Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

BonĈo De Putino Kun Nikolas Ii-10

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    La aventuroj de la knabo-generalo en Rusio daŭras. Kaj Nikolao la 2-a, kiu ricevis la riĉaĵon de rusa prezidento Vladimir Putin, festis sian sepdekan naskiĝtagon. La Tria Regno, siavice, aneksis Aŭstrion, kaj evidentiĝis ke nova mondmilito rapide alproksimiĝis.

  BONĈO DE PUTINO KUN NIKOLAS II-10.
  KONOTACIO
  La aventuroj de la knabo-generalo en Rusio daŭras. Kaj Nikolao la 2-a, kiu ricevis la riĉaĵon de rusa prezidento Vladimir Putin, festis sian sepdekan naskiĝtagon. La Tria Regno, siavice, aneksis Aŭstrion, kaj evidentiĝis ke nova mondmilito rapide alproksimiĝis.
  . ĈAPITRO #1
  Jam pasis la nova jaro kaj venis 1938. Ĉi-jare Nikolao la 2-a devus esti sepdekjara. Ŝajnas, ke ne estas tiom. Sed eĉ ne unu rusa caro aŭ carino vivis ĝis tia aĝo. Kaj el la princoj, nur Jaroslav la Saĝa de Kievo kaj la legenda Monomakh povis transiri similan aĝon. La regado de Nikolao la 2-a estis simple fenomene sukcesa. Kiom da konkeroj. Rusio havas aliron al la Hinda Oceano, kaj sub sia kontrolo Ĉinio, Japanio kaj eĉ la tuta Ameriko - inkluzive de kaj norda kaj suda. La cara Rusio jam estas la plej granda imperio en la historio de la homaro. Kaj ŝi ne havas egalulon.
  Sed en Eŭropo, la Tria Reich, gvidata de Adolf Hitler, rapide plifortiĝas. Aliaj landoj - precipe Britio, Francio, Italio volas forpreni multajn rusajn teritoriojn.
  Britio daŭre posedas multajn koloniojn. Francio, Belgio, kaj Holando ankaŭ havas koloniojn.
  La cara Rusio ankaŭ volas konkeri Hind-Ĉinion, kaj Hindion, kaj Afrikon, kaj Aŭstralion. Kaj kompreneble Eŭropo.
  La reĝimo de imperiestro Nikolao la 2-a revas pri monda imperio kaj unu planedo - unu potenco!
  Do jam komencas formiĝi koalicio. Unuflanke vasta Rusio, kaj aliflanke ĉiuj aliaj landoj de la mondo. Kaj ĉi tio nepre devas konduki al la Dua Mondmilito. Kaj estas ŝanco, ke ĉi tio estos la lasta milito en la historio de la homaro inter homoj.
  Nazia Germanio devus iĝi la gvida ŝoka kontraŭ-rusa trupo, sed ĝi ankoraŭ ne kompletigis la preparadon de la Germana Armeo. Kaj la kvarjara plano por prepari militon ankoraŭ ne estas plenumita.
  Kaj alia meza tasko: la aneksado de Aŭstrio. Aldoni loĝantaron kaj industriajn rimedojn por milito. Hitler volas konkeri Rusion.
  Tamen, caro Nikolao la 2-a decidis ne malhelpi la aneksadon de Aŭstrio al Germanio por la momento. Se la Dua Mondmilito estas neevitebla, tiam la Tria Reich ataku unue. Kaj estu granda milito kun la tuta koalicio. En cara Rusio, la naskokvanto estas ankoraŭ alta, kaj ankaŭ ekzistas poligamio. Sed la mortokvanto daŭre malpliiĝas.
  Terodomoj ŝrumpas, kaj troloĝateco povas minaci en la estonteco. Krome, de poligamio - multaj viroj ne povas trovi virinon por si mem. Post ĉio, viroj kaj virinoj naskiĝas proksimume egale. Kaj se multaj, precipe la nobeloj, havas kvar edzinojn, tiam la malriĉulo ne ricevos eĉ unu.
  En ĉi tiuj kondiĉoj, estas tro da superfluaj, nealigitaj viroj. Kaj Nikolao la 2-a kaj la rusa registaro tute ne estas kontraŭ la fakto, ke du aŭ tri milionoj da viroj mortis sur la batalkampo. La unua mondmilito estis tro facila kaj venka. Kaj Nikolao la 2-a ne ĝenas batali iom pli longe, kontraŭ ĉiuj landoj de la resto de la mondo. Por redukti la viran loĝantaron. Kaj transprenu la tutan mondon.
  Rusio, kun ĉiuj siaj kolonioj, precipe Ĉinio, havas jam pli grandan loĝantaron ol ĉiuj aliaj landoj de la mondo kune. Kaj pro la konkerita Usono ilia ekonomio estas pli forta ol tiu de la cetera mondo.
  Ĉi tio signifas, ke Rusio praktike ne havas riskon perdi grandan militon de eluziĝo.
  Kaj la deziro fari la lastan armitan konflikton en la historio de la homaro.
  Nur la ĉefa afero estas, ke Hitler unue atakis. Tial, Nikolao la 2-a ordonis - ne enmiksiĝi kun la germanoj por efektivigi la Anschluss de Aŭstrio. Kaj samtempe daŭre plifortigu la armeon. Preparante por la lasta Dua Mondmilito en la historio de la homaro.
  Intertempe, estas januaro 1938. Oleg Rybachenko, ekstere simila al knabo de proksimume dek du jaroj, sed tre muskolforta kaj reliefigita, kompletigas la konstruadon de subtera tunelo inter Ĉukotko kaj Alasko. Malgraŭ la polusa vintro, la senmorta, eterna knabo laboras duonnuda, nudpiede kaj en pantaloneto sole.
  Li estas tre bela, kvankam li aspektas kiel heroa infano. Li estas knabo kiu helpas Nikolao la 2-a en diversaj militoj, kaj realigi fenomenan bonŝancon en militaj aferoj kaj, ĉi-kaze, ankaŭ la ekonomio.
  Oleg Rybachenko jam plenumis multajn heroaĵojn. Kaj li havas la titolojn kaj de la grafo, kaj la plej serena princo, kaj la duko, kaj la rangon de marŝalo.
  Sed nun li laboras per ŝovelilo kune kun la ceteraj infanoj. Kaj ĉi tiuj rusaj kaj usonaj infanoj, precipe la knaboj, ankaŭ provas labori nudpiede kaj en pantaloneto.
  Kaj granda subtera ŝoseo estas konstruata.
  Oleg Rybachenko laboras, kaj lia ŝovelilo estas kiel helico. La tunelo estas preskaŭ finita. Kaj tiam vi povas fari ion pli interesan. Ekzemple, kontraŭ-rusaj partizanoj reaperis en Ĉinio. Jes, kaj en Afganio, iu ŝejko kolektas trupojn, kaj alvokas Ĝihadon. Batali estas certe pli interesa ol labori. Sed vi devas rapide fosi la tunelon. Kaj tiam, kiam la milito komenciĝos, eblos provizi armilojn kaj aliajn ekipaĵojn fabrikitajn en Ameriko per rekta fervojo.
  Post ĉio, estas klare, ke ĝis nuklea armilo ne estos kreita en amasproduktado, necesas kompletigi la konkeron de la mondo.
  Nikolao la 2-a ankoraŭ vivas. Sed estas problemoj. Lia majoratulo Alexei mortis en oktobro 1937. Kaj la nepo estas nur sesjara ekde la 25-a de novembro 1931. Kaj se la caro-patro estas fleksita, tiam li devos nomumi reganton eĉ kun negrava nepo. Kaj ĉi tio kreas iujn problemojn. Kaj ĝi povas konduki al serioza lukto por potenco.
  Aliflanke, la vivdaŭro de Nikolao la 2-a estas ligita al la vivdaŭro de tiu, kies bonŝancon li ricevis.
  Kaj Nikolao la 2-a vivos tiom longe kiom Vladimir Putin. Do dum la monarko estas en povo, kaj ne profunda maljunulo, tiam la milito devus komenciĝi. Prove, Oleg Rybachenko atendis ke Hitler, akumulinte forton, atakos la 1-an de septembro 1939. Antaŭ tio, Nikolao la 2-a eble havos tempon por vivi. Kaj tiam estos milito kun tuta koalicio de eŭropaj ŝtatoj kaj iliaj kolonioj. La lasta milito en la homa historio.
  Konsiderante, ke la kolonioj ne vere volas esti sub la kalkano de eŭropaj invadantoj, kaj Rusio donis al siaj konkeritaj popoloj egalajn rajtojn kun la rusoj, tiam la potenc-ekvilibro por la Tria Reich kaj aliaj ŝtatoj estas simple katastrofa kaj ne favore al ili. Do la dua mondmilito preskaŭ certe finiĝos, kiam la cara Rusio kompletigos sian konkeron de la tuta mondo. Kaj venos mondo, unuiĝinta imperio.
  Post tio, Oleg Rybachenko finos sian mision sur la planedo Tero, kaj povos, unue, kreski ĝis dek ses jaroj, kaj due, komenci vojaĝi ĉirkaŭ la universo.
  Kaj tiel li restadis en la dudeka jarcento. Kie, ekzemple, estas tre enuiga sen komputilaj ludoj kaj interreto.
  Kaj tiel ŝajnis, ke ĝi ne longe daŭros, tiam fine la hegemonio de cara Rusio.
  Sed estas kelkaj sed... Precipe, kiam Hitler atakos? Kaj se li ne kuraĝas fari tion, en la dato kiu estis en la reala historio. Precipe se aliaj ŝtatoj ne subtenas lin en ĉi tio?
  Oni devas rimarki, ke kvankam Vladimir Putin pasis la sepdekjaran mejloŝtonon, li klare degradis deĉenigante fraticidan militon kontraŭ Ukrainio. Kaj se li trenas sian vivon, tiam aferoj povas veni al nuklea milito. Do ankaŭ estas danĝere por Nikolao la 2-a vivi tro longe. Tamen, kvankam la heredanto estas ankoraŭ knabo, forta reganto povas fari multon. Kaj ĉi tie ne necesas pensi, ke ĉio estos perdita.
  Necesas nur persvadi Nikolao la 2-a. Tamen, estas iuj problemoj ĉi tie. Necesas, ke estu skriba testamento kun la nomumo de reganto. Tiam eble estos sento. Kaj tiel vere povas, se la imperiestro subite kliniĝas, aŭ iĝas viktimo de atenco, serioza lukto por potenco eksplodas.
  Kaj ĝuste tion Hitler kaj liaj aliancanoj povas profiti.
  Ankaŭ Oleg mem volis grandan militon. Por ke la tuta mondo estu unu imperio. En ĉi tiu kazo, la homaro fariĝos unu kaj komencos konkeri la kosmon. Kaj estos spaca, homa imperio en la estonteco. Aŭ eble stelmilitoj kun aliaj potencoj.
  Kaj Nikolao la 2-a, de la reĝo de la perdanto, fariĝos la plej granda reganto de la homaro, de ĉiuj tempoj kaj popoloj.
  La knabo laboras kaj kantas, por gajiĝi:
  Kion la Sinjoro volis diri?
  Li, vivanta en terura distanco...
  Kiam la ordono estis donita labori,
  Por ke ni ne restu en sonĝo.
  
  Kvankam grandioza reĝa vesto,
  Sed ne ekzistas pli avara homo....
  Malriĉeco pafas plene -
  Nia mondo de sufero estas epopea!
  
  Kaj ne kulpas Adamo
  Simpla sovetia, rusa ulo...
  Nuda marŝis, ne kaŝante honton,
  Kiel proleto sub carismo!
  
  Dio donis al li manĝaĵon - limon,
  Paŝtejo sen koni la forkojn...
  Kaj se vi volas pli, vi estos batata!
  Kaj trinku per la manplato sen boteloj.
  
  Adamo eltenis tian sorton,
  En iu timiga, enuiga paradizo!
  Sed la serpento flugis sur flugiloj,
  Li komprenis: homo suferas...
  
  Estas maniero eliri el la densejoj,
  Konstruu urbon, donu idaron!
  Por ne vagi tra la arbara termino,
  Kelkfoje vi bezonas perfidon!
  
  Mi ŝtelis la magian ŝlosilon el la paradizo,
  Al Edena rutino foriri ...
  Tie vi trovos knabinon sonĝojn
  Almenaŭ vi povas perei en la submondo!
  
  Jes, kompreneble estas risko, knabo,
  Ĉi tiu planedo ne estas donaco...
  Sed vi scios konsciencon, honoron,
  Kaj vi trovos, konu vian paron!
  Adamo ricevis ĉi tiun ŝlosilon -
  Malfermis la pordegojn kaj forlasis la paradizon.
  La pekulo elspezis multe da forto,
  Paŝante la ŝtonojn de grandaj montoj...
  
  Jen li denove vidas la pordegon -
  Kaj denove aperis la flugilhava serpento...
  Li diris: Mi estas bona Satano -
  La riglilo ĉi tie malfermiĝis per si mem ...
  
  Adamo eniris kaj li vidas -
  Tia pentrita miraklo...
  Nuda junulino malantaŭ la altaĵeto,
  Terto el porcelano estas ora plado.
  
  Sed kiel bona estas
  Adam la knabo ne povis rezisti!
  Kaj kisu ŝian buŝon
  Pli dolĉa ol mielo!
  
  
  Ŝi respondis al li -
  Korpoj en ŝtorma ekstazo kunfandiĝis ...
  Ne, ne malbenu Satanon -
  Uloj aperis en peko!
  
  Dio forpelis ilin el paradizo, sed...
  La planedo fariĝis ilia hejmo.
  Kvankam homoj havas unu sunon,
  Sed la idoj fariĝis miloj !
  
  Jes, estis tre malfacile
  Inundoj, sekecoj kaj vintroj.
  Sed la menso estas potenca remilo,
  Homo fariĝis forta estaĵo!
  
  Kiel anĝelo povas flugi
  Kiel demonmontoj detruas krizhelpon!
  Kreu vojon, kie la vojo estas -
  Atingu ajnan punkton surtere.
  
  Kaj vi bezonas spacan spacon -
  Ni ankaŭ povos konkeri.
  Do nia peko ne estas frazo,
  Ne, ne parolu popajn sensencaĵojn!
  
  Ne estu peko - ne estas progreso,
  Pensoj generas movadon!
  Unu respondo al la prediko:
  Ni ne bezonas alies paradizon!
  La terminator-knabo kantis kaj komencis labori pli gaje. Restas sufiĉe multe. Kaj aliaj infanoj laboras. Tamen, la rusa popolo estas mirinda. Ekzemple, la plej ordinaraj knaboj, kaj ne senmortaj, kapablas labori nudpiede kaj nudbruste en la januara frosto de Chukotka, kio estas mirinda.
  Kaj nudaj, infanaj piedoj lasas graciajn, belajn spurojn en la neĝo. Ĉi tie la knabinoj laboras en la samaj tunikoj, kaj ankaŭ sen ŝuoj.
  Kaj surprize, almenaŭ unu ternis!
  Oleg Rybachenko ridetas kaj kantas kun entuziasmo, montrante siajn infanajn, sed fortajn kaj akrajn dentojn kiel lupido:
  Mia piedestalo estas granda ne farita per manoj;
  Eĉ se la vojo estas paŝata de sango!
  La popolo de Rusio estas potenca, ribelema;
  Jen la potenco de la Rusa Reich disŝiris!
  
  La kavaliroj fidele servis la patrujon,
  Venkoj malfermis senfinan konton!
  Ĉio pro la patrino sankta Rusio,
  Ke blovos la ŝafto el la submondo!
  
  Kion povas timi rusa militisto?
  Kio tremetigos lin pro embaraso!?
  Ni ne embarasas la flamo de la koloro de brilo,
  Estas nur unu respondo - vi ne tuŝas mian Rusujon !
  
  Kaj kun kiu alia ni batalis venke,
  Kiu estis venkita de militista mano?
  Napoleono estas batata en la abismo de la senesperuloj:
  Mamai estas en infero kun Satano!
  
  Ni venkis la rati de la Komunumo ;
  Ili rapide rekaptis Port Arthur!
  Ili batalis sovaĝe kun la Otomana Regno;
  Kaj eĉ Friedrich forblovis la batalon de Rusio!
  
  Neniu povas venki nin, vi scias, ne povas;
  Inferaj hordoj ne havas ŝancon venĝi!
  Kaj neniu kapablas grumbli tason...
  Sed tiam venis la bastardo Gorbaĉov!
  
  Ĉio, kion la prapatroj kolektis iom post iom;
  Li disdonis la aĉan hundon sen batalo!
  Ĉi tie komunismo forvelkis,
  La usonano prenis la piedestalon!
  
  Sed la nova registaro de Rusio,
  Sukcesis protekti la mondon, ordigu!
  La potenco de la Patrujo reviviĝis;
  Por ke la vojo al spaco, ekspansio malfermu!
  
  Baldaŭ la universo fariĝos nia;
  Kaj la homo per la potenco de potenco estas Dio!
  Kaj provoj fariĝos edifo,
  Revivigi la mortintojn ĉiuj povus!
  Ĝi ankaŭ estas tre bona kaj amuza kanto. Kaj la ceteraj infanoj kunkantas kaj ĝojas.
  Kvankam ĝis nun ne estas milito kun la Tria Regno. Kaj kie la rusa armeo simple ne estis. Kaj venki Germanujon ankaŭ. Sed ŝi venkis tiun de la Kaiser, sed ankoraŭ ne de la Hitler.
  Kvankam, kompreneble, ambaŭ flankoj volas batali. Krome, ĉi-foje Hitler ne devos batali sur du frontoj. Male, liaj aliancanoj estas la hieraŭaj malamikoj: Britio, Italio, Belgio, Francio, Nederlando. Vere, la germanoj ankoraŭ ne estas tute pretaj por milito, kaj ankaŭ iliaj aliancanoj.
  Kaj ĉu ili decidas batali kontraŭ tia monstro kiel Rusio, kiu kaptis pli ol duonon de la mondo?
  Sed finfine, la aliancanoj havas multajn fortojn kaj rimedojn. Precipe en Britio kun siaj kolonioj.
  Sed Oleg Rybachenko, farinte proksimuman vestaĵon , alvenis al la konkludo, ke jam en la unuaj monatoj de la milito, cara Rusio facile rekaptos Baraton kaj Hindoĉinion de la britoj kaj francoj, same kiel tion, kion ili havas en Mezoriento. Post tio, estos nur unu grava problemo en Egiptujo - la Suez-kanalo. Kaj poste daŭrigu ruliĝi tra Afriko. Estas neverŝajne, ke la koloniaj trupoj obstine rezistos kaj mortos por la britoj kaj aliaj koloniistoj.
  Kaj sen Afriko, Eŭropo sola - Rusio, kiu kaptis tiom da teritorio - ne estas rivalo.
  Do, se okazos milito, eĉ kontraŭ tuta koalicio, ĝi daŭros maksimume unu jaron, jaron kaj duonon. Kvankam, verŝajne, ĝi estos pli sanga ol la unua mondmilito. Sed ĝia rezulto estos preskaŭ antaŭvida konkludo. Eble eĉ estus pli bone - ataki la plej unuan?
  Cetere, se vi atakas Germanion nun, tiam aliaj landoj ne subskribos?
  Eĉ kun faŝisma Italio, Hitler tute ne havas facilan rilaton. Precipe ni ankoraŭ bezonas interkonsenti pri Aŭstrio. Hitler havas siajn vidojn sur ĝi.
  Nu, kapti Ĉeĥoslovakion, aŭ aneksi la Sudetojn estas nerealisma por la Fritz. Do la Regno de Bohemio estas parto de Rusio. Kaj la reĝo de Ĉeĥio, Nikolao la 2-a mem. Do jam ne estas koincido kun la antaŭaj sukcesoj de Hitler.
  Do ankoraŭ ne estas fakto, ke li riskos ataki la Reĝlandon de Pollando, kiu estas parto de Rusio. Cetere, cara Rusio estas ununura kaj nedividebla imperio, kaj fakte unueca. Kaj estas malfacile eltiri ion ajn el ĝi. Kaj la Tria Regno havas armeon ankoraŭ en sia infanaĝo. Nur en 1936 estis enkondukita universala militservo. Kaj la oficiroj ege mankas.
  Do eblas, ke la invado de Hitler ne atendos. Kaj ni mem devos ataki la Trian Regnon, ĝis la Fuhrer havos atombombon.
  Sed ĉu caro Nikolao la Granda estas preta por tio? Kvankam, li havis sufiĉe da decidemo kapti Amerikon. Kaj eĉ la oceano ne enmiksiĝis. Kaj eĉ kontraŭ Hitlero, rusaj trupoj povas mem iri al la ofensivo.
  Oleg laboras per ŝovelilo, kaj poste per pioĉo. Kaj poste sledmartelo. Kaj li faras tion tre energie. Kaj kio estas la reliefo de la muskolaro de la knabo. Nur ĵeti ŝtalon kaj ondetojn en la akvon.
  Ĉi tio estas vere knabeto, kion vi bezonas. Kaj ĝi funkcias tre aktive. Kaj li pleje volas translokiĝi ien suden. Do en januaro en Ĉukotko estas mallume, abomena, timiga kaj malvarma.
  Sed, ekzemple, al Ĉinio kaj kapti ribelantojn tie, aŭ al Afganio. Jes, kaj en Irano, la rusa provinco estus trovinta laboron. La knabo estas preta, kiel oni diras, por heroaĵoj.
  Ne estas facile esti laborĉevalo. Sed ĉi tie laboras aliaj infanoj. Kaj ili estas nudpiedaj kaj duonvestitaj. Kaj la ekzemplo de Oleg varmigas ĉi tiujn infanojn morale, kaj ili ne frostas en severa frosto. Kaj tio ankaŭ diras multon.
  Kaj por varmiĝi, la kanto helpos plej bone. Kaj la terminatora knabo denove kantis;
  Granda, potenca, sankta lando,
  Ne plu estas radiado sub la blua ĉielo!
  Ŝi estas donita al ni de la Ĉiopova Dio por ĉiam -
  Senlima lumo, sublima Rusujo!
  
  La mondo neniam vidis tian potencon, neniam scias
  Por ke ni fiere tretu la vastaĵojn de la spaco!
  Ĉiu stelo en la universo kantas al vi,
  Rus' estu feliĉa kun ni!
  
  Ja ĉi tio estas nia Patrujo, ĝi estas tia destino,
  Ordonu la spacon de ĉiuj aferoj!
  Ĉiu el ni, kredu min, volus ĉi tion,
  Sen ia malsaĝeco, virinaj superstiĉoj!
  
  La arkianĝeloj blovas sian potencan trumpeton,
  Ili vigle gloras la marŝon de niaj armeoj!
  Kaj la malamiko trovos sian sorton en tremolo ĉerko,
  Kaj ne ricevu impostojn kaj tributojn!
  
  Ĉi tio estas nia Patrujo, ĉio en ĝi, kredu min, estas bela,
  Ŝi turnis la tutan universon senpene!
  Knabinoj kun bela peza plektado,
  Ĉasante, ke ŝi havu fortan barelon!
  
  Patrujo estas la bluaj okuloj de la patrino,
  Ŝia mano kaj amema kaj ŝtono!
  Kaj la kontraŭulan junulon, kiun vi mortigas per kuglo -
  Por ke la flamo flamu pli hele en la koro!
  
  Al la senlima Patrujo, vi ĵuras,
  Ŝi estas bona ankaŭ por vi!
  Kvankam en la furiozo de la batalo la sango fluas,
  Venĝo venos al la malamiko nun!
  
  Armiloj kaj kuraĝo estas tia potenca alojo,
  La malbonulo ne povas venki ĝin!
  Sur aviadilo kun bomboj, mi flugis lerte,
  Kaj kiam ĝi eksplodas, ili enverŝas hajlon de fenestroj!
  
  Sed la ordono de la reganto - flugu la infanon al Marso -
  Estas tempo por vi meti spacon!
  Kaj la aroganteco de la Marsano malmoliĝos en la okulo,
  Tiam ni vidas multe preter Plutono!
  
  Ni venos al la altecoj de la spaco, vidante la randon de la universo,
  Tia estas nia homa destino!
  Kaj tial, kuraĝu la knabo pri heroaĵoj,
  Post ĉio, sciu, ke la rekompenco estas afero de gajno!
  La knabo kantis, kaj la aliaj uloj prenis ĝin. Kion mi povas diri, ege mojosa.
  Infanoj devus notiĝi kantas bone. Kaj iliaj voĉoj estas tiel korpaj kaj radiaj.
  Oleg denove pensis. Estas vere stulte atendi, ke la koalicio falos sur vin. Kaj kial la Fuhrer rezignus Aŭstrion? Unuflanke, estas certe multaj subtenantoj de Germanio. Kaj Hitler vere kreskigis sian landon ekonomie. Sed la nuna kanceliero ne volas perdi potencon kaj aliĝi al la Tria Regno.
  Ĉu do indas doni Aŭstrion al la germanoj? Kaj ankaŭ Hispanio! Kvankam caro Nikolao la 2-a, kiel vera rusa imperiestro, ne subtenis la maldekstreman hispanan registaron. Kaj kiel rezulto, la germanoj kaj italoj prenis ĉi tiun potencon en cirkuladon.
  Oleg kompreneble komprenis, ke la caro ne ŝatas ribelulojn kaj maldekstrulojn. Sed tamen, estis generalo Franco kiu estis ribelanto kontraŭ la legitima registaro de Hispanio, kiu ekregis en la elektoj. Eĉ se ĝi estas maldekstre.
  Doni Hispanion al Hitler kaj Mussolini estas apenaŭ saĝa. Sed Nikolao la 2-a havas siajn proprajn ideojn. Precipe, eble li volas aliancon kun Hitler. Por ekzemple ataki Francion, Brition, Belgion, Nederlandon kaj senprobleme forpreni ĉiujn iliajn koloniojn. Kaj donu al Hitler troloĝata kaj senutila Eŭropo.
  Kaj ĉi tiuj ideoj ankaŭ estas interesaj. En ĉi tiu kazo, la kapto de kolonioj estos elementa!
  Kaj Hitler sufoku sin en Eŭropo. Vere, se donita tempo, la Fuhrer povas krei nukleajn armilojn.
  Jen kiel diri dutranĉan glavon. Jes, kaj estas kontraŭindike, ke Vladimir Putin vivu tro longe. Eble ĝi eĉ kondukos al nuklea milito. En Ukrainio Putin ne sukcesas, kaj la diktatoro estas nervoza, lia aŭtoritato inter la homoj falas. Kaj en la elito jam delonge falis. La nombro de malkontentaj rapide kreskas. Do la venonta prezidant-elekto temas.
  Vere, ne estas fortaj konkurantoj en la vido. Eĉ la malnovaj brilaj personecoj malaperis. Zhirinovsky mortis, Ksenia Sobchak ricevis israelan civitanecon kaj nun ŝi ne povas iri al la prezidanteco. Kaj la hela stelo de la maldekstro, Pavel Grudinin, ankaŭ malsupreniris, kaj li eĉ ne estis permesita en la Ŝtata Dumao. Do la prezidant-elektoj estas atendite ege enuigaj. Putin, malfortigita fizike kaj morale forvelkiĝinta, en la milito kun Ukrainio senŝeliĝis kaj la popolo ne volas voĉdoni por li, sed ankaŭ ne estas konkurantoj videblaj. La sola serioza kontraŭulo estas Navalny. Sed li longe estas en malliberejo.
  La plej promesplenaj opoziciuloj estas la komunistoj. Sed ilia maljuna, malsana kaj kaduka gvidanto Zjuganov estis malforta eĉ kontraŭ Jeltsin. Kaj kie li grimpi en la prezidantecon de Rusio en la aĝo de okdek jaroj? Alia afero estas, ke la prezidantaj elektoj ne okazos honeste. Estos elektronika voĉdonado, administraj rimedoj kaj balotĵeto.
  Do Putin, se li ne mortos, kaj se li ne estas mortigita, ili trenos lin al la kvina oficperiodo. Estas neverŝajne, ke li memvole rezignos potencon. La ekzemplo de Nazarbayev ne inspiras fruan emeritiĝon. Prefere la malo. Tokayev unue premis la Nazarbayev-klanon, kaj poste resendis la antaŭan nomon al Astano.
  Kiel ajn oni diru, nenio bona brilas en Rusujo de Putin. Se juna respublikano venos al potenco en Usono anstataŭ la maljuna Biden, tiam Rusio kaj Putin persone estos premataj eĉ pli. Krome, Nikolao la 2-a devus rapide lanĉi invadon kontraŭ Hitler.
  Estas ankoraŭ iom da intrigo ĉi tie. Se, tamen, Putin perdas la prezidantajn elektojn en Rusio. Nu, ni diru, ke lia ruso Zelenskij aperas, aŭ Ramzan Kadirov kuraĝas defii sian patronon, do kion pri Nikolao la 2-a?
  Ĉu ili havas la saman vivdaŭron kiel Putin? Sed kio se Putin perdos potencon sed daŭre vivas?
  Kiel do ankaŭ Nikolao la 2-a perdos potencon aŭ ne?
  Eble foriri libervole? Sed la nepo-heredanto estas ankoraŭ tro malgranda. Ĉar Tamerlano mortis en la aĝo de sesdek ok kaj lia pranepo, la rekta heredanto, estis ankoraŭ knabo, kaj la imperio disfalis tre rapide.
  Jes, foje geniuloj devas vivi eterne. Sed multe pli ofte alia reganto frue mortos. Ekzemple, kiam Vladimir Putin moderigis siajn ambiciojn, li estis bonŝanca. Sed kiam li komencis postuli tro multe... Kvankam Putin ankoraŭ havas iom da bonŝanco. Kaj OPEP tranĉis naftoproduktadon, kaj la ekonomio ankoraŭ ne kolapsis, kaj opozicio en Rusio estas malforta. La sama Zjuganov estas poŝo ses, sed li ne mortas, kaj la komunistoj mem ne povas forigi lin neniel. Kaj de Suraikin nova stelo ne funkciis, male, lia partio disiĝis kaj eĉ perdis tion, kion ĝi havis. Kaj en Yabloko, la nova gvidanto Rybakov ne fariĝis stelo. Kaj Slutsky estas eĉ pli lojala ol Ĵirinovskij. Kaj ĝis nun, Ĉinio ne premas Rusion, kvankam ĝi povus bati multajn koncedojn.
  Kaj la talibanoj ankoraŭ ne grimpas en Taĝikio'n, kvankam jam jam estas tempo, dum la manoj de Rusio estas ligitaj de milito kun Ukrainio. Kaj la ĉefa malamiko de Biden estas maljuna kaj kaduka avo, kaj respublikanoj kaj demokratoj kverelas.
  La plej grava sorto por Putin estas, ke ne ekzistas homo, pri kiu la homoj povus diri: se ne Putin, tiam ĉi tiu! Krom se la brila stelo de Ramzan Kadyrov aperis, kiu povas mobilizi ĉiujn islamanojn en sian balotantaron. Sed Kadirov ankaŭ estas tre lojala al la diktatoro. Do dum Putin havas bonŝancon.
  Kaj se li ne tuj konkeris Ukrainion laŭ la ritmo de fulmmilito, tiam ĉar li mem estas malsaĝulo kaj amatoro kaj mezboneco en militaj aferoj, ne aŭskultante la konsilojn de profesiuloj. Kiel kaj kial Putin, havante tian fenomenan bonŝancon, ne restarigis Sovetujon. Unue, li ne volis, kaj due, ĉar li estis stulta kaj mezbona. Esti bonŝanca ne estas malbona, certe, sed vi ankoraŭ devas boligi la bulojn.
  Kaj Nikolao la 2-a, la Plej granda, kaj la bonŝanco de Putin aperis fenomena kaj la buloj estas boligitaj. Jen la rezultoj, tiel imponaj kaj mirindaj.
  Estus pli bone ne doni al Putin bonŝancon en la reala vivo. Kaj almenaŭ zorgu, ke admiralo Makarov ne mortu tiel ridinde kaj tute hazarde!
  . ĈAPITRO #2
  Oleg Rybachenko estis iom laca pro malfacila laboro, kaj enteriginte sin en neĝblovo, li falis en profundan dormon. Kaj li songxis;
  Ankaŭ en Belorusio ĉio povus esti malsama. Ĉi tie Vyacheslav Kebich , la fakta reganto en tiu tempo de Belorusio, prenis kaj ordonis bloki la registradon de Aleksandro Lukaŝenko. Kaj tio ne kaŭzis amasan agitadon. Nu, iuj kandidatoj havas pli ol aliaj. Kiel rezulto, Zenon Pozniak avancis al la dua raŭndo kontraŭ Kebich . Kaj en la dua raŭndo, danke al la subteno de Rusio, la abomena reputacio de Zenon Poznyak, kaj lia troa radikalismo, Kebich venkis kaj iĝis la unua prezidanto de Belorusio.
  Lukaŝenko mem neniam atingis la pinton. Belorusio eniris la rublozon. Kaj ĝi komencis marŝi la rusan valuton. Unuflanke, ĉi tio estas pluso, sed aliflanke, same kiel en Rusio, komencis okazi malfruoj en la pago de pensioj kaj salajroj, kio kaŭzis iujn konfliktojn kaj malkvieton.
  Tamen, Kebich povis konservi bonajn rilatojn kun la Okcidento. Kaj Jelcin havis fidindan aliancanon, sed ne tiom radikalan. En Rusio, la kurso de la historio iom ŝanĝiĝis. Male al la agresema Lukashenka, Kebich konsilis Jelcin ne batali en Ĉeĉenio. Kaj Jelcin ne sendis trupojn tien. Anstataŭe, li fidis je la por-rusa opozicio. Tamen, la konfrontiĝo en Ĉeĉenio daŭris. Kaj ŝi fariĝis malbela. Kie estas la Dudayevianoj , kie estas la aliaj fortoj.
  Sufiĉe strange, sed la foresto de milito en Kaŭkazo profitis al Vladimir Zhirinovsky. La LDPR restis la ĉefa kaj plej populara opozicia forto en Rusio. Kaj la ĉefa lukto en la prezidantaj elektoj disvolviĝis inter Zhirinovsky kaj Jeltsin. Principe tio povus okazi en la reala historio, se Vladimir Volfoviĉ ne estus subteninta la militon en Ĉeĉenio kaj, per tio, perdinta signifan parton de la protesta elektantaro.
  Jes, kaj la amaskomunikiloj aktive antaŭenigis la konfrontiĝon inter Jeltsin kaj Zhirinovsky. Estis multe da PR, multe da propagando. Tamen, male al la vera konfrontiĝo: la komunistoj kontraŭ Jelcin, kie certaj propagandaj atutoj regis, ĝi montriĝis pli malfacila kun Zhirinovsky. Kvankam ili faris el li faŝiston.
  Sed en la kondiĉoj de senbrida krimo, kaoso, korupto kaj la mafio, multaj rusoj ne konsideris faŝismon kiel tiom granda malbono. Ja la Granda Patriota Milito estis antaŭ longe, kaj ĉi tiuj tute ne estis la samaj faŝistoj. Tiam estis malbonaj germanaj faŝistoj, kaj nun verŝajne estos iliaj plej bonaj rusoj. Kaj en ekonomiaj terminoj, Adolf Hitler ja faris miraklon en Germanio.
  Do Vladimir Volfoviĉ eĉ iel fieris esti komparata kun Hitler, kaj provis ludi pri tio.
  La komunistoj ankaŭ havis grandan malavantaĝon. Homoj ankoraŭ tre bone memoris - malplenajn bretojn, totalan mankon, kartojn kaj kuponojn, precipe el la Gorbaĉov-epoko. Kaj la epoko de Gorbaĉov estas kiel la regado de la komunistoj.
  Homoj, precipe virinoj, kiuj staris en vico por reveni al la malnovaj, komunismaj tempoj, ne volis. Kaj ĝi ludis kontraŭ Zjuganov. Kaj sub Hitler, precipe antaŭ la milito, ekzistis kapitalismo, kio signifas, ke ne estis malplenaj bretoj. Jes, kaj Zhirinovsky mem, kvankam li faris multajn popularismajn deklarojn, ne promesis revenon al la malnova tempo. Kaj li promesis, antaŭ ĉio, ordon, sufoki krimon, ĉesigi senlaborecon. Sed Hitlero en Germanio kaj krimo strangolis, kaj ĉesigis senlaborecon, kaj ordigis aferojn.
  Krome, en du monatoj li konkeris la tutan Eŭropon. Tio estas, lerte ludante kaj agitante, vi povas turni vian komparon kun Hitler al via avantaĝo. Do Jelcin havis multe pli malfacilan tempon ol kun Zjuganov. Se ĉi-lasta elvokis antipation en multaj jam sur gena nivelo - manko kaj malplenaj bretoj, kaj eĉ stalinismaj subpremoj. Tiu faŝismo, eĉ ĉe militveteranoj, estis malproksima de esti neita de ĉiuj.
  Krome, ĝi estis kvazaŭ nia rusa faŝismo. La ekonomio ne fartis bone. Kaj eĉ sen Ĉeĉenio, Jelcin havis malaltan takson. Kaj la lando estis formortanta, kaj estis senbrida banditeco kaj krimo. Kaj eĉ pli ol en la reala historio. Do la milito en Ĉeĉenio kondukis al kelkaj limigoj al liberecoj kiuj reduktis krimon, sed ĝia foresto en krimaj terminoj nur plimalbonigis ĝin.
  Do Ĵirinovskij montriĝis havi multe pli da atutoj ol Zjuganov.
  Oni devas rimarki, ke en reala historio Zhirinovsky mizere malsukcesis en la elektoj de 1996. Sed la ĉefa kialo de lia fiasko estis la manko de inspiro kaj fido al la fina venko. Kaj jen la tuta konfrontiĝo inter li kaj Jeltsin, la malklara Zjuganov en la ombro, kaj Ĵirinovskij plej bone. Kaj ĉi tiu politikisto, kiam en ŝoko, vere kapablas fari miraklojn. Plie, Zhirinovsky estas ankoraŭ juna kaj plena de energio.
  Kaj li ne forkuras de televidaj debatoj, male al Zjuganov, kiu jam timis meti sin sur la ekranon.
  Krome, Zhirinovsky eĉ ekstere aspektis pli juna, kaj ne kalva kiel Zjuganov, kaj ne grizhara kiel Jeltsin. Kaj tio funkciis al lia avantaĝo ankaŭ.
  Kvankam Zjuganov estis dek tri jarojn pli juna ol Jelcin, ekstere li ne donis la impreson de juna kaj freŝa gvidanto. Sed Ĵirinovskij, estante dek kvin jarojn pli juna ol Jelcin, kaj ekstere, kun sia freneza energio, ŝajnis multe pli energia kaj pli forta ol tiu ĉi pelita maljunulo.
  Kaj tio influis la kurson de la elektoj.
  Tamen, montriĝis, ke Zyuganov estus la tria. Sed kiun li subtenu en la dua raŭndo? Kun Jeltsino, la konfrontiĝo iris tro malproksimen. Kaj kvankam Ĵirinovskij ne estas komunisto, li estas maldekstrulo, kaj ne kontraŭkomunisto. Kaj li promesas biletujojn al la komunistoj.
  Kaj la Cigno estas lang-ligita kaj stulta, kaj ne estis maltordita. Do la elektoj estis okazigitaj laŭ malsama scenaro. Zhirinovsky ricevis pli da voĉoj en la unua raŭndo ol Jeltsin, kaj en la dua li ricevis la subtenon de Zjuganov. Kaj kiel rezulto, Jeltsino krevigis la duan raŭndon per grandega marĝeno. Krome, en la dua raŭndo, malpli da voĉoj estis donitaj por Jelcin ol en la unua. Kaj Vladimir Ĵirinovskij fariĝis la nova prezidanto de Rusio. Kaj ĉi tio montriĝis triumfo por Vladimir Volfovich.
  Tamen, kontraŭe al atendoj, la kurso de Rusio ne multe ŝanĝiĝis. Zhirinovsky ne plimalbonigis rilatojn kun la Okcidento. Li daŭrigis kun malgrandaj amendoj al la antaŭaj reformoj. Kaj eĉ la komunistoj en la registaro ne tro ĝenis lin en tio ĉi.
  Estas vere, tamen, ke io ŝanĝiĝis. Ekzistis pli da milico, kiu estis renomita la polico, kaj pli dura batalo kontraŭ krimo.
  En la fino, en 1999, la aktivuloj lanĉis invadon de Dagestano, kaj Zhirinovsky estis devigita komenci la kaŭkazan militon. Kvankam li ne volis.
  Eĉ kun Jugoslavio, estis Ĵirinovskij kiu persvadis Milosevic ne alporti aferojn ĝis la punkto de bombado, sed akcepti la kondiĉojn de Okcidento.
  La ekonomio komenciĝis, kvankam timema kresko, kaj la prezo de petrolo komencis altiĝi.
  La milito en Ĉeĉenio estis ŝanco por altigi vian takson kaj esti reelektita por dua oficperiodo. Ne nur tio, Vladimir Ĵirinovskij ankaŭ preparis referendumon aboliciantan la duperiodan limon. Kaj tio estis lia plano por aŭtoritata regado. Kaj la milito kontraŭ Ĉeĉenio iris brutale. Cetere okazis terorismaj atakoj en Moskvo kaj Volgodonsk. Kion Ĵirinovskij prudente kaj cinike profitis.
  Sub la kondiĉoj de la milito, estis pli facile esti elektita por dua oficperiodo, kaj ĝi pasis de la plej unua raŭndo. Kaj ĉe la referendumo, du esprimoj estis nuligitaj, lasante Zhirinovsky sen restriktoj. Tiel okazis.
  En Belorusio en 1999 ankaŭ finiĝis la unuaj kvin jaroj de Vjaĉeslav Kebiĉ . En la ekonomio, la situacio ne estis tre bona, sed iom da timema kresko komenciĝis. Plus propagando kaj administraj rimedoj. Kaj Lukaŝenka ne rajtis denove kandidatiĝi por la elektoj - ĉiam estas io por plendi.
  Kaj Kebich estis reelektita, kvankam malfacile. Kaj denove, Zenon Poznyak estis kontraŭ li en la dua raŭndo. Kebiĉ ne kolektis tiajn procentojn kiel Lukaŝenka en la reala historio . Sed li firme tenis sian potencon. En Belorusio, nova, pli aŭtoritata konstitucio estis adoptita en 2000, kaj la kondiĉoj de prezidanto Kebich estis restarigitaj al nulo .
  Ĵirinovskij okupis Ĉeĉenion, sed Rusio devis fari longedaŭran militon kun la partizanoj tie.
  La problemo estis ke la ĉeĉenoj jam kutimis al fakta sendependeco. Rusaj soldatoj ankaŭ suferspertis gravajn perdojn dum la atako kontraŭ Grozno. Vere, Zhirinovsky kontrolis la amaskomunikilaron kaj sukcesis eviti falon de rangigoj kaj amasan kontraŭmilitan senton. Kaj ĉi tio ankaŭ estis pluso de lia regado.
  Altiĝantaj prezoj de petrolo kaj gaso, la ekonomia reakiro ĝenerale, plifortigis la potencon de la diktatoro. Li ne plilongigis siajn oficperiodojn, sed regule venkis en prezidant-elektoj. Kiu okazis en unu jaro kun la usonaj. Sed sen duperioda limo. La ekstera politiko de Ĵirinovskij estis singarda. Li ne estis dua Hitlero, sed multe pli retenita kaj provis konservi potenc-ekvilibron. Sed en 2014, Maidan okazis, kaj li ne povis rezisti la tenton reveni Krimeon al Rusio. Tamen, male al Putin, Zhirinovsky ne postulis pli, kaj liaj sekretaj servoj ne organizis ribelon en Donbaso.
  Male, ĉio estis farita ege zorge. Kaj ĝi finiĝis kun relative negravaj sankcioj, kaj milda Malvarma Milito. Sur la fono de bona ekonomia kresko, ni diru.
  Sed tiam la koronavirus eksplodis . Kebich , kiu denove rekomencigis la limdatojn por li mem, mortis. Kaj novaj elektoj okazis en Belorusio. En tiu tempo, Lukaŝenko jam estis forgesita, kaj novaj figuroj aperis. La pli juna ĉefministro Kolbasko , kiu iĝis prezidanto, prenis potencon.
  Kaj baldaŭ Rusio plonĝis en funebron post la morto de Zhirinovsky pro koronavirus . Kaj ĝi ankaŭ montriĝis bato por la lando.
  Dume, la talibano lanĉis ofensivon kontraŭ Taĝikio. Ili trarompis la defendojn kaj ĉirkaŭis la rusan bazon. Kaj komenciĝis nova, afgana milito.
  Kaj kompreneble batalantaj kaj belaj knabinoj, kiel ĉiam pretaj batali.
  Natasha pafis eksplodon de sia maŝinpafilo, fortranĉante la talibanajn batalantojn. Tiam ŝi ĵetis citronon per siaj nudaj piedfingroj kun murda potenco. Ŝi disŝiris la Muĝahidojn kaj kantis:
  - Ni estas pacaj homoj, sed nia kirasa trajno,
  Mi sukcesis akceli al la ruĝaj limoj!
  Ni batalos por pli hela morgaŭ!
  Ni kisu!
  Kaj la militisto ridis plene. Oni devas diri, ke ŝi estas tiel gaja.
  Zoya, kiu skribaĉis per maŝinpafilo, kaj falĉis dekojn da spektantoj , ankaŭ bruegis:
  - La estonta gloro estas kun ni,
  Ni montros la plej altan klason!
  Kaj kun nudaj piedfingroj, kiel ĵeti murdan donacon de neniigo. Ni diru, ke ŝi estas tia - batalema kaj agresema virino. En kiu estas tiom da energio kaj forto.
  Aŭgusteno pepis, kun granda animo, kaj ŝiaj kuproruĝaj haroj disiĝis kvazaŭ ĝi estus vera kometo flamanta. La knabino prenis ĝin kaj agreseme pepis:
  - Gloro al nia Patrujo,
  Antaŭ ĉio vi landoj...
  Ni estas indaj je la ordono
  Ni dispremas la talibanojn!
  Kaj ankaŭ la knabino prenis per siaj nudaj fingroj, siajn graciajn, sunbrunigitajn krurojn, ĵetis murdan donacon de morto. Ĉi tiuj estas la knabinoj, kiuj montriĝis ĉi tie, tre agresemaj, malmolaj kaj nudpiedaj knabinoj.
  Kaj ankaŭ Svetlana estas en batalo. Kaj li konstruas el maŝinpafiloj kun granda, mortiga potenco. Ŝi estas altnivela militisto. Pafas precize kaj precize.
  Kaj ŝia hararo estas kiel blanka, freŝa, neĝo. Kaj nudaj piedfingroj ĵetas donacojn de neniigo kun mortiga forto.
  Svetlana ridetante kantis:
  - Kaj li regas la boaton ,
  Tra pluvo kaj nebulo...
  Kruela kaj insida -
  Talibana batalanto!
  Ĉi tiuj estas la knabinoj, kiuj povas movi montojn. Kaj ili tre kapablas batali. Kaj nudis siajn dentojn, kiuj brilas kiel perloj.
  Jen la belecoj. Kaj tiel Nataŝa elmontris la skarlatan cicon de sia brusto kaj premis ĝin sur la butonon de la bazuko, detruante kaj disŝirante la talibanon.
  Ĉi tio vere estis agresema-batala prezento.
  Kaj ŝtormsoldatoj batalas en la ĉielo. Tre belaj knabinoj sidas sur ili.
  Albina premis la stirstangon butonon per siaj nudaj piedfingroj, sendante mortigan senŝargiĝon de morto, kaj kuĝis:
  Knabinoj flugas kiel agloj
  Ni povos kapti la ĉefurbon en batalo!
  Jen ŝi, ni diru tiel ĉarma blondulino.
  Kaj Alvina, alia blonda knabino en bikino, daŭre batalas. Ĉi tie ŝi premas butonon kun fraga brusta cico, kaj raketo de kolosa detrua potenco elflugas. Kaj ŝi estas kvazaŭ bato kontraŭ la talibanaj trupoj.
  Jen kion la knabinoj prenis kaj finiĝis. Ili estas tre eĉ ni diru tiel - agresemaj kaj militemaj.
  Tamen, kompreneble, la knabinoj ankaŭ batalas sur la tanko. La justa sekso estas super ĉi tie ankaŭ. Kaj ili estas, kompreneble, nudpiedaj kaj en bikinoj.
  Ni diru tiajn mirindajn ŝtelistojn, ke neniu povas trakti ilin. Se ili komenciĝas, ili ne foriros.
  Elizabeto, batalante sur tanko kaj sendante konkojn de mortiga forto, kun la helpo de siaj nudaj piedfingroj, kantis:
  Ĝi estis tiel mirinda lando
  Ĝi estis nomita la Imperio de la sovetianoj ...
  Detruite de la malnobla Satano,
  Jam estas tempo por alvoki lian respondon!
  
  Lenin regis en ĝi - nur idealo,
  Kiu faris la Patrujon granda...
  Kaj Stalino transdonis la tabulon...
  Li disbatis la impulsojn de la sovaĝa hordo!
  
  Nia Patrujo estu en floro,
  Betuloj, poploj, kverkoj, monta frakseno...
  Mi detruos la armeon de faŝismo -
  Ja rusoj estas nevenkeblaj en bataloj!
  
  Rusio estos la suno super la Tero,
  Ĝiaj radioj kaj steloj kaj kometoj...
  Vi fariĝos la plej bona lando
  En ĝi estas gloritaj heroaj agoj!
  
  Sovetunio, kiam ĝi grandiege floris,
  Kaj li gvidis la landon je la mano al komunismo...
  Sed la kalvulo ruinigis sian azenon,
  Merde de malnobla faŝismo!
  
  Sed mi kredas, ke nia Rus' ne povas esti venkita,
  Ŝi brilas kiel la suno super la Tero...
  Potenca Ruso, Blanka Urso Dio,
  Kaj estos loko en nobla paradizo!
  
  Vi amas Rusion per via tuta koro,
  Ŝi estas nia patrujo estas bonega ...
  Kvankam Sam malfermas sian buŝon al la tero,
  Kaj la milvizaĝa monstro atakas !
  
  Svetlana estas nia hela stelo,
  Tio promesas feliĉon kaj liberecon...
  Granda sonĝo realiĝis
  Ni konstruu komunismon, kredu la homojn!
  
  Neniu povas disbati la landon
  Kiu nomo estas, kredu Rusio...
  Vi forigas Satanon de potenco -
  Kristo la granda mesio venos!
  
  Kaj Lada estos kun ni por ĉiam,
  Kaj ni konstruos praktikan komunismon...
  Jarcentoj kaj minutoj de la jaro pasos,
  Ni estos kun la plej justa sistemo!
  
  Nia granda patrujo revo,
  Por fari la mondon la plej ŝtorma kaj bela ...
  Ni havas montojn, riverojn kaj arbarojn -
  Ĉio estos tre pura, justa!
  
  La ĉefurbo de nia patrujo estas Moskvo,
  Sed Kievo, Minsko ankaŭ estos ĉefurboj ...
  La mongola hordo estis venkita
  Ĉiopova Dio helpis nin venki!
  
  Ne, vi kredas, ke la rusoj ne povas esti rompitaj,
  Ĉiuj slavoj estos unuigitaj...
  La ĉasisto baldaŭ fariĝos ludo,
  Kaj ni estas batalantoj ĉiam kredas je efiko!
  La knabinoj en la tanko kantis ĥore kaj iliaj voĉoj estis tiel radiaj kaj laŭvorte brilis kiel arĝentaj sonoriloj.
  Ĉi tiuj knabinoj estas nur mirindaj.
  Elena kantis kun granda aplomo:
  - Ĉio estos tre mojosa ĉe ni knabinoj,
  Ni povas facile flugi al Marso...
  Lasu iun havi multe da valuto,
  Kaj ie urso kriegas en sovaĝa muĝado!
  Kaj Elena, kun sia skarlata brusta cico, prenos ĝin kaj premos la stirstangon-butonon, kaj ĵetaĵo de granda, mortiga forto elflugos.
  La knabino kantos responde:
  - Ni kuraĝe iros en batalon por la potenco de la sovetianoj,
  Kaj ni forviŝos ĉiujn malamikojn, en la lukto por ĝi!
  Kaj ankaŭ Jekaterina plantos fragan cicon sur la butonon kaj ni verŝu plumban pluvon de maŝinpafiloj sur kontraŭulojn. Specife, falĉi ilin.
  Samtempe, la knabino kantas:
  Venu vespere, ni renkontiĝos kun vi,
  Ni malsekigos la spiritojn de ĉiuj...
  Venu vespere, ni renkontiĝos kun vi,
  Parolu ĉine!
  Kaj tiam la knabino prenos ĝin kaj premos sian nudan, rondan kalkanon sur la pedalon. Kaj io tre detrua kaj mortiga funkcios. Kaj tera mino de kolosa forto falos sur la talibanon.
  Post tio, la knabinoj pepos:
  - Gloro, granda gloro,
  Tankoj rapidas antaŭen...
  Estos granda potenco
  Kiam la homoj muĝis !
  Kaj la militisto ridas.
  Kaj tiam Efrosinya prenos la rubenan cicon de sia brusto dum ŝi premas la stirstangon-butonon. Kaj la grandega, kolosa detrua potenco de la kuglo-kuglo funkcios. Jen kiam kuglo disĵetas pinglojn en malsamaj direktoj dum eksplodo. Kiu estas tre efika kaj detrua.
  Kaj tiam la knabino uzos siajn nudajn piedfingrojn.
  Jen ŝi batalas....
  La knabinoj el Rusio plene alfrontis la talibanojn. Jen unu belulino, kiu ankaŭ aplikis la skarlatan cicon de ŝia brusto - ĉi tiu estas Veroniko. Kaj mortiga forto pafis el bazuko.
  Kaj li disĵetis la Muĝahidojn en ĉiuj direktoj.
  Veroniko prenis ĝin kaj kantis:
  - Estu celo
  Antaŭen dinamo...
  Sur la rando de malica -
  Solida vundo!
  Kaj la militisto kun la nudaj piedfingroj lanĉas citronon. Kaj ĝi eksplodas kaj frakasas la Mujahideen.
  Alice ankaŭ pafas kaŝpafilon. Mortigas duŝmanojn , kaj samtempe kantas:
  Ne ekzistas pli forta armea ŝtalo,
  Ne ekzistas pli forta armeo en la universo...
  La knabinoj verŝas riverojn de sango,
  Kaj ili ne havas alian vojon!
  Angeliko ĵetis mortigan obuson per siaj nudaj piedfingroj. Ŝi ŝiris dekduon da muĝahidinoj kaj knaris:
  - Ni povas fari ĉion kurante knabinojn,
  Kaj en la malvarmo ni iras nudpiede!
  Post tio, la militisto premis la fragan cicon de sia brusto sur la butonon de la mortiga bazuko.
  Kaj ŝi liberigis donacon de neniigo kun murda potenco. Kaj mortigis multajn talibanojn.
  Anastasia Vedmakova atakas la Mujahideen de la aero. Sendas mortigajn donacojn de morto de la ŝtormsoldato. Kaj raketlanĉiloj pluvas sur talibanajn poziciojn. Multaj islamaj soldatoj mortas pro tio specife.
  Samtempe, la knabino kantas;
  La lando en kiu vi estas liberaj, ĉiuj,
  En kiu ĉiu Sinjoro estas proleto.
  Vi fariĝas rublo kaj nikelo,
  Vintre, en la neĝblovoj, sunarium.
  
  Ĝi havas helan, ruĝan flagon de komunismo -
  Kiu promesas al ni senmortecon!
  Ni esprimas amon al la Patrujo en verso -
  Por ĉiam estos feliĉo, kredu je ĝi!
  
  Gvidantoj estas malsamaj foje...
  Ne ĉiu gvidanto estas kiel la saĝa Stalino.
  Sed ĉiu el ni ĉiam estas heroo,
  Kiam kaj menso kaj volo fariĝis pli fortaj!
  
  En la lasta monato de la kuraĝa printempo,
  Soldatoj de militjuro prenanta Pragon.
  Ni estas fidelaj al la Patrujo kiel anĝeloj,
  La ordono estas donita al ni - la batalanto ne retropaŝas!
  
  Se la morto venis, tiam krucu vin,
  Kaj la Sinjoro, flugu al paradizo, kie la monto cindro ....
  Por ĉiam supreniros nia Spirito,
  Ni konkeros la potencajn pintojn!
  
  Post ĉio, post morto, vivo denove estas rivero,
  En ĝi ni navigas kiel boato - meteoro!
  Alvokoj de la Sankta Patrino de Dio,
  Ne kuraĝu elteni malvenkon kaj honton!
  
  Imperio, ĉar ĝi estas la lumo de Dio,
  Rusio ordonis al la Ĉiopova regi!
  Ni ne scios la finon de feliĉaj jaroj,
  Ne estas limoj al la servo - tiru supren la tornistron!
  
  Slavoj kune estas nia devizo -
  Estu viro submetita al reĝa potenco!
  La teatro de la mondo estas plena de aktorinoj,
  Ni ŝiras la buŝojn de infera kolero!
  Akulina Orlova, kiu batalis de la alia flanko en batalataka aviadilo, batis la malamikon per siaj nudaj piedfingroj kaj pepis:
  - La caro de Rusio ne estas bezonata - tio estas kroma parazito!
  Kaj nudis siajn perlajn dentojn.
  Tiam li premas la rubenan cicon sur la butonon, sendante kolosan detruan forton de la raketo.
  Kaj tiuj kiel fali sur la talibanon kun mortiga amplekso.
  Akulina prenis ĝin kaj kantis:
  Ni ne estos venkitaj de Satano
  Mia patrujo estas la plej bela en la mondo,
  Gloro al bela lando....
  Plenkreskuloj kaj infanoj estos feliĉaj en ĝi!
  
  La konvaloj floru en ĝi,
  Kaj la keruboj ludas decan himnon...
  La Fuhrer venos kaput
  Rusoj estas nevenkeblaj en bataloj!
  
  Komsomolanoj kuras nudpiede,
  Ili tretas sur la neĝo per siaj nudaj kalkanoj...
  Hitler vi nur aspektas mojosa
  Mi movos vin en tankon!
  
  Ĉu ni povas venki la naziojn
  Kiel ĉiam, ni estas nudpiedaj knabinoj...
  La plej timinda kavaliro estas nia urso,
  Li mortigos ĉiujn per maŝinpafilo!
  
  Ne, ni knabinoj jam estas tre mojosa,
  Ni laŭvorte disŝiras ĉiujn malamikojn...
  Niaj ungegoj, dentoj, pugnoj...
  Ni konstruos lokon en mirinda paradizo!
  
  Mi kredas, ke estos malvarmeta komunismo,
  La lando floras en ĝi, kredu la konsilon...
  Kaj malfeliĉa naziismo malaperos,
  Ili estos, mi kredas, heroaĵoj estas kantataj!
  
  Ĝi floros, mi kredas, ke la rando estas ŝtorma,
  De venko denove ni estas al venko ...
  Venku la japanan Nikolaon
  Samurajo respondos pri malnobleco!
  
  Ni ne lasos nin kliniĝi,
  Disbatu niajn malamikojn per unu bato...
  Lasu la ĉasiston iĝi ludon
  Ni disbatis la Wehrmacht pro bona kialo!
  
  
  Kredu, ke ni rezignu ne senprokraste,
  Rusoj ĉiam povis batali ...
  Ni akrigis niajn bajonetojn el ŝtalo,
  La Fuhrer fariĝos la bildo de bufono!
  
  Jen kio estas mia patrujo
  Rusa akordiono ludas en ĝi...
  Ĉiuj popoloj estas amika familio,
  Triumfas Habel, ne Kain!
  
  Baldaŭ ĝi estos en la gloro de Sovetunio,
  Kvankam nia malamiko estas kruela, perfida...
  Ni donos ekzemplon por braveco,
  La rusa spirito estos glorata en bataloj!
  Margarita Magnitnaya ankaŭ prenos la koloron de tromaturaj fragoj per sia cico kaj premos la butonon. La murdraketo trafis la talibanojn, mortigante ilin dekduoj.
  Tiam la knabino kantis:
  - Ni devas respekti kaj timi,
  La heroaĵoj de la knabinoj ne povas esti kalkulitaj ...
  Ni scias batali tre mojosa,
  Satano estos detruita!
  . ĈAPITRO #3
  Februaro finfine alvenis, kaj Oleg Rybachenko finfine finis fosi tunelon inter Ĉukotko kaj Alasko kun sia teamo. Restis nur kelkaj detaloj. Sed kun ĉi tio, kiel la terminatorknabo juĝis, ili povas trakti ĝin sen li. Kaj la infano kuris al Ĉinio por pacigi la lokan ribelanton, kiu ribelis kontraŭ caro Nikolao la 2-a. La knabo kuris nur en pantaloneto, nudpiede, kun malfermita muskola torso. Malantaŭ li estis du magiaj glavoj. Li estis tiel rapida, ke li kuris pli rapide ol iu ekspreso. Tial, li decidis akiri siajn nudajn piedojn. Knabo de dekdujara aĝo superis la gepardon konsiderinde en rapideco, kaj multajn fojojn en eltenivo.
  Kurante, por amuziĝi, la infano skizis novelon per plumo;
  Hitler ne faris fatalan eraron kiam li turnis la Kvaran Panzer-Armeon en Kaŭkazon. Anstataŭe, li tuj ordigis la kapton de Stalingrado. La germanoj ne malŝparis sian tempon. Kaj ili povis trapenetri al la urbo ankoraŭ ne okupita de trupoj kaj ne preta por defendo. Ŝajnus, kia bagatelo, sed havis efikon sur la kurso de la milito.
  Post la kapto de Stalingrado reen en aŭgusto 1942, Turkio prenis kaj eniris la militon. Ŝi promesis fari tion tuj post la falo de Stalingrado. Kaj la otomanoj volis venĝi sur Rusio pro siaj antaŭaj malvenkoj. Japanio daŭre ŝanceliĝis. Tamen, aferoj ne iris bone por ŝi en la Pacifiko. La Batalo de Midvej estis perdita kaj la situacio ŝajnis malstabila. Kaj tiam estas ankaŭ la malfermo de dua fronto kontraŭ Sovetunio.
  Sed la bato de la miliona mobilizita turka armeo, pli ol tridek divizioj, kontraŭ la malforta kovrilo de la sovetiaj trupoj montriĝis tre dolora. La turkoj prenis Batumon, kaj ĉirkaŭis Erevanon, kaj komencis moviĝi profunde en la sovetiajn poziciojn. Kaj la germanoj, post la kapto de Stalingrado, komencis moviĝi laŭ la Volgo en sudan direkton al la Kaspia Maro.
  La germanoj estis fortaj, kaj estis malfacile por la sovetiaj trupoj alkroĉiĝi al la nuda stepo. Plie, efektivigi provizojn tra la plenflua Volgo.
  Krome, la britoj, ne volante provoki Turkion, iom reduktis sian agadon kontraŭ la germanoj en la aero.
  Krome, la germanaj asoj kaŭzis grandan damaĝon al ili. Ekzemple, Johann Marcel ne hazarde kraŝis kiam lia aviadilo kraŝis. Kaj li daŭre turmentis la britojn.
  Antaŭ la fino de septembro, la germanoj sur la orienta fronto atingis la Kaspian Maron. Kaj Kaŭkazo estis fortranĉita de tero. Stalino postulis ataki. Sed en la centro sur la direkto Rĵev, la sovetiaj trupoj ne sukcesis.
  Oni provis ataki de la nordo de Stalingrado, sed ĝi ankaŭ malsukcesis.
  Sed la Wehrmacht-soldatoj en oktobro komencis moviĝi laŭ la kaspia marbordo. Kaj la turkoj antaŭeniras direkte al Tbiliso kaj pli norde.
  Kaj la germana "Tigro" unuafoje partoprenis en la bataloj. Pli precize, ne tute por la unua fojo, ĉi tiu tanko kontraŭbatalis en septembro proksime de Leningrado. Sed estis speciala skipo. Kvar germanaj knabinoj batalis sur ĝi, kiuj estis pretaj testi tian maŝinon en vera batalo.
  Jen ili moviĝas laŭ la marbordo de la Kaspia Maro laŭ la ebenaĵo. Kaj sovetiaj aŭtoj aperas antaŭe. Inkluzive de lumo T-60s.
  Gerda premas la stirstangon per la nudaj piedfingroj. La pafilo pafas kaj obuso estas movita en la sovetian maŝinon de mortiga forto per sia tuta forto.
  Gerda muĝas:
  Niaj ostoj ne timas tankojn,
  Ni ĉiam sciis batali en la SS!
  La germana "Tigro" haltas. Sovetiaj aŭtoj iras al ĝi. Charlotte pafas, ĉi-foje uzante skarlatan brustan cicon. Batas rusan tankon kaj grincas:
  Ni ne estas simplaj knabinoj
  Nudaj piedoj estas mirindaj!
  Tiam Kristina donas eksplodon de maŝinpafiloj, falĉante la sovetiajn soldatojn. Krome, ŝi premas la ellasilon per siaj nudaj mamoj kaj rubena cico.
  Tiam la knabino murmuris:
  - Ni estas bonegaj! Kaj nudaj piedoj!
  Post kiam ŝi pafis nuda, rozkolora kalkano kaj Magda. La knabino faris tion ege precize. Ĝi trapikis la sovetian aŭton kaj grincis:
  - Por la Tria Regno!
  Tiam ŝi elŝovis sian langon.
  Ĉi tio estas vere virinoj.
  Sed la germanoj batalas unuflanke, kaj la vergo antaŭeniras. Aliflanke, la sovetiaj trupoj.
  Jen la pioniroj. Nudpiedaj knaboj kaj knabinoj en pantaloneto kaj mallongaj jupoj renkontas la naziojn per fajro de fusiloj kaj ĵetiloj.
  Ili ĵetas eksplodajn pakaĵojn kun nudaj, infanecaj piedoj kiuj ŝiras la naziojn.
  Kaj samtempe kantas la pioniraj herooj;
  Ni estas la pioniraj infanoj de Artemiso,
  Naskiĝis anstataŭ suĉilo kun pistolujo!
  Al la gloro de nia patrino Rusio -
  La knabo batalas!
  
  Hela kravato brulas kiel torĉo,
  Bela koruso kantas himnon al la Patrujo!
  Kaj la Fuhrer ricevos akran kakton en la azenon,
  Ni konas la hordojn de kontraŭuloj, ni frakasas!
  La partio instruis al ni la potencon de batalo,
  Estu kapabla pafi kaj kuri, batali kontraŭ ĉiuj!
  La pli maljunaj fratoj estu kondukitaj al la armeo,
  Sed ankaŭ ni rikoltos grandan sukceson!
  
  Kian hejmlandan servon gustumi?
  En la tranĉeoj, se necese, ĉe la maŝino!
  Kaj amikeco estas pli forta ol ĉio sub la ruĝa flago,
  Mia lando venu al komunismo!
  
  Kiel malfacile estas ĉe la fronto ĉirkaŭita,
  La neĝo jam falis, kaj ni estas nudpiedaj, larmo!
  Fritz-fiends ne estos pardonitaj,
  Kaj vi batalas en viaj sonĝoj kaj kuraĝas!
  
  Ni knaboj estas eluzitaj de bataloj,
  Malsata, frakasita piedo en la sango!
  Sed ni ne lasos ilin bati nin per botoj,
  Kiel Rus', mia animo amas vin!
  
  Ni ne konas la vorton kaptiteco, nu, al infero kun malforteco,
  Jes, kiom da falis en la bataloj de la uloj!
  Foje ŝteliras laceco,
  Kiam kiel cent-tuna maŝino kargo!
  
  Sed ne necesas cedi al ni krutecon,
  Ne pro tio mi ĵuris al Dio!
  Devas servi sen la malnoblaj faroj de Rusio,
  Kamarado Stalin estas la eterna idealo!
  
  Sed plej grave, la kuraĝo kaj kuraĝo,
  Eltrovemo kaj pensa beleco!
  Ne pensu, ke kulturo estas bagatelo,
  Ja la verso naskiĝis el la lingvo de la fajro!
  
  Mi havas la flamon de Jesuo en mia brusto,
  Kiu estas Dio kaj Savanto kaj Komunisto!
  Li ne toleras sanktecon, konas la animojn de malkuraĝulo,
  La vojo estas nur supren, ne provu fali!
  Infanoj kantis kaj dancis, ĵetante eksplodemajn pakaĵojn per la nudaj piedfingroj.
  Kaj de la flanko de la germanoj, atakaviadiloj flugis. Kaj sendis mortigajn donacojn de neniigo.
  La batalo estis furioza. La pioniroj batalis obstine, sed ne venkiĝis antaŭ la malamikoj. Ili pafis fusilojn kaj malgrandajn pistolojn. Kaj ili ankaŭ uzis ĵetilojn. Kion ili tre bone faris.
  Kvankam, ekzemple, kelkaj germanaj tankoj ne penetris la frunton per eksplodaĵoj.
  La knabino kaj la knabo apogis siajn nudajn kalkanojn sur la ŝtonetoj kaj tiris grandan ĵetilon. Liberigis improvizitajn eksplodajn pakaĵojn. Li transflugis kaj trafis la germanan aŭton.
  Post kio la hero-pioniroj kantis denove;
  Stalino estas la gloro de batalo,
  Stalino de nia junulara flugo...
  Batalante kaj venkante kun la kanto,
  Nia popolo sekvas Stalin!
  Pioniroj kantas bele. Ankoraŭ estas sufiĉe varme en Dagestano en oktobro, kaj estas bone por infanoj batali nudpiede. Iliaj nudaj plandoj de infanaj piedoj fariĝis kalaj kaj pli malmolaj ol la ledo de iliaj botoj.
  Kaj estas tre lerte ĵeti pizojn de morto per nudaj fingroj.
  Ĉi tiuj estas bonegaj infanoj.
  La knabino Lara pepis:
  En la vasteco de la mirinda patrujo,
  Hardita en batalo kaj lukto ...
  Ni komponis ĝojan kanton
  Ho granda amiko kaj gvidanto!
  La knabo Serjoĵka kontraŭis agreseme:
  - Kio pri Stalino? Jes, Stalino estas kapro! Li fuŝis la militon!
  La knabino Larisa kolere frapis sian nudan piedon kaj rimarkis:
  - Por tiaj paroladoj vi povas veni sub la tribunalon!
  Pionira knabo Miŝka blekis:
  - Kaj kio ne estas vera! Faŝisto trarompiĝis al la Kaspia Maro! Kaj kio vi post tio argumentos, ke Stalino estas geniulo.
  Kaj la knabo kun sia nuda piedo ĵetis malgrandan granaton al la germanoj.
  Pioniro Sasha knaris:
  Blanka armeo, nigra barono,
  La reĝa trono denove estas preta por ni...
  Sed de la tajgo ĝis la britaj maroj,
  La Ruĝa Armeo estas la plej forta el ĉiuj!
  Kaj denove ili ekbrilis, nudaj, rondaj, polvaj, malmoliĝintaj pro konstanta marŝado nudpiedaj, kalkanoj de infanoj.
  Tiel forte ili batalas kaj batalas. Eĉ se la fortoj estas neegalaj. Sed ili ankoraŭ estas pioniroj.
  Kaj se knabino ĵetos pizon per sia nuda kalkano, tiam ŝi ankoraŭ ŝiros la germanojn. Kaj la infanoj daŭre kantas;
  Nuboj flugis de la sangosuĉuloj,
  Infero eksplodis el la Tero ne malproksime!
  serpento rampas sur la panzvalo ,
  Nuboj lumiĝis per sango!
  
  La ondoj flamas, plaŭdiĝas kiel infera ŝtormo,
  Kaj li renkontos armeon de la plej kuraĝaj kuraĝuloj!
  Ni protektos belajn belajn virinojn
  Ni estos indaj je la heroaĵoj de niaj patroj!
  
  Mia lando, kiel dolore vi ĝemis,
  La kontraŭulo lasis cent vundojn de spuroj!
  Sed ni ĵetos faŝismon tuj de la piedestalo,
  La pesto de impetaj jaroj ne estos longa!
  
  Kaj la morto jam blankiĝas malantaŭ la nuboj,
  Sed niaj pensoj estas disŝiritaj al la ĉielo!
  Ni polvigu la famajn fiulojn,
  Kaj disŝiru ĝin, konu la Wehrmacht duone!
  
  Ni ne konas pacon kaj maljunecon putron,
  Ni estas la infanoj de nia sankta Patrujo!
  Ĉio brila batalis kun la nazioj,
  Pafu ni potencaj ĉi tiujn radikojn!
  
  Kaj kio eksplodis per la forto de malbona bombo,
  Kio estas por ni ĉi tiu tondro?
  La batalantoj de Rus' kapablas multon,
  Kaj la supro fariĝos la malsupro por la Fuhrer!
  
  Infero infero ekflamis,
  Rampis laŭ la rokado kun rabanta muzelo "Tigro"!
  Kaj la tuta laceco forflugis de ni en momento,
  Estas tempo por amuzaj ludoj!
  
  Granato ĉe la mano, kaj mortiga ĵeto,
  Jen la "Tigro" en la muzelo firme ricevita!
  Kaj Hitler en la kaldrono en la Tartaro-kaldronejo,
  Por ne malkaŝi la rusan mondon!
  
  Berlino tremas pro perfortaj salvoj,
  Jen ruĝa flago flugas super la Reichstag!
  Kaj la suno flamis super la Patrujo,
  Post ĉio, la Tria Reich estas ĵetita en polvon kaj cindron!
  Infanoj batalas obstine kaj heroe.
  Ili montras, ke iliaj koroj estas junaj, sed tre kuraĝaj. Kaj tiam kvar infanoj ripozigis siajn nudajn piedojn kaj puŝis grandan barelon da nitroglicerino.
  Ŝi ruliĝis, turniĝis.
  Kaj kiel li eksplodos, frakasante en germanan tankon.
  Post kiam la pioniroj kantis en ĝojo;
  Ni estas la pioniroj de komunismaj infanoj,
  Kiu kvankam por levi la landon...
  Hitler furioze respondos pro kolero,
  Ni dispremos, kredu Satanon!
  
  Ni ĵuris antaŭ Dio
  Kaj Lenin donis la koron al la junaj ...
  Ho ne juĝu la pionirojn strikte,
  Kaj la Ĉiopova donis pli da forto!
  
  Ni iris al la fronto, nudpiedaj infanoj,
  Ili volis batali, protektante la Patrujon ...
  Por ni, kaj infanoj, kaj knabinoj kun falĉilo,
  Kaj nia lojaleco estas forta kiraso!
  
