Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Putin Iter Hitler

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Accidit ut post mortem suam mense Augusto 2023 Vladimir Putin praesidens Russiae in corpus Hitlerorum transierit. Praeterea, tam refrigeratum est ut Magnum bellum Patrioticum in plenis adductius in kalendario die 1 mensis Novembris anno 1941 . Et illud reficere non potes. Quid facerent, si et Stalinus et Churchill de pace audire noluerunt? Tum Vladimir Putin omnes bene punire statuit!

  Putin ITER HITLER
  ANNOTATIONES
  Accidit ut post mortem suam mense Augusto 2023 Vladimir Putin praesidens Russiae in corpus Hitlerorum transierit. Praeterea, tam refrigeratum est ut Magnum bellum Patrioticum in plenis adductius in kalendario die 1 mensis Novembris anno 1941 . Et illud reficere non potes. Quid facerent, si et Stalinus et Churchill de pace audire noluerunt? Tum Vladimir Putin omnes bene punire statuit!
  . PROLOGUS.
  Protractum bellum cum Ucraina praesidens Russiae non multum interesting fuit. Quid est Ucraina pro Russia? Putabatur eos ingerere pileis et Kyiv per triduum capere. Sed non elaborare. Hic annus secundus belli est. et comitia praesidentialia in Russia proprie nasi sunt. Et Vladimir Putin difficultates cum salute habuit. Execrationes milionum hominum paene toto orbe terrarum affectarum videri potest. Sanguis humanus aqua non est. Et quantum cruor Vladimir Putin iam fudit? Fortasse solum Stalin cruentius fuit in historia Russiae. Ucraini prospere ingrata agunt, et pleraque adiuncta ex exercitu Russico et varias privatas formas ceperunt. Praeterea Taliban Tajikistan et Russiae basim ibi mense Maio 2023 aggressi sunt. et alteram frontem aperuerunt praesidi Russiae addito capitis dolore. In re versa Tajiks infensis animis pugnatum est, eorumque exercitus partim fugiens, partim captus est. Et Russia cum eis pugnare debuit. Itaque basis militaris Russiae a Taliban circumdata est, et magnus numerus militum caesus est, et quidam capti.
  et respondere debebant. Atque iterum convocationem denuntiant ut hiatus iam in meridie obturent.
  Et tempore Vladimir Putin mortuus est die 5 mensis Augusti anno 2023, multi Russi iam eum oderant, nedum nationes occidentales. Praeses Russiae in agonia mortuus est et sine honore. Etiam non tristique ipsum. sed tamen magnifice sepelire constituerunt. & honores dabit.
  Quamquam, sane, multi dixerunt, si Putin ante oppugnationem Ucrainae mortuus esset, in historia ut unus ex optimis principibus Russiae descendisset.
  Et sic fortasse ita est, cum aliquis poenitet quod Deus ante mortem ei non misit.
  Certe, mense Augusto 2023, Vladimir Putin mortuus est, et fatum eius iudicio decernendum erat.
  Et celesti judicio! Sed levis dea-demiurge Emmanuel Vladimir Putin animam ab inferis rapuit et rapuit, et eum in universum duxit.
  Ibi eam cepit et in corpus Adolf Hitler dictatoris Russiae insinuavit. Scelestus omnium temporum ac populorum maximus.
  Ac tempore cum Germani Moscuam appropinquant. Imo tali poena ad Cainm Praesidem accessit. Vel etiam praemium, quia moveris de corpore alicuius, qui fere viginti annis minor te eo tempore, et in ipso summae felicitatis et gloriae.
  Nunc autem Vladimir Putin novum corpus, novas occasiones accepit, in mundo quasi duae aquae guttae Terrae saeculi XX reminiscentes. Maxime amet est id. Hitmanicii praesidis potentia, aut mortem turpem? Aut fortasse utrumque, aut aliquid inter!
  . CAPUT I
  Vladimir Putin vago recordatus est brevem moram apud Inferos. nondum probatus est. Animi erat in magna, lucidus locus. Et es omnino sine pondere, et in aere suspendis, quod saepe fit in somnis, praesertim in infantia.
  Nullus cruciatus, nulla gehenna. Sed hoc exiguum tempus fuit ut purus spiritus, sine corpore. Et tu modo volitantem sicut in somnio, et bene sentis et leve, et non meministi optime quae sunt circa.
  Et deinde post tentationem, vel Paradiso, vel Inferno, vel Purgatorio plerisque hominibus deputaberis.
  Nunc autem Vladimir Putin in novo corpore se sensit. Non est corpus iuvenum, sed non vetus.
  et pristinus praesidens Russiae iam novit eum nunc Hitler in carne esse.
  Propter victus vegetarian et absentiam mali habitus, Führer quinquaginta annos natus in pulchra figura honestissima est. Nondum eius Psyche turpium cladium serie cumulatur. Ita satis meliores sentis quam in loco Praesidis Russiae. Qui satis diu non vixit annos natus septuaginta unum.
  Sed principes Russiae qui ad hoc tempus vixerunt digitis numerari possunt.
  Utcumque, Hitler videtur corpore et salubrius et vegetior et minor, sic nihil de fato queri.
  Omnia nihil essent, nisi in kalendario 1 novembris 1941 . Hoc significat quod Fuhrer in linea fatali amplius prohibere non poterit nec USSR oppugnare. Et videtur tibi agere, sed quomodo...
  Convivium et duces deerant, convivium sane continuare, et Fuhrer sapienter mandasse.
  Sed quid agas, cum iam ad aures tuas cacas. Tam in vita praeterita quam in hac una.
  Vladimir-Adolf pronuntiavit se solum esse et paulum cogitare et requiescere. Eodem tempore poposcit capulus cum capulus aurantiaco et mappam perficiendi, necnon partem Europae URSS et Africae.
  Germani in genere res bene gerebantur. Acilio Glabrione, quamvis infenso mense Octobri sex exercitus Sovietici funditus deleantur, et aliquot ex parte. Capta sunt supra sescenta triginta milia militum praefectique hostium.
  Et in partem Leningrad, Wehrmacht agmen versus Tikhvin movent. Meridiem autem iam Kharkovam et partem Donbass occuparunt. In Chersonesum adeunt Sevastopolam, et Kerch expugnant. Bene, non tamen summa victoria. Germani adhuc Tikhvin, Kerch, nonnullas urbes in Donbass et Rostov-on-Don ad finem Novembris maximam attingunt. Et tunc etiam ad pauca chiliometra ad literam Moscuam accedemus.
  Et tunc miraculum fiet. Et inusitatae pruinae, unde etiam Germanica gasoline e carbonibus adligat, et apparatu defecit, et Germani milites vivos iunxerunt.
  In novo corpore Vladimir Putin memoriam Hitlerorum in se sentire coepit. Ex altera parte, hoc etiam bonum est. Miras mores et ignorantiam non capies. Diabolus enim cognoscit quales sunt Germani duces et ministri. Vir ingeniosissimus eorum videtur fuisse habitus.
  Sed Hitlerus memoria suadet Speer nondum statum Reich minister armamentorum et armamentorum accepisse. Et fortasse - haec fuit una ex praecipuis causis ob cladem Nazi Germaniae. Si minister tam impiger antea constitutus fuisset, alia bella discursum fuisset.
  Sed Hitler non solum in hac re dare jambum. Exempli causa, lacus Germanici prope Duker substitit, et inde quadringenta milia Britonum cum centum milibus Francorum in Britanniam effugerunt. Et si hae copiae ab Hitler captae fuerint, tunc fortasse etiam Churchillus ad pacem eundum erat. In universum, utique, consilium de pugna Germaniae, quae paene totius Europae continentalis occupata est, stultus erat.
  Sed erat Churchill qui Russiam vel URSS servavit.
  Sine altera fronte casus Stalini contra Tertium Reich eiusque satellites paene nullus fuisset.
  Ita... Putin maledictus est. Noluit Churchill. Forsitan etiam occulta invidia in hunc ducem fuit. Post omnes, Churchill in historia fabula et vir mansit.
  Praeses Russiae appellatur: Vovka-Cain! Revera in historia Russiae et orbis nunc inhumano sermone memoratus est. Imo erupit - tentationem ferre non potuit et magnum bellum incepit. Maximus error, et in primis moralis: haec est contra Kyivum militia. Quodam tempore, cum bellum in Georgia erat, dictator Tbilisi oppugnare voluit. Sed categorice contra eam locutus est formalis praeses Russiae et summus dux Dmitry Medvedev. et me desistere pugnam. Bellum quinque dierum, unum brevissimum in historia mundi, et fortasse velocissimum in historia Russiae, finita est. Centum sex milites amissi sunt paulo plus amissi. Erat tum moleste ferendum quod occasione occupationis Georgiae non uteretur. Sed Dmitry Medvedev satis logice explicavit quod, etiamsi celeriter fines Caucasiae reipublicae administrant, exercitus Russiae clandestinos bellum geret. Praeterea exemplum Iraquia iam ante oculos meos erat, quod Americani in tribus septimanis occupaverunt, sed talem fautionem habuerunt ut inde excedere cogerentur, quinque milibus tantum interfectis amissis.
  Etiam, et Afghanistan est idem ... Praeterea, Georgia est montana, et ibi potest vere fautor a et ad. Plus, resistentia Chechen nondum finita est. Doku Umarov adhuc viveret et bellum clandestini gerebatur non solum in Chechnya, sed etiam in toto fere Caucaso septentrionali. Et in casu occupationis Georgiae, totus occidentales collectivus Caucasiis adiuvaret. Et islamistae etiam auxilium accipere et capita tollere incipiunt.
  Ita Dmitry Medvedev tunc temporis sensum communem ostendit. Et fortasse hoc unum inter paucorum sapientum decreta fecit.
  Sed bellum cum Ucraina facili etiam videbatur. Itaque copiae fratris Slavici pessime se ostenderunt in proeliis anni 2014 et hiemalis anni 2015, et sane impressio fuit quod hostis nullus bellator erat.
  Bene e contrario de exercitu Russico, praesertim post Syria, ideas augebant. Similes sumus technicis potentissimi in mundo. et iactare cnm omnibus.
  Videtur quod multi ita existimarent si Putin essent. Et probabiliter Americani non callidi erant cum dixerunt exercitum Russicum Kyiv in tribus diebus capere posse. Etiam videntur putaverunt Russiam nimis validam esse et Ucrainam infirmam esse. Sed... Iam primis diebus delectae unitates Russiae gravia damna passi sunt et blitzkrieg defecisse manifestum est.
  Bellum, non ut voluit. Fortasse pax debuit fieri, praesertim primo mense belli, cum res maximae fuerunt. Sed plus volui utique. Tum damna aucta sunt. Et tunc in fine Augusti et autumni, Ucraini res tangibiles in proeliis consecuti sunt. Copias Russiae e regione Kharkov et partim Lugansk expulerunt et Kherson et territorium ultra Borysthenen receperunt. In illo tempore, Ucraini alium mundum noluerunt, quasi reditus ad fines 1991 aliquos.
  convocatio mihi declaranda et additamenta militum transferenda habui. Hieme iterum conari, progredi.. .
  Vladimir Putin homo pertinax est. Quamquam historia docet pertinaciam posse esse periculosissimam. Exempli gratia, Hitlerus saltem ex parte regimen suum conservare potuit, et fortasse pellem suam, si prius in pace ivisset. Hic Hirohito vitam suam salvare potuit, atque etiam imperium suum, etiam si imperium amisit. Et obsessi Fuhrer omnia perdiderunt. Recordare potes Ivan Terribilis! Quas obtulit, et pars Livoniae, inter Narva et Derpt. Sed Ivan Terribilis Livonia tota voluit. Bellum cum Suetia et Reip. Bene, ego quoque ad Crimen Khan excursiones repellere. Denique omnia, quae parta erant, amisit et de suis reddidit. Bellum autem fuit viginti quinque annis. Ita valebat.
  Sed estne Putin omnia de praeterito et de praeterito? Quid in praesenti facere oportet? Vel continue bellum cum USSR, erratis prioribus tertii Reich datis. Vel tamen pacem cum Stalino facere conantur. Adhuc maioribus tuis interfectis non est admodum jucundum. Sed si cum communissimistis, contra Britanniam et Americam invisam coniungi posses, frigus esset!
  Re vera Putin, cum anno et dimidio dimicans, Ucrainam superare non potuit, praeterea clades ibi passus est, et etiam Taliban alteram in meridiem ante aperuit. Heic fors est! Nullam sit amet consequat quam. Forsitan et rector mundi factus es!
  Vladimir Vladimirovich risit et in brevi radit. Quaecumque de Hitler loquuntur, totam fere Europam duobus mensibus vicit. Polonia, comparabilis tunc temporis ratione incolarum et agrorum cum Ucraina, duabus septimanis victus est. Mense et dimidio copiae Franciae, Britanniae, Belgiae, Hollandiae victae sunt. Plus quattuor miliones hominum soli capti sunt. Hic est consecutio.
  Etiam et URSS magnas clades perpessus est et paene victus est. Sed id fere. Tunc in mense Decembri erit punctum metae. Ac cito cum Stalino pacem facere debemus. Sed quaeritur, quomodo te iustificas in ambitu tuo? Ceterum victoria Russia tam vicina et subito orbis terrarum videtur?
  Quomodo hoc explicas tuo? Praeterea nondum notum est an Stalin rogationem pacis accepturus sit. Praesertim si concessiones territoriales ab eo exigantur. Mundus sine annexis et indemnitatibus formosus sonat, sed postquam Germania tantum parta est, et etiam aliqua terra socio suo data, sicut proditio concessionis talis erit.
  Hic, sane, gravia oriuntur problemata. Multo facilius esset Hitler paulo ante ferire antequam impetum in URSS. Tum Barbarossa consilium deleri potuit, et pro operatione Leonis Mare ferri potuit, Britanniam cepit, ac deinde Icarus Islandiam capit. Pauci homines sciunt Fuhrer de hoc quoque consilia habuisse. Ex altera parte, Tertius Reich non videtur Islandiam egere, sed ex altera parte, praecipuum propositum fuit se ab oppugnationibus ab Civitatibus Foederatis tueri. Hitler tamen in hoc casu periclitatus est questus in bello cum America diu haerere.
  Hic obiter alia quaestio est num Stalin Tertium Reich anno 1941 percussurus esset? Vel etiam quadraginta duo melior paratus.
  Celebris est tetralogia Suvorov-Rezun, ubi probat et probat logice Stalini impetum tertii Reich comprobare. Putin, utique in vita praeterita non vacat hoc opus integre legere. Sed breviter ei ostensum est. Argumenta praecipua Suvorov-Rezun et commentaria.
  Exempli causa, URSS quidem copias propius ad terminum occidentalem movit. Numerus lacus commodo erat. Verum, non octies, ut Rezun scribit, sed quater. Sumptu quoque non ita perspicua est qualitas lacus. Prope duo milia praediorum Sovieticorum Germanorum fortiores erant : hi sunt KV-1, KV-2, T-34, T-XXVIII, T-XXXV. Maxime potens fuit KV-2 cum 152mm howitzer. Lacus autem Germanorum non poterat eam ex omnibus partibus et angulis penetrare, sicut KV-1.
  Sed hoc non tam aperte incisum est. Exempli gratia, KV-2 unus tantum iecit singulas binas minutas iecit et perniciem Germanicam piscinam ferire conantur. Et bene scutulis laedere poterat, et machina Sovietica immobilis erat. In praxi, bonum est T-XXXIV. Frons transfigi non potest a Germanica piscina, nisi forte in latere.
  Etiam sed volutpat neque. Optica et visibilitas pauperes sunt, gearbox frangit ac difficile transferre. T-28 piscina iam obsoleta est, cum duobus sclopetis, peior triginta quattuor armis. Et haec piscina munita non est valde bona in emissione facienda. T-35 monstrum verum est, tria tormenta, septem tormenta tormenta, turres quinque. Sed hoc lacus non potest vertere. Arma autem ad quinque turres levia sunt.
  Lacus seriei BT - ab una parte, bona esse videntur: celeritas fere centum chiliometrorum per horae in via est. Sed in reali pugna, lacus adhuc columna ire non poterit. Et arma debilia sunt, et etiam tormenta anti-lacus tali machina penetrare possunt. Praeterea piscina magna gasolineorum piscinas adhuc habet, agi potest ab ictibus machinae tormentarii gravis. Ita non vere hic currus. Ingens T-26 tank cum 45 mm tormento Germanico T-3 in utroque armamento et armis inferior inferior erat, et prope in agendis agitandis erat.
  In totum, utique, USSR in praediis fortasse validior fuit, sed productio recentium carrorum et aircraft modo promovebatur et vix copias ingredi inceperat. Aliquam sed erat sed lacus dictum consequat quis ac est. Praeterea documenta technica ad duces Sovieticas recentissimas non edita est. Itaque ante bellum, KV-T-34 vehicula non currunt. At Germani novas triginta quattuor non modo observabant. Primum, piscina T-34, secundum commentariis Guderiani, mense Octobri 1941 animadversa est. Et undenam tot millia horum carrorum antecesserunt?
  Praeterea in bello qualis triginta quattuor nascuntur, non solum non crescebat, sed etiam minuebatur. Armorum qualitas possidet. Ita, et gubernatores Sovietici tempus non habere instituendi quomodo Soviet technicis utendi. et militaris opera tantum anno tricesimo nono.
  Plus, repressiones Stalinist exercitum debilitavit, curatores peritos et doctos excussit.
  Plus a conchis posuit, praesertim lacus tardus. Plures comparationes multae sunt. Re vera USSR plus lacus et aircraft quam Tertius Reich habet. Sed contra, Germani carros et motorcyclos iam plus quam duplo habent. Et Wehrmacht plura tormenta submachina habet. Plus illi temporaria excellentia in peditibus. Hoc verum est, quod Germania generalem convocationem antea gesserat. Sed adhuc tertium Reich oppugnant personas amissis? Hoc est fatuum!
  Putin ipse solum cum Ucraina fecit. Sed fortasse id est cur messed up.
  Sed hic duae differentiae magnae sunt. Exercitus Ucrainae, qui aliquas militias in MMXIV debellare non potuit, gravis pugna ab ullo - etiam Americanis habita est. Et Wehrmacht duobus mensibus Europam cepit - magna differentia est. Etiam magna differentia.
  Auctoritas exercitus Ucrainorum ante bellum nimis gravis erat, et fortasse ideo in casu illo Vladimir Putin cautus esse solet. Plus, Sinis clam antecedere dedit. Sed iam primis diebus patuit blitzkrieg non praeterire. Et damna, praesertim in unitates electae, ingentis sunt.
  Est enim vis aliqua invisibilis quae omnia imperia destruit. A tempore Xerxis regis, verisimiliter primus verus, ingens imperium orbis antiqui. Magna vis Alexandri Magni etiam brevis evadit. Sed paucis post annis post mortem huius regis decidit.
  Aegyptus etiam antea victa bella gessit, sed etiam possessione amisit. Assyria meminisse potes. Etiam magna erat. Bene, Babylonia tempore Nabuchodonosor, licet non diuturna. Romanum imperium diu fuit. Etiam in schola historiae tradenda, dimidium fere temporis antiquitatis impenditur.
  Sed etiam in vitium concidit ac corruit. Multa exempla hic dari possunt. Fuit imperium Karoli magni, statim post mortem victoris regis divisum. Caliphate Arabum orta est - maximum imperium in terminis territorii, e Gallia in Indiam, sed etiam corruit. Imperium quoque Ottomanicum, sed tardius comminutum. Imperium Genghis Khan ipsa terra maxima potentia temporum hominum est. Sed mortuus est Genghis Kan, cuius filii et nepotes eius coeperunt eam opprimere. Deinde Africam Vindobonam perventam, Mongol-Tatarorum vapore profluente iterum lapsi sunt. Tamerlane ferro ignique hoc imperium restituere conatus est, sed statim ut mortuus est, Timurat eius vigilia sine vestigio in beatitudinem cecidit.
  Maxima condicione hominum et agrorum in historia hominum fuit fortasse imperium Britannicum cum coloniis et dominiis. Sed etiam satis cito cecidit. Et fuit etiam Hispaniae coloniae imperium, quod prius etiam intrita.
  Russia Tsarist, ad apicem sub Nicolao II regnante perventum, cum Iaponia conflixit. Et quasi ad hoc confirmandum quod vis imperialis est, milites tsarist hoc bello amiserunt. Et quasi fata secuta sunt mala. Tot defectiones et malae fortuna in eo bello fuerunt a principio ad finem. Ne credas igitur in fatis omnia numina.
  In primo deinde bello mundano non faustissima fuit et militaris, immo etiam res regiae. Post haec interim principatus illegitimus rerum potitus est.
  Tum Bolsheviks cum civilibus bellis. Immo sub Stalino nova imperii ortus est, sed cum ingenti caede. Et post mortem ducis, congressus vicesimus et cultus ruina facta est. Et USSR dignitates suas iam sub Khrushchev amittere coepit.
  Et deinde Gorbachev imperium Sovieticum cepit ac complevit. Praeterea dici non potest quod Mikhail Sergeevich ex industria id fecerit. Tunc omnes perestroika furenti submersi sunt. Et personaliter Vladimir Putin, licet KGB praefectus, in popularem ardentem vertit. Fuitque contra GKChP, et etiam in ruina CPSU laetatus est. Et factus est dextera manus Sobchak. Et strenue favebat Yeltsin. Octobri MCMXCIII comprehendit. Etiam ruina URSS erat, sed plerique populi ac maxime delecti gavisi sunt!
  Vel in minimis, populus non mens, sed electis delectabatur. Praesertim in Central Asia, ubi quisque optime meminerat quomodo KGB magnates locales in negotiis bombicis persecuti sunt.
  Denique anno nonagesimo primo USSR in Bose requievit. Et fortasse solum Vladimir Zhirinovsky paulum mur- tavit, id ad spectaculum. Vel fortasse ludere audientibus vel eminere volentibus.
  Tunc erat regula Yeltsin. Aliquam tempus magna ac metus egestas, et molestie metus aliquam. Ipse Yeltsin imperium URSS ne gluten quidem temptavit, sed solum Chechnya in potestatem redeundi. Quamque acriter resistentem effecit. Inter villam. Etiam Gaidar electio Russiae contra eam locutus est. Itemque communistarum. Tantum Zhirinovsky hoc bellum suscepit. Sed fortasse propterea suam aestimationem labefactavit et se privavit casu novo tsar Russico fiendi.
  Zhirinovsky, utique charismaticus princeps fuit. Sed neque animo neque voluntate deerat. Speciatim non erat necesse ita ventrem exedere, ut insignis pars hominum esuriat. Et victu atque exercitatione.
  Bene, bene, Zhirinovsky est mortuus. Rex autem carissimum ioculatorem amisit. Mauris et quam erat. Excepit et levavit. Verum parum erat sensus et utilitas. Immo e contra Zhirinovsky nimis gravis erat amantissimus, fortasse etiam Mimorum. et irrisionis erga patriam caritatis videbatur. Bene, sicut bonus miles Schweik, etiam fuit Mimorum amantissimus Austriae-Hungariae.
  Et erat ridicula, sed causae magis nociva. Sed tamen rex non bene taedet sine ioculatore. Hic Dmitry Medvedev ad hoc munus plane non trahitur.
  Vladimir Putin, in corpore Hitlerorum, graviter ingemuit. Nondum novum corpus consuevit, et praeteritorum memoriam vixit. Eratque ambiguum, praesertim his annis. Tamen sane Putin felix princeps fuit. Exempli gratia, tam rarum donum fortunae quam terroristis 11 Septembris oppugnavit. Magnum hoc quidem est. Instead of the Taliban se pugnavit, Americani in caedem necessariam pro Civitatibus Foederatis trahebant.
  Hoc, exempli gratia, idem est si Hitler per viginti annos cum Britannia et Yankees pugnavit quam oppugnare USSR. Et ipse Stalin eligere potuit in casu quo percuteret. Neve te gravi vulnere cadas.
  Sed Hitler praevenire Stalin potuit. Hic autem effectus est Germanis prope Moscuam. Et si hiemps lenior et siccior fuisset, in ipsa urbe forsitan fuissemus.
  Ita, Stalin hic felix fuit. Tametsi autem bene, cur felicissimi principes, qui tam crudeles sunt? Hic Vladimir Putin est, utique non Stalin. Sed fortasse ideo Ucraina ei non data est?
  Quid de Hitler dici potest? Ex altera parte, successus phaenomenorum habuit, sed ex altera parte, casus funestos habuit. Fortuna quaedam Adolpho risit - ei in se fiduciam dedit. sed postea deseruit et contexuit. Erant autem tot utrimque caedes ac detrimenta.
  USSR in hoc bello multum ex victoria non obtinuit. Adquisitiones territoriales parvae erant. Item Stalin partem Brestensem et regionem Bialystok gratis et sine interrogatione Polonie concessit. Et non multum. Utilius esset hoc bellum non esse. Multitudo URSS ad CLXX miliones decrevit. Et sub Nicolao II tsar-pater, anno MCMXIV iam CLXXX milium hominum numerus fuit. Ita tsar-pater Russicus crevit, et Stalin attenuatum est.
  Germani multum sub Hitler. Quamquam captam Europam et Poloniam triginta tantum milia occisorum constant. Stalini in bello Finniae 126 milia amissa sunt, quod multo maius est. Ita sic evenit gallimo.
  Bonum erat in corpus Stalini ante oppugnationem in URSS per Nazi Germaniam venire. Et age aliquid. Itane, quidnam est? Percute te ipsum, ut suasit Suvorov-Rezun? Hoc habet pros et cons.
  Praesertim in downside est copiae Sovieticae non satis paratae ad oppugnandum. Praesertim tam novas lacus et elit a copiis non recte dominati sunt. Bonus nuntius est Germanos preemptivum ictum non exspectare. et mirari possunt. Sovieticae copiae multo maiores et doctiores erant oppugnare quam defendere. Viam realem praxim ostendit Nazis multo melius oppugnare quam defendere.
  Exempli gratia, si Nazis magnifice processit, et quadraginta et duorum captivorum agrorum casus comparandus est duobus imperiis Romanis. Tum pro defensione celeriter coaluerint.
  Ex Kursk Bulge computans, ubi Germani maiorem opportuna offensionem movere conati sunt et aestus belli inceptum ceperunt, Stalin novem tantum menses in Ucraina et Crimea recipiunt. Bene, si Gallaeciam numeres, plus duobus addere potes. Et omnino Germani non biennio post proelium Kursk.
  Ita, imbecilles, se defenderent. Et Fuhrer? Quid de Fuhrer ipse iecit. Et tunc dicere non satis esse animi, ut ipse facias - adiuverunt!
  Vladimir Putin se agitavit. Corpus quidem viginti fere annis iunior quam ante, quod magnum est. Adolphus Hitler brevis est. Curabitur ut justo ipsum. Idque permittit ut citius corpori novo assuefacias.
  Et sane magnam potentiam habet. Praesertim si cum Stalino pugnare.
  Hoc est quod in diabolo mustachioed culpari potest quod non tenens personalem congressionem cum Hitler in autumno anni MCMXL. Forte hoc casu ambo dictatores ita delectati sunt, ut pro bello foedus ictum esset. Hic habes exemplum quomodo apud C . Quamquam Do Xi etiam bene cum aliis Praesides Sinensium obtinuit. Sed tamen facilius est cum pari tuo agere quam cum duce maiore aut minore. Exempli gratia, Lukashenka et Medvedev inter se non iuncti sunt. Differentia erat aetate et educatio. Medvedev professoris filius est - intellectualis, et Lukashenka est filius agricolae collectivi et nemo quem novit.
  Putin, cuius pater simplex laborator et potus probabatur, etiam facilior cum Lukashenka erat. Difficilior forsitan cum alio duce fuisset. Praesertim si iuvenis et ingeniosus fuit. Pro exemplo, Putin relationem cum Macron non elaboravit.
  Patres et Tituli et Stalini ebrii sunt, et ambo dictatores paupertatem, ignominiam experti in carcere fuerunt. Itaque in conventu personali bene convenit. Sed hoc Stalin nolebat aliqua ratione. Fortassis nolebat cum Hitlero tam odioso agere, sed non ipse Stalin etiam invisus? Eo tempore dux URSS erat et Fuhrer Germaniae, qui multo cruentius erat.
  Manus Stalini usque ad cubitum sanguine velatae sunt. Et in Tertio Reich, Judaei nondum massive interfecti sunt, et actus poenae magnae non peractae sunt.
  Nulla igitur praecipua causa fuit ne in homine conveniret. Sed bellum duorum imperiorum totalitariorum optime impediri potuit. Et fortasse mundus in planeta terra aliter esset.
  USSR, Germania, Italia, Iaponia totum mundum dividere potuerunt. Et cum victis diu vincendus esset, fortasse nulla bella in hominum historia essent, saltem proximis centum annis.
  Sed nunc Putin in corpore Hitlerorum occasionem habet ut cum Stalin et colloquendi personaliter conveniat. Utique quaestiones quaedam erunt, sed solvendae verisimile est.
  Tametsi quaeritur, quam terram a Stalino petam? Simpliciter impossibile est et univocum ad nihilum ire, cum iam tantopere arripere potuisti.
  Secundum, an statim inducias declarare, an primum novas successus consequi? Nondum tamen apicem. In Chersoneso, Kerch nondum capta, et ad meridiem Rostov-Don. Et non omnes Donbass adhuc in dicione Germanorum sunt. Et sic porro...
  Atque obiter etiam Africa est. Videtur quod Britanni mox moleste ferant copias Rommel ibi? In et hanc partem instanter confirmamus. Post omnes Britanniam pro Putin pugnans magna est voluptas. Imprimis, quid subsidia Germania habeat, debes videre. Demi fortasse aliquid de finibus Galliae et Balcaniae potest. Revera, si Tsar Bulgariae Boris cum USSR pugnare non vult, tunc pugnet fautores saltem in Iugoslavia. Ac etiam in Graecia et Albania. Et frigidissima erit.
  bellum praeterea in Germania indici. et fortius alienigenas operarios alliciat. Iam aliquid, sed tertiae Reich satis pubis habet. Ut cursus eleifend ex in commodo. Non peius pugnant adultis, et labor eorum non est valde bona. Ita multum est quod fieri potest. Bene a voluntariis alienas dissensiones formare. Hoc fecerunt Germani, sed jam bellum amittere coeperunt. Scilicet, volentes pro desperatione pugnare causa diminuerunt. Qua de re stulte sane egit Hitler. In universum, scilicet, Tertius Reich et Fuhrer personaliter erroribus pleni erant, qui eum impediverunt quominus Bellum Orbis Terrarum II conciliaret. Unus ex illis sane est eo casu quo Poloni in bello Russico non utebantur. Sed sententiae anti-russicae in Polonia validae sunt ac per multa saecula tradita sunt.
  Hic Vladimir Putin se comprehendit in id quod putat Hitler emendato. De cruciatu populi Russiae omnino non curat.
  Ita est, ubi haesit.
  Sed in occulto vir fortis est. Exempli gratia, cum lusum amantium in latrunculis in gressu RAPIDUS spectes, tunc errorum sociorum valde conspicua esse videntur. Sed hic ad tabulam sedetis.
  Partem et lude. Utcumque autem, sequentes institutiones faciendae sunt: pone Speer in capite ministerii armamentorum et armamentorum, et da subitis potestatibus. Longitudinem diei operantes augere et officinas transferre ad tres vices operis. Conscripti rutrum eleifend et virgines in exercitu. Forma divisionum exterarum. Khiva movere acrius. Ad augendam armorum productionem et materiae rudium extractionem. Bene ac multo magis.
  Praesertim mulieres - pugnatores sunt etiam boni. Et cur non utantur tam in proeliis quam in alienis operariis praefectis. Etiam eleifend, praesertim minimi, in munere custodium se experiri potuerunt. Et adultos ad frontem. Multae adhuc sunt subsidiariae.
  Feminae gubernatores malae non sunt et bonae sunt ut snipers. Etiam in lacus, non est malum pulchrum sexus, praesertim si fatum est, quod plerumque feminae sunt minores quam viri, agiles et cautiores.
  Etiam ac eleifend in lacus bene pugna. Non opus est ut cars Germanorum citius et magis compacta reddantur. Revera, non est tamen "Panther"? Cur lacus Germanorum tam gravis evasit, cum plerumque non nimis validus armis et armis lateris debilis? Pulmentum est, hic debes denuntiatoribus dare correptionem.
  Et remigium T-IV et T-III reduci debent ab quinque populis ad quatuor. Officia imperatoris et operantis radiophonici coniungere potes. Alicubi tale consilium de militibus piscinarum audivit. Age, quid aliud... Deinde recordari potes.
  Mutationes etiam faciendae sunt ad mandatum structurae. Ita ut praefecti exercitus coetus plus valeant, quo minus conveniant et coordinatio. Etiam, Mainstein, magnus ille princeps, etiam promoveri debet, sicut Guderianus, qui in multis quaestionibus ius erat. Praesertim in eo quod ictum in Belaro ex maeniano operationali liberabitur.
  Putin scriba appellatur. Accurrit, calcans alta vestigia. Fuhrer recenter coxit aliquid non nimis intelligibile, et ordines dictare coepit.
  
  CAPIO ET INQUISITIONES DE ROSA LUXEMBURGO
  ANNOTATIONES
  Nobilis Rosa Luxemburgum rerum novarum captus et in custodiam traditus est. In carcere mulierum, anxias inquisitiones, alias rationes, humiliationem et graves probationes sustinere debet.
  . CAPUT I
  Puella Rosa Luxemburgum in mandatis personalibus Kaiser Wilhelmi deprehensa est.
  Ansgarius fuit et e domo ablatus est. Homines obstupefacti tamquam res novas flavos circumspicerent, triginta circiter annos natae cum gracili figura, a vigilibus deducta est.
  Surrexerunt tentoria pellicia in nive Martio liquefacta, et in vultu placidum servare conatus est, timore expalluit.
  Ut in bono animo esset et non cederet tumultus, Marxista cecinit;
  In mundo frigoris - nix;
  Mendicus etiam qui dives est!
  Daemones praeessent planetae
  Terra in Tartarum conversa!
  
  Si vis in gaudio vivere,
  Ita ut omnibus in domo felicitas veniat!
  Frange vincula servitutis sicut stamina
  Tum sacculum plenum erit!
  
  Est patria exemplum omnibus;
  Bellator fortis auctor!
  gladius sanctae Patriae;
  Nequam, nequam, nequam.
  
  Decernunt omnes mundos Germania;
  Luminaria sapientissima virtus!
  Sine omni exornatione dicemus;
  Omnipotens ostendit nobis viam.
  
  nos ignave verbum nescimus;
  Miles non susurro - timeo!
  pura fide orthodoxa;
  Deum benedic Jesum!
  
  Non est pax in cordibus sine Christo,
  Candidus ad pugnam ducit!
  Sine fide bellum vanitas;
  score erectus perdamus!
  
  Diabolus tentabit
  Mentiri tuo - exem ve!
  Sed ne credas impium
  Nulla id prodere!
  
  Fideles sumus ad iusiurandum ad sepulchrum;
  Posteri spatium exspectat - mihi crede!
  filios Satanae dejiciamus
  Terram capere non poteris!
  
  Ergo fortuna manet
  Quis est fortis - Dominus salvabit?
  Deus Germanos diligit;
  Flamma in venis glaciem liquefacit!
  
  Eamus ad terminos infinitos -
  Ostendamus universum iter nostrum!
  Ne ad Orthodoxam nos procidamus;
  Ne flectas immundum cornu!
  In via, lictores rosam in tergo palmae alapam ferunt - dicunt, nihil est cantare cum Caesare Germania bellum amittit. Cum copiis tsarist Russia iam Varsaviam intraverat, quae metae belli notat. Hic canis se novit cantat.
  Rose in aedificationem carceris Berolinensis centralis suscepta est. Omnia plus minusve munda et nitida in German. Rosa sedata. In Germano carcere mundus erit, et maxime verisimile cellam solitariam sine pediculis et muribus solidandis lege praescriptam. Et ibi paucis mensibus Germaniam devovebit et liberabitur. Et fortasse etiam in novo regimine vicem ministerii obtinebit.
  Rosa calcans ocreis calcibus cecinit;
  - Vivas hostiarius;
  Renascentur ut ignarum rei...
  Cresces tunc ab ignaro ad ministrum;
  sed si mutus es ut arbor -
  Tu nascetur baobab
  et eris baobab
  Centum saecula donec moriaris!
  Surrexit itaque, non attendens corridores carceris, vectes, crines, filum hamatis, ambulavit ut regina. Putabat quomodo membranae de ea factae essent et quomodo membranae de martyrio Bolshevik factae essent. Et quam popularis et refrigerata ex hoc facta est - verbis describi non potest, tantum mediocris fabula.
  Quanam in re non sumere neu cantare. Hic tu in carcerem - quasi die festo.
  Et non erubescebant Rosa clamans, quasi vera regina ad thronum elevata;
  Fortis sum Komsomol in captivitate socius;
  Ibi in proelium saevissimum evasit...
  O mater, scito me tibi debitum reddam,
  Implebo domum consolatione et inmunditia!
  
  parum scivi - nihil;
  Et me discalceatum percontando tulerunt;
  Fascismus bullshit completum est.
  Fritz me verberibus graviter verberavit!
  
  Spoliata, seminudus in niveo;
  Itaque per villas in pisugas expulerunt.
  Ita ut loculum tuum Fuhrer accipias;
  Communismum in distantia videbimus!
  
  Non magis nos misericordiam expecto
  Nec ego Nazis verbum dicam!
  Nequicquam ferum ratus ad iras;
  Quid est membrum Komsomol ovis timida!
  
  Inimici me in eculeo suspenderunt;
  Sub calcibus ignium ignitorum .. .
  Et pugnam audio - es pori filum;
  Ego sum via millia dolorum candentium carbonum!
  
  Nulla cognitio ac vena non terribilis;
  Provocationem aliquam patiar.
  Fiat concussa Nazis
  et mihi pulvis omnis dolorum!
  
  Omnia ibo, capiam, crede mihi
  Cum patria mea est Russia...
  et bestia fascism sepelietur;
  Christus veniet et Missiones rubrae!
  
  Ita, novi, scio, ansa me exspectat;
  Forsitan graviora erunt supplicia!
  Nos patriam de integro incipiemus;
  Quia multa sunt flagitia!
  
  Ac deinde magna communitas;
  In Martem lusimus, cucurrimus .. .
  Humanismus in mundo triumphet;
  Pugnae tam durae!
  
