Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Putinam Veiksmes Ar Nikolu Ii-10

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Ģenerāļa zēna piedzīvojumi Krievijā turpinās. Un Nikolajs II, kurš saņēma Krievijas prezidenta Vladimira Putina bagātību, svinēja savu septiņdesmito dzimšanas dienu. Savukārt Trešais Reihs anektēja Austriju, un kļuva skaidrs, ka strauji tuvojas jauns, pasaules karš.

  PUTINAM VEIKSMES AR NIKOLU II-10.
  ANOTĀCIJA
  Ģenerāļa zēna piedzīvojumi Krievijā turpinās. Un Nikolajs II, kurš saņēma Krievijas prezidenta Vladimira Putina bagātību, svinēja savu septiņdesmito dzimšanas dienu. Savukārt Trešais Reihs anektēja Austriju, un kļuva skaidrs, ka strauji tuvojas jauns, pasaules karš.
  . NODAĻA #1
  Jaunais gads jau pagājis un pienācis 1938. Šogad Nikolajam II vajadzētu būt septiņdesmit gadus vecam. Šķiet, ka nav tik daudz. Bet ne viens vien Krievijas cars vai cariene nenodzīvoja līdz tādam vecumam. Un no prinčiem līdzīgu vecumu spēja pārvarēt tikai Kijevas Jaroslavs Gudrais un leģendārais Monomahs. Nikolaja II valdīšana bija vienkārši fenomenāli veiksmīga. Cik daudz iekarojumu. Krievijai ir pieejams Indijas okeāns, un tās kontrolē ir Ķīna, Japāna un pat visa Amerika - ieskaitot gan ziemeļus, gan dienvidus. Cariskā Krievija jau tagad ir lielākā impērija cilvēces vēsturē. Un viņai nav līdzvērtīgu.
  Taču Eiropā Ādolfa Hitlera vadītais Trešais Reihs strauji kļūst spēcīgāks. Citas valstis - īpaši Lielbritānija, Francija, Itālija vēlas atņemt daudzas Krievijas teritorijas.
  Lielbritānijai joprojām pieder daudzas kolonijas. Francijai, Beļģijai un Holandei ir arī kolonijas.
  Cariskā Krievija vēlas iekarot arī Indoķīnu, Indiju, Āfriku un Austrāliju. Un, protams, Eiropa.
  Imperatora Nikolaja II režīms sapņo par pasaules impēriju un vienu planētu - vienu varu!
  Tātad jau sāk veidoties koalīcija. No vienas puses plašā Krievija un no otras visas pārējās pasaules valstis. Un tam neizbēgami ir jānoved pie Otrā pasaules kara. Un pastāv iespēja, ka šis būs pēdējais karš cilvēces vēsturē starp cilvēkiem.
  Nacistiskajai Vācijai vajadzētu kļūt par vadošo triecienu pret Krieviju, taču tā vēl nav pabeigusi Vērmahta sagatavošanu. Un četru gadu plāns gatavošanās karam vēl nav izpildīts.
  Un vēl viens starpuzdevums: Austrijas aneksija. Pievienot iedzīvotājus un rūpnieciskos resursus karam. Hitlers vēlas iekarot Krieviju.
  Tomēr cars Nikolajs II nolēma pagaidām neiejaukties Austrijas pievienošanā Vācijai. Ja Otrais pasaules karš ir neizbēgams, tad lai vispirms uzbrūk Trešais Reihs. Un lai notiek liels karš ar visu koalīciju. Cariskajā Krievijā joprojām ir augsts dzimstības līmenis, ir arī daudzsievība. Bet mirstības līmenis turpina samazināties.
  Zemes piešķīrumi sarūk, un nākotnē var draudēt pārapdzīvotība. Turklāt no poligāmijas - daudzi vīrieši nevar atrast sev sievieti. Galu galā vīrieši un sievietes piedzimst aptuveni vienādi. Un, ja daudziem, īpaši augstmaņiem, ir četras sievas, tad nabags nedabūs pat vienu.
  Šādos apstākļos ir pārāk daudz lieku, nepiesaistītu vīriešu. Gan Nikolajs II, gan Krievijas valdība nemaz nav pret to, ka kaujas laukā gāja bojā divi vai trīs miljoni vīriešu. Pirmais pasaules karš bija pārāk viegls un uzvarošs. Un Nikolajam II nav nekas pretī cīnīties vēl mazliet pret visām pārējās pasaules valstīm. Lai samazinātu vīriešu skaitu. Un pārņem visu pasauli.
  Krievijā ar visām tās kolonijām, īpaši Ķīnu, jau tagad ir lielāks iedzīvotāju skaits nekā visās pārējās pasaules valstīs kopā. Un pateicoties iekarotajām ASV, viņu ekonomika ir spēcīgāka nekā pārējās pasaules ekonomika.
  Tas nozīmē, ka Krievijai praktiski nav riska zaudēt lielu nodiluma karu.
  Un vēlme vadīt pēdējo bruņoto konfliktu cilvēces vēsturē.
  Tikai galvenais, ka Hitlers uzbruka pirmais. Tāpēc Nikolajs II pavēlēja - netraucēt vāciešiem veikt Austrijas anšlusu. Un tajā pašā laikā turpināt stiprināt armiju. Gatavošanās pēdējam Otrajam pasaules karam cilvēces vēsturē.
  Pa to laiku ir 1938. gada janvāris. Oļegs Ribačenko, ārēji līdzīgs apmēram divpadsmit gadus vecam zēnam, bet ļoti muskuļots un reljefs, pabeidz pazemes tuneļa būvniecību starp Čukotku un Aļasku. Neskatoties uz polāro ziemu, nemirstīgais, mūžīgais zēns strādā puskails, basām kājām un šortos viens pats.
  Viņš ir ļoti izskatīgs, lai gan izskatās pēc varonīga bērna. Viņš ir zēns, kurš palīdz Nikolajam II dažādos karos un realizēt fenomenālu veiksmi militārajās lietās un šajā gadījumā arī ekonomikā.
  Oļegs Rybačenko jau ir paveicis daudzus varoņdarbus. Un viņam ir gan grāfa, gan mierīgākā prinča, gan hercoga un maršala tituli.
  Bet tagad viņš kopā ar pārējiem bērniem strādā ar lāpstu. Un šie krievu un amerikāņu bērni, īpaši zēni, arī cenšas strādāt basām kājām un šortos.
  Un tiek būvēta liela pazemes šoseja.
  Oļegs Ribačenko strādā, un viņa lāpsta ir kā dzenskrūve. Tunelis ir gandrīz pabeigts. Un tad jūs varat darīt kaut ko interesantāku. Piemēram, Ķīnā atkal parādījās pretkrieviskie partizāni. Jā, un Afganistānā kāds šeihs savāc karaspēku un aicina uz džihādu. Cīnīties noteikti ir interesantāk nekā strādāt. Bet jums ir nepieciešams ātri rakt tuneli. Un tad, kad sāksies karš, pa tiešo dzelzceļu varēs piegādāt Amerikā ražotos ieročus un citu aprīkojumu.
  Galu galā ir skaidrs, ka, kamēr nav izveidots kodolierocis masveida ražošanā, ir jāpabeidz pasaules iekarošana.
  Nikolajs II joprojām ir dzīvs. Bet ir problēmas. Viņa vecākais dēls Aleksejs nomira 1937. gada oktobrī. Un mazdēlam ir tikai seši gadi kopš 1931. gada 25. novembra. Un, ja cars-tēvs ir saliekts, tad viņam būs jāieceļ reģents pat ar nepilngadīgu mazdēlu. Un tas rada noteiktas problēmas. Un tas var izraisīt nopietnu cīņu par varu.
  No otras puses, Nikolaja II dzīves ilgums ir saistīts ar tā dzīves ilgumu, kura veiksmi viņš saņēma.
  Un Nikolajs II dzīvos tik ilgi, cik Vladimirs Putins. Tātad, kamēr pie varas ir monarhs, nevis dziļš vecis, tad karš jāsāk. Provizoriski Oļegs Ribačenko gaidīja, ka Hitlers, uzkrājis spēkus, uzbruks 1939. gada 1. septembrī. Pirms tam Nikolajam II var būt laiks dzīvot. Un tad būs karš ar veselu Eiropas valstu koalīciju un to kolonijām. Pēdējais karš cilvēces vēsturē.
  Ņemot vērā, ka kolonijas īsti nevēlas būt zem papēža Eiropas iebrucējiem, un Krievija deva savām iekarotajām tautām līdzvērtīgas tiesības ar krieviem, tad spēku samērs Trešajam Reiham un citām valstīm ir vienkārši katastrofāls un ne par labu. Tātad Otrais pasaules karš gandrīz noteikti beigsies ar to, ka cariskā Krievija pabeigs visas pasaules iekarošanu. Un nāks pasaule, vienota impērija.
  Pēc tam Oļegs Ribačenko pabeigs savu misiju uz planētas Zeme un, pirmkārt, varēs izaugt līdz sešpadsmit gadu vecumam, otrkārt, sākt ceļot pa Visumu.
  Un tā viņš uzkavējās divdesmitajā gadsimtā. Kur, piemēram, bez datorspēlēm un interneta ir ļoti garlaicīgi.
  Un tā likās, ka tas nebūs ilgi, tad beidzot cariskās Krievijas hegemonija.
  Bet ir daži, bet... Konkrēti, kad Hitlers uzbruks? Un, ja viņš neuzdrošinās to darīt, datumā, kas bija reālajā vēsturē. It īpaši, ja citas valstis viņu neatbalsta?
  Jāpiebilst, ka, lai gan Vladimirs Putins izturēja septiņdesmit gadu pagrieziena punktu, viņš nepārprotami degradējās, izvēršot brāļu karu pret Ukrainu. Un, ja viņš vilks savu dzīvi, lietas var nonākt līdz kodolkaram. Tātad arī Nikolajam II ir bīstami dzīvot pārāk ilgi. Tomēr, lai gan mantinieks joprojām ir zēns, spēcīgs reģents var paveikt daudz. Un šeit nav jādomā, ka viss tiks zaudēts.
  Ir nepieciešams tikai pārliecināt Nikolaju II. Tomēr šeit ir dažas problēmas. Nepieciešams, lai būtu rakstisks testaments ar reģenta iecelšanu. Tad varbūt būs jēga. Un tā tiešām var, ja imperators pēkšņi saliecas vai kļūst par slepkavības mēģinājuma upuri, sāksies nopietna cīņa par varu.
  Un tieši to Hitlers un viņa sabiedrotie var izmantot.
  Arī pats Oļegs gribēja lielu karu. Lai visa pasaule būtu viena impērija. Šajā gadījumā cilvēce kļūs par vienu un sāks iekarot kosmosu. Un nākotnē būs kosmosa, cilvēku impērija. Vai varbūt zvaigžņu kari ar citām varām.
  Un Nikolajs II no zaudētāju karaļa kļūs par visu laiku un tautu lielāko cilvēces valdnieku.
  Zēns strādā un dzied, lai uzmundrinātu:
  Ko Tas Kungs domāja?
  Viņš, dzīvojot šausmīgā attālumā ...
  Kad tika dots rīkojums strādāt,
  Lai mēs nepaliktu sapnī.
  
  Lai arī lielisks karaliskais tērps,
  Bet skopāka cilvēka nav....
  Nabadzība šauj ar punktu -
  Mūsu ciešanu pasaule ir episka!
  
  Un tā nav Ādama vaina
  Vienkāršs padomju, krievu puisis ...
  Staigāja kails, neslēpdams kaunu,
  Kā proletārietis carisma laikā!
  
  Dievs viņam deva ēdienu - robežu,
  Ganības, nepazīstot dakšas...
  Un, ja vēlēsies, tiksi piekauts!
  Un dzert ar plaukstu bez pudelēm.
  
  Ādams piemeklēja tādu likteni,
  Kaut kādā rāpojošā, garlaicīgā paradīzē!
  Bet čūska lidoja spārnos,
  Viņš saprata: cilvēks cieš ...
  
  Ir veids, kā izkļūt no brikšņiem,
  Veidojiet pilsētu, dodiet pēcnācējus!
  Lai nepaklīstu pa birzs terminu,
  Dažreiz jums ir vajadzīga viltība!
  
  Es nozagu burvju atslēgu no paradīzes,
  Uz Ēdeni ierasts doties prom...
  Tur jūs atradīsit meitenes sapņus
  Vismaz var aiziet bojā pazemē!
  
  Jā, protams, pastāv risks, zēn,
  Šī planēta nav dāvana...
  Bet tu zināsi sirdsapziņu, godu,
  Un jūs atradīsit, zināsiet savu pāri!
  Ādams saņēma šo atslēgu -
  Atvēra vārtus un atstāja paradīzi.
  Grēcinieks iztērēja daudz spēka,
  Kāpjot uz lielu kalnu akmeņiem ...
  
  Šeit viņš atkal redz vārtus -
  Un atkal parādījās spārnotā čūska ...
  Viņš teica: Es esmu labs sātans -
  Skrūve šeit atvērās pati no sevis...
  
  Ādams ienāca un redz -
  Tāds gleznots brīnums...
  Kaila jaunava aiz kalna,
  Porcelāna terts ir zeltains trauks.
  
  Bet cik labi
  Ādams zēns nevarēja pretoties!
  Un noskūpstīt viņas muti
  Saldāks par medu!
  
  
  Viņa viņam atbildēja -
  Ķermeņi vētrainā ekstazī saplūda...
  Nē, nenolādē sātanu -
  Puiši parādījās grēkā!
  
  Dievs viņus izdzina no paradīzes, bet...
  Planēta kļuva par viņu mājām.
  Lai gan cilvēkiem ir viena saule,
  Bet pēcnācēju kļuva tūkstošiem !
  
  Jā, tas bija ļoti grūti
  Plūdi, sausums un ziemas.
  Bet prāts ir spēcīgs airis,
  Cilvēks ir kļuvis par spēcīgu radību!
  
  Kā eņģelis var lidot
  Kā dēmonu kalni iznīcina atvieglojumu!
  Izveidojiet ceļu, kur ir ceļš -
  Sasniedziet jebkuru punktu uz zemes.
  
  Un jums ir nepieciešama telpa -
  Mēs arī varēsim iekarot.
  Tātad mūsu grēks nav spriedums,
  Nē, nerunājiet pop muļķības!
  
  Neesi grēks - progresa nav,
  Domas rada kustību!
  Viena atbilde uz sprediķi:
  Mums nav vajadzīga kāda cita paradīze!
  Terminatora zēns dziedāja un sāka strādāt jautrāk. Palicis pavisam nedaudz. Un citi bērni strādā. Tomēr krievu tauta ir pārsteidzoša. Piemēram, visparastākie zēni, nevis nemirstīgie, Čukotkas janvāra sals spēj strādāt basām kājām un kailām krūtīm, kas ir pārsteidzoši.
  Un plikas, bērnu kājas atstāj graciozas, skaistas pēdas sniegā. Šeit meitenes strādā vienādās tunikās, turklāt bez apaviem.
  Un pārsteidzoši, ka vismaz viens nošķaudīja!
  Oļegs Ribačenko smaida un ar entuziasmu dzied, izceļot savus bērnišķīgos, bet stipros un asos zobus kā vilka mazulis:
  Mans pjedestāls ir lielisks, kas nav izgatavots ar rokām;
  Pat ja ceļš ir asinīm mīts!
  Krievijas iedzīvotāji ir vareni, dumpīgi;
  Lūk, krievu reiha vara saplosīta!
  
  Bruņinieki uzticīgi kalpoja tēvzemei,
  Wins atvēra bezgalīgu kontu!
  Viss mātes svētās Krievijas labā,
  Ka vārpsta no pazemes pūtīs!
  
  No kā var baidīties krievu karavīrs?
  Kas viņam liks samulsumā nodrebēt!?
  Mūs neapmulsina spīduma krāsas liesma,
  Ir tikai viena atbilde - tu neaiztiec manu Krieviju !
  
  Un ar ko vēl mēs uzvaroši cīnījāmies,
  Kuru sakāva militārā roka?
  Napoleons tiek piekauts bezcerīgo bezdibenī:
  Mamai ir ellē kopā ar sātanu!
  
  Sadraudzības rati ;
  Viņi ātri atguva Portartūru!
  Viņi mežonīgi cīnījās ar Osmaņu impēriju;
  Un pat Frīdrihs uzspridzināja Krievijas kauju!
  
  Neviens nevar mūs uzvarēt, jūs zināt, nevar;
  Elles bariem nav izredžu atriebties!
  Un ne viens vien spēj ņurdēt krūzi...
  Bet tad nāca neģēlis Gorbačovs!
  
  Viss, ko senči savāca pa druskai;
  Viņš bez cīņas izsniedza draisko suni!
  Šeit komunisms ir izbalējis,
  Amerikānis izvirzījās uz pjedestāla!
  
  Bet jaunā Krievijas valdība,
  Izdevās nosargāt pasauli, kārtība!
  Atdzima Tēvzemes vara;
  Lai ceļš uz kosmosu, paplašināšanos atvērtos!
  
  Drīz visums kļūs par mūsu;
  Un cilvēks ar spēka spēku ir Dievs!
  Un pārbaudījumi kļūs par audzināšanu,
  Mirušos augšāmcelt varēja ikviens!
  Tā ir arī ļoti laba un smieklīga dziesma. Un pārējie bērni dzied līdzi un ir sajūsmā.
  Lai gan līdz šim nav kara ar Trešo Reihu. Un kur krievu armijas vienkārši nebija. Un pārspēt arī Vāciju. Bet viņa pārspēja ķeizaru, bet vēl ne Hitleru.
  Lai gan, protams, abas puses vēlas cīnīties. Turklāt šoreiz Hitleram nebūs jācīnās divās frontēs. Gluži pretēji, viņa sabiedrotie ir vakardienas ienaidnieki: Lielbritānija, Itālija, Beļģija, Francija, Holande. Tiesa, vācieši joprojām nav gluži gatavi karam un arī viņu sabiedrotie.
  Un vai viņi nolemj cīnīties ar tādu briesmoni kā Krievija, kas ir sagrābusi vairāk nekā pusi pasaules?
  Bet galu galā sabiedrotajiem ir daudz spēku un resursu. Īpaši Lielbritānijā ar tās kolonijām.
  Bet Oļegs Ribačenko, izveidojis aptuvenu tērpu , nonāca pie secinājuma, ka jau pirmajos kara mēnešos cariskā Krievija viegli atgūs no britiem un frančiem Indiju un Indoķīnu, kā arī to, kas viņiem ir Tuvajos Austrumos. Pēc tam Ēģiptē būs tikai viena nopietna problēma - Suecas kanāls. Un tad turpini ripot pa Āfriku. Maz ticams, ka koloniālais karaspēks spītīgi pretosies un mirs par britiem un citiem koloniālistiem.
  Un bez Āfrikas viena pati Eiropa - Krievija, kas ir sagrābusi tik lielu teritoriju - nav sāncense.
  Tātad, ja ir karš, pat pret visu koalīciju, tas ilgs maksimums gadu, pusotru gadu. Lai gan, iespējams, tas būs asiņaināks nekā pirmais pasaules karš. Bet tā iznākums praktiski būs iepriekš noteikts. Varbūt pat būtu labāk - uzbrukt pašam pirmajam?
  Turklāt, ja tu tagad uzbruksi Vācijai, tad citas valstis neparakstīs?
  Pat ar fašistisko Itāliju Hitleram nebūt nav vieglas attiecības. Jo īpaši mums vēl jāvienojas par Austriju. Hitlers to skatās.
  Nu, Čehoslovākijas sagrābšana vai Sudetu zemes pievienošana Fricim ir nereāla. Tātad Bohēmijas karaliste ir daļa no Krievijas. Un pats Čehijas karalis Nikolajs II. Tātad jau nav sakritības ar Hitlera iepriekšējiem panākumiem.
  Tātad vēl nav fakts, ka viņš riskēs uzbrukt Polijas karalistei, kas ir daļa no Krievijas. Turklāt cariskā Krievija ir vienota un nedalāma impērija un faktiski vienota. Un no tā ir grūti kaut ko dabūt. Un Trešajā Reihā armija joprojām ir tikai sākumstadijā. Tikai 1936. gadā tika ieviests vispārējais militārais dienests. Un virsnieku ļoti trūkst.
  Tāpēc iespējams, ka Hitlera iebrukums negaidīs. Un mums pašiem nāksies uzbrukt Trešajam Reiham, kamēr fīreram nebūs atombumba.
  Bet vai cars Nikolajs Lielais ir tam gatavs? Lai gan viņam bija pietiekami daudz apņēmības sagrābt Ameriku. Un pat okeāns netraucēja. Un pat pret Hitleru krievu karaspēks paši var doties uzbrukumā.
  Oļegs strādā ar lāpstu un pēc tam ar cērti. Un tad veseri. Un viņš to dara ļoti enerģiski. Un kāds ir zēna muskulatūras reljefs. Vienkārši izliets tērauds un viļņi ūdenī.
  Tas tiešām ir mazs zēns, kas jums nepieciešams. Un tas darbojas ļoti aktīvi. Un viņš visvairāk vēlas pārcelties kaut kur uz dienvidiem. Tātad janvārī Čukotkā ir tumšs, pretīgs, biedējošs un auksts.
  Bet, piemēram, uz Ķīnu un ķert nemierniekus tur, vai uz Afganistānu. Jā, un Irānā Krievijas province būtu atradusi darbu. Zēns ir gatavs, kā saka, varoņdarbiem.
  Nav viegli būt darba zirgam. Bet šeit strādā citi bērni. Un viņi ir basām kājām un pusģērbušies. Un Oļega piemērs šos bērnus morāli sasilda, un viņi nenosalst lielā salnā. Un tas arī daudz ko izsaka.
  Un, lai saglabātu siltumu, dziesma palīdzēs vislabāk. Un terminatoru zēns atkal dziedāja;
  Liela, varena, svēta valsts,
  Zem zilajām debesīm vairs nav starojuma!
  Viņu mums ir devis Visvarenais Dievs uz visiem laikiem -
  Neierobežota gaisma, cildenā Krievija!
  
  Pasaule nekad nav redzējusi tādu spēku, nekad nevar zināt
  Lai mēs lepni mīdām kosmosa plašumus!
  Jebkura zvaigzne Visumā tev dzied,
  Lai Rus' priecājas ar mums!
  
  Galu galā šī ir mūsu dzimtene, tas ir tāds liktenis,
  Pārvaldiet visu jautājumu telpu!
  Jebkurš no mums, ticiet man, to vēlētos,
  Bez jebkādām muļķībām, sievišķīgām māņticībām!
  
  Erceņģeļi pūš savu vareno tauri,
  Viņi enerģiski slavina mūsu armiju gājienu!
  Un ienaidnieks atradīs savu partiju apses zārkā,
  Un nesaņem nodokļus un nodevas!
  
  Šī ir mūsu dzimtene, viss tajā, ticiet man, ir skaists,
  Viņa bez pūlēm apgrieza visu Visumu!
  Meitenes ar jauku svēršanas bizi,
  Medībās, lai viņai būtu stipra muca!
  
  Dzimtene ir mātes zilās acis,
  Viņas roka un sirsnīga un akmens!
  Un ienaidnieks jauneklis, kuru tu nogalini ar lodi -
  Lai sirdī liesmiņa spožāk uzliesmo!
  
  Bezrobežai Tēvzemei tu dod zvērestu,
  Viņa ir laba arī tev!
  Kaut arī kaujas niknumā plūst asinis,
  Atmaksa nāks ienaidniekam tagad!
  
  Ieroči un drosme ir tik spēcīgs sakausējums,
  Ļaunums to nevar pārvarēt!
  Lidmašīnā ar bumbām es lidoju gudri,
  Un, kad tas eksplodē, viņi lej iekšā logu krusu!
  
  Bet valdnieka pavēle - lidot mazuli uz Marsu -
  Ir pienācis laiks atbrīvot vietu!
  Un marsieša augstprātība iedurs acīs,
  Tad mēs redzam tālu aiz Plutona!
  
  Mēs nonāksim kosmosa augstumos, redzot Visuma malu,
  Tāds ir mūsu cilvēciskais liktenis!
  Un tāpēc uzdrošinieties zēnam par varoņdarbiem,
  Galu galā ziniet, ka atlīdzība ir ieguvuma jautājums!
  Zēns dziedāja, un citi puiši to pacēla. Ko lai saka, ārkārtīgi forši.
  Jāatzīmē, ka bērni labi dzied. Un viņu balsis ir tik sātīgas un starojošas.
  Oļegs atkal domāja. Tiešām ir stulbi gaidīt, kad koalīcija tev uzkritīs. Un kāpēc fīreram būtu jāatsakās no Austrijas? No vienas puses, Vācijas atbalstītāju noteikti ir daudz. Un Hitlers patiešām paaugstināja savu valsti ekonomiski. Bet pašreizējais kanclers nevēlas zaudēt varu un pievienoties Trešajam Reiham.
  Vai tad ir vērts atdot Austriju vāciešiem? Un arī Spānija! Lai gan cars Nikolajs II kā īsts Krievijas imperators neatbalstīja kreiso Spānijas valdību. Un rezultātā vācieši un itāļi ņēma šo spēku apritē.
  Oļegs, protams, saprata, ka caram nepatīk nemiernieki un kreisie. Bet tomēr ģenerālis Franko bija nemiernieks pret Spānijas likumīgo valdību, kurš nāca pie varas vēlēšanās. Pat ja tas atrodas kreisajā pusē.
  Diez vai ir prātīgi atdot Spāniju Hitleram un Musolīni. Bet Nikolajam II ir savas idejas. Jo īpaši, iespējams, viņš vēlas aliansi ar Hitleru. Lai, piemēram, uzbrūk Francijai, Lielbritānijai, Beļģijai, Holandei un bez problēmām atņem visas viņu kolonijas. Un dodiet Hitleram pārapdzīvoto un nekam nederīgo Eiropu.
  Un arī šīs idejas ir interesantas. Šajā gadījumā koloniju sagūstīšana būs elementāra!
  Un lai Hitlers aizrīsies Eiropā. Tiesa, ja tiek dots laiks, fīrers var izveidot kodolieročus.
  Lūk, kā pateikt abpusgriezīgu zobenu. Jā, un Vladimiram Putinam ir kontrindicēts dzīvot pārāk ilgi. Varbūt tas pat novedīs pie kodolkara. Ukrainā Putinam neveicas, un diktators nervozē, viņa autoritāte tautas vidū krītas. Un elitē jau sen ir kritusi. Strauji pieaug neapmierināto skaits. Tātad nākamās prezidenta vēlēšanas ir apšaubāmas.
  Tiesa, spēcīgu konkurentu nav redzams. Pat vecās spilgtās personības ir pazudušas. Žirinovskis nomira, Ksenija Sobčaka saņēma Izraēlas pilsonību un tagad viņa nevar iet uz prezidentūru. Un arī kreiso spožā zvaigzne Pāvels Grudinins nokrita, un viņu pat neielaida Valsts domē. Tātad prezidenta vēlēšanas gaidāmas ārkārtīgi garlaicīgas. Putins, fiziski un morāli novājināts, karā ar Ukrainu izlobījies un tauta par viņu balsot negrib, bet konkurentu arī nav ko redzēt. Vienīgais nopietnais pretinieks ir Navaļnijs. Bet viņš ilgu laiku atrodas cietumā.
  Perspektīvākie opozicionāri ir komunisti. Bet viņu vecais, slimais un panīktais vadītājs Zjuganovs bija vājš pat pret Jeļcinu. Un kur viņam astoņdesmit gadu vecumā kāpt Krievijas prezidenta amatā? Cita problēma, ka prezidenta vēlēšanas nenotiks godīgi. Būs elektroniskā balsošana, administratīvie resursi un balsu mešana.
  Tātad Putins, ja viņš nenomirs un ja viņš netiks nogalināts, viņi viņu vilks uz piekto termiņu. Maz ticams, ka viņš labprātīgi atteiksies no varas. Nazarbajeva piemērs neiedvesmo priekšlaicīgu pensionēšanos. Drīzāk otrādi. Tokajevs vispirms nospieda Nazarbajevu klanu un pēc tam atgrieza agrāko vārdu Astanai.
  Lai kā varētu teikt, Putina Krievijā nekas labs nespīd. Ja vecākā Baidena vietā ASV pie varas nāks jauns republikānis, tad Krievija un Putins personīgi tiks saspiesti vēl vairāk. Turklāt Nikolajam II vajadzētu ātri uzsākt iebrukumu pret Hitleru.
  Te joprojām ir kāda intriga. Ja Putins tomēr zaudēs prezidenta vēlēšanās Krievijā. Nu, pieņemsim, ka parādās viņa krievs Zelenskis vai Ramzans Kadirovs uzdrošinās izaicināt savu patronu, kā tad ar Nikolaju II?
  Vai viņiem ir tāds pats mūža ilgums kā Putinam? Bet ko darīt, ja Putins zaudē varu, bet joprojām ir dzīvs?
  Kā tad Nikolajs II arī zaudēs varu vai ne?
  Varbūt aiziet brīvprātīgi? Bet mazdēls-mantinieks joprojām ir par mazu. Tā kā Tamerlans nomira sešdesmit astoņu gadu vecumā un viņa mazmazdēls, tiešais mantinieks, vēl bija zēns, un impērija ļoti ātri sabruka.
  Jā, dažreiz ģēnijiem ir jādzīvo mūžīgi. Bet daudz biežāk cits valdnieks mirs agri. Piemēram, kad Vladimirs Putins regulēja savas ambīcijas, viņam paveicās. Bet, kad viņš sāka prasīt pārāk daudz... Kaut gan Putinam vēl ir paveicies. Un OPEC ir samazinājusi naftas ieguvi, un ekonomika vēl nav sabrukusi, un opozīcija Krievijā ir vāja. Tas pats Zjuganovs ir kabatas sešnieks, bet viņš nemirst, un paši komunisti nevar viņu nekādā veidā noņemt. Un no Suraikina jauna zvaigzne neizdevās, gluži pretēji, viņa partija sadalījās un pat zaudēja to, kas tai bija. Un Yabloko jaunais līderis Rybakovs nekļuva par zvaigzni. Un Slutskis ir vēl lojālāks par Žirinovski. Un līdz šim Ķīna neizdara spiedienu uz Krieviju, lai gan tā varētu izsist daudz piekāpšanās.
  Un talibi vēl nekāpj Tadžikistānā, lai gan ir pienācis laiks, kamēr Krievijas rokas saista karš ar Ukrainu. Un Baidena galvenais ienaidnieks ir vecs un novājējis vectēvs, un republikāņi un demokrāti ķildojas.
  Putinam vissvarīgākā veiksme ir tāda, ka nav neviena cilvēka, par kuru tauta varētu teikt: ja ne Putins, tad šis! Ja vien nav parādījusies Ramzana Kadirova spožā zvaigzne, kas var mobilizēt visus musulmaņus savā elektorātā. Bet arī Kadirovs diktatoram ir ļoti lojāls. Tātad, kamēr Putinam veicas.
  Un, ja viņš uzreiz neiekaroja Ukrainu zibenskara tempā, tad tāpēc, ka viņš pats ir muļķis un amatieris un viduvējība militārajās lietās, neklausot profesionāļu padomus. Kā un kāpēc Putins, kam tik fenomenāla veiksme neatjaunoja PSRS. Pirmkārt, viņš negribēja, otrkārt, tāpēc, ka viņš bija stulbs un viduvējs. Laimējies, protams, nav slikti, bet bumbiņas tomēr ir jāvāra.
  Un Nikolajs II, Lielākais, un Putina veiksme parādījās fenomenāli, un bumbiņas tiek vārītas. Šeit ir rezultāti, tik iespaidīgi un fantastiski.
  Dzīvē Putinam veiksmi labāk nedotu. Un vismaz parūpējies, lai admirālis Makarovs nenomirst tik smieklīgi un pavisam nejauši!
  . NODAĻA #2
  Oļegs Ribačenko bija nedaudz noguris no smaga darba, un, aprakts sniega kupenā, viņš iegrima dziļā miegā. Un viņš sapņoja;
  Arī Baltkrievijā viss varētu būt savādāk. Šeit Vjačeslavs Kebičs , tā laika Baltkrievijas faktiskais valdnieks, ņēma un lika bloķēt Aleksandra Lukašenko reģistrāciju. Un tas neizraisīja masu nemierus. Nu, dažiem kandidātiem ir vairāk nekā citiem. Līdz ar to Zenons Pozņaks iekļuva otrajā kārtā pret Kebiču . Un otrajā kārtā, pateicoties Krievijas atbalstam, Zenona Pozņaka odiozajai reputācijai un viņa pārmērīgajam radikālismam, Kebičs uzvarēja un kļuva par pirmo Baltkrievijas prezidentu.
  Pats Lukašenka nekad nav iekļuvis virsotnē. Baltkrievija ienāca rubļa zonā. Un tas sāka staigāt Krievijas valūtā. No vienas puses, tas ir pluss, bet, no otras puses, tāpat kā Krievijā, sākās pensiju un algu izmaksu kavēšanās, kas izraisīja zināmus konfliktus un nemierus.
  Neskatoties uz to, Kebičs spēja uzturēt labas attiecības ar Rietumiem. Un Jeļcinam bija uzticams sabiedrotais, bet ne tik radikāls. Krievijā vēstures gaita ir nedaudz mainījusies. Atšķirībā no agresīvā Lukašenko, Kebičs Jeļcinam ieteica nekarot Čečenijā. Un Jeļcins tur karaspēku nesūtīja. Tā vietā viņš paļāvās uz prokrievisko opozīciju. Tomēr konfrontācija Čečenijā ievilkās. Un viņa kļuva neglīta. Kur ir dudajevieši , kur citi spēki.
  Savādi, bet kara neesamība Kaukāzā nāca par labu Vladimiram Žirinovskim. LDPR joprojām ir galvenais un populārākais opozīcijas spēks Krievijā. Un galvenā cīņa prezidenta vēlēšanās izvērtās starp Žirinovski un Jeļcinu. Principā tas varēja notikt reālajā vēsturē, ja Vladimirs Volfovičs nebūtu atbalstījis karu Čečenijā un tādējādi zaudējis ievērojamu protesta elektorāta daļu.
  Jā, un mediji aktīvi veicināja Jeļcina un Žirinovska konfrontāciju. Bija daudz PR, daudz propagandas. Taču atšķirībā no reālās konfrontācijas: komunisti pret Jeļcinu, kur pie varas bija noteikti propagandas trumpji, ar Žirinovski izrādījās grūtāk. Lai gan viņi no viņa uztaisīja fašistu.
  Taču niknās noziedzības, haosa, korupcijas un mafijas apstākļos daudzi krievi neuzskatīja fašismu par tik lielu ļaunumu. Galu galā Lielais Tēvijas karš bija sen, un tie nebija tie paši fašisti. Tad bija sliktie vācu fašisti, un tagad droši vien būs viņu labākie krievi. Un ekonomiskā ziņā Ādolfs Hitlers Vācijā patiešām paveica brīnumu.
  Tāpēc Vladimirs Volfovičs pat kaut kādā veidā lepojās ar to, ka viņu salīdzināja ar Hitleru, un mēģināja to spēlēt.
  Komunistiem bija arī liels trūkums. Cilvēki vēl ļoti labi atcerējās - tukši plaukti, totāls iztrūkums, kartītes un taloni, īpaši no Gorbačova laikiem. Un Gorbačova laikmets ir kā komunistu valdīšana.
  Cilvēki, īpaši sievietes, kas stāvēja rindā, lai atgrieztos vecajos, komunisma laikos, negribēja. Un tā spēlēja pret Zjuganovu. Un Hitlera laikā, īpaši pirms kara, bija kapitālisms, kas nozīmē, ka nebija tukšu plauktu. Jā, un pats Žirinovskis, lai gan izteica daudz populistisku paziņojumu, atgriešanos vecajos laikos nesolīja. Un viņš apsolīja, pirmkārt, kārtību, apslāpēt noziedzību, izbeigt bezdarbu. Bet Hitlers Vācijā un noziedzība žņaudza, pielika punktu bezdarbam un sakārtoja lietas.
  Turklāt divu mēnešu laikā viņš iekaroja visu Eiropu. Tas ir, prasmīgi spēlējot un aģitējot, jūs varat pārvērst savu salīdzinājumu ar Hitleru savā labā. Tātad Jeļcinam bija daudz grūtāk nekā ar Zjuganovu. Ja pēdējais daudzos izraisīja antipātijas jau gēnu līmenī - trūkums un tukši plaukti, un pat staļiniskās represijas. Šo fašismu pat kara veterānu vidū ne visi noliedza.
  Turklāt tas it kā bija mūsu krievu fašisms. Ekonomikai neklājās labi. Un arī bez Čečenijas Jeļcinam bija zems reitings. Un valsts izmira, un tur valdīja nikns bandītisms un noziedzība. Un pat vairāk nekā reālajā vēsturē. Tātad karš Čečenijā izraisīja vairākus brīvību ierobežojumus, kas samazināja noziedzību, bet tā neesamība kriminālajā ziņā to tikai pasliktināja.
  Tātad Žirinovskim izrādījās daudz vairāk trumpju nekā Zjuganovam.
  Jāpiebilst, ka reālajā vēsturē Žirinovskis 1996. gada vēlēšanās piedzīvoja pamatīgu neveiksmi. Taču galvenais viņa neveiksmes iemesls bija iedvesmas un ticības trūkums galīgajai uzvarai. Un šeit ir visa konfrontācija starp viņu un Jeļcinu, blāvo Zjuganovu ēnā un Žirinovski labākajā formā. Un šis politiķis, būdams šokā, tiešām ir spējīgs darīt brīnumus. Turklāt Žirinovskis joprojām ir jauns un enerģijas pilns.
  Un viņš nebēg no televīzijas debatēm, atšķirībā no Zjuganova, kurš jau baidījās sevi parādīt uz ekrāna.
  Turklāt Žirinovskis pat ārēji izskatījās jaunāks, nevis plikpauris kā Zjuganovs un ne sirms kā Jeļcins. Un tas arī viņam nāca par labu.
  Lai gan Zjuganovs bija trīspadsmit gadus jaunāks par Jeļcinu, ārēji viņš neradīja jauna un svaiga līdera iespaidu. Bet Žirinovskis, būdams piecpadsmit gadus jaunāks par Jeļcinu, un ārēji ar savu trakulīgo enerģiju šķita daudz enerģiskāks un stiprāks par šo iedzītu veci.
  Un tas ietekmēja vēlēšanu gaitu.
  Neskatoties uz to, izrādījās, ka Zjuganovs būs trešais. Bet kurš viņam būtu jāatbalsta otrajā kārtā? Ar Jeļcinu konfrontācija aizgāja pārāk tālu. Un kaut arī Žirinovskis nav komunists, viņš ir kreisais, nevis antikomunists. Un viņš sola komunistiem portfeļus.
  Un Gulbis ir sasiets ar mēli un stulbs, un nav ticis atraisīts. Tātad vēlēšanas notika pēc cita scenārija. Žirinovskis pirmajā kārtā saņēma vairāk balsu nekā Jeļcins, bet otrajā viņš saņēma Zjuganova atbalstu. Un rezultātā Jeļcins otro raundu pārsita ar milzīgu pārsvaru. Turklāt otrajā kārtā par Jeļcinu tika atdots mazāk balsu nekā pirmajā. Un Vladimirs Žirinovskis kļuva par jauno Krievijas prezidentu. Un tas izrādījās Vladimira Volfoviča triumfs.
  Taču pretēji gaidītajam Krievijas kurss nav īpaši mainījies. Žirinovskis attiecības ar Rietumiem nesaasināja. Viņš turpināja veikt nelielus grozījumus iepriekšējās reformās. Un pat valdībā esošie komunisti viņu pārāk neuztrauca.
  Tomēr ir taisnība, ka kaut kas ir mainījies. Bija vairāk milicijas, kas tika pārdēvēta par policiju, un stingrāka cīņa pret noziedzību.
  Beigās 1999. gadā kaujinieki uzsāka iebrukumu Dagestānā, un Žirinovskis bija spiests uzsākt Kaukāza karu. Pat ja viņš to negribēja.
  Pat Dienvidslāvijā Žirinovskis bija tas, kurš pārliecināja Miloševiču nenovest lietas līdz bombardēšanai, bet pieņemt Rietumu nosacījumus.
  Ekonomika sākās, kaut arī nedaudz pieauga, un naftas cena sāka pieaugt.
  Karš Čečenijā bija iespēja paaugstināt savu reitingu un tikt pārvēlētam uz otro termiņu. Ne tikai Vladimirs Žirinovskis sagatavoja referendumu, atceļot divu termiņu limitu. Un tāds bija viņa autoritārās varas plāns. Un karš pret Čečeniju noritēja brutāli. Turklāt Maskavā un Volgodonskā notika teroristu uzbrukumi. Ko Žirinovskis apdomīgi un ciniski izmantoja.
  Kara apstākļos ievēlēt uz otro termiņu bija vieglāk, un tas pārgāja jau no pirmās kārtas. Un referendumā divi termiņi tika atcelti, atstājot Žirinovski bez ierobežojumiem. Tā tas notika.
  1999. gadā Baltkrievijā beidzās arī Vjačeslava Kebiča pirmie pieci gadi . Ekonomikā situācija nebija īpaši laba, taču sākās kaut kāda bikla izaugsme. Plus propaganda un administratīvie resursi. Un atkal Lukašenkam neļāva kandidēt - vienmēr ir par ko sūdzēties.
  Un Kebiču pārvēlēja, lai arī ar grūtībām. Un atkal otrajā kārtā pret viņu bija Zenons Pozņaks. Tādus procentus kā Lukašenka reālajā vēsturē Kebičs nesavāca . Bet viņš stingri turēja savu varu. Baltkrievijā 2000. gadā tika pieņemta jauna, autoritārāka konstitūcija, un prezidenta Kebiča pilnvaras tika atiestatītas uz nulli .
  Žirinovskis ieņēma Čečeniju, bet Krievijai nācās izvērst ilgstošu karu ar tur esošajiem partizāniem.
  Problēma bija tā, ka čečeni jau bija pieraduši pie de facto neatkarības. Arī Krievijas karaspēks cieta smagus zaudējumus uzbrukumā Groznijai. Tiesa, Žirinovskis kontrolēja medijus un viņam izdevās izvairīties no reitingu krituma un masu pretkara noskaņojuma. Un tas arī bija viņa valdīšanas pluss.
  Naftas un gāzes cenu kāpums, ekonomikas atveseļošanās kopumā nostiprināja diktatora varu. Viņš nepagarināja savu pilnvaru termiņu, bet regulāri uzvarēja prezidenta vēlēšanās. Kas notika vienā gadā ar amerikāņu. Bet bez divu termiņu ierobežojuma. Žirinovska ārpolitika bija piesardzīga. Viņš nebija otrs Hitlers, bet gan daudz atturīgāks un centās saglabāt spēku līdzsvaru. Taču 2014. gadā Maidans notika, un viņš nevarēja pretoties kārdinājumam atgriezt Krimu Krievijai. Tomēr atšķirībā no Putina Žirinovskis nepretendēja uz vairāk, un viņa slepenie dienesti neorganizēja sacelšanos Donbasā.
  Gluži pretēji, viss tika darīts ārkārtīgi rūpīgi. Un tas beidzās ar salīdzinoši nelielām sankcijām un vieglu auksto karu. Uz labas ekonomikas izaugsmes fona, teiksim.
  Bet tad uzliesmoja koronavīruss . Kebičs , kurš atkal sev noteica termiņus, nomira. Un Baltkrievijā notika jaunas vēlēšanas. Līdz tam laikam Lukašenko jau bija aizmirsts, un parādījās jaunas figūras. Jaunākais premjerministrs Kolbasko , kurš kļuva par prezidentu, pārņēma varu.
  Un drīz Krievija iegrima sērās pēc Žirinovska nāves no koronavīrusa . Un tas arī izrādījās trieciens valstij.
  Tikmēr talibi sāka ofensīvu pret Tadžikistānu. Viņi izlauzās cauri aizsardzībai un ielenca krievu bāzi. Un sākās jauns, Afganistānas karš.
  Un protams kaujas un skaistas meitenes, kā vienmēr gatavas cīnīties.
  Nataša izšāva no sava ložmetēja, nogriežot talibu kaujiniekus. Tad viņa ar kailiem kāju pirkstiem ar slepkavniecisku spēku iemeta citronu. Viņa saplēsa modžahedus un dziedāja:
  - Mēs esam mierīgi cilvēki, bet mūsu bruņuvilciens,
  Man izdevās paātrināties līdz sarkanajām robežām!
  Cīnīsimies par gaišāku rītdienu!
  Skūpstīsimies!
  Un karotāja smējās līdz plaušām. Viņa jāsaka, ka viņa ir tik gudra.
  Zoja, kas skricelēja no ložmetēja un nopļāva desmitiem spoku , arī dārdēja:
  - Nākotnes slava ir ar mums,
  Mēs parādīsim augstāko klasi!
  Un ar plikiem kāju pirkstiem, kā mest slepkavniecisku iznīcības dāvanu. Teiksim, viņa ir tāda - kaujinieciska un agresīva sieviete. Kurā ir tik daudz enerģijas un spēka.
  Augustīna čivināja ar lielu dvēseli, un viņas vara sarkanie mati izšķīrās, it kā liesmotu īsta komēta. Meitene to paņēma un agresīvi čivināja:
  - Slava mūsu dzimtenei,
  Pāri visam jūsu valstis...
  Mēs esam pasūtījuma cienīgi
  Mēs sagraujam talibus!
  Un arī meitene ar kailajiem pirkstiem paņēma savas graciozās, iedegušās kājas, meta slepkavniecisku nāves dāvanu. Tās ir meitenes, kuras šeit izrādījās, ļoti agresīvas, skarbas un basām kājām meitenes.
  Un Svetlana arī ir kaujā. Un viņš būvē no ložmetējiem ar lielu, nāvējošu spēku. Viņa ir augstākās klases karotāja. Šauj precīzi un akurāti.
  Un viņas mati ir kā balti, svaigi, sniegi. Un kailie kāju pirksti met iznīcināšanas dāvanas ar nāvējošu spēku.
  Svetlana smaidot dziedāja:
  - Un viņš pārvalda laivu ,
  Caur lietu un miglu...
  Nežēlīgs un mānīgs -
  Taliban kaujinieks!
  Tās ir meitenes, kuras var pārvietot kalnus. Un viņi ļoti labi prot cīnīties. Un izlika zobus, kas mirdz kā pērles.
  Šeit ir skaistules. Un tā Nataša atklāja krūškurvja koši krūšu nipeli un uzspieda to uz bazūkas pogas, iznīcinot un saplosot talibus.
  Šī patiešām bija agresīva kaujas izrāde.
  Un vētranieki cīnās debesīs. Uz tiem sēž ļoti skaistas meitenes.
  Albīna ar kailiem pirkstiem nospieda kursorsviras pogu, raidot nāvējošu nāves izlādi, un iesaucās:
  Meitenes lido kā ērgļi
  Mēs varēsim ieņemt galvaspilsētu kaujā!
  Šeit viņa ir, teiksim tik burvīga blondīne.
  Un Alvīna, vēl viena blonda meitene bikini, turpina cīnīties. Šeit viņa nospiež pogu ar zemeņu krūšu nipeli, un ārā izlido kolosālas iznīcinošas spēka raķete. Un viņa ir kā trieciens Taliban karaspēkam.
  To meitenes paņēma un likvidēja. Viņi ir ļoti vienmērīgi teiksim tā - agresīvi un kareivīgi.
  Tomēr, protams, meitenes cīnās arī uz tanka. Arī šeit daiļā dzimuma pārstāves ir topā. Un viņi, protams, ir basām kājām un bikini.
  Teiksim tik brīnišķīgi zagļi, ka neviens ar tiem netiek galā. Ja viņi sāks darboties, viņi neaizies.
  Elizabete, cīnoties uz tanka un sūtot nāvējoša spēka šāviņus, ar kailiem kāju pirkstiem dziedāja:
  Tā bija tik brīnišķīga valsts
  To sauca par padomju impēriju ...
  Iznīcinājis ļaunais sātans,
  Ir pēdējais laiks atsaukties uz viņa atbildi!
  
  Tajā valdīja Ļeņins - tikai ideāls,
  Kas padarīja Dzimteni lielu ...
  Un Staļins nodeva dēli ...
  Viņš sagrāva mežonīgās ordas impulsus!
  
  Lai mūsu dzimtene zied,
  Bērzi, papeles, ozoli, pīlādži...
  Es iznīcināšu fašisma armiju -
  Galu galā krievi kaujās ir neuzvarami!
  
  Krievija būs saule virs Zemes,
  Tās stari, zvaigznes un komētas...
  Jūs kļūsiet par labāko valsti
  Tajā tiek cildināti varoņdarbi!
  
  PSRS, kad tā lieliski ziedēja,
  Un viņš aiz rokas aizveda valsti uz komunismu ...
  Bet plikgalvis sagrāva savu ēzeli,
  Pie zemiskā fašisma žēlastības!
  
  Bet es uzskatu, ka mūsu Krieviju nevar pārvarēt,
  Viņa spīd kā saule virs Zemes ...
  Varenais krievs, baltā lāča dievs,
  Un būs vieta cēlā paradīzē!
  
  Tu mīli Krieviju no visas sirds,
  Viņa ir mūsu Dzimtene ir lieliska ...
  Lai gan Sems atver muti pret zemi,
  Un tūkstošiem seju briesmonis uzbrūk !
  
  Svetlana ir mūsu spožā zvaigzne,
  Tas sola laimi un brīvību...
  Lielais sapņa piepildījums
  Celsim komunismu, ticiet tautai!
  
  Neviens nevar sagraut valsti
  Kāds ir vārds, ticiet Krievijai ...
  Jūs noņemat sātanu no varas -
  Kristus lielais mesija nāks!
  
  Un Lada būs ar mums mūžīgi,
  Un mēs uzcelsim praktisku komunismu ...
  Paies gadsimti un minūtes,
  Mēs būsim ar godīgāko sistēmu!
  
  Mūsu lielais dzimtenes sapnis,
  Lai padarītu pasauli par vētraināko un skaistāko ...
  Mums ir kalni, upes un meži -
  Viss būs ļoti tīri, godīgi!
  
  Mūsu dzimtenes galvaspilsēta ir Maskava,
  Bet Kijeva, Minska arī būs galvaspilsētas...
  Mongoļu orda tika uzvarēta
  Visvarenais Dievs palīdzēja mums uzvarēt!
  
  Nē, jūs ticat, ka krievus nevar salauzt,
  Visi slāvi būs vienoti...
  Mednieks drīz pārvērtīsies par medījumu,
  Un mēs esam cīnītāji vienmēr ticam ietekmei!
  Meitenes tankā dziedāja korī, un viņu balsis bija tik starojošas un burtiski mirgoja kā sudraba zvani.
  Šīs meitenes ir vienkārši pārsteidzošas.
  Jeļena dziedāja ar lielu apdomību:
  - Ar mums, meitenēm, viss būs ļoti forši,
  Mēs varam viegli aizlidot uz Marsu...
  Lai kādam ir daudz valūtas,
  Un kaut kur lācis čīkst mežonīgā rūkoņā!
  Un Elena ar savu sarkano krūšu krūšu krūšu kauli to paņems un nospiedīs kursorsviras pogu, un izlidos liela, nāvējoša spēka šāviņš.
  Meitene atbildēs dziedās:
  - Mēs drosmīgi dosimies cīņā par padomju varu,
  Un mēs izdzēsīsim visus ienaidniekus, cīnoties par to!
  Un arī Jekaterina uz podziņas iestādīs zemeņu nipeli un uzliesim pretiniekiem svina lietu no ložmetējiem. Konkrēti, tos pļaujot.
  Tajā pašā laikā meitene dzied:
  Nāc vakarā, mēs tiksimies ar tevi,
  Mēs saslapināsim visu...
  Nāc vakarā, mēs tiksimies ar tevi,
  Runājiet ķīniešu valodā!
  Un tad meitene paņems un uzspiedīs savu pliko, apaļo papēdi uz pedāļa. Un darbosies kaut kas ļoti iznīcinošs un nāvējošs. Un kolosāla spēka kājnieku mīna kritīs uz Taliban.
  Pēc tam meitenes čivinās:
  - Slava, liela slava,
  Tanki steidzas uz priekšu...
  Būs liels spēks
  Kad tauta rēca !
  Un karotājs smejas.
  Un tad Efrosinja, nospiežot kursorsviras pogu, paņems rubīna krūšu nipeli. Un adatas šāviņa milzīgais, kolosālais postošais spēks darbosies. Tas ir tad, kad šāviņš sprādziena laikā izkaisa adatas dažādos virzienos. Kas ir ļoti efektīvs un destruktīvs.
  Un tad meitene izmantos savus kailos kāju pirkstus.
  Šeit viņa cīnās....
  Meitenes no Krievijas pamatīgi uzņēma talibus. Šeit ir viena daiļava, kura arī uzlika viņas krūšu koši krūšu krūšu krūšu daļai - šī ir Veronika. Un no bazuka izšāvās nāvējošs spēks.
  Un viņš izklīdināja modžahedus uz visām pusēm.
  Veronika to paņēma un dziedāja:
  - Lai ir mērķis
  dinamo uz priekšu...
  Uz pārkāpuma robežas -
  Cieta brūce!
  Un karotāja ar plikiem kāju pirkstiem palaiž citronu. Un tas eksplodē un sagrauj modžahedus.
  Alise arī šauj ar snaipera šauteni. Nogalina dušmanus un tajā pašā laikā dzied:
  Nav stiprāka militārā tērauda,
  Visumā nav spēcīgākas armijas...
  Meitenes izlēja asiņu upes,
  Un viņiem nav cita ceļa!
  Andželika ar kailiem kāju pirkstiem meta nāvējošu granātu. Viņa saplēsa duci modžahedu un čīkstēja:
  - Mēs varam darīt visu, drosmīgās meitenes,
  Un aukstumā mēs ejam basām kājām!
  Pēc tam karotāja uzspieda viņas krūšu zemeņu nipeli uz nāvējošā bazuka pogas.
  Un viņa atbrīvoja iznīcināšanas dāvanu ar slepkavniecisku spēku. Un nogalināja daudz talibu.
  Anastasija Vedmakova uzbrūk modžahediem no gaisa. Sūta nāvējošas nāves dāvanas no strādnieka. Un raķešu palaišanas iekārtas līst uz talibu pozīcijām. Daudzi musulmaņu karavīri mirst tieši no tā.
  Tajā pašā laikā meitene dzied;
  Valsts, kurā jūs esat brīvs, ikviens,
  Kurā katrs Kungs ir proletārietis.
  Tu pārvērties par rubli un niķeli,
  Ziemā sniega kupenās solārijs.
  
  Tam ir spilgts, sarkans komunisma karogs -
  Kas mums sola nemirstību!
  Mēs paužam mīlestību pret Tēvzemi pantā -
  Laime būs mūžīgi, ticiet tai!
  
  Līderi dažreiz ir dažādi...
  Ne katrs vadītājs ir kā gudrais Staļins.
  Bet ikviens no mums vienmēr ir varonis,
  Kad gan prāts, gan griba kļuva stiprāki!
  
  Varonīgā pavasara pēdējā mēnesī,
  Kara likumu karavīri ieņem Prāgu.
  Mēs esam uzticīgi Tēvzemei kā eņģeļi,
  Pavēle mums ir dota - cīnītājs nav ne soli atpakaļ!
  
  Ja nāve ir atnākusi, tad krustu sevi,
  Un Kungs, lido uz paradīzi, kur pīlādži ...
  Mūžīgi pacelsies mūsu Gars,
  Mēs iekarosim varenās virsotnes!
  
  Galu galā pēc nāves dzīve atkal ir upe,
  Tajā mēs kuģojam kā laiva - meteors!
  Svētās Dieva Mātes piesaukšana,
  Neuzdrošinies paciest sakāvi un kaunu!
  
  Impērija, jo tā ir Dieva gaisma,
  Krievija lika valdīt Visvarenajam!
  Mēs neuzzināsim laimīgo gadu beigas,
  Pakalpojumam nav ierobežojumu - pavelciet mugursomu!
  
  Slāvi kopā ir mūsu devīze -
  Esiet cilvēks, kas pakļaujas karaliskajai varai!
  Pasaules teātris ir pilns ar aktrisēm,
  Mēs plēšam mutes elles dusmām!
  Akuļina Orlova, kura kaujas uzbrukuma lidmašīnā cīnījās no otras puses, ar kailiem kāju pirkstiem sita ienaidniekam un čivināja:
  - Krievijas cars nav vajadzīgs - tas ir lieks parazīts!
  Un atklāja pērļu zobus.
  Tad viņš nospiež rubīna nipeli uz pogas, nosūtot milzīgu raķetes postošo spēku.
  Un tie, kā uzkrist talibiem ar letālu vērienu.
  Akuļina paņēma to un dziedāja:
  Sātans mūs neuzvarēs
  Mana dzimtene ir visskaistākā pasaulē,
  Slava skaistai valstij....
  Pieaugušie un bērni tajā priecāsies!
  
  Lai tajā zied ielejas lilijas,
  Un ķerubi spēlē pieklājīgu himnu...
  Fīrers nāks kaput
  Krievi kaujās ir neuzvarami!
  
  Komjaunieši skrien basām kājām,
  Viņi ar plikiem papēžiem mētājas pa sniegu...
  Hitlers tu izskaties tikai forši
  Es tevi pārvietošu tankā!
  
  Vai mēs varam uzvarēt nacistus
  Kā vienmēr, mēs esam basām kājām meitenes...
  Briesmīgākais bruņinieks ir mūsu lācis,
  Viņš visus nogalinās ar ložmetēju!
  
  Nē, mēs, meitenes, jau esam ļoti foršas,
  Mēs burtiski saplēšam visus ienaidniekus ...
  Mūsu nagi, zobi, dūres...
  Mēs uzcelsim vietu brīnišķīgā paradīzē!
  
  Es ticu, ka būs foršs komunisms,
  Valsts tajā zied, ticiet padomam ...
  Un bēdīgais nacisms pazudīs,
  Viņi būs, es ticu, varoņdarbi tiek dziedāti!
  
  Tas ziedēs, es ticu, ka mala ir vētraina,
  No uzvaras atkal esam uz uzvaru...
  Sakauj japāni Nikolaju
  Samurajs atbildēs par nelietību!
  
  Mēs neļausim sevi sasvērt,
  Sasmalciniet mūsu ienaidniekus ar vienu sitienu...
  Ļaujiet medniekam pārvērsties par medījumu
  Mēs saspiedām Vērmahtu laba iemesla dēļ!
  
  
  Ticiet, ka mēs nepadodamies no rokas,
  Krievi vienmēr ir spējuši cīnīties ...
  Mēs asinājām bajonetes no tērauda,
  Fīrers kļūs par bufona tēlu!
  
  Tāda ir mana dzimtene
  Tajā spēlē krievu akordeons ...
  Visas tautas ir draudzīga ģimene,
  Ābels triumfē, nevis Kains!
  
  Drīz tas būs PSRS godībā,
  Lai gan mūsu ienaidnieks ir nežēlīgs, nodevīgs ...
  Mēs rādīsim piemēru drošsirdībai,
  Krievu gars tiks slavināts cīņās!
  Arī Margarita Magņitnaja ar nipeli paņems pārgatavojušos zemeņu krāsu un nospiedīs pogu. Slepkavas raķete trāpīja talibiem, nogalinot tos desmitiem.
  Tad meitene dziedāja:
  - Mums ir jāciena un jābaidās,
  Meiteņu varoņdarbus nevar saskaitīt ...
  Mēs zinām, kā cīnīties ļoti forši,
  Sātans tiks iznīcināts!
  . NODAĻA #3
  Beidzot ir pienācis februāris, un Oļegs Ribačenko ar savu komandu beidzot beidzis rakt tuneli starp Čukotku un Aļasku. Palika tikai dažas detaļas. Bet ar to, kā sprieda terminatoru zēns, viņi var tikt galā bez viņa. Un mazulis skrēja uz Ķīnu, lai nomierinātu vietējo nemiernieku, kurš sacēlās pret caru Nikolaju II. Zēns skrēja tikai šortos, basām kājām, ar atvērtu muskuļotu rumpi. Aiz viņa bija divi maģiski zobeni. Viņš bija tik ātrs, ka skrēja ātrāk par jebkuru ātrvilcienu. Tāpēc viņš nolēma dabūt basās kājas. Divpadsmit gadus vecs zēns ievērojami pārspēja gepardu ātrumā un daudzkārt pārspēja izturībā.
  Skrienot, lai izklaidētos, mazulis ar pildspalvu ieskicēja īsu stāstu;
  Hitlers nepieļāva liktenīgu kļūdu, pārvēršot ceturto tanku armiju par Kaukāzu. Tā vietā viņš nekavējoties pavēlēja ieņemt Staļingradu. Vācieši savu laiku netērēja. Un viņi varēja izlauzties uz pilsētu, kuru karaspēks vēl nebija okupējis un nebija gatavs aizsardzībai. Šķiet, kāds sīkums, bet tas ietekmēja kara gaitu.
  Pēc Staļingradas ieņemšanas 1942. gada augustā Turcija ieņēma un iesaistījās karā. Viņa apsolīja to darīt tūlīt pēc Staļingradas krišanas. Un osmaņi ļoti vēlējās atriebties Krievijai par savām iepriekšējām sakāvēm. Japāna turpināja svārstīties. Tomēr Klusajā okeānā viņai neklājās labi. Midvejas kauja tika zaudēta, un situācija šķita nestabila. Un tad ir arī otrās frontes atklāšana pret PSRS.
  Taču miljonās mobilizētās Turcijas armijas, vairāk nekā trīsdesmit divīziju, trieciens pret padomju karaspēka vājo aizsegu izrādījās ļoti sāpīgs. Turki ieņēma Batumi, aplenca Erevānu un sāka dziļi virzīties uz padomju pozīcijām. Un vācieši pēc Staļingradas ieņemšanas sāka virzīties pa Volgu dienvidu virzienā uz Kaspijas jūru.
  Vācieši bija spēcīgi, un padomju karaspēkam bija grūti pieķerties kailai stepei. Turklāt, lai veiktu piegādes caur pilno Volgu.
  Turklāt briti, nevēloties provocēt Turciju, gaisā nedaudz samazināja savu aktivitāti pret vāciešiem.
  Turklāt vācu dūži viņiem nodarīja lielu kaitējumu. Piemēram, Johans Marsels nav avarējis nejauši, kad avarēja viņa lidmašīna. Un viņš turpināja mocīt britus.
  Septembra beigās vācieši austrumu frontē bija sasnieguši Kaspijas jūru. Un Kaukāzu nogrieza zeme. Staļins pieprasīja uzbrukt. Bet centrā Rževas virzienā padomju karaspēkam neveicās.
  Tika mēģināts uzbrukt no Staļingradas ziemeļiem, taču arī tas neizdevās.
  Bet Vērmahta karaspēks oktobrī sāka pārvietoties gar Kaspijas jūras piekrasti. Un turki virzās Tbilisi virzienā un tālāk uz ziemeļiem.
  Un vācu "Tīģeris" pirmo reizi piedalījās cīņās. Precīzāk, ne gluži pirmo reizi šis tanks cīnījās septembrī netālu no Ļeņingradas. Bet tur bija īpaša ekipāža. Uz tā cīnījās četras vācu meitenes, kuras bija gatavas šādu mašīnu pārbaudīt īstā kaujā.
  Šeit viņi pārvietojas gar Kaspijas jūras krastu gar līdzenumu. Un priekšā parādās padomju automašīnas. Ieskaitot vieglos T-60.
  Gerda ar kailiem kāju pirkstiem nospiež kursorsviras pogu. Ierocis izšauj, un lādiņš ar visu spēku tiek iedzīts padomju nāvējošā spēka mašīnā.
  Gerda rēc:
  Mūsu kauli nebaidās no tankiem,
  Mēs vienmēr pratām cīnīties SS!
  Vācu "Tīģeris" apstājas. Uz to dodas padomju automobiļi. Šarlote šauj, šoreiz izmantojot koši sarkanu krūšu nipeli. Izsit krievu tanku un čīkst:
  Mēs neesam vienkāršas meitenes
  Basās kājas ir lieliski!
  Tad Kristīna dod ložmetēju sprādzienu, pļaujot padomju karavīrus. Turklāt viņa nospiež sprūdu ar kailām krūtīm un rubīna dzelksni.
  Tad meitene nomurmināja:
  - Mēs esam forši! Un basām kājām!
  Pēc tam, kad viņa nošāva kailu, rozā papēdi un Magdu. Meitene to izdarīja ārkārtīgi precīzi. Tas iedūrās padomju mašīnā un čīkstēja:
  - Trešajam reiham!
  Tad viņa izbāza mēli.
  Tās tiešām ir sievietes.
  Bet vācieši cīnās vienā pusē, un makšķere virzās uz priekšu. No otras puses, padomju karaspēks.
  Šeit ir pionieri. Baskājaini zēni un meitenes šortos un īsos svārkos satiek nacistus ar šauteņu un katavu uguni.
  Viņi ar kailām, bērnišķīgajām kājām mētā sprāgstvielas, kas plosa nacistus.
  Un tajā pašā laikā pionieru varoņi dzied;
  Mēs esam Artemīdas pionieri,
  Dzimis knupīša vietā ar maciņu!
  Par godu mūsu mātei Krievijai -
  Puika cīnās!
  
  Spoža kaklasaite deg kā lāpa,
  Skaists koris dzied himnu Tēvzemei!
  Un fīrers dabūs asā kaktusu dupšā,
  Mēs zinām pretinieku barus, mēs sagraujam!
  Ballīte mums iemācīja kaujas spēku,
  Māk šaut un skriet, cīnīties ar visiem!
  Lai vecākos brāļus ņem armijā,
  Bet arī mēs gūsim lielus panākumus!
  
  Kādu dzimtenes servisu nobaudīt?
  Ierakumos, ja vajag, pie mašīnas!
  Un draudzība ir stiprāka par visu zem sarkanā karoga,
  Lai mana valsts nonāk pie komunisma!
  
  Cik grūti ir priekšā, ko ieskauj,
  Sniegs jau ir uzsnidzis, un mēs esam basām kājām, asar!
  Fritz-fiends netiks piedots,
  Un tu cīnies savos sapņos un uzdrošinies!
  
  Mēs, zēni, esam noguruši no cīņām,
  Izsalcis, sadauzījis kāju asinīs!
  Bet mēs neļausim viņiem sist mūs ar zābakiem,
  Kā rus, mana dvēsele tevi mīl!
  
  Mēs nezinām vārdu nebrīve, nu, pie velna vājuma,
  Jā, cik daudz krita puišu cīņās!
  Dažreiz pārņem nogurums,
  Kad kā simts tonnu mašīnu krava!
  
  Bet mums nav jāpakļaujas stāvumam,
  Ne jau tāpēc es zvērēju Dievam!
  Jākalpo bez Krievijas neģēlīgiem darbiem,
  Biedrs Staļins ir mūžīgais ideāls!
  
  Bet pats galvenais, drosme un drosme,
  Atjautība un domu skaistums!
  Nedomājiet, ka kultūra ir sīkums,
  Galu galā, dzejolis ir dzimis no uguns valodas!
  
  Man krūtīs ir Jēzus liesma,
  Kas ir Dievs un Glābējs un komunists!
  Viņš necieš svētumu, pazīst gļēvuļa dvēseles,
  Ceļš ir tikai augšā, necenties nokrist!
  Bērni dziedāja un dejoja, ar kailiem kāju pirkstiem mētājot sprāgstvielas.
  Un no vāciešu puses lidoja uzbrukuma lidmašīnas. Un nosūtīja slepkavas iznīcināšanas dāvanas.
  Cīņa bija sīva. Pionieri cīnījās spītīgi, bet nepadevās ienaidniekiem. Viņi šāva ar šautenēm un mazām pistolēm. Un viņi izmantoja arī katapultus. Kas viņiem izdevās ļoti labi.
  Lai gan, piemēram, daži vācu tanki ar sprāgstvielām neiekļuva pa pieri.
  Meitene un puisis atspiedās uz oļiem ar kailajiem papēžiem un uzvilka lielu slaidu. Izlaida improvizētus sprāgstvielu iepakojumus. Viņš pārlidoja un notrieca vācu automašīnu.
  Pēc tam varoņpionieri atkal dziedāja;
  Staļins ir kaujas slava,
  Mūsu jaunatnes lidojuma Staļins...
  Cīņa un uzvara ar dziesmu,
  Mūsējie seko Staļinam!
  Pionieri dzied skaisti. Dagestānā oktobrī joprojām ir diezgan silts, un bērniem ir labi cīnīties ar basām kājām. Viņu kailās bērnu kāju zoles kļuva sarūgtinātas un stingrākas nekā viņu zābaku āda.
  Un ar kailiem pirkstiem mest nāves zirņus ir ļoti gudri.
  Šie ir daži lieliski bērni.
  Meitene Lara čivināja:
  Brīnišķīgās dzimtenes plašumos,
  Rūdīts cīņā un cīņā...
  Mēs sacerējām priecīgu dziesmu
  Ak, lieliskais draugs un vadītājs!
  Zēns Serjožka agresīvi iebilda:
  - Kā ar Staļinu? Jā, Staļins ir kaza! Viņš sabojāja karu!
  Meitene Larisa dusmīgi sita ar baso kāju un atzīmēja:
  - Par tādām runām var nokļūt tribunālā!
  Pionieru zēns Miška iesaucās:
  - Un kas nav patiesība! Fašists izlauzās līdz Kaspijas jūrai! Un ko tu pēc tam strīdēsies, ka Staļins ir ģēnijs.
  Un zēns ar basu kāju meta uz vāciešiem mazu granātu.
  Pionieris Saša čīkstēja:
  Baltā armija, melnais barons,
  Karaļa tronis mums atkal tiek gatavots...
  Bet no taigas līdz Lielbritānijas jūrām,
  Sarkanā armija ir spēcīgākā no visām!
  Un atkal tie zibēja, kaili, apaļi, putekļaini, rūdīti no nemitīgās basām kājām, bērnu papēži.
  Lūk, cik smagi viņi cīnās un cīnās. Pat ja spēki ir nevienlīdzīgi. Bet viņi joprojām ir pionieri.
  Un ja meitene ar pliku papēdi met zirni, tad viņa vienalga saplēs vāciešus. Un bērni turpina dziedāt;
  Mākoņi lidoja no asinssūcējiem,
  Netālu no Zemes izcēlās elle!
  čūska rāpo pa panzvali ,
  Mākoņi izgaismojas ar asinīm!
  
  Viļņi liesmo, šļakstās kā elles vētra,
  Un viņš satiks drosmīgāko pārdrošāko armiju!
  Mēs aizsargāsim skaistas jaukas sievietes
  Mēs būsim savu tēvu varoņdarbu cienīgi!
  
  Mana zeme, cik sāpīgi tu vaidēji,
  Pretinieks atstāja simts pēdu brūces!
  Bet mēs nometīsim fašismu uzreiz no pjedestāla,
  Spilgto gadu sērga nebūs ilga!
  
  Un nāve jau balina aiz mākoņiem,
  Bet mūsu domas ir plosītas uz debesīm!
  Sasmalcināsim bēdīgi slavenos neliešus putekļos,
  Un saplēst to, zini Vērmahtu uz pusēm!
  
  Mēs nezinām mieru un vecuma puvi,
  Mēs esam savas svētās Dzimtenes bērni!
  Viss gaišais cīnījās ar nacistiem,
  Šauj mēs vareni šīs saknes!
  
  Un tas, kas eksplodēja ar ļaunas bumbas spēku,
  Kas mums tas par pērkonu?
  Krievijas cīnītāji ir spējīgi uz daudz ko,
  Un augšdaļa kļūs par fīrera apakšu!
  
  Uzliesmoja elle elle,
  Rāpoja pa rokādi ar plēsīgo uzpurni "Tīģeris"!
  Un viss nogurums vienā mirklī aizlidoja no mums,
  Ir pienācis laiks jautrām spēlēm!
  
  Granāta pie rokas un nāvējošs metiens,
  Lūk, "Tīģeris" purnā stingri saņēmis!
  Un Hitlers katlā Tartarus katlu telpā,
  Lai neatklāj krievu pasauli!
  
  Berlīne dreb no vardarbīgām zalvēm,
  Lūk, virs Reihstāga plīvo sarkans karogs!
  Un saule uzspīdēja pār Dzimteni,
  Galu galā, Trešais Reihs ir iemests putekļos un pelnos!
  Bērni cīnās spītīgi un varonīgi.
  Viņi parāda, ka viņu sirdis ir jaunas, bet ļoti drosmīgas. Un tad četri bērni atpūtināja basās kājas un stūma lielu nitroglicerīna mucu.
  Viņa ripināja, griezās.
  Un kā viņš uzņems sprādzienu, ietriecoties vācu tankā.
  Pēc tam, kad pionieri dziedāja priekā;
  Mēs esam komunisma bērnu pionieri,
  Kas gan lai celtu valsti...
  Hitlers nikni atbildēs par dusmām,
  Mēs sagrausim, ticiet sātanam!
  
  Mēs devām zvērestu Dieva priekšā
  Un Ļeņins atdeva sirdi jaunajiem ...
  Ak, netiesājiet pionierus stingri,
  Un Visvarenais piešķīra vairāk spēka!
  
  Mēs devāmies uz priekšu, basām kājām, puiši,
  Viņi gribēja cīnīties, aizsargājot dzimteni ...
  Mums un puišiem, un meitenēm ar izkapti,
  Un mūsu lojalitāte ir spēcīgas bruņas!
  
  Šeit netālu no Maskavas plosījās kaujas,
  Sadegušas tvertnes, izkusis asfalts...
  Redzēsim, viņi man deva ticību komunismam,
  Un jūs saņemat fašistus ar plato zobenu!
  
  Neticiet cilvēkiem, Hitlers nav visvarens,
  Lai gan fīrera ideja dzīvo...
  Un mēs smagi sitām nacistus,
  Dosimies šajā lieliskajā ceļojumā!
  
  Mēs nebaidīsimies no Krievijas ienaidniekiem,
  Mēs mīlam savu dzimto PSRS...
  Tu neesi bruņinieks ar bufona dvēseli,
  Rādīsim Dieva valstības piemēru!
  
  Hitlers nezina, viņš tiks smagi piekauts,
  Lai gan viņā tik ļoti plosās elles spēks...
  Un nāk parazītiskais Fricis,
  Kas piepildīs mieru ar uguni!
  
  Krievu varenība uzvarēt spēlējot,
  Lai gan tas ir daudz darba...
  Uzvara nāks, es ticu lieliskajam maijam,
  Un fīrers dabūs pilnīgu kaputu!
  
