Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

המזל של פוטין עם Nicholas Ii-10

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    הרפתקאותיו של הילד-גנרל ברוסיה נמשכות. וניקולאי השני, שקיבל את הונו של נשיא רוסיה ולדימיר פוטין, חגג את יום הולדתו השבעים. הרייך השלישי, בתורו, סיפח את אוסטריה, והתברר שמלחמת עולם חדשה מתקרבת במהירות.

  המזל של פוטין עם NICHOLAS II-10.
  הערה
  הרפתקאותיו של הילד-גנרל ברוסיה נמשכות. וניקולאי השני, שקיבל את הונו של נשיא רוסיה ולדימיר פוטין, חגג את יום הולדתו השבעים. הרייך השלישי, בתורו, סיפח את אוסטריה, והתברר שמלחמת עולם חדשה מתקרבת במהירות.
  . פרק 1
  השנה החדשה כבר חלפה והגיעה 1938. השנה ניקולאי השני צריך להיות בן שבעים. נראה שזה לא כל כך. אבל אף צאר או צארינה רוסיים לא חיו עד גיל כזה. ומבין הנסיכים, רק ירוסלב החכם מקייב והמונומאך האגדי הצליחו לחצות גיל דומה. שלטונו של ניקולאי השני היה פשוט מוצלח בצורה פנומנלית. כמה כיבושים. לרוסיה יש גישה לאוקיאנוס ההודי, ובשליטתה סין, יפן ואפילו אמריקה כולה - כולל הצפוני והדרומי כאחד. רוסיה הצארית היא כבר האימפריה הגדולה ביותר בתולדות האנושות. ואין לה אח ורע.
  אבל באירופה, הרייך השלישי, בראשות אדולף היטלר, מתחזק במהירות. מדינות אחרות - במיוחד בריטניה, צרפת, איטליה רוצות לקחת משם שטחים רוסים רבים.
  בריטניה עדיין מחזיקה במושבות רבות. גם לצרפת, בלגיה והולנד יש מושבות.
  רוסיה הצארית רוצה גם לכבוש את הודו-סין, והודו, ואפריקה ואוסטרליה. וכמובן אירופה.
  משטרו של הקיסר ניקולאי השני חולם על אימפריה עולמית וכוכב אחד - כוח אחד!
  אז כבר מתחילה להיווצר קואליציה. מצד אחד, רוסיה העצומה, ומצד שני, כל שאר מדינות העולם. וזה חייב להוביל בהכרח למלחמת העולם השנייה. ויש סיכוי שזו תהיה המלחמה האחרונה בתולדות האנושות בין אנשים.
  גרמניה הנאצית צריכה להפוך לכוח ההלם האנטי-רוסי המוביל, אך היא טרם השלימה את הכנת הוורמאכט. ועדיין לא התגשמה תוכנית ארבע השנים להיערכות למלחמה.
  ועוד משימת ביניים: סיפוח אוסטריה. להוסיף משאבי אוכלוסין ותעשייה למלחמה. היטלר רוצה לכבוש את רוסיה.
  אולם הצאר ניקולאי השני החליט שלא להפריע לעת עתה בסיפוח אוסטריה לגרמניה. אם מלחמת העולם השנייה היא בלתי נמנעת, אז תן לרייך השלישי לתקוף קודם. ותהיה מלחמה גדולה עם כל הקואליציה. ברוסיה הצארית, שיעור הילודה עדיין גבוה, ויש גם פוליגמיה. אבל שיעור התמותה ממשיך לרדת.
  הקצאות הקרקע מצטמצמות, ואוכלוסיית יתר עשויה לאיים בעתיד. בנוסף, מפוליגמיה - גברים רבים לא יכולים למצוא אישה לעצמם. אחרי הכל, גברים ונשים נולדים בערך באותה מידה. ואם לרבים, במיוחד לאצילים, יהיו ארבע נשים, אז העני לא יקבל אפילו אחת.
  בתנאים האלה, יש יותר מדי גברים מיותרים ובלתי קשורים. גם ניקולאי השני וגם ממשלת רוסיה אינם מתנגדים כלל לעובדה ששניים או שלושה מיליון גברים מתו בשדה הקרב. מלחמת העולם הראשונה הייתה קלה ומנצחת מדי. ולניקולאי השני לא אכפת להילחם עוד קצת, נגד כל המדינות של שאר העולם. לצמצם את אוכלוסיית הגברים. ולהשתלט על כל העולם.
  ברוסיה, על כל המושבות שלה, במיוחד בסין, יש כבר אוכלוסייה גדולה יותר מכל שאר מדינות העולם גם יחד. ובשל ארצות הברית הכבושה, הכלכלה שלהם חזקה יותר מזו של שאר העולם.
  המשמעות היא שלרוסיה אין כמעט סיכון להפסיד במלחמת התשה גדולה.
  והרצון לנהל את הסכסוך המזוין האחרון בהיסטוריה של האנושות.
  רק העיקר שהיטלר תקף ראשון. לכן הורה ניקולאי השני - לא להפריע לגרמנים לבצע את האנשלוס של אוסטריה. ובמקביל להמשיך לחזק את הצבא. מתכוננים למלחמת העולם השנייה בתולדות האנושות.
  בינתיים, זה ינואר 1938. אולג ריבצ'נקו, דומה כלפי חוץ לילד כבן שתים עשרה, אבל שרירי מאוד ובולט, משלים את בנייתה של מנהרה תת-קרקעית בין צ'וקוטקה לאלסקה. למרות החורף הקוטבי, הילד האלמותי והנצחי עובד עירום למחצה, יחף ובמכנסיים קצרים לבד.
  הוא נאה מאוד, למרות שהוא נראה כמו ילד גיבור. הוא ילד שעוזר לניקולאי השני במלחמות שונות, ולממש מזל פנומנלי בענייני צבא ובמקרה הזה גם בכלכלה.
  אולג ריבצ'נקו כבר השיג הישגים רבים. ויש לו גם את התארים של הרוזן, וגם הנסיך השלו ביותר, וגם הדוכס, וגם דרגת מרשל.
  אבל עכשיו הוא עובד עם חפירה יחד עם שאר הילדים. וגם הילדים הרוסים והאמריקאים האלה, במיוחד הבנים, מנסים לעבוד יחפים ובמכנסיים קצרים.
  ונבנה כביש תת קרקעי גדול.
  אולג ריבצ'נקו עובד, והאתה שלו היא כמו מדחף. המנהרה כמעט הסתיימה. ואז אתה יכול לעשות משהו יותר מעניין. לדוגמה, פרטיזנים אנטי-רוסים הופיעו שוב בסין. כן, ובאפגניסטן, איזה שייח' אוסף חיילים וקורא לג'יהאד. הלחימה בהחלט מעניינת יותר מעבודה. אבל אתה צריך לחפור במהירות את המנהרה. ואז, כשהמלחמה תתחיל, ניתן יהיה לספק נשק וציוד אחר המיוצר באמריקה באמצעות מסילת ברזל ישירה.
  הרי ברור שעד שלא נוצר נשק גרעיני בייצור המוני, יש צורך להשלים את כיבוש העולם.
  ניקולאי השני עדיין בחיים. אבל יש בעיות. בנו הבכור אלכסיי נפטר באוקטובר 1937. והנכד רק בן שש מאז 25 בנובמבר 1931. ואם האב הצאר כפוף, אז יצטרך למנות יורש עצר אפילו עם נכד קטין. וזה יוצר בעיות מסוימות. וזה יכול להוביל למאבק רציני על השלטון.
  מצד שני, תוחלת חייו של ניקולאי השני קשורה לתוחלת חייו של מי שקיבל את מזלו.
  וניקולאי השני יחיה כל עוד ולדימיר פוטין. אז בזמן שהמלך בשלטון, ולא זקן עמוק, אז צריך להתחיל את המלחמה. בהיסוס, אולג ריבצ'נקו ציפה שהיטלר, לאחר שצבר כוח, יתקוף ב-1 בספטמבר 1939. לפני כן, ייתכן שלניקולס השני יהיה זמן לחיות. ואז תהיה מלחמה עם קואליציה שלמה של מדינות אירופה והמושבות שלהן. המלחמה האחרונה בתולדות האנושות.
  בהתחשב בכך שהמושבות לא באמת רוצות להיות מתחת לעקב הפולשים האירופים, ורוסיה העניקה לעמיה הנכבשים זכויות שוות עם הרוסים, אז מאזן הכוחות של הרייך השלישי ומדינות אחרות הוא פשוט קטסטרופלי ולא לטובתם. אז מלחמת העולם השנייה תסתיים כמעט בוודאות כשרוסיה הצארית תשלים את כיבושה של העולם כולו. ועולם, אימפריה מאוחדת תבוא.
  לאחר מכן, אולג ריבצ'נקו יסיים את משימתו על כדור הארץ, ויוכל, ראשית, לגדול עד גיל שש עשרה, ושנית, להתחיל לטייל ברחבי היקום.
  וכך הוא התעכב במאה העשרים. איפה, למשל, מאוד משעמם בלי משחקי מחשב ואינטרנט.
  וכך נראה היה שזה לא יימשך זמן רב, ואז סוף סוף ההגמוניה של רוסיה הצארית.
  אבל יש כמה אבל... בפרט, מתי היטלר יתקוף? ואם הוא לא יעז לעשות זאת, בתאריך שהיה בהיסטוריה האמיתית. במיוחד אם מדינות אחרות לא תומכות בו בזה?
  יש לציין שלמרות שלדימיר פוטין עבר את אבן הדרך של שבעים שנה, הוא השפיל בבירור על ידי שחרור מלחמת אחים נגד אוקראינה. ואם הוא יגרור את חייו, אז דברים עלולים להגיע למלחמה גרעינית. אז זה גם מסוכן לניקולאי השני לחיות יותר מדי זמן. עם זאת, למרות שהיורש הוא עדיין בן, יורש עצר חזק יכול לעשות הרבה. וכאן אין צורך לחשוב שהכל יאבד.
  זה רק הכרחי לשכנע את ניקולאי השני. עם זאת, יש כאן כמה בעיות. יש צורך שתהיה צוואה בכתב עם מינוי יורש עצר. אז אולי יהיה היגיון. וכך זה באמת יכול, אם הקיסר יתכופף לפתע, או יהפוך לקורבן של ניסיון התנקשות, פורץ מאבק רציני על השלטון.
  וזה בדיוק מה שהיטלר ובעלי בריתו יכולים לנצל.
  גם אולג עצמו רצה מלחמה גדולה. כדי שכל העולם יהיה אימפריה אחת. במקרה זה, האנושות תהפוך לאחד ותתחיל לכבוש את הקוסמוס. ותהיה אימפריה מרחבית, אנושית בעתיד. או אולי מלחמת כוכבים עם כוחות אחרים.
  וניקולאי השני, ממלך המפסיד, יהפוך לשליט הגדול ביותר של האנושות, בכל הזמנים והעמים.
  הילד עובד ושר, כדי להתעודד:
  למה התכוון ה'?
  הוא, חי במרחק נורא...
  כאשר ניתנה הפקודה לעבוד,
  כדי שלא נישאר בחלום.
  
  למרות לבוש מלכותי מפואר,
  אבל אין עוד אדם קמצן....
  העוני יורה נקודתית -
  עולם הסבל שלנו הוא אפי!
  
  וזו לא אשמתו של אדם
  בחור סובייטי ורוסי פשוט...
  הלך עירום, לא הסתיר בושה,
  כמו פרולטריון תחת הצאריזם!
  
  אלוהים נתן לו אוכל - גבול,
  מרעה בלי להכיר את המזלגות...
  ואם תרצו עוד, תקבלו מכות!
  ולשתות בכף היד בלי בקבוקים.
  
  אדם סבל גורל כזה,
  באיזה גן עדן מצמרר ומשעמם!
  אבל הנחש עף על כנפיים,
  הוא הבין: אדם סובל...
  
  יש דרך לצאת מהסבך,
  בנה עיר, תן צאצאים!
  כדי לא לשוטט במונח הגרוב,
  לפעמים צריך בגידה!
  
  גנבתי את מפתח הקסם מגן העדן,
  לשגרת עדן לצאת...
  שם תמצא ילדה חולמת
  לפחות אתה יכול לגווע בעולם התחתון!
  
  כן, כמובן שיש סיכון, ילד,
  הכוכב הזה הוא לא מתנה...
  אבל אתה תדע מצפון, כבוד,
  ואתה תמצא, תכיר את הזוג שלך!
  אדם קיבל את המפתח הזה -
  פתח את השערים ויצא מגן עדן.
  החוטא השקיע הרבה כוח,
  צועדים על אבני הרים גדולים...
  
  הנה הוא רואה שוב את השער -
  ושוב הופיע הנחש המכונף...
  הוא אמר: אני שטן טוב -
  הבריח כאן נפתח מעצמו...
  
  אדם נכנס והוא רואה -
  נס מצויר כזה...
  עלמה עירומה מאחורי הגבעה,
  טרט פורצלן הוא צלחת מוזהבת.
  
  אבל כמה זה טוב
  אדם הילד לא יכול היה להתאפק!
  ותנשק את פיה
  מתוק יותר מדבש!
  
  
  היא ענתה לו -
  גופות באקסטזה סוערת התמזגו...
  לא, אל תקלל את השטן -
  בחורים הופיעו בחטא!
  
  אלוהים גירש אותם מגן העדן, אבל...
  הפלנטה הפכה לביתם.
  למרות שלאנשים יש שמש אחת,
  אבל הצאצאים הפכו לאלפים !
  
  כן, זה היה מאוד קשה
  שיטפונות, בצורת וחורפים.
  אבל המוח הוא משוט חזק,
  האדם הפך ליצור חזק!
  
  איך מלאך יכול לעוף
  איך הרי השדים הורסים הקלה!
  צור דרך, איפה השביל נמצא -
  להגיע לכל נקודה ביבשה.
  
  ואתה צריך מרחב שטח -
  גם אנחנו נצליח לכבוש.
  אז החטא שלנו הוא לא משפט,
  לא, אל תדבר שטויות פופ!
  
  אל תחטא - אין התקדמות,
  מחשבות יוצרות תנועה!
  תשובה אחת לדרשה:
  אנחנו לא צריכים גן עדן של מישהו אחר!
  הילד המסיים שר והחל לעבוד ביתר עליזות. נשאר לא מעט. וילדים אחרים עובדים. ובכל זאת, העם הרוסי מדהים. לדוגמה, הבנים הכי רגילים, ולא בני אלמוות, מסוגלים לעבוד יחפים וחשופי חזה בכפור של צ'וקוטקה של ינואר, וזה מדהים.
  וכפות רגליהם החשופות של ילדים משאירות עקבות חינניות ויפות בשלג. כאן הבנות עובדות באותן טוניקות, וגם בלי נעליים.
  ובאופן מפתיע, לפחות אחד התעטש!
  אולג ריבצ'נקו מחייך ושר בהתלהבות, חושף את שיניו הילדותיות, אך החזקות והחדות כמו גור זאב:
  הכן שלי נהדר לא עשוי בידיים;
  גם אם הדרך דרסה בדם!
  אנשי רוסיה הם רבי עוצמה, סוררים;
  הנה כוחו של הרייך הרוסי נקרע לגזרים!
  
  האבירים שירתו נאמנה את המולדת,
  זכיות פתחו חשבון אינסופי!
  הכל למען אמא רוסיה הקדושה,
  שהפיר מהעולם התחתון יתפוצץ!
  
  ממה לוחם רוסי יכול לפחד?
  מה יגרום לו לצמרמורת במבוכה!?
  אנחנו לא נבוכים מהלהבה של צבע הברק,
  יש רק תשובה אחת - אתה לא נוגע ברוסיה שלי !
  
  ועם מי עוד נלחמנו בניצחון,
  מי הובס ביד צבאית?
  נפוליאון מוכה בתהום של חסרי תקווה:
  מאמאי בגיהנום עם השטן!
  
  ניצחנו את היחס של חבר העמים ;
  הם כבשו מחדש את פורט ארתור במהירות!
  הם נלחמו בפראות עם האימפריה העות'מאנית;
  ואפילו פרידריך פוצץ את קרב רוסיה!
  
  אף אחד לא יכול להביס אותנו, אתה יודע, לא יכול;
  להמוני גיהנום אין סיכוי לנקום!
  ואף אחד לא מסוגל לנהום ספל...
  אבל אז הגיע הממזר גורבצ'וב!
  
  כל מה שהאבות אספו טיפין טיפין;
  הוא חילק את הכלב המחורבן בלי ריב!
  כאן הקומוניזם דעך,
  האמריקאי לקח את הכן!
  
  אבל הממשלה החדשה של רוסיה,
  הצליח להגן על העולם, סדר!
  כוחה של המולדת קם לתחייה;
  כך שהדרך לחלל, הרחבה נפתחת!
  
  בקרוב היקום יהפוך להיות שלנו;
  והאדם בכוח הכוח הוא אלוהים!
  וניסיונות יהפכו לחיזוק,
  להחיות את המתים כולם יכלו!
  זה גם שיר מאוד טוב ומצחיק. ושאר הילדים שרים יחד ומתמוגגים.
  למרות שעד כה אין מלחמה עם הרייך השלישי. ואיפה הצבא הרוסי פשוט לא היה. וגם לנצח את גרמניה. אבל היא ניצחה את הקייזר, אבל עדיין לא את זה של היטלר.
  אם כי, כמובן, שני הצדדים רוצים להילחם. יתרה מכך, הפעם היטלר לא יצטרך להילחם בשתי חזיתות. להיפך, בעלי בריתו הם האויבים של אתמול: בריטניה, איטליה, בלגיה, צרפת, הולנד. נכון, הגרמנים עדיין לא ממש מוכנים למלחמה, וכך גם בעלי בריתם.
  והאם הם מחליטים להילחם במפלצת כזו כמו רוסיה, שכבשה יותר ממחצית העולם?
  אבל אחרי הכל, לבעלות הברית יש הרבה כוחות ומשאבים. במיוחד בבריטניה עם המושבות שלה.
  אבל אולג ריבצ'נקו, לאחר שעשה תלבושת משוערת, הגיע למסקנה שכבר בחודשים הראשונים של המלחמה, רוסיה הצארית תכבוש בקלות מחדש את הודו והודו-סין מהבריטים והצרפתים, כמו גם את מה שיש להם במזרח התיכון. לאחר מכן תהיה רק בעיה רצינית אחת במצרים - תעלת סואץ. ואז להמשיך להתגלגל על פני אפריקה. אין זה סביר שהכוחות הקולוניאליים יתנגדו בעקשנות וימותו למען הבריטים וקולוניאליסטים אחרים.
  ובלי אפריקה, אירופה לבדה - רוסיה, שכבשה כל כך הרבה שטחים - אינה יריבה.
  אז אם תהיה מלחמה, אפילו נגד קואליציה שלמה, היא תימשך מקסימום שנה, שנה וחצי. אם כי, כנראה, זה יהיה עקוב מדם יותר ממלחמת העולם הראשונה. אבל התוצאה שלו תהיה כמעט מובן מאליו. אולי אפילו עדיף - לתקוף את הראשון?
  יתרה מכך, אם תתקוף את גרמניה עכשיו, אז מדינות אחרות לא יחתמו?
  אפילו עם איטליה הפשיסטית, להיטלר אין שום מערכת יחסים קלה. בפרט, אנחנו עדיין צריכים להסכים לגבי אוסטריה. היטלר מתכוון לזה.
  ובכן, לכבוש את צ'כוסלובקיה, או לספח את חבל הסודטים זה לא מציאותי עבור הפריץ. אז ממלכת בוהמיה היא חלק מרוסיה. ומלך צ'כיה, ניקולאי השני בעצמו. אז כבר אין צירוף מקרים להצלחות הקודמות של היטלר.
  אז זה עדיין לא עובדה שהוא יסתכן בתקיפה של ממלכת פולין, שהיא חלק מרוסיה. יתרה מכך, רוסיה הצארית היא אימפריה יחידה ובלתי ניתנת לחלוקה, ולמעשה אחת יחידה. וקשה להוציא מזה משהו. ולרייך השלישי יש צבא עדיין בחיתוליו. רק בשנת 1936 הוכנס שירות צבאי אוניברסלי. והשוטרים חסרים מאוד.
  אז ייתכן שהפלישה של היטלר לא תחכה. ונצטרך לתקוף את הרייך השלישי בעצמנו, עד שלפיהרר תהיה פצצת אטום.
  אבל האם הצאר ניקולאי הגדול מוכן לכך? אם כי, הייתה לו מספיק נחישות לתפוס את אמריקה. ואפילו האוקיינוס לא הפריע. ואפילו נגד היטלר, חיילים רוסים יכולים לצאת למתקפה בעצמם.
  אולג עובד עם חפירה, ואז עם מכוש. ואז פטיש. והוא עושה את זה מאוד אנרגטי. ומהי ההקלה של השרירים של הנער. רק יצוק פלדה ואדוות במים.
  זה באמת ילד קטן, מה שאתה צריך. וזה עובד מאוד פעיל. והוא יותר מהכל רוצה לעבור למקום דרומה. אז בינואר בצ'וקוטקה חשוך, מגעיל, מפחיד וקר.
  אבל, למשל, לסין ולתפוס שם מורדים, או לאפגניסטן. כן, ובאיראן, המחוז הרוסי היה מוצא עבודה. הילד מוכן, כמו שאומרים, למעללים.
  לא קל להיות סוס עבודה. אבל יש פה עוד ילדים בעבודה. והם יחפים וחצי לבושים. והדוגמה של אולג מחממת את הילדים האלה מבחינה מוסרית, והם לא קופאים בכפור עז. וזה גם אומר הרבה.
  וכדי להתחמם, השיר יעזור הכי טוב מכולם. ושוב שר הנער המחסל;
  מדינה גדולה, אדירה, קדושה,
  אין יותר זוהר מתחת לשמים הכחולים!
  היא ניתנת לנו על ידי האל הכול יכול לנצח -
  אור בלתי מוגבל, רוסיה הנשגבת!
  
  העולם מעולם לא ראה כוח כזה, לעולם אל תדע
  כדי שנרמס בגאווה את מרחבי החלל!
  כל כוכב ביקום שר לך,
  יהי רצון שרוס יהיה שמח איתנו!
  
  אחרי הכל, זו ארץ האם שלנו, זה כזה גורל,
  פקד את המרחב של כל העניינים!
  כל אחד מאיתנו, תאמין לי, היה רוצה את זה,
  בלי שום טיפשות, אמונות טפלות נשיות!
  
  המלאכים תוקעים בחצוצרה האדירה שלהם,
  הם מהללים במרץ את צעדת הצבאות שלנו!
  והאויב ימצא את חלקו בארון אספן,
  ולא מקבלים מיסים ומחווה!
  
  זו המולדת שלנו, הכל בה, תאמין לי, יפה,
  היא הפכה את כל היקום ללא מאמץ!
  בנות עם צמת שקילה חמודה ,
  לצוד שתהיה לה חבית חזקה!
  
  מולדת היא העיניים הכחולות של האם,
  ידה וחיבה ואבן!
  והצעיר היריב שאתה הורג בכדור -
  כך שהלהבה בוערת יותר בלב!
  
  לארץ המולדת חסרת הגבולות, אתה נשבע,
  היא טובה גם בשבילך!
  למרות שבזעם הקרב הדם זורם,
  גמול יגיע לאויב עכשיו!
  
  כלי נשק ואומץ הם סגסוגת כל כך חזקה,
  הרשע לא יכול להתגבר על זה!
  במטוס עם פצצות, טסתי בחוכמה,
  וכשהוא מתפוצץ, הם שופכים פנימה ברד של חלונות!
  
  אבל צו השליט - הטיס את הילד למאדים -
  הגיע הזמן שתפנה מקום!
  והיהירות של המאדים תתקשה בעין,
  ואז אנחנו רואים הרבה מעבר לפלוטו!
  
  נגיע למרומי החלל, נראה את קצה היקום,
  כזה הוא הגורל האנושי שלנו!
  ולפיכך, העז את הילד על מעללים,
  אחרי הכל, דעו שהתגמול הוא עניין של רווח!
  הילד שר, והחבר'ה האחרים הרימו את זה. מה אני אגיד, מגניב ביותר.
  יש לשים לב שילדים שרים היטב. והקולות שלהם כל כך מלאים וזוהרים.
  אולג חשב שוב. זה ממש טיפשי לחכות שהקואליציה תיפול עליך. ולמה שהפיהרר יוותר על אוסטריה? מצד אחד, בהחלט יש הרבה תומכים של גרמניה. והיטלר באמת העלה את ארצו מבחינה כלכלית. אבל הקנצלר הנוכחי לא רוצה לאבד את השלטון ולהצטרף לרייך השלישי.
  אז האם כדאי לתת את אוסטריה לגרמנים? וגם ספרד! אמנם הצאר ניקולאי השני, כקיסר רוסי אמיתי, לא תמך בממשלת ספרד השמאלנית. וכתוצאה מכך, הגרמנים והאיטלקים לקחו את הכוח הזה למחזור.
  אולג, כמובן, הבין שהצאר לא אוהב מורדים ושמאלנים. אבל בכל זאת, זה היה הגנרל פרנקו שהיה מורד נגד הממשלה הלגיטימית של ספרד, שעלה לשלטון בבחירות. גם אם זה בצד שמאל.
  לתת את ספרד להיטלר ולמוסוליני זה בקושי חכם. אבל לניקולאי השני יש רעיונות משלו. בפרט, אולי הוא רוצה ברית עם היטלר. לתקוף, למשל, את צרפת, בריטניה, בלגיה, הולנד ולקחת את כל המושבות שלהן ללא בעיות. ולתת להיטלר את אירופה המאוכלסת מדי וחסרת תועלת.
  וגם הרעיונות האלה מעניינים. במקרה זה, לכידת המושבות תהיה אלמנטרית!
  ותן להיטלר לחנוק את עצמו באירופה. נכון, אם ניתן לו זמן, הפיהרר יכול ליצור נשק גרעיני.
  הנה איך אומרים חרב פיפיות. כן, ואין התווית נגד לוולדימיר פוטין לחיות יותר מדי זמן. אולי זה אפילו יוביל למלחמה גרעינית. באוקראינה פוטין לא מצליח, והדיקטטור עצבני, סמכותו בעם יורדת. ובאליטה כבר מזמן נפל. מספר הלא מרוצים גדל במהירות. אז הבחירות הבאות לנשיאות עומדות בסימן שאלה.
  נכון, אין מתחרים חזקים באופק. אפילו האישים הבהירים הישנים נעלמו. ז'ירינובסקי מת, קסניה סובצ'ק קיבלה אזרחות ישראלית ועכשיו היא לא יכולה ללכת לנשיאות. וגם הכוכב הבהיר של השמאל, פאבל גרודינין, ירד, ואפילו לא הורשה להיכנס לדומא הממלכתית. אז הבחירות לנשיאות צפויות להיות משעממות ביותר. פוטין, נחלש פיזית ומוסרית דהוי, במלחמה עם אוקראינה התקלף והעם לא רוצה להצביע לו, אבל גם מתחרים אין לראות. היריב הרציני היחיד הוא נבלני. אבל הוא בכלא לתקופה ארוכה.
  האופוזיציונים המבטיחים ביותר הם הקומוניסטים. אבל מנהיגם המבוגר, החולה והרעוע זיוגנוב היה חלש אפילו נגד ילצין. ואיפה הוא צריך לטפס לנשיאות רוסיה בגיל שמונים? נושא נוסף הוא שהבחירות לנשיאות לא יתקיימו ביושר. תהיה הצבעה אלקטרונית, משאבים מנהליים והטלת פתקים.
  אז פוטין, אם הוא לא ימות, ואם לא ייהרג, יגררו אותו לקדנציה החמישית. לא סביר שהוא יוותר מרצונו על השלטון. הדוגמה של נזרבייב אינה מעוררת השראה לפרישה מוקדמת. אלא להיפך. טוקאייב לחץ תחילה על שבט נזרבייב, ולאחר מכן החזיר את השם הקודם לאסטנה.
  לא משנה איך אפשר לומר, שום דבר טוב לא זורח ברוסיה של פוטין. אם רפובליקני צעיר יעלה לשלטון בארצות הברית במקום ביידן הקשיש, אז רוסיה ופוטין באופן אישי יידחקו עוד יותר. יתר על כן, ניקולאי השני צריך לפתוח במהירות בפלישה נגד היטלר.
  עדיין יש כאן כמה תככים. אם בכל זאת פוטין יפסיד בבחירות לנשיאות ברוסיה. ובכן, נניח שזלנסקי הרוסי שלו מופיע, או שרמזן קדירוב מעז לקרוא תיגר על הפטרון שלו, אז מה עם ניקולאי השני?
  האם יש להם תוחלת חיים זהה לפוטין? אבל מה אם פוטין יאבד את השלטון אבל עדיין חי?
  איך אם כן יאבד גם ניקולס השני את השלטון או לא?
  אולי לעזוב מרצון? אבל הנכד-היורש עדיין קטן מדי. כיוון שטמרלן מת בגיל שישים ושמונה ונינו, היורש הישיר, עדיין היה ילד, והאימפריה התפרקה מהר מאוד.
  כן, לפעמים גאונים צריכים לחיות לנצח. אבל הרבה יותר פעמים שליט אחר ימות מוקדם. לדוגמה, כאשר ולדימיר פוטין מייתן את שאיפותיו, היה לו מזל. אבל כשהוא התחיל לטעון יותר מדי... למרות שלפוטין יש עדיין קצת מזל. ו-OPEC קיצצה את ייצור הנפט, והכלכלה עדיין לא קרסה, והאופוזיציה ברוסיה חלשה. אותו זיוגאנוב הוא כיס שישה, אבל הוא לא מת, והקומוניסטים עצמם לא יכולים לסלק אותו בשום אופן. ומסוראיקין כוכב חדש לא הסתדר, להיפך, מפלגתו התפצלה ואף הפסידה את מה שהיה לה . וביבלוקו המנהיג החדש ריבקוב לא הפך לכוכב. וסלוצקי נאמן עוד יותר מז'ירינובסקי. ועד כה, סין לא מפעילה לחץ על רוסיה, למרות שהיא עלולה לדפוק הרבה ויתורים.
  והטליבאן עדיין לא מטפסים לטג'יקיסטן, למרות שהגיע הזמן, בעוד ידיה של רוסיה כבולות במלחמה עם אוקראינה. והאויב העיקרי של ביידן הוא סבא זקן ורעוע, והרפובליקנים והדמוקרטים מתקוטטים.
  המזל החשוב ביותר עבור פוטין הוא שאין אדם שעליו האנשים יכולים לומר: אם לא פוטין, אז זה! אלא אם כן הופיע הכוכב הבהיר של רמזן קדירוב, שיכול לגייס את כל המוסלמים לקהל הבוחרים שלו. אבל קדירוב גם נאמן מאוד לדיקטטור. אז בזמן שלפוטין יש מזל.
  ואם הוא לא כבש מיד את אוקראינה בקצב של מלחמת בזק, אז בגלל שהוא עצמו טיפש וחובב ובינוניות בענייני צבא, לא מקשיב לעצות של אנשי מקצוע. איך ומדוע פוטין, עם מזל כזה פנומנלי, לא שיקם את ברית המועצות. ראשית, הוא לא רצה, ושנית, כי הוא היה טיפש ובינוני. להיות בר מזל זה לא רע, מה שבטוח, אבל עדיין צריך להרתיח את הכדורים.
  וניקולאי השני, הגדול ביותר, והמזל של פוטין נראו פנומנליים והכדורים מבושלים. הנה התוצאות, כל כך מרשימות ופנטסטיות.
  עדיף לא לתת לפוטין מזל טוב בחיים האמיתיים. ולפחות תוודא שאדמירל מקרוב לא ימות בצורה כל כך מגוחכת לגמרי במקרה!
  . פרק 2
  אולג ריבצ'נקו היה עייף מעט מעבודה קשה, ולאחר שקבר את עצמו בסחף שלג, הוא נפל לשינה עמוקה. והוא חלם;
  גם בבלארוס הכל יכול להיות אחרת. כאן לקח ויאצ'סלב קביץ' , השליט בפועל באותה תקופה של בלארוס, והורה לחסום את רישומו של אלכסנדר לוקשנקו. וזה לא הוביל לתסיסה המונית. ובכן, לחלק מהמועמדים יש יותר מאחרים. כתוצאה מכך, זנון פוזניאק עלה לסיבוב השני מול קביץ' . ובסיבוב השני, הודות לתמיכת רוסיה, המוניטין הנתעב של זנון פוזניאק והרדיקליות המוגזמת שלו, קביץ' ניצח והפך לנשיא הראשון של בלארוס.
  לוקשנקה עצמו מעולם לא הגיע לפסגה. בלארוס נכנסה לאזור הרובל. וזה התחיל ללכת המטבע הרוסי. מצד אחד, זה יתרון, אבל מצד שני, בדיוק כמו ברוסיה, החלו להתרחש עיכובים בתשלום הפנסיה והשכר, שהובילו לסכסוכים ותסיסה מסוימת.
  אף על פי כן, קביץ' הצליח לשמור על יחסים טובים עם המערב. ולילצין היה בעל ברית אמין, אבל לא כל כך קיצוני. ברוסיה, מהלך ההיסטוריה השתנה במקצת. בניגוד ללוקשנקה האגרסיבי, קביץ' יעץ לילצין לא להילחם בצ'צ'ניה. וילצין לא שלח לשם חיילים. במקום זאת, הוא הסתמך על האופוזיציה הפרו-רוסית. עם זאת, העימות בצ'צ'ניה נמשך. והיא נעשתה מכוערת. איפה הדודאיבים , איפה הכוחות האחרים.
  באופן מוזר, אבל היעדר מלחמה בקווקז הועיל לוולדימיר ז'ירינובסקי. ה-LDPR נותר כוח האופוזיציה העיקרי והפופולרי ביותר ברוסיה. והמאבק העיקרי בבחירות לנשיאות התפתח בין ז'ירינובסקי וילצין. באופן עקרוני, זה היה יכול לקרות בהיסטוריה האמיתית אם ולדימיר וולפוביץ' לא היה תומך במלחמה בצ'צ'ניה ובכך מאבד חלק נכבד מציבור הבוחרים המחאה.
  כן, והתקשורת קידמה באופן פעיל את העימות בין ילצין לז'ירינובסקי. היו הרבה יחסי ציבור, הרבה תעמולה. אולם, בניגוד לעימות האמיתי: הקומוניסטים נגד ילצין, שם היו בשלטון קלפי מנצח תעמולה מסוימים, התברר שקשה יותר עם ז'ירינובסקי. למרות שעשו ממנו פאשיסט.
  אבל בתנאים של פשע משתולל, תוהו ובוהו, שחיתות והמאפיה, רוסים רבים לא ראו בפשיזם רוע כה גדול. אחרי הכל, המלחמה הפטריוטית הגדולה הייתה מזמן, ואלה בכלל לא היו אותם פשיסטים. אז היו פשיסטים גרמנים רעים, ועכשיו כנראה יהיו הרוסים הטובים ביותר שלהם. ובמונחים כלכליים, אדולף היטלר אכן חולל נס בגרמניה.
  אז ולדימיר וולפוביץ' אפילו היה גאה איכשהו בהשוואה להיטלר, וניסה לשחק על זה.
  לקומוניסטים היה גם חיסרון גדול. אנשים עדיין זכרו היטב - מדפים ריקים, מחסור מוחלט, קלפים וקופונים, במיוחד מתקופת גורבצ'וב. ועידן גורבצ'וב הוא כמו שלטון הקומוניסטים.
  אנשים, בעיקר נשים, שעמדו בתור לחזור לתקופות הקומוניסטיות הישנות, לא רצו בכך. וזה שיחק נגד זיוגנוב. ותחת היטלר, במיוחד לפני המלחמה, היה קפיטליזם, כלומר לא היו מדפים ריקים. כן, וז'ירינובסקי עצמו, למרות שהוא אמר הרבה הצהרות פופוליסטיות, לא הבטיח חזרה לימים עברו. והוא הבטיח קודם כל סדר, לחנוק את הפשע, לשים קץ לאבטלה. אבל היטלר בגרמניה והפשע חנק, ושם קץ לאבטלה, ועשה סדר בדברים.
  יתרה מכך, תוך חודשיים הוא כבש את כל אירופה. כלומר, על ידי משחק ותסיסה מיומן, אתה יכול להפוך את ההשוואה שלך עם היטלר לטובתך. אז לילצין היה הרבה יותר קשה מאשר עם זיוגנוב. אם זה האחרון עורר אצל רבים אנטיפתיה כבר ברמת הגנים - מחסור ומדפים ריקים, ואפילו הדחקות סטאליניסטית. הפשיזם הזה, אפילו בקרב ותיקי המלחמה, היה רחוק מלהכחיש על ידי כולם.
  יתרה מכך, זה היה, כביכול, הפשיזם הרוסי שלנו. הכלכלה לא הצליחה. וגם בלי צ'צ'ניה היה לילצין דירוג נמוך. והמדינה גוועה, והשתוללו שודדים ופשע. ואפילו יותר מאשר בהיסטוריה האמיתית. אז המלחמה בצ'צ'ניה הובילה למספר הגבלות על חירויות שהפחיתו את הפשיעה, אבל היעדרה במונחים פליליים רק החמיר אותה.
  אז התברר שלז'ירינובסקי יש הרבה יותר קלפי מנצח מזיוגנוב.
  יש לציין כי בהיסטוריה האמיתית, ז'ירינובסקי נכשל כישלון חרוץ בבחירות 1996. אבל הסיבה העיקרית לכישלונו הייתה חוסר ההשראה והאמונה בניצחון הסופי. והנה כל העימות בינו לבין ילצין, זיוגנוב האפלולי בצל, וז'ירינובסקי במיטבו. והפוליטיקאי הזה, כשהוא בהלם, באמת מסוגל לחולל ניסים. יתר על כן, ז'ירינובסקי עדיין צעיר ומלא אנרגיה.
  והוא לא בורח מוויכוחים בטלוויזיה, בניגוד לזיוגנוב, שכבר פחד לשים את עצמו על המסך.
  בנוסף, ז'ירינובסקי אפילו כלפי חוץ נראה צעיר יותר, ולא קירח כמו זיוגנוב, ולא אפור שיער כמו ילצין. וגם זה עבד לטובתו.
  אמנם זיוגנוב היה צעיר מילצין בשלוש עשרה שנים, אך כלפי חוץ הוא לא עשה רושם של מנהיג צעיר ורענן. אבל ז'ירינובסקי, בהיותו צעיר מילצין בחמש עשרה שנים, ולחוץ, עם האנרגיה התזזיתית שלו, נראה הרבה יותר אנרגטי וחזק מהזקן המונע הזה.
  וזה השפיע על מהלך הבחירות.
  למרות זאת, התברר שזיוגנוב יהיה השלישי. אבל במי הוא צריך לתמוך בסיבוב השני? עם ילצין, העימות הלך רחוק מדי. ולמרות שז'ירינובסקי אינו קומוניסט, הוא שמאלני, ולא אנטי-קומוניסט. והוא מבטיח תיקים לקומוניסטים.
  והברבור קשור בלשון וטיפש, ולא נפתר. אז הבחירות נערכו לפי תרחיש אחר. ז'ירינובסקי קיבל יותר קולות בסיבוב הראשון מאשר ילצין, ובשני קיבל את תמיכתו של זיוגנוב. ובעקבות זאת, ילצין העיף את הסיבוב השני בפער עצום. יתרה מכך, בסיבוב השני התקבלו פחות קולות לילצין מאשר בראשון. ולדימיר ז'ירינובסקי הפך לנשיא החדש של רוסיה. וזה התברר כניצחון עבור ולדימיר וולפוביץ'.
  עם זאת, בניגוד לציפיות, מהלך רוסיה לא השתנה הרבה. ז'ירינובסקי לא החמיר את היחסים עם המערב. הוא המשיך בתיקונים קלים ברפורמות הקודמות. ואפילו הקומוניסטים בממשלה לא הפריעו לו בזה יותר מדי.
  אבל זה נכון שמשהו השתנה. הייתה עוד מיליציה, ששמה שונה למשטרה, ומאבק קשה יותר בפשע.
  בסופו של דבר, בשנת 1999, החמושים פתחו בפלישה לדאגסטן, וז'ירינובסקי נאלץ להתחיל במלחמת הקווקז. למרות שהוא לא רצה.
  גם עם יוגוסלביה היה זה ז'ירינובסקי ששכנע את מילושביץ' לא להביא את העניינים עד כדי הפצצה, אלא לקבל את תנאי המערב.
  הכלכלה החלה, אם כי צמיחה ביישנית, ומחיר הנפט החל לעלות.
  המלחמה בצ'צ'ניה הייתה הזדמנות להעלות את הרייטינג שלך ולהיבחר מחדש לכהונה שנייה. לא רק זה, ולדימיר ז'ירינובסקי גם הכין משאל עם המבטל את מגבלת שתי הקדנציות. וזו הייתה התוכנית שלו לשלטון אוטוריטרי. והמלחמה נגד צ'צ'ניה התנהלה באכזריות. יתרה מכך, היו פיגועים במוסקבה ובוולגודונסק. מה שניצל ז'ירינובסקי בתבונה ובציניות.
  בתנאי המלחמה היה קל יותר להיבחר לקדנציה שנייה, והיא עברה כבר מהסיבוב הראשון. ובמשאל העם בוטלו שתי קדנציות, והותירו את ז'ירינובסקי ללא הגבלות. ככה זה קרה.
  בבלארוס ב-1999 הסתיימו גם חמש השנים הראשונות של ויאצ'סלב קביץ' . במשק המצב לא היה טוב במיוחד, אך החלה צמיחה ביישנית. בנוסף משאבי תעמולה ומינהל. וללוקשנקה לא הורשה להתמודד שוב לבחירות - תמיד יש על מה להתלונן.
  וקביץ ' נבחר מחדש, אם כי בקושי. ושוב זנון פוזניאק היה נגדו בסיבוב השני. קביץ' לא אסף אחוזים כמו לוקשנקה בהיסטוריה האמיתית . אבל הוא החזיק בכוחו בחוזקה. בבלארוס אומצה חוקה חדשה וסמכותנית יותר בשנת 2000, ותנאיו של הנשיא קביץ' אופסו לאפס .
  ז'ירינובסקי כבש את צ'צ'ניה, אך רוסיה נאלצה לנהל מלחמה ממושכת עם הפרטיזנים שם.
  הבעיה הייתה שהצ'צ'נים כבר היו רגילים לעצמאות דה-פקטו. גם חיילים רוסים ספגו אבדות קשות במהלך ההתקפה על גרוזני. נכון, ז'ירינובסקי שלט בתקשורת והצליח להימנע מירידה ברייטינג וסנטימנט אנטי-מלחמתי המוני. וזה היה גם יתרון של שלטונו.
  עליית מחירי הנפט והגז, ההתאוששות הכלכלית בכלל, חיזקה את כוחו של הדיקטטור. הוא לא האריך את כהונתו, אך זכה בקביעות בבחירות לנשיאות. שהתרחש בשנה אחת עם האמריקאים. אבל ללא הגבלת שתי קדנציות. מדיניות החוץ של ז'ירינובסקי הייתה זהירה. הוא לא היה היטלר שני, אלא הרבה יותר מאופק וניסה לשמור על מאזן כוחות. אבל ב-2014 קרה מידאן, והוא לא עמד בפיתוי להחזיר את קרים לרוסיה. עם זאת, בניגוד לפוטין, ז'ירינובסקי לא טען יותר, והשירותים החשאיים שלו לא ארגנו מרד בדונבס.
  להיפך, הכל נעשה בזהירות רבה. וזה נגמר בסנקציות קלות יחסית, ומלחמה קרה מתונה. על רקע צמיחה כלכלית טובה, נניח.
  אבל אז פרץ הקורונה . קביץ' , ששוב איפס לעצמו את המועדים, מת. ובחירות חדשות נערכו בבלארוס. באותו זמן, לוקשנקו כבר נשכח, והופיעו דמויות חדשות. ראש הממשלה הצעיר קולבאסקו , שהפך לנשיא, תפס את השלטון.
  ועד מהרה צללה רוסיה באבל לאחר מותו של ז'ירינובסקי מנגיף הקורונה . וזה גם התברר כמכה למדינה.
  בינתיים, הטליבאן פתח במתקפה נגד טג'יקיסטן. הם פרצו את ההגנות והקיפו את הבסיס הרוסי. והחלה מלחמה אפגניסטן חדשה.
  וכמובן בנות לוחמות ויפות, כמו תמיד מוכנות לקרב.
  נטשה ירתה צרור מהמקלע שלה, וניתקה את לוחמי הטליבאן. ואז היא זרקה לימון באצבעות רגליה החשופות בעוצמה רצחנית. היא קרעה את המוג'אהדין ושרה:
  - אנחנו אנשים שלווים, אבל הרכבת המשוריינת שלנו,
  הצלחתי להאיץ לגבולות האדומים!
  נילחם על מחר בהיר יותר!
  בוא נתנשק!
  והלוחמת צחקה מעל ריאותיה. יש לומר שהיא כזו גרובית.
  זויה, ששרבטה ממכונת ירייה, וכיסחה עשרות חידות , רטעה גם היא:
  - תהילת העתיד איתנו,
  נציג את המעמד הגבוה ביותר!
  ובאצבעות רגליים חשופות, איך לזרוק מתנת השמדה רצחנית. נניח שהיא כזו - אישה לוחמת ותוקפנית. שבו יש כל כך הרבה אנרגיה וכוח.
  אוגוסטינוס צייץ, בנשמה רבה, ושערה האדום-נחושת נפרד כאילו היה כוכב שביט אמיתי לוהט. הילדה לקחה את זה וצייצה באגרסיביות:
  - תהילה למולדתנו,
  מעל לכל המדינות שלכם...
  אנחנו ראויים לצו
  אנחנו מוחצים את הטליבאן!
  וגם הילדה לקחה באצבעותיה החשופות, את רגליה החינניות והשזופות, זרקה מתנת מוות רצחנית. אלו הבנות שהתברר שהן כאן, בנות מאוד תוקפניות, קשוחות ויחפות.
  וגם סבטלנה בקרב. והוא בונה ממכונות ירייה בעוצמה גדולה וקטלנית. היא לוחמת מהשורה הראשונה. מצלם בצורה מדויקת ומדויקת.
  והשיער שלה כמו לבן, רענן, שלג. ואצבעות רגליים חשופות זורקות מתנות השמדה בכוח קטלני.
  סבטלנה שרה בחיוך:
  - והוא שולט בסירה ,
  דרך גשם וערפל...
  אכזרי וערמומי -
  לוחם טליבאן!
  אלו הבנות שיכולות להזיז הרים. והם טובים מאוד בלחימה. וחשפו את שיניהם הנוצצות כמו פנינים.
  הנה היפות. וכך חשפה נטשה את פטמת החזה שלה ארגמן ולחצה עליה על כפתור הבזוקה, והרסה וקרעה את הטליבאן.
  זו באמת הייתה הופעה קרבית אגרסיבית.
  וכוחות הסער נלחמים בשמיים. בנות מאוד יפות יושבות עליהם.
  אלבינה לחצה על כפתור הג'ויסטיק באצבעות רגליה החשופות, שלחה הפרשה קטלנית של מוות, והשתוללה:
  בנות עפות כמו נשרים
  נוכל לכבוש את הבירה בקרב!
  הנה היא, נניח כל כך בלונדינית מקסימה.
  ואלווינה, עוד בחורה בלונדינית בביקיני, ממשיכה להילחם. כאן היא לוחצת על כפתור עם פטמת חזה תות, ורקטה של כוח הרס עצום עפה החוצה. והיא כמו מפץ על חיילי הטליבאן.
  זה מה שהבנות לקחו וסיימו. הם מאוד אחידים בוא נגיד - תוקפניים ולוחמניים.
  עם זאת, כמובן, גם הבנות נלחמות על הטנק. המין ההוגן נמצא בראש גם כאן. והם, כמובן, יחפים ובביקיני.
  בוא נגיד גנבים כל כך נפלאים שאף אחד לא יכול להתמודד איתם. אם הם מתחילים, הם לא יעזבו.
  אליזבת, נלחמת על טנק ושולחת פגזים של כוח קטלני, בעזרת בהונותיה החשופות, שרה:
  זו הייתה מדינה כל כך נפלאה
  זה נקרא אימפריה של הסובייטים ...
  הושמד על ידי השטן השפל,
  הגיע הזמן להפעיל את תשובתו!
  
  לנין שלט בו - רק אידיאל,
  מי הפך את המולדת לגדולה...
  וסטלין מסר את הלוח...
  הוא ריסק את הדחפים של עדר הפרא!
  
  שהארץ המולדת שלנו תפרח,
  ליבנה, צפצפה, אלונים, אפר הרים...
  אני אהרוס את צבא הפאשיזם -
  אחרי הכל, הרוסים הם בלתי מנוצחים בקרבות!
  
  רוסיה תהיה השמש מעל כדור הארץ,
  הקרניים והכוכבים והשביטים שלו...
  אתה תהפוך למדינה הטובה ביותר
  בו מתפארים מעשי גבורה!
  
  ברית המועצות, כשהיא פרחה בצורה נהדרת,
  והוא הוביל את המדינה ביד לקומוניזם...
  אבל הקירח הרס את החמור שלו,
  נתון לחסדי הפשיזם השפל!
  
  אבל אני מאמין שאי אפשר להתגבר על הרוסים שלנו,
  היא זורחת כמו השמש מעל כדור הארץ...
  רוסי אדיר, אלוהים דוב לבן,
  ויהיה מקום בגן עדן אצילי!
  
  אתה אוהב את רוסיה בכל ליבך,
  היא המולדת שלנו היא נהדרת...
  למרות שסאם פותח את פיו לאדמה,
  והמפלצת בעלת אלף הפנים תוקפת !
  
  סבטלנה היא הכוכב הבהיר שלנו,
  זה מבטיח אושר וחופש...
  חלום גדול שהתגשם
  בואו נבנה קומוניזם, תאמינו לאנשים!
  
  אף אחד לא יכול לרסק את המדינה
  איזה שם זה, תאמינו לרוסיה...
  אתה מוציא את השטן מהשלטון -
  המשיח הגדול יבוא!
  
  ולאדה תהיה איתנו לנצח,
  ואנחנו נבנה קומוניזם מעשי...
  מאות ודקות השנה יחלפו,
  אנחנו נהיה עם המערכת הכי הוגנת!
  
  חלום המולדת הגדול שלנו,
  לעשות את העולם הכי סוער ויפה...
  יש לנו הרים, נהרות ויערות -
  הכל יהיה נקי מאוד, הוגן!
  
  בירת מולדתנו היא מוסקבה,
  אבל קייב, מינסק יהיו גם בירות...
  עדר המונגולים הובס
  אלוהים הכול יכול עזר לנו לנצח!
  
  לא, אתה מאמין שאי אפשר לשבור את הרוסים,
  כל הסלאבים יהיו מאוחדים...
  הצייד יהפוך בקרוב למשחק,
  ואנחנו לוחמים תמיד מאמינים בהשפעה!
  הבנות בטנק שרו במקהלה והקולות שלהן היו כל כך זוהרים וממש נצצו כמו פעמוני כסף.
  הבנות האלה פשוט מדהימות.
  אלנה שרה בעוצמה רבה:
  - הכל יהיה מאוד מגניב איתנו הבנות,
  אנחנו יכולים לטוס בקלות למאדים...
  תן למישהו לקבל הרבה מטבע,
  ואיפשהו דוב צווח בשאגה פראית!
  ואלנה, עם פטמת החזה הארגמן שלה, תיקח אותו ותלחץ על כפתור הג'ויסטיק, וטיל בעל כוח קטלני גדול יעוף החוצה.
  הילדה תשיר בתגובה:
  - נצא באומץ לקרב על כוחם של הסובייטים,
  ונמחק את כל האויבים, במאבק על זה!
  וגם יקטרינה תשתול פטמת תות על הכפתור ובואו נשפוך גשם עופרת ממכונות ירייה על היריבים. ספציפית, לכסח אותם.
  במקביל, הילדה שרה:
  יאללה בערב, ניפגש איתך,
  נרטיב את הרוחות של כולם...
  יאללה בערב, ניפגש איתך,
  מדבר סינית!
  ואז הילדה תיקח את זה ותלחץ על העקב החשוף והעגול שלה על הדוושה. ומשהו מאוד הרסני וקטלני יעבוד. ומוקש של כוח אדיר ייפול על הטליבאן.
  לאחר מכן, הבנות יצייצו:
  - תהילה, תהילה גדולה,
  טנקים שועטים קדימה...
  יהיה כוח גדול
  כשהאנשים שאגו !
  והלוחם צוחק.
  ואז אפרוסיניה תיקח את פטמת האודם של החזה שלה כשהיא לוחצת על כפתור הג'ויסטיק. וכוח ההרס העצום והעצום של קליע המחט יעבוד. זה כאשר קליע מפזר מחטים לכיוונים שונים במהלך פיצוץ. וזה מאוד יעיל והרסני.
  ואז הילדה תשתמש בהונותיה החשופות.
  הנה היא נלחמת....
  הבנות מרוסיה השתלטו על הטליבאן בצורה יסודית. הנה יפהפייה אחת שגם מרחה את הפטמה הארגמנית של החזה שלה - זו ורוניקה. וכוח קטלני נורה מתוך בזוקה.
  והוא פיזר את המוג'אהדין לכל הכיוונים.
  ורוניקה לקחה את זה ושרה:
  - שתהיה מטרה
  דינמו קדימה...
  על סף עבירה -
  פצע מוצק!
  והלוחמת בבהונותיה החשופות משגרת לימון. וזה מתפוצץ ומנפץ את המוג'אהדין.
  אליס גם יורה ברובה צלפים. הורג דושמנים , ובו בזמן שר:
  אין פלדה צבאית חזקה יותר,
  אין צבא חזק יותר ביקום...
  הבנות שפכו נהרות של דם,
  ואין להם דרך אחרת!
  אנג'ליקה זרקה רימון קטלני באצבעותיה החשופות. היא קרעה תריסר מוג'אהדין וצרחה:
  - אנחנו יכולים לעשות הכל, בנות חמודות,
  ובקור אנחנו הולכים יחפים!
  לאחר מכן, הלוחמת לחצה על פטמת התות של החזה שלה על הכפתור של הבזוקה הקטלנית.
  והיא שחררה מתנת השמדה בכוח רצחני. והרג הרבה טליבאן.
  אנסטסיה וודמקובה תוקפת את המוג'אהדין מהאוויר. שולח מתנות מוות קטלניות משוטר הסער. ומשגרי רקטות יורדים גשם על עמדות הטליבאן. חיילים מוסלמים רבים מתים מזה במיוחד.
  במקביל, הילדה שרה;
  המדינה שבה אתה חופשי, כולם,
  שבו כל לורד הוא פרולטריון.
  אתה הופך לרובל וניקל,
  בחורף, בשלג, סולריום.
  
  יש לו דגל אדום בוהק של קומוניזם -
  מי מבטיח לנו אלמוות!
  אנו מביעים אהבה לארץ המולדת בפסוק -
  לנצח יהיה אושר, תאמין בו!
  
  מנהיגים שונים לפעמים...
  לא כל מנהיג הוא כמו סטאלין החכם.
  אבל כל אחד מאיתנו הוא תמיד גיבור,
  כאשר גם המוח וגם הרצון התחזקו!
  
  בחודש האחרון של האביב האמיץ,
  חוק חיילי מלחמה כובשים את פראג.
  אנחנו נאמנים למולדת כמו מלאכים,
  הפקודה ניתנה לנו - הלוחם אינו צעד אחורה!
  
  אם המוות הגיע, אז תצלב את עצמך,
  וה', עוף לגן עדן, שם אפר ההר....
  לנצח תעלה רוחנו,
  נכבוש את הפסגות האדירות!
  
  אחרי הכל, אחרי המוות, החיים הם שוב נהר,
  בה אנחנו שטים כמו סירה - מטאור!
  קריאות לאם הקדושה של אלוהים,
  אל תעז לסבול תבוסה ובושה!
  
  אימפריה, כי זה האור של אלוהים,
  רוסיה הורתה על הכול יכול לשלוט!
  לא נדע את סוף השנים המאושרות,
  אין גבולות לשירות - משכו את הכנאפה!
  
  הסלאבים ביחד זה המוטו שלנו -
  היה אדם כפוף לכוח המלכותי!
  התיאטרון של העולם מלא בשחקניות,
  אנחנו קורעים את פיות הכעס הגיהנום!
  אקולינה אורלובה, שנלחמה מהצד השני במטוס תקיפה קרבי, היכתה את האויב באצבעותיה החשופות וצייצה:
  - אין צורך בצאר רוסיה - זהו טפיל נוסף!
  וחשף את שיני הפנינה שלו.
  ואז הוא לוחץ על פטמת האודם על הכפתור, ושולח כוח הרס עצום של הרקטה.
  ואלה איך ליפול על הטליבאן עם היקף קטלני.
  אקולינה לקחה את זה ושרה:
  לא נתגבר על ידי השטן
  המולדת שלי היא הכי יפה בעולם,
  תהילה לארץ יפה....
  מבוגרים וילדים ישמחו בו!
  
  תנו לחבצלות העמק לפרוח בו,
  והכרובים מנגנים מזמור הגון...
  הפיהרר יבוא קפוט
  הרוסים הם בלתי מנוצחים בקרבות!
  
  חברי קומסומול רצים יחפים,
  הם רועמים על השלג עם עקביהם החשופים...
  היטלר אתה רק נראה מגניב
  אני אעביר אותך בטנק!
  
  האם נוכל להביס את הנאצים
  כמו תמיד, אנחנו בנות יחפות...
  האביר האדיר ביותר הוא הדוב שלנו,
  הוא יהרוג את כולם עם מקלע!
  
  לא, אנחנו הבנות כבר מאוד מגניבות,
  אנחנו ממש קורעים את כל האויבים...
  הטפרים, השיניים, האגרופים שלנו...
  נבנה מקום בגן עדן נפלא!
  
  אני מאמין שיהיה קומוניזם מגניב,
  הארץ פורחת בה, תאמינו לעצה...
  והנאציזם העגום ייעלם,
  הם יהיו, אני מאמין, הישגים מושרים!
  
  זה יפרח, אני מאמין שהקצה סוער,
  מניצחון שוב אנחנו לניצחון...
  להביס את ניקולס היפני
  סמוראי יענה על רשע!
  
  לא ניתן לעצמנו להטות,
  למחוץ את האויבים שלנו במכה אחת...
  תן לצייד להפוך למשחק
  ריסקנו את הוורמאכט מסיבה טובה!
  
  
  תאמיני לנו לוותר לא על הסף,
  הרוסים תמיד היו מסוגלים להילחם...
  חידדנו את הכידונים שלנו מפלדה,
  הפיהרר יהפוך לדמותו של שושן!
  
  זו המולדת שלי
  אקורדיון רוסי מנגן בו...
  כל העמים הם משפחה ידידותית,
  הבל מנצח, לא קין!
  
  בקרוב זה יהיה בתהילה של ברית המועצות,
  למרות שהאויב שלנו אכזר, בוגדני...
  אנו נותנים דוגמה לגבורה,
  הרוח הרוסית תתפאר בקרבות!
  Margarita Magnitnaya גם תיקח צבע של תותים בשלים מדי עם הפטמה שלה ותלחץ על הכפתור. הרקטה הרוצחת פגעה בטליבאן והרגה אותם בעשרות.
  ואז הילדה שרה:
  - עלינו לכבד ולפחד,
  לא ניתן לספור את מעללי הבנות...
  אנחנו יודעים להילחם מאוד מגניב,
  השטן יושמד!
  . פרק 3
  פברואר סוף סוף הגיע, ואולג ריבצ'נקו סוף סוף סיים לחפור מנהרה בין צ'וקוטקה לאלסקה עם הצוות שלו. נותרו רק פרטים בודדים. אבל עם זה, כפי שקבע נער המחסל, הם יכולים להתמודד עם זה בלעדיו. והילד רץ לסין כדי להרגיע את המורד המקומי שמרד נגד הצאר ניקולאי השני. הילד רץ רק במכנסיים קצרים, יחף, עם פלג גוף עליון שרירי פתוח. מאחוריו היו שתי חרבות קסומות. הוא היה כל כך מהיר שהוא רץ מהר יותר מכל רכבת אקספרס. לכן, הוא החליט לעמוד על רגליו היחפות. ילד בן שתים עשרה עלה על הברדלס בצורה ניכרת במהירות, והרבה פעמים בסיבולת.
  תוך כדי ריצה, כדי ליהנות, הילד שרטט סיפור קצר בעט;
  היטלר לא עשה טעות גורלית כאשר הפך את ארמיית הפאנצר הרביעית לקווקז. במקום זאת, הוא הורה מיד על לכידת סטלינגרד. הגרמנים לא בזבזו את זמנם. והם הצליחו לפרוץ דרך לעיר שעדיין לא נכבשה על ידי חיילים ולא מוכנה להגנה. זה נראה, איזו מה בכך, אבל השפיע על מהלך המלחמה.
  לאחר כיבוש סטלינגרד באוגוסט 1942, טורקיה כבשה ונכנסה למלחמה. היא הבטיחה לעשות זאת מיד לאחר נפילת סטלינגרד. והעות'מאנים היו להוטים לנקום ברוסיה על תבוסותיהם הקודמות. יפן המשיכה להסס. ובכל זאת, דברים לא הלכו טוב עבורה באוקיינוס השקט. הקרב על מידוויי אבד והמצב נראה לא יציב. ואז יש גם פתיחת חזית שנייה מול ברית המועצות.
  אבל המכה של הצבא הטורקי המגויס המיליון, יותר משלושים דיוויזיות, נגד הכיסוי החלש של הכוחות הסובייטים התבררה ככואבת מאוד. הטורקים לקחו את באטומי, והקיפו את ירוואן, והחלו לנוע עמוק לתוך העמדות הסובייטיות. והגרמנים, לאחר כיבוש סטלינגרד, החלו לנוע לאורך הוולגה בכיוון דרום לים הכספי.
  הגרמנים היו חזקים, ולכוחות הסובייטים היה קשה להיצמד בערבות החשופות. בנוסף, לבצע אספקה דרך הוולגה הזורמת במלואה.
  בנוסף, הבריטים, שלא רצו להתגרות בטורקיה, הפחיתו מעט את פעילותם נגד הגרמנים באוויר.
  יתרה מכך, האסים הגרמנים גרמו להם נזק רב. לדוגמה, יוהאן מרסל לא התרסק במקרה כשהמטוס שלו התרסק. והוא המשיך לייסר את הבריטים.
  עד סוף ספטמבר הגיעו הגרמנים בחזית המזרחית לים הכספי. והקווקז נכרת ביבשה. סטלין דרש לתקוף. אבל במרכז על כיוון Rzhev, הכוחות הסובייטים לא הצליחו.
  נעשה ניסיון לתקוף מצפון סטלינגרד, אך גם הוא נכשל.
  אבל חיילי הוורמאכט באוקטובר החלו לנוע לאורך החוף הכספי. והטורקים מתקדמים לכיוון טביליסי ועוד צפונה.
  וה"נמר" הגרמני השתתף בקרבות בפעם הראשונה. ליתר דיוק, לא ממש בפעם הראשונה, הטנק הזה נלחם בספטמבר ליד לנינגרד. אבל היה צוות מיוחד. ארבע בנות גרמניות לחמו עליו, שהיו מוכנות לבחון מכונה כזו בקרב אמיתי.
  כאן הם נעים לאורך חוף הים הכספי לאורך המישור. ומכוניות סובייטיות מופיעות קדימה. כולל T-60s קל.
  גרדה לוחצת על כפתור הג'ויסטיק באצבעותיה החשופות. האקדח יורה ופגז נדחף לתוך מכונת הכוח הקטלנית הסובייטית בכל הכוח.
  גרדה שואגת:
  העצמות שלנו לא מפחדות מטנקים,
  תמיד ידענו להילחם ב-SS!
  ה"נמר" הגרמני עוצר. מכוניות סובייטיות נוסעות אליו. שרלוט יורה, הפעם באמצעות פטמת חזה ארגמן. דופק טנק רוסי וחורק:
  אנחנו לא בנות פשוטות
  רגליים יחפות זה מדהים!
  ואז קריסטינה נותנת פרץ של מקלעים, מכסחת את החיילים הסובייטים. יתר על כן, היא לוחצת על ההדק עם שדיה החשופים ופטמת האודם.
  ואז הילדה מלמלה:
  - אנחנו מגניבים! וברגליים יחפות!
  אחרי שהיא ירתה עירומה, עקב ורוד ומגדה. הילדה עשתה זאת בצורה מדויקת ביותר. זה פילח את המכונית הסובייטית וצירק:
  - למען הרייך השלישי!
  ואז היא הוציאה את הלשון.
  זה באמת נשים.
  אבל הגרמנים נלחמים בצד אחד, והמוט נע קדימה. מצד שני, הכוחות הסובייטים.
  הנה החלוצים. נערים ונערות יחפים במכנסיים קצרים וחצאיות קצרות פוגשים את הנאצים באש מירי רובים וקלע.
  הם זורקים חבילות נפץ ברגליים חשופות וילדותיות שקורעות את הנאצים.
  ובמקביל שרים גיבורי החלוץ;
  אנחנו הילדים החלוצים של ארטמיס,
  נולד במקום מוצץ עם נרתיק!
  לתפארת אמנו רוסיה -
  הילד נלחם!
  
  עניבה בהירה בוערת כמו לפיד,
  מקהלה יפה שרה שיר הלל לארץ המולדת!
  והפיהרר יקבל קקטוס חד בתחת,
  אנחנו מכירים את המוני היריבים, אנחנו מרסקים!
  המפלגה לימדה אותנו את כוחו של הקרב,
  להיות מסוגל לירות ולרוץ, להילחם בכולם!
  שיקחו את האחים הגדולים לצבא,
  אבל גם אנחנו נקצור הצלחה גדולה!
  
  איזה סוג של שירות מולדת לטעום?
  בתעלות, אם צריך, ליד המכונה!
  והידידות חזקה מכולם תחת הדגל האדום,
  תן למדינה שלי להגיע לקומוניזם!
  
  כמה קשה בחזית מוקף,
  השלג כבר ירד, ואנחנו יחפים, דמעה!
  לא יסלחו לבני פריץ,
  ואתה נלחם בחלומותיך ומעז!
  
  אנחנו, הבנים , שחוקים מקרבות,
  רעב, ריסק רגל בדם!
  אבל לא ניתן להם להכות אותנו במגפיים,
  בתור רוס, הנשמה שלי אוהבת אותך!
  
  אנחנו לא מכירים את המילה שבי, ובכן, לעזאזל עם חולשה,
  כן, כמה נפלו בקרבות החבר'ה!
  לפעמים העייפות מתגנבת,
  כשכמו מטען מכונה של מאה טון!
  
  אבל אין צורך להיכנע לנו בתלילות,
  לא בשביל זה נשבעתי שבועה לאלוהים!
  חייב לשרת ללא המעשים השפלים של רוסיה,
  החבר סטלין הוא האידיאל הנצחי!
  
  אבל הכי חשוב, האומץ והאומץ,
  תושייה ויופי מחשבתי!
  אל תחשוב שתרבות זה דבר של מה בכך,
  הרי הפסוק נולד מלשון האש!
  
  יש לי את הלהבה של ישו בחזה שלי,
  מיהו אלוהים ומושיע וקומוניסט!
  הוא לא סובל קדושה, יודע את נשמותיו של פחדן,
  הדרך היא רק למעלה, אל תנסו ליפול!
  ילדים שרו ורקדו, זורקים חבילות נפץ בבהונותיהם החשופות.
  ומהצד של הגרמנים טסו מטוסי תקיפה. ושלחו מתנות השמדה רוצחות.
  הקרב היה עז. החלוצים נלחמו בעקשנות, אך לא נכנעו לאויבים. הם ירו ברובים ואקדחים קטנים. והם השתמשו גם בקלעים. מה שהם עשו טוב מאוד.
  אמנם, למשל, חלק מהטנקים הגרמניים לא חדרו למצח עם חומר נפץ.
  הילדה והילד הניחו את עקביהם החשופים על חלוקי הנחל ומשכו קלע גדול. שחררו חבילות נפץ מאולתרות. הוא עף ופגע במכונית הגרמנית.
  ואז שרו שוב החלוצים הגיבורים;
  סטלין הוא תהילת הקרב,
  סטלין של טיסת הנוער שלנו...
  נלחם ומנצח עם השיר,
  האנשים שלנו עוקבים אחרי סטלין!
  חלוצים שרים יפה. עדיין די חם בדאגסטן באוקטובר, וטוב לילדים להילחם יחפים. כפות רגליהם החשופות של הילדים הפכו מיובלות וקשוחות יותר מעור המגפיים שלהם.
  וזה חכם מאוד לזרוק אפונת מוות באצבעות חשופות.
  אלו ילדים נהדרים.
  הילדה לארה צייצה:
  במרחבי המולדת הנפלאה,
  מזג בקרב ובמאבק...
  הלחנו שיר משמח
  הו חבר ומנהיג גדול!
  הילד סריוז'קה התנגד בתוקפנות:
  מה עם סטלין? כן, סטלין הוא עז! הוא דפק את המלחמה!
  הילדה לריסה רקעה בכעס ברגלה יחפה והעיר:
  - על נאומים כאלה אתה יכול לקבל מתחת לבית הדין!
  הילד החלוץ מישקה שאג:
  - ומה שאינו נכון! פשיסט פרץ לים הכספי! ומה אתה אחרי זה יטען שסטלין הוא גאון.
  והילד ברגלו היחפה זרק על הגרמנים רימון קטן.
  החלוץ סשה חרק:
  צבא לבן, ברון שחור,
  כס המלוכה מתכונן לנו שוב...
  אבל מהטייגה לים הבריטי,
  הצבא האדום הוא החזק מכולם!
  ושוב הם הבזיקו, עירומים, עגולים, מאובקים, קשים מהליכה מתמדת יחפים, עקבים של ילדים.
  ככה הם נלחמים ונלחמים. גם אם הכוחות לא שווים. אבל הם עדיין חלוצים.
  ואם ילדה זורקת אפונה בעקב החשוף, אז היא עדיין תקרע את הגרמנים. והילדים ממשיכים לשיר;
  עננים עפו ממוצצי הדם,
  הגיהנום פרץ מכדור הארץ לא הרחק משם!
  הנחש המקשקש זוחל על הפאנצוויל ,
  עננים מוארים בדם!
  
  הגלים בוערים, ניתזים כמו סערת גיהנום,
  והוא יפגוש צבא של הנועזים האמיצים ביותר!
  נגן על נשים מקסימות ויפות
  נהיה ראויים למעללי אבותינו!
  
  אדמתי, כמה כאב גנחת,
  היריב השאיר מאה פצעים של עקבות!
  אבל נזרוק את הפשיזם מיד מהכן,
  המגפה של שנים רצופות לא תארך!
  
  והמוות כבר מלבין מאחורי העננים,
  אבל המחשבות שלנו נקרעות לגן עדן!
  בואו נמחץ את הנבלים הידועים לשמצה לאבק,
  ותקרע אותו לגזרים, דע את הוורמאכט לשניים!
  
  איננו יודעים שלום וריקבון זקנה,
  אנחנו הילדים של מולדתנו הקדושה!
  כל דבר בהיר נלחם עם הנאצים,
  תירה אנחנו אדירים השורשים האלה!
  
  ומה התפוצץ בכוח של פצצה רעה,
  מה זה הרעם הזה בשבילנו?
  הלוחמים של רוס מסוגלים להרבה,
  והחלק העליון יהפוך לתחתון עבור הפיהרר!
  
  הגיהנום התלקח,
  זחל לאורך הרוקאדה עם לוע טורף "נמר"!
  וכל העייפות עפה מאיתנו ברגע,
  הגיע הזמן למשחקים מהנים!
  
  רימון ביד וזריקה קטלנית,
  הנה ה"נמר" בחוטם התקבל בתוקף!
  והיטלר בקלחת בחדר הדוודים של טרטרוס,
  כדי לא לחשוף את העולם הרוסי!
  