  Universum eris, cognosce meum
  Talia sine fine lucida sidera .. .
  Aquila qui quondam passer;
  Quis nostrum artificem agnoscat!
  Rosa ne animadvertit quidem in superbia sua quomodo in conclave quaerendi allata est. Et tres custodes feminae coeperunt eam deponere cum artificio habituali motuum professionalium. Superbus et coelestis Rosa Luxemburgum evasit omnino nudus coram tribus custodibus, qui multum aspexit sicut gorillas.
  Solus dolens premunt magno pede nudo pectore his verbis: "O quantis libris" maiorem Rosae modum discussit, et verecunde se texit et exclamavit:
  - Quid agis!?
  Resurrexit, praesertim in nudo, aspexit teneros, lumbos eius macilentus, et figura eius impeccabilis.
  Cui matrona subridens respondit:
  - Nihil singulare puella! Matertera iam te vetitum sentiet - punctionem, sectionem, chemiam! Age, notas secretas!
  Resurrexit infeliciter, nuditatem manibus suis velare conans, respondit:
  - Nihil habeo, et quod abjectum et taetrum est!
  Matrona cum apparitoribus risit et constanter respondit;
  - Noli movere! Alioquin nocebit!
  Et magnae manus in tenui Flexilis caestus coepit unceremoniously rummage circa Rose's pulchrum, pulchrum, seductivum corpus. Duae aliae custodes, masculina et alta, iuvenem, figuratam manibus, tenentem, non permittens eam turpibus locis suis velare.
  Magna matrona aures Rosae traxit, sensitque in nares. Tum digitulis caestibus in os porrigit. Et valde foedissimum, Rosa a tactu Flexilis infirmata sensit. Praeterea exorta est cogitatio fortasse hae caestus non disponibiles, et utebantur ea prius, scandens in intima feminarum loca. Ex his cogitationibus Rose prope iactata est. Solus conatus Titanicus voluntatis, et nolebat infirmitatem suam ostendere, permisit Rosa vomitum emissionem cohibere.
  Et digiti ad ipsas tonsillas , sub lingua , caelum Sensere , post genas , et foedissima gustus Flexilis in ore manebat . Finito percepto in ore, matrona rursus pectus Rosae deponere coepit. Ad eam asperam tactum, papillae coccineae puellae intumescebant et indurati.
  Custodes ridebant et mussant;
  - Bene? Similis? Video te blanditiae meae!
  Rosa Luxemburgum fremuit;
  - Te canem! Estote modi!
  Respondens femina praefectus iuvenum rerum novarum in facie sustulit et notavit;
  - Nosce locum tuum rebellem! Alioquin te ad glaciem cellam mittam - nudam!
  Tum impudenter perscrutatur circa corpus vincti.
  Fortis digiti eius contra umbilicum eius premebant, causando Rosa Luxemburgum ut clamaret in dolore. tum durissime ac dolens sub alis mulieris novae sentiebant.
  Sed rude atque ignominiosum futurum erat. Matrona iussit;
  - Panda crura latiora!
  Rosa aegre paruit. Et custos foeminae inclementer in vaginam magnam manum posuit. Pollices chirothecae, lubricae salivae, quae in ore rosae erat, altissime in uterum mulieris intraverunt. Muri vaginae valde divisae sunt et facta incredibiliter molesta sunt.
  Exclamavit rosa et vellicavit, liberam erumpere conatur. Sed custodes potentes, qui multam experientiam in inquisitione habebant, eam arcte tenuerunt. Digiti custodis ad ipsum uterum pervenerunt, et perrexerunt vellere. Molestum et acerbum fuit.
  Masculinum et torquatus custo- nere perseuerat. Tandem, post aliam ingentem manum pede, nova mulier exsanguem convertit, et anhelans avertit. Caput eius obliqua capillis flavis decidit.
  Expergefactus in ius dixit;
  - Perculsa est!
  Matrona magna perite genas Rosae concrepabat, collum subigebat, angebat dure. Mulier ad sensum venit. Lacrimae erant a dolore et humilitate. Exspectabat omnia e carcere, sed non putabat se sic habiturum esse inclementer, quasi non esset homo, sed minus animal.
  Caput matronae benigne dixit;
  - Age, noli timere! Nunc incumbe, amitam tuam sentiet asinum tuum, et superabit pessima!
  Surgens tremula voce, lacrimam stillans in area, dixit:
  - Fortasse non!
  Catulus custos nodosae.
  - Minime! Prorsus id quod debes! Eius benificium lets!
  Custodes potentes brachiis Rosae duriter torserunt, quod eam in dolore demulcere et incubuere. Puella in cancro ponunt. Et nudum corpus eius sudoribus quasi unctum fulsit.
  Et catus custos sine caeremonia duos digitos suos in anum grandes et longos eiicit. Altissima quaeque, praegrandi intestino haesit. Clamavit in dolore et pudore. Fortissimae feminae custodes eam arcte tenuerunt nec dimiserunt. Et manus praepositus in asino pulchrae et seductrices seditiosus scaturit.
  Ingemuitque rosa, et nudo pectore gestant. Et defluebant lachrymae confectae, ora pallore. Quaesitum est quasi cruciatus, tam moralis quam corporis.
  Sensit quis senior custologus eam ad maximum humiliare vellet, et ideo non properabat.
  Canebat rosa caeruleis dentibus, genas lacrymarum doloris et humilitatis quatiens;
  Victoria manet, victoria manet
  Qui cupiunt compedes frangere!
  Victoria manet, victoria manet
  Poterimus infringere Wilhelm!
  Torquatus custodibus risit et respondit;
  - Et fortis es puella!
  Et iterum torta asino dolorem gravem, et tandem in chirothecam manum suam extraxit, quod erat sanguine coopertum.
  Intonsus barbarus et caestum perditum proiecit in urnam, exclamans:
  - Compesce crura, quaesitio est!
  Sensus nudae plantae et inter digitos examinans prorsus non est ignominiosa sicut prius fuit, cum trulla pede in vaginam et anum ascendit. Sic iam sine lacrymis hoc experire potes.
  Rosam perscrutantes perfecerunt ut eam nudam ac discalceatam in proximum cubiculum duxerunt.
  Ibi photographatae fuit. Numero mensam dederunt mihi et posuerunt eam contra murum album. Constrepebant in figura, facie plena, parte dimidia et post tergum. Tum totam longitudinem nudam, antrorsum, post, a latere, mediumque in obliquum coniciebant. Et pretium erat quis, id turpis.
  Deinde Rosa in statera imposita est. Mensurata et altitudinem stantem parieti et ambitum bracchiorum. Deinde pedis longitudinem et calciamenti memoravi. Non dolet, sed valde dedecus est. Praesertim in cubiculo non solum feminae, sed etiam viri erant.
  Hic vir et duae feminae tunicis albis in lucem Rosam imposuerunt et eam diligenter examinare coeperunt, in ephemeride omnes talpas, cicatrices, ustiones et signa specialia conscribunt.
  Rosa coccineam convertit cum pudore et ira. Quomodo eam humiliant, et vere potest tractare de virgine, quae iam facta est vera legenda hoc modo. Sed fortasse ob eam causam tractant eam ut dux Germanorum abiecte dereliquit.
  Tempus tardius transiit, et Rosa cantare coepit;
  Totum mundum delebimus iniquitatis;
  Usque ad imum et deinde...
  Nos novum, novum mundum, aedificabimus;
  Qui nihil fiet, omnia!
  Femina in tunica alba durissime dixit;
  - Hic es, nunc nemo, - modo captivus!
  Rosea papilla nudum strinxit. Stetit exsanguis et nitido frigore sudor, canens;
  - Haec est ultima nostra
  Certamen decretorium...
  Sine ulla dubitatione -
  Guys me sequere!
  Denique finita est rescriptio signorum. et ducta est ad cubiculum proximum. Ibi femina paludatus palmas tendere iussit. Manus autem Rosae nigro fuco illita erant. Post haec, primum tota palma impressa est, deinde singuli digiti. Tum inlinendae quoque aures Rosae - primum dextrum, deinde sinistrum. Et fuit etiam impressum. tum labia. Quod satis execrandum est. Labia tua cum obscuro et acre odore illinuntur. Et apponi chartam albam.
  In fine tulerunt vestigia ex pedibus pulchrae feminae. Unus post unum. Non tam execrabile est amplius.
  Plantas peculiari spongia detersit ut nullae notae essent.
  Tunc Rosa iterum ducta est. In coniectura amissa est quid aliud sollicitae et pedanticae Germanicae custodi cum ea facturi essent.
  Hoc tempore capta est ad cubiculum x-ray. Ventriculi et intestinorum picturam acceperunt, quae generaliter intelligi possunt, latebras sunt. Nares quoque in imagine cohibebant. Unde quandoque capsulas veneno vel lapidibus pretiosis abscondebant.
  Cum iam actum esset, Rosa aliquod levamentum in se sensit. Noluit, certe. et consuevisti aliquo modo ambulare sicut hic nudus.
  Sed post omnes, Eva etiam nudus abiit et complexa habuit, unde occasionem non sensit. Est et quasi nihil eveniet.
  Sed ratio finivit. Itaque re vera sub longum corridor ad imbrem cubiculi sublatum est. Ibi, sub custodia custodum, tandem Rosa se lavit. Aqua tepida, amoena, et sordes morales et corporis a te ablue. Bene etiam custodes saponem officialem suum dederunt.
  Rosa etiam omisit: gratis, sapone lavat. Tunc dabunt ei gratis tectum super caput eius, et etiam rationem carceris. Nimirum ingratum est quod custodes eam similem spectant, sed pulchra est et nihil pudendum habet.
  Femina pedes nudo nigro fuco lavit. Pulcherrimam figuram habet propter vitam athleticam suam - sicut puella firmis uberibus, sed facies ostendit se multo antiquiorem esse. Sed non plus quam triginta in specie sunt. Rosa superbus erat vultus bonus.
  Ipsa autem lavit se, clamaveruntque ad eam.
  - Vixi, desine!
  Exiit. Et custodis digitos suos in os posuit, quasi Rosa aliquid auferre vel furari posset. Et alia mulier custodis adhuc spargat in sinu et ano. Abjecta atque foeda. Et fortasse non solum Rosa, sic custodis nudis digitis ascendit sine molestia ut chirothecas manibus imponeret.
  Rosa pertulit, quamvis ignominaret, puderet, etiam laederet. Ungues matronae teneras exarabant, loca in utero intima, et punctum quintum valde.
  Sed tandem atrox horae iam omnino supervacaneae inquisitionis erant.
  Ansgarius autem et Rosa iterum reduxit. Iuvenis etiam cum admiratione cogitavit: verene eam claudunt et cellam nudam? Sed non potest. Captivos nudi servari licite non licet. Ita saltem calceos dare tenetur.
  Sed re vera eam ad CAPSA. Vbi edant vestimenta publica, si non sit permissio, tuo utantur. Rosa tantum nuda veste in nudo corpore posita est. Vestis numeros in loco ultimo nomine assos habuit.
  Rosa quaesivit;
  - Quid de panties et fascia?
  Matrona graviter respondit;
  - Est speciale mandatum praefecti, non dant tibi underpants officialis et fascia!
  Miratus Rose quaesivit;
  - Cur est?
  Expergefactus severissime respondit;
  - Potes te in illis suspendere!
  Manus iuvenis seditiosus pandit;
  - Cur stultus me suspendit? Ad summum paucis mensibus dimittam!
  Adnuit irata matrona.
  - Ita quisque dicit, sed sedent annis!
  Rosa iam tantum veste supra genua nudata erat, pedibus nudis, nudis.
  Puella pluteo aspexit. Multi erant calcei diversi, nec specie venustissimi. Sed nudi pedes erant frigidi. Stupeta erit humiliatione inquisitionis et aliorum processuum, frigus, humidum, concretum claustri pavimentum non attendit. At nunc tremens modo est.
  Rosa flebili tono ingemuit;
  - Pedes mei frigidi sunt, da mihi calceos saltem!
  Diligenter respondit custodis:
  - Specialis ordinis praefecti! Ob singulare periculum politici captivi prohibemini in custodia calceos portare, sicut his uti potes armis militaribus vel obiectis iniectis!
  Rosa cum gemitu perbibita;
  Sed tam frigidus in carcere est! Frigidum capere possum et male!
  Convaluit matrona;
  - Habemus bonam infirmariam! Et certe desine disputare. Et dabunt tibi verbera bona!
  Res novas oppressit;
  - An not spankings cancelled?
  Expergefactus adnuit.
  - Per bellum rettuli! Sic te humilia, forma - totus eris! Et cum nudis pedibus, captivi cito ad hoc consueverunt. Et mox calefiet foris, iam ver est et melius senties. Et si agrestes amicos habes, plus annonam mittant. Ita parva pars ad captivos pervenit!
  Rosa strenue annuit.
  - Scio! Corruptio Germaniam delebit!
  Expergefactus mussat;
  - Sicut Russia!
  Ansgaria iterum puella in manibus erat, et nudipedem, in carcerem, et brevem vestem, ut ancillae a Spartaco tempore in carcerem coniectae.
  Camera iam Rosam exspectabat. Porro commune mallet quam unum. In cellula communi calidior est et est aliquis loqui. Praeterea foeminae multo jucundius quam viris olfaciunt, et cum illis pulchrum esset.
  Ut saltem leviter lapsos a dolore, humiliationem, frigidam in nudo, pedes femineos frigidos, concreto pavimento, cantaret;
  Hiems iam evacuatur
  Hic ver sol... venit.
  Sapientia vicit naturam;
  In inquisitione scientifica et hike!
  
  rivi tinniunt - nivibus liquescentibus;
  Ubi tapete argenteum est rivus.
  Carnes laete florent mense Maio;
  et nostra amicitia non effundet!
  
  Filias naturae amamus
  Cum fungos nascuntur vere...
  Immo scis tempestatibus
  Quam pluit Christi gratia!
  
  Natura vere vivit
  Glacies crystallina finditur.
  Tellus fiet, credo, paradisus;
  Non accendat mundum malus ignis!
  
  Post omnes, omnis flos est mundus;
  Vivere nimium cupit cimex.
  Omnium rerum sors melior est creatio;
  At pauper egestas, ludus es.
  
  Ut efficitur mattis metus,
  Aliquam sit amet dolor in lacus.
  Aliquando gementes Deum rogamus -
  Adiuva nos laetitia et somnia!
  
  Sed quid est ira in mundo?
  Quae torquere nos quasi turbo coepit;
  Respondit autem Deus : Hoc est.
  non sicut urso piger factus es!
  
  Ceterum, si Musa decidit,
  Ne aratro quidem phaleris.
  Sanctorum facies ex iconibus nutus;
  Nulla pineapples - sere siliginis!
  
  Bene, quod opus ducit ad felicitatem;
  Fortiorem faciet genus nostrum!
  Prosperitas non properat;
  Necessitas nulla felis malignitas!
  
  Praemium veniet - erit fortitudo;
  et qui ceciderunt in proelio, resurrecturi sumus.
  Poena ueniet, cognosce Iudam;
  Mendacium et dolus vindicabitur!
  Rosa tandem ad portam ingentis delata est, in qua ominosus numerus "13" effossus est. Mani- culi ab ea sublati sunt, et puella levata est fessam, attritam, lassatam. Ansgarius et dolens et igno- mene simul.
  in cellam ducta est. Intus erat paulo calidior quam foris calefactus. Casula erat duplex, et erat puella coma rubea in ea. Pulchra pulchra, et stragulo dormivit. Evigilans, flexit voltum tenerum, percunctatur;
  - Nova puella?
  Expergefactus adnuit.
  - Political! Puto te duos multo magis interesting!
  Rosa dixit:
  - Lectum non habeo?
  Matrona chuckled.
  - Ut quam primum te accommodes ac testifices, cervicalibus, tegulis ac culcitis privaris. In nudis tabulis dormies, durabis, et contra tuos complices et complices citius testificaberis!
  Rosa irata pede nudo impressit et fremuit;
  - Noli manere!
  Post eam stridore impulit gravem, ingens cellae ostium.
  
  MUNDUM SINE BELLUM MUNDUM II
  ANNOTATIONES
  Camerarius bellum Tertium Reich post oppugnationem in Poloniam indicere non audebat, etiam Gallia in sola conflictione non est. Post Poloniam cladem et eius divisio inter Germaniam URSS et Nazi, longum tempus pacis incepit, progressus hominum aliam viam sumpsit.
  . CAPUT I
  Peculiaris orbis ab joco historia. In ea, Camerarius sensum habuit Germaniae bellum indicere, qui Poloniam aggressi sunt. Et quidem, Francia non est ingressa bellum sine Anglia.
  Hitler et Stalin Poloniam diviserunt. Secio inde facta est divisio Balticarum civitatum, pactio amicitiarum et finium.
  Bellum Finniae verum erat. USSR, cum damno gravium damnorum, tamen partem territorii capere curavit, perrupit lineam defensionis et Vyborg capiet.
  Hucusque omnia denique. Conatus autem a Romania Moldavia capiendi ad resistendum Hitlerum cucurrit. Placet, nonne Stalin nimium deest?
  Sed Hitler et Stalin personaliter convenerunt et convenerunt ut URSS Moldavia daretur, et haec pars completa est.
  Longa deinde pax venit. Iaponia solus cum US et Britannia pugnare non audebat. Et Hitler adhuc Poloniam concoquebat, cuius notabilis pars tertia Reich facta est. Stalin quoque, imperium dilatatum et difficile bellum in Finnia expertus, alicubi ascendit.
  In URSS, Consilium Tertium Quinque-Annum publice impletum et impletum est. Tum quartum. Et abundavit. Quinto quinquennii consilio pretia minuere et vexillum vivum minuere coeperunt.
  Stalin mortuus est mense Martio 1953 . Post insidias, Nikita Khrushchev imperium invasit. Tum vigesimus habitus fuit et expositio cultus personalitatis. et idea communismi ab 1980 aedificandi sunt.
  Re cognita arma nuclearia in Germania, Iunctus Civitas, Britannia et USSR apparuerunt.
  Hitler in historia mansit omnino normalis dux sine Holocausto. Leges Judaeorum erant tantum aliquae leges restrictae. Poloni paulatim etiam civitatem Germanicam et iura aequalia receperunt. Anno quinquagesimo quinto, Varsaviae regimen tertium Reich directe intravit. Anno 1960 et Bohemi et Poloni civitatem Germanam receperunt. Germania primus in mundo erat satellitem in caelum immittendi et hominem in spatium miserunt.
  Itaque die 20 mensis Aprilis anno 1961 primus semper remis volatus ad lunam incepit. Magnum hoc eventum.
  Tertia Reich terra magna est, fortasse maxima in Europa. Res publica Bohemica, et Suecia, et Austria, et Polonia includit. Praeterea Germani partem Daniae sine bello intra fines anni 1914 comparaverunt. Referendum tum erat. Referendum etiam in Polonia et Res publica Bohemica tenebantur. Oeconomica elaborata et valida potestas orta est. Praeterea Britannia quoque Namibiam ad Germanos in Africa redire constat, et etiam ad mercedis stipem.
  Cum nullis fere bellis praeter conflictum cum Polonia, Hitler Tertium Reich ampliavit. Solae difficultates erant apud Gallias. Hic tamen parva pars Lotharingiae, a Germanis maxime habita, in Germaniam referendum rediit. Sed finibus 1914 non restituti sunt. Idque adeo multos Germanos angebat.
  Galli autem societatem militarem cum URSS pepigerunt, et quo casu in utraque parte pugnandum esset. Imperium rubrum, fugit secundum Bellum Orbis Terrarum, oeconomice nimis validum erat, comparatum cum USA et Germania, et magnam multitudinem habuit. Periculosum est igitur cum illa pugnare.
  Plus Britannia quoque cum Gallia foedus habuit. Quae res, dissimiles res, colonias tenuit et praepotens militariter fuit.
  Sed Sinae redacta et infirma permansit, actu in partes influentiae a primariis mundi viribus divisa. Iaponia in Sinis diu pugnavit et partem eius in potestate retinere potuit. Aliae regiones ibi caput suum habebant. USSR imperium in Mongoliam retinuit, quod pure suam independentiam formaliter retinuit.
  Tituli adhuc vivit. septuaginta duos annos natus est. Non fumus, non alcohol bibit, leo est, et simulator adhuc operatur. Fuhrer obsessus est cum sua valetudine. Habet etiam filios et filias - licet artificio sint consecuti. Alii filii plus quam centum sunt. Earum vetustissimus iam septendecim annos natus est. Difficile est successorem dignum electione facere. Ita Fuhrer adhuc in vita sua interest. Et in tertio Reich, opus ad vitam dictatoris extendere.
  Septuaginta duos annos certe non altus senex est. Ita Fuhrer amat hospitium. Pro exemplo pugnat sine regulis.
  Ibi, scilicet, ad mortem non pugnant - Tertium Reich est relative humanus et alienus. Et Hitlerus haudquaquam ut monstrum percipitur, dux tamen imperiosus certe est.
  Poloniam fere sine clade debellare potuit, finesque parvo vel nullo bello ampliare. Germaniae populus eum colit, et nationes aliarum nationum venerantur. Etiam Nikita Khrushchev eum honorifice tractat. Quin etiam URSS in spatio stadio lassi sunt.
  Stalin cautelis indifferens erat, et Nikita Khrushchev tantum gubernatorem in spatium tantum mittere curaverat.
  Iamque Germani eruca ad lunam immittunt. Et sunt duae puellae et unus puer. Ut ac magna est.
  In honorem Natalis Fuhrer et launches erucae, festivitates nationales ordinatae sunt.
  Stadium ingens Berolinensi hominibus refertum est. Certationes variae scenicae veniunt. Et pugnat utique sine regulis. Quid Hitler tantopere amat.
  Fuhrer sane inveteratus est, sed plus minusve spectat, licet cinereus sit et pulchre calvitie in caput suum iter fecerit. Et convertit barba griseum, et erat figura leviter gibbosa. Führer viginti octo annos in imperio fuit. Cum eo, Germania unam primam in mundo oeconomiam habet, fortasse etiam primam. USSR, USA et Tertius Reich valde appropinquant nunc secundum reditus nationalis. Britannia adhuc valida ob colonias. Iaponia oriri coepit - bellum eius longum cum Sinis confecerat. Sed mundus multiplex est.
  Tituli magnum, non summum. In Civitatibus Foederatis nunc novus praesidens iuvenum John F. Kennedy est, in Gallia et Britannia, iuvenes admodum principes in potestate sunt. Nikita Khrushchev umbram tantum miserabilem in scaena Stalin est, quamquam de communitate loquitur.
  Forsitan inter omnes mundi principes, Hitler est fabulosus, popularis, charismaticus et magnus, quamvis aetate, qui nondum glossam et industriam amisit.
  Nunc per singulare tentorium pugnas spectat. Et desuper color monitores Colossei imaginem monstrant.
  Puer formosus, formosus, duodecim vel tredecim annos natus ad pugnam exit. Musculis subsidio est, in ludis curtis et discalceatis. Puer chirothecas gerit. et accedit ad musicam.
  In tertio Reich, sicut antiquitus non sunt pugnae de gladiis. Quia terra in barbarismum non cecidit.
  Immo e contra, Germania regio exemplaris ordinis facta est, cum in mundo infimo scelere ac nulla intermissa. Et aliquo modo odiosum est eam homines in anulo occidere.
  Puer in bracis caeruleis erat, et Fuhrer cum suo comitatu et omnibus stadii lateribus quattuor adoravit. turba eum delectabat.
  annuntiator nuntiatus est;
  - Champion Berolinensis, cognomento "Mus", pugnabit pro titulo propugnatoris Tertii Reich inter filios sub duodecim.
  Videri potest quod puer valde bonus est.
  Et iam iterum sonat musica et alius pugnator exit. Item puer de alti- tudine et pondere ipso. Coma quoque ac muscularia. Soli sudores rubent, facies eius rigidior est. Nempe tam pueri nudi sunt ac discalceati. Pugnabunt iuxta morem Gallorum pugilatu manibusque et pedibus.
  Secundus puer nuntiatus est;
  - Vice-propugnator Tertii Reich in pugnis sine regulis usque ad duodecim annos.
  Puer quoque Fuhrer adoravit, et ad quattuor stadii latera. Cognomento "Alligator".
  Referendarius erat femina magna et procera in secta pellicea. Pugnatum est pilae quindecim milium trium minutarum. Sed fere citius desinet.
  Pueri adinvicem adoraverunt. Ipse comites et Hitler sponsiones fecerunt. Scilicet qui Fuhrer induit secretus est, alioquin omnes idem faciet ac fecit. Vel e contra...
  Adolphus sene et fessus per binoculares spectat. Puerorum muscularium valde cupidus est, ut vires decrepito tyranno restituere posse videbantur. Etiam Fuhrer dormit in lecto cum figura speciali swastika. Et circa eum sunt quattuor puellae athleticae iuvenis et quattuor eleifend - musculares valde et fortes. Ac Hitler in somnis, quasi strenue obicitur. Praeterea vetus dictator lac infantibus lavat.
  Aliquando etiam Fuhrer transfusio sanguinis iuvenis - ex pueris fortissimis athletae Tertii Reich datur.
  Tituli mori non vult. Et plura consilia habet. Malum est quod USSR et Gallia in societate cum Britannia sunt. Pugnatum in ancipiti proelio nimium periculosum ac funesta est. Iam unum tantum bellum in utraque parte Germaniae amisit. Itaque nullo sensu ingredior in eodem rastro ac Wilhelmus II.
  una fronte bellum consentire velim. Vel cum Occidente contra USSR vel cum URSS contra Occidentem. Sed ut duae frontes in collo non pendeant.
  Sed Nikita Khrushchev cum Hitler socium nolebat. In Gallia quoque societatem cum imperioso dictatore nolunt, cum sit democratia et mutatio potentiae.
  Difficulter Hitlerus. Vita transit, et adhuc Francos, vel Russos, vel gravem aliquem non verberasti.
  Quamvis autem Tertius Reich omnes fere terras a populo Germanico inhabitatas subiugaverit. Et nunc Germania maior et maior est quam ante Bellum Orbis Terrarum. Mundus est, ergo secundus nondum fuit.
  Pueri signo pugnabant. Utraque manibus caestibus et nudis pedibus percussi. Fuhrer id re vera probaverunt cum pueri non maiores quam quindecim et puellae nudipedales erant. Contigit dictator.
  Tales sunt pueri rotunda, rosea calcanea, et venustae plantae curvae. Athletae sunt et musculi ludi ita caelati et venae apparent. Fuhrer crura puerorum aspicit et prope ventos ascendit. Etiam id enim magna. Perusta sunt, cortex lucidus est, musculi volubiles, mirabiles.
  Et pueri inter se feriunt. Et nudos pedes tolle et percute vel defensionem vel caput. pueros funes pulchros habere videri potest. Abs reclinant tegulas scelestas, ubera sunt ut scuta, et musculi puerorum moventur. Praesent vestibulum.
  Ingemuit Hitler. In villa, dux et auctor adhuc erat, sed in gymnasio alios latinas suscepit. Et futurum Fuhrer difficile tempus erat, et literam inde fugit.
  Sed tamen, Hitler, dilecti filii. Hi pueri tam pulchri sunt. Corpora eorum exercitata sunt admodum muscularia, et musculorum levatio mirabilis est.
  Misericordia est, quod se invicem vapulant. Hic primum circumiit - pueri dispersi sunt.
  Tituli bellum fore putaverunt, ut gladiis esset. Et ita ut pugnatores caederentur, et sicut rivus sanguis emanaret.
  Hoc vere magnum evasit. Et tunc, cum puer ceciderit, nudum calcaneum ejus ferro candente comburent.
  Saepe tormenta in phantasiis Fuhrer excogitavit. Praesertim cum nudis pedibus pueri et puellae igne ardeant.
  Atque etiam tales imagines in occulto pictae sunt. Sed quis non excruciat. Columpna non vide- bat caput civitatis, unum de maximis in mundo, procumbens ad talem gradum.
  sed membranae eius iussu facta sunt. Exemplum est de bello mundano. Russi puellam Germanam in fronte orientali capiunt. Et sane exuebant eam solum in panties et bras relinquentes et per nivem discalceati depellunt.
  Fuhrer hoc film probaverunt. Germanus etiam Gerda caesus erigitur.
  Etiam pulchra pellicula erat. Nihilominus Fuhrer etiam membranas ex altera historia fecit. Ibi pueri a Hitler Iuvenis in USSR capti sunt. Quatuordecim annos natorum in bracis soli per nivem et pruinam acti sunt. Atque etiam in nudo torso, unde rubor erat, aquam glaciem effuderunt.
  Placuit Hitler. Imo pueri cum cruciantur et humiliantur, auctor est occulti tristissimi. Sub Fuhrer, homines in furnis saltem in hoc mundo non combusti sunt, sed ex cruciatu et humiliatione delectati sunt.
  Praeterea corpus Fuhrer iam decrepitum est. et non eadem vis est. Et tu debes aliquid ad te ipsum sustentare.
  Fuhrer pugnam iterum aspicit. Puerorum corpora sudore lucidiora sunt, et musculorum subsidio tepefactus proelio acrius evadit.
  Pugnatum est prope par. Pari pondere et altitudine pueri ambo sunt. Puer Alligator plus oppugnat, sed maxime in caudices ferit. Ac Mus interdum Repugnat.
  Hitler cogitat quam bonum sit puer post omnes. Assidue rident. Hi pueri semper rident et quavis ratione rident. Et nunc ridere didicit.
  O damnata haec senectus, cum omnia vi agis. Et prior vitae gaudium iam non est. Etiam gladiatores pugnas fatigant.
  Novae impressiones iuventutis sunt alia materia. Fuhrer decies puellas se paratos habet, sed nulla fere cupiditas. Si tantum testosteronis infunduntur, tum vis et hormones impetus datur. Nulla medicina in Germania elaborata est. Hic, exempli gratia, quam mirabiles dentes fecerunt Fuhrer - sicut margarita luceat.
  Genera autem sunt anabolica. Tituli adhuc expectat eum usque ad vigesimum primum saeculum victurum. Quid Germania primum. et forte successor determinabitur. Vel fortasse docti viam invenient ad eum immortalem.
  Labs iam in ea opus sunt. Tituli fiduciam ac timorem diffundit.
  Hic Churchill antiquior est illo, sed adhuc vivit, etsi non admodum sanus. Roosevelt et Stalin iam mortui sunt et Roosevelt satis diu abhinc. Camerarius cum Germania condolebat. Quamvis in Polonia oppugnationis casu secundo frontem aperire minatus sit, non ausus est. Vicissim, Fuhrer cum USSR bellum non iniit. Etsi erant occasiones. Sed USSR lacus nimis validus erat. Cum sex tantum partibus cum levibus praediis Fuhrer monstrum ibi pugnare non audebat.
  quanquam comparatis bellum parabatur. Anno tertio et quadragesimo apparuit Pantherae in Germania. Raeda mala non est, sed gravis et pretiosa. In USSR series KV erat. Tituli igitur pugnare non ausi sunt. In Tertio Reich, aircraft et FAA rockets apparuit. Sed id est lacus. Mortuo camerario, apparuit ecciesia qui cum Stalino rapcionem ivit. Nam et in Gallia, imperium ad amicitiam rubri imperii inclinabat.
  Magna spes in Tertio Reich cum disco sociata est.
  Sed illi seipsos non iustificabant. Vehicula evasit nimis cara et vulnera parva armis igne. In hostilibus metae facere non poterant.
  Quinto et quadragesimo anno apparuit Panther. Erat id tempus ipsum lacus. Tormentum est 88 mm et 71 dolium longitudinis, et frontalis armatura puppis est frons 100 mm prona, latera 60 mm cum clivis, et frons turris 120 mm cum larva 150, et sunt etiam latera sexaginta. . Totum est quinquaginta tria talenta, et machina est equitum octoginta trium. Currus evasit medium potentissimum piscinam in mundo. Tametsi quid est medium, si pondus quinquaginta talentorum est?
  Hitler hac machina parte contentus fuit. Sed cautiones ab URSS vel Gallia obtinere non potuit. Concessit etiam Occidentalis partem Daniae, partemque Galliae, et coloniam Germanicam Namibiae prius pecuniis. Hoc populo Germanico satisfecit. Etiam URSS fortis factus est. Loco seriei KV, praedia ex serie IS progressa apparuerunt.
  Tituli dilato novo bello. In Civitatibus Foederatis Americae tardius in bomb atomica laboraverunt. In Germania quoque non properant, et in URSS quoque.
  Sed a efficitur velit.
  Panther-3 erat alia piscina ex serie extraordinaria. In eo sclopetum erat validius quam 105 mm 70 EL, et armatura turris frontalis 185 mm erat, et alvus 150 mm cum declivis erat, et latera 62 mm erant. Pondus machinarum sexaginta unum talentorum pervenit. Quae tamen validiore tormento equitum MCC cingebantur. Ita currus evenit. Productio anno 1947 ingressa est. Reprehenderit sit amet lacus. Sed URSS etiam T-54 obtinuit, quae triginta sex talenta appendit ac paulo infra Germanos armis et armis fuit. Armatura turris frontalis crassior erat usque ad 200 mm. Et sclopetum paulo debilior est ad 100 millimetres, et 900 metrorum secundo, velocitas initialis proiecti. Germanus autem paulo maiora - 1000 metra per secundam habet.
  Et tunc bellum non est factum.
  Panthera quinquagesimo primo. Iam alia ratio erat. Machina et transmissio in uno lapide sunt et gearbox in motore est. Altitudo piscinae decrevit. Et evenit currum pondo 70 talentorum, et tormenti gasi tormentorum 1500 horsepower, et armaturae frontalis 250 mm et armaturae 170 mm, cum sclopeto 105 mm et dolio longitudinis 100 EL. Haec machina iam gravissima et validissima erat... Solus Soviet IS-7, piscina quae minimis quantitatibus producta est, pugnare potuit. Ac 54 multo infirmior-t.
  Et exeunte quinquagesimo octavo anno "Panther" -5 apparuit. Crassitudo pantherarum comparabilis erat crassitudine armorum et armis, sed maioris inclinationis angulis, et levius pondus sexaginta trium talentorum, cum validiore tormento equitum MDCCC. Piscina pernicior et maneuverabilis erat.
  Haec raeda Germanica praecipue est. In USSR discontinuata est. Tantum T-10 gravia manserunt, sed quinquaginta talenta pondo. Et praeter T-54 tantum T-55 apparuit, armatura paulo potentior.
  De technologia diu loqui potes. Hitler ipse in adoptione certa genera armorum exercebat. Nikita Khrushchev plus interest in rockets. Lacus erucae etiam in Germania apparuit. Fortissimi sunt sicut ones Sovieticae. Tituli vere bellum iungere cupiebant. Bomba hydrogenii nondum creata est, et relative paucae bombae atomicae sunt. Et periculum potes capere et conflictum inire.
  Hitler in oriente pugnare vere vult. Italia contra USSR parata est. Regnatur a filio Mussolini, sed Benedito mortuus est. Et filius eius ardens anti-communistica et fascista ideologica una cum Germania ad URSS pugnare paratus est, sed ea condicione. ut Gallia et Britannia neutralitatem ostenderent.
  Etiam eleifend ante in oriente aperire potest. Germania autem adhuc coniungere potest Finniam, Hungariam, Romaniam, Slovakia. Fortasse etiam Bulgaria cum Iugoslavia et etiam Suecia.
  Hic tales possunt esse socii. Hitler primum Gallos persuadere debet ne eos impediret. Facilius adsentior Britanniae. Dicunt etiam nullum esse communismum. Et in US, Kennedy equus obscurus est.
  Tituli nondum ardorem amiserunt. Sed ire ad bellum difficile est.
  Hic pueri iam circa tertium decimum diem pugnant. Pueri defessi et segniores motus eorum facti sunt.
  Suspirat Fuhrer. Aetate durior ac difficilius est bellum decernere. Pueri ferociunt et pugnant. sed pugnis levia sunt et ludicra. mutuo se alapas fugerunt.
  Sed hoc non est in adultis. Tituli unum tantum bellum cum Polonia in hoc mundo vicit. Et hoc non sufficit ad viginti octo annos regiminis.
  At contra Germanos damna et damna vitaverunt.
  Sed Germania valde hominum est. Nobilis rate et multi liberi.
  Pueri pugnant. Et videas infantes duros spirantes.
  Führer iterum cogitavit hoc tempus de aëronavibus. Gagates exercitus in Tertio Reich exculta est. Sunt etiam satis bonae progressiones et productiones aircraft. ME-462 Praesertim . Planum est etiam potentissimum et perniciosum.
  & erucae launchers. Etiam eget tincidunt ipsum.
  Helicoptera discus informibus etiam apparuit. Valde mobiles sunt et agiles.
  Elaboratae sunt a lacus gravida. Etiam TA-383 gagates pugnatores possidet, quae vehicula magnae pugnae sunt. Germani etiam bombardis sine tails bombardis etiam territorium US bombingendi capaces habent.
  Haedi pugnant. Nemo igitur cecidit.
  Puncta vice-spurio Alligatori victoriam dederunt.
  Pueri dispersi sunt. Postea puellis caestibus caestibus apparuerunt. nudipedalia erant et in bikinis.
  Etiam interesting pugna cum armis et cruribus fuit.
  Hitler Tertium Reich telum miraculum habere voluit. Sed hactenus non omnia elaborata sunt. Technologia eruca Germanica optima in mundo est. Explicationes etiam sunt bombae hydrogenii. Nondum nulla tellus creata in mundo, sed telum terribile.
  Ipse Fuhrer in sua iuventute Walliam legit et Tertium Reich radios vel lasers aestus habere voluit.
  Hactenus autem, institutionem pugnae efficacem creare non potuit. Nisi forte caeci adversarii, sed etiam gravia. Item in Tertio Reich progressio scutellarum volantium. Discus informibus machinis efficaciam pugnae suae non ostendit. Idea autem erat laminae gagates eos involvere, qui testas et fragmenta laterum flarent.
  Sic microdiscum omnino invulnerabilis erit.
  Puellae nudis pedibus se invicem ferire coeperunt. Sunt etiam athletae et musculares. Et calcitrare satis strenue.
  Tum alter illorum triplicem pugnis tenebat, alter ei respondit. Etiam id enim magna.
  Hitler chuckled:
  - Insectum miserum non sum - testudo supermonster.
  Et putabat ut ferrum puellae nudum et rotundum calcaneum adureret. Proelia non secundum bellum mundanum secundum locum inibant, sed in plano se ostenderunt.
  Puellae hic tam mirae sunt - modo magnae. Summae classis sunt.
  Accessit Führer poemata ex;
  De hac puella discalceatus
  Non potui oblivisci ..
  lapidibus strata videbatur;
  Pellem mollium crurum torque!
  Etiam puellas delectant.
  Hic in uno cinematographico ostenderunt quomodo Ioanna de Arc cruciata est. lepida modo flava lusit. et tormentum erat naturale. et nudis pedibus puellae micant urebant.
  Tituli valde probaverunt. Joanna fortiter in equuleo stetit. Nudaque vestigia pusulatae. Et in dorsum et clunes omni interdum flagello cecidit.
  Tum forcipibus coccinea pectora papillis. Integer quis magna. Quam vertit Hitlerus in.
  Verbi gratia, nudam puellam tulerunt, et eam in eculeo eduxerunt. Et flagellis stringamus. et erat adhuc bellator ferro candens combustus. Et multum nocet. Sed simul etiam puella cum cruciatur delectatur.
  Praecipue cum ferreis nudis calcaneus ictus.
  Hoc est vere interesting.
  Puellae pugnaverunt. Et unus ex illis in mento pedem nudum cum alio flava percussit. Canae species concidit. Referendarius incepit numerare.
  Rufus tendit et exilivit conatu voluntatis.
  Pugnatum est iterum.
  Adolf Hitler sibilaverat:
  - paulo plus, paulo plus;
  Pugna ultima durissima est!
  Et totum mundum volo superare;
  Planeta ut Germania matrem!
  Fuhrer non bene fecit, et vox raucus est. Sed utique supplicium est dictatoris.
  Puellulae pugnant, corpora musculorum sudore micantia. Mira subit.
  Cogitatio Fuhrer, quid sentit mulier cum rapta est? Dolor vel gaudens vel vel?
  Fieri mulier! Atque ite ad panel!
  Praesent vel mauris!
  Si ad panel
  Tu stella, eris sicut Emmanuel!
  Ac feugiat magna!
  Aphorismi alatus in caput Fuhrer desiluit;
  Si ventum est ad terminum - i ad chaos!
  Conscientia est mercimonia pretiosissima eorum qui non sunt venales, quamvis multi extra hoc pretium solvere volunt!
  In amore, soli poetae consilium utile dant!
  Amor talis ludus est - ubi est extra tertium!
  Quam diversus est amor ab amica factione - tertia numquam appellanda est!
  Ternarius numerus harmoniam designat, sed non in vita familiari!
  Est zelus inferiorum hominum, mentes debiles, miseris miseratio!
  Facilius est snowmanum in inferno aedificare quam sacerdotem gratuitum invenire!
  Honestum pop simile - album damn!
  Ecclesia est instar promptuarium - sine pecunia noli intrare!
  Quantumvis magnus pugnus sit, mani- cus tamen aptus est!
  Melius est semel ferire quam centies dicere!
  Saepissime cashing in in disinterestedness!
  Avaro ore - rostrum est!
  Qui sexum amat, clara mens et cor bonum habet - sicut paratus est particeps esse voluptatis!
  Bellum schola vitae est - quam omittitur melius!
  Plurimae victimae - militaris ars requirit!
  Christus a sacerdotibus crucifixus est - canes mali tantum baculum aestimant!
  Fides certe levis est, sed pro tineis banknotes allicit!
  Si vis esse dives, aperi ripam, si ditissimus fieri vis, fac doctrinam!
  Philosophia est quasi rete ad capiendos hippuros!
  Politica est ars doli!
  Politicus ab interfectore differt - magnitudine tantum feudi!
  Gradus cadaverum verisimile ducit sursum!
  Bellum certamen homicidarum et misericordiae carnifex!
  Fides aliquos puriores facit, alios ditiores!
  Politicus vodka peius est - plus constat, et caput tuum statim resilire incipit.
  Politicus, ut meretrix, lingua laborat, sed minorem voluptatem reddit!
  Politicus constanter datur, sed nulli satisfacit!
  Pulchra verba - pallium tyranni!
  Cum civitas in tortorem vertit, patria sacra appellatur.
  Si politicus se multum transgreditur, significat manum suam crumenam quaerere!
  Politician: RAPINA LICENTIA!
  Discrimen inter politicum et ianuinum est quod ille quanto magis strepitus in furto creat!
  Christianismi historia, immo cuiusvis religionis, nullum bonum esse fanaticum docet!
  Negare audire est in anima occidere.
  Diliges proximum tuum, non uxorem et peram!
  Servus ita insuevit torquem ut, libertate potita, suffocare coepisset.
  Bonae pugni nimis celeriter augentur!
  Qui seminat discordiae semina adferat calamitas!
  Si vis animam tuam salvam facere, crucifige contentionem!
  Discrimen inter crumenam inanem et cor inanimum est quod hic difficilius portatur!
  Multi sunt dii, sed nemo est qui animam effundat!
  Quid interest inter stellam in caelo et a pop- stella - in eo quod sidus pop- silice uno exstingui potest!
  Christus omnes homines amat - etiam in peccatis, ac maxime e servis eius currentis - solum peris!
  Si vis ad Deum appropinquare, avaritiam tuam minue!
  Etiam in apparenti Omnipotentis indifferentia amor latet - post omnes, filii imprimis sub cura parentum prorumpere cupiunt!
  Poenam mali differat Deus, ut peccatori occasionem det!
  Ingenium et diligentia quam maritus et uxor pariunt successu modo paria!
  Etiam mel amarum est, si in eo mergas!
  deceptio est sicut vinum et teter et dulce et durum est prohibere!
  Amor est sicut proiectum ruptio - cor frangit, cerebrum excutit, loculos vertit, in obliquum vadit!
  Homo quodammodo Deo aequalis est - Omnipotens universum creavit, et homo stupiditatem peperit: utrumque infinitum!
  Successus qui superaedificat sanguine - Exspectat fixo fata porco. Comedent socios in armis - tristis exitus irae!
  Interdum optime fama est laqueum circa collum tuum ponere! Alioqui ne cadat!
  Sub ursa diu mentiri non potes - te opprimet!
  Aliquando uxor est sicut mammoth loco lodiculi!
  Scriptor, qui metre nititur banknotes - non seminat bonum, aeternum!
  Terra sine lege est sicut corpus sine osseo! Tantum ne ossify - electiones requiruntur!
  Si PALMARIUS creare vis - oblivisci de mercede!
  Fallax peritissimus est, cum tu non mentiris, sed nemo tibi credit.
  Nimirum clades magnas pollicetur molestias, sed haec sola est futurae victoriae imago!
  In proeliis victoriam parit, virtutem et ingenium bonum.
  Percutere, primum ubi videndum est!
  Faber ferrarius victoriae speculator est!
  quilibet stultus claudus potest - not every smart one can cure!
  Multi rudes carnifices - pauci medici!
  Quibus medici, et quibus carnifices!
  Sine dolore nulla virtus - sine virtute nulla victoria!
  Communismi ideae limites sunt idiocyae: si capita calida et corda frigida ad eas efficiendas spondent!
  Levis est communismus, sed qui nimis pinguis sunt uruntur!
  Si patientiam non habes, cantus adiuvat!
  Ferrum sunt homines - donec defervescat, optatam redde formam!
  Si vis popularis fieri - vi saepius utere!
  Rating herbae infernalis similis est - crescit cum lacrimis et sanguine eam rigas!
  Homines sunt sicut zizania, quanto magis conculcent, eo magis tendunt!
  Unitas est clavis victoriae!
  Disciplina instrumentum victoriae est! Mens in eo ludit!
  Unitas, fortitudo, donatio - claves victoriae, libertatis, felicitatis! Sine disciplina nullus exercitus, sine exercitu libertas non est.
  Labor fortior nos fecit, mens ductus libertatem dabit, et cum fortuna felicitatem faciet!
  Praefectus est sicut cacumen pyramidis - unum tantum esse debet, alioquin etiam talis compages solida corruet!
  Eadem nobilitas familiae ad fortitudinem pertinet, quae ad animi longitudinem!
  Nulla maiorum virtus ignavis auxiliabitur!
  Ferrum ferrum robigine in manibus dicen ac ignavum factum est!
  Biblia Sacra in manu nebulonis teterrimum est.
  Praecipua divitiae hominis: potentia, etiam principalis ruinae causa!
  Prostitutio optima est professio, negotia cum voluptate coniungis et omnis temporis novus particeps - nulla exercitatione!
  herois stemma - in saeculum gloriari potes, sed acie conscendisti - inertia tergo ruit!
  Uter vodka sicut grenade - pulsat te, cerebrum excutit tuum, intus comminuit!
  