  Šeit ir mūsu ticība, komunisma spēks,
  Lai PSRS plaukst mūžīgi...
  Mēs sagrausim, jūs zināt fašisma jūgu,
  Krievija ir kļuvusi par tādu armiju!
  
  Frici piekāva pie Staļingradas,
  Viņi atpazina mūsu spēcīgo dūri...
  Un mēs izdalījām foršas dāvanas,
  Un diktatoram nospēra uz kapeiku!
  
  Mana valsts ir skaista Krievija,
  Tajā zied arktiskās ābeles ...
  Svarogs un Staļins - tas ir mesija,
  Nacisti bēg no Krievijas kaujiniekiem!
  
  Lūk, cik skaists ir Visums,
  Kad komunisms spīd pār viņu...
  Un pārbaudījumi būs audzināšanai,
  Lidojiet tikai uz augšu un ne sekundi uz leju!
  
  Mēs uzņēmām ziemu ar mežonīgu sarkanu saucienu,
  Viņi salauza Baltās gvardes mugurkaulu ...
  Komunisma Krievijas ienaidnieki tiek piekauti,
  Pusdienās palika trofejas!
  
  Mēs ļoti cieši turējām Staļinu,
  Meitenes basām kājām jebkurā salnā ...
  Ticiet man, jūs esat kļuvis par spēcīgu cilvēku,
  Un pionieris ir izaudzis līdz varonim!
  
  Nē, Krievija nekad nesaplīsīs,
  Nemirstīgais Ļeņins rāda ceļu...
  Mēs nebaidāmies no spīdīgas liesmas,
  Un krievi nevar atgriezties no komunisma!
  
  
  Mūsu mātes Krievijas vārdā,
  Apvienosimies vienā sirds vainagā...
  Urrā, meitenes skaļi kliedza
  Lielisks sapņa piepildījums!
  Jā, mūsu ticība ir vienmēr būt ar tēviem,
  Un, ja ir iespējams pārspēt senčus ...
  Mēs mūžīgi būsim drosmīgi biedri,
  Lai gan izskatās, ka ne vairāk kā divdesmit!
  
  Mēs mīlam savu dzimteni, ticiet man,
  Mēs vēlamies laimi mūžīgi ...
  Lucifers, ticiet man, mūs neiznīcinās,
  Pienāks vasara - aukstums pazudīs!
  
  Krievijā viss ziedēs ļoti krāšņi,
  It kā pasaule nonāktu nepatikšanās...
  Pienāks laikmets, es ticu, ka komunisms,
  Bagātība, prieks būs mūžīgi!
  
  Zinātne augšāmcels kaujās mirušos,
  Mūžīgi jaunība būs ar cilvēkiem...
  Un cilvēks ir kā Visvarenais,
  Pazūdi, es pazīstu ļaundari mūžībā!
  
  Īsāk sakot, laime spīd uz visiem Visumā,
  Visi pasaules cilvēki ir kā viena ģimene...
  Bērni smejas un spēlējas paradīzē
  Tu mani mīlēsi ar dziesmu!
  Tā bērni dzied skaisti un ar lielisku sajūtu. Un atklāja savus baltos zobus.
  Un tad viena meitene ar kailu, rozā papēdi uzmeta zirni. Tā tas aizlidoja garām, atsitās pret vācu tanka stobru, aiz saknēm noraujot tam tornīti. Tad jaunā skaistule čīkstēja:
  - Plikais fīrers mirst!
  Zēns Serjožka ar basu kāju palaida akmeni, kas trāpīja vācu virsniekam pa degunu un čivināja:
  - Staļins ir kaza, bet Dzimtene ir mūsu sirdī!
  Un citā vietā cīnās izmisuši komjaunieši. Viņi ir arī basām kājām un īsos svārkos.
  Un paši šauj ar ieročiem vai paštaisītām bazūkām.
  Un dažas meitenes velk loku ar kailiem pirkstiem un precīzi un precīzi šauj.
  Veronika uzspieda uz pogas koši sarkano nipeli un dziedāja. Citas komjaunatnes paņēma:
  Mēs izglābsim lielo Krieviju,
  Kauns, ka mēs nenāksim...
  Veiksim militāro misiju
  Spriedīsim par japāņiem!
  
  Mēs, meitenes, esam tikai komjaunatnes biedri,
  Ticiet man, mēs esam dzimuši, lai cīnītos ...
  Lai gan mikado staigā uzvilktā cepurē,
  Impērija ir jāsagrauj!
  
  Nedosim Japānai uzvaru
  Samurajs nevar uzvarēt Krievijas...
  Lai vectēvi lepojas ar bruņiniekiem,
  Spilgts lācis saplosīs gabalos!
  
  Mūsu spēks ir krievu spēks,
  Viņa meta nazi ar basu kāju...
  Pretinieki ir slaveni satriekti,
  Meitenēm ir skarbs raksturs!
  
  Mēs cīnījāmies ar Vērmahtu, spēlējot
  Viņi strauji pārspēja Fritz netālu no Maskavas ...
  Un viņi ienāca Berlīnē uzvarošā maijā,
  Jaunavu baso pēdu mīdīšana!
  
  Nē, neviens neapturēs slāvus,
  Lielais karalis vedīs kaujā ...
  Mēs, meitenes, pinam bizes,
  Samuraji pārvēršas par lupatām!
  
  Ienaidnieks tiks sists ļoti smagi,
  Krievu garu nevar pārvarēt ienaidnieki ...
  Padomju meitenes ir sportiskas,
  Un varens ir lāča saimnieks!
  
  
  Komjaunatnes no tautas,
  Viņiem patīk smagi cīnīties...
  Tēvzemei, Ļeņinam, brīvība,
  Sasmalciniet, ticiet jebkurai armijai!
  
  Es ticu, ka samuraji tiks piekauti
  Godātie komjaunieši tiks godināti ...
  Ziniet, ka samuraju bari ir salauzti,
  Galu galā ir daudz krāšņu varoņu!
  
  Lielais cars pārvalda Krieviju,
  Dekrētu izdošana, kalpu tiesāšana...
  Tronis necieš satraukumu un riešanu,
  Un tas nav veids, kā apvaldīt bailes!
  
  Rus', tu esi mūsu māte un dieviete,
  Jums meitenes vēlas cīnīties ...
  Skaistuļu kājas ir kailas,
  Bet viņi izlauzīs šo laupīšanu!
  
  Nē, lai nebūtu pilns ar Portartūru,
  Mēs neļausim ņemt šādu robežu ...
  Un japāņi noķer muļķi,
  Un saplēš ar granātu!
  
  Nekad nenometīsies ceļos
  Ar mums ir Visvarenais stienis Svarogs ...
  Staļins un lielais Ļeņins ir ar mums,
  Jēzus ir ar mums, visvarenais Dievs!
  
  Komjaunatnes locekļi kaujā nesadalās,
  Karavīru varoņdarbus nevar saskaitīt...
  Bruņinieki vienmēr zināja, kā cīnīties,
  Sātans tiks iznīcināts!
  
  Nav skaistākas dzimtenes-Krievijas,
  Cīnies par viņu un nebaidies...
  Darīsim to, ticiet, ka visa pasaule ir laimīgāka,
  Viss Visums ir gaismas lāpa Rus!
  
  Un kad ir pienācis laiks uzvarēt
  Un visi sapņi būs krāšņumā ...
  Ļaujiet bēdām un nepatikšanām pāriet,
  Pārpilnības, skaistuma valstībā!
  Tik skaisti dziedāja komjaunieši. Bet cīnīties ir grūti. Te gaisā divas vācu meitenes, skaistas blondas dūzes.
  Albīna šāva ar kailiem kāju pirkstiem. Viņa vienā sprādzienā notrieca trīs padomju lidmašīnas un čīkstēja:
  - Mēs parādīsim augstāko klasi!
  Arī Alvīna trāpīja ienaidniekam un izmantoja koši krūšu nipeli un šoreiz notrieca četras Krievijas lidmašīnas un ierakstīja tviterī:
  - Būs lielākā uzvara pasaulē!
  Un meitene smejas. Abās pusēs ir cienīgi pretinieki.
  Tikmēr līdz novembra vidum vācieši apvienojās ar turkiem un devās uz Baku. Tagad PSRS ir zaudējusi piekļuvi naftai, un tā ir kļuvusi ierobežota.
  Gandrīz viss Kaukāzs tika sagūstīts.
  Briti atlika operāciju Torch. Tāpēc viņi nebija pārliecināti . Gaisa kaujas turpinājās tikai gaisā. Novembrī Johans Marseļa uzstādīja vēl vienu rekordu, mēneša laikā notriecot vairāk nekā astoņdesmit lidmašīnas. Un pirmo reizi pārsniedzot notriekto automašīnu skaitu trīs simtos vienībās. Un viņš bija pirmais Trešā Reiha karavīrs, kurš atkal saņēma Dzelzs krusta Bruņinieka krustu ar sudraba ozola lapām, zobeniem un dimantiem.
  Tad vācieši pa ziemu pilnībā iekaroja Kaukāzu un visas pilsētas. Erevāna krita pēdējā, pilnībā ielenkta un bloķēta.
  Pēc tam Vilsons Čērčils piedāvāja Hitleram pamieru. Un lielākais kanibāls piekrita piebeigt PSRS.
  Johans Marsels līdz tam laikam notrieca vairāk nekā pieci simti lidmašīnu un tika pārvietots uz austrumu fronti.
  Maijā, tiklīdz ceļi izžuva, sākās vācu ofensīva Saratovas virzienā, no vienas puses, un Maskavas virzienā, no otras puses.
  Kaujās piedalījās vācu tanki: "Panther", "Tiger", "Lion" un pašpiedziņas lielgabals "Ferdinand" un modernizētais T-4. Plus daži mazāki pašpiedziņas lielgabali.
  Un ar Otrā pasaules kara vēsturi sākās jauns ciems, bet padomju meitenes un pionieri cīnīsies ar lielu varonību.
  . NODAĻA #4
  Mūžīgais puika Oļegs Ribačenko turpināja skriet pa sniegu. Patiešām, Mandžūrija jau tuvojās, un sals jau rimās, un sniega sega kļuva plānāka.
  Un terminatora puika turpina rakstīt ko interesantu, sava prieka pēc.
  Viens miljardieris jau sirmā vecumā ļoti vēlējās atgūt jaunību. Un viņš bija gatavs burtiski uz visu. Patiesībā, kad tev jau ir pāri astoņdesmit ar zirgaste, dzīve nav nekāds prieks. Un jūs esat gatavs upurēt pat visu savu bagātību jaunības dēļ. Skaidrs - tādi ir gandrīz visi vecie cilvēki. Un kurš gan to nezina. Pareizāk sakot, kurš no vecajiem to nezina, piemēram, vēlme iegūt jaunību par katru cenu.
  Taču miljardieris nav muļķis un saprot, ka apkārt ir daudz krāpnieku, kuri vēlas izmantot viņa vājumu. Un sliedēt visādus atkritumus mūžīgās jaunības zāļu aizsegā.
  Eisešteina tik viegli šķirties nevar . Un viņš nepērk saldumu iesaiņojumu.
  Tomēr viena meitene pienāca pie viņa. Viņa izkļuva cauri sienai un apsargiem. Un tas jau bija pārsteidzoši.
  Skaista, tāda blondīne. Viņa izskatās apmēram divdesmit gadus veca, bet viņas acīs ir tik daudz gudrības un viltības, tad Eisešteins bija pārsteigts.
  Viņa arī teica:
  - Vai vēlaties atkal būt jauna?
  Vladimirs pamāja.
  - Es gribu, bet bez viltus par priekšapmaksu nevar būt ne runas!
  Meitene pasmējās un atbildēja:
  - ES to varu izdarīt! Bet jūsu stāvoklis mani, burve nav pārāk ieinteresēts!
  Eisešteins uzmundrināja:
  - Tā? Un ko tu gribi?
  Meitene smaidot atbildēja:
  - Tava dvēsele! Dod savu dvēseli manai mūžīgai lietošanai, un tu atkal būsi jauns un vesels. Un jūsu jaunība būs mūžīga!
  Vladimirs jautāja:
  - Vai tu esi sātans, kāpēc tu pērc dvēseli?
  Blondā meitene pamāja ar galvu.
  - Nē! Es esmu tikai viņa meita! Bet es varu tev atdot jaunību! Bet tikai pretī tu man kalposi mūžīgi!
  Eisešteins jautāja:
  - Kā ar manu stāvokli? Tie ir divdesmit miljardi dolāru! Es piekrītu jums atdot pusi, tiklīdz man būs jauns ķermenis!
  Blondā meitene pasmaidīja.
  - Puse? Un varbūt tad viss ir labāk! Galu galā, ja tu kļūsi par manu kalpu, tad bagātība tev vairs nebūs vajadzīga. Un tu pats ar niknu nāvi ienīsti savus mantiniekus!
  Vladimirs ieteica:
  - Ja jaunība ir mūžīga, es tev atdošu visu laimi! Tad es joprojām pelnu naudu. Bet, ja es būšu tavs kalps mūžīgi, tad kāda jēga iegūt nemirstību!
  Meitene burve iespieda baso kāju un ieteica:
  - Labi! Tu man atdosi visu savu bagātību, un es arī tevi pārdošu verdzībā. Bet pretī tu saņemsi mūžīgu jaunību. Un tu vari izkļūt no verdzības, ja vēlies aizbēgt... Ja vien, protams, neizdosies! Tātad jūs piekrītat?!
  Ezeišteins apdomājās un atbildēja:
  - Lieliski! Es būšu nemirstīgs, un es atkal varēšu nopelnīt miljardus! Un verdzība?! Tātad uz visiem laikiem šie vergi kļūst par valdniekiem!
  Blondīne atcerējās:
  -Kļūsti, bet tikai pasakās! Lai gan viņi saka, ka visu laiku un tautu veiksmīgākais valdnieks Čingishans bija arī vergs.
  Vladimirs pamāja.
  - Īpaši! Esmu gatavs!
  Meitene burve pamāja ar galvu un atbildēja:
  - Labi, šeit ir papīrs. Parakstiet to ar speciālu tinti, ar asinīm, un jūs saņemsiet to, ko vēlaties, un es to saņemšu pretī!
  Ezeišteins paskatījās uz papīru. Viņš ne pārāk labi redzēja. Bet burti bija lieli.
  - No vienas puses, es saņemu mūžīgi jaunu ķermeni, kas nenoveco, un, no otras puses, es nododu visu savu bagātību un ļaujos pārdot verdzībā. Uz šī es parakstu.
  Blondā meitene pamāja.
  - Jā tieši tā! Mūžība jaunībā, apmaiņā pret to, ko tik drīz zaudēsi!
  Lūk, kāda asins tinte jums!
  Oligarhs iemērc pildspalvu un rūpīgi izrakstīja savu parakstu. Viss tika darīts ļoti rūpīgi.
  Meitene burve izņēma no jostas spoguli un čivināja:
  - Aizver acis un never tās vaļā! Kad es skaitīšu līdz pieciem, tas kustēsies.
  Vladimirs sāka skaitīt:
  - Viens divi trīs četri pieci...
  Pēdējā zilbē viņu satvēra viesulis, un viņš sajuta spēcīgu karstumu. Miljardieris virpuļoja, it kā centrifūgā lielā ātrumā.
  Tad viss sastinga. Un viņš atvēra acis.
  Ezeishtan priekšā bija liels spogulis . Tajā atspoguļojās izskatīgs izskatīgs, iededzis, blonds un pilnīgi kails pusaudzis apmēram četrpadsmit gadus vecs. Ķermenis bija bronzēts no saules apdegumiem un ar izteiktu muskulatūru.
  Vladimirs pastiepa roku, pieskārās viņa tēlam un svilpa, noapaļodams zilās acis:
  - Oho ! Tas esmu es!
  Blakus viņam parādījās blonda meitene. Viņa uzlika roku uz zēna muskuļotā pleca un iesaucās:
  - Jā, tas esi tu!
  Ezeišteins smaidot atbildēja:
  - Šķiet, ka nekas, bet pārāk jauns!
  Blondā meitene pamāja.
  - Jūs gribējāt, bijāt jauns un dabūjāt jaunību. Kas tev nepatīk?
  Vladimirs atzīmēja:
  - Nu, pusaudžus neuztver nopietni, un daudzas sievietes nevēlas iet gulēt ar zēnu ...
  Burve meitene pamāja.
  Bet jums nav jāskūst. Un turklāt, ja tu iederēsies kaut kur šajā vai citā pasaulē, tu kā jaunietis saņemsi īsāku sodu!
  Eisešteins pasmaidīja un, pamanījis, ka viņam nav pat apakšbikses, kautrīgi aizsedza savu kaunu ar rokām. Turklāt viņa vīrišķā pilnība neviļus sāka uzbriest.
  Blondā meitene iesmējās un atbildēja:
  - Kas jau ir tā vērts! Piekrītiet, tas ir labāk nekā būt vecam cilvēkam, kurš neko nevēlas!
  Vladimirs atzīmēja:
  - Es biju miljardieris, un tāpēc meitenes man pieķērās naudas dēļ. Un visvairāk rakstītās skaistules iet gulēt. Un kurš gan vēlas nodarboties ar seksu ar bezbārdainu pusaudzi, kuram dvēselē nav ne santīma!
  Burve meitene pamāja.
  - Jā, tev tagad nekā nav! Pat jostas audums! Un tevi kailu izliks izsolē, kur tevi pārdos kā lopus zem āmura! Bet jūs nekad nenovecosiet! Un tā būs jūsu galējā priekšrocība salīdzinājumā ar citiem mirstīgajiem!
  Zēns pamāja. Viņa ķermenis bija skaisti, simetriski pleci, savam vecumam diezgan plati, bērnišķīga, bet ļoti mīļa seja, reljefa prese ar flīzēm, trenēti muskuļi. Viņš bija kā junioru fitnesa čempions. Un, protams, ķermenis bija labs. Un viņā jau plosījās pusaudžu hormoni.
  Meitene pamāja ar galvu, skatoties uz viņu.
  - Nebēdājies! Tu man patīc tik jauna, ar gludu, tīru ādu!
  Un tā kā tu esi mans vergs, es tūlīt ar tevi mīlēšos! Ka viņš bija sajūsmā, viņa acis mirdzēja. Neaizmirstiet, ka esat tikai vergs, nevis līdzvērtīgs. Nometies uz ceļiem un noskūpsti manas kājas.
  Zēns un bijušais miljardieris bija neizpratnē:
  - Cik tieši uz ceļiem?
  Burve meitene, divreiz nedomājot, ņēma un satvēra zēnu ar kailajiem kāju pirkstiem aiz deguna. Un viņa viņu stipri saspieda. Vovka-bērns sāpēs gaudoja un šņukstēja:
  - Tante nav vajadzīga!
  Viņa pasmaidīja un atbildēja:
  - Pierodi pie paklausības puika, citādi neizdzīvosi!
  Bijušais miljardieris pēkšņi pieķēra sevi domājam, ka reiz jaunībā viņš sāka runāt kā tipisks pusaudzis. Lai gan kas viņš par tanti, ja viņas dvēselei jau ir pāri astoņdesmit gadiem, un viņa vismaz ārēji ir piemērota viņa mazmeitai.
  Lai gan, no otras puses, iespējams, ka šī ragana nav viena gadsimta veca. Un reālus gadus jūs pat varat saukt viņu par vecmāmiņu.
  Blondā meitene, uzminot viņa domas, sacīja:
  - Es arī audzināju ķēniņu Nebukadnecaru... Zini, cik sen tas bija!
  Vovka smaidot atzīmēja:
  - Vīriešiem tāda vecuma atšķirība ir šokējoša!
  Meitene pasmaidīja un atzīmēja:
  - Cienījama matrona var jūs nopirkt izsolē mīlas priekiem. Un vēl ļaunāk, kāds vīrietis!
  Zēns, bijušais miljardieris, saviebās:
  - Brr! Nekad neesmu gulējusi ar vīrieti un negribu mēģināt! Ej, es būšu tavs vergs, kalps un mīļākais?
  Meitene dusmīgi norūca:
  - Tad noskūpsti savas kājas!
  Pusaudzis nokrita uz sejas un ar baudu skūpstīja basām kājām, iedegušo, ļoti graciozo un pavedinošo burves kāju. Āda garšoja pulēta un ļoti patīkama, un smaržoja tik ēstgribu. Un Vovka vēl vairākas reizes noskūpstīja meitenes basās kājas.
  Viņa pasmaidīja un atbildēja:
  - Labi padarīts! Redziet - tas nemaz nav biedējoši un pat patīkami. Varu tev pasūtīt vēl kaut ko, bet pagaidām man tevis žēl.
  Un meitene pieliecās pie zēna un sāka viņu skūpstīt un glāstīt. Vovka nekad nebija redzējis skaistāku meiteni. Un viņš novilka drēbes un apvijās ap zēnu. Miljardierim pārvērtušajam pusaudzim galva sāka griezties, un viņš metās mežonīgā aizraušanās vētrā.
  Un tad viņā viss eksplodēja.
  Pamostoties, Vovka redzēja, ka ir parādījušās vēl divas skaistas meitenes ar oranžiem matiem. Viņi pacēla zēnu un veda pa gaiteni.
  Burve meitene paskaidroja:
  - Tevi pirms izsoles nomazgās un ieeļļos, lai tu būtu skaistāka. Tad viņi saģērbs pirms pārdošanas zem āmura!
  Vovka bija pārsteigts:
  - Es domāju, ka mani pārdos kailu!
  Meitene apstiprināja:
  - Jā, tu būsi pilnībā izģērbusies. Bet viņi pakāpeniski paaugstinās cenu. Vēlos Tevi pārdot par augstāko cenu. Var priecāties, līdz akmeņlauztuvēm netiksi.
  Vovka cerīgi jautāja:
  - Vai ir iespējams likt sievietei mani pirkt?
  Burve meitene atbildēja ar nopūtu:
  Jūs tiksiet pārdots augstākajam solītājam. Un vīriešiem parasti ir vairāk naudas nekā sievietēm!
  Zēns kaprīzi nomurmināja:
  - Es to nepārdzīvošu!
  Burve atzīmēja:
  - Labi, nežēlo! Viena mana paziņa, karaliene, ļoti gribēja sev mīļāko, lai ķermenis būtu kā muskuļotam pusaudzim, bet dvēsele bija kaut kāds svarīgs un vecs tips. Un viņa ir ļoti bagāta. Un gandrīz noteikti iegādāsies jūs!
  Vovka norūca:
  - Tātad tev ar viņu ir vienošanās !
  Burve atzīmēja:
  - Ar ko tu esi neapmierināts? Tu dzīvosi kā princis ar karalieni, ja ne jauns, bet ļoti izskatīgs, ēdīsi un dzersi uz zelta. Vai arī labāk ir karjerā?
  Vovka pamāja.
  - Piekrītu visam! Un paldies!
  Raganu meitene pamāja.
  - Tagad tu tiksi nomazgāts līdz spīdumam. Un mēģiniet smaidīt, kamēr jūs kaulējat. Smaidi maksā vairāk.
  Zēns un bijušais miljardieris dziedāja:
  Smaidi, smaidi
  Pat ja negribīgi...
  Smaidi, smaidi
  Lai uzkrātu naudu
  Smaidi, smaidi
  Lai nopelnītu vairāk
  Smaidi, smaidi
  Lai maksā mazāk!
  Burve pamāja ar galvu un uzrakstīja:
  - Un tu esi lielisks - tu ātri mācies!
  Zēns bikini tika aizvests uz nelielu baseinu. Tur viņi sāka berzēt zēna gludo, bronzēto ādu ar mazgāšanas lupatiņām un pārklāt ar šampūniem.
  Viņi izmazgāja izskatīga pusaudža baltos, viegli pūderētos ar zelta pulveri biezos, nedaudz cirtainos matus. Pēc tam berzē zem rokām. Bet istabenes īpaši rūpīgi berzēja puiša sastingušās, nedaudz putekļainās pēdas.
  Arī mazulis izskaloja muti ar rožūdeni, un tad viņam pat ielika klizmu. Kas ir diezgan apkaunojoši un kaitinoši. Lai gan, kad viņu mazgāja vergi, bijušajam miljardierim gandrīz nebija kauna sajūtas. Gluži pretēji, viņš jutās kā meistars. Pat tad, kad viņi mazgāja viņa sēklinieku maisiņu, kas atkal izraisīja spēcīgu erekciju. Jaunā vīrieša ķermenis bija viegli uzbudināms.
  Kopumā zēns un bijušais miljardieris līdz šim ir bijis apmierināts. Viņš pirmo reizi pēc gadiem varēja mīlēties ar skaistu meiteni. Patiesībā kāda jēga no pasakainās bagātības, ja tev tās nav?
  Un jā, pēdējos trīsdesmit gadus, lai kaut ko darītu ar sievieti, oligarham bija jādzer zāles.
  Un tāpēc, gluži pretēji, viņam ir nemitīgs uztraukums, un jūs esat spēka un enerģijas pilna. Un tagad tu jūties tik lieliski. Un skaistas meitenes tevi mazgā un berzē.
  Un tu pats esi tik izskatīgs. Vladimirs Ezeišteins pat jaunībā nebija izskatīgs. Un šeit viņš ir godīgs, ar zelta matiem, un ķermenis ir kā čempions starp jaunajiem kultūristiem.
  Tas bija labi nomazgāts. Tad kalpu meitenes atnesa vakariņas. Ēdiens bija grezns, bet sastāvēja gandrīz tikai no augļiem.
  Burve paskaidroja:
  - Tev noteikti labi smaržo! Varbūt pārdošu pa daļām, nevis visu uzreiz!
  Vovka bija pārsteigts:
  - Tas ir kā pa daļām?
  Maģiskā meitene paskaidroja:
  - Es varu tevi pārdot iekāres pilnām sievietēm uz nakti izsolē. Tātad būs vēl labāk. Ja labi sevi parādīsi, tad uz visiem laikiem tevi pārdos daudz dārgāk!
  Miljardieris zēns nosvilpa:
  - Oho! Tas ir lieliski! Piekrītu, bet tikai sievietēm, nevis vīriešiem!
  Meitene iesmējās un atzīmēja:
  - Esmu mīlējusies ar vīriešiem, un tas bija jauki. Nekas nav sliktāks kā ar sievietēm, tāpēc nedomājiet par aizspriedumiem!
  Vovka atzīmēja:
  - Bet ar īpašu pretējo dzimumu mīlēties ir dabiski. Un nav neviena dzimuma!
  Meitenes iesmējās un atzīmēja:
  Viendzimuma mīlestība ir sastopama arī dzīvniekiem. Kopumā jums nav par ko uztraukties. Tu esi vergs un zini savu vietu! Ja ne es, tad pēc pāris gadiem tu būtu nomiris agonijā, un tavs gars būtu aizgājis aizmirstībā. Un tagad jūs gaida priecīga, mūžīga dzīve!
  Bijušais miljardieris jautāja:
  - Vai viņi var mani nogalināt?
  Burve meitene smaidot atbildēja:
  - Teorētiski viņi var. Bet jūs esat daudz sīkstāks nekā parasts cilvēks. Un jūs atceraties seriālu "Highlander", šeit tu esi tāds, tikai pat nedaudz labāks!
  Vovka kļuva ziņkārīgs:
  - Un kāpēc es esmu labāks par augstieni?
  Maģiskā meitene pārliecinoši atbildēja:
  - Ja tev ir nogriezta galva, tad tu vari to pacelt un nolikt rokas vietā. Bet tomēr, ja jūs nokļūstat kodolsprādziena epicentrā un ķermenis iztvaiko, tad jums būs tikai dvēsele. Tātad...
  Vovka ieinteresējās:
  - Vai dvēsele ir nemirstīga? Vai ir debesis vai elle?
  Burve smējās un atbildēja:
  - Tev tas nav jāzina! Un tad jūs domājat, ka ķermeņa nemirstība nav tik liela dāvana! Un nebūs iespējas parūpēties par savu dzīvi!
  Zēns jautāja:
  - Vai tev vajag manu dzīvību, īpaši pēc pārdošanas zem āmura?!
  Burve atzīmēja:
  Jūs joprojām man kalposit! Un tu priecāsies, ka esi atradusi manī saimnieci un draugu!
  Vovka, bijušais oligarhs un tagad vergs, dziedāja:
  Ikviens vēlas mīlēt
  Un karavīrs un jūrnieks ...
  Ikviens vēlas iegūt
  Un līgava un draugs!
  Meitene pamāja ar galvu un skrēja zēnam gar iedegušajām, muskuļotajām krūtīm, liekot pusaudzim satraukties. Viņš juta, ka viņa sajūsma pieaug, un vīrišķā pilnība neizturami uzbriest. Un pat draud pārsprāgt.
  Meitene iesmējās.
  - Oho! Patiesībā īsts ērzelis! Jūs varat sniegt sievietei daudz prieka! Iesākumam pārdošu tikai uz vienu nakti!
  Vovka ar prieku dziedāja:
  Jums mūs jāsaprot
  Tev mums jāpalīdz...
  Kā mēs tevi gaidījām
  Dzeltenu acu nakts!
  Burve meitene, atbildot, apskāva viņu ciešāk un noskūpstīja. Tad zēns tika iesmērēts ar vīraku un eļļots. Un viņš kļuva vēl skaistāks un pievilcīgāks. Patiešām, viņa iedegušais un muskuļotais, veidotais ķermenis ir tik mirdzošs.
  Verdzenes viņam velta iekāres pilnu un izsalkušu skatienu. Un tā burve deva pavēli. Un meitenes sāka masēt un sildīt jaunekli.
  Beidzot Vovka tika nogādāta stāvoklī. Un tā eskorta pavadībā viņš tika nosūtīts uz izsoli.
  Zēns bija apsegts ar segām, kā meitene. Un viņi aizveda mani aiz īpaša ekrāna. Pirms tam tika veikta klizma, rūpīgi nomazgājot zarnas, un tās lika viņai izskalot muti ar rožūdeni. Un viņi to visu darīja ļoti rūpīgi un profesionāli.
  Skaistais zēns apsēdās un tagad varēja redzēt izsoles telpu. Šeit sēdēja gan sievietes, gan vīrieši, un vēl dažas pasakainas radības. Tas, kas zēnu samulsināja, nebija komisks aplombs.
  Šeit viņi uz platformas atnesa skaistu meiteni, kas bija pārklāta ar gultas pārklājiem. Abās pusēs viņai stāvēja divas meitenes ādas uzvalkos un augstpapēžu kurpēs.
  Meitene tika izlikta izsolē, un tagad viņai no galvas tika norauts pirmais plīvurs. Tika atklāta izsolē izsolītā verga salda, tumša seja un melni mati.
  Vēstnesis paziņoja:
  - Desmit piastri!
  Vīrietis turbānā kliedza:
  - Vienpadsmit!
  Jauns vīrietis ar lūša ausīm, iespējams, elfs čīkstēja:
  - Divpadsmit!
  Sieviete burkā šņukstēja:
  - Trīspadsmit!
  Lielais deguns jauneklis, visticamāk, trollis, šņāca:
  - Četrpadsmit!
  Un mazs koloboks, zirga galvas lielumā, uzlēca un ar lēcienu padevās:
  - Piecpadsmit!
  Bija pauze. Burve piegāja pie jaunekļa un atzīmēja:
  - Tas ir arābs! Blondīnes ir daudz dārgākas! Un tev ir tik skaisti, blondi gari mati!
  Vovka nobijusies gurkstēja :
  - Tur ir tēviņi! Viņi mani...
  Maģiskā meitene pamāja.
  - Jā viņi var! Bet tas ir tikai uz vienu nakti!
  Pa to laiku meitenes noņēma otro plīvuru no izsolē izliktās skaistules. Un viņi viņu noģērba līdz viduklim. Verdzene nodrebēja. No sajūsmas viņas gaišā āda bija klāta ar sviedru lāsēm un ieguva pērļu nokrāsu. Un sarkanie sprauslas parādījās uz augšu. Meitene mēģināja tos apsegt ar rokām, bet divi kalpi viņu satvēra un izpleta rokas uz sāniem. Un tas izrādījās spēcīgs gājiens. Verdzene raustījās. Viņas tumšā seja no dusmām un kauna kļuva tumšsarkana.
  Tirdzniecība ir nedaudz uzlabojusies.
  Vīrietis rozā turbānā nomurmināja:
  - Sešpadsmit!
  Vīrietis zaļajā cepurītē čīkstēja:
  - Septiņpadsmit!
  Koloboks nekavējoties piebilda:
  - Divdesmit!
  Trollis ierunājās.
  - Divdesmit pieci!
  Elfs nomurmināja:
  - Trīsdesmit!
  Un sieviete plīvurā kurnēja:
  - Četrdesmit!
  Cits vīrietis zilā turbānā ķērka:
  - Piecdesmit!
  Atskanēja dārdoņa, un tad iestājās pauze. Arābu brunetei, kura izsolē ir vismaz dimetānnaftalīns, ļoti liela summa. Tomēr ir daudz. Bet fakts, ka meitene ir apmulsusi, un, visticamāk, jaunava, un viņai bija kauns sākt auditoriju. Tomēr es negribēju pārāk daudz izlikt par bruneti.
  Šeit kalpu meitenes noņēma no viņas pēdējo apģērba gabalu. Jaunais vergs bija pilnīgi kails. Viņas ķermenis bija bālāks par seju, un bija redzams, ka viņai bieži nebija atļauts sauļoties un būt kailai. Skaistules basās kājas bija tik maigas un graciozas.
  Vovka juta, kā viņa vīrišķā pilnība saspringst līdz robežai un piecēlās kā miets. Un tagad izceļas vienkārši nežēlīgi. Un peldbikses varētu salūzt.
  Burve meitene pamāja.
  - Cik jūs esat sajūsmā, mans puika! Tā tam ir jābūt izsolē. Tad sieviete tevi noteikti nopirks! Un jūs saņemsiet mācības mīlestībā!
  Vovka ar nopūtu atzīmēja:
  - Man iepriekšējā dzīvē bija tik daudz meiteņu! It īpaši, kad es kļuvu bagāts! Un tagad man nav nekā, pat peldbikses pieder saimniecei un tas ir stulbi !
  Maģiskā meitene pasmaidīja.
  - Nē! Tagad jūs iziesit uz platformas un jutīsities kā lieta! Starp citu, jums ir ļoti skaistas un elegantas javas, tāpēc tās jūs izvedīs zābakos. Un šī zēnam kļūs par unikālu sajūtu kaskādi.
  Izsoles skaitļi bija šādi:
  - Sešdesmit!
  - Septiņdesmit!
  - Astoņdesmit!
  - Deviņdesmit!
  Un visbeidzot vīrietis sarkanajā turbānā teica:
  - Simts!
  Galvenais pārvaldnieks pacēla spārnu un sāka skandēt:
  - Simts piastru reižu! Divsimt piastru! Simts piastri trīs! Pārdots par simts piastriem!
  Vīrietis ielēja zelta monētas. Simts piastri nav slikta summa sārmainai arābu sievietei. Kamēr visi vēlas blondīnes.
  Visbeidzot, Vovka Ezeystein tika izlikta izsolē. Zēns bija apsegts ar segām. Un ļoti viltīgi pakāpeniski atmaskot. Viņš ir dabiski blonds un ļoti izskatīgs. Un zēni šajā pasaulē ir uzskaitīti vienā līmenī ar meitenēm.
  Vēstnesis paziņoja:
  - Iepriekšējā dzīvē viņš bija bagātākais oligarhs un ļoti pieredzējis vīrietis! Tagad ļoti izskatīgs blonds puika. Pārdots tikai uz vienu nakti, un ar to var darīt jebko - tikai nesabojājiet to! Sākumcena divdesmit piastri.
  Tribīnēs pāršalca neapmierināta dārdoņa. Vovka stāvēja plīvuru klāta. Un tā meitenes tajā izņēma pirmo, atsedzot zēna zeltainos, nedaudz viļņainos matus un pieres augšdaļu.
  Vīrietis zaļajā turbānā nomurmināja:
  - Divdesmit viens piastri!
  Sieviete burkā čīkstēja:
  - Divdesmit divi piastri!
  Cita sieviete greznā kleitā čivināja:
  - Divdesmit pieci piastri!
  Vīrietis zilajā turbānā nomurmināja:
  - Trīsdesmit!
  Trollis ar izteiksmīgu degunu dārdēja:
  - Četrdesmit!
  Un rūķis cepurē un bruņās izdeva:
  - Piecdesmit piastri!
  Bija pauze. Vovka juta kaunu un pazemojumu. Šeit tas tiek pārdots kā kaut kāds dzīvnieks izsolē. Ka viņš nav cilvēks, vai ne? Un ir labi, ja pērk sieviete, nevis daži smirdīgi vīrieši!
  Kalpu meitenes noņēma vēl vienu plīvuru. Un zēna seja bija pilnībā atsegta. Tā bija ļoti skaista, kā meitenei, un maiga, bet tajā pašā laikā ar vīrišķīgu zodu. Publika atkal ieradās.
  Koloboks kliedza:
  - Sešdesmit piastri!
  Rūķis nomurmināja:
  - Septiņdesmit!
  Sieviete plīvurā čivināja:
  - Astoņdesmit!
  Trollis rēca:
  - Deviņdesmit!
  Sieviete greznā kleitā izteica:
  - Simts!
  Atkal iestājās pauze. Simts piastru jau ir mazs zelta maiss, ar to var nopirkt piecus labus vergus karjeram. Un tad kaut kāda izskatīga jaunība, pat ja brīnišķīga skaistuma, un tikai uz nakti.
  . NODAĻA #5
  Kalpu meitenes paņēma un noņēma puisim vēl vienu segu, atsedzot viņa muskuļotos plecus un rokas. Tas kļuva redzams un stiprs, pusaudža kakls un krūšu augšdaļa iedegās. Vovka sastiepa bicepsus, un tie izspiedās trīsstūros. Bērns pasmaidīja, un viņa smaids ir tik jauks ar pērļu zobiem, vienkārši burvīgs.
  Atkal publiskajā atmodā.
  Sieviete melnā kleitā, kas atgādināja mūķeni, teica:
  - Simts desmit!
  Vīrietis zaļajā turbānā runāja:
  - Simt divdesmit!
  Vīrietis, kurš iepriekš nopirka bruneti, čīkstēja:
  - Simts trīsdesmit!
  Trollis teica:
  - Simt četrdesmit!
  Koloboks čivināja:
  - Simtu piecdesmit!
  Sieviete plīvurā teica:
  - Simt sešdesmit!
  Elfs ļoti skaists jauneklis čīkstēja:
  - Simt septiņdesmit!
  Pēkšņi veca sieviete ar izkapti rokā, kas atgādināja Baba Jagu, ķērka:
  - Divi simti!
  Atkal iestājās pauze. Vovka neviļus nodrebēja. Ļoti pretīga bija doma, ka tās pārdos vecai sievietei uz nakti. Un tas ir iestrēdzis.
  Un kalpu meitenes novilka vēl vienu plīvuru. Un tagad rumpis ir pilnībā atsegts. Bija redzamas preses šķīvji, kas ir kā šokolādes tāfelītei, un puiša varonīgā krūtis trīcēja. Mana sirds sajūsmā dauzījās tā, ka likās gatava salūzt.
  Un zēna bronzas āda no sajūsmas mirdzēja sviedros.
  Sieviete mūķenes kleitā teica:
  - Divsimt piecdesmit piastri!
  Jau cits trollis, noslēdzis darījumu, nomurmināja:
  - Trīs simti piastru!
  Piparkūku vīrs, lecot augšā, nomurmināja:
  - Trīs simti piecdesmit!
  Rūķis pārliecinoši piebilda:
  - Četri simti piastru!
  Vīrietis rubīna turbānā nošņāca:
  - Četri simti piecdesmit piastri!
  Baba Jaga, atsegusi tērauda mirdzošus zobus, šņāca:
  - Pieci simti!
  Un atkal iestājās pauze. Tas ir tik saspringts. Vovka sajuta uz gurniem kalpu meiteņu rokas. Viens pat nemanāmi saspieda sēkliniekus. Zēna vīrišķā pilnība atkal pieauga. Un tika atsegtas muskuļotas kājas, līdz ceļiem nosegtas ar zābakiem. Un peldbikses neslēpa, kā cieņa izceļas.
  Sieviešu auditorija tika ieslēgta.
  Elfs čīkstēja:
  - Seši simti piastru!
  Sieviete mūķenes kleitā noņurdēja:
  - Septiņi simti!
  Baba Iago šņāca:
  - Astoņi simti!
  Sieviete greznā kleitā izteica:
  - Deviņi simti!
  Piparkūku vīrs pēkšņi nomurmināja:
  - Tūkstoš!
  Rūķis iedūra viņam nūju mugurā un šņāca:
  - Tā ir cena, piecdesmit pieaugušie vergi! Vai esat gatavs atdot šādu naudu par vienu nakti kopā ar jaunieti! Tas ir smieklīgi!
  Koloboks čivināja, atbildot:
  - Jūs esat smieklīgi
  Un esmu apvainojies!
  Tu esi sūds
  Un es to redzēju!
  Tomēr bija pauze. Izskatīgs zēns stāvēja iepretim milzīgai zālei, pilna ar iekāres pilnām sejām tikai peldbiksēs un zābakos. Bija acīmredzams, ka visi nevarēja sagaidīt, kad ieraudzīs viņu pilnīgi kailu. Tas ieslēdz auditoriju.
  Un tā kalpu meitenes novilka zābakus jaukajam, figūrīgajam pusaudzim. Tika atklātas ļoti muskuļotās, graciozās, iedegušās zēna kājas. Teļi bija kā vēnu tīkls. Publika pārdzīvoja mežonīgu sajūsmu. Sievietes bija īpaši ieslēgtas.
  Viena no viņām, ļoti resna sieviete, iekliedzās:
  - Tūkstoši pieci simti!
  Sieviete greznā kleitā izteica:
  - Divi tūkstoši!
  Baba Yaga nomurmināja:
  - Divi pieci simti!
  Rūķis nomurmināja:
  - Trīs tūkstoši!
  Sieviete mūķenes kleitā teica:
  - Trīs pieci simti!
  Trollis ienāca tirgū:
  - Četri tūkstoši!
  Un bulciņa čīkst:
  - Pieci tūkstoši!
  Un visi sastinga. Rūķis ar ērkšķi atzīmēja:
  - Tu blefo! Vai zināt, kas notiek ar tiem, kuri nespēj samaksāt nepieciešamo summu par kaulēšanos?
  Koloboks čivināja:
  - Es to ļoti labi zinu!
  Rūķis pamāja.
  - Tevi nosmērēs ar piķi, tinīs spalvās, un ar pātagas izdzīs no pilsētas! Tas ir skaidrs?!
  Koloboks ķiķināja, dziedāja:
  - Tālajā Tau Ceti zvaigznājā,
  Mums viss kļuva nesaprotams...
  Mēs tur nosūtām signālu,
  Un viņi mūs sūta atpakaļ!
  Vovka stāvēja basām kājām un tikai peldbiksēs. Bet jaunais vergs ir jāpārdod pilnībā, līdz galam. Un tagad skaistas meitenes-kalpas viņam noplēsa peldbikses. No kauna un ārkārtīga sajūsmas zēnā pacēlās vīrišķā pilnība. Un galīgi uzpūties.
  Atkal atskanēja apdullinoša rēkoņa.
  Resnā sieviete iesaucās:
  - Seši tūkstoši!
  Sieviete mūķenes kleitā čīkstēja:
  - Septiņi!
  Sieviete greznā kleitā ierunājās:
  - Astoņi!
  Elfs sajūsmā čīkstēja:
  - Deviņi tūkstoši!
  Baba Yaga agresīvi nošņāca:
  - Desmit tūkstoši!
  Tā ir piecsimt veselu vīriešu kārtas vergu, kā arī vesela, liela kuģa cena. Var nopirkt arī pāris kambīzes. Un tikai uz vienu nakti ar skaistu jaunekli.
  Iestājās smaga pauze. Vovka dega no kauna, pilnīgi kaila un ar uzpūstu pilnību vergu tirdzniecībā. Viņam bija liels kauns un tajā pašā laikā arī situācijas pikantums, kad izsolē zem āmura tiek pārdots kails, izskatīgs zēns, šausmīgi satraukti. Cik tas viss ir neparasti, un jūs esat bagātības vērts.
  Dārgakmeņu elfs nedroši teica:
  - Vienpadsmit tūkstoši!
  Baba Jaga dusmīgi norūca:
  - Piecpadsmit tūkstoši!
  Tā ir trīs kambīzes cena. Jā, iekāres dāmas nopietni izklīda. Pārspēt šādu cenu bija postoši daudziem makiem.
  Vēstnesis pacēla āmuru un sāka teikt:
  - Piecpadsmit tūkstošus reižu! Piecpadsmit tūkstoši piastru divi! Piecpadsmit tūkstoši piastru trīs ... - Pirms viņa āmura sitiena, ļoti skaista sieviete greznā kleitā un ar zvaigznēm apvilktu vainagu galvā teica:
  - Divdesmit tūkstoši piastru!
  dārdoņa izslaucīja cauri nāvei. Baba Yaga ķērca:
  - Trīsdesmit tūkstoši!
  Jauna un skaista sieviete iesaucās:
  - Piecdesmit tūkstoši! Un atcerieties Baba Yaga, kas notiks, ja jums nebūs pietiekami daudz naudas!
  Viņa sakoda tērauda zobus un šņukstēja:
  - Nu, pie velna! Ņemiet sūdu par laimi!
  Vēstnesis, pareizāk sakot, vadītājs pacēla āmuru augstāk un sāka lēnām teikt:
  - Piecdesmit tūkstoši piastru reižu! Piecdesmit tūkstoši piastru divi! Piecdesmit tūkstoši piastru trīs...
  Un tajā brīdī, kad sajūsmā Vovka jau domāja, ka karaliene un tik skaista sieviete liks viņam nakšņot debešķīgā baudā un gultā, rīboņa balss atskanēja:
  - Simts tūkstoši piastru!
  Visi pagrieza galvas. Balss piederēja tievam, gara auguma vīrietim melnās bruņās un arī ar kroni galvā. Viņš izskatījās ļoti biedējošs un ļauns.
  Karaliene pārsteigta jautāja:
  - Kāpēc tu gribi nemirstīgu zēnu?
  Kosčejs ar dusmām atbildēja:
  - Nav tava darīšana, mirstīgais! Man vajag šo zēnu, un es viņu dabūšu!
  Karaliene nomurmināja:
  - Simts desmit tūkstoši!
  Kosčejs agresīvi norūca:
  - Miljons! Tieši tāpat miljons piastru uzreiz, veselas armijas cena! Un jums nav pietiekami daudz kases, lai pārsolītu šo cenu!
  Tribīnēs pāršalca izbrīna dūkoņa. Vesels miljons piastru, zelta kalns, tikai vienai naktij ar puisi? Varbūt Kosčejs Beznāves, kurš dzīvoja vairāk nekā vienu tūkstošgadi, triviāli traks? Bet kaulēšanās ir kaulēšanās.
  Burve pasmaidīja un atbildēja:
  - Brīdinu Kosčeju, puiku tu dabūsi tikai uz vienu nakti. Un viņam tas no rīta jāatdod dzīvam un veselam, nevis kroplam!
  Beznāves Kosčejs pamāja ar savu galvaskausam līdzīgo galvu uz tievā, kaulainā kakla:
  - Es to saprotu! Tomēr es atkārtoju savu cenu:
  - Miljons zelta piastru!
  Izpilddirektors pamāja ar galvu.
  - Pircēja vārds ir likums!
  Un, pacēlis āmuru, viņš sāka skandēt:
  - Miljons piastru reižu! Divi miljoni piastru! Trīs miljoni piastru!
  Pārdod Koščejs beznāves!
  Vovka bija apmulsusi. Un iekrita stuporā. Vai tiešām viņš tiek pārdots šim kaulainajam vecim, kaut vai tikai uz vienu nakti?
  Viņi uzmeta zēnam plīvuru, Koščeja kalpi uzlēca. Viņi aplika pusaudzim ap kaklu tērauda apkakli un aizveda viņu tālāk, basām kājām un bezpalīdzīgu.
  Kosčejs piegāja pie zēna, pavilka pārvalkus. Paskatījās uz to tuvāk. Viņš ar aukstām rokām pieskārās viņa muskuļotajām krūtīm un atzīmēja:
  - Un tu esi labs!
  Un smējās. No šiem smiekliem Vovka kaut kā kļuva rāpojoša. Košejs viņam pamāja:
  - Nebaidies! Ar jums notiks kaut kas labāks, kaut kas tāds, ko jūs pats gaidāt!
  Un nemirstīgais nosvilpa. Un zēnam trāpīja ar zaru. Kas, starp citu, nesāp caur plīvuru.
  Vovka gāja, un viņa kailās, gandrīz bērnišķīgās pusaudža kājas uzkāpa uz bruģa asajiem akmeņiem. Tas bija diezgan sāpīgi, jo zēna zole bija tikai nedaudz raupja, vēl nebija saraujusies un cieta. Tiesa, asiņu nebija. Neskatoties uz to, pusaudža baso pēdu jaunā zole bija elastīga un spēcīga, taču bija jūtamas sāpes.
  Vovka sekoja Koščejam. Un viņš prātoja, kur viņi viņu veda. Droši vien pārāk ilgi, lai nokļūtu migā. Un maz ticams, ka viņiem būs laiks tur un atpakaļ pa nakti. Un ko Kosčejs ar viņu darīs? Maz ticams, ka šis skopais tēls izkārtoja miljonu zelta piastru, tikai izklaidei kopā ar zēnu. Ja Koschei šajā gadījumā vispār uz ko ir spējīgs.
  Bet kāpēc viņam bija vajadzīga šī spēle?
  krūtīm izņēma smaragda krāsas kristālu . Viņš to berzēja ar rādītājpirkstu, pūta, murmināja burvestību. Un Vovka jutās kā cunami vilnis.
  Pēc tam zēns bailēs mirkšķināja acis. Tagad viņš nokļuva drūmā pilī. Viņa rokas bija saķēdētas aiz muguras un važās. Un tas ir tik kaitinoši. Tērauda stīpas ierakās viņas plaukstu locītavās, un viņas rokas bija izlocītas no pleciem.
  Un telpa nepārprotami atgādināja moku kameru.
  Pie sienām bija piekārti visādi spīdzināšanas un sāpju instrumenti. Un kas tur nebija, urbji, knaibles, stiepļu griezēji, nestuves , drupināšanas ierīces, visādi bumbieri un tā tālāk.
  Vovka kliedza:
  - Tu nedrīksti mani sāpināt!
  Nemirstīgais Kosčejs, kurš sēdēja tronī, rībēja :
  - Nebaidies! Viss dzīvos jums! Bet man vajag tavas sāpes!
  Zēns atzīmēja:
  - Es varētu spīdzināt kādu zēnu-vergu, kurš maksā daudz lētāk!
  Koščejs pamāja.
  - Varētu... Bet tavas sāpes ir unikālas, un tās man dos nepieredzētu spēku un kolosālu spēku pār pasauli!
  Vovka šņukstēja:
  - Bastards!
  Immortal pavēlēja:
  - Pakratiet viņu!
  Divas lielas, muskuļotas meitenes bikini, sita basās kājas, pielēca pie bungas un sāka tās griezt. Un ķēde ar čīkstēšanu pacēla zēnu.
  Vovka sajuta sāpes gan plecos, gan plaukstās, kuras satvēra tērauda važas, un viņa krūtis nedaudz atlaidās. Šis plaukts ir vecākais un efektīvākais spīdzināšanas instruments, ko ne visi var izturēt. Lai gan šoreiz Kosčejs un viņa banda jautājumus neuzdeva. Viņi vienkārši mocīja, un jūs varat redzēt sāpes - tas zēnam deva zināmu spēku. Ap statīva Vovka pamanīja duci kristālu un vēl vienu kristālu uz Koščeja galvas vainagā.
  Šeit tas tika pacelts līdz pašiem griestiem, gandrīz pieskaroties mitrajai, marmora sienai. Tad zēns uz brīdi sastinga. Un bendes meitenes, daiļā dzimuma pārstāvēm ļoti lielas un muskuļotas, atlaida bungas.
  Vovka juta, ka nokrīt. Un likās, ka viņa vēderā kaut kas nosprāga. Un viss bija tik ātri.
  Uz pāris mirkļiem sāpes izstieptajās vēnās mazinājās. Bet pie paša grīdas ķēde bija nostiepta. Un Vovku pārņēma elles sāpes. Caurdurts no kailiem, puiciskiem papēžiem līdz pakausī.
  Un zēns kliedz. Kā jauns teļš, ko nokauj. Un Koščejam tas ļoti patika. Un tagad kristāli spoži mirdzēja, sajūtot pusaudzes šausmu un ciešanu vilni.
  Tad sāpes nedaudz atkāpās, un Vovka sakoda zobus un sāka smagi elpot.
  Kosčejs pavēlēja:
  - Atkal sakratiet!
  Un atkal meitenes-sportistes grieza bungas. Vovka paskatījās uz bendes meitenēm. Cik viņi ir muskuļoti - vienkārši kultūristi . Un muskuļi, kā virves uz bronzētas ādas no saules apdegumiem. Un mati ir gaiši, biezi, nedaudz viļņaini.
  Vovkas vīrišķā pilnība atkal sāka uzbriest, mantkārīgā skatienā uz sportiski augošajām meitenēm.
  Šeit tas ir pacelts līdz griestiem. Un Vovka apbrīnoja, kā daiļā dzimuma pārstāves ripināja muskuļu bumbiņas zem brūnas ādas.
  Tad viņi atkal atlaidās. Īsa, apburoša lidojuma sajūta. Un atkal elles sāpes, kas iespiežas burtiski caur visu jauna sportista muskuļoto ķermeni.
  Vovka nespēja pretoties un atkal rēca. Cik tas viss bija baisi. Un tas pārdūra, it kā katra ķermeņa šūna būtu sista ar veseri.
  Tad kļuva vieglāk. No rievotiem muskuļiem pilēja sviedri.
  Atkal kristāli dzirkstīja daudz spožāk nekā iepriekš.
  Kosčejs gaļēdāji pasmaidīja. Viņš nepārprotami atjaunojās un vairs nešķita tik novārdzis un bezpalīdzīgs vecis.
  Sekoja secība:
  - Es mīlu trīsvienību! Vēlreiz sakratiet!
  Un atkal skaistas, sportiskas meitenes sāka celt zēnu augšā.
  Cita bendes meitene ar iekāri paskatījās uz Vovku. Kā iededzis pusaudzis spīd no sviedriem. Un cik viņš ir skaists.
  Bendes meitene iebāza roku starp kājām un sāka masēt, izbaudot sāpes, kas radīja izskatīgo jaunieti.
  Arī Vovka, skatoties uz meiteni, juta sajūsmu. Un viņa vīrišķā pilnība pacēlās kā uz mieta. Šeit viņš atkal ir pie pašiem griestiem. Iestrēdzis spriedzē.
  Vovkam pat kļuva bail, tagad kaut kas nāvējošs viņu caurdurs. Un tā zēns tika atbrīvots.
  Muskuļotais, nosvīdis, iedegušais pusaudzes ķermenis sabruka. Un pie paša stāva atkal stiepās. Un ķēdes atkal izgrieza vēnas no locītavām.
  Un atkal Vovku pārņēma dedzinošas sāpes, un viņš kliedza.
  Un kristāli sāka mirdzēt vēl spožāk un spīdēja kā zvaigznes.
  Koschei kļuva vēl jaunāks, un grumbas izlīdzinājās. Tagad viņš izskatījās ne vecāks par trīsdesmit.
  Un nemirstīgais pamāja ar galvu:
  - Tad labi! Ar stiepšanos pietiek! Un tagad viņa krājumos.
  Bendes meitenes satvēra zēnu aiz kailajām, muskuļotajām kājām. Un pārējie divi atnesa smagu, ozolkoka, ar dzelzi iesietu bluķi. Un ieknieba savu puiku uz plikām, skaistām kājām.
  Vovka ar jaunu sparu sajuta sāpes vēnās un ievaidējās. Viņš jau bija izstiepts un diezgan pārguris.
  Gar bloka malām izvirzījās āķi.
  Kosčejs pavēlēja:
  - Divas mārciņas uz abām pusēm!
  Meitenes atnesa svarus un piekāra tos vienā pusē un līdzsvara labad otrā pusē. Vovka kliedza no nepanesamām ciešanām. Cik nežēlīgi viņi to izstiepa.
  Kosčejs ar prieku vēroja, kā zēns tiek izstiepts. Un viņa vēnas burtiski pietūka, un viss muskuļotā pusaudža ķermenis bija tik saspringts no stiepšanās.
  Vovka vaidēja un kliedza, un kristāli dega.
  Un bendes meitenes trīcēja no sajūsmas, viņām tas bija tik patīkami.
  Kosčejs pavēlēja:
  - Un tagad desmit sitieni ar pātagu uz pusspēku !
  Bendes meitene no groza izņēma zaru. Viņa piegāja pie bezpalīdzīgā, kailā, muskuļotā zēna. Viņa nostājās viņam aiz muguras un izdarīja pusšūpošanos .
  Karmīnsarkana svītra izspiedās pāri bronzas ādai.
  Cita bendes meitene čivināja:
  - Vienreiz!
  Un mocītājs atkal sita.
  Meitene-bende čīkstēja:
  - Divas!
  Uz stiepšanās fona pātagas sitieni Vovkam nešķita īpaši sāpīgi. Un viņš vairāk vaidēja no dedzinošajām sāpēm stieptajās vēnās un saitēs.
  Beigusi sist, spīdzinātāja meitene paskatījās uz Koščeju.
  Viņš pavēlēja:
  - Pieci sitieni ar pilnu jaudu!
  Un meitene šoreiz no groza izvēlējās biezāku un stiprāku pātagu. Viņa šūpojās un sita no visa spēka. Un liela vilkšana. Bronzas āda uz zēna muskuļotās muguras pārplīsa un izlija asinis.
  Vovka šoreiz sajuta ļoti spēcīgas sāpes un rūca kā ievainots ziloņa mazulis.
  Un kristāli iedegās spožāk.
  Un meitene-bende turpināja sist. Un no plīstošās ādas asinis jau tecējušas straumē.
  Cits skaistums pavēlēja:
  - Pieci!
  Un bija pauze. Bendes meitenes paskatījās uz Koščeju!
  Viņš pavēlēja:
  - Un tagad cepeškrāsns, un pirms tam iezied papēžus!
  Meitenes izvilka trauku ar olīveļļu. Viņi atkorķēja un uzbēra sev uz delnas. Pēc tam ar lielu prieku viņi sāka smērēt zēna zoli. Viņa bija elastīga, ar graciozu kailā, rozā papēža izliekumu. Meitenes pašas ir vienkārši mīļas un sarūgtina.
  Vovka sajuta gan sāpju, gan baudas sajaukumu. Un no spēcīgo roku, jauko, muskuļoto meiteņu pieskāriena viņu atkal pārņēma sajūsma. Un vīriešu pilnība sāka celties. Kas daiļavām izraisīja draiskus smieklus.
  Tad, kad eļļošana bija beigusies, spīdzinātāji izvilka cepeškrāsni. Tam bija speciāli kampari ar gāzes padeves regulēšanu. Un bendes meitenes tās ieslēdza.
  Liesma iedegās un pacēlās. Un mīlīga pusaudža kailo, apaļo, rozā, eļļas spīdīgo papēdi nolaizīja sarkana mēle.
  Vovka ne uzreiz sajuta sāpes. Sākumā bija patīkami silti. Bet tad zēna kailās zoles kļuva neizturami apdegušas un izcepušās. Un tas, atklāti sakot, bija tik nepatīkami un sāpīgi.
  Turklāt sāpēja sagrieztā mugura, un saites stiepās uz bagāžnieka un nosvērās ar bloku.
  Vovka ievaidējās, un pār viņa vaigiem ritēja asaras. Tā viņi viņu spīdzināja.
  Kosčejs pavēlēja:
  - Apšļakstiet viņam muguru sālsūdeni!
  Bendes meitene izņēma krūzi. Viņa ielēja ūdeni no spaiņa un iemeta tajā sāls gabalu. Un tad viņa to paņēma un it kā uzšļakstījās uz puiša nocirstās muguras.
  Un viņš kliedz no sāpēm.
  Un atkal kristāli iedegās vēl spožāk.
  Koščejs atzīmēja:
  - Labi padarīts! Tomēr vai nav pienācis laiks viņam pievienot arī karsto stiepli.
  Meitenes-bendes vienbalsīgi pamāja ar galvu. Un tagad garākais no viņiem izvilka no kamīna nūju ar stiepli. Viņa bija burtiski sarkana no karstuma. Viņa piegāja pie Vovkas un pasmaidīja, skatoties uz zēna ciešanām.
  Pēc tam meitene šūpojās un no visa spēka iesita viņam pa muguru. Sitiens bija spēcīgs un sagrieza ādu, vienlaikus to sadedzinot.
  Zēns kliedza no neciešamām sāpēm.
  Un Kosčejs pavēlēja:
  - Siti viņu tā! Un ļoti zem kailiem papēžiem padara stiprākus!
  Un tas patiešām uzliesmoja spēcīgāk, un sāpes ieguva pat briesmīgas izpausmes.
  Vovka kliedza no nepanesamām ciešanām. Un kristāli absorbēja spēku.
  Un kaulainais Kosčejs Nemirstīgais pilnībā pārvērtās par muskuļotu, skaistu, spēcīgu jaunekli, ar gandrīz bērnišķīgu seju, bet platiem pleciem.
  Viņš viegli uzlēca un uzlēca, pēc tam kliedza:
  - Tas ir lieliski!
  Un viņš paņēma pātagu rokās. Viņš pieskrēja pie zēna un no visa spēka trieca viņu pret viņa vīrišķo pilnību. Ietekme bija ļoti jūtama. Vovka gaudoja šausmīgās sāpēs.
  Kosčejs smējās un atzīmēja:
  - Nu, kā tev iet, mazulīt?
  Vovka atbildot tikai nomurmināja. Un viņam tiešām sāpēja tik ļoti, ka pat mutes atvēršana izraisīja ciešanas.
  Kosčejs sarkastiski nošņāca:
  - Tas ir ļoti labi!
  Un viņš izņēma no kamīna karstas knaibles. Viņš ielēca Vovkā, un no karstuma sarkanais metāls saspieda zēna sēkliniekus. Viņš kliedza no mežonīgām ciešanām, un ceptas gaļas smarža bija spēcīgāka.
  Un kristālu uguns liesmoja vēl spožāk!
  Kosčejs rēca:
  - Viss ir ļoti labi! Bet nepietiek! Lai būtu vara pār pasauli, ir jāpievieno tai vēl ciešanas!
  Bendes meitene ieteica:
  - Un ja pieliek vairāk aktuālu!?
  Nemirstīgā jaunība iesmējās.
  - Pašreizējais?! Lūk, kas notiek zibens laikā! Nu, protams, cepsim ar strāvu.
  Bendes meitenes izvilka galvanisko elementu no alumīnija un sudraba. Un no tā radās dažāda veida vadi.
  Un viņi sāka tos piestiprināt pie dažādām spīdzinātā zēna ķermeņa daļām. Un līdz vīrieša pilnībai, un kailiem kāju pirkstiem, un līdz mēlei, un līdz piektajam punktam. Protams, viņi to piestiprināja gan pie kakla, gan pakausī, gan arī pie ausīm.
  Piestiprināja šo vadu. Un viņi to paņēma un kā iegrieza nāvējošā straumē. Viņš iet cauri izdalījumiem pa visu muskuļu pameža ķermeni.
  Un Vovka atkal kliedz, no nepanesamām ciešanām.
  Un kristāli skaidrā naktī spīdēja spožāk nekā polu zvaigzne.
  Beznāves Kosčejs kliedza:
  - Tagad visa pasaule ir mana! Visi man paklausīja! Mana maģija ir bezgalīga spēka pilna!
  Un elles burvis pacirta ar pirkstiem. Viņa priekšā parādījās maģiska meitene. Beznāves Kosčejs smējās:
  - Tagad es esmu Visvarenais, un es varu darīt visu - kā tas Kungs Dievs!
  Maģiskā meitene norūca:
  - Tev nebija tiesību tā mocīt to zēnu! Ir vienošanās!
  Kosčejs smējās:
  - Tu joprojām man iesaki! Jā, es pats!
  Un visvarenais nelietis pacirta ar pirkstiem. Un pati burve jau bija uz cita plaukta. Viņa bija kaila un bezpalīdzīga. Un to ugunī apcepa pēkšņi uzradušās čūskas. Burve kliedza no briesmīgām, nesalīdzināmām sāpēm. Un viņas kailie kāju pirksti salauza knaibles, kas bija sākušas kustēties. Un liesma laizīja kailos, apaļos, meitenīgos papēžus.
  Un beznāves Kosčejs smējās, sacīdams:
  - Es varu ar prasmīgu roku,
  Izvelciet mēnesi no debesīm...
  Es no mušas uztaisīšu ziloni
  Un es nepamirkšķināšu ne aci!
  Šeit Vovka sajuta sevī drosmes un dusmu uzplūdu, un mežonīgās dusmās ņēma to un dziedāja, ar visu savu enerģiju;
  Mēs skatāmies ar piekūniem,
  Mēs planējam kā ērgļi virs akmeņiem!
  Briesmīgi simti metās cīņā ar zobeniem -
  Celsim jaunu proletāriešu pasauli!
  
  Mums ir karavīrs - kosmosa brālība,
  Puisim sejā - plazmas mašīna....
  Mēs, bruņinieki, vienmēr esam spējuši cīnīties -
  Atdalījums lido, lai uzbruktu drosmīgajiem!
  
  Trompete rūc un bungas sit -
  Pasūtījumu deva lielisks cilvēks!
  Tāpēc ātri lidojiet no dīvāna -
  Lai uz tā negatavotu visu gadsimtu!
  Cīņā jūs varat sasniegt daudz,
  Pērciet uzvaru par augstu cenu -
  Brutāli cīnītāji - citplanētieši ...
  Bet pret vīrieti ar lielu sapni!
  
  Uz zvaigžņu kuģiem, ieročiem un raķetēm,
  Virpuļtelpa - vakuums deg.
  Mūsu varoņdarbi tiek izdziedāti dzejoļos -
  Lai ļaunais parazīts tiek nolādēts!
  
  Viltīgais ienaidnieks saņems to, ko ir pelnījis,
  Un laba balva - vesels rags!
  Tev būs puisis un sieva,
  Nolemtība uz sliekšņa nepaliks!
  
  Mēs uzvarēsim laiku un telpu
  Jebkurš bizness strīdēties - jūs zināt...
  Mēs celsim valstību cilvēku labā -
  Cīnies zēns par to un ej uz to!
  
  Visā Visumā nav skaistākas dzimtenes,
  Zvaigžņu kuģu armadas kā ērkšķi -
  Mūsu darbs vienmēr ir svarīgāks par slinkumu,
  Impērija - cīnītāju sirdīs tikai jūs!
  
  Mēs esam dzimuši, nezinot vārdu - vājums,
  Katrs no mums ir kā viesulis un viesuļvētra!
  Es ceru, ka neradīšu problēmas ar vecumu,
  Un ārprāts nenāks sārņi - migla!
  
