in naso feritur et pipiat:
  - Stalin capra est, sed mater est in corde nostro!
  Et in alio loco: Komsomol desperatis membris pugnant. Sunt etiam discalceati et in brevibus fimbriis;
  Et tormenta se iaciunt, aut bazookas homemade.
  Et nonnullae puellae chordas nudas digitis trahunt et accurate et accurate sagittant.
  Veronica papilla coccinea in puga pyga impressit et cantavit. Aliae Komsomol puellae sustulerunt;
  Nos magnam Russiam servabimus;
  Pudor similis nobis non veniam.
  Faciamus missionem militarem
  Judicemus Iaponica!
  
  Puellae sumus sicut sodales Komsomol,
  Mihi crede, nati sumus pugnare...
  Licet mikado ambulat in petaso cocto;
  Imperium opprimendum est!
  
  Non demus Iaponia victoriam
  Samurai expugnare non potest Rus'...
  Auorum equitum superbi.
  ursa conlisa lacerat!
  
  Robur nostra virtus Russica est;
  cultrum nudo pede proiecit ...
  Adversarii egregie oppressi sunt;
  Puellae ingenium durum habent!
  
  Pugnavimus cum Wehrmacht, ludens
  Fritz strenue prope Moscuam caesum ...
  Ingressique Berolinum victores Mai.
  Nudos virginum pedes protendo!
  
  nullus Sclavos sedabit;
  Rex magnus ad bellum ducet ...
  Nos puellae crines plectere;
  Samurai in pannos versa!
  
  Hostes durissimi vapulabunt;
  Spiritus Russicus ab hostibus superari non potest.
  Puellae Sovieticae athleticae;
  Et dominus Ursi potens est!
  
  
  Komsomol puellis de plebe,
  Amant pugnare difficile...
  Pro Patria, Lenin, Libertas;
  Opprime, crede aliquem exercitui!
  
  Credo samurai vapulabit
  Sodales gloriosissimi Komsomol et honorandi .. .
  Scito samurai multitudines contrita;
  Etenim multi gloriosi heroes!
  
  Magnus Tsar Russiam regit;
  Decernentes edicta, servos iudicantes...
  Thronus latrantem et latrantem non tolerat;
  Nec modus terrendi domare!
  
  Rus', mater es et dea nostra;
  Vos, puellae cupiunt pugnare...
  Crura pulchri- tudinum nuda sunt;
  Sed hanc rapinam frangent!
  
  Non, ut Arthurus plenus sit;
  Talem terminum capi ... non permittimus.
  Ac Iaponia stulte globulum captat;
  Et cum grenade dilaniabit eam!
  
  Non genuflectitur
  Apud nos est Omnipotens Rod, Svarog ...
  Stalin et Lenin magna nobiscum sunt,
  Jesus nobiscum, Deus omnipotens.
  
  Komsomol membra in proelio non erumpunt;
  Res militum numerari non possunt.
  Milites semper sciverunt pugnare;
  Satanas disperdet!
  
  Nulla pulchrior Patria-Russia est;
  Certa pro ea et noli timere.
  Hoc faciamus, mundum crede beatiorem;
  Tota mundi fax est lucis Rus!
  
  Et cum Aliquam vincere
  et omnia somnia erunt in gloria ...
  Dolores et molestiae non,
  In rerum abundantia, pulchritudo!
  Komsomol membra tam pulchre cecinerunt. Sed pugnare difficile est. Hic in aere sunt duae puellae Germanicae, pulchra aces flava.
  nudis digitis Albina accensa suis. Iaculata illa tria Sovietica aircraft in uno erupit et diruit;
  - Ostendemus summa class!
  Alvina etiam hostem percussit et papilla pectoris coccinea usus est et hoc tempore quattuor aeroplana Russiae et tweeted iecit;
  - Maxima erit in mundo victoria!
  et puella ridet. Utrimque adversarii digni sunt.
  Interea Germani cum Turcis coniuncti ad medium medium Novembris in Baku ierunt. Nunc USSR aditum olei amisit et stricta facta est.
  Totus fere Caucasus capitur.
  Britanniae Operationem Facem dilatam. Itaque incerta erant . Proelia aeris tantum in aere permanserunt. Mense Novembri, Johann Massilia aliud testimonium posuit plus quam octoginta aircraft in mense. Et primum excedens numerum carrorum in trecentis unitatibus descendit. Primusque bellator Tertii Reich ad crucem Militis Crucis Ferreae cum argenteis quercu foliis, gladiis et adamantibus denuo recipiebat.
  Tunc Germani Caucasum et omnes urbes hieme subegit. Yerevan ultimus omnium casus circumventus obsidetur.
  Post quem Wilson Churchill inducias Hitlerorum obtulit. Maximus autem anthropophagos URSS conficiendum consensit.
  Johann Marcel ab hoc tempore plus quingentis centum aircraft iecit et ad frontem orientalem translatus est.
  Mense Maio, quam primum exsiccatae sunt itinera, Germanorum offensum in Saratov ab una parte, ex altera Moscuam incepit.
  Lacus Germanicus interfuit proeliis: "Panther", "tigris", "Leon", et auto-exusta tormentorum "Ferdinandi" et modernista T-4. Plus quaedam minora auto- tormenta propelluntur.
  Et novus vicus cum historia secundi belli mundani incepit, sed puellae Sovieticae et propugnatores magno cum heroismo pugnabunt.
  . CAPITULUM #4
  Puer aeternus Oleg Rybachenko per nivem currere pergebat. Imo Manchuria iam appropinquabat, et pruinae iam languidae erant, et nix tegumento tenuior fiebat.
  Et puer terminator pergit scribere aliquid interesting, pro fun.
  Una billionaire, iam senex, voluit iuventutem recuperare. Et erat paratus ad literam aliquid. Nam, cum iam octoginta caudam es, vita non est gaudium. Atque etiam totam fortunam adolescentiae tuae immolare parati estis. Patet - hoc fere omnes senes. et quis hoc nescit. immo quis senum hoc non novit, sicut cupiditas adolescentiae quoquo modo.
  Sed billionaire non stultus est, et intelligit multa scammers circa esse qui suam infirmitatem uti volunt. Et cuiusvis generis rudera sub aetemae iuventutis specie labuntur.
  Eisestein non tam facile repudiare potes. Et in fasciam suavem non emit .
  Sed una puella accedens ad eum. Per murum obtinuit eam custodesque. Et iam mirabile erat.
  Pulchra, talis flava. Spectat circiter viginti annos natus, sed in oculis eius tanta est sapientia et dolus, deinde Eisestein obstupuit.
  Item dixit;
  - Visne adhuc esse iuvenis?
  Vladimirus adnuit.
  - Volo, sed sine fallacia, nulla potest esse quaestio de praevaricatione!
  Puella risit et respondit:
  - Possum id facere! At tua me maga non nimis attente statu!
  Eisestein perculit:
  - Sic quomodo? D. Quid vis?
  Risu respondit puella:
  - Animam tuam! Da animam tuam ad usum meum aeternum, et eris iuvenis et sanus iterum. et iuventus tua in eternum!
  Vladimirus quaesivit;
  - Satanas es, quare animam emis?
  Caput flava puella movit.
  - Minime! Ego sum filia eius! Sed iuventutem tuam tibi reddere possum! Sed tantum in reditu mihi in aeternum servies!
  Eisestein quaesivit;
  - Quid de conditione mea? Viginti miliarda dollariorum est! Adsentior tibi dimidium dare quam primum corpus iuvenis sum!
  Flava puella risit.
  - Dimidium? Et fortasse omnia melius! Ceterum si servus fueris, iam fortuna non indigebis. Tu quoque atrox odisti haeredes funere tuos!
  Vladimirus suadet:
  - Si adolescens est aeternus, ego tibi omnem fortunam dabo! Tum adhuc pecuniam. Sed si ero servus tuus in aeternum, quid ad immortalitatem obtinendam?
  Venefica puella nudum pedem impressit et suggessit;
  - Bene! Tu mihi omnem fortunam tuam, et te quoque in servitutem vendam. Sed redde iuventutem aeternam. Et ex servitute potes exire, si vis evadere... Nisi forte efficis! Sic adsentiris?!
  Ezeistein consideravit et respondit:
  - Magna! Immortalis ero, et iterum miliarda mereri potero! Servitusque? Itaque in perpetuum servi isti rectores fiunt!
  Puella flava revocavit;
  -Fieri, sed tantum in mediocris fabulas! Tametsi dicunt felicissimum omnium temporum et populorum principem, Genghis Khan servum fuisse.
  Vladimirus adnuit.
  - Maxime! Paratus sum!
  Malefica puella adnuit et respondit;
  - Bene, hic charta aliqua. Speciali atramento cum sanguine signa, et quod vis impetrabis, et vicissim impetrabo!
  Ezeistein chartam. Non videbat optime. sed litterae magnae erant.
  - Ex altera parte, corpus aeternum non aevum accipio, et ex altera parte, omnem meam fortunam transfero, ac me in servitutem venundari patior. Super hoc manu mea apposui.
  Flava puella adnuit.
  - Quod sic prorsus! Aeternum in iuventute, pro quod tam cito perdis!
  Hem tibi atramentum sanguinis!
  Oligarchus calamum suum intinxit et subscriptionem suam diligenter scripsit. Omnia diligentissime gesta sunt.
  Venefica puella speculum e balteo protulit et pipiavit;
  - Oculos tuos claudite et ea non aperite! Cum quinque numeravero, movebo.
  Vladimirus numerare coepit;
  - Unus duo tres quattuor quinque...
  Novissima syllaba eum turbine comprehendit, et sensit aestum vehementem. Billionaire ibat, quasi in centrifuge magna celeritate.
  Tunc omnia concreverunt. et aperuit oculos suos.
  ante Ezeishtan . Reflexus est pulcher, sient, flavos et omnino nuda teenager circiter quattuordecim annos aetatis specie. Corpus ex sunburn aeneum, musculatura prominente.
  Vladimirus extendit manum, tetigit imaginem eius et sibilavit, ocellos caeruleos;
  - Wow ! Ego est!
  Proxima ei apparuit puella flava. Manum suam imposuit super humero muscularis pueri et cooedit;
  - Etiam tu!
  Ezeistein subridens respondit:
  - Nihil esse videtur, sed puer!
  Flava puella adnuit.
  - Voluisti, adulescens eras, et adulescens fuisti. Quid tibi non placet?
  Vladimirus dixit:
  - Bene, eleifend non contemnitur, et multae feminae cum puero cubitum ire nolunt...
  Venefica puella adnuit.
  Sed radere non debes. Et praeterea, si alicubi in hoc vel illo saeculo idoneus fueris, ut illaec, feres breviorem sententiam!
  Eisesteinus , animadvertens se ne quidem subiicere, manibus pudibundus opposuit. Masculina autem perfectio nolens intumescere coepit.
  Puella risit et flava respondit;
  - Quid iam tanti! Esto melius quam senex qui nihil vult!
  Vladimirus dixit:
  - Billionaire eram, et puellae causa pecuniae mihi adhaeserunt. et pulcherrimae scripturae cubitum eunt. Et quis vult concumbere cum teenager imberbis, qui non habet in anima denarium!
  Venefica puella adnuit.
  - Ita nunc nihil habes! Etiam pulvinar! et nudaberis in auctione, ubi vendent tibi sicut boves sub malleolo. Sed tu numquam senesces! Et haec summa utilitas super alios mortales erit!
  Puer adnuit. Corpus eius formosum, umeris symmetricis, latum pro aetate, puerile, sed nimis bellus os, premunt tegulis, musculis docta. Similis erat fortissimus junior idoneitate. Et sane corpus erat bonum. Et hormones iam furebant in eo.
  Adnuit puella ut eum aspexit.
  - Noli turbari! Placet tibi tam iuvenes, cum cute lenis et munda!
  Et quoniam servus meus es tu, nunc amabo te! Quod delectabatur, oculi lucebant. Noli oblivisci quod sis aequus servus, non aequus. Oro supplex et osculare pedes meos.
  Puer et prior billionaire confusa est;
  - Quo iure supplex?
  Puella maga, sine bis cogitans, puerum nudo digito ad nasum arripuit et apprehendit. At illa premebat. Vovka-haedus in dolore ululabat et exsibilatur;
  - Auntie non est necesse!
  Illa subridens respondit:
  - Puer obedire assuesce, aliter non superstes!
  Prior billionaire subito se deprehensum ratus semel in corpore iuvenili coepit loqui sicut teenager typicus. Quanquam qualis matertera est, si anima iam plus octoginta annos nata est, et illa tamen extus neptis convenit.
  Quanquam econtra fortasse haec maga non unum saeculum vetus est. Et annis veros, etiam aviam vocare potes.
  Flava puella, cogitationes suas coniciens, dixit:
  - Ego quoque regem Nabuchodonosor... Scis quam pridem fuit!
  Vovka subridens:
  - Hominibus tam atrox dissimilitudo aetati est!
  Puella subridens ait:
  - Matrona venerabilis emere te in auctione potest, propter amores voluptates. Ac asperiores, aliquip quis!
  Puer, ille billionaire, grimaced;
  - Brr! Numquam dormivit cum homine et experiri nolo! Age, servus ero, servus et amans?
  Puella irata est;
  - Tunc osculare pedes tuos!
  Teenager in faciem cecidit, et nudum pedem osculatus est, sient, gracilli- mum et blandum crus veneficae cum voluptate. Pellis expolitam et amoenissimam gustavit, et ideo gustandam odoratus est. Et Vovka aliquotiens nudos puellae osculatus est pedes.
  Illa subridens respondit:
  - Bene factum! Vides - omnino non est FORMIDULOSUS atque etiam iucundum. aliud tibi iubere possum, sed nunc tui miserebor.
  Et recubuit puella super puerum, et osculari eum coepit et palpare eum. Vovka puellam pulchriorem numquam viderat. et expoliavit se vestimenta sua, et operuit puerum. Caput billionaire-teenagri nere coepit, et feroci impetu vehementis amoris ruit.
  Et tunc omnia intus in eo explosa sunt.
  Evigilans Vovka vidit duas puellas pulchriores crinibus aureis apparuisse. Sustulerunt ergo puerum et deduxerunt eum in ANDRON.
  Malefica puella explicatur;
  - lavaberis ante auctionem et unctum, ut pulchriorem te facias. tum vestient sub malleolo antequam vendant!
  Vovka mirum;
  - Putabam me nudum vendere!
  confirmata puella;
  - Imo plane vestis eris. Sed exponent gradatim pretium attollere. Volo te maximo pretio vendere. Gaudere potes, ad lautum non pervenies.
  Vovka spe interrogavit:
  - Licetne mihi emere mulierem facere?
  Malefica puella cum gemitu respondit;
  Venundabitur tibi inemptis. Et viri plerumque plus pecuniae quam feminae habent!
  mussat puer licenter;
  - Non hoc superstes sum!
  Dicebat maga;
  - Bene, noli queri! Quidam noti mei, regina, amans voluit habere, ut corpus teenager similis erat musculari, anima autem erat quidam maximus et senex. Et est ditissima. Ac paene certe emam te!
  Vovka fremuit:
  - Sic habes cum ea pactum !
  Dicebat maga;
  - Quid poenitet? Vives ut princeps cum regina, nisi juvenis, sed valde bonus aspectus, comedat et bibat in auro. an melius in praeda?
  Vovka adnuit.
  - Ad omnia assentior! et gratias tibi!
  Saga puella adnuit.
  - Nunc lavabitur ad splendorem. Conare ridere dum pacisci. Risus poenas plus.
  Puer et prior billionaire cecinerunt:
  Risu, risus
  Etiam si piget...
  Risu, risus
  Cumulare pecuniam
  Risu, risus
  Ad earn magis
  Risu, risus
  Pariatur, minus!
  Venefica puella adnuerat et impingebat;
  - Et magnus es - ieiunium discas!
  Puer in bikini ad parvam piscinam captus est. Ibi pueri teretem et aeneum cutem cum lavellis fricare et shampoos tegere coeperunt.
  Albam, leviter pulveream auro, crassum, leviter crispum, lavit teenager pulchritudinis. Tunc sub armis fricatur. Puellae autem puellas maxime attrita erant calli pueri, leviter pulverulenta pedes.
  Etiam haedus os eius aqua rosacea abluens, postea etiam enema dedit. Quod est satis molestus et molestus. Tametsi, cum a servis ablueretur, prior miliarda paene nullum habebat pudorem. quin potius dominum sentiebat. Etiam cum scrotum eius lavit, quod iterum firmam erectionem effecit. Facile excitatur corpus adulescentis.
  In genere, puer et prior billionaire hactenus placuit. Ille puellam pulchram primum in annis amare potuit. Nam quid hoc in fabulosis divitiis si non habes?
  Et sic, per triginta annos, ut quidvis faceret cum muliere, debuit oligarchus medicinam sumere.
  Itaque contra, assidue motus ac virium ac roboris es plenus. ac nunc ut magna. Puellae pulchrae lavant et fricant te.
  Et tu ipse tam pulcher es. Vladimir Ezeysteinus , ne in iuventute quidem pulcher fuit. Et hic formosus est, crinibus aureis, et corpus est quasi fortissimus inter iuvenes corporis fabricatores.
  Bene lota est. Tum ancillae cenam attulerunt. Cibus sumptuosus erat, sed paene universus fructus.
  Maga exponitur:
  - Bene oles! Forsitan in partes te vendam, non omnes simul!
  Vovka mirum;
  - Est in partibus?
  Magica puella explicatur;
  - Non possum te nocte libidinosis mulieribus sub auctione vendere. Sic etiam melius erit. Si bene te ostendis, multo pretiosior in aeternum veneris!
  Puer billionaire sibilabat:
  - Proh! Hic est bonissimus! Consentio, sed feminis tantum, non viris!
  Puella risit et dixit:
  - Feci amorem hominibus, et lubuit. Nihil gravius quam foeminis, ideo non emunt in praejudicium!
  Vovka notavit;
  - Sed cum speciali sexus, amor naturalis est. Et est genus unum!
  Puellae cachinnant et dictitant;
  Idem sexus amor in animalibus quoque occurrit. Omnino nihil habes quod cures. Servus es et cognosce locum tuum! Quod nisi pro me, duobus annis maerore periisses, et animus tuus in oblivionem venires. Et nunc jucunda, te manet vita aeterna!
  Ille billionaire quaesivit;
  - Num me occidere possunt?
  Venefica puella risu respondit:
  - Cogitatione possunt. Sed tu multo tenacius quam plebeius. Et meministis seriem TV "Highlander", hic es talis, tantum vel paulo melius!
  Vovka curiosus factus est;
  - Et cur ego melior sum superiori?
  Respondit puella magica, et confidenter;
  - Si abscissum caput est, tunc levare potes et manus in loco pone. Sed tamen si in epicenter explosionis nuclei et corpus exhalat, solum animam habebis. Ita...
  Vovka factus est interested;
  - Estne animus immortalis? Estne caelum an infernum?
  Malefica puella risit et respondit;
  - Non es id scire putatur! Et tunc putatis non tam magnum donum esse immortalitatem corporalem. et nulla erit tibi cura vitae tuae!
  Puer quaesivit;
  - Egesne vita mea, praesertim post venditionem sub malleo?
  Dicebat maga;
  Adhuc servies mihi! et gaudebis quod invenisti in me hospitem et amicum!
  Vovka, olim oligarcha, nunc servus, cecinit;
  Omnis vult amare
  Et miles et nauta.
  Quisque velit ut
  et sponsam et amicum!
  Adnuit puella, et puerum per sient, pectus muscularem cucurrit, teenager cum trepidatione obstrepere facit. Sensit augeri motum suum, et tumet intolerabili perfectio mas. Atque etiam rumpere minantur.
  Puella risit.
  - Proh! Nam, placerat eget! Multum voluptati mulieri dare potes! Unam tantum noctem tibi vendam initio!
  Vovka cum gusto cecinit:
  Oportet nos intelligere
  Te adiuva nos...
  Quam exspectavimus te
  Nox lusca lutea!
  Respondens maga, arctius amplexus eum osculatus est. Tum puer ture illitus, et unguine. Factus est autem et pulchrior et speciosior. Quin et corpus ejus solibus et muscularibus sculptum adeo fulgens est.
  ancillae libidinosae et ieiunae ei dant. Itaque maga imperavit. Suspendisse ac erat et metus gravida suscipit ac fermentum libero.
  Denique Vovka ad condicionem deductus est. Itaque cum praesidio ad auctionem missus est.
  Puer stragulis tegebatur, ut puella. Et tulerunt me post tentorium singulare. Priusquam clysmus datus est, lavantes intestina, os eius aqua rosacea abluunt. Feceruntque omnes diligentissime ac munere.
  Puer pulcher sedit et nunc cubiculum auctionem videre potuit. Hic sedit tam mulieres quam viri, et nonnulla alia fabulosa. Quid puduit puero non comoedo aplomb.
  Hic puellam pulchram stragulis stramentis coopertam attulerunt. Duae puellae in corio lites et calcibus altis hinc inde stabant.
  Sub hasta puella est, et velum primum caput abscissum est. Pulchra facie fusca et nigra coma servilis quae pro auctione reclusa est.
  Praeco nuntiatur;
  - Decem piastra!
  Vir cidaris exclamavit;
  - Undecim!
  Iuvenis auribus lyncis, elf stridore probabiliter;
  - Duodecim!
  Femina in burqa sibilaverat;
  - Tredecim!
  Magnus attondent simaevus iuvenis, Troglodytae fere, exsibilatur;
  - Quattuordecim!
  Et parvus kolobok, ad magnitudinem capitis equi, exilivit et cum saltu emisit;
  - Quindecim!
  Mora fuit. Venefica puella ad iuvenem accessit et notavit;
  - Est Arabs! Quanto blondes cariores sunt! Et tam pulchras, flavos habes comas!
  Vovka territus gurgites :
  - Sunt mares! Me...
  Magicae puellae adnuit.
  - Ita possunt! Sed una tantum nox est!
  Interea puellae alterum velum e pulchritudine auctionis detraxerunt. Et denudaverunt eam ad umbilicum suum. Ancillae tremuerunt. Ex concitatione eius pulchra pellis roris sudoris cooperta erat, et colorem margaritum quaesivit. et papillae coccineae inversae sunt. Puella manibus suis eos tegere conatus est, sed duo servi eam apprehenderunt et brachia ad latera extenderunt. Et fortis motus evasit. Ancillae vellicatae sunt. Purpuream mutato rubore pudore vultum.
  Negotiatio paulum sustulit.
  Vir in rosea cidaris mussat;
  - Sedecim!
  Vir in pileo viridi expressus est;
  - Septendecim!
  Kolobok statim addit:
  - Viginti!
  locutus est Troglodytarum.
  - Viginti quinque!
  mussat dryadalis:
  - Triginta!
  Et murmuravit mulier in velamento;
  - Quadraginta!
  Alius homo in tiara caerulea coaxat;
  - Quinquaginta!
  Multitudo facta est, et mora facta est. Pro brunette Arabum, qui auctionis duodecim tantum dimenium est, maxima copia est. Multae tamen sunt. Sed quod erubuit puella, et verisimile est virginem, et puduit incipere auditorium. Nolebam tamen nimium brunette ponere.
  Hic ancillae extremam vestem ab ea detraxit. Juvenis omnino nudus erat. Corpus eius facie pallidum erat, et apparebat quod non saepe permissa erat in sole et nudus esse. Pedes nudis pulchritudinis tam tenerae et venustatis erant.
  Vovka sensit suam masculinam perfectionem tendens ad terminum et quasi palus stabat. et nunc iuste inclementer exserto. Et nandi truncos frangere possent.
  Venefica puella adnuit.
  - Quam commotus es puer meus! Ut tincidunt id quam id dictum. Tum mulier certus emet te! Lectiones in amore habebis!
  Vovka cum gemitu dixit:
  - Mihi tot puellas in vita anteacta habui! Praesertim cum dives fuero! Et iam nihil habeo, etiam truncos natantes hospitae sunt et muta est !
  Puella magica risit.
  - Minime! Nunc in suggestum egredieris et rem quasi senties! Viam habes pilas pulcherrimas et elegantes, ut in ocreis te educent. Et hoc fiet unico puero sensuum casus.
  Numeri in auctione erant;
  - Sexaginta!
  - Septuaginta!
  - Octoginta!
  - Nonaginta!
  Et tandem vir in cidari rubra dixit;
  - Centum!
  Villicus eleuato gabulo coepit cantare;
  - Centum piastra tempora! Ducenta piastra! Centum piastra tres! Venundantur centum piastris!
  Vir nummos aureos effudit. Centum piastra non male summa pro fusca Arabum foemina. Quisque a porttitor velit.
  Denique Vovka Ezeystein pro auctione facta est. Puer stragulis tegebatur. et callidissimum paulatim exponere. Flavus et pulcher valde naturalis est. Pueri in hoc mundo puellae par inscripti sunt.
  Praeco nuntiatur;
  - In anteacta vita fuit oligarcha ditissimus et valde peritus masculus! Nunc puer pulcher admodum pulcher. Una nocte venundatus est tantum, et quidvis facere potes - modo ne claudas! Satus pretium viginti piastri.
  Turbato murmure per stat. Vovka vela stetit. Itaque puellas primam in eam detraxit, aureas pueri, comas leviter elatas et frontis superiorem partem.
  Vir in viridi tiara mussat;
  - Viginti unum piastra!
  Mulier in burqa squeak;
  - Viginti duo piastra!
  Alia mulier in luxuriosa veste pipiabat;
  - Viginti quinque piastra!
  Vir in caerula tiara mussat;
  - Triginta!
  Troglodytarum naso expresso intonuit;
  - Quadraginta!
  et nanus in pileo et armis edita;
  - Quinquaginta piastra!
  Mora fuit. Vovka pudore et humiliatione. Hic venditus est sicut aliquod genus jumentorum in auctione. Non homo est? Et bonum est si femina emat, et non aliqui foetidae viri!
  ancillae aliud velamen auferunt. Et facies pueri prorsus exposita est. Pulcherrima, ut puellae, mitis, sed simul mento virili. Auditores versos iterum.
  Kolobok exclamavit:
  - Sexaginta piastra!
  gnome mussat;
  - Septuaginta!
  Femina in velo pipiabat;
  - Octoginta!
  Sonuit Troglodytarum:
  - Nonaginta!
  Mulier in veste luxuriosa dedit;
  - Centum!
  Mora iterum fuit. Centum piastra iam parvus sacculus est auri, quinque servos bonos ad praedam secum emere potes. Et tunc quidam adolescens pulcher, etsi mirae pulchritudinis, et tantum ad noctem.
  . CAPITULUM #5
  Puellae anculae aliud coopertorium tulerunt et e puero exponunt umeros et brachia eius musculosa. Visibile factum est et validum, cervix teenager et pars superior pectoris sient. Vovka biceps eliquata, et in triangula exstabant. Haedus risit, et subridens ita bellus cum dentibus margaritis, mox adorandus.
  Iterum in publica recro.
  Mulier nigra veste, moniali similis, dixit:
  - Centum decem!
  Viro cidari viridi locutus est;
  - Centum viginti!
  Homo qui emerat ante brunette puellam stridentibus;
  - Centum triginta!
  dixit Troglodytarum;
  - Centum quadraginta!
  Kolobok pipiabat:
  - Centum quinquaginta!
  Mulier in velamine dixit;
  - Centum sexaginta!
  Elf iuvenis valde pulcher exprimitur;
  - Centum septuaginta!
  Repente vetula, cum falce in manu sua, Baba Yaga similis, coaxavit;
  - Duplex centum!
  Mora iterum fuit. Vovka nolens horret. Quod putabat se fore nocturnum taeterrimum anum venundari. et adhæsit.
  et ancillae aliud velamen auferunt. Et nunc abdominis omnino exponitur. Patinae torcularis conspicuae factae sunt, quae sunt similes vectis scelerisque, et pectus heroicum pueri quatiebat. Cor tundebat tumultus ut frangere videbatur.
  Et pellis aenea pueri sudore fulsit ex concitatione.
  Mulier in habitu monialis dixit:
  - Ducenta quinquaginta piastra!
  Iam alius troglodytus pactus grunditur;
  - Trecenta piastra!
  Gingerbread homo, saliens, mussat;
  - Trecentos quinquaginta!
  gnome confidenter addidit;
  - Quattuor centum piastra!
  Vir in cidari rubicundo sibilabat;
  - Quadringenta quinquaginta piastra!
  Baba Yaga , den- dente ferro nitido , sibilabat ;
  - Quingenti!
  Et iterum mora facta est. Hoc tam temporis. Vovka manus ancillarum in coxis sensit. unus etiam occulte testiculos suos exprimebat. Masculina perfectio pueri resurrexit. Tibiae musculares erant, ocreis ad genua usque obtectae. Et truncos natantes non absconderunt quomodo dignitas sext.
  Femina in auditorio versa est.
  stridore elf;
  - Sexcenta piastra!
  Mulier in habitu monialis fremuit;
  - Septingenti!
  Baba Iago exsibilatur:
  - Octingenti!
  Mulier in veste luxuriosa dedit;
  - Nongenti!
  Gingerbardus subito mussat;
  - Mille!
  Pumilio baculo in dorsum ejus futui et exsibilavit;
  - Hoc pretium est, quinquaginta servos adultos! Paratus es id genus pecuniae dare una nocte cum illaec! Ut iocularis!
  Kolobok pipiabat respondens:
  - Te ridiculam
  Et ego sum scandalizatus!
  Tu es cacas
  et vidi!
  Sed tempus erat. Stabat ante aulam ingens puer formosus, plenus libidinum vultu, nihil nisi truncis et ocreis natantibus. Constabat quod omnes eum omnino nudum videre non poterant. Vertit auditorem.
  Itaque ancillae ocreas e bellus, figuratas teenager removerunt. Ipsa muscularia, venustas, perusta pueri crura revelata sunt. Vitulae retis venarum erant. Fremitu ferino perambulabat audientium delectatio. Mulieres maxime verterunt.
  Unus ex illis, mulier pinguissima, strepit;
  - Mille quingenti!
  Mulier in veste luxuriosa dedit;
  - Duo milia!
  Baba Yaga mussat;
  - Duo quingentis!
  pumilio mussat;
  - Tria milia!
  Mulier in habitu monialis dixit:
  - Ter quingentis!
  Troglodytarum forum ingressus est:
  - Quattuor milia!
  et stridore stridore;
  - Quinque milia!
  Quisque et tortor. Pumilio stimulo notatus est;
  - Ebrietas es! Scisne quid illis acciderit qui pecuniam debitam pro pactione solvere nequeunt?
  Kolobok pipiabat:
  - Optime scio!
  gnome innuit.
  - Lingent te pice, plumis evolvent te, et flagellis ejicient te civitatem. Suus?!
  Kolobok giggled, cecinit;
  - In remoto sidere Tau Ceti;
  Omnia incomprehensibilia nobis facta sunt.
  Signum toli ibi mittimus;
  Et nos remittunt!
  Vovka nudis pedibus stabat, et in tantum truncis natantibus. Sed servulus integre vendi debet, ad f. Et nunc truncos natantes formosa puellas Deripuit. A pudore et extrema trepidatione virilis perfectio volavit in puero. Et penitus inflantur.
  Iterum clamor ingens factus est.
  Mulier pinguis mugivit;
  - Sex milia!
  Mulier in moniali habitu exprimitur;
  - Septem!
  Mulier in habitu luxurioso locutus est;
  - Octo!
  Stridet in jucundo dryadalis;
  - Novem milia!
  Baba Yaga infensi exsibilavit:
  - Decem milia!
  Hoc pretium est quingentis servis sanis servis, tum tota, magna navis. Etiam duas triremes emere potes. Et nox una cum pulchrior illaec.
  Grave mora fuit. Vovka pudore flagrabat, omnino nuda, et inflata perfectione in servili commercio. Confusus est valde, ac simul rerum temeritas, cum nudus et formosus puer in auctione sub malleolo venditur, terribiliter excitatur. Quam insolitum est et fortuna valet.
  Elf gemmea incerte dixit;
  - Undecim milia!
  Baba Yaga iratus est;
  - Quindecim milia!
  Hoc pretium est trium triremium. Imo libidinosae dominae sedulo dissipantur. Tanto pretio verberare multis crumenis perniciosum fuit.
  Praeco levavit malleum et coepit dicere:
  - Quindecim millies! Quindecim milia piastra duo! Quindecim milia piastrorum tria ... - Ante malleum eius percussum est, mulier speciosissima in veste delicata et corona stellis ornata in capite eius dixit:
  - Viginti milia piastra!
  Murmur scopis ... Baba Yaga coaxare;
  - Triginta milia!
  Adolescens et formosa mulier tepuit;
  - Quinquaginta milia! Memento Baba Yaga, quid si non satis pecuniae!
  Dentibus infrendens ferrum stridebat ;
  - Bene, in inferno est! Sume fortunam.
  Praeco, vel potius procurator, malleolum altius levavit, et coepit lente dicere;
  - Quinquaginta milia piastra temporum! Quinquaginta milia piastra duo! Quinquaginta milia piastrorum tria...
  Et in illo momento, cum Vovka gavisus iam putaret reginam, et tam pulchram mulierem, eum in coelesti voluptate et in lecto pernoctare, hiulca voce murmuravit;
  - Centum milia piastra!
  unusquisque capita sua convertit. Vox erat tenui, procero in armis nigris, et corona in capite ejus. Vidit valde FORMIDULOSUS et sinister.
  Regina mirans interrogavit:
  - Cur puer immortalis vis?
  Koschey ira respondit:
  "Nihil ex tuo negotio, mortale!" Puero hoc opus est, et ego illum capiam!
  Regina mussat;
  - Centum decem milia!
  Koschey infensi fremuit:
  - decies! Velut id, decies centena millia piastra illico, pretium totius exercitus! Nec satis habetis aerarium ad hoc pretium pretiare!
  Stupet obstupefactus per medios stat. Mons auri dena piastra, una cum puero nocte? Forsitan Koschey inmortalis, qui plus uno millennio vixit, trivialiter insanit? sed pactio, pactio.
  Malefica puella subridens respondit;
  - Moneo Koschey, habebis puerum una tantum nocte. Et mane redibit eam, vivus et sanus, non euncta!
  Koschey In- nutu, cranio capitis, tenui, ossea collo;
  - Intelligo! Sed pretium repeto meum;
  - decies centena millia piastra aurea!
  Dux Effectus adnuit.
  - Lex emptoris verbum est!
  Et elevato malleo, cœpit cantare.
  - decies piastra tempora! Duo decies centena millia piastra! Ter decies centena millia piastra!
  Venundati ab Koshchei inmortali!
  Vovka obmutuit. et in stuporem incidit. Itane est venditus huic osseo seni, etiam si una nocte?
  Pueri velamen proiecerunt, servi Koschei exilierunt. Ferrum torquem circa collum teenager ponunt, eumque ulterius nudipedem et inopem ducunt.
  Koschey ad puerum ascendit, opercula extraxit. Propius intuens. Pectusque lacertosum tetigit frigidis manibus et notavit;
  - Et bonus es!
  Et risit. Ex hoc risu, Vovka quodammodo factus est creepy. Adnuit ei Koschei:
  - Noli timere! Aliquid melius tibi eveniet, aliquid quod ipse exspectes!
  et sibilus immortalis. et puer virga percussus est. Quoe per viam non laedit velamen.
  Vovka ambulavit, et nudis, paene puerilibus cruribus teenager calcavit lapides acutos pavimenti. Quod satis molestum fuit, quod pueri solum leviter asperum, nondum callidum ac durum fuit. verus sanguis non erat. Nihilominus iuvenis planta pedis teenagri nudis elasticis erat et fortis, sed dolorem sensit.
  Vovka secutus est Koshchei. Et mirabatur ubi eum ducerent. Verisimiliter nimis longum est ut ad cubile pervenias. Et probabile est quod ibi tempus habebunt et pernoctare. Et quid Koschey cum eo? Verisimile est hanc illiberalem characterem decies centena millia aurea piastra exposuisse, modo ad jocum cum puero. Si Koschei aliquid omnino in hoc casu potest.
  Sed quare hoc ludo opus est?
  sinu suo crystallum smaragdum eduxerunt . Perfricavit indicem, cecinit, incantavit. Et Vovka sensit se iactatum quasi tsunami undam.
  Tum puer oculos exterritus connivuit. Nunc in moesta arce se invenit. Manus eius post tergum vinctae sunt et conpeditae. Et est molestus. Ferrum circulis fodit in manus, et brachia ex umeris suis torta sunt.
  et cubiculum tor- thalami plane simile est.
  Omnia tormenta et tormenta in muris pendebant. Et quod non fuit ibi terebras, forcipes, serratores, lecticarios , machinas machinas, omnia genera pira et cetera.
  Vovka clamavit:
  - Non mihi nocebit!
  Immortales Koschey, qui in throno sedit, obstrepit ;
  - Noli timere! Omnia vivent tibi! Sed eget leo dolor!
  Puer dixit:
  - Potui servum aliquem excruciare, qui multo minus constat!
  Koshchei adnuit.
  - Potuit... Sed dolor tuus est singularis, et dabit mihi inusitatas vires, et perampla potentia mundi!
  Vovka exsibilatur:
  - Nothi!
  Immortalis iussi;
  - Excutere!
  Duae magnae, puellae musculares in bikinis, nudis pedibus terunt, ad tympanum prosilierunt et eam nere coeperunt. Et catenam stridore levavit puerum.
  Vovka dolorem sensit tam in umeris quam in manibus, quae compedibus ferreis correpti sunt, et pectus leviter emisit. Hoc eculeum vetustissimum et validissimum tormenti est instrumentum, quod non omnes possunt sustinere. Etsi hoc tempore Koschei et cohors eius non interrogant. Torquebant mox, et videas dolorem - dedit puero vires aliquas. Circum equuleum, Vovka duodecim crystallis animadvertit, et alterum crystallum in capite Koshchei in corona.
  Hic sublata est usque ad laquearia, pariete humido fere tangente, marmorea. Tum puer paululum adligat. Et carnifex puellae, praegrande pro pulchro sexu et musculari, tympanum dimisit.
  Vovka sensit ruinam. Et erat quasi aliquid in ventre eius abruptum. et tam celeriter omnia.
  Nam duobus momentis, dolor in venis extensis levatur. Sed in ipso solo catenae porrectae sunt. Et Vovka dolore percussus est tartareo. A nudis perforati, ad occipitium calcibus puerilibus.
  Puer autem clamat. quasi vitulus bovis interemtus. Et Koshchei id valde probaverunt. Iamque crystalla clare nitebant, fluctus horroris et passionis teenager sentiens.
  Tum dolor paulum consedit, et Vovka dentibus strictis graviter spirare coepit.
  Koschey iussit:
  - Excute iterum!
  Iterumque puellae tympanum athletae trahebant. Vovka carnifex puellas aspexit. Quam musculares sunt - justi fabricatores . Et musculi, sicut funes in pelle aenea ex sunburn. Capilli leves, crassae, leviter undulatae.
  Vovka perfectio virilis iterum intumescere coepit in aspectu avarorum in puellis athleticis aedificatis.
  Hic erigitur ad laquearia. Et Vovka admiratus est quomodo pulchra sexus globulus musculi involutus sub pellis brunnea.
  Dimiserunt ergo iterum. Brevis, delectabilis fugae sensus. Et iterum, dolor gehennalis, penetrans literam per totum corpus muscularis iuvenis athletae.
  Vovka resistere non potuit et iterum rugiuit. Quam creepy omnia erat. Percussit autem, ut si qua cellula corporis flagellum tunditur.
  Inde facilius obtinuit. sudor manavit de costatis musculis.
  Iterum, crystalla multo clariora quam ante scintillabant.
  Koschey carnivorously risit. Plane recocta, nec iam talis decrepitus et inops senex videbatur.
  Ordo secutus est:
  - Trinitatem amo! Excutere iterum!
  Et iterum, puellae pulchrae et athleticae puerum sursum tollere coeperunt.
  Alter carnifex puella Vovka cum libidine aspexit. Ut sient teenager cum sudore nitet. Et quam formosus est.
  Carnifex manum puellae posuit inter crura et trucido coepit, fruens dolore, quod iuvenis pulcher effecit.
  Vovka etiam trepidationem sensit cum puellam aspiciens. Et surrexerunt quasi pali perfectio masculina eius. Hic iterum in ipso tecto est. Adhaesit contentio.
  Vovka etiam timebat, iam mortiferum eum pungebat. et sic dimissus est puer.
  Muscularis, aestuosus, teenager corruit corpus perusta. Et in ipso tabulato iterum extendit. Atque iterum venas ab articulis torsit catenis.
  Et iterum Vovka dolore ardere percussus est et exclamavit.
  Et crystalla coeperunt etiam lucidiora scintillare, et sicut stellae lucebant.
  Koschei etiam iunior factus, et rugae expolitae. Iam nullum maiorem quam triginta respexit.
  Di immortales adnuere;
  - Bene ergo! Extendens satis! Nunc in nervum.
  Carnifex puellae nudam, crura muscularia, puerum rapuit. Alii duo attulerunt gravem, quercum, ferream clausuram. Et puerum nudo, pulcherrima crura strinxit.
  Vovka dolorem in venis sensit renovato vigore et ingemuit. Iam extendit et defatigatus erat .
  Unci exsertae per margines scandali.
  Koschey iussit:
  - Duae minae utrinque!
  Pondera attulerunt puellae, et ab una parte suspenderunt, et ex altera in statera. Vovka exclamavit intolerabili dolore. Quam crudeliter extendit.
  Koschey libenter observabat sicut puer porrectus. Et venae literae intumescebant, et totum corpus muscularium teenagri adeo tensum erat ab extensione.
  Vovka ingemuit et clamavit et crystalla conbusta sunt.
  Quassabat carnifex puellae, ita eis iucunda fuit.
  Koschey iussit:
  dimidium virium decem percussionibus flagellis !
  carnifex uirgam e sporta protulit. Inops, nudus, muscularis puer accessit. Post se stetit, et ictum dimidium adductius tradidit .
  Series purpureus exstabant trans aeneam cutem.
  Alius carnifex puellam pipiabat;
  - Quondam!
  Et iterum percussit tortor.
  De puella carnifex stridore;
  - Duo!
  In prospectu tendere, verbera verbera Vovka non magnopere dolebant. et infremuit magis ex urente dolore in venis et ligamentis extensis.
  Expleto pulsu, tortor puella Koshchei aspexit.
  Jussit;
  - Quinque hits in plena potestate!
  Puella autem hoc tempore flagellum de sporta crassiorem et fortiorem elegit. torsit et percutit totis viribus. Aliquam et viverra magna. Pellis aenea in dorsum pueri muscularis erupit et sanguis effusus est.
  Vovka hoc tempore dolorem fortissimum sensit et sicut elephantus vulneratus infans sonuit.
  Et crystalla illustrantur.
  Et puella carnifex percutere perseveravit. Et jam de corio rumpente fluxit sanguis in rivo.
  Alia pulchritudo imperabat;
  - Quinque!
  Et pausa erat. Carnifex puellae Koshchei inspexit!
  Jussit;
  - Et nunc foculum, et prius calcem uncto!
  Puellae vas olei traxit. Et in palmam manus se imposuerunt. Dehinc lubenter plantam pueri illinere coeperunt. Illa elastica erat, nudae, rosei calcanei, venuste curvatura. Ipsae puellae modo pulchrae sunt et frustrentur.
  Vovka sensit mixtionem utriusque doloris et voluptatis. Et a tactu validarum manuum, bellus, puellarum muscularium, iterum concitato correptus est. Et coepit surgere perfectio virilis. Quid pulchri- tudines lascivos chuckles effecit.
  Dein confecto unctione tortores foculum extraxerunt. Habuit speciales camphoras cum ordinatione copia gasorum. Carnifex autem puellas convertit eas.
  Flamma inluminavit et surrexit. Et nudum, rotundum, roseum, nitidum calcaneum olei teenager rubra lingua lambebat.
  Vovka non statim dolorem sentiunt. Primo iucunde calidum fuit. Sed tunc plantae nudae pueri intolerabiliter combustae sunt et coctum. Erat autem ingenue ingratus et molestus.
  Plus, dorsum vulneratum laceravit, et ligamenta in eculeo extendit et truncum gravatum gravavit.
  Vovka gemuit, lacrimaeque genae decurrerunt. Id quam excruciant.
  Koschey iussit:
  - Sal aqua super dorsum sparge!
  Carnifex puella calvam sumpsit. Effudit aquam de situla, et misit massam salis in eam. Tum sumpsit et quasi recidit in dorsum pueri.
  Et clamat in dolore.
  Et iterum crystalla lucidiora sunt.
  Koshchei notavit;
  - Bene factum! Sed tempus non est ut filum calidum addat.
  Puellae carnifices consonantes annuerunt. Et iam longissimus illorum baculum cum filo adnexo e foco extrahebat. Erat ad litteram cum calore rubra. Vovka accedens subridens, pueri dolorem intuens.
  Dehinc puella torsit et totis viribus dorsum pulsavit. Fortis erat plaga, et secare cutem, simul adurere eam.
  Puer exclamavit in dolore excruciando.
  Et Koschey iussit;
  - Ipsum sic verbera! Et valde sub nudis calcibus fortius faciunt!
  Et revera fortior excanduit, ac dolor etiam terribiles voces comparavit.
  Vovka exclamavit intolerabili dolore. et crystalla absorpta.
  Et osseus Koschei Immortalis totus conversus in musculosum, formosum, validum iuvenem, facie puerili, sed latis scapulis fere.
  Exilivit facile ac desiluit, postquam clamat;
  - Optime!
  et sumpsit flagellum in manibus suis. Ad puerum cucurrit, et pro virili perfectione totis viribus eum compressit. Ictum valde tangibile. Vovka gravi ululavit dolore.
  Koschey risit et dixit:
  - Quid agis, infans?
  Vovka tantum respondet. Erat autem vere in tantum dolore, ut vel aperiens os suum doleret.
  Koschey cavillatus exsibilavit:
  - Hoc est ipsum bonum!
  Et protulit candentes forcipes de foco. Ille in Vovka desiluit, et metallum ex calore rubens testiculos pueri coagmentavit. Clamavit a feris doloribus, et frixae carnis odor fortior erat.
  Atque etiam crystallorum ignes clariores exarserunt.
  Koschey Apronius:
  - Hoc est totum bonum! Sed non satis! Ut potestatem mundi habeat, necesse est ei plus passioni addere!
  Carnifex puella suadet:
  - Et si plus vena!?
  Immortalis iuventus truncavit.
  - Current?! Hoc accidit fulmine! Bene, sane, cum impetu frigemus.
  Carnifex puellae cellam galvanicam ex aluminio et argento extractam fecit. fila varia ex eo.
  Et ceperunt eos apponere diversis partibus corporis pueri cruciati. Et ad perfectionem masculinam, et digitos nudos, et ad linguam, et ad quintum. Nempe cervicibus, et occipitio, et etiam auribus.
  Hoc filum adnexum. Et ceperunt et quomodo secant in vena letali. Totum corpus ingreditur per secula muscularium.
  Et Vovka iterum clamabit ab intolerabili dolore.
  Et crystalla lucidiora erant super polum stellam in nocte clara.
  Koschey inmortales clamavit:
  - Nunc totus mundus meus est! Omnes obediebant mihi! Magica mea plena est infinitae virtutis!
  Et Veneficus Inferni digitos abripuit. Magica puella coram ipso apparuit. Koschey Risit inmortalis;
  Nunc omnipotens sum, et possum omnia, sicut Dominus Deus.
  Magia puella fremuit;
  "Non iure torquere illum puerum tali familiarem!" Pactum est!
  Koschey risit;
  - Adhuc me mones! Ita, ego!
  Et scelestus Omnipotens digitos scindit. Et ipsa puella maga iam in alio eculeo erat. nuda et inops erat. Et a serpentibus subito exortis. Maga terribilem et incomparabilem dolorem clamabat. Et digitos nudos in motu forcipes fregit. Atque nudum rotundum lingebat flamma puellae.
  Et risit Koschey inmortalis, dicens:
  - Non possum callida manu;
  Recipe lunam de caelo...
  Elephantum faciam ex musca
  Et non palpabunt oculi!
  Hic Vovka in se impetum animi et irae sensit, et in rabiem ferum sumit et cantavit totis viribus;
  Spectamus cum falconibus;
  Sicut aquilae supra petras ascendimus!
  Inlisi centeni gladiis in proelium insiliunt -
  Novam proletarian mundum aedificemus!
  
  Militem habemus - spatium fraternitatis
  Ad faciem pueri - machina plasma ...
  Milites nos semper pugnare potuimus -
  Cohors volat ad fortem oppugnandum!
  
  Tuba fremit et tympana pulsant .
  Aliquam a maximus erat.
  Ideo cito avola ad lectum.
  Ut totum saeculum non coques!
  Multum in proelio consequi potes;
  Magno pretio emere victoriam -
  Feros pugnatores - alieni ...
  Sed contra hominem magnum somnium.
  
  De stellis, fistulis et erucae;
  Spatium volu - vacuum ardet.
  Nostra facinora carminibus canuntur -
  Sit maledictus malus parasitus!
  
  Insidiosus inimicus accipiet quod meretur.
  Mercedem bonam et totum cornu!
  Guido et uxor tibi erunt,
  letum in limine non haereo!
  
  Vincemus tempus et spatium
  Negotium aliquod contendere - scis...
  Nos regnum aedificabimus propter utilitatem hominum
  Puer pugna pro eo, et vade pro eo!
  
  Nulla est in toto terrarum orbe pulchrior Mater;
  Armadas de starships spinas -
  Semper labor noster quam pigritia est potior;
  Imperium - in cordibus pugnantium vos tantum!
  
  Nati sumus sine cognitione verbi - infirmitatem;
  Uterque nostrum quasi turbo et turbo!
  Spero non creare problemata cum senectute;
  Et insania faecem non veniet - nebula!
  