  Ĉi tie apud Moskvo furiozis bataloj,
  Tankoj brulis, asfalto degelis...
  Ni vidos, ili donis al mi fidon al komunismo,
  Kaj vi ricevas la faŝistojn per larĝglavo!
  
  Ne kredu homojn, Hitler ne estas ĉiopova,
  Kvankam la ideo de la Fuhrer vivas...
  Kaj ni forte batis la naziojn,
  Ni iru ĉi tiun bonegan vojaĝon!
  
  Ni ne timos la malamikojn de Rus',
  Ni amas nian denaskan Sovetujon...
  Vi ne estas kavaliro kun animo de bufono,
  Ni donu la ekzemplon de la regno de Dio!
  
  Hitler ne scias, li estos malbone batita,
  Kvankam la potenco de la infero tiom furiozas en li...
  Kaj venas la parazito Fritz,
  Kiu plenigos la pacon per fajro!
  
  La grandeco de rusoj gajni per ludado,
  Kvankam ĉi tio estas multe da laboro...
  Venko venos, mi kredas je grandioza majo,
  Kaj la Fuhrer ricevos kompletan kaputon!
  
  Jen nia fido, la potenco de komunismo,
  Sovetunio floru eterne...
  Ni dispremos, vi scias la jugon de la faŝismo,
  Rusio fariĝis tia armeo!
  
  Fritz estis batita proksime de Stalingrado,
  Ili rekonis nian fortan pugnon...
  Kaj ni disdonis bonegajn donacojn,
  Kaj ili piedbatis la diktatoron ĝis la penco!
  
  Mia lando estas bela Rusio,
  En ĝi floras la arktaj pomarboj ...
  Svarog kaj Stalin - ĉi tiu estas la mesio,
  La nazioj fuĝas de la batalantoj de Rus'!
  
  Tiel bela estas la universo,
  Kiam komunismo brilas super li...
  Kaj provoj estos por edifo,
  Flugo nur supren kaj ne sekundon malsupren!
  
  Ni prenis la Vintron kun sovaĝa ruĝa krio,
  Ili rompis la spinon de la Blanka Gardisto ...
  La malamikoj de Rusio de komunismo estas batitaj,
  Trofeoj restis por tagmanĝo!
  
  Ni tenis Stalin tre forte,
  Knabinoj nudpiede en ajna frosto...
  Vi fariĝis, kredu al mi, forta homo,
  Kaj la pioniro kreskis al la heroo!
  
  Ne, Rusio neniam rompiĝos,
  Senmorta Lenin montras la vojon...
  Ni ne timas brilan flamon,
  Kaj la rusoj ne povas returni sin de komunismo!
  
  
  En la nomo de nia Patrino Rusio,
  Ni kuniĝu en unu krono de la koro...
  Hura la knabinoj kriis laŭte
  Granda sonĝo realiĝis!
  Jes, nia fido estas ĉiam esti kun la patroj,
  Kaj se eblas superi la prapatrojn ...
  Por ĉiam ni estos kuraĝaj uloj,
  Kvankam ĝi aspektas kiel ne pli ol dudek!
  
  Ni amas nian patrujon, kredu min,
  Ni volas feliĉon por ĉiam...
  Lucifero, kredu min, ne pereigos nin,
  Venos somero - pereos la malvarmo!
  
  En Rusio ĉio floros tre grandioze,
  Estas kvazaŭ la mondo havas problemojn...
  Venos la epoko, mi kredas komunismo,
  Riĉeco, ĝojo estos eterne!
  
  Scienco revivigos mortintojn en bataloj,
  Por ĉiam juneco estos kun homoj...
  Kaj homo estas kiel la Plejpotenculo,
  Malaperu, mi konas la fiulon en la eterneco!
  
  Resume, feliĉo brilas sur ĉiuj en la universo,
  Ĉiuj homoj de la mondo estas kiel unu familio...
  Infanoj ridas kaj ludas en paradizo
  Vi amos min per kanto!
  Tiel infanoj kantas bele kaj kun granda sento. Kaj nudigis iliajn blankajn dentojn.
  Kaj tiam unu knabino kun nuda, rozkolora kalkano ĵetis pizon. Do ĝi preterflugis, trafis la barelon de germana tanko, deŝirante sian gvattureton per la radikoj. Tiam la juna belulino grincis:
  - Mortu Kalva Fuhrer!
  La knabo Serjoĵka, kun la nuda piedo, lanĉis ŝtoneton, kiu trafis la germanan oficiron en la nazo kaj pepis:
  - Stalino estas kapro, sed la Patrujo estas en nia koro!
  Kaj en alia loko batalas senesperaj komsomolanoj. Ili ankaŭ estas nudpiedaj kaj en mallongaj jupoj.
  Kaj ili pafas sin per pafiloj, aŭ memfaritaj bazukoj.
  Kaj iuj knabinoj tiras la arĉŝnuron per la nudaj piedfingroj kaj precize kaj precize pafas.
  Veroniko premis sian skarlatan cicon sur la butonon kaj kantis. Aliaj komsomolaj knabinoj kolektis:
  Ni savos grandan Rusion,
  Honto kiel ni ne venos...
  Ni faru militmision
  Ni juĝu la japanojn!
  
  Ni knabinoj estas nur komsomolanoj,
  Kredu min, ni naskiĝis por batali...
  Kvankam la mikado marŝas en ĉapelo,
  La imperio devas esti disbatita!
  
  Ni ne donu al Japanio venkon
  Samurajo ne povas venki la de Rus...
  La avo fieru pri la kavaliroj,
  Rapida urso disŝiros!
  
  Nia forto estas rusa forto,
  Ŝi ĵetis la tranĉilon per sia nuda piedo...
  Kontraŭuloj fame disbatitaj,
  La knabinoj havas malmolan humoron!
  
  Ni batalis kun la Germana Armeo, ludante
  Ili batis la Fritz vigle proksime de Moskvo ...
  Kaj ili eniris Berlinon en venka majo,
  Tretante la nudajn piedojn de la virgulinoj!
  
  Ne, neniu haltigos la slavojn,
  La granda reĝo kondukos al batalo ...
  Ni knabinoj plektas plektaĵojn,
  Samurajo turniĝanta en ĉifonojn!
  
  La malamiko estos batata tre forte,
  La rusa spirito ne povas esti venkita de malamikoj ...
  Sovetiaj knabinoj estas sportemaj,
  Kaj potenca estas la mastro de la urso!
  
  
  Komsomolaj knabinoj el la homoj,
  Ili amas batali forte...
  Por la patrujo, Lenin, libereco,
  Dispremu, kredu al iu ajn armeo!
  
  Mi kredas, ke samurajo estos batata
  Gloraj komsomolaj membroj estos honoritaj ...
  Sciu, ke la samurajhordoj estas rompitaj,
  Post ĉio, estas multaj gloraj herooj!
  
  La granda caro regas Rusion,
  Eldonante dekretojn, juĝante servistojn...
  La trono ne toleras tumulton kaj bojadon,
  Kaj ne metodo por subigi timon!
  
  Rus', vi estas nia patrino kaj diino,
  Por vi, la knabinoj estas fervoraj batali ...
  La kruroj de la belulinoj estas nudaj,
  Sed ili rompos ĉi tiun rabon!
  
  Ne, por ne esti plena de Port Arthur,
  Ni ne permesos preni tian limon...
  Kaj la japanoj kaptas kuglo-malsaĝulon,
  Kaj ŝiru ĝin per granato!
  
  Neniam genuiĝos
  Kun ni estas la Ĉiopova Vergo, Svarog ...
  Stalino kaj la granda Lenin estas kun ni,
  Jesuo estas kun ni, Dio ĉiopova!
  
  Komsomolaj membroj ne rompas en batalo,
  La heroaĵoj de la soldatoj ne povas esti kalkulitaj...
  Kavaliroj ĉiam sciis batali,
  Satano estos detruita!
  
  Ne ekzistas pli bela Patrujo-Rusio,
  Batalu por ŝi kaj ne timu...
  Ni faru ĝin, kredu, ke la tuta mondo estas pli feliĉa,
  La tuta universo estas torĉo de lumo Rus!
  
  Kaj kiam estas tempo por venki
  Kaj ĉiuj sonĝoj estos en gloro...
  Lasu malĝojojn kaj problemojn pasi,
  En la regno de abundo, beleco!
  La komsomolanoj tiel bele kantis. Sed estas malfacile batali. Ĉi tie en la aero estas du germanaj knabinoj, belaj blondaj asoj.
  Albina pafis per la nudaj piedfingroj. Ŝi malflugigis tri sovetiajn aviadilojn en unu eksplodo kaj grincis:
  - Ni montros la plej altan klason!
  Alvina ankaŭ trafis la malamikon, kaj uzis la skarlatan brustcicon kaj ĉi-foje malflugigis kvar rusajn aviadilojn kaj ĉirpetis:
  - Estos la plej granda venko en la mondo!
  Kaj la knabino ridas. Estas indaj kontraŭuloj ambaŭflanke.
  Dume, meze de novembro, la germanoj unuiĝis kun la turkoj kaj iris al Bakuo. Nun Sovetunio perdis aliron al nafto, kaj ĝi fariĝis streĉa.
  Preskaŭ la tuta Kaŭkazo estis kaptita.
  La britoj prokrastis Operation Torch. Do ili ne estis certaj . Aerbataloj daŭris nur en la aero. En novembro, Johann Marseille metis alian rekordon malflugigante pli ol okdek aviadilojn en monato. Kaj unuafoje superante la nombron de faligitaj aŭtoj en tricent unuoj. Kaj li estis la unua militisto de la Tria Regno se temas pri ricevi la Kavaliran Krucon de la Fera Kruco kun arĝentaj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj denove.
  Tiam la germanoj tute konkeris Kaŭkazon kaj ĉiujn urbojn dum la vintro. Erevano estis la lasta falinta, tute ĉirkaŭita kaj blokita.
  Post tio Wilson Churchill ofertis al Hitler armisticon. Kaj la plej granda kanibalo konsentis fini Sovetujon.
  Johann Marcel malflugigis antaŭ tiu tempo pli ol kvincent aviadilojn kaj estis transdonita al la orienta fronto.
  En majo, tuj kiam la vojoj sekiĝis, la germana ofensivo komenciĝis direkte al Saratov unuflanke, kaj Moskvo aliflanke.
  Germanaj tankoj partoprenis en la bataloj: "Pantero", "Tigro", "Leono", kaj la memvetura pafilo "Ferdinand", kaj la modernigita T-4. Plie kelkaj pli malgrandaj memveturaj pafiloj.
  Kaj nova vilaĝo komenciĝis kun la historio de la Dua Mondmilito, sed sovetiaj knabinoj kaj pioniroj batalos kun granda heroeco.
  . ĈAPITRO #4
  La eterna knabo Oleg Rybachenko daŭre kuris tra la neĝo. Ja Manĉurio jam proksimiĝis, kaj la frostoj jam malpliiĝis, kaj la neĝkovraĵo maldensiĝis.
  Kaj la terminator-knabo daŭre skribas ion interesan, por amuzo.
  Unu miliardulo, jam en maljuneco, vere volis reakiri sian junecon. Kaj li estis preta por laŭvorte io ajn. Fakte, kiam oni jam estas pli ol okdekjara kun ĉevalvosto, la vivo ne estas ĝojo. Kaj vi estas preta oferi eĉ vian tutan riĉaĵon pro juneco. Estas klare - ĉi tio estas preskaŭ ĉiuj maljunuloj. Kaj kiu ne scias ĉi tion. Aŭ pli ĝuste, kiu el la maljunuloj ne konas tion, kiel la deziron akiri junecon je ajna prezo.
  Sed la miliardulo ne estas malsaĝulo kaj komprenas, ke estas multaj skamantoj ĉirkaŭe, kiuj volas profiti sian malforton. Kaj glitu ĉiajn rubaĵojn sub la alivestiĝon de kuraco por eterna juneco.
  Do vi ne povas eksedziĝi de Vladimir Eisestein tiel facile. Kaj li ne aĉetas en dolĉan envolvaĵon.
  Tamen unu knabino venis al li. Ŝi trapasis la muron, kaj la gardistojn. Kaj ĝi jam estis mirinda.
  Bela, tia blondulino. Ŝi aspektas ĉirkaŭ dudekjara, sed en ŝiaj okuloj estas tiom da saĝo kaj trompo, tiam Ejŝtejno miris.
  Ŝi ankaŭ diris:
  - Ĉu vi volas esti juna denove?
  Vladimir kapjesis.
  - Mi volas, sed sen trompo, ne povas esti demando pri antaŭpago!
  La knabino ridis kaj respondis:
  - Mi povas fari tion! Sed via stato de mi, la sorĉistino ne tro interesiĝas!
  Eisestein vigliĝis:
  - Tiel estas? Kaj kion vi volas?
  La knabino respondis kun rideto:
  - Via animo! Donu vian animon al mia eterna uzo kaj vi estos denove juna kaj sana. Kaj via juneco estos eterne!
  Vladimir demandis:
  - Ĉu vi estas Satano, kial vi aĉetas animon?
  La blonda knabino balancis la kapon.
  - Ne! Mi estas nur lia filino! Sed mi povas redoni al vi vian junecon! Sed nur rekompence vi servos al mi por ĉiam!
  Eisestein demandis:
  - Kio pri mia stato? Tio estas dudek miliardoj da dolaroj! Mi konsentas doni al vi duonon tuj kiam mi havos junan korpon!
  La blonda knabino ridetis.
  - Duonon? Kaj eble tiam ĉio estas pli bona! Ja se vi fariĝos mia servisto, tiam vi ne plu bezonos riĉaĵon. Kaj vi mem malamas viajn heredantojn per furioza morto!
  Vladimir sugestis:
  - Se la juneco estas eterna, mi donos al vi la tutan fortunon! Tiam mi ankoraŭ gajnas monon. Sed se mi por ĉiam estos via servanto, kia do estas la senmorteco akiri!
  La sorĉistino frapis sian nudan piedon kaj sugestis:
  - Bone! Vi donos al mi vian tutan havaĵon, kaj ankaŭ mi vendos vin en sklavecon. Sed rekompence vi ricevos eternan junecon. Kaj vi povas eliri el sklaveco, se vi volas eskapi... Krom se, kompreneble, vi sukcesos! Do vi konsentas?!
  Ezeistein pripensis kaj respondis:
  - Bonege! Mi estos senmorta, kaj mi povos denove gajni miliardojn! Kaj sklaveco?! Do por ĉiam ĉi tiuj sklavoj fariĝas regantoj!
  La blonda knabino rememoris:
  -Iĝu, sed nur en fabeloj! Kvankam, ili diras, ke la plej sukcesa reganto de ĉiuj tempoj kaj popoloj, Ĝingis-Ĥano, ankaŭ estis sklavo.
  Vladimir kapjesis.
  - Precipe! Mi estas preta!
  La sorĉistino kapjesis kaj respondis:
  - Bone, jen papero. Subskribu ĝin per speciala inko, kun sango, kaj vi ricevos tion, kion vi volas, kaj mi ricevos ĝin kontraŭe!
  Ezeistein rigardis la paperon. Li ne vidis tre bone. Sed la literoj estis grandaj.
  - Unuflanke, mi ricevas eterne junan korpon, kiu ne maljuniĝas, kaj aliflanke, mi transdonas mian tutan havaĵon, kaj lasas min vendi en sklavecon. Sur ĉi tio mi metis mian subskribon.
  La blonda knabino kapjesis.
  - Jes, ĝuste! Eterneco en juneco, kontraŭ tio, kion vi tiel baldaŭ perdos!
  Jen iom da sango-inko por vi!
  La oligarko trempis sian plumon kaj zorge skribis sian subskribon. Ĉio estis farita tre zorge.
  La sorĉistino elprenis spegulon el sia zono kaj pepis:
  - Fermu viajn okulojn kaj ne malfermu ilin! Kiam mi kalkulas ĝis kvin ĝi moviĝos.
  Vladimir komencis kalkuli:
  - Unu du tri kvar kvin...
  Je la lasta silabo kaptis lin ventego, kaj li sentis fortan varmon. La miliardulo kirliĝis, kvazaŭ en centrifugilo tre rapide.
  Tiam ĉio frostiĝis. Kaj li malfermis la okulojn.
  antaŭ Ezeishtan . Ĝi reflektis belan, sunbrunigitan, blondan kaj tute nudan adoleskanton de proksimume dek kvar jaroj de aĝo en aspekto. La korpo estis bronza pro sunbruliĝo, kaj kun elstara muskolaro.
  Vladimiro etendis la manon, tuŝis lian bildon kaj fajfis, ĉirkaŭante siajn bluajn okulojn:
  - Ve ! Estas mi!
  Blonda knabino aperis apud li. Ŝi metis sian manon sur la muskolfortan ŝultron de la knabo kaj kukis:
  - Jes, estas vi!
  Ezeistein respondis ridetante:
  - Ŝajnas esti nenio, sed tro juna!
  La blonda knabino kapjesis.
  - Vi volis, vi estis juna, kaj vi ricevis junecon. Kion vi ne ŝatas?
  Vladimir rimarkis:
  - Nu, adoleskantoj ne estas prenitaj serioze, kaj multaj virinoj ne volas enlitiĝi kun knabo ...
  La sorĉistino kapjesis.
  Sed vi ne devas razi vin. Kaj krome, se vi taŭgas ie en tiu aŭ alia mondo, kiel junulo, vi ricevos pli mallongan punon!
  Ejŝtejn ridetis kaj, rimarkinte, ke li eĉ ne havas kalsonon, timide kovris sian honton per la manoj. Krome, lia vira perfekteco komencis ŝveliĝi nevole.
  La blonda knabino ridis kaj respondis:
  - Kio jam valoras! Konsentu, ke estas pli bone ol esti maljunulo, kiu volas nenion!
  Vladimir rimarkis:
  - Mi estis miliardulo, kaj do knabinoj algluiĝis al mi pro mono. Kaj la plej skribitaj belulinoj enlitiĝas. Kaj kiu volas seksumi kun senbarba adoleskanto, kiu ne havas eĉ unu denaron en la animo!
  La sorĉistino kapjesis.
  - Jes, vi havas nenion nun! Eĉ lumbotuko! Kaj vi estos aŭkciata nuda, kie oni vendos vin kiel brutojn sub la martelo! Sed vi neniam maljuniĝos! Kaj ĉi tio estos via ekstrema avantaĝo super aliaj mortontoj!
  La knabo kapjesis. Lia korpo estis bela, simetriaj ŝultroj, sufiĉe larĝaj por sia aĝo, infaneca, sed tre bela vizaĝo, reliefa gazetaro kun kaheloj, trejnitaj muskoloj. Li estis kiel juniora taŭgeca ĉampiono. Kaj kompreneble la korpo estis bona. Kaj adoleskaj hormonoj jam furiozis en li.
  La knabino kapjesis dum ŝi rigardis lin.
  - Ne ĉagreniĝu! Mi ŝatas vin tiel juna, kun glata, pura haŭto!
  Kaj ĉar vi estas mia sklavo, mi tuj amigos vin! Ke li estis ravita, liaj okuloj brilis. Ne forgesu, ke vi estas nur sklavo, ne egalulo. Surgenuiĝu kaj kisu miajn piedojn.
  La knabo kaj iama miliardulo estis konfuzitaj:
  - Kiel ĝuste sur viaj genuoj?
  La sorĉistino, sen pripensi dufoje, prenis kaj kaptis la knabon per la nudaj piedfingroj ĉe la nazo. Kaj ŝi forte premis lin. Vovka-infano hurlis pro doloro kaj siblis:
  - Onklino ne estas necesa!
  Ŝi ridetis kaj respondis:
  - Kutimiĝu al obeemo knabo, alie vi ne pluvivos!
  La iama miliardulo subite kaptis sin pensante, ke unufoje en juna korpo, li ekparolis kiel tipa adoleskanto. Kvankam kia onklino li estas, se ŝia animo estas jam pli ol okdekjara, kaj ŝi, almenaŭ ekstere, taŭgas por lia nepino.
  Kvankam aliflanke, eble ĉi tiu sorĉistino ne havas unu jarcenton. Kaj dum veraj jaroj, vi eĉ povas nomi ŝin avino.
  La blonda knabino, diveninte liajn pensojn, diris:
  - Mi ankaŭ kreskigis reĝon Nebukadnecar... Vi scias, kiom longe ĝi estis!
  Vovka rimarkis kun rideto:
  - Viroj tia diferenco en aĝo estas ŝoka!
  La knabino ridetis kaj rimarkis:
  - Honorinda matrono povas aĉeti vin ĉe la aŭkcio, por amplezuroj. Kaj eĉ pli malbone, iu viro!
  La knabo, la iama miliardulo, grimacis:
  - Brr! Neniam dormis kun viro kaj ne volas provi! Venu, mi estos via sklavo, servisto kaj amanto?
  La knabino kolere grumblis:
  - Do kisu viajn piedojn!
  La adoleskanto falis sur la vizaĝon kaj kisis la nudpiedan, sunbrunan, tre gracian kaj delogan kruron de la sorĉistino kun ĝojo. La haŭto gustis polurita kaj tre agrabla, kaj odoris tiel apetite. Kaj Vovka plurfoje kisis la nudajn piedojn de la knabino.
  Ŝi ridetis kaj respondis:
  - Bone farita! Vi vidas - ĝi tute ne timigas kaj eĉ agrablas. Mi povas mendi al vi ion alian, sed nun mi kompatos vin.
  Kaj la knabino apogis sin al la knabo kaj komencis lin kisi kaj karesi. Vovka neniam vidis pli belan knabinon. Kaj li demetis siajn vestojn kaj ĉirkaŭvolvis la knabon. La kapo de la miliardulo fariĝinta adoleskanto komencis turniĝi, kaj li forkuris en sovaĝa ŝtormo de perforta pasio.
  Kaj tiam ĉio en li eksplodis.
  Vekiĝinte, Vovka vidis, ke aperis du pliaj belaj knabinoj kun oranĝaj haroj. Ili prenis la knabon kaj kondukis lin laŭ la koridoro.
  La sorĉistino klarigis:
  - Vi estos lavita antaŭ la aŭkcio kaj oleita por plibeligi vin. Tiam ili vestos sin antaŭ ol vendi sub la martelo!
  Vovka estis surprizita:
  - Mi pensis, ke ili vendos min nuda!
  La knabino konfirmis:
  - Jes, vi estos tute senvestita. Sed ili elmontros iom post iom por levi la prezon. Mi volas vendi vin por la plej alta prezo. Vi povas ĝoji, vi ne atingos la ŝtonminejojn.
  Vovka demandis espereble:
  - Ĉu eblas igi virinon aĉeti min?
  La sorĉistino ĝeme respondis:
  Vi estos vendita al la plej alta proponanto. Kaj viroj kutime havas pli da mono ol virinoj!
  La knabo kaprice murmuris:
  - Mi ne travivos ĉi tion!
  La sorĉistino rimarkis:
  - Bone, ne ĝemu! Unu el miaj konatoj, la reĝino, vere volis havi amanton, tiel ke la korpo estis kiel muskola adoleskanto, sed la animo estis ia grava kaj maljuna tipo. Kaj ŝi estas tre riĉa. Kaj preskaŭ certe aĉetu vin!
  Vovka grumblis:
  - Do vi havas interkonsenton kun ŝi !
  La sorĉistino rimarkis:
  - Pri kio vi estas malkontenta? Vi vivos kiel princo kun reĝino, se ne juna, sed tre belaspekta, manĝos kaj trinkos sur oro. Aŭ ĉu pli bone en ŝtonminejo?
  Vovka kapjesis.
  - Mi konsentas pri ĉio! Kaj dankon!
  La sorĉistino kapjesis.
  - Nun vi estos lavita ĝis brilo. Kaj provu rideti dum vi marĉandas. Ridetoj pagas pli.
  La knabo kaj iama miliardulo kantis:
  Smile, ridetu
  Eĉ se malvolonta...
  Smile, ridetu
  Amasigi monon
  Smile, ridetu
  Por gajni pli
  Smile, ridetu
  Por pagi malpli!
  La sorĉistino kapjesis kaj skribaĉis:
  - Kaj vi estas bonega - vi lernas rapide!
  Knabo en bikino estis portita al malgranda naĝejo. Tie oni komencis froti la glatan, bronzan haŭton de la knabo per lavtukoj kaj kovri per ŝampuoj.
  Ili lavis la blankan, malpeze pudritan per ora pulvoro, densan, iomete buklan hararon de bela adoleskanto. Poste frotis sub la brakojn. Sed la ĉambristinoj precipe zorge frotis la kalozajn, iomete polvajn piedojn de la knabo.
  Ankaŭ, la infano lavis sian buŝon per rozakvo, kaj tiam li eĉ ricevis klisteron. Kio estas sufiĉe embarasa kaj ĝena. Kvankam kiam li estis lavita de sklavoj, la iama miliardulo preskaŭ ne havis honton. Male, li sentis sin kiel majstro. Eĉ kiam ili lavis lian skroton, kio denove kaŭzis fortan erektiĝon. La korpo de la junulo estis facile vekigita.
  Ĝenerale, la knabo kaj iama miliardulo estis kontenta ĝis nun. Li povis amori kun bela knabino unuafoje en jaroj. Fakte, kio estas la signifo en fabela riĉaĵo se vi ne havas ĝin?
  Kaj jes, dum la lastaj tridek jaroj, por fari ion ajn kun virino, la oligarko devis preni medikamenton.
  Kaj do, male, li havas konstantan eksciton kaj vi estas plena de forto kaj energio. Kaj nun vi sentas vin tiel bonege. Kaj belaj knabinoj lavas kaj frotas vin.
  Kaj vi mem estas tiel bela. Vladimir Ezejstein , ne estis bela eĉ en sia junaĝo. Kaj jen li estas bela, kun oraj haroj, kaj la korpo estas kiel ĉampiono inter junaj korpofaristoj.
  Oni bone lavis ĝin. Tiam la servistinoj alportis la vespermanĝon. La manĝaĵo estis abundega, sed preskaŭ nur konsistis el fruktoj.
  La sorĉistino klarigis:
  - Vi devas bonodori! Eble mi vendos vin en partoj, kaj ne ĉiujn samtempe!
  Vovka estis surprizita:
  - Estas kiel en partoj?
  La magia knabino klarigis:
  - Mi povas vendi vin al voluptemaj virinoj por nokto ĉe la aŭkcio. Do estos eĉ pli bone. Se vi bone montros vin, tiam por ĉiam vi estos vendita multe pli multekoste!
  La miliardula knabo fajfis:
  - Ŭaŭ! Ĉi tio estas bonega! Mi konsentas, sed nur al virinoj, ne viroj!
  La knabino ridis kaj rimarkis:
  - Mi amoris kun viroj, kaj estis agrable. Nenio pli malbona ol ĉe virinoj, do ne aĉetu antaŭjuĝon!
  Vovka notis:
  - Sed kun speciala kontraŭa sekso, amori estas nature. Kaj ne ekzistas unu sekso!
  La knabinoj ridis kaj rimarkis:
  Samseksa amo okazas ankaŭ ĉe bestoj. Entute, vi havas nenion por zorgi. Vi estas sklavo kaj konas vian lokon! Se ne estus mi, tiam post kelkaj jaroj vi mortus en agonio, kaj via spirito estus forgesinta. Kaj nun ĝoja, eterna vivo atendas vin!
  La iama miliardulo demandis:
  - Ĉu ili povas mortigi min?
  La sorĉistino ridetante respondis:
  - Teorie, ili povas. Sed vi estas multe pli tena ol ordinara homo. Kaj vi memoras la televidan serion "Highlander", jen vi estas tiel, nur eĉ iom pli bone!
  Vovka iĝis scivolema:
  - Kaj kial mi estas pli bona ol altmontarano?
  La magia knabino respondis, kaj memfide:
  - Se via kapo estas fortranĉita, tiam vi povas preni ĝin kaj meti viajn manojn en la loko. Sed tamen, se vi eniros la epicentron de nuklea eksplodo, kaj la korpo vaporiĝas, tiam vi havos nur animon. Do...
  Vovka interesiĝis:
  - Ĉu la animo estas senmorta? Ĉu estas ĉielo aŭ infero?
  La sorĉistino ridis kaj respondis:
  - Tion vi ne devas scii! Kaj tiam vi pensas, ke la korpa senmorteco ne estas tiom granda donaco! Kaj ne estos maniero prizorgi vian vivon!
  La knabo demandis:
  - Ĉu vi bezonas mian vivon, precipe post la vendo sub la martelo?!
  La sorĉistino rimarkis:
  Vi ankoraŭ servos al mi! Kaj vi ĝojos, ke vi trovis en mi gastiganton kaj amikon!
  Vovka, iama oligarko, kaj nun sklavo, kantis:
  Ĉiuj volas ami
  Kaj la soldato kaj la maristo...
  Ĉiuj volas havi
  Kaj la novedzino kaj amiko!
  La knabino kapjesis, kaj kuris la knabon laŭ la sunbrunigita, muskolforta brusto, igante la adoleskanton ekmoviĝi pro ekscito. Li sentis, ke lia ekscito kreskas, kaj vira perfekteco neelteneble ŝvelas. Kaj eĉ minaci krevi.
  La knabino ridis.
  - Ŭaŭ! Fakte, vera virĉevalo! Vi povas doni al virino multe da plezuro! Mi vendos vin por komenco nur por unu nokto!
  Vovka kantis kun ĝojo:
  Vi devas kompreni nin
  Vi devas helpi nin...
  Kiel ni atendis vin
  Flav-okula nokto!
  La sorĉistino, responde, pli forte brakumis lin kaj kisis lin. Tiam oni ŝmiris la knabon per incenso kaj oleis. Kaj li fariĝis eĉ pli bela kaj alloga. Efektive, lia sunbrunigita kaj muskola, skulptita korpo estas tiel brilanta.
  La sklavinoj donas al li voluptajn kaj malsatajn rigardojn. Kaj tiel la sorĉistino ordonis. Kaj la knabinoj komencis masaĝi kaj varmigi la junulon.
  Fine, Vovka estis alportita al kondiĉo. Kaj tiel, akompanate de eskorto, li estis sendita al la aŭkcio.
  La knabo estis kovrita per kovriloj, kiel knabino. Kaj ili prenis min malantaŭ speciala ekrano. Antaŭ tio, oni donis klistron, plene lavante la intestojn, kaj oni igis ŝin lavi la buŝon per rozakvo. Kaj ili faris ĉion tre zorge kaj profesie.
  La bela knabo sidiĝis kaj nun povis vidi la aŭkciejon. Ĉi tie sidis kaj virinoj kaj viroj, kaj kelkaj aliaj fabelaj estaĵoj. Kio embarasis la knabon ne estis komika aplombo.
  Jen ili venigis belan knabinon kovritan per litkovriloj al la kajo. Du knabinoj en ledaj kostumoj kaj altaj kalkanumoj staris ambaŭflanke de ŝi.
  La knabino estis metita al aŭkcio, kaj nun la unua vualo estis deŝirita de ŝia kapo. Dolĉa bruneta vizaĝo kaj nigra hararo de sklavo kiu estis metita por aŭkcion estis rivelitaj.
  La heroldo anoncis:
  - Dek piastroj!
  La viro en la turbano kriis:
  - Dek unu!
  Junulo kun linkaj oreloj, verŝajne elfo knaris:
  - Dek du!
  La virino en la burko siblis:
  - Dek tri!
  La grandnaza junulo, plej verŝajne trolo, siblis:
  - Dek kvar!
  Kaj malgranda kolobok, grandeco de ĉevalo kapo, eksaltis kaj eksaltis:
  - Dek kvin!
  Estis paŭzo. La sorĉistino aliris la junulon kaj rimarkis:
  - Ĝi estas arabo! Blondunoj estas multe pli multekostaj! Kaj vi havas tiel belajn, blondajn longajn harojn!
  Vovka timigita gluglis :
  - Estas maskloj! Ili mi...
  La magia knabino kapjesis.
  - Jes ili povas! Sed estas nur por unu nokto!
  Intertempe, la knabinoj forigis la duan vualon de la beleco prezentita por aŭkcio. Kaj ili senvestigis ŝin ĝis la talio. La sklavino tremis. Pro ekscito, ŝia hela haŭto estis kovrita de rosogutoj de ŝvito, kaj akiris perlan nuancon. Kaj la skarlataj cicoj leviĝis. La knabino provis kovri ilin per siaj manoj, sed du servistoj kaptis ŝin kaj etendis ŝiajn brakojn al la flankoj. Kaj ĝi montriĝis forta movo. La sklavino ektiris. Ŝia bruna vizaĝo fariĝis purpura pro kolero kaj honto.
  Komercado iom pliiĝis.
  La viro en la rozkolora turbano murmuris:
  - Dek ses!
  La viro en la verda ĉapo knaris:
  - Dek sep!
  Kolobok tuj aldonis:
  - Dudek!
  La trolo ekparolis.
  - Dudek kvin!
  La elfo murmuris:
  - Tridek!
  Kaj la virino en la vualo grumblis:
  - Kvardek!
  Alia viro en blua turbano grakis:
  - Kvindek!
  Aŭdiĝis bruego, kaj poste paŭzo. Por araba brunulino, kiu estas almenaŭ unu groŝo po dekduo ĉe aŭkcio, tre granda kvanto. Tamen, estas multaj. Sed la fakto, ke la knabino estas embarasita, kaj plej verŝajne virgulino, kaj ŝi hontis komenci la spektantaron. Tamen, mi ne volis tro kuŝi por la brunulino.
  Ĉi tie la servistinoj forigis de ŝi la lastan vestaĵon. La juna sklavo estis tute nuda. Ŝia korpo estis pli pala ol ŝia vizaĝo, kaj estis evidente, ke ŝi ne ofte rajtas sunbani kaj esti nuda. La nudaj piedoj de la belulino estis tiel teneraj kaj graciaj.
  Vovka sentis, kiel lia vira perfekteco streĉiĝis ĝis la limo kaj stariĝis kiel paliso. Kaj nun elstaras nur senkompate. Kaj naĝkalsono povus rompiĝi.
  La sorĉistino kapjesis.
  - Kiel ekscitita vi estas mia knabo! Tiel devus esti ĉe aŭkcio. Tiam virino certe aĉetos vin! Kaj vi ricevos lecionojn pri amo!
  Vovka rimarkis kun suspiro:
  - Mi havis tiom da knabinoj en mia pasinta vivo! Precipe kiam mi riĉiĝis! Kaj nun mi havas nenion, eĉ naĝkalsono apartenas al la gastigantino kaj ĝi estas stulta !
  La magia knabino ridetis.
  - Ne! Vi nun eliros sur la platformon kaj sentos vin kiel afero! Cetere, vi havas tre belajn kaj elegantajn morterojn, do ili elkondukos vin en botoj. Kaj ĉi tio fariĝos unika kaskado de sentoj por la knabo.
  La nombroj ĉe la aŭkcio estis:
  - Sesdek!
  - Sepdek!
  - Okdek!
  - Naŭdek!
  Kaj fine, la viro en la ruĝa turbano diris:
  - Cent!
  La ĉefa intendanto levis sian martelon kaj komencis ĉanti:
  - Cent piastfoj! Ducent piastroj! Cent piastroj tri! Vendite por cent piastroj!
  La viro verŝis orajn monerojn. Cent piastroj ne estas malbona sumo por bruna araba virino. Dum ĉiuj volas blondulojn.
  Fine, Vovka Ezeystein estis metita al aŭkcio. La knabo estis kovrita per kovriloj. Kaj tre ruza elmontri iom post iom. Li estas natura blondulo kaj tre bela. Kaj knaboj en ĉi tiu mondo estas listigitaj egale al knabinoj.
  La heroldo anoncis:
  - En pasinta vivo, li estis la plej riĉa oligarĥo, kaj tre sperta viro! Nun tre bela blonda knabo. Vendite nur por unu nokto, kaj vi povas fari ion ajn per ĝi - nur ne kripligu ĝin! Komenca prezo dudek piastroj.
  Malkontenta bruego balais tra la standoj. Vovka staris kovrita per vualoj. Kaj tiel la knabinoj forigis la unuan en ĝin, elmontrante la oran, iomete ondiĝintajn harojn de la knabo kaj la supran parton de lia frunto.
  La viro en la verda turbano murmuris:
  - Dudek unu piastroj!
  La virino en la burko grincis:
  - Dudek du piastroj!
  Alia virino en luksa robo pepis:
  - Dudek kvin piastroj!
  La viro en la blua turbano murmuris:
  - Tridek!
  Trolo kun esprimplena nazo tondris:
  - Kvardek!
  Kaj la nano en ĉapo kaj kiraso eligis:
  - Kvindek piastroj!
  Estis paŭzo. Vovka sentis honton kaj humiligon. Ĉi tie ĝi estas vendata kiel ia besto ĉe la aŭkcio. Ke li ne estas homo, ĉu? Kaj estas bone, se virino aĉetas, kaj ne kelkajn el la malbonodoraj viroj!
  La servistinoj forigis alian vualon. Kaj la vizaĝo de la knabo estis tute elmontrita. Ĝi estis tre bela, kiel de knabino, kaj milda, sed samtempe kun vireca mentono. La publiko denove aperis.
  Kolobok kriis:
  - Sesdek piastroj!
  La gnomo murmuris:
  - Sepdek!
  La virino en la vualo pepis:
  - Okdek!
  La trolo muĝis:
  - Naŭdek!
  Virino en luksa robo donis:
  - Cent!
  Estis denove paŭzo. Cent piastroj estas jam eta sako da oro, oni povas per ĝi aĉeti kvin bonajn sklavojn por la ŝtonminejo. Kaj poste iu bela junulo, eĉ se de mirinda beleco, kaj nur por la nokto.
  . ĈAPITRO #5
  La servistinoj prenis kaj demetis alian kovrilon de la knabo, elmontrante liajn muskolfortajn ŝultrojn kaj brakojn. Ĝi fariĝis videbla kaj forta, la kolo de adoleskanto kaj la supra parto de la brusto sunbruniĝis. Vovka streĉis siajn bicepsojn, kaj ili ŝvelis en triangulojn. La infano ridetis, kaj lia rideto estas tiel ĉarma kun perlaj dentoj, nur adorinda.
  Denove en la publika reviviĝo.
  Virino en nigra robo, simila al monaĥino, diris:
  - Cent dek!
  La viro en la verda turbano parolis:
  - Cent dudek!
  La viro, kiu pli frue aĉetis la brunan knabinon, grincis:
  - Cent tridek!
  La trolo diris:
  - Cent kvardek!
  Kolobok pepis:
  - Cent kvindek!
  La virino en la vualo diris:
  - Cent sesdek!
  Elfo tre bela junulo knaris:
  - Cent sepdek!
  Subite, maljunulino, kun falĉilo en la mano, simila al Baba Yaga, grakis:
  - Ducent!
  Estis denove paŭzo. Vovka nevole ektremis. La ideo, ke ili estos venditaj al maljunulino por la nokto, estis tre abomena. Kaj ĝi estas blokita.
  Kaj la servistinoj demetis alian vualon. Kaj nun la torso estas tute elmontrita. Vidiĝis la teleroj de la gazetaro, kiuj estas kiel tiuj de ĉokolada trinkejo, kaj la heroa brusto de la knabo tremis. Mia koro batadis pro ekscito tiel ke ĝi ŝajnis preta rompiĝi.
  Kaj la bronza haŭto de la knabo brilis pro ŝvito pro ekscito.
  Virino en vesto de monaĥino diris:
  - Ducent kvindek piastroj!
  Jam alia trolo, farinte rabataĉeton, gruntis:
  - Tricent piastroj!
  Gingerbread Man, eksaltante, murmuris:
  - Tricent kvindek!
  La gnomo aldonis memfide:
  - Kvarcent piastroj!
  La viro en la rubena turbano siblis:
  - Kvarcent kvindek piastroj!
  Baba Yaga, elmontrante siajn dentojn brilantajn per ŝtalo, siblis:
  - Kvincent!
  Kaj denove estis paŭzo. Ĉi tio estas tiel streĉa. Vovka sentis la manojn de la servistinoj sur siaj koksoj. Oni eĉ nerimarkeble premis siajn testikojn. La vira perfekteco de la knabo denove leviĝis. Kaj muskolaj kruroj estis elmontritaj, kovritaj ĝis la genuoj per botoj. Kaj la naĝkostumoj ne kaŝis, kiel la digno elstaras.
  La ina spektantaro estis ŝaltita.
  La elfo knaris:
  - Sescent piastroj!
  La virino en la vesto de la monaĥino grumblis:
  - Sepcent!
  Baba Iago siblis:
  - Okcent!
  Virino en luksa robo donis:
  - Naŭcent!
  La zingibra viro subite murmuris:
  - Mil!
  Nano pikis bastonon en lian dorson kaj siblis:
  - Jen la prezo, kvindek plenkreskaj sklavoj! Ĉu vi pretas doni tian monon por unu nokto kun junulo! Tio estas amuza!
  Kolobok pepis responde:
  - Vi estas amuza
  Kaj mi estas ofendita!
  Vi estas aĉa
  Kaj mi vidis ĝin!
  Tamen estis paŭzo. Bela knabo staris antaŭ grandega salono plena de voluptemaj vizaĝoj en nenio krom naĝkostumoj kaj botoj. Evidentiĝis, ke ĉiuj ne povis atendi vidi lin tute nuda. Ĝi ŝaltas la publikon.
  Kaj tiel la servistinoj forigis la botojn de la bela, figurita adoleskanto. La tre muskolaj, graciaj, sunbrunigitaj kruroj de la knabo estis malkaŝitaj. La bovidoj estis kiel reto da vejnoj. La publiko travivis muĝadon de sovaĝa ĝojo. Virinoj estis precipe ŝaltitaj.
  Unu el ili, tre dika virino, kriis:
  - Mil kvincent!
  Virino en luksa robo donis:
  - Dumil!
  Baba Yaga murmuris:
  - Du kvincent!
  La nano murmuris:
  - Tri mil!
  Virino en vesto de monaĥino diris:
  - Tri kvincent!
  La trolo eniris la merkaton:
  - Kvar mil!
  Kaj la bulko grincas:
  - Kvin mil!
  Kaj ĉiuj frostiĝis. La nano komentis kun dorno:
  - Vi blufas! Ĉu vi scias, kio okazas al tiuj, kiuj ne kapablas pagi la postulatan sumon por marĉando?
  Kolobok pepis:
  - Mi tre bone konas ĝin!
  La gnomo kapjesis.
  - Ili ŝmiros vin per peĉo, rulos vin per plumoj kaj forpelos vin el la urbo per vipoj! Estas klare?!
  Kolobok ridis, kantis:
  - En la malproksima konstelacio Tau Ceti,
  Ĉio fariĝis al ni nekomprenebla...
  Ni sendas signalon toli tie,
  Kaj ili resendas nin!
  Vovka staris nudpiede, kaj en nur naĝkalsono. Sed la juna sklavo devas esti vendita tute, ĝis la fino. Kaj nun belaj knabinoj-servistoj deŝiris liajn naĝkustojn. De honto kaj ekstrema ekscito, vira perfekteco ŝvebis en la knabo. Kaj tute ŝveligita.
  Denove aŭdiĝis surda muĝado.
  La dika virino blekis:
  - Ses mil!
  Virino en monaĥina robo grincis:
  - Sep!
  Virino en luksa robo parolis:
  - Ok!
  La elfo knaris pro ĝojo:
  - Naŭ mil!
  Baba Yaga siblis agreseme:
  - Dek mil!
  Jen la prezo de kvincent sanaj viraj sklavoj, kaj ankaŭ de tuta granda ŝipo. Vi ankaŭ povas aĉeti kelkajn galerojn. Kaj nur por unu nokto kun bela junulo.
  Estis peza paŭzo. Vovka brulis pro honto, tute nuda, kaj kun ŝvelinta perfekteco en la sklavkomerco. Li tre hontis, kaj samtempe, la pikaĵo de la situacio, kiam nuda, bela knabo estas vendata ĉe aŭkcio sub la martelo, terure ekscitita. Kiel nekutima ĉio estas kaj vi valoras riĉaĵon.
  La juvelita elfo diris malcerte:
  - Dek unu mil!
  Baba Yaga kolere grumblis:
  - Dek kvin mil!
  Jen la prezo de tri galeroj. Jes, voluptemaj sinjorinoj serioze disiĝis. Bati tian prezon estis ruiniga por multaj monujoj.
  La heroldo levis la martelon kaj komencis diri:
  - Dekkvin mil fojojn! Dek kvin mil piasts du! Dek kvin mil piastroj tri... - Antaŭ ol lia martelo trafis, tre bela virino en luksa robo kaj krono kovrita de steloj sur la kapo diris:
  - Dudek mil piastroj!
  Bruado trabalis... Baba Yaga grakis:
  - Tridek mil!
  Juna kaj bela virino kuis:
  - Kvindek mil! Kaj memoru Baba Yaga, kio okazos se vi ne havas sufiĉe da mono!
  Ŝi kunpremis siajn ŝtalajn dentojn kaj siblis:
  - Nu, al la diablo! Prenu la bubaĉon por riĉaĵo!
  La heroldo, aŭ pli ĝuste la administranto, levis la martelon pli alte kaj komencis malrapide diri:
  - Kvindek mil piasts fojojn! Kvindek mil piasts du! Kvindek mil piastroj tri...
  Kaj en tiu momento, kiam la ĝoja Vovka jam pensis, ke la reĝino, kaj tia bela virino, igos lin tranokti en ĉiela plezuro kaj en la lito, bruis raska voĉo:
  - Cent mil piastroj!
  Ĉiuj turnis la kapon. La voĉo apartenis al maldika, alta viro en nigra kiraso, kaj ankaŭ kun krono sur la kapo. Li aspektis tre timiga kaj sinistra.
  La reĝino demandis surprizite:
  - Kial vi volas senmortan knabon?
  Koschey respondis kun kolero:
  "Ne estas via afero, mortemulo!" Mi bezonas ĉi tiun knabon, kaj mi ricevos lin!
  La reĝino murmuris:
  - Cent dek mil!
  Koschey grumblis agreseme:
  - Miliono! Ĝuste tiel, miliono da piastroj samtempe, la prezo de tuta armeo! Kaj vi ne havas sufiĉe da trezorejo por superproponi ĉi tiun prezon!
  Zumado de miro trakuris la standojn. Tuta miliono da piastroj, monto da oro, por nur unu nokto kun knabo? Eble Koschey la Senmorta, kiu vivis pli ol unu jarmilon, bagatele freneziĝis? Sed marĉando estas marĉando.
  La sorĉistino ridetis kaj respondis:
  - Mi avertas Koschey, vi ricevos la knabon nur por unu nokto. Kaj li devas redoni ĝin matene, vivanta kaj sana, ne kripla!
  Koschey la Senmorta kapjesis, kun sia kraniosimila kapo, sur maldika, osta kolo:
  - Mi komprenas ĝin! Tamen mi ripetas mian prezon:
  - Miliono da oraj piastroj!
  La Ĉefoficisto kapjesis.
  - La vorto de la aĉetanto estas leĝo!
  Kaj levante la martelon, li komencis ĉanti:
  - Milionon da piastroj fojoj! Du milionoj da piastroj! Tri milionoj da piastroj!
  Vendite de Koshchei la Senmorta!
  Vovka estis konsternita. Kaj falis en stuporon. Ĉu li vere estas vendita al ĉi tiu osta maljunulo, eĉ se nur por unu nokto?
  Ili ĵetis vualon sur la knabon, la servistoj de Koŝĉej eksaltis. Ili metis ŝtalan kolumon ĉirkaŭ la kolon de la adoleskanto, kaj kondukis lin pluen, nudpiede kaj senhelpa.
  Koschey iris al la knabo, tiris la kovrilojn. Rigardis ĝin pli proksime. Li tuŝis sian muskolfortan bruston per malvarmaj manoj kaj notis:
  - Kaj vi estas bona!
  Kaj ridis. De ĉi tiu ridado Vovka iel iĝis timiga. Koschei kapjesis al li:
  - Ne timu! Al vi okazos io pli bona, io, kion vi mem atendas!
  Kaj la senmortulo fajfis. Kaj la knabo estis batita per branĉeto. Kiu, cetere, ne doloras tra la vualo.
  Vovka marŝis, kaj liaj nudaj, preskaŭ infanecaj kruroj de adoleskanto paŝis sur la akrajn ŝtonojn de la trotuaro. Kio estis sufiĉe dolora, ĉar la plando de la knabo estis nur iomete malglata, ankoraŭ ne kaloza kaj malmola. Vere, ne estis sango. Tamen, la juna plando de la nudaj piedoj de la adoleskanto estis elasta kaj forta, sed sentis doloron.
  Vovka sekvis Koshchei. Kaj li scivolis kien ili kondukas lin. Verŝajne tro longa por atingi la kavernon. Kaj estas neverŝajne, ke ili havos tempon tien kaj reen subite. Kaj kion Koschey faros kun li? Estas neverŝajne, ke ĉi tiu avara karaktero elmetis milionon da oraj piastroj, nur por amuzo kun la knabo. Se Koschei entute kapablas en ĉi tiu kazo.
  Sed kial li bezonis ĉi tiun ludon?
  Neatendite, la Senmortulo elprenis smeraldkoloran kristalon el sia brusto . Li frotis ĝin per la montrofingro, blovis, murmuris sorĉon. Kaj Vovka sentis sin ĵetita supren kiel cunamondo.
  La knabo tiam palpebrumis pro timo. Li nun trovis sin en malgaja kastelo. Liaj manoj estis ĉenitaj malantaŭ lia dorso kaj katenitaj. Kaj ĝi estas tiel ĝena. Ŝtalaj ringoj fosis en ŝiajn pojnojn, kaj ŝiaj brakoj estis torditaj el ŝiaj ŝultroj.
  Kaj la ĉambro klare similis al torturoĉambro.
  Sur la muroj estis pendigitaj ĉiaj instrumentoj por torturo kaj doloro. Kaj kio ne estis tie, boriloj, pinĉiloj, drattranĉiloj, brankardoj , dispremantaj aparatoj, ĉiaj piroj ktp.
  Vovka kriis:
  - Vi ne devas vundi min!
  La senmorta Koschey, kiu sidis sur la trono, gorĝis :
  - Ne timu! Ĉio vivos por vi! Sed mi bezonas vian doloron!
  La knabo rimarkis:
  - Mi povus torturi iun knabo-sklavon, kiu kostas multe malpli!
  Koshchei kapjesis.
  - Povus ... Sed via doloro estas unika, kaj ĝi donos al mi senprecedencan forton, kaj kolosan potencon super la mondo!
  Vovka siblis:
  - Bastardo!
  Senmorta ordonis:
  - Skuu lin!
  Du grandaj, muskolfortaj knabinoj en bikinoj, frapante per siaj nudaj piedoj, saltis al la tamburo kaj komencis turni ĝin. Kaj la ĉeno kun knaro levis la knabon.
  Vovka sentis doloron kaj en la ŝultroj kaj en la manoj, kiuj estis kaptitaj de ŝtalaj katenoj, kaj lia brusto iomete eliĝis. Ĉi tiu rako estas la plej malnova kaj efika instrumento de torturo, kiun ne ĉiuj povas elteni. Kvankam ĉi-foje Koschei kaj lia bando ne faris demandojn. Ili nur turmentis, kaj oni povas vidi la doloron - ĝi donis al la knabo ian forton. Ĉirkaŭ la rako, Vovka rimarkis dekduon da kristaloj, kaj alian kristalon sur la kapo de Koshchei en la krono.
  Jen ĝi estis levita ĝis la plafono mem, preskaŭ tuŝante la malsekan, marmoran muron. Tiam la knabo frostiĝis dum momento. Kaj la ekzekutistknabinoj, tre grandaj por la bela sekso kaj muskolaj, ellasis la tamburon.
  Vovka sentis falon malsupren. Kaj estis kvazaŭ io en lia stomako krakiĝis. Kaj ĉio estis tiel rapida.
  Dum kelkaj momentoj, la doloro en la streĉitaj vejnoj mildiĝis. Sed ĉe la planko mem la ĉeno estis streĉita. Kaj Vovka estis frapita de infera doloro. Trapikita de nudaj, knabaj kalkanoj ĝis la dorso de la kapo.
  Kaj la knabo krias. Kiel juna bovido buĉata. Kaj Koshchei tre ŝatis ĝin. Kaj nun la kristaloj hele brilis, sentante ondon de teruro kaj sufero de adoleskanto.
  Tiam la doloro iom kvietiĝis, kaj Vovka kunpremis la dentojn kaj komencis peze spiri.
  Koschey ordonis:
  - Skuu denove!
  Kaj denove la knabin-atletoj ŝpinis la tamburon. Vovka rigardis al la ekzekutistknabinoj. Kiel muskolaj ili estas - nur korpokulturistoj . Kaj muskoloj, kiel ŝnuroj sur bronza haŭto de sunbruliĝo. Kaj la hararo estas malpeza, densa, iomete ondula.
  La vira perfekteco de Vovka denove ŝveliĝis pro la avida rigardo al la atletike konstruitaj knabinoj.
  Ĉi tie ĝi estas levita ĝis la plafono. Kaj Vovka admiris, kiel la bela sekso rulis muskolojn sub bruna haŭto.
  Tiam ili denove ellasis. Mallonga, rava sento de flugo. Kaj denove, infera doloro, penetranta laŭvorte tra la tuta muskola korpo de juna atleto.
  Vovka ne povis rezisti kaj denove muĝis. Kiel timiga ĉio estis. Kaj ĝi trapikis, kvazaŭ ĉiu ĉelo de la korpo estus batita per sledmartelo.
  Tiam ĝi fariĝis pli facila. Ŝvito gutis el ripaj muskoloj.
  Denove, la kristaloj ekbrilis multe pli hele ol antaŭe.
  Koschey karnovore ridetis. Li klare rejuniĝis, kaj ne plu ŝajnis tia kaduka kaj senhelpa maljunulo.
  La ordo sekvis:
  - Mi amas la triunuon! Skuu denove!
  Kaj denove, belaj, atletikaj knabinoj komencis levi la knabon.
  Alia ekzekutistino kun volupto rigardis Vovkan. Kiel sunbrunigita adoleskanto brilas pro ŝvito. Kaj kiel bela li estas.
  La ekzekutistino metis la manon inter la krurojn kaj komencis masaĝi, ĝuante la doloron, kiu kaŭzis la belan junulon.
  Vovka ankaŭ sentis eksciton, rigardante la knabinon. Kaj lia vira perfekteco leviĝis kiel paliso. Jen li denove estas ĉe la plafono mem. Ŝtopite en streĉiteco.
  Vovka eĉ ektimis, nun io mortiga trapikus lin. Kaj tiel la knabo estis liberigita.
  Muskola, ŝvita, sunbrunigita korpo de adoleskanto kolapsis malsupren. Kaj ĉe la planko mem denove etendiĝis. Kaj la ĉenoj denove tordis la vejnojn de la artikoj.
  Kaj denove Vovka estis frapita de brulanta doloro, kaj li kriegis.
  Kaj la kristaloj komencis ekbrili eĉ pli hele, kaj brilis kiel steloj.
  Koschei fariĝis eĉ pli juna, kaj la sulkoj glatiĝis. Nun li aspektis ne pli aĝa ol tridekjara.
  Kaj la senmortulo kapjesis:
  - Bone do! Kun streĉado sufiĉas! Kaj nun en liajn akciojn.
  La ekzekutistknabinoj kaptis la knabon je la nudaj, muskolaj kruroj. Kaj la aliaj du alportis pezan, kverkan, ferbinitan blokon. Kaj pinĉis ŝian knabon sur nudaj, belaj kruroj.
  Vovka sentis la doloron en siaj vejnoj kun renovigita vigleco kaj ĝemis. Li jam estis streĉita kaj elĉerpita preskaŭ multe.
  Hokoj elstaris laŭ la randoj de la bloko.
  Koschey ordonis:
  - Du funtojn ambaŭflanke!
  La knabinoj alportis pezojn, kaj pendigis ilin unuflanke kaj por ekvilibro aliflanke. Vovka kriegis pro neeltenebla sufero. Kiel kruele ili etendis ĝin.
  Koschey rigardis kun plezuro kiel la knabo estis streĉita. Kaj liaj vejnoj laŭvorte ŝveliĝis, kaj la tuta korpo de muskola adoleskanto estis tiel streĉita pro streĉado.
  Vovka ĝemis kaj kriis, kaj la kristaloj brulis.
  Kaj la ekzekutistknabinoj tremis pro ekscito, estis tiel agrable por ili.
  Koschey ordonis:
  - Kaj nun dek batoj per vipo duonforte !
  La ekzekutistino elprenis branĉeton el la korbo. Ŝi alproksimiĝis al la senhelpa, nuda, muskolforta knabo. Ŝi staris malantaŭ li kaj faris duonsvingan baton.
  Purpura strio ŝvelis trans la bronza haŭto.
  Alia ekzekutistknabino pepis:
  - Unufoje!
  Kaj la turmentisto denove batis.
  La knabina ekzekutisto knaris:
  - Du!
  Sur la fono de streĉado, vipbatoj ne ŝajnis al Vovka aparte doloraj. Kaj li pli ĝemis pro la brula doloro en la streĉitaj vejnoj kaj ligamentoj.
  Fininte bati, la torturistino rigardis Koshchei.
  Li ordonis:
  - Kvin trafoj je plena potenco!
  Kaj la knabino ĉi-foje elektis pli dikan kaj fortan vipon el la korbo. Ŝi svingiĝis kaj batis per ĉiuj fortoj. Kaj granda tiro. La bronza haŭto sur la muskola dorso de la knabo krevis kaj sango elverŝis.
  Vovka ĉi-foje sentis tre fortan doloron kaj muĝis kiel vundita elefanteto.
  Kaj la kristaloj lumiĝis pli hele.
  Kaj la knabina ekzekutisto daŭre batis. Kaj la sango jam fluis el la krevanta haŭto en rivereto.
  Alia belulino ordonis:
  - Kvin!
  Kaj estis paŭzo. La ekzekutistknabinoj rigardis Koshchei!
  Li ordonis:
  - Kaj nun la brazilo, kaj antaŭ tio, grasu la kalkanojn!
  La knabinoj eltiris vazon da olivoleo. Ili malŝtopis kaj verŝis sin sur la manplaton. Post tio, kun granda plezuro, ili komencis ŝmiri la plandon de la knabo. Ŝi estis elasta, kun gracia kurbo de sia nuda, rozkolora kalkano. La knabinoj mem estas nur ĉarmaj kaj seniluziigaj.
  Vovka sentis miksaĵon de kaj doloro kaj plezuro. Kaj pro la tuŝo de fortaj manoj, belaj, muskolaj knabinoj, li denove estis kaptita de ekscito. Kaj vira perfekteco komencis altiĝi. Kio kaŭzis al la belulinoj ludemaj ridadoj.
  Tiam, kiam la oleado estis finita, la torturistoj eltrenis la brazon. Ĝi havis specialajn kamforojn kun reguligo de la gasprovizo. Kaj la ekzekutistknabinoj ŝaltis ilin.
  La flamo eklumis kaj leviĝis. Kaj la nuda, ronda, rozkolora, olebrila kalkano de bela adoleskanto estis lekita de ruĝa lango.
  Vovka ne tuj sentis doloron. Komence estis agrable varme. Sed tiam la nudaj plandumoj de la knabo fariĝis neelteneble bruligitaj kaj bakitaj. Kaj ĝi estis tiel malkaŝe malagrabla kaj dolora.
  Krome, la tranĉita dorso doloris, kaj la ligamentoj etendiĝis sur la rako kaj peziĝis per bloko doloris.
  Vovka ĝemis, kaj larmoj fluis sur liaj vangoj. Tiel oni torturis lin.
  Koschey ordonis:
  - Ŝprucigu salan akvon sur lian dorson!
  La ekzekutisto elprenis tason. Ŝi verŝis akvon el sitelo kaj ĵetis en ĝin pecon da salo. Kaj tiam ŝi prenis ĝin kaj, kvazaŭ ŝprucis sur la tranĉitan dorson de la knabo.
  Kaj li krias pro doloro.
  Kaj denove la kristaloj eklumis eĉ pli hele.
  Koshchei notis:
  - Bone farita! Tamen, ĉu ne estas tempo por li aldoni ankaŭ varman draton.
  La knabin-ekzekutistoj unuvoĉe kapjesis. Kaj nun la plej alta el ili eltiris bastonon kun drato fiksita el la kameno. Ŝi estis laŭvorte ruĝa pro varmego. Ŝi supreniris al Vovka kaj rikanis, rigardante la suferon de la knabo.
  Post tio, la knabino svingiĝis kaj pugnobatis lin per ĉiuj fortoj sur la dorson. La bato estis forta kaj tranĉis la haŭton, bruligante ĝin samtempe.
  La knabo kriegis pro terura doloro.
  Kaj Koschey ordonis:
  - Batu lin tiel! Kaj tre sub nudaj kalkanoj plifortiĝas!
  Kaj ĝi vere ekflamis pli forte, kaj la doloro akiris eĉ terurajn esprimojn.
  Vovka kriegis pro neeltenebla sufero. Kaj la kristaloj sorbis potencon.
  Kaj la osta Koschei la Senmortulo tute transformiĝis en muskolfortan, belan, fortan junulon, kun preskaŭ infana vizaĝo, sed larĝaj ŝultroj.
  Li eksaltis facile, kaj saltis, post kio li kriis:
  - Tio estas bonega!
  Kaj li prenis la vipon en la manojn. Li kuris al la knabo kaj frapis lin per sia tuta forto sur sian viran perfektecon. La efiko estis tre palpebla. Vovka hurlis pro terura doloro.
  Koschey ridis kaj rimarkis:
  - Nu, kiel vi fartas, bebo?
  Vovka nur gruntis responde. Kaj li vere suferis tiom da doloro, ke eĉ malfermi la buŝon kaŭzis suferon.
  Koschey siblis sarkasme:
  - Ĉi tio estas tre bona!
  Kaj el la kameno li elprenis ruĝvarmajn pinĉilojn. Li saltis en Vovka, kaj la metalo, ruĝa pro la varmego, krampis la testikojn de la knabo. Li kriis pro sovaĝa sufero, kaj la odoro de fritita viando estis pli forta.
  Kaj la fajroj de la kristaloj flamis eĉ pli hele!
  Koschey muĝis:
  - Ĉio estas tre bona! Sed ne sufiĉas! Por havi potencon super la mondo, necesas aldoni pli da sufero al ĝi!
  La ekzekutistino sugestis:
  - Kaj se vi aplikas pli da aktuala!?
  La senmorta junulo subridis.
  - Aktuale?! Jen kio okazas en fulmo! Nu, kompreneble, ni fritu ĝin per kurento.
  La ekzekutistknabinoj eltiris galvanan ĉelon el aluminio kaj arĝento. Kaj el ĝi venis diversaj specoj de dratoj.
  Kaj ili komencis alkroĉi ilin al diversaj partoj de la korpo de la torturita knabo. Kaj al vira perfekteco kaj nudaj piedfingroj kaj al la lango kaj ĝis la kvina punkto. Kompreneble, ili fiksis ĝin al la kolo, kaj al la dorso de la kapo, kaj ankaŭ al la oreloj.
  Alkroĉis ĉi tiun draton. Kaj ili prenis ĝin kaj kiel ili tranĉis en mortiga fluo. Li trairos elfluojn tra la tuta korpo de la muskola subkreskaĵo.
  Kaj Vovka denove krios, pro neeltenebla sufero.
  Kaj la kristaloj brilis pli hele ol la polusa stelo en klara nokto.
  Koschey la Senmorta kriis:
  - Nun la tuta mondo estas mia! Ĉiuj obeis min! Mia magio estas plena de senfina potenco!
  Kaj la Sorĉisto de Infero klakis siajn fingrojn. Magia knabino aperis antaŭ li. Koschey la Senmorta ridis:
  - Nun mi estas la Ĉiopova, kaj mi povas ĉion fari - kiel la Sinjoro Dio!
  La magia knabino grumblis:
  "Vi ne havis la rajton torturi tiun knabon tiel!" Estas interkonsento!
  Koschey ridis:
  - Vi ankoraŭ konsilas min! Jes, mi mem!
  Kaj la Ĉiopova fiulo klakis per la fingroj. Kaj la sorĉistino mem jam estis sur alia rako. Ŝi estis nuda kaj senhelpa. Kaj ĝi estis fritita per fajro de serpentoj, kiuj subite leviĝis. La sorĉistino kriegis pro terura, nekomparebla doloro. Kaj ŝiaj nudaj piedfingroj rompis la pinĉilojn, kiuj ekmoviĝis. Kaj la flamo lekis la nudajn, rondajn, knabinetajn kalkanojn.
  Kaj Koschey la Senmorta ridis, dirante:
  - Mi povas per lerta mano,
  Prenu la lunon el la ĉielo...
  Mi faros elefanton el muŝo
  Kaj mi ne palpebrumos!
  Ĉi tie Vovka eksentis en si kuraĝon kaj koleron, kaj en sovaĝa kolero li prenis ĝin kaj kantis, per sia tuta energio;
  Ni rigardas kun falkoj,
  Ni ŝvebas kiel agloj super la rokoj!
  Rapidaj centoj saltas en batalon per glavoj -
  Ni konstruu novan proletan mondon!
  
  Ni havas soldaton - spacan fratecon,
  Al la vizaĝo de la knabo - plasmomaŝino ....
  Ni kavaliroj ĉiam povis batali -
  La taĉmento flugas por ataki la kuraĝulojn!
  
  La trumpeto muĝas kaj la tamburoj batas -
  La ordono estis donita de granda viro!
  Tial rapide flugu de la kanapo -
  Por ne kuiri sur ĝi dum la tuta jarcento!
  Vi povas atingi multon en batalo,
  Aĉetu venkon je alta prezo -
  Brutalaj batalantoj - eksterteranoj ...
  Sed kontraŭ viro kun granda sonĝo!
  
  Sur kosmoŝipoj, pafiloj kaj raketoj,
  Kirlspaco - la vakuo brulas.
  Niaj heroaĵoj estas kantataj en poemoj -
  La malbona parazito estu malbenita!
  
  La insida malamiko ricevos tion, kion li meritas,
  Kaj bona rekompenco - tuta korno!
  Estos ulo kaj edzino por vi,
  Pereo ne algluiĝos sur la sojlo!
  
  Ni konkeros tempon kaj spacon
  Ajna komerco por argumenti - vi scias...
  Ni konstruos regnon por la avantaĝo de homoj -
  Batalu knabo por ĝi kaj iru por ĝi!
  
  Ne ekzistas Patrujo en la tuta universo pli bela,
  Armadoj de stelŝipoj kiel dornoj -
  Nia laboro estas ĉiam pli grava ol maldiligento,
  Imperio - en la koroj de la batalantoj nur vi!
  
  Ni naskiĝis sen scii la vorton - malforteco,
  Ĉiu el ni estas kiel ventego kaj uragano!
  Mi esperas ne krei problemojn kun maljuneco,
  Kaj frenezo ne venos skorio - nebulo!
  