  Mēs drīz sasniegsim mērķus uz planētām,
  Veidosim starojošu, brīnišķīgu pasauli!
  Svešinieki nevar izbēgt sakāves cīņās,
  Un atliek tikai svētki!
  Šeit, pēdējos vārdos, vietā, kur atradās Koschei, notika sprādziens, un uzliesmoja īsta supernova. Un lielais burvis un elles kungs sadalījās fotonos.
  Tajā pašā laikā viņa pils sāka brukt. Burve-meitene un zēns, bijušais oligarhs, acumirklī atbrīvojās no važām. Un tagad kails, iededzis, apskāvis. Daudzas Koščejas kalpones, gandrīz visas sportistes nokrita uz ceļiem un sāka lūgt piedošanu.
  Apburtā meitene atzīmēja:
  - Labais atkal uzvarēja ļauno,
  Lai gan ļaunums bija mānīgs un spēcīgs ...
  Ak, ja tas vienmēr būtu šādi
  Tāda dzīve tad nāktu!
  . NODAĻA #6
  Atkal Oļegs Ribačenko militārajās lietās. Pašā scenārijā jau Ķīnas dienvidu reģionā nemiernieku nomierināšana. Abi viņa zobeni ieskrēja dzirnavās un nocirta galvas ķīniešu nemierniekiem.
  Viņi ripināja kā Šveices siers. Zēns iekustināja savu kailo papēdi ķīniešu ģenerāļa zodā un saspieda viņa žokli, salaužot kaklu. Un tas bija diezgan forši.
  Un šeit ir pats sacelšanās vadītājs. Oļegs Ribačenko viņam meta ar akmeni, salaužot galvu. Pēc tam dzīvi palikušie ķīnieši metās uz ceļiem un sāka skūpstīt skarbo zēnu uz viņa plikajām, bērnišķīgajām, bet spēcīgajām kājām.
  Nekārtības tika ātri nomierinātas, un bija tikai marta sākums. Un Nemirstīgais mazulis atkal skrēja, šoreiz uz Afganistānu, lai noķertu tur citu šeihu. Un tajā pašā laikā skrējienā ieskicēja citu stāstu;
  Augstieņu zēns Kenijs no nemirstīgās šķirnes palika pilnīgi viens no viņa veida. Visi pārējie nemirstīgie gāja bojā kāršu atklāšanas laikā un pēdējā Armagedona kaujā. Bez viņa palika tikai augstienes Dankans Menklouds . Viņš ir gandrīz vienīgais, kurš izdzīvoja. Bet pēc misijas pabeigšanas Dankans zaudēja savu nemirstību un kļuva par vienkāršu cilvēku. Tāpēc tagad Keniju vairs neapdraud citi devību mednieki. Gluži pretēji, zēns jutās vientuļš. Vienpadsmit gadu vecumā viņa kļuva nemirstīga, un tas notika jau 1182. gadā. Viņš jau ir nodzīvojis vairāk nekā astoņsimt piecdesmit gadus. Un viņam vienmēr ir vienpadsmit.
  Skaists, nemirstīgs zēns apmēram vienpadsmit gadus vecs. Izskatās pēc eņģeļa, skaista seja, blondi mati. Bet patiesībā, cik cilvēku viņš jau ir nogalinājis. Gan augstienes, gan vienkārši mirstīgie.
  Kenijs vairākas reizes bija uz nāves sliekšņa, taču viņam izdevās atbrīvoties. Dankans Munklouds kādu laiku pat bija viņa draugs. Līdz Kenijs mēģināja viņu nogalināt. Tad viņš vēlreiz mēģināja to izdarīt ar kāda cita rokām.
  Un viņš gandrīz nomira. Bet tagad Armagedons jau ir pierimis. Uz Zemes vairs nav neviena Highlander, un ir palikuši tikai divi izdzīvojušie, pats Kenijs un Dankans Munklouds . Bet pēdējais vairs nav augstkalns, bet gan vienkāršs mirstīgais. Tātad uz visas planētas ir tikai viens Kenijs , kurš nekad nemirs, ja vien viņam nenocirst galvu.
  Viņa sapnis piepildījās. Bet astoņsimt piecdesmit četros gados, ko Kenijs bija nodzīvojis , viņam bija apnicis būt bērnam.
  Tas neaug, nenoveco, nenobriest. No vienas puses, protams, būt augstienei ir labi. Ja jūsu zobs ir izsists, tas pēc pāris minūtēm ataugs. Un jūs nezināt slimības. Īpaši Kenijam ļoti patika staigāt basām kājām. Un pat neklepoja nekādos laikapstākļos. Zēns pat piedalījās Bērnu krusta karā.
  Tad Kenijs vadīja vienu no puišu grupām. Bērni staigāja basām kājām, pa kalniem, akmeņainiem ceļiem. Kenijs arī pameta neērtos apavus. Un viņa kailās zoles bija cietākas nekā viņa zābaku āda.
  Pēc tam zēns daudz ko piedzīvoja un pat nonāca verdzībā. Kenijs, lai arī nemirstīgs, tomēr nav daudz spēcīgāks par parastu bērnu. Un viņš arī krita pirātu verdzībā un tika pārdots Bagdādes kalifam.
  Galilejas karstās smiltis dedzināja bērnu basās kājas. Nu, Kenija zoles daudzus gadu desmitus ir kļuvušas kā kamieļa nagus. Un kā tas bija parastajiem, mirstīgajiem bērniem? Īpaši meitenes. Viņi dedzināja saviem bērniem kājas un gāja burtiski, izmantojot spēku. Un tie, kas krita, tika pacelti ar skropstām.
  Kenijs uzlika plecu vienai no meitenēm, kuras kājas bija apdegušas un noasiņojušas. Un nests cauri tuksnesim. Lai gan tas ir grūti. Tiesa, nemirstīgais ķermenis izcēlās ar lielāku izturību. Bet tomēr ar varu viņš nemaz nebija Hērakls un jutās gandrīz kā pārējais nogurums.
  Tad bērniem tika piedāvāts izvēlēties pieņemt islāmu vai doties uz akmeņlauztuvēm.
  Kenijs, tāpat kā vairums bērnu, izvēlējās verdzību. Un iedomājieties, ka atrodaties raktuvēs. Un kas tur ir? Smirdoņa no lāpām un vergu ekskrementiem, smagais pārpūle. Daudzi bērni nomira pirmajās dienās un nedēļās. Kenijs bija kails, pat bez jostas auduma, tāpat kā citi bērni. Pārraugi viņu piekāva par mazāko provokāciju. Un viņi piespieda strādāt divas trešdaļas dienas, trešdaļu atstājot miegam. Tas bija ellīgi smags darbs.
  Bērni bija maza izmēra, un viņiem bija ērtāk strādāt raktuvēs. Baroja tikai tāpēc, lai nenomirtu badā, un vēl varēja strādāt. Kenijs mēģināja aizbēgt, bet viņš tika notverts ar gepardu palīdzību, viņi bija brutāli, un viņi uzlika zēnam ķēdes.
  Un viņš tik smagi strādāja, sauli neredzēdams.
  Tas bija sliktākais periods Kenija dzīvē . Viņš nokļuva īstā ellē. Un akmeņi uz akmeņiem, saņemot plecus, ēda maizi un ūdeni, strādāja kā nolādēts.
  Un pat sapņoja par nāvi kā atbrīvošanu. Un aizbēgt nebija iespējams: gepardiem bija sāpīgi būt spēcīgiem sargiem - tos nevar salīdzināt ar vācu aitu ganiem.
  Pagāja gadi. Kenijs nenomira, pamazām pieradās pie šīs elles. Gandrīz visi bērni nomira no smakas, gāzēm, pārmērīga darba, sliktas pārtikas un pastāvīgas pēršanas. Un kam izdevās izdzīvot, tas tika nodots pieaugušajiem.
  Bet Kenijs dzīvoja tālāk. Viņi atveda un veda citus bērnus. Šaurajās raktuvēs bija vajadzīgi mazi strādnieki.
  Savukārt Kenijs bija vergs, kurš nēsāja ķēdes gan uz rokām, gan kājām, un tas bija viņa vienīgais halāts. Jaunajiem vergiem pat gurnu nedeva, un kāpēc - uzkrājumus. Īpaši Tuvo Austrumu raktuvēs pat ziemā ir diezgan silts. Kenijam klājās vēl sliktāk nekā pārējiem, jo viņš nēsāja ķēdes. Citi bērni pārsvarā strādāja viegli. Aizbēgt tik un tā nevar, un arī ķēde maksā naudu.
  Kenijs nebija redzējis sauli tik daudzus gadus, gulēja uz akmeņiem un tikai sapnī varēja justies brīvi. Un viņš bieži sapņoja par lidošanu pāri kalniem vai pilīm. Viņš arī cīnās ar zobeniem un nogalina pārraugus.
  Kenijs jau bija sācis aizmirst normālu dzīvi. Un vesels gadsimts jau pagājis kā murgs. Un ķēdes jau ir sarūsējušas un sadrupušas. Viņš netika pārcelts uz pieaugušajiem, jo Kenijs nebija izaudzis un palika kopā ar bērniem. Un tieši tobrīd pie varas nāca ļoti mežonīgs kalifs, kurš tā vietā, lai cirstu galvas, labāk izvēlējās tās nosēdināt uz mieta.
  Un pirms tam baumas sasniedza pārraugus. Un Kenijs, vairāk nekā simts gadus pavadījis akmeņlauztuvēs un nezaudējot prāta asumu un dzīvīgumu, kā arī veselību, nolēma, ka viņam ir iespēja.
  Un viņš, noskatīdamies, iesita uzraugam ar akmeni pa pakausi un sāka viņu sist.
  Par to nekaunīgais vergs pirmo reizi simts gadu laikā tika izvilkts uz virsmas. Un Kenijs ieraudzīja sauli, kas viņu padarīja aklu. Tad viņi mani noveda pie staba. Vai Kenijs bija nobijies? Viņš zināja, ka tagad jutīs stipras sāpes. Bet viņš jau bija pieradis pie sitieniem un ciešanām akmeņlauztuvēs. Nu miets iekļūs dupsī, nu kas no tā!
  Jau uz citiem mietiem pieauguši vīrieši un pāris sieviešu saviebās un mira.
  Kenijam es izdarīju mazāku likmi . Bendes viņu pacēla un ar piekto punktu iespēra uz galiņa.
  Zēnam bija lielas sāpes. Un tad viņa ķermenis sāka lēnām nolaisties.
  Kenijs sajuta sāpes un kliedza plaušās. Tad kļuva vieglāk un zēns nomierinājās. Bende sadedzināja puiša kailo papēdi ar karstu gludekli un attālinājās no viņa, sajūtot degšanas smaku.
  Kenijs atnāca pie prāta un palika viens. Viņš sāka šūpot mietu. Un viņu atkal pārņēma asas sāpes. Zēns kliedza. Viens no sargiem pacēla galvu un iesmējās. Tad ej atpakaļ gulēt. Mirušie no staba nenolēks.
  Izmisīgi atpūšoties uz basām kājām, Kenijs piecēlās. Viņš kļuva stiprs vairāk nekā simts gadus, nesot smagus akmeņus un strādājot akmeņlauztuvēs ar veseri un lauzni. Un tā viņa nolēca no mieta. Un rāpoja pa smiltīm.
  Par laimi, gepardi akmeņlauztuvēs apsargāja tikai dzīvus vergus. Neviens nesāka tērēt par mirušajiem un retas šķirnes dzīvniekiem.
  Kenijs aizrāpoja un tad skrēja. Vairāk nekā simts gadus viņš jau diezgan labi apguvis arābu valodu. Un viņa mati bija netīri, un nebija skaidrs, ka viņš ir blonds.
  Arī daudzi arābu bērni bija puskaili. Un Kenijs ir ļoti netīrs. Iedomājieties, cik ilgi viņš nav mazgājies. Bet ne infekcija, ne tārpi nemirst nemirstīgo. Un zobi nepūst, pat ja tie nav tīrīti.
  Kenijs pavadīja vairākas dienas tuksnesī. Un iedegusi gandrīz melni. Un viņš jau varēja paiet arābu zēnam.
  Un tā viņš darīja. Viņš izlikās par klejotāju bāreņu un sāka lūgties ceļos.
  Viņu savervēja tirgotājs Bagdādē. Viņam bija aizdomas, ka tas ir bēguļojošs vergs, taču Kenijam netika solīts atlīdzība . Turklāt neviens neticēja, ka pēc nāvessoda izpildes uz sārta ir iespējams izdzīvot.
  Zēns, ģērbies tikai gurnā un basām kājām, skraidīja apkārt, pildot tirgotāja darbus. Un viņam gandrīz neko nemaksāja un baroja niecīgi. Bet pagāja laiks, un tirgotājs kļuva vecs, bet zēns neauga, un tas viņam sāka šķist aizdomīgi.
  Tad Kenijs aizbēga. Un atkal ceļoja. Un viens karš redzēja, ka zēns bija ļoti izturīgs, stiprs un muskuļots pēc saviem gadiem, un viņš uztvēra viņu par savu kalpu.
  Un kaujas laikā ar krustnešiem Kenijs aizbēga. Un viņš izlikās par aizbēgušu kristiešu zēnu. Un atkal sāka klīst pa Eiropu. Un tad uz citām valstīm.
  Un kur tikai Kenijs nav bijis. Un, protams, viņš nevarēja aizmirst tādu valsti kā Amerika.
  Zēns, kuram bija mūžīgi jauna atmiņa, zināja ļoti daudzas valodas un bija ļoti gudrs. Viņam arī bija jāmācās skolā. Un dažādās. Un tagad līdz 2025. gadam bija ar ko salīdzināt.
  Ja jums ir jauns ķermenis, tas ietekmē prātu. Jo īpaši Kenijs atklāja datorspēles. Un cik tas ir lieliski. Un cik daudz brīnišķīgu karikatūru parādīsies nākotnē? Un jūs varat tos skatīties internetā, cik vien vēlaties.
  Bet sākotnēji kinoteātris bija melnbalts, tad kļuva krāsains. Un televizoriem bija mazi ekrāni. Un pats Kenijs vēl atcerējās tos laikus, kad Eiropā nebija pat šaujampulvera. Viņš ir vecumā, nedaudz jaunāks par pašu Čingishanu. Un viņam izdevās izbraukt cauri sev daudzām ērām. Pēdējie nemirstīgie nomira 2017. gadā. Un Dankans Makleods šogad kļuva mirstīgs.
  Tātad viņš vēl nav vecs un var būt bīstams cīnītājs. Kenijs gribēja viņam nocirst galvu. Lai gan tas viņam nedotu papildu enerģiju. Bet Dankans joprojām ir pārāk jauns. Izskatījās, ka viņam ir trīsdesmit. Tātad tagad bioloģiski tikai četrdesmit, un šis ir spēka pilns cilvēks.
  Pats Kenijs palika vienpadsmit gadus vecs zēns, izskatīgs, izskatīgs, stiprāks zēns par vienaudžiem. Un viņš labprātāk baudīja progresa augļus.
  Patiesībā, cik daudz jaunu lietu ir parādījušās astoņarpus gadsimtu laikā. Un viedtālruņi, iPhone tālruņi un ātrgaitas internets, kad varat skatīties filmu, turot televizoru plaukstā. Un, protams, automašīnas, lidmašīnas.
  Ja vien cilvēki vēl nelido uz citām planētām, bet pēc pāris gadsimtiem tas notiks.
  Kenijs pasmaidīja: viņš dzīvos, lai to redzētu. Turklāt pēc pēdējās kāršu atklāšanas 2017. gadā nebija palicis neviens nemirstīgais. Tas nozīmē, ka Kenija galvu neapdraud viņu asie zobeni. Viņš ir vienīgais, kas palicis unikāls.
  Tāpat kā pasakainais Pīters Pens . Viņš pat negribēja izaugt. Bet Pīters Pens ir cilvēka fantāzijas izdomāts varonis. Un Kenijs ir īsts zēns, kuram nekad nav lemts kļūt par pieaugušo.
  Un, protams, to, kas mums ir, mēs nenovērtējam. Kenijs ļoti vēlējās izaugt, pat ja zaudēja nemirstību. Lai gan tas ir iespējams, un dažreiz viņa jaunajai galvā uzplaiksnīja tāda doma, ka, novecojis, viņš ar nostalģiju atsauktu atmiņā savus jaunos nemirstīgos gadus.
  Un mūžīgi basām kājām bērnība. Kenijam patika iet basām kājām jebkuros laikapstākļos, taču zēni viņu pārāk bieži par to ķircināja, un lielajās pilsētās viņam bija jāvalkā kedas vai sandales.
  Sliktākais ir pastāvīgas, hroniskas problēmas ar naudu. Lūk, pamēģini bērnu vienpadsmit gadus vecu, un ne lielāku par vienaudžiem, un varbūt pat ņemot vērā, ka viņš ir dzimis gadsimtā pirms paātrinājuma un mazāks, vismaz kaut ko nopelni.
  Tiesa, Amerikā ēdiens ir vienkāršāks. Nav grūti atrast gan brīvu ēdnīcu, gan maisu gandrīz bezmaksas apģērbam. Un ir daudz dažādu reliģisko iestāžu. Ieraugot Keniju basām kājām, viņi bez maksas dod kedas vai citus apavus un drēbes.
  Bet Kenijs , protams, nebija apmierināts ar to vien. Viņu piesaistīja gan viedtālruņi, gan datorspēles. Viņš ir pārāk mazs, lai būtu kopā ar sievieti, un tā ir problēma. Bet par naudu prostitūta visu izdarīs pat ar tādu bērnu kā viņš, apmierinās jebkuru fantāziju. Un, protams, laba spēle un klēpjdators maksā naudu. Un es gribu kaut ko aizliegtu. Piemēram, pērciet ar rokām un alkoholu. Galu galā viņa aknas ir mūžīgi jaunas un nemirstīgas, un tās neradīs kaitējumu, pat ciānūdeņražskābi vai kādu spēcīgu indi.
  Un Coca-Cola, nogurusi no dzeršanas. Turklāt dažos ASV veikalos Coco-Cola bērnam tiks ieliets par velti.
  Bet alkoholu bērniem pārdot nedrīkst. Tikai pazemē var pārsolīt, pārmaksājot lielu naudu.
  Kenijs nenicināja kabatas zādzības, laupīšanu un kāpšanu svešos dzīvokļos. Un to viņš medīja viduslaikos. Kāds zēns austrumos par zādzību tika piekauts ar nūjām uz kailiem papēžiem. Un reiz viņi pat nogrieza roku, bet par laimi tā atkal pieauga. Lai gan tas noteikti sāp.
  Bet, kad viņi sit ar nūjām plikas zoles, bērnam, kurš gadsimtiem ilgi staigājis basām kājām, tas nav tik biedējoši, tik ļoti raupji un kaļķoti papēži. Pat tas ir gandrīz patīkami. Tāpēc Kenijs mīlēja austrumus. Bet, kad viņi sit muguru ar pātagu, tas sāp. Nu puika pāris reizes tika apzīmogots par zagšanu. Taču zīmols no nemirstīgā pazuda bez pēdām.
  Kennijam izdevās apmeklēt arī cukurniedru plantācijas, angļu valodā smags darbs.
  Ārpus Bagdādes ir karjeri - tas vairs nav biedējoši. Turklāt jūs strādājat svaigā gaisā, un jūs apspīd spoža, tropiskā saule.
  Un tad Kenijs tomēr aizbēga un apciemoja kajītes zēnu kopā ar pirātiem. Par viņa piedzīvojumiem jūs varat uzrakstīt veselu vairāku sējumu sēriju.
  Zēns ir apceļojis visu pasauli. Un viņš pat piedalījās Stenka Razina sacelšanā.
  Un arī viņš tika saņemts gūstā. Bērnam gadījās pakārties uz plaukta. Viņi sagrieza viņam rokas un sita ar pātagu pa muguru un dupsi. Un tad viņi pat sadedzināja pliko papēdi ar karstu gludekli. Un viss tika atjaunots bendes acu priekšā.
  Viņi uzskatīja viņu par burvi un palaida viņu bailēs.
  Kenijs nogalināja cilvēkus gan kaujās, gan kāršu uzbrukumos, gan laupīšanā, un nemirstīgajiem nocirta galvas, biežāk viltus dēļ. Viņš joprojām ir zēns.
  Karadarbība īpaši viduslaikos par nemirstīgu izklaidi un lielu prieku. Ja viņi nenogriež sev galvas, viņi nevar viņus nogalināt. Un jūs pats varat veikt varoņdarbus.
  Bet tu netaisīsi karjeru. Mūžīgais zēns, kurš neaug un nenobriest, ir dabiski aizdomīgs. Un augstienes - nemirstīgie nedrīkst nodot savu eksistenci citiem cilvēkiem.
  Ir pat īpaša organizācija kosmosa citplanētieši, kas nodrošina, lai šis noslēpums nekļūtu zināms plašākai sabiedrībai. Viņiem ir spēcīga hipnoze, un tiem ir īpašs atmiņas dzēšanas aprīkojums. Tātad šis noslēpums ir glabāts tūkstošiem gadu.
  Kenijs nebūt nav vecākais hailendietis. Daži dzīvoja līdz pieciem tūkstošiem gadu, ne vecāki. Bet viņi arī devās uz Armagedonu.
  Tam vajadzētu palikt tikai vienam. Un Kenija sapnis piepildījās, un viņš palika. Tikai tad, ja tas viņam sagādāja laimi.
  Kenijs gadsimtu laikā ir daudz piedzīvojis bērnišķīgā, nemirstīgā ķermenī. Un nekas viņu nepārsteigs, un nekas viņu neapmulsinās. Viņam bija jācīnās gan Otrajā pasaules karā, gan Vjetnamā, gan pirmajā, protams, un kur vēl.
  Zēni ir ziņkārīgi. Jums ir daudzu gadsimtu atmiņa, bet ķermenis ir bērns. Un velk piedzīvojumus un piedzīvojumus.
  Pēdējais karš, kurā piedalījās Kenijs, bija Ukrainā. Puika pievienojās svešzemju leģionam, ukraiņu pusē, un būtībā bija skauts.
  Galu galā bērns ar eņģeļa vaibstiem netiks turēts aizdomās. Un viņš viltīgi nogalināja krievu karavīrus.
  Bet karš ievilkās. Viņa baltā, nedaudz dzeltenīgā galva kļuva pazīstama. Un man bija jātiek ārā no kara. Viņš ir kļuvis pārāk slavens. Tāds ir nemirstīgo liktenis, nedzīvo ilgi vienā vietā. Ceļojiet un kustieties visu laiku. Pretējā gadījumā jūsu mūžīgi bērnišķīgā fizionomija raisīs aizdomas. Visilgāk vienā vietā simts gadus bija karjeros. Bet tur kaili, netīri, nekad nemazgājušies zēni bija uz vienas sejas, pareizāk sakot, uz ķermeņa.
  Un kaut kā tad Kenijs neizraisīja aizdomas. Bet modernākā cietumā tad... Tur, protams, var iedegties. Bet spēcīga organizācija kaut kādā veidā palīdzēja zēnam saglabāt noslēpumu. Piemēram, Kenijs jau ir pieķerts jaunībā. Un PSRS arī. Taču fotogrāfijas, pirkstu nospiedumi pazuda bez pēdām. Un zēns vai nu tika atbrīvots, vai arī viņš aizbēga.
  Vai arī viņi palīdzēja viņam aizbēgt.
  PSRS Kenijs apmeklēja slaveno Makarenko koloniju. Viņam šeit patika tas, ka visi zēni un meitenes cietumā gāja basām kājām, līdz uzsniga sniegs.
  Bet šajā kolonijā man bija jāmācās, kas ir garlaicīgi, un jāstrādā. Lai gan dziesmas bija arī izklaide.
  Un no tā ir samērā viegli aizbēgt.
  Kenijs atradās dažādos cietumos. Bet parasti ne uz ilgu laiku. Un ka viņam bija vēl viens arests.
  Teksasas štatā tuvojās 2025. gada Ziemassvētki. Kenijs malkoja viskiju no rīkles un daudz neslēpa no policijas. Protams, bērnam nevajadzētu lietot alkoholu. Jā, pat sabiedriskā vietā.
  Bet Kenijs jutās ļoti forši. Pirmkārt, viņš jau ir nogalinājis tik daudz cilvēku, turklāt nesodīti. Otrkārt, labi, policija viņu arestēs, tātad bērns tik un tā tiks atbrīvots. Vai arī organizācija palīdzēs.
  Turklāt Kenijs ilgu laiku nebija atradies bērnu cietumā. Un viņš domāja, kas tur ir mainījies. Runājot par ēdienu, tas ir diezgan labs. Un uz kompānijas rēķina spēcīgais un ātrais puika gadsimtu gaitā ļoti labi iemācījās cīnīties. Un viņš bija līmenī, kas nav zemāks par pieaugušo, melnā josta. Un jaunieši ciena spēku.
  Jā, un Kenijs lieliski zināja reģistrāciju, un, protams, bija ļoti gudrs, un zināja visus jēdzienus un zagļu likumus.
  Cietums viņu nebiedēja. Īpaši bērnu vidū, kur viņš ātri kļuva par līderi. Tagad viņš tikai pasmaidīja, kad policija lūdza viņu iekāpt automašīnā un norāva roku dzelžus uz viņa plaukstas locītavām. Teksasā ir tradicionāli augsts nepilngadīgo noziedzības līmenis. Tur pat nāvessods nesen tika piemērots bērniem no trīspadsmit gadu vecuma. Tāpēc policijai bērnam bija speciāli rokudzelži.
  Tomēr viņi pret sevi izturējās diezgan nepieklājīgi. Kenijs saviebās. Tomēr viņš bija ziņkārīgs - kā tas tagad ir bērnu cietumos Teksasā. Gan publikas, gan komforta ziņā. Un vai tā ir taisnība, ka ASV ir foršākie jaunieši.
  Kenijs nebaidījās. ASV bērnu cietumā kaut kādā ziņā ir labāk nekā padomju laikā, piemēram, neskuj galvu. Pēdējais nav īpaši patīkams. Pastaiga pats ar pielīpošo ezīti. Un manāms pēc bēgšanas. Kad nemirstīgajam mati tiek noskūti, tie aug tikai nedaudz ātrāk nekā parastam cilvēkam.
  Skaidrs, ka, ja tie izaugtu uzreiz, tad tas radītu lielākas aizdomas. Un netaisīsi sev modernu frizūru - staigāsi pinkains.
  Kenijs tika nogādāts stacijā. Viņi uzlika viņa bērna roku uz īpaša skenera un sāka pārbaudīt pirkstu nospiedumus.
  Pieredzējis zēns nebaidījās. Immortal Control Organization mēdza dzēst visu aizdomīgo informāciju un video.
  Citādi cilvēki pēc pirkstu nospiedumiem, video un daudziem citiem datiem jau sen būtu uzminējuši, ka pastāv nemirstīga rase. Tikai pateicoties varenajām vērotāju sacīkstēm, noslēpums tika saglabāts.
  Tiesa, Kenijs domāja: ja dzīvi paliktu tikai divi nemirstīgie un Dankans būtu mirstīgs, vai organizācija ierobežotu savu darbību?
  No vienas puses, Kenijs šajā gadījumā kļūtu pilnīgi nekontrolēts un brīvs. Bet, no otras puses, viņš zaudēja uzticamu aizsardzību.
  Policijā bija vēl daži zēni, kuri izskatījās nedaudz vecāki par Keniju . Lai gan viņi bija garāki, nemirstīgajiem tie ir bērni.
  Kenijs tika pārbaudīts ar ierīci metāla priekšmetu klātbūtnei. Pēc tam viņu pieskārās sieviete, kurai bija trīsdesmit, kas valkāja medicīniskos cimdus. Zēns viņai uzsmaidīja. Tas bija kutinoši un patīkami.
  Viņi vēl nav viņu izģērbuši, tāpēc vēl nav pieņemts lēmums nosūtīt viņu uz federālo cietumu vai izmest kā nederīgu.
  Bet Kenijs atradās dažādos cietumos, un viņš tika daudzkārt meklēts garākās bērnības dzīves laikā.
  Jo īpaši NKVD cietumā. Pēc tam viņu izģērba kailu. Un uzraugs, neskatoties uz savu jauno vecumu, sniedza ar lielu roku tieši dupsi. Un tas bija diezgan sāpīgi un pazemojoši. Un tad viņam gandrīz noplēsa bumbiņas . Staļina laikā pat ar bērniem viņi nestāvēja ceremonijā. Cimdotās rokas iekāpa dupšā un mutē. Vēlākos laikos PSRS viņus vienkārši piespieda tupēt spoguļa priekšā. Bet arī ar ASV policija, ja uzskata to par bīstamu, aizved kailu vīrieti uz boksu. Un tur viņi pārbauda, ieliekot rokas dupšā, pat ja jūs esat trīsreiz bērns.
  Tāda ir aksioma. Amerikā slikta attieksme pret bērnu noziedzniekiem. Viņus pazemo un uzliek važas uz rokām un kājām. Tiesa, ēdiens ir diezgan pieklājīgs, un bieži vien labas kameras. Dažreiz sēž divi zēni vai četri. Nevis kā Krievijā, kur deviņdesmitajos gados bērnus pildīja kā siļķes mucā. Bet tas bija tik īss periods.
  Kenijs tika fotografēts profilā, ar pilnu seju, uz sāniem un no aizmugures. Tad viņi mani aizveda uz televizoru pie citiem zēniem. Tur viņiem jāgaida dežūrējošais tiesnesis. Un viņš izlems, vai sūtīt viņus cietumā, pret drošības naudu vai vispār atbrīvot. Nav neviena, kas galvotu par Keniju , kas nozīmē, ka vai nu viņi viņu vienkārši izliks, un policists beidzot ar nūju iesitīs viņam pa dupsi. Vai arī nosūtīts uz cietumu bērniem.
  Un tas nozīmē rūpīgu meklēšanu, mazgāšanos dušā un oranžu halātu. Un tad kamerā pie nepilngadīgajiem likumpārkāpējiem.
  Kenijs no tā visa nebaidās. Lai gan nepatīkami, kad tevi taustās policisti vīrieši. Dažkārt zēnus pārmeklē sievietes uniformās vai baltos mēteļos.
  Kenijs ir daudz redzējis, un nekas viņu nepārsteidz. Viņš un apsargi bija perversi , viņi mēģināja pavedināt. Dīvaini, tas ir Amerikā, kur sievietes saņem trakus sodus par seksu ar zēniem. Bet ir. Daži skolotāji viņam pieķērās. Kenijs nebija samulsis - viņš bija vecs un pieredzējis, to apskaustu jebkurš pieaugušais. Tikai ierīce ir pārāk maza. Galu galā viņš ir mūžīgs bērns, un viņa pilnība nav liela. Lai gan tas jau var kļūt grūti.
  Kenijs varēja kaut ko izdarīt. Un viņam patika sievietes. Lai gan iespējas nav vienādas.
  Un, protams, ar viņu mēģināja arī citi zēni un pieauguši vīrieši. Īpaši pagājušajā gadsimtā, kad tas kļuva modē. Kenijs kā vecās skolas cilvēks ar to cīnījās, cik vien spēja. Ar sievieti joprojām ir iespējams, pat ar mēli, viņu iepriecināt, austrumos tas ir normāli. Un Kenijs pavadīja daudz laika Āzijā. Bet kamēr vīrieši nav nobrieduši.
  Lai gan varbūt pēc pāris gadsimtiem viss mainīsies.
  Kenijs sēdēja kopā ar duci zēnu vecumā no desmit līdz piecpadsmit gadiem, ar dažādām ādas krāsām. Viņi savā starpā par kaut ko runāja. Kāds pusaudzis smejoties teica:
  - Un es jau piecēlos!
  Cits nošņāca.
  - Neraustieties! Ir videokameras un policija skatās.
  Atbildot uz to, ļaunprātīgi smejas. Viens no pusaudžiem iebāza roku savos džinsos. Un viņš kavējās.
  Kenijs iecietīgi iesmējās: hormoni spēlē. Viņš jau ir mēģinājis daudzas reizes. Un izrādījās, ka tas izraisa stāvēšanu. Bet fiziski viņš joprojām ir pārāk mazs, lai to vēlētos katru dienu. Bet sajūtas tiešām patīkamas, un sirds sitas kā bungas, kad atnāc. Un no šī drebuļa.
  Un prostitūta ar smuku puiku, it īpaši Eiropā, kur likumi maigāki labprāt guļ, un pat taisa atlaidi.
  ASV pieaugušas sievietes, no vienas puses, ļoti baidās no soda, bet, no otras puses, viņas var pat piesaistīt zēnus, jo vēlas pakutināt nervus.
  Viens no pusaudžiem pievērsa uzmanību Kenija basajām kājām . Bija decembris un pat Teksasā temperatūra ārā bija tuvu nullei. Un puikas, protams, basām kājām neiet.
  Viņš svilpa un ņurdēja:
  - Izskaties traks, basām kājām ziemā!
  Divi lielākie zēni piecēlās un piegāja pie Kenija . Viņi ļauni pasmaidīja. Labajā pusē esošais atzīmēja:
  - Un viņš ir ļoti izskatīgs! Vai mēs to varam izmantot kā meitene!
  Cits atzīmēja:
  - Ir videokameras!
  Viens no zēniem pamāja.
  - Policija ir pilna ar izvirtuļiem! Lai viņi skatās!
  Kenijs piecēlās un čīkstēja:
  - Tagad tu to dabūsi!
  Zēns šūpojās, lai sistu, taču zaudēja līdzsvaru un nokrita. Kenijs pārcēla savu kailo papēdi uz pakausi. Otrs izvirtušais pusaudzis pārlidoja viņam pāri galvai un ietriecās tik spēcīgi, ka nomira. Highlander zēns izdarīja tikko manāmas kustības. Gadsimtu gaitā viņš ļoti labi iemācījās cīnīties, un viņam pat bija skolotāji austrumos. Tātad viņam šie zēni!
  Pārējie puiši atkāpās. Kliedz, ka viņi lūdz palīdzību policijai.
  Kamerā ieskrēja vairāki policisti. Kenijs bija mierīgs un smaidīgs. Viņi pacēla abus bezsamaņā esošos pusaudžus un nolika uz nestuvēm. Viņi viņu nogādāja medicīnas centrā.
  Vecākais policists draudēja:
  - Būs vēl kautiņi, visi dabūs ragus!
  Tad policisti pameta kameru. Un pusaudži ielenca Keniju . Viņi sāka jautāt, kur viņš iemācījies tā cīnīties.
  Kenijs nevarēja pateikt patiesību, tāpēc viņš atbildēja:
  - Mans onkulis bija zaļa berete, un viņš man mācīja trikus!
  Zēni sāka lūgt redzēt.
  Augstieņu zēns smaidot atbildēja:
  - Par nodarbībām ir jāmaksā! Dabūsim dolārus!
  Viens no zēniem izņēma simts dolāru banknoti, ko paslēpa apakšbiksēs. Arī šeit meklējumi bija virspusēji un varēja kaut ko iznest cauri.
  Kenijs sāka viņam rādīt tehniku. Tas bija Aikido veids, kas sajaukts ar džudo un ķīniešu cīņu.
  Skaidrs, ka pusstundā to nevar iemācīties. Un Kenijs viegli nometa pusaudzi, lai gan viņš izskatījās vecāks un garāks.
  Kenijs, neskatoties uz to, ka dzīvoja astoņarpus gadsimtus, kopā ar zēniem jutās kā zivs ūdenī. Viņi ātri viņu cienīja, un viņš kļuva par krusttēvu.
  Tāpēc Kenijs nebaidījās no cietuma. Šeit var dzīvot, it īpaši jauni puiši, kurus ir tik viegli pakļaut.
  Te viens izņēma viedtālruni, kuru arī paslēpa kabatā starp kājām un puiši sāka skatīties... Protams, kaut kas par seksu.
  Daži pat sāka raustīties tieši kamerā.
  Kenijs pasmaidīja. Viņš to izdarīja pats. Lai gan es to tik ļoti negribēju. Bet ķermenis ir jauns, un prāts.
  Un prāts ir atkarīgs no ķermeņa. Lai gan vēlaties būt pieaugušais, mūžīgajā bērnībā ir dažas priekšrocības.
  Īpaši ASV, kur pusaudži ir attīstīti pāri saviem gadiem, viņiem ir iztēle.
  . 7. NODAĻA
  Kenijs skatījās erotiku savā viedtālrunī un jutās satraukti un satraukti. Jā, viņš vēl ir mazs miesā, bet viņš zina daudz un spēj iemācīt citiem. Daži pusaudži sāka kustināt rokas biksēs. Un tas viņiem, protams, ir dabiski.
  Parādījās matrona. Diezgan resna, melna sieviete. Viņa ilgojoties paskatījās uz zēniem. To var redzēt arī kā šis ļoti ieslēgts.
  Viņa nolaizīja lūpas un pamāja vienam no lielākajiem, skaistākajiem pusaudžiem. Viņš viņai sekoja. Viņa aizveda zēnu uz nākamo kameru, un no turienes atskanēja jutekliskas nopūtas un vaidi. Pusaudzim tas bija labi redzams.
  Kenijs smagi nopūtās. Viņa vecums ir tad, kad tu vēl nemaz neesi nobriedusi. Šeit savās domās es esmu pilnīgi gatavs un es to vēlos, bet mans ķermenis mani pieviļ. Jā, nāves brīdī viņam būtu bijis vismaz četrpadsmit gadu.
  Augstkalnes zēns pusaudžu sabiedrībā jutās garlaicīgi. Tomēr astoņus ar pusi gadsimtus aiz viņa. Un tas ir daudz. Tik daudzi un vēl vairāk bija tikai nemirstīgie. Bet viņi viens otru nogalināja. Un viņu ēra ir beigusies.
  Un jaunais Kenija ķermenis izdzīvoja. Un palika šajā pasaulē, lai baudītu mūžību.
  Un viņš pēkšņi juta riebumu mazattīstītu, seksuāli aizņemtu pusaudžu sabiedrībā. Viņš, kurš bija pazīstams arī ar grāfu Kaliostro . Cilvēks vairāk piemērots fantāzijas romānam nekā reālajai dzīvei.
  Es atceros, ka viņi ar viņu runāja. Kalliostro bija augstiene. Un viņš patiešām ir dzimis tajās dienās, kad Grieķijā tikai parādījās modernā Eiropas kultūra. Un viņam jau bija nedaudz vairāk par četriem tūkstošiem gadu. Un tas nav augstkalnes rekords.
  Kalliostro viņam pastāstīja daudzas lietas . Kenijs sazinājās ar pieaugušiem augstienes iedzīvotājiem, un viņa kultūras līmenis ir augsts. Un šeit ir daži nepilngadīgi nelieši.
  Augstieņu zēns gribēja raudāt, bet aizturēja asaras. Bet viņam bija vēlme aizbēgt vai vismaz mainīt uzņēmumu.
  Kenijs sāka skatīties uz durvīm. Viņam bija ideja, nevis tas, vai simulēt sirdslēkmi. Viņš tā varēja, mācīja augstienes-burvji, lai sirds nepukstētu. Un pat padarīt ķermeni sastindzis tā, ka tas tika aizvests uz morgu. Un izkāpiet no turienes un pat nobiedējiet kārtībniekus.
  Zēns jau grasījās nokrist uz grīdas ar zilu seju, kad pērtiķu mājā iekļuva vairāki policisti.
  Viņi nekavējoties uzlika važas Kenijam un vilka zēnu līdzi.
  Jaunais kalnietis nepretojās. Viņš pat bija ziņkārīgs. Savā ilgajā mūžā viņš izdarīja ļoti daudz noziegumu. Bet viņu aptvēra varena organizācija. Tas, kurš vēroja, ka nemirstīgo šķirne nav kļuvusi zināma tai cilvēces daļai, kurai šāda dāvana ir liegta.
  Visi baidās no nāves... Turklāt nemirstīgajiem it kā ir dvēsele, bet jebkurā gadījumā debesis nespīd. Kad galva tiek nogriezta, tā nonāk tādā kā gūstā, kur garam ir maz prieka. Tāpēc kļūt nemirstīgam var nebūt atlīdzība. Tomēr pat vienkāršiem mirstīgajiem cilvēkiem pēc nāves ir grūti iegūt kaut ko labu.
  Kenijs jau bija bijis tik daudzos dažādos cietumos, ka ieslodzījums viņu nebiedēja. Nu viņš mazliet atslābina. Šķiet, ka Amerikā jaunieši pliku galvu neskuj? Lai gan atkarībā no valsts. Dažās vietās zem mašīnas var nogriezt krāšņus blondus matus.
  Vispirms zēns tika nogādāts īpašā meklēšanas telpā. Visapkārt ir spoguļi, un prožektori spīd. Četras sievietes baltos mēteļos. Nepilngadīgos bieži norīko sievietes pārmeklēt. Varbūt tāpēc, ka viņi to nedara tik rupji un sāpīgi.
  Puika izģērbās, tā pieņemts. Tu stāvi pilnīgi kaila. Un tagad tevi sataustīs.
  Kenijs jutās nedaudz kauns. Lai gan viņa jaunais augums ir skaists un nav par ko kaunēties.
  Abas sievietes sāka pieskarties blondā zēna matiem. Viņu rokas bija izveicīgas un pieredzējušas. Viņi izķemmēja katru šķipsnu. Cits vecākais mantkārīgi paskatījās uz zēnu. Viņam ir ļoti skaists un muskuļots ķermenis. Pat ja bērns ir mazs.
  Kenijs jau iepriekš ir ticies ar šādām sievietēm. Viņiem patīk puikām ķepāt un tos sajust. Iekāres radījumi. Bet viņi var arī pabarot.
  Apsargi pārbaudīja katru puiša matu šķipsnu, izķemmēja tos ar visu uzcītību. Tad viņi izņēma pinceti un sāka skatīties ausīs. Viņi tur spīdēja un bakstījās apkārt, kas bija diezgan sāpīgi un nepatīkami.
  Apsargi arī ieskatījās degunā. Pirmkārt, viņi saņēma nāsis, spīdēja. Bet izskatās, ka viņiem tas nepatika.
  Viens no apsargiem datorā izņēma nelielu, tievu zondi un pievienoja to tīklam.
  Tas bija kaut kas jauns, ko Kenijs vēl nebija redzējis. Tāpat kā zonde, ar kuru tiek pārbaudīts kuņģis, šoreiz tie spīd cauri nazofarneks un līdz pat plaušām.
  Dīvaini, ka zēns aptuveni vienpadsmit gadus vecs, bet pēc izskata nevar dot vairāk par desmit, tiek tik rūpīgi pārbaudīts. It kā viņš būtu kaut kāds spiegs. Kenijam bija slikta sajūta.
  Mūžīgā bērna labajā nāsī iekļuva neliela zonde. Tobrīd divi apsargi viņu cieši turēja aiz pleciem. Un otrs, regulēja zondi. Un attēls tika parādīts monitora ekrānā. Visvairāk nodots vieglākajiem zēniem.
  Tie ir ideālā stāvoklī. Kenijs astoņarpus gadsimtus, protams, daudzkārt mēģināja smēķēt, taču viņam tas nepatika. Tomēr mūsdienu pasaulē lielākajā daļā valstu tabaka netiek pārdota bērniem. Lai gan iepriekš viņi neko nemainīja. Bet ieradums ir slikts, un tam tiek iztērēta liela nauda. Labāk ir izklaidēties spēļu konsolē. Brauciet ar visādām automašīnām vai motocikliem vai šaujiet.
  Un vēl interesantāk, un šeit Kenijs godināja progresu - tās ir militāri ekonomiskās stratēģijas. Kad ne tikai karotājs, bet slavens komandieris. Un jūs veidojat un komandējat karaspēku.
  Šeit zēna labā nāsī tika nodota pašām plaušām, un tās sāka spīdēt cauri, pielīmējot tievu šļūteni ar spuldzi un kreiso.
  Kenijs, lai novērstu uzmanību no šīs nepatīkamās procedūras un pat sievietes sargi skatās uz jūsu jauno ķermeni, mēģināja atcerēties kaut ko patīkamu.
  Šeit, piemēram, ir klasiska datorspēle: "Kazaki". Tas ir patiešām forši.
  Jūs tur ceļat veselu pilsētu un cīnāties ar karaspēku un kazarmām. Un tas ir patiešām izklaidējoši.
  Kenijs, kuram sākumā nebija pieredzes kazakos, pārāk aizrāvās ar ekonomiku, un viņam uzbruka datoru karaspēks. Jā, mēs nedrīkstam aizmirst par aizsardzību. Vienkāršāk ir spēlēt, izmantojot negodīgo kodu. Bet ar viņu uzvarēt ir pārāk viegli. Un vēl daudz interesantāk, kad galva strādā. Patiesībā ir jābūt gan koncepcijai, gan talantam, lai visu izdarītu saprātīgi, skaisti un perfekti. Kenijs mīlēja spēli "Kazaki" kā viens no pirmajiem.
  Bet bija arī daudzi citi. Piemēram, "Ģenerālis", "Antente", "Zemes vēsture", "Kleopatra", "Otrais pasaules karš", "Senā Roma", "Napoleons" un citi. Turklāt tāda forša stratēģija kā "Civilizācija" parasti ir vienkārši jauka. Jā, nekā nebija.
  Kenijs filmā "Kleopatrā" izgāja cauri visām misijām no ģimenes vēstures. Un tas bija patiešām lieliski.
  Un viņš to vienkārši vēl nav izmēģinājis. Datorspēles ir tik aizraujošas. Viņš viņiem tiešām ir ļoti grūti tikt nost.
  Astoņarpus gadsimtus vecais zēns dievināja šādas stratēģijas. Gadu gaitā tie ir kļuvuši arvien sarežģītāki. Un vienību skaits pieauga, un grafika uzlabojās.
  Kenijs tagad pat priecājās, ka ir zēns. Galu galā, bērnam stundām ilgi sēdēt pie spēļu galda ir dabiski.
  Pagājušā gadsimta deviņdesmitajos gados, kad viņš satika savu audžumāti no nemirstīgo ģimenes, un Dankans Makleods ir viens no spēcīgākajiem cīnītājiem augstienes vidū un varbūt pat spēcīgākais. Viņam bija doma, kā būtu, ja... Tiešām dzīvojiet viņu aizsardzībā vienā ģimenē un baudiet stabilitāti.
  Bet augstienes nevar dzīvot kopā ilgu laiku. Pastāvīgi bija sabrukumi. Un 2017. gadā pēdējais nemirstīgo Armagedons. Zēns izdzīvoja un pat saglabāja savu mūžīgo jaunību. Tagad neviens netiecas pēc viņa galvas. Un uz visas planētas Zeme vispār vairs nav neviena augstienes. Un tam pašam Makleodam jau ir pāri četrdesmit gadiem. Un agri vai vēlu viņš novecos un nomirs.
  Un tad Kenijs, nemirstīgais bērns, būs viens. Visi pārējie cilvēki viņam kļūs sveši.
  Tas, protams, no vienas puses, ir labi, nevis draudi, ka kāds no pieaugušajiem, savaldzināts ar to, kas viņam šķiet viegls laupījums, nocirtīs tev galvu. Bet no otras puses, tu esi tik viens, kad nav citu nemirstīgo.
  Un ir ārkārtīgi garlaicīgi, ka nav palicis neviens pastāvīgs draugs. Un demontāžas rezultātā nomira arī viņa adoptētāja. Jā, viņi visi nomira. Un arī tie, kuriem ir pieci tūkstoši gadu...
  Kenijs juta, ka caurule aiziet līdz otrai plaušai. Apgaismots un atgriezies atpakaļ.
  Jā, viņš nekad nebija tik rūpīgi pārmeklējis . Skaidrs, ka ir attīstījies arī zinātnes progress, un te tāda elektronika pastāv un nav pārāk dārga.
  Bet viņi netur Keniju par spiegu. Ko darīt, ja viss tas pats, viņa noslēpums - nemirstīgais izvirzās virspusē?
  Varbūt Hailandiešu organizācija ir beigusi viņu patronēt? Nolēmis, ka, tā kā laikmets ir beidzies, tad viss pārējais ir mazsvarīgs?
  Kāds ir mūžīgā bērna veids?
  Kenijs nopūtās. Viņu pieveda pie letes, un matrona ar rokām satvēra viņa zodu. Pirms tam viņa pirkstus skaloja plānos, medicīniskos, gumijas cimdos spirtā. Lai viss ir sterils, un puika, nedod Dievs, neinficētos.
  Tad viņa iegāja mutē. Viņa sāka justies aiz vaigiem, debesīs, zem mēles un līdz pašām mandeles.
  Nu, tas nav jaunums. Kenijs atcerējās, kā uzraugs citā cietumā iebāza mutē viņas kailos, nemazgātos pirkstus. Tad zēns izrāvās un bija sašutis. Lai šī dāma vispirms nomazgā rokas un uzvelk cimdus, nevis bāž pirkstus nepilngadīgajam mutē, ar kuru viņa iepriekš nezināja, ko.
  Tad apsargi bija neizpratnē. Un viņa teica, ka viņiem ir problēmas ar cimdiem.
  Pēc tam viņu desmit reizes piespieda apsēsties un aizveda uz kameru. Cietums bija pašvaldības. Un ne pārāk organizēti. Nav televizora, nav ledusskapja, pat ne tualetes poda. Bet kamera ir pilna ar bērniem, daudzi pat jaunāki par Keniju . Un pliki dēļi uz trīs stāvu rindām, un stūrī smirdīgs spainis.
  Un tas ir Amerikā! Tiesa, šāds cietums ir izņēmums, tie parasti ir tīrāki un ērtāki.
  Mutē jūtama gumijas un medicīniskā spirta smaka. Ne pārāk patīkami, un pat slimi. Gan jau puikas vienmēr pārbauda, vai viņi kaut ko neslēpj mutē, un kopš viduslaikiem. Jā, daudz ko var nēsāt mutē.
  Kenijs kaut kā nesa dimantu un tad to norija. Un izdevās to noturēt.
  Bet šeit jūs nevarat iztikt ar rīšanu.
  Šeit uzraugs baltā mētelī izvilka zondi. Un tagad viņi pārbaudīs zarnas.
  Nu, shmon ! Krievijā vispār tikai Staļina laikā puiši tika pie sirdsapziņas. Un tad jau kaut kā nevērīgi.
  Un tad viņi viņu paņēma, piespieda atvērt muti un iebāza tajā zondi. Bez sasalšanas šī ir ļoti nepatīkama procedūra. Tiesa, viņa zobos ir speciāls mutes aizsargs, lai viņš nekostu.
  Kenijs juta, ka šļūtene nolaižas pa viņa barības vadu un tad iekļūst vēderā. Tur viss ir izgaismots.
  Kaut kā lidostā viņu apspīdināja ar rentgenu, kad viņu turēja aizdomās par narkotikām, bet nekad ar zondi.
  Kenijs , tāpat kā jebkurš cits nemirstīgais, praktiski neslimo, un tas ir milzīgs pluss mūžīgajai dzīvei un augstienes veidam. Tāpēc viņam nav nepieciešama medicīniskā pārbaude. Patiesībā viņš ir nemirstīgs. Un kāpēc lai viņš. Viss organismā atveseļosies pats no sevis.
  Zēns zondi norijis pirmo reizi, lai gan nodzīvojis astoņarpus gadsimtus. Pat ja viņš katru dienu dzertu ciānūdeņražskābi un akvatoriju, viņam nebūtu kuņģa čūlas.
  Tātad, kam tas paredzēts?
  Un procedūra ir ļoti nepatīkama.
  Kenijs prātoja, kāpēc bērns tiek tik rūpīgi pārbaudīts. Varbūt viņiem kaut kas bija aizdomas?
  Un tad prātā ienāca vēl viena satraucoša doma. Kā būtu, ja viņam būtu liegta nemirstība?
  Jā, viņš ir ļoti jauns un var kļūt pilngadīgs. Un viņam nebūs bērnišķīgs process, bet gan īsta vīriešu pilnība. Un viņam varētu būt savi bērni.
  Šeit nemirstīgie ir neauglīgi. Un tas ir viņu nozīmīgais mīnuss ar visiem pārējiem plusiem.
  Bet tava dzīve agri vai vēlu beigsies. Un Kenijs negribēja mirt. Viņš kādreiz dzīvoja un nemaz nebija noguris.
  Gluži pretēji, datorspēļu ir daudz, un ar katru gadu to kļūst arvien vairāk. Un tās kļūst arvien skaistākas diagrammas. Un drīz, iespējams, viņi izveidos īstu virtuālās realitātes matricu, būs vienkārši pārsteidzoši un unikāli piedzīvojumi.
  Tā visa dēļ ir vērts dzīvot.
  Kenijs garīgi, tāpēc viņa mute ir aizņemta ar lietussargu, dziedāja:
  Cik tālu ir progress
  Līdz neiedomājamiem brīnumiem...
  Jūras iekšas nokrita,
  Un steidzās uz debesīm!
  Aizmirsti darbi,
  Pārstāja skriet!
  Roboti spiež
  Laimīgs cilvēks!
  Kenijam , atceroties gadsimtu akmeņlauztuvēs, ļoti nepatika strādāt. Turklāt akmeņlauztuvēs vissliktākais nav pārrauga pātaga un smagu kravu nenēsāšana.
  Nemirstīgā ķermenis ātri pierada pie stresa un pielāgojās.
  Sliktākais ir rutīna un morālā garlaicība. Kad ir tikai kaili, netīri, nosvīduši, bieži vien ar čūlām un brūcēm, no sāpēm stenoši zēni un skarbi smirdoši uzraugi.
  Un pat jūs neredzat sauli gadiem ilgi. Un tikai lāpas ir izbalušas un kūp. Un briesmīga smaka, pie kuras tomēr pierod.
  Vienīgā labā lieta ir tā, ka Kenijs iemācījās redzēt tumsā labāk nekā jebkurš kaķis. Un viņš varēja cīnīties pilnīgi bez gaismas.
  Turklāt zēns ieguva fenomenālu izturību pat augstienei.
  Bet viņš tika garīgi traumēts. Un dažreiz viņš sapnī sapņoja par šiem akmeņlauztuvēm.
  Hailandiešiem ir lieliska atmiņa, un viņi praktiski neko neaizmirst, pat ja vēlas aizmirst.
  Varbūt tāpēc Kenijs kļuva tik dusmīgs. Viņš nogalināja nemirstīgos, iegremdējot sevi arī mirstīgo uzticībā. Un viņam patika cīnīties.
  Jo īpaši viņš karoja Ukrainā. Viņš nogalināja daudzus krievu karavīrus, bet kļuva pārāk slavens un tika lūgts aiziet, lai nespīdētu.
  Jūs patiešām nevarat izveidot karjeru.
  Un nekādu izredžu. Bērns nevar būt karalis, vismaz ne ilgi.
  Starp citu, Aleksandrs Lielais bija nemirstīgs, un tāpēc viņš tik nikni un bez bailēm metās cīņā. Bet viņu lūdza pazust, lai valdnieka mūžīgā jaunība neradītu aizdomas. Un viņš atstāja līdzīgu dubultnieku, kurš nomira no indes.
  Un viņš devās ceļojumā. Līdz beidzot nocirta viņam galvu.
  Šis ir stāsts par leģendāro Maķedonijas valdnieku un karali.
  Kenijs nopūtās, beidzot pārbaudījis vēderu. Nu, zonde atgriezās un kutināja.
  Zēns domāja, ka galu galā, ja viņa noslēpums tiks atklāts, tad brīvība netiks dota. Viņi pārbaudīs kā žurka un izjauks detaļas. Piemēram, mēģiniet nogriezt kādu ekstremitāšu.
  Kas notiks šajā gadījumā?
  Viņa atkal izaugs.
  Kenijs nopūtās... Zonde tika noņemta un meklēšana turpinājās. Šeit viņu turēja starp rokas pirkstiem. Tad viņi sāka izdarīt spiedienu uz nabu. Šķiet, ka viņi kaut ko meklēja.
  Sliktākā daļa ir beigās. Bet Kenijs, lai gan viņam bija anālās meklēšanas pieredze, to negaidīja. Matrona baltā mētelī atnesa lielu, automātisku klizmu. Un otrs, arī baltā mētelī, milzīgā baseinā.
  Un viņas klizma tika iegrūsta viņa tūplī. Pēc tam ieslēdza siltu ūdeni. Un viņi sāka mazgāties ar lielu spiedienu. Tas bija gan sāpīgi, gan pretīgi un pazemojoši.
  Zarnu skalošana bija ļoti rūpīga. Kenijs savilkās grimasē. Lai gan ir pazemojoši, kad pirksts cimdā iekļūst piektajā punktā, tas jau bija un ne tik sāpīgi. Bet klizma viņam tika veikta pirmo reizi. Kāpēc nemirstīgam zēnam būtu vajadzīga slimnīca? Viss atveseļosies un sakārtosies pats no sevis.
  Un šeit ir kaut kas īpašs un neticams. Viņš ir attīrīts no visa sliktā ...
  Kenija labā mute tagad bija brīva dziedāt;
  No kaut kur tālienes kā silts vējš -
  Mani pamodinās telefona zvana atbalss.
  Atskanēs pazīstama balss, spoža kā saule.
  Es zinu, ka neviens mani tādu neatceras, neviens mani tādu nemīl.
  
  Sveika mammu, mammu.
  Sakiet, ka ir auksti. Saki, ka tev manis pietrūka.
  Man tā pietrūka, mammu, mammu.
  Es zinu, ka tu tur esi viens, bet neļauj man būt tuvumā -
  Šī pasaule ir pie jūsu kājām.
  
  Koris:
  Mūsu dvēseles unisonā dzied dziesmas par galveno.
  Bez tevis šī pasaule ir lemta, mamma, mamma, mamma, mamma.
  Mūsu dvēseles unisonā dzied dziesmas par galveno.
  Bez tevis šī pasaule ir lemta, mamma, mamma, mamma, mamma.
  
  Mūsu ļoti neskaidrā dzīve ir apjukusi.
  Cilvēki necīnās par mīlestību - viņi ir stulbi, māt.
  Tik maz taciņu un tik daudz līku ceļu.
  Bet tas nav priekš jums. Tas viss ir tikai putekļi.
  
  Pastāsti man, kā tev iet mammu, mammu?
  Putni dzied ar tavu balsi, tavs vārds lido pār galvaspilsētu,
  Un viņš nevar apstāties, mammu, mammu.
  Es zinu, ka tu tur esi viens, bet neļauj man būt tuvumā, -
  Visa pasaule ir pie tavām kājām.
  
  Koris:
  Mūsu dvēseles unisonā dzied dziesmas par galveno.
  Bez tevis šī pasaule ir lemta, mamma, mamma, mamma, mamma.
  Mūsu dvēseles unisonā dzied dziesmas par galveno.
  Bez tevis šī pasaule ir lemta, mamma, mamma, mamma, mamma.
  
  Drīz es būšu labākais. Tāpat kā tu sapņoji, mammu.
  Drīz es būšu labākais. Tāpat kā tu sapņoji, mammu.
  Pavisam drīz es būšu visvairāk. Tāpat kā tu sapņoji, mammu.
  Atceries, kā tu sapņoji, mammu.
  Matrona, kas bija vecākā, dusmīgi norūca:
  - Kādu nepilngadīgo stulbi atcerējās par savu māti! Un kā viņš nogalināja cilvēkus, kādas domas tavā galvā darīja!
  Kenijs gurdēja :
  - Es nevienu nenogalināju!
  Galvenā matrona kurnēja:
  - Jā! Un krāsaino, kas ar lauzni salauza galvaskausu, atstājot nospiedumus.
  Kenijs pamāja. Nu jā, viņš tiešām vakar iesita melnajam puisim ar lauzni pa galvu. Un pat ieradās, lai paslēptu slepkavības ieroci vai izdzēstu nospiedumus.
  Kaut kā Kenijs pieradis pie tā, ka spēcīga organizācija dzēš visus datus par viņu kartotēkā, un izrādīja nolaidību. Un acīmredzot tas tika pārbaudīts, un tieši tagad dators atrada atbilstību.
  Galvenā matrona kurnēja:
  "Jaunais slepkava, tāds tu esi!"
  Kenijs loģiski atzīmēja:
  - Pat ja es turēju rokās lauzni, tas nebūt nenozīmē, ka es nogalināju!
  Galvenā matrona ņurdēja.
  - To tu pateiksi tiesā! Un jūs saņemat mūža ieslodzījumu!
  Kenijs smaidot atzīmēja:
  - Es esmu tikai bērns! Visvairāk dažus gadus jauns.
  Sieviete atbildēja:
  - Šis puisis ir mūsu prokurora znots. Tātad jums nav paveicies. Jūs aplaupījāt un nogalinājāt nepareizo. Tāpēc prokurors jums lika veikt pēc iespējas rūpīgāku un detalizētāko kratīšanu. Tagad tu nenovērsīsies!
  Kenijs norūca.
  -Paskatīsimies!
  Un patiesi, viņam bija pārliecība, ka spēcīga organizācija viņu kaut kā izvilks. Turklāt kāds mūža ieslodzījums? Pārāk aizdomīgs būtu mūžīgais zēns federālā cietumā.
  Un nez vai viņam ļaus spēlēt datorā? Šķiet, ka mazi bērni var.
  Pa to laiku uzraugs baltā mētelī izbāza zondi. Un tagad Kenijam ir jāiztīra visas zarnas, veicot endoskopiju. Tā ir nepatīkama un pazemojoša procedūra. Bet to dara parastajās klīnikās.
  Sieviete muguras halātā ielika to piektajā punktā, puiši sāka likt šļūteni, kas ir diezgan.
  Un viņa zarnas sāka parādīties ekrānā.
  Kenijs saviebās. Un, lai tas nebūtu tik sāpīgi, pretīgi un kutinoši, viņš atkal sāka dziedāt;
  Tālu, tālu klusā pilsētā
  Zemes vidū vienatnē tumšā istabā
  Lūdziet manu Dievu par pestīšanu
  Pusnakts mans svētceļojums .
  
  Viņa lūdz par vienu lietu: Dievs svētī!
  visu nakti logā deg vaska sveces ,
  Zaudēt ticību un mīlestību,
  Gaismu atrada mana pazaudētā dvēsele.
  
  Mammu, mammu, tu viena nedosi un nepārstās mīlēt.
  Šajā un citā pasaulē tu vienmēr būsi ar mani.
  Es eju pie tevis viens, ievainots sirdī.
  Mammu, mammu, tu esi mana akmens siena.
  Mammu, mammu, tu esi mana akmens siena.
  
  Nakts ir melna, bezdibena tumsa nav zināma
  Un tumšie spēki man pareģo nepatikšanas,
  Bet divi bezmiegi mani tur tumsā:
  Mātes un pat Jaunavas acis.
  
  Viņi saka, ka es nekad neesmu bijis skumjš.
  Zini, tu esi vienīgais - mans dārgais.
  Cik reižu liktenis piekauts bez žēluma
  Es izdzīvoju ar tavām lūgšanām.
  
  Mammu, mammu, tu viena nedosi un nepārstās mīlēt.
  Šajā un citā pasaulē tu vienmēr būsi ar mani.
  Es eju pie tevis viens, ievainots sirdī.
  Mammu, mammu, tu esi mana akmens siena.
  Mammu, mammu, tu esi mana akmens siena.
  
  No tā nepatikšanas mani nevarēja salauzt,
  Kas ir tālu, tālu zemes vidū
  Lūdziet manu Dievu par pestīšanu
  Pusnakts mans svētceļojums .
  Galvenā matrona atzīmēja:
  - Tu māk labi dziedāt! Bet tevi vērtēs kā pieaugušo. Un tu nedabūsi nepilngadīgo sanatoriju. Jums apkārt būs pieaugušie, brutalizēti, smirdīgi noziedznieki, kuriem ļoti patīk izvarot tādus mīļus un gaišmatainus zēnus kā jūs.
  Kenijs pārliecinoši atbildēja:
  - Es varu sist pretī!
  Matrona smējās un atzīmēja:
  - Tu esi tikai bērns! Cik tev gadu?
  Kenijs smaidot jautāja:
  - Ko tu nezini?
  Galvenā matrona pamāja.
  - Jā, tu esi dīvains cilvēks. Nav klana, nav cilts, un jūs neesat dokumentu skapī. Vispirms mums jānoskaidro, no kurienes jūs esat un kā jūs uzkritāt mums uz galvas. Un tad mēs izlemsim, ko ar jums darīt!
  Zēns atzīmēja:
  - Labāk atlaid! Būs lētāk!
  Tikmēr medmāsas pabeidza izmeklēt zēnam zarnas un izņēma zondi no piektā punkta.
  Nemirstīgais Kenijs domāja, ka grūtākais ir aiz muguras, bet galvenais uzraugs atzīmēja:
  - Jums arī jāpārbauda urīnpūslis! Jā, šim shmonam vajadzētu būt ļoti uzmanīgiem!
  Apsardzes priekšnieks ieteica Kenijam apgulties uz vēdera. Un viņas roka medicīniskajā cimdā rūpīgi atsita pilnības galvu. Un otrs atnesa plānu zondi, kas spēj iziet cauri urīnizvadkanālam.
  Kenijs sajuta aizraušanos, kad viņu pieskārās sievietes rokas, pat ja tās valkāja plānus gumijas cimdus. Un viņa stumbrs bija pietūkušas no asinīm un uztraukuma.
  Galvenā matrona jautāja:
  - Vai tev kādreiz ir bijusi sieviete!
  Kenijs , nosarcis no apmulsuma, atbildēja:
  - Jā! Un vairāk nekā vienu reizi!
  Galvenā matrona atzīmēja:
  - Un tev viņi būs cietumā! Tu esi ļoti skaists puika!
  Tikmēr sieviete baltā mētelī iebāza urīnizvadkanālā tievu auklu un sāka to iespraust. Tas bija nedaudz sāpīgi un kutinoši.
  Kenijs domāja, ka viņi, iespējams, to dara slimnīcās, kad viņiem ir nepieciešams rūpīgāk pārbaudīt. Un par šādu procedūru ASV droši vien ņem lielu naudu, dara to pilnīgi bez maksas. Un nav vajadzības sarkt un justies pazemotam, un degt kaunā.
  Tikai izskatoties pēc medmāsas baltos mēteļos, sievietes pilda savu pienākumu. Un nav par ko kaunēties.
  Kenijs pasmaidīja un domāja, ka viņam noteikti jābūt ļoti cēlam cilvēkam, jo viņu tā pārmeklēja un atkal sāka dziedāt astoņarpus gadsimtus vecais nemirstīgais zēns;
  Apmeklējiet visu pasauli -
  Vienkārši zināt iepriekš:
  Siltākas rokas neatradīsi
  Un maigāks nekā manas mātes.
  Jūs neatradīsit acis pasaulē
  Mīlīgāks un stingrāks.
  Māte mums katram
  Visi cilvēki ir dārgāki.
  
  Mamma, mamma ir visskaistākais vārds pasaulē.
  Mamma, mamma dāvā bērniem siltumu un smaidu.
  Mammu, mammu, es dalos ar jums priekā un skumjās,
  Mammu es tevi mīlu!
  
  Neatkarīgi no tā, kā jūs skatāties apkārt
  Bet ziema un vasara
  Mamma ir labākā draudzene
  Labākas mātes nav.
  Es gribu jums novēlēt
  Un labestība un gaisma.
  Pastāstiet par manu māti
  Visa planēta zina!
  