  MORS AMORE TRIANGULUM
  ANNOTATIONES
  Mulier pulcherrima, Helena Ambrams, uxor triginta circiter, senex supra octoginta miliarda miliaria est. Virum odit, praesertim cum Vyacheslav Kotovsky iuvenem insolitum formosissimum habeat. Amavit eum terribiliter, nec iam turpem tolerare, sed monstrose senem divitem. Virum suum carere vult et vidua facta est Vyacheslavo egregio iuveni in matrimonium ducere. Sed non est purus. Billionaire magnam securitatem habet, et ipse senex novam uxorem obtinere vult, sed tantum ne pecuniam in divortium amittat. Scortatur fortior et fortior.
  . PROLOGUS.
  Elena Amrams uxor billionaire maritum oderat et vere eum mori voluit. Senex iam supra octoginta, calvus, rugosus, sed admodum fortis. Aut non moritur. Tu fere triginta, flava decoris scripta. Et corpus validum vult affectio et sexus.
  Elena visits striptease feminas magna voluptate. Musculi, formosi, obedientes cum magnis membris illic saltant. et eam spectare amat. Musica quidem ludit, et latinae liniunt, et hanc spectas libidinem.
  Elena quasi nox mediocris in iuventute sua laborabat. Et vere probaverunt eam. Illa etiam iter in Europam cum Natasha fecit. Ibi clientes habebant: viri ac feminae, nonnumquam etiam animalia.
  Quam omnes captant puellas. Est opinio meretricum non amant professionis. Sed fretus quis. Elena et Natasha latrones amantissimi erant.
  Volebant guys ut chirothecas mutare, et non dedignari cum puellis. Novo munere occupati sunt.
  Diversi omnes homines, et diversitas tanta inspirante, versa in puellas. Et amant concumbere ad voluptatem et orgasm. Et tunc ab hominibus et mulieribus hanc pecuniam accipis et magnam pecuniam!
  Elena vita fun: multum sexus, pretiosissimae popinae, saunae, pulchritudines conclavia, solaria, lacus natationes, circumvagantes regiones. Omnia ludicra et oblectamenta plena erant. Elena non modo genera sexus peregrinas non timebat, sed e contrario in se vertit. Ea re experiri probaverunt. Erat autem haec meretrix magnifica, et pro eo.
  Nunc autem eius felicitas est. Eunt anni, et serius vel serius amittet meretrix viriditatem et amoenitatem. Quae rogationem libenter accepit, ut Moyse Abrams senex in octogesimum annum duceret, qui cancer adhuc, ut fama est, habet. Viduam et ditissimam in mundo mulierem fieri expectat. Legitimus autem Mosis filius mortem sibi conscivit. Alter insanus abiit. Et filia mea subsidia impetrare potuit, illa etiam pulchra meretrix fuit.
  Non sunt igitur heredes directi. Et Elena maximam fortunam sperare potuit!
  Sed hic problema, vir non moritur. Sed nimirum vires amplius non habebant.
  Elena de sexu somniavit. Dixitque ei Moyses: " Potesne, puella, et ambula. Sed ut diurnarii non ventum ex eo, et statim divortium!
  Idea est sane bona.
  Elena larvam in vecte habena gerit. Melius est, quia perfectam figuram habet. Nulli erant liberi, et ipsa decenter. Hominem etiam parvam pecuniam pro ea conscindere potes. Sed iam non est interesting. Alphonse, hoc est ludibrium tuum, et multo mitior est cum meretrix es. Itaque si facit quod vis, non ita suscipit.
  Sed nunc advena saltat. Pulcherrimus iuvenis. Tarde et lepide in scena nudus est. Immo vero quam pulcher homo. Crines aurei, et experta Elena videt non tinctas, verus coma color. Facies est tenera admodum et formosa, puellae similis. Pellis autem tam levis, pura, perusta. Hic ad extrema exponitur. Musculi eius eminentissimi et pulchri sunt. Non ingens, sed tam elegans et concinnior est tractus ut te insanis modo impellat!
  Mulieres diversorum aetatum literam rugiunt. et ponunt pecuniam in nando truncis. Et virilis perfectio iuventutis oritur, habet talem magnam.
  Elena manum elevavit.
  - Is est mei! Hoc ego volo!
  Dicebat lictor;
  - Haec est prima eius effectus in vecte habena. Et ex more auctione ludetur et nocte mulier emet. Esne paratus ad placendum?
  Elena adnuit.
  num homo auctionetur? Hic est bonissimus! Paratus sum sane!
  . CAPUT I
  Talea striptease unum plus habebat, tantum feminae in eam concessum est. et denudatores masculi conducti a mulieribus pecunia. Ergo multi erant qui in ea operari volebant. Homini enim, maxime iuveni, cum hormones ludunt, saltantes, nudis mulieribus, et etiam concubitu cum eis accipientes pecuniam, fabula est!
  Slavka mirum in modum formosus erat et etiam in bellicis artibus versatus est. Et corpus eius erat perfectum corpore et agile. Sciebat bene saltare, movere, praeclare se extendere. Just the perfect guy for a strip bar.
  Tamen Slavka bene in instituto studuit et in vita numeravit. Nullam id velit ac erat gigolo. Sed pater mafiae multam pecuniam debet. Oportebat autem ius et celeriter. Alioquin latronum ultio terribilis erit.
  Et Slavka voluit experiri pecuniam in vecte detracta. Preterea omnes dixerunt suam pulchritudinem et faciem et corpus mirabilem esse.
  Caput habenae erat rufae mulieris quae spectabat esse in triginta suis. Bellus satis. Electa est inter multos candidatos. Accuratius primarium fecit adiutorem. Confestim viginti viri, qui spoliatores fieri voluerunt, musicam deponere habuerunt. Fere autem omnes evulsi sunt.
  Gloria statim amabat. Pulcherrimus iuvenis. Et quam lepide moveat et pulchre pateat, mox miraculum. Adhuc, cingulum nigrum in karate, et scis movere et tenere stateram.
  Adiutricem ipsam nuper meretricem pictam fuisse, qua aetate non liquet. Et adoravit bellus cius.
  Tantum rogavit Slavka:
  - Num octodecim?
  Adnuit.
  - Sicut heri accidit!
  Picta mulier dixit;
  - Te vide ut teenager! Hoc est, utique bonum! Multum mulieres, praesertim maiores, ado- cius. Sed cum vigiles nobiscum sint molesti ... - Illa calcaneum impressit. - Age, ostende mihi passport tuum.
  Slava extendit. Mulier, respiciens ad tempus nativitatis, fudit labium ejus, et respondit:
  - Mirabile! Magnam pecuniam colliges. Viginti quinque centesimis vobis procedit, reliqua nobis.
  adulescens expressit;
  - Non satis!
  mussat mulier;
  - Hae sunt conditiones adhuc bonae. Totum palatium habemus. Praeterea hic sunt Moscuae opulentissimae feminae. Sciunt quantam pecuniam tibi dant gigolos? Noli aemulari!
  Slavka incurvatus. Accurrit mulier et porrigit manum in underpantes. Ex tactu repraesentativi digiti alterius sexus, mas juvenis perfectio statim intumuit. et maior et fortior obtinuit.
  Femina risit;
  - temperamentalis es emissarius. Puto te pulchro sexu successu frui.
  Slava adnuit. et desideria sensi. Iuvenis, corpus sanum, ad litteram hormonum refertum. Etsi haec mulier non admodum placet. Sed ut leo est, sodales ut leo, et dictum velit.
  Risit et adnuit.
  - Nos te amabo, formose!
  Tum Slavka solus ante hospitae rufae canae saltabat. Aspiciebat iuvenem, saltantem, vestes. Etiam sit amet suscipit nisi.
  deinde, cum adulescens in natando stipitibus mansisset et etiam concitatus esset, ad eum prosiluit. Perfectum apprehendit manu sua et digitis comminuit. Calidum et durum est homini formoso.
  Rufus adnuit, notavit;
  - Bene! Iam soleas tuas exue.
  Pulcherrimus admodum et muscularis, Guido toreumatus nunc ante eam omnino nudus stabat. Et intumuit virga ejus. Confusio pudoris et tumultus fortissimi in se sentitur. Et quam formosus fuit.
  Crine femina labra lambebat. Tantae cupiditatis impetum sensit ut diutius obire non posset. Illa vestimenta scindere coepit.
  Erat autem nuda.
  Pinguis aliquantum, sed satis valida et muscularis femina in ipso suco. Ubera eius magna et firma sunt. Adulescens, qui apicem hypersexualitatis habet, hoc est, nimirum, magna tentatio.
  Bellator versus eam obivit, et fere continuo intravit. Expertus amator non erat, et ruditate puerili agebat. Non moror in amore.
  Sed domina cana iam concitata est, et post masturbationem sinum eius madefactum est. Ideo magna caldaria facile intravit.
  Et erat valde nice, ingemuit mulier cana in extasi. Slavka fortiter eam mordere coepit. Plus quam semel puellas amorem fecerat.
  Sed et ipsi iuvenes erant maxime imperiti. sed adultae feminae artem amoris docere.
  Iuvenis tamen plena ubera rufae mulieris manibus suis permulsit et intuitive rectum modum elegit. Venit rufa cum gemitu fera. Tum formosus et pulcher guy erupit in rivum lateris albi. Et rubra iterum gaudens ex ardenti semine expertus.
  Slava penis adhuc stabat, sed statim post eruptionem caput a tactu prurire incipit.
  Caput habena clava adnuit.
  - Et bonus es! Tantum adhuc imperiti, sed nos docebimus! Fuistine umquam lingua satiata puella?
  Gloria movit caput.
  - Minime!
  Rufus chuckled.
  - Et scire debes! Multae mulieres vere amo cunnilingo! Noli oblivisci quod salutant te, et ius habent exigendi quod delectat.
  Slavka vincitur:
  - Abominatio est!
  Mulier risit.
  - Hem, visne iaculationem facere? Et multae feminae cum jucunditate tubam dant viris! Itaque nunc clit lambamus meum et callide perfice!
  Adolescens grimaced.
  - Vel fortasse melius sine qua!
  Rufus frowned.
  "Tunc non conducere te!" Et multum prodest, et raro quisquam potest capere. Bene, bene, centum dollariis tibi dabo!
  Et protulit mulier centum libellum denarium. Et addidit:
  - Saepe laborandum est in lingua, ita student student!
  Gloria orando petivit;
  - Bene, saltem lava...
  Rufus adnuit.
  - OK! Tantum adulescentiae tuae et quia hoc primum est. Sed memento, si mulier petierit te et solvat te, omnia eius vota et sine libito adimple.
  At illa nuda, curvaceis et quinionibus ad animam accessit. Et accepit pluviam in manum suam et convertit in aquam calidam. Sensi quomodo sperma vaginam abluit. Ipsa autem erat admodum.
  Nunc docere debemus valde formosam, sed imperitam adolescentulo artem gigolo et quomodo feminis delectetur.
  Et hoc etiam sciendum est. Linguas suas in utero muliebri laborare nimis multi homines fastidiunt. Pro eis etiam habetur zapadlo. Tametsi lingua viri multum delectatur.
  Aliquam vel repellendus ut strips quia labore praesentium. Et quid isti mares putant, quod virgam tantum in sinum ponant, et papillas virginum virginum mulcent.
  Imo, et adolescens vetulae pecunia serviat, et omnia clientium vota compleat. Sane multae virgines ad striptease vectes, vel mediae aetatis in figura bona sunt. Anus non frequentes clientes sunt, desiderium iam senio evanescit, et mores aviae fortior est. Sed et spoliatores debent cum eis operari.
  Et quidem eorum praecipuum munus non sibi sed mulieri placebit. Quod iussit et solvit. Et hic quidem, gigolos arte opus est.
  Forsitan etiam magis, ad meretrices in tabella. Et sciendum quod speciosi sexus sunt subtilia creatura, et interdum debes mente allicere et sermonem ire. Quidam, ut mares ipsos sentire. Et quidam eorum flagellis verberari possunt, vel... Bene, ut non claudas.
  Et alia mulier non habebit sexum, sicut habet loqui cor ad cor. Et quaedam mulieres volunt hominem inebriari, ad crepitum suem, et se inebriari.
  Etiam ac nulla elit. Sed viri eius unum plus habent: tantum cum feminis. Et in aliis lupanariis, Slavka, credo, ad marem et asinum et os pecuniam substituere iussissent. Et sic operabitur bona conscientia. et ipsa fruitur. Haec fere virgo est, quae libidinosam feminam specialiter excitat.
  Canae hospita lupanaris Procumbit toro, cruraque tetendit. Pussy munda rasa fuit. Innuit Slava;
  - Hem, formosus huc veni!
  Ille nudus, muscularis, formosus, ad se detentus.
  Pellis obsita, et coma levis aurata, et ipse adulescens dulcis est, quam homo formosus. Ecce masculus!
  Rufus sumpsit et innuit.
  - Bene lambamus!
  Adolescens et pulcher valde, nudus gigolo genu flexo descendit. Faciesque eius ad sinum accessit. Slavka hoc modo primum adamavit mulierem, et valde erubuit. Sed simul etiam pudor tumultum attulit. et perfectio virilis iterum resurrexit sicut palus.
  hospita lupanari grunniebat;
  - Age, noli timere!
  Pronus inhians decertator, et clitoridem labris diligenter attigit. Odor etiam recens, adhuc juvenilis ac validus, corpore foeminae jucundus erat. Et suscipit quam repellat. Ipsa autem pussy munda erat quasi puella nimis detonsa.
  Itaque iuvenis os suum aperuit et linguam suam extraxit. Ostium speluncae diligenter attigit. Sensi leviter salsis superficiem cum apice. Lubrica, polita.
  Iuvenis timide ligurit. Nihil terribile factum est.
  Mulier rufa bono animo est:
  - Esto audacior, audacior esto! Lick sicut glacies cremor lambit.
  Warbler iterum lambit. Subito autem teterrimum sensi. Nam a muliere lingent. Ad loca turpia proxima.
  Rufus notavit:
  - Noli erubescere! In oriente, soldani etiam tales feminas lambebant! Tunc ego tibi dabo blowjob!
  Promissio blowjob effectum in Slavka habuit. Tum concitatio et impetus nauseae et vomitus conciliabantur. Iterum iterum lingebat. Et sentiebam sicut artifex inspiratus, qui coepit plagas accipere.
  et linguam suam enixe meruit. Oridius uterum Veneris madescere sensit. Sed hic humor bene gustavit. et factum est quasi mel ad hauriendum illud.
  Slavka laboravit et excitatur. Hic inguini ita inflatur ut etiam laedere coeperit.
  Et lingua mechanice ac strenue laborabat. Mulier rufa ingemuit voce magna. Alterum gaudens experiebatur, talemque fortem. Quae res magnam admirationem attulit.
  Et Slava incanduit. Nunc est meretrix masculus. Impudet, ac simul magnum rursus in.
  delectatus est adulescens. Etiam cum domina lupanari desiit, clamorem ferocem spargit in vultum suum.
  Ipsa ergo, servans verbum suum, prostravit et suscepit pullos suos in os magnam perfectionis.
  Rufus rufus in tabula operari solebat. Quae facere id saepe. Si hie mundus est neque olet, nihil negotii cum blowjob. Sed contra, pulchrum est sentire linguam calidam pulsantem membrum. Odor quoque eius foeminam excitat et vertit eam!
  Hem, cur non multum pulchrae sexus hoc modo amare amant?
  Ob praejudicium scilicet. Hic in India et Oriente, hoc genus omnino normale et commune sexus est. Quid nobis mali?
  hospita lupanaris penem formosi adolescentuli acriter lambit. Oculi Slavka in motu et stupore revoluti sunt. et iterum perfecit et dulcem sorbitionem in familiae mulieris infudit.
  Hospita lupanaris notavit sperma adulescentis suavissima et suavissima. Deglutire tam iucundum est, et etiam sapit.
  Et quam id omnis voluptas sit.
  Ipsa decori quoque germen in ore tenebat sub genis volvens.
  Bene, hoc bonum est!
  lupanaris hospita imperavit;
  - Macte virtute, plura mihi lingent!
  Adnuit iuvenis cupide. Et maiore studio id facere coepit. In communi, certe non somniavit curriculo in gigolo. Aliae notiones et somnia fuerunt.
  Peculiarem etiam scripsit fabulas phantasticas. Etiam hoc dicamus.
  Piratae spatium ad Terram in pateram volantem volaverunt. Et constituerunt Hitlerum adiuvare in bello mundano II. Et per consequens evenit ut vicit Nazis. Et ipsi piratae loca praesidum in locis occupatis recipiebant.
  Et omnia eis bona videbantur. Sed Hitler mortuus est, et successor eius Schellenberg insidiosissimus, stellam hospitum removere constituit.
  Sed quiete id facere non potuit, et novum magnum bellum incepit.
  Longa res bene et popularis, sed pecuniam non attulit.
  Et generaliter haec tempora abierunt ut pecuniam pro litteris mereri non possis.
  Anni aurei scriptores fortasse nonaginta fuerunt. Internet adhuc non erat, censura abolita est et quod vis scribere.
  Et adhuc homines legere non sum oblitus.
  Et iam? Conare mereri.
  Pugnator, verbi gratia, lingua laborat, et mulier iterum laborat. Tum iterum pulsans lambere incipit, Jade virga.
  Iuvenis aurat ... Ita, pulchra est. Quantum jocum habet Alphonsus.
  Et iterum erupit cataracta.
  Telephonum sonuit, et mulier rufa aegre interpellavit.
  Cum evenisset, Slavka felix esse videbatur. In habena fuste receptus est. Nunc debet saltare pro feminis et eis ministrare.
  Ingratissima res fuit aliis spoliatoribus masculis. Omnes fere antiquiores Slavka, joci musculares. Horum autem feminae ad musculos alliciuntur et ambalia saltant.
  Slavka deridebant, quod verecundiam in adulescente effecit.
  At in podio cum multae feminae sunt, volvitur et excitat. Et sunt multae virgines et pulchrae dominae.
  Etiam miraris cur tales pulchritudines gigolos solvant, si ipsi in tabula nummum honestam facere possint?
  Pugnator in choro erat lente et fornicator expositus. ocreas exuit, et crura eius tam decora sunt figura, ut puella, sed simul fortes et sient.
  Ad truncos natando exutus, mulieres accessit. Senserunt eum et pecuniam in truncis natantibus posuerunt. Etiam unus gallum adolescentis dextra manu apprehendit, recumbens pluries et linguam suam movens. Slavka a finiendo vix se continebat.
  Mulieres eum ut meretricem spargunt. Et incitat et pudet.
  Alter calcaneum titillabat, et alter asinum osculabatur. Etiam hic magna est.
  Plurimae feminae sunt LATRO et succo pleno.
  Secundum consuetudinem detractionis vectis quilibet advena censetur virgo et venetur in auctione pernoctare in marsupiis mulieribus. Hoc valde utile est ad institutionem.
  Cum autem mercatura est, tantum volvitur pulchro sexu, ut simpliciter absurda pecunia per noctem tribuant.
  Facta est iam traditio, et bona traditio.
  Bellator in parva piscina post choro spargitur. Deinde oleo perunctus et stragulis contectus.
  Etiam hospita rufa cana altas poplites gestare iussit. Et opercula talia erant ut exponeret adulescentem in partibus. Sic convertendo faeminas maximam pecuniae summam colligere potes.
  Bellator, servus pretiosus, auctione venditus est. Et vidi yummy. Fere, post omnes, feminae sic venditantur, et hic est valde formosus Guido, facie blanda puella pulchra.
  Aliud spectaculi fuit.
  Elena etiam pactionem parat. Pecunia in dollariis solvenda erat, et totum sacculum viridis tesserae a charta amovit.
  Illa vere probaverunt hoc bellus puer. Et placuit ut cum eo maneret quoquo modo. Tametsi eam carissimam constaret. Et quid si senserit senex?
  Elena cum gemitu cecinit;
  quam foeda virum pressit?
  senex calvus et foetidus est.
  Pati puellae fatum cognoscere
  Semper nubes in horizonte sunt!
  
  Sed utique dives est;
  Habet billions...
  Et sicut talentum furantur
  In hoc negotio stimulus est!
  Et puella non-sic-felix risit cantu. Quamvis autem multi invideant. Et quod paucos habeat viros?
  Elena adeo promiscua ac solita erat concubitu ut inter crura assidue ureretur.
  Etiam non condimentum quam. Sic est meretrix et superba.
  Elena ardentem incisa sensit. Quae quidem voluerunt. Recordata est quomodo cum Africano amorem fecit. Tantam habebat perfectionem. Et ad litteram plantavit eam sicut in skewer.
  Elena tum gaudens plura fortes expertus est et plus pecuniae accepit.
  Ita putavit meretrix quam bona sit. Hactenus ioco et reditibus. Sicque magna cum hominibus fuit.
  Sicut feles cum illis es, et cattus valde ferox est.
  Elena erat meretrix pulcherrima et figurata, magna, muscularis, formis elaboratis.
  Habebat clientes multum. Professio meretricis vocationem requirit. Non omnes feminae eam amant. Sed Elena naturalem instinctum et sollertiam habuit. Miracula faciebat in lecto.
  Et lingua eius nimis agilis est! Etiam nunc homines filming est et definite lambendo eas in ore suo finiendas, et plus delectationis capio, et re vera accipe et converte.
  In via, Elena sub malleolo aliquoties vendita est hominibus.
  et erat ante omnes vestes, et tunc ablata est pernoctare. Heu, innocentiam immaturam perdidit, quam venalem ferre non potuit. Sed quid simile est nudo stare in suggestu, et centeni homines te oculis esurientibus conspiciunt.
  O quam excitando est! Et hic est unde voluptas natoque voluptas.
  Elena semper viros ac minus saepe feminas voluit. Illa vere amavit ludum amoris. et sexus amabat.
  Sed talem amorem non cognovit sicut in fabulis cinematographicis aut fictis. Nulla erat illa venereorum amorum, sola animal, prava libido.
  Sed hic iuvenis aliquid speciale fuit. Is, cum esset multo minor quam ea, intellectum habuit.
  Ac primum Elena aliud in se sentiebat quam bellua instinctus libidinis feminae.
  Et hoc anxium cor meum tundebat aliquid, et peculiarem in me modum sensi.
  Elena cecinit;
  Fatum ne paeniteat mea;
  Esto formosa, sapiens esto.
  Da iuvenis amet
  Non interrumpatur virginalis stamina!
  Sexum vere voluit, et in Mauris quis felis gigolo appellavit pecuniam transferens ad rationem institutionis.
  Adulescens viginti, formosus et curvosus, ad eam accessit.
  Elena panties deposuit et crus expandit. Ipse genibus flexis et studiose linguam inter crura laborare coepit.
  Elena comas permulsit colla potentes, Voluptate gemens. Alphonsus est peritus et munere functus. Etiam visa est ei magis mulier iuvenis quam formosa.
  Ingemuit Elena, et Musa tulit in ore suo. Mordere coepi cum cute, quod est amabile.
  Pulchra admodum est.
  Elena recordabatur quomodo, in fornicatione, etiam a clientibus lambebatur. Sic factum est.
  Et dederunt pecuniam et dederunt magnam voluptatem. Quas ea architecto beatae fecit.
  Meretricem esse bonum est. Hoc est officium quod ingenii et imaginationis requirit. Magnam ipsum et animi. Est autem Elena puella ingeniosa valde insignis.
  Et sexus tantum amat. Et lingua Alphonsi te luxu- riosos reddit. Hoc vere sapit.
  Elena risit, et alius fuit profundus moeror, et corpus gaudens concussio, sequitur relaxatio.
  Ita est venustas...
  Femina billionaire gigolo manibus suis colem apprehendit. Et pressit eum iuxta globulos, cogens eum in dolore gemere.
  et cooed;
  Sexus puella sexus
  Quam incommodi tibi...
  Numquam adepto terebravisse
  Numquam pudeat!
  Sed tamen, cum solveris pecunia, melius est quam cum te solvas. Nihil hic dicam.
  Et membrum quoque lambere potes...
  Et Alphonsum calcaneo in globulis percussit. Clamavit et exilivit.
  Puella ridens respondit;
  - Hem, quomodo canis similis?
  Adnuit.
  - venuste es madam!
  Elena adnuit.
  - Deinde braccas tuas depone!
  Alphonsus paruit. Perfectio virilis admodum magna erat et appetebat.
  Uxor billionaire annuit.
  - Et nunc ad me!
  Accessit ad eam. Et Elena avide apprehendit ore mentula. Non sine causa professio est et lambere scit. Maxime vero vere amat.
  Et cum pulsu nucleo gigolo laborabimus artificiose. Satis chuckled.
  Feminae saepe pilas hominum lambunt et etiam poenas pro blowjobs. Magnam voluptatem earum est enim. et quis hoc nescit.
  Et gigolo accipit pecuniam et accipit altum. Et frigus ipsum. Hic professio est. Et habes pulchras feminas et monetam. Quomodo ergo hic vivere non potes et non gaude.
  Iuvenis cecinit;
  fratres, any
  Diligite fratres ut vivant...
  Alphonsus non habet cum puellis dolere!
  Elena adnuit.
  - Habetis bonam perfectionem! Curabitur et magna ipsum. Et vis aliud!
  Subridens cecinit;
  Alphonsus semper sanus;
  Alphonsus ad omnia parata!
  Multum kulaks sumus!
  Noli numerare debita!
  Elena confirmavit;
  - Etiam, paratus es! Paratus sum!
  Suus 'nice membrum lingue iuvenis, formosus, muscularis hominis est. Et laboravit Elena, memor Emmanuele, qui eam quoque dilexit. Quod cum magno studio fecit. Et quam magnum est, valde pulchrum et gaudens vertit mulieres!
  Et tunc vir complevit, et rivus sperma in os virginis infunditur.
  Elena avide devoravit et sapidum erat.
  Tunc dimisit Alphonsum. Leviter sedata.
  Tempus auctionis appropinquabat, cum adulescens pulcherrimus auctionatus esset, paulatim eum exponendo.
  Et hoc est ipsum bonum. Alias sorices libidinosas mercaturas faciet.
  Hae mulieres sunt interdum iracundae et calidae.
  Elena putavit feminam esse quodammodo meliorem esse quam marem. Exempli causa, facilius est pecuniam ab homine divellere et in tabula pecuniam facere. Facilius est autem, scilicet, mulierem billionaire quam virum pro billionaire ducere.
  Imo ditissimum virum habet - cito moriatur! Et vita eius tam bona et frigida est!
  Elena cecinit;
  Suus 'bonus habere billions'
  Et scito in pecunia natare ...
  Sed interdum tonsillae deficiunt;
  Et Alphonsus extra negotium est!
  Et accipiet et ridebit.
  
  MARIA ET NINJA ANT
  ANNOTATIONES
  Puella nudis pedibus in mundum ascendit, in qua magica opera et fabulosis et incredibilibus creaturis plena est. Ad aetemam juventutem merendam, puella cum Ninlja pugnare debuit Ant. et per plura alia probationes.
  . CAPUT I
  Hic bacas in silva legit. Fere silva est. Nisi sint arbores similes violinis in ima trunci adfixae. Sed id etiam elit.
  Tali filo Albina manu cucurrit. Stridulus erat, deinde pumilio apparuit.
  Puella stridore;
  - Proh!
  Pumilio sciurus aequa erat, admodum parva. Sed eodem tempore virgulam magicam in manibus tenebat.
  Respexit ad altam et discalceatam puellam simplici veste alba rustico et quaesivit;
  - Quid vis, puella?
  Albina effudisset;
  - Volo imperatricem totius Russiae fieri!
  gnome chuckled et mussat;
  - Oh id quod vis! Ambitio bona!
  Adnuit puella.
  - Et si totum mundum, etiam melius!
  sibilabat gnome;
  - Sic quomodo? Meministine fabulam de sene et de vetula et de aureo pisce?
  offensus est Albina;
  - Non sum senex omnino. Quindecim annos natus sum.
  Homunculus pileum adnuit et quaesivit;
  - Nonne scholam consummabis?
  Cum gemitu respondit puella;
  - Nondum!
  Pumilio pileum iterum adnuit;
  - Et vis mundum regere?
  Dixit Albina:
  - Habeo boyfriend. Verus est ingenio. Sit imperator, et ego imperatrix.
  gnome quaesivit;
  - Item puer?
  Puella heros adnuit.
  - Ita, puer. Sed tam magnum ingenium, ut numquam in hominum genere fuerit aequalis.
  Homunculus adnuit.
  - Ita, scio! Tales ligna in historia fregit, frigidior quam Genghis Khan. Multoque magis nocebit, si non cesses.
  Albina logice notatur;
  - Melius est planetam unum magnum dictatorem omnibus habere quam ducentos minores despotos in diversis regionibus!
  gnome innuit.
  - Fortasse! Rex unus saltem ex se non furabitur neque bellum nuclearium inter civitates se erumpere patitur, quae totam Terram delebit.
  constat puella heroica;
  - Vides, intellegis. Sic da nobis potestatem super Tellurem Telluris!
  homunculus in cap.
  "Quaerit multa, vel potius, ingens potentia magica. Ego autem sum paulo gnome. Solus summus Demiurges tibi tantam potestatem Dii dare possunt.
  mussat Albina;
  - Sic nos perduc ad Deos hos.
  gnome innuebat;
  - Longa est via illis, puella. Et non hoc quod petis a te implebunt. Dignus esse debet mundi virtus. Et tu, iustus eleifend lasciva qui nondum scholam complevit. Quomodo ergo talis colossalis responsabilitas dari potest?
  Puella altum spiritum sumpsit et respondit:
  - Nescis! Sed nemo melior est nobis. Et Vitaly Akulov tali ingenio est. Certus sum uti potestatem suam in planetae in bonum. Et ducunt homines ad astra.
  gnome innuit.
  - Nunc ad veritatis speculum volabo, et propius intuebor quid sit vitali Akulov. Et tu, carpe maiora et dulciora baca, ut me tractes!
  Adnuit Albina.
  - Suus 'venire! sic faciam.
  Postea gnome virgam suam vibrans evanuit.
  Et discalceata puella pulchra simplici veste rustico bacas decerpere coepit. Hoc fecit teneris, sed digitis simul ac longis.
  Tum baccas nudo puellares vellere pede. sed difficilius et incommodum est.
  Puella laborabat et laetus canebat;
  Raspberries,
  Annuens me procul...
  Usque ad auroram autumni
  Exspecto in auro...
  Quomodo haec scintillant?
  Luce scintillae
  Ah, quam suavem amet!
  Puella bacas in canistro carpebat. Praeterea non raspberries, sed quasi fraga, modo nitidior, et ut rosulae adspectus. Haec bacca pulchra est.
  Puella cogitatur, cur eget dominatio mundi? Tot sollicitudines et molestias non uno momento liberat. Et quamvis decies centena millia benedicant tibi, et decies centena millia maledicant tibi. Maximeque, omni practico iudicio victimae et paeniteret.
  Exempli gratia quid de arcu? Ex altera parte, damnosum est, sed ex altera parte, multis, vodka solum gaudium in vita! Etsi amara ac foeda est.
  Albina, sane, multum vidit in vita sua, sed vodka tam foeda sapit ut non possit intelligere adultos, qui talia putida bibunt. Sed cigarette foedior est, et multae puellae fumant. Dicunt graciliorem esse volunt.
  Sed Albina est puella carnosa, muscularis, equi generosi. Quid esset macer? Et justo denique eam decet.
  Itane, puella osseus esse debet? Et simul pingues non habet, modo musculos!
  Baccas sustulit et puella iterum cantavit;
  Kalinka, Kalinka, mea Kalinka,
  My amet, my amet!
  totum saccum raspberries collegi,
  Et ex hoc pondere dolium scidit!
  Post id suscipit quam et risus. Etiam id maxime mauris.
  Et voluit etiam aliquos guys suos pedes validos mulcere, musculares. Etiam et erat felis, ut felis velit.
  Gnome tandem advenit. Jam fiscella plena erat. nanus attulit. Pulcherrima, sed parva puella iuxta eum alis apparuit.
  Quassavit magicum, scintillae ex eo evolaverunt, et pipiabant;
  - Salve melle!
  Adnuit Albina.
  - Salve! Et tu quis es?
  Puella ales respondit;
  - mediocris sum!
  Heroicus puella adnuit.
  - Ita pensavi! Quomodo igitur de Petro Pan?
  Mediocris caput movit.
  - Minime! Dissimile sum! Sed etiam valde valeo, et volare facultatem tibi dare possum. Vel eterne adolescens!
  sibilat Albina;
  - Aeterna iuventus est magna, sed quid est de potestate mundi?
  Et subridens mediocris respondit:
  - Et eris regina?
  Puella corrigi
  - Imperatrix!
  In mediocris humeros.
  - Difficile consequi. Melius aeterno adolescens quaerendum nam et. Hoc est quod plusquam aliud, quam imperium, mulieres omni tempore voluerunt.
  Adnuit Albina.
  - Bene! A te sumam perpetuae iuventutis. Et ego rogabo alias blanditias vel magos de potestate in mundum!
  Volitabat nympha pennis, inquit;
  - Te tamen eterne promereri iuveni. Verbi gratia, quid facias?
  Puella dorsum superbe erigens, dixit:
  - Balteum nigrum habeo in Taekwondo! Et adiuvi Vitalik ad vera miracula facere.
  Adnuit mediocris risu rogans:
  - Quid mavis, duellum cum gladiis, an intellectuali pugna?
  Albina humeros respondit:
  - Pugnare cum gladiis est Kendo! Tantum ei placet, indulgens. Etsi callidi est bellator. Ingenio et dispendio, non stultus! Ita ambo parati!
  In mediocris risit et dixit:
  - Quomodo pugna cum goosebump ninja in gladiis?
  Puella verticem eius caput exasperat dicensque:
  - Ninja-Goosebump, sonat quodammodo minantem! Nec admodum tactus. Num melius est intelligentiam metiri?
  Fairy dixit:
  - Et si ninja goosebumps non gladiis, sed nudis brachiis et cruribus?
  Adnuit Albina.
  - In proelio, bestia sum! Promtus ad pugnam, etiam cum goosebumpis, si sine armis!
  Mediocris alis adnuit.
  - Age, pugna!
  Et maga parva magicum elevavit. Et apparuit valde pu- ninja coram puella. Accuratius caput erat brevius quam magnitudine Albinae. Et ille vere similis formicae spectabatur, in persona tantum. Et statim habet sex membra in quibus gladios et pugiones tenet.
  Fairy pipiabat:
  - Depone arma! Nuda manu pugnemus!
  Goosebump Ninja gladios et pugiones deposuit, dicens:
  - Incommodum est aliquo modo pro insigni bellatore cum puella discalceata pugnare!
  Mediocres annuit consensus.
  - Intelligo! Sed haec puella semper iuvenis et pulcher esse vult. Et sicut illud, nihil in hoc mundo, et in aliquo alio, obtineri non potest. Itaque iuxta illud, te verberare habet et tribus quaestionibus respondere sane.
  Dixit ira cum Albina:
  - Quid, adhuc mihi ad interrogata respondebo?
  Adnuit mediocris risu.
  - Profecto! Sed tamen non solum adipisceris aetemam iuventutem, sed etiam ... Si quid abscisum est a te, omnia facile restituentur. Et nemo tibi noceat. Et quod iam frigus est.
  Albina consensit;
  - Yeah frigus. Pro hoc sudore potes.
  Praecepta certaminis alata maga explicavit;
  - sex orbes habebis. Pulsate, ut in classicis, pugilatu professionali. Cum addicitur, donec referendarius comitum moveatur ad angulum. In casu quod sex orbes nemo excutitur, victoria punctis determinabitur.
  Goosebump Ninja dixit:
  - Tunc melius est semel duodenos orbes habere, quales sunt doctores! Pro vera et pro reali pugnemus!
  Innuit mediocris caput.
  - Fortasse duodecim! Sed spero fore ut pulsetur!
  Et iterum elevaverunt magicum.
  Statim anulus cum funibus arbiter - puella in vestigio.
  Albina veste rusticum exuit ne pugnam impediret.
  Deinde in uno bikini tantum permansit. Musculi illi nunc optime conspicui sunt. Ita caelata sunt, et ipsa puella pulchra et flava delectabilis est.
  Illa , inquam , est fere incogitabilis , magnifica venustas .
  Ac os, simul, tenella, paene puerilis, puella, sed forti mento.
  Et incurvaverunt se pugnatores. Cohors cecinit et signum pugnae committitur.
  Albina iam urbanus pugnator erat, qui post tres annos militaribus artibus versatus est. Et vidit hostem altitudine inferiorem esse, ac magis in longitudinem membrorum, quid auferre formicam.
  Sed formicae sunt insecta validissima et agilia. Et e longinquo agi.
  et puella nudo pede ninja formica in ventrem oneravit. Qui cum accepisset ictum, constitit. Inde ad Albinam profugit.
  Occurrit ei heroica puella ex nudo tibia ictu. Insectum ninja cortice chitinoo obtectum erat, ideoque validae puellae doctae ictus nihil fere in eo habuerunt.
  Albina ninja goosebumps pluries cum calcibus in oppugnatione obstitit, et etiam triplicem pugnis in capite tenuit. Hactenus non permisit se comprehendi.
  Primus undique finitus est, et ambo ad angulos adversarios iverunt.
  In mediocris dictum risus
  - Cur te verberavit?
  Ninja Goosebump respondit:
  - Modo eam intueor!
  Sonuit discus, iterumque pugnatores appropinquare coeperunt. Tum goosebump ninja subito acceleravit acriter et recalcitravit Albina in pectore ungula. Pedum eius avolavit puella. Concidit in tergora, et vestigia nuda in aere micabant.
  Referendarius incepit numerare colaphum. Albina tamen confestim exsiluit. Ruit perare cum furore. Nuda, perusta, muscularia crura propeller volutabatur.
  Sed goosebump ninja unguibus in stipitem prehendit. Repellendus impetus. Ac deinde acrius acceleravit. Et iterum unguibus puellae ventrem et pectus feriunt. Livor relinquens et abrasiones. Et deinde in naso headbutt. Et defluebat facie Albina Yushka. Et cecidit ipsa puella.
  Vere resurrexit, sed iudex adhuc coepit colaphum numerare.
  Imo parvae res Albinae erant.
  Candida pipiabat, magicum iactans;
  - Bene factum goosebump ninja! Inceptum cepisti!
  Ninja Pugnator iterum acceleratur. Et iterum addicitur Albina. Satis dura percussit eam, et cecidit puella, et misit, repugnantem.
  Goosebump Ninja exsibilatur:
  - Sive equo es, sive pedites;
  Super Champion...
  Cobalus super te curritur;
  decies centies ratyu!
  Albina ad captandum ruebat, sed in fortes cuneos offendit. et impetus eius repulsus est. Et cuspis pedis prehendit puellam in nuda planta, quae pustula tumesceret.
  Discus finem circumsonuit.
  Puella, claudicans et vacillans, ad angulum suum se recepit. Etiam victa est bene et durus.
  Albina in sellam flod. et graviter exspiravit. Hmmm, nunquam talem adversarium habuit. Hostis autem non homo, sed ninja formica. Gravissima quae.
  Ecce iterum globulum ac novum circum!
  Albina iterum calcibus surgere conatur. Hostis autem, cum insectum sit, homine velocius est. Atque hic iterum brevibus pedibus perrumpit, nudo pede arripit puellam, trahitque eam quasi pupa iactans.
  Albina surgit, sed durus ictus dextram in pectore sequitur. Et vulnera sunt, puella cadit.
  surgit et rursus in faciem impugnatur. Doloribus est et id.
  Tumor sub oculo livorem sensit Albina, duellum Difficillimum evasit.
  Ninja turtur plane dominatur et in puncta ducit. Rursumque puellam pulchro ore praecepit.
  Albina cecidit, et signum discus circa finem edixit.
  Puella litteram in angulum repit.
  Volavit mediocris ad eam, et quaesivit;
  Videsne cur perdis?
  Albina cum gemitu respondit:
  Quia animal est!
  Innuit mediocris et interrogavit:
  - Visne bis velocius fieri?
  confirmata puella;
  - Utique facere i!
  Puella alata dixit;
  - Responde quaestionem recte. Et tunc vere bonus eris!
  Subridens Albina respondit:
  - Bene, paratus sum!
  Fairy pipiabat:
  - Cur habet Deus multos dies?
  Heroica puella oculos laxavit et mussitat;
  - Nu et interrogatio? Sensum ejus non intellexi.
  Dixit mediocris summa:
  - Et non opus est sensui intelligere. Modo accipis et responde quantum potes et intellegis!
  Subrisit ergo Albina, et, animo inspirante, dixit;
  - Quia multum dierum facere potuit Deus!
  Magicae puellae adnuit.
  - Bene factum! Recte hoc tempore respondit. Et celeritas tua duplicavit.
  Magica virgula vibravit. Et quidem Albinae musculi phaenomenis viribus pleni.
  Itaque proelium commissum est. Et emicuit nudo pede. Et tunc ictus in ventre goosebump ninja cecidit. Ipsa quoque, docta Albina, celeritatem ac vires probavit, qua ictui ictus fuit, et concussione transfixit.
  Ingemuit ira Albina;
  - Grenade fascist Get,
  Cantate serenas!
  Goosebump Ninja eam oppugnare conatus est. Sed iam crura Albinae, quae celerius facta erat, obuiam curritur. Et feriunt corticem chitinoum.
  His percussionibus goosebumps constabat incommoditas esse, sed grave damnum ei non faciebant. Et puella verberabat, sed ante hostem erat et iam puncta ducit. Accuratius haec rotunditas relicta est.
  Ad extremum etiam Albina calcitrare humile fecit et illi reliquum eiecit.
  Digrediuntur in angulos, et ninja-goosebumps iam rumpuntur.
  Iterum nympha ad puellam heros volavit et notavit;
  "Nunc satis bene vales." Sed vis iterum geminare celeritatem et vires?
  innuere concorditer Albina.
  - Utique facere i! Quid faciendum est?
  Magica puella cum smirk dixit:
  - Responde una quaestio.
  Heroicus puella confidenter respondit;
  - Paratus sum!
  In mediocris cooed;
  - Cur hyeme cana est, nares natorum avaros!
  Albina risit et respondit;
  - Id est! Sed vanitas et responsa multum admittit.
  Magica puella respondit;
  - Et hoc justum est ad humorem. Hic experire, da responsum facete.
  Heros puella edita;
  "Quod frigus est, nasum haedi urit, quia nasum ab radicibus amputare maturus non est!"
  Innuit mediocris.
  - Ita. numerari potest! Et tua velocitas ac vires jam duplum rursus erunt.
  Et magica puella movit magicum.
  Sensit autem Albina novum et incredibilem vim et industriam aestus.
  In anulum cum ira cucurrit. Et versus goosebump ninja.
  Et percutiamus eum. Quod non alapam, tanquam a tribula. Et venator insectum valde durum cadere et cadere coepit.
  Albina hostes concidit ac vix sed surrexit. Sed totum circumactum a puella dictata est.
  Tum superbe in angulum desiluit.
  Et interrogavit mediocris cum risu:
  - Visne celeritatem et vires geminare ?
  Adnuit Albina.
  - OK! Sit scriptor!
  Magica puella problema iterum interrogavit:
  - Unde et quare ad lunam lupi ululant?
  Albina risit et confidenter respondit:
  - Lupi ululant quod lunam edere non possunt!
  Mediocris cum risu dixit:
  - Nae es ingenio. Adipisci amet ducimus dignissimos!
  Et magica puella iterum virgula eius versa.
  Albina literam in aera volavit. Hactenus incredibile vis et industria.
  Itaque ruit ad goosebump ninja. Itaque nudum ad mentum calcem rotundum admovit. Pugnator autem insectum in pulpito incidit.
  Referendarius ad decem numeratur et denuntiatur;
  - Pugnator Albina ex pulso vicit! Bene factum!
  Manum puellae extulit.
  Albina cecinit;
  - Puella mortem ne timet;
  Aliquam non metus a magna...
  Mulier fortiter pugnabit cum hoste;
  et moriens vincet!
  In mediocris solemniter nuntiatur;
  - Cum Albina potens pugnator victus est, et rectissime respondit, ac potissimum, ad omnia tria aenigmata faceta, aeterna iuveni et absoluta textui regenerationis concessa est.
  Et puella magica octo typum cum magico magico fecit. Accidit deinde miraculum, Albina ipsa immortalitate potita.
  Ac puella heroica cecinit;
  Nihil in terris latuit
  et iuvenem, quae exierit, adhuc immortalis est.
  quam iuvenes fuimus;
  Quam sincere dilecta!
  Vici iuga
  Ut nulla tempestas fati!
  