  Ni baldaŭ atingos celojn sur la planedoj,
  Ni konstruu radian, mirindan mondon!
  Fremduloj ne povas eskapi en la bataloj de malvenko,
  Kaj restas nur festeno!
  Ĉi tie, en la lastaj vortoj, ĉe la loko, kie troviĝis Koschei, okazis eksplodo, kaj ekflamis vera supernovao. Kaj la granda sorĉisto kaj sinjoro de Infero frakasiĝis en fotonojn.
  Samtempe lia kastelo komencis disfali. La sorĉistino-knabino kaj la knabo, la iama oligarĥo, tuj liberigis sin de la katenoj. Kaj nun nuda, sunbrunigita, ĉirkaŭbrakita. Multnombraj servistoj de Koshchei, preskaŭ ĉiuj inaj atletoj falis sur la genuojn kaj komencis peti pardonon.
  La Sorĉita Knabino rimarkis:
  - Bono denove gajnis malbonon,
  Kvankam malbono estis insida kaj forta ...
  Ha, se ĉiam estus tiel
  Tia vivo tiam venus!
  . ĈAPITRO #6
  Denove Oleg Rybachenko en militaj aferoj. En la scenejo mem, jam en la suda regiono de Ĉinio, pacigante la ribelantojn. Ambaŭ liaj glavoj prizorgis la muelejon kaj fortranĉis la kapojn de la ĉinaj ribelantoj.
  Ili ruliĝis kiel svisa fromaĝo. La knabo movis sian nudan kalkanon en la mentonon de la ĉina generalo, kaj dispremis lian makzelon, rompante lian kolon. Kaj ĝi estis sufiĉe mojosa.
  Kaj jen la estro de la ribelo mem. Oleg Rybachenko ĵetis al li ŝtonon, rompante lian kapon. Post tio, la postvivantaj ĉinoj kuregis sur la genuojn kaj komencis kisi la malmolan knabon sur liaj nudaj, infanecaj, sed fortaj kruroj.
  La tumulto rapide kvietiĝis, kaj estis nur la komenco de marto. Kaj la Senmorta Infano denove kuris, ĉi-foje al Afganio, por kapti alian ŝejkon tie. Kaj samtempe en la kurado skizis alian rakonton;
  La altmontaran knabo Kenny el la senmorta raso restis tute unu el sia speco. Ĉiuj aliaj eternuloj mortis en la konflikto kaj la lasta batalo de Armagedono. Nur la altmontarano Duncan Mancloud restis apud li . Li estas preskaŭ la nura unu kiu pluvivis. Sed post kompletigado de la misio, Duncan perdis sian senmortecon, kaj iĝis simpla viro. Do nun Kenny ne plu estas minacata de aliaj premiĉasistoj. Male, la knabo sentis soleca. En la aĝo de dek unu, ŝi iĝis senmorta, kaj tio okazis jam en 1182. Li jam vivis pli ol okcent kvindek jarojn. Kaj li ĉiam estas dekunua.
  Bela, senmorta knabo de proksimume dek unu. Aspektas kiel anĝelo, bela vizaĝo, blonda hararo. Sed fakte, kiom da homoj li jam mortigis. Kaj altmontaranoj kaj nuraj mortontoj.
  Kenny estis mortonta plurajn fojojn, sed sukcesis eligi sin. Duncan Muncloud estis eĉ lia amiko por tempeto. Ĝis Kenny provis mortigi lin. Poste li denove provis fari tion per la manoj de aliulo.
  Kaj li preskaŭ mortis. Sed nun Armagedono jam estingiĝis. Ekzistas ne pli da altmontaranoj sur la Tero, kun nur du pluvivantoj forlasitaj, Kenny mem kaj Duncan Muncloud . Sed ĉi-lasta ne plu estas altmontarano, sed nura mortemulo. Do sur la tuta planedo, nur unu Kenny kiu neniam mortos krom se lia kapo estas fortranĉita.
  Lia revo realiĝis. Sed en la okcent kvindek kvar jaroj kiujn Kenny vivis , li estis laca de esti infano.
  Ĝi ne kreskas, ne maljuniĝas, ne maturiĝas. Unuflanke, kompreneble, esti altmontarano estas bona. Se via dento estas batita, ĝi rekreskos post kelkaj minutoj. Kaj vi ne konas malsanon. Kenny precipe ŝatis promeni nudpiede. Kaj eĉ ne tusis en ajna vetero. La knabo eĉ partoprenis en la Infana Krucmilito.
  Tiam Kenny gvidis unu el la grupoj de uloj. Infanoj marŝis nudpiede, tra la montoj, ŝtonaj vojoj. Kenny ankaŭ forlasis malkomfortajn ŝuojn. Kaj liaj nudaj plandumoj estis pli malmolaj ol la ledo de liaj botoj.
  La knabo tiam spertis multajn aferojn, kaj eĉ falis en sklavecon. Kenny, kvankam senmorta, ne estas multe pli forta ol ordinara infano. Kaj li ankaŭ falis en sklavecon al la piratoj, kaj estis vendita al la Kalifo de Bagdado.
  La varmaj sabloj de Galileo bruligis la nudajn piedojn de infanoj. Nu, la plandoj de Kenny fariĝis kiel kamelhufoj dum multaj jardekoj. Kaj kia estis por ordinaraj, mortemaj infanoj? Precipe knabinoj. Ili bruligis la piedojn de siaj infanoj kaj marŝis laŭvorte, per forto. Kaj tiuj, kiuj falis, leviĝis kun vipobatoj.
  Kenny surŝultrigis unu el la knabinoj, kies kruroj estis bruligitaj kaj sangitaj. Kaj portita tra la dezerto. Kvankam estas malfacile. Vere, la senmorta korpo distingiĝis per pli granda pacienco. Sed tamen, perforte, li tute ne estis Heraklo kaj sentis preskaŭ kiel la cetero de laceco.
  Tiam oni proponis al la infanoj elekton, kaj akcepti islamon aŭ iri al la ŝtonminejoj.
  Kenny, kiel la plej multaj infanoj, elektis sklavecon. Kaj imagu esti en minejo. Kaj kiu estas tie? La fetoro de la torĉoj kaj la feko de la sklavoj, la peza trolaboro. Multaj infanoj mortis en la unuaj tagoj kaj semajnoj. Kenny estis nuda, sen eĉ lumbotuko, kiel la aliaj infanoj. Li estis batita de kontrolistoj pro la plej eta provoko. Kaj ili devigis labori du trionojn de la tago, lasante trionon por dormi. Estis infera malfacila laboro.
  La infanoj estis malgrandaj, kaj estis pli oportune por ili labori en la minejoj. Ili manĝis nur por ke ili ne mortu pro malsato, kaj ili ankoraŭ povis labori. Kenny provis eskapi, sed li estis kaptita kun la helpo de gepardoj, ili estis brutalaj, kaj ili metis ĉenojn sur la knabon.
  Kaj li tiom laboris sen vidi la sunon.
  Estis la plej malbona periodo de la vivo de Kenny . Li finiĝis en vera infero. Kaj la rokoj sur la ŝtonoj, ricevantaj ŝultrojn, manĝis panon kaj akvon, funkciis kiel damnino.
  Kaj eĉ revis pri morto, kiel savo. Kaj ne eblis eskapi: estis dolorige por gepardoj esti fortaj gardistoj - ili ne estas kompareblaj kun germanaj paŝtistoj.
  Jaroj pasis. Kenny ne mortis, iom post iom alkutimiĝis al ĉi tiu infero. Preskaŭ ĉiuj infanoj mortis pro la fetoro, gasoj, trolaboro, malbona manĝaĵo kaj konstantaj batadoj. Kaj kiu sukcesis pluvivi estis transdonita al plenkreskuloj.
  Sed Kenny vivis plu. Ili alportis kaj pelis aliajn infanojn. Malgrandaj laboristoj estis bezonataj en la mallarĝaj minejoj.
  Kenny, aliflanke, estis sklavo kiu portis ĉenojn sur kaj siaj brakoj kaj gamboj, kaj tio estis lia nura robo. Junaj sklavoj eĉ ne ricevis lumbotukon, kaj kial - ŝparaĵoj. Precipe en la minejoj en Mezoriento, eĉ vintre estas sufiĉe varma. Kenny estis eĉ pli malbona ol la aliaj ĉar li portis ĉenojn. Aliaj infanoj plejparte laboris malpeze. Oni tamen ne povas forkuri, kaj ankaŭ la ĉeno kostas monon.
  Kenny ne vidis la sunon dum tiom da jaroj, kaj dormis sur la rokoj, kaj nur en sonĝo li povis senti sin libera. Kaj li ofte revis flugi super montoj aŭ kasteloj. Li ankaŭ batalas per glavoj kaj mortigas kontrolistojn.
  Kenny jam komencis forgesi normalan vivon. Kaj tuta jarcento jam pasis kiel koŝmaro. Kaj la ĉenoj jam rustiĝis kaj diseriĝis. Li ne estis transdonita al plenkreskuloj ĉar Kenny ne kreskis, kaj restis kun la infanoj. Kaj ĝuste tiam ekregis tre feroca kalifo, kiu, anstataŭ dehaki kapojn, preferis meti ilin sur palison.
  Kaj antaŭ tio, la famo atingis la inspektistojn. Kaj Kenny, pasiginte pli ol cent jarojn en la ŝtonminejoj, kaj sen perdi la akrecon kaj vivecon de sia menso, same kiel sian sanon, decidis, ke li havas ŝancon en tio.
  Kaj li, rigardante, batis la inspektiston per ŝtono sur la nuan kapon, kaj komencis bati lin.
  Por tio, la senprudenta sklavo estis tirita al la surfaco por la unua fojo en cent jaroj. Kaj Kenny vidis la sunon, kiu blindigis lin. Tiam ili kondukis min al la paliso. Ĉu Kenny timis? Li sciis, ke nun li sentos severan doloron. Sed li jam kutimis al batado kaj suferado en la ŝtonminejoj. Nu, la paliso eniros la azenon, kio do!
  Jam sur aliaj palisoj, plenkreskaj viroj kaj paro da virinoj tordiĝis kaj mortiĝis.
  Por Kenny mi faris pli malgrandan intereson. La ekzekutistoj levis lin kaj palisumis lin sur la pinto per la kvina punkto.
  La knabo havis grandan doloron. Kaj tiam lia korpo komencis malrapide malsupreniri.
  Kenny sentis doloron kaj kriegis je la supro de siaj pulmoj. Tiam fariĝis pli facile kaj la knabo trankviliĝis. La ekzekutisto bruligis la nudan kalkanon de la knabo per ruĝvarma fero kaj malproksimiĝis de li, flarinte la brulodoron.
  Kenny rekonsciiĝis kaj restis sola. Li komencis svingi la palison. Kaj lin denove trapikis akra doloro. La knabo kriegis. Unu el la gardistoj levis la kapon kaj subridis. Tiam redormu. La mortintoj ne saltos de la paliso.
  Senespere ripozante sur siaj nudaj piedoj, Kenny ekstaris. Li fortiĝis dum pli ol cent jaroj portante pezajn ŝtonojn kaj laborante en ŝtonminejoj per sledmartelo kaj levstango. Kaj tiel ŝi saltis de la paliso. Kaj rampis trans la sablon.
  Feliĉe, la gepardoj gardis nur vivantajn sklavojn en la ŝtonminejoj. Neniu komencis elspezi por la mortintoj kaj bestoj de malofta raso.
  Kenny forrampis kaj poste kuris. Dum pli ol cent jaroj, li jam sufiĉe bone lernis la araban. Kaj liaj haroj estis malpuraj, kaj ne estis klare, ke li estas blonda.
  Multaj arabaj infanoj ankaŭ estis duonnudaj. Kaj Kenny estas tre malpura. Imagu kiom longe li ne lavis. Sed nek infekto nek vermoj prenas la senmortan. Kaj dentoj ne putriĝas, eĉ se ili ne estas purigitaj.
  Kenny pasigis plurajn tagojn en la dezerto. Kaj sunbruniĝis preskaŭ nigra. Kaj li jam povis pasi por araba knabo.
  Kaj tiel li faris. Li ŝajnigis esti orfa vaganto, kaj komencis preĝi sur siaj genuoj.
  Li estis rekrutita de komercisto en Bagdado. Li suspektis ke tio estis forkurinta sklavo, sed neniu rekompenco estis promesita por Kenny . Krome, neniu kredis, ke eblas postvivi post ekzekuto sur paliso.
  La knabo, portanta nur lumbotukon kaj nudpiede, ĉirkaŭkuris farante la taskojn de la komercisto. Kaj li estis pagita preskaux nenio, kaj magre nutris. Sed la tempo pasis, kaj la komercisto maljuniĝis, sed la knabo ne kreskis, kaj ĉi tio komencis ŝajni al li suspektinda.
  Tiam Kenny forkuris. Kaj denove vojaĝis. Kaj unu milito vidis ke la knabo estis tre hardita, kaj forta kaj muskolforta preter siaj jaroj, prenis lin kiel sian varleton.
  Kaj dum la batalo kun la krucistoj, Kenny fuĝis. Kaj li ŝajnigis sin forkurinta kristana knabo. Kaj denove komencis vagi ĉirkaŭ Eŭropo. Kaj poste al aliaj landoj.
  Kaj kie nur Kenny ne estis. Kaj kompreneble li ne povis forgesi tian landon kiel Ameriko.
  La knabo, havante eterne junan memoron, sciis multege da lingvoj, kaj estis tre saĝa. Li ankaŭ devis studi en la lernejo. Kaj en malsamaj. Kaj nun ĝis 2025 estis io por kompari.
  Kiam vi havas junan korpon, ĝi influas la menson. Aparte, Kenny malkovris komputilludojn. Kaj kiel bonega ĝi estas. Kaj kiom da mirindaj karikaturoj aperos estonte? Kaj vi povas spekti ilin en la interreto kiom vi volas.
  Sed komence la kinejo estis nigra kaj blanka, poste ĝi fariĝis koloro. Kaj televidiloj havis malgrandajn ekranojn. Kaj Kenny mem ankoraŭ memoris tiujn tempojn, kiam eĉ ne estis pulvo en Eŭropo. Li estas en aĝo, iom pli juna ol Ĝingis-Ĥano mem. Kaj li sukcesis traveturigi sin multajn epokojn. La lastaj eternuloj mortis en 2017. Kaj Duncan Macleod fariĝis mortonta ĉi-jare.
  Do li ankoraŭ ne estas maljuna, kaj povas esti danĝera batalanto. Kenny volis fortranĉi lian kapon. Kvankam ĝi ne donus al li kroman energion. Sed Duncan estas ankoraŭ tro juna. Li aspektis esti en siaj fruaj tridekaj jaroj. Do nun biologie nur kvardek, kaj ĉi tiu estas viro plena de forto.
  Kenny mem restis dekunujara knabo, bela, bela, pli forta knabo ol siaj kunuloj. Kaj li preferis ĝui la fruktojn de la progreso.
  Fakte, kiom da novaj aferoj aperis en ok jarcentoj kaj duono. Kaj inteligentaj telefonoj, kaj iPhonoj , kaj altrapida Interreto, kiam vi povas spekti filmon tenante televidilon en la manplato. Kaj kompreneble, aŭtoj, aviadiloj.
  Krom se homoj ankoraŭ flugas al aliaj planedoj, sed post kelkaj jarcentoj tio okazos.
  Kenny ridetis: li vivos por vidi tion. Plie, ne restis eternuloj post la lasta konflikto en 2017. Tio signifas ke la kapo de Kenny ne estas minacata per iliaj akraj glavoj. Li estas la sola lasita unika.
  Kiel la fabela Peter Pan . Li eĉ ne volis kreski. Sed Peter Pan estas heroo elpensita de homa fantazio. Kaj Kenny estas vera knabo, kiu neniam estas destinita fariĝi plenkreskulo.
  Kaj kompreneble, kion ni havas, ni ne aprezas. Kenny vere volis kreski, eĉ se li perdis sian senmortecon. Kvankam estas eble, kaj foje tia ideo ekbrilis tra lia juna kapo, ke, maljuniĝinte, li rememorus siajn junajn senmortajn jarojn kun nostalgio.
  Kaj por ĉiam nudpieda infanaĝo. Kenny ŝatis iri nudpiede en ĉiu vetero, sed li tro ofte estis incitetita de la knaboj pro tio, kaj devis porti ŝuojn, aŭ sandalojn en grandaj urboj.
  La plej malbona afero estas konstantaj, kronikaj problemoj kun mono. Ĉi tie, provu infanon de dek unu jaroj, kaj ne pli grandan ol liaj samuloj, kaj eble eĉ konsiderante ke li naskiĝis en jarcento antaŭ akcelo kaj pli malgranda, almenaŭ perlaboru ion.
  Vere, en Ameriko, manĝaĵo estas pli facila. Ne estas malfacile trovi kaj senpagan kantinon kaj sakkapon por preskaŭ senpagaj vestaĵoj. Kaj estas multaj diversaj religiaj institucioj. Kiam ili vidas Kenny nudpiede, ili donas ŝuojn, aŭ aliajn ŝuojn kaj vestaĵojn senpage.
  Sed Kenny , kompreneble, ne estis kontenta kun ĉi tio sole. Li estis altirita de kaj dolortelefonoj kaj komputilludoj. Li estas tro malgranda por esti kun virino, kaj tio estas la problemo. Sed pro mono, prostituitino faros ĉion eĉ kun infano kiel li, kontentigos ajnan fantazion. Kaj kompreneble, bona ludo, kaj tekkomputilo kostas monon. Kaj mi volas ion malpermesitan. Ekzemple, aĉetu per manoj kaj alkoholo. Tamen, ja lia hepato estas eterne juna kaj senmorta, kaj ne kaŭzos damaĝon, eĉ hidrocianacidon, aŭ ian fortan venenon.
  Kaj Koka-kolao, laca de drinkado. Krome, en iuj usonaj vendejoj, Koko-kolao estos verŝita por infano por nenio.
  Sed alkoholo ne rajtas esti vendita al infanoj. Nur subtere vi povas superproperti per tropago de multe da mono.
  Kenny ne malestimis poŝŝtelistojn, kaj rabon, kaj grimpi en aliulajn loĝejojn. Kaj ĉi tion li ĉasis en la Mezepoko. Knabo en la oriento estis batita per bastonoj sur siaj nudaj kalkanoj pro ŝtelo. Kaj unufoje ili eĉ detranĉis manon, sed feliĉe ĝi denove kreskis. Kvankam certe doloras.
  Sed kiam ili batas nudajn plandojn per bastonoj, ĝi ne estas tiel timiga, tiel tre malglata kaj kalaj kalkanoj ĉe infano, kiu marŝis nudpiede dum jarcentoj. Eĉ tio estas preskaŭ agrabla. Tial Kenny amis la orienton. Sed kiam oni vipas vian dorson per vipo, doloras. Nu, la knabo estis markita kelkajn fojojn pro ŝtelado. Sed la marko malaperis de la senmortulo sen spuro.
  Kenny ankaŭ sukcesis viziti sukerkanplantejojn, en angla malfacila laboro.
  Ekster Bagdado estas ŝtonminejoj - ne plu timigas. Plie, vi laboras en la freŝa aero, kaj la hela, tropika suno brilas sur vin.
  Kaj tiam Kenny ankoraŭ eskapis, kaj vizitis la kajutiston kun la piratoj. Pri liaj aventuroj oni povas verki tutan multvoluman serion.
  La knabo vojaĝis tra la tuta mondo. Kaj li eĉ partoprenis en la ribelo de Stenka Razin.
  Kaj li ankaŭ estis kaptita. La infano hazarde pendis sur la rako. Ili tordis liajn brakojn kaj batis lin per vipo sur lian dorson kaj pugon. Kaj tiam ili eĉ bruligis la nudan kalkanon per ruĝe varma fero. Kaj ĉio estis restarigita tuj antaŭ la okuloj de la ekzekutistoj.
  Ili konsideris lin sorĉisto, kaj lasis lin foriri kun timo.
  Kenny mortigis homojn en bataloj, kaj en konfliktoj, kaj raboj, kaj fortranĉis la kapojn de eternuloj, pli ofte kaŝe. Li estas ankoraŭ knabo.
  Militado precipe en la Mezepoko por senmorta distro kaj granda plezuro. Se ili ne fortranĉas siajn kapojn, ili ne povas mortigi ilin. Kaj vi mem povas plenumi heroaĵojn.
  Sed vi ne faros karieron. La eterna knabo kiu ne kreskas kaj maturiĝas estas nature suspektema. Kaj la altmontaranoj - senmortaj ne perfidu sian ekziston al aliaj homoj.
  Ekzistas eĉ speciala organizo, kosmaj eksterteranoj, kiu certigas, ke ĉi tiu sekreto ne fariĝu konata al la ĝenerala publiko. Ili posedas fortan hipnoton, kaj havas specialan memoran forviŝan ekipaĵon. Do ĉi tiu sekreto estas konservita dum jarmiloj.
  Kenny estas neniel la plej maljuna altmontarano. Iuj vivis ĝis kvin mil jaroj ne pli aĝaj. Sed ili ankaŭ iris al Armagedono.
  Restu nur unu. Kaj la sonĝo de Kenny realiĝis, kaj li restis. Nur se ĝi alportus al li feliĉon.
  Kenny multon spertis en la jarcentoj en infana, senmorta korpo. Kaj nenio surprizos lin, kaj nenio embarasos lin. Li devis batali en la Dua Mondmilito, kaj en Vjetnamio, kaj en la unua, kompreneble, kaj kie alie.
  Knaboj estas scivolemaj. Vi havas memoron pri multaj jarcentoj, sed la korpo estas infano. Kaj tiras sur aventurojn kaj aventurojn.
  La lasta milito kie Kenny partoprenis estis en Ukrainio. La knabo aliĝis al la fremda legio, flanke de la ukrainoj, kaj estis esence skolto.
  Post ĉio, infano kun anĝelaj trajtoj ne estos suspektita. Kaj li mortigis rusajn soldatojn kaŝe.
  Sed la milito daŭris. Lia blanka, iomete flaveca kapo iĝis konata. Kaj mi devis eliri el la milito. Li fariĝis tro fama. Tia estas la sorto de la eternuloj, ne vivu longe en unu loko. Vojaĝu kaj moviĝu la tutan tempon. Alie, via eterne infana fizionomio vekos suspekton. La plej longa restado en unu loko dum cent jaroj estis en la ŝtonminejoj. Sed tie, nudaj, malpuraj, neniam lavitaj knaboj estis sur la sama vizaĝo, aŭ pli ĝuste la korpo.
  Kaj iel Kenny tiam ne vekis suspekton. Sed en pli moderna malliberejo do... Tie, kompreneble, vi povas lumiĝi. Sed potenca organizo iel helpis la knabon konservi sekreton. Ekzemple, Kenny jam estis kaptita kiel junulo. Kaj ankaŭ en Sovetunio. Sed la fotoj, la fingrospuroj, malaperis sen spuro. Kaj la knabo aŭ estis liberigita aŭ li forkuris.
  Aŭ ili helpis lin eskapi.
  En Sovetunio , Kenny vizitis la faman kolonion Makarenko. Kion li ŝatis ĉi tie estis, ke ĉiuj knaboj kaj knabinoj en malliberejo iris nudpiede ĝis la neĝo falis.
  Sed en ĉi tiu kolonio mi devis studi, kio estas enuiga, kaj labori. Kvankam la kantoj ankaŭ estis distraĵoj.
  Kaj estas relative facile eskapi.
  Kenny estis en malsamaj malliberejoj. Sed kutime ne longe. Kaj ke li havis alian areston.
  Ĝuste en la ŝtato Teksaso, Kristnasko 2025 alproksimiĝis. Kenny trinketis viskion el sia gorĝo, kaj ne multe kaŝis de la polico. Nature, la infano ne devas trinki alkoholon. Jes, eĉ en publika loko.
  Sed Kenny sentis sin tre malvarmeta. Unue, li jam mortigis tiom da homoj, kaj senpune. Due, nu, la polico arestos lin, do la infano tamen estos liberigita. Aŭ la organizo helpos.
  Cetere Kenny jam delonge ne estis en infana malliberejo. Kaj li demandis sin, kio ŝanĝiĝis tie. Rilate manĝaĵon, ĝi estas sufiĉe bona. Kaj koste de la kompanio, la forta kaj rapida knabo lernis tre bone batali dum la jarcentoj. Kaj li estis je nivelo ne pli malalta ol plenkreskulo, nigra zono. Kaj junuloj respektas forton.
  Jes, kaj Kenny perfekte konis la registriĝon, kaj estis, kompreneble, tre saĝa, kaj konis ĉiujn konceptojn kaj leĝojn de ŝtelistoj.
  La malliberejo ne timigis lin. Precipe inter infanoj, kie li rapide fariĝis la gvidanto. Do nun, li nur ridetis kiam la polico petis lin eniri la aŭton kaj rompis la mankatenojn sur liaj pojnoj. Teksaso havas tradicie altan indicon de junulara krimeco. Tie, eĉ mortopuno estis lastatempe por infanoj ekde la aĝo de dek tri jaroj. Do la polico havis specialajn mankatenojn por la infano.
  Tamen ili kondutis sufiĉe malĝentile al si mem. Kenny ektimis. Li estis tamen scivolema - kiel nun estas en infanaj malliberejoj en Teksaso. Kaj laŭ la publiko kaj laŭ komforto. Kaj ĉu estas vere, ke ekzistas la plej bonegaj junuloj en Usono.
  Kenny ne timis. En Usono, en infana malliberejo, iel estas pli bone ol en la sovetia, ekzemple oni ne razas la kapon. La lasta ne estas tre agrabla. Promenu vin kun algluiĝanta erinaco. Kaj rimarkebla post la fuĝo. Kiam la hararo de senmortulo estas forrazita, ĝi kreskas nur iomete pli rapide ol tiu de normala homo.
  Estas klare, ke se ili tuj kreskus, tiam tio kaŭzus pli da suspekto. Kaj vi ne faros por vi modan kombitaĵon - vi promenos vila.
  Kenny estis prenita al la stacidomo. Ili metis la manon de lia infano sur specialan skanilon kaj komencis kontroli fingrospurojn.
  Sperta knabo ne timis. La Senmorta Kontrola Organizo kutimis forigi ĉiujn suspektindajn informojn kaj filmetojn.
  Alie, per fingrospuroj, filmetoj kaj multaj aliaj datumoj, homoj divenus kaj antaŭ longe, ke senmorta raso ekzistas. Estis nur dank' al la potenca gvatvetkuro ke la sekreto estis konservita.
  Vere, Kenny pensis: se nur du senmortuloj restus vivantaj, kaj Duncan estus mortema, ĉu la organizo limigos sian agadon?
  Unuflanke, Kenny en ĉi tiu kazo iĝus tute senbrida kaj libera. Sed aliflanke, li perdis fidindan protekton.
  Estis kelkaj aliaj knaboj en la polico, kiuj aspektis iom pli aĝaj ol Kenny . Kvankam ili estis pli altaj, por la senmortaj ili estas infanoj.
  Kenny estis kontrolita per aparato por la ĉeesto de metalaj objektoj. Tiam li estis tuŝita de virino tridekjara portanta medicinajn gantojn. La knabo ridetis al ŝi. Ĝi estis tikla kaj agrable.
  Ili ankoraŭ ne senvestigis lin, do ankoraŭ neniu decido estis sendita al federacia malliberejo, aŭ elĵeti lin kiel senutila.
  Sed Kenny estis en malsamaj malliberejoj, kaj li estis serĉata multfoje dum la plej longa infana vivo.
  Precipe en la malliberejo de NKVD. Li tiam estis nudigita. Kaj la gardisto, malgraŭ sia juna aĝo, atingis per granda mano, ĝuste en la azeno. Kaj ĝi estis sufiĉe dolora kaj humiliga. Kaj tiam li preskaŭ havis siajn pilkojn forŝiritaj. Sub Stalino, eĉ kun infanoj ili ne staris ĉe ceremonio. Gantitaj manoj grimpis en la azenon kaj buŝon. En postaj tempoj en Sovetunio ili estis simple devigitaj kaŭri antaŭ spegulo. Sed ankaŭ ĉe Usono la polico, se ili konsideras ĝin danĝera, kondukas la nudan viron al boksado. Kaj tie ili ekzamenas meti la manojn en la azenon, eĉ se vi estas trioble infano.
  Tio estas la aksiomo. En Ameriko, malbona sinteno al infanaj krimuloj. Ili estas humiligitaj kaj metitaj en katenojn sur siajn manojn kaj piedojn. Vere, la manĝaĵo estas sufiĉe deca, kaj ofte bonaj fotiloj. Foje sidas du knaboj, aŭ kvar. Ne kiel en Rusio, kie infanoj estis ŝtopitaj en la naŭdekaj kiel haringoj en barelo. Sed ĝi estis tiel mallonga periodo.
  Kenny estis fotita en profilo, plena vizaĝo, flanken , kaj de malantaŭe. Tiam ili kondukis min al la televido al aliaj knaboj. Tie ili devas atendi la deĵoran juĝiston. Kaj li decidos ĉu sendi ilin al malliberejo, sub kaŭcio aŭ liberigi ilin entute. Estas neniu por garantii por Kenny , kio signifas aŭ ili simple elmetos lin kaj la policano finfine batos lin en la pugon per klabo. Aŭ sendite al malliberejo por infanoj.
  Kaj tio signifas zorgeman serĉon, lavon en la duŝo kaj oranĝan robon. Kaj poste en la ĉelo al junulaj deliktuloj.
  Kenny ne timas ĉion ĉi. Kvankam estas malagrable kiam vi estas palpata de viraj policistoj. Foje knaboj estas serĉataj de virinoj en uniformo aŭ blankaj manteloj.
  Kenny vidis multon kaj nenio surprizas lin. Li kaj la gardistoj estis perversuloj , ili provis delogi. Estas strange, estas en Ameriko, kie virinoj ricevas frenezajn frazojn pro sekso kun knaboj. Sed ekzistas. Kelkaj instruistoj alkroĉiĝis al li. Kenny ne estis embarasita - li estis maljuna kaj sperta, ĉiu plenkreskulo envius. Nur la aparato estas tro malgranda. Ja li estas eterna infano, kaj lia perfekteco ne estas granda. Kvankam eble jam fariĝas malfacila.
  Kenny ja povus fari ion. Kaj li ŝatis virinojn. Kvankam la eblecoj ne estas la samaj.
  Kaj kompreneble ankaŭ aliaj knaboj kaj plenkreskaj viroj provis kun li. Precipe en la lasta jarcento, kiam ĝi fariĝis modo. Kenny, kiel viro de la malnova lernejo, kontraŭbatalis ĉi tion kiel eble plej bone. Ĉe virino ankoraŭ eblas, eĉ per la lango, plaĉi al ŝi, en la oriento tio estas normala. Kaj Kenny pasigis multe da tempo en Azio. Sed ĝis la viroj ne maturiĝos.
  Kvankam eble post kelkaj jarcentoj, ĉio ŝanĝiĝos.
  Kenny sidis kun dekduo da knaboj de dek ĝis dek kvin jaroj, kun malsamaj haŭtkoloroj. Ili parolis unu kun la alia pri io. Unu adoleskanto diris ridante:
  - Kaj mi jam ellitiĝis!
  Alia snufis.
  - Ne ŝercu! Estas vidbendaj kameraoj kaj la polico rigardas.
  Responde, malica ridas. Unu el la adoleskantoj metis sian manon en sian ĝinzon. Kaj li prokrastis.
  Kenny ridetis indulge: hormonoj ludas. Li jam provis multfoje. Kaj ĝi rezultis kaŭzi staradon. Sed fizike li estas ankoraŭ tro malgranda por deziri ĉi tion ĉiutage. Sed la sentoj estas vere agrablaj, kaj la koro batas kiel tamburo kiam vi venas. Kaj de ĉi tiu tremo.
  Kaj prostituitino kun bela knabo, precipe en Eŭropo, kie la leĝoj estas pli molaj volonte dormas, kaj eĉ faras rabaton.
  En Usono, plenkreskaj virinoj, unuflanke, tre timas punon, sed aliflanke, ili eĉ povas esti altiritaj al knaboj pro la deziro tikli siajn nervojn.
  Unu el la adoleskantoj atentigis la nudajn piedojn de Kenny . Estis decembro kaj eĉ en Teksaso la temperaturo ekstere estis proksime de nulo. Kaj knaboj, kompreneble, ne iras nudpiede.
  Li fajfis kaj grumblis:
  - Aspektu freneza, nudpiede vintre!
  La du plej grandaj knaboj leviĝis kaj iris al Kenny . Ili malbone ridetis. Tiu dekstre rimarkis:
  - Kaj li estas tre bela! Ĉu ni povas uzi ĝin kiel knabinon!
  Alia notis:
  - Estas vidbendaj kameraoj!
  Unu el la knaboj kapjesis.
  - La polico estas plena de perversuloj! Lasu ilin rigardi!
  Kenny ekstaris kaj knaris:
  - Vi ricevos ĝin nun!
  La knabo svingiĝis por bati, sed perdis la ekvilibron kaj falis. Kenny movis sian nudan kalkanon al la dorso de sia kapo. La dua deprava adoleskanto flugis super lian kapon kaj kraŝis tiel forte ke li svenis. La altmontaran knabo faris apenaŭ percepteblajn movojn. Li lernis batali tre bone dum la jarcentoj, kaj eĉ havis instruistojn en la oriento. Do al li ĉi tiuj knaboj!
  La ceteraj uloj retropaŝis. Kriante ke ili petas helpon de la polico.
  Pluraj policanoj kuris en la ĉelon. Kenny estis trankvila kaj ridetanta. Ili levis la du senkonsciajn adoleskantojn kaj metis ilin sur brankardon. Ili kondukis lin al la medicina centro.
  La altranga policisto minacis:
  - Estos pli da bataloj, ĉiuj ricevos kornojn!
  Tiam la policanoj forlasis la ĉelon. Kaj la adoleskantoj ĉirkaŭis Kenny . Ili komencis demandi kie li lernis batali tiel.
  Kenny ne povis diri la veron, do li respondis:
  - Mia onklo estis verda bereto, kaj li instruis al mi lertaĵojn!
  La knaboj komencis demandi por vidi.
  La altmontarano respondis ridetante:
  - Vi devas pagi por la lecionoj! Ni ricevu dolarojn!
  Unu el la knaboj elprenis cent-dolaran bileton, kiun li kaŝis en siaj kalsonoj. Ankaŭ ĉi tie la serĉado estis supraĵa kaj eblis ion traporti.
  Kenny komencis montri al li la teknikon. Ĝi estis speco de Aikido miksita kun ĵudo kaj ĉina luktado.
  Estas klare, ke vi ne povas lerni ĉi tion en duonhoro. Kaj Kenny facile faligis la adoleskanton, kvankam li aspektis pli maljuna kaj pli alta.
  Kenny, malgraŭ vivi dum ok jarcentoj kaj duono, sentis sin kiel fiŝo en akvo kun la knaboj. Ili rapide respektis lin, kaj li fariĝis baptopatro.
  Tial, Kenny ne timis malliberejon. Vi povas vivi ĉi tie, precipe junaj uloj, kiuj estas tiel facile subigeblaj.
  Ĉi tie oni elprenis saĝtelefonon, kiun li ankaŭ kaŝis en poŝo inter siaj kruroj kaj la infanoj komencis rigardi... Kompreneble, ion pri sekso.
  Iuj eĉ komencis ŝerĉi ĝuste en la ĉelo.
  Kenny ridetis. Li mem faris ĝin. Kvankam mi ne tiom deziris ĝin. Sed la korpo estas juna, kaj la menso.
  Kaj la menso dependas de la korpo. Kvankam vi volas esti plenkreskulo, estas iuj avantaĝoj en eterna infanaĝo.
  Precipe en Usono, kie adoleskantoj disvolviĝas preter siaj jaroj, ili havas imagon.
  . ĈAPITRO 7
  Kenny rigardis erotikaĵon sur sia saĝtelefono, kaj sentis ekscitita kaj ekscitita. Jes, li estas ankoraŭ eta korpe, sed li scias multon kaj kapablas instrui aliajn. Kelkaj adoleskantoj komencis movi siajn manojn en siaj pantalonoj. Kaj ĉi tio, kompreneble, estas natura por ili.
  La matrono aperis. Sufiĉe dika, nigrulino. Ŝi sopire rigardis la knabojn. Ĝi ankaŭ povas esti vidita kiel ĉi tio tre ŝaltita.
  Ŝi lekis siajn lipojn kaj mansignis al unu el la pli grandaj, pli belaj adoleskantoj. Li sekvis ŝin. Ŝi kondukis la knabon al la apuda ĉelo kaj de tie aŭdiĝis voluptaj ĝemoj kaj ĝemoj. Ĝi estis bone videbla por la adoleskanto.
  Kenny forte suspiris. Lia aĝo estas kiam vi ankoraŭ tute ne estas matura. Ĉi tie en miaj pensoj mi estas tute preta kaj mi volas, sed mia korpo malsukcesas min. Jes, li havus almenaŭ dek kvar jarojn en la momento de sia morto.
  La altmontaran knabo sentis enuon en la kompanio de adoleskantoj. Tamen eĉ ok jarcentojn kaj duonon malantaŭ li. Kaj tio estas multe. Tiel multaj kaj eĉ pli estis nur senmortaj. Sed ili mortigis unu la alian. Kaj ilia epoko finiĝis.
  Kaj la juna korpo de Kenny pluvivis. Kaj restis en ĉi tiu mondo por ĝui eternecon.
  Kaj li subite sentis naŭzon en la kompanio de subevoluintaj, sekse okupataj adoleskantoj. Li, kiu ankaŭ estis konata kun grafo Calliostro . Viro pli taŭga por fantazia romano ol reala vivo.
  Mi memoras, ke ili parolis kun li. Calliostro estis altmontarano. Kaj li vere naskiĝis reen en tiuj tagoj, kiam la moderna eŭropa kulturo ĵus emerĝis en Grekio. Kaj li jam aĝis iom pli ol kvar mil jarojn. Kaj ĉi tio ne estas rekordo por altmontarano.
  Calliostro rakontis al li multajn aferojn . Kenny interagis kun plenkreskaj altmontaranoj, kaj lia kultura nivelo estas alta. Kaj jen kelkaj junaj bastardoj.
  La altmontarano volis plori, sed retenis siajn larmojn. Sed li havis deziron forkuri aŭ almenaŭ ŝanĝi kompaniojn.
  Kenny komencis rigardi la pordon. Li havis ideon, ne ĉu simuli koratakon. Li povis fari tion, instruis la altmontaranoj-magiistoj, por ke la koro ne batu. Kaj eĉ senkuraĝigu la korpon tiel ke ĝi estis portita al la kadavrodeponejo. Kaj foriru de tie, kaj eĉ timigu la ordonistojn.
  La knabo estis falonta sur la plankon kun blua vizaĝo, kiam pluraj policanoj eniris la simidomon.
  Ili tuj metis katenojn sur Kenny kaj kuntrenis la knabon.
  La juna montgrimpanto ne rezistis. Li eĉ estis scivolema. Li faris multajn krimojn en sia longa vivo. Sed potenca organizo kovris lin. Tiu, kiu rigardis, ke la ekzisto de raso de senmortuloj ne iĝis konata al tiu parto de la homaro, kiu estas senigita de tia donaco.
  Ĉiuj timas la morton... Cetere la senmortuloj ŝajnas havi animon, sed ĉiuokaze la ĉielo ne brilas. Kiam la kapo estas detranĉita, ĝi falas en specon de kaptiteco, kie la spirito havas malmulte da ĝojo. Do fariĝi senmorta eble ne estas rekompenco. Tamen, eĉ por ordinaraj mortuloj, estas malfacile akiri ion bonan post morto.
  Kenny jam estis en tiom da diversaj malliberejoj, ke lia malliberigo ne timigis lin. Nu, li iom malstreĉiĝas. Ŝajnas, ke en Ameriko, junuloj ne razas la kapon kalve? Kvankam depende de kiu stato. En iuj, belega blonda hararo povas esti fortranĉita sub la maŝino.
  La knabo estis unue prenita al speciala serĉĉambro. Ĉirkaŭe estas speguloj, kaj spotlumoj brilas. Kvar virinoj en blankaj manteloj. Junuloj ofte estas asignitaj por esti serĉataj fare de virinoj. Eble ĉar ili faras ĝin ne tiel malĝentile kaj dolore.
  La knabo senvestis, estas kutime. Vi staras tute nuda. Kaj nun vi estos palpata.
  Kenny tamen iom hontis. Kvankam lia juna korpo estas bela kaj nenio hontinda.
  La du virinoj komencis tuŝi la hararon de la blonda knabo. Iliaj manoj estis lertaj kaj spertaj. Ili kombis ĉiun fadenon. Alia pli maljuna rigardis avide la knabon. Li havas tre belan kaj muskolfortan korpon. Eĉ se la infano estas malgranda.
  Kenny renkontis virinojn kiel ĉi antaŭe. Ili amas piedbati knabojn kaj senti ilin. Voluptemaj estaĵoj. Sed ili ankaŭ povas manĝi.
  La gardistoj kontrolis ĉiun fadenon de la hararo de la knabo, kombis ĝin tute diligente. Poste ili elprenis la pinĉilojn kaj komencis rigardi en la orelojn. Ili brilis tie kaj ĉirkaŭpaŝis, kio estis sufiĉe dolora kaj malagrabla.
  La gardistoj ankaŭ rigardis en la nazon. Unue, ili ricevis naztruojn, brilis. Sed ŝajnas, ke ili ne ŝatis ĝin.
  Unu el la gardistoj elprenis malgrandan, maldikan sondilon sur la komputilo kaj konektis ĝin al la reto.
  Ĉi tio estis io nova, kion Kenny neniam antaŭe vidis. Kiel la sondilo, per kiu oni kontrolas la stomakon, ĉi-foje ili brilas tra la nazofaringo kaj ĝis la pulmo.
  Estas strange, ke knabo de ĉirkaŭ dek unu jaroj, sed vi ne povas doni pli ol dek en aspekto, estas tiel zorge kontrolita. Kvazaŭ li estas ia spiono. Kenny havis malbonan senton.
  Malgranda sondilo eniris la dekstran naztruon de la eterna infano. En ĉi tiu tempo, du gardistoj forte tenis lin je la ŝultroj. Kaj la alia, reguligis la sondilon. Kaj la bildo estis montrita sur la monitora ekrano. En la plej pasis al la plej malpezaj knaboj.
  Ili estas en perfekta stato. Kenny, dum ok jarcentoj kaj duono, kompreneble, provis fumi multajn fojojn, sed li ne ŝatis. Tamen, en la moderna mondo, en la plej multaj landoj, tabako ne estas vendita al infanoj. Kvankam ili ne faris diferencon antaŭe. Sed la kutimo estas malbona, kaj multe da mono estas malŝparata per ĝi. Pli bone estas amuziĝi sur la ludkonzolo. Vetu ĉiajn aŭtojn aŭ motorciklojn, aŭ pafu.
  Kaj eĉ pli interese, kaj ĉi tie Kenny omaĝis la progreson - jen milit-ekonomiaj strategioj. Kiam ne nur militisto, sed fama komandanto. Kaj vi konstruas kaj komandas trupojn.
  Ĉi tie la dekstra nazotruo de la knabo estis trapasita al la pulmoj mem kaj ili komencis trabrili algluante maldikan hoson kun ampolo kaj la maldekstra.
  Kenny, por distri sin de tiu ĉi malagrabla procedo, kaj eĉ la virinaj gardistoj rigardas vian junan korpon, provis rememori ion agrablan.
  Jen, ekzemple, klasika komputila ludo: "Kozakoj". Ĝi estas vere mojosa.
  Vi konstruas tie tutan urbon, kaj batalas trupojn kaj kazernojn. Kaj ĝi estas vere distra.
  Kenny, havante neniun sperton en la kozakoj komence, tro portis sin pri la ekonomio, kaj li estis atakita de komputilaj trupoj. Jes, ni ne devas forgesi pri defendo. Estas pli facile ludi uzante la friponan kodon. Sed estas tro facile venki kun li. Kaj multe pli interesa kiam via kapo funkcias. Fakte, oni devas havi kaj la koncepton kaj talenton por fari ĉion prudente, bele kaj perfekte. Kenny amis la ludon "Kozakoj" kiel unu el la unuaj.
  Sed estis multaj aliaj. Ekzemple, "Generalo", "Entente", "Historio de la Tero", "Kleopatro", "Dua Mondmilito", "Antikva Romo", "Napoleono" kaj aliaj. Plie, tia bonega strategio kiel "Civilizo" estas ĝenerale nur bela. Jes, estis nenio.
  Kenny en "Kleopatro", trapasis ĉiujn misiojn de la historio de la familio. Kaj ĝi estis vere bonega.
  Kaj li simple ankoraŭ ne provis ĝin. Komputilaj ludoj estas tiel ekscitaj. Li ilin vere tre malfacile eltiri.
  La knabo, kiu aĝas ok jarcentojn kaj duonon, adoris tiajn strategiojn. Tra la jaroj ili fariĝis pli kaj pli kompleksaj. Kaj la nombro da unuoj kreskis, kaj la grafikoj pliboniĝis.
  Kenny eĉ ĝojis nun, ke li estis knabo. Post ĉio, ke infano sidi dum horoj ĉe la ludtablo estas nature.
  En la naŭdekaj de la pasinta jarcento, kiam li renkontis sian vartpatrinon el la familio de senmortuloj, kaj Duncan Macleod estas unu el la plej fortaj batalantoj inter la altmontaranoj, kaj eble eĉ la plej forta. Li pensis, kio se... Vere vivu sub ilia protekto en la sama familio, kaj ĝuu stabilecon.
  Sed la altmontaranoj longe ne povas vivi kune. Estis konstantaj paneoj. Kaj en 2017 la lasta Armagedono de la eternuloj. La knabo pluvivis kaj eĉ konservis sian eternan junecon. Nun neniu estas post lia kapo. Kaj tute ne plu estas altmontaranoj sur la tuta planedo Tero. Kaj la sama Macleod jam aĝas pli ol kvardek jarojn. Kaj pli aŭ malpli frue li maljuniĝos kaj mortos.
  Kaj tiam Kenny la senmorta infano estos tute sola. Ĉiuj aliaj homoj fariĝos fremdaj al li.
  Ĉi tio, kompreneble, unuflanke estas bona, ne minaco, ke unu el la plenkreskuloj, delogita de tio, kio ŝajnas al li facila predo, detranĉos al vi la kapon. Sed aliflanke, vi estas tiel sola kiam ne ekzistas aliaj senmortaj.
  Kaj estas ege enue, ke ne restas konstantaj amikoj. Kaj lia adoptita patrino ankaŭ mortis kiel rezulto de la malmuntado. Jes, ili ĉiuj mortis. Kaj ankaŭ tiuj, kiuj aĝas kvin mil jarojn...
  Kenny sentis, ke la tubo iras ĝis sia alia pulmo. Iluminiĝis kaj revenis.
  Jes, li neniam havis tian ĝisfundan serĉon . Estas klare, ke ankaŭ scienca progreso disvolviĝis, kaj ĉi tie tia elektroniko ekzistas kaj ne estas tro multekosta.
  Sed ili ne suspektas Kenny kiel spiono. Kio se tamen, lia sekreto - la senmorta ekaperis al la surfaco?
  Eble la organizo de la altmontaranoj ĉesis lin patroni? Decidinte, ke ĉar la epoko finiĝis, tiam ĉio alia estas negrava?
  Kio estas unu speco de eterna infano?
  Kenny suspiris. Oni kondukis lin al la vendotablo, kaj la matrono kaptis lian mentonon per ŝiaj manoj. Antaŭ tio ŝi lavis siajn fingrojn per maldikaj, medicinaj, kaŭĉukaj gantoj en alkoholo. Por ke ĉio estu sterila, kaj la knabo, Dio gardu, ne infektiĝas.
  Tiam ŝi eniris sian buŝon. Ŝi komencis senti malantaŭ la vangoj, en la ĉielo, sub la lango, kaj ĝis la tonsiloj mem.
  Nu, ĉi tio ne estas nova. Kenny memoris kiel gardisto en alia malliberejo metis ŝiajn nudajn, nelavitajn fingrojn en lian buŝon. Tiam la knabo liberiĝis kaj indignis. Tiu ĉi sinjorino unue lavu siajn manojn kaj surmetu gantojn, kaj ne enŝovu siajn fingrojn en la buŝon de neplenaĝulo, per kiu ŝi ne sciis kio antaŭe.
  Tiam la gardistoj konfuziĝis. Kaj ŝi diris, ke ili havas problemojn kun gantoj.
  Tiam li estis devigita sidiĝi tiam dek fojojn kaj kondukis al la ĉelo. La malliberejo estis municipa. Kaj ne tre organizita. Neniu televido, neniu fridujo, eĉ ne flulava necesejo. Sed la ĉelo estas plena de infanoj, multaj eĉ pli junaj ol Kenny . Kaj nudaj tabuloj sur tri vicoj da litetoj, kaj fetora sitelo en la angulo.
  Kaj ĉi tio estas en Ameriko! Vere, tia malliberejo estas escepto, ili estas kutime pli puraj kaj pli komfortaj.
  Estas odoro de kaŭĉuko kaj medicina alkoholo en la buŝo. Ne tre plaĉa, kaj eĉ malsana. Kvankam la knaboj ĉiam estas kontrolataj por vidi ĉu ili kaŝas ion en la buŝo, kaj ekde la Mezepoko. Jes, vi povas porti multon en via buŝo.
  Kenny iel portis diamanton, kaj poste englutis ĝin. Kaj sukcesis konservi ĝin.
  Sed ĉi tie vi ne povas elteni per glutado.
  Jen la gardisto en blanka surtuto tiris supren la sondilon. Kaj nun ili ekzamenos la intestojn.
  Nu, shmon ! En Rusio, ĝenerale, nur sub Stalino, la uloj estis shmonad al la konscienco. Kaj poste, jam iel senzorge.
  Kaj tiam ili prenis lin, devigis lin malfermi la buŝon kaj meti sondilon en ĝin. Sen frostiĝado, ĉi tio estas tre malagrabla procedo. Vere, estas speciala buŝprotekto en liaj dentoj, por ke li ne mordu.
  Kenny sentis la hoson malsupreniri lian ezofago kaj poste en lian stomakon. Ĉio estas lumigita tie.
  Iel li brilis per rentgenradio, kiam oni suspektis lin pri drogoj, en la flughaveno, sed neniam per sondilo.
  Kenny , kiel ĉiu alia senmorta, preskaŭ ne malsaniĝis, kaj ĉi tio estas grandega pluso por eterna vivo kaj la speco de altmontarano. Do li ne bezonas medicinan ekzamenon. Fakte, li estas senmorta. Kaj kial li devus. Ĉio en la korpo resanigos sin.
  La knabo unuafoje englutis sondilon, kvankam li vivis ok jarcentojn kaj duonon. Eĉ se li ĉiutage trinkus hidrocianan acidon, kaj akvoregian, li ne havus stomakan ulceron.
  Do por kio ĝi estas?
  Kaj la procedo estas tre malagrabla.
  Kenny scivolis kial la infano estas tiel zorge kontrolita. Eble ili ion suspektis?
  Kaj tiam venis al la menso alia maltrankviliga penso. Kio se li estus senigita de senmorteco?
  Jes, li estas tre juna kaj povas fariĝi plenkreskulo. Kaj li ne havos infanan procezon, sed veran viran perfektecon. Kaj li eble povus havi proprajn infanojn.
  Ĉi tie la senmortaj estas senfruktaj. Kaj ĉi tio estas ilia signifa minuso kun ĉiuj aliaj plusoj.
  Sed via vivo finiĝos baldaŭ aŭ malfrue. Kaj Kenny ne volis morti. Li kutimis vivi, kaj tute ne estis laca.
  Male, estas multaj komputilaj ludoj, kaj ĉiujare estas pli kaj pli. Kaj ili estas ĉiam pli belaj furorlisto. Kaj baldaŭ, verŝajne, ili kreos veran matricon de virtuala realeco, estos simple mirindaj kaj unikaj aventuroj.
  Ĉio ĉi estas vivinda por.
  Kenny mense, do lia buŝo estas okupata de ombrelo kantis:
  Kiom longe estis progreso
  Al neimageblaj mirindaĵoj...
  La internaĵoj de la maro falis,
  Kaj rapidis al la ĉielo!
  Forgesitaj taskoj,
  Ĉesis kuri!
  La robotoj puŝas
  Feliĉa viro!
  Kenny , memorante jarcenton en la ŝtonminejoj, ne tre ŝatis labori. Krome, en la ŝtonminejoj, la plej malbona afero ne estas la vipo de la kontrolisto, kaj ne porti pezajn ŝarĝojn.
  La korpo de la senmortulo rapide alkutimiĝis al la streĉo kaj adaptiĝis.
  La plej malbona afero estas rutina kaj morala enuo. Kiam estas nur nudaj, malpuraj, ŝvitaj, ofte en ulceroj kaj vundoj, knaboj ĝemaj pro doloro, kaj malmolaj malodoraj kontrolistoj.
  Kaj eĉ vi ne vidas la sunon dum jaroj. Kaj nur la torĉoj paliĝis kaj fumiĝas. Kaj terura fetoro al kiu vi tamen kutimiĝas.
  La sola bona afero estas, ke Kenny lernis vidi en la mallumo pli bone ol iu ajn kato. Kaj li povis batali en la kompleta foresto de lumo.
  Krome, la knabo akiris fenomenan paciencon eĉ por altmontarano.
  Sed li mense traŭmatiĝis. Kaj foje li sonĝis pri ĉi tiuj ŝtonminejoj.
  Altlandanoj havas bonegan memoron, kaj ili preskaŭ nenion forgesas, eĉ se ili volas forgesi.
  Eble tial Kenny tiom koleriĝis. Li mortigis eternulojn, frotante sin en la fidon de mortontoj ankaŭ. Kaj li amis batali.
  Precipe, li batalis en Ukrainio. Li mortigis multajn rusajn soldatojn, sed fariĝis tro fama kaj estis petita foriri por ne brili.
  Vi vere ne povas fari karieron.
  Kaj neniuj perspektivoj. Infano ne povas esti reĝo, almenaŭ ne longe.
  Cetere, Aleksandro la Granda estis senmorta, kaj tial li kuris en batalon tiel furioze kaj sen timo. Sed oni petis lin malaperi, por ke la eterna juneco de la reganto ne veku suspekton. Kaj li postlasis similan duoblon, kiu mortis pro la veneno.
  Kaj li ekvojaĝis. Ĝis ili fine detranĉis lian kapon.
  Jen la rakonto de la legenda reganto kaj reĝo de Makedonio.
  Kenny suspiris dum li finfine kontrolis sian stomakon. Nu, la sondilo revenis kaj ĝi tiklis.
  La knabo pensis, ke finfine, se lia sekreto estos malkaŝita, tiam libereco ne estos donita. Ili ekzamenos kiel rato, kaj malmuntos por partoj. Provu fortranĉi membron, ekzemple.
  Kio okazos en ĉi tiu kazo?
  Ŝi rekreskos.
  Kenny suspiris... La sondilo estis forigita kaj la serĉado daŭris. Jen li estis tenita inter la fingroj de lia mano. Tiam ili komencis premi la umbilikon. Ŝajnas, ke ili serĉis ion.
  La plej malbona parto estas ĉe la fino. Sed Kenny, kvankam li havis sperton pri anusa serĉado, ne atendis tion. Matrono en blanka mantelo alportis grandan, aŭtomatan klisteron. Kaj la alia, ankaŭ en blanka mantelo, grandega pelvo.
  Kaj ŝia klistero estis enŝovita en lian anuson. Tiam varma akvo estis ŝaltita. Kaj ili komencis lavi per granda premo. Ĝi estis kaj dolora kaj naŭza kaj humiliga.
  La intesta lavado estis tre ĝisfunda. Kenny grimacis. Kvankam estas humilige kiam fingro en ganto eniras la kvinan punkton, ĝi estis jam kaj ne tiel dolora. Sed la klistero estis farita al li unuafoje. Kial senmorta knabo bezonus hospitalon? Ĉio resaniĝos kaj riparos sin.
  Kaj jen io speciala kaj nekredebla. Li estas purigita de ĉio malbona ...
  La bona buŝo de Kenny nun estis libera por kanti;
  De ie malproksime, kiel varma vento -
  La eĥo de telefonvoko vekos min.
  Aŭdiĝos konata voĉo, hela kiel la suno.
  Mi scias, ke neniu memoras min tiel, neniu amas min tiel.
  
  Saluton panjo, panjo.
  Diru, ke estas malvarme. Diru, ke vi sopiris min.
  Mi tiom sopiris ĝin, panjo, panjo.
  Mi scias, ke vi estas sola tie, sed lasu min ne esti proksime -
  Ĉi tiu mondo estas ĉe viaj piedoj.
  
  Ĥoro:
  Niaj animoj kantas kantojn pri la ĉefa afero unuvoĉe.
  Sen vi, ĉi tiu mondo estas kondamnita, panjo, panjo, panjo, panjo.
  Niaj animoj kantas kantojn pri la ĉefa afero unuvoĉe.
  Sen vi, ĉi tiu mondo estas kondamnita, panjo, panjo, panjo, panjo.
  
  Nia tre neklara vivo estas konfuzita.
  Homoj ne batalas por amo - ili estas stultaj, patrino.
  Tiel malmultaj vojetoj kaj tiom da kurbaj vojoj.
  Sed ĝi ne estas por vi. Ĉio ĉi estas nur polvo.
  
  Diru al mi, kiel vi fartas panjo, panjo?
  Birdoj kantas per via voĉo, via nomo flugas super la ĉefurbo,
  Kaj li ne povas halti, panjo, panjo.
  Mi scias, ke vi estas sola tie, sed mi ne estu proksime, -
  La tuta mondo estas ĉe viaj piedoj.
  
  Ĥoro:
  Niaj animoj kantas kantojn pri la ĉefa afero unuvoĉe.
  Sen vi, ĉi tiu mondo estas kondamnita, panjo, panjo, panjo, panjo.
  Niaj animoj kantas kantojn pri la ĉefa afero unuvoĉe.
  Sen vi, ĉi tiu mondo estas kondamnita, panjo, panjo, panjo, panjo.
  
  Baldaŭ mi estos la plej bona. Same kiel vi sonĝis, panjo.
  Baldaŭ mi estos la plej bona. Same kiel vi sonĝis, panjo.
  Tre baldaŭ mi estos la plej. Same kiel vi sonĝis, panjo.
  Memoru kiel vi sonĝis, panjo.
  La matrono, kiu estis la plej aĝa, kolere grumblis:
  - Kian junan bastardon memoris pri sia patrino! Kaj kiel li mortigis homojn, kion faris la pensoj en via kapo!
  Kenny gluglis :
  - Mi mortigis neniun!
  La ĉefmatrono grumblis:
  - Ho! Kaj la kolora, kiu rompis la kranion per levstango, lasante presaĵojn.
  Kenny kapjesis. Nu, jes, li efektive batis la nigrulon je la kapo per levstango hieraŭ. Kaj eĉ venis kaŝi la murdan armilon, aŭ viŝi presaĵojn.
  Iel, Kenny alkutimiĝis al tio, ke potenca organizo forigas ĉiujn datumojn pri li en la dosierujo, kaj montris neglektemon. Kaj ŝajne ĝi estis kontrolita, kaj ĝuste nun la komputilo trovis kongruon.
  La ĉefmatrono grumblis:
  "Juna murdisto, jen kiu vi estas!"
  Kenny logike rimarkis:
  - Eĉ se mi tenis levstangon en miaj manoj, tio tute ne signifas, ke estis mi, kiu mortigis!
  La ĉefmatrono grumblis.
  "Tion vi diros en la tribunalo!" Kaj vi ricevas vivprizonon!
  Kenny rimarkis kun rideto:
  - Mi estas nur infano! Maksimume kelkajn jarojn de junulo.
  La virino respondis:
  - Ĉi tiu ulo estas la bofilo de nia prokuroro. Do vi estas malfeliĉa. Vi rabis kaj mortigis la malĝustan. Tial la prokuroro ordonis al vi fari la plej skrupule kaj detalan serĉadon. Nun vi ne forturniĝos!
  Kenny grumblis.
  -Ni vidu!
  Kaj efektive, li havis la fidon, ke potenca organizo iel forigos lin. Cetere, kia vivprizono? Tro suspektinda estus eterna knabo en federacia malliberejo.
  Kaj mi scivolas, ĉu li rajtos ludi en la komputilo? Infanetoj ŝajnas kapablaj.
  Intertempe, la gardisto en blanka mantelo elmetis sondilon. Kaj nun Kenny devas purigi ĉiujn intestojn per endoskopio. Ĝi estas malagrabla kaj humiliga procedo. Sed ĝi estas farita en ordinaraj klinikoj.
  Virino en malantaŭa robo metis ĝin en la kvinan punkton, la knaboj komencis enmeti la hoson, kio estas tute.
  Kaj liaj intestoj komencis aperi sur la ekrano.
  Kenny ektimis. Kaj por ke ĝi ne estu tiel dolora, naŭza kaj tikla, li komencis denove kanti;
  Malproksime, malproksime en trankvila urbo
  Meze de la tero sole en malluma ĉambro
  Preĝu al mia Dio por savo
  Noktomezo mia pilgrimado .
  
  Ŝi preĝas por unu afero: Dio benu!
  vakskandeloj brulas en la fenestro la tutan nokton ,
  Perdi fidon kaj amon,
  La lumon trovis mia perdita animo.
  
  Panjo, panjo, vi sola ne donos kaj ne ĉesos ami.
  En ĉi tiu mondo kaj en la alia, vi ĉiam estos kun mi.
  Mi iras al vi sola, vundita en la koro.
  Panjo, panjo, vi estas mia ŝtonmuro.
  Panjo, panjo, vi estas mia ŝtonmuro.
  
  La nokto estas nigra, la senfunda mallumo estas nekonata
  Kaj mallumaj fortoj profetas al mi problemojn,
  Sed du sendormaĵoj tenas min en mallumo:
  La okuloj de patrino, kaj eĉ la Virgulino.
  
  Oni diras, ke mi neniam estis malĝoja.
  Vi scias, vi estas la sola - mia kara.
  Kiom da fojoj la sorto batita sen kompato
  Mi pluvivis per viaj preĝoj.
  
  Panjo, panjo, vi sola ne donos kaj ne ĉesos ami.
  En ĉi tiu mondo kaj en la alia, vi ĉiam estos kun mi.
  Mi iras al vi sola, vundita en la koro.
  Panjo, panjo, vi estas mia ŝtonmuro.
  Panjo, panjo, vi estas mia ŝtonmuro.
  
  De tiuj problemoj ne povis rompi min,
  Kio estas malproksime, malproksime en la mezo de la tero
  Preĝu al mia Dio por savo
  Noktomezo mia pilgrimado .
  La ĉefmatrono rimarkis:
  - Vi povas bone kanti! Sed vi estos juĝita kiel plenkreskulo. Kaj vi ne ricevos junulan sanatorion. Vi estos ĉirkaŭita de plenkreskuloj, brutaligitaj, malbonodoraj krimuloj, kiuj tre ŝatas seksperforti belajn kaj helharajn knabojn kiel vi.
  Kenny memfide respondis:
  - Mi povas rebati!
  La matrono ridis kaj rimarkis:
  - Vi estas nur infano! Kiom da jaroj vi havas?
  Kenny demandis ridetante:
  - Kion vi ne scias?
  La ĉefmatrono kapjesis.
  - Jes, vi estas stranga homo. Neniu klano, neniu tribo, kaj vi ne estas en la dosierujo. Ni devas unue ekscii de kie vi venas kaj kiel vi falis sur niajn kapojn. Kaj tiam ni decidos kion fari kun vi!
  La knabo rimarkis:
  - Prefere vi lasu! Ĝi estos pli malmultekosta!
  Dume, la flegistinoj finis ekzameni la intestojn de la knabo kaj forigis la sondilon de la kvina punkto.
  Senmorta Kenny opiniis, ke la plej malfacila parto estis malantaŭ li, sed la Ĉefgardisto rimarkis:
  - Vi devas kontroli ankaŭ vian vezikon! Jes, ĉi tiu shmon devus esti de la plej granda zorgo!
  La prizonestro sugestis, ke Kenny kuŝu sur la stomako. Kaj ŝia mano en medicina ganto zorge nudigis la kapon de perfekteco. Kaj la alia alportis maldikan sondilon kapablan trairi la uretron.
  Kenny sentis la eksciton esti tuŝita de la manoj de virino, eĉ se ili surhavis maldikajn, kaŭĉukajn gantojn. Kaj lia trunko estis ŝvelinta pro sango kaj ekscito.
  La ĉefmatrono demandis:
  - Ĉu vi iam havis virinon!
  Kenny , ruĝiĝanta pro embaraso, respondis:
  - Jes! Kaj pli ol unu fojon!
  La ĉefmatrono rimarkis:
  - Kaj vi havos ilin en malliberejo! Vi estas tre bela knabo!
  Dume virino en blanka mantelo metis maldikan ŝnuron en la uretron kaj komencis enŝovi ĝin. Estis iom dolora kaj tikla.
  Kenny opiniis, ke ili verŝajne faras tion en hospitaloj kiam ili bezonas kontroli pli atente. Kaj por tia procedo en Usono, ili verŝajne prenas multan monon, ili faras ĝin tute senpage. Kaj ne necesas ruĝiĝi kaj sentiĝi humiligita, kaj bruligi pro honto.
  Nur aspektante kiel flegistino en blankaj manteloj, virinoj faras sian devon. Kaj estas nenio por honti.
  Kenny ridetis kaj pensis, ke li certe estas tre nobla homo, ĉar li estis serĉata tiel kaj denove la senmorta knabo de ok jarcentoj kaj duono komencis kanti;
  Ĉirkaŭiru la tutan mondon ĉirkaŭe -
  Nur sciu anticipe:
  Vi ne trovos pli varmajn manojn
  Kaj pli tenera ol tiu de mia patrino.
  Vi ne trovos okulojn en la mondo
  Pli karesa kaj pli strikta.
  Patrino al ĉiu el ni
  Ĉiuj homoj estas pli altvaloraj.
  
  Panjo, panjo estas la plej bela vorto en la mondo.
  Panjo, panjo donas varmon kaj rideton al infanoj.
  Panjo, panjo, mi dividas ĝojon kaj malĝojon kun vi,
  Panjo mi amas vin!
  
  Ne gravas kiel vi ĉirkaŭrigardas
  Sed vintro kaj somero
  Panjo estas la plej bona amiko
  Ne ekzistas pli bona patrino.
  Mi volas deziri al vi
  Kaj bono kaj lumo.
  Pri mia patrino
  La tuta planedo scias!
  