  ברלין רועדת ממטחים אלימים,
  הנה דגל אדום מתנוסס מעל הרייכסטאג!
  והשמש זרחה מעל המולדת,
  הרי הרייך השלישי נזרק לעפר ואפר!
  ילדים נלחמים בעקשנות ובגבורה.
  הם מראים שהלב שלהם צעיר, אבל אמיץ מאוד. ואז ארבעה ילדים הניחו את רגליהם היחפות ודחפו חבית גדולה של ניטרוגליצרין.
  היא התגלגלה, הסתובבה.
  ואיך הוא יחטוף פיצוץ, שיתנגש בטנק גרמני.
  לאחר ששרו החלוצים בשמחה;
  אנחנו החלוצים של ילדי הקומוניזם,
  אשר למרות להעלות את המדינה ...
  היטלר יענה בזעם על כעס,
  אנחנו נמחץ, תאמין לשטן!
  
  נשבענו בפני אלוהים
  ולנין נתן את הלב לצעירים...
  הו, אל תשפוט את החלוצים בקפדנות,
  והקב"ה נתן עוד כוח!
  
  הלכנו לחזית, בחורים יחפים,
  הם רצו להילחם, להגן על המולדת...
  לנו, ולחבר'ה, ולבנות עם חרמש,
  והנאמנות שלנו היא שריון חזק!
  
  כאן ליד מוסקבה השתוללו קרבות,
  טנקים נשרפו, אספלט נמס...
  נראה, הם נתנו לי אמונה בקומוניזם,
  ואתה מקבל את הפשיסטים בחרב רחבה!
  
  אל תאמין לאנשים, היטלר אינו כל יכול,
  למרות שהרעיון של הפיהרר חי...
  ופגענו בנאצים קשות,
  בואו נצא למסע הנהדר הזה!
  
  לא נפחד מהאויבים של רוס,
  אנחנו אוהבים את ברית המועצות המולדת שלנו...
  אתה לא אביר עם נפש של שושן,
  בואו נתן דוגמה למלכות אלוהים!
  
  היטלר לא יודע, הוא יוכה קשות,
  למרות שכוח הגיהנום כל כך משתולל בו...
  ופריץ הטפיל בא,
  מי ימלא את השלום באש!
  
  גדולתם של הרוסים לנצח על ידי משחק,
  למרות שזו עבודה רבה...
  הניצחון יגיע, אני מאמין במאי המפואר,
  והפיהרר יקבל קפוט מוחלט!
  
  הנה האמונה שלנו, כוחו של הקומוניזם,
  תן לברית המועצות לפרוח לנצח...
  אנחנו נמחץ, אתם יודעים את עול הפשיזם,
  רוסיה הפכה לצבא כזה!
  
  פריץ הוכה ליד סטלינגרד,
  הם זיהו את האגרוף החזק שלנו...
  וחילקנו מתנות מגניבות,
  והם בעטו בדיקטטור לפרוטה!
  
  המדינה שלי היא רוסיה היפה,
  בו פורחים עצי התפוח הארקטי ...
  סווארוג וסטלין - זה המשיח,
  הנאצים בורחים מפני הלוחמים של רוס!
  
  ככה היקום יפה,
  כשהקומוניזם מאיר עליו...
  והניסויים יהיו למען חיזוק,
  טיסה רק למעלה ולא שנייה למטה!
  
  לקחנו את החורף בזעקה אדומה פרועה,
  הם שברו את עמוד השדרה של המשמר הלבן...
  אויבי רוסיה של הקומוניזם מוכים,
  גביעים נותרו לארוחת צהריים!
  
  החזקנו את סטאלין חזק מאוד,
  בנות יחפות בכל כפור...
  הפכת, תאמין לי, אדם חזק,
  והחלוץ גדל לגיבור!
  
  לא, רוסיה לעולם לא תישבר,
  לנין בן האלמוות מראה את הדרך...
  אנחנו לא מפחדים מלהבה מבריקה,
  והרוסים לא יכולים לחזור מהקומוניזם!
  
  
  בשם אימנו רוסיה,
  בואו נתאחד בזר לב אחד...
  הידד הבנות צרחו בקול רם
  חלום גדול שהתגשם!
  כן, אמונתנו היא להיות תמיד עם האבות,
  ואם אפשר להתעלות על האבות הקדמונים...
  לנצח נהיה חברים אמיצים,
  למרות שזה נראה לא יותר מעשרים!
  
  אנחנו אוהבים את המולדת שלנו, תאמין לי,
  אנחנו רוצים אושר לנצח...
  לוציפר, תאמין לי, לא ישמיד אותנו,
  יבוא הקיץ - הקור יגווע!
  
  ברוסיה הכל יפרח בצורה מאוד מפוארת,
  זה כאילו העולם בצרות...
  העידן יבוא, אני מאמין לקומוניזם,
  עושר, שמחה תהיה לנצח!
  
  המדע יחייה את המתים בקרבות,
  לנצח הנוער יהיה עם אנשים...
  ואדם הוא כמו הקב"ה,
  תיעלם, אני מכיר את הנבל לנצח!
  
  בקיצור, אושר זורח על כולם ביקום,
  כל תושבי העולם הם כמו משפחה אחת...
  ילדים צוחקים ומשחקים בגן עדן
  אתה תאהב אותי עם שיר!
  כך ילדים שרים יפה ובתחושה נהדרת. וחשפו את שיניהם הלבנות.
  ואז ילדה אחת עם עקב עירום ורוד זרקה אפונה. אז הוא עף על פניו, פגע בקנה של טנק גרמני, קרע את הצריח שלו בשורשים. ואז היפהפייה הצעירה חרקה:
  - פיהרר הקירח ימות!
  הילד סריוז'קה, ברגלו היחפה, שיגר חלוק נחל שפגע באפו של הקצין הגרמני וצייץ:
  - סטאלין הוא עז, אבל המולדת היא בליבנו!
  ובמקום אחר נלחמים חברי קומסומול נואשים. הן גם יחפות ובחצאיות קצרות.
  והם יורים בעצמם ברובים, או בזוקים תוצרת בית.
  ויש בנות שמושכות את מיתר הקשת באצבעות הרגליים החשופות ויורה בצורה מדויקת ומדויקת.
  ורוניקה לחצה על הפטמה הארגמנית שלה על הכפתור ושרה. בנות קומסומול אחרות אספו:
  נציל את רוסיה הגדולה,
  בושה כמונו לא תבוא...
  בואו נעשה משימה צבאית
  בואו נשפוט את היפנים!
  
  אנחנו הבנות רק חברות קומסומול,
  תאמין לי, נולדנו להילחם...
  למרות שהמיקדו הולך בכובע צר,
  יש לרסק את האימפריה!
  
  בואו לא ניתן ליפן ניצחון
  סמוראי לא יכול להביס את רוס...
  תנו לסבים להיות גאים באבירים,
  דוב נוצץ ייקרע לגזרים!
  
  הכוח שלנו הוא הכוח הרוסי,
  היא זרקה את הסכין בכף רגלה היחפה...
  יריבים נמחצו,
  לבנות יש מזג קשה!
  
  נלחמנו עם הוורמאכט, שיחקנו
  הם ניצחו את הפריץ בזריזות ליד מוסקבה...
  והם נכנסו לברלין במאי המנצח,
  רומסים את הרגליים היחפות של הבתולות!
  
  לא, אף אחד לא יעצור את הסלאבים,
  המלך הגדול יוביל לקרב...
  אנחנו הבנות קולעות צמות,
  סמוראי הופך לסמרטוטים!
  
  האויב יוכה חזק מאוד,
  האויבים לא יכולים להתגבר על הרוח הרוסית...
  בנות סובייטיות הן אתלטיות,
  ואדיר הוא אדון הדוב!
  
  
  בנות קומסומול מהעם,
  הם אוהבים להילחם קשה...
  למען המולדת, לנין, חופש,
  למחוץ, להאמין לכל צבא!
  
  אני מאמין שהסמוראים יוכו
  חברי קומסומול המפוארים יזכו לכבוד ...
  דע שהמוני הסמוראים שבורים,
  אחרי הכל, יש הרבה גיבורים מפוארים!
  
  הצאר הגדול שולט ברוסיה,
  מוציא גזירות, שופט משרתים...
  כס המלכות אינו סובל מהומה ונביחות,
  ולא שיטה להכניע את הפחד!
  
  רוס', את האמא והאלה שלנו,
  בשבילך, הבנות להוטות להילחם...
  הרגליים של היפות חשופות,
  אבל הם ישברו את השוד הזה!
  
  לא, לא להיות מלא בפורט ארתור,
  לא נאפשר לקיחת גבול כזה...
  והיפנים תופסים טיפש כדור,
  ולקרוע אותו עם רימון!
  
  לעולם לא יכרע ברך
  איתנו הוא המוט הכל יכול, סווארוג ...
  סטלין ולנין הגדול איתנו,
  ישוע איתנו, אלוהים הכל יכול!
  
  חברי קומסומול לא נשברים בקרב,
  לא ניתן לספור את מעללי החיילים...
  אבירים תמיד ידעו איך להילחם,
  השטן יושמד!
  
  אין יותר מולדת-רוסיה יפה,
  תילחם בשבילה ואל תפחד...
  בואו נעשה את זה, נאמין שכל העולם מאושר יותר,
  היקום כולו הוא לפיד של אור רוס!
  
  ומתי הגיע הזמן לנצח
  וכל החלומות יהיו בתפארת...
  תן לצער ולצרות לעבור,
  בתחום השפע, יופי!
  חברי קומסומול שרו כל כך יפה. אבל קשה להילחם. כאן באוויר שתי בנות גרמניות, אסים בלונדיניות יפות.
  אלבינה ירתה באצבעותיה החשופות. היא הפילה שלושה מטוסים סובייטים בפרץ אחד וצרחה:
  - אנו נציג את המעמד הגבוה ביותר!
  אלווינה פגעה גם באויב, והשתמשה בפטמת החזה הארגמן והפעם הפילה ארבעה מטוסים רוסיים וצייץ:
  - יהיה הניצחון הגדול בעולם!
  והילדה צוחקת. יש יריבים ראויים משני הצדדים.
  בינתיים, עד אמצע נובמבר, התאחדו הגרמנים עם הטורקים ונסעו לבאקו. כעת ברית המועצות איבדה את הגישה לנפט, והיא הפכה להיות הדוקה.
  כמעט כל הקווקז נכבש.
  הבריטים דחו את מבצע לפיד. אז הם לא היו בטוחים . קרבות אוויר נמשכו רק באוויר. בנובמבר קבע יוהאן מרסיי שיא נוסף בהפלת יותר משמונים מטוסים בחודש. ולראשונה עולה על מספר המכוניות שהופלו בשלוש מאות יחידות. והוא היה הלוחם הראשון של הרייך השלישי שקיבל שוב את צלב האבירים של צלב הברזל עם עלי אלון כסף, חרבות ויהלומים.
  אז כבשו הגרמנים כליל את הקווקז ואת כל הערים במהלך החורף. ירוואן היה האחרון שנפל, מוקף לחלוטין וחסום.
  לאחר מכן ווילסון צ'רצ'יל הציע להיטלר הפסקת אש. והקניבל הגדול ביותר הסכים לסיים את ברית המועצות.
  יוהאן מרסל הופל בשלב זה יותר מחמש מאות מטוסים והועבר לחזית המזרחית.
  במאי, ברגע שהכבישים יבשו, החלה המתקפה הגרמנית לכיוון סרטוב מחד ומוסקבה מאידך.
  טנקים גרמניים השתתפו בקרבות: "פנתר", "נמר", "אריה", והתותח המתנייע "פרדיננד", וה-T-4 המחודש. בנוסף כמה רובים מתנייעים קטנים יותר.
  וכפר חדש התחיל עם ההיסטוריה של מלחמת העולם השנייה, אבל נערות וחלוצות סובייטיות ילחמו בגבורה גדולה.
  . פרק 4
  הילד הנצחי אולג ריבצ'נקו המשיך לרוץ בשלג. ואכן, מנצ'וריה כבר התקרבה, והכפור כבר שוכך, וכיסוי השלג נעשה דק יותר.
  והנער המסיים ממשיך לכתוב משהו מעניין, בשביל הכיף.
  מיליארדר אחד, כבר בגיל מבוגר, באמת רצה להחזיר את נעוריו. והוא היה מוכן ממש לכל דבר. למעשה, כשאתה כבר מעל גיל שמונים עם קוקו, החיים הם לא שמחה. ואתה מוכן להקריב אפילו את כל הונך למען הנעורים. זה ברור - זה כמעט כל הזקנים. ומי שלא יודע זאת. או ליתר דיוק, מי מהזקנים לא יודע זאת, כמו הרצון להשיג נוער בכל מחיר.
  אבל המיליארדר אינו טיפש ומבין שיש הרבה רמאים בסביבה שרוצים לנצל את חולשתו. ולהחליק כל מיני זבל במסווה של תרופה לנעורים נצחיים.
  אז אתה לא יכול להתגרש מוולדימיר איישטיין כל כך בקלות. והוא לא קונה לתוך עטיפה מתוקה.
  אולם ילדה אחת הגיעה אליו. היא עברה את החומה, ואת השומרים. וזה כבר היה מדהים.
  יפה, כזו בלונדינית. היא נראית כבת עשרים, אבל בעיניה יש כל כך הרבה חוכמה ורמאות, אז איישטיין נדהם.
  היא גם אמרה:
  - אתה רוצה להיות שוב צעיר?
  ולדימיר הנהן.
  - אני רוצה, אבל בלי רמאות, לא יכול להיות שאלה של תשלום מראש!
  הילדה צחקה והשיבה:
  - אני יכול לעשות את זה! אבל המצב שלך אני, הקוסמת לא מתעניינת יותר מדי!
  איישטיין השתפר:
  - זה איך? ומה אתה רוצה?
  הילדה ענתה בחיוך:
  - הנשמה שלך! תן את נשמתך לשימושי הנצחי ותחזור להיות צעיר ובריא. והנעורים שלך יהיו לנצח!
  ולדימיר שאל:
  - השטן אתה, למה אתה קונה נשמה?
  הילדה הבלונדינית הנידה בראשה.
  - לא! אני רק הבת שלו! אבל אני יכול להחזיר לך את נעוריך! אבל רק בתמורה תשרת אותי לנצח!
  איישטיין שאל:
  - מה לגבי מצבי? זה עשרים מיליארד דולר! אני מסכים לתת לך חצי ברגע שיהיה לי גוף צעיר!
  הילדה הבלונדינית חייכה.
  -חצי? ואולי אז הכל יותר טוב! אחרי הכל, אם תהפוך למשרת שלי, אז לא תצטרך עוד הון. ואתה בעצמך שונא את היורשים שלך במוות עז!
  ולדימיר הציע:
  - אם הנעורים נצחיים, אתן לך את כל ההון! אז אני עדיין מרוויח כסף. אבל אם אהיה עבדך לנצח, אז מה הטעם לזכות באלמוות!
  נערת הקוסמת רקעה ברגלה יחפה והציעה:
  - בסדר גמור! אתה תיתן לי את כל הונך, וגם אני אמכור אותך לעבדות. אבל בתמורה תקבל נעורי נצח. ואתה יכול לצאת מהעבדות אם אתה רוצה לברוח... אלא אם כן, כמובן, אתה מצליח! אז אתה מסכים?!
  אזישטיין שקל וענה:
  - גדול! אני אהיה בן אלמוות, ואוכל להרוויח שוב מיליארדים! ועבדות?! אז לנצח הופכים העבדים האלה לשליטים!
  הילדה הבלונדינית נזכרה:
  -להיות, אבל רק באגדות! אמנם, הם אומרים שהשליט המצליח ביותר בכל הזמנים והעמים, ג'ינגיס חאן, היה גם עבד.
  ולדימיר הנהן.
  - במיוחד! אני מוכן!
  נערת הקוסמת הנהנה והשיבה:
  אוקיי, הנה קצת נייר. תחתום עליו בדיו מיוחד, בדם, ותקבל את מה שאתה רוצה, ואני אקבל אותו בתמורה!
  אזישטיין הביט בנייר. הוא לא ראה טוב. אבל האותיות היו גדולות.
  - מצד אחד אני מקבל גוף צעיר לנצח שלא מזדקן, ומצד שני אני מעביר את כל הון שלי, ומרשה לעצמי להימכר לעבדות. על זה שמתי את החתימה שלי.
  הילדה הבלונדינית הנהנה.
  - כן בדיוק! נצח בנוער, בתמורה למה שתפסיד כל כך מהר!
  הנה קצת דיו דם בשבילך!
  האוליגרך טבל את העט שלו ורשם בזהירות את חתימתו. הכל נעשה בזהירות רבה.
  נערת הקוסמת הוציאה מראה מחגורתה וצייצה:
  -עצום את העיניים ואל תפתח אותן! כשאספור עד חמש זה יזוז.
  ולדימיר התחיל לספור:
  - אחת שתיים שלוש ארבע חמש...
  בהברה האחרונה תפסה אותו מערבולת, והוא חש חום חזק. המיליארדר הסתחרר, כמו בצנטריפוגה במהירות גדולה.
  ואז הכל קפא. והוא פקח את עיניו.
  מול אזיישטן . זה שיקף נער נאה, שזוף, בלונדיני ועירום לחלוטין, כבן ארבע עשרה שנים במראהו. הגוף היה ברונזה מכווית שמש, ועם שרירים בולטים.
  ולדימיר הושיט את ידו, נגע בתמונתו ושרק, מקיף את עיניו הכחולות:
  - וואו ! זה אני!
  בחורה בלונדינית הופיעה לידו. היא הניחה את ידה על כתפו השרירית של הילד והשתוללה:
  - כן, זה אתה!
  אזישטיין השיב בחיוך:
  - נראה שזה כלום, אבל צעיר מדי!
  הילדה הבלונדינית הנהנה.
  - רצית, היית צעיר, וקיבלת נעורים. מה אתה לא אוהב?
  ולדימיר העיר:
  - ובכן, בני נוער לא נלקחים ברצינות, ונשים רבות לא רוצות ללכת לישון עם ילד ...
  נערת הקוסמת הנהנה.
  אבל אתה לא צריך להתגלח. וחוץ מזה, אם אתה מתאים איפשהו בעולם זה או אחר, בתור צעיר, תקבל עונש קצר יותר!
  איישטיין חייך ומששם לב שאין לו אפילו תחתונים, כיסה בביישנות את חרפתו בידיו. יתרה מכך, השלמות הגברית שלו החלה להתנפח באופן לא רצוני.
  הילדה הבלונדינית צחקה והשיבה:
  - מה כבר שווה! מסכים שזה עדיף מאשר להיות זקן שלא רוצה כלום!
  ולדימיר העיר:
  - הייתי מיליארדר, ולכן בנות נצמדו אלי למען הכסף. והיפות הכי כתובות הולכות לישון. ומי רוצה לקיים יחסי מין עם נער חסר זקן שאין לו שקל בנשמתו!
  נערת הקוסמת הנהנה.
  כן, אין לך כלום עכשיו! אפילו בגד חלציים! ואתה תוצע למכירה פומבית עירומה, שם ימכרו לך כמו בקר מתחת לפטיש! אבל לעולם לא תזדקן! וזה יהיה היתרון הקיצוני שלך על פני בני תמותה אחרים!
  הילד הנהן. גופו היה יפהפה, כתפיים סימטריות, רחב למדי לגילו, פרצוף ילדותי, אך חמוד מאוד, לחיצת הקלה עם אריחים, שרירים מאומנים. הוא היה כמו אלוף כושר לנוער. וכמובן שהגוף היה טוב. והורמונים בגיל ההתבגרות כבר השתוללו בו.
  הנערה הנהנה כשהביטה בו.
  - אל תתעצבן! אני אוהב אותך כל כך צעיר, עם עור חלק ונקי!
  ומכיוון שאתה העבד שלי, אני אעשה איתך אהבה עכשיו! שהוא היה מאושר, עיניו זרחו. אל תשכח שאתה רק עבד, לא שווה. רד על הברכיים ונשק את רגלי.
  הילד והמיליארדר לשעבר היו מבולבלים:
  - איך בדיוק על הברכיים?
  נערת הקוסמת, בלי לחשוב פעמיים, לקחה ותפסה את הילד באצבעותיה החשופות באף. והיא לחצה אותו חזק. וובקה-קיד יילל בכאב ולחש:
  - אין צורך דודה!
  היא חייכה והשיבה:
  - התרגל לצייתנות ילד, אחרת לא תשרוד!
  המיליארדר לשעבר תפס את עצמו פתאום חושב שפעם בגוף צעיר, הוא התחיל לדבר כמו נער טיפוסי. אמנם איזה דודה הוא, אם נשמתה כבר בת למעלה משמונים שנה, והיא, לפחות כלפי חוץ, מתאימה לנכדתו.
  אם כי מצד שני, אולי המכשפה הזו לא בת מאה. ובמשך שנים אמיתיות, אתה יכול אפילו לקרוא לה סבתא.
  הנערה הבלונדינית, מנחשת את מחשבותיו, אמרה:
  - גם אני גידלתי את המלך נבוכדנצר... אתה יודע כמה זמן זה היה!
  וובקה העירה בחיוך:
  - גברים הבדל כזה בגיל זה מזעזע!
  הילדה חייכה והעיר:
  - מטרונית מכובדת יכולה לקנות אותך במכירה הפומבית, להנאות אהבה. ועוד יותר גרוע, איזה גבר!
  הילד, המיליארדר לשעבר, העווה את פניו:
  - ברר! אף פעם לא שכבתי עם גבר ולא רוצה לנסות! קדימה, אני אהיה העבד, המשרת והמאהב שלך?
  הילדה נהמה בכעס:
  - אז תנשק את רגליך!
  הנער נפל על פניו ונישק את רגלה היחפה, השזופה, החיננית והפתיינית מאוד של הקוסמת בהנאה. לעור היה טעם מצוחצח ונעים מאוד, והריח כל כך מעורר תיאבון. וובקה נישקה את רגליה היחפות של הילדה עוד כמה פעמים.
  היא חייכה והשיבה:
  - כל הכבוד! אתה מבין - זה לא מפחיד בכלל ואפילו נעים. אני יכול להזמין לך משהו אחר, אבל לעת עתה ארחם עליך.
  והילדה נשענה על הילד והתחילה לנשק וללטפו. וובקה מעולם לא ראתה בחורה יפה יותר. ופשט את בגדיו ועטף את הילד. ראשו של המיליארדר שהפך לנער החל להסתחרר, והוא מיהר לדרכו בסערה פרועה של תשוקה אלימה.
  ואז הכל בתוכו התפוצץ.
  כשהתעוררה, וובקה ראתה שעוד שתי בחורות יפות עם שיער כתום הופיעו. הם הרימו את הילד והובילו אותו במסדרון.
  נערת הקוסמת הסבירה:
  - תשטפו לפני המכירה הפומבית ותישמנו אותך כדי להפוך אותך ליפה יותר. אז הם יתלבשו לפני שימכרו מתחת לפטיש!
  וובקה הופתעה:
  - חשבתי שימכרו לי עירום!
  הילדה אישרה:
  - כן, תתפשט לגמרי. אבל הם יחשפו בהדרגה כדי להעלות את המחיר. אני רוצה למכור לך במחיר הכי גבוה. אפשר לשמוח, למחצבות לא תגיעו.
  וובקה שאלה בתקווה:
  - האם אפשר לגרום לאישה לקנות אותי?
  נערת הקוסמת ענתה באנחה:
  אתה תימכר להצעה הגבוהה ביותר. ולגברים בדרך כלל יש יותר כסף מנשים!
  הילד מלמל בקפריזה:
  - אני לא אשרוד את זה!
  הקוסמת העירה:
  - בסדר, אל תתבכיין! אחת המכרות שלי, המלכה, מאוד רצתה שיהיה לה מאהב, כך שהגוף יהיה כמו נער שרירי, אבל הנשמה הייתה איזה טיפוס חשוב וקשיש. והיא מאוד עשירה. וכמעט בטוח לקנות אותך!
  וובקה נהמה:
  אז יש לך הסכם איתה !
  הקוסמת העירה:
  - ממה אתה לא מרוצה? אתה תחיה כמו נסיך עם מלכה, אם לא צעירה, אבל יפה מאוד, תאכל ותשתי על זהב. או שעדיף במחצבה?
  וובקה הנהנה.
  - אני מסכים להכל! ותודה לך!
  נערת המכשפה הנהנה.
  - עכשיו תכבס עד זוהר. ותנסה לחייך בזמן שאתה מתמקח. חיוכים משלמים יותר.
  הילד והמיליארדר לשעבר שרו:
  חייך חייך
  גם אם נרתע...
  חייך חייך
  כדי לצבור כסף
  חייך חייך
  כדי להרוויח יותר
  חייך חייך
  לשלם פחות!
  נערת הקוסמת הנהנה ושרבטה:
  - ואתה מעולה - אתה לומד מהר!
  ילד בביקיני נלקח לבריכה קטנה. שם החלו לשפשף את עורו החלק והברונזה של הילד במגבות רחצה ולכסות בשמפו.
  הם שטפו את הלבן, האבוד קלות באבקת זהב, שיער עבה ומעט מתולתל של נער נאה. ואז שפשף מתחת לזרועות. אבל הבנות המשרתות היו יסודיות במיוחד בשפשוף רגליו היבלות, המאובקות מעט, של הילד.
  כמו כן, הילד שטף את פיו במי ורדים, ואז הוא אפילו קיבל חוקן. וזה די מביך ומעצבן. למרות שכאשר נשטף על ידי עבדים, למיליארדר לשעבר לא הייתה כמעט תחושת בושה. להיפך, הוא הרגיש כמו אדון. גם כששטפו לו את שק האשכים, מה ששוב גרם לזקפה חזקה. גופתו של הצעיר התעוררה בקלות.
  באופן כללי, הילד והמיליארדר לשעבר היה מרוצה עד כה. הוא הצליח להתעלס עם בחורה יפה בפעם הראשונה מזה שנים. למעשה, מה הטעם בעושר מדהים אם אין לך אותו?
  וכן, במשך שלושים השנים האחרונות, כדי לעשות משהו עם אישה, האוליגרך היה צריך לקחת תרופה.
  וכך, להיפך, יש לו התרגשות מתמדת ואתם מלאי כוח ואנרגיה. ועכשיו אתה מרגיש כל כך נהדר. ובנות יפות שוטפות ומשפשפות אותך.
  ואתה בעצמך כל כך חתיך. ולדימיר אזישטיין , לא היה חתיך אפילו בצעירותו. והנה הוא בהיר, עם שיער זהוב, והגוף הוא כמו אלוף בקרב מפתחי גוף צעירים.
  זה נשטף היטב. ואז הביאו המשרתות את ארוחת הערב. האוכל היה מפואר, אבל כלל כמעט אך ורק פירות.
  הקוסמת הסבירה:
  - אתה חייב להריח טוב! אולי אני אמכור אותך בחלקים, ולא בבת אחת!
  וובקה הופתעה:
  - זה כמו בחלקים?
  הילדה הקסומה הסבירה:
  אני יכול למכור אותך לנשים תאוותניות ללילה במכירה הפומבית. אז זה יהיה אפילו יותר טוב. אם תראה את עצמך טוב, אז לנצח תימכר הרבה יותר יקר!
  הילד המיליארדר שרק:
  - וואו! זה נהדר! אני מסכים, אבל רק לנשים, לא לגברים!
  הילדה צחקה והעיר:
  - התעלסתי עם גברים, וזה היה נחמד. אין דבר גרוע יותר מאשר עם נשים, אז אל תקנו לדעות קדומות!
  וובקה ציינה:
  - אבל עם מין שונה מיוחד, לעשות אהבה זה טבעי. ואין מגדר אחד!
  הבנות ציחקקו והעירו:
  אהבה חד מינית מתרחשת גם אצל בעלי חיים. בסך הכל, אין לך מה לדאוג. אתה עבד ויודע את מקומך! אם לא אני, אז תוך כמה שנים היית מת בייסורים, ורוחתך הייתה נכנסת לשכחה. ועכשיו מחכים לכם חיי נצח שמחים!
  המיליארדר לשעבר שאל:
  - האם הם יכולים להרוג אותי?
  נערת הקוסמת ענתה בחיוך:
  - תיאורטית, הם יכולים. אבל אתה הרבה יותר עקשן מאדם רגיל. ואתה זוכר את סדרת הטלוויזיה "Highlander", הנה אתה ככה, רק קצת יותר טוב!
  וובקה נהיה סקרן:
  - ולמה אני יותר טוב מאדם גבוה?
  הילדה הקסומה ענתה, ובביטחון:
  - אם הראש שלך נחתך, אז אתה יכול להרים אותו ולהניח את הידיים שלך במקום. אבל עדיין, אם תגיע למוקד של פיצוץ גרעיני, והגוף יתנדף, אז תהיה לך רק נשמה. כך...
  וובקה התחילה להתעניין:
  - האם הנשמה היא אלמוות? האם יש גן עדן או גיהנום?
  נערת הקוסמת צחקה והשיבה:
  - אתה לא אמור לדעת את זה! ואז אתה חושב שהאלמוות הגופני הוא לא מתנה כל כך גדולה! ולא תהיה דרך לטפל בחייך!
  הילד שאל:
  - אתה צריך את החיים שלי, במיוחד אחרי המכירה מתחת לפטיש?!
  הקוסמת העירה:
  אתה עדיין תשרת אותי! ותשמחי שמצאת בי מארחת וחבר!
  וובקה, אוליגרך לשעבר, וכיום עבד, שר:
  כולם רוצים לאהוב
  והחייל והמלח...
  כולם רוצים לקבל
  והכלה והחברה!
  הילדה הנהנה, והעבירה את הילד לאורך החזה השזוף והשרירי, מה שגרם לנער להירתע מהתרגשות. הוא הרגיש שההתרגשות שלו גדלה, והשלמות הגברית מתנפחת בצורה בלתי נסבלת. ואפילו לאיים להתפוצץ.
  הילדה צחקה.
  - וואו! למעשה, סוס אמיתי! אתה יכול להעניק לאישה הרבה הנאה! אני אמכור אותך בתור התחלה רק ללילה אחד!
  וובקה שרה בהתלהבות:
  אתה חייב להבין אותנו
  אתה חייב לעזור לנו...
  כמה חיכינו לך
  לילה צהוב עיניים!
  נערת הקוסמת, בתגובה, חיבקה אותו חזק יותר ונישקה אותו. ואז נמרח הילד בקטורת, ושמן. והוא נעשה אפילו יותר יפה ומושך. ואכן, גופו השזוף והשרירי והמפוסל כל כך נוצץ.
  השפחות נותנות לו מבטים תאוותניים ורעבים. וכך נתנה הקוסמת את הפקודה. והבנות התחילו לעסות ולחמם את הצעיר.
  לבסוף הובאה וובקה למצב. וכך, בליווי מלווה, הוא נשלח למכירה הפומבית.
  הילד היה מכוסה בשמיכות, כמו ילדה. והם לקחו אותי מאחורי מסך מיוחד. לפני כן, ניתנה חוקן, שטף היטב את המעיים, והם גרמו לה לשטוף את פיה במי ורדים. והם עשו הכל בזהירות ובמקצועיות.
  הילד החתיך התיישב ועכשיו יכול היה לראות את חדר המכירות הפומביות. כאן ישבו נשים וגברים כאחד, ועוד כמה יצורים מופלאים. מה שהביך את הילד לא היה תקיפות קומית.
  הנה הביאו לרציף ילדה יפה מכוסה בכיסויי מיטה. שתי ילדות בחליפות עור ונעלי עקב עמדו משני צדדיה.
  הילדה הועמדה למכירה פומבית, ועתה נתלשה הרעלה הראשונה מראשה. נחשפו פנים שחורות ומתוקות ושיער שחור של עבד שהוצע למכירה פומבית.
  הכריז הכריז:
  - עשרה פיאסטרים!
  האיש בטורבן צעק:
  - אחד עשר!
  בחור צעיר עם אוזני לינקס, כנראה שדון צחק:
  - שתיים עשרה!
  האישה בבורקה סיננה:
  - שלוש עשרה!
  הצעיר בעל האף הגדול, ככל הנראה טרול, סינן:
  - ארבעה עשר!
  וקולובוק קטן, בגודל של ראש סוס, קפץ מעלה ומסר בקפיצה:
  - חמש עשרה!
  הייתה הפסקה. נערת הקוסמת ניגשה אל הצעיר וציינה:
  - זה ערבי! בלונדיניות הרבה יותר יקרות! ויש לך שיער ארוך כל כך יפה ובלונדיני!
  וובקה מבוהלת גרגר :
  - יש זכרים! הם אני...
  הילדה הקסומה הנהנה.
  - כן הם יכולים! אבל זה רק ללילה אחד!
  בינתיים הסירו הבנות את הצעיף השני מהיופי שהוצע למכירה פומבית. והם הפשיטו אותה עד המותניים. השפחה רעדה. מרוב התרגשות, עורה הבהיר היה מכוסה בטיפות טל של זיעה, וקיבל גוון פניני. והפטמות הארגמניות הופיעו. הילדה ניסתה לכסות אותם בידיה, אך שני משרתים תפסו אותה ופרשו את זרועותיה לצדדים. והתברר שזה מהלך חזק. השפחה התעוותה. פניה הכהות הפכו ארגמן מכעס ובושה.
  המסחר התגבר מעט.
  האיש בטורבן הוורוד מלמל:
  - שש עשרה!
  האיש עם הכיפה הירוקה צחק:
  - שבע עשרה!
  קולובוק הוסיף מיד:
  - עשרים!
  הטרול דיבר.
  - עשרים וחמש!
  השדון מלמל:
  - שלושים!
  והאישה ברעלה רטנה:
  -ארבעים!
  אדם אחר בטורבן כחול קרקר:
  - חמישים!
  נשמעה רעש, ואז הייתה הפסקה. עבור ברונטית ערבית, שהיא לפחות פרוטה תריסר במכירה פומבית, כמות גדולה מאוד. ובכל זאת, יש הרבה. אבל העובדה שהילדה נבוכה, וסביר להניח שהיא בתולה, והיא התביישה להתחיל את הקהל. עם זאת, לא רציתי לפרוש יותר מדי עבור הברונטית.
  כאן הסירו ממנה המשרתות את הבגד האחרון. העבד הצעיר היה עירום לגמרי. גופה היה חיוור יותר מפניה, וניכר היה שלא הרשו לה להשתזף ולהיות עירומה. הרגליים היחפות של היופי היו כל כך עדינות וחינניות.
  וובקה חש כיצד השלמות הגברית שלו נמתחת עד קצה גבול היכולת ונעמדת כמו יתד. ועכשיו מבצבץ רק ללא רחמים. ובגדי שחייה עלולים להישבר.
  נערת הקוסמת הנהנה.
  - כמה אתה מתרגש ילד שלי! ככה זה צריך להיות במכירה פומבית. אז אישה בהחלט תקנה אותך! ותקבלו שיעורים באהבה!
  וובקה העיר באנחה:
  - היו לי כל כך הרבה בנות בחיים הקודמים שלי! במיוחד כשהתעשרתי! ועכשיו אין לי כלום, אפילו בגד השחייה שייך למארחת וזה מטומטם !
  הילדה הקסומה חייכה.
  - לא! כעת תצאו לרציף ותרגישו כמו דבר! אגב, יש לך מרגמות מאוד יפות ואלגנטיות, אז הן יוציאו אותך במגפיים. וזה יהפוך למפל ייחודי של תחושות עבור הילד.
  המספרים במכירה הפומבית היו:
  - שישים!
  - שבעים!
  - שמונים!
  - תשעים!
  ולבסוף, האיש בטורבן האדום אמר:
  - מאה!
  הדייל הראשי הרים את הפטיש והחל לשיר:
  - מאה פיאסטר פעמים! מאתיים פיאסטרים! מאה פיסטר שלוש! נמכר במאה פיסטרים!
  האיש שפך מטבעות זהב. מאה פיסטרים הם סכום לא רע עבור אישה ערבייה שחורה. בזמן שכולם רוצים בלונדיניות.
  לבסוף, הועמדה וובקה אזישטיין למכירה פומבית. הילד היה מכוסה בשמיכות. ומאוד ערמומי לחשוף בהדרגה. הוא בלונדיני טבעי וחתיך מאוד. והבנים בעולם הזה רשומים בשורה אחת עם בנות.
  הכריז הכריז:
  - בחיים קודמים, הוא היה האוליגרך העשיר ביותר, וזכר מנוסה מאוד! עכשיו ילד בלונדיני נאה מאוד. נמכר ללילה אחד בלבד, ואתה יכול לעשות איתו הכל - רק אל תכה אותו! מחיר התחלתי עשרים פיאסטר.
  רעש ממורמר שטף את היציעים. וובקה עמדה מכוסה ברעלות. וכך הוציאו הבנות את הראשון לתוכו, וחשפו את שערו הזהוב והגלי מעט של הילד ואת החלק העליון של מצחו.
  האיש בטורבן הירוק מלמל:
  - עשרים ואחת פיאסטרים!
  האישה בבורקה צרחה:
  - עשרים ושתים פיאסטרים!
  אישה נוספת בשמלה יוקרתית צייצה:
  - עשרים וחמישה פיאסטרים!
  האיש בטורבן הכחול מלמל:
  - שלושים!
  טרול עם אף אקספרסיבי רעם:
  -ארבעים!
  והננס בכיפה ושריון הוציא:
  - חמישים פיאסטרים!
  הייתה הפסקה. וובקה חשה בושה והשפלה. כאן הוא נמכר כמו סוג של חיה במכירה הפומבית. שהוא לא בן אדם, נכון? וזה טוב אם אישה קונה, ולא חלק מהגברים המסריחים!
  הבנות המשרתות הסירו צעיף נוסף. ופניו של הילד היו חשופות לגמרי. זה היה יפה מאוד, כמו של ילדה, ועדין, אבל באותו זמן עם סנטר גברי. הקהל התייצב שוב.
  קולובוק צעק:
  - שישים פיאסטרים!
  הגמד מלמל:
  - שבעים!
  האישה בצעיף צייצה:
  - שמונים!
  הטרול שאג:
  - תשעים!
  אישה בשמלה מפוארת נתנה:
  - מאה!
  שוב הייתה הפסקה. מאה פיאסטר זה כבר שק קטן של זהב, אפשר לקנות איתו חמישה עבדים טובים למחצבה. ואז כמה נעורים נאה, גם אם יופי נפלא, ורק ללילה.
  . פרק 5
  הבנות המשרתות לקחו והסירו כיסוי נוסף מהילד, וחשפו את כתפיו וזרועותיו השריריות. הוא נעשה גלוי וחזק, צווארו של נער וחלקו העליון של החזה שזופים. וובקה מתח את הדו-ראשי שלו, והם התנפחו למשולשים. הילד חייך, והחיוך שלו כל כך חמוד עם שיני פנינה, פשוט מקסים.
  שוב בתחייה הציבורית.
  אישה בשמלה שחורה, הדומה לנזירה, אמרה:
  - מאה ועשר!
  האיש בטורבן הירוק דיבר:
  - מאה ועשרים!
  האיש שקנה את הבחורה הברונטית קודם לכן צחק:
  - מאה ושלושים!
  הטרול אמר:
  - מאה וארבעים!
  קולובוק צייץ:
  - מאה וחמישים!
  האישה בצעיף אמרה:
  - מאה שישים!
  שדון צעיר נאה מאוד צחק:
  - מאה שבעים!
  לפתע, אישה זקנה, עם חרמש בידה, הדומה לבאבא יאגה, קרקרה:
  - מאתיים!
  שוב הייתה הפסקה. וובקה נרעד בעל כורחו. הרעיון שהם יימכרו לאישה זקנה ללילה היה מגעיל מאוד. וזה תקוע.
  והבנות המשרתות הורידו צעיף נוסף. ועכשיו הגו חשוף לחלוטין. הצלחות של העיתונות נראו לעין, שהם כמו אלה של חפיסת שוקולד, וחזהו ההרואי של הילד רעד. הלב שלי הלם מהתרגשות עד שהוא נראה מוכן להישבר.
  ועור הברונזה של הילד זרחה מזיעה מהתרגשות.
  אישה בשמלה של נזירה אמרה:
  - מאתיים וחמישים פיאסטרים!
  כבר טרול אחר, לאחר שעשה עסקה, רטן:
  - שלוש מאות פיאסטרים!
  איש הג'ינג'ר, קופץ ממקומו, מלמל:
  - שלוש מאות חמישים!
  הגמד הוסיף בביטחון:
  - ארבע מאות פיאסטרים!
  האיש בטורבן האודם סינן:
  - ארבע מאות וחמישים פיאסטרים!
  באבא יאגה, חושפת את שיניה בוהקות מפלדה, סיננה:
  - חמש מאות!
  ושוב הייתה הפסקה. זה כל כך מתוח. וובקה חש את ידיהן של המשרתות על מותניו. אחד אפילו לחץ באופן בלתי מורגש את אשכיו. השלמות הגברית של הילד עלתה שוב. ורגליים שריריות נחשפו, מכוסות עד הברכיים במגפיים. ובגדי השחייה לא הסתירו איך הכבוד בולט.
  הקהל הנשי נדלק.
  השדון צחק:
  - שש מאות פיאסטרים!
  האישה בשמלת הנזירה נהמה:
  - שבע מאות!
  באבא יאגו סינן:
  - שמונה מאות!
  אישה בשמלה מפוארת נתנה:
  - תשע מאות!
  איש הג'ינג'ר מלמל לפתע:
  - אלף!
  גמד תקע מקל בגבו וסינן:
  - זה המחיר, חמישים עבדים בוגרים! האם אתה מוכן לתת סוג כזה של כסף עבור לילה אחד עם צעיר! זה מצחיק!
  קולובוק צייץ בתגובה:
  - אתה מצחיק
  ואני נעלבת!
  אתה חרא
  וראיתי את זה!
  עם זאת, הייתה הפסקה. ילד יפה תואר עמד מול אולם ענק מלא פרצופים תאוותניים רק בבגדי שחייה ומגפיים. ניכר היה שכולם לא יכלו לחכות לראות אותו עירום לגמרי. זה מדליק את הקהל.
  וכך הסירו הבנות המשרתות את המגפיים מהנער החמוד והחמוד. נחשפו רגליו השריריות, החינניות והשזומות של הילד. השוקיים היו כמו רשת של ורידים. הקהל עבר שאגה של עונג פראי. נשים נדלקו במיוחד.
  אחת מהן, אישה שמנה מאוד, צווחה:
  - אלף חמש מאות!
  אישה בשמלה מפוארת נתנה:
  - אלפיים!
  באבא יאגה מלמל:
  - שתיים חמש מאות!
  הגמד מלמל:
  - שלושה אלף!
  אישה בשמלה של נזירה אמרה:
  - שלוש חמש מאות!
  הטרול נכנס לשוק:
  - ארבעת אלפים!
  והלחמנייה חורקת:
  - חמשת אלפים!
  וכולם קפאו. הגמד ציין בקוץ:
  - אתה מבלף! האם אתה יודע מה קורה למי שלא מסוגל לשלם את הסכום הנדרש עבור מיקוח?
  קולובוק צייץ:
  - אני יודע את זה טוב מאוד!
  הגמד הנהן.
  - ימרחו אותך בזפת, יגלגלו אותך בנוצות ויגרשו אותך מהעיר בשוטים! זה ברור?!
  קולובוק ציחקק, שר:
  - בקבוצת הכוכבים הרחוקה Tau Ceti,
  הכל הפך לנו בלתי מובן...
  אנחנו שולחים אות טולי לשם,
  והם שולחים אותנו בחזרה!
  וובקה עמד יחף, ורק בבגדי שחייה. אבל יש למכור את העבד הצעיר בשלמותו, עד הסוף. ועכשיו בנות-משרתות יפות קרעו את בגד השחייה שלו. מבושה והתרגשות קיצונית, השלמות הגברית זינקה אצל הילד. ונפוח לגמרי.
  שוב נשמעה שאגה מחרישת אוזניים.
  האישה השמנה שאגה:
  - ששת אלפים!
  אישה בשמלה של נזירה חרקה:
  - שבע!
  אישה בשמלה מפוארת דיברה:
  - שמונה!
  השדון צחק בהנאה:
  - תשעת אלפים!
  באבא יאגה סינן באגרסיביות:
  - עשרת אלפים!
  זהו המחיר של חמש מאות עבדים בריאים, כמו גם ספינה שלמה וגדולה. אתה יכול גם לקנות כמה גלליות. ורק ללילה אחד עם צעיר נאה.
  הייתה הפסקה כבדה. וובקה נשרף מבושה, עירום לגמרי, ובשלמות מנופחת בסחר העבדים. הוא התבייש מאוד, ובמקביל, הפיקנטיות של המצב, כשילד עירום ונאה נמכר במכירה פומבית מתחת לפטיש, התרגשה נורא. כמה שזה יוצא דופן ואתה שווה הון תועפות.
  השדון המעוטר אמר בחוסר ביטחון:
  - אחד עשר אלף!
  באבא יאגה נהם בכעס:
  - חמש עשרה אלף!
  זה המחיר של שלוש גזיות. כן, נשים תאוותניות התפזרו ברצינות. לנצח מחיר כזה היה הורס עבור ארנקים רבים.
  הכרוז הרים את הפטיש והחל לומר:
  - חמש עשרה אלף פעמים! חמש עשרה אלף פיאסטר שתיים! חמש עשרה אלף פיאסטר שלוש ... - לפני שהפטיש שלו פגע, אמרה אישה יפה מאוד בשמלה מפוארת וכתר משובץ כוכבים על ראשה:
  - עשרים אלף פיאסטרים!
  רעם שטף... באבא יאגה קרקר:
  - שלושים אלף!
  אישה צעירה ויפה אמרה:
  - חמישים אלף! ותזכרו את באבא יאגה, מה יקרה אם לא יהיה לכם מספיק כסף!
  היא חרקה את שיני הפלדה שלה ולחשה:
  - ובכן, לעזאזל עם זה! קח את הפרחח הון תועפות!
  הכרוז, או ליתר דיוק המנהל, הרים את הפטיש גבוה יותר והחל לומר באיטיות:
  - חמישים אלף פיאסטר פעמים! חמישים אלף פיאסטר שתיים! חמישים אלף פיאסטר שלוש...
  ובאותו רגע, כאשר וובקה המאושרת כבר חשבה שהמלכה, ואישה יפה כל כך, תגרום לו לבלות את הלילה בעונג שמימי ובמיטה, רחש קול צרוד:
  - מאה אלף פיאסטרים!
  כולם סובבו את הראש. הקול היה שייך לאיש רזה וגבוה בשריון שחור, וגם עם כתר על ראשו. הוא נראה מאוד מפחיד ומרושע.
  המלכה שאלה בהפתעה:
  - למה אתה רוצה ילד בן אלמוות?
  קושיי השיב בזעם:
  "לא עניינך, בן תמותה!" אני צריך את הילד הזה, ואני אשיג אותו!
  המלכה מלמלה:
  - מאה עשרה אלף!
  קושיי נהם באגרסיביות:
  - מיליון! סתם ככה, מיליון פיאסטרים בבת אחת, מחיר של צבא שלם! ואין לך מספיק אוצר כדי לעלות על המחיר הזה!
  זמזום של פליאה שטף את היציעים. מיליון פיאסטרים, הר של זהב, רק ללילה אחד עם ילד? אולי קושיי חסר המוות, שחי יותר מאלף אחד, השתגע באופן טריוויאלי? אבל מיקוח הוא מיקוח.
  נערת הקוסמת חייכה והשיבה:
  - אני מזהיר את קושיי, אתה תקבל את הילד רק ללילה אחד. והוא חייב להחזיר אותו בבוקר, חי ובריא, לא נכה!
  קושיי חסר המוות הנהן בראשו דמוי הגולגולת על צוואר דק וגרמי:
  - אני מבין! עם זאת, אני חוזר על המחיר שלי:
  - מיליון פיאסטרים זהובים!
  המנכ"ל הנהן.
  - דבר הקונה הוא חוק!
  והרים את הפטיש, התחיל לשיר:
  - מיליון פיאסטר פעמים! שני מיליון פיאסטרים! שלושה מיליון פיאסטרים!
  נמכר על ידי קושצ'י חסר המוות!
  וובקה היה המום. ונפל בטירוף. האם באמת מוכרים אותו לזקן הגרמי הזה, גם אם רק ללילה אחד?
  הם השליכו רעלה על הילד, משרתיו של קושצ'י קפצו ממקומם. הם שמו צווארון פלדה על צווארו של המתבגר, והובילו אותו הלאה, יחפים וחסרי אונים.
  קושיי ניגש אל הילד, משך את השמיכות. הסתכל על זה מקרוב. הוא נגע בחזה השרירי שלו בידיים קרות וציין:
  - ואתה טוב!
  וצחק. מהצחוק הזה, וובקה איכשהו נעשתה מצמררת. קושיי הנהן אליו:
  - אל תפחד! משהו טוב יותר יקרה לך, משהו שאתה עצמך מצפה לו!
  והאלמוות שרק. והילד נפגע בזרד. מה, אגב, לא כואב מבעד לצעיף.
  וובקה הלך, ורגליו החשופות, הילדותיות כמעט, של נער דרכו על האבנים החדות של המדרכה. מה שהיה די כואב, מכיוון שסולייתו של הילד הייתה מחוספסת מעט, עדיין לא מיובלת וקשה. נכון, לא היה דם. עם זאת, סוליית רגליו היחפות של המתבגר הצעירה הייתה אלסטית וחזקה, אך חשה כאב.
  וובקה הלך בעקבות קושצ'י. והוא תהה לאן הם לוקחים אותו. כנראה ארוך מדי כדי להגיע למאורה. ולא סביר שיהיה להם זמן לשם ובחזרה בן לילה. ומה יעשה איתו קושיי? אין זה סביר שהדמות הקמצנית הזו הניחה מיליון פיאסטרים זהובים, רק בשביל הכיף עם הילד. אם קושיי מסוגל למשהו בכלל במקרה הזה.
  אבל למה הוא היה צריך את המשחק הזה?
  באופן בלתי צפוי, בן האלמוות הוציא קריסטל בצבע אזמרגד מחיקו . הוא שפשף אותו באצבע המורה שלו, נשף, מלמל כישוף. וובקה הרגיש את עצמו נזרק כמו גל צונאמי.
  לאחר מכן הנער מצמץ בעיניו בפחד. כעת הוא מצא את עצמו בטירה קודרת. ידיו היו כבולות מאחורי גבו וכבולות. וזה כל כך מעצבן. חישוקי פלדה חפרו בפרקי הידיים שלה, וזרועותיה היו מפותלות מתוך כתפיה.
  והחדר דומה בבירור לחדר עינויים.
  על הקירות נתלו כל מיני מכשירים לעינויים ולכאב. ומה לא היה שם, מקדחים, מלקחיים, חותכי תיל, אלונקות , מכשירי ריסוק, כל מיני אגסים וכדומה.
  וובקה צעק:
  - אסור לך לפגוע בי!
  קושיי האלמותי, שישב על כס המלכות, גרגר :
  - אל תפחד! הכל יחיה בשבילך! אבל אני צריך את הכאב שלך!
  הילד העיר:
  - יכולתי לענות איזה ילד-עבד שעולה הרבה פחות!
  קושצ'י הנהן.
  - יכול... אבל הכאב שלך הוא ייחודי, והוא ייתן לי כוח חסר תקדים, וכוח עצום על העולם!
  וובקה סינן:
  - ממזר!
  אלמוות הורה:
  - תנער אותו!
  שתי ילדות גדולות ושריריות בביקיני, רקעות ברגליים יחפות, קפצו אל התוף והחלו לסובב אותו. והשרשרת הרימה את הילד בחריקה.
  וובקה חש כאב הן בכתפיו והן בידיו, שנתפסו באזיקי פלדה, וחזהו נפל מעט. מתלה זה הוא מכשיר העינויים העתיק והיעיל ביותר , שלא כולם יכולים לעמוד בו. למרות שהפעם קושיי וחבורתו לא שאלו שאלות. הם פשוט התייסרו, ואפשר לראות את הכאב - זה נתן לילד איזשהו כוח. מסביב למתלה, וובקה הבחין בתריסר גבישים, ובגביש נוסף על ראשו של קושצ'י בכתר.
  כאן הוא הורם עד לתקרה ממש, כמעט נגע בקיר השיש הלח. ואז הילד קפא לרגע. ובנות התליין, גדולות מאוד למין הבהיר ושריריות, שחררו את התוף.
  וובקה חשה נפילה למטה. וזה היה כאילו משהו בבטן שלו נשבר. והכל היה כל כך מהר.
  לכמה רגעים, הכאב בוורידים המתוחים נרגע. אבל ממש ברצפה השרשרת נמתחה. וובקה הוכה בכאב גיהנום. מחוררת מעקבים חשופים ונעריים עד לחלק האחורי של הראש.
  והילד צורח. כמו עגל צעיר שנשחט. וכשחי אהב את זה מאוד. ועכשיו הגבישים זרחו בבהירות, מרגישים גל של אימה וסבל של נער.
  ואז הכאב נרגע מעט, וובקה החמקה את שיניו והחלה לנשום בכבדות.
  Koschey הזמין:
  - לנער שוב!
  ושוב סובבו הבנות-ספורטאיות את התוף. וובקה הביט בבנות התליין. כמה הם שריריים - רק מפתחי גוף . ושרירים, כמו חבלים על עור ברונזה מכווית שמש. והשיער בהיר, עבה, מעט גלי.
  השלמות הגברית של וובקה החלה להתנפח שוב במבט החמדן לעבר הבנות הבנויות בצורה אתלטית.
  כאן הוא מורם לתקרה. וווקה העריץ איך המין הבהיר גלגל כדורי שרירים מתחת לעור חום.
  ואז הם הרפו שוב. תחושת טיסה קצרה ומענגת. ושוב, כאב גיהנום, חודר ממש דרך כל הגוף השרירי של ספורטאי צעיר.
  וובקה לא יכלה להתאפק ושאגה שוב. כמה מפחיד הכל היה. וזה נקב, כאילו כל תא בגוף הוכה בפטיש.
  ואז זה נהיה יותר קל. זיעה נטפה משרירים מצולעים.
  שוב, הגבישים נצצו הרבה יותר בהירים מבעבר.
  קושיי חייך בטורף. ברור שהוא התחדש, וכבר לא נראה כמו זקן כל כך מרושל וחסר אונים.
  הפקודה באה:
  - אני אוהב את השילוש! לנער שוב!
  ושוב, בנות יפות וספורטיביות החלו להרים את הילד.
  ילדת תליין אחרת הביטה בוובקה בתאווה. איך נער שזורח זורח מזיעה. וכמה הוא חתיך.
  נערת התליין הניחה את ידה בין רגליה והחלה לעסות, נהנית מהכאב שגרם לצעיר החתיך.
  וובקה גם חשה התרגשות כשהסתכלה על הילדה. ושלמותו הגברית עלתה כמו יתד. הנה הוא שוב ממש בתקרה. תקוע במתח.
  וובקה אפילו פחד, עכשיו משהו קטלני יפול בו. וכך שוחרר הילד.
  גוף שרירי, מזיע ושזוף של נער התמוטט. ובקומה עצמה שוב נמתח. והשרשרות שוב סובבו את הוורידים מהמפרקים.
  ושוב נפגע וובקה בכאב שורף, והוא צרח.
  והגבישים התחילו להבריק עוד יותר, והאירו כמו כוכבים.
  קושיי נעשה צעיר עוד יותר, והקמטים החליקו. עכשיו הוא לא נראה מבוגר משלושים.
  והאלמותי הנהן:
  - אז בסדר! עם מתיחה זה מספיק! ועכשיו למניות שלו.
  בנות התליין תפסו את הילד ברגליים החשופות והשריריות. והשניים האחרים הביאו גוש כבד, אלון, קשור בברזל. וצבטה את הילד שלה על רגליו החשופות והיפות.
  וובקה חש את הכאב בעורקיו במרץ מחודש ונאנק. הוא כבר היה מתוח ומותש די.
  ווים בלטו לאורך קצוות הבלוק.
  Koschey הזמין:
  - שני קילו משני הצדדים!
  הבנות הביאו משקולות, ותלו אותן בצד אחד ולשיווי משקל בצד השני. וובקה צרחה מסבל בלתי נסבל. באיזו אכזריות הם מתחו את זה.
  קושיי התבונן בהנאה בילד נמתח. והוורידים שלו ממש התנפחו, וכל גופו של נער שרירי היה כל כך מתוח ממתיחות.
  וובקה נאנק וצעק, והגבישים בערו.
  ובנות התליין רעדו מהתרגשות, זה היה כל כך נעים להן.
  Koschey הזמין:
  - ועתה עשר מכות בשוט בחצי כוח !
  נערת התליין הוציאה ענף מהסל. היא התקרבה אל הילד חסר האונים, העירום והשרירי. היא עמדה מאחוריו ונתנה מכה חצי תנופה .
  פס ארגמן בלט על פני העור הברונזה.
  ילדת תליין אחרת צייצה:
  - פעם אחת!
  והמענה שוב היכה.
  הנערה-התליין צחק:
  - שתיים!
  על רקע המתיחה, מכות שוט לא נראו לוובקה כואבות במיוחד. והוא נאנק יותר מהכאב הבוער בוורידים המתוחים וברצועות.
  לאחר שסיימה להכות, הביטה הנערה המענה אל קושצ'י.
  הוא הזמין:
  - חמש להיטים במלוא העוצמה!
  והבחורה הפעם בחרה בשוט עבה וחזק יותר מהסל. היא הניפה והיכה בכל הכוח. ומשיכה גדולה. עור הברונזה על גבו השרירי של הילד פרץ ודם נשפך החוצה.
  וובקה הפעם חשה כאב חזק מאוד ושאגה כמו פיל פצוע.
  והגבישים אורו בהירים יותר.
  והילדה-תליין המשיך להכות. וכבר זרם הדם מהעור המתפקע בנחל.
  עוד יופי ציווה:
  - חמש!
  והייתה הפסקה. בנות התליין הסתכלו על קושצ'י!
  הוא הזמין:
  - ועכשיו הפלטה, ולפני כן, משמנים את העקבים!
  הבנות גררו החוצה כלי שמן זית. הם פתחו את הפקק ושפכו את עצמם על כף ידיהם. לאחר מכן, בהנאה רבה, החלו למרוח את סוליית הילד. היא הייתה אלסטית, עם עיקול חינני של עקבה החשוף והוורוד. הבנות עצמן פשוט מקסימות ומאכזבות.
  וובקה חשה תערובת של כאב והנאה כאחד. וממגע של ידיים חזקות, בחורות חמודות ושריריות, שוב תפסה אותו התרגשות. והשלמות הגברית החלה לעלות. מה גרם ליפיפיות לצחקוק שובב.
  ואז, כשהשמן הסתיים, המענים גררו את הפלטה. היו לו קמפורים מיוחדים עם ויסות אספקת הגז. ובנות התליין הדליקו אותן.
  הלהבה נדלקה ועלתה. ואת העקב החשוף, העגול, הוורוד, המבריק בשמן, של נער חמוד ליקקה לשון אדומה.
  וובקה לא חשה מיד בכאב. בהתחלה היה חם נעים. אבל אז סוליותיו החשופות של הילד נכוו ונאפו בצורה בלתי נסבלת. ולמען האמת זה היה כל כך לא נעים וכואב.
  בנוסף, הגב החתוך כאב, והרצועות נמתחו על המתלה והכבידו עם בלוק שכאב.
  וובקה נאנק, ודמעות זלגו על לחייו. כך עינו אותו.
  Koschey הזמין:
  - התיז מי מלח על גבו!
  נערת התליין הוציאה ספל. היא שפכה מים מדלי וזרקה לתוכו חתיכת מלח. ואז היא לקחה אותו וכאילו התיזה על גבו החתוך של הילד.
  והוא צורח מכאב.
  ושוב הגבישים נדלקו אפילו יותר.
  קושצ'י ציין:
  - כל הכבוד! עם זאת, האם לא הגיע הזמן שיוסיף גם חוט חם.
  הבנות-התליינים הנהנו פה אחד. ועכשיו הגבוה שבהם הוציא מקל עם חוט מחובר מהאח. היא הייתה ממש אדומה מחום. היא ניגשה אל וובקה וחייכה, מביטה בסבלו של הילד.
  לאחר מכן, הנערה הניפה לו אגרופים בכל כוחה בגב. המכה הייתה חזקה וחתכה את העור, ושרפה אותו בו זמנית.
  הילד צרח מכאבי תופת.
  וקושי הורה:
  - הכו אותו ככה! ומאוד מתחת לעקבים חשופים לעשות חזק יותר!
  וזה באמת התלקח חזק יותר, והכאב קיבל אפילו הבעות איומות.
  וובקה צרחה מסבל בלתי נסבל. והגבישים ספגו כוח.
  וקושי הגרמי בן האלמוות הפך לחלוטין לצעיר שרירי, נאה וחזק, עם פנים כמעט ילדותיות, אבל כתפיים רחבות.
  הוא קפץ בקלות, וקפץ, ולאחר מכן הוא צעק:
  - זה מצוין!
  והוא לקח את השוט בידיו. הוא רץ אל הילד והטיח בו בכל כוחו על שלמותו הגברית. ההשפעה הייתה מאוד מוחשית. וובקה יללה בכאב נורא.
  קושיי צחק והעיר:
  - ובכן, מה שלומך, מותק?
  וובקה רק נאנק בתגובה. והוא באמת סבל כל כך עד שאפילו פתיחת הפה גרמה לסבל.
  קושיי סינן בציניות:
  - זה טוב מאוד!
  והוא הוציא מלקחיים לוהטים מהאח. הוא קפץ בוובקה, והמתכת, אדומה מהחום, הצמידה את אשכיו של הילד. הוא צעק מסבל פראי, וריח הבשר המטוגן היה חזק יותר.
  והשריפות של הגבישים בערו עוד יותר!
  קושיי שאג:
  - הכל טוב מאוד! אבל לא מספיק! כדי לקבל כוח על העולם, יש צורך להוסיף לו עוד סבל!
  נערת התליין הציעה:
  - ואם אתה מיישם יותר זרם!?
  הנוער האלמותי ציחקק.
  - נוכחי?! זה מה שקורה בברק! ובכן, כמובן, בואו נטגן את זה בזרם.
  בנות התליין גררו החוצה תא גלווני עשוי אלומיניום וכסף. וממנו יצאו מיני חוטים.
  והם התחילו לצרף אותם לחלקים שונים בגופו של הנער המעונה. ולשלמות זכר, ואצבעות רגליים חשופות, ואל הלשון, ועד הנקודה החמישית. כמובן שחיברו אותו לצוואר, לחלק האחורי של הראש, וגם לאוזניים.
  חיבר את החוט הזה. והם לקחו את זה ואיך הם חתכו בזרם קטלני. הוא יעבור הפרשות בכל הגוף של הסבך השרירי.
  ושוב תצעק וובקה, מסבל בלתי נסבל.
  והגבישים זרחו יותר מכוכב הקוטב בלילה בהיר.
  קושיי חסר המוות צעק:
  - עכשיו כל העולם הוא שלי! כולם צייתו לי! הקסם שלי מלא בעוצמה אינסופית!
  ומכשף הגיהנום חבט באצבעותיו. ילדה קסומה הופיעה מולו. קושיי חסר המוות צחק:
  - עתה אני הכול יכול, ואני יכול לעשות הכל - כמו ה' ה'!
  הילדה הקסומה נהמה:
  "לא הייתה לך זכות לענות את הילד הזה ככה!" יש הסכם!
  קושיי צחק:
  - אתה עדיין מייעץ לי! כן, אני בעצמי!
  והנבל הקב"ה חבט באצבעותיו. ונערת הקוסמת עצמה כבר הייתה על מתלה אחרת. היא הייתה עירומה וחסרת אונים. והוא היה מטוגן באש על ידי נחשים שקמו לפתע. הקוסמת צרחה מכאב נורא שאין דומה לו. ואצבעותיה החשופות שברו את המלקחיים שנכנסו לתנועה. והלהבה ליקקה את העקבים החשופים, העגולים והילדותיים.
  וקושי חסר המוות צחק באומרו:
  אני יכול ביד מיומנת,
  להחזיר את הירח מגן עדן...
  אני אעשה פיל מזבוב
  ואני לא אמצמץ עין!
  כאן חש וובקה גל של אומץ וכעס בעצמו, ובזעם פרוע לקח אותו ושר, בכל מרצו;
  אנחנו צופים עם בזים,
  אנחנו מרחפים כמו נשרים מעל הסלעים!
  מאות שוטפים קופצים לקרב עם חרבות -
  בואו נבנה עולם פרולטארי חדש!
  
  יש לנו חייל - אחוות חלל,
  אל פניו של הילד - מכונת פלזמה....
  אנחנו האבירים תמיד הצלחנו להילחם -
  המחלקה טסה לתקוף את האמיצים!
  
  החצוצרה שואגת והתופים מכים -
  הפקודה ניתנה על ידי אדם גדול!
  לכן, עוף מהר מהספה -
  כדי לא לבשל עליו במשך כל המאה!
  אתה יכול להשיג הרבה בקרב,
  קנה ניצחון במחיר גבוה -
  לוחמים אכזריים - חייזרים ...
  אבל נגד אדם עם חלום גדול!
  
  על ספינות חללים, רובים ורקטות,
  חלל מערבולת - הוואקום בוער.
  מעללינו שרים בשירים -
  יהי רצון שהטפיל המרושע יקלל!
  
  האויב הערמומי יקבל את מה שמגיע לו,
  ושכר טוב - קרן שלמה!
  יהיו בחור ואישה בשבילך,
  אבדון לא יידבק על הסף!
  
  נכבוש זמן ומרחב
  כל עסק להתווכח - אתה יודע...
  נבנה ממלכה לטובת האנשים -
  תילחם ילד על זה ולך על זה!
  
  אין ארץ מולדת בכל היקום יפה יותר,
  ארמדות של ספינות חללים כמו קוצים -
  העבודה שלנו תמיד חשובה יותר מעצלנות,
  אימפריה - בלב הלוחמים רק אתה!
  
  נולדנו בלי לדעת את המילה - חולשה,
  כל אחד מאיתנו הוא כמו מערבולת והוריקן!
  אני מקווה לא ליצור בעיות עם הזקנה,
  ושיגעון לא יבוא דרדרים - ערפל!
  