  PUGACHEV TSAR OF RUSSIAE
  Emelyan Pugachev Orenburg obsedit. Res non bene rebellibus fuit. Agmina regia appropinquare. Ipse appellatus tsar obsidionem ab Orenburgo levare noluit, sed copias periculosum erat separare. In ipsa historia, rebelles adhuc discissa et frusta caesi sunt. Primum prope Tatishchevo, deinde prope Beloozersk. Hoc consilium in malum evasit.
  Sed puer Oleg Rybachenko venit in castra Emelyani Pugachev. Quamquam nives adhuc erant, et finis Februarii erat - puer nudis pedibus et bracis gerebat.
  Perductus est ad Yemelyan Pugachev. Puer confidenter ambulavit. Discalceatus in nive currit magis iocus est quam cruciatus. Praesertim in corpore immortali.
  Puer Emelyan Pugachev consilium proposuit:
  - Sumamus uniformem milites tsarist, et nos multum vestium habemus, rebellium et Cosacis vestes mutabimus. Pugnam agamus - sicut sagittae. Et tunc captas pugachevitas in urbem faciemus. Putabunt has esse regias copias, et nos in munitionem adducemus, atque ibi aggrediemur.
  Emelyan Pugachev approbavit:
  - Bene, nudum dabis! Age, caput! Dono tibi nomen Yesaul!
  Oleg adoravit, et ait, rictu canens;
  - Esaul, Esaul, quod dereliquisti equum tuum! Manus ad sagittandum non surrexit!
  Cossacus tsar adnuit et respondit:
  - Tu eris adiutor meus! Dolum tuum uniforme et ocreae facient!
  Oleg modeste dixit:
  - Et discalceatus est sollertior! Nec ego nimium frige- cistam!
  Emelyan Pugachev factus est. Erat statura media, lata in scapulis, et quamvis Oleg pueri vexilli altitudo XII circiter saeculo vicesimo primo, id est metra una et dimidia, tsar Cosacorum non multum procerior fuit. Hoc tempore, Oleg iam teenager erat, et ex aequo cum adultis et eunuchus pugnare poterat.
  Emelyan iussit...
  - Age, praepara hanc causam occultissime!
  Et quam callide condonaverit verbum scientificum.
  Cosaci in procinctu erant... Custodes posuerunt ne una anima vivens sciret. Et laqueus callidissimus parabatur.
  Sed hostes adhuc progrediebantur, sed cum aliquandiu adhuc parvae manus rebellium invaserant. Accuratius, satis numerosi, sed non ita turbae admodum ordinatae.
  Emelyan Pugacheva prope Orenburg viginti milia armatorum habebat. In realem historiam divisa est. Decem milia Pugachevitarum contra septem milia armatorum sub Tatischeta pugnaverunt. Hostes exercitum in tormentis ac sclopetis numero, sicut etiam in ordine, superaverunt. Sed magno pretio victoria venit! Praeterea Pugachev ipse non fortiter fecit, proelio ante finem pugnae relicto.
  Nunc Pugachevitae casu historico ob resonantem victoriam habuerunt.
  Hic plus quam duo milia pugnatorum delectorum induit. radant eos. Et quod detrita est uniformia, hoc est naturale. Et multo magis. Pugachevitae quoque vexilla in praeliis ante captis et tympanis et cetera.
  Faciendum propositum est sicut horologium ludere. Emelyan paene centum tormenta in Berd habuit, quamquam dimidia pars non magni momenti fuit. sed est exortum aliquid disponere.
  Veram aciem speciem habere. Dum Pugachev non est malus. Dimidium officinarum Uralium sub eius potestate sunt. Chelyabinsk FORMIDULOSUS tantum est, apud Ufa Chika firmiter sedet. Etiam finis Februarii, et exitus belli non liquet, et copiae Golitsyn procul ab Orenburg sunt. Et in historia reali, in mense, erit pugna prope Tatishchevo, et in ea clades exercitus rustici. Quai ad defectionem massa rebellium.
  Oleg discalceatus adhuc est et in bracis praecipiens et consilium dans. Prope sient eius, sed puer flavos patruis barbatis obtemperat.
  Rebelles iam incendunt. Tormenta crepant, dona mortis respuunt... Verus interitus in via est.
  Oleg denudans fremit;
  - Gloria Sanctae Matris nostrae! Erit vatum generatio! Emelyan magna, cara - res gestae tuae cantabitur!
  * et nubila fumi exsurgunt. Imitatio gravis certaminis est. Hic quidem necesse est omnia evidenter ostendere. Praesertim obsessi, nimirum, exspectant remissionem!
  Ignescunt nimirum otiosi, ut tormenris et bucke. Et pulvere pyrio deterioratur.
  Emelyan Pugachev adhuc Orenburg occupare valebat - sed castellum validum est! Et hoc est, ubi opus est astutia.
  Bellatores et Cosaci in genere parati sunt. Subito urbem occupare satis est.
  Oleg ante captivos ambulavit. Ex nudis pedibus diu in mense Februario nix currit, pueri eius crura leviter rigida erant. Jam vero adsuefacit aestu. Sed nihil, pueri immortalis digiti non gelantur.
  Et re bene elaborata.
  Oleg ridet, vestigia nuda in albo background. Spectat tactus. Plures pueri e familiis rusticis discalceati etiam cucurrerunt. Nimis obdurescunt, quum in nive nivis soleas spurios gestare soleant.
  Hic itaque exercitus pugachevitas Orenburgum expugnabit. Iter quoque canunt.
  Deceptio quidem simplex est, sed efficax. Portae ante eas aperiuntur, et armada Pugachevitarum praecipuam regionis huius urbem intrat. Ibi videri potest, quod nimium certi sint, quod stultus rusticus aliquid non intelligit, et fractus est.
  Hic rebelles ex toto trahuntur. Sequitur signum, fitque ad oppidani.
  Oleg duos famulos statim cum machaera decidit. Et puer perdite clamat:
  - Da! Rex justus nobiscum est;
  Confusi defensores. Milites nihil fere resistunt. Pugnant maxime duces, militiam mercatorem, divites Cosaci.
  Pugna lenta est, sed arx. Magis magisque in urbem irruperunt cohortes. Et cosaci, et rustici cum sudibus, et Tataros cum Bashkirs. Pugnatum est obdura.
  Oleg Rybachenko etiam secat et clamat;
  - Da! Omnes vos miseremini, multam pecuniam ac libertatem!
  Vis defensorum perspici potest celeriter decrescere, sicut pugnandi cupiditas. Etiam ministri cedere. Cosaci ne mori quidem volunt.
  Matyusha Boron, Oleg iugulum iugulavit, pugionem nudis digitis iaciens.
  Proelium prope repente occubuit. Mercatores genu flexo misericordiam implorabant. Traxerunt et praefectum Germanorum et arcis praefectum. Yemelyan Pugachev iussit eos suspendi.
  Capti Milites Iurati Praefecti electi: vel servientes Petri Tertii Tsar: vel supplicium mortis. Dure dividitur in medium. Quidam necati sunt. Pars iuravit in fidem Yemelyan.
  In ipsa urbe gaza locuples occupata est, multaque pretiosa, ac nonaginta fere tormenta, et magna copia pulveris pyrii, bombae et tormenti bellici.
  Arcem colossam tandem post longam obsidionem incidit. Exercitus Pugachev conspicue repletus est. Et iam Tatishchevo potuit ire et cum maioribus copiis ad Golitsyn proelium committere.
  Ipse autem Oleg Chika adiit auxilium. Oportebat Mikhelson caedere ne eum rebelles apud Ufa devinceret.
  Puer discalceatus in bracis per nivem cucurrit. Margarita quoque ei coniunxit. Puella tunicam tantum gerebat et sane etiam sine calceis erat. Pulchra, crispo aureo, pulverulenta ab opere lapicidinis.
  Margarita pulchra est, sed adhuc puer.
  Interrogavit eam Oleg:
  - Nondum es anus... Non poenitet te diu puella facta esse!
  Margarita ridens respondit:
  - Et non eratis senex, sed puer paene in aeternum factus es! Reddere immortalitatem habes, et haec solutio non est nimia!
  Constat Oleg cum hoc:
  - Servitus ad tempus, sed vita aeterna in aeternum! Praeterea tam celeriter sumus, equis non opus est!
  Margarita risit et dixit:
  - Profecto! Nos velociores admissarii nobilissimi currunt. Proprium immortale corpus est, et commodius in lapicidinis, sub flagello vilici, quam in communi corpore in pluma cubile!
  Oleg Rybachenko annuens concorditer;
  - Non potes hoc disputare! Vivamus in semper est!
  et filii Termino gressum sustulerunt. Oleg, sane, valde gavisus est. Pellentesque id magna est.
  Etsi interdum dubia in animum irrepunt: potestne duces exercitus Russici interficere? Verisimile est nefas! Sed munus veneficae exerceri debet. Historiam Russiae mutavit et corpus aeternum, immortale, etiam puerile, sed praevalidum et celeriter dedit. Et pro hoc debetis reddere et ministrare.
  Et quomodo scis si Pugachev vincit, Russia tantum vincet?
  Puer et puella circiter sciebant ubi praesidium militum tsarist situm erat, quo Michelson venturus erat.
  Chika duodecim milia militum armatorum prope Ufa habet. Is prope ad hanc urbem accessit, sed bis parum fortuna ac disciplina caruit.
  Sane Michelson aliquoties minus robur habet, sed in historia reali adhuc vicit. Oportet igitur... hunc ducem ingeniosissimum capere aut occidere.
  Et tunc videbitur. Sine Michelson, probabiliter, copiae in Chika non movebuntur. Ibique Oleg Rybachenko consilium habuit. Vince Golitsyn et ire ad Ufa. Cape hanc urbem, mitte auxilia ad Urales et Siberiam, et ad Kazan te move. Tum rebelles superiores obtinebunt.
  et turmae reginae caedebunt in partibus. Praeterea in omnibus rebus tales effectus sunt, quo plures victoriae, eo plures fautores, et resistentia hostium debilior.
  Ita omni gradu, seditio tantum convalescit. Oleg certus fuit.
  Et Margarita, puella quae velocius equo currit, cum eo est, et simul hostes concidunt.
  Iuvenes in insidiis locum ceperunt. Mikhelson cum parva cohorte in suam cohortem venire existimatus est. Hic terminator liberi iam eum exspectabant.
  Oleg et Margarita, spathis inclinata, comitatum invadunt. Plures simul hussarii caedunt. Caeteri sagittare conati sunt, sed glandes liberos immortales non feriebant. hostes furore caedunt. Et Oleg Rybachenko etiam digitos suos acutis orbis proiecit. Et hoc Margarita nudis pedibus tentata est, et illa successit.
  Puer et puella, sine tumultu, inimicum occiderunt. Mikhelson equitare conatus est, sed Oleg et Margarita cum eo conprehenderunt. Michelson proiecit et ligavit eum.
  Legatum Oleg colonellum suis humeris imposuit et eum ad iudicium Chika portavit.
  Liberi immortales dispersi et quinquaginta hussarii statuerunt, ostendentes se pro aeterna pueritia facultates frigidissimas accepisse.
  Oleg, trahens Michelson humeros suos, dixit:
  - Quid ego, quamvis fortis factus sum!
  Margareta notavit;
  - Ita, hoc semel iterumque confirmat nos electionem rectam! Et immortalitas operae pretium est!
  Constat Oleg cum hoc:
  - Multo magis interest pugnare quam ad lapicidinas ire. Nulla in hoc corpore non est durum, sed taediosum!
  Margareta consensit;
  - Defunctis necat!
  In castris Chika duo liberi excalceati, vel potius per signa huius temporis, cum homines pauci adulescentes minores sunt, non magnam suspicionem movit. Si nudus es in nive, pauper es, et a parte regis rustici.
  Captivum Chika Michelson donavit, pueris imperatoriis quindecim rublos aureos dans.
  Oblatus est ipse Michelson: vel regi vel patibulo servite!
  Laqueum Michelson praetulit. Sed Oleg oblatam hunc ducem cogitet. Post omnes, semper tempus pendere. Et Michelson multum prodesse potest.
  Chika consensit.
  - Tempus patitur!
  Oleg etiam suadet:
  - Necesse est sine imperatore phalangem capere. Ad te ipsum defendas.
  Chika consensit.
  - Ferte dum ferrum calet!
  Et rebelles regiis copiis invadunt. Nocte oppugnaverunt, Oleg et Margarita custodibus diligenter sublatis.
  Pugna inter se brevis fuit. Oleg, e falce fracto disci homemade iaciens colonellum agens ducem occidit et sine eo animos cecidit. Preterea multi rebelles erant, et multi milites Psychen premunt, et multi duces.
  Et quis scit, fortasse hic est verus Tsar Petrus Tertius. Et eius legitimatio praestantior est quam Catharina II.
  Maxime e cohorte captus est. Capti sunt tormenta et sclopeta.
  Victoriam omnem, imparati copiarum impetum repellere.
  Et sane de Chica triumphavit.
  Sed naturaliter filii ad Pugachev recurrunt. Pugnabit contra septem milia armatorum, inter duo milia equitum principis Golitsyn. Pugachev certe numerosus est, sed exercitum versicolorem habet. Multi priores milites, qui leves, male armati et rustici exercitati, Tataros et Bashkirs et Kalmyks sunt.
  Fortissimum nucleum est Yaik Cosaci. Sed hoc Cosaci non sunt plurimi. Sunt etiam Cosaci Iletsk et Orenburg et alii.
  Iam ad castrum Tatishchevo accurrunt, ubi magnus exercitus rustici tsar coUectus est.
  Emelyan Pugachev ipse circuit loca in equo albo. Hunc ducem Oleg Rybachenko diligenter aspicit. Emelyan Pugachev habet speciem magistri. Altitudo fere mediocris est, sed in equo procerior videtur ob crura brevia et scapulas latas. Corporaliter dux rebellis est fortis. Videres ut secat in proelio et virtute.
  In universum, satis idoneus ad principatus munus. Et ad partes regis? Fieri etiam potest.
  Exercitus pugachev magnus est. Ex defensione Iletsk, damnati Khlopusha advenerunt, collectis aliis una cum dimidio milibus hominum. Iam Yemelyan plus quam viginti milia pugnatorum habet. Id eos etiam affert accommodare. Numera ter tot copias quam Golitsyn, et plures venientes.
  Et Pugachev bis tot tormenta habet. Stirpes pyrii et nuclei satis multum sunt.
  Potestis pugnare... Sed exercitus incertus est. Cum hastis sunt homines, et Bashkirs, et Tatars, et Kalmyks, et Kirghiz, et Kazakhs. Multum etiam et priscorum militum de diversis praesidiis non plane certae sunt. Sunt etiam operarii Ural et jaculatores Sibiriani. Cosaci - qui maxime nucleum exercitus.
  Magnus exercitus, sed etiam fugatur. Orenburgi quidam milites et praefecti nuper capti sunt.
  Quaedam partes sunt ab homine, quae nonnisi manu ad pugnam uti potest. Multitudo Asiatica, non nimis correcta, et saepe russicam linguam nesciens.
  Ita, formaliter multo plures copias et etiam tormenta habens, Emelyan Pugachev in qualitate pugnae viribus impar est hostibus. Eventus igitur pugnae minime clarus est ut videtur, ex pure formali aequilibrio potentiae.
  Oleg Rybachenko hoc intelligit. Probabiliter hoc patet Pugachev. Chika vicit quod improviso hostem cepit. Et in historia reali Michelson mox vicit, qui maiorem exercitum Chika oppugnare potuit.
  Quid nunc agis? Arx erat bene munita, aqua profusa, loca glaciala et lubrica faciens. Sed in defensione diu manere non potes.
  Oleg Emelyan suggesserant:
  - Pater tsar nos ipsos oppugnare!
  Emelyan logice dictum est:
  "Nonne nos tormentis tegunt?"
  Oleg suggesserant:
  - Hostes cum Margarita explorabo, et mox feriemus ubi minime exspectet!
  Laudatur rusticus rex;
  - Quod suus 'a bona idea!
  Et Oleg cum Margarita, mantica tasque sumens, et par spathis ad hostes ruit.
  Pueri prope nudi cucurrerunt, puer in bracis et puella in tunica. Oleg recordatus est Yan's Spartak. Erat etiam ibi puer Gita. Et mulier in scissa tunica, saltatrix tosta. Puer pertinax valde. An non haereditarium servum. Forsitan captus est . Tum in Italiam spoliati ac sub hasta compulerunt. Tametsi iniuria Gita, quia aes ex solis aestu erat, verisimile est, nudum ad pactionem compulerunt. Sic nudus ambulabat, nudis pedibus gradiens per pumiceas Italiae vias. Nuda planta adusta, vitulos traiecto. Sed puer caput non deposuit.
  Et emptor sentire coepit puerum, musculi sui naturaliter progressi, nothum ex leni cute videre potes. Tum sordida digitos in os suum posuit. Et non potuit Gita stare et momordit.
  deinde rixa. Ita, Gita, puer erat quem Oleg ipse Spartak in infantia despiciebat. Sed nulla est adhuc minor indoles.
  Miror, si tor- gitare Romanos statuisses? Post omnes captivorum tormenta interrogantur?
  et ferrum calidum nudum calcem pueri tetigisset. Idem Gita ululavit et repetit;
  - Servi dispergunt, pugnare non vis!
  Secundam calcem ad symmetriam incenderunt et dimisit eum abeat. Puer digitos suos incedere cogitur et multum dolet. Sed Gita adhuc in pulmentum evasit.
  Fortasse puer antea in lapicidinis laboraverat. Ille traxit lapides graves, sudore madefactus, hystericos exhalavit. Flagella villici flagellavit eum. Difficillimum in primis ipsis laboris diebus, quando tibi lux non grata est. Et tunc consueuerint ad eam. Difficilis fit habitualis, et facilis fit habitualis. Sed tamen multi servi moriuntur. Et convertit Gita in catulum parvulum lupum.
  Oleg puerum fortassis in libro "Spartaci" captum esse post rebelles devictos putavit. Et cum adhuc puer esset, catenis ad metalla missus est. Tarde mori. Vel excruciatus est corpus muscularis pueri ardenti virga candenti. Tum salem ambustis fudit, et digitos in nuda pedum fregerit. Torquent artus. Omnes quaesiverunt ubi Spartak aurum abscondit. Gita tacet, stridentibus dentibus. Attollitur acrius trahendo funem.
  Venae autem cum dolore silvestri crepuere. Et puer conscientiam amittit. Ad vitam glaciem aqua admoto est. Sentit autem medicus pulsum, utrum perseverare cruciatus sit, an requiem cruciati dare necesse sit, ut corpus postea rursus torqueat.
  Gita graviter et diu cruciatur. Vulneribus infunditur piper, candenti filo percutitur, acus in nervum desinentia confoditur, et ignis sub pedibus nudis pueri ardet. et carnifex in eculeo aestus exsuscitatur. Et odor fortis adustionis, et omnem venam extrahe.
  Jamque candens ferrum pueri nudum pectus tangit, Et ferino decedit conscia doloris. Rursus aqua admoto in se ducitur. Carnifex testiculos forfice exprimit, puer ferino dolore mutat, rursusque avertit.
  Gita tormentis... Retulit aliquis hoc petulam Spartaci esse, et scit ubi thesaurum sepelierit. Rōmānī discēdērunt... Puer incombustātus neque sē ūnum totum sēcum sēlīsit. Sed tacet. Cuius contumaciam mirantur Romani.
  Crassi in tormentis adest uxor. Avide observat quomodo torqueatur puer pulcher et candidus. Praesent suscipit. Et ita, post tormenta aliud, iussit ad se Gita afferri et in lecto poni. Ipsa facere velit ipsa.
  Adhuc adulescens et fortis mulier irruerunt in masculam perfectionem ancillulae. Gita homo primum factus est. Tum lingua uterum lambere debuit. Id paulo insolens sed.
  Itaque uxor Crassi eculei desistere iussit et puer, qui iam in tumultu aliquanto crevit, pasci melius coepit. Fecitque sibi amorem.
  Vulnera et ambusta in Gita sanata sicut in cane. Quo convalescente, puer Crassi uxorem libidinosam incurvavit et de praedio suo profugit. Postea in montibus latuit, et ibi catervam fugitivorum constituit. In fine: Omnia bene finierunt. Crassus bello interiit. Et adhaesit Gita cum Iulio Caesare et fecit bonam vitam, accepit uxorem et habuit fasciculum liberorum. Spartaci autem ignoratur fatum. Corpus non inventum est. Et utrum mortuus sit an salvatus sit, servi ignorabant.
  At illi nimirum Redemptorem suum vivere credebant.
  Oleg Rybachenko et Margarita Korshunova, qui olim adulti, nunc aeterni, immortales liberi ad castra Golitsyn accesserunt. Tres hic imperatores sunt. et copiae a finibus Russiae-Swedish remotae sunt.
  Dum Russia tsarist cum Turcia bellum gerit, rebelles tranquilliores sunt. Si Golitsyn victus est, tunc Pugachevitae inceptum tandem occupare poterunt. Et Samara etiam accipe.
  Oleg et Margarita circum vigilias ambulaverunt ... Ninguit, et videre non satis clarum est.
  Puer putabat se forsitan tres duces et colonellum Bibikov absolvere posse, exercitum tsarist decollare. Sed id difficile est.
  Puer et puella pedetentim trans nivem. Marcas non excedere conantur. Adhuc pueri sunt. Diligenter adeunt plaustra. sclopetum alicubi separatim sita est. Exercitus in agmine est. Nullae sunt pruinae graviores - Martius. Sed nix adhuc est. Pedes nudi iuvenum fere frigus, praesertim in motu, non sentiunt. Cito frigori assuefacti sunt.
  Sed multi pueri sine superpotentia discalceati in nive currunt, praesertim duris temporibus.
  Oleg putavit se TV diu non vidisse neque in computatorio ludere. Et hoc sine ludis quodammodo muta est.
  Guys ad plaustrum tramen irrepserunt, et Margarita suggessit;
  - Et si apothecas pyrio?
  Oleg frowned et interrogavit:
  - Putasne utilem esse opinionem?
  Puella ratione dixit:
  - Sine pulvere pyrio exercitus exercitus non est!
  Oleg annuens consensu.
  - Experiamur!
  et puer in bracis ad carros properavit. Una cum puella tres vigiles cum spathis interfecerunt et silice, faeno imposito, commeatum pyrio incendit.
  Ardet, et atra nubes in caelum surgere coepit. Pulvis pyrii coepit erumpere .. .
  Puer et puella in castris latuerunt. Terror profectus est. Prosiliit etiam Golitsyn cum duobus ducibus. Hic erat princeps animo vociferando et digitis demonstrando.
  Oleg discis nudis digitis iaciebat, et sibilans in collum Golitsyn dextram transfixit. Princeps arma tendens cecidit. Imperator Mansurov ad eum cucurrit. Sed iam nudis digitis, Margarita telo usus est. et secundus imperator corruit.
  Tertius fuit Fairman, qui rebelles cum Karolo imperatore pugnavit. Cum his est colonellus Bibikov, cognatus generalis ducis Bibikov. Liberorum immortalium acutissimo visu per epaulettas, licet nix, videri possunt.
  Oleg et Margarita nudis digitis iterum iaciunt orbes, immortalia corpora talem habebat, sicut comici libri heroes.
  Occisis ambobus ducibus, capita eorum sufflata sunt.
  Post hoc terminator puer et puella vagum discum ministris inceperunt. Feliciter post mortem imperatorum pauor orsus omnibus visum est castra oppugnare Pugachevitae.
  Sed duo filii etiam colossici vis est. Praefectos acuto acuto iactis perimunt. guttura rumpunt, arterias venasque rumpunt.
  Pueri in nive cognosci difficile sunt, et perfecte in nivis camouflaged.
  Sed copiis tsarist Difficile est. Oleg Rybachenko, iaciens discum, dicit:
  - Gloria magnae Russiae!
  Et iterum discus ab digitos nudis pueri volat.
  Idem facit Margareta, nudo digito ac eiulatu infensi fabricam acrem acutum ingerit;
  - Pro Emelyan Pugachev!
  Et hi pueri strenue et efficaciter operantur. Incidunt spathis. Ministri autem electi sunt.
  Oleg Rybachenko canit;
  - Lupi albi cohabitant!
  Margarita, cum adversariis suis nudo digitorum digitis iaciens, cantat;
  - Tantum ergo superstes erit familia!
  Puer, vento continuans, hostem devolvitur;
  pereant infirmi, occidantur;
  Puella iactis discos et ministros interficit, stridit;
  - Mundans sacro sanguine!
  Iuvenes longe diversimode agunt, tasque in hostes iaciunt.
  Hoc tempore seditiosus eques in castra incursat. Evenit ut Emelyan Pugachev primum impetum facere constituit, et post filios numerosum equitatum movit.
  et subito et opportuno ictu fuit. Stepes milites sagittis effuderunt, Cosaci spathis concisi, equites cornibus imposuerunt.
  Voluntas exercitus subruit, duces caesi sunt. Hic Emelyan Pugachev ipse ultimum colonellum cum machaera secat et clamat:
  - Filii mei, agnoscis legitimum principem?
  Centum militum et etiam multi praefecti genibus procumbunt et clamant;
  - Fatemur! Quomodo agnoscimus!
  guttae resistentia. Pedites cedunt fere omnes praeter aliquos duces. Equitatus paulo diutius restiterat. Multos nobiles. At equites mediocres etiam arma stillant.
  Oleg et Margarita equites spathis succidunt, et acutos digitos nudo iaciunt digitos, et stridunt;
  - Magnos homines omni tempore;
  Magna plebs - in gloria Petri!
  Tam pueri quam puellae ad caedendum et iactum alacres sunt. Tormenta iam capta sunt. Et quomodo ascensores bucke. Stillant per duodecim. caedes summa est.
  Oleg cecinit rictu:
  - Tsar magne Petre primus, semper sis nobis exemplum!
  Sed et ipsum tollet et scindet eam cum spathis duobus, statim abscidit capita quinque.
  Margareta interfecta adversarii pipiabat;
  - Voces meae, et formosa sum!
  Item quomodo et accipiet et secabit.
  Puer et puella prorsus internecionem habent. Et sicut crines electrici operantur.
  Hic alius praefectus cadit ... Emelyan Pugachev's magna voce sonat:
  - Qui mihi ministraverit, mercedem accipiet, et reliqui peribunt.
  Viri crinibus pervenerunt. Bene pugnatur contra equites. Et equi rivi extenuant...
  Superstites etiam equites dedunt. Pugnatum est iterum ... Pugachev triumphos!
  Captivi autem ad juramentum ducuntur. Milites fere impostori arcum. Duces diversi sunt. Qui laqueum eligit, quique novo regi cedit. Qui autem novit, forte verus Monarcha.
  Species Emelyani Pugachev valde imperiosa est. Videri potest, quod hic haedus solet imperare. Et ad litteram omnes ante se inclinant.
  Ille postquam iurare recusavit, Emelyan audit.
  Septuaginta quinque tormenta capta sunt, quae multum illis diebus fuit. Atque ex praesidiis Golitsyn tot copiae reparatae sunt. Sunt etiam in loco nuclei et bucketae, sed plurimi pulveris pyrii combusti sunt. Sed id fringilla nisi.
  Plus quinque milia cum dimidio capta. Crevit exercitus.
  Rex rusticorum Oleg colonellum rebus suis adiudicavit, et Margaritam capitaneum.
  Et concessit eis trecentos rublos.
  Imo puer bene curriculo perseveravit. Potes et crescere usque ad campum marescallum.
  Et Emelyan dedit convivium in initio...
  In die festo interrogaverunt quid faciendum. In universum agmen firmare necesse erat. Ufa semper capere, et antea castrum Verkhoyaitskaya, quod adhuc tenebat. Auxilia etiam ad Kungur et Beloborodovam mittunt. ToUe officinas Urales. Tormenta et commeatus comparanda, tum tormenta.
  Fere hoc stamanes assentiuntur. Et accepta Ufa, vade ad Kazan.
  Alia quaestio est quid cum civitate Yaik? Oppugna, an nunc obsidionem relinquas?
  Emelyan Pugachev cum uxore sua Ustinya aliquandiu manere voluit, et accepta parte equitatus ad urbem abiit. Ataman Ovchinnikov ad tempus in imperio mansit. Debebat proficisci ad castrum Vernekhneyaitskaya, simul copias gradatim colligens. Auxilia ad Urales missa sunt. Etiam de Tobolsk accipiendum putabatur. Copiae insignes convenerunt.
  Rex Cosaci cum equitatu Yaitsk advolavit. Similis neque, sed huic typicus. Sed maxime Emelyan voluit se regni heredem facere. Bellum tamen bellum est. Et si occiderint, ad minus erit aliquis in stadio mansurus.
  Oleg et Margarita, una cum exercitu maximo, qui ad castrum Verkhneyaitskaya tendit.
  Puer et puella ad se currunt et laeti sunt ...
  Etiam acuti in via.
  Aphorismos commutant;
  Oleg inquit, saliens, et Margarita respondens;
  Rex fortis non corona, sed coronatione.
  Vir lupus nōn est, sed pecūniō magis eget!
  bibe, et noli inebriari, et si biberis, ne capiaris.
  Oratio tyranni mel est, sicut Velcro pro muscis!
  Quis blandis sermonibus mordet, tam sapit quam musca!
  Acer in factis tyrannus, sed in orationibus dulce!
  Quis non vult pacem non videre convivium!
  Solus aliquis magnus est, si se pro parvis non commutat!
  Perfer, sed noli pati!
  Si tuba pecto vincere vis, noli asinum esse!
  Melior est percussio una quam mille maledicta, et melior est plaga una quam centum plagis.
  Rex semper nudus exuit suos!
  Soleas calceus exui!
  Furando loculos imples, sed animam evacuas!
  Tyrannus potentiam amat, sed unum imperat;
  Carnifex aliquando est necessaria professio, sed homo capite non diligitur.
  Tyrannus occidi potest, sed non dealbatus!
  Vir rubrum verbum amat, sed interdum sanguinem rumpit!
  Quis praeteritum semper sero inspicit!
  Futurum est in nebula, sed non procul!
  Non exspue in praeteritum, in futurum conspuent!
  Tyrannus re vera est, et oratio eius rubet!
  Si dulce abuteris somno, vita non erit mel!
  Dulcia somnia ad amarum excitationem ducunt!
  Ex ore tuo saepius mel fundendo, ursos attrahes!
  Tyrannus sanguinem et orationes rubras amat, sed semper dealbandas!
  Homines mutationem timent, sed status quo nunquam decet!
  Si vis Deus fieri, noli oraculi antistitem eligere!
  Ovis eget pastore prudenti, non stulto ariete!
  Locus sanctus numquam vacuus est, sanctitas autem vacuus esse potest!
  Homo, sicut Deus, creator est et sicut diabolus, difficultates sibi creans!
  Tyrannus, ut vespa, aculeum habet, sed ne inspirare quidem potest.
  Vulpes politicus est, noli suffragari ut corvi panem quotidianum amittant!
  Num septem palmorum homo est in fronte ejus, sed macacas ex eo faciet contumacia?
  Deus omnia habet, homo nullam proportionem habet!
  Securus orare, dura precari!
  Fantasma bonum est - cum somniator est malus!
  Habens potestatem Dei, noli inclinare ambitiones primatis!
  Simius imitatur, homo creatrice imitatur!
  Futurum non montibus altis, sed magnis!
  Iuvenum in corde est aeternum, sed taedet senectus!
  Noli caudam tuam torquere ut vulpes, melius cum rota pectus tenes!
  Viri in bello maturescunt, sed sine causa occidere non potestis.
  Bellum sanum reducet, sed intelligentiam adde!
  Nummi aurei flavi laesae maiestatis habent!
  Cor quoque carnifex habet, sed duritia securis molentis.
  Ad pugnam, non ad mortem, potes expectare saeculum!
  Deus in omni corde, sed non in omni capite!
  Magna ambitio felicitatem minuit!
  Qui nimium cupit, vires bullae habet!
  Imperium est sicut domus, amor et ratio in constructione opus sunt, alioquin cruentatur tectum!
  Nunquam satis bona sunt, sed tamen ne nimis nimis!
  Utile est divitem esse, solum ingratum est cum omnes te mulget!
  Si vis fortis esse, ne animum debilites!
  Musculi ex contractione robustiores fiunt, et officiale magis efficax!
  Politici amant linguas suas laborare, praesertim in mensa!
  Non est maior mendax quam fanatice politicus propriae rectitudinis persuasus!
  Deus faeminam creavit viro, sed satanas aliam socrus addidit.
  Fur sit in carcere, sed maximus latro thronum accipit!
  Qui denarium furatus est sceleratus est, decies centena millia, magnus oeconomus!
  Animo callido esurientem non potes recenti pane pascere!
  quanto plus furatus est, eo minus poenam, sed non in altero mundo.
  Ne pereffluat, non laqueum tenere vult!
  Argentaria alere potest, sed sicut laqueo laqueo hominis suspensus!
  Quisquis non habet subsidium parieti premitur!
  Comitas cura regum est, sed regia ioculatores apprime apti!
  Politicus saepe ioculator est, sed raro verum dicit!
  Scurra sectari amat veritatem, sed saepe periclitatur confossus!
  Qui vodka amat, suam salutem et rationem odit!
  Vodka pellucet, sed cerebrum umescit!
  Mare ebulliens est genu altum, sed ipse semper genuflexus est!
  Elige sobrium caput, sine vino dulci ex ore politicorum inebriari!
  Suffragatio victor electionis, tu semper confunderis, suffragia Victus semper angebatur!
  Quisquis non eligitur, semper erroris ac destitutionis sensus erit!
  Suffragatio pro eodem politico, ut violinista collisio in eodem chorda!
  Politici in throno mutari necesse est, non quod melius discum novum, sed utcumque recens!
  Vota pro iuvenibus, tute fies iunior, si non corpore, tum in re nova!
  Quisquis in throno diu sedet, fit anorum subditis.
  Quantumvis aculeatis bayonetis, sed diutissime tyrannus sedere procurat!
  Sapiens tyrannus non plantabit inimicos plus quam ille amicos stulte!
  Quisquis tyrannum salutat, formatus in aeternum ambulabit!
  Democratia bona est dolori, mediocris stultis, tyrannis autem solum bonum est tyranno!
  Pueri aliquot aphorismos conficiebant. Tum parvam cohortem hussariorum oppugnant. Pars abscissa, deinde capta.
  Verkhneyaitskaya castrum. Arx validissima, quamvis a seditiosis cingitur, numquam capta est.
  Pueri ad eam accurrunt, in via nonnullas aphorismos componebant.
  Tyrannus semper in imperio est infirmus: lupus oves amat et ante leones tremit!
  Sacerdos veritatis causa, politicus lucri, temulentus pro speculo mentitur!
  Bona fortuna non semper per aequitatem ac diligentiam venit, sed semper per negligentiam et desidiam relinquit!
  Bonum est habere fortitudinem elephanti, sollertia peior est, sapientia deterius est, et dolore magna absolute malum!
  Omnia in mundo relativa sunt, nisi quod homo est umbilicus mundi!
  Desiderium consequi potentiam Dei non debet cum moribus muta!
  Etiam blandit consequat lacus sed pigritia stimulant!
  Si vis sanus esse, curre, si debilitari non vis, fuge!
  Fortitudo hominis in mente est, et infirmitas in lingua.
  Politicus est quasi fructus, illustrior, venenosior!
  Politicus est quasi boa constrictor, modo aperit os et deglutit multo saepius!
  Tyrannus multam calliditatem habet, sed parum pudicitiae!
  Si vis Deo excelsior fieri, tu humilior quam rusticus eris!
  Nemo aeternus, etiam di vivo, quamdiu humanitas est!
  Politici semper imperare volunt, sed etiam duo minuta sapere nolunt!
  Ne credas politicis, et foris viribus coerce!
  Sed non omne aurum quod micat, sed omne quod splendet aureo in sinu tuo involvi potest!
  Et unus bellator in campo, ciun multam fortitudinem habet!
  Optima tolerantia potentium animos impotentium cohibet hostium furor!
  Omnia cochleae in vita potes, sicut fungus vivere non potes!
  Astutia est mater victoriae, si et ipsa fortuna est!
  Virgo aeterna bellum est - sine sanguine finem non habet!
  Bellum cum avida meretricis manu - nunquam victoriam dat gratis!
  Quisque homo est sicut granum arenae in eremo, sed dissimile eremi latissimi margines, haec arena non habet limites ad sui emendationem!
  Cum superi rident, mortalia clamant, Cum deorum risus intonat, finis languidorum occubuit.
  Perfectissima ars impotens est cum suo primitivo usu et urbanitate desidia!
  Quid vetat a cardine stella tapete? Asteroides humanae stultitiae!
  Sine flagello reprimendi, saltus ad res gestas, quae liberationem omnibus hominibus afferunt, impossibilis est!
  Quo frigidior sunt cerebro ac sibili, eo magis vi maiore torquentur!
  Pauper non est nudatus corpore, sed non bulla spiritu!
  Odium sexus intemperie morum pestilens!
  Humor funebris tam conveniens est quam toga pila in fossa!
  Quis situlas verberat non succedit, qui fallaciam frangit, veritatem consequitur! Semper dextra victor, licet laevis successus adipiscatur modis!
  Optimum donum cum hoste dat potestatem stultus!
  Quicumque torquem sustinet, nunquam emissarius fiet a mulieribus amatus!
  Libertas duplex est allicientis iis qui suum sensum inertiae ac levitatis addicere curarunt!
  Quis saepe MINORIS hostium fortem dimicandi facultatem, et raro accipiet occasionem opportunam victoriae metiendi!
  Quisquis amat spuere, leve est ut eum conspuat!
  Multum infructuosis verbis de Deo loqui potes, sed utilia facta inde venient cum gugulkin naso, qui verbositatis rivo rigare non vult!
  Victores a rebus gestis et tropaeis iudicantur... Victi iustus iudicati sunt! Magistratus victor habet, improbus victus habet! Potestatem et necessitatem victoriae interrogare, at cladem semper et procul dubio nulli prodest!
  Sola clades utilitas est, ut doceat te discere lectiones, Et crescat satio successus ab amaris Erroribus lacrimas!
  Si vis hostem fallere, aenigma esto amicis tuis!
  Si ratio imperatoris hostis est ut liber apertus, inevitabiles eius paginae socios tuos sanguine maculabunt!
  Puer et puella adhuc iocabantur, dum circum munitionem munitionem circumspicerent.
  Victores sibi ipsi iudicant, et accusatori et advocato iungentes, non ab eis solum sententia, sed historia!
  Quo simplicior dolus, eo difficilius est hostem ex usu suo consequi!
  Momentum ictum, sicut notae in melodiis, paulo ante vel post pulsabit, et falsum erit! Tantum ne sibilus publici destituti audiri potest ab inferis!
  Cum scis quis sit inimicus tuus, tunc in tribulatione amicos tuos non scis!
  Ne perdas inceptum, perdes dulce mel victoriae, et ac- cipies amaros damni! Cum pugil vacillat, vapulet durius, aliter membra cedant!
  Hostes navigant, ventus deletus est in suo velo.
  Quis, in proelio natans, in conlectum merget et in vite cremabit!
  Sordida magia, sicut sapo spuma, oculos pungit, non hostis!
  Herbae bene crescunt, cum male crescunt, praejudiciis stupidis, hortulanorum reductione!
  Iucunda discendi processus est sexus! Maxime, nemo aspernatur secunda assumenda!
  Sexus solum subiectum est ubi quisque magis sudes nititur!
  Communis res inter sexum et studium est quod tres melius quam duo!
  Et solum solidum unitas est aestimatio maxime satisfactoria!
  Quisquis stat cum progredi necesse fuerit, non stabit et dormiet in sarcophago sepulcri.
  Mat vomit, qui semper in vita stativa est!
  Praecedit cum tubis chartis, solus derisus est hominum!
  Qui in praemiorum distributione in tempore esse vult, ipse munera in modum cuffum liberaliter mittere debet!
  Vacuum non rumpet, sol non pedet!
  Stultus glande non est, sed stultus, qui, cum jaculando, percusserit!
  Quicumque hominibus subvenire denegat, tempus a Domino pro expiatione peccatorum et paenitentiae expendit!
  Mors numquam obliviscitur, licet interdum obliviscitur!
  Fortis bellator, etiam solus, utilior est turba infirmantium, sicut falx acuta cuspides totum secat agrum!
  Sed interdum, etiam inter spicas infimae rati, in silice ingratae exceptionis falx potest offendere.
  Si pax, si liberalis, si bellum, tum victor vinum!
  Quis rusticus in re militari, informis cadaver in lecto?
  - Bonus bellator est prorsus speculator quantum iuvat ad acuendam et conciliandam! Speculator bonus tam fortis est, ut te a caede et amissione vitando non obsistat!
  Facile est incidere in ardorem pugnae cum frigus in exercitiis perdis!
  Potest vincere violente, sed sine dolo malo fructus victoriae non servabis!
  Duae quaestiones in bello sunt, ut hostem occultum invenias et tentationem ad vitandum caput tuum in arena teipsum sepelias!
  Mendicus in curru regio ne sedeas, Ne tibi mille eculeo respondeas!
  Crudelitas opus habet exitum - ne parcat hostibus quamvis infirmus est!
  Melius est vivere nimium nescire quam mori, aliquid quod non erit tibi necessarium.
  Omnia in cumulo ponere vult, nisi ob eas molestias, quas oblivisci paratus est! Sed frequentius molestias congerunt in fasciculum praecise obliviosum!
  Cum dicunt se delectare, ruere non est necesse, statim decide, alioquin suffocat guttur tuum.
  Tu etiam quod potes perdere, sed permaxime necessarium est non posse amittere!
  Impetus est sicut ventus ventus in velo, tantum augens, alios malos frangit!
  Deditionem vitam emere non potes, et turpitudo gratis tibi dabitur usquam!
  Qui crudelis est, ipse gelata a dæmonibus in inferno devorabitur.
  Gubernator accurate sniper, saepissime desiderat, cum in latissimum aerem latissimum inferni appulsu!
  Semper oppugnatio efficacior est quam defensio, quia rostrum pugno malus truncus est!
  Celeriter adit fortuna, qui repugnare non dubitat!
  Delectatio est res insensissima et prodigiosa, sed si tempus non est, solutio usuum factorum rationabiles limites iam excedit!
  In vita vanissima delectatio est, sed sine oblectatione, vita nihil significat!
  Pastor oves intelligere debet, sed non sicut oves cogitare!
  Suos esse debet rector subditorum, a vitiorum vero et superstitionibus multitudinis alienus.
  Omnis homo cadit - tantum spiritualiter elevatus oritur!
  Quis conchas non numerat, volat in bello?
  Quisque iactus adnumeratur, fortuna in magno honore est!
  Pueritia est sicut foramen in ludo latrunculorum, qui totum ludum format, sed dissimile latrunculorum, omnes redire cupit et numquam iterum foramen relinquit!
  Frigidum non est terribile si cor ardet, et glacialis tranquillitas in capite regnat!
  Vivere potes in congelatione problematum vel affectuum, sed vivere non potes si affectus refrixerit!
  Jackal tigrem potest vincere si in proelio est draco, tigris in electione adversariorum!
  Puer et puella aphorismos decantare desierunt.
  Illi autem mandatum magae ad aliquid faciendum, et ad tempus ab hoc tempore recesserunt.
  Oleg Rybachenko praelium se invenit cum Nazis in mundo pari, ubi Russi maxime laborant.
  Proxima est ei Margarita, etiam puella parata ad dimicandum in Nazis.
  Pueri aliquandiu ad pugnam parant. Sunt et auctor et auctor.
  Quomodo sentit rubras ligaturas circa collum tuum gestare.
  Ac discalceatus iam est familiaris et etiam acceptus... Praeparare debemus impetum Nazis et eorum complicum.
  Americae inter se. quid tibi paretur opus est. Scias vires impares esse, ingenio opus est.
  Haedi in procinctu sunt et laqueis fodiunt et de rebus celeriter inveniendis.
  Oleg et Margarita sunt in mundo naturali, ac percipiuntur ut sua;
  Puer varias insidias pro Nazis parat. Pellentesque alias fringilla est.
  Una cum Margarita in societate mulierum puerorumque omnino liberi sentiunt.
  Oleg etiam lepide dictum est;
  Heroismus aetatem non habet, et ingenium iuventuti dat.
  Margarita constat:
  - Anni ad facinus numquam satis sunt, et memoriarum saecula multum sunt semper!
  Puer adiutus, puella defensionem repellere parat. pugnare necesse est.
  Haec ubi fascistae ingrediuntur. Margarita vera loco inopinato discessit. Cum puella est, nuntius ante aciem missus est.
  Puellae adhuc minus suspicionem faciunt quam pueri. Porro Margarita formosa est et vultus auget fiduciam.
  
  Maxime femina bellatorum est. Illis manum adiutricem praebent, dum placidi sunt campi, et ipsae latinae puellae acuminatae, orant ut seniores suos adiuvent fratres. Etiam sedulo operam dant, ut plus faciant, non viribus filiorum computantes. Quam terribiliter venae eorum intumescebant et abrupte, ut filum aeneum, venae in perusta manu callosa et discalceata, tam crudeliter clamare cupis, emissis cruribus puerorum heroum exierunt. Simul tamen canere vix possunt;
  Patria mea Stalingrad est;
  Flos dope in eo - adamas roris!
  Erit, credo - pompa laeta;
  In mundo sine bello - pulchritudo coelestis!
  
  homo frater erit homini
  Somnium puella omnibus ...
  Si difficile est, reprehendere es
  Dulcis fluvius plenus aqua!
  
  Fritz rostrum suum - renidet renidet ille;
  Ille rugiens fascist est - omnes te necabo!
  At ille respondens, ictum eum expectavit.
  Scimus quam sine magnis ornamentis percutere!
  
  Auctor magnam salutem nobis dedit
  Veram tigris se esse ostendit!
  Iamque Fritzius pugnatores dura feriunt;
  Tempus ludorum liberorum nobis est!
  
  Ipse Dominus Christus iocando mandavit.
  Fatum habebis - formam somniorum!
  Vir in corde puer parvulus est;
  Tristitia in anima quasi corona rosarum!
  
  Guttae guttae - sunt margaritae marinae;
  Meditatio in eis, stellae in caelo!
  nobis mors acuto falce minatur;
  Et lupus insidiosus - cum ossibus in silvis!
  
  Sed cognosce auctorem - vinculum est sanguis;
  Solus color ruber - sanctitas per saecula!
  Svarog adducet - confide nos amare;
  Gratia coeli - magna nosti!
  