  Panjo, panjo estas la plej bela vorto en la mondo.
  Panjo, panjo donas varmon kaj rideton al infanoj.
  Panjo, panjo, mi dividas ĝojon kaj malĝojon kun vi,
  Panjo mi amas vin!
  Kaj knabo Kenny eĉ ploris. Ja li havis patrinon, sed kiom longe, reen en la tempoj kiam la imperio de Ĝingis-Ĥano ankoraŭ ne naskiĝis, kiam pulvo ne estis konata en Eŭropo, ŝi estis mortigita.
  Fine, la sondilo estis forigita. Post tio, la gardistoj en blankaj manteloj ankaŭ kontrolis la piedfingrojn de siaj nudaj piedoj, kaj palpis la nudan, kalozan plandon.
  La matrono rimarkis:
  - Ŝi estas tiel malmola, la vorto estas korno de rinocero. Kvazaŭ ĉi tiu knabo nur kurus nudpiede dum sia tuta vivo!
  Kenny kapjesis.
  - Jes li estas! Mi ne ŝatas ŝuojn!
  La ina ĉefgardisto ordonis:
  - Prenu lin al la duŝo kaj lavu bone. Tiam ili razos lin kalva kaj fotos lin nuda de ĉiuj flankoj!
  La knabeto ĝemis:
  - Kial mi razu mian kapon!
  La ĉefmatrono respondis:
  "Ĉar vi tro ĝenis nian prokuroron. Kaj vi, knaboj, ne ŝatas disiĝi de viaj haroj. Kaj ili prenos por vi ununuran kaj malvarman ĉelon. Kaj tiam aliaj gejunuloj tro respektas vin.
  Metu viajn manojn malantaŭ vian dorson kaj en la duŝon.
  Kenny estis elkondukita, kaj la kaptitoknabo, kaj samtempe senmorta altmontarano, mallevis la kapon, foriris por lavi. Lia humoro malaltiĝis. Sen komputilo kaj televido, sidi en malvarma soleco estos enuiga. Pli bone en kompanio de stultaj adoleskantoj ol sole.
  Nu, tamen, la sekreta organizo ne permesos al li malkaŝi sin kaj sidi tro longe.
  . ĈAPITRO #8
  Jen la eterna knabo Oleg Rybachenko en Afganio. Ĉi tie unu el la emiroj kunmetis bandon kaj provas batali kontraŭ la rusa caro Nikolao la 2-a, kiu ankaŭ estas nomita la Plej granda. Jam estas la mezo de marto. Jam estas sufiĉe varme en Afganio. Lokaj knaboj kuras nudpiede, kaj iliaj malmolaj plandumoj ne timas ŝtonojn.
  Oleg Rybachenko finiĝis en Herato por tempeto. Tie li eksciis, ke Hitler faris la aneksadon de Aŭstrio. Kaj la caro Nikolao la 2-a ne malhelpas ĉi tion. Fakte, la nazioj volas aneksi germanan teritorion. Sub la Fuhrer, ekonomia miraklo fakte okazis. Kaj senlaboreco preskaŭ tute malaperis, kaj krimo pli ol duono.
  La plej multaj aŭstroj ne estas kontraŭ la Anschluss. Kaj cara Rusio ne enmiksiĝis, eĉ se ĝi fortigas Germanion.
  Oleg Rybachenko opiniis ke la caro verŝajne ne ĝenus dividi la koloniojn de okcidentaj ŝtatoj kune kun Hitler kaj Mussolini. Precipe Britio kaj Francio.
  Sed eblas, ke Hitler, kune kun siaj aliancanoj, atakas Rusion. Do la politiko de jam mezaĝa caro povas montriĝi riska.
  Sed eĉ se oni devas batali kontraŭ la tuta Eŭropo kaj ĝiaj kolonioj, tiam cara Rusio estas ankoraŭ pli forta kaj laŭ loĝantaro kaj ekonomio. Do ĝi povus rezulti eĉ pli interese, se la milito montros konkurenciva.
  La terminatorknabo iris por haki la armeon de la ŝejko. Ĝi estas malgranda kaj povas esti venkita sole.
  Ĉi tie Oleg Rybachenko, la senmorta knabo, elfaris la "Muelejon" teknikon per glavoj, fame detranĉante la kapojn de la Mujahideen. Tiam la eterna infano prenis kaj ĵetis kudrilojn per siaj nudaj piedfingroj, tuj kuŝigis dekduon da Muĝahidoj. Tiam la kaprido prenis ĝin kaj komencis, kvazaŭ per razilo, fortranĉi la antaŭenirantajn malamikojn. Kaj li faris tion tre lerte. La glavoj de la terminatorknabo funkciis kiel la klingoj de kultivisto. Kaj ili purigis kaj tranĉis ĉion tre agreseme.
  Kaj fine, la knabo kiel fajfi. Tuta aro da korvoj svenis. Kaj ili trapikis la kraniojn de la afganoj per siaj bekoj. Kaj trempis multajn militantojn.
  La knabo batis la ŝejkon mem per sia nuda kalkano en la dorso de la kapo, kaj li estis laŭvorte batita senkonscie. Poste li metis ĝin sur siajn ŝultrojn kaj forkuris kiel freneza leporo.
  Kaj nun ŝia unu trofeo estas kaptita de senmorta knabo.
  Post tio, la ribelo en Afganio tuj ĉesis kaj trankviliĝis. Kaj la eterna infano denove skizis alian rakonton en komuna kajero;
  Gulivero ne plu estis juna. Tamen li denove ekvojaĝis. Fakte, liaj priskriboj de aventuroj estis prenitaj por nenio pli ol fantazioj kaj fabeloj.
  Kaj la jaroj pasas, kaj la kapo fariĝas griza, trairas ĝin bela kalva makulo. Kiam vi estas pli ol kvindekjara laŭ la normoj de la dekoka jarcento, tio estas multe. Tamen, Gulivero decidis trafi la vojon denove. Cetere, la aŭguristo sur la kartoj antaŭdiris al li, ke ĉi-foje li trovos sian feliĉon, kaj ne plu volos reveni.
  Granda galiono ventumis la velojn, kaj velis en la direkto de la Pacifika Oceano. Gulivero jam estas sufiĉe riĉa, kaj la delikata lano de malgrandaj ŝafoj prenitaj el Liputio alportis al li specialan enspezon . Sed ili ĉiuj formortis. Kaj ekestis la ideo viziti ĉi tiun insulon denove.
  Jam pasis pli ol tridek jaroj. Kaj Liliputanoj vivas malpli ol homoj. Do ĉiuj, kiuj konis Guliveron, jam formortis.
  Kaj kial ne ĉasi tie kaptante predon? Liliputanoj havas nek kanonojn nek pafilojn, kaj iliaj sagoj estas nenio kontraŭ la gigantoj. Kaj en Liliputo mem , vi povas kapti multajn valorajn aferojn.
  Nur malgrandaj bestoj povus alporti kolosan enspezon kaj ili povas esti venditaj por grandega prezo.
  Iri kapti la gigantojn estas tro riska. Ne ĉiu brutulo dekduoble la grandeco de viro prenos kanonon. Krome, ili havas reĝon, kiu havas potencan armeon. Vere, la gigantoj ankoraŭ ne havas pulvon.
  Ĉiukaze, Gulivero volis viziti sian unuan landon, kie estis du potencoj de etaj homoj. Eble tie li povus trovi ion, kio igus lin fabele riĉa.
  Renkontinte Yehu , kaj la mondon de inteligentaj ĉevaloj, Gulivero iĝis pli kruela kaj cinika. Jaroj pasas kaj vi devas riĉiĝi. Kiom pli da vivo li lasis estas nekonata. Kaj homoj ridas pri vi, kaj ĉiaj gazetoj donas vulgarajn sugestojn, ke Gulivero estas ne nur revulo, sed ankaŭ freneza. Kaj eĉ pli por pruvi, ke la landoj, kiujn li nomis ekzistas, tio estis la instigo.
  Proksimume kie Liliputio kaj la insulo Blefusku situas , Gulivero sciis. Kaj lia ŝipo jam atingis ĉi tiun lokon.
  Sed ĝuste kie? La insuloj estas malgrandaj, kaj provas trovi ilin blinde, kun primitiva navigacio de la frua dekoka jarcento.
  Kaj tiam li prenis la ŝipon kaj eniris ŝtormon ...
  Li estis skuita dum sep tagoj kaj noktoj, ĵetita super la ondoj. Feliĉe, la konstruado de granda kaj potenca ŝipo kun pafiloj montriĝis tre daŭra. Kaj li ne disfalis.
  Kaj tiam subite ondo leviĝis kaj ĵetis la anglan galionon sur dezertan bordon. Elĉerpita de la longedaŭra lukto kontraŭ la ŝtormo kaj la sovaĝaj elementoj, la ŝipanaro de pli ol ducent maristoj, kaj Gulivero mem profunde ekdormis.
  Ili ne pensis pri kiel malstreĉiĝi kaj resaniĝi.
  Gulivero havis koŝmarojn. Kaj kiam li vekiĝis, la koŝmaro daŭris en realeco. Unue, li estis ligita, kaj proksime de li estis knaboj de dek du aŭ dek tri jaroj en aspekto. Ili estis farbitaj per farboj, ili havis plumojn sur la kapo kiel indianoj, nudaj piedoj, duonnudaj torsoj. Tamen, ĉi tie estas sufiĉe varme, kaj ĉi tio estas komprenebla.
  Gulivero ĉirkaŭrigardis. Kaj mi vidis plurajn ligitajn maristojn proksime. Nur ili ankaŭ ŝanĝiĝis. Ili malgrandiĝis, barboj kaj stoploj malaperis, kaj vestaĵoj malleviĝis kiel sakoj.
  Gulivero ekrigardis sin. Kaj li estis surprizita. Lia korpo malgrandiĝis, lia stomako malaperis, kaj ankaŭ la obtuza doloro en lia dorso. Kaj la kostumo malleviĝis kiel basto. Kaj la botoj estis subite liberaj. Kaj li ektremis, kaj la ŝnuroj iom malleviĝis.
  Knabo, kiu aspektas kiel indiano, kovrita per tatuoj, kriis:
  - Ili fariĝas kiel ni! Venu, tiru la ŝnurojn!
  La maristoj, fakte, havis jam infanajn vizaĝojn, kaj malpligrandiĝis antaŭ niaj okuloj.
  Knaboj kun plumoj kaj kolorigo kuris por streĉi la ŝnurojn. Gulivero sentis ke li daŭre malpliiĝis. Kaj samtempe, la korpo sentas sin malpeza kaj vigla. Kaj la dentoj ĉesis dolori, kaj ĝenerale, kvazaŭ vi estus denove naskita.
  Dume, pli da lokaj militistoj grimpis sur la ŝipon. Ili jam estis en pli bonordaj uniformoj kun kiraso kaj glavoj. Sandaloj sur piedoj kaj pluraj knabinoj kun ili. Sed ili ankaŭ aspektis kiel infanoj ĉirkaŭ dek du, maksimume dek tri jarojn aĝaj. La knabinoj portis orelringojn kaj juvelojn.
  Unu el ili kun blondaj haroj ridis kaj rimarkis:
  - Domaĝe! Mi ne povis vidi ilin kiel plenkreskuloj! Nun ili estas la samaj arakidoj kiel ni!
  La tatuita knabo rimarkis:
  - Estas pli ol ducent da ili! Ni sendu ilin al la ŝtonminejoj kiel sklavoj!
  La knabino respondis:
  - Ne! Ni nur vendas ilin! Kiu estas malbonŝanca en la minejoj, kaj la ceteraj novaj posedantoj!
  La knabo en kiraso kaj ora kasko demandis severe:
  - Kiu estas via estro? Mi diras al vi! Kaj ne ŝajnigu, ke vi ne konas nian lingvon! Ĉiu, kiu submetiĝas al nia imperio, tuj ekkomprenas nian lingvon, kaj ni, siavice, komprenas ĝin!
  Unu el la maristoj, kiuj fariĝis knabo, murmuris:
  - Estas kapitano Gulivero! Vi ne tuj rekonos lin en la korpo de knabo!
  La militisto en la ora kasko ordonis:
  - Forigu ilin. Kiam ili fine fariĝos kiel ni, tiam eble ili estos malligitaj. Samtempe preparu por la transiro.
  La militistknaboj metis Guliveron kaj aliajn ulojn sur siajn ŝultrojn, tenante ilin en duope, portis ilin eksteren.
  Gulivero opiniis, ke ĝi eble estas sensencaĵo. Sed tiam mi rememoris la Liliputojn. Ili do estis pli malgrandaj laŭ staturo. Nur plejparte plenkreskuloj, ne infanoj. Eble li ne devus esti surprizita?
  Li vojaĝis al malsamaj mondoj kaj vidis mirindajn landojn. Kial do la infana mondo ne estu inter ili? Nur tio ne sufiĉis al li por kolekto de sentoj.
  Gulivero vidis, ke la marbordo ne plu estas dezerta. Tie estis multaj soldatoj en kiraso. Estis ankaŭ knaboj kun plumoj kiel indianoj kaj kun pafarkoj, kaj batalantoj en malpeza metala kiraso. Kaj ankaŭ knabinoj kun pafarkoj, cetere, nudpiedaj, krom la komandantoj, kiuj havis altvalorajn juvelaĵojn kaj sandalojn en perloj.
  Pafarknabinoj viciĝis. Alia rango tenis pli potencajn arbalestojn en iliaj manoj, pafante mortigajn riglilojn. Sur la dekstra flanko estis la katapultoj. Proksime de ili ankaŭ, knaboj kaj knabinoj. La ĉefmilitisto en la ora kasko ordonis:
  - Forprenu vestojn de la kaptitoj! Ili nun estas sklavoj, ili devas esti vestitaj laŭ sia rango.
  La vestaĵoj jam ne konvenis kaj apenaŭ tenis. La kaptitoj, kiuj fariĝis knabecaj maristoj, estis malligitaj, kaj ĉiuj jam sufiĉe odorantaj ĉifonoj estis ĵetitaj en amason, kune kun ŝuoj. Tiam ili verŝis ĝin per miksaĵo de oleo kaj sulfuro kaj ekbruligis ĝin.
  Nun maristoj estis knaboj ne pli ol dektrijaraj, kaj en la dekoka jarcento, antaŭ la akcelo, infanoj de ĉi tiu aĝo aspektis kiel dekjaruloj en la dudekunua jarcento. Jes, ili konsiderinde ŝrumpis.
  Kaj nun ili estis nudaj, iuj timide kovris sian honton per siaj manoj.
  Pafarknabinoj kaj arbalestoj konservis ilin per armila forto.
  La knabo en la ora kasko ordonis:
  - Nu, oni lavu ilin en la maro! Tiam ni donos al ili sklavajn vestojn por konservi aspektojn.
  Kaj la kaptitaj knaboj estis pelitaj en la maron. La akvo estis varma, varmigita de la tropika suno. Estis bona klimato. Vi ankaŭ povis vidi palmojn kaj kokosojn.
  Almenaŭ vi ne frostos.
  Gulivero estis kaj honta kaj samtempe gaja. Forĵetinte pli ol kvardek jarojn, li nun fariĝis tute sana, energia kaj vigla. Kaj la humoro iĝis gaja, kvankam sklaveco kaj humiligo atendis lin antaŭe, kaj ankaŭ eble malfacila laboro en la ŝtonminejoj. Gulivero ne sciis, kio ĝi estas en sia propra haŭto, sed li aŭdis rakontojn pri kiom ne bonega ĝi estis! Sed kiel juna kaj sana li nun estas.
  La sablo estis varma kaj bruligis la nudajn, infanajn plandojn. Ili ankoraŭ ne havis tempon por malmoliĝi kaj kovriĝi per kaloj, kiel okazas kiam oni marŝas longe sen ŝuoj. Oni devas rimarki, ke en Britujo, promeni nudpiede estis konsiderata signo de granda malriĉeco, kaj eĉ se infanoj elmontris siajn nudajn kalkanojn, ĝi estis nur en varmego, kaj tiam kutime inter la malriĉuloj. Kaj tial ili provis surmeti ŝuojn, malgraŭ la tuta plezuro senti la surfacon de la tero, kun infana, sentema plando.
  Sed samtempe sen ŝuoj kaj dolora . Sablo tagmeze brulanta en la tropika suno. Lokaj knaboj kaj knabinoj evidente havas tre fortajn kaj malmolajn plandojn.
  Cetere, Gulivero pensis - kiom da jaroj ili havas? Kio se ĉiuj ĉi tie estas senmortaj? Kaj ne kiel unu el la mondoj, kie Gulivero vizitis, kaj homoj ne mortis, sed ankoraŭ maljuniĝis, kaj senmorteco estas juna, ĝoja kaj energia!
  Estas bonege esti infano! Kaj eble vi vivos tiel pli ol unu jarmilon.
  Vere, tiam Gulivero estis ombrita. Kio se li devus labori dum centoj da jaroj kiel nuda, nudpieda sklavo en la ŝtonminejoj? Kaj ĉi tio alportas tre malmulte da ĝojo.
  Ĉi tiuj uloj estas kvazaŭ la infero. Ekzemple, unu pastro esprimis la opinion, ke la eterna fajro estas metaforo, kaj pekuloj laboras kiel sklavoj en eterna malfacila laboro!
  Alia afero, kiu surprizis Guliveron, estis ke la knabaj militistoj metis ĉiujn siajn armilojn en apartan amason kaj metis pistolojn kaj musketojn en ferajn skatolojn.
  Gulivero opiniis, ke tio ne estas tre saĝa. Ĉar pafiloj estas bona afero. Krome, kelkaj pafiloj faritaj en Anglio, tiutempe la plej progresinta lando en la mondo, pafas sufiĉe precize. Kaj jen pafarkoj kaj arbalestoj, kvazaŭ en la frua mezepoko. Kaj ili jam havas industrian revolucion en Britio. Kaj baldaŭ Anglio estos tiel forta, ke eĉ la gigantoj povos interbatali. Kvankam ĝi povas esti grandega risko.
  Nudaj sklavaj knaboj plaŭdis en la marakvo. Kaj ĝi estis bonega laŭ sia propra maniero. Gulivero kaj paro da knaboj, iamaj maristoj, subite komencis ŝpruci reciproke. Ili superverŝis sin per nubo da ŝprucaĵo kaj gaje ridis, montrante sian langon.
  Ŝajnus, ke la mensoj estas plenkreskuloj, kaj ili konservis sian antaŭan memoron, sed en sia konduto ili subite fariĝis veraj infanoj. Kaj ili tiom volas ridi kaj rideti kaj ludi petolojn.
  Kaj Gulivero plaŭdis siajn maristojn, kaj ili kontraŭ li. La knaboj estis tre gajaj kaj malkovris la dentojn. Kiujn nun ili havas sian propran, kaj blankan. Jen nova, rava mondo, en kiu estas glora reveno al infanaĝo.
  Gulivero sentis sin bone fizike, entute li povus esti sufiĉe kontenta. Kaj fakte, juneco revenis al li, kaj oni povas diri, ke tio estas la plej grava afero.
  Kaj kion pli vi povus deziri. Vere, aliflanke, vi estas nur nuda sklavo, kaj ĉi tio eĉ ĝenas. Kaj esti sklavo ne estas tre bona. Tamen, sklava knabo estas multe pli bona.
  Efektive, kun ĉiuj problemoj, infanaĝo estas sufiĉe feliĉa tempo. Lasu foje esti konfliktoj kun kunuloj, aŭ vi devas iri al lernejo, aŭ eĉ labori.
  Kvankam... Kompreneble, fine de la deksepa jarcento, kiam estis la infanaĝo de Gulivero, estis tempo, kiam ĝi ne estis tre malvarmeta. Kaj ne ekzistas tiuj ĝojoj, kiujn infanoj havas en la dudekunua. Jes, ĝuste tio estas.
  Sed tute egale, infanoj finfine komunikas inter si kaj ludas. Kaj oni povas diri, ke ĉi tio estas distro, eĉ se oni ne havas ideon pri la ekzisto de ludkonzoloj kaj saĝtelefonoj.
  La knaboj tamen longe ne rajtis plaŭdi, kaj estis elpelitaj per lancoj el la akvo. Kaj la varma sablo vere bruligas la kalkanojn. Vere, kiam la plandumoj estas malsekaj, ĝi ne tre sentas. Tiam ĝi komencas baki serioze.
  Gulivero ekkriis:
  - Ĝi bruligas forte krurojn! Donu al mi kelkajn ŝuojn!
  Responde, la militista knabo batis lin per vipo, kriante:
  - Silentu! Sklavoj ne devas porti ŝuojn laŭ rango!
  Militistknabinoj, tamen, komencis porti naĝtrunkojn. Ĉi tio estas la sola vestaĵo, kiun sklavoj povus porti. Kiel ia Egiptujo.
  La knaboj, kiuj estis kaptitaj, komencis porti almenaŭ tion por kovri sian honton.
  Gulivero provis demandi:
  Ĉu tiel vi renkontas fremdulojn?
  Kaj tiam li denove ricevis vipon. Tamen inteligenta knabino kun diamantaj orelringoj ekkriis:
  - Trankviliĝu! Li estas ankoraŭ ilia gvidanto! Eble mi povas klarigi al li?
  La militisto en la ora kasko kapjesis.
  - Ni!
  La knabino, piedpremante per altvaloraj sandaloj, alproksimiĝis al Gulivero, kiu fariĝis knabo, kaj pepis:
  - Ĉiuj eksterlandanoj el la maro fariĝas sklavoj laŭ kutimo kaj estas vendataj aŭkcie. Tiuj estas niaj reguloj. Tamen, se vi scias kiel fari almenaŭ ion kaj pruvi, ke vi povas esti utila, tiam via vivo en sklaveco ne estos tiel malfacila. Kaj kun la tempo, pro merito, vi povas akiri liberecon. Ankaŭ, se vi estas lerta kun armiloj, ni povas sendi vin al la cirko por batali kiel gladiatoroj. Kaj se vi montros vin bone tie, tiam vi estos prenita en la armeon, kaj ĉi tio estas ŝanco por kariero. Tio estas, en nia lando eĉ sklavoj povas bone vivi kaj fariĝi noblaj homoj.
  Gulivero riverencis kaj respondis:
  - Mi estas kirurgo, mi povas esti utila!
  La knabino balancis la kapon.
  - Medicino estas malbone evoluinta en via lando. Vi verŝajne ne utilos!
  Gulivero demandis ridetante:
  - Kaj kio pri la britoj?
  La knabino kun la diamantaj orelringoj kapjesis.
  - Certe! Kaj ne nur ili! Kompreneble, sklaveco atendis ilin ĉiujn. Kaj kiu estis sendita al milito!
  Gulivero demandis:
  "Ĉu vi ne bezonas pafilojn, pistolojn, musketojn?"
  La knabino decideme respondis:
  - Ne! Ni batalas nur per manbatalarmiloj! Pulvo estas malpermesita kaj ĉi tie kaj en la Bufalo-imperio.
  Gulivero estis surprizita:
  - Ĉu ekzistas alia imperio?
  La knabino kapjesis.
  Jes, okazas milito inter ni! Nur ne pensu, ke se vi venos tien, vi estus pli bone. Ankaŭ vi estus sklavigita kaj vendata!
  Gulivero rimarkis kun suspiro:
  - Ve! Tia estas nia sorto! La tutan tempon esti sklavo aŭ kaptito!
  La knabo en la ora kasko kapjesis.
  Ŝi klarigis ĉion! Nun oni kondukos vin al la urbo. Ili estos pretaj por vendo. Ne hezitu kuri. Por provo eskapi, ni tuj krucumas sur krucoj. Tie en la urbo vi estas markita kaj via hararo estas razita kiel kutime. Kaj elprenu por vendi. Se vi eniras la minojn, tiam kondutu. Tiam vi alternos laboron sur la surfaco kaj en la karcero. Do vi povas, kun sufiĉe da manĝaĵo, daŭri pli ol unu jarcenton!
  Gulivero fajfis:
  - Pli ol unu jarcento, sklavo en la ŝtonminejoj!?
  La knabeto kapjesis.
  - Jen ĝi! Ni ne maljuniĝas! Ĝoju, esti eterne juna. Se vi ne estas mortigita, tiam post mil jaroj via animo ankoraŭ forlasos vian korpon. Sed vi ankoraŭ havas tutajn mil jarojn antaŭ vi. Vivu kaj estu feliĉa!
  Kaj Gulivero denove estis batita per vipo. La perspektivo vivi mil jarojn post tio ne estis tro plaĉa.
  Sed aliflanke, ĉu tio ne estas bonega? Sed mi scivolas, kio okazos, se ŝi forkuros? Ĉu li denove fariĝos plenkreskulo, aŭ ĉu li restos knabo? Kvankam verŝajne estas tro frue por pensi pri tio.
  La knaboj kiuj ĵus estis maristoj estis gregigitaj en unu kolonon. Kaj ĉi tio estas ducent knaboj. Ĉiuj duonnudaj en nigraj, sklavaj naĝtrunkoj. Belaj knaboj, sveltaj, sed por ne diri, kiuj estas maldikaj. Ĉi tiuj estas sufiĉe muskolaj kaj fortaj laŭ aspekto, kaj sen graso. La haŭto estas sunbrunigita, kaj la dentoj estas tute nerompitaj, blankaj. Kaj ili ŝajnas esti tute sanaj.
  Kvankam iliaj nudaj plandumoj ankoraŭ ne tute malmoliĝis, ili estas tiel elteneblaj sen ŝuoj.
  Pluraj rajdantoj suprenflugis. Ankaŭ knaboj, kun vipoj en la manoj. Kaj ankaŭ knabinoj aperis sur unikornoj.
  Jen venas la kavalerio. Kaj kun ŝi kvin edukitaj leopardoj.
  Knabo sur ĉevalo kaj en arĝenta kasko avertis:
  - Ĉi tiuj bestoj protektos vin! Se iu provas eskapi, ili disŝiros vin. Ni ankoraŭ ne manĝos kaj trinkigos vin - toleru la sklavojn. Tiam estos manĝaĵo kaj akvo. Kaj kompreneble, ĉar vi ĉiuj estas knaboj ĉi tie, vi estos metitaj en apartan kazernon antaŭ ol esti aŭkciataj. Ne kuraĝu ribeli. Vi estos mortigita, kaj kiu ajn estos kaptita, estos krucumita sur kruco aŭ stelo. Dum la transiro, estas malpermesite paroli. Malobservantoj estos skurĝitaj sen kompato. Kaj ni palisumos la plej obstinajn.
  Kaj se vi volas diri ion, vi devas diri: sinjoro aŭ sinjorino, mi alparolu vin. Kaj ne forgesu riverenci!
  Gulivero, venkante timon, gugrigis :
  - Permesu, mi petas, kandidatiĝi!
  La junulo en la ora kasko grumblis:
  - Nu, parolu!
  Gulivero, kiu fariĝis knabo, demandis:
  - Vi ne devas ligi nin! Ni donos nian honorvorton, ke ni trankvile kaj trankvile kondutos kaj ne forkuros!
  La junulo en la ora kasko ridetis kaj respondis:
  - Ĉu en Anglujo estas kutime plenumi la vorton, precipe donita al fremduloj?! Tamen ni ne metos al vi ĉenojn, se vi povas esti trankvila kaj ne brui dum almenaŭ unu horo. Alie, ni ligos vin ĉiujn en unu ĉeno kiel kondamnitoj!
  Knabino kun diamantaj orelringoj rimarkis:
  "Eble mi prenos ĉi tiun junulon kaj metos lin sur ĉevaleton apud mi?"
  La junulo en la ora kasko balancis la kapon.
  - Tro da honoro por nuda kaj malpura knabo-sklavo. Vi povas ligi lin per ŝnuro kiel hundo kaj lasi lin iri.
  La knabino kapjesis kun rideto kaj kuĝis:
  - Sur lia arĝenta ĉeno! Kia bela knabeto li fariĝis nun.
  Juna Gulivero travivis alian humiligon. Ili metis sur lin kolumon kiel hundidon, kaj ĉenis lin per arĝenta ĉeno.
  Aliaj maristoj-knaboj estis laĉitaj sur ŝnuro. Ili estis nun kiel sklavaj knaboj. Ĉirkaŭu la rajdantojn, kaj parto de la gardistoj moviĝis piede.
  Kaj tiel ekiris la tuta nudpieda teamo. Sklavknaboj, fariĝinte infanoj, ridetis, sed se ili provis paroli, ili ricevis vipbatojn. Diskorde, ili trotis per siaj nudaj kalkanoj, unue super la sablo. Kaj poste sur la kruda gruza vojo.
  Gulivero la knabo estis tirita per ŝnuro. Vere, promeni en la korpo de infano estis facila. Kaj la knabino sur ĉevaleto en juvelaĵo ne hastis. Ŝi, male, estis scivolema pri la nova kunulo de la vid-al-vide. kiu estis nur plenkreskulo.
  Ŝi demandis ridetante:
  - Ĉu vi estis la plej grava inter ili?
  La knabo Gulivero kapjesis:
  - Jes mi!
  Kaj li paŝis nudpiede, kun infana plando, sur akran ŝtonon, post kio li ekkriis.
  La knabino ridetis kaj demandis denove:
  - Ĉu vi vojaĝis al interesaj landoj?
  La sklavino memfide respondis:
  - Certe!
  La juvelita belulino demandis:
  - Diru! Kio estis la unua kaj plej interesa afero por vi?
  Gulivero, kiu fariĝis juna, facile respondis:
  - Kompreneble, enirante la landon Liliputo . Viretoj loĝis tie, kiel ni homoj, nur dekduoble pli malgrandaj!
  La knabino, scivolema, demandis:
  - Ĉu ili estis kiel ni infanoj, aŭ kiel vi plenkreskuloj?
  La sklava knabo volonte respondis:
  - Ili estis kiel nia specio - plenkreskuloj kaj infanoj, nur dekduoble pli malgrandaj.
  Nu, ili ankoraŭ ne havis pafilojn - nur malvarmajn!
  La knabino tordis sian vizaĝon, kiun ŝi havis dolĉan infanecan vizaĝon, kaj notis:
  - Reen al nia milito, kaj pafiloj! Mankis tia feliĉo!
  Gulivero notis:
  "Sed vi povas konkeri vian tutan kontinenton per ĝi!"
  La belulino gruntis kaj kantis:
  Mi ne volas gajni je ajna kosto
  Mi ne volas meti la piedon sur mian bruston...
  Ni ne estos en interligo kun Satano,
  Ĝuste, ni tute ne povas malŝalti la vojon!
  La sklavo, frapante la nudajn piedojn, kiuj komencis juki pro la kruda gruzo sur la vojoj, rimarkis:
  - Ne ĉiam necesas sekvi la regulojn pro granda celo!
  La knabino kapjesis.
  - Jes, kaj mi, ekzemple, metos vin sur la rako!
  Dum kelka tempo ili marŝis silente. Gulivero rigardis la kolonon de knaboj, en kiun turnis sin la maristoj. Ĉi tiuj estas knaboj ne pli aĝaj ol dek tri. En aspekto, sufiĉe belaj infanoj, tamen, preskaŭ nudaj, nudpiedaj, kiel sklavoj. Jes, ili estas sklavoj. La sorto estis tute neenviinda.
  La knabino demandis:
  - Kaj kiam la Liliputanoj vidis vin tiel granda, kion ili faris?
  La knabo Gulivero respondis kun dolĉa rideto:
  - Ili ligis min!
  Belulino ridis kaj grincis:
  - Kaj vi tiom cedis al ili?
  Sklava knabo diris:
  - Ili faris ĝin dum mi dormis! Same kiel vi! Se vi estus malkovrita ĝustatempe, tiam ĝi ne estus tiel facile okazinta por vi!
  La knabino kapjesis.
  - Sendube! Sed kutime, se ŝipoj kun plenkreskuloj estas lavataj ĉe ni, tiam iliaj loĝantoj falas en sonĝon. Kaj tiam ili fariĝas la samaj infanoj kiel ni!
  Boy Gulivero notis:
  - Eterna infaneco... Kio estas pli bona ol provizora maljuneco!
  . ĈAPITRO #9
  Infanoj, unu sur bela kaj blanka unikorno, la alia knabo-sklavo en nur naĝkostumoj daŭre parolis.
  La knabino rimarkis:
  - En aliaj mondoj homoj estas tiel neperfektaj. Ili maljuniĝas kaj virinoj precipe kun aĝo fariĝas tiel naŭzaj kaj malbelaj. La maljunulinoj estas sulkitaj, ĝibulaj, sendantaj, odoraj. Estas nur ia abomeno!
  La knabo Gulivero, kiu marŝis per ŝnuro, etendis la brakojn kaj respondis:
  - Ĉi tio estas la laboro de Dio! Mi ankaŭ deziras, ke virinoj kaj viroj ne maljuniĝu, sed...
  La knabino ridis kaj demandis:
  Ĉu vi parolas pri la laboro de Dio? Sed ni jam havis plurajn skipojn, el diversaj tempoj. Kaj ili ĉiuj reprezentas Dion en malsamaj manieroj. Precipe la pastro diris, ke la ĝusta kredo estas katolika, kaj la kapo de ĉiuj kristanoj estas la Papo!
  La knabo Gulivero balancis la kapon.
  - Ni havas iomete alian kredon! Kaj la estro de la eklezio estas la reĝo! Tamen ne ĉiuj angloj aliĝas al tio. Estas protestantoj de diversaj direktoj, multaj katolikoj, kaj en aliaj landoj de la mondo, religioj estas tute malsamaj.
  La knabino ridetis kaj demandis:
  - Jes, vi havas multajn religiojn. Sed vi eĉ ne povas kompreni vian propran religion. Mi legis la Biblion. Tie, Jesuo klare kaj rekte diras, ke estas nur unu Dio en la ĉielo. Tamen, la apostolo Tomaso genuiĝis kaj diris al Kristo - mia Sinjoro, kaj mia Dio? Kion do kristanoj havas du Diojn?
  La knabo Gulivero respondis ridetante:
  - Ne! Ne tiel!
  La knabino grumblis:
  - Kiel ne tiel! Ne povas esti, ke estis du Dioj kaj unu samtempe. Kaj la pastro eĉ diris, ke ankaŭ la Sankta Spirito estas Dio, do estas tri dioj! Sed estas klare dirite: aŭskultu min, Izrael, via Dio estas Unu!
  La sklavo-knabo respondis ĝemante:
  - Jen la nekomprenebla mistero de la Triunuo!
  La knabino ridetis kaj rimarkis:
  - Kaj alia afero, kiu konfuzas min. Se Jesuo estas la Ĉiopova Dio, kial do li ne havis la forton eĉ porti la krucon al Golgota? Kia ĉiopova Dio estas Li, se Li eĉ ne povas fari tian simplan aferon?
  La knabo Gulivero respondis kun konfuzita rigardo:
  - La granda mistero: Dio aperis en la karno, sin montris al la anĝeloj, estis pravigita en la spirito, supreniris en gloro!
  La knabino diris kolere:
  - Do per tiaj vortoj mistero, vi povas klarigi ion ajn en la mondo. Ĉi tio estas klarigo, neniu klarigo!
  La sklava knabo kapjesis.
  - Prave! Sed ne estas pli bona! Kaj la Biblio diras, ke ekzistas misteroj, kiujn eĉ anĝeloj provas penetri!
  Belulino elprenis vipon el sia sako, kaj la skolto vangofrapis la knabon sur la glatan senharan dorson.
  Gulivero ne estis tiel vundita kiel humiliga.
  Kaj la knabino diris:
  - Ĉiu absurdaĵo kaj sensencaĵo estas klarigebla per la vorto sekreto!
  Kaj estis alia paŭzo. La knaboj pagadis super la akraj, varmaj ŝtonoj de la vojo. Estis klare, ke iliaj piedoj, kiuj ankoraŭ ne estis sufiĉe malmoligitaj, suferas kaj suferas. Vezikoj aperas sur la plandoj de infanoj, kaj abrazioj kaj kontuziĝoj aperas. Sed kelkaj el la knaboj kaj knabinoj gardantaj kuraĝe marŝas nudpiede, kaj dum longa vivo la piedoj fariĝis tre kalaj, pli fortaj ol la haŭto de botoj kaj ne spertas malkomforton. Do la sklavaj knaboj ĝemis kaj lamis kaj suferis.
  En Britio, promeni nudpiede ne estis konsiderata prestiĝa - ĝi estis konsiderata signo de ekstrema malriĉeco. Kaj eĉ infanoj ne ŝatis fanfaroni nudajn, rondajn kalkanojn. Kaj la somero en Britio ne estas tiel varma. Do la infanoj ĉi tie ankoraŭ ne estas tiom harditaj.
  La knabo Gulivero ankaŭ suferis. Liaj nudaj, infanecaj piedoj ekbrulis, kaj jam la plandumoj estis tranĉitaj, kaj suferis pro la varmego de la ŝtonoj. Li ripozis nur sur kuraĝo kaj obstino. Kvankam knabo, sed tamen viro devas elteni, montrante ekzemplon de kuraĝo.
  Por iel eskapi de sufero, Gulivero demandis:
  - Ĉu vi havas Dion?
  La knabino ridetis kaj demandis:
  - Ĉu vi kredas je via Dio?
  La knabo Gulivero ne tro memfide respondis:
  - Jes mi kredas vin!
  Belulino kapjesis kaj rimarkis:
  - Kaj kial vi nun estas en sklaveco. Kaj viaj bebaj piedoj suferas pro akraj kaj varmaj ŝtonoj?
  La sklavo-knabo respondis ĝemante:
  - Ĉiuj havas pekojn! Kaj ĉi tio estas repago por miaj pekoj! Kaj krome mi retrovis mian junecon, kiun oni jam povas nomi rekompenco!
  La knabino ridetis kaj respondis:
  - Jes eblas! Vi povas vivi mil jarojn kaj havi ĉiujn viajn dentojn. Eĉ se dento estas batita, ĝi rekreskos. Kaj vi ne havos kalvon, barbon, ĝibon. Jes, nudaj piedoj baldaŭ fariĝos krudaj kaj eĉ fariĝos agrable promeni sur akraj kaj varmaj ŝtonoj!
  La knabo Gulivero kapjesis:
  - Precipe! Estas preskaŭ ĉielo! En eterna hela juneco!
  La Juvelita Knabino kantis:
  Kiel bone vi scias esti juna
  Vigleco kaj energio estas bonegaj...
  Lasu la ĉasiston iĝi ludon
  Kaj la planedo fariĝos eterna paradizo!
  Post tio, la knabino prenis kaj forigis sandalojn kun valoraj ŝtonoj de siaj belaj, kvankam infanecaj kruroj. Ŝi deiris la unikornon kaj marŝis nudpiede kun la knabo Gulivero.
  Ŝia vizaĝo ridetis kaj la knabino diris:
  - Kaj ĝi estas eĉ agrable kun nudaj kalkanoj sur ŝtonetoj!
  La knabo Gulivero konsentis:
  - Jes! Vi eble vere ĝuos ĝin! Sed vere doloras!
  La knabino demandis:
  - Je kio vi kredas? Ĉi tie la pastro diris: la justuloj tuj iros al la ĉielo, grandaj pekuloj al infero, sed tiuj, kiuj estas pli malgrandaj pekuloj al purgatorio. Kio pri vi?
  La sklavo-knabo respondis ĝemante:
  Ni ne kredas je purgatorio! Ni estas aŭ en la ĉielo aŭ en la infero!
  La knabino ridis kaj komentis, vangofrapante la ŝtonetojn per siaj nudaj, tre belaj, ĉizitaj kruroj:
  - Sed ĉi-kaze, ĉiuj devos esti senditaj al la infero! Ĉar ne ekzistas senpekaj homoj. Ĉiuj pekas, se ne en faroj, tiam en pensoj. Kaj kion via Dio ĵetas en la fajron?
  La knabo Gulivero levis siajn ŝultrojn, kiujn li fariĝis infaneca kaj ridetante respondis:
  - Ni havas fidon, ke ekzistas la graco de Dio, kiu savas homojn el infero. Kaj precipe, la Ĉiopova Dioj Jesuo Kristo iris al la kruco por kovri ĉiujn homajn pekojn! Kaj lia pekliberiga ofero donas al ni ŝancon por savo!
  La knabino ridetis kaj komentis, daŭre ĝuis la varmon de la akraj ŝtonoj, kiuj tiklis ŝin kaj masaĝis ŝian nudan plandon:
  - Ĝuste tion mi ne komprenas! Homoj, mortiginte Dion, la Filon, ne nur ne pliboniĝis, sed eĉ pliigis la nombron de siaj pekoj kaj krimoj. Kaj Dio la Patro, nur dank' al tio pardonis ilin? Kvankam, teorie, pro tia ago li devintus ilin tute malbeni?
  La knabo Gulivero suspiris kaj respondis:
  - Ankaŭ ĉi tio estas bonega sekreto. La mistero de kiel elaĉeto okazis! Ĉiukaze, la Plejalta Dio Jesuo prenis sur sin la kulpon kaj pekojn de la tuta mondo. Kaj sen sangoverŝado, ne ekzistas pardono!
  La knabino, vangofrapante la nudajn piedojn, rimarkis logike:
  - Sed tio ne eblas! Ĉi tio estas kontraŭ juraj principoj. Unu persono ankoraŭ povas pagi monpunon por alia, sed ne havas la rajton servi tempon en malliberejo. Nu, kaj des pli iri por alia al mortopuno. Ĉi tio estas kontraŭa al viaj britaj leĝoj!
  La knabo Gulivero konsente kapjesis:
  - Homaj leĝoj, jes male! Sed la Ĉiopova Sinjoro Dio mem starigas leĝojn kaj sur la Tero kaj en la Ĉielo! Kaj vi ne povas argumenti kontraŭ ĝi!
  La knabino demandis:
  - Kaj ke la leĝoj de Dio kondamnis la senkulpulojn al morto? Jes, eĉ la Supera Dio-Kreinto?
  La sklava knabo respondis:
  - La ĉiopova Dio Jesuo prenis la kulpon! Li prenis sur sin la koleron de Dio. Kaj agis honore. Kaj ĉio alia... Nu, iu devis respondi pri pekoj, kaj Dio mem faris tion, en la persono de sia Filo!
  La knabino logike rimarkis:
  - Sed finfine, la morto sur la kruco de Dio la Filo ne plibonigis la homaron. Kaj nur aldonita al liaj krimoj. Montriĝas, ke por ricevi pardonon, la homaro devis fariĝi eĉ pli krima? Ĝi estas tute absurda!
  La knabo Gulivero respondis ridetante:
  - La planoj de Dio estas nesondeblaj. Konsentu, ke por formikoj multo, kion ni havas ĉe homoj, estas nekomprenebla!
  La knabino ridis kaj respondis:
  - La universala respondo estas nekomprenebla! Do vi povas klarigi ĉion sen klarigi ion ajn. Ja estas neeble kompreni Dion kaj ne necesas pensi!
  La knabo Gulivero rimarkis ĝemante:
  - Kaj en nia mondo estas neeble kompreni multajn aferojn! Ekzemple, kial la Tero altiras objektojn? Ĉu vi povas doni klarigon pri tio?
  La knabino ridetis kaj respondis:
  - Nu, jes, ne al ĉio oni povas doni logikan kaj racian respondon! Sed la demando estas, kial ni devus kredi je Dio? Post ĉio, neniu iam vidis Lin. Kaj tamen, ĉu vi kredas ĝin?
  La sklava knabo denove levis la ŝultrojn kaj respondis:
  - Alie, estas malfacile klarigi la ekziston de nia mondo, kaj diversaj steloj. Kiel atingi ĝin? Iu kreis ilin!
  La nudpieda belulo rimarkis:
  - Kaj kiel klarigi la ekziston de la Kreinto? Ĉu iu kreis lin?
  La knabo Gulivero paŝis per la nuda piedo sur akran ŝtonon kaj anhelis, poste diris:
  Ni kredas, ke Dio ĉiam ekzistis!
  La knabino ridis kaj rimarkis:
  - Kaj kiel Dio povus aperi sen kialo! Devas esti kialo por ĉio!
  La sklava knabo respondis:
  - Necesas akcepti kiel aksiomon, ke Dio ekzistas. Kaj kredu je ĝi. Kaj do se vi pensas kaj pensas longe, tiam vi certe freneziĝos!
  Belulino ridis kaj kantis:
  - Ĉi tiuj estas fabeloj por infanoj,
  Kompreneble vi kredas je Dio...
  Donu monon al pastroj
  Kaj tiam vi ricevos la ĉielon!
  La knabo Gulivero kapjesis:
  Ve, estas neeble scii ĉion!
  La knabino demandis:
  - Kaj kial homoj maljuniĝas kaj mortas sub ĉiopova Dio?
  La sklava knabo respondis:
  - Repago pro peko!
  Beleco rimarkis:
  - Sed ni ankaŭ pekas kaj ne maljuniĝas!
  La knabo Gulivero levis la ŝultrojn.
  - Kial vi estas eternaj infanoj, mi ne scias! Kaj ankaŭ vi! Same kiel oni ne scias, kial bovino havas kornojn, sed porko ne havas ilin!
  La knabino palpebrumis al la kaptita knabo kaj sugestis:
  - Eble vi volas vipojn? Aŭ ĉu vi ŝatus rosti viajn nudajn kalkanojn?
  La knabo Gulivero demandis:
  - Kion tio pruvas?
  La belulino respondis:
  - Kio por vi mi estas la Sinjoro Dio!
  La sklavo knabo kuraĝe respondis:
  - Nu, mia animo, vi ankoraŭ ne povas mortigi!
  La knabino rimarkis:
  - Oni povas sendi vin al la ŝtonminejoj, kia vera infero. Aŭ eble en pli bona loko. Ekzemple, mi povas fari vin mia sinjoro!
  La knabo Gulivero kapjesis:
  - Dankon!
  La knabino demandis:
  - Diru al mi pli bone, kiajn aventurojn vi havis kun la Liliputanoj?
  La sklava knabo respondis ridetante:
  - Kiam mi dormis, ili ligis min. Tiam ili tamen donis al mi manĝaĵon. Nu, ili pafis sagojn. Plue, ĝi estis pli interesa. Mi estis malligita kaj eĉ donis iom da libereco. Rekompence, mi ankaŭ faris kelkajn servojn al ili.
  La nudpieda belulino, piedpremante sur akraj, varmigitaj ŝtonetoj, kun siaj nudaj, infanecaj, sed tre graciaj kruroj kaj ridetante, demandis:
  - Kaj kiajn servojn vi faris al ili? Kun via alteco, verŝajne ne estas tre oportune por sinjorinoj trakti tian giganton!
  La knabo Gulivero ridis kaj respondis:
  - Mi faris bonegan servon. Li forprenis kvindek ŝipojn, kiujn la kontraŭuloj de Liliputo preparis por la surteriĝo. Kaj tiel savis ilian staton de la surteriĝo de forta armeo!
  La knabino vangofrapis la knabon per sia mano, sur lian nudan dorson, ruĝan pro freŝa sunbruno, kaj kukis:
  - Ĉi tio estas vere bonega! Ĝi rezultas esti grandega kresko, vi povas uzi ĝin al via avantaĝo!
  La knabo Gulivero kantis responde:
  Ne nur brilo, sed fumo,
  Eble vulkano, eble vulkano...
  Eble en la duŝo, estu nano,
  Kaj la giganto, kaj la giganto!
  Kaj la knabo daŭre piedpremadis la akrajn, varmajn ŝtonojn per siaj infanecaj, faligitaj, gratitaj kruroj. Kaj ĝi estis dolora kaj malkomforta. Sed la kuraĝa infano tenis sin.
  Kaj por distri sin li demandis:
  - Kio estas via fido ĉiukaze?
  La knabino ridetante demandis:
  - Kion vi opinias, ke necesas havi fidon?
  La knabo Gulivero kapjesis:
  - Ĉiuj popoloj havas almenaŭ ian kredon. Eĉ la sovaĝuloj!
  La knabino knaris:
  Ni ne estas sovaĝuloj! Kaj ni ne kredas je fabeloj!
  La sklava knabo rimarkis:
  - Sed vi riskas perdi vian animon!
  Responde, la knabino kantis kun ironio;
  Kion la Sinjoro volis diri?
  Li, vivanta en terura distanco...
  Kiam la ordono estis donita labori,
  Por ke ni ne restu en sonĝo.
  
  Kvankam grandioza reĝa vesto,
  Sed ne ekzistas pli avara persono....
  Malriĉeco pafas plene -
  Nia mondo de sufero estas epopea!
  
  Kaj ne kulpas Adamo
  Simpla sovetia, rusa ulo...
  Nuda marŝis, ne kaŝante honton,
  Kiel proleto sub carismo!
  
  Dio donis al li manĝaĵon - limon,
  Paŝtejo sen koni la forkojn...
  Kaj se vi volas pli, vi estos batata!
  Kaj trinku per la manplato sen boteloj.
  
  Adamo eltenis tian sorton,
  En iu timiga, enuiga paradizo!
  Sed la serpento flugis sur flugiloj,
  Li komprenis: homo suferas...
  
  Estas maniero eliri el la densejoj,
  Konstruu urbon, donu idaron!
  Por ne vagi tra la arbara termino,
  Kelkfoje vi bezonas perfidon!
  
  Mi ŝtelis la magian ŝlosilon el la paradizo,
  Por forlasi Eden-rutinon...
  Tie vi trovos knabinon sonĝojn
  Almenaŭ vi povas perei en la submondo!
  
  Jes, kompreneble estas risko, knabo,
  Ĉi tiu planedo ne estas donaco...
  Sed vi scios konsciencon, honoron,
  Kaj vi trovos, konu vian paron!
  
  Adamo ricevis ĉi tiun ŝlosilon -
  Malfermis la pordegojn kaj forlasis la paradizon.
  La pekulo elspezis multe da forto,
  Paŝante la ŝtonojn de grandaj montoj...
  
  Jen li denove vidas la pordegon -
  Kaj denove aperis la flugilhava serpento...
  Li diris: Mi estas bona Satano -
  La riglilo malfermiĝis per si mem...
  
  Adamo eniris kaj li vidas -
  Tia pentrita miraklo...
  Nuda junulino malantaŭ la altaĵeto,
  Terto el porcelano estas ora plado.
  
  Sed kiel bona estas
  Adam la knabo ne povis rezisti!
  Kaj kisu ŝian buŝon
  Pli dolĉa ol mielo!
  
  Ŝi respondis al li -
  Korpoj en ŝtorma ekstazo kunfandiĝis ...
  Ne, ne malbenu Satanon -
  Uloj aperis en peko!
  
  Dio forpelis ilin el la paradizo, sed...
  La planedo fariĝis ilia hejmo.
  Kvankam homoj havas unu sunon,
  Sed la idoj fariĝis miloj !
  
  Jes, estis tre malfacile
  Inundoj, sekecoj kaj vintroj.
  Sed la menso estas potenca remilo,
  Homo fariĝis forta estaĵo!
  
  Kiel anĝelo povas flugi
  Kiel demonmontoj detruas krizhelpon!
  Kreu vojon, kie la vojo estas -
  Atingu ajnan punkton surtere.
  
  Kaj vi bezonas spacan spacon -
  Ni ankaŭ povos konkeri.
  Do nia peko ne estas frazo,
  Ne, ne parolu popajn sensencaĵojn!
  
  Ne estu peko - ne estas progreso,
  Pensoj generas movadon!
  Unu respondo al la prediko:
  Ni ne bezonas alies paradizon!
  Kaj la knabino kolere frapis sian nudan piedon, igante la ŝtonojn skui kaj salti. Kaj li faris tion decide.
  Ĉi tio vere estas knabino el eterne juna lando.
  La knabo Gulivero rimarkis:
  - Nu, ĉu vi ne timas eternajn, inferajn turmentojn?
  La knabino ridetis kaj demandis:
  - Kaj sin, tiam vi vidis Inferon?
  La knabo Gulivero levis siajn infanajn ŝultrojn kaj respondis:
  - Sincere, ne!
  La knabino ridetis kaj aldonis:
  - Ĉu iu el la homoj en via lando vidis inferon?
  La sklavo etendis la manojn:
  - Ne scias! Unu, vere ebriulo, trinkis sin al delirium tremens kaj vidis inferon kaj diablojn. Sed neniu vere scias pri ĝi kaj ne povas scii!
  Beleco notita kun ironio:
  - Tiel vi kredas je infanaj fabeloj. Kaj la pastroj prenas monon de vi, por fabeloj!
  La knabo Gulivero levis la ŝultrojn kaj respondis:
  "Ne estas nur la timo de la infero. Obei Dion sub premo tute ne estas tio, kion bezonas la Ĉiopova. Se li tiel volus, li certe montrus en sia tuta gloro kaj Ĉielon kaj Inferon. Kaj neniu kuraĝus disputi!
  La knabino kapjesis kaj demandis:
  - Kaj kio estas la esenco de la problemo?
  La knabo Gulivero respondis:
  - La fakto, ke ni ne nur timas Dion, sed ankaŭ amas!
  La nudpieda belulo kapjesis.
  - Estas bone, ke vi amas lin! Kial li ne amas vin?
  La sklavino memfide respondis:
  Kaj la Sinjoro Dio nin amas!
  La knabino ridis.
  - Kaj tial igas junajn, belajn virinojn maljunulinojn. Kaj ankaŭ sendas ĉiajn naturajn katastrofojn?
  La knabo Gulivero rimarkis:
  amas lin !
  La nudpieda belulino ridis kaj batis la sklavan knabon Gulivero per vipo, pepante:
  - Mi amas vin! Kaj do mi batis!
  Post tio, kun la nudaj piedfingroj, ŝi prenis ŝtoneton. Forĵetis lin. Ŝi trapikis folion de palmo, kiu kreskis laŭ la vojo. Kaj ridetante ŝi demandis:
  - Venu, eble vi kantos! Ekzemple, pri kiel vi amas la Ĉiopova Dion?!
  La sklavo Gulivero kapjesis:
  - Kun plezuro!
  La knabino avertis:
  - Sed se mi ne ŝatas ĝin, tiam la knabo fritos viajn nudajn, infanajn kalkanojn!
  La sklava knabo responde kantis, per sia klara kaj tre agrabla voĉo;
  Sunradio brilas tra la ora mallumo,
  Keruboj sendis al mi salutojn de Dio!
  Malicspiritoj atakas - vekita svarmo,
  Alportas la submondon - multajn problemojn!
  
  Ni faras multajn malpurajn trukojn - malnoblajn agojn,
  Bondeziras al vi - restu sola!
  Rompi la ĉenojn, mi volis disrompi
  Sed la kolumo, kiun donis la suvereno, estas forta!
  
  Mi rememoris la inan vizaĝon de mia amato,
  Tra la flamoj de bataloj kaj fulmotondroj mi venos!
  Kaj en mia koro penetris la sankta spirito,
  Estas por mi malfacile, mi ĝemas, mi sufokiĝas en deliro!
  
  Sub ni estas ebenaĵo, tapiŝo de arboj,
  Nekalkulebla mallumo de malamikoj, stariĝis kiel muro!
  Sed la angxelo de la Eternulo etendis sian dekstran manon,
  Estas tempo venki, kaj disiĝi kun sopiro!
  
  Mi laŭdas Kriston - li estas dia,
  En mia peka animo: La Ĉiopova kantas!
  La motivo estas konata al ĉiuj, ripetita en la psalmoj,
  Montru vian lancon - marŝu!
  
  La dio de paco renkontas la plej malhelan frunton,
  La Sanktan Patrujon estas perfidata de vi!
  Vi kokidiĝis en batalo kaj disiĝis per la glavo,
  Li venkis vin: la kontraŭulo estas Satano!
  
  Mi respondis al Dio, kliniĝante ĝis la tero,
  Jes, la homo estas malforta, lia karno estas kiel akvo!
  Kiam estis malfacile mi vokis vin,
  La respondo ne venis, li apenaŭ travivis la batalon!
  
  Mi petas la Ĉionpovan, donu al mi unu ŝancon,
  Por streĉi la volon, venku la armeon de la infero!
  Kristo respondis - li vidis la katastrofan horon,
  Sed mi volis provi vian kredon!
  
  Nu iru, preĝu - mi pardonos,
  La suferon de homoj, ve, mi komprenas!
  Vi rememoras Davidon, metu ŝtonon en vian svingon,
  Ĉiuj pekuloj de la mondo estas filoj de Kristo!
  
  Kaj tiel mi batalas, por la gloro de Kristo,
  Kaj la rivereto verŝas, bolanta sango!
  Kaj la montoj de la mortintoj, ne kalkulu la nombron da viktimoj,
  Sed mi kredas je la Plejalta Dio amo!
  La knabino unue batis la sklavan knabon Gulivero forte per vipo. La nuda knabo anhelis.
  Poste ŝi aprobe frapetis lin sur la ŝultron, rimarkante:
  - Vi bone dormis! Vi havas talenton!
  Gulivero la infano kapjesis kaj notis:
  - Vipo por kio?
  La knabino memfide respondis:
  - Por ke vi konu vian lokon!
  La sklava knabo kapjesis.
  - Jes, mi pretas scii! Sed inter la Liliputanoj mi portis la titolon de duko. Kaj ĝi estis vere mojosa!
  La knabino ridis kaj rimarkis:
  - Ĉu vi estis duko? Ĉi tio estas tre interesa! Kaj mi estas vicgrafino!
  La sklava knabo kapjesis.
  - Ĉu vi estas vicgrafino? Ĉi tio estas mirinda!
  La knabino notis:
  "Mi povas ordoni, ke oni senhaŭtu vin viva kaj aspergu per salo!" Tiam vi komprenos, kion signifas konkuri kun mi!
  La knabo Gulivero riverencis kaj respondis:
  - Mi estas plena de humileco!
  La knabino ridis kaj rimarkis:
  - Viaj nudaj kalkanoj, tre evidente volas bastonojn. Pli bone, bruligu ilin per varma levstango. Tiam vi komprenos, kion vi valoras!
  La sklava knabo respondis:
  Mi akceptos ajnan punon de vi!
  La belulino ridetis kaj respondis:
  - Sed hodiaŭ mi estas bonkora kaj pardonas vin. Kondiĉe ke vi denove kantos al mi!
  La sklavo Gulivero kapjesis:
  - Mi estas preta kanti por vi la tutan tagon!
  La knabino denove batis lin per vipo, kaj bojis:
  - Ni kantu!
  Kaj la malfeliĉa infano komencis fari romancon;
   Tiu malnobla mensogulo pri kiu parolas
  Kvazaŭ la Patrujo estas nur polvo!
  Kio gravas en ĉio estas la ĉaso al la rublo,
  Kaj vi devas iri kun la fluo de la sorto!
  
  Sed ne tia soldato, la lando de sankta malĝojo,
  Ja por li milito estas la unua voko!
  La ordono de la reĝo estas simpla: batalu kaj ne timu,
  La glacia spiro ne timigos la morton!
  
  Kaj spaco estas tio, kion la homo scias
  Estas donite al li flugi kaj konkeri spacon!
  Unue timema komenco, poste kruta kurado,
  En galaksioj milionoj estos la regno!
  
  Vi ne povas halti, kvankam la sango fluas kiel rivero,
  Milito inter homoj, kun malbona frenezo!
  Ĉasado por malstreĉiĝi, manĝi aspikan torton,
  Kaj kuŝu en la herbo sub la dolĉa abelujo!
  
  Sed kie vi trovas feliĉon, ne en la ĉielo aŭ en la infero,
  Ĝi estas ĉiam kun vi, kaj samtempe malproksime!
  Vi rigardas en la ĉielon - la elektitan stelon,
  Por konservi la koron en la sankta sekcio!
  
  Sed la Patrujo estas, kaj la suno, kaj la luno,
  Ŝi estas kiel mirinda okulo - via patrono!
  Kaj se necese, tiam ŝiru, eĉ ĝis la umbiliko,
  Ho, kiel maldikaj kaj disŝiritaj estas la fadenoj de la vivo!
  
  Patrujo por ĉiam, por ĉiuj popoloj vi,
  Kiel oceano, en kiu plaŭdas feliĉo!
  La grandeco de beleco, kaj aŭdaco kaj sonĝoj,
  Kaj tiu fajro de amo, kiu ne estingiĝos!
  La sklava knabo kantis kaj riverencis. La knabino kapjesis kaj batis lin per sia vipo, sed ĉi-foje ŝi malpeze kuĝis:
  - Vi bone faris ĝin! Mi pensas, ke vi meritas esti torturita sur la rako!
  La sklavo Gulivero ĝemis:
  - Vi ne bezonas min sur la rako!
  La knabino respondis:
  - Ne necesas! Ĉu vi eĉ scias, kion knabo sentas, kiam ruĝe varma fero bruligas lian nudan kalkanon. Samtempe viaj artikoj estos torditaj. Kaj tiel ĝi eĉ kunigos la vejnojn kaj plene turnos ilin enen eksteren.
  La sklavo Gulivero kapjesis:
  - Via volo! Mi konsentas pri ĉio!
  La knabino ridis kaj rimarkis:
  - Vi estas tiel obeema! Nu, ni zorge torturos vin por ne kripligi vin. Diru al mi, kiam vi estis knabo, ĉu vi iam estis batata?
  Gulivero honeste respondis:
  - Jes, ne multe!
  La knabino kapjesis.
  - Ĉu vi volas esti vipata tre forte?!
  La sklavo honeste respondis:
  - Kompreneble ne! Mi estas mense normala, kaj kompreneble mi ne ŝatas esti vundita!
  La vicgrafino ridetante kantis:
  La Tero estas malavara al vi pekuloj,
  Kaj la ĉielo estas plena de minacoj...
  Ni estos kune kiel familio
  Rozoj tiom bone odoras antaŭ fulmotondro!
  La knabo Gulivero ekkriis:
  Ĉio en la mondo dependas
  De ĉielaj altaĵoj...
  Sed nia honoro, sed nia honoro,
  Dependas de ni sole!
  . ĈAPITRO #10
  Oleg Rybachenko, ĉi tiu eterna knabo en alta rango kuris al Saud-Arabio. Estis ankaŭ mallonga batalo. Kaj la ribela ŝejko estis kaptita, kaj oni metis lin sur ŝnuron. Post tio, ĉe unu apero de senmorta knabo kiu kuras pli rapide ol gepardo, la araboj trankviliĝis. La knabo pasigis iom da tempo en ĉi tiu provinco de cara Rusio. Aprilo venis, kaj Aŭstrio finfine aliĝis al la Tria Regno. En ĝi kaj en Germanio okazis referendumoj kun rezulto de 99 procentoj kun ĉevalvosto. Kaj dum cara Rusio ne enmiksiĝis en la procezo kaj permesis al Nazia Germanio plifortiĝi.
  Oleg Rybachenko estis ordonita denove fuĝi al Ĉinio. Kaj tie helpi pri la konstruado de la fervojo. Hindoĉinio ankoraŭ estis franca kaj parte angla. La cara Rusio ankoraŭ ne havis tempon por ĝin okupi kaj aneksi. Videblas, ke Nikolao la 2-a ne estas kontraŭ alianco kun Hitler, kaj dividi la Ententan koloniojn.
  Oleg, fulmante nudajn kalkanojn, rapidis al Ĉinio. Survoje, la knabo komencis skizi alian rakonton en kajero;
  Brita ĉefministro Chamberlain havis la sencon ne deklari militon kontraŭ Germanio post la atako kontraŭ Pollando. La Germana Armeo rapide venkis la trupojn de Varsovio kaj dividis tiun potencon kun Stalin. Post iom da tempo okazis milito inter Sovetunio kaj Finnlando. Proksimume, kiel en reala historio. Tiam la aliĝo de la Baltaj Ŝtatoj kaj Moldavio. Post tio, la nova sovetia imperio stabiliĝis. Stalino preskaŭ kompletigis la kolekton de slavaj teroj. Kaj Germanio jam kelkloke superis la limojn de 1914. Kaj ŝi atingis diplomatie, ankaŭ la revenon de la kolonio de Namibio. La Tria Regno estis forta, kaj Hitler estis ĉe la pinto de sia populareco.
  La dua mondmilito neniam ekis. En Germanio, la ekonomio spertis fortan kreskon, kaj fabrikoj estis konstruitaj, inkluzive por aŭtoj. Kaj Hitler eĉ nuligis preskaŭ ĉiujn antisemitajn leĝojn. La reĝimo de la Tria Reich spertis liberaligon.
  Ankaŭ en Sovetunio ĉio ŝajnas esti bona. La Tria Kvinjara Plano estis deklarita oficiale tro plenumita kiel ĉiam. Vere, estis problemoj kun agrikulturo kaj manĝaĵo.
  La stalinisma reĝimo plenumis politikon stimuli la naskfrekvencon kaj malpermesis aborton. La kresko de la loĝantaro pliiĝis. Ankaŭ la kvara kvinjara plano ŝajnis tro plenumita. Sed la vivo ne pliboniĝis finance. Sovetunio havis tro da milita ekipaĵo. Krome, Stalino, tirinte la tanksferon, fidis je la konstruado de granda nombro da grandaj surfacaj ŝipoj, inkluzive de batalŝipoj.
  Jes, kaj iris novan grandan purigon kun subpremo. Eĉ Budionny, Voroshilov, Timoshenko, Shapochnikov kaj aliaj iĝis ĝiaj viktimoj.
  Stalin decidis, ke estas tempo forigi la malnovan teamon, inkluzive de Molotov kaj Kaganoviĉ - ili scias tro multe. Beria ankaŭ estis pafita. Kaj tiam lia posteulo Serov. Tre juna Shelepin antaŭeniris anstataŭ ili .
  La sepdeka naskiĝtago de Stalin estis grandioze festita en la tuta mondo. Ĉio estus en ordo, sed en Sovetunio denove amaspurigoj kaj subpremoj. Eĉ tutaj nacioj estis submetitaj al teruro kaj genocido. En Germanio, male, la liberaligo eĉ revenis al la plurpartia sistemo. Kaj kio? Tamen, la nazioj estas ekster konkurenco kaj facile gajnas ajnan elekton. Hitler mem, malgraŭ la statuso de la Fuhrer dumvive, okazigis popularan elekton de la Prezidanto de Germanio. Jes, eĉ kun kelkaj poŝaj alternativaj kandidatoj. Kaj, kompreneble, li venkis.
  La Fuhrer estas aŭtoritata gvidanto, sed ene de decaj limoj. Li eĉ aboliciis la mortopunon.
  Vere, la germanoj havas problemojn. Aparte, la loĝantarpolitiko pliigis la germanan populacion. Kaj la teritorio de la Tria Reich estas relative malgranda kaj estas problemoj kun manĝaĵo. Devas aĉeti. Ĝis nun, la vero estas, ke la ekonomio kreskas, sed mi volas koloniojn.
  En la mondo, nuntempe, Britio kaj Francio konservas siajn koloniojn. Kaj ili ne bezonas novajn terojn - ili digestus siajn proprajn. Sed Hitler volas vastigi la imperion, do la loĝdenso en Germanio kreskas kaj estas multaj infanoj. Kaj tio kreas streĉon. Precipe, la germanoj volas, ke la Okcidento revenu al la limoj de 1914. Tio signifas, ke Francio kaj Danio devas cedi parton de sia teritorio.
  Ankaŭ Stalino, kvankam la sovetia imperio estas grandega, volas fini la kunvenon. Kaj la problemoj kun Japanio estis precipe pligravigitaj. Precipe Sovetunio provis diplomatie reakiri junan Saĥalenon. Sed Japanio rezistis. Sovetunio estas armee tre forta kaj havas grandan loĝantaron.
  Kaj la pacienco de Stalin rompiĝis. Kaj la 23-an de februaro 1950, en la tago de la sovetia armeo, komenciĝis la milito kontraŭ Japanio. Mi devas diri, ke la lando de la Leviĝanta Suno venkis caran Rusion dum la milito de 1904-1905. Kaj kompreneble la sovetiaj generaloj kaj la aŭtoritatoj revis pri venĝo.
  Tiel komenciĝis nova granda milito. Sovetunio lastfoje batalis antaŭ dek jaroj kun Finnlando. Sukcesis gajni ion, sed koste de gravaj perdoj. Kaj nun li denove provis vastigi la teritorion. Kaj ĉi tio estis la malbeno de ĉi tiu imperio, kiu celis vastiĝi.
  Stalino, kiu jam havas sepdek jarojn kaj havas sanproblemojn, volis novajn konkerojn. Almenaŭ revenu sudan Saĥalinon kaj, se oni deziras, la Kuril-kreston. Kaj ankaŭ prenu kontrolon de Manĉurio kaj Port Arthur.
  La batalado komenciĝis kun la striko de sovetiaj soldatoj sur Saĥaleno. Ne estis subite, la japanoj fortikigis, fosis tranĉeojn kaj tranĉeojn.
  Sed la sovetiaj trupoj ĵetis tankojn en la ofensivon. Inkluzive de la potenca IS-7. Ĉi tiu maŝino pezis sepdek ok tunojn kaj estis armita per 130-mm, longtuba pafilo. Kaj ŝi havis ok maŝinpafilojn.
  Alenka, kune kun la ŝipanaro de la knabinoj, batalis en ĉi tiu aŭto. Malgraŭ la vintro, la potenca motoro kaj hejtilo disponigis varmajn temperaturojn. Do la knabinoj senvestiĝis ĝis siaj bikinoj kaj batalis nudpiede.
  La aŭto iris al la japanaj pozicioj. La tanko havis deklivan kirason, kaj ĝia gvattureto estis flulinia kaj malalta.
  En Sovetunio aperis dek tri modifoj de la KV, kaj iuj atingis pezon de ducent tunoj. Sed tiam ekestis la IS-familio. Maŝinoj estas pli kompaktaj, kun pli malalta silueto, kaj ne plu havas tiom da trunkoj. Tamen, la KV-serio ankoraŭ ne estis retirita de servo. La IS-7 aperis sufiĉe lastatempe, kaj la Ruĝa Armeo havas nur kelkajn tiajn maŝinojn.
  Kaj kiel ne formi skipon de knabinoj, por ke ĝi estu politike ĝusta . Post ĉio, en la ruĝa imperio egaleco.
  La agresanto en ĉi tiu kazo estis Sovetunio. Kvankam la MGB enscenigis provokon. Japanio ne batalis kun Usono kaj Britio. Ili jam tro longe batas la kapojn kun Ĉinio. En la fino, ili iel finis paŭzon, kaj dividis la influsferojn. Sovetunio devis batali kun forta kaj multnombra japana armeo, kaj grandega floto. Tial, la fulmmilito kiu okazis en la reala rakonto de 1945 estis nereala.
  Kaj la sovetia komando, havante neniun sperton pri la Dua Mondmilito, agis malmoderne. Anstataŭ subita bato, kun grandaj fortoj, la bataloj en Manĉurio komenciĝis per malgrandaj bataletoj. Kaj la japanoj havis potencan kaj inĝenieritan defendon.
  Do Stalino eniris longedaŭran kaj amaran militon. Krome, estis necese translokigi trupojn de Eŭropa Sovetunio. La loĝantaro, kompreneble, estis pli granda ol en la reala historio, kaj ŝajnas, ke ankaŭ la MEP estas pli granda. Sed la kvalito de trupoj kaj operacia komando estas multe pli malalta.
  Multo en la Ruĝa Armeo estas morale malnoviĝinta. Kvankam, kompreneble, estas multaj ekipaĵoj kaj tankoj kaj aviadiloj kaj eĉ ŝipoj. Sed la floto ankoraŭ ne estas finita. Batalŝipoj kaj grandaj aviadilŝipoj ne povas esti konstruitaj same rapide kiel tankoj kaj aviadiloj.
  Sed Stalino, havante sanproblemojn kaj rimarkante dum sepdek jaroj, ne volis prokrasti la militon. Do li banale povus ne daŭri eĉ pli longe. Sed vi volas iri en la historion kiel granda komandanto. La milito kun Finnlando ne estis konvinka - tro da perdoj, kontraŭ lando kun loĝantaro de tri milionoj kaj duono. Ĉi tie Hitler traktis Pollandon, multe pli grandan laŭ populacio, en tri semajnoj kun malpli da perdoj.
  La Batalo de Khalkhin Gol estis loka batalo. Kaj ankaŭ ne tute malambigua, ĉar Sovetunio perdis pli da aviadiloj kaj tankoj ol la japanoj.
  Stalin volas venĝi de Japanio pro la malvenkoj de la cara epoko. Kaj montru vin tre mojosa. Sed ĉu li sukcesos? Ekonomie, Sovetunio estas, kompreneble, pli forta ol Japanio. Kaj la loĝantaro por pli. Sed la floto ankoraŭ ne estis kompletigita. En Sovetunio, grandaj surfacaj ŝipoj komencis esti konstruitaj tro malfrue. Ĉar Stalino timis la atakon de Hitler kaj disvolvis la terarmeon pli.
  Sed Hitler ŝajnas esti kvieta. Fakte, li jam havas teritoriajn akirojn kaj famon. Granda kulero ŝiras vian buŝon. Krome, la Führer ankoraŭ timis batali kun Francio, Britio, Belgio kaj Nederlando - ili povis disbati Germanion per koloniaj dividoj sole. En la reala historio, la Tria Reich estis savita de la fakto, ke Hitler sukcesis venki je la rapideco de fulmmilito, en nur monato kaj duono. Sed se ne estus rapida venko, tiam la afero plej verŝajne finiĝus kun la malvenko de la Tria Regno.
  Kiel Sovetunio, Hitler povus esti venkinta principe je la rapideco de fulmmilito, sed longedaŭra milito montriĝis katastrofa.
  La Tria Reich en ekonomiaj terminoj tamen estas tre forta. Kaj ĝia loĝantaro estas granda kaj daŭre kreskas.
  Hitler decidis provizore vidi kiel la aferoj fariĝos por Stalin en la milito kun Japanio. Kaj se la Ruĝa Armeo blokiĝos, tiam kio diable ne ŝercas, vi povas ataki. Sekrete, la germanaj diplomatoj jam eklaboris. Precipe Finnlando povas preni la flankon de Germanio. La finnoj estas fervoraj preni reen Vyborg kaj aliajn terojn konkeritajn de ili fare de la Ruĝa Armeo. Kaj Rumanio ankaŭ volas venĝon por la aneksita Moldavio, kaj parto de Bukovino .
  Tiuj ĉi landoj volonte subtenos Germanion en la milito kontraŭ Sovetunio. Estas pli malfacile kun Bulgario kaj Jugoslavio, kie la reĝimoj estas porgermanaj, sed la loĝantaro estas slava, kaj ne volas militon kun Sovetunio. Ankaŭ en Hungario, porgermana reĝimo, kontraŭ parto de Galegio, ĝi povas aliĝi al la kontraŭsovetia koalicio. Krome, post Horthy venis la pli radikala Salashi . Slovakio havas formale sendependan porgermanan reĝimon, sed ilia armeo ne estas tre forta.
  Ekzistas ankaŭ Turkio kun forta germana influo. En reala historio, ŝi ne eniris la militon. Sed tiam la turkoj estis minacataj per bombado de Britio kaj Usono. Kaj nun Britio, Francio kaj Usono tuj post la atako de Stalin esprimis moralan subtenon por Japanio. Kaj Turkio povus eniri la militon. Precipe en la unua mondmilito, ŝajnas, ke Turkio ne perdis kontraŭ Rusio, kaj eĉ rekaptis la Karpskij- regionon. Kial ne provi ĝin. Kaj Turkio estas ankoraŭ konsiderinda loĝantaro, eĉ se ne tre altkvalita armeo.
  Sed la plej potenca aliancano de la Tria Regno laŭ loĝantaro, ekonomio kaj armeo estas Italio. Ŝi havas koloniojn en Afriko, inkluzive de la kaptita Etiopio. Kune kun la kolonioj, Italio havas populacion komparebla al Germanio mem. Krome, la Mussolini-reĝimo ankaŭ stimulis la kreskon de la naskfrekvenco. Vere, Mussolini mem maljuniĝis, kadukiĝis, kaj ne volis batali tro multe.
  Krome, Italio ne havas komunan limon kun Sovetunio, kaj eĉ se ŝi ricevos teritorion en Rusio, ne estos tre oportune por ŝi administri ĝin. Kaj Mussolini hezitas.
  Kvankam, principe, li ankoraŭ ne estas tiel maljuna, preskaŭ kvar jarojn pli juna ol Stalin. Kaj li ankoraŭ ne rezignis la ideon krei la Romian Imperion.
  Aliaj aliancanoj de la Tria Regno estas: Britio, Francio, Usono, kiuj mem ne volas batali kontraŭ Sovetunio, sed povas helpi ekonomie, se io okazas. Jes, kaj sendu koloniajn dividojn kaj volontulojn. Franco promesis helpi kun volontuloj, kaj Salazar povas fari ion. Kaj Svedio ankaŭ pensas pri venĝo por antaŭaj malvenkoj, kaj Norvegio. Ĝenerale, tuta koalicio povas kontraŭstari Sovetujon.
  Kaj tiam la laboro, kompreneble, iras. Sed multe dependos de kiel Japanujo rezistas. Se la milito daŭras, tiam falu sur Sovetunio. Kaj se la fulmmilito pasos, tiam eble ili ne riskos ĝin.
  Ĉiukaze, la unuaj tagoj de la milito estas la plej decidaj. La komenco de la batalo estas tiel grava.
  Kaj nun la knabinoj sur la IS-7-tanko atakas. Ili ŝaltis la hejtilon, kaj nun ili estas nudpiedaj kaj en bikino.
  Kaj ili estas multe pli lertaj kaj pli bonaj.
  Kaj kompreneble Alenka faras la unuan pafon movante, helpe de siaj nudaj piedfingroj.
  Tiam ŝi kantis:
  - Japanio, Japanio, Japanio,
  Granda lando,
  Havas la spiriton de potenca samurajo,
  Ŝi konas nin kiel kontraŭulojn de la Ĉiopova, jam donita,
  Sed ni disŝiros ĝin!
  Pafi kun nudaj piedoj estas speciala taktiko de komsomolaj knabinoj.
  Do Anyuta pafis al la japanoj helpe de nuda, ronda kalkano. Kaj batis la samurajan obuso. Ŝi ruliĝis kaj deruliĝis de la neĝa platformo.
  La knabino ĝoje prenis ĝin kaj kantis:
  - Ni forbalaos la malamikon per unu bato,
  Ni konfirmos la gloron per ŝtala glavo ...
  Nudpiedaj knabinoj pro bona kialo
  Ni frakasu la samurajon en pecojn!
  Do la ruĝhara Alla ankaŭ montras sian agreseman trairejon. Kaj tiel ŝi prenis ĝin kaj premis la butonon kun la skarlata cico de sia brusto, pafante ĵetaĵon el 130-milimetra pafilo. La japana kanono renversiĝis pro preciza trafo.
  Kaj la knabino pepis:
  - Mi estas la plej mojosa en la mondo,
  Kaj ĉiam nudpieda knabino!
  Ankaŭ la knabino Maria prenis ĝin kaj pafis premante sian nudan kalkanon sur la levilo. Kaj la lanĉa sistemo funkciis. Kaj maŝinpafiloj estis tranĉitaj en la samurajon. Maria falĉis la kontraŭulojn kaj knaris:
  - Por nova komunismo!
  Kaj ankaŭ Olimpio pafis, helpe de fraga brusta cico, kiu estis tre bongusta.
  Kaj tuta vico da samurajo estis falĉita. Kaj ĉi tio montriĝis ekstreme malvarmeta kaj kruela.
  Olimpikoj kriis:
  - Gloro al komunismo! Gloro!
  Kaj denove, knabinoj ni verŝu fajron sur la japanojn.
  Dume, la samurajo kaptis knabon de proksimume dek tri jaroj. Ĝi estis bela, helhara infano en ruĝa kravato.
  Komence, la japanoj senvestigis lin al sia pantaloneto, kaj nudpiede, duonnuda veturis tra la neĝo. La knabo estis instigita de fusilpugoj. Liaj manoj estis ligitaj malantaŭ li, kaj liaj nudaj, graciaj piedoj lasis belajn spurojn en la neĝo.
  La samurajo ridis kaj faris ruzajn ŝercojn. Unu el ili kaptis la knabon je la nuda piedo, pasigis la manon laŭ la piedo kaj muĝis:
  - Bona belulo!
  Tiam li vangofrapis la knabon sur la dorson per sia mano. La orelringo ruĝiĝis pro honto. Estis tre malagrable promeni nudpiede en la neĝo vintre. Precipe kiam vi devas marŝi dum longa tempo kaj nudaj plandumoj eĉ brilas.
  Serioĵka marŝis tra la neĝo, la kruroj de siaj infanoj fariĝis skarlataj, kiel kruroj de ansero.
  Sed la knabo provis teni sian kapon rekta. Kaj la kapo de la knabo estas hela kaj bela.
  La nuda torso de Orelringoj estis blovita de la vento. La knabo promenis kaj kantis entuziasme;
  Ni estas pioniroj, kuraĝaj batalantoj,
  Naskita kaj gisita el ŝtalo...
  Niaj avoj kaj patroj fieras pri ni,
  Kaj kara kamarado Stalin estas kun ni!
  
  Nia mirinda lando
  Kio donis komunismon al la popoloj...
  Ŝi estas por ĉiam donita al ni de Kin,
  Donaco de proleta libereco!
  
  Jes, nia fido al la hela stelvojo,
  Ekflugi en aspiro pli alta -
  Nia rusa spirito, kredu min, ne kliniĝu,
  Kaj se necese, ni ramos la tegmentojn!
  
  Jes, kredu Rusion, mian patrujon,
  Faŝismo neniam venkos vin...
  La popoloj de la mondo estas amika familio,
  Kaj Stalino, la genia Lenin, estas kun ni!
  
  Ni kreis fortan familion
  En kiu fido triumfas veron...
  Mi amas Svarog Dion kun Stalin -
  Mi kredas, ke nia morgaŭ estos hela!
  
  Ni kreos novan momenton
  Kaj ni simple konstruos belan mondon ...
  Super ni estas orflugila kerubo,
  Kaj mi kredas, ke la viro fariĝos heroo!
  
  Nia patrujo floras
  Ŝi estas fiera kaj majesta...
  Ni ricevas nur kvin por la venko,
  Tia estas la gloro de nia Patrujo!
  
  La Eternulo kreis la kampojn kaj la montojn,
  Gloraj uloj naskiĝis en la mondo...
  Ni havas plenkredajn homojn de forto,
  Ni skribaĉas en kaskado de la maŝino!
  
  En Rusio, ni havas modestan komercon,
  Batalu la infanojn de la ruĝa disverŝiĝo ...
  Ni montros, kompreneble, la plej altan klason -
  Ja rusoj estas nevenkeblaj en bataloj!
  
  Ni povos fini la aferon minace,
  Finu tion, kion komencis la saĝa Lenin...
  Lasu la predanton iĝi nur ludo,
  Al la gloro de radiantaj generacioj!
  
  Ni baldaŭ flugos al Marso
  Ni konstruu ĉielan paradizon sur Venuso...
  Montru la plej altan klason en la mondo
  Ne venku nin malgajo kaj ĥimero!
  
  En la Nomo de la Familio ni kreos feliĉon,
  Ni konstruu la aferon de paradiza komunismo...
  La Sinjoro Ĉiopova inter la Slavoj estas Unu,
  Ĝi estas plena de ĉielo de homaranismo!
  
  Jes, nia fido al la Sinjoro Kristo,
  En la tuta universo mi scias, ke ĝi ne forvelkos...
  Post ĉio, Lada estos kun ni ĝis la fino,
  Kiu donos, mi konas feliĉon!
  
  Kiel agrable estas vivi en Indiĝena Rusio,
  En ŝia feliĉo estas senlima pasinteco...
  Ne, la vivo ne estos interrompita, mi kredas la fadenon,
  Kaj nia tribo estas simple gaja!
  
  Kiel Jesuo suferis pro nia Rus',
  Kiel dio Svarog donis ŝtalglavojn ... .
  Post ĉio, la Dioj de lumo estas idealo,
  En la nomo de nia patrino Rusujo!
  
  Do kial ne elekti stelon
  Kaj subigu la universon ĝuste...
  Mi venos al Jesuo en ĝojo,
  Post ĉio, nia komerco estas laboro kaj kreado!
  
  Jes, venu la glora venko
  La Diino Lada helpos nin en ĉi tio...
  Ni baldaŭ malfermu senfinan konton,
  Necesas kuraĝe batali por la Patrujo!
  
  Sinjoro Svarog donos feliĉon al ĉiuj homoj,
  Donu konsolon kaj gloron...
  Pri tio estos verso kaj malpezaj fabeloj,
  Por Rus' kaj nia Blanka Ŝtato!
  La knabo piedpremis siajn nudajn piedojn en la neĝo. Kaj liaj piedsignoj estis malgrandaj, sed tre graciaj. Kaj la samurajo rigardis ilin per tre avidaj okuloj.
  Sed ĉi tiu estas knabo. Duonnuda kaj en kalsoneto, blua pro la malvarmo.
  Ili kondukis lin tra la malvarmo kaj kondukis lin al varma kabano.
  Tie, sen plia prokrasto, ili prenis ĝin kaj metis ĝin sur la rakon. Ili tordis siajn brakojn malantaŭe kaj tiris ilin supren.
  Kaj tiam la ekzekutisto el Japanio alportis torĉon al la nudaj kalkanoj de la knabo. Ĝi odoris je bruligita viando. La fajro lekis la nudajn plandojn de la infano. Serioĵka kriegis pro neeltenebla doloro.
  La japanoj muĝis:
  - Diru hundido, kiaj estas viaj komandplanoj?
  La knabo kuraĝe respondis:
  - Mi ne diros!
  En respondo, la knabo estis batita per pikdrato.
  Kaj en la apuda ĉambro, nuda komsomola knabino estis torturita. Ŝi estis batita per ŝtala ĉeno, blanka pro la varmego.
  Sed la knabino ne nur ne ploris, kaj ne ĝemis, sed eĉ kantis;
   Pentrita spaco en malhela, malgaja lumo,
  Kaj la glaciaj steloj malfortiĝis en siaj orbitoj...
  Mi volas amon, responde mi aŭdas ne,
  La koroj de la knabinoj estas frakasitaj!
  
  Ni amas batali tre kuraĝe,
  Tre feroce batalante por la Patrujo...
  Ni denove trapasu la provon de kuraĝo,
  Mi estas kavaliro de la mondo - ne kun animo de bufono!
  
  Kiam ni disbatis la Germanan Armeon,
  La knabinoj batalis kuraĝe proksime de Moskvo ...
  Repuŝis svarmon da brunaj hordoj,
  Kvankam la malamiko rilatas al Satano!
  
  Ni estas nudpiedaj knabinoj sur neĝblovo,
  ne fariĝu kontraŭulo, sciu timi...
  Kaj kun la forko de faŝisto ĝuste flanke,
  Kolektante obusojn en amaso el la haŭto de sako!
  
  Sed kio estas nia kuraĝo en ĉio,
  Kiam Merkuro estis mezurita per piedoj ... .
  Ĉiu, kiu rapidas nin, rompiĝos,
  Ne tretu la randon, karaj botoj!
  
  Ke la Rusa Lando estu fama,
  Ni montris al homoj la vojon al la universo...
  homoj de la mondo estas ĉiuj unu familio -
  Ni baldaŭ vidos komunismon!
  
  Jes, vi povas kredi, aŭ almenaŭ ne kredas,
  Sed homo naskiĝas forta estaĵo...
  La besto ne venkos nian amikecon,
  Ja kredu, ke la malamikoj estas senpovaj kontraŭ ni!
  
  En la nomo de nia Patrujo, sanktulo,
  Mi batalos kontraŭ ajna malbono...
  Knabino kuras nudpiede en la neĝo
  ne ekzistas eĉ penso malkuraĝe kapitulaci!
  
  Ni estas milionoj da ferocaj batalantoj,
  Kiuj estas unuigitaj en batalo...
  Ni gloru la fidon de avoj kaj patroj,
  Post ĉio, knabinoj en bataloj estas nevenkeblaj!
  
   Svarog donis al ni la plej akran en batalo,
  Diris, ke la knabinoj batalas furioze...
  Lasu la idealon de Dio realiĝi
  Kaj kiam vi gajnas, vi dividas kun la orfo!
  
  Ni estu en gloro, mi kredas Rus',
  Kiu batalas sen timo...
  Batalu por la Patrujo kaj ne timu,
  Eĉ la tuta ĉemizo estas trempita de sango!
  
  Jes, ne estas dubo - ni forbalaos ĉiujn malamikojn,
  Ni naskiĝis por havi tribon de gigantoj...
  Sub la standardo kun trikolora ruĝa kaliko,
  Homoj estu unuigitaj en eterneco!
  
  Jen venas nova epoko
  Spacoj malfermiĝis al kosmaj homoj ...
  Kelkaj insektoj impete batas,
  Forirante al la infero kun stulteco, parolu!
  
  Jes, homo tute ne kredas pedikon,
  Kaj tiu, kiu ĉiam naskiĝas por venki...
  Tial, ne tuŝu la gloran blazonon ,
  Kvankam la malamiko simple freneziĝis!
  
  Ni ne cedos al la kontraŭulo,
  Ne sur la Tero, eĉ ne sur la blua ĉielo...
  Vi skribas la knabojn en kajeron,
  Ke la stelŝipo ekflugos kiel vigla cigno!
  
  Ke ni tre kuraĝe defendos la Teron,
  Vi scias, ke ni estas kuraĝaj knabinoj...
  Jen la kerubo etendas siajn flugilojn,
  Oni ĵetas al ili granato!
  
  Ne, la knabinoj neniam estos forportitaj,
  Ili ne metos nin sur niajn genuojn...
  Kiel ĝi estis antaŭ Hitler-kaput,
  Tiel la ĝojo de generacioj estos en gloro!
  