  Mamma, mamma ir visskaistākais vārds pasaulē.
  Mamma, mamma dāvā bērniem siltumu un smaidu.
  Mammu, mammu, es dalos ar jums priekā un skumjās,
  Mammu es tevi mīlu!
  Un zēns Kenijs pat raudāja. Galu galā viņam bija māte, bet cik sen, tajās dienās, kad Čingishana impērija vēl nebija dzimusi, kad šaujampulveris Eiropā nebija zināms, viņa tika nogalināta.
  Visbeidzot, zonde tika noņemta. Pēc tam apsargi baltos mēteļos pārbaudīja arī basās pēdas pirkstus, aptaustīja kailo, kalumu zoli.
  Matrona atzīmēja:
  - Viņa ir tik sīksta, vārds ir degunradža rags. It kā šis puika visu mūžu būtu skrējis tikai basām kājām!
  Kenijs pamāja.
  - Jā, viņš ir! Man nepatīk kurpes!
  Galvenā uzrauga sieviete pavēlēja:
  - Aizved viņu uz dušu un kārtīgi nomazgājies. Tad viņu noskūs pliku un bildēs kailu no visām pusēm!
  Mazais zēns vaidēja:
  - Kāpēc man vajadzētu noskūt galvu!
  Galvenā matrona atbildēja:
  "Tāpēc, ka jūs esat pārāk nokaitinājis mūsu prokuroru. Un jums, puišiem, nepatīk šķirties no saviem matiem. Un viņi paņems jums vienu un aukstu šūnu. Un tad citi jaunieši tevi pārāk ciena.
  Nolieciet rokas aiz muguras un ieejiet dušā.
  Keniju izveda ārā, un ieslodzītais zēns un tajā pašā laikā nemirstīgais augstienis nolaida galvu un traucās nomazgāties. Viņa garastāvoklis kritās. Bez datora un televizora sēdēt aukstā vientulībā būs garlaicīgi. Labāk stulbu pusaudžu kompānijā nekā vienatnē.
  Nu, vienalga, slepenā organizācija neļaus viņam atklāties un sēdēt pārāk ilgi.
  . NODAĻA #8
  Šeit ir mūžīgais zēns Oļegs Ribačenko Afganistānā. Šeit viens no emīriem saliek bandu un mēģina cīnīties pret Krievijas caru Nikolaju II, kuru sauc arī par Lielāko. Ir jau marta vidus. Afganistānā jau ir diezgan silts. Vietējie zēni skrien basām kājām, un viņu cietās zoles nebaidās no akmeņiem.
  Oļegs Rybačenko kādu laiku nokļuva Heratā. Tur viņš uzzināja, ka Hitlers īsteno Austrijas aneksiju. Un cars Nikolajs II tam netraucē. Faktiski nacisti vēlas anektēt Vācijas teritoriju. Fīrera laikā patiesībā notika ekonomisks brīnums. Un bezdarbs ir gandrīz pilnībā izzudis, un noziedzība ir samazinājusies vairāk nekā uz pusi.
  Lielākā daļa austriešu nav pret anšlusu. Un cariskā Krievija neiejaucās, pat ja tā stiprina Vāciju.
  Oļegs Ribačenko domāja, ka caram droši vien nebūtu nekas pretī sadalīt Rietumu valstu kolonijas kopā ar Hitleru un Musolīni. Īpaši Lielbritānijā un Francijā.
  Bet iespējams, ka Hitlers kopā ar saviem sabiedrotajiem uzbrūk Krievijai. Tātad jau pusmūža cara politika var izrādīties riskanta.
  Bet pat ja jācīnās pret visu Eiropu un tās kolonijām, tad cariskā Krievija tomēr ir spēcīgāka gan iedzīvotāju skaita, gan ekonomikas ziņā. Tāpēc tas varētu izrādīties vēl interesantāk, ja karš izrādīsies konkurētspējīgs.
  Terminatora zēns devās cirst šeiha armiju. Tas ir mazs, un to var uzvarēt vienatnē.
  Šeit Oļegs Ribačenko, nemirstīgais zēns, izpildīja "dzirnavu" paņēmienu ar zobeniem, slaveni nogriežot modžahediem galvas. Tad mūžīgais bērns ņēma un ar plikiem kāju pirkstiem meta adatas, tūdaļ noguldot duci modžahedu. Tad mazulis to paņēma un sāka, it kā ar skuvekli, nocirst uzbrūkošos ienaidniekus. Un viņš to darīja ļoti gudri. Terminatora zēna zobeni darbojās kā kultivatora asmeņi. Un ļoti agresīvi visu tīrīja un grieza.
  Un beigās puika kā svilpot. Vesels bars vārnu noģību. Un viņi ar knābi caurdūra afgāņu galvaskausus. Un izmērcēja daudz kaujinieku.
  Zēns pašam šeiham iesitis ar pliku papēdi pa pakausi, un viņš burtiski izsists. Tad viņš to uzlika uz pleciem un metās prom kā traks zaķis.
  Un tagad viņas vienu trofeju sagūstījis nemirstīgs zēns.
  Pēc tam sacelšanās Afganistānā uzreiz apstājās un norima. Un mūžīgais bērns atkal ieskicēja citu stāstu kopējā piezīmju grāmatiņā;
  Gulivers vairs nebija jauns. Tomēr viņš atkal devās citā ceļojumā. Patiesībā viņa piedzīvojumu apraksti tika uztverti tikai kā fantāzijas un pasakas.
  Un gadi iet, un galva kļūst sirma, tai cauri izlaužas gaišs plikpaurojums. Kad jums ir pāri piecdesmit pēc astoņpadsmitā gadsimta standartiem, tas ir daudz. Tomēr Gulivers nolēma doties ceļā vēlreiz. Turklāt zīlniece uz kartēm viņam paredzēja, ka šoreiz viņš atradīs savu laimi un vairs nevēlēsies atgriezties.
  Liels galons vēdināja buras un kuģoja Klusā okeāna virzienā. Gulivers jau ir diezgan bagāts, un no Liputijas atņemtā mazo aitu smalkā vilna viņam nesa īpašus ienākumus . Bet viņi visi izmira. Un radās doma šo salu apmeklēt vēlreiz.
  Ir pagājuši jau vairāk nekā trīsdesmit gadi. Un liliputieši dzīvo mazāk nekā cilvēki. Tātad visi, kas pazina Guliveru, jau ir izmiruši.
  Un kāpēc gan tur nemedīt, gūstot laupījumu? Liliputiem nav ne lielgabalu, ne ieroču, un viņu bultas nav nekas pret milžiem. Un pašā Liliputā varat iemūžināt daudz vērtīgu lietu.
  Mazie dzīvnieki vien varētu nest kolosālus ienākumus, un tos var pārdot par milzīgu cenu.
  Doties sagūstīt milžus ir pārāk riskanti. Ne katrs ļaundaris, kas divpadsmit reizes lielāks par cilvēku, paņems lielgabalu. Turklāt viņiem ir karalis, kuram ir varena armija. Tiesa, milžiem šaujampulvera vēl nav.
  Jebkurā gadījumā Gulivers vēlējās apmeklēt savu pirmo valsti, kur bija divas sīku cilvēku pilnvaras. Varbūt tur viņš varētu atrast kaut ko tādu, kas padarītu viņu pasakaini bagātu.
  Saticis Jehu un inteliģento zirgu pasauli, Gulivers kļuva nežēlīgāks un ciniskāks. Gadi iet, un tev ir jākļūst bagātam. Cik daudz dzīvības viņam atlicis, nav zināms. Un cilvēki par tevi smejas, un visādas avīzes dod vulgārus mājienus, ka Gulivers ir ne tikai sapņotājs, bet arī traks. Un vēl jo vairāk, lai sniegtu pierādījumus, ka viņa nosauktās valstis pastāv, tā bija motivācija.
  Apmēram, kur atrodas Liliputija un Blefusku sala , Gulivers zināja. Un viņa kuģis jau ir sasniedzis šo vietu.
  Bet tieši kur? Salas ir mazas, un mēģiniet tās atrast akli, izmantojot primitīvu astoņpadsmitā gadsimta sākuma navigāciju.
  Un tad viņš paņēma kuģi un iekļuva vētrā ...
  Viņš tika kratīts septiņas dienas un naktis, izmests pāri viļņiem. Par laimi, liela un jaudīga kuģa ar ieročiem konstrukcija izrādījās ļoti izturīga. Un viņš nesabruka.
  Un tad pēkšņi pacēlās vilnis un iemeta angļu galonu tuksnešainā krastā. Noguruši no ieilgušās cīņas ar vētru un mežonīgajiem elementiem, vairāk nekā divsimt jūrnieku apkalpe un pats Gulivers cieši aizmiga.
  Viņi nedomāja par to, kā atpūsties un atgūties.
  Guliveram bija murgi. Un, kad viņš pamodās, murgs turpinājās realitātē. Pirmkārt, viņš bija piesiets, un viņa tuvumā atradās divpadsmit vai trīspadsmit gadus veci zēni. Viņi bija krāsoti ar krāsām, viņiem bija spalvas uz galvas kā indiāņiem, basas kājas, puskaili rumpji. Tomēr šeit ir diezgan karsts, un tas ir saprotams.
  Gulivers paskatījās apkārt. Un es tuvumā redzēju vairākus piesietus jūrniekus. Tikai viņi arī ir mainījušies. Tie kļuva mazāki, pazuda bārdas un rugāji, un drēbes nokarājās kā maisi.
  Gulivers paskatījās uz sevi. Un viņš bija pārsteigts. Viņa ķermenis kļuva mazāks, vēders bija pazudis un arī trulas sāpes mugurā. Un uzvalks nokarājās kā basts. Un zābaki pēkšņi bija brīvi. Un viņš raustījās, un virves nedaudz nokrita.
  Zēns, kurš izskatās pēc indiešu tetovējumiem, kliedza:
  - Viņi kļūst līdzīgi mums! Nāc, velc uz augšu virves!
  Jūrniekiem patiesībā jau bija bērnu sejas, un mūsu acu priekšā tie samazinājās.
  Zēni ar spalvām un krāsojumu metās savilkt virves. Gulivers juta, ka turpina samazināties. Un tajā pašā laikā ķermenis jūtas viegls un enerģisks. Un zobi pārstāja sāpēt, un vispār, it kā tu būtu piedzimis no jauna.
  Tikmēr uz kuģa uzkāpa vairāk vietējo karotāju. Viņi jau bija kārtīgākā formā ar bruņām un zobeniem. Kājās sandales un ar tām vairākas meitenes. Bet viņi arī izskatījās pēc apmēram divpadsmit, maksimāli trīspadsmit gadus veciem bērniem. Meitenes nēsāja auskarus un rotaslietas.
  Viens no viņiem ar blondiem matiem iesmējās un atzīmēja:
  - Žēl gan! Es viņus nevarēju redzēt kā pieaugušos! Tagad tie ir tādi paši zemesrieksti kā mēs!
  Tetovētais zēns atzīmēja:
  - Viņu ir vairāk nekā divi simti! Vajadzētu viņus sūtīt uz akmeņlauztuvēm kā vergus!
  Meitene atbildēja:
  - Nē! Mēs tos vienkārši pārdodam! Kuram nav paveicies raktuvēs, un pārējie jaunie saimnieki!
  Zēns bruņās un zelta ķiverē bargi jautāja:
  - Kas ir tavs priekšnieks? ES tev saku! Un nevajag izlikties, ka nezināt mūsu valodu! Katrs, kas pakļaujas mūsu impērijai, uzreiz sāk saprast mūsu valodu, un mēs, savukārt, to saprotam!
  Viens no jūrniekiem, kas bija kļuvis par zēnu, nomurmināja:
  - Tas ir kapteinis Gulivers! Jūs viņu uzreiz neatpazīsiet zēna ķermenī!
  Karotājs zelta ķiverē pavēlēja:
  - Izved viņus ārā. Kad viņi beidzot kļūs tādi kā mēs, tad varbūt viņus atraisīs. Tajā pašā laikā sagatavojieties pārejai.
  Karotāju puikas uzlika uz pleciem Guliveru un citus puišus, turot viņus divatā, iznesa ārā.
  Gulivers domāja, ka tas varētu būt muļķības. Bet tad es atcerējos liliputiešus. Viņi tad bija mazāki augumā. Tikai pārsvarā pieaugušie, nevis bērni. Varbūt viņam nevajadzētu brīnīties?
  Viņš ceļoja uz dažādām pasaulēm un redzēja pārsteidzošas valstis. Tātad, kāpēc bērnu pasaulei nevajadzētu būt viņu vidū? Tikai ar to viņam nepietika sajūtu kolekcijai.
  Gulivers redzēja, ka piekraste vairs nav pamesta. Tur bija daudz karavīru bruņās. Bija arī zēni ar spalvām kā indiešiem un ar lokiem, un cīnītāji vieglā metāla bruņās. Un meitenes ar bantēm arī, starp citu, basām kājām, izņemot komandierus, kuriem bija dārgas rotaslietas un sandales pērlēs.
  Strēlnieku meitenes stājās rindā. Cits rangs turēja rokās jaudīgākus arbaletus, šaujot ar slepkavām. Labajā pusē bija katapultas. Viņu tuvumā arī zēni un meitenes. Galvenais karotājs zelta ķiverē pavēlēja:
  - Atņemiet ieslodzītajiem drēbes! Viņi tagad ir vergi, viņiem jābūt ģērbtiem atbilstoši viņu pakāpei.
  Drēbes jau nederēja un knapi turējās. Sagūstītie, kuri bija kļuvuši par puiciskiem jūrniekiem, tika atraisīti, un visas jau diezgan smirdīgās lupatas kopā ar apaviem tika samestas kaudzē. Tad viņi to aplēja ar eļļas un sēra maisījumu un aizdedzināja.
  Tagad jūrnieki bija zēni, kas nebija vecāki par trīspadsmit gadiem, un astoņpadsmitajā gadsimtā, pirms paātrinājuma, šī vecuma bērni izskatījās kā desmit gadus veci divdesmit pirmajā gadsimtā. Jā, tie ir krietni sarukuši.
  Un tagad viņi bija kaili, daži kautrīgi aizsedza savu kaunu ar rokām.
  Strēlnieku meitenes un arbaleti turēja viņus ar ieroci.
  Zēns zelta ķiverē pavēlēja:
  - Nu, lai viņi tiek mazgāti jūrā! Tad mēs viņiem iedosim vergu drēbes, lai saglabātu savu izskatu.
  Un sagūstītie zēni tika iedzīti jūrā. Ūdens bija silts, tropiskās saules uzkarsēts. Bija labs klimats. Varēja redzēt arī palmas un kokosriekstus.
  Vismaz nenosalsi.
  Gulivers bija gan kauns, gan reizē jautrs. Pēc vairāk nekā četrdesmit gadiem viņš ir kļuvis pilnīgi vesels, enerģisks un enerģisks. Un noskaņojums kļuva jautrs, lai gan priekšā viņu gaidīja verdzība un pazemojums, kā arī, iespējams, smags darbs akmeņlauztuvēs. Gulivers savā ādā nezināja, kas tas ir, taču viņš dzirdēja stāstus par to, cik tas nav lieliski! Bet cik jauns un vesels viņš tagad ir.
  Smiltis bija karstas un dedzināja kailās, bērnišķīgās zoles. Viņi vēl nav paspējuši sacietēt un pārklāties ar pīlingu, kā tas notiek, ja jūs ilgu laiku staigājat bez apaviem. Jāpiebilst, ka Lielbritānijā staigāšana basām kājām tika uzskatīta par lielas nabadzības pazīmi, un pat ja bērni plīvoja ar plikiem papēžiem, tas notika tikai karstumā un tad parasti nabadzīgo vidū. Un tā viņi mēģināja uzvilkt apavus, neskatoties uz visu zemes virsmu aptaustīšanas prieku, ar bērnišķīgu, jūtīgu zoli.
  Bet tajā pašā laikā bez apaviem un sāpīgi . Smiltis pusdienlaikā deg tropu saulē. Vietējiem zēniem un meitenēm acīmredzot ir ļoti spēcīgas un cietas zoles.
  Starp citu, Gulivers domāja - cik viņiem gadu? Ja nu visi šeit ir nemirstīgi? Un ne kā vienā no pasaulēm, kur viesojās Gulivers, un cilvēki nenomira, bet tomēr noveco, un nemirstība ir jauna, dzīvespriecīga un enerģiska!
  Ir lieliski būt bērnam! Un, iespējams, jūs šādi dzīvosit vairāk nekā vienu tūkstošgadi.
  Tiesa, tad Gulivers bija aizēnots. Kā būtu, ja viņam simtiem gadu būtu jāstrādā kā kailam, basām kājām vergu zēnam akmeņlauztuvēs? Un tas sagādā ļoti maz prieka.
  Šie puiši ir kā elle. Piemēram, kāds priesteris pauda uzskatu, ka mūžīgā uguns ir metafora, un grēcinieki strādā kā vergi mūžīgā grūtā darbā!
  Vēl viena lieta, kas pārsteidza Guliveru, bija tas, ka zēni karotāji salika visus savus ieročus atsevišķā kaudzē un salika pistoles un musketes dzelzs kastēs.
  Gulivers uzskatīja, ka tas nebija īpaši gudri. Tā kā šaujamieroči ir laba lieta. Turklāt daži ieroči, kas ražoti Anglijā, tolaik visattīstītākajā valstī pasaulē, šauj diezgan precīzi. Un šeit ir loki un arbaleti, it kā agrīnajos viduslaikos. Un viņiem jau ir industriālā revolūcija Lielbritānijā. Un drīz Anglija būs tik spēcīga, ka pat milži varēs sadurties. Lai gan tas var būt milzīgs risks.
  Kaili vergu zēni plunčājās jūras ūdenī. Un tas bija lieliski savā veidā. Gulivers un pāris zēni, bijušie jūrnieki, pēkšņi sāka plunčāties viens pret otru. Viņi aplējās ar smidzināšanas mākoni un jautri smējās, rādot mēli.
  Šķiet, ka prāti ir pieaugušie, un viņi saglabāja savu agrāko atmiņu, bet savā uzvedībā pēkšņi kļuva par īstiem bērniem. Un viņiem tik ļoti gribas smieties un smaidīt un spēlēt palaidnības.
  Un Gulivers apšļakstīja savus jūrniekus, un tie uz viņu. Puiši bija ļoti jautri un izlika zobus. Kas tagad viņiem ir savs, un balts. Šeit ir jauna, apburoša pasaule, kurā ir brīnišķīga atgriešanās bērnībā.
  Gulivers fiziski jutās labi, kopumā varēja būt diezgan apmierināts. Un patiesībā viņā atgriezās jaunība, un tas, var teikt, ir vissvarīgākais.
  Un ko vēl var vēlēties. Tiesa, no otras puses, jūs esat tikai kails vergs, un tas ir pat kaitinoši. Un būt vergam nav īpaši labi. Tomēr vergu zēns ir daudz labāks.
  Patiešām, ar visām problēmām bērnība ir diezgan laimīgs laiks. Lai dažreiz var rasties konflikti ar vienaudžiem, vai jums ir jāiet uz skolu vai pat jāstrādā.
  Lai gan... Protams, septiņpadsmitā gadsimta beigās, kad bija Gulivera bērnība, tas bija laiks, kad nebija īpaši forši. Un nav to prieku, kas bērniem ir divdesmit pirmajā. Jā, tieši tā tas ir.
  Bet tomēr bērni galu galā sazinās viens ar otru un spēlējas. Un tā var teikt, ka tā ir izklaide, pat ja nav ne jausmas par spēļu konsoļu un viedtālruņu esamību.
  Puikas gan ilgi plunčāties nedrīkstēja, un ar šķēpiem tika izdzīti no ūdens. Un karstās smiltis tiešām dedzina papēžus. Tiesa, kad zoles ir slapjas, tas nav īpaši jūtams. Tad sāk nopietni cept.
  Gulivers iesaucās:
  - Tas stipri sadedzina kājas! Dod man kurpes!
  Atbildot uz to, kareivīgais zēns viņam iesita ar pātagu, kliedzot:
  - Aizveries! Vergiem nav jāvalkā apavi pēc ranga!
  Karotājas meitenes tomēr sāka nēsāt peldbikses. Tas ir vienīgais apģērbs, ko vergi varēja valkāt. Kā kaut kāda Ēģipte.
  Zēni, kuri tika saņemti gūstā, sāka valkāt vismaz šo, lai segtu savu kaunu.
  Gulivers mēģināja jautāt:
  Vai tā tu satiec svešiniekus?
  Un tad viņš atkal dabūja pātagu. Tomēr kāda gudra meitene ar dimanta auskariem iesaucās:
  - Atslābinies! Viņš joprojām ir viņu vadītājs! Varbūt es varu viņam paskaidrot?
  Karotājs zelta ķiverē pamāja.
  - Ejam!
  Meitene, dauzīdama kājas dārgajās sandalēs, piegāja pie Gulivera, kurš bija kļuvis par zēnu, un čivināja:
  - Visi ārzemnieki no jūras kļūst par vergiem pēc paražas un tiek pārdoti izsolē. Tie ir mūsu noteikumi. Taču, ja tu pratīsi vismaz kaut ko izdarīt un pierādīsi, ka vari būt noderīgs, tad tava dzīve verdzībā nebūs tik grūta. Un laika gaitā par nopelniem jūs varat iegūt brīvību. Tāpat, ja tev labi padodas ieroči, varam tevi nosūtīt uz cirku, lai cīnītos par gladiatoriem. Un, ja tu tur sevi labi parādīsi, tad tevi uzņems armijā, un tā ir karjeras iespēja. Tas ir, mūsu valstī pat vergi var dzīvot labi un kļūt par cēliem cilvēkiem.
  Gulivers paklanījās un atbildēja:
  - Esmu ķirurgs, varu būt noderīgs!
  Meitene pamāja ar galvu.
  - Medicīna jūsu valstī ir vāji attīstīta. Jums droši vien nebūs nekāda labuma!
  Gulivers smaidot jautāja:
  - Un kā ar britiem?
  Meitene ar dimanta auskariem pamāja.
  - Noteikti! Un ne tikai viņi! Protams, viņus visus gaidīja verdzība. Un kurš tika nosūtīts karā!
  Gulivers jautāja:
  - Vai jums nevajag ieročus, pistoles, musketes?
  Meitene apņēmīgi atbildēja:
  - Nē! Mēs cīnāmies tikai ar tuvcīņas ieročiem! Šaujampulveris ir aizliegts gan šeit, gan Bufalo impērijā.
  Gulivers bija pārsteigts:
  - Vai ir vēl kāda impērija?
  Meitene pamāja.
  Jā, starp mums notiek karš! Tikai nedomājiet, ka, ja jūs tur nokļūtu, jums būtu labāk. Arī tu būtu paverdzināts un izlikts pārdošanā!
  Gulivers ar nopūtu atzīmēja:
  - Ak vai! Tāds ir mūsu liktenis! Visu laiku būt vergam vai ieslodzītajam!
  Zēns zelta ķiverē pamāja.
  Viņa visu paskaidroja! Tagad jūs aizvedīs uz pilsētu. Tie būs gatavi pārdošanai. Nevilcinieties skriet. Par mēģinājumu aizbēgt mēs nekavējoties sitam krustā uz krustiem. Tur pilsētā tu esi zīmols un tavi mati ir noskūti kā parasti. Un izvest pārdot. Ja nokļūstat raktuvēs, tad uzvedieties pats. Pēc tam jūs pārmaiņus strādāsit uz virsmas un cietumā. Tātad ar pietiekami daudz pārtikas jūs varat izturēt vairāk nekā vienu gadsimtu!
  Gulivers nosvilpa:
  - Vairāk nekā gadsimts, vergs akmeņlauztuvēs!?
  Mazais zēns pamāja.
  - Tieši tā! Mēs nenovecojam! Priecājies, esi mūžīgi jauns. Ja jūs netiksiet nogalināts, tad pēc tūkstoš gadiem jūsu dvēsele joprojām pametīs jūsu ķermeni. Bet tev vēl priekšā vesels tūkstotis gadu. Dzīvo un esi laimīgs!
  Un Guliveru atkal sita ar pātagu. Izredzes dzīvot tūkstoš gadus pēc tam nebija pārāk iepriecinošas.
  Bet, no otras puses, vai tas nav lieliski? Bet nez, kas notiks, ja viņa aizbēgs? Vai viņš atkal kļūs pilngadīgs, vai arī paliks zēns? Lai gan laikam par to ir pāragri domāt.
  Puikas, kas nesen bija jūrnieki, tika saspiesti vienā kolonnā. Un tie ir divi simti zēnu. Visi puspliki melnās, vergu peldbiksēs. Jauki puikas, slaidi, bet lai neteiktu, kuri tievi. Tie ir diezgan muskuļoti un spēcīgi pēc izskata, un bez taukiem. Āda ir miecēta, un zobi visi ir neskarti, balti. Un šķiet, ka tie ir pilnīgi veseli.
  Lai gan viņu plikas zoles vēl nav pilnībā sacietējušas, tās ir tik izturamas bez apaviem.
  Uzlidoja vairāki jātnieki. Arī puikas, ar pātagas rokās. Un arī meitenes parādījās uz vienradžiem.
  Šeit nāk kavalērija. Un ar saviem pieciem apmācītiem leopardiem.
  Zēns zirgā un sudraba ķiverē brīdināja:
  - Šie dzīvnieki tevi pasargās! Ja kāds mēģinās aizbēgt, viņš jūs saplosīs. Mēs tevi vēl nebarosim un nedzirdīsim - paciet ar vergiem. Tad būs ēdiens un ūdens. Un, protams, tā kā jūs visi šeit esat zēni, jūs tiksiet ievietoti atsevišķā barakā pirms izsoles. Neuzdrošinies sacelties. Jūs tiksiet nogalināts, un ikviens, kurš tiks notverts, tiks sists krustā pie krusta vai zvaigznes. Pārejas laikā ir aizliegts runāt. Pārkāpēji tiks pērti bez žēlastības. Un mēs iedursim spītīgākos.
  Un, ja jūs vēlaties kaut ko teikt, jums jāsaka: kungs vai kundze, ļaujiet man jūs uzrunāt. Un neaizmirstiet paklanīties!
  Gulivers, pārvarot bailes, rībēja :
  - Atļaujiet, lūdzu, pieteikties!
  Jauneklis zelta ķiverē noņurdēja:
  - Nu, runā!
  Gulivers, kurš kļuva par zēnu, jautāja:
  - Tev nav mūs jāpiesien! Dosim savu goda vārdu, ka uzvedīsimies klusi un mierīgi un nebēgsim!
  Jauneklis zelta ķiverē pasmaidīja un atbildēja:
  - Vai Anglijā ir pieņemts turēt vārdu, īpaši svešiem cilvēkiem dots?! Taču ķēdes neliksim, ja varēsi klusēt un netrokšņot vismaz stundu. Citādi mēs jūs visus saistīsim vienā ķēdē kā notiesātos!
  Kāda meitene ar dimanta auskariem atzīmēja:
  "Varbūt es paņemšu šo jauno vīrieti un nosēdināšu viņu sev blakus uz ponija?"
  Jaunais vīrietis zelta ķiverē pamāja ar galvu.
  - Pārāk liels gods plikam un netīram puikam-vergam. Jūs varat viņu piesiet pie pavadas kā suni un ļaut viņam iet.
  Meitene smaidot pamāja ar galvu un iesaucās:
  - Uz viņa sudraba ķēdes! Cik jauks mazs zēns viņš tagad ir kļuvis.
  Jaunais Gulivers piedzīvoja vēl vienu pazemojumu. Viņi uzlika viņam apkakli kā kucēnam un pieķēdēja viņu ar sudraba ķēdi.
  Citi jūrnieki-puikas bija savērti virvē. Viņi tagad bija kā vergu zēni. Ieskauj braucējus, un daļa aizsargu pārvietojās kājām.
  Un tā visa baskāju komanda devās ceļā. Vergu zēni, kļuvuši par bērniem, smaidīja, bet, ja mēģināja runāt, saņēma skropstas. Nesaskaņā viņi rikšoja ar kailajiem papēžiem, vispirms pa smiltīm. Un tad pa rupjo grants ceļu.
  Guliveru zēnu pievilka pie pavadas. Tiesa, staigāt bērna ķermenī bija viegli. Un meitene uz ponija rotaslietās nesteidzās. Viņa, gluži pretēji, bija ziņkārīga par jauno vis-a-vis pavadoni. kurš bija tikai pilngadīgs.
  Viņa smaidot jautāja:
  - Vai jūs bijāt svarīgākais starp viņiem?
  Zēns Gulivers pamāja:
  - Jā, es!
  Un viņš basām kājām, ar bērna zoli, uzkāpa uz asa akmens, pēc kā viņš kliedza.
  Meitene pasmaidīja un vēlreiz jautāja:
  - Vai esat apceļojis interesantas valstis?
  Vergu zēns pārliecinoši atbildēja:
  - Noteikti!
  Dārgakmeņu skaistule jautāja:
  - Pastāsti! Kas tev bija pirmais un interesantākais?
  Gulivers, kurš kļuva jauns, viegli atbildēja:
  Liliputas valstī . Tur dzīvoja mazi vīrieši, tāpat kā mēs, tikai divpadsmit reizes mazāki!
  Meitene, ziņkārīga, jautāja:
  - Vai viņi bija tādi kā mēs, bērni, vai kā jūs, pieaugušie?
  Vergu zēns viegli atbildēja:
  - Viņi bija kā mūsu sugas - pieaugušie un bērni, tikai divpadsmit reizes mazāki.
  Nu viņiem joprojām nebija šaujamieroču - tikai aukstie!
  Meitene sagrieza seju, kas viņai bija mīļa, bērnišķīga seja, un atzīmēja:
  - Atpakaļ pie mūsu kara un šaujamieročiem! Pietrūka tādas laimes!
  Gulivers atzīmēja:
  "Bet ar to jūs varat iekarot visu savu kontinentu!"
  Skaistule nomurmināja un dziedāja:
  Es nevēlos uzvarēt par katru cenu
  Es negribu likt kāju uz krūtīm...
  Mēs nebūsim savienībā ar sātanu,
  Tieši tā, mēs nemaz nevaram nogriezt ceļu!
  Vergu puika, dauzīdams basās kājas, kuras sāka niezēt no rupjās grants uz ceļiem, atzīmēja:
  - Lieliska mērķa labad ne vienmēr ir jāievēro noteikumi!
  Meitene pamāja.
  - Jā, un es, piemēram, tevi nosēdināšu uz plaukta!
  Kādu laiku viņi staigāja klusēdami. Gulivers paskatījās uz zēnu kolonnu, kurā iegriezās jūrnieki. Tie ir zēni, kas nav vecāki par trīspadsmit gadiem. Pēc izskata diezgan mīļi bērni, tomēr gandrīz kaili, basām kājām, kā vergi. Jā, viņi ir vergi. Liktenis bija diezgan neapskaužams.
  Meitene jautāja:
  - Un, kad liliputieši tevi ieraudzīja tik lielu, ko viņi darīja?
  Zēns Gulivers atbildēja ar mīļu smaidu:
  - Viņi mani sasēja!
  Skaistule smējās un čīkstēja:
  - Un tu tik ļoti viņiem padevies?
  Slave Boy teica:
  - Viņi to izdarīja, kamēr es gulēju! Kā arī tu! Ja tu būtu atklāts laicīgi, tad tev tas tik viegli nenotiktu!
  Meitene pamāja.
  - Bez šaubām! Bet parasti, ja kopā ar mums krastā tiek izskaloti kuģi ar pieaugušajiem, tad to iemītnieki krīt sapnī. Un tad viņi kļūst par tādiem pašiem bērniem kā mēs!
  Zēns Gulivers atzīmēja:
  - Mūžīgā bērnība... Kas gan var būt labāks par pagaidu vecumdienām!
  . NODAĻA #9
  Bērni, viens uz skaista un balta vienradža, otrs zēns-vergs tikai peldbiksēs turpināja runāt.
  Meitene atzīmēja:
  - Citās pasaulēs cilvēki ir tik nepilnīgi. Viņi kļūst veci, un sievietes īpaši ar vecumu kļūst tik pretīgas un neglītas. Vecenes ir krunkainas, kuprītas, bezzobainas, smirdīgas. Tas ir tikai kaut kāds pretīgums!
  Zēns Gulivers, kurš staigāja pie pavadas, izpleta rokas un atbildēja:
  - Tas ir Dieva darbs! Es arī vēlos, lai sievietes un vīrieši nenovecotu, bet...
  Meitene pasmējās un jautāja:
  Vai jūs runājat par Dieva darbu? Bet mums jau bija vairākas ekipāžas, no dažādiem laikiem. Un viņi visi pārstāv Dievu dažādos veidos. Konkrēti priesteris teica, ka pareizā ticība ir katoļu, un visu kristiešu galva ir pāvests!
  Zēns Gulivers pamāja ar galvu.
  - Mums ir mazliet cita ticība! Un baznīcas galva ir karalis! Tomēr ne visi angļi to ievēro. Ir dažādu virzienu protestanti, daudzi katoļi, un citās pasaules valstīs reliģijas ir pilnīgi atšķirīgas.
  Meitene pasmaidīja un jautāja:
  - Jā, jums ir daudz reliģiju. Bet jūs pat nevarat saprast savu reliģiju. Esmu lasījis Bībeli. Tur Jēzus skaidri un tieši saka, ka debesīs ir tikai viens Dievs. Tomēr apustulis Tomass nometās ceļos un sacīja Kristum - mans Kungs un mans Dievs? Kādi tad kristiešiem ir divi dievi?
  Zēns Gulivers smaidot atbildēja:
  - Nē! Ne šādā veidā!
  Meitene ņurdēja:
  - Kā ne tā! Nevar būt, ka vienlaikus bija divi Dievi un viens. Un priesteris pat teica, ka arī Svētais Gars ir Dievs, tātad ir trīs dievi! Bet ir skaidri pateikts: klausies manī, Israēl, tavs Dievs ir viens!
  Vergu zēns atbildēja ar nopūtu:
  - Tas ir neizprotamais Trīsvienības noslēpums!
  Meitene pasmaidīja un atzīmēja:
  - Un vēl viena lieta, kas mani mulsina. Ja Jēzus ir visvarenais Dievs, tad kāpēc viņam nebija spēka pat nest krustu uz Golgātu? Kas gan Viņš ir par visvareno Dievu, ja Viņš pat nevar izdarīt tik vienkāršu lietu?
  Zēns Gulivers atbildēja ar apjukušu skatienu:
  - Lielais noslēpums: Dievs parādījās miesā, parādīja sevi eņģeļiem, tika attaisnots garā, augšāmcēlies godībā!
  Meitene dusmīgi teica:
  - Tātad ar šādiem vārdiem noslēpums, jūs varat izskaidrot jebko pasaulē. Tas ir skaidrojums, nav izskaidrojuma!
  Vergu zēns pamāja.
  - Pa labi! Bet labāk nav! Un Bībele saka, ka ir noslēpumi, kuros pat eņģeļi cenšas iekļūt!
  Skaistule no somas izņēma pātagu, un skauts uzsita puisim gludo, bezspalvoto muguru.
  Gulivers nebija tik ievainots, cik pazemojošs.
  Un meitene teica:
  - Jebkurš absurds un nejēdzība ir izskaidrojama ar vārdu noslēpums!
  Un bija vēl viena pauze. Puiši airēja pāri asajiem, karstajiem ceļa akmeņiem. Bija skaidrs, ka viņu pēdas, kas vēl nebija pietiekami nocietinātas, cieta sāpes un ciešanas. Bērniem uz zolēm parādās tulznas, parādās nobrāzumi un zilumi. Bet daži sargājošie puiši un meitenes drosmīgi staigā basām kājām, un pēdas ilga mūža laikā ir kļuvušas ļoti sarautas, stiprākas par zābaku ādu un neizjūt diskomfortu. Tā vergu zēni vaidēja, kliboja un cieta.
  Lielbritānijā staigāšana basām kājām netika uzskatīta par prestižu - tā tika uzskatīta par galējas nabadzības pazīmi. Un pat bērniem nepatika lielīties ar plikiem, apaļiem papēžiem. Un vasara Lielbritānijā nav tik karsta. Tātad bērni šeit vēl nav tik rūdīti.
  Cietis arī zēns Gulivers. Viņa kailās, bērnišķīgās kājas dega, un jau zoles bija sagrieztas un cieta no akmeņu karstuma. Viņš balstījās tikai uz drosmi un spītību. Lai arī puika, bet tomēr vīrietim jāiztur, rādot drosmes piemēru.
  Lai kaut kā izbēgtu no ciešanām, Gulivers jautāja:
  - Vai tev ir Dievs?
  Meitene pasmaidīja un jautāja:
  - Vai tu tici savam Dievam?
  Zēns Gulivers pārāk pārliecinoši neatbildēja:
  - Jā, es tev ticu!
  Skaistule pamāja ar galvu un atzīmēja:
  - Un kāpēc tu tagad esi verdzībā. Un jūsu mazuļa kājas cieš no asiem un karstiem akmeņiem?
  Vergu zēns atbildēja ar nopūtu:
  - Ikvienam ir grēki! Un tā ir atmaksa par maniem grēkiem! Un turklāt es atguvu jaunību, ko jau var saukt par atlīdzību!
  Meitene pasmaidīja un atbildēja:
  - Jā, tas ir iespējams! Jūs varat dzīvot tūkstoš gadus un jums ir visi zobi. Pat ja zobs tiks izsists, tas ataugs. Un tev nebūs plika galva, bārda, kupris. Jā, basās kājas drīz kļūs rupjas un kļūs pat patīkami staigāt pa asiem un karstiem akmeņiem!
  Zēns Gulivers pamāja:
  - Īpaši! Tās ir gandrīz debesis! Mūžīgā gaišā jaunībā!
  Dārgakmeitene dziedāja:
  Cik labi tu zini, ka esi jauns
  Enerģija un spars ir lieliski...
  Ļaujiet medniekam pārvērsties par medījumu
  Un planēta kļūs par mūžīgu paradīzi!
  Pēc tam meitene paņēma un no savām skaistajām, lai arī bērnišķīgajām kājām noņēma sandales ar dārgakmeņiem. Viņa nokāpa no vienradža un staigāja basām kājām ar puisi Guliveru.
  Viņas seja smaidīja, un meitene teica:
  - Un tas ir pat jauki ar plikiem papēžiem uz oļiem!
  Zēns Gulivers piekrita:
  - Jā! Jums tas varētu patiešām patikt! Bet tas tiešām sāp!
  Meitene jautāja:
  - Kam tu tici? Te priesteris teica: taisnie tūdaļ nokļūs debesīs, lielie grēcinieki ellē, bet mazākie grēcinieki uz šķīstītavu. Kā ar tevi?
  Vergu zēns atbildēja ar nopūtu:
  Mēs neticam šķīstītavai! Mēs esam vai nu debesīs, vai ellē!
  Meitene smējās un atzīmēja, sita pa oļiem ar plikām, ļoti skaistajām, noslīpētajām kājām:
  - Bet šajā gadījumā visi būs jāsūta ellē! Jo nav bezgrēcīgu cilvēku. Grēko visi, ja ne darbos, tad domās. Un ko tavs Dievs iemet ugunī?
  Zēns Gulivers paraustīja plecus, kas bija kļuvis bērnišķīgs, un atbildēja ar smaidu:
  - Mums ir ticība, ka ir Dieva žēlastība, kas izglābj cilvēkus no elles. Un jo īpaši Visvarenie Dievi Jēzus Kristus devās pie krusta, lai segtu visus cilvēku grēkus! Un viņa izpirkšanas upuris dod mums iespēju izglābties!
  Meitene pasmaidīja un atzīmēja, turpinot baudīt asu akmeņu siltumu, kas viņu kutināja un masēja viņas kailo zoli:
  - Tas ir tieši tas, ko es nesaprotu! Cilvēki, nogalinājuši Dievu Dēlu, ne tikai nekļuva labāki, bet pat palielināja savu grēku un noziegumu skaitu. Un Dievs Tēvs, tikai pateicoties tam, viņiem piedeva? Lai gan teorētiski par šādu rīcību viņam vajadzēja viņus pilnībā nolādēt?
  Zēns Gulivers nopūtās un atbildēja:
  - Tas arī ir liels noslēpums. Noslēpums, kā notika izpirkšana! Jebkurā gadījumā Visaugstākais Dievs Jēzus uzņēmās visas pasaules vainu un grēkus uz sevi. Un bez asiņu izliešanas nav piedošanas!
  Meitene, sita basām kājām, loģiski piezīmēja:
  - Bet tas nav iespējams! Tas ir pretrunā ar tiesību principiem. Viena persona joprojām var maksāt naudas sodu citai personai, bet tai nav tiesību izciest cietumā. Nu un vēl jo vairāk iet par citu uz nāvessodu. Tas ir pretrunā ar jūsu Lielbritānijas likumiem!
  Zēns Gulivers piekrītoši pamāja ar galvu:
  - Cilvēku likumi, jā pretēji! Bet pats Visvarenais Kungs Dievs nosaka likumus gan virs zemes, gan debesīs! Un jūs nevarat iebilst pret to!
  Meitene jautāja:
  - Un ka Dieva likumi nevainīgos notiesāja uz nāvi? Jā, pat Augstākais Dievs-Radītājs?
  Vergu zēns atbildēja:
  - Visuvarenais Dievs Jēzus uzņēmās vainu! Viņš uzņēmās Dieva dusmas. Un rīkojās godam. Un viss pārējais... Nu, kādam bija jāatbild par grēkiem, un to izdarīja pats Dievs sava Dēla personā!
  Meitene loģiski piezīmēja:
  - Bet galu galā nāve pie Dieva Dēla krusta nepadarīja cilvēci labāku. Un tikai papildināja viņa noziegumus. Izrādās, lai saņemtu piedošanu, cilvēcei bija jākļūst vēl noziedzīgākai? Tas ir pilnīgs absurds!
  Zēns Gulivers smaidot atbildēja:
  - Dieva plāni ir neizdibināmi. Piekrītiet, ka skudrām daudz kas, kas ir cilvēkos, ir nesaprotams!
  Meitene pasmējās un atbildēja:
  - Universālā atbilde ir nesaprotama! Tātad jūs varat izskaidrot visu, neko nepaskaidrojot. Patiešām, Dievu nav iespējams aptvert un nav arī jādomā!
  Zēns Gulivers ar nopūtu atzīmēja:
  - Un mūsu pasaulē daudz ko nav iespējams aptvert! Piemēram, kāpēc Zeme piesaista objektus? Vai varat sniegt tam skaidrojumu?
  Meitene pasmaidīja un atbildēja:
  - Nu jā, ne uz visu var sniegt loģisku un pamatotu atbildi! Bet jautājums ir, kāpēc mums vajadzētu ticēt Dievam? Galu galā neviens Viņu nekad nav redzējis. Un tomēr, vai tu tam tici?
  Vergu zēns atkal paraustīja plecus un atbildēja:
  - Citādi mūsu pasaules un dažādu zvaigžņu esamību ir grūti izskaidrot. Kā to panākt? Kāds tos radīja!
  Baskājainā skaistule atzīmēja:
  - Un kā izskaidrot Radītāja esamību? Vai kāds viņu radīja?
  Zēns Gulivers ar basu kāju uzkāpa uz asa akmens un noelsās, tad sacīja:
  Mēs ticam, ka Dievs ir pastāvējis vienmēr!
  Meitene iesmējās un atzīmēja:
  - Un kā gan Dievs varēja parādīties bez iemesla! Visam ir jābūt iemeslam!
  Vergu zēns atbildēja:
  - Ir jāpieņem kā aksioma, ka Dievs eksistē. Un tici tam. Un tāpēc, ja jūs ilgi domājat un domājat, tad noteikti būsiet traki!
  Skaistule smējās un dziedāja:
  - Tās ir pasakas bērniem,
  Protams, tu tici Dievam...
  Dodiet naudu priesteriem
  Un tad tu iegūsi debesis!
  Zēns Gulivers pamāja:
  Diemžēl visu zināt nav iespējams!
  Meitene jautāja:
  - Un kāpēc cilvēki noveco un mirst zem visvarenā Dieva?
  Vergu zēns atbildēja:
  - Atmaksa par grēku!
  Skaistums atzīmēja:
  - Bet mēs arī grēkojam un nenovecojam!
  Zēns Gulivers paraustīja plecus.
  - Kāpēc jūs esat mūžīgie bērni, es nezinu! Un tu arī ne! Tāpat kā nav zināms, kāpēc govij ir ragi, bet cūkai to nav!
  Meitene piemiedza ar aci sagūstītajam zēnam un ieteica:
  - Varbūt gribi pātagas? Vai arī jūs vēlētos apgrauzdēt savus kailos papēžus?
  Zēns Gulivers jautāja:
  - Ko tas pierāda?
  Skaistule atbildēja:
  - Kas tev, es esmu tas Kungs Dievs!
  Vergu zēns drosmīgi atbildēja:
  - Nu, mana dvēsele, jūs joprojām nevarat nogalināt!
  Meitene atzīmēja:
  - Tevi var sūtīt uz akmeņlauztuvēm, kāda īstā elle. Vai varbūt labākā vietā. Piemēram, es varu tevi padarīt par savu skvēru!
  Zēns Gulivers pamāja:
  - Paldies!
  Meitene jautāja:
  - Pastāsti labāk, kādi piedzīvojumi tev bija ar liliputiem?
  Vergu zēns smaidot atbildēja:
  - Kad gulēju, mani piesēja. Tomēr tad viņi man iedeva ēst. Nu viņi izšāva bultas. Turklāt tas bija interesantāk. Mani atraisīja un pat deva zināmu brīvību. Savukārt es viņiem sniedzu dažus pakalpojumus.
  Baskājainā skaistule, mīņādama uz asiem, sakarsušiem oļiem, ar kailām, bērnišķīgajām, bet ļoti graciozajām kājām un smaidot, jautāja:
  - Un kādus pakalpojumus jūs viņiem sniedzāt? Ar savu augumu dāmām laikam nav īpaši ērti tikt galā ar tādu milzi!
  Zēns Gulivers iesmējās un atbildēja:
  - Esmu paveicis lielisku pakalpojumu. Viņš aizveda piecdesmit kuģus, kurus Liliputas pretinieki bija sagatavojuši desantam. Un tādējādi izglāba viņu valsti no spēcīgas armijas desantēšanas!
  Meitene uzsita puisim ar roku uz viņa kailo muguru, sarkanu no svaiga iedeguma, un iesaucās:
  - Tas ir patiešām lieliski! Tā izrādās milzīga izaugsme, varat to izmantot savā labā!
  Zēns Gulivers dziedāja, atbildot:
  Ne tikai spīd, bet arī dūmi,
  Varbūt vulkāns, varbūt vulkāns...
  Varbūt dušā esi rūķis,
  Un milzis, un milzis!
  Un zēns ar savām bērnišķīgajām, notriektajām, saskrāpētajām kājām turpināja stutēt pa asajiem, karstajiem akmeņiem. Un tas bija sāpīgi un neērti. Bet drosmīgais bērns turējās.
  Un, lai novērstu uzmanību, viņš jautāja:
  - Kāda vispār ir jūsu ticība?
  Meitene smaidot jautāja:
  - Kas, jūsuprāt, ir nepieciešams, lai būtu ticība?
  Zēns Gulivers pamāja:
  - Visām tautām ir vismaz kaut kāda ticība. Pat mežoņi!
  Meitene čīkstēja:
  Mēs neesam mežoņi! Un mēs neticam pasakām!
  Vergu zēns atzīmēja:
  - Bet jūs riskējat pazaudēt savu dvēseli!
  Atbildot uz to, meitene dziedāja ar ironiju;
  Ko Tas Kungs domāja?
  Viņš, dzīvojot šausmīgā attālumā ...
  Kad tika dots rīkojums strādāt,
  Lai mēs nepaliktu sapnī.
  
  Lai arī lielisks karaliskais tērps,
  Bet nav skopāka cilvēka....
  Nabadzība šauj ar punktu -
  Mūsu ciešanu pasaule ir episka!
  
  Un tā nav Ādama vaina
  Vienkāršs padomju, krievu puisis...
  Staigāja kails, neslēpdams kaunu,
  Kā proletārietis carisma laikā!
  
  Dievs viņam deva ēdienu - robežu,
  Ganības, nepazīstot dakšas...
  Un, ja vēlēsies, tiksi piekauts!
  Un dzert ar plaukstu bez pudelēm.
  
  Ādams piemeklēja tādu likteni,
  Kaut kādā rāpojošā, garlaicīgā paradīzē!
  Bet čūska lidoja spārnos,
  Viņš saprata: cilvēks cieš ...
  
  Ir veids, kā izkļūt no brikšņiem,
  Veidojiet pilsētu, dodiet pēcnācējus!
  Lai nepaklīstu pa birzs terminu,
  Dažreiz jums ir vajadzīga viltība!
  
  Es nozagu burvju atslēgu no paradīzes,
  Iziet no Ēdenes rutīnas...
  Tur jūs atradīsit meitenes sapņus
  Vismaz var aiziet bojā pazemē!
  
  Jā, protams, pastāv risks, zēn,
  Šī planēta nav dāvana...
  Bet tu zināsi sirdsapziņu, godu,
  Un jūs atradīsit, zināsiet savu pāri!
  
  Ādams saņēma šo atslēgu -
  Atvēra vārtus un atstāja paradīzi.
  Grēcinieks iztērēja daudz spēka,
  Kāpjot uz lielu kalnu akmeņiem ...
  
  Šeit viņš atkal redz vārtus -
  Un atkal parādījās spārnotā čūska...
  Viņš teica: Es esmu labs sātans -
  Skrūve atvērās pati no sevis...
  
  Ādams ienāca un redz -
  Tāds gleznots brīnums...
  Kaila jaunava aiz kalna,
  Porcelāna terts ir zeltains trauks.
  
  Bet cik labi
  Ādams zēns nevarēja pretoties!
  Un noskūpstīt viņas muti
  Saldāks par medu!
  
  Viņa viņam atbildēja -
  Ķermeņi vētrainā ekstazī saplūda...
  Nē, nenolādē sātanu -
  Puiši parādījās grēkā!
  
  Dievs viņus izraidīja no paradīzes, bet...
  Planēta kļuva par viņu mājām.
  Lai gan cilvēkiem ir viena saule,
  Bet pēcnācēju kļuva tūkstošiem !
  
  Jā, tas bija ļoti grūti
  Plūdi, sausums un ziemas.
  Bet prāts ir spēcīgs airis,
  Cilvēks ir kļuvis par spēcīgu radību!
  
  Kā eņģelis var lidot
  Kā dēmonu kalni iznīcina atvieglojumu!
  Izveidojiet ceļu, kur ir ceļš -
  Sasniedziet jebkuru punktu uz zemes.
  
  Un jums ir nepieciešama telpa -
  Mēs arī varēsim iekarot.
  Tātad mūsu grēks nav spriedums,
  Nē, nerunājiet pop muļķības!
  
  Neesi grēks - progresa nav,
  Domas rada kustību!
  Viena atbilde uz sprediķi:
  Mums nav vajadzīga kāda cita paradīze!
  Un meitene dusmīgi sita ar baso kāju, liekot akmeņiem trīcēt un lēkāt. Un viņš to izdarīja apņēmīgi.
  Šī patiešām ir meitene no mūžīgi jaunas valsts.
  Zēns Gulivers atzīmēja:
  - Nu, vai jūs nebaidāties no mūžīgām, elles mokām?
  Meitene pasmaidīja un jautāja:
  - Un viņš pats, tad tu redzēji elli?
  Zēns Gulivers paraustīja savus bērnišķīgos plecus un atbildēja:
  - Godīgi sakot, nē!
  Meitene pasmaidīja un piebilda:
  - Vai kāds no cilvēkiem jūsu valstī ir redzējis elli?
  Vergu zēns noplātīja rokas:
  - Nezinu! Viens, patiešām dzērājs, nodzērās līdz delīrijam un redzēja elli un velnus. Bet neviens par to īsti nezina un nevar zināt!
  Skaistums atzīmēts ar ironiju:
  - Tā tu tici bērnu pasakām. Un priesteri ņem no jums naudu, par pasakām!
  Zēns Gulivers paraustīja plecus un atbildēja:
  "Tās nav tikai bailes no elles. Paklausība Dievam zem spiediena nepavisam nav tas, kas Visvarenajam ir vajadzīgs. Ja viņš to būtu gribējis, viņš noteikti visā savā krāšņumā būtu parādījis gan debesis, gan elli. Un neviens neuzdrošinātos strīdēties!
  Meitene pamāja ar galvu un jautāja:
  - Un kāda ir problēmas būtība?
  Zēns Gulivers atbildēja:
  - To, ka mēs ne tikai baidāmies no Dieva, bet arī mīlam!
  Baskājainā skaistule pamāja ar galvu.
  - Labi, ka tu viņu mīli! Kāpēc viņš tevi nemīl?
  Vergu zēns pārliecinoši atbildēja:
  Un Dievs Tas Kungs mūs mīl!
  Meitene iesmējās.
  - Un tāpēc jaunas, skaistas sievietes pārvērš par vecām sievietēm. Un arī sūta visādas dabas stihijas?
  Zēns Gulivers atzīmēja:
  viņu mīl !
  Baskājainā skaistule ķiķināja un ar pātagu iesita vergu puikam Guliveram, čivināt:
  - Es mīlu Tevi! Un tā es trāpīju!
  Pēc tam ar plikiem kāju pirkstiem viņa pacēla akmeni. Izmeta viņu. Viņa pārdūra palmas lapu, kas auga gar ceļu. Un, smaidot, viņa jautāja:
  - Nāc, varbūt dziedāsi! Piemēram, par to, kā tu mīli Visvareno Dievu?!
  Vergu zēns Gulivers pamāja ar galvu:
  - Ar lielāko prieku!
  Meitene brīdināja:
  - Bet, ja man nepatiks, tad puika apceps tavus plikos, bērnišķīgos papēžus!
  Vergu zēns dziedāja atbildi, savā skaidrā un ļoti patīkamā balsī;
  Saules stars spīd cauri zeltainajai tumsai,
  Ķerubi sūtīja man sveicienus no Dieva!
  Ļaunie gari uzbrūk - pamodināts bars,
  Nes pazemi - daudz nepatikšanas!
  
  Mēs darām daudz netīru triku - zemiskus darbus,
  Novēlu jums labu - palieciet viens!
  Pārraujiet ķēdes, es gribēju gabalos
  Bet apkakle, ko suverēns deva, ir stipra!
  
  Es atcerējos sava mīļotā sievišķīgo seju,
  Caur kauju liesmām un negaisiem es nākšu!
  Un manā sirdī iekļuva svētais gars,
  Man ir grūti, es vaidu, es nosmaku delīrijā!
  
  Zem mums ir līdzenums, koku paklājs,
  Neskaitāma ienaidnieku tumsa, piecēlās kā siena!
  Bet Tā Kunga eņģelis izstiepa savu labo roku,
  Ir pienācis laiks uzvarēt un šķirties no ilgām!
  
  Es slavēju Kristu - viņš ir dievišķs,
  Manā grēcīgajā dvēselē: Visvarenais dzied!
  Motīvs ir pazīstams visiem, atkārtots psalmos,
  Norādiet šķēpu - dodieties pārgājienā!
  
  Miera dievs satiekas ar tumšāko pieri,
  Svēto Tēvzemi jūs nododat!
  Jūs izgāzāties cīņā un šķīrāties ar zobenu,
  Viņš jūs uzvarēja: pretinieks ir sātans!
  
  Es atbildēju Dievam, paklanīdamies zemē,
  Jā, cilvēks ir vājš, viņa miesa ir kā ūdens!
  Kad bija grūti, es tev uzsaucu:
  Atbilde nenāca, viņš knapi izdzīvoja cīņu!
  
  Es lūdzu Visvareno, dod man vienu iespēju,
  Lai sasprindzinātu gribu, uzvar elles armiju!
  Kristus atbildēja - viņš redzēja postošo stundu,
  Bet es gribēju pārbaudīt tavu ticību!
  
  Nu ej, lūdzies - es piedošu,
  Cilvēku ciešanas, diemžēl, es saprotu!
  Tu atceries Dāvidu, ieliec akmeni savā siksnā,
  Visi pasaules grēcinieki ir Kristus dēli!
  
  Un tā es cīnos par Kristus godu,
  Un straume lej, vārās asinis!
  Un mirušo kalni, neskaitiet upuru skaitu,
  Bet es ticu Visaugstākā Dieva mīlestībai!
  Meitene vispirms ar pātagu spēcīgi iesita vergu zēnam Guliveram. Kailais zēns noelsās.
  Tad viņa atzinīgi uzsita viņam pa plecu, atzīmējot:
  - Tu labi gulēji! Tev ir talants!
  Bērns Gulivers pamāja ar galvu un atzīmēja:
  - Pātagu priekš kam?
  Meitene pārliecinoši atbildēja:
  - Lai tu zinātu savu vietu!
  Vergu zēns pamāja.
  - Jā, esmu gatavs zināt! Bet starp liliputiem man bija hercoga tituls. Un tas bija patiešām forši!
  Meitene iesmējās un atzīmēja:
  - Vai jūs bijāt hercogs? Tas ir ļoti interesanti! Un es esmu vikontese!
  Vergu zēns pamāja.
  - Vai jūs esat vikontese? Tas ir pārsteidzošs!
  Meitene atzīmēja:
  "Es varu likt jums nodīrāt dzīvu ādu un apkaisīt ar sāli!" Tad sapratīsi, ko nozīmē sacensties ar mani!
  Zēns Gulivers paklanījās un atbildēja:
  - Esmu pazemības pilna!
  Meitene iesmējās un atzīmēja:
  - Tavi kaili papēži, ļoti acīmredzami gribas nūjas. Vēl labāk, sadedziniet tos ar karstu lauzni. Tad tu sapratīsi, ko tu esi vērts!
  Vergu zēns atbildēja:
  Es pieņemšu no tevis jebkuru sodu!
  Skaistule pasmaidīja un atbildēja:
  - Bet šodien es esmu laipns un piedodu. Ja tu man atkal dziedāsi!
  Vergu zēns Gulivers pamāja ar galvu:
  - Esmu gatavs tev dziedāt visas dienas garumā!
  Meitene atkal iesita viņam ar pātagu un iesaucās:
  - Dziedam!
  Un nelaimīgais bērns sāka veidot romantiku;
   Tas zemisks melis, kas runā par
  It kā Dzimtene būtu tikai putekļi!
  Vissvarīgākais ir rubļa medības,
  Un jums ir jāiet līdzi likteņa straumei!
  
  Bet ne tāds karavīrs, svēto skumju valsts,
  Galu galā viņam karš ir pirmais aicinājums!
  Karaļa pavēle ir vienkārša: cīnies un nebaidies,
  Ledainā elpa nāvi nenobiedēs!
  
  Un kosmoss ir tas, ko cilvēks zina
  Viņam ir dots lidot un iekarot kosmosu!
  Vispirms kautrīgs sākums, tad stāvs skrējiens,
  Galaktikās miljoniem būs karaļvalsts!
  
  Jūs nevarat apstāties, kaut arī asinis plūst kā upe,
  Karš starp cilvēkiem, ar sliktu vājprātu!
  Medības, lai atpūstos, ēst aspic pīrāgu,
  Un apgulies zālē zem saldā bišu stropa!
  
  Bet kur tu atrodi laimi, nevis debesīs vai ellē,
  Tas vienmēr ir ar jums, un tajā pašā laikā tālu!
  Jūs meklējat debesīs - izvēlētā zvaigzne,
  Lai saglabātu sirdi svētajā sadaļā!
  
  Bet Dzimtene ir un saule un mēness,
  Viņa ir kā brīnišķīga acs - jūsu patrons!
  Un, ja nepieciešams, tad saplēst, pat līdz nabai,
  Ak, cik tievi un saplēsti dzīves pavedieni!
  
  Tēvzeme uz visiem laikiem, visām tautām tu,
  Kā okeāns, kurā šļakstās laime!
  Skaistuma diženums, pārdrošība un sapņi,
  Un tā mīlestības uguns, kas neizdzisīs!
  Vergu zēns dziedāja un paklanījās. Meitene pamāja ar galvu un iesita viņam ar pātagu, bet šoreiz viņa viegli iesaucās:
  - Jūs to paveicāt labi! Es domāju, ka tu esi pelnījis tikt spīdzināts uz sliekšņa!
  Vergu zēns Gulivers vaimanāja:
  - Es tev neesmu vajadzīga uz plaukta!
  Meitene atbildēja:
  - Nav vajadzības! Vai tu vispār zini, ko jūt zēns, kad karsti sakarsis gludeklis apdedzina viņa pliko papēdi. Tajā pašā laikā jūsu locītavas būs savītas. Un tā tas pat savedīs vēnas kopā un pamatīgi apgriezīs tās iekšā.
  Vergu zēns Gulivers pamāja ar galvu:
  - Tava griba! Piekrītu visam!
  Meitene iesmējās un atzīmēja:
  - Tu esi tik paklausīga! Nu, mēs tevi rūpīgi spīdzināsim, lai nesagrozītu. Pastāsti man, vai, kad bijāt zēns, jūs kādreiz esat dabūjis pērienu?
  Gulivers godīgi atbildēja:
  - Jā, ne daudz!
  Meitene pamāja.
  - Vai jūs vēlaties, lai jūs ļoti spēcīgi pātagu ?!
  Vergu zēns godīgi atbildēja:
  - Protams, nē! Es esmu garīgi normāls, un, protams, man nepatīk, ka mani sāpina!
  Vikontese smaidot dziedāja:
  Zeme ir dāsna pret jums grēciniekiem,
  Un debesis ir pilnas ar draudiem...
  Mēs būsim kopā kā ģimene
  Rozes tik labi smaržo pirms pērkona negaisa!
  Zēns Gulivers iesaucās:
  Viss pasaulē ir atkarīgs
  No debesu augstumiem...
  Bet mūsu gods, bet mūsu gods,
  Tas ir atkarīgs tikai no mums!
  . NODAĻA #10
  Oļegs Ribačenko, šis mūžīgais augsta ranga zēns skrēja uz Saūda Arābiju. Bija arī īsa cīņa. Un dumpinieku šeihu noķēra, un viņu uzlika uz virves. Pēc tam, kad vienu reizi parādījās nemirstīgs zēns, kurš skrien ātrāk par gepardu, arābi nomierinājās. Zēns kādu laiku pavadīja šajā cariskās Krievijas guberņā. Pienāca aprīlis, un Austrija beidzot pievienojās Trešajam Reiham. Tajā un Vācijā tika rīkoti referendumi ar rezultātu 99 procenti ar zirgaste. Un, kamēr cariskā Krievija neiejaucās šajā procesā un ļāva nacistiskajai Vācijai nostiprināties.
  Oļegam Ribačenko atkal tika pavēlēts bēgt uz Ķīnu. Un tur, lai palīdzētu dzelzceļa būvniecībā. Indoķīna joprojām bija franču valoda un daļēji angļu valoda. Cariskajai Krievijai vēl nebija laika to okupēt un anektēt. Var redzēt, ka Nikolajs II nav pret aliansi ar Hitleru un Antantes koloniju sadalīšanu.
  Oļegs, zibinot plikus papēžus, metās uz Ķīnu. Pa ceļam zēns piezīmju grāmatiņā sāka ieskicēt vēl vienu stāstu;
  Lielbritānijas premjerministram Čemberlenam bija prāts nepieteikt karu Vācijai pēc uzbrukuma Polijai. Vērmahts ātri sakāva Varšavas karaspēku un sadalīja šo varu ar Staļinu. Pēc kāda laika starp PSRS un Somiju sākās karš. Apmēram, kā reālajā vēsturē. Pēc tam Baltijas valstu un Moldovas pievienošanās. Pēc tam jaunā padomju impērija stabilizējās. Staļins gandrīz pabeidza slāvu zemju vākšanu. Un Vācija vietām jau ir pārsniegusi 1914. gada robežas. Un viņa diplomātiski panāca arī Namībijas kolonijas atgriešanos. Trešais Reihs bija spēcīgs, un Hitlers bija savas popularitātes virsotnē.
  Otrais pasaules karš nekad neizcēlās. Vācijā ekonomika piedzīvoja spēcīgu izaugsmi, tika uzceltas rūpnīcas, tostarp automašīnām. Un Hitlers pat atcēla gandrīz visus antisemītiskos likumus. Trešā Reiha režīms tika liberalizēts.
  Arī PSRS šķiet, ka viss ir kārtībā. Trešais piecu gadu plāns kā vienmēr tika atzīts par oficiāli pārpildītu. Tiesa, problēmas bija ar lauksaimniecību un pārtiku.
  Staļina režīms īstenoja dzimstības veicināšanas politiku un aizliedza abortus. Palielinājās iedzīvotāju skaita pieaugums. Arī ceturtais piecu gadu plāns šķita pārpildīts. Bet finansiāli dzīve nekļuva labāka. PSRS bija pārāk daudz militārā aprīkojuma. Turklāt Staļins, izvilcis tanka sfēru, paļāvās uz liela skaita lielu virszemes kuģu, tostarp kaujas kuģu, būvniecību.
  Jā, un notika jauna liela tīrīšana ar represijām. Par tās upuriem kļuva pat Budjonijs, Vorošilovs, Timošenko, Šapočņikovs un citi.
  Staļins nolēma, ka ir pienācis laiks atbrīvoties no vecās komandas, tostarp Molotova un Kaganoviča - viņi zina pārāk daudz. Arī Berija tika nošauta. Un tad viņa pēctecis Serovs. Viņu vietā uz priekšu virzījās ļoti jauns Šelepins .
  Visā pasaulē krāšņi tika svinēta Staļina septiņdesmitā dzimšanas diena. Viss jau būtu labi, bet PSRS atkal masveida tīrīšanas un represijas. Pat veselas tautas tika pakļautas teroram un genocīdam. Vācijā, gluži pretēji, liberalizācija ir pat atgriezusies daudzpartiju sistēmā. Un kas? Tomēr nacisti ir ārpus konkurences un viegli uzvar jebkurās vēlēšanās. Pats Hitlers, neskatoties uz fīrera statusu uz mūžu, sarīkoja tautas Vācijas prezidenta vēlēšanas. Jā, pat ar pāris kabatas alternatīviem kandidātiem. Un, protams, viņš uzvarēja.
  Fīrers ir autoritārs līderis, taču pieklājīgās robežās. Viņš pat atcēla nāvessodu.
  Tiesa, vāciešiem ir problēmas. Jo īpaši iedzīvotāju politika palielināja Vācijas iedzīvotāju skaitu. Un Trešā Reiha teritorija ir salīdzinoši neliela un ir problēmas ar pārtiku. Jāpērk. Pagaidām patiesība ir tāda, ka ekonomika aug, bet es gribu kolonijas.
  Pasaulē pagaidām savas kolonijas saglabā Lielbritānija un Francija. Un jaunas zemes viņiem nevajag - savējās sagremotu. Bet Hitlers vēlas paplašināt impēriju, tāpēc Vācijā pieaug iedzīvotāju blīvums un ir daudz bērnu. Un tas rada spriedzi. Jo īpaši vācieši vēlas, lai Rietumi atgrieztos pie 1914. gada robežām. Tas nozīmē, ka Francijai un Dānijai ir jāatdod daļa savas teritorijas.
  Arī Staļins, lai gan padomju impērija ir milzīga, vēlas pabeigt pulcēšanos. Īpaši saasinājās problēmas ar Japānu. Jo īpaši PSRS mēģināja diplomātiski atgūt jauno Sahalīnu. Taču Japāna pretojās. PSRS ir militāri ļoti spēcīga un tajā ir daudz iedzīvotāju.
  Un Staļina pacietība pārtrūka. Un 1950. gada 23. februārī, padomju armijas dienā, sākās karš pret Japānu. Jāsaka, ka uzlecošās saules valsts 1904.-1905.gada kara laikā pārspēja carisko Krieviju. Un, protams, padomju ģenerāļi un varas iestādes sapņoja par atriebību.
  Tā sākās jauns liels karš. PSRS pēdējo reizi cīnījās pirms desmit gadiem ar Somiju. Izdevās kaut ko izcīnīt, bet uz lielu zaudējumu rēķina. Un tagad viņš atkal mēģināja paplašināt teritoriju. Un tas bija šīs impērijas lāsts, kas centās paplašināties.
  Staļins, kuram jau ir septiņdesmit gadu un kuram ir veselības problēmas, vēlējās jaunus iekarojumus. Vismaz atgriezieties Sahalīnas dienvidos un, ja vēlaties, Kuriļu grēdu. Un arī pārņemiet kontroli pār Mandžūriju un Portartūru.
  Cīņas sākās ar padomju karaspēka triecienu Sahalīnai. Tas nebija pēkšņi, japāņi nocietināja, raka tranšejas un tranšejas.
  Bet padomju karaspēks uzbruka tankiem. Tostarp varenais IS-7. Šī mašīna svēra septiņdesmit astoņas tonnas un bija bruņota ar 130 mm garu stobru lielgabalu. Un viņai bija astoņi ložmetēji.
  Aļenka kopā ar meiteņu ekipāžu cīnījās šajā mašīnā. Neskatoties uz ziemu, jaudīgais dzinējs un sildītājs nodrošināja karstu temperatūru. Tāpēc meitenes noģērbās līdz bikini un cīnījās basām kājām.
  Mašīna devās uz japāņu pozīcijām. Tankam bija slīpas bruņas, un tā tornītis bija racionāls un zems.
  PSRS parādījās trīspadsmit KV modifikācijas, un dažas sasniedza divsimt tonnu svaru. Bet tad radās IS ģimene. Mašīnas ir kompaktākas, ar zemāku siluetu, un tām vairs nav tik daudz bagāžnieku. Tomēr KV sērija vēl nav atsaukta no ekspluatācijas. IS-7 parādījās pavisam nesen, un Sarkanajai armijai ir tikai dažas šādas mašīnas.
  Un kā neveidot meiteņu ekipāžu lai tas būtu politkorekti . Galu galā sarkanajā impērijā vienlīdzība.
  Agresors šajā gadījumā bija PSRS. Lai gan MGB sarīkoja provokāciju. Japāna necīnījās ar ASV un Lielbritāniju. Viņi pārāk ilgi ir saskārušies ar Ķīnu. Beigās viņi kaut kā noslēdza pamieru un sadalīja ietekmes sfēras. PSRS bija jācīnās ar spēcīgu un daudzskaitlīgu Japānas armiju un milzīgu floti. Tāpēc zibenskari, kas notika reālajā 1945. gada stāstā, bija nereāls.
  Un padomju pavēlniecība, kurai nebija Otrā pasaules kara pieredzes, rīkojās vecmodīgi. Pēkšņa trieciena vietā ar lieliem spēkiem cīņas Mandžūrijā sākās ar nelielām sadursmēm. Un japāņiem bija spēcīga un konstruēta aizsardzība.
  Tāpēc Staļins iekļuva ilgstošā un rūgtā karā. Turklāt bija nepieciešams pārvest karaspēku no Eiropas PSRS. Iedzīvotāju skaits, protams, bija lielāks nekā reālajā vēsturē, un šķiet, ka arī IKP ir lielāks. Bet karaspēka un operatīvās vadības kvalitāte ir daudz zemāka.
  Sarkanajā armijā daudz kas ir morāli novecojis. Lai gan, protams, ir daudz aprīkojuma un tanku, un lidmašīnu un pat kuģu. Bet flote vēl nav pabeigta. Kaujas kuģus un lielus gaisa kuģu pārvadātājus nevar uzbūvēt tik ātri kā tankus un lidmašīnas.
  Bet Staļins, kam bija veselības problēmas un septiņdesmit gadus atzīmēja, nevēlējās aizkavēt karu. Tāpēc viņš triviāli nevarēja izturēt vēl ilgāk. Bet jūs vēlaties ieiet vēsturē kā lielisks komandieris. Karš ar Somiju nepārliecināja - pārāk daudz zaudējumu, pret valsti ar trīsarpus miljonu iedzīvotāju. Šeit Hitlers ar iedzīvotāju skaita ziņā daudz lielāku Poliju tika galā trīs nedēļās ar mazākiem zaudējumiem.
  Khalkhin Gol kauja bija vietējā kauja. Un arī ne gluži viennozīmīgi, jo PSRS zaudēja vairāk lidmašīnu un tanku nekā japāņi.
  Staļins vēlas atriebties Japānai par cara laika sakāvēm. Un parādiet sevi ļoti forši. Bet vai viņam tas izdosies? Ekonomiski PSRS, protams, ir spēcīgāka par Japānu. Un iedzīvotājiem vairāk. Taču flote vēl nav pabeigta. PSRS lielus virszemes kuģus sāka būvēt pārāk vēlu. Tā kā Staļins baidījās no Hitlera uzbrukuma un vairāk attīstīja sauszemes armiju.
  Taču šķiet, ka Hitlers klusē. Patiesībā viņam jau ir teritoriālas ieguves un slava. Liela karote plēš muti. Turklāt fīrers joprojām baidījās cīnīties ar Franciju, Lielbritāniju, Beļģiju un Holandi - viņi varēja sagraut Vāciju tikai ar koloniālo divīziju. Reālajā vēsturē Trešo Reihu izglāba fakts, ka Hitleram izdevās uzvarēt zibens ātrumā tikai pusotra mēneša laikā. Bet, ja nebūtu bijusi ātra uzvara, tad lieta, visticamāk, būtu beigusies ar Trešā Reiha sakāvi.
  Tāpat kā PSRS, arī Hitlers principā varēja uzvarēt zibenskara tempā, taču ieilgušais karš izrādījās postošs.
  Trešais reihs ekonomiskā ziņā tomēr ir ļoti spēcīgs. Un tās iedzīvotāju skaits ir liels un turpina pieaugt.
  Hitlers nolēma pagaidām paskatīties, kā Staļinam izvērtīsies karā ar Japānu. Un, ja sarkanarmieši iegrimst, tad kāda velna pēc nejoko, var uzbrukt. Slepus vācu diplomāti jau bija ķērušies pie darba. Jo īpaši Somija var nostāties Vācijas pusē. Somi ļoti vēlas atgūt Viborgu un citas Sarkanās armijas iekarotās zemes. Un Rumānija arī vēlas atriebties par anektēto Moldovu un daļu Bukovinas .
  Šīs valstis labprāt atbalstīs Vāciju karā pret PSRS. Grūtāk ir ar Bulgāriju un Dienvidslāviju, kur režīmi ir provāciski, bet iedzīvotāji ir slāvi, un nevēlas karu ar PSRS. Arī Ungārijā provāciskais režīms, apmaiņā pret daļu Galīcijas, var pievienoties pretpadomju koalīcijā. Turklāt pēc Hortija nāca radikālākais Salaši . Slovākijā ir formāli neatkarīgs provācisks režīms, taču viņu armija nav īpaši spēcīga.
  Ir arī Turcija ar spēcīgu vācu ietekmi. Reālajā vēsturē viņa neiestājās karā. Bet tad turkiem draudēja Lielbritānija un ASV bombardēt. Un tagad Lielbritānija, Francija un ASV tūlīt pēc Staļina uzbrukuma pauda morālu atbalstu Japānai. Un Turcija varēja iesaistīties karā. Īpaši Pirmajā pasaules karā šķiet, ka Turcija nezaudēja Krievijai un pat atkaroja Karpskas reģionu. Kāpēc gan nepamēģināt? Un Turcija joprojām ir ievērojams iedzīvotāju skaits, pat ja ne pārāk kvalitatīva armija.
  Bet visvarenākais Trešā Reiha sabiedrotais iedzīvotāju skaita, ekonomikas un armijas ziņā ir Itālija. Viņai ir kolonijas Āfrikā, tostarp sagūstītajā Etiopijā. Kopā ar kolonijām Itālijas iedzīvotāju skaits ir salīdzināms ar pašu Vāciju. Turklāt Musolīni režīms arī veicināja dzimstības pieaugumu. Tiesa, pats Musolīni kļuva vecs, novājējis un nevēlējās pārāk daudz cīnīties.
  Turklāt Itālijai nav kopīgas robežas ar PSRS, un pat tad, ja viņa iegūs teritoriju Krievijā, viņai to nebūs īpaši ērti pārvaldīt. Un Musolīni vilcinās.
  Lai gan principā viņš vēl nav tik vecs, gandrīz četrus gadus jaunāks par Staļinu. Un viņš joprojām neatteicās no idejas par Romas impērijas izveidi.
  Citi Trešā Reiha sabiedrotie ir: Lielbritānija, Francija, ASV, kuras pašas nevēlas karot ar PSRS, bet var palīdzēt ekonomiski, ja kaut kas notiek. Jā, un sūtīt koloniālās divīzijas un brīvprātīgos. Franko apsolīja palīdzēt ar brīvprātīgajiem, un Salazars var kaut ko darīt. Un Zviedrija arī domā par atriebību par iepriekšējām sakāvēm, un Norvēģija. Kopumā pret PSRS var nostāties vesela koalīcija.
  Un tad darbs, protams, iet. Taču daudz kas būs atkarīgs no tā, kā Japāna pretosies. Ja karš ievelkas, tad krīt uz PSRS. Un, ja zibenskaris pāries, varbūt viņi ar to neriskēs.
  Katrā ziņā pirmās kara dienas ir tās izšķirošākās. Cīņas sākums ir tik svarīgs.
  Un tagad meitenes uz tanka IS-7 dodas uzbrukumā. Viņi ieslēdza sildītāju, un tagad viņi ir basām kājām un bikini.
  Un viņi ir daudz izveicīgāki un labāki.
  Un, protams, Alenka izdara pirmo šāvienu kustībā, ar kailajiem kāju pirkstiem.
  Tad viņa dziedāja:
  - Japāna, Japāna, Japāna,
  Lieliska valsts,
  Tam ir varena samuraja gars,
  Viņa mūs pazīst kā Visuvarenā pretiniekus, kas jau ir doti,
  Bet mēs to saplosīsim!
  Šaušana ar basām kājām ir īpaša komjauniešu taktika.
  Tā Anyuta šāva uz japāni ar tukša, apaļa papēža palīdzību. Un trāpīja samuraju haubicei. Viņa apgāzās un noripoja no sniegotās platformas.
  Meitene laimīga to paņēma un dziedāja:
  - Mēs aizslaucīsim ienaidnieku ar vienu sitienu,
  Mēs apliecināsim slavu ar tērauda zobenu ...
  Meitenes basām kājām laba iemesla dēļ
  Sadausim samurajus gabalos!
  Tā savu agresīvo pasāžu parāda arī rudmatainā Alla. Un tā viņa to paņēma un nospieda pogu ar krūšu koši krūšu nipeli, izšaujot lādiņu no 130 milimetru lielgabala. Japāņu lielgabals no precīza sitiena apgāzās.
  Un meitene čivināja:
  - Es esmu foršākais pasaulē,
  Un vienmēr basām kājām meitene!
  Arī meitene Marija paņēma un izšāva, nospiežot pliku papēdi uz sviras. Un palaišanas sistēma darbojās. Un samurajos tika sagriezti ložmetēji. Marija nopļāva pretiniekus un čīkstēja:
  - Par jaunu komunismu!
  Un Olimpija arī izšāva, ar zemeņu krūšu nipelis palīdzību, kas bija ļoti garšīgi.
  Un tika nopļauta vesela samuraju rinda. Un tas izrādījās ārkārtīgi forši un nežēlīgi.
  Olimpiāde kliedza:
  - Slava komunismam! Slava!
  Un atkal, lai meitenes lej uguni uz japāņiem.
  Tikmēr samurajs noķēra apmēram trīspadsmit gadus vecu zēnu. Tas bija izskatīgs, gaišmatains bērns sarkanā kaklasaitē.
  Sākumā japāņi viņu izģērba līdz šortiem un basām kājām, puskaili brauca pa sniegu. Zēnu mudināja šautenes bukses. Viņa rokas bija sasietas aiz muguras, un kailās, graciozās pēdas atstāja skaistas pēdas sniegā.
  Samurajs ķiķināja un izmeta viltīgus jokus. Viens no viņiem satvēra zēnu aiz basās pēdas, pabrauca ar roku gar pēdu un rūca:
  - Labs izskatīgs!
  Tad viņš ar roku uzsita puisim pa muguru. Auskars no kauna nosarka. Bija ļoti nepatīkami ziemā staigāt basām kājām pa sniegu. It īpaši, ja ilgi jāstaigā un plikas zoles pat mirdz.
  Serjožka gāja pa sniegu, viņa bērnu kājas kļuva koši kā zoss kājas.
  Bet zēns centās turēt galvu taisni. Un zēna galva ir gaiša un skaista.
  Auskaru kailo torsu izpūta vējš. Zēns staigāja un aizrautīgi dziedāja;
  Mēs esam pionieri, drosmīgi cīnītāji,
  Dzimis un atliets no tērauda...
  Mūsu vectēvi un tēvi lepojas ar mums,
  Un dārgais biedrs Staļins ir ar mums!
  
  Mūsu brīnišķīgā valsts
  Kas komunismu deva tautām...
  Viņu uz visiem laikiem mums ir dāvājis radinieks,
  Proletāriešu brīvības dāvana!
  
  Jā, mūsu ticība spožajam zvaigžņu ceļam,
  Pacelties ar tiekšanos augstāk -
  Mūsu krievu gars, tici man, neliecies,
  Un ja vajadzēs taranēsim jumtus!
  
  Jā, ticiet Krievijai, manai dzimtenei,
  Fašisms tevi nekad neuzvarēs...
  Pasaules tautas ir draudzīga ģimene,
  Un Staļins, izcilais Ļeņins, ir ar mums!
  
  Mēs esam izveidojuši spēcīgu ģimeni
  Kurā ticība uzvar patiesību...
  Es mīlu Svarogu Dievu ar Staļinu -
  Es ticu, ka mūsu rītdiena būs gaiša!
  
  Mēs radīsim jaunu brīdi
  Un mēs vienkārši izveidosim skaistu pasauli ...
  Virs mums ir zeltains ķerubs,
  Un es ticu, ka vīrietis kļūs par varoni!
  
  Mūsu dzimtene uzplauks
  Viņa ir lepna un majestātiska...
  Mēs saņemam tikai piecus par uzvaru,
  Tāda ir mūsu Tēvzemes godība!
  
  Tas Kungs radīja laukus un kalnus,
  Pasaulē ir dzimuši krāšņi puiši ...
  Mēs pilnībā ticam spēka cilvēkiem,
  Mēs skribelējam kaskādē no mašīnas!
  
  Krievijā mums ir pieticīgs bizness,
  Cīnies ar sarkanās noplūdes bērniem...
  Mēs, protams, parādīsim augstāko klasi -
  Galu galā krievi kaujās ir neuzvarami!
  
  Mēs varēsim draudīgi izbeigt šo lietu,
  Pabeidz gudrā Ļeņina iesākto...
  Ļaujiet plēsējam pārvērsties tikai par spēli,
  Par godu mirdzošām paaudzēm!
  
  Mēs drīz lidosim uz Marsu
  Uzcelsim uz Veneras debesu paradīzi...
  Parādiet augstāko klasi pasaulē
  Nepārvariet mūs skumjas un kimēru!
  
  Ģimenes vārdā mēs radīsim laimi,
  Celsim paradīzes komunisma lietu...
  Visvarenais Kungs starp slāviem ir viens,
  Tas ir pilns ar humānisma debesīm!
  
  Jā, mūsu ticība Tam Kungam Kristum,
  Visā Visumā es zinu, ka tas nepazudīs...
  Galu galā Lada būs ar mums līdz galam,
  Kas dos, es zinu laimi!
  
  Cik jauki ir dzīvot dzimtajā Krievijā,
  Viņas laimē ir neierobežota pagātne ...
  Nē, dzīve netiks pārtraukta, es ticu pavedienam,
  Un mūsu cilts ir vienkārši gudra!
  
  Kā Jēzus cieta par mūsu Krieviju,
  Kā Dievs Svarogs deva tērauda zobenus ...
  Galu galā gaismas dievi ir ideāls,
  Mūsu mātes Krievijas vārdā!
  
  Tātad, kāpēc gan neizvēlēties zvaigzni
  Un pakļaut Visumu ar tiesībām...
  Es nākšu pie Jēzus ar prieku,
  Galu galā mūsu bizness ir darbs un radīšana!
  
  Jā, lai nāk krāšņā uzvara
  Dieviete Lada mums palīdzēs šajā ...
  Drīz atvērsim bezgalīgu kontu,
  Drosmīgi jācīnās par Dzimteni!
  
  Kungs Svarogs dos laimi visiem cilvēkiem,
  Sniedziet mierinājumu un slavu...
  Par to būs pantiņš un gaišas pasakas,
  Par Krieviju un mūsu Balto valsti!
  Puisis basām kājām snigāja. Un viņa pēdas bija mazas, bet ļoti graciozas. Un samuraji skatījās uz viņiem ar ļoti mantkārīgām acīm.
  Bet tas ir zēns. Puspliks un biksītēs, zils no aukstuma.
  Viņi izveda viņu cauri aukstumam un aizveda uz siltu būdu.
  Tur bez liekas runas paņēma un nolika uz plaukta. Viņi sagrieza rokas aiz muguras un pavilka uz augšu.
  Un tad bende no Japānas atnesa zēna kailajiem papēžiem lāpu. Tā smaržoja pēc piedegušas gaļas. Uguns nolaizīja bērna kailās zoles. Serjožka kliedza no nepanesāmām sāpēm.
  Japāņi rēca:
  - Sakiet, kucēns, kādi ir jūsu komandas plāni?
  Zēns drosmīgi atbildēja:
  - ES neteikšu!
  Atbildot uz to, zēns tika piekauts ar dzeloņstieplēm.
  Un blakus istabā tika spīdzināta kaila komjauniete. Viņa tika sista ar tērauda ķēdi, balta no karstuma.
  Bet meitene ne tikai neraudāja un nevaidēja, bet pat dziedāja;
   Apgleznota telpa tumšā, drūmā gaismā,
  Un ledus zvaigznes savās orbītās nomira...
  Es gribu mīlestību, atbildot es dzirdu nē,
  Meiteņu sirdis ir salauztas!
  
  Mums patīk ļoti drosmīgi cīnīties,
  Ļoti sīva cīņa par dzimteni ...
  Atkal izturēsim drosmes pārbaudi,
  Es esmu pasaules bruņinieks - ne ar dvēseli!
  
  Kad mēs sagrāvām Vērmahtu,
  Meitenes drosmīgi cīnījās netālu no Maskavas ...
  Atvairīja brūno baru baru,
  Lai gan ienaidnieks ir saistīts ar sātanu!
  
  Mēs esam basām kājām meitenes uz sniega kupenas,
  nekļūsti par pretinieku, zini, ka jābaidās...
  Un ar fašista dakšiņu tieši sānos,
  Savācot granātas kaudzē no somas ādas!
  
  Bet kāda ir mūsu drosme it visā,
  Kad Merkurs tika mērīts ar kājām ...
  Ikviens, kurš mūs steidzas, salūzīs,
  Nemidīt malu, dārgie zābaki!
  
  Lai krievu zeme būtu slavena,
  Mēs parādījām cilvēkiem ceļu uz Visumu...
  visas pasaules cilvēki ir viena ģimene -
  Drīz redzēsim komunismu!
  
  Jā, jūs varat ticēt vai vismaz neticēt,
  Bet cilvēks piedzimst kā stiprs radījums...
  Zvērs nepārvarēs mūsu draudzību,
  Galu galā ticiet, ka ienaidnieki ir bezspēcīgi pret mums!
  
  Mūsu dzimtenes vārdā, svētais,
  Es cīnīšos ar jebkuru ļaunumu...
  Meitene basām kājām skrien pa sniegu
  nav pat domas gļēvi padoties!
  
  Mēs esam miljoniem niknu cīnītāju,
  Kas ir vienoti cīņā...
  Pagodināsim vectēvu un tēvu ticību,
  Galu galā meitenes cīņās ir neuzvaramas!
  
   Svarogs kaujā mums iedeva asāko,
  Teica, ka meitenes nikni cīnās...
  Lai Dieva ideāls piepildās
  Un, kad jūs uzvarējat, jūs dalāties ar bāreni!
  
  Lai mūsējie ir godībā, es ticu Krievijai,
  Kas cīnās bez bailēm...
  Cīnies par dzimteni un nebaidies,
  Pat viss krekls ir piesūkts ar asinīm!
  
  Jā, nav šaubu - mēs iznīcināsim visus ienaidniekus,
  Mēs esam dzimuši, lai būtu milzu cilts...
  Zem reklāmkaroga ar trīskrāsu sarkanu kalikonu,
  Lai cilvēki ir vienoti mūžībā!
  
  Šeit nāk jauns laikmets
  Kosmosa cilvēkiem atvērās telpas...
  Daži kukaiņi braši sit,
  Aizbrauc ellē ar stulbumu, runā!
  
  Jā, cilvēks utīm nemaz netic,
  Un tas, kurš vienmēr ir dzimis, lai uzvarētu...
  Tāpēc neaiztieciet krāšņo ģerboni ,
  Lai gan ienaidnieks vienkārši apjuka!
  
  Mēs nepadosimies pretiniekam,
  Ne uz Zemes, pat ne zilajās debesīs...
  Jūs ierakstāt zēnus piezīmju grāmatiņā,
  Ka zvaigžņots kuģis pacelsies kā trakulīgs gulbis!
  
  Ka mēs ļoti drosmīgi aizstāvēsim Zemi,
  Zini, mēs esam drosmīgas meitenes...
  Lūk, ķerubs izpleš spārnus,
  Uz viņiem tiek mesta granāta!
  
  Nē, meitenes nekad netiks aizslaucītas,
  Viņi mūs nenosēdinās uz ceļiem...
  Tāpat kā pirms Hitlera kaputa,
  Tā būs paaudžu prieks godībā!
  