  In Berlin gradum nudis pedibus sumus;
  auctorem mille pugnantium ducit!
  Factus est autem hostis sub iugo asini.
  Totum mundum leve est - nostri!
  Alena puella brevem locutionem addidit;
  Ardens in caelo;
  Oculi mali Luftwaffe!
  Ut si dicerent
  Procellae mundi iterum!
  Et venit quidem tempestas, etiam sol ad horizontem descendit nubes mixturam nubium, et fumus causticus mordens oculos.
  Longe sonus est accessus lacus, et stridore planus in caelo. Insignes tabulae primum pendent, deinde Arado-8 gagates vultures. Periculo multipurpose bombers. Vel valde maneuverable yu-287 Verrit aversis alis. Et valida iam rugit oppugnatio telis. Ex hit testarum altarum explosivae, glebae terrae et caespites fusiles in caelum iaciuntur. Nec minus validi missilia ab Arado-Super inflammata ab Arado-Super quae fossas dilacerant ... Et tunc sunt Focke-Wulf incursus aircraft, idonei ad deleniendum omnem defensionem. Hic pugnam legit. Maior, quamvis adulescens urbanus, Andrey Matrosov, binoculars perspectivas acutis in manibus tenet, appropinquationem ferri fascistae avalanche spectans. Nazis multi sunt et praevalent. Etiam pedites in rotis et vehicula armati, de parvis armis testudine vitantes. Laboriosos munitores ad extremum repellere conantur, sed sclopetis manibus pugnare nolunt relinquere et petere.
  Non satis arma omnibus sunt, loci licet offensio et leporarius pueri venationem sclopetis et etiam arcus ludit. Puer caeruleus luscus et comatus Oleg Rybachenko etiam fundam refertam tasque domi factae cum impletione originali fecit. Vir fortis inventor. Et ipsa funda non simplex est, sed ex variis truncis - realem "Katyusha" in executione ligneo a manu auctoris. Innovative latinas explosiones arte artificiosa coctas, et etiam nonnullas machinas anti-aircraft fecit. Quisque velit fortiter pugnare et vincere. Et non laborabit mori cum ultima cogitatione Sacrae et irreparabilis Matris.
  Maior Andrei Matrosov ordinem dat:
  - Noli ignem aperire sine imperio!
  Re vera, pro tota phalanx, tres tantum praeoccupationes bellicas "quadraginta quinque" habent (omnia ultima arma instanter ad Moscuam partem transferuntur, hic solum id quod ex residuo principio exsculpere curaverunt); quod unum casum significat, ut Fritz propius accedat.
  Praemisit, ut Nazis consuetu- dine, carros maxime munitos; obterere "tigris regia", "Leonis" et tormenta auto-ferdinandi -2 cum tormentis 128 mm propellentibus. Ars militaris typica, cum Medii Aevi est, milites fortissimis et textilibus in cunei marginem mitterent. Nec dici potest Germanos malos milites fuisse. Etiam aliquo modo acceptum est existimare Germanos bellatores nasci. technicae et consummatae interitus. Hic eorum proles - machinae quae nonnisi in latus penetrari possunt per qua- les saltem 85 mm. "Ferdinand" -128 ad gustum novae agendi Fuhrer Goering erat, et emissio machinae huius in rivo posita est. Et non solum in modificatione piscinae destruentis, sed cum impetu sclopetis. Verum, productio piscinarum interruptio adhuc promovetur. Peditibus levioribus ac paulo a mole pigri cederent.
  Cars et motorcycle Nazis nunc et deinde tardus, timens erumpere praemisit ...
  Sed puer discalceatus auctor Oleg Rybachenko probat se non gratis hic mansisse. Primum, funda a auctore amicis facta secundum picturas pueri egregie. Hoc in casu satis longum evasit, cumulativos explosivae fasciculi, sicut skates glaciei, arma scindunt et corpora Nazis fractis expressa galeis complanatis et tormentorum machina contortis. Et vehicula graviora, tormenta et abruptius! Vix anti-lacus meus, glutino homefacto illitus, et in summo caespite, quod ope filum invisibile facit, inter truncos, sub rubigo Leonis Regalis movet. Haec piscina etiam spectat valde FORMIDULOSUS, tam magnum 128 mm tormentum, et praedatoria, capistri furiosi in turri utrinque depicta. Videtur Germani milites Sovieticos terrere numerant.
  Praesens letale ruunt lammina bruchus cum strige ferrea. Explosio non videtur nimis valida, sed eruca avulsa est, et lacus Nazi fumigare incipit sicut camini et, repentino monstro velocitate, sicut turris ingens cum trunco trunco volvitur.
  Aliae, pioneer pueri similes machinis utuntur, ac explosivae originis suae, secundum reciperationem Oleg Rybachenko iunctae. Cum Germanorum pedites ignavi sint, et tormenta lacus et autocineta se inermes a fronte inermes, hac poena punientur.
  Hic, exempli gratia, grave "Ferdinand" -128 e catapulta optime tegitur, cum nihil centum armaturae mm penetrare possit. Sumet tectior cauto. Porro egregie Rybachenko figuratum est quomodo ad explosionem dirigatur. Ad hoc satis est uti ex vulgari candenti bulbi fixtura. Tunc vacuum flamine suget undam, Ibitque omnis vis ad unum punctum. Haec innovatio, cum speciali mixtura explosiva cum herbis et fungos aridis admixtis, sinit ut gravem perniciem etiam cum parva sarcina explosiva producere possit. Pueri et puellae vulgaribus utuntur, solum tres arcus et fundas chordarum ad sagittandum in creaturas ferreas Wehrmacht. Itaque "Tiger Regius" a brucis fractis est, et ipse rapax vulneratus, tormento graviter crepuit et paene temere proiectum eiecit.
  Nobilis " Werewolf", cum humili silhouette et valido armatura, similis turturis complanata spectat. Haec tormenta auto-propulsa visa sunt nuper in fronte Soviet-Germanica. Ob bonum agitantem observantiam, howitzer-tormenum ad spatium honestum et superstitiosam in pugna pertractans, statim Werewolf in linguis parabola factus est.
  Sed erucae eius adhuc ordinariae sunt, licet latae... Sed magis etiam est imum raeda labefactare et eius interiora exspuere cum partibus parce facere.
  Tunc iam turtur, quae e cacumine montis aquilae forti Russicae coniecta est. E quibus fractis intestinis prorepit et humus ossa interfectorum membra Nazi evomunt.
  Lyubov Markovna mavult "tigris regiae" ex doliolis grenade launatoris - scopo erucae ferire, et ut piscinam suam movendi facultatem amitteret, pulsus scutulorum frangendus est. Membrum flava Komsomol cum capillis leviter caeruleis, cincinnis tortis, telum manibus contorta et fremens;
  - Coque te in tortam ad prandium!
  Alius hic lupinotuum naufragum est, velut celox pirata gubernaculo fracto, ad latus iam labens. Arma pokes et cum "Rex Tigris" impacta sunt. Tum loculi ferrei in brucho incipiunt ardere, et post aliquot momenta explodunt ob telam detonationem. Duo onerariae leves ob lacunam revolutae, et tormenta tormenta suffocata, se cartridges et conchis implentes. Inde cadavera scatere versa sunt.
  Alesya Muravyova, quae nuper fecit Pantheram, quae prosiliens volvebat, etiam rink artificiose secans, pulchre posuit;
  - Vires non in musculis iacentibus, sed in cerebro ubi mures non sunt soni!
  Lyubov Markovna, grenade launtorem reloading et, in brachiis appendens, trepidat. Exigua est munitionis, et fortis hostis, sed tamen sine amissione spe, dicit:
  - Quercus caput et mens ferrea projecta sunt, signum putridum truncus in acie caesus!
  Additque:
  Etiam corpus quercus, cum curta mente, stipes est sub alterius solio.
  Nam in inferno duodecim tantum machinis gravis ponderis cessavit. Lacus fracti et inopes, vulcanorum antiqui odorati, minime scary sunt. Draco capita sua perdidit, et pellem armatam venundabitur eget.
  Sed post eos reliqui virgae, praesertim numerosae armatae. Praeceptores heroici delectantur, non dispergentur... Hic tormenta auto-propellenda "Ferdinand"-128 addit celeritatem et ... Incidit cum magno crepitu in fucum simulatum. Truncus trunci frangitur solumque late erucae emineant et inermes moveantur. Ac post eum Panthera proripuit. Rostrum deformem, immoderate diu contortum et intus, quasi proiectum armigerum explodentem. Et tunc ipsa turris avelletur ... Velut crure femina invisibili, infensi calce globus. Una ingentium Tanarum Germanicarum per medium scissa est... Caliga cum monogramma duo fulmina argentea avolavit - Proprium SS. Metrum ab Oleg Rybachenko cecidit. Auctor puerum sustulit et dixit:
  - Utile samovar, et induravimus iuvenes Leninistae - nihil est quod scindere soleas. - Et magno impetu, imitans adultum, addidit. - Praesta melius frange!
  Hic alius admiratio et vulgaris blasphemia erupit ollam emissam ferream, quae paria impulsa est in ardentem arrogantiam et, quasi flatus, accensus est ad tres statim onerarias.
  Alesya Muravyova, cuius aurea coma non torpesceret a pulvere, exclamavit:
  - Sed passaran (slogan fabulosus communistarum Hispanicorum - nolunt praeterire!)!
  Gaudent propugnatores, et, quamvis omni rei tragoedia, rident. In nonnullis locis, explosivae homemade in fossis fossis latent. Fit in antiqua, artificiosa via. Sane paulo infirmior est quam dynamita, sed ut undercarriage ad disable satis est. Et praeterea hoc ingenio discalceatus puer Oleg Rybachenko accessit cum modo ut mixturam scobe, stercoris et foeni ordinariae perniciosam faceret. Vile est et hilarem! Et sicut explodit, tunc oculi Nobel mirabundi obstreperent!
  Fritz caedes graves patiuntur, vehicula onerariae armatae deficiunt, quaedam per plagas periculosas transeunt, sed obviis tasque explosivis et coniectis.
  Hic etiam praedones periculosiores sunt quam adulti. Cum ingeniosi, iuvenes pugnatores parvas vapores ballistas aedificaverunt, quae mortiferum "munera" iecerunt in celeritate proxima machinae gun. Principium ipsum piston est, machina vero scapulas tormentorum vertit, quae magna initiali celeritate munera mortis eiciunt. Saches speciales e ligno destillato spiritum mixtum cum elementis explosivis homefactis - paene aequalis in vi lethalis nitroglycerin eiciunt.
  Cum feritur, armatura vectoriae Nazi tenuior cedit, ut nautae caeruleis flammis ardeant. Insanire dolore, Fritz corque fremunt, et ora torta spargunt horrore.
  Expedita sint vel deserunt quibusdam...
  Sola misericordia est quod inimici sunt multum, videtur quod von Bock placuit ut hic principale ictum feriat. Damna tangibilia patientes - nonnullae onerariae, maxime Americanae vel Gallicae, omnia igni tormentario inundantes, ad fossas accedunt.
  Et offendunt in erinaceos. Utique, "Tiger Regius" et etiam emendatus "Panther" non potes, et multo magis "Panther Regius" in fronte, sed latera experiri potes. Praeterea "Panther" in tabula infirma est, sed ob celeritatem citius erumpere nititur ... Haec machina tormenta Germanica quomodo verberant, terrere conatur. Nihil dicam de curatoribus armatorum portantium. Omnes ludibria confossi erunt et sanguinem exspuere cogentur in tabulato candente metallo!
  Lyubov Markovna, grenade ad bruchum iaciens, clamat:
  - Yenas nobis modios cum falconibus!
  Sclopeta parva qua- libet multa commoda in magna una - rate ignis, otium camouflagii habet. Et quomodo metas eligere sciant.
  Etiam iactantia et quasi securi tuta a sclopetis parvis "Royal Lion" - machina quae insomnium Russorum in Bulge Saratov facta est, feriri potest si turres et carinae a latere praecise ventilantur. Hic ubi tenuissimum est. Et si in certamine sarcina, tunc ... Fritz tempus malum habebit!
  Alesya Muravyova clamat;
  - Erit tibi Stalingrad! Et centies peius Stalingrad!
  Nazis gannit, hyenas immaniter. Inter latinas Sovieticas mortui et vulnerati sunt. Maxime tragicum est cum iuvenes pugnatores qui iam vivere coeperunt mori. Hic est admodum parva, sed fortis auctor puella, sarcina explosiva vix elevata, cum ea ruit sub vestigiis mediae piscinae T-4"L" (hic lusus adhuc in ordinibus servatur! Itaque mole aucta et fortius engine). Misera est puellae, sed fascismum plus odit quam vitam amat. Firmiter auctor novit eius factum heroicum esse et Dominus Iesus ianuas paradisi libenter aperiet iis qui pro matre mortui sunt. Deformis capsula cum longa, sed, ut videtur, truncus tenuis cum ingenti larva prosilit et turrim quadratam ab ea revellit.
  Et pugnatores rursus tasque iaciunt, et tormenta artificiose machinata machinis motorcyclis reptando ad ulciscendum figere coeperunt. Et capita Nazi militum quasi cerasa matura grandine diruta eruperunt. Multo etiam magis cruor profluit quam sucus ex contritis baccis succus.
  Seminudus Oleg Rybachenko, puer inventor, per nares sibilabat.
  - Tempus colligendi lapides ex aliquo, qui ne alterum quidem in ventum mittet!
  Id non primum tentavit Nazis technis. Exempli causa, tormenta currus motoribus in aere sugunt, sed estne mixtura carbonis gradus et paucae herbae mixtae acerrimae et asperae cum pulvere detonatore?
  Gas lacus magnarum motorcyclorum explodit, eiectis rivis ignis violenti. Sentit ut de infernalium geniorum tumultu agatur. Hic sunt portatores loricati qui collegas suos miseris iungunt. Et ab eis armorum fragmenta centena metra volant, se plus et plus victimarum invenientes.
  Alyonushka, " Werewolf" demonstrans, ad inferiorem corporis partem contendit. Illico difficile est, sed hoc solum casu erumpere per tormenta truci auto- remisi. Motus digitorum lenis, et turn turn.
  Tormentum mollis resilire dat, et machina fascist in medium scindit. Vexillum rubrum avulsum cum swastika nigra in scaena alba in lutum cruentum cadit.
  Alyonushka susurrat sapientes cogitationes;
  - Iustitia sacrificium postulat, eleemosynae donationes et victoria iustae sacrificii causa!
  Alesya Muravyova, magna grenade ad latus Pantherae addit, addit;
  - Tantum inevitabilia sacrificia in bello juvabunt ad vitanda inexorabilia deditionis sacrificia!
  Oleg Rybachenko , alium pulveris nubem solvens a ballista, quae ei tussim irata fecerat, et deinde ex eadem tussis explodit et motores increpuit;
  - Deditionem adversario dandum est, sed deditionem hostibus dedere impossibile est.
  Rursus, puella tormentarii nudam et pulchram crura incubat ut biorhythmos Telluris melius sentiat, et flatum foeni cum suis plantis et propaginibus iterum insidiosis T-4 ad finem ferendi prorsus ad finem.
  Pulchra Komsomol membrum ridet et clamat;
  - Vade ad infernum senex!
  Et tunc duo tantum avi Soviet sene sene machinamento sclopeto interclusi sunt. erantque in cavo acervi cruentis. Alius senex, tasque fasciculo involutus, sub Pantherae piscinae vestigiis concidit. Digrediens, exclamavit;
  - Gloria Stalin!
  Alyoshka Muravyova pressione prosequebatur:
  - Gloria heroibus!
  Lyubov Markova, cum flexibili crure grenade iacens, increpuit exclamavit:
  - Mortuus honor!
  Oleg Rybachenko, ridentem albo-dentatam, addidit;
  - Et sapis, honor in vita!
  Tantis viribus resistere conantur. Hic, exempli gratia, fortasse non est "mus Regius" sed - piscinam novam relative, et quomodo "Leopard" in pila E-25. Sed Sherman ruit. cum progressu nautarum aut commeatu.
  E contra, multo facilius est Sherman vertere super... Altus crepundia percurrit in ollam fictilem cum mixtura explosiva et... Sicut valida concussio pulsat bastardum bene armatum.
  Et post eum secunda piscina Americana obliqua est, verbum ducens infernalem tentationem cannabi sub ictu falcis. In tertio, propter inertiam, collegas laedi et bruchus misellam, etiam victus, eruca pout erigit.
  Puer-nius Oleg clamat;
  - Retine eam ac strenuo serva!
  Hoc vere robur heroicum Russicum est!
  In redeundo debes iustificare longam absentiam tuam.
  et imprimis linguam sumebant. Unum de ministris castelli cum lasso apprehensum ligaverunt et duxerunt ad praetorium.
  Rusticus rex quoddam secretum speciei noverat quomodo puerum mulierculam et uxorem suam cito faceret, et in equo admodum ludibrio reverti procurabat. Veris nivis liquescentis tormentis haesit, nec dum properat exercitus, sine igneo praelio satis magnum castellum expugnare.
  Emelyan Pugachev vehementer quaesivit captivum;
  - Quis sum? Quis respicit?
  Vinctus audacter respondit;
  - Fur es et impostor!
  Cossacus Tsar arida dixit:
  - Inseretur!
  Shcherbatov suggessit:
  - Vel fortasse cum praelectione interrogo?
  Pugachev fremuit:
  - Actum!
  Captum tribunus in tormentis tuguriolum trahebatur. Sed quid sciebat? Quod ubi aerarium exercitum abscondunt. Forsitan et subterraneo loco indicandum!
  Sed tortor est, ut...
  Pugachev plus quam ducenta tormenta bona habet, et illa quidem testa rem solvere vult et non expugnare. Et inde Ufa et iter ad Kazan.
  Ille damnatus Khlopusha cum turba et tormentis ad Urales missus est. Rex adhuc plenus est rebus agendis.
  Exercitus Pugachev evellendo tormenta conchilia incepit. Tormenta gravia rugiebant. Tormenta accensa sunt et potestas tormentorum evomens.
  Duo moenia iam corruerunt ... Et Pugachevitae impetum fecerunt. Erant inaequales copiae, praesidium prope non resistentes. Tantum duces, ne tum quidem omnes emittere conati sunt. Colonellus et capita capitanei Oleg Rybachenko diruit. Milites ante superiorem hostem tela abiecerunt et ad genua prociderunt.
  Pugachev aliam victoriam relative vicit ac se contulit. Celeriter exercitus eius crevit, quamquam multum sordium est cum nix tabescit. Fere prope Orenburgum mora effectum habuit.
  Attamen casus huius centri provincialis Pugachev auctoritatem excitavit, et nunc libentius etiam iunctus est. Multum adsurgit maxime accurrebant.
  Multitudo magna et equites innumerabiles. Multa milia pugnatorum sunt, solus Emelyan Ivanovich ipse plus quam triginta milia habet, et plus alii quindecim milia ex Chika et alii praefecti rustici tsar.
  Pugachev ipse Yaik oppidum in dulci amplexu uxoris suae Ustiniae visitavit. Fecit ei parvulum, potius filium. Cum herede indigeas, numquam quid in bello possit evenire. De glande errante vel core, nemo cavetur. Et ideo non est aliquis in genere prolongatus. Sed Pugachev iam liberos ex uxore priore Sofia habet.
  In ipso oppido Yaik, Cosaci firmiter sedent. Conatus hostium fuga repulsus est. Plures pugnatores capti sunt, qui famem in castello esse confir- mant, et mox dederentur aut exstinguerent. Ita nihili est expugnare.
  At Yemelyan sine magno dolore urbem reliquit in suo ioco, honesto emissario.
  Rebelles in Chelyabinsk firmiter sederunt. Siberorum praefectus, Decolong, cognita Orenburgensium casu, ab urbe raptim se recepit. Inde fere ignavus, a rebellibus circumvento relicto.
  Quanquam eodem tempore Decolong fuit qui in historia vera Pugachev cladem intulit, et etiam in improviso eum sumpsit. De exereitu rustici regis quattuor milia occisa, totidem capta sunt. Sed nunc Decolong recedit, et milites saepius deserunt.
  Sed dum Kungur firmiter defendit et ut hanc urbem magni momenti opportunis quam primum caperet, Emelyan Pugachev colonellum Oleg Rybachenko et Yesaul Margaritam Korshunova ad eum misit.
  Puer et puella, ut semper, currunt per ver nix nudis pedibus, ac paene jaceo.
  Equi admissos velociores sunt, ac potissime diuturniores. Plures horas currere possunt sine tarditate, nec umbra fatigationis; immortalia sunt corpora, et ideo invulnerabilia.
  Dubitavit utique Oleg Rybachenko an Pugachev ius esset iuvare, sed opus aeternum, invulnerabili corpore suo elaborare. Etiamsi Catharina II erat regina bona.
  Multum vicit, inter Crimea et Belarus cum Ucraina parte.
  Sed quis scit, forsitan si Yemelyan vincit, Russia etiam plura consequetur.
  Quanquam haec concussa est imperio Octobri res Lenin et post bellum civile comparandum. Quid parum habent iam conciderunt populi Russici? Heu, belli civilis renidet.
  Oleg Rybachenko una cum Margarita ad Kungur currit et secum cogitat.
  Sed tamen multum a fortuna dependet, cuiuslibet etiam mediocris principis fortuna magnificare potest.
  Et quod Nicolaus II, ingenio et ingenio suo, Vladimir Putin plane superavit. Sed huic rei fortuna haud inferior Tiro Khan fuit.
  Una ad alium fortuna ducit, et e converso. Puer terminator cucurrit et cogitavit.
  Exempli gratia, captis Salman Raduev, etiam in vigilia comitiorum praesidentialium in Russia, valde probabile est eventus. Revera, quid ad hoc casus, praesertim cum de scumbag rara loquimur. Militum dux haud quisquam vivus postea captus est. Omnes mortui sunt. Porro Shamil Basayev potius accidens est. Imo si motus terroristarum numerus tam bene notus erat ut cuniculus sub eo iaceretur, quid obstaret quominus solo ictu aere operiretur? Quanto certius esset! Aut etiam averte gas et tunc magnum spectaculum faciunt de iudicio Basayev?
  Non, verisimile, Putin in hoc casu etiam felix fuit, itaque Shamil Basayev satis casu mortuus est.
  Sed dicamus Salman Raduev in detentione moritur, vel laqueum omnino vitat. Putin paucis centesimis suffragii caret, et comitia in duobus circumeunt. Haec iam victis certae dilectionis et triumphi Zyuganov.
  Nec tamen notum est quomodo secunda rotunditas processerit. Utcumque, electorates protestatio facta esset, et Putin vix nimis persuasibiliter conciliasset. Sed maximum est ut post mensem fieret inauguratio. Et Putin tempus non erat proponere in sessione vernali Consilii Foederationis reformationem. Et in casu gravi coitio copiae oppositionum contra eum factae sunt.
  Communistae, agrarii, Unionis Iustorum virium, OVR, Yabloko maior pars habere debet et foedus Foederationis Consilium obstruere. Quin etiam se opponunt nationalizationis NTV.
  Ut apud Yeltsin, lentus conflictus inter Dumam et praesidem incumbentem iterabitur. His conditionibus, Putin Khodorkovsky comprehendere audere et vehementer ictus Communistarum et Unioni Virtutum et Yabloko tradere potuit. Praeterea, obsessio historiae multum afficit. Et si res aliquantulum immutata est, tunc XI Septembris impetus terroristarum non evenit. Tum Putin bellum in Afghanistan ivisset, et fieri potest ut unum tantum tempus duraverit.
  Et iactatum dictatorem relin- geret, et cum nulla aestimatione conspueret, sicut Yeltsin.
  Ita fit, interdum parvo casu. Sed idem Nicolaus II nisi Admiral Makarov occidisset, victoria de Iaponia fuisset. Et tunc omnes Sinenses certe Russi facti sunt! Et tunc Germania et Austria-Hungaria victa essent.
  Ita videri potest, quod unum defectum alium trahat.
  Termino pueri cucurrerunt, discalceati per nivem conculcaverunt. Et Oleg Rybachenko, sentiens inspiratus, alacriter coepit cantare, componens in ite;
  Nos pro meliore fato
  Ut facilius vitam hominum ...
  Et contere multitudine damnatorum
  Ut pauciores sint adversarii mali!
  
  Super nos cherub aureus alatus;
  Ad gloriam matris nostrae Russiae...
  Creditis invictae gentes, Rus';
  Ut quisque in terris pulchrior!
  
  Datur pro patria pugnare;
  Magnitudinem patriae tuendae ...
  Etiam interdum vitae justo a elit
  Licet paradisi sit imago!
  
  Omnes homines somnio consequi opus est;
  Rationabile communismum credere.
  Tanto plus felicitatis est in Terra;
  et incendia revanchismi non venerunt.
  
  Noster tsar, Pugachev ingenii magni,
  Ad sanctum certamen rusticos suscitavit .. .
  Negotium ullum erit in humero;
  et puellam discalceatam ama!
  
  Etiam fortiores fient diabolo
  Cum fines scientiae transeamus...
  Nebulone complanata sub ungulis;
  Etiamsi evulsa arteriae scaturiens sanguis!
  
  Ita, amici nostri recti sunt;
  Matre feliciorem facere possumus ...
  Homines omnes unam familiam credunt;
  Magna Russia radians!
  
  Specta homines fortiter in horizonte;
  Ne mala nubes tegunt caelum.
  victorem hostem dabimus;
  Tuque eris, felix in bello fortis heros!
  
  Nescio verbum ignavum
  Nos Russi minime sumus inferiores.
  Nos Svarog habemus Iesum album;
  Et in perpetuum frueris Mai!
  
  Puellae et pueri in choro;
  Puellae nudis pedibus intrant...
  Pro nobis tamen omnipotens Deus Rod,
  Ne sis psittacus puer inexcusabilis!
  
  Lenin ad pugnam;
  Sapiens Stalin benedixit...
  Cherubus potentes expandit alas suas.
  Et musculi nostri simpliciter e ferro sunt!
  
  Patriae majestas erit
  Tales sumus milites cum Deo.
  Hie ferro gloriam confirmabimus ense;
  Quod scutum apud Svarog commissum est!
  
  In summa, fideles in Domino,
  Ad gloriam clarissimae Russiae...
  Modo novimus militcs aquilas;
  Post nos Deus Albus Christus Messias!
  Pueri pulchre cecinerunt, voces eorum tam uberes et clarae erant. Simul et fortes, magnifici sicut opera. Plures lupi latinas sequi conati sunt, sed celeriter post tergum ceciderunt. Immortales guys nimis celeriter ruunt. Nullam sciunt infirmitatem, vel dubitant. Etsi non est, hoc fortasse notum est. Ipse in Oleg Rybachenko valde dubitavit an immutabilis esset Catharina, sed capax, sed illiterata Cossaca. Sed iocari. Pueri, ut distraherentur, quia via longa est, volucres aphorismos procursu componere coeperunt. Feceruntque id ipsum sapienter atque pulchre.
  Hic filii sunt;
  Bellum sicut ludus dominorum est, ossa fracta amplius colligi non possunt - tenet terra!
   Fortuna praemium virtutis, poena temeritatis!
  Taurus fortis, asinus contumax, leo nobilis, vulpes callidus, asinae omnium artium sunt!
  Scortari tyrannus vult, sed in comitiis non placet!
  Politicus amat imperare, sed rectum facere amat!
  Ad locum cape leonis habes vulpes ad locum.
  Ne sis asinus - aures tuas effodient!
  Homo musca non est, sed etiam sermonis suavis avidus est!
  Bonum est pugnos ferreos emittere - quercu peius caput!
  Politicus turpissimus - mores legere vult!
  Mel ex ore ferrum aratrum politicus corrodit!
  Non bellum malum est, sed clades malum!
  Bellum non gaudium, sed victoria tropaea!
  Tyrannus saepe mellifluus est, sed vita apud eum mel non est!
  Ad celsa solium scandit ope turpium dolis!
  Quanto superior locus, inferior modus obtinendi!
  Dulcis oratio politici, exit amaritudinem deceptionis!
  Recta imperatoris - in obliquum vadit!
  Fragilissimus locus est cum quercu caput!
  Calcei nudus exeunt!
  Nimis politicus loquitur, sed magna silentio fiunt!
  Vulpes leonem fallet, sed murem non pascet!
  Dictator aquilam esse vult, in somnis alatum!
  Homo enim, pecunia, sicut lac bovis, ab avaritia acescit, a liberalitate perit.
  Promittit sine difficultate, verum est, ita! Tum vero quam aegre omnia postea!
  Politica quercu fata truncum manet!
  Quanto maior fur, tanto poena minor!
  Politicus nihil dedignatur nisi conscientiae vita!
  Parva conscientia politicus habet, sed ambitiosus!
  Persecutio bellatorem in tortorem, ignavum in virum fortem, humilem in insolentem vertit.
  Phantasia certamen absurditatis et absurditatis! Eodem tempore nullum genus magis scientificum et logicum est!
  In bello, sicut in opera - quisque sua cantat, tantum monitor speculator esse potest!
  Mulieres modernae homini omnia ignoscunt - praeter paupertatem!
  Scisne discrimen inter exploratores et exploratores?
  Scio! Speculatores modo habemus - peregrinos solidos exploratores habemus!
  Quid melius est inani capite vel pera inani? Utique inani capite - non ita notabilis!
  Animus est optimus collector divitiarum!
  Mentem et fortunam: iugo in amore - pariunt successum, opes, dignitatem, sed cito disperge!
  Facilius est superbis viris consilium audire cum a muliere datur - nisi uxor sit!
  Mulier sapiens fortuna valet! Et uxor praenomen ei agere potest.
  Quis personam intelligit in persona, et qui intelligit nummum!
  Humanitas per duas res destrui potest, computatoribus et phisicis computatris. Illa animum exstinguet, haec uti non poterit.
  belli comes et grenade!
  In genere, malum punicum iocos narrans est sicut ovum Faberge ad fissuram nucum!
  Ingenium quasi anima est: auferri impossibile est, sed exstingui potest!
  Vindicta dignitas non est honor - retributio pudoris!
  Invidia scelus est, studium inebriat, otium pascit!
  Pessima omnium scelerum pigritia est!
  Melius est cum dignitate mori cum machaera - quam bovem in praesepio acti flagello vivere!
  In bello virtus callidum, calliditas numquam animos!
  Bellum terribilem facit vitam, et mortem dignam et pulchram!
  Pudore imperanti rara est qualitas, sed multo pluris facit!
  - Jackal consonans cum verbo feces!
  Leo unum tantum commodum habet super thoes - facultas cum dignitate mori!
  Ars est virtutis carnifex!
  - Sed hoc non est verum! Nam quanto altioris gradus technologiae, eo plus intellegentiae ac sollertiae in proelio requiruntur!
  Ubi Matris utilitas incipiunt, personae bonae fines!
  Libertas cum disciplina coniungenda est. Anarchia libertati opponitur!
  Fortis memoria est matrona optima! In genere, libertas cum gladio parari potest, sed sola ope rationis retineri potest!
  - Cum fortis bellator alium salvet, nullus ad hoc praecipuus honor necessarius est!
  Ceterum, cum virtus ardet in corde tuo, erigis scutum pro servis!
  Turpitudo spurii honesti excusatio non est, cum sordes praesentia sordidam non iustificat!
  Numquam vilis est amor - praesertim si non crumenam, sed animam solvis!
  Sola res est quae sanguinem effusum iustificare potest si lacrimae fluere per exitum desinunt!
  Qui pecunia serviunt numquam cum iis pugnare poterunt, qui forti animo et libertatis cupidine pelluntur!
  Teardrop pueri periculosum est quod vertit in furiosum rivum qui civilizationes abluit!
  Positio imperatoris non est extra solida- tionem, sed additam responsabilitatem et onus grave!
  Nescitur quid gravius - omnes famelicos pascere vel unius infantis lacrimam abstergere!
  Aurum mollius est ferro, sed cor potius percutit!
  Non telum quod fortem facit militem, sed telum militis!
  Vere longum colloquium cum machina sclopeta ad hoc ducit quod incipit in aurem figere!
  Sexus telum perniciosissimum est, praesertim periculosum propter promptitudinem!
  Cuiuslibet telum efficacia ex victima electa dependet, et multo magis in sexu!
  Sexus telum humanissimum, dissimiles aliis mortiferis armis, vitam dat!
  Amor raro necat, sed saepe nocet!
  Quisquis nudum pectus diu spectat, loricae lineamenta oblitus est!
  Melior est birota cum pedalis quam Mercedes sine motore!
  Telum vetus est quasi fusum, certum, sed nihil timendum!
  Ambulatio non velocior, sed vilis - in medicis maxime servabis!
  Pecunia est quasi catharticum - probitas et fortitudo discedunt hominem cum eo!
  Melius est amittere diem speculatum quam in altero mori!
  In bello, trun- tio est in sepulchrum.
  Multo plures vincti sunt clariores animo et puriori corde quam illi qui custodiunt illos! Moralis catena quam captivus esse non potest!
  Corpusculum est quasi acutum cultrum, nisi quod non potest acui!
  Mulierum lacrimae meliores sunt quam margaritae, utraque gutta nummus aureus est!
  Saxum securis et vis atomica bono animo adnecti debent!
  Non est necesse ut paupertatis pudeat si dives habes animam et cor aureum!
  Profectum velat superstitionem!
  subtilitas humanitatis interfectoris et adrogantia dantis!
  Una vigilia non plus quam cucumis hortus constat!
  In bello, ut ducem expleat, tantum est ad vincendum!
  Hostis inperfectus est sicut morbus increatus - exspecta inpedimenta!
  Nobilis sapientia est sicut vinum pretiosum - melius est eam abscondere ab inferioribus!
  Si duos nummos demittis, primum legas, non quod maius est, sed alterum quod carius est! Da pauperibus requiem!
  Clades semper dolor est, nisi pecuniam in mare dederis!
  Sola venereum incorrigibile dignatur mori manibus pulchre dominae!
  Pragmaticus mavult novam vitam generare!
  Fortitudo satis eruditionem compensare potest, at disciplina fortitudini numquam compensat!
  Ingenium educationem reponere potest, sed educatio talentum numquam reponere!
  Excitus atque furor, haec sunt iustae prostheses virtutis et fortitudinis!
  Bene, ut apis, advolabit ubi nectar sapientiae ac diligentiae maturescit!
  Vermis, dissimile aquilae, facile evanescit. Humilitas semper occulta est, et alta vulnerari!
  Non tam catena quae in servitute tenet, sed timor - infirmitas unius saltem nexus dat animos!
  Honor est mori pro Patria, Muliere, Parentes, sed hoc melius est vivere!
  In bello facilius est commodum consequi quam percipere! Ista est propinquior venationi muscarum, quae circa victum leonem adhaeserunt!
  Lingua, quamvis parvitatem corporis, fortissimum est membrum corporis. Exercitus decies movet et infantem sedat. Potens est destruere et salvare.
  Pugnator sine vulnere est sicut dives sine sinu!
  Viribus indiget ad vivendum, et mulier superstes!
  Inter oves etiam aries oriri potest, sed inter leaena dux fieri.
  Vita nimis pretiosa est quam negotiatio!
  Ferro acutus est, sed lingua muliebre multo acutior!
  Audacter age, si non poteris solerter!
  Vnum togatum cohortibus addo, duos pariter milites aufero!
  Unus amateur cum sua stultitia beneficium decem tortorum impedit!
  Magna familia coelum est corde, purgatorium pera, infernum pro inimicis!
  Difficilius est interdum cavea commotione quam eiecit crudelis dominus!
  Pro populo Russico, vodka peior est quam duodecim Hitlers!
  Somnium veritas prodit!
  Esset causa occidendi, sed semper truncum induere!
  Vodka terroristis legalis est!
  Vocatus est maximus interfector Vide! Bibamus, sed ut nece nisi arcu!
  Quantumvis parvum electronicum assulam, sed praedicator manu extensa ascendit in illud!
  Optima est Lorem poenitentiae argumentum!
  Verus homo debet esse audax in pugna, assertor in amore, lepidus in lite!
  Vodka imperfecta, sicut uxor inexpleta, vitari non potest capitis, sic succumbere melius est!
  Bellum excitando est ludus, participantium numerus est infinitus, sed constanter decrescens!
  In bello, vapulando dissimilis, punctis conciliatus affinis est proditionis, sed judex non corrumpitur!
  Latrunculorum logica est et poetica in simplicibus fragmentis indita!
  Libertas puellae corruptae similis est, quam non pecunia, sed sanguine pensant.
  Iuvenis soror arrogantiae est, soror arrogantiae est fortitudinis, sed ex consuetudine senis potest nasci victoria!
  Dux cum caput lucidum habet, in oculis hostium obscurum est.
  Sensus temporis est pernecessarius imperator, non sine causa quod manus minuta acuto fine habet, fortius ferit quam acuto liciis ferro.
  Voluptate doloremque sint, quibusdam, sed quibusdam, dolor voluptatem maxime!
  Bella et venerea Felix, sed non mixtura, penicillo lethale!
  Pars in muscipulam pinguior, acrior dentes!
  Durius est leporem capere quam mammothem occidere!
  Occidis pulchre, cruentas adhuc vitas creas, solas cupidas ire ad sepulchrum nimis cito!
  Modus est bona qualitas, si reditus non convenit! Grata vidula semper levis est!
  Mulier, quae verum narrat, marcescere incipit passio, et cum mentitur, flores proditio est!
  Mitis cubantem piis foveamus vehementius, nihil est inexorabile quam laqueus affectuoso!
  Debitum est gravis, maxime pariatur nisi vitae nihil. Vicissim mutuari non potes!
  Altissimus somnus mortis, sed non suavissimus, maxime peccantibus.
  aethra corona victoriae et sine corona non est finis victoris.
  Qui post tergum cadit, uno pulsatio ad vitam assequetur.
  Expertus miles, ut viridis vini, convalescet in praeliis, dux autem qui non vult discere, est sicut stercoris, non maturescere, sed perepere.
  Malus imperator cutem suam salvat, bonus a morte milites suos servat!
  Debut in praelio refert, quia, amissa, non loqueris pro corona!
  Si decedit comes, ne perturbetur, bono ditatus caelo.
  Quid si malum est? Facilius est tum in terra viventibus.
  Una veritas est, sed multae sunt religiones, quae significat maiorem casum credentis errare quam atheus!
  Atheus, etiam si recta est, non prodest veritas, sed fidelis, etiam si fallitur, vitam beatam et gravem mortem accepturus est.
  Atheus fieri similis est animam tuam furari!
  Fides est vestis similis, difficile ad induendum et nudus esse non potes! Mutare solum potes lavando et eligendo stilum modernum! In genere, religio, sicut uxor, angit, et FORMIDULOSUS mutandi!
  Fides quam pistillum demonstrans solum est et soli stulti illud rident!
  Sponsus est Felicitas sponsus, qui solum cum libertate copulat!
  Quid vis serpentem in corde tuo ponere - ianuam infernis aperi!
  Id quod dolabra et lacertis muscularibus capite opus est!
  Praefectus affinis est histrioni, repetitiones tantum pro encore non plausus frangunt, sed cedit in faciem, in terram proiciens!
  Amor est sicut nubes, obnoxia voluntati et lacrymas fundit!
  Misericordia est proditor fortium, nascitur crudelitas ex suspicione, et inconveniens est infirmitas!
  Poena mali est genus boni pretiosissimum, puritatem et fortitudinem requirit spiritualem!
  Magnitudo est pernecessaria dominantis qualitas, timiditas civitates destruit et orbos populos relinquit!
  Cuius clangor obstrepat, sed taceat tua!
  Sacrificium amor requirit, non minus quam odium!
  - Religio in primis debet esse moralis, doce bonitatem et obedientiam! Modo ne avertas homines in gregem et ablactes eos ad cogitandum!
  Revolutio servitutis genus non debet mutare, finis est libertas spiritualis cum uno habitudine - bonum facere!
  Nihil humanitatem coniungit sicut vera religio, quae in humanitate et sensu communi!
  - Tantum ultima victoriae summae veritas mendacium iustificare potest! Ut causa pacis vim postulat, facilius est gladium ense repellere quam clypeo!
  - Veritas semper in paucioribus et in paucioribus sola intelligentia et astutia vincere potest! Hoc significat calliditatem et intelligentiam, verum socios veritatis.
  Servus primum omnium ignavus est, catenam amittere timet.
  Tyrannus tria habet insectorum qualitates: aculeus scorpionis, ungula viscosi muscae, tela sanguinolentae, sed alatus non est.
  Pulchritudo animae, puritas cordis, vis amoris, ne polluantur nimia retributione!
  Si recte, iustitia crudelitatem iustificat, sed quantum ad carnificinam victimam non vertit!
  Insignis dignitas imperatoris est, dignitate accepta cladem accipere, et ex eo discere.
  In bellis, quisquis volat, vincit, et quod reptat, ab hoste caeditur!
  Contumeliam telo nebulonis et ignavi, cum alios humiliare conetur, se demittit!
  Mortui non falluntur, nisi forte paradisi locum numeras!
  Usu est mater sollertiae, socia ingenii!
  Qui discere volunt plus proderunt cladibus - quam superbus ex victoria contenti!
  Melius est pulchre mori quam turpiter vivere!
  Iners enim omnia tempora mala sunt, praeter somnum!
  In bello, immatura gaudium est soror proditionis!
  Perfectissima ensis - obliqua manus spolia!
  Tempus in bello sicut aqua, humanitatem et humanitatem atterit!
  Bellator sedens in insidiis est sicut latro, solum vitam suam vult obtinere, non peram.
  Bonus est enim imperator, salvo tuo gravius, quam alienos occidere!
  Multis gravioribus artibus et virtute! Si vis fortiter fieri, noli mansuete ambulare!
  Quasi anguis mendacium in loco vigilis - semel inimicum mordet, alter te in infirma macula punget.
  Miles omnia dominae cedere potest, nisi prius mori liceat!
  Miles Russicus occidi potest, sed non victus!
  Gigas non est qui incrementum magnum, sed qui cogitationem habet, in caelum!
  violentia externa parit obedientiam et rebellionem in anima incendit!
  Captivitas est instar malleoli candentis, si post eam in gelidum liberationis rivum inveneris!
  Iustitia interdum dura, sed semper mollior ad arbitrium!
  Nunc liberi pedites accurrunt ad Kungur castellum validum, in quo sunt sexcenti milites et alia militia. Quorum adventu perterriti cum ducentis gregariis militibus ad Maiorem Vereschachin, duum milium pugachevitarum multitudo obsidionem levavit ac se recepit.
  
  
  Oleg Rybachenko et Margarita Korshunova ad rebelles pervenerunt. Increduli sunt primo pueri in bracis et puella in tunica. Sed decretum sigillo principis persuasit colonello parendum esse. Sed multo certius factum est, cum Oleg, unguibus nudis digitis ligato, eos ad ataman emergere incepit, et eum ad ostium per anteriorem affixit.
  Praeterea rumores iam pervenerant de puero, qui frigus non timet, et velocius currit quam lupus maxime leporarius.
  Puer pro imperatore susceptus est. et deinde cum consilio ad eum venit. Illi una cum Margarita in Kungur penetrant, omnes praefectos necant, ac deinde multitudo irrumpit praesidiumque conficit.
  quod erat libenter acceptum.
  Et puer et puella, hi filii terminator ad Kungur festinaverunt. Et magna post eos pars rebellium mota est.
  Oleg et Margarita, nullo tumultu, ad parietem pervenerunt. Paucis vigiliis interclusum est. Et duces exscindamus. Trepidatum est. Maior Vereshchagin in praelium irruit, primusque interemptus est. Tres etiam duces interfecti sunt.
  Liberi acutos iaciunt acutos orbes, Et ferro caedunt dura spathis. Etiam domi factae iecerunt, sed tasque validissimas. E quo hostes superiores erant discerpti. Ab his liberis terminatores obtinuit.
  Tum rebelles in proelium iverunt. Et quomodo etiam caedere et comminuere coeperunt. Et iam inconditum ac decollatum praesidium legatis Pugachev exercitui dedit.
  Pueri negotium perfecerunt. Et sumptis Kungur, prope Ufa recurrunt, ubi ingens exercitus Emelyani Pugachev appropinquavit.
  Puer et puella ad se accurrebant et cantabant;
  In Patria lusciniae psalmum canunt;
  In ea, sol rutilans aurora .. .
  Gratiam affert - pax, solatium;
  Et oculos aperit - lumen Domini!
  
  Ubi sunt lilia convallium, et ubi sunt examina daisies?
  et faeni cum melle funduntur.
  Fies verus - norunt heros -
  cornua daemonum abscindite!
  
  Nunc nudis pedibus curris per agros;
  Prorsus puerulus - gravis machina gun!
  Et frigida calcanea sub rore -
  Parata adversarium - chekmate!
  