  Resume, ni flugos al la stelo,
  Kaj ni estos en la mondo de Virgo, Oriono ...
  Grandaj sonĝoj realiĝas
  Ni konstruos gloran, novan ordon!
  
  Kaj mi kredas, ke la tempo baldaŭ venos
  Kiam tiuj kiuj mortis en batalo estas revivigitaj...
  Venko malfermos senfinan konton,
  Tiu, kiu estas la plej pura en la batalo, ricevos premion!
  
  Mi konas homojn en la mondo, ni repaciĝos,
  Unu: araba, hindua kaj ortodoksa...
  Ĉio estos lumigita de la Ĉiopova Sinjoro,
  Kaj kompreneble nia sorto estos glora!
  
  Ke feliĉo atendu ĉiujn homojn antaŭen,
  Kaj eterneco en glora ĝojo por ĉiam...
  Fiaskoj kaj nuloj finiĝos,
  Kaj sanigu la malfortulojn, kriplulojn!
  
  Ĉi tie estos feliĉo por homoj dum jarcentoj,
  Kvankam miliardoj da jaroj pasas en gloro...
  Post ĉio, la potenco de la menso de homoj estas forta,
  Ni naskiĝis en spaca potenco!
  
  Ni konkeros la universon ŝerce,
  Ni levos la galaksiojn de la trako ĝis la fino ...
  Ni trairu la vakuon en amo, tordante,
  Laŭdu Dion Jesuo Nomon!
  
  Kaj ni mem kreos stelojn tuj,
  Ni konstruu urbojn parsekojn longe...
  La ĉasisto baldaŭ fariĝos ludo,
  Kaj antaŭ ĉio estu homoj !
  . ĈAPITRO #11
  La bataloj kun Japanio daŭris. Sovetiaj soldatoj povis trarompi la frontlinion de defendo. Sed la samurajo obstine rezistis. Ili ne volis rezigni kaj batalis kun granda fanatikeco. Eĉ kamikazminejoj partoprenis en la bataloj.
  Alena sur sia IS-7-tanko kaj ŝia skipo jam ricevis multajn sukcesojn.
  Sed la murdpafilo de la knabinoj funkciis.
  Jen alia regula obuso renversita.
  Anyuta notis, movante siajn nudajn, ĉizitajn krurojn:
  - Jen nia agresema trairejo!
  Ruĝa Alla notis:
  - Estas bone, ke nia kiraso estas dika kaj forte dekliva. Alie, ĝi estus gallimo !
  Maria gluglutis :
  - Jes, la samurajo ĝuste batalas! Morgaŭ estas la 1-a de marto kaj ni ne multe progresis. Kaj ĉi tio ĝenas!
  Olimpio siblis, kantante:
  Jen la unua degelo
  En mia sonĝo mi vidas Stalin...
  Kaj plenigita de kadavroj
  Mia denaska Rus'!
  Alenka ridis kaj rimarkis:
  - Via kanto sen optimismo! Kaj ni kantu ion pli gajan kaj allogan!
  Kaj la komsomolaj knabinoj sur la tanko unuvoĉe kantis, dum daŭre pafis helpe de siaj nudaj piedfingroj kaj ne forgesante uzi la skarlatajn cicojn de siaj brustoj;
  
  
  
  Mi estas la plej forta knabino en la mondo
  Kiu naskiĝis en pureco...
  Ne ekzistas mi pli bela sur la planedo -
  Ni prosperos ĉie!
  
  Rusujo estu fama pro ĉiuj plej mirindaj,
  La lando kiu konkeris la tutan mondon...
  Lasu homojn tuj fariĝi pli interesaj
  Ajna militisto estas vera idolo!
  
  Mi defendos la sanktan landon
  Kie estas niaj prapatroj, kredu ĉiujn plej fortajn...
  Eltrovu homojn, kiujn la knabino estas nudpieda,
  Ŝi estas aglo, ne pasero!
  
  Mi estis komsomola membro en pasinta vivo,
  La nazioj batalis fame tiel giganta ...
  Kaj la voĉo de la knabino tiel sonoris,
  Kaj hela aera animo!
  
  Mi batalis apud Moskvo tre kuraĝe,
  En la frosto estis knabino nudpieda...
  Kaj konsideru mian premon tiel ŝoka,
  Mi rompis la vizaĝon de Fritz per mia pugno!
  
  Al la gloro de Jesuo nia standardo,
  Kaj ankaŭ la plej granda Dio Svarog ...
  Por ĉiam Lada plej sankta kun ni,
  Kaj la plej hela Blanka Dio en la mondo!
  
  Ni estas la homoj, kiuj naskiĝis en la lumo de la suno,
  Yarilo inspiris nin al atingo ...
  Kaj la kanto de la knabinoj forte verŝas,
  Jen la kerubo etendas siajn flugilojn!
  
  Mi trafe pafis de maŝinpafilo,
  Ĵetante donacon kun nuda piedo ...
  Mi ĵetis mian reton al la faŝisto,
  La knabino aspektas iom maljuna!
  
  Militisto, mi konsideras de Dio,
  Kreis mondon kie beleco...
  En la nomo de la plej granda Svarog,
  En la animo de beleco, beleco maturiĝas!
  
  Ni defendis la Kremlon de la nazioj,
  Ni povis trempi ĉiujn kalkulon samtempe ...
  Ne, malmobilizado ne venos de knabino,
  Kaj ni trafis la Fritz rekte en la okulon!
  
  Por la gloro de eterna komunismo,
  Mi batalis nudpiede kiel komsomola membro ...
  Ni detruos la arojn de faŝismo,
  Do tiu ŝtalo ne cedu antaŭ la malamikoj de Rus'!
  
  Knabinoj batalis proksime de Stalingrado
  Aleli kiel rubeno ili havas cicojn ...
  Ni vidos komunismon baldaŭ donita,
  Ne konante malĝojon kaj sopiron!
  
  Ni estas la plej bonaj knabinoj en la Patrujo,
  Mi estas preskaŭ nuda komsomola membro...
  Sed tiel disbatis la Reich de maŝinpafilo,
  Ke la germanoj ne eniris nian kompanion!
  
  En la nomo de la plej radianta Rusio,
  Mi kredas, ke ĉio estos en ordo...
  Granda Jesuo kredu mision
  Dum frapado de konkoj ĉizilo!
  
  En la nomo de nia granda Patrujo,
  Ni estos malbonaj faŝistoj por kuri...
  Jes, ni haltigu la gregojn de la sovaĝa hordo,
  Eĉ en furioza atako, malbona ŝtelisto!
  
  Lasu la nomon de Jesuo brili kiel suno
  Ke patrino Maria donu grandan paradizon...
  Por Lada la Ĉiopova, ni estas infanoj,
  Kaj vi batalas kuraĝe kaj kuraĝas!
  
  En la nomo de nia granda Patrujo,
  Kio donis komunismon ĉie...
  Sanktuloj el la ikonoj brilas, mi vidas la vizaĝojn,
  En unu sola familio de la Sinjoro!
  
  En la nomo de la ĉiopova Svarog,
  Kristo ĉiopova Savanto...
  Ni devas esti kiel la Dio de la Familio,
  Sur la tuta Senfina Kreinto!
  
  Jes, Rus' levos la standardon super si mem,
  Ni fariĝos pli fortaj kaj pli saĝaj...
  Kvankam Ĝingis-Ĥano atakas kun kruta,
  Sed ni knabinoj estas ankoraŭ pli inteligentaj!
  
  Do mi diras al vi homoj, kiujn vi kuraĝas
  Servu la rusajn diojn fidelajn al ni...
  Kaj savu la animojn de rusoj en batalo,
  Kvankam ĝi trafas inferan svarmon!
  
  Ni venkos, mi scias certe
  Ni povos venki ĉiujn naziojn...
  Kain ne disbatos la batalantojn de la Patrujo,
  Kaj kun timinda muĝado la urso vivos!
  
  Ni faros ĉion tre mojosa,
  Ni venkos ĉiujn Fritz kaj mongolojn ....
  Post ĉio, estas danĝere batali kun knabinoj,
  La popolo de Rusio scias nevenkebla!
  
  Ni ĉiuj montros timindajn ridojn,
  Ni rompos la kornojn de Ĝingis-Ĥano...
  En la nomo de la senfina speco de gloro,
  Estu tre hela sorto!
  
  Jes, ni bele batalos kontraŭ la knabinoj,
  Montru la plej altan klason en la mondo...
  Mi estas militisto, kaj la animo kredas ne estas klaŭno...
  Kaj Dio rekompencos Kriston pro la venkoj!
  
  Ni rompos la tumenojn de Ĝingis-Ĥano,
  Estos knabinoj en batalo sur Kalka...
  Ne rezistu al la infera bato,
  Mi amas Jesuon kaj Stalinon!
  
  Do mi hakos la malamikojn, kredu sen kalkuli,
  Mi povas venki ilin kiel muŝojn...
  Kredu min, ni havas malfacilan laboron,
  Kvankam la vivo estas delikata kiel silka fadeno!
  
  En la Nomo de Lada, Beata Maria,
  Kio donis junecon kaj amon...
  Ni estas knabinoj kun tute nudaj piedoj,
  Ni piedpremu la kontraŭulon en koton kaj sangon!
  
  Kristo venos kaj la mortintoj releviĝos
  Perun, Yarilo, Blanka Dio, Svarog ...
  Ili estas unu, homoj honeste scias
  Kaj super la universo estas la Ĉiopova Vergo!
  
  Resume, nia feliĉo estos eterna,
  Mirinda kaj mirinda por aĝoj...
  Kaj la ĉielo kaj la tero estas en potenca potenco,
  Kaj senmorteco, kaj juneco por ĉiam!
  Post tio, 150-mm obuso trafis rekte en la pugon de la turo. La IS-7 blokis, kaj la militistoj devis turni la tankon por riparoj.
  Kaj tiam vi rigardas finfine ĝi estos nudigita. Ĝenerale, la veto de Stalin pri fulmmilito kontraŭ Japanio malsukcesis. La batalado prenis longedaŭran kaj furiozan karakteron.
  Kaj la japanoj, dume, daŭre stiris kaj pedalis .
  Ĉi tie, ekzemple, unu el la pioniroj estis kaptita. La knabo estas nur dekdujara. Kaj ĝi komencis esti kaŭĉukaj tuboj sur nudaj plandumoj. La knabo muĝis kaj ĝemis, sed restis silenta.
  Tiam al liaj infanecaj piedoj oni metis striojn da ruĝ-arda fero. Jes, ĝi odoris kvazaŭ fritita. Kaj ĉi tiu odoro estis tre apetitiga.
  La infano perdis konscion pro doloro-ŝoko.
  Sed la ekzekutistoj de la samurajo pikis lin per kudrilo en la kolo de la infano. Kaj la knabo rekonsciiĝis.
  Kaj la monstroj komencis rompi la piedfingrojn de liaj nudaj piedoj per ruĝe varmaj teniloj.
  Kaj denove la infano svenis.
  Jes, ĉi tie estis nenio. La knabo daŭre estis torturita. Post kiam ili finis rompi la piedfingrojn de la infanoj, la japanaj ekzekutistoj iris al la ripoj.
  Tiel ili ĝuste faris, ili rompis unu ripon post la alia. Kaj laŭvorte la ostoj de la knabo estis torditaj. Kaj tiel doloris.
  Kaj tiam unu ripo krevis kaj rompiĝis sub la ruĝ-ardaj pinĉiloj, kaj poste alia.
  Kaj la doloro estas tia, ke la knabo denove svenis, pro sovaĝa sufero.
  Kaj la samurajo kantis kaj ridis. Do ili amuziĝis.
  Kaj la komsomola knabino komencis esti torturita. En ĉi tiu kazo, elektrodoj estis alkroĉitaj al la utero de Venuso, la anuso, kaj la skarlataj cicoj de la brusto.
  Tiam ili prenis kaj tranĉis la fluon. Kaj elektraj malŝarĝoj trairis la teneran korpon de la knabino.
  Kaj kiel ŝi suferis kaj ektremis. Kiel nekredeble dolora ĉio estis. Kaj la korpo de la belulino laŭvorte tremis. Poste ili metis pliajn elektrodojn en ŝian buŝon. Kaj denove lasu la alta tensio fluo. Kaj la knabino komencis plene ekbrili.
  Tio estis vere nekredebla, sovaĝa doloro. Kaj kiel kriegis la elĉerpita komsomolano.
  Kaj ili daŭre turmentis ŝin per sovaĝa furiozo. Kiam ili vidis, ke la fluo ne prenas la knabinon, ili tiris ŝin supren sur la rako.
  Ili fiksis la nudajn piedojn de la knabino en kverkan blokon kaj bone fiksis ilin.
  Tiam ili komencis pendigi pezojn sur la hokoj, streĉante la nudan, muskolfortan belecon.
  La knabinoj ĝemis, sed ankoraŭ ne volis diskonigi militajn sekretojn.
  Tiam la japanaj ekzekutistoj ŝmiris ŝiajn nudajn plandojn per oleo, tiel ke ili brilis.
  Kaj ili ekbruligis fajron sub ili.
  La flamo karnovore lekis la nudajn, rondajn, tre delogajn, rozkolorajn kalkanojn de la knabino.
  Tamen, la beleco ne rompiĝis. Male, ŝi ĉesis ĝemi. Kaj kun granda entuziasmo ŝi prenis ĝin kaj kantis kun profunda sento;
  Gloro al la Diino de pasio Lada,
  Kreis la kovrilon de la ĉielo...
  Estos malavara rekompenco por homoj,
  Ĉar Dio releviĝis!
  
  Ne estas pli belaj filinoj de Svarog,
  Kiu kuras nudpiede en la neĝo...
  Ni estos la sino de Rod,
  Ne tretu la knabinojn per viaj botoj!
  
  Ja en Rusio timindaj knabinoj,
  Ĉiu ulo estas manĝisto-militisto...
  La voĉo estas tiel sonora,
  La fiulo estos tordita en kapran kornon!
  
  Ni batalos por la Patrujo,
  Patrujo estas mia granda patrino...
  Rusoj ĉiam povis batali,
  Vi ne povas rezisti ilin!
  
  Ili donis siajn korojn por Rusio,
  Mi kredas gloran vivon...
  Ni baldaŭ malfermos la pordon al la spaco,
  Ni trovu nian vokon!
  
  Ne, la ŝtormo furiozi nun
  Sed la ruso ne ŝanceliĝos por ĉiam -
  Nia batalanto ne cedas al batalo,
  Lia revo realiĝu!
  
  Nia forto kun la saĝo de la knabinoj,
  Vi naskiĝis tiel...
  Ni skribaĉos el la maŝino,
  Al nur supren neniam malsupren!
  
  Donu al la lando novajn rimedojn,
  Por ke ĝi floras kiel rozoj abunda arbusto...
  kaj en la Nomo de Dio Jesuo
  Por ke la trajto de malbona krakado ne estu aŭdata!
  
  En milito, ĉiuj homoj estas fratoj,
  Sed samtempe, la servistoj de Satano...
  Ni estas pretaj malfermi niajn brakojn al ili,
  Por ke ĉiuj estu fidelaj al la Dio de la mondo!
  
  Ne genuigis la Wehrmacht
  Ni povis batali...
  Stalino kaj la granda Lenin estas kun ni,
  Skribu al vi infanon baldaŭ en kajeron!
  
  Ni faru nian landon tiel
  Ke ŝi mem konstruos la mondon...
  Kvankam ŝtormo venis ĉi tien kun falĉilo,
  Nia Svarog estas bonega majstro!
  
  La malamiko atakis subite kaj perfide,
  Estis terura kvardek unu jaro...
  Sed niaj avoj glore batalis,
  Rod helpas ilin en la batalo!
  
  Por Rusujo ni donos nian koron,
  Ni plifortigu nian landon...
  Kuraĝe malfermante la pordon en la spacon,
  Kalkulu ĝin sen multe da tumulto!
  
  Jen mia lando, kredu al mi, sankta,
  Ni defendos la kavalirojn de Moskvo ...
  La knabino kuras nudpiede en neĝblovo,
  Vekante antikvan sonĝon!
  
  Ne, ni ne rompiĝis en la batalo de la knabinoj,
  Kaj batalis kuraĝon aprezante ...
  Kaj foje la knabinoj tiel forte batalis,
  Plene eksplodita!
  
  Sciu, ke neniu strangolos nin rusojn,
  Ni povos ebenigi la montojn, ŝerce...
  Dio, dediĉante iliajn animojn,
  Vi trapasas viajn ekzamenojn por kvin!
  
  Dio naskiĝis en tempoj de mizero,
  Proksime de Moskvo, kiam fulmotondro bruas...
  Lada finis niajn mejlojn,
  Kaj fluu la larmoj!
  
  Noblaj rusaj knabinoj
  En ĉiu virgulino, la plej sankta aspekto...
  Tia voĉo, kredu min, estas sonora,
  Kaj la pugno al la knabinoj estas monolito!
  
  Ĉio en la lando, mi kredas, ke ĝi estos mojosa,
  Mi scias ĉion floran...
  Kvankam foje estas danĝere batali,
  Ni malfermos plenan konton!
  
  En la kvardek-unua ili staris kune,
  La kavaliroj tenis Moskvon...
  Baldaŭ ili donos komunismon,
  Mi alportos la standardon de la Patrujo!
  
  Stalingrado fariĝis impona vojo,
  Kie du enormaj konverĝis ...
  La knabino batalas nudpieda
  Ŝia edzo kompreneble estas komunisto!
  
  Tie la malamiko ĵetis "Tigrojn"
  Sed ĝi tute ne helpis...
  Jes, vane la Fuhrer murmuris ludojn,
  Vi estas delikata vitra planedo!
  
  Ne lasu la knabinojn, kiujn vi feliĉigas,
  Ni ne povas malstreĉi nin...
  La malamiko lasis tro da fulgo
  Vi ankoraŭ sukcesos la ekzamenon kun 5!
  
  Stalingrada vojo certe estas glora,
  Estas nur la suno super la lando...
  La malbona Kain estos detruita,
  Li estas en infero kun Satano!
  
  Rus' estas ĉiam sankta lando,
  Ĝi enhavas Perun kaj Jesuon Kriston...
  Kvankam foje la vero estas malbona,
  Homo ne kreskis al feliĉo!
  
  La parto de rusoj batali lerte,
  Kaj venku la malamikojn de Rusio ...
  Kvankam la Fritz havas la forton de Lucifero,
  Sed nia armeo fariĝis potenca!
  
  Estas savo en la komunismo de la mondo,
  Por venki montojn da kadavroj...
  Ni ne petos de la malamikoj pardonon,
  Kvankam la urso furiozas kolere!
  
  Dio Perun Li ĵetas fulmon,
  Li tre ŝatas bati la malbonulojn...
  Kaj ni estas pli fortaj ol malamikoj,
  Se la armeo trejnas por batalo!
  
  Jes, Svarog estas bonega malpeza militisto,
  Li povas fari aferojn, kiujn li ne povas...
  Se vi estos fama, tiam vi estas inda
  Rusoj ne estas stultaj!
  
  Tio estas ĉio en nia gloro restas,
  Kio estas bela kiel la koloro de majo...
  Estos loko por la falintaj homoj en la paradizo,
  Kio furioze kriis - banzai !
  
  Ne elportu ilin, sciu humiligon,
  Ĉu ni povas krei kompletan Edenon...
  Por Rusio estos venĝo kontraŭ la Fritz,
  Kvankam Sam helpas ilin!
  
  Rusoj admiris la sunsubiron,
  Tiu rubeno lumigas la vojon...
  Estos granda repago por malbono,
  Nia Rus' ne povas esti fleksebla per fanto!
  
  Ni admiros laŭte,
  La potenco de la granda patrujo de elefantoj...
  Kune kun radianta teamo,
  La plej bona Lada de filoj!
  
  Knabinoj kuras nudpiede vintre
  Jen ilia granda stelo...
  Leporoj ankaŭ kuras nudpiede,
  Lada estos kun ni por ĉiam!
  
  Dio kreis la planedon el atomo,
  Li kreis spacon nur per vorto...
  Heroaj faroj estas kantataj,
  Kaj la malamiko ricevas shish!
  
  La admiro estos de homo,
  Por ĉiam batali kaj sonĝi...
  Do de la momento, ĝis la fino de la jarcento -
  Por ke ili havu grandan armeon en riproĉo!
  
  La vizaĝoj de la suno brilas en la malproksimo,
  Kaj la ĉielarko ekbrilas, kredu min...
  Kaj la malamiko estas nur tre sovaĝa,
  Li estas vere besto!
  
  Estas belaj knabinoj en la lando,
  Ke ili scias kiel venki malamikojn ...
  Ilia voĉo estas klara, kompreneble.
  La plej bonaj filoj en la mondo!
  
  rusoj ne malaperos ,
  Nia vero estas kredi je ĉio...
  Post ĉio, ni havos tiajn juĝistojn,
  Ni frakasu la teroristojn en pecojn!
  
  Niaj knabinoj brilas per siaj kalkanoj,
  Kun nudaj rozplandoj...
  Kaj la neĝblovoj fandiĝas sub la piedoj
  Estas varme vidi la belecon de la nudpieda!
  
  Kuu belaj knabinoj
  Disbatante la malamikon senpene ...
  Kvankam la rivereto ludas tre sonore,
  La hordo venas en flamoj!
  
  Ni povas fari ĉion tre mojosa,
  Kaj atingi fidelecon en sonĝo ...
  Kaj la malamiko atakas stulte,
  Movu vian glavon trans lian barbon!
  
  Mi konas niajn kavalirojn de ŝtalo,
  Kredu min, vi ne trovos ilin...
  Ili donis al la faŝistoj fortan baton sur la kornojn,
  Kvankam ĝi aspektas kiel ne pli ol dudek!
  
  Knabinoj kiuj ridas
  Ili nudigis siajn dentojn per sia gloro ...
  Kaj iliaj okuloj estas tiaj teleroj
  La voĉo estas radianta najtingalo!
  
  Knabinaj trejnadoj estas bonegaj
  Kaj ili imagas hororon en batalo ...
  Do la belulinoj estas nur gajaj,
  Kvankam foje ventoj skorias!
  
  Imagu tian mondon, homoj faros
  Komunismo estas la naskiĝo de pli altaj potencoj...
  Kaj beleco ne juĝos vin
  Eĉ se homo estas idioto!
  
  Jen venas la milito el la oriento,
  La infera hordo atakas...
  Kun ni estas la potenco de kredi la batalanto Svarog,
  La knabino frakasis la ĥanon per unu gluteto!
  
  Vi povas admiri ĉiujn, mi scias
  Kiu batalas por la Patrujo, sciu...
  Kaj la militisto naskiĝas kuraĝa,
  Iru al la ĉielo post morto!
  
  Ni povos feliĉigi Ruson,
  Gloranta Vergo dum jarcentoj...
  Pro la patrino sankta Rusio,
  Kun la forto de granda pugno!
  
  Mia patrujo, kredu min, estas bela,
  En la Arkto floras pomarboj...
  Nia popolo estas bonega, ortodoksa,
  Faris sonĝon realiĝi!
  
  Ni povas fari ajnan nubon
  Kaj dispremu la frenezan malamikon...
  Nia taĉmento de batalantoj estas tiel volatila,
  Transformas rabajn reptiliojn en ludon!
  
  Ĉi tie en Rusio ĉio estas tiel mojosa,
  En ĝi la Kreinto metis sian koron...
  Malyuta estos disbatita ,
  La sonĝo havos decan forton!
  
  Jen Kristo venos kaj la mondo leviĝos,
  Estos homoj en gloro por aĝoj...
  Ni batalas honeste por Rusio,
  Kaj ŝtalo konas nian manon!
  
  Knabinoj estas admirataj
  Kio kapablas konkeri spacon...
  Ili rompos ĉiujn retojn,
  La ĉeno por ili estas nur silka fadeno!
  
  Ni neniam rezignas, kredu
  Ni neniam kuŝos sub la malamiko...
  Se la Fuhrer estas simple furioza -
  Ni derompos liajn kornojn!
  
  Homo, vi fariĝos pli forta ol ĉiuj
  Ĉu vi povas konkeri la randon de la universo...
  Ne portu al vi malfortajn sensencaĵojn,
  Kredu nin slavoj rompi!
  
  La forto de milionoj estos kun ni,
  Ni ekstermos la malamikon, kredu min...
  Multaj junulinaj legioj
  Ili ĵus trafis la celon!
  
  Jen venas la venko
  Ni triumfe eniris Berlinon...
  Kiu mortis en la plezuro de la paradizo,
  Kaj la sankta kerubo ŝvebas!
  . ĈAPITRO #12
  La dato de la 1-a de majo jam alvenis. Oleg Rybachenko, kiel generalo en ĉefo, aranĝis kelkajn recenzojn de la soldatoj. Baldaŭ la sepdeka naskiĝtago de la plej granda caro en la historio de Rusio, kaj eble la mondo: Nikolao la 2-a. Antaŭ ĉi tiu feriado, vi devas esti preta.
  La knabo Oleg ricevis inviton al Peterburgo por la sepdeka naskiĝtago de la plej granda caro. Kaj li kuris pli rapide, fulmante la nudajn kalkanojn de infanaj kruroj.
  Kaj survoje, la knabo komencis verki daŭrigon de la rakonto de Gulivero.
  La transiro estis sufiĉe longa. La vojo estas ŝtona kaj la varmaj ŝtonoj estas tropika klimato. Kaj la suno estis preskaŭ subironta.
  La knabo Gulivero marŝis kune kun la mastrino knabino. Ŝi bategis per siaj nudaj piedoj multe pli memfide ol ŝia ekvivalento, kiu fariĝis tiel juna, aspektis proksimume dekdujara.
  La knabo Gulivero murmuris:
  - Mi estas laca kaj soifa!
  La knabino respondis ridante:
  - Vi estas sklavo! Kaj sklavoj ne povas peti ion de siaj mastroj!
  La knabo suspiris. Ĝis antaŭ nelonge, li estis plenkreskulo kaj kapitano, sed nun li montriĝis nur nudpieda ŝketo, kiun oni instigas kiel ili volas!
  Sed tiam venis la halto. La konvojo decidis ripozi kaj manĝi. La kaptitaj knaboj, kiuj estis plenkreskuloj, haltis antaŭ kelkaj horoj.
  Kaj ili rajtis trinki iom da akvo kaj manĝi tortilon kun fromaĝo kaj ajlo.
  Loka manĝaĵo ŝajnis bongusta al Gulivero. Krome, li aprezis, ke nun li havas junajn, sanajn, absolute tutajn dentojn. Tiam li ekscitiĝis.
  Nur la nudaj plandoj de la piedoj estis tre faligitaj kaj gratitaj sur la ŝtonetoj.
  Tiam ili estis denove survoje.
  Estis kelkaj longaj tagoj ĉi tie, aŭ ĉu tiel simple ŝajnis?
  La knabino demandis al Gulivero:
  - Vi do kredas je via Dio, sed vi povus ekzemple iri al la paliso por kredo!
  La juna vojaĝanto respondis:
  - Mi estas kontraŭ ekstremoj kaj fanatikeco!
  La knabino konsentis
  - Ĉi tio pravas! Sed estis inter vi tiuj, kiuj iris al sia morto!
  Gulivero respondis ridetante:
  - Ili estis malsamaj! Kiu iris al dolora morto, kaj kiu perfidis! Kaj ne nur per armila forto, sed pro propra intereso!
  La knabino ridetis. Ŝiaj nudaj piedoj vangofrapis la krudan gruzon, kaj ŝajne ŝi eĉ ŝatis tion.
  Ŝi kantis:
  La amo de Kristo estas bela kaj pura,
  Ŝi estas solida, hela belulo...
  Samtempe, estas multe da malbono en nia mondo,
  Verŝajne ankoraŭ forta Satano!
  La knabo Gulivero estis surprizita:
  De kie venas ĉi tiu psalmo?
  La knabino respondis kun rideto:
  - Mi mem skribis ĝin! Kio estas bona?
  Gulivero respondis ridetante:
  - Verdire, ne malbone! Sed ĉu vi kredas je Kristo?
  La juna vicgrafino logike rimarkis:
  - En kiu senco?
  La knabkapitano gruntis:
  - Nu, ke li Dio!?
  La knabino levis la ŝultrojn kaj respondis:
  - Ke li estas la Ĉiopova Dio kaj la kreinto de la universo ne. Sed la fakto, ke li, eble, havis ian magiajn kapablojn - tute!
  Gulivero ellaboris:
  Kial vi ne kredas je Lia Dia naturo?
  La knabino memfide respondis:
  - Ĉar stulte konsentu al la Ĉiopova iri al la kruco! Tre stulta, havante la potencon ne povi protekti vin!
  La knaba kapitano respondis:
  - Li faris ĝin por preni sur sin ĉiujn niajn pekojn!
  La juna vicgrafino ridis kaj respondis:
  - Ne estas tre malfacile kredi, ke la Ĉiopova Dio ne havis alian rimedon por savi la homaron ol iri al la kruco mem. Sed kio pri la senfina saĝo de la kreinto?!
  Gulivero levis la ŝultrojn kaj respondis:
  - Nu... Estas sekretoj, kiujn eĉ anĝeloj volas penetri! Kaj ĝenerale, vere povas esti alie kaj estas neeble!
  La knabino kapjesis.
  - Jen mi ordonos al vi enmeti per bastonoj sur viajn nudajn kalkanojn, kaj tiam estos eble!
  Estis dolora silento. Gulivero ne sciis kion aldoni. Efektive, teologoj kverelas de jarcentoj. Kaj vere estas paradokso: aldoninte alian, tre grandan krimon, homoj ricevis ŝancon por savo. Estas ankoraŭ multe por argumenti. Kaj pri ĉu la Filo ne alportis elaĉeton kun sia ofero. Nur al kiu? Al la Patro - ĉi tio estas stranga, ĉu la Patro prenus tian elaĉeton kiel la morto de la Filo. Sed ĝi ankaŭ sonas blasfeme al Satano.
  Kaj tiel fariĝas malbona kaj tiel malbona.
  Gulivero kantis kun suspiro:
  Kiom da homoj havas tiom da opinioj
  La sekreto de sankta ĉielo
  Mi volas, ke ĉiuj sciu...
  Serĉante la veron, la mallumon de branĉoj,
  La demono furiozas en kolero,
  Volas trudi planon,
  Estas sonĝo ricevi la lumon de amo de generacioj,
  Nur la Ĉiopova Dio povas doni la respondon!
  La juna vicgrafino kapjesis.
  - Mi bone vidas vin, manĝu!
  Gulivero notis:
  - Jes, estas eĉ agrable promeni duonnude, sub la varma suno, kun tia bela knabino kiel vi!
  Kaj denove la knabo anhelis, tretis sur akran ŝtonon. Kaj li aspektis malfeliĉa.
  La vicgrafino rimarkis:
  - Kompreneble, kredo devas baziĝi sur raciaj argumentoj! Ekzemple, Jesuo asertas esti la Plejalta Dio. Tamen, li instruas: se ili trafos vin sur vian dekstran vangon, turnu vian maldekstren! Kaj en la Malnova Testamento, male, li ordonas ekstermi kaj virinojn kaj infanojn, kaj eĉ hejmajn bestojn!
  Gulivero respondis:
  - Vi ŝajnas bone koni la Biblion!
  La vicgrafino kapjesis.
  - Jes, mi legis ĝin. Kaj estas multe da krueleco kaj absurdo! Kiel ordono edziĝi al malĉastistinoj, aŭ ordono mortigi senkulpulon. Kaj Elisxa metis la ursojn sur la infanojn, kiuj nur incitetis lin pro lia kalvo!
  La knabo Gulivero rimarkis:
  - Kaj homoj foje faras tion, kreante kruelecon!
  La knabino konfirmis:
  - Jes, ili faras! Sed ĝi ne meritas ilin!
  La knaba kapitano rimarkis:
  - Bedaŭrinde, foje okazas, ke oni devas uzi kruelecon. Nu, se ne ekzistas alia maniero de edukado! Kaj ĝenerale, kio konfuzas vin?
  La vicgrafino rimarkis:
  - Unuflanke, la ekstrema krueleco de la Malnova Testamento, kaj samtempe la mildeco de Jesuo Kristo, kiu preĝis eĉ krucumita, por siaj ekzekutistoj!
  Gulivero etendis la manojn kaj respondis:
  - Mi ne scias! Dum estas malfacile diri kial kaj kio... Ni devas kolekti niajn pensojn. Sed ĉiuokaze. Jen la demando, sed vivo ne finiĝas kun la Tero. Kaj eble, mortiginte la infanon helpe de la urso Elisxa, li liberigis lin de eterna sufero en fajra infero, tuj transloigante lin en la paradizon?
  La vicgrafino ridis kaj rimarkis:
  - Do ĉiu murdinto povas diri - Mi ne lasis lin peki! Kaj translokiĝis al la paradizo!
  La knabo Gulivero volis oponi, sed iel pensoj ne eniris lian kapon. Kaj pri kio oni povas paroli? Ĉi tie vi devas esti sperta teologo. Eĉ teologoj kaj teologoj ne kapablas doni kontentigan respondon al ĉiuj demandoj. Ekzemple, kial malbono ekzistas en la ĉeesto de Ĉiopova kaj amanta Dio? Ĉu Dio volas ke malbono ekzistu aŭ ĉu li ne povas fini ĝin?
  Kaj ĉi tie estas tre malfacile respondi specife. Aŭ tiel rezultas, aŭ alie. Sed estas paradokso, ke iu ajn respondo ne konvenos al ĉiuj.
  La knaba kapitano diris kun malgaja rideto:
  - Ĉi tie vi, ekzemple, vivas mil jarojn sen maljuniĝo. Do ĝoju pri ĝi. Ĉar Dio donis al vi gracon kaj eternan junecon. Sed li ne donis ĝin al ordinaraj homoj. Kaj tio estas lia afero!
  La vicgrafino kapjesis.
  - Amen! Ĉi tio estas bonega!
  Gulivero kantis:
  Dio estas la plej granda kompato de la senfundaj,
  Vi kreis la teron, la altecon de la ĉielo...
  Pro la popolo, Via solenaskita Filo,
  Li iris al la kruco, kaj poste leviĝis denove!
  La knabino kapjesis kaj pepis:
  Ĉe la ĉiela nomvoko
  Ĉiuj miaj amikoj kolektiĝos
  Ĉe la ĉiela nomvoko
  Tie, pro la graco de la Sinjoro,
  Mi!
  Gulivero palpebrumis al ŝi kaj kantis responde:
  Dio mia, estas Vi, estas Vi
  Mi vidas vin ĉie...
  Kiam mi preterŝiras florojn,
  Kaj kun amo mi Vin adoras!
  
  La Eternulo estas la krono de beleco,
  En la lumo de taga kaj noktomeza brilo ...
  Ĉi tiuj estas miaj pensoj kaj revoj
  Ĉi tiu juneco estas hela deziro!
  La knabino kapjesis kun brila rideto.
  - Jes, vi havas bonan kanton, tamen mi volas, ke vi kantu pli!
  Gulivero kantis kun rideto:
  Kiel bela estas ĉio, kio estas Via,
  Mi aŭdas vian voĉon ĉie...
  En la koro de la dekstra mano de Dio kantas,
  Kaj flustras en la animon kiel maturiĝanta koloso!
  
  Ĉi tiuj estas montoj kovritaj de musko,
  Ĉi tiuj estas ondoj kun furioza ŝaŭmo...
  Ĝi estas varma sabla strando
  Jen la suno el la senfina universo!
  Tiam la knabino kolere frapis sian nudan piedon kaj interrompis Guliveron, demandante:
  - Kaj la malbelaj maljunulinoj, la kreaĵo de la Sinjoro Dio, kiuj ankaŭ estas belaj?
  Gulivero levis la ŝultrojn kaj komentis:
  - Se estas loĝantoj de aliaj mondoj kaj planedoj, kaj ili ne similas al ni, tiam ankaŭ ili, verŝajne, eble pensos, ke ni estas frenezulo. Cetere, eĉ rilate al la plej belaj knabinoj!
  La vicgrafino konsentis:
  - El la vidpunkto de la dialektiko - sonas logike!
  Gulivero kantis kun rideto:
  Lumis la Sinjoron Ĉiopova,
  Trovi Pacon en Kristo...
  Mi sentis, ke mi estas pekulo,
  Ke la Eternulo estas mia savanto!
  La knabino kapjesis kaj kantis, elmontrante la dentojn:
  Sur ĉiela trono
  La Ĉiopova Reĝo sidis...
  Per via granda volo
  Kristo regis nin!
  
  Ili krucumis Dion sur la kruco
  Jesuo preĝis al la Patro...
  Por ne juĝi nin severe,
  Peko pardonis nin ĝis la fino!
  
  Kompato estas senlima
  Li sendis sian Filon por morti...
  Servu al li Dion persone,
  Kaj ne kuraĝu morti!
  Kaj la knabinoj palpebrumis al sia ekvivalento.
  Gulivero notis:
  - Jes, ĝi estas bela. Poemoj, ni nur diru - ĝi estas bonega! Sed ĉu vi rekonas Jesuon Kriston kiel vian Sinjoron kaj Savanton?
  La knabino ridis kaj kantis:
  Jesuo perfekteco,
  Jesuo perfekta...
  De rideto al gesto
  Antaŭ ĉio laŭdo...
  Ho kia beno
  Ho kia beno
  Sciu, ke Dio estas perfekteco!
  Sciu, ke Dio estas ideala!
  Gulivero konfirmis:
  - Vi bone kantis ĝin, kaj esprime! Mi vidas grandan potencialon en vi.
  La knabino kantis kun ĝojo:
  En la vasteco de la mirinda patrujo,
  Hardita en batalo kaj laboro...
  Ni komponis ĝojan kanton
  Pri la Ĉiopova Dio kaj la gvidanto ...
  
  Dio Lumo estas la gloro de batalo,
  Dio Lumo de nia junulara flugo...
  Batalante kaj venkante per kantoj,
  Nia popolo sekvas la Sinjoron!
  Gulivero respondis ridetante:
  - Bonege vi kantas! Nur bonega!
  La knabino ridis kaj rimarkis:
  La kanto helpas nin konstrui kaj vivi,
  Ni kuraĝe rapidas promeni kun kanto...
  Kaj tiu, kiu trairas la vivon kun kanto,
  Li neniam, neniam malaperos!
  La infanoj marŝis laŭ la ŝtona vojo. Estis dolorige pro la faligitaj piedoj de la knabo, sed li eltenis kaj marŝis. Kaj la konversacio distrita de sufero.
  Krome, la fakto, ke vi havas ĉiujn viajn proprajn kaj junajn dentojn jam estas edifa. Kaj la juna korpo estas hardita kaj sana. Kaj ĉio ĉirkaŭe estas tia hela, radianta, freŝa percepto de la mondo.
  La vicgrafino demandis:
  - Kaj kial, ekzemple, se Kristo estas Dio kaj li havas la tutan potencon sur la Tero kaj en la ĉielo, la plej sukcesa reganto kaj venkinto de ĉiuj tempoj kaj popoloj estas Ĝingis-Ĥano? Kiu estas kaj barbaro kaj pagano, kaj tre kruela, kaj poligamiulo!?
  Gulivero, kun konfuzita infana rideto, respondis:
  - Nu, jen malfacila demando... Verdire, la Biblio diras, ke Satano estas la Dio de ĉi tiu epoko, kaj eble Ĝingis-Ĥano ŝuldas sian sukceson al la Diablo!
  La knabino respondis:
  - Ho ne! Nenio estas skribita en la Biblio - Satano estas la dio de ĉi tiu epoko! Mi havas eterne junan memoron, kaj multe pli bonan ol vi homoj, kiuj maljuniĝas kaj malbeliĝas!
  La knaba kapitano rimarkis:
  - Estas skribite - la dio de ĉi tiu epoko blindigis ilian menson!
  La vicgrafino ridis kaj respondis:
  - Ĝi ne diras, ke ĝi estas Satano! Eble ĝi signifas homan egoismon. Aŭ eble, ekzemple, troa fiero, aŭ aliaj karakteraj difektoj.
  Gulivero notis:
  - Ĉi tio estas parte vera! Eble ĝi signifis ambaŭ!
  La knabino kantis, elmontrante la dentojn:
  Kion la Sinjoro volis diri?
  Gulivero respondis konfuzite:
  - Pri kio vi parolas?
  La vicgrafino ridetis kaj respondis:
  - Jes, pri diversaj aferoj! Mi eĉ havas kanton pri ĝi!
  La knaba kapitano levis la ŝultrojn kaj sugestis:
  - Venu, mi kantos unue!
  La knabino kapjesis kun rideto.
  - Se vi volas, kantu
  Nur ne kantu por ripozi!
  Gulivero kantis per sia klara, infana voĉo;
   Homo en nekredemo estas malfeliĉa
  Estas neeble vivi en peka volupto...
  Ĉar la kolero de Dio estas terura
  Ĉar strikta Dio estas la juĝisto!
  
  La karno en infero lantas pro la varmego,
  Kaj estas tempo por ni ĉiuj kompreni dum longa tempo...
  Kiuj ne konas fidon al la Sinjoro
  Falu sub la jugon de la infero!
  
  Pekulo ricevos sian
  Ĝi estos kiel araneo en fajro...
  Demonoj turmentos en la submondo,
  Tiuj, kiuj adoris Satanon!
  
  Timu kaj pentu malamikon de la Sinjoro -
  Vi estos ĵetita rekte al la infero...
  Kiu ne honoras la sabaton -
  Eterne estos en flamoj!
  
  Vi honoris la idolon kaj pro tio en agonio,
  Doloras tiom tordi en la infero..
  Estos malbona, scienco -
  Mi preferis la idolon al Kristo!
  
  Ne kredis la ordonon de Dio
  Mi ne volis honori la unuan tagon...
  Ne esperu, vi ne tuj brulos -
  Eterneco en la turmentoj de pekulo estas destino!
  
  Mi kredas, ke venos la tempo de venĝo,
  Jesuo la Granda Dio venas
  Kaj venos la finjuĝo
  Li alportos savon al homoj!
  
  La Sankta Dio relevos la mortintojn,
  Tiuj, kiuj en fido ne estos pikataj de kadukiĝo ...
  Mi kredas, ke mi ankaŭ estos kun la Ĉiopova,
  En la ĉielo - la karno disfalu!
  La knabino kun rideto, kiu brilis kiel perloj, konfirmis:
  - Tre bona kanto! Sed vi ne estos plena de kantoj sole! Bezonas ion pli bonegan kaj unikan!
  Gulivero rimarkis:
  - Ankaŭ stulteco estas unika!
  La vicgrafino pepis:
  - Kiel bona ĉio estos, se ni fariĝos infanoj almenaŭ iomete!
  Kaj sugestis:
  - Ni kantu alian!
  La knaba kapitano levis la ŝultrojn.
  - Ĉu vi volas ĝin?
  La knabino kapjesis.
  - Ĝuste, mi volas, ke vi kantu!
  Kaj Gulivero prenis kaj kantis;
  Mirakloj en la nova mondo
  Ĝi estas kiel fabelo en koloro...
  Estas tia beleco
  Ne trovu difekton kun montrilo!
  
  Nu, kaj se ĝi estas nova tago
  Venante trans la teron...
  Do, ni ne estas tro maldiligentaj por leviĝi,
  Ne estas pli malvarmeta en la mondo!
  
  Estos nova lumo en gloro,
  Kie la arboj estas kiel bombono...
  Ni renkontos la tagiĝon
  En eterna feliĉo niaj infanoj!
  
  Nova epoko venas
  Ĉi tiu loko estas tiel bela...
  La persono estos feliĉa
  La vojo estu danĝera!
  
  Lasu la planedon flori
  Baldaŭ estos abunda paradizo...
  Malfermu gajnan konton
  La mondo estu radianta!
  
  Kiel bona ĝi estas
  Se la suno brilas hele...
  Pego boras ĉizilon
  Ĉiuj estas mirindaj sur la planedo!
  
  Kiom da amuzado ni havas
  Feliĉo plena valo...
  Estos, kredu la glortempon de la horo,
  Ora meznombro!
  
  Kiu farus nian destinon,
  Tre kuraĝa belaspekta...
  Se estas redistribuo
  Tiam vi fariĝas pli potenca!
  
  Ni ne malaltigos la kapon
  Rektigante vian dorson fiere...
  Krespi buteron, doman fromaĝon,
  Tuj aldonas la gastigantino!
  
  Do estos feliĉo scii
  Kaj la lumo kun la Nomo de Svarog...
  La vera paradizo estos
  Homoj preĝis al Dio!
  
  La Sinjoro donis unu respondon:
  Ni devas labori feliĉe...
  Kaj tiam venos saluto -
  Vizaĝoj eklumiĝos!
  
  Jen nudpieda knabino
  Mi selis testudon...
  Devas bati ĝin per pugno
  Ĵetante multe da timo!
  
  Kie la fajro okazas
  Nu, kie brulas la fajro...
  frakasa bato,
  La kruela malamiko atakas!
  
  Ni ne kapitulacos al la malamiko,
  Konsideru ĉi tiun aspiron...
  Rektigas la kerubon
  Flugiloj kaj pardono al malamikoj!
  
  Diru, ke ĝi estos baldaŭ
  Kion oni nomas venko...
  La cirko estas Chapiteau,
  Kaj foje hundoj bojas!
  
  Baldaŭ estos kiel en la paradizo
  Ni beligu la mondon..
  Lada mi dankas -
  Keruboj brilu per oro!
  La knabo bele kantis, kaj lia voĉo fariĝis infana. Tre laŭta kaj penetra.
  La vicgrafino pepis:
  - Manĝu bone! Kaj ĝi estas mojosa!
  La knaba kapitano siblis:
  Mi kantas, mi kantas, kaj mi mortigos ĉiujn demonojn!
  La knabino ankaŭ kantis:
   Ni estas fieraj knabinoj de Svarog,
  Kuraĝaj, kuraĝaj militistoj...
  Ni servas fidele, ni estas en la Nomo de la Familio,
  La avoj kaj patroj estu fieraj!
  
  Dio Svarog kaj la menso de homoj,
  Feliĉigu la mondon...
  Ni ne estos venkitaj, kredu la fiulon,
  Ĝi estas nia laboro kaj kreaĵo!
  Gulivero fajfis kaj notis kun amo en sia voĉo:
  - Bonega kanto!
  La vicgrafino kapjesis kaj pepis:
  - Jes, tio estas la beleco de ĝi. Kion vi manĝas por kanti.
  La knabo kaj knabino plu marŝis. Iliaj bebaj piedoj stampis sin kun granda konfido. Kaj ili sendube povis kanti tre bele.
  Infanoj ŝajnas esti ĉio. Kaj ĝi estas tiel mirinda mondo. Eĉ se estas sklaveco en ĝi.
  Gulivero kantis kun ĝojo:
  Ĉiuj homoj sur la sama planedo
  Vi devas scii vivi amike...
  Infanoj devas ĉiam ridi
  Kaj vivi en paca mondo
  Infanoj devas ridi!
  Infanoj devas ridi!
  Infanoj devas ridi!
  Kaj vivu en paca mondo!
  Do ili iradis, iradis, kaj denove marŝis...
  Fine venis la vespero. Kaj kolono kun infanoj kiuj estis kaptitaj estis konstruita por vespermanĝo.
  Ili ricevis ian kondiĉe manĝeblan supon, kaj pli da kukoj kun lakto. La sklavaj knaboj manĝis. Kaj volonte ekdormis.
  Efektive, post malfacila taga marŝado, ili bezonis ripozon.
  Gulivero ankaŭ snufis sian nazon kaj li havis mirindajn sonĝojn.
  En kiu kantis duonnudaj knabinoj;
  La universo estis disŝirita
  Steloj paliĝis, katastrofo-morto!
  Plorsingultante, ĝemante en la turmentoj de infera distanco,
  Kaj por tiuj, kiuj travivis: nur honto elteni!
  
  Kiel Dio - regante ĉiujn leĝojn,
  Forgesante pri konscienco, kaj malakceptante honoron!
  Ekstertera raso alportas novan mondon,
  Ĵetis defion al ni - bonega novaĵo!
  . ĈAPITRO #13
  La kajutisto, kiun Gulivero fariĝis, veturis sur bela kaj tre eleganta brigantino. Ŝiaj veloj estis tre hele koloritaj, kun mirindaj, mirindaj desegnaĵoj en formo de floroj kaj papilioj, kaj libeloj, kaj ankaŭ knabinoj kun glavoj.
  Kaj ĝi estis tre en harmonio kun la ŝipanaro. Ankaŭ ĉi tie estis ekskluzive knabinoj. Kaj ili estis preskaŭ nudaj, nur brustoj kaj koksoj estis kovritaj per ŝnuroj de juveloj. Kaj la haŭto estas sunbrunigita, brila, kiel bronzaj statuoj.
  Piratknabinoj batadis per siaj nudaj, tre graciaj kaj allogaj kruroj.
  Kaj ili kantis:
  Ni estas malriĉaj, ni estas malriĉaj, piratoj,
  Ni tre, tre, tre bedaŭras,
  Ne evitu, ke knabinoj konas venĝon,
  Sed ĉar ili ne ensorbigis en ni moralon!
  
  Piratoj ne bezonas sciencon
  Kaj estas klare kial...
  Ni havas krurojn kaj brakojn
  Kaj la kapo ne estas por ni!
  Kaj tiam galiono aperis antaŭe , la knabino supre rimarkis lin unua. Ŝi desaltis, fulmante siajn nudajn, rondajn kalkanojn.
  Ĝenerale, kiaj belecoj estis ĉi tie, kaj iliaj haroj estas tre helaj. La plej multaj el ili estas mielblondaj kun haroj kiuj briletas kiel ora folio, sed estas ankaŭ kuproruĝaj knabinoj kaj eĉ smeraldkoloraj haroj.
  Iuj portas broĉajn orelringojn. Kaj kiajn perfektajn liniojn ili havas!
  Kaj iliaj muskoloj, kiel buloj de hidrargo, ruliĝas sub la bronza, brila haŭto. Ĉi tiuj estas vere knabinoj, kiuj kapablas vere batali.
  Kaj nun la brigantino rapidas post la galiono . Kaj sur ĉi tiu ŝipo, vilaj orkaj ursoj ĉirkaŭkuras, aldonas velojn kaj provas foriri.
  Kapitana knabino kun orfolia hararo, kiu blovas tiel bele en la vento, kaj nudaj piedoj, kiuj frenezigas homojn kiel muĝado:
  Ni detruos la malbenitajn ursojn! Lasu la drakbando ekbruli!
  Ĉi tie la brigantino mallongigas la distancon. Kaj tri knabinoj pafas de la pafarko-kanono, apogante siajn nudajn piedojn sur la ferdeko.
  Kaj nun la kerno elflugas, kaj priskribinte arkon, ĝi trafas rekte en la galeron de la malamika galiono . Kaj la ŝipo, ricevinte fortan baton, kliniĝis.
   La knabinoj komencis salti, fulmante per siaj nudaj, rondaj kalkanoj kaj muĝante:
  Gloro al la piratoj, gloro!
  La knabinoj antaŭeniras...
  Ni batalas sub la skarlata flago
  La armeo atakas!
  Kaj nun la brigantino pli kaj pli proksimiĝas al la galiono . Kaj la knabinoj ĵetas hokojn sur la malamikan ŝipon. Kaj ili tiras la brigantinon al sia viktimo. Kaj poste flagrante nudaj, nudaj piedoj. Ili saltas sur ĝin kaj batalas kun la orkoj. Kaj okazas sovaĝa veturo. La knabinoj tranĉis sin per sabroj kaj sangigas la malamikon en brulantaj riveretoj. Kaj ili falas, kun orkoj detranĉitaj al iliaj kapoj.
  Kaj iliaj kapoj ruliĝas sur la planko.
  Ĉi tio estas vere detruo kaj neniigo. Nun la militistoj montris sin en sia tuta gloro. Kaj iliaj nudaj, sunbrunigitaj kruroj, kiel sledmarteloj, donis frakasajn batojn.
  La knabinoj estas tre belaj kaj ilia bronza haŭto brilas en la sunoj, el kiuj estas tri.
  Militistoj fajfas kaj krias:
  - Ni mortigos malamikojn, ĉi tiu estas nia kredo ĉiam. Ĉiuj ekzamenoj estis trapasitaj je kvin, nia lando estas sankta!
  La knabinoj montriĝis vere bonegaj. Kaj ili estas tranĉitaj tiel, ke la svingoj ne povas esti haltigitaj.
  Kaj la nudpieda knabo Gulivero batalas kun ili. Tre gaja infano, ni diru.
  Kaj la nuda kalkano de la knabo prenos kaj pugnos la orkon en la mentonon. Kaj lia makzelo falis.
  Gulivero kantis:
  - Kiel ni vivis batalante,
  Kaj ne timas la morton...
  Do de nun, vi kaj mi vivos!
  En stelitaj altecoj kaj stelplena silento,
  En la maro ondo kaj furioza fajro!
  Kaj furioza, kaj furioza fajro!
  La kajutisto hakis, kaj liaj nudaj piedoj frapis.
  Tamen estas bone esti infano. Kian rapidan korpon vi havas.
  Ĉi tio vere estas supervira knabo.
  Kaj kantas je la supro de siaj pulmoj:
  - Mi estas lumkavaliro sur la genuo de la sovaĝuloj,
  Mi forbalaos la malamikojn de la Patrujo de sur la tero!
  Tiel la knabo batalas kaj kantas. Kaj tranĉoj kaj pugoj.
  Kaj aliaj knabinoj batalas kun li. Kiuj estas tiel belaj kaj dolĉaj.
  Batalu, kompreneble, ĉe alta altitudo. En la figura signifo de la vorto.
  Jen la militistoj. Ni povas diri pri ili: super kaj hiper .
  Se ili komencos batali, tiam nenio haltigos ilin.
  Kaj nun la lastaj orkoj falis sub la batoj de la belulino. Kaj estis granda ĝojo inter la militistoj.
  Kaj ili kantis:
  Ni buĉos kaj tranĉos ĉiujn,
  Ni mortigos ĉiujn! Ni mortigos ĉiujn!
  Kaj post tio ili komencis traserĉi la galionon kaj serĉi predon. Samtempe, la militistoj kantis:
  - Ni serĉas preterpasantojn de nokto ĝis mateno,
  Ni trarompu la fraera! Ni trarompu la fraera!
  Ĉi tie Gulivero kantis kun entuziasmo;
   Frato levis la manon al sia frato:
  Kruela milito - la muĝado de la kontraŭulo!
  La maŝino fariĝis via amiko,
  Por frivolemo venis venĝo!
  
  Kion fari se homoj estas rompitaj
  Kiam batantaj kugloj fajfas ĉirkaŭe!
  Dio pli bone rompu la militon perforte -
  Por ke la tagoj de la rabodrako finiĝis!
  
  Sed la infero ne konas mezuron kaj linion,
  La tero brulas en napalmo, infanoj ploras!
  Jen la trajtoj de la knabinoj paliĝis -
  Kiu, la Sankta Sinjoro, respondos pri tio?
  
  Nu, kiom da amatoj vi povas mortigi,
  Ja homo naskiĝas, kredu min, por feliĉo!
  La patrino ne lasas sian filon iri al la fronto,
  Kaj eĉ somere estas malbona vetero en la milito!
  
  Sed la devo de soldato estas certa devo:
  Kion vi bezonas por batali por la Patrujo en batalo!
  Je dek ses, jam griza templo,
  Vidvinoj de malfeliĉaj vizaĝoj ŝveliĝas pro larmoj!
  
  Sed kio estas, ĉu vi estas freneza frato?
  Ne, vi estas freneza, respondas la amato!
  Por malnobleco, kiu estas ĉe la trono, nia soldato,
  Li opinias, ke lia bofrato estas malpura Kaino!
  
  En la tero, sangotorentoj ŝiras la vejnojn,
  Kaj la pulso de la kerno respondos per bato ...
  Plugilo frakasita sur kampo de konko frostiĝis,
  Ho, kiel purpura fariĝis la suno!
  
  Sed estas fido, ke Jesuo venos -
  Repacigu la fratojn, alportu Savon!
  Tiam ni forgesu venĝan malnoblan konton -
  En la animo de ni ĉiuj regas, lasu pardonon!
  Post tio, la piratknabinoj ridis al la kajutisto. Kaj ĝi estis nur bonega.
  Post tio, bareloj da biero kaj vino estis trenitaj el la holdo de la galiono , ili komencis trinki kaj furiozi.
  Kaj kia danco dancis nudpiede, knabinecaj kruroj de belulinoj. Kiel bonege ĝi aspektis.
  Kaj iliaj muskolaj bovidoj ekbrilis. Ĉi tio estas vere kion knabinoj bezonas.
  La knabo Gulivero ankaŭ trinkis kaj kantis kun fervoro;
  Ĉiu havas sian propran personan vidon de amo -
  La koncepto de beleco kaj idealo!
  Kvankam homoj ne kreskis al li,
  Sed la homo ne plu estas simio!
  
  Kaj ĉi tie, kompreneble, vi povas preni iom da aforismoj kaj aldoni tiajn spritatajn;
  La nuda kalkano de la knabino plej verŝajne ricevos modajn ŝuojn!
  Sed io originala ne venas al la menso
  Ĉi tie, ekzemple:
  Amo por ĉiuj aĝoj,
  Kaj la knabo aspektas tre fiere...
  Liaj okuloj brilas en la mallumo
  La rezulto estos bonega!
  Kvankam ĉi tio estas ĉio, ni diru ĉi tion - stulteco kaj banala.
  Tamen, aliflanke, ni povas diri ke eĉ malvarmeta.
  Gulivero kantis:
  Mi saltas. Sed mi saltas alimaniere
  Aŭ pli ĝuste, mi saltas kiel pediko...
  Kaj mi povas specife enkonstrui ŝanĝon,
  Vi estas nudpieda knabo ne tremas!
  Kaj tiam Gulivero kantis ion pli civilizitan;
  Ni volas vivi en bela mondo de paradizo -
  En kiuj ne estas malsanoj, kadukaj bovidinoj ...
  Por ke la fadeno de la vivo fariĝu senfina,
  Por ke ĉiu tago estu feliĉa kaj gaja!
  
  Kie la koloro estas kiel ĉielarko printempe
  Lilioj, kiel oro kun smeraldo.
  Kie la realo longe similas al sonĝo ...
  Ĉiu infano povas fari miraklon!
  
  Ho Patrujo, sankta malĝojo de Dio;
  Viaj betuloj estas makulitaj, la brilo de metalo...
  Kaj mi preĝas al la Eternulo por unu afero,
  Por ke la Patrujo floru en gloro!
  
  Sed ĉi tie la batalanto jam faris kampanjon,
  Li marŝas kiel barbara militisto!
  Ni faros bonon al la planedo -
  Por ke kugloj ne trapiku vian propran patrinon!
  
  Atako de la troloj, furioza premo;
  Rapidantaj kontraŭuloj murlavango!
  Kaj tial, kial ni bezonas ekscititan argumenton,
  Kiam la Patrujo kuniĝas per pugno!
  
  Sed denove la orkaj fiuloj ridas,
  Ili estas viro, kiel osto enŝovita en lian gorĝon!
  Kaj la koboldo grumblis en sovaĝa furiozo,
  Sed ni kandidatiĝis de rati donaco!
  
  Sed la venko super la malamiko estas proksima,
  Ni forprenos Rusion el la marĉo!
  Venis repago por malpurulo -
  Ilia felo estis disŝirita en pecetojn kaj lanugoj!
  
  Ovala knabino bela vizaĝo -
  Donis al mi fidon kaj grandan forton!
  Tiel kantis Gulivero kun granda sento kaj fervoro. Kaj lia kantado estis tiel nekredeble ŝika.
  Tiam la knabkapitano komencis denove kanti, post alia glaso da biero, kaj mordo de sekigita fiŝo;
  Granda, potenca, sankta lando,
  Ne plu estas radiado sub la blua ĉielo!
  Ŝi estas donita al ni de la Ĉiopova Dio por ĉiam -
  Senlima lumo, altigita Mesio!
  
  La mondo neniam vidis tian potencon, neniam scias
  Por ke ni fiere tretu la vastaĵojn de la spaco!
  Ĉiu stelo en la universo kantas al vi,
  Ke An estu feliĉa kun ni!
  
  Ja ĉi tio estas nia Patrujo, ĝi estas tia destino,
  Ordonu la spacon de ĉiuj aferoj!
  Ĉiu el ni, kredu min, volus ĉi tion,
  Sen ia malsaĝeco, virinaj superstiĉoj!
  
  La arkianĝeloj blovas sian potencan trumpeton,
  Ili vigle gloras la marŝon de niaj armeoj!
  Kaj la malamiko trovos sian sorton en tremolo ĉerko,
  Kaj li ne ricevos impostojn kaj tributojn!
  
  Ĉi tio estas nia Patrujo, ĉio en ĝi, kredu min, estas beleco,
  Ŝi turnis la tutan universon senpene!
  Knabinoj kun sufiĉe peza plektaĵo,
  Ĉasu ŝin, por ke la barelo estu forta!
  
  Patrujo, jen la bluaj okuloj de la patrino,
  Ŝia mano estas kaj milda kaj ŝtona!
  Kaj la kontraŭulan junulon, kiun vi mortigas per kuglo -
  Por ke la flamo flamu pli hele en la koro!
  
  Prenu ĵuron al la senlima Patrujo,
  Estas bone ankaŭ por vi, kompreneble!
  Kvankam sango fluas en la furiozo de batalo,
  Venĝo venos al la malamiko nun!
  
  Armiloj kaj kuraĝo estas tia potenca alojo,
  La malbonulo ne povas venki ĝin!
  Sur aviadilo kun bomboj, mi flugis lerte,
  Kaj kiam ĝi eksplodas, ili enverŝas hajlon de fenestroj!
  
  Sed la ordono de la reganto - flugu la infanon al Marso -
  Estas tempo por vi meti spacon!
  Kaj la aroganteco de marsano malmoliĝos en la okulo,
  Tiam ni vidas multe preter Plutono!
  
  Ni venos al la altecoj de la spaco, vidante la randon de la universo,
  Tia estas nia homa destino!
  Kaj tial, kuraĝu la knabo pri heroaĵoj,
  Ja sciu, ke la rekompenco estas afero de gajno!
  Ankaŭ la knabinoj tretis kaj aplaŭdis la manojn. Kaj iliaj nudaj piedoj estas tiel lertaj. Kaj nudaj kalkanoj brilas en la suno.
  Gulivero estas kun ili, en la korpo de nudpieda knabo, tiel vigla kaj gaja.
  Sed ili dancis sur la unua numero.
  Tiam ni decidis ludi kartojn. Kaj ĉi tio ankaŭ estas tre bonega laboro.
  Kaj vi vere povas preni kaj sanktolei vin mem. Kaj kun la knabinoj ĝis la kolero petolas.
  piratknabino prenis la nudan, infanecan piedon de Gulivero en sian manon kaj komencis masaĝi lian rondan, rozkoloran kalkanon .
  La kajutisto ridis kaj ronronis pro plezuro. Ĝi estis tiel bonega. Ĉi tio vere estas nur mirakla knabo.
  Kaj liaj nudaj, tre belaj kruroj estas nur miraklo.
  Gulivero kantis kun rideto:
  Barefoot, nur nudpiede
  Sub la julia tondro kaj sub la sono de la surfo ...
  Barefoot, nur nudpiede
  Ni dancos, ni estas kun vi!
  Ĉi tiuj estas kelkaj amuzaj kantoj. Kaj estas bone esti ankoraŭ knabo. Kaj samtempe vi montras kolosajn heroaĵojn.
  Sed kompreneble, tio ne estas ĉio. Kion nur Gulivero ankoraŭ ne faris.
  Kaj li kantis kaj dancis, kaj faris fendojn per nudaj infanaj kruroj. Kiu ankaŭ aspektis tre malvarmeta kaj iagrade abomena.
  Ĉi tie estis knabo-kapitano, kiu vojaĝis al multaj landoj, kaj pli ol unu fojon plugis la oceanon.
  Jes, kaj lia humoro, sincere, estas tre agresema.
  Sed tial ankoraŭ ne preni la knabinon sur pirata flago kaj pafi ŝarkojn de malgrandaj pafiloj. Ne estas facile eniri, sed tio estas la beleco de ĝi.
  La knabo Gulivero, ripozigante siajn nudajn piedojn, prenis siajn infanajn krurojn kaj pafis. La kerno trafis la ŝarkon. Kaj rompis ŝian dorson, batante ŝiajn intestojn. La infano kriis:
  - La knabo kaptis malvarman kuraĝon,
  Kaj la ŝipanaro estis pelita en la ĉerkon!
  La knabino, la kapitano de la piratoj, prenis kaj kaptis la kajuton per la nudaj piedfingroj je la nazo de la infano kaj muĝis:
  - Nu, tomboy, vi volas preni mian lokon. Mi vidas multe da ambicio en vi!
  La knabo Gulivero respondis:
  - konvenas al mi esti almenaŭ malgranda, sed tamen viro. Kaj la virino estas...
  Alia ruĝhara militisto kantis:
  Vi ne povas vivi sen virinoj en la mondo, ne,
  La suno de majo estas en ili, amo floras en ili!
  Gulivero proponis kun tre ĉarma rideto, kiu estas samtempe infaneca kaj samtempe kuraĝa:
  La lando estas en malfacila tempo.
  Sango fluas kiel torento!
  Batalu ĝis via lasta spiro
  Kaj venu feliĉo, paco, amo!
  
  Ni estas infanoj de petola komunismo
  Patrujo senlimaj filoj...
  Kvankam la hordoj de revankismo venas -
  Ni estu fidelaj al nia lando!
  
  En la granda kaj kosma epoko,
  Kvazaroj devas esti kreitaj de la fingro ...
  Aferoj estas sufiĉe bonaj ĉe ni, kredu min,
  Kvankam la armeo de malbona infero atakas!
  
  Ni mortigos la armeon de la agresanto ,
  Kaj ni kreos laserojn el kvarkoj ...
  Kaj viro fariĝos iu ajn heroo,
  Super ni estas orflugila kerubo!
  
  Kvankam nuboj flamas super la Patrujo,
  Preta batali kontraŭ la malamiko...
  Taĉmento de batalantoj tiaj kredas volatilaj,
  Ne tretu la randon de la mondo per boto!
  
  Ni scias, ke la malamiko estas potenca kaj insida,
  Ni ne donos al li teron nek interspacon...
  Kaj la homo estas forta kun glora progreso
  Kaj kredu nur unu Sinjoron!
  
  Ni konstruos grandan komunismon,
  La naskiĝlando prosperos...
  Kvankam la malamiko estas tre sovaĝa,
  Nia destino en la atako estas antaŭeniri!
  
  Pioniro kuraĝa kuraĝa knabo,
  Ke li ĉiam naskiĝis por esti militisto...
  La leono ne estas malkuraĝa kunikleto,
  Lasu la sonĝon realiĝi!
  
  Ni ne toleras humiligon, fratoj,
  Por la Patrujo, ni ĉiuj staros kiel monto...
  Ni ne prenu pliajn insultojn
  Ni premu la malamikon per ŝtala mano!
  
  Se ni ĉiuj kunigas manojn
  Insektoj povas esti venkitaj...
  Sankta patrujo kiel la suno
  Kaj la ĉasisto fariĝos ludo!
  Jen kanto kantita de knabo, kiu ĝis antaŭ nelonge estis kapitano kaj havis la nobelaron. Kaj ĝi estas mojosa.
  Sed fregato aperis ĉe la horizonto. Krome, granda klaso - sesdek kvar pafiloj. Kio estas serioze. Kaj li venas kiel milvo, kiu vidas kokinojn.
  La Knabina Kapitano diris:
  - Ĉi tio estas defio por ni! Ĉu ni batalos aŭ...
  La knabino kun rufa hararo diris:
  "Fuĝo estas ekstere de demando!"
  Knabino kun blua hararo, elmontrante siajn perlajn dentojn, kiuj ekbrilis kaj ekbrilis, kantis:
  Ni devas respekti, timi,
  La heroaĵoj de la knabinoj ne povas esti kalkulitaj ...
  Knabinoj ĉiam scias kiel batali
  Ili povas fiki kiel sako de azeno!
  Kaj ŝi montris sian longan kaj mordan langon.
  Nu, iam estos batalo, do kial ne montri vian tre agreseman humoron. Kaj ĝi estos tre dolora por la malamikoj. Jes, kaj amikoj estos malĝojaj.
  Kaj la batalo kompreneble postulas la elekton de la ĝusta loko kaj manovro.
  Kaj nun la knabinoj tre lerte movas sian brigantinon, kaj samtempe ne forgesas kanti;
  Vi estas komsomola membro de la Patrujo,
  Ĉu vi ŝatas batali kuraĝe por Elfo...
  Vi povos helpi la Patrujon,
  La kavaliro ne estas kun animo de bufono!
  
  La knabino estas bela kantisto
  Rapidante tra la neĝblovoj nudpiede...
  Vi estas la radia reĝino -
  Batu Orkolf per via pugno!
  
  Ŝi ĵetis obuson per sia nuda kalkano,
  Disŝiris dekduon da soldatoj...
  La Fuhrer baldaŭ estos pagita,
  La kavaliro preparos la maŝinpafilon!
  
  Ni estas knabinoj en la batalo de la Komsomolo,
  Konsideru la plej grandajn batalantojn en batalo ...
  La voĉo de la belulinoj estas sonora,
  La avoj kaj patroj estu fieraj!
  
  Sub Elfsquay ili batalis tre forte,
  Kaj ili povis teni la malbonajn orkojn kuraĝe...
  Ni knabinoj gajnas klare
  Trapasi ĉiujn ekzamenojn nur por kvin!
  
  Kiel uraganoj en niaj vejnoj
  Fulma ekbrilo en la vejnoj scias...
  Estos tre fortaj landoj en la mondo,
  De ursoj, hundoj kaj simioj!
  
  La Wehrmacht ne genuigos knabinojn,
  Ni neniam kliniĝos, vi scias...
  Stalino kaj la plej saĝa Lenin estas kun ni,
  Lasu la jarcentojn pasi kaj jaroj!
  
  Dio kreis la universon el fotonoj,
  Vivo sen morto naskis eternecon...
  Ni konas la ordon, ni konstruos novan,
  Kaj kerubo malfermas siajn flugilojn super ni!
  
  Estas multaj herooj en la patronomo,
  Komsomolanoj ĉiam estas la unuaj ...
  La armeo marŝas en timinda formacio,
  Protektante la elfojn de la urbo!
  
  Ni batalas kontraŭ Fritz sub Elfsquay ,
  Kaj ili povis defendi la ĉefurbon ...
  La knabino ĵetis la pakaĵon per sia nuda piedo,
  Kaj ni pafu al la monstroj!
  
  Ni falĉis multajn orkŝistojn,
  Multaj punkoj estis fortranĉitaj...
  Pliaj turniĝantaj mejloj
  Ni tranĉis la legiojn de Satano!
  
  Ni elbatis ĉiujn dentojn de Orctler ,
  La Dragon President estis venkita...
  La knabino malfermis siajn lipojn
  La granda Armagedono ekflamis!
  
  Ne kompatu la Fuhrer
  Vi knabinoj ĉiam estas kuraĝaj...
  Malavaraj rekompencoj atendas belulojn,
  Kaj kredu, ke ni havas revon realiĝantan!
  
  Dio la Kreinto de ĉiuj mondoj de la universo,
  Prenis benas la elfinisto ...
  Kun sia potenco en bataloj senŝanĝa,
  La knabino premas la malbonan orcismon!
  
  Ŝi ĵetis obuson per sia nuda kalkano,
  Kaj turnis la teruran "Tigron" ...
  Kaj poste premis ilin al la ŝnuroj,
  La belulo konas multajn ludojn!
  
  Do la orkŝistoj rapide forfluis,
  Kiajn tankojn kaj obusojn ĵetis...
  Ni vidas komunismon donita,
  Kaj ili falĉis tutan vicon da troloj!
  
  Do kion vi okrshis ricevis,
  Stalingrado staris kontraŭ via gorĝo...
  Ni ventos fame mejlojn,
  Kaj nun Svarog la Granda estas feliĉa!
  
  Baldaŭ venos la fido de Jesuo
  Kaj aliaj belaj dioj...
  Elfoj disvolvos la lumon de arto,
  Reproduktado, lupo kaj malbonaj elefantoj!
  