  Proposita in planetis mox consequemur;
  Gloriosam et mirabilem mundum aedificemus!
  Alieni in praeliis cladem effugere non possunt;
  Et tantum convivium manet!
  Hic in ultimis verbis, in loco ubi Koschei sita erat, explosio facta est et vera supernova exarsit. Et magnus magus et dominus inferni in photons quassavit.
  Eodem tempore castrum eius corruit. Maga et puer, ille oligarcha, statim se a compedibus liberavit. Nunc autem nuda, sient, amplexantur. Numeri servi Koshchei, omnes fere athletis feminae, genu flexo veniam petere coeperunt.
  Puella Enchanted dixit:
  - Bonus iterum malum vicit;
  Tametsi malum insidiosum et validum fuit.
  Ah, si semper hoc
  Talis ergo vita esset!
  . CAPITULUM #6
  Item Nicolaus Rybachenko in re militari. In ipso missione, iam in regione meridionali Sinarum, rebelles pacaverat. Uterque gladii molam accurrit et capita Sinensium rebellium interiit.
  Volvebant sicut caseus Helvetii. Puer nudum calcaneum in mentum ducis Sinensium movit et maxillam eius comminuit et collum eius comminuit. Erat autem pulchellus frigus.
  Et hic est dux seditionis ipsius. Oleg Rybachenko in eum lapidem iecit, caputque comminuens. Post hoc, Sinenses superstites ad genua prosilientes, puerum lentum osculari coeperunt super nudo, puerili, sed valido cruribus.
  Luxuriae sedata celeriter, nec ante Kalendas Apriles fuit. Et Kid Immortales iterum recurrit, hoc tempore ad Afghanistan, ut aliam Sheikh ibi capiat. Et simul procursu alia narratio adumbrata est;
  Summus puer Kenny ex immortali semine omnino unus ex genere manebat. Omnes alii immortales in spectaculo et ultimo Armagedonense praelio mortui sunt. Solus princeps Duncan Mancloud praeter eum remansit . Ipse fere solus superfuit. Sed peracta missione, Duncan immortalitatem suam amisit, et homo simplex factus est. Itaque nunc Kenny non amplius ab aliis venatoribus largitati est. Contra, puer solus sensit. Undecimo aetatis anno, immortalis facta est, et hoc primo MCLXXXII factum est. Vixit iam plus quam octingentos quinquaginta annos. Et semper undecim s.
  Formosus puer, immortalis circiter undecim. Apparet sicut angelus, facie pulchra, capillis flavis. Atqui, quam multos iam occidit. Et superstites et mortales.
  Kenny subit mortem aliquoties, sed se extricare curavit. Duncan Muncloud etiam amicus fuit aliquantisper. Donec Kenny eum interficere conatus est. Et iterum temptavit id facere cum alterius manus.
  et paene mortuus est. Sed nunc Armagedon iam occubuit. Non amplius in terris prodierunt, duobus tantum superstitibus, Kennye et Duncano Muncloud . Sed ista non est superior, sed tantum mortalis. In tota igitur tellure, unus tantum Kenny qui nunquam moritur nisi caput eius abscinditur.
  Somnium eius verum est. Sed octingentos quinquaginta quattuor annos Kenny vixerat , puer fessus erat.
  Non crescit, non aetas, non maturescit. Ex una parte, scilicet, superior est bonus. Dens tuus si excussus fuerit, in duobus minutis redigentur. Nescis et languorem. Kenny maxime amabat nudis pedibus incedere. Ac ne tussi quidem ulla tempestate. Puer etiam in Puerorum Peregrinus particeps fuit.
  Tunc Kenny unam e latinarum catervarum duxit. Pueri discalceati per montes vias saxosas ambulaverunt. Kenny etiam calceamenta incommoda relicta. Et plantae eius nudae duriores erant corio ocrearum.
  Tum puer multam rerum expertus, in servitutem etiam decidit. Kenny, licet immortalis, non multo fortius quam vulgaris puer. Praedonibus quoque in servitutem redactus Calipho Bagdad venditus est.
  In arenis Galilaeae nudis pedibus infantium combussit. Bene, Kenny plantae sicut ungulae cameli per multas decennia factae sunt. Et quid simile solito, mortales? Maxime puellas. Combusserunt pedes natorum, et ambulaverunt literam per vim. Et qui ceciderunt, ceciderunt cum flagellis.
  Kenny unam scapulam puellarum, cuius crura combusta sunt et elleborum. Et per deserta. Etsi difficile est. Verum immortale corpus maiore patientia claruit. Sed tamen ipse Hercules non sine labore morem reliquum fatigationis omnino sensit.
  Tunc filii electionem offerebantur, et islam accipiebant vel ad lapicidinas ibant.
  Kenny, sicut liberi plerique, servitutem elegit. Et finge esse in mea. Et quis est? Fœtor ex facibus et stercoribus servorum, gravi labore. Multi pueri primis diebus et hebdomadibus mortui sunt. Kenny nudus erat, sine etiam umbilico, sicut ceteri haedi. ab episcopis ob levem iram caesus est. Et commiserunt duas partes diei, tertia relicta in somnis. Tartareus labor erat.
  Pueri parvi erant et commodius erat eos in metallis operari. Pascebant tantum ne fame perirent, et adhuc operari possent. Kenny effugere conatus est, sed ope cheetahs captus est truculentus et puero catenas imposuerunt.
  Et ita laboravit, non videns solem.
  Kenny fuit . verum in inferno finivit. et petras super lapides, accipientes umeros, panem et aquam manducaverunt, operati sunt quasi damnati.
  Et mortem quidem somniavit, quasi liberationem. Effugere non potuit: laboriosa fuit praevalentibus praesidiis cheetahs - cum pastoribus Germanis comparari nequeunt.
  Anni transierunt. Kenny non moritur, paulatim ad hoc infernum adsuetus. Fere omnes pueri ex fetore, vaporibus, labore, miseris cibis et assiduis verberibus exanimati sunt. Et qui superstes fuit, ad adultos translatus est.
  Sed Kenny habitabat. Alios liberos adduxerunt et eiecerunt. Parva operarum in fodinis angustis opus erant.
  Contra Kenny servus erat qui in utroque brachiis et cruribus torques gerebat, et haec erat unica vestis. Iuvenes ne laqueum quidem dedit, et cur - peculi. Praesertim in fodinis Medio Oriente, etiam hieme satis calida est. Kenny etiam peius erat aliis quod catenis gerebat. Ceteri pueri maxime in luce laboraverunt. Fugere certe non potes, et catena etiam pecuniam constat.
  Kenny tot annos solem non viderat et in rupibus dormiebat, et solum in somnis liberum se sentire poterat. Et saepe somniavit per montes aut arces volitare. Etiam gladiis pugnat et episcopos necat.
  Kenny iam coepit vitam communem oblivisci. Et totum saeculum iam quasi visio nocturna transiit. Et catenis iam rubiginosis et comminuti sunt. Ad adultos translatus non est, quia Kenny non crevit, et mansit cum filiis. Et tunc demum ferocissimus caliphus in potestatem venit, qui loco capitis abscissos in palo praetulit.
  Priusquam ad episcopos fama pervenit. Porro Kenny, cum amplius centum annos in lapicidinis consumpsisset, nec amisso ingenii acumine ac vividitate, nec non valetudinis suae casu, decrevit.
  At ille spectans perculit villicum lapide in occipitio, et coepit verberare eum.
  Propter hoc, impudens servus centum annis primum ad superficiem traxit. Et vidit Kenny solem qui excaecavit eum. Tunc me ad palum duxerunt. Kenny erat terrebis? Sciebat nunc se gravem dolorem percipere. At ille iam in lapicidinis et verberibus assuetus. Bene, palus asinum intrabit, sic quid inde!
  Iam in aliis sudibus, viri adulti et iugo feminae torquebant et moriebantur.
  Kenny enim minorem palum feci. Et levaverunt eum carnifices et infixerunt in summo quinto.
  In magno dolore erat puer. Tum corpus eius paulatim descendere coepit.
  Kenny dolorem sensit et in summo pulmonis clamavit. Facilior deinde factus est et sedata puer. Carnifex nudum calcaneum pueri ferro candente combussit, et ab eo recessit, odoriferum odorem ardentem.
  Kenny resipuit solus remansit. veru oscillare coepit. Qui iterum acuto dolore confossus est. Puer exclamavit. Unus de vigilibus levavit caput eius et truncavit. Ergo revertere ad somnum. Mortui non saliunt in palum.
  Kenny nudis pedibus innixus vehementer surrexit. Per centum annos confortatus est portando lapides graves et laborat in lapicidinis cum tribula et corona. Itaque de palo desiluerunt. Et per arenam repit.
  Fortunate cheetahs vivos servos in lapicidinis custodiebat. Mortuis et animalibus rarae stirpis nemo consumere coepit.
  Kenny repit et tunc cucurrit. Plus quam centum annos iam Arabice incolumis didicit. Et comae eius sordidae sunt nec satis clarae erant.
  Multi etiam liberi Arabum erant semivivi. Et Kenny valde sordida est. Finge quam diu non lavit. Sed nec tabes nec vermis immortalis sumunt. Et dentes non putrescunt, etsi non purgantur.
  Kenny aliquot dies in eremo commoratus est. Perusta fere nigra. Et iam potuit transire pro latrone puero.
  Fecit itaque. Vagus se orphanum simulavit, et flexis genibus coepit orare.
  Bagdad a mercatore suppletus est. Suspicabatur hunc servum fugitivum esse, sed Kenny nulla merces promissa est . Praeterea nemo credidit eum posse post supplicium in palo superesse.
  Puer, laqueum tantum et discalceatum gerens, circum vagos mercatoris faciebat. Et pene nihil solutus est, et jejunus pavit. Sed tempus praeteriit, et mercator consenuit, sed puer non crevit, quod ei suspectum videri coepit.
  Tum Kenny aufugit. Et iterum iter fecit. Et vidit unum bellum quod puer erat durissimus, et fortis et muscularis ultra annos suos, accepit eum scutiferum suum.
  Et in proelio cum Peregrinis Kenny fugit. Qui christianum puerum fugitivum esse simulavit. Iterumque circum Europam vagari coepit. Et deinde ad alias terras.
  Et ubi solum Kenny non fuerit. Et sane non potuit oblivisci tam patriae quam Americae.
  Puer, memoriam iuvenum sempiternam habens, multas linguas multas sciebat et callidissimus erat. Etiam in schola studere debebat. et in diuersis. Jamque 2025 aliquid comparare erat.
  Cum corpore iuvenis est, animum afficit. Peculiariter in Kenny ludos computatorios repperit. Et quam magna. Et quot mirabiles cartoons in futuro apparebit? In Interrete eos spectare potes quantum vis.
  Sed initio cinematographicum nigrum et album, deinde color factus est. Et TV parvas tegumenta habebant. Et ipse Kenny adhuc illorum temporum recordabatur cum ne pulvis pyrius in Europa erat. Aetate est, ipse paulo iunior quam Genghis Khan. Per se autem multa saecula expellere curavit. Ultimi immortales anno MMXVII mortuus est. Et factus est Duncan Macleod mortalis hoc anno.
  Nondum ergo senex est, et pugnator periculosus esse potest. Kenny caput abscindere voluit. Quamvis extra industriam ei non daturum. Sed Duncan adhuc minor est. Respexit in primis triginta. Nunc ergo biologice tantum quadraginta, et hic est homo plenus fortitudinis.
  Kenny ipse puer undecimus annos natus, formosus, formosus, validior quam paribus puer mansit. et fructu profectum maluit frui.
  Revera, quot res novas in octo et dimidio saeculo apparuerunt. Et Suspendisse potenti, ac iPhones , ac interreti celeritas, cum pelliculam spectare potes in manu tua TV tenens. Et sane, carros, planos.
  Nisi homines adhuc ad alias planetas volant, sed in duobus saeculis hoc fiet.
  Kenny risit: vivet ut videat. Immo immortales post ultimam sollicitudinem anno MMXVII non remanserunt. Hoc significat caput Kenny gladiis acutis non imminere. Solus est unus relictus singularis.
  Sicut fabulosus Petrus Pan . Ne crescere quidem voluit. Sed Petrus Pan est heros humana phantasia fictus. Et Kenny est verus puer qui numquam adultus futurus est.
  Et sane, quod habemus, non probo. Kenny crescere voluit, etsi immortalitatem amisit. Quanquam fieri potest, interdumque talis notio per adolescentulum caput emicuit ut, senex, annos suos immortales amores revocet.
  Et in perpetuum nudis pedibus in pueritia. Kenny in omni tempestate discalceatus ire placebat, sed saepius a pueris ob hoc vexatus est, et ssneakers aut calciamenta in urbibus magnis gestare debuit.
  Gravissimum est constans, chronicis pecunia. Hic, puer undecim annos natus, nec maior quam pares, fortasse etiam considerans quod natus est in saeculo ante accelerationem et minor, saltem aliquid mereri.
  Verum, in America, cibus facilior est. Non difficile est liberum utrem et saccum invenire vestimentis fere liberis. Et multa sunt diversa instituta religiosa. Cum Kenny discalceatum vident , sneakers vel alios calceos et vestimenta gratis dant.
  Sed Kenny hoc solo contentus non fuit. Amatus est ab utroque Suspendisse potenti et ludos computatorios. Nimis angustus est cum faemina esse, et hoc problema est. Sed pecunia meretrix omnia faciet, etiam puero simili, phantasiam omnem explebit. Et sane ludus bonus et laptop pecunia constat. et aliquid vetitum volo. For example, buy manibus et arcu. Idem tamen iecur eius aeternum et inmortale est neque nocet, etiam acidi hydrocyanico aut valido aliquo veneno.
  Et Coca-Cola bibendi fessus est. Praeterea in quibusdam US thesauris, Coco-Cola gratis pro puero effundetur.
  Sed alcohol non licet pueris vendi. Tantum sub terra praevalere potes multam pecuniam reddendo.
  Kenny ergo ianuinorum et rapinarum non dedignatus est, et in alienas conclavia ascendit. Idque persecutus est medio aevo. Puer in Oriente caesus baculis nudis calcibus furtum fecit. Ac semel etiam manum praecidit, sed feliciter iterum crevit. Etsi certe dolet.
  Sed cum baculis plantas nudos percutiunt, non tam FORMIDULOSUS, tam asperi et callosi calcanei in puero qui nudis pedibus per saecula ambulavit. Etiam id est fere jucundum. Quam ob rem Kenny Orientem amavit. Sed cum flagello dorsum tunditur, dolet. Bene, puer duobus temporibus ad furandum notatus est. sed notam ab inmortalibus sine vestigio abisse.
  Kenny etiam plantationes cannae visitare curavit, Anglice laboriose.
  Extra Bagdad lapicidinas sunt - iam non scary sunt. Praeterea in novo aere laboras, et candidus et tropicus sol tibi lucet.
  Et tunc adhuc Kenny evasit, et puerum casulam cum piratis visitavit. De fortunis eius, seriem multi-volum totam scribere potes.
  Puer toto orbe peragravit. Qui etiam rebellioni Stenka Rasini interfuit.
  Sed et ipse captus est. forte puer in eculeo pendere. Et plectentes brachiis ejus, et asinum super dorsum ejus verberaverunt. Tum quoque nudum calcem ferro candente cremaverunt. Et restituta sunt omnia coram carnificibus.
  Viderunt eum magum, et in timore permiserunt.
  Kenny homines in proeliis, in spectaculis, in latrociniis peremit, capita immortalium, saepius subdola. adhuc puer est.
  Agone praesertim Medio Aevo propter immortalem oblectationem magnamque voluptatem. Si caput non praeciderunt, occidere non possunt. Et tu ipse potes facinora facere.
  Sed non volutpat. Puer aeternus qui non crescit et maturescit naturaliter suspicatur. Et superiores - inmortales aliis hominibus esse non debent.
  Est etiam specialis ordo, alieni spatii, quo cavetur ne hoc secretum publico communi notum fiat. Hypnosis valida possident, et memoriam specialem armorum delens habent. Hoc igitur arcanum millennii servatum est.
  Kenny neutiquam vetustissimus est Highlander. Quidam vixerunt usque ad quinque milia annorum nemo maior. Sed et ipsi Armagedon.
  Ut unum solum sit. Et factum est somnium Keny , et mansit. Nisi solum ei laetitiam attulit.
  Kenny multa saecula expertus est in corpore puerili, immortali. Et nihil mireris, nihilque eum pudet. Certandum erat in altero bello mundano et in Vietnam, et primo, utique, ubinam.
  Pueri curiosi sunt. Multarum seculorum memoriam habes, sed corpus puer est. Et attrahit in adventures et casus.
  Ultimum bellum ubi Kenny particeps fuit in Ucraina fuit. Puer legionem peregrinam in parte Ucrainorum coniunxit et plerumque speculator erat.
  Ceterum puer cum angelicis lineamentis non suspectus erit. Occidit autem milites Russicos in dolo.
  sed bellum tractum est. Caput eius album, leviter flavescens, nota est. Et me oportuit educere bellum. Nimis clarus factus est. Tales sunt immortales, neque uno loco diutius vivunt. Iter ac move omni tempore. Alioquin tua puerilis physiognomia aeternum suspectum habebit. Longissima mansura in uno loco centum annos in lapicidinis fuit. Sed nudi, sordidi, in eadem facie, vel potius corpus, nunquam lavabant.
  Et nescio quo modo Kenny tunc suspicionem non habuit. Sed in recentiore carcere, tunc... Ibi, utique, potes illuminare. Sed potens ordo puerum aliquo modo adiuvit ut secretum servaret. Exempli gratia, Kenny iam iuvenis captus est. Tum in URSS. Sed imagines, digitorum vestigia, evanuerunt sine vestigio. Puer autem aut dimisit aut aufugerat.
  Eos aut illum fugiat.
  In USSR , Kenny coloniam Makarenko celebrem visitavit. Hoc modo probavit quod omnes pueri ac puellae in carcere discalceati iverunt usque ad nivem.
  sed in hac colonia mihi studendi, quae taedet, laboris; Licet etiam ludicra cantus essent.
  Et facilis est fuga.
  Kenny in diversis carceribus. Sed plerumque non diu. Eumque alium comprehensionem habuit.
  In statu Texas, Nativitatis 2025 appropinquabat. Kenny cupam e gutture sorbuit, et non multum a vigilibus occultavit. Etiam bibendum arcu non gravida gravida. Immo in loco publico.
  Kenny sed valde frigus sensit. Uno modo, ut multos jam occiderit, et impune. Secundo bene, magistratus apprehendent eum, sic puer usquam dimittetur. Integer vel augue ex.
  Praeterea Kenny in carcere puerorum non diu fuerat. et mirabatur quid ibi mutasset. In verbis cibi satis boni est. Et sumptibus societatis, fortis et velox puer optime per saecula pugnare didicit. Erat autem in plano non minor adulto, niger balteus. Et iuvenes respiciunt vires.
  Ita, et Kenny adnotationem perfecte cognovit, et fuit, sane valde callidissimus, et omnes conceptus leges furum scivit.
  Carcere non terrent. Maxime inter natos, ubi ipse dux celeriter factus est. Nunc ergo, solus risit cum vigiles eum rogaverunt ut in curru ingrederetur et manicis in manibus eius rumperet. Texas habet traditionally princeps rate of Iuvenalibus delinquitur. Ibi etiam poena mortis nuper pueris ab annis tredecim fuit. Ita magistratus speciales manicas pro puero habuit.
  Sed seipsos inclementius fecerunt. Kenny winced. Erat tamen curiosus - sicut nunc est in carceribus puerorum in Texas. Tam in verbis auditorum quam in verbis consolationis. Et verum est quod sunt frigidissimi iuvenes in USA.
  Kenny non timebat. In Civitatibus Foederatis, in carcere liberorum aliquo modo melior est quam in Sovietica, exempli gratia, caput non radunt. Ultima non est valde jucunda. Ambula te cum ericius haerente. Et notabilis post fugam. Cum capillus immortalis abrasus est, paulo celerius crescit quam humana communis.
  Manifestum est autem quod, si statim creverunt, magis causaret suspicionem. Et non formabis tibi imperdiet formam - hirsutus ambulabis.
  Kenny ductus est ad stationem. Illi manum infantis in speciali scannere imposuerunt et digitos inhibere coeperunt.
  Puer peritus non timebat. Organizatio Immortalis Imperium in omnes suspectas informationes et videos delens usus est.
  Alioquin per fingerprints, videos, et multa alia notitia, homines iam pridem suspicati essent genus immortale esse. Solus per fortem custodem genus hoc arcanum servabatur.
  Vera, Kenny cogitabat: si duo tantum inmortales superserant, et Duncanus mortalis erat, tumne actio eius institutio minueret?
  Ex altera parte, Kenny in hoc casu omnino inpotens et liber fieret. Sed e contrario praesidium certum amisit.
  Pauci alii pueri in vigiliis erant qui paulo antiquiorem Kenny intuebantur . Tametsi proceriores essent, immortales liberi sunt.
  Kenny retentus est cum artificio ob objecta metallica praesentia. Tunc tacta est a muliere triginta suis induta medicorum chirothecis. Puer risit eam. Erat enim anxium et delectabile.
  Non eum adhuc exspoliant, ut nullum adhuc decretum sit ut eum in carcerem foederalem mittat, vel tanquam inutilem eiciat.
  Sed Kenny in variis carceribus fuit, et per longissimam pueritiam pluries quaesitus est.
  Praesertim in carcere NKVD. Nudus deinde nudatus erat. Custodem vero, quamvis adolescentia, cum magna manu ad asinum pervenit. Erat autem satis acerbum et abiectissimum. Et tunc fere globulos avulsos habebat . Sub Stalino, etiam cum pueris, in caerimonia non steterunt. Manus globus ascenderunt in asinum et os. Serius in URSS simpliciter coacti sunt ante speculum salaputium. Sed cum Civitatibus Foederatis Americae etiam magistratus, si periculosum putant, nudum hominem caestu sumunt. Et ibi examinant mittentes manus in asino, etiam si ter parvulus es.
  id est axioma. In America malus habitus erga puerum scelestos. Humiliantur et compedibus manibus et pedibus ponunt. Verum, cibus satis honestus est, et saepe camerae bonae. Aliquando duo pueri sedent aut quattuor. Non placet in Russia, ubi pueri nineties quasi allec in dolio saginati sunt. Sed tam breve tempus fuit.
  Kenny photographatae in figura, facie plena, transversa et a tergo. Tum me ad TV aliis pueris tulerunt. Ibi iudici excubare debent. Et decernet utrum eos in carcerem mittat, vel vadimonia omnino dimittat. Nemo est Kenny exhi- bendus , quod significat vel simpliciter eum eiecit et tristis tandem eum in asinum fuste feriet. Vel in carcerem missus est filius.
  Et hoc significat scrupulosam inquisitionem, lava in imbrem, et pallium aureum. Et tunc in cella juvenili delinquentes.
  Kenny non timet. Tametsi iniucundum est cum a ministris masculis attrectatis. Aliquando pueri investigentur a mulieribus tunicis uniformibus vel albis.
  Kenny multum vidit et nihil miror. Ipse et custodes perversos seducere conabantur. Mirum est, est in America, ubi mulieres insaniunt sententias pro concubitu cum pueris. Sed est. Quidam doctores adhaeserunt ei. Kenny non erubuit - erat senex et peritus, si adultus esset invidere. Tantum fabrica angustus est. Nam aeternus est, et non magna eius perfectio. licet iam obdurescere.
  Kenny aliquid facere potuit, tamen. et feminas probaverunt. Quamvis possibilitates non sint idem.
  Et sane alii pueri et puberes cum eo conati sunt. Praesertim saeculo superiore, cum luxus factus est. Kenny, vir veteris scholae, hoc ut potuit, depugnavit. Mulieri adhuc potest, etiam lingua eius placere, in oriente consuetum est. Et Kenny multum temporis in Asia consumpsit. Donec sed neque erat.
  Etsi fortasse duobus saeculis omnia mutabuntur.
  Kenny sedit cum duodecim pueris a decem usque ad quindecim annos cum variis coloribus cutis. Loquebantur ad invicem de aliqua re. Aliquam dictum eleifend risus;
  - Et iam surrexi!
  Alius snorted.
  - Noli iactare! Camerae video et vigiles aspiciunt.
  Respondens malitiosos chuckles. Manum suam unus ex eleifend in eu. et distulit.
  Kenny chuckled indulgently: hormones ludunt. Multoties iam temptavit. et causa stans evasit. Physice autem adhuc angustus est ut hoc cotidie cupiat. Sed sensus vere delectabiles sunt, et cor sicut tympanum, cum veneris, palpit. et ex hoc contremiscunt.
  Meretrix cum puero pulcherrimo, praesertim in Europa, ubi leges molliores libenter dormiunt, etiam soma faciunt.
  In US, feminae adultae, ex altera parte, poenam valde timent, sed ex altera parte, etiam pueris possunt allici propter desiderium titillandi nervos suos.
  Unus ex adulescentibus ad pedes Kenny nudis animum advertit . December erat et etiam in Texas temperatura extra nulla prope erat. Et pueri, utique nudis pedibus non eunt.
  Sibilavit et fremuit;
  - Ecce insanus, discalceatus in hieme!
  Duo pueri maximi surgentes ad Kenny super ambulaverunt . Male ridebant. Ait unus a dextris;
  - Et est pulcher valde! Ut puella uti possumus!
  Alius notatur;
  - Sunt cameras video!
  unus e pueris adnuerat.
  - Vigiles pleni sunt perversorum! Videant!
  Kenny surgens diruit;
  - Sic nunc habebis!
  Puer torsit ferire, sed stateram perdidit et cecidit. Kenny nudum calcaneum ad occipitium movit. Secundus teenager improbus super caput eius volavit et ita graviter crepuit ut egrederetur. Vix sensibiles motus factus est publicanus puer. Optime per centurias pugnare didicit, et etiam in Oriente magistros habuit. Huic itaque pueri!
  Ceteri viri latinas recesserunt. Clamabant se auxilium a vigilum petere.
  Plures ministri vigilum in cellam accurrerunt. Kenny placidus et subridens. Ignarus eleifend duos levantes in lecto posuerunt. Et adduxerunt eum ad centrum medicinae.
  Senes tristis minatus est;
  - Plures pugnas erunt, quisque cornua habebit!
  Tunc lictores cellulam reliquerunt. Et eleifend circumdederunt Kenny . Inceperunt quaerere ubi didicit sic pugnare.
  Kenny qui verum dicere non potuit, respondit:
  - Avunculus meus viridis beret, et dolis me docuit!
  Pueri quaerere coeperunt.
  Respondens autem alter puer cum risu respondit:
  - Tibi pro lectionibus solvendis! Let's get dollars!
  Unus e pueris centum libellum detraxit, quem in underpantibus abscondit. Hic quoque quaesitio superficialis fuit et aliquid perferre potuit.
  Kenny artem ei ostendere coepit. Erat genus Aikido cum judo et palaestra Sinensi mixtum.
  Patet quod non potes hoc discere media hora. Et Kenny teenager facile omisit, quamvis senior et procerior inspexisset.
  Kenny, quamquam per octo et dimidium saecula vivebat, piscis in aqua cum pueris sensit. Cito eum coluerunt, et patrinus factus est.
  Ergo Kenny carcerem non timuit. Hic vivere potes, praesertim iuvenes latinas, quae tam faciles sunt domare.
  Mauris quis felis hic protulit, quem etiam in sinu abscondito inter crura et latinas observare coepit ... Utique aliquid de sexu.
  Quidam etiam in ius in cellam auferentes inceperunt.
  Kenny risit. Ipse fecit. Etsi nolui multum. Sed corpus iuvenile est, et animus.
  Animus autem a corpore dependet. Etsi vis adultus esse, sunt aliquae utilitates in aetema pueritia.
  Praesertim in USA, ubi eleifend ultra annos suos excoluntur, imaginationem habent.
  . CAPITULUM 7
  Kenny vigilavit erotica in mauris quis eius, et excitatur et excitatur. Adhuc corpore parvus est, sed multum novit et alios docere potest. Quidam eleifend coeperunt movere manus in bracis suis. Quod quidem eis naturale est.
  Matrona apparuit. Pulchra pinguis, femina nigra. Pueros desideranter aspexit. Videri etiam potest, ut hoc plurimum inflectatur.
  Labitur illa et annuit uni ex maioribus et pulchrioribus eleifend. Secuta est eam. Puerum in proximam cellam adduxit et gemitus voluptarios et gemitus inde auditos. Visum erat puero bene teenage.
  Kenny graviter ingemuit. Aetas eius est cum omnino nondum matura. Hic in cogitatione mea paratus sum et cupio, sed corpus meum me deficit. Imo saltem quattuordecim annos natus fuisset tempore mortis suae.
  Puer summus sensit terebravisse in comitatu eleifend. Caesa tamen ad octo cum dimidia centuria post eum. Aliquam ac mattis quam. Tot ac etiam plures soli immortales erant. sed invicem se occiderunt. et tempora eorum.
  Et iuvenum corpus Kenny superfuit. & manente in hoc seculo aeternitate fruendi.
  Et subito taedio affectus est cum rudibus, eleifend praeoccupatus fornicatur. Is, qui et Calliostro fuit notus . Homini magis aptus est novae phantasiae quam vita vera.
  memini me sic locutum esse. Calliostro princeps fuit. Et vere renatus est illis diebus cum cultura moderna Europaea in Graecia mox emersit. Et erat iam modicum quattuor milia annorum. Nec hoc pro carro.
  Calliostro multa ei narravit . Kenny cum adultis advehentibus interacted, et eius culturae gradus altus est. Et hic sunt quidam nothi juveniles.
  Puer paterfamilias flere voluit, sed lacrimas retinuit. At ille cupiebat evolare vel saltem mutare societates.
  Kenny ostium spectare coepit. Ideam habuit, non an simulare impetum animi. Hoc facere potuit, magi docuerunt, cor non verberavit. Atque etiam corpus torpet ut morgue sublatum est. Et exi inde, etiam ad apparitores terrent.
  Puer cum caeruleo facie ad solum cecidit, cum complures lictores domum simiam intraverunt.
  Illi statim compedes in Kenny imposuerunt et puerum perduxerunt.
  Iuvenis montanus non resistit. Fuit etiam curiosus. Multa in longa vita sua crimina commisit. sed texit eum ordo fortis. Ille qui viderit genus esse immortalium, non scivit partem humanitatis tali munere destitutam esse.
  Omnes mortem timent. ... Immo immortales animam habere videntur, sed tamen coelum non lucet. Capite ablato, in quamdam captivitatem cadit, ubi parum gaudii spiritus habet. Ergo immortalis non potest esse praemium. Tamen, etiam pro mortalibus mortalibus, difficile est aliquid boni post mortem obtinere.
  Kenny in tot carceribus iam fuerat ut eius custodia eum non terreret. Bene frenum solvit. Videtur quod in America, iuvenes non radant capita calvitium? Quanquam fretus quo statu. In nonnullis, splendidis capillis flavis sub machina praescindi potest.
  Puer primo ad cubiculum speciale quaesitum ductus est. Sunt specula circumquaque, ac lucent arcu. Quatuor feminae in tunicis albis. Iuvenes saepe a feminis quaerendae sunt. Fortassis quia non ita inclementer ac laboriose.
  Puer jaceo, solenne est. Prorsus nudus stas. Et nunc attrectaberis.
  Kenny parum pudet, quamquam. Etsi corpus eius pulchrum est et nihil pudendum est.
  Duae feminae crines pueri flavos tangere coeperunt. Manus eorum agili et experti sunt. omne litus pectebant. Alius maior avide puerum aspexit. Corpus pulcherrimum et musculosum habet. Etiam pellentesque magna nisi.
  Kenny dedit mulieres sic ante. Amant pueros figere et eos sentire. Creaturae libidinosae. Etiam sed pascere.
  Custodes pueri omne acia crinem cohibebant, illud studiose pedebant. Tum forcipe emisso auribus inspicere coeperunt. ibi circumfulserunt et futuerunt, quod satis acerbum et injucundum fuit.
  Custodes etiam nasum inspiciebant. Primo nares accipiebant, renidebant. Sed videtur quod non placet.
  Unus ex satellitibus evolvit specillum in computatorium tenue et in aeneo connexum.
  Hoc aliquid novi fuit quod Kenny numquam antea viderat. Sicut specillum, quo stomachus inhibetur, per nasopharynx et usque ad pulmonem lucent.
  Mirum est quod puer circiter undecim annos natus, sed specie plus quam decem dare non potes, tam diligenter sedatus est. Similis est quidam explorator. Kenny male sentiens.
  Exiguo specillo dextera pueri aeterni naris intravit. Hoc tempore duo custodes scapulis eum arcte tenuerunt. Alter vero, .et specillo. Et imago in screen monitoris monstrabatur. Plurima migravit ad pueros levissimos.
  In perfecta conditione sunt. Kenny, per octo et dimidium saecula, utique fumigans pluries temptavit, sed non placet. Sed in mundo huius temporis, in plerisque regionibus, tabaci pueris non venduntur. Etiamsi ante non amet. Sed habitus malus est, et multum pecuniae in eo consumitur. Melius est consolari iocum in ludo. Omne genus carros vel motorcycles vel iacio expelle.
  Etiam magis interesting, et hic Kenny tributum ad profectum solvendum - haec sunt strategies militari-oeconomica. cum non modo bellatorem, sed etiam ducem famosum. Et struis et imperat militibus.
  Hic pueri nasum dextrum ad ipsas pulmones missum est, ac tenui caligo cum levi bulbo et sinistro per adhaerere lucere coeperunt.
  Kenny, ut se ab hac inamoena processu distraheret, et etiam custodes foeminae ad corpus tuum iuvenem spectant, meminisse studuit jucundi.
  Hic, exempli gratia, ludus computatorius classicus est: "Cosaci". Vere frigus est.
  Urbem totam aedificas ibi, et propugnacula et castra. Praesent et commodo eros.
  Kenny, inexpertus in Cosacis primo, nimis cum oeconomia ablatus est, et a militibus computatoriis oppugnatus est. Imo de defensione oblivisci non debemus. Facilius est perfido codice utens ludere. Sed nimis facile est apud illum vincere. Multoque magis interesting cum caput tuum laborat. Nam et conceptum et ingenium habere necesse est ut omnia rationabiliter, pulchre et perfecte faciat. Kenny ludum "Cosaci" sicut unus ex primis amavit.
  sed multi alii. Verbi gratia, "Generalis", "Entente", "Historia terrae", "Cleopatra", "Bellum Mundum II", "Roma Antiqua", "Napoleon" et cetera. Plus, tam frigidum militarium quam "civilisatio" est fere iustus amabilis. Etiam non erat nisi.
  Kenny in "Cleopatra" perambulabat omnes missiones ex historia familiae. Etiam et erat magna.
  And he just hasn't tried it yet. Ludi computatrales tam excitant. Difficillimum est eos vere discedere.
  Puer, qui est octo et dimidium perantiquus, talia consilia adorabat. Ut enim ad minim efficitur, complicatis et magis. Et numerus unitatum crevit, et graphice emendavit.
  Kenny etiam laetus erat quod puer erat. Post omnes, puer, sedere per horas ad mensam aleatorum naturalis est.
  Superiore nonagesimo saeculo, cum nutricem suam e familia deorum immortalium obivit, et Duncan Macleod unus est fortissimus inter superiores pugnatores et fortasse etiam fortissimus. Cogitabat, quid si ... vere in eadem familia sub eorum tutela vivunt et stabilitate fruantur.
  Sed superiores simul vivere non possunt diutius. assidui naufragii fuerunt. Et in 2017 ultima Armagedon de immortalibus. Puer superfuit atque etiam perpetuam iuventutem retinuit. Nemo autem post caput eius est. Et amplius non sunt omnino superiores in tota Tellure Telluris. Atque idem Macleod iam supra quadraginta annos natus est. Et serius vel serius senescit et morietur.
  Et tunc Kenny haedus immortalis solus erit. Ceteri omnes alieni erunt ei.
  Quod quidem ex una parte bonum est, non quod minatur adultis, quod sibi videtur seductum facilem, caput abscindet. At contra, quum alii immortales non es, solus es.
  Et sit amet asperiores ut nulla permanent sodales. Et mater adoptiva eius etiam commotione mortua est. Mortui sunt omnes. Et illi qui sunt quinque milia annorum nimis .. .
  Kenny fistulam sensit ire usque ad alterum pulmonem. Illuminatum et reversum.
  Imo, nunquam tam exquisitam inquisitionem habuit . Patet progressum scientificum etiam elaborasse, et hic tales electronicas exsistunt nec nimis sumptuosae sunt.
  Kenny exploratorem non suspicantur . Quid, si eadem omnia secreta eius - inmortales exsurrexerunt?
  Forsitan ordo Highlandorum eum patrocinari desiit? Cum aetate transacta, omnia alia levia?
  Quid est enim genus eterne?
  Kenny ingemuit. ductus est ad considit, et matrona mentum manibus manibus arripuit. Antea digitos lavit in tenuibus, medicis, caestibus in alcohole Flexilis. Ut sint omnia sterilia, puer, quod absit, non inficitur.
  Tunc ingressa est in os eius. Post genas, in caelo, sub lingua, et ipsis tonsillis coepit sentire.
  Bene, hoc novum non est. Kenny recordatus est quod custos in alio carcere nudum et non lotum digitos in os suum imposuit. Tum puer gratis fregit et indigne tulit. Prima domina lavet manus et caestus induat, nec digitos in os infigat minoris, cum quo prius nesciret.
  Tum custodes confusi sunt. Et dixit se habere problemata cum cirothecae.
  Tunc tunc coactus sedere deciens et ad cellam ductus est. Carcer municipalis. Ipsum constituto nec et. Non TV, non amet, nec rubor latrina. Sed cellam plenam liberis, multis etiam iunioribus quam Kenny . Et peperit tabulas in tribus ordinibus bunki, et situla putida in angulo.
  et haec in America! Verum, talis carcer exceptio est, plerumque mundior et suavior.
  Est odor globulus et alcohol in ore medicinae. Non admodum iucunda, etiam aegra. Etsi pueri semper deprehenduntur videre si aliquid in ore suo lateant, et quia Medium Aevi sunt. Etiam in ore tuo multa portare potes.
  Kenny nescio quo modo adamantem portavit, et deinde eam deglutivit. Accepit custodire.
  Sed hic deglutire non potes.
  Hic custos in tunica alba specillo evellitur. Jamque intestina lustrant.
  Bene, shmon ! In Russia, in generali, tantum sub Stalino, latinae conscientiae reformatae sunt . et iam aliquo modo neglegentius.
  Quem cum apprehendissent, os aperire coëgerunt, et in eum specillum imposuerunt. Sine torpore, hoc ratio ingrata est. Est sane os proprium in dentibus cavendum ne mordeat.
  Kenny caligas sensit demittere suum gulam et deinde in ventrem suum. Omnia ibi illuminata sunt.
  Nescio quomodo relucebat cum xy radius cum suspicione medicamentorum in aeriportu, numquam tamen cum specillo.
  Kenny , sicut alia immortalis, paene non aegrotavit, quod ingens plus est ad vitam aeternam et genus superiores. Itaque medicinae examine non indiget. Immo immortalis est. Cur autem. Omne quod in corpore est, ipsum sanabit.
  Puer specillum primum deglutivit, quamvis octo et dimidium vixit saecula. Etiamsi quotidie acidi hydrocyanicum et aqua regia bibat, non haberet ulcera stomachi.
  Quid est igitur?
  Et ratio est valde ingrata.
  Kenny mirabatur cur puer tam diligenter premeretur. Fortasse aliquid suspicati sunt?
  Tum alia perturbatio in mentem venit. Quid, si immortalitate privatus est?
  Ita est infantulus et adultus fieri potest. et non habebit processum puerilem, sed veram perfectionem masculinam. Et posset habere filios suos.
  Hic steriles immortales sunt. Et hoc est earum significantes minus cum omnibus aliis pluses.
  Sed vita tua citius aut serius finietur. Et Kenny mori noluit. Vivebat, nec defessus erat.
  Immo multi ludi computatores, et quotannis plures ac plures sunt. Et magis magisque pulchrae sunt chartulae. Et mox, probabiliter, matrix realem virtualis realitatis creabunt, simpliciter mirabiles et singulares casus erunt.
  Haec omnia ad vivum valet.
  Kenny mente, sic ore fervens umbella canebat;
  Quam longe progressus est
  Ad prodigia inestimabilia...
  Viscera maris ceciderunt.
  et ad coelum tendit!
  Oblitus chores;
  Cessaverunt!
  Robots propellentibus
  Beatus vir!
  Kenny , memor centuriae in lapicidinis, magnopere laborare noluit. Praeterea in lapicidinis non gravissimum est vilicus flagellum, non onera portari.
  Corpus immortalium celeriter adsuefacti vis accommodari.
  Pessima res est exercitatione et taedio morali. Cum sint modo nudi, sordidi, sudantes, saepe in ulceribus et vulneribus, pueri in dolore gementes, duri foetidae episcopi.
  Solem annis etiam non vides. Faces tantum defluxerunt et fumant. Foetorem terribilem, cui tu tamen assuescis.
  Solum bonum est quod Kenny didicit melius in tenebris videre quam cattus. Et posset pugnare sine luce.
  Praeterea puer patientiam phaenomenorum acquisivit etiam ad altiorem.
  At ille mentis vulneratis. Quas lapicidinas aliquando somniavit per quietem.
  Magni memoriae proditores habent, et fere nihil oblivisci possunt, etiam si oblivisci volunt.
  Forsitan ideo Kenny factus est ita iratus. Immortales peremit, seseque ad mortalium quoque fiducia confricans. et amavit pugnare.
  Praesertim in Ucraina pugnavit. Multos milites Russiae occidit, sed nimis clarus factus est quaesitumque est ut discederet ut non luceret.
  Non potes facere vitam.
  Nulla ac malesuada est. Puer non potest esse rex, at non diu.
  Viam Alexander Magnus inmortalis erat, ideoque tam furiose ac sine metu in aciem irrupit. At ille rogabatur ut aetema iuventa principis non suspectum evanesceret. Et reliquit simile duplici veneno.
  et profectus est iter. donee tandem caput ejus praecidit.
  Haec est historia fabuloso principi et rege Macedoniae.
  Kenny ingemuit ut tandem sedatus ventrem suum obtinuit. Bene, specillum reduxit et titillavit.
  Putavit puer postquam omnia, si secretum suum aperuisset, libertatem sibi dari non posse. Sicut mus, interrogabunt, et dispergentur in partes. Conare membrum abscindere, verbi gratia.
  Quid in hoc casu fiet?
  Iterum crescet.
  Kenny ingemuit... Specillum remotum est et quaesitio continuata est. Hic inter manus digitos habebatur. Tunc premunt umbilicum coeperunt. Is vultus quasi aliquid petebant.
  Pessima pars est in fine. Sed Kenny, cum experiretur inquisitionis ani, hoc non expectavit. Matrona albam tunicam magnam attulit, hostilis latae. Altera vero tunica alba, pelve ingens.
  Et enema eius in anum eius detrusum est. Deinde aqua calida in se convertit. Et coeperunt lavari pressuris magnis. Molestum et taetrum ac miserum fuit.
  Alvus lavage perquam instructa. Kenny grimaced. Tametsi ignominiosa est, cum digitus in chirothecam intrat in quintum, iam tamen et non ita acerbum est. Sed hostilis primum ei fiebat. Cur puer immortalis hospitali egeret? Omnia sanabunt et sanabunt se.
  Et hic est aliquid speciale et incredibile. Ab omni malo mundatur.
  Kenny iam liberum erat cantare;
  Alicubi longe, sicut ventus calidus -
  Echo vocationis telephonicae me excitabit.
  Audietur vox nota, Tam clara sicut sol.
  Scio quod nemo mei talis meminit, nemo me sic amat.
  
  Salve mom, mom.
  Dic frigus. Dic te me desiderari.
  Tantum id omisi, mom, mom.
  scio te ibi solum esse, sed me non prope esse.
  Hic mundus ante pedes tuos est.
  
  Chorus:
  Animae nostrae principale in voce canunt.
  Sine te hic mundus moriturus est, mom, mom, mom, mom.
  Animae nostrae principale in voce canunt.
  Sine te hic mundus moriturus est, mom, mom, mom, mom.
  
  Vita nostra obscurissima confusa est.
  Homines pro amore non pugnant - stultus sunt, mater.
  Ita paucae semitae et tot pravae viae.
  Sed non est enim. Haec omnia pulvis est.
  
  Dic mihi, quomodo es mom, mom?
  Voce tua canunt volucres, pervolitat nomen tuum.
  Et prohibere non potest, mom, mom.
  scio te ibi solum esse sed non me prope esse
  Totus mundus ante pedes tuos est.
  
  Chorus:
  Animae nostrae principale in voce canunt.
  Sine te hic mundus moriturus est, mom, mom, mom, mom.
  Animae nostrae principale in voce canunt.
  Sine te hic mundus moriturus est, mom, mom, mom, mom.
  
  Mox optimus ero. Sicut vidisti, mom.
  Mox optimus ero. Sicut vidisti, mom.
  Propediem maxime ero. Sicut vidisti, mom.
  Memento quomodo somniasti, mom.
  Matrona quae natu maxima irata fremit;
  - Qualis nothus juvenilis de matre recordatus est! Et quomodo peremit homines, quantas cogitationes in capite tuo faciebant!
  Kenny gurgited :
  - Ego neminem occidi!
  Caput matronae murmuravit;
  - Domine! et unus coloratus qui cranium cum corona fregit, relictis clauis.
  Kenny annuit. Bene, ita, actu nigro guy percussit in capite cum coronatus heri. Necesse est etiam vel celare arma, vel vestigia delere.
  Nescio quo pacto, Kenny eo usus est quod potens ordo omnes notitias de eo in scrinio tabellae delevit et negligentiam ostendit. Et, ut videtur, repressa est, et nunc computatorium parem invenit.
  Caput matronae murmuravit;
  "Adolescens interfector, is qui es!"
  Kenny logice dictum est:
  - Etiamsi coronatum in manibus tenerem, hoc omnino non erat quod ego occidi!
  Caput matron* oblatrantem.
  "Tu in atrio dicturus es!" Et tu vitam accipis sententiam!
  Kenny subridens:
  - Puer iustus sum! Paucis admodum annis adolescentulo.
  Mulier respondit:
  - Hic homo est gener accusatoris nostri. Tu igitur ex fortuna es. Rapuisti et occidisti iniuriam. Quam ob rem accusator iussit exquisitissimum et exquisitum exquirere. Iam non averteris!
  Kenny fremuit.
  -Videamus!
  Et sane confidebat eum fore aliquo modo potentem ordinationem. Quae porro vita sententia? Nimis suspicax est puerum aeternum fore in carcere foederati.
  Et miror si licebit ludere in computatro? Kids posse videntur.
  Interim custos in tunica alba specillo defixus est. Et nunc Kenny omnia intestina purgare debet endoscopiam faciendo. Ingrata et ignominiosa ratio est. Fit autem in communi nulla.
  Mulier tunicam posticam in Quinto posuit, pueri caligas induere coeperunt, quod satis est.
  Et intestina eius in scrinio apparere coeperunt.
  Kenny winced. Ac ne tam acerbum, taetrum ac anxium esset, iterum cantare coepit;
  procul, procul este, quiete
  In medio terrae solum in camera obscura
  Ora Deum meum in salutem
  Mediae peregrinationis meae .
  
  Unum orat: Deus benedicat!
  cerei per totam noctem ardent in fenestra .
  Fidem et amorem amittere;
  Lumen inventum est per animam amissam.
  
  Mater, mom, solus non dabit nec amare desinet.
  In hoc mundo et in altero semper mecum eris.
  Vado ad te soli, corde vulnerato.
  Mom, mom, meus es maceria lapidea.
  Mom, mom, meus es maceria lapidea.
  
  Nox atra est, tenebrae profundae ignotae
  Et tenebrae me turbae prophetant;
  sed duas vigilias me in tenebris custodiunt;
  Oculi matris et virginis.
  
  Numquam me tristem fuisse tradunt.
  Scis, solus es - mi.
  Quotiens fato superatus est sine misericordia!
  Supervixi precibus tuis.
  
  Mater, mom, solus non dabit nec amare desinet.
  In hoc mundo et in altero semper mecum eris.
  Vado ad te soli, corde vulnerato.
  Mom, mom, meus es maceria lapidea.
  Mom, mom, meus es maceria lapidea.
  
  Ex his malis me frangere non potuerunt;
  quid longe est, et longe in medio terrae?
  Ora Deum meum in salutem
  Mediae peregrinationis meae .
  Dixit caput matrona;
  - Bene cantare potes! Sed ut adultus iudicaberis. Et sanitarium juvenile non accipies. Circumvenies ab adultis, scelestis efferatis, foetidis, qui sunt amantissimi pueri rapacitatis bellus et crine similes.
  Kenny confidenter respondit;
  - Revertere possum!
  Matrona risit, inquit;
  - Puer iustus es! Quot annos habes?
  Kenny cum risu:
  - Quid scis?
  Caput matronae adnuit.
  - Immo extraneus es homo. Nulla gens, nulla tribus, non es in scrinio. Primum quaerendum est unde sis, et quomodo in capita cecideris. Et tunc decernemus quid tibi faciam?
  Puer dixit:
  - Dimittis melius velis! Vilior erit!
  Interim nutrices pueri intestina scrutabantur et a quinto specillo removebant.
  Immortalis Kenny partem difficillimam post se esse putavit, dux autem Custodem dixit:
  - Opus est ut vesicam tuam reprimas! Imo hic shmon summae curae esse debet!
  Custodem suggessit Kenny in ventre eius cubare. Et manus eius in chirotheca medicorum diligenter caput perfectionis nudavit. Alter vero tenue specillum ad urethram transeundum.
  Kenny suavitatem manus muliebris tangi sensit, etsi tenues, Flexilis caestus. Et truncus eius sanguine tumebatur.
  Caput matrona quaesivit;
  - Fuistine umquam foemina!
  Kenny pudore erubescens, respondit:
  - Ita! Et plus semel!
  Dixit caput matrona;
  - Et habebis eos in carcere! Puer pulcher es valde!
  Interim mulier in tunica alba tenui chorda in urethra posuit et eam ligare coepit. Parum laboriosum ac anxium fuit.
  Kenny putavit se probabiliter hoc facere in valetudinariis, cum diligentius inspiciendi opus est. Et tali processu in Civitatibus Foederatis Americae, verisimiliter multam pecuniam accipiunt, omnino gratis faciunt. Et non est necesse erubescere et humiliari et urere confusione.
  Sicut nutrix in tunicis albis spectat, mulieres officium suum faciunt. Nihil autem pudendum.
  Kenny risit et hominem ipsum nobilissimum esse existimavit, cum quaereretur ut puer immortalis octo et dimidium annorum cantare coepit;
  Circuite totum orbem circum -
  Modo praenoscere:
  Non invenietis manus calidiores
  Et matris meae tenerior.
  Oculos non invenies in mundo
  Amantior et severior.
  Mater unicuique nostrum
  Omnes homines sunt pretiosiores.
  
  Mom, verbum est pulcherrimum in mundo.
  Mom, datum calefacit et risus pueris.
  Mater, mater, gaudium et tristitiam tecum facio;
  Mom te amo!
  
  Non refert quomodo circumspice
  Sed hiems et aestas
  Datum est optimus amicus
  Non est melior mater.
  Volo te velle
  Et bonitas et lux.
  Fiat de matre mea
  Tota tellus novit!
  