  Demiurges naturam sculpet;
  Create patterns in procelloso splendore...
  Heu, parum stricte Deus est chirurgus.
  Qute mox ve!
  
  Homines formidolosi etiam sumus creatores -
  Posse tuum novum mundum amplecti!
  Turpitudinem ovis non oportet ostendere -
  Tum protinus obiurgare exercitum colliget!
  
  Puer auctor nunc in captivitate est;
  carnifex in eculeum levavit, flagello dedit.
  Sed homines non maledicunt Satanae -
  Quia tribulationes sunt etiam donum!
  
  Spatium enim viae sunt omnes colores;
  Habent excessum puri fluminis .
  Et necesse est nos vilem timorem superare -
  Non occultat in pyxide cum pernicitate anguillae!
  
  Heu, totus mundus loculis plenus est
  Etiam in lacu habent tergora.
  Videbimus in Eden -
  Post omnes, coram Deo - fortiter infans!
  
  Sed homo est etiam essentialiter Deus;
  Is est velox ingenio gigas.
  Navis specus magnificum relinquit;
  Populus et dux sine timore unum sunt!
  
  Charisma quoque caput est;
  In cursus non justo.
  Si quis fallacias,
  Iam coronatus eum fur affixit!
  
  Cum mens ad apicem crescit;
  Et scientificum movens suscitabit mortuos...
  Flos operit glaciem cum tapete;
  Et sumus in itinere ad alia universitate!
  Oleg Rybachenko et Margarita aprum in via arripuerunt. Et occiderunt eum et manducaverunt carnes crudas. Quid tandem, Tarzan comederunt, et quare peius sunt.
  Et sumentes cibum cum eis.
  Oleg cucurrit et cogitavit;
  Quid frigidum erat, series circa Tarzan erat. Sed melius etiam scripsit. Hoc interesting opus est de simiis silvestribus et silvestribus. Sed cum puella dicamus?
  Praesent vel mi orci.
  Porro una cum Margarita nonnullas aphorismos ut magis iocum faceret composuit;
  Politicus enim viae omnes perversae sunt, sed recta ad metam ducunt!
  Aurum molle est, sed vim opprimendi habet!
  Metallum grave aurum est, sed aurum leve!
  Quanquam aurum grave metallum est, sed magna vis ineffabilem te facit!
  Manus facit carnifex, sed pedibus productus est!
  Si thronum capere vis, regem habes in capite!
  Si vis, obtine locum leonis, sit vulpis in astutia, et vilitas hyaena.
  Politicus felicissimus est vulpecula callida et tigris praedatoria, et simia in alienis praestigiis utens!
  Quisquis vulpes in re publica non est, asinus in vita est!
  Vulpes blandior habitus lupum habet!
  Astutia belli non est contra honorem, nisi cum contra te vertit!
  In bello, negligentia bitumen in melle similis est, tantum pro- ceptore!
  Tergiversatio tergiversatio hamo non solum forma, sed etiam effectu similis.
  Manus quamvis firmae sunt, sine capite nihil valent quam mannequin!
  Ingenium tertiae manus comparari potest, cum multo maiore adductius!
  Revolutio prae- ceptoris, quae ducit ad emendationem populi, pinguedinem repellit, quae florem renovat!
  Maxima in fenore dividenda accipientur ab iis qui lac pro infantibus pectus non parcunt!
  Mendacium pro bono, haec est veritas novo modo prolata!
  Foemina thesaurus est qui opulentissimum corrumpere et vas fortissimum dejicere potest!
  Difficultates conceptus aeternus est, etiam mors eas ad propinquos defunctorum solum transfert!
  Foelicitas est flos foecundatus ossibus, rigatus sanguine!
  - Fundamentum, mixtum cruore, est valde instabile, ut solum in corpore vivo, habeat potestatem sanguinis!
  Omnia mutabilia sunt, praeter sensum officii et officii!
  Malum est vitam amittere, sed multo gravius est immortalitatem perdere!
  Melius est unam horam volare quam per centum annos repere!
  Fortitudo cum libertate synonymum est, libertas cum officio synonyma est, officium sui sacrificium et renuntiatio requirit!
  Heros debile caput a mannequin differt, quod se claudit!
  Psychologia clavis est ad victoriam, vos iustus postulo ut rectam crinem eligere possit!
  Cor non mittitur intelligentia, et caput non concidit!
  Velocitas parit victoriam, velocitas felicitatem parit, celeritas est secunda felicitas!
  Velocitas parit victoriam, velocitas felicitatem parit, celeritas est secunda felicitas!
  Gelidus spiritus mortis conturbat cor et contorquet viscera timidi. Sed fortis ex propinquitate osseae vetulae falce acuto: acquirit acumen motus, tranquillitas in pugna, tollendi nimia pinguitudo!
  Temperatio in mulieribus saepe cum modestia cohaeret - quam fortitudo in viris!
  Ars est conceptus ancipites - stultitiam non fert!
  Dulcissima fructus est durissima eligo!
  Temeritas contraria est fortitudinis, fortitudinis et rationis tantum paria dabit victoriam! Poculum victoriae est sicut uter vodka, ut nullae sint molestias, requirit tres homines: Felicitas, mens et fortitudo!
  Mors non est temporalis, sed vita permanens!
  Nulla tam religio est quam logica explicatio status rerum existit et praesentia rationis!
  Hic ius est, sed mens humana non est maxime logica in nostro mundo. Aliquando etiam nihil irrationabilius quam logica videtur.
  Bellum sine sanguine est vita sine dolore!
  Facultas in tuo superstes gravior est bellatori quam inimicum occidere! Quodvis bellum in pace finit, vitaque funebri finit!
  Amor eleifend est vitreo similis: nimis fragilis, facile frangitur et nocet!
  Servus et rex ex eodem utero procedunt, si iidem ante partum, cur non post pares?
  Progressus scientificus sine evolutione morali tantum est ut fumus ex explosione nuclei conetur!
  Negligentia in bello, mater sceleris et soror proditionis!
  Panis belli acerrimus est: madens sanguine fratrum et matrum lachrymis!
  Multo iucundius est parere liberos quam parturire cadavera, quamvis arte et cupiditate utrumque requirat!
  Servitus non incipit discendi et cogitandi cupiditas!
  Sapientes verba bona sunt - good deeds are better!
  Vita semper praeclara, et mors mediocre!
  Scientia non est omnia, antecedens arma sollertes manus et mentem flexibilem requirunt! Spiritus materiam vincit!
  Quodvis momentum desinit esse jucundum, simul ac constringitur, ut glaciei floe constringitur!
  Motus est vera beatitudo!
  Mater terra pretiosissimum est quod homo habet, sine qua vita nihil significat!
  Homo sine patria est sicut corpus sine anima!
  Religio infirmis solacio est - nulla incommoda videntur levia, si temporaria sunt!
  Si ars est angelus custos, spiritus pugnans deus belli est!
  Facilius est Oceanum cum tablespoon unco, quam cum atheo contendere!
  Computa sicut puella iuvenis et pertinax amat!
  Mors ab amato differt, quod semper conventum cum illa differre conantur!
  Mors ab amato differt, quod semper obvenit tempore iniquo, at nemo illam tarde obiurgat.
  Qui salvat incolumem - rupit funus ite!
  Exercitus saturi clavis prosperis!
  In bello praeparatio bona est sicut aer pulmoni, et vaporum debiles et necat malus!
  Cum homo artificiose se praebet speciem formidabilem, hoc certum signum est infirmitatis spiritualis.
  Atrox lupus in vestitu ovium, non ovis in vestitu luporum!
  Homini nihil est praestantius quam arte militari - id est synonymum honestum esse! Melior est mors tigris quam vita canis!
  In bello mors justificatur, cum hostes nimio pretio emunt, et dat munera hosti proditionis.
  Hostis explorati paene victus est, non modo necesse est ut casus ad te ventum eat!
  Carum est cadaver inimici, sed vivo adhuc maiore pretio!
  qualis furtim victor!
  In genere, vita sine difficultatibus est sicut pulmentum sine condimentum, multum - amarum, non - non ascendit in fauces!
  Homines saltem semel in vita sua aliquem occidere et salvare debent! Et si primum est felix, inexpugnabile est secundum experimentum fortitudinis.
  Computatorium melius quam bomba atomica, tutissima via est gentes vincere et eas operare victori! Praeterea tentationes non timeo. Quaevis ergo fides tanti est, si se ipsa defendere novit!
  Iuvenis, sanguis citius fluit, et "phialus" calidior coquit!
  Tarda asinus, porco peior, etiam putet, sed cibum non dat!
  Ignis automaticus et fremitus conchae - optimus omnium bonae memoriae repelle!
  Fides sine testimonio: falco sine pennis scalpere potest, sed adsurgere non vult!
  Religiosa disputatio est maxime supervacua - quoniam uterque altercatio nullam habent ideam de re quam de ea disceptant!
  In stadio inter progressum scientificum et technologicum ac moralem, haec moritura est extranea! Etsi periculum est humanitas inter scientiam et mores in abyssum cadere!
  Qui salvat in scientia, detrahet semen suum; et qui aufert posteritatem eius, mendicus manet in aeternum.
  Posteros spoliando caput facere potes, sed locupletari non potes!
  ! Politica est res sordida res mundas acta!
  Veritas semper multiplex est, sed error uniformis est.
  Pulchritudo notio dialectica est - sola deformitas universalis est!
  Arma parcus, vino dissimilis, ama iuventus!
  parce hostibus, quid pugione sedeat - ferrum non sentiens veraque nescit!
  Optimum telum est sollertia, non libi eget, sed carum!
  Cum cadaverum numerus sit plures, vertunt ex tragoedia in modum extra!
  Homicidium simile est virginitati amittendi primum ac dolet, deinde cum novo quovis actu magis ac magis delectatur!
  Explorator malus est qui exitum in casu defectui praevidere non potest!
  In quacumque alia regione, error potest vitam, salutem, et solum in religione fallendo, immortalitatem amittere periculo!
  Bestia dentes habet, homo sclopetum habet, animal musculis nititur, homo menti! Dentes hebetes probat, sed acuet mentem - ergo mens immortalis est, proficiens, quasi perpetuus motus machina, ad prosperitatem ducet!
  Etiam atrocissimus nuntius ex repetita repetitione vulgaris fit!
  Cum agens duas intelligentias operatur, puer contrahendo duas papillas in os suum quaerit, periculum discerpens os!
  Motus est pluvia sub qua flores sanitatis crescunt, et sarculum evellendo zizaniorum morborum!
  Caeci caecorum oculum non vident, quo volunt vadunt.
  Non potest caecos educere, LAPIS CHARI FIDELIS!
  Vigilans viator ne trahere - caecos miseros adiuva!
  Homo facile frangit, aegre domat, et rarissime ex natura amorem consequitur!
  In pecto, fortuna venit ad caput lucida, digitos dexteros, et cor placidum!
  In genere crimen non est scelerisque, dulcem vitam carpens, non vis, sed cordis obesitatem certo habebis!
  Defectus virium excessum ingenii compensare potest, at nullus excessus virium defectum ingenii compensare potest.
  Ingenium defectus educationis reponere potest, sed nulla copia educationis ingenii inopiam supplere potest!
  Adamas gemma est sine politione, sed nulla politio carbonem in adamantem convertet!
  Funes aliena est iocunda, sed de morte tua cor tuum erumpit, et anima tua in pedes tuos vadit!
  Pecunia haeret cruentis manibus et lubrica animabus quasi sordibus!
  Inter omnes formas fanaticismi, religiosus est irrationabilis et ambitiosus, sic principaliter ad immortalitatem personalem assequendam!
  Amor a raptu tantum differt in forma solutionis - pensio in genere pro ultima actione!
  Melius est amittere in iustitia quam lucrari in peccato.
  Amissio justi quaestus est in coelo, quaestus peccatoris rapina est animae.
  Deum negantes, communistae irrationabile onus super humeros hominis imposuerunt! Omnipotentis locum cupiens sustinere non potuit homo dolor Golgotha et diaboli tentationes.
  Iesus, populus non habens potestatem, sed regnum bonitatis et iustitiae aedificans, in stagnum vitiorum concidit!
  Innumerabiles thesauri in anima hominis, si modo eas spoliare incipias, cito sine divitiis exibunt!
  Omne coitum, gemma, quam duobus communicas, et fur non unus, e corde furabitur!
  Omnis homo habet aliquid commune cum primate, bonum est si potentia, sed saepius intelligentia!
  Ridiculam esset si vera non esset!
  Proh dolor, plus iocis viventibus habemus quam viri probi et politici honesti!
  Quisquis animam suam vendit, haesitans semper manet - dat immortali pro mortali!
  Victoria de forti adversario plus constat solere, sed eam gratis non das!
  Caedes non potest sui commoditatem ac lucrum iustificare - tantum honor, libertas et materna violentiae sunt advocati!
  Bonum esse cum sclopeto;
  utque furore ferite ferro!
  Ad sanguinem cataracta sicut
  Mali non parcunt omnibus, occidunt!
  Omnium artium opera, militaris magisteria firmissima in hominum memoria ac lacrimas faciunt!
  - Pictura sanguine scripta: quanto lucidius oleo et tabe!
  Honesta persona iustitiam ponit - super familiam et amicitiam! Inimicis et amicis eadem lex esse debet ac maritus uxori!
  Iustitia in meretricem coram legibus vertit!
  Fortis adversarius corpus et voluntatem temperat, fortior te reddit, infirmus animam corrumpit, corpus hebetat, debiliorem facit!
  Tanto faciliorem victoriam dat via dura!
  Manus militis sagittandi dantur, et cerebrum in tempore sistere!
  Stultum necare: idem est ac pungere acus, callidum figere - quid proiectum verberare!
  Natura est mater hominis, mater magni inventoris stultum esse non potest! Etsi caret ingenio practico!
  Glans est efficacissima methodus paedagogica in tractandis iuvenibus, tum cum senibus!
  Sola efficacia ictum cadit! Saepe fides cadet, et si veneris, immortui eris!
  Religio superbum demittit ad gradum animalis - electionem dans arietem et capram!
  Melius est dare pellem tuam populo tuo sicut oves, quam sibilare in aeternum sicut anguis.
  In genere, notio operandi cum capite providet non solum interpretationem literalem, etiam cum ad artes bellicas!
  Si vis divites fieri, baptizari ut judaeum, si vis decoc- tare, sume mutuum a Judaeo.
  Plumbum concoctionem adiuvat, maxime si pilula in cartridge formam est!
  Qui munera non accipit, similis est mulieri meretrix.
  Solet, ut unum serves, alterum te occidere! Crudelis proculdubio haec lex est, sed in statera speciei naturalem reddit!
  Non est melior pugnator in mundo - quam miles Russicus et tyrannus maior - quam dux Russicus!
  Nimia luxuria est signum levitatis, levitas est imminentis ruinae praenuntia!
  Verba sapientum de labiis bastardi quasi fons sterquilinii.
  Commodum in longitudine habetis, sed habeo in mente!
  Aliquando potes interficere, at spem auferre numquam potes!
  In bello, defuit alter - aeternum perdere potes!
  Turris vulgaris flebilis est inter caespes, sed inter casas sublimis!
  Homo vim patitur, crudelitatem reveretur, mansuetudinem contemnit, misericordiam non sentit!
  Sexus est optimum remedium omnium aegritudinum mentis, sed proh dolor carus et difficilis inventu!
  Quis non amat sexum, non amat vitam, non sentit carnis gaudia!
  Vino poëma commune habet quod eius valor cum tempore crescit, sed etiam saecula lineas putridas et scintillas exire non sinunt!
  Miles computatralis similis est - unum-nullus computat, et bellator amicus hostis est!
  Homo differt ab animali in humanismo, et facultas agendi contra instinctus!
  Ex violentia contra foeminam, interdum pueri sani apparent, et a violentia contra naturam, modo monstra.
  Si crudelis mater est, filii quoque crudeles sunt! Qualia talis est proles, homo!
  Amicitia a fortibus petitur, a divitibus alimentum, intrepidis devotio ostenditur.
  Adortus est optimus modus corrumpendi numerum hostium praestantiam - pugnantes eos est sicut medium bracchiorum abscindere!
  .Pro muliere, amor est voluptas et reditus, pro viris, voluptas et sumptus!
  Novum telum pro homine improbo excogitare est sicut crura cathedrae serrare cum funem super collum rapitur!
  Cum appropinquasset Ufa, guys de assignatione Pugachev rettulerunt.
  Rex rusticus miratus est quod pueri tam cito laboraverunt. Et ille quidem reddidit eis. Tradidit crucem argenteam. Et ducentos rubles singulos.
  Ufa oppugnatio secuta est. Margarita et Oleg, ut semper in fronte sunt, celeriter oppugnant.
  Hostes spathis inciderunt et bombs iactant.
  Iam fame Ufa praesidium debilitaverat, sed victoria rebellium animum fregerat.
  Praeterea rex Cosacis paene quinquaginta milia armatorum habet.
  Postquam Oleg Rybachenko ducem trucidavit, reliqui milites in deditionem venerunt.
  Iurati sunt, praecidunt crines, attonduntur ut Cosaci. Quidam duces Pugachev iungere voluerunt. Et quid est ansa melior?
  Breviter, Ufa facile capta est. Etiam Cossacus tsar paenituit quod oppidum Yaitsky non expugnavit.
  Fere res melius Pugachev. Nunc plures copiae ad officinas Urales mitti possunt. Praecipe Beloborodov ut omnes civitates et Tobolsk.
  Certum est ire ad Kazan, deinde Moscuam. Emelyan Pugachev etiam nuntiavit filium suum Tsarevich Pavel ipsum expeditioni adiunxisse et regnum patri traditurum. Sed multi crediderunt in eo.
  Exercitus pugachev crescere perstitit. Nuntii de captivitate plurium officinarum Uralium et nova tormenta, commeatus et pulveris pyrii venerunt.
  Dehinc ingens exercitus in expeditionem profectus est. Flumen movit, utraque ripa ad Volgam.
  Tsar Emelyan Pugachev hilaris et gavisus est. Hactenus res optime geruntur. In universum rebelles numquam graviter vapulaverunt. Et fama novi Tsar Russici oritur. Et in dies adveniunt ei novi milites per milia.
  Rex ipse indicta multas equitum turmas habet. Et omnia olet victoriam veram.
  reliquo exercitui pueri vagi praecurrunt. Mauris et mattis risus.
  Hic iuvenum bellantium circuitus hussariorum oppugnant. Brevis prostratio, duorum pedum nudis pedibus tasque iaculatur. Pugnatoresque perierunt.
  Proxima est Osae castellum. In ipsa historia sine pugna se dedidit. Ita nondum expugnati sunt guys et neminem occiderunt.
  Etiam parum perforatae... Cantaverunt latinas;
  Spartacus res servorum tulit,
  Iugum principum odiorum exuere.
  Infelix in examen aquilarum convertit .
  Vocatio simplex est - somnia movere seorsum!
  
  Exime gladium luctando
  Et inclementer exscinde inimicos malos...
  Tu, fortunate, pugnator aperi viam;
  defunctus aeternum in grano vivet!
  
  Nos de caelo feremus, luna nulla eget;
  Aperiemus spatia Martis quasi portam;
  Et sane crede in Venerem, veniam...
  Tota via lactea - sub gladio ibit heros!
  
  Stellae in caelo sunt et oculi puellarum -
  Sapphiri, gemmae scintillant .. .
  Et cogitationes meae violentae volant -
  Cum antecessor noster Mamaia!
  
  Mortalis Chelubeius in SIGNUM pila exclamavit -
  Quod Rus' sub ungula turbinum morietur.
  Clamor impar insanit - omnes occiditis;
  Risus et carmina sonora resed.
  
  Responsum a Peresvet magna voce datur;
  Ictus hastae et hostis in inferno nightmarish .. .
  Non expectabo bellator zindan -
  Vincemus, vos homines in ea credite!
  
  Insidiosa petra sunt dies in nubibus;
  Non omne tempus fortuna ac tropaea.
  Urbes vero, ignis, lumina;
  Videmus etiam in proelio non cuin!
  
  Sed scitote locum in triumpho Russico
  Caesar antecessor noster formidabilis Macedo.. .
  Planetae mox in paradisum vertent
  Sapidissimum Poshekhonsky caseum cum tea!
  
  
  
  SPEER MUTATIONIBUS HISTORIAE
  Speer, hoc organisationis ingenium, Fuhrer persuadere curavit ut instanter evolveret et in seriem poneret, levem, vilem, discursum jet pugnantem cum duobus tantum tormentis aeris, sed optimum in mundo secundum notas fugae.
  Itaque ipse HE-N 162 natus est, non die 6 Decembris 1944, cum primum exuit, sed iam sero erat, sed die 20 Aprilis 1943, cum Tertius Reich adhuc viribus plenus erat, et hoc habere potuit. bellum incursum. Fortunate Yummo jet machinam ad massam productionem iam paratam erat. Planum ligneum erat fere totum et armatura in fronte tantum quinquaginta chiliogrammata erat. Sed raeda levis, vilis, et valde maneuverabilis, facile moderari. Celeritas eius 900 chiliometrorum per hora excedit, et pondus pugnatoris inani tantum 1,600 chiliogrammata erat. Initio armamentum erat duo tormenta aircraftrum viginti millium - fortiora quam Yak-9, et cum LAGG-5 comparabilis.
  Pulchellus facilis ad operandum apparatus. In summa, populus pugnator. Vilius ME-109 ac facilius fingis, sed multo efficacius.
  HE-162 telum efficax probaverunt. Iam in Bello Kursk, aces Germanicae rationes in eo gerebant. Huffman maxime excelluit.
  Hitler sane placuit et ad quinque milia in mense productionem autocinetorum iussit. Figura haec attingi non potuit, sed fine anni 1943, plus quam duo milia carri per mensem producta sunt.
  NE-162 problemata pro USSR in aere creata sunt et progressus militum Sovieticorum aliquantum retardavit. De Kursk Bulge, damna piscinarum Germanicarum minora sunt quam in historia reali, multa II-2s deiecta sunt.
  Germani resistentiam obstringere poterant et Kharkov et Orel post mensem quam in historia reali ceciderunt.
  Sed adhuc Exercitus Red, licet tardius quam in historia reali progressus est. Germani post Borysthenen locum obtinent validamque ibi munitionem faciunt. Et tunc auto-e tormenta propellentibus 10 advenerunt, tristique ipsum felicissimum vastatorem.
  Germani frontem in oriente stabilire potuerunt. Hieme copiae Sovieticae Borysthenen transire non potuerunt. Germani prope Leningrad etiam restiterunt.
  Socii in Italiam progressi sunt. Sed at pretium ipsum.
  Exercitus rubri in Chersoneso emisso Nazis erumpere non potuit. Hic quoque proeliis diutius quam in re vera perduravit, sed in clade finivit.
  Sociae portum in Normaniam finiti cladem Britanniae et Civitatum Americae Unitarum. Die XXII mensis Iunii Sovieticae copiae in medio percussae sunt. Sed Germanorum incursiones copiarum Sovieticorum repellere poterant. Partim propter prosperos et viles autocinetos autocinetos E-X propellente. Pondo duodecim talentorum, machina haec reservatio frontalis 82 millimetrerum in scopulo 45 graduum habuit, impenetrabilis Soviet triginta quattuor et sclopeto similis T-4. Haec machina etiam ex-2 pinquare frontem potuit, bonam occasionem nactus de fastigio armorum repercussus.
  Nova technologia Germanica in defensione bona est. uti et Fritz. Sed Soviet carros adhuc non tam prospere. T-34-85 telum validius et praesidium habet, altitudo nimis magna est. IS- 2 Et vulnerari in fronte turris, et in parte inferiore alvei.
  Cohortes in mediam aciem conieci et summa parte ictuum Germani retineri poterant.
  Post sociorum cladem in Normandia, sententia anti-bellum in Americae Foederatae et Britanniae aucta est. Praeterea Americani fortunati non fuerunt, cum in Philippinis terram suam conabantur, onerariae navales proeliorum Iaponicae oppugnatae sunt. et demersi sunt. Multi vehicula et milites interfecti sunt.
  Quod etiam vehementer impressionem in populum Americanum fecit.
  Germani mediam aciem reppulerunt, partem copiarum in Italiam traiecerunt atque ibi taetrum fecerunt.
  Panthera-2 proeliis interfuit. Germani obviam ierunt ad pondus quinquaginta talentorum, cum tormentarii 88 mm et 71 EL dolium, et ipsum currus 150 mm densum armaturae frontis sub clivis.
  Panthera, leviore sed validiore machina, probatus est optimus piscina destructor.
  Germani Neapolim capere et multos captivos et tropaea capere potuerunt. Socii in Siciliam refugerunt. Ibi operire classem volebant.
  Designatores Germanorum E-25 in seriem deduxerunt. Copiae Sovieticae prope Leningrad iterum oppugnare conati sunt. Germani ibi parati erant. In genere, intelligentia Germanica bene laboravit, praesertim aeris intelligentia, cum Fritz machinas jet ad altitudinem altitudinis volantes habuit, et omnino invulnerabilis ad defensionem aeris Sovietici.
  In hieme, copiae Sovieticae iterum in medio percussae sunt, sed impetus eorum praedictio fuit. Et in aere Nazis plenam dominatum occupavit. Multum etiam Sociae aircraft perdidi.
  Mense Februario Nazis in Sicilia operationem peregit et plus ducenta milia militum Britannorum et Americanorum cepit. et mense Martio Germani in meridie percussi sunt. Perruperunt munitiones noctu progressi duo boiles.
  Copiae Sovieticae movere coeperunt.
  Post Roosevelt mortem Truman Hitlerus inducias obtulit. Fascist numerus constat. Sed in commutationibus copiam petrolei productorum et captivorum reditum poposcit. Truman et Churchill annuerunt.
  Germani in oriente manus solvunt. Etiam novam piscinam E-75 obtinuit. Ratio densior - machina et transmissio simul, et dispositio transversalis ad altitudinem machinae reducendam effecit. Ita apparuit sicut "Tiger" -2, sed multo humiliore silhouette.
  Multo densiore, armatura angulata, in pondere 75 talentorum, cum tormento equitum 1250 quadratorum. Quae res satis mobiles et certas fecit. Lacus UK duo tormentorum genera habuit. 105 mm 100 EL sclopetum ad pugnandum lacus hostium, et 128 mm 55 EL, gun mobilior. Turris erat 252-mm densum frontis obliqua arma, et latus 170-mm, trux etiam armatura prona erat. Alveus in summo 45-gradu ad fastigium habuit 200mm armorum, et 160mm in imo ad 45-gradum fastigium. Hull latera 120 mm et alia scuta 90 mm.
  Ita cum pondere 75 talentorum Germani machinam non minorem Maus in armis et armis, etsi uno sclopeto creaverunt.
  E-75 per sclopeta Sovietica anti-laci, etiam in latus, non penetravit, et sine dubio prioritatem Hitlerorum suscepit super omnes alias seriei E. lacus.
  Hactenus URSS solum IS-3 accepit, quae in fronte turris tutior est, sed difficilius fabricare. Ita Stalin iussit ut IS-2 et T-34-85 non pro tempore producendi tollerentur.
  Aestate, German E-75 lacus primum in fronte apparuit. Machinarum efficientium valde probaverunt.
  Eodem tempore, Nazis vehiculum leve ME-1010 cum alis mutantibus trahentibus, exemplar provectioris ME-262 X, et graviore armato et velociori et vehiculo XE-262 magis evehitur. Pugnator populi meruit omnem gravidarum laudem. Tum etiam Yu-287 jet bomber, quod perampla aerobatica ostendit. Arado tum torqueo.
  Germani aestate in Ucraina progredi potuerunt Donbass receperunt. Deinde autumno Kursk ceperunt et Voronezh appropinquaverunt. Copiae Sovieticae ultra Tanam cessere et ibi defensionem constituere conati sunt. Hiems veniebat.
  Legati Germanici operam dederunt ut Turcia in bello includerentur.
  Hic glomerare manum promissi montes auri.
  Stalin sentiens URSS difficile esse nova technologia Germanica resistere, et novam T-54 piscinam contra quasdam difficultates creationem inducias Nazis obtulit.
  Hitler respondens Leningrad et Chersonesum deditionem postulavit, ut panem, oleum et alias materias gratis suppeditaret! Et redde captivos, et partem auri transfer ad URSS.
  Stalinus omnia praeter Leningrad deditionem consensit.
  Nazis in Chersonesum hieme processit. Totam paene peninsulam praeter Sevastopolam ceperunt. Exercitus rubri in medio et septentrione progredi conatus est, sed iterum sine successu, ingentibus detrimentis acceptis.
  Mense Martio 1946, Fuhrer indutiae per triennium tandem consensit. URSS Tertium Reich cum liberis rudibus materiam et partem instrumenti officinarum militarium transtulerit sane supplevit.
  Et ad Occidentem Nazis. Bomba atomica nondum creata erat, et Iaponia contra Americam perdite tenuit. Omnis enim insula in Pacifico, atrox proelium in adductis erat.
  Ad primum, Hitler pactus cum Franco et Germanis copiis Gibraltar vi improviso ceperunt. Deinde Mauritaniam ingressi sunt. Basis Britonum in Melita victus et exscensu captus est. Nazis Africam invaserunt.
  Gubernatores fortissimi et eorum facti sunt: Albina et Alvina. Puellae Huffman consequi poterant et primas clausuras quingentorum aircraft ad orientem frontem descendentium superare.
  Et in Occidente daemones bikini omnino nudi sunt in bikini tonitruum facti sunt pro carris Americanis et Britannis.
  Et Gerda cum piscina sua cantavit in E-75 per Algeriam. Puellae recordum tenentium numero vehiculorum destructorum in fronte orientali, ante Wittmann.
  Milites ex Kursk Bulge pugnare coeperunt et classem suam ostenderunt. Etsi non valde callidissimus Hitler dubitavit feminas pugnandi capaces fuisse. Sed Gerda, Charlotte, Christina et Magda in Panthera mirabilia fecerunt. Secundae piscinae erant post Wittmann ad altam aestimationem accipiendam: crucem Militis Crucis ferreae cum foliis quercubus, gladiis et adamantibus. Crux quoque militaris in auro et adamantibus merito.
  Puellae ad se eunt et cantant;
  - Nos totum mundum delebimus sine Reich;
  Usque ad imum et deinde...
  Nos novum, novum mundum, aedificabimus;
  Quis erat, nemo, omnia fiet!
  Eodem tempore etiam bellatores cachinnant dentes. Et iterum se iaciunt.
  Angli piscinam pulsaverunt et rugiunt;
  - Nos sumus super!
  Gerda globulum nudis digitis urget, turrimque scindit Sherman et clamat:
  - Sum dea futura!
  Tunc Christina piscinam nudis digitis et stridore pulsat;
  - Ego quoque puellam supereminentem habeo!
  Tum iaculans, validam Caroli currus, et stridit;
  - Sed Pasaran!
  Altera autem testa confecit Magda Anglus. Puellae vere supermen sunt.
  Et ut honestus sit, omnes sine exceptione vincit. Rigare solebant omnes hostes, et locus in inferno, scilicet!
  Milites operantur sibi et sagittent. Ne dederis miseri- cordiam adversariis tuis.
  Complures milia Britanniae et Americanorum in deditionem venerunt. Viri ad genua procumbunt et puellis nudo et pulverulento pede osculantur.
  Ita certatur... Algeria cecidit, et Germani in Libya iam sunt. Nempe iocose vincunt. Nulla impedit eos.
  Germani aestate anni 1946 totam Africam septentrionalem ceperunt et in Canalem Suesiensem profecti sunt. Fascistae telum formidabile habent: aeroplana disci quae emissa esse non possunt. Sub hoc tam Britanni quam Americani destruxit.
  Autumno Wehrmacht ad Sudan et Medio Orientem movit. Britanni et Americani sicut rimas nuces ceciderunt.
  Clam cum Stalino agere conati sunt. Secundam frontem aperi similem.
  Dictator rubeus respondens dubia... Tempore autumni Germani totum Orientem Medium, et maxime Africam, capiunt usque ad Cameroon. Hieme Germaniae copiae in Iraniam et in Indiam ulteriorem se moverunt. Elephantus terra victa est. Et tunc Nazis in Africam australem progreditur fons, tandem potitus continenti nigri.
  Mense Iunio 1947, portum in Britannia secuta est ... Copiae selectae Wehrmacht in proeliis interfuit.
  Primum, piscina pyramidalis temptata est, quae egregie munimentum ab omnibus angulis et celeritate alta demonstravit.
  Lacus Gerda in ea pugnavit. Puellae nimium frigus et leporarios evasit ...
  Lacus et sclopeta fasciculum conglobaverunt.
  Gerda accendit, tormentis Anglicis addicitur et canebat;
  - Hostes nos non prohibebunt!
  Et quomodo deridet!
  Charlotte quoque dentes et stridore aperit;
  - Nos tegumento universi vincemus!
  Etiam ac lacus sit amet lectus.
  Deinde, Christina plaudet, furibundus rugiens;
  - Tabernus in itinere scintillant!
  Atque etiam turrim verrunt!
  Deinde Magda incensa, Anglicum Howitzer conjecit, et coaxavit;
  - Instanti fuga!
  Milites perampla altitudine.
  Et Albina et Alvina in caelo ruunt et conficiant apparatum Anglicum et Americanum. Fritz nudis, excisis cruribus ope premunt et sibi cantant;
  - Africa periculosa est, est, est, est!
  Africa terribilis est - ita, ita, ita!
  Noli ire haedos! In Africa ambulate!
  Ita quinquaginta duobus planis uno proelio vapulavit.
  Ita hostes confidenter opprimunt.
  In Britannia duas hebdomades cecidit. Et praesidium Londinum in deditionem accepit. Ita Tertius Reich adversarium suum periculosum oppressit.
  At Foederatae Americae adhuc manet ... Germani cum Iaponicis coniunctis et opibus multum habentibus incipiunt Americanos premere ... Mense Augusto 1947, Nazis in Islandiam appulit et insulam hanc cepit, Americam appropinquans.
  Questus US non est facilis. Sed fascistae villas in America Latina constituerunt et copias suas aedificant. Sed bellum diu trahitur. Hieme proeliis in mari et in acre pugnatum est. Et vere anno 1948 Germani Groenlandiam obtinere conati sunt. Et illi successerunt... Aestate Nazis iam Canada dominabantur. Sed acriter pugnatum est.
  Propius ac propius ad USA. Sed tunc puellae Sovieticae intenti sunt.
  Quinque puellae Natasha, Mirabela, Angelica, Svetlana, Olympias in Americam venerunt ut voluntarii contra multitudinem tertii Reich pugnarent. Omnes quinque puellae pulcherrimae sunt et Latine sciunt. Stalin-Putin recusavit cohortem totam feminarum mittere, quod esset contra leges pacis cum fascisto imperio pactae. USSR opus est quoquo tempore emere, cum Nazis Americae Foederatae Repugnaverunt.
  Quinque puellae voluntarii sunt: totum bellum a Brest et Bug Orenburg transierunt. Et pugnant Nazis in capite Honduria ex altera parte Terrae.
  Tegucigalpa una est e praecipuis munitionibus defensionis, contra turbam variam. Ambo Iapones et Asiatici catervae in aggerem ascenderunt. Ipsi Germani in lacus tantum, pedites vero ab non Arianis populis pugnaverunt. Asis, nigris, Arabibus pelluntur.
  Natasha accensus, duos Afros interveniens, pipiabat;
  - Sicut multitudo Genghis Khan!
  Crine Mirabela, tribus Indis latis rupto excisis, nudam sustulit, crura ad cacumen perusta perusta est. At illa dixit:
  - Nos tormenti pabulum tere!
  Fragmentum e grenade volavit et Mirabela-Zoya nudam in calce rotundo percussit. Puellae traditionaliter pugnant in bikinis et discalceatis. Et cum asperam pungit acutum, sola puella, laedit.
  Pulchritudo despiciens et iterum accensa... Mirabela est valde gracilis, mediae altitudinis cum figura perfecta.
  Natasha procerior cum dignitate maioris et fortitudinis in Unione Sovietica. Sed etiam fere nudus, bikini vix obtectus. Valde sient, sed capilli albi sunt. Et Natasha propagines accuratissime. Et nudo pede amat tasque iactare.
  Pulchra Angelica propagines quatuor Arabes pulsans ruptis. Crines rubent vel potius cuprei rubri, sicut vexillum proletarium. Cum venti flaverint, est veluti vexillum rotundum. Puella smaragdis oculis micat, ut astra. Hostes rapit crudeliter.
  Est etiam Svetlana flava. Machina tormentorum et incendii. Pedum nudum quievit puella, et vicem dedit. Quinque variis propugnatoribus eiectis, e pectore et ventre adversariorum purpurei fontes sanguinis evolaverunt.
  Svetlana, plena labra lambendo, pipiabat;
  - Bellum est aer pro pulmone...
  Puella recumbens nudo pede grenade iacit. Sunt explosiones. Plures milites in diversa avolant.
  Olympias grandior et bubulcior puella est. Capilli eius pallide brunnei sunt. Rustica typica, iuvenis, sanguine et lacte faemina. Validissima corporaliter et propagines bene.
  Hic rursus queue dat. et mortui fascist mercenarii cadunt.
  Olympias fusa, dicit;
  - Bene, bene, ubi eras? per avia! - Puella accensa deponentes tres barbatos Rolandos pugnatores addit. - Quid comederunt - pulticula? Quid biberunt? Brazhka!
  Puellae contra tecti sunt. Nazis non procedant. Sonant amicae et carmina ;
  - Totum orbem iniquitatis delebimus;
  Usque ad imum et deinde...
  Nos novum coelestem mundum aedificabimus -
  Quis erat, nemo, omnia fiet!
  Natasha iterum grenade cum nudo pede iacit. Spirat pedites progressi. Acrior est questus. Hic venit famosus "Leo" -2. et iuxta eam provectioris E-L. Proiecta erumpunt. Caput nigrae Americanae avulsit ac revolvit.
  Mirabela conscenderat ardentem tabulam, et vix durae sensim flammae pedes.
  Flavaque decor accensus et purred ;
  - Et quis insanus fluvii siste cruentum .. .
  Mirabela iterum accensa pulsans Africanum ab armis E-50 cicadarum.
  - Trabs e crepitu templum percutiet, vir in malo fulgure evanuit!
  iterum puella accensa est. Nuda micabat, perusta decoro crure per auras. Grenade versus eam volavit. Aurea forma nudis, prope pulvere plantis. Grenade revolat. Tertii Reich militantium ruunt. Videbatur pepones e salsura fractione decidere. Tanto sanguine fluxit.
  Mirabella tweeted:
  - Puella nito defecit, et damnatus Reich venit. Hitler vivendi taedium videtur, et pulchritudo eius splendide comedit!
  Angelica quoque bellator non deesset. Scribit sibi tormenta tormenta, et sententias, cadavera spargens;
  - Pro cochleari mom! Ligula enim tata! Et pro Koba uncus! In dolio et in lecto!
  Aeroplanum ligneum cum pede nudo immittit pulchritudo crinibus cupreis. Recta ad molem volat, Germanica piscina "Leon". Sede super rostrum tormenti 105mm et damnat. Telum extra ordinem est.
  Germanus volvitur et turpiter effluere cogitur. Angelica, crure fricans contra aedificium fragmentum, dicit:
  - Nulla potentia - animi eges! Vos obstrepere!
  Et iterum puella accuratissime figit. Crines eius rubei sunt ut flamma lampadis Olympicae. Puella blandior. In exercitu Americano iam se distinguere curavit, ingenium atrox ostendens. Praesertim cum Americanis Africanis technis incipere bonum fuit. Tam inusitata et pulchra sunt.
  Angelica autem etiam occaecat pugnans in exercitu tertii Reich destruit. Quae Germania totam Africam vicit. Talis virtus prohibere conantur.
  E-50 piscina novissima est, cum machina gas turbine, et latere denso et armis frontalibus. Grenade sumi non potest. Angelica nudo pede donum iacit, compluribus peditibus stravit et pissavit;
  - Eh, tu certissimus armatura tristique, ab aliquo qui mordere intendit ... Tantum nosti potestatem ... nya, nisi cum equo ferreo calcitrare potes!
  Svetlana etiam accuratissime iecit. Et illa maluit tasque cum pedibus iactare. Nudae quoque digitos torsit in orbes. Cacumen transvolans et iugulum duorum fascist militantium secans. Demittunt tormentorum machinam, et nunc crebra magnarum qua- les scinduntur per vincula catervae. Totus ordo pugnantium externorum in exercitu Tertii Reich excursionibus suppletus est.
  Svetlana tweeted:
  - Fortuna praemium fortitudinis est! Unum carmen satis est! Ad tantum cantare de domo!
  Sed tantum tempus decoris non deesset domum. Etsi paucissimi sunt voluntarii Soviet in exercitu Americano. Stalin-Putin lucere noluit, ut postea Hitler non daret causam accusandi Russiam condiciones Pacis Straw violandi.
  Quinque puellae - optimae in cohorte feminarum monitae sunt ut si caperentur, mater patria renuntiat. Et de levibus mercenariis qui pecunia conducti in hoc casu secant.
  Ambae Svetlana et Natasha, ac aliae puellae intellegunt si capiantur, eos cruciatus terribilis manere. Statuerunt utique Nazis non vivificandum.
  German impetum aircraft volant super positiones militum Americanorum. Nazis non expectans tam obstinatam resistentiam in urbe Honduria se occurreret angebatur.
  Reactivum, impetus aviation fortis est. Missilia volant, tormenta laborant.
  Milites Americani moriuntur. Olimpiada etiam shrapnel in humero eius carnoso percussus est. Sanguis exivit. Puella heros ferrum dentibus exspuens sanguinem extraxit. Et deinde iterum de gravi submachine tormentarii vapulat. Percussa stipendia peregrinorum. Omnes fere barbari, modo imperatores Germani sunt, ac ne tum quidem semper. Verum, in recentissimis E-L tankinis, nautae omnino germanici sunt. Raeda decentem celeritatem et maneuverability habet. Haec tamen perfectissima modificatio non est - septuaginta quinque talenta ponderat. Mcenia labent vestigia. Solet haec una in tribus versionibus cum tormento 105 mm facta, cum tormentorum oppugnatione 180 mm, et 400 mm iactu erucae.
  Unaquaeque autem modificatio suum negotium habet. Haec piscina cum impetu sclopeto, ad oppugnandas urbes aptior. Et non tam facile delendum est. Olimpiada facit signum crucis, et nudis digitis arripit grenadam anti- lacus cum suo lato, sed pulchre et pulchre crure figurato. Nunc opus est nunc praesens in dolium iacere ut telum mastodon deprimat . Quinque tormenta tormenta Germanicam, modernam piscinam tegunt, et ad eam appropinquare facile non est.
  Olympias valde robusta est, et equinum eius crura grenade procul abiciunt. Sed fringilla non semper apeirian. In casu, talem scopum ferire ut cadus tormenti 180 mm. Heroica puella dubitat. Subito fallunt.
  Oh, si cum illis esset longus particeps Oleg Rybachenko, tunc fortissimus auctor cum aliquo venturum esset.
  Sed puer in proeliis Voronezh periit. Puellae fatum futurum nesciebant. Sed fata auctoris vere inenviabilis evasit. Primo, Oleg Rybachenko crudeliter torquetur, secreta rapere conatur. Post cruciatum puer undecim annorum in metallis finivit. Horribile opus, ac difficillimum. Sed auctor Sovieticus, parvus sed filum, evasit tenax.
  superstes fuit ac etiam per cuniculos labyrinthos effugere statuit. Et Oleg Rybachenko expediri procuravit. Puer circa Balcanos aliquamdiu erravit, donec cum cohorte partium partium se coniungit. Ibi exercitatio factus est et saboteur.
  Motus partium partium in Balcanis satis explicatus erat. Partim etiam quia occupatio muneris ab Italis, Romanianis, Bulgaris, Albanis facta est - qui non tam parati sunt quam turmae regulares Wehrmacht.
  Sed fautores multum adhuc interierunt. Praesertim ab aere ferit. Et patriotae Iugoslaviae in montibus, silvis, vel maxime parvis pagis se occultare coguntur. Magnus numerus imperatorum iam mortuus est. Pax signata cum URSS etiam condicionem ingravescit. Nunc novae divisiones poenae in Balcanis venire coeperunt, quae ludicrae magnae circum discursiones et purgationes regionis exercebantur.
  Oleg Rybachenko altius ac longius ascendere montes cum fautoribus habuit.
  Olympias, quamvis fatum uni- versalis nescia, graviter ingemuit. Tunc arctius grenadam pressit digitis nudis, puellaribus pedibus, et totis viribus ad piscinam hostium projecit. E-L iactum mox accendit, proiectum lethale accendi.
  Olympias etiam concussa est, et ad genua concidit. Lapis e pavimento avulsus caput eius percussit, et nudum calcaneum eius metallo candenti combustum est. Attonita puella caput pulverulenta coma terit.
  Grenade volitans, dolio paene tangens, et iugo frontem currui percussit. Explosio facta est... Sed nimirum, 250 mm armorum frontalium, et etiam angulo, grenade penetrare non potest.
  Olympias pugno in pulverem confregit, totam arenae nubem attollens. Tum mugit;
  - Occide, occide! Metam ustulo in porta!
  Puella ocream in bitumine rimae percussam. Fragmentum calli calcanei adhaesit. Cutis in plantis puellae hippopotamo tam crassa erat. In familia paupere vixit, et fere numquam a nativitate calceos induit. Crura autem eius ab hoc minime videbantur aspera, sed perusta, venusta, seductiva.
  Olympias tamen, viros sazhen incremento, musculos fortes, et pugnos prominentibus articulos terrebat. Sed indoles herois mitissima est, et latae coxas cum tenui renes et relevium prelo conjunctae sunt. In veste tantum, propter magnum pectus, Olympia densissima videri poterant. In bikini, spectat sicut athleta negotiosorum.
  Molesta puella grenade iterum iactavit, hoc temporis vestigia intendens. sed letale praesens scutum crassum feriunt armatae - scutulis tegmen.
  Olympias cum pugno ad mentum molestia se impellebat. Hoc dolorem maxillae ei fecit. Et maledixit heros puella;
  - ut falce secant!
  Svetlana etiam piscinam periculosam ferire conatus est, sed grenada a pede puellae paulum deiectae periit. Et coepit flava in curru colligere. Tunc autem duo piscinae apparuerunt - Lev " et " Panthera " -2 , omnes aditus tormentorum machinarum excanduerunt . Accusamus quos ut asperiores.
  American Sherman conatus est ut ad vehicula Germanica prope accederet. Occasio fuit ut "Panther" -2 feriendi, tantum in tabula. Sed Germanus non est tam facilis ad fallendum. Altus etiam silhouette Sherman e longinquo conspicuum facit.
  "Panther" 2 concham exspuit et directe in fronte Americana exposuit. In media alta currus fregit. et quasi candelam Nativitatis illuminat.
  Svetlana dixit in molestia:
  - O quam infirma tua obterere ... Melior esse technica, fies Yankees!
  Sed Natasha, bellator peritissimus, appropinquare Pantherae potuit. Grenade deiecit ... Et rostrum longum Germanici currus in cornu arietini retorta.
  "Panther" 2 piscinam in serie anno 1943 deductam. In recentissima modificatione amplissima, armatura frontalis 150 mm habet, armatura 82 mm in angulo laterali, et 88 mm sclopetum cum dolio longitudinis 71EL. Ex novo anno 1945 , putabatur discontinuari in favorem provectioris et tutiores exemplar E- 50. Sed nunc haec piscina pugnat. Cum pondere 51 talentorum, currus machinam equitum 900 habet, quae cum bono activitate perficiendi eam praebet.
  Et iam accepto damno Panthera volvitur et relinquit. Natashka alium grenade cum nudo pede iacere procurat. Irrumpunt scutulis. Celeritas et currus Germanici notabiliter retardati sunt.
  Natasha laeto vultu dicit:
  - Hoc hit! Mihi calcitrare donum Dei est!
  et puella nasum suum Germanis ostendit. Sed erumpit machinae sclopetum ignis ex E-L effuso. Et glandes in Natashka albis sibilabantur, pilis aliquantum inquinatis. Una etiam glandes e crine acia truncant. Maior puella etiam parvam vis anxiam sensit.
  Natasha pipiabat:
  - Si vis elephanti similis esse, latronem habe in furioso!
  Digitos filo levavit puella. Natashae capillus sericeus est, margaritis coloratus, sed leviter pulverulentus. Sed ut mollis ex. Cucurrit puella per plantas suas. Parum est titillatio et amoena.
  Natashka recordatus est quomodo Guido blandiebatur. Manus quoque a vestigio ortae sunt, altius ad coxas, et ad coxas sensim. Cum formosus iuvenis te verberat, iucundissimum est. Natasha paene eum amavit. Illa ludus amoris amavit, et tactum musculorum virilis corporis excitavit. Sed verus, amor venereus, cum insanis in hominem, Natasha non habuit. Multum iam mutata boyfriends. Multi eius in proelio mortui sunt.
  Etiam id malesuada erat. Et hic in America, sunt musculares, latinae nigrae. Et apud eos omnia tam inusitata.
  Natasha accensus , offa niger . Leviter paenitet Africanum puerum. Hominem pugnantem pro rebus alienis sibi occidit. Post omnes Germani racists sunt. Spectant occaecat, ut servos. Sed simul Africani in tumidis Wehrmacht divisionibus exteris memorantur.
  Natasha fecit quamdam ficum nudis digitis et eam Nazis ostendit. Gens Germanorum ipsa hic damnum non feret. Lacus nimis crassi armaturae sunt ut grenade vel bazooka penetrentur. sed unita patrii moriuntur.
  Natasha grenade iacit in E-L. nudum torsit, perusta crure, intorquens coxas. Et grenade volavit in arcu magno. Nudorum digitorum affectum tangendi metallum reliquit. Tum grenade explosa est.
  Cornelius susurrat:
  - Deus inhabitare facit unius moris!
  Calidus ventus in virginem insufflavit, quasi ab homine formoso tactum. Natashka librum de Tarzan legebat, et vere voluit hunc hominem cum ea ludere. Nuda pectus percussam validis manibus.
  Grenade rostrum percutit, sed serio exploditur, metallum evolare. Fragmenta sicut pisa iactata in armis. Tantum manet exasperat!
  Natasha aliam grenade tulit. sed vidi quod anti- curatores. Lacus et anti- qui praesunt.
  In moleste ferebat puella. Sed ne tempus morer, digitos nudos jecit. crure evolvit, abdominis inflexit, deinde ad pedestrem dirigit et proiecit.
  Dimidium duodecim gunmen volaverunt quasi globuli ping-pong. Una e specula avolavit, et fragmenta duo centum metra volaverunt, secundum tergum Natashka ambulaverunt. Fascia erupit, et ubera puellae pulchrae maioris patebant.
  Puella papillam fraga sponte operuit. Sed tunc intellexit quisnam illa timeret. Et iterum excussit sclopetum. Dedit vicem paulumque retorsit.
  An American pedites bazooka accendit. Testa Germanorum piscinam in latere proclivi percussit, sed 160 mm armorum superfuit, energiam perniciosam reflectens. Accensus Germanus reversus est. Tormentum ejus magnum murum scissis.
  Natasha fascia loris ligare conatus est. Puella putabat probabiliter Zoya Kosmodemyanskaya in tantum breves in frigore esse missum. In pellicula Sovietica depicta erat in camisia vel etiam ad similitudinem vestis. Una est hypocrisis tributa. Nam Nazis, ut captivam magis humiliaret, nudam fortasse spoliavit. Ita, et famelici Germani milites probabiliter volebant puellam pulchram et curvam nudam videre.
  Sic in fabula vera, puella herois pectus suum non potuit, sic manus eius post tergum ligatae sunt. Sed non erubuit et superbe aspexit. Natashka bene sciebat quid esset sicut nudis pedibus in nive ambulare. Dura erat, et nudis plantis nivem contingere volebat. Natasha amavit et fruebatur. Sed haec iam bellis annis durata sunt. Et iuveni et urbano Zoe, hoc videtur, molestum est. Plantae sunt quasi carbones ignis.
  Dolens, Natashka fasciam suam abiecit et clamabat:
  - Pudor est conceptus medii ordinis! Foemina Sovietica nihil timet neque erubescit!
  Puella rursus e machina sclopetis vel potius tormentarii submachina figere coepit. Metallum tamen Honduras tropicos calefecit, ibi mense Februario potest calidissimus esse. Natasha digiti calefiunt. Redditus est. Hodie Februarius 23rd est. Dies est Sovieticus exercitus et hoc requirit pugnam cum omni tranquillitate et rationabili furore.
  Natashka quinque glandibus succidit, et accidens maxillam suam in poculo machinae sclopetis candens combussit. Injucunde scilicet, pustula intumescit.
  Natasha maledictus;
  - Age, Deus, cur tot difficultates pro me et patria mea creasti?
  Maxilla pustula est... Maxilla puellae est locus sensibilis valde. Puella aliquid frigidum invenire temptavit ad pilam turgidam applicare. Sed quaere saltem aliquid frigidum. In hac urbe calida Sed et tempestas serenum est, et flante austro.
  Natasha plane non est securus. Olympias e longinquo grenade iacit, sed iterum infeliciter. Iam et procellae in caelo volant. Vehicula Germanorum valida arma et velocitatem habent.
  Plana Jet in undas veniunt, et id est quasi detractiones lini caedent.
  Natasha in rima abscondita. Fragmentum nisl desuper arsit. Puella fragmenta glareae desuper acubus cadentibus sensit. Collum nudum titillat. Papillae pulchritudinis etiam punguntur.
  Cornelius in aurem:
  - Hoc est a Suspendisse... Sed non a corsage!
  Corpus eius paene ad caput prurire quam grave est puella sensit. Et sic calidum est, et rupta gagates cautes adde calori. Estne balneum?
  Natashka recordatus est balneum naturalem Russicum cum scopis piceis. Quomodo puella tunc trituratur.
  Tales hic exotici apparuerunt sensationes.
  Natasha , bono animo , canto ;
  - Amor et mors! Bonum et malum! Quid sanctum, quid peccatum! Destinati sumus ad intellegendum!
  Surrexit puella, omnia viscosa sordes et strages excussit.
  Natasha fremuit:
  - O Hitler in cornibus habebis!
  Maior autem puella aciem peditibus, qui conabantur impetum facere, accendit. Complures milites undique acciti ceciderunt. Natashka sordidam faciem abstersit, oculi eius pungebant. Bellator exspuit et se traiecit.
  Iterum ignis e tormentis machinis apertis, militantibus repit. Cana Angelica etiam grenade nudo pede proiecit. Praesens exilivit et Nazis percussit. Decem homines interfecti sunt.
  Cecinit rufus;
  - Est multum bonum in mundo, solum nive coopertum est!
  Puella autem ignem submachina sclopeto aperuit, non manibus tantum, sed digitis dexteris, pedibus nudis.
  Angelica offa verius et ululabat;
  -Hit! Hit! Alius hit! Alius ictu et hic.
  Et manibus suis puella schedas vitreas proiecit. Illa nazis percussit et pipiavit;
  - Et pro iis qui in pace vivere nolunt... Facimus eos hara-kiri!
  Iaponica re vera monstraverunt. Hos angustos luscus est pugnatorum. Hem, quam non facere hara-kiri simile est.
  Exonans clip machinae sclopetum, Angelica grenadam nudis digitis sustulit et ad samurai misit. Munera acceperunt, complures Iaponici mutilati, in diversa volaverunt.
  Angelica lingua eiecerat et murmurabat;
  - Sum bellator eximius! Hostes autem occiderunt hyper!
  Sinenses, a Iaponicis in regionibus imperii Caelestis occupatis, proelium inierunt. Milites Sinarum sine timore ambulaverunt et puellae, tormenta submachina exposita, resilire cogebantur.
  Mirabellae fragmenta metallorum nudis pedibus emplastri et vitri. Idem fecerunt aliae puellae. Res difficillima.
  Shturmlev apparuit, machina potens cum bomber gagate. Hic talis est ut dolbanet - non satis videtur.
  Primum iacula increpuit ... Svetlana, Angelica et Olympias ab unda explosivae quasi fons ceti gigantei iacti sunt. Puellae aliquot duodenas metra volaverunt, et pedes nudos dextrorsum in ignem ploverunt.
  Inde, puellae elatae et ambustae sunt. Nudas plantas super carbones percussit.
  Angelica in molestia sibilabat;
  - Taurus primum sub ascia, deinde frixus! Nos autem primum fuimus, deinde sub ascia fuimus.
  Et puella Komsomol risit! Sed tunc tristis surrexit. Recordatus sum in captivitate amici sui. Germani puellam nudam nudam ignem ferre coeperunt. Tristique dolor. Clamavit puella, et pellis tenera adusta est. Hi fascistae bigotae evaserunt. Nam ne interrogare quidem poterant, sed etiam ignem sub pedibus captivi nudo imposuerunt. Socius Komsomol, ad extremum tormenta ferre non potuit et ex acerbo incursu mortuus est.
  Angelica hoc memorans cecidit in prunas. Praecedunt Olympia eius. Haec villa puella pellem pellit, eamque ictu stimulo ducere non potes. Cur non puella hone? Olympias bazooka cum concha delapsa per militem mortuum Americanum videt. Ille pede levat, in arma proicit. Et ex toto orbe planta- vit.
  Volat proiectum et coactus Seres percussit. Sortem clamoribus ac gemitibus. Massa cadaverum. & artus.
  Antiquum cecinit Olypiada carmen ;
  - Et volavit Samurai in terram. Sub ferro et igne pressi!
  Puellae e carbonibus tandem fluebant. Eorum venustas nudis pedibus obtinuit.
  Svetlana, ut earum tenerrima, nudas plantas vellicavit et perfricavit, dum scabiem levare conatur.
  Olympias, quae ab infantia in nive discalceatus fuerat, ad tale ludicrum non attendit.
  Heroica puella cecinit;
  - Et tu putas nos in lac demergi.. Praemium est res quae cum tempore venit!
  Et accepit miles concisam tegulam cum pede suo valde gravis. Tenens eam nudis digitis puellaribus, nevit et in hostem immisit. Tres Sinenses victimae praesentis mortis fuerunt, capita eorum oppressa sunt.
  Angelica dixit vultu saturo, hostem figens;
  Feminae frigus sumus!
  Svetlana, ut pruritum leviter exoneret in combustis, vel potius cruribus adustis, canebat;
  - Sunt mulieres in patria nostra;
  Quid agunt iocari planum ... .
  Honor illis vita carior est;
  Facile erit adversarium interficere!
  