  נשיג יעדים על כוכבי הלכת בקרוב,
  בואו נבנה עולם זוהר ומופלא!
  זרים לא יכולים לברוח בקרבות התבוסה,
  ונשאר רק חגיגה!
  כאן, במילים האחרונות, במקום בו נמצא קושיי, אירע פיצוץ, וסופרנובה אמיתית התלקחה. והמכשף הגדול ואדון הגיהנום התנפץ לפוטונים.
  במקביל, הטירה שלו החלה להתפורר. הילדה הקוסמת והילד, האוליגרך לשעבר, השתחררו מיד מהכבלים. ועכשיו עירום, שזוף, מחובק. משרתות רבות של קושצ'י, כמעט כל הספורטאיות נפלו על ברכיהן והחלו לבקש סליחה.
  הנערה הקסומה העירה:
  - הטוב שוב זכה ברע,
  למרות שהרוע היה ערמומי וחזק...
  אה, אם זה תמיד היה ככה
  חיים כאלה יבואו אז!
  . פרק 6
  שוב אולג ריבצ'נקו בענייני צבא. בתרחיש עצמו, כבר באזור הדרומי של סין, מרגיע את המורדים. שתי החרבות שלו ניהלו את הטחנה וכרתו את ראשיהם של המורדים הסינים.
  הם התגלגלו כמו גבינה שוויצרית. הילד הזיז את עקבו החשוף לתוך סנטרו של הגנרל הסיני, ומחץ את הלסת שלו, שבר את צווארו. וזה היה די מגניב.
  והנה מנהיג המרד בעצמו. אולג ריבצ'נקו זרק עליו אבן ושבר את ראשו. לאחר מכן, הסינים הניצולים מיהרו על ברכיהם והחלו לנשק את הילד הקשוח על רגליו החשופות, הילדותיות, אך החזקות.
  המהומה נרגעה במהירות, וזה היה רק בתחילת מרץ. והילד האלמוות רץ שוב, הפעם לאפגניסטן, כדי לתפוס שם שייח אחר. ובמקביל בריצה שרטט סיפור נוסף;
  נער ההיילנדר קני מהזן האלמותי נשאר לגמרי אחד מסוגו. כל שאר בני האלמוות מתו בעימות ובקרב האחרון של ארמגדון. רק איש הרמה דאנקן מנקלאוד נשאר מלבדו . הוא כמעט היחיד ששרד. אבל לאחר השלמת המשימה, דאנקן איבד את האלמוות שלו, והפך לאדם פשוט. אז עכשיו קני כבר לא מאוים על ידי ציידי ראשים אחרים. להיפך, הילד הרגיש בודד. בגיל אחת עשרה היא הפכה לאלמוות, וזה קרה כבר ב-1182. הוא כבר חי יותר משמונה מאות וחמישים שנה. והוא תמיד בן אחת עשרה.
  ילד חתיך, בן אלמוות כבן אחת עשרה. נראה כמו מלאך, פנים יפות, שיער בלונדיני. אבל למעשה, כמה אנשים הוא כבר הרג. גם אנשים גבוהים וגם בני תמותה.
  קני היה על סף מוות מספר פעמים, אך הצליח להיחלץ. דאנקן מונקלאוד היה אפילו חבר שלו לזמן מה. עד שקני ניסה להרוג אותו. ואז הוא ניסה שוב לעשות את זה בידיים של מישהו אחר.
  והוא כמעט מת. אבל עכשיו ארמגדון כבר גווע. אין עוד היילנדרים על פני כדור הארץ, נותרו רק שני ניצולים, קני עצמו ודאנקן מונקלאוד . אבל זה האחרון כבר אינו איש גבוה, אלא בן תמותה בלבד. אז על כל הפלנטה, רק קני אחד שלעולם לא ימות אלא אם כן ייכרתו לו ראש.
  החלום שלו התגשם. אבל בשמונה מאות חמישים וארבע השנים שקני חי , נמאס לו להיות ילד.
  הוא לא גדל, לא מזדקן, לא מתבגר. מצד אחד, כמובן, להיות גבאי זה טוב. אם השן שלך נדפקה, היא תצמח בחזרה תוך מספר דקות. ואתה לא יודע מחלה. קני במיוחד אהב מאוד ללכת יחף. ואפילו לא השתעל בשום מזג אוויר. הילד אפילו השתתף במסע הצלב של הילדים.
  ואז קני הוביל את אחת מקבוצות הבחורים. ילדים הלכו יחפים, דרך ההרים, דרכים סלעיות. קני גם נטש נעליים לא נוחות. וסוליותיו החשופות היו קשות יותר מעור מגפיו.
  הילד חווה אז הרבה דברים, ואף נפל לעבדות. קני, למרות שהוא בן אלמוות, אינו חזק בהרבה מילד רגיל. והוא גם נפל לעבדות לשודדי הים, ונמכר לח'ליף של בגדד.
  החולות הלוהטים של הגליל שרפו את רגליהם היחפות של ילדים. ובכן, הסוליות של קני הפכו כמו פרסות גמל במשך עשורים רבים. ואיך זה היה לילדים רגילים, בני תמותה? במיוחד בנות. הם שרפו את רגליהם של ילדיהם והלכו ממש, בכוח. והנופלים הועלו במלקות.
  קני כתף את אחת הבנות, שרגליה נכוו ודיממו. ונשא במדבר. למרות שזה קשה. נכון, הגוף האלמותי היה מובחן בסיבולת רבה יותר. אבל עדיין, בכוח, הוא בכלל לא היה הרקולס והרגיש כמעט כמו שאר העייפות.
  אחר כך הציעו לילדים לבחור, ולקבל את האסלאם או ללכת למחצבות.
  קני, כמו רוב הילדים, בחר בעבדות. ותאר לעצמך שאתה במכרה. ומי נמצא שם? הצחנה מהלפידים והצואת העבדים, העבודה הכבדה. ילדים רבים מתו בימים ובשבועות הראשונים. קני היה עירום, אפילו בלי כיסוי חלצי, כמו שאר הילדים. הוא הוכה על ידי משגיחים בגלל הפרובוקציה הקלה ביותר. והם הכריחו לעבוד שני שליש מהיום, והשאירו שליש לשינה. זו הייתה עבודת פרך מטורפת.
  הילדים היו קטנים בגודלם, והיה להם נוח יותר לעבוד במכרות. הם האכילו רק כדי שלא ימותו מרעב, והם עדיין יכלו לעבוד. קני ניסה להימלט, אבל הוא נתפס בעזרת ברדלסים, הם היו אכזריים, והם שמו שלשלאות על הילד.
  והוא עבד כל כך קשה בלי לראות את השמש.
  זו הייתה התקופה הגרועה ביותר בחייו של קני . הוא הגיע לגיהנום אמיתי. והסלעים על האבנים, מקבלים כתפיים, אכלו לחם ומים, עבדו כמו ארור.
  ואפילו חלם על מוות, כגאולה. ולא היה אפשר לברוח: כאב לבדלסים להיות שומרים חזקים - אי אפשר להשוות אותם לרועים גרמניים.
  שנים עברו. קני לא מת, התרגל בהדרגה לגיהנום הזה. כמעט כל הילדים מתו מהסירחון, מהגזים, מעבודת יתר, מאוכל לקוי ומכות תמידיות. ומי שהצליח לשרוד הועבר למבוגרים.
  אבל קני המשיך לחיות. הם הביאו והסיעו ילדים אחרים. היו צריכים עובדים קטנים במכרות הצרים.
  קני, לעומת זאת, היה עבד שענד שרשראות על זרועותיו ורגליו, וזו הייתה הגלימה היחידה שלו. עבדים צעירים אפילו לא קיבלו חלציים, ולמה - חסכונות. במיוחד במכרות במזרח התיכון, גם בחורף די חם. מצבו של קני היה אפילו יותר גרוע מהאחרים כי הוא ענד שרשראות. ילדים אחרים בעיקר עבדו קל. ממילא אי אפשר לברוח, וגם הרשת עולה כסף.
  קני לא ראה את השמש כל כך הרבה שנים, וישן על הסלעים, ורק בחלום יכול היה להרגיש חופשי. ולעתים קרובות הוא חלם לטוס מעל הרים או טירות. הוא גם נלחם בחרבות והורג משגיחים.
  קני כבר התחיל לשכוח חיים נורמליים. וכבר חלפה מאה שלמה כמו סיוט. והשרשראות כבר החלידו והתפוררו. הוא לא הועבר למבוגרים מאחר שקני לא גדל, ונשאר עם הילדים. ובדיוק אז עלה לשלטון ח'ליף אכזרי מאוד, שבמקום לכרות ראשים, העדיף לשים אותם על יתד.
  ולפני כן הגיעה השמועה למשגיחים. וקני , לאחר שבילה יותר ממאה שנים במחצבות, ומבלי לאבד את חדות נפשו וחיותו, כמו גם את בריאותו, החליט שיש לו סיכוי בכך.
  והוא, מתבונן, היכה את המשגיח באבן על גב הראש, והתחיל להכותו.
  לשם כך, העבד החצוף נמשך אל פני השטח בפעם הראשונה מזה מאה שנים. וקני ראה את השמש שעיוורה אותו . אחר כך הובילו אותי אל המוקד. האם קני פחד? הוא ידע שעכשיו הוא יחוש כאבים עזים. אבל הוא כבר היה רגיל למכות ולסבל במחצבות. ובכן, ההימור ייכנס לתחת, אז מה עם זה!
  כבר על מוקדים אחרים, גברים בוגרים וזוג נשים התפתלו ומתו.
  עבור קני עשיתי הימור קטן יותר. התליינים הרימו אותו ושיפדו אותו על הקצה עם הנקודה החמישית.
  הילד סבל מאוד. ואז הגוף שלו התחיל לרדת לאט.
  קני חש כאב וצרח בקצה ריאותיו. ואז זה נעשה קל יותר והילד נרגע. התליין שרף את עקבו החשוף של הילד במגהץ לוהט אדום והתרחק ממנו, מריח את ריח השריפה.
  קני התעשת ונשאר לבדו. הוא התחיל להניף את היתד. והוא שוב ננקב מכאב חד. הילד צרח. אחד השומרים הרים את ראשו וציחקק. ואז תחזור לישון. המתים לא יקפצו מהמוקד.
  כשהוא נח נואש על רגליו היחפות, קני קם. הוא התחזק במשך יותר ממאה שנים על ידי נשיאת אבנים כבדות ועבודה במחצבות עם פטיש ומוט. וכך היא קפצה מהמוקד. וזחל על פני החול.
  למרבה המזל, הברדלסים שמרו רק על עבדים חיים במחצבות. אף אחד לא התחיל לבזבז על מתים ובעלי חיים מגזע נדיר.
  קני זחל משם ואז רץ. במשך יותר ממאה שנים הוא כבר למד ערבית די טוב. והשיער שלו היה מלוכלך, ולא היה ברור שהוא בלונדיני.
  גם ילדים ערבים רבים היו עירומים למחצה. וקני מלוכלך מאוד . תאר לעצמך כמה זמן הוא לא התרחץ. אבל לא זיהום ולא תולעים לוקחים את בני האלמוות. ושיניים לא נרקבות, גם אם לא מנקים אותן.
  קני בילה כמה ימים במדבר. ושזוף כמעט שחור. והוא כבר יכול היה לעבור לילד ערבי.
  וכך הוא עשה. הוא העמיד פנים שהוא נודד יתום, והחל להתפלל על ברכיו.
  הוא גויס על ידי סוחר בבגדד. הוא חשד שמדובר בעבד נמלט, אבל שום פרס לא הובטח לקני . יתרה מכך, איש לא האמין שניתן לשרוד לאחר הוצאה להורג על יתד.
  הילד, לבוש רק בגד חלציים ויחף, התרוצץ ועשה את שליחויותיו של הסוחר. ולא שילמו לו כמעט כלום, והאכילו אותו בדל. אבל הזמן חלף, והסוחר הזדקן, אבל הילד לא גדל, והדבר החל להיראות לו חשוד.
  ואז קני ברח. ושוב נסע. ומלחמה אחת ראתה שהילד קשוח מאוד, וחזק ושרירי מעבר לשנים שלו, לקח אותו כסנאי שלו.
  ובמהלך הקרב עם הצלבנים, קני ברח. והוא העמיד פנים שהוא נער נוצרי בורח. ושוב החל לשוטט ברחבי אירופה. ואז למדינות אחרות.
  ואיפה רק קני לא היה. וכמובן שהוא לא יכול היה לשכוח מדינה כמו אמריקה.
  הילד, בעל זיכרון צעיר לנצח, ידע הרבה מאוד שפות, והיה חכם מאוד. הוא גם נאלץ ללמוד בבית הספר. ובשונות. ועכשיו עד 2025 היה מה להשוות.
  כשיש לך גוף צעיר, זה משפיע על הנפש. במיוחד גילה קני משחקי מחשב. וכמה זה נהדר. וכמה קריקטורות נפלאות יופיעו בעתיד? ואתה יכול לצפות בהם באינטרנט כמה שאתה רוצה.
  אבל בתחילה הקולנוע היה שחור ולבן, ואז הוא הפך לצבע. ולטלוויזיות היו מסכים קטנים. וקני עצמו עדיין זכר את התקופות שבהן לא היה אפילו אבק שריפה באירופה. הוא בגיל, קצת יותר צעיר מג'ינגיס חאן עצמו. והוא הצליח לעבור בעצמו תקופות רבות. בני האלמוות האחרונים מתו ב-2017. ודאנקן מקלאוד הפך לבן תמותה השנה.
  אז הוא עדיין לא זקן, ויכול להיות לוחם מסוכן. קני רצה לכרות את ראשו. למרות שזה לא ייתן לו אנרגיה נוספת. אבל דאנקן עדיין צעיר מדי. הוא נראה בשנות השלושים המוקדמות לחייו. אז עכשיו ביולוגית רק ארבעים, וזה אדם מלא כוח.
  קני עצמו נשאר ילד בן אחת-עשרה, ילד נאה, נאה, חזק יותר מבני גילו. והוא העדיף ליהנות מפירות הקידמה.
  למעשה, כמה דברים חדשים הופיעו בשמונה וחצי מאות שנים. וסמארטפונים, ומכשירי אייפון , ואינטרנט מהיר, כאשר אתה יכול לצפות בסרט בעודך מחזיק טלוויזיה בכף היד. וכמובן, מכוניות, מטוסים.
  אלא אם כן אנשים עדיין טסים לכוכבי לכת אחרים, אבל בעוד כמה מאות שנים זה יקרה.
  קני חייך: הוא יחיה לראות את זה. יתרה מכך, לא נותרו בני אלמוות לאחר העימות האחרון ב-2017. זה אומר שראשו של קני אינו מאוים על ידי החרבות החדות שלהם. הוא היחיד שנותר ייחודי.
  כמו פיטר פן המופלא . הוא אפילו לא רצה להתבגר. אבל פיטר פן הוא גיבור שהומצא על ידי הפנטזיה האנושית. וקני הוא ילד אמיתי שלעולם לא נועד להיות מבוגר .
  וכמובן, את מה שיש לנו, אנחנו לא מעריכים. קני באמת רצה להתבגר, גם אם איבד את האלמוות שלו. למרות שזה אפשרי, ולפעמים רעיון כזה הבזיק בראשו הצעיר, שאחרי שהזדקן, הוא היה נזכר בשנות האלמותיות הצעירות שלו בנוסטלגיה.
  ולנצח ילדות יחפה. קני אהב ללכת יחף בכל מזג אוויר, אבל הוא התגרה לעתים קרובות מדי על ידי הבנים בגלל זה, ונאלץ לנעול נעלי ספורט, או סנדלים בערים הגדולות.
  הדבר הגרוע ביותר הוא בעיות קבועות וכרוניות עם כסף. הנה, נסו ילד בן אחת עשרה, ולא גדול מבני גילו, ואולי אפילו בהתחשב בכך שהוא נולד במאה שנה לפני האצה וקטן יותר, לפחות תרוויח משהו.
  נכון, באמריקה האוכל קל יותר. לא קשה למצוא גם מזנון חינם וגם סאקן ראש לבגדים כמעט בחינם. ויש המון מוסדות דתיים שונים. כשהם רואים את קני יחף, הם נותנים נעלי ספורט או נעליים ובגדים אחרים בחינם.
  אבל קני , כמובן, לא היה מרוצה מזה לבדו. הוא נמשך גם לסמארטפונים וגם למשחקי מחשב. הוא קטן מדי בשביל להיות עם אישה, וזו הבעיה. אבל תמורת כסף, זונה תעשה הכל אפילו עם ילד כמוהו, תספק כל פנטזיה. וכמובן, משחק טוב ומחשב נייד עולים כסף. ואני רוצה משהו אסור. למשל, לקנות בידיים ובאלכוהול. בכל זאת, אחרי הכל, הכבד שלו צעיר נצחי ובעל אלמוות, ולא יגרום נזק, אפילו חומצה הידרוציאנית, או סוג של רעל חזק.
  וקוקה קולה, נמאס לשתות. יתר על כן, בכמה חנויות בארה"ב, קוקו קולה ימזגו לילד לחינם.
  אבל אסור למכור אלכוהול לילדים. רק במחתרת אתה יכול להציע מחיר גבוה יותר על ידי תשלום מופרז של כסף רב.
  קני לא זלזל בכייסים, בשוד ובטיפוס לדירות של אחרים. ואת זה הוא צד בימי הביניים. ילד במזרח הוכה במקלות על עקביו החשופים בגין גניבה. ופעם אחת אפילו חתכו יד, אבל למרבה המזל היא גדלה שוב. למרות שזה בהחלט כואב.
  אבל כשהם מכים סוליות חשופות במקלות, זה לא כל כך מפחיד, כל כך נעלי עקב מחוספסות ויבלות אצל ילד שהלך יחף במשך מאות שנים. אפילו זה כמעט נעים. בגלל זה קני אהב את המזרח. אבל כשהם מצליפים לך בגב בשוט, זה כואב. ובכן, הילד סומן כמה פעמים בגלל גניבה. אבל המותג נעלם מהאלמוות ללא זכר.
  קני גם הספיק לבקר במטעי קני סוכר, באנגלית עבודת פרך.
  יש מחצבות מחוץ לבגדד - זה כבר לא מפחיד. יתר על כן, אתה עובד באוויר הצח, והשמש הטרופית הבהירה זורחת עליך.
  ואז קני עדיין ברח, וביקר את נער הבקתה עם הפיראטים. על הרפתקאותיו, אתה יכול לכתוב סדרה שלמה מרובת כרכים.
  הילד טייל בכל העולם. ואף השתתף במרד סטנקה רזין.
  וגם הוא נלקח בשבי. הילד נתלה במקרה על המדף. הם סובבו את זרועותיו והכו אותו בשוט על הגב והתחת. ואז הם אפילו שרפו את העקב החשוף עם ברזל לוהט. והכל שוקם לנגד עיני התליינים.
  הם ראו בו מכשף, ונתנו לו ללכת בפחד.
  קני הרג אנשים בקרבות, ובהפגנות, ושוד, וכרת את ראשיהם של בני אלמוות, לעתים קרובות יותר בערמומיות. הוא עדיין ילד.
  לוחמה במיוחד בימי הביניים לבידור אלמותי והנאה רבה. אם הם לא כורתים את הראש, הם לא יכולים להרוג אותם. ואתה בעצמך יכול לבצע הישגים.
  אבל אתה לא תעשה קריירה. הילד הנצחי שלא גדל ומתבגר מטבעו חשדן. וההיילנדרים - בני אלמוות לא צריכים להסגיר את קיומם לאנשים אחרים.
  יש אפילו ארגון מיוחד, חייזרים בחלל, שמבטיח שהסוד הזה לא ייוודע לציבור הרחב. יש להם היפנוזה חזקה, ויש להם ציוד מיוחד למחיקת זיכרון. אז הסוד הזה נשמר במשך אלפי שנים.
  קני הוא בשום פנים ואופן לא ההיילנדר הוותיק ביותר. חלקם חיו עד חמשת אלפים שנה לא מבוגרים יותר. אבל הם גם הלכו לארמגדון.
  צריך להישאר רק אחד. וחלומו של קני התגשם, והוא נשאר. רק אם זה הביא לו אושר.
  קני חווה הרבה במאות השנים בגוף ילדותי, אלמוות. ושום דבר לא יפתיע אותו, ושום דבר לא יביך אותו. הוא נאלץ להילחם במלחמת העולם השנייה, ובווייטנאם, ובראשונה, כמובן, ואיפה עוד.
  בנים סקרנים. יש לך זיכרון של מאות שנים, אבל הגוף הוא ילד. ומושך הרפתקאות והרפתקאות.
  המלחמה האחרונה בה השתתף קני הייתה באוקראינה. הילד הצטרף ללגיון הזרים, בצד האוקראינים, והיה בעצם סיירת.
  אחרי הכל, ילד עם תכונות מלאכיות לא יחשוד. והוא הרג חיילים רוסים בערמומיות.
  אבל המלחמה נמשכה. ראשו הלבן, הצהבהב מעט, הפך מוכר. והייתי צריך לצאת מהמלחמה. הוא הפך מפורסם מדי. כזה הוא גורלם של בני האלמוות, אל תחיו זמן רב במקום אחד. לנסוע ולנוע כל הזמן. אחרת, הפיזיונומיה הילדותית הנצחית שלך תעורר חשד. השהות הארוכה ביותר במקום אחד במשך מאה שנים הייתה במחצבות. אבל שם, נערים עירומים, מלוכלכים ולעולם לא היו רוחצים על אותם פנים, או יותר נכון על הגוף.
  ואיכשהו קני לא עורר אז חשד. אבל בכלא מודרני יותר, אז... שם, כמובן, אפשר להדליק. אבל ארגון חזק איכשהו עזר לילד לשמור סוד. לדוגמא, קני כבר נתפס כצעיר. וגם בברית המועצות. אבל התצלומים, טביעות האצבעות, נעלמו ללא עקבות. והילד או שוחרר או שהוא ברח.
  או שהם עזרו לו לברוח.
  בברית המועצות , קני ביקר במושבה המפורסמת מקארנקו. מה שהוא אהב כאן זה שכל הבנים והבנות בכלא הלכו יחפים עד שהשלג ירד.
  אבל במושבה הזאת הייתי צריך ללמוד, שזה משעמם, ולעבוד. למרות שהשירים היו גם בידור.
  וקל יחסית לברוח.
  קני היה בבתי כלא שונים. אבל בדרך כלל לא להרבה זמן. ושהיה לו מעצר נוסף.
  בדיוק במדינת טקסס, חג המולד 2025 התקרב. קני לגם ויסקי מגרונו, ולא הסתיר הרבה מהמשטרה. מטבע הדברים, הילד לא צריך לשתות אלכוהול. כן, אפילו במקום ציבורי.
  אבל קני הרגיש מאוד מגניב. ראשית, הוא כבר הרג כל כך הרבה אנשים, וללא עונש. שנית, ובכן, המשטרה תעצור אותו, אז הילד ישוחרר בכל מקרה. או שהארגון יעזור.
  חוץ מזה, קני כבר הרבה זמן לא היה בכלא לילדים. והוא תהה מה השתנה שם. מבחינת אוכל, זה די טוב. ועל חשבון החברה, הילד החזק והמהיר למד להילחם טוב מאוד במשך מאות שנים. והוא היה ברמה לא נמוכה ממבוגר, חגורה שחורה. וצעירים מכבדים כוח.
  כן, וקני ידע את הרישום בצורה מושלמת, והיה, כמובן, מאוד חכם, והכיר את כל המושגים וחוקי הגנבים.
  הכלא לא הפחיד אותו. במיוחד בקרב ילדים, שם הפך במהירות למנהיג. אז עכשיו, הוא חייך רק כשהמשטרה ביקשה ממנו להיכנס למכונית והצמידה את האזיקים על פרקי ידיו. בטקסס יש באופן מסורתי שיעור גבוה של עבריינות נוער. שם, אפילו עונש מוות היה לאחרונה לילדים מגיל שלוש עשרה. אז למשטרה היו אזיקים מיוחדים לילד.
  עם זאת, הם התנהגו בגסות למדי כלפי עצמם. קני התכווץ. עם זאת, הוא היה סקרן - כפי שקורה כעת בבתי כלא לילדים בטקסס. גם מבחינת הקהל וגם מבחינת הנוחות. והאם זה נכון שיש את הצעירים הכי מגניבים בארה"ב.
  קני לא פחד. בארצות הברית, בכלא לילדים, במובנים מסוימים עדיף מאשר בסובייטי, למשל, לא מגלחים את הראש. האחרון לא ממש נעים. ללכת בעצמך עם קיפוד דביק. ומורגש לאחר הבריחה. כאשר שערו של בן אלמוות מגולח, הוא גדל רק מעט מהר יותר מזה של אדם רגיל.
  ברור שאם הם יגדלו מיד, אז זה יגרום ליותר חשדנות. ואתה לא תעשה לעצמך תסרוקת אופנתית - אתה תלך מדובלל.
  קני נלקח לתחנה. הם הניחו את ידו של ילדו על סורק מיוחד והחלו לבדוק טביעות אצבע.
  ילד מנוסה לא פחד. ארגון השליטה האלמותי נהג למחוק את כל המידע והסרטונים החשודים.
  אחרת, לפי טביעות אצבע, סרטונים ונתונים רבים אחרים, אנשים היו מנחשים ומזמן שקיים גזע אלמוות. רק הודות למירוץ הצופים האדיר נשמר הסוד.
  נכון, חשב קני : אם רק שני בני אלמוות נשארו בחיים, ודנקן היה בן תמותה, אז האם הארגון יצמצם את פעולתו?
  מצד אחד, קני במקרה הזה יהפוך לבלתי נשלט וחופשי לחלוטין. אבל מצד שני, הוא איבד הגנה אמינה.
  היו עוד כמה נערים במשטרה שנראו קצת יותר מבוגרים מקני . למרות שהם היו גבוהים יותר, עבור בני האלמוות הם ילדים.
  קני נבדק עם מכשיר לנוכחות חפצי מתכת. אחר כך נגעה בו אישה בשנות השלושים לחייה שלבשה כפפות רפואיות. הילד חייך אליה. היה מתקתק ונעים.
  הם עדיין לא הפשיטו אותו, אז עדיין לא התקבלה החלטה לשלוח אותו לכלא פדרלי, או לזרוק אותו כחסר תועלת.
  אבל קני היה בבתי כלא שונים, והוא נערך פעמים רבות במהלך חיי הילדות הארוכים ביותר.
  בפרט, בכלא NKVD. לאחר מכן הפשיטו אותו. והסוהר, למרות גילו הצעיר, הגיע ביד רחבה, ישר בתחת. וזה היה די כואב ומשפיל. ואז כמעט נתלשו לו הביצים. תחת סטאלין, אפילו עם ילדים הם לא עמדו בטקס. ידיים עם כפפות טיפסו לתוך התחת והפה. בתקופות מאוחרות יותר בברית המועצות הם פשוט נאלצו להתכופף מול המראה. אבל גם עם ארצות הברית, המשטרה, אם היא רואה בכך מסוכן, לוקחת את האיש העירום לאיגרוף. ושם בוחנים להכניס ידיים לתחת, גם אם אתה שלוש פעמים ילד.
  זו האקסיומה. באמריקה, יחס רע לפושעי ילדים. הם מושפלים ומוכנסים לכבלים על הידיים והרגליים. נכון, האוכל די הגון, ולעתים קרובות מצלמות טובות. לפעמים יושבים שני בנים, או ארבעה. לא כמו ברוסיה, שבה ילדים היו ממולאים בשנות התשעים כמו הרינג בחבית. אבל זו הייתה תקופה כל כך קצרה.
  קני צולם בפרופיל, פנים מלאות, לצדדים ומאחור. אחר כך לקחו אותי לטלוויזיה לבנים אחרים. שם עליהם לחכות לשופט התורן. והוא יחליט אם לשלוח אותם לכלא, בערבות או לשחרר אותם כליל. אין מי שיעיד על קני , מה שאומר שאו שהם פשוט יוציאו אותו החוצה והשוטר סוף סוף יכה אותו בתחת עם מקל. או נשלח לכלא לילדים.
  וזה אומר חיפוש מדוקדק, כביסה במקלחת וחלוק כתום. ואחר כך בתא לעבריינים קטינים.
  קני לא מפחד מכל זה. למרות שזה לא נעים כששוטרים גברים מגששים אותך. לפעמים נערים מחפשים נשים במדים או במעילים לבנים.
  קני ראה הרבה ושום דבר לא מפתיע אותו. הוא והשומרים היו סוטים , הם ניסו לפתות. זה מוזר, זה באמריקה, שם נשים מקבלות משפטים מטורפים על קיום יחסי מין עם בנים. אבל יש. כמה מורים נצמדו אליו. קני לא היה נבוך - הוא היה זקן ומנוסה, כל מבוגר יקנא. רק המכשיר קטן מדי. הרי הוא ילד נצחי, והשלמות שלו לא גדולה. למרות שזה כבר עלול להיות קשה.
  קני היה יכול לעשות משהו, אחרי הכל. והוא אהב נשים. למרות שהאפשרויות אינן זהות.
  וכמובן, גם נערים אחרים וגברים בוגרים ניסו איתו. במיוחד במאה הקודמת, כשזה הפך לאופנתי. קני, כאדם מהאסכולה הישנה, נלחם בזה כמיטב יכולתו. עם אישה עדיין אפשר, אפילו עם הלשון, לרצות אותה, במזרח זה נורמלי. וקני בילה הרבה זמן באסיה. אבל עד שהגברים לא התבגרו.
  למרות שאולי בעוד כמה מאות, הכל ישתנה.
  קני ישב עם תריסר בנים מגיל עשר עד חמש עשרה, עם צבעי עור שונים. הם דיברו ביניהם על משהו. נער אחד אמר בצחוק:
  - וכבר קמתי!
  אחר נחר.
  - אל תזדעזע! יש מצלמות וידאו והמשטרה צופה.
  בתגובה, צחקוק זדוני. אחד המתבגרים הכניס את ידו לתוך הג'ינס שלו. והוא התעכב.
  קני ציחקק בסלחנות: ההורמונים משחקים. הוא כבר ניסה הרבה פעמים. והתברר שזה גורם לעמידה. אבל פיזית הוא עדיין קטן מכדי לרצות את זה כל יום. אבל התחושות ממש נעימות, והלב פועם כמו תוף כשאתה בא. ומן הרעד הזה.
  וגם זונה עם ילד נאה, במיוחד באירופה, שם החוקים רכים יותר לישון ברצון, ואפילו לעשות הנחה.
  בארה"ב נשים בוגרות, מצד אחד, חוששות מאוד מעונש, אך מצד שני הן עלולות אפילו להימשך לבנים בגלל הרצון לדגדג להן את העצבים.
  אחד מהמתבגרים הפנה את תשומת הלב לרגליים היחפות של קני . זה היה דצמבר ואפילו בטקסס הטמפרטורה בחוץ הייתה קרובה לאפס. ובנים, כמובן, לא הולכים יחפים.
  הוא שרק ונהם:
  - תראה מטורף, יחף בחורף!
  שני הבנים הגדולים קמו וניגשו אל קני . הם חייכו ברשעות. זה מימין העיר:
  - והוא יפה מאוד! האם נוכל להשתמש בו בתור ילדה!
  אחר ציין:
  - יש מצלמות וידאו!
  אחד הבנים הנהן.
  - המשטרה מלאה סוטים! תן להם להסתכל!
  קני קם וצחק:
  - אתה תקבל את זה עכשיו!
  הילד הניף להכות, אך איבד את שיווי משקלו ונפל. קני הזיז את עקבו החשוף לחלק האחורי של ראשו. הנער המושחת השני עף מעל ראשו והתרסק כל כך חזק עד שהתעלף. הנער הגבוה עשה תנועות בקושי מורגשות. הוא למד להילחם טוב מאוד במשך מאות שנים, ואפילו היו לו מורים במזרח. אז לו הבנים האלה!
  שאר החבר'ה נסוגו אחורה. צועקים שהם מבקשים עזרה מהמשטרה.
  כמה שוטרים רצו לתוך התא. קני היה רגוע וחייך. הם הרימו את שני בני הנוער מחוסרי הכרה והעלו אותם על אלונקה. לקחו אותו למרכז הרפואי.
  השוטר הבכיר איים:
  - יהיו עוד ריבים, כולם יקבלו קרניים!
  לאחר מכן עזבו השוטרים את התא. והמתבגרים הקיפו את קני . הם התחילו לשאול איפה הוא למד להילחם ככה.
  קני לא יכול היה לומר את האמת, אז הוא ענה:
  - דודי היה כומתה ירוקה, והוא לימד אותי תחבולות!
  הבנים התחילו לבקש לראות.
  ענה הנער בחיוך:
  - אתה צריך לשלם על השיעורים! בואו נשיג דולרים!
  אחד הנערים הוציא שטר של מאה דולר, אותו החביא בתחתוניו. גם כאן החיפוש היה שטחי והיה אפשר לסחוב משהו.
  קני החל להראות לו את הטכניקה. זה היה סוג של אייקידו מעורב בג'ודו והיאבקות סינית.
  ברור שאי אפשר ללמוד את זה בחצי שעה. וקני הפיל בקלות את הנער, למרות שהוא נראה מבוגר וגבוה יותר .
  קני, למרות שחי שמונה וחצי מאות שנים, הרגיש כמו דג במים עם הבנים. הם כיבדו אותו במהירות, והוא הפך לסנדק.
  לכן קני לא פחד מהכלא. אתה יכול לגור כאן, במיוחד בחורים צעירים שכל כך קל להכניע אותם.
  כאן אחד הוציא סמארטפון, שגם החביא אותו בכיס בין רגליו והחבר'ה התחילו לצפות... כמובן, משהו על מין.
  חלקם אפילו התחילו להתנער ממש בתא.
  קני חייך. הוא עשה זאת בעצמו. למרות שלא כל כך רציתי את זה. אבל הגוף צעיר, והנפש.
  והנפש תלויה בגוף. למרות שאתה רוצה להיות מבוגר, יש כמה יתרונות בילדות הנצחית.
  במיוחד בארה"ב, שם בני נוער מפותחים מעבר לגילם, יש להם דמיון.
  . פרק 7
  קני צפה בארוטיקה בסמארטפון שלו, והרגיש נרגש ונרגש. כן, הוא עדיין קטן בגוף, אבל הוא יודע הרבה ומסוגל ללמד אחרים. כמה בני נוער החלו להזיז את ידיהם במכנסיים. וזה, כמובן, טבעי עבורם.
  המטרונית הופיעה. אישה די שמנה ושחורה. היא הביטה בערגה בבנים. אפשר לראות את זה גם ככה מאוד מופעל.
  היא ליקקה את שפתיה וסימנה לאחד המתבגרים הגדולים והיפים יותר. הוא הלך אחריה. היא לקחה את הילד לתא הסמוך ומשם נשמעו אנחות וגניחות חושניות. זה היה גלוי לנער המתבגר היטב.
  קני נאנח בכבדות. הגיל שלו הוא כשאתה עדיין לא בוגר בכלל. כאן במחשבות שלי אני לגמרי מוכן ואני רוצה, אבל הגוף שלי כושל אותי. כן, הוא היה בן ארבע עשרה לפחות בזמן מותו.
  הנער הגבוה חש משועמם בחברת בני נוער. עם זאת, עד שמונה וחצי מאות שנים מאחוריו. וזה הרבה. כל כך הרבה ואף יותר היו רק בני אלמוות. אבל הם הרגו אחד את השני. והעידן שלהם נגמר.
  והגוף הצעיר של קני שרד. ונשאר בעולם הזה ליהנות מנצח.
  ופתאום הוא חש גועל בחברת בני נוער לא מפותחים וטרודים מינית. הוא, שהכיר גם את הרוזן קליסטרו . אדם מתאים יותר לרומן פנטזיה מאשר לחיים האמיתיים.
  אני זוכר שהם דיברו איתו. קליסטרו היה איש הרמה. והוא באמת נולד באותם ימים שבהם התרבות האירופית המודרנית רק צמחה ביוון. והוא כבר היה בן קצת יותר מארבעת אלפים שנה. וזה לא שיא לטיפוס.
  קליסטרו אמר לו דברים רבים . קני קיים אינטראקציה עם מבוגרים גבוהים, ורמתו התרבותית גבוהה. והנה כמה ממזרים צעירים.
  הנער הגבוה רצה לבכות, אבל עצר את דמעותיו. אבל היה לו רצון לברוח או לפחות להחליף חברה.
  קני התחיל להסתכל על הדלת. היה לו רעיון, לא אם לדמות התקף לב. הוא יכול לעשות זאת, לימדו אנשי הרמה-הקוסמים, כדי שהלב לא יפעום. ואפילו להרדים את הגוף כך שהוא נלקח לחדר המתים. ולצאת משם, ואפילו להפחיד את הסדרנים.
  הילד עמד ליפול לרצפה בפנים כחולות, כשכמה שוטרים נכנסו לבית הקופים.
  הם מיד הרכיבו על קני אזיקים וגררו את הילד.
  מטפס ההרים הצעיר לא התנגד. הוא אפילו היה סקרן. הוא ביצע הרבה מאוד פשעים בחייו הארוכים. אבל ארגון אדיר כיסה אותו. זה שצפה שקיומו של זן של בני אלמוות לא נודע לאותו חלק באנושות שנשללה ממנו מתנה כזו.
  כולם מפחדים מהמוות... יתר על כן, נראה שלבני האלמוות יש נשמה, אבל בכל מקרה, גן עדן לא זורח. כשכורתים את הראש, הוא נופל למעין שבי, שבו לרוח יש מעט שמחה. אז להיות בן אלמוות לא יכול להיות פרס. עם זאת, אפילו עבור בני תמותה רגילים, קשה להשיג משהו טוב לאחר המוות.
  קני כבר היה בכל כך הרבה בתי כלא שונים עד שהמאסר שלו לא הפחיד אותו. טוב, הוא קצת משתחרר. נראה שבאמריקה, צעירים לא מגלחים את ראשם בקרח? אם כי תלוי באיזו מדינה. בחלקם, שיער בלונדיני מדהים ניתן לחתוך מתחת למכונה.
  הילד נלקח תחילה לחדר חיפוש מיוחד. מסביב יש מראות וזרקורים זורחים. ארבע נשים במעילים לבנים. נערים מוקצים לעתים קרובות לחיפוש על ידי נשים. אולי בגלל שהם עושים את זה לא כל כך בגסות וכואבת.
  הילד התפשט, נהוג. אתה עומד עירום לגמרי. ועכשיו יגששו אותך.
  קני הרגיש קצת בושה. למרות שהגוף הצעיר שלו יפהפה ואין מה להתבייש בו.
  שתי הנשים החלו לגעת בשיערו של הילד הבלונדיני. ידיהם היו זריזות ומנוסות. הם סרקו כל גדיל. מבוגר אחר הביט בילד בתאווה. יש לו גוף מאוד יפה ושרירי. גם אם הילד קטן.
  קני יצא עם נשים כאלה בעבר. הם אוהבים לכפות בנים ולהרגיש אותם. יצורים תאוותניים. אבל הם יכולים גם להאכיל.
  השומרים בדקו כל קווצת שיער של הילד, סרקו אותו בכל חריצות. אחר כך הוציאו את הפינצטה והחלו להסתכל לתוך האוזניים. הם זרחו שם והסתובבו, וזה היה די כואב ולא נעים.
  גם השומרים הביטו באף. ראשית, הם קיבלו נחיריים, זרחו. אבל נראה שהם לא אהבו את זה.
  אחד השומרים הוציא בדיקה קטנה ודקיקה מהמחשב וחיבר אותה לרשת.
  זה היה משהו חדש שקני מעולם לא ראה קודם לכן. כמו הגשושית שבעזרתה בודקים את הקיבה, הפעם הם זורחים דרך הלוע האף ועד לריאה.
  זה מוזר שילד כבן אחת עשרה, אבל אתה לא יכול לתת יותר מעשר במראה, נבדק כל כך בקפידה. כאילו הוא סוג של מרגל. לקני הייתה הרגשה רעה.
  בדיקה קטנה נכנסה לנחיר הימני של הילד הנצחי. בשעה זו, שני שומרים אחזו בו בחוזקה בכתפיו. והשני, הסדיר את הבדיקה. והתמונה הוצגה על מסך הצג. ברוב העבירות לבנים הקלים ביותר.
  הם במצב מושלם. קני, במשך שמונה וחצי מאות, כמובן, ניסה לעשן פעמים רבות, אבל הוא לא אהב את זה. עם זאת, בעולם המודרני, ברוב המדינות, טבק אינו נמכר לילדים. למרות שהם לא עשו הבדל קודם. אבל ההרגל הוא רע, ובוזבז עליו הרבה כסף. עדיף להשתעשע בקונסולת המשחקים. לנהוג בכל מיני מכוניות או אופנועים, או לירות.
  ועוד יותר מעניין, וכאן קני ספד לקידמה - אלו אסטרטגיות צבאיות-כלכליות. כשלא סתם לוחם, אלא מפקד מפורסם. ואתה בונה ומפקד על כוחות.
  כאן הועבר נחיר ימין של הילד אל הריאות והן החלו לזרוח באמצעות הדבקת צינור דק עם נורה ואת הצינור השמאלי.
  קני, כדי להסיח את דעתו מההליך הלא נעים הזה, ואפילו השומרות מסתכלות על הגוף הצעיר שלך, ניסה להיזכר במשהו נעים.
  הנה, למשל, משחק מחשב קלאסי: "קוזקים". זה ממש מגניב.
  אתה בונה שם עיר שלמה, ונלחם בחיילים ובצריפים. וזה ממש משעשע.
  קני, שלא היה לו ניסיון בקוזקים בהתחלה, נסחף מדי עם הכלכלה, והוא הותקף על ידי חיילי מחשבים. כן, אסור לנו לשכוח את ההגנה. קל יותר לשחק באמצעות הקוד הנוכל. אבל קל מדי לנצח איתו. והרבה יותר מעניין כשהראש שלך עובד. למעשה, צריך להיות בעל גם הקונספט וגם הכישרון כדי לעשות הכל בצורה סבירה, יפה ומושלם. קני אהב את המשחק "קוזאקים" כאחד הראשונים.
  אבל היו הרבה אחרים. לדוגמה, "גנרל", "אנטנטה", "תולדות כדור הארץ", "קליאופטרה", "מלחמת העולם השנייה", "רומא העתיקה", "נפוליאון" ואחרים. בנוסף, אסטרטגיה מגניבה כמו "ציוויליזציה" היא בדרך כלל פשוט מקסימה. כן, לא היה כלום.
  קני ב"קליאופטרה", עבר את כל המשימות מההיסטוריה של המשפחה. וזה היה ממש מעולה.
  והוא פשוט לא ניסה את זה עדיין. משחקי מחשב הם כל כך מרגשים. הוא באמת קשה מאוד להשתחרר ממנו.
  הילד, בן שמונה וחצי מאות, העריץ אסטרטגיות כאלה. עם השנים הם הפכו מורכבים יותר ויותר. ומספר היחידות גדל והגרפיקה השתפרה.
  קני אפילו שמח עכשיו שהוא ילד. אחרי הכל, לילד לשבת שעות ליד שולחן המשחקים זה טבעי.
  בשנות התשעים של המאה הקודמת, כאשר פגש את אמו האומנת ממשפחת בני האלמוות, ודנקן מקלאוד הוא אחד הלוחמים החזקים מבין הרמות, ואולי אפילו החזקים. הייתה לו מחשבה, מה אם... באמת לחיות בחסותם באותה משפחה, וליהנות מיציבות.
  אבל תושבי הרמה לא יכולים לחיות יחד במשך זמן רב. היו תקלות כל הזמן. ובשנת 2017 הארמגדון האחרון של בני האלמוות. הילד שרד ואף שמר על נעוריו הנצחיים. עכשיו אף אחד לא רודף אחרי הראש שלו. ואין יותר רמות גבוהות על כדור הארץ כולו בכלל. ואותו מקלאוד כבר בן למעלה מארבעים שנה. ובמוקדם או במאוחר הוא יזדקן וימות.
  ואז קני הילד האלמותי יהיה לבד. כל שאר האנשים יהפכו זרים לו.
  זה, כמובן, מצד אחד, טוב, לא איום שאחד המבוגרים, המפתה על ידי מה שנראה לו כטרף קל, יקצץ לך את הראש. אבל מצד שני, אתה כל כך לבד כשאין בני אלמוות אחרים.
  וזה מאוד משעמם שלא נשארו חברים קבועים. וגם אמו המאמצת מתה כתוצאה מהפירוק. כן, כולם מתו. וגם אלה בני חמשת אלפים...
  קני הרגיש שהצינור הולך עד הריאה השנייה שלו. נאור וחזר בחזרה.
  כן, מעולם לא היה לו חיפוש מעמיק כזה. ברור שגם התפתחה התקדמות מדעית, וכאן קיימת אלקטרוניקה כזו ואינה יקרה מדי.
  אבל הם לא חושדים בקני כמרגל. מה אם בכל זאת, הסוד שלו - בן האלמוות עלה אל פני השטח?
  אולי ארגון ההיילנדרס הפסיק להתנשא עליו? לאחר שהחלטתי שמאז שהעידן נגמר, אז כל השאר לא חשוב?
  מהו סוג אחד של ילד נצחי?
  קני נאנח. הוא הובל לדלפק, והמטרונית אחזה בסנטרו בידיה. לפני כן, היא שטפה את אצבעותיה בכפפות גומי דקות, רפואיות באלכוהול. כדי שהכל יהיה סטרילי, והילד, חלילה, לא יידבק.
  ואז היא נכנסה לפה. היא התחילה להרגיש מאחורי הלחיים, בשמים, מתחת ללשון ועד לשקדים.
  ובכן, זה לא חדש. קני נזכר איך סוהר בכלא אחר הכניס את אצבעותיה החשופות והלא רחופות לתוך פיו. ואז הילד השתחרר והתמרמר. תן לגברת זו תחילה לרחוץ ידיים וללבוש כפפות, ולא לתקוע את אצבעותיה לפיו של קטין, שאיתו לא ידעה מה קודם.
  ואז השומרים התבלבלו. והיא אמרה שיש להם בעיות עם כפפות.
  אחר כך הוא נאלץ לשבת אז עשר פעמים ונלקח לתא. הכלא היה עירוני. ולא מאוד מאורגן. אין טלוויזיה, אין מקרר, אפילו לא שירותים להדחה. אבל התא מלא בילדים, רבים אפילו צעירים מקני . וקרשים חשופים על שלוש שורות של דרגשים, ודלי מסריח בפינה.
  וזה באמריקה! נכון, כלא כזה הוא חריג, הם בדרך כלל נקיים ונוחים יותר.
  יש ריח של גומי ואלכוהול רפואי בפה. לא נעים במיוחד, ואפילו חולה. למרות שהבנים תמיד נבדקים אם הם מסתירים משהו בפיהם, ומאז ימי הביניים. כן, אתה יכול לשאת הרבה בפה.
  קני איכשהו נשא יהלום, ואז בלע אותו. והצליח לשמור עליו.
  אבל כאן אתה לא יכול להסתדר עם בליעה.
  כאן משך הסוהר במעיל לבן את הגשושית. ועכשיו יבדקו את המעיים.
  ובכן, שמון ! ברוסיה, באופן כללי, רק תחת סטאלין, החבר'ה קיבלו חסימה על המצפון. ואז, כבר איכשהו ברישול.
  ואז לקחו אותו, הכריחו אותו לפתוח את פיו ולהכניס לתוכו בדיקה. ללא הקפאה, זהו הליך מאוד לא נעים. נכון, יש לו מגן פה מיוחד בשיניים כדי שהוא לא ינשך.
  קני הרגיש את הצינור יורד לוושט ואז לתוך בטנו. הכל מואר שם.
  איכשהו האיר לו צילום רנטגן כשנחשד בסמים, בשדה התעופה, אבל אף פעם לא עם בדיקה.
  קני , כמו כל בן אלמוות אחר, כמעט ולא חלה, וזה יתרון עצום לחיי נצח ולסוג ההיילנדרים. אז הוא לא צריך בדיקה רפואית. למעשה, הוא בן אלמוות. ולמה הוא צריך. כל דבר בגוף ירפא את עצמו.
  הילד בלע בדיקה בפעם הראשונה, למרות שחי שמונה וחצי מאות שנים. גם אם היה שותה חומצה הידרוציאנית כל יום, ואקווה רג'יה, לא היה לו כיב קיבה.
  אז בשביל מה זה נועד?
  וההליך מאוד לא נעים.
  קני תהה מדוע הילד נבדק כל כך בקפידה. אולי הם חשדו במשהו?
  ואז עלתה בראש מחשבה מטרידה נוספת. מה אם נשלל ממנו אלמוות?
  כן, הוא צעיר מאוד ויכול להיות מבוגר. ולא יהיה לו תהליך ילדותי, אלא שלמות גברית אמיתית. ואולי הוא יוכל להביא ילדים משלו.
  כאן בני האלמוות עקרים. וזה המינוס המשמעותי שלהם עם כל יתר הפלוסים.
  אבל חייך יסתיימו במוקדם או במאוחר. וקני לא רצה למות . הוא חי בעבר, ולא היה עייף כלל.
  להפך, יש הרבה משחקי מחשב, ובכל שנה יש יותר ויותר. והם יותר ויותר יפים תרשימים. ובקרוב, כנראה, הם ייצרו מטריצה אמיתית של מציאות מדומה, יהיו פשוט הרפתקאות מדהימות וייחודיות.
  בשביל כל זה שווה לחיות.
  קני מבחינה נפשית, אז הפה שלו עסוק במטריה שר:
  עד כמה הייתה ההתקדמות
  לנפלאות בלתי נתפסות...
  בטן הים נפלו,
  ומהר לגן עדן!
  מטלות נשכחות,
  הפסיק לרוץ!
  הרובוטים דוחפים
  איש שמח!
  קני , שזכר מאה שנים במחצבות, לא אהב לעבוד כל כך. יתרה מכך, במחצבות, הדבר הכי גרוע הוא לא השוט של המשגיח, ולא לשאת משאות כבדים.
  גופו של בן האלמוות התרגל במהירות ללחץ והסתגל.
  הדבר הגרוע ביותר הוא השעמום השגרתי והמוסרי. כשיש רק עירומים, מלוכלכים, מזיעים, לעתים קרובות בכיבים ופצעים, נערים נאנקים מכאבים ומשגיחים ריחניים קשים.
  ואפילו אתה לא רואה את השמש שנים. ורק הלפידים דהויים ומבעיטים. וסרחון נוראי שעם זאת מתרגלים אליו.
  הדבר הטוב היחיד הוא שקני למד לראות בחושך טוב יותר מכל חתול. והוא יכול להילחם בהיעדר מוחלט של אור.
  בנוסף, הילד רכש סיבולת פנומנלית אפילו עבור אדם גבוה.
  אבל הוא קיבל טראומה נפשית. ולפעמים חלם על המחצבות הללו בחלום.
  להיילנדרים יש זיכרון מצוין, והם כמעט לא שוכחים שום דבר, גם אם הם רוצים לשכוח.
  אולי בגלל זה קני כעס כל כך. הוא הרג בני אלמוות, והתחכך גם באמון של בני תמותה. והוא אהב להילחם.
  במיוחד לחם באוקראינה. הוא הרג חיילים רוסים רבים, אך התפרסם מדי והתבקש לעזוב כדי לא לזרוח.
  אתה באמת לא יכול לעשות קריירה.
  ואין סיכויים. ילד לא יכול להיות מלך, לפחות לא לאורך זמן.
  אגב, אלכסנדר מוקדון היה בן אלמוות, ולכן הוא מיהר לקרב כל כך בזעם וללא פחד. אבל הוא התבקש להיעלם כדי שהנעורים הנצחיים של השליט לא יעוררו חשד. והוא השאיר אחריו כפיל דומה שמת מהרעל.
  והוא יצא למסע. עד שלבסוף כרתו לו את הראש.
  זהו סיפורו של השליט האגדי ומלך מקדוניה.
  קני נאנח כשסוף סוף בדק את הבטן שלו. ובכן, הגשושית חזרה והיא דיגדגה.
  הילד חשב שאחרי הכל, אם סודו יתגלה, אז החופש לא יינתן. הם יבדקו כמו עכברוש, ויפרקו לחלקים. נסו לחתוך איבר, למשל.
  מה יקרה במקרה הזה?
  היא תגדל שוב.
  קני נאנח... הבדיקה הוסרה והחיפושים נמשכו . כאן הוא הוחזק בין אצבעות ידו. ואז הם התחילו להפעיל לחץ על הטבור. זה נראה כאילו הם חיפשו משהו.
  החלק הגרוע ביותר הוא בסוף. אבל קני, למרות שהיה לו ניסיון בחיפוש אנאלי, לא ציפה לכך. מטרונית במעיל לבן הביאה חוקן גדול ואוטומטי. והשני, גם הוא במעיל לבן, אגן ענק.
  והחוקן שלה נדחף לתוך פי הטבעת שלו. לאחר מכן הופעלו מים חמים. והם התחילו לרחוץ בלחץ גדול. זה היה גם כואב וגם מגעיל וגם משפיל.
  שטיפת המעיים הייתה יסודית מאוד. קני העווה את פניו. למרות שזה משפיל כשאצבע בכפפה נכנסת לנקודה החמישית, זה כבר היה ולא כל כך כואב. אבל חוקן נעשה לו בפעם הראשונה. למה שילד בן אלמוות יצטרך בית חולים? הכל ירפא ויתקן את עצמו.
  והנה משהו מיוחד ובלתי ייאמן. הוא נקי מכל דבר רע...
  של קני היה עכשיו חופשי לשיר;
  ממקום רחוק, כמו רוח חמה -
  הד של שיחת טלפון יעיר אותי.
  קול מוכר יישמע, בהיר כמו השמש.
  אני יודע שאף אחד לא זוכר אותי ככה, אף אחד לא אוהב אותי ככה.
  
  שלום אמא, אמא.
  תגידו קר. תגיד שהתגעגעת אליי.
  התגעגעתי לזה כל כך, אמא, אמא.
  אני יודע שאתה לבד שם, אבל תן לי לא להיות קרוב...
  העולם הזה לרגליך.
  
  מקהלה:
  הנשמה שלנו שרה שירים על העיקר ביחד.
  בלעדיך העולם הזה נחרץ, אמא, אמא, אמא, אמא.
  הנשמה שלנו שרה שירים על העיקר ביחד.
  בלעדיך העולם הזה נחרץ, אמא, אמא, אמא, אמא.
  
  החיים המאוד לא ברורים שלנו מבולבלים.
  אנשים לא נלחמים על אהבה - הם טיפשים, אמא.
  כל כך מעט שבילים וכל כך הרבה דרכים עקלקלות.
  אבל זה לא בשבילך. כל זה רק אבק.
  
  תגיד לי, מה שלומך אמא, אמא?
  ציפורים שרות עם קולך, שמך עף מעל הבירה,
  והוא לא יכול להפסיק, אמא, אמא.
  אני יודע שאתה לבד שם, אבל תן לי לא להיות קרוב, -
  כל העולם לרגליך.
  
  מקהלה:
  הנשמה שלנו שרה שירים על העיקר ביחד.
  בלעדיך העולם הזה נחרץ, אמא, אמא, אמא, אמא.
  הנשמה שלנו שרה שירים על העיקר ביחד.
  בלעדיך העולם הזה נחרץ, אמא, אמא, אמא, אמא.
  
  בקרוב אני אהיה הכי טוב. בדיוק כמו שחלמת, אמא.
  בקרוב אני אהיה הכי טוב. בדיוק כמו שחלמת, אמא.
  בקרוב מאוד אני אהיה הכי. בדיוק כמו שחלמת, אמא.
  תזכרי איך חלמת, אמא.
  המטרונית שהייתה הבכורה נהמה בכעס:
  - איזה ממזר צעיר זכר על אמו! ואיך הוא הרג אנשים, מה עשו המחשבות בראש שלך!
  קני גרגר :
  - לא הרגתי אף אחד!
  המטרונית הראשית רטנה:
  - כן! והצבעוני ששבר את הגולגולת עם ברזל והשאיר הדפסים.
  קני הנהן. ובכן, כן, הוא למעשה היכה את הבחור השחור בראשו עם ברזל אתמול. ואפילו בא להסתיר את כלי הרצח, או למחוק טביעות.
  איכשהו, קני התרגל לעובדה שארגון רב עוצמה מוחק את כל הנתונים עליו בארון התיקים, והראה רשלנות. וכנראה שזה נבדק, וכרגע המחשב מצא התאמה.
  המטרונית הראשית רטנה:
  "רוצח צעיר, זה מי שאתה!"
  קני העיר בהיגיון:
  - גם אם החזקתי ברך בידיים, אין זה אומר כלל שדווקא אני הרגתי!
  המטרונית הראשית נאמה.
  "אתה הולך להגיד את זה בבית המשפט!" ואתה מקבל מאסר עולם!
  קני העיר בחיוך:
  - אני רק ילד! לכל היותר כמה שנים של צעיר.
  האישה השיבה:
  - הבחור הזה הוא חתנו של התובע שלנו. אז אין לך מזל. שדדת והרגת את הלא נכון. לכן התובע הורה לך לבצע את החיפוש המדוקדק והמפורט ביותר. עכשיו אתה לא תפנה!
  קני נהם.
  -בוא נראה!
  ואכן, היה לו ביטחון שארגון חזק יוציא אותו איכשהו. יתר על כן, איזה סוג של מאסר עולם? חשוד מדי יהיה ילד נצחי בכלא פדרלי.
  ואני תוהה אם יתאפשר לו לשחק במחשב? נראה שפעוטות מסוגלים.
  בינתיים, הסוהר בחלוק לבן הוציא בדיקה. ועכשיו קני חייב לנקות את כל המעיים על ידי ביצוע אנדוסקופיה. זה הליך לא נעים ומשפיל. אבל זה נעשה במרפאות רגילות.
  אישה בחלוק אחורי שמה אותו בנקודה החמישית, הבנים התחילו להכניס את הצינור, וזה די.
  והמעיים שלו החלו להופיע על המסך.
  קני התכווץ. וכדי שזה לא יהיה כל כך כואב, מגעיל ומתקתק, הוא התחיל לשיר שוב;
  רחוק, רחוק בעיר שקטה
  באמצע כדור הארץ לבד בחדר חשוך
  התפלל לאלוהים שלי לישועה
  לרגל שלי .
  
  היא מתפללת על דבר אחד: השם יתברך!
  שעווה דולקים בחלון כל הלילה ,
  לאבד אמונה ואהבה,
  האור נמצא על ידי הנשמה האבודה שלי.
  
  אמא, אמא, את לבד לא תתן ולא תפסיק לאהוב.
  בעולם הזה ובעולם האחר, אתה תמיד תהיה איתי.
  אני הולך אליך לבד, פצוע בלב.
  אמא, אמא, את חומת האבן שלי.
  אמא, אמא, את חומת האבן שלי.
  
  הלילה שחור, החושך חסר התחתית אינו ידוע
  וכוחות אפלים מנבאים לי צרות,
  אבל שני נדודי שינה מחזיקים אותי בחושך:
  עיניה של אמא, ואפילו הבתולה.
  
  אומרים שמעולם לא הייתי עצוב.
  אתה יודע, אתה היחיד - יקירתי.
  כמה פעמים היכה הגורל בלי רחמים
  שרדתי עם התפילות שלך.
  
  אמא, אמא, את לבד לא תתן ולא תפסיק לאהוב.
  בעולם הזה ובעולם האחר, אתה תמיד תהיה איתי.
  אני הולך אליך לבד, פצוע בלב.
  אמא, אמא, את חומת האבן שלי.
  אמא, אמא, את חומת האבן שלי.
  
  מהצרות האלה לא יכלו לשבור אותי,
  מה רחוק, רחוק באמצע כדור הארץ
  התפלל לאלוהים שלי לישועה
  לרגל שלי .
  המטרונית הראשית העירה:
  - אתה יכול לשיר היטב! אבל אתה תישפט כמבוגר. ולא תקבל סניטריום לנוער. אתה תהיה מוקף במבוגרים, פושעים אכזריים ומסריחים שאוהבים מאוד לאנוס נערים חמודים ובהירי שיער כמוך.
  קני ענה בביטחון:
  אני יכול להכות בחזרה!
  המטרונית צחקה והעיר:
  - אתה רק ילד! בן כמה אתה?
  קני שאל בחיוך:
  - מה אתה לא יודע?
  המטרונית הראשית הנהנה.
  כן, אתה אדם מוזר. אין שבט, אין שבט, ואתה לא בארון התיוק. ראשית עלינו לברר מאיפה אתה ואיך נפלת לנו על הראש. ואז נחליט מה לעשות איתך!
  הילד העיר:
  - עדיף שתשחרר! זה יהיה זול יותר!
  בינתיים סיימו האחיות לבדוק את מעיו של הילד והוציאו את הגשושית מהנקודה החמישית.
  קני בן האלמוות חשב שהחלק הקשה ביותר מאחוריו, אבל הסוהר הראשי העיר:
  - אתה צריך לבדוק גם את שלפוחית השתן שלך! כן, השמון הזה צריך להיות זהיר ביותר!
  הסוהר הציע לקני לשכב על בטנו. וידה בכפפה רפואית חשפה בזהירות את ראש השלמות. והשני הביא בדיקה דקה המסוגלת לעבור דרך השופכה.
  קני הרגיש את הריגוש של נגיעה בידיה של אישה, גם אם הן לובשות כפפות גומי דקות. ותא המטען שלו היה נפוח מדם והתרגשות.
  המטרונית הראשית שאלה:
  - האם הייתה לך פעם אישה!
  קני , מסמיק ממבוכה, ענה:
  - כן! ויותר מפעם אחת!
  המטרונית הראשית העירה:
  - ויהיו לך אותם בכלא! אתה ילד חתיך מאוד!
  בינתיים, אישה במעיל לבן הכניסה חוט דק לתוך השופכה והחלה להכניס אותו פנימה. זה היה קצת כואב ומדגדג.
  קני חשב שהם כנראה עושים את זה בבתי חולים כשהם צריכים לבדוק בזהירות רבה יותר. ובשביל הליך כזה בארצות הברית כנראה לוקחים הרבה כסף, עושים את זה לגמרי בחינם. ואין צורך להסמיק ולהרגיש מושפל, ולשרוף מבושה.
  רק נראות כמו אחות במעילים לבנים, נשים עושות את חובתן. ואין במה להתבייש.
  קני חייך וחשב שהוא בוודאי אדם אציל מאוד, שכן חיפשו אותו כך ושוב החל לשיר הילד האלמותי בן שמונה וחצי מאות;
  להסתובב בכל העולם מסביב -
  רק שתדעו מראש:
  לא תמצא ידיים חמות יותר
  ועדין יותר משל אמי.
  לא תמצא עיניים בעולם
  יותר חיבה וקפדנית יותר.
  אמא לכל אחד מאיתנו
  כל האנשים יקרים יותר.
  
  אמא, אמא היא המילה הכי יפה בעולם.
  אמא, אמא נותנת חום וחיוך לילדים.
  אמא, אמא, אני חולק איתך שמחה ועצב,
  אמא אני אוהב אותך!
  
  לא משנה איך אתה מסתכל מסביב
  אבל חורף וקיץ
  אמא היא החברה הכי טובה
  אין אמא טובה יותר.
  אני רוצה לאחל לך
  וטוב ואור.
  תן לגבי אמא שלי
  כל הפלנטה יודעת!
  