  Īsāk sakot, mēs lidosim uz zvaigzni,
  Un mēs būsim Jaunavas, Oriona pasaulē ...
  Lielie sapņi piepildās
  Mēs veidosim krāšņu, jaunu kārtību!
  
  Un es ticu, ka drīz pienāks laiks
  Kad kaujā kritušie tiek augšāmcelti...
  Uzvara atvērs bezgalīgu kontu,
  Tas, kurš būs tīrākais cīņā, saņems balvu!
  
  Es pazīstu cilvēkus pasaulē, mēs samierināsimies,
  Viens: arābi, hinduisti un pareizticīgie...
  Visus apgaismos Visvarenais Kungs,
  Un, protams, mūsu liktenis būs krāšņs!
  
  Lai laime visus cilvēkus sagaida priekšā,
  Un mūžība krāšņā priekā mūžīgi...
  Neveiksmes un nulles beigsies,
  Un dziediniet vājos, kroplos!
  
  Šeit cilvēkiem būs laime gadsimtiem ilgi,
  Lai gan miljardiem gadu paiet godībā...
  Galu galā cilvēku prāta spēks ir spēcīgs,
  Mēs esam dzimuši kosmosa varā!
  
  Mēs jokodamies iekarosim Visumu,
  Mēs pacelsim trases galaktikas līdz galam ...
  Iesim cauri vakuumam mīlestībā, griežoties,
  Slavējiet Dieva Jēzus Vārdu!
  
  Un mēs paši uzreiz radīsim zvaigznes,
  Būvēsim pilsētas parseku garumā...
  Mednieks drīz pārvērtīsies par medījumu,
  Un pāri visam lai ir cilvēki !
  . NODAĻA #11
  Cīņas ar Japānu turpinājās. Padomju karaspēks spēja izlauzties cauri frontes aizsardzības līnijai. Bet samuraji spītīgi pretojās. Viņi negribēja padoties un cīnījās ar lielu fanātismu. Pat kamikadzes mīnas piedalījās kaujās.
  Alena uz sava IS-7 tanka un viņas apkalpe jau ir saņēmusi daudz sitienu.
  Bet meiteņu slepkava darbojās.
  Šeit ir vēl viena parasta haubice.
  Anyuta atzīmēja, kustinot savas kailās, noslīpētās kājas:
  - Tā ir mūsu agresīvā eja!
  Red Alla atzīmēja:
  - Labi, ka mūsu bruņas ir biezas un stipri slīpas. Citādi tas būtu gallimo !
  Marija gurkstēja :
  - Jā, samuraji cīnās pareizi! Rīt ir 1.marts, un mēs neesam panākuši lielu progresu. Un tas ir kaitinoši!
  Olimpija čukstēja, dziedot:
  Šeit ir pirmais atkusnis
  Sapņā es redzu Staļinu...
  Un piepildīts ar līķiem
  Mana dzimtā Krievija!
  Alenka iesmējās un atzīmēja:
  - Tava dziesma bez optimisma! Un dziedāsim ko jautrāku un lipīgāku!
  Un komjaunatnes uz tanka dziedāja unisonā, turpinot šaut ar kailiem kāju pirkstiem un neaizmirstot izmantot krūšu koši nipeļus;
  
  
  
  Es esmu spēcīgākā meitene pasaulē
  Kas dzimis tīrībā...
  Uz planētas nav manis skaistākas -
  Mums veiksies visur!
  
  Lai Krievija ir slavena ar visu brīnišķīgāko,
  Valsts, kas iekaroja visu pasauli...
  Lai cilvēki uzreiz kļūst interesantāki
  Jebkurš karotājs ir īsts elks!
  
  Es aizstāvēšu svēto valsti
  Kur ir mūsu senči, ticiet visiem stiprākajiem ...
  Uzziniet cilvēkus, kuri meitene ir basām kājām,
  Viņa ir ērglis, nevis zvirbulis!
  
  Iepriekšējā dzīvē biju komjaunatnes biedrs,
  Nacisti cīnījās slaveni tik graujoši ...
  Un meitenes balss tik zvanīja,
  Un gaiša gaisīga dvēsele!
  
  Es ļoti drosmīgi cīnījos netālu no Maskavas,
  Salnā bija meitene basām kājām ...
  Un uzskati manu spiedienu tik šokējošu,
  Es ar dūri salauzu Friča seju!
  
  Par godu Jēzum, mūsu karogam,
  Un arī lielākais Dievs Svarogs ...
  Mūžīgi Lada vissvētākā ar mums,
  Un spožākais Baltais Dievs pasaulē!
  
  Mēs esam cilvēki, kas dzimuši saules gaismā,
  Yarilo mūs iedvesmoja varoņdarbam ...
  Un meiteņu dziesma spēcīgi lej,
  Lūk, ķerubs izpleš spārnus!
  
  Es trāpīgi šāvu no ložmetēja,
  Dāvanas mešana ar basu kāju...
  Es iemetu tīklu fašistam,
  Meitene izskatās mazliet veca!
  
  Karotājs, es uzskatu no Dieva,
  Radīja pasauli, kurā skaistums...
  Vislielākā Svaroga vārdā,
  Skaistuma dvēselē skaistums nogatavojas!
  
  Mēs aizstāvējām Kremli no nacistiem,
  Varējām izmērkt visus reizē...
  Nē, demobilizācija nenāks no meitenes,
  Un mēs trāpījām Fricim tieši acī!
  
  Par godu mūžīgajam komunismam,
  Es kā komjaunietis cīnījos basām kājām ...
  Mēs iznīcināsim fašisma ganāmpulkus,
  Lai tērauds nepakļautos Krievijas ienaidniekiem!
  
  Meitenes cīnījās pie Staļingradas
  Aleli kā rubīns viņiem ir sprauslas...
  Mēs drīz redzēsim komunismu,
  Nezinot skumjas un ilgas!
  
  Mēs esam labākās meitenes Tēvzemē,
  Esmu gandrīz kails komjaunietis...
  Bet tā saspieda Reihu no ložmetēja,
  Ka vācieši neienāca mūsu kompānijā!
  
  Spožākās Krievijas vārdā ,
  Es ticu, ka viss būs labi...
  Lielā Jēzus ticības misija
  Kamēr klauvē čaumalas kalts!
  
  Mūsu lielās dzimtenes vārdā,
  Būsim ļauni fašisti, lai skrietu...
  Jā, apturēsim savvaļas baras ganāmpulkus,
  Pat niknā uzbrukumā ļauns zaglis!
  
  Lai Jēzus vārds spīd kā saule
  Lai māte Marija dod lielu paradīzi...
  Visvarenajai Ladai mēs esam bērni,
  Un jūs drosmīgi cīnāties un uzdrīkstieties!
  
  Mūsu lielās dzimtenes vārdā,
  Kas visur deva komunismu ...
  Svētie no ikonām spīd, es redzu sejas,
  Vienā Kunga ģimenē!
  
  Visvarenā Svaroga vārdā,
  Kristus visvarenais Pestītājs...
  Mums jābūt kā ģimenes Dievam,
  Uz visu Bezgalīgo Radītāju!
  
  Jā, Rus pacels reklāmkarogu virs sevis,
  Mēs kļūsim stiprāki un gudrāki...
  Lai gan Čingishans uzbrūk ar stāvu,
  Bet mēs meitenes tomēr esam gudrākas!
  
  Tāpēc es jums saku cilvēkiem, ka jūs uzdrošināties
  Kalpojiet mums uzticīgajiem krievu dieviem...
  Un izglābiet krievu dvēseles kaujā,
  Lai gan tas uzbrūk elles baram!
  
  Mēs uzvarēsim, es noteikti zinu
  Mēs varēsim uzvarēt visus nacistus ...
  Kains nesagraus Tēvzemes cīnītājus,
  Un ar milzīgu rēkšanu lācis dzīvos!
  
  Mēs visu izdarīsim ļoti forši,
  Mēs uzvarēsim visus fricus un mongoļus ...
  Galu galā ir bīstami cīnīties ar meitenēm,
  Krievijas tauta zina neuzvaramu!
  
  Mēs visi parādīsim briesmīgus smīnus,
  Mēs nolauzīsim Čingishana ragus...
  Bezgalīgās godības vārdā,
  Lai ir ļoti gaišs liktenis!
  
  Jā, mēs skaisti cīnīsimies ar meitenēm,
  Parādiet augstāko klasi pasaulē...
  Es esmu karotājs, un dvēsele tic, ka tā nav klauns ...
  Un Dievs atalgos Kristu par uzvarām!
  
  Mēs salauzīsim Čingishana tumsas ,
  Uz Kalkas kaujās meitenes...
  Nepretojies elles triecienam,
  Es mīlu Jēzu un Staļinu!
  
  Tāpēc es sasmalcināšu ienaidniekus, ticēšu neskaitot,
  Es varu viņus uzvarēt kā pundurus...
  Ticiet man, mums ir grūts darbs,
  Lai gan dzīve ir trausla kā zīda pavediens!
  
  Ladas vārdā, svētītā Marija,
  Kas deva jaunību un mīlestību...
  Mēs esam meitenes ar pilnīgi basām kājām,
  Mīdīsim pretinieku dubļos un asinīs!
  
  Kristus nāks un mirušie augšāmcelsies
  Peruns, Yarilo, Baltais Dievs, Svarogs ...
  Viņi ir viens, cilvēki zina godīgi
  Un virs Visuma ir Visvarenais stienis!
  
  Īsāk sakot, mūsu laime būs mūžīga,
  Brīnišķīgi un brīnišķīgi mūžam...
  Gan debesīm, gan zemei ir varens spēks,
  Un nemirstība, un jaunība mūžīgi!
  Pēc tam 150 mm haubice trāpīja tieši torņa dibenā. IS-7 iestrēga, un karotājiem bija jāpagriež tanks, lai veiktu remontu.
  Un tad tu paskaties beidzot tas tiks izģērbts. Kopumā Staļina likme uz zibenskaru pret Japānu neizdevās. Cīņa ieguva ilgstošu un sīvu raksturu.
  Un japāņi tikmēr turpināja stūrēt un mīt pedāļus .
  Šeit, piemēram, tika pieķerts viens no pionieriem. Zēnam ir tikai divpadsmit gadi. Un tās sāka būt gumijas šļūtenes uz plikām zolēm. Zēns rēca un vaidēja, bet klusēja.
  Tad viņa bērnišķīgajām kājām tika uzliktas sarkani sakarsušas dzelzs strēmeles. Jā, smaržoja pēc cepta. Un šī smarža bija ļoti ēstgribu.
  Bērns zaudēja samaņu no sāpju šoka.
  Bet samuraju bendes iedūra viņam ar adatu bērna kaklā. Un zēns atkal nāca pie prāta.
  Un briesmoņi sāka lauzt viņa basās kājas pirkstus ar karstām knaiblēm.
  Un atkal bērns nomira.
  Jā, te nekā nebija. Zēns turpināja spīdzināt. Kad viņi bija beiguši lauzt bērnu kāju pirkstus, japāņu bendes devās uz ribām.
  Tā viņi darīja pareizi, lauza vienu ribu pēc otras. Un burtiski zēna kauli bija savīti. Un tāpēc tas sāpēja.
  Un tad zem karstajām knaiblēm ieplaisāja un salūza viena riba, un tad vēl viena.
  Un sāpes ir tādas, ka zēns atkal nomira no mežonīgām ciešanām.
  Un samuraji dziedāja un smējās. Tāpēc viņiem bija jautri.
  Un komjaunieti sāka spīdzināt. Šajā gadījumā elektrodi tika piestiprināti pie Venēras dzemdes, tūpļa un krūškurvja sarkanajiem sprauslām.
  Tad viņi ņēma un pārgrieza straumi. Un elektriskās izlādes gāja caur maigo meitenes ķermeni.
  Un kā viņa cieta un drebēja. Cik tas viss bija neticami sāpīgi. Un skaistules ķermenis burtiski satricināja. Tad viņas mutē ielika vēl elektrodus. Un atkal ļaujiet augstsprieguma strāvai. Un meitene sāka pamatīgi mirdzēt.
  Tās bija patiešām neticamas, mežonīgas sāpes. Un kā nogurušais komjaunietis kliedza.
  Un viņi turpināja viņu mocīt ar mežonīgu niknumu. Ieraudzījuši, ka straume meiteni nepaņem, uzvilka uz bagāžnieka.
  Viņi iespieda meitenes basās kājas ozola bluķī un labi nostiprināja.
  Tad viņi sāka karināt uz āķiem atsvarus, izstiepjot kailo, muskuļoto skaistuli.
  Meitenes vaidēja, bet joprojām nevēlējās izpaust militārus noslēpumus.
  Tad japāņu bendes iesmērēja viņas kailās zoles ar eļļu, tā, ka tās spīdēja.
  Un viņi aizdedzināja uguni zem viņiem.
  Liesma plēsīgi laizīja meitenes kailos, apaļos, ļoti vilinošos, rozā papēžus.
  Tomēr skaistule nesalūza. Gluži pretēji, viņa pārstāja vaidēt. Un ar lielu entuziasmu viņa to ņēma un ar dziļu sajūtu dziedāja;
  Slava kaislību dievietei Ladai,
  Radīja debesu vāku...
  Būs dāsna atlīdzība cilvēkiem,
  Jo Dievs ir augšāmcēlies!
  
  Nav vairs skaistu Svaroga meitu,
  Kas skrien basām kājām pa sniegu...
  Mēs būsim Rodas krūtis ,
  Nemīdi meitenes ar saviem zābakiem!
  
  Galu galā Krievijā milzīgas meitenes,
  Katrs puisis ir silītes karotājs...
  Balss ir tik skanīga,
  Ļaundaris tiks savīts kazas ragā!
  
  Mēs cīnīsimies par dzimteni,
  Dzimtene ir mana lielā māte...
  Krievi vienmēr ir spējuši cīnīties,
  Jūs nevarat viņiem pretoties!
  
  Viņi atdeva savas sirdis par Krieviju,
  Es ticu brīnišķīgai dzīvei...
  Mēs drīz atvērsim durvis uz kosmosu,
  Atradīsim savu aicinājumu!
  
  Nē, lai tagad plosās vētra
  Bet krievs nekļūs mūžīgi -
  Mūsu cīnītājs nepadodas cīņā,
  Lai viņa sapnis piepildās!
  
  Mūsu spēks ar meiteņu gudrību,
  Tu tāds esi dzimis...
  Mēs skricelēsim no mašīnas,
  Tikai uz augšu, nekad uz leju!
  
  Dodiet valstij jaunus resursus,
  Lai tas zied kā rozes, sulīgs krūms ...
  un Dieva Jēzus Vārdā
  Lai nav dzirdama ļaunuma kraukšķināšanas iezīme!
  
  Karā visi cilvēki ir brāļi,
  Bet tajā pašā laikā sātana kalpi...
  Mēs esam gatavi atvērt viņiem rokas,
  Lai visi būtu uzticīgi pasaules Dievam!
  
  Nenolika Vērmahtu uz ceļiem
  Varējām cīnīties...
  Staļins un lielais Ļeņins ir ar mums,
  Drīzumā pierakstiet piezīmju grāmatiņā par bērnu!
  
  Padarīsim savu valsti tādu
  Ka viņa pati veidos pasauli ...
  Lai gan vētra šeit nāca ar izkapti,
  Mūsu Svarogs ir lielisks meistars!
  
  Ienaidnieks uzbruka pēkšņi un nodevīgi,
  Tas bija šausmīgs četrdesmit viens gads ...
  Bet mūsu vectēvi lieliski cīnījās,
  Rod palīdz viņiem cīņā!
  
  Par Krieviju mēs atdosim savu sirdi,
  Padarīsim savu valsti stiprāku...
  Drosmīgi atverot durvis kosmosā,
  Saskaitiet to bez lielas satraukuma!
  
  Šeit ir mana valsts, ticiet man, svētais,
  Mēs aizstāvēsim Maskavas bruņiniekus ...
  Meitene basām kājām skrien sniega kupenā,
  Modināt senu sapni!
  
  Nē, mēs nesabrukām meiteņu cīņā,
  Un cīnījās ar drosmi, novērtējot ...
  Un dažreiz meitenes tik smagi cīnījās,
  Pilnīgi uzspridzināts!
  
  Ziniet, ka mūs, krievus, neviens nenožņaugs,
  Varēsim nolīdzināt kalnus, jokojot...
  Dievs, veltot viņu dvēseles,
  Jūs nokārtojat eksāmenus par pieciem!
  
  Dievs ir dzimis bēdu laikos,
  Netālu no Maskavas, kad pērkona negaiss dārd...
  Lada likvidēja mūsu jūdzes,
  Un lai asaras plūst!
  
  Cēlas krievu meitenes
  Katrā jaunavā vissvētākais izskats ...
  Tāda balss, ticiet man, ir skanīga,
  Un dūre meitenēm ir monolīts!
  
  Viss valstī, es ticu, ka būs forši,
  Es zinu, ka viss plaukst...
  Lai gan dažreiz ir bīstami cīnīties,
  Mēs atvērsim pilnu kontu!
  
  Četrdesmit pirmajā viņi stāvēja kopā,
  Bruņinieki turēja Maskavu...
  Drīz viņi dos komunismu,
  Es atnesīšu Tēvzemes karogu!
  
  Staļingrada kļuva par milzīgu ceļu,
  Kur saplūda divi milzīgi...
  Meitene cīnās basām kājām
  Viņas vīrs, protams, ir komunists!
  
  Tur ienaidnieks iemeta "Tīģerus"
  Bet tas nekādi nepalīdzēja...
  Jā, velti fīrers murmināja spēles,
  Jūs esat trausla stikla planēta!
  
  Neļauj meitenēm, kuras tu iepriecina,
  Mēs paši nevaram atpūsties...
  Ienaidnieks atstāja pārāk daudz kvēpu
  Jūs joprojām nokārtosit eksāmenu ar 5!
  
  Staļingradas ceļš noteikti ir krāšņs,
  Tā ir tikai saule pār valsti...
  Ļaunais Kains tiks iznīcināts,
  Viņš ir ellē kopā ar sātanu!
  
  Krievija vienmēr ir svēta valsts,
  Tajā ir Peruns un Jēzus Kristus...
  Lai gan dažreiz patiesība ir ļauna,
  Cilvēks nav izaudzis līdz laimei!
  
  Krievu daļa prasmīgi cīnīties,
  Un sakaut Krievijas ienaidniekus ...
  Lai gan Fricim piemīt Lucifera spēks,
  Bet mūsu armija ir kļuvusi varena!
  
  Pasaules komunismā ir pestīšana,
  Pārvarēt līķu kalnus...
  Mēs nelūgsim ienaidniekiem piedošanu,
  Lai gan lācis plosās dusmās!
  
  Dievs Peruns met zibeni,
  Viņam ļoti patīk sist ļaunajiem...
  Un mēs esam stiprāki par ienaidniekiem,
  Ja armija trenējas kaujai!
  
  Jā, Svarogs ir lielisks gaismas karavīrs,
  Viņš var darīt lietas, ko viņš nevar...
  Ja tu būsi slavens, tad tu esi cienīgs
  Krievi nav stulbi!
  
  Tas viss ir mūsu godībā,
  Kas ir skaists kā maija krāsa...
  Paradīzē būs vieta kritušajiem cilvēkiem,
  Ko nikni kliedza - banzai !
  
  Neiztur tos, zini pazemojumu,
  Vai mēs varam izveidot pilnīgu Ēdeni ...
  Krievijai būs atriebība Fricim,
  Pat ja Sems viņiem palīdz!
  
  Krievi apbrīnoja saulrietu,
  Tas rubīns apgaismo ceļu ...
  Būs liela atmaksa par ļaunumu,
  Mūsu Rus' nevar saliekt ar džeku!
  
  Mēs skaļi apbrīnosim,
  Ziloņu lielās dzimtenes spēks...
  Kopā ar starojošu komandu,
  Labākā dēlu Lada!
  
  Meitenes ziemā skrien basām kājām
  Šī ir viņu lielā zvaigzne...
  Zaķi arī skrien basām kājām,
  Lada būs ar mums mūžīgi!
  
  Dievs radīja planētu no atoma,
  Viņš radīja telpu tikai ar vārdu ...
  Tiek dziedāti varoņdarbi,
  Un ienaidnieks saņem šausmu!
  
  Apbrīnu sniegs cilvēks,
  Vienmēr cīnīties un sapņot...
  Tātad no šī brīža līdz gadsimta beigām -
  Lai viņiem ir liela armija lamāšanās!
  
  Tālumā spīd saules sejas,
  Un varavīksne mirdz, ticiet man ...
  Un ienaidnieks ir ļoti mežonīgs,
  Viņš tiešām ir zvērs!
  
  Valstī ir skaistas meitenes,
  Ka viņi zina, kā uzvarēt ienaidniekus ...
  Viņu balss, protams, ir skaidra.
  Labākie dēli pasaulē!
  
  , krievi, nepazudīsim ,
  Mūsu patiesība ir ticēt visam...
  Galu galā mums būs tādi tiesneši,
  Sagrausim teroristus gabalos!
  
  Mūsu meitenes spīd ar papēžiem,
  Ar plikām rožu zolēm...
  Un sniega kupenas kūst zem kājām
  Ir karsti redzēt basām kājām skaistumu!
  
  Čau jaukas meitenes
  Ienaidnieka sagraušana bez piepūles ...
  Lai gan straume spēlē ļoti skanīgi,
  Orda nāk liesmās!
  
  Mēs visu varam ļoti forši,
  Un sasniedziet uzticību sapnī ...
  Un ienaidnieks uzbrūk muļķīgi,
  Pārvieto savu zobenu pār viņa bārdu!
  
  Es pazīstu mūsu tērauda bruņiniekus,
  Tici man, tu tos neatradīsi...
  Viņi deva fašistiem smagu sitienu pa ragiem,
  Lai gan izskatās, ka ne vairāk kā divdesmit!
  
  Meitenes, kas smejas
  Viņi izcēla zobus ar savu slavu ...
  Un viņu acis ir tādas apakštasītes
  Balss ir starojoša lakstīgala!
  
  Meiteņu treniņi ir forši
  Un viņi iztēlojas šausmas kaujā ...
  Tātad daiļavas ir vienkārši burvīgas,
  Lai gan dažreiz vējš sārta!
  
  Iedomājieties tādu pasauli, cilvēki to darīs
  Komunisms ir augstāko spēku dzimšana...
  Un skaistums tevi netiesās
  Pat ja cilvēks ir debīls!
  
  Šeit nāk karš no austrumiem,
  Infernālā bars uzbrūk...
  Ar mums ir ticības spēks cīnītājam Svarogam,
  Meitene vienā rāvienā sasita hanu!
  
  Jūs varat apbrīnot visus, es zinu
  Kas cīnās par Tēvzemi, tas zina ...
  Un karavīrs ir dzimis drosmīgs,
  Nokļūšana debesīs pēc nāves!
  
  Mēs varēsim iepriecināt Rusu,
  Stieņa slavināšana gadsimtiem ilgi...
  Mātes svētās Krievijas labā,
  Ar lielas dūres spēku!
  
  Mana dzimtene, ticiet man, ir skaista,
  Arktikā zied ābeles ...
  Mūsu cilvēki ir lieliski, pareizticīgie,
  Piepildīja sapni!
  
  Mēs varam izveidot jebkuru mākoni
  Un sagraut ārprātīgo ienaidnieku...
  Mūsu cīnītāju komanda ir tik nepastāvīga,
  Pārvērš plēsīgos rāpuļus spēlē!
  
  Šeit Krievijā viss ir tik forši,
  Tajā Radītājs ielika savu sirdi...
  Maljuta tiks saspiests ,
  Sapnim būs pienācīgs spēks!
  
  Šeit nāks Kristus un pasaule celsies,
  Būs cilvēki godībā uz mūžiem...
  Mēs godīgi cīnāmies par Krieviju,
  Un tērauds pazīst mūsu roku!
  
  Meitenes tiek apbrīnotas
  Kas spēj iekarot kosmosu...
  Viņi salauzīs visus tīklus,
  Ķēde viņiem ir tikai zīda pavediens!
  
  Mēs nekad nepadodamies, ticiet
  Mēs nekad nepaliksim zem ienaidnieka...
  Ja fīrers ir vienkārši nikns -
  Mēs viņam nolauzīsim ragus!
  
  Cilvēks, tu kļūsi stiprāks par visiem
  Vai jūs varat iekarot Visuma malu...
  Nenēsā sev vājas muļķības,
  Ticiet mums, slāviem, lauzīsim!
  
  Miljonu spēks būs ar mums,
  Mēs piebeigsim ienaidnieku, ticiet man ...
  Daudzi jaunavu leģioni
  Viņi vienkārši trāpīja mērķī!
  
  Šeit nāk uzvara
  Mēs iebraucām Berlīnē triumfā...
  Kurš nomira paradīzes priekā,
  Un svētais ķerubs paceļas gaisā!
  . NODAĻA #12
  Datums 1. maijs jau ir pienācis. Oļegs Ribačenko kā galvenais ģenerālis sniedza dažus karaspēka pārskatus. Drīzumā Krievijas un, iespējams, pasaules vēsturē lielākā cara - Nikolaja II - septiņdesmitā dzimšanas diena. Pirms šiem svētkiem jābūt gataviem.
  Zēns Oļegs saņēma ielūgumu uz Pēterburgu uz lielākā cara septiņdesmito dzimšanas dienu. Un viņš skrēja ātrāk, zibinot bērnu kāju kailos papēžus.
  Un pa ceļam zēns sāka sacerēt Gulivera stāsta turpinājumu.
  Pāreja bija diezgan ilga. Ceļš ir akmeņains, un karstie akmeņi ir tropiskā klimatā. Un saule tikai gatavojās rietēt.
  Zēns Gulivers gāja kopā ar saimnieci. Viņa pēra ar basām kājām daudz pārliecinošāk nekā viņas kolēģi, kas bija kļuvusi tik jauna, izskatījās apmēram divpadsmit gadus veca.
  Zēns Gulivers nomurmināja:
  - Esmu noguris un izslāpis!
  Meitene smejoties atbildēja:
  - Tu esi vergs! Un vergi nevar kaut ko prasīt no saviem kungiem!
  Zēns nopūtās. Vēl nesen viņš bija pilngadīgs un kapteinis, bet tagad izrādījās tikai baskājains škets, kuru mudina kā grib!
  Bet tad pienāca apstāšanās. Konvojs nolēma atpūsties un uzkost. Sagūstītie zēni, kuri bija pieauguši, apstājās pirms dažām stundām.
  Un viņiem bija atļauts iedzert nedaudz ūdens un ēst tortilju ar sieru un ķiplokiem.
  Vietējais ēdiens Guliveram šķita garšīgs. Turklāt viņš novērtēja, ka tagad viņam ir jauni, veseli, absolūti veseli zobi. Tad viņš sajūsmināja.
  Vienīgi kailās kāju zoles bija ļoti nogāztas un noskrāpētas uz oļiem.
  Tad viņi atkal bija ceļā.
  Šeit bija dažas garas dienas, vai arī tā vienkārši šķita?
  Meitene jautāja Guliveram:
  - Tātad tu tici savam Dievam, bet varētu, piemēram, iet uz sārta pēc ticības!
  Jaunais ceļotājs atbildēja:
  - Esmu pret galējībām un fanātismu!
  Meitene piekrita
  - Šis ir pareizi! Bet starp jums bija tādi, kas devās nāvē!
  Gulivers smaidot atbildēja:
  - Viņi bija dažādi! Kurš gāja sāpīgā nāvē un kurš nodeva! Un ne tikai ar ieroci, bet pašlabuma dēļ!
  Meitene pasmaidīja. Viņas basās kājas sita pa rupjo granti, un acīmredzot tas viņai pat patika.
  Viņa dziedāja:
  Kristus mīlestība ir skaista un tīra,
  Viņa ir cieta, spilgta skaistule ...
  Tajā pašā laikā mūsu pasaulē ir daudz ļaunuma,
  Droši vien joprojām stiprs sātans!
  Zēns Gulivers bija pārsteigts:
  No kurienes nāk šis psalms?
  Meitene smaidot atbildēja:
  - Pats rakstīju! Kas ir labs?
  Gulivers smaidot atbildēja:
  - Godīgi sakot, nav slikti! Bet vai tu tici Kristum?
  Jaunā vikontese loģiski piezīmēja:
  - Kādā ziņā?
  Zēns-kapteinis nomurmināja:
  - Nu, ka viņš Dievs!?
  Meitene paraustīja plecus un atbildēja:
  - Ka viņš ir Visvarenais Dievs un Visuma radītājs Nr. Bet tas, ka viņam, iespējams, bija kaut kādas maģiskas spējas - diezgan!
  Gulivers precizēja:
  Kāpēc jūs neticat Viņa dievišķajai dabai?
  Meitene pārliecinoši atbildēja:
  - Jo stulbi piekrīti Visvarenajam iet pie krusta! Ļoti stulbi, kam ir spēks nespēt sevi pasargāt!
  Zēns kapteinis atbildēja:
  - Viņš to izdarīja, lai uzņemtos visus mūsu grēkus uz sevi!
  Jaunā vikontese iesmējās un atbildēja:
  - Nav ļoti grūti noticēt, ka Visvarenajam Dievam nebija cita ceļa, kā glābt cilvēci, kā pašam iet pie krusta. Bet kā ar bezgalīgo radītāja gudrību?!
  Gulivers paraustīja plecus un atbildēja:
  - Nu ... Ir noslēpumi, kuros pat eņģeļi vēlas iekļūt! Un vispār tiešām var būt savādāk un tas nav iespējams!
  Meitene pamāja.
  - Te es tev pavēlēšu iebāzt ar nūjām uz plikajiem papēžiem, un tad tas būs iespējams!
  Iestājās sāpīgs klusums. Gulivers nezināja, ko piebilst. Patiešām, teologi ir strīdējušies gadsimtiem ilgi. Un tas tiešām ir paradokss: pievienojot vēl vienu, ļoti lielu noziegumu, cilvēki ieguva iespēju izglābties. Joprojām ir daudz par ko strīdēties. Un par to, vai Dēls ar savu upuri nav atnesis izpirkuma maksu. Tikai kam? Tēvam - tas ir dīvaini, vai Tēvs ņemtu tādu izpirkuma maksu kā Dēla nāvi. Bet tas arī izklausās zaimojoši sātanam.
  Un tā kļūst slikti un tik slikti.
  Gulivers nopūšoties dziedāja:
  Cik cilvēku ir tik daudz viedokļu
  Svēto debesu noslēpums
  Es gribu, lai visi zinātu...
  Meklējot patiesību, zaru tumsu,
  Dēmons dusmās plosās,
  Vēlas uzspiest plānu,
  Tas ir sapnis saņemt paaudžu mīlestības gaismu,
  Atbildi var sniegt tikai Visvarenais Dievs!
  Jaunā vikontese pamāja ar galvu.
  - Es tevi labi redzu, ēd!
  Gulivers atzīmēja:
  - Jā, ir pat patīkami staigāt puskailam, zem karstās saules, ar tik skaistu meiteni kā tu!
  Un atkal zēns noelsās, uzkāpdams uz asa akmens. Un viņš izskatījās nelaimīgs.
  Vikontese atzīmēja:
  - Protams, ticībai jābalstās uz saprātīgiem argumentiem! Piemēram, Jēzus apgalvo, ka ir Visaugstākais Dievs. Tomēr viņš māca: ja tev trāpa pa labo vaigu, pagriez kreiso! Un Vecajā Derībā, gluži pretēji, viņš dod pavēli iznīcināt gan sievietes, gan bērnus un pat mājdzīvniekus!
  Gulivers atbildēja:
  - Šķiet, ka tu labi pārzini Bībeli!
  Vikontese pamāja ar galvu.
  - Jā, es to izlasīju. Un tur ir daudz nežēlības un absurda! Tāpat kā pavēle precēties ar netiklēm vai pavēle nogalināt nevainīgos. Un Elīsa uzlika lāčus bērniem, kuri viņu tikai ķircināja par plikpaurību!
  Zēns Gulivers atzīmēja:
  - Un cilvēki dažreiz to dara, radot nežēlību!
  Meitene apstiprināja:
  - Jā viņi dara! Bet tas viņiem godu nedara!
  Zēns kapteinis atzīmēja:
  - Diemžēl dažreiz gadās, ka nākas pielietot nežēlību. Nu, ja nav citas izglītības iespējas! Un vispār, kas tevi mulsina?
  Vikontese atzīmēja:
  - No vienas puses, Vecās Derības ārkārtējā nežēlība un tajā pašā laikā Jēzus Kristus maigums, kurš lūdza pat krustā sists, par saviem bendes!
  Gulivers noplātīja rokas un atbildēja:
  - Es nezinu! Lai gan ir grūti pateikt, kāpēc un kas ... Mums ir jāapkopo savas domas. Bet vienalga. Šeit ir jautājums, bet dzīve nebeidzas ar Zemi. Un varbūt, nogalinājis bērnu ar lāča Elīsas palīdzību, viņš atbrīvoja viņu no mūžīgajām ciešanām ugunīgajā ellē, nekavējoties pārvedot uz paradīzi?
  Vikontese iesmējās un atzīmēja:
  - Tātad jebkurš slepkava var teikt - es viņam neļāvu grēkot! Un pārcēlās uz paradīzi!
  Zēns Gulivers gribēja iebilst, bet viņam kaut kā neienāca domas galvā. Un par ko tur runāt? Šeit jums ir jābūt pieredzējušam teologam. Pat teologi un teologi nespēj sniegt apmierinošu atbildi uz visiem jautājumiem. Piemēram, kāpēc ļaunums pastāv Visvarenā un mīlošā Dieva klātbūtnē? Vai Dievs vēlas, lai pastāvētu ļaunums, vai arī viņš nespēj to izbeigt?
  Un šeit ir ļoti grūti konkrēti atbildēt. Vai tā izrādās, vai citādi. Bet ir paradokss, ka jebkura atbilde nebūs piemērota visiem.
  Zēns kapteinis ar skumju smaidu teica:
  - Šeit jūs, piemēram, dzīvojat tūkstoš gadus bez novecošanas. Tāpēc priecājieties par to. Jo Dievs tev ir devis žēlastību un mūžīgu jaunību. Bet vienkāršiem cilvēkiem viņš to nedeva. Un tas ir viņa bizness!
  Vikontese pamāja ar galvu.
  - Āmen! Tas ir forši!
  Gulivers dziedāja:
  Dievs ir bezdibena lielākā žēlastība,
  Tu radīji zemi, debesu augstumu...
  Tautas labā, Tavs vienpiedzimušais Dēls,
  Viņš gāja pie krusta un tad atkal piecēlās!
  Meitene pamāja ar galvu un čivināja:
  Pie debesu saraksta
  Visi mani draugi pulcēsies
  Pie debesu saraksta
  Tur ar Tā Kunga žēlastību,
  ES būšu!
  Gulivers piemiedza viņai ar aci un dziedāja atbildi:
  Mans Dievs, tas esi Tu, tas esi Tu
  Es tevi redzu visur...
  Kad garāmejot plosu ziedus,
  Un ar mīlestību es tevi pielūdzu!
  
  Jehova ir skaistuma kronis,
  Dienas un pusnakts starojuma gaismā...
  Tās ir manas domas un sapņi
  Šī jaunība ir gaiša vēlme!
  Meitene starojošu smaidu pamāja.
  - Jā, tev ir laba dziesma, tomēr es gribu, lai tu dziedi vairāk!
  Gulivers smaidot dziedāja:
  Cik skaists ir viss, kas ir tavs,
  Es visur dzirdu tavu balsi...
  Dieva labās rokas sirdī dzied,
  Un čukst dvēselē kā nobriest koloss!
  
  Tie ir sūnām klāti kalni,
  Tie ir viļņi ar niknām putām...
  Tā ir karstu smilšu pludmale
  Šī ir saule no bezgalīgā Visuma!
  Tad meitene dusmīgi iespieda baso kāju un pārtrauca Guliveru, jautādama:
  - Un neglītās vecenes, Dieva Kunga radītais, kas arī ir skaistas?
  Gulivers paraustīja plecus un piezīmēja:
  - Ja ir citu pasauļu un planētu iemītnieki, un viņi nav tādi kā mēs, tad arī viņi, iespējams, var domāt, ka mēs esam ķēms. Turklāt pat attiecībā uz skaistākajām meitenēm!
  Vikontese piekrita:
  - No dialektikas viedokļa - tas izklausās loģiski!
  Gulivers smaidot dziedāja:
  Apgaismots Visvarenais Kungs,
  Atrast mieru Kristū...
  Es jutu, ka esmu grēcinieks,
  Ka Tas Kungs ir mans glābējs!
  Meitene pamāja ar galvu un dziedāja, zobus rāvusi:
  Debesu tronī
  Visvarenais karalis sēdēja...
  Pēc jūsu lielās gribas
  Kristus mūs valdīja!
  
  Viņi sita krustā Dievu pie krusta
  Jēzus lūdza Tēvu...
  Lai mūs netiesātu bargi,
  Grēks mums ir piedevis līdz galam!
  
  Žēlsirdība ir neierobežota
  Viņš sūtīja savu Dēlu mirt...
  Lai kalpotu viņam personīgi Dievam,
  Un neuzdrošinies mirt!
  Un meitenes piemiedza savam kolēģim ar aci.
  Gulivers atzīmēja:
  - Jā, tas ir jauki. Dzejoļi, teiksim tā - tas ir lieliski! Bet vai tu atzīsti Jēzu Kristu par savu Kungu un Glābēju?
  Meitene iesmējās un dziedāja:
  Jēzus pilnība,
  Jēzus ideāls...
  No smaida līdz žestam
  Pāri visam uzslavas...
  Ak, kāda svētība
  Ak, kāda svētība
  Ziniet, ka Dievs ir pilnība!
  Ziniet, ka Dievs ir ideāls!
  Gulivers apstiprināja:
  - Tu to dziedāji labi, un izteiksmīgi! Es saskatu tevī lielu potenciālu.
  Meitene ar sajūsmu dziedāja:
  Brīnišķīgās dzimtenes plašumos,
  Rūdīts kaujā un darbā...
  Mēs sacerējām priecīgu dziesmu
  Par visvareno Dievu un vadītāju ...
  
  Dieva gaisma ir cīņas godība,
  Mūsu jaunības lidojuma Dieva gaisma...
  Cīņa un uzvara ar dziesmām,
  Mūsu ļaudis seko Tam Kungam!
  Gulivers smaidot atbildēja:
  - Lieliski tu dziedi! Vienkārši super!
  Meitene iesmējās un atzīmēja:
  Dziesma palīdz mums celties un dzīvot,
  Mēs drosmīgi steidzamies pārgājienā ar dziesmu ...
  Un tas, kurš staigā pa dzīvi ar dziesmu,
  Viņš nekad, nekad nepazudīs!
  Bērni gāja pa akmeņaino ceļu. Tas bija sāpīgi zēna notriektajām pēdām, bet viņš izturēja un gāja. Un saruna novērsa uzmanību no ciešanām.
  Turklāt tas, ka tev ir visi savi un jauni zobi, jau pacilā. Un jaunais ķermenis ir izturīgs un veselīgs. Un viss apkārt ir tik gaiša, starojoša, svaiga pasaules uztvere.
  Vikontese jautāja:
  - Un kāpēc, piemēram, ja Kristus ir Dievs un viņam ir visa vara uz Zemes un debesīs, visu laiku un tautu veiksmīgākais valdnieks un uzvarētājs ir Čingishans? Kurš gan ir gan barbars, gan pagāns, gan ļoti nežēlīgs, gan poligāmists!?
  Gulivers ar apmulsušu bērnišķīgu smaidu atbildēja:
  - Nu, tas ir grūts jautājums... Ja godīgi, Bībele saka, ka sātans ir šī laikmeta Dievs, un, iespējams, Čingishans par saviem panākumiem ir parādā Velnam!
  Meitene atbildēja:
  - Ak nē! Bībelē nekas nav rakstīts - sātans ir šī laikmeta dievs! Man ir mūžīgi jauna atmiņa un daudz labāka par jums, kuri kļūstat veci un neglīti!
  Zēns kapteinis atzīmēja:
  - Ir rakstīts - šī laikmeta dievs apžilbinājis viņu prātus!
  Vikonte smējās un atbildēja:
  - Tur nav teikts, ka tas ir sātans! Varbūt tas nozīmē cilvēka egoismu. Vai varbūt, piemēram, pārmērīgs lepnums vai citi rakstura trūkumi.
  Gulivers atzīmēja:
  - Daļēji tā ir taisnība! Varbūt tas nozīmēja abus!
  Meitene dziedāja, zobus rāvusi:
  Ko Tas Kungs domāja?
  Gulivers neizpratnē atbildēja:
  - Par ko tu runā?
  Vikontete pasmaidīja un atbildēja:
  - Jā, par dažādām lietām! Man pat ir dziesma par to!
  Zēna kapteinis paraustīja plecus un ieteica:
  - Nāc, es dziedāšu pirmais!
  Meitene smaidot pamāja.
  - Ja gribi, dziedi
  Tikai nedziedi, lai atpūstos!
  Gulivers dziedāja savā skaidrā, bērnišķīgā balsī;
   Neticīgs vīrietis ir nelaimīgs
  Nav iespējams dzīvot grēcīgā iekārē...
  Jo Dieva dusmas ir briesmīgas
  Jo stingrs Dievs ir tiesnesis!
  
  Miesa ellē nīkuļo no karstuma,
  Un mums visiem ir pienācis laiks ilgi saprast ...
  Tie, kas nezina ticību Tam Kungam
  Pakrītiet zem elles jūga!
  
  Grēcīgs cilvēks dabūs savu
  Tas būs kā zirneklis ugunī...
  Dēmoni mocīs pazemē,
  Tie, kas pielūdza sātanu!
  
  Bīsties un nožēlo Kunga ienaidnieks -
  Tu tiksi iemests taisni ellē...
  Kas neievēro sabata dienu,
  Būs mūžīgi liesmās!
  
  Jūs pagodinājāt elku, un par to agonijā,
  Tik ļoti sāp ellē raustīties..
  Būs ļauns, zinātne -
  Es devu priekšroku elkam, nevis Kristum!
  
  Neticēja Dieva pavēlei
  Es negribēju pagodināt pirmo dienu ...
  Neceri, tu uzreiz nesadegsi -
  Mūžība grēcinieka mokās ir liktenis!
  
  Es ticu, ka pienāks atriebības laiks,
  Jēzus Lielais Dievs nāk
  Un nāks pastardiena
  Viņš nesīs cilvēkiem glābšanu!
  
  Svētais Dievs uzmodinās mirušos,
  Tos, kurus ticībā nedzēš pagrimums...
  Es ticu, ka arī es būšu kopā ar Visvareno,
  Debesīs - lai miesa sabrūk!
  Meitene ar smaidu, kas mirdzēja kā pērles, apstiprināja:
  - Ļoti laba dziesma! Bet ar dziesmām vien tu nebūsi pilns! Vajag kaut ko foršāku un unikālāku!
  Gulivers atzīmēja:
  - Arī stulbums ir unikāls!
  Vikontese čivināja:
  - Cik labi viss būs, ja mēs kaut nedaudz kļūsim par bērniem!
  Un ieteica:
  - Dziedāsim vēl kaut ko!
  Zēns kapteinis paraustīja plecus.
  - Vai jūs vēlaties to?
  Meitene pamāja.
  - Tieši tā, es gribu, lai tu dziedātu!
  Un Gulivers ņēma un dziedāja;
  Brīnumi jaunajā pasaulē
  Krāsā kā pasakā...
  Ir tāds skaistums
  Neatrodiet trūkumus ar rādītāju!
  
  Nu, ja nu ir jauna diena
  Nāk pār zemi...
  Tātad, mēs neesam pārāk slinki piecelties,
  Pasaulē nav dzesētāja!
  
  Būs jauna gaisma godībā,
  Kur koki ir kā konfektes...
  Mēs sagaidīsim rītausmu
  Mūžīgā laimē mūsu bērni!
  
  Nāk jauns laikmets
  Šī vieta ir tik skaista...
  Cilvēks būs laimīgs
  Lai ceļš ir bīstams!
  
  Ļaujiet planētai uzplaukt
  Drīz būs lekna paradīze...
  Atveriet laimējošo kontu
  Lai pasaule staro!
  
  Cik labi tas ir
  Ja saule spīd spoži...
  Dzenis urbj kaltu
  Ikviens ir brīnišķīgs uz planētas!
  
  Cik jautri mums ir
  Laimes pilna ieleja...
  Tas būs, ticiet stundas ziedu laikiem,
  Zelta vidusceļš!
  
  Kas veidos mūsu likteni,
  Ļoti drosmīgs izskatīgs...
  Ja notiek pārdale
  Tad tu kļūsti spēcīgāks!
  
  Mēs nenolaidīsim galvu
  Lepni iztaisno muguru...
  Pankūku sviestam, biezpienam,
  Uzreiz saimniece piebilst!
  
  Tātad būs laime zināt
  Un gaisma ar Svaroga vārdu...
  Īstā paradīze būs
  Cilvēki lūdza Dievu!
  
  Tas Kungs sniedza vienu atbildi:
  Mums jāstrādā ar prieku...
  Un tad nāks sveiks -
  Sejas izgaismosies!
  
  Šeit ir meitene ar basām kājām
  Es apsegloju bruņurupuci...
  Jāsit ar dūri
  Metot daudz baiļu!
  
  Kur notiek ugunsgrēks
  Nu kur deg uguns...
  satriecošs trieciens,
  Nežēlīgais ienaidnieks uzbrūk!
  
  Mēs nepadosimies ienaidniekam,
  Apsveriet šo vēlmi ...
  Iztaisno ķerubu
  Spārnus un piedošanu ienaidniekiem!
  
  Sakiet, ka drīz būs
  Ko sauc par uzvaru...
  Cirks ir Šapito,
  Un dažreiz suņi rej!
  
  Drīz būs kā paradīzē
  Padarīsim pasauli skaistu..
  Lada es pateicos -
  Ķerubi mirdz ar zeltu!
  Zēns skaisti dziedāja, un viņa balss kļuva bērnišķīga. Ļoti skaļš un caururbjošs.
  Vikontese čivināja:
  - Labi paēst! Un tas ir forši!
  Zēna kapteinis šņāca:
  Es dziedu, es dziedu un nogalināšu visus dēmonus!
  Meitene arī dziedāja:
   Mēs lepojamies ar Svarogu,
  Drosmīgi, drosmīgi karotāji...
  Mēs kalpojam uzticīgi, esam Ģimenes Vārdā,
  Lai vectēvi un tēvi lepojas!
  
  Dievs Svarogs un cilvēku prāts,
  Padariet pasauli laimīgu...
  Mēs netiksim uzvarēti, ticiet nelietim,
  Tas ir mūsu darbs un radīšana!
  Gulivers nosvilpās un ar mīlestību balsī atzīmēja:
  - Lieliska dziesma!
  Vikontese pamāja ar galvu un čivināja:
  - Jā, tas ir tā skaistums. Ko tu ēd, lai dziedātu.
  Zēns un meitene turpināja staigāt. Viņu mazuļu pēdiņas sevi apspieda ar lielu pārliecību. Un viņi, bez šaubām, varēja ļoti skaisti dziedāt.
  Šķiet, ka bērni ir viss. Un tā ir tik brīnišķīga pasaule. Pat ja tajā ir verdzība.
  Gulivers ar sajūsmu dziedāja:
  Visi cilvēki uz vienas planētas
  Jāprot dzīvot draudzīgi...
  Bērniem vienmēr jāsmejas
  Un dzīvo mierīgā pasaulē
  Bērniem jāsmejas!
  Bērniem jāsmejas!
  Bērniem jāsmejas!
  Un dzīvo mierīgā pasaulē!
  Tā viņi gāja, gāja un vēlreiz gāja ...
  Beidzot pienāca vakars. Un vakariņām tika uzcelta kolonna ar sagūstītajiem bērniem.
  Viņiem iedeva kaut kādu nosacīti ēdamu zupu, un vēl kūkas ar pienu. Vergu zēni ēda. Un labprātīgi aizmiga.
  Patiešām, pēc smagas dienas gājiena viņiem bija nepieciešama atpūta.
  Gulivers arī aizsmaka degunu, un viņam bija brīnišķīgi sapņi.
  Kurā puskailas meitenes dziedāja;
  Visums tika saplēsts
  Zvaigznes izbalēja, katastrofa-nāve!
  Šņukstot, vaidot elles tāluma mokās,
  Un tiem, kas izdzīvoja: tikai kauns izturēt!
  
  Tāpat kā Dievs - pārvalda visus likumus,
  Aizmirstot par sirdsapziņu un noraidot godu!
  Citplanētiešu rase atnes jaunu pasauli,
  Uzdevu mums izaicinājumu - iespaidīgas ziņas!
  . NODAĻA #13
  Kajītes puika, par kuru pārvērtās Gulivers, kuģoja ar skaistu un ļoti elegantu brigantīnu. Viņas buras bija ļoti spilgtas krāsas, ar brīnišķīgiem, brīnišķīgiem zīmējumiem ziedu un tauriņu formā, un spāres, kā arī meitenes ar zobeniem.
  Un tas ļoti saskanēja ar apkalpi. Arī šeit bija tikai meitenes. Un viņi bija gandrīz kaili, tikai lādes un gurni bija pārklāti ar rotaslietu virknēm. Un āda ir iedegusi, spīdīga, kā bronzas statujām.
  Pirātu meitenes pēra ar kailajām, ļoti graciozajām un pavedinošajām kājām.
  Un viņi dziedāja:
  Mēs esam nabagi, mēs esam nabagi, pirāti,
  Mēs ļoti, ļoti, ļoti atvainojamies,
  Neizvairieties no meitenēm, kas zina atriebību,
  Bet tāpēc, ka viņi mums neieaudzināja morāli!
  
  Pirātiem zinātne nav vajadzīga
  Un ir skaidrs, kāpēc...
  Mums ir kājas un rokas
  Un galva nav priekš mums!
  Un tad priekšā parādījās galjons , meitene augšpusē viņu pamanīja pirmā. Viņa nolēca, zibinot kailos, apaļos papēžus.
  Vispār, kādas skaistules te bija, un mati viņiem ir ļoti spilgti. Lielākā daļa no tām ir medus blondas ar matiem, kas mirdz kā zelta lapa, bet ir arī vara sarkanas meitenes un pat smaragda krāsas mati.
  Daži nēsā piespraudes auskarus. Un cik perfektas līnijas viņiem ir!
  Un viņu muskuļi kā dzīvsudraba bumbiņas ripo zem bronzas, spīdīgās ādas. Tās tiešām ir meitenes, kuras spēj cīnīties pa īstam.
  Un tagad brigantīna steidzas pēc galona . Un uz šī kuģa apkārt skraida pūkaini orku lāči, pievienojot buras un mēģina tikt prom.
  Meitene kapteine ar zelta lapu matiem, kas tik skaisti pūš vējā, un basām kājām, kas cilvēkus tracina kā rēcienu:
  Mēs iznīcināsim nolādētos lāčus! Lai pūķu banda deg!
  Šeit brigantīna saīsina distanci. Un trīs meitenes šauj no priekšgala lielgabala, atpūšot basām kājām uz klāja.
  Un tagad kodols izlido, un, aprakstījis loku, tas ietriecas tieši ienaidnieka galjona kambīzē . Un kuģis, saņēmis spēcīgu triecienu, sasvērās.
   Meitenes sāka lēkt augšā, zibinot plikus, apaļus papēžus un rūcot:
  Slava pirātiem, slava!
  Meitenes iet uz priekšu...
  Mēs cīnāmies zem koši karoga
  Armija ir uzbrukumā!
  Un tagad brigantīna arvien vairāk tuvojas galjonam . Un meitenes met āķus uz ienaidnieka kuģa klāja. Un viņi pievelk brigantīnu savam upurim. Un tad ņirb plikām, basām kājām. Viņi uzlec uz tā un cīnās ar orkiem. Un notiek mežonīgs brauciens. Meitenes sagriezās ar zobeniem un degošās straumēs noasiņo ienaidnieku. Un viņi krīt, orkiem nogriežot galvas.
  Un viņu galvas ripo pa grīdu.
  Tā ir patiesa iznīcināšana un iznīcināšana. Tagad karotāji sevi parādīja visā savā krāšņumā. Un viņu kailās, iedegušās kājas kā veseri deva graujošus sitienus.
  Meitenes ir ļoti skaistas un viņu bronzas āda mirdz saulītēs, kuras ir trīs.
  Karotāji svilpo un kliedz:
  - Mēs nogalināsim ienaidniekus, tas vienmēr ir mūsu kredo. Visi eksāmeni tika nolikti piecos, mūsu valsts ir svēta!
  Meitenes izrādījās ļoti foršas. Un tās tiek sagrieztas, lai šūpoles nevarētu apturēt.
  Un baskāju zēns Gulivers cīnās ar viņiem. Teiksim, ļoti brašs bērns.
  Un puika plikais papēdis ņems un iesitīs orkam pa zodu. Un viņa žoklis atkrita.
  Gulivers dziedāja:
  - Kā mēs dzīvojām cīnoties,
  Un nebaidās no nāves...
  Tātad no šī brīža dzīvosim jūs un es!
  Zvaigžņotā augstumā un zvaigžņotā klusumā,
  Jūras vilnī un niknā ugunī!
  Un nikns, un nikns uguns!
  Kabīnes zēns uzlauza, un viņa basās kājas bija pārsteidzošas.
  Tomēr ir labi būt bērnam. Cik tev ir ātrs ķermenis.
  Šis tiešām ir supermena zēns.
  Un dzied pilnā sparā:
  - Es esmu gaismas bruņinieks uz mežoņu ceļiem,
  Es noslaucīšu Tēvzemes ienaidniekus no zemes virsas!
  Tā puika cīnās un dzied. Un griezumi un dibeni.
  Un citas meitenes cīnās ar viņu. Kuras ir tik skaistas un mīļas.
  Cīnīties, protams, lielā augstumā. Šī vārda pārnestā nozīmē.
  Šeit ir karotāji. Par viņiem varam teikt: super un hiper .
  Ja viņi sāks cīnīties, tad nekas viņus neapturēs.
  Un tagad pēdējie orki krita zem skaistules sitieniem. Un karotāju vidū valdīja liels prieks.
  Un viņi dziedāja:
  Mēs visus nokausim un nocirtīsim,
  Mēs nogalināsim visus! Mēs nogalināsim visus!
  Un pēc tam viņi sāka rakņāties pa galonu un meklēt laupījumu. Tajā pašā laikā karotāji dziedāja:
  - Mēs meklējam garāmgājējus no nakts līdz rītam,
  Izlauzīsimies cauri fraera! Izlauzīsimies cauri fraera!
  Šeit Gulivers dziedāja ar entuziasmu;
   Brālis pacēla roku pret brāli:
  Nežēlīgs karš - pretinieka rēciens!
  Mašīna ir kļuvusi par jūsu draugu,
  Par vieglprātību nāca atmaksa!
  
  Ko darīt, ja cilvēki ir salauzti
  Kad apkārt svilpo brašas lodes!
  Dievs labāk pārtrauc karu ar spēku -
  Lai plēsoņa pūķa laiki būtu beigušies!
  
  Bet elle nezina mēru un līniju,
  Zeme deg napalmā, bērni raud!
  Šeit meiteņu vaibsti kļuva bāli -
  Kurš, Svētais Kungs, par to atbildēs?
  
  Nu, cik daudz tuvinieku vari nogalināt,
  Galu galā, cilvēks ir dzimis, ticiet man, laimei!
  Māte neļauj savam dēlam doties uz fronti,
  Un pat vasarā karā ir slikti laikapstākļi!
  
  Bet karavīra pienākums ir drošs pienākums:
  Kas jums nepieciešams, lai cīnītos par Tēvzemi!
  Sešpadsmit gadu vecumā jau pelēks templis,
  Nelaimīgu seju atraitnes ir uztūkušas no asarām!
  
  Bet kas tas ir, vai tu esi traks brālis?
  Nē, tu esi vājprātīgs, mīļotais atbild!
  Par zemisku, kas ir pie troņa, mūsu karavīrs,
  Viņš domā, ka viņa svainis ir netīrs Kains!
  
  Zemē asins plūsmas plēš vēnas,
  Un pulss no kodola atbildēs ar sitienu ...
  Laukā ar čaulu sasists arkls,
  Ak, cik violeta ir kļuvusi saule!
  
  Bet ir ticība, ka Jēzus nāks -
  Samieriniet brāļus, nesiet Pestīšanu!
  Tad aizmirsīsim atriebības negodīgo kontu -
  Mūsu visu dvēselē valda, lai piedošana!
  Pēc tam pirātu meitenes ķiķināja kajītes puiku. Un tas bija vienkārši lieliski.
  Pēc tam no galjona tilpnes tika izvilktas alus un vīna mucas , viņi sāka dzert un trakot.
  Un kāda deja dejoja basām kājām, meitenīgas skaistuļu kājas. Cik lieliski tas izskatījās.
  Un viņu muskuļotie teļi dzirkstīja. Tas tiešām ir tas, kas meitenēm ir vajadzīgs.
  Arī zēns Gulivers dzēra un dziedāja ar degsmi;
  Katram ir savs personīgais skatījums uz mīlestību -
  Skaistuma un ideāla jēdziens!
  Lai gan cilvēki līdz viņam nav izauguši,
  Bet cilvēks jau nav mērkaķis!
  
  Un šeit, protams, var paņemt nedaudz aforismus un pievienot tādus asprātīgus;
  Meitene plika papēža, visticamāk, tiks pie modes apaviem!
  Bet kaut kas oriģināls nenāk prātā
  Šeit, piemēram:
  Mīlestība visiem vecumiem,
  Un zēns izskatās ļoti lepns ...
  Viņa acis mirdz tumsā
  Rezultāts būs foršs!
  Lai gan tas viss ir teiksim tā - stulbums un banalitāte.
  Tomēr, no otras puses, varam teikt, ka pat forši.
  Gulivers dziedāja:
  Es lecu. Bet es lecu savādāk
  Pareizāk sakot, es lēkāju kā utis...
  Un es varu īpaši iegult izmaiņas,
  Tu esi baskāju zēns nedreb!
  Un tad Gulivers nodziedāja kaut ko civilizētāku;
  Mēs vēlamies dzīvot skaistā paradīzes pasaulē -
  Kurās nav slimību, novājinātas teles ...
  Lai dzīves pavediens kļūtu bezgalīgs,
  Lai katra diena ir priecīga un dzīvespriecīga!
  
  Kur krāsa ir kā varavīksne pavasarī
  Ūdensrozes, kā zelts ar smaragdu.
  Kur realitāte jau sen ir līdzīga sapnim ...
  Jebkurš bērns spēj paveikt brīnumu!
  
  Ak Dzimtene, Dieva svētās skumjas;
  Tavi bērzi ir raibi, metāla mirdzums...
  Un es lūdzu To Kungu par vienu lietu,
  Lai Tēvzeme plaukst godībā!
  
  Bet šeit cīnītājs jau ir devies kampaņā,
  Viņš soļo kā barbaru karotājs!
  Mēs darīsim labu planētai -
  Lai pašas mammai lodes nedur!
  
  Troļļu uzbrukums, nikns spiediens;
  Steidzamie pretinieki siena-lavīna!
  Un tāpēc, kāpēc mums ir vajadzīgs karsts strīds,
  Kad Tēvzeme ir apvienota dūrē!
  
  Bet atkal orku velniņi smaida,
  Viņi ir vīrietis, kā kauls iestrēdzis kaklā!
  Un goblins mežonīgā dusmā ņurdēja,
  Bet pieteicāmies no rati dāvanas!
  
  Bet uzvara pār ienaidnieku ir tuvu,
  Mēs izrausim Krieviju no purva!
  Ir pienākusi atmaksa par nešķīstiem -
  Viņu kažokādas bija saplēstas un saplūktas!
  
  Ovāla meitene jauka seja -
  Deva man ticību un lielu spēku!
  Tā Gulivers dziedāja ar lielu sajūtu un degsmi. Un viņa dziedāšana bija tik neticami šika.
  Tad zēns-kapteinis atkal sāka dziedāt, pēc kārtējās alus glāzes un kaltētas zivs kumosa;
  Liela, varena, svēta valsts,
  Zem zilajām debesīm vairs nav starojuma!
  Viņu mums ir devis Visvarenais Dievs uz visiem laikiem -
  Neierobežota gaisma, paaugstinātais Mesija!
  
  Pasaule nekad nav redzējusi tādu spēku, nekad nevar zināt
  Lai mēs lepni mīdām kosmosa plašumus!
  Jebkura zvaigzne Visumā tev dzied,
  Lai An ir laimīgs ar mums!
  
  Galu galā šī ir mūsu dzimtene, tas ir tāds liktenis,
  Pārvaldiet visu jautājumu telpu!
  Jebkurš no mums, ticiet man, to vēlētos,
  Bez jebkādām muļķībām, sievišķīgām māņticībām!
  
  Erceņģeļi pūš savu vareno tauri,
  Viņi enerģiski slavina mūsu armiju gājienu!
  Un ienaidnieks atradīs savu partiju apses zārkā,
  Un viņš nesaņems nodokļus un nodevas!
  
  Šī ir mūsu dzimtene, viss tajā, ticiet man, ir skaistums,
  Viņa bez pūlēm apgrieza visu Visumu!
  Meitenes ar diezgan smagu bizi,
  Medīt viņu, lai muca ir spēcīga!
  
  Tēvzeme, tas ir mātes zilo acu skatiens,
  Viņas roka ir gan maiga, gan akmens!
  Un ienaidnieks jauneklis, kuru tu nogalini ar lodi -
  Lai sirdī liesmiņa spožāk uzliesmo!
  
  Dodiet zvērestu bezgalīgajai Tēvzemei,
  Tas, protams, nāk par labu arī jums!
  Lai gan asinis plūst kaujas dusmās,
  Atmaksa nāks ienaidniekam tagad!
  
  Ieroči un drosme ir tik spēcīgs sakausējums,
  Ļaunums to nevar pārvarēt!
  Lidmašīnā ar bumbām es lidoju gudri,
  Un, kad tas eksplodē, viņi lej iekšā logu krusu!
  
  Bet valdnieka pavēle - lidot mazuli uz Marsu -
  Ir pienācis laiks atbrīvot vietu!
  Un marsieša augstprātība iedurs acīs,
  Tad mēs redzam tālu aiz Plutona!
  
  Mēs nonāksim kosmosa augstumos, redzot Visuma malu,
  Tāds ir mūsu cilvēciskais liktenis!
  Un tāpēc uzdrošinieties zēnam par varoņdarbiem,
  Galu galā, ziniet, ka atlīdzība ir ieguvuma jautājums!
  Arī meitenes stutēja un sita plaukstas. Un viņu basās kājas ir tik kustīgas. Un pliki papēži dzirkstī saulē.
  Gulivers ir kopā ar viņiem, baskāju zēna ķermenī, tik dzīvs un dzīvespriecīgs.
  Bet viņi dejoja uz pirmā numura.
  Tad nolēmām uzspēlēt kārtis. Un arī šis ir ļoti lielisks darbs.
  Un tiešām var ņemt un svaidīties. Un ar meitenēm līdz pašam niknumam rotaļāties.
  Pirātu meitene paņēma rokā Gulivera kailo, bērnišķīgo pēdu un sāka masēt viņa apaļo, rozā papēdi.
  Kajītes zēns smējās un ar prieku murrāja. Tas bija tik lieliski. Šis tiešām ir tikai brīnumpuika.
  Un viņa kailās, ļoti skaistās kājas ir tikai brīnums.
  Gulivers smaidot dziedāja:
  Basām kājām, tikai basām kājām
  Zem jūlija pērkona un zem sērfošanas skaņas ...
  Basām kājām, tikai basām kājām
  Mēs dejosim, mēs esam ar jums!
  Šīs ir dažas smieklīgas dziesmas. Un ir labi, ka joprojām ir zēns. Un tajā pašā laikā jūs demonstrējat kolosālus varoņdarbus.
  Bet, protams, tas vēl nav viss. Ko tikai Gulivers vēl nav izdarījis.
  Un viņš dziedāja un dejoja, un plaisās ar plikām bērnišķīgām kājām. Kas arī izskatījās ļoti forši un zināmā mērā odiozi.
  Šeit tas bija zēns-kapteinis, kurš ceļoja uz daudzām valstīm un vairāk nekā vienu reizi ara okeānu.
  Jā, un viņa noskaņojums, atklāti sakot, ir ļoti agresīvs.
  Bet tāpēc vēl neņemt meiteni uz pirātu karoga un nešaut haizivis no maziem ieročiem. Nav viegli iekļūt, bet tas ir tā skaistums.
  Zēns Gulivers, atpūties ar basām kājām, paņēma savas bērnišķīgās kājas un izšāva. Kodols skāra haizivi. Un salauza viņai muguru, izsitot iekšas. Bērns kliedza:
  - Zēns satvēra vēsu drosmi,
  Un ekipāža tika iedzīta zārkā!
  Meitene, pirātu kapteine, paņēma un ar kailajiem pirkstiem satvēra kajītes zēnu aiz bērna deguna un rūca:
  - Nu, puika, tu gribi ieņemt manu vietu. Es redzu tevī daudz ambīciju!
  Zēns Gulivers atbildēja:
  - Man piestāv būt vismaz mazam, bet tomēr vīrietim. Un sieviete ir...
  Cits rudmatains karotājs dziedāja:
  Jūs nevarat dzīvot bez sievietēm pasaulē, nē,
  Tajos ir maija saule, viņos plaukst mīlestība!
  Gulivers piedāvāja ar ļoti burvīgu smaidu, kas ir gan bērnišķīgi, gan reizē drosmīgi:
  Valstī ir grūts laiks.
  Asinis plūst kā straume!
  Cīnies līdz pēdējam elpas vilcienam
  Un lai nāk laime, miers, mīlestība!
  
  Mēs esam ļaunā komunisma bērni
  Tēvzemes bezgalīgie dēli...
  Lai gan nāk revanšisma bari -
  Būsim uzticīgi savai valstij!
  
  Lielajā un kosmiskajā laikmetā,
  Kvazāri jārada no pirksta...
  Ar mums viss ir diezgan labi, ticiet man,
  Lai gan ļaunās elles armija uzbrūk!
  
  Mēs nogalināsim agresora armiju ,
  Un mēs radīsim lāzerus no kvarkiem ...
  Un cilvēks kļūs par jebkuru varoni,
  Virs mums ir zelta spārnotais ķerubs!
  
  Lai gan mākoņi liesmo virs Dzimtenes,
  Gatavs cīnīties ar ienaidnieku...
  Tādu kaujinieku grupa uzskata, ka tā ir nepastāvīga,
  Nemidīt pasaules malu ar zābaku!
  
  Mēs zinām, ka ienaidnieks ir spēcīgs un mānīgs,
  Mēs viņam nedosim zemi ne laika ...
  Un cilvēks ir stiprs ar brīnišķīgu progresu
  Un ticiet tikai vienam Kungam!
  
  Mēs uzcelsim lielu komunismu,
  Dzimtā zeme uzplauks...
  Lai gan ienaidnieks ir ļoti mežonīgs,
  Mūsu liktenis uzbrukumā ir tikt uz priekšu!
  
  Pionieris, drosmīgs, drosmīgs zēns,
  Ka viņš vienmēr ir dzimis, lai būtu karotājs ...
  Lauva nav gļēvs zaķis,
  Lai sapnis piepildās!
  
  Mēs neciešam pazemojumus, brāļi,
  Par Tēvzemi mēs visi celsimies kā kalns ...
  Neņemsim vairs apvainojumus
  Sagrausim ienaidnieku ar tērauda roku!
  
  Ja mēs visi sadodamies rokās
  Kukaiņus var uzveikt...
  Svētā dzimtene kā saule
  Un mednieks pārvērtīsies par medījumu!
  Šeit ir dziesma, ko dzied zēns, kurš vēl nesen bija kapteinis un kuram bija muižniecība. Un tas ir forši.
  Bet pie apvāršņa parādījās fregate. Turklāt liela klase - sešdesmit četri ieroči. Kas tas ir nopietni. Un viņš nāk kā pūķis, kas redz vistas.
  Meitene kapteinis teica:
  - Tas mums ir izaicinājums! Cīnīsimies vai...
  Meitene ar sarkaniem matiem teica:
  "Bēgšana nav iespējama!"
  Meitene ar ziliem matiem, pērļu zobiem, kas dzirkstīja un dzirkstīja, dziedāja:
  Mums jāciena, jābaidās,
  Meiteņu varoņdarbus nevar saskaitīt ...
  Meitenes vienmēr zina, kā cīnīties
  Viņi var izdrāzties kā ēzeļa maiss!
  Un viņa parādīja savu garo un kodīgo mēli.
  Nu, reiz būs kautiņš, tad kāpēc gan neizrādīt savu ļoti agresīvo temperamentu. Un tas būs ļoti sāpīgi ienaidniekiem. Jā, un draugi būs skumji.
  Un kaujai, protams, ir jāizvēlas pareizā vieta un manevrs.
  Un tagad meitenes ļoti gudri kustina savu brigantīnu un tajā pašā laikā neaizmirst dziedāt;
  Jūs esat Tēvzemes komjaunatnes biedrs,
  Vai jums patīk drosmīgi cīnīties par Elfu...
  Varēsi palīdzēt dzimtenei,
  Bruņinieks nav ar bufona dvēseli!
  
  Meitene ir skaista dziedātāja
  Skrien pa sniega kupenām basām kājām...
  Tu esi mirdzošā karaliene -
  Sitiet ar dūri Orkolfam !
  
  Viņa ar pliku papēdi iemeta granātu,
  Saplēsa duci karavīru...
  Fīreram drīz tiks samaksāts,
  Bruņinieks sagatavos ložmetēju!
  
  Mēs esam meitenes komjaunatnes kaujā,
  Apsveriet lielākos cīnītājus kaujā ...
  Skaistuļu balss ir skanīga,
  Lai vectēvi un tēvi lepojas!
  
  Elfskvijas vadībā viņi ļoti smagi cīnījās,
  Un viņi spēja drosmīgi noturēt ļaunos orkus...
  Mēs, meitenes, nepārprotami uzvaram
  Nokārtojot visus eksāmenus tikai uz pieci!
  
  Kā viesuļvētras mūsu dzīslās
  Zibens dzirkstele dzīslās zini...
  Pasaulē būs ļoti spēcīgas valstis,
  No lāčiem, suņiem un pērtiķiem!
  
  Vērmahts neliks meitenes uz ceļiem,
  Mēs nekad nepalocīsimies, ziniet...
  Staļins un gudrākais Ļeņins ir ar mums,
  Lai iet gadsimti un gadi!
  
  Dievs radīja Visumu no fotoniem,
  Dzīve bez nāves radīja mūžību...
  Mēs zinām kārtību, mēs uzcelsim jaunu,
  Un ķerubs atver spārnus virs mums!
  
  Patronimā ir daudz varoņu,
  Komjaunieši vienmēr ir pirmie ...
  Armija soļo milzīgā formācijā,
  Sargājot pilsētas elfus!
  
  Mēs cīnāmies ar Frici zem Elfsquay ,
  Un viņi spēja aizstāvēt galvaspilsētu ...
  Meitene paciņu izmeta ar basu kāju,
  Un šausim uz monstriem!
  
  Mēs nopļāvām daudz orkšistu,
  Tika nogriezti daudzi panki...
  Tālāk griežot jūdzes
  Mēs sagriežam sātana leģionus!
  
  Mēs izsitām visus Orktlera zobus,
  Pūķa prezidents ir uzvarēts...
  Meitene atvēra lūpas
  Lielais Armagedons liesmoja!
  
  Nedodiet fīreram žēlastību
  Jūs, meitenes, vienmēr esat drosmīgas...
  Skaistules gaida dāsna balva,
  Un ticiet, ka mums ir piepildījies sapnis!
  
  Dievs, visu Visuma pasauļu Radītājs,
  Paņēma svētī elfīnistu ...
  Ar savu spēku kaujās nemainīgs,
  Meitene sagrauj ļauno orcismu!
  
  Viņa ar pliku papēdi iemeta granātu,
  Un pārvērta milzīgo "Tīģeri" ...
  Un tad piespieda tos pie virvēm,
  Skaistule zina daudz spēļu!
  
  Tā orkšisti ātri aizplūda,
  Kādus tankus un šāviņus meta ...
  Mēs redzam komunismu,
  Un viņi nopļāva veselu troļļu rindu!
  
  Tātad, ko jūs okrshi ieguvāt,
  Staļingrada stāvēja pret kaklu ...
  Mēs vējam slavenas jūdzes,
  Un tagad Svarogs Lielais ir laimīgs!
  
  Drīz nāks Jēzus ticība
  Un citi skaisti dievi...
  Elfi attīstīs mākslas gaismu,
  Vairošanās, vilks un ļaunie ziloņi!
  