  Fine ni estos unu
  En la gloro de la Speco de la saĝa Patro,
  Knabinoj en bataloj estas nevenkeblaj,
  Ni estos en la kredo de Lada ĝis la fino!
  Tiel kantis la militistoj kaj piratoj . Nu, kompreneble, Gulivero ne komprenis ĉion. Li pensis, ke se li estos kaptita, tiam kompreneble ili batos lin per bastonoj sur liaj nudaj, infanecaj kalkanoj. Cetere, la batoj estos fortaj kaj samtempe, por ne kripligi. Kaj tiam la ekzekutisto prenos ruĝvarmajn pinĉilojn kaj komencos rompi la ostojn de la knabo. Kaj Gulivero, kompreneble, ne trovos ĝin iomete.
  Jen kio okazas al eternaj knaboj kiam ili fariĝas piratoj. Kvankam la teamo ĉi tie estas tre bona - nur knabinoj en bikinoj. Kaj samtempe ili rapidas kaj bruas, fulmante nudpiede, rondaj, rozkoloraj kalkanoj.
  La knabkapitano prenis ĝin kaj kantis:
  Knabinoj estas malsamaj
  Kaj ili ĉiuj estas bonegaj...
  Iliaj brustaj cicoj estas skarlataj,
  Kaj ili estas tre foraj!
  Nu, la knaboj estas sangaj,
  Ili batis la trolojn per malbonaj batoj!
  Kaj se orko estas trovita,
  Tio tre forte trafos vin!
  . ĈAPITRO #14
  Oleg Rybachenko, ĉi tiu eterna knabo, plenumis alian mision. Kaj ĝi estas brila.
  Kaj li estis invitita al Sankt-Peterburgo por festi la datrevenon de la regado de Nikolao la 2-a. La 18-an de majo 1938, li fariĝas sepdekjara. Por reĝoj, ĉi tio estas rekordo. Kaj el la princoj, nur Monomakh kaj Jaroslav la Saĝa estis pli maljunaj en aĝo. Kaj laŭ sukceso, Nikolao la 2-a eĉ superis Ĝingis-Ĥanon.
  Ĝis nun, nur la Tria Reich povas prezenti minacon al la cara imperio. Kaj poste en koalicio kun aliaj ŝtatoj. Ĉu Nikolao la 2-a havos tempon por eniri la militon kun Hitler? Vi vidos ĝin tie!
  La marŝala knabo kuras laŭ ŝtona vojo, fulmigante siajn nudajn, infanajn kalkanojn kaj komponante tuj;
  La Nigra Sinjoro ne povis elteni ĝin kaj por savi la vivon de sia filo Luke Skywalker , li kaptis imperiestron Palpatine kaj ĵetis lin en nuklean reaktoron. Sed li mem estis trafita de fulmoforto. Lia karno kolapsis, kaj la spirito forlasis la jam duonmekanikan korpon. Kaj la animo de la nigra sinjoro turniĝis en speciala energifluo.
  Li havis rekordan nombron da mirindaj estaĵoj kiuj donis eksterordinaran forton. Kaj post la senkarniĝo , Darth Vader tute kunfandiĝis kun la malluma flanko, kaj akiris ŝian senprecedencan scion kaj komprenon.
  Post tio, lia animo prenis kaj rapidis, trapikante spacon kaj tempon. Darth Vader aŭ Anakin Skywalker kuregis tra la talpo inter universoj. Alia sorto atendis lin nun. Kaj kompreneble speciala misio.
  Kia estas esti spirito sen korpo? Unuflanke, vi havas eksterordinaran malpezecon kaj foreston de doloro. Aliflanke, pensoj ne malaperas. Male, ĝi evidentiĝas en la kapo kaj venas kompleta kompreno de la esenco de la aferoj. Kaj Darth Vader ekkomprenis ke li eraris. Kaj parenca sento ne devus esti pli forta ol servi la malluman flankon de la forto. Kaj ke la malluma flanko malfermas eksterordinarajn eblecojn, similajn al la Demiurgaj Dioj!
  Kaj Anakin finfine fariĝis Darth Vader , rondiranta en interuniversala spaco.
  Kaj tiam venis la momento, kiam li pasis al la fino de la energia forto. Kaj la kapricaj vibroj de la etero ĵetis la spiriton de la nigra sinjoro sur la Teron. Sed anstataŭ flugi kaj pripensi, iu nekonata forto tiris la grandan Sith en la korpon de la rusa caro Nicholas II.
  Darth Vader mem tute ne iris translokiĝi en unu el la lokaj regantoj.
  Li ne ŝatis la planedon - tro malprogresan kaj primitivan. Ankoraŭ ne ekzistas televido, neniu Interreto, eĉ ne nuklea energio. Vere, kelkaj primitivaj aviadiloj jam flugas. Kaj ŝajnas, ke telefonoj aperis, eĉ helpe de dratoj. Kaj kelkaj aŭtoj, kun tre malagrabla odoro de fumo.
  Kaj, kompreneble, la fervojoj estas klara signo, ke ĉi tie loĝas ne tute sovaĝaj.
  Kaj en ĉi tiu mondo furiozas sanga, kruela, senkompata kaj tre grandskala milito. Kaj la lasta por la nigra sinjoro estas sufiĉe komprenebla kaj konata.
  Kaj nun lia spirito, sed per si mem flugis en la korpon de la gvidanto de unu el la partioj. Kaj la animo de Nikolao la 2-a estis elŝirita el la korpo, elflugante kiel korko el botelo.
  Nun sub la ekstera ŝelo de bonhumora, homa monarko, la plej granda el la Sith .
  Kaj ĉi tio estas serioza.
  La cara Rusio en tiu tempo estis la dua plej granda lando sur la Tero. Nur Britio estas pli granda, kune kun la kolonioj kaj regnoj. Laŭ ekonomio antaŭ la unua mondmilito - la kvara, laŭ la loĝantaro la tria, se, kompreneble, oni kalkulas Ĉinion. Sed tiutempe Ĉinio kiel ununura lando ne ekzistis.
  Do, fakte, ni povas diri la duan. Kaj laŭ la grandeco de la armeo, kaj la unua en la mondo.
  La milito daŭris kun ŝanĝiĝanta sukceso. En la komenco mem, la cara armeo kaptis preskaŭ la tutan Orientan Prusion, sed pro malkonsentoj inter la generaloj, ĝi estis venkita. Sed estis sukceso en Galegio kaj la sieĝo de Przemysl.
  Sed la sekvan jaron, Germanio forlasis aktivajn operaciojn en la okcidento, kaj ĵetis la ĉefajn fortojn en caran Rusion.
  Koste de gravaj perdoj, la germanoj povis okupi konsiderindan teritorion. Tamen, ili ne prenis Rigon. Kaj en Aŭstrio-Hungario ili ne atingis la malnovan limon.
  La sekva jaro ŝajnis esti turnopunkto. La turkoj estis batitaj kaj perdis Erzerum kaj Tanrog , kaj la fama Brusilov-sukceso ankaŭ okazis. Duono de Galegio kaj parto de Bukovino iĝis reĝaj. Vere, la trarompo en Litovio kontraŭ la germanoj ne estis tute sukcesa, sed ĝi ankaŭ tiris parton de la fortoj de la okcidenta fronto. La germanoj kaj ilia koalicio nenie sukcesis. Eĉ, male, en Afriko ili estis flankenpuŝitaj de la britoj, kaj en la Pacifika Oceano la kolonioj estis kaptitaj de la japanoj.
  Turkio ankaŭ suferis malvenkojn de la rusoj, kaj de la britoj kaj la francoj. Vilhelmo eĉ ofertis al Nikolao la 2-a apartan pacon. Sed la aliancanoj en la Entento promesis doni Konstantinopolon al Rusio - la jarcentan revon de la rusaj caroj. Kaj la milito daŭris. La ekvilibro de fortoj ĉe la fronto estis preskaŭ trioble la supereco de la rusa armeo super la malamiko. Krome, la batalefikeco de la aŭstro-hungaraj trupoj estis ekstreme malalta, kiel estis ilia laboretoso. Oni atendis novajn gravajn venkojn, kaj eble ĉi-jare eĉ estos la lasta en granda milito. Jam en Germanio kreiĝas konspiro, kaj kapitulacaj humoroj kreskas.
  Ĉio estus en ordo, sed en cara Rusujo estis matura konspiro kontraŭ la caro. Grigorij Rasputin jam estis mortigita, kaj araneaĵoj envolvas la Vintran Palacon. Kompreneble, la aŭtoritato de Nikolao la 2-a estis tre subfosita per la malvenko en la milito kun Japanio. Sed nun cara Rusio estas proksima al decidaj venkoj super la germanoj.
  Kaj la konspirantoj decidas eliri antaŭ ol venos la printempo kaj kun ĝi novaj venkoj de la cara armeo. Kompreneble, ĉi tio estas tre malbona. Fakte, piko en la malantaŭo de ilia lando.
  Ĉio komenciĝis per amasaj tumultoj provokitaj de la konspirantoj, kaŭzitaj de manko de pano en Petrogrado.
  Pogromoj kaj bataloj kun la polico komenciĝis. Kaj la garnizono kaj la kozakoj estis neaktivaj. La caro ne estis en Petrogrado, li estis en la kesto, kaj pripensis planojn por plua milito.
  Brusilov konsilis printempe lanĉi ofensivon sur la suda flanko: en Galegio kaj Rumanio. Tie, la aŭstraj trupoj estas multe pli malfortaj, kaj la moralo de la rusa armeo, kiu gajnis la pasintjaran venkon, estas pli alta. Kaj, kompreneble, en la sudo, la vojoj sekiĝos pli rapide kaj provizi la armeon proksime de Ukrainio estas pli facila.
  Plej bone estas bati sur larĝa fronto. Kaj kontraste kun la pasinta jaro, uzi pli da fortoj en ĝi. Se pli da rusaj trupoj partoprenis en la sukceso de Brusilov, tiam plej verŝajne la venko estis multe pli granda en skalo, kaj estis tute eble preni kaj Lvov kaj Przemysl. Jes, kaj la Okcidenta Fronto povus subteni ĉi tion per sinkronigita ofensivo.
  Nun multe pli grandaj fortoj estis translokigitaj. Kaj plej verŝajne la aŭstroj ne rezistos.
  Sed estas ribelo en Petrogrado, kaj la caro estas en ŝoko. Li estas konsilita eksiĝi kaj abdiki. La fino de februaro estas kritika tago por la monarkio.
  Kaj la dudek-okan de februaro, en la lasta vintra tago, Darth Vader, aŭ pli ĝuste lia spirito, translokiĝis en Nikolao la 2-a.
  La korpo de la reĝo ne plu estas juna, sed ankaŭ ne maljuna. La imperiestro ne trinkas, ne fumas, kaj estas ĝenerale sana.
  Darth Vader ankoraŭ ne havis la sperton moviĝi en aliajn korpojn. Kaj komence li estis konfuzita.
  Krome, estas tiom da tumulto ĉirkaŭ li.
  Sed li sentis, ke liaj manoj ne plu estas mekanikaj, sed tre realaj, vivaj. Kaj ke la tuta korpo estas tuta, sen protezoj. Kaj tio gajigis Dart Vader kaj li kriis per neatendite forta voĉo:
  - Kia farso!?
  Tute eksilentis.
  La generaladjutanto murmuris:
  - Estas revolucio en Peterburgo, Via Moŝto!
  Dart-Nicholas ridis:
  - Revolucio? Jes, ĝi estas nur tumulto! Tumulto de la analfabeta homamaso!
  La publiko frostiĝis. Estis la unua fojo, ke ili vidis la reĝon tiel kolera. Kaj la aspekto de la monarko esprimis persistemon.
  Dart-Nicholas daŭrigis:
  - Kaj la ribelo estu subpremita, kaj ĝiaj estroj estu pendigite, kaj eĉ pli bone metu sur palison!
  La generaladjutanto murmuris:
  - La garnizono estas ekster kontrolo. Kaj multaj komandantoj postulas la foriron de la reĝo!
  Dart-Nicholas grumblis:
  - Postulu?! Jes, mi vere pendigas ilin ĉiujn! Baldau preparu mian vagonaron, mi mem iros al Peterburgo, kaj tie ordigos la aferojn!
  Oni aŭdis pepojn:
  Via Moŝto, ĉi tio estas danĝera!
  Darth Vader, en la korpo de monarko, siblis:
  Kiom esti malkuraĝulo mi ne komprenas
  Forta reganto por batalo naskiĝas...
  Timo estas malforto kaj tial
  Tiuj, kiuj timas, estas jam venkitaj!
  La aro post ĉi tiuj kuraĝiĝis kaj kriis:
  - Gloro al caro Nikolao la 2-a!
  Darth Vader eksaltis, saltante sufiĉe alte kaj muĝis:
  - La mondo estas plena de infera bonega ludo,
  Kaj estas pli bone esti mortinta ol dua!
  Kaj li svingis la manon... kaj la porcelana vazo leviĝis en la aeron.
  La publiko anhelis.
  Nicholas-Dart anoncis:
  - Estas signo de la ĉielo! Ĝi signifas, ke Dio volas, ke vi estu regata de la Romanov, kaj regata por ĉiam, se eble!
  La Nigra Sinjoro rememoris tiun Nikolaon la 2-a, en kies korpo li falis, kaj nun li havis du memorojn. Kaj mi devas diri, ke ĝi estas bonega.
  Nun li eniras sian reĝan trajnon. Movas preskaŭ kurante kaj flugas en la aŭton. Kaj la konvojo bonvenigas lin. Eĉ antaŭ ol la trajno foriris, la orkestro ludis. Kaj eĉ kelkaj belaj junaj knabinoj, knaboj komencis kanti;
  Dio gardu la reĝon
  Forta suvereno...
  Regu por gloro
  Gloro al ni!
  Reĝu kun timo de malamikoj
  Ortodoksa reĝo,
  Regu por gloro
  Gloro al ni!
  Nicholas-Dart muĝis:
  - Oni devas subpremi ribelon kaj konspiron!
  Kaj kantis la nigra sinjoro, kiu fariĝis reĝo de Rusio:
  Vi ne ŝparas ilin
  Mortigu ĉiujn bastardojn...
  Kiel disbati litcimojn
  Batu kiel blatoj!
  Jen kiel lia sinteno estis transdonita al aliaj. Kaj la malluma potenco laŭvorte superfortis la nigran sinjoron.
  Ĉi tio estas vere malmuntado. Kvankam la trajno de la reĝo ŝajnis al Darth Vader, alkutimiĝinta al kosmaj rapidoj, moviĝis tro malrapide.
  Kaj la nigra sinjoro kantis;
  Terura novaĵo, en kruela milito,
  Knabino, tiu, kiu eterne enamiĝis!
  Ĵetita en la buŝon, la diablo-Satano,
  Kie estas la Sinjoro: justeco kaj kompato?!
  
  Virgulino Nataŝa iris nudpiede,
  Piedoj sur la polvaj vojetoj frapis!
  Ja pro la pekoj, kiuj fluis fonto,
  Ŝi hazarde marŝis al transmaraj distancoj!
  
  En la frua printempo mi ekvojaĝis,
  La kruroj estas tiel bluaj pro la malvarmo!
  Vi ne povas mordi ero da viando,
  Nur kapjesu en la prujna piceo!
  
  Do laŭ la vojo plena de ŝtonoj,
  La piedoj de knabino estis terenbatitaj al la sango!
  Kaj tra Rusio, preter la homoj,
  Flanko de la urbo de la reĝoj de Jerusalem!
  
  La Kaŭkazaj montoj, la krestoj en la neĝo,
  Akraj ŝtonoj pikas la plandojn!
  Sed vi nutris per la potenco de la tero
  Elektinte malfacilan hajjon al la urbo de Dio!
  
  Somera dezerto, malbona suno,
  Kiel knabinecaj kruroj en pato!
  La sankta urbo ne estas malproksime
  Ĉiuj portas senfinan ŝarĝon!
  
  Tie ĉe la tombo de Dio-Kristo,
  La fraŭlino petege klinis la genuojn!
  Kie estas la granda mezuro de peko,
  De kio mi ĉerpas forton en justeco!
  
  Dio diris al ŝi, kuntirinte ŝian brovon,
  Preĝo sole ne ŝanĝos ĉi tiun mondon!
  Rusio estas destinita regi dum jarcentoj,
  Ĝuste, servu ŝin sen postuli monon!
  
  La virgulino kapjesis: Mi kredas je Kristo,
  Vi elektis Rus' kiel la savanton de la mondo!
  Mi diskonigos la veron pri ĉi tio al ĉiuj,
  Mesaĝo de Jesuo: Dio la idolo!
  
  La reveno estis facila kaj rapida,
  Nudaj piedoj estas fortaj!
  Mano kun graco Dio etendita,
  Muskoloj kaj volo, kvazaŭ el ŝtalo!
  
  Kaj vi aliĝis al la armeo
  Ŝi fariĝis piloto, ŝi venkis la Luftwaffe!
  Tie ŝi montris la altecon de beleco,
  Germana destrojero rapidanta sur teran minon!
  
  Militisto - impeta, kuraĝa batalanto,
  Sindone al la Partio - al la afero de la sovetianoj!
  Mi kredas je venka fino kontraŭ ŝaŭmo,
  Pako da demonoj al la muro, al la respondo!
  
  Nu, kial la batalanto estas pafita,
  Vi ne havis tempon por liberigi la rimenojn!
  Kaj la ŝildo montriĝis misa,
  Kaj malbona faŝismo interfratiĝis kun la jankioj!
  
  Ĝi fariĝis neegala, kruela milito,
  Almenaŭ mi estas viro: mi ploras amare!
  Kvazaŭ en problemoj ni plonĝas al la fundo,
  Ja la sorto malaperis el la Patrujo!
  
  Al Dio mia ekkrio: la Ĉiopova pro kio!
  Vi apartigis min de mia amata fraŭlino!
  Eĉ en la malvarmo ne portis mantelon,
  Kaj por tri kontraŭuloj, finfine, ŝi batis!
  
  Ĉu ŝi ne meritas ĝin?
  Renkontu venkon kun mi per floroj!
  Malavare baku tortojn por la ferio,
  Kaj mi venos al la parado kun Nataŝa!
  
  La severa Sinjoro respondis morne:
  Kiu en la mondo estas feliĉa, kiu fartas bone?
  Suferos, kaj la karno ĝemos de doloro,
  Ja la homaro estas malnobla, peka!
  
  Nu, tiam kiam mi venos en gloro,
  Mi ĵetos en Gehenan kiu ne estas inda vivi!
  Mi relevigos vian virgulinon kaj vin,
  La plej bona tiam ne volos interŝanĝi!
  La kanto estis bona, kvankam ŝajnas, ke nun la germana aviado ne nomas la Luftwaffe.
  Kaj nur kelkaj bombaviadiloj de Kaiser Germanio aperis sur la ĉielo.
  Ĝuste la bombado en la unua mondmilito estas ege malalta. Kaj la aviadiloj komencis alproksimiĝi al la trajno.
  Mitraloj estis pafitaj de la tegmentoj de la vagonoj, sed ĝis nun senrezulte.
  Nikolao-Sageto elsaltis tra la luko. Levis la manojn, kiuj ŝajnas esti sufiĉe homaj. Kaj li prenis kaj frapis la aviadilojn.
  Normale Darth Vader ne ĵetis fortofulmon. Tio povus esti farita, ekzemple, fare de imperiestro Palpatine , kaj la nun forpasinta grafo Duko , mortigita fare de la nigra sinjoro . Kaj Dart Vader ne sukcesis.
  Tamen, perdinte sian korpon, la granda Sith akiris la plenan scion pri la malluma flanko de la forto. Kaj lia potenco kreskis eĉ pli.
  Kaj nun fulmo trafis el la manoj de la rusa imperiestro. Kaj du germanaj bombaviadiloj implikiĝis en fajra reto. Kaj tiam la bomboj ene de la fuzelaĝo eksplodis kun granda forto.
  Kaj la germanaj aviadiloj disrompiĝis.
  Tiuj, kiuj vidis ĝin, falis sur la genuojn. Kaj ili diris:
  - Gloro al la imperiestro! Gloro al herooj!
  Darth Vader denove kantis kun bonega sento kaj esprimo;
  Ni estas militistoj de la grandaj konstelacioj,
  La galaksioj kuŝis ĉe la piedoj de la knabinoj...
  En la nomo de ĉiopovaj generacioj,
  Ĉio pro filinoj kaj bonegaj filoj!
  
  Ni povas fari la Patrujon bonega
  En la nomo de homa beleco...
  Lasu la milvizaĝan drakon muĝi
  Kvankam la knabinoj estas belaj kaj nudpiedaj!
  
  Ne kredu, ke ni neniam kliniĝos,
  Kaj ni fleksos la vakuon de spaco ...
  Lasu la Sunon hele brili super la Patrujo,
  Ni frakasos la insektojn en batalo!
  
  Ni feliĉigu la tutan mondon
  Ni trarompu la malproksimajn limojn...
  En la Nomo de nia Tuta Tera misio,
  Ja vi estas aglo ne mizera orobeo!
  
  Post ĉio, la homo estas simila al la Ĉiopovaj Dioj,
  Li faris la menson kiel sankta leĝo...
  Progreso ŝvebis pli abrupte ol iu ajn tegmento,
  Faris fiaskon en la universo!
  
  Ne kredu, ke la reganto naskiĝis mortema,
  Sciu, ke viro regos eterne...
  Kaj homoj, estas vere, ĉiuj estas senmortaj,
  Li ne konas la aspektojn de la penso de la koro de la epokoj!
  
  Ankaŭ ĉi tie ni kapablas batali tiel,
  Por atingi ĉiujn kernojn kun la scienco de sekretoj ...
  Se necese, ni portas la reaktoron en valizo,
   Petnopreon , sed unue apud la fajro!
  
  La sintezo de kvarkoj fariĝis pli facila ol kaserolo,
  Ni regis la sekreton de ĉiuj manieroj...
  Kiam estis tankoj kun la primitivulo,
  La freneza fiulo estas venkita en kvarkoj!
  
  Resume, ni kune revivigas la mortintojn,
  Kion faris la Plejalta Jesuo...
  Post ĉio, ĉiopova homo estas fiera,
  Por kio mi batalas, kaj por kio mi batalas!
  Vere, ĉi tie ĉe Dart Vader montriĝis por fuŝulo, ĉar li estas la malluma flanko de la forto. Kaj Jesuo Kristo ŝajnas esti hela. Kvankam.
  La nigra sinjoro ridis. Dio en la Biblio ankaŭ estas tre malbona. Ekzemple, Noaĥo dronigis milionojn da homoj en la inundo. Kaj li permesis eskapi nur ok homojn.
  Do bono kaj malbono estas relativaj terminoj. Kaj ĉi tie ne povas esti senduba opinio.
  Darth Vader regrimpis en la aŭton. Li ne havis specifan planon pri kiel konduti en Petrogrado. Kaj li preferis agi laŭ inspiro. Nu, ne estis plano, nur unu afero estas klara - la konspirantoj ne estu ŝparitaj. Kaj Rusio havas sufiĉe da loĝantaro.
  Kaj se li enkondukos poligamion, ĝi estos eĉ pli bona kaj pli malvarmeta. Kaj la ortodoksa eklezio devas obei la caron. Kaj ne inverse.
  Kaj Darth Vader furioze kantis;
  Mi antaŭe estis bonega generalo
  Mi portis epoletojn al la parado ...
  Sed subite konu la vivon en la rondo de la infero,
  Ĝi rezultis ne forta vicigo!
  
  Mi nun estas duonnuda knabo,
  Nudpieda kaj sklaveto...
  Montriĝis, ke vi konas nur malsaĝulon
  Kaj krabo vin premas kiel ungego!
  
  Sed mi fariĝis knabo sen timema,
  Revenu al infanaĝo denove...
  Ne portu ĉiujn vi stultaĵojn,
  Tenu firme la remilon per viaj manoj!
  
  Ili forte ligis la sklavon per katenoj,
  En la manoj de levstango pli rapida paŝao ...
  Ni fiksas malsamajn celojn
  Do nur infano ne peku!
  
  Mi devis batali en Afganio ,
  Ulo ankaŭ batalis en Ĉeĉenio ...
  La islamanoj ne rompis la batalanton,
  Se necese, ni batalas ĉie!
  
  Kaj nun mi estas malsata sklava knabo,
  Ŝvito eksplodis en streĉiteco...
  Kaj aspektante tre juna,
  Estas kvazaŭ Pol Pot regas la universon!
  
  Nenion, mi multe laboras
  Memorante tiujn kuraĝajn batalantojn...
  Ke en Eŭropo ĉio estis farita trankvile,
  Pro edzinoj kaj indaj patroj!
  
  Ne, ni ne kliniĝos sub la jugo,
  Kvankam la malamiko certe estas kruela ...
  Eble la rusoj batalas feroce,
  Kvankam foje ĝi trafas la templon!
  
  Nia volo en mil-tunan pugnon ,
  Kaj li faligos baton el ŝtalo...
  Kaj ili iros tra la lando de nigraj ondoj,
  Montrante neflekseblan donacon!
  
  Ĉi tie Rusio estas lando de gigantoj,
  Regas en ĝi, la glora Rod kaj Svarog ...
  Ĉiuj popoloj de la Patrujo estas unu,
  Lasu la drakon de la infera rubo mortu!
  
  Nia kredo, granda kredo,
  Savas de Lada forta Rus...
  Kaj la knabino estas tia hetajro,
  Ĉiuj viroj scias ŝerce frakasos!
  
  Nigra Dio ankaŭ estas ulo ne fraŭlino,
  Agresema, sed en spirito tiel afabla...
  Sklavo kun vipo ne ĝemos,
  Li mem forpelos la malamikon en la ĉerkon!
  
  Kredu min, nia plej forta militisto
  Ĝi enhavas la potencon de rusaj dioj...
  Infanoj tre fortaj en ĝojo,
  Kaj ni ne bezonas sensencaĵojn!
  
  Ni ĉiuj povas detrui, konstrui,
  Venku tiujn kiuj rapidas fronte en Rus'...
  Tre leporhundo, viglaj ĉevaloj,
  Batalu kuraĝe, ne timu!
  
  Kaj kion volas la knabino de la mondo
  Por ke ulo estu kuraĝa batalanto...
  Kreita en la nomo de idolo,
  Movi la malamikon per sia pugno!
  
  Jen kiam ni forĵetas la jugon konas sklavecon,
  Kaj ni venkos la drakon de la regimento ...
  Ni ricevos riĉon en la batalo,
  Kaj kerubo ŝvebas super ni!
  
  Do la knabo estas preskaŭ nuda
  Kiun la inspektistoj batis per vipo...
  Fariĝos tre talenta en bataloj,
  La Fuhrer nur kaput!
  
  Kaj venos Dio Svarog la Plejpotenca,
  Detruu ĉian nigran malbonon...
  Kaj dispelu la nubojn super la patrujo,
  Por ke la knabo ĉiam estu bonŝanca!
  
  Kaj ni atingos la finon mem
  La tuta universo, kie la steloj estas senfinaj ...
  Konkeru la universan ludon
  Pro Rod - la Sankta Patro!
  Eble ĉi tiu kanto ne estas tute ĝusta. Kvankam la nigra sinjoro estis ja la generalo de la respubliko. Kaj efektive kie li simple ne vizitis. Kaj Dio Rod? Estas malsamaj potencoj en la universo, kaj estaĵoj kiel dioj. Eĉ se ne tute ili povas esti konsiderataj ĉiopovaj. Do vi povas kanti kion ajn vi volas. Precipe Anakin. Skywalker daŭre estas homo de sia patrino, kvankam li estis koncipita fare de la teokloranoj . Kaj ĝi donis al li senprecedencan forton. Tamen, iri al la malluma flanko Anakin ne fariĝis pli forta. Eĉ perdis la batalon al Obiwan Kennoby . Tiam li perdis parton de sia korpo. Kaj la malluma flanko de potenco por la nigra sinjoro estis fremdulo. Kaj li estis devigita obei imperiestron Palpatine , kiu estis multe pli sia propra por malbona magio. Tamen, nun, Darth Vader finfine kunfalis kun la malluma flanko, kaj lia spirito trovis harmonion. Kaj ĉio estas multe pli bona ol antaŭe. Kaj la fortoj de mallumo en la nova korpo estas multe pli grandaj ol en la malnova. Do antaŭ Nikolao la 2-a la milito por mondregado. Kaj tiam homoj konstruos stelŝipojn kaj flugos por konkeri aliajn galaksiojn. Intertempe necesas disbati la mizeran ribelon, kiu pro miskompreno estos nomata Februara Revolucio.
  . ĈAPITRO #15
  La trajno moviĝis laŭ la reloj, plenrapide, kaj la fajrokesto de la lokomotivo varmiĝis. Ŝi eĉ minacis eksplodi.
  Darth Vader, kiel ĉiam decidita kaj timinda. Li devas savi la tronon kaj li faros ĝin. Kaj kiel japanoj povis venki Rusion? La kialoj estis multaj kaj diversaj. Sed tamen, estis tro da malbonŝanco. Fakte, multe dependas de sorto. Kaj por ne paroli pri la putra cara reĝimo, se almenaŭ la admiralo Makarov ne estus mortinta: hela kapeto, tiam Nikolao la 2-a, eble, eniris en la historion ne sanga, sed bonega!
  Tamen eĉ nun ne estas tro malfrue por fariĝi bonega. La reĝo estas sufiĉe sana, kaj li aĝas nur kvardek ok jarojn, kaj vi povas havi tempon por fariĝi ne nur bonega, sed eble la plej granda monarko de ĉiuj tempoj kaj popoloj.
  Eĉ iu kanto en la kapo de la nigra sinjoro ekaperis. Kaj estis iom da justeco en ĝi;
  Melonoj, akvomelonoj, tritikaj bulkoj,
  Malavara, prospera tero...
  Kaj sur la trono, sidante en Peterburgo,
  Patro caro Nikolao!
  Kiu povus kredi, ke li baldaŭ dancos,
  Ruĝa, deksepa jaro,
  Nur en la ĉielo nur anĝeloj scias
  Kia malfeliĉa Rus' atendas!
  Ho, tempo, somero ne estas vintro,
  Ho, tempo, kvazaŭ la mallumo de mono!
  Danuba rivero kaj Don-rivero,
  Marŝu kozakon, marŝu nun!
  Kaj Darth Vader, en kolerego, movis sian, pli ĝuste reĝan, dekstran manon. Kaj granda, sufiĉe dika pino prenis kaj krakis, rompiĝante kiel alumeto.
  La Nigra Sinjoro estis tre kontenta. Lia forto en la nova korpo, ne nur ne foriris, sed ankaŭ pliiĝis. Kaj kiel vi ne povas ĝoji. Tiaj ŝancoj malfermiĝas. Jes, lia korpo malaperis, nu, hiperplasmo kun li. Sed la spirito plifortiĝis kaj akiris novajn, kolosajn kapablojn. Kaj ĉi tio, kompreneble, estas lia granda atuto. Kaj li estas, se ne Dio, do almenaŭ Satano. Kaj la malluma flanko de la forto ja superas la helan flankon. Kaj plena de multe pli da tentoj.
  Dardo-Nikolao denove klakis per la fingroj. Kaj tiam la kapo de la soldato staranta sur la korpo estis deŝirita de la korpo, kaj tuta fonto de skarlata sango estis elŝutita. Senkulpa viktimo de la nigra sinjoro. Sed kiom da ĉi tiuj jam estis. Kial indulgi homojn aŭ nehomojn?
  En la imperio de Palpatine , formale ekzistis egaleco de ĉiuj vivoformoj, sed ne-homoj estis iom post iom premitaj. La estro de la guberniestroj, Tarkin, estis speciale sukcesa en tio . Ĉi tio estis elstara persono, eĉ se ne Sith . Sed forta personeco, kaj ne obeis hipnoton kaj povis diskuti eĉ kun la imperiestro.
  Sed li mortis dum la atako de la ribelantoj sur la Mortstelo, kie la ĉefa rolo estis ludita de Luke Skywalker . Jes, ĉi tiu estas lia filo, pri kiu povas esti fiera. Sed ĉar ne ekzistas Palpatine , kaj la nigra sinjoro malaperis kaj la dua nefinita mortstelo estis detruita, tiam la fino de la Sith- imperio estas videbla . Domaĝe, ke ĝi daŭris tro longe por konstrui kaj konstrui. Grandeco mortis.
  Sed aliflanke, Darth Vader kaj lia spirito estas vivantaj kaj pretaj por novaj, grandaj faroj kaj atingoj. Kaj ĉi-foje li ne faros la samajn erarojn. Mortigante la imperiestron, li povis finfine kunfali kun la malluma flanko de la forto, kiun li ne havis antaŭe. Kaj trovi harmonion kun universala malbono. Kiam li kontraŭbatalis Obiwan , la nigra flanko en li ne montris siajn plenajn kapablojn. Kaj li ne povis venki sian instruiston, kvankam li ŝajnis esti pli forta ol li. Etulo mem preskaŭ mortis kaj fariĝis kriplulo. Do ne ripetu la samajn erarojn. Se vi elektis la vojon de malbono kaj la malluman flankon de la forto, tiam sekvu ĝin ĝis la fino. Kaj ke ne ekzistas por vi returniĝo. Nur tiam estos sukceso. Sen ombro de hezito.
  Cetere, Darth Vader ankaŭ kulpas pri la morto de la Mortstelo. Li povis pafi la batalanton kiun Luke Skywalker flugis . Sed sentante, ke estas lia filo, kiu hezitis, kaj kostis al la imperio la perdon de la plej potenca ŝipo.
  Sed estas klare, ke ne ĉiu patro riskus mortigi sian filon. Krome, Luko havis ŝancon detrui la imperiestron kaj regi super la universo mem.
  Sed en ĉi tiu mondo li havas nek filojn nek aliajn parencojn. Do neniu estos ŝparita. Kaj se necese, li ankaŭ forigos la heredonton de Alexei, ĉar li ne bezonas la malsanan kronprincon. Kiel ĉi tiu edzino.
  Tiam Darth Vader sentis, ke li bezonas reŝargi sin per potenca energio. Kaj la plej bona maniero fari tion estas prezenti veran poemon. Nu, li volas ĝin kaj li faros ĝin.
  Kaj la nigra sinjoro en la korpo de la rusa caro ekkantis;
  Gloro al la Diino de pasio Lada,
  Kreis la kovrilon de la ĉielo...
  Estos malavara rekompenco por homoj,
  Ĉar Dio releviĝis!
  
  Ne estas pli belaj filinoj de Svarog,
  Kiu kuras nudpiede en la neĝo...
  Ni estos la sino de Rod,
  Ne tretu la knabinojn per viaj botoj!
  
  Ja en Rusio timindaj knabinoj,
  Ĉiu ulo estas manĝisto-militisto...
  La voĉo estas tiel sonora,
  La fiulo estos tordita en kapran kornon!
  
  Ni batalos por la Patrujo,
  Patrujo estas mia granda patrino...
  Rusoj ĉiam povis batali,
  Vi ne povas rezisti ilin!
  
  Ili donis siajn korojn por Rusio,
  Mi kredas gloran vivon...
  Ni baldaŭ malfermos la pordon al la spaco,
  Ni trovu nian vokon!
  
  Ne, la ŝtormo furiozi nun
  Sed la ruso ne ŝanceliĝos por ĉiam -
  Nia batalanto ne cedas al batalo,
  Lia revo realiĝu!
  
  Nia forto kun la saĝo de la knabinoj,
  Vi naskiĝis tiel...
  Ni skribaĉos el la maŝino,
  Al nur supren neniam malsupren!
  
  Donu al la lando novajn rimedojn,
  Por ke ĝi floras kiel rozoj abunda arbusto...
  kaj en la Nomo de Dio Jesuo
  Por ke la trajto de malbona krakado ne estu aŭdata!
  
  En milito, ĉiuj homoj estas fratoj,
  Sed samtempe, la servistoj de Satano...
  Ni estas pretaj malfermi niajn brakojn al ili,
  Por ke ĉiuj estu fidelaj al la Dio de la mondo!
  
  Ne genuigis la Wehrmacht
  Ni povis batali...
  Stalino kaj la granda Lenin estas kun ni,
  Skribu al vi infanon baldaŭ en kajeron!
  
  Ni faru nian landon tiel
  Ke ŝi mem konstruos la mondon...
  Kvankam ŝtormo venis ĉi tien kun falĉilo,
  Nia Svarog estas bonega majstro!
  
  La malamiko atakis subite kaj perfide,
  Estis terura kvardek unu jaro...
  Sed niaj avoj glore batalis,
  Rod helpas ilin en la batalo!
  
  Por Rusujo ni donos nian koron,
  Ni plifortigu nian landon...
  Kuraĝe malfermante la pordon en la spacon,
  Kalkulu ĝin sen multe da tumulto!
  
  Jen mia lando, kredu al mi, sankta,
  Ni defendos la kavalirojn de Moskvo ...
  La knabino kuras nudpiede en neĝblovo,
  Vekante antikvan sonĝon!
  
  Ne, ni ne rompiĝis en la batalo de la Sith ,
  Kaj batalis kuraĝon aprezante ...
  Kaj foje la Sith batalis tiel forte,
  Plene eksplodita!
  
  Sciu, ke neniu strangolos nin per poezio,
  Ni povos ebenigi la montojn, ŝerce...
  Malico, dediĉante iliajn animojn,
  Vi trapasas viajn ekzamenojn por kvin!
  
  Dio naskiĝis en tempoj de mizero,
  Proksime de Moskvo, kiam fulmotondro bruas...
  Lada finis niajn mejlojn,
  Kaj fluu la larmoj!
  
  Noblaj rusaj knabinoj
  En ĉiu virgulino, la plej sankta aspekto...
  Tia voĉo, kredu min, estas sonora,
  Kaj la pugno al la knabinoj estas monolito!
  
  Ĉio en la lando, mi kredas, ke ĝi estos mojosa,
  Mi scias ĉion floran...
  Kvankam foje estas danĝere batali,
  Ni malfermos plenan konton!
  
  En la kvardek-unua ili staris kune,
  La kavaliroj tenis Moskvon...
  Baldaŭ ili donos komunismon,
  Mi alportos la standardon de la Patrujo!
  
  Stalingrado fariĝis impona vojo,
  Kie du enormaj konverĝis ...
  La knabino batalas nudpieda
  Ŝia edzo kompreneble estas komunisto!
  
  Tie la malamiko ĵetis "Tigrojn"
  Sed ĝi tute ne helpis...
  Jes, vane la Fuhrer murmuris ludojn,
  Vi estas delikata vitra planedo!
  
  Ne lasu la knabinojn, kiujn vi feliĉigas,
  Ni ne povas malstreĉi nin...
  La malamiko lasis tro da fulgo
  Vi ankoraŭ sukcesos la ekzamenon kun 5!
  
  Stalingrada vojo certe estas glora,
  Estas nur la suno super la lando...
  La malbona Kain estos detruita,
  Li estas en infero kun Satano!
  
  Rus' estas ĉiam sankta lando,
  Ĝi enhavas Perun kaj Jesuon Kriston...
  Kvankam foje la vero estas malbona,
  Homo ne kreskis al feliĉo!
  
  La parto de rusoj batali lerte,
  Kaj venku la malamikojn de Rusio ...
  Kvankam la Fritz havas la forton de Lucifero,
  Sed nia armeo fariĝis potenca!
  
  Estas savo en la komunismo de la mondo,
  Por venki montojn da kadavroj...
  Ni ne petos de la malamikoj pardonon,
  Kvankam la urso furiozas kolere!
  
  Dio Perun Li ĵetas fulmon,
  Li tre ŝatas bati la malbonulojn...
  Kaj ni estas pli fortaj ol malamikoj,
  Se la armeo trejnas por batalo!
  
  Jes, Svarog estas bonega malpeza militisto,
  Li povas fari aferojn, kiujn li ne povas...
  Se vi estos fama, tiam vi estas inda
  Rusoj ne estas stultaj!
  
  Tio estas ĉio en nia gloro restas,
  Kio estas bela kiel la koloro de majo...
  Estos loko por la falintaj homoj en la paradizo,
  Kio furioze kriis - banzai !
  
  Ne elportu ilin, sciu humiligon,
  Ĉu ni povas krei kompletan Edenon...
  Por Rusio estos venĝo kontraŭ la Fritz,
  Kvankam Sam helpas ilin!
  
  La Sith de malbono admiris la sunsubiron,
  Tiu rubeno lumigas la vojon...
  Estos granda repago por malbono,
  Nia Rus' ne povas esti fleksebla per fanto!
  
  Ni admiros laŭte,
  La potenco de la granda patrujo de elefantoj...
  Kune kun radianta teamo,
  La plej bona Lada de filoj!
  
  Knabinoj kuras nudpiede vintre
  Jen ilia granda stelo...
  Leporoj ankaŭ kuras nudpiede,
  Lada estos kun ni por ĉiam!
  
  Dio kreis la planedon el atomo,
  Li kreis spacon nur per vorto...
  Heroaj faroj estas kantataj,
  Kaj la malamiko ricevas shish!
  
  La admiro estos de homo,
  Por ĉiam batali kaj sonĝi...
  Do de la momento, ĝis la fino de la jarcento -
  Por ke ili havu grandan armeon en riproĉo!
  
  La vizaĝoj de la suno brilas en la malproksimo,
  Kaj la ĉielarko ekbrilas, kredu min...
  Kaj la malamiko estas nur tre sovaĝa,
  Li estas vere besto!
  
  Estas belaj knabinoj en la lando,
  Ke ili scias kiel venki malamikojn ...
  Ilia voĉo estas klara, kompreneble.
  La plej bonaj filoj en la mondo!
  
  Ni ne malaperos la verson de malbono,
  Nia vero estas kredi je ĉio...
  Post ĉio, ni havos tiajn juĝistojn,
  Ni frakasu la teroristojn en pecojn!
  
  Knabinoj, niaj kalkanoj brilas,
  Kun nudaj rozplandoj...
  Kaj la neĝblovoj fandiĝas sub la piedoj
  Estas varme vidi la belecon de la nudpieda!
  
  Kuu belaj knabinoj
  Disbatante la malamikon senpene ...
  Kvankam la rivereto ludas tre sonore,
  La hordo venas en flamoj!
  
  Ni povas fari ĉion tre mojosa,
  Kaj atingi fidelecon en sonĝo ...
  Kaj la malamiko atakas stulte,
  Movu vian glavon trans lian barbon!
  
  Mi konas niajn kavalirojn de ŝtalo,
  Kredu min, vi ne trovos ilin...
  Ili donis al la faŝistoj fortan baton sur la kornojn,
  Kvankam ĝi aspektas kiel ne pli ol dudek!
  
  Knabinoj kiuj ridas
  Ili nudigis siajn dentojn per sia gloro ...
  Kaj iliaj okuloj estas tiaj teleroj
  La voĉo estas radianta najtingalo!
  
  Malbona versa trejnado estas bonega,
  Kaj ili imagas hororon en batalo ...
  Do la belulinoj estas nur gajaj,
  Kvankam foje ventoj skorias!
  
  Imagu tian mondon homoj faros
  Komunismo estas la naskiĝo de pli altaj potencoj...
  Kaj beleco ne juĝos vin
  Eĉ se homo estas idioto!
  
  Jen venas la milito el la oriento,
  La infera hordo atakas...
  Kun ni estas la potenco de kredi la batalanto Svarog,
  La knabino frakasis la ĥanon per unu gluteto!
  
  Vi povas admiri ĉiujn, mi scias
  Kiu batalas por la Patrujo, sciu...
  Kaj la militisto naskiĝas kuraĝa,
  Iru al la ĉielo post morto!
  
  Ni povos feliĉigi Ruson,
   Gloristo de la Familio dum jarcentoj ...
  Pro la patrino sankta Rusio,
  Kun la forto de granda pugno!
  
  Mia patrujo, kredu min, estas bela,
  En la Arkto floras pomarboj...
  Nia popolo estas bonega, ortodoksa,
  Faris sonĝon realiĝi!
  
  Ni povas fari ajnan nubon
  Kaj dispremu la frenezan malamikon...
  Nia taĉmento de batalantoj estas tiel volatila,
  Transformas rabajn reptiliojn en ludon!
  
  Ĉi tie en Rusio ĉio estas tiel mojosa,
  En ĝi la Kreinto metis sian koron...
  Malyuta estos disbatita ,
  La sonĝo havos decan forton!
  
  Jen Kristo venos kaj la mondo leviĝos,
  Estos homoj en gloro por aĝoj...
  Ni batalas honeste por Rusio,
  Kaj ŝtalo konas nian manon!
  
  Knabinoj estas admirataj
  Kio kapablas konkeri spacon...
  Ili rompos ĉiujn retojn,
  La ĉeno por ili estas nur silka fadeno!
  
  Ni neniam rezignas, kredu
  Ni neniam kuŝos sub la malamiko...
  Se la Fuhrer estas simple furioza -
  Ni derompos liajn kornojn!
  
  Homo, vi fariĝos pli forta ol ĉiuj
  Ĉu vi povas konkeri la randon de la universo...
  Ne portu al vi malfortajn sensencaĵojn,
  Kredu nin slavoj rompi!
  
  La forto de milionoj estos kun ni,
  Ni ekstermos la malamikon, kredu min...
  Multaj fraŭlinoj legianoj ,
  Ili ĵus trafis la celon!
  
  Jen venas la venko
  Ni triumfe eniris Berlinon...
  Kiu mortis en la plezuro de la paradizo,
  Kaj la sankta kerubo ŝvebas!
  Ĉi tio vere estas poemo de la plej alta nivelo kaj donas kolosan moralon. Tiam Darth Vader mortigis infanojn, kiuj studis arton, tiam lia humoro multe plimalboniĝis. Estas diabla afero mortigi infanojn, plejparton de la homa raso. Plejparte knaboj, sed estis knabinoj. Kaj ĉi tio multe ĉagrenis Anakin morale . Anakin loĝis en Darth Vader .
  Kaj li perdis fokuson kaj konfidon en la batalo kun Obiwan . Li lasis sin venki, kaj eĉ kripligita. Kion oni ne faru, kompreneble, en neniu kazo.
  Jes, nur la lasta bastardo kapablas mortigi infanon. Sed la malluma flanko de la forto postulas oferon. Kaj postulas, ke vi forgesu, ke vi havas koron.
  Darth Vader komencis agordi denove, sed ĉi-foje eldiri flugilhavajn aforismojn, kiuj devus doni al li novan, eĉ pli furiozan kaj perfektan humoron;
  Seksaj partneroj estas kiel manĝaĵo - ili postulas varion kaj varmajn spicojn!
  Revolucio estas farita kun pura koro, sed ne per blankaj gantoj; survoje al feliĉo, la radoj postulas sangan lubrikadon!
  Plej ofte ili perfidas ne pro malnobleco, sed pro malforteco, kvankam estas malforteco, kiu kliniĝas al malnobleco!
  Ĝenerale, la leĝo estas, ke rusta mekanismo funkcias nur kun ora graso!
  Ruzaĵo kaj kalkulo: kiel edzo kaj edzino naskas venkon - honesteco estas la tria ekstra!
  La plej senfunda kreaĵo en la mondo estas glaso da vodko, fali en ĝin estas senfina, kaj la fundo estas en la tombejo!
  Ne ĉiu kondamnito estas krimulo, ne ĉiu krimulo estas kondamnito!
  Estas pli facile por kamelo iri tra okulo de kudrilo ol publikigi sen blat!
  Profesia juĝisto estas kiel profesia prostituitino - la diferenco estas nur en la kvanto de la kotizo kaj la rango de la prostituisto!
  Politikistoj estas kiel vermoj, nur ili elpremas pli da sango el siaj intestoj kiam ili estas ekzilitaj!
  Sango estas la plej bona sterko por kultivi la kuraĝon de la naskiĝanta generacio!
  La agreseme obeema plimulto pensas per la stomako, ne per la koro, ĉar ĝi estas multe pli granda laŭ volumeno.
  Tamen, ateisma instruo estas la plej logika, ĝi pruvas la maturecon de la homaro, dum ajna religio, asocio kun infanaĝo!
  Dio estas forta Patro sur forta genuo, al kiu malforta infano volas apogi sin!
  Estas malofte por iu ajn ekbruligi fajreron de talento kiam la malsekeco de totalismo estas ĉirkaŭe!
  Tiuj, kiuj ne kontentiĝas pri la pasinteco kaj timas la nunecon, pli ofte pensas pri la estonteco!
  Estas pli facile bati la lunon per roko ol devigi politikistojn plenumi siajn elektajn promesojn!
  Sukera humanismo en popola lando taŭgas kiel sukero en borŝto!
  Tri aferoj estas eternaj: Dio, tempo kaj homa stulteco!
  Se vi volas venki; forgesu tri vortojn: estas malfacile, mi ne povas, tio sufiĉas!
  Porko ĉiam trovos malpuraĵon, rato ĉiam trovos breĉon, kaj maldiligentulo ĉiam trovos pretekston!
  La moralo de la sama radiko kun la vorto malpura! Plej ofte ĝi estas uzata por makuli virton kaj forlavi malvirton!
  La vulpo ŝanĝas sian haŭton dufoje jare, kaj la maskon de la politikisto ĉiuhore!
  Morto estas kiel fidela edzino, venas sen memorigiloj, enlitigas ŝin kaj plene posedas!
  Bonvolemo estas kiel ŝvito, verŝo postulas penon, sed la korpo plifortiĝas, kun ĉiu guto malpuraĵo folioj!
  Soldato estas kiel ŝovelilo, polurita nur per malmolaj manoj! Sed ankaŭ rapide akiĝu!
  La plej altaj idealoj maturiĝas nur kiam ili estas irigataj per sango, akvumataj per larmoj kaj fekundigitaj per ŝvito!
  Por ateisto, ĉiuj religioj estas bonaj - ĉar ne ekzistas Dio! Kaj malpleno estas la plej milda despoto!
  Kiom ajn forta estas la heroo, li ne elpremos la maron el malgranda citrono!
  La plej granda troo de ruzo ne kompensas malgrandan mankon de inteligenteco!
  La komandanto estas la kerno - se putra, tiam la tuta strukturo diseriĝas!
  Tiam la granda nigra Sith ekridis.
  . ĈAPITRO #16
  En Peterburgo okazis grandioza festo de la sepdeka datreveno de Nikolao la 2-a - sendube la plej granda caro.
  Oleg Rybachenko eĉ surmetis sian marŝalan uniformon kaj ŝuis malamajn, sed hele vaksitajn botojn. Kaj dancis ĉe la balo. Kaj tiam el la manoj de la reĝo li ricevis alian, altan ordon kun ŝtonetoj.
  Kaj ĉi tio tre ĝojigis la knabon. Kiel rezulto, li iĝis tiel ekscitita ke li pasigis la tutan nokton tajpante la daŭrigon de la aventuroj de Gulivero.
  Fariĝinte juna korpo, la iama kapitano kaj glora vojaĝanto vekiĝis.
  Kaj tial li denove devis piedpremi siajn nudajn, infanajn piedojn sur la akraj ŝtonoj de la vojo en la direkto al la haveno.
  Knabino el nobela familio, prenis kaj malsupreniris de sia unikorno.
  Kaj ŝi iris kune, demetante siajn juvelitajn sandalojn.
  Farante tion, ŝi rimarkis:
  - Necesas, ke la piedoj sur la kruroj ne fariĝu molaj, sed estu kiel eble plej rigidaj kaj fortaj!
  La knabo Gulivero kapjesis:
  - Ĉi tio estas tre saĝa rimarko! Sed sincere, ĉi tie en Britujo la deziro de vicgrafino promeni nudpiede ŝajnus tre stranga!
  La knabino kantis responde:
  La tuta tero estas varmigita de varmo,
  Kaj sur ĝi mi kuras nudpiede...
  Mi volas, ke ĝi estu somero
  Ne perforte trenu en la neĝblovojn!
  La knaba kapitano konsentis.
  - Jes, somero estas multe pli bona! Estas tiel agrable kiam la suno brilas kaj la neĝblovoj brilas en la radioj!
  Jen Gulivero korektis sin:
  - Mi volis diri perlajn gutojn sur la herbo!
  La knabino ridis kaj kantis:
  - Roso, roso, roso, roso,
  Zumado kiel svarmo de vespoj!
  Kaj tiam ŝi aldonis:
  - Ne! Ĉi tio estas nek al la vilaĝo, nek al la ĝardeno!
  Gulivero konsentis:
  - Jes, nek al la vilaĝo, nek al la ĝardeno! Sed ĉiuokaze, vi kaj mi estas bonegaj, ni kantis kune.
  La infanaj kruroj de la knabo resaniĝis dum la nokto, kaj nun promeni ne estis tiel dolora kiel hieraŭ.
  Ankaŭ la humoro leviĝis.
  Gulivero notis:
  - Tion vere mi ne komprenas, kial vi bezonas sklavojn?
  La vicgrafino malestime snufis.
  - Kaj kio estas nekomprenebla ĉi tie?
  La knabo serioze rimarkis:
  - Vi estas eternaj infanoj, vi havas bonan paciencon - vi povas labori mem!
  La knabino ridis kaj pepis:
  - Premu vian dekstran piedon,
  Svingu la maldekstran manon...
  Estas bone vivi en la mondo
  Fari nenion!
  Gulivero respondis:
  - Nenion fari estas enuiga!
  La vicgrafino ridis kaj rimarkis:
  - eliris el la kabano,
  Sanaj goruloj...
  La knabo demandis:
  - Nu, kio do?
  La knabino respondis:
  - Ili dehakis ĉiujn kverkojn,
  Al la ĉerkoj!
  Kaj kiel ĉi tiu eterna infano prenos kaj ridos. Jes, ĝi estas ege mojosa.
  Gulivero demandis al la vicgrafino:
  - Ĉu vi seriozas?
  La knabino kantis:
  En la ŝerca regno
  Ĝi estis tiom longe...
  Nenio, kiel vi scias
  Ĝi ne okazas serioze!
  La knabo respondis kun rideto:
  - Jes, mi komprenas tion! Eterna infaneco en menso kaj korpo!
  La vicgrafino rimarkis:
  - Ekzisto determinas konscion!
  Gulivero vigle kapjesis per sia infana kapo:
  - Estas malfacile ne konsenti! Ĝuste nun, almenaŭ fizike, mi sentas min tre bone kaj gaja. Kaj eĉ la faligitaj plandoj en la korpo de la infanoj tiel rapide krudiĝas, kaj fariĝas fortaj kaj kalaj, ke ili ne plu doloras, sed male fariĝis eĉ agrable promeni.
  La knabino vigle kapjesis kaj rimarkis:
  - Mi povas kanti pri ĉi tiu temo!
  La knaba kapitano konsente kapjesis.
  - Kompreneble, kantu! Ni estos tre feliĉaj!
  La vicgrafino kantis kun granda sento kaj plezuro;
  Mirakloj en la nova mondo
  Ĝi estas kiel fabelo en koloro...
  Estas tia beleco
  Ne trovu difekton kun montrilo!
  
  Nu, kaj se ĝi estas nova tago
  Venante trans la teron...
  Do ni ne estas tro maldiligentaj por leviĝi,
  Ne estas pli malvarmeta en la mondo!
  
  Estos nova lumo en gloro,
  Kie la arboj estas kiel bombono...
  Ni renkontos la tagiĝon
  En eterna feliĉo niaj infanoj!
  
  Nova epoko venas
  Ĉi tiu loko estas tiel bela...
  La persono estos feliĉa
  La vojo estu danĝera!
  
  Lasu la planedon flori
  Baldaŭ estos abunda paradizo...
  Malfermu gajnan konton
  La mondo estu radianta!
  
  Kiel bona ĝi estas
  Se la suno brilas hele...
  Pego boras ĉizilon
  Ĉiuj estas mirindaj sur la planedo!
  
  Kiom da amuzado ni havas
  Feliĉo plena valo...
  Estos tagiĝo horo,
  Ora meznombro!
  
  Kiu farus nian destinon,
  Tre kuraĝa belaspekta...
  Se estas redistribuo
  Tiam vi fariĝas pli potenca!
  
  Ni ne malaltigos la kapon
  Rektigante vian dorson fiere...
  Krespi buteron, doman fromaĝon,
  Tuj aldonas la gastigantino!
  
  Do estos feliĉo, sciu
  Kaj la lumo kun la Nomo de Svarog...
  La vera paradizo estos
  Homoj preĝis al Dio!
  
  La Sinjoro donis unu respondon:
  Ni devas labori feliĉe...
  Kaj tiam venos saluto -
  Vizaĝoj eklumiĝos!
  
  Jen nudpieda knabino
  Mi selis testudon...
  Devas bati ĝin per pugno
  Ĵetante multe da timo!
  
  Kie la fajro okazas
  Nu, kie brulas la fajro...
  frakasa bato,
  La kruela malamiko atakas!
  
  Ni ne kapitulacos al la malamiko,
  Konsideru ĉi tiun aspiron...
  Rektigas la kerubon
  Flugiloj kaj pardono al malamikoj!
  
  Diras, ke ĝi estos baldaŭ
  Kion oni nomas venko...
  La cirko estas Chapiteau,
  Kaj foje hundoj bojas!
  
  Baldaŭ estos kiel en la paradizo
  Ni beligu la mondon..
  Lada mi dankas -
  Keruboj brilu per oro!
  La knabo Gulivero aplaŭdis la manojn kaj diris kun admiro:
  - Kiel bele! Nun tio estas poezio! Kaj la voĉo de la knabino estas nur mirinda!
  La knabino modeste respondis:
  - Ĉi tio estas donaco de la dioj! Ĝenerale, kio estas prezentita, oni ne aprezas!
  La knabo denove rimarkis:
  - Estas malfacile ne konsenti pri tio! Sed ĉiuokaze ni ne estas infanoj laŭ sperto kaj vivscio!
  La vicgrafino ridis kaj demandis:
  - Ĉu vi povas pruvi, ke vi ne plu estas infano? Plie, ĝi estas en la menso kaj scio!
  La knabo Gulivero kapjesis:
  - Kompreneble! Mi povas fari ĝin kaj kompreneble mi volas!
  La knabino kolere frapis sian nudan piedon kaj blekis:
  - Do venu, pruvu ĝin tuj!
  La knabo komencis elŝuti flugilhavajn aforismojn kun furiozo kaj pasio;
  Por vidi la malamikon gajni duonon, por resti nevidebla vi mem - venku tute!
  Ĉampano de venko, ili trinkas nur por tri militistoj; kuraĝo, kuraĝo kaj honoro. Tamen, male al homa festeno, la kvara amiko estas bonŝanca, neniel superflua!
  El ĉiuj problemoj, la plej sendanĝera morto, ĉar ĝi neniam plu okazas kaj post ĝi ne plimalboniĝas!
  En milito, la plej akra sento de rutino devenas de malfortigi la senton de danĝero!
  Estas bone flugi, kiam vi ŝvebas super neaĵoj - kien flugi de piedbato en la azeno!
  Kiu flugas, uzante la brulaĵon de amaraj homaj larmoj, preterflugos en siaj dolĉaj sonĝoj!
  Sprita kritiko estas pli bona ol stultaj laŭdoj!
  Homo ne volas fali en truon por iu mono, escepte de la Sino de Venuso! Por tio li pretas pagi krome kaj eĉ doni la lastan!
  Drop prestiĝo ne timu tiuj, kiuj neniam falas digno!
  Kiu ne kantas en la horo de provoj, hurlos, kiam li rimarkos, ke li vane suferis!
  Vi povas mueli ĉion per via lango, krom la ŝtonoj de lang-ligo kaj la pavimo de stulteco!
  Cervovirino estas bona, cervoviro estas malbona!
  La cervo diferencas de la alko, ke la unua estas ĝenita de la dua, kaj la predo iras al la vulpo!
  Vera militisto devas havi la karakteron de besto, sed ne la inteligentecon de besto!
  En la mondo de lupoj, kutime, ŝakaloj markas anstataŭ leono!
  Se vi volas, ĝi havas fortan baton, kiu kuŝigas la malamikon, ne batu, kuŝante sur la kanapo de la bakluŝo!
  La plej forta bato, tiu, kiu ne zorgas pri patriotismo!
  La hako de la malamiko estas farita de tiuj, kies cerboj ne estas forbatitaj, kaj iliaj okuloj ne estas inunditaj!
  Vi povas venki per nombroj, sed vi povas uzi la fruktojn de venko nur lerte!
  Egoisto, kiu ne volas cedi, certe cedos al problemo!
  Atake, kompreneble, estas risko de malvenko, sed atakita, vi jam perdis!
  Ne iru al la maldekstra knabo, vi estos en la truo, eĉ se, fakte, vi pravas!
  Kun oblikvaj manoj oni ne povas strabi, de maljunulino kun falĉilo!
  Estas pli bone esti Ostap Bender ol povra idioto !
  Ruzo ne ĉiam riĉigas, sed inĝenieco certe ruinigas!
  Vulpo en homa formo ne estas ĉiam hela kun pelta mantelo, sed ĉiam malhela en intencoj!
  Brila animo, kutime alportas la karnon al morta paleco!
  Azeno povas sidi sur trono, sed ĝi ne genuigos vin!
  Ne la leono, kiu bruegas, sed tiu, kiu forte mordas kaj forte batas!
  Ne necesas forbruligi la domon, batalante musojn. Ne turnu la landon en koncentrejon - provante venki korupton!
  Intuicio certe estas perfidulo, sed ne en via tendaro!
  Ne timu la saĝan friponon - timu la honestan malsaĝulon!
  Kiu laŭdos la tiranon, kantos kiel koko sur la lito!
  Tirano, kiel leono, eĉ karesanta, deŝiras viandon kaj haŭton per siaj ungegoj!
  En milito, komforto, kiel ĉokolado sur lardo, nur vomas kadavrojn!
  Estas kutime meti kandelojn en la preĝejon, sed eĉ en la plej granda nombro ili ne kapablas estingi la flamon de homaj pasioj!
  Vi povas havi glacian koron, sangon malvarman kiel fluantan akvon, sed la soifo de sukceso de homo ĉiam estos varma!
  Hasto en ĉio kondukas al malbonaj sekvoj, krom suicidprovo!
  Iu ajn popolo povas gajni la konflikton, sed nur la rusoj povas gajni la militon, do ili ne celas akiri materiajn gajnojn por si mem!
  La artfajraĵoj de milito estas ferio por ĉiuj krom malkuraĝuloj, kaj universala funebro, krom la lastaj malsaĝuloj!
  Plej ofte, estas la rektaj cirkloj kiuj estas konfuzitaj!
  Kaj ili eliras el problemoj, kunvolviĝoj, klare metitaj sur la bretojn!
  Li multe gratas sian langon, tiu, kies kapo jukas pro malpleno!
  La plej bona investo en la ĉerkoj de viaj kontraŭuloj, kvankam ĝi neniam estas rekta!
  La armeo produktas nenion, sed pli ol pagas la investon sub aŭdaca reganto!
  Kiam homo venkas, la sekvo estas morto kaj humiligo! Kiam virino estas vivo kaj plezuro!
  Virinoj elspezas pli por siaj venkoj ol ĉiuj armeoj de la mondo, sed ili prenas kompenson de la venkitoj, kiu estas donata kun multe pli volonte!
  Virino, male al armeo sen uniformoj, venkas pli rapide!
  Male al viroj, por virino, vera venko estas atingita post kapitulaco!
  En milito, kiel en kartoj, vi devas povi rebati, kaj male al ili, vi devas savi la antaŭecon kaj transdoni ĝin al la malamiko!
  Milito estas pokero, nur kaŝrigardi karton ne estas fraŭdo, sed heroaĵo de skolto!
  Batali sen ruzo estas kiel trinki supon sen kulero, sed ial hipokrituloj diskutas nur pri la lasta!
  Impulsaj viroj batalas - apartigu ilin pli rapide! Se virinoj batalas - pli bone ne batalu!
  En milito, ĉio estas pli malvarmeta ol en civila vivo, krom la dekliva frunto de la estro!
  Forto sen bono, levas civilizacion kiel pendigita maŝo!
  Sen forpuŝi la vizaĝon de iu alia, vi ne povas manĝi vian propran!
  Azeno ĉiam estas batata, sed ili mortigas nur kiam li ĉesas esti utila!
  La kuraĝulo mortigas la malamikon, la malkuraĝulon - la sklavon!
  Iniciato en milito estas multekosta, precipe al malamiko alkutimiĝinta al malmultekostaj ŝablonoj!
  Por estaĵoj de pli malalta ordo, foje ilia propra negativa sperto estas pli utila ol iu ajn pozitiva instruo!
  Ĉiutaga pano estas akvumita per ilia ŝvito, kaj festa pano estas kun la sango de iliaj malamikoj!
  Kiam politikisto multe muelas per la lango: rezultas ne faruno, sed faruno!
  Kiam la reganto multe parolas, la pasto povas fariĝi lanuga, sed ĝi rapide putriĝas!
  La kruela koro de la reganto, la tuta lando kapablas surmeti biskvitojn!
  Politiko diferencas de matematiko per tio, ke en matematiko estas neeble dividi per nulo, sed en politiko solidaj nuloj dividas!
  La politikisto estas genia matematikisto, sed nur en unu ago - subtraho!
  Vi povas paroli pri ĉio, kaj kondamni nur kiajn avantaĝojn!
  Konversacio sen signifo estas babilado, konversacio kun signifo estas polemiko, konversacio kun profito estas leciono, kaj la plej granda profito venas de silento al la punkto!
  Nur malgranda menso prenas multon!
  Du estas pli bonaj ol unu, sed ne se ili estas mortintaj kamaradoj!
  Feliĉa estas tiu, kiu kredas, kaj tiu, kiu ne kredas je duoble bono, do li havas konfidon je sia propra forto kaj menso!
  Estas malbone kiam mankas bremsoj, estas eĉ pli malbone kiam oni malrapidiĝas!
  Ne, la diablo estas terura, kiel oni pentras lin, sed la plej malbona el ĉio estas la skizo de anĝelo farita de muffin!
  Bestoj vivas en la arbaro - kaj brutaligitaj homoj transformas ĉion en densejon!
  En la regno de la besto - nur kokoj kaj papagoj, kaj la agloj estis translokigitaj al la plumlito!
  Bona dezajno kun malfruo, malaktualiĝu, bona homo, malfruiĝanta, fariĝos malamata!
  Morto en batalo naskas paron da kuraĝo kaj stulteco, se samtempe alianco estas finita kun saĝo, tiam estos venka vivo!
  Ĉio sin alivestiĝas, krom via propra stulteco!
  Ĉio sin pruntas al malkovro, krom alies menso, kiun vi mem vivas!
  Ruĝa parolo, la plej bona rimedo por verŝi ruĝan sangon!
  La plej malmola metalo estas la mola plumbo, el kiu oni ĵetas kuglojn!
  La plej danĝera plumbo ne estas tiu en la kugloj, sed se ĝi inundas la cerbon!
  La plej bona afero en la mondo estas, ke oni neniam povas diri - ĝi ne povas esti pli malbona!
  Kio estas malbona en la mondo, ĝuste en la milito, kaj post la venko ĝi ne pliboniĝas!
  Kompato en milito, male al publika knabino, kostas pli, sed ne povas doni kontenton!
  Nur homo vere altigita en spirito ne estas timema pri kompato al la falinto!
  Oni povas paroli pri io ajn, sed nur pri komerco, ĉar el malplena babilado eliras la supo kun sanga diareo!
  Silento estas ora, kiu donas korodon kiam arbitreco estas silentigita!
  Arĝentaj vortoj, kiuj ne lasas la fonton de viva akvo de scio kaj vero eliri!
  Lando kun forta aviado neniam estos postlasita!
  La plej granda ĉagreno, de magra kvanto de menso!
  El la lakto, kiu venas de la misfaroj de pafistoj, kreskas nur infanoj de malfeliĉo kaj sufero!
  Fizika trejnado estas necesa por ke nur la baterio de via kontraŭulo elĉerpiĝas!
  Inciteti aliajn, kiel la posedantoj de obtuza menso, kaj portantoj de sento de akra propra malsupereco!
  Akraj langoj, malkiel ponardo, pikas, eĉ tra ĉeno de stulteco !
  Nu la fabelo rakontas, la realo estas ekzekutita malbone!
  Ĉio en la mondo finiĝas, krom homa idioteco kaj besta konkuro!
  La vivo tre similas al ringo, la fino de sufero estas videbla, sed oni neniam povas senti ĝin!
  Ĉio en la mondo finiĝas, krom homa idioteco kaj besta konkuro!
  La vivo tre similas al ringo, la fino de sufero estas videbla, sed oni neniam povas senti ĝin!
  La Mortinta Okulo estas la plej bona, ĝi ebligas vin eviti esti redaktita en la armeon de la mortintoj!
  Bone celita instrukcio ne permesos al vi maltrafi la vojon kondukantan ĝuste al la celo!
  La infero havas nur unu avantaĝon super la ĉielo, neniun timon de ekzilo!
  En la kristana paradizo, la plej malagrabla afero estas, ke vi ne volas deziri ion pli bonan!
  Kristo estas la sola ŝafido, en kiu la leporo akiras leonajn trajtojn en la lupmondo!
  Mortas nur tiuj, kiuj ne sukcesis mortigi timon en si mem!
  Senmortecon akiras tiu, en kiu timo tute ne vivas!
  Kiu timas grandan nombron de la malamiko, tiu miskalkulos kun la aliancanoj!
  Minuto elspezita por sciigo savas jarcenton da vivo kaj momenton de triumfo!
  Kiu ne malmuntas la vojojn, tiu ne tro ofte kolektos la ostojn!
  La plej granda damaĝo al la malamiko estas kaŭzita de tiu, kiu ne perdas senton de proporcio!
  Homo ne konas la mezuron en siaj ambicioj, sed li ĉiam estas mezurata per la eblecoj!
  Jen kion Gulivero donis - bonega! Kaj ĉio laŭvorte en unu spiro. Ja, vere, ekzistas brilaj infanoj, se la animo de plenkreskulo translokiĝis en ilin.
  La vicgrafino knabino notis:
  - Jes, de ĉi tio oni povas tuŝi la tegmenton! Tiel vi skribas!
  La knaba kapitano kapjesis.
  Jes, la vivo instruis al mi multon! Kaj inkluzive de ĉi tiu saĝo!
  Tiam la knabino demandis:
  Kial vi ne estas la reĝo de via lando?
  Gulivero ridis kaj respondis:
  "Vi scias, la ideo batali por la trono neniam trapasis mian kapon. Sed sincere, indas kaj pripensu!
  La vicgrafino kantis:
  - Pasio furiozas en lia animo,
  La knabo bezonas nur potencon!
  Gulivero rimarkis:
  - Se mi jam havas mil jarojn da vivo, same kiel sanon, kial do ne revi pri potenco!
  La knabino ordonis:
  - Batu lin per vipo!
  Du knabgardistoj prenis kaj trafis Guliveron sur lia nuda torso. Li kriegis.
  La vicgrafino haltigis la batalantojn:
  - Sufiĉe! Jen por ke li komprenu kaj konu sian lokon! Kaj lia loko estas la loko de sklavo!
  La knabo Gulivero grakis, forskuante gutojn da ŝvito sur sia rompita haŭto:
  - Kiel ne kompreni! Tiam la lasta azeno komprenos!
  La knabino frapis sian malgrandan, ĉizitan piedon kaj knaris:
  - Nun kantu! Ĝis mi surĉevalon!
  La knabo-kapitano komencis kanti kun malvolo;
  Multaj problemoj venis al la Patrujo,
  Ĉio finiĝis per kolosa fiasko...
  Ne plu ĝoju kavaliroj
  Honoro kaj laŭdo al via hejmo!
  
  Mi estas Gulivero, estas granda batalanto,
  Vi scias, mi povas batali furioze...
  Marso, ĉi tiu militisto estas bona patro,
  Kaj mia kasisto kaŝita en tornistro!
  
  Mi kuras nudpiede en la malvarmo
  La kalkanoj de la kruglyashka fulmas tra la neĝo ...
  Mi savos Fritz perforte,
  Estos venko en furioza majo!
  
  El arbalestoj mi detruas la orkojn,
  Detranĉu dekduon da gnomoj samtempe...
  Mi bezonas mordi la nazon de la trolo,
  Mi fariĝis militisto scii tre gaje!
  
  Neniam ekzistas tia afero por knabo
  La fino de la mondo, kredu min, ne venos...
  Mi kuros eterne nudpiede
  Por ke Kain ne celebru venkon!
  
  Nia patrujo estas sankta lando,
  Ni ne bedaŭros, kredu je la vivo...
  Kvankam Satano atakas la homojn -
  Will, ekfloru la arbon de la monarĥismo!
  
  Salutu Britan bravan landon,
  Ĝi enhavas la plej grandan gloron de la Patrujo...
  Enomaio iam regis ,
  Knabinoj batalas kontraŭ orkismo nun!
  
  Ne, ni neniam cedos al la malamiko,
  Lasu la sunon brili super la planedo...
  Hela stelo brilas per potenco,
  Ni havos helan lokon en la paradizo!
  
  Dio Jesuo estas la mastro de ĉio,
  Malbono krucumita por la homaro...
  Dankon al li homoj
  Estu ankaŭ iom sankta!
  
  La nudpieda knabino atendis la kavaliron,
  La kiraso serĉis ion, kio purigas al brilo ...
  Oni povas vidi, ke tia Palaso estas sorto,
  Renkonti kavaliron kun amo, esti honesta!
  
  Feliĉo, mi kredas, donos progreson,
  Mortintoj en scienco reviviĝos...
  Ĉiu scianta sekso estos disponebla,
  Ni estos en ekstazo - la parolantoj ne krakos!
  La knabino ridis kaj skuis sian fingron.
  - Nu, vi estas kanajlo ! Vi forgesis, ke vi nun estas infano. Kaj vi estos infano dum aliaj mil jaroj. Vi eĉ havas antaŭan komencon sur ni. La malnova vivo ne kalkulas. Vi ankoraŭ havas antaŭ vi dek plenajn jarcentojn, kaj mi havas malpli da vicgrafinoj!
  Gulivero kapjesis kun rideto:
  - Mi simpatias kun vi!
  La knabino murmuris:
  - Ni diru ion genian pri ĉi tiu temo!
  Gulivero denove komencis elverŝi popularajn esprimojn;
  Se vi volas fariĝi Dio, ne estu simio en la kutimo imiti la malpurulon!
  Se vi ne volas labori kiel bovo, vi gajnos al vi kolumon ĉirkaŭ via kolo!
  La vicgrafino interrompis:
  - Ke mi malsaniĝis pro aŭskultado de tiaj filozofioj kaj aforismoj! Pli bone, denove kantu ion amuzan!
  La knaba kapitano komencis kanti kun ioma malemo. Ne estis forto por komponi, kaj li kantis popolkanton de la rusa ribelanto Stenka Razin. Nu - kio venis en la menson, tiam li kantis:
  Kvazaŭ sur la rivero Volgo, laŭlonge de la larĝa,
  Akrnaza ŝipeto Elvelis, Kiel remantoj sur boato, aŭdacaj, kozakoj, junaj infanoj.reĝidino,
  A rigardas sian patrinon sur la Volgo.
  Kiel diris la timinda Stenka Razin: "Ho, vi estas gojo , Volgo, kara patrino!
  De stultaj jaroj vi min dormis ,
  En ŝuldo, la nokto lulis, skuis, En onda vetero eltenis, Ĉu vi ne dormetis por mi, kozakoj min dotis per bonaĵoj. Ke ni ankoraŭ nenion donis al vi. Li. ĵetis ruĝan junulinon en la ondojn, Li riverencis al patrino Volgo.
  Stenka Razin iris
  al
  Astraĥano-urbo por komerci varojn. La vojevodo komencis postuli donacojn. Stenka Razin alportis krispaj salopetojn, krispaj salopetojn - orajn
  brokatojn . La
  vojevodo komencis postuli peltajn vestojn. , Stenka Razin, Donu al mi vian pelton de
  via ŝultro
  ! pelto, sed ne estus bruo.
  Ke ĝi ne estas ĉevalsupro, ne popola parolado,
  Ne trumpetisto trumpeto aŭdiĝas de la kampo, Sed la vetero fajfas, zumas, Fajfas, zumas, inundo Vi estas impeta rabisto, vi estas senbrida batalanto, Vi suriras vian rapidaj boatoj, Etendu viajn tolajn velojn, Eskapu trans la bluan maron.
  . ĈAPITRO 17
  Knabino, frapanta siajn nudajn, malgrandajn piedojn, aplaŭdis la manojn kaj pepis:
  - Kiel bele! Vi estas vere mirakla knabo! Kaj kial vi volus esti plenkreskulo?
  Gulivero respondis ridetante:
  - En la korpo de knabo, mi sentas min pli bone ol iam! Kaj mi havas tre batalan kaj pozitivan humoron!
  Kaj la knabkapitano, kvazaŭ vangofrapas siajn nudajn, malgrandajn, ĵus sunbrunigitajn krurojn.
  Tiam li kantis:
  Unua lernanto, unua lernanto
  Vi havas ferion hodiaŭ...
  La horo estas bela kaj gaja,
  Unua renkontiĝo kun la lernejo!
  Kaj Gulivero palpebrumis sian blankdentan rideton. En tiuj tagoj, se Dio malpermesu, ke vi havus dentodoloron, tio estus tia turmento! Kaj estas mirinde ĉi tie, vi estas por ĉiam infano kaj laŭvorte centprocente feliĉa - ho, ho, ho!
  Ĉi tio estas vere amuza. Vi vidas vin kiel knabo pli kaj pli.
  Kaj estis tre bonaj tempoj. Tiel Gulivero estis en la regno de sorĉistoj, kiuj eĉ povis alvoki la animojn de la mortintoj. Tiam eĉ morti fariĝis sentima - tio signifas, ke ekzistas aliaj animoj, kaj la vivo daŭras post la morto.
  Tiel bonega ĉi tio estas.
  La knabo daŭre vangofrapis siajn nudajn piedojn laŭ la vojeto kaj kantis, elmontrante siajn infanajn dentojn;
  Saluton patrino! Jam la enan fojon mi provas skribi al vi. Kaj nun vi estas antaŭ mi kaj kvazaŭ ĉiuj problemoj foriras.
  