  אמא, אמא היא המילה הכי יפה בעולם.
  אמא, אמא נותנת חום וחיוך לילדים.
  אמא, אמא, אני חולק איתך שמחה ועצב,
  אמא אני אוהב אותך!
  והילד קני אפילו בכה. הרי הייתה לו אמא, אבל לפני כמה זמן, בימים שבהם עוד לא נולדה האימפריה של ג'ינגיס חאן, כשאבק שריפה לא היה ידוע באירופה, היא נהרגה.
  לבסוף, הבדיקה הוסרה. לאחר מכן, השומרים במעילים לבנים בדקו גם את אצבעות רגליהם היחפות, וחשו את הסוליה החשופה והיבלת.
  המטרונית העירה:
  - היא כל כך קשוחה, המילה היא קרן קרנף. כאילו הילד הזה רץ רק יחף כל חייו!
  קני הנהן.
  - כן הוא כן! אני לא אוהב נעליים!
  המנהלת הראשית הורתה:
  - קח אותו למקלחת ושטוף היטב. ואז יגלחו אותו קירח ויצלמו אותו עירום מכל עבר!
  הילד הקטן גנח:
  - למה לי לגלח את ראשי!
  המטרונית הראשית השיבה:
  "כי עצבנת את התובע שלנו יותר מדי. ואתם, בנים, לא אוהבים להיפרד מהשיער שלכם. והם יאספו לך תא בודד וקר. ואז צעירים אחרים מכבדים אותך יותר מדי.
  שים את הידיים מאחורי הגב והכנס למקלחת.
  קני הובל החוצה, והילד-אסיר, ובו בזמן גם גבאי אלמוות, השפיל את ראשו, השתרך לשטוף. מצב רוחו צנח. בלי מחשב וטלוויזיה, הישיבה ביחידה קרה תהיה משעממת. עדיף בחברת בני נוער טיפשים מאשר לבד.
  ובכן, בכל זאת, הארגון החשאי לא יאפשר לו לחשוף את עצמו ולשבת יותר מדי זמן.
  . פרק #8
  הנה הילד הנצחי אולג ריבצ'נקו באפגניסטן. כאן אחד האמירים הרכיב כנופיה ומנסה להילחם נגד הצאר הרוסי ניקולאי השני, שמכונה גם הגדול ביותר. זה כבר אמצע מרץ. כבר די חם באפגניסטן. נערים מקומיים רצים יחפים, והסוליות הקשות שלהם לא מפחדות מאבנים.
  אולג ריבצ'נקו הסתיים בהרט לזמן מה. שם נודע לו שהיטלר מבצע את סיפוח אוסטריה. והצאר ניקולאי השני אינו מתערב בכך. למעשה, הנאצים רוצים לספח את השטח הגרמני. תחת הפיהרר קרה למעשה נס כלכלי. והאבטלה נעלמה כמעט לחלוטין, והפשיעה ירדה יותר מחצי.
  רוב האוסטרים לא נגד האנשלוס. ורוסיה הצארית לא התערבה, גם אם היא מחזקת את גרמניה.
  אולג ריבצ'נקו חשב שלצאר כנראה לא יהיה אכפת לחלק את מושבות מדינות המערב יחד עם היטלר ומוסוליני. במיוחד בריטניה וצרפת.
  אבל ייתכן שהיטלר, יחד עם בעלי בריתו, תוקף את רוסיה. אז המדיניות של צאר כבר בגיל העמידה עשויה להתברר כמסוכנת.
  אבל גם אם אתה צריך להילחם נגד כל אירופה ומושבותיה, אז רוסיה הצארית עדיין חזקה יותר הן מבחינת האוכלוסייה והן מבחינת הכלכלה. אז זה עשוי להתברר אפילו יותר מעניין אם המלחמה תתברר כתחרותית.
  נער המחסל הלך לקצוץ את צבא השייח'. הוא קטן וניתן להביס אותו לבד.
  כאן ביצע אולג ריבצ'נקו, הנער האלמותי, את טכניקת "המיל" בחרבות, ובכך כרת את ראשיהם של המוג'אהדין. ואז הילד הנצחי לקח וזרק מחטים באצבעותיו החשופות, והניח מיד תריסר מוג'אהדין. ואז הילד לקח אותו והחל, כמו עם סכין גילוח, לנתק את האויבים המתקדמים. והוא עשה זאת בחוכמה רבה. החרבות של נער המחסל עבדו כמו להבים של מטפח. והם ניקו וחתכו הכל בצורה מאוד אגרסיבית.
  ובסוף, הילד איך לשרוק. חבורה שלמה של עורבים התעלפה. והם ניקבו את גולגולות האפגנים במקורם. והספיג הרבה חמושים.
  הילד היכה את השייח' עצמו בעקב החשוף שלו בחלקו האחורי, והוא ממש הודח. ואז הוא הניח אותו על כתפיו ומיהר לדרכו כמו ארנבת מטורפת.
  ועכשיו הגביע האחד שלה נכבש על ידי ילד בן אלמוות.
  לאחר מכן, המרד באפגניסטן נפסק מיד ושכך. והילד הנצחי שוב שרטט סיפור נוסף במחברת משותפת;
  גוליבר כבר לא היה צעיר. עם זאת, הוא יצא שוב לטיול נוסף. למעשה, תיאורי ההרפתקאות שלו נלקחו עבור לא יותר מאשר פנטזיות ואגדות.
  והשנים חולפות, והראש מאפיר, קרחת נאה פורצת דרכו. כשאתה מעל חמישים בסטנדרטים של המאה השמונה עשרה, זה הרבה. עם זאת, גוליבר החליט לצאת שוב לכביש. יתרה מכך, מגיד העתידות בקלפים חזה לו שהפעם ימצא את אושרו, ולא ירצה לחזור יותר.
  גליון גדול הניף את המפרשים, והפליג לכיוון האוקיינוס השקט. גוליבר כבר עשיר למדי, והצמר העדין של כבשים קטנות שנלקחו מליפוטיה הביא לו הכנסה מיוחדת . אבל כולם מתו. והרעיון עלה לבקר שוב באי הזה.
  כבר עברו יותר משלושים שנה. וליליפוטים חיים פחות מאנשים. אז כל מי שהכיר את גוליבר כבר מת.
  ולמה לא לצוד שם על ידי לכידת טרף? לליליפוטים אין לא תותחים ולא רובים, והחיצים שלהם אינם נגד הענקים. וב- Lilliput עצמה , אתה יכול ללכוד הרבה דברים יקרי ערך.
  בעלי חיים קטנים לבדם יכולים להביא הכנסה ענקית והם יכולים להימכר במחיר עצום.
  ללכת ללכוד את הענקים זה מסוכן מדי. לא כל בריון פי שנים עשר מגודלו של אדם ייקח תותח. יתר על כן, יש להם מלך שיש לו צבא אדיר. נכון, לענקים אין עדיין אבק שריפה.
  בכל מקרה, גוליבר רצה לבקר במדינתו הראשונה, שבה היו שתי כוחות של אנשים זעירים. אולי שם יוכל למצוא משהו שיעשה אותו עשיר להפליא.
  לאחר שפגש את יהוא ואת עולם הסוסים האינטליגנטיים, גוליבר הפך אכזרי וציני יותר. שנים חולפות ואתה צריך להתעשר. כמה חיים נותרו לו עוד לא ידוע. ואנשים צוחקים עליך, וכל מיני עיתונים נותנים רמזים וולגריים שגוליבר הוא לא רק חולם, אלא גם משוגע. ועוד יותר מכך כדי לספק ראיות לכך שהמדינות ששמו קיימות, זו הייתה המניע.
  בערך היכן ממוקמים ליליפוטיה והאי בלפוסקו , ידע גוליבר. והספינה שלו כבר הגיעה למקום הזה.
  אבל איפה בדיוק? האיים קטנים, ומנסים למצוא אותם בצורה עיוורת, עם ניווט פרימיטיבי של תחילת המאה השמונה עשרה.
  ואז הוא לקח את הספינה ונקלע לסערה...
  הוא היה מזועזע במשך שבעה ימים ולילות, נזרק על הגלים. למרבה המזל, בנייתה של ספינה גדולה וחזקה עם רובים התבררה כעמידה מאוד. והוא לא התפרק.
  ואז לפתע עלה גל והשליך את הגליון האנגלי אל חוף נטוש. מותשים מהמאבק הממושך בסערה ובאלמנטים הפראיים, הצוות של יותר ממאתיים מלחים וגוליבר עצמו נרדמו בשקט.
  הם לא חשבו איך להירגע ולהתאושש.
  לגוליבר היו סיוטים. וכשהתעורר, הסיוט המשיך במציאות. ראשית, הוא היה קשור, ולידו היו נערים בני שתים עשרה או שלוש עשרה למראה. הם צוירו בצבעים, היו להם נוצות על הראש כמו אינדיאנים, רגליים יחפות, פלג גוף עליון עירום למחצה. עם זאת, די חם כאן, וזה מובן.
  גוליבר הביט סביבו. וראיתי כמה מלחים קשורים בקרבת מקום. רק הם גם השתנו. הם הלכו והצטמצמו, זקנים וזיפים נעלמו, והבגדים צנחו כמו שקיות.
  גוליבר הציץ בעצמו. והוא הופתע. גופו נעשה קטן יותר, הבטן שלו נעלמה, וגם הכאב העמום בגב. והחליפה צנחה כמו באסט. והמגפיים היו פתאום חופשיים. והוא התעוות, והחבלים נשרו מעט.
  ילד שנראה כמו הודי, מכוסה קעקועים, צעק:
  - הם הופכים כמונו! קדימה, משכו את החבלים!
  למלחים, למעשה, כבר היו פרצופים של ילדים, והם הצטמצמו לנגד עינינו.
  בנים עם נוצות וצביעה מיהרו להדק את החבלים. גוליבר הרגיש שהוא ממשיך לרדת. ויחד עם זאת, הגוף מרגיש קל ומלא אנרגיה. והשיניים הפסיקו לכאוב, ובכלל, כאילו נולדת מחדש.
  בינתיים, לוחמים מקומיים נוספים עלו על הספינה. הם כבר היו במדים מסודרים יותר עם שריון וחרבות. סנדלים על הרגליים וכמה בנות איתם. אבל הם גם נראו כמו ילדים בערך בני שתים עשרה, מקסימום שלוש עשרה. הבנות ענדו עגילים ותכשיטים.
  אחד מהם עם שיער בלונדיני צחק והעיר:
  - חבל! לא יצא לי לראות אותם כמבוגרים! עכשיו הם אותם בוטנים כמונו!
  הילד המקועקע העיר:
  - יש יותר ממאתיים מהם! אנחנו צריכים לשלוח אותם למחצבות כעבדים!
  הילדה ענתה:
  - לא! אנחנו פשוט מוכרים אותם! למי אין מזל במכרות, ושאר הבעלים החדשים!
  הילד בשריון ובקסדת זהב שאל בחומרה:
  - מי הבוס שלך? אני אומר לך! ואל תעמיד פנים שאתה לא יודע את השפה שלנו! כל מי שנכנע לאימפריה שלנו מתחיל מיד להבין את השפה שלנו, ואנחנו, בתורנו, מבינים אותה!
  אחד המלחים שהפך לילד מלמל:
  זה קפטן גוליבר! לא תזהה אותו מיד בגוף של ילד!
  הלוחם בקסדת הזהב הורה:
  - תוציא אותם החוצה. כשהם יהפכו סוף סוף כמונו, אז אולי הם יתירו. במקביל להתכונן למעבר.
  הנערים הלוחמים שמו את גוליבר ובחורים אחרים על כתפיהם, החזיקו אותם לשניים, נשאו אותם החוצה.
  גוליבר חשב שאולי מדובר בשטויות. אבל אז נזכרתי בליליפוטים. הם, אם כן, היו קטנים יותר בקומה. רק בעיקר מבוגרים, לא ילדים. אולי הוא לא צריך להיות מופתע?
  הוא נסע לעולמות שונים וראה מדינות מדהימות. אז למה שעולם הילדים לא יהיה ביניהם? רק שזה לא הספיק לו לאוסף של תחושות.
  גוליבר ראה שהחוף כבר לא שומם. היו שם הרבה חיילים בשריון. היו גם נערים עם נוצות כמו אינדיאנים ועם קשתות, ולוחמים בשריון מתכת קל. וגם בנות עם קשתות, אגב, יחפות, חוץ מהמפקדים שהיו להם תכשיטים יקרים וסנדלים בפנינים.
  בנות ארצ'ר עמדו בתור. דרגה אחרת החזיקה בידיהם קשתות חזקות יותר, ויורה ברגים. בצד ימין היו הבליסטראות. בקרבתם גם בנים ובנות. הלוחם הראשי בקסדת הזהב ציווה:
  - קחו בגדים מהאסירים! הם עכשיו עבדים, הם חייבים להיות לבושים לפי דרגתם.
  הבגדים כבר לא התאימו ובקושי החזיקו מעמד. השבויים, שהפכו למלחים נערים, התירו, וכל הסמרטוטים המסריחים ממילא הושלכו לערימה, יחד עם נעליים. אחר כך כיבו אותו בתערובת של שמן וגופרית והציתו אותו.
  כעת המלחים היו בנים בני לא יותר משלוש עשרה, ובמאה השמונה עשרה, לפני התאוצה, ילדים בגיל הזה נראו כמו ילדים בני עשר במאה העשרים ואחת. כן, הם הצטמצמו בצורה ניכרת.
  ועכשיו הם היו עירומים, חלקם כיסו בביישנות את חרפתם בידיהם.
  נערות קשת וקשת שמרו עליהם באיומי אקדח.
  הילד בקסדת הזהב ציווה:
  - ובכן, שישטפו אותם בים! ואז ניתן להם בגדי עבדים כדי לשמור על המראה החיצוני.
  והנערים השבויים נהדפו לים. המים היו חמימים, מחוממים על ידי השמש הטרופית. היה אקלים טוב. אפשר היה לראות גם עצי דקל וקוקוסים.
  לפחות לא תקפא.
  גוליבר התבייש ובו בזמן גם עליז. לאחר שזרק יותר מארבעים שנה, הוא הפך להיות בריא לחלוטין, אנרגטי ונמרץ. ומצב הרוח נעשה עליז, למרות שעבדות והשפלה חיכו לו קדימה, כמו גם עבודה קשה במחצבות. גוליבר לא ידע מה זה בעור שלו, אבל הוא שמע סיפורים על כמה זה לא נהדר! אבל כמה הוא צעיר ובריא עכשיו.
  החול היה חם ושרף את הסוליות החשופות והילדותיות. הם עדיין לא הספיקו להתקשות ולהתכסות ביבלות, כפי שקורה כשצועדים הרבה זמן בלי נעליים. יש לציין שבבריטניה, הליכה יחפה נחשבה לסימן לעוני גדול, וגם אם ילדים התהדרו בעקבים החשופים, זה היה רק בחום, ואז בדרך כלל בקרב העניים. וכך ניסו לנעול נעליים, למרות כל התענוג לחוש את פני האדמה, עם סוליה ילדותית ורגישה.
  אבל באותו זמן בלי נעליים וכואב . חול בצהריים בוער בשמש הטרופית. ברור שלבנים ובנות מקומיים יש סוליות חזקות וקשות מאוד.
  אגב, חשב גוליבר - בני כמה הם? מה אם כולם כאן בני אלמוות? ולא כמו אחד העולמות שבהם ביקר גוליבר, ואנשים לא מתו, אבל עדיין הזדקנו, והאלמוות הוא צעיר, משמח ואנרגטי!
  זה נהדר להיות ילד! ואולי תחיה ככה יותר מאלף אחד.
  נכון, אז גוליבר היה מוצל. מה אם הוא יצטרך לעבוד מאות שנים כעבד עירום ויחף במחצבות? וזה מביא מעט מאוד שמחה.
  החבר'ה האלה הם כמו גיהנום. למשל, כומר אחד הביע את הדעה שהאש הנצחית היא מטפורה, וחוטאים עובדים כמו עבדים בעבודת פרך נצחית!
  דבר נוסף שהפתיע את גוליבר היה שהנערים הלוחמים שמו את כל הנשק שלהם בערימה נפרדת והכניסו אקדחים ומוסקטים לקופסאות ברזל.
  גוליבר חשב שזה לא חכם במיוחד. כי נשק חם זה דבר טוב. יתר על כן, כמה רובים מתוצרת אנגליה, באותה תקופה המדינה המתקדמת בעולם, יורים בצורה די מדויקת. והנה קשתות וקשתות, כאילו בימי הביניים המוקדמים. וכבר יש להם מהפכה תעשייתית בבריטניה. ובקרוב אנגליה תהיה כל כך חזקה שאפילו הענקים יוכלו להתנגש. למרות שזה יכול להיות סיכון עצום.
  עבדים עירומים התיזו במי הים. וזה היה נהדר בדרכו שלו. גוליבר וזוג נערים, מלחים לשעבר, החלו לפתע להתיז זה על זה. הם שטפו את עצמם בענן של רסס וצחקו בעליצות, מראים את לשונם.
  נראה שהמוחות הם מבוגרים, והם שמרו על זכרונם הקודם, אבל בהתנהגותם הם הפכו פתאום לילדים אמיתיים. והם כל כך רוצים לחייך ולחייך ולעשות קונדס.
  וגוליבר התיז על המלחים שלו, והם עליו. הבנים היו עליזים מאוד וחשפו שיניים. שעכשיו יש להם משלהם, ולבן. הנה עולם חדש ומענג שיש בו חזרה מפוארת לילדות.
  גוליבר הרגיש טוב פיזית, בסך הכל הוא יכול להיות די מרוצה. ובעצם הנעורים חזרו אליו, ואפשר לומר שזה הדבר החשוב ביותר.
  ומה עוד אפשר לרצות. נכון, מצד שני, אתה סתם עבד עירום, וזה אפילו מעצבן. ולהיות עבד זה לא טוב במיוחד. עם זאת, ילד עבד הוא הרבה יותר טוב.
  ואכן, עם כל הבעיות, הילדות היא תקופה די שמחה. תן לפעמים שיהיו קונפליקטים עם עמיתים, או שאתה צריך ללכת לבית הספר, או אפילו לעבוד.
  אמנם... כמובן, בסוף המאה השבע-עשרה, כשילדותו של גוליבר הייתה, זו הייתה תקופה שבה זה לא היה מגניב במיוחד. ואין את ההנאות האלה שיש לילדים בעשרים ואחת. כן, זה בדיוק מה שזה.
  אבל בכל זאת, ילדים אחרי הכל מתקשרים אחד עם השני ומשחקים. ואפשר לומר שזה בידור, גם אם אין לכם מושג על קיומן של קונסולות משחקים וסמארטפונים.
  הנערים, לעומת זאת, לא הורשו להתיז במשך זמן רב, והם גורשו מהמים בחניתות. והחול הלוהט באמת שורף את העקבים. נכון, כשהסוליות רטובות זה לא מאוד מורגש. ואז זה מתחיל לאפות ברצינות.
  גוליבר קרא:
  - זה שורף חזק רגליים! תן לי כמה נעליים!
  בתגובה, הילד הלוחם היכה אותו בשוט וצעק:
  - שתוק! עבדים לא אמורים לנעול נעליים לפי דרגה!
  אולם בנות לוחמות החלו לשאת בגד שחייה. זה הבגד היחיד שעבדים יכולים ללבוש. כמו סוג של מצרים.
  הנערים שנפלו בשבי החלו ללבוש את זה לפחות כדי לכסות את בושה.
  גוליבר ניסה לשאול:
  ככה אתה פוגש אנשים זרים?
  ואז הוא קיבל שוב שוט. עם זאת, ילדה חכמה עם עגילי יהלומים קראה:
  - קחי את זה בקלות! הוא עדיין המנהיג שלהם! אולי אני יכול להסביר לו?
  הלוחם בקסדת הזהב הנהן.
  - בואו!
  הילדה, רקעת רגליה בסנדלים יקרים, ניגשה לגוליבר, שהפך לילד, וצייצה:
  - כל הזרים מהים הופכים לעבדים על פי המנהג ונמכרים במכירה פומבית. אלה הכללים שלנו. עם זאת, אם אתה יודע איך לעשות לפחות משהו ולהוכיח שאתה יכול להיות שימושי, אז החיים שלך בעבדות לא יהיו כל כך קשים. ועם הזמן, בשביל הכשרון, אתה יכול לקבל חופש. כמו כן, אם אתה טוב עם נשק, נוכל לשלוח אותך לקרקס להילחם כגלדיאטורים. ואם תראה את עצמך טוב שם, אז תיקח אותך לצבא, וזו הזדמנות לקריירה. כלומר, בארצנו אפילו עבדים יכולים לחיות טוב ולהפוך לאנשים אצילים.
  גוליבר השתחווה וענה:
  - אני מנתח, אני יכול להיות שימושי!
  הילדה הנידה בראשה.
  - הרפואה לא מפותחת במדינה שלך. כנראה שלא תועיל לך!
  גוליבר שאל בחיוך:
  - ומה עם הבריטים?
  הילדה עם עגילי היהלומים הנהנה.
  - בוודאי! ולא רק הם! כמובן, עבדות חיכתה לכולם. ומי נשלח למלחמה!
  גוליבר שאל:
  "אתה לא צריך רובים, אקדחים, מוסקטים?"
  הילדה ענתה בנחישות:
  - לא! אנחנו נלחמים רק עם נשק תגרה! אבק שריפה אסור גם כאן וגם באימפריית באפלו.
  גוליבר הופתע:
  - יש עוד אימפריה?
  הילדה הנהנה.
  כן, מתחוללת מלחמה בינינו! רק אל תחשוב שאם תגיע לשם, עדיף לך. גם אתם הייתם משועבדים ומעמידים למכירה!
  גוליבר העיר באנחה:
  - אבוי! כזה הוא גורלנו! כל הזמן להיות עבד או אסיר!
  הילד בקסדת הזהב הנהן.
  היא הסבירה הכל! עכשיו יקחו אותך לעיר. הם יהיו מוכנים למכירה. אל תהססו לרוץ. בניסיון לברוח, אנו מיד צולבים על צלבים. שם בעיר אתה ממותג והשיער שלך מגולח כרגיל. ולהוציא למכור. אם אתה נכנס למכרות, אז תתנהג בעצמך. לאחר מכן תבצע עבודה לסירוגין על פני השטח ובצינוק. אז אתה יכול, עם מספיק אוכל, להחזיק מעמד יותר ממאה שנה!
  גוליבר שרק:
  - יותר ממאה אחת, עבד במחצבות!?
  הילד הקטן הנהן.
  - זהו זה! אנחנו לא מזדקנים! לשמוח, להיות צעיר לנצח. אם לא תהרגו אותך, אז בעוד אלף שנים נשמתך תעזוב את גופך. אבל עדיין יש לך אלף שנים שלמות לפניך. לחיות ולהיות שמח!
  וגוליבר שוב הוכה בשוט. הסיכוי לחיות אלף שנים לאחר מכן לא היה נעים מדי.
  אבל מצד שני, זה לא נהדר? אבל מעניין מה יקרה אם היא תברח? האם הוא יחזור להיות מבוגר, או שיישאר בן? למרות שכנראה מוקדם מדי לחשוב על זה.
  הנערים שהיו לאחרונה מלחים נזרקו לטור אחד. וזה מאתיים בנים. כולם עירומים למחצה בבגדי שחייה שחורים, עבדים. בנים נחמדים, רזים, אבל לא לומר שהם רזים. אלה די שריריים וחזקים במראה, וללא שומן. העור שזוף, והשיניים כולן שלמות, לבנות. ונראה שהם בריאים לחלוטין.
  למרות שהסוליות החשופות שלהם עדיין לא התקשות לגמרי, הן כל כך נסבלות בלי נעליים.
  כמה פרשים עפו למעלה. גם בנים, עם שוטים בידיים. וגם בנות הופיעו על חדי קרן.
  הנה מגיע הפרשים. ואיתה חמישה נמרים מאומנים.
  ילד רכוב על סוס ובקסדה כסופה הזהיר:
  - החיות האלה יגנו עליך! אם מישהו ינסה לברוח, הוא יקרע אותך לגזרים. עוד לא נאכל ונשקה אתכם - סבלו עם העבדים. ואז יהיה אוכל ומים. וכמובן, מכיוון שכולכם בנים כאן, תשימו אתכם בצריף נפרד לפני העמדתם למכירה פומבית. שלא תעז למרוד. אתה תיהרג, ומי שיילכד יצלב על צלב או כוכב. בזמן המעבר אסור לדבר. המפרים יולקו ללא רחמים. ונשפד את העקשנים ביותר.
  ואם אתה רוצה לומר משהו, אתה צריך לומר: אדוני או גברתי, הרשו לי לפנות אליכם. ואל תשכחו להשתחוות!
  גוליבר, התגבר על הפחד, גרגר :
  - הרשה לי בבקשה להגיש בקשה!
  הצעיר בקסדת הזהב נהם:
  - נו, דבר!
  גוליבר, שהפך לילד, שאל:
  - אתה לא צריך לקשור אותנו! נמסור את דבר הכבוד שלנו שננהג בשקט ובנחת ולא נברח!
  הצעיר בקסדת הזהב חייך וענה:
  - האם נהוג באנגליה לקיים את דברו, במיוחד לתת לזרים?! עם זאת, אנחנו לא נשים לכם שרשראות אם תוכלו להיות שקטים ולא להרעיש לפחות שעה. אחרת, נאגד את כולכם בשרשרת אחת כמו אסירים!
  ילדה עם עגילי יהלומים העירה:
  "אולי אקח את הצעיר הזה ואשים אותו על פוני לידי?"
  הצעיר בקסדת הזהב הניד בראשו.
  - יותר מדי כבוד לנער-עבד עירום ומלוכלך. אתה יכול לקשור אותו ברצועה כמו כלב ולתת לו ללכת.
  הילדה הינהנה בחיוך והשתוללה:
  - על שרשרת הכסף שלו! איזה ילד נחמד הוא הפך להיות עכשיו.
  גוליבר הצעיר חווה השפלה נוספת. שמו עליו קולר כמו גור, וכשרו אותו בשרשרת כסף.
  מלחים-נערים אחרים נמתחו על חבל. עכשיו הם היו כמו עבדים. הקיפו את הרוכבים, וחלק מהשומרים נעו ברגל.
  וכך יצא כל הצוות היחף לדרך. נערים עבדים, שהפכו לילדים, חייכו, אבל אם ניסו לדבר, הם קיבלו ריסים. בחוסר התאמה, הם טסו בעקבים החשופים, תחילה על החול. ואז על דרך החצץ הגסה.
  גוליבר הילד נמשך ברצועה. נכון, ההליכה בגוף של ילד הייתה קלה. והילדה על פוני בתכשיטים לא מיהרה. היא, להיפך, הייתה סקרנית לגבי בן לוויה החדש של הנגד. שהיה רק מבוגר.
  היא שאלה בחיוך:
  - אתה היית החשוב מביניהם?
  הילד גוליבר הנהן:
  - כן אני!
  והוא דרך יחף, עם סוליית ילד, על אבן חדה, ואחריה צעק.
  הילדה חייכה ושאלה שוב:
  - נסעתם למדינות מעניינות?
  העבד השיב בביטחון:
  - בוודאי!
  היפהפייה המטופחת שאלה:
  - לאמר! מה היה הדבר הראשון והמעניין עבורך?
  גוליבר, שהפך צעיר, ענה בקלות:
  - כמובן, להיכנס לארץ ליליפוט . גרו שם גברים קטנים, כמונו האנשים, קטנים רק פי 12!
  הילדה, סקרנית, שאלה:
  - האם הם היו כמונו הילדים, או כמוכם המבוגרים?
  הנער העבד ענה בקלות:
  - הם היו כמו המין שלנו - מבוגרים וילדים, קטנים רק פי שתים עשרה.
  ובכן, עדיין לא היו להם נשק חם - רק קרים!
  הילדה עיקמה את פניה, שהיו לה פנים מתוקות וילדותיות, וציינה:
  - בחזרה למלחמה שלנו, וכלי נשק! היה חסר כזה אושר!
  גוליבר ציין:
  "אבל אתה יכול לכבוש את כל היבשת שלך עם זה!"
  היפהפייה רטנה ושרה:
  אני לא רוצה לזכות בכל מחיר
  אני לא רוצה לשים את הרגל על החזה שלי...
  לא נהיה בליגה עם השטן,
  זה נכון, אנחנו לא יכולים לבטל את השביל בכלל!
  העבד, רקע ברגליו היחפות, שהחל לגרד מהחצץ הגס בכבישים, ציין:
  - לא תמיד יש צורך להקפיד על הכללים למען מטרה גדולה!
  הילדה הנהנה.
  - כן, ואני, למשל, אשים אותך על המדף!
  במשך זמן מה הם הלכו בדממה. גוליבר הביט בטור הבנים שאליו פנו המלחים. מדובר בבנים בני פחות משלוש עשרה. במראה, ילדים חמודים למדי, לעומת זאת, כמעט עירומים, יחפים, כמו עבדים. כן, הם עבדים. הגורל היה די חסר קנאה.
  הילדה שאלה:
  - וכשהליליפוטים ראו אותך כל כך גדול, מה הם עשו?
  הילד גוליבר ענה בחיוך מתוק:
  - הם קשרו אותי!
  יופי צחק וחריק:
  - וכל כך נכנעת להם?
  ילד עבד אמר:
  - הם עשו את זה בזמן שאני ישנתי! גם אתה! אם היו מגלים אותך בזמן, אז זה לא היה קורה לך כל כך בקלות!
  הילדה הנהנה.
  - אין ספק! אבל בדרך כלל, אם ספינות עם מבוגרים נשטפות איתנו לחוף, אז תושביהן נופלים בחלום. ואז הם הופכים להיות אותם ילדים כמונו!
  בוי גוליבר ציין:
  - ילדות נצחית... מה יותר טוב מזקנה זמנית!
  . פרק מס' 9
  ילדים, אחד על חד קרן יפה ולבן, השני ילד-עבד בבגדי שחייה בלבד המשיכו לדבר.
  הילדה העירה:
  - בעולמות אחרים, אנשים כל כך לא מושלמים. הם מזדקנים ונשים במיוחד עם הגיל נהיות כל כך מגעילות ומכוערות. הזקנות מקומטות, גיבן, חסרות שיניים, מסריחות. זה פשוט סוג של תועבה!
  הילד גוליבר, שהלך ברצועה, פרש את ידיו וענה:
  - זוהי עבודת ה'! הלוואי שנשים וגברים לא יזדקנו, אבל...
  הילדה צחקה ושאלה:
  אתה מדבר על עבודתו של אלוהים? אבל כבר היו לנו כמה צוותים, מתקופות שונות. וכולם מייצגים את אלוהים בדרכים שונות. במיוחד, הכומר אמר שהאמונה הנכונה היא קתולית, והראש של כל הנוצרים הוא האפיפיור!
  הילד גוליבר הניד בראשו.
  - יש לנו אמונה קצת אחרת! וראש הכנסייה הוא המלך! עם זאת, לא כל האנגלים דבקים בכך. יש פרוטסטנטים מכיוונים שונים, קתולים רבים, ובמדינות אחרות בעולם הדתות שונות לחלוטין.
  הילדה חייכה ושאלה:
  כן, יש לך הרבה דתות. אבל אתה אפילו לא יכול להבין את הדת שלך. קראתי את התנ"ך. שם, ישוע אומר בצורה ברורה וישירה שיש רק אלוהים אחד בשמיים. אף על פי כן, השליח תומאס כרע ברך ואמר למשיח - אדוני ואלוהים שלי? אז מה יש לנוצרים שני אלים?
  הילד גוליבר ענה בחיוך:
  - לא! לא ככה!
  הילדה נהמה:
  - איך לא! לא יכול להיות שהיו שני אלים ואחד בו זמנית. והכוהן אפילו אמר שרוח הקודש היא גם אלוהים, אז יש שלושה אלים! אבל נאמר בפירוש: שמע לי ישראל, אלוקיך אחד!
  ענה העבד באנחה:
  - זוהי התעלומה הבלתי מובנת של השילוש!
  הילדה חייכה והעיר:
  - ועוד דבר שמבלבל אותי. אם ישוע הוא האל הכול יכול, אז למה לא היה לו כוח אפילו לשאת את הצלב לגולגותא? איזה מין אלוהים כל יכול הוא, אם הוא לא יכול אפילו לעשות דבר כל כך פשוט?
  הילד גוליבר ענה במבט מבולבל:
  - התעלומה הגדולה: אלוהים הופיע בבשר, הראה את עצמו למלאכים, צדק ברוח, עלה בתפארת!
  הילדה אמרה בכעס:
  - אז עם מילים כאלה תעלומה, אתה יכול להסביר כל דבר בעולם. זה הסבר, אין הסבר!
  העבד הנהן.
  - ימין! אבל אין טוב יותר! והתנ"ך אומר שיש תעלומות שאפילו מלאכים מנסים לחדור אליהם!
  היופי הוציאה שוט מהתיק שלה, והצופית סטר לילד על הגב החלק וחסר השיער.
  גוליבר לא נפגע כל כך כמו משפיל.
  והילדה אמרה:
  - כל אבסורד ושטות אפשר להסביר במילה סוד!
  והייתה הפסקה נוספת. הנערים חתרו על האבנים החדות והלוהטות של הכביש. היה ברור שכפות רגליהם, שעדיין לא היו קשות מספיק, סובלות מכאב וסבל. שלפוחיות מופיעות על סוליות הילדים, ומופיעות שפשופים וחבורות. אבל חלק מהנערים והנערות השומרים הולכים בגבורה יחפים, ובמשך חיים ארוכים הפכו כפות הרגליים קשות מאוד, חזקות יותר מעור המגפיים ואינן חוות אי נוחות. אז הנערים העבדים נאנחו וצלעו וסבלו.
  בבריטניה, הליכה יחפה לא נחשבה ליוקרתית - היא נחשבה לסימן לעוני קיצוני. ואפילו ילדים לא אהבו להתהדר בעקבים חשופים ועגולים. והקיץ בבריטניה לא כל כך חם. אז הילדים כאן עדיין לא כל כך קשוחים.
  גם הילד גוליבר סבל. רגליו החשופות והילדותיות עלו באש, וכבר נחתכו הסוליות, וסבלו מחום האבנים. הוא נשען רק על אומץ ועקשנות. אמנם ילד, אבל עדיין גבר חייב לסבול, מראה דוגמה של אומץ.
  כדי להימלט איכשהו מהסבל, שאל גוליבר:
  - יש לך אלוהים?
  הילדה חייכה ושאלה:
  - האם אתה מאמין באלוהים שלך?
  הילד גוליבר לא ענה יותר מדי בביטחון:
  - כן אני מאמין לך!
  יופי הנהן והעיר:
  - ולמה אתה עכשיו בעבדות. וכפות התינוק שלך סובלות מאבנים חדות וחמות?
  ענה העבד באנחה:
  - לכל אחד יש חטאים! וזהו גמול על חטאי! וחוץ מזה חזרתי לנעורי, שאפשר כבר לקרוא לזה פרס!
  הילדה חייכה והשיבה:
  - כן זה אפשרי! אתה יכול לחיות אלף שנים ולהחזיק את כל השיניים שלך. גם אם שן תודפק, היא תצמח בחזרה. ולא יהיה לך ראש קירח, זקן, גיבנת. כן, רגליים יחפות יהפכו במהרה לגסות ואפילו יהפוך נעים ללכת על אבנים חדות וחמות!
  הילד גוליבר הנהן:
  - במיוחד! זה כמעט גן עדן! בצעירות זוהרת נצחית!
  הנערה התכשיטנית שרה:
  כמה טוב אתה יודע להיות צעיר
  המרץ והאנרגיה נהדרים...
  תן לצייד להפוך למשחק
  והכוכב יהפוך לגן עדן נצחי!
  לאחר מכן, הילדה לקחה והסירה סנדלים עם אבנים יקרות מרגליה היפות, אם כי הילדותיות. היא ירדה מהחד-קרן והלכה יחפה עם הילד גוליבר.
  פניה חייכו והילדה אמרה:
  - וזה אפילו נחמד עם עקבים חשופים על חלוקי נחל!
  הילד גוליבר הסכים:
  - כן! אולי באמת תהנה מזה! אבל זה ממש כואב!
  הילדה שאלה:
  - במה אתה מאמין? כאן אמר הכהן: צדיקים ילכו מיד לגן עדן, חוטאים גדולים לגיהנום, אבל החוטאים הקטנים יותר עד המצרף. מה איתך?
  ענה העבד באנחה:
  אנחנו לא מאמינים בכור המצרף! אנחנו בגן עדן או בגיהנום!
  הילדה צחקה והעיר, טופחת על חלוקי הנחל ברגליה החשופות, היפות מאוד, המסותתות:
  - אבל במקרה הזה, יאלצו לשלוח את כולם לעזאזל! כי אין אנשים חפים מפשע. כולם חוטאים, אם לא במעשים, אז במחשבות. ומה זורק אלוהיך לאש?
  הילד גוליבר משך בכתפיו, שנעשה ילדותי וענה בחיוך:
  - יש לנו אמונה שיש חסד אלוהים שמציל אנשים מהגיהנום. ובפרט, האלים הכל יכול ישוע המשיח הלך אל הצלב כדי לכסות את כל חטאי האדם! וקרבן הכפרה שלו נותן לנו סיכוי לישועה!
  הילדה חייכה והעיר, ממשיכה ליהנות מחמימות האבנים החדות שדגדג לה ועיסתה את סוליה החשופה:
  - זה בדיוק מה שאני לא מבין! אנשים, לאחר שהרגו את אלוהים הבן, לא רק שלא השתפרו, אלא אפילו הגדילו את מספר החטאים והפשעים שלהם. ואלוהים האב, רק בזכות זה סלח להם? אמנם, להלכה, על מעשה כזה הוא היה צריך לקלל אותם לגמרי?
  הילד גוליבר נאנח וענה:
  - גם זה סוד גדול. המסתורין של איך הגאולה קרתה! בכל מקרה, האל העליון ישוע לקח על עצמו את האשמה והחטאים של כל העולם. ובלי שפיכת דם, אין מחילה!
  הילדה, סטרה ברגליה היחפות, העירה בהגיון:
  - אבל זה לא אפשרי! זה נוגד את העקרונות המשפטיים. אדם אחד עדיין יכול לשלם קנס על אדם אחר, אך אין לו זכות לרצות מאסר. ובכן, ועוד יותר מכך ללכת על אחר לעונש מוות. זה מנוגד לחוקים הבריטיים שלך!
  הילד גוליבר הנהן בהסכמה:
  - חוקי אדם, כן להיפך! אבל האדון הכול יכול בעצמו קובע חוקים הן על פני כדור הארץ והן בשמים! ואתה לא יכול להתווכח נגד זה!
  הילדה שאלה:
  - וכי חוקי ה' דנו את החפים מפשע למוות? כן, אפילו אלוהים-בורא העליון?
  השיב העבד:
  - האל הכול יכול ישוע לקח על עצמו את האשמה! הוא לקח על עצמו את זעמו של אלוהים. ופעל בכבוד. וכל השאר... ובכן, מישהו היה צריך לענות על חטאים, ואלוהים עצמו עשה זאת, בדמות בנו!
  הילדה ציינה בהיגיון:
  - אבל אחרי הכל, המוות על הצלב של אלוהים הבן לא הפך את האנושות לטוב יותר. ורק הוסיף לפשעיו. מסתבר שכדי לקבל סליחה האנושות הייתה צריכה להפוך לפושעת עוד יותר? זה אבסורד לחלוטין!
  הילד גוליבר ענה בחיוך:
  - תוכניותיו של אלוהים הן בלתי נתפסות. מסכים שעבור נמלים הרבה שיש לנו בבני אדם הוא לא מובן!
  הילדה צחקה והשיבה:
  - התשובה האוניברסלית אינה מובנת! אז אתה יכול להסביר הכל בלי להסביר כלום. אכן, אי אפשר להבין את אלוהים ואין צורך לחשוב!
  הילד גוליבר העיר באנחה:
  - ובעולם שלנו אי אפשר להבין הרבה דברים! לדוגמה, מדוע כדור הארץ מושך עצמים? אתה יכול לתת הסבר לזה?
  הילדה חייכה והשיבה:
  - ובכן, כן, לא לכל דבר ניתן לתת תשובה הגיונית והגיונית! אבל השאלה היא מדוע עלינו להאמין באלוהים? אחרי הכל, אף אחד לא ראה אותו מעולם. ובכל זאת, אתה מאמין בזה?
  העבד משך שוב בכתפיו וענה:
  - אחרת, קשה להסביר את קיומו של העולם שלנו, וכוכבים שונים. איך להשיג את זה? מישהו יצר אותם!
  היפהפייה היחפה העירה:
  - ואיך להסביר את קיומו של הבורא? מישהו יצר אותו?
  הילד גוליבר דרך ברגל יחפה על אבן חדה והתנשף, ואז אמר:
  אנו מאמינים שאלוהים תמיד היה קיים!
  הילדה צחקה והעיר:
  - וכיצד יכול אלוהים להופיע ללא סיבה! חייבת להיות סיבה לכל דבר!
  השיב העבד:
  - יש צורך לקבל כאקסיומה שאלוהים קיים. ותאמין בזה. וכך אם תחשוב ותחשוב הרבה זמן, אז אתה בהחלט תשתגע!
  היפה צחקה ושרה:
  - אלו אגדות לילדים,
  ברור שאתה מאמין באלוהים...
  תן כסף לכמרים
  ואז תקבל גן עדן!
  הילד גוליבר הנהן:
  אבוי, אי אפשר לדעת הכל!
  הילדה שאלה:
  - ולמה אנשים מזדקנים ומתים תחת אל כל יכול?
  השיב העבד:
  - החזר על חטא!
  יופי העיר:
  - אבל גם אנחנו חוטאים ולא מזדקנים!
  הילד גוליבר משך בכתפיו.
  - למה אתם ילדים נצחיים, איני יודע! וגם אתה לא! כמו שלא ידוע למה לפרה יש קרניים, אבל לחזיר אין אותן!
  הילדה קרצה לילד השבוי והציעה:
  אולי אתה רוצה שוטים? או שתרצה לצלות את העקבים החשופים שלך?
  הילד גוליבר שאל:
  - מה זה מוכיח?
  היפה השיבה:
  - מה בשבילך אני ה' אלהים!
  העבד השיב באומץ:
  - ובכן, נשמתי, אתה עדיין לא יכול להרוג!
  הילדה העירה:
  - אפשר לשלוח אותך למחצבות, איזה גיהנום אמיתי. או אולי במקום טוב יותר. לדוגמה, אני יכול להפוך אותך לסקוואי שלי!
  הילד גוליבר הנהן:
  - תודה!
  הילדה שאלה:
  - אמור לי יותר טוב, אילו הרפתקאות היו לך עם הליליפוטים?
  העבד השיב בחיוך:
  - כשישנתי, קשרו אותי. אבל אז הם נתנו לי אוכל. ובכן, הם ירו חיצים. יתר על כן, זה היה יותר מעניין. התנתקתי ואפילו קיבלתי קצת חופש. בתמורה, גם נתתי להם כמה שירותים.
  היפהפייה היחפה, רוקעת על חלוקי נחל חדים ומחוממים, ברגליה החשופות, הילדותיות, אך חינניות מאוד ובחיוך, שאלה:
  - ואיזה שירותים נתת להם? עם הגובה שלך, זה כנראה לא מאוד נוח לגברות להתמודד עם ענק כזה!
  הילד גוליבר ציחקק וענה:
  - עשיתי שירות מעולה. הוא לקח משם חמישים ספינות שהכינו מתנגדי ליליפוט לנחיתה. וכך הצילו את מדינתם מנחיתה של צבא חזק!
  הילדה סטרה לילד בידה, על גבו החשוף, אדום משיזוף רענן, והשתוללה:
  - זה ממש נהדר! מסתבר שזה גידול עצום, אתה יכול להשתמש בו לטובתך!
  הילד גוליבר שר בתגובה:
  לא רק זוהר, אלא עשן,
  אולי הר געש, אולי הר געש...
  אולי במקלחת, תהיה גמד,
  והענק, והענק!
  והילד המשיך לדרוך על האבנים החדות והלוהטות ברגליו הילדותיות, המופלות והשרוטות. וזה היה כואב ולא נוח. אבל הילד האמיץ החזיק מעמד.
  וכדי להסיח את דעתו הוא שאל:
  - מהי אמונתך בכלל?
  הילדה שאלה בחיוך:
  - מה לדעתך צריך להיות אמונה?
  הילד גוליבר הנהן:
  - לכל העמים יש לפחות איזושהי אמונה. אפילו הפראים!
  הילדה צרחה:
  אנחנו לא פראים! ואנחנו לא מאמינים באגדות!
  העבד העיר:
  - אבל אתה מסתכן באיבוד נשמתך!
  בתגובה, שרה הילדה באירוניה;
  למה התכוון ה'?
  הוא, חי במרחק נורא...
  כאשר ניתנה הפקודה לעבוד,
  כדי שלא נישאר בחלום.
  
  למרות לבוש מלכותי מפואר,
  אבל אין אדם קמצן יותר....
  העוני יורה נקודתית -
  עולם הסבל שלנו הוא אפי!
  
  וזו לא אשמתו של אדם
  בחור סובייטי ורוסי פשוט...
  הלך עירום, לא הסתיר בושה,
  כמו פרולטריון תחת הצאריזם!
  
  אלוהים נתן לו אוכל - גבול,
  מרעה בלי להכיר את המזלגות...
  ואם תרצו עוד, תקבלו מכות!
  ולשתות בכף היד בלי בקבוקים.
  
  אדם סבל גורל כזה,
  באיזה גן עדן מצמרר ומשעמם!
  אבל הנחש עף על כנפיים,
  הוא הבין: אדם סובל...
  
  יש דרך לצאת מהסבך,
  בנה עיר, תן צאצאים!
  כדי לא לשוטט במונח הגרוב,
  לפעמים צריך בגידה!
  
  גנבתי את מפתח הקסם מגן העדן,
  לצאת מהשגרה של עדן...
  שם תמצא ילדה חולמת
  לפחות אתה יכול לגווע בעולם התחתון!
  
  כן, כמובן שיש סיכון, ילד,
  הכוכב הזה הוא לא מתנה...
  אבל אתה תדע מצפון, כבוד,
  ואתה תמצא, תכיר את הזוג שלך!
  
  אדם קיבל את המפתח הזה -
  פתח את השערים ויצא מגן עדן.
  החוטא השקיע הרבה כוח,
  צועדים על אבני הרים גדולים...
  
  הנה הוא רואה שוב את השער -
  ושוב הופיע הנחש המכונף...
  הוא אמר: אני שטן טוב -
  הבורג נפתח מעצמו...
  
  אדם נכנס והוא רואה -
  נס מצויר כזה...
  עלמה עירומה מאחורי הגבעה,
  טרט פורצלן הוא צלחת מוזהבת.
  
  אבל כמה זה טוב
  אדם הילד לא יכול היה להתאפק!
  ותנשק את פיה
  מתוק יותר מדבש!
  
  היא ענתה לו -
  גופות באקסטזה סוערת התמזגו...
  לא, אל תקלל את השטן -
  בחורים הופיעו בחטא!
  
  אלוהים העיף אותם מגן העדן, אבל...
  הפלנטה הפכה לביתם.
  למרות שלאנשים יש שמש אחת,
  אבל הצאצאים הפכו לאלפים !
  
  כן, זה היה מאוד קשה
  שיטפונות, בצורת וחורפים.
  אבל המוח הוא משוט חזק,
  האדם הפך ליצור חזק!
  
  איך מלאך יכול לעוף
  איך הרי השדים הורסים הקלה!
  צור דרך, איפה השביל נמצא -
  להגיע לכל נקודה ביבשה.
  
  ואתה צריך מרחב שטח -
  גם אנחנו נצליח לכבוש.
  אז החטא שלנו הוא לא משפט,
  לא, אל תדבר שטויות פופ!
  
  אל תחטא - אין התקדמות,
  מחשבות יוצרות תנועה!
  תשובה אחת לדרשה:
  אנחנו לא צריכים גן עדן של מישהו אחר!
  והילדה רקעה בכעס ברגלה יחפה, מה שגרם לאבנים לרעוד ולקפוץ. והוא עשה זאת בנחישות.
  זו באמת בחורה מארץ צעירה לנצח.
  הילד גוליבר העיר:
  - נו, האם אינך מפחד מייסורים נצחיים, גיהנומיים?
  הילדה חייכה ושאלה:
  - ואת עצמו, אז ראית את הגיהנום?
  הילד גוליבר משך בכתפיו הילדותיות וענה:
  - בכנות לא!
  הילדה חייכה והוסיפה:
  - האם מישהו מהאנשים בארצך ראה גיהנום?
  העבד פרש ידיו:
  - לא יודע! אחד, באמת שיכור, שתה את עצמו עד דליריום וראה גיהנום ושדים. אבל אף אחד לא באמת יודע על זה ואינו יכול לדעת!
  יופי שצוין באירוניה:
  - ככה אתה מאמין באגדות ילדים. והכוהנים לוקחים ממך כסף, בשביל אגדות!
  הילד גוליבר משך בכתפיו וענה:
  "זה לא רק הפחד מהגיהנום. ציות לאלוהים בלחץ זה בכלל לא מה שהקב"ה צריך. אם הוא היה כל כך רוצה, הוא בהחלט היה מראה במלוא תפארתו גם גן עדן וגם גיהנום. ואף אחד לא יעז להתווכח!
  הילדה הנהנה ושאלה:
  - ומהי מהות הבעיה?
  הילד גוליבר ענה:
  - העובדה שאנו לא רק ירא אלוהים, אלא גם אוהבים!
  היפהפייה היחפה הנהנה.
  - טוב שאתה אוהב אותו! למה הוא לא אוהב אותך?
  העבד השיב בביטחון:
  וה' אלוהים אוהב אותנו!
  הילדה ציחקקה.
  - ולכן הופך נשים צעירות ויפות לנשים זקנות. וגם שולח כל מיני אסונות טבע?
  הילד גוליבר העיר:
  אוהב אותו !
  היפהפייה היחפה ציחקקה והיכה את העבד גוליבר בשוט, מצייצת:
  - אני אוהב אותך! וכך פגעתי!
  אחרי זה, באצבעותיה החשופות, היא הרימה חלוק נחל. זרק אותו. היא ניקבה עלה של עץ דקל שצמח לאורך הכביש. והיא פרצה בחיוך, שאלה:
  - קדימה, אולי תשיר! למשל, על איך אתה אוהב את האל הכול יכול?!
  העבד גוליבר הנהן:
  - בשמחה!
  הילדה הזהירה:
  - אבל אם אני לא אוהב את זה, אז הילד יטגן את העקבים החשופים והילדותיים שלך!
  העבד שר בתגובה, בקולו הצלול והנעים מאוד;
  קרן שמש זורחת מבעד לחושך הזהוב,
  כרובים שלחו לי ברכות מאלוהים!
  רוחות רעות תוקפות - נחיל מתעורר,
  מביא את העולם התחתון - הרבה צרות!
  
  אנחנו עושים הרבה טריקים מלוכלכים - מעשים שפלים,
  מאחל לך בהצלחה - תישאר לבד!
  לשבור את השרשראות, רציתי לרסיסים
  אבל הצווארון שנתן הריבון חזק!
  
  נזכרתי בפנים הנשיות של אהובתי,
  דרך להבות הקרבות וסופות הרעמים אבוא!
  ובלבי, רוח הקודש חדרה,
  קשה לי, אני גונחת, אני נחנקת בהזיות!
  
  מתחתינו מישור, שטיח עצים,
  חושך בלתי נספור של אויבים, עמדה כחומה!
  אבל מלאך ה' שלח את ידו הימנית
  הגיע הזמן לנצח, ולהיפרד מגעגועים!
  
  אני משבח את המשיח - הוא אלוהי,
  בנפשי החוטאת: הקב"ה שר!
  המניע מוכר לכולם, חוזר במזמורים,
  כוונו את החנית - צאו לטייל!
  
  אל השלום נפגש עם המצח הכהה ביותר,
  המולדת הקדושה נבגדת על ידך!
  השתחררת בקרב ונפרדת בחרב,
  הוא כבש אותך: היריב הוא השטן!
  
  עניתי לאלוהים, משתחווה לארץ,
  כן, האדם חלש, בשרו כמו מים!
  כשהיה קשה קראתי לך,
  התשובה לא הגיעה, הוא שרד בקושי את הקרב!
  
  אני מבקש מהכל יכול, תן לי הזדמנות אחת,
  כדי לאמץ את הרצון, להביס את צבא הגיהנום!
  המשיח ענה - הוא ראה את השעה הקשה,
  אבל רציתי לבחון את אמונתך!
  
  טוב לך, התפלל - אני אסלח,
  סבלם של אנשים, אבוי, אני מבין!
  אתה זוכר את דוד, הכנס אבן בקלע שלך,
  כל חוטאי העולם הם בני המשיח!
  
  וכך אני נלחם, למען תהילת המשיח,
  והנחל נשפך, דם רותח!
  והרי המתים, אל תספור את מספר הקורבנות,
  אבל אני מאמין באהבת האל העליון!
  הילדה הכתה לראשונה את העבד גוליבר בחוזקה בשוט. הילד העירום התנשם.
  ואז היא טפחה לו על כתפו באישור, והעיר:
  - ישנת טוב! יש לך כישרון!
  גוליבר הילד הנהן וציין:
  - שוט בשביל מה?
  הילדה ענתה בביטחון:
  - כדי שתדע את מקומך!
  העבד הנהן.
  - כן, אני מוכן לדעת! אבל בקרב הליליפוטים נשאתי את התואר דוכס. וזה היה ממש מגניב!
  הילדה ציחקקה והעיר:
  - היית דוכס? זה מאוד מעניין! ואני מוקונטית!
  העבד הנהן.
  -האם את מוקונטית? זה מדהים!
  הילדה ציינה:
  "אני יכול להורות לך לפשוט את העור בחיים ולפזר אותך במלח!" אז תבינו מה זה אומר להתחרות בי!
  הילד גוליבר השתחווה וענה:
  - אני מלא ענווה!
  הילדה צחקה והעיר:
  - העקבים החשופים שלך, מאוד ברור רוצים מקלות. עדיף, לשרוף אותם עם ברך חם. אז תבין מה אתה שווה!
  השיב העבד:
  אני אקבל כל עונש ממך!
  היפה חייכה והשיבה:
  - אבל היום אני אדיב וסולח לך. בתנאי שתשיר לי שוב!
  העבד גוליבר הנהן:
  - אני מוכן לשיר עבורך כל היום!
  הילדה שוב הכתה אותו בשוט ונבחה:
  - בוא נשיר!
  והילד האומלל החל לבצע רומן;
   השקרן השפל שמדבר עליו
  כאילו המולדת היא רק אבק!
  מה שחשוב בכל דבר הוא הציד אחר הרובל,
  ואתה צריך ללכת עם זרימת הגורל!
  
  אבל לא חייל כזה, ארץ העצב הקדוש,
  אחרי הכל, עבורו, מלחמה היא הקריאה הראשונה!
  פקודת המלך פשוטה: הילחם ואל תפחד,
  הנשימה הקפואה לא תפחיד את המוות!
  
  והמרחב הוא מה שהאדם יודע
  ניתן לו לעוף ולכבוש חלל!
  קודם התחלה ביישנית, אחר כך ריצה תלולה,
  בגלקסיות מיליונים יהיו הממלכה!
  
  אתה לא יכול לעצור, למרות שהדם זורם כמו נהר,
  מלחמה בין אנשים, עם טירוף רע!
  לצוד להירגע, לאכול פאי אספפיק,
  ולשכב בדשא מתחת לכוורת המתוקה!
  
  אבל איפה אתה מוצא אושר, לא בגן עדן או בגיהנום,
  זה תמיד איתך, ובו בזמן רחוק!
  אתה מסתכל בגן עדן - הכוכב הנבחר,
  לשמור על הלב בחלקת הקודש!
  
  אבל המולדת היא, והשמש והירח,
  היא כמו עין מופלאה - הפטרון שלך!
  ואם צריך, אז תקרע, אפילו עד הטבור,
  אוי, כמה דקים וקרועים חוטי החיים!
  
  ארץ מולדת לנצח, לכל העמים אתה,
  כמו אוקיינוס שבו האושר מתיז!
  גדלות היופי, החוצפה והחלומות,
  ואש האהבה ההיא שלא תכבה!
  העבד שר והשתחווה. הילדה הינהנה והיכתה אותו בשוט שלה, אבל הפעם היא התכרבלה קלות:
  - עשית עבודה טובה! אני חושב שמגיע לך להיות עינויים על המדף!
  העבד גוליבר יילל:
  אתה לא צריך אותי על המדף!
  הילדה ענתה:
  - אין צורך! האם אתה בכלל יודע מה ילד מרגיש כשברזל לוהט שורף את העקב החשוף שלו. במקביל, המפרקים שלך יהיו מעוותים. וכך זה אפילו יקרב את הוורידים ויהפוך אותם ביסודיות החוצה.
  העבד גוליבר הנהן:
  - רצונך! אני מסכים להכל!
  הילדה ציחקקה והעיר:
  - אתה כל כך צייתן! ובכן, אנחנו נענה אותך בזהירות כדי לא לנתק אותך. תגיד לי, כשהיית ילד, האם אי פעם קיבלת מכות?
  גוליבר ענה בכנות:
  - כן, לא הרבה!
  הילדה הנהנה.
  - אתה רוצה שיצלפו אותך חזק מאוד?!
  העבד השיב בכנות:
  - ברור שלא! אני נורמלי נפשית, וכמובן שאני לא אוהב להיפגע!
  הויסקונטית שרה בחיוך:
  כדור הארץ נדיב אליכם החוטאים,
  והשמים מלאים באיומים...
  נהיה ביחד כמו משפחה
  שושנים מריחים כל כך טוב לפני סופת רעמים!
  הילד גוליבר קרא:
  הכל תלוי בעולם
  ממרומי שמים...
  אבל כבודנו, אבל כבודנו,
  זה תלוי רק בנו!
  . פרק מס' 10
  אולג ריבצ'נקו, הילד הנצחי הזה בדרגה גבוהה רץ לסעודיה. היה גם קרב קצר. והשייח' המורד נתפס, והוא הועלה על חבל. לאחר מכן, בהופעה אחת של ילד אלמוות שרץ מהר יותר מצ'יטה, הערבים נרגעו. הילד בילה זמן מה במחוז זה של רוסיה הצארית. אפריל הגיע, ואוסטריה הצטרפה לבסוף לרייך השלישי. בה ובגרמניה נערכו משאלי עם בתוצאה של 99 אחוז עם קוקו. ובעוד רוסיה הצארית לא התערבה בתהליך ואיפשרה לגרמניה הנאצית להתחזק.
  אולג ריבצ'נקו קיבל הוראה לברוח שוב לסין. ושם לעזור בבניית הרכבת. הודו-סין עדיין הייתה צרפתית וחלקה אנגלית. רוסיה הצארית טרם הספיקה לכבוש ולספח אותה. ניתן לראות שניקולאי השני אינו נגד ברית עם היטלר, ולחלק את מושבות האנטנט.
  אולג, עם עקבים חשופים מהבהבים, מיהר לסין. בדרך החל הילד לשרטט סיפור נוסף במחברת;
  לראש ממשלת בריטניה צ'מברליין היה הגיון שלא להכריז מלחמה על גרמניה לאחר המתקפה על פולין. הוורמאכט הביס במהירות את חיילי ורשה וחילק את הכוח הזה עם סטלין. לאחר זמן מה הייתה מלחמה בין ברית המועצות לפינלנד. בערך, כמו בהיסטוריה האמיתית. אחר כך הצטרפותן של המדינות הבלטיות ומולדובה. לאחר מכן, האימפריה הסובייטית החדשה התייצבה. סטלין כמעט השלים את איסוף האדמות הסלאביות. וגרמניה כבר חרגה בכמה מקומות את גבולות 1914. והיא השיגה מבחינה דיפלומטית, גם את החזרת המושבה של נמיביה. הרייך השלישי היה חזק, והיטלר היה בשיא הפופולריות שלו.
  מלחמת העולם השנייה מעולם לא פרצה. בגרמניה רשמה הכלכלה צמיחה חזקה, ונבנו מפעלים, כולל למכוניות. והיטלר אפילו ביטל כמעט את כל החוקים האנטישמיים. משטר הרייך השלישי עבר ליברליזציה.
  גם בברית המועצות נראה שהכל בסדר. תוכנית החומש השלישית הוכרזה כמימוש יתר באופן רשמי כמו תמיד. נכון, היו בעיות בחקלאות ובמזון.
  המשטר הסטליניסטי נקט במדיניות של גירוי שיעור הילודה ואסר על הפלות. גידול האוכלוסייה גדל. נראה היה שגם תוכנית החומש הרביעית מומשה יתר על המידה. אבל החיים לא השתפרו מבחינה כלכלית. לברית המועצות היה יותר מדי ציוד צבאי. יתר על כן, סטלין, לאחר שהרים את כדור הטנק, הסתמך על בניית מספר רב של ספינות שטח גדולות, כולל ספינות קרב.
  כן, ועבר טיהור גדול חדש עם דיכוי. אפילו בודיוני, וורושילוב, טימושנקו, שפוצ'ניקוב ואחרים הפכו לקורבנותיה.
  סטלין החליט שהגיע הזמן להיפטר מהקבוצה הוותיקה, כולל מולוטוב וקגנוביץ' - הם יודעים יותר מדי. גם בריה נורה. ואחר כך יורשו סרוב. שלפין צעיר מאוד התקדם במקומם .
  יום הולדתו השבעים של סטלין נחגג בצורה מפוארת בכל רחבי העולם. הכל יהיה בסדר, אבל בברית המועצות שוב טיהורים ודיכויים המוניים. אפילו עמים שלמים היו נתונים לטרור ולרצח עם. בגרמניה, להיפך, הליברליזציה אף חזרה למערכת הרב-מפלגתית. ומה? יחד עם זאת, הנאצים אינם מתחרים ומנצחים בקלות בכל מערכת בחירות. היטלר עצמו, למרות מעמדו של הפיהרר לכל החיים, ערך בחירות עממיות של נשיא גרמניה. כן, אפילו עם כמה מועמדים חלופיים בכיס. וכמובן, הוא ניצח.
  הפיהרר הוא מנהיג אוטוריטרי, אבל בגבולות הגונים. הוא אפילו ביטל את עונש המוות.
  נכון, לגרמנים יש בעיות. בפרט, מדיניות האוכלוסין הגדילה את האוכלוסייה הגרמנית. והשטח של הרייך השלישי קטן יחסית ויש בעיות באוכל. צריך לקנות. עד כה, האמת היא שהכלכלה במגמת עלייה, אבל אני רוצה מושבות.
  בעולם, לעת עתה, בריטניה וצרפת שומרות על המושבות שלהן. והם לא צריכים אדמות חדשות - הם היו מעכלים את שלהם. אבל היטלר רוצה להרחיב את האימפריה, ולכן צפיפות האוכלוסין בגרמניה הולכת וגדלה ויש הרבה ילדים. וזה יוצר מתח. בפרט, הגרמנים רוצים שהמערב יחזור לגבולות 1914. המשמעות היא שצרפת ודנמרק חייבות לוותר על חלק משטחן.
  גם סטלין, למרות שהאימפריה הסובייטית ענקית, רוצה להשלים את ההתכנסות. והבעיות עם יפן החריפו במיוחד. בפרט, ברית המועצות ניסתה באופן דיפלומטי להחזיר את סחלין הצעירה. אבל יפן התנגדה. ברית המועצות חזקה מאוד מבחינה צבאית ויש לה אוכלוסייה גדולה.
  והסבלנות של סטאלין נפלה. וב-23 בפברואר 1950, ביום הצבא הסובייטי, החלה המלחמה נגד יפן. אני חייב לומר שמדינת השמש העולה ניצחה את רוסיה הצארית במהלך המלחמה של 1904-1905. וכמובן, הגנרלים הסובייטים והשלטונות חלמו על נקמה.
  כך החלה מלחמה גדולה חדשה. ברית המועצות נלחמה בפעם האחרונה לפני עשר שנים עם פינלנד. הצליח לזכות במשהו, אבל במחיר של הפסדים כבדים. ועכשיו ניסה להרחיב את השטח שוב. וזו הייתה הקללה של האימפריה הזו, שביקשה להתרחב.
  סטלין, שהוא כבר בן שבעים ויש לו בעיות בריאותיות, רצה כיבושים חדשים. לפחות תחזירו את דרום סחלין ואם רוצים גם את רכס הקוריל. וגם להשתלט על מנצ'וריה ופורט ארתור.
  הלחימה החלה במתקפת הכוחות הסובייטים בסחלין. זה לא היה פתאום, היפנים התבצרו, חפרו תעלות ותעלות.
  אבל הכוחות הסובייטים זרקו טנקים למתקפה. כולל ה-IS-7 האדיר. מכונה זו שקלה שבעים ושמונה טון והייתה חמושה באקדח 130 מ"מ עם קנה ארוך. והיו לה שמונה מקלעים.
  אלנקה, יחד עם צוות הבנות, נלחמו במכונית הזו. למרות החורף, המנוע והמחמם החזקים סיפקו טמפרטורות חמות. אז הבנות התפשטו לביקיני ונלחמו יחפות.
  המכונית נסעה לעמדות היפנים. לטנק היה שריון משופע, והצריח שלו היה יעיל ונמוך.
  בברית המועצות הופיעו 13 שינויים של ה-KV, וחלקם הגיעו למשקל של מאתיים טון. אבל אז קמה משפחת IS. מכונות הן קומפקטיות יותר, עם צללית נמוכה יותר, וכבר אין להן כל כך הרבה גזעים. עם זאת, סדרת KV עדיין לא בוטלה משירות. ה-IS-7 הופיע לאחרונה, ולצבא האדום יש רק כמה מכונות כאלה.
  ואיך לא להקים צוות של בנות כדי שיהיה פוליטיקלי קורקט . אחרי הכל, באימפריה האדומה שוויון.
  התוקפן במקרה זה היה ברית המועצות. למרות שה-MGB ערך פרובוקציה. יפן לא נלחמה עם ארה"ב ובריטניה. הם התנגשו בסין כבר יותר מדי זמן. בסופו של דבר, הם סיכמו איכשהו שביתת נשק, וחילקו את תחומי ההשפעה. ברית המועצות נאלצה להילחם עם צבא יפני חזק ורב, וצי ענק. לכן, מלחמת הבזק שהתרחשה בסיפור האמיתי של 1945 הייתה לא אמיתית.
  והפיקוד הסובייטי, ללא ניסיון במלחמת העולם השנייה, פעל בדרך הישנה. במקום מכה פתאומית, עם כוחות גדולים, החלו הקרבות במנצ'וריה בהתכתשויות קטנות. וליפנים הייתה הגנה חזקה ומהונדסת.
  אז סטלין נכנס למלחמה ממושכת ומרירה. יתר על כן, היה צורך להעביר כוחות מברית המועצות האירופית. האוכלוסייה, כמובן, הייתה גדולה יותר מאשר בהיסטוריה האמיתית, ונראה שגם התמ"ג גדול יותר. אבל איכות הכוחות והפיקוד המבצעי נמוך בהרבה.
  הרבה בצבא האדום מיושן מבחינה מוסרית. אם כי, כמובן, יש הרבה ציוד וטנקים ומטוסים ואפילו ספינות. אבל הצי עדיין לא הושלם. לא ניתן לבנות ספינות קרב ונושאות מטוסים גדולות באותה מהירות כמו טנקים ומטוסים.
  אבל סטלין, שסבל מבעיות בריאות וציין במשך שבעים שנה, לא רצה לעכב את המלחמה. אז הוא לא יכול היה להחזיק מעמד אפילו יותר. אבל אתה רוצה להיכנס להיסטוריה כמפקד גדול. המלחמה עם פינלנד לא הייתה משכנעת - יותר מדי הפסדים, נגד מדינה עם אוכלוסייה של שלושה וחצי מיליון תושבים. כאן התמודד היטלר עם פולין, הרבה יותר גדולה מבחינת האוכלוסייה, תוך שלושה שבועות עם פחות הפסדים.
  קרב חלכין גול היה קרב מקומי. וגם לא לגמרי חד משמעי, שכן ברית המועצות איבדה יותר מטוסים וטנקים מהיפנים.
  סטלין רוצה לנקום מיפן על התבוסות של עידן הצאר. ותראה את עצמך מגניב מאוד. אבל האם הוא יצליח? מבחינה כלכלית, ברית המועצות, כמובן, חזקה יותר מיפן. והאוכלוסייה ליותר. אבל הצי עדיין לא הושלם. בברית המועצות, ספינות שטח גדולות החלו להיבנות מאוחר מדי. מאז סטלין פחד מהתקפת היטלר ופיתח את צבא היבשה יותר.
  אבל נראה שהיטלר שקט. למעשה, יש לו כבר רכישות טריטוריאליות ותהילה. כפית גדולה קורעת לך את הפה. יתרה מכך, הפיהרר עדיין פחד להילחם עם צרפת, בריטניה, בלגיה והולנד - הם עלולים לרסק את גרמניה עם דיוויזיות קולוניאליות בלבד. בהיסטוריה האמיתית, הרייך השלישי ניצל על ידי העובדה שהיטלר הצליח לנצח בקצב של בליץ, תוך חודש וחצי בלבד. אבל אם לא היה ניצחון מהיר, סביר להניח שהעניין היה מסתיים בתבוסה של הרייך השלישי.
  כמו ברית המועצות, היטלר יכול היה לנצח באופן עקרוני בקצב של מלחמת בזק, אבל מלחמה ממושכת התבררה כאסון.
  הרייך השלישי במונחים כלכליים, לעומת זאת, חזק מאוד. ואוכלוסייתה גדולה וממשיכה לגדול.
  היטלר החליט לעת עתה לראות כיצד יתפתחו הדברים עבור סטלין במלחמה עם יפן. ואם הצבא האדום יסתבך, אז מה לעזאזל זה לא בצחוק, אתה יכול לתקוף. בחשאי, הדיפלומטים הגרמנים כבר החלו לעבוד. בפרט, פינלנד יכולה לקחת את הצד של גרמניה. הפינים להוטים לקחת בחזרה את ויבורג ואדמות אחרות שנכבשו מהם על ידי הצבא האדום. ורומניה רוצה גם נקמה על מולדובה שסופחה וחלק מבוקובינה .
  מדינות אלו יתמכו ברצון בגרמניה במלחמה נגד ברית המועצות. קשה יותר עם בולגריה ויוגוסלביה, שבהן המשטרים פרו-גרמניים, אבל האוכלוסייה היא סלאבית, ואינה רוצה מלחמה עם ברית המועצות. גם בהונגריה, משטר פרו-גרמני, תמורת חלק מגליציה, הוא יכול להצטרף לקואליציה האנטי-סובייטית. יתרה מכך, אחרי הורטי הגיע סלאשי הקיצוני יותר . לסלובקיה יש משטר פרו-גרמני עצמאי באופן רשמי, אבל הצבא שלה לא חזק במיוחד.
  יש גם טורקיה עם השפעה גרמנית חזקה. בהיסטוריה האמיתית היא לא נכנסה למלחמה. אבל אז איימו על הטורקים בהפצצה על ידי בריטניה וארצות הברית. וכעת בריטניה, צרפת וארצות הברית מיד לאחר התקפת סטלין הביעו תמיכה מוסרית ביפן. וטורקיה יכולה להיכנס למלחמה. במיוחד במלחמת העולם הראשונה, נראה כי טורקיה לא הפסידה לרוסיה, ואף כבשה מחדש את אזור קרפסקי . למה לא לנסות. וטורקיה היא עדיין אוכלוסייה לא מבוטלת, גם אם לא צבא מאוד איכותי.
  אבל בעלת הברית החזקה ביותר של הרייך השלישי מבחינת אוכלוסייה, כלכלה וצבא היא איטליה. יש לה מושבות באפריקה, כולל אתיופיה שנכבשה. יחד עם המושבות, לאיטליה יש אוכלוסייה הדומה לגרמניה עצמה. יתרה מכך, משטר מוסוליני עורר גם את הגידול בשיעור הילודה. נכון, מוסוליני עצמו הזדקן, מדולדל, ולא רצה להילחם יותר מדי.
  יתרה מכך, לאיטליה אין גבול משותף עם ברית המועצות, וגם אם היא תקבל טריטוריה ברוסיה, לא יהיה לה מאוד נוח לנהל אותו. ומוסוליני מהסס.
  למרות שבאופן עקרוני הוא עדיין לא כל כך זקן, צעיר מסטלין כמעט בארבע שנים. והוא עדיין לא ויתר על הרעיון של יצירת האימפריה הרומית.
  בעלות ברית נוספות של הרייך השלישי הן: בריטניה, צרפת, ארה"ב, שבעצמן לא רוצות להילחם בברית המועצות, אבל יכולות לעזור כלכלית אם יקרה משהו. כן, ולשלוח חטיבות קולוניאליות ומתנדבים. פרנקו הבטיח לעזור למתנדבים, וסלזאר יכול לעשות משהו. ושבדיה גם חושבת על נקמה על תבוסות קודמות, ועל נורבגיה. באופן כללי, קואליציה שלמה יכולה להתנגד לברית המועצות.
  ואז העבודה, כמובן, עוברת. אבל הרבה יהיה תלוי איך יפן תתנגד. אם המלחמה נמשכת, אז תיפול על ברית המועצות. ואם הבליצקריג יעבור, אז אולי הם לא יסכנו את זה.
  בכל מקרה, הימים הראשונים של המלחמה הם המכריעים ביותר. תחילת הקרב כל כך חשובה.
  ועכשיו הבנות בטנק IS-7 יוצאות למתקפה. הם הפעילו את המחמם, ועכשיו הם יחפים ובביקיני.
  והם הרבה יותר מיומנים וטובים יותר.
  וכמובן שאלנקה עושה את הזריקה הראשונה בתנועה, בעזרת בהונותיה החשופות.
  ואז היא שרה:
  - יפן, יפן, יפן,
  ארץ נהדרת,
  יש רוח של סמוראי אדיר,
  היא מכירה אותנו כמתנגדי הקב"ה, כבר נתנו,
  אבל אנחנו נקרע את זה!
  ירי ברגליים יחפות הוא טקטיקה מיוחדת של בנות קומסומול.
  אז אניוטה ירה לעבר היפנים בעזרת עקב חשוף ועגול. ופגע בהוביצר הסמוראי. היא התהפכה והתגלגלה מהרציף המושלג.
  הילדה לקחה אותו בשמחה ושרה:
  - נסחוף את האויב במכה אחת,
  נאשר את התהילה עם חרב פלדה ...
  בנות יחפות מסיבה טובה
  בואו לנפץ את הסמוראי לחתיכות!
  אז אלה ג'ינג'ית גם מראה את הקטע האגרסיבי שלה. אז היא לקחה אותו ולחצה על הכפתור עם הפטמה הארגמנית של חזה, ירתה קליע מאקדח 130 מילימטר. התותח היפני התהפך מפגיעה מדויקת.
  והילדה צייצה:
  אני הכי מגניב בעולם,
  ותמיד ילדה יחפה!
  גם הילדה מריה לקחה אותו וירתה על ידי לחיצת עקבה החשוף על הידית. ומערכת ההשקה עבדה. ומקלעים נחתכו לתוך הסמוראים. מריה כיסחה את היריבים וצרחה:
  - למען קומוניזם חדש!
  וגם אולימפיאס ירה, בעזרת פטמת חזה תות, שהיה טעים מאוד.
  ושורה שלמה של סמוראים נכרתה. וזה התברר כמגניב ואכזרי במיוחד.
  האולימפיאדה צעקה:
  - תהילה לקומוניזם! תִפאֶרֶת!
  ושוב, בואו בנות נשפוך אש על היפנים.
  בינתיים, הסמוראי תפס ילד כבן שלוש עשרה. זה היה ילד נאה ובהיר שיער בעניבה אדומה.
  מלכתחילה, היפנים הפשיטו אותו למכנסיים הקצרים שלו, ויחף, עירום למחצה, נסע דרך השלג. הילד נדחף בקתות רובים. ידיו היו קשורות מאחוריו, וכפות רגליו החשופות והחינניות השאירו עקבות יפות בשלג.
  הסמוראי ציחקק ועשה בדיחות ערמומיות. אחד מהם תפס את הילד ברגל היחפה, העביר את ידו לאורך כף הרגל ושאג:
  - טוב חתיך!
  אחר כך הוא סטר לילד על גבו בידו. העגיל הסמיק מבושה. היה מאוד לא נעים ללכת יחף בשלג בחורף. במיוחד כשצריך ללכת הרבה זמן וסוליות חשופות אפילו זוהרות.
  סריוז'קה עבר בשלג, רגליהם של ילדיו הפכו לארגמן, כמו רגליו של אווז.
  אבל הילד ניסה לשמור את ראשו ישר. וראשו של הילד בהיר ויפה.
  הגו העירום של עגילים נשף ברוח. הילד הלך ושר בהתלהבות;
  אנחנו חלוצים, לוחמים אמיצים,
  נולד ויוצק מפלדה...
  הסבים והאבות שלנו גאים בנו,
  והחבר היקר סטלין איתנו!
  
  המדינה הנפלאה שלנו
  מה נתן את הקומוניזם לעמים...
  היא ניתנת לנו לנצח על ידי קין,
  מתנה של חופש פרולטארי!
  
  כן, האמונה שלנו בנתיב הכוכב הבהיר,
  להמריא בשאיפה גבוהה יותר -
  הרוח הרוסית שלנו, תאמין לי, אל תתכופף,
  ובמידת הצורך, נדחוף את הגגות!
  
  כן, תאמין לרוסיה, מולדתי,
  הפשיזם לעולם לא יביס אותך...
  עמי העולם הם משפחה ידידותית,
  וסטלין, לנין המבריק, איתנו!
  
  יצרנו משפחה חזקה
  שבה האמונה מנצחת את האמת...
  אני אוהב את סווארוג אלוהים עם סטלין -
  אני מאמין שהמחר שלנו יהיה בהיר!
  
  ניצור רגע חדש
  ופשוט נבנה עולם יפה...
  מעלינו כרוב בעל כנפי זהב,
  ואני מאמין שהאיש יהפוך לגיבור!
  
  המולדת שלנו תפרח
  היא גאה ומלכותית...
  אנחנו מקבלים רק חמישה עבור הניצחון,
  כזה הוא תהילת ארצנו!
  
  ה' עשה את השדות וההרים,
  בחורים מפוארים נולדו בעולם...
  יש לנו אמונה מלאה באנשים בעלי כוח,
  אנחנו משרבטים במפל מהמכונה!
  
  ברוסיה, יש לנו עסק צנוע,
  להילחם בילדי השפך האדום...
  אנו נציג, כמובן, את המעמד הגבוה ביותר -
  אחרי הכל, הרוסים הם בלתי מנוצחים בקרבות!
  
  נוכל לסיים את העניין בצורה מאיימת,
  סיים את מה שהחכם לנין התחיל...
  תן לטורף להפוך רק למשחק,
  לתפארת דורות זוהרים!
  
  בקרוב נטוס למאדים
  בואו נבנה גן עדן שמימי על נוגה...
  הראה את המעמד הגבוה בעולם
  אל תתגבר עלינו על עצב וכימרה!
  
  בשם המשפחה ניצור אושר,
  בואו נבנה את הסיבה לקומוניזם גן עדן...
  ה' הכול יכול בין הסלאבים הוא אחד,
  הוא מלא בגן עדן של הומניזם!
  
  כן, אמונתנו באדון המשיח,
  בכל היקום אני יודע שזה לא ייעלם...
  אחרי הכל, לאדה תהיה איתנו עד הסוף,
  אשר ייתן, אני יודע אושר!
  
  כמה נחמד לחיות ברוסיה הילידית,
  באושר שלה עבר ללא גבול...
  לא, החיים לא ייקטעו, אני מאמין בשרשור,
  והשבט שלנו פשוט גרובי!
  
  איך ישוע סבל למען רוסיה שלנו',
  איך אלוהים סווארוג נתן חרבות פלדה ....
  אחרי הכל, אלוהי האור הם אידיאל,
  בשם אימנו רוסיה!
  
  אז למה לא לבחור כוכב
  ולהכניע את היקום בזכות...
  אני אבוא אל ישוע בשמחה,
  הרי העסק שלנו הוא עבודה ויצירה!
  
  כן, תן לניצחון המפואר לבוא
  האלה לאדה תעזור לנו בזה...
  בואו נפתח חשבון אינסופי בקרוב,
  יש צורך להילחם באומץ למען המולדת!
  
  לורד סווארוג יעניק אושר לכל האנשים,
  תן נחמה ותהילה...
  על זה יהיה פסוק וסיפורי אור,
  למען רוס והמדינה הלבנה שלנו!
  הילד רקע ברגליו היחפות בשלג. ועקבותיו היו קטנות, אבל חינניות מאוד. והסמוראי הביט בהם בעיניים חמדניות מאוד.
  אבל זה בן. עירומה למחצה ובתחתונים, כחולה מהקור.
  הם הובילו אותו בקור ולקחו אותו לבקתה חמה.
  שם, ללא עיכובים נוספים, לקחו אותו והניחו אותו על המדף. הם סובבו את זרועותיהם מאחור ומשכו אותם למעלה.
  ואז התליין מיפן הביא לפיד לעקבו החשופים של הילד. היה לו ריח של בשר שרוף. האש ליקקה את סוליותיו החשופות של הילד. סריוז'קה צרחה בכאב בלתי נסבל.
  היפנים שאגו:
  - תגיד גור, מה תוכניות הפיקוד שלך?
  הילד ענה באומץ:
  - אני לא אגיד!
  בתגובה הוכה הנער בחוטי תיל.
  ובחדר הסמוך עונתה ילדה עירומה של קומסומול. היא הוכה בשרשרת פלדה, לבנה מהחום.
  אבל הילדה לא רק שלא בכתה, ולא נאנחה, אלא אפילו שרה;
   חלל צבוע באור אפל, קודר,
  וכוכבי הקרח התעממו במסלוליהם...
  אני רוצה אהבה, בתגובה אני שומע לא,
  הלב של הבנות נשבר!
  
  אנחנו אוהבים להילחם באומץ רב,
  נלחם בחירוף נפש למען המולדת...
  בואו נעבור שוב את מבחן האומץ,
  אני אביר העולם - לא עם נפש של שוטה!
  
  כשריסקנו את הוורמאכט,
  הבנות נלחמו באומץ ליד מוסקבה ...
  הדפה נחיל של עדרים חומים,
  למרות שהאויב קשור לשטן!
  
  אנחנו בנות יחפות על סחף שלג,
  אל תהפוך ליריב דע לפחד...
  ועם הקלשון של פשיסט ממש בצד,
  על ידי איסוף רימונים בערימה מעור של ילקוט!
  
  אבל מה האומץ שלנו בכל דבר,
  כאשר מרקורי נמדד ברגליים ....
  כל מי שמאיץ אותנו ישבר,
  אל תרמסו את הקצה, מגפיים יקרים!
  
  שהארץ הרוסית תהיה מפורסמת,
  הראנו לאנשים את הדרך ליקום...
  אנשים בעולם הם כולם משפחה אחת -
  בקרוב נראה קומוניזם!
  
  כן, אתה יכול להאמין, או לפחות לא להאמין,
  אבל האדם נולד יצור חזק...
  החיה לא תתגבר על הידידות שלנו,
  אחרי הכל, תאמין שהאויבים חסרי אונים נגדנו!
  
  בשם מולדתנו, קדוש,
  אני אלחם בכל רוע...
  ילדה רצה יחפה בשלג
  אין אפילו מחשבה להיכנע בפחדנות!
  
  אנחנו מיליוני לוחמים אכזריים,
  מי מאוחד בקרב...
  בואו נפאר את אמונתם של סבים ואבות,
  אחרי הכל, בנות בקרבות הן בלתי מנוצחות!
  
   סווארוג נתן לנו את החדים ביותר בקרב,
  אמר שהבנות נלחמות בזעם...
  תן לאידיאל של אלוהים להתגשם
  וכשאתה זוכה, אתה משתף עם היתום!
  
  יהי רצון שלנו בתפארת, אני מאמין לרוס',
  מי שנלחם בלי פחד...
  תילחם למען המולדת ואל תפחד,
  אפילו כל החולצה ספוגה בדם!
  
  כן, אין ספק - נסחוף את כל האויבים,
  נולדנו שיש לנו שבט של ענקים...
  מתחת לכרזה עם קליקו אדום טריקולור,
  יהי רצון שאנשים יהיו מאוחדים לנצח!
  
  הנה מגיע עידן חדש
  חללים נפתחו לאנשי שטח...
  כמה חרקים מכים במפתיע,
  עוזב לעזאזל עם טיפשות, דבר!
  
  כן, אדם לא מאמין בכינה בכלל,
  וזה שתמיד נולד לנצח...
  לכן, אל תיגע במעיל הנשק המפואר ,
  למרות שהאויב פשוט השתולל!
  
  לא ניכנע ליריב,
  לא על כדור הארץ, אפילו לא בשמים הכחולים...
  אתה כותב את הבנים במחברת,
  שספינת הכוכבים תמריא כמו ברבור עליז!
  
  שנגן על כדור הארץ באומץ רב,
  את יודעת שאנחנו בנות אמיצות...
  הנה הכרוב פורש כנפיים,
  זורקים עליהם רימון!
  
  לא, הבנות לעולם לא ייסחפו,
  הם לא יכריעו אותנו על הברכיים...
  כפי שהיה לפני היטלר קפוט,
  כך תהיה שמחת הדורות בתפארת!
  
  בקיצור, נטוס לכוכב,
  ואנחנו נהיה בעולם של מזל בתולה, אוריון...
  חלומות גדולים מתגשמים
  נבנה סדר מפואר וחדש!
  
  ואני מאמין שהזמן יגיע בקרוב
  כאשר אלו שמתו בקרב קמים לתחייה...
  ויקטורי תפתח חשבון אינסופי,
  מי שיהיה הכי נקי בקרב יקבל פרס!
  
  אני מכיר אנשים בעולם, אנחנו נתפייס,
  האחד: ערבי, הינדי ואורתודוקסי...
  הכל יואר על ידי האדון הכול יכול,
  וכמובן שגורלנו יהיה מפואר!
  