  Mom, verbum est pulcherrimum in mundo.
  Mom, datum calefacit et risus pueris.
  Mater, mater, gaudium et tristitiam tecum facio;
  Mom te amo!
  Et puer Kenny etiam clamabat. Post omnes matrem habuit, sed quam pridem, in diebus quibus imperium Genghis Khan nondum natus erat, cum pulvis pyrius in Europa ignorabatur, occisa est.
  Denique specillum sublatum est. Deinde custodes in tunicis albis etiam nudis pedum digitos cohibebant, nudumque solum callum sentiebant.
  Dixerat matrona;
  - Ea tam lenta sermo est, cornu rhinocerotis. Ut si hic puer tantum discalceatus omnem vitam curreret!
  Kenny annuit.
  - Ita est! Calceamenta mihi non placent!
  Caput muliebre custodis iubetur;
  - Duc eum ad imbrem et lava penitus. Tunc calvitium radent, et nudum undique picti.
  Ingemuit puer parvulus;
  - Cur radam caput meum?
  Caput matronae respondit;
  "Quia nimium moleste tulistis accusatorem nostrum. Et pueri non placent crinibus digerere. Et unam et frigidam cellam tibi tollent. Et tunc alii iuvenes nimis timebunt te.
  Manus post tergum tuum pone et in imbrem.
  Kenny , et captivus puer, simulque princeps immortalis, demisso capite, ad lavandum locatus est. Modus eius plummeted. Sine computatorio et TV sedentem in frigido solitario taediosum erit. Melior est societas stultorum eleifend quam soli.
  Idem tamen ordo secretorum non sinit se ipsum revelare et diutius sedere.
  . CAPITULUM #8
  Hic est puer aeternus Oleg Rybachenko in Afghanistan. Hic unus ex emissis catervam congregavit et contra Russiam Tsar Nicolaum II pugnare conatur, qui etiam Maximus appellatur. Iam Martio medio est. Iam satis calidum est in Afghanistan. Pueri locorum nudis pedibus currunt, et durae plantae lapides non timent.
  Oleg Rybachenko aliquandiu finivit apud Horat. Ibi cognoscit Hitlerum annexionem Austriae egere. Et Nicolaus Tsar hoc non impedit. Revera Nazis ager Germanus annexare volunt. Sub Fuhrer miraculum oeconomicum factum est. Et otium paene funditus evanuit, et crimen plus dimidiatum est.
  Plerique Austriaci non sunt contra Anschluss. Et Russia tsarist intercessit, etsi Germaniam confirmat.
  Oleg Rybachenko putavit probabiliter tsar in colonias occidentalium civitatum una cum Hitler et Mussolinis dividendas esse. praesertim Britannia et Gallia.
  Fieri tamen potest ut Hitler cum sociis suis Russiam oppugnaret. Ita consilium ut iam mediae aetatis Tsar eveniat periculosum esse.
  Sed etsi pugnare cum tota Europa et eius coloniis erit, tunc Russia tsarist adhuc fortior est tam secundum multitudinem quam oeconomiam. Ita evenit ut etiam magis iucunda esset si bellum competitive eveniat.
  Puer terminator ad exercitum Sciekis concidito. Parvum est, et solus vinci potest.
  Hic Oleg Rybachenko, immortalis puer, "mola" artem gladiis peregit, insigniter capita Mujahideen abscindens. Tunc puer aeternus accepit acus nudo digito acus jecit, statim duodecim Mujahideen prostravit. Tum haedus arripiens venientes hostes quasi novacula praecidere coepit. Fecit et vehementer. Gladii pueri terminatoris operati sunt sicut scapulas cultoris. Et omnia valde mundata et infensi secaverunt.
  Et in fine, Puer quomodo sibilus. Totum corvi fasciculum defecerunt. Foderunt Afgani capita rostris. Multum maceratum est et militantium.
  Puer Sheikh nudo calcaneo in occipitio se percussit, et ad litteram eiectus est. Tunc humeros imposuit, et quasi insanus lepus excidit.
  Iamque una ab immortali puero tropaeum capitur.
  Post haec, seditio in Afghanistan continuo constitit et consedit. Et puer aeternus iterum delineavit aliam fabulam in vulgari libello;
  Gulliver iam iuvenis non erat. Sed alio iter iterum perrexit. Nam casus eius descriptiones nihil aliud sunt quam phantasiae et fabulae.
  et anni praetereunt, et caput canescit, calvitiem rubicundum rumpit. Cum signa duodeviginti saeculi plus quinquaginta sunt, hoc multum est. Sed Gulliver iterum viam ledo. Praedixit etiam ariolus de schedulis quod hoc tempore felicitatem suam inventurus esset, nec amplius redire vellet.
  Pars magna vela iactabat, et versus Oceanum Pacificum navigabat. Gulliver iam admodum dives erat, et lanas parvas oviculas ex Liputia deprehensas speciales reditus attulit . Sed omnes mortui sunt. Et orta est opinio iterum visitare hanc insulam.
  Amplius triginta anni sunt iam elapsi. Et Lilliputiani minus quam homines vivunt. Sic omnes qui sciebant Gulliver iam exstinctus est.
  Cur autem ibi non capiendo praedam capis? Lilliputiani tormenta nec sclopeta habent, et sagittae eorum contra gigantes nihil sunt. Et in ipso Lilliput multa pretiosa res capere potes.
  Animalculae solae in vectigalibus colosseis adducere potuerunt et magno pretio vendi possunt.
  Gigantas capere nimis periculosum est. Non omnis percussor duodecies quantitatem hominis tormenti capiet. Habent autem regem qui habet exercitum validum. Verum, gigantes nondum pulveris pyrii habent.
  Certe Gulliver suam primam regionem visitare voluit, ubi duae potentiae parvorum hominum erant. Ibi fortasse inveniret aliquid quod fabulose faceret eum divitem.
  Yehu congressus , et mundus equorum sagax, Gulliverus factus est crudelior et cynicus. Eunt anni et ditari debes. Quanto magis vitam reliquit, ignoratur. Et homines te rident, et omnia folia vulgaria innuit quod Gulliver non solum somniorum, sed etiam delirum est. Et multo magis ad evidentiam quam in terris quas nominavit existere, haec causa fuit.
  Proxime ubi Lilliputia et insula Blefuscu sitae sunt , Gulliver scivit. Et navi iam hunc locum perventum est.
  Sed ubinam? Insulae parvae sunt et temere eas invenire conantur, prima navigatione primi saeculi XVIII.
  Et tunc assumpsit navem , et ascendit in tempestatem .. .
  Septem diebus ac noctibus concussus est, et proiectus est undis. Fortunate constructio navis magna et valida cum sclopetis admodum durabilis evasit. Et non dissolvit.
  Ac subito deinde fluctu surgens Anglicanum gallion in desertum litus proiecit. Cum diutino certamine ac turbinibus et bestiis fatigatus esset, nautarum plus quam ducentorum remigum, ipse Gulliverus obdormivit.
  Quomodo relaxare et recuperare non cogitabant.
  Gulliver somnia habuit. Et cum evigilasset, mansit in re somnii. Uno modo ligatus, et prope eum duodecim vel tredecim annorum specie pueri. Pictis pictis, Indorum pennas in capitibus habebant, pedibus nudis, torsos seminudos. Sed satis calidum est hic, et hoc est intelligibile.
  Gulliver circumspexit. Et vidi nautas prope plures ligatos. Tantum mutata quoque. Minores acceperunt, barba et stipula evanuerunt, et vestes ut saccis deflectuntur.
  Gulliver se attrectavit. et miratus est. Minor corpore factus, venter abscessit, dorsi quoque hebes dolor. et litem quasi phreneticam deflectebat. Subito liber et ocreas erant. Et vellicavit, et funes paulum deflexit.
  Puer quidam Indus similis, in tattoos velatus, exclamavit:
  - Facti sunt sicut nos! Age, evelle funes!
  Nam nautae ante oculos iam liberorum erant et magnitudine decrescebant.
  Pueri cum plumis et fuco ruebant ut funes obstringerent. Gulliver se decrescere sensit. Et simul corpus leve sentit et agit. dentesque laedere et omnino quasi renascuntur.
  Interea plures loci milites in navem ascenderunt. Iam cum armis et gladiis nitidiores erant. Sandalia in pedibus et aliquot puellas secum habent. sed etiam visi sunt sicut infantes circiter duodecim, maximos tredecim annos natos. Puellae inaures et ornamenta gerebant.
  risit unus ex illis et capillis flavis dictitabat;
  - Est misericordia! Adultis eos videre non tantum! Nunc eros ut ipsum sunt, sumus!
  Dixit puer picta:
  - Sunt plus quam ducenti! eos ad lautumias servos mittere deberemus!
  Puella respondit:
  - Minime! Modo eos vendimus! Quis est infaustus in metallis ceterisque possessoribus novis!
  Puer armatus et galeam auream duriter quaesivit;
  - Quis est dominus tuus? Dico tibi! Nec dissimulas linguam nostram nescis! Omnes, qui imperio nostro obtemperant, linguam nostram statim intelligere incipit ac nos vicissim eam percipimus!
  Unus e nautis mussitabat puer;
  - Praefectus Gulliver! Non eum statim in pueri corpore cognosces!
  Bellator galeam auream iussit;
  - Exi eos. Cum tandem similes nobis fient, fortasse solventur. Simul transitum para.
  Pueri bellatores Gulliver et alios latinas humeris suis imposuerunt, easque in duas tenentes portaverunt foras.
  Gulliver ineptias esse putavit. Sed tunc Lilliputiorum recordatus sum. Erant ergo illi statura minores. Plerique adulti, non liberi. Forsitan ne mireris?
  Peragrans ad diversos mundos, mirabiles vidit regiones. Cur non ergo inter eos est mundus filiorum? Tantum hoc illi ad sensuum collectionem satis erat.
  Gulliver iam desertam oram vidit. Multi milites in armis erant. Erant etiam pueri cum plumis sicut Indi et cum arcubus, et pugnatores in armis metallicis. Puellae arcubus quoque in via discalceati sunt, exceptis ducibus, qui gemmas ornamenta et calciamenta in margaritis habebant.
  Sagittarius puellis instruxit. Alius nobilis balistas in manibus potentiores tenuit, pilas iecturae necabit. In dextro latere catapultae erant. Prope eos quoque pueri ac puellae. Princeps galeam auream bella gerentem Jussit ;
  - Auferte vestimenta captivis. Nunc servi sunt, secundum ordinem vestiti.
  Vestes iam non aptae ac vix tenuerunt. Captivi, qui pueriles nautae facti erant, solvunt omnesque iam satis foetidos pannos in rogum cum calceis coniecerunt. Tunc egeant admixto oleo et sulphure et incendunt eum.
  Nautae iam pueri non plus quam tredecim annos nati erant, et saeculo duodevicesimo ante accelerationem pueri huius aetatis similes decem annos natos saeculo vicesimo primo visi sunt. Imo aliquantum resiluit.
  Et iam nudi erant, quidam turpitudinem manibus suis velabant.
  Sagittarii puellae et balistarii eas custodiebant ad punctum tormenti.
  Puer galeam auream jussit;
  - Bene laventur in mari! Tum ancillae vestes dabimus ut appareant.
  Capti autem pueri in mare compulsi sunt. Aqua calefacta erat a sole tropico calefacta. Bonum erat caelum. Videres etiam palmas et cocos.
  Saltem non congelatur.
  Gulliver et pudebat simul et hilaris. Abiectus amplius quadraginta annos, sanus, strenuus et validus iam omnino factus est. et hilaris animus factus, cum servitus ignominiaque praecederet, tum forte laboris in lapicidinis. Gulliver in pelle sua nesciebat, sed fabulas quam non magnas audivit! Sed quam iuvenis et sanus nunc est.
  Arena calida erat, et nudas, pueriles plantas, incendebat. Nondum tempus erat durescere et callis obduci, quod fit cum diu sine calceis ambulas. Notandum, quod in Britannia nudis pedibus incedens magnae paupertatis habebatur, et si pueri nudis calcibus projicerent, nonnisi in aestu, et tunc in pauperibus solent esse. Et ideo calceis induere conati sunt, non obstante omni delectatione sentiendi superficiem terrae, solo puerili, sensitivo.
  Sed simul sine calceis et laboriosis . Harena meridie ardet in tropico sole. Locus pueri et puellae manifesto plantas fortissimas et duras habent.
  Viam putavit Gulliver - quot annorum sunt? Quid si hie quisque immortalis est? Et non sicut unus ex mundo ubi Gulliver visitavit, et homines non mortui sunt, sed adhuc senuerunt, et immortalitas iuvenilis, laeta et strenua est!
  Praesent ut pellentesque magna! Et fortasse plus uno millennio sic vives.
  Vera ergo Gulliver obumbratur. Quid, si per centenos annos nudum et discalceatum puerum in lapicidinis laborare oportuit? Et hoc perexiguum est gaudium.
  Haec guys sunt sicut infernum. Verbi gratia, unus sacerdos sententiam dixit ignem aeternum esse metaphoram, et peccatores servi in labore eterno laborant!
  Alterum quod miratus est Gulliverus fuit quod pueri bellatores omnia sua arma in acervum separatum imposuerunt et sclopis et sclopis ferreis cistas imposuerunt.
  Gulliver non ipsum dolor id. Cum sclopetis bona res. Praeterea tormenta quaedam in Anglia facta, tunc temporis in terra provectioris mundi, satis accurate iaciunt. Et hic arcus et balistae sunt, quasi in primo Medio Aevo. Atque illi iam in Britannia cursus industriae sunt. Et mox tam valida erit Anglia ut etiam gigantes collidere possint. licet ingens periculum possit esse.
  Servus nudus in mare aquam spargebat. Erat autem in suo modo magna. Gulliver et duo pueri, nautae antiqui, subito se mutuo respergere coeperunt. Nimbo se imbre risum ostentantes linguas hilare se.
  Ad sextum sic proceditur. Videtur quod adulti animi sint, et pristinam memoriam retinentes, in conversatione autem subito facti sunt parvuli. Et sic volunt ridere et ridere et iocari.
  Et Gulliver nautas suos spargit, et illi ad eum. Pueri laeti erant valde et dentes portabant. Quas nunc habent proprias, et albas. Hic est novus, jucundus mundus, in quo est gloriosus reditus ad pueritiam.
  Gulliver bona corporaliter sensit, in toto satisfecit. Atque etiam adulescens rediit, quod maxime dici potest.
  Et quid amplius vis. Verum, e contra, servus nudus es iustus, idque etiam molestus. Servus autem non est valde bonus. Sed servus multo melior est puer.
  Immo cum omnibus quaestionibus, adulescentia tempus magis beatum est. Aliquando sint pugnae cum pares, aut ad ludum ire, aut etiam laborare.
  Quamquam ... Scilicet, exeunte saeculo decimo septimo, cum Gulliver puerilis esset, tempus non admodum frigus fuit. Et non sunt ista gaudia que habent in vicesimo primo. Ita prorsus quid est.
  Sed tamen omnes, pueri post omnes, inter se communicant et agunt. Hoc modo dici potest oblectamentum, etiam si nescis de existentia ludi consolantis et Suspendisse potenti.
  Pueri autem non diu spargere permissi sunt, et cum hastis aqua expulsi sunt. et caldaria arena calcibus urit. Verum, cum plantae humidae non admodum sentiuntur. Inde serio incipit coquere.
  Gulliver exclamavit;
  - Ardet vehementer pedes! Da mihi calceos aliquos!
  Respondens, puer ille puer flagello eum verberavit, clamans;
  - Tace! Servi non putantur per gradus calceos portare!
  Bellatae autem puellae truncos natantes portare coeperunt. Haec sola vestis est quam servi induere potuerunt. Similis quaedam Aegyptus.
  Pueri qui capti sunt, erubescendum saltem hoc induere coeperunt.
  Gulliver quaerere conatus est:
  Estne id quomodo convenis peregrinis?
  Et flagellum iterum obtinuit. Sed puella callida cum inaures adamantinas exclamavit;
  - Accipere facile! Eorum adhuc princeps est! Forsitan ei explicare possum?
  galea aurea miles adnuit.
  - Eamus!
  Puella pedibus calciamentis premens, ad Gulliverium, qui puer factus erat, accessit et pissavit;
  - Omnes alieni de mari servi ex more facti sub hasta veneunt. Ista sunt praecepta nostra. Sed si scias aliquid saltem facere et utile esse te probabis, tunc vita tua in servitute non erit tam difficilis. Et tempus, pro merito, libertatem obtinere potes. Item, si armis boni estis, te ad circum mittere possumus ut gladiatores dimicemus. Et si bene ibi te exhibueris, tunc in exercitum duceberis, et hoc casui est. Hoc est, in patria nostra etiam servi bene vivere possunt, et nobiles homines fieri.
  Gulliver adoravit et respondit:
  - Medicus sum, utilis esse possum!
  Caput puella movit.
  - Medicina male explicata in patria tua est. Probabile non erit ullus usus!
  Gulliver cum risu interrogavit:
  - Et quid de Britannis?
  Puella inaures adamantinas adnuit.
  - Profecto! Non solum eos! Nempe omnes servitus expectabat. Et quis ad bellum missus est?
  Gulliver quaesivit;
  "Nonne opus est tormentis, sclopis, sclopetis?"
  constanter puella respondit;
  - Minime! Concursu tantum armis certamus! Pulvis pyrii interdicitur tam hic quam in Buffalo imperio.
  Gulliver mirum;
  - Estne aliud imperium?
  Adnuit puella.
  Bellum inter nos geritur. Modo ne putes quod si illuc veneris, melioris eris. Tu quoque in servitutem redigere ac venalem videri!
  Gulliver cum gemitu dixit:
  - Vae! Talis est nostra sors! Totum tempus servum vel captivum esse!
  Puer aurea galea adnuit.
  Explicabat omnia! Nunc tu in urbem eris. Erunt venales paratae. Ne dubita currere. Pro conatu evadendi, statim crucifigimus in cruce. Illic in urbe notantur, et more solito comae tondentur. Vendere toUere. Si ingrediaris metalla, tunc teipsum exerce. Tunc alternatim in superficie et in lacu operaberis. Itaque potes, cum satis cibi, plus quam unum saeculum durare!
  Gulliver sibilaverant;
  - Plus quam unum saeculum, servus in lapicidinis!
  Adnuit puerulus.
  - Id est! Senex non habemus! Gaude, puer aeterne. Si non occideris, in mille annis remanebit anima tua corpus tuum. Sed habes ante annos mille integros. Vivite felices!
  Et iterum Gulliver flagellis caeditur. Prospectus vivendi post mille annos non nimis gratus fuit.
  At contra, nonne id magnum est? Sed demiror quid fiet si haec fugit? An iterum adultus fiet, an puer manebit? Quamquam nimis mature cogitandum est.
  Pueri qui nuper nautae erant in unum agmen delati sunt. Et hoc est ducenti pueri. Omnes seminudus in nigris, ancillae truncis natantibus. Pueri delicatus, graciles, sed graciles non dicamus. Hae sunt admodum musculares et fortes specie, ac sine pinguedine. Pellis perusta, dentes omnes integri, albi. et sanus esse vide- tur.
  Etsi nudae plantae nondum penitus obduruerunt, ita sunt sine calceis tolerabiles.
  Plures equites advolaverunt. Item pueri cum flagellis in manibus. Apparuerunt etiam puellae unicornes.
  Hic equitatus venit. Et cum ea quinque pardi.
  Puerum in equo et in galea argentea monuit;
  - Haec animalia te tuebuntur! Si quis effugere temptaverit, dilaniabunt te; Nos te non pascemus et adhuc aquam - cum servis portamus. Tunc erit cibus et aqua. Et sane, cum omnes pueri hic es, in separato foramine poneris antequam auctionetur. Non audes rebellare. occideris, et quicumque prehenderis, crucifigetur in cruce vel stella. Per transitum loqui vetitum est. Violatores sine misericordia flagellabuntur. Et durissimos cruciant nos.
  Et si vis aliquid dicere, debes dicere: domine vel madam, alloquar te. Et arcum ne obliviscaris!
  Gulliver, metum superans, obstrepebat :
  - Permitte, quaeso, me applicare!
  Iuvenis in galea aurea fremit;
  - Age, loquere!
  Gulliver, qui puer factus est, quaesivit;
  - Non habes ligare nos! dabimus verbum honoris nostri quod quiete et tranquille agemus nec fugiemus.
  Iuvenis in galea aurea subridens respondit;
  - Soletne in Anglia verbum servare, praesertim peregrinis datum? Sed non inponimus tibi vincula, si potes tacere et non obstrepere ad minus horam. Alioquin omnes vos in una catena tanquam convictos obligabimus!
  Puella adamantina inaures perbibent;
  "Forsitan istum adulescentem ducam et eum iuxta me saxum imponam?"
  Iuvenis in galea aurea caput quassavit.
  - Nimis honor nudo et sordido puero-servo. Eum ligare potes in lorum ut cane, et abeatis.
  Subridens puella adnuit et coquitur;
  - De catenis argenteis! Quam belle puerulus nunc factus est.
  Iuvenis aliam ignominiam Gulliver expertus est. Et imposuerunt ei super eum torquem sicut catulum, et catenam argenteam religaverunt.
  Ceteri nautae pueri in fune ligati sunt. Pueri nunc servi erant. Equites circumdedit, et pars satellitum peditibus ferebatur.
  Itaque tota turma discalceata profectus est. Pueri servi facti pueri riserunt, sed si loqui conabantur, verbera accipiebant. Discors prior arenas unca calcanea calcant. Et tunc in via glarea crassa.
  Gulliver puer in copulam traxit. Vera ambulatio facilis erat in infantis corpore. puella autem in ornamento elephanto non properabat. Illa e contra erat curiosa de novo comite visendum. qui modo adultus erat.
  Risu interrogavit:
  - Fuistine inter eos potissima?
  Puer Gulliver adnuit:
  - Ita i!
  Et discalceatus in pede infantis, super acutum lapidem, post quem clamavit.
  Risit puella et iterum quaesivit;
  - Have vos interesting regionibus iter?
  Servus puer confidenter respondit;
  - Profecto!
  Gemmata decor quaesivit;
  - Dic! Quid primum et interesting est pro vobis?
  Gulliver, qui adulescens factus est, libenter respondit;
  - Nempe in regionem Lilliput . Ibi homunculi vixerunt, sicut nos homines, duodecies tantum minores!
  Puella curiosa quaesivit;
  - Erant similes nobis parvuli, an sicut adulti?
  Servus puer libenter respondit;
  - Similes erant nostris speciebus adultis et infantibus, tantum duodecies minores.
  Bene, sclopetis adhuc non habent tantum frigidas!
  Ora puella torsit, quae dulcem, puerilemque vultum habebat, notavit;
  - Retro ad bellum et sclopetis! Tantae felicitatis caruit!
  Gulliver notavit;
  "Sed totam continentem tuam cum eo vincere potes!"
  pulchritudo con- cessit et cantavit;
  Nolo vincere quovis pretio
  Nolo in pectore meo pedem ponere ...
  Non erimus cum Satana foedere;
  Iustum est, viam omnino avertere non possumus!
  Servus puer nudo pede pressit, qui pruritum e crasso calculo in itineribus coepit, notavit;
  - Non semper necesse est magnum propositum sequi regulas!
  Adnuit puella.
  - Ita, et ego te, exempli gratia, in equuleo ponam!
  Paulisper tacitus ambulavit. Gulliver agmen puerorum aspexit in quod nautae verterunt. Hi pueri non antiquiores sunt quam tredecim. Adspectu admodum bellus pueri, tamen prope nudi, nudipedales, servi. Imo servi sunt. Fatum satis unenviable erat.
  Puella quaesivit;
  - Et cum te tam magnum Lilliputiani viderunt, quid illi fecerunt?
  Puer Gulliver dulci risu respondit:
  - Alligaverunt me!
  Forma risit et pressit;
  - Et tu tantum eis cessisti?
  Puer servus dixit:
  - Fecerunt dormienti! Tum tu! Si in tempore fuisses cognitus, non tam facile tibi evenisset!
  Adnuit puella.
  - Sine dubio! Solet autem, si cum adultis navibus apud nos littus lavantur, incolarum in somnis incidant. Et tunc iidem filii facti sumus sicut nos!
  Puer Gulliver notavit;
  - Aeterna pueritia... Quid est melius quam tempus senectutis!
  . Capitulum #9
  Pueri, unus pulchre et candido unicorni, alter puer-servus in tantum truncis natantibus loqui pergebat.
  Puella dixerat:
  - Apud alios mundos, homines imperfecti. Senescunt praesertim ac foeminae senio ita foedae ac foedae fiunt. Anus rugosa, gibbosa, edentula, foetida. Aliquam ut ultricies odio!
  Puer Gulliver, qui super copulam ambulabat, brachia expandit, et respondit:
  - Hoc est opus Dei. Mulieres quoque et viri aetatem non optabam, sed ...
  Puella risit et quaesivit;
  De opere Dei loqueris? Sed iam plures nautas ex diversis temporibus habuimus. Omnes autem diversimode Deum repraesentant. Praesertim sacerdos dixit rectam fidem catholicam esse, et Papam omnium Christianorum caput!
  Puer Gulliver caput renuit.
  - Paulo aliter fidem habemus! et caput ecclesiae rex est. Sed huic non omnes homines Anglici adhaerent. Sunt protestantes diversae directiones, multi catholici, et in aliis mundi regionibus, religiones omnino diversae sunt.
  Puella subridens quaesivit;
  - Habetis multas religiones. Sed ne tuam quidem religionem intelligere potes. Biblia Sacra legi. Ibi Iesus clare et directe dicit tantum unum Deum in caelo esse . Sed tamen apostolus Thomas flexis genibus dixit Christo: Dominus meus, et Deus meus? Quid ergo Christiani duos Deos habent?
  Puer Gulliver cum risu respondit:
  - Minime! Non hoc modo!
  Puella fremuit;
  - Quomodo non sic! Fieri non potest ut duo dii sint simul et unus. Sacerdos quoque dixit quod etiam Deus Spiritus Sanctus est, et tres sunt dii. Sed aperte dicitur: Audi me, Israel, Deus tuus unus est.
  Servus cum gemitu respondit puer;
  - Hoc est incomprehensibile Trinitatis mysterium!
  Puella subridens ait:
  - Et aliud quod me turbat. Si Iesus omnipotens Deus est, cur non valet ad Golgotha vel crucem portare? Qualis est omnipotens Deus, qui nec potest tale simplex facere?
  Puer Gulliverus respondens vultu dixit:
  - Magnum mysterium: Deus apparuit in carne, apparuit angelis, iustificatus est in spiritu, ascendit in gloria!
  Puella irata dixit:
  - Talibus igitur verbis mysterium, quid in mundo potes explicare. Haec est explicatio, nulla explicatio!
  Servus puer adnuit.
  - Recte! Sed non est melius! Scriptura dicit esse mysteria quae etiam angeli penetrare conantur!
  Pulchritudo flagellum e sacco sumpsit, et speculator puerum in dorso tereti percussit, glaber.
  Gulliver non ita dolet quam ignominiosus.
  Et dixit puella;
  - Quaevis absurditas et ineptiae verbo occulto explicari possunt!
  Et alia mora est. Pueri remiges per acutos lapides viae candentes remigant. Pedes eorum, qui nondum satis obdurati erant, constabat in dolore et dolore esse. Pusulae apparent in plantis infantium, et abrasiones et livores apparent. Sed quidam pueri et puellae fortiter custodientes nudipedalia ambulant, et longae vitae pedes valde callidi facti sunt, fortiores pellibus ocreis et molestiam non experiuntur. itaque servus pueros ingemuit et claudicat et passus est.
  In Britannia nudis pedibus incedens non honorabilis existimabatur - extremae paupertatis signum habebatur. Atque etiam pueri nolebant nudis ingerere calcibus. Aestas in Britannia non adeo calida est. Ita pellentesque hic non obdurantur.
  Puer Gulliver etiam passus est. Pedes nudi, pueriles ardebant, iamque plantae praecisae sunt, et aestu lapidum laborabant. Solo animo ac pertinacia requievit. Tametsi puer est, sed tamen homo tolerandus est, exemplum fortitudinis ostendens.
  Ut quoquam dolore evaderet, Gulliver quaesivit:
  - Habesne Deum?
  Puella subridens quaesivit;
  - Credis in Deum tuum?
  Puer Gulliver nimis confidenter respondit:
  - Ita credo!
  Pulchritudo adnuit et notavit;
  - Et cur nunc in servitute es. Et tua infantem pedes acutis et calidis lapidibus laborant?
  Servus cum gemitu respondit puer;
  - Omnes peccata habet! et haec est retributio pro peccatis meis. Praeterea iuventutem recepi, quae iam dici potest praemium!
  Puella subridens respondit;
  - Ita fieri potest! Mille annos vivere potes et omnes dentes habere. Dens etiam si excussus fuerit, resonabit. Nec habebis calvum, barbatum, gibbum. Nam nudi pedes mox grossum fiet, et in acutis et calidis lapidibus ambulare delectabile erit!
  Puer Gulliver adnuit:
  - Maxime! Prope caelum est! Aetema clara iuventa!
  Puella gemmata cecinit;
  Ut bene scis esse iuvenis
  In sollicitudin ac magna...
  Venator vertat in ludum
  et planeta paradisus erit aeternus!
  Post hoc puella cepit et movit calciamenta de lapidibus pretiosis de pulchris, licet puerilibus cruribus. Illa unicornis abscidit et cum puero Gulliver discalceatus ambulavit.
  Subridens eius facies et puella dixit:
  - Et lepido quidem lapillis nudis calcibus!
  Puer Gulliver consensit:
  - Ita! Poteris vere frui! Sed dolet vere!
  Puella quaesivit;
  - Quid credis? Hic dixit sacerdos: Ibunt iusti statim in celum, magni peccatores ad infernum, minores vero peccatores ad purgatorium. Quid de te?
  Servus cum gemitu respondit puer;
  In purgatorio non credimus! Aut in caelo sumus aut in inferno!
  Puella risit et dixit, nudis saxis lapillis, cruribus pulcherrimis, excidit;
  - Sed in hoc casu omnes ad infernum mitti debebunt! Quia sine peccato non sunt homines. Quisque peccat, nisi factis, cogitationibus. et quis est Deus tuus in ignem ?
  Puer Gulliver humeros elatus, puerilis factus, subridens respondit:
  - Fidem habemus, Dei gratiam esse, quae homines ab inferno salvet. Ac nominatim Omnipotens Deus Jesus Christus in crucem ivit, ut omnia peccata humana contegeret! Eius placatio sacrificium nobis praebet ad salutem!
  Subrisit et dixit, acuto lapidum calore fruitur, qui eam titillabat et nudum solum subigebat;
  - Hoc prorsus quid non intellego! Populus, Deo Filio interfecto, non modo non melior factus est, sed etiam scelerum ac scelerum numerum auxit. Et Deus Pater tantum gratias hoc illis condonavit? Quanquam de tali facto omnino maledixit?
  Puer Gulliver ingemuit et respondit:
  - Hoc quoque magnum secretum est. Mysterium quantitatis redemptionis factum est! Sed Deus Summus Jesus totius mundi culpam et peccata in se sumpsit. Et sine sanguinis effusione non fit remissio.
  Puella, nudis pedibus emissa, consequenter dixit:
  - Sed id non potest! Hoc est contra principia iuris. Potest etiam unus homo pro alio mulctam solvere, sed non ius habet serviendi tempore in carcere. Bene, et multo magis pro alio ire ad supplicium. Hoc est contra leges tuas Britannicas!
  Puer Gulliver adnuit consensum;
  - Leges humanae, immo contra! Sed omnipotens Dominus Deus ipse constituit leges et in terra et in caelo. Et contra hoc non potes disputare!
  Puella quaesivit;
  - Et quod leges Dei innocentes morte damnaverunt? Etiam Summus Deus Creator?
  Servus puer respondit;
  - Omnipotens Deus Iesus culpam! Suscepit iram Dei. Et fecit honeste. Et omnia alia.
  Puella ratione dixit:
  - Sed tamen, mors in cruce Dei Filii non fecit hominem meliorem. et tantum adiciebat flagitiis suis. Evenit ut ad veniam veniam, humanitas etiam sceleratior fieret? Absurdum est!
  Puer Gulliver cum risu respondit:
  - Dei consilia inscrutabilia sunt. Esto consentiens, formicis multum, quod apud homines habemus, incomprehensibile est!
  Puella risit et respondit:
  - Universale responsum est incomprehensibilis! Omnia igitur explanare sine ulla re potes. Impossibile est enim Deum comprehendere et cogitare non est necesse!
  Puer Gulliver cum gemitu dixit:
  - Et in nostro mundo impossibile est multa comprehendere. Exempli gratia: Quare terra trahit obiecta? Potesne hanc rationem reddere?
  Puella subridens respondit;
  - Probe, immo, non omnia reddi possunt logice et rationabili responsione! Sed quaeritur, cur credamus in Deum? Ceterum nemo eum umquam vidit. Atqui credis?
  Servus puer humeros iterum parvipendens respondit;
  - Alioquin difficile est mundum et varias stellas existentiam explicare. Quomodo id consequatur? Aliquis eos creavit!
  Discalceatus pulchritudo dixit;
  - Et quomodo Creator existentiam explicabit? Num quis eum creavit?
  Puer Gulliver nudo pede in lapidem acutum iit et anhelavit, tunc dixit:
  Deum semper exstitisse credimus!
  Puella risit et dixit:
  - Et quomodo apparere potuit sine causa Deus! Omnia ratio esse debet!
  Servus puer respondit;
  - Necesse est ut axioma recipiat Deum esse. Et credite in ea. Et sic si diu cogitas et cogitas, tunc certus es insanire!
  Pulchritudo risit et cecinit;
  - Hae sunt fabulae pro pueris;
  Credis in Deum...
  Da pecuniam sacerdotibus
  et tunc caelum habebis!
  Puer Gulliver adnuit:
  Heu impossibile est omnia scire!
  Puella quaesivit;
  - Et quare sub omnipotente Deo homines senescunt et moriuntur?
  Servus puer respondit;
  - Redde pro peccato!
  Pulchritudo dixerat:
  - Sed et nos peccamus et non senescimus!
  Puer Gulliver humeros elatus est.
  - Cur filii aeterni estis, nescio! Et neque tu! Quemadmodum ignoratur cur vacca cornua habeat, porcus ea non habet!
  Puella despiciens puerum captivum suggessit;
  - Fortasse vis flagellis? An velis nudis calcibus torreri?
  Puer Gulliver quaesivit;
  - Quid id probant?
  pulchritudo respondit;
  - Quod tibi ego sum Dominus Deus?
  Servus puer audacter respondit;
  - Age, anima mea, te adhuc occidere non potes!
  Puella dixerat:
  - Potes ad lapicidinas mitti, quid sit infernum. Vel fortasse meliore loco. Exempli causa, possum te meum armigerum facere!
  Puer Gulliver adnuit:
  - Gratias tibi!
  Puella quaesivit;
  - Dic melius, quales casus habuisti apud Lilliputios?
  Servus subridens puer respondit:
  - Cum dormirem, alligaverunt me. Tum autem mihi cibum dederunt. Bene accendit sagittas. Praeterea, magis placuit. Integer sollicitudin dictum libero ac aliquam. Vicissim quoque aliqua officia eis reddidi.
  Pulchritudo nudis pedibus incedens acutis, calentia lapillis, nudis, puerilibus, sed suavissimis cruribus et arridente, quaesivit;
  - Et quibus officiis eos dedisti? Altitudine tua, verisimile non est commodissimum feminarum cum tanto gigante agere!
  Puer Gulliver chuckler et respondit:
  - Ego feci magnum servitium. Quinquaginta naves quas adversarii Lilliput ad portum paraverat tulit . Sicque portum valido exercitu civitatem conservavit!
  Puella manu puerum percussit, nudo dorsum, e recenti tan- rubente, et coeduit;
  - Hic est vere magnus! Ingens incrementum evadit, uti potes ad utilitatem tuam!
  Puer Gulliver in responsione cantavit:
  Non solum rutilans, sed fumus;
  Volcano, maybe vulcano.
  Forsitan in imbre pumilio;
  et gigas et gigas!
  Et puer acutum calcavit, lapidesque candentes Cum puerilibus, percussis, scabraque cruribus. Et cum molestiae et odio. Sed fortis puer tenuit.
  Et ut se distraheret, quaesivit;
  - Quae usquam fides tua est?
  Puella risu interrogavit:
  - Quid necesse putas fidem habere?
  Puer Gulliver adnuit:
  - Omnes gentes habent aliquam saltem fidem. Etiam barbari!
  Puella stridore;
  Barbari non sumus! Et in fabulas non credimus!
  Servus puer dixit:
  - At tu periculum amittes animae tuae!
  Respondens, puella ironia cecinit;
  Quid sibi voluit Dominus?
  Ille in magna distantia...
  Cum opus esset imperatum;
  Ut in somnis non maneamus.
  
  Magnifice ornatu regali;
  Sed acrior non est persona.
  Paupertas propagines punctus blank -
  Noster mundi dolor epic!
  
  Et culpa Adae non est
  Simplex Soviet, Russian guy...
  Nudus ambulavit, non occultans verecundiam;
  Sicut proletarius sub tsarism!
  
  Dedit ei Deus cibum - modum;
  Pascuum nesciens tridentes ...
  et si plus vis, vapulabitis!
  Et bibe cum palma manus tuae sine utres.
  
  Tale fatum pertulit Adam,
  In nonnullis creepy, paradisum taedet!
  Sed serpens ad alis volavit;
  Intellexit: homo patitur .. .
  
  Est via e dumis;
  Da civitatem, da prolem!
  Ne pererrare per nemus terminum;
  Interdum opus est perfidia!
  
  Magicam clavem de paradiso surripui;
  Ut deserunt voluptatis exercitation...
  Ibi invenies puella somnia
  Saltem in inferis perire potes!
  
  Ita sane periculum est, puer;
  Haec planeta donum non est ...
  Sed cognosces conscientiam, honorem;
  et invenies, par tuum cognosce!
  
  Adam hanc clavem accepit -
  Portas aperuerunt, et paradisum reliquerunt.
  Peccator multum roboris consumpsit;
  Super lapides magnos montes .
  
  Hic rursus portam videt -
  Et iterum apparuit serpens ales.
  Qui dixit: Bonus sum satanas -
  Pessulum per se apertum...
  
  Adam intravit et videt -
  Tale miraculum...
  Nuda post collem virgo ;
  Tertium murrinae est catinus aureus.
  
  Sed quam bonum est?
  Adam puer resistere non potuit!
  Et osculari os suum
  Dulcior melle!
  
  Respondit ei -
  Corpora in extasi turbido merguntur ...
  Noli maledicere Satanae -
  Peccatum Guys apparuit!
  
  Deus eos de paradiso proiecit, sed...
  Tellus facta est in domum suam.
  Si homines unum solem habent;
  Sed proles mille facta est !
  
  Etiam valde durum erat
  Diluvia, siccitas et hiemes.
  Sed validus animus remo;
  Homo fortis factus est creatura!
  
  Quomodo angelus volare potest?
  Quomodo daemones montes perdunt levamen!
  Viam fac, qua via est -
  Porrigere aliquem in terram.
  
  Et spatio opus est -
  Poterimus etiam nos vincere.
  Peccatum ergo nostrum non est sententia;
  Non, pop ineptias noli loqui!
  
  Ne pecces - non est proficere;
  Cogitationes motus generant!
  Uno sermoni respondemus;
  Non indigemus alieno paradiso!
  Et iratus puella percussit nudum pedem suum, et fecit lapides movere et salire. Fecitque id per- petuum.
  Haec est vere puella a iuventute eterna regione.
  Puer Gulliverus dixit:
  - Non times aeterna, infernalia tormenta?
  Puella subridens quaesivit;
  - Et ipse, tune infernum vidisti?
  Puer Gulliver puerilibus umeris humeros elatus respondit:
  - Honeste nullum!
  Risit puella et addidit:
  - Num quisquam hominum in patria tua infernum vidistis?
  Servus puerum manus expandit;
  - Nescis! Unus, vere ebriosus, se ad delirium tremens bibit, et gehenna vidit et daemonia. Sed de hoc nemo vere scit nec potest scire!
  Pulchritudo notatur ironia;
  - Sic in fabulas fabulas filiorum credis. Sacerdotes pecuniam accipiunt a te per tales fabulas.
  Puer Gulliver humeros humeros eiecerat et respondit:
  Sed non metus justo. Omnipotens pressus Deo obtemperans minime indiget. Si hoc voluisset, in omni sua gloria et celo et inferno utique ostenderet. Nec quisquam contendere audeat!
  Adnuit puella et rogavit;
  - Et quae est ratio quaestionis?
  Puer Gulliver respondit:
  - Quod Deum non solum timemus, sed etiam diligamus!
  Discalceatus pulchritudo adnuit.
  - Bonum est quod ames eum! Cur te non amat?
  Servus puer confidenter respondit;
  et Dominus Deus nos amat!
  Puella giggled.
  - Et ideo iuvenes, mulieres pulchras in vetulas vertit. Et item omnes calamitates naturales emittit?
  Puer Gulliverus dixit:
  eum diligit !
  Discalceatus pulchritudinem gigglavit et servum puerum Gulliver flagellis percussit, cicadarum:
  - Te amo! Itaque ledo i!
  Deinde digitis nudis lapillum sustulit. Abiecisse eum. folium palmae in via crescentis transfixit. Risu frangens, rogavit;
  - Age, fortasse canes! Nam quomodo omnipotentem Deum diligis?
  Servus puer Gulliver adnuit;
  - Cum voluptate!
  Puella monuit;
  - At si mihi displicet, puer nudam, pueriles calces torrebit!
  Servus puer clara et suavissima voce cantavit respondens;
  Solis radius per tenebras lucet aureas;
  Salutant me Cherubim a Deo.
  Impetum maligni spiritus - examen excitavit;
  Infernum adfert - molestias amet!
  
  Sordibus dolis multum facimus - viles operas habemus;
  Bene vis - solus mane!
  Solve vincula, volebam discerpere
  At validum torquem quam princeps dedit.
  
  Recordatus sum vultum femininum dilecti mei;
  Per flammas praelia et procellis Veniam!
  Et in corde meo spiritus sanctus penetravit;
  Durum est me, gemo, in delirio suffocare!
  
  Infra nos campus, vestis arborum;
  Quasi murus inaestimabilis hostium tenebrae steterunt!
  Angelus autem Domini extendit manum suam.
  Tempus est vincere, partim cum desiderio!
  
  Christum laudo, ille divinus est;
  In anima mea peccatrix: Omnipotens cantat!
  Causa nota omnibus, in psalmis repetita;
  Monstra te hastam - hiking ite!
  
  Pacis incidat densissima fronte deus,
  Proditur a vobis sancta Patria!
  Tu pullos in proelio, et ense divisos;
  Vicit te: Satanas est adversarius!
  
  respondi, adorans in terram;
  Etiam homo infirmus est, caro eius sicut aqua.
  Cum difficile esset, clamavi ad te;
  Responsum non venit, vix pugnae superfuit!
  
  Oro Omnipotens, da mihi casum.
  Contendere voluntatem, vincere exercitum gehennae!
  Christus respondit, - Vidit incommodom horam;
  Sed fidem tuam probare volui!
  
  Bene perge quaeso - ignosco;
  Passio hominum, heu, intelligo!
  Meministi David, pone in funda lapidem;
  Omnes peccatores mundi filii Christi sunt!
  
  Itaque pugno ad gloriam Christi.
  et fluentem fundit sanguinem ferventem!
  Montes autem mortuorum non numerant victimas;
  Credo autem in Deum altissimum amorem!
  Puella primum servum puerum Gulliver flagello percussit. Puer nudus anhelavit.
  Tunc annuens eum super humero approbans dicens:
  - Bene dormisti! Habes talentum!
  Gulliver puer adnuit et notavit;
  - Flagellum quid?
  Puella confidenter respondit:
  - Ut locum tuum cognoscas!
  Servus puer adnuit.
  - Ita paratus sum cognoscere! Sed apud Lilliputios nomen ducis pertuli. Et vere frigus erat!
  puella giggled and remarked;
  - Dux fuisti? Hoc est valde interesting! Et ego sum vicecomitissa!
  Servus puer adnuit.
  - Esne vicecomitissa? Hoc mirabile est!
  puella notavit;
  "Ego iubeo te vivum excoriari et sale aspergi." tum quid mecum velit contendere!
  Puer Gulliver inclinatus respondit:
  - Plenus sum humilitatis!
  Puella risit et dixit:
  - Tui nudis calceis, manifestissime bacula cupiunt. Melius tamen , calefieri coronatus. Tunc intelliges quid valeat!
  Servus puer respondit;
  aliquam poenam a te accipiam!
  Pulchritudo subridens respondit;
  - Sed hodie benignus sum et ignosco tibi. Dummodo me iterum cantas!
  Servus puer Gulliver adnuit;
  - Paratus sum tibi totum diem cantare!
  Iterum puella eum flagello percussit, et latravit;
  - Hymnum canamus!
  Et coepit puer infelix romance facere;
   Nequam mendax ille qui loqui
  Quasi pulvis est mater!
  Magna in omnibus est venatio rubla;
  Et debes fatorum fluere ire cum!
  
  Sed non ille miles, regio sacra tristitia;
  Post omnes, ad eum primum vocatum est bellum!
  Simplex est ordo regis: pugne et nolite timere;
  Gelidus spiritus mortem non terreat!
  
  Et spatium est quod homo scit
  ei datum est spatium volare et vincere!
  Primum timidum initium, deinde praecipitium curritur;
  Decies centena millia in galaxiis erit regnum!
  
  Non potes prohibere, licet sanguis fluat sicut flumen;
  Bellum inter homines, cum mala dementia!
  Venationem relaxare, aspic pie;
  Et procumbunt in gramine sub dulci cavea!
  
  Sed ubi invenis felicitatem, non in caelo vel in inferno;
  Semper tecum, simulque procul!
  Vos quaeritis in caelo stellam electam;
  Ut cor in sacro sectione servet!
  
  Mater autem et sol et luna est;
  Similis est miro oculo - patronus tuus!
  Et si opus est, usque ad umbilicum lacerandum;
  O quam graciles vitae stamina discerpta sunt!
  