  La luno flosas trans la ĉielo, silento sur la strato,
  Kaj nur patrino ne dormas en la domo.
  Kaj nokte ŝi trankvile malfermos la pordon por vi,
  Kredu, ke neniu alia, nur panjo.
  Kaj nokte ŝi trankvile malfermos la pordon por vi,
  Kredu, ke neniu alia, nur panjo.
  
  Kaj se iu iam ĉesos ami nin,
  Ke larmoj viŝos, komprenu - nur panjo.
  Kaj se ni iam iros longan vojaĝon,
  Tiam nur patrino atendos nin.
  Kaj se ni iam iros longan vojaĝon,
  Tiam nur patrino atendos nin.
  
  Kiel ni fartas? Jes, ĉio disfalis. Anka mortis, kaj la stevardoj divorcis. Jes, ĉio estas en tumulto. Patrino! Kial vi estas silenta?
  
  La luno flosas trans la ĉielo, silento sur la strato,
  Kaj nur patrino ne dormas en la domo.
  Kaj nokte ŝi trankvile malfermos la pordon por vi,
  Kredu, ke neniu alia, nur panjo.
  
  Do ĉi-foje, nenio okazis kun mia letero. Panjo, sed mi certe skribos, certe. Mi bedaŭras.
  
  Kaj nokte ŝi trankvile malfermos la pordon por vi,
  Kredu, ke neniu alia, nur panjo.
  Kaj nokte ŝi trankvile malfermos la pordon por vi,
  Kredu, ke neniu alia, nur panjo.
  La knabino ridis kaj rimarkis:
  - Jes, tiaj aferoj... Vi pensis pri via patrino. Ni ne havas panjon aŭ paĉjon?
  Gulivero estis surprizita:
  - Ŭaŭ! Kaj kiel estas tio? Kiel vi naskiĝas?
  La vicgrafino respondis ridetante:
  - Cikonio alportas infanojn al homoj. Kaj ni havas fabelan drakon. Nur homoj havas fabelon pri cikonio nur invento por malgrandaj infanoj, sed ni havas veran drakon. Ĉar ni ankaŭ estas mortuloj, kaj ni devas de tempo al tempo replenigi nian loĝantaron.
  La knaba kapitano rimarkis:
  - Mil jaroj da vivo estas ankoraŭ tiom malmulte! Precipe se vi estas ĉiam plena de forto kaj energio!
  La knabino konsente kapjesis.
  - Lasu ĝin preterflugi en palpebrumo! Vi ne havos tempon por retrorigardi! Kvankam aliflanke, plej verŝajne vi estos vendita al la ŝtonminejo, kaj tie la tempo iras tre malrapide!
  Gulivero prenis kaj kantis:
  - Pri tio, ke laboro estas turmento,
  Vintro kaj printempo...
  Nur unu escepto -
  Kiam vi estas kun Satano!
  La vicgrafino sulkigis la brovojn.
  - Vi estas tiel fervora kristano. Kaj nun mi memoras pri Satano! Kie estas via fido!
  Gulivero honeste respondis:
  - Kompreneble mi kredas je Dio,
  Kaj mi amas Kriston per mia tuta koro...
  Ni ricevis perdon
  Sed ĝi ja havas pordon!
  La knabino kolere frapis sian nudan piedeton kaj knaris:
  - Ni kantu ion filozofon!
  Gulivero levis kaj kantis denove;
  Aŭdu la tondro ruliĝas
  Sovaĝa hurlado malbeno, ploro kaj ĝemo,
  Estas tempo de repago
  Batalu Armagedonon, batalu Armagedonon!
  La vicgrafino kolere frapis sian malgrandan nudan piedon kaj blekis:
  - Mi ne ŝatas ĉi tiujn kantojn!
  La knaba kapitano ridis.
  - Kiel vi ne ŝatas ĝin? Tiam vi mem kantu, se mia muziko ne konvenas al vi!
  La vicgrafino nudigis la dentojn kaj grumblis:
  - Mi prenos ĝin kaj kantos!
  Kaj la knabino prenis ĝin kaj kantis kun granda entuziasmo, ŝiaj dentoj estas blankaj, kiuj estas kiel eburo;
  Kaj ni impetas elfimolkaj knabinoj,
  Ni amas batali por la gloro de la Patrujo...
  Ni havas batalan, nudpiedan elementon,
  Kaj ni kredas, ni konstruos palacojn de elfinismo!
  
  Nia Elfia ne estas pli bela ol la lando,
  En ĝi, la suno de la popoloj, konsideru la tutan mondon...
  Kaj la hordo de Satano ataku
  Ni faros ion pli mojosa ol Ŝekspiro!
  
  Vi amas nian patrujon dum jarcentoj,
  Kio en konstruejoj kreskis nian historion...
  El la plej grandaj kaj plej grandiozaj florkronoj,
  Ili kutimis kuiri spartanan kaĉon!
  
  Ne forĵetu nian Patrujon por rubo,
  Kiu estas fiera, nur sankta...
  Kiam ni ĵuris per la dukapa aglo,
  Kaj nun la rikoltilo kaj martelo estas kara al ni!
  
  Ni ŝvebos super la ĉielon,
  Ni levos la tegmenton ĝis la spaco mem ...
  Potenca kerubo ŝvebas super ni,
  Tia bonega vorto - Elfija!
  
  Neniu sanga larmo falos
  Kaj la Elfo ne tretas la kalkanon de la malfideluloj ...
  Nia sankta revo realiĝos
  Leviĝu de la kanapo uloj!
  
  Senfina spaco ŝtorma simpla,
  Tia bela vorto - Elfia,
  Ni faros malbonan verdikton pri la Germana Armeo,
  Ni feliĉigu nian landon!
  
  Floru nia patrujo,
  Kiel berkolora arbusto en la Edena Ĝardeno...
  Ni venkobatos la malamikon,
  La knabo ricevos rekompencon de Dio!
  
  Mi ne kredas, kio okazos kun la venko de orksismo,
  Promenante laŭ Elfskva rastantruliloj...
  Sankta elfinismo regu en Elfia,
  La knabinoj kuras, tiel flagrante per la piedoj!
  
  Ne ploru amatinoj, ke edzoj falis,
  Ĉiuj mortintoj estos revivigitaj per la volo de Svarog ...
  Kiun ili mortigas, kiu falis de la pafilo,
  Sed ni ĉiuj batalis kuraĝe honeste!
  
  Mi ne scias kial malbono regas en la mondo,
  Kial la Sinjoro donis la forton al kontraŭuloj...
  Elfoj ofte estas malbonŝancaj en bataloj,
  Kvankam ne estas pli kuraĝa soldato en batalo!
  
  Nu, vi estas kuraĝa elfo, vi scias
  Vi scias batali kaj estas tre kuraĝa...
  La granda reĝo sidas sur la trono,
  Ni elektis lin, kredu min, ne vane!
  
  En nia patrujo, violaj floroj,
  Smeraldarbaroj, betulperloj...
  Elfo estas bela - la krono de beleco,
  Kvankam Orkolf volas detrui sian patrujon!
  
  Ne, ni estas elfimolki tiaj batalantoj,
  Kio ne estas sur la planedo pli kuraĝa kaj malvarmeta...
  Infanoj kaj patroj fieru pri ni,
  La nuboj disiru super la Patrujo!
  
  Mi ne scias, kion faras la knabinoj
  Ĉu ni povos feliĉigi la Patrujon...
  Ni kutimas batali per akra glavo,
  Kaj ni venkas, kredu min bele!
  
  Ne scias kiom forta estas la malamiko
  La spirito de la elfoj, bela popolo en la kredo...
  Ni certe venkos la malamikojn en batalo,
  Ni ricevos sanktan liberecon kiel rekompencon!
  
  Do sciu feliĉon kaj pacon en la Patrujo,
  Ĝi estis alportita sur la bajonetoj de elfi-lakto...
  Nun ni havas la plej fortan kerubon,
  Kaj niaj infanoj estas tiel lertaj kun bato!
  
  Jarcentoj pasas, venos elfinismo,
  Ĉiuj tiuj, kiuj falis en batalo, estos korpe revivigitaj...
  Kaj la vojo estas ĉiam supren, ne eĉ momenton malsupren,
  Eĉ sen rando, la universo estas malvasta por ni!
  La vicgrafino tiel bele kantis, frapante siajn tre graciajn, infanajn piedojn. Gulivero ĉi tie eĉ bedaŭris, ke ŝi estas knabino. Pli maljuna knabino estus multe pli alloga. Precipe la kurbo de la kalkano sur la plandumo.
  Nu, bone, tiel estu. La knaba kapitano respondis:
  - Ni faras nenion tian, sed nur kantas kaj amuziĝu!
  La knabino murmuris:
  - Kies voĉo kantus, kaj la via flarus!
  Kaj estis paŭzo. La knaboj, kiuj fariĝis la maristoj, nun piediris sur akraj ŝtonoj preskaŭ sen doloro. Tre rapide, la nudaj plandoj de infanoj fariĝas krudaj. Ĉi tio ja estas pozitiva fakto. Kaj kompreneble la humoro altiĝas.
  La sklavknaboj eĉ kantis;
  En la radioj de la taga suno, la dorso brulas per fajro,
  La kontrolisto ne dormas, kaj la vipo estas fidela al li.
  
  Mi, tutan vivon ĉerpante sukeron el kano, Ne konis alian rekompencon ol manumo-bastonon.Mia mano ne fleksiĝas kaj mia nuba rigardo pezas, Sed mia koro terure batas kiel fajra alarmo !
  
  Kiel ŝtelisto mi kuras kaj kaŝas, la herbo ne estas alta, mi ankoraŭ ne aŭdas la hundojn, sed nur por nun
  .
  
  Mi jam mortas pro soifo, Mi ne povas vidi la akvon, Sed la tutan tagon de libereco, kiu povas ĝin forpreni!
  La kanto, kompreneble, ne estas Dio scias kio. Kaj ne aldonas optimismon.
  Gulivero komentis kun infana rideto:
  - Jen la turniĝoj de la sorto! Jen mi iras kaj mi ne scias kien. Kaj antaŭen atendas... Nu, en miaj antaŭaj aventuroj, iel estis pli da dinamiko kaj intereso. Kaj ĉi tie estas nur kantoj, kaj vi piedpremas vin kiel horloĝmekanisma roboto.
  La vicgrafino konsente kapjesis.
  - Ĉu vi bezonas dinamikon? Kaj kio eblas!
  Kaj la knabino elprenis vipon el sia zono kaj lasis ilin bati Guliveron. La knabo hurlis pro doloro kaj grakis:
  - Mi tute ne intencis!
  La vicgrafino ridis kaj respondis:
  - Sed necesas eduki! Eble vi povas rakonti amuzan historion?
  La knabkapitano kapjesis kaj komencis teksi rakonton:
  Imperiestro Diokleciano rifuzis retiriĝi de potenco, ĉar li komprenis ke la Romia Imperio ne starus sen li. Krome, Diolektan finfine havis Filon kaj heredanton moknomitan Julius, kiel Cezaro. La imperiestro regis eĉ antaŭ 320, sukcesis plifortigi la malnovan kredon de Romo modernigante paganismon. Jupitero fariĝis la ĉefa Dio, kiu, kiel evidentiĝis, ankaŭ kreis la universon.
  La doktrino de la ĉielo kaj la infero ankaŭ leviĝis kaj fortiĝis. Tio estas, anstataŭ la morna regno de Hadeso, estis enkondukita la doktrino de fabela imperio, kie la animoj de la mortintoj ricevas korpojn kaj vivas denove. Militistoj, kompreneble, ankaŭ havas konkubinojn kaj festas festenojn. Kaj la imperiestroj havas tie siajn proprajn potencojn. Kaj kompreneble, sklavoj restas sklavoj. Sed tiuj, kiuj obeas la mastrojn kaj kondutas bone - iliaj vivoj estas pli facilaj kaj pli bonaj, kaj la korpoj estas donataj junaj kaj sanaj post la morto. Kaj malobeemaj sklavoj kaj kristanoj estas turmentitaj tre kruele, kaj tiel brutale torturataj, ke ili povas nur plori kaj penti.
  Post la morto de Diokleciano, lia filo Julius daŭrigis la tradiciojn de sia patro. Kaj li eĉ entreprenis plurajn agresemajn kampanjojn - alportante la sudan limon de la imperio al Hindio mem.
  Do eĉ nova dinastio de Dioklecianoj ekestis. Kiu provizis Romon per stabileco kaj prospero. Kristanismo iom post iom forvelkis kaj malaperis. Efektive, la rakonto pri Kristo iom post iom malmodiĝis. Jes, kaj kristanoj ne povis pruvi, ke ili almenaŭ povas fari ion kaj ke ili valoras ion. Kaj tiel ĉio iris al la forgeso de tio, kion multaj konsideris branĉo de judismo. Sed nun la araboj, kiuj ankoraŭ ne estis konkeritaj de Granda Romo, aperis Mohammed.
  Antaŭ tiu tempo, la romianoj jam konkeris Hindion. Ilia imperio fariĝis tiel grandega ke ĝi estas malfacile administrebla. En Eŭropo, la romianoj atingis la Vistulon. Kaj konkeris preskaŭ la tutan Germanujon. Kaj en la sudo, moviĝante laŭ Nilo, ili subigis Sudanon kaj Etiopion. Sed scienca progreso estis malrapida.
  Kaj montriĝis tre malfacile kontroli tiajn teritoriojn de ununura centro.
  Nu, do, la araboj, kiuj estis malriĉaj kaj vivis en la dezerto, restis solaj.
  Same kiel la romianoj ne konkeris la slavojn, kiuj loĝas tro malproksime kaj en severa klimato. Kaj Ĉinio, kiu ankaŭ estas plena de montoj, kaj riveroj, kaj dezertoj, kaj la loĝantaro estas granda. Kaj do la Romia Imperio estas bonega kaj laŭ loĝantaro kaj teritorio. Kaj precipe en Ĉinio, imperiestroj ne volas grimpi.
  Kaj ankaŭ en Afriko ne estas vojoj, komunikadoj. Nu, estis ankoraŭ, trans Atlantiko ĝis Ameriko, ili ankaŭ ankoraŭ ne maturiĝis. Kvankam individuaj ŝipoj fornaĝas.
  Sed ĉi tie, sub la komando de Mohamedo, la arabaj trupoj, subigante Saud-Arabion, invadas la romiajn havaĵojn.
  Sed la romianoj, kompreneble, havas multoble pli da loĝantaro kaj trupoj ol la araboj.
  Tamen, ili estas disaj trans multaj provincoj. Intertempe, arabaj trupoj en Palestino. Kaj la romia guberniestro Scorpius batalas kun ili , kun kvin legioj kaj dungita araba kavalerio. Sed la araboj en la decida momento de la batalo transiris al la flanko de Mohamedo kaj trafis la malantaŭon de la romianoj.
  Kaj okazis granda kaj sanga masakro.
  Kaj la romiaj provincoj ekbrulis. Sed Mohamedo subite mortis. Multaj kaj bone organizitaj trupoj alproksimiĝis de aliaj provincoj. Kaj la araboj estis venkitaj.
  Kaj tiam ili estis tute konkeritaj. Sed ne ĉio estis vana. Kaj la nova imperiestro de Romo, Konstantino, decidis prunti ion el la Korano. Ĝis estos fido al la Plejalta Dio, kaj la malpermeso de aliaj dioj kaj diaĵoj. Tamen, la romia imperiestro mem estis proklamita la Vizaĝo de Alaho kaj la Plejalta Dio sur la Tero kaj la materia mondo. Do estiĝis nova religio - kiel Islamo, sed la roma maniero.
  Kompreneble, Namaz, Ramadano, la malpermeso manĝi porkaĵon kaj trinki vinon, same kiel la Hajj al Mekao estis nuligitaj kiel nenecesaj. Sed, kompreneble, poligamio mem estas leĝigita. Nu, anstataŭ Hajj al Mekao - Hajj al Romo. Kaj, kompreneble, multe pli.
  Ankaŭ virinoj ne estis malpermesitaj promeni duonnudaj. Sed, kompreneble, aliaj religioj estis malpermesitaj. Inkluzive de judismo. Kaj honoru ankaŭ aliajn diojn. Antaŭe, ekzistis la ĉefa Dio Jupitero, kiu estis farita la ĉefa kreinto de la universo fare de la romianoj, sed aliaj dioj restis kiel objekto de adoro. Kaj nun totala malpermeso estis enkondukita.
  Tiel aperis kaj formiĝis la fina monoteismo.
  La Romia Imperio daŭrigis siajn teritoriajn konkerojn!
  La knabino interrompis:
  - Ĉi tio, kompreneble, estas interesa, sed ni kantu pli bone!
  Gulivero profunde enspiris kaj kantis;
  Kiom ofte ni vagas
  Kaj ni simple forgesas
  Ke la mondo estas regata de vanteco.
  Kelkfoje ni ludas amon
  Ni ne rimarkas pekojn
  Kaj en la koro de doloro kaj malpleno.
  
  Ĥoro:
  Venu al Jesuo kaj diru:
  Mi ne plu povas vivi tiel
  Mi ne plu volas peki
  Mi bedaŭras.
  Venu al Jesuo kaj kredu
  Tiu vivo ŝanĝiĝos nun
  Kaj ke la sankta sango de Kristo
  Savos vin.
  
  La Eternulo pardonos al iu ajn
  Li resanigas la malsanulojn
  Plenigu vian koron per bonkoreco.
  Lia amo estas sankta
  Vivas kaj venkas
  Alportas ĝojon kaj pacon.
  
  Ĥoro:
  Venu al Jesuo kaj diru:
  Mi ne plu povas vivi tiel
  Mi ne plu volas peki
  Mi bedaŭras.
  Venu al Jesuo kaj kredu
  Tiu vivo ŝanĝiĝos nun
  Kaj ke la sankta sango de Kristo
  Savos vin.
  La vicgrafino malgaje observis:
  - La kanto estas iel arte ne tre bona! Ĉu vi povas kanti pri Kristo, io pli hela kaj pli bela?
  Gulivero levis siajn infanajn ŝultrojn kaj respondis:
  - Ĉu vi volas ion helan? Sed ĉu Jesuo ne estas tiel hela kiel la suno tagmeze ĉe la ekvatoro?
  La knabino ridis kaj respondis:
  - Nu, tiam kantu pli, kiel vi povas, se, kompreneble, vi kapablas ion.
  La knaba kapitano kantis entuziasme;
  Vi estas vivo, Vi estas lumo, testamento de amo,
  Vi estas vivo, Vi estas lumo, testamento de amo,
  
  Vi venis en mian vivon, plenigis ĉion per lumo,
  Lumigite, donis al mi
  En la loko de doloro, ĝojo, graco, savo,
  Nun mi estas en la interligo
  
  Jesuo Vi estas mia vivo, Vi estas mia aero kaj akvo,
  Vi estas mia universo, mia animo Vin laŭdas.
  Jesuo Vi estas mia vivo, Vi estas mia aero kaj akvo,
  Vi estas mia universo, mia animo Vin laŭdas.
  
  Mi aŭdas vian voĉon, vi estas ĉe mi,
  Mi estas en viaj manoj, mi scias
  Vi ne estas pli kara, Vi estas mia rekompenco,
  En la epoko kun vi mi...
  
  Jesuo Vi estas mia vivo, Vi estas mia aero kaj akvo,
  Vi estas mia universo, mia animo Vin laŭdas.
  Jesuo Vi estas mia vivo, Vi estas mia aero kaj akvo,
  Vi estas mia universo, mia animo Vin laŭdas.
  Jesuo Vi estas mia vivo, Vi estas mia aero kaj akvo,
  Vi estas mia universo, mia animo Vin laŭdas.
  
  Vi estas vivo, Vi estas lumo, testamento de amo,
  Vi estas vivo, Vi estas lumo, testamento de amo,
  
  Ĉiutage pli forta, mi volas esti kun vi,
  Nur per Vi sole, mi vivas Mia Dio,
  Ne ĉesu kanti, mi estos por Vi,
  Pli ol mia tuta vivo, mi amas Vin.
  Ĉiutage pli forta, mi volas esti kun vi,
  Nur per Vi sole, mi vivas Mia Dio,
  Ne ĉesu kanti, mi estos por Vi,
  Pli ol mia tuta vivo, mi amas Vin.
  
  Jesuo Vi estas mia vivo, Vi estas mia aero kaj akvo,
  Vi estas mia universo, mia animo Vin laŭdas.
  Jesuo Vi estas mia vivo, Vi estas mia aero kaj akvo,
  Vi estas mia universo, mia animo Vin laŭdas.
  Jesuo Vi estas mia vivo, Vi estas mia aero kaj akvo,
  Vi estas mia universo, mia animo Vin laŭdas.
  Jesuo Vi estas mia vivo, Vi estas mia aero kaj akvo,
  Vi estas mia universo, mia animo Vin laŭdas.
  La vicgrafino komencis aplaŭdi la manojn kaj pepis:
  - Tio estas multe pli bone! Vi vere povas bone kanti mia knabo!
  Gulivero riverencis kaj respondis:
  - Jes! Mi amas la Plejaltan Dion Jesuon Kriston, kaj kompreneble la Plej Sanktan Dipatrinon!
  La knabino kapjesis kun rideto.
  - Estas bele! Jen, bonvolu kanti pri la Plejsankta Dipatrino, por ke ĉio estu hela kaj bela!
  La knabo stampis, nudpiede, infanan piedon kaj kantis;
  Sankta, Beata Virgulino Maria
  Ŝi naskis la Savinton, donis al ni lumon.
  Sed viaj infanoj estas nudpiedaj vintre -
  Kaj en malpuraj keloj ni renkontas malsatan tagiĝon!
  
  Post ĉio, kiel okazis, ke la mondo estas turmentata de malbono,
  Ke estas pli da malriĉuloj ol sur la herbaj kampoj de akridoj.
  Ke eĉ plantoj frostas pro la malvarmo en majo,
  Kio estas la plej ofta respondo - se vi estas malriĉa, do dancu!
  
  Estas domaĝe doni kupran pencon al riĉuloj,
  Kvankam ilia mamono ŝveliĝis ĝis la limoj de dececo ...
  Ilia ĉefa mentoro super ni estas kverka bastono -
  Sed estos muĝo, kiam la koko krios!
  
  La Eternulo ordonis al vi dividi la riĉulojn -
  Por ke ne estu mortintoj kaj plorado ne turmentas la Aŭdon de Dio.
  Helpu la malfortan - afablaj vizaĝoj parolas el la ikonoj,
  Se vi estas kompatema - la lumturo sur la vojo al paradizo ne estingiĝis!
  
  Sed multaj mamonoj kaj animoj kaj savo estas pli altvaloraj,
  Oni diras, ke oro aĉetos sanktulojn!
  Malnobla vizaĝo naĝis el la graso de la uzuristo -
  Kaj koro sen paco estas malvarma granito!
  
  Kio estas via doloro al ni - magraj homoj?
  En palacoj, ni eĉ ne aŭdas ĝemojn!
  Ĉu vi volas ŝirmejon? Jes, vi havos ŝirmejon
  Sub la prizontegmento en malfacila laboro!
  
  Kial doni ĝin al vi, al ni
  Kion ni sukcese prenis perforte?
  Vi estis nenio kaj eterne nenio
  Ne por vi la ĉielo estis donita!
  
  Sed la morto subite venis al ili,
  Kiel la Ĉiopova Kreinto instruis!
  Nun ili estas kie Satano brulas
  Kie la perfidulo knaras kaj muĝas pro sufero!
  
  Do vi decidis, ke la Ĉiopova ŝercis -
  Dirante, la malavarulo estos altigita?
  Kaj ke Jesuo mem la Kreinto enkarniĝis,
  Ĉu ne estis ĝuste diri, ke ili manĝos la havaĵojn de malbonaj musoj?
  
  Pentu, legante la preĝon de Maria,
  Kaj falante sur la genuojn kaj pentante - ĝemante!
  Kiam infano ploras antaŭ vi,
  Kaj la nudpieda knabino tremas pro la malvarmo!
  
  Prenu vian mallozan kaj malbonan monujon
  Jes, ili dormas de la mono kun rideto.
  Tiam Jesuo Dio de Amo gvidos
  Kaj ne lasos vin fali laŭ la malfirma vojo!
  La knabino aplaŭdis siajn belajn tre graciajn manojn, ekkriante:
  - Bravo! Ĝi estas mirinda!
  Gulivero, ĉi tiu eterna infano demandis:
  - Ĉu vi ankaŭ povas kanti?
  La vicgrafino kapjesis sian helan kapon kiel printempa leontodo kaj kantis:
  Vi nur vidas tion, kion vi volas vidi.
  Sed kiel la vivo povas esti tia, kiel vi imagas ĝin esti?
  Via koro estas glacibloko, kaj por mi ĝi estas fermita.
  Vi estas tute absorbita en urĝaj problemoj
  Kaj vi malŝparas vian vivon pro kolero kaj bedaŭro.
  Via koro estas glacibloko, kaj por mi ĝi estas fermita.
  Se mi povus fandi vian koron
  Ni neniam disiĝos.
  Kredu min,
  Nur vi povas ripari ĝin.
  
  Senutile estas serĉi la kulpulon.
  Sciu, ke ankaŭ mi suferas.
  Se mi vin perdos, mia koro estos rompita.
  Amo estas kiel birdo, ĝi volas liberecon.
  Ne lasu rankoron manĝi vin interne.
  Via koro estas glacibloko, kaj por mi ĝi estas fermita.
  
  Se mi povus fandi vian koron
  Ni neniam disiĝos.
  Kredu min,
  Nur vi povas ripari ĝin.
  
  Vi nur vidas tion, kion vi volas vidi.
  Sed kiel la vivo povas esti tia, kiel vi imagas ĝin esti?
  Via koro estas glacibloko, kaj por mi ĝi estas fermita.
  
  Se mi povus fandi vian koron
  Ni neniam disiĝos.
  Kredu min,
  Nur vi povas ripari ĝin.
  
  Se mi povus fandi vian koron
  Ni neniam disiĝos.
  Kredu min,
  Nur vi povas ripari ĝin.
  
  Se mi povus fandi vian koron...
  . ĈAPITRO 18
  Jen la sepdeka datreveno de caro Nikolao la 2-a festita. Nu, nenio malbona okazis ĝis nun. Hitler tamen prenis kontrolon de Aŭstrio. Kaj formas la Germanan Armeon. Diplomatoj ludas sian ludon. Precipe caro Nikolao la 2-a - la Granda, kune kun Germanio kaj Italio, volas dividi ĉiujn koloniojn de Britio, Nederlando, Francio kaj Belgio. Kaj Hitlero ŝatas ĉi tiun ideon.
  Ekzistas ankaŭ Portugalio, kiu ankaŭ havas koloniojn. Kaj ankaŭ estus bone detranĉi ĝin. Ĉi tiuj ĉiuj estas grandaj planoj. Sed ankaŭ britoj estas ruzaj, ili volas aliancon kun Hitler kontraŭ Rusio. La Fuhrer mem tre timas militon kun tia kolosa monstro kiel la imperio de Nikolao la Granda. Kaj mi vere volas kapti de tiuj, kiuj estas pli malfortaj.
  Do la alianco kun Nikolao la 2-a aspektas tre nature. Intertempe la Fuhrer amasigas forton. Kaj ĝi plialtigas la naskoprocenton en Germanio - preparante por granda milito.
  Nu, kaj Oleg Rybachenko - ĉi tiu eterna knabo ricevis alian taskon:
  Subpremi la ribelon, kiu eksplodis en Brazilo. Ankaŭ tie ne ĉiuj volas ankoraŭ esti sub la regado de la Rusa Imperio.
  La knabo kuris, fulmante per siaj nudaj, infanecaj, sed tre fortaj, lertaj kruroj. Kaj samtempe decidis iom komponi.
  Gulivero, ĉi tiu eterna knabo kaj lia teamo de knaboj, denove, kiam la suno kaŝiĝis malantaŭ la horizonto, estis haltigitaj por ripozi. Komence, ili manĝis sufiĉe kore. Kvankam la manĝaĵo estis simpla. Kaj ili enlitiĝis.
  Junaj lacaj korpoj kontribuis al tio, ke dormo venis tre rapide.
  Kaj Gulivero vidis ion novan kaj belan;
  Tre belaj knabinoj moviĝis trans la kampo. Ili estis junaj, sveltaj, altaj kaj muskolaj. Tuta armeo da knabinoj, kiuj brilas per nuda, rozkolora, kun gracia flekso de la kalkanoj.
  Nur la mamoj de la knabinoj estas kovritaj per maldikaj kirasaj kaheloj, apenaŭ rimarkindaj kalsonoj sur la koksoj, kiel figaj folioj.
  Kaj samtempe ili havas altajn mamojn, luksajn koksojn kaj maldikajn talion. Kaj la abs de la belulinoj ŝajnas esti kovritaj per ĉokoladaj kaheloj.
  Tre belaj knabinoj, kiuj havas muskolojn kaj gracon. Kaj la haroj flirtas en la vento kiel multkoloraj standardoj.
  Ili estas armitaj - iuj per glavoj, iuj per pafarkoj, kaj multaj knabinoj per sagetoj. Ili estas preskaŭ nudaj, kaj samtempe tiel inaj, kurbecaj, kaj potencaj kaj sveltaj samtempe.
  Kaj la mentonoj de la knabinoj estas kuraĝaj, kaj ilia graco estas unika kiam ili faras rapidan paŝon kun nudaj piedoj.
  Gulivero eĉ fajfis:
  - Tio estas mojosa! Nu, virinoj!
  Li mem restas knabo proksimume dekdujara en nenio krom pantaloneto, sed kun fortaj kaj elstaraj muskoloj. Kaj tre bela kun sia nuda torso - la infano-Heraklo.
  Kaj ĉirkaŭ la knabinoj ankaŭ estas belaj, kaj muskolaj, kun tre seksaj kaj esprimplenaj figuroj.
  Infanterio kun pentritaj belulinoj antaŭeniras.
  Kaj la kavalerio rapidas de malantaŭe: ankaŭ preskaŭ tute nudaj knabinoj, nur ĉevaldorse, kaj pli noblaj personoj sur unikornoj. Jes, inter la belulinoj estas komandantoj. Kaj ili ĉi tiuj knabinoj havas braceletojn faritajn el plateno, arĝento, oro kaj ornamitaj per valoraj ŝtonoj sur siaj manoj kaj piedoj.
  Specife sur la pojnoj kaj maleoloj. Ili ankaŭ havas altvalorajn broĉojn en siaj haroj kaj diamantajn orelringojn en siaj oreloj. Kiel bonege ĉio aspektas.
  Ĉiuj knabinoj estas plenkreskuloj. Nur la jam konata vicgrafino, kune kun Gulivero, aspektas kiel infano.
  Sed aliflanke, ŝi havas kronon sur sia kapo, kiu briletas per ŝtonoj kiel steloj. Kaj la nudpieda knabo Gulivero sentis la reĝan kronon sur sia kapo. Eĉ se li nur portas pantalonon, kaj sabro pendas de lia flanko en skarpo.
  Sed tiam, kia sabro - ĉio ŝutita de tiaj helaj juveloj, ke eĉ diamantoj cedas al ĝi.
  Nu, kompreneble, Gulivero estas la sola viro en ĉi tiu tuta armeo. Krome, se sufiĉe infano, nur tre forta kun reliefaj muskoloj.
  Kaj la militistoj tiel marŝas, kaj iliaj nudaj bovidoj kun vejnoj sub la or-oliva haŭto flagras.
  Nu, kompreneble, kiel ne kanti, belulinoj;
  Kuraĝaj knabinoj batalas por Elfia,
  Ili estas tre fieraj kaj la filoj de Svarog ....
  Nia beleco trafas tiel trafe per maŝinpafilo,
  La servistoj de Satano ne povos rompi nin!
  
  Ni batalis kuraĝe, ni batalis kontraŭ orkŝismo,
  Ni venku la malbonan Orkmacht, kvankam la malamiko estas forta...
  Mi kredas, ke ni baldaŭ vidos komunismon,
  Ora foliaro, hele de la acero!
  
  Ne ekzistas nia lando pli bona, komunismo estas pli bela,
  Por ke nia Patrujo ekfloru radie...
  Lumflugila feliĉo venos sur la planedon,
  Kaj la revo pri pli bona vivo baldaŭ realiĝos!
  
  Kredu, ke nia Elfia fariĝos granda feliĉo,
  Maria regos, Lada patrino de la dioj...
  Ni ĉesos la atakon de la infera orkmaht sovaĝa,
  Kaj ne bezonas kromajn kaj parkerigitajn vortojn!
  
  La malamiko ne povos elŝiri la koron de la knabinoj,
  Ni batalantoj akrigis akran, furiozan glavon...
  La voĉo de belulinoj tre bone konas la vokon,
  Kaj ni povos tranĉi la orkŝismajn hordojn!
  
  Sciu, ke ni elfoj neniam rezignas,
  Ni demetos ĉiujn orkŝistojn kun la plej akra klingo...
  Lasu la vizaĝojn de niaj knabinoj brili per oro,
  Kaj ni frapos la orksiston en la vizaĝon per pugno!
  
  Nudpieda knabino rapidas tra la severaj neĝblovoj,
  De la maŝinpafilo, li aktive skribaĉas fulmotondron ...
  Ĉiuj vi orkoj devas fari estas droni vin,
  Ĉar la Patrujo estas monolita fortikaĵo!
  
  Ni premos la orkojn, kvankam ili havas la potencon de la mondo,
  Onklo Pham decidis ludi kune kun la Fritz en ĉi tiu batalo.
  Ili faris sin idolo de Adolfo,
  Kaj nun li havas gloran armeon da knabinoj kontraŭ ili!
  
  Ĉi tie bolas malbonaj bataloj, en la batalo de ĉi tiu elfa lakto ,
  Ili dispremas la orcistojn eĉ en neegala lukto...
  La voĉo de knabino el arĝento estas tiel sonora,
  Beleco ne pereos al Orcleru -Satano!
  
  Nia parto de elfoj-lumo estas venki senĉese,
  Kvankam la orkŝista flotemo konas neniun nombron...
  Kaj ni forte trafis Orkdolph la malmolan en la makzelo,
  Elfsqua venkiĝis al la svingo !
  
  Jam estas neĝblovoj, kaj la knabinoj estas nudpiedaj,
  Ili flagras per sia nuda kalkano, kiel spuro de leporo...
   Elfsommolki estas tiel impetaj en batalo,
  Kredu, ke la malamiko ne vidos la tagiĝon!
  
  Ne donu kompaton al orkistoj en la batalo,
  Ilia armeo estos en la infero, kiel diablo en fajro...
  Ni ricevos rekompencojn el la manoj de Elphisus ,
  Estos tre feroca, elfa urso!
  
  Se necese, ni turnos nin, ĉiuj montoj estas neĝkovritaj,
  Kaj ni staros en la universo de luma paradiza elfinismo...
  Malfermante pafon al ni feliĉe de la pafiloj de la Aŭroro,
  Kaj kruela orksismo estis ĵetita en inferon!
  
  Elfingrad ne venkiĝis, ni rezistis sub ĝi,
  Kvankam hordo krevis el ŝtalo kaj infero...
  Knabinoj, ĵetante obuson kun nuda piedo,
  Ĉar ekzistas nur unu patrujo de elfoj !
  
  Mi kredas, ke ni estos en Orklin, eĉ se estas malfacile,
  Orksistoj havas "Panterojn", "Tigrojn", "Leonojn", " Orkdinand "!
  La knabino tiris ĉenmaton sur siajn ŝultrojn,
  Ĉar la elfoj estas feroca talento en batalo!
  
  La koro de la juna knabino estas donita al Elphisus ,
  Elfnin kaj Fthalin ankaŭ vivas en pasia kredo...
  Por ke ne estu plu lertaj duboj,
  Ni diru firme kaj forte, ke Orkdolf estas kaput!
  
  Ni premos la drakprezidanton per glavoj,
  Kaj ni detruos lian bandon dum jarcentoj ...
  Ni piedpremos la orkismon de la hordo de knabinoj per niaj piedoj,
  Plenumiĝu la lumo, sankta revo!
  
  Donu al homoj liberecon, iliajn pensojn kaj sentojn,
  Por ke la stelo brilu kiel la Suno de elfinismo ...
  Ĉar ni havos kaĉon kun butero tiel densa,
  La eterna juneco de nia fratino fariĝos ni por ĉiam!
  
  Ĉi tie venos la lumo, la Patrujo ekbrilos...
  La Patrujo estos en gloro por ni dum jarcentoj ...
  Ni staros supre, vi kredas je elfinismo,
  La forto de la elfa spirito, konu la batalanton, estas bonega!
  
  Ĉi tie Elfiya pretas fariĝi pli afabla kaj pli bela,
  Kaj helpu la tutan mondon iri al la feliĉo de la paradizo...
  Ni kapablas konkeri la universon eĉ randojn,
  La universo sen rando al la feliĉo de la fortoj alporti!
  
  Sed ne estos elfo sub la kalkano de la malbona orko,
  Ĉar li havas veran talenton por batalo ...
  En la danco de niaj knabinoj, al tiu horloĝo,
  Kion ricevos la belulino, kredu ajnan rezulton!
  
  Baldaŭ venos la epoko de la radia suno,
  Kiam la gloro de la Patrujo floros...
  Nia armeo fame batalas kontraŭ la infera orkmaht ,
  Kaj li povos forbalai la hordon de malbonaj orkoj!
  
  Saluton Sankta Lada, nia Dipatrino,
  Vi naskis Perunon, kaj Yarilon de jarcentoj...
  Senespera kaĉo ne ricevos fidon,
  Se vi elspezas multon, vi ne retenos vortojn!
  
  La plej grava reganto estas Elfin la granda,
  Al li Elnin testamentis la plej saĝan vojon al Edeno...
  Ĉar Elfisif estas la sinjoro de la lumo,
  Kaj iam, ideala por batalantoj!
  
  Orkŝistoj ne povos trompi la Patrujon,
  Kaj fortranĉita de Elfgi , de Elfbeery Elfsqua...
  Mi kredas je ĝi vivos - elfoj-lumo sub elfinismo,
  Kaj la potenco de Orkdolph - mi forviŝos la knabinon!
  
  Baldaŭ estos venko, ĝi estas vera kiel la suno,
  Baldaŭ estos brilo, kiel la radioj de kvazaro ...
  Kaj kredu la elfojn, elfinismo evoluos,
  Nu, se vi ne kredas min, prefere vi silentu!
  
  La mortintoj baldaŭ reviviĝos per elfinisma scienco,
  Ŝia saĝeco estas senlima, tiel granda kiel kvazaro...
  Ni venkos la orksistojn kun nia bona spirito,
  Ni ne cedu al la tento de la ora sako!
  
  Nu, mallonge ĝi pasos, ĝi estas infera tempo
  Ni knabinoj en Okrlin ruĝe eniros...
  Kaj finiĝos nia senlima ŝarĝo,
  Ĉar ni prenos nian feliĉon per batalo!
  Knabinoj, se ili kantas, tiam tutkore. Gulivero, kvankam knabo en korpo, daŭre estas viro kaj admiras ilin tre multe.
  Ĉi tiuj estas vere bonegaj knabinoj.
  La knaba kapitano kantis:
  Estas virinoj en nia Elfia,
  Kion ili veturas, ŝerca aviadilo...
  Ke ĉiuj en la universo estas pli bela,
  Ŝerce, la kontraŭulo estos batata!
  
  Li naskiĝis por venki
  Por glori la Elfon dum jarcentoj ...
  Post ĉio, nia praavo,
  Por ili, ili tuj kolektis armeon!
  Kaj la knabo, piedpremante, nudpiede, infaneca, sunbrunigita, fortaj kruroj, kiel fajfi.
  Kaj de lia sono falis bato, kaj trafis la knabinon ĝuste sur la nudan, rozkoloran plandon.
  Ŝi ridis kaj respondis:
  Mi pinĉis belan fingron,
  Kiel brulanta sur fajro
  Jen potenca knabo atendas min,
  Sur ora ĉevalo!
  Gulivero palpebrumis al la knabino kaj notis:
  - Nu, honeste,
  Mi estas terure malbona ekde infanaĝo!
  Li ŝatis bati la knabinojn per bastono,
  Eksciu la nervojn de viaj gepatroj!
  Kaj la knabo-kapitano prenis kaj montris sian longan langon.
  La vicgrafino knabino pepis:
  - Nu, vi donu! Vi skribas bonege!
  Gulivero notis:
  - Mi skribas bone foje - jes!
  Kaj palpebrumis al sia kunulo. Ĉiukaze, li estas infano kun tre disbatanta bato.
  Kaj la knabinoj moviĝas kun la celo batali, kaj ilia humoro fariĝis ekstreme batalema kaj agresema.
  La militista knabo kantis:
  Kvankam Dio malpermesis duelojn,
  Sed mi sentas talenton por la glavo...
  Mi batalas sep fojojn semajne
  Kvankam mi ne estas duelanto!
  Kvankam mi ne estas duelanto!
  La vicgrafino kantis responde:
  Mi estas knabino, mi klare havas vidojn,
  Kaj en la batalo montris la plej alta klaso!
  Sed ĉiuj singultis pro rankoro -
  Kial ŝi naskiĝis knabino!
  La inaj militistoj daŭre marŝis, iliaj sveltaj, muskolaj korpoj fleksis siajn muskolojn. Ĉi tio estas vere inaj knabinoj.
  Gulivero demandis sian vicgrafinkunulon:
  Kien ni kondukas niajn trupojn?
  La knabino ridis kaj respondis:
  - Ni iru ien! Kaj ĉi tiu batalo estos tre decida por ni!
  La knaba kapitano rimarkis:
  - Kiam mi eniris en mondon, kie anstataŭ homoj estis la plej inteligentaj estaĵoj, ĉevaloj, tiam... mi pensis, nenio povus esti pli mirinda. Sed tiam montriĝis, ke ekzistas ankaŭ eternaj infanoj. Kaj ne tiom stulta!
  La knabino kontraŭstaris
  - Ni povus disvolvi pli bone teknologie. Sed vi vidas, ne ekzistas instigo. Cetere, por alporti en nian belan, harmonian mondon, ankaŭ pulvon kaj pafilojn, kaj kanonojn, kaj eble ion pli malbonan!
  Gulivero laŭ ĵeto:
  - Jes, povus esti pli malbone! Kaj do vi havas idilion. Kaj eĉ se dento estas batita, nova kreskos ĉi tie post kelkaj horoj.
  La vicgrafino kapjesis kaj pepis:
  Mi volas, ke mia infanaĝo neniam finiĝos
  Por ke ĝi rapidu post mi...
  Ne sciante jarojn!
  Konante neniun problemon!
  La knaba kapitano ridetante kapjesis.
  Jes, tio verŝajne estas bonega...
  La knabinoj kiuj marŝis, kaj multaj miloj da ili prenis kaj kantis unuvoĉe:
  La pluvo trans la ĉielo disĵetis stelfragmentojn,
  Ni preparis akrigitan palison por Orkskismo !
  Tankoj "Tigroj" estas nur rubo - malpura pulbazaro,
  La Germana Armeo atendas tuj furiozan fiaskon!
  La Germana Armeo atendas tuj furiozan fiaskon!
  
  Nia kamarado Elfin la gvidanto estas la potenco de milionoj,
  Li havas pugnon, granitan maŝinpafilon en la mano!
  Ni povos venki - rati el Sodomo,
  Nia forto estas monolito - feliĉe sur la Tero!
  Nia forto estas monolito - feliĉe sur la Tero!
  
  Nia partio ne havas pli gravajn aferojn por fari,
  Kiel savi la popolon, la Patrujo bona!
  Febbels demona al la infero kun sensencaĵo,
  Kaj la venko estos, kredu min, por spite al ĉiuj diabloj!
  Kaj la venko estos, kredu min, por spite al ĉiuj diabloj!
  
  Sciu, ke la beleco de la elfoj-lumo estas fama pro sia potenco,
  Ŝi havas pezan blondan plektaĵon!
  Kaj en la bataloj kun la orksistoj, la junulo famiĝos,
  Reviviĝos, leviĝinte, la Luma lando!
  Reviviĝos, leviĝinte, la Luma lando!
  
  Ne lasu Orkler - muzelo al la elfoj piki sian nazon,
  La liphara viro opinias, ke li estas malvarmeta Dio!
  Ni marŝos laŭ la strato Orklinskaja ,
  Ne, tiu, kiu estas pura en animo, ne fariĝos sklavo!
  Ne, tiu, kiu estas pura en animo, ne fariĝos sklavo!
  
  Nia standardo estas ruĝa, la koloro de furioza sango,
  Jam kvazaŭ la suno lumigos la Orkstagon !
  Ne ekzistas pli malavara donaco por niaj karaj infanoj,
  Se la koro estas aŭdaca kaj premata de timo!
  Se la koro estas aŭdaca kaj premata de timo!
  Ĉi tio estas tre inspira kanto. Kaj malantaŭ la knabinoj estis katapultoj kaj balistoj kun potencaj, kugloŝargoj. Kaj ĝi estis ekstreme mortiga forto. Kaj ankaŭ la knabinoj stampis siajn tre delogajn kaj fortajn krurojn.
  Gulivero faris tute naturan demandon al sia kunulo:
  - Kial ne estas viroj inter la militistoj?
  La vicgrafino ridis responde, rimarkante:
  - Kaj tiam oni bezonas virojn en la armeo? Ili estas odoraj kaj malagrablaj rigardi. Knaboj estas nenio, sed plenkreskuloj kaj precipe maljunaj viroj simple abomenas!
  Gulivero logike rimarkis:
  - La aĝo tamen difektas ne nur virojn, sed ankaŭ virinojn!
  La vicgrafino konsente kapjesis.
  - Estas prave! Sed tamen virinoj perdas sian allogecon kiam ili aspektas pli aĝaj ol tridek kvin, kaj viroj kiam ili aspektas pli aĝaj ol dek kvin! Estas grava diferenco ĉi tie!
  La kapitano rimarkis:
  - Mi ŝatas la belecon de adoleskantoj al la lanterno! La ĉefa afero estas, ke virinoj estas belaj, kaj plej grave, amaj kaj inteligentaj!
  La knabino ridis kaj respondis:
  - Tio ĝustas! Beleco estas, kompreneble, bona, kaj eĉ bela, sed ankaŭ la menso gravas!
  Gulivero kantis:
  Sed kial,
  Estas neeble vivi en la menso!
  Sed kial,
  Vi ne povas fidi iun ajn!
  Sed kial,
  Mi estas unuaklasano!
  Sed kial,
  Mi ĉiam parolas stultaĵojn!
  Sed kial,
  La vivo nenion instruas al ni!
  Sed kial,
  Homoj estas stultaj, mi ne komprenas!
  Sed kial!
  Sed kial!
  La vicgrafino knabino respondis memfide:
  - Kapo de brasiko!
  Belaj militistaj knabinoj trafis la unuan, eĉ malgrandan taĉmenton de orkoj. La belulinoj tuj haltis. Iliaj nudaj, ĉizitaj kruroj komencis tiri la arbalkordojn kaj turni la tamburojn de arbalestoj.
  Estas tre belaj kaj seksecaj knabinoj en bikinoj ĉi tie, kiuj batalas preskaŭ sen vestaĵoj kaj mi devas diri nur ĉarmajn. Kaj viroj, se ili vidos ilin, ili sendube genuiĝos kaj kisos siajn nudajn, rozkolorajn, iomete krudigitajn, sed tio faras ilin eĉ pli allogaj kaj deloge odorantaj la aromon de sanaj kaj fortaj knabinaj korpoj kun granda fervoro kaj pasio.
  Ĉi tie sagoj kaj arbalestaj rigliloj flugis en alta arko kaj truis la orkojn, pikante ilin per sagoj, kiel erinaco per pingloj. Kaj ĝi aspektis tre impona.
  Kaj tiaj knabinoj ĉi tie estas simple bonega kaj unika ĉarmo, kaj iliaj muskoloj estas tre fortaj, kaj samtempe ili aspektas belaj.
  Kaj tiel la unua taĉmento de orkoj estis ekstermita, kaj la grandiozaj knabinoj ne ricevis grataĵon.
  Gulivero - ĉi tiu eterna knabo frapis sian nudan piedon kaj kantis:
  - Vi knabinoj estas bonegaj,
  Nur superhomoj...
  Ni plantos kukumojn
  Kaj sen scii la mezuron!
  La vicgrafino palpebrumis al sia ekvivalento kaj ekkriis:
  - Via interligo, mia kapitano,
  Vi povas vidi, ke ĝi rompiĝas en pecojn...
  Foriru knabo, vi estas tre ebria
  Kaj tiam vi renkontos, vi rigardos renkontos!
  La knabinoj marŝis, stampante siajn graciajn, bronzitajn de la suno, kaj nekutime delogajn krurojn.
  Kaj la mamoj de ĉiu beleco estas nur belaj. Nu, kiel ĉe tiaj knabinoj, sed ne por flirti.
  Gulivero rigardis la vicgrafinon, kiu promenadis apud li kaj rimarkis:
  Vi estus pli bona kiel plenkreskulo!
  La knabino ridis kaj respondis:
  - Kio estis malantaŭe, rigardu ĉirkaŭe,
  Konu vin kiel infano, ne hontu
  Mi helpos tion multajn jarojn, preterflugis, kuris,
  Ridetu Gulivero, ridetu!
  La knabkapitano palpebrumis al la knabino, kiu, malgraŭ sia nobla naskiĝo, frapis siajn nudajn, graciajn piedojn sur la akraj ŝtonoj de la vojo.
  Kaj, kompreneble, ŝi aspektis - iom malvarmeta. Tiel riĉe kaj elegante vestita, kaj la kruroj de la knabino estas nudaj, kvazaŭ ŝi estus almozulino.
  Tamen, Gulivero rimarkis:
  - Por infano, vi estas mirinda!
  La vicgrafino frapis la nudan piedon la enan fojon kaj grumblis:
  - Viaj komplimentoj knabo en pantaloneto nenion valoras! Do de ĉi tio mi ne povas ricevi specifan monon!
  La knabeto kapjesis.
  - Ve! Ĉiuj havas problemojn kun mono!
  La knabino ĉagreniĝis, kaj ŝia nuda, ronda kalkano prenis kaj dispremis la ŝtoneton, batante ĝin per tia forto. Estas eĉ surprize, ke tiom da potenco povas esti en infano, kaj eĉ la bela sekso. Ĉi tio estas beleco - bonega!
  Kaj la vicgrafino knaris:
  - Kantu floron, ne hontu!
  Gulivero, kun ŝajna surprizo, demandis:
  - Pri kio kanti?
  La knabino decideme deklaris, kolere denove frapante sian nudan, sunbrunigitan kruron, iomete malmoliĝintan pro longa marŝado nudpieda:
  - Pri amo, kompreneble! Pri kio alia kanti!
  La knabkapitano kapjesis kaj kantis kun evidenta plezuro, kantante per sia sonora, knabeca voĉo:
  Mia imago frapis
  Ĉio fariĝis hela, kvazaŭ en oktobro!
  Kaj ni metas la forkon en la flankojn de la malbona demono,
  Kaj estos tiel bele sur la Tero!
  
  Tiaj steloj en nia universo -
  Iuj estas rubenoj kaj aliaj diamantoj!
  Ni kolektas tributon de la malbonuloj -
  Bato kiel martelo kaj ne en la brovo, sed en la okulo!
  
  Butikfenestroj kie kvazaroj
  La radianta hipodromo ekbrilas!
  Estas gapantaj vundoj en mia animo -
  Kvazaŭ en ĝi estus granda pogromo!
  
  Bukliĝi kiel bukloj de kometo,
  Ŝafo brilas - la lakta vojo brilas!
  Pri senmortaj faroj kantataj,
  Frus estu eterne en gloro!
  
  Kion povas fari malĝoja homo?
  Nur lasu larmon el bluaj okuloj...
  Kiam ĉio ĉirkaŭe estas griza, estas abomena,
  Kiam vi atendas fulmotondron en junio kun espero.
  
  Etendu malfeliĉajn lipojn kun rideto -
  Komprenu, ke la mondo ne estas bero en la arbaro.
  Knabino tuj, nudigis siajn dentojn ĉe vi,
  Ĝi realigos vian sonĝon!
  Do la juna militisto prenis kaj kantis. Kaj ĝi aspektis ege bela kaj pli ol bonega.
  La vicgrafino rimarkis:
  - Vi povas bone kanti! Sed ĉu vi kapablas krei ion pli seriozan?
  Gulivero diris per humila tono:
  - Kaj kio povus esti pli serioza ol kantoj?
  La knabino elŝovis la langon kaj respondis:
  - Io, kio alportas ĝojon kaj plus eĉ sanon!
  La knabkapitano saltis supren kaj malsupren kiel leporo kaj kantis:
  Vi estas mia granda patrujo,
  Cunamaj militoj perforte ĵetis -
  Post ĉio, la armeo estas potenca familio,
  Ni ĵetu malbonon malsupren de ĝia piedestalo en Gehenan!
  
  Kia ĉiela radianta lumo,
  Venas el la koroj de la soldatoj de la Patrujo.
  La heroaĵo de la kavaliroj estu glorata,
  Ni ne bedaŭros, ni kredas la vivon!
  
  La malamiko ricevis grandan donacon,
  Kaj li havas multajn malsamajn armilojn ...
  Jen venas, imagu tian momenton
  La furiozo de Ĉernobogo perforte elverŝis !
  
  Do montriĝis miaj kavaliroj,
  La radianta patrujo suferas!
  En la raporto, nur unu iris nuloj,
  Kaj infera Kaino denove triumfas!
  
  Orkskismo estas forta, la muĝanta hordo,
  Sed ne genuigu la saksojn!
  Post ĉio, kun ni Elfin saĝa por ĉiam -
  Kaj la justa teoriulo Fenin!
  
  Ni administras la Wehrmacht - mi scias disbati,
  Kaj kiom ajn ĉi tiu drako ne estis ruza...
  Ni tranĉos per liaj glavoj,
  Mi estas kavaliro dediĉita al la Patrujo kaj la sinjorino!
  
  Estu la potenca digno
  Por atingi la limojn de Orklin!
  Ni fariĝos indaj je la heroaĵoj de la patroj,
  Ja nia armeo estas nevenkebla en bataloj!
  
  Kiam ni venas kaj realigas la sonĝon
  Sankta afero - la afero de komunismo!
  Mi lasos la knabinon tra la koridoro,
  Posteularo standardo: honoro, altruismo!
  Tiel kuraĝe kaj kun sento kantis la militista knabo Gulivero. Kaj la knabinoj, kiuj iris kun ili, aplaŭdis la manojn. Kaj iuj eĉ saltis kaj batis en la salto kiam trafitaj per nudaj piedoj. Kio estis ege mojosa kaj grandskale.
  Gulivero demandis sian kunulon:
  - Ĉu mi kantis bone?
  Ŝi respondis gaje:
  - Najtingalo sur via fono pasas! Tamen, se ekzemple taŭro muĝas, precipe kiam ĝi estas rostita viva, tiam ĝi estos eĉ pli malvarmeta kaj grandskala!
  Gulivero kantis:
  Ni ne estas nur hamstroj
  Kaj kornaj virbovoj!
  Ni kornegas ĉiujn bovinojn
  Kaj ni tuj disŝiros la lupojn!
  . ĈAPITRO #19
  Tiel iris la armeo. Grandega papilio flugis trans la ĉielon, kiu eĉ povus esti konfuzita kun drako pro la ĉeesto de tri kapoj.
  Kaj ŝiaj flugiloj ekbrilis per ĉiuj koloroj de la printempa ĉielarko. Jes, ĝi estis ĉarma bebo.
  Gulivero kantis kun ĝojo:
  La flugiloj de papilio
  Estis tiel bonaj...
  Mi perdis mian pacon
  Kaj li diris el la koro!
  La vicgrafino pepis ridetante:
  - Ĉesu brui kaj disputi,
  Domo tia aŭ ne tia...
  Ni devus almenaŭ konstrui grenejon,
  De kio estas ĉemane!
  Kaj la eternaj infanoj prenos ĝin kaj ridos, montrante siajn tre belajn kaj grandajn dentojn preter sia aĝo.
  Gulivero demandis al la vicgrafino:
  "Kial ni eĉ kampadas?" Ni nur muelas kaj kantas ĉiajn sensencaĵojn!
  Jam estas knabinoj, kaj estis miloj da ili nudpiedaj kaj sunbrunigitaj, kaj ili ĉiuj estas tiel belaj, delogaj kaj muskolaj. Kaj se mi ĝin prenas kaj kantas, ĝi rezultas tre bongusta;
  La reĝo regas super ni fidele,
  Eldonante dekretojn, juĝante servistojn...
  La trono ne toleras tumulton kaj bojadon,
  Kaj ne metodo por subigi timon!
  Sed ĉi tie la kanto de la nudpiedaj belulinoj abrupte estis interrompita. Antaŭe aperis tuta hordo da multnombraj, malbonodoraj kaj dentegaj orkoj. Kaj ili muĝis, svingis klabojn.
  La knabinoj, aliflanke, ne estis embarasitaj kaj komencis haste reorganizi en batalformacio.
  Kaj Gulivero prenis ĝin kaj kantis, frapante siajn nudajn, infanajn piedojn;
  Mi estas la falko de paco kaj milito
  Naskita sub la plej hela stelo...
  Fidelaj filoj de la patrujo -
  Amo - bonega, vera!
  
  Ni kreos belan mondon
  En kiu feliĉo estos nun...
  Lasu la Kerub Sunon brili
  Sankta, altigita Elfo!
  
  Ni atingos niajn revojn
  Ĝi ne estos pli bela en la universo!
  Levu la glavon kaj vi
  Lasu feliĉon via loko!
  
  Kaj beleco en la universo
  Estas tempo brili por mia granda Patrujo!
  Kvankam la knabino kuras nudpiede
  Ni baldaŭ vivos kredu sub komunismo!
  
  La majesto de la beleco de altaj montoj,
  Kaj oraj stepoj kun bonodora tapiŝo!
  Ni balaos la rubon el la universo
  Kredu, ke via vivo ne bedaŭros!
  
  Kaj ĉio estos bona en la mondo,
  Ja elfinismo triumfos ĉie!
  Kiu estas en la manoj de ĉizilo en la koro,
  Kiu amas maŝinpafilon kaj kuglojn!
  
  Kion ni faros estos eterne
  Ni konstruu urbojn, ŝercante sur Marso!
  de Britio estas terure granda -
  Ni salutos la homojn de la mondo !
  
  La sango, kiu verŝas, estas por semado,
  Al kiu kreskas la semoj de amo!
  Estu bone en la subluna al ĉiuj,
  Se vi ne estus nur papaga kavaliro!
  Kaj la knabinoj, je la sono de grandiozaj kantoj, malfermis fajron sur la orkojn per kaj pafarkoj kaj arbalestoj. Kaj la unuaj sagoj frapis de la malproksimo de la orkoj. Kaj la arbalestaj rigliloj montriĝis entute mortigaj.
  Knabinoj kiel muĝi:
  - Ni ĉiuj estas belulinoj unu familio,
  Ni purigu la universon de putro!
  Se necese, rapide ni pacigos la orkojn,
  Kaj furioza kerubo ŝvebas super ni!
  La vicgrafino blekis:
  - Banzai!
  Militistoj de longa distanco trafis la orkojn, ŝpinante la tamburojn de arbalestaj aparatoj per siaj nudaj piedfingroj. Kaj samtempe, ili ne forgesis, kiam ili pafis sur malbonodorajn, cinamajn kaj dentegojn, kanti;
  Mia mondo estas plonĝita en mallumon
  Morta pejzaĝo kaj malvarma nebuleto.
  Kaj mi vole-nevole via malamiko
  Kaj ĉi tiu rolo, kredu min, ne estas dolĉa!
  
  Akceptu mian proponon
  Pasio por vi laŭte parolas en mi.
  Via respondo ne mortigos min
  Kaj vi estos kondamnita al morto!
  
  La mondo ŝanĝiĝas,
  vivo finiĝas
  Vi estas kondamnita
  Kaj via lando!
  Neniuj elektoj
  Sfero El Gilet
  Al mondo kie mallumo kaj glacio
  Malfermos la enirejon!
  
  Elfa sango sur talismano
  En la Nokto de Konjunkcio, Dejmo verŝos.
  Malbono, envio, timo kaj trompo
  Li venigos en ĉi tiun mondon kun si.
  
  Via mondo estas mia
  Mi havas la ŝlosilon al ĝi!
  Mi havigos al vi eternan ripozon!
  
  Kion via spirito esperas?
  Desmond ne povos savi vin.
  Kie estas mia hejmo - la lumo estingiĝis
  Via varma tero ŝirmos mian popolon.
  
  Mi diros al vi sekreton:
  En la nokto de la Kombinaĵo, elfa sango
  Devus makuli la amuleton
  Kaj la pordoj de la mondo malfermiĝos.
  
  La mondo ŝanĝiĝas,
  vivo finiĝas
  Vi estas kondamnita
  Kaj via lando!
  Neniuj elektoj
  Sfero El Gilet
  Al mondo kie mallumo kaj glacio
  Malfermos la enirejon!
  
  Elfa sango sur talismano
  En la Nokto de Konjunkcio, Dejmo verŝos.
  Malbono, envio, timo kaj trompo
  Li venigos en ĉi tiun mondon kun si.
  
  Via mondo estas mia
  Mi havas la ŝlosilon al ĝi!
  Mi havigos al vi eternan ripozon!
  
  Vi estas freneza kaj kruela
  Sed via tempo finiĝas
  Vi ne regos la mondon
  Malbenita vi, Malhela profeto.
  Pli bona morto kiel savo
  Ol esti la unua inter la sklavoj.
  Vi konas mian decidon
  Mia respondo: "Eterne pereu!"
  
  La mondo ŝanĝiĝas,
  vivo finiĝas
  Vi estas kondamnita
  Kaj via lando!
  Neniuj elektoj
  Sfero El Gilet
  Al mondo kie mallumo kaj glacio
  Malfermos la enirejon!
  
  Elfa sango sur talismano
  En la Nokto de Konjunkcio, Dejmo verŝos.
  Malbono, envio, timo kaj trompo
  Li venigos en ĉi tiun mondon kun si.
  
  Elfa sango sur talismano
  En la Nokto de Konjunkcio, Dejmo verŝos.
  Malbono, envio, timo kaj trompo
  Li venigos en ĉi tiun mondon kun si.
  
  Via mondo estas mia
  Mi havas la ŝlosilon al ĝi!
  Mi havigos al vi eternan ripozon!
  Tiel kantis la knabinoj, kiuj ŝajnas elfoj, sed iel pli kiel homoj. Ĉu tio estas tro bela. Kaj tre muskola kun siaj korpoj kaj figuroj.
  Orkoj ne povas malhelpi knabinojn tiajn. Kaj ili renkontis la vilajn kaj malodorajn ursojn per batoj de glavoj, bastonoj kaj hakiloj.
  Kaj la knabinoj ankaŭ batis la orkojn en la mentono helpe de nudaj, rozkoloraj kalkanoj.
  Kaj ili ankaŭ ĵetis venenajn, mortigajn pinglojn per siaj nudaj piedfingroj.
  Kaj la orkoj falis kaj mortis.
  La vicgrafino demandis al Gulivero:
  Ĉu vi iam vidis tian viglan konfrontiĝon inter beleco kaj malbeleco?
  La knaba kapitano ridis kaj respondis:
  - Kompreneble ne! Estas mirinde!
  La knabino kapjesis kaj ŝi mem ĵetis per sia nuda, ĉizita piedo mortigan forton, kaj tre detruan obuson. Ŝi flugis en arko, kaj trafis en la dikon de la orkoj, disĵetante ilin en malsamaj direktoj.
  Gulivero knaris:
  - Vi estas perfekteco, de rideto ĝis gesto! Sed sciu, ĵeti obusojn per viaj piedoj estas mojosa kaj nekutima!
  La vicgrafino ridis kaj rimarkis:
  Jes, miaj kruroj estas adoraj! Kaj noblaj kavaliroj kisis miajn nudajn, rozkolorajn plandojn. Estas precipe agrable kiam la elfoj faras tion. Sed se la orkoj lekas viajn kalkanojn, tiam estas abomena!
  La knabinoj ĉi tie prenis kaj elmontris siajn skarlatajn cicojn de la brusto, deprenante siajn mamzonojn. Kaj kiel ili prenos ĝin, kaj ili estos martelado de mortiga fulmo. Kaj la orkoj brulos, kaj iliaj haŭtoj fumos kaj karbiĝos. Kaj ĉi tiuj bestoj terure muĝas.
  Kaj la knabinoj prenos ĝin kaj metos siajn nudajn piedfingrojn en la buŝon. Kaj kiel ili pufas. Aŭdiĝas surdiga fajfo.Multnombraj korvoj, kiuj flirtas ĉirkaŭe, kvazaŭ ili ricevus klabon sur la kapo. Kaj samtempe ili ankaŭ havas koratakon kaj indigeston. Kaj ili falas konsternitaj kaj konsternitaj, ramante kapojn per siaj bekoj al orkaj ursoj.
  La kranioj de la monstroj frakasas kaj ŝprucas venenkoloran sangon.
  Gulivero rimarkis kun surprizo:
  - Ĝi estas ege mojosa kaj mirinda! Ni povas diri - ultrastela !
  La nobla knabino kapjesis.
  - Jes, mia knabo! Ĝi estas ege ĉarma! Sed vi ankaŭ ne estu senlaborema. Kaj vi devas bati la orkojn per mortiga ondo!
  Gulivero respondis ĝemante, levante siajn infanecajn, kvankam muskorajn, ŝultrojn:
  - Vere ne estas facila tasko!
  Kaj la knabo ĵetis pizon en la aeron kaj neniigis. Kaj ŝi flugis, kaj kiel ŝi frapis la orkojn, devigante ilin bruli kaj flugi pli alte en la aeron. Kaj turnu vin tien.
  La vicgrafino rimarkis:
  - Ĉi-foje vi bone ĵetis! Nu, eble vi povas montri ion alian!
  Kaj la belaj knabinoj denove, same sinkrone, elprenos ĝin el siaj rubenaj cicoj kaj martelos ĝin per fulmo. Kaj de la umbilikoj pulsaroj. Kaj tiuj estas tiel detruaj ke la orkoj estas bruligitaj vivaj kaj detruitaj per miloj.
  Gulivero rimarkis, ke li denove ĵetis eksplodan pakaĵon da morto per sia nuda, infaneca piedo:
  - Ni diru nur, ke ĝi estas bonega!
  La vicgrafino rimarkis:
  - Nun estas tempo por vi kanti! Nu, ni ne timu, ĝi eĉ multe helpos nin.
  Gulivero kapjesis kaj kantis kun granda entuziasmo;
  Ni estas pioniroj - herooj de la Patrujo,
  Kiuj naskiĝis sub la signo de novembro...
  Ni ne bedaŭros la vivon por la Elfo,
  Al gloro per la ruĝa standardo de la reĝo!
  
  Ni amas kaj scias kiel batali forte,
  Orksistoj fervore derompante la kornojn...
  Ni havas obusojn en vasta valizo,
  La vivo ne estas multekosta por ni pioniroj!
  
  Ni amas nian sanktan Patrujon,
  Kion kreis la enorma elfinismo...
  Ĉi tie Elsomolka estas kondukata nudpiede tra la neĝo,
  Kaj la orksisto volas faligi nin!
  
  Mi batalis fervore kun orksismo sub Elfsqua ,
  Kaj ni falĉis ĉiujn malamikojn per rikoltilo ...
  Kial ĉi tiu Orkmaĥto estis donita al la elfoj,
  Mi batos lin per mia pugno!
  
  Mi estas pioniro kaj sub la Granda Elfo,
  Batalis kiel giganta militisto...
  Orkshizma ĉesigis la atakon de la sovaĝejo,
  Ni havas unu Sinjoron Superan Specon!
  
  Ne estas randoj en la reviviĝo de Elfia,
  Granda elfino , levis nin de niaj genuoj...
   Svarog la granda, la plej alta mesio,
  Kaj la radia idealo de Lada!
  
  Ni estas pioniroj, knaboj, knabinoj,
  Ni amas batali - ĉi tio estas nia destino...
  Kaj la voĉo de la elfa muelilo vokas,
  Kvankam sanga kaoso regas!
  
  Elfiya estas la naskiĝloko de Svarog,
  Kaj ŝi lumigis la vojon por elfinismo ...
  Pioniroj ne bezonas malbonan Dion,
  La malamiko ne povos fleksi nin en pugnon!
  
  Ni havas malvarmetan tankon kun dekliva kiraso,
  Estas tiel facile por la orkoj ne trarompi,
  Kun amo al Lada, nobla fraŭlino,
  Por igi predanton ludon!
  
  Elfskva batalantaj homoj defendis,
  Kaj tiam estis la granda Elfingrad ....
  Ni vidos elfinismon baldaŭ donita,
  Trapasu Orklin konu la paradon!
  
  Jes, Elfingrad fieras per ĉi tiu vorto,
  Ni estas nudpiedaj pioniroj en neĝblovo...
  Ni rompos la kornon de stulta bovino
  Kaj ni veturigos Orctler rekte al la ĉerko!
  
  Sciu, ke la Patrujo neniam fleksiĝos,
  Ŝia impulso ne povas esti bremsita...
  Ke la suno brilu sur Elfo eterne,
  Kaj la perfida ŝtelisto estos disbatita!
  
  proksime de Elfingrad ,
  Ni povis maldaŭrigi la orkŝistojn...
  La elfoj havas tian malmodestecon, sciu,
  Kaj la malamikoj iros nur nulojn!
  
  Elfo vi povas flugi al Marso,
  Kaj kreu malsaman grandecon ...
  Kaj kompreneble ĉio estos tre mojosa,
  Kvankam la vivo estas delikata kiel silka fadeno!
  
  La spirito de elfoj ne scias en la bataloj de la baro,
  Li havas la potencon de Perun ...
  Ni atendas rekompencojn de la dioj,
  Kaj la elemento brilas, kredu la runon!
  
  Kiel la spirito de elfoj ne konas malvenkon?
  Kredu min, li povas disbati ĉion...
  Ni pioniroj tiom volas venĝon...
  Nevenkebla, kiel la armeo de la Patrujo!
  
  Ni preskaŭ venkis
  Estu lumo en la gloro de Elfinismo...
  Niaj avoj batalis por la Patrujo,
  Ni baldaŭ renkontos ĝojon kaj tagiĝon!
  
  Sen patrujo, ne ekzistas vivoj por pioniroj,
  Ili volas batali por ŝi...
  Kaj kion vi volas malbonaj sinjoroj?
  Ĉu ni donu sklavan vivon?
  
  Ne, la Fuhrer sklavigos la elfojn,
  Ni dispremos lin kiel pupon...
  Post ĉio, elfaj kavaliroj povas batali,
  Kaj la orflugila kerubo estas kun ni!
  
  Ne estas vizaĝoj de nia Patrujo sub la mondo,
  Brulas kiel la plej hela stelo...
  Vi fariĝis idolo por mi,
  Mi neniam disiĝos kun vi!
  
  Mi estas pioniro kaj nudpieda knabo
  Tio kun nuda kalkano rapidas tra la neĝo...
  Kaj ie blanka, bela kunikleto saltas,
  Kiu rompos la kornon de la malamiko!
  
  La pioniro en la batalo de dubo ne scias,
  Li ne estas klaŭno, sed vi konas la terminatoron ...
  Venos ferocaj orkoj, kredu venĝon,
  Kaj estos elfinisma hela paradizo!
  
  Kiel venos, konu la epokon,
  En kiu ĉiu militisto el la staltrogo...
  Batalu ĝis via lasta spiro
  Por esti detruita, konu la ferocan fiulon!
  
  La steloj de elfinismo brilas hele,
  La erao de lumo, ne ekzistas pli bela en la mondo ....
  Ni dispremos la jugon de kreda orkismo ,
  Kaj Orctler estos la elfoj por vespermanĝo!
  
  Ni kredas tiajn ŝtaltankojn,
  Ke ilia pantera ŝelo ne penetros ...
  Ni svingu jodon al la vundoj de nia knabo,
  Kaj denove la pioniro kuraĝe rapidas en batalon!
  
  Nu, la orksistoj havis malfacilan tempon,
  Ili ne pensis, ke ni povus nur venki.
  Ni vidas elfinismon koni mejlojn,
  Kaj ni povos ŝerce frakasi la Orkmaĥton!
  
  En la nomo de nia potenca patrujo,
  Fiera pioniro atakas...
  Kvankam nuboj pendas super la Patrujo,
  Ni donu venkan ekzemplon por ĉiuj!
  
  Kredu min, la malamiko ne haltigos la sonĝon,
  Ni denove venkos ĉiujn orkojn...
  Ne estos malbono, kredu regi sur la trono,
  Ni kreos novan mondan ordon!
  
  Ĉio estos en ordo, en la Patrujo sciu
  Mi estas knabo, sed en batalo kiel Robin Hood,
  Komence, mi nur skrapis sur la skribotablo,
  Kaj nun tre eĉ kredu mojosa!
  