  שהאושר יחכה לכל האנשים קדימה,
  ונצח בשמחה מפוארת לנצח...
  כישלונות ואפסים יסתיימו,
  ולרפא את החלשים, הנכים!
  
  כאן יהיה אושר לאנשים במשך מאות שנים,
  למרות שמיליארדי שנים חולפים בתפארת...
  אחרי הכל, כוח המוח של אנשים חזק,
  נולדנו במעצמת חלל!
  
  נכבוש את היקום בצחוק,
  נעלה את הגלקסיות של המסלול עד הסוף...
  בואו נעבור את הוואקום באהבה, מתפתל,
  השבח את השם ישוע לאלוהים!
  
  ואנחנו בעצמנו ניצור כוכבים בבת אחת,
  הבה נבנה ערים ארוכות...
  הצייד יהפוך בקרוב למשחק,
  ומעל הכל שיהיו אנשים !
  . פרק מס' 11
  הקרבות עם יפן נמשכו. כוחות סובייטים הצליחו לפרוץ את קו ההגנה הקדמי. אבל הסמוראי התנגד בעקשנות. הם לא רצו לוותר ונלחמו בקנאות רבה. אפילו מכרות קמיקזה השתתפו בקרבות.
  אלנה על הטנק ה-IS-7 שלה והצוות שלה כבר קיבלו פגיעות רבות.
  אבל האקדח הרוצח של הבנות עבד.
  הנה עוד הוביצר רגיל שהתגלגל.
  אניוטה ציינה, והזיזה את רגליה החשופות והמסותתות:
  - זה הקטע האגרסיבי שלנו!
  רד אלה ציין:
  - טוב שהשריון שלנו עבה ומשופע בכבדות. אחרת, זה יהיה gallimo !
  מריה גרגרה :
  - כן, הסמוראים נלחמים נכון! מחר 1 במרץ ולא התקדמנו הרבה. וזה מעצבן!
  אולימפיאס סיננה, שרה:
  הנה ההפשרה הראשונה
  בחלומי אני רואה את סטלין...
  ומלא בגופות
  רוסית הילידים שלי!
  אלנקה צחקקה והעיר:
  - השיר שלך בלי אופטימיות! ובואו לשיר משהו יותר עליז וקליט!
  ובנות הקומסומול על הטנק שרו בקול, בעודן ממשיכות לירות בעזרת בהונותיהן החשופות ולא שוכחות להשתמש בפטמות הארגמן של שדיהן;
  
  
  
  אני הבחורה הכי חזקה בעולם
  מי נולד בטהרה...
  אין אני יפה יותר על הפלנטה -
  אנחנו נשגשג בכל מקום!
  
  יהי רצון שרוסיה תתפרסם בזכות כל הנפלאים ביותר,
  המדינה שכבשה את כל העולם...
  תן לאנשים להפוך מיד למעניינים יותר
  כל לוחם הוא אליל אמיתי!
  
  אני אגן על המדינה הקדושה
  איפה אבותינו, תאמינו לכל הכי חזק...
  גלה אנשים שהבחורה יחפה,
  היא נשר, לא דרור!
  
  הייתי חבר קומסומול בחיים קודמים,
  הנאצים נלחמו בצורה מפורסמת כל כך מוחצת...
  והקול של הילדה היה כל כך מצלצל,
  ונשמה אוורירית בהירה!
  
  נלחמתי ליד מוסקבה באומץ רב,
  בכפור הייתה ילדה יחפה...
  ותחשוב על הלחץ שלי כל כך מזעזע,
  שברתי את הפנים של פריץ באגרוף!
  
  לתפארת ישוע דגלנו,
  וגם האל הגדול סווארוג ...
  לנצח לאדה הקדושה ביותר איתנו,
  והאל הלבן הכי מבריק בעולם!
  
  אנחנו האנשים שנולדו לאור השמש,
  יארילו נתן לנו השראה להישג...
  ושיר הבנות זורם באלימות,
  הנה הכרוב פורש כנפיים!
  
  יריתי ממכונת ירייה כיאה,
  לזרוק מתנה ברגל יחפה...
  זרקתי את הרשת שלי על הפאשיסט,
  הילדה נראית קצת מבוגרת!
  
  לוחם, אני חושב מאלוהים,
  יצר עולם שבו יופי...
  בשם סווארוג הגדול ביותר,
  בנשמת היופי, היופי מבשיל!
  
  הגנו על הקרמלין מפני הנאצים,
  הצלחנו להשרות את כל הספירה בכל פעם...
  לא, שחרור לא יגיע מבחורה,
  ופגענו לפריץ ישר בעין!
  
  לתפארת הקומוניזם הנצחי,
  נלחמתי יחף כחבר קומסומול...
  נשמיד את עדרי הפאשיזם,
  כדי שהפלדה לא תיכנע לאויביו של רוס!
  
  בנות נלחמו ליד סטלינגרד
  עלי כמו אודם יש להם פטמות ...
  נראה בקרוב את הקומוניזם,
  בלי לדעת עצב וגעגוע!
  
  אנחנו הבנות הכי טובות בארץ המולדת,
  אני כמעט עירום חבר קומסומול...
  אבל כל כך ריסק את הרייך ממקלע,
  שהגרמנים לא נכנסו לפלוגה שלנו!
  
  בשם רוסיה הזוהרת ביותר ,
  אני מאמין שהכל יהיה בסדר...
  ישוע הגדול מאמין שליחות
  תוך כדי דפיקת אזמל פגזים!
  
  בשם מולדתנו הגדולה,
  אנחנו נהיה פשיסטים מרושעים לרוץ...
  כן, בואו נעצור את עדרי עדר הפרא,
  אפילו בהתקפה זועמת, גנב מרושע!
  
  תן לשמו של ישוע לזרוח כמו שמש
  שאמא מרי תיתן גן עדן גדול...
  עבור לאדה הכול יכול, אנחנו ילדים,
  ואתה נלחם באומץ ומעז!
  
  בשם מולדתנו הגדולה,
  מה נתן לקומוניזם בכל מקום...
  קדושים מהסמלים זורחים, אני רואה את הפרצופים,
  במשפחה אחת של ה'!
  
  בשם סווארוג הכל יכול,
  המשיח המושיע הכול יכול...
  אנחנו חייבים להיות כמו אלוהי המשפחה,
  על כל הבורא האינסופי!
  
  כן, רוס תרים את הבאנר מעל עצמו,
  נתחזק ונהיה חכמים יותר...
  למרות שג'ינגיס חאן תוקף עם תלול,
  אבל אנחנו הבנות עדיין חכמות יותר!
  
  אז אני אומר לכם אנשים שאתם מעזים
  שרת את האלים הרוסיים הנאמנים לנו...
  ולהציל את נשמות הרוסים בקרב,
  למרות שזה מכה נחיל תופת!
  
  אנחנו ננצח, אני יודע בוודאות
  נוכל להביס את כל הנאצים...
  קין לא ירסק את לוחמי המולדת,
  ובשאגה אדירה הדוב יחיה!
  
  נעשה הכל מאוד מגניב,
  נביס את כל פריץ והמונגולים....
  אחרי הכל, זה מסוכן לריב עם בנות,
  העם של רוסיה יודע בלתי מנוצח!
  
  כולנו נציג חיוכים אדירים,
  נשבור את הקרניים של ג'ינגיס חאן...
  בשם הסוג האינסופי של תהילה,
  שיהיה גורל בהיר מאוד!
  
  כן, נילחם יפה בבנות,
  להראות את המעמד הגבוה בעולם...
  אני לוחם, והנשמה מאמינה שהיא לא ליצן...
  ואלוהים יגמול למשיח על הניצחונות!
  
  נשבור את תנועותיו של ג'ינגיס חאן,
  יהיו בנות בקרב על קלקה...
  אל תתנגד למכה הגיהנומית,
  אני אוהב את ישו וסטלין!
  
  אז אני אקצוץ את האויבים, אאמין בלי לספור,
  אני יכול להביס אותם כמו מימדים...
  תאמין לי, יש לנו עבודה קשה,
  למרות שהחיים שבירים כמו חוט משי!
  
  בשם לאדה, מרים המבורכת,
  מה נתן נעורים ואהבה...
  אנחנו בנות עם רגליים יחפות לגמרי,
  בואו נרמוס את היריב לתוך בוץ ודם!
  
  המשיח יבוא והמתים יקומו
  פרון, יארילו, האל הלבן, סווארוג ...
  הם אחד, אנשים יודעים בכנות
  ומעל היקום נמצא מוט הכל יכול!
  
  בקיצור, האושר שלנו יהיה נצחי,
  נפלא ונפלא לעידנים...
  גם השמים וגם הארץ נמצאים בכוח אדיר,
  ואלמוות, ונעורים לנצח!
  לאחר מכן, הוביצר בקוטר 150 מ"מ פגע ישירות בקת המגדל. ה-IS-7 נתקע, והלוחמים נאלצו לסובב את הטנק לצורך תיקונים.
  ואז אתה נראה סוף סוף זה יופשט. באופן כללי, ההימור של סטלין על מלחמת בזק מול יפן נכשל. הלחימה לבשה אופי ממושך ועז.
  והיפנים, בינתיים, המשיכו לנווט ולדווש .
  כאן, למשל, נתפס אחד החלוצים. הילד רק בן שתים עשרה. וזה התחיל להיות צינורות גומי על סוליות חשופות. הילד שאג וגנח, אך שתק.
  ואז רצועות ברזל לוהטות הושמו על רגליו הילדותיות. כן, זה הריח כאילו הוא מטוגן. והריח הזה היה מאוד מעורר תיאבון.
  הילד איבד את הכרתו מהלם כאב.
  אבל התליינים של הסמוראי דקרו אותו במחט בצווארו של הילד. והילד התעשת שוב.
  והמפלצות החלו לשבור את אצבעות רגליו היחפות עם מלקחיים לוהטות.
  ושוב הילד התעלף.
  כן, לא היה כאן כלום. הילד המשיך להיות עינויים. לאחר שסיימו לשבור את אצבעות הרגליים של הילדים, המשיכו התליינים היפנים אל הצלעות.
  ככה הם עשו את זה נכון, הם שברו צלע אחד אחרי השני. וממש העצמות של הילד היו מעוותות. וכך זה כאב.
  ואז צלע אחת נסדקה ונשברה מתחת למלקחיים הלוהטות, ואחר כך עוד אחת.
  והכאב הוא כזה שהילד התעלף שוב, מסבל פראי.
  והסמוראי שרו וצחקו. אז היה להם כיף.
  ונערת קומסומול התחילה להיות עינויים. במקרה זה, אלקטרודות הוצמדו לרחם של נוגה, לפי הטבעת ולפטמות הארגמן של החזה.
  אחר כך לקחו וחתכו את הזרם. ופריקות חשמל עברו בגופה הרך של הילדה.
  ואיך היא סבלה ונרעדה. כמה הכל היה כואב להפליא. וגוף היפהפייה ממש רעד. ואז הכניסו עוד אלקטרודות לפה שלה. ושוב תן לזרם המתח הגבוה. והילדה התחילה לנצנץ ביסודיות.
  זה היה באמת כאב פראי מדהים. ואיך חבר קומסומול המותש צרח.
  והם המשיכו לייסר אותה בזעם פראי. כשראו שהזרם לא לוקח את הילדה, משכו אותה על המתלה.
  הם הידקו את רגליה היחפות של הילדה בגוש אלון והידקו אותן היטב.
  ואז הם התחילו לתלות משקולות על הווים, למתוח את היופי העירום והשרירי.
  הבנות נאנקו, אבל עדיין לא רצו למסור סודות צבאיים.
  אחר כך מרחו התליינים היפנים את סוליותיה החשופות בשמן, כך שהבריקו.
  והם הציתו אש תחתיהם.
  הלהבה ליקקה בטורף את עקביה החשופים, העגולים, המפתה והורודה של הילדה.
  עם זאת, היופי לא נשבר. להיפך, היא הפסיקה לגנוח. ובהתלהבות רבה היא לקחה אותו ושרה בהרגשה עמוקה;
  תהילה לאלת התשוקה לאדה,
  יצר את כיסוי השמים...
  יהיה פרס נדיב לאנשים,
  כי אלוהים קם!
  
  אין יותר בנות יפות של סווארוג,
  מי שרוץ יחף בשלג...
  אנחנו נהיה חיקו של רוד,
  אל תרמסו את הבנות עם המגפיים שלכם!
  
  אחרי הכל, ברוסיה בנות אדירות,
  כל בחור הוא לוחם אבוס...
  הקול כל כך קולני,
  הנבל יתפתל לקרן של עז!
  
  נילחם למען המולדת,
  מולדת היא אמא הגדולה שלי...
  הרוסים תמיד היו מסוגלים להילחם,
  אתה לא יכול לעמוד בפניהם!
  
  הם נתנו את ליבם למען רוסיה,
  אני מאמין לחיים מפוארים...
  בקרוב נפתח את הדלת לחלל,
  בואו למצוא את הייעוד שלנו!
  
  לא, תן לסערה להשתולל עכשיו
  אבל הרוסי לא ידפוק לנצח -
  הלוחם שלנו לא נכנע לקרב,
  שהחלום שלו יתגשם!
  
  הכוח שלנו עם חוכמת הבנות,
  נולדת ככה...
  נשרבט מהמכונה,
  רק למעלה לעולם לא למטה!
  
  תן למדינה משאבים חדשים,
  כך שהוא פורח כמו ורדים שיח שופע ...
  ובשם אלוהים ישוע
  כדי שהתכונה של קראנץ' מרושע לא תישמע!
  
  במלחמה, כל האנשים הם אחים,
  אבל באותו זמן, משרתיו של השטן...
  אנחנו מוכנים לפתוח בפניהם את זרועותינו,
  כדי שכולם יהיו נאמנים לאלוהי העולם!
  
  לא הוריד את הוורמאכט על ברכיו
  הצלחנו להילחם...
  סטלין ולנין הגדול איתנו,
  כתוב לעצמך ילד בקרוב במחברת!
  
  בואו נעשה את המדינה שלנו ככה
  שהיא בעצמה תבנה את העולם...
  למרות שסערה הגיעה לכאן עם חרמש,
  Svarog שלנו הוא מאסטר גדול!
  
  האויב תקף בפתאומיות ובוגדנות,
  אלו היו ארבעים ואחת שנה נוראית...
  אבל הסבים שלנו נלחמו בצורה מפוארת,
  רוד עוזר להם בקרב!
  
  למען רוסיה ניתן את הלב שלנו,
  בואו נחזק את המדינה שלנו...
  פותחים באומץ את הדלת לחלל,
  סופר את זה בלי הרבה מהומה!
  
  הנה המדינה שלי, תאמין לי, קדוש,
  נגן על אבירי מוסקבה...
  הילדה רצה יחפה בסחף שלג,
  להתעורר חלום עתיק!
  
  לא, לא נשברנו במאבק של הבנות,
  ונלחם באומץ להעריך...
  ולפעמים הבנות נלחמו כל כך חזק,
  פיצוץ מלא!
  
  דע לך שאף אחד לא יחנק אותנו הרוסים,
  נוכל ליישר את ההרים, בצחוק...
  אלוהים, מקדיש את נשמתם,
  אתה עובר את הבחינות שלך לחמש!
  
  אלוהים נולד בעת צרה,
  ליד מוסקבה, כשסופת רעמים גועשת...
  לאדה סיימה את הקילומטרים שלנו,
  ותן לדמעות לזלוג!
  
  בנות רוסיות אצילות
  בכל בתולה, המבט הקדוש ביותר...
  קול כזה, תאמין לי, הוא קולני,
  והאגרוף לבנות הוא מונוליט!
  
  הכל בארץ, אני מאמין שיהיה מגניב,
  אני יודע שהכל פורח...
  למרות שלפעמים מסוכן להילחם,
  נפתח חשבון מלא!
  
  בארבעים ואחת הם עמדו יחד,
  האבירים החזיקו במוסקבה...
  בקרוב הם יתנו קומוניזם,
  אני אביא את דגל המולדת!
  
  סטלינגרד הפכה לדרך אדירה,
  איפה שניים אדירים התכנסו...
  הילדה נלחמת יחפה
  בעלה הוא כמובן קומוניסט!
  
  שם האויב זרק "טיגריסים"
  אבל זה לא עזר בכלל...
  כן, לשווא מילמלו הפיהרר משחקים,
  אתה כוכב זכוכית שביר!
  
  אל תיתן לבנות שאתה לשמח,
  אנחנו לא יכולים להירגע...
  האויב השאיר יותר מדי פיח
  אתה עדיין תעבור את הבחינה עם 5!
  
  שביל סטלינגרד בהחלט מפואר,
  זו רק השמש מעל המדינה...
  קין הרשע יושמד,
  הוא בגיהנום עם השטן!
  
  רוס היא תמיד מדינה קדושה,
  הוא מכיל את פרון וישוע המשיח...
  למרות שלפעמים האמת היא רעה,
  האדם לא גדל לאושר!
  
  חלקם של הרוסים להילחם במיומנות,
  ולהביס את אויבי רוסיה...
  למרות שלפריץ יש את הכוח של לוציפר,
  אבל הצבא שלנו הפך אדיר!
  
  יש ישועה בקומוניזם של העולם,
  להתגבר על הרים של גופות...
  לא נבקש סליחה מהאויבים,
  למרות שהדוב משתולל בזעם!
  
  אלוהים פרון הוא זורק ברק,
  הוא מאוד אוהב להכות את הרשעים...
  ואנחנו חזקים יותר מאויבים,
  אם הצבא מתאמן לקרב!
  
  כן, סווארוג הוא לוחם אור גדול,
  הוא יכול לעשות דברים שהוא לא יכול...
  אם אתה תהיה מפורסם אז אתה ראוי
  הרוסים לא טיפשים!
  
  זה הכל בתהילה שלנו,
  מה יפה כמו הצבע של מאי...
  יהיה מקום לנופלים בגן עדן,
  מה צעק בזעם - בנזאי !
  
  אל תסבול אותם, תדע השפלה,
  האם נוכל ליצור עדן שלמה...
  עבור רוסיה תהיה נקמה בפריץ,
  למרות שסאם עוזר להם!
  
  הרוסים התפעלו מהשקיעה,
  האודם הזה מאיר את השביל...
  יהיה גמול גדול על הרוע,
  אי אפשר לכופף את הרוסים שלנו עם ג'ק!
  
  נתפעל בקול רם,
  כוחה של המולדת הגדולה של הפילים...
  יחד עם צוות קורן,
  לאדה הכי טובה של הבנים!
  
  בנות רצות יחפות בחורף
  זה הכוכב הגדול שלהם...
  גם ארנבות רצות יחפות,
  לאדה תהיה איתנו לנצח!
  
  אלוהים ברא את הפלנטה מאטום,
  הוא יצר מרחב עם מילה בלבד...
  שרים מעשי גבורה,
  והאויב מקבל שיש!
  
  ההערצה תהיה מהאדם,
  תמיד להילחם ולחלום...
  אז מהרגע, ועד סוף המאה -
  כדי שיהיה להם צבא גדול בנזיפה!
  
  פני השמש זורחים למרחוק,
  והקשת נוצצת, תאמין לי...
  והאויב פשוט מאוד פראי,
  הוא באמת חיה!
  
  יש בחורות יפות בארץ,
  שהם יודעים להביס אויבים...
  הקול שלהם ברור, כמובן.
  הבנים הכי טובים בעולם!
  
  הרוסים לא נעלמים ,
  האמת שלנו היא להאמין בכל דבר...
  אחרי הכל, יהיו לנו שופטים כאלה,
  בואו לנפץ את המחבלים לחתיכות!
  
  הבנות שלנו זורחות עם העקבים,
  עם סוליות ורדים חשופות...
  והשלגים נמסים מתחת לרגליים
  חם לראות את היופי של היחפים!
  
  בנות נחמדות
  לרסק את האויב ללא מאמץ...
  למרות שהזרם מתנגן מאוד,
  ההמון בא בלהבות!
  
  אנחנו יכולים לעשות הכל מאוד מגניב,
  ולהשיג נאמנות בחלום...
  והאויב תוקף בטיפשות,
  העבר את החרב שלך על זקנו!
  
  אני מכיר את אבירי הפלדה שלנו,
  תאמין לי, אתה לא תמצא אותם...
  הם נתנו לפשיסטים מכה קשה בקרניים,
  למרות שזה נראה לא יותר מעשרים!
  
  בנות שצוחקות
  הם חושפים שיניים בתהילתם...
  והעיניים שלהם הן צלוחיות כאלה
  הקול הוא זמיר זוהר!
  
  אימוני בנות זה מגניב
  והם מדמיינים אימה בקרב...
  אז היפהפיות פשוט גרוביות,
  למרות שלפעמים רוחות שרירים!
  
  תארו לעצמכם עולם כזה, אנשים יעשו זאת
  קומוניזם הוא לידתן של כוחות עליונים...
  והיופי לא ישפוט אותך
  גם אם בן אדם הוא מטומטם!
  
  הנה באה המלחמה מהמזרח,
  עדר התופת תוקף...
  איתנו כוחו של הלוחם סווארוג,
  הילדה ריסקה את החאן בלגימה אחת!
  
  אתה יכול להעריץ את כולם, אני יודע
  מי שנלחם למען המולדת יודע...
  והלוחם נולד אמיץ,
  הולכים לגן עדן אחרי המוות!
  
  נוכל לשמח את רוס,
  רוד מהלל במשך מאות שנים...
  למען אמא רוסיה הקדושה,
  בכוח של אגרוף גדול!
  
  המולדת שלי, תאמין לי, יפה,
  באזור הארקטי פורחים עצי תפוח...
  האנשים שלנו נהדרים, אורתודוכסים,
  הגשמת חלום!
  
  אנחנו יכולים ליצור כל ענן
  ולרסק את האויב המטורף...
  חוליית הלוחמים שלנו כל כך הפכפכה,
  הופך זוחלים טורפים למשחק!
  
  כאן ברוסיה הכל כל כך מגניב,
  בו שם הבורא את לבו...
  מליוטה יימחץ ,
  לחלום יהיה כוח הגון!
  
  הנה המשיח יבוא והעולם יקום,
  יהיו אנשים לתפארת לעידנים...
  אנחנו נלחמים בכנות למען רוסיה,
  ופלדה דע את ידנו!
  
  בנות זוכות להערצה
  מה מסוגלים לכבוש את החלל...
  הם ישברו כל רשת,
  השרשרת עבורם היא רק חוט משי!
  
  אנחנו אף פעם לא מוותרים, תאמינו
  לעולם לא נשכב תחת האויב...
  אם הפיהרר פשוט זועם -
  נשבור לו את הקרניים!
  
  גבר אתה תהיה חזק יותר מכולם
  האם אתה יכול לכבוש את קצה היקום...
  אל תשא לך שטויות חלשות,
  האמינו לנו הסלאבים לשבור!
  
  כוחם של מיליונים יהיה איתנו,
  נגמור את האויב, תאמין לי...
  לגיונות עלמות רבים
  הם פשוט פגעו במטרה!
  
  הנה מגיע הניצחון
  נכנסנו לברלין בניצחון...
  מי שמת בהנאתו של גן עדן,
  והכרוב הקדוש ממריא!
  . פרק מס' 12
  התאריך 1 במאי כבר הגיע. אולג ריבצ'נקו, כגנרל, ערך כמה ביקורות על החיילים. בקרוב יום הולדתו השבעים של הצאר הגדול בתולדות רוסיה, ואולי העולם: ניקולאי השני. לפני החג הזה, אתה צריך להיות מוכן.
  הילד אולג קיבל הזמנה לסנט פטרבורג ליום הולדתו השבעים של הצאר הגדול ביותר. והוא רץ מהר יותר, והבהב את העקבים החשופים של רגלי הילדים.
  ובדרך החל הילד לחבר המשך לסיפורו של גוליבר.
  המעבר היה די ארוך. הדרך סלעית והסלעים החמים הם אקלים טרופי. והשמש בדיוק עמדה לשקוע.
  הילד גוליבר הלך יחד עם הילדה המאהבת. היא היכתה ברגליה היחפות בהרבה יותר ביטחון מאשר מקבילתה, שהפכה כל כך צעירה, נראתה כבת שתים עשרה.
  הילד גוליבר מלמל:
  - אני עייף וצמא!
  הילדה ענתה בצחוק:
  - אתה עבד! ועבדים לא יכולים לבקש משהו מאדוניהם!
  הילד נאנח. עד לא מזמן הוא היה מבוגר וקפטן, אבל עכשיו התברר שהוא רק שקט יחף, שדוחקים בו כמו שהם רוצים!
  אבל אז הגיעה העצירה. השיירה החליטה לנוח ולאכול ביס. הנערים השבויים, שהיו מבוגרים, עצרו לפני כמה שעות.
  והותר להם לשתות מים ולאכול טורטיה עם גבינה ושום.
  אוכל מקומי נראה טעים לגוליבר. בנוסף, הוא העריך שעכשיו יש לו שיניים צעירות, בריאות ושלמות לחלוטין. ואז הוא התרגש.
  רק כפות הרגליים החשופות הופלו מאוד ונשרטו על חלוקי הנחל.
  ואז הם שוב היו בדרכם.
  היו כאן ימים ארוכים, או שזה פשוט נראה כך?
  הילדה שאלה את גוליבר:
  - אז אתה מאמין באלוהים שלך, אבל אתה יכול, למשל, ללכת על המוקד בשביל אמונה!
  הנוסע הצעיר ענה:
  - אני נגד קיצוניות וקנאות!
  הילדה הסכימה
  - זה נכון! אבל היו מכם מי שהלכו אל מותם!
  גוליבר ענה בחיוך:
  - הם היו שונים! מי הלך למוות כואב, ומי בגד! ולא רק באיומי אקדח, אלא למען האינטרס האישי!
  הילדה חייכה. רגליה היחפות סטר על החצץ הגס, וכנראה שהיא אפילו אהבה את זה.
  היא שרה:
  אהבת המשיח יפה וטהורה,
  היא יפיפייה מוצקה ומוארת...
  יחד עם זאת, יש הרבה רוע בעולם שלנו,
  כנראה עדיין שטן חזק!
  הילד גוליבר הופתע:
  מאיפה המזמור הזה?
  הילדה ענתה בחיוך:
  - כתבתי את זה בעצמי! מה טוב?
  גוליבר ענה בחיוך:
  - למען האמת, לא נורא! אבל האם אתה מאמין במשיח?
  הצבאית הצעירה העירה בהיגיון:
  - באיזה מובן?
  הילד-קפטן רטן:
  - נו, שהוא אלוהים!?
  הילדה משכה בכתפיה והשיבה:
  - שהוא האל הכול יכול ובורא היקום לא. אבל העובדה שאולי היו לו יכולות קסומות - די!
  גוליבר פירט:
  למה אתה לא מאמין בטבעו האלוהי?
  הילדה ענתה בביטחון:
  - כי בטמטום הסכים להקב"ה ללכת לצלב! מאוד טיפש, בעל הכוח לא להיות מסוגל להגן על עצמך!
  קפטן הילד ענה:
  - הוא עשה זאת כדי לקבל על עצמו את כל חטאינו!
  הוויקונטית הצעירה ציחקקה והשיבה:
  - לא מאוד קשה להאמין שלאל הכול יכול לא הייתה דרך אחרת להציל את האנושות מאשר ללכת בעצמו אל הצלב. אבל מה עם החוכמה האינסופית של היוצר?!
  גוליבר משך בכתפיו וענה:
  - ובכן... יש סודות שאפילו מלאכים רוצים לחדור אליהם! ובכלל, באמת יכול להיות אחרת ואי אפשר!
  הילדה הנהנה.
  - הנה אצוה עליך להטביע במקלות על עקביך החשופים, ואז זה יתאפשר!
  השתררה שתיקה כואבת. גוליבר לא ידע מה להוסיף. אכן, תיאולוגים מתווכחים במשך מאות שנים. וזה באמת פרדוקס: לאחר שהוספת פשע נוסף, גדול מאוד, אנשים קיבלו הזדמנות לישועה. יש עדיין הרבה על מה להתווכח. ולגבי אם לא הביא הבן כופר עם קרבנו. רק למי? לאב - זה מוזר, האם האב ייקח כופר כזה כמו מות הבן. אבל זה גם נשמע חילול השם לשטן.
  וכך זה נהיה רע וכל כך רע.
  גוליבר שר באנחה:
  לכמה אנשים יש כל כך הרבה דעות
  סוד השמים הקדושים
  אני רוצה שכולם ידעו...
  בחיפוש אחר האמת, חשכת הענפים,
  השד משתולל בזעם,
  רוצה לכפות תוכנית,
  זה חלום לקבל את אור אהבת הדורות,
  רק האל הכול יכול לתת את התשובה!
  הוויקונטית הצעירה הנהנה.
  אני רואה אותך טוב, תאכל!
  גוליבר ציין:
  - כן, אפילו נעים ללכת עירום למחצה, תחת השמש הלוהטת, עם בחורה יפה כמוך!
  ושוב התנשף הילד, דורך על אבן חדה. והוא נראה אומלל.
  הוויקונטית העירה:
  - כמובן, אמונה חייבת להתבסס על טיעונים סבירים! לדוגמה, ישוע טוען שהוא האל העליון. עם זאת, הוא מלמד: אם הם פוגעים בך על הלחי הימנית שלך, פנה שמאלה! ובברית הישנה, להיפך, הוא נותן פקודות להשמיד נשים וילדים גם יחד, ואפילו חיות בית!
  גוליבר השיב:
  - נראה שאתה מכיר היטב את התנ"ך!
  הוויקונטית הנהנה.
  - כן, קראתי את זה. ויש הרבה אכזריות ואבסורד! כמו פקודה להתחתן עם זונות, או פקודה להרוג חפים מפשע. ואלישע הניח את הדובים על הילדים, שרק הקניטו אותו בגלל הקרחת שלו!
  הילד גוליבר העיר:
  - ואנשים עושים זאת לפעמים, יוצרים אכזריות!
  הילדה אישרה:
  - כן הם כן! אבל זה לא עושה להם קרדיט!
  קפטן הילד העיר:
  - לצערי, לפעמים קורה שצריך להשתמש באכזריות. ובכן, אם אין דרך אחרת לחינוך! ובכלל, מה מבלבל אותך?
  הוויקונטית העירה:
  - מצד אחד, האכזריות המופלגת של הברית הישנה, ובו בזמן עדינותו של ישוע המשיח, שהתפלל אפילו נצלוב, למען תלייןיו!
  גוליבר פרש את ידיו וענה:
  - אני לא יודע! אמנם קשה לומר למה ומה... אנחנו חייבים לאסוף את המחשבות שלנו. אבל בכל מקרה. כאן השאלה היא, אבל החיים לא מסתיימים עם כדור הארץ. ואולי, לאחר שהרג את הילד בעזרת הדוב אלישע, הוא הציל אותו מסבל נצחי בגיהנום לוהט, והעביר אותו מיד לגן העדן?
  הוויקונטית צחקקה והעיר:
  - אז יכול כל רוצח לומר - לא נתתי לו לחטוא! ועבר לגן עדן!
  הילד גוליבר רצה להתנגד, אבל איכשהו מחשבות לא נכנסו לראשו. ועל מה יש לדבר? כאן אתה צריך להיות תאולוג מנוסה. אפילו תיאולוגים ותיאולוגים אינם מסוגלים לתת מענה מספק לכל השאלות. למשל, מדוע הרוע קיים בנוכחות אלוהים כל יכול ואוהב? האם אלוהים רוצה שהרע יתקיים או שהוא לא מסוגל לסיים אותו?
  וכאן קשה מאוד לענות ספציפית. או כך מסתבר, או אחרת. אבל יש פרדוקס שכל תשובה לא תתאים לכולם.
  קפטן הילד אמר בחיוך עצוב:
  - כאן אתה, למשל, חי אלף שנים בלי להזדקן. אז תשמחי בזה. כי ה' נתן לך חסד ונעורים נצחיים. אבל הוא לא נתן את זה לאנשים רגילים. וזה עניינו!
  הוויקונטית הנהנה.
  - אמן! זה מגניב!
  גוליבר שר:
  אלוהים הוא הרחמים הגדולים ביותר של חסרי תחתית,
  אתה יצרת את הארץ, גובה השמים...
  למען העם, בנך יחיד,
  הוא הלך אל הצלב, ואז קם שוב!
  הילדה הנהנה וצייצה:
  במסדר השמימי
  כל החברים שלי יתאספו
  במסדר השמימי
  שם, בחסדי ה',
  אני אעשה זאת!
  גוליבר קרץ לה ושר בתגובה:
  אלוהים אדירים, זה אתה, זה אתה
  אני רואה אותך בכל מקום...
  כשאני קורעת פרחים בדרך אגב,
  ובאהבה אני סוגד לך!
  
  יהוה הוא כתר היופי,
  לאור זוהר היום וחצות...
  אלו המחשבות והחלומות שלי
  הנוער הזה הוא תשוקה בהירה!
  הילדה הנהנה בחיוך קורן.
  - כן, יש לך שיר טוב, אבל אני רוצה שתשיר יותר!
  גוליבר שר בחיוך:
  כמה יפה כל מה ששלך,
  אני שומע את קולך בכל מקום...
  בלב יד ימינו של אלוהים שר,
  ומתלחש לתוך הנשמה כמו קולוסוס מבשיל!
  
  אלו הרים מכוסים אזוב,
  אלו גלים עם קצף משתולל...
  זה חוף חול חם
  זו השמש מהיקום האינסופי!
  ואז הילדה רקעה בכעס ברגלה יחפה וקטעה את גוליבר, ושאלה:
  - והזקנות המכוערות, בריאת ה' אלהים, שגם הן יפות?
  גוליבר משך בכתפיו והעיר:
  - אם יש תושבי עולמות וכוכבי לכת אחרים, והם לא כמונו, אז גם הם, כנראה, עלולים לחשוב שאנחנו פריקים. יתר על כן, אפילו ביחס לבחורות היפות ביותר!
  הוויקונטית הסכימה:
  - מנקודת מבט של דיאלקטיקה - זה נשמע הגיוני!
  גוליבר שר בחיוך:
  האיר את ה' אלוקים,
  למצוא שלום במשיח...
  הרגשתי שאני חוטא,
  שה' הוא המושיע שלי!
  הילדה הנהנה ושרה, חושפת שיניים:
  על כס מלכות שמים
  המלך הכול יכול ישב...
  ברצונך הגדול
  המשיח שלט בנו!
  
  הם צלבו את אלוהים על הצלב
  ישוע התפלל לאבא...
  כדי לא לשפוט אותנו בחומרה,
  החטא סלח לנו עד הסוף!
  
  הרחמים הם בלתי מוגבלים
  הוא שלח את בנו למות...
  לשרת אותו אלוהים באופן אישי,
  ואל תעז למות!
  והבנות קרצו למקביליהן.
  גוליבר ציין:
  - כן, זה מקסים. שירים, בוא נגיד - זה מעולה! אבל האם אתה מזהה את ישוע המשיח כאדון והמושיע שלך?
  הילדה ציחקקה ושרה:
  השלמות של ישוע,
  ישו מושלם...
  מחיוך למחווה
  מעל הכל שבחים...
  אוי איזו ברכה
  אוי איזו ברכה
  דע שאלוהים הוא שלמות!
  דעו שאלוהים הוא אידיאלי!
  גוליבר אישר:
  - שרת את זה היטב, ובאופן אקספרסיבי! אני רואה בך פוטנציאל גדול.
  הילדה שרה בהנאה:
  במרחבי המולדת הנפלאה,
  מזג בקרב ובעבודה...
  הלחנו שיר משמח
  על האל הכול יכול ועל המנהיג...
  
  אור אלוהים הוא תהילת הקרב,
  אלוהים אור טיסת הנוער שלנו...
  נלחמים ומנצחים עם שירים,
  עמנו הולכים אחרי ה'!
  גוליבר ענה בחיוך:
  - נהדר שאתה שר! פשוט סופר!
  הילדה ציחקקה והעיר:
  השיר עוזר לנו לבנות ולחיות,
  אנחנו ממהרים באומץ לטיול עם שיר...
  וזה שעובר את החיים עם שיר,
  הוא לעולם, לעולם לא ייעלם!
  הילדים הלכו בכביש הסלעי. זה כאב לרגליו המופלות של הילד, אבל הוא החזיק מעמד והלך. והשיחה הסיחה את דעתו מסבל.
  בנוסף, העובדה שיש לך את כל השיניים שלך וצעירות כבר מרוממת. והגוף הצעיר עמיד ובריא. והכל מסביב הוא תפיסה כל כך בהירה, קורנת ורעננה של העולם.
  הוויקונטית שאלה:
  - ולמה, למשל, אם ישו הוא אלוהים ויש לו את כל הכוח על פני כדור הארץ ובשמים, השליט והכובש המצליח ביותר בכל הזמנים והעמים הוא ג'ינגיס חאן? מי הוא גם ברברי וגם עובד אליל, ואכזרי מאוד, וגם פוליגמי!?
  גוליבר, בחיוך ילדותי מבולבל, ענה:
  - ובכן, זו שאלה קשה... למען האמת, התנ"ך אומר שהשטן הוא האל של העידן הזה, ואולי ג'ינגיס חאן חייב את הצלחתו לשטן!
  הילדה ענתה:
  - אוי לא! שום דבר לא כתוב בתנ"ך - השטן הוא האל של העידן הזה! יש לי זיכרון צעיר לנצח, והרבה יותר טוב מכם האנשים, שמתבגרים ומכוערים!
  קפטן הילד העיר:
  - כתוב - אלהי העידן הזה עיוור את דעתם!
  הוויקונטס צחקה והשיבה:
  - לא כתוב שזה השטן! אולי זה אומר אגואיזם אנושי. או אולי, למשל, גאווה מוגזמת, או פגמי אופי אחרים.
  גוליבר ציין:
  - זה נכון בחלקו! אולי זה התכוון לשניהם!
  הילדה שרה, חושפת שיניים:
  למה התכוון ה'?
  גוליבר ענה בבלבול:
  - על מה אתה מדבר?
  הוויקונטית חייכה והשיבה:
  - כן, על דברים שונים! יש לי אפילו שיר על זה!
  קפטן הילד משך בכתפיו והציע:
  - קדימה, אני אשיר קודם!
  הילדה הנהנה בחיוך.
  - אם אתה רוצה, תשיר
  רק אל תשיר לנוח!
  גוליבר שר בקולו הצלול והילדותי;
   אדם שאינו מאמין אינו מאושר
  אי אפשר לחיות בתאווה חוטאת...
  כי זעמו של אלוהים הוא נורא
  כי אלוהים קפדן הוא השופט!
  
  הבשר בגיהנום נמק מהחום,
  והגיע הזמן שכולנו נבין עוד הרבה זמן...
  אלה שאינם יודעים אמונה באלוהים
  ליפול תחת עול הגיהנום!
  
  אדם חוטא יקבל את שלו
  זה יהיה כמו עכביש שעלה באש...
  שדים ייסרו בעולם התחתון,
  אלה שסגדו לשטן!
  
  פחד וחזר בתשובה אויב יהוה -
  יזרקו אותך ישר לגיהנום...
  מי שלא מכבד את יום השבת -
  לנצח יהיה בלהבות!
  
  כיבדת את האליל ועל כך בייסורים,
  כל כך כואב להתפתל בגיהנום..
  יהיה מרושע, מדע -
  העדפתי את האליל על פני המשיח!
  
  לא האמין לצו אלוהים
  לא רציתי לכבד את היום הראשון...
  אל תקווה, לא תישרף מיד -
  נצח בייסורים של חוטא הוא גורל!
  
  אני מאמין שזמן הנקמה יגיע,
  ישוע האל הגדול מגיע
  ויום הדין יגיע
  הוא יביא ישועה לאנשים!
  
  האל הקדוש יקים את המתים,
  אלה שבאמונה לא ייעקצו על ידי ריקבון...
  אני מאמין שגם אני אהיה עם הכול יכול,
  בגן עדן - תנו לבשר להתמוטט!
  הילדה עם חיוך שזוהר כמו פנינים אישרה:
  -שיר טוב מאוד! אבל אתה לא תהיה מלא בשירים לבד! צריך משהו יותר מגניב וייחודי!
  גוליבר העיר:
  - גם הטיפשות היא ייחודית!
  הוויקונטית צייצה:
  - כמה טוב הכל יהיה אם נהיה ילדים לפחות קצת!
  והציע:
  - בוא נשיר משהו אחר!
  קפטן הילד משך בכתפיו.
  - אתה רוצה את זה?
  הילדה הנהנה.
  - בדיוק, אני רוצה שתשיר!
  וגוליבר לקח ושר;
  ניסים בעולם החדש
  זה כמו אגדה בצבע...
  יש כזה יופי
  אל תמצא פגם עם מצביע!
  
  ובכן, מה אם זה יום חדש
  עולה על פני כדור הארץ...
  אז אנחנו לא עצלנים מכדי לקום,
  אין מגניב יותר בעולם!
  
  יהיה אור חדש בתהילה,
  איפה העצים הם כמו ממתקים...
  נפגוש את השחר
  באושר נצחי ילדינו!
  
  עידן חדש מגיע
  המקום הזה כל כך יפה...
  האדם יהיה מאושר
  תן לדרך להיות מסוכנת!
  
  תן לכדור הארץ לפרוח
  בקרוב גן עדן שופע...
  פתח חשבון מנצח
  שהעולם יהיה זוהר!
  
  כמה זה טוב
  אם השמש זורחת בהיר...
  נקר קודח אזמל
  כולם נפלאים על הפלנטה!
  
  כמה כיף לנו
  אושר מלא עמק...
  זה יהיה, תאמינו לימי הזוהר של השעה,
  ממוצע זהוב!
  
  מי יעשה את גורלנו,
  אמיץ מאוד חתיך...
  אם תהיה חלוקה מחדש
  אז אתה נעשה חזק יותר!
  
  לא נוריד את הראש
  מיישר את הגב בגאווה...
  לחמאת פנקייק, גבינת קוטג',
  בבת אחת המארחת מוסיפה!
  
  אז יהיה אושר יודע
  והאור עם שמו של סווארוג...
  גן העדן האמיתי יהיה
  אנשים התפללו לאלוהים!
  
  ה' נתן תשובה אחת:
  אנחנו חייבים לעבוד בשמחה...
  ואז שלום יבוא -
  הפנים יאירו!
  
  הנה ילדה יחפה
  אוכף צב...
  חייב להכות אותו באגרוף
  זורקים הרבה פחד!
  
  איפה מתרחשת השריפה
  ובכן, איפה האש בוערת...
  מכה מוחצת,
  האויב האכזר תוקף!
  
  לא ניכנע לאויב,
  קחו בחשבון את השאיפה הזו...
  מיישר את הכרוב
  כנפיים וסליחה לאויבים!
  
  תגיד שזה יהיה בקרוב
  מה שנקרא ניצחון...
  הקרקס הוא צ'פיטו,
  ולפעמים כלבים נובחים!
  
  בקרוב זה יהיה כמו בגן עדן
  בואו נעשה את העולם יפה..
  לאדה אני מודה -
  כרובים מאירים בזהב!
  הילד שר יפה, וקולו נעשה ילדותי. מאוד רועש ונוקב.
  הוויקונטית צייצה:
  - אכול טוב! וזה מגניב!
  הקפטן הילד סינן:
  אני שר, אני שר, ואני אהרוג את כל השדים!
  הילדה גם שרה:
   אנחנו בנות גאות של סווארוג,
  לוחמים אמיצים, אמיצים...
  אנחנו משרתים בנאמנות, אנחנו בשם המשפחה,
  תנו לסבים ואבות להיות גאים!
  
  אלוהים סווארוג והמוח של אנשים,
  לשמח את העולם...
  לא נוצח, תאמין לנבל,
  זו העבודה והיצירה שלנו!
  גוליבר שרק וציין באהבה בקולו:
  - שיר גדול!
  הוויקונטית הנהנה וצייצה:
  - כן, זה היופי שבדבר. מה אוכלים לשיר.
  הילד והילדה המשיכו ללכת. כפות רגליהם התינוקות רקעו את עצמן בביטחון רב. ואין ספק שהם יכלו לשיר יפה מאוד.
  נראה שילדים הם הכל. וזה עולם כל כך נפלא. גם אם יש בזה עבדות.
  גוליבר שר בהנאה:
  כל האנשים על אותו הפלנטה
  אתה חייב לדעת לחיות בצורה ידידותית...
  ילדים חייבים תמיד לצחוק
  ולחיות בעולם שליו
  ילדים חייבים לצחוק!
  ילדים חייבים לצחוק!
  ילדים חייבים לצחוק!
  ולחיות בעולם שליו!
  אז הם הלכו, הלכו, ושוב הלכו...
  סוף סוף הגיע הערב. ולארוחת ערב נבנה טור עם ילדים שנתפסו.
  הם קיבלו סוג של מרק אכיל על תנאי, ועוד עוגות עם חלב. העבדים אכלו. ונרדם ברצון.
  ואכן, לאחר צעדה קשה של יום, הם נזקקו למנוחה.
  גוליבר גם רחם את אפו והוא חלם חלומות נפלאים.
  שבו שרו בנות עירומות למחצה;
  היקום נקרע
  כוכבים דעכו, קטסטרופה-מוות!
  מתייפחת, גונחת בייסורים של ריחוק גיהנום,
  ולמי ששרד: רק בושה לסבול!
  
  כמו אלוהים - שולט בכל החוקים,
  שוכחים מהמצפון ודוחים את הכבוד!
  גזע חייזרים מביא עולם חדש,
  זרקו לנו אתגר - חדשות מעניינות!
  . פרק מס' 13
  נער התא, שגוליבר הפך לו, הפליג על בריגנטינה יפהפייה ואלגנטית מאוד. המפרשים שלה היו בצבעים עזים מאוד, עם ציורים נפלאים, נפלאים, בצורת פרחים ופרפרים, ושפיריות, כמו גם ילדות עם חרבות.
  וזה היה מאוד בהרמוניה עם הצוות. גם כאן היו אך ורק בנות. והם היו כמעט עירומים, רק החזה והירכיים היו מכוסים במחרוזות של תכשיטים. והעור שזוף, מבריק, כמו פסלי ברונזה.
  נערות פיראטים היכו ברגליהם החשופות, החינניות והפתייניות.
  והם שרו:
  אנחנו עניים, אנחנו עניים, שודדי ים,
  אנחנו מאוד מאוד מאוד מצטערים,
  אל תימנע מהבנות יודעות גמול,
  אלא כי לא החדירו בנו מוסר!
  
  פיראטים לא צריכים מדע
  וברור למה...
  יש לנו רגליים וידיים
  והראש לא בשבילנו!
  ואז גליון הופיע לפניו , הבחורה למעלה הבחינה בו ראשונה. היא קפצה, מהבהבת עם עקביה החשופים והעגולים.
  באופן כללי, איזה יפהפיות היו כאן, והשיער שלהם בהיר מאוד. רובם בלונדיניות דבש עם שיער נוצץ כמו עלי זהב, אבל יש גם בנות אדומות נחושת ואפילו שיער בצבע אמרלד.
  חלקם עונדים עגילי סיכה. ואיזה קווים מושלמים יש להם!
  והשרירים שלהם, כמו כדורי כספית, מתגלגלים מתחת לעור הברונזה המבריק. אלו באמת בנות שמסוגלות להילחם על אמת.
  ועכשיו הבריגנטין ממהר אחרי הגליון . ובספינה הזו, דובי אורקים פרוותיים מתרוצצים, מוסיפים מפרשים ומנסים לברוח.
  נערת קפטן עם שיער עלי זהב שנושב כל כך יפה ברוח, ורגליים יחפות שמשגעות גברים כמו שאגה:
  נשמיד את הדובים המקוללים! תן לכנופיית הדרקונים לעלות באש!
  כאן הבריגנטין מקצר את המרחק. ושלוש בנות יורות מתותח החרטום, מניחות את רגליהן היחפות על הסיפון.
  ועכשיו הליבה עפה החוצה, ולאחר שתיאר קשת, היא פוגעת ישירות בגלריה של גליון האויב . והספינה, לאחר שקיבלה מכה חזקה, נטתה.
   הבנות החלו לקפוץ, מהבהבות בעקביהן החשופים והעגולים ושאגות:
  תהילה לשודדי הים, תהילה!
  הבנות מתקדמים...
  אנחנו נלחמים מתחת לדגל הארגמן
  הצבא בהתקפה!
  ועכשיו הבריגנטין מתקרב יותר ויותר לגאליון . והבנות זורקות קרסים על סיפונה של כלי האויב. והם מושכים את הבריגנטין אל הקורבן שלהם. ואז מרצדים יחפים ויחפות. הם קופצים עליו ונלחמים עם האורקים. ויש נסיעה פרועה. הבנות חותכות את עצמן בצברים ומדממות את האויב בנחלים בוערים. והם נופלים, כשאורקים כורתים את ראשם.
  וראשיהם מתגלגלים על הרצפה.
  זה באמת הרס והשמדה. כעת הראו את עצמם הלוחמים במלוא תפארתם. ורגליהם החשופות והשזומות, כמו פטישים, ספגו מכות מוחץ.
  הבנות מאוד יפות ועור הברונזה שלהן מנצנץ בשמש, מהן יש שלוש.
  הלוחמים שורקים וצועקים:
  - נהרוג אויבים, זה האמונה שלנו תמיד. כל הבחינות עברו בחמש, ארצנו קדושה!
  הבנות יצאו ממש מגניבות. והם נחתכים כך שאי אפשר לעצור את הנדנדות.
  והילד היחף גוליבר נלחם איתם. ילד מאוד נועז, נניח.
  והעקב החשוף של הילד ייקח ויחבוט את האורק בסנטר. והלסת שלו נשמטה.
  גוליבר שר:
  איך חיינו בלחימה,
  ולא מפחד מהמוות...
  אז מעכשיו, אתה ואני נחיה!
  בגובה כוכבים ובדממה זרועה כוכבים,
  בגל הים ואש זועמת!
  וזעם, ואש זועמת!
  נער הבקתה פרץ, ורגליו היחפות פגעו.
  אבל זה טוב להיות ילד. איזה גוף מהיר יש לך.
  זה באמת ילד סופרמן.
  ושר בשיא ריאותיו:
  - אני אביר האור על ברכי הפראים,
  אטאטא את אויבי המולדת מעל פני האדמה!
  כך הילד נלחם ושר. וחתכים וישתים.
  ובנות אחרות נלחמות איתו. שהם כל כך יפים ומתוקים.
  להילחם, כמובן, בגובה רב. במובן הפיגורטיבי של המילה.
  הנה הלוחמים. אנחנו יכולים לומר עליהם: סופר והיפר .
  אם הם יתחילו להילחם, אז שום דבר לא יעצור אותם.
  ועכשיו האורקים האחרונים נפלו תחת מכות היופי. והיתה שמחה גדולה בין הלוחמים.
  והם שרו:
  נשחוט ונחתוך את כולם,
  אנחנו נהרוג את כולם! אנחנו נהרוג את כולם!
  ואחרי זה התחילו לחטט בגאליון ולחפש טרף. במקביל שרו הלוחמים:
  - אנחנו מחפשים עוברי אורח מהלילה עד הבוקר,
  בואו לפרוץ את הפראורה! בואו לפרוץ את הפראורה!
  כאן שר גוליבר בהתלהבות;
   אח הרים את ידו לאחיו:
  מלחמה אכזרית - שאגת היריב!
  המכונה הפכה לחבר שלך,
  על קלות הדעת באה גמול!
  
  מה לעשות אם אנשים שבורים
  כאשר כדורים חטופים שורקים מסביב!
  מוטב שאלוהים ישבור את המלחמה בכוח -
  כדי שיגמרו ימי דרקון הטרף!
  
  אבל הגיהנום לא יודע מידה וקו,
  האדמה בוערת בנפאלם, ילדים בוכים!
  כאן התחווירו תווי הבנות -
  מי, האדון הקדוש, יענה על כך?
  
  ובכן, כמה אנשים אהובים אתה יכול להרוג,
  אחרי הכל, אדם נולד, תאמין לי, בשביל האושר!
  האם לא נותנת לבנה ללכת לחזית,
  וגם בקיץ יש מזג אוויר גרוע במלחמה!
  
  אבל חובת חייל היא חובה בטוחה:
  מה אתה צריך כדי להילחם למען המולדת בקרב!
  בגיל שש עשרה, כבר מקדש אפור,
  אלמנות של פרצופים אומללים נפוחות מדמעות!
  
  אבל מה זה, אתה משוגע אחי?
  לא, אתה מטורף, עונה האהוב!
  לרעה, מי על כס המלכות, החייל שלנו,
  הוא חושב שגיסו קין מטונף!
  
  באדמה, זרמי דם קורעים את הוורידים,
  והדופק מהליבה יגיב במכה...
  מחרשה שניפצה בשדה על ידי פגז קפא,
  הו, כמה סגולה הפכה השמש!
  
  אבל יש אמונה שישוע יבוא -
  פייסו את האחים, הביאו ישועה!
  אז בואו נשכח חשבון נבזי -
  בנשמת כולנו שולט, תן סליחה!
  לאחר מכן, בנות הפיראטים ציחקקו לילד הבקתה. וזה היה פשוט נהדר.
  לאחר מכן, חביות של בירה ויין נגררו מאחיזת הגליון , הם החלו לשתות ולהשתולל.
  ואיזה ריקוד רקד יחף, רגליים ילדותיות של יפות. כמה נהדר זה נראה.
  והשוקים השריריים שלהם נצצו. זה באמת מה שבנות צריכות.
  גם הנער גוליבר שתה ושר בלהט;
  לכל אחד יש את ההשקפה האישית שלו על אהבה -
  הרעיון של יופי ואידיאל!
  למרות שאנשים לא גדלו אליו,
  אבל האדם כבר לא קוף!
  
  וכאן, כמובן, אפשר לקחת אפוריזמים קטנים ולהוסיף כאלה שנונים;
  סביר להניח שהעקב החשוף של הילדה יקבל נעליים אופנתיות!
  אבל משהו מקורי לא עולה בראש
  הנה, למשל:
  אהבה לכל הגילאים,
  והילד נראה מאוד גאה...
  עיניו בורקות בחושך
  התוצאה תהיה מגניבה!
  למרות שזה הכל בוא נגיד את זה - טיפשות ונדוש.
  עם זאת, מצד שני, אנחנו יכולים לומר שאפילו מגניב.
  גוליבר שר:
  אני קופץ. אבל אני קופץ אחרת
  או יותר נכון, אני קופץ כמו כינה...
  ואני יכול במיוחד להטמיע שינוי,
  אתה ילד יחף לא רועד!
  ואז גוליבר שר משהו יותר מתורבת;
  אנחנו רוצים לחיות בעולם יפהפה של גן עדן -
  שבהן אין מחלות, פרות מרושלות ...
  כך שחוט החיים הופך אינסופי,
  כדי שכל יום יהיה שמח ועליז!
  
  איפה הצבע הוא כמו קשת בענן באביב
  חבצלות מים, כמו זהב עם אזמרגד.
  איפה שהמציאות כבר מזמן דומה לחלום...
  כל ילד יכול לעשות נס!
  
  הו מולדת, העצב הקדוש של אלוהים;
  הליבנים שלך מנומרים, ברק המתכת...
  ואני מתפלל לאלוהים על דבר אחד,
  כדי שארץ המולדת תפרח בתפארת!
  
  אבל כאן הלוחם כבר יצא למערכה,
  הוא צועד כמו לוחם ברברי!
  נעשה טוב לכדור הארץ -
  כדי שכדורים לא יפולחו את אמא שלך!
  
  התקפה של הטרולים, לחץ זועם;
  יריבים ממהרים חומה מפולת!
  ולכן, למה אנחנו צריכים ויכוח סוער,
  כאשר המולדת מאוחדת באגרוף!
  
  אבל שוב הכוננים האורקים מגחכים,
  הם גבר, כמו עצם תקועה בגרונו!
  והגובלין נהם בזעם פראי,
  אבל הגשנו בקשה ממתנה rati!
  
  אבל הניצחון על האויב קרוב,
  נוציא את רוסיה מהביצה!
  גמול לטמאים הגיע -
  הפרווה שלהם נקרעה לגזרים ומוך!
  
  ילדה סגלגלה פרצוף חמוד -
  נתן לי אמונה וכוח גדול!
  כך שרה גוליבר בהרגשה ובלהט רב. והשירה שלו הייתה כל כך שיקית להפליא.
  ואז התחיל הנער-קפטן לשיר שוב, אחרי עוד כוס בירה, ונגיס של דג מיובש;
  מדינה גדולה, אדירה, קדושה,
  אין יותר זוהר מתחת לשמים הכחולים!
  היא ניתנת לנו על ידי האל הכול יכול לנצח -
  אור בלתי מוגבל, משיח מרומם!
  
  העולם מעולם לא ראה כוח כזה, לעולם אל תדע
  כדי שנרמס בגאווה את מרחבי החלל!
  כל כוכב ביקום שר לך,
  יהי רצון שאהיה מאושר איתנו!
  
  אחרי הכל, זו ארץ האם שלנו, זה כזה גורל,
  פקד את המרחב של כל העניינים!
  כל אחד מאיתנו, תאמין לי, היה רוצה את זה,
  בלי שום טיפשות, אמונות טפלות נשיות!
  
  המלאכים תוקעים בחצוצרה האדירה שלהם,
  הם מהללים במרץ את צעדת הצבאות שלנו!
  והאויב ימצא את חלקו בארון אספן,
  והוא לא יקבל מסים ומס!
  
  זו המולדת שלנו, הכל בה, תאמין לי, הוא יופי,
  היא הפכה את כל היקום ללא מאמץ!
  בנות עם צמה די כבדה,
  חפשו אותה, כדי שהחבית תהיה חזקה!
  
  ארץ המולדת, זה המבט של האם של עיניים כחולות,
  היד שלה עדינה וגם אבן!
  והצעיר היריב שאתה הורג בכדור -
  כך שהלהבה בוערת יותר בלב!
  
  נשבע לארץ המולדת חסרת הגבולות,
  זה טוב גם לך, כמובן!
  למרות שדם זורם בזעם הקרב,
  גמול יגיע לאויב עכשיו!
  
  כלי נשק ואומץ הם סגסוגת כל כך חזקה,
  הרשע לא יכול להתגבר על זה!
  במטוס עם פצצות, טסתי בחוכמה,
  וכשהוא מתפוצץ, הם שופכים פנימה ברד של חלונות!
  
  אבל צו השליט - הטיס את הילד למאדים -
  הגיע הזמן שתפנה מקום!
  והיהירות של איש מאדים תתקשה בעין,
  ואז אנחנו רואים הרבה מעבר לפלוטו!
  
  נגיע למרומי החלל, נראה את קצה היקום,
  כזה הוא הגורל האנושי שלנו!
  ולפיכך, העז את הילד על מעללים,
  הרי דעו שהשכר הוא עניין של רווח!
  גם הבנות רקעו ומחאו כפיים. והרגליים היחפות שלהם כל כך זריזות. ועקבים חשופים נוצצים בשמש.
  גוליבר איתם, בגוף של ילד יחף, כל כך תוסס ועליז.
  אבל הם רקדו על הנאמבר הראשון.
  ואז החלטנו לשחק קלפים. וזו גם עבודה נהדרת מאוד.
  ואתה באמת יכול לקחת ולמשוח את עצמך. ועם הבנות עד מאוד להשתולל.
  נערת הפיראט לקחה בידה את רגלו החשופה והילדותית של גוליבר והחלה לעסות את עקבו העגול והוורוד.
  ילד הבקתה צחק וגרגר בהנאה. זה היה כל כך נהדר. זה באמת רק ילד נס.
  והרגליים החשופות והיפות שלו הן רק נס.
  גוליבר שר בחיוך:
  יחף, רק יחף
  תחת רעם יולי ותחת קול הגלישה...
  יחף, רק יחף
  נרקוד, אנחנו איתך!
  אלו כמה שירים מצחיקים. וזה טוב עדיין להיות בן. ובאותו הזמן אתה מראה הישגים אדירים.
  אבל כמובן, זה לא הכל. מה שרק גוליבר עוד לא עשה.
  והוא שר ורקד, ועשה פיצולים ברגליים ילדותיות חשופות. מה שגם נראה מאוד מגניב ובמידה מסוימת מגעיל.
  כאן היה זה ילד-קפטן שנסע למדינות רבות, ולא פעם חרש את האוקיינוס.
  כן, ומצב הרוח שלו, למען האמת, מאוד אגרסיבי.
  אבל בגלל זה עדיין לא לקחת את הילדה על דגל פיראט ולירות בכרישים מאקדחים קטנים. לא קל להיכנס, אבל זה היופי שבדבר.
  הילד גוליבר, הניח את רגליו היחפות, לקח את רגליו הילדותיות וירה. הליבה פגעה בכריש. ושבר לה את הגב, הפיל לה את הקרביים. הילד צעק:
  - הילד תפס אומץ קריר,
  והצוות נדחף לתוך הארון!
  הילדה, קפטן הפיראטים, לקחה ותפסה את ילד הבקתה באצבעותיה החשופות באפו של הילד ושאגה:
  טוב, טמבוי, אתה רוצה לתפוס את מקומי. אני רואה בך הרבה אמביציה!
  הילד גוליבר ענה:
  - מתאים לי להיות לפחות קטן, אבל עדיין גבר. והאישה היא...
  לוחם אדום שיער אחר שר:
  אתה לא יכול לחיות בלי נשים בעולם, לא,
  השמש של מאי בתוכם, האהבה פורחת בהם!
  גוליבר הציע בחיוך מקסים מאוד, שהוא גם ילדותי ובו-זמנית אמיץ בו-זמנית:
  המדינה נמצאת בתקופה קשה.
  דם זורם כמו זרם מים!
  תילחם עד נשימתך האחרונה
  ושיבוא אושר, שלום, אהבה!
  
  אנחנו ילדים של קומוניזם שובב
  בנים חסרי גבולות של ארץ המולדת...
  למרות שהמוני ההתחדשות מגיעים -
  בואו נהיה נאמנים למדינה שלנו!
  
  בעידן הגדול והקוסמי,
  יש ליצור קוואזרים מהאצבע...
  המצב די טוב איתנו, תאמין לי,
  למרות שצבא הגיהנום הרשע תוקף!
  
  נהרוג את צבא התוקפן ,
  וניצור לייזרים מקוורקים...
  ואדם יהפוך לכל גיבור,
  מעלינו כרוב בעל כנפי זהב!
  
  אף על פי שעננים בוערים מעל המולדת,
  מוכן להילחם באויב...
  גזרה של לוחמים כאלה מאמינים שהם הפכפכים,
  אל תרמסו את קצה העולם במגף!
  
  אנחנו יודעים שהאויב הוא חזק וערמומי,
  לא ניתן לו אדמה לא טווח...
  והאדם חזק עם התקדמות מפוארת
  והאמינו רק לאדון אחד!
  
  נבנה קומוניזם גדול,
  ארץ המולדת תפרח...
  למרות שהאויב פראי מאוד,
  הייעוד שלנו בהתקפה הוא להתקדם!
  
  חלוץ ילד אמיץ,
  שהוא תמיד נולד להיות לוחם...
  האריה אינו ארנב פחדן,
  תן לחלום להתגשם!
  
  אנחנו לא סובלים השפלה, אחים,
  למען המולדת, כולנו נעמוד כהר...
  בואו לא ניקח יותר עלבונות
  בואו למחוץ את האויב ביד פלדה!
  
  אם כולנו נשלב ידיים
  אפשר להביס חרקים...
  מולדת קדושה כמו השמש
  והצייד יהפוך למשחק!
  הנה שיר ששר ילד שהיה עד לאחרונה קפטן והיה בעל אצולה. וזה מגניב.
  אבל פריגטה הופיעה באופק. יתר על כן, כיתה גדולה - שישים וארבעה רובים. מה זה ברצינות. והוא בא כמו עפיפון שרואה תרנגולות.
  קפטן הילדה אמר:
  - זה אתגר עבורנו! האם נילחם או...
  הילדה עם השיער האדום אמרה:
  "בריחה לא באה בחשבון!"
  נערה עם שיער כחול, חושפת את שיניה הפניניות שנוצצות ונוצצות, שרה:
  עלינו לכבד, לפחד,
  לא ניתן לספור את מעללי הבנות...
  בנות תמיד יודעות להילחם
  הם יכולים לזיין כמו שק של חמור!
  והיא הראתה את לשונה הארוכה והנושכת.
  ובכן, ברגע שיהיה קרב, אז למה לא להראות את המזג המאוד אגרסיבי שלך. וזה יהיה מאוד כואב לאויבים. כן, וחברים יהיו עצובים.
  והקרב מצריך כמובן את בחירת המקום והתמרון הנכון.
  ועכשיו הבנות מזיזות בחוכמה רבה את הבריגנטין שלהן, ובו בזמן לא שוכחות לשיר;
  אתה חבר קומסומול של המולדת,
  האם אתה אוהב להילחם באומץ למען שדון...
  אתה תוכל לעזור לארץ המולדת,
  האביר אינו עם נפשו של בופון!
  
  הילדה היא זמרת יפה
  ממהר ברגליים יחפות דרך הסחפות השלג...
  את המלכה הזוהרת -
  הכה את אורקולף באגרוף!
  
  היא זרקה רימון בעקב החשוף שלה,
  קרע תריסר חיילים...
  הפיהרר ישולם בקרוב,
  האביר יכין את המקלע!
  
  אנחנו בנות בקרב על הקומסומול,
  קחו בחשבון את הלוחמים הגדולים ביותר בקרב...
  קולן של היפות קולני,
  תנו לסבים ואבות להיות גאים!
  
  תחת Elfsquay הם נלחמו קשה מאוד,
  והם הצליחו להחזיק את האורקים המרושעים באומץ...
  אנחנו הבנות מנצחות בבירור
  עובר את כל הבחינות רק לחמישה!
  
  כמו הוריקנים בעורקים שלנו
  ניצוץ ברק בוורידים יודע...
  יהיו מדינות חזקות מאוד בעולם,
  מדובים, כלבים וקופים!
  
  הוורמאכט לא יכריעו בנות על הברכיים,
  לעולם לא נתכופף, אתה יודע...
  סטלין ולנין החכם ביותר איתנו,
  תן למאות לחלוף ולשנים!
  
  אלוהים ברא את היקום מפוטונים,
  חיים ללא מוות הולידו את הנצח...
  אנחנו יודעים את הסדר, נבנה אחד חדש,
  וכרוב פותח את כנפיו מעלינו!
  
  יש הרבה גיבורים בפטרונימי,
  חברי קומסומול הם תמיד הראשונים...
  הצבא צועד במערך אדיר,
  הגנה על האלפים של העיר!
  
  אנחנו נלחמים בפריץ מתחת לאלפסקיי ,
  והם הצליחו להגן על הבירה...
  הילדה זרקה את החבילה ברגל יחפה,
  ובואו נירה על המפלצות!
  
  כיסחנו הרבה אורקים,
  הרבה פאנקיסטים נחתכו...
  עוד קילומטרים מסתובבים
  חתכנו את לגיונות השטן!
  
  דפקנו את כל השיניים של אורקטר ,
  נשיא הדרקון הובס...
  הילדה פתחה את שפתיה
  הארמגדון הגדול התלקח!
  
  אל תרחם על הפיהרר
  אתן תמיד אמיצות...
  פרסים נדיבים מחכים ליופיים,
  ותאמינו שיש לנו חלום שהתגשם!
  
  אלוהים הבורא של כל עולמות היקום,
  לקח מברך את האלפיניסט ...
  עם כוחו בקרבות ללא שינוי,
  הילדה מוחצת את האורקסיזם הרשע!
  
  היא זרקה רימון בעקב החשוף שלה,
  והפך את ה"נמר" האימתני...
  ואז הצמיד אותם לחבלים,
  היופי יודע הרבה משחקים!
  
  אז האורקשיסטים זרמו במהירות,
  אילו טנקים ופגזים זרקו...
  אנו רואים את הקומוניזם נתון,
  והם כיסחו שורה שלמה של טרולים!
  
  אז מה יש לך בסדר ,
  סטלינגרד עמדה נגד גרונך...
  אנחנו מתפתלים קילומטרים מפורסמים,
  ועכשיו סווארוג הגדול מאושר!
  
  בקרוב תגיע אמונתו של ישוע
  ועוד אלים יפים...
  האלפים יפתחו את אור האמנות,
  רבייה, זאבים ופילים מרושעים!
  