  Patria in aeternum, per omnes gentes, tibi;
  Quasi oceanus in quo felicitas spargit!
  Magnificentia pulchritudinis et audaciae et somniorum;
  Et ille ignis amoris qui non exibit!
  Servus puerum cantabat et adorabat. Adnuit puella et verberibus eum percussit, sed hoc tempore leviter desiluit;
  - Bene fecisti! Dignum puto te in eculeo excruciari!
  Servus puerum Gulliver questus est;
  - Non opus est mihi in equuleo!
  Puella respondit:
  - Non opus! Nosti etiam quid puer sentiat cum ferrum candens nudum calcaneum urit. Simul, articulis tuis conterentur. Atque ita etiam venas colliget ac intus funditus vertet.
  Servus puer Gulliver adnuit;
  - Voluntas tua! Ad omnia assentior!
  puella giggled and remarked;
  - Tam obediens es! Bene te diligenter cruciabo ne te claudam. Dic mihi, cum puer esses, numquid unquam spantum habuisti?
  Gulliver honeste respondit:
  - Ita non multum!
  Adnuit puella.
  - Vis durissime flagellari?!
  Servus puer honeste respondit;
  - Certe non! Sum mentis normalis, et sane mihi non placet laedi!
  Vicecomitissa subridens cecinit;
  Tibi larga est terra peccatoribus;
  Pleni sunt caeli minis.
  Non eris una quasi familia
  Rosae bene olent ante tonitribus!
  Puer Gulliver exclamavit:
  Omnia in mundo pendent
  De coelestibus...
  sed honor, sed honor;
  Solus a nobis dependet!
  . CAPITULUM #10
  Oleg Rybachenko, hic aeternus puer in summo gradu ad Arabiam Saudianam cucurrit. Brevi etiam pugna fuit. Et deprehensus est Sciek rebellis et impositus est in fune. Postea Arabes una specie immortalis pueri qui cheetah velocius currit. In hac provincia Tsarist Russia aliquanto tempore commoratus est puer. Aprilis venit, Austria tandem Tertium Reich coniunxit. In ea et in Germania, referendums sunt propter 99 cento cum cauda. Et dum Russia tsarist processu intercessit et permisit Nazi Germaniam firmare.
  Oleg Rybachenko iterum in Sinas fugere iussus est. Et ibi constructione ferriviaria adiuvat. Indochina adhuc Gallica, partim Latina erat. Tsarist Russia nondum erat tempus occupandi et annexendi. Perspicuum est Nicolaum II non esse contra societatem cum Hitlerorum, et colonias Entente dividere.
  Oleg, calcibus nudis coruscus, in Sinas irruit. In itinere puer aliam fabulam in libello delineare coepit;
  Primus minister camerarius Britanniae sensum habuit non bellum Germaniae post oppugnationem in Poloniam indicere. Wehrmacht mox Varsaviae copias superavit eamque potestatem cum Stalino divisit. Post aliquod tempus bellum inter URSS et Finniam fuit. Proxime, sicut in historia reali. Accessio dein Civitatum Balticorum et Moldaviae. Postea novum imperium Sovieticum confirmatum est. Stalin fere perfecit collectionem terrarum Slavicarum. Germaniaque fines 1914 alicubi iam excessit. Quae diplomatice etiam reditus coloniae Namibiae praestiterunt. Tertius Reich fortis erat, et Hitler in summo suae favoris erat.
  Bellum Orbis Terrarum II numquam exarsit. In Germania, oeconomiae incrementum magnum experti sunt et officinas in carro inclusis aedificatae sunt. Et Hitler etiam abrogavit fere omnes leges anti-semiticas. Regimen Tertii Reich liberalizationem subibat.
  In URSS quoque omnia bene esse videntur. Tertium Quinque-Yerum consilium publice ut semper impletum est declaratum est. Vera erant negotia de agricultura et cibo.
  Regimen Stalinist consilium secutus est ratem partus movendi et abortus vetuit. Incrementum incolarum augetur. Quartum quoque consilium quinque annorum impleri videbatur. Sed vita nihil melius financially. In USSR nimium apparatu militaris habuit. Praeterea Stalin, sphaeram piscinae evulsam, in constructione navium magnarum superficierum magnarum, inclusarum navium longarum, constructione nitebatur.
  Profectus est novus magnus purgatio cum reprimendo. Etiam Budyonny, Voroshilov, Timoshenko, Shapochnikov et alii victimae eius factae sunt.
  Stalin placuit tempus esse ut equos veteres removere, in iis Molotov et Kaganovich - nimium sciunt. Beria etiam exortum est. Et postea successor eius Serov. Iuvenis admodum Shelepin in locum eorum processit .
  Septuaginta dies natalis Stalini toto orbe magnifice celebratus est. Omnia denique essent, sed in URSS iterum massa purgat et repressiones. Etiam nationes universae terrori ac genocidia subiectae sunt. In Germania, e contra, libertas etiam ad multi- tudinem partium rediit. Et quod? Omnes tamen Nazis inter se certantes facile electionem obtinent. Hitler ipse, quamquam Fuhrer pro vita status vitae, popularem electionem Praesidis Germaniae tenuit. Immo etiam cum duobus marsupiis alternative candidatis. Et sane vicit.
  Fuhrer princeps auctoritatis est, sed intra fines honestos. Etiam poena mortis abrogavit.
  Germani difficultates habent. Praesertim consilium incolarum multitudinem Germaniae auxit. Territorium Tertium Reich est relative parva et problemata cum cibo. Emere. Hactenus veritas est oeconomia in ortu, sed colonias cupio.
  In mundo, iam Britannia et Gallia suas colonias retinent. Neque novis agris opus est, suos concoquere. Sed Hitler imperium dilatare vult, itaque densitas incolarum in Germania crescit et multi filii sunt. et contentionem creat. Imprimis Germani occidentales fines 1914 redire volunt. Hoc significat Franciam et Daniam partem eorum territorii cedere debere.
  Stalin quoque, quamquam ingens imperium est Sovieticum, collectionem perficere vult. et difficultates cum Iaponia maxime aggravatae sunt. Praesertim URSS diplomatice ad iuvenes Sakhalin reducendos conatus est. Sed Iaponia restitit. USSR militariter fortis est et magnam multitudinem habet.
  Ac patientia Stalini abripitur. Itaque die 23 mensis Februarii anno 1950, die exercitus Sovietici, bellum contra Iaponiam incepit. Dicendum est regionem solis orientis Russiam tsarist in bello 1904-1905 pulsasse. Et sane, duces Sovietici et auctores vindictae somniaverunt.
  Ita novum magnum bellum incepit. USSR proxime decem annos cum Finnia pugnavit. Curo ut aliquid lucri faciat, sed cum damno gravium damnorum. Et nunc iterum agrum ampliare conatus est. Et haec fuit maledictio imperii huius, quod dilatare studuit.
  Stalin, qui iam septuaginta annos natus est et difficultates salutis habet, novas victorias voluit. Saltem Sakhalin meridionalem revertere et, si placet, iugum Kuril. Et etiam Manchuria et Portus Arthuri potiuntur.
  Pugnatum est cum impetu militum Sovieticorum in Sakhalin. Non subitum, fossas fossasque munivit Iapones.
  Sed copiae Sovieticae piscinas in scandalum coniecerunt. Potens Possidet IS-7. Haec machina septuaginta octo talenta pensavit et cum 130-mm, tormentario dolato armatum est. Et ipsa machina octo tormenta habebat.
  Alenka una cum puellarum caterva in hoc curru pugnavit. Quamvis hiems, machinae validae et calefactoriae caliditates praebebant. Puellae igitur bikinis suis nudatae et discalceatae pugnaverunt.
  Raeda Iaponica ad positions. Piscina arma prona habebat, turrisque turpis et humilis erat.
  In USSR tredecim modificationes KV apparuerunt et nonnullae pondus ducentarum talentorum attigerunt. Tum vero familia IS orta est. Machinae densiores sunt cum silhouette inferiore, et tot truncos non amplius habent. Sed series KV a servitio nondum subducta est. Novissime apparuit IS-7, et Exercitus rubri paucas tantum machinas habet.
  Et quomodo turbam puellarum formare non possit, ut politice corrigatur . Post omnes in imperio rubro aequalitas.
  Incussor in hac causa fuit USSR. licet MGB ridiculo exacerbatione. Iaponia cum USA et Britannia non pugnavit. Cum Sinis capita petulci sunt nimis diu. Tandem induciis utcumque factis diviserunt opes. Cum valido et numeroso exercitu Iaponicorum et classe ingenti pugnandum erat USSR. Ergo blitzkrieg quod evenit in historia reali anni 1945 fictum erat.
  Et mandatum Sovieticum, inexpertum alterum bellum mundanum, more prisco egit. Pro repentino ictu magnisque copiis Manchuria proeliis parvis proeliis orta. Habebat autem Iapones defensionem potentem et machinatorem.
  Ita Stalin bellum longum et acerbum invasit. Praeterea copias ab Europae USSR transferre necesse erat. Plebs, utique, maior quam in historia reali, et maior etiam videtur GDP. sed qualis copiarum et perficiendi mandatum est multo inferior.
  Multum in Rubrum Exercitus moraliter obsoletum est. Quamquam, sane, multa sunt instrumenta et lacus et elit et etiam naves. Sed classis nondum completa est. Pugnae et magnae vehiculi aircraft quam celerrime aedificari non possunt et lacus et elit.
  Sed Stalin, cum problemata valere et septuaginta annos notasset, bellum morari noluit. Itaque nec triviale ne diutius durare potuit. Sed vis ut magnus imperator in historia descendas. Bellum cum Finnia non persuasit - nimis multa damna contra patriam cum multitudine trium milionum et quingentorum. Hic Hitler cum Polonia, multo maior in terminis hominum, per tres septimanas cum paucioribus damnis egit.
  Pugna Khalkhin Gol erat locus pugnae. Et etiam non omnino unambiguum est, cum USSR plura plana et praedia quam Iaponia amisit.
  Stalin vindicare ex Iaponia ob clades aevi tsarist vult. Et te ipsum frigidissimum ostende. Sed numquid succedet? Oeconomice, USSR est, utique validior quam Iaponia. Plebs for plus. Sed classis nondum completa est. In USSR magnae superficiei naves sero aedificare coeperunt. Cum Stalin impetum Hitlerorum timebat et exercitum terrestre magis augebat.
  Sed Tituli videtur tacere. Revera, ille iam acquisitiones et fama territoriales habet. Ligula magnum os tuum lacerat. Praeterea Fuhrer timebat adhuc pugnare cum Gallia, Britannia, Belgio et Hollando - Germaniam cum sola divisione coloniarum possent opprimere. In historia reali, Tertius Reich servatus est ex eo quod Hitler in gradu Blitz lucratus est, mense tantum et dimidio. Quod si non celeris victoria fuisset, res fere cum tertio Reich clade finivisset.
  Sicut USSR, Hitler in passu blitzkrieg principium obtinere potuit, sed longum bellum exitiosum evasit.
  Tertius vero nummariae Reich praevalet. Multitudo eius magna est et crescit.
  Hitler tunc temporis statuit quomodo res Stalin in bello cum Iaponia eveniret. Et si Exercitus Rubri haeretis haeret, quid infernum non iocatur, oppugnare potes. In occulto iam diplomata Germanorum laborandum erat. Praesertim Finnia partem Germaniae capere potest. Finni cupiunt Vyborg et alias terras ab eis ab Exercitus Rubro victas recipere. Et Romania etiam pro annexa Moldavia et Bukovina parte ulcisci cupit .
  Hae nationes libenter Germaniam in bello contra URSS suscipient. Difficilius est cum Bulgaria et Iugoslavia, ubi regimina pro-Germanica sunt, sed incolarum Slavica est, et bellum cum USSR non desiderat. In Hungaria quoque, regimen pro-Germanicum, pro parte Gallaeciae, coitionem anti-Sovieticam coniungere potest. Post Horthy autem plenior Salashi venit . Slovakia regimen formale independentium pro-Germanicum habet, sed exercitus eorum non multum valet.
  Est etiam Turcia magna cum auctoritate Germanica. In ipsa historia bellum non intret. Tunc autem Turcis bombingis per Britanniam et Civitates Americae Unitas imminebat. Nunc autem Britannia, Francia, et Civitates Americae Unitae statim post impetum Stalini moralem subsidium Iaponiae expresserunt. Et Turcia bellum inire potuit. Praesertim in Primo bello mundano videtur Turcia Russiam non amisisse, immo regionem Karpsky receptam esse . Quin experimentum. Et adhuc Turcia magna multitudo, etsi non valde qualitas exercitus.
  Sed potentissimus socius Tertii Reich secundum multitudinem, oeconomiam et exercitum est Italia. Colonias habet in Africa, captas Aethiopas. Italia cum coloniis se Germaniae comparabilem habet. Porro Mussolini regimen etiam incrementum rate nascentis excitavit. Verum, Mussolini ipse consenuit, decrepitus est, et nimium pugnare noluit.
  Italia autem terminum communem cum URSS non habet, et etsi territorium in Russia obtinet, non erit commodum ei ad administrandum. et Mussolini haesitat.
  Quanquam in principio, nondum tam senex, prope quadriennium minor quam Stalin. Nec tamen rationem Romani imperii creandi destitit.
  Ceteri socii Tertii Reich sunt: Britannia, Gallia, USA, qui ipsi URSS pugnare nolunt, sed oeconomice adiuvare possunt si aliquid accidit. et mitte colonias et voluntarios. Franco promisit voluntariis auxilium et Salazar aliquid facere potest. Suecia etiam cogitat de superioribus cladibus et Norvegia vindicandis. In genere, tota coitio URSS opponere potest.
  Et tunc opus est, scilicet, vadit. Sed multum pendet in quo Iaponia resistit. Si bellum trahitur, in USSR cadunt. Et si blitzkrieg transit, fortasse periculum illud non erunt.
  Ita tamen primi dies belli certissimi sunt. Initium pugnae tanti momenti.
  Iamque puellae in piscinam IS-7 oppugnant. Calefacientis vertuntur, et nunc nudis pedibus et bikini sunt.
  et tanto sunt dexteriores et meliores.
  Et sane Alenka primum iecit in motu, ope nudis pedum.
  Tum cecinit;
  - Japan, Japan, Iaponia;
  Magna patria,
  Samurai magni spiritus habet;
  Scit nos adversarios Omnipotentis esse iam datos;
  Sed discerpemus!
  Nudis pedibus dirigentes peculiaris artis Komsomol puellarum est.
  Ita Anyuta auxilium nudum, rotundum calcaneum in Iapones accendit. Et percussit samurai howitzer. Volvit et evolvit niveum tribunal.
  Puella laetus accepit et cantavit;
  - Nos uno ictu hostes evertemus;
  gloriam ferro confirmabimus ...
  Discalceatorum puellarum causa
  Frangamus samurai in frusta!
  Sic flavus Alla infestum ostendit transitum. Itaque eam sumpsit et puga pyga cum papilla coccinea pectoris sui pressit, proiectum ex 130 millimetris sclopetis accendens. tormentum Iaponica ex ictu accurato subversum.
  Et pipiabat puella;
  - Sum frigidissimus in mundo;
  Et semper puella discalceata!
  Maria quoque puella nudam calcaneum in vecte premendo arripuit et accendit. Lorem ratis et elaboraret. Et tormenta tormenta in samurai scindebantur. Maria adversarios falcavit et pressit;
  - Pro nova communitate!
  Et Olympias quoque fragum papillae adiumento accensus, quod erat valde delectabile.
  et tota linea samurai falcata est. Et hoc evenit ad frigidissimum et crudele.
  Olympia clamavit:
  - Gloria communismi! Gloria!
  Et iterum, puellae ignem in Iaponica fundunt.
  Samurai interim captus est puer circiter tredecim. Erat formosus, puer crine ruber ligatus.
  Primum, Iapones eum ad bracas exuunt, et discalceatus per nivem seminudus egit. Puer per cauponis urgebatur. Manus post se ligatae sunt, et nudae et venusti pedes pulchra vestigia in nive reliquerunt.
  Samurai giggled et subdola iocis fecit. Unus autem ex illis nudo pede apprehendit puerum, et cucurrit per manum eius in pede et insonuit;
  - Bonum pulchrum!
  Tum puerum a tergo manu percussit. Inauris erubuit. Valde ingratum fuit nudis pedibus ambulare in nive in hieme. Praesertim cum diu ambulandum sit et nudae plantae etiam ad meridiem.
  Seryozhka per nivem ambulavit, eius crura coccinea facta sunt, sicut crura anseris.
  Sed puer caput rectum tenere conatus est. Caput autem pueri est splendidum et pulchrum.
  Nudum bustum inaures vento agitabantur. Ambulavit puer et alacriter cantavit;
  munitores sumus, fortes pugnatores;
  Natum et e ferro...
  Avus et patres nostri superbi sunt de nobis;
  Et Stalin nobiscum carus comes!
  
  Nostra mira patria
  Quae communismum populis dedit.
  Nobis a Kin data est in aeternum,
  Donum proletariae libertatis!
  
  Sic nostra fides in lucida Stella tramite;
  Depone in aspiratione altiorem -
  Spiritus noster Russicus, mihi crede, non flectitur;
  et si opus erit, tectis arietetis erimus!
  
  Ita crede Russia, patria mea;
  Fascismus numquam te vincet...
  Homines mundi familiae amicae sunt;
  Et Stalin, Lenin egregie, nobiscum adest.
  
  Fortis familia creavit nos
  In qua fides triumphat veritatem.
  Svarog Deum cum Stalin amo -
  Cras fore credo nostram claram!
  
  Nos creare novum momentum
  Et solum mundum pulchrum construemus ...
  Super nos cherub aureus alatus;
  Et credo hominem fortem fiet!
  
  Patria nostra florebit
  Superba et magnifica.
  Pro victoria quinque tantum accipimus;
  Tanta est patriae gloria!
  
  Dominus fecit agros et montes;
  Gloriosi viri in mundo nati sunt .
  Pleni sumus homines robore;
  Nos e machina scribmus in cascade!
  
  In Russia modestam negotiam habemus;
  Pugnate filii vertuntur rubri...
  Ostendemus sane, summa classis.
  Ceterum Russi proeliis invicti sunt!
  
  Rem minax finire poterimus;
  Perfice quod sapiens Lenin incepit...
  In lusum tantum convertatur rapax;
  Gloriam gloriosae generationis!
  
  Nos mox ad Martis volare
  Veneri paradisum coelestem aedificemus.
  Genus monstrare summa in mundo
  Noli nos tristitiam et chimaeram vincere!
  
  In Nomine Familiae beatitudinem creabimus;
  Faciamus causa communismi paradisi...
  Dominus omnipotens apud Sclavos unus est.
  Plenum est coelum humanismi!
  
  fides nostra in Dominum Christum
  in universo mundo novi non deficiet .
  Post omnia, Lada nobiscum erit in finem.
  Quod dabit, scio felicitatem!
  
  Quam belle sit vivere in Russia Nativa!
  In ea beatitudo est infinita praeterita.
  Non, non intermittetur vita, credo, stamina;
  Et tribus nostris simpliciter sulcatus est!
  
  Quomodo Jesus passus est pro nostro Rus';
  Quomodo Deus Svarog gladios gladios dedit ... .
  Post, Diis lucis specimen est;
  In nomine matris nostr!
  
  Cur non stella colligunt
  Et subicimus universum iure...
  Veniam ad Jesum in gaudio;
  Post omnia, negotium nostrum est opus et creatio!
  
  Sit tibi gloriosa victoria
  Dea Lada nos adiuvabit in hoc ...
  Rationem infinitam mox patefaciamus;
  Pro patria fortiter pugnare necesse est!
  
  Dominus Svarog omnibus hominibus felicitatem dabit;
  Da consolationem et gloriam...
  De hac re versus et leves erunt fabulae;
  Nam Rus' et nostra Civitas Alba!
  Puer nudos pedes in nive pressit. Vestigia eius parva, sed admodum decora. Vidit eos samurai cupidissimis oculis.
  Sed hic puer est. Seminudus et subligar, ex frigore caeruleus.
  Et duxerunt eum per frigus et duxerunt eum in tugurium calidum.
  Ibi sine difficultate sumentes eam in equuleo imposuerunt. bracchia tergo torquebant et evellebant.
  Tum carnifex ex Iaponia facem ad calcem pueri nudum attulit. Odoratus carnibus combustis. Nudas plantas pueri lambit ignis. Seryozhka exclamavit intolerabili dolore.
  Apronius:
  - Dic catulus, quae sunt praecepta tua?
  Puer fortiter respondit;
  - Non dicam!
  Respondens, puer hamatis filum vapulavit.
  Et in camera proxima, nuda puella Komsomol cruciata est. Caesa est ferrea catena, ex calore alba.
  At puella non modo non clamabat nec gemebat, sed etiam canebat;
   Spatium in obscuro, obscuro lumine;
  Et stellae glaciei obscuratae in orbibus suis...
  Amorem volo, nihil in responsione audio;
  Corda puellarum franguntur!
  
  Fortissime pugnare amamus;
  Pro matre ... acriter pugnatum est.
  Animi iterum experiamur;
  Miles sum mundi, non anima scurrae!
  
  Nos oppressimus Wehrmacht;
  Puellae prope Moscuam fortiter pugnaverunt ...
  Examen fuscum turbae repulsae;
  Quanquam hostis Satanae comparatur!
  
  Nos sumus nudis pedibus in snowdrift;
  noli adversarius scire timere .
  Et cum furca fascist in latere dextro;
  tasque in acervo ex pelle pera colligendo!
  
  Sed quae virtus in omnibus est?
  Cum Mercurius pedibus metiebatur... .
  Omnis qui ruit franget;
  Noli ora calcare, cara ocreis!
  
  Sit celebre Russian terra;
  Ostendimus hominibus viam ad universum...
  homines mundi omnes una familia -
  Communismum mox videbimus!
  
  Potes credere, vel non credis;
  Sed homo nascitur fortis creatura.
  Bestia amicitiam nostram non vincet;
  Post omnes, credite hostes in nos imbelles esse!
  
  In nomine sanctae Deiparae
  Pugnabo aliquod malum.
  Puella discalceatus in nix decurrit
  ne ignavis quidem deditionis cogitatur!
  
  Nos decies centena milia pugnatorum sunt;
  Qui in proelio...
  glorificemus fidem auorum et patrum;
  Post omnes, puellae in proeliis invictae sunt!
  
   Svarog acerrimam nobis aciem dedit,
  Dixit puellas furiose pugnare...
  Fiat bonum Dei vera
  Et cum vincis, cum orphano communicas!
  
  Nostra sit gloria, credo, Rus';
  Qui sine timore pugnat.
  Pro matre pugna et noli timere;
  Etiam tota camisia sanguine imbuta est.
  
  Non est dubium - omnes hostes peribimus;
  Nati sumus habere genus gigantum...
  Sub vexillo cum tricolor calico rubente;
  Utinam in aeternitate populi uniantur!
  
  Hic venit nova tempora
  Spatia ad spatium populi aperiuntur ...
  Quaedam insecta inlisa verberat;
  Relinquens in infernum cum stultitia, loquere!
  
  Ita, omnino pediculum non credit;
  Et adipisci semper natus.
  Noli ergo tangere arma gloriosa ,
  Quamvis simpliciter hostis Berserk!
  
  Non cedemus adversario;
  Non in terra, non etiam in caelo caeruleo.
  Pueros in libello scribis;
  Quod stellatus sicut cygnus lascivus auferet!
  
  Quod Terram fortissime defendemus,
  Scis nos fortes esse puellas...
  Ecce cherub expandit alas suas.
  Grenade in eos proiicitur!
  
  Non, puellas nunquam rapientur;
  Non nos genuflexus...
  Ut antea Hitler kaput;
  Sic erit gaudium generationis in gloria.
  
  Denique ad stellam volamus;
  Et erimus in mundo Virginis Orion ...
  Magna somniorum adveho verus
  Gloriosum novum ordinem aedificemus!
  
  Et credo tempus cito venturum
  Cum mortui sunt in bello, resurrexerunt.
  Victoria infinitam rationem aperiet;
  Qui in pugna mundissimus est, praemium accipiet!
  
  Novi homines in mundo, nos reconciliabimus;
  Unum: Arabum, Prohibeo et Orthodoxum.
  Illuminentur omnes ab omnipotente Domino,
  Et sane fatum nostrum gloriosum erit!
  
  Beatitudo expectet omnes homines praemisit;
  Et in perpetuum in glorioso gaudio in perpetuum.
  Defectus et cyphris finietur;
  et infirmos, debiles cura!
  
  Hic erit beatitudo hominibus in saecula;
  Etsi decies centena millia annorum in gloria transient...
  Ceterum virtus animi hominum valida est;
  Nati sumus in spatio virtutis!
  
  Universum iocando vincemus;
  Ad finem galaxiae semitae excitabimus ...
  Eamus per vacuum, in amore tortuosum;
  Laus Deo Jesu Nomine!
  
  Nosque simul astra creabimus;
  Urbes parsecs long... construamus.
  Venator mox in ludum convertet;
  Maxime vero populus !
  . CAP
  Proelia cum Iaponia continuantur. Legiones Sovieticae primam munitionis aciem perrumpere poterant. Sed samurai pertinaciter restitit. Nolebant cedere et cum magna fanatica pugnabant. Etiam kamikaze fodinae in proeliis interfuit.
  Alena in piscina IS-7 et sui nautae iam multos hit.
  sed interfector puellarum sclopeto laboravit.
  Hic alius regularis howitzer circumvolutus est.
  Anyuta notavit nudum movens crura excidit;
  - Hic locus noster infestus est!
  Red Alla notatur:
  - Bonum est arma nostra crassa et graviter prona. Alioquin esset gallimo !
  Maria gurgitur :
  - Ita samurai recte pugnant! Cras est Martius 1 et non multum proficimus. Molestiae iste et!
  Exsibilatur Olympias, canens;
  Hic primus CALEFACTO
  In somnio video Stalin...
  Et repleti cadaveribus
  Patria mea Rus'!
  Alenka giggled and remarked;
  - Tuum carmen sine spe! Quidque canamus laetius et cantes!
  Et puellae Komsomol in piscina consonantes cantabant, ope nudis pedum suorum ad ignem permanentes, nec obliti sunt papillis coccineis mammarum uti;
  
  
  
  Ego fortissimum puella in mundo
  Qui in castitate natus est.
  Non est me pulchrior in tellure -
  Nos ubique prosperabuntur!
  
  Russia clarus sit omnibus mirabilis;
  Terra quae totum vicit mundum...
  Fiat populus statim magis interesting
  Quilibet bellator verus idolum est!
  
  Et ego defendam terram sanctam
  maiores nostri ubi fortissimum est credite...
  Exquire, puella nudis pedibus;
  Aquila est, non passer!
  
  Komsomol socius fui in vita praeterita;
  Nazis egregie pugnavit, ita oppressit.
  Et vox puellae sic sonabat;
  Ac lucida aurae anima!
  
  Apud Moscuam fortissime pugnavi;
  In pruina erat puella discalceata.
  Et vide pressuram meam tam atroci;
  Fregi faciem Fritz cum pugno!
  
  ad gloriam Jesu vexilli nostri;
  Maximo quoque Deo Svarog .. .
  Sanctissima nobiscum Lada in aeternum;
  Deus in mundo candidissimus et candidissimus!
  
  Nos sumus homines, qui in luce solis nati sumus;
  Yarilo nos inspiravit ad feat.. .
  Ac puellarum cantus vebementer fundit;
  Ecce cherub expandit alas suas.
  
  emissa ex machina tormentarii apte i;
  Nudo pede munera iacens ...
  Proieci rete in fascist;
  Puella paulum senex spectat!
  
  Bellator, a deo considero;
  Mundus creatus est ubi pulchritudo...
  In nomine Svarog maximi,
  Pulchritudo in animo, decor maturat!
  
  Kremlin ex Nazis defendit;
  Potuimus macerari omnes computare ad tempus ...
  Non, ex puella non veniet demobilizatio.
  Et Fritz recto oculo percutimus!
  
  Pro aeternae communitatis gloria;
  Discalceatus pugnavi ut membrum Komsomol ...
  Pecora fascismi delebimus;
  Sic ferro hostibus Rus' non succumbit!
  
  Puellis prope Stalingrad
  Aleli sicut pyropus habent papillas .. .
  Communismum mox datum videbimus;
  Nesciens tristitiam et desiderium!
  
  Optimi puellae sumus in patria;
  Sum prope nuda Komsomol membrum...
  Sed Reich machina sclopeto oppressit;
  Germanos nostros non intraverunt!
  
  In nomine candidissimi Russia,
  Credo omnia bene esse ...
  Magnus Jesus credit missionem
  dum conchas celte pulsant!
  
  In nomine magnae Matris nostrae,
  Mali fascists erimus ad currendum...
  Simus turbae pecudes;
  Etiam in impetu, fur malus!
  
  Luceat nomen Jesu sicut sol
  Matrem Mariam magnum paradisum det...
  Nam Lada Omnipotentis filii sumus;
  Et fortiter pugnas et audes!
  
  In nomine magnae Matris nostrae,
  Quae communismi ubique dederunt .
  Sancti e iconibus lucent, Aspicio facies;
  In una familia Domini una!
  
  In nomine omnipotentis Svarog,
  Christe Omnipotens Salvator...
  Similes esse debemus Deo Familiae;
  Super omnia Infinita Creator!
  
  Ita Rus' supra se vexillum levabit;
  Faciemus robustiores et prudentiores...
  Etsi Tiro Kan arduo aggreditur;
  Sed adhuc puellas sumus smarter!
  
  Ita dico tibi homines audes
  Servite Deos Russiae fideles nobis.
  Rutenorum animas in bello salvate,
  Etsi examen infernale percutit!
  
  Vincemus, certo scio
  Omnes Nazis ... vincere poterimus.
  Pugnatores patriae non comminuet Cain;
  et magno cum rugitu vivet ursa!
  
  Omnia frigidissima faciemus;
  Omnes Fritz et Mongolos superabimus ...
  Post omnes periculosum est cum puellis pugnare;
  Sciunt Russiae homines invictos!
  
  Omnes formidabiles renidentes dabunt;
  Genghis Khan cornibus comminuet nos ...
  In nomine sine fine gloria;
  Sit praeclarum fatum!
  
  Ita pulchre pugnabimus puellas;
  Supremum genus monstra in mundo...
  Bellator sum, et anima non est credere Corydon...
  Et Deus pro victoriis Christum reddet!
  
  Tumens Genghis Kan frangemus ;
  Puellae in proelio in Kalka erunt...
  Inferno non resistite ictu;
  Iesum et Stalin amo!
  
  Sic hostes concidito, sine numero crede;
  Non possum eos vincere ut mided ...
  Mihi crede, lentum est officium;
  Quamquam vita tam fragilis est quam filo serici!
  
  In nomine Lada, beate Marie,
  quid iuveni et amori dedit.. .
  Puellae sumus nudis pedibus omnino;
  Conculcamus adversarium in luto et sanguine!
  
  Christus veniet et mortui resurgent
  Perun, Yarilo, Albus Deus, Svarog ...
  Unum sunt, homines bene sciunt
  Super universum autem est Omnipotens Virga!
  
  Denique nostra felicitas erit aeterna;
  Mirabilis et mirabilis in sæcula.
  Caelum et terra potentes sunt;
  et immortalitatem et iuventutem in saecula!
  Post hoc, 150-mm howitzer directe ledo in tibus turris. In statione IS-7, et milites piscinam circa reparationes vertere debebant.
  Et tunc aspicies tandem spoliabitur. In genere, Stalini sponsio in blitzkrieg contra Iaponiam defecit. Diu atque acriter pugnatum est.
  Iapones interim gubernare pedalique persevero .
  Hic, exempli gratia, unus e munientibus captus est. Puer duodecim annos natus est. Et coepit esse Flexilis exercituum nudis plantis. Puer rugiebat et gemebat, sed tacebat.
  Tunc ligamenta ferri candentis puerilibus pedibus adhibebantur. Ita sentiebat sicut frixum est. Et hic odor erat valde appetibilis.
  Puer a dolore inpulsa conscientiam amisit.
  Sed carnifices samurai acu in collo infantis punxerunt. Puer autem iterum sanus factus est.
  Monstraque nudis pedibus candentes forcipe rumpere coeperunt.
  Et iterum puer exivit.
  Etiam non erat hic. Puer cruciatus pergit. Postquam digitos filiorum solveret, carnifices Iapones ad costas processerunt.
  Sic fecerunt, unam post alteram costam ruperunt. Et ad litteram pueri ossa contorta sunt. et sic dolet.
  Et tunc una costa finditur et sub candenti forcipe confregit, et deinde alia.
  Ac dolor talis est, ut puer iterum a feris doloribus exspiraret.
  Et cecinit Samurai et risit. Sic ludibrium habuerunt.
  Et coepit puella Komsomol torqueri. In hoc casu, electrodes appositae sunt uteri Veneris, ani, et papillae coccineae thoracis.
  Tunc tulerunt et secuerunt currentem. Et electricum obit per teneram corpus virginis ivit.
  Et quomodo passa et contremuit. Quam incredibile dictu. et corpus decoris proprie concussum est. Tum plus electrodes in ore ponunt. Et iterum fiat vena alta intentione. Et coepit puella penitus scintillare.
  Erat sane incredibile, ferae dolor. Et quomodo fessus Komsomol socius exclamavit.
  eamque immani furore excruciabant. Quod videntes puellam non cepit, eam in equuleo detraxerunt.
  Pedes nudos puellae fibulant in truncum quercum et bene ligant.
  Tunc coeperunt pendere pondera in hamis, extendens nudum, muscularem speciem;
  Puellae ingemuerunt, sed tamen secreta militaria dare noluerunt.
  Tunc Iapones carnifices nudam plantam oleo perungebant, ut lucerent.
  Accensérunt autem ignem sub eis.
  Flamma nudas, rotundas, valde blandas, rosea calcibus puellae lambebat.
  Pulchritudo tamen non solvit. Immo gemere desiit. Et cum magna alacritate sumpsit et cantavit cum affectu magno;
  Gloria passionis Deae Ladae;
  Tegumento coeli conditum.
  Erit enim largum praemium hominibus;
  Quia surrexit Deus!
  
  Nullae filiae Svarog pulchriores sunt;
  Qui discalceatus in nive currunt.
  Sinum Rod erimus ;
  Noli calcare puellas ocreis tuis!
  
  Post omnes in Russia formidolosae puellae;
  Omnis guy est praesepia bellator...
  vox sonora est;
  improbus in cornu caprae torquebitur!
  
  Pro matre pugnabimus;
  Mater mea magna mater est ...
  Russi semper pugnare potuerunt;
  Eis resistere non potestis!
  
  Corda sua dederunt pro Russia,
  Credo vitam gloriosam ...
  Ianua spatii mox aperiemus;
  Nostram inveniamus vocationem!
  
  Non, tempestas saeviat
  At Russicus in aeternum non lababit -
  Pugnator noster non dat proelium;
  Somnium suum verum fiat.
  
  Vires cum sapientia puellarum;
  Ita natus es.
  Ex machina scribemus;
  Ad nisi sursum numquam descendet!
  
  Da patriae, novas opes;
  Ita ut rosa laeto floreat ...
  et in nomine domini nostri Iesu Christi
  Ut non audiatur quivis mali fragorem!
  
  In bello omnes fratres sunt;
  Sed simul servi Satanae.
  Parati sumus eis arma aperire,
  ut omnes fideles Deo mundi
  
  Wehrmacht ad genua sua non deducere
  Potuimus pugnare...
  Stalin et Lenin magna nobiscum sunt,
  Scribe tibi haedum mox in libello!
  
  Sic faciamus patriam
  Quia ipsa mundum aedificabit...
  Tempestas huc venit cum falce;
  Magnus dominus noster Svarog est!
  
  Hostes repente ac perfidiose adorti sunt,
  Saeva atrociter anno uno et quadragesimo.
  Sed avos nostri gloriose pugnaverunt;
  Virga eos in praelio adiu- v!
  
  Pro Russia cor nostrum dabimus;
  Fortius patriam faciamus ...
  Fortiter ostium in spatium aperimus;
  Numerare sine magno negotio!
  
  Hic patria est, mihi crede, sancta;
  Nos Moscuae equites defendemus.
  Puella nudis pedibus in niveo currit;
  Somnium antiquum evigilans!
  
  in pugna puellarum non destruebamus,
  Et pugnavit virtus aestimanda.. .
  Et aliquando puellae tam dura pugnaverunt;
  Plenus inflantur!
  
  Scitote neminem nos Rutenis strangulare;
  Poterimus plana ioculariter montes...
  Deus animas suas dedicans;
  Transis probationes quinque!
  
  Deus in tempore tribulationis natus est.
  Apud Moscuam, cum sonat tempestas...
  Millia lada glomerant nostra ;
  Et lachrymae fluant!
  
  Nobilis Russian puellas
  In omni virgine, sanctissima vultus .. .
  Talis vox, mihi crede, sonora est;
  Et pugnus puellis monolithus est!
  
  Omnia ruri, credo, frigus erit;
  Scio omnia florentissima...
  Aliquando pugnare periculosum est;
  Rationem plenam aperiemus!
  
  quadragesimo primo steterunt;
  Milites Moscuam tenuerunt...
  Mox communismum dabunt;
  Vexillum patriae afferam!
  
  Stalingrad iter formidabile factus est;
  ubi duo formidolosi confluebant.. .
  Puella discalceatus pugnat
  Vir sane communistarum est!
  
  Ibi hostes "tigres" proiecerunt.
  Sed nihil adiuvat...
  Imo frustra fuhrem mussat ludos;
  Tu es planeta vitreum fragile!
  
  Ne puellas beas,
  Non possumus nosmetipsos relaxare...
  Hostes nimium fuligo
  V exem cum adhuc transibis!
  
  Stalingrad iter gloriosum est;
  Sol suus iustus in regione ...
  Peribit malus Cain;
  In inferno est cum Satana!
  
  Rus' semper patria sancta est;
  Continet Perun et Iesum Christum...
  Quamvis interdum veritas sit mala;
  Non crevit homo ad felicitatem!
  
  Russi sollerter pugnare;
  Et hostes Russiae superant.
  Quamvis Fritzius Luciferi vires habeat;
  Sed exercitus noster fortis factus est!
  
  Salus est in communitate mundi;
  Montes superare cadaverum...
  Non petemus ab inimicis veniam;
  ursa licet furiosa sit!
  
  Deus Perun fulgurat;
  Malos valde ferire vult.
  Et sumus fortiores inimicis nostris;
  Si exercitus disciplina pugnae est!
  
  Ita Svarog est magnus levis bellator;
  Potest facere non potest...
  Si clarus eris, tunc dignus es
  Russi non sunt stulti!
  
  Id omne in gloria nostra manet;
  Quod est pulcherrimum sicut color maij...
  Erit locus lapsis in paradiso;
  Quid furiosa - banzai !
  
  Ne patiaris, cognosce humiliationem;
  Eden... integram creare possumus.
  Russia enim in Fritz vindictam erit.
  Etiamsi eos adiu- sam!
  
  Russi solis occasum mirabantur;
  Ille rubinus illuminat semitam ...
  Magna erit retributio pro malo;
  Noster Rus' cum sincipulo flecti non potest!
  
  Mirabimur magna,
  Elephantorum magna patria.
  Una cum quadrigis radiantibus;
  Optima Lada filiorum!
  
  Puellae discalceatam hieme
  Haec stella magna est eorum.
  Lepores quoque discalceati cucurrerunt;
  Semper nobiscum erit Lada!
  
  Deus ex atomo planetae creavit;
  Spatium verbo tantum creavit...
  Heroica facta canuntur;
  Hostis autem shish!
  
  Admiratio hominis;
  Semper pugnare et somniare...
  Itaque a momento usque ad finem saeculi -
  Ita ut magnum exercitum in increpando habeant!
  
  Solis facies procul lucet;
  Et arcus micat, crede mihi.
  Hostes autem feriores sunt;
  Vere bestia est!
  
  Sunt puellae pulchrae in villa;
  Ut sciant hostes vincere...
  Patet utique vox eorum.
  filii optimi in mundo!
  
  Russi non peribunt ,
  Veritas nostra omnibus credere est ...
  Ceterum tales iudices habebimus;
  Confringamus terroristas!
  
  Nostrae puellae calcem lucent;
  Nuda rosae antae...
  Et nix pedibus
  Calidum est videre pulchritudinem nudis pedibus.
  
  Coo nice quod puellas
  Hostem sine labore...
  Licet valde sonorae amnis ludit;
  Venit turba in flammas!
  
  Omnia possumus facere frigidissima;
  Et in somnis fidelitatem consequantur .
  Stulte oppugnat hostis;
  Trans gladium tuum barbam move!
  
  Novi equites nostros ferreos;
  Mihi crede, non invenies.
  Fascists durum in cornibus ictum dederunt;
  Etsi non plus quam viginti similis!
  
  Puellae quae rident
  ... gloria sua dentes portant.
  Et oculi eorum tales scutellas
  Vox lucida est philomena!
  
  Puella workouts sunt refrigerant
  Et horror in bello fingunt...
  Ita pulchri- tudines sunt modo sulcae;
  Etiamsi interdum ventos faeces!
  
  Talem mundum finge, populus vult
  Communismus est ortus superiorum potestatum...
  Et pulchritudo non judicas
  Etiam si moron homo est!
  
  Hic bellum ab oriente.
  Turba infernalis oppugnat...
  Nobis potestas est credere pugnanti Svarog.
  Puella khan in uno haustu confregit!
  
  Mirari potes omnes, scio
  Qui pro patria pugnat norunt ...
  Bellator et fortis nascitur;
  Ire in caelum post mortem!
  
  Felicem Rus facere poterimus;
  Glorificántes Virgam in sæcula...
  Pro sancta matre Russia,
  Fortitudo pugni magni!
  
  Patria mea, mihi crede, pulchra est;
  In arctico pomorum arbores florebunt...
  Nostri sunt magni, orthodoxi;
  Somnium adveho verus!
  
  Non possumus facere aliquam nubem
  Hostem insanum opprime...
  Manipulus pugnantium noster tam volatilis est;
  Vertit reptilia praedatoria in ludum!
  
  Hic in Russia omnia tam frigida sunt;
  In ea Creator cor suum posuit.
  Malyuta opprimetur ,
  Somnium honestas vires habebit!
  
  Hic Christus veniet, et mundus resurget;
  Populus erit in gloria in sæcula sæculorum.
  Pro Russia honeste certamus,
  Nosse manum et chalybem!
  
  Puellae mirantur
  Quid spatium vincendi...
  Frangunt retia,
  Earum catena est filum sericum!
  
  Numquam cedere, creditis
  Numquam sub hoste erimus.
  Si Fuhrer est simpliciter furit -
  Cornua eius abrumpebimus!
  
  Homo eris fortior omnibus
  Potesne vincere aciem universi...
  Noli te ineptias ferre ineptias;
  Crede nobis Slavos frangere!
  
  Virtus decies centena millia nobiscum erunt;
  Inimicum nos conficiemus, mihi credite.
  Multae virgines legiones
  They just ledo scopum!
  
  Hic venit victoria
  Berolinum in triumpho ingressi sumus.
  Qui in paradisi voluptate mortuus est?
  et cherubus sacer.
  . CAPITULUM #12
  Dies 1 mensis Maii iam advenit. Oleg Rybachenko, dux princeps, nonnullas copias recensuit. Mox septuagesimus natalis maximi tsaris in historia Russiae, et fortasse orbis: Nicolaus II. Ante hanc feriam parati esse debes.
  Puer Oleg invitationem ad St. Petersburg accepit ob natalem septuagesimum maximi tsaris. et velocius cucurrit, nuda pedum natorum calcanea coruscans.
  Et in via puer incepit de Gulliver fabulam continuatam componere.
  Satis diu est transitus. Scopulosa via est et calidi scopuli sunt tropica. Sol autem erat prope occiduus.
  Puer Gulliver una cum puella domina ambulabat. Nudo pede multo confidentius quam parola, quae tam iuvenis facta est, respexit annos circiter duodecim.
  Puer Gulliver mussat;
  - Lassus sum et sitienti!
  Puella ridens respondit;
  - Servus es! et servi aliquid a dominis petere non possunt.
  Puer ingemuit. Usque nuper adultus et dux fuit, nunc autem excalceatus iustus evasit, qui ut volunt urgetur!
  Sed tum claudicare. Regius quiescere decrevit et morsum edere. Pueri captivi, qui adulti erant, paucis ante horis cessaverunt.
  Et conceduntur aquam bibere et comedunt tortillam cum caseo et alio.
  Locus cibus delectamentum Gulliver videbatur. Praeterea aestimabat nunc se habere pullos, sanos, dentes absolutes integros. Tunc ille concitatus est.
  Solae nudae plantae pedum valde addictae erant et lapillis insculpebantur.
  Inde iterum in itinere.
  Fuerunt hic dies longi, an ita visum est?
  Puella Gulliver interrogavit:
  - Credis in Deum tuum, sed potuisti, verbi gratia, ad palum fidei.
  Adulescens viator respondit;
  - Ego contra extrema et fanatica.
  Constat puella
  - Hoc iustum est! Sed erant in vobis qui perrexerant ad necem!
  Gulliver risu respondit:
  - Differt! Quis venit cum dolore ad mortem, et quis prodidit? Et non solum ad punctum tormenti, sed ad utilitatem suam!
  Puella risit. nudis pedibus glareis obsita saxum , ac specie etiam amavi .
  Cecinit:
  Caritas Christi formosa et pura est;
  Est solida, clara pulchritudo.
  Eodem tempore in nostro mundo est multum mali;
  An forte adhuc fortis Satan!
  Puer Gulliver miratus est;
  Unde hic psalmus venit?
  Risu respondit puella:
  - Hoc ipse scripsi! Quid est bonum?
  Gulliver risu respondit:
  - Honestum esse, non malum! Sed credis in Christum?
  Iuvenis vicecomitissa logice dixit:
  - In quo sensu?
  Puer-cipis grundivit;
  - Nu, quod ipse Deus est?
  Puella humeros ei humeros respondit;
  - Quod ipse sit Omnipotens Deus et Creator universi. Sed quod forte magicas quasdam facultates habebat!
  Gulliver elaboravit:
  Cur divinam naturam non credis?
  Puella confidenter respondit:
  - Quia stolide consentiunt Omnipotenti ire ad crucem! Nimis stultus, habens potestatem te tueri non posse!
  Puer dux respondit;
  - Ipse omnia peccata nostra in se fecit!
  Iuvenis vicecomitissa gigglatur et respondit;
  - Non admodum difficile est credere omnipotentem Deum non aliter ad salutem hominum habuisse, quam ad ipsum transire crucem. Sed quid de infinita sapientia Creatoris?
  Gulliver humeros suos respondit:
  - Bene... Sunt mysteria quae etiam angeli penetrare volunt! Et universaliter aliter potest realiter et impossibile est.
  Adnuit puella.
  - Hic ego te in nudis calcibus baculis infigi jubebo, et tunc fiet!
  Acerbum silentium fuit. Gulliver quid addere nesciebat. Immo theologi per saecula disputaverunt. Et vere est paradoxon: alterum addito maximo scelere, homines occasionem salutis nacti sunt. Est multum adhuc disputare. Et circa an non pretium cum suo sacrificio Filius attulerit. Cui tantum? Patri - mirum est, si Pater talem pretium acciperet mortem Filii. Sed etiam blasphemat Satanae.
  et sic accipit malum et sic malum.
  Gulliver cum gemitu cecinit;
  Quot homines, tot sententiae?
  Arcanum sacri coeli
  Scire volo omnes...
  Veritatis tenebras ramorum quaerens;
  Furit daemon furit;
  Vult consilium imponere;
  Somnium est amoris lumen recipere generationum.
  Solus Omnipotens Deus responsum dare potest!
  Iuvenis vicecomitissa adnuit.
  - Video te bene, ede!
  Gulliver notavit;
  - Ita est etiam nudum ambulare sub sole calido, cum puella tam pulchra similis tui!
  Et puer iterum anhelavit in acutum lapidem gradiens. et infelix aspexit.
  Dicebat vicecomitissa;
  - Utique fides rationibus rationabili niti debet! Iesus altissimum Deum esse praedicat. Docet tamen: si te percusserit in dextera maxilla tua, praebe sinistram! Et in ueteri testamento, e contrario, tam mulieres quam pueros, ac etiam domesticas bestias exterminare iubet.
  Gulliver respondit:
  - Videris Scripturam bene cognoscere!
  Adnuit vicecomitissa.
  - Ita lego. Et multa crudelitas et absurditas est! Sicut mandatum ducere meretrices: vel mandatum occidere innocentem. Eliseus autem ursos imposuit filiis, qui tantum eum ad calvitiem vexaverunt.
  Puer Gulliverus dixit:
  - Et aliquando homines hoc faciunt crudelitatem!
  confirmata puella;
  - Sic faciunt! Sed eis fidem non facit!
  Puer dux dixit:
  - Dolendum est interdum, quod tu mihi crudelitate utendum est. Bene, si nulla alia via educationis est! Et generaliter quid te turbat?
  Dicebat vicecomitissa;
  Ex altera parte, extrema saevitia Veteris Testamenti, simulque mansuetudo Jesu Christi, qui oravit etiam crucifixos pro suis tortoribus.
  Gulliver extendit manus et respondit:
  - Nescio! Dum difficile est dicere quare et quid... Colligere debemus cogitationes nostras. Sed tamen. Hic quaestio est, sed vita cum terra non terminatur. An forte Elisaeo Urso adiuvante puerum interfectum, ab aeterno in inferno igneo cruciatum liberavit, quem in paradisum statim transferens?
  Vicecomitissa giggled et notavit;
  - Sic potest quilibet homicida dicere: - Peccatum non dimittam! et ad paradisum migravit!
  Puer Gulliver obicere cupiebat, sed quodam modo cogitatus caput eius non intrabat. Quid magna fama? Hic debes esse peritus theologus. Etiam theologi et theologi satisfacere non possunt omnibus quaestionibus. Exempli gratia: quare malum est coram omnipotente et amante Deo? Deus vultne malum esse, an finire non potest?
  Et hic difficillimum est specie respondere. Ita evenit, vel aliter. Sed paradoxum est quod aliqua responsio non omnibus conveniat.
  Puer tristis cum risu tribunus dixit:
  - Hic tu, verbi gratia, mille annos sine senescente vive. Gaudete igitur in eo. Quia dedit tibi Deus gratiam et iuventutem eternam. Sed non dedit uulgo. Et id est eius negotium!
  Adnuit vicecomitissa.
  - Amen! Hoc frigus est!
  Gulliver cecinit:
  Deus est summa misericordia in profundo;
  Tu creasti terram, altitudinem caelorum.
  Pro populo unigenito,
  Accessit ad crucem, et resurrexit.
  Puella adnuit et pipiabat;
  In caelesti volumine vocatio
  Omnes amici mei colligent
  In caelesti volumine vocatio
  Ibi, gratia Domini,
  Ero!
  Gulliver nictavit eam et respondens cantavit;
  Deus meus, tu es, tu es
  Video te ubique...
  Cum obiter decerpam flores;
  Et cum dilectione adoro te.
  
  Corona decoris Jehovah;
  In luce diei ac noctis jubare .
  Haec sunt cogitationes meae et somnia
  Haec iuvenum clara cupiditas!
  Puella ridenti annuit.
  - Etiam, bonum carmen habes, ego autem magis volo cantare!
  Risu cecinit Gulliver:
  Quam pulchra sunt omnia tua!
  Ubique vocem tuam audio.
  In corde dexterae Dei cantat;
  Et susurrat in anima sicut colossus maturescens!
  
  Hi sunt montes musco cooperti;
  Hi sunt fluctus cum spumis furentibus ...
  Suus 'a calidum litus harenae
  Hic est sol ab universo infinito!
  Tunc puella irata pede nudo pressit et interpellavit Gulliver, rogans;
  - Et turpis anus, creatio Domini Dei, quae sunt etiam pulchra?
  Gulliver humeros suos dixit:
  - Si sunt incolae aliorum mundorum et planetarum, et non sunt similes nobis, tunc etiam fortasse putent nos lusus esse. Quin etiam puellarum pulcherrimarum comparatio!
  Vicecomitissa consensit;
  - Ex parte dialecticae - logicam sonat!
  Risu cecinit Gulliver:
  Illustravit Dominus omnipotens.
  Inventio Pacis in Christo.
  Sensi me peccatorem;
  Dóminus salutátor meus!
  Adnuit et denudans dentes puella canebat;
  In caelesti solio
  Rex Omnipotens sedet...
  Per magnam voluntatem tuam
  Christus nos rexit!
  
  Crucifixerunt Deum in cruce
  Jesus oravit Patrem...
  Ut non nos dure judicemus,
  Peccatum in finem nobis donavit.
  
  Misericordia est infinita
  Misit filium suum mori.
  Ipsi Deo personaliter servire;
  Et mori non audes!
  Et puellas nictavit ex parte sua.
  Gulliver notavit;
  - Ita est pulchra. Poemata, dicamus - magnum est! Sed agnoscis Iesum Christum Dominum et Salvatorem tuum?
  Puella giggled et cecinit;
  Jesu perfectio;
  Jesus perfectus...
  Ex risu ad gestum
  Super omnia laude...
  O quanta benedictio!
  O quanta benedictio!
  Scitote quoniam Deus perfectio est!
  Scitote Deum esse specimen!
  Gulliver confirmavit:
  - Bene cantas, ac expresse! Magnam potentialem in te video.
  Puella laeta canebat;
  Mira in amplitudine patria;
  In proelio et labore...
  Nos carmen iucundum composuimus
  De omnipotente Deo et duce ...
  
  Deus lux est gloria proelii;
  Deus lux iuventutis nostrae...
  Pugnae et amoeni cum canticis;
  Nostri sequuntur Dominum!
  Gulliver risu respondit:
  - Magna cantas! Justo magnis!
  puella giggled and remarked;
  Canticum adiuvat ut aedificemus et vivamus;
  Audacter irruimus in hibem cum cantu .
  Et qui per vitam cum cantico ambulat;
  Numquam, semper evanescet!
  Pueri ambulaverunt per viam asperam. Dolebat enim pedes pueri, sed pertulit et ambulavit. et sermocinatio aerumnarum distrahitur.
  Adde quod habes omnes tuos et pullos dentes iam subleuare. Corpus autem iuvenum est durum et sanum. Et omnia circa tam clara, radiantia, nova perceptio mundi est.
  Vicecomitissa quaesivit;
  - Et cur, exempli gratia, si Christus Deus est et ipse est omnis potestas in terra et in caelis, felicissimus omnium temporum ac populorum princeps et victor est Tiro Khan? Quis et barbarus et paganus et crudelissimus et polygamus est?
  Gulliver, risu dignum puerili, respondit:
  - Bene, haec quaestio difficilis est.
  Puella respondit:
  - Oh non! Nihil scriptum est in Bibliis - Satanas est deus huius saeculi! Habeo memoriam iuvenum sempiternam, et multo melius quam tu, qui senescunt et deformes sunt!
  Puer dux dixit:
  - Scriptum est - deus huius saeculi excaecavit mentes eorum!
  Vicecomitissa risit et respondit;
  - Non dicit quod satanas est! Fortasse significat egoismum humanum. Vel forte, exempli gratia, nimia superbia, vel alia ingenii vitia.
  Gulliver notavit;
  - Hoc ex parte verum est! Fortassis utrumque significavit!
  Puella dentes denudans canebat;
  Quid sibi voluit Dominus?
  Gulliver confuse respondit:
  - Quid narras?
  Vicecomitissa subridens respondit:
  - Ita de diversis! Etiam carmen de eo!
  Puer humeros ductori humeros suggessit;
  - Age, primum cantabo!
  Subridens puella adnuerat.
  - Si vis, canta
  Iustus non cantare ad requiem!
  Gulliver clara puerili voce canebat;
   Vir in incredulitate est infelix
  Impossibile est in concupiscentia peccati vivere...
  Quia ira Dei terribilis est
  Quia severus iudex est Deus!
  