  Beidzot mēs būsim viens
  Gudrā Tēva žēlastības godībā,
  Meitenes cīņās ir neuzvaramas,
  Mēs būsim Lada ticībā līdz galam!
  Tā dziedāja karotāji un pirāti . Nu, protams, Gulivers visu nesaprata. Viņš domāja, ka, ja viņu sagūstīs, tad, protams, dauzīs ar nūjām pa plikajiem, bērnišķīgajiem papēžiem. Turklāt sitieni būs spēcīgi un vienlaikus, lai nesabojātu. Un tad bende paņems karstas knaibles un sāks lauzt zēna kaulus. Un Gulivers, protams, to maz neatradīs.
  Tā notiek ar mūžīgajiem zēniem, kad viņi kļūst par pirātiem. Lai gan komanda šeit ir ļoti laba - tikai meitenes bikini. Un tajā pašā laikā viņi steidzas un satraucas, zibinot basām kājām, apaļus, rozā papēžus.
  Zēns-kapteinis to paņēma un dziedāja:
  Meitenes ir dažādas
  Un viņi visi ir lieliski...
  Viņu krūšu sprauslas ir koši,
  Un tie ir ļoti attālināti!
  Nu, zēni ir asiņaini,
  Viņi sita troļļus ar ļauniem sitieniem!
  Un, ja tiek atrasts orks,
  Tas tevi ļoti skars!
  . NODAĻA #14
  Oļegs Ribačenko, šis mūžīgais zēns, ir pabeidzis vēl vienu misiju. Un tas ir izcili.
  Un viņš tika uzaicināts uz Sanktpēterburgu, lai atzīmētu Nikolaja II valdīšanas gadadienu. 1938. gada 18. maijā viņam aprit septiņdesmit gadi. Karaļiem tas ir rekords. Un no prinčiem tikai Monomahs un Jaroslavs Gudrais bija vecāki. Un panākumu ziņā Nikolajs II pat pārspēja Čingishanu.
  Pagaidām tikai Trešais Reihs var radīt draudus cariskajai impērijai. Un tad koalīcijā ar citām valstīm. Vai Nikolajam II būs laiks iesaistīties karā ar Hitleru? Tur jūs to redzēsiet!
  Maršala zēns skrien pa akmeņainu ceļu, zibinot savus kailos, bērnišķīgos papēžus un komponējot tieši ceļā;
  Melnais Kungs to nevarēja izturēt un, lai glābtu sava dēla Lūka Skaivokera dzīvību , viņš satvēra imperatoru Palpatīnu un iemeta viņu kodolreaktorā. Bet viņu pašu iespēra zibens spēks. Viņa miesa sabruka, un gars atstāja jau tā daļēji mehānisko ķermeni. Un melnā kunga dvēsele griezās īpašā enerģijas plūsmā.
  Viņam bija rekordliels brīnišķīgu radījumu skaits, kas deva neparastu spēku. Un pēc disinkarnācijas Dārts Veiders pilnībā saplūda ar tumšo pusi un ieguva vēl nebijušas zināšanas un izpratni.
  Pēc tam viņa dvēsele ņēma un steidzās, caururbdama telpu un laiku. Dars Veiders vai Anakins Skywalker skrēja cauri kurmju kalnam starp Visumiem. Tagad viņu gaidīja cits liktenis. Un, protams, īpaša misija.
  Kā ir būt garam bez ķermeņa? No vienas puses, jums piemīt neparasts vieglums un sāpju trūkums. No otras puses, domas nepazūd. Gluži otrādi, galvā top skaidrs un nāk pilnīga izpratne par lietu būtību. Un Dārts Veiders saprata, ka ir kļūdījies. Un radniecīgai sajūtai nevajadzētu būt stiprākai par kalpošanu spēka tumšajai pusei. Un ka tumšā puse paver neparastas iespējas, līdzīgi kā dieviem Demiurgs!
  Un Anakins beidzot kļuva par Dārtu Vaders , riņķo starpuniversālajā telpā.
  Un tad pienāca brīdis, kad viņš aizgāja līdz enerģijas spēka galam. Un kaprīzās ētera vibrācijas iemeta melnā kunga garu uz Zemi. Bet tā vietā, lai lidotu un apdomātu, kāds nezināms spēks ievilka lielo Situ Krievijas cara Nikolaja II ķermenī.
  Pats Dārts Veiders nemaz negrasījās pārcelties uz kādu no vietējiem valdniekiem.
  Viņam nepatika planēta - pārāk atpalicis un primitīvs. Joprojām nav ne televīzijas, ne interneta, pat ne kodolenerģijas. Tiesa, dažas primitīvas lidmašīnas jau lido. Un šķiet, ka parādījās telefoni, pat ar vadu palīdzību. Un dažas automašīnas, ar ļoti nepatīkamu dūmu smaku.
  Un, protams, dzelzceļi ir skaidra zīme, ka šeit nedzīvo ne gluži mežoņi.
  Un šajā pasaulē plosās asiņains, nežēlīgs, nežēlīgs un ļoti liela mēroga karš. Un pēdējais melnajam kungam ir diezgan saprotams un pazīstams.
  Un tagad viņa gars, bet pats no sevis ielidoja vienas partijas līdera ķermenī. Un Nikolaja II dvēsele tika izrauta no ķermeņa, izlidojot kā korķis no pudeles.
  Tagad zem labsirdīga cilvēka monarha ārējā apvalka, diženākā no sitiem .
  Un tas ir nopietni.
  Cariskā Krievija tajā laikā bija otrā lielākā valsts uz Zemes. Tikai Lielbritānija ir lielāka, kopā ar kolonijām un domīnijām. Ekonomikas ziņā pirms Pirmā pasaules kara - ceturtais, pēc iedzīvotāju skaita trešais, ja, protams, pieskaita Ķīnu. Taču tajā laikā Ķīna kā vienota valsts nepastāvēja.
  Tātad faktiski mēs varam teikt otro. Un pēc armijas lieluma, un pirmais pasaulē.
  Karš turpinājās ar mainīgiem panākumiem. Pašā sākumā cara armija ieņēma gandrīz visu Austrumprūsiju, taču ģenerāļu nesaskaņu dēļ tā tika sakauta. Bet Galīcijā un Pšemislas aplenkumā bija panākumi.
  Bet nākamajā gadā Vācija pārtrauca aktīvās operācijas rietumos un galvenos spēkus iemeta cariskajā Krievijā.
  Uz lielu zaudējumu rēķina vācieši spēja ieņemt ievērojamu teritoriju. Tomēr viņiem neizdevās ieņemt Rīgu. Un Austrijā-Ungārijā viņi nesasniedza veco robežu.
  Šķita, ka nākamais gads bija pagrieziena punkts. Turki tika uzvarēti un zaudēja Erzerumu un Tanrogu , kā arī notika slavenais Brusilova izrāviens. Puse Galīcijas un daļa Bukovinas kļuva par karalisko. Tiesa, izrāviens Lietuvā pret vāciešiem nebija līdz galam veiksmīgs, taču tas arī atvilka daļu spēku no rietumu frontes. Vāciešiem un viņu koalīcijai nekur neveicās. Pat, gluži pretēji, Āfrikā briti viņus atgrūda malā, bet Klusajā okeānā kolonijas sagūstīja japāņi.
  Turcija cieta arī sakāves no krieviem, kā arī no britiem un frančiem. Vilhelms pat piedāvāja Nikolajam II atsevišķu mieru. Bet Antantes sabiedrotie apsolīja atdot Konstantinopoli Krievijai - gadsimtiem seno Krievijas caru sapni. Un karš turpinājās. Spēku samērs frontē gandrīz trīs reizes pārsniedza Krievijas armijas pārākumu pār ienaidnieku. Turklāt Austroungārijas karaspēka kaujas efektivitāte, tāpat kā viņu morāle, bija ārkārtīgi zema. Tika gaidītas jaunas lielas uzvaras, un varbūt šis gads būs pat pēdējais lielajā karā. Jau Vācijā briest sazvērestība, pieaug kapitulācijas noskaņas.
  Viss būtu labi, bet cariskajā Krievijā bija nobriedusi sazvērestība pret caru. Grigorijs Rasputins jau ir nogalināts, un zirnekļu tīkli apvij Ziemas pili. Protams, Nikolaja II autoritāti ļoti iedragāja sakāve karā ar Japānu. Bet tagad cariskā Krievija ir tuvu izšķirošajām uzvarām pār vāciešiem.
  Un sazvērnieki nolemj iznākt pirms pavasara un līdz ar to jaunām cara armijas uzvarām. Protams, tas ir ļoti zemiski. Patiesībā dūriens viņu valsts aizmugurē.
  Viss sākās ar sazvērnieku izprovocētiem masu nekārtībām, ko izraisīja maizes trūkums Petrogradā.
  Sākās pogromi un kautiņi ar policiju. Un garnizons un kazaki bija neaktīvi. Cars neatradās Petrogradā, viņš atradās kastē un domāja par turpmāka kara plāniem.
  Brusilovs ieteica pavasarī sākt ofensīvu dienvidu flangā: Galisijā un Rumānijā. Tur Austrijas karaspēks ir daudz vājāks, un pagājušā gada uzvaru izcīnījušās Krievijas armijas morāle ir augstāka. Un, protams, dienvidos ceļi izžūs ātrāk un apgādāt armiju pie Ukrainas ir vieglāk.
  Vislabāk ir sist pa platu priekšu. Un atšķirībā no pagājušā gada izmantot tajā lielākus spēkus. Ja Brusilova izrāvienā piedalījās vairāk krievu karaspēka, tad, visticamāk, uzvara bija daudz lielāka, un bija pilnīgi iespējams ieņemt gan Ļvovu, gan Pšemislu. Jā, un Rietumu fronte to varētu atbalstīt ar sinhronizētu ofensīvu.
  Tagad tika pārvietoti daudz lielāki spēki. Un visticamāk austrieši nepretosies.
  Bet Petrogradā notiek sacelšanās, un cars ir šokā. Viņam tiek ieteikts atkāpties no amata un atteikties no troņa. Februāra beigas monarhijai ir kritiska diena.
  Un divdesmit astotajā februārī, ziemas pēdējā dienā, Dārts Veiders vai, pareizāk sakot, viņa gars, pārcēlās uz Nikolaju II.
  Ķēniņa ķermenis vairs nav jauns, bet arī ne vecs. Imperators nedzer, nesmēķē un kopumā ir vesels.
  Dārtam Veideram vēl nav bijusi pieredze pārvietoties citos ķermeņos. Un sākumā viņš bija apmulsis.
  Turklāt ap viņu ir tik daudz kņadu.
  Bet viņš juta, ka viņa rokas vairs nav mehāniskas, bet ļoti reālas, dzīvas. Un ka viss ķermenis ir vesels, bez protēzēm. Un tas Dārtu uzmundrināja Vaders un viņš negaidīti spēcīgā balsī kliedza:
  - Kāds farss!?
  Visi uzreiz apklusa.
  Ģenerāļa adjutants nomurmināja:
  - Pēterburgā notiek revolūcija, jūsu majestāte!
  Darta Nikola smējās:
  - Revolūcija? Jā, tas ir tikai dumpis! Analfabētu pūļa dumpis!
  Publika sastinga. Tā bija pirmā reize, kad viņi redzēja karali tik dusmīgu. Un monarha skatiens pauda apņēmību.
  Darts Nikolass turpināja:
  - Un dumpis ir jāapspiež, un tās vadoņi jāpakar, un vēl labāk - uz mieta!
  Ģenerāladjutants nomurmināja:
  - Garnizons ir ārpus kontroles. Un daudzi komandieri pieprasa ķēniņa aiziešanu!
  Dārta Nikolass noņurdēja:
  - Pieprasīt?! Jā, es tiešām viņus visus pakarinu! Sagatavojiet savu vilcienu drīz, es pats braukšu uz Pēterburgu, un tur savedīšu kārtībā!
  Bija dzirdami pīpi:
  Jūsu Majestāte, tas ir bīstami!
  Dārts Veiders monarha ķermenī šņāca:
  Cik daudz būt gļēvulim es nesaprotu
  Piedzimst spēcīgs kaujas valdnieks...
  Bailes ir vājums, un tāpēc
  Tie, kas baidās, jau ir uzvarēti!
  Svīta pēc tam uzmundrināja un kliedza:
  - Slava caram Nikolajam II!
  Dārts Veiders uzlēca, diezgan augstu lecot, un rēca:
  - Pasaule ir pilna ar ellišķīgi foršu spēli,
  Un labāk būt mirušam nekā otrajam!
  Un viņš pamāja ar roku... un porcelāna vāze pacēlās gaisā.
  Publika noelsās.
  Nikolass-Dārts paziņoja:
  - Tā ir debesu zīme! Tas nozīmē, ka Dievs vēlas, lai jūs vadītu Romanovi un, ja iespējams, jūs valdītu mūžīgi!
  Melnais kungs atcerējās, ka Nikolajs II, kura ķermenī viņš iekrita, un tagad viņam bija divas atmiņas. Un man jāsaka, ka tas ir lieliski.
  Tagad viņš iekāpj savā karaliskajā vilcienā. Pārvietojas gandrīz skrienot un ielido mašīnā. Un karavāna viņu sveicina. Vēl pirms vilciena atiešanas orķestris spēlēja. Un pat dažas skaistas jaunas meitenes, zēni sāka dziedāt;
  Dievs sargā karali
  Spēcīgs suverēns...
  Valdiet godam
  Slava mums!
  Valdiet bailēs no ienaidniekiem
  pareizticīgo karalis,
  Valdiet godam
  Slava mums!
  Nikolass-Dārta rūca:
  - Dumpis un sazvērestība ir jāapspiež!
  Un melnais kungs, kurš kļuva par Krievijas karali, dziedāja:
  Jūs viņus nesaudzējat
  Nogalini visus neliešus...
  Kā sasmalcināt blaktis
  Sitās kā tarakāni!
  Tā viņa attieksme tika nodota citiem. Un tumšā vara burtiski pārņēma melno lordu.
  Šī patiešām ir demontāža. Lai gan Dārtam šķita karaļa vilciens Vaders, pieradis pie kosmiskā ātruma, pārvietojās pārāk lēni.
  Un melnais kungs dziedāja;
  Briesmīgas ziņas nežēlīgā karā,
  Meitene, kura iemīlējusies uz visiem laikiem!
  Iemests mutē, velns-sātans,
  Kur ir Tas Kungs: taisnīgums un žēlastība?!
  
  Jaunava Nataša gāja basām kājām,
  Pēdas uz putekļainajām takām klauvēja!
  Galu galā par grēkiem, kas plūda avotā,
  Viņai gadījās maršēt uz aizjūras attālumiem!
  
  Agrā pavasarī es devos savā ceļojumā,
  Kājas tik zilas no aukstuma!
  Jūs nevarat nokost ne gaļas daļiņu,
  Tikai pamāj sarma eglē!
  
  Tātad pa ceļu, kas pilns ar akmeņiem,
  Meitenei kājas bija notriektas līdz asinīm!
  Un visā Krievijā, garām cilvēkiem,
  Jeruzalemes ķēniņu pilsētas puse!
  
  Kaukāza kalni, kalnu grēdas sniegā,
  Asi akmeņi dur pazoles!
  Bet jūs barojāt ar zemes spēku
  Izvēloties grūtu hadžu uz Dieva pilsētu!
  
  Vasaras tuksnesis, ļauna saule,
  Kā meitenīgas kājas uz pannas!
  Svētā pilsēta nav tālu
  Katrs nes bezgalīgu nastu!
  
  Tur pie Dieva-Kristus kapa,
  Jaunava lūgdama nolieca ceļus!
  Kur ir lielais grēka mērs,
  No kā es smeļas spēku taisnībā!
  
  Dievs viņai sacīja, saraucis pieri:
  Lūgšana vien šo pasauli neizmainīs!
  Krievijai ir lemts valdīt gadsimtiem ilgi,
  Pareizi, kalpo viņai, neprasot naudu!
  
  Jaunava pamāja ar galvu: Es ticu Kristum,
  Jūs esat izvēlējies Rusu par pasaules glābēju!
  Es izplatīšu patiesību par šo visiem,
  Jēzus vēstījums: Dievs elks!
  
  Atpakaļceļš bija viegls un ātrs,
  Basās kājas ir spēcīgas!
  Dievs ar žēlastību izstiepa roku,
  Muskuļi un griba, kā no tērauda!
  
  Un jūs iestājāties armijā
  Viņa kļuva par pilotu, viņa pārspēja Luftwaffe!
  Tur viņa parādīja skaistuma augstumu,
  Vācu iznīcinātājs steidzas uz mīnas!
  
  Karotājs - brašs, drosmīgs cīnītājs,
  Partijai veltīts - padomju lietai!
  Es ticu uzvarošam beigām pār putām,
  Dēmonu bars pie sienas, uz atbildi!
  
  Nu, kāpēc cīnītājs tiek notriekts,
  Jums nebija laika atbrīvot siksnas!
  Un vairogs izrādījās bojāts,
  Un ļaunais fašisms brālējās ar jeņķiem!
  
  Tas kļuva nevienlīdzīgs, nežēlīgs karš,
  Es vismaz esmu vīrietis: es rūgti raudu!
  It kā grūtībās mēs ienirsim dibenā,
  Galu galā veiksme ir pazudusi no Tēvzemes!
  
  Dievam mans izsauciens: Visvarenais par ko!
  Tu mani atdali no manas mīļotās jaunavas!
  Pat aukstumā nevalkāja mēteli,
  Un par trim pretiniekiem, galu galā, viņa sita!
  
  Vai viņa to nav pelnījusi?
  Satiec uzvaru ar mani ar ziediem!
  Dāsni cep pīrāgus svētkiem,
  Un es nākšu uz parādi ar Natašu!
  
  Bargais kungs drūmi atbildēja:
  Kurš pasaulē ir laimīgs, kuram klājas labi?
  Cietīs, un miesa vaimanās no sāpēm,
  Galu galā cilvēce ir zemiska, grēcīga!
  
  Tad, kad es nākšu godībā,
  Es iemetīšu Gehennā, kas nav cienīgs dzīvot!
  Es augšāmcelšu tavu jaunavu un tevi,
  Labākie tad negribēs dalīties!
  Dziesma bija laba, lai gan šķiet, ka tagad vācu aviācija nesauc Luftwaffe.
  Un debesīs parādījās tikai pāris Kaiser Germany bumbvedēju.
  Tieši bombardēšana Pirmajā pasaules karā ir ārkārtīgi zema. Un lidmašīnas sāka tuvoties vilcienam.
  No vagonu jumtiem tika šauts ar ložmetējiem, taču līdz šim bez rezultātiem.
  Nikolajs-Dārts izlēca pa lūku. Pacēla uz augšu rokas, kas šķiet gluži cilvēciskas. Un viņš ņēma un dauzījās pa lidmašīnām.
  Parasti Dārts Veiders nemeta spēka zibens. To varētu izdarīt, piemēram, imperators Palpatīns un nu jau mirušais grāfs Duko , kuru nogalināja melnais kungs . Un Darta Vaderam tas neizdevās.
  Tomēr, zaudējis ķermeni, lielais Sith ieguva visas zināšanas par spēka tumšo pusi. Un viņa spēks ir pieaudzis vēl vairāk.
  Un tagad zibens iespēra no Krievijas imperatora rokām. Un divi vācu bumbvedēji sapinās ugunīgā tīklā. Un tad bumbas fizelāžas iekšpusē eksplodēja ar lielu spēku.
  Un vācu lidmašīnas sabruka drupās.
  Tie, kas to redzēja, nokrita ceļos. Un viņi teica:
  - Slava imperatoram! Slava varoņiem!
  Darts Veiders atkal dziedāja ar lielisku sajūtu un izteiksmi;
  Mēs esam lielo zvaigznāju karotāji,
  Galaktikas gulēja pie meiteņu kājām...
  Visvareno paaudžu vārdā,
  Viss meitu un foršo dēlu dēļ!
  
  Mēs varam padarīt Dzimteni lielisku
  Cilvēka skaistuma vārdā...
  Lai tūkstoš sejas pūķis rēc
  Lai gan meitenes ir skaistas un basām kājām!
  
  Neticiet, ka mēs nekad nelocīsimies,
  Un mēs salieksim telpas vakuumu ...
  Lai Saule spoži spīd pār Dzimteni,
  Mēs sagrausim kukaiņus cīņā!
  
  Padarīsim visu pasauli laimīgu
  Izlauzīsimies cauri tālajām robežām...
  Mūsu visas Zemes misijas vārdā,
  Galu galā jūs esat ērglis, nevis nožēlojams orobejs!
  
  Galu galā cilvēks ir līdzīgs Visvarenajiem dieviem,
  Viņš padarīja prātu kā svētu likumu...
  Progress pieauga straujāk nekā jebkurš jumts,
  Ir izdevies visumā!
  
  Neticiet, ka valdnieks ir dzimis mirstīgs,
  Ziniet, ka cilvēks valdīs mūžīgi...
  Un cilvēki, tiesa, visi ir nemirstīgi,
  Viņš nezina laikmetu sirds domu šķautnes!
  
  Arī šeit mēs varam cīnīties šādi,
  Lai sasniegtu visus kodolus ar noslēpumu zinātni ...
  Ja nepieciešams, mēs nēsājam reaktoru somā,
   Petnopreons , bet vispirms pie ugunskura!
  
  Kvarku sintēze ir kļuvusi vieglāka nekā kastrolis,
  Mēs esam apguvuši visu veidu noslēpumus...
  Kad bija tanki ar primitīviem,
  Trakais nelietis tiek uzvarēts kvarkos!
  
  Īsāk sakot, mēs kopā augšāmceļam mirušos,
  Ko darīja Visaugstākais Jēzus...
  Galu galā visvarens cilvēks lepojas,
  Par to, ko es cīnos, un par ko es cīnos!
  Tiesa, šeit, Dartā Vaders izrādījās blēdis, jo viņš ir spēka tumšā puse. Un Jēzus Kristus šķiet gaišs. Lai gan.
  Melnais kungs iesmējās. Dievs Bībelē arī ir ļoti ļauns. Piemēram, Noa plūdos noslīcināja miljoniem cilvēku. Un viņš ļāva aizbēgt tikai astoņiem cilvēkiem.
  Tātad labais un ļaunais ir relatīvi jēdzieni. Un šeit nevar būt viennozīmīga viedokļa.
  Dārts Veiders iekāpa atpakaļ mašīnā. Viņam nebija konkrēta plāna, kā uzvesties Petrogradā. Un viņš deva priekšroku rīkoties pēc iedvesmas. Nu nekāda plāna nebija, skaidrs ir tikai viens - sazvērniekus nevajag saudzēt. Un Krievijā ir pietiekami daudz iedzīvotāju.
  Un, ja viņš ieviesīs daudzsievību, tas būs vēl labāk un foršāk. Un pareizticīgajai baznīcai jāpakļaujas caram. Un nevis otrādi.
  Un Dārts Veiders nikni dziedāja;
  Es kādreiz biju foršs ģenerālis
  Es parādē valkāju epauletus ...
  Bet pēkšņi zināt dzīvi elles lokā,
  Izrādījās, ka nav dūšīgs izlīdzinājums!
  
  Tagad esmu puskails zēns,
  Basām kājām un mazs vergs...
  Izrādījās, ka tu pazīsti tikai muļķi
  Un krabis tevi saspiež kā nags!
  
  Bet es kļuvu par zēnu, nebūdams kautrīgs,
  Atkal atgriezies bērnībā...
  Nenesiet visas muļķības,
  Ar rokām stingri turiet airi!
  
  Viņi sasēja vergu cieši ķēdēs,
  lauzņa rokās ātrāk pasha...
  Mēs izvirzām dažādus mērķus
  Tāpēc, bērns, negrēko!
  
  Man bija jācīnās Afganistānā ,
  Kāds puisis karoja arī Čečenijā ...
  Musulmaņi nesalauza cīnītāju,
  Ja vajag, cīnāmies visur!
  
  Un tagad es esmu izsalcis vergu zēns,
  Sviedri spriedze izplūda...
  Un izskatās ļoti jauns,
  Tas ir tā, it kā Pols Pots pārvaldītu Visumu!
  
  Nekas, es smagi strādāju
  Atceroties šos drosmīgos cīnītājus...
  Ka Eiropā viss tika darīts klusi,
  Sievu un cienīgu tēvu dēļ!
  
  Nē, mēs nelocīsimies zem jūga,
  Lai gan ienaidnieks noteikti ir nežēlīgs ...
  Varbūt krievi sīvi cīnās,
  Lai gan dažreiz tas skar templi!
  
  Mūsu griba tūkstoš tonnu dūrē ,
  Un viņš nolaidīs triecienu no tērauda ...
  Un viņi ies cauri melno viļņu zemei,
  Rāda nelokāmu dāvanu!
  
  Šeit Krievija ir milzu valsts,
  Tajā valda krāšņais Rods un Svarogs ...
  Visas Tēvzemes tautas ir viena,
  Lai elles atkritumu pūķis mirst!
  
  Mūsu ticība, lielā ticība,
  Lada spēcīgo Rus glābj...
  Un meitene ir tāda hetaera,
  Visi vīrieši zina, ka pa jokam sasitīs!
  
  Melnais Dievs ir arī puisis, kas nav garām,
  Agresīvi, bet garā tik laipni...
  Vergu zēns ar skropstu nevaidēs,
  Pats iedzīs ienaidnieku zārkā!
  
  Tici man, mūsu spēcīgākais karotājs
  Tajā ir krievu dievu spēks...
  Bērni ļoti spēcīgi priekā,
  Un mums nevajag muļķīgus vārdus!
  
  Mēs visi varam iznīcināt, būvēt,
  Sakauj tos, kas ar galvu steidzas uz Krieviju...
  Ļoti kurts, žigli zirgi,
  Drosmīgi cīnies, nebaidies!
  
  Un ko vēlas pasaules meitene
  Lai puisis būtu drosmīgs cīnītājs...
  Radīts elka vārdā,
  Lai kustinātu ienaidnieku ar dūri!
  
  Tas ir tad, kad mēs nometam jūgu, zini verdzību,
  Un mēs uzvarēsim pulka pūķi ...
  Mēs iegūsim bagātību cīņā,
  Un pār mums lidinās ķerubs!
  
  Tātad zēns ir gandrīz kails
  Kuru pārraugi sita ar pātagu...
  Kļūs ļoti apdāvināts cīņās,
  Fīrers vienkārši kaput!
  
  Un nāks Visvarenais Dievs Svarogs ,
  Iznīcini visu melno ļaunumu...
  Un izkliedē mākoņus pār dzimteni,
  Lai puikam vienmēr veicas!
  
  Un mēs nonāksim līdz pašām beigām
  Viss Visums, kur zvaigžņu ir bezgalīgi...
  Iekarot Visumu spēle
  Rodas dēļ - svētais tēvs!
  Varbūt šī dziesma nav īsti pareiza. Lai gan melnais kungs patiešām bija republikas ģenerālis. Un patiešām tur, kur viņš vienkārši neapmeklēja. Un Dievs Rods? Visumā ir dažādi spēki, un tādas būtnes kā dievi. Pat ja ne gluži tos var uzskatīt par visvareniem. Tātad jūs varat dziedāt, ko vēlaties. Īpaši Anakins. Skywalker joprojām ir cilvēks no viņa mātes, lai gan viņu ieņemts teohlorieši . Un tas viņam deva nepieredzētu spēku. Tomēr došanās uz tumšo pusi Anakins nekļuva stiprāks. Pat zaudēja cīņu Obivanam Kennobijs . Tad viņš zaudēja daļu ķermeņa. Un varas tumšā puse melnajam kungam bija svešinieks. Un viņš bija spiests paklausīt imperatoram Palpatīnam , kurš daudz vairāk piederēja viņam ļaunajai maģijai. Tomēr tagad Dārts Veiders beidzot ir saplūdis ar tumšo pusi, un viņa gars ir atradis harmoniju. Un viss ir daudz labāk nekā iepriekš. Un tumsas spēki jaunajā ķermenī ir daudz lielāki nekā vecajā. Tātad priekšā Nikolajam II karš par pasaules kundzību. Un tad cilvēki būvēs zvaigžņu kuģus un lidos, lai iekarotu citas galaktikas. Pa to laiku ir jāsagrauj nožēlojamā sacelšanās, kas pārpratuma dēļ tiks nosaukta par Februāra revolūciju.
  . NODAĻA #15
  Vilciens pārvietojās pa sliedēm, pilnā ātrumā, un lokomotīves kurtuve kļuva karsta. Viņa pat draudēja uzsprāgt.
  Darts Veiders, kā vienmēr apņēmīgs un drausmīgs. Viņam jāglābj tronis, un viņš to darīs. Un kā japāņi spēja uzvarēt Krieviju? Iemeslu bija daudz un dažādi. Bet tomēr bija pārāk daudz neveiksmes. Patiesībā daudz kas ir atkarīgs no veiksmes. Un, lai nerunātu par sapuvušo cara režīmu, ja vismaz admirālis Makarovs nebūtu miris: gaiša maza galva, tad Nikolajs II, iespējams, būtu iegājis vēsturē nevis asiņains, bet lielisks!
  Tomēr arī tagad nav par vēlu kļūt izcilam. Karalis ir diezgan vesels, un viņam ir tikai četrdesmit astoņi gadi, un jums var būt laiks kļūt ne tikai izcilam, bet, iespējams, par visu laiku un tautu lielāko monarhu.
  Pat kaut kāda dziesma melnā lorda galvā uzpeldēja. Un tajā bija zināms taisnīgums;
  Melones, arbūzi, kviešu rullīši,
  Dāsna, plaukstoša zeme...
  Un tronī, sēžot Pēterburgā,
  Tēvs cars Nikolajs!
  Kurš gan varētu noticēt, ka viņš drīz dejos,
  Sarkans, septiņpadsmitais gads,
  Tikai debesīs zina tikai eņģeļi
  Kāda nelaimīgā Krievija sagaida!
  Ak, laiks, vasara nav ziema,
  Ak, laiks, it kā naudas tumsa!
  Donavas upe un Donas upe,
  Staigā kazaku, pagaidām staigā!
  Un Dārts Veiders dusmās pakustināja savu, pareizāk sakot, karalisko labo roku. Un liela, diezgan resna priede ņēma un saplaisāja, lūzīdama kā sērkociņš.
  Melnais kungs bija ļoti apmierināts. Viņa spēks jaunajā ķermenī ne tikai nepazuda, bet arī palielinājās. Un kā var nepriecāties. Tādas iespējas paveras. Jā, viņa ķermenis bija pazudis, labi, hiperplazma ar viņu. Bet gars nostiprinājās un ieguva jaunas, kolosālas spējas. Un tas, protams, ir viņa lielais trumpis. Un viņš ir ja ne Dievs, tad vismaz sātans. Un spēka tumšā puse patiešām ir pārāka par gaišo. Un pilns ar daudz vairāk kārdinājumu.
  Dārta Nikolass vēlreiz pamāja ar pirkstiem. Un tad sardzē stāvošajam karavīram no ķermeņa tika norauta galva un izšļakstīta vesela koši asiņu strūklaka. Nevainīgs melnā lorda upuris. Bet cik daudz tādu jau ir bijis. Kāpēc saudzēt cilvēkus vai necilvēkus?
  Palpatīna impērijā formāli pastāvēja visu dzīvības formu vienlīdzība, bet cilvēki, kas nebija cilvēki, pakāpeniski tika ierobežoti. Īpaši veiksmīgs tas bija gubernatoru galvai Tarkinam . Tas bija izcils cilvēks, pat ja ne siths . Bet spēcīga personība, nepakļāvās hipnozei un varēja strīdēties pat ar imperatoru.
  Bet viņš nomira nemiernieku uzbrukuma laikā Nāves zvaigznei, kur galveno lomu spēlēja Lūks Skywalker . Jā, tas ir viņa dēls, ar kuru var lepoties. Bet, tā kā Palpatīna nav , un melnais kungs ir pazudis un otrā nepabeigtā nāves zvaigzne ir iznīcināta, tad Situ impērijas gals ir redzams . Žēl, ka celtniecība un būvniecība prasīja pārāk ilgu laiku. Diženums ir miris.
  Taču, no otras puses, Dārts Veiders un viņa gars ir dzīvs un gatavs jauniem, lieliem darbiem un sasniegumiem. Un šoreiz viņš nepieļaus tādas pašas kļūdas. Nogalinot imperatoru, viņš beidzot varēja saplūst ar spēka tumšo pusi, kuras viņam agrāk nebija. Un atrodiet harmoniju ar vispārējo ļaunumu. Kad viņš cīnījās ar Obivanu , melnā puse viņā neparādīja visas viņa spējas. Un viņš nevarēja uzvarēt savu skolotāju, lai gan šķita, ka viņš bija stiprāks par viņu. Mazais pats gandrīz nomira un kļuva par invalīdu. Tāpēc neatkārtojiet tās pašas kļūdas. Ja esi izvēlējies ļaunuma ceļu un spēka tumšo pusi, tad seko tam līdz galam. Un ka jums nav atgriešanās. Tikai tad būs panākumi. Bez vilcināšanās ēnas.
  Starp citu, Dārts Veiders ir vainojams arī Nāves zvaigznes nāvē. Viņš varēja notriekt iznīcinātāju, ar kuru lidoja Lūks Skaivokers . Taču jūtot, ka tas bija viņa dēls, kurš vilcinājās, un tas maksāja impērijai visspēcīgākā kuģa zaudēšanu.
  Taču ir skaidrs, ka ne katrs tēvs riskētu nogalināt savu dēlu. Turklāt Lūkam bija iespēja iznīcināt imperatoru un pašam valdīt pār Visumu.
  Bet šajā pasaulē viņam nav ne dēlu, ne citu radinieku. Tātad neviens netiks saudzēts. Un, ja nepieciešams, viņš noņems arī Alekseja mantinieku, jo viņam nav vajadzīgs slimais kroņprincis. Tāpat kā šī sieva.
  Tad Dars Veiders juta, ka viņam jāuzlādē sevi ar spēcīgu enerģiju. Un labākais veids, kā to izdarīt, ir izpildīt īstu dzejoli. Nu viņš to grib un darīs.
  Un melnais kungs Krievijas cara miesā sāka dziedāt;
  Slava kaislību dievietei Ladai,
  Radīja debesu vāku...
  Būs dāsna atlīdzība cilvēkiem,
  Jo Dievs ir augšāmcēlies!
  
  Nav vairs skaistu Svaroga meitu,
  Kas skrien basām kājām pa sniegu...
  Mēs būsim Rodas krūtis ,
  Nemīdi meitenes ar saviem zābakiem!
  
  Galu galā Krievijā milzīgas meitenes,
  Katrs puisis ir silītes karotājs...
  Balss ir tik skanīga,
  Ļaundaris tiks savīts kazas ragā!
  
  Mēs cīnīsimies par dzimteni,
  Dzimtene ir mana lielā māte...
  Krievi vienmēr ir spējuši cīnīties,
  Jūs nevarat viņiem pretoties!
  
  Viņi atdeva savas sirdis par Krieviju,
  Es ticu brīnišķīgai dzīvei...
  Mēs drīz atvērsim durvis uz kosmosu,
  Atradīsim savu aicinājumu!
  
  Nē, lai tagad plosās vētra
  Bet krievs nekļūs mūžīgi -
  Mūsu cīnītājs nepadodas cīņā,
  Lai viņa sapnis piepildās!
  
  Mūsu spēks ar meiteņu gudrību,
  Tu tāds esi dzimis...
  Mēs skricelēsim no mašīnas,
  Tikai uz augšu, nekad uz leju!
  
  Dodiet valstij jaunus resursus,
  Lai tas zied kā rozes, sulīgs krūms ...
  un Dieva Jēzus Vārdā
  Lai nav dzirdama ļaunuma kraukšķināšanas iezīme!
  
  Karā visi cilvēki ir brāļi,
  Bet tajā pašā laikā sātana kalpi...
  Mēs esam gatavi atvērt viņiem rokas,
  Lai visi būtu uzticīgi pasaules Dievam!
  
  Nenolika Vērmahtu uz ceļiem
  Varējām cīnīties...
  Staļins un lielais Ļeņins ir ar mums,
  Drīzumā pierakstiet piezīmju grāmatiņā par bērnu!
  
  Padarīsim savu valsti tādu
  Ka viņa pati veidos pasauli ...
  Lai gan vētra šeit nāca ar izkapti,
  Mūsu Svarogs ir lielisks meistars!
  
  Ienaidnieks uzbruka pēkšņi un nodevīgi,
  Tas bija šausmīgs četrdesmit viens gads ...
  Bet mūsu vectēvi lieliski cīnījās,
  Rod palīdz viņiem cīņā!
  
  Par Krieviju mēs atdosim savu sirdi,
  Padarīsim savu valsti stiprāku...
  Drosmīgi atverot durvis kosmosā,
  Saskaitiet to bez lielas satraukuma!
  
  Šeit ir mana valsts, ticiet man, svētais,
  Mēs aizstāvēsim Maskavas bruņiniekus ...
  Meitene basām kājām skrien sniega kupenā,
  Modināt senu sapni!
  
  Nē, mēs nesabrukām Situ kaujā ,
  Un cīnījās ar drosmi, novērtējot ...
  Un dažreiz siti tik smagi cīnījās,
  Pilnīgi uzspridzināts!
  
  Ziniet, ka neviens mūs nenožņaugs ar dzeju,
  Varēsim nolīdzināt kalnus, jokojot...
  Ļaunprātība, veltot savas dvēseles,
  Jūs nokārtojat eksāmenus par pieciem!
  
  Dievs ir dzimis bēdu laikos,
  Netālu no Maskavas, kad pērkona negaiss dārd...
  Lada likvidēja mūsu jūdzes,
  Un lai asaras plūst!
  
  Cēlas krievu meitenes
  Katrā jaunavā vissvētākais izskats ...
  Tāda balss, ticiet man, ir skanīga,
  Un dūre meitenēm ir monolīts!
  
  Viss valstī, es ticu, ka būs forši,
  Es zinu, ka viss plaukst...
  Lai gan dažreiz ir bīstami cīnīties,
  Mēs atvērsim pilnu kontu!
  
  Četrdesmit pirmajā viņi stāvēja kopā,
  Bruņinieki turēja Maskavu...
  Drīz viņi dos komunismu,
  Es atnesīšu Tēvzemes karogu!
  
  Staļingrada kļuva par milzīgu ceļu,
  Kur saplūda divi milzīgi...
  Meitene cīnās basām kājām
  Viņas vīrs, protams, ir komunists!
  
  Tur ienaidnieks iemeta "Tīģerus"
  Bet tas nekādi nepalīdzēja...
  Jā, velti fīrers murmināja spēles,
  Jūs esat trausla stikla planēta!
  
  Neļauj meitenēm, kuras tu iepriecina,
  Mēs paši nevaram atpūsties...
  Ienaidnieks atstāja pārāk daudz kvēpu
  Jūs joprojām nokārtosit eksāmenu ar 5!
  
  Staļingradas ceļš noteikti ir krāšņs,
  Tā ir tikai saule pār valsti...
  Ļaunais Kains tiks iznīcināts,
  Viņš ir ellē kopā ar sātanu!
  
  Krievija vienmēr ir svēta valsts,
  Tajā ir Peruns un Jēzus Kristus...
  Lai gan dažreiz patiesība ir ļauna,
  Cilvēks nav izaudzis līdz laimei!
  
  Krievu daļa prasmīgi cīnīties,
  Un sakaut Krievijas ienaidniekus ...
  Lai gan Fricim piemīt Lucifera spēks,
  Bet mūsu armija ir kļuvusi varena!
  
  Pasaules komunismā ir pestīšana,
  Pārvarēt līķu kalnus...
  Mēs nelūgsim ienaidniekiem piedošanu,
  Lai gan lācis plosās dusmās!
  
  Dievs Peruns met zibeni,
  Viņam ļoti patīk sist ļaunajiem...
  Un mēs esam stiprāki par ienaidniekiem,
  Ja armija trenējas kaujai!
  
  Jā, Svarogs ir lielisks gaismas karavīrs,
  Viņš var darīt lietas, ko viņš nevar...
  Ja tu būsi slavens, tad tu esi cienīgs
  Krievi nav stulbi!
  
  Tas viss ir mūsu godībā,
  Kas ir skaists kā maija krāsa...
  Paradīzē būs vieta kritušajiem cilvēkiem,
  Ko nikni kliedza - banzai !
  
  Neiztur tos, zini pazemojumu,
  Vai mēs varam izveidot pilnīgu Ēdeni ...
  Krievijai būs atriebība Fricim,
  Pat ja Sems viņiem palīdz!
  
  Siti apbrīnoja saulrietu,
  Tas rubīns apgaismo ceļu ...
  Būs liela atmaksa par ļaunumu,
  Mūsu Rus' nevar saliekt ar džeku!
  
  Mēs skaļi apbrīnosim,
  Ziloņu lielās dzimtenes spēks...
  Kopā ar starojošu komandu,
  Labākā dēlu Lada!
  
  Meitenes ziemā skrien basām kājām
  Šī ir viņu lielā zvaigzne...
  Zaķi arī skrien basām kājām,
  Lada būs ar mums mūžīgi!
  
  Dievs radīja planētu no atoma,
  Viņš radīja telpu tikai ar vārdu ...
  Tiek dziedāti varoņdarbi,
  Un ienaidnieks saņem šausmu!
  
  Apbrīnu sniegs cilvēks,
  Vienmēr cīnīties un sapņot...
  Tātad no šī brīža līdz gadsimta beigām -
  Lai viņiem ir liela armija lamāšanās!
  
  Tālumā spīd saules sejas,
  Un varavīksne mirdz, ticiet man ...
  Un ienaidnieks ir ļoti mežonīgs,
  Viņš tiešām ir zvērs!
  
  Valstī ir skaistas meitenes,
  Ka viņi zina, kā uzvarēt ienaidniekus ...
  Viņu balss, protams, ir skaidra.
  Labākie dēli pasaulē!
  
  Mēs nepazudīsim ļaunuma pantu,
  Mūsu patiesība ir ticēt visam...
  Galu galā mums būs tādi tiesneši,
  Sagrausim teroristus gabalos!
  
  Meitenes, mūsu papēži spīd,
  Ar plikām rožu zolēm...
  Un sniega kupenas kūst zem kājām
  Ir karsti redzēt basām kājām skaistumu!
  
  Čau jaukas meitenes
  Ienaidnieka sagraušana bez piepūles ...
  Lai gan straume spēlē ļoti skanīgi,
  Orda nāk liesmās!
  
  Mēs visu varam ļoti forši,
  Un sasniedziet uzticību sapnī ...
  Un ienaidnieks uzbrūk muļķīgi,
  Pārvieto savu zobenu pār viņa bārdu!
  
  Es pazīstu mūsu tērauda bruņiniekus,
  Tici man, tu tos neatradīsi...
  Viņi deva fašistiem smagu sitienu pa ragiem,
  Lai gan izskatās, ka ne vairāk kā divdesmit!
  
  Meitenes, kas smejas
  Viņi izcēla zobus ar savu slavu ...
  Un viņu acis ir tādas apakštasītes
  Balss ir starojoša lakstīgala!
  
  Ļaunā panta apmācība ir forša,
  Un viņi iztēlojas šausmas kaujā ...
  Tātad daiļavas ir vienkārši burvīgas,
  Lai gan dažreiz vējš sārta!
  
  Iedomājieties tādu pasauli cilvēki
  Komunisms ir augstāko spēku dzimšana...
  Un skaistums tevi netiesās
  Pat ja cilvēks ir debīls!
  
  Šeit nāk karš no austrumiem,
  Infernālā bars uzbrūk...
  Ar mums ir ticības spēks cīnītājam Svarogam,
  Meitene vienā rāvienā sasita hanu!
  
  Jūs varat apbrīnot visus, es zinu
  Kas cīnās par Tēvzemi, tas zina ...
  Un karavīrs ir dzimis drosmīgs,
  Nokļūšana debesīs pēc nāves!
  
  Mēs varēsim iepriecināt Rusu,
   Ģimenes slavinātājs gadsimtiem ilgi ...
  Mātes svētās Krievijas labā,
  Ar lielas dūres spēku!
  
  Mana dzimtene, ticiet man, ir skaista,
  Arktikā zied ābeles ...
  Mūsu cilvēki ir lieliski, pareizticīgie,
  Piepildīja sapni!
  
  Mēs varam izveidot jebkuru mākoni
  Un sagraut ārprātīgo ienaidnieku...
  Mūsu cīnītāju komanda ir tik nepastāvīga,
  Pārvērš plēsīgos rāpuļus spēlē!
  
  Šeit Krievijā viss ir tik forši,
  Tajā Radītājs ielika savu sirdi...
  Maljuta tiks saspiests ,
  Sapnim būs pienācīgs spēks!
  
  Šeit nāks Kristus un pasaule celsies,
  Būs cilvēki godībā uz mūžiem...
  Mēs godīgi cīnāmies par Krieviju,
  Un tērauds pazīst mūsu roku!
  
  Meitenes tiek apbrīnotas
  Kas spēj iekarot kosmosu...
  Viņi salauzīs visus tīklus,
  Ķēde viņiem ir tikai zīda pavediens!
  
  Mēs nekad nepadodamies, ticiet
  Mēs nekad nepaliksim zem ienaidnieka...
  Ja fīrers ir vienkārši nikns -
  Mēs viņam nolauzīsim ragus!
  
  Cilvēks, tu kļūsi stiprāks par visiem
  Vai jūs varat iekarot Visuma malu...
  Nenēsā sev vājas muļķības,
  Ticiet mums, slāviem, lauzīsim!
  
  Miljonu spēks būs ar mums,
  Mēs piebeigsim ienaidnieku, ticiet man ...
  Daudz jaunavu leģionu ,
  Viņi vienkārši trāpīja mērķī!
  
  Šeit nāk uzvara
  Mēs iebraucām Berlīnē triumfā...
  Kurš nomira paradīzes priekā,
  Un svētais ķerubs paceļas gaisā!
  Šis tiešām ir visaugstākā līmeņa dzejolis un sniedz kolosālu morāli. Toreiz Dārts Veiders nogalināja bērnus, kuri studēja mākslu, tad viņa garastāvoklis stipri pasliktinājās. Nogalināt bērnus, lielāko daļu cilvēku, ir elle. Pārsvarā zēni, bet bija arī meitenes. Un tas Anakinu morāli ļoti sarūgtināja . Anakin dzīvoja Dārtā _ Vaders .
  Un viņš zaudēja koncentrēšanos un pārliecību cīņā ar Obivanu . Viņš ļāva sevi sakaut un pat sakropļot. Ko nevajadzētu darīt, protams, nekādā gadījumā.
  Jā, tikai pēdējais nelietis ir spējīgs nogalināt bērnu. Bet spēka tumšā puse prasa upurus. Un jums ir jāaizmirst, ka jums ir sirds.
  Dars Veiders atkal sāka noskaņoties, bet šoreiz izrunājot spārnotus aforismus, kam vajadzēja dot viņam jaunu, vēl niknāku un perfektāku noskaņu;
  Seksuālie partneri ir kā ēdiens - tiem nepieciešama dažādība un asas garšvielas!
  Revolūciju taisa ar tīru sirdi, bet ne ar baltiem cimdiem, ceļā uz laimi riteņiem nepieciešama asins eļļošana!
  Visbiežāk viņi nodod nevis zemiskuma, bet vājuma dēļ, lai gan tieši vājums sliecas uz nelietību!
  Vispār likums ir tāds, ka sarūsējis mehānisms strādā tikai ar zelta smērvielu!
  Viltība un aprēķins: kā vīrs un sieva dzemdē uzvaru - godīgums ir trešā ekstra!
  Bezdibenīgākais radījums pasaulē ir degvīna glāze, tajā iekrist ir bezgalīgi, un dibens ir kapsētā!
  Ne katrs notiesātais ir noziedznieks, ne katrs noziedznieks ir notiesātais!
  Kamielim vieglāk iziet caur adatas aci, nekā publicēties bez blata!
  Profesionāls tiesnesis ir kā profesionāla prostitūta - atšķirība ir tikai honorāra apjomā un sutenera pakāpē!
  Politiķi ir kā tārpi, tikai viņi izspiež vairāk asiņu no iekšām, kad tiek izraidīti!
  Asinis ir labākais mēslojums augošās paaudzes drosmes izkopšanai!
  Agresīvi paklausīgais vairākums domā ar vēderu, nevis ar sirdi, jo tā ir daudz lielāka apjoma ziņā.
  Tomēr ateistiskā mācība ir visloģiskākā, tā parāda cilvēces briedumu, savukārt jebkura reliģija, saistība ar bērnību!
  Dievs ir stiprs Tēvs uz stipra ceļa, uz kuru vājš bērns grib balstīties!
  Reti kurš uzliesmo talanta dzirksti, kad visapkārt valda totalitārisma drēgnums!
  Biežāk par nākotni domā tie, kuri nav apmierināti ar pagātni un baidās no tagadnes!
  Vieglāk ir sist ar akmeni pa mēnesi, nekā piespiest politiķus pildīt vēlēšanu solījumus!
  Cukurots humānisms tautas valstī ir tikpat piemērots kā cukurs borščā!
  Trīs lietas ir mūžīgas: Dievs, laiks un cilvēka stulbums!
  Ja vēlaties uzvarēt; aizmirsti trīs vārdus: ir grūti, es nevaru, pietiek!
  Cūka vienmēr atradīs netīrumus, žurka vienmēr atradīs spraugu, un slinks vienmēr atradīs attaisnojumu!
  Morāle vienā saknē ar vārdu netīra! Visbiežāk to izmanto, lai notraipītu tikumu un nomazgātu netikumu!
  Lapsa maina ādu divas reizes gadā, bet politiķa masku katru stundu!
  Nāve ir kā uzticama sieva, nāk bez atgādinājumiem, noliek viņu gulēt un pilnībā pārņem!
  Laipnība ir kā sviedri, izliešana prasa piepūli, bet ķermenis kļūst stiprāks, ar katru pilienu netīrumi aiziet!
  Karavīrs ir kā lāpsta, tikai cietām rokām pulēta! Bet arī ātri kļūsti strups!
  Augstākie ideāli nogatavojas tikai tad, kad tie ir apūdeņoti ar asinīm, laistīti ar asarām un apaugļoti ar sviedriem!
  Ateistam visas reliģijas ir labas - jo Dieva nav! Un tukšums ir maigākais despots!
  Lai cik stiprs būtu varonis, no maza citrona viņš jūru neizspiedīs!
  Vislielākā viltības pārmērība nekompensē nelielu prāta trūkumu!
  Komandieris ir kodols - ja sapuvis, tad visa konstrukcija brūk!
  Tad lielais melnais Sits izplūda smieklos.
  . NODAĻA #16
  Sanktpēterburgā notika krāšņas Nikolaja II - bez šaubām, lielākā cara - septiņdesmitās jubilejas svinības.
  Oļegs Ribačenko pat uzvilka maršala formastērpu un apāva nīstos, bet spilgti vaskotus zābakus. Un ballē dejoja. Un tad no ķēniņa rokām viņš saņēma vēl vienu, augstu ordeni ar oļiem.
  Un tas zēnu ļoti iepriecināja. Rezultātā viņš kļuva tik sajūsmā, ka pavadīja visu nakti, rakstot Gulivera piedzīvojumu turpinājumu.
  Kļuvis par jauneklīgu ķermeni, bijušais kapteinis un izcilais ceļotājs pamodās.
  Un tā viņam atkal nācās ar plikajām, bērnišķīgajām kājām stāties pretī ceļa asajiem akmeņiem ostas virzienā.
  Meitene no dižciltīgas ģimenes paņēma un nokāpa no sava vienradža.
  Un viņa gāja kopā, novilkusi dārgakmeņu sandales.
  To darot, viņa atzīmēja:
  - Ir nepieciešams, lai pēdas uz kājām nekļūtu mīkstas, bet būtu pēc iespējas stīvākas un stiprākas!
  Zēns Gulivers pamāja:
  - Tā ir ļoti gudra piezīme! Bet, godīgi sakot, šeit, Lielbritānijā, vikonteses vēlme staigāt basām kājām liktos ļoti dīvaina!
  Meitene atbildot dziedāja:
  Visa zeme ir sasildīta ar siltumu,
  Un pa to es skrienu basām kājām ...
  Es gribu, lai ir vasara
  Nevelciet sniega kupenās ar spēku!
  Zēns kapteinis piekrita.
  - Jā, vasara ir daudz labāka! Ir tik jauki, kad spīd saule un staros mirdz sniega kupenas!
  Šeit Gulivers izlaboja sevi:
  - Es gribēju teikt pērļu rasas lāses uz zāles!
  Meitene smējās un dziedāja:
  - Rasa, rasa, rasa, rasa,
  Buzz kā lapseņu bars!
  Un tad viņa piebilda:
  - Nē! Tas nav ne ciemā, ne dārzā!
  Gulivers piekrita:
  - Jā, ne uz ciemu, ne uz dārzu! Bet jebkurā gadījumā mēs ar tevi esam lieliski, mēs kopā dziedājām.
  Zēna bērniem pa nakti sadzija kājas, un tagad nebija tik sāpīgi staigāt kā vakar.
  Arī garastāvoklis pacēlās.
  Gulivers atzīmēja:
  - Tas ir tas, ko es tiešām nesaprotu, kāpēc tev vajag vergus?
  Vikontese nicinoši nošņāca.
  - Un kas te nesaprotams?
  Zēns nopietni atzīmēja:
  - Jūs esat mūžīgi bērni, jums ir laba izturība - jūs paši varat strādāt!
  Meitene smējās un čivināja:
  - Nospiediet labo kāju,
  Pamāj ar kreiso roku...
  Ir labi dzīvot pasaulē
  Neko nedarot!
  Gulivers atbildēja:
  - Neko nedarīt ir garlaicīgi!
  Vikontese iesmējās un atzīmēja:
  - izgāja no būdas,
  Veselīgi stulbi...
  Zēns jautāja:
  - Nu un ko tad?
  Meitene atbildēja:
  - Viņi nocirta visus ozolus,
  Uz zārkiem!
  Un kā šis mūžīgais bērns ņems un smiesies. Jā, tas ir ārkārtīgi forši.
  Gulivers jautāja vikontei:
  - Nopietni?
  Meitene dziedāja:
  Joku valstībā
  Ir pagājis tik ilgs laiks...
  Nekas, kā jūs zināt
  Tas nenotiek nopietni!
  Zēns smaidot atbildēja:
  - Jā, es to saprotu! Mūžīgā bērnība prātā un ķermenī!
  Vikontese atzīmēja:
  - Esamība nosaka apziņu!
  Gulivers enerģiski pamāja ar savu bērnišķīgo galvu:
  - Grūti nepiekrist! Šobrīd vismaz fiziski jūtos ļoti labi un dzīvespriecīgi. Un pat nolaistās zoles bērnu ķermenī tik ātri saraujas, kļūst stipras un sarūgtinātas, ka tās vairs nesāp, bet gluži pretēji kļuva pat patīkami staigāt.
  Meitene enerģiski pamāja ar galvu un atzīmēja:
  - Es varu dziedāt par šo tēmu!
  Zēns kapteinis piekrītoši pamāja ar galvu.
  - Protams, dziedi! Mēs būsim ļoti priecīgi!
  Viskontese dziedāja ar lielu sajūtu un baudu;
  Brīnumi jaunajā pasaulē
  Krāsā kā pasakā...
  Ir tāds skaistums
  Neatrodiet trūkumus ar rādītāju!
  
  Nu, ja nu ir jauna diena
  Nāk pār zemi...
  Tāpēc mēs neesam pārāk slinki piecelties,
  Pasaulē nav dzesētāja!
  
  Būs jauna gaisma godībā,
  Kur koki ir kā konfektes...
  Mēs sagaidīsim rītausmu
  Mūžīgā laimē mūsu bērni!
  
  Nāk jauns laikmets
  Šī vieta ir tik skaista...
  Cilvēks būs laimīgs
  Lai ceļš ir bīstams!
  
  Ļaujiet planētai uzplaukt
  Drīz būs lekna paradīze...
  Atveriet laimējošo kontu
  Lai pasaule staro!
  
  Cik labi tas ir
  Ja saule spīd spoži...
  Dzenis urbj kaltu
  Ikviens ir brīnišķīgs uz planētas!
  
  Cik jautri mums ir
  Laimes pilna ieleja...
  Būs rītausmas stunda,
  Zelta vidusceļš!
  
  Kas veidos mūsu likteni,
  Ļoti drosmīgs izskatīgs...
  Ja notiek pārdale
  Tad tu kļūsti spēcīgāks!
  
  Mēs nenolaidīsim galvu
  Lepni iztaisno muguru...
  Pankūku sviestam, biezpienam,
  Uzreiz saimniece piebilst!
  
  Tātad būs laime, ziniet
  Un gaisma ar Svaroga vārdu...
  Īstā paradīze būs
  Cilvēki lūdza Dievu!
  
  Tas Kungs sniedza vienu atbildi:
  Mums jāstrādā ar prieku...
  Un tad nāks sveiks -
  Sejas izgaismosies!
  
  Šeit ir meitene ar basām kājām
  Es apsegloju bruņurupuci...
  Jāsit ar dūri
  Metot daudz baiļu!
  
  Kur notiek ugunsgrēks
  Nu kur deg uguns...
  satriecošs trieciens,
  Nežēlīgais ienaidnieks uzbrūk!
  
  Mēs nepadosimies ienaidniekam,
  Apsveriet šo vēlmi ...
  Iztaisno ķerubu
  Spārnus un piedošanu ienaidniekiem!
  
  Saka, ka drīz būs
  Ko sauc par uzvaru...
  Cirks ir Šapito,
  Un dažreiz suņi rej!
  
  Drīz būs kā paradīzē
  Padarīsim pasauli skaistu..
  Lada es pateicos -
  Ķerubi mirdz ar zeltu!
  Zēns Gulivers sasita plaukstas un ar apbrīnu teica:
  - Cik jauki! Tagad tā ir dzeja! Un meitenes balss ir vienkārši pārsteidzoša!
  Meitene pieticīgi atbildēja:
  - Tā ir dievu dāvana! Vispār jau pasniegtais netiek novērtēts!
  Zēns vēlreiz atzīmēja:
  - Tam ir grūti nepiekrist! Bet jebkurā gadījumā mēs neesam bērni pēc pieredzes un dzīves zināšanām!
  Viskontese iesmējās un jautāja:
  - Vai vari pierādīt, ka vairs neesi bērns? Turklāt tas ir prātā un zināšanās!
  Zēns Gulivers pamāja:
  - Protams! Es to varu un, protams, gribu!
  Meitene dusmīgi iespieda baso kāju un iesaucās:
  - Nu nāc, pierādi to tūlīt!
  Zēns ar niknumu un kaislību sāka izspļaut spārnotus aforismus;
  Lai redzētu, kā ienaidnieks uzvar pusi, pats palikt neredzams - uzvar pilnībā!
  Uzvaras šampanietis, viņi dzer tikai par trim karotājiem; varonība, drosme un gods. Tomēr atšķirībā no cilvēku dzīrēm ceturtais draugs ir veiksme, nekādā gadījumā nav lieka!
  No visām nepatikšanām visnekaitīgākā nāve, jo tā nekad neatkārtojas un pēc tās nepaliek sliktāk!
  Karā visakūtākā rutīnas izjūta rodas no bīstamības sajūtas notrulināšanas!
  Ir labi lidot, kad jūs planējat pāri nebūtībām - kur lidot no sitiena pa dupsi!
  Kas lido, izmantojot rūgto cilvēka asaru degvielu, tas lidos garām savos saldajos sapņos!
  Asprātīga kritika ir labāka par stulbām uzslavām!
  Cilvēks ne par kādu naudu negrib iekrist bedrē, izņemot Veneras klēpi! Par to viņš ir gatavs piemaksāt un pat atdot pēdējo!
  Piliens prestižs nebaidās no tiem, kuri nekad nekrīt cieņā!
  Kas nedzied pārbaudījumu stundā, tas gaudos, kad sapratīs, ka cietis veltīgi!
  Ar mēli var slīpēt visu, izņemot mēles sasietos akmeņus un stulbuma bruģakmeni!
  Stirnu sieviete ir laba, briežu vīrietis ir slikts!
  Briedis atšķiras no aļņa ar to, ka pirmajam traucē otrais, un laupījums tiek pie lapsas!
  Īstam karotājam ir jābūt zvēra raksturam, bet ne dzīvnieka saprātam!
  Vilku pasaulē, kā likums, šakāļi iezīmējas lauvas vietā!
  Ja vēlaties, tam ir spēcīgs trieciens, kas noliek ienaidnieku, nesitiet, guļot uz bakluša dīvāna!
  Spēcīgākais trieciens, tas, kuram patriotisms nerūp!
  Ienaidnieka karbonādi taisa tie, kam smadzenes nav nosistas, un acis nav applūdušas!
  Jūs varat uzvarēt ar skaitļiem, bet jūs varat izmantot uzvaras augļus tikai ar prasmi!
  Egoists, kurš nevēlas piekāpties, noteikti padosies problēmai!
  Uzbrūkot, protams, pastāv sakāves risks, bet uzbrukts tu jau esi zaudējis!
  Neej pie kreisā zēna, tu būsi bedrē, pat ja patiesībā tev ir taisnība!
  Ar šķībām rokām nevar šķielēt, no vecas sievietes ar izkapti!
  Labāk būt Ostapam Benderam nekā nabaga stulbi !
  Viltība ne vienmēr bagātina, bet atjautība noteikti sagrauj!
  Lapsa cilvēka veidolā ne vienmēr ir gaiša ar kažoku, bet vienmēr tumša nodomos!
  Gaiša dvēsele parasti padara miesu nāvējošu bālumu!
  Ēzelis var sēdēt tronī, bet tas neliks tev mesties ceļos!
  Nevis lauva, kas skaļi rūc, bet gan tas, kurš stipri kož un sit!
  Nav nepieciešams nodedzināt māju, cīnoties ar pelēm. Nepārvērtiet valsti par koncentrācijas nometni - mēģinot uzveikt korupciju!
  Intuīcija noteikti ir nodevējs, bet ne jūsu nometnē!
  Nebaidieties no gudrā blēža - baidieties no godīgā muļķa!
  Kas slavē tirānu, tas dziedās kā gailis uz guļvietas!
  Tirāns kā lauva, pat glāstīdams, ar nagiem noplēš gaļu un ādu!
  Karā komforts, kā šokolāde uz speķa, vemj tikai līķus!
  Baznīcā pieņemts likt sveces, taču pat vislielākajā skaitā tās nespēj nodzēst cilvēku kaislību liesmu!
  Tev var būt ledaina sirds, asinis aukstas kā tekošs ūdens, bet cilvēka veiksmes slāpes vienmēr būs karstas!
  Steiga it visā noved pie sliktām sekām, izņemot pašnāvības mēģinājumu!
  Jebkura tauta var uzvarēt konfliktā, bet tikai krievi var uzvarēt karu, tāpēc viņi netiecas gūt sev materiālu labumu!
  Kara salūts ir svētki visiem, izņemot gļēvuļus, un vispārējas sēras, izņemot pēdējos muļķus!
  Visbiežāk mulsina tiešie līkloči!
  Un viņi izkļūt no nepatikšanām, satricinājumiem, skaidri izkārtoti plauktos!
  Viņš ļoti skrāpē mēli, tas, kuram galva niez no tukšuma!
  Labākais ieguldījums pretinieku zārkos, lai gan tas nekad nav tiešs!
  Armija neko neražo, bet vairāk nekā atmaksā investīcijas zem drosmīga valdnieka!
  Kad vīrietis uzvar, sekas ir nāve un pazemojums! Kad sieviete ir dzīve un bauda!
  Sievietes savām uzvarām tērē vairāk nekā visas pasaules armijas, bet no uzvarētajiem viņas ņem atlīdzību, kas tiek dota ar daudz lielāku gatavību!
  Sieviete, atšķirībā no armijas bez formas tērpiem, uzvar ātrāk!
  Atšķirībā no vīriešiem, sievietei īsta uzvara tiek sasniegta pēc padošanās!
  Karā, tāpat kā kārtīs, jums ir jāspēj cīnīties, un atšķirībā no viņiem jums ir jāsaglabā pārsvars un jānodod ienaidniekam!
  Karš ir pokers, tikai kārts skatīšanās nav krāpniecība, bet gan skautu varoņdarbs!
  Cīnīties bez viltības ir kā malkot zupu bez karotes, bet liekuļi nez kāpēc apspriež tikai pēdējo!
  Braucieni vīrieši cīnās - atdaliet viņus ātrāk! Ja sievietes cīnās - labāk necīnīties!
  Karā viss ir foršāk nekā civilajā dzīvē, ja neskaita bosa slīpo pieri!
  Spēks bez labuma, ceļ civilizāciju kā pakārtu cilpu!
  Neatgrūžot cita seju, tu nevari ēst savu!
  Ēzeli vienmēr sit, bet viņi nogalina tikai tad, kad viņš pārstāj būt noderīgs!
  Drosmīgais nogalina ienaidnieku, gļēvulis - vergu!
  Iniciatīva karā ir dārga, it īpaši ienaidniekam, kas pieradis pie lētām veidnēm!
  Zemākas kārtas būtnēm dažkārt viņu pašu negatīvā pieredze noder vairāk nekā jebkura pozitīva pamācība!
  Ikdienas maize tiek laista ar viņu sviedriem, bet svētku maize ar ienaidnieku asinīm!
  Kad politiķis daudz maļ ar mēli: izrādās nevis milti, bet milti!
  Kad lineāls daudz runā, mīkla var izrādīties gaisīga, bet ātri vien sapuvusi!
  Nejūtīgā valdnieka sirds, visa valsts spēj uzvilkt krekerus!
  Politika no matemātikas atšķiras ar to, ka matemātikā nav iespējams dalīt ar nulli, bet politikā cietās nulles dala!
  Politiķis ir izcils matemātiķis, bet tikai vienā darbībā - atņemšanā!
  Runāt var par visu, un nosodīt tikai to, kādu labumu!
  Saruna bez jēgas ir pļāpāšana, saruna ar jēgu ir strīds, saruna ar labumu ir mācība, un vislielākā peļņa nāk no klusēšanas līdz punktam!
  Tikai mazs prāts aizņem daudz!
  Divi ir labāki par vienu, bet ne, ja tie ir miruši biedri!
  Svētīgs ir tas, kurš tic, un tas, kurš netic divtik labajam, tāpēc viņam ir pārliecība par saviem spēkiem un prātu!
  Slikti, ja nav bremžu, vēl trakāk, kad palēnina!
  Nē, velns ir šausmīgs, kā viņi viņu krāso, bet vissliktākais ir eņģeļa skice smalkmaizītes izpildījumā!
  Dzīvnieki dzīvo mežā - un brutalizēti cilvēki visu pārvērš biezoknī!
  Zvēru valstībā - tikai gaiļi un papagaiļi, un ērgļi tika pārvietoti uz spalvu gultu!
  Labs dizains ar kavēšanos, novecojis, labs cilvēks, kavējoties, kļūs nīsts!
  Nāve kaujā rada drosmes un stulbuma pāri, ja tajā pašā laikā alianse tiek noslēgta ar gudrību, tad būs uzvaroša dzīve!
  Visu var maskēt, izņemot savu stulbumu!
  Atklāt ir viss, izņemot kāda cita prātu, kuru tu pats dzīvo!
  Sarkanā runa, labākais līdzeklis pret sarkano asiņu izliešanu!
  Cietākais metāls ir mīkstais svins, no kura tiek izlietas lodes!
  Pats bīstamākais svins nav tas, kas ir lodēs, bet ja tas pārpludina smadzenes!
  Labākais pasaulē ir tas, ka nekad nevar teikt - sliktāk vairs nevar būt!
  Kas ir slikts pasaulē, tieši karā, un pēc uzvaras tas nepaliek labāk!
  Žēlsirdība karā, atšķirībā no publiskas meitenes, maksā vairāk, bet nevar sniegt gandarījumu!
  Tikai garā patiesi paaugstināts cilvēks nekautrējas no žēlastības pret kritušajiem!
  Runāt var par jebko, bet tikai par biznesu, jo no tukšas pļāpāšanas zupa iznāk ar asiņainu caureju!
  Klusums ir zelts, kas rada koroziju, kad patvaļa tiek pieklusināta!
  Sudraba vārdi, kas neļauj izdzist zināšanu un patiesības dzīvā ūdens avotam!
  Valsts ar spēcīgu aviāciju nekad netiks atstāta novārtā!
  Vislielākās bēdas no niecīga prāta daudzuma!
  No piena, kas nāk no šāvēju garām, izaug tikai nelaimes un ciešanu bērni!
  Fiziskais treniņš ir vajadzīgs, lai tikai pretinieka baterijai beigtos dzīvība!
  Kaitināt citus, piemēram, trula prāta īpašniekus un akūtas savas mazvērtības sajūtas nesējus!
  Asas mēles, atšķirībā no dunča, dzelž pat caur stulbuma ķēdes pastu !
  Nu pasaka stāsta, realitāte ir slikti izpildīta!
  Pasaulē visam pienāk gals, izņemot cilvēku idiotismu un dzīvnieku konkurenci!
  Dzīve ļoti atgādina gredzenu, ciešanu beigas ir redzamas, bet tās nekad nevar sajust!
  Pasaulē visam pienāk gals, izņemot cilvēku idiotismu un dzīvnieku konkurenci!
  Dzīve ļoti atgādina gredzenu, ciešanu beigas ir redzamas, bet tās nekad nevar sajust!
  Dead Eye ir vislabākā, tā ļauj izvairīties no iecelšanas mirušo armijā!
  Mērķtiecīga instrukcija neļaus palaist garām ceļu, kas ved tieši uz mērķi!
  Ellē ir tikai viena priekšrocība pār debesīm, bez bailēm no trimdas!
  Kristiešu paradīzē visnepatīkamākais ir tas, ka neko labāku negribas vēlēties!
  Kristus ir vienīgais jērs, kurā zaķis iegūst lauvas vaibstus vilku pasaulē!
  Mirst tikai tie, kuriem nav izdevies nogalināt bailes sevī!
  Nemirstību iegūst tas, kurā bailes nemaz nedzīvo!
  Kurš baidās no liela ienaidnieka skaita, tas nepareizi aprēķinās ar sabiedrotajiem!
  Minūte, kas pavadīta izlūkošanā, izglābj gadsimtu dzīvības un triumfa mirkli!
  Kas ceļus neizjauc, tas kaulus pārāk bieži nesavāks!
  Vislielāko kaitējumu ienaidniekam nodara tas, kurš nezaudē mēra izjūtu!
  Cilvēks nezina mēru savās ambīcijās, bet viņu vienmēr mēra pēc iespējām!
  Tas ir tas, ko Gulivers izteica - forši! Un tas viss burtiski vienā elpas vilcienā. Patiešām, patiešām ir izcili bērni, ja tajos ir ievākusies pieauguša cilvēka dvēsele.
  Vikontese atzīmēja:
  - Jā, no tā jūs varat pieskarties jumtam! Tā tu raksti!
  Zēns kapteinis pamāja.
  Jā, dzīve man ir daudz iemācījusi! Un ieskaitot šo gudrību!
  Tad meitene jautāja:
  Kāpēc tu neesi savas valsts karalis?
  Gulivers smējās un atbildēja:
  "Zini, man nekad neienāca prātā doma cīnīties par troni. Bet, ja godīgi, tas ir tā vērts un padomā!
  Vikontese dziedāja:
  - Viņa dvēselē plosās kaislība,
  Puikam vajag tikai varu!
  Gulivers atzīmēja:
  - Ja jau man ir tūkstoš gadu mūžs, kā arī veselība, tad kāpēc gan nesapņot par varu!
  Meitene pavēlēja:
  - Sit viņam ar pātagu!
  Divi zēnu apsargi paņēma un iesita Guliveram pa viņa kailo rumpi. Viņš kliedza.
  Viskontese apturēja cīnītājus:
  - Pietiekami! Tas ir tāpēc, lai viņš saprastu un zinātu savu vietu! Un viņa vieta ir verga vieta!
  Zēns Gulivers ķērka, nokratīdams sviedru lāses uz savas salauztās ādas:
  - Kā nesaprast! Tad jau pēdējais ēzelis sapratīs!
  Meitene piespieda savu mazo, noslīpēto kāju un čīkstēja:
  - Tagad dziedi! Līdz es uzkāpu zirgā!
  Zēns-kapteinis sāka dziedāt negribīgi;
  Tēvzemei nāca daudzas nepatikšanas,
  Viss beidzās ar kolosālu trakulību...
  Priecājieties vairs ne bruņinieki
  Gods un slava jūsu mājām!
  
  Es esmu Gulivers, tur ir lielisks cīnītājs,
  Zini, es varu nikni cīnīties...
  Mars, šis karotājs ir labs tēvs,
  Un mans kasieris paslēpts mugursomā!
  
  Es aukstumā skrienu basām kājām
  Krugļaškas papēži mirgo cauri sniegam ...
  Es piegādāšu Frici ar varu,
  Būs uzvara niknajā maijā!
  
  No arbaletiem es iznīcinu orkus,
  Nogriez duci rūķu uzreiz...
  Man vajag iekost troļļa degunā,
  Es kļuvu par karavīru zināt ļoti jautrs!
  
  Puikam nekad nekas tāds nav
  Pasaules gals, ticiet man, nepienāks...
  Es skrienu mūžīgi basām kājām
  Lai Kains nesvin uzvaru!
  
  Mūsu dzimtene ir svēta valsts,
  Mēs to nenožēlosim, ticiet dzīvei...
  Lai gan sātans uzbrūk cilvēkiem -
  Gribi, uzzied monarhisma koks!
  
  Sveicināta Lielbritānija, drosmīgā zeme,
  Tajā ir vislielākā Tēvzemes godība...
  Reiz valdīja svētais Enomajs ,
  Meitenes mūsdienās cīnās ar orcismu!
  
  Nē, mēs nekad nepadosimies ienaidniekam,
  Lai saule spīd pār planētu...
  Spoža zvaigzne spīd ar spēku,
  Mums būs gaiša vieta paradīzē!
  
  Dievs Jēzus ir visa saimnieks,
  Cilvēces labā krustā sists ļaunums...
  Paldies viņam cilvēkiem
  Esi arī mazliet svēts!
  
  Baskājainā meitene gaidīja bruņinieku,
  Bruņas meklēja kaut ko tādu, kas attīra līdz spīdumam...
  Var redzēt, ka tāda Pallas ir liktenis,
  Ar mīlestību satikt bruņinieku, ja godīgi!
  