  Elfia povas bajoneti orkŝistojn,
  Ŝi venkos ajnan armeon ...
  Kaj la pioniroj vivas sub elfinismo ...
  Ja nia amikeco estas forta monolito!
  
  En nenio ni cedos al la orkoj en batalo,
  Ni povas venki malamikojn per ŝerco...
  Kaj tiel ni batas orksistojn per klabo,
  Neĝoŝtormo muĝas, tordante neĝon en ventegojn!
  
  Elfo ne konas orksistojn, konas kompaton,
  Ŝi estas nevenkebla forta...
  Ili ricevos sabron firme en la kolo de la bastardoj,
  Kaj Satano estos detruita!
  
  Ne kredu, ke Orcler estas nevenkebla,
  Kvankam la potenco de infero, pripensu ĉion, kolektitan ...
  Kiam la homoj kaj la partio estas unuigitaj,
  La homoj de nia orkmaĥto ŝiris en pecetojn!
  
  Elfia estis fama dum jarcentoj kiel sanktulo,
  Ŝi rompis la Tigrojn kiel metalon...
  Disvastiĝi de fino ĝis fino,
  Pri tia lando revis nur junulo!
  
  Ni venkis kiel gigantoj
  Hakitaj kontraŭuloj scias per glavo ...
  Ni estas malpezaj elfoj, ni estas nevenkeblaj en bataloj,
  Ni venkos la kontraŭulojn de la Patrujo!
  
  Fidu nin, nenio haltigos nin
  Kaj vi konas nin, nenio gajnos...
  Ni enterigos la kalvan Fuhrer,
  Ni havas akran glavon kaj ŝtalŝildon!
  
  En la tuta universo ne ekzistas Elfi pli bela,
  Ĝi havos epokon de lumo dum aĝoj...
  Ĉiuj generacioj estos paco kaj feliĉo,
  La Patrujo bezonas firman manon!
  
  Do ludante Orklin,
  Ni ŝmiru la orkmaĥton kiel cindron en sangon...
  Tio estos la tempo de la limo de paradizo,
  Kaj kune kun Lada regas la amo!
  La kapitano knabo estas tiel mojosa, kantanta per sia dolĉa voĉo. Kaj ĝi estas vere ĉarma kaj rivereto fluas en la animo.
  La vicgrafino diris kun rideto:
  - Jes, ĉi tiu kanto multe helpis nin!
  Efektive, la korvoj falis en stuporon kaj falis konsternitaj kvazaŭ ili estus movitaj per klaboj en la cerbo, kaj eble io pli peza.
  La knabinoj, kompreneble, armitaj per glavoj kaj hakiloj, tre fame hakis la orkojn. Kaj ilia balaado estis granda, kaj la sagoj elbatis la ursojn kun granda efikeco. Nek, kompreneble, la militistoj ne povis ne uzi katapultojn kaj balistojn. Kaj ili elĵetis grandajn potojn da bruligebla miksaĵo, oleo kaj alkoholo. Kaj bruligis orkojn kiel kolbasojn.
  Gulivero lekis siajn lipojn kaj komentis:
  - Tre apetitiga! Kaj la odoro de bruligita viando estas plene bongusta!
  La vicgrafino palpebrumis al sia ekvivalento kaj pepis:
  Ŝafida viando estas tre suka
  Knabina klubo estas tre potenca!
  La militistoj prenis ĝin kaj denove de la skarlataj cicoj de la brusto estis pikitaj per mortiga fulmo.
  Kaj tiom da malbonaj orkoj brulis kaj brulis. Ĉi tiuj estas la veraj atingoj de la armeo de lumo.
  Kaj nudpiede, belaj knabinoj.
  Gulivero siblis:
  - Jen mia muzelo! Estos puno, estos puno!
  Ĉi tie tia agresema kaprico rezultis.
  Nu, kial ne preni ĝin kaj la knabinoj ne krias:
  Malica orko rampas sur la rokoj,
  Batu lin per napalmo!
  Ne kompatu orkojn
  Mortigu ĉiujn bastardojn!
  Kiel disbati litcimojn -
  Brulu kiel blatoj!
  La vicgrafino knaris, palpebrumante siajn safirajn okulojn.
  - Jen eksterordinara ĉarmo!
  Gulivero ree palpebrumis al ŝi kaj pepis:
  - Estu lumo
  Mi ne estis en la ĉielo...
  Tagiĝo venos -
  Kaj kompreneble ni iros al la ĉielo!
  La vicgrafino ridis kaj rimarkis:
  - Jes, kompreneble, ni iru. Kaj ni venos denove!
  La knaba kapitano palpebrumis al sia kunulo kaj kantis:
  Mi irus al la ĉielo, mi irus al la ĉielo
  Jen mi estis, sed tie mi ne estis!
  Kaj la terminanta infano ĵetis mortigan forton kaj tre kompaktan pizon de morto al la orkmalamikoj.
  Ŝi flugis kaj rapidis, disĵetante malamikojn ĉiudirekten. Kaj la orkoj rulis la kapojn.
  La vicgrafino bojis:
  - Phasmagoria - la plej alta normo!
  Gulivero grumblis:
  - Estas prave! Donu la demokration al la infero kun la carismo!
  La knabino ridis kaj rimarkis:
  - La reĝo devas esti en la kapo, ne sur la trono!
  Kaj ŝiaj safiraj okuloj ekbrilis kiel steloj. Kaj ĝi montriĝis sufiĉe aminda.
  La knabo knaris:
  - Por nova, justa mondo!
  La vicgrafino rimarkis:
  Milito furiozas en la universo
  Kaj kiom vi povas suferi...
  Satano liberiĝis
  Kaj komencis mortigi furioze!
  Gulivero grumblis:
  - Jes, jes! Nur demando estas kiam? Ĉiam estis murdoj!
  La knabino kapjesis.
  "De la tempo de Kain, vi volas diri?
  La knabo respondis:
  - La unua murdo estis en homaj pensoj! Eĉ kiam Adamo ne estis kreita, sed nur lia spirito ekzistis!
  La vicgrafino ridetante demandis:
  - Ĉu vi pensas, ke la animo estis eterna?
  Gulivero vigle kapjesis kaj frapis sian infanecan, nudan piedon:
  - Plej verŝajne, ĝuste! Ĉiukaze, la Sinjoro Dio blovis en homon per sia spiro, kaj popolis lin per sia eterna, senmorta, ĉiam ekzistanta partiklo!
  La knabino ridetante kantis:
  Amu la Sinjoron per via animo
  Jesuo estu kun vi...
  Kaj se vi volas knabon al la ĉielo,
  Revu nur pri Kristo!
  . ĈAPITRO 20
  Oleg Rybachenko - ĉi tiu eterna knabo kuris nudpiede el Peterburgo tra Siberio tra Uralo. Survoje, li devis transiri multajn riverojn. Kelkaj el ili estas grandaj kaj tre profundaj. La knabo mem kaptis fiŝojn kaj ŝian krudan fiŝon per siaj nudaj manoj kaj nudaj piedfingroj. Li manĝis ankaŭ nuksojn kaj konusojn kaj herbon. Kvankam la knabo akcelis ĝis tricent kilometrojn hore, la vojaĝo estis longa. Foje la eterna infano mem faris maŝojn, kaj ne estas vojoj. Estu kiel ajn, venkinte la riveron Lena, la juna militisto prenis ĝin kaj ekdormis. Kaj li sonĝis.
  La knabo Gulivero estis apartigita de la aliaj maristoj. Tiuj kiuj ankaŭ fariĝis infanoj estis senditaj al aparta kazerno, kie ili estis asignitaj al diversaj malfacilaj laboroj. Kaj la eternaj knaboj devis treni korbojn plenajn de ŝtonoj en la ŝtonminejoj nudaj kaj nudpiede, kaj tranĉi rokojn per sledmarteloj kaj piokoj.
  Tia estas la sorto de sklavoj. Sed Gulivero estis iom bonŝanca. La vicgrafino tamen ordonis jungi lin al la rado kaj igis lin turni la muelŝtonon, en kiu greno estis muelita en farunon. La laboro estas malfacila, sed en la suno. Kaj almenaŭ ili lasis al vi naĝkustojn. Aliaj knaboj estas en la ŝtonminejoj kaj tute nudaj pro ekonomio, kaj kelkfoje ne vidas la sunon dum monatoj, estas batataj per bastonoj kaj vipoj, portas ĉenojn kaj dormas sur ŝtonoj. Krome, ili flaras la fetoron en la minoj de diversaj fekoj kaj fumaj torĉoj.
  Kaj tiel Gulivero ankoraŭ laboras en la suno kaj freŝa aero. Kaj la vicgrafino knabino iras apud li. De tempo al tempo li batas la nudan dorson de la knabo per vipo, kaj demandas kun rido:
  - Nu, kiel? Ĉi-foje vi estas feliĉa!
  Gulivero rimarkis filozofie:
  Homo proponas, sed Dio disponas!
  La knabino frapis siajn nudajn piedojn kaj rimarkis:
  - Demagogio! Kvankam vi reakiris vian junecon kaj denove en infanaĝo kaj ĝi estas bonega!
  En la korpo de knabo dekdujara, vi vere sentas vin tre freŝa kaj gaja.
  Kvankam viaj nudaj piedoj trapikas akrajn ŝtonojn, ili estas tiel malmoligitaj, kaj la knabo estas tiel malmola, ke vi sentas nur agrablan tiklon.
  Kaj li preskaŭ neniam sentas sin laca.
  Do la knabino volas babili kun li. Kion alian ŝi povus fari? Nek televido, nek radio, des malpli ludoj kaj interreto, estas inventitaj, do estas nenio kaj neniu por distri.
  La vicgrafino ridetante demandis:
  - Kaj kiam vi estis en la regno de gigantoj, ĉu vi ne sentis vin embarasita pro via malgranda staturo?
  Gulivero rimarkis:
  - Por simpla homo, mi ne estas malgranda. Kaj eĉ super meza alteco. Sed honeste, kompreneble, se eĉ knabineto estas multe pli granda ol vi, estas embarase!
  Responde, rido. Tiam la vipo sufiĉe dolore trafis la knabon sur lian nudan, muskolfortan dorson.
  Gulivero ekpaŝis. Tamen, kompreneble, estas bone esti eterne juna, sed kiam oni estas sklavo, tio ne estas aparte agrable. Sed por aliaj maristoj, kiuj fariĝis infanoj, estas eĉ pli malfacile. Kaj, kompreneble, vi ne devus supozi, ke vi estas la plej malfeliĉa infano en la mondo. Ĉi tie la suno brilas, nuda, muskola korpo blovas agrablan, freŝan venton. Kaj kio pri la knaboj en la malbonodoraj minejoj, kie ili suferas pro troa laboro?
  Gulivero demandis knabinon de nobela familio:
  Kial ili ne aŭkciis nin?
  La vicgrafino respondis ridetante:
  - Alvenis nova plano de ekspansio de mino kaj urĝe necesas homforto. Kiam la mino estas elĉerpita. Eble ili estos aŭkciataj. Kial vi ŝatus stari nuda sur la podio kaj senti la manojn de knaboj kaj knabinoj, kiuj sentos vian korpon kaj metos siajn fingrojn en vian buŝon?
  Gulivero sentis naŭzon kaj, li diris nenion. Kaj la vicgrafino denove batis lin
  vipo. Estas ruĝa strio sur la dorso.
  La knabino frapis sian nudan piedon. Ŝi aspektis komike - luksa robo kaj nudaj piedoj, kiel sklavo aŭ plebo.
  Tamen ŝi ĉirpetis:
  - Vi estas nur mia afero! Kaj ĝoju, ke mi estas via mastrino! Kaj tiam mi povos vendi vin al la orkoj! Kaj estos multe pli malbona!
  La knabo Gulivero estis surprizita:
  - Ĉu orkoj efektive ekzistas?
  La knabino konsente kapjesis.
  - Certe! Kion vi ne sciis?
  La iama kapitano fariĝinta infano respondis sincere:
  - Mi pensis, ke ili estas nur fabelaj estaĵoj!
  La vicgrafino ridis kaj respondis:
  - Nu, ni ĉiuj havas ian fabelon! Kaj tiam ne plu estas por forpreni kaj ne aldoni!
  Gulivero kantis:
  Mi kredas per fabelo , homoj ne adiaŭas,
  Kaj fidelaj amikoj restos por ĉiam!
  La knabino prenis ĝin por la enan fojon kaj ridis. Kvankam - ne estas dece ridi la tutan tempon.
  Gulivero nun silentis. Li memoris, ke estas timige esti inter la gigantoj. Eĉ kato estas danĝera por vi, sed kiel simio preskaŭ mortigis lin. Tiam li havis problemojn. Kvankam la tegmento super lia kapo estis plena, kaj en luksaj, kvankam dikaj roboj.
  Sed precipe inter la gigantoj, estas malagrable, ke ne estas virino apud vi. Vere, nun li estas en la korpo de infano, kaj ŝajnas esti neniu speciala deziro. Sed ankoraŭ enuiga...
  Gulivero kantis sian romancon;
  Super la abismo sojle de infera paradizo,
  Mi volas ricevi kompaton de Dio!
  Mi turnos min al li, brulanta per mia animo,
  Punkta demando: mortu aŭ vivu!
  
  Fulmo montris malbonon,
  Tiu volo de la idaro de nigraj pensoj!
  Kaj malamo, ŝiras mian koron,
  Kio ekscitas mian ribelan menson!
  
  Mi povas esti fiera pri mia amato
  Forigu la ekzekutiston de ĉenoj!
  La sanktuloj ĝoju pri la templo de la vizaĝo,
  Mi dediĉos al ili preĝon de teruraj tagoj!
  
  Mi ne bezonas la grandecon de iu alia,
  Mi plektis la buklojn de mia karulino!
  Ni pereas antaŭ la Ĉiopova nur du,
  La Ĉefanĝelo levis sian glavon, la metalo ekbrilis!
  
  Mi diris al la knabino: ni estos kune,
  Vivu feliĉe por ĉiam sub la suno!
  Kaj protekti belecon estas afero de honoro,
  Por ke la stelo ne estingu en la eterneco!
  
  Do sciu la aromojn de ĉielaj budoj,
  Mi ne povas anstataŭigi dolĉan kison!
  En la brakoj de karesoj fabelaj mirindaj,
  Kaj mi ne zorgas pri mondaj ŝtormoj!
  Gulivero kantis bonan kanton. Kaj amuza kaj ludema samtempe.
  Kaj dum li kantis, la orkoj vere okupiĝis pri rabo. Precipe, ili torturis kaptitan knabon, pri la temo de kie la markizo de Sade iris.
  Estis ege malfacile por la orkoj kapti ĉi tiun militiston kaj sorĉiston samtempe.
  La knabo aspektis proksimume dekdujara, kvankam ĉiuj en ĉi tiu mondo aspektas kiel infanoj, sendepende de aĝo, komence oni komencis vipi lin ligante lin al kaproj.
  La knabo mallaŭte ĝemis kaj kunpremis la lipojn. Sed li nenion volis malkaŝi.
  Ili batis lin longe, ĝis la hela kapo de la knabo balanciĝis, falante sur sian flankon.
  La orko ŝprucis glacimalvarman akvon el sitelo en lian vizaĝon. Kaj la juna militisto rekonsciiĝis.
  Orko grumblis:
  - Paroli!
  La knabo responde siblis, malfacile respirante:
  - Mi ne diros!
  La ekzekutisto denove batis la knabon. Li ektremis.
  La Maljuna Orko rimarkis:
  - Necesus friti liajn kalkanojn per fajrero!
  La orkoj estas sufiĉe gruntitaj!
  Kaj tiam unu el ili supreniris al la kameno kaj ekbruligis la torĉon. La knabo, preskaŭ nuda kaj ĉie tranĉita per la batoj de la vipo, aspektis kompatinda kaj kortuŝa. Liaj nudaj, rondaj kalkanoj elstaris kaj aspektis senhelpaj kaj rozkoloraj, kiel infanaj.
  La fajro, per sia rabanta lango, karnovore lekis la plandon de la infano. Kaj la knabo kiel krii, pro infera doloro. Kaj la flamo dolore bruligis la piedojn de la knabo.
  La eterna infano furioze muĝis kaj ektremis, sed la ŝnuroj estis tre fortaj.
  Kaj la orkoj sovaĝe ridis pro la agonio de la knabo. Kaj ĝi odoris tre apetite, kiel rostokrado.
  Gulivero, feliĉe, ne vidis ĉi tion. Alie, mi vere muĝis pro ĝeno.
  La vicgrafino denove vipis la knabon per vipo kaj demandis:
  - Ĉu vi iam volis fariĝi almenaŭ iam en via vivo tiel Ĉiopova kiel Dio?
  La knaba kapitano kapjesis.
  - Kelkfoje mi volis ... Kvankam foje vi pensas, kion oni povas fari por ke homoj feliĉigu ilin kun vi?
  La knabino rimarkis:
  - Faru, ekzemple, ĉiujn tiajn homojn ĉe ni infanojn!
  Gulivero balancis la kapon.
  - Fariĝi, ekzemple, dudekjaraj knaboj kaj knabinoj, mi pensas, preskaŭ ĉiuj homoj volonte konsentus. Sed koste de infanoj, mi havas grandajn dubojn! Ja en la korpo de infano oni ne povas ĝui amori!
  La vicgrafino ridis kaj rimarkis:
  - Nu, iel ni ne tre ĉagreniĝas pri tio. Ni havas infanojn alportitajn de drako. Kaj ĝi solvas ĉiujn problemojn! Kompreneble, estas iom da timo de morto. Homoj kredas je senmorta animo, sed neniu pruvis ĝian ekziston! Kaj ankaŭ vi homoj!
  Gulivero levis la ŝultrojn kaj komentis:
  - Estas kristanoj, kiuj ne kredas je senmorta animo. Ili laŭvorte komprenas la vortojn: la animo, kiu pekas, lasu ĝin morti. Kvankam la biblio diras, ke homoj jam mortis en la okuloj de Dio!
  La knabino ridis kaj respondis:
  - Kapo de brasiko! Pli precize, oni povas diskuti pri religio tre longan tempon kaj sen signifo.
  Prefere vi kantu ion amuzan!
  Gulivero prenis kaj kantis;
  Ne estas bagateloj en la aranĝo de la submondo,
  Ajna senkulpigo por la diablo estas kiel hoko.
  Se ne ekzistas graco en la mondo de la Sinjoro,
  Tio signifas, ke la infera naĝejo ne estas malproksime!
  
  Ja la malbono tiom amas la mondon,
  Kiel insuloj sen kompaso de bono...
  Kvankam la heroeco de braveco estas kantata -
  Fakte, la Reĝo de la Universo estas Satano!
  
  La kruelulo en ĉi tiu mondo sukcesas,
  Kiu ne konas kompaton, tiu estas la reĝo!
  Estas kaptiloj sub la palmarbo eĉ de la paradizo,
  Kie estas la bono? Lia sensignifa nulo!
  
  Ajna kredo povas esti koruptita
  Ajna gloro odoras, konu la maŝon...
  Reptilioj siblas inside en la sablokesto -
  Kaj mi volas lumigi la mondon per revo!
  
  Strebu al la lumo, sed ŝvebu en la mallumo,
  Ĉasu por donaci, sed malplena poŝo!
  Se vi ne volas vivi kiel mizera papago,
  Iru al malnobleco, ruzo kaj trompo!
  
  Estas naŭze eĉ vivi sub tavolo de muko,
  Kie sen tegmenta subteno - eĉ ne paŝo!
  Animoj rapidas kiel falko alten,
  Sed la karno estas en la marĉo, la glavo brilas la malamikon!
  
  Kiel okazis, ke la feliĉo forvelkis?
  Kaj kial ĉie regi la malbono?
  Ĉu Dio ne havas sufiĉe da potenco?
  Por ke ĉiuj estu ĉiam bonaj?
  
  Post ĉio, homo ne estis kreita de fanatikulo,
  Post ĉio, en ĉiu koro estas fonto de amo..
  Kial homoj ne scias kiel mezuri
  Kaj la feliĉo estas konstruita nur sur sango?!
  
  Bedaŭrinde, vi mem ne povas trovi la respondon.
  Do ĝi estas terura afero en la mondo ekde la jarcento...
  Kaj la demonoj faras al vi teruran vizaĝon,
  Kaj ŝajnas, ke la Eternulo forgesis la homojn!
  
  Sed mi ne kredas - la malbono ne estas ĉiopova,
  Vi nur bezonas premi la volon en pugnon!
  Tiam malaperos la impulso kondukanta al infero,
  Kaj estos paco kaj harmonio inter ni!
  Gulivero kantis tiel bele kaj kun sento. Kaj lia kanto estu bone rimarkita.
  La orkoj, dume, bone rostis la kalkanojn de la knabo, sed ili nenion atingis.
  Ve, ĉi tio estas grandega problemo.
  Tiam ili komencis turmenti la knabinon. Ŝi unue estis ligita al kaproj, kaj frapita sur ŝiaj nudaj kalkanoj per ŝpinilo.
  La knabino kriegis pro terura doloro, ĝemis, tordis, sed tamen ne donis utilajn informojn.
  La torturo iom treniĝis... Vidante, ke la bastonoj ne funkcias, la orkoj ekbrulis la fajron kaj denove odoris brulodoron.
  Jes, ĉi tiuj estas malbonaj monstroj kaj ekzekutistoj.
  Kaj Gulivero, dume, prenis kaj kantis, denove bonan kanton;
  Mia imago frapis
  Ĉio fariĝis hela, kvazaŭ en oktobro!
  Kaj ni metas la forkon en la flankojn de la malbona demono,
  Kaj estos tiel bele sur la Tero!
  
  Tiaj steloj en nia universo -
  Iuj estas rubenoj kaj aliaj diamantoj!
  Ni kolektas tributon de la malbonuloj -
  Bato kiel martelo kaj ne en la brovo, sed en la okulo!
  
  Butikfenestroj kie kvazaroj
  La radianta hipodromo ekbrilas!
  En mia animo gapantaj vundoj -
  Kvazaŭ en ĝi estus granda pogromo!
  
  Bukliĝi kiel bukloj de kometo,
  Ŝafo brilas - la lakta vojo brilas!
  Pri senmortaj faroj kantataj,
  En gloro eterne estu Dus!
  
  Kion povas fari malĝoja homo?
  Nur lasu larmon el bluaj okuloj...
  Kiam ĉio ĉirkaŭe estas griza, estas abomena,
  Kiam vi atendas fulmotondron en junio kun espero.
  
  Etendu malfeliĉajn lipojn kun rideto -
  Komprenu, ke la mondo ne estas bero en la arbaro.
  Knabino tuj, nudigis siajn dentojn ĉe vi,
  Ĝi realigos vian sonĝon!
  Ĉi tie tiaj amuzaj kantoj rezultis kaj por la knabo kaj por la knabino.
  La vicgrafino tamen diris kun malkontento:
  - Ne! La kantoj estas bonegaj, kompreneble! Sed ni havu ankaŭ flugilhavajn dirojn, por pensoj en la vivo!
  Kaj Gulivero prenis ĝin kaj ekparolis kiel vundita papago;
  Nuda kruro de virino ĝustatempe metos ajnan boton en galoŝon!
  Homo, kiu ofte rigardas nudajn, inajn krurojn, sidiĝu en galoŝo!
  Nuda ina kruro, bone movita sub la kalkano kaj perfekte sidas en galoŝo!
  Viro pretas turni sin por deŝiri la ŝuojn de knabino!
  Vi povas turni ajnan boton eksteren per nuda ina kalkano!
  La nuda piedo de virino renversos iun viron, eĉ se li estas la lasta boto!
  Se vi volas renversi viron, demetu viajn ŝuojn, se vi volas meti lin en galoŝon, elmontru vian kalkanon!
  Kial infanaĝo estas nudpieda, ĉar nuda virina kruro igas virojn perdi la kapon, kvazaŭ ili estus knaboj!
  La deziro vidi virinon nuda igas viron turni sin!
  Por senvestigi virinon, vi unue devas surmeti ŝiajn ŝuojn!
  Senvestiĝinte ĝustatempe, komercistino forŝiros tri haŭtojn de viro!
  Virino, kiu ĝustatempe nudiĝas, ne fariĝos nudpieda kaj ĝisfunde ŝuos viron!
  Nudpieda virino metos boton sur viron, kaj metos lin en galoŝon, kaj renversos lin kaj faros lin la lasta nudpieda!
  Homo similas al gibono, nur bedaŭrinde pli ofte en intelekto ol en potenco!
  La viro havas azenan obstinecon, la ambicion de leono, sed efektive li estas kapro!
  Viro por virino estas kiel deklivo por bovino, oni ne povas malhavi ĝin, sed estas abomena alproksimiĝi!
  Kio estas komuna inter viro kaj necesejo en virina ĉambro - tio, ke virinoj nur blekas ĉe viroj!
  Virino estas ruza vulpo, kiu povas formanĝi ajnan leonon kiel kuniklo!
  Virino bezonas viron kiel vipan knabon, se li ne batos viron, tiam ne estos vivo!
  Virino bezonas virojn kiel kornojn de porko, nur pelta mantelo donacita de viroj estas multekosta!
  Ne ĉio estas oro, kiu brilas, ne ĉio estas trezoro, kiu blindigas!
  Sed kato en poketo estas ankoraŭ pli bona ol vulpo en ŝafa felo!
  La plej forta leono povas esti tenita per ŝnuro de ruza vulpo!
  Eĉ kun la forto de kato, vi povas venki leonon per la ruzo de vulpo!
  Por ne esti pego, ne kalkulu la kornikojn!
  Estas pli facile kanti korvon kiel najtingalo ol politikisto plenumi balotpromesojn!
  Por diskuti kun politikisto, ke nombri korvon kaj esti la lasta pego!
  La vulpo ne havas la plej grandajn dentegojn inter bestoj, sed la plej multajn viktimojn inter homoj!
  Neinvitita gasto estas pli malbona ol porko en poke!
  Se vi estas lerta kun ŝtipo, tiam vi laboros forte kiel Paĉjo Carlo, kaj vi ne trovos la oran ŝlosilon!
  Se vi ne volas studi kiel Pinokjo, tiam vi restos ŝtipo dumvive!
  Se vi estas eltrovema kiel Pinokjo, tiam la menso tute ne estas ensalutinta!
  La menso estas kiel tiu de ŝtipo, tiu, kiu, kiel Pinokjo, kuras al teatro anstataŭ lernejo!
  Entombigante oron en la teron, vi fariĝas civitano de la lando de malsaĝuloj!
  Se vi enterigos viajn orajn talentojn, vi pereos pro kupra denaro!
  Oraj montoj da arĝentaj paroloj ne valoras eĉ unu denaron!
  Se politikisto krevas lian menson, tiam la balotanto iras en la drenilon!
  Lerta metiisto povas fari Pinokjon el ŝtipoj, sed kiu estas bruligita de la menso, kaj per ora ŝlosilo vagos en la marĉon!
  Por ke la homoj maturu al demokratio, ili bezonas la sunon de libereco, kaj en la mallumo de la despotismo, ili por ĉiam restos politike verdaj!
  Karaj botoj, virino minas kun nuda piedo!
  Politikisto ofte ĉikanas por meti jugon al balotantoj!
  Koko politikisto dispremas balotantojn kiel kokidojn!
  La politikisto revas rajdi sur blankan ĉevalon por meti jugon al la balotanto!
  La vulpo estas malgranda kun dentegoj, kaj volante engluti ilin, ĝi ĝenerale kaŝas ilin!
  Politikisto, kiu multe parolas pri la homaro, estas tipa kanibalo!
  Kaj urso povas esti lulita per mieldolĉaj paroloj!
  Por alkoholulo, amara vodko estas pli dolĉa ol mielo!
  Tajloro mensogos kaj ne ruĝiĝos, politikisto "ruĝiĝos" kaj mensogos!
  Virino, deĵetinte siajn ŝuojn, surmetas viron, ĝis la nivelo de vagabondo!
  Milito ne havas virinan vizaĝon, sed fizionomion, kiu allogas ekscit-serĉantojn!
  Virino estas kolombo, kiu mordas en pego viron kiel milvo!
  Virino ĉiam havas sep vendredojn semajne, kaj sen dimanĉa donaco de geedza ŝuldo, ŝi ĉiam havas liberan tagon!
  Dio ne estas ĉiopova en ĉio, li estas senpova disputi virinon!
  Kvankam Dio estas ĉiopova, li ne kapablas fermi la buŝon de virino, kaj ĉesi la politikon!
  Politikisto ne havas konsciencon, virino havas senton de proporcio, kaj virina politikisto havas ĉiujn sentojn sen mezuro!
  Virino estas floro, dorna kiel rozo, sed ŝia dolĉa bonodoro allogas kaprojn kaj virabelojn!
  La balotanto falas en infanaĝon, voĉdonante por la malamindaj maljunaj kverkoj kun kavoj!
  Rusa soldato povas esti igita kolapsi kiel beveligita ŝtipo, sed ne surgenuiĝi, kaj skuigi kiel tremolo!
  Se vi ne volas observi militan disciplinon, vi fleksos vian dorson kiel kaptito!
  Estas multe da malpuraĵo en nia mondo, nur maloftaj princoj en ĝi!
  La lango de la politikisto estas longa, sed por plenumi tion, kion li draŝis - liaj manoj estas mallongaj!
  La politikisto estas rapida promesi, malrapida plenumi, petas almozon, kaj pardonon pro trompo!
  Kiam virino ne havas sufiĉe da ŝuoj, ŝi surmetas viron nudpiede!
  Virino estas antaŭ ĉio vulpo, kiu volas laso leonon, sed kutime azenoj kaptiĝas en ŝia laso!
  Virino estas kokido, kiu amas orajn ovojn, alportante nur perdon al sia portanto!
  Virino estas kokido, nur ŝi povas alporti orajn ovojn al tiu viro, kiu estas vera vulpo!
  Vera vulpo kaj koko igos vin demeti orajn ovojn!
  La ungegoj de vulpo ne estas tiuj de leono, sed ŝi deŝiros tri haŭtojn de la reĝo de la bestoj!
  Kiu ne estas vulpo kun sia menso ankaŭ ne estas leono!
  Vulpovirino kapablas konvinki iun viron, ke li estas leono, reproduktanta kiel simpla azeno!
  Ina leonino kun nur vulpa menso kaj lupa teno!
  La leono ne estas tiu, kiu muĝas, sed tiu, kiu ŝiras multe da verdaĵo!
  Kiam politikisto ne estas vulpo, tiam oni deŝiras de li tri haŭtojn kaj surmetas lian kolumon!
  Politikisto havas larĝan azenon por sidi sur du seĝoj, sed li havas animon nur per vortoj!
  Tanko estas trapikita per urani-kerna kuglo, politikisto faras sian vojon al la supro sen koro, sed kun ora monujo!
  Kun nudaj piedoj, virino povas konduki miliardulon en la slumon de ruino ĝis la nivelo de vagabondo!
  Politikistoj adoras, kaj nudaj piedoj de virinoj kaj balotantoj surmeti ŝuojn!
  La politikisto senvestigas la virinojn, kaj surmetas la virajn ŝuojn!
  La politikisto volas nudigi virinajn krurojn, kaj ŝui virojn ĝis la oreloj!
  Politikistoj volas senvestigi la virinon en la lito, kaj ŝui la virojn proksime de la urnoj!
  Por politikisto, la nuda piedo de knabino estas altigi dignon, sed la takso altiĝas, ŝuante balotantojn!
  La politikisto havas nudajn kalkanojn de virinoj en la kapo, kaj la balotanto estas por li malakra boto!
  La politikisto amas virinojn tute sen vestaĵoj kaj balotantojn, kiuj estas plene ŝuitaj!
  Virino, ĝustatempe deĵetante siajn ŝuojn, kondukos politikiston sub la kalkanon, eĉ se li estas spertita boto!
  Politikisto, kiun virino kapablas veturi sub la kalkanon per la nuda piedo, stultaj botoj!
  Amu nudajn inajn krurojn, sed ne estu felta boto!
  Kiel malbelaj estas la nudaj kruroj de virinoj, estas abomena lasi ilin peli vin sub la kalkanon!
  Admiru la nudajn piedojn de la knabinoj, sed ne lasu ilin surmeti vin kiel feltan boton!
  La nudaj kruroj de virinoj faros plenajn botojn el politikisto, kiu kutimas ŝui balotantojn!
  Virino, deĵetinte siajn ŝuojn, kapablas meti sur siajn genuojn ne nur feltan boton!
  Bato de virino estas pli forta kiam ŝi demetas ĝin, piedbatante siajn ŝuojn!
  Politikisto estas ronda felta boto, se lin pelas sub la kalkanon la nudaj piedoj de virinoj!
  Estas tia forto en la nudaj piedoj de la knabinoj, ke ŝi veturos la plej spertan boton sub la kalkanon kaj ĝisfunde surmetos la plej inveterajn feltajn botojn!
  Tiel Gulivero faris flugilhavajn dirojn.
  La knabino knaris:
  - Amindaj! Viaj diroj estas nur bonegaj kaj superaj !
  Tiam ŝi stampis sian nudan, ĉizitan piedon.
  Orkoj aliloke estis profunde enpensitaj. Kaptitaj knabo kaj knabino ne donas informojn!
  Kaj samtempe eĉ la bastonoj estis senpovaj. Kaj tostado de nudaj kalkanoj ne malligis iliajn langojn.
  Kaj kion fari? Orkoj ne estas tre kreivaj en torturo. Nu, eble provu skui sur la rako?
  Do la orkoj uzis ĉi tiun rimedon. Ili prenis la knabon kaj tordis liajn manojn kaj levis lin sur la rako pli alte. La knabo ĝemis kaj sibilis. Tiam li estis liberigita, kaj la knabo kolapsis. Kaj ĉe la surfaco mem, la ŝnuro streĉiĝis kaj la infano kriegis pro infera doloro.
  Kaj la orkoj ridas kiel porkoj gruntiĝas.
  Jen la kompanio...
  Gulivero kantis en malespero;
  Mia patrujo, mallumo de la universo,
  Hakilo de inferaj fortoj ŝvebis super vi!
  Li subite fariĝis ĉiopova - terura Satano,
  Etendis sian manon super la tutan universon!
  
  Ni ne havas Teron, nur unu Tartaron -
  Mallumo flamas pro brula, malnobla mallumo!
  Mi pensis nur pajaco - kriis sensencaĵo,
  Kaj nun la tuta mondo estas sub lia kalkano!
  
  Sed la vivon de la Patrujo, vi ne povas transiri,
  Ni venku, hordoj kaj homamasoj!
  Post ĉio, li estas potenca elfa urso,
  La kapo de la Fuhrer - li diras, mi demetos ĝin!
  
  Kiel malfacile estas por ni, se la malamiko estas potenca,
  Se li havas movon en rezervo...
  Vampiro muĝas sub la luno de la nuboj,
  Li volas meti nin sub la segilon koste!
  
  La spirito de elfoj estas tia, neniuj katenoj troveblaj,
  Rigideco kaj amo ĉio en unu animo!
  Pli bone ne batali - vi estos la celoj,
  Kaj kun via amata paradizo eĉ en kabano!
  
  La estonteco de la mondo estas ĉiu demiurgo,
  Ĉu vi povas skulpti feliĉon por aĝoj
  Sed venis bandito, eĉ tre mojosa,
  Kaj nun la sonĝo brulas kiel peĉo!
  
  Sed estas espero, ĝi havas grandan signifon,
  Ke venos la Sinjoro - por juĝi la Fuhrer!
  Vi estas tre malpeza - homa penso,
  Kvankam foje maldikaj, fadenoj el silka fadeno!
  
  Estos nova mondo kie ĉiuj estas liberaj
  Kie iu el ni estas monthomo!
  Kaj la tempo de ŝanĝo venas,
  Forpelu el miaj vejnoj, vi estas la instinkto de ŝtelisto!
  . ĈAPITRO 21
  Gulivero kantis tiel interese. Ĉi tiu knabo ne estas destinita fariĝi plenkreskulo. Sed kiu montris, ke ne estas malbone esti infano. Eĉ se viaj nudaj piedoj paŝas sur akrajn ŝtonetojn, ĝi ne doloras vin, sed eĉ tiklas.
  La knabino ridis kaj pepis:
  - Kaj vi estas bona, kaj tre mojosa knabo! Kiel bone devas esti infano!
  Gulivero kantis kun ĝoja rideto:
  Diru
  viaj sonĝoj,
  Kunhavigu viajn sonĝojn kun mi...
  Estu vi mem
  Kaj malfermita
  En infanaĝo, la pordo - al memoroj ...
  
  Volas
  Mi kondukos vin al la ĝardenoj
  Kie ĉerizfloroj
  Kaj viaj vortoj tie ne estos superfluaj,
  Vi vidas -
  Ni kreskis
  Kaj forgesis la lokojn kie
  La salikoj karesas nin per siaj plektaĵoj...
  Ĉu vi memoras - vi volis iri al la spaco?
  Kaj ĉiuj deziris fariĝi kapitanoj ...
  Ĉio ĉi estas en ni -
  frua somero, parkoj,
  Pilkoj, vatona bombono -
  La naskiĝtago de frato...
  Feliĉa korta najbaro Anton -
  La tutan tagon ĉe la lago, je la naŭa - hejme...
  Kiu ŝtelis mian tempon?
  Kaj ĉirkaŭe - ĉio griziĝis subite...
  Kien iris la venteto
  mara sablo,
  Verando kun vinberoj kaj tio
  Kisu kun hajlo de emocioj -
  Mi devas reveni!
  Mi volas resti
  Kie ne estas larmoj
  Kaj kie ni ridis -
  Sub ekblovo de someraj fulmotondroj...
  
  Diru
  viaj sonĝoj,
  Kunhavigu viajn sonĝojn kun mi...
  Estu vi mem
  Kaj malfermita
  En infanaĝo, la pordo - al memoroj ...
  
  Mi ofte revas pri silento! ..
  Ŝi estas unu
  Vagado en la kortoj
  De la memoro de la perditaj!
  Kaj tiam ŝajnas
  Kio estas eĉ la afero
  Ne en kvinetaĝaj konstruaĵoj nepentritaj!
  Ni estas pli maljunaj...
  Supre sur la tegmento klaĉoj
  Tiuj kasteloj de sonĝoj -
  Iliaj turoj...
  Do malagrabla pli proksime
  Tiel malvarme ĉe ni...
  Kaj sonĝoj
  Ĉesu esti kolorigita
  Kaj ili odoras kiel ŝtalo!
  Mi ŝatus scii kiel lasi ilin...
  Kie
  Por eksidi niajn palpebrojn?
  Kie estas ĉi tiuj Ermitejoj ?...
  Kaj kie estas amiko Miŝa?
  Kaj kiu estas nun
  Parolu pri Tsoi
  Kaj lia degelo?
  Buloj de klaĉaj avinoj
  Kun ŝnuraj sakoj
  La senmorta "Eble" estas nia,
  La ĉemizo de Kostya estas neanstataŭigebla,
  El Turkio
  ĉevalvosto implikita kun ŝercoj,
  La unuaj pufoj
  Kamionoj, bariloj...
  Sentante la antaŭvidon de miraklo
  Lia atingo estas malvarma -
  de ie
  El la amaso de la nekonataĵo -
  De infanaĝo,
  Lasu min rigardi!..
  La ĉieloj estas inkecaj
  La polvo de la steloj vokas
  Ekflugi
  Mistero de sonĝoj
  De plena neeviteblo
  Miksitaj sentoj de la pasinteco...
  Kaj tempo verŝajne ne ŝanĝiĝos
  Tiuj makuloj de aspiroj -
  Akceptu la immensecon
  kaptito
  Do ne fariĝu ekster ĝi -
  Perfide plenkreskuloj
  Egoisma...
  Kaj estas do signifo -
  Serĉante signifon...
  
  Diru
  viaj sonĝoj,
  Kunhavigu viajn sonĝojn kun mi...
  Estu vi mem
  Kaj malfermita
  En infanaĝo, la pordo - al memoroj ...
  
  Diru
  viaj sonĝoj,
  Kunhavigu viajn sonĝojn kun mi...
  Estu vi mem
  Kaj malfermita
  En infanaĝo, la pordo - al memoroj
  La knabo kun plezuro kantis, malgraŭ tio, ke li samtempe devis puŝi pezan radon, kiel pak-azeno. Kaj ĝi estis lia serioza kaj tre produktiva laboro.
  La vicgrafino fraŭlino jam la enan fojon frapis sian nudan, malgrandan piedon kaj pepis:
  - Mirinda! Vi manĝas bonege! Ĉu la Ermitejo estas bela en Londono?
  Gulivero respondis ridetante, elŝveligante siajn rozkolorajn, grandiozajn, infanajn vangojn:
  - En Londono, la Ermitejo estas la plej bona kaj plej riĉa en la mondo!
  La knabino ridis kaj ree trafis la knabon kun granda plezuro per vipo. Li havis ruĝan strion sur sia nuda korpo.
  La vicgrafino ridetante demandis:
  - Ĉu vi ĝin ŝatas?
  La knabo kapjesis kaj ĝemis.
  "Eble vi kantus pli bone ol bati infanon?!
  La knabino kapjesis, kaj denove ŝia nuda, sunbrunigita, gracia piedo stampis:
  - Estas bonega kaj mi kantos!
  Gulivero ĉirpetis:
  - Kantu floron, ne hontu!
  La vicgrafino, saltante supren kaj malsupren, ekdancis, kantadis;
  Mi veturis en infanaĝon
  Ne sekvu min.
  Mi vidas, ke ĉiuj ĉi tie amuziĝas, milito.
  nur por ŝi
  Nur por vi
  milito.
  Neniu loko por infanoj ĉi tie
  Por plenkreskuloj - batalu.
  Restu kun ŝi
  Ne sekvu min.
  nur por ŝi
  Nur por vi
  milito.
  Kaj tie estas bone
  Tie mi sidas sur la potujo.
  Kaj tie estas bone
  Tie mi sidas sur la potujo.
  
  Ne necesas mono:
  Cirko kaj lekbombonoj
  Estas lakta bordo
  Ĉevaloj ĉe kravato
  nur por mi
  nur por la ĉevalo
  Plumbo.
  Pastilo, svingo,
  blankaj bantoj,
  dolĉa kuketo,
  La sonĝoj de panjo.
  nur por ŝi
  Nur por mi
  Ili venas.
  Kaj mi sentas min bone
  Tie mi sidas sur la potujo.
  Kaj mi sentas min bone
  Tie mi sidas sur la potujo.
  
  Sinjoro, kial mi estas ĉi tie.
  Denove
  Kuru, konkeru
  ŝiri per dentoj -
  nur por mi
  Nur por vi
  Nun.
  Dio, pensu
  Kion skribi por ni
  sinceraj linioj,
  Nur ŝiru vian animon
  malfacile por vi
  Malfacile por mi,
  Kredu min.
  Bone, bone
  La infanoj sidas sur la potujo.
  Bone, bone
  La infanoj sidas sur la potujo.
  Jen tia mirinda kanto kantita de knabino. Kaj ĝi estas vere mojosa, kaj mojosa! En la ĉerko por vidi samtempe kalvan Fuhrer!
  La knabino ridis kaj palpebrumis al sia ekvivalento.
  Gulivero konsentis kun ŝi:
  - Vi estas ĉarma kaj simple bonega!
  Nu, kio alia estas por diri kaj pri kio paroli? Almenaŭ vi kantas, almenaŭ korvo.
  Nu, nu, ĉio estis tre rapida kaj agrabla.
  Dume, la orkoj, sen ekstra paŭzo, komencis skui la knabinon sur la rako. Kiu aspektis tre mojosa, kaj siamaniere ege amuza.
  Kiel vi ne povas kanti ĉi tie?
  Kaj Gulivero denove kantos;
  Mi estas knabo naskita en sankta lando
  Kiu estas nomita la senlima Elfia...
  Kaj ne ekzistas pli bona loko, sciu sur la tuta tero,
  Kaj kiel ajn vi petas Dion en feroca fido!
  
  Sed li naskiĝis fervora ateisto, sciu
  En cinika, en ĉi tiu dudekunua jarcento...
  Mi volis konstrui mirindan paradizon per mia propra mano,
  Kie la dioj fariĝus la homoj mem !
  
  Sed nun mi eniris la dudekan ŝtorman jarcenton,
  Kaj mi devis batali kontraŭ la knabo tie...
  La heroaĵo de la kavaliro Elfi estu laŭdata,
  Ni Angliaj batalantoj sciis batali!
  
  Nia kuraĝo vivas en la juna koro,
  Kaj mia sango forte bolas en miaj vejnoj...
  Venkoj malfermis senliman konton,
  Ni batalas sovaĝe uloj tage kaj nokte!
  
  Por la gloro de nia kuraĝa Elfi,
  Kiun gracon donos al Lada...
  Ni povas fervore remi per remiloj en Edeno,
  Ni ricevos senliman rekompencon!
  
  Jen nia fido, kaj la potenca dio Svarog ,
  Kaj la fulmo, kiun Perun mem ĵetas...
  Por ni, la eterna Vergo subskribos la ĵuron,
  Kaj venko atendas en radianta majo!
  
  Ni estas elfoj - la lumo de la grandaj filoj de la tero,
  Mi kredas, ke ni baldaŭ flugos al Marso...
  Mi scias, ke mi estas naskita por krei venkojn,
  Triumfu Habel, ne Kain!
  
  Ni donos niajn korojn por nia Patrujo,
  Konsideru servi la elfojn kaj bajonetojn ...
  La kerubo etendos siajn flugilojn el la paradizo,
  Ni batos la orkojn per niaj pugnoj!
  
  En nenio la malamiko havos ŝancon,
  Okrmaht ne genuigos nin ...
  Ni trafas la orkojn rekte en la okulon
  Por la gloro de la plej gravaj generacioj!
  
  En Elfsia , ĉiu militisto el la staltrogo,
  La bebo tiras la tenilojn al la maŝino...
  Ordo de Svarog - mortigu la Fuhrer -
  Lada donos malavaran rekompencon!
  
  Estas nenio alia en nia mondo
  Pli multekosta estas la venka flago, skarlata, ruĝa...
  La boato rompiĝis, la remilo krevis,
  Estas danĝere batali kun nia Patrujo!
  
  Neniu scias kie estas la rando de la universo,
  Kien iras astronaŭtoj...
   Svarog la Plejaltulo, la ĉiopova reĝo,
  Kaj la kavaliro ricevos subvenciojn de li!
  
  
  Ne timu, la orksistoj ne rompos nin,
  Eĉ en ĉi tiu mondo, kun ili Usono, kun leonoj ...
  Kaj la vivo ne estos interrompita, mi konas la fadenon,
  Ili ne batos la patrujon per botoj!
  
  Ni havas militforton, kredu
  Kaj tankoj, aviadiloj de demonoj estas pli malvarmetaj ...
  de Orkŝismo estos venkita ,
  La komplico de Putin kaj Duce pendumis!
  
  La flago estas ruĝa, ĉi tio estas tre forta flago,
  Li briletas kiel ruĝa sako super la universo...
  La elsomolka plantis orkon en la ingvenon,
  Kun lia kalkano, nuda, kaj ne blanka!
  
  En Orklin mi kredas ke baldaŭ ni eniros,
  Kun venka kanto de kuraĝa elfinismo ...
  Kaj ni forbalaos ĉiujn orkistojn,
  Por ke ne estu bastardoj de revanĥismo!
  
  Kaj tiam estos paradizo en la universo,
  Ludas la trumpetoj de potencaj keruboj...
  Batalu por la Patrujo kaj kuraĝu,
  Kun Elfiya Rod kaj ni estas nevenkeblaj!
  Ĉi tio estas tia kanto kaj ĝi estas tre mojosa kaj amuza.
  Dume, la orkoj ankaŭ portis ruĝvarmajn ferstriojn al la nudaj plandoj de la knabo kaj knabino, el kiuj la odoro de brulanta viando estis eĉ pli forta, kaj la infanoj kriegis kaj perdis la konscion pro sovaĝa doloro. La ŝoko estis tre forta pro tio.
  Kaj la orkoj gruntis kaj muĝis denove, kaj komencis danci je infera paŝo. Ĉi tiuj estas vere potencaj ursoj, kaj stultaj kaj malbonodoraj. Kiom da ekscito kaj potenca nutrado ili havas.
  Gulivero turnas la muelŝtonon, kaj la knabino diras al li:
  - Nu, venu, saĝa ulo, denove ŝargu per flugilhavaj aforismoj!
  La knabkapitano vigle kapjesis kaj ni elparolu pensoperlojn kun renovigita vigleco;
  Vi ne povas konvinki virinon nudi siajn krurojn, se vi estas plena boto!
  Virino amas modajn ŝuojn, sed estas pli bone por ŝi iri nudpiede ol esti ŝuita kun feltbotita politikisto!
  Estas du problemoj en la mondo, unu el ili estas mono, kion alian oni povas travivi, la alia estas la manko de mono, kio estas neeltenebla!
  Mono estas malbono, kiu malaperas kiam ĝi kreskas en kvanto!
  Koko-debraka politikisto demetas orajn ovojn, sed ne en la poŝon de balotantoj!
  Sen mono ne estas vivo, kun mono ne estas paco!
  Vodko alportas enspezon al la ŝtato, sed ruino de ebrio venas al la regno!
  Ne kredu la politikiston, kiu promesas montojn da oro, vi flugos en intermonton por kupra penco!
  Politikisto havas longan langon por promeso kaj mallongajn manojn por plenumi la promeson!
  Ne kredu politikiston, kiu surmetas ŝafon veston, eble li vere estas ŝafo!
  Mono alportas feliĉon, nur ĝi ne valoras eĉ denaron!
  Oni ne povas mezuri feliĉon per mono, sed oni ne povas mezuri malĝojon per larmoj!
  Politikisto forigas razojn de balotanto, se li estas muta kiel stumpo, kaj kun kverka obstino!
  Ne kraĉu en la puton, eble ĉi tio ne estas nur abismo de promesoj faritaj de politikistoj!
  Ne kredu ruĝajn paroladojn, kaj bongustajn ekzekutistojn!
  La politikisto elverŝas kiel najtingalo, sed bredas korvon kiel vulpon!
  Sendenta reganto pli verŝajne mordas temon!
  La politikisto havas respondon por ĉio, sed ne fidas lian respondon!
  Neniu scias, kion pensas la politikisto, kvankam unu stulteco estas sur lia lango!
  Mono estas la plej grava afero en la vivo, ĝi nur ruinigas vian tutan vivon por ĉiam!
  Ĝi ne estos stumpo, ili nudigos ĝin kiel glueca kaj dehakos ĝin kiel pino!
  Politikisto povas delogi balotanton per mielparoladoj por frapi kiel muŝo!
  La oraj montoj, kiujn la politikisto promesas, brilas, sed la malodoro de mensogoj malbonodoras!
  Ne pensu, se politikisto parolas sensencaĵojn, ke li estas malsaĝulo, ke li volas igi denaron en denaron!
  La politikisto ne estas sanktulo, kio estas klara por ĉiuj, sed kial aliaj rigardas lin kiel ikonon?
  Politikisto estas vulpo en ŝafa vesto, kiu tondas ŝafojn kaj eniras en liajn poŝojn!
  Se vi pensas, ke lupo en ŝafa vestaĵo donos al vi kotletojn por matenmanĝo, tiam vi estas tipa ŝafo!
  Bona poeto ne estas tiu, kiu ŝiras sian gorĝon, sed tiu, kiu kantas pri la esenca!
  Mi ne pensas, ke la virŝafo regas, ĝi estas absolute stulta, li jam korneigis la balotanton!
  Eĉ se la politikisto estas malbonodora kapro, li povas melki la virŝafvoĉdonon!
  Neniam voĉdonu kun via koro, ĝi estas stulta, kaj kiu havas kapon tute ne iras al la balotado!
  Se vi ne volas seniluziiĝi pri via elekto, voĉdonu por eksterulo, ĉar la gvidanto ĉiam mensogas!
  Se la homoj diigas la reganton, la vivo fariĝas infero!
  Ne provu plaĉi al ĉiuj, vi ne okupos ĉiujn seĝojn, vi ne kuŝos en ĉiuj ĉerkoj!
  Se vi ne estas aso, ne nur pokero venkos vin!
  Kiu ne havas atutojn, tiu falas en la plej malaltan kostumon!
  Sen ekstra atuto en la mano, karto de ajna vestokompleto estos batita!
  Forta viro altiras virinojn ne kiel malforta magneto!
  Ŝtalaj muskoloj helpas plenigi monujojn per oro, ŝtalaj nervoj ne lasas la monujon liki!
  Eĉ heroo estas elĉerpita de tia peza ŝarĝo kiel malplena monujo!
  Ĉi tiuj estas la aforismoj eldiritaj de Gulivero, kiu fariĝis knabo.
  Dume, la orkoj faris ion malbonan kun la kaptitaj infanoj. Du: knabo kaj knabino estis torturitaj preskaŭ ĝis morto kaj kuŝis senkonscie, ripozante post la torturo.
  Kaj la ceteraj uloj decidis fari markadon. Ili elkondukis nudajn knabojn kaj knabinon, kaj komencis laŭvice meti ruĝvarman feron sur iliajn ŝultrojn.
  Kiel eternaj infanoj senespere muĝis kaj ekmoviĝis pro terura doloro. Ili estis igitaj sklavoj.
  Kaj krome ili ankaŭ bruligis la haŭton, lasante malbonaŭguran signon en formo de kvinpinta stelo.
  Unu knabo vokis:
  - Ni ne rezignu!
  Kaj ili batis lin per pikdrato, flanke kaj dorse. La eterna knabo ekkriis pro terura doloro.
  La orkoj ridis je la supro de siaj pulmoj la enan fojon. Kaj nudigis iliajn buŝojn per dentegoj.
  Ĉi tiuj estas iliaj kantoj, do hurlante kaj tre malvarmetaj, kaj oreloj velkas pro ili, kaj vi volas vomi.
  Jen la plej maljuna orko muĝis per la voĉo de netranĉita virŝafo:
  Lasu la riverojn de sango
  Fluante sur la tero...
  Lasu la dolorojn ĝemi
  Fajroj ĉie!
  
  Lasu la morton formanĝi
  La rikolto de homaj korpoj...
  La planedo suferas
  Kaoso regas!
  
  Kaj lasu nur morton
  Furioza pilko regas,
  Vi ĉiuj mortas
  Satano alvokis vin al konto!
  
  La Sinjoro ne helpos
  Vi brulos en la infero por ĉiam...
  Ni movos vin en la vizaĝon,
  Tia revo de orko!
  
  Ne estos kompato
  Morto al kompatindaj malamikoj...
  Ne ekzistas pli bona rekompenco
  Donu al ĉiuj cerbon!
  
  La malamiko ne scias
  Ke orkoj estas ĉiopovaj...
  La vekhorloĝo sonoras -
  La bato estos forta!
  
  Ni fritu la elfojn
  Ni estas la kalkanoj de la piedoj de la knabino nudpiedaj ...
  Kaj ni dispremos la elfojn,
  Ni tranĉu la belulinojn plektas!
  
  Kaj se iu blamas
  Li malfaciliĝos...
  Estas forta sonorado en la kapo,
  Kaj sur la ĉielo estas tondro kun nubo!
  
  Kaj se ni konkeros
  Kiel lupoj en la dezerto...
  La infanoj marŝos
  Nudpiede sur la hakbloko!
  Ĉi tiuj ja estas bestoj. Kaj ili markis la kaptitojn, kiuj dum jaroj ne estis infanoj, kompreneble, sed ekstere, krom ke ili havis bonajn muskolojn, kaj vi ne donos tion al la uloj dum pli ol dek du jaroj. Kaj ĉu ne estas peko moki kaj turmenti tian homon.
  Sed kion vi povas preni de la orkoj: ili estas pli malbonaj ol bestoj. Kaj tiel ili pelis la junajn kaptitojn. Kaj por kaŭzi eĉ pli da doloro, ili komencis ĵeti brulantajn karbojn sub la nudaj, infanecaj piedoj de junaj kaptitoj.
  La malfeliĉaj infanoj kriis kaj verŝis larmojn. Tiam unu el la knaboj, por montri forton de karaktero kaj malfleksebleco, prenis kaj kantis:
  Venko atendas, venko atendas
  Tiuj, kiuj sopiras rompi la katenojn ...
  Atendante venkon, atendante venkon -
  Ni povos venki la malbonajn orkojn!
  
  Kvankam ni estas infanoj laŭ aspekto kaj nudpiedaj,
  Ofte ni eĉ iras al bataloj...
  Kaj la koroj de la uloj estas oraj,
  La ŝaŭmo estos punita!
  
  Orko estas kiel urso, kruela,
  Kaj muĝas kiel vundita elefanto...
  Sed en batalo ni estas infanoj de haveno,
  Ekzekutistoj ne aŭdas nian ĝemon!
  
  Ni neniam genuiĝos
  Ni ne rektigos nian fieran tendaron...
  Ne estas enfluo, sciu maldiligenton
  Ni batu kiel martelo!
  
  Orko foje fritas la kalkanojn de idioto,
  Brulas la piedojn de la knabino...
  Jen ili estas la malbonaj homoj,
  Sed mi mortigos lin knabo!
  
  En la koro de infano, flamo bruas forte,
  Kaj la fajro vere furiozas...
  Levu la standardon pli alte militisto
  Vi ne havas limojn, sciu la donacon!
  
  Jes, la knaboj estas kun pasio,
  Ni estas infanoj nun por ĉiam...
  Sed foje ni brilas per talento,
  Kaj stelo brilas super la mondo!
  
  Neniu malamiko tordiĝos en fonton,
  Ni estas la fieraj infanoj de la Tero...
  Kaj la knabo batas la orkojn per glavo,
  Li estas el la familio de titanoj de Dio!
  
  La Eternulo estu kun ni eterne
  Li donis junularan kalkulon dum jarcentoj ...
  Ni brilas per nudaj piedoj,
  Kaj la rivero fluu senfine!
  
  Orko ne amas , kredu la vortojn de vero,
  Lia malbona, malnobla vestokompleto ...
  Ni prenos tiujn ursojn je la brankoj
  Estos eterna bona potenco!
  
  Orkaj dentegoj minacas nin ĉiujn,
  Ne sufiĉe avida por tero...
  Li estas la insida alproksimiĝo de la infero Kaino,
  Kaj desegnas solidajn nulojn!
  
  Por ursoj, kredu min,
  Ili nur turmentas muĝadon...
  Sed ni estas eternaj militistoj, infanoj,
  Ni ne povas elteni, kredu min, mensogojn!
  
  Satano estas videbla al la orkoj, la kreinto,
  Ili hurlas, muĝas kiel azenoj...
  La knabino havas belan robon
  Kvankam la kruroj de la belulo estas nudaj!
  
  Ne, vi estas orko - dentego, aĉa lupo,
  Kaj urso, kies naturo ne estas mielo...
  Sed kredu, ke la malbona patro ne estas ĉiopova,
  Kaj ni konos la aviadilon!
  
  Ni kapablas fari ĉion bele,
  Kreu novan ĝojan mondon...
  Ne plu estas unuiĝintaj infanoj de la teamo,
  Estos nova idolmilitisto!
  
  Junaj koroj brulas por la Patrujo,
  Ĝi amas siajn glorajn homojn...
  Ni malfermos la pordon al novaj mondoj,
  Nu, la orko estas mizera frenezulo!
  
  Honoru knabojn, knabinojn,
  Ili amas, kredu min, krei...
  Infanaj voĉoj fariĝos vokoj,
  Kruroj ĵetos ponardojn!
  
  Jen kiam ni konstruos novan mondon
  En ĝi estas feliĉo por novaj homoj...
  Kaj ni pasos tre fiere, ni konstruas,
  Kaj la fiulo estos pagita!
  Dio ne amas tiun, kiu ploras,
  Honoroj, tamen, bonaj...
  Kredu min, knabo kun knabino ne estas aroganta,
  Lia elekto al sukceso estas fenestro!
  
  Kaj kiam paco venas al la universo,
  Ni revivigos tiujn, kiuj falis de scienco ...
  Kun via fido al la jarcentoj nepereeblaj,
  Kaj sur la flugiloj portas kerubon!
  Infanoj kantas kaj montras per tio, ke ili ne timas malbonajn orkojn, kvankam ĉi tiuj estaĵoj provas sufoki la kantojn de junaj kaptitoj per sia sovaĝa muĝado. Do ili lanĉis longajn vipojn. Ili batis ilin sur la nudaj piedoj de infanaj herooj. Sed ili ne interrompis la prezentadon, kaj ŝajnas, ke ili ne atentis la severajn batojn kaj fiere ĵetis la kapojn.
  Kaj kvankam ili estis duonnudaj kaj markitaj sklavoj, la raso de olimpikaj dioj kaj titanoj estis sentata en ili.
  EPILOGO
  Eterna knabo Oleg Rybachenko vekiĝis. Kaj li devis devojiĝi kaj denove fuĝi al Ĉinio. Tie denove la lokaj komunistoj ribelis. Estas klare, ke ili ne ŝatas la fakton, ke la cara imperio plifortiĝas.
  Cetere Lenin ankoraŭ vivas. Post ĉio, Kaplan ne letale vundis lin. Lenino preskaŭ neniam trinkas, ne fumas, faras ekzercojn kaj verkas librojn sen granda peno.
  Kaj kial li mortu. Nu, vi povas paroli pri Lenin poste.
  Dum Nikolao la 2-a estas sur la trono, kiu havas la bonŝancon de Vladimir Putin.
  Jam estas junio 1938. La komenco de somero, kaj kompreneble en Ĉinio estas bona kaj eĉ eble varma.
  Sed por la senmorta knabo Oleg Rybachenko, kompreneble, la vetero ne gravas.
  Li ne timas froston kaj varmon. Domaĝe, ke estas multaj ĉinoj. Sed vi povas femigi ĉinajn virinojn. Diluu flavan sangon per blanka kaj estos multe pli bone.
  La terminatorknabo estis tre bela kaj muskolforta, kaj ankaŭ generaladjutanto kun multaj ordonoj.
  Tamen, ne ĉiuj sciis pri tio. Sed kia virino rifuzas dormi kun tia mirige bela kaj muskola knabo, kiu, cetere, estas tre maljuna, kaj li estas tre sperta amanto.
  Kaj tiam virinoj gravediĝas kaj naskas belajn, blankajn, tre fortajn infanojn.
  Oleg Rybachenko plibonigis la rason kiel breda virbovo.
  Kaj tiam li prenis ĝin kaj kiel li kantas;
  Al la gloro de nia patrujo Rusio,
  Patrujo de la plej radia sanktulo...
  Kie la steloj akvumis la veluro de la ĉielo,
  Kun via pura netera amo!
  
  Ni estas la kavaliroj de la giganta potenco,
  Kiu konservas la universon!
  Nia Patrujo estu unuigita,
  Patrujo - vi ne dividos la monoliton!
  
  Ni lanĉis la unuan raketon
  Kaj flugis ĉirkaŭ la balono kun la astronaŭto ...
  Niaj heroaĵoj estas kantataj en poemoj,
  La Sinjoro donos al ni malavaran donacon!
  
  Kiam la faŝistoj atakis la landon,
  Ni ĉiuj prenis fusilojn kune...
  La komunistoj batalas kontraŭ la hordo -
  Kaj vi estas radia sago supren!
  
  Repuŝis la ŝtalajn hordojn de Moskvo,
  Sub Stalingrado disbatante la spinon!
  La rigardo de la knabino estis radie fiera,
  Ĝi alportas al ni proletan lumon!
  
  Ni estas la kavaliroj de la lando en la universo pli bone
  Pli radian Rusion vi ne trovos...
  Kvankam nuboj pendas super la lando,
  Ni ne povas devii de la glora vojo!
  
  Kiam ni prenis Berlinon - estas ĝojo,
  Tia feliĉo akiris soldaton ...
  Ni gustumis la dolĉecon de venko mielo,
  Al la vizaĝo de knabo kun ŝtala maŝinpafilo!
  
  Nun venis la pacaj semajnoj
  Kaj tra la kampoj de oro kurante sufero...
  Ni volis vivi eterne kaj en ĝojo,
  Ĉiopova Dio kun la Patrujo por ĉiam!
  La knabo kantas bele kaj kun tia sento kaj animo. Nu, inteligenta.
  Sed jen kanto kun kanto, kaj estas tempo batali kontraŭ la komunistaj militistoj de Ĉinio.
  Estas multaj el ili, sed la knabo havas du magiajn glavojn kaj furioze tranĉas ĉinajn soldatojn. Pli precize, hordo de ribelantoj, kiuj estis kontraŭ la rusa caro Nikolao la 2-a.
  La knab-generalo prizorgis la ventomuelejon per siaj glavoj, kaj pluraj ĉinaj kapoj flugis kiel hakitaj kapoj de brasiko.
  Oleg kantis:
  Mi estas batalisto de lumo, surgenue sovaĝuloj
  Mi forigos ĉian herezon de sur la tero!
  Post tio, la infano fariĝis papilio. Kaj ili tuj prenis multajn kapojn kaj dehakis ilin. Kaj ili ruliĝis kiel pizoj sur tabulo.
  Oleg, per la nudaj fingroj de infanaj piedoj, ĵetis pizon kun memfaritaj eksplodaĵoj. Kaj kelkaj dekoj da ĉinoj estis eksplodigitaj, flugante alte en la ĉielon.
  La knaba generalo kantis:
  Blankaj lupoj amasiĝas
  Nur tiam la specio pluvivos...
  La malfortuloj pereas, ili estas mortigitaj,
  Purigante sanktan sangon!
  Kaj ĉi tie denove, kvazaŭ la helicklingoj turniĝus, la glavoj de la eterna knabo.
  Ĉi tio vere estas batalo de grandaj herooj. Pli precize, heroo kontraŭ tuta armeo.
  Kaj Oleg denove prenis kaj ĵetis venenajn pinglojn ĉi-foje per la nudaj piedfingroj. Kaj denove la mortintaj ĉinoj falas.
  La knabo prenis ĝin kaj kantis:
  Ni estas la pioniroj de la infanoj de komunismo -
  Fajro, tendo kaj sonora klariono!
  Invado de malbenita faŝismo -
  Kiu atendas furiozan fiaskon!
  
  Kion ni perdis en ĉi tiuj bataloj?
  Kaj tiam en bataloj kun la malamiko akirita?
  Ni antaŭe estis nur infanoj de la mondo -
  Kaj nun la militistoj de la naskiĝlando!
  
  Sed Hitler faris paŝon al nia ĉefurbo,
  Faligis bombojn sen kalkuli la akvofalon!
  Ni estas la Patrujo eĉ pli bela ol la ĉielo -
  Nun venis la sanga sunsubiro!
  
  Ni respondos al agreso severe -
  Kvankam ili mem estas malgrandaj en staturo!
  Sed la glavo en la manoj de delikata adoleskanto -
  Pli fortaj ol la legioj de Satano!
  
  Lasu la tankojn rapidi lavangon post lavango,
  Kaj ni dividas la fusilon en tri!
  Lasu la policanon celi la dorson,
  Sed la Sankta Dio feroce punos ilin!
  
  Kion ni decidis? faru la laboron de paco
  Kaj por tio, ve, mi devis pafi!
  Trankvilo jam abomenas.
  Estas ankaŭ perforto!
  
  Kun la knabino ni kuras nudpiede kune -
  Kvankam neĝis, neĝblovo brulas kiel karbo!
  Sed ne timu, konu la infanojn -
  La faŝisto estos kuraĝe pelita en la ĉerkon per kuglo!
  
  Jen ili metis la malnoblan kompanion Fritz,
  Kaj la ceteraj malkuraĝuloj forkuras!
  Ni dispremas infanterion kiel falĉilon en batalo -
  Ni ne estas malhelpo al junaj someroj!
  
  Venka atingo, estos en majo,
  Nun la neĝoŝtormo estas pika, malmola neĝo!
  La knabo estas nudpieda, lia fratino estas nudpieda,
  En ĉifonoj, infanoj renkontis la glortempon!
  
  De kie venas ĉi tiuj fortoj?
  Eltenu doloron kaj malvarmon, tiun bezonon!
  Kiam amiko mezuris la fundon de la tombo,
  Kiam amiko ĝemas - mi mortos!
  
  Kristo benis nin pioniroj,
  Li diris: La Patrujo estas donita al vi de Dio!
  Ĉi tiu estas la unua fido de ĉiuj,
  Sovetia, sankta lando!
  Verdire, la lando ne estis sovetia, sed cara, sed bona kanto ĉiukaze ne malutilos.
  La knabgeneralo kantas kaj faligas siajn kontraŭulojn samtempe. Kaj li ne forgesas ĵeti frakasajn objektojn al la malamiko per nudpiedaj, infanecaj, lertaj kruroj kiel kruroj de simio.
  Sed ĉi tio ne sufiĉas kaj la militista knabo prenos ĝin kaj fajfos. Kaj de lia akra fajfo, la korvoj ricevis koratakon kaj falis malsupren kiel hajloj de pluvo.
  Kaj ili falis sur la suprojn de la razitaj kapoj de la ĉinoj.
  Oleg, vidante, kiel agas la korvoj, per sia nuda, infaneca kalkano, movis la ĉefon de la ĉina armeo sur la mentonon, muĝis:
  - Mia patrujo, mallumo de la universo,
  Preta forpuŝi la atakon de malbonaj malamikoj ...
  Mi ne povas ami tagon sen vi
  Mi estas preta doni mian vivon por vi!
  Kaj denove, la knabo prenos ĝin kaj fajfos, kaj uzante siajn nudajn piedfingrojn por pli granda efiko.
  Kaj tiam miloj da korvoj falis sur la malamikon, mortigante la ĉinojn.
  Oleg kantis entuziasme:
  Milito estas la rekono de la sorto,
  Kruela kun la beleco de Gehena!
  Kiel, la brilo de la malvarma glacio de la luno,
  Kiel pantomimo, infera sceno!
  
  Tamen rusoj estas la vojo -
  Ĵetu tra la dornoj al la voko!
  Ne pensu la malamikon, ne fleksu nin,
  Ni ne estas sen la fortoj de grandaj estaĵoj !
  
  Rusio donis al ni sian ŝirmejon,
  En ĝi, ni naskiĝis en amaso!
  Kiel la kovrilo de la Virgulino -
  La Ĉiopova kompatu nin!
  
  Stalino donis la standardon - antaŭen,
  Lia ordono estas fluga flugo!
  Ni konstruu komunisman paradizon
  Lasu ĝin iĝu rekta - ĝiba tendaro!
  
  Sed kiu atakas Rus-on?
  El inferaj monstroj de la submondo!
  Mi tenas al Kristo per mia animo,
  Do ni militistoj pli trankvilaj!
  
  En bataloj pensoj ne ŝercas -
  Ili devas esti kolektitaj en korbo!
  Ni ĉiuj estas kamaradoj amikoj
  Preĝejoj kaj ĝardenkonstruistoj!
  
  Jen la monstroj, hurlante demonoj,
  Ni ne cedos al la estaĵoj, sciu!
  Nia militisto estas la plej mojosa,
  Kaj ne lerneja desegnaĵo en la skribotablo!
  
  Ni kune repuŝu la atakon
  Ni liberigu la vojon al la ĉefurbo!
  Ni estas kavaliroj kun ŝtala glavo,
  Kvankam ĉenpoŝto ne estas alta!
  Ĉi tie la terminatora knabo kantis kaj hakis la ĉinojn. Jen la ĉefa ribelulo provanta foriri de la trezoro de venĝo. Kaj unufoje, la nuda, ronda kalkano de la knabo trafis lin sur la dorso de la kapo kaj frapis lin surloke. Ĉi tio vere rezultis esti profunda knokaŭto.
  Kaj la ceteraj ĉinoj ankoraŭ kaptiĝis rezisti iomete, sed Oleg prenis ĝin kaj kraĉis sur ilin, kaj la kraĉo montriĝis venena. Kaj tuj ducent batalantoj de la ĉiela imperio falis senvive kaj tordiĝis en agonio.
  Oleg siblis:
  - Milito estas aero por la pulmoj, milito estas la suno por cerealoj, milito estas sango por la arterioj, sen ia superstiĉo!
  Kaj la knabo denove fajfis. La korvoj svenis, finante la lastajn soldatojn de la Ĉiela Imperio.
  Tiam la postvivantaj ĉinaj ribelantoj falis sur la genuojn. Kaj ili komencis kisi la sangajn piedsignojn de la nudaj, graciaj kruroj de la knabo.
  Kaj ĝoje kantis Oleg;
  Nuboj flugis de la sangosuĉuloj,
  Infero eksplodis el la Tero ne malproksime!
  serpento rampas sur la panzvalo ,
  Nuboj lumiĝis per sango!
  
  La ondoj flamas, plaŭdiĝas kiel infera ŝtormo,
  Kaj li renkontos armeon de la plej kuraĝaj kuraĝuloj!
  Ni protektos belajn belajn virinojn
  Ni estos indaj je la heroaĵoj de niaj patroj!
  
  Mia lando, kiel dolore vi ĝemis,
  La kontraŭulo lasis cent vundojn de spuroj!
  Sed ni ĵetos faŝismon tuj de la piedestalo,
  La pesto de impetaj jaroj ne estos longa!
  
  Kaj la morto jam blankiĝas malantaŭ la nuboj,
  Sed niaj pensoj estas disŝiritaj al la ĉielo!
  Ni polvigu la famajn fiulojn,
  Kaj disŝiru ĝin, konu la Wehrmacht duone!
  
  Ni ne konas pacon kaj maljunecon putron,
  Ni estas la infanoj de nia sankta Patrujo!
  Ĉio brila batalis kun la nazioj,
  Pafu ni potencaj ĉi tiujn radikojn!
  
  Kaj kio eksplodis per la forto de malbona bombo,
  Kio estas por ni ĉi tiu tondro?
  La batalantoj de Rus' kapablas multon,
  Kaj la supro fariĝos la malsupro por la Fuhrer!
  
  Infero infero ekflamis,
  Rampis laŭ la rokado kun rabanta muzelo "Tigro"!
  Kaj la tuta laceco forflugis de ni en momento,
  Estas tempo por amuzaj ludoj!
  
  Granato ĉe la mano, kaj mortiga ĵeto,
  Jen la "Tigro" en la muzelo firme ricevita!
  Kaj Hitler en la kaldrono en la Tartaro-kaldronejo,
  Por ne malkaŝi la rusan mondon!
  
  Berlino tremas pro perfortaj salvoj,
  Jen ruĝa flago flugas super la Reichstag!
  Kaj la suno flamis super la Patrujo,
  Post ĉio, la Tria Reich estas ĵetita en polvon kaj cindron!
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"