  Caro in inferno languet ab aestu;
  tempus est et nos omnes intellegere diu .. .
  Qui non sciunt fidem in Dominum
  Sub iugo inferni cadite!
  
  Peccator homo accipiet suum
  Erit sicut aranea igni ...
  Daemones in inferis cruciabunt;
  Qui satanam colebant!
  
  Timete et paeniteat hostis Domini -
  Mitteris in infernum recta.
  Qui non honorat diem sabbati -
  Semper ardebit ignis!
  
  Honorasti idolum et hoc in agonia.
  Dolet tantum torqueri in inferno.
  Malus erit, scientia -
  Christo praetulerim idolum!
  
  Iussu Dei non credebam
  Te pri splendide noluisse...
  Noli sperare, non ardebis statim -
  Aeternitas in tormentis peccatoris est sors!
  
  Tempus ultionis credo venturum;
  Iesus Magnus Deus venit
  Et supervenient
  Ipse salutem afferet hominibus!
  
  Sanctus Deus mortuos suscitabit;
  Qui in fide non movebitur.
  Credo etiam apud Omnipotentem me esse;
  In coelis - concidat caro!
  Puella subridens fulsit ut margaritae confirmatae;
  - Valde bonum carmen! At eris plenus cantibus solus! Eget aliquid frigidius et unicum!
  Gulliver notavit:
  - Stultitia etiam unica est!
  Vicecomitissa pipiabat;
  - Quam bona omnia erunt, si parvuli saltem parum efficimur!
  Et suadet:
  - Cantemus aliud!
  Puer dux parvipendens.
  - Vis eam?
  Adnuit puella.
  - Etiam cantare volo!
  Et accepit Gulliver et cantavit;
  Miracula in novo mundo
  Est mediocris fabula in colore...
  Talis est pulchritudo
  Noli cum monstratore vitium invenire!
  
  Quid si novus dies?
  Veniens super terram...
  So, Non sumus nimis pigri surgere;
  Nulla in mundo frigidior est!
  
  Erit lux nova in gloria;
  Ubi arbores Candy sunt.
  Occurremus aurorae
  Liberi nostri in aeterna felicitate!
  
  Nova aetas venit
  Locus tam pulcher est...
  Homo erit beatus
  Sit via periculosa!
  
  Floreat planeta
  Mox opimae paradisi...
  Aperire winning rationem
  Sit mundus fulgidus!
  
  Quam bonum est?
  Si sol splendet...
  Picus terebras scalprum
  Mirabilis est omnis planeta!
  
  Quam multum fun habemus
  Donec convallis laoreet quam.
  Erit, crede flos horae;
  Aurea mediocritas!
  
  Quis nostrum fatum faceret?
  Fortissimus pulcher...
  Si est discrimen aliquod
  Tunc potentior factus es!
  
  Nos non summittere capitibus nostris
  Erigens dorsum tuum superbe ...
  Ad butyrum subcinericium, caseum casalem;
  Statim hospita addit!
  
  Erit igitur beatitudo cognoscat
  Et lucem cum Nomine Svarog...
  Paradisus verus erit
  Populus Deum orabat!
  
  Dominus unum respondit;
  Feliciter laborare debemus...
  Et tunc salve veniet -
  Facies accendent!
  
  Hic est discalceatus puella
  Ego turturem stravi...
  Redditus est cum ledo pugno
  Mattis arcu metus!
  
  Ubi ignis fit
  Ubi est ignis ardens.
  ictu terendo;
  Crudelis hostis oppugnat!
  
  Non trademus hostibus.
  Videte hanc aspirationem .. .
  Corrigit cherub
  alis veniamque hostibus!
  
  Dic mox erit
  Quae victoria dicitur...
  Circum Chapiteau est;
  Et interdum canes latrant!
  
  Mox erit sicut in paradiso
  Mundum pulchrum faciamus ..
  Lada gratias ago -
  Cherubim fulgent auro!
  Puer pulchre cecinit, et vox facta est puerilis. Ipsum magna et ac.
  Vicecomitissa pipiabat;
  - Saturamini! Et frigus est!
  Puer dux exsibilavit;
  cano, cano, et omnia daemonia occidam!
  Item puella cantabat;
   Svarog puellae superbi sumus;
  Forti, fortes viri...
  Fideliter servimus, in Nomine familiae sumus;
  Superbi sint avos et patres!
  
  Deus Svarog et mens hominum;
  Fac mundum beatum.
  Non erimus victi, crede sceleste;
  Nostrum opus et creatio est!
  Sibilavit Gulliver et notavit in voce amoris;
  - Magnae!
  Vicecomitissa adnuit et pissavit;
  - Immo id decor. Quid edis cantare.
  Puer et puella ambulare pergunt. Pedes infantes magna cum fiducia se impresserunt. Et sine dubio valde pulchre cantare poterant.
  Pueri videntur esse omnia. Et talis est mundus mirabilis. Etsi servitus est.
  Gulliver jucunde cecinit;
  Omnes homines in eadem tellure
  Scire debes amice vivere .
  Pueri semper ridere debent
  Et placido vivite mundo
  Pueri ridere debent!
  Pueri ridere debent!
  Pueri ridere debent!
  Et placido vives mundo!
  Ambulaverunt, ambulaverunt, et iterum ambulaverunt.
  Tandem vesper venit. Columna cum pueris captis ad prandium aedificata est.
  Dati sunt quidam pulmentum sub conditione esculentae, et plus placentae cum lacte. Servus pueros comedit. Ac libenter obdormivit.
  Requiem enim longo itinere diei opus erat.
  Gulliver etiam nasum traxerat et somnia habebat mirabilia.
  Cui seminudus canebat puellas;
  Universum scissum est
  Stellae obsoleta, calamitas-mors!
  Tormenta gehennae gemitus gemitusque procul;
  Et his qui superfuerunt: tantum dedecus perferre!
  
  Sicut Deus omnes leges regens,
  de conscientiae immemor, et honorem rejiciens!
  Alienum genus novum producit in mundum;
  Provocatio nobis iacit - nuntium allidens!
  . CAP
  Puer casula, quem Gulliver in se convertit, eleganti admodum et eleganti brigantino navigavit. Vela ejus valde colorata, mira, mirabilia, delineata in specie florum et papilionis, ac dracocinis, ac puellarum cum gladiis.
  Erat autem valde consentaneum cum cantu. Hic quoque solae puellae erant. Erant autem fere nudi, cistae tantum et coxas chordis ornamentorum obductae. Pellis perusta, lucida, ut signa aenea.
  Piratae virgines nudis, venustissimas, et blandis cruribus sparserunt.
  Et cecinerunt:
  Pauperes sumus, pauperes sumus, piratae;
  Valde, valde, valde;
  Non devita puellas poenas norunt;
  Sed quia mores in nobis non insinuant!
  
  Piratae non opus est scientia
  Et lucidus quid...
  Habemus crura et brachia
  et non est nostrum caput!
  Et tunc apparuit gallion antecedens , et animadvertit eum puella super primo. Desiluit, nudaque micans, vestigia circum.
  In genere, quae hic sunt pulchri- tudines, et comae eorum splendidissimae sunt. Plerique ex his sunt mella flava cum crinibus quae splendent sicut folium auri, sed sunt puellae cupreae et etiam crines smaragdi.
  Alii fibulas inaures gerunt. Et quam perfectam lineas habent!
  Et musculi eorum, sicut globuli hydrargyri, sub aenea cute lucido volvuntur. Hae sunt vere puellae quae pro veris pugnare possunt.
  Iamque Brigantinus ruit post gallionem . Et in hac nave, ursis furry orc discurrentibus, vela additis, fugam arripiunt.
  Praefectus puellae comis aureis bracteis, quae tam speciose in vento spirat, et nudis pedibus, qui homines rabidos quasi rugientes abigunt;
  Nos ursos execrabiles delebimus! Sit cohors draconis ignita!
  Hic Brigantinus breviat spatium. Et tres puellae ex arcu tormento emittunt, nudis pedibus in navi.
  Iamque nucleus evolat, et arcu descripto, directe in hostium triremem pervenit . Ac navi, magno ictu accepta, iugo.
   Puellae nudis cingentibus calcibus rugientes salire coeperunt;
  Gloria piratis, gloria!
  Puellae progrediuntur...
  Pugnamus sub vexillum coccineum
  Exercitus oppugnat!
  Iamque Brigantinus appropinquat et gallioni appropinquat . Puellae hamos in navem hostium coniciunt. Et ad victimam suam trahunt brigantinam. Tum micantes nudis pedibus nudis. In ea saliunt et pugnant cum orcis. Et equitare est ferox. Puellae se spathis secant et ardentibus rivis hostem cruentant. et cum orcibus capita sua excidunt.
  Et capita earum in area volvuntur.
  Hoc vere interitus atque annihilatio est. Nunc milites se in omni gloria sua ostenderunt. Nudaque, perusta perusta cruribus, tanquam scelestae percussiones, contriverunt plagas.
  Puellae pulcherrimae sunt et corio aereo corusco in sole, cuius tres sunt.
  Pugnant sibilus et clamant;
  - Hostes occidemus, hoc nobis credo semper. Omnes scribendae sunt quinque, nostra patria sancta!
  Puellae frigus vere evaserunt. Incisa sunt, ut oscillationes inhiberi nequeant.
  Et pugnat cum eis puer discalceatus Gulliver. Nimis haedus irruens, dicamus.
  Et calcaneum pueri nudum tollet et orcum in mento pertundet. Et cecidit maxilla eius.
  Gulliver cecinit:
  - Ut viximus pugnam;
  Et mortem non time.
  Sic posthac, tu et me vives!
  Sidereis in sublimibus et astrifero silentio;
  in mari fluctus et furit ignis!
  Et furiosa, et furiosa ignis!
  Hic puer casula caesim et nudis pedibus percutiebat.
  Licet hædum esse bonum. Quam jejunium corpus habes.
  Hic est vere puer hone.
  Et canit in summo pulmone;
  - Ego sum miles levis in genu barbarorum;
  hostes patriae avertam a facie terrae.
  Ita pugnat et cantat puer. Secat et cavet.
  Et aliae puellae cum eo pugnant. Quae tam pulchra et dulcia sunt.
  Certa quidem altitudine. Figuralis sensus verbi.
  Hic sunt viri bellatores. De his possumus dicere: super et hyperbole .
  Si incipiunt pugnare, nihil eis resistet.
  Orci iamque extrema sub ictu decoris ceciderunt. Et facta est laetitia magna in militibus.
  Et cecinerunt:
  Caedebimus et occidemus omnes,
  Occidemus omnes! Occidemus omnes!
  Et post hoc satagere circa gallionem et praedam quaerere coeperunt. Eodem tempore, belligerantes, cecinerunt ;
  - Quaerimus transeuntes de nocte ad mane;
  per fraera perrumpamus! per fraera perrumpamus!
  Hic alacres cecinit Gulliver;
   Frater manum fratri suo levavit;
  Bellum crudele - fremitus adversarii!
  Apparatus tuus amicus factus est;
  Nam levitas venit retributio.
  
  Quid faciam si homines fractos
  Cum globis strident allisa circum!
  Deus melius per vim bellum frangit -
  Ita ut supra dies draconis praedae.
  
  Sed Infernus non cognoscit modum et lineam;
  Terra in napalm ardet, pueri clamant!
  Hic lineamenta puellarum pallescunt -
  Quis, Sanctus Dominus, pro hoc respondebit?
  
  Bene, quot carorum potes occidere?
  Ceterum homo natus est, mihi crede, ad felicitatem!
  Mater filium suum ante non dimittat;
  Etiam in bello aestate tempestas est.
  
  Sed officium militis est certum officium.
  Quid opus est pro patria certare in proelio?
  Sedecim, jam griseo templo;
  Viduae infelices vultus a lacrymis tument!
  
  Sed quid est, frater insanus?
  Non, insanis, respondet amato!
  Ad vilitatem, qui est in throno, miles noster;
  Scortum fratrem suum esse putat Cain.
  
  Sanguine venas in terra rescindunt;
  Pulsus autem a core cum ictu respondebit .. .
  Frangitur in campum concha adligat aratrum;
  O quam purpureus sol factus est!
  
  Sed est fides quod Iesus venturus est -
  fratres reconciliate, salutem ferte!
  Tum lets 'vindicta vilia oblivisci -
  In anima omnium nostrum regnat, fiat venia!
  Post hoc, puellae piratae ad Cameram puero giggluntur. Etiam et justo magna.
  Post hoc, cadi cerevisie et vini de sentina gallionis extracti, bibere et saevire inceperunt.
  Quantus choreas nudis saltaret pedes, puellares pulchri- tudines pedes. Quantus videbatur.
  et vitulos musculosos scintillant. Hoc est quod puellas opus est.
  Puer etiam Gulliverus cum fervore bibit et cantavit;
  Suae quisque amoris intuitu personalem habet -
  Notio decoris et specimen!
  Etsi non creverunt ei;
  Sed simia iam non est!
  
  Et hic quidem potes paululum aphorismos capere, et tales facetias addere;
  Calcaneum nudum puellae maxime verisimile soleas comparare!
  Sed aliquid originale non venit in mentem
  Hic, exempli gratia;
  Amor in secula seculorum;
  Et puer nimis superbe spectat .
  Oculi eius in tenebris lucent
  Eveniet frigus!
  Etsi haec omnia dicamus - stultitia et trita.
  Sed contra, etiam frigus dicere possumus.
  Gulliver cecinit:
  Ego salio. Sed salire aliter
  Vel potius salio sicut pediculus ...
  Et possum nominatim immersa mutatione;
  Puer nudis pedibus non tremens es!
  Et tunc Gulliver humanius aliquid cecinit;
  In mundo paradisi pulchro vivere volumus -
  In quibus non sunt morbo, decrepita heifers ...
  Ut vitae filum fiat sine fine;
  Ita ut cotidie laetus et hilaris sit!
  
  Color enim est sicut iris in ver
  Aqua lilia, aurum smaragdo simile.
  Ubi res iam diu somnium est...
  Quilibet haedus miraculum facere potest!
  
  O materna, sancta Dei tristitia;
  Betuliae tuae variae sunt, fulgor metalli ...
  Et pro uno oro Dominum;
  Sic floret in gloria Patria!
  
  Sed hic jam pugnator in expeditione ierat;
  Procedit sicut bellator barbarus!
  Benefaciemus planetae -
  Ut glandes matrem tuam non pungunt!
  
  Troglodytarum impetus furens pressus;
  Hostes cadentes murum-avalanche!
  Et ideo quid opus est argumento calente?
  Cum patria pugno iungitur!
  
  At rursus rictu orcis inrepit;
  es homo, sicut os in gutture adhaesit!
  Et fremuit cobalinus rabie ferus;
  Nos vero ex rati doni!
  
  Sed prope est de hostibus victoria,
  Russiam ex uorago extorquebimus!
  Retributio immundorum venit -
  Pellis earum lacerata et linteata!
  
  Oval puella vultus bellus -
  Da mihi fidem et magnam fortitudinem!
  Ita magno affectu et fervore cecinit Gulliver. Et cantus eius tam incredibilis fuit elegantia.
  Tum puer tribunus post aliud vitrum cervisiae et morsum piscis aridi coepit iterum cantare;
  Magna, potens, patria sacra;
  Nulla sub caeruleo splendet caelo!
  Data est nobis ab omnipotente Deo in aeternum .
  Lux immensa, Messias exaltata!
  
  Mundus talem potentiam numquam vidit, numquam cognovit
  Ut spatiis spatia superbe teramus!
  Quaevis stella in universo cantat tibi;
  Sit nobiscum felix!
  
  Ceterum haec nostra patria, talis sors est;
  Omnibus rebus spatium impera!
  Quisquis nostrum, mihi crede, hoc velit;
  Sine ulla stultitia, foeminae superstitiones!
  
  Clangant archangeli tubam magnam;
  Exercituum nostrorum iter acriter glorificant!
  Sortem suam reperiet hostis in loculo aspen;
  et tributa et tributa non accipiet.
  
  Haec est patria nostra, omnia in ea, mihi crede, pulchritudo;
  Conversa illa dativo sine labore!
  Puellae cum bracteis ponderosis;
  Vena illam, ut validum dolium!
  
  Patria, haec oculis caesiis matris est aspectus;
  Manus eius lenis et lapis est!
  et adversarius juvenem glande occidis - .
  Ita ut flamma in corde clarior ardeat!
  
  Iurare immensae patriae,
  Tu quoque bonum est, sane!
  Cruor in iras pugnae;
  Veniet nunc retributio hostibus.
  
  Arma animique adeo fortia mixtura sunt;
  Malus eum superare non potest!
  bombis in plano, acriter volavi;
  Et ut explodit, fenestris grandinem infundunt!
  
  Sed iussu principis - haedum ad Martem volant -
  Praesent tempus posuere purus ut lacinia!
  Et Martia arrogantia durescit in oculo;
  Tum longe ultra Plutonem videmus!
  
  Veniemus ad fastigia locorum, videntes aciem universi;
  Talis est humana sors!
  Itaque puer audeas de rebus gestis;
  Ceterum scitote quod merces est quaestus.
  Puellae quoque manus plaudunt et plaudunt. Et nudis pedibus tam pernicibus. Et nudae calcibus in sole micant.
  Gulliver cum illis est, in corpore excalceati pueri, tam vividi et hilares.
  Saltabant autem primo numero.
  Tunc placuit pecto ludere. Etiam id maximus eros.
  Et vere potes ipsum sume et unge te. Et cum puellis ad ipsum rabiem deluditur.
  Puella pirata nudum Gulliver arripuit, pedem puerile in manu eius, et calcem roseum rotundum suspendere coepit.
  Hic puer casula risit et cum voluptate ablutus est. Tam magna erat. Hoc est vere iustum miraculum puer.
  Et nudum eius, pulcherrima crura sunt sicut miraculum.
  Risu cecinit Gulliver:
  Discalceatus, discalceatus
  Sub salo tonat Iulius...
  Discalceatus, discalceatus
  Saltare nos, tecum sumus!
  Haec sunt quaedam carmina ridicula. Et bonum est esse puerum. Simul et perampla facinora ostendis.
  Sed cursus id nulla. Quod modo Gulliver adhuc non fecerit.
  Et cantavit et saltavit et scindit crura nudis puerilibus. Quod etiam vidi frigidissimum et aliquatenus odiosum.
  Hic puer centurio multas regiones iter fecit et Oceanum non semel aravit.
  Ita, et modus eius, ingenue, valde pugnax est.
  Sed ideo nondum puellam in piraticum vexillum sumo et ex parvis sclopetorum squalis iacio. Adipisci praesent facilis nec in, at id decore eam.
  Puer Gulliver, nudis pedibus innixus, puerilia crura arripiens, accendit. Morbi nibh turpis. Et fregit dorsum eius, pulsans viscera eius. puer clamavit:
  - Puer frigido animo captus est;
  et in sarcophagum cantavit!
  Puella, archipirata, puerum casulam apprehendit et nudis digitis ad nasum infantis apprehendit et fremuit;
  - Bene, tomboy, locum meum capere vis. Multum ambitionis in te video!
  Puer Gulliver respondit:
  - Minime parvam me esse, sed adhuc hominem decet. Et mulier est.
  alius cana bellator cecinit;
  Sine mulieribus in mundo vivere non potestis, imo;
  Sol maii in illis est, flores amant in illis.
  Risu admodum venuste oblatus Gulliver, qui et puerilis est et simul animosus;
  In difficili tempore patria est.
  Sanguis sicut torrens fluit!
  Pugna usque ad extremum spiritum
  Et felix, pax, amor veniat!
  
  Nos sumus communismi filii perniciosae
  Patria sine liberis...
  Etsi multae revanchismi veniunt -
  Simus verum esse patriae!
  
  In magna et purus.
  Quasaro ex digito creari debet.. .
  Res bene nobiscum sunt, mihi crede;
  Etiamsi castra mali gehennae oppugnat!
  
  Exercitus aggressoris occidemus ,
  Et lasers ex quarcis creabimus .
  Ac, sit amet aliquam,
  Super nos cherub aureus alatus!
  
  Quamvis in matre nubila coruscant;
  Paratus ad depugnandum cum hoste...
  Gorgias pugnantium tales volatiles credunt;
  Ne mundi crepitu calcaret ora!
  
  Scimus hostem potentem et insidiosum;
  Terram non ei dabimus ... spatium non dabimus.
  Et fortis est homo in progressu glorioso
  Et unum Dominum crede!
  
  Magnam communitatem aedificabimus;
  Patria terra florebit .. .
  Tametsi hostes feriores sunt;
  Fatum nostrum in oppugnatione est progredi!
  
  Fortem auctorem puerum fortem ;
  Semper natus ut bellator...
  Leo non est egestas ignavus;
  Sit verum somnium!
  
  Non toleramus humilitatem, fratres;
  pro patria omnes sicut mons stabit.
  Ne plura contumeliis auferamus
  Hostem ferro premamus manu!
  
  Si omnes manus iungere
  Insectorum vinci potest...
  Sancta patria sicut sol
  et venator in ludum convertet!
  Hic canitur carmen a quodam puero, qui usque ad nuper capitaneum habuit et nobilitatem habuit. Et frigus est.
  Sed celox in horizonte apparuit. Magna praeterea classis sexaginta quattuor tormenta. quid serio. Et venit sicut milvus qui videt pullos.
  Dux Puella dixit:
  - Provocatio haec est nobis! Pugnabimus aut...
  Puella crinibus rubris dixit:
  "Fuga est de quaestione!"
  Puella crinibus caeruleis denudans margaritam, scintillatam et scintillam, cantabat;
  Timendum est, timendum est;
  Res puellarum gestae numerari non possunt.
  Puellae semper sciunt pugnare
  Sicut saccus asini irrumare possunt!
  Et ostendit illi linguam longam et mordacem.
  Bene, cum semel erit pugna, cur non ostendes tuum nimis infestum ingenium. Et erit inimicis multum laborans. Sic et amici tristes erunt.
  Et bellum sane requirit electio loci et loci decurrere.
  Iamque puellas lepide scatentes suas movent, simulque cantare non meminerunt;
  Komsomol es socius patriae,
  Visne fortiter pugnare pro Elf...
  Poteris auxilium Patria;
  Non est miles cum anima scurrilis!
  
  Puella cantor pulchra est
  Nives discalceati ruentes per ...
  Tu regina micans -
  Orkolf percute pugno tuo!
  
  Grenade nudo calcaneo projecit;
  Discidit duodecim milites...
  Fuhrer mox solvetur;
  Miles tormentarii machinam parabit!
  
  Puellae in proelio Komsomol sumus;
  Plurimos pugnatores in proelio considerate...
  vox pulchri- tudinis sonora est;
  Superbi sint avos et patres!
  
  Sub Elfsquay durissime pugnaverunt;
  Orci malos fortiter tenere poterant.
  Nos puellae vincere evidenter
  Praetermissis omnibus probationibus tantum quinque!
  
  Sicut turbinum in venis
  In venis scintillant fulgura ...
  Erunt validissimae regiones in mundo;
  Ab ursis, canibus et simiis!
  
  Wehrmacht non ponet genua puellas;
  Numquam nos inclinamus, scis...
  Stalin et Lenin sapientissimi nobiscum sunt;
  pereant saecula et anni!
  
  Deus universum e photons creavit;
  Vita sine morte peperit aeternum.
  Scimus ordinem, novam aedificabimus;
  et cherub aperit alas suas super nos.
  
  Plures sunt viri in patronymico;
  Komsomol sodales semper primis...
  Magno agmine instructo exercitu proficiscitur;
  clvii urbis tuendae!
  
  Pugnamus Fritz sub Elfsquay ,
  Et poterant defendere caput...
  Puella nudo pede sarcinam proiecit;
  Et ad monstra iaculamur!
  
  Orkshistarum multum falcavit nos;
  Multum pusilli abscisi sunt.
  Praeterea nere milia
  Legiones incidimus Satanae!
  
  Adiecimus omnes Orctler dentes;
  Praeses Draco victus est...
  Puella labia eius aperuit
  Magnus Armagedon exarsit!
  
  Ne dederis misericordiam in Fuhrer
  Vos puellae semper fortes sunt...
  Praemia magnanimis manent pulchris;
  Et crede nobis somnia vera venire!
  
  Deus Creator omnium mundi universi;
  Accepit benedicit elfinist ...
  Virtute in proeliis mutatis;
  Puella orcismum malum opprimit!
  
  Grenade nudo calcaneo projecit;
  Et verterunt Parthum "Tiger"...
  Tum instabant funes;
  Multos ludos pulchritudo scit!
  
  Ita Orkschi celeriter defluxit;
  Quae lacus et conchas iaciunt .. .
  Communismum datum videmus;
  Et moverunt totum ordinem troglodytae!
  
  Ita quod okrshis obtinuit;
  Stalingrad contra iugulum tuum stetit ...
  milliaria famosius venimus;
  Et nunc Svarog Magnus laetus est!
  
  Mox fides Iesu veniet
  Et deos alios pulcherrimos...
  Alfi lucem artis explicabunt;
  Fetus, lupus et mali elephanti!
  
  Tandem erimus unum
  In majestate benigni Patris sapien- tis ;
  Puellae in proeliis sunt invictae;
  Erimus in fide Lada ad finem!
  Sic bellantes piratae cecinerunt. Bene quidem, Gulliver non omnia intellexit. Quod si captus putabat, nimirum nudo et puerilibus calcibus fuste caesus est. Quin etiam validi simul erunt ictus, ne debiliteantur. Tum carnifex candens forcipes colliget et ossa pueri frangere incipiunt. Et quidem Gulliver, non parum reperiet.
  Hoc fit pueris aeternis cum piratae fiunt. Quamquam hic turma valde bona est - tantum puellas in bikinis. simulque ruunt et fustes, nudis pedibusque corusci, puniceae volvunt calcaneus.
  Accepit autem puer et cantavit;
  Puellae sunt aliud
  Et omnis magna...
  Mammae mammae sunt coccineae;
  et absunt remoti!
  Bene, pueri sanguinei sunt;
  Troglodytae malis verberant!
  Et si orcus inveniatur,
  Quod valde durum erit tibi ledo!
  . CAPITULUM #14
  Oleg Rybachenko, puer aeternus, aliam missionem explevit. Et egregie s.
  Rogatusque est S. Petropolim ad celebrandum anniversarium regni Nicolai II. Die 18 mensis Maii anno 1938 septuaginta annos natus se vertit. Pro regibus hoc est testimonium. Et principum tantum Monomakh et Yaroslav Sapientes aetate provectiores erant. Et secundum successum, Nicolaus II etiam superavit Genghis Khan.
  Hactenus, solus Tertius Reich comminationem imperii tsarist poseit. Ac deinde in coitionem cum aliis civitatibus. Num Nicolaus II tempus est ineundum bellum cum Hitleris? Videbis ibi!
  Puer marescallus per saxum currit iter, nudum coruscum, puerilibus calcibus, ac rectum iter faciens;
  Dominus Niger eam stare non potuit et ut Lucae Skywalker filii sui vitam servaret, Imperatorem Palpatinum arripuit et eum in reactor nuclei proiecit. Ipse autem vi fulmine ictus est. Caro eius corruit, et spiritus semi-mechanicum iam corpus reliquit. et nigrae animae dnm nentes singulariter energiae fluunt.
  Habebat recordum numerum mirabilium creaturarum, quae eximiam virtutem reddebant. Et post disincarnationem , Darth Vader penitus cum tenebris latere immiscuit, et inauditam scientiam et intelligentiam eius lucratus est.
  Deinde, anima eius, cepit ac ruebat, spatio ac tempore transfigens. Darth Vader vel Anakin Skywalker effusa per molehill inter universitates. Ipsum nunc alium fata manebant. Et sane specialem missionem.
  Quid simile est esse spiritum sine corpore? Ex altera parte, levitatis et doloris singularem habes. Aliunde cogitationes non evanescunt. Sed contra est quod patet in capite, et fit completa rerum essentia. Et Darth Vader intellexit se erravisse. Cognatio non plus serviens IIT vis. IIT Et quod facultates aperit extraordinarias, Demiurges Deos similes!
  Et tandem Anakin factus est Darth Vader , spatio interuniversali volvente .
  Et tunc temporis momenta uenit, cum ad extremum vigoris uiolentiam transiit. Et volubiles vibrationes aetheris atri Telluri domini spiritum jecerunt. Sed pro volando et contemplando, vis quaedam ignota magnam Sith in corpus Nicolai II Tsar Russiae traxit.
  Darth Vader ipse in unum rectores locales minime migraturus erat.
  Nolebat planetae nimis retrorsum et primitivae. Nulla molestie nulla lorem, non adipiscing risus. Vera quaedam aeroplana primitivorum iam volant. Et videtur quod telephonica apparuerunt etiam ope filis. Et quidam carros, cin ingratus nimis.
  Et sane evidens signum est ferriviaria quod hic non admodum barbari coluntur.
  Saevit in hoc mundo bellum cruentum, crudele, immite ac permagna. Et novissimum dominum nigrum satis notum est et notum.
  Iamque animus, sed se quisque voliebat in corpus, Dux alterutrius partis. Et evulsa est anima Nicolai II de corpore, quasi cortex e lagena volitans.
  Nunc sub cortice lepidus, Monarcha humanus, maximus Sith .
  et hoc grave.
  Russia eo tempore Tsarist terra secunda maxima in Terra erat. Maior tantum Britannia, cum coloniis ac ditione. In terminis oeconomiae ante Bellum mundanum primum - quartum, secundum incolarum tertium, si utique Sinarum numeratur. Sed tum, China ut unica terra non erat.
  Sic revera secundum unum possumus dicere. Magnitudo exercitus et termini, et primus in mundo.
  Varioque eventu bellum gerebatur. In ipso initio, exercitus tsarista prope omnes Prussiam Orientalem cepit, sed propter discordias inter duces victus est. Sed bene in Gallaecia et Premisliensi obsidione fuit.
  Sed anno sequenti, Germania in occidente operationes activas relicta est et maximas copias in Russiam tsarist misit.
  Magno damno Germani magnum agrum occupare poterant. Sed in Riga capere non neglexerunt. Et in Austria-Hungaria ad antiquum terminum non pervenerunt.
  Sequenti annus videbatur esse metae. Turci Erzerum et Tanrog victi et amissi sunt , et etiam celebre Brusilov eruptiones factae sunt. Dimidium Gallaeciae et pars Bukovina regia facta est. Verum, eruptio in Lithuania contra Germanos non omnino prospere fuit, sed etiam partem virium a fronte occidentali distraxit. Germanorum coitionem nihil prospere. Etiam contra, in Africa a Britannis repelluntur et in Oceano Pacifico coloniae Iaponicae captae sunt.
  Turcia etiam clades a Rutenis et Britannis et Gallis passa est. Wilhelmus etiam Nicolaus II pacem separatam obtulit. Socii autem in Entente promiserunt se Russiam Constantinopolim daturum esse - somnium perantiquum Russiae tsars. Bellum autem continuatum est. Statera virium in fronte prope ter hostes exercitus Russorum superior fuit. Praeterea efficacia pugnae militum Austro-Hungariorum valde demissa erat, sicut in animo erat. Novae victoriae maiores expectatae sunt, et forsitan hoc anno etiam postremus in bello magno erit. Iam in Germania coniuratio miscet, deditionem modos auget.
  Omnia denique essent, sed in Russia coniuratio contra tsar matura erat. Grigory Rasputin iam occisus est, et aranearum Palatium hiemale involvunt. Nimirum auctoritas Nicolai II in bello cum Iaponia clade magna subruit. Nunc autem Russia tsarist prope victorias de Germanis decretorias est.
  Priusquam ver veniat et cum eo novae exercitus tyrannorum victorias prodire constituunt coniurati. Nimirum hoc est sordidissimum. Nam in tergo patriae confoditur.
  Omnes molis seditiones a coniuratis excitatae sunt, penuria panis in Petrograd causata.
  Pugnat cum pogroms et vigiles incepit. Praesidium et Cosaci quieti erant. Tsar in Petrograd non erat, in archa fuit et consilia belli ulterioris cogitabat.
  Brusilov monebat fontem ut in latere meridionali offenderet: in Galicia et Romania. Ibi copiae Austriacae multo debiliores sunt et animos exercitus Russorum, qui superiore anno victoriam reportaverunt, superiores sunt. Et, sane, in meridie, viae citius siccabuntur et exercitum prope Ucrainam faciliorem praebent.
  Optimum est latam frontem percutere. et proximo anno dissimilis, ut plures in ea copiae uterentur. Si plures copiae Russicae in Brusilov irruptionem participaverunt, tunc verisimile erat victoriam multo maiorem esse, et satis possibilis erat accipere utrumque Leopoliensem et Premisliensem. Ita, et Front Occidentalis hanc synchronistam congruentem sustentare potuit.
  Nunc copiae multo maiores traductae sunt. Maxime vero Austriani non resistent.
  Sed motus in Petrograd est, et tsar offensus est. Monetur abdicare se abdicare. Finis Februarii dies criticus monarchiae est.
  Die autem vigesimo octavo mensis Februarii, ultimo hiemis die, Darth Vader, vel potius spiritus eius, in Nicolaum II transivit.
  Corpus regis iam non est iuvenis, sed non vetus. Imperator non bibit, non fumus, fere sanus.
  Darth Vader nondum experientiam movendi in alia corpora habuit. et primo confusa est.
  Praeterea tantum fuste circa eum est.
  Sed sensit manus suas non iam mechanicas esse, sed veras vivas. Totum corpus sine prosthes esse. Et qui eruit dartum Vader et subito valida voce clamavit:
  - Quid mimum!?
  Nec mora.
  Murmuravit Generalis Vicarii;
  - Est res novas Petropolitanae, Majestas tua!
  Risit Nicolaus Dart-;
  - Seditio? Ita, iustus tumultus est! Luxuria illiteratae turbae!
  Auditores iunxerunt. Tum primum regem ita iratum viderant. Et ecce Monarcha determinationem expressit.
  Nicolaus de Derte-continebat;
  - Et rebellio deprimatur, et duces eius suspendantur, et magis sudem induantur!
  Vicarii generalis mussare;
  - Praesidium extra imperium est. et multi imperatores discessum regis postulant!
  Dart-Nicholaus fremuit;
  - Requirere? Ita vere omnes suspendo! Mox comitatum meum para, memet Petropolim ibo, atque ibi ordine dispono!
  Peeps exauditus est;
  Majestas tua periculosa est!
  Darth Vader, in corpore Monarchae, sibilaverunt;
  Quantum ignavum esse non intellego
  Princeps fortis ad proelium nascitur.
  Timor infirmitas ideo
  Iam victi sunt qui timent!
  Post hos comites hortatus est et increpuit;
  - Gloria ad Tsar Nicolaum II!
  Darth Vader exilivit, saliens satis alte et rugiens;
  - Plenus est mundus tartareo frigido ludo;
  Et melius est mortuum esse quam secundum!
  Et elevavit manum suam... et ascendit vas fictile in aerem.
  Auditores anhelaverunt.
  Nicolaus-Dart annuntiavit;
  - Signum est coelum! Deus vult te a Romanovs regi, et in perpetuum, si fieri potest, regi!
  Dominus Niger meminerat Nicolaum II, in cuius corpore cecidit, et nunc duas memorias habuit. Ut ac dictum magna.
  Nunc regias naves conscendit. Fere currit et in raedam volat. Eum suscipit et commeatus. Etiam ante agmen discessit, orchestra lusit. Et etiam paucae puellae pulchrae, pueri cantare coeperunt;
  salve rex
  Fortis dominator...
  Regnare in gloria
  nobis gloria!
  Regnare in timore inimicorum
  Orthodoxorum rex;
  Regnare in gloria
  nobis gloria!
  Nicolaus-Dart Apronius;
  - Rebellio ac coniuratio opprimenda est!
  Et dominus niger, qui factus est rex Russiae, cecinit;
  Non parcat eis
  Nothi omnes occide...
  Quam opprimere pediculis domesticis
  Quasi blattam percute!
  inde habitus ejus ad alios perlatus est. Et obscura potentia literam opprimit atra dominum.
  Hoc est vere disassembly. Etiamsi Darthium regium agmen videbatur Vader, cosmicis velocitatibus assuetus, tardius ferebatur.
  Et dominus niger canebat;
  Horribile nuntius, crudeli bello;
  Puella, illa quae in aeternum amavit!
  Proiectus in os, fiend-Satan ;
  Ubi est Dominus, iustitia et misericordia tua!
  
  Virgo Natasha discalceatus;
  Pedes in pulverulentis tramitis pulsaverunt!
  Ceterum pro peccatis fons fluxit;
  Accidit illa iter ad distantias transmarinas!
  
  Vere primo profectus sum,
  Crura tam caerulea ex frigore sunt!
  Particulam carnium mordere non potes;
  Tantum nutus in pruina abiegnis!
  
  Sic via plena saxis;
  Pedes puellae ad sanguinem pulsati sunt!
  Et per Russiam transiit populus;
  Urbis regum lerusalem!
  
  Caucasi montes, iugis nive;
  Aculei lapides pungunt plantas!
  Vos autem virtute terrae
  Quam difficilem haj^am in civitatem Dei elegit !
  
  Sol aestas, malum sol;
  Sicut crura puellares in sartagine!
  Sancta civitas non longe
  Infinitum onus quisque portat!
  
  Ibi ad sepulcrum Dei-Christi;
  supplex virgo genibus flexit.
  Ubi est magna mensura peccati;
  a quo ad iustitiam robur traho?
  
  Dixit ei Deus, frontemque torva,
  Sola oratio mundum hunc non mutabit!
  Russia per saecula imperare destinata est;
  Iustum est illi servire sine pecunia.
  
  Adnuit virgo: Credo in Christum;
  Tu Rus' Salvatorem mundi elegisti!
  Veritatem de hoc omnibus pangam;
  Iesu verbum: Deus idolum!
  
  Reditus facilis et velox erat;
  Pedes nudi sunt fortes!
  Manus cum gratia extenditur Deus;
  Musculi ac voluntas, tanquam ex ferro!
  
  Et ad exercitum
  gubernator factus est, Luftwaffe verberavit!
  Ibi ostendit altitudinem decoris;
  Irruens landmine Germanus eversor!
  
  Bellator - ciebat, fortissimus pugnator;
  Factioni deditus - Sovietarum causa!
  Victorem credo in peripsima finem;
  Daemonum stipant parieti, responde!
  
  Bene, cur pugnator iactus est?
  loris dimittere tempus non erat!
  et scutum esse defectivum;
  Et malum fascismus cum Yankees fraternus!
  
  Bellum inaequale, crudele;
  At ego certe homo sum: fleo amare!
  Tanquam in miseriis ima petimus;
  Ceterum fortuna e patria evanuit!
  
  Exclamatio mea ad Deum: Omnipotens quid?
  Separasti me a virgine mea dilecta.
  Etiam in frigore non utebatur tunica;
  Et tribus aduersariis post omnes, ipsa beat!
  
  Annon digna est?
  Mecum florum geris victoriam!
  Plene coques ad ferias;
  Veniam ad pompam cum Natasha!
  
  Tristis respondit dominus severus:
  Quis in mundo beatus est, qui bene est?
  Patitur et gemet caro dolore;
  Nam vilis et peccatrix humanitas!
  
  Cum ergo venero in gloria;
  Mittam in Gehennam qui non est dignus vivere!
  resurrecturus sum tuam virginem et tu;
  Optima igitur pars non vis!
  Carmen bonum erat, quamvis nunc Germanicum aviationem Luftwaffe non vocare videtur.
  Et mox duo bombardi in caelo apparuerunt Kaiser Germania.
  Nempe bombing in primo mundo bellum perquam humile est. Plana agmen accedere coeperunt.
  Machina tormentorum ex tectis plaustris accensa sunt, sed usque incassum.
  Nikolai-Dart per fovit desiluit. Elevavit manus, quae satis humana videntur. Et accepit et banged in planis.
  Northmanni Darth Vader vim fulgur iactare non fecit. Fieri hoc potuit, verbi gratia, Palpatini Imperatoris , et Comitis Ducis nunc defuncti, a Domino nigro interempto . et Dart Vader non obtinuit.
  Amisso tamen corpore, magna Sith obscuri parte virium scientiam adeptus est. Et potestas eius magis crevit.
  Et nunc fulgur de manibus imperatoris Russici percussit. Et duo bombardi germanici igneo telae implicati sunt. Tum bombae intra fuselage magna vi explosa sunt.
  Plana et Germanorum naufragia comminuta.
  Qui videbant genua procumbentes. At illi dixerunt:
  - Gloria imperatori! Gloria heroibus!
  Darth Vader iterum magno affectu et vultu cantavit;
  Magnorum signorum milites sumus;
  Galaxias ante pedes puellarum ponunt.
  In nomine Domini omnipotentis et generationis
  Omnes propter filias et filias frigus!
  
  Patria magna facere possumus
  In nomine humane pulchritudinis...
  Mille draco rugiet facies
  Etsi puellae pulchrae et discalceati sunt!
  
  Ne credas numquam nos flectere;
  Et tendemus vacuum spatium ...
  Sol luceat per matrem,
  Nos insecta in proelio comminuemus!
  
  Totum mundum faciamus beatus
  Perrumpamus longinquos fines...
  In Nomine totius Terrae nostrae missio,
  Ceterum aquila non miserabilis es!
  
  Post, Deo omnipotenti affine est homo,
  Fecit mentem sicut lex sancta.
  Profectum abruptius quam ullius tectum,
  Fugam in universo!
  
  Noli putare princeps mortalem esse natum;
  Scito quod homo dominabitur in perpetuum.
  Et homines quidem omnes immortales sunt;
  Non novit cor cogitationum oculorum seculorum!
  
  Hic quoque sic pugnare possumus;
  Ut ad omnes nucleos perveniat, cum secretorum scientia.
  Si opus est, reactor in pera feremus;
   Petnopreon , sed prius ab igne!
  
  Synthesis quarks facilior facta est quam casserole;
  Arcanum omnium viarum subiugavimus.
  Cum essent lacus primitivae;
  Vincitur furiosus furens in dolis!
  
  Denique mortuos simul suscitamus;
  Quid Altissimus Jesus.
  Ceterum omnipotens homo superbit;
  Quid enim pugno aut quid pugno ?
  Verum, hic apud Dertum Vader evasit bummum, quia IIT vis. Et Iesus Christus clarus esse videtur. Quanquam.
  Dominus niger chuckled. Deus in Bibliis est pessimum. Verbi gratia, Noe decies centena hominum diluvio submersit. Et octo tantum homines permisit effugere.
  Ergo bonum et malum sunt relativa nomina. Et hic non potest esse sine ambiguitate opinio.
  Darth Vader in autocinetum ascendit. Consilium specificum non habuit quomodo in Petrograd se gereret. et agere numine maluit. Nihil erat consili, solum unum constat - coniuratis parcendum est. Et Russia satis incolarum habet.
  Et si polygamiam introducat, melius etiam erit et frigidius. Et Ecclesia Orthodoxa obedire debet tsari. Et non contra.
  Et cecinit Darth Vader furiosa.
  Ego esse frigus generalis
  epaulettas ad pompam gero ...
  Sed subito in circulo inferni vitam cognoscunt;
  Evenit non hefty alignment!
  
  Seminudus iam sum puer;
  Discalceatus et servulus...
  Versa est tu scis iustus stultus
  Et cancrus te premit ut ungula!
  
  Sed puer factus sum sine pudore;
  Revertere ad pueritiam iterum...
  Nolite omnes ineptias portare;
  Firmiter remus manibus tene!
  
  Servum arcte in catenis ligaverunt;
  In manus coronae velocius pasha ...
  Proposita diversis constituimus
  Ita iustus hedum non peccare!
  
  Pugnam in Afghanistan ,
  Pugnavit etiam Guido in Chechnya ...
  Sarraceni pugnantem non fregerunt;
  Si necesse est, ubique pugnemus!
  
  Nunc servus sum et puer esuriens;
  Sudor in contentione orta est...
  Et aspiciens infantulus
  Sicut Pol Pot universum regit!
  
  Nihil laboro
  Reminiscens fortium pugnatorum...
  In Europa quiete omnia gesta sunt;
  Propter uxores ac patres honest!
  
  Non nos sub iugo flectimus;
  Hostis certe crudelis .. .
  Forsitan Russi acriter pugnant;
  Aliquando etiam templum misellam!
  
  Nostra voluntas in mille-ton pugno ,
  et alapam comminuet .
  Ibunt atrae per terras undas;
  Ostendens donum inexhaustum!
  
  Hic Russia terra gigantum est;
  Gloriosus Rod et Svarog .. in ea regnat.
  Omnes patriae populi unum sunt;
  Pereat quisquiliarum draco inferni!
  
  Fides nostra, magna fides;
  Lada fortis Rus' salvet...
  talis autem puella hetaera est;
  Omnes homines sciunt iocando conlidere!
  
  Niger Deus est etiam guy non deesset;
  Petulantia, sed animo benigna.
  Servus puer verbere non gemet;
  Ipse in sarcophago hostem incutiet!
  
  Crede mihi, bellator noster fortissime
  Potestatem deorum Russiae continet...
  Pueri fortissimi in gaudio sunt;
  Nec nobis ineptiis opus est!
  
  Omnes possumus destruere, aedificare;
  Vincunt eos qui ruunt in Rus'...
  Leporarius valde, equis lutosis;
  Fortiter pugna, noli timere!
  
  Et quid puella mundi egens?
  For a guy to be a brave pugnator...
  In nomine idoli,
  Hostem pugno movere!
  
  Id cum abjicimus, servitutem cognoscunt;
  Et vincemus draconem phalanx .
  Divitias dabimus in bello;
  et cherub super nos versat!
  
  Puer itaque fere nudus est
  Quem præpositi vapulant .. .
  Valde pollet in proeliis;
  The Fuhrer will just kaput!
  
  Et veniet Deus Svarog Omnipotens.
  Omne malum nigrum perdes...
  Et nubes discute patriam;
  Ita ut puer semper felix!
  
  Et ad ipsum finem perveniemus
  Universum mundum ubi stellae infinita sunt...
  Vincite universum ludum
  Rod pro - Beatissime Pater!
  Fortasse hoc non est satis rectum. Quamquam ille quidem communis reipublicae niger fuit. Et quidem ubi non saluto. Et Deus Rod? Sunt diversae potentiae in universo, et entia ut dii. Etiam si minus, omnipotens considerari possunt. Sic cantare potes quod vis. imprimis Anakin. Skywalker homo adhuc a matre, quamquam a theochloriis conceptus est . et vires novas ei dedit. Sed ad IIT Anakin non fortior factus est. Etiam pugna amissa est Obiwan Kennoby . Tum partem corporis amisit. et IIT atra potenter nam dominus peregrinus erat. Et coactus est obedire Palpatino Imperatori , qui multo magis sui fuit pro malo magico. Nunc autem, Darth Vader tandem cum tenebris immiscuit, et spiritus concordiam invenit. Et omnia multo meliora sunt quam ante. et vires tenebrarum in novo corpore multo majores sunt quam in veteri uno. Ita praemisit Nicolaus II bellum pro mundi imperio. Et tunc homines edificabunt stellas et alias galaxias ad expugnandum volabunt. Interea miseram rebellionem opprimere necesse est, quae, ob errorem, res novas Februariis appellabitur.
  . CAPITULUM #15
  Tramen per cancellos citato agmine movebatur et theca motivum secundum locum calida est. Illa etiam explodere minabatur.
  Darth Vader, ut semper determinatum et formidabile. Servare debet thronum, et ipse faciet. Et quomodo Iapones Russiam expugnare potuerunt? Causae multae et variae fuerunt. Sed tamen nimium fortuna erat. Nam multum a fortuna pendet. Ac ne de corrupto tsarist regimine loqueretur, si saltem admiralus Makarov mortuus non esset: caput purpureum, tunc Nicolaus II fortasse in historia non cruentum, sed magnum descendisset!
  Sed nec nunc nec magna efficitur tempus. Rex satis sanus est, et quadraginta et octo annos natus est, ac tempus fieri potes non solum magnus, sed fortasse omnium temporum et populorum maximus monarcha.
  Etiam carmen aliquod in capite dommi nigri exsurrexerunt. Erat autem in ea aliqua iustitia;
  pepones, pepones, triticeos;
  Liberalis, felix terra...
  Et in throno Petropoli sedens;
  Pater Nicolaus Tsar!
  Quis credat se cito saltare;
  Rubrica decimus septimus annus,
  Tantum in caelo solum angeli cognoscunt
  Quam miser manet Rus!
  O tempus, aestas non est hiems;
  O tempus, quasi tenebrae pecuniae!
  Danuvius amnis et Tanais fluvius;
  Ambula Cosacum, ambula nunc!
  Darth Vader, ira commotus, dextram vel potius regiam. Pinus autem grandior et spissior cepit et finditur, sicut par frangens.
  Dominus Niger valde gavisus est. Vires in novum corpus non modo non recessit, sed etiam crevit. Quomodo autem non gaudes. Occasiones aperiunt tales. Corpus eius bene hyperplasmus cum eo abiit. Sed spiritus plus valebat et novas, peramplas acquirebat facultates. Et haec quidem est tuba magna card. Et ipse, si non Deus, saltem satanas. Et tenebrosum latus virium est quidem superiori lateri lumine. & multis tentationibus refertum.
  Iaculum-Nicholaus digitos iterum rupit. Et tunc avulsum est caput militis in custodia stantis, et totus fons sanguinis coccinei effusus est. Innocens atri victima domini. At horum quot iam. Cur hominibus vel non hominibus parcunt?
  In Palatino imperio , formarum omnium vitae aequalitas formaliter erat, sed non-homines gradatim coagmentatis. In hac re maxime prospera fuit dux ducum Tarkin . Hic fuit vir egregius , etsi non Sith . Sed fortis personalitas, et non obedit hypnosis, et etiam cum imperatore argumentari potuit.
  Sed in impetu rebellium super stellam mortem mortem obiit, ubi principale munus Lucas Skywalker egit . Hic est filius eius, quis superbire potest. Sed quia Palpatine non est , et dominus niger evanuit , et stella secunda imperfecta morte deleta est , finis imperii Sith visibilis est . Nimis malum longum est aedificare et aedificare. Magnitudo decessit.
  At contra, Darth Vader et spiritus eius vivi sunt ac parati ad nova, magna facta et facta. Hocque tempore non eadem errata faciet. Occiso imperatore tandem misceri potuit cum IIT parte virium, quam ante non habuit. Et concordet cum malo universali. Cum Obiwan pugnavit , latus nigrum in eo vires suas plenas non ostendit . Et non potuit superare magistrum, cum fortior eo videretur. Ipse parvus paene mortuus est et claudus factus est. Non eadem iterare errata. Si viam mali et tenebrosam partem virium elegeris, tunc sequere eam usque ad finem. et non sit tibi conversio. Tantum ergo erit victoria. Sine umbra dubitationis.
  Darth Vader obiter etiam in culpa est de morte stellae obitus. Pugnatorem mittere potuit quem Lucas Skywalker volabat . Sed sentiens dubitantem filium esse, et amissa validissima nave constare imperium.
  Sed manifestum est quod non quilibet pater periclitat filium suum occidere. Lucas autem habuit occasionem ad delendum imperatorem et universorum principatum.
  Sed in hoc mundo nec filios habet nec aliquos alios propinquos. Nulli ergo parcetur. Et si opus fuerit, etiam heredem Alexei auferet, cum infirmo principe non indigeat. Huic uxor similis.
  Tunc Darth Vader sensit se strenuis viribus reficere oportere. Hoc autem optime facere est verum carmen conficere. Bene vult, et faciet.
  Et dominus niger in corpore Tsar Russorum cantare coepit;
  Gloria passionis Deae Ladae;
  Tegumento coeli conditum.
  Erit enim largum praemium hominibus;
  Quia surrexit Deus!
  