  סוף סוף נהיה אחד
  בתפארת סוג האב החכם,
  בנות בקרבות הן בלתי מנוצחות,
  נהיה באמונה של לאדה עד הסוף!
  כך שרו הלוחמים והפיראטים . ובכן, כמובן, גוליבר לא הבין הכל. הוא חשב שאם יתפסו אותו, אז כמובן שירביצו לו במקלות על עקביו החשופים והילדותיים. יתר על כן, המכות יהיו חזקות ויחד עם זאת, כדי לא לנכות. ואז התליין ירים מלקחיים לוהטות ויתחיל לשבור את עצמות הילד. וגוליבר, כמובן, לא ימצא את זה קצת.
  זה מה שקורה לנערים נצחיים כשהם הופכים לפיראטים. למרות שהצוות כאן טוב מאוד - רק בנות בביקיני. ובו בזמן הם ממהרים ומתעסקים, מהבהבים יחפים, עגולים ורודים.
  הילד-קפטן לקח אותו ושר:
  בנות שונות
  וכולם מעולים...
  פטמות החזה שלהם ארגמן,
  והם מאוד מרוחקים!
  ובכן, הבנים מחורבנים,
  הם הכו את הטרולים במכות רעות!
  ואם יימצא אורק,
  זה יפגע בך מאוד!
  . פרק מס' 14
  אולג ריבצ'נקו, הילד הנצחי הזה, השלים משימה נוספת. וזה מבריק.
  והוא הוזמן לסנט פטרבורג כדי לחגוג את יום השנה לשלטון ניקולאי השני. ב-18 במאי 1938 מלאו לו שבעים שנה. עבור מלכים, זה שיא. ומבין הנסיכים, רק מונומאך וירוסלב החכם היו מבוגרים יותר בגילם. ובמונחים של הצלחה, ניקולס השני אפילו עלה על ג'ינגיס חאן.
  עד כה, רק הרייך השלישי יכול להוות איום על האימפריה הצארית. ואז בקואליציה עם מדינות אחרות. האם לניקולאי השני יהיה זמן להיכנס למלחמה עם היטלר? אתה תראה את זה שם!
  נער המרשל רץ לאורך כביש סלעי, מהבהב בעקבים החשופים והילדותיים שלו ומתחבר ממש תוך כדי תנועה;
  האדון השחור לא עמד בזה וכדי להציל את חיי בנו לוק סקייווקר , הוא תפס את הקיסר פלפטין והשליך אותו לכור גרעיני. אבל הוא עצמו נפגע מכוח ברק. בשרו קרס, והרוח עזבה את הגוף הסמי מכני ממילא. ונשמתו של האדון השחור הסתחררה בזרימת אנרגיה מיוחדת.
  היה לו מספר שיא של יצורים נפלאים שנתנו כוח יוצא דופן. ואחרי הגלגול , דארת' ויידר התמזג לחלוטין עם הצד האפל, וקיבל את הידע וההבנה חסרי התקדים שלה.
  לאחר מכן, נשמתו לקחה ומיהרה, חודרת חלל וזמן. דארת' ויידר או אנאקין סקייווקר דהר דרך גבעת החפרפרות בין יקומים. עתה חיכה לו גורל אחר. וכמובן משימה מיוחדת.
  איך זה להיות רוח בלי גוף? מצד אחד, יש לך קלילות יוצאת דופן והיעדר כאב. מצד שני, המחשבות לא נעלמות. להיפך, זה מתבהר בראש ומגיעה הבנה מלאה של מהות הדברים. ודארת' ויידר הבין שהוא טעה. ותחושת משפחה לא צריכה להיות חזקה יותר מלשרת את הצד האפל של הכוח. ושהצד האפל פותח אפשרויות יוצאות דופן, בדומה לאלי הדמיורג'!
  ואנאקין הפך לבסוף לדארת ' ויידר , מסתובב במרחב הבין-אוניברסאלי .
  ואז הגיע הרגע שבו הוא עבר לקצה כוח האנרגיה. והרטטים הגחמניים של האתר השליכו את רוחו של האדון השחור לכדור הארץ. אבל במקום לעוף ולהרהר, איזה כוח לא ידוע משך את סית' הגדול אל גופו של הצאר הרוסי ניקולאי השני.
  דארת' ויידר עצמו כלל לא התכוון לעבור לאחד מהשליטים המקומיים.
  הוא לא אהב את הפלנטה - נחשלת ופרימיטיבית מדי. עדיין אין טלוויזיה, אין אינטרנט, אפילו לא אנרגיה גרעינית. נכון, כמה מטוסים פרימיטיביים כבר טסים. ונראה שהופיעו טלפונים, אפילו בעזרת חוטים. וכמה מכוניות, עם ריח מאוד לא נעים של עשן.
  וכמובן, מסילות הברזל הן סימן ברור לכך שלא חיים כאן ממש פראים.
  ובעולם הזה משתוללת מלחמה עקובה מדם, אכזרית, חסרת רחמים וגדולה מאוד. והאחרון עבור האדון השחור הוא די מובן ומוכר.
  ועכשיו רוחו, אבל מעצמה עפה לתוך הגוף של מנהיג אחד הצדדים. ונשמתו של ניקולאי השני נתלשה מהגוף, עפה החוצה כמו פקק מבקבוק.
  עכשיו תחת המעטפת החיצונית של מלך טוב לב, אנושי, גדול הסית'ים .
  וזה רציני.
  רוסיה הצארית באותה תקופה הייתה המדינה השנייה בגודלה על פני כדור הארץ. רק בריטניה גדולה יותר, יחד עם המושבות והשליטה. מבחינת כלכלה לפני מלחמת העולם הראשונה - הרביעית, מבחינת האוכלוסייה השלישית, אם כמובן סופרים את סין. אבל באותה תקופה, סין כמדינה אחת לא הייתה קיימת.
  אז, למעשה, אנחנו יכולים לומר את השני. ומבחינת גודל הצבא, והראשון בעולם.
  המלחמה נמשכה בהצלחה משתנה. כבר בהתחלה כבש הצבא הצארי כמעט את כל פרוסיה המזרחית, אך עקב חילוקי דעות בין הגנרלים הוא הובס. אבל הייתה הצלחה בגליציה והמצור על פשמישל.
  אבל בשנה שלאחר מכן, גרמניה נטשה את הפעולות הפעילות במערב, והשליכה את הכוחות העיקריים לרוסיה הצארית.
  במחיר אבדות כבדות הצליחו הגרמנים לכבוש שטח ניכר. עם זאת, הם לא הצליחו לכבוש את ריגה. ובאוסטריה-הונגריה לא הגיעו לגבול הישן.
  נראה היה שהשנה שלאחר מכן הייתה נקודת מפנה. הטורקים הוכו ואיבדו את ארזרום וטנרוג , וגם הפריצה המפורסמת של ברוסילוב התרחשה. חצי מגליציה וחלק מבוקובינה הפכו למלכותיים. אמנם, פריצת הדרך בליטא מול הגרמנים לא הייתה מוצלחת לגמרי, אבל היא גם משכה חלק מהכוחות מהחזית המערבית. הגרמנים והקואליציה שלהם לא הצליחו בשום מקום. אפילו, להיפך, באפריקה הם נדחקו הצידה על ידי הבריטים, ובאוקיינוס השקט נכבשו המושבות על ידי היפנים.
  טורקיה ספגה תבוסות גם מהרוסים, ומהבריטים והצרפתים. וילהלם אפילו הציע לניקולאי השני שלום נפרד. אבל בעלות הברית באנטנטה הבטיחו לתת את קונסטנטינופול לרוסיה - החלום בן מאות השנים של הצארים הרוסים. והמלחמה נמשכה. מאזן הכוחות בחזית היה כמעט פי שלושה מעליונות הצבא הרוסי על האויב. בנוסף, יעילות הלחימה של הכוחות האוסטרו-הונגרים הייתה נמוכה ביותר, וכך גם המורל שלהם. ניצחונות גדולים היו צפויים, ואולי השנה אפילו תהיה האחרונה במלחמה גדולה. כבר בגרמניה מתבשלת קונספירציה, ומצבי רוח הכניעה הולכים וגדלים.
  הכל יהיה בסדר, אבל ברוסיה הצארית הבשילה קונספירציה נגד הצאר. גריגורי רספוטין כבר נהרג, וקורי עכביש עוטפים את ארמון החורף. כמובן, סמכותו של ניקולאי השני התערערה מאוד בעקבות התבוסה במלחמה עם יפן. אבל כעת רוסיה הצארית קרובה לניצחונות מכריעים על הגרמנים.
  והקושרים מחליטים לצאת לפני בוא האביב ואיתו ניצחונות חדשים של הצבא הצארי. כמובן, זה מאוד מרושע. למעשה, דקירה בגב ארצם.
  הכל התחיל בהתפרעויות המוניות שעוררו הקושרים, שנגרמו ממחסור בלחם בפטרוגרד.
  החלו פוגרומים ומריבות עם המשטרה. וחיל המצב והקוזקים לא היו פעילים. הצאר לא היה בפטרוגרד, הוא היה בתיבה, ושקל תוכניות למלחמה נוספת.
  ברוסילוב המליץ באביב לפתוח במתקפה באגף הדרומי: בגליציה וברומניה. שם, הכוחות האוסטריים חלשים הרבה יותר, והמורל של הצבא הרוסי, שזכה בניצחון בשנה שעברה, גבוה יותר. וכמובן שבדרום הכבישים יתייבשו מהר יותר ואספקת הצבא ליד אוקראינה קלה יותר.
  עדיף להכות בחזית רחבה. ובניגוד לשנה שעברה, להפעיל בה יותר כוחות. אם חיילים רוסים נוספים השתתפו בפריצת הדרך של ברוסילוב, סביר להניח שהניצחון היה הרבה יותר גדול בקנה מידה, והיה בהחלט אפשרי לקחת גם את לבוב וגם את פשמיסל. כן, והחזית המערבית יכולה לתמוך בכך במתקפה מסונכרנת.
  כעת הועברו כוחות גדולים בהרבה. וסביר להניח שהאוסטרים לא יתנגדו.
  אבל יש התקוממות בפטרוגרד, והצאר בהלם. מומלץ לו להתפטר ולהתפטר. סוף פברואר הוא יום קריטי עבור המלוכה.
  ובעשרים ושמונה בפברואר, ביום האחרון של החורף, עבר דארת' ויידר, או ליתר דיוק רוחו, לניקולאי השני.
  גוף המלך כבר לא צעיר, אבל גם לא זקן. הקיסר אינו שותה, אינו מעשן ובדרך כלל בריא.
  דארת' ויידר עדיין לא התנסה במעבר לגופים אחרים. ובהתחלה הוא היה מבולבל.
  יתר על כן, יש כל כך הרבה מהומה סביבו.
  אבל הוא הרגיש שהידיים שלו כבר לא מכניות, אלא אמיתיות מאוד, חיות. ושכל הגוף שלם, בלי תותבות. וזה עודד את דרט ויידר והוא צעקו בקול חזק באופן בלתי צפוי:
  - איזו פארסה!?
  בבת אחת השתתק.
  הגנרל הגנרל מלמל:
  - יש מהפכה בסנט פטרבורג, הוד מלכותך!
  דרט-ניקולס צחק:
  - מהפכה? כן, זו פשוט מהומה! מהומה של הקהל האנאלפביתי!
  הקהל קפא. זו הייתה הפעם הראשונה שהם ראו את המלך כועס כל כך. ומבטו של המונרך הביע נחישות.
  דרט-ניקולס המשיך:
  - ויש לדכא את המרד, ולתלות את מנהיגיו, ועוד יותר טוב לשים על יתד!
  הגנרל הגנרל מלמל:
  - חיל המצב יצא משליטה. ומפקדים רבים דורשים את הסתלקות המלך!
  דרט-ניקולס נהם:
  - לדרוש?! כן, אני באמת תולה את כולם! תכין את הרכבת שלי בקרוב, אני אסע בעצמי לסנט פטרבורג, ואעשה שם סדר בדברים!
  נשמעו ציצים:
  הוד מלכותך, זה מסוכן!
  דארת' ויידר, בגופו של מונרך, סינן:
  כמה להיות פחדן אני לא מבין
  שליט חזק לקרב נולד...
  פחד הוא חולשה וזו הסיבה
  מי שמפחד כבר מובס!
  הסוויטה אחרי אלה התעודדה וצעקה:
  - תהילה לצאר ניקולאי השני!
  דארת' ויידר קפץ, קפץ די גבוה ושאג:
  - העולם מלא במשחקים מגניבים,
  ועדיף להיות מת מאשר שני!
  והוא נופף בידו... ואגרטל החרסינה עלה לאוויר.
  הקהל התנשף.
  ניקולס-דארט הכריז:
  - זה אות שמים! זה אומר שאלוהים רוצה שתשלטו על ידי הרומנובים, ותישלטו לנצח אם אפשר!
  האדון השחור זכר שניקולאי השני, שבגופו נפל, ועכשיו היו לו שני זיכרונות. ואני חייב לומר שזה נהדר.
  כעת הוא עולה לרכבת המלכותית שלו. נע כמעט בריצה וטס לתוך המכונית. והשיירה מברכת אותו. עוד לפני שהרכבת יצאה ניגנה התזמורת. ואפילו כמה נערות צעירות ויפות, התחילו בנים לשיר;
  אלוהים תשמור על המלך
  ריבון חזק...
  מלכות לתפארת
  תהילה לנו!
  שלטו בפחד מפני אויבים
  מלך אורתודוקסי,
  מלכות לתפארת
  תהילה לנו!
  ניקולס-דארט שאג:
  - יש לדכא מרד וקנוניה!
  והאדון השחור שהפך למלך רוסיה שר:
  אתה לא חוסך אותם
  להרוג את כל הממזרים...
  איך לרסק פשפשים
  מכה כמו ג'וקים!
  כך הועברה יחסו לאחרים. והכוח האפל ממש הכריע את האדון השחור.
  זה באמת פירוק. אמנם הרכבת של המלך נראתה לדארת' ויידר, שרגיל למהירויות קוסמיות, נע לאט מדי.
  ושר האדון השחור;
  חדשות נוראיות, במלחמה אכזרית,
  ילדה, זו שהתאהבה לנצח!
  נזרק לתוך הפה, השטן-שטן,
  איפה ה': צדק ורחמים?!
  
  הבתולה נטשה הלכה יחפה,
  רגליים על השבילים המאובקים דפקו!
  אחרי הכל, על החטאים שזרמו מעיין,
  במקרה היא צעדה למרחקים מעבר לים!
  
  בתחילת האביב יצאתי למסע שלי,
  הרגליים כל כך כחולות מהקור!
  אתה לא יכול לנשוך חלקיק של בשר,
  רק מהנהן באשוחית הקדרה!
  
  אז לאורך הדרך המלאה באבנים,
  רגליה של ילדה הופלו עד הדם!
  וברחבי רוסיה, על פני האנשים,
  צד העיר של מלכי ירושלים!
  
  הרי הקווקז, הרכסים בשלג,
  אבנים חדות דוקרים את הסוליות!
  אבל ניזונת מכוחה של כדור הארץ
  לאחר שבחר בחאג' קשה לעיר האלוהים!
  
  מדבר קיץ, שמש רעה,
  כמו רגליים ילדותיות במחבת!
  עיר הקודש לא רחוקה
  כולם נושאים בנטל אינסופי!
  
  שם ליד קברו של אלוהים-משיח,
  העלמה כרעה ברכיה בתחינה!
  איפה המידה הגדולה של החטא,
  ממה אני שואב כוח בצדקה!
  
  אלוהים אמר לה, מקמט את מצחה,
  תפילה לבדה לא תשנה את העולם הזה!
  רוסיה נועדה לשלוט במשך מאות שנים,
  נכון, תשרת אותה בלי לדרוש כסף!
  
  הבתולה הנהנה: אני מאמינה במשיח,
  בחרת ברוס' כמושיעת העולם!
  אני אפיץ את האמת על זה לכולם,
  המסר של ישוע: אלוהים האליל!
  
  הדרך חזרה הייתה קלה ומהירה,
  רגליים יחפות הן חזקות!
  יד בחסד הושיט אלוהים,
  שרירים ורצון, כאילו מפלדה!
  
  והתגייסת לצבא
  היא הפכה לטייסת, היא ניצחה את הלופטוואפה!
  שם היא הראתה את שיא היופי,
  משחתת גרמנית ממהרת על מוקש!
  
  לוחם - לוחם נועז, אמיץ,
  מוקדש למפלגה - למען הסובייטים!
  אני מאמין בסיום מנצח על חלאות,
  חבילת שדים לקיר, לתשובה!
  
  ובכן, למה הלוחם הופל,
  לא הספקת לשחרר את הרצועות!
  והתברר שהמגן פגום,
  והפשיזם המרושע התאחד עם היאנקים!
  
  זה הפך למלחמה לא שוויונית, אכזרית,
  לפחות אני גבר: אני בוכה מר!
  כאילו בצרות אנחנו צוללים לתחתית,
  אחרי הכל, המזל נעלם מארץ המולדת!
  
  לה' קריאה שלי: הקב"ה על מה!
  הפרדת אותי מהעלמה האהובה שלי!
  אפילו בקור לא לבשתי מעיל,
  ולשלושה יריבים, אחרי הכל, היא ניצחה!
  
  לא מגיע לה?
  פגוש את הניצחון איתי עם פרחים!
  אופים בנדיבות פשטידות לחג,
  ואני אגיע למצעד עם נטשה!
  
  האדון החמור ענה בעגמומיות:
  מי מאושר בעולם, למי טוב?
  יסבול, והבשר יאנח מכאב,
  אחרי הכל, האנושות היא שפלה, חוטאת!
  
  ובכן, אז כשאני בא בתהילה,
  אני אזרוק לתוך גהנה שאינה ראויה לחיות!
  אני אקים לתחייה את בתולתך ואתה,
  הטוב ביותר אז לא ירצה חלק!
  השיר היה טוב, אם כי נראה שעכשיו התעופה הגרמנית לא מתקשרת ללופטוואפה.
  ורק כמה מפציצים של קייזר גרמניה הופיעו בשמיים.
  דווקא ההפצצות במלחמת העולם הראשונה נמוכה ביותר. והמטוסים החלו להתקרב לרכבת.
  מגגות הקרונות נורו מקלעים, אך עד כה ללא הועיל.
  ניקולאי-דארט קפץ החוצה דרך הצוהר. הרים את ידיו, שנראות די אנושיות. והוא לקח ודפק במטוסים.
  בדרך כלל דארת' ויידר לא זרק ברק בכוח. זה יכול להיעשות, למשל, על ידי הקיסר פלפטין , והרוזן דוקו שנפטר כעת, שנהרג על ידי האדון השחור . ודארט _ ויידר לא הצליח.
  עם זאת, לאחר שאיבד את גופו, סית' הגדול רכש את הידע המלא על הצד האפל של הכוח. והכוח שלו גדל עוד יותר.
  ועכשיו ברק פגע מידיו של הקיסר הרוסי. ושני מפציצים גרמנים הסתבכו ברשת לוהטת. ואז הפצצות בתוך גוף המטוס התפוצצו בעוצמה רבה.
  והמטוסים הגרמנים התנפצו להריסות.
  אלה שראו את זה נפלו על ברכיהם. והם אמרו:
  - תהילה לקיסר! תהילה לגיבורים!
  דארת' ויידר שוב שר בתחושה והבעה נהדרים;
  אנחנו לוחמים של קבוצות הכוכבים הגדולות,
  הגלקסיות שכבו לרגלי הבנות...
  בשם הדורות הכל יכול,
  הכל למען הבנות והבנים המגניבים!
  
  אנחנו יכולים להפוך את המולדת לגדולה
  בשם היופי האנושי...
  תן לדרקון בעל אלף הפנים לשאג
  למרות שהבנות יפות ויחפות!
  
  אל תאמין שלעולם לא נתכופף,
  ונכופף את ואקום החלל...
  תן לשמש לזרוח בבהירות מעל המולדת,
  ננפץ את החרקים בקרב!
  
  בואו נשמח את כל העולם
  בואו לפרוץ את הגבולות הרחוקים...
  בשם משימתנו של כל כדור הארץ,
  אחרי הכל, אתה נשר לא אובבי עלוב!
  
  אחרי הכל, האדם דומה לאלים הכל יכול,
  הוא עשה את המוח כמו חוק קדוש...
  ההתקדמות זינקה בצורה פתאומית יותר מכל גג,
  עשה מסלול ביקום!
  
  אל תאמין שהשליט נולד בן תמותה,
  דע שהאדם ישלוט לנצח...
  ואנשים, זה נכון, כולם בני אלמוות,
  הוא אינו יודע את היבטי המחשבה של לב הדורות!
  
  גם כאן אנחנו מסוגלים להילחם ככה,
  להגיע לכל הגרעינים עם מדע הסודות...
  במידת הצורך, אנו נושאים את הכור בילקוט,
   פטנופראון , אבל קודם ליד האש!
  
  הסינתזה של קווארקים הפכה לקלה יותר מקדירה,
  שלטנו בסוד של כל הדרכים...
  כשהיו טנקים עם הפרימיטיביים,
  הנבל המטורף מובס בקווארקים!
  
  בקיצור, אנחנו מקימים את המתים ביחד,
  מה עשה ישוע העליון...
  אחרי הכל, אדם כל יכול גאה,
  על מה שאני נלחם, ועל מה שאני נלחם!
  נכון, כאן בדארט ויידר התברר כבמר, כי הוא הצד האפל של הכוח. וישוע המשיח נראה מבריק. למרות ש.
  האדון השחור ציחקק. אלוהים בתנ"ך הוא גם רשע מאוד. לדוגמה, נח הטביע מיליוני אנשים במבול. והוא הרשה רק לשמונה אנשים לברוח.
  אז טוב ורע הם מונחים יחסיים. וכאן לא יכולה להיות דעה חד משמעית.
  דארת' ויידר טיפס בחזרה למכונית. לא הייתה לו תוכנית ספציפית איך להתנהג בפטרוגרד. והוא העדיף לפעול לפי השראה. ובכן, לא הייתה תוכנית, רק דבר אחד ברור - אין לחסוך על הקושרים. ולרוסיה יש מספיק אוכלוסיה.
  ואם הוא יכניס פוליגמיה, זה יהיה אפילו יותר טוב ומגניב. והכנסייה האורתודוקסית חייבת לציית לצאר. ולא להיפך.
  ודארת' ויידר שר בזעם;
  פעם הייתי גנרל מגניב
  חבשתי כותפות למצעד...
  אבל פתאום מכיר את החיים במעגל הגיהנום,
  התברר שזה לא יישור כבד!
  
  עכשיו אני ילד חצי עירום,
  יחפה ועבד קטן...
  התברר שאתה יודע סתם טיפש
  וסרטן מוחץ אותך כמו טופר!
  
  אבל הפכתי לילד בלי להתבייש,
  תחזור שוב לילדות...
  אל תשא את כולכם שטויות,
  החזק את המשוט בחוזקה בידיים שלך!
  
  הם קשרו את העבד בחוזקה בשלשלאות,
  בידיו של ברוך פאשה מהר יותר ...
  קבענו מטרות שונות
  אז רק ילד אל תחטא!
  
  הייתי צריך להילחם באפגניסטן ,
  בחור נלחם גם בצ'צ'ניה...
  המוסלמים לא שברו את הלוחם,
  אם צריך, אנחנו נלחמים בכל מקום!
  
  ועכשיו אני עבד רעב,
  זיעה פרצה במתח...
  ונראה צעיר מאוד,
  זה כמו שפול פוט שולט ביקום!
  
  כלום, אני עובד קשה
  זוכרים את הלוחמים האמיצים האלה...
  שבאירופה הכל נעשה בשקט,
  למען נשים ואבות ראויים!
  
  לא, לא נתכופף מתחת לעול,
  למרות שהאויב בהחלט אכזרי...
  אולי הרוסים נלחמים בחירוף נפש,
  למרות שלפעמים זה פוגע במקדש!
  
  הרצון שלנו לאגרוף אלף טון ,
  והוא יוריד מכה מפלדה...
  והם יעברו דרך ארץ הגלים השחורים,
  מציג מתנה בלתי מתכופפת!
  
  כאן רוסיה היא מדינה של ענקים,
  שולט בו, רוד וסווארוג המפוארים ...
  כל עמי ארץ המולדת הם אחד,
  תן לדרקון הגיהנום אשפה למות!
  
  האמונה שלנו, האמונה הגדולה,
  הצלות של לאדה החזקה של רוס...
  והילדה היא כזו הטירה,
  כל הגברים יודעים בצחוק ירסקו!
  
  אלוהים שחור הוא גם בחור שלא מתגעגע,
  אגרסיבי, אבל ברוחו כל כך אדיב...
  עבד עם מלקה לא יאנח,
  בעצמו יגרש את האויב לתוך הארון!
  
  תאמין לי, הלוחם הכי חזק שלנו
  הוא מכיל את כוחם של האלים הרוסיים...
  ילדים חזקים מאוד בשמחה,
  ואנחנו לא צריכים מילים שטויות!
  
  כולנו יכולים להרוס, לבנות,
  הבס את אלה שממהרים חזיתית לתוך רוס...
  כלב גרייהאונד, סוסים עליזים,
  הילחם באומץ, אל תפחד!
  
  ומה רוצה נערת העולם
  בשביל שבחור יהיה לוחם אמיץ...
  נוצר בשם אליל,
  להזיז את האויב באגרופו!
  
  זה הרגע בו אנו זורקים את העול יודע עבדות,
  ואנחנו נביס את הדרקון של הגדוד...
  נשיג עושר בקרב,
  וכרוב מרחף מעלינו!
  
  אז הילד כמעט עירום
  את מי הכו המשגיחים בשוט...
  יהפוך מוכשר מאוד בקרבות,
  הפיהרר פשוט יקפוץ!
  
  ואלוהים סווארוג הכול יכול יבוא,
  להשמיד את כל הרוע השחור...
  ותפזר את העננים מעל המולדת,
  כך שלילד יהיה תמיד מזל!
  
  ונגיע עד הסוף
  היקום כולו, שבו הכוכבים הם אינסופיים...
  לכבוש את משחק היקום
  למען רוד - האב הקדוש!
  אולי השיר הזה לא ממש נכון. למרות שהאדון השחור אכן היה הגנרל של הרפובליקה. ואכן במקום בו הוא פשוט לא ביקר. ואלוהים רוד? יש כוחות שונים ביקום, וישויות כמו אלים. גם אם לא לגמרי הם יכולים להיחשב כל יכול. אז אתה יכול לשיר מה שאתה רוצה. במיוחד אנאקין. סקייווקר הוא עדיין בן אדם מאמו, למרות שהוא הוה על ידי התיאוכלוריאנים . וזה נתן לו כוח חסר תקדים. עם זאת, ללכת לצד האפל אנאקין לא התחזק. אפילו הפסיד בקרב לאוביוואן קנובי . ואז הוא איבד חלק מגופו. והצד האפל של הכוח עבור האדון השחור היה זר. והוא נאלץ לציית לקיסר פלפטין , שהיה הרבה יותר משלו לקסם מרושע. עם זאת, כעת, דארת' ויידר סוף סוף התמזג עם הצד האפל, ורוחו מצאה הרמוניה. והכל הרבה יותר טוב מבעבר. וכוחות החושך בגוף החדש הרבה יותר גדולים מאשר בגוף הישן. אז לקראת ניקולס השני המלחמה על שליטה עולמית. ואז אנשים יבנו ספינות כוכבים ויטוסו לכבוש גלקסיות אחרות. בינתיים צריך לרסק את המרד האומלל, שבשל אי הבנה ייקרא מהפכת פברואר.
  . פרק מס' 15
  הרכבת נעה לאורך המסילה, במלוא המהירות, ותא האש של הקטר התחמם. היא אפילו איימה להתפוצץ.
  דארת' ויידר, כמו תמיד נחוש ואימתני. הוא צריך להציל את כס המלכות והוא יעשה את זה. ואיך היפנים הצליחו להביס את רוסיה? הסיבות היו רבות ומגוונות. אבל בכל זאת, היה יותר מדי מזל רע. למעשה, הרבה תלוי במזל. וכדי לא לדבר על המשטר הצארי הרקוב, אם לפחות אדמירל מקרוב לא היה מת: ראש קטן ומבריק, אז ניקולאי השני, אולי, היה נכנס להיסטוריה לא עקוב מדם, אבל נהדר!
  עם זאת, גם עכשיו זה לא מאוחר מדי להיות גדול. המלך בריא למדי, והוא רק בן ארבעים ושמונה, ואתה יכול להספיק להיות לא רק גדול, אלא אולי המלך הגדול ביותר בכל הזמנים והעמים.
  אפילו איזה שיר בראשו של האדון השחור עלה. והיתה בו מידה מסוימת של צדק;
  מלונים, אבטיחים, לחמניות חיטה,
  אדמה נדיבה ומשגשגת...
  ועל כס המלכות, יושב בפטרבורג,
  האב הצאר ניקולס!
  מי יכול היה להאמין שבקרוב הוא ירקוד,
  אדום, שנה שבע עשרה,
  רק בגן עדן רק מלאכים יודעים
  איזה מצער מחכה לרוס!
  הו, זמן, קיץ הוא לא חורף,
  הו, זמן, כאילו חשכת הכסף!
  נהר הדנובה ונהר הדון,
  ללכת קוזק, ללכת לעת עתה!
  ודארת' ויידר, בזעם, הזיז את ידו הימנית, או ליתר דיוק המלכותית. ואורן גדול ועבה למדי לקח ונסדק, נשבר כמו גפרור.
  האדון השחור היה מרוצה מאוד. כוחו בגוף החדש, לא רק שלא נעלם, אלא גם גדל. ואיך אפשר שלא לשמוח. הזדמנויות כאלה נפתחות. כן, הגוף שלו נעלם, ובכן, היפרפלזמה איתו. אבל הרוח התחזקה ורכשה יכולות חדשות וקולוסאליות. וזה, כמובן, קלף המנצח הגדול שלו. והוא, אם לא אלוהים, אז לפחות השטן. והצד האפל של הכוח אכן עדיף על הצד הבהיר. ורצוף בהרבה יותר פיתויים.
  דרט-ניקולס שוב חבט באצבעותיו. ואז ראשו של החייל שעמד על המשמר נתלש מהגוף, ומזרקה שלמה של דם ארגמן ניתזה החוצה. קורבן תמים של האדון השחור. אבל כמה כאלה כבר היו. למה לחסוך על אנשים או לא בני אדם?
  באימפריה של פלפטין , רשמית היה שוויון של כל צורות החיים, אבל אנשים שאינם בני אדם נדחקו בהדרגה. ראש הנגידים, טרקין, הצליח במיוחד בכך . זה היה אדם יוצא מן הכלל, גם אם לא סית' . אבל אישיות חזקה, ולא צייתה להיפנוזה ויכולה להתווכח אפילו עם הקיסר.
  אבל הוא מת במהלך ההתקפה של המורדים על כוכב המוות, שם את התפקיד הראשי שיחק על ידי לוק סקייווקר . כן, זה הבן שלו, שאפשר להתגאות בו. אבל מכיוון שאין פלפטין , והאדון השחור נעלם וכוכב המוות השני הבלתי גמור נהרס, אזי הסוף של אימפריית הסית' נראה לעין . חבל שלקח יותר מדי זמן לבנות ולבנות. הגדולה מתה.
  אבל מצד שני, דארת' ויידר ורוחו חיים ומוכנים למעשים והישגים חדשים וגדולים. והפעם הוא לא יעשה את אותן טעויות. על ידי הריגת הקיסר, הוא הצליח להתמזג לבסוף עם הצד האפל של הכוח, שלא היה לו קודם לכן. ולמצוא הרמוניה עם הרוע האוניברסלי. כשהוא נלחם באוביוואן , הצד השחור בו לא הראה את מלוא יכולותיו. והוא לא יכול היה להביס את מורו, למרות שנראה היה חזק ממנו. ליטל עצמו כמעט מת והפך לנכה. אז אל תחזור על אותן טעויות. אם בחרת בנתיב הרשע ובצד האפל של הכוח, אז עקוב אחריו עד הסוף. ושאין לך דרך חזרה. רק אז תהיה הצלחה. בלי צל של היסוס.
  אגב, דארת' ויידר אשם גם במותו של כוכב המוות. הוא יכול להפיל את הלוחם שלוק סקייווקר טס בו . אבל הרגשה שזה בנו שהיסס, וזה עלה לאימפריה באובדן הספינה החזקה ביותר.
  אבל ברור שלא כל אב היה מסתכן ברצח בנו. יתרה מכך, ללוק הייתה הזדמנות להשמיד את הקיסר ולשלוט ביקום בעצמו.
  אבל בעולם הזה אין לו לא בנים ולא קרובים אחרים. אז אף אחד לא ייחסך. ואם יש צורך, הוא גם יסיר את היורש לאלכסיי, כיון שהוא לא צריך את נסיך הכתר החולה. כמו האישה הזו.
  ואז דארת' ויידר הרגיש שהוא צריך להטעין את עצמו באנרגיה עוצמתית. והדרך הטובה ביותר לעשות זאת היא לבצע שיר אמיתי. ובכן, הוא רוצה את זה והוא יעשה את זה.
  והאדון השחור בגופו של הצאר הרוסי התחיל לשיר;
  תהילה לאלת התשוקה לאדה,
  יצר את כיסוי השמים...
  יהיה פרס נדיב לאנשים,
  כי אלוהים קם!
  
  אין יותר בנות יפות של סווארוג,
  מי שרוץ יחף בשלג...
  אנחנו נהיה חיקו של רוד,
  אל תרמסו את הבנות עם המגפיים שלכם!
  
  אחרי הכל, ברוסיה בנות אדירות,
  כל בחור הוא לוחם אבוס...
  הקול כל כך קולני,
  הנבל יתפתל לקרן של עז!
  
  נילחם למען המולדת,
  מולדת היא אמא הגדולה שלי...
  הרוסים תמיד היו מסוגלים להילחם,
  אתה לא יכול לעמוד בפניהם!
  
  הם נתנו את ליבם למען רוסיה,
  אני מאמין לחיים מפוארים...
  בקרוב נפתח את הדלת לחלל,
  בואו למצוא את הייעוד שלנו!
  
  לא, תן לסערה להשתולל עכשיו
  אבל הרוסי לא ידפוק לנצח -
  הלוחם שלנו לא נכנע לקרב,
  שהחלום שלו יתגשם!
  
  הכוח שלנו עם חוכמת הבנות,
  נולדת ככה...
  נשרבט מהמכונה,
  רק למעלה לעולם לא למטה!
  
  תן למדינה משאבים חדשים,
  כך שהוא פורח כמו ורדים שיח שופע ...
  ובשם אלוהים ישוע
  כדי שהתכונה של קראנץ' מרושע לא תישמע!
  
  במלחמה, כל האנשים הם אחים,
  אבל באותו זמן, משרתיו של השטן...
  אנחנו מוכנים לפתוח בפניהם את זרועותינו,
  כדי שכולם יהיו נאמנים לאלוהי העולם!
  
  לא הוריד את הוורמאכט על ברכיו
  הצלחנו להילחם...
  סטלין ולנין הגדול איתנו,
  כתוב לעצמך ילד בקרוב במחברת!
  
  בואו נעשה את המדינה שלנו ככה
  שהיא בעצמה תבנה את העולם...
  למרות שסערה הגיעה לכאן עם חרמש,
  Svarog שלנו הוא מאסטר גדול!
  
  האויב תקף בפתאומיות ובוגדנות,
  אלו היו ארבעים ואחת שנה נוראית...
  אבל הסבים שלנו נלחמו בצורה מפוארת,
  רוד עוזר להם בקרב!
  
  למען רוסיה ניתן את הלב שלנו,
  בואו נחזק את המדינה שלנו...
  פותחים באומץ את הדלת לחלל,
  סופר את זה בלי הרבה מהומה!
  
  הנה המדינה שלי, תאמין לי, קדוש,
  נגן על אבירי מוסקבה...
  הילדה רצה יחפה בסחף שלג,
  להתעורר חלום עתיק!
  
  לא, לא נשברנו בקרב הסית' ,
  ונלחם באומץ להעריך...
  ולפעמים הסית' נלחם כל כך קשה,
  פיצוץ מלא!
  
  דע שאף אחד לא יחנק אותנו בשירה,
  נוכל ליישר את ההרים, בצחוק...
  זדון, מקדיש את נשמתם,
  אתה עובר את הבחינות שלך לחמש!
  
  אלוהים נולד בעת צרה,
  ליד מוסקבה, כשסופת רעמים גועשת...
  לאדה סיימה את הקילומטרים שלנו,
  ותן לדמעות לזלוג!
  
  בנות רוסיות אצילות
  בכל בתולה, המבט הקדוש ביותר...
  קול כזה, תאמין לי, הוא קולני,
  והאגרוף לבנות הוא מונוליט!
  
  הכל בארץ, אני מאמין שיהיה מגניב,
  אני יודע שהכל פורח...
  למרות שלפעמים מסוכן להילחם,
  נפתח חשבון מלא!
  
  בארבעים ואחת הם עמדו יחד,
  האבירים החזיקו במוסקבה...
  בקרוב הם יתנו קומוניזם,
  אני אביא את דגל המולדת!
  
  סטלינגרד הפכה לדרך אדירה,
  איפה שניים אדירים התכנסו...
  הילדה נלחמת יחפה
  בעלה הוא כמובן קומוניסט!
  
  שם האויב זרק "טיגריסים"
  אבל זה לא עזר בכלל...
  כן, לשווא מילמלו הפיהרר משחקים,
  אתה כוכב זכוכית שביר!
  
  אל תיתן לבנות שאתה לשמח,
  אנחנו לא יכולים להירגע...
  האויב השאיר יותר מדי פיח
  אתה עדיין תעבור את הבחינה עם 5!
  
  שביל סטלינגרד בהחלט מפואר,
  זו רק השמש מעל המדינה...
  קין הרשע יושמד,
  הוא בגיהנום עם השטן!
  
  רוס היא תמיד מדינה קדושה,
  הוא מכיל את פרון וישוע המשיח...
  למרות שלפעמים האמת היא רעה,
  האדם לא גדל לאושר!
  
  חלקם של הרוסים להילחם במיומנות,
  ולהביס את אויבי רוסיה...
  למרות שלפריץ יש את הכוח של לוציפר,
  אבל הצבא שלנו הפך אדיר!
  
  יש ישועה בקומוניזם של העולם,
  להתגבר על הרים של גופות...
  לא נבקש סליחה מהאויבים,
  למרות שהדוב משתולל בזעם!
  
  אלוהים פרון הוא זורק ברק,
  הוא מאוד אוהב להכות את הרשעים...
  ואנחנו חזקים יותר מאויבים,
  אם הצבא מתאמן לקרב!
  
  כן, סווארוג הוא לוחם אור גדול,
  הוא יכול לעשות דברים שהוא לא יכול...
  אם אתה תהיה מפורסם אז אתה ראוי
  הרוסים לא טיפשים!
  
  זה הכל בתהילה שלנו,
  מה יפה כמו הצבע של מאי...
  יהיה מקום לנופלים בגן עדן,
  מה צעק בזעם - בנזאי !
  
  אל תסבול אותם, תדע השפלה,
  האם נוכל ליצור עדן שלמה...
  עבור רוסיה תהיה נקמה בפריץ,
  למרות שסאם עוזר להם!
  
  הסית' של הרוע העריץ את השקיעה,
  האודם הזה מאיר את השביל...
  יהיה גמול גדול על הרוע,
  אי אפשר לכופף את הרוסים שלנו עם ג'ק!
  
  נתפעל בקול רם,
  כוחה של המולדת הגדולה של הפילים...
  יחד עם צוות קורן,
  לאדה הכי טובה של הבנים!
  
  בנות רצות יחפות בחורף
  זה הכוכב הגדול שלהם...
  גם ארנבות רצות יחפות,
  לאדה תהיה איתנו לנצח!
  
  אלוהים ברא את הפלנטה מאטום,
  הוא יצר מרחב עם מילה בלבד...
  שרים מעשי גבורה,
  והאויב מקבל שיש!
  
  ההערצה תהיה מהאדם,
  תמיד להילחם ולחלום...
  אז מהרגע, ועד סוף המאה -
  כדי שיהיה להם צבא גדול בנזיפה!
  
  פני השמש זורחים למרחוק,
  והקשת נוצצת, תאמין לי...
  והאויב פשוט מאוד פראי,
  הוא באמת חיה!
  
  יש בחורות יפות בארץ,
  שהם יודעים להביס אויבים...
  הקול שלהם ברור, כמובן.
  הבנים הכי טובים בעולם!
  
  לא נעלם את פסוק הרע,
  האמת שלנו היא להאמין בכל דבר...
  אחרי הכל, יהיו לנו שופטים כאלה,
  בואו לנפץ את המחבלים לחתיכות!
  
  בנות, העקבים שלנו מבריקים,
  עם סוליות ורדים חשופות...
  והשלגים נמסים מתחת לרגליים
  חם לראות את היופי של היחפים!
  
  בנות נחמדות
  לרסק את האויב ללא מאמץ...
  למרות שהזרם מתנגן מאוד,
  ההמון בא בלהבות!
  
  אנחנו יכולים לעשות הכל מאוד מגניב,
  ולהשיג נאמנות בחלום...
  והאויב תוקף בטיפשות,
  העבר את החרב שלך על זקנו!
  
  אני מכיר את אבירי הפלדה שלנו,
  תאמין לי, אתה לא תמצא אותם...
  הם נתנו לפשיסטים מכה קשה בקרניים,
  למרות שזה נראה לא יותר מעשרים!
  
  בנות שצוחקות
  הם חושפים שיניים בתהילתם...
  והעיניים שלהם הן צלוחיות כאלה
  הקול הוא זמיר זוהר!
  
  אימון פסוקי רע זה מגניב,
  והם מדמיינים אימה בקרב...
  אז היפהפיות פשוט גרוביות,
  למרות שלפעמים רוחות שרירים!
  
  תארו לעצמכם עולם כזה שאנשים יהיו
  קומוניזם הוא לידתן של כוחות עליונים...
  והיופי לא ישפוט אותך
  גם אם בן אדם הוא מטומטם!
  
  הנה באה המלחמה מהמזרח,
  עדר התופת תוקף...
  איתנו כוחו של הלוחם סווארוג,
  הילדה ריסקה את החאן בלגימה אחת!
  
  אתה יכול להעריץ את כולם, אני יודע
  מי שנלחם למען המולדת יודע...
  והלוחם נולד אמיץ,
  הולכים לגן עדן אחרי המוות!
  
  נוכל לשמח את רוס,
   מהלל המשפחה במשך מאות שנים...
  למען אמא רוסיה הקדושה,
  בכוח של אגרוף גדול!
  
  המולדת שלי, תאמין לי, יפה,
  באזור הארקטי פורחים עצי תפוח...
  האנשים שלנו נהדרים, אורתודוכסים,
  הגשמת חלום!
  
  אנחנו יכולים ליצור כל ענן
  ולרסק את האויב המטורף...
  חוליית הלוחמים שלנו כל כך הפכפכה,
  הופך זוחלים טורפים למשחק!
  
  כאן ברוסיה הכל כל כך מגניב,
  בו שם הבורא את לבו...
  מליוטה יימחץ ,
  לחלום יהיה כוח הגון!
  
  הנה המשיח יבוא והעולם יקום,
  יהיו אנשים לתפארת לעידנים...
  אנחנו נלחמים בכנות למען רוסיה,
  ופלדה דע את ידנו!
  
  בנות זוכות להערצה
  מה מסוגלים לכבוש את החלל...
  הם ישברו כל רשת,
  השרשרת עבורם היא רק חוט משי!
  
  אנחנו אף פעם לא מוותרים, תאמינו
  לעולם לא נשכב תחת האויב...
  אם הפיהרר פשוט זועם -
  נשבור לו את הקרניים!
  
  גבר אתה תהיה חזק יותר מכולם
  האם אתה יכול לכבוש את קצה היקום...
  אל תשא לך שטויות חלשות,
  האמינו לנו הסלאבים לשבור!
  
  כוחם של מיליונים יהיה איתנו,
  נגמור את האויב, תאמין לי...
  לגיונות עלמות רבות ,
  הם פשוט פגעו במטרה!
  
  הנה מגיע הניצחון
  נכנסנו לברלין בניצחון...
  מי שמת בהנאתו של גן עדן,
  והכרוב הקדוש ממריא!
  זה באמת שיר ברמה הגבוהה ביותר ונותן מורל אדיר. זה היה כאשר דארת' ויידר הרג ילדים שלמדו אמנות, אז מצב רוחו הידרדר מאוד. זה גיהנום להרוג ילדים, רוב המין האנושי. בעיקר בנים, אבל היו בנות. וזה הרגיז מאוד את אנאקין מבחינה מוסרית . אנאקין גר בדארת ' ויידר .
  והוא איבד את הפוקוס והביטחון בקרב עם אוביוואן . הוא הרשה לעצמו להיות מובס, ואף להכות בו מום. מה אסור לעשות, כמובן, בשום מקרה.
  כן, רק הממזר האחרון מסוגל להרוג ילד. אבל הצד האפל של הכוח דורש הקרבה. ודורש ממך לשכוח שיש לך לב.
  דארת' ויידר החל להתכוונן שוב, אבל הפעם השמיע פרשיות כנף שהיו אמורות להעניק לו מצב רוח חדש, זועם ומושלם עוד יותר;
  בני זוג מיניים הם כמו אוכל - הם דורשים גיוון ותבלינים חמים!
  מהפכה נעשית עם לב טהור, אבל לא עם כפפות לבנות, בדרך אל האושר, הגלגלים דורשים שימון דם!
  לרוב, הם בוגדים לא בגלל רשלנות, אלא בגלל חולשה, למרות שחולשה היא הנוטה לרעה!
  באופן כללי, החוק הוא שמנגנון חלוד עובד רק עם גריז זהב!
  ערמומיות וחישוב: איך בעל ואישה מביאים לעולם ניצחון - כנות היא התוספת השלישית!
  היצירה הכי חסרת תחתית בעולם היא כוס וודקה, ליפול לתוכה אין סוף, והתחתית נמצאת בבית הקברות!
  לא כל מורשע הוא פושע, לא כל פושע הוא מורשע!
  לגמל קל יותר לעבור עין של מחט מאשר לפרסם בלי בלאט!
  שופט מקצועי הוא כמו זונה מקצועית - ההבדל הוא רק בגובה האגרה ובדרגת הסרסור!
  פוליטיקאים הם כמו תולעים, רק שהם סוחטים יותר דם מהקרביים שלהם כשהם גולים!
  דם הוא הדשן הטוב ביותר לטיפוח האומץ של הדור העולה!
  הרוב הצייתן באגרסיביות חושב עם הבטן, לא עם הלב, כי הוא הרבה יותר גדול בנפח.
  עם זאת, הוראה אתאיסטית היא ההגיונית ביותר, היא מדגימה את הבגרות של האנושות, בעוד כל דת, קשר עם הילדות!
  אלוהים הוא אבא חזק על ברך חזקה, שילד חלש רוצה להישען עליו!
  נדיר שמישהו יצית ניצוץ של כישרון כאשר הלחות של הטוטליטריות נמצאת בסביבה!
  מי שאינו מרוצה מהעבר ומפחד מההווה חושב על העתיד לעתים קרובות יותר!
  קל יותר להכות את הירח בסלע מאשר לאלץ פוליטיקאים לקיים את הבטחות הבחירות שלהם!
  הומניזם ממותק במדינת עם מתאים כמו סוכר בבורשט!
  שלושה דברים הם נצחיים: אלוהים, זמן וטיפשות אנושית!
  אם אתה רוצה לנצח; שכח שלוש מילים: זה קשה, אני לא יכול, זה מספיק!
  חזיר תמיד ימצא לכלוך, חולדה תמיד תמצא פער, ואדם עצלן תמיד ימצא תירוץ!
  מוסר ההשכל של אותו שורש עם המילה מלוכלך! לרוב הוא משמש להכתמת סגולה ולשטוף סגן!
  השועל מחליף את עורו פעמיים בשנה, ומסכה של הפוליטיקאי כל שעה!
  המוות הוא כמו אישה נאמנה, בא בלי תזכורות, משכיב אותה במיטה ותופס שליטה מוחלטת!
  חסד הוא כמו זיעה, נשירה דורשת מאמץ, אבל הגוף מתחזק, עם כל טיפה עפר עוזב!
  חייל הוא כמו חפירה, מלוטש רק בידיים קשות! אבל גם להיות בוטה מהר!
  האידיאלים הגבוהים ביותר מבשילים רק כשהם מושקים בדם, מושקים אותם בדמעות ומופרים בזיעה!
  עבור אתאיסט, כל הדתות טובות - כי אין אלוהים! והריקנות היא העריץ המתון ביותר!
  לא משנה כמה חזק הגיבור, הוא לא יסחט את הים מלימון קטן!
  עודף הערמומיות הגדול ביותר אינו מפצה על חוסר אינטליגנציה קטן!
  המפקד הוא הליבה - אם רקוב, אז כל המבנה מתפורר!
  סית ' השחור הגדול פרץ בצחוק.
  . פרק מס' 16
  בסנט פטרסבורג התקיימה חגיגה מפוארת של יום השנה השבעים לניקולאי השני - ללא ספק הצאר הגדול ביותר.
  אולג ריבצ'נקו אפילו לבש את מדי המרשל שלו ונעל מגפיים שנואים, אך עם שעווה בהירה. ורקד בנשף. ואז מידיו של המלך הוא קיבל הזמנה נוספת, גבוהה עם חלוקי נחל.
  וזה שימח מאוד את הילד. כתוצאה מכך, הוא התרגש כל כך שהוא בילה את כל הלילה בהקלדת המשך הרפתקאותיו של גוליבר.
  לאחר שהפך לגוף צעיר, התעורר הקפטן לשעבר והמטייל המהולל.
  וכך נאלץ שוב לדרוך ברגליו החשופות והילדותיות על האבנים החדות של הדרך לכיוון הנמל.
  ילדה ממשפחת אצולה, לקחה וירדה מחד הקרן שלה.
  והיא הלכה יחד, מורידה את סנדלי התכשיטים שלה.
  בכך היא העירה:
  - יש צורך שכפות הרגליים על הרגליים לא יהפכו רכות, אלא יהיו כמה שיותר נוקשות וחזקות!
  הילד גוליבר הנהן:
  - זוהי הערה חכמה מאוד! אבל אם להיות כנה, כאן בבריטניה הרצון של גבולה ללכת יחפה היה נראה מוזר מאוד!
  הילדה שרה בתגובה:
  כל כדור הארץ מתחמם בחום,
  ועליו אני רץ יחף...
  אני רוצה שיהיה קיץ
  אל תגרור לתוך משטחי השלג בכוח!
  קפטן הילד הסכים.
  - כן, הקיץ הרבה יותר טוב! זה כל כך נחמד כשהשמש זורחת והשלג מנצנץ בקרניים!
  כאן תיקן את עצמו גוליבר:
  - רציתי לומר טיפות טל פנינה על הדשא!
  הילדה צחקה ושרה:
  - טל, טל, טל, טל,
  מזמזם כמו נחיל צרעות!
  ואז היא הוסיפה:
  - לא! זה לא לכפר ולא לגן!
  גוליבר הסכים:
  - כן, לא לכפר, ולא לגן! אבל בכל מקרה, אתה ואני נהדרים, שרנו ביחד.
  רגליו של ילדיו של הילד החלימו במהלך הלילה, ועכשיו זה לא היה כואב ללכת כמו אתמול.
  גם מצב הרוח התרומם.
  גוליבר ציין:
  - זה באמת מה שאני לא מבין, למה אתה צריך עבדים?
  הוויקונטס נחרה בבוז.
  - ומה לא מובן כאן?
  הילד העיר ברצינות:
  - אתם ילדים נצחיים, יש לכם סיבולת טובה - אתם יכולים לעבוד בעצמכם!
  הילדה צחקה וצייצה:
  - רקע ברגל ימין,
  נופף ביד שמאל...
  זה טוב לחיות בעולם
  לא עושה דבר!
  גוליבר השיב:
  - לא לעשות כלום זה משעמם!
  הוויקונטית צחקקה והעיר:
  - יצא מהצריף,
  בחורים בריאים...
  הילד שאל:
  - נו, אז מה?
  הילדה ענתה:
  הם כרתו את כל האלונים,
  לארונות הקבורה!
  ואיך הילד הנצחי הזה יקח ויצחק. כן, זה מגניב ביותר.
  גוליבר שאל את הוויקונטית:
  - אתה רציני?
  הילדה שרה:
  בממלכת הבדיחות
  עבר כל כך הרבה זמן...
  כלום, כידוע
  זה לא קורה ברצינות!
  הילד ענה בחיוך:
  - כן אני מבין את זה! ילדות נצחית בגוף ובנפש!
  הוויקונטית העירה:
  - הקיום קובע את התודעה!
  גוליבר הנהן במרץ בראשו הילדותי:
  - קשה שלא להסכים! כרגע, לפחות פיזית, אני מרגיש מאוד טוב ועליז. ואפילו הסוליות המופלות בגוף הילדים מתגבשות כל כך מהר, והופכות חזקות ויבלות, עד שהן כבר לא כואבות, אלא להיפך אפילו נעשה נעים ללכת.
  הילדה הנהנה במרץ והעיר:
  - אני יכול לשיר על הנושא הזה!
  קפטן הילד הנהן בהסכמה.
  - כמובן, שר! נשמח מאוד!
  הויסקונטית שרה בהרגשה ובהנאה רבה;
  ניסים בעולם החדש
  זה כמו אגדה בצבע...
  יש כזה יופי
  אל תמצא פגם עם מצביע!
  
  ובכן, מה אם זה יום חדש
  עולה על פני כדור הארץ...
  אז אנחנו לא עצלנים מכדי לקום,
  אין מגניב יותר בעולם!
  
  יהיה אור חדש בתהילה,
  איפה העצים הם כמו ממתקים...
  נפגוש את השחר
  באושר נצחי ילדינו!
  
  עידן חדש מגיע
  המקום הזה כל כך יפה...
  האדם יהיה מאושר
  תן לדרך להיות מסוכנת!
  
  תן לכדור הארץ לפרוח
  בקרוב גן עדן שופע...
  פתח חשבון מנצח
  שהעולם יהיה זוהר!
  
  כמה זה טוב
  אם השמש זורחת בהיר...
  נקר קודח אזמל
  כולם נפלאים על הפלנטה!
  
  כמה כיף לנו
  אושר מלא עמק...
  תהיה שעת שחר ,
  ממוצע זהוב!
  
  מי יעשה את גורלנו,
  אמיץ מאוד חתיך...
  אם תהיה חלוקה מחדש
  אז אתה נעשה חזק יותר!
  
  לא נוריד את הראש
  מיישר את הגב בגאווה...
  לחמאת פנקייק, גבינת קוטג',
  בבת אחת המארחת מוסיפה!
  
  אז יהיה אושר, דע
  והאור עם שמו של סווארוג...
  גן העדן האמיתי יהיה
  אנשים התפללו לאלוהים!
  
  ה' נתן תשובה אחת:
  אנחנו חייבים לעבוד בשמחה...
  ואז שלום יבוא -
  הפנים יאירו!
  
  הנה ילדה יחפה
  אוכף צב...
  חייב להכות אותו באגרוף
  זורקים הרבה פחד!
  
  איפה מתרחשת השריפה
  ובכן, איפה האש בוערת...
  מכה מוחצת,
  האויב האכזר תוקף!
  
  לא ניכנע לאויב,
  קחו בחשבון את השאיפה הזו...
  מיישר את הכרוב
  כנפיים וסליחה לאויבים!
  
  אומר שזה יהיה בקרוב
  מה שנקרא ניצחון...
  הקרקס הוא צ'פיטו,
  ולפעמים כלבים נובחים!
  
  בקרוב זה יהיה כמו בגן עדן
  בואו נעשה את העולם יפה..
  לאדה אני מודה -
  כרובים מאירים בזהב!
  הילד גוליבר מחא כפיים ואמר בהתפעלות:
  - כמה נחמד! עכשיו זו שירה! והקול של הילדה פשוט מדהים!
  הילדה ענתה בצניעות:
  - זו מתנה מהאלים! באופן כללי, מה שמוצג אינו מוערך!
  הילד העיר שוב:
  - קשה שלא להסכים עם זה! אבל בכל מקרה, אנחנו לא ילדים מניסיון וידע חיים!
  הוויקונטית גיחכה ושאלה:
  - האם אתה יכול להוכיח שאתה כבר לא ילד? יתר על כן, זה במוח ובידע!
  הילד גוליבר הנהן:
  - כמובן! אני יכול לעשות את זה וכמובן שאני רוצה!
  הילדה רקעה בכעס ברגלה יחפה ושאגה:
  - אז קדימה, תוכיח את זה כבר עכשיו!
  הילד החל להפליט פרשיות מכונפות בזעם ותשוקה;
  לראות את האויב מנצח חצי, להישאר בלתי נראה בעצמך - נצח לגמרי!
  שמפניה של ניצחון, הם שותים רק לשלושה לוחמים; גבורה, אומץ וכבוד. עם זאת, בניגוד למשתה אנושי, החבר הרביעי הוא מזל, בשום אופן לא מיותר!
  מכל הצרות, המוות הכי לא מזיק, כי זה לא קורה שוב ואחריו זה לא מחמיר!
  במלחמה, תחושת השגרה החריפה ביותר נובעת מהקהה של תחושת הסכנה!
  זה טוב לעוף כשאתה ממריא מעל לא-ישויות - לאן לעוף מבעיטה בתחת!
  מי שעף, תוך שימוש בדלק של דמעות אנושיות מרות, יעוף בחלומותיו המתוקים!
  ביקורת שנונה עדיפה על שבחים מטופשים!
  אדם לא רוצה ליפול לבור בשביל שום כסף, למעט חיק נוגה! על זה הוא מוכן לשלם תוספת ואפילו לתת את האחרון!
  זרוק יוקרה לא מפחדים מאלה שלעולם לא נופלים בכבוד!
  מי שלא שר בשעת הנסיונות יללה כשיבין שסבל לשווא!
  אפשר לטחון הכל עם הלשון, חוץ מאבני קשירת הלשון ואבן המרוצפת של הטמטום!
  אשת איילה זה טוב, איש צבי זה רע!
  האייל נבדל מהאייל בכך שהראשון מופרע מהשני, והטרף הולך אל השועל!
  לוחם אמיתי חייב להיות בעל אופי של חיה, אבל לא אינטליגנציה של חיה!
  בעולם הזאבים, ככלל, תנים מסמנים במקום אריה!
  אם אתה רוצה, יש לו מכה חזקה שמטילה את האויב, אל תפגע, שוכב על הספה של הבקלוש!
  המכה הכי חזקה, זה שלא אכפת לו מפטריוטיות!
  את הקצוץ של האויב עושים אלה שמוחם אינו מוכה, ועיניהם אינן מוצפות!
  אתה יכול לנצח עם מספרים, אבל אתה יכול להשתמש בפירות הניצחון רק במיומנות!
  אגואיסט שלא רוצה להיכנע בהחלט ייכנע לבעיה!
  לתקוף, כמובן, יש סיכון לתבוסה, אבל מותקפים, כבר הפסדת!
  אל תלך לילד השמאלי, אתה תהיה בתוך החור, גם אם, למעשה, אתה צודק!
  עם ידיים מלוכסנות אתה לא יכול לפזול, מאישה זקנה עם חרמש!
  עדיף להיות אוסטאפ בנדר מאשר טיפש מסכן !
  ערמומיות לא תמיד מעשירה, אבל כושר ההמצאה הורס ללא ספק!
  שועל בצורת אדם הוא לא תמיד בהיר עם מעיל פרווה, אבל תמיד כהה בכוונות!
  נשמה בהירה, בדרך כלל מביאה את הבשר לחיוורון מוות!
  חמור יכול לשבת על כס המלכות, אבל הוא לא יגרום לך לכרוע ברך!
  לא האריה השואג בקול רם, אלא זה שנושך חזק ומכה חזק!
  אין צורך לשרוף את הבית, להילחם בעכברים. אל תהפוך את המדינה למחנה ריכוז - מנסה להביס את השחיתות!
  אינטואיציה היא בהחלט בוגד, אבל לא במחנה שלך!
  אל תפחד מהנוכל החכם - תפחד מהטיפש הישר!
  מי שמשבח את העריץ ישיר כמו תרנגול על הדרגש!
  עריץ, כמו אריה, אפילו מלטף, קורע בשר ועור בטפריו!
  במלחמה, נחמה, כמו שוקולד על בייקון, מקיאה רק גופות!
  נהוג לשים נרות בכנסייה, אבל אפילו במספר הגדול ביותר הם לא מסוגלים לכבות את להבת התשוקות האנושיות!
  יכול להיות לך לב קפוא, דם קר כמו מים זורמים, אבל הצמא של אדם להצלחה תמיד יהיה חם!
  חיפזון בכל דבר מוביל לתוצאות רעות, למעט ניסיון התאבדות!
  כל עם יכול לנצח בסכסוך, אבל רק הרוסים יכולים לנצח במלחמה, ולכן הם לא מבקשים להשיג רווחים חומריים לעצמם!
  זיקוקי המלחמה הם חג לכולם מלבד פחדנים, ואבל אוניברסלי, למעט הטיפשים האחרונים!
  לרוב, הפיתולים הישירים הם המבולבלים!
  והם יוצאים מצרות, פיתולים, מונחים בבירור על המדפים!
  הוא מגרד הרבה בלשונו, זה שראשו מגרד מריקנות!
  ההשקעה הטובה ביותר בארונות המתים של היריבים שלך, למרות שהיא אף פעם לא ישירה!
  הצבא לא מייצר כלום, אבל יותר משתלם את ההשקעה תחת שליט נועז!
  כאשר אדם מנצח, התוצאה היא מוות והשפלה! כשאישה היא חיים והנאה!
  נשים מוציאות יותר על הניצחונות שלהן מכל צבאות העולם, אבל הן לוקחות שיפוי מהמנוצחים, שניתן בהרבה יותר נכונות!
  אישה, בניגוד לצבא ללא מדים, מנצחת מהר יותר!
  בניגוד לגברים, עבור אישה, ניצחון אמיתי מושג לאחר כניעה!
  במלחמה, כמו בקלפים, אתה צריך להיות מסוגל להשיב מלחמה, ובניגוד אליהם, אתה צריך להציל את ההובלה ולהעביר אותה לאויב!
  מלחמה היא פוקר, רק להציץ קלף זה לא הונאה, אלא הישג של צופי!
  להילחם בלי ערמומיות זה כמו ללגום מרק בלי כפית, אבל משום מה צבועים דנים רק באחרון!
  גברים חצופים נלחמים - הפרידו אותם מהר יותר! אם נשים נלחמות - עדיף לא להילחם!
  במלחמה הכל מגניב יותר מאשר בחיים האזרחיים, חוץ מהמצח המשופע של הבוס!
  כוח בלי טוב, מעלה את הציוויליזציה כמו חבל תלייה!
  בלי להדוף פנים של מישהו אחר, אתה לא יכול לאכול את שלך!
  חמור תמיד מוכה, אבל הם הורגים רק כשהוא מפסיק להיות שימושי!
  האמיץ הורג את האויב, הפחדן - העבד!
  יוזמה במלחמה היא יקרה, במיוחד לאויב שרגיל לתבניות זולות!
  עבור יצורים מסדר נמוך, לפעמים החוויה השלילית שלהם מועילה יותר מכל הוראה חיובית!
  לחם יומי מושקה בזיעתם, ולחם חגיגי בדם אויביהם!
  כשפוליטיקאי טוחן הרבה בלשונו: מסתבר שלא קמח, אלא קמח!
  כשהסרגל מדבר הרבה, הבצק עשוי לצאת אוורירי, אבל הוא נרקב מהר!
  הלב הקשוח של השליט, כל המדינה מסוגלת לשים קרקרים!
  פוליטיקה שונה ממתמטיקה בכך שבמתמטיקה אי אפשר לחלק באפס, אבל בפוליטיקה אפסים מוצקים מחלקים!
  הפוליטיקאי הוא מתמטיקאי מבריק, אבל רק בפעולה אחת - חיסור!
  אפשר לדבר על הכל, ולגנות רק מה שמועיל!
  שיחה ללא משמעות היא פטפוט, שיחה עם משמעות היא מחלוקת, שיחה עם תועלת היא לקח, והרווח הגדול ביותר מגיע מהשתיקה לעניין!
  רק מוח קטן תופס הרבה!
  שניים עדיפים על אחד, אבל לא אם הם חברים מתים!
  אשרי המאמין, ומי שאינו מאמין בטוב כפול, לכן יש לו ביטחון בכוחו ובדעתו!
  זה רע כשאין בלמים, זה אפילו יותר גרוע כשאתה מאט!
  לא, השטן נורא איך שהם מציירים אותו, אבל הגרוע מכולם הוא סקיצה של מלאך בביצוע מאפין!
  חיות חיות ביער - ואנשים אכזריים הופכים הכל לסבך!
  בממלכת החיה - רק תרנגולים ותוכים, והנשרים הועברו למיטת הנוצות!
  עיצוב טוב עם עיכוב, להתיישן, אדם טוב, מאחר, יהפוך לשנוא!
  מוות בקרב מוליד צמד של אומץ וטיפשות, אם באותו זמן נכרת ברית בחוכמה, אז יהיו חיים מנצחים!
  הכל מתאים להסוות, חוץ מהטיפשות שלך!
  הכל מתאים לחשיפה, חוץ מהמוח של מישהו אחר, שאתה בעצמך חי!
  דיבור אדום, התרופה הטובה ביותר לשפיכת דם אדום!
  המתכת הקשה ביותר היא העופרת הרכה שממנה יוצקים כדורים!
  העופרת המסוכנת ביותר היא לא זו שבכדורים, אלא אם היא מציפה את המוח!
  הדבר הכי טוב בעולם הוא שאתה אף פעם לא יכול להגיד - זה לא יכול להיות יותר גרוע!
  מה רע בעולם, בדיוק במלחמה, ואחרי הניצחון זה לא משתפר!
  רחמים במלחמה, בניגוד לנערת ציבור, עולה יותר, אבל לא יכול לתת סיפוק!
  רק אדם מרומם ברוחו באמת אינו מתבייש ברחמים על הנופלים!
  אפשר לדבר על כל דבר, אבל לדבר רק על עסקים, כי מפטפוטים ריקים, המרק יוצא עם שלשול עקוב מדם!
  השתיקה היא זהב, מה שנותן קורוזיה כאשר השרירותיות מושתקת!
  מילות כסף שאינן נותנות למקור מים חיים של ידע ואמת לצאת החוצה!
  מדינה עם תעופה חזקה לעולם לא תישאר מאחור!
  הצער הגדול ביותר, מכמות נפש דלה!
  מהחלב שמגיע מהחמצות של יורים גדלים רק ילדים של חוסר מזל וסבל!
  יש צורך באימון גופני כדי שרק הסוללה של היריב תיגמר מהחיים!
  להקניט אחרים, כמו הבעלים של מוח משעמם, ונושאים של תחושת נחיתות חריפה!
  לשונות חדות, שלא כמו פגיון, עוקצות, אפילו דרך שרשראות של טיפשות !
  ובכן האגדה מספרת, המציאות מבוצעת בצורה גרועה!
  כל דבר בעולם מגיע לקצו, חוץ מהטמטום האנושי ותחרות החיות!
  החיים דומים מאוד לטבעת, סוף הסבל נראה לעין, אבל אתה אף פעם לא יכול להרגיש אותו!
  כל דבר בעולם מגיע לקצו, חוץ מהטמטום האנושי ותחרות החיות!
  החיים דומים מאוד לטבעת, סוף הסבל נראה לעין, אבל אתה אף פעם לא יכול להרגיש אותו!
  העין המתה היא הטובה ביותר, היא מאפשרת לך להימנע מגיוס לצבא המתים!
  הדרכה מכוונת היטב לא תאפשר לכם לפספס את הדרך המובילה בדיוק אל המטרה!
  לגיהנום יש רק יתרון אחד על פני גן עדן, אין פחד מגלות!
  בגן העדן הנוצרי, הדבר הכי לא נעים הוא שאתה לא רוצה לאחל משהו טוב יותר!
  ישו הוא הכבש היחיד, בו הארנבת רוכשת תווי אריה בעולם הזאבים!
  רק מי שלא הצליח להרוג פחד בעצמו מת!
  אלמוות זוכה על ידי מי שהפחד אינו חי בו כלל!
  מי שמפחד ממספר רב של האויב יטעה בחישוב עם בעלי הברית!
  דקה שהושקעה בסיור מצילה מאה חיים ורגע של ניצחון!
  מי שלא מפרק את הכבישים לא יאסוף את העצמות לעתים קרובות מדי!
  הנזק הגדול ביותר לאויב נגרם על ידי מי שלא מאבד חוש פרופורציה!
  אדם לא יודע את המידה בשאיפותיו, אבל הוא תמיד נמדד לפי האפשרויות!
  זה מה שגוליבר הוציא - מגניב! והכל ממש בנשימה אחת. אכן, באמת, יש ילדים מבריקים, אם נשמתו של אדם בוגר עברה לתוכם.
  הנערה הוויקונטית ציינה:
  - כן, מכאן אפשר לגעת בגג! ככה כותבים!
  קפטן הילד הנהן.
  כן, החיים לימדו אותי המון! ובכלל זה החכמה!
  הילדה שאלה אז:
  למה אתה לא המלך של ארצך?
  גוליבר צחק וענה:
  "אתה יודע, הרעיון להילחם על כס המלכות מעולם לא חלף על דעתי. אבל למען האמת, זה שווה את זה ותחשוב!
  הוויקונטס שרה:
  - התשוקה משתוללת בנפשו,
  הילד צריך רק כוח!
  גוליבר העיר:
  - אם יש לי כבר אלף שנות חיים, וגם בריאות, אז למה לא לחלום על כוח!
  הילדה הורתה:
  - הכה אותו בשוט!
  שני שומרים לקחו את גוליבר על פלג גופו העירום ופגעו בו. הוא צרח.
  הוויקונטית עצרה את הלוחמים:
  - מספיק! זאת כדי שיבין וידע את מקומו! ומקומו הוא מקום עבד!
  הילד גוליבר קרקר, מנער טיפות זיעה על עורו השבור:
  - איך לא להבין! אז החמור האחרון יבין!
  הילדה רקעה ברגלה הקטנה והמסותת וצרחה:
  - עכשיו תשיר! עד שעליתי על סוס!
  הנער-קפטן החל לשיר בחוסר רצון;
  צרות רבות הגיעו לארץ המולדת,
  הכל הסתיים בתגרה אדירה...
  אל תשמחו עוד אבירים
  כבוד ושבח לביתך!
  
  אני גוליבר, יש לוחם גדול,
  אתה יודע, אני יכול להילחם בזעם...
  מאדים, הלוחם הזה הוא אבא טוב,
  והגזבר שלי חבוי בתרמיל!
  
  אני רץ יחף בקור
  העקבים של הקרוגליאשקה מבזיקים דרך השלג ...
  אני אמסור את פריץ בכוח,
  יהיה ניצחון במאי הזועם!
  
  מקשתות אני משמיד את האורקים,
  חתוך תריסר גמדים בבת אחת...
  אני צריך לנשוך את האף של הטרול,
  הפכתי ללוחם לדעת עליז מאוד!
  
  לעולם אין דבר כזה לילד
  סוף העולם, תאמין לי, לא יבוא...
  אני ארוץ לנצח יחף
  כדי שקין לא יחגוג את הניצחון!
  
  המולדת שלנו היא ארץ קדושה,
  לא נצטער על זה, תאמיני בחיים...
  למרות שהשטן תוקף את האנשים -
  וויל, תפריח את עץ המלוכה!
  
  שלום ארץ אמיצה של בריטניה,
  הוא מכיל את התהילה הגדולה ביותר של ארץ המולדת...
  אנומאי שלט פעם ,
  בנות נלחמות באורקיזם בימים אלה!
  
  לא, לעולם לא ניכנע לאויב,
  תן לשמש לזרוח על פני כדור הארץ...
  כוכב בהיר זורח בעוצמה,
  יהיה לנו מקום מואר בגן עדן!
  
  אלוהים ישוע הוא האדון של כולם,
  הרוע נצלב עבור האנושות...
  תודה לו אנשים
  תהיה גם קצת קדוש!
  
  הילדה היחפה חיכתה לאביר,
  השריון חיפש משהו שמנקה לברק...
  אפשר לראות שפאלאס כזה הוא גורל,
  לפגוש אביר באהבה, למען האמת!
  
  אושר, אני מאמין, ייתן התקדמות,
  אנשים מתים במדע יקומו לתחייה...
  כל מי שמכיר סקס יהיה זמין,
  אנחנו נהיה באקסטזה - הרמקולים לא יסדקו!
  הילדה צחקה ונענעה באצבעה.
  - ובכן, אתה נבל ! שכחת שאתה ילד עכשיו. ואתה תהיה ילד עוד אלף שנים. יש לך אפילו ראש בראש עלינו. החיים הישנים לא נחשבים. עדיין יש לך עשר מאות שנים שלמות לפניך, ויש לי פחות נסיכות!
  גוליבר הנהן בחיוך:
  - אני מזדהה איתך!
  הילדה מלמלה:
  - בוא נגיד משהו גאוני על הנושא הזה!
  גוליבר החל שוב לשפוך ביטויים עממיים;
  אם אתה רוצה להפוך לאלוהים, אל תהיה קוף שנוהג לחקות את הטמאים!
  אם אתה לא רוצה לעבוד כמו שור, תרוויח לעצמך צווארון על צווארך!
  הוויקונטית קטעה:
  - שנמאס לי להקשיב לפילוסופיה ולפרשיות כאלה! עדיף, תשיר שוב משהו מצחיק!
  קפטן הילד החל לשיר בחוסר רצון מסוים. לא היה כוח להלחין, והוא שר שיר עם של המורדת הרוסית סטנקה רזין. ובכן - מה עלה בדעתי, אז הוא שר:
  כאילו על נהר הוולגה, לאורך הרחב,
  סירה חדת אף הפליגה החוצה, כמו חותרים על סירה, נועזת, קוזקים, בחורים צעירים. נסיכה,
  א' מביטה באמו על הוולגה.
  כמו שסטנקה רזין האימתנית אמרה: "הו, את גויה , וולגה, אמא יקרה!
  משנים טיפשיות גידלת אותי לישון ,
  בחובות, הלילה נרגע, התנדנד, סבלת במזג אוויר גלי, לא נמנמת בשבילי, קוזקים העניקו לי דברים טובים. שעדיין לא נתנו לך כלום. הוא זרק עלמה אדומה לגלים, הוא השתחווה לאמא וולגה.
  סטנקה רזין נסעה
  לעיר
  אסטרחאן לסחור בסחורות. הוויווד החלה לדרוש מתנות. סטנקה רזין הביאה כותנות פריכות, כותנות פריכות - ברוקדים מוזהבים
  . הוויווד
  החלה לדרוש מעילי פרווה. , סטנקה רזין, תן לי את מעיל הפרווה שלך
  ממך כתף
  י מעיל פרווה, אבל לא יהיה רעש.
  שזה לא צמרת סוס, לא דיבורים של אנשים,
  לא שומעים חצוצרה של חצוצרה מהשדה, אבל מזג האוויר שורק, מזמזם, שריקה, זמזום, מבול. אתה שודד חצוף, אתה ריב משתולל, אתה עולה על שלך סירות מהירות, פזרו את מפרשי הפשתן שלכם, ברחו על פני הים הכחול.
  . פרק 17
  ילדה רקעת רגליה היחפות והקטנות מחאה כפיים וצייצה:
  - כמה נחמד! אתה באמת ילד נס! ולמה שתרצה להיות מבוגר?
  גוליבר ענה בחיוך:
  - בגוף של נער, אני מרגיש טוב מתמיד! ויש לי מצב רוח מאוד קרבי וחיובי!
  והילד-קפטן, כאילו סוטר ברגליו החשופות, הקטנות והשזפות טריות.
  ואז הוא שר:
  כיתה א', כיתה א'
  יש לך חג היום...
  השעה יפה ועליזה,
  פגישה ראשונה עם בית הספר!
  וגוליבר קרץ את חיוכו לבן השיניים. באותם ימים, אם חלילה היה לך כאב שיניים, זה היה כזה ייסורים! וזה נפלא כאן, אתה לנצח ילד וממש מאה אחוז שמח - הו, הו, הו!
  זה ממש מצחיק. אתה רואה את עצמך כבן יותר ויותר.
  והיו זמנים טובים מאוד. כך היה גוליבר בממלכת המכשפים שיכולים אפילו לזמן את נשמות המתים. ואז אפילו למות הפך ללא חת - זה אומר שיש נשמות אחרות, והחיים ממשיכים לאחר המוות.
  עד כדי כך זה נהדר.
  הילד המשיך להטיח ברגליו היחפות לאורך השביל ושר, חושף את שיניו הילדותיות;
  שלום אמא! בפעם המי יודע כמה אני מנסה לכתוב לך. ועכשיו אתה מולי וכאילו כל הבעיות נעלמות.
  