  Nascuntur vincere
  Ad glorificandum Rus' per saecula!
  Post omnes proavi nostri -
  Pro eis exercitum statim collegit.
  et Svetlana e machina sclopeto exarata. Quae quidem solertissime fecit. Ut quisque sentiat - hic est bellator a Deo! Si non ab Omnipotente, certe a Marte.
  Natasha etiam iecit. Una cum Mirabela resilire coacti sunt, clips ex militibus Americanis mortuis legere. Puellae super terga ceciderunt et pedibus retro iecerunt - hoc modo melius fecerunt. Feceruntque eleganter. Mixtura Sinensium et Africanarum copiarum puellis inferebat. et milites vapulaverunt.
  Natasha cecinit:
  - Mundus non est latrunculorum...
  Hunc locum Mirabela sustulit, mercennarios flavos et nigros exterminans.
  - Et figurae non sunt rotundi nulla!
  Natasha addita linea flavi et nigri;
  - Angustia nos invadit!
  Mirabela subtiliter accendit Robin Hood, et pipiavit;
  - Et equus in ignem ruit!
  Puellae retro iecerunt post minefield se receperunt. Sinenses et Africani pugnatores in dona concurrerunt. Labefactare coeperunt, exilierunt, lacerant et cruentam escam.
  Plures lacus Panthera-2 distans apparuit. Jaculantur, et nasum volare timent. "Leo" -2 movet, etiam scintillam exspuens. Et hic est piscina flammiferae "Rhino", demissa cum radiis flammae.
  Sed terribilis est Shturmlev. Eius erucae launcher non est valde celeriter accendi, sed vastat ut infernum.
  Cornelius susurrat:
  - Ruteni, Ruteni - non placidum fatum! Bene, cur fortior - laboramus!
  Immo longe a Russia pugnant. Sed constat Wehrmacht, Civitatibus Foederatis victis, ad pressionem in USSR rediturum esse. Et Americani pro puellis tam dulce et carae sunt.
  Natashka iterum affixit, ex hits, cucurbitis et capitibus sub scopas erumpere videntur. Puella fragmentum in crure accipit. Trunca tumet cruris. Os suut ei pulchritudo, et pipiabat;
  - Non, vigilans non marcescet;
  Aspectus falconis, aquila .. .
  vox populi sonora est -
  Susurro opprimet anguem!
  
  Credo totum mundum excitare
  Finis erit fascismus...
  Et sol lucebit
  Via, illuminans communismum!
  Eo tempore Olimpiada cum omni virtute sua grenadem apud Shturmlev proiecit. Puellae Sovieticae et tandem felicis fuerunt. Cappa armata recidit, donum Sovieticum rectum in latum rostrum volavit. Ad alterum omnia adligat. Et quomodo postea explosa est. Erat quasi bomba nuclei distillantia. Lacus et Germanus in diversa dispersos.
  Nazis Torontum cepit et tamen territorium US ab septentrione in ruinam ingredi poterant.
  Americani lente cesserunt, sed certe. Saepe dediderunt sese et loca tenere conati sunt.
  Germanos autem terra marique pulsant.
  Iam sub autumno Germani Philadelphiam cingunt. Vince unam victoriam post aliam, et rugiet sicut infernus.
  Gerda cum piscina sua cantavit, ut semper supra. Dentibus denudans frangens Americanas lacus, cantat;
  - Ungues tigris, vis ferri;
  Eruptionem...
  nazismum datum videmus;
  Ex Europa Genghis Khan!
  Digitis nudis, quam instare diumi. Et iterum Americani ad iaculandum.
  Charlotte deinde ignes, et ictus accurate eius. Sequebaturque eam Magda cum Christina.
  Ita Philadelphia cecidit. Germani progrediuntur et hyeme New York pervenerunt. Ibi quomodo hostes caederent. Et bombae pondo decem talentorum ex TA-500 mittentur.
  Truman a Germanis New York et Vindobonae circumventi pacem obtulerunt. Respondens, postulatio sine condicione deditionis.
  Mense Ianuario in Vindobonae oppugnatio secuta est. Germanicae lacus pyramidales pugnaverunt.
  quarto die oppugnationis deditur. Et post dies quinque, Civitates Foederatae in deditionem venerunt.
  Ita finitum est bellum in occidente ... Accuratius paene finitum est. Germani omnes progrediuntur donec ceperunt omnes Americam Latinam .
  Indutiae adhuc erant cum URSS. Tertius Reich praedae digestae, novas partitiones formavit. Stalin oeconomiam perditam et vires colligens adhuc restituebat.
  In agro piscinae aedificationis, USSR nimium non obtinuit, tantum T-54 vehiculum et parvum numerum IS-4 piscinarum creans. Diu currus honestus haberi non potuit. Et die 20 mensis Aprilis anno 1953 adhibito Stalin die 5 Martii mortuus est, Hitler iterum USSR oppugnavit. Conamen mundi iter factum est.
  Sine Stalino, copiae Sovieticae paulo infirmius restiterunt. et impares copiae erant. Praeterea tam Iaponia quam Türkiye bellum inierunt.
  Mense post, lacus pyramidales Germanici Moscuam circumdederunt et Caucasum occupaverunt. Et post tres menses iam in Uralibus eramus. Heu nimium inaequales copiae. Praeterea dissensiones in duce USSR sunt.
  In summa, post quinque menses belli, USSR a Tertio Reich et Iaponia occupatus est.
  humanitas tandem unitatem invenisse videbatur. Sed in mundo duae sunt superpotentiae - Tertium Reich et Iaponia. et Hitler die 20 mensis Aprilis anno 1956 aliud bellum incipit. Impetus eleifend.
  Puellae proelio intersint. Gerda maga est samurai oppugnans.
  Exercitus puellae et rubri sunt. Natasha, Alenka, Mirabela, Maria, Olympia, Svetlana, Augustinus, Aurora. Et id porro. Omnes hae puellae commune habent - discalceatum et in bikini pugnant.
  Faciunt et ipsum efficaciter. Iaponia opprimunt... Sub ictibus Germanorum et coalitio fustium, samurai fugiunt et recedunt.
  Gerda et Carolus in piscina pyramidali simul pugnant. Puellae in Iaponia sagittant, carros frangunt et cantant;
  - Eximii sumus, eximii pugiles! Et nos omnes cimices comminuemus!
  Gerda globulum globulum cum nudo digito pressit, stravit currus Iaponica et susurravit:
  - Bellator sum qui computatorium in capite meo habet!
  Charlotte item accensus, currum samurai secare et stridore;
  - Et comitatur, sit lucidissimum et frigidissimum!
  Item quomodo capiet et ostendet linguam suam!
  Puellae Iaponiam perdunt ... Samurai colonias, naves et praedia amittunt.
  Technologia Iaponica cum Germanica comparari non potest. Et plures Nazisei milites habent. Ita sunt prospere. Et samurai tantum faciunt quod gaudent et ostendunt dentibus suis. Planius tristes sunt, sed dentes adhuc dentes.
  Aliquot menses pugnatum est, et Sina, Indochina, et aliae terrae receptae sunt. Nazis in ipsum Iaponiam appulit.
  Ibi proelium explicatum est, et Nazis arma nuclearibus adhibita. et tantum interitus et interitus.
  Etiam samurai extra fortunam erant! Sub hoc fuste ceciderunt. Perfectum finem!
  Et in genere omnia valde ridicula sunt.
  Soviet puellae samurai super genubus ponunt et nudis pedibus eos osculantur.
  Meminerint pulchri- tudines quomodo eas demittant Nazis. Et frigus ipsum.
  Alenka et Natasha cantant:
  - Perditio est passio, in quacumque potentia! Virtus semper alterius sanguinem bibisse! Bene regnat in corde amor!
  Quomodo etiam samurai feriunt. Et quomodo pressionem posuerunt, et tormenta tormenta, lineam demetere.
  Sed Tokyo iam cecidit... Bellum sex menses duravit et cum victoria Wehrmacht finivit.
  Germani Turciam oppugnaverunt et eam quoque vicerunt. Deinde omnes aliae mundi nationes in Tertio Reich comprehensae sunt.
  Unii imperii formatio completa est. Germani iam anno MCMXLVII in spatium volaverunt et anno MCMLVIII, die XX mensis Aprilis, in lunam se applicuerunt. Sic coepit temporis spatium dilatare. Hitler anno 1959 mortuus est, duos dies suos septuagesimum diem natalem brevem habuit.
  Paulo ante, relatio de monarchia instituendo habita est, et Fuhrer haeredem instituere curavit. Fuerunt inter numerosos filios Hitlerorum inseminatione artificiali consecuta.
  Crudelis erat tellus fascista, sed ad Terram deducta. Paulatim magis ac magis civitatem imperii populus accepit.
  Progrediendo secundum consilium et scientiarum gestarum usus, Terra quaestionem fame, pestilentia et otium gradatim solvit.
  Partu certe moderatum facinus feliciter pugnatum est. In 1974, homines ad Martem volabant. Et anno post, ad Venerem. Anno 1979 die Mercurij. In 1980 ad lovis Calendis. Et anno 1987 in ultimam Plutonem planetae applicuerunt. spatium explorationis erat.
  Anno 2000, imperator Germaniae et universae telluris Terrae, Fredericus Tertius et Hitler filius, Tertium Reich civitatem omnibus hominibus in Tellure telluris concessit. Et de formali omnium gentium ac populorum aequalitate nuntiatum est.
  Et anno 2017 prima expeditio interstellaria ad alios mundos coepit.
  Anno 2019, Fredericus Tertius occisus est et Franciscus novus imperator factus est. Huius breve imperium fuit. Duobus annis post, res militaris facta est et dynastia Hitler tandem cecidit. Et republicani potiti sunt.
  Restauratio democratiae et multi-partii ratio nuntiata est. Nazismus gradatim exstinguitur.
  Anno 2030 electionem supremi coordinatoris humani status postulavit. Facti sunt Alenka, bellator veneficus, qui iam plus centum annos natus erat. At puella omnino non est, nec annos mutavit. Totum tempus muscularis et iuvenilis, integri et decori sunt.
  Omnia monumentorum interitum Adolfo Hitler et imaginum suarum incendia iussit.
  Post hoc, Alenka dilatationem suam in spatium continuavit... Centum annos homines in media galaxia consederunt.
  Inde bellum civile spirans fluorinum. Sed non omnis id FORMIDULOSUS. Strati, technologiae progressi, vicisse.
  Et, post duos saecula, tota galaxia iam facta est humana et plures vicini.
  Et hic est alius centum anni, et motum in tempore invenerunt modum. Et extrahunt homines de praeterito antequam moriantur. Et tunc repone illis bio-exemplaribus.
  Ita Hitler ante mortem sublatus est, et in posterum translatus. Maximus omnium temporum ac populorum dictator fuit. Criminum immanium reum eum constituerunt atque eum in carcere decies centena millia damnaverunt, cum poena mortis in humanitate super-civilis esse non possit.
  Hitlerus rejuvenatus, puer circiter tredecim conversus, in coloniam misit, ubi alii reos Nazi, qui et filii facti sunt, in carcerem coniecti sunt.
  Ibi studuerunt, laboraverunt, post repagula vixerunt.
  Qui bene rem gerebant, conditionibus detentionis faciliores erant: sumebantur in excursionibus, dabantur epulis. Iuvenes convicti vitam bonam habuerunt: cellulas separatas cum imaginibus gravitationum, thermarum et computatorum, gyrorum et otio.
  Verum, parum est otium, et me corporaliter laborare debeo - therapia occupational pro scelestis. Sed hoc in corporibus iuvenibus non est FORMIDULOSUS.
  Adolf Hitler puer erat et non adolevit. Sed simul, corpore sano, magnum et egregium mensam sensi. Captivi etiam iura humana habent.
  A tempore usque ad tempus, ad bonos mores, Fuhrer ille in starships assumptus est et alios mundos visitare permissus est.
  Subinde occupational therapia imminuta est, et tempus spectandi et ludorum augebatur.
  Centuriae latae. Humanitas toto orbe diffusa est. Tum denique insecuta est Furor ac Fuhrer dimissus. Omnino passus est, dissimiles multas hostias. Modo novum magnum bellum incepit cum papiliones civilis ex alia universitate, et ille Fuhrer pro exercitu voluntarius. Suavissimus autem Gerda factus est ei dux, qui, ut omnes incolae humani, universalis imperii, immortalis et sempiternus fuit iuvenis.
  
  
  A SECRETIS GENERALIS SHELEPIN'
  Fabula paulum movit, et conatus in Leonid Ilyich Brezhnev anno 1965 factum est, et evenit ut bona essent. Iuvenis praeses KGB, Shelepin, secretarius generalis factus est. dum Kosygin primus minister mansit. Shelepin aggressus est cochleis constringendo et ordine disponendo. Dies profestus prorogatus est, graviores poenae introductae sunt, incluso carcere quod tarde opus erat, et signa laboranti non occurrerent.
  Stalin restituta est et cultus personalitatis restitutus est. Robur et alia exempla cochleae constringendi. Pugna contra ebrietatem et Kosygin reform.
  Et tunc pretium reformationis.
  Etiam citius quam in historia reali sub Brezhnev, et Shelepin, elementa componens oeconomiae mercatus et flagelli Stalinistae dura, significantes eventus consecuti sunt. Praeterea, secundum missionem partus, Shelepin vectigalia draconiana in baculariis, liberis familias et familias cum uno filio induxit. Abortus interdicti sunt, et contraceptiva paene non venierunt.
  Pueri beneficia creverunt.
  Hoc etiam ad uberiorem ratem adduxit, praesertim in regiones Russiae USSR. Incrementum incolarum multo pluris fuit quam in historia reali.
  Shelepin etiam potentialem militarem aedificavit, Civitates Foederatas in potestate nuclei assequutus est, et etiam in armis conventionalibus. Et facta est etiam Vietnam.
  Consilium detente incepit... Comitati celerius incrementum oeconomicum in URSS. Shelepin lenta procuratio meliorem reddidit quam stilo pigri Brezhnev. Et crescebat multitudo.
  USSR magis magisque in Africam penetravit et anno 1979 copias in Afghanistan misit.
  Et Olympias Mosquae 1980 colossa triumphus fuit! Plus quam centum et quinquaginta Olympii Sovietici auri donati sunt.
  Et deinde exercitus Sovieticus invasit, et Irania, ubi Homeni imperium invasit.
  Iraniani satis cito vicerunt, sed veritas aliqua damna perpessus est.
  Pars Irania pars USSR facta est. Ubi ethnici Azerbaijani habitabant, Azerbaijan se adjunxerunt. Turkmenistan partem accepit, et Kurds respublica socialistica Sovietica in agro referendi facta est.
  USSR fines primum ab anno 1945 dilatavit. Pars Irania Iraqi facta est, et Saddam Hussein foedus Varsaviense coniunxit.
  Inde ad septentriones Afghanistan cum Uzbeks et Tajiks USSR intraverunt.
  Tum bellum cum Pakistan - URSS et India fuit. Magna pars agri secuta est capta.
  Paucis annis post, referendums habitae sunt et Pakistan, sicut et meridiem Irania et Afghanistan, pars USSR facta est.
  Bellum civile in Iugoslavia ortum est, et etiam a copiis Sovieticis occupatum est, ac deinde Albaniam. Post hoc etiam hae regiones foedus Varsaviense intraverunt.
  US in discrimine, praesertim sub Reagan. Periere massa, inquietare occaecat et aliis coloris. Oeconomia porro incidit.
  Retro anno 1977, nova constitutio in USSR facta est, quae formam regiminis auctoritariam fecit in persona nuntii praesidis USSR. Et rerumpublicarum ab Unione secessio prohibita est.
  Et anno 1988 prima comitia praesidentialia in historia imperii Sovietici habita sunt!
  Scilicet, Shelepin eos vicit... paene centum centesimis lucratus est. USSR ad apicem evolutionis pervenit. Anno 1990, copiae Iraqi Cuvaitum, Arabiam Saudianam, Bruneiam, Emirates Britanniae, Oman ... cepere.
  Pretium olei skyrocketed...
  Discrimen in Civitatibus Foederatis Americae evasit. Novus Praeses Bush litteram sub fati verberibus haesitavit. Nigrae rebellarunt... Et post electionem Bill Clinton anno 1992, Civitates Foederatae Americae penitus scinduntur...
  Bellum civile, caedes.
  Anno 1993, Shelepin iterum comitia praesidentialia in USSR vicit.
  Anno 1995, copiae Sovieticae Alaska occupaverunt et post mensem relatum ibi cum USSR coniungendo tenuerunt ...
  Sic aliud somnium in re indita erat - in Russiam redire, scilicet, stultus Alaska vendidit.
  Omnia secundum consilium ire videbantur ... Anno 1997, copiae Sovieticae Finniam occupaverunt et ibi referendum de inclusione in USSR tenuerunt. Sic alia Sovietica respublica instituta est.
  Etsi aspera!
  Ulterior pugna in Arabia Saudiana adhuc geritur cum rebellio islamista orta est, sed celeriter suppressae sunt.
  Anno 1998, Shelepin ad tertium terminum electus est.
  USSR Turciam oppugnavit, praesertim cum NATO corruit. Et addidit quadrigis.
  Anno 2000 denique, Shelepin vitam longam et eventam vixerat, USSR per XXXV annos regnans, priore eventu Stalini caeso, mortuus est.
  Ratio imperii satis stabilis et imperiosa erat. Vice-praeses potestates usque ad novas electiones hereditavit. Facti sunt autem Gennady Zyuganov. Aliquam efficitur volutpat odio quis efficitur.
  USSR aliquandiu rapinas non effecit... Post discrimen, Europa ipsa CMEA et foedus Varsaviense coniunxit.
  Sed relationes cum Sinis debilitantur. Convaluit aemulatio.
  In ipso USSR, propter consilium demographicum, rate ingenuus altissimus mansit. Sed hoc ad hominum inopiam ac cibi.
  Oeconomia cogitavit semper in copia brevis fuit. Et quamvis in industria technologiae evolutionis et novarum officinarum constructio efficere potuerit ut aliquo modo de penuria bonorum agatur, multo difficilius in agricultura est volumina coactione et obtrectatoribus augere. Non tam facile est ad agriculturam suscipiendam.
  In comitiis 2003, Zyuganov electus est - cum nonaginta centesimis et cauda. Erant autem quidam quaestiones... Praesertim cum cibo.
  Et nusquam est emere - Socialista facta Europa, in bello civili subditur Civitatum Foederatarum. Multa in Brasilia et Argentina obtinere non potes. Nempe problems.
  USSR in parvo discrimine cibi se invenit. Quod mox in charactere chronico suscepit, sed anno 2008 Zyuganov praesidens iterum electus est. Dictatoris positio stabilis evasit. Sed cibi inopias acutiores facti sunt ... Anno 2011 , puer beneficia in URSS redacta sunt , et abortus iterum liciti sunt .
  Maximi partus certare coeperunt, praesertim in regionibus URSS musulmanis. Eodem tempore, Sovieticus apparatus militaris in Africa pugnavit et imperium caeleste ab Indochina impulit. Anno 2013 , Zyuganov iterum refectus est.
  Recipis autem hoc tempore erat leviter inferior. In USSR studium democratiae intenditur. Homines liberius cupiebant. Zyuganov suggessit:
  - Propono duas partes!
  Et quidem alii duo descripserunt: LPDSS, et SDPSS. Democratiae specie ludere coeperunt. Zyuganov paulo liberius instrumentis dedit.
  In 2018 comitiis duo candidati contra Zyuganov pugnaverunt: Ksenia Sobchak et Vladimirus Zhirinovsky. Comitia primum altero fundamento habita sunt. Ex improviso Zyuganov paene amisit iuvenem Ksenia Sobchak - qui viginti centesimis ex suffragio vicit - runoff fere causans.
  Deinde, omnes persuasum est democratiam in URSS esse. Nudae puellae et actio cruenta cinematographica in screens televisificas apparuerunt.
  In consilio externo, relationes cum unico competitore URSS - Chinae aggravatae sunt. Et quae duae aves in una tellure non possunt!
  US in declinatione profunda est et partes primas agere non potest. Et Alaska est Soviet. Omnia ita suspenduntur...
  In USSR discrimine defectus et cibi adhuc est, quamvis complexus industriae militaris optime laborat.
  Et iam anno 2023 nova comitia praesidentialia in Russia geruntur ... Etiam magis popularis, et inopinanter vincunt pugilatum mundi ... Sergei Kovalev propugnator. Sed id est alia fabula!
  
  
  
  
  
  
  ZYUGANOV Praeses Russiae
  In una ex optionibus ad alterum historiae progressum, in 1996 comitiis Lebed non tertium locum obtinuit, sed Vladimir Zhirinovsky. Bene, in principio, in historia reali, hoc est quod omnes exspectant.
  Quis putaret post defectionem comitiorum ad comitia parlamentaria KRO, quae Lebeda praeerat, se tam fortiter in comitiis praesidentialibus Russiae facturum esse? Sed Zhirinovsky, nihilominus in condicionibus certaminis acriter, cessit et saltem decem centesimis habuit. Sic.
  Sicut triumphi Zelensky in Ucraina, Lukashenko in Belarus et Putin in Russia. Velut successus Zhirinovsky ipse in 1993 .
  Hic vero et sub fortuna Lebedi. Praeterea Zhirinovsky in disputationibus televisificarum vehementer locutus est, et Yeltsin pendere minatus est, et dixit Duma ei soli obtemperaturum esse. Quam quidem rem cum Hitlero favorabiliter comparavit, tantique dictatoris res gestas memoravit.
  Quomodo oeconomia in septem annis bis et dimidium crevit, otium evanuit, et rate ingenuitas unum et dimidium crevit. Scelus ter deciderit. Et sic erit sub Zhirinovsky! Cetera, Zhirinovsky genocidium non componet nec cum Iunctus Civitas pugnabit! Et arma nuclei contra quamlibet impugnationem defendent!
  Res tota excogitata est, et Zhirinovsky quindecim centesimis laceratum, tertio loco lato margine capiebat.
  Et in terrore Yeltsin agmina: inprudentia. Quid facere? Zhirinovsky ad suas partes conciliare conati sunt. Communistae autem multo magis Vladimir Volfovich polliciti sunt: sibi personaliter stationem secretarii consilii securitatis et adiutorem praesidentis in rebus militaribus, et quinque plures in imperio. Minister Externorum pro Mitrofanov, et officium Ministri Interioris pro Abaltsev possidet.
  Nempe Yeltsin tantum promittere non potuit. Nimis multi stipes iam solvit.
  Solus Lebed, qui quintum locum suscepit, invitatus est ad equos Yeltsin, sed Yavlinsky contra utrumque candidatos praesidentiales erat.
  Et tunc Yeltsin habuit cordis impetum ex onere mentis inquietudine. Non est vires assurgere et explere res.
  In summa, Zyuganov alterum circum vicit, et facta est mutatio potentiae. Et inauguratio cum Chechens incidit in capitis reipublicae expugnatione Grozny.
  Tum vero milites capti sunt. Plerique in Grozny expugnatione perierunt. Militantes deinde, duce Yandarbiyev, iterum misericordiam petierunt. Sed Zhirinovsky bellum instabat. et Zyuganov approbavit. Bellum clandestinum per plures annos continuatum est, sed tunc terroristae paulatim vapore fluebant. In Russia, sub communistis, ortum incepit, oeconomia celeriter evolvere coepit.
  Coniunctio methodorum meditatorum et elementorum mercatus infigos eventus edidit. et oeconomia celeriter crevit. Zyuganov facile ad alium terminum electus est, et constitutionem emendavit, quae eum infinitis temporibus praesidenti currere permisit. Confirmatum in referendum. Et anno 2004, Zhirinovsky comprehensus est, et pars eius interdictum est. Zyuganov in politicis adversariis suut. Relationes cum Occidente temporis magis sunt. Et in MMXIV, Russia etiam Chersonesum occupavit. Quam ob rem bellum frigidum resumitur . Et Russia sub sanctionibus cecidit. Sed Zyuganov in compositione Russiae et Austro-Orientis Ucrainae comprehenditur. Dilatavit imperium. Quae collisiones effecit. Postquam Trump ad potestatem venit, condicio etiam magis implicata facta est. Russia bellum in Syria gessit et basis in Venetiola fecit. Res in transitu belli nuclearis erat. Tunc Occidentalis optionem communistarum a potestate evertendi proposuit.
  Sed Zyuganov simpliciter tollendum parum prodest. Cras eget posuere est. Tum Natasha Sokolova propositus est pro 2020 comitiis praesidentialibus!
  Natasha Sokolovskaya puella talis est ut aliquem adversarium vincere possit. et numquam desistas. Quod quidam senex Zyuganov contra eam est. Quis plane aegrotat, et viginti quinque annos idem dixit.
  Et hinc est Scortum. Praeterea Natasha quadraginta annis minor est quam Zyuganov et pulcherrima!
  Oeconomia Russiae et iterum in crisi et multa bona necessaria producuntur. Natasha etiam fortis est Foederationis Russicae, ut bellator. Illa sane cum sene infirmo et fesso dictatore certare potest. Praeterea Zyuganov nimis conservativus factus est et mercator privatus ita expressit ut multarum rerum penuria esset. Praesertim cum privata negotiatio oppressa est. Etiam oleum et saponem raritas facta est, coupon multarum rerum productarum enascentes. Senex Zyuganov magis magisque capitalismi hostis ardens factus est.
  Et plus postulavit socialismus!
  Natasha Sokolovskaya se redditurum pollicetur mercaturae abundantiam parvo pretio, certamine, possessionibus privatis. Et generatim democratiam realem redire, inter translationem doll! Quod de populo, taedio inclementiae tyrannidis censurae, per media regente, haec omnia acriter sustinentur. Et Natasha facile duobus miliones subscriptionibus collegit! Motus in proelium sub emblematibus: "Liberi estote et ditati!"
  Puella valde pugnax erat, et ad concursum tantum bikini et discalceati venit.
  Tremulo nudoque micantia calcis Fiebant ;
  - Commissarios transeamus ab officinis! Quaelibet officinas opifices pertinent! Terraque rustic!
  Et ipsa est puella curvissima! Et musculi eius sicut ferrum emissi sunt.
  Quam cantare;
  Ego falco pacis et belli
  Natus sub clarissima stella...
  Fideles filii patriae -
  Amor - magnus, verus!
  
  Pulchra erimus mundi creare
  In quo nunc erit beatitudo...
  Sol luceat Cherub
  Sancta, sublimis Russia!
  
  Faciemus somnia
  Non erit pulchrius in universo!
  Suscipe gladium puer et tu
  Sit tibi felicitas locus!
  
  Et pulchritudo in universo
  Tempus est ut magnae patriae meae clarescat!
  Etiamsi puella discalceatam decurrit
  Cito sub communismo credemus!
  
  Sublimis montibus decor majestatis ;
  Aurea gressus odorato carpere tapete!
  Nos lecticam ex universo verrunt
  Crede tuam non paenitere vitam!
  
  Et omnia bene erunt in mundo;
  Communismus ubique triumphabit!
  Qui in manibus est ascia in corde?
  Quis machinam sclopetis et glandes amat!
  
  Quod nos facere in aeternum erit
  Urbes struamus, Marte jocando!
  Sclavorum tamen magna potentia terribiliter est.
  Dicemus mundo - salve!
  