  Nullae filiae Svarog pulchriores sunt;
  Qui discalceatus in nive currunt.
  Sinum Rod erimus ;
  Noli calcare puellas ocreis tuis!
  
  Post omnes in Russia formidolosae puellae;
  Omnis guy est praesepia bellator...
  vox sonora est;
  improbus in cornu caprae torquebitur!
  
  Pro matre pugnabimus;
  Mater mea magna mater est ...
  Russi semper pugnare potuerunt;
  Eis resistere non potestis!
  
  Corda sua dederunt pro Russia,
  Credo vitam gloriosam ...
  Ianua spatii mox aperiemus;
  Nostram inveniamus vocationem!
  
  Non, tempestas saeviat
  At Russicus in aeternum non lababit -
  Pugnator noster non dat proelium;
  Somnium suum verum fiat.
  
  Vires cum sapientia puellarum;
  Ita natus es.
  Ex machina scribemus;
  Ad nisi sursum numquam descendet!
  
  Da patriae, novas opes;
  Ita ut rosa laeto floreat ...
  et in nomine domini nostri Iesu Christi
  Ut non audiatur quivis mali fragorem!
  
  In bello omnes fratres sunt;
  Sed simul servi Satanae.
  Parati sumus eis arma aperire,
  ut omnes fideles Deo mundi
  
  Wehrmacht ad genua sua non deducere
  Potuimus pugnare...
  Stalin et Lenin magna nobiscum sunt,
  Scribe tibi haedum mox in libello!
  
  Sic faciamus patriam
  Quia ipsa mundum aedificabit...
  Tempestas huc venit cum falce;
  Magnus dominus noster Svarog est!
  
  Hostes repente ac perfidiose adorti sunt,
  Saeva atrociter anno uno et quadragesimo.
  Sed avos nostri gloriose pugnaverunt;
  Virga eos in praelio adiu- v!
  
  Pro Russia cor nostrum dabimus;
  Fortius patriam faciamus ...
  Fortiter ostium in spatium aperimus;
  Numerare sine magno negotio!
  
  Hic patria est, mihi crede, sancta;
  Nos Moscuae equites defendemus.
  Puella nudis pedibus in niveo currit;
  Somnium antiquum evigilans!
  
  bello Sith contrivimus ,
  Et pugnavit virtus aestimanda.. .
  Interdumque Sith ita pugnavit,
  Plenus inflantur!
  
  Scitote neminem poemate nos strangulare;
  Poterimus plana ioculariter montes...
  Malitia, animas consecrans;
  Transis probationes quinque!
  
  Deus in tempore tribulationis natus est.
  Apud Moscuam, cum sonat tempestas...
  Millia lada glomerant nostra ;
  Et lachrymae fluant!
  
  Nobilis Russian puellas
  In omni virgine, sanctissima vultus .. .
  Talis vox, mihi crede, sonora est;
  Et pugnus puellis monolithus est!
  
  Omnia ruri, credo, frigus erit;
  Scio omnia florentissima...
  Aliquando pugnare periculosum est;
  Rationem plenam aperiemus!
  
  quadragesimo primo steterunt;
  Milites Moscuam tenuerunt...
  Mox communismum dabunt;
  Vexillum patriae afferam!
  
  Stalingrad iter formidabile factus est;
  ubi duo formidolosi confluebant.. .
  Puella discalceatus pugnat
  Vir sane communistarum est!
  
  Ibi hostes "tigres" proiecerunt.
  Sed nihil adiuvat...
  Imo frustra fuhrem mussat ludos;
  Tu es planeta vitreum fragile!
  
  Ne puellas beas,
  Non possumus nosmetipsos relaxare...
  Hostes nimium fuligo
  V exem cum adhuc transibis!
  
  Stalingrad iter gloriosum est;
  Sol suus iustus in regione ...
  Peribit malus Cain;
  In inferno est cum Satana!
  
  Rus' semper patria sancta est;
  Continet Perun et Iesum Christum...
  Quamvis interdum veritas sit mala;
  Non crevit homo ad felicitatem!
  
  Russi sollerter pugnare;
  Et hostes Russiae superant.
  Quamvis Fritzius Luciferi vires habeat;
  Sed exercitus noster fortis factus est!
  
  Salus est in communitate mundi;
  Montes superare cadaverum...
  Non petemus ab inimicis veniam;
  ursa licet furiosa sit!
  
  Deus Perun fulgurat;
  Malos valde ferire vult.
  Et sumus fortiores inimicis nostris;
  Si exercitus disciplina pugnae est!
  
  Ita Svarog est magnus levis bellator;
  Potest facere non potest...
  Si clarus eris, tunc dignus es
  Russi non sunt stulti!
  
  Id omne in gloria nostra manet;
  Quod est pulcherrimum sicut color maij...
  Erit locus lapsis in paradiso;
  Quid furiosa - banzai !
  
  Ne patiaris, cognosce humiliationem;
  Eden... integram creare possumus.
  Russia enim in Fritz vindictam erit.
  Etiamsi eos adiu- sam!
  
  Seth mali admirati sunt solis occasum;
  Ille rubinus illuminat semitam ...
  Magna erit retributio pro malo;
  Noster Rus' cum sincipulo flecti non potest!
  
  Mirabimur magna,
  Elephantorum magna patria.
  Una cum quadrigis radiantibus;
  Optima Lada filiorum!
  
  Puellae discalceatam hieme
  Haec stella magna est eorum.
  Lepores quoque discalceati cucurrerunt;
  Semper nobiscum erit Lada!
  
  Deus ex atomo planetae creavit;
  Spatium verbo tantum creavit...
  Heroica facta canuntur;
  Hostis autem shish!
  
  Admiratio hominis;
  Semper pugnare et somniare...
  Itaque a momento usque ad finem saeculi -
  Ita ut magnum exercitum in increpando habeant!
  
  Solis facies procul lucet;
  Et arcus micat, crede mihi.
  Hostes autem feriores sunt;
  Vere bestia est!
  
  Sunt puellae pulchrae in villa;
  Ut sciant hostes vincere...
  Patet utique vox eorum.
  filii optimi in mundo!
  
  Versum non praeteribimus mali;
  Veritas nostra omnibus credere est ...
  Ceterum tales iudices habebimus;
  Confringamus terroristas!
  
  Puellae calcei nostri lucent;
  Nuda rosae antae...
  Et nix pedibus
  Calidum est videre pulchritudinem nudis pedibus.
  
  Coo nice quod puellas
  Hostem sine labore...
  Licet valde sonorae amnis ludit;
  Venit turba in flammas!
  
  Omnia possumus facere frigidissima;
  Et in somnis fidelitatem consequantur .
  Stulte oppugnat hostis;
  Trans gladium tuum barbam move!
  
  Novi equites nostros ferreos;
  Mihi crede, non invenies.
  Fascists durum in cornibus ictum dederunt;
  Etsi non plus quam viginti similis!
  
  Puellae quae rident
  ... gloria sua dentes portant.
  Et oculi eorum tales scutellas
  Vox lucida est philomena!
  
  Mali versiculi disciplina frigida est;
  Et horror in bello fingunt...
  Ita pulchri- tudines sunt modo sulcae;
  Etiamsi interdum ventos faeces!
  
  Talem mundum finge populum
  Communismus est ortus superiorum potestatum...
  Et pulchritudo non judicas
  Etiam si moron homo est!
  
  Hic bellum ab oriente.
  Turba infernalis oppugnat...
  Nobis potestas est credere pugnanti Svarog.
  Puella khan in uno haustu confregit!
  
  Mirari potes omnes, scio
  Qui pro patria pugnat norunt ...
  Bellator et fortis nascitur;
  Ire in caelum post mortem!
  
  Felicem Rus facere poterimus;
   Glorificátor Familiae per saecula...
  Pro sancta matre Russia,
  Fortitudo pugni magni!
  
  Patria mea, mihi crede, pulchra est;
  In arctico pomorum arbores florebunt...
  Nostri sunt magni, orthodoxi;
  Somnium adveho verus!
  
  Non possumus facere aliquam nubem
  Hostem insanum opprime...
  Manipulus pugnantium noster tam volatilis est;
  Vertit reptilia praedatoria in ludum!
  
  Hic in Russia omnia tam frigida sunt;
  In ea Creator cor suum posuit.
  Malyuta opprimetur ,
  Somnium honestas vires habebit!
  
  Hic Christus veniet, et mundus resurget;
  Populus erit in gloria in sæcula sæculorum.
  Pro Russia honeste certamus,
  Nosse manum et chalybem!
  
  Puellae mirantur
  Quid spatium vincendi...
  Frangunt retia,
  Earum catena est filum sericum!
  
  Numquam cedere, creditis
  Numquam sub hoste erimus.
  Si Fuhrer est simpliciter furit -
  Cornua eius abrumpebimus!
  
  Homo eris fortior omnibus
  Potesne vincere aciem universi...
  Noli te ineptias ferre ineptias;
  Crede nobis Slavos frangere!
  
  Virtus decies centena millia nobiscum erunt;
  Inimicum nos conficiemus, mihi credite.
  Multae virgines legionos ,
  They just ledo scopum!
  
  Hic venit victoria
  Berolinum in triumpho ingressi sumus.
  Qui in paradisi voluptate mortuus est?
  et cherubus sacer.
  Hoc est vere carmen summis et perampla moribus. Id est cum Darth Vader filios Artis studendi necavit, tum modus eius valde depravatus est. Res est infernum, filios necare, maxime generis humani. Paene pueri, sed puellae erant. Et hoc valde perturbavit Anakin moraliter . Anakin habitabat in Darth Vader .
  Obiwan amisit . vinci se, etiam mancum permisit. Quod fieri non debet, utique in nullo casu.
  Ita, solus ultimus nothus potest puerum occidere. IIT sed vis sacrificium requirit. Et requirit ut obliviscatur cor quod habes.
  Darth Vader iterum canere coepit, sed hoc tempore enuntiatis aphorismis alatis qui novum, etiam furiosum et perfectum modum ei dare debuerant;
  Conjuges sexuales sunt sicut cibus - varietatem et aromata calida requirunt!
  Mundum corde fit rotundum, sed non in caestibus albis: in via ad felicitatem, rotae require sanguinis lubricationem.
  Saepissime non propter ignobilitatem, sed propter infirmitatem produnt;
  Fere lex est quod mechanism ferrugineo uncto tantum laborat!
  Astu et ratio: quomodo vir et uxor victoriam pariunt - honestas est tertia extra!
  Inferissima creatio in mundo est speculum vodka, in ipsum cadens est infinita, et fundum in coemeterio!
  Non omnis damnatus sceleratus est, non omnis scelestus damnatus est!
  Facilius est camelum per foramen acus transire quam sine blatto edere!
  Judex professionalis similis est meretricis professio - tantum interest in quantitate feudi ac gradu lenonis!
  Politici vermes sunt, modo plus sanguinis e visceribus exulibus exprimunt.
  Sanguis optimus est stercora ad colendam animos ortu generationis!
  Maior pars infensi oboediens stomacho cogitat, non corde, quia multo maior est in volumine.
  Attamen doctrina atheisca maxime logica est, demonstrat hominum maturitatem, dum quaelibet religio, cum pueritia consociatio!
  Deus est Pater fortis super genu forti, cui incumbere vult puer infirmus!
  Raro cuiquam scintillam ingenii accendere cum circa uliginem totalitarismi est!
  Qui non contenti sunt praeteritorum et praesentis timent saepius de futuro cogitant!
  Facilius est lunam saxo ferire quam politicos ad electionem suam promissa cogere!
  Saccharum humanismus in patria populi tam conveniens est quam saccharum in borscht!
  Tria sunt aeterna: Deus, tempus et stultitia humana.
  Si vis vincere; tria verba obliviscere: durum est, nequeo, satis est!
  Porcus semper lutum inveniet, mus semper hiatum inveniet, et piger semper excusationem inveniet!
  Morale eiusdem radicis cum verbo sordido! Saepissime virtus est maculare et vitia abluere!
  Vulpes bis in anno cutem suam mutat et persona politica omni hora est!
  Mors sicut uxor fidelis, sine recordatione venit, eam in lecto ponit et integram possessionem capit!
  Misericordia est sicut sudor, effusio conatus, sed corpus convalescit, cum omni stillicidio relinquit humum.
  Miles trullae similis, duris manibus politus! Sed etiam cito hebes!
  Summa specimina tantum maturescunt, cum irrigantur sanguine, rigantur lacrymis, et sudore foecundantur!
  Nam atheus, omnes religiones bonae sunt, quia non est Deus! et dominator mitissimus inanis est.
  Quamvis fortis heros est, non parva citrina premet mare!
  Maxima astutiae excessus parvam ingenii inopiam non compensat!
  Praefectus est nucleus - si putrescet, tota compages arescit!
  Tum maximus ater Sith risum effudit.
  . CAP
  Apud S. Petropolim magnifica celebratio Nicolai II anniversarii septuagesimum fuit - sine dubio maxima tsaris.
  Oleg Rybachenko etiam odiosum ac calciatum uniforme marescallum induit, sed ocreis clare crevit. Et pila saltaverunt. Alterum deinde e manibus regis acceptum ciet.
  Et hoc fecit beatus puer. Quam ob rem ita commotus est ut pernoctans typinging continuationem Gulliveri adventus haberet.
  Iuvenili corpore factus, dux prior, et viator illustris, evigilavit.
  Itaque iterum nudos et pueriles pedes in acutis lapidibus viae ad portum portus allidere oportuit.
  Accepit puellam de nobili genere unicornis.
  Ambulabat una, tollens calciamenta sua gemmata.
  Quod cum faciebat, dicebat:
  - Necesse est in cruribus pedes non molles esse, sed quam maxime rigentes ac validi!
  Puer Gulliver adnuit:
  - Hoc sapientissimum est! Sed honestum esse, hic in Britannia desiderium vicecomitis nudis pedibus incedere videtur mirum!
  Respondens puella cecinit:
  Omnis terra calet te;
  Et in ea discalceatus cucurri ...
  Volo eam esse aestatem
  nives vi ne trahas!
  consensit puer tribunus.
  - Ita, aestas multo melior! Tam belle est cum sol lucet et in radiis nivis tremefacit!
  Hic Gulliver correxit;
  - Volui margaritam rore in gramine dicere!
  Puella risit et cecinit;
  - ros, ros, ros, roris;
  Stridor sicut examen vesparum!
  Tum illa addidit;
  - Minime! Id neque ad villam neque ad hortum!
  Gulliver constat:
  - Ita neque ad villam neque ad hortum! Sed tamen, tu et ego magnus, una canebamus.
  Crura pueri pueri per noctem sanabantur et iam non tam molesta erant quam hesterno die ambulare.
  Modus etiam levavit.
  Gulliver notavit;
  - Ita est quod non intelligo, cur servis eges?
  Vicecomitissa contemptim premebat.
  - Et quid hic immensus?
  Puer gravissime animadvertisset:
  - Filii aeterni estis, patientiam habetis bonam - potes operari te ipsum!
  Puella risit et pipiabat;
  - Stomp pedem dextrum;
  Sinistra unda...
  Est bonum vivere in mundo
  Nihil!
  Gulliver respondit:
  - Nihil est taediosum!
  Vicecomitissa giggled et notavit;
  - e casa exivit;
  Sanus goons...
  Puer quaesivit;
  - Quid ergo?
  Puella respondit:
  - Excidunt omnes quercus;
  Loculis ad!
  Et quomodo hic puer aeternus accipiet et ridebit. Etiam valde frigus est.
  Gulliver vicecomitissam interrogavit:
  - Es adverisne?
  Puella canebat;
  In iocus regnum
  Donec id dictum est.
  Nihil, ut scis
  Non serio accidit!
  Puer cum risu respondit:
  - Ita intelligo! Aeterna infantia est in mente et corpore!
  Dicebat vicecomitissa;
  - Existit conscientia!
  Gulliver puerili capite strenue annuit:
  - Difficile non convenit! Nunc, saltem corpore, valde laetum et bonum sentio. Et plantae etiam demissae in corpore natorum tam cito grossi sunt, et fortes et callosi, ut non amplius noceant, quin potius ambulare jucundum decebat.
  Puella fortiter annuit et dixit:
  - De hoc argumento cantare possum!
  Puer concorditer tribunus annuit.
  - Utique canta! Laeti erimus!
  Vicecomitissa magno cum affectu et voluptate cecinit;
  Miracula in novo mundo
  Est mediocris fabula in colore...
  Talis est pulchritudo
  Noli cum monstratore vitium invenire!
  
  Quid si novus dies?
  Veniens super terram...
  Itaque non sumus nimis pigri ad surgendum;
  Nulla in mundo frigidior est!
  
  Erit lux nova in gloria;
  Ubi arbores Candy sunt.
  Occurremus aurorae
  Liberi nostri in aeterna felicitate!
  
  Nova aetas venit
  Locus tam pulcher est...
  Homo erit beatus
  Sit via periculosa!
  
  Floreat planeta
  Mox opimae paradisi...
  Aperire winning rationem
  Sit mundus fulgidus!
  
  Quam bonum est?
  Si sol splendet...
  Picus terebras scalprum
  Mirabilis est omnis planeta!
  
  Quam multum fun habemus
  Donec convallis laoreet quam.
  Erit hora matutina ;
  Aurea mediocritas!
  
  Quis nostrum fatum faceret?
  Fortissimus pulcher...
  Si est discrimen aliquod
  Tunc potentior factus es!
  
  Nos non summittere capitibus nostris
  Erigens dorsum tuum superbe ...
  Ad butyrum subcinericium, caseum casalem;
  Statim hospita addit!
  
  Erit igitur felicitas, cognosce
  Et lucem cum Nomine Svarog...
  Paradisus verus erit
  Populus Deum orabat!
  
  Dominus unum respondit;
  Feliciter laborare debemus...
  Et tunc salve veniet -
  Facies accendent!
  
  Hic est discalceatus puella
  Ego turturem stravi...
  Redditus est cum ledo pugno
  Mattis arcu metus!
  
  Ubi ignis fit
  Ubi est ignis ardens.
  ictu terendo;
  Crudelis hostis oppugnat!
  
  Non trademus hostibus.
  Videte hanc aspirationem .. .
  Corrigit cherub
  alis veniamque hostibus!
  
  Dicit erit primum
  Quae victoria dicitur...
  Circum Chapiteau est;
  Et interdum canes latrant!
  
  Mox erit sicut in paradiso
  Mundum pulchrum faciamus ..
  Lada gratias ago -
  Cherubim fulgent auro!
  Puer Gulliver complosit manus et cum admiratione dixit:
  - Quam dilecta! Iam poetica! Et vox puellae mirum est!
  Respondit puella modeste;
  - Munus hoc deis est! In genere, quod praesentatur, non aestimatur!
  Aiebat puer iterum:
  - Hoc durum est non consentire! Sed nos non sumus pueri per experientiam et vitam agnitionem!
  Et vicecomitissa chuckled quaesivit;
  - Probabis te iam puerum non esse? Preterea, est in mente et scientia!
  Puer Gulliver adnuit:
  - Utique! Possum id facere et sane volo!
  Puella irata nudum pedem mouit;
  - Age ergo, nunc proba!
  Puer ales aphorismos cum furore et iracundia coepit evomere;
  Dimidium inimicum videre, invisibilis te ipsum manere - omnino vincere!
  Victoriae Campaniae tres tantum bellatores bibunt; virtus, virtus, honor. Sed dissimile hominum festum, quartus amicus est fortuna, minime superflua!
  Omnium molestiarum, mors innocentissima, quod numquam iterum accidit, postea non deterior!
  In bello acutissimus exercitationis sensus ex hebetatione periculi!
  Volare bonum est, cum super nonentias efferas - ubi ex calce in asino volare!
  Quis volat, amarum humanarum lachrymarum fomite, in dulcibus suis somniis volabit!
  Melior est faceta reprehensio quam stultae laudes!
  Qui non vult incidere in foveam pro quavis pecunia, excepto sinu Veneris. Ad hoc paratus est solvere extra ac etiam ultimo dare!
  Guttatim dignitatem tuam non timent, qui numquam dignitatem cadunt!
  Quis non cantat in hora tentationum eiulare, cum se frustra passum esse cognoscit?
  Omnia potes lingua terere, praeter lapides linguae ligionis et stimulum stultitiae.
  Cerva femina bona est, cervus malus est!
  Cervus ab alce differt quod prima turbatur secunda, et vadit praeda vulpi!
  Verus bellator debet bestiae rationem habere, sed non intelligentiam animalis.
  In mundo luporum, fere, dracones loco leonis notant!
  Si vis, habet ictus validus qui ponit hostem, ne feriat, iacens in toro balaenae!
  Maxime ictum est, qui de amore erga patriam non curat!
  Hostis dolor fit ab illis quorum cerebrum non excutitur, et oculi eorum non inundantur.
  Numero vincere potes, sed arte sola victoriae fructu uti potes!
  An egoista qui non vult dare in dubium dubium!
  Adortus sane periculum est cladis, sed oppugnatus jam perdidisti!
  Ne ad sinistram puer eris, in foramine eris, etiam si vere recte es!
  Obliquis manibus scilla, vetula cum falce non potes!
  Bender est melius quam pauper dumbass !
  Non semper calliditas locupletat, sed ingenii certa ruinas!
  Vulpes in forma humana non semper lucida cum pilo, sed semper obscura in intentionibus!
  Splendida anima, carnem plerumque pallorem lethifero fert!
  Asinus in solio sedere potest, sed genua non faciet!
  Non leo, qui clamat voce magna, sed qui mordet durum et durum percussit.
  Non opus est ut mures pugnantes domum incendant. Noli vertere regionem in castra campestria - corrumpere conatur!
  Intuitus certe proditor est, sed non in castris!
  Noli timere stultorum pedum - time stulte honesti!
  Quisquis tyrannum laudat, sicut gallus in profugio canet!
  Tyrannus, ut leo, etiam percussor, carnem et pellem unguibus lacerat!
  In bello solatium, ut scelerisque in lardo, solum cadavera vomit !
  Candele consuetum est in ecclesia ponere, sed etiam in maximo numero passionum humanarum flammam non possunt exstinguere!
  Potes habere cor gelidum, sanguinem tam frigidam quam aquam fluentem, sed sitis prosperitatis semper calida erit!
  Festina in omnibus ad malos consectaria, nisi ad tentationem mortem!
  Nullo modo homines conflictum vincere possunt, sed solum Russi bellum vincere possunt, quare sibi quaestus lucrari non possunt!
  Pompa belli feriata est omnibus ignavis et luctu universa praeter stultorum extremos!
  Saepissime directae volutiones confusae sunt!
  Et e angustia, volutiones, in vadis clare posita!
  Multum exasperat linguam, cuius caput ab vanitate scabit!
  Optima collocatio in adversariis loculis, etsi numquam direct!
  Nihil exercitus producit, sed plus quam sub audaci principe obsidendum solverit!
  Cum vincit homo, mors et humilitas consequentia est. Voluptate sit vitae cumque!
  Plures feminae in suis victoriis, quam omnes exercitus mundi, at indemnitatem victis capiunt, quod libentius datur!
  Mulier, dissimile exercitum sine discinctu, citius vincit!
  Dissimiles viri, post deditionem vera victoria fit!
  In bello, sicut in chartis, debes repugnare, et dissimiles illis, debes servare ducem , et transire ad hostem!
  Bellum immisso est, sicut eminens charta scam non est, sed signum exploratoris!
  Certare sine astu, est sicut pulmentum sine cochleari sorbere, sed aliqua de causa hypocritae solum de istis disputant!
  Viri conlisi pugnant - eos ocius separa! Si feminae pugnant - melius non pugnare!
  In bello omnia frigidiora sunt quam in toga, excepta umbone prona fronte!
  Vires sine bono cultu quasi laqueo suspensus suscitat!
  Sine repulsu alterius vultum tuum non potes!
  Asinus semper vapulat, sed occidunt solum cum utile esse desinit!
  Vir fortis hostes, ignavos - servum necat!
  Inceptum in bello carum est, maxime hosti, vilis templates solet!
  Nam inferioris ordinis res, interdum propria experientia negativa utilior est quam aliqua positiva instructio!
  Sudor eorum quotidianus rigatur panis, et festivus panis sanguine inimicorum.
  Politicus cum lingua multum terit: non farinam, sed farinam evenit!
  Cum princeps multum loquitur, massa evenire potest CRINITUS, sed cito putrescit!
  Cor regentis callum, tota terra fragorem induere potest!
  Politica a mathematicis differt, quod in mathematicis impossibile est a nulla dividere, sed in politicis solidis cyphris dividere!
  Politicus est clarissimus mathematicus, sed in una tantum actione - detractio!
  De omnibus loqui potes, et tantum damna quae prosunt!
  Sermo inaniter loquax est, colloquium cum sensu controversia est, colloquium cum utilitate documentum, maximum lucrum a silentio usque.
  Exiguus animus multum suscipit!
  Duo sunt meliores quam unus, sed non si mortui sunt socii!
  Beatus qui credit, et qui non credit in duplici bono, ita confidit in suo robore et animo!
  Malum est cum iaculis non sunt, peius est cum retardos!
  Imo terribilis diabolus est quomodo eum depingunt, sed pessimum est exemplar angeli per muffinum.
  Bestiae in silva vivunt - et truculenta omnia in vepres vertunt!
  In regno bestiae tantum gallos et psittacos et aquilae ad cubile plumae transferuntur!
  Bonam rem cum mora obsolesce, bonus homo sero invisus erit.
  Mors in bello par animo ac stupiditate oritur, si cum sapientia simul societas concluditur, vita victor erit.
  Omnia dat fucum praeter stultitiam tuam!
  Omnia ad nutum se praebent, praeter mentem alienae, qua tu ipse vivis!
  Rubrica oratio, optimum remedium ad effundendum sanguinem rubeum!
  Durissima metalli est plumbum molle ex quo glandes emittuntur!
  Plumbum periculosissimum non est in glandibus, sed cerebrum inundat!
  Optimum in mundo est quod numquam potes dicere - peius non potest!
  Quid est malum in mundo, iustum in bello, et post victoriam non melius!
  Misericordia in bello, sicut puella publica, plus constat, sed satisfacere non potest!
  Solus homo vere exaltatus in spiritu non veretur misericordiam lapsis!
  De re aliqua loqui potes, sed tantum de negotio loqui, quia ex inani garritu, pulmentum cum sanguineis catartico exit!
  Aureum silentium est, quod corrodit, cum tacetur arbitrium.
  Argenti verba, quae non sinit fons aquae vivae scientiae et veritatis exire!
  Rustica magna aviation numquam relinquenda est!
  Maiores luctus, ex magna animi!
  Ex lacte, quod e Missis iaculatorum provenit, tantum filii calamitatis et doloris crescunt!
  Corporis institutio necessaria est ut pugna tantum adversarii e vita defluat!
  Vexare alios, ut dominis mentis hebeti, et baiulantes sensui acuto vilitatis suae!
  Linguae acutae, pugio dissimilis, aculeus etiam per catenam stultitiae !
  Bene fabulam narrat, res male supplicium!
  Omnia in mundo finiuntur, praeter hominem idiocyum et animali competition!
  Vita valde similis est anulo, finis doloris visibilis est, at numquam eam sentire potes!
  Omnia in mundo finiuntur, praeter hominem idiocyum et animali competition!
  Vita valde similis est anulo, finis doloris visibilis est, at numquam eam sentire potes!
  Oculus mortuus est optimus, permittit te ne in mortuum exercitum conficiaris!
  Instructio bene affectata non sinet te in via ad metam ducens exacte carere!
  Unum tantum super aethera commodum, Exilium nullus timor est infernus!
  In paradiso Christiano, incommodum est quod non vis melius optare!
  Solus Christus est agnus, in quo lepus leaenae in lupo mundum acquirit!
  Tantum illi, qui in se metum necare non potuerunt, pereunt!
  Immortalitas acquiritur ei in quo metus omnino non vivit!
  Quisquis magnum numerum hostium metuit cum sociis errabit!
  Minutum in speculatione consumptum saeculum vitae servat et momentum triumphi!
  Qui non disgreget vias, non colliget ossa saepius!
  maximum damnum hostibus fit ab eo qui sensum proportionis non amittit!
  Quantitatem in cupiditatibus quis nescit, sed semper facultatibus mensuratur!
  Hoc est quod Gulliver edidit - frigus! et omnes literam in uno spiritu. Imo vero clari sunt pueri, si animus adulti in eos commotus est.
  Vicecomitissa puella notatur;
  - Ita ex hoc tecto tangere potes! Sic scribis!
  Puer dux adnuit.
  Ita me vita multa docuit! Atque hac sapiente!
  Puella deinde quaesivit;
  Cur non es rex patriae?
  Gulliver risit et respondit:
  "Scis, rationem pugnandi pro regno numquam mentem meam transisse. Sed honestum esse pretium ac cogitare!
  Vicecomitissa cecinit;
  -- Passio saevit in anima sua;
  Puer tantum virtute eget!
  Gulliver notavit:
  - Si iam mille annos vitae, tum valetudinem habeo, tum virtutem cur non somniamus!
  Puella iussit;
  - Flagello percute eum!
  Duo custodes pueri Gulliver nudum bustum arripiunt et feriunt. Clamavit.
  Vicecomitissa pugnatores obturaverunt;
  - Vixi! ut intelligat et sciat locum suum. Locus autem eius est servi!
  Puer Gulliver coaxavit, guttas sudoris in rupta pelle excutiens;
  - Quomodo non intelligas! Tunc novissimus asinus intelleget!
  Puella parvam illam impressit, pedem excidit et stridit;
  - Nunc canta! Usque in equum ascendi!
  Puer piger cantare coepit;
  Multae tribulationes in patriam venerunt;
  Omnia finita sunt perampla fugae ...
  Nolite amplius gaudere milites
  Honor et laus domus tuae!
  
  Gulliverus sum, pugnator magnus est;
  Scis, furiose pugnare possum...
  Mars hic bellator bonus pater est;
  Et thesaurarius meus in mantica absconditus est!
  
  Ego currit nudis pedibus in frigore
  Calcanei kruglyashka per nivem micare ...
  Fritzam vi eripiam;
  Erit victoria furiosa Mai!
  
  Balistis orcos destruo;
  Praecidite duodecim gnomes simul...
  Ego postulo troglodytam nasum mordere;
  Bellator factus sum ad cognoscendum valde hilarem!
  
  Numquam talis res est puero
  Finis mundi, crede mihi, non veniet.
  Curram in aeternum discalceatus
  Ita ut Cain non victoriam celebret!
  
  Patria nostra patria sancta est;
  Nos non pœnitet, in vita...
  Satanas cum populo aggreditur -
  Florebitne monarchismi lignum!
  
  Ave Britannia terra fortissima;
  Gloriam maximam patriae continet...
  Enomai quondam rexit ,
  Puellae orcismi pugnant his diebus!
  
  Non, numquam te hostibus cedo,
  Sol luceat super planeta...
  Sidus splendidum fulget virtute;
  Habebimus in paradiso lucidum locum!
  
  Dominus omnium Deus Iesus est,
  Mali crucifixi propter humanitatem.
  Gratias ago ei populus
  Parum esto nimium sancti!
  
  Nuda pedem puella equitem expectabat;
  Arma quaerebat aliquid quod ad splendorem mundi expurgandum erat .
  Talem esse fatum Pallantem videri potest;
  Ad militem cum amore, honestum esse!
  
  Felicitas, credo, proficiet;
  Mortui in scientia resurgent ...
  Quisquis sexus scito, praesto erit;
  In extasi erimus - oratores non resiliunt!
  Puella risit et digitum excussit.
  nebulo es ! Nunc puer es oblitus es. Et eris puer in mille annis aliis. Caput etiam habes nobis initium. Vita vetus non numerat. Adhuc decem centurias ante te habes et ego vicecomites pauciores habeo!
  Gulliver subridens adnuit:
  - Tibi compati!
  mussat puella;
  - Dicamus aliquid de hoc argumento ingenio!
  Gulliver iterum populares voces effundere coepit;
  Si vis fieri Deus, noli simiam imitari immundum!
  Si non vis operari sicut bos, torquem te mereberis circa collum tuum.
  Interrumpitur vicecomitissa;
  - Quod male audiendi tales philosophias et aphorismos! Melius est, aliquid ridiculum iterum cantare!
  Puer centurio taedio quodam cantare coepit. Nulla vis ad componendum erat, et carmen vulgares e Russicis rebellibus Stenka Razin cecinit. Bene - quid in mentem venit, deinde cantavit;
  Velut in Volga Flumine, per lata,
  Navis acuta Innavigata, Velut remiges in navi, Audaces, cosaci, Principes iuvenum,
  A spectat matrem in Volga.
  Ut Stenka Razin formidolosus dixit: "O goy es , Volga, mater cara!
  Ab annis stupidis me somnum excitasti ,
  In aere alieno , nox sopita , contremuit , in fluctu tolerata tempestate , Non tu mihi delevisti , Cosaci me bona praediverunt , quod tibi adhuc non dedimus . purpuream projecit in undas Virginem, matremque Volga dedit.
  Stenka Razin abiit
  ad
  Astrakhanam civitatem mercaturam in bonis, voivoda coepit exigere munera, Stenka Rasin attulit CALAMISTRATUS
  SCENAS , CALAMISTRATUS CALCARIAS
  , AUREUM PAUCIS .
  scapula
  pilum sed nullum sonum.
  Quod cacumen equus non est, non populus sermo,
  Non tuba buccinatoris ex agro auditur, Sed sibilus tempestatis, sonus, sibilus, sonus, inundatio. Latro conlisio es, rixator es, rixor es. lintea vela lintea pande, caeruleum fuge trans mare.
  . CAPUT XVII
  Puella nudam titubat, parvae pedes plaudunt manibus et pipiabant;
  - Quam dilecta! Vere puer es miraculum! Et quid vis adultus esse?
  Gulliver risu respondit:
  - In corpore pueri, melius sentio quam umquam! Et mihi valde certandum et positivum modum!
  Puer autem gubernator, quasi nudum, parvum, recenter perusta sient.
  Tunc cantavit;
  Primus grader, primus grader
  Hodie ferias habes...
  Hora est pulchra et laeta;
  Primum cum schola congress!
  Et Gulliver suum risum dentis cana nictavit. In diebus illis, si quod absit, haberes dentium dolorem, esset talis cruciatus! Et hic mirum est, semper puer es et proprie centum centesimas felix - oh, oh, oh!
  Etiam id est mauris. Vides te puerum magis ac magis.
  Et erant valde bona tempora. Ita est Gulliverus in regno sortilegorum, qui etiam mortuorum animas evocare potest. Tunc etiam moriens intrepidus factus est, significat alias esse animas et post mortem vivere.
  Id quam magna.
  Puer per viam nudis pedibus plaudebat et canebat, dentes pueriles denudans;
  Salve mater! Nam ad te die ultime decime conor scribere. Nunc ergo tu ante me et quasi omnes difficultates abeunt.
  
  Luna per caelum natat, in viis silentium est;
  et sola mater in domo non dormit.
  et nocte quiete aperiet tibi ianuam;
  Neminem alium, nisi mom.
  et nocte quiete aperiet tibi ianuam;
  Neminem alium, nisi mom.
  
  Et si quis nos semper amare desiit;
  Quod lacrimae delebunt, intellege - solum mom.
  Et si semper iter fecimus,
  Tunc sola mater nos exspectabit.
  Et si semper iter fecimus,
  Tunc sola mater nos exspectabit.
  
  Quid facimus? Imo omnia disciderunt. Anka mortuus est, et senescalli divortium fecerunt. Ita perturbata sunt omnia. Mater! Quorsum taces?
  
  Luna per caelum natat, in viis silentium est;
  et sola mater in domo non dormit.
  et nocte quiete aperiet tibi ianuam;
  Neminem alium, nisi mom.
  
  Nihil igitur hoc tempore meis litteris gestum est. Mom, sed certum scribo, definite. Doleo.
  
  et nocte quiete aperiet tibi ianuam;
  Neminem alium, nisi mom.
  et nocte quiete aperiet tibi ianuam;
  Neminem alium, nisi mom.
  puella giggled and remarked;
  - Ita, de matre... talia cogitasti. Mom vel tata non habemus?
  Gulliver mirum;
  - Proh! Et quomodo? Quomodo natus es?
  Vicecomitissa subridens respondit:
  - Ciconia hominibus pueros parit. Et draconem fabulosum habemus. Solum homines fabulam de ciconia solum parvis pueris fictam habent, sed verum draconem habemus. Quia mortales etiam sumus, et multitudinem nostram subinde replere oportet.
  Puer dux dixit:
  - Mille annos vitae tam parvae adhuc sunt! Praesertim si semper roboris ac roboris plena es!
  Concordia adnuit puella.
  - In ictu oculi transvolet! Non vacat respicere! Quamquam e contra, verisimile, ad praedam venundaberis, temporisque tardissime!
  Gulliver accepit et cantavit;
  - De eo quod labor cruciatus est;
  Hiems et ver...
  Uno tantum excepto -
  Cum tu cum Satana!
  Vicecomitissa frowned.
  - Talis es christianus zelosus. Et nunc memini de Satan! Ubi est fides tua?
  Gulliver honeste respondit:
  - Utique credo in Deum;
  Et Christum ex toto corde amo.
  Damnum Venimus
  Sed porta non habet!
  Puella irata pede nudum pedem impressit et diruit;
  - Cantemus aliquid philosophum!
  Gulliver iterum sustulit et cecinit;
  Audi tonitrua
  Maledicta fera, ulula, clama et medita;
  Est payback tempore
  Pugna Armagedon, pugna Armagedon!
  Vicecomitissa irata pede nudo pede pressit ac mouit;
  - Non amo haec carmina!
  Puer dux chuckled.
  - Quomodo non placet? Tunc te cantare, si mea musica tibi non conveniat!
  Vicecomitissa denudavit et fremuit;
  - Sumam et canam!
  Et accepit puella et cantavit magno studio, dentes eius albi, qui sunt sicut eburnei;
  Et allidimus elfimolka puellas;
  Amamus pugnare pro gloria Patriae...
  Pugnatur, pedibus nudis;
  Et credimus, aedes elfinismi aedificabimus!
  
  Nostra Elfia non est pulchrior quam patria;
  Sol populorum, totum mundum.
  Et impetus satanae
  Quid Shakespeare frigidius faciamus!
  
  Matrem nostram per saecula amas;
  Quae in constructionibus locis historia nostra creverunt ...
  Coronas amplissimas atque amplissimas;
  Solebant Laconici polentam coquere!
  
  Patriam nostram noli pro faece effundere;
  Superbum, justum, sanctum.
  Cum per aquilam bicipitem iuravimus;
  Et nunc malleus et falx nobis cara est!
  
  Altabimus supra caelos,
  Tectum ad ipsum spatium excitabimus ...
  Cherub fortis super nos volitat;
  Tam magnum verbum - Elfiya!
  
  nulla cruenta lacrima cadet
  Et Elf non calcaneum infidelium conculcat .
  Sanctus noster somnium verum erit
  Surgens off stratum guys!
  
  Immensum spatium procellosum simplex;
  Tam pulchrum verbum - Elfia,
  Male sententiam feremus de Wehrmacht;
  Patriam nostram beatam faciamus!
  
  Patria nostra floreat;
  Quasi bacca rubi coloris in paradiso voluptatis...
  Hostes feriemus;
  Puer praemium a Deo accipiet!
  
  Quid victoria Orkshismi futurum sit, non credo,
  Ambulans per Elfskva corradens scutulis...
  Sanctum elfinismum in Elfia regat;
  Puellae currunt, ita pedibus micantes!
  
  Nolite flere amicae quod ceciderunt maritos;
  Omnes mortui per voluntatem Svarog ... resurgent.
  Quem occidunt, qui ex sclopeto cecidere;
  Sed fortiter honeste omnes pugnavimus!
  
  Nescio quid regnat in mundo malum;
  Quare Dominus dedit virtutem hostibus ...
  Dryades saepe in proeliis infelices sunt;
  Tametsi in proelio miles non est fortior!
  
  Bene, elf fortis es, scis
  Scitis pugnare et fortissimi sunt .
  Rex magnus sedet solio;
  Elegimus eum, mihi crede, non frustra!
  
  In nostra patria, flores violacei;
  Smaragdi silvae, betula margaritae...
  Pulchra elf - corona decoris;
  Quamquam Orkolfus patriam suam destruere vult!
  
  Imo elfimolki tales pugnatores sumus;
  Quid non in planeta fortius et frigidius...
  Filii et patres superbi sint de nobis;
  Discutiant patriae nubes!
  
  Nescio quid puellae usque ad
  Patriam poterimus facere felicem...
  Pugnare cum acuto ferro solemus;
  Et vincimus, crede pulchre mihi!
  
  Nescit quam fortis hostis sit
  Spiritus Dryadum, populus pulcher in fide.
  Hostes certe in proelio vincemus;
  Sanctam libertatem pro praemio accipiemus!
  
  Scitis igitur in Patria felicitatem et pacem;
  Allatum est in bayonetis elfi-lac...
  Nunc habemus fortissimum cherub.
  Nostrae latinae sunt tam solertae cum ictu!
  
  Saecula, elfinismus veniet;
  Omnes qui ceciderunt in bello, resurgent corporales.
  Semper via est sursum, non momento deorsum;
  Etiam sine ore, mundus angustus est nobis!
  Tam pulchre cecinit Vicecomitissa, gressum venustissima, Pedes pueriles. Gulliver hic etiam paenituit puellam esse. Multo pulchrior esset puella senior. Praecipue curva plantae in planta.
  Bene, purus, fiat. Puer dux respondit;
  - Non aliquid tale facimus, sed tantum cantamus et ludimus!
  mussat puella;
  - Cuius vox caneret, tua olfacio!
  Et pausa erat. Pueri nautae in saxis acutis iam prope sine dolore ambulabant. Celeriter nudae plantae infantum grossae fiunt. Hoc quidem affirmativum est. Et sane modus exoritur.
  Servus pueros etiam cantabat;
  Sol interdiu radiis dorsum urit igni,
  Vilicus non dormit, flagellum verum est ei.
  
  Ego evelli saccharo totam vitam meam de ferula, non scivi aliud praemium quam colaphos baculum, manus mea non flectit, et facies nubilum grave est, sed cor meum tremit ut terror igneus ;
  
  Sicut fur curro et abscondo, herba alta non est, canes tamen audire non possum, sed nunc tantum est
  .
  
  Iam siti morior, aquam videre non possum, sed totum diem libertatis auferre potest!
  Cantus nimirum Deus non novit. Sed nec sem.
  Gulliver puerili risu notavit:
  - Haec sunt fati vices et vices! Hic ibo et ubi nescio. Praemisit et exspectat ... Bene, in superioribus meis adventures, aliquo modo plus dynamics et interest. Hic tantum carmina sunt, et teipsum tanquam clockwork robot.
  Vicecomitissa concorditer annuit.
  - Egesne motus? Et quid potest?
  Et sumpsit puella flagellum de balteo suo et percuterent Gulliver. Ululavit puer dolens, et coaxavit;
  - Id omnino non!
  Vicecomitissa risit et respondit;
  - Sed erudire debes! Forsitan ridiculam fabulam narrare potes?
  Puer adnuit et fabulam texere coepit;
  Diocletianus imperator noluit a potestate descendere, cum intellexisset Romanum imperium sine ipso non stare. Porro Diolektan tandem habuit filium et haeredem cognomento Iulium, ut Caesar. Imperavit imperator usque ante annum CCCXX, antiquam fidem Romanam a modernismo paganismo firmatam curans. Jupiter factus est principalis Deus, qui, ut evenit, etiam universum creavit.
  Doctrina caeli et inferni etiam surrexit et confirmata est. Hoc est, pro obscuro regno inferorum, introducta est fabulosi imperii doctrina, ubi mortuorum animae corpora suscipiunt et reviviscant. heroes fortes, etiam concubinae et convivia celebrantur. Habent ibi suas potestates imperatores. Et servi utique servi manent. Qui autem dominis obsequuntur et bene se habent, vita eorum facilior et melior est, et corpora iuvenum et sanorum post mortem dantur. Servi et inobedientes et Christiani crudelissime cruciantur, et ita crudeliter cruciantur, quod solum possunt flere et penitere.
  Mortuo Diocletiano, filius eius Iulius traditiones patris continuavit. Multas etiam expeditiones infestas suscepit, quae ad meridianam imperii terminum ad ipsam Indiam pertinebant.
  Ita etiam nova Diocletianarum dynastia orta est. Quae Romae stabilitate et felicitate. Christianismus gradatim defluxit et ad nihilum deductus est. Narratio enim Christi paulatim obsolevit. Immo et Christiani non potuerunt probare aliquid saltem facere posse et aliquid valere. Atque ita omnia in oblivionem ierunt quod multi Judaismi propaginem putaverunt. Nunc autem Arabes, qui nondum Roma magna victi erant, apparuerunt Mahometis.
  Iam Romani Indiam vicerant. Eorum imperium tam ingens factum est ut difficile sit regere. Romani in Europam ad Vistulam pervenerunt. Totam fere Germaniam subegit. Et in australi Nilo moventes Sudan et Aethiopiam subjugaverunt. Sed progressio scientifica tarda fuit.
  Et evenit ut difficillimum sit has regiones ab uno centro regere.
  Bene ergo Arabes, qui pauperes et in deserto habitabant, soli relicti sunt.
  Haud secus ac Romani Sclavos longius et aspere viventes vicerunt. Et Sinae, quae etiam montibus et fluminibus et desertis plenae sunt, et incolarum magnae sunt. Itaque imperium Romanum est magnum et in multitudine et agro. Praesertim in Sinis imperatores ascendere nolunt.
  Et in Africa quoque nullae sunt viae communicationes. Etiam trans Oceanum Atlanticum in Americam nondum adulti erant. Etsi singulae naves natant.
  Hic autem, duce Mahumede, latrones Arabes, subjugantes Arabiam Saudianam, invadunt Romanas possessiones.
  Romani autem multoties plures et plures quam Arabes habent.
  Sed per multas provincias dispersae sunt. Interea latrones in Palaestina sunt. Et pugnat cum eis dux Romanus Scorpius cum legionibus quinque et equites Arabum conduxit. Sed Arabes momento certaminis ad Mahometem transierunt terga Romanorum ferientes.
  Et caedes magna et cruenta fuit.
  Provinciae Romanae incendebantur. Sed Mahometus subito mortuus est. Accesserunt ex aliis provinciis multae et ordinatae copiae. Arabes victi sunt.
  et tunc victi sunt. Sed non incassum. Novus autem imperator Romae Constantinus aliquid ab Alcorano mutuari statuit. Donec fides altissimo Deo sit, et aliorum deorum ac numinum interdictio. Tamen ipse imperator Romanus Faciem Allah et Summum Deum in Terra et in mundo materiali renuntiavit. Ita nova religio orta est - sicut Islam, sed via Romana.
  Utique Namaz, Ramadan, banus de porcina edendi et bibendi vinum, sicut etiam Hajj ad Meccam abolita sunt superflua. Sed nimirum polygamia ipsa licita est. Bene, loco Hajj Meccam - Hajjo Romam. Et quidem multo magis.
  Mulieres quoque incedere non vetantur sesquipedales. Sed aliis religionibus sane interdictum est. Judaism comprehendo. Alios quoque deos honora. Antea fuit maximus Deus Iuppiter, qui a Romanis universi creator principalis factus est, alii vero dii colebantur. Et nunc totum bannum introductum est.
  Ita denique monotheismus apparuit ac formavit.
  Imperium Romanum victis territoriis continuavit!
  interpellavit puella;
  - Hoc sane interest, sed melius canamus!
  Gulliver altum spiritum sumpsit et cantavit;
  Quoties erramus?
  Et sicut obliviscamur
  Quod mundus vanitate regitur.
  Interdum nos ludere amores
  Peccata non videmus
  et in corde dolor et inanitas.
  
  Chorus:
  Accedite ad Iesum et dicite;
  Non possum sic vivere amplius
  Nolo peccare amplius
  Doleo.
  Veni ad Jesum et credite
  Quod vita mutabit nunc
  Et hoc sanctum sanguinem Christi
  Salvum te fac.
  
  Dominus dimittet quemquam
  Infirmos sanat
  Reple cor tuum benignitate.
  Eius amor sanctus est
  Vitas et vincit
  Gaudium et pax.
  
  Chorus:
  Accedite ad Iesum et dicite;
  Non possum sic vivere amplius
  Nolo peccare amplius
  Doleo.
  Veni ad Jesum et credite
  Quod vita mutabit nunc
  Et hoc sanctum sanguinem Christi
  Salvum te fac.
  Vicecomitissa maesta observavit;
  - Canticum artificiose nescio quid valde bonum! Potesne de Christo cantare aliquid clarius et pulchrius?
  Gulliver puerilibus humeros humeros respondit:
  - Visne aliquid splendidum? Sed estne Jesus tam clarus quam sol meridie in aequinoctiali?
  Puella risit et respondit:
  - Age ergo plura, ut potes, si tamen aliquid potes.
  Puer dux alacriter canebat;
  Tu vita es, Lux es, Testamentum Amoris;
  Tu vita es, Lux es, Testamentum Amoris;
  
  Venisti in vita mea, replesti omnia luce;
  Illuminavit, dedit mihi
  In loco doloris, gaudii, gratiae, salutis;
  Nunc sum in foedere
  
  Jesus Tu vita mea, tu meus es aer et aqua;
  Tu mundus meus es, anima mea te laudat.
  Jesus Tu vita mea, tu meus es aer et aqua;
  Tu mundus meus es, anima mea te laudat.
  
  Vocem tuam audio, tu meus es;
  Ego sum in manibus tuis, scio
  Carior non es, merces mea es;
  In senectute vobiscum sum ...
  
  Jesus Tu vita mea, tu meus es aer et aqua;
  Tu mundus meus es, anima mea te laudat.
  Jesus Tu vita mea, tu meus es aer et aqua;
  Tu mundus meus es, anima mea te laudat.
  Jesus Tu vita mea, tu meus es aer et aqua;
  Tu mundus meus es, anima mea te laudat.
  