  הירח מרחף על פני השמים, דממה ברחוב,
  ורק אמא לא ישנה בבית.
  ובלילה, היא תפתח לך בשקט את הדלת,
  תאמין שאף אחד אחר, רק אמא.
  ובלילה, היא תפתח לך בשקט את הדלת,
  תאמין שאף אחד אחר, רק אמא.
  
  ואם מישהו אי פעם יפסיק לאהוב אותנו,
  שהדמעות יימחו, תביני - רק אמא.
  ואם אי פעם נצא למסע ארוך,
  אז רק אמא תחכה לנו.
  ואם אי פעם נצא למסע ארוך,
  אז רק אמא תחכה לנו.
  
  מה שלומנו? כן, הכל די התפרק. אנקה מתה, והדיילים התגרשו. כן, הכל בסערה. אִמָא! למה אתה שותק?
  
  הירח מרחף על פני השמים, דממה ברחוב,
  ורק אמא לא ישנה בבית.
  ובלילה, היא תפתח לך בשקט את הדלת,
  תאמין שאף אחד אחר, רק אמא.
  
  אז הפעם, שום דבר לא קרה עם המכתב שלי. אמא, אבל אני בהחלט אכתוב, בהחלט. אני מצטער.
  
  ובלילה, היא תפתח לך בשקט את הדלת,
  תאמין שאף אחד אחר, רק אמא.
  ובלילה, היא תפתח לך בשקט את הדלת,
  תאמין שאף אחד אחר, רק אמא.
  הילדה ציחקקה והעיר:
  - כן, דברים כאלה... חשבת על אמא שלך. אין לנו אמא או אבא?
  גוליבר הופתע:
  - וואו! ואיך זה? איך אתה נולד?
  הוויקונטס השיבה בחיוך:
  - חסידה מביאה ילדים לאנשים. ויש לנו דרקון מדהים. רק לאנשים יש אגדה על חסידה רק המצאה לילדים קטנים, אבל יש לנו דרקון אמיתי. כי אנחנו גם בני תמותה, וצריך לחדש את האוכלוסיה שלנו מדי פעם.
  קפטן הילד העיר:
  - אלף שנות חיים זה עדיין כל כך מעט! במיוחד אם אתה תמיד מלא בכוח ואנרגיה!
  הילדה הנהנה בהסכמה.
  - תן לזה לעוף על פני כהרף עין! לא יהיה לך זמן להסתכל אחורה! למרות שמצד שני, סביר להניח שתימכרו למחצבה, ושם הזמן עובר לאט מאוד!
  גוליבר לקח ושר:
  - על העובדה שעבודה היא ייסורים,
  חורף ואביב...
  רק חריג אחד -
  כשאתה עם השטן!
  הוויקונטית קימטה את מצחה.
  אתה נוצרי כל כך קנאי. ועכשיו אני זוכר את השטן! איפה האמונה שלך!
  גוליבר ענה בכנות:
  כמובן שאני מאמין באלוהים,
  ואני אוהב את המשיח בכל ליבי...
  יש לנו הפסד
  אבל יש לו דלת!
  הילדה רקעה בכעס ברגלה הקטנה והיחפה וצרחה:
  - בוא נשיר משהו פילוסוף!
  גוליבר הרים ושר שוב;
  שומעים את גלילי הרעם
  יללה פראית מקללת, בוכה וגנחת,
  הגיע זמן ההחזר
  תילחם בארמגדון, תילחם בארמגדון!
  הוויקונטית רקעה בכעס את רגלה הקטנה והיחפה ושאגה:
  - אני לא אוהב את השירים האלה!
  קפטן הילד ציחקק.
  - איך אתה לא אוהב את זה? אז תשיר את זה בעצמך, אם המוזיקה שלי לא מתאימה לך!
  הוויקונטית חשפה את שיניה ונהמה:
  - אקח ואשיר!
  והילדה לקחה אותו ותשיר בהתלהבות רבה, שיניה לבנות, שהן כמו שנהב;
  ואנחנו דופקים בנות אלפימולקה,
  אנחנו אוהבים להילחם על תהילת המולדת...
  יש לנו אלמנט לוחם, יחף,
  ואנחנו מאמינים, נבנה ארמונות של אלפיניזם!
  
  אלפיה שלנו לא יותר יפה מהארץ,
  בה, שמש העמים, חשבו על כל העולם...
  ותן להמון השטן לתקוף
  אנחנו נעשה משהו יותר מגניב משקספיר!
  
  אתה אוהב את המולדת שלנו במשך מאות שנים,
  מה באתרי בנייה הגדיל את ההיסטוריה שלנו...
  מהזרים הגדולים והמפוארים ביותר,
  הם נהגו לבשל דייסה ספרטנית!
  
  אל תזרוק את ארץ המולדת שלנו לגרוטאות,
  וזה גאה, פשוט קדוש...
  כאשר נשבענו בנשר דו-ראשי,
  ועכשיו הפטיש והמגל יקרים לנו!
  
  נמריא מעל השמיים,
  נעלה את הגג לחלל עצמו...
  כרוב אדיר מרחף מעלינו,
  מילה כל כך נהדרת - אלפיה!
  
  שום דמעה עקובת מדם לא תיפול
  והשדון אינו רומס את עקבם של הכופרים ...
  החלום הקדוש שלנו יתגשם
  קומו מהספה חברים!
  
  חלל אינסופי סוער פשוט,
  מילה כל כך יפה - אלפיה,
  נוציא פסק דין מרושע על הוורמאכט,
  בואו לשמח את המדינה שלנו!
  
  שתפרח ארץ מולדתנו,
  כמו שיח בצבע פירות יער בגן העדן...
  נדרוס את האויב,
  הילד יקבל פרס מאלוהים!
  
  אני לא מאמין מה יקרה עם ניצחון האורקשיזם,
  הליכה לאורך אלפסקה גורפת גלילים...
  שהאלפיניזם הקדוש ישלוט באלפיה,
  הבנות רצות, כל כך מרצדות ברגליים!
  
  אל תבכי חברות שבעלים נפלו,
  כל המתים יקומו לתחייה על פי רצונו של סווארוג ...
  את מי הם הורגים, מי נפל מהאקדח,
  אבל כולנו נלחמנו באומץ בכנות!
  
  אני לא יודע למה הרוע שולט בעולם,
  מדוע נתן ה' כוח לאויבים...
  האלפים הם לעתים קרובות חסרי מזל בקרבות,
  למרות שבקרב אין חייל אמיץ יותר!
  
  ובכן, אתה שדון אמיץ, אתה יודע
  אתה יודע להילחם ואמיץ מאוד...
  המלך הגדול יושב על כס המלכות,
  בחרנו בו, תאמין לי, לא בכדי!
  
  בארץ המולדת שלנו, פרחים סגולים,
  יערות אזמרגד, פניני ליבנה...
  שדון יפה - כתר היופי,
  למרות שאורקולף רוצה להרוס את מולדתו!
  
  לא, אנחנו אלפימולקי לוחמים כאלה,
  מה שאין על הפלנטה אמיץ ומגניב יותר...
  תנו לילדים ואבות להיות גאים בנו,
  תן לעננים להתפזר מעל המולדת!
  
  אני לא יודע מה הבנות עושות
  האם נוכל לשמח את המולדת...
  אנחנו רגילים להילחם בחרב חדה,
  ואנחנו מנצחים, תאמיני לי יפה!
  
  לא יודע כמה חזק האויב
  רוח האלפים, עם יפה באמונה...
  בוודאי נביס את האויבים בקרב,
  נקבל חופש קדוש כפרס!
  
  אז דעו אושר ושלווה בארץ המולדת,
  הוא הובא על כידונים של חלב אלפי...
  עכשיו יש לנו את הכרוב החזק ביותר,
  והחבר'ה שלנו כל כך מיומנים עם מכה!
  
  חלפו מאות שנים, האלפיניזם יבוא,
  כל אלו שנפלו בקרב יקומו לתחייה בגוף...
  והדרך תמיד למעלה, לא רגע למטה,
  אפילו בלי יתרון, היקום צפוף עבורנו!
  הויסקונטית שרה כל כך יפה, רקעה את רגליה החינניות והילדותיות. גוליבר כאן אפילו התחרט שהיא ילדה. בחורה מבוגרת תהיה הרבה יותר מושכת. במיוחד עיקול העקב על הסוליה.
  ובכן, בסדר, כך יהיה. קפטן הילד ענה:
  - אנחנו לא עושים דבר כזה, אלא רק שרים ונהנים!
  הילדה מלמלה:
  - קולו של מי היה שר, ושלך ירחרח!
  והייתה הפסקה. הנערים שהמלחים הפכו עכשיו הלכו על אבנים חדות כמעט ללא כאב. מהר מאוד, הסוליות החשופות של ילדים הופכות גסות. זו אכן עובדה חיובית. וכמובן שמצב הרוח עולה.
  העבדים אפילו שרו;
  בקרני השמש של היום הגב בוער באש,
  המשגיח לא ישן, והשוט נאמן לו.
  
  אני, שואבת סוכר כל חיי מקנה קני, לא ידעתי שום שכר אחר מלבד מקל חפת.ידי לא מתכופפת והמבט העכור שלי כבד, אבל הלב שלי פועם נורא כמו אזעקת אש !
  
  כמו גנב אני רץ ומתחבא, הדשא לא גבוה, אני עדיין לא שומע את הכלבים, אבל זה רק לעת עתה
  .
  
  אני כבר מת מצמא, אני לא רואה את המים, אבל כל יום החופש, מי יכול לקחת אותם!
  השיר, כמובן, אינו אלוהים יודע מה. ולא מוסיף אופטימיות.
  גוליבר העיר בחיוך ילדותי:
  - אלו הם פיתולי הגורל! הנה אני הולך ואני לא יודע לאן. ולפנים מחכה... ובכן, בהרפתקאותיי הקודמות, איכשהו הייתה יותר דינמיקה ועניין. והנה יש רק שירים, ואתה רוקע בעצמך כמו רובוט שעון.
  הוויקונטית הנהנה בהסכמה.
  - אתה צריך דינמיקה? ומה אפשרי!
  והילדה הוציאה שוט מחגורתה ונתנה להם להכות את גוליבר. הילד יילל מכאב, וקרקר:
  - לא התכוונתי בכלל!
  הוויקונטס צחקה והשיבה:
  - אבל אתה צריך לחנך! אולי תוכל לספר סיפור מצחיק?
  הנער-קפטן הנהן והחל לטוות סיפור:
  הקיסר דיוקלטיאנוס סירב לפרוש מהשלטון, שכן הבין שהאימפריה הרומית לא תעמוד בלעדיו. יתר על כן, לדיולקטן היה סוף סוף בן ויורש בשם יוליוס, כמו קיסר. הקיסר שלט עוד לפני שנת 320, לאחר שהצליח לחזק את האמונה הישנה של רומא על ידי מודרניזציה של הפגאניזם. יופיטר הפך לאל הראשי, שכפי שהתברר, גם ברא את היקום.
  גם תורת גן עדן וגיהנום עלתה והתחזקה. כלומר, במקום ממלכת השאול הקודרת, הוצגה תורת האימפריה המופלאה, שבה נשמות המתים מקבלות גופות וחיות שוב. לגיבורים לוחמים, כמובן, יש גם פילגשים וחוגגים חגים. ולקיסרים יש כוחות משלהם שם. וכמובן, עבדים נשארים עבדים. אבל מי שמציית לאדונים ומתנהג יפה - חייהם קלים וטובים יותר, והגופות ניתנות צעירות ובריאות לאחר המוות. ועבדים ונוצרים לא צייתנים מעונים באכזריות רבה, ומעונים באכזריות עד כדי כך שהם יכולים רק לבכות ולחזור בתשובה.
  לאחר מותו של דיוקלטיאנוס, בנו יוליוס המשיך במסורות של אביו. והוא אפילו לקח על עצמו כמה מסעות אגרסיביים - הבאת הגבול הדרומי של האימפריה להודו עצמה.
  אז אפילו שושלת חדשה של דיוקלטיאנוס קמה. מה שסיפק לרומא יציבות ושגשוג. הנצרות דעכה בהדרגה ועלתה בתוהו. ואכן, סיפור המשיח יצא בהדרגה מהאופנה. כן, והנוצרים לא יכלו להוכיח שהם יכולים לפחות לעשות משהו ושהם שווים משהו. וכך הלך הכול לשכחה של מה שרבים ראו בו שלוחה של היהדות. אבל כעת הופיעו הערבים, שעדיין לא נכבשו על ידי רומא הגדולה, מוחמד.
  בשלב זה, הרומאים כבר כבשו את הודו. האימפריה שלהם הפכה כל כך ענקית שקשה לנהל אותה. באירופה הגיעו הרומאים לוויסלה. וכבשה כמעט את כל גרמניה. ובדרום, נעים לאורך הנילוס, הם הכניעו את סודן ואתיופיה. אבל ההתקדמות המדעית הייתה איטית.
  והתברר שקשה מאוד לשלוט בשטחים כאלה ממרכז אחד.
  ובכן, לכן, הערבים, שהיו עניים וחיו במדבר, נותרו לבדם.
  בדיוק כמו שהרומאים לא כבשו את הסלאבים, שחיים רחוק מדי ובאקלים קשה. וסין, שגם היא מלאה בהרים, ונהרות, ומדבריות, והאוכלוסייה גדולה. ולכן האימפריה הרומית גדולה הן באוכלוסיה והן בשטח. ובמיוחד בסין, הקיסרים לא רוצים לטפס.
  וגם באפריקה אין כבישים, תקשורת. ובכן, עדיין היו, מעבר לאוקיינוס האטלנטי לאמריקה, הם גם עדיין לא התבגרו. למרות שספינות בודדות שוחות משם.
  אבל כאן, בפיקודו של מוחמד, הכוחות הערביים, הכפיפים את ערב הסעודית, פולשים לנכסי הרומאים.
  אבל לרומאים, כמובן, יש הרבה פעמים יותר אוכלוסייה וחיילים מאשר לערבים.
  עם זאת, הם מפוזרים על פני מחוזות רבים. בינתיים חיילים ערבים בפלסטין. והמושל הרומי סקורפיוס נלחם איתם , עם חמישה לגיונות ועם פרשים ערבים שכירים. אבל הערבים ברגע המכריע של הקרב עברו לצדו של מוחמד ופגעו בעורף הרומאים.
  והיה טבח גדול ועקוב מדם.
  והפרובינציות הרומיות עלו באש. אבל מוחמד מת פתאום. חיילים רבים ומאורגנים היטב התקרבו ממחוזות אחרים. והערבים הובסו.
  ואז הם נכבשו לגמרי. אבל לא הכל היה לשווא. והקיסר החדש של רומא, קונסטנטינוס, החליט לשאול משהו מהקוראן. עד שתהיה אמונה באל עליון, ואיסור אלוהים ואלוהויות אחרים. עם זאת, הקיסר הרומי עצמו הוכרז כפני אללה והאל העליון על פני כדור הארץ ובעולם החומר. אז קמה דת חדשה - כמו האיסלאם, אבל הדרך הרומית.
  כמובן שנמ"ז, רמדאן, איסור אכילת חזיר ושתיית יין, וכן החג' למכה בוטלו כמיותרים. אבל, כמובן, הפוליגמיה עצמה היא חוקית. ובכן, במקום החאג' למכה - החאג' לרומא. וכמובן, הרבה יותר.
  גם על נשים לא נאסר ללכת בעירום למחצה. אבל, כמובן, דתות אחרות נאסרו. כולל היהדות. ותכבד גם אלים אחרים. בעבר היה האל הראשי יופיטר, שנעשה לבורא העיקרי של היקום על ידי הרומאים, אך אלים אחרים נשארו כמושא פולחן. ועכשיו הוכנס איסור מוחלט.
  כך הופיע והתעצב המונותאיזם הסופי.
  האימפריה הרומית המשיכה בכיבושיה הטריטוריאליים!
  הילדה קטעה:
  - זה, כמובן, מעניין, אבל בואו נשיר יותר טוב!
  גוליבר נשם עמוק ושר;
  באיזו תדירות אנחנו משוטטים
  ואנחנו פשוט שוכחים
  שהעולם נשלט על ידי הבל.
  לפעמים אנחנו משחקים אהבה
  אנחנו לא שמים לב לחטאים
  ובלב הכאב והריקנות.
  
  מקהלה:
  בוא אל ישוע ואמר:
  אני לא יכול לחיות ככה יותר
  אני לא רוצה לחטוא יותר
  אני מצטער.
  בוא אל ישוע והאמין
  שהחיים ישתנו עכשיו
  וכי הדם הקדוש של המשיח
  יציל אותך.
  
  ה' יסלח לכל אחד
  הוא מרפא חולים
  מלא את לבך בטוב לב.
  אהבתו קדושה
  חי ומנצח
  מביא שמחה ושלווה.
  
  מקהלה:
  בוא אל ישוע ואמר:
  אני לא יכול לחיות ככה יותר
  אני לא רוצה לחטוא יותר
  אני מצטער.
  בוא אל ישוע והאמין
  שהחיים ישתנו עכשיו
  וכי הדם הקדוש של המשיח
  יציל אותך.
  הצדיקה הבחינה בעגמומיות:
  - השיר איכשהו מבחינה אמנותית לא ממש טוב! האם אתה יכול לשיר על ישו, משהו בהיר ויפה יותר?
  גוליבר משך בכתפיו הילדותיות וענה:
  - אתה רוצה משהו בהיר? אבל האם ישוע לא בהיר כמו השמש בצהריים בקו המשווה?
  הילדה צחקה והשיבה:
  - נו, אז תשיר עוד קצת, כפי שאתה יכול, אם, כמובן, אתה מסוגל למשהו.
  קפטן הילד שר בהתלהבות;
  אתה החיים, אתה אור, עדות של אהבה,
  אתה החיים, אתה אור, עדות של אהבה,
  
  נכנסת לחיי, מילאת הכל באור,
  מואר, נתן לי
  במקום הכאב, השמחה, החסד, הישועה,
  עכשיו אני בברית
  
  ישוע אתה חיי, אתה האוויר והמים שלי,
  אתה היקום שלי, הנשמה שלי משבחת אותך.
  ישוע אתה חיי, אתה האוויר והמים שלי,
  אתה היקום שלי, הנשמה שלי משבחת אותך.
  
  אני שומע את קולך, אתה לצידי,
  אני בידיים שלך, אני יודע
  אתה לא יקר יותר, אתה הפרס שלי,
  בעידן איתך אני...
  
  ישוע אתה חיי, אתה האוויר והמים שלי,
  אתה היקום שלי, הנשמה שלי משבחת אותך.
  ישוע אתה חיי, אתה האוויר והמים שלי,
  אתה היקום שלי, הנשמה שלי משבחת אותך.
  ישוע אתה חיי, אתה האוויר והמים שלי,
  אתה היקום שלי, הנשמה שלי משבחת אותך.
  
  אתה החיים, אתה אור, עדות של אהבה,
  אתה החיים, אתה אור, עדות של אהבה,
  
  כל יום חזק יותר, אני רוצה להיות איתך,
  רק בך לבד, אני חי את אלוהים שלי,
  אל תפסיק לשיר, אני אהיה בשבילך,
  יותר מכל חיי, אני אוהב אותך.
  כל יום חזק יותר, אני רוצה להיות איתך,
  רק בך לבד, אני חי את אלוהים שלי,
  אל תפסיק לשיר, אני אהיה בשבילך,
  יותר מכל חיי, אני אוהב אותך.
  
  ישוע אתה חיי, אתה האוויר והמים שלי,
  אתה היקום שלי, הנשמה שלי משבחת אותך.
  ישוע אתה חיי, אתה האוויר והמים שלי,
  אתה היקום שלי, הנשמה שלי משבחת אותך.
  ישוע אתה חיי, אתה האוויר והמים שלי,
  אתה היקום שלי, הנשמה שלי משבחת אותך.
  ישוע אתה חיי, אתה האוויר והמים שלי,
  אתה היקום שלי, הנשמה שלי משבחת אותך.
  הוויקונטית החלה למחוא כפיים וצייצה:
  - זה הרבה יותר טוב! אתה באמת יכול לשיר טוב ילד שלי!
  גוליבר השתחווה וענה:
  - כן! אני אוהב את האל העליון ישוע המשיח, וכמובן את תאוטוקוס הקדוש ביותר!
  הילדה הנהנה בחיוך.
  - זה נחמד! כאן, אנא שירו על התאוטוקוס הקדוש ביותר, כדי שהכל יהיה בהיר ויפה!
  הילד רקע, יחף, ברגל ילד ושר;
  מריה הקדושה הקדושה
  היא ילדה את המושיע, נתנה לנו אור.
  אבל הילדים שלך יחפים בחורף -
  ובמרתפים מלוכלכים אנו פוגשים שחר רעב!
  
  הרי איך קרה שהעולם מתייסר ברע,
  שיש יותר עניים מאשר בשדות הדשא של הארבה.
  שאפילו צמחים קופאים מהקור במאי,
  מה התשובה הנפוצה ביותר - אם אתה עני, אז תרקדי!
  
  חבל לתת אגורה נחושת לעשירים,
  למרות שהממון שלהם נפוח עד גבולות ההגינות...
  המנטור העיקרי שלהם עלינו הוא מקל אלון -
  אבל זו תהיה שאגה כשהזין יצעק!
  
  ה' ציווה עליך לחלוק את העשירים -
  כדי שלא יהיו מתים ובוכים לא מייסר את שמיעת ה'.
  עזרה למי שחלש - פנים טובות מדברות מהסמלים,
  אם אתה רחום - המגדלור בדרך לגן עדן לא כבה!
  
  אבל הרבה ממונים ונשמות וישועה יקרים יותר,
  אומרים שזהב יקנה קדושים!
  פרצוף שפל שחה משומן הרבית -
  ולב ללא שלום הוא גרניט קר!
  
  מה הכאב שלך לנו - אנשים דלים?
  בארמונות, אנחנו אפילו לא שומעים גניחות!
  אתה רוצה מחסה? כן, יהיה לך מקלט
  מתחת לגג הכלא בעבודת פרך!
  
  למה לתת את זה לך, לנו
  מה לקחנו בהצלחה בכוח?
  היית כלום ולנצח כלום
  לא בשבילך השמיים ניתנו!
  
  אבל המוות הגיע אליהם פתאום,
  כפי שלימד הבורא הכול יכול!
  עכשיו הם היכן שהשטן נשרף
  איפה הבוגד חורק ושואג מסבל!
  
  אז החלטת שהכל יכול צוחק -
  אומרים, הנדיבים יתנשאו?
  ושישוע עצמו הבורא בהתגלמותו,
  האם לא היה נכון לומר שהם יאכלו את חפציהם של עכברים מרושעים?
  
  לחזור בתשובה, לקרוא את תפילת מרים,
  ונופל על ברכיו וחוזר בתשובה - נאנח!
  כשילד בוכה לפניך,
  והילדה היחפה רועדת מהקור!
  
  קח את הארנק הצמוד והמרושע שלך
  כן, הם ישנים מהכסף בחיוך.
  אז ישוע אלוהי האהבה ינחה
  ולא ייתן לך ליפול בשביל הלא יציב!
  הילדה מחאה כפיים היפות והחינניות מאוד, וקראה:
  - בראבו! זה נפלא!
  גוליבר, הילד הנצחי הזה שאל:
  - גם אתה יכול לשיר?
  הוויקונטית הנהנה בראשה הבהיר כמו שן הארי אביבי ושרה:
  אתה רואה רק מה שאתה רוצה לראות.
  אבל איך החיים יכולים להיות כמו שאתה מדמיין אותם?
  הלב שלך הוא גוש קרח, ובשבילי הוא סגור.
  אתה שקוע לחלוטין בבעיות דוחקות
  ואתה מבזבז את חייך על כעס וחרטה.
  הלב שלך הוא גוש קרח, ובשבילי הוא סגור.
  לו יכולתי להמיס את ליבך
  לעולם לא ניפרד.
  תבטח בי,
  רק אתה יכול לתקן את זה.
  
  אין טעם לחפש את האשם.
  דע שגם אני סובל.
  אם אאבד אותך, הלב שלי ישבר.
  אהבה היא כמו ציפור, היא רוצה חופש.
  אל תיתן לטינה לאכול אותך מבפנים.
  הלב שלך הוא גוש קרח, ובשבילי הוא סגור.
  
  לו יכולתי להמיס את ליבך
  לעולם לא ניפרד.
  תבטח בי,
  רק אתה יכול לתקן את זה.
  
  אתה רואה רק מה שאתה רוצה לראות.
  אבל איך החיים יכולים להיות כמו שאתה מדמיין אותם?
  הלב שלך הוא גוש קרח, ובשבילי הוא סגור.
  
  לו יכולתי להמיס את ליבך
  לעולם לא ניפרד.
  תבטח בי,
  רק אתה יכול לתקן את זה.
  
  לו יכולתי להמיס את ליבך
  לעולם לא ניפרד.
  תבטח בי,
  רק אתה יכול לתקן את זה.
  
  לו יכולתי להמיס את ליבך...
  . פרק 18
  הנה יום השנה השבעים של הצאר ניקולאי השני שנחגג. ובכן, שום דבר רע לא קרה עד כה. אולם היטלר השתלט על אוסטריה. ויוצר את הוורמאכט. דיפלומטים משחקים את המשחק שלהם. בפרט, הצאר ניקולאי השני - הגדול, יחד עם גרמניה ואיטליה, רוצה לחלק את כל המושבות של בריטניה, הולנד, צרפת ובלגיה. והיטלר אוהב את הרעיון הזה.
  יש גם את פורטוגל, שגם בה יש מושבות. וזה גם יהיה נחמד לחתוך אותו. כל אלה תוכניות גדולות. אבל הבריטים גם ערמומיים, הם רוצים ברית עם היטלר נגד רוסיה. הפיהרר עצמו מפחד מאוד ממלחמה עם מפלצת ענקית כמו האימפריה של ניקולס הגדול. ואני באמת רוצה ללכוד מאלו שחלשים יותר.
  אז הברית עם ניקולס השני נראית טבעית מאוד. בינתיים הפיהרר צובר כוח. וזה מעלה את שיעור הילודה בגרמניה - מתכונן למלחמה גדולה.
  ובכן, ואולג ריבצ'נקו - הילד הנצחי הזה קיבל משימה נוספת:
  לדכא את המרד שפרץ בברזיל. גם שם לא כולם עדיין רוצים להיות תחת שלטון האימפריה הרוסית.
  הילד רץ, מאיר את רגליו החשופות, הילדותיות, אך החזקות מאוד, הזריזות. ובמקביל החליט להלחין קצת.
  גוליבר, הילד הנצחי הזה וצוות הבנים שלו, שוב, כשהשמש הסתתרה מאחורי האופק, נעצרו לנוח. בהתחלה הם אכלו בשמחה. למרות שהאוכל היה פשוט. והם הלכו לישון.
  גופים צעירים עייפים תרמו לכך שהשינה הגיעה מהר מאוד.
  וגוליבר ראה משהו חדש ויפה;
  בנות יפות מאוד נעו על פני השדה. הם היו צעירים, רזים, גבוהים ושריריים. צבא שלם של בנות שמנצנצות בחשוף, ורוד, עם עיקול חינני של העקבים.
  רק שדי הבנות מכוסים באריחי שריון דקים, תחתונים בקושי מורגשים על הירכיים, כמו עלי תאנה.
  ויחד עם זאת יש להם חזה גבוה, ירכיים מפוארות ומותניים דקות. ונראה כי שרירי הבטן של היפות מרופדים באריחי שוקולד.
  בנות מאוד יפות שיש להן שרירים וחן. והשיער מתנופף ברוח כמו כרזות ססגוניות.
  הם חמושים - חלקם בחרבות, חלקם בקשתות, וילדות רבות עם חצים. הם כמעט עירומים, ובו בזמן כל כך נשיים, מעוקלים, עוצמתיים ודקים בו זמנית.
  וסנטריהן של הבנות אמיצים, והחן שלהן ייחודי כשהן חורצות צעד מהיר ברגליים יחפות.
  גוליבר אפילו שרק:
  - זה מגניב! ובכן, נשים!
  הוא עצמו נשאר ילד כבן שתים עשרה בלא כלום מלבד מכנסיים קצרים, אבל עם שרירים חזקים ובולטים. ויפה מאוד עם פלג גופו העירום - הילד-הרקולס.
  ומסביב הבנות גם יפות, ושריריות, עם דמויות מאוד סקסיות ואקספרסיביות.
  חיל רגלים עם יפהפיות מצוירות מתקדם.
  והפרשים ממהרים מאחור: גם נערות עירומות כמעט לגמרי, רק על סוסים, ועוד אנשים אצילים על חדי קרן. כן, בין היפים יש מפקדים. ולבנות האלה יש צמידים עשויים פלטינה, כסף, זהב ומשובצים באבנים יקרות על הידיים והרגליים.
  במיוחד על פרקי הידיים והקרסוליים. יש להם גם סיכות יקרות בשיער ועגילי יהלומים באוזניים. כמה נהדר הכל נראה.
  כל הבנות הן בוגרות. רק הוויקונטית המוכרת ממילא, יחד עם גוליבר, נראית כמו ילדה.
  אבל מצד שני, יש לה כתר על הראש שמנצנץ באבנים כמו כוכבים. והילד היחף גוליבר הרגיש את הכתר המלכותי על ראשו. גם אם הוא לובש רק מכנסיים קצרים, וחרב משתלשל מהצד שלו במנשא.
  אבל אז, איזה צבר - כולו זרוע תכשיטים כל כך בהירים שאפילו יהלומים נכנעים לו.
  ובכן, כמובן, גוליבר הוא האיש היחיד בכל הצבא הזה. יתר על כן, אם די ילד, רק חזק מאוד עם שרירי הקלה.
  והלוחמים צועדים כך, ושוקיהם העירומים עם ורידים מתחת לעור הזית-זהוב מרצדים.
  ובכן, כמובן, איך לא לשיר, יפהפיות;
  בנות חוצפניות נלחמות למען אלפיה,
  הם מאוד גאים והבנים של סווארוג ....
  היופי שלנו מכה כל כך מתאים עם מקלע,
  משרתי השטן לא יוכלו לשבור אותנו!
  
  נלחמנו באומץ, נלחמנו באורקשיזם,
  בואו נביס את האורקמאכט המרושעת, למרות שהאויב חזק...
  אני מאמין שנראה קומוניזם בקרוב,
  עלווה זהובה, בהירה מעץ המייפל!
  
  אין המדינה שלנו טובה יותר, הקומוניזם יפה יותר,
  כך שמולדתנו פורחת בזוהר...
  אושר עם כנפיים קלות יבוא על הפלנטה,
  והחלום לחיים טובים יותר יתגשם בקרוב!
  
  תאמין שאלפיה שלנו תהפוך לאושר גדול,
  מריה תשלוט, לאדה אם האלים...
  נעצור את ההסתערות של פרא האורקמה התופת,
  ולא צריך מילים נוספות ומשוננות!
  
  האויב לא יוכל לקרוע את לב הבנות,
  אנחנו הלוחמים השחזנו חרב חדה וזועמת...
  קולן של היפות יודע היטב את השיחה,
  ונוכל לחתוך את המוני האורקים!
  
  דעו שאנו הגמדים לעולם לא נוותר,
  נשכיב את כל האורקים עם הלהב החד ביותר...
  תן לפנים של הבנות שלנו לזרוח מזהב,
  ונכה את האורקשיסט בפרצוף באגרוף!
  
  ילדה יחפה שועטת דרך סחפי השלג הקשים,
  מהמקלע הוא משרבט באופן פעיל רעם של ברק ...
  כל מה שאתם צריכים לעשות זה להטביע את עצמכם,
  כי המולדת היא מבצר מונוליט!
  
  אנו נמחץ את האורקים, למרות שיש להם את כוח העולם,
  הדוד פאם החליט לשחק יחד עם הפריץ בקרב הזה..
  הם עשו לעצמם אליל מאדולף,
  ועכשיו יש לו צבא מפואר של בנות נגדם!
  
  כאן רותחים קרבות רעים, בקרב חלב השדונים הזה ,
  הם דורסים את האורקים אפילו במאבק לא שוויוני...
  קולה של ילדה מכסף כל כך קולני,
  היופי לא ייכנע לאורקלרו -שטן!
  
  החלק שלנו באור האלפים הוא לנצח ללא הרף,
  למרות שהארמדה האורקשיסטית לא יודעת מספר...
  ופגענו קשה בלסת של אורקדולף הקשוח,
  אלפסקוואי העבודה נכנעו למכה !
  
  כבר יש שלג, והבנות יחפות,
  הם מרצדים בעקב החשוף שלהם, כמו זכר לארנבת ...
   אלפסוממולקי כל כך חטופים בקרב,
  האמינו שהאויב לא יראה את עלות השחר!
  
  אל תיתן לאורקים רחמים בקרב,
  הצבא שלהם יהיה בגיהנום, כמו שטן בוער...
  נקבל פרסים מידיו של אלפיסוס ,
  יהיה אכזרי מאוד, דוב גמדונים!
  
  אם צריך, נפנה, כל ההרים מכוסים בשלג,
  ואנחנו נעמוד ביקום של האלפיניזם של גן העדן האור...
  פותח לנו ירייה למרבה המזל מהתותחים של האורורה,
  ואורקשיזם אכזרי הושלך לגיהנום!
  
  אלפינגרד לא נכנע, התנגדנו תחתיו,
  למרות שעדר פרץ מפלדה וגיהינום...
  בנות, זורקות רימון ברגל יחפה,
  כי יש רק מולדת אחת של גמדונים !
  
  אני מאמין שנהיה באורקלין, גם אם זה קשה,
  לאורקסיסטים יש "פנתרים", "טיגריסים", "אריות", " אורקדיננד "!
  הילדה משכה דואר שרשרת על כתפיה,
  כי האלפים הם כישרון עז בקרב!
  
  לב הילדה הצעירה ניתן לאלפיסוס ,
  גם אלפנין ופתלין חיים באמונה נלהבת ...
  כדי שלא יהיו יותר ספקות מיומנים,
  בואו נאמר בתקיפות ובתקיפות שאורקדולף הוא קאפוט!
  
  נמחץ את נשיא הדרקון בחרבות,
  ואנחנו נשמיד את הכנופיה שלו במשך מאות שנים...
  נרמוס ברגלינו את האורקיזם של עדר הבנות,
  תן לאור להתגשם, חלום קדוש!
  
  תן לאנשים חופש, מחשבותיהם ורגשותיהם,
  כך שהכוכב זורח כמו השמש של האלפיניזם...
  כי תהיה לנו דייסה עם חמאה כל כך סמיכה,
  הנעורים הנצחיים של אחותנו יהפכו לנו לנצח!
  
  הנה יבוא האור, המולדת תנצנץ...
  ארץ המולדת תהיה בתפארת עבורנו במשך מאות שנים...
  אנחנו נעמוד בראש, אתה מאמין באלפיניזם,
  כוחה של רוח האלפים, דע את הלוחם, הוא גדול!
  
  כאן אלפיה מוכנה להיות חביבה ויפה יותר,
  ותעזור לכל העולם ללכת אל האושר של גן עדן...
  אנחנו מסוגלים לכבוש את היקום אפילו בקצוות,
  היקום ללא יתרון לאושרם של הכוחות להביא!
  
  אבל לא יהיה שדון מתחת לעקב של האורק הרשע,
  כי יש לו כישרון אמיתי לקרב...
  בריקוד של הבנות שלנו, לשעון הזה,
  מה יקבל היופי, תאמינו לכל תוצאה!
  
  עוד מעט יגיע עידן השמש הזוהרת,
  כאשר תהילת המולדת תפרח...
  הצבא שלנו נלחם באופן מפורסם עם האורקמאט הגיהנום ,
  והוא יוכל לסחוף את עדר האורקים המרושעים!
  
  שלום לאדה הקדושה, אם האלוהים שלנו,
  ילדת את פרון ואת יריל של מאות שנים...
  דייסה חסרת תקווה לא תקבל אמונה,
  אם תוציא הרבה, לא תעצור מילים!
  
  השליט החשוב ביותר הוא אלפין הגדול,
  אלנין הורישה לו את הדרך הנבונה ביותר לעדן...
  כי אלפיסיף הוא אדון האור,
  ובשלב מסוים, אידיאלי ללוחמים!
  
  אורקים לא יוכלו לשטות במולדת,
  ומנותקים מאלפגי , מ- Elfbeery Elfsqua...
  אני מאמין שהוא יחיה - אלפים-אור תחת האלפיניזם,
  והכוח של אורקדולף - אני אמחק את הילדה!
  
  בקרוב יהיה ניצחון, זה נכון כמו השמש,
  בקרוב יהיה זוהר, כמו קרני קוואזר...
  ותאמינו לאלפים, האלפיניזם יתפתח,
  ובכן, אם אתה לא מאמין לי, עדיף שתשתוק!
  
  המתים יקומו בקרוב לתחייה על ידי מדע האלפיניזם,
  החוכמה שלה היא ללא גבולות, גדולה כמו קוואזר...
  נביס את האורקשיסטים ברוחנו הטובה,
  בואו לא ניכנע לפיתוי של שקית הזהב!
  
  ובכן, בקיצור זה יעבור, זה זמן גיהנום
  אנחנו הבנות באוקרלין באדום ניכנס...
  והנטל הבלתי מוגבל שלנו יסתיים,
  כי ניקח את האושר שלנו במאבק!
  בנות, אם הן שרות, אז מכל הלב. גוליבר, למרות שהוא ילד בגופו, הוא עדיין גבר ומעריץ אותם מאוד.
  אלו בנות ממש מגניבות.
  קפטן הילד שר:
  יש נשים באלפיה שלנו,
  מה הם נוהגים, מטוס מתבדח...
  שכולם ביקום יפים יותר,
  בצחוק, היריב יוכה!
  
  הוא נולד כדי לנצח
  לפאר את השדון במשך מאות שנים...
  אחרי הכל, הסבים הגדולים שלנו,
  עבורם הם אספו צבא בבת אחת!
  והילד, רוקע, יחף, ילדותי, שזוף, רגליים חזקות, איך לשרוק.
  ומהקול שלו נפלה בליטה, ופגעה בנערה ממש על הסוליה החשופה והורודה.
  היא צחקה והשיבה:
  צבטתי אצבע יפה,
  כמו בוער באש
  יש ילד אדיר שמחכה לי,
  על סוס זהב!
  גוליבר קרץ לילדה וציין:
  - ובכן, למען האמת,
  אני נורא רע מילדות!
  הוא אהב להכות את הבנות עם מקל,
  תעלה על העצבים של ההורים שלך!
  ולקח הנער-קפטן והראה את לשונו הארוכה.
  הילדה הויסקונטית צייצה:
  - ובכן, אתה נותן! אתה כותב מעולה!
  גוליבר ציין:
  - אני כותב טוב לפעמים - כן!
  וקרץ לבת זוגו. בכל מקרה, הוא ילד עם מכה מוחצת מאוד.
  והבנות זזות במטרה להילחם, ומצב הרוח שלהן הפך להיות קרבי ואגרסיבי ביותר.
  הנער הלוחם שר:
  למרות שאלוהים אסר דו-קרב,
  אבל אני מרגיש כישרון לחרב...
  אני נלחם שבע פעמים בשבוע
  למרות שאני לא שחקן דו-קרב!
  למרות שאני לא שחקן דו-קרב!
  הוויקונטס שרה בתגובה:
  אני בת, ברור שיש לי דעות,
  ובקרב הראה את המעמד הגבוה ביותר!
  אבל כולם התייפחו מרוב טינה -
  למה היא נולדה ילדה!
  הלוחמות המשיכו לצעוד, גופן הדק והשרירי מכופף את שריריהן. זה באמת בנות נשים.
  גוליבר שאל את שותפו הוויקונטית:
  לאן אנחנו מובילים את חיילינו?
  הילדה ציחקקה והשיבה:
  - בוא נלך לאנשהו! והמאבק הזה יהיה מאוד מכריע עבורנו!
  קפטן הילד העיר:
  - כשהגעתי לעולם שבו במקום אנשים היו היצורים הכי אינטליגנטים, סוסים, אז... חשבתי, שום דבר לא יכול להיות נפלא יותר. אבל אז התברר שיש גם ילדים נצחיים. ולא כל כך טיפש!
  הילדה התנגדה
  - נוכל להתפתח טוב יותר מבחינה טכנולוגית. אבל אתה מבין, אין תמריץ. יתרה מכך, להכניס לעולם היפה וההרמוני שלנו גם אבק שריפה ורובים, ותותחים, ואולי משהו יותר גרוע!
  גוליבר לפי זרק:
  - כן, זה יכול להיות יותר גרוע! וכך יש לך אידיליה. וגם אם תידפק שן, בעוד כמה שעות תצמח כאן שן חדשה.
  הוויקונטית הנהנה וצייצה:
  אני רוצה שהילדות שלי לא תיגמר לעולם
  כדי שזה ימהר אחרי...
  לא יודע שנים!
  בלי לדעת שום צרות!
  קפטן הילד הנהן בחיוך.
  כן, זה כנראה נהדר...
  הבנות שצעדו, ואלפים רבים מהן לקחו ושרו בקול:
  הגשם על פני השמים פיזר שברי כוכבים,
  הכנו יתד מושחז לאורכיזם !
  טנקים "טיגריסים" הם רק זבל - שוק פשפשים מלוכלך,
  הוורמאכט מצפה לשבירה זועמת בבת אחת!
  הוורמאכט מצפה לשבירה זועמת בבת אחת!
  
  חברנו אלפין המנהיג הוא כוחם של מיליונים,
  יש לו אגרוף, מקלע גרניט ביד!
  נוכל להביס - ראטי מסדום,
  הכוח שלנו הוא מונוליט - למרבה המזל על כדור הארץ!
  הכוח שלנו הוא מונוליט - למרבה המזל על כדור הארץ!
  
  למפלגה שלנו אין דברים חשובים יותר לעשות,
  איך להציל את האנשים, טוב המולדת!
  פבלס דמוני לעזאזל עם שטויות,
  והניצחון יהיה, תאמין לי, למרות כל השדים!
  והניצחון יהיה, תאמין לי, למרות כל השדים!
  
  דע את יופיו של האלפים-אור מפורסם בכוחו,
  יש לה צמה בלונדינית כבדה!
  ובקרבות עם האורקשיסטים, הנוער יתפרסם,
  תתעורר לחיים, לאחר שקמה, ארץ האור!
  תתעורר לחיים, לאחר שקמה, ארץ האור!
  
  אל תתנו לאורקלר - חוטם לאלפים לדחוף את אפם,
  האיש המשופם חושב שהוא אלוהים מגניב!
  נצעד לאורך רחוב Orklinskaya ,
  לא, הטהור בנפשו לא יהפוך לעבד!
  לא, הטהור בנפשו לא יהפוך לעבד!
  
  הדגל שלנו הוא אדום, צבעו של דם זועם,
  זה כבר כאילו השמש תאיר את האורקסטאג !
  אין מתנה נדיבה יותר לילדים היקרים שלנו,
  אם הלב נועז ומרוסק מפחד!
  אם הלב נועז ומרוסק מפחד!
  זה שיר מאוד מעורר השראה. ומאחורי הבנות היו בליסטראות ובליסטים עם מטענים חזקים וקליעים. וזה היה כוח קטלני ביותר. וגם הבנות רקעו את רגליהן המאוד מפתות וחזקות.
  גוליבר שאל שאלה טבעית לחלוטין לבן זוגו:
  - מדוע אין גברים בין הלוחמים?
  הוויקונטס צחקה בתגובה והעיר:
  - ואז צריך גברים בצבא? הם מסריחים ולא נעימים למראה. בנים זה כלום, אבל גברים מבוגרים ובמיוחד גברים מבוגרים הם פשוט מגעילים!
  גוליבר ציין בהיגיון:
  - הגיל, לעומת זאת, מקלקל לא רק גברים, אלא גם נשים!
  הוויקונטית הנהנה בהסכמה.
  - זה נכון! אבל עדיין, נשים מאבדות את האטרקטיביות שלהן כשהן נראות מבוגרים משלושים וחמש, וגברים כשהן נראים מבוגרים מחמש עשרה! יש כאן הבדל משמעותי!
  הקפטן העיר:
  - אני אוהב את היופי של נערים מתבגרים לפנס! העיקר שנשים הן יפות, והכי חשוב, מלאות חיבה וחכמות!
  הילדה צחקה והשיבה:
  - זה נכון! יופי הוא, כמובן, טוב, ואפילו יפה, אבל גם הנפש חשובה!
  גוליבר שר:
  אבל למה,
  אי אפשר לחיות בראש!
  אבל למה,
  אתה לא יכול לסמוך על אף אחד!
  אבל למה,
  אני תלמיד כיתה א'!
  אבל למה,
  אני כל הזמן מדבר שטויות!
  אבל למה,
  החיים לא מלמדים אותנו כלום!
  אבל למה,
  אנשים מטומטמים, אני לא מבין!
  אבל למה!
  אבל למה!
  הנערה הויסקאונטית ענתה בביטחון:
  - ראש כרוב!
  נערות לוחמות יפות נתקלו בראשון, אפילו ביחידה קטנה של אורקים. היפות עצרו מיד. רגליהם החשופות והמסותתות החלו למשוך את מיתרי הקשת ולסובב את תופי הקשת.
  יש פה בחורות מאוד חמודות וסקסיות בביקיני שנלחמות כמעט בלי בגדים ואני חייבת לומר פשוט מקסימה. וגברים, אם הם יראו אותם, הם בהחלט יכרע ברך וינשקו את העירום, הוורוד, המעט גס, אבל זה הופך אותם למושכים עוד יותר ומריחים בצורה מפתה את ניחוח גופן של בנות בריא וחזק בלהט ותשוקה רבה.
  כאן התעופפו חצים וברגי קשת בקשת גבוהה וחיברו את האורקים, תקעו אותם בחצים, כמו קיפוד עם מחטים. וזה נראה מאוד מרשים.
  ובנות כאלה כאן הן פשוט קסם גדול וייחודי, והשרירים שלהן חזקים מאוד, ובו בזמן הן נראות יפות.
  וכך הושמד הגזרה הראשונה של האורקים, והבנות המפוארות לא קיבלו שריטה.
  גוליבר - הילד הנצחי הזה רקע ברגלו היחפה ושר:
  בנות אתן נהדרות,
  רק סופרמן...
  נשתול מלפפונים
  ובלי לדעת את המידה!
  הוויקונטית קרצה לעמיתתה וצרחה:
  - הברית שלך, רב החובל שלי,
  אתה יכול לראות את זה נשבר לחתיכות...
  לך מפה ילד, אתה מאוד שיכור
  ואז אתה תיתקל, אתה מסתכל תיתקל!
  הבנות צעדו, רקעו את רגליהן החינניות, הברונזות מהשמש ורגליהן המפתות בצורה יוצאת דופן.
  והשדיים של כל יופי פשוט מקסימים. ובכן, כמו עם בחורות כאלה, אבל לא כדי לפלרטט.
  גוליבר הביט בנערה הוויקונטית שהלכה לידו והבחין:
  אתה תהיה יותר מבוגר!
  הילדה צחקה והשיבה:
  - מה היה מאחור, הסתכל מסביב,
  הכר את עצמך כילד, אל תתבייש
  אני אעזור לזה הרבה שנים, טסתי, רצתי,
  חייך גוליבר, חייך!
  הנער-קפטן קרץ לילדה, שלמרות לידתה האצילית רקעה את רגליה החשופות והחינניות על אבני הדרך החדות.
  וכמובן, היא נראתה - קצת מגניבה. לבוש כל כך עשיר ואלגנטי, ורגליה של הילדה חשופות, כאילו הייתה קבצן.
  עם זאת, גוליבר העיר:
  - בשביל ילד אתה מדהים!
  הוויקונטית רקעה בכף רגלה היחפה בפעם המי יודע כמה ונהמה:
  - המחמאות שלך ילד במכנסיים קצרים לא שוות כלום! אז מזה אני לא יכול לקבל כסף ספציפי!
  הילד הקטן הנהן.
  - אבוי! לכולם יש בעיות עם כסף!
  הילדה צרחה ברוגז, והעקב החשוף והעגול שלה לקח ומחץ את אבן הנחל, מכה אותו בעוצמה כזו. זה אפילו מפתיע שכל כך הרבה כוח יכול להיות בילד, ואפילו במין ההוגן. זה יופי - נהדר!
  והויסקונטית צרחה:
  - שיר פרח, אל תתבייש!
  גוליבר, בהפתעה לכאורה, שאל:
  - על מה לשיר?
  הנערה הכריזה בנחישות, שוב בכעס רקעה ברגלה החשופה והשזופה, שהוקשחה מעט מהליכה ארוכה יחפה:
  - על אהבה, כמובן! על מה עוד לשיר!
  הנער-קפטן הנהן ושר בהנאה גלויה, שר בקולו הנערי והקולני:
  הדמיון שלי פגע
  הכל נעשה בהיר, כאילו באוקטובר!
  והנחנו את הקלשון בצידי השד המרושע,
  וזה יהיה כל כך יפה על כדור הארץ!
  
  כוכבים כאלה ביקום שלנו -
  חלקם אודם ואחרים יהלומים!
  אנו גובים הוקרה מהרשעים -
  מכה כמו פטיש ולא בגבה, אלא בעין!
  
  חלונות ראווה שבהם קוואזרים
  ההיפודרום הזוהר נוצץ!
  יש פצעים פעורים בנשמתי -
  כאילו היה בו פוגרום גדול!
  
  תלתל כמו תלתלים של שביט,
  כבשים זוהרות - שביל החלב זורחת!
  על מעשים אלמותיים המושרים,
  מי ייתן ופרוס יהיה לנצח בתהילה!
  
  מה אדם עצוב יכול לעשות?
  רק תן דמעה מעיניים כחולות...
  כשהכל מסביב אפור, זה מגעיל,
  כשאתה מצפה לסופת רעמים ביוני עם תקווה.
  
  למתוח שפתיים אומללות בחיוך -
  הבינו שהעולם אינו ברי ביער.
  ילדה בבת אחת, חשפה את שיניה כלפייך,
  זה יגשים לך את החלום!
  אז הלוחם הצעיר לקח ושר. וזה נראה מאוד יפה ויותר ממעולה.
  הוויקונטית העירה:
  - אתה יכול לשיר היטב! אבל האם אתה מסוגל ליצור משהו רציני יותר?
  גוליבר אמר בטון צנוע:
  - ומה יכול להיות יותר רציני משירים?
  הילדה הוציאה את לשונה והשיבה:
  - משהו שמביא שמחה ובנוסף אפילו בריאות!
  הילד-קפטן קפץ מעלה ומטה כמו ארנבת ושר:
  אתה המולדת הגדולה שלי,
  מלחמות צונאמי זרקו באלימות -
  אחרי הכל, הצבא הוא משפחה חזקה,
  הבה נשליך את הרוע מהכן שלו לתוך גיהנה!
  
  איזה אור זוהר שמימי,
  מגיע מלבם של חיילי המולדת.
  יתפאר הישג האבירים,
  לא נתחרט, אנחנו מאמינים בחיים!
  
  האויב קיבל מתנה גדולה,
  ויש לו הרבה כלי נשק שונים...
  הנה בא, דמיינו רגע כזה
  זעמו של צ'רנובוג נשפך באלימות !
  
  אז התברר שהאבירים שלי,
  המולדת הזוהרת סובלת!
  בדוח, רק אחד נכנס לאפס,
  וקין הגיהנום מנצח שוב!
  
  האורסקיזם חזק, ההמון השואג,
  אבל אל תפיל את הסקסונים על ברכיהם!
  אחרי הכל, איתנו אלפין חכם לנצח -
  והתיאורטיקן הצודק פנין!
  
  אנחנו מנהלים את הוורמאכט - אני יודע למחוץ,
  ולא משנה כמה הדרקון הזה לא היה ערמומי...
  נחתוך בחרבותיו,
  אני אביר המסור למולדת ולגברת!
  
  תן לכבוד האדיר להיות
  להגיע לגבולות אורקלין!
  נהיה ראויים למעללי האבות,
  אחרי הכל, הצבא שלנו הוא בלתי מנוצח בקרבות!
  
  כשאנחנו באים ומגשים את החלום
  מטרה קדושה - סיבת הקומוניזם!
  אני אאכזב את הילדה לרדת במעבר,
  באנר של הדורות הבאים: כבוד, אלטרואיזם!
  ככה באומץ ובתחושה שר הנער הלוחם גוליבר. והבנות שהלכו איתן מחאו כפיים. וחלקם אפילו קפצו והרביצו בקפיצה כשהם פגעו ברגליים יחפות. מה שהיה מגניב ביותר ובקנה מידה גדול.
  גוליבר שאל את שותפו:
  - האם שרתי טוב?
  היא ענתה בעליזות:
  - זמיר על הרקע שלך עובר! עם זאת, אם, למשל, שור שואג, במיוחד כשהוא נצלה בחיים, אז זה יהיה אפילו יותר מגניב ובקנה מידה גדול!
  גוליבר שר:
  אנחנו לא רק אוגרים
  ושורי קרניים!
  אנחנו גוזלים את כל הפרות
  ואנחנו נקרע את הזאבים בבת אחת!
  . פרק מס' 19
  כך המשיך הצבא. פרפר ענק עף על פני השמים, שאפילו יכול להיחשב בטעות לדרקון בשל נוכחותם של שלושה ראשים.
  והכנפיים שלה נצצו בכל צבעי קשת האביב. כן, זו הייתה מותק מקסימה.
  גוליבר שר בהנאה:
  כנפיים של פרפר
  היו כל כך טובים...
  איבדתי את השלווה שלי
  והוא אמר מהלב!
  הוויקונטס צייצה בחיוך:
  - תפסיק לעשות רעש ולהתווכח,
  בית כזה או לא כזה...
  אנחנו צריכים לפחות לבנות אסם,
  ממה שיש בהישג יד!
  והילדים הנצחיים ייקחו את זה ויצחקו, חושפים את שיניהם היפות והגדולות מאוד מעבר לגילם.
  גוליבר שאל את הוויקונטית:
  "למה אנחנו בכלל יוצאים לקמפינג?" אנחנו רק טוחנים ושרים כל מיני שטויות!
  יש כבר בנות, והיו אלפים מהן יחפות ושזפות, וכולן כל כך יפות, מפתות ושריריות. ואם אני אקח את זה ואשיר את זה, זה יוצא טעים מאוד;
  המלך שולט עלינו בנאמנות,
  מוציא גזירות, שופט משרתים...
  כס המלכות אינו סובל מהומה ונביחות,
  ולא שיטה להכניע את הפחד!
  אבל כאן שירת היפות היחפות נקטעה בפתאומיות. לפנים הופיע, עדר שלם של אורקים רבים, מסריחים ובעלי ניבים. והם שאגו, הניפו מועדונים.
  הבנות, לעומת זאת, לא התביישו והחלו להתארגן מחדש בחיפזון למערך קרב.
  וגוליבר לקח אותו ושר, רקע ברגליו החשופות והילדותיות;
  אני בז של שלום ומלחמה
  נולד תחת הכוכב הבהיר ביותר...
  בני המולדת הנאמנים -
  אהבה - נהדר, אמיתי!
  
  ניצור עולם יפה
  שבו יהיה האושר עכשיו...
  תן לשמש הכרובים לזרוח
  שדון קדוש, מרומם!
  
  נגשים את החלומות שלנו
  זה לא יהיה יותר יפה ביקום!
  הרם את נער החרב ואתה
  תן לאושר להיות המקום שלך!
  
  ויופי ביקום
  הגיע הזמן להאיר עבור ארץ המולדת הגדולה שלי!
  למרות שהילדה רצה יחפה
  בקרוב נחיה מאמינים תחת הקומוניזם!
  
  הוד היופי של הרים גבוהים,
  וערבות זהובות עם שטיח ריחני!
  נסחוף את המלטה מהיקום
  תאמיני שלא תצטער על החיים!
  
  והכל יהיה בסדר בעולם,
  אחרי הכל, האלפיניזם ינצח בכל מקום!
  מי בידי אזמל בלב,
  מי אוהב מקלע וכדורים!
  
  מה שנעשה יהיה לנצח
  בואו נבנה ערים, בצחוק על מאדים!
  של בריטניה הוא נורא גדול -
  נגיד שלום לאנשי העולם !
  
  הדם שנשפך נועד לזריעה,
  שאליו צומחים זרעי האהבה!
  שיהיה טוב בתת הירח לכולם,
  אם לא היית רק אביר תוכי!
  והבנות, לצלילי שירים מרהיבים, פתחו באש על האורקים גם בקשתות וגם בקשתות. והחצים הראשונים פגעו ממרחק האורקים. וברגי הקשת התבררו כקטלניים בכלל.
  בנות איך לשאוג:
  - כולנו יפים משפחה אחת,
  בואו ננקה את היקום מרקבון!
  אם צריך, מהר נרגיע את האורקים,
  וכרוב זועם מרחף מעלינו!
  הוויקונטס שאג:
  - בנזאי!
  לוחמים ממרחק רב פגעו באורקים, מסובבים את תופי מכשירי הקשת באצבעותיהם החשופות. ויחד עם זאת, הם לא שכחו, כאשר יורים על דובים מסריחים, קינמון וניבים, לשיר;
  העולם שלי שקוע בחושך
  נוף מת ואובך קר.
  ואני מרצוני האויב שלך
  והתפקיד הזה, תאמין לי, הוא לא מתוק!
  
  קבל את הצעתי
  התשוקה אליך מדברת בי בקול רם.
  התשובה שלך לא תהרוג אותי
  ואתה תידרש למוות!
  
  העולם משתנה,
  החיים מסתיימים
  אתה נידון
  והמדינה שלך!
  אין אפשרויות
  כדור אל גילת
  לעולם שבו חושך וקרח
  יפתח את הכניסה!
  
  דם שדון על קמע
  בליל החיבור, דימוס ישיל.
  רוע, קנאה, פחד והונאה
  הוא יביא איתו לעולם הזה.
  
  העולם שלך הוא שלי
  יש לי את המפתח לזה!
  אני אספק לך מנוחה נצחית!
  
  למה רוחך מקווה?
  דזמונד לא יוכל להציל אותך.
  איפה הבית שלי - האור כבה
  ארצך החמה תגן על עמי.
  
  אגלה לך סוד:
  בליל השילוב, דם האלפים
  צריך להכתים את הקמיע
  ודלתות העולם ייפתחו.
  
  העולם משתנה,
  החיים מסתיימים
  אתה נידון
  והמדינה שלך!
  אין אפשרויות
  כדור אל גילת
  לעולם שבו חושך וקרח
  יפתח את הכניסה!
  
  דם שדון על קמע
  בליל החיבור, דימוס ישיל.
  רוע, קנאה, פחד והונאה
  הוא יביא איתו לעולם הזה.
  
  העולם שלך הוא שלי
  יש לי את המפתח לזה!
  אני אספק לך מנוחה נצחית!
  
  אתה משוגע ואכזרי
  אבל הזמן שלך אוזל
  אתה לא תשלוט בעולם
  לעזאזל אתה, נביא אפל.
  עדיף מוות כגאולה
  מאשר להיות הראשון בין העבדים.
  אתה יודע את ההחלטה שלי
  תשובתי: "לנצח אבד!"
  
  העולם משתנה,
  החיים מסתיימים
  אתה נידון
  והמדינה שלך!
  אין אפשרויות
  כדור אל גילת
  לעולם שבו חושך וקרח
  יפתח את הכניסה!
  
  דם שדון על קמע
  בליל החיבור, דימוס ישיל.
  רוע, קנאה, פחד והונאה
  הוא יביא איתו לעולם הזה.
  
  דם שדון על קמע
  בליל החיבור, דימוס ישיל.
  רוע, קנאה, פחד והונאה
  הוא יביא איתו לעולם הזה.
  
  העולם שלך הוא שלי
  יש לי את המפתח לזה!
  אני אספק לך מנוחה נצחית!
  כך שרו הבנות, שנראות כמו אלפים, אבל איכשהו יותר כמו אנשים. זה יפה מדי. ושרירי מאוד עם הגוף והדמויות שלהם.
  אורקים לא יכולים לעצור בנות כאלה. והם פגשו את הדובים הפרוותיים והמסריחים עם מכות חרבות, אלות וגרזנים.
  והבנות גם הכו את האורקים בסנטר בעזרת עקבים עירומים וורודים.
  והם גם זרקו מחטים רעילות וקטלניות באצבעותיהם החשופות.
  והאורקים נפלו ומתו.
  הווילקונטית שאלה את גוליבר:
  האם אי פעם ראית עימות כה חי בין יופי לכיעור?
  קפטן הילד צחק וענה:
  - ברור שלא! זה מדהים!
  הנערה הנהנה ובעצמה השליכה ברגלה החשופה והמסותת כוח קטלני, ורימון הרסני מאוד. היא עפה בקשת, והתרסקה בעובי האורקים, ופיזרה אותם לכיוונים שונים.
  גוליבר צחק:
  - אתה שלמות, מחיוך למחווה! אבל אתה יודע, לזרוק רימונים עם הרגליים זה מגניב ויוצא דופן!
  הוויקונטית צחקקה והעיר:
  כן, הרגליים שלי מקסימות! ואבירים אצילים נישקו את סוליותי החשופות והורודות. זה נחמד במיוחד כשהאלפים עושים את זה. אבל אם האורקים ללקק את העקבים שלך, אז זה מגעיל!
  הבנות כאן לקחו וחשפו את פטמות החזה האדומות שלהן, מושכות את החזיות שלהן. ואיך יקחו את זה, ויפגעו בברקים קטלניים. והאורקים ישרפו, ועורם יעשן ויחרך. והחיות האלה שואגות נורא.
  והבנות ייקחו את זה ויכניסו את אצבעותיהן החשופות לפה. ואיך הם מתנפחים. נשמעת שריקה מחרישת אוזניים, עורבים רבים שמתנפנפים מסביב, כאילו מקבלים מועדון על הראש. ובמקביל יש להם גם התקף לב והפרעות עיכול. והם נופלים המומים והמומים מטה, מטיחים ראשים במקורם על דובי אורקים.
  גולגולות המפלצות מתנפצות ומתיזות דם בצבע רעל.
  גוליבר ציין בהפתעה:
  - זה מאוד מגניב ומדהים! אנחנו יכולים לומר - אולטרה-כוכבי !
  הנערה האצילה הנהנה.
  - כן, ילד שלי! זה מקסים ביותר! אבל גם אתה לא צריך להיות בטל. ואתה צריך לפגוע באורקים עם גל קטלני!
  גוליבר ענה באנחה, מושך בכתפיו הילדותיות, אם כי השריריות:
  - זו באמת משימה לא קלה!
  והילד זרק אפונה לאוויר וחסל. והיא עפה, ואיך היא דפקה על האורקים, ואילצה אותם להישרף ולעוף גבוה יותר באוויר. ותתהפך שם.
  הוויקונטית העירה:
  - הפעם זרקת היטב! ובכן, אולי תוכל להראות משהו אחר!
  והבנות היפות שוב, כמו סינכרוני, יוציאו אותו מפטמות האודם שלהן ויפטישו אותו בברק. ומהטבורים פולסרים. ואלה כה הרסניים שהאורקים נשרפים חיים ונהרסים באלפים.
  גוליבר ציין שהוא שוב זרק חבילת מוות עם כף רגלו החשופה והילדותית:
  - בוא נגיד שזה מעולה!
  הוויקונטית העירה:
  - עכשיו הגיע הזמן שלך לשיר! ובכן, בואו לא נתבייש, זה אפילו יעזור לנו מאוד.
  גוליבר הנהן ושר בהתלהבות רבה;
  אנחנו חלוצים - גיבורי המולדת,
  שנולדו בסימן נובמבר...
  לא נצטער על החיים עבור השדון,
  לתפארת עם הדגל האדום של המלך!
  
  אנחנו אוהבים ויודעים להילחם קשה,
  אורקסיסטים פורקים בקנאות את הקרניים...
  יש לנו רימונים בילקוט מרווח,
  החיים לא יקרים לנו החלוצים!
  
  אנחנו אוהבים את מולדתנו הקדושה,
  מה יצר האלפיניזם האדיר...
  כאן מובלת אלסומולקה יחפה בשלג,
  והאורקשיסט רוצה להפיל אותנו !
  
  נלחמתי בקנאות באורקסיזם תחת Elfsqua ,
  וכסחנו את כל האויבים במגל...
  מדוע ניתנה האורקמאכט הזה לאלפים,
  אני אכה אותו באגרופי!
  
  אני חלוץ ותחת השדון הגדול,
  נלחם כמו לוחם ענק...
  אורקשיזמה עצרה את מתקפת הפרא,
  יש לנו סוג אדון עליון אחד!
  
  אין קצוות בתחיית אלפיה,
  האלפין הגדול , הרים אותנו מהברכיים...
   סווארוג הגדול, המשיח העליון,
  והאידיאל הזוהר של לאדה!
  
  אנחנו חלוצים, בנים, בנות,
  אנחנו אוהבים להילחם - זה הגורל שלנו...
  וקול מטחנת השדונים קורא,
  למרות כאוס עקוב מדם שולט!
  
  אלפיה היא מקום הולדתו של סווארוג,
  והיא האירה את הדרך לאלפיניזם ...
  חלוצים לא צריכים אלוהים רשע,
  האויב לא יוכל לכופף אותנו לאגרוף!
  
  יש לנו טנק מגניב עם שריון משופע,
  כל כך קל לאורקים לא לפרוץ,
  באהבה לאדה, עלמה אצילה,
  להפוך טורף למשחק!
  
  אלפסקווה אנשים לוחמים הגנו,
  ואז היה אלפינגרד הגדול ....
  בקרוב נראה אלפיניזם,
  עברו דרך אורקלין דעו את המצעד!
  
  כן, אלפינגרד גאה במילה הזו,
  אנחנו חלוצים יחפים בסחף שלג...
  נשבור את הקרן של פרה טיפשה
  ואנחנו נסיע את אורקטלר ישר לארון הקבורה!
  
  דע כי ארץ המולדת לעולם לא תתכופף,
  אי אפשר לרסן את הדחף שלה...
  שהשמש תזרח על האלף לנצח,
  והגנב הבוגד יימחץ!
  
  ליד אלפינגרד ,
  הצלחנו לעצור את האורקשיסטים...
  לאלפים יש חוצפה כזו, אתה יודע,
  והאויבים יגיעו רק לאפסים!
  
  שדון שאתה יכול לטוס למאדים,
  וליצור גדולה אחרת...
  וכמובן שהכל יהיה מאוד מגניב,
  למרות שהחיים שבירים כמו חוט משי!
  
  רוח האלפים לא יודעת בקרבות המחסום,
  יש לו את הכוח של פרון...
  אנחנו מחכים לתגמולים מהאלים,
  והאלמנט זורח, תאמין לרונה!
  
  באיזה אופן רוח האלפים אינה יודעת תבוסה?
  תאמין לי, הוא יכול לרסק הכל...
  אנחנו החלוצים כל כך רוצים נקמה...
  בלתי מנוצח, כמו צבא המולדת!
  
  כמעט ניצחנו
  יהי אור בתפארת האלפיניזם...
  הסבים שלנו נלחמו למען המולדת,
  בקרוב נפגוש שמחה ושחר!
  
  בלי מולדת, אין חיים לחלוצים,
  הם רוצים להילחם בשבילה...
  ומה אתם רוצים רשעים אדונים?
  האם עלינו לספק חיי עבדים?
  
  לא, הפיהרר יביא את האלפים לעבדות,
  נמחץ אותו כמו בובה...
  אחרי הכל, אבירי האלפים יכולים להילחם,
  והכרוב בעל כנפי הזהב איתנו!
  
  אין פנים של מולדתנו מתחת לעולם,
  בוער כמו הכוכב הבהיר ביותר...
  הפכת לאליל בשבילי,
  לעולם לא אפרד ממך!
  
  אני חלוץ וילד יחף
  שעם עקב חשוף ממהר בשלג...
  ואיפשהו קופץ ארנב לבן וחמוד,
  מי ישבור את קרן האויב!
  
  החלוץ בקרב הספק אינו יודע,
  הוא לא ליצן, אבל אתה מכיר את המחסל...
  אורקים עזים יבואו, תאמינו בנקמה,
  ויהיה גן עדן בהיר אלפיניזם!
  
  איך יבוא, דע את העידן,
  שבו כל לוחם מהאבוס...
  תילחם עד נשימתך האחרונה
  כדי להיהרס, הכירו את הנבל העז!
  
  כוכבי האלפיניזם זוהרים בבהירות,
  עידן האור, אין יותר יפה בעולם....
  נמחץ את עול האמונה האורקסיזם ,
  ואורקטלר יהיו האלפים לארוחת ערב !
  
  אנחנו מאמינים למיכלי פלדה כאלה,
  שקונכיית הפנתר שלהם לא תחדור...
  בואו ננפנף יוד לפצעים של הילד שלנו,
  ושוב החלוץ ממהר באומץ לקרב!
  
  ובכן, לאורקשיסטים היה קשה,
  הם לא חשבו שנוכל רק לנצח.
  אנו רואים שהאלפיניזם יודע קילומטרים,
  ונוכל לרסק את האורקמאכט בצחוק!
  
  בשם מולדתנו האדירה,
  חלוץ גאה יוצא למתקפה...
  למרות שעננים תלויים מעל המולדת,
  בואו להוות דוגמה מנצחת לכולם!
  
  האמן לי, האויב לא יעצור את החלום,
  נביס את כל האורקים שוב...
  לא יהיה רוע, תאמין למלוך על כס המלכות,
  ניצור סדר עולמי חדש!
  
  הכל יהיה בסדר, בארץ המולדת יודע
  אני ילד, אבל בקרב כמו רובין הוד,
  בהתחלה רק שרטתי על השולחן,
  ועכשיו מאוד אפילו מאמינים מגניב!
  
  אלפיה יכולה לכדון אורקשיסטים,
  היא תביס כל צבא...
  והחלוצים חיים תחת אלפיניזם...
  אחרי הכל, הידידות שלנו היא מונוליט חזק!
  
  בשום דבר לא ניכנע לאורקים בקרב,
  אנחנו יכולים להביס אויבים על ידי צחוק...
  וכך ניצחנו אורקסיסטים עם מועדון,
  סופת שלגים שואגת, מסובבת שלג למערבולת!
  
  שדון לא מכיר אורקסיסטים, יודע רחמים,
  היא חזקה בלתי מנוצחת...
  הם יקבלו צבר בחוזקה בצוואר הממזרים,
  והשטן יושמד!
  