  Es ticu, ka laime dos progresu,
  Zinātnē mirušie cilvēki tiks augšāmcelti...
  Jebkurš zināms sekss būs pieejams,
  Būsim sajūsmā - skaļruņi neplaisās!
  Meitene iesmējās un pakratīja ar pirkstu.
  - Nu tu esi nelietis ! Jūs aizmirsāt, ka tagad esat bērns. Un tu būsi bērns vēl tūkstoš gadus. Jums pat ir priekšroka mums. Vecā dzīve neskaitās. Tev vēl priekšā pilni desmit gadsimti, un man ir mazāk vikontešu!
  Gulivers smaidot pamāja:
  - Es jūtu tev līdzi!
  Meitene nomurmināja:
  - Teiksim kaut ko ģeniālu par šo tēmu!
  Gulivers atkal sāka izliet populārus izteicienus;
  Ja vēlies kļūt par Dievu, neesi pērtiķis ar paradumu atdarināt nešķīsto!
  Ja negribi strādāt kā vērsis, nopelnīsi sev apkakli ap kaklu!
  Vikontese pārtrauca:
  - Ka man apriebās klausīties tādu filozofiju un aforismus! Labāk nodziedi atkal kaut ko smieklīgu!
  Zēns kapteinis sāka dziedāt ar zināmu nepatiku. Nebija spēka komponēt, un viņš nodziedāja krievu dumpinieka Stenkas Razina tautasdziesmu. Nu - kas ienāca prātā, tad viņš dziedāja:
  Kā pa Volgas upi, pa plato,
  Izbrauca asu degunu laiva, Kā airētāji laivā, drosmīgi, Kazaki, jauni puiši.princese,
  A skatās uz māti Volgā.
  Kā teica drausmīgā Stenka Razina: "Ak, tu esi gojs , Volga, dārgā māte!
  No stulbiem gadiem tu mani audzināji miegā ,
  Parādā, nakts iemidzināja, šūpojās, Pārcieta viļņu laiku, Vai tu man nesnaudies, kazaki mani apveltīja ar labām lietām. Ka mēs tev vēl neko neesam devuši. Viņš iemeta viļņos sarkanu meitu, Viņš paklanījās mātei Volgai.
  Stenka Razins devās
  uz
  Astrahaņas pilsētu tirgoties ar precēm. Vojevods sāka pieprasīt dāvanas. Stenka Razins atnesa kraukšķīgus dungarus, kraukšķīgus dungarus - zelta
  brokātus . Vojevoda
  sāka pieprasīt kažokus. , Stenka Razin, Dod man savu kažoku no
  savas plecu
  !kažoks, bet nebūtu trokšņa.
  Ka tā nav zirga galotne, ne cilvēku runas,
  Ne no lauka atskan trompetista trompete, Bet laiks svilpo, zviuc, svilpo, zum, plūdi. Tu esi brašs laupītājs, tu esi traks ķildnieks, Tu kāp uz savu ātras laivas, Izklāj savas linu buras, Bēg pāri zilajai jūrai.
  . 17. NODAĻA
  Meitene, kas spieda plikām, mazām pēdām, sasita plaukstas un čivināja:
  - Cik jauki! Tu tiešām esi brīnumu zēns! Un kāpēc tu gribētu būt pieaugušais?
  Gulivers smaidot atbildēja:
  - Zēna ķermenī es jūtos labāk nekā jebkad agrāk! Un man ir ļoti kaujiniecisks un pozitīvs noskaņojums!
  Un puika-kapteinis, it kā sita plikajām, mazajām, tikko iedegušajām kājām.
  Tad viņš dziedāja:
  Pirmklasnieks, pirmklasnieks
  Jums šodien ir brīvdiena...
  Stunda ir skaista un jautra,
  Pirmā tikšanās ar skolu!
  Un Gulivers piemiedza savu baltzobu smaidu. Tajos laikos, ja nedod Dievs tev sāpēja zobs, tās būtu bijušas tādas mokas! Un šeit ir brīnišķīgi, jūs esat mūžīgi bērns un burtiski simtprocentīgi laimīgs - ak, ak, ak!
  Tas ir patiešām smieklīgi. Jūs arvien vairāk redzat sevi kā zēnu.
  Un bija daži ļoti labi laiki. Tā Gulivers atradās burvju valstībā, kas varēja izsaukt pat mirušo dvēseles. Tad pat mirst kļuva bezbailīgs - tas nozīmē, ka ir citas dvēseles, un dzīve turpinās pēc nāves.
  Tas ir tik lieliski.
  Puisis turpināja sist ar basām kājām pa taciņu un dziedāja, rādot savus bērnišķīgos zobus;
  Sveika māt! Jau neskaitāmo reizi cenšos jums rakstīt. Un tagad tu esi manā priekšā un it kā visas problēmas pazūd.
  
  Mēness peld pāri debesīm, klusums uz ielas,
  Un tikai māte neguļ mājā.
  Un naktī viņa klusi atvērs tev durvis,
  Tici, ka neviens cits, tikai mamma.
  Un naktī viņa klusi atvērs tev durvis,
  Tici, ka neviens cits, tikai mamma.
  
  Un, ja kāds kādreiz pārstāj mūs mīlēt,
  Ka asaras noslaucīs, saproti - tikai mamma.
  Un, ja mēs kādreiz dosimies tālā ceļojumā,
  Tad mūs gaidīs tikai mamma.
  Un, ja mēs kādreiz dosimies tālā ceļojumā,
  Tad mūs gaidīs tikai mamma.
  
  Kā mums iet? Jā, tas viss kaut kā sabruka. Anka nomira, un stjuarti izšķīrās. Jā, viss ir satraukts. Māte! Kāpēc tu klusē?
  
  Mēness peld pāri debesīm, klusums uz ielas,
  Un tikai māte neguļ mājā.
  Un naktī viņa klusi atvērs tev durvis,
  Tici, ka neviens cits, tikai mamma.
  
  Tāpēc šoreiz ar manu vēstuli nekas nenotika. Mammu, bet es noteikti uzrakstīšu, noteikti. Man žēl.
  
  Un naktī viņa klusi atvērs tev durvis,
  Tici, ka neviens cits, tikai mamma.
  Un naktī viņa klusi atvērs tev durvis,
  Tici, ka neviens cits, tikai mamma.
  Meitene iesmējās un atzīmēja:
  - Jā, tādas lietas... Tu domāji par savu māti. Mums nav ne mammas, ne tēta?
  Gulivers bija pārsteigts:
  - Oho! Un kā tas ir? Kā tu piedzimi?
  Vikontese smaidot atbildēja:
  - Stārķis atved cilvēkiem bērnus. Un mums ir pasakains pūķis. Tikai cilvēkiem pasaka par stārķi ir tikai izgudrojums maziem bērniem, bet mums ir īsts pūķis. Jo arī mēs esam mirstīgie, un mums ik pa laikam ir jāpapildina mūsu populācija.
  Zēns kapteinis atzīmēja:
  - Tūkstoš gadu dzīves joprojām ir tik maz! It īpaši, ja vienmēr esi spēka un enerģijas pilns!
  Meitene piekrītoši pamāja ar galvu.
  - Ļaujiet tai acu mirklī lidot garām! Jums nebūs laika atskatīties! Lai gan no otras puses, visticamāk, jūs tiksiet pārdots karjerā, un tur laiks iet ļoti lēni!
  Gulivers paņēma un dziedāja:
  - Par to, ka darbs ir mokas,
  Ziema un pavasaris...
  Tikai viens izņēmums -
  Kad tu esi kopā ar sātanu!
  Vikontese sarauca pieri.
  - Tu esi tik dedzīgs kristietis. Un tagad es atceros par sātanu! Kur ir tava ticība!
  Gulivers godīgi atbildēja:
  - Protams, es ticu Dievam,
  Un es mīlu Kristu no visas sirds...
  Mēs saņēmām zaudējumu
  Bet tam ir durvis!
  Meitene dusmīgi iespurdza savu kailo kāju un čīkstēja:
  - Dziedāsim kaut ko filozofisku!
  Gulivers paņēma un atkal dziedāja;
  Dzirdi pērkonu ripo
  Mežonīgi gaudot lāsti, raudāt un vaidēt,
  Ir pienācis atmaksāšanās laiks
  Cīnies ar Armagedonu, cīnies ar Armagedonu!
  Viskontese dusmīgi iespieda savu mazo, baso kāju un iesaucās:
  - Man nepatīk šīs dziesmas!
  Zēns kapteinis iesmējās.
  - Kā tev tas nepatīk? Tad dziedi pats, ja mana mūzika tev neder!
  Vikontese izcēla zobus un ņurdēja:
  - Es ņemšu un dziedāšu!
  Un meitene to ņēma un dziedāja ar lielu entuziasmu, viņas zobi ir balti, kas ir kā ziloņkauls;
  Un mēs esam brašas elfimolkas meitenes,
  Mums patīk cīnīties par Tēvzemes godu...
  Mums ir cīņas, basām kājām elements,
  Un mēs ticam, mēs uzcelsim elfinisma pilis!
  
  Mūsu Elfija nav skaistāka par valsti,
  Tajā, tautu saulē, apsveriet visu pasauli ...
  Un lai sātana bars uzbrūk
  Mēs darīsim kaut ko foršāku nekā Šekspīrs!
  
  Jūs mīlat mūsu dzimteni gadsimtiem ilgi,
  Kas būvlaukumos izauga mūsu vēsturi...
  No lielākajiem un krāšņākajiem vainagiem,
  Viņi mēdza vārīt spartiešu putru!
  
  Neizmetiet mūsu Tēvzemi lūžņos,
  Kas ir lepns, tikai svēts...
  Kad mēs zvērējām pie divgalvainā ērgļa,
  Un tagad sirpis un āmurs mums ir dārgi!
  
  Mēs pacelsimies virs debesīm,
  Mēs pacelsim jumtu līdz pašai telpai ...
  Virs mums lidinās varens ķerubs,
  Tik lielisks vārds - Elfija!
  
  Neviena asiņaina asara nenobirs
  Un elfs nemīda neticīgo papēdi ...
  Mūsu svētais sapnis piepildīsies
  Piecelieties no dīvāna, puiši!
  
  Bezgalīgs vētrains, vienkāršs,
  Tik skaists vārds - Elfija,
  Mēs pieņemsim ļaunu spriedumu Vērmahtam,
  Darīsim savu valsti laimīgu!
  
  Lai mūsu tēvzeme zied,
  Kā ogu krāsas krūms Ēdenes dārzā...
  Mēs sagrausim ienaidnieku,
  Puika saņems atlīdzību no Dieva!
  
  Es neticu, kas notiks ar orkšisma uzvaru,
  Ejot pa Elfskvu grābjot ruļļus...
  Lai svētais elfinisms valda Elfijā,
  Meitenes skrien, tik ņirb ar kājām!
  
  Neraudiet draudzenes, ka vīri ir krituši,
  Visi mirušie tiks augšāmcelti pēc Svaroga gribas ...
  Kuru viņi nogalina, kurš nokrita no ieroča,
  Bet mēs visi drosmīgi un godīgi cīnījāmies!
  
  Es nezinu, kāpēc pasaulē valda ļaunums,
  Kāpēc Tas Kungs deva spēku pretiniekiem ...
  Elfiem cīņās bieži nepaveicas,
  Lai gan kaujā nav drosmīgāka karavīra!
  
  Nu, tu esi drosmīgs elfs, zini
  Jūs zināt, kā cīnīties un esat ļoti drosmīgs ...
  Lielais karalis sēž tronī,
  Mēs viņu izvēlējāmies, ticiet man, ne velti!
  
  Mūsu tēvzemē violetie ziedi,
  Smaragda meži, bērzu pērles...
  Elfs ir skaists - skaistuma vainags,
  Lai gan Orkolfs grib iznīcināt savu dzimteni!
  
  Nē, mēs esam elfimolki tādi cīnītāji,
  Kas uz planētas nav drosmīgāks un foršāks...
  Lai bērni un tēvi ar mums lepojas,
  Lai mākoņi izklīst virs Tēvijas!
  
  Es nezinu, ko meitenes dara
  Vai mēs spēsim iepriecināt Tēvzemi...
  Mēs esam pieraduši cīnīties ar asu zobenu,
  Un mēs uzvaram, ticiet man skaisti!
  
  Nezina, cik spēcīgs ir ienaidnieks
  Elfu gars, skaisti cilvēki ticībā...
  Mēs noteikti uzvarēsim ienaidniekus cīņā,
  Mēs saņemsim svēto brīvību kā balvu!
  
  Tāpēc zini laimi un mieru Tēvzemē,
  Tas tika atnests uz elfa piena durkļiem...
  Tagad mums ir spēcīgākais ķerubs,
  Un mūsu puiši ir tik veikli ar sitienu!
  
  Paiet gadsimti, nāks elfinisms,
  Visi kaujā kritušie tiks miesīgi augšāmcelti...
  Un ceļš vienmēr ir augšā, nevis mirklis lejup,
  Pat bez malas visums mums ir šaurs!
  Vikontese dziedāja tik skaisti, sita ļoti graciozās, bērnišķīgās pēdas. Gulivers šeit pat nožēloja, ka ir meitene. Vecāka meitene būtu daudz pievilcīgāka. Īpaši papēža izliekums uz zoles.
  Nu labi, lai tā būtu. Zēns kapteinis atbildēja:
  - Mēs neko tādu nedarām, bet tikai dziedam un priecājamies!
  Meitene nomurmināja:
  - Kura balss dziedātu, un tavējā degunu!
  Un bija pauze. Zēni, par kuriem bija kļuvuši jūrnieki, tagad staigāja pa asiem akmeņiem gandrīz bez sāpēm. Ļoti ātri bērniem plikas zoles kļūst rupjas. Tas patiešām ir pozitīvs fakts. Un, protams, garastāvoklis paaugstinās.
  Vergu zēni pat dziedāja;
  Dienas saules staros mugura deg ar uguni,
  Pārraugs neguļ, un pātaga viņam ir patiesa.
  
  Es, visu mūžu no niedrēm izraujot cukuru, Nezināju citu atlīdzību kā aproču kociņu.Mana roka neliecas un mans duļķains skatiens ir smags, Bet mana sirds pukst šausmīgi kā ugunīga trauksme !
  
  Kā zaglis es skrienu un slēpjos, zāle nav gara, joprojām nedzirdu suņus, bet tas ir tikai pagaidām
  .
  
  Es jau mirstu no slāpēm, Es neredzu ūdeni, Bet visa brīvības diena, kas to var atņemt!
  Dziesma, protams, nav Dievs zina, kas. Un optimismu nepievieno.
  Gulivers ar bērnišķīgu smaidu atzīmēja:
  - Tie ir likteņa līkloči! Lūk, es eju, un es nezinu, kur. Un priekšā gaida... Nu manos iepriekšējos piedzīvojumos kaut kā bija lielāka dinamika un interese. Un šeit ir tikai dziesmas, un tu sevi stutē kā pulksteņa robots.
  Vikontese piekrītoši pamāja ar galvu.
  - Vai vajag dinamiku? Un kas ir iespējams!
  Un meitene izņēma no jostas pātagu un ļāva viņiem sist Guliveru. Zēns sāpēs gaudoja un ķērca:
  - Es to nemaz nedomāju!
  Vikonte smējās un atbildēja:
  - Bet izglītoties vajag! Varbūt vari pastāstīt kādu smieklīgu stāstu?
  Zēns-kapteinis pamāja ar galvu un sāka aust stāstu:
  Imperators Diokletiāns atteicās atkāpties no varas, jo saprata, ka bez viņa Romas impērija neiztiks. Turklāt Diolektānam beidzot bija Dēls un mantinieks ar iesauku Jūlijs, piemēram, Cēzars. Imperators valdīja vēl pirms 320. gada, jo viņam izdevās nostiprināt Romas vecticību, modernizējot pagānismu. Jupiters kļuva par galveno Dievu, kurš, kā izrādījās, arī radīja Visumu.
  Arī mācība par debesīm un elli radās un nostiprinājās. Tas ir, drūmās Hades valstības vietā tika ieviesta doktrīna par pasakainu impēriju, kur mirušo dvēseles saņem ķermeņus un dzīvo no jauna. Karotāju varoņiem, protams, ir arī konkubīnes un viņi svin svētkus. Un imperatoriem tur ir savas pilnvaras. Un, protams, vergi paliek vergi. Bet tie, kas paklausa kungiem un labi uzvedas - viņu dzīve ir vieglāka un labāka, un ķermeņi tiek doti jauni un veseli pēc nāves. Un nepaklausīgie vergi un kristieši tiek spīdzināti ļoti nežēlīgi, un tik nežēlīgi spīdzināti, ka viņi var tikai raudāt un nožēlot grēkus.
  Pēc Diokletiāna nāves viņa dēls Jūlijs turpināja tēva tradīcijas. Un viņš pat veica vairākas agresīvas kampaņas - nogādājot impērijas dienvidu robežu līdz pašai Indijai.
  Tātad radās pat jauna Diokletiāņu dinastija. Kas nodrošināja Romai stabilitāti un labklājību. Kristietība pamazām izgaisa un kļuva par neko. Patiešām, stāsts par Kristu pamazām izgāja no modes. Jā, un kristieši nevarēja pierādīt, ka viņi vismaz kaut ko var izdarīt un ka viņi ir kaut ko vērti. Un tā viss aizgāja aizmirstībā par to, ko daudzi uzskatīja par jūdaisma atvasi. Bet tagad arābi, kurus Lielā Roma vēl nebija iekarojusi, parādījās Muhameds.
  Līdz tam laikam romieši jau bija iekarojuši Indiju. Viņu impērija ir kļuvusi tik milzīga, ka to ir grūti pārvaldīt. Eiropā romieši sasniedza Vislu. Un iekaroja gandrīz visu Vāciju. Un dienvidos, virzoties gar Nīlu, viņi pakļāva Sudānu un Etiopiju. Taču zinātnes progress ir bijis lēns.
  Un no viena centra kontrolēt šādas teritorijas izrādījās ļoti grūti.
  Nu, tāpēc arābi, kuri bija nabadzīgi un dzīvoja tuksnesī, palika vieni.
  Tāpat kā romieši neiekaroja slāvus, kuri dzīvo pārāk tālu un skarbā klimatā. Un Ķīna, kas arī ir pilna ar kalniem, un upēm, un tuksnešiem, un iedzīvotāju skaits ir liels. Un tāpēc Romas impērija ir lieliska gan iedzīvotāju, gan teritorijas ziņā. Un it īpaši Ķīnā imperatori nevēlas kāpt.
  Un arī Āfrikā nav ceļu, komunikāciju. Nu, tur vēl bija, pāri Atlantijas okeānam uz Ameriku, arī tie vēl nebija nobrieduši. Lai gan atsevišķi kuģi aizpeld.
  Bet šeit Muhameda vadībā arābu karaspēks, pakļaujot Saūda Arābiju, iebrūk romiešu īpašumos.
  Bet romiešiem, protams, ir daudzkārt vairāk iedzīvotāju un karaspēka nekā arābiem.
  Tomēr tie ir izkaisīti pa daudzām provincēm. Pa to laiku arābu karaspēks Palestīnā. Un ar viņiem cīnās romiešu gubernators Skorpijs ar pieciem leģioniem un algotu arābu kavalēriju. Bet arābi kaujas izšķirošajā brīdī pārgāja Muhameda pusē un trāpīja romiešu aizmugurē.
  Un notika liels un asiņains slaktiņš.
  Un Romas provinces dega. Bet Muhameds pēkšņi nomira. No citām provincēm tuvojās daudzi un labi organizēti karaspēki. Un arābi tika uzvarēti.
  Un tad viņi tika pilnībā iekaroti. Bet tas viss nebija velti. Un jaunais Romas imperators Konstantīns nolēma kaut ko aizņemties no Korāna. Līdz brīdim, kad būs ticība Visaugstākajam Dievam un citu dievu un dievību aizliegums. Tomēr pats Romas imperators tika pasludināts par Allāha vaigu un Visaugstāko Dievu uz Zemes un materiālās pasaules. Tā radās jauna reliģija - kā islāms, bet romiešu ceļš.
  Protams, Namazs, Ramadāns, aizliegums ēst cūkgaļu un dzert vīnu, kā arī Hajj uz Meku tika atcelti kā nevajadzīgi. Bet, protams, pati daudzsievība ir legalizēta. Nu, Hajj uz Meku vietā - Hajj uz Romu. Un, protams, daudz vairāk.
  Arī sievietēm nebija aizliegts staigāt puskailām. Bet, protams, citas reliģijas tika aizliegtas. Tai skaitā jūdaisms. Un godā arī citus dievus. Iepriekš bija galvenais Dievs Jupiters, kuru romieši padarīja par galveno Visuma radītāju, bet citi dievi palika kā pielūgsmes objekts. Un tagad ir ieviests pilnīgs aizliegums.
  Tā parādījās un veidojās galīgais monoteisms.
  Romas impērija turpināja savus teritoriālos iekarojumus!
  Meitene pārtrauca:
  - Tas, protams, ir interesanti, bet dziedāsim labāk!
  Gulivers dziļi ievilka elpu un dziedāja;
  Cik bieži mēs klaiņojam
  Un mēs vienkārši aizmirstam
  Ka pasauli valda iedomība.
  Dažreiz mēs spēlējam mīlestību
  Mēs nepamanām grēkus
  Un sāpju un tukšuma sirdī.
  
  Koris:
  Nāc pie Jēzus un saki:
  Es vairs nevaru tā dzīvot
  Es vairs negribu grēkot
  Man žēl.
  Nāc pie Jēzus un tici
  Tā dzīve tagad mainīsies
  Un ka Kristus svētās asinis
  Izglābs tevi.
  
  Tas Kungs piedos ikvienam
  Viņš dziedina slimos
  Piepildi savu sirdi ar laipnību.
  Viņa mīlestība ir svēta
  Dzīvo un uzvar
  Nes prieku un mieru.
  
  Koris:
  Nāc pie Jēzus un saki:
  Es vairs nevaru tā dzīvot
  Es vairs negribu grēkot
  Man žēl.
  Nāc pie Jēzus un tici
  Tā dzīve tagad mainīsies
  Un ka Kristus svētās asinis
  Izglābs tevi.
  Viskontese drūmi novēroja:
  - Dziesma kaut kā mākslinieciski nav īpaši laba! Vai jūs varat dziedāt par Kristu, kaut ko gaišāku un skaistāku?
  Gulivers paraustīja savus bērnišķīgos plecus un atbildēja:
  - Vai vēlaties kaut ko spilgtu? Bet vai Jēzus nav tik spožs kā saule pusdienlaikā pie ekvatora?
  Meitene pasmējās un atbildēja:
  - Nu tad dziedi vēl, kā māk, ja, protams, uz kaut ko esi spējīgs.
  Zēns kapteinis dziedāja entuziastiski;
  Tu esi dzīvība, Tu esi gaisma, mīlestības apliecinājums,
  Tu esi dzīvība, Tu esi gaisma, mīlestības apliecinājums,
  
  Tu ienāci manā dzīvē, piepildi visu ar gaismu,
  Izgaismots, man iedeva
  Sāpju, prieka, žēlastības, pestīšanas vietā,
  Tagad es esmu derībā
  
  Jēzu Tu esi mana dzīvība, Tu esi mans gaiss un ūdens,
  Tu esi mans Visums, mana dvēsele Tevi slavē.
  Jēzu Tu esi mana dzīvība, Tu esi mans gaiss un ūdens,
  Tu esi mans Visums, mana dvēsele Tevi slavē.
  
  Es dzirdu tavu balsi, tu esi man blakus,
  Es esmu tavās rokās, es zinu
  Tu neesi mīļāks, Tu esi mans atalgojums,
  Laikmetā ar tevi es...
  
  Jēzu Tu esi mana dzīvība, Tu esi mans gaiss un ūdens,
  Tu esi mans Visums, mana dvēsele Tevi slavē.
  Jēzu Tu esi mana dzīvība, Tu esi mans gaiss un ūdens,
  Tu esi mans Visums, mana dvēsele Tevi slavē.
  Jēzu Tu esi mana dzīvība, Tu esi mans gaiss un ūdens,
  Tu esi mans Visums, mana dvēsele Tevi slavē.
  
  Tu esi dzīvība, Tu esi gaisma, mīlestības apliecinājums,
  Tu esi dzīvība, Tu esi gaisma, mīlestības apliecinājums,
  
  Katru dienu stiprāks, es gribu būt kopā ar tevi,
  Tikai ar tevi vien es dzīvoju, Mans Dievs,
  Nebeidz dziedāt, es būšu par tevi ,
  Vairāk nekā visu savu dzīvi es mīlu Tevi.
  Katru dienu stiprāks, es gribu būt kopā ar tevi,
  Tikai ar tevi vien es dzīvoju, Mans Dievs,
  Nebeidz dziedāt, es būšu par tevi ,
  Vairāk nekā visu savu dzīvi es mīlu Tevi.
  
  Jēzu Tu esi mana dzīvība, Tu esi mans gaiss un ūdens,
  Tu esi mans Visums, mana dvēsele Tevi slavē.
  Jēzu Tu esi mana dzīvība, Tu esi mans gaiss un ūdens,
  Tu esi mans Visums, mana dvēsele Tevi slavē.
  Jēzu Tu esi mana dzīvība, Tu esi mans gaiss un ūdens,
  Tu esi mans Visums, mana dvēsele Tevi slavē.
  Jēzu Tu esi mana dzīvība, Tu esi mans gaiss un ūdens,
  Tu esi mans Visums, mana dvēsele Tevi slavē.
  Vikontese sāka sist plaukstas un čivināt:
  - Tas ir tik daudz labāk! Tu tiešām māk labi dziedāt, mans puika!
  Gulivers paklanījās un atbildēja:
  - Jā! Es mīlu Visaugstāko Dievu Jēzu Kristu un, protams, Vissvētāko Theotokos!
  Meitene smaidot pamāja.
  - Tas ir jauki! Šeit, lūdzu, dziediet par Vissvētāko Theotokos, lai viss būtu gaišs un skaists!
  Zēns štancēja, basām kājām, bērna kāju un dziedāja;
  Svētā, Vissvētākā Jaunava Marija
  Viņa dzemdēja Pestītāju, deva mums gaismu.
  Bet jūsu bērni ziemā ir basām kājām -
  Un netīros pagrabos mēs satiekam izsalkušu rītausmu!
  
  Galu galā, kā tas notika, ka pasauli moka ļaunums,
  Ka nabagu ir vairāk nekā siseņu zāļainajos laukos.
  Ka maijā pat augi sasalst no aukstuma,
  Kāda ir visizplatītākā atbilde - ja esi nabags, tad dejo!
  
  Žēl bagātajiem dot vara santīmu,
  Lai gan viņu mamons uzbriest līdz pieklājības robežām ...
  Viņu galvenais mentors pār mums ir ozola nūja -
  Bet būs rūciens, kad gailis dziedās!
  
  Tas Kungs jums pavēlēja dalīties ar bagātajiem -
  Lai nebūtu mirušo un raudāšana nemocītu Dieva Dzirdi.
  Palīdziet vājam - no ikonām runā laipnas sejas,
  Ja esi žēlsirdīgs - bāka uz paradīzes takas nav nodzisusi!
  
  Bet daudzas mamonas, dvēseles un pestīšana ir dārgākas,
  Saka, ka par zeltu nopirks svētos!
  No augļotāja taukiem peldēja nekrietna seja -
  Un sirds bez miera ir auksts granīts!
  
  Kāda ir jūsu sāpe mums - niecīgajiem cilvēkiem?
  Pilīs mēs pat nedzirdam vaidus!
  Vai vēlaties pajumti? Jā, tev būs pajumte
  Zem cietuma jumta smagajā darbā!
  
  Kāpēc to dot jums, mums
  Ko esam veiksmīgi paņēmuši ar varu?
  Tu biji nekas un mūžīgi nekas
  Ne tev debesis tika dotas!
  
  Bet viņiem pēkšņi pienāca nāve,
  Kā mācīja Visvarenais Radītājs!
  Tagad viņi ir tur, kur deg sātans
  Kur nodevējs čīkst un rūc no ciešanām!
  
  Tātad jūs nolēmāt, ka Visvarenais joko
  Sakot, dāsnais tiks paaugstināts?
  Un ka Jēzus pats ir iemiesotais Radītājs,
  Vai nebija pareizi teikt, ka viņi ēdīs ļauno peļu mantas?
  
  Nožēlojiet grēkus, lasot Marijas lūgšanu,
  Un nokrist uz ceļiem un nožēlot grēkus - vaidēt!
  Kad bērns raud jūsu priekšā,
  Un baskāju meitene kratās no aukstuma!
  
  Paņemiet savu šauru un zemo maku
  Jā, viņi noguļ naudu ar smaidu.
  Tad Jēzus Mīlestības Dievs vadīs
  Un neļaus nokrist pa nestabilo taku!
  Meitene sasita savas glītās, ļoti graciozās rokas, iesaucoties:
  - Bravo! Tas ir brīnišķīgi!
  Guliver, šis mūžīgais bērns jautāja:
  - Vai tu arī proti dziedāt?
  Viskontese pamāja ar savu gaišo galvu kā pavasara pienene un dziedāja:
  Jūs redzat tikai to, ko vēlaties redzēt.
  Bet kā dzīve var būt tāda, kādu tu to iedomājies?
  Tava sirds ir ledus klucis, un man tā ir slēgta.
  Jūs esat pilnībā iegrimis aktuālajās problēmās
  Un tu tērē savu dzīvi dusmām un nožēlai.
  Tava sirds ir ledus klucis, un man tā ir slēgta.
  Ja es varētu izkausēt tavu sirdi
  Mēs nekad nešķirtos.
  Uzticies man,
  Tikai jūs varat to labot.
  
  Ir bezjēdzīgi meklēt vainīgo.
  Ziniet, ka es arī ciešu.
  Ja es tevi pazaudēšu, mana sirds būs salauzta.
  Mīlestība ir kā putns, tā vēlas brīvību.
  Neļaujiet aizvainojumam sagraut jūs iekšā.
  Tava sirds ir ledus klucis, un man tā ir slēgta.
  
  Ja es varētu izkausēt tavu sirdi
  Mēs nekad nešķirtos.
  Uzticies man,
  Tikai jūs varat to labot.
  
  Jūs redzat tikai to, ko vēlaties redzēt.
  Bet kā dzīve var būt tāda, kādu tu to iedomājies?
  Tava sirds ir ledus klucis, un man tā ir slēgta.
  
  Ja es varētu izkausēt tavu sirdi
  Mēs nekad nešķirtos.
  Uzticies man,
  Tikai jūs varat to labot.
  
  Ja es varētu izkausēt tavu sirdi
  Mēs nekad nešķirtos.
  Uzticies man,
  Tikai jūs varat to labot.
  
  Ja es varētu izkausēt tavu sirdi...
  . 18. NODAĻA
  Šeit tiek svinēta cara Nikolaja II septiņdesmitā gadadiena. Nu nekas slikts līdz šim nav noticis. Hitlers tomēr pārņēma kontroli pār Austriju. Un veido Vērmahtu. Diplomāti spēlē savu spēli. Jo īpaši cars Nikolajs II - Lielais kopā ar Vāciju un Itāliju vēlas sadalīt visas Lielbritānijas, Holandes, Francijas un Beļģijas kolonijas. Un Hitleram šī ideja patīk.
  Ir arī Portugāle, kurai arī ir kolonijas. Un būtu arī jauki to nogriezt. Tie visi ir lieli plāni. Bet briti arī ir viltīgi, viņi grib aliansi ar Hitleru pret Krieviju. Pats fīrers ļoti baidās no kara ar tik kolosālu briesmoni kā Nikolaja Lielā impērija. Un ļoti gribas notvert no tiem, kuri ir vājāki.
  Tātad alianse ar Nikolaju II izskatās ļoti dabiska. Pa to laiku fīrers uzkrāj spēkus. Un tas palielina dzimstību Vācijā - gatavojoties lielam karam.
  Nu, un Oļegs Rybachenko - šis mūžīgais zēns saņēma vēl vienu uzdevumu:
  Apspiest sacelšanos, kas izcēlās Brazīlijā. Arī tur ne visi vēl grib būt Krievijas impērijas pakļautībā.
  Zēns skrēja, zibinot plikajām, bērnišķīgajām, bet ļoti stiprajām, veiklajām kājām. Un tajā pašā laikā nolēma nedaudz komponēt.
  Gulivers, šis mūžīgais zēns un viņa zēnu komanda, atkal, kad saule paslēpās aiz horizonta, tika apturēti atpūsties. Sākumā viņi ēda diezgan sātīgi. Lai gan ēdiens bija vienkāršs. Un viņi devās gulēt.
  Jaunie nogurušie ķermeņi veicināja to, ka miegs nāca ļoti ātri.
  Un Gulivers ieraudzīja ko jaunu un skaistu;
  Pa laukumu pārvietojās ļoti skaistas meitenes. Viņi bija jauni, slaidi, gari un muskuļoti. Vesela armija meiteņu, kas dzirkstī ar pliku, rozā, ar graciozu papēžu izliekumu.
  Tikai meiteņu krūtis klātas ar plānām bruņu flīzēm, uz gurniem tikko pamanāmas biksītes, kā vīģes lapas.
  Un tajā pašā laikā viņiem ir augstas krūtis, grezni gurni un tievs viduklis. Un skaistuļu abs, šķiet, ir izklāta ar šokolādes flīzēm.
  Ļoti skaistas meitenes, kurām ir muskuļi un grācija. Un mati plīvo vējā kā daudzkrāsaini baneri.
  Viņi ir bruņoti - daži ar zobeniem, daži ar lokiem, un daudzas meitenes ar šautriņām. Viņi ir gandrīz kaili un tajā pašā laikā tik sievišķīgi, izliekti un vienlaikus spēcīgi un slaidi.
  Un meiteņu zodi ir drosmīgi, un viņu grācija ir unikāla, kad viņas sper ātru soli ar basām kājām.
  Gulivers pat nosvilpa:
  - Tas ir forši! Nu, sievietes!
  Viņš pats ir apmēram divpadsmit gadus vecs zēns tikai šortos, bet ar spēcīgiem un izteiktiem muskuļiem. Un ļoti skaists ar savu kailo rumpi - bērns-Hercules.
  Un apkārt meitenes ir arī skaistas un muskuļotas, ar ļoti seksīgām un izteiksmīgām figūrām.
  Uz priekšu virzās kājnieki ar gleznotām daiļavām.
  Un kavalērija steidzas no aizmugures: arī gandrīz pilnīgi kailas meitenes, tikai zirga mugurā, un cēlākas personas uz vienradžiem. Jā, starp daiļavām ir komandieri. Un šīm meitenēm uz rokām un kājām ir rokassprādzes, kas izgatavotas no platīna, sudraba, zelta un ar dārgakmeņiem.
  Konkrēti uz plaukstas locītavām un potītēm. Viņiem ir arī dārgas saktas matos un dimanta auskari ausīs. Cik lieliski tas viss izskatās.
  Visas meitenes ir pieaugušas. Tikai jau pazīstamā vikontese kopā ar Guliveru izskatās pēc bērna.
  Bet, no otras puses, viņai galvā ir kronis, kas kā zvaigznes mirdz ar akmeņiem. Un baskāju zēns Gulivers sajuta galvā karalisko kroni. Pat ja viņam ir tikai šorti un slingā no sāniem karājās zobens.
  Bet tad, kāds zobens - viss nokaisīts ar tik spilgtām dārgakmeņiem, ka pat dimanti tam padodas.
  Nu, protams, Gulivers ir vienīgais cilvēks visā šajā armijā. Turklāt, ja diezgan bērns, tikai ļoti spēcīgs ar reljefa muskuļiem.
  Un karotāji tā soļo, un viņu kailie teļi ar vēnām zem zeltaini olīvu mizas mirgo.
  Nu, protams, kā nedziedāt, skaistules;
  Drošas meitenes cīnās par Elfiju,
  Viņi ir ļoti lepni un Svaroga dēli ....
  Mūsu skaistums tik trāpīgi sit ar ložmetēju,
  Sātana kalpi nespēs mūs salauzt!
  
  Mēs cīnījāmies drosmīgi, cīnījāmies pret orksismu,
  Uzvarēsim ļauno Orkmahtu, kaut arī ienaidnieks ir spēcīgs...
  Es ticu, ka mēs drīz redzēsim komunismu,
  Zelta lapotne, koša no kļavas!
  
  Mūsu valsts nav labāka, komunisms ir skaistāks,
  Lai mūsu Tēvzeme mirdzoši zied ...
  Uz planētas nāks gaiša laime,
  Un sapnis par labāku dzīvi drīz piepildīsies!
  
  Ticiet, ka mūsu Elfija kļūs par lielu laimi,
  Marija valdīs, Lada dievu māte...
  Mēs apturēsim infernālās orkmaht savvaļas uzbrukumu,
  Un nevajag liekus un iegaumētus vārdus!
  
  Ienaidnieks nespēs izplēst meiteņu sirdis,
  Mēs, cīnītāji, uzasinājām asu, niknu zobenu...
  Skaistuļu balss ļoti labi pazīst aicinājumu,
  Un varēsim sagriezt orkšistu ordas!
  
  Ziniet, ka mēs elfi nekad nepadosimies,
  Mēs visus orkšistus noliksim ar asāko asmeni...
  Lai mūsu meiteņu sejas mirdz zeltā,
  Un mēs iesitīsim orkšistam pa seju ar dūri!
  
  Meitene basām kājām steidzas cauri skarbajām sniega kupenām,
  No ložmetēja viņš aktīvi raksta zibens pērkonu ...
  Viss, kas jums orkiem jādara, ir noslīcināt sevi,
  Jo Tēvzeme ir monolīts cietoksnis!
  
  Mēs sagrausim orkus, lai gan viņiem ir pasaules vara,
  Tēvocis Fems nolēma šajā kaujā spēlēt kopā ar Frici ..
  Viņi no Ādolfa sevi padarīja par elku,
  Un tagad viņam pretī ir krāšņa meiteņu armija!
  
  elfa piena kaujā ,
  Viņi sagrauj orcistus pat nevienlīdzīgā cīņā...
  Sudraba meitenes balss ir tik skanīga,
  Skaistums nepadosies Orkleru -Sātanam!
  
  Mūsu elfu gaismas daļa ir nepārtraukta uzvara,
  Lai gan orkšistu armāda nezina numuru...
  Un mēs smagi sitām Orkdolfam pa žokli,
  Elfsqua ir padevusies triecienam !
  
  Jau ir sniega kupenas, un meitenes ir basām kājām,
  Viņi mirgo ar kailu papēdi kā zaķa pēdas ...
   Elfsommolki ir tik braši kaujā,
  Tici, ka ienaidnieks rītausmu neredzēs!
  
  Nedod orcistiem žēlastību cīņā,
  Viņu armija būs ellē kā velns ugunī ...
  Mēs saņemsim atlīdzību no Elfisa rokām ,
  Būs ļoti mežonīgs, elfu lācītis!
  
  Ja vajadzēs, pagriezīsimies, visi kalni sniegoti,
  Un mēs stāvēsim gaismas paradīzes elfinisma visumā...
  Atklājot mums šāvienu no Auroras ieročiem,
  Un nežēlīgais orkšisms tika iemests ellē!
  
  Elfingrada nepadevās, mēs tai pretojāmies,
  Lai gan bars izlauzās no tērauda un elles...
  Meitenes, metot granātu ar basu kāju,
  Jo ir tikai viena elfu dzimtene !
  
  Es ticu, ka mēs būsim Orklinā, pat ja tas būs grūti,
  Orkšistiem ir "Panthers", "Tīģeri", "Lauvas", " Orkdinands "!
  Meitene uzvilka uz pleciem ķēdes pastu,
  Jo elfi ir nikns talants cīņā!
  
  Jaunās meitenes sirds tiek nodota Elfisam ,
  Arī Elfnins un Ftalins dzīvo kaislīgā ticībā...
  Lai vairs nebūtu prasmīgu šaubu,
  Stingri un stingri pateiksim, ka Orkdolfs ir kaputs!
  
  Mēs sagrausim pūķa prezidentu ar zobeniem,
  Un mēs iznīcināsim viņa bandu gadsimtiem ilgi ...
  Mēs ar kājām mīdīsim meiteņu bara orcismu ,
  Lai piepildās gaisma, svētais sapnis!
  
  Dodiet cilvēkiem brīvību, viņu domas un jūtas,
  Lai zvaigzne spīd kā elfinisma saule ...
  Jo mums būs tik bieza putra ar sviestu,
  Mūsu māsas mūžīgā jaunība kļūs par mums uz visiem laikiem!
  
  Šeit nāks gaisma, dzirkstīs Tēvzeme ...
  Tēvzeme mums būs godībā gadsimtiem ilgi ...
  Mēs stāvēsim augšā, tu tici elfinismam,
  Elfu gara spēks, zini cīnītāju, ir liels!
  
  Šeit Elfija ir gatava kļūt laipnāka un skaistāka,
  Un palīdzi visai pasaulei doties uz paradīzes laimi...
  Mēs spējam iekarot Visuma pat malas,
  Visums bez malas, lai laime spēki, lai!
  
  Bet zem ļaunā orka papēža nebūs elfa,
  Jo viņam ir patiess kaujas talants ...
  Mūsu meiteņu dejā, pulksteņa metienā,
  Ko skaistule iegūs, ticiet jebkuram rezultātam!
  
  Drīz pienāks spožās saules laikmets,
  Kad uzplauks Tēvzemes godība...
  Mūsu armija lieliski cīnās ar elles orkmahtu ,
  Un viņš varēs aizslaucīt ļauno orku baru!
  
  Sveicināta Svētā Lada, mūsu Dieva Māte,
  Jūs dzemdējāt Perunu un gadsimtu Jarilu ...
  Bezcerīgā putra nesaņems ticību,
  Ja tērēsi daudz, vārdus neatturēsi!
  
  Vissvarīgākais valdnieks ir Elfs Lielais,
  Viņam Elnīns novēlēja gudrāko ceļu uz Ēdeni...
  Tā kā Elfisifs ir gaismas kungs,
  Un kādā brīdī ideāli piemērots cīnītājiem!
  
  Orkšisti nespēs apmānīt Tēvzemi,
  Un nogriezts no Elfgi , no Elfbeery Elfsqua...
  Es ticu, ka tas dzīvos - elfi gaisma zem elfinisma,
  Un Orkdolfa spēks - es izdzēsīšu meiteni!
  
  Drīz būs uzvara, tā ir taisnība kā saule,
  Drīz būs mirdzums, piemēram, kvazāra stari ...
  Un ticiet elfiem, elfinisms attīstīsies,
  Nu, ja tu man netici, tad labāk paklusē!
  
  Elfinisma zinātne drīz augšāmcels mirušos,
  Viņas gudrībai nav robežu, tikpat liela kā kvazāram...
  Mēs uzvarēsim orkšistus ar savu labo garu,
  Nepadosimies zelta maisa kārdinājumam!
  
  Nu, īsi sakot, tas pāries, tas ir elles laiks
  Mēs, meitenes Okrlinā sarkanā, ieiesim...
  Un mūsu bezgalīgā nasta beigsies,
  Jo mēs savu laimi paņemsim ar cīņu!
  Meitenes, ja dzied, tad no visas sirds. Gulivers, lai arī miesā ir puika, tomēr ir vīrietis un ļoti viņus apbrīno.
  Šīs ir patiešām foršas meitenes.
  Zēns kapteinis dziedāja:
  Mūsu Elfijā ir sievietes,
  Ar ko viņi brauc, joko lidmašīna...
  Ka visi Visumā ir skaistāki,
  Joka pēc, pretinieks tiks piekauts!
  
  Viņš ir dzimis, lai uzvarētu
  Lai pagodinātu elfu gadsimtiem ilgi ...
  Galu galā, mūsu vectēvi,
  Viņiem viņi uzreiz savāca armiju!
  Un puika, stampājošs, basām kājām, bērnišķīgs, iededzis, spēcīgas kājas, kā svilpot.
  Un no viņa skaņas nokrita sitiens, un trāpīja meitenei tieši pa kailo, rozā zoli.
  Viņa smējās un atbildēja:
  Es saspiedu skaistu pirkstu,
  It kā degtu ugunī
  Mani gaida varens zēns,
  Uz zelta zirga!
  Gulivers piemiedza meitenei un atzīmēja:
  - Nu, godīgi sakot,
  Man jau kopš bērnības ir bijis šausmīgi slikti!
  Viņam patika sist meitenes ar nūju,
  Kritiniet vecāku nervus!
  Un kapteinis zēns ņēma un parādīja savu garo mēli.
  Vikontese čivināja:
  - Nu tu dod! Tu lieliski raksti!
  Gulivers atzīmēja:
  - Es dažreiz rakstu labi - jā!
  Un piemiedza savu partneri. Jebkurā gadījumā viņš ir bērns ar ļoti graujošu triecienu.
  Un meitenes pārvietojas ar mērķi cīnīties, un viņu noskaņojums ir kļuvis ārkārtīgi kaujiniecisks un agresīvs.
  Karotāju zēns dziedāja:
  Lai gan Dievs aizliedza duelus,
  Bet es jūtu talantu pret zobenu ...
  Es cīnos septiņas reizes nedēļā
  Lai gan es neesmu duelists!
  Lai gan es neesmu duelists!
  Vikontese atbildot dziedāja:
  Es esmu meitene, man ir skaidri uzskati,
  Un cīņā parādīja augstāko klasi!
  Bet visi šņukstēja no aizvainojuma -
  Kāpēc viņa piedzima meitene!
  Sievietes karotājas turpināja gājienu, viņu slaidie, muskuļotie ķermeņi locīja muskuļus. Šīs tiešām ir sievietes meitenes.
  Gulivers jautāja savai vikontesei partnerei:
  Kur mēs vedam savu karaspēku?
  Meitene iesmējās un atbildēja:
  - Iesim kaut kur! Un šī cīņa mums būs ļoti izšķiroša!
  Zēns kapteinis atzīmēja:
  - Kad es nokļuvu pasaulē, kur cilvēku vietā bija visgudrākās būtnes, zirgi, tad... es domāju, nekas nevar būt brīnišķīgāks. Bet tad izrādījās, ka ir arī mūžīgie bērni. Un ne tik stulbi!
  Meitene iebilda
  - Mēs varētu attīstīties labāk tehnoloģiski. Bet redzi, stimula nav. Turklāt ienest mūsu skaistajā, harmoniskajā pasaulē arī šaujampulveri un šautenes, un lielgabalus, un varbūt vēl ko sliktāku!
  Gulivers pēc metiena:
  - Jā, var būt vēl sliktāk! Un tā jums ir idille. Un pat tad, ja zobs ir izsists, šeit pēc dažām stundām izaugs jauns.
  Vikontese pamāja ar galvu un čivināja:
  Es vēlos, lai mana bērnība nekad nebeigtos
  Lai tas steidzas pēc manis ...
  Nezinot gadus!
  Nezinot nekādu problēmu!
  Zēns kapteinis smaidot pamāja.
  Jā, tas droši vien ir lieliski...
  Meitenes, kas devās gājienā, un daudzi tūkstoši viņām ņēma un dziedāja unisonā:
  Lietus pa debesīm izkaisīja zvaigžņu lauskas,
  Sagatavojām uzasinātu mietu Orcshism !
  Tanki "Tīģeri" ir tikai atkritumi - netīrs krāmu tirgus,
  Vērmahts tūlīt sagaida niknu sakāvi!
  Vērmahts tūlīt sagaida niknu sakāvi!
  
  Mūsu biedrs Elfins vadītājs ir miljonu spēks,
  Viņam ir dūre, rokā granīta ložmetējs!
  Mēs varēsim uzvarēt - rati no Sodomas,
  Mūsu spēks ir monolīts - par laimi uz Zemes!
  Mūsu spēks ir monolīts - par laimi uz Zemes!
  
  Mūsu partijai nav svarīgāku lietu, ko darīt,
  Kā glābt tautu, Dzimtene laba!
  Fēbelss dēmonisks ar muļķībām,
  Un uzvara būs, ticiet man, par spīti visiem velniem!
  Un uzvara būs, ticiet man, par spīti visiem velniem!
  
  Ziniet elfu skaistumu - gaisma ir slavena ar savu spēku,
  Viņai ir smaga blonda bize!
  Un cīņās ar orkšistiem jaunatne kļūs slavena,
  Atdzīvosies, augšāmcēlies, Gaismas valsts!
  Atdzīvosies, augšāmcēlies, Gaismas valsts!
  
  Neļaujiet Orkleram - snuķi elfiem bakstīt degunu,
  Ūsainais domā, ka viņš ir foršs Dievs!
  Mēs brauksim pa Orklinskaya ielu,
  Nē, tas, kam ir dvēsele tīrs, nekļūs par vergu!
  Nē, tas, kam ir dvēsele tīrs, nekļūs par vergu!
  
  Mūsu karogs ir sarkans, niknu asiņu krāsā,
  Tas jau ir tā, it kā saule apgaismos Orkstag !
  Nav dāsnākas dāvanas mūsu mīļajiem bērniem,
  Ja sirds ir drosmīga un baiļu saspiesta!
  Ja sirds ir drosmīga un baiļu saspiesta!
  Šī ir ļoti iedvesmojoša dziesma. Un aiz meitenēm bija katapultas un ballistas ar spēcīgiem, šāviņu lādiņiem. Un tas bija ārkārtīgi nāvējošs spēks. Un meitenes arī apzīmogoja savas ļoti vilinošās un stiprās kājas.
  Gulivers uzdeva savam partnerim pilnīgi dabisku jautājumu:
  - Kāpēc starp karotājiem nav vīriešu?
  Vikontese atbildot pasmējās, atzīmējot:
  - Un tad armijā ir vajadzīgi vīrieši? Tie ir smirdīgi un nepatīkami skatīties. Puikas ir nekas, bet pieauguši vīrieši un īpaši gados vecāki vīrieši ir vienkārši pretīgi!
  Gulivers loģiski piezīmēja:
  - Vecums taču lutina ne tikai vīriešus, bet arī sievietes!
  Vikontese piekrītoši pamāja ar galvu.
  - Pareizi! Bet tomēr sievietes zaudē savu pievilcību, kad izskatās vecākas par trīsdesmit pieciem gadiem, un vīrieši, kad izskatās vecākas par piecpadsmit! Šeit ir būtiska atšķirība!
  Kapteinis atzīmēja:
  - Man patīk pusaugu zēnu skaistums līdz laternai! Galvenais, lai sievietes būtu skaistas, un galvenais - sirsnīgas un gudras!
  Meitene pasmējās un atbildēja:
  - Pareizi! Skaistums, protams, ir labs un pat skaists, bet arī prātam ir nozīme!
  Gulivers dziedāja:
  Bet kāpēc,
  Prātā dzīvot nav iespējams!
  Bet kāpēc,
  Nevienam nevar uzticēties!
  Bet kāpēc,
  Esmu pirmklasnieks!
  Bet kāpēc,
  Es visu laiku runāju muļķības!
  Bet kāpēc,
  Dzīve mums neko nemāca!
  Bet kāpēc,
  Cilvēki ir stulbi, es nesaprotu!
  Bet kāpēc!
  Bet kāpēc!
  Vikontese pārliecinoši atbildēja:
  - Kāpostu galvu!
  Skaistas karotāju meitenes uzdūrās pirmajai, pat nelielai orku grupai. Skaistules uzreiz apstājās. Viņu kailās, noslīpētās kājas sāka vilkt loku auklas un griezt arbaletu bungas.
  Šeit ir ļoti mīļas un seksīgas meitenes bikini, kuras cīnās gandrīz bez drēbēm un, jāsaka, vienkārši burvīgas. Un vīrieši, ieraugot viņus, noteikti nometīsies ceļos un noskūpstīs viņu kailos, sārtos, nedaudz rupjos, bet tas padara viņus vēl pievilcīgākus un ar lielu degsmi un kaisli pavedinoši smaržo pēc veselīgu un spēcīgu meiteņu ķermeņa aromāta.
  Šeit bultas un arbaleta skrūves lidoja augstā lokā un satrauca orkus, bakstīdams tos ar bultām, kā ezis ar adatām. Un tas izskatījās ļoti iespaidīgi.
  Un šādas meitenes šeit ir vienkārši lielisks un unikāls šarms, un viņu muskuļi ir ļoti spēcīgi, un tajā pašā laikā viņi izskatās skaisti.
  Un tā tika iznīcināta pirmā orku daļa, un lieliskās meitenes nesaņēma ne skrāpējumu.
  Gulivers - šis mūžīgais zēns spieda baso kāju un dziedāja:
  - Jūs, meitenes, esat lieliskas,
  Vienkārši supermeni...
  Stādīsim gurķus
  Un nezinot mēru!
  Vikontese piemiedza ar aci savai kolēģei un iesaucās:
  - Tava derība, mans kapteini,
  Var redzēt, ka tas sadalās gabalos...
  Ej prom zēn, tu esi ļoti piedzēries
  Un tad tu ieskrisi, paskaties sabrauksi!
  Meitenes gāja gājienā, zīmogojot savas graciozās, no saules bronzētās un neparasti pavedinošās kājas.
  Un katra skaistuma krūtis ir vienkārši jaukas. Nu kā ar tādām meitenēm, bet ne jau flirtēt.
  Gulivers paskatījās uz vikontes meiteni, kas gāja viņam blakus un pamanīja:
  Tu būtu labāk kā pieaugušais!
  Meitene pasmējās un atbildēja:
  - Kas bija aiz muguras, paskaties apkārt,
  Pazīsti sevi kā bērnu, nekautrējies
  Es tam palīdzēšu daudzus gadus, lidoju garām, skrēju,
  Pasmaidi Guliver, smaidi!
  Zēns-kapteinis piemiedza meitenei, kura, neskatoties uz savu cēlo dzimšanu, ar kailajām, graciozajām pēdām uzspieda uz ceļa asajiem akmeņiem.
  Un, protams, viņa izskatījās - mazliet forša. Tik bagātīgi un eleganti ģērbies, un meitenes kājas ir kailas, it kā viņa būtu ubaga.
  Tomēr Gulivers atzīmēja:
  - Bērnam tu esi pārsteidzošs!
  Viskontese neskaitāmo reizi iespieda baso kāju un ņurdēja:
  - Tavi komplimenti puika šortos nav nekā vērti! Tātad no šī es nevaru dabūt konkrētu naudu!
  Mazais zēns pamāja.
  - Ak vai! Visiem ir problēmas ar naudu!
  Meitene aizkaitināti čīkstēja, un viņas kailais, apaļais papēdis ņēma un saspieda akmeni, sitot tam ar tādu spēku. Tas ir pat pārsteidzoši, ka tik daudz spēka var būt bērnā un pat daiļā dzimuma pārstāvēs. Tas ir skaistums - lieliski!
  Un vikontese čīkstēja:
  - Dziediet ziedu, nekaunieties!
  Gulivers ar acīmredzamu izbrīnu jautāja:
  - Par ko dziedāt?
  Meitene apņēmīgi paziņoja, kārtējo reizi dusmīgi stīpot savu kailo, iedegušo kāju, kas nedaudz nocietinājusies no ilgas pastaigas basām kājām:
  - Par mīlestību, protams! Par ko vēl dziedāt!
  Zēns-kapteinis pamāja ar galvu un dziedāja ar acīmredzamu prieku, dziedot savā skanīgajā, zēniskajā balsī:
  Mana iztēle pārsteidza
  Viss kļuva gaišs, it kā oktobrī!
  Un mēs ieliekam dakšiņu ļaunā dēmona sānos,
  Un tas būs tik skaisti uz Zemes!
  
  Šādas zvaigznes mūsu Visumā -
  Daži ir rubīni un citi ir dimanti!
  Mēs ievācam cieņu no ļaunajiem -
  Sitiens kā ar āmuru un nevis pa uzaci, bet acī!
  
  Skatlogi, kur kvazāri
  Mirdzošais hipodroms mirdz!
  Manā dvēselē ir vaļīgas brūces -
  It kā tajā būtu bijis liels pogroms!
  
  Saritinās kā komētas cirtas,
  Aitas spīd - piena ceļš spīd!
  Par dziedātajiem nemirstīgajiem darbiem,
  Lai Fruss ir mūžīgi godībā!
  
  Ko var darīt skumjš cilvēks?
  Vienkārši izlaid asaru no zilām acīm...
  Kad viss apkārt ir pelēks, tas ir pretīgi,
  Kad jūs gaidāt pērkona negaisu jūnijā ar cerību.
  
  Izstiepiet nelaimīgās lūpas ar smaidu -
  Saproti, ka pasaule nav oga mežā.
  Meitene tūdaļ, atklāja tev zobus,
  Tas piepildīs jūsu sapni!
  Tā jaunais karotājs ņēma un dziedāja. Un tas izskatījās ārkārtīgi skaisti un vairāk nekā lieliski.
  Vikontese atzīmēja:
  - Tu māk labi dziedāt! Bet vai tu spēj radīt ko nopietnāku?
  Gulivers pazemīgā tonī teica:
  - Un kas var būt nopietnāks par dziesmām?
  Meitene izbāza mēli un atbildēja:
  - Kaut kas, kas sagādā prieku un plus pat veselību!
  Kapteinis zēns lēkāja augšā un lejā kā zaķis un dziedāja:
  Tu esi mana lielā dzimtene,
  Cunami kari vardarbīgi iemeta -
  Galu galā armija ir spēcīga ģimene,
  Nometīsim ļaunumu no tā pjedestāla Gehennā!
  
  Kāda debesu starojuma gaisma,
  Nāk no Tēvzemes karavīru sirdīm.
  Lai tiek pagodināts bruņinieku varoņdarbs,
  Mēs nenožēlosim, mēs ticam dzīvībai!
  
  Ienaidnieks saņēma lielu dāvanu,
  Un viņam ir daudz dažādu ieroču ...
  Lūk, iedomājieties šādu brīdi
  Černobogas niknums vardarbīgi izlija !
  
  Tā izrādījās, mani bruņinieki,
  Starojošā dzimtene cieš!
  Ziņojumā tikai viens kļuva par nulli,
  Un elles Kains atkal triumfē!
  
  Orkisms ir spēcīgs, rūcošā bars,
  Bet nelieciet sakšus uz ceļiem!
  Galu galā kopā ar mums Elfs gudrs mūžīgi -
  Un taisnīgais teorētiķis Fenins!
  
  Mēs pārvaldām Vērmahtu - es zinu, ka jāsagrauj,
  Un neatkarīgi no tā, cik šis pūķis nebija viltīgs ...
  Mēs cirtīsim ar viņa zobeniem,
  Es esmu dzimtenei un dāmai uzticīgs bruņinieks!
  
  Lai ir varenā cieņa
  Lai sasniegtu Orklinas robežas!
  Mēs kļūsim tēvu varoņdarbu cienīgi,
  Galu galā mūsu armija ir neuzvarama cīņās!
  
  Kad mēs atnākam un īstenojam sapni
  Svētais cēlonis - komunisma cēlonis!
  Es izlaidīšu meiteni pa eju,
  Pēcnācēju baneris: gods, altruisms!
  Tā drosmīgi un ar sajūtu dziedāja kareivīgais puika Gulivers. Un meitenes, kas gāja kopā ar viņiem, sasita plaukstas. Un daži pat lēcienā lēca un pēra, kad sita ar basām kājām. Kas bija ārkārtīgi forši un grandiozā mērogā.
  Gulivers jautāja savam partnerim:
  - Vai es labi dziedāju?
  Viņa jautri atbildēja:
  - Lakstīgala uz jūsu fona pāriet! Taču, ja, piemēram, bullis rūc, īpaši, ja tas ir apcepts dzīvs, tad tas būs vēl foršāk un vērienīgāk!
  Gulivers dziedāja:
  Mēs neesam tikai kāmji
  Un ragainie buļļi!
  Mēs nogalinājām visas govis
  Un mēs uzreiz saplosīsim vilkus!
  . NODAĻA #19
  Tā armija devās tālāk. Pa debesīm lidoja milzīgs tauriņš, kuru trīs galvu klātbūtnes dēļ pat varēja sajaukt ar pūķi.
  Un viņas spārni mirdzēja visās pavasara varavīksnes krāsās. Jā, tā bija burvīga mazulīte.
  Gulivers ar sajūsmu dziedāja:
  Tauriņa spārni
  Bija tik labi...
  Es zaudēju mieru
  Un viņš teica no sirds!
  Vikontese smaidot čivināja:
  - Beidz trokšņot un strīdēties,
  Tāda māja vai ne tāda...
  Mums vajadzētu vismaz uzcelt šķūni,
  No tā, kas ir pie rokas!
  Un mūžīgie bērni to ņems un smiesies, izraudot savus ļoti skaistos un lielos zobus, kas pārsniedz viņu vecumu.
  Gulivers jautāja vikontei:
  "Kāpēc mēs vispār dodamies kempingā?" Mēs tikai slīpējam un dziedam visādas blēņas!
  Ir jau meitenes, un viņu bija tūkstošiem basām kājām un miecētas, un viņas visas ir tik skaistas, vilinošas un muskuļotas. Un, ja ņemu un dziedu, sanāk ļoti garšīgi;
  Karalis uzticīgi valda pār mums,
  Dekrētu izdošana, kalpu tiesāšana...
  Tronis necieš satraukumu un riešanu,
  Un tas nav veids, kā apvaldīt bailes!
  Bet te piepeši pārtrūka baskājaino daiļavu dziesma. Priekšā parādījās vesela bars daudzu, smirdīgu un ilkņu orku. Un viņi rēja, vicināja klubus.
  Meitenes tomēr neapmulsa un sāka steigšus pārkārtoties kaujas formācijās.
  Un Gulivers to paņēma un dziedāja, dauzīdams savas kailās, bērnišķīgās kājas;
  Es esmu miera un kara piekūns
  Dzimis zem spožākās zvaigznes...
  Uzticīgie dzimtenes dēli -
  Mīlestība - lieliska, īsta!
  
  Mēs radīsim skaistu pasauli
  Kurā tagad būs laime...
  Ļaujiet Ķerubu Saulei spīdēt
  Svētais, paaugstinātais elfs!
  
  Mēs sasniegsim savus sapņus
  Visumā skaistāk nebūs!
  Pacel zobenu zēnu un tu
  Lai laime ir tava vieta!
  
  Un skaistums Visumā
  Ir pienācis laiks spīdēt par manu lielo Tēvzemi!
  Lai gan meitene skrien basām kājām
  Mēs drīz dzīvosim, ticot komunismam!
  
  Augsto kalnu skaistuma varenība,
  Un zelta stepes ar smaržīgu paklāju!
  Mēs izslaucīsim metienus no Visuma
  Tici, ka dzīvi nenožēlosi!
  
  Un viss pasaulē būs labi,
  Galu galā elfinisms uzvarēs visur!
  Kas sirdī ir kalta rokās,
  Kuram patīk ložmetējs un lodes!
  
  Tas, ko mēs darām, būs mūžīgi
  Būvēsim pilsētas, jokojot uz Marsa!
  Lielbritānijas vara ir šausmīgi liela -
  Mēs sasveicināsimies ar pasaules cilvēkiem !
  
  Asinis, kas plūst, ir paredzētas sējai,
  Kam aug mīlestības sēklas!
  Lai visiem ir labi zemmēness,
  Ja tu nebūtu tikai papagaiļu bruņinieks!
  Un meitenes, skanot krāšņām dziesmām, atklāja uguni uz orkiem gan ar lokiem, gan arletiem. Un pirmās bultas sita no orku attāluma. Un arbaleta skrūves vispār izrādījās nāvējošas.
  Meitenes, kā rēkt:
  - Mēs visi esam skaistules viena ģimene,
  Attīrīsim Visumu no puves!
  Ja nepieciešams, mēs ātri nomierināsim orkus,
  Un pār mums lidinās nikns ķerubs!
  Vikontese iesaucās:
  - Banzai!
  Karotāji no liela attāluma trāpīja orkiem, ar kailiem pirkstiem griežot arbaleta ierīču bungas. Un tajā pašā laikā, šaujot pa smirdīgajiem, kanēļainajiem un ilkņveida lāčiem, viņi neaizmirsa dziedāt;
  Mana pasaule ir iegrimusi tumsā
  Mirusi ainava un auksta dūmaka.
  Un es gribu negribot esmu jūsu ienaidnieks
  Un šī loma, ticiet man, nav salda!
  
  Pieņemiet manu piedāvājumu
  Manī skaļi runā kaislība pret tevi.
  Tava atbilde mani nenogalinās
  Un tev tiks piespriests nāvessods!
  
  Pasaule mainās,
  dzīve beidzas
  Jūs esat lemts
  Un jūsu valsts!
  Nav variantu
  Sfēra El Gilet
  Uz pasauli, kurā valda tumsa un ledus
  Atvērs ieeju!
  
  Elfa asinis uz talismana
  Savienošanās naktī Deimos nolaidīsies.
  Ļaunums, skaudība, bailes un viltība
  Viņš ienesīs šajā pasaulē sev līdzi.
  
  Tava pasaule ir mana
  Man ir atslēga uz to!
  Es tev došu mūžīgu atpūtu!
  
  Uz ko cer tavs gars?
  Desmonds nevarēs jūs glābt.
  Kur ir manas mājas - nodzisa gaisma
  Tava siltā zeme sniegs patvērumu maniem cilvēkiem.
  
  Es jums pateikšu noslēpumu:
  Kombinācijas naktī elfu asinis
  Vajadzētu notraipīt amuletu
  Un pasaules durvis atvērsies.
  
  Pasaule mainās,
  dzīve beidzas
  Jūs esat lemts
  Un jūsu valsts!
  Nav variantu
  Sfēra El Gilet
  Uz pasauli, kurā valda tumsa un ledus
  Atvērs ieeju!
  
  Elfu asinis uz talismana
  Savienošanās naktī Deimos nolaidīsies.
  Ļaunums, skaudība, bailes un viltība
  Viņš ienesīs šajā pasaulē sev līdzi.
  
  Tava pasaule ir mana
  Man ir atslēga uz to!
  Es tev došu mūžīgu atpūtu!
  
  Jūs esat ārprātīgs un nežēlīgs
  Bet jūsu laiks iet uz beigām
  Jūs nevaldīsit pasauli
  Sasodīts, Tumšais praviet.
  Labāka nāve kā atbrīvošana
  Nekā būt pirmajam starp vergiem.
  Jūs zināt manu lēmumu
  Mana atbilde: "Mūžīgi iet bojā!"
  
  Pasaule mainās,
  dzīve beidzas
  Jūs esat lemts
  Un jūsu valsts!
  Nav variantu
  Sfēra El Gilet
  Uz pasauli, kurā valda tumsa un ledus
  Atvērs ieeju!
  
  Elfa asinis uz talismana
  Savienošanās naktī Deimos nolaidīsies.
  Ļaunums, skaudība, bailes un viltība
  Viņš ienesīs šajā pasaulē sev līdzi.
  
  Elfa asinis uz talismana
  Savienošanās naktī Deimos nolaidīsies.
  Ļaunums, skaudība, bailes un viltība
  Viņš ienesīs šajā pasaulē sev līdzi.
  
  Tava pasaule ir mana
  Man ir atslēga uz to!
  Es tev došu mūžīgu atpūtu!
  Tā dziedāja meitenes, kuras it kā ir elfi, bet kaut kā vairāk līdzinās cilvēkiem. Vai tas ir pārāk skaisti. Un ļoti muskuļoti ar savu ķermeni un figūrām.
  Orki nevar apturēt tādas meitenes. Un viņi satika pūkainos un smirdīgos lāčus ar zobenu, nūju un cirvju sitieniem.
  Un meitenes arī sita orkiem pa zodu ar kailu, rozā papēžu palīdzību.
  Un vēl ar kailiem kāju pirkstiem meta indīgas, nāvējošas adatas.
  Un orki krita un nomira.
  Vikontess jautāja Guliveram:
  Vai esat kādreiz redzējuši tik spilgtu konfrontāciju starp skaistumu un neglītumu?
  Zēns kapteinis iesmējās un atbildēja:
  - Protams, nē! Tas ir brīnišķīgs!
  Meitene pamāja ar galvu un pati ar savu kailo, noslīpēto kāju meta nāvējošu spēku un ļoti postošu granātu. Viņa lidoja lokā un ietriecās orku biezokņos, izkliedējot tos dažādos virzienos.
  Gulivers čīkstēja:
  - Tu esi pilnība, no smaida līdz žestam! Bet ziniet, granātu mētāšana ar kājām ir forši un neparasti!
  Vikontese iesmējās un atzīmēja:
  Jā, manas kājas ir burvīgas! Un cēlie bruņinieki skūpstīja manas kailās, rozā zoles. Īpaši patīkami, kad to dara elfi. Bet ja orki laiza jums papēžus, tad tas ir pretīgi!
  Meitenes šeit ņēma un atsedza savus krūšu krūšu krūšu krūšu krūšu krūšu purnus, novilkot krūšturus. Un kā viņi to paņems, un viņus sasitīs ar nāvējošu zibeni. Un orki sadegs, un viņu ādas dūmos un pārogļosies. Un šie dzīvnieki šausmīgi rēc.
  Un meitenes ņems un iebāzīs mutē plikus pirkstus. Un kā viņi pūš. Atskan apdullinoša svilpe.Daudzas vārnas, kas plīvo apkārt, it kā saņemtu nūju pa galvu. Un tajā pašā laikā viņiem ir arī sirdslēkme un gremošanas traucējumi. Un viņi apmulsuši un apstulbuši krīt, ar knābjiem taranējot galvas orku lāčiem.
  Monstru galvaskausi saplīst un izšļakstās indes krāsas asinis.
  Gulivers ar pārsteigumu atzīmēja:
  - Tas ir ārkārtīgi forši un pārsteidzoši! Mēs varam teikt - ultrazvaigžņu !
  Dižciltīgā meitene pamāja.
  - Jā, mans puika! Tas ir ārkārtīgi burvīgi! Bet arī jums nevajadzētu būt dīkā. Un jums ir jātrāpa orkiem ar slepkavas vilni!
  Gulivers atbildēja ar nopūtu, paraustīdams savus bērnišķīgos, lai arī muskuļotos plecus:
  - Tas tiešām nav viegls uzdevums!
  Un zēns iemeta gaisā zirni un iznīcināja. Un viņa lidoja, un kā viņa dauzīja orkus, liekot tiem sadegt un lidot augstāk gaisā. Un pagriezieties tur.
  Vikontese atzīmēja:
  - Šoreiz tu labi iemetēji! Nu varbūt vari vēl ko parādīt!
  Un skaistās meitenes atkal tikpat sinhroni izņems to no rubīna sprauslām un āmurēs ar zibeni. Un no nabām pulsāri. Un tie ir tik postoši, ka orki tiek sadedzināti dzīvi un iznīcināti tūkstošiem.
  Gulivers atzīmēja, ka viņš atkal iemetis sprādzienbīstamu nāves paku ar savu kailo, bērnišķīgo kāju:
  - Teiksim, tas ir lieliski!
  Vikontese atzīmēja:
  - Tagad jums ir laiks dziedāt! Nu nekautrēsimies, tas mums pat ļoti palīdzēs.
  Gulivers pamāja ar galvu un dziedāja ar lielu entuziasmu;
  Mēs esam pionieri - Tēvzemes varoņi,
  Kas dzimuši novembra zīmē...
  Mēs nenožēlosim dzīvi elfam,
  Lai slava ar karaļa sarkano karogu!
  
  Mēs mīlam un zinām, kā smagi cīnīties,
  Orksists dedzīgi lauž ragus...
  Mums ir granātas ietilpīgā somā,
  Mums, pionieriem, dzīve nav dārga!
  
  Mēs mīlam savu svēto dzimteni,
  Ko radīja milzīgais elfinisms ...
  Šeit Elsomolka basām kājām tiek vadīta pa sniegu,
  Un orkšists grib mūs nogāzt!
  
  Es dedzīgi cīnījos ar orksismu Elfsqua vadībā,
  Un mēs nopļāvām visus ienaidniekus ar sirpi ...
  Kāpēc šis Orkmahts tika dots elfiem,
  Es viņam sitīšu ar dūri!
  
  Es esmu pionieris un lielā elfa vadībā,
  Cīnījās kā milzu karotājs...
  Orkšizma apturēja savvaļas uzbrukumu,
  Mums ir viens Kungs Visaugstākais veids!
  
  Elfijas atdzimšanā nav malu,
  Lielais Elfs , pacēla mūs no ceļiem...
   Svarogs lielais, augstākais mesija,
  Un Lada mirdzošais ideāls!
  
  Mēs esam pionieri, zēni, meitenes,
  Mums patīk cīnīties - tas ir mūsu liktenis ...
  Un elfu dzirnaviņas sauc,
  Lai gan valda asiņains haoss!
  
  Elfija ir Svaroga dzimtene,
  Un viņa apgaismoja ceļu elfinismam ...
  Pionieriem nav vajadzīgs ļauns Dievs,
  Ienaidnieks nespēs mūs saliekt dūrē!
  
  Mums ir forša tvertne ar slīpām bruņām,
  Orkiem ir tik viegli neizlauzties cauri,
  Ar mīlestību pret Ladu, cildenā jaunava,
  Lai plēsoņu pārvērstu par spēli!
  
  Elfskvas kaujas cilvēki aizstāvēja,
  Un tad bija lielā Elfingrada ....
  Mēs drīz redzēsim elfinismu,
  Iet cauri Orklin zināt parādi!
  
  Jā, Elfingrada lepojas ar šo vārdu,
  Mēs esam baskāju pionieri sniega kupenā...
  Mēs stulbai govij ragu nolauzīsim
  Un mēs iedzināsim Orktleru tieši uz zārku!
  
  Ziniet, ka Tēvzeme nekad nelocīsies,
  Viņas impulsu nevar ierobežot...
  Lai saule mūžam spīd elfu,
  Un nodevīgais zaglis tiks saspiests!
  
  netālu no Elfingradas ,
  Mēs spējām apturēt orkšistus...
  Elfiem ir tāda nekaunība, zini,
  Un ienaidnieki būs tikai nulles!
  
  Elfs tu vari aizlidot uz Marsu,
  Un radīt dažādu diženumu...
  Un, protams, viss būs ļoti forši,
  Lai gan dzīve ir trausla kā zīda pavediens!
  
  Elfu gars nepazīst barjeras cīņās,
  Viņam ir Peruna spēks ...
  Mēs gaidām atlīdzību no dieviem,
  Un stihija spīd, ticiet rūnai!
  
  Kādā veidā elfu gars nezina sakāvi?
  Tici man, viņš var visu sagraut...
  Mēs, pionieri, tik ļoti vēlamies atriebties...
  Neuzvarams, kā Tēvzemes armija!
  
  Mēs esam gandrīz uzvarējuši
  Lai top gaisma elfīnisma godībā...
  Mūsu vectēvi cīnījās par dzimteni,
  Drīz sagaidīsim prieku un rītausmu!
  
  Bez dzimtenes pionieriem nav dzīvības,
  Viņi vēlas cīnīties par viņu ...
  Un ko jūs gribat, ļaunie kungi?
  Vai mums vajadzētu nodrošināt vergu dzīvi?
  
  Nē, fīrers ievedīs elfus verdzībā,
  Mēs viņu saspiedīsim kā lelli ...
  Galu galā elfu bruņinieki var cīnīties,
  Un zelta spārnotais ķerubs ir ar mums!
  
  Zem pasaules nav mūsu dzimtenes seju,
  Uzliesmo kā spožākā zvaigzne...
  Tu man esi kļuvis par elku,
  Es nekad no tevis nešķiršos!
  
  Esmu pionieris un baskāju zēns
  Kas ar pliku papēdi skrien pa sniegu ...
  Un kaut kur lec balts, jauks zaķis,
  Kurš nolauzīs ienaidnieka ragu!
  
  Šaubu cīņas pionieris nezina,
  Viņš nav klauns, bet jūs zināt terminatoru ...
  Nāks nikni orki, ticiet atriebībai,
  Un būs elfinisma gaišā paradīze!
  
  Kā būs, zini laikmetu,
  Kurā katrs karavīrs no silītes...
  Cīnies līdz pēdējam elpas vilcienam
  Lai tiktu iznīcināts, zini nikno nelieti!
  
  Elfinisma zvaigznes spīd spoži,
  Gaismas laikmets, pasaulē nav skaistāka...
  Mēs sagrausim ticības orcisma jūgu ,
  Un Orktlers būs elfi vakariņās!
  
  Mēs uzskatām, ka šādas tērauda tvertnes,
  Ka viņu panteras čaula neiekļūst ...
  Pavicināsim ar jodu mūsu zēna brūcēm,
  Un atkal pionieris drosmīgi metas cīņā!
  
  Nu, orkšistiem klājās grūti,
  Viņi nedomāja, ka varam vienkārši uzvarēt.
  Mēs redzam, ka elfinisms zina jūdzes,
  Un varēsim pa jokam sasist Orkmahtu!
  
  Mūsu varenās dzimtenes vārdā,
  Lepns pionieris dodas uzbrukumā...
  Lai gan mākoņi karājas pār Dzimteni,
  Rādīsim visiem uzvarošu piemēru!
  