  Tu vita es, Lux es, Testamentum Amoris;
  Tu vita es, Lux es, Testamentum Amoris;
  
  Quotidie fortius esse volo tecum;
  solus per te solum, Deus meus vivo,
  cantare noli , ad te ero;
  Prae omnibus vita mea, amo te.
  Quotidie fortius esse volo tecum;
  solus per te solum, Deus meus vivo,
  cantare noli , ad te ero;
  Prae omnibus vita mea, amo te.
  
  Jesus Tu vita mea, tu meus es aer et aqua;
  Tu mundus meus es, anima mea te laudat.
  Jesus Tu vita mea, tu meus es aer et aqua;
  Tu mundus meus es, anima mea te laudat.
  Jesus Tu vita mea, tu meus es aer et aqua;
  Tu mundus meus es, anima mea te laudat.
  Jesus Tu vita mea, tu meus es aer et aqua;
  Tu mundus meus es, anima mea te laudat.
  Precepit vicecomitissa plaudere manibus et pipare;
  - Id multo melius! Vere puer meus bene cantare potest!
  Gulliver adoravit et respondit:
  - Ita! Summum Deum Jesum Christum amo, ac sane Sanctissimum Theotokos!
  Subridens puella adnuerat.
  - Pulchra! Hic, quaeso, de Sanctissimo Theotoko canite, ut omnia clara et pulchra sint!
  Puer impressit, discalceatum, pedem infantis cecinit;
  Sancta Beata Virgo Maria
  Salvatorem peperit, lucem nobis dedit.
  Pueri autem vestri nudipedales in hieme sunt -
  Et in sordidis basium lucem esurientem convenimus!
  
  Ceterum, quomodo mundus torquetur a malo?
  Quod plures sint pauperes quam in gramineis campi locustarum.
  Frigidis etiam plantis rigescunt ut maio;
  Quid est frequentissimum responsum - si pauper es, saltare!
  
  Denarium aeneum divitibus dare miserum est;
  .
  Praecipuum earum oraculi super nos est lignum quercus.
  Sed rugitus erit cum gallus cantet!
  
  Praecepit tibi Dominus communicare divitibus.
  Ut non sint mortui Et clamor non torquet Auditum Dei.
  Auxilium infirmum - facies loquuntur de iconibus
  Si misericors es - Phari in via ad paradisum non exivit!
  
  Sed multi mamonae et animae et salutis sunt pretiosiores;
  Aurum dicunt sanctos emere!
  Adipe usurarii turpi facie adnatavit.
  Et cor sine pace est granum frigidum!
  
  Quid est dolor tuus nobis - exilis populus?
  In palatiis ne gemitum quidem audimus!
  Visne receptaculum? Etiam tectum habebis
  sub tecto carceris in labore duro!
  
  cur tibi nos ?
  Quid vi cepimus feliciter?
  Nihil eras et in aeternum nihil
  Non tibi caelum datum est!
  
  Sed repente mors ad eos venit,
  Sicut docuit omnipotens Creator!
  Nunc ubi urit satanas es
  Quo perfidus fremit ac fremit a labore!
  
  Sic Omnipotentem iocari decrevistis -
  Dicens, magnanimus exaltabitur?
  Et ipsum Iesum creatorem incarnatum;
  Nonne fas erat dicere quod mures mali comederent?
  
  Pœnitentiam agite, lectionem Mariae.
  Et genu flexo gemens et poenitens!
  Cum puer ante te clamat;
  Et puella nudis pedibus a frigore excutitur.
  
  Stricta et medium sacculus tolle tuum
  Etiam cum risu pecuniam dormiunt.
  Tunc Jesus Deus Amoris diriget
  et non sinet te labentem incidere tramitem!
  puella pulchram, venustissimam manus, clamabat;
  - Euge! Mirum est!
  Gulliver, hic puer aeternus quaesivit;
  - Potestis etiam cantare?
  Vicecomitissa adnuit nitidum caput sicut fons aphace et cecinit;
  Vides solum quod vis videre.
  Quomodo autem vita potest esse quomodo esse putas?
  Tuum cor angustum est, et mihi clausum est.
  Tu es totus deprimendo difficultates
  et vitam tuam in ira et paenitentia perdis.
  Tuum cor angustum est, et mihi clausum est.
  Si potui conflandum cor tuum
  Numquam equidem.
  Mihi crede,
  Tantum illud reficere potes.
  
  Est inani quaerendum iisque ad.
  Scitote me etiam passurum esse.
  Si perdam te, cor contritum erit.
  Amor avis est, libertas cupit.
  Ne te intus edat ira.
  Tuum cor angustum est, et mihi clausum est.
  
  Si potui conflandum cor tuum
  Numquam equidem.
  Mihi crede,
  Tantum illud reficere potes.
  
  Vides solum quod vis videre.
  Quomodo autem vita potest esse quomodo esse putas?
  Tuum cor angustum est, et mihi clausum est.
  
  Si potui conflandum cor tuum
  Numquam equidem.
  Mihi crede,
  Tantum illud reficere potes.
  
  Si potui conflandum cor tuum
  Numquam equidem.
  Mihi crede,
  Tantum illud reficere potes.
  
  Si possem cor tuum ...
  . Capitulum 18
  Hic septuagesimus anniversarius celebrandus est Nicolaus II Tsar. P. Nihil mali huc usque accidit. Hitler vero Austriae potitus est. Wehrmacht et format. Diplomata ludo suo ludunt. Praesertim Magnus Tsar Nicolaus II, una cum Germania et Italia, omnes colonias Britanniae, Hollandiae, Galliae et Belgii dividere vult. Et placet Hitlerus hac idea.
  Est etiam Lusitania, quae et colonias habet. Et esset etiam nice quod abscindere. Haec omnia magna consilia sunt. Sed Britanni etiam callidi, societatem cum Hitler contra Russiam volunt. Ipse Fuhrer bellum tam colosso monstro quam imperio Nicolai Magni valde timet. Et plane ab his qui infirmiores sunt capere volo.
  Ita societas cum Nicolao II valde naturalis spectat. Interea Fuhrer vires accumulat. Et auget ratem partus in Germania - magnum bellum parat.
  Bene, et Oleg Rybachenko - alius hic puer aeternus negotium accepit;
  Rebellionem reprimendam, quae in Brasilia orta est. Ibi quoque non omnes adhuc sub imperio Imperii Russici esse vult.
  Puer cucurrit, nudis coruscus, puerilibus, sed validissimis, pedibus pernicibus. Et simul placuit componere pauca.
  Gulliver, aeternus hic puer et iuncti pueri, iterum, cum sol post horizontem occultavit, cessaverunt quiescere. primo satis ex animo ederunt. licet simplex cibus esset. et cubitum ierunt.
  Iuvenes corpora fessa contulerunt ad hoc quod somnum celerrime pervenerunt.
  Et vidit Gulliver aliquid novum et pulchrum;
  Puellae pulcherrimae trans campum movebantur. Iuvenes erant, gracili, proceri et musculares. Totum puellarum agmen nudo, roseo micant, cum venuste calcaneorum flexus.
  Tegulae bracteae tenues tantum mammae puellarum tegunt, vix conspicuae in coxis, sicut folia ficulnea.
  Et simul altas habent ubera coxas, Luxuriosa coxis, et tenuia renes. Et abs pulchri- tudine tegulis tegulis delineari videntur.
  Puellae pulcherrimae sunt quae lacertos et gratiam habent. et capilli vento velut vario vexilla volitant.
  Armati sunt alii gladiis, alii arcubus, et multae puellae cum iaculis. Sunt fere nudi, simul foeminei, curvacei, simul potentes et graciles.
  Et animosae menta puellarum, et unica gratia est cum gressum nudo ducunt pede.
  Gulliver etiam sibilabat;
  - Id frigus! Bene, feminae!
  Ipse puer circiter duodecim annos natus nihil nisi breves manet, sed validis et prominentibus musculis. Nudo abdomine formosa nimis - puer-Hercules.
  Circa puellas quoque pulchrae et musculares sunt, cum figuris valde sex et expressis.
  Pedites pictis pulchri- tudine praecedunt.
  et a tergo ruit equitatus, et fere tota nuda, in equis tantum, et nobiliores monocerotes. Ita inter pulchritudines imperatores sunt. Habentque hae puellas armillas ex platino, argento, auro, gemmatas, in manibus et pedibus lapidibus pretiosis.
  Specie in manibus et plantis. Habent etiam fibulas pretiosas in crinibus et inaures adamantinas in auribus. Quam magna omnis.
  Omnes puellae adulti sunt. Sola iam nota vicecomitissa, una cum Gulliver, puer spectat.
  At e contra, habet coronam in capite suo, quod micat saxis instar siderum. Gulliver autem puer discalceatus coronam regalem sensit in capite. Etiam si bracas tantum gerit, et machaera e funda parte pendit.
  Sed tunc, quam machaera - tam nitidis omnibus strata gemmis, ut etiam adamantes ei cedant.
  Certe Gulliver solus in toto hoc exercitu est. Quin etiam, si admodum puer est, modo validissimo nervis subveniendum est.
  Ac veluti pubes eunt, vitulosque sub aurata vitulos vibrant.
  Bene quidem, quam non cantare pulchritudines;
  Puellae colliduntur pro Elfia;
  Isti sunt superbi et Svarog filii ... .
  Pulchritudo nostra cum tormento tormentorum tam apte pervenit;
  Satanae servi nos frangere non poterunt!
  
  Fortiter pugnavimus, contra orkshismum pugnavimus;
  Vincamus malum Orkmacht, quamvis fortis sit hostis.
  Communismum credo mox videbimus;
  Aurea fronde, nitet ab acerno.
  
  Non est patria melior, communismus pulchrior;
  Sic ut patria nostra fulgeat irradians.
  Felicitas volucris veniet super tellure levis;
  Et verum cito veniet somnium melioris vite!
  
  Crede Elfia nostra felicitas magna fiet;
  Maria regnabit, Lada mater Deorum.
  Stabit impetus inferni orkmaht fera;
  Et ne opus est verbis extra ac memoriter!
  
  Inimicus cor puellis evellere non poterit;
  Nos pugnatores gladium acuimus acuta et furiosa.
  Vocem pulchri- tudinis optime novimus;
  Et multitudinem Orkshistarum incidere poterimus!
  
  Scitote nos elfs nunquam cedere;
  Omnes orkshistae ferro acerrimo iacebimus...
  Aurea luceant facies puellarum nostrarum;
  Et orkshistam percutiemus pugno in facie!
  
  Per duras ruit nudata puella nives;
  Ex machina sclopeta, naviter scribbles tonitrui fulguris...
  Omnes orcos ad te pertinet, merge te;
  Quia patria praesidium est monolith!
  
  Opprimemus orcos, licet mundi habeant potestatem;
  Avunculus Pham cum Fritz in hac pugna ludere constituit .
  Ab Adolpho idolum sibi fecerunt,
  Et nunc habet gloriosum exercitum puellarum contra eas!
  
  Hic fervet mala praelia , in proelio hujus lactis .
  Oristas etiam pari certamine opprimunt .
  Vox puellae de argento sonora est;
  Pulchritudo non succumbet Orcleru -Satan!
  
  Nostra pars elforum lucis est incessanter vincere;
  Etiamsi armada orkshista numerum non novit ...
  Nosque Orkdolphi lentas in dura maxilla ferimus ;
  Elfsqua labor incubui cessit !
  
  Iam nives sunt, et puellae nudae sunt;
  nudo calcaneo quasi vestigium leporis micant .
   Elfsommolki ita concurrunt;
  Crede quod hostes auroram non videbunt!
  
  Orestae non dant in proelio misericordiam,
  Eorum exercitus erit in inferno, sicut diabolus in igne.
  Accipiemus praemia e manibus Elphisi ,
  Valde feroces erit, ursus elf wench!
  
  Si opus erit, vertemus, omnes montes nive operiuntur;
  Et stabimus in universitate lucis paradisi elfinismi...
  Aperiens nobis feliciter ab Aurorae sclopetorum sclopetum;
  Crudelis Orkshismus in infernum missus est!
  
  Elfingrad non cessere, sub quo resistebamus;
  Etsi multitudo ferro et inferno erupit...
  Puellas nudo pede grenade jactantes,
  Quia una tantum patria elfs est !
  
  Credo nos in Orklin erimus, etsi difficile est,
  Orkshitae habent Pantheras, Tigres, Leones, Orkdinand !
  Puella torquem scapulis suis extraxit;
  Quia elf ingenium atrox in proelio sunt!
  
  Cor puellae puellae Elphiso datum est ,
  Elfnin et Fthalin etiam flagranti fide vivunt...
  Ut nulla sint peritiores dubitationes;
  Firmiter et fortiter dicamus Orkdolfum esse kaput!
  
  Draconem Praesidem gladiis opprimemus;
  et catervam eius delebimus in saecula ...
  Orcisismum turba puellarum pedibus calcabimus ;
  Fiat lux, somnium sanctum.
  
  Libertatem, cogitationes et affectus;
  Stella ita lucet ut sol elfinismi ...
  Quia polentam habebimus cum butyro tam crasso;
  Aeterna iuventus sororis nostrae nos in aeternum fiet!
  
  Lux hic veniet, patria rutilabit.
  Patria gloria nobis erit in saecula .
  Stabimus superne elfinismo creditis;
  Fortitudo elenchorum, scito pugnatorem, magna est!
  
  Hic Elfiya lenior et pulchrior fieri paratus est;
  Et totum mundum adiuva ad beatitudinem paradisi.
  Possumus etiam oras superare mundum ;
  Mundum sine ore ad felicitatem virium adduc!
  
  Sed nulla elf calcaneo erit sub orc mali;
  Quia verum ingenium ad pugnam habet .
  In choro puellarum nostrarum, ad illud horologium;
  Quid venustatis erit, crede aliquem exitum!
  
  Mox veniet sol radiantis hera;
  Cum gloria Patriae florebit.
  Exercitus noster egregie pugnat cum Orkmaht gehennnali ,
  Et disperdere poterit orcis malorum turba!
  
  Ave Sancta Lada, Mater Dei nostra;
  Genuisti Perun et Yaril centuriae.
  Spes polenta fidem non recipiet ;
  Si multum habebis, verba non sustinebis!
  
  Princeps maximus Elfin magnus,
  Huic Elnin sapientissimum iter Eden legavit.
  Quia dominus lucis est Elfisif .
  Et in aliquo loco specimen pugnantium!
  
  Orkshistae patriam stulte non poterunt ;
  et ab Elfgi , Elfbeery Elfsqua.
  Credo in ea lucem sub elfinismo victuri;
  Et Orkdolphi potentia - delebo puellam!
  
  Mox erit victoria, verum sicut sol;
  Mox erit splendor, quasi radii quasar...
  Et Elfs crede, elfinismus explicabit;
  Bene, si mihi non credis, melius clausus esses!
  
  Mortui scientia per elfinismum mox resurrecturi sunt;
  Sine termino sapientiae ejus, quanta quasi quasar...
  Orkistis cum bonis spiritibus vincemus;
  Non inferamus in tentationem sacculi aurei!
  
  Denique transibit, tempus est infernum
  Nos puellae in Okrlin rubra intrabimus...
  et immensa onus finiet;
  Quia laetitiam nostram cum pugna capiemus!
  Puellae si cantant, totis animis. Gulliver, licet corpore puer, vir tamen est et valde miratur.
  Hae puellae vere frigus sunt.
  Puer centurio cecinit;
  Sunt mulieres in nostra Elfia;
  Quid agunt, iocari planum...
  Quod quisque in universo pulchrius est;
  Iocus, vapulabit adversarius!
  
  Natus est vincere
  Glorificáre elf in saecula ...
  Ceterum proavi nostri,
  Illis enim statim exercitum congregaverunt.
  Et puer, stopping, discalceatus, puerilis, sient, crura fortes, ut sibilus.
  Et ex sono eius gibba cecidit, et puellam nudam, sola rosea, percussit.
  Illa risit et respondit:
  Digitum pulcherrimum strinxit;
  Sicut ardere igni
  Est puer fortis me exspectat;
  Super equum aureum!
  Gulliver despiciens puellam notavit;
  - Bene, honestum esse;
  Horrendus sum ab adulescentia mala!
  Amabat puellas baculo verberare;
  Proficite nervos parentum vestros!
  Accepit autem tribunus puerum et ostendit longam linguam suam.
  Vicecomitissa puella pipiabat;
  - Bene facis! Magna scribis!
  Gulliver notavit;
  - Scribo interdum bene - sic!
  Despiciens socium. Certe haedus gravissimo ictu est.
  Puellae in fine pugnae moventur, eorumque modus valde pugnax et pugnax factus est.
  Bellator puer cecinit;
  Etiamsi dueis prohibuerit Deus;
  sed pro gladio talentum sentio .
  Septies in hebdomada pugno
  Etsi non sum duelist!
  Etsi non sum duelist!
  Cecinit vicecomitissa respondens;
  puella sum, plane habeo sententiam;
  et in pugna summa class!
  Sed quisque ab ira -
  Cur nata est puella!
  Faeminae bellantes pergebant, corpora gracilia, muscularia, musculos flectentes. Haec femina vere est puellas.
  Gulliver vicecomitissa socium suum interrogavit:
  Quo copias ducitis?
  Puella giggled respondit;
  - Eamus alicubi! Et haec pugna nobis valde decretoria erit!
  Puer dux dixit:
  - Cum ascendi in mundum, ubi loco hominum erant intelligentissimae creaturae, equi, tunc... Cogitavi, nihil admirabilius. Sed postea evenit ut filii etiam aeterni sint. Nec tam stultus!
  Puella objecta
  - Potuimus technologice melius evolvere. Sed vides, incitamentum non est. Adde quod in mundum pulchrum, harmonicum nostrum, etiam pulverem pyrium et tormenta, et tormenta, ac fortasse aliquid deterius!
  Gulliver teste coniecit;
  - Imo peius posset! Et sic habes idyllium. Et si dens elidatur, paucis horis hic novus crescet.
  Vicecomitissa adnuit et pissavit;
  Volo adulescentia mea usque ad consummationem
  Ut cursus mi...
  Nesciens annos!
  Nesciens molestiam!
  Puer ridens tribunus adnuit.
  Etiam id magna...
  Puellae incedebant, et multa milia earum unanimiter ceperunt et cantabant;
  Imbribus per coelum sparsis fragmina sideris ;
  paravimus ad Orcschismum !
  Lacus "tigres" sunt rudera tantum - pulicem forum sordidum;
  Exspectat Wehrmacht statim atrocem fugam!
  Exspectat Wehrmacht statim atrocem fugam!
  
  Socius Elfinus dux est vi sestertium;
  Pugnam, machinam lapidis sclopetis in manu habet!
  Poterimus vinci - rat a Sodomis;
  Nostra vis monolithus est - in Terra feliciter!
  Nostra vis monolithus est - in Terra feliciter!
  
  Nostra pars non habet maiora facere;
  Quam populum salvare, patria bona!
  Febbels daemoniacus ad infernum cum ineptiis;
  Et erit victoria, mihi crede, omnes daemones invita!
  Et erit victoria, mihi crede, omnes daemones invita!
  
  Pulchritudinem dryadalum cognosce praeclari virtutis;
  Illa gravem bracteis flavis habet!
  Et in proeliis cum Orkshis clarebit juventus;
  Veniet ad vitam, Resurrexit, Lux patria!
  Veniet ad vitam, Resurrexit, Lux patria!
  
  Ne Orkler - rostrum dryadalibus nasum condunt;
  Homo mustachioed putat se esse Deum frigidum!
  Ibimus per viam Orklinskaya ;
  Non, qui purus est anima, servus non erit.
  Non, qui purus est anima, servus non erit.
  
  Vexillum nostrum rubet, color furentis sanguinis;
  Iam sicut sol Orkstag illuminabit !
  Non est largius donum pro filiis nostris dilectis;
  Si cor audax et metu oppressum est!
  Si cor audax et metu oppressum est!
  Hoc carmen valde inspirans. Et post puellas catapultas et ballistae cum stipendiis proiectis validis erant. Erat et letalis vis. Puellae quoque molles et validas pedes impresserunt.
  Gulliver quaestionem naturalem omnino interrogavit socium suum:
  - Cur homines inter milites non sunt?
  Vicecomitissa risit respondens dicens:
  - Ergone homines in exercitu opus sunt? foetida sunt et injucunda visu. Pueri nihil sunt, sed adulti et maxime senes simpliciter abominati sunt!
  Gulliver logice dictum est:
  - Age, vero, spolia non solum viros, sed etiam feminas!
  Vicecomitissa concorditer annuit.
  - Iustum est! Sed tamen mulieres amoenitatem suam amittunt cum maior quam triginta quinque sunt, et viri cum maior quam quindecim spectant! Discrimen notabile hic!
  Dixit princeps:
  - Placet mihi pulchritudo teenage puerorum ad laternam! Summa est, quod feminae pulchrae sunt, ac potissimum, amantes et dolor!
  Puella risit et respondit:
  - SIC! Pulchritudo sane bona est, et quidem pulchra, sed mens quoque refert!
  Gulliver cecinit:
  Sed quid,
  Impossibile est in mente vivere!
  Sed quid,
  Non potes credere quis!
  Sed quid,
  Primus sum grader!
  Sed quid,
  Ego omni tempore ineptias loquentes!
  Sed quid,
  Vita nos nihil docet!
  Sed quid,
  Homines muti sunt, ego non intellego!
  Sed quid!
  Sed quid!
  Respondit puella vicecomitissa confidenter;
  - Caput brassicae!
  Bellator formosa puellas in primos offenderunt, ororum etiam parvam partem. statim pulchri- tudines cessaverunt. Nuda, excidit crura, coepit evellere amenta et tympana balistarum vertere.
  Valde bellus et parum pudici puellae in bikinis hic sunt qui cum paene sine vestibus pugnant et fas est dicere solum amabilem. Et homines, si eas videant, genuflectent et osculantur nudos, roseos, leviter coagulatos, sed hoc etiam suavius et seductius olfaciunt odorem corporum sanarum ac fortium puellarum cum magno fervore et passione.
  Hic sagittae et balistae fulmina in alto arcu volitabant, et orcos fodiebant, eos sagittas iactabant, sicut ericius acus. et valde gravem spectavit.
  Et tales puellae hic sunt simpliciter magnae et unicae venustatis, et musculi eorum validissimi sunt, et simul spectant pulchrae.
  Itaque prima pars orcorum exstincta est, et puellae magnificae vulnus non acceperunt.
  Gulliver - hic puer aeternus nudum pedem impressit et cantavit;
  - Puellae tibi magnae sunt;
  Justi supermen...
  Nos plantabis cucumeres
  et modum nesciens!
  Vicecomitissa nictavit sibi simile et expressit;
  - Pactum tuum, o princeps;
  Potes videre in frusta comminuit...
  Abi, puer, nimium ebrius es
  Et tunc incurres, inspicies, incurret!
  Ibant puellae, venustae figuratae, aeneae a sole, et adsuete lenociniis cruribus.
  Et omnis pulchritudinis ubera iusta sunt. Ut cum puellis, sed non amas.
  Gulliver spectavit puellam vicecomitissae quae iuxta se ambulabat et animadvertit;
  Melior esses quam adultus!
  Puella risit et respondit:
  - Quae retro erant, circumspice;
  cognosce te hædum, ne confundaris
  multum annis advolavit, volavit, currebat;
  Risus Gulliver, risus!
  Connivuit puer tribunus puellae, quae, spreto nobilitate, nudum et venustum pedes in acuto viae lapidibus impressit.
  Et quidem respexit - modicum frigus. Tam laute et lepide vestita, et puellae crura nudae sunt tanquam mendicae.
  Sed Gulliver notavit;
  - Pro puero mirabilis es!
  Vicecomitissa nudum pedem pro umptedecimo impressit et fremuit;
  - Pueri blanditiae tuae in brevibus nihil valent! Itaque ab hoc non possum certas pecunias accipere!
  Adnuit puerulus.
  - Vae! Quisque pecunias difficultates habet!
  Striduit in molestia puella, et nudam, calcem rotundam arripuit, et lapillum comminuit, tanta vi percutiens. Mirum est etiam quod tanta virtus potest esse in puero, et etiam in sexu pulcro. Haec est forma - magna!
  Et vicecomitissa stridit;
  - Florem cantate, ne pudeat!
  Gulliver, cum mirum videretur, quaesivit;
  - Quid canere?
  Puella constanter professa est, iterum irata, nudam, sient crus, leviter obduratum, ex diu nudis pedibus incedens;
  - De amore scilicet! Quid aliud cantare?
  Adnuitque puer, et manifesta laetitia canebat, Sonoraque puerili voce canebat:
  Imaginatio mea percussit
  Omnia clara facta sunt, quasi mense Octobri!
  Et furcam posuimus in lateribus daemonis mali;
  Et erit tam pulcher in terra!
  
  Tales stellae in nostro universo -
  Alii sunt pyropi, alii adamantes!
  Tributum ab impiis colligimus -
  Plaga ut malleus non in supercilio, sed in oculo!
  
  Tabernam fenestras ubi quasars
  hippodromo radiante micat!
  Vulnera hiantia sunt animae meae -
  Quasi magnum pogrom in ea fuisset!
  
  Crispum sicut cincinnis cometae;
  Ovis lucent - via lactea lucet!
  De immortalibus factis canitur;
  Sit Frus in gloria.
  
  Quid tristis homo?
  Modo ex oculis caesiis lachrymam ...
  Cum canit omnia, putidum est;
  Cum lunio cum spe tonitribusque expectes.
  
  Extende infaustum labra cum risu -
  Intellige in silva mundum non baccam.
  Continuo puella, dentes at tibi nudavit;
  Hoc verum facit somnium tuum.
  itaque iuvenis cepit et cantavit. Et vidi speciosam valde et plus quam magnum.
  Dicebat vicecomitissa;
  - Bene cantare potes! Sed potesne aliquid gravius facere?
  Gulliver submissa voce dixit:
  - Et quid potest esse carius quam carmina?
  Haesit puella lingua eius et respondit:
  - Aliquid quod laetificat et plus valet ad salutem!
  Exilivit puer, et descendit sicut lepus, et cecinit:
  Patria mea magna es;
  Bella tsunami violenter iecerunt -
  Post, exercitus potentem familiam,
  Dejiciamus malum de basi sua in Gehennam!
  
  Quae lux coelestis irradiat?
  Patriae militum cordibus venit.
  Glorificetur eques, etc.
  Nolo nos paenitere, vitam credimus!
  
  Hostes magnum munera receperunt;
  Aliquam iaculis varius erat et mattis.
  Hic venit, subito finge
  Chernobog furor violenter effudit !
  
  Ita evenit equites;
  Lucens patria laborat!
  In fama, una tantum ziphrae exivit;
  Et Cain tartareus iterum triumphat!
  
  Orcschism fortis, multitudo rugiens;
  Sed Saxones ad genua non perferunt!
  Post omnes, nobiscum sapiens Elfin in aeternum -
  Justus autem speculator Fenin!
  
  Wehrmacht nos administrare - scio opprimere;
  Et quamvis draco iste callidus non fuerit.
  Nos cum gladiis interficiam,
  Ego sum miles devotus in matre et domina!
  
  Sit dignitas magna
  Ut finibus Orklin!
  Faciemus res gestas patrum,
  Ceterum exercitus noster proeliis invictus est!
  
  Cum venimus et cognovimus somnium
  Sancta causa - causa communismi!
  Ego puellam dejiciam porticu;
  Posteritas vexillum: honor, altruismus!
  Quam fortiter et sentiens bellator puer Gulliver cecinit. Puellae autem quae ambulabant cum eis plaudebant manibus. Et quidam etiam insilierunt et in saltu cum nudis pedibus feriuntur. Quod erat frigidissimum et magnifice.
  Gulliver socium suum interrogavit:
  - Nonne bene canebam?
  Respondit libenter:
  - Luscinia in curriculo transit! Si vero, verbi gratia, taurus rugit, praesertim cum vivus torretur, multo etiam frigidior et grandior erit!
  Gulliver cecinit:
  Non solum hamsters sumus
  Et tauri cornigeri!
  Nos omnes boves,
  Et simul disrumpamus lupos!
  . CAP
  Ita exercitus profectus est. Ingens papilio trans caelum volavit, quod etiam falli potuit draconi propter tria capita praesentia.
  Et pennae micuerunt omnibus arcus Veris colores. Ita lepidus infans fuit.
  Gulliver jucunde cecinit;
  alae papilionis
  Tam bene...
  Perdidi pacem
  et dixit ex animo!
  Vicecomitissa cum risu pipiabat;
  - Desine obstrepere et disputare;
  Domus haec vel non talis.
  Horreum saltem aedificare debemus;
  Ex quo prope!
  Et filii sempiterni accipient illud et ridebunt, denudantes dentes suos pulcherrimos et magnos ultra aetatem suam.
  Gulliver vicecomitissam interrogavit:
  "Cur etiam castra tendimus?" Tantum tere et cantare omnes ineptias!
  Iam virgines erant, et erant mille excalceati et sient, et omnes tam pulchrae, seductivae et musculares sunt. Et si accipio et canam, valde delectabile evenit;
  Rex fideliter nobis dominatur;
  Decernentes edicta, servos iudicantes...
  Thronus latrantem et latrantem non tolerat;
  Nec modus terrendi domare!
  Hic vero nudae pulchri- tudinis cantus abrupte interrumpitur. Antea apparebat multitudo orcorum crebrarum, foetidarum, fantatum. Ac fremuerunt fustes.
  Puellae autem, non erubescebant, in aciem ordinare propere coeperunt.
  Et accepit Gulliver et cecinit, nudum et puerile pedes conculcans;
  Ego falco pacis et belli
  Natus sub clarissima stella...
  Fideles filii patriae -
  Amor - magnus, verus!
  
  Pulchra erimus mundi creare
  In quo nunc erit beatitudo...
  Sol luceat Cherub
  Sanctus, praecelsus Elf!
  
  Faciemus somnia
  Non erit pulchrius in universo!
  Suscipe gladium puer et tu
  Sit tibi felicitas locus!
  
  Et pulchritudo in universo
  Tempus est ut magnae patriae meae clarescat!
  Etiamsi puella discalceatam decurrit
  Cito sub communismo credemus!
  
  Sublimis montibus decor majestatis ;
  Aurea gressus odorato carpere tapete!
  Nos lecticam ex universo verrunt
  Crede tuam non paenitere vitam!
  
  Et omnia bene erunt in mundo;
  Post omnes, elfinismus ubique triumphabit!
  Qui in manibus est ascia in corde?
  Quis machinam sclopetis et glandes amat!
  
  Quod nos facere in aeternum erit
  Urbes struamus, Marte jocando!
  Britannia magna potentia est valde -
  Dicemus salve mundo !
  
  Sanguis, qui fundit, ad serendum est;
  Cui amoris semina crescunt!
  Sit bonum in sublunaribus omnibus;
  Si psittacus miles non esses!
  Puellae autem, ad cantum magnificarum canticorum, ignem aperuerunt in orcos cum arcubus et balistis. Ac primum sagittae e longinquo orcorum percussae. Et balista fulmina omnino exitialia evaserunt.
  Puellae quam rugiet:
  - Omnes pulchri- tudines una familia sumus;
  Mundamus mundum a putredine!
  Si opus est, orcos cito pacabo;
  et super nos cherub furiosa versat!
  Vicecomitissa mugit;
  - Banzai!
  Milites e longinquo pulsant orcis, tympana balistariorum cum nudis digitis sculpunt. Et simul non obliti, cum jaculantes in foetida, cinnamomum et ficta ursos, cantare;
  Meus mundus in tenebras immergitur
  Mortuus landscape et frigidus obductus.
  et nolit inimicus
  Hoc munus, mihi crede, dulce non est!
  
  Accipe mihi offer
  Passio pro te magna in me loquitur.
  Responsum tuum non occides me
  et tu ad mortem condemnaberis.
  
  Mundus mutatur;
  vita terminos
  Periturus es
  Patriam et!
  Nullae optiones
  Sphaera El Gilet
  Ad mundum ubi tenebrae et glacies
  Aperiam vestibulum!
  
  Elf sanguis in phylacterium
  In Nocte Conjunctionis, Deimos effundet.
  Malum, invidia, timor et dolus
  in hunc mundum perducet cum illo.
  
  Mundus tuus meus est
  Clavem habeo ad eam!
  Ego vobis requiem eternam providebo!
  
  Quid sperat spiritus tuus?
  Desmond non te salvare poterit.
  Ubi domus mea est - lux exivit
  habitabitque in terra calida populus meus.
  
  Secretum tibi referam;
  In nocte Compositionis, sanguine undecim
  Si maculant ligaturam cucurreris
  Et portae mundi aperiam.
  
  Mundus mutatur;
  vita terminos
  Periturus es
  Patriam et!
  Nullae optiones
  Sphaera El Gilet
  Ad mundum ubi tenebrae et glacies
  Aperiam vestibulum!
  
  Elf sanguis in phylacterium
  In Nocte Conjunctionis, Deimos effundet.
  Malum, invidia, timor et dolus
  in hunc mundum adducet cum illo.
  
  Mundus tuus meus est
  Clavem habeo ad eam!
  Requiem aeternam donabo tibi!
  
  Insanis et crudelis
  Sed tempus breve est
  Non regere mundum
  Damnat te, Obscure propheta.
  Melior est mors quam liberatio
  Quam prius inter servos.
  Tu scis meum consilium
  Respondeo: "Aeternum peribit!"
  
  Mundus mutatur;
  vita terminos
  Periturus es
  Patriam et!
  Nullae optiones
  Sphaera El Gilet
  Ad mundum ubi tenebrae et glacies
  Aperiam vestibulum!
  
  Elf sanguis in phylacterium
  In Nocte Conjunctionis, Deimos effundet.
  Malum, invidia, timor et dolus
  in hunc mundum perducet cum illo.
  
  Elf sanguis in phylacterium
  In Nocte Conjunctionis, Deimos effundet.
  Malum, invidia, timor et dolus
  in hunc mundum perducet cum illo.
  
  Mundus tuus meus est
  Clavem habeo ad eam!
  Ego vobis requiem eternam providebo!
  Sic cantant puellae, quae videntur elves esse, sed quodammodo homines similiores. Nimis formosa est. et valde muscularis cum corporibus et figuris.
  Orci puellae similis esse non prohibere. Occursus rabie foetida ursorum ictibus gladiorum, fustium ac securium.
  Puellae etiam in mento orcis nudis calcibus puniceis ope pulsant.
  Venenatis etiam acus letalibus nudis digitis proiecerunt.
  Orci ceciderunt, et mortui sunt.
  Vicecomitissa Gulliver quaesivit;
  Vidistine unquam tam vividam exercitatus inter pulchritudinem et turpitudinem?
  Puer ridens tribunus respondit;
  - Certe non! Mirabile est!
  Adnuit et ipsa nudo pede excidit letalem vim, et grenade perniciosissimam. in arcum volavit, et in densum orcorum densitatem, eos in diversa dispersa, concrepuit.
  Gulliver squeaked:
  - Perfectus es, a risu ad gestus! Sed scis tasque cum pedibus tuis frigidum et insolitum esse!
  Vicecomitissa giggled et notavit;
  Ita veneranda sunt crura mea! Et nobiles milites nudam et roseam plantam osculabantur. Praesertim cum id faciunt dryadales. At si orci calcanea lambunt, abominabile est!
  Hic puellae coccineas pectoris papillas exponunt, bras exuunt. Et quomodo capient eam, et fulmine letali percutientur. Et ores comburent, et pelles eorum fumigant et char. Atque haec animalia terribiliter rugiunt.
  Puellae autem eam capient et nudos digitos in ore suo ponent. et quomodo inflat. Sibilus obstrepentis auditur: multi corvi circum volitantes, quasi fustem in capite accipiunt. Ac simul etiam praecordia et cruditates habent. Attonitique cadunt, rostrisque vacillant capita in orc ursos.
  Monstraque frangunt capita, et versicolori sanguine spargunt veneni.
  Gulliver mirum notavit;
  - Est valde frigus et mirabile! Possumus dicere - ultrastellar !
  Nobilis adnuit puella.
  - Ita, mi puer! Valde venustum est! Sed ne sis otiosus. Et tu orcis cum interfectore fluctus ferire!
  Gulliver cum gemitu respondit, puerilia, licet musculari, humeros allevans;
  - Non facilis res est!
  et puer pisum in aerem proiecit et exstinctus est. Quae volavit, utque in orcos cellae, urere et volare altius in aerem cogens. Et illuc versas.
  Dicebat vicecomitissa;
  - Hoc tempus bene abiecisti! Bene, fortasse aliquid aliud monstrare potes!
  Et iterum, ut synchrone puellas formosas, de rubinis suis papillas educet et fulmine tundet. Et ex umbilicis pulsari. Et illae tam perniciosae sunt ut orces vivae exurantur et destruantur per millia.
  Gulliver notavit se iterum nudo et puerili pede iniecisse sarcinam mortis explosivam;
  - Dicamus modo magnum est!
  Dicebat vicecomitissa;
  - Nunc tempus est tibi cantare! Bene, timidus non sit, multum etiam adiuvabit.
  Gulliver adnuit et magno studio cecinit;
  Patriae heroes sumus;
  Nati sunt sub signo mensis Novembris...
  Nolo nos vitam elf poenitere;
  Rex rubeo vexillo gloriari!
  
  Pugnare difficile amamus et scimus;
  Orksists studiose abrumpunt cornua ...
  In spatioso pera tasque habemus;
  Vita nobis auctoribus cara non est!
  
  Sanctam matrem nostram amamus,
  Quid formidolosum elfinismum creaverunt ...
  Hic Elsomolka discalceatus per nivem ducitur;
  Et orkshista nos vult deducere!
  
  Certavi studiose cum orxismo sub Elfsqua ,
  Et omnes hostes falce metientes ...
  Cur hoc Orkmacht elfis datum est?
  Ego illum pugno percutiam!
  
  Auctorem sum et sub Magno Elf,
  Pugnavit sicut gigas bellator...
  Orkshizma silvestris obstitit impetus;
  Habemus unum Dominum Summum Benignum!
  
  Nullae orae in Elfia Roma- nae sunt;
  Magnus Elfin , a genibus nos excitavit.
   Svarog magnus, supremus Messias;
  Atque candidi Ladae specimen!
  
  Piones sumus, pueri, puellae;
  Fatum nostrum amamus ...
  Et vox elf molentis vocat;
  Etsi regnat chaos cruentum!
  
  Elfiya natale Svarog;
  Et viam elfinismi incendit .
  Auctores non egent Deo malo;
  Hostes nos in pugnum flectere non poterunt!
  
  Lacus frigidum habemus cum fastigatis armis;
  Sed facilisis orci non enim perrumpere;
  Cum amore Ladae, virgo nobilis,
  Ut rapax in ludum verteret!
  
  Elfskva pugnando defenditur;
  Et tunc erat magnus Elfingrad ... .
  Elfinismum mox datum videbimus;
  Ite per Orklin pompam nostis!
  
  Ita superbit Elfingrad in hoc verbo,
  Nos sumus in snowdrift nudis pedibus munientibus ...
  Nos cornu stultorum frangemus bovem
  Et recta ad loculum feremus .
  
  Patriam scito nunquam flectere;
  Impetus eius refrenari non potest...
  Sol luceat in Elf in aeternum
  et praevaricator latro conteretur.
  
  prope Elfingrad animos ostentabant ,
  Orkshistae prohibere potuimus...
  Talem impudentiam habes, nostis;
  Hostes tantum zeros ibunt!
  
  Elf ya volare ad Martem potest;
  Et magnitudinem tuam variam crea.
  Et sane omnia frigidissima erunt;
  Quamquam vita tam fragilis est quam filo serici!
  
  Animus elves non cognoscit in proeliis obice;
  Perun... potestatem habet.
  Praemia a deis exspectamus;
  Et lucet elementum, crede rune!
  
  Quomodo non novit spiritus Dryadum cladem?
  Crede mihi , omnia potest comminuere .
  Vindictam tantum volumus pioners nos ...
  Invicte, ut exercitus patriae!
  
  Nos fere vicisse
  Sit lux in gloria Elfinismi...
  Avos nostri pro patria pugnaverunt;
  Mox occurret nobis gaudium et aurora!
  
  Sine matre non vivitis munientibus;
  Volunt pro ea...
  Et quid vultis mali domini?
  Servum vitam debemus praebere?
  
  Imo Fuhrer dryadales in servitutem perveniet;
  opprimemus eum sicut pupa ...
  Ceterum Elven milites pugnare possunt;
  Et ecce cherub aurata nobiscum.
  
  Nullae facies nostrae Matris sub orbe sunt;
  Ardens sicut stella clarissima...
  idolum mihi factus es;
  Numquam ego tecum partem!
  
  Im 'pioner et discalceatus puer
  Nudo calce ruit per nivem .
  Et alicubi albus, bellus egestas salit;
  Quis comminuet hostium cornu?
  
  Auctor in pugna dubii nescit;
  Non est maccus, sed scis terminum...
  Feros Orci veniam, ultionem credite;
  Et erit elfinismus paradisus lucidus!
  
  Quam veniam, tempora,
  In quo omnis a praesepio bellator...
  Pugna usque ad extremum spiritum
  Perdi, scito furciferum.
  
  Stellae elfinismi splendent;
  Tempora lucis, nulla pulchrior in orbe ... .
  Conterit iugum fidei orcismi ,
  et Orctler elves ad cenam erunt!
  
  Talia obterere ferro credimus;
  Quod testa eorum panthera non penetrabit.
  Iodiat ad vulnera pueri fluctus;
  Et iterum: auctor fortiter ruit in proelium!
  
  Bene, Orkshitae Difficulter;
  Non putabant nos modo posse vincere.
  Elfinismum videmus per milia passuum cognoscere;
  Et Orkmacht iocando confringere poterimus!
  
  In nomine magnae patriae,
  Superbus auctor sequitur impetum ...
  Nubes licet matrem pendant,
  Exemplum pro omnibus lets ponemus!
  
  Mihi crede, non obstabit inimicus somnium.
  Vincemus omnes oras iterum...
  Non erit malum, solio crede regnare;
  Nos novum ordinem mundum creabimus!
  
  Omnia denique erunt in Patria nostis
  Puer sum, sed in pugna sicut Robin Hood.
  Primo, scrinio tantum exarati;
  Et nunc ipsum etiam frigus creditis!
  
  Elfia potest bayonet Orkshistarum,
  vincet omnem exercitum ...
  Et auctor habitant sub elfinismo...
  Ceterum amicitia nostra fortis est monolith!
  
  Nullo in proelio cedemus orcos;
  Inimicos vincere possumus per iocum...
  Itaque orksists fuste percutimus;
  Rugiet rugitus, torquentem nivem in turbines!
  
  Orksists nescit elf, nescit misericordiam;
  Invicta est fortis...
  nothi machaera firmiter in collo habebunt;
  et destruetur Satan!
  
  Ne credas Orcler invictum esse;
  Etiamsi vis inferni, omnia considera, collecta...
  Cum populus et pars coniunguntur;
  Homines nostri orkmacht lacerant!
  
  Claruit Elfia per saecula ut sanctus;
  Fregit tigres ut metallum...
  Dilata a fine usque ad finem;
  Solus iuvenis talem villam somniavit!
  
  Vicimus sicut gigantes
  Sciunt hostes gladio concisi ...
  Nos leves elves, in proeliis invicti sumus;
  Vincemus adversarios patriae!
  
  nobis crede, nihil obstabit
  Et scis nos, nihil feret.
  Fuhrer calvum sepeliemus;
  Gladium acutum et scutum chalybem habemus!
  
  In toto mundo nulla est Elfi pulchrior;
  Tempus erit lucis in saecula saeculorum.
  Omnes generationes pax et felicitas erit;
  Firma manu patria eget!
  
  Sic cum Orklin ludit;
  Orkmacht ut cinerem inlinamus in sanguinem...
  id erit tempus termini paradisi;
  Et una cum Lada regnat amor!
  Dux puer tam frigidus est, quam dulci voce parva canens. Est et vere venustus et rivus fluit in animam.
  Vicecomitissa subridens dixit:
  - Etiam hoc multum nobis adiuvit!
  Corvi quidem ceciderunt in stuporem et ceciderunt stupefacti sicut fustibus in cerebro, et forte aliquid gravius.
  Puellae, scilicet, cum gladiis et securibus armatae, orcos praeclarissime conciderunt. Et verrunt magna, ac sagittis urna ullamcorper magna. Nec sane bellatores catapultis et ballistis utentes adiuvare potuerunt. Et ejecerunt ollas magnas mixtionis combustibilis, oleum et alcohol. Orci comburuntur sicut tomacula.
  Gulliver labra lambit et dixit:
  - Valde appetibilis! Odor ambustorum carnium est prorsus delectabilis!
  Vicecomitissa despiciens sibi instar pipiabat;
  Agnus cibum est valde pubentes
  Puellae clava valde potens!
  Irrueruntque viri fortes iterumque e thoracis papillis coccineis lethali fulmine evulsi sunt.
  Et tot orcis mali combusti sunt et combusti. Hae res gestae Lucii exercitus.
  Et discalceatus, puellae pulchrae.
  Gulliver exsibilat:
  - Hic est rostrum meum! Erit poena, erit poena!
  Hic tam infestus vafer evasit.
  Cur non accipite et puellae non clamant;
  Saxis repit orcus malus;
  Contere eum napalm!
  Nullam in orci mi
  Nothi omnes occide!
  Quam opprimere pediculis domesticis -
  Urite ut blattae!
  Vicecomitissa elisa sapphirus oculos suos dissimulans.
  - Haec est eximia venustas!
  Gulliver ad eam renuit et pipiabat;
  - Fiat lux
  Non fui in caelum...
  Aurora veniet -
  Et sane ad caelum ibimus!
  Et risit vicecomitissa dicens:
  - Ita sane eamus. Et iterum veniemus!
  Puer tribunus nictavit socium suum et cantavit;
  Ad caelum irem, ad caelum irem
  Hic fui, sed ibi non fui!
  Et terminator puerum validis letalibus copiis et peo compacto nimis mortis in orc inimicos.
  Ilia volans, in omnes partes dispersa ruebat. Orci volvunt capita.
  Vicecomitissa latravit;
  - Phasmagoria - supremus vexillum!
  Gulliver fremuit:
  - Iustum est! Da democratiam in inferno cum tsarismo!
  puella giggled and remarked;
  -- Rex debet esse in capite, non in throno.
  Et oculi eius sapphiri scintillant sicut stellae. Et satis amabilis evasit.
  Puer expressit;
  - Ad novum, iustum mundum!
  Dicebat vicecomitissa;
  Bellum in universo saevit
  Et quantum potes pati ...
  Satanas solvit
  Et coepit furiosa necare!
  Gulliver fremuit:
  - Ita fecit! Sola quaestio est, qua? Homicidia semper fuerunt!
  Adnuit puella.
  "Apud Cainum, id est?
  Puer respondit;
  - Prima caedes in cogitationibus humanis! Adam etiam cum non sit creatus, sed solus spiritus;
  Interrogavit vicecomitissa subridens:
  - Putasne animam aeternam fuisse?
  Gulliver strenue annuit et puerile nudum pedem impressit;
  - Verisimile, recte! Certe Dominus Deus in hominem flatu inspiravit, eumque aeternum, inmortale, semper exsistente particula incoluit!
  Ridens puella cecinit;
  Dilige Dominum cum anima tua
  Iesus vobiscum...
  Et si vis puer in coelum;
  Somnium Christi solius!
  . CAPITULUM 20
  Oleg Rybachenko - aeternus hic puer discalceatus e Petropoli trans Sibiriam per Urales cucurrit. In via multa flumina transire habuit. Earum quaedam sunt magnae et praealtae. Ipse puer piscem rapuit et piscem crudum Nuda manu nudaque pedum. Nuces etiam et conos et herbas comedit. Etsi puer ad trecentos chiliometra per hora acceleravit, iter longum erat. Interdum eternus ipse fecit ansas, et nullae sunt viae. Si forte, superato flumine Lena, iuvenis bellator cepit eam et obdormivit. et vidit.
  Puer Gulliver ab aliis nautis separatus est. Qui etiam liberi fiebant ad separatum impedimentum mittebantur, ubi variis operibus duris assignarentur. Et pueri aeterni cophinos lapicidinis nudis ac discalceatis refertos trahere debebant, et scapulas cum tribulis et ligonibus scindebant.
  Talis est fortuna servorum. Sed parum felix Gulliver. Vicecomitissa autem iussit eum rotae alligatum et molam in qua tritum erat in farinam converti constituit. Durum est opus, sed in sole. Et certe truncos natantes tibi discesserunt. Alii pueri in lapicidinis sunt, et frugalitatis causa omnino nudi sunt, et interdum solem per menses non vident, fustibus et flagellis vapulant, catenas gerunt et lapidibus dormiunt. Quin etiam in metallis ex variis faecibus et taedis fumosis foetorem olfaciunt.
  Itaque Gulliver adhuc in sole et recenti aere operatur. Et ambulat puella vicecomitissa iuxta eum. Aliquando flagello nudum pueri percutit, et rictu quaerit;
  - At quomodo? Hoc tempore felices estis!
  Gulliver philosophice disseruit:
  Homo proponit, sed Deus disponit.
  Puella nudum pedes pressit et dixit;
  - Demagogia! Etsi iuventutem tuam et iterum in adulescentia recepisti et magna est!
  In corpore pueri duodecim annorum, vere admodum recentem et hilare sentis.
  Quamvis nudi pedes acutos lapides transfigunt, ita obdurescunt, et puer tam durus est ut tantum titillationem jucundam sentias.
  Et ipse fere numquam defessus sentit.
  Sic puella cum eo colloqui vult. Quid aliud faceret? Neque TV, neque radio, nedum ludi et interreti reperti sunt, ut nihil sit ac nemo delectat.
  Interrogavit vicecomitissa subridens:
  - Et cum esses in regno Gigantum, nonne parva statura tua erubuit?
  Gulliver notavit:
  - Nam simplex homo non sum parvus. Et etiam supra mediocris altitudo. Sed honestum esse, utique si vel puella multo maior est quam tu, pudet!
  Respondens risum. Tum flagellum puerum dolens in nudo, dorsum musculari percussit.
  Gulliver iit. Etiam semper bonum est adulescens esse, sed cum servus es, non est admodum delicatus. Sed aliis nautis, qui liberi facti sunt, eo gravius est. Et quidem, non debes assumere hedum in mundo infelicissimum. Hic sol lucet, nudo corpore musculoso spirat amoena, nova aura. Quid de pueris in foetidis metallis, ubi labore laborant?
  Gulliver interrogavit puellam de nobili familia;
  Cur nos non auctionaverunt?
  Vicecomitissa subridens respondit:
  - Novum dilatationis meae consilium advenit et pubis instanter opus est. Cu mea soluta nostrum. Forsitan auctioni tradentur. Cur vis nudus stare in podio et sentire manus puerorum et puellarum, qui corpus tuum sentient, et digitos in ore tuo pones?
  fastidiens Gulliver, nihil dixit. Et vicecomitissa iterum eum percussit
  flagellum. Est in tergo clavum rubrum.
  Puella pedem nudum impressit. Videbat ridicula, luxuriosa veste et nudis pedibus, ut servus vel plebeius.
  Sed ipsa tweeted;
  - Iustus es mei rei! Gaude et gaude quod domina tua sum! Et tunc possum te orci vendere! Multo autem peius erit!
  Puer Gulliver miratus est;
  - Orci sunt actu?
  Caput concorditer annuit puella.
  - Profecto! Quid non nosti?
  Ule dux conversus puer sincere respondit;
  - Credebam mox creaturas fabulosas esse!
  Vicecomitissa risit et respondit;
  - Bene nos omnes habemus fabulam quandam! Et tunc non est amplius auferre et non addere.
  Gulliver cecinit:
  Credo cum mediocris fabula , homines non vale dicunt,
  Amici fideles et in perpetuum manebunt!
  Puella tempus æstimatum cepit et risit. Etsi - non decet omni tempore ridere.
  Gulliver nunc tacebat. Recordatus est inter gigantes esse FORMIDULOSUS. Etiam felem tibi periculosum est, sed simia quomodo eum paene occidit. Tunc afflictus est. Quanquam erat tectum supra caput plenum, et luxuriose, licet stolis crassis.
  Prae- sertim inter gigantes, injucundum est nullam esse foeminam proximam tibi. Verum, nunc est in corpore infantis, et nihil videtur speciale desiderium. Etiam sit amet nisi...
  Gulliver suum romance cecinit;
  Super abyssum in vigilia paradisi inferni;
  Misericordiam a Deo accipere cupio!
  convertar ad eum, anima mea flagrans;
  Point-blank question: Mori an vivis!
  