  אל תאמין שאורקלר בלתי מנוצח,
  למרות כוחו של הגיהנום, שקול הכל, אסוף ...
  כשהעם והמפלגה מאוחדים,
  אנשי האורקמאכט שלנו נקרעו לגזרים!
  
  אלפיה הייתה מפורסמת במשך מאות שנים כקדושה,
  היא שברה את הנמרים כמו מתכת...
  להתפשט מקצה לקצה,
  רק בחור צעיר חלם על מדינה כזו!
  
  ניצחנו כמו ענקים
  יריבים קצוצים יודעים בחרב...
  אנחנו שדונים קלים, אנחנו בלתי מנוצחים בקרבות,
  נביס את מתנגדי המולדת!
  
  תאמינו לנו, שום דבר לא יעצור אותנו
  ואתה מכיר אותנו, שום דבר לא ינצח...
  נקבור את הפיהרר הקירח,
  יש לנו חרב חדה ומגן פלדה!
  
  בכל היקום אין אלפי יפה יותר,
  יהיה לו עידן של אור לעידנים...
  כל הדורות יהיו שלום ואושר,
  המולדת צריכה יד איתנה!
  
  אז כשמשחקים אורקלין,
  בואו נמרח את האורקמאכט כמו אפר לדם...
  זה יהיה הזמן של גבול גן העדן,
  ויחד עם לאדה האהבה שולטת!
  הילד הקפטן כל כך מגניב, שר עם הקול הקטן והמתוק שלו. וזה ממש מקסים ונחל זורם בנשמה.
  הוויקונטית אמרה בחיוך:
  - כן, השיר הזה עזר לנו מאוד!
  ואכן, העורבים שקעו בטירוף ונפלו המומים כאילו התרגשו עם אלות במוח, ואולי משהו כבד יותר.
  הבנות, כמובן, חמושות בחרבות ובגרזנים, קיצצו את האורקים בצורה מפורסמת. והטאטוא שלהם היה גדול, והחצים הפילו את הדובים ביעילות רבה. גם, כמובן, הלוחמים לא יכלו להימנע משימוש בליסטראות ובליסטים. והם זרקו סירים גדולים של תערובת בעירה, שמן ואלכוהול. ושרפו אורקים כמו נקניקיות.
  גוליבר ליקק את שפתיו והעיר:
  - מאוד מעורר תיאבון! והריח של בשר חרוך הוא לגמרי טעים!
  הוויקונטית קרצה לעמיתתה וצייצה:
  בשר טלה עסיסי מאוד
  מועדון בנות הוא חזק מאוד!
  הלוחמים לקחו אותו ושוב מהפטמות הארגמניות של החזה ננקבו בברק קטלני.
  וכל כך הרבה אורקים מרושעים נשרפו ונשרפו. אלו הם ההישגים האמיתיים של צבא האור.
  ויחפות, בחורות יפות.
  גוליבר סינן:
  - זה הלוע שלי! יהיה עונש, יהיה עונש!
  כאן התגלתה מוזרות אגרסיבית כזו.
  ובכן, למה לא לקחת את זה והבנות לא צועקות:
  אורק מרושע זוחל על הסלעים,
  הכה אותו בנפאלם!
  אל תרחם על אורקים
  להרוג את כל הממזרים!
  איך לרסק פשפשים -
  לשרוף כמו ג'וקים!
  הוויקונטית חורקה, קורצת את עיניה הספיריות.
  - זהו קסם יוצא דופן!
  גוליבר קרץ לה בחזרה וצייץ:
  - ויהי אור
  לא הייתי בגן עדן...
  השחר יבוא -
  וכמובן שנלך לגן עדן!
  הוויקונטס צחקה והעיר:
  כן, כמובן, בוא נלך. ואנחנו נבוא שוב!
  קפטן הילד קרץ לבת זוגו ושר:
  הייתי הולך לשמיים, הייתי הולך לשמיים
  כאן הייתי, אבל שם לא הייתי!
  וילד המחסל הטיל כוח קטלני ואפונת מוות קומפקטית מאוד לעבר אויבי האורקים.
  היא עפה ומיהרה, מפזרת אויבים לכל הכיוונים. והאורקים גלגלו את ראשיהם.
  הוויקונטית נבחה:
  - פסמגוריה - הסטנדרט הגבוה ביותר!
  גוליבר נהם:
  - זה נכון! תן את הדמוקרטיה לעזאזל עם הצאריזם!
  הילדה ציחקקה והעיר:
  - המלך חייב להיות בראש, לא על כס המלכות!
  ועיני הספיר שלה נצצו כמו כוכבים. וזה יצא די מקסים.
  הילד צחק:
  - לעולם חדש וצודק!
  הוויקונטית העירה:
  מלחמה משתוללת ביקום
  וכמה אפשר לסבול...
  השטן השתחרר
  והתחיל להרוג בזעם!
  גוליבר נהם:
  - כן זה כן! השאלה היחידה היא מתי? תמיד היו רציחות!
  הילדה הנהנה.
  "מאז קין, אתה מתכוון?
  הילד ענה:
  - הרצח הראשון היה במחשבות אנושיות! גם כאשר אדם לא נברא, אלא רק רוחו הייתה קיימת!
  הוויקונטית שאלה בחיוך:
  - אתה חושב שהנשמה הייתה נצחית?
  גוליבר הנהן במרץ ורקע ברגלו הילדותית והיחפה:
  - סביר להניח, זה נכון! מכל מקום, ה' אלוהים נשף באדם בנשימתו, ואכלס אותו בחלקיקו הנצחי, האלמותי, הקיים תמיד!
  הילדה שרה בחיוך:
  אהבו את ה' בנשמתכם
  יהי רצון שישוע יהיה איתך...
  ואם אתה רוצה ילד לגן עדן,
  חלום על ישו לבד!
  . פרק 20
  אולג ריבצ'נקו - הילד הנצחי הזה רץ יחף מסנט פטרסבורג על פני סיביר דרך אוראל. בדרך, הוא נאלץ לחצות נהרות רבים. חלקם גדולים ועמוקים מאוד. הילד עצמו תפס דגים ואת הדג הנא שלה בידיו החשופות ובבהונותיו החשופות. הוא גם אכל אגוזים, קונוסים ועשב. למרות שהילד האיץ עד שלוש מאות קילומטרים לשעה, המסע היה ארוך. לפעמים הילד הנצחי עצמו עשה לולאות, ואין דרכים. כך או כך, לאחר שהתגבר על נהר לנה, הלוחם הצעיר לקח אותו ונרדם. והוא חלם.
  הילד גוליבר הופרד משאר המלחים. אלה שהפכו גם לילדים נשלחו לצריף נפרד, שם היו אמורים להיות משובצים לעבודות קשות שונות. והנערים הנצחיים נאלצו לגרור סלים מלאים באבנים במחצבות עירומים ויחפים, ולחתוך סלעים בפטישים ובכפכים.
  כזה הוא גורלם של עבדים. אבל לגוליבר היה קצת מזל. לעומת זאת, הציוותה עליו לרתום אותו לגלגל וגרמה לו להפוך את אבן הריחיים, שבה נטחן תבואה לקמח. העבודה קשה, אבל בשמש. ולפחות הם השאירו לך בגד שחייה. נערים אחרים נמצאים במחצבות ועירומים לגמרי למען החיסכון, ולפעמים לא רואים את השמש במשך חודשים, מקבלים מכות במקלות ובשוטים, עונדים שרשראות וישנים על אבנים. יתרה מכך, הם מריחים את הסירחון במכרות מצואה ולפידים מעושנים שונים.
  וכך גוליבר עדיין עובד בשמש ובאוויר הצח. והנערה הויסקאונטית הולכת לידו. מדי פעם הוא מכה את גבו החשוף של הילד בשוט, ושואל בחיוך:
  - ובכן איך? הפעם אתה שמח!
  גוליבר העיר באופן פילוסופי:
  האדם מציע נישואין, אבל אלוהים נפטר!
  הילדה רקעה ברגליה היחפות והעיר:
  - דמגוגיה! למרות שהחזרת את נעוריך ושוב בילדות וזה מעולה!
  בגוף של ילד בן שתים עשרה, אתה באמת מרגיש רענן ועליז מאוד.
  למרות שכפות הרגליים היחפות שלך חודרות אבנים חדות, הן כל כך מוקשות, והילד כל כך קשה שאתה מרגיש רק דגדוג נעים.
  והוא כמעט אף פעם לא מרגיש עייף.
  אז הבחורה רוצה לשוחח איתו. מה עוד היא יכלה לעשות? לא הטלוויזיה ולא הרדיו, שלא לדבר על משחקים ואינטרנט, לא הומצאו, אז אין מה לבדר.
  הוויקונטית שאלה בחיוך:
  - וכשהיית בממלכת הענקים, לא הרגשת נבוכה מקומתך הקטנה?
  גוליבר העיר:
  - לאדם פשוט, אני לא קטן. ואפילו גובה מעל הממוצע. אבל אם להיות כנה, כמובן, אם אפילו ילדה קטנה הרבה יותר גדולה ממך, זה מביך!
  בתגובה, צחוק. ואז השוט היכה את הילד בכאב על גבו החשוף והשרירי.
  גוליבר עלה מדרגה. עדיין, כמובן, טוב להיות צעיר לנצח, אבל כשאתה עבד, זה לא נחמד במיוחד. אבל עבור מלחים אחרים שהפכו לילדים, זה אפילו יותר קשה. וכמובן, אתה לא צריך להניח שאתה הילד הכי אומלל בעולם. כאן השמש זורחת, גוף עירום ושרירי נושב משב רוח נעים ורענן. ומה עם הנערים במכרות המסריחים, שבהם הם סובלים מעבודת יתר?
  גוליבר שאל ילדה ממשפחת אצולה:
  למה לא מכרו אותנו במכירה פומבית?
  הוויקונטס השיבה בחיוך:
  - תוכנית חדשה להרחבת מכרה הגיעה ויש צורך בכוח אדם דחוף. כשהמוקש מתרוקן. אולי הם יועמדו למכירה פומבית. למה שתרצה לעמוד עירום על הפודיום ולהרגיש את ידיהם של נערים ונערות שירגישו את גופך ויכניסו את האצבעות לפה שלך?
  גוליבר חש גועל והוא לא אמר דבר. ושוב הכתה בו הנגידה
  שׁוֹט. יש פס אדום בגב.
  הילדה רקעה ברגלה יחפה. היא נראתה קומית - שמלה יוקרתית ורגליים יחפות, כמו שפחה או פשוטת משפחה.
  עם זאת, היא צייצה:
  - אתה רק הקטע שלי! ותשמחי שאני גבירתך! ואז אני יכול למכור אותך לאורקים! וזה יהיה הרבה יותר גרוע!
  הילד גוליבר הופתע:
  - האם באמת קיימים אורקים?
  הנערה הנהנה בראשה בהסכמה.
  - בוודאי! מה לא ידעת?
  הקפטן לשעבר שהפך לילד השיב בכנות:
  - חשבתי שהם פשוט יצורים נהדרים!
  הוויקונטס צחקה והשיבה:
  - ובכן, לכולנו יש סוג של אגדה! ואז אין עוד מה לקחת ולא להוסיף!
  גוליבר שר:
  אני מאמין עם אגדה , אנשים לא נפרדים,
  וחברים נאמנים יישארו לנצח!
  הילדה לקחה את זה בפעם המי יודע כמה וצחקה. אמנם - זה לא הגון לצחוק כל הזמן.
  גוליבר שתק לעת עתה. הוא נזכר שזה מפחיד להיות בין הענקים. אפילו חתול מסוכן לך, אבל איך קוף כמעט הרג אותו. אז הוא היה בצרות. אמנם הגג מעל ראשו היה מלא, ובגלימות מפוארות, אם כי עבות.
  אבל במיוחד בקרב הענקים, לא נעים שאין אישה לידך. נכון, עכשיו הוא בגוף של ילד, ונראה שאין רצון מיוחד. אבל עדיין משעמם...
  גוליבר שר את הרומנטיקה שלו;
  מעל התהום ערב גן עדן הגיהנום,
  אני רוצה לקבל רחמים מאלוהים!
  אפנה אליו, בוער בנפשי,
  שאלה נקודתית: למות או לחיות!
  
  מכת ברק הראתה רוע,
  הרצון הזה של צאצא המחשבות השחורות!
  ושנאה קורעת את ליבי,
  מה מעורר את מוחי המורד!
  
  אני יכול להיות גאה באהובתי
  היפטר מתליין השרשראות!
  ישמחו הקדושים במקדש הפנים,
  אקדיש להם תפילה של ימים נוראים!
  
  אני לא צריך גדולתו של מישהו אחר,
  קלעתי את התלתלים של אהובתי!
  אנו נאבדים לפני הקב"ה רק שניים,
  המלאך הרים את חרבו, המתכת הבזיקה!
  
  אמרתי לילדה: אנחנו נהיה ביחד,
  לחיות באושר ועושר תחת השמש!
  ולהגן על היופי זה עניין של כבוד,
  כדי שהכוכב לא ייכבה לנצח!
  
  אז דעו את הניחוחות של דוכנים שמימיים,
  אני לא יכול להחליף נשיקה מתוקה!
  בזרועות ליטופים נפלאים נפלאים,
  ולא אכפת לי מסופות עולמיות!
  גוליבר שר שיר טוב. ומהנה ושובב בו זמנית.
  ובזמן שהוא שר, האורקים עסקו באמת בשוד. בפרט, הם עינו נער שבוי, בנושא לאן נעלם המרקיז דה סאד.
  היה קשה מאוד לאורקים ללכוד את הלוחם והמכשף הזה בו זמנית.
  הילד נראה בערך בן שתים עשרה, למרות שכולם בעולם הזה נראים כמו ילדים, בלי קשר לגיל, בתור התחלה הם התחילו להלקות אותו על ידי קשירתו לעיזים.
  הילד נאנח בשקט ועיקש את שפתיו. אבל הוא לא רצה לחשוף כלום.
  הם הכו אותו זמן רב, עד שראשו הבהיר של הילד התנודד, נופל על צידו.
  האורק התיז מים קרים כקרח מדלי בפניו. והלוחם הצעיר התעשת.
  אורק נהם:
  - דבר!
  הילד סינן, בתגובה, בקושי לעצור את נשימתו:
  - אני לא אגיד!
  התליין היכה את הילד שוב. הוא רעד.
  האורק הזקן העיר:
  - יהיה צורך לטגן את עקביו בניצוץ!
  האורקים די נהנים!
  ואז עלה אחד מהם אל האח והצית את הלפיד. הילד, כמעט עירום וחתוך כולו במכות השוט, נראה מעורר רחמים ונוגע ללב. עקביו החשופים והעגולים בלטו החוצה ונראו חסרי אונים וורודים, כמו של ילד.
  האש, עם לשונה הטורפת, ליקקה בטורף את סוליית הילד. והילד איך לצרוח, מכאב גיהנום. והלהבה שרפה את רגליו של הילד בכאב.
  הילד הנצחי שאג והתעוות בטירוף, אבל החבלים היו חזקים מאוד.
  והאורקים צחקו בפראות על ייסוריו של הילד. והריח מאוד מעורר תיאבון, כמו ברביקיו.
  גוליבר, למרבה המזל, לא ראה את זה. אחרת, באמת הייתי שואג ברוגז.
  הוויקונטית הצליפה את הילד שוב בשוט ושאלה:
  - האם אי פעם רצית להפוך לפחות מתישהו בחייך כל יכול כמו אלוהים?
  קפטן הילד הנהן.
  - לפעמים רציתי... למרות שלפעמים אתה חושב, מה אפשר לעשות שאנשים ישמחו איתך?
  הילדה העירה:
  - הופכים, למשל, את כל האנשים כאלה איתנו לילדים!
  גוליבר הניד בראשו.
  - להפוך, למשל, לבנים ובנות בני עשרים, אני חושב, כמעט כל האנשים יסכימו ברצון. אבל על חשבון הילדים, יש לי ספקות גדולים! אחרי הכל, בגוף של ילד אי אפשר ליהנות מלעשות אהבה!
  הוויקונטית צחקקה והעיר:
  - ובכן, איכשהו אנחנו לא מאוד כועסים על זה. יש לנו ילדים שהביא דרקון. וזה פותר את כל הבעיות! כמובן, יש פחד מוות. אנשים מאמינים בנשמה בת אלמוות, אבל אף אחד לא הוכיח את קיומה! וגם אתם אנשים!
  גוליבר משך בכתפיו והעיר:
  - יש נוצרים שאינם מאמינים בנשמה בת אלמוות. הם ממש מבינים את המילים: הנשמה החוטאת, תן לה למות. למרות שהתנ"ך אומר שאנשים כבר מתים בעיני אלוהים!
  הילדה צחקקה והשיבה:
  - ראש כרוב! ליתר דיוק, אפשר להתווכח על דת הרבה מאוד זמן וללא משמעות.
  כדאי שתשיר משהו מצחיק!
  גוליבר לקח ושר;
  אין זוטות בפריסה של העולם התחתון,
  כל תירוץ לשטן הוא כמו קרס.
  אם אין חסד בעולמו של ה',
  כלומר בריכת התופת לא רחוקה!
  
  אחרי הכל, הרוע כל כך אוהב את העולם,
  כמו איים בלי מצפן של טוב...
  למרות ששרים את גבורת החיל -
  למעשה, מלך היקום הוא השטן!
  
  האכזר בעולם הזה מצליח,
  מי שלא יודע רחמים הוא המלך!
  יש מלכודות מתחת לעץ הדקל אפילו של גן עדן,
  איפה הטוב? האפס הלא משמעותי שלו!
  
  כל אמונה יכולה להיות מושחתת
  כל ריח של תהילה, דע את החבל...
  זוחלים רוחשים בערמומיות בארגז החול -
  ואני רוצה להאיר את העולם בחלום!
  
  שאפו אל האור, אך דאגו בחושך,
  לצוד כדי להעניק, אבל כיס ריק!
  אם אתה לא רוצה לחיות כמו תוכי אומלל,
  לך לרשעות, ערמומיות ורמאות!
  
  זה מגעיל אפילו לחיות מתחת לשכבת ריר,
  איפה בלי תמיכת גג - לא מדרגה!
  נשמות ממהרות כמו בז במרומים,
  אבל הבשר בביצה, החרב מאירה את האויב!
  
  איך קרה שהאושר נמוג?
  ולמה לשלוט ברשע בכל מקום?
  האם אין לאלוהים מספיק כוח?
  אז שכולם תמיד טובים?
  
  אחרי הכל, האדם לא נברא על ידי קנאי,
  אחרי הכל, בכל לב יש מעיין של אהבה..
  למה אנשים לא יודעים למדוד
  והאושר בנוי רק על דם?!
  
  למרבה הצער, אתה לא יכול למצוא את התשובה בעצמך.
  אז זה היה דבר נורא בעולם מאז המאה ...
  והשדים עושים אליך פרצוף נורא,
  ונראה שה' שכח את העם!
  
  אבל אני לא מאמין - הרוע אינו כל יכול,
  אתה רק צריך לסחוט את הרצון לתוך אגרוף!
  ואז הדחף המוביל לגיהנום ייעלם,
  ויהיה בינינו שלום והרמוניה!
  גוליבר שר כל כך יפה ובתחושה. ויש לציין שהשיר שלו טוב.
  האורקים, בינתיים, צלו היטב את עקביו של הילד, אבל הם לא השיגו כלום.
  אבוי, זו בעיה ענקית.
  ואז הם התחילו לענות את הילדה. היא נקשרה לראשונה לעיזים, והיכתה על עקביה החשופים בספינר.
  הילדה צרחה בכאב נורא, נאנקה, התפתלה, אבל עדיין לא נתנה מידע שימושי.
  העינויים נמשכו קצת... משראו שהמקלות לא פעלו, האורקים הציתו את האש ושוב הדיפו ריח של שריפה.
  כן, אלו מפלצות רעות ותליין.
  וגוליבר, בינתיים, לקח ושר, שוב שיר טוב;
  הדמיון שלי פגע
  הכל נעשה בהיר, כאילו באוקטובר!
  והנחנו את הקלשון בצידי השד המרושע,
  וזה יהיה כל כך יפה על כדור הארץ!
  
  כוכבים כאלה ביקום שלנו -
  חלקם אודם ואחרים יהלומים!
  אנו גובים הוקרה מהרשעים -
  מכה כמו פטיש ולא בגבה, אלא בעין!
  
  חלונות ראווה שבהם קוואזרים
  ההיפודרום הזוהר נוצץ!
  בנפשי פעורים פצעים -
  כאילו היה בו פוגרום גדול!
  
  תלתל כמו תלתלים של שביט,
  כבשים זוהרות - שביל החלב זורחת!
  על מעשים אלמותיים המושרים,
  בתפארת לנצח יהי דוס!
  
  מה אדם עצוב יכול לעשות?
  רק תן דמעה מעיניים כחולות...
  כשהכל מסביב אפור, זה מגעיל,
  כשאתה מצפה לסופת רעמים ביוני עם תקווה.
  
  למתוח שפתיים אומללות בחיוך -
  הבינו שהעולם אינו ברי ביער.
  ילדה בבת אחת, חשפה את שיניה כלפייך,
  זה יגשים לך את החלום!
  כאן יצאו שירים מצחיקים כאלה גם לילד וגם לילדה.
  לעומת זאת, הויסקאונטית אמרה בחוסר שביעות רצון:
  - לא! השירים מעולים, כמובן! אבל בואו נהיה גם אמירות מכונפות, למחשבות בחיים!
  וגוליבר לקח אותו והתחיל לדבר כמו תוכי פצוע;
  רגל עירומה של אישה בזמן תכניס כל מגף לעדר!
  גבר שמסתכל לעתים קרובות על רגליים חשופות ונשיות, שב בערדל!
  רגל נקבה חשופה, מונעת היטב מתחת לעקב ויושבת בצורה מושלמת בערדל!
  גבר מוכן להתהפך כדי לקרוע את הנעליים של בחורה!
  אתה יכול להפוך כל מגף החוצה עם עקב נשי חשוף!
  כף רגלה היחפה של אישה תהפוך כל גבר מבפנים החוצה, גם אם הוא המגף האחרון!
  אם אתה רוצה להפוך את הגבר החוצה, חולץ את הנעליים, אם אתה רוצה לשים אותו בערדל, חשוף את העקב שלך!
  למה הילדות היא יחפה, כי רגל נקבה חשופה גורמת לגברים לאבד את הראש, כאילו היו בנים!
  הרצון לראות אישה עירומה גורם לגבר להתהפך מבפנים!
  כדי להפשיט אישה, תחילה עליך לנעול את הנעליים שלה!
  לאחר שהתפשטה בזמן הנכון, אשת עסקים תקרע שלושה עורות מגבר!
  אישה שתערום בזמן לא תהפוך לגבר יחפה ונעלה ביסודיות!
  אישה יחפה תשים מגף על גבר, ותכניס אותו לעדר, ותהפוך אותו מבפנים ותעשה אותו יחף אחרון!
  גבר דומה לגיבון, רק שלמרבה הצער לעתים קרובות יותר באינטלקט מאשר בעוצמה!
  לאדם יש עקשנות חמור, שאפתנות של אריה, אבל במציאות הוא עז!
  גבר לאישה הוא כמו מקום דפוק לפרה, אתה לא יכול בלעדיו, אבל זה מגעיל להתקרב!
  המשותף בין גבר לשירותים בחדר נשים - העובדה שנשים מפוצצות רק בגברים!
  אישה היא שועל ערמומי שיכול לטרוף כל אריה כמו ארנבת!
  אישה צריכה גבר כמו ילד מצליף, אם הוא לא מרביץ לגבר, אז לא יהיו חיים!
  אישה צריכה גברים כמו קרני חזיר, רק מעיל פרווה שנתרם על ידי גברים הוא יקר!
  לא הכל זהב שמנצנץ, לא הכל אוצר שמעוור!
  אבל עדיין טוב יותר חתול בתקע משועל במעיל עור כבש!
  את האריה החזק ביותר יכול שועל ערמומי להחזיק ברצועה!
  אפילו עם כוחו של חתול, אתה יכול להביס אריה עם ערמומיות של שועל!
  כדי לא להיות נקר, אל תספור את העורבים!
  קל יותר לגרום לעורב לשיר כמו זמיר מאשר לפוליטיקאי לקיים הבטחות בחירות!
  להתווכח עם פוליטיקאי שסופרים עורב ולהיות הנקר האחרון!
  לשועל אין את הניבים הגדולים ביותר מבין בעלי החיים, אלא את הקורבנות הרבים ביותר בקרב האנשים!
  אורח לא קרוא הוא יותר גרוע מחזיר!
  אם אתה חכם עם בול עץ, אז תעבוד קשה כמו אבא קרלו, ולא תמצא את מפתח הזהב!
  אם אתה לא רוצה ללמוד כמו פינוקיו, אז אתה תישאר בול עץ לכל החיים!
  אם אתה בעל תושייה כמו פינוקיו, אז המוח בכלל לא מחובר!
  המוח הוא כמו של בול עץ, זה שכמו פינוקיו רץ לתיאטרון במקום לבית הספר!
  קבור זהב באדמה, אתה הופך לאזרח של מדינת השוטים!
  אם תקבור את כישרונות הזהב שלך, תאבד תמורת פרוטה נחושת!
  הרי זהב של נאומים כסופים לא שווים אגורה!
  אם פוליטיקאי נושף, אז הבוחר יורד לטמיון!
  בעל מלאכה מיומן יכול להכין פינוקיו מבולי עץ, אבל מי שנחרך במוח, ובעזרת מפתח זהב, ישוטט לתוך הביצה!
  כדי שהעם יתבגר לדמוקרטיה, הוא זקוק לשמש החופש, ובחשכת העריצות, הם לנצח יישארו ירוקים מבחינה פוליטית!
  מגפיים יקרים, אישה כורה ברגל יחפה!
  פוליטיקאי מרבה להציק כדי לשים עול על הבוחרים!
  פוליטיקאי תרנגול דורס את הבוחרים כמו תרנגולות!
  הפוליטיקאי חולם לרכוב על סוס לבן כדי לשים עול על הבוחר!
  השועל קטן עם ניבים, ורוצה לבלוע אותם, הוא בדרך כלל מסתיר אותם!
  פוליטיקאי שמדבר הרבה על אנושיות הוא קניבל טיפוסי!
  וניתן להרגיע דוב בנאומים מתוקים דבש!
  עבור אלכוהוליסט, וודקה מרה מתוקה יותר מדבש!
  חייט ישקר ולא יסמיק, פוליטיקאי "יסמיק" וישקר!
  אישה, לאחר שזרקה את נעליה, לובשת גבר, עד לרמה של נווד!
  למלחמה אין פנים של אישה, אלא פיזיונומיה שמושכת מחפשי ריגושים!
  אישה היא יונה שנושכת גבר נקר כמו עפיפון!
  לאישה תמיד יש שבעה ימי שישי בשבוע, ובלי מתנת יום ראשון מחובות זוגית, תמיד יש לה יום חופש!
  אלוהים אינו כל יכול בכל דבר, אין לו כוח להתווכח אישה!
  למרות שאלוהים הוא כל יכול, הוא לא מסוגל לסתום פיות של אישה, ולהפסיק את הפוליטיקה!
  לפוליטיקאי אין מצפון, לאישה יש חוש פרופורציה, ולפוליטיקאית יש את כל הרגשות ללא מידה!
  אישה היא פרח, קוצני כמו ורד, אבל הניחוח המתוק שלה מושך עיזים ומזל"טים!
  הבוחר נופל בילדות, מצביע לאלונים הישנים והשנואים עם שקעים!
  אפשר לגרום לחייל רוסי להתמוטט כמו בול עץ משופע, אבל לא לשים על ברכיו, ולגרום לו לרעוד כמו אספן!
  אם אתה לא רוצה לשמור על משמעת צבאית, אתה תכופף את הגב כמו שבוי!
  יש הרבה לכלוך בעולם שלנו, רק נסיכים נדירים בו!
  לשונו של הפוליטיקאי ארוכה, אבל כדי להגשים את מה שהוא חבט - ידיו קצרות!
  הפוליטיקאי ממהר להבטיח, איטי לקיים, מבקש נדבה וסליחה על הונאה!
  כאשר לאישה אין מספיק נעליים, היא נועלת גבר יחף!
  אישה היא קודם כל שועל שרוצה לאסו לאריה, אבל בדרך כלל חמורים נתפסים בלסו שלה!
  אישה היא תרנגולת שאוהבת ביצי זהב, מביאה רק הפסד לנשא שלהן!
  אישה היא תרנגולת, רק היא יכולה להביא ביצי זהב לאיש הזה, שהוא שועל אמיתי!
  שועל ותרנגול אמיתי יגרמו לכם להטיל ביצי זהב!
  טפרי השועל אינם אלה של אריה, אבל היא תקרע שלושה עורות ממלך החיות!
  מי שאינו שועל בשכלו הוא גם לא אריה!
  אשת שועל מסוגלת לשכנע כל גבר שהוא אריה, מתרבה כמו חמור פשוט!
  נקבה לביאה עם רק מוח של שועל ואחיזה של זאב!
  האריה הוא לא זה ששאג, אלא זה שקורע הרבה ירק!
  כשפוליטיקאי הוא לא שועל, אז תלושים ממנו שלושה עורות ושמים לו את הצווארון!
  לפוליטיקאי יש תחת רחב לשבת על שני כיסאות, אבל יש לו רוחב נפש רק במילים!
  טנק מחורר עם קליע של ליבת אורניום, פוליטיקאי עושה את דרכו לפסגה בלי לב, אבל עם ארנק זהב!
  ברגליים יחפות, אישה יכולה להוביל מיליארדר אל שכונת העוני של החורבה עד לרמה של נווד!
  פוליטיקאים מעריצים, ורגליים יחפות של נשים ומצביעים לנעול נעליים!
  הפוליטיקאי מפשיט את הנשים, ונועל את נעלי הגברים!
  הפוליטיקאי רוצה לחשוף את רגליהן של נשים, ולהרים גברים לאוזניים!
  פוליטיקאים רוצים להפשיט את האישה במיטה, והורידו את הגברים ליד הקלפיות!
  עבור פוליטיקאי, כף רגלה היחפה של ילדה היא להעלות את הכבוד, אבל הרייטינג עולה, כשהוא מפרזל את הבוחרים!
  לפוליטיקאי יש עקבים חשופים של נשים בראשו, והבוחר הוא מגף קהה עבורו!
  הפוליטיקאי אוהב נשים בלי בגדים בכלל ומצביעים בעלי נעליים מלאות!
  אישה ששולפת את הנעליים בזמן, תסיע פוליטיקאי מתחת לעקב, גם אם הוא מגף מנוסה!
  פוליטיקאית שאישה מסוגלת לנהוג מתחת לעקב ברגל יחפה, מגפיים מטופשים!
  אוהב רגליים נשיות חשופות, אבל אל תהיה מגף לבד!
  כמה מכוערות הרגליים החשופות של נשים, זה מגעיל לתת להן להסיע אותך מתחת לעקב!
  התפעל מהרגליים היחפות של הבנות, אבל אל תיתן להן ללבוש אותך כמו מגף לבד!
  רגליים חשופות של נשים יעשו מגפיים מלאים מפוליטיקאי שרגיל לפרזל בוחרים!
  אישה, לאחר שזרקה את נעליה, מסוגלת לשים על ברכיה לא רק מגף לבד!
  מכה מאישה חזקה יותר כשהיא מורידה אותה, בועטת את הנעליים שלה!
  פוליטיקאי הוא מגף לבד עגול אם הוא מונע מתחת לעקב ברגליים יחפות של נשים!
  יש כוח כזה ברגליים היחפות של הבנות שהיא תניע את המגף הכי מנוסה מתחת לעקב ותנעל ביסודיות את מגפי הלבד הכי מושרשים!
  כך אמר גוליבר אמירות מכונפות.
  הילדה צרחה:
  - חביב! האמירות שלך פשוט סופר והיפר !
  אחר כך רקעה ברגלה החשופה והמסותתת.
  אורקים במקומות אחרים היו שקועים במחשבות. ילד וילדה שנתפסו לא נותנים מידע!
  ויחד עם זאת, אפילו המקלות היו חסרי כוח. וקליית עקבים חשופות לא שחררה את לשונם.
  ומה לעשות? אורקים אינם יצירתיים במיוחד בעינויים. טוב, אולי תנסה לנער על המדף?
  אז האורקים פנו לתרופה הזו. הם לקחו את הילד וסובב את ידיו והרימו אותו על המדף גבוה יותר. הילד גנח וצנח. לאחר מכן הוא שוחרר, והילד התמוטט. ובעצם על פני השטח, החבל נמתח והילד צרח מכאב גיהנום.
  והאורקים צוחקים כמו חזירים רוטנים.
  הנה החברה...
  גוליבר שר בייאוש;
  המולדת שלי, חשכת היקום,
  גרזן של כוחות גיהנום ריחף מעליך!
  הוא פתאום הפך להיות כל יכול - השטן הנורא,
  הושיט את ידו על כל היקום!
  
  אין לנו כדור הארץ, רק טרטרוס אחד -
  אפלולית בוערת באפלה בוערת ושפלה!
  חשבתי סתם ליצן - צעק שטויות,
  ועכשיו כל העולם מתחת לעקב שלו!
  
  אבל את חיי המולדת אי אפשר לחצות,
  בואו לנצח, המונים והמונים!
  אחרי הכל, הוא דוב אלפים אדיר,
  ראש הפיהרר - הוא אומר, אני אוריד אותו!
  
  כמה קשה לנו אם האויב חזק,
  אם יש לו מהלך במילואים...
  ערפד שואג מתחת לירח מהעננים,
  הוא רוצה לשים אותנו מתחת למסור על חשבון!
  
  רוח האלפים היא כזו, אין שרשראות,
  נוקשות ואהבה הכל בנשמה אחת!
  עדיף לא להילחם - אתם תהיו המטרות,
  ועם גן העדן האהוב שלך אפילו בבקתה!
  
  העתיד של העולם הוא כל דמיורג,
  האם אתה יכול לפסל אושר לעידנים
  אבל הגיע שודד, אפילו מגניב מאוד,
  ועכשיו החלום בוער כמו זפת!
  
  אבל יש תקווה, יש לה משמעות גדולה,
  שה' יבוא - לשפוט את הפיהרר!
  אתה קל מאוד - מחשבה אנושית,
  למרות שלפעמים דקים, חוטי משי!
  
  יהיה עולם חדש שבו כולם חופשיים
  איפה כל אחד מאיתנו הוא איש הרים!
  וזמן השינוי מגיע,
  תסתלק מהוורידים שלי, אתה אינסטינקט של גנב!
  . פרק 21
  גוליבר שר כל כך מעניין. הילד הזה לא נועד להיות מבוגר. אבל מי הראה שזה לא רע להיות ילד. גם אם הרגליים היחפות שלך דורכות על חלוקי נחל חדים, זה לא כואב לך, אלא אפילו מדגדג.
  הילדה ציחקקה וצייצה:
  - ואתה טוב, וילד מגניב מאוד! כמה טוב זה חייב להיות ילד!
  גוליבר שר בחיוך משמח:
  לאמר
  חלומותיך,
  שתפו אותי בחלומות שלכם...
  תהיה עצמך
  ופתוח
  בילדות, הדלת - לזיכרונות...
  
  רוצה
  אני אקח אותך לגנים
  היכן שפריחת הדובדבן
  ודבריך לא יהיו מיותרים שם,
  אתה רואה -
  התבגרנו
  ושכח את המקומות שבהם
  הערבות מלטפות אותנו בצמותיהן...
  אתה זוכר - רצית לצאת לחלל?
  וכולם רצו להיות קפטנים...
  כל זה נמצא בנו -
  תחילת הקיץ, פארקים,
  כדורים, צמר גפן מתוק -
  יום הולדת לאח...
  השכן של חצר האושר אנטון -
  כל היום באגם, בתשע - בבית...
  מי גנב לי את הזמן?
  ומסביב - הכל האפיר פתאום...
  לאן נעלמה הבריזה
  חול ים,
  מרפסת עם ענבים וזה
  נשיקה עם ברד של רגשות -
  אני צריך לחזור!
  אני רוצה להישאר
  איפה שאין דמעות
  ואיפה צחקנו -
  תחת שלל סופות רעמים קיץ...
  
  לאמר
  חלומותיך,
  שתפו אותי בחלומות שלכם...
  תהיה עצמך
  ופתוח
  בילדות, הדלת - לזיכרונות...
  
  אני הרבה פעמים חולם על שתיקה! ..
  היא אחת
  שוטטות בחצרות
  מזיכרון האבודים!
  ואז זה נראה
  מה העניין בכלל
  לא בבניינים בני חמש קומות לא צבועים!
  אנחנו מבוגרים...
  מעל על הגג פתמים
  טירות החלומות האלה -
  המגדלים שלהם...
  כל כך לא נעים קרוב יותר
  כל כך קר אצלנו...
  וגם חלומות
  תפסיק להיות צבעוני
  והם מריחים כמו פלדה!
  הלוואי וידעתי איך לעזוב אותם...
  איפה
  לשבת על העפעפיים?
  איפה ההרמיטאז'ים האלה ?...
  ואיפה החבר מישה?
  ומי עכשיו
  דבר על צוי
  וההפשרה שלו?
  כדורים של סבתות רכילות
  עם שקיות מחרוזת
  ה"אולי" האלמותי הוא שלנו,
  החולצה של קוסטיה אינה ניתנת להחלפה,
  מטורקיה
  קוקו סבוך בבדיחות,
  הנשיפות הראשונות
  טנדרים, גדרות...
  מרגישים את הציפייה לנס
  ההישג שלו קר -
  מאיפשהו
  מתוך ערימת הלא נודע -
  מילדות,
  תן לי לראות!..
  שמיים צבעוניים
  אבק הכוכבים קורא
  קח טיסה
  תעלומת החלומות
  של בלתי נמנע מוחלט
  רגשות מעורבים של העבר...
  וסביר שהזמן לא ישתנה
  אותם נקודות של שאיפות -
  חבקו את העצומות
  אסיר
  אז אל תהפוך מחוץ לזה -
  מבוגרים בצורה בוגדת
  אָנוֹכִי...
  ויש, אם כן, משמעות -
  מחפש משמעות...
  
  לאמר
  חלומותיך,
  שתפו אותי בחלומות שלכם...
  תהיה עצמך
  ופתוח
  בילדות, הדלת - לזיכרונות...
  
  לאמר
  חלומותיך,
  שתפו אותי בחלומות שלכם...
  תהיה עצמך
  ופתוח
  בילדות, הדלת - לזיכרונות
  הילד שר בהנאה, למרות העובדה שבמקביל נאלץ לדחוף גלגל כבד, כמו חמור להקה. וזו הייתה עבודתו הרצינית והמאוד פרודוקטיבית.
  הנערה הויסקונטית רקעה את רגלה החשופה והקטנה בפעם המי יודע כמה וצייצה:
  - מהמם! אתה אוכל מעולה! האם ההרמיטאז' יפה בלונדון?
  גוליבר השיב בחיוך, נושף את לחייו הוורודות, המפוארות והילדותיות:
  - בלונדון, ההרמיטאז' הוא הטוב והעשיר בעולם!
  הילדה ציחקקה והיכתה שוב את הילד בהנאה רבה בשוט. היה לו פס אדום על גופו העירום.
  שאלה הוויקונטית בחיוך:
  - אתה אוהב את זה?
  הילד הנהן ויבב.
  "אולי היית שר יותר טוב מאשר להרביץ לילד?!
  הילדה הנהנה, ושוב רגלה העירומה, השזופה והחיננית רקעה:
  - זה נהדר ואני אשיר!
  גוליבר צייץ:
  - שיר פרח, אל תתבייש!
  הוויקונטית, שקפצה למעלה ולמטה, החלה לרקוד, לשיר;
  נסעתי לתוך הילדות
  אל תלך אחריי.
  אני רואה שכולם כאן נהנים, מלחמה.
  רק בשבילה
  רק בשבילך
  מִלחָמָה.
  אין כאן מקום לילדים
  למבוגרים - להילחם.
  תישאר איתה
  אל תלך אחריי.
  רק בשבילה
  רק בשבילך
  מִלחָמָה.
  וטוב שם
  שם אני יושב על הסיר.
  וטוב שם
  שם אני יושב על הסיר.
  
  אין צורך בכסף:
  קרקס וסוכריות על מקל
  יש חוף חלבי
  סוסים ליד העניבה
  רק בשבילי
  רק בשביל הסוס
  עוֹפֶרֶת.
  פסטילה, נדנדה,
  קשתות לבנות,
  עוגיה מתוקה,
  החלומות של אמא.
  רק בשבילה
  רק בשבילי
  הם באים.
  ואני מרגיש טוב
  שם אני יושב על הסיר.
  ואני מרגיש טוב
  שם אני יושב על הסיר.
  
  אדוני, למה אני כאן.
  שוב
  לרוץ, לכבוש
  קרע עם שיניים -
  רק בשבילי
  רק בשבילך
  עַכשָׁיו.
  אלוהים, תחשוב
  מה לכתוב לנו
  קווים כנים,
  פשוט תקרע את הנשמה שלך
  קשה בשבילך
  קשה לי,
  תאמין לי.
  בסדר בסדר
  הילדים יושבים על הסיר.
  בסדר בסדר
  הילדים יושבים על הסיר.
  הנה שיר נפלא ששרה ילדה. וזה פשוט ממש מגניב, ומגניב! בארון כדי לראות באותו זמן פיהרר קירח!
  הילדה ציחקקה וקרצה לעמיתה.
  גוליבר הסכים איתה:
  - את מקסימה ופשוט מעולה!
  ובכן, מה עוד יש לומר ועל מה לדבר? לפחות אתה שר, לפחות עורב.
  טוב, טוב, הכל היה מאוד נמהר ונעים.
  בינתיים, האורקים, ללא הפסקה נוספת, החלו לנער את הילדה על המדף. מה שנראה מאוד מגניב, ובדרכו שלו מצחיק ביותר.
  איך אפשר שלא לשיר פה?
  וגוליבר ישיר שוב;
  אני ילד שנולד בארץ קדושה
  למי קוראים אלפיה חסרת הגבולות...
  ואין מקום טוב יותר, דע על כל הארץ,
  ולא משנה איך תבקשו מאלוהים באמונה עזה!
  
  אבל הוא נולד אתאיסט נלהב, יודע
  בציניות, במאה העשרים ואחת הזו...
  רציתי לבנות גן עדן נפלא במו ידי,
  איפה האלים יהפכו לאנשים עצמם !
  
  אבל עכשיו נכנסתי למאה הסוערת העשרים,
  והייתי צריך להילחם עם הילד שם...
  ישתבח הישגו של האביר אלפי,
  אנחנו לוחמי אנגליה ידענו להילחם!
  
  האומץ שלנו חי בלב הצעיר,
  והדם שלי רותח בעוצמה בעורקי...
  ניצחונות פתחו חשבון ללא הגבלה,
  אנחנו נלחמים בפראות בחורים יום ולילה!
  
  לתפארת אלפי האמיץ שלנו,
  איזה חסד ייתן ללאדה...
  אנחנו יכולים לחתור בקנאות עם משוטים בעדן,
  נקבל פרס ללא הגבלה!
  
  הנה האמונה שלנו, והאל האדיר סווארוג ,
  והברק שפרון עצמו זורק...
  עבורנו, הרוד הנצחי יחתום על השבועה,
  והניצחון מחכה במאי הזוהר!
  
  אנחנו אלפים - אורם של בני האדמה הגדולים,
  אני מאמין שנטוס למאדים בקרוב...
  אני יודע שנולדתי ליצור ניצחונות,
  תן להבל לנצח, לא לקין!
  
  אנו ניתן את ליבנו עבור מולדתנו,
  חשוב לשרת את האלפים והכידונים...
  הכרוב יפרוש כנפיים מגן עדן,
  אנחנו נכה את האורקים באגרופים!
  
  בשום דבר לא יקבל האויב הזדמנות,
  אוקרמהט לא יוריד אותנו על הברכיים...
  פגענו לאורקים ישר בעין
  לתפארת הדורות החשובים ביותר!
  
  באלפסיה , כל לוחם מהאבוס,
  התינוק מושך את הידיות למכונה...
  מסדר סווארוג - להרוג את הפיהרר -
  לאדה תיתן פרס נדיב!
  
  אין שום דבר אחר בעולם שלנו
  יקר יותר הוא הדגל המנצח, ארגמן, אדום ...
  הסירה נשברה, המשוט נסדק,
  מסוכן להילחם עם ארצנו!
  
  אף אחד לא יודע איפה קצה היקום,
  לאן הולכים אסטרונאוטים...
   סווארוג העליון, המלך הכל יכול,
  והאביר יקבל ממנו מענקים!
  
  
  אל תפחד, האורקשיסטים לא ישברו אותנו,
  אפילו בעולם הזה, איתם ארצות הברית, עם אריות...
  והחיים לא ייקטעו, אני מכיר את החוט,
  הם לא ינצחו את המולדת במגפיים!
  
  יש לנו כוח צבאי, תאמין
  וטנקים, מטוסי שדים מגניבים יותר...
  האורקשיזם תובס ,
  שותפו של פוטין ודוצ'ה נתלה!
  
  הדגל אדום, זה דגל חזק מאוד,
  הוא נוצץ כמו שקית אדומה מעל היקום...
  האלסומולקה נטע אורק במפשעה,
  עם העקב שלו, עירום, ולא לבן!
  
  באורקלין אני מאמין שבקרוב ניכנס,
  עם שיר מנצח של אלפיניזם אמיץ...
  ואנחנו נסחוף את כל האורקסיסטים,
  כדי שלא יהיו ממזרים של התחדשות!
  
  ואז יהיה גן עדן ביקום,
  שופרות של כרובים אדירים מנגנים...
  להילחם על המולדת ולהעז,
  עם אלפיה רוד ואנחנו בלתי מנוצחים!
  זה שיר כזה והוא מאוד מגניב ומצחיק.
  בינתיים, האורקים לקחו גם רצועות ברזל לוהטות לסוליות החשופות של הילד והילדה, מהן ריח הבשר הבוער התחזק עוד יותר, והילדים צרחו ואיבדו את הכרתם מכאב פראי. ההלם היה חזק מאוד מזה.
  והאורקים נהנו ושאגו שוב, והתחילו לרקוד בקצב גיהנום. אלו דובים ממש חזקים, וטיפשים ומסריחים. כמה התרגשות והזנה עוצמתית יש להם.
  גוליבר הופך את אבן הריחיים, והילדה אומרת לו:
  - נו, בחייך, בחור חכם, תטען שוב באפוריזמים מכונפים!
  הנער-קפטן הנהן במרץ ובואו נוציא פניני מחשבה במרץ מחודש;
  אתה לא יכול לשכנע אישה לחשוף את רגליה אם אתה מגף מלא!
  אישה אוהבת נעליים אופנתיות, אבל עדיף לה ללכת יחפה מאשר להיות נעל עם פוליטיקאי עם מגפי לבד!
  יש שתי בעיות בעולם, אחת מהן זה כסף, מה עוד אפשר לשרוד, השניה היא המחסור בכסף, שהוא בלתי נסבל!
  כסף הוא רוע שנעלם כשהוא גדל בכמותו!
  פוליטיקאי זין מטיל ביצי זהב, אבל לא בכיס הבוחרים!
  בלי כסף אין חיים, עם כסף אין שלום!
  וודקה מביאה הכנסה למדינה, אבל חורבן משכרות מגיע לממלכה!
  אל תאמין לפוליטיקאי שמבטיח הרים של זהב, אתה תעוף לתוך נקיק תמורת אגורה נחושת!
  לפוליטיקאי יש לשון ארוכה להבטחה וידיים קצרות לקיום ההבטחה!
  אל תאמין לפוליטיקאי שלובש בגדי כבשה, אולי הוא באמת כבשה!
  כסף מביא אושר, רק שהוא לא שווה אגורה!
  אי אפשר למדוד אושר עם כסף, אבל אי אפשר למדוד צער עם דמעות!
  פוליטיקאי מסיר שיבולים מבוחר אם הוא אילם כמו גדם, ובעקשנות אלון!
  אל תירקו לבאר, אולי זו לא רק תהום של הבטחות שמוציאים פוליטיקאים!
  אל תאמינו לנאומים אדומים ולתליינים רכים!
  הפוליטיקאי נשפך כמו זמיר, אבל מגדל עורב כמו שועל!
  סביר יותר לשליט חסר שיניים לנשוך נושא!
  לפוליטיקאי יש תשובה לכל דבר, אבל אין אמון בתשובתו!
  אף אחד לא יודע מה יש לפוליטיקאי בראש, אם כי טיפשות אחת על הלשון שלו!
  כסף זה הדבר הכי חשוב בחיים, הוא רק מקלקל לך את כל החיים לנצח!
  זה לא יהיה גדם, הם יפשטו אותו כמו דביק ויכרתו אותו כמו עץ אורן!
  פוליטיקאי יכול לפתות בוחר עם נאומי דבש לחבוט כמו זבוב!
  הרי הזהב שהפוליטיקאי מבטיח בוהקים, אבל צחנת השקרים מסריחה!
  אל תחשוב אם פוליטיקאי מדבר שטויות, שהוא טיפש, שהוא רוצה להפוך פרוטה לפרוטה!
  הפוליטיקאי אינו קדוש, וזה ברור לכולם, אבל למה אחרים מסתכלים עליו כעל אייקון?
  פוליטיקאי הוא שועל בבגדי כבשים שגוזר כבשים ונכנס לכיסיו!
  אם אתה חושב שזאב בבגדי כבשה ייתן לך קציצות לארוחת בוקר, אז אתה כבשה טיפוסית!
  משורר טוב הוא לא זה שקורע את גרונו, אלא זה ששר על המהותי!
  אני לא חושב שהאיל בשלטון, זה טיפשי לחלוטין, הוא כבר פגע בבוחר!
  גם אם הפוליטיקאי הוא עז מסריח, הוא יכול לחלוב את בוחר האיל!
  לעולם אל תצביע עם הלב, זה טיפשי, ומי שיש לו ראש לא הולך לקלפי בכלל!
  אם אתה לא רוצה להתאכזב מהבחירה שלך, הצביע עבור גורם חיצוני, כי המנהיג תמיד משקר!
  אם האנשים מאלהים את השליט, החיים הופכים לגיהנום!
  אל תנסו לרצות את כולם, לא תכבשו את כל הכיסאות, לא תשכבו בכל הארונות!
  אם אתה לא אס, זה לא רק הפוקר שינצח אותך!
  מי שאין לו קלפי מנצח נופל לצבע הנמוך ביותר!
  ללא קלף מנצח נוסף ביד, קלף מכל סוג יובס!
  גבר חזק מושך נשים לא כמגנט חלש!
  שרירי פלדה עוזרים למלא ארנקים בזהב, עצבי פלדה לא נותנים לארנק לדלוף!
  אפילו גיבור מותש ממשא כבד כמו ארנק ריק!
  אלו הן האפוריזמים שנאמרו על ידי גוליבר, שהפך לילד.
  בינתיים, האורקים עשו משהו רע עם הילדים השבויים. שניים: ילד וילדה עונו כמעט עד מוות ושכבו מחוסרי הכרה, נחים לאחר העינויים.
  ושאר החבר'ה החליטו לעשות מיתוג. הם הוציאו בנים עירומים וילדה, והחלו לשים ברזל לוהט על כתפיהם בתורם.
  כמו ילדים נצחיים שאגו נואשות והתעוותו בכאב נורא. הם הפכו לעבדים.
  וחוץ מזה, הם גם שרפו את העור, והותירו סימן מבשר רעות בצורת כוכב מחומש.
  ילד אחד קרא:
  - בואו לא נוותר!
  והם פגעו בו בחוטי תיל, בצד ובגב. הילד הנצחי זעק בכאבי תופת.
  האורקים צחקו מעל ריאותיהם בפעם המי יודע כמה. וחשפו את פיהם בניבים.
  אלה השירים שלהם, כל כך מייללים ומגניבים, ואוזניים קמלות מהם, ואתה רוצה להקיא.
  הנה האורק העתיק ביותר ששאג בקולו של איל לא חתוך:
  תן לנהרות הדם
  זורם על האדמה...
  תן לכאבים לגנוח
  שריפות בכל מקום!
  
  תן למוות לטרוף
  הקציר של גופות האדם...
  כדור הארץ סובל
  המהומה שולטת!
  
  ותן רק מוות
  כדור זועם שולט,
  כולכם מתים
  השטן קרא לך לתת דין וחשבון!
  
  ה' לא יעזור
  אתה תישרף בגיהנום לנצח...
  נזיז לך בפנים,
  חלומו של אורק כזה!
  
  לא יהיו רחמים
  מוות לאויבים מעוררי רחמים...
  אין תגמול טוב יותר
  תן לכולם שכל!
  
  האויב לא יודע
  שהאורקים הם כל יכול...
  השעון המעורר מצלצל -
  המכה תהיה חזקה!
  
  בואו נטגן את האלפים
  אנחנו עקבי רגליה של הילדה יחפים...
  ואנחנו נמחץ את האלפים,
  בואו נחתוך את הצמות היפות!
  
  ואם מישהו מקשקש
  הוא יתקשה...
  יש צלצול חזק בראש,
  ובשמיים יש רעם עם ענן!
  
  ואם נכבש
  כמו זאבים במדבר...
  הילדים יצעדו
  יחפים על גוש החיתוך!
  אלו אכן חיות. והם מיתגו את האסירים, שבמשך שנים לא היו ילדים, כמובן, אלא כלפי חוץ, אלא שהיו להם שרירים טובים, ואת זה אתה לא תיתן לבחורים יותר משתים עשרה שנה. והלא חטא ללעוג ולייסר אדם כזה.
  אבל מה אפשר לקחת מהאורקים: הם גרועים יותר מחיות. וכך הסיעו את האסירים הצעירים. וכדי לגרום לכאב עוד יותר, הם החלו לזרוק גחלים בוערות מתחת לרגליהם החשופות והילדותיות של שבויים צעירים.
  הילדים האומללים זעקו והזלו דמעות. ואז אחד הבנים, כדי להראות כוח אופי וחוסר גמישות, לקח ושר:
  הניצחון מחכה, הניצחון מחכה
  אלה שכמהים לשבור את הכבלים...
  מחכה לניצחון, מחכה לניצחון -
  נוכל לנצח את האורקים המרושעים!
  
  למרות שאנחנו ילדים במראה ויחפים,
  לעתים קרובות אנחנו אפילו הולכים לקרבות...
  והלב של החבר'ה זהוב,
  החלאות ייענשו!
  
  אורק הוא כמו דוב, אכזרי,
  ושאג כמו פיל פצוע...
  אבל בקרב אנחנו ילדים של רציפים,
  התליינים לא שומעים את הגניחה שלנו!
  
  לעולם לא נכריע ברך
  לא ניישר את המחנה הגאה שלנו...
  אין נהירה, דע עצלות
  בואו נכה כמו פטיש!
  
  אורק לפעמים מטגן את העקבים של פריק,
  שורף את רגלי הבנות...
  הנה הם האנשים הרעים,
  אבל אני אהרוג אותו ילד!
  
  בלב של ילד, להבה שואגת בעוצמה,
  והאש ממש משתוללת...
  הרם את הבאנר לוחם גבוה יותר
  אין לך גבולות, דע את המתנה!
  
  כן, הבנים עם תשוקה,
  אנחנו ילדים עכשיו לנצח...
  אבל לפעמים אנחנו זוהרים בכישרון,
  וכוכב זורח על העולם!
  
  שום אויב לא יתפתל למעיין,
  אנחנו הילדים הגאים של כדור הארץ...
  והילד מכה את האורקים בחרב,
  הוא ממשפחת הטיטאנים של אלוהים!
  
  שה' יהיה איתנו לעד
  הוא נתן לנוער לספור במשך מאות שנים...
  אנחנו זורחים ברגליים יחפות,
  ותן לנהר לזרום בלי סוף!
  
  אורק לא אוהב , תאמין לדברי האמת,
  החליפה המרושעת והשפלה שלו...
  ניקח את הדובים האלה בזימים
  יהיה כוח טוב נצחי!
  
  ניבים של אורקים מאיימים על כולנו,
  לא חמדן מספיק לאדמה...
  הוא הגישה הערמומית של הגיהנום קין,
  ומצייר אפסים מוצקים!
  
  עבור דובים, תאמין לי,
  הם רק מענים בשאגה...
  אבל אנחנו לוחמים נצחיים, ילדים,
  אנחנו לא יכולים לעמוד, תאמין לי, שקרים!
  
  השטן גלוי לאורקים, הבורא,
  הם מייללים, שואגים כמו חמורים...
  לילדה יש שמלה יפה
  למרות שרגלי היפהפייה חשופות!
  
  לא, אתה אורק - זאב בעל ניבים מגעיל,
  ודב שטבעו אינו דבש...
  אבל תאמין שהאב הרשע אינו כל יכול,
  ואנחנו נכיר את המטוס!
  
  אנחנו מסוגלים לעשות הכל יפה,
  צור עולם חדש ומשמח...
  אין יותר ילדים מאוחדים בצוות,
  יהיה לוחם אליל חדש!
  
  לבבות צעירים בוערים עבור ארץ המולדת,
  הוא אוהב את האנשים המפוארים שלו...
  נפתח את הדלת לעולמות חדשים,
  ובכן, האורק הוא פריק עלוב!
  
  כבד בנים, בנות,
  הם אוהבים, תאמין לי, ליצור...
  קולות של ילדים יהפכו לקריאות,
  רגליים יזרקו פגיונות!
  
  זה הרגע שבו נבנה עולם חדש
  בתוכו אושר לאנשים חדשים...
  ונעבור בגאווה רבה, אנחנו בונים,
  והנבל יקבל תשלום!
  אלוהים לא אוהב את הבוכה,
  כבוד, אבל טוב...
  תאמין לי, ילד עם ילדה הוא לא יהיר,
  הבחירה שלו להצלחה היא חלון!
  
  וכאשר מגיע שלום ליקום,
  נקים לתחייה את אלה שנפלו על ידי המדע...
  עם אמונתך במאות שנים בלתי מתכלות,
  ועל הכנפיים נושא כרוב!
  ילדים שרים ומראים בכך שהם לא מפחדים מאורקים מרושעים, למרות שהיצורים האלה מנסים להטביע את שירי השבויים הצעירים בשאגתם הפרועה. אז הם השיקו שוטים ארוכים. הם הכו אותם ברגליהם היחפות של ילדים גיבורים. אבל הם לא קטעו את ההופעה, ונראה שהם לא שמו לב למכות הקשות והקיאו בגאווה את הראש.
  ולמרות שהם היו עבדים עירומים למחצה וממותגים, הורגש בהם זן האלים והטיטאנים האולימפיים.
  אֶפִּילוֹג
  הילד הנצחי אולג ריבצ'נקו התעורר. והוא נאלץ לסטות ולברוח שוב לסין. שם שוב מרדו הקומוניסטים המקומיים. ברור שהם לא אוהבים את העובדה שהאימפריה הצארית מתחזקת.
  אגב, לנין עדיין בחיים. הרי קפלן לא פצע אותו אנושות. לנין כמעט אף פעם לא שותה, לא מעשן, עושה תרגילים וכותב ספרים בלי הרבה מאמץ.
  ולמה הוא צריך למות. ובכן, אתה יכול לדבר על לנין מאוחר יותר.
  בעוד ניקולאי השני על כס המלכות, שיש לו מזל של ולדימיר פוטין.
  זה כבר יוני 1938. תחילת הקיץ, וכמובן בסין טוב ואפילו אולי חם.
  אבל לילד האלמותי אולג ריבצ'נקו, כמובן, מזג האוויר לא משנה.
  הוא לא מפחד מכפור וחום. חבל שיש הרבה סינים. אבל אתה יכול להזרים נשים סיניות. דלל דם צהוב בלבן וזה יהיה הרבה יותר טוב.
  נער הטרמינטור היה יפה תואר ושרירי, וגם סגן אלוף בעל פקודות רבות.
  עם זאת, לא כולם ידעו על כך. אבל איזו אישה מסרבת לשכב עם ילד נאה ושרירי כל כך מדהים, שהוא, אגב, מאוד מבוגר, והוא מאהב מאוד מנוסה.
  ואז נשים נכנסות להריון ויולדות ילדים יפים, לבנים וחזקים מאוד.
  אולג ריבצ'נקו שיפר את הגזע כמו שור רבייה.
  ואז הוא לקח את זה ואיך הוא שר;
  לתפארת מולדתנו רוסיה,
  מולדתו של הקדוש הזוהר ביותר ...
  היכן שהכוכבים השקו את קטיפה השמים,
  עם אהבתך העל-ארצית הטהורה!
  
  אנחנו האבירים של הכוח הענק,
  מי שומר על היקום!
  שתהא מולדתנו מאוחדת,
  מולדת - לא תפצלו את המונוליט!
  
  שיגרנו את הרקטה הראשונה
  ועף מסביב לבלון עם האסטרונאוט...
  מעללינו שרים בשירים,
  ה' יתן לנו מתנה נדיבה!
  
  כשהפשיסטים תקפו את המדינה,
  כולנו הרמנו רובים ביחד...
  הקומוניסטים נלחמים בהמון -
  ואתה חץ זוהר למעלה!
  
  הדפה את המוני הפלדה ממוסקבה,
  תחת סטלינגרד מוחץ את עמוד השדרה!
  מראה הבנות היה גאה קורנת,
  זה מביא לנו אור פרולטארי!
  
  אנחנו האבירים של המדינה ביקום טוב יותר
  לא תמצאו רוסיה קורנת יותר...
  למרות שעננים תלויים על הארץ,
  אנחנו לא יכולים לסטות מהדרך המפוארת!
  
  כשלקחנו את ברלין - זו שמחה,
  אושר כזה רכש חייל...
  טעמנו את המתיקות של דבש הניצחון,
  בפניו של ילד עם מקלע פלדה!
  
  עכשיו הגיעו השבועות השלווים
  ודרך שדות הזהב שועטים הסבל...
  רצינו לחיות לנצח ובשמחה,
  האל הכול יכול עם המולדת לנצח!
  הילד שר יפה ועם כל כך תחושה ונשמה. ובכן, חכם.
  אבל הנה שיר עם שיר, והגיע הזמן להילחם בלוחמים הקומוניסטים של סין.
  יש הרבה מהם, אבל לילד יש שתי חרבות קסם והוא חותך בזעם חיילים סינים. ליתר דיוק, עדר של מורדים שהיו נגד הצאר הרוסי ניקולאי השני.
  הילד-גנרל ניהל את טחנת הרוח עם חרבותיו, וכמה ראשים סינים עפו כמו ראשי כרוב קצוצים.
  אולג שר:
  אני לוחם של אור, על ברכיך פראים
  אני אטאטא כל כפירה מעל פני האדמה!
  לאחר מכן, הפכו את הילד לפרפר. והם לקחו הרבה ראשים בבת אחת וחתכו אותם. והם התגלגלו כמו אפונה על קרש.
  אולג, עם אצבעות רגליים חשופות של ילדים, זרק אפונה עם חומר נפץ תוצרת בית. וכמה עשרות סינים פוצצו, עפו גבוה לשמיים.
  הילד הגנרל שר:
  זאבים לבנים מצטופפים יחד
  רק אז המין ישרוד...
  החלשים מתים, הם נהרגים,
  ניקוי דם קדוש!
  והנה שוב, כאילו מסתובבים להבי המדחף, החרבות של הנער הנצחי.
  זה באמת קרב של גיבורים גדולים. ליתר דיוק, גיבור נגד צבא שלם.
  ואולג שוב לקח וזרק הפעם מחטים רעילות באצבעותיו החשופות. ושוב נופלים הסינים המתים.
  הילד לקח אותו ושר:
  אנחנו החלוצים של ילדי הקומוניזם -
  מדורה, אוהל וחבט מצלצל!
  פלישת הפשיזם הארור -
  מי מחכה לשבש זועם!
  
  מה הפסדנו בקרבות האלה?
  ואז בקרבות עם האויב שנרכש?
  פעם היינו רק ילדי העולם -
  ועכשיו לוחמי ארץ המולדת!
  
  אבל היטלר עשה צעד לעבר בירתנו,
  הפיל פצצות בלי לספור את המפל!
  אנחנו ארץ המולדת אפילו יותר יפה מהשמיים -
  עכשיו הגיעה השקיעה המחורבנת!
  
  נגיב לתוקפנות בחומרה -
  למרות שהם עצמם קטנים בקומה!
  אבל החרב בידיו של נער שביר -
  חזקים יותר מלגיונות השטן!
  
  תן לטנקים למהר מפולת אחר מפולת,
  ואנחנו מחלקים את הרובה לשלושה!
  תן למשטרה לכוון בכוונה מאחור,
  אבל האל הקדוש יעניש אותם בחירוף נפש!
  
  מה החלטנו? לעשות את עבודת השלום
  ובשביל זה, אבוי, הייתי צריך לירות!
  הרוגע כבר מגעיל.
  יש גם אלימות!
  
  עם הילדה אנחנו רצים יחד יחפים -
  למרות שירד שלג, סחף שלג בוער כמו פחם!
  אבל אל תפחד, תכיר את הילדים -
  הפאשיסט יידרש באומץ לארון הקבורה על ידי כדור!
  
  כאן שמו את חברת פריץ השפלה,
  ושאר הפחדנים במנוסה!
  אנו מוחצים חיל רגלים כמו חרמש בקרב -
  אנחנו לא מהווים מכשול לקיץ הצעיר!
  
  הישג הניצחון יהיה במאי,
  עכשיו סופת השלגים היא שלג עוקצני וקשה!
  הילד יחף, אחותו יחפה,
  בסמרטוטים פגשו ילדים את ימי הזוהר!
  
  מאיפה מגיעים הכוחות האלה?
  לסבול כאב וקור, הצורך הזה!
  כשחבר מדד את תחתית הקבר,
  כשחבר נאנח - אני אמות!
  
  המשיח בירך אותנו החלוצים,
  הוא אמר, המולדת ניתנה לך על ידי אלוהים!
  זו האמונה הראשונה מכולם,
  מדינה סובייטית, קדושה!
  למען האמת, המדינה לא הייתה סובייטית, אלא צארית, אבל שיר טוב בכל מקרה לא יזיק.
  הילד הגנרל שר ומצמצם את יריביו בו זמנית. והוא לא שוכח לזרוק חפצים מתנפצים לעבר האויב ברגליים יחפות, ילדותיות וזריזות כמו רגלי קוף.
  אבל זה לא מספיק והנער הלוחם ייקח את זה וישרוק. ומשריקתו הצורמנית קיבלו העורבים התקף לב ונפלו כמו אבני גשם.
  והם נפלו על ראשי ראשיהם המגולחים של הסינים.
  אולג, שראה כיצד העורבים פועלים, עם עקבו החשוף והילדותי, הזיז את מנהיג הצבא הסיני על הסנטר, שאג:
  - המולדת שלי, חשכת היקום,
  מוכן להדוף את המתקפה של אויבים מרושעים ...
  אני לא יכול לאהוב יום בלעדייך
  אני מוכן לתת את חיי בשבילך!
  ושוב, הילד ייקח את זה וישרוק, וישתמש בבהונותיו החשופות להשפעה רבה יותר.
  ואז אלפי עורבים נפלו על האויב, והרגו את הסינים למוות.
  אולג שר בהתלהבות:
  מלחמה היא הכרה בגורל,
  אכזרי עם היופי של גיהנה!
  איך, ברק הקרח הקר של הירח,
  כמו פנטומימה, סצנת תופת!
  
  עם זאת, הרוסים הם הדרך -
  לזרוק דרך הקוצים אל הקריאה!
  אל תחשוב על האויב, אל תכופף אותנו,
  אנחנו לא בלי כוחות של יצורים גדולים !
  
  רוסיה נתנה לנו את המחסה שלה,
  בתוכו נולדנו בהמון!
  כמו העטיפה של הבתולה -
  שהקב"ה ירחם עלינו!
  
  סטלין נתן את הדגל - קדימה,
  הפקודה שלו היא טיסה מכונפת!
  בואו נבנה גן עדן לקומוניזם
  תן לזה להיות ישר - מחנה גיבן!
  
  אבל מי תוקף את רוס?
  ממפלצות השאול של השאול!
  אני נאחז במשיח עם נשמתי,
  אז אנחנו הלוחמים רגועים יותר!
  
  בקרבות, מחשבות לא צוחקות -
  יש לאסוף אותם בסל!
  כולנו חברים חברים
  בוני כנסיות וגנים!
  
  הנה המפלצות, האחים המייללים,
  אנחנו לא ניכנע ליצורים, אתה יודע!
  הלוחם שלנו הכי מגניב,
  ולא ציור בית ספר בשולחן העבודה!
  
  בואו נדחה את המתקפה ביחד
  בואו נפנה את הדרך לבירה!
  אנחנו אבירים עם חרב פלדה,
  למרות שדואר שרשרת אינו גבוה!
  כאן שר נער המחסל וקצץ את הסינים. הנה המורד הראשי שמנסה להתרחק מאוצר הגמול . ופעם אחת, עקבו החשוף והעגול של הילד פגע בו בעורפו והפיל אותו במקום. זה באמת התברר כנוקאאוט עמוק.
  ושאר הסינים עדיין נתפסו כשהם מתנגדים קצת, אבל אולג לקח אותו וירק עליהם, והיריקה התבררה כרעילה. ובבת אחת מאתיים לוחמי האימפריה השמימית נפלו מתים והתפתלו בייסורים.
  אולג סינן:
  - מלחמה היא אוויר לריאות, מלחמה היא השמש לדגנים, מלחמה היא דם לעורקים, בלי שום אמונה טפלה!
  והילד שרק שוב. העורבים התעלפו וסיימו את החיילים האחרונים של האימפריה השמימית.
  ואז המורדים הסינים ששרדו נפלו על ברכיהם. והם התחילו לנשק את עקבותיהם הדממות של רגליו החשופות והחינניות של הילד.
  ואולג שר בשמחה;
  עננים עפו ממוצצי הדם,
  הגיהנום פרץ מכדור הארץ לא הרחק משם!
  הנחש המקשקש זוחל על הפאנצוויל ,
  עננים מוארים בדם!
  
  הגלים בוערים, ניתזים כמו סערת גיהנום,
  והוא יפגוש צבא של הנועזים האמיצים ביותר!
  נגן על נשים מקסימות ויפות
  נהיה ראויים למעללי אבותינו!
  
  אדמתי, כמה כאב גנחת,
  היריב השאיר מאה פצעים של עקבות!
  אבל נזרוק את הפשיזם מיד מהכן,
  המגפה של שנים רצופות לא תארך!
  
  והמוות כבר מלבין מאחורי העננים,
  אבל המחשבות שלנו נקרעות לגן עדן!
  בואו נמחץ את הנבלים הידועים לשמצה לאבק,
  ותקרע אותו לגזרים, דע את הוורמאכט לשניים!
  
  איננו יודעים שלום וריקבון זקנה,
  אנחנו הילדים של מולדתנו הקדושה!
  כל דבר בהיר נלחם עם הנאצים,
  תירה אנחנו אדירים השורשים האלה!
  
  ומה התפוצץ בכוח של פצצה רעה,
  מה זה הרעם הזה בשבילנו?
  הלוחמים של רוס מסוגלים להרבה,
  והחלק העליון יהפוך לתחתון עבור הפיהרר!
  
  הגיהנום התלקח,
  זחל לאורך הרוקאדה עם לוע טורף "נמר"!
  וכל העייפות עפה מאיתנו ברגע,
  הגיע הזמן למשחקים מהנים!
  
  רימון ביד וזריקה קטלנית,
  הנה ה"נמר" בחוטם התקבל בתוקף!
  והיטלר בקלחת בחדר הדוודים של טרטרוס,
  כדי לא לחשוף את העולם הרוסי!
  
  ברלין רועדת ממטחים אלימים,
  הנה דגל אדום מתנוסס מעל הרייכסטאג!
  והשמש זרחה מעל המולדת,
  הרי הרייך השלישי נזרק לעפר ואפר!
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"