  Ticiet man, ienaidnieks neapturēs sapni,
  Mēs atkal uzvarēsim visus orkus...
  Ļaunuma nebūs, ticiet, ka valdīsiet uz troņa,
  Mēs radīsim jaunu pasaules kārtību!
  
  Viss būs labi, Tēvzemē zināt
  Es esmu zēns, bet kaujā kā Robins Huds,
  Sākumā es tikai skrāpēju uz rakstāmgalda,
  Un tagad ļoti pat tici forši!
  
  Elfija var durt orkšistus,
  Viņa uzvarēs jebkuru armiju...
  Un pionieri dzīvo elfinismā ...
  Galu galā mūsu draudzība ir stiprs monolīts!
  
  Nekā mēs kaujā piekāpsimies orkiem,
  Mēs varam uzvarēt ienaidniekus, jokojot...
  Un tā mēs ar nūju sitām orkistus,
  Dārd putenis, kas savērpj sniegu viesuļos!
  
  Elfs nepazīst orksistus, pazīst žēlastību,
  Viņa ir neuzvarama stipra...
  Viņi cieši dabūs zobenu neliešu kaklā,
  Un sātans tiks iznīcināts!
  
  Neticiet, ka Orklers ir neuzvarams,
  Lai gan elles spēks, apsveriet visu, kas savākts ...
  Kad cilvēki un partija ir vienoti,
  Mūsu orkmahta cilvēki saplēsās!
  
  Elfija gadsimtiem ilgi ir bijusi slavena kā svētā,
  Viņa salauza Tīģerus kā metālu...
  Izplatās no gala līdz galam,
  Tikai jauns vīrietis sapņoja par tādu valsti!
  
  Mēs uzvarējām kā milži
  Sasmalcinātie pretinieki zina ar zobenu ...
  Mēs esam vieglie elfi, mēs esam neuzvarami cīņās,
  Mēs uzvarēsim Tēvzemes pretiniekus!
  
  Tici mums, nekas mūs neapturēs
  Un jūs mūs pazīstat, nekas neuzvarēs ...
  Mēs apglabāsim pliko fīreru,
  Mums ir ass zobens un tērauda vairogs!
  
  Visā Visumā nav skaistāka Elfi,
  Tai būs gaismas laikmets uz mūžiem...
  Visās paaudzēs būs miers un laime,
  Tēvzemei vajag stingru roku!
  
  Tātad, spēlējot Orklin,
  Smērēsim orkmahtu kā pelnus asinīs...
  Tas būs paradīzes robežas laiks,
  Un kopā ar Ladu valda mīlestība!
  Kapteiņa puika ir tik foršs, dzied ar savu jauko balsi. Un tas ir patiešām burvīgi un dvēselē plūst strauts.
  Vikontese smaidot sacīja:
  - Jā, šī dziesma mums ļoti palīdzēja!
  Patiešām, vārnas iekrita stuporā un sastinga, it kā tās būtu aizkustinātas ar nūjām smadzenēs un, iespējams, kaut ko smagāku.
  Meitenes, protams, bruņotas ar zobeniem un cirvjiem, ļoti slaveni kapāja orkus. Un viņu slaucīšana bija lieliska, un bultas ar lielu efektivitāti izsita lāčus . Tāpat, protams, karotāji nevarēja palīdzēt izmantot katapultas un balistas. Un viņi izmeta lielus katlus ar degmaisījumu, eļļu un spirtu. Un dedzināja orkus kā desas.
  Gulivers laizīja lūpas un piezīmēja:
  - Ļoti ēstgribu! Un izdegušās gaļas smarža ir pilnīgi garšīga!
  Vikontese piemiedza ar aci savai kolēģei un čivināja:
  Jēra gaļa ir ļoti sulīga
  Meiteņu klubs ir ļoti spēcīgs!
  Karotāji to paņēma un atkal no krūškurvja sarkanajiem sprauslām izsita nāvējošs zibens.
  Un tik daudz ļauno orku dega un dega. Tie ir īstie gaismas armijas sasniegumi.
  Un basām kājām, skaistas meitenes.
  Gulivers šņāca:
  - Šis ir mans purns! Būs sods, būs sods!
  Šeit izrādījās tāda agresīva dīvainība.
  Nu kāpēc gan nepaņemt un meitenes nekliedz:
  Ļauns orks rāpo pa akmeņiem,
  Sakiet viņu ar napalmu!
  Neapžēlojies par orkiem
  Nogalini visus neliešus!
  Kā sasmalcināt blaktis -
  Dedzini kā tarakāni!
  Vikontese čīkstēja, piemiedzot ar aci safīra acīm.
  - Tas ir neparasts šarms!
  Gulivers piemiedza viņai ar aci un čivināja:
  - Lai top gaisma
  Es neesmu bijis debesīs...
  Nāks rītausma -
  Un, protams, mēs tiksim debesīs!
  Vikontese smējās un atzīmēja:
  - Jā, protams, iesim. Un mēs nāksim vēlreiz!
  Zēns kapteinis piemiedza savam partnerim un dziedāja:
  Es dotos uz debesīm, es ietu debesīs
  Šeit es biju, bet tur es nebiju!
  Un terminatora bērns orku ienaidniekiem meta nāvējošu spēku un ļoti kompaktu nāves zirni.
  Viņa lidoja un metās, izkliedējot ienaidniekus uz visām pusēm. Un orki nogrozīja galvas.
  Vikontese iesaucās:
  - Phasmagoria - augstākais standarts!
  Gulivers norūca:
  - Pareizi! Dodiet demokrātiju ellē ar carismu!
  Meitene iesmējās un atzīmēja:
  - Karalim ir jābūt galvā, nevis tronī!
  Un viņas safīra acis mirdzēja kā zvaigznes. Un tas izrādījās diezgan jauki.
  Zēns čīkstēja:
  - Par jaunu, taisnīgu pasauli!
  Vikontese atzīmēja:
  Visumā plosās karš
  Un cik daudz jūs varat ciest ...
  Sātans atbrīvojās
  Un sāka nikni slepkavot!
  Gulivers norūca:
  - Jā, tā bija! Jautājums tikai kad? Slepkavības vienmēr ir bijušas!
  Meitene pamāja.
  "Vai jūs domājat kopš Kaina laikiem?
  Zēns atbildēja:
  - Pirmā slepkavība bija cilvēka domās! Pat tad, kad Ādams nebija radīts, bet pastāvēja tikai viņa gars!
  Vikontese smaidot jautāja:
  - Vai jūs domājat, ka dvēsele bija mūžīga?
  Gulivers enerģiski pamāja ar galvu un iespieda savu bērnišķīgo, baso kāju:
  - Visticamāk, tieši tā! Jebkurā gadījumā Dievs Kungs iepūta cilvēkā ar savu elpu un apdzīvoja viņu ar savu mūžīgo, nemirstīgo, vienmēr pastāvošo daļiņu!
  Meitene smaidot dziedāja:
  Mīli Kungu ar savu dvēseli
  Lai Jēzus ir ar tevi...
  Un, ja jūs vēlaties zēnu debesīs,
  Sapņojiet tikai par Kristu!
  . 20. NODAĻA
  Oļegs Ribačenko - šis mūžīgais zēns basām kājām skrēja no Pēterburgas pāri Sibīrijai cauri Urāliem. Pa ceļam viņam bija jāšķērso daudzas upes. Dažas no tām ir lielas un ļoti dziļas. Zēns pats ķēra zivis un viņas jēlas zivis ar kailām rokām un kailiem kāju pirkstiem. Viņš ēda arī riekstus, čiekurus un zāli. Lai gan zēns paātrinājās līdz trīssimt kilometriem stundā, ceļš bija garš. Dažreiz mūžīgais bērns pats taisīja cilpas, un ceļu nav. Lai kā arī būtu, pārvarējis Ļenas upi, jaunais karotājs to paņēma un aizmiga. Un viņš sapņoja.
  Zēns Gulivers tika atdalīts no pārējiem jūrniekiem. Tie, kas arī kļuva par bērniem, tika nosūtīti uz atsevišķu baraku, kur viņus bija paredzēts norīkot uz dažādiem smagiem darbiem. Un mūžīgajiem puikām bija akmeņlauztuvēs kailiem un basiem jāvelk grozi, kas bija piepildīti ar akmeņiem, un jāgriež akmeņi ar veseriem un cērtēm.
  Tāds ir vergu liktenis. Bet Guliveram nedaudz paveicās. Tomēr vikontese lika viņu iejūgt pie stūres un lika griezt dzirnakmeni, kurā graudi tika samalti miltos. Darbs ir grūts, bet saulē. Un vismaz viņi tev atstāja peldbikses. Citi puikas taupības nolūkos ir akmeņlauztuvēs un pilnīgi kaili, un dažreiz mēnešiem ilgi neredz sauli, tiek sisti ar nūjām un pātagas, nēsā ķēdes un guļ uz akmeņiem. Turklāt raktuvēs viņi sajūt smaku no dažādiem izkārnījumiem un kūpošām lāpām.
  Un tā Gulivers joprojām strādā saulē un svaigā gaisā. Un vikontese iet viņam blakus. Ik pa laikam viņš ar pātagu sit pa puiša kailo muguru un smīnot jautā:
  - Nu kā? Šoreiz tu esi laimīgs!
  Gulivers filozofiski atzīmēja:
  Cilvēks ierosina, bet Dievs rīkojas!
  Meitene sita basām kājām un atzīmēja:
  - Demagoģija! Gan jau jaunību atguvi un atkal bērnībā un tas ir lieliski!
  Divpadsmit gadus veca zēna ķermenī jūs patiešām jūtaties ļoti svaigs un dzīvespriecīgs.
  Lai gan tavas basās kājas duras asos akmeņos, tās ir tik rūdītas, un puika ir tik ciets, ka jūti tikai patīkamu kutināšanu.
  Un viņš gandrīz nekad nejūtas noguris.
  Tāpēc meitene vēlas ar viņu tērzēt. Ko vēl viņa varēja darīt? Ne TV, ne radio, nemaz nerunājot par spēlēm un internetu, nav izdomāti, tāpēc nav ko un nav ko izklaidēt.
  Vikontese smaidot jautāja:
  - Un vai tad, kad bijāt milžu valstībā, nejutās apmulsums par savu mazo augumu?
  Gulivers atzīmēja:
  - Vienkāršam cilvēkam es neesmu mazs. Un pat virs vidējā auguma. Bet ja godīgi, protams, ja pat maza meitene ir daudz lielāka par tevi, tas ir apkaunojoši!
  Atbildot, smiekli. Tad pātaga diezgan sāpīgi trāpīja zēnam pa kailo, muskuļoto muguru.
  Gulivers piekāpās. Tomēr, protams, ir labi būt mūžīgi jaunam, bet, kad esi vergs, tas nav īpaši jauki. Bet citiem jūrniekiem, kas kļuvuši par bērniem, ir vēl grūtāk. Un, protams, jums nevajadzētu uzskatīt, ka esat visnelaimīgākais bērns pasaulē. Šeit spīd saule, kails, muskuļots ķermenis pūš patīkamu, svaigu vējiņu. Un kā ir ar zēniem smirdīgajās raktuvēs, kur viņi cieš no pārslodzes?
  Gulivers jautāja kādai dižciltīgas ģimenes meitenei:
  Kāpēc viņi mūs neizsolīja?
  Vikontese smaidot atbildēja:
  - Ir pienācis jauns raktuvju paplašināšanas plāns, un steidzami ir nepieciešams darbaspēks. Kad raktuves ir izsmeltas. Varbūt tie tiks izlikti izsolē. Kāpēc tu gribētu kails stāvēt uz pjedestāla un sajust puišu un meiteņu rokas, kuri jutīs tavu ķermeni un iebāzīs pirkstus tavā mutē?
  Gulivers jutās pretīgi un neko neteica. Un vikontese viņam atkal iesita
  pātaga. Aizmugurē ir sarkana svītra.
  Meitene sita baso kāju. Viņa izskatījās komiski - grezna kleita un basām kājām, kā verdzenei vai parastai.
  Tomēr viņa tviterī ierakstīja:
  - Tu esi tikai mana lieta! Un priecājies, ka esmu tava saimniece! Un tad es varu tevi pārdot orkiem! Un tas būs daudz sliktāk!
  Zēns Gulivers bija pārsteigts:
  - Vai orki tiešām eksistē?
  Meitene piekrītoši pamāja ar galvu.
  - Noteikti! Ko tu nezināji?
  Bijušais kapteinis, kas kļuva par bērnu, sirsnīgi atbildēja:
  - Man likās, ka tās ir vienkārši pasakainas radības!
  Vikonte smējās un atbildēja:
  - Nu mums visiem ir sava veida pasaka! Un tad vairs nav ko atņemt un nepielikt!
  Gulivers dziedāja:
  Es ticu, ka ar pasaku cilvēki neatvadās,
  Un uzticīgie draugi paliks mūžīgi!
  Meitene to paņēma jau neskaitāmo reizi un smējās. Lai gan - nav pieklājīgi visu laiku smieties.
  Gulivers pagaidām klusēja. Viņš atcerējās, ka bija bail atrasties starp milžiem. Pat kaķis tev ir bīstams, bet kā mērkaķis viņu gandrīz nogalināja. Tad viņam bija nepatikšanas. Kaut gan jumts virs galvas bija pilns, turklāt greznos, kaut arī biezos halātos.
  Bet īpaši starp milžiem ir nepatīkami, ka blakus nav sievietes. Tiesa, tagad viņš ir bērna ķermenī, un šķiet, ka nav īpašas vēlmes. Bet tomēr garlaicīgi...
  Gulivers dziedāja savu romantiku;
  Pāri bezdibenim elles paradīzes priekšvakarā,
  Es gribu saņemt žēlastību no Dieva!
  Es vērsīšos pie viņa, degdama ar savu dvēseli,
  Punkts tukšs jautājums: mirsti vai dzīvo!
  
  Zibens spēriens parādīja ļaunumu,
  Tā melno domu atvases griba!
  Un naids plosa manu sirdi,
  Kas satricina manu dumpīgo prātu!
  
  Es varu lepoties ar savu mīļoto
  Atbrīvojieties no važu bendes!
  Lai svētie priecājas vaiga templī,
  Es viņiem veltīšu šausmīgu dienu lūgšanu!
  
  Man nevajag kāda cita diženumu,
  Es sapinu mīļotajai cirtas!
  Mēs ejam bojā tikai divi Visvarenā priekšā,
  Erceņģelis pacēla zobenu, metāls pazibēja!
  
  Es meitenei teicu: mēs būsim kopā,
  Dzīvojiet laimīgi zem saules!
  Un skaistuma aizsardzība ir goda lieta,
  Lai zvaigzne nenodziest mūžībā!
  
  Tāpēc zini debesu kabīņu aromātus,
  Es nevaru aizstāt saldu skūpstu!
  Glāstu rokās pasakaini brīnišķīgi,
  Un man vienalga pasaulīgās vētras!
  Gulivers nodziedāja labu dziesmu. Un tajā pašā laikā jautri un rotaļīgi.
  Un kamēr viņš dziedāja, orki patiešām nodarbojās ar laupīšanām. Jo īpaši viņi spīdzināja kādu gūstā esošu zēnu par tēmu, kur bija devies marķīzs de Sads.
  Orkiem bija ārkārtīgi grūti sagūstīt šo karotāju un burvi vienlaikus.
  Zēns izskatījās apmēram divpadsmit gadus vecs, lai gan visi šajā pasaulē izskatās pēc bērniem, neatkarīgi no vecuma, sākumā viņi sāka viņu pērt, piesienot pie kazām.
  Zēns klusi ievaidējās un saknieba lūpas. Bet viņš nevēlējās neko atklāt.
  Viņi ilgi viņu sita, līdz zēna gaišā galva šūpojās, krītot uz sāniem.
  Orks viņam sejā iešļakstīja ledusaukstu ūdeni no spaiņa. Un jaunais karotājs nāca pie prāta.
  Orks norūca:
  - Runājiet!
  Zēns, atbildot ar grūtībām atvilkt elpu, šņāca:
  - ES neteikšu!
  Bende atkal iesita zēnam. Viņš nodrebēja.
  Vecākais orks atzīmēja:
  - Vajadzētu viņam papēžus ar dzirksteli apcept!
  Orki ir diezgan ņurdējuši!
  Un tad viens no viņiem piegāja pie kamīna un aizdedzināja lāpu. Zēns, gandrīz kails un ar pātagas sitieniem apcirsts, izskatījās nožēlojams un aizkustinošs. Viņa kailie, apaļie papēži izcēlās un izskatījās bezpalīdzīgi un rozā, kā bērnam.
  Uguns ar savu plēsīgo mēli plēsīgi laizīja bērna zoli. Un zēns, kā kliegt, no elles sāpēm. Un liesma sāpīgi dedzināja zēna kājas.
  Mūžīgais bērns izmisīgi rūca un raustījās, bet virves bija ļoti stipras.
  Un orki mežonīgi smējās par zēna agoniju. Un tas smaržoja ļoti ēstgribu, piemēram, bārbekjū.
  Gulivers, par laimi, to neredzēja. Citādi es tiešām rūcētu aiz īgnuma.
  Viskontese atkal iesita zēnam ar pātagu un jautāja:
  - Vai esat kādreiz vēlējies kļūt vismaz kaut kad savā dzīvē tikpat Visvarens kā Dievs?
  Zēns kapteinis pamāja.
  - Reizēm gribējās... Lai gan reizēm tu domā, ko darīt, lai cilvēki kopā ar tevi iepriecinātu?
  Meitene atzīmēja:
  - Pārvērtiet, piemēram, visus tādus cilvēkus kā šis pie mums par bērniem!
  Gulivers pamāja ar galvu.
  - Kļūt, piemēram, par divdesmit gadus veciem zēniem un meitenēm, manuprāt, praktiski visi labprāt piekristu. Bet uz bērnu rēķina man ir lielas šaubas! Galu galā, bērna ķermenī jūs nevarat baudīt mīlēšanos!
  Vikontese iesmējās un atzīmēja:
  - Nu, kaut kā mēs par to neesam ļoti sarūgtināti. Mums ir bērni, ko atvedis pūķis. Un tas atrisina visas problēmas! Protams, ir zināmas bailes no nāves. Cilvēki tic nemirstīgai dvēselei, bet neviens nav pierādījis tās eksistenci! Un arī jūs, cilvēki!
  Gulivers paraustīja plecus un piezīmēja:
  - Ir kristieši, kas netic nemirstīgai dvēselei. Viņi burtiski saprot vārdus: dvēsele, kas grēko, lai tā mirst. Lai gan Bībele saka, ka cilvēki jau ir miruši Dieva acīs!
  Meitene iesmējās un atbildēja:
  - Kāpostu galvu! Precīzāk, par reliģiju var strīdēties ļoti ilgi un bez jēgas.
  Labāk nodziedi kaut ko smieklīgu!
  Gulivers paņēma un dziedāja;
  Pazemes izkārtojumā nav sīkumu,
  Jebkurš attaisnojums velnam ir kā āķis.
  Ja Kunga pasaulē nav žēlastības,
  Tas nozīmē, ka inferno baseins nav tālu!
  
  Galu galā ļaunums tik ļoti mīl pasauli,
  Kā salas bez labā kompasa...
  Lai gan tiek dziedāta varonības varonība -
  Patiesībā Visuma karalis ir sātans!
  
  Nežēlīgais šajā pasaulē izdodas,
  Kas nepazīst žēlumu, tas ir karalis!
  Zem palmas ir pat paradīzes slazdi,
  Kur ir labais? Viņa necilā nulle!
  
  Jebkura ticība var tikt sabojāta
  Smaržo jebkura godība, zini cilpu...
  Rāpuļi mānīgi šņāc smilšu kastē -
  Un es gribu apgaismot pasauli ar sapni!
  
  Tiecies pēc gaismas, bet planē tumsā,
  Medības dāvināt, bet tukša kabata!
  Ja jūs nevēlaties dzīvot kā nožēlojams papagailis,
  Ej uz nelietību, viltību un viltību!
  
  Pretīgi pat dzīvot zem gļotu slāņa,
  Kur bez jumta balsta - ne soli!
  Dvēseles steidzas kā piekūns augstumā,
  Bet miesa ir purvā, zobens spīd ienaidnieku!
  
  Kā tas notika, ka laime izgaisa?
  Un kāpēc visur valda ļaunums?
  Vai Dievam nav pietiekami daudz spēka?
  Lai visiem vienmēr būtu labi?
  
  Galu galā cilvēku nav radījis fanātiķis,
  Galu galā katrā sirdī ir mīlestības avots..
  Kāpēc cilvēki neprot izmērīt
  Un laime ir celta tikai uz asinīm?!
  
  Diemžēl jūs pats nevarat atrast atbildi.
  Tātad pasaulē tā ir bijusi šausmīga lieta kopš gadsimta...
  Un dēmoni uzmeta tev šausmīgu seju,
  Un šķiet, ka Kungs ir aizmirsis cilvēkus!
  
  Bet es neticu - ļaunums nav visvarens,
  Vajag tikai gribu saspiest dūrē!
  Tad impulss, kas ved uz elli, pazudīs,
  Un starp mums būs miers un saticība!
  Gulivers dziedāja tik skaisti un jūtīgi. Un viņa dziesma ir jāatzīmē laba.
  Orki tikmēr bija labi apgrauzdējuši puiša papēžus, taču neko nebija sasnieguši.
  Diemžēl šī ir milzīga problēma.
  Tad viņi sāka meiteni spīdzināt. Vispirms viņa tika piesieta pie kazām un ar vērptuvi sita pa kailajiem papēžiem.
  Meitene kliedza no šausmīgām sāpēm, vaidēja, saviebās, bet joprojām nesniedza noderīgu informāciju.
  Spīdzināšana nedaudz ievilkās... Redzot, ka nūjas nestrādā, orki aizdedzināja uguni un atkal smirdēja pēc deguma.
  Jā, tie ir sliktie monstri un bendes.
  Un Gulivers tikmēr ņēma un nodziedāja, atkal labu dziesmu;
  Mana iztēle pārsteidza
  Viss kļuva gaišs, it kā oktobrī!
  Un mēs ieliekam dakšiņu ļaunā dēmona sānos,
  Un tas būs tik skaisti uz Zemes!
  
  Šādas zvaigznes mūsu Visumā -
  Daži ir rubīni un citi ir dimanti!
  Mēs ievācam cieņu no ļaunajiem -
  Sitiens kā ar āmuru un nevis pa uzaci, bet acī!
  
  Skatlogi, kur kvazāri
  Mirdzošais hipodroms mirdz!
  Manā dvēselē plīvo brūces -
  It kā tajā būtu bijis liels pogroms!
  
  Saritinās kā komētas cirtas,
  Aitas spīd - piena ceļš spīd!
  Par dziedātajiem nemirstīgajiem darbiem,
  Lai Dus ir mūžīgi godībā!
  
  Ko var darīt skumjš cilvēks?
  Vienkārši izlaid asaru no zilām acīm...
  Kad viss apkārt ir pelēks, tas ir pretīgi,
  Kad jūs gaidāt pērkona negaisu jūnijā ar cerību.
  
  Izstiepiet nelaimīgās lūpas ar smaidu -
  Saproti, ka pasaule nav oga mežā.
  Meitene tūdaļ, atklāja tev zobus,
  Tas piepildīs jūsu sapni!
  Šeit tik smieklīgas dziesmas sanāca gan zēnam, gan meitenei.
  Tomēr vikontese neapmierināti teica:
  - Nē! Dziesmas, protams, lieliskas! Bet lai arī spārnoti teicieni, pārdomām dzīvē!
  Un Gulivers to paņēma un sāka runāt kā ievainots papagailis;
  Sievietes kaila kāja ar laiku ieliks galosā jebkuru zābaku!
  Cilvēks, kurš bieži skatās uz plikām, sievišķīgām kājām, apsēdies galosā!
  Kaila sieviešu kāja, labi iedzīta zem papēža un lieliski sēž galošā!
  Vīrietis ir gatavs apgriezties iekšā, lai noplēstu meitenei kurpes!
  Jūs varat apgriezt jebkuru zābaku otrādi ar atkailinātu sieviešu papēdi!
  Sievietes basa pēda apgriezīs jebkuru vīrieti, pat ja viņš ir pēdējais zābaks!
  Ja gribi vīrieti apgriezt ar iekšpusi, novelc kurpes, ja vēlies viņu ielikt galosā, atmasko papēdi!
  Kāpēc bērnība ir basām kājām, jo plika sievietes kāja liek vīriešiem zaudēt galvu, it kā viņi būtu zēni!
  Vēlme redzēt sievieti kailu liek vīrietim apgriezties iekšā!
  Lai izģērbtu sievieti, vispirms viņai jāuzvelk kurpes!
  Īstajā laikā izģērbusies, biznesa sieviete vīrietim noplēsīs trīs ādas!
  Sieviete, kas laicīgi atkailinās, nekļūs par basām kājām un pamatīgi apāvu vīrieti!
  Baskāja sieviete uzvilks vīrietim zābaku un ieliks viņam galošu, apgriezīs viņu iekšā un padarīs viņu par pēdējo basām kājām!
  Vīrietis ir līdzīgs gibonam, tikai diemžēl biežāk intelektā, nevis potenciālā!
  Vīrietim ir ēzeliska spītība, lauvas ambīcijas, bet patiesībā viņš ir kaza!
  Vīrietis sievietei ir kā govij slazds, bez tās neiztikt, bet pretīgi tuvoties!
  Kas ir kopīgs starp vīrieti un tualeti sieviešu istabā - tas, ka sievietes bļauj tikai uz vīriešiem!
  Sieviete ir viltīga lapsa, kas var aprīt jebkuru lauvu kā trusis!
  Sievietei vīrieti vajag kā pātagu, ja viņš vīrieti nepārsit, tad dzīvības nebūs!
  Sievietei vīriešus vajag kā cūkas ragus, tikai vīriešu dāvināts kažoks ir dārgs!
  Ne viss ir zelts, kas mirdz, ne viss ir dārgums, kas apžilbina!
  Bet kaķis kulā tomēr ir labāks par lapsu aitādas kažokā!
  Spēcīgāko lauvu var noturēt pie pavadas viltīgā lapsa!
  Pat ar kaķa spēku jūs varat uzvarēt lauvu ar lapsas viltību!
  Lai nebūtu dzenis, neskaiti vārnas!
  Vieglāk ir likt vārnai dziedāt kā lakstīgalai, nekā politiķim pildīt vēlēšanu solījumus!
  Strīdēties ar politiķi, ka skaitot vārnu un būt par pēdējo dzeni!
  Lapsai nav lielākie ilkņi starp dzīvniekiem, bet visvairāk upuru starp cilvēkiem!
  Nelūgts viesis ir sliktāks par cūku kulā!
  Ja tu esi gudrs ar baļķi, tad smagi strādāsi kā tētis Karlo, un zelta atslēgu neatradīsi!
  Ja negribi mācīties kā Pinokio, tad paliksi baļķis uz mūžu!
  Ja esi atjautīgs kā Pinokio, tad prāts nemaz nav pielicis!
  Prāts kā baļķim, tam, kurš kā Pinokio skrien uz teātri, nevis skolu!
  Apglabājot zeltu zemē, jūs kļūstat par muļķu valsts pilsoni!
  Ja apglabāsi savus zelta talantus, aiziesi bojā par vara santīmu!
  Sudraba runu zelta kalni nav ne santīma vērti!
  Ja politiķis pūš prātu, tad vēlētājs iet ārā!
  Prasmīgs meistars var izgatavot Pinokio no baļķiem, bet kurš ar prātu apdedzis un ar zelta atslēgu, tas iemaldīsies purvā!
  Lai tauta nobriest demokrātijai, tai ir vajadzīga brīvības saule un despotisma tumsā mūžam paliks politiski zaļa!
  Mīļie zābaki, sieviete mīna ar basu kāju!
  Politiķis bieži tracina , lai uzliktu jūgu vēlētājiem!
  Gaiļu politiķis sasmalcina vēlētājus kā vistas!
  Politiķis sapņo izjāt baltā zirgā, lai vēlētājam uzliktu jūgu!
  Lapsa ir maza ar ilkņiem, un, gribēdama tos norīt, tā tos parasti paslēpj!
  Politiķis, kurš daudz runā par cilvēcību, ir tipisks kanibāls!
  Un lāci var iemidzināt ar medussaldām runām!
  Alkoholiķim rūgtais degvīns ir saldāks par medu!
  Drēbnieks melos un nenosarks, politiķis "sarks" un melos!
  Sieviete, nometusi kurpes, uzvelk vīrieti, līdz klaidora līmenim!
  Karam nav sievietes seja, bet gan fizionomija, kas piesaista aizraušanās meklētājus!
  Sieviete ir balodis, kas iekož dzenis kā pūķis!
  Sievietei vienmēr ir septiņas piektdienas nedēļā, un bez svētdienas dāvanas no laulības parāda viņai vienmēr ir brīva diena!
  Dievs nav visvarens it visā, viņš ir bezspēcīgs strīdēties pret sievieti!
  Lai gan Dievs ir visvarens, viņš nespēj aizbāzt sievietei muti un pārtraukt politiku!
  Politiķei nav sirdsapziņas, sievietei ir mēra izjūta, un sievietei politiķei visas jūtas ir bez mēra!
  Sieviete ir zieds, ērkšķains kā roze, bet viņas saldais aromāts piesaista kazas un dronus!
  Vēlētājs iekrīt bērnībā, balsojot par naidīgajiem vecajiem ozoliem ar dobumiem!
  Krievu karavīru var likt sabrukt kā nošķeltu baļķi, bet nelikt uz ceļiem un likt kratīties kā apsei!
  Ja negribēsi ievērot militāro disciplīnu, saliec muguru kā gūsteknis!
  Mūsu pasaulē ir daudz netīrumu, tajā tikai reti prinči!
  Politiķa mēle ir gara, bet, lai paveiktu to, ko dauzījis - rokas īsas!
  Politiķis ātri sola, lēni pilda, lūdz žēlastību, bet piedošanu par viltu!
  Kad sievietei nepietiek apavu, viņa uzvelk vīrieti basām kājām!
  Sieviete pirmām kārtām ir lapsa, kas vēlas laso lauvu, bet parasti viņas laso ieķeras ēzeļi!
  Sieviete ir vista, kas mīl zelta olas, nesot to nēsātājam tikai zaudējumus!
  Sieviete ir vista, tikai viņa var nest zelta olas tam vīrietim, kas ir īsta lapsa!
  Īsta lapsa un gailis liks dēt zelta olas!
  Lapsas nagi nav lauvas nagi, bet viņa noplēsīs trīs ādas no zvēru ķēniņa!
  Kas ar prātu nav lapsa, tas nav arī lauva!
  Lapsa spēj pārliecināt jebkuru vīrieti, ka viņš ir lauva, vairojas kā vienkāršs ēzelis!
  Lauvas mātīte ar tikai lapsas prātu un vilka tvērienu!
  Lauva nav tas, kurš rūc, bet tas, kurš plēš daudz zaļumu!
  Kad politiķis nav lapsa, tad viņam norauj trīs ādas un uzliek apkakli!
  Politiķim ir plats dupsis, lai sēdētu uz diviem krēsliem, bet dvēseles plašums ir tikai vārdos!
  Tanks tiek caurdurts ar urāna kodola šāviņu, politiķis dodas uz virsotni bez sirds, bet ar zelta maku!
  Ar basām kājām sieviete miljardieri var ievest drupu graustā līdz klaidoņa līmenim!
  Politiķi dievina, un basām kājām sievietēm un vēlētājiem uzvilkt kurpes!
  Politiķis izģērbj sievietes, un uzvelk vīriešu kurpes!
  Politiķis grib sievietēm atkailināt kājas, un vīriešus apčakarēt līdz ausīm!
  Politiķi grib sievieti izģērbt gultā, bet vīriešus apšauj pie vēlēšanu urnām!
  Politiķim meitenes basa kāja ir cieņas celšana, bet reitings ceļas, apaužot vēlētājus!
  Politiķim galvā pliki sieviešu papēži, un vēlētājs viņam ir strups zābaks!
  Politiķis mīl sievietes bez drēbēm vispār un vēlētājus, kas ir pilnībā apauti!
  Sieviete, laicīgi nometusi kurpes, padzīs politiķim zem papēža, pat ja viņš ir rūdīts zābaks!
  Politiķe, kuru sieviete ar basu kāju spēj padzīt zem papēža, stulbajiem zābakiem!
  Mīli kailas sieviešu kājas, bet neesi filca zābaks!
  Cik neglītas ir sieviešu kailās kājas, pretīgi ļaut viņām padzīt zem papēža!
  Apbrīno meiteņu basās kājas, bet neļauj viņām tevi uzvilkt kā filca zābaku!
  Sieviešu plikas kājas uztaisīs pilnus zābakus no politiķa, kas pieradusi kurpēt vēlētājus!
  Sieviete, nometusi kurpes, spēj uzvilkt ceļgalus ne tikai filca zābaku!
  Sitiens no sievietes ir spēcīgāks, kad viņa to novelk, nositot kurpes!
  Politiķis ir apaļš filca zābaks, ja viņu padzen zem papēža ar sieviešu basām kājām!
  Meiteņu basās kājās ir tāds spēks, ka viņa padzīs zem papēža visgaršīgāko zābaku un pamatīgi uzvilks visneiecietīgākos filca zābakus!
  Tā Gulivers izteica spārnotus teicienus.
  Meitene čīkstēja:
  - Jauki! Tavi teicieni ir vienkārši super un hiper !
  Tad viņa iespieda savu kailo, noslīpēto kāju.
  Orki citur bija dziļi domās. Noķertais zēns un meitene informāciju nesniedz!
  Un tajā pašā laikā pat nūjas bija bezspēcīgas. Un kailu papēžu grauzdēšana nepalaida vaļā mēli.
  Un ko darīt? Orki spīdzināšanā nav īpaši radoši. Nu, varbūt pamēģini kratīt uz statīva?
  Tāpēc orki ķērās pie šī līdzekļa. Viņi paņēma zēnu un sagrieza viņa rokas un pacēla viņu uz plaukta augstāk. Puisis vaidēja un smēķēja. Tad viņš tika atbrīvots, un zēns sabruka. Un pašā virspusē virve stiepās, un bērns kliedza no elles sāpēm.
  Un orki smejas kā cūkas kurn.
  Šeit ir uzņēmums...
  Gulivers dziedāja izmisumā;
  Mana dzimtene, Visuma tumsa,
  Pār jums lidinājās elles spēku cirvis!
  Viņš pēkšņi kļuva visvarens - briesmīgais sātans,
  Izstiepa roku pāri visam Visumam!
  
  Mums nav Zemes, ir tikai viens Tartars -
  Drūmums liesmo dedzinošā, zemiskā tumsā!
  Es domāju, ka tikai jestri - kliedza muļķības,
  Un tagad visa pasaule ir zem viņa papēža!
  
  Bet jūs nevarat šķērsot Tēvzemes dzīvi,
  Uzvarēsim, bari un pūļi!
  Galu galā viņš ir varens elfu lācis,
  Fīrera galva - viņš saka, es to noņemšu!
  
  Cik mums ir grūti, ja ienaidnieks ir spēcīgs,
  Ja viņam ir gājiens rezervē...
  Vampīrs rūc zem mēness no mākoņiem,
  Viņš grib mūs nolikt zem zāģa uz rēķina!
  
  Elfu gars ir tāds, ka ķēdes nav atrodamas,
  Stingrība un mīlestība viss vienā dvēselē!
  Labāk necīnīties - jūs būsiet mērķi,
  Un ar savu mīļoto paradīzi pat būdā!
  
  Pasaules nākotne ir katrs demiurgs,
  Vai jūs varat veidot laimi mūžīgi
  Bet atnāca bandīts, pat ļoti foršs,
  Un tagad sapnis deg kā piķis!
  
  Bet ir cerība, tai ir liela nozīme,
  Ka nāks Kungs - tiesāt fīreru!
  Tu esi ļoti viegla - cilvēka doma,
  Lai gan dažreiz tievi, zīda pavedienu pavedieni!
  
  Būs jauna pasaule, kurā visi būs brīvi
  Kur kāds no mums ir kalnu cilvēks!
  Un tuvojas pārmaiņu laiks,
  Dzen ārā no manām vēnām, tu esi zagļa instinkts!
  . 21. NODAĻA
  Gulivers dziedāja tik interesanti. Šim zēnam nav lemts kļūt par pieaugušo. Bet kurš parādīja, ka nav slikti būt bērnam. Pat ja tavas basas kājas uzkāpj uz asiem oļiem, tas tev nekaitē, drīzāk pat kutina.
  Meitene iesmējās un čivināja:
  - Un tu esi labs, un ļoti foršs puika! Cik labi jābūt bērnam!
  Gulivers dziedāja ar priecīgu smaidu:
  Pastāsti
  tavus sapņus,
  Dalies savos sapņos ar mani...
  Esi tu pats
  Un atvērts
  Bērnībā durvis uz atmiņām...
  
  Vēlaties
  Es jūs aizvedīšu uz dārziem
  Kur zied ķirši
  Un tavi vārdi tur nebūs lieki,
  Tu redzi -
  Mēs esam izauguši
  Un aizmirsa vietas, kur
  Vītoli mūs glāsta ar savām bizēm...
  Vai atceries - gribēji doties kosmosā?
  Un visi vēlējās kļūt par kapteiņiem ...
  Tas viss ir mūsos -
  vasaras sākums, parki,
  Bumbiņas, vati -
  Brāļa dzimšanas diena...
  Laimes pagalma kaimiņš Antons -
  Visu dienu pie ezera, deviņos - mājās...
  Kurš nozaga manu laiku?
  Un apkārt - viss pēkšņi kļuva pelēks ...
  Kur pazuda vējiņš
  Jūras smiltis,
  Veranda ar vīnogām un tā
  Skūpsts ar emociju krusu -
  Man vajag atgriezties!
  ES gribu palikt
  Kur nav asaru
  Un kur mēs smējāmies -
  Zem vasaras pērkona negaisa...
  
  Pastāsti
  tavus sapņus,
  Dalies savos sapņos ar mani...
  Esi tu pats
  Un atvērts
  Bērnībā durvis uz atmiņām...
  
  Es bieži sapņoju par klusumu! ..
  Viņa ir viena
  Klīstot pa pagalmiem
  No pazudušā piemiņas!
  Un tad šķiet
  Kas pat par lietu
  Nevis piecstāvu ēkās nekrāsotas!
  Mēs esam vecāki...
  Augšā uz jumta padi
  Tās sapņu pilis -
  Viņu torņi...
  Tik nepatīkami tuvāk
  Tik auksti pie mums...
  Un sapņi
  Beidz būt krāsains
  Un tie smaržo pēc tērauda!
  Kaut es zinātu, kā viņus atstāt...
  Kur
  Izsēdināt mūsu plakstiņus?
  Kur ir šīs Ermitāžas ?...
  Un kur ir draugs Miša?
  Un kurš ir tagad
  Runājiet par Tsoi
  Un viņa atkusnis?
  Tenku vecmāmiņu balles
  Ar auklu maisiem
  Nemirstīgais "Varbūt" ir mūsu,
  Kostjas krekls nav nomaināms,
  No Turcijas
  zirgaste sapinusies ar jokiem,
  Pirmie uzpūšanās
  Furgoni, žogi...
  Izjūtot brīnuma gaidīšanu
  Viņa sasniegums ir auksts -
  no kaut kurienes
  No nezināmā kaudzes -
  No bērnības,
  Ļaujiet man apskatīties! ..
  Debesis ir tumšas
  Zvaigžņu putekļi sauc
  Lidojiet
  Sapņu noslēpums
  Par pilnīgu neizbēgamību
  Jauktas pagātnes sajūtas...
  Un laiks, visticamāk, nemainīsies
  Tie tieksmju plankumi -
  Aptveriet bezgalību
  ieslodzītais
  Tāpēc nekļūsti ārpus tā -
  Nodevīgi pieauguši cilvēki
  Egoistisks...
  Un tāpēc ir nozīme -
  Meklē jēgu...
  
  Pastāsti
  tavus sapņus,
  Dalies savos sapņos ar mani...
  Esi tu pats
  Un atvērts
  Bērnībā durvis uz atmiņām...
  
  Pastāsti
  tavus sapņus,
  Dalies savos sapņos ar mani...
  Esi tu pats
  Un atvērts
  Bērnībā durvis - uz atmiņām
  Puika dziedāja ar prieku, neskatoties uz to, ka tajā pašā laikā viņam bija jāstumj smags ritenis, piemēram, bara ēzelis. Un tas bija viņa nopietnais un ļoti produktīvais darbs.
  Vikontese jau neskaitāmo reizi iespieda savu kailo, mazo kāju un čivināja:
  - Brīnišķīgi! Tu ēd lieliski! Vai Ermitāža Londonā ir skaista?
  Gulivers atbildēja smaidīdams, uzpūšot savus sārtos, krāšņos, bērnišķīgos vaigus:
  - Londonā Ermitāža ir labākā un bagātākā pasaulē!
  Meitene ķiķināja un atkal ar lielu prieku iesita puisim ar pātagu. Viņam uz kailā ķermeņa bija sarkana svītra.
  Vikontese smaidot jautāja:
  - Vai tev tas patīk?
  Puisis pamāja ar galvu un čukstēja.
  "Varbūt tu labāk dziedātu, nekā sistu bērnu?!
  Meitene pamāja ar galvu, un atkal viņas kailā, iedegusi, graciozā pēda nospieda:
  - Tas ir lieliski, un es dziedāšu!
  Gulivers tviterī ierakstīja:
  - Dziediet ziedu, nekaunieties!
  Vikontese, lēkādama augšā un lejā, sāka dejot, dziedādama;
  Es iebraucu bērnībā
  Nesekojiet man.
  Es redzu, ka visi šeit izklaidējas, karas.
  tikai viņai
  Tikai tev
  karš.
  Bērniem šeit nav vietas
  Pieaugušajiem - cīņa.
  Paliec pie viņas
  Nesekojiet man.
  tikai viņai
  Tikai tev
  karš.
  Un tur ir labi
  Tur es sēžu uz podiņa.
  Un tur ir labi
  Tur es sēžu uz podiņa.
  
  Nav vajadzīga nauda:
  Cirks un ledenes
  Ir pienains krasts
  Zirgi pie kaklasaites
  tikai man
  tikai zirgam
  Svins.
  Pastila, šūpoles,
  baltas lokas,
  saldais cepums,
  Mammas sapņi.
  tikai viņai
  Tikai man
  Viņi nāk.
  Un es jūtos labi
  Tur es sēžu uz podiņa.
  Un es jūtos labi
  Tur es sēžu uz podiņa.
  
  Kungs, kāpēc es esmu šeit.
  Atkal
  Skrien, iekaro
  plīst ar zobiem -
  tikai man
  Tikai tev
  Tagad.
  Dievs, padomā
  Ko mums rakstīt
  sirsnīgas līnijas,
  Vienkārši saplēsti savu dvēseli
  grūti tev
  Grūti man,
  Tici man.
  Labi, labi
  Bērni sēž uz podiņa.
  Labi, labi
  Bērni sēž uz podiņa.
  Šeit ir tik brīnišķīga dziesma, ko dzied meitene. Un tas ir vienkārši forši un forši! Zārkā redzēt tajā pašā laikā pliku fīreru!
  Meitene ķiķināja un piemiedza savam kolēģim.
  Gulivers viņai piekrita:
  -Tu esi jauka un vienkārši super!
  Nu ko tur vēl teikt un par ko runāt? Vismaz dziedi, vismaz vārna.
  Nu labi, viss bija ļoti sasteigti un patīkami.
  Tikmēr orki bez papildu pauzes sāka kratīt meiteni uz plaukta. Kas izskatījās ļoti forši un savā veidā ārkārtīgi smieklīgi.
  Kā var te nedziedāt?
  Un Gulivers atkal dziedās;
  Esmu zēns, kurš dzimis svētajā zemē
  Kuru sauc par bezgalīgo Elfiju...
  Un nav labākas vietas, ziniet uz visas zemes,
  Un neatkarīgi no tā, kā jūs lūdzat Dievu sīvā ticībā!
  
  Bet viņš ir dzimis dedzīgs ateists, ziniet
  Ciniskā, šajā divdesmit pirmajā gadsimtā...
  Es gribēju ar savām rokām uzbūvēt brīnišķīgu paradīzi,
  Kur lai dievi kļūtu par pašiem cilvēkiem !
  
  Bet tagad es nonācu divdesmitajā vētrainajā gadsimtā,
  Un man tur bija jācīnās ar zēnu ...
  Lai tiek slavēts bruņinieka Elfi varoņdarbs,
  Mēs, Anglijas cīnītāji, pratām cīnīties!
  
  Mūsu drosme mīt jaunajā sirdī,
  Un manas asinis spēcīgi vārās manās vēnās...
  Uzvaras atvēra neierobežotu kontu,
  Mēs cīnāmies ar mežonīgiem puišiem dienu un nakti!
  
  Par godu mūsu drosmīgajam Elfijam,
  Kuru žēlastību dos Lada ...
  Mēs varam dedzīgi airēt ar airiem Ēdenē,
  Mēs saņemsim neierobežotu atlīdzību!
  
  Šeit ir mūsu ticība un varenais dievs Svarogs ,
  Un zibens, ko pats Peruns met ...
  Mums mūžīgais stienis parakstīs zvērestu,
  Un uzvara gaida spožajā maijā!
  
  Mēs esam elfi - lielo zemes dēlu gaisma,
  Es domāju, ka mēs drīz lidosim uz Marsu...
  Es zinu, ka esmu dzimis, lai radītu uzvaras,
  Lai triumfē Ābels, nevis Kains!
  
  Mēs atdosim savas sirdis par savu dzimteni,
  Prāts kalpot elfiem un durkļiem...
  Ķerubs izpletīs savus spārnus no paradīzes,
  Sitīsim orkiem ar dūrēm!
  
  Nekādā gadījumā ienaidnieks neiegūs iespēju,
  Okrmahts mūs nenolaidīs uz ceļiem...
  Mēs trāpījām orkiem tieši acīs
  Par godu svarīgākajām paaudzēm!
  
  Elfsijā katrs karavīrs no silītes,
  Mazulis velk rokturus pie mašīnas...
  Svaroga ordenis - nogalini fīreru -
  Lada dos dāsnu atlīdzību!
  
  Mūsu pasaulē nekā cita nav
  Dārgāks ir uzvarošais karogs, koši, sarkans ...
  Laiva salūza, airis saplaisāja,
  Ir bīstami cīnīties ar mūsu Tēvzemi!
  
  Neviens nezina, kur atrodas Visuma mala,
  Kurp dodas astronauti...
   Svarogs Visaugstākais, visvarenais karalis,
  Un bruņinieks saņems no viņa dotācijas!
  
  
  Nebaidieties, orkšisti mūs nesalauzīs,
  Pat šajā pasaulē, ar viņiem ASV, ar lauvām ...
  Un dzīve netiks pārtraukta, es zinu pavedienu,
  Ar zābakiem tēvzemi nepārsitīs!
  
  Mums ir militārs spēks, ticiet
  Un tanki, dēmonu lidmašīnas ir foršākas ...
  Orkšisma zvērs tiks uzvarēts ,
  Putins un Duces līdzdalībnieks pakārts!
  
  Karogs ir sarkans, tas ir ļoti spēcīgs karogs,
  Viņš mirdz kā sarkana soma pār visumu ...
  Elsomolka iestādīja orku cirkšņos,
  Ar papēdi, pliks, un ne balts!
  
  Es uzskatu, ka Orklinā mēs drīz ienāksim,
  Ar uzvarošu drosmīgā elfinisma dziesmu...
  Un mēs aizslaucīsim visus orķus,
  Lai nav revanšisma bastardi!
  
  Un tad Visumā būs paradīze,
  Skan varenu ķerubu taures...
  Cīnieties par dzimteni un uzdrošinieties,
  Ar Elfiya Rod un mēs esam neuzvarami!
  Šī ir tāda dziesma, un tā ir ļoti forša un smieklīga.
  Tikmēr orki uz puiša un meitenes kailajām zolēm aiznesa arī sarkanīgi karstas dzelzs strēmeles, no kurām vēl stiprāka bija degošas gaļas smaka, un bērni kliedza un zaudēja samaņu no mežonīgām sāpēm. Šoks no tā bija ļoti spēcīgs.
  Un orki atkal ņurdēja un rēca un sāka dejot ellišķīgā tempā. Tie ir patiešām spēcīgi lāči, stulbi un smirdīgi. Cik daudz uztraukuma un spēcīgas barības viņiem ir.
  Gulivers griež dzirnakmeni, un meitene viņam saka:
  - Nu nāc, gudrais, atkal uzlādējies ar spārnotiem aforismiem!
  Zēns-kapteinis enerģiski pamāja ar galvu un ar jaunu sparu šķetināsim domu pērles;
  Jūs nevarat pārliecināt sievieti atkailināt kājas, ja esat pilns zābaks!
  Sievietei patīk moderni apavi, bet labāk viņai iet basām kājām, nekā apvilkties ar filca zābaku politiķi!
  Pasaulē ir divas problēmas, viena no tām ir nauda, ko citu var izdzīvot, otra ir naudas trūkums, kas ir neizturami!
  Nauda ir ļaunums, kas pazūd, kad tās daudzums pieaug!
  Gaiļu politiķis dēj zelta olas, bet ne vēlētāju kabatā!
  Bez naudas nav dzīves, ar naudu nav miera!
  Šņabis valstij nes ienākumus, bet karaļvalstij nāk drupas no dzēruma!
  Neticiet tam politiķim, kurš sola zelta kalnus, par vara santīmu ielidosi gravā!
  Politiķim ir gara mēle solījumam un īsas rokas solījuma pildīšanai!
  Neticiet politiķim, kurš uzvelk aitas drēbes, varbūt viņš tiešām ir aita!
  Nauda nes laimi, tikai tā nav ne santīma vērta!
  Laimi nevar izmērīt ar naudu, bet bēdas nevar izmērīt ar asarām!
  Politiķis vēlētājam noņem skaidas, ja viņš ir mēms kā celms, un ar ozola spītību!
  Nespļauj akā, varbūt tā nav tikai politiķu doto solījumu bezdibenis!
  Neticiet sarkanām runām, un bezkaunīgiem bendes!
  Politiķis izlien kā lakstīgala, bet audzē vārnu kā lapsu!
  Bezzobains lineāls, visticamāk, iekodīs priekšmetu!
  Politiķim uz visu ir atbilde, bet viņa atbildei nav uzticības!
  Neviens nezina, ko politiķis ir domājis, lai gan viens stulbums viņam ir uz mēles!
  Nauda ir vissvarīgākā lieta dzīvē, tā tikai sabojā visu dzīvi uz visiem laikiem!
  Tas nebūs celms, viņi to izģērbs kā lipīgu un nocirtīs kā priedi!
  Politiķis var pavedināt vēlētāju ar medus runām, lai sita kā muša!
  Politiķa solītie zelta kalni spoži spīd, bet melu smaka smird!
  Nedomājiet, ja politiķis runā muļķības, ka viņš ir muļķis, ka grib santīmu pārvērst par santīmu!
  Politiķis nav svētais, kas visiem skaidrs, bet kāpēc citi uz viņu skatās kā uz ikonu?
  Politiķis ir lapsa aitas ādā, kas cirp aitas un iekļūst kabatās!
  Ja tu domā, ka vilks aitas ādā tev brokastīs iedos kotletes, tad tu esi tipiska aita!
  Labs dzejnieks nav tas, kurš plēš rīkli, bet gan tas, kurš dzied par būtisko!
  Es nedomāju, ka auns ir pie varas, tas ir galīgi stulbi, viņš jau ir sagrauzis vēlētāju!
  Pat ja politiķis ir smirdīgs āzis, viņš var izslaukt aunu vēlētāju!
  Nekad nebalso ar sirdi, tas ir stulbi, un kam galva, tas nemaz neiet uz vēlēšanām!
  Ja nevēlies būt vīlies savā izvēlē, balso par svešinieku, jo vadītājs vienmēr melo!
  Ja cilvēki dievišķo valdnieku, dzīve pārvēršas par elli!
  Necenties visiem izpatikt, visus krēslus neaizņemsi, visos zārkos negulēsi!
  Ja jūs neesat dūzis, jūs pārspēs ne tikai pokers!
  Kam nav trumpju, tas iekrīt zemākajā uzvalkā!
  Bez papildus trumpja rokā tiks pārspēta jebkura masta kārts!
  Spēcīgs vīrietis pievelk sievietes nevis kā vājš magnēts!
  Tērauda muskuļi palīdz piepildīt maciņus ar zeltu, tērauda nervi neļauj maciņam noplūst!
  Pat varonis ir noguris no tik smagas nastas kā tukšs maks!
  Šie ir aforismi, kurus izteica Gulivers, kurš kļuva par zēnu.
  Tikmēr orki kaut ko sliktu darīja ar gūstā esošajiem bērniem. Divi: zēns un meitene tika spīdzināti gandrīz līdz nāvei un gulēja bezsamaņā, atpūšoties pēc spīdzināšanas.
  Un pārējie puiši nolēma izveidot zīmolu. Viņi iznesa kailus zēnus un meiteni un sāka pēc kārtas likt uz pleciem karstu gludekli.
  Kā mūžīgie bērni izmisīgi rēja un raustījās šausmīgās sāpēs. Viņi tika pārvērsti par vergiem.
  Un turklāt viņi arī sadedzināja ādu, atstājot draudīgu zīmi piecstaru zvaigznes formā.
  Viens zēns iesaucās:
  - Nepadosimies!
  Un viņi viņam iesita ar dzeloņstieplēm, sānos un mugurā. Mūžīgais zēns iekliedzās neciešamās sāpēs.
  Orki jau neskaitāmo reizi smējās pilnā sparā. Un izpleta muti ar ilkņiem.
  Tās ir viņu dziesmas, tik gaudošas un ļoti foršas, un ausis novīst no tām, un vemt gribas.
  Lūk, vecākais orks rūca nesacirsta auna balsī:
  Lai asins upes
  Plūst pa zemi...
  Ļaujiet sāpēm stenēt
  Ugunsgrēki visur!
  
  Lai nāve aprīj
  Cilvēka ķermeņu raža...
  Planēta cieš
  Valda bardaks!
  
  Un lai tikai nāve
  Valda nikna bumba,
  Jūs visi mirstat
  Sātans ir saucis tevi pie atbildības!
  
  Tas Kungs nepalīdzēs
  Tu mūžam degsi ellē...
  Mēs aizkustināsim tevi sejā,
  Tāds orku sapnis!
  
  Žēlastības nebūs
  Nāve nožēlojamajiem ienaidniekiem...
  Nav labāka atlīdzības
  Dodiet visiem smadzenes!
  
  Ienaidnieks nezina
  Tie orki ir visvareni...
  Modinātājs zvana -
  Trieciens būs spēcīgs!
  
  Cepam elfus
  Mēs esam meitenes kāju papēži basām kājām ...
  Un mēs sagrausim elfus,
  Griezam daiļavas bizes!
  
  Un ja kāds bļaustās
  Viņam būs grūti...
  Galvā ir spēcīgs zvana signāls,
  Un debesīs ir pērkons ar mākoni!
  
  Un ja mēs iekarojam
  Kā vilki tuksnesī...
  Bērni dosies gājienā
  Basām kājām uz kapāšanas bloka!
  Tie tiešām ir dzīvnieki. Un viņi apzīmēja ieslodzītos, kuri gadiem ilgi, protams, nebija bērni, bet ārēji, izņemot to, ka viņiem bija labi muskuļi, un jūs to puišiem nedosit vairāk nekā divpadsmit gadus. Un vai nav grēks tādu cilvēku ņirgāties un mocīt.
  Bet ko jūs varat ņemt no orkiem: viņi ir sliktāki par dzīvniekiem. Un tā viņi dzina jaunos ieslodzītos. Un, lai radītu vēl lielākas sāpes, viņi sāka mest degošas ogles zem jauno gūstekņu kailajām, bērnišķīgajām kājām.
  Nelaimīgie bērni kliedza un lēja asaras. Tad viens no zēniem, lai parādītu rakstura spēku un nelokāmību, ņēma un dziedāja:
  Uzvara gaida, uzvara gaida
  Tie, kas alkst saraut važas...
  Gaidot uzvaru, gaidot uzvaru -
  Mēs varēsim pārspēt ļaunos orkus!
  
  Lai gan mēs esam bērni pēc izskata un basām kājām,
  Bieži mēs pat dodamies uz kaujām ...
  Un puišu sirdis ir zeltainas,
  Smuki tiks sodīti!
  
  Orks ir kā lācis, nežēlīgs,
  Un rūc kā ievainots zilonis...
  Bet kaujā mēs esam doku bērni,
  Bendes nedzird mūsu vaidus!
  
  Mēs nekad nenometīsimies ceļos
  Mēs nesakārtosim savu lepno nometni ...
  Pieplūduma nav, ziniet slinkumu
  Sitīsim kā ar āmuru!
  
  Orks dažreiz apcep ķēmu papēžus,
  Apdedzina meitenes kājas...
  Šeit viņi ir ļaunie cilvēki,
  Bet es viņu nogalināšu zēns!
  
  Bērna sirdī vardarbīgi rūc liesma,
  Un uguns patiešām plosās...
  Paceliet reklāmkarogu augstāk, karavīrs
  Jums nav ierobežojumu, ziniet dāvanu!
  
  Jā, zēni ir aizrautīgi,
  Mēs tagad esam bērni uz visiem laikiem...
  Bet dažreiz mēs spīdam ar talantu,
  Un pār pasauli spīd zvaigzne!
  
  Neviens ienaidnieks nesagriezīsies avotā,
  Mēs esam lepni zemes bērni...
  Un zēns sit orkus ar zobenu,
  Viņš ir no Dieva titānu ģimenes!
  
  Lai Tas Kungs ir ar mums mūžīgi
  Viņš gadsimtiem ilgi skaitīja jaunību ...
  Mēs spīdam ar basām kājām,
  Un lai upe plūst bez gala!
  
  Orks nemīl , tici patiesības vārdiem,
  Viņa ļaunais, zemiskais uzvalks ...
  Mēs tos lāčus paņemsim aiz žaunām
  Būs mūžīgs labais spēks!
  
  Orku ilkņi apdraud mūs visus,
  Nav pietiekami mantkārīgs pēc zemes...
  Viņš ir mānīgais elles Kains,
  Un velk cietās nulles!
  
  Par lāčiem, ticiet man,
  Viņi tikai mokās rēkdami...
  Bet mēs esam mūžīgi karotāji, bērni,
  Mēs nevaram izturēt, ticiet man, meli!
  
  Sātans ir redzams orkiem, radītājam,
  Viņi gaudo, rēc kā ēzeļi...
  Meitenei ir skaista kleita
  Kaut gan skaistulei kājas plikas!
  
  Nē, tu esi orks - ilktains, šķebinošs vilks,
  Un lācis, kura daba nav medus...
  Bet ticiet, ka ļaunais tēvs nav visvarens,
  Un mēs zināsim lidmašīnu!
  
  Mēs spējam visu izdarīt skaisti,
  Radi jaunu priecīgu pasauli...
  Vairs nav vienotu komandas bērnu,
  Būs jauns elku karavīrs!
  
  Jaunas sirdis deg par Tēvzemi,
  Tā mīl savus krāšņos cilvēkus...
  Mēs atvērsim durvis uz jaunām pasaulēm,
  Nu orks ir nožēlojams ķēms!
  
  Godiniet zēnus, meitenes,
  Viņi mīl, ticiet man, lai radītu...
  Bērnu balsis kļūs par zvaniem,
  Kājas metīs dunčus!
  
  Tas ir tad, kad mēs veidosim jaunu pasauli
  Tajā ir laime jauniem cilvēkiem ...
  Un mēs brauksim garām ļoti lepni, mēs būvējam,
  Un nelietis saņems algu!
  Dievs nemīl to, kas raud,
  Apbalvojumi tomēr labi...
  Ticiet man, zēns ar meiteni nav augstprātīgs,
  Viņa izvēle uz panākumiem ir logs!
  
  Un, kad Visumā iestājas miers,
  Mēs augšāmcelsim tos, kas krita ar zinātni ...
  Ar savu ticību neiznīcīgiem gadsimtiem,
  Un uz spārniem nes ķerubu!
  Bērni ar to dzied un parāda, ka nebaidās no ļaunajiem orkiem, lai gan šie radījumi ar savu mežonīgo rēcienu cenšas apslāpēt jauno gūstekņu dziesmas. Tā viņi palaida garas pātagas. Viņi sita viņus uz bērnu varoņu basām kājām. Bet viņi nepārtrauca priekšnesumu, un, šķiet, nepievērsa uzmanību smagajiem sitieniem un lepni metās uz augšu.
  Un, lai gan viņi bija puspliki un zīmoti vergi, olimpisko dievu un titānu šķirne viņos bija jūtama.
  EPILOGS
  Mūžīgais zēns Oļegs Ribačenko pamodās. Un viņam nācās novirzīties un atkal bēgt uz Ķīnu. Tur atkal sacēlās vietējie komunisti. Skaidrs, ka viņiem nepatīk, ka cara impērija kļūst stiprāka.
  Starp citu, Ļeņins joprojām ir dzīvs. Galu galā Kaplāns viņu nāvējoši neievainoja. Ļeņins gandrīz nekad nedzer, nesmēķē, veic vingrinājumus un bez īpašas piepūles raksta grāmatas.
  Un kāpēc viņam būtu jāmirst. Nu par Ļeņinu varēsi runāt vēlāk.
  Kamēr tronī ir Nikolajs II, kuram paveicies Vladimirs Putins.
  Ir jau 1938. gada jūnijs. Vasaras sākums, un, protams, Ķīnā ir labi un pat varbūt karsti.
  Bet nemirstīgajam zēnam Oļegam Ribačenko, protams, laikapstākļiem nav nozīmes.
  Viņš nebaidās no sala un karstuma. Žēl, ka ir daudz ķīniešu. Bet jūs varat apsēklot ķīniešu sievietes. Dzeltenās asinis atšķaida ar balto un būs daudz labāk.
  Terminators zēns bija ļoti izskatīgs un muskuļots, kā arī ģenerāļa adjutants ar daudziem ordeņiem.
  Tomēr ne visi par to zināja. Bet kura sieviete atsakās gulēt ar tik satriecoši glītu un muskuļotu zēnu, kurš, starp citu, ir ļoti vecs, un viņš ir ļoti pieredzējis mīļākais.
  Un tad sievietes paliek stāvoklī un dzemdē skaistus, baltus, ļoti spēcīgus bērnus.
  Oļegs Rybačenko uzlaboja šķirni kā vaislas bullis.
  Un tad viņš to paņēma un kā dzied;
  Par godu mūsu dzimtenei Krievijai,
  Spožākā svētā dzimtene ...
  Kur zvaigznes apūdeņoja debesu samtu,
  Ar savu tīro pārpasaulīgo mīlestību!
  
  Mēs esam milzu spēka bruņinieki,
  Kas uztur Visumu!
  Lai mūsu dzimtene ir vienota,
  Dzimtene - monolītu nesadalīsi!
  
  Mēs palaidām pirmo raķeti
  Un kopā ar astronautu lidoja apkārt gaisa balonam ...
  Mūsu varoņdarbi tiek izdziedāti dzejoļos,
  Tas Kungs mums dos dāsnu dāvanu!
  
  Kad fašisti uzbruka valstij,
  Mēs visi kopā paņēmām šautenes ...
  Komunisti cīnās ar ordu -
  Un tu esi starojoša bulta uz augšu!
  
  Atvairīja tērauda ordas no Maskavas,
  Zem Staļingradas sasmalcinot mugurkaulu!
  Meiteņu izskats bija starojoši lepns,
  Tas mums nes proletāriešu gaismu!
  
  Mēs esam valsts bruņinieki Visumā labāk
  Spožāku Krieviju neatradīsi...
  Lai gan pār valsti karājas mākoņi,
  Mēs nevaram novirzīties no krāšņā ceļa!
  
  Kad mēs paņēmām Berlīni - tas ir prieks,
  Šāda laime ieguva karavīru ...
  Mēs garšojām uzvaras medus saldumu,
  Uz seju zēnam ar tērauda ložmetēju!
  
  Tagad ir pienākušas mierīgās nedēļas
  Un cauri zelta laukiem ciešanas ...
  Mēs gribējām dzīvot mūžīgi un priekā,
  Visvarenais Dievs ar Tēvzemi mūžīgi!
  Puika dzied skaisti un ar tādu sajūtu un dvēseli. Nu gudri.
  Bet šeit ir dziesma ar dziesmu, un ir pienācis laiks cīnīties ar Ķīnas komunistiskajiem karotājiem.
  Viņu ir daudz, bet zēnam ir divi burvju zobeni un viņš nikni griež ķīniešu karavīrus. Precīzāk, nemiernieku bars, kas bija pret Krievijas caru Nikolaju II.
  Ģenerālpuika vadīja vējdzirnavas ar zobeniem, un vairākas ķīniešu galvas lidoja kā sasmalcinātas kāpostgalvas.
  Oļegs dziedāja:
  Es esmu gaismas karotājs, uz taviem ceļiem mežoņi
  Es noslaucīšu no zemes virsas jebkuru ķecerību!
  Pēc tam no bērna uztaisīja tauriņu. Un viņi paņēma daudzas galvas uzreiz un nocirta. Un tie ripoja kā zirņi uz dēļa.
  Oļegs ar kailajiem bērnu kāju pirkstiem meta zirni ar paštaisītu sprāgstvielu. Un pāris desmiti ķīniešu tika uzspridzināti, lidojot augstu debesīs.
  Zēns ģenerālis dziedāja:
  Baltie vilki saspiežas kopā
  Tikai tad suga izdzīvos...
  Vājos iet bojā, viņus nogalina,
  Svēto asiņu attīrīšana!
  Un te atkal, it kā dzenskrūves lāpstiņas grieztos, mūžīgā zēna zobeni.
  Šī patiešām ir lielu varoņu cīņa. Precīzāk, varonis pret visu armiju.
  Un Oļegs atkal ņēma un iemeta indīgas adatas šoreiz ar plikiem kāju pirkstiem. Un atkal krīt mirušie ķīnieši.
  Zēns to paņēma un dziedāja:
  Mēs esam komunisma bērnu pionieri -
  Uguns, telts un zvana bugle!
  Sasodītā fašisma iebrukums -
  Kuru gaida nikns gājiens!
  
  Ko mēs esam zaudējuši šajās cīņās?
  Un tad cīņās ar ienaidnieku ieguva?
  Mēs kādreiz bijām tikai pasaules bērni -
  Un tagad dzimtās zemes karotāji!
  
  Bet Hitlers spēra soli mūsu galvaspilsētas virzienā,
  Nometa bumbas, neskaitot ūdenskritumu!
  Mēs esam Tēvzeme vēl skaistāka par debesīm -
  Tagad ir pienācis asiņainais saulriets!
  
  Uz agresiju atbildēsim skarbi -
  Lai gan viņi paši ir mazi augumā!
  Bet zobens trauslā pusaudža rokās -
  Spēcīgāki par sātana leģioniem!
  
  Lai tanki metās lavīnu pēc lavīnas,
  Un mēs sadalām šauteni trīs daļās!
  Lai policija mērķtiecīgi mērķē uz aizmuguri,
  Bet svētais Dievs viņus bargi sodīs!
  
  Ko mēs nolēmām? darīt miera darbu
  Un par to, diemžēl, man bija jāšauj!
  Mierīgums jau ir pretīgs.
  Ir arī vardarbība!
  
  Ar meiteni mēs kopā skrienam basām kājām -
  Lai arī sniga, sniega kupe deg kā ogles!
  Bet nebaidieties, pazīstiet bērnus -
  Fašistu drosmīgi iedzīs zārkā ar lodi!
  
  Šeit viņi ievietoja negodīgo Frica kompāniju,
  Un pārējie gļēvuļi bēg!
  Mēs sasmalcinām kājniekus kā izkapti kaujā -
  Mēs neesam šķērslis jaunām vasarām!
  
  Uzvaras sasniegums būs maijā,
  Tagad putenis ir dzeloņains, ciets sniegs!
  Zēns ir basām kājām, viņa māsa ir basām kājām,
  Lupatās bērni sagaidīja ziedu laikus!
  
  No kurienes nāk šie spēki?
  Paciest sāpes un aukstumu, tā vajadzība!
  Kad draugs izmērīja kapa dibenu,
  Kad draugs sten - es nomiršu!
  
  Kristus svētīja mūs, pionierus,
  Viņš teica: Tēvu zemi jums ir devis Dievs!
  Šī ir pirmā ticība,
  Padomju, svēta valsts!
  Godīgi sakot, valsts nebija padomju, bet gan cara laika, bet laba dziesma jebkurā gadījumā nenāks par ļaunu.
  Ģenerālis zēns dzied un vienlaikus griež pretiniekus. Un viņš neaizmirst ienaidniekam ar basām kājām, bērnišķīgām, veiklām kājām kā pērtiķa kājām mest dauzītus priekšmetus.
  Bet ar to nepietiek, un karojošais zēns to paņems un nosvilps. Un no viņa spilgtās svilpes kraukļi saņēma sirdslēkmi un nokrita kā lietus krusas.
  Un tie krita uz ķīniešu skūto galvām.
  Oļegs, redzēdams, kā vārnas rīkojas, ar savu kailo, bērnišķīgo papēdi pakustināja Ķīnas armijas vadoni uz zoda, rūca:
  - Mana dzimtene, Visuma tumsa,
  Gatavs atvairīt ļauno ienaidnieku uzbrukumus ...
  Es nevaru mīlēt nevienu dienu bez tevis
  Esmu gatavs par tevi atdot savu dzīvību!
  Un atkal zēns ņems un svilps, un izmantos kailos kāju pirkstus, lai iegūtu lielāku efektu.
  Un tad tūkstošiem vārnu krita virsū ienaidniekam, nogalinot ķīniešus līdz nāvei.
  Oļegs aizrautīgi dziedāja:
  Karš ir likteņa atzīšana,
  Nežēlīgi ar Gehennas skaistumu!
  Kā, mēness aukstā ledus spīdums,
  Kā pantomīma, infernāla aina!
  
  Tomēr krievi ir ceļš -
  Izmet cauri ērkšķiem uz aicinājumu!
  Nedomājiet par ienaidnieku, nelieciet mūs,
  radību spēkiem !
  
  Krievija deva mums savu patvērumu,
  Tajā mēs esam dzimuši pūlī!
  Tāpat kā Jaunavas vāks -
  Lai Visvarenais apžēlo mūs!
  
  Staļins deva baneri - avanss,
  Viņa pavēle ir spārnotais lidojums!
  Celsim komunisma paradīzi
  Lai kļūst taisna - kuprīta nometne!
  
  Bet kurš uzbrūk Krievijai?
  No elles pazemes monstriem!
  Es turos pie Kristus ar savu dvēseli,
  Lai mēs, karotāji, mierīgāki!
  
  Cīņās domas nejoko -
  Tie jāsavāc grozā!
  Mēs visi esam biedru draugi
  Baznīcu un dārzu celtnieki!
  
  Šeit ir briesmoņi, gaudojoši spoki,
  Mēs nepadosimies radībām, ziniet!
  Mūsu karotājs ir foršākais,
  Un ne skolas zīmējums uz galda!
  
  Atvairīsim uzbrukumu kopā
  Atbrīvosim ceļu uz galvaspilsētu!
  Mēs esam bruņinieki ar tērauda zobenu,
  Lai gan ķēdes pasts nav garš!
  Šeit terminatoru zēns dziedāja un kapāja ķīniešus. Šeit ir galvenais nemiernieks, kurš cenšas tikt prom no atriebības kases . Un reiz puisim kails, apaļš papēdis iesitis viņam pa pakausi un uz vietas izsitis. Tas tiešām izrādījās pamatīgs nokauts.
  Un pārējie ķīnieši tomēr tika pieķerti nedaudz pretojoties, bet Oļegs paņēma un uzspļāva viņiem, un spļāviens izrādījās indīgs. Un uzreiz divi simti debesu impērijas cīnītāju nokrita miruši un saviebās agonijā.
  Oļegs šņukstēja:
  - Karš ir gaiss plaušām, karš ir saule labībai, karš ir asinis artērijām, bez jebkādas māņticības!
  Un zēns atkal nosvilpa. Vārnas noģība, piebeidzot pēdējos Debesu impērijas karavīrus.
  Tad izdzīvojušie ķīniešu nemiernieki nokrita ceļos. Un viņi sāka skūpstīt puiša kailo, graciozo kāju asiņainās pēdas.
  Un Oļegs dziedāja priekā;
  Mākoņi lidoja no asinssūcējiem,
  Netālu no Zemes izcēlās elle!
  čūska rāpo pa panzvali ,
  Mākoņi izgaismojas ar asinīm!
  
  Viļņi liesmo, šļakstās kā elles vētra,
  Un viņš satiks drosmīgāko pārdrošāko armiju!
  Mēs aizsargāsim skaistas jaukas sievietes
  Mēs būsim savu tēvu varoņdarbu cienīgi!
  
  Mana zeme, cik sāpīgi tu vaidēji,
  Pretinieks atstāja simts pēdu brūces!
  Bet mēs nometīsim fašismu uzreiz no pjedestāla,
  Spilgto gadu sērga nebūs ilga!
  
  Un nāve jau balina aiz mākoņiem,
  Bet mūsu domas ir plosītas uz debesīm!
  Sasmalcināsim bēdīgi slavenos neliešus putekļos,
  Un saplēst to, zini Vērmahtu uz pusēm!
  
  Mēs nezinām mieru un vecuma puvi,
  Mēs esam savas svētās Dzimtenes bērni!
  Viss gaišais cīnījās ar nacistiem,
  Šauj mēs vareni šīs saknes!
  
  Un tas, kas eksplodēja ar ļaunas bumbas spēku,
  Kas mums tas par pērkonu?
  Krievijas cīnītāji ir spējīgi uz daudz ko,
  Un augšdaļa kļūs par fīrera apakšu!
  
  Uzliesmoja elle elle,
  Rāpoja pa rokādi ar plēsīgo uzpurni "Tīģeris"!
  Un viss nogurums vienā mirklī aizlidoja no mums,
  Ir pienācis laiks jautrām spēlēm!
  
  Granāta pie rokas un nāvējošs metiens,
  Lūk, "Tīģeris" purnā stingri saņēmis!
  Un Hitlers katlā Tartarus katlu telpā,
  Lai neatklāj krievu pasauli!
  
  Berlīne dreb no vardarbīgām zalvēm,
  Lūk, virs Reihstāga plīvo sarkans karogs!
  Un saule uzspīdēja pār Dzimteni,
  Galu galā, Trešais Reihs ir iemests putekļos un pelnos!
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"