  Fulmen ferit malum;
  Haec voluntas suboles cogitationum nigrarum!
  Et odio, discerpens cor meum;
  Quid turbat mentem rebellem!
  
  Non possum superbire de dilecto
  Eice lictorem vinculorum!
  Exsultent sancti in templo faciei;
  Horribiles dies eis consecrabo orationem!
  
  Non opus est alterius magnitudine;
  Ego tortis amica mea cincinnis!
  coram Omnipotente perimus duos tantum;
  Archangelus gladium erigi, metallum emicuit!
  
  Dixi puellae: simul erimus;
  Vive semper postquam sub sole feliciter!
  Pulchritudo autem tueri est honoris;
  Ut sidus non exeat in aeternum!
  
  Agnoscis igitur coelestibus tuguriis odores;
  Osculum suave reponere non possum!
  In armis mira blanditur fabulosa;
  Nec ego saeculares procellas curo!
  Gulliver bonum carmen cecinit. Simul et ludicra et ludicra.
  Et dum canebat, Orci latrocinii erant. In specie captivum puerum cruciaverunt, in quo Marchio de Sade ierat.
  Perdifficile erat orcis hunc militem simul et magum capere.
  Puer annorum circiter duodecim, cum omnes in hoc mundo apparent sicut infantes, cujuscumque etas, initium enim ceperunt verberare eum ligando capras.
  Ingemuit puer et labra palliat. Sed nihil voluit revelare.
  Diu caesum eum, donec nitet caput pueri, in latus ejus procumbentem.
  Orcus aquae frigidae e situla in faciem spargitur. et juvenis resipuit.
  Orc fremuit;
  - Loquere!
  Exsibilebat puer, aegre anhelans.
  - Non dicam!
  Carnifex iterum puerum percussit. Exhorruit.
  Senex Orc dixit:
  - Oporteat calcem scintilla torreri!
  Orci satis gruni!
  Et tunc unus ex illis ascendit ad focum et incendit facem. Puer, prope nudus, verberibus undique convulsus, miserabilem ac tangentem respexit. Nuda eius, undique calcibus adhaesit et vidit inops et rosea, quasi infantis.
  Ignis, praedatoria lingua, carnivore plantam infantis lambebat. Et puer, quomodo clamaret, a dolore infernali. Et flamma pedes pueri dolens combussit.
  Puer aeternus fremebat et amens velabat, sed funes fortissimi erant.
  Orci bacchantes riserunt pueri doloribus. Et odorabatur nimis appetibilis, sicut barbecue.
  Gulliver hoc feliciter non perspexit. Alioquin vere moleste tulissem.
  Iterum vicecomitissa puerum flagellis caesum petivit;
  - Fuistine aliquando saltem in vita tua ut Omnipotens Deus fieri voluisti?
  Puer dux adnuit.
  - Aliquando volui... Etsi aliquando cogitas, quid fieri potest ut eos tibi felices faciat?
  Puella dixerat:
  - Convertere, verbi gratia, omnes homines tales nobiscum in liberos!
  Gulliver renuit caput.
  - Fieri, exempli gratia, pueri ac puellae viginti annorum, ut opinor, fere omnes libenter consentiunt. Sumptibus autem liberorum magna dubia habeo! Ceterum in infantis corpore amare non potes!
  Vicecomitissa giggled et notavit;
  - Bene, nescio quo modo, de hoc non admodum sumus perturbati. Pueros a dracone allatos habemus. Et omnes difficultates solvit! Donec aliquam metus vitae est. Homines immortalem esse animam credunt, sed existentiam eius nemo probavit! Et tu quoque populus!
  Gulliver humeros suos dixit:
  - Sunt Christiani qui animam immortalem non credunt. Ad litteram enim intelligunt verba: anima quae peccaverit, ipsa morietur. Quamvis enim Scriptura dicat homines iam mortuos esse in oculis Dei!
  Puella giggled respondit;
  - Caput brassicae! Accuratius de religione diutissime et sine sensu disputari potest.
  Melius aliquid ridiculum cantas!
  Gulliver sumpsit et cantavit;
  Nullae nugae sunt in extensione inferorum;
  Omnis excusatio diaboli est quasi hamo.
  si non est gratia in mundo Domini,
  Quod significat stagnum inferno non procul abest!
  
  Post, tam cupidum mundi malum;
  Sicut insulae sine ambitu boni...
  Tametsi heroismus virtutis canitur.
  Revera Rex universitatis est Satan!
  
  Crudelis in hoc mundo succedit;
  Qui nescit misereri rex est!
  Sub palma etiam paradisi sunt laqueos;
  Ubi est bonus? Eius, minima nulla!
  
  Nulla fides corrumpi potest
  Quaelibet gloria olet, noscere laqueum...
  Serpentes insidiose sibilant in sandbox -
  Atque utinam mundum cum somnio illuminare!
  
  Lucem appete, sed in tenebris fugi;
  Venari donare, sinum sed inane!
  Si non vis vivere sicut psittacus miser;
  Vade ad vilitatem, astutiam et dolum.
  
  Abominatio muci iacuit etiam vivere;
  Ubi sine tecto suscipio - gradus non est!
  Animae sicut falco in altum ruunt;
  Sed caro in palude hostis gladius lucet!
  
  Quomodo factum est ut cecidit felicitas?
  Et quare ubique regnant malum?
  Nonne Deus virtutem satis habet?
  Ut quisque semper bonus?
  
  Ceterum homo fanaticus non est creatus;
  Ceterum in omni corde fons est amoris .
  Cur non sciunt quomodo metimur
  Et beatitudo tantum sanguine aedificatur?
  
  Infeliciter, responsum tibi invenire non potes.
  Ita dira res in mundo fuit a saeculo .. .
  Dæmones autem terribilem faciunt faciem ad te;
  Et videtur quod Dominus oblitus est populi!
  
  Sed non credo - malum non est omnipotens;
  Vos iustus postulo ut pugno voluntatem exprimendi!
  Tunc impulsus ad inferos evanescet;
  Et pax et concordia inter nos erit!
  Gulliver tam pulchre cecinit ac sentiens. Notandum et carmen bonum.
  Orci interim calcem pueri bene assaverunt, sed nihil profecerunt.
  Heu, quaestio ingens est.
  Tunc puella torqueri coepit. Illa primum ligatum capris et nudam calcibus lanificam percutiebat.
  Clamavit puella gravi dolore, ingemuit, retorta, sed tamen utiles informationes non dedit.
  Tormentum in frenum ... Videns quod ligna non laboraverunt, orcis incenderunt ignem et iterum sensit combustionem.
  Etiam mala monstra et carnifices sunt.
  Et interea Gulliver accepit et cantavit iterum bonum canticum.
  Imaginatio mea percussit
  Omnia clara facta sunt, quasi mense Octobri!
  Et furcam posuimus in lateribus daemonis mali;
  Et erit tam pulcher in terra!
  
  Tales stellae in nostro universo -
  Alii sunt pyropi, alii adamantes!
  Tributum ab impiis colligimus -
  Plaga ut malleus non in supercilio, sed in oculo!
  
  Tabernam fenestras ubi quasars
  hippodromo radiante micat!
  In anima mea vulnera hiantia -
  Quasi magnum pogrom in ea fuisset!
  
  Crispum sicut cincinnis cometae;
  Ovis lucent - via lactea lucet!
  De immortalibus factis canitur;
  Gloria in perpetuum sit Dus!
  
  Quid tristis homo?
  Modo ex oculis caesiis lachrymam ...
  Cum canit omnia, putidum est;
  Cum lunio cum spe tonitribusque expectes.
  
  Extende infaustum labra cum risu -
  Intellige in silva mundum non baccam.
  Continuo puella, dentes at tibi nudavit;
  Hoc verum facit somnium tuum.
  Hic tam ridicula carmina utrique puero quam puellae evenit.
  Dicebat autem vicecomitissa indignanter;
  - Minime! Magna sane carmina! Sed et proverbia volucria, ad cogitationes in vita!
  Et cepit Gulliver et cepit loqui sicut psittacus vulneratus;
  Mulieris crus nudum in tempore ponet in galo;
  Homo qui saepe nudas et feminas aspicit pedes, in galoso sedet!
  Crus femina nuda, sub calcaneo bene agitata et perfecte in galoso sedet!
  Vir intus vertere paratus est ut calceos puellae divelleret!
  Quamlibet nudam calcem femina vertere potes intus!
  Nudum foeminae pedem intra foris virum convertet, etiam si novissimus violentus est!
  Si vis hominem intus vertere, exue calceos tuos, si vis eum in galos ponere, calcaneum tuum expone!
  Cur infantia discalceata est, quia femina nudum crus facit homines capita sua, quasi pueri!
  Desiderium videndi mulierem nudum facit hominem intus foris.
  Mulierem exui, calceos prius induere oportet!
  Mulier indisciplinata tempore negotiatio tres pelles viro exscindet!
  Mulier, quae nudus erit in tempore, non erit discalceatus et penitus calciatus vir!
  Mulier nudis pedibus incedens, induet calceamentum de viro suo, et ponet eum in galoso, et convertet eum in medium ejus, et faciet eum ultimum discalceatum.
  Homo similis est patibulo, sed saepius ingenio quam potentia!
  Pertinacitatem asini habet ille, ambitionem leonis, re vera capra!
  Vir feminae locus est bovis, carere non potes, sed taeter accedere!
  Quid commune est inter virum et secretum in cubiculo muliebri - quod tantum feminae balant apud viros!
  Mulier vulpis callida, quae leonem sicut lepus devorare potest.
  Mulier viro masculo eget, si virum non verberaverit, vita nulla erit!
  Femina viris ut cornibus porci eget, tantum pilum tunica a viris donata cara est!
  Non omne aurum est quod splendet, non omne thesaurus est qui excaecat!
  Sed felis in quaero adhuc melior est quam vulpes in pellice ovina!
  Lorum leo fortissimus custodiri potest a vulpe astuta!
  Fortitudine felem, leoni vulpis astutia vincere potes!
  Ut non sis picus, corvos noli numerare!
  Facilius est corvum facere sicut lusciniam cantare quam politicum ad electionem promissionum adimplendam!
  Ad disputandum cum politico qui computat corvum et picum ultimum esse!
  Vulpes dentes maximos non habet in animalibus, sed maxime victimas in hominibus!
  Peior est hospite invitus quam porco in quaero!
  Si cum trunco sapias, tum sicut Papa Carlo laboras, nec auream clavem invenies!
  Si Pinoculus studere non vis, truncum ad vitam manebis!
  Si quasi Pinoculus ingeniosus es, mens minime initium!
  Animus est ut tigillum, qui, ut Pinoculus, pro schola ad theatrum currit!
  Aurum in terra sepelies, stultorum factus es civis patriae.
  Aurea talenta si sepelias, aeneo peribis!
  Aurei montes argentei sermones denarium non valent!
  Si vir politicus mentem suam spirat, suffragator exhaurire debet!
  Artifex peritus e lignis Pinoculum facere potest, sed ambustus animo et aureo clavo errabit in mula!
  Ut homines ad democratiam maturescant, sole libertatis egent et in tenebris dominationis manebunt politice virides!
  Carae caligae, nudo pede foemina fodinae!
  Politicus saepe bulliunt iugo suffragii imposito!
  Gallus politicus suffragatores quasi pullos opprimit!
  Politicus somniat equo albo equitare ut iugo veter imponat!
  Vulpes parva dente, eas devorare cupiens, plerumque eas abscondit!
  Politicus, qui multum de humanitate loquitur, anthropophagi typicus est!
  Ursus et mellifluis vocibus sedari potest!
  Nam bibitor, amarum vodka dulcior est melle!
  Sartor mentietur et non erubescit, politicus "erubescit" et mentitur!
  Mulier, abjectis calceis, hominem induit cornipedum.
  Bellum non vultum muliebre habet, sed physiognomum, quod pertemptant quaesitores!
  Mulier est columba quae mordet in picum hominem ut milvi.
  Mulier septem sextas ferias semper habet hebdomadem, ac sine dominica donatione debiti coniugalis, semper diem habet!
  Deus non est omnipotens in omnibus, impotens est contra mulierem!
  Quamvis Deus sit omnipotens, os mulieris occludere non potest, et politicam prohibere!
  Politicus conscientiam non habet, mulier proportionem habet, mulier politicus omnes affectus sine mensura habet!
  Flos est foemina, spinosa ut rosa, sed suavis odor trahit hircos et fucos.
  SUFFRAGATOR cadit in pueritiam, suffragiis invisam quercus vetustatem cauis!
  Miles Russicus potest ruere sicut truncus discolor, sed genibus non induitur, et sicut aspen concutiet!
  Si disciplinam militarem observare non vis, dorsum tuum sicut captivum inclinabis.
  Multum sordium in nostro mundo est, solum in eo principes rari!
  Lingua politici longa est, sed perficere quod vapulat - manus breves sunt!
  Politicus velox est ad promissionem, tardus ad implendum, petit eleemosynam, veniam pro dolo!
  Femina calceos satis non habet, virum discalceatum induit!
  Foemina imprimis vulpis, quae lasso leonem vult, sed asini plerumque in lasso capiuntur!
  Foemina est gallina quae ova aurea amat, tantum iacturam ferens tabellario suo!
  Femina pullus est, ova tantum aurea illi viro ferre potest, quae vera est vulpes!
  Vera vulpes et gallus ova aurea te facient!
  Ungues vulpis non sunt leonis, sed tres pelles a rege bestiarum scindet.
  Quisquis animo vulpis non est, leo vel non est!
  Mulier vulpes persuadere potest cuilibet homini quod leo sit, sicut simplex asinus;
  Lea foemina cum animo tantum vulpis et lupi tenaci!
  Non leo quis rugit, sed qui amet quis vellit!
  Politicus cum vulpecula non est, tres pelles ei avulsae sunt et torquatum induunt!
  Politicus asinum latum in duabus sellis sedet, sed tantum verbis latitudinem animi habet!
  Lacus proiecto uranium perforatum, politicus ad summum iter facit sine corde, sed loculis aureis!
  Nudo pede mulier billionaire in pergula ruinae ad gradum cornipedum ducere potest!
  Politici adorant et mulierum pedes nudos et suffragii calceos induunt!
  Politicus feminas deponit et virorum calceos induit!
  Politicus feminas crura nudare vult, et aures viri calciari!
  Politici mulierem in lecto deponere volunt et viros prope scrinia calceati!
  Politicus enim, pede nudo puellae dignitatem elevare est, sed suffragatio surgit, suffragii calcei!
  Politicus feminae caput calces nudat, suffraganeus hebes est ei caliga!
  Politicus feminas sine vestimentis amat ac suffragii omnino calceati!
  Mulier, calceos suos in tempore proiecto, politicum sub calce, etiam si calceus conditum est, expellet.
  Politicus, quam femina nudo pede calcem potest agere, stultus ocreis!
  Femineam crura nudam ama, sed ne tabernus sensi!
  Quam foeda foeminae nudae sunt tibiae, Foedum est te sub talo ejicere!
  Pedes nudos mirare puellarum, at non te induant sicut stimulum cothurnum!
  Pedes nudae faeminae plenas caligas facient ex politico, qui suffragatores solere calceari solet!
  Mulier, abjectis calceis, genibus non tantum calceamenti imponere potest.
  Ictus mulieris fortior est cum aufert, calcitrat calceos!
  Politicus est caliga rotunda percepta, si sub calcaneo per nudis pedibus feminae impellitur!
  Tanta vis est in nudis puellarum pedibus, ut cothurnum sub calcaneo emittat, et cothurnos inveteratos induat!
  Sic alata dicta fecit Gulliver.
  Puella stridore;
  - Pulchra! Verba tua sunt sicut eximius et hyper !
  Tum pressit nudum pedem excidit.
  Orcs alibi alta mente fuerunt. Captum puerum et puellam non indicas!
  Et simul, etiam ligna valuerunt. Et calcibus totos nudis linguas non laxabant.
  D. Quid facerem? Orci non ipsum tortor in tortor. Hem, fortasse coneris in eculeo quatere?
  Itaque ad hoc remedium ori convenerunt. Apprehendentes puerum manibus contorta et levaverunt eum in eculeo superiore. Puer ingemuit et lenit. Tunc dimissus est, et puer corruit. Et in ipsa superficie funem extendit et puer ex dolore gehennae vociferatus est.
  Rident ori, ut sues grunt.
  Hic est societas...
  Gulliver desperans cecinit;
  Patria, tenebrae universi;
  Securis gehennae super te volitabat copiae!
  Subito omnipotens factus est - terribilis satanas;
  Extendit manum suam super universam terram.
  
  nulla tellus, Tartara tantum una sumus.
  Caligo ardet, taetrae tenebrae.
  Cogitavi tantum ioculatorem - exclamavit ineptias;
  Jamque totus mundus sub calcaneo ejus est.
  
  Sed vitam patriae transire non potes.
  vincamus, catervae et turbae!
  Ceterum elves vehemens est;
  Caput Fuhrer -, inquit, deprimam!
  
  Quam difficile nobis est, si potenter hostis est!
  Si motum in subsidiis habet...
  lamia sub lunam nebulis strepit;
  Nos sub serra velit sumptu ponere!
  
  Talis est Dryadum spiritus, nullae inveniendae sunt catenae;
  Rigiditas et amor omnes in anima una!
  Non pugnabis melius - scuta eris;
  et cum dilecta paradiso tuo etiam in casa!
  
  Futurum mundi est omne demiurgum;
  Potesne sculpere felicitatem in saecula saeculorum
  At latro, etiam frigidissimus;
  Nunc autem somnium urit tamquam picem;
  
  Sed spes est, multum significat;
  Quod Dominus venturum - judicare Fuhrer!
  Valde levis es, cogitatio humana;
  Licet interdum tenues fila serica stamina!
  
  Novus mundus erit, ubi quisque est liber
  Ubi quis nostrum mons est homo!
  Accidit tempus,
  Expelle venas meas, furis instinctus es!
  . CAPUT XXI
  Gulliver interestingly ita cecinit. Hic puer adultus factus non est. Sed quis ostendit puerum non esse malum. Etiamsi acuti lapilli pedes nudi gradiuntur, non tibi dolet, sed etiam titillat.
  Puella giggled et pipiabat;
  - Et bonus es, et puer frigidissimus! Quam bonum puerum esse oportet!
  Gulliver laeto cecinit risu:
  Dic
  somnia tua,
  Share somnia mecum...
  esto tibi
  Et aperta
  In pueritia, ostium - ad memoriam...
  
  Egestas
  Ego te ad hortos
  Ubi cerasus flores
  et non erunt ibi superflua verba vestra;
  Vides -
  Nos creverunt
  Et oblitus locorum
  salices plectere nos moventes...
  Recordarisne - ad spatium ire voluisti?
  Et omnes duces fieri voluerunt .
  Haec omnia in nobis sunt.
  prima aestate parcis;
  Balls, bombicis candy -
  Natalis fratris...
  Paulino vicinus Felicitas Anton -
  Totos dies ad lacum, hora nona - domi...
  Quis meum tempus furatus est?
  Et circa - omnia repente incanuerunt .
  Ubi aura iret
  arena maris;
  Veranda cum uvis et that
  Da cum grandine passionum -
  Mihi opus est reverti!
  Volo manere
  Ubi non sunt lacrimae
  Et ubi ridemus -
  tumultus aestatis tonitribus...
  
  Dic
  somnia tua,
  Share somnia mecum...
  esto tibi
  Et aperta
  In pueritia, ostium - ad memoriam...
  
  Saepe somniamus silentium!
  Ea unum
  Errans in antemnis
  A memoria perditorum!
  Et tunc videtur
  Quid negotist even?
  Non in quinque-fabularum aedificiis unpainted!
  Maiores sumus...
  Supra in tecto ori-
  Arces illae somniorum -
  Earum turres...
  Itaque iniucundum propius
  Sic frigida nobiscum...
  et somnia
  Nolite colorari
  Ac ut ferrum olfaciunt!
  Sciebam quomodo eos relinquere vellem.
  Ubi
  Sedere palpebris nostris?
  Ubi sunt haec Eremita ?.
  et ubi est amicus Misha?
  Et quis nunc?
  Loqui Tsoi
  Et thaw eius?
  Pilas fabularum aviarum
  Cum filum sacculos
  Di immortales "Fortasse" nostrum est;
  Tunica Kostya non substituenda est;
  Ex Turkey
  caudam implicitus iocis;
  Primum inflat
  Vans, sepes...
  Sententia miraculi anticipatio
  Effectus eius frigidus est -
  alicunde
  Ab ignoto acervo -
  A pueritia;
  Vide me!..
  Caeli sunt atramenti
  Pulvis stellarum vocat
  Fugam
  Mysterium somniorum
  Prorsus inevitabilitatis
  Mixta praeterita sunt ...
  Tempus autem est inconveniens mutare
  Illae maculae aspirationum -
  Amplectere immensitatem
  captivum
  Noli ergo extra eam fieri.
  Perfide adulti
  Ambitio...
  Et est ergo sensus.
  Vultus significationem...
  
  Dic
  somnia tua,
  Share somnia mecum...
  esto tibi
  Et aperta
  In pueritia, ostium - ad memoriam...
  
  Dic
  somnia tua,
  Share somnia mecum...
  esto tibi
  Et aperta
  In adulescentia, ostium - ad memoriam
  Puer jucunde cecinit, non obstante quod simul rotam gravem, ut asinum sarcinam, impelleret. Erat autem eius gravissimum et fructuosissimum opus.
  Vicecomitissa puella nudum pedem appressit et occipitio pissavit;
  - Fabulosum! Magna edis! Estne pulchra Eremita Londinii?
  Gulliver subridens anhelans roseas, magnificas, genas pueriles;
  - Apud London, Eremita est optima et ditissima in mundo!
  puella giggled iterum puerum magna cum voluptate flagello percussit. Habebat clavum rubrum in nudo.
  Vicecomitissa subridens interrogavit:
  - Placetne tibi?
  Puer adnuit et vacillabat.
  "Fortasse melius cantares quam puerum verberare ?!
  Adnuit puella, iterumque nudam, sient, decoro pede impressit;
  - Magnum est et canam!
  Gulliver tweeted:
  - Cantate florem, nolite erubescere!
  Exsiliens vicecomes, saltare coepit cantans;
  Eiecero in adulescentia
  Noli me sequi.
  Video omnes hic ludus habere, bellum.
  sicut ad eam
  Sole tibi
  bellum.
  Nullus locus pueris hic
  Pro adultis - pugnant.
  Mane apud eam
  Noli me sequi.
  sicut ad eam
  Sole tibi
  bellum.
  Et bonum ibi
  Ibi sedeo in urna.
  Et bonum ibi
  Ibi sedeo in urna.
  
  Non opus est pecunia;
  Circum et lollipops
  Est litus lacteum
  Equos iunctio
  sicut pro me
  sicut equus
  Ducere.
  Pastila, adductio;
  arcubus albis;
  dulce crustulum,
  Somniorum Mom.
  sicut ad eam
  Sicut pro me
  Veniunt.
  Et sentio bonum
  Ibi sedeo in urna.
  Et sentio bonum
  Ibi sedeo in urna.
  
  Domine, quare adsum.
  Iterum
  Curre, vince
  dentibus lacerare -
  sicut pro me
  Sole tibi
  Nunc.
  Deus, cogita
  Quid scribere nobis
  lineis sinceris;
  Sicut animam tuam dilacerant
  durum est tibi
  Durum mihi est;
  Mihi credite.
  Bene bene
  Pueri super potty sedent.
  Bene bene
  Pueri super potty sedent.
  Hic tam mirificum carmen a virgine canitur. Et iustus vere frigus, et frigus! In sarcophago calvo simul videre Fuhrer!
  Puella giggled et despiciens illam.
  Gulliver cum ea consensit:
  - Pulchra es et iustus super!
  Quid est aliud dicere et quid loqui? Saltem cantas, saltem corvus.
  Bene, bene, omnia festinata et iucunda erant.
  Interim orci, sine mora, puellam in eculeo percutere coeperunt. Quae frigidissima vidi, et suo modo valde ridiculam.
  Quomodo hic cantare non potes?
  Et iterum cantabit Gulliver;
  ego puer natus sum in terra sancta
  Qui immensus Elfia appellatur.
  Et non est melior locus cognosce in universa terra;
  Et quantumvis feroci fide Deum requiris!
  
  Sed atheus ardens natus est, novimus
  In canino, in hoc saeculo vicesimo primo.
  Paradisum mirabilis mea manu volui aedificare;
  Ubi essent dii ipsi homines !
  
  Nunc autem ingressus sum in saeculum vicesimum tempestatis;
  Et ego cum puero pugnare ibi ...
  Laudetur facinus Elfi militis;
  Nos Angli pugnatores noverunt pugnare!
  
  Animus noster in iuvenibus corde vivit;
  Et in venas meas vehementer fervet sanguis meus.
  Victorias infinitam rationem aperuerunt;
  Pugnamus guys die ac nocte bacchatur!
  
  Pro nostra gloria fortissimi Elfi;
  Quam gratiam dabit Lada ...
  Remigiis remis in deliciis remigare;
  Mercedem immensam accipiemus!
  
  Hic est fides nostra , et potens deus Svarog ,
  et fulmen quod Perun ipse iacit .. .
  Pro nobis, eterne Virga iusiurandum signabit;
  Atque in candida maiiu manet victoria!
  
  Alfi sumus - lux magnorum filiorum terrae,
  Credo mox ad Martem fugiemus.
  scio me natum ad victorias;
  Abel triumphet, non Cain.
  
  Corda nostra pro matre dabimus;
  Animus servire elfs et bayonetis ...
  Cherub a paradiso expandet alas suas,
  Orcos pugnis feriemus!
  
  In nullo hoste occasionem capiet;
  Okrmaht ad genua non perducat nos ...
  Nos ledo orci rectum in oculis
  Pro gloria nobilissimarum generationum!
  
  In Elfsia , omnis miles a praesepio ,
  Infans ansas trahit ad machinam...
  Ordo Svarog - interficere Fuhrer -
  Larga merces dabit Lada!
  
  Nihil est aliud in nostro mundo
  Vexillum victoriœ carius est, coccineum, rubrum...
  Scapha, remus finditur;
  Periculosum est cum patria nostra pugnare!
  
  Nemo scit ubi sit in ore universi;
  Ubi statua ire...
   Svarog Altissimus, Rex Omnipotens,
  Et miles concessiones ab eo recipiet!
  
  
  Noli timere, Orkshitae nos non frangent;
  Etiam hac tellus, magna non hendrerit eros, in leo...
  Vitaque non interrupta, scio fila;
  Non ocreis patriam verberabunt!
  
  Robur militares habemus, credite
  Et lacus, daemonum plana sunt frigidiora.
  Orkshismus fera vincetur ,
  Putin et conscius Duce suspensi sunt!
  
  Vexillum rubrum est, hoc vexillum munitissimum est;
  Splendet sicut sacculum rubrum in universo...
  Elsomolka orcum in inguine plantavit ;
  Calcaneum nudum et non album!
  
  In Orklin credo mox intrabimus;
  Fortis elfinismi canere victori...
  Et omnes orcistas abstrahemus,
  Ita ut nothi revanchismi non sint!
  
  Et tunc erit paradisus in universo;
  Tubae cheruborum magnorum ludunt...
  Pro patria pugnandum est et audendum;
  Cum Elfiya Rod et invicti sumus!
  Hoc carmen tale est et frigidissima est et iocosa.
  Interim etiam orci candentis fascias ferreas ad nudas plantas pueri et puellae tulerunt, ex quibus odor incensus cibi etiam validior erat, et filii clamaverunt et sensum a dolore ferino perdiderunt. Percussio validissima ex hoc est.
  Orci iterum fremebant et fremebant tartareo gressu saltare coeperunt. Isti sunt vere potentes ursi, et stupidi et foetentes. Quantum tumultus et potentes alat habent.
  Gulliver molam vertit, et puella dicit ei:
  - Age, age, vafer homuncio, aphorismorum iterum accusa!
  Adnuit puer strenue, et renovato vigore cogitationis margaritas sumamus;
  Non potes mulierem persuadere ut pedes eius nudaverit, si caliga plena es!
  Femina modum calceos amat, sed melius est illi nudis pedibus ire quam politico clavato calceari!
  Duae sunt quaestiones in mundo, una earum pecunia, quid aliud superesse potes, altera inopia pecuniae, quae intolerabilis est!
  Pecunia malum est quod evanescit cum quantitate crescit!
  Gallus arma politicus ova aurea ponit, sed non in sinu suffragii!
  Sine pecunia nulla vita, cum pecunia pax nulla est!
  Vodka reditus civitati fert, at exitium ab ebrietate ad regnum venit!
  Noli credere politico qui montes aureos pollicetur, in uallem aeris denarium fugies!
  Politicus linguam longam habet ad promissionem et breves manus ad promissionem implendam!
  Noli credere politico qui induitur ovis, forsitan vere ovis est!
  Pecunia beatum facit, tantum denarium pretium non est!
  Felicem pecunia metiri non potes, dolorem lacrimis metiri non potes!
  Politicus ramenta suffragii tollit, si sit mutus ut truncus, et obstinatio quercus.
  Noli in puteo exspue, fortasse non tantum est abyssus promissionum a politicis editas!
  Orationibus rubris nolite credere, et carnifices melliflui!
  Politicus quasi philomena fundit, corvus ut vulpes parit!
  Princeps edentulus magis verisimile est a subiecto mordere!
  Politicus responsum habet pro omnibus, sed nulla est responsio eius fiducia!
  Nemo scit quid politicus in mente habeat, licet stupiditas in lingua sua sit!
  Pecunia est maximi momenti in vita, tantum corrumpit totam vitam tuam semper!
  Truncus non erit, eam ut glutinosam spoliabunt et eam ut pinus succident!
  Politicus veterculum potest seducere cum melle orationibus ad abi- gendam sicut muscam.
  Montes aurei, quibus politicae promissiones clare lucent, foetor mendacii putet!
  Noli cogitare si nugae politicus loquitur, quod stultus est, quod denarium in denarium vertere vult!
  Politicus sanctus non est, qui omnibus patet, sed cur alii eum ut iconem spectant?
  Politicus est vulpes in vestimentis ovium quae tondet oves et in sinum suum accipit!
  Si putas lupum in vestimentis ovium tibi recisis daturum ad ientaculum, tunc es ovis typica!
  Bonus poeta non est qui iugulum lachrymat, sed qui cantat essential!
  Non puto arietem in potestate esse, plane stupidum, iam veternm.
  Etiamsi politicus hircus foetens est, arietem veter potest mulgere!
  Nunquam corde suffragium tuum, stultum est, et quicumque caput habet, omnino ad repulsam non pergit!
  Si in electione tua confundi non vis, extraneo suffragia, quia princeps semper iacet!
  Si deificata est populus, vita in infernum vertitur!
  Noli placere omnibus studeas, omnes cathedras non occupabis, non in omnibus loculis iaces!
  Si acetum non es, non solum immisso te percutiet!
  Quisquis tubam non habet, in imam litem cadit!
  Sine extra tubam schedulam in manu, charta cuiuslibet sectae vapulabit!
  Vir fortis feminas non trahit ut magnes infirmus!
  Ferro musculi adiuvant ut peras auro impleantur, nervi ferro peram rimam non sinunt!
  Etiam heros tanto onere fatigatus est, quam peram inane!
  Hae sunt aphorismi a Gulliver prolato, qui puer factus est.
  Interim orci cum liberis captivis aliquid mali faciebant. Duo: puer et puella paene ad necem sunt excruciati et inscii jacuerunt post cruciatum requiescentes.
  Et reliquae latinae notae facere constituerunt. Pueros et puellam nudos educentes, ferrum candentis super humeros vicissim imponere coeperunt.
  Quasi filii aeterni deperire fremuerunt et tremuerunt in dolore gravi. Conversi sunt in servos.
  pellem quoque combusserunt, ominis in modum stellae quinque acutae signum.
  Clamabat unus puer;
  - Non cedere!
  Et percusserunt eum filum hamatis in latere et retro. Clamavit puer aeternus cruciando.
  Orci summo pulmone ridentur per umpteenth tempore. Dentibus ora nudabant.
  Haec sunt cantus eorum, ut ululatus et frigidissimus, et ab eis aures arescunt, et vis puke.
  Hic est maximus natu orcus in voce arietis incisi ;
  flumina sanguinis
  Humi fluit...
  Dolores ingemiscant
  Undique ignes!
  
  Devorat mortem
  Messis corporum humanorum.
  Planeta laborat
  Mayhem regnat!
  
  Et mors tantum
  Pila furiosa regit;
  Vos omnes mori
  Satanas vocavit te ad rationem!
  
  Dominus non adiuvet
  ardebis in inferno semper...
  Movebimus te in facie;
  Talis orcus somnium!
  
  Non erit misericordia
  Mors miseris inimicis...
  Non est bonum praemium
  Da cerebrum cuivis!
  
  Hostis nescit
  Orci omnipotentes...
  Horologium trepidatio pulsat -
  Ictus erit fortis!
  
  Lets dryadales Fry
  Pedes nudis pedibus puellae sumus...
  Et nos opprimemus dryadales,
  Praeveniamus pulchritudines crines!
  
  Et si quis blathers
  Durus erit...
  Fortis tinnitus in capite est;
  Et in caelo tonat cum nube.
  
  Et si vincimus
  Sicut lupi in deserto...
  Filii proficiscentur
  Discalceatus in metus scandalum!
  Haec quidem animalia sunt. Et captivos notabant, qui per annos liberi non erant, utique sed extus, excepto quod bonos lacertos habuere, et non plus quam duodecim annis dederis guys. Et non est peccatum illudere et cruciare talem hominem.
  Sed quid tu aufer orcis: pejora sunt animalibus. Itaque pullos ejecerunt. Et ut magis doleret, sub nudo infantum captivorum pede prunas jecerunt.
  Clamaverunt filii infelices et lacrimaverunt. Tum e pueris, ut ostenderet ingenii fortitudinem et inflexibilitatem, accepit et cantavit;
  Victoria manet, victoria manet
  Qui cupiunt compedes rumpere ...
  Victoriam exspectans, victoriam exspectans.
  Orci malos nos percutere poterimus!
  
  Tametsi sumus pueri specie et discalceati.
  Saepe etiam ad proelia imus .
  Aurea sunt corda latinarum;
  uilissima punietur!
  
  Orc urso similis, crudelis;
  Et fremit sicut elephas vulneratus.
  Sed in proelio filii navalium sumus;
  Carnifices gemitum nostrum non audiunt!
  
  Numquam genua
  castra superba non corrigemus ...
  Non est influxus, scit ignaviam
  Sicut malleus percutiamus!
  
  An orci calcibus lusus interdum bulliat;
  Pedes puellae urit.. .
  Hic sunt mali;
  Sed necabo eum puerum!
  
  In corde infantis flamma vehementer fremit;
  Et vere ignis furit...
  Erige vexillum altior bellator
  Fines non habetis, cognoscite donum!
  
  Ita sunt pueri iracundia;
  Nunc filii sumus in perpetuum.
  Aliquando autem fulgemus ingenio;
  Et stella mundo lucet!
  
  Nullus hostis in fontem detorquet;
  Terrae filii superbi sumus.
  Et puer gladio orcis verberat;
  Ex Titanum familia Dei est!
  
  Dominus nobiscum sit in aeternum
  iuveni comiti per saecula dedit .. .
  nudis pedibus lucemus;
  et rivus sine fine fluat!
  
  Orc non amat , uerbis crede ueritatis ,
  Suum malum, vile, litem...
  Nos tolle ursos per branchias
  Erunt aeterna bona potentia!
  
  Orc molares omnes nobis minantur;
  Non satis avarus pro terra.
  Hic insidiosus inferni adventus est Cain.
  & solida trahit cyphris!
  
  nam fert, mihi crede;
  Solum rugientes torquent...
  Sed sempiterni milites sumus, liberi;
  Stare non possumus, mihi crede, mendacium!
  
  Apparet satanas orcis, creator;
  Ululant, rugiunt sicut asini.
  Puella pulchram vestem habet
  Etsi tibiae pulchritudinis nudae sunt!
  
  Nulla es orcus - fictus, malus lupus;
  Et ursus cuius natura non est mel.
  Sed credere patrem malum non est omnipotentem;
  Et sciemus planum!
  
  Omnia pulchre facere possumus;
  Novum crea mundum cum gaudio.
  Non sunt coniuncti filii consors;
  Novum idolum erit bellator!
  
  Juvenum corda pro patria urunt;
  Gloriosum populum diligit...
  Ianua novis mundos aperiemus;
  Hem, orcus lusus est miser!
  
  Honorate pueros, puellas;
  Amant, mihi crede, creare...
  Voces natorum fient inclamationes;
  Pedes pugiones iacient!
  
  Id est cum te ædificem novum mundum
  In ea est felicitas novorum hominum...
  Nos multum superbe aedificamus;
  Ac, improbe, mercedem reddet!
  Deus flentem non amat;
  honores, tamen, boni.
  Mihi crede, puer cum puella non superbus est;
  Electio eius ad successum fenestra est!
  
  Cum pax ad universitatem pervenerit,
  Resurrecturi sumus eos qui per scientiam ceciderunt.
  Tuam fidem per saecula incorruptibilem;
  et in alis cherub portat.
  Pueri cantant et ostendunt hoc quod malos orcos non timent, licet haec animalia catulorum captivorum cantus cum fremitu suo demergant. Itaque flagris longis immissis. In nudis pedibus pueri heroum caedunt. Sed non interrumpunt, et videtur non attendisse verbera gravia et superbe capita iactare.
  Et quamvis essent servi seminudi et notati, genus deorum Olympicorum et Titanum in eis sentiebatur.
  EPILOGUS
  Aeternus puer Oleg Rybachenko evigilavit. Sinas iterum deviare ac fugere oportuit. Ibi iterum loci communistae rebellarunt. Patet quod non placet quod imperium tsarist invalescit.
  Viam Lenin adhuc vivit. Ceterum Kaplan eum lethaliter non vulneravit. Lenin fere numquam bibit, non fumum facit, exercitationes facit, et libros scribit sine magno labore.
  Cur moritur. Bene, postea de Lenin loqui potes.
  Dum Nicolaus II in throno est, qui Vladimir Putin fortunam habet.
  Iunii MCMXXXVIII iam est. Initium aestatis, et sane in Sinis bonum est ac fortasse etiam calidum.
  Sed puero immortali Oleg Rybachenko, utique, tempestas non refert.
  Non timet frigora et aestus. Sinenses multum mali sunt. Sed Seres feminae seminare potes. Sanguinem dilute citri cum albo, et multo melius erit.
  Puer terminator erat valde pulcher et muscularis, ac etiam generalis Vicarii cum multis ordinibus.
  Sed hoc non omnes sciverunt. Sed quae mulier cum tam formoso et musculari puero dormire recusat, qui obiter valde senex est, et valde peritus amator est.
  Et tunc gravidae feminae pariunt pulchras, albas, validissimas filios.
  Oleg Rybachenko melior genus ut fetura bovis.
  Et tunc sumens eam et quomodo cantat;
  Ad gloriam Patriae nostrae Russiae,
  Mater sanctissimi candidissimi ...
  Qua sidera irrigant holoserica coeli;
  Tuo amore puro intestino!
  
  Milites immanis potentiae sumus;
  Qui mundum custodit!
  Patria nostra coniungatur;
  Patria - monolitum non dividas!
  
  Primum eruca nos launched
  Et circumvolitavit Balloon cum astronaut ...
  Carmina nostra carminibus cantantur;
  Dabit nobis Dominus largum donum!
  
  Cum fascistae invadunt patriam;
  Omnes sclopetis in unum sumpserunt ...
  Communistae pugnant multitudinem -
  Et es sagitta fulgida!
  
  Turbas ferri a Moscovia repulsas;
  Sub Stalingrad narum contrita!
  Puellae corusce superbum spectant;
  Lucem nobis proletariam affert!
  
  nos sumus milites rustici meliores in universo
  Non invenies Russia candidiorem ...
  Nubes rure pendent;
  A gloriosa via deflectere non possumus!
  
  Cum Berolinum cepimus - illud gaudium est;
  Haec felicitas miles comparavit ...
  Mellis victoriae dulcedinem gustavimus;
  Ad faciem pueri cum machina ferrea sclopeta!
  
  Nunc pacificae hebdomades venerunt
  et per agros auri ruens patiens ...
  In aeternum et in gaudio vivere voluimus;
  Omnipotens Deus cum patria in aeternum!
  Puer pulchre et tali affectu et anima cantat. Bene, dolor.
  Sed hic carmen cum cantu est et tempus est pugnandi communistarum militum Sinarum.
  Multi ex eis sunt, sed puer duos gladios magicos habet et furiose milites Sinenses secat. Accuratius multitudo rebellium, qui contra Nicolaum II Tsar Russicum erant.
  Puer dux cum gladiis molendinum cucurrit, et plura Sinensium capita veluti concisa brassicae capita volaverunt.
  Oleg cecinit:
  Bellator sum lucis, supplexque feroces
  omnem haeresim auferam a facie terrae.
  Deinde, puer factus est in papilio. Ac statim capita multa sumentes conciderunt. Et volaverunt sicut pisa in tabula.
  Oleg, nudis digitis pedum filiorum, pisum cum explosivis homemade iecit. Et duo duodecim Sinenses inflantur, alte in caelum volantes.
  Puer dux canebat;
  Alba lupi cohabitant
  Tantum ergo species superstes erit.
  pereunt infirmi, occiduntur;
  Mundans sacro sanguine!
  Et hic iterum, quasi propeller scapulas, aeterni pueri enses.
  Est haec pugna magnorum heroum. Pressius heros contra totum exercitum.
  Et iterum Oleg sumpsit acus venenata hoc tempore nudis digitis proiecit. Et iterum mortui Sinenses cadunt.
  Puer accepit et cantavit;
  Proles communismi sumus auctorem -
  Ignis, tabernaculum et bucina tinnitus!
  Incursio fascismi damnatorum -
  Quis atrocem fugam expectat!
  
  Quid his proeliis perdidimus?
  Et tunc in proeliis cum hoste comparandis?
  Facti sumus iusti filii mundi -
  Jamque bellicosi patrii!
  
  Sed Hitlerus gradum arripuit ad nostrum caput;
  Omissa bombs sine numero cataracta!
  Patria nos etiam caelo pulchriores sumus -
  Iam venit occiduus cruentus!
  
  Respondebimus ad impugnationem acriter -
  Quanquam ipsi statura parva sunt!
  Sed gladius in manu fragili teenager -
  Fortiores legiones Satanae!
  
  Lacus NIVIS NIVIS RUO,
  Et diripiat in tres dividimus!
  Vigiles turpiter a tergo petant;
  Sed sanctus Deus eos acriter puniet.
  
  Quid decrevimus? et opus pacis
  Et pro eo, heu, jaciebam!
  Iam taetra tranquillitas est.
  Est etiam violentia!
  
  Cum puella discalceatus curritur -
  Etsi ninguit, pruina sicut carbo ardet!
  Sed nolite timere, pueri norunt -
  Fascista audacter in sarcophagum glans eicitur!
  
  Hic pro vili Fritz comitatu;
  Ceteri timidi sunt in procursu!
  Confringimus pedites sicut falce in proelio -
  Aestatibus iuvenibus impediti sumus!
  
  Victoria res gestae, mense Maio, erit.
  Nunc blatta spinosa est, dura nix.
  Puer nudatus est, soror eius nudis pedibus incedit;
  Pueri in panniculis occurrunt prohoy!
  
  Unde istae copiae?
  Dolorem perferendis et frigoris, id egestas!
  Cum sepulchrum mensus amicus fundi ;
  Cum gemit amicus - Moriar!
  
  Christe, nobis praelatorum benedicte;
  Patria, inquit, tibi a deo data est!
  Haec est prima omnium fides,
  Soviet, patria sacra!
  Honestum esse, in patria non Soviet, sed tsarist, sed bonum carmen in aliquo casu non laedet.
  Puer imperator adversarios simul cantat et caedit. Nec obliviscitur has in hostes validas proicere nudis pedibus, puerilibus, mobilibus cruribus, ut simiae cruribus.
  Sed hoc parum est, et puer bellator capiet et sibilus. Et a sibilo suo corvi impetum fecerunt corvi, et ceciderunt sicut pluviae grandines.
  Et ceciderunt super capita rasorum Sinensium.
  Oleg, videns corvos, nudo et puerili calcaneo facto, ducem Sinensium exercitum in mento movit, fremuit;
  - Mea patria, tenebrae universi;
  Promptus ad repellere impetum inimicorum malorum...
  Non possum non amare dies sine te
  Paratus sum animam meam pro te dare!
  Et iterum puer tollet eum et sibilo et nudo digito utatur ad maiorem effectum.
  Et tunc ceciderunt in hostes millia corvorum, qui occiderunt Sinenses usque ad mortem.
  Oleg ardenter cecinit;
  Bellum fati cognitio;
  Crudelis inclita Gehennae!
  Quam, fulgorem in frigore lunae?
  Sicut pantomimorum, scena infernalis!
  
  Russi tamen viam -
  Per spinas vocati projice!
  ne putes hostem, noli nos inclinare;
  Non sumus sine viribus magnarum creaturarum !
  
  Russia hospitium nobis dedit;
  In illa, in turba nati sumus!
  Sicut tegumento virginis -
  Omnipotens misereatur nostri!
  
  Vexillum Stalin - rimus;
  Eius ordinis fuga alata est!
  Faciamus paradisum communismi
  Fiat recta - castra gibbosi!
  
  Sed quis Rus' oppugnat?
  Ab inferis, monstris inferi!
  Christum teneo cum anima mea;
  Ita nos armatos tranquilliora!
  
  In proeliis cogitationes non sunt iocari.
  Colligantur in sporta!
  Omnes socii amici sumus
  Ecclesia et hortus aedificatores!
  
  Monstra hic sunt, latratu ululantes;
  Non cedemus creaturis, scis!
  Belliger noster frigidissimus est;
  Et non schola in scrinio tractus!
  
  Impetum simul repellamus
  Viam ad caput patefaciamus!
  Milites sumus ferro cum ferro;
  Etsi catena epistularum alta non est!
  Hic terminator puer cantavit et Seres concidit. Hic praecipue rebellis est, qui ab aerario retributionis effugere conatur . Et statim, pueri nudi, rotundum calcaneum, percusserunt eum super occipitio, et eum ilico pulsaverunt. Hoc vere evasit profunde knockout.
  Et reliqui Sinenses adhuc parum resistentes comprehenderunt, sed Oleg sumpsit et exspuit in eos, et veru venenata evasit. Et statim octingenti ad caelestis imperii pugnatores corruerunt exstincti et cruciati.
  Oleg exsibilatur:
  Bellum est aer pro pulmonibus, bellum est sol frugum, bellum sanguis arteriis, sine ulla superstitione!
  Et puer iterum stridebat. Defecerunt cornices, consummantes postremos milites Caelestii Imperii.
  Inde superstites Sinenses rebelles ad genua prociderunt. Et coeperunt osculari vestigia nudae, graciles pueri, pedes.
  Et cecinit Oleg in gaudio;
  Nubes ex sanguinibus advolaverunt;
  Infernus e Terra haud procul erupit!
  Serpens crepitans reptans in panzvale ,
  Nubes sanguine illuminatae!
  
  undae coruscant, sonant sicut procellae infernalis;
  Et fortissimis viris congredietur ausis!
  Pulchra pulchra mulieres protegemus nos
  Digni erimus res gestas patrum nostrorum!
  
  Quam graviter gemens terra!
  Hostis centum plagas vestigia reliquit.
  Sed fascismum in ima parte iacemus;
  Pestis inlisa non erit longa.
  
  Et jam post nubila mors albescit ;
  Nostrae autem cogitationes in coelum discerptae sunt!
  Conteramus notos sceleratos in pulverem;
  Et divelle, scito Wehrmacht in medium!
  
  Nescimus otium et senectus putrescat;
  Sanctae Matris nostrae filii sumus!
  Omnia clara cum Nazis pugnaverunt;
  Has radices magnas emitte!
  
  Quaeque mala vis explosa bombis?
  Quid nobis est hoc tonitru?
  Pugnatores Rus' multi capaces sunt;
  Et erit summum fundum pro Fuhrer!
  
  Infernus exarsit infernus;
  Repi per rocades cum rostro praedatorio "tigris"!
  Et subito omnis defatigatio avolavit,
  Tempus est ludi ioci!
  
  Grenade ad manum et iactum;
  Ecce "tigris" in naribus suis firmiter recipitur!
  Et Hitler in aeno in Tartaro boiler locus ;
  Itaque ne orbem Russicum patefacias!
  
  Berolinum agitatur a vehementibus globis;
  Ecce vexillum rubrum super Reichstag volitans!
  Sol in patriam accensus est;
  Post omnes, Tertius Reich in cinerem et cinerem mittitur!
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
Э.Бланк "Пленница чужого мира" О.Копылова "Невеста звездного принца" А.Позин "Меч Тамерлана.Крестьянский сын,дворянская дочь"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"