  Sanguis, qui fundit, ad serendum est;
  Cui amoris semina crescunt!
  Sit bonum in sublunaribus omnibus;
  Si psittacus miles non esses!
  Post talia carmina saltare potes, nudis pedibus salire et proiciens. Est autem puella plerumque mirabilis et eximius classis! Effigimen Zyuganov nudis digitis scidit.
  Fremunt Communistae, et populus gaudet: quisque mutationem cupit! et magis in oeconomia quam in politica et democratia.
  Ita ut dictatores ac pecuniaria in instrumentis deridere possis. Factio communista etiam hominibus odio facta est. Tempora Yeltsin peractorum recordabantur, cum tabernae bonis plenae erant, et nudae feminae et iucunda spectacula politica in televisione monstrata sunt. Sic fuit bona!
  Multi recordati sunt rei publicae iucundae et concilii procellosi. Non placet nunc - quando soli communistae sunt in Duma et toto tempore suffragium habent!
  Omnes saturi sunt cum Zyuganov et hominibus qui peius et peius vivebant mutare cupiebant!
  Pulchra Natasha Sokolova hoc promisit! Mutationes et res novae erunt. Russos non solum ante Martem volatum esse, sed etiam melius quam in USA vivent. Ac ipsa montes nascetur! et liquefient montes, et conburent silvae.
  Sed comitia expeditionis iam comparatae sunt. Momentum puella consequitur. et stridore quidem;
  - Ego similis ero Gagarin! Promittit montes auri!
  Et quomodo salire incipit. Denique comitiis perfectis novus praesidens Natasha Sokolovskaya factus est!
  Zyuganov cor impetum! Et Natasha suggessit:
  - Credamus unum statum cum America!
  Ac referendums habita, et exoritur commune imperium!
  Hic finis fabulae, quique bene auscultat!
  TSAR ALEXEY NIKOLAEVICH - MAGNUS
  Alius AI, cum die 5 mensis Ianuarii anno 1905, caedes incepta est in Tsar Nicholas II. Et pauci centimetra non sufficiebant ad percutiendum imperatorem buck. Sed si parum... Tsar mortuus est et nominaliter filius eius Alexei Nikolaevich Romanov factus est monarcha. Et sub eo constitutus est Nikolai Alexandrovich Romanov regens. Vir eximiae mentis, tenax ac fortis probus.
  Primi gradus novi imperatoris substituti sunt Kuropatkin cum Brusilov, et Rozhdestvensky cum Nebogatov.
  Locus Russiae in bello cum Iaponia difficilis erat. Port Arthur iam cecidit. Sed copiae adhuc in Manchuria significantes sunt. Praeterea qualitas copiarum Russiae cum adventu delectorum regiminum Russiae ex parte Europaea crevit.
  Iapones e contra optimas turmas superioribus proeliis posuerunt et apud Portum Arthurum.
  Ita Kuropatkin in pugna Mukend omnem casum habuit. Solus ipse Kuropatkin dux levis erat.
  Sed Brusilov, hoc vere magnum est ingenium militare. Is cum hoste prope aequalibus viribus decertare paratus est. Milites Russorum melior est quam diripiet et copiae Iaponicae ipsae meliores erunt.
  Brusilov bene ad pugnam paratus. Tegebant ilia, se defenderent. ET CONFIRMATUM. Eius rei consilium simplex fuit: Iapones defensus terunt, deinde, cum vapore decurrunt, rem uno scopo solvere.
  Brusilov quidem strategist est, sed Kuropatkin non est.
  Et commissum est proelium mense Februario et duravit duas septimanas. Inter alia, Brusilov noverat totam cohortem pulcherrimarum puellarum. Raptim ex simplicibus et pulchri- tudine, ad mensem instructus, et in aciem coniectus.
  Maxime interesting res erat omnes puellas nudis pedibus. Idque eis robur a Terra matre dedit et glandibus et conchis eos invulnerabiles fecit.
  Puellae imperantur Anastasia Orlova et quattuor ex adiutoribus eius: Natasha, Zoya, Augustina et Svetlana.
  Sublata defensione et fossas evellebant, puellae Iapones exspectant... Iamque samurai densis catenis serpunt. Incipit pilas tormentorum.
  Puellae autem Mosin in manibus suis diripiunt. Et e longinquo ad Iapones surgamus.
  Bellatores bene intenderunt, multi venatores Siberiani sunt. Nudo crure pugnant, quamvis Februarius, in brevibus fimbrias et ventres apertos.
  ictus accendunt et sibi cantant;
  - Russia celebris fuit per saecula ut sanctus;
  Magnus rex noster est simpliciter Alexei;
  Dignus es filius, nosce Nicolaum;
  Et magis verum est cor ad mentem!
  Feminae bellatores accurate iaciunt et Iaponiam e longinquo pulsant.
  Palit Anastasia et dicit;
  - Pro patria, mirabile somnium!
  Tum Natasha propagines Iapones pulsat et clamat:
  - Pro sancto nostro Rus'!
  Palit Zoya, hostem pulsans et sibilum;
  - Minime, hostis casum habet!
  Accurate propagines, et Augustina;
  - Ad posteros!
  Lupit et Svetlana, duo Iapones pulsantes;
  - Pro nominibus sanctis!
  Milites quidem: vere frigus!
  et Iapones cum gravibus damnis repunt. licet propius accesserint. Sed puellae ignem accurate et non cessant. Sagitta et sagittis. Sagitta et sagittis. Et non cedere. Et cum appropinquasset Samurai, coeperunt puellae tasque nudis pedibus iactare. et eorum inflexibilitatem demonstrant.
  Et nudis pedibus iactant interfectorem tela ad samurai. Iam Iapones sunt castella extenuantia. Impulsu debilitat. Et in ipso adventu bellatores spathis et bayonetis eis concurrunt. Conficiendum ultimum samurai.
  Et alacer admodum vultu cantant.
  Iaponicis defensione exhaustis, copiae Russorum, Brusilov ducendae, decretorium scandalum emiserunt et Iapones meridiem miserunt. Brusilov, impar Kuropatkini, constanter egit et samurai sine intermissione egit. Portum vero Arthurum statim ad hostium umeros statim prehendendum curavit.
  Puellae discalceatae hastati aquilarum Anastasiae Orlovae in urbem irruperunt.
  Circumcurrerunt Portum Arthurum accensisque accensis, nudis digitis tasque in hostem iecerunt.
  Et contriverunt Iapones cum spathis. Et quid existimarunt perduellionis Portum cepisse? Et ecce duo diaboli! Milites Russici hanc urbem capiunt.
  Et si nostrae feminae pugnant! Hoc generaliter significat quod non descensum dabunt!
  et caedunt Iapones.
  Captivi autem coguntur genuflectere et nudam osculari, pulverulenta pedum feminarum vestigia.
  Obedienter isti fiunt et ipsi etiam placent.
  Natasha, unus samurai non solum plantas linguae suae ad splendorem suum lambit, sed etiam altius ascendit. Adamas muliebris permisit ut puella lingua sua procederet.
  Tunc plane sicut feles purred.
  Milites magnum officium fecerunt. Iamque captivorum agmina aguntur. Ubi animos ad Iaponia?
  Portus Arthur cecidit. Exercitus Russicus deinde Brusilov in Coream se contulit.
  Ac Anastasiae hastati praecurrit. Samurai arripiunt in via, et puellas super genua ponunt.
  Atque osculantur pulverulenta pedes, et perusta perusta tibiis.
  Pugnae bellatores. Ac mauris.
  Anastasia proiciens et nudum digitos cum digitis iaciens, quaesivit Natasha;
  Bonum est pugnare?
  Respondit puella flava honeste;
  - Quod bonum quod accipit?
  Anastasiae despiciens.
  - Et cum similis est lingua in pussy?
  Natasha sincere respondit:
  - Simpliciter super!
  Hic aliam phalanx Iaponicae comminuerunt. Circumdederunt captivos.
  Post haec, digitis nudis pedibus pruna decent!
  Puellae exercitum samurai et Brusilov opprimunt, omnia pergunt et in ventos sunt.
  Hic exercitus Russiae ad meridiem Coreae pervenit. et Chersonesum domuit.
  Pars turmae Russicae in Port Arthur submersa est. fabrum Russorum naves scribere et restituere coeperunt.
  Quamvis tota terra Samurai victa sit, adhuc bellum mansit. In mari, Iapones fortiores erant. Sed tunc venit Nebogatov. Per viam turmam sollertius ad Port Arthurum duxit. Nunc armada Russiae confirmata est. Hinc quoque e Ponto profectae turmae sunt.
  Nebogatov viribus Iaponum inferior erat, sed non nimis. Reapse qualitas navium Russorum nulla deterior est. Earum plures numero minores sunt. Sed testae magis sunt armaturae transfixae.
  Nebogatov ivit ad mare. Proelium Togo dedit. Sed evenit longe ab omnibus conchis Russicis explodere - pulvis pyrius rudis est! Uvor elevatur.
  Sed Nebogatov turmam ad portum Arthurum per tempus convertit et unam navem non amisit.
  Habui tempus terere conchis et viribus implere. Donec ala Ponto venit.
  Bellum velut sumptibus eius tractum est. Utrique reconciliare volebant. Sed adhuc Iapones dominantur in mari.
  Sed iam conchae repositae sunt, et classis Pontica educata est. Eodemque tempore puellae nudae se evellebant.
  Navis autem cum puellis velociter in proelium ibat. Puellae nudis pedibus in bikinis exilierunt et tormenta circumierunt. tormenta ostentant et accendit.
  Incendio pulchri- tudine, et Germanorum naves caeduntur. id fecere furore. Milites feminae erant valde pudici et musculares. Nihil illis comparat. Iapones cum talibus puellis pugnantes non sunt boni.
  Concha cadunt et fistulae demissa.
  Et viriles sibimetipsi subsiliunt et strepunt;
  - Super genus puellae sumus!
  Et linguas ostende! Et iaculantur se, non dans felis samurai. Respondent infensi. Sed accipiunt a pulchritudine. Iaponica cruiser iam mergitur. Puellae saliunt et nudos pedes movent. Tales sunt fures. Quas nihil impedit.
  Milites pugnant et saliunt. Conchasque samurai deducunt. Et tamen LESSUS.
  Cornelius clamat:
  - Tsar magnus Alexei! Ipsum sapien sit amet!
  Zoya renidens et incendens, addidit;
  In mundo sapientissimus est! Valde fatum erit!
  Hic Augustinus, mittentes in Iapones, cecinit;
  - Maxime sapiens erit!
  Inde Svetlana jaculari, opprimens hostes, fremens;
  - Alexey frigus est!
  Accensus Anastasia dixit;
  - Pro Sancto Rus'!
  Ac etiam lupanet! Puellae mirum in modum frigus sunt. Triturabis samurai in astulas!
  iamque proelium Iaponicum demersa est. Et facta est Samurai mutus valde.
  Puellae autem fere nudae et discalceatae discurrunt. Ac micant pulchris cruribus suis. Mira sunt plerumque fures.
  Et spectant sanissima et sient.
  Samurai sibi orant...
  Alius etiam armadillo oppugnat. Arctissime Togo classi utilis, arta admodum. et e Ponto naves evulsae sunt. Projectile hostem.
  Hic Natasha et Zoya telum duodecim digiti attulerunt. Quamque feris rabies jaculatur. Et bellicae quidem unum hit et etiam scindet.
  Natashka et Zoya saliunt et nudis pedibus quatiunt et fremunt;
  - Veneficae sumus et pulchritudines pulchriores et nullae!
  et puellae linguas suas monstrant. Et quam futuit, id ipsum dolor.
  Hic Togo ad navem accensus, arma eius, tanquam ferrum cocta, rupta sunt.
  Itaque navis arrepto ac demersa est.
  Natasha et Zoya cecinerunt:
  - Rus' risit et clamavit et cecinit! Quam ob causam Sancta Rus'!
  Et iterum puellae eam capient et salient!
  Et tunc Augustinus et Svetlana claudentur sicut gun duodecimi digiti. Sic navis a Togo tollet, scissura et residua!
  Puellae nasos suos monstrant. Hoc est quod Togo captus est. Et coegerunt pulchras puellas nudos pedes decisos osculari. Togo bellatores nudis calcibus lusit et labra lambit. Probatum videtur...
  Bene, puellae magnae sunt!
  Et in genere panis summae general! Et inimico annuunt, dicunt, non sapimus et aliquid gravius facimus!
  Classis Iaponica depressa est. Et Brusilov et turma eius in ipsa Iaponia terram inceperunt.
  Ita Russia unam ampliorem provinciam in insulis habebit. Ipse princeps Russiae mikado etiam factus est.
  Eodem tempore periculum ex regione solis orientis tollendum erit in aeternum. Et exercitus tsarist bellicosis et fortibus militibus replebitur.
  Ita causa erat - Iaponiam plane vincere. et copiae in metropolim translatae sunt.
  Puellae et phalanx eorum in terra cum Samurai pugnaverunt. Puellae occurrerunt samurai ictibus bene affectis, spathis et nudo pede tasque proiiciunt.
  Pulchra Natashka citreum cum nudo pede proiecit et diruit:
  - Pro rege et patria!
  et accensus in Iapones.
  Splendidis etiam Zoya grenade nudis digitis proiecit et stridit:
  - Pro primo-vocatur Rus'!
  ipsa quoque samurai figebat.
  Hic rufus Augustinus vapulat et stridit;
  - Gloria matri reginae!
  Hostem quoque transfixit.
  Anastasia etiam saevi, totum dolium explosivae pedibus nudis immissis, Iaponicam longe dispergit;
  - Gloria magni Imperii Russici!
  et Svetlana vapulat. Iapones rapuit et CITREA vastantibus nudis calcibus cessit.
  Clamabat in summo pulmonis:
  - Pro novis finibus!
  Natasha Iaponica adfixit et diruit:
  - Pro aeterna Rus'!
  Et lacerat etiam illa ad samurai;
  Praeclara Zoya cepit eam, Iapones ferire. Grenade nudo pede in hostem proiecit et stridit;
  - Unicum et indivisum tsarist imperium!
  et sibilabat puella. Constabat teenager multo maiorem fuisse, pectus eius altum, lumbos angustos, coxas carnosas fuisse. Illa iam formam habebat adulti, muscularis et sanae et fortis mulieris. Et facies tam iuvenis. Aegre puella cupiditatem amoris compressit. Modo blandiantur. Et melius cum alia puella, certe virginitate non auferet.
  Frigus Zoya callide tasque in Iaponia nudis pedibus proicit. Et optime facit feliciter.
  Augustina valde rubra est et etiam pulcherrima. Et in genere tales in hastati virgines sunt mirabilia, sicut in summa delectatione.
  Augustinus nudo pede iacit grenadam et pipat;
  - Magna Russia celebretur!
  Item quomodo rotat.
  Bene, puellae, valete, pulchritudines!
  Atrides et Anastasiae. Talis puella est magna - duo metra alta et centum triginta chiliogrammata ponderis. Simul, non pinguis, injectis lacertis, et teme potio equi. Viros valde amat. Somnia infantem habens. Sed hactenus non laboravit. Multi homines simpliciter timent. Ac valde ferox puella.
  Non suos petentes, sed ipsa petit impudenter. sine pudore ac verecundia.
  et amat eam. Factio activa esto.
  Eodem tempore Anastasia bellator mirabilis est. Et multa et magna fecit. Anastasia praeerat cohorti.
  Nudo pede etiam grenaden iacit et clamat;
  - Lux erit in patria!
  Svetlana citreum cum nudo pede iacit et susurris;
  - Gloria magni Imperii Russici!
  Splendidis Zoya nudas digitos quoque iacit et fremit;
  - Pro patria sancti gloria!
  Augustinus clamat:
  - Cum moerore intestino!
  Et nudo pede etiam volat donum proiectum.
  Tunc ululat Anastasia. Totum quoque fasciculum tasque nudis pedibus immittit.
  Ac fremit heroica puella;
  - In Nomine Dei Albo!
  Natasha quoque misit grenade cum digitis suis nudis et yelped:
  - In Christi nomine!
  Et duobus ictibus incensus.
  Et coepit Anastasia scribere ex machina sclopeta. Erat ipsum at est.
  Denique puella bestia est.
  Natasha nudis pedibus aplomb expressa:
  - Sum vere Superman!
  Et nudo pede proiecit grenade.
  item Zoya nudis pedibus incendit. Iapones occidit.
  Voteed:
  - Gloria Russiae!
  Nudo pede grenade dejecit.
  Augustinus etiam expressit;
  - Ad sanctum Rus'!
  Anastasia totam cistam in Iaponia deduxit. Quae cepit, fremit amens;
  - Pro Svarog!
  Natasha cepit et diduxit;
  - Pro nova ratio!
  Et nudo pede proiecit grenaden!
  Svetlana balantum:
  - Pro lacerti ferri!
  Ipsa quoque grenadem nudis digitis imposuit.
  Et accepit eam Zoya nudis pedibus et diruit;
  - Pro amore et magia!
  & nudis pedibus in motu.
  Augustina, de cana diabolo, capsam tasque cepit et stravit;
  - Ex terminis Martis!
  Anastasia etiam dolium dynamitis immittit et mussitat;
  - Pro ordine terrarum Russiae.
  & Natasha quomodo latrat;
  - Ad novam felicitatem iter!
  Deinde puellae simul rident.
  Ac ut magna! Puellae mirabiles sunt!
  Copiae Russiae tsarist versus Tokyo movebantur.
  Exercitus Russiae Tokyo expugnavit.
  Puer et puella ante ambulabant: Oleg et Margarita.
  Pueri Iapones exstincti sunt et ad palatium imperiale progressi. Mikado sollempniter pronuntiavit se urbem non exiturum et ibi perpetuo mansurum esse.
  Oleg accendit ad samurai irruptionem et proiecit grenade nudo pede ad se scucurrit;
  - Rus' numquam dedo!
  Margarita quoque citreum fecit cum nudo crure suo et coaxare, den- tes denudans;
  - Vincere aut mori!
  Et phalanx puellae mikado ad palatium perrumpunt. Omnes puellae paludati erant, tantum panties supersunt. Et tales fere nudi pugnant sicut heroides.
  Anastasia grenada nudo pede iacit et stridore;
  - Nikolay, mikado es!
  Natashka etiam nudo membro munus mortis deduxit et pissavit, denudando dentibus;
  Rex noster est optimus!
  Et quomodo micat ut margaritae! Suspendisse ac nisl mi.
  Zoya etiam nudo pede carpitur leto, Et nudo immittit grenade pede;
  - Sum Psychologia victor!
  Et ostendit ei linguam suam.
  Conterit samurai.
  Sarmenta et Augustinus, hoc cana diabolo. Et sic bene facit. Iapones necat.
  Rugiuntque cacumine pulmonis;
  - Gloria patriae meae sanctae!
  Dentes nudat!
  Svetlana quoque femina heroica est, ut eam prehendat et totam thecam explosivam imponat.
  Iapones autem in omnes partes volaverunt.
  Puellae molestae eunt, opprimunt adversarios. Res valentes assequendum. Gravem gravem sentiunt, et infatigabilem pressuram, et infirmitates absentiam. Ubera nuda et optima sunt invincibilitatis et inconstantiae pignus.
  Anastasia, interfecto Iaponico, pipat;
  - Manus quercus, caput plumbi!
  Et nudo pede iacit grenade. Spargit samurai.
  Dimidiatus Natashka etiam incendere.
  Iaponica comminuit. Et comminuit eos.
  Propius et propius palatium. Et nudum pedem grenade iacit.
  Territus Iaponica deditione. Irruptio.
  Termino Puella dicit:
  - Perun nobiscum!
  Zoya nudis pedibus, puella terminatrix splendidis, se figit et milites peritos destruit. Dentes denudavit.
  coaxat puella;
  - Nos sumus heroes Russiae maximi!
  Grenade nudo pede puella iacit. Hostes disjecti.
  Zoya frigus cepit et iterum cantavit;
  - Praeceptis Suvorov prospicere! Et si statis, sta morte tua!
  Et risit.
  Igneus etiam Augustinus cantabat et latrabat;
  - Pro novis finibus!
  Addidit et rictum;
  - Et nos semper praecedentes!
  Svetlana, puella heroica, etiam hostem ferire. Imperatores milites dispersit et pressit;
  - Nam res gestae era!
  Et iterum nudo pede volatilia tasque proiecta.
  Puellae hostes premunt. Heroicae defensionis Portus Arthuri meminerunt, quae non oblivione per saecula.
  Eh, quomodo potuit talis exercitus in historia reali amittere, et usque ad Iaponicam?
  Pro dolor.
  Anastasia grenade nudo pede iacit et sibilat;
  - Ad fines Russiae!
  Natashka etiam nudo pede aliquid mortiferum immisit ac perdite stridit den- tes denudans;
  - Ad novas res gestas!
  Iaponicis rursus dedit.
  Atque hic nudis calcibus etiam Zoya carpit et ferit. Et tunc sumpsit eam pede nudo et imposuit grenade.
  Tum cecinit;
  - Nos hostes dictatura non succumbemus!
  & vultum nudavit!
  Pulchra admodum puella cum figura athletae. AC FORTISSIMO.
  Et Augustinus est sicut crepitus in Iaponia. Eos conterit, et nudo pede grenade callidissime proicit.
  Hostes spargit, quasi pilae utres avolaverunt.
  Puella fremit:
  - Scelerisque, nostrum est!
  Augustinus vere eget eget. Et sub rege, plena sunt fora bonis. Quid de Nicolao Tsar dici potest? Iam tsar-victus in magnum ante oculos vertit. Accuratius rex obiit, sed filius eius Alexei fit magnus! Et quidquid ad hoc opus est, puellis in fronte dimicandum est.
  Et a duobus pueris heroibus qui Iapones montem Altissimum capere prohibebant. ubi fatum Arthuri Portus statutum est.
  Ita dissolvitur imperium Russiae.
  Svetlana etiam dolium caedis immisit et murum externum palatii imperialis cum tormentis machinis corruit.
  Iam puellae per cubicula currunt. Hic finis belli veniet.
  Anastasia ardenter dicit:
  - Credo, fortuna me manet!
  Et iterum nudo pede grenaden iacit.
  Natashka , letalem ignem ducens . Acuendis adversariis, tweets:
  - Sum certus felix!
  Iterumque grenade nudo pede immissa volat.
  Et tunc est Zoya pede nudo quasi rubigine evinctus cum par bombis emissis nudis pedibus. Et perdat adversarios.
  Tum in risum;
  - Ego sum puella cometa.
  Et iterum linguas igneas mortis eicit.
  Et tunc Augustinus iam ruens, puella terminator. Qualiter omnes sumpsit et inlinivit. Simpliciter eximius.
  Bellator qui verax demiurget proelii.
  Stridet ad se;
  - Nostra turba, summa virtus est!
  Et tunc Svetlana apparuit. Sic frigus et edgy. Inficit omnes sua industria furiosa. Vincere aliquem hostem capacem.
  et bellator dentes margaritas portat. Et sunt maiora quam equus. Ecce puella est.
  Svetlana giggles boabat;
  - Nam eggplants with black caviar!
  Et puellae summo pulmone in choro clamant;
  - Poma in Marte florebunt!
  Mikado hara-kiri facere non audebat et deditionem consignabat. Tsar Alexei II novus imperator Iaponiae declaratus est. Eodem tempore relatio de accessione voluntaria ad Russiam in Terra Solis orientis praeparatur.
  Bellum propemodum confectum est. Ultimae partes arma disponunt.
  Captivos instruxit hastati puellarum. Viri genua flectunt et nudos puellarum pedes osculantur. Idque Iapones magno studio faciunt. Hoc illis placet.
  Scilicet pulchritudines sunt. Nec quicquam eorum crura paulo pulverulenta sunt. Ita etiam iucundius et magis naturale. Praesertim cum sient. Itaque asper.
  Osculum Iaponica plantae nudae sunt et labra lambunt. et puella eam amat.
  Anastasia cum pathos dicit:
  - Et quis dixit bellum mulieribus non esse?
  Natasha chuckled in responsione.
  - Imo bellum nobis dulcissimum est omnium temporum praeludium!
  Et ostendit ei linguam suam. Est vere magnus cum vere humiliatum osculum sic accipias.
  Osculantur in nudo, rotundo, calcaneo, Zoya. Puella lubens dicit, stridore;
  - Sic magnum est! Vellem pergere!
  Augustinus Rufus monuit:
  - Virginitatem tuam usque ad matrimonium serva! Et beatus eris cum eo!
  Zoya nudis pedibus giggled et dixit:
  - Glorificetur terra sancta mea! Atque innocentia sola nocet!
  vultum puella nudavit.
  Svetlana superbe dixit:
  - in lupanari laboravi. Nec virginitatem volo!
  Zoya nudis pedibus quaesivit, gigglging;
  - Quomodo placet?
  Svetlana sincere, ambigue dictum est;
  - Probabiliter, non melius!
  Dimidium nudum Zoya honeste dixit;
  - Per singulas noctes somniabo quomodo homo me occupet. Ita frigus et delicatus est. Nec aliud volo.
  Svetlana puella suadet;
  - Post bellum ad gloriosissimum lupanar adire potes Moscuae vel Petropoli. Mihi crede, ibi amabis!
  Seminudus risit et Zoya erupit dicens:
  - Cogitandum est!
  Natasha suggesserant:
  - Possumusne captivos rapere?
  Puellae hoc ioco ridentur.
  In genere hic sunt pulchritudines temperamentales. ET AMANTISSIMO FORMIDINE. Bellum puellis ferox facit. Femineae bellatores nudos et pulverulentos pedes captivorum ad osculis detruserunt. Ego probaverunt eam.
  Tunc magis iucunda spectacula coepta sunt. Praesertim pompa in caelum exarsere. Pompa explosa est. Etiam ac mattis erat. Musica canunt, tympana pulsant.
  Tsarist Russia Iaponiam vicit. Quod ab omnibus in communi exspectabatur. Auctoritas exercitus Russiae altissima erat. Multum cantus et tripudia Iaponicae feminae nudis pedibus.
  Omnia sunt pulchra et pinguia. Donec non erat felis. Marxists, hoc est, contritio. Auctoritas regis firmata est. Et casus eius sunt. Firmamentum in communitate permultum est.
  Post Iaponiam devicta, Russia consilium expansionis in Sinas continuavit. Voluntarie, Sinenses regiones referendums tenuerunt et imperio coniunxerunt. Prorex Nikolai Romanov consilium prosperissimum secutus est dilatandi Russiam in meridiem. Sina paulatim absorbuit.
  Oeconomia imperii tsarist, novas perturbationes vitantes, tumultum oeconomicum rapidum expertus est. Viae, plantae, officinae, pontes, et multo plura in eo aedificata sunt. In villa panem et multos fructus vendidisti.
  Plurimum in mundo produxit: bomberos "Ilya Muromets", "Svyatogor", et lucem celerrimam obterere "Luna" -2. Et erat ingens exercitus trium milium milium - quinquies maior pace quam Germanorum exercitus.
  Sed tamen Kaiser Wilhelmus arripuit et caput iocans. Caedes autem haeredis in solio Austriaco in Sarajevo causa belli facta est.
  Tum Germani duabus partibus dimicare constituerunt.
  Regius exercitus versus eos. Ob regiones Sinenses, deminutio mortalitatis, servata summa nativitate, Russia ingens incolarum tsarist habuit. Potat exercitum colossicum movere.
  Plebs insuper est iuvenum et pugnax praevalens.
  Austria-Hungaria, verberibus ictus, statim erupit. Copiae tsaristae innumeros Germanos facile oppresserunt et Orientem Borussiam occupaverunt et Koenigsbergam obsedit.
  Hindenburg Russos ictu verberare conatus est, sed maioritas exercitus numeralis tsarist nimium evasit. Praeterea machinae gun-luces obterere "Luna" -2 probaverunt esse telum validissimum pro scopis.
  Victus, Hindenburgius aufugit. Et Russi ad Oderam concurrerunt. In meridiem, Leopolim et Premisliensem statim delati sunt. Progressus exercitus tsarist, et Austri trepidi fugerunt et in deditionem venerunt.
  Ingressus in bellum Germanos parum fecit. licet aliquae copiae distrahuntur. Sed Russi in Austria progredi perseveraverunt. Germani etiam apud Parisios superati sunt.
  Tantum in regione fluminis Oder, cum copias suas in occidente graviter debilitasset, Germani iunctiones Russiae prohibere potuerunt.
  Sed in meridie exercitus tsarist hostes deiecit. Campus Mareschallus Brusilov, ut semper, in summo est.
  Et nunc Budapest cingitur ... Et Bratislava et Cracovia capta sunt. Accedunt copiae Russicae et Pragae.
  In meridionali Asia Minor capta est, Bagdad cecidit, Russi Istanbul ceperunt.
  Franciscus imperator ad Wilhelmum conversus pacem impetrandam rogans. Quinetiam Italia iam Austriacos adortus secundamque aciem aperuit.
  Sed copiae Russorum cessare non possunt. Sic Praga capitur. Et hieme, regimina tsarist trans glaciem Berolinum mota sunt. Mense Februario cingulum capitis Germaniae perfecerunt. Irruperuntque Viennam, Austria-Hungariam, dilapsam ac superatam.
  Die 23 mensis Februarii anno 1915, Germania in deditionem venit. Copiae Russiae iterum Berolinum introierunt.
  Primum Bellum Orbis Terrarum finivit. Russia multam territorium obtinuit. Terminus pertransiit Oder. Russia Terram per Alpes in compositione comprehendit. Pars Austriae-Hungaria ad meridiem Italiae annexa est. Et erat vasallus Russiae Iugoslavia. Regnum Hungariae et Res publica Bohemica pars Russiae facta est. Regnum Poloniae Cracoviam comprehendit et ingens factus est. Koenigsberg pars provinciarum Russiae facta est, sicut Galicia et Bukovina. Transylvania factus est Romanian. Turcia in Aegyptum, et una cum Iraquia, Syria, et terra Arabum in Mecca facta est territorium Russicum. Solus Basra Britannias expugnare curavit.
  Mox Arabia Saudiana occupata est a copiis Russicis. Ingens reparationes Germaniae impositae sunt.
  Ita iter Russicum in Eurasia emersit. Aliquot annos magna bella non fuerunt. Russia et Britannia divisionem Iran compleverunt, in compositione eius: Russia septentrionalis et centrum, Britannia ad meridiem. Tunc Afghanistan. Item septentrionalis et centrum Russiae, meridionalis Britanniae.
  Imperium Tsarist potens factus est, sed Britannia adhuc valida est. Russi trans Sinas transiverunt, expugnationem complentes.
  Oeconomiae totius mundi sonabant... Sed tunc anno 1929 Magna Depressione orta est.
  Tsar Alexei II regnat in Russia in solio. Infirmitatem suam excessit et satis valida est. Novus rex patriam cum decem miliones militum in pace pacifico regit et Sinas paene devoravit. Oeconomiam, quod durante tristitia minus quam alii passi sunt, Civitates Americae Unitas consecutae sunt.
  Et tunc imperator Russiae cum America agere constituit? Cur Alascam denario auferunt imperio? Hoccine pulchrum est? Forsitan haec rapina est?
  Denique, Imperator Omnium Rus', Alexei II, qui iam magnus anno 1933 die V mensis Ianuarii vocatus est, sub die occisionis patris Nicolai II novum bellum incepit. Contra, scilicet, America, quae tristitia apicem suum attigit.
  Reliquae quoque nationes adhuc Russiae impedire non potuerunt. Similia, Americani fraudaverunt et pro eo respondere debent.
  Itaque in Alasca oppugnare coepit. Sub hoc tempore ferriviaria a mechanicis Russicis ad Chukotka deducta est.
  Rat autem Russiae per nives et nives movetur.
  Quinque aeternas virgines comprehendunt: Anastasia, Natasha, Zoya, Augustina et Svetlana. Ceterum veneficae non vulgares sunt, sed Rodnover. Et ideo non senescentis, sed aeterni iuvenes et immortales sunt. Et quia sunt magae, tunc in hieme, in pola nocte, et in pruina silvestri, tantum nudipedalia et bikini pugnant.
  Hae puellae ad se currunt, nudo pede tasque iactant et cantant;
  - Tsar magnus Alexei;
  Tu sapientissimus es in mundo!
  Et tunc nudo pede proiicit Anastasia grenaden. Americani e tore volant.
  Et puella sclopeta e machina sclopeto clamat;
  - In nomine Rus'!
  Tum Natasha quoque proiicit, leti quoque munus proicit, ac nudis crepat unguibus digiti:
  - Age verum, magnum somnium!
  Ipse autem tollet et portabit dentes eius.
  Et tunc nudis pedibus Zoya ... Calcanei eius sunt coccinei ex nivibus Alascae. Puella summo pulmonis sui clamat:
  - Pro magna Russia tantum vincet!
  et nudo pede etiam volat grenade proiectus.
  Sequitur Augustinus. Yankees tormentis machinis opprimit, et nudo digitos tasque jactat.
  Tum fremit;
  - Magnus Tsar Alexei est Tsar Russian!
  Et deinde Svetlana propagines ... Et pedibus nudis iacit et stridore apud Americanos;
  - Omnia magna erunt!
  Quinque puellae paene nudae trans Alaska ruunt et Americanos ita verberant. Et hic lacus movendi sunt: Nikolai-4, exemplar novum cum tormentis et sex tormentis machinarum. Et Americani penitus falcantur. Et post eas sunt etiam "Alexandra", quae sunt potentissima et lethale. Tormenta et machina decem.
  Et puellae sunt ante omnem exercitum, et sunt mediae nudae et pulchrae. Ad se currunt et canunt;
  - In nomine sacro Russiae tsars, omnes beatiores erunt - prudentiores!
  Nunc autem aliam altilium Americanorum - tasque in eam ope nudis pedibus molientur.
  Magis ac magis Alasca ab copiis tarist capitur. Nihil est sane fallendi, et nihil capto talem agrum.
  Et milites pro se pugnant et in munitionibus hostium profunde moventur. Hostem premunt, illi dura premunt!
  rugit etiam Anastasia;
  - Magna et munda esto terra nostra!
  Et iterum nudo pede grenaden mittet!
  Et tunc Natasha dedit vicem, et exsibilabat;
  - Ita noster frigus Rus' celebre est!
  Item quomodo capiet et triturabit inimicos.
  Et citreus nudo digitorum ictus foras volat.
  Tum Zoya abscindit Americanos ruptis et suspiriis;
  - Immo resonent futurum!
  Et etiam nudis pedibus puellae excussum donum mortis explodit!
  Et tunc Augustinus sagittabit tormenta tormentorum. Et metit lineam, et quomodo stridore se in vertice pulmonis potest;
  - Ab aurora ad vesperum!
  Tumque infestis Svetlana focis. Utitur autem etiam digitis ac scribbles operose;
  - Insanum imperium nostrum est!
  Et iterum, puella, torquent hostes! Saluta heroinam.
  Cum Americani capti sint, vestigia puellarum genuflexi osculari habent. et quo ibunt? Osculare et osculare. Et adhuc lambunt.
  Sic etiam volo...
  Et ubi puellas conculcabis? Milites exui et rapere. Volebant igitur veneficae sexum. Voluptas magna est, et accusamus industria. Magi facti sunt. Ac eiusmod magna lorem class!
  Bene, puellae amant necare, hae puellae sunt. Et homines amant rapere, est ut venefica debet.
  Veneficae et puellae frigus sunt. et amant tractari. et amant eam.
  Exercitus tsarist iam cepit Alaska. Et non cessavit, sed Canada intravit. Quid hic in caeremonia? Canada formale dominium Britannicum est. Bene regulas non satis sequitur, copias Americanas per eum mittit.
  Sic est causa feriendi. Classis Russiae a Kolchak praeest. Et iam Americanos e Philippinis et Hawaiianis insulis recalcitravit. Et cepit ibi bases suas.
  Bene, Yankees premunt mare. In navibus sunt puellae pulchrae. Maxime autem fere nudi sunt. Et tam pulcher est. Si puellae breves sunt, plerumque super!
  Tam grata est ut has puellas. Cum Americani et Canadenses naves arripiunt, pectora nuda sua quatiunt. Plerumque magna!
  Puellae nudis pedibus plaudunt in transtris calidis et Americanos cum spathis secant.
  Contra tales puellas quovis modo impotentes sunt. Ceterum hae sunt puellae quas homines somniant. et quid facies contra pulcritudinem, quorum nuda sunt ubera?
  Ceterum hae sunt puellae ut eas per horas consideres. Nec avertas caput. Et captos capiunt et compellunt linguas, placentes ventres libidinosi.
  Et tam pulchrum atque amoenum! Errare cum his puellis non potes! abscindent caput, et per quaslibet venas viderunt.
  Hic quinque currunt trans Canada. Finis Aprilis est et omnia in flore sunt. Puellae tam pulchrae sunt. Americanos gladiis magicis obtruncant. Et digitos nudo mittunt in orbes.
  Sibilant autem sibi;
  - Mater Russia pulchrior non est;
  Certa pro ea et noli timere.
  Nulla est patria pulchrior in universo -
  Tota mundi fax est lucis Rus!
  Bene, puellae, valete, supermen! Hostes ad genua quassatam perducas. Et tunc nudam et pulverulentam te osculantur plantae tuae. Hae puellae omnino stupendae sunt!
  Fine Maio, copiae Russicae, pleraque Canada capta, agrum US ingressi sunt. Certamen in American territorio proprium explicatum est.
  Quinque puellae Americanos oppugnaverunt, eas crudeliter urgebant. Tota phalange victo, pulchri- tudines captivorum ludere coeperunt. Qui cum eum oblectarent, barbecuam sibi fecerunt.
  Carnem recentem comederunt et sibi humati sunt.
  Multae sunt viae pauperum in mundo;
  Quasi e gypsy comae mulieris - struem semitarum!
  Calvos persequimur homines, - Transimus limen ;
  Sicut puer esuriens - improbe!
  
  Multae furcae, abyssus, vallis;
  Sicut imp in omni via!
  Tu ne quidem nosti amicum aut inimicum
  Mundus in medium divisus est!
  
  Puer nudis pedibus in frigore ambulat;
  Quis famem magna nibh...
  Sed in sacculo credis pauperi;
  Melior dives nardo maio!
  
  Trifolium crescit, scito pro omnibus in terra
  APHACA flavescit in vere ...
  Si benignus es, fabula ubique est;
  Predator autem putat te egestas!
  
  Homines nickels mittent ad nos
  Lacrimant guttura - manifesta misericordia est!
  Fortissimus quisque manu ictus;
  Ad secundum spiritum aperi!
  
  Aestas finita est, ruina venit
  Habet magnum calorem, flammam et pluviam!
  Perspicuum est quod nobis omnipotens revelavit.
  Mappa mundi et artifex adumbrata!
  
  Betula in regum habitu video;
  Aurum, splendens gemmarum colores .. .
  Si homines boni tibi sunt.
  Et tunc demum gigas fies!
  
  Multum premet pauper ;
  Iterum blizzard, et omnis digitus adurit...
  alces adiuva me ut calefiant;
  Quam gelidus iuvenis vertitur blue!
  
  Cur non quis ianuam aperuit?
  Sed cur tam freaktus es...
  Infelix puer sub nivis adligat .. .
  Credo angelos blizzards discutere!
  
  Te ducet Cherubim ad paradisum
  Ipse Iesus in amplexus accipiet misericordiam!
  Erit, credite prolis aeternae felicitatis;
  Post omnes, Deus ad crucifixum pro eo accessit!
  Puellae cantabant, iterumque in proelium edebant. Ferrum limen talis belligerantes sunt.
  Et Americanos delent. Disiectis pedibus et orbes et tasque.
  Iam finis Iunii et Russiae copiae Philadelphiam circumdederunt. Iam tertia Civitatum Americae continentium in potestate exercitus Russici, tsarist est.
  Iam in multis urbibus vexilla Imperii Russici volant. Et catervae puellarum pulcherrimarum exercitus tsarist pugnant!
  et vere puellae sunt tam mirae et velocissimae. Et rursus omnes adversarios verberant. et Americani cadunt.
  Et hic piscina: "Alexander" -4 novissima est! Et ante ipsum, sub visor sumunt adversarii. Etiam puellae ad piscinam eunt: Elizabeth, Catharina, Elena, Aurora. Et Americani in cornibus calcitrant.
  Quomodo iaciunt, quomodo in sarcophagum pellunt! Non satis erit nulli pugnatori videri!
  Pone manus, ac deditionem!
  Puellae hostes bruchis opprimunt. Et lacus Elisabethae movetur...
  Et sub ea quasi massa sanguinis, cibus, ossa.
  Puellae super se ipsae opprimunt adversarios et cantant;
  - Tsar prudenter Russiam regit;
  Decernentes edicta, servos iudicantes...
  Thronus latrantem et latrantem non tolerat;
  Nec modus terrendi domare!
  Sic puellas in proelio movent. Et ardorem pugnandi, non placet securim sub scamno uti!
  Elisabeth efferata est;
  - Pro solio Russico!
  Et quomodo prodeunt! Et ponite vobis montem cadaverum.
  Hic sunt puellae quae prohibere nolunt. Hostes tundunt, et Civitates Foederatae opprimunt.
  Iamque tsarist agmen captivorum ducit. Illae manus post collum demiserunt capita.
  Interea Hitlerus in Germaniam venit. At ille adhuc nimis debilis est ut periculum Russiae grave ponat. Gravior comminatio Mussolini est Italia. Sed hoc monstro cum Russia bellum inire non audebit.
  Ita nunc copiae Russicae Americae ac reliquiae Canadiensis capiunt.
  Puellae nudipedales sunt et in bikinis piscinam pugnae agitantes. Valde formidabiles sunt et fortes.
  Elisabeth instauratur;
  - Quisquis ad nos venit, moritur ab illo!
  Elena confirmavit;
  - Certus!
  Et testam misit in altilium American. Talis puella cum adductius.
  Et tunc est Aurora, quae proiectum eicit et loquitur:
  - Russiam vivere volo!
  Et alium American. Hae sunt vere puellae ut in quemvis aggressorem offendat.
  Britannia autem, licet Canada capta, bellum cum Russia inire non audet - hoc imperium nimis durum est. Et si intret, Russi omnes colonias US facile tollent et facile. Melius est ergo cum Russia non bullire, ubi Alexei II regnat!
  Rex sanus factus est et evasit egregius victor.
  Itaque Philadelphia cecidit... Et medio Iulio, praedia Russiae Vindobonae iam appropinquabant.
  Elisabeth quoque puella maga est a tempore belli Russici-Turcici temporis Alexandri II. Et haec puella magno vultu dicit:
  - In quo stetit Rus'!
  Elena in Americanam accendit, piscinam primitivam respondit et:
  - De virtute militum Russiae!
  Frigus Aurora confirmatur;
  - Ita prorsus de hoc! Plus, eximia virtus et ordo heroici agminis!
  Ekaterina ferventer respondit:
  - Gloria Heroibus Russiae! Gloria Tsar Alexei!
  Et iterum puella accuratissime in hostes iecit.
  Milites inimitabiles sunt!
  Et rursus accendunt propter omnia membra sua pulcra. Ita plane dici possunt tales puellae Russiam tsarist ad victoriam ducere.
  In illis sol maii et amoris aurora.
  Et cum nudo pede pedals premunt, tunc amabilis est.
  Tales puellas vere amant et blandiri volunt! Sol fulgidus spei sunt simpliciter. et poesin et animos habent in imaginibus musicorum et lyricorum chordarum.
  Hic pugna Americana deditur. Puellae US milites ne pedes quidem osculari, sed vestigia pedum nudis in pavimento coegerunt. Homines vero nihil fecerunt, unde inde effugere possunt?
  Et viri fortes audaciores et clariores.
  Anastasia et socii eius non occiderunt. Quam sagittare, quomodo excurrere. Americae spathis succidunt. Post omnes, puella est simpliciter fulgens et incipit cum dimidia parte tractus.
  Sed Americani male se gesserunt. Intelligentes Russorum comprehenderunt puerum et eum torquere coeperunt. Spoliatus, ad arborem ligatus, et nudum corpus teenager cum lampade combussit.
  Puer gemitum tenere conatus est. Sed ad extremum exclamavit... Puer male ardebat.
  Puellae oculo pro oculo respondit. Et accensa carnifices gasolino lixati sunt. Etiam pulchritudines Russicae in ira sua sunt terribilis. Noli vexare Russicum ursam.
  Sunt etiam in caelo proelia. Duo gubernatores Russiae: Albina et Alvina omnes opprimunt et exterminant. Plurimum habent elit. Cum tormentis aircraft sunt uno ictu percutiendi Americanam. Et hi viri fortes aliquid tale ostendunt. Quae ne dicam in fabula, ne dicam stylo.
  Albina vicem dat et duodecim aeroplana Americana emissa sunt. Bellator etiam fere nudus in panties tantum, stridore;
  - Sit magna Tsarist Rus!
  Et triturat ad litteram omnes pugnatores in ordine. Ecce puella est.
  Nec inferior Alvina. Et figit duodecim plana simul. Concidit illis, et cantavit;
  - Ad maximam bibunt!
  Atque etiam quomodo stupri! Haec puella stultas res non facit! Haec sunt pro omnibus pugnis.
  Obiter, ut acceleraretur digestio Sinarum et aliarum terrarum Russiae subordinatarum, iuvenis Tsar Alexei polygamiam in Russia constituit! Et hoc est fortis moventur! Nunc Russici bellatores Sinenses uxores accipiunt et filios albos formosos faciunt!
  Hic subridens Albina notavit:
  - Et quare vir quattuor uxores habere potest, mulier autem quattuor viros habere non potest?
  Alterum et propagines Americanae planum.
  Alvina logice respondet:
  - Quia difficilius est mulieri tot parasitos alere!
  Et puellae rident. Tales sunt mirabiles et splendidae pulchri- tudines.
  Et caelum ex planis Americanis purgare.
  iam partes exercitus Russiae tsarist New York circumdant. Americanos ad deditionem venire coegit. Puellae laetissimae sunt et laetae.
  Lacus "Alexander" -4 altilium Americani delevit. Multa cadavera produxit.
  Elisabeth rictu dentium increpuit;
  - Milites sumus, qui tsari et Matri perfecte servimus!
  Elena inflammata hoste et edita;
  - Mox erit rublus aureus Russicus!
  et puella ridet!
  Et dentes eius margarita sunt. Tum etiam ridens Aurora erupit. Puellae bacchantes excitantur earumque pulchritudo talis est ut verba describere non possint.
  Et ad deditionem cogunt Batavorum praesidium.
  Milites tam invictissimi sunt! et cisternina eorum etiam sartagine comminuet.
  Puellae pugnant pro se et canunt;
  Celebris est terra Russorum;
  Communismus mundum regit...
  Agri auro instrati
  Eamus directum, non descendamus!
  
  Ardunt corda nostra pro patria;
  Puellae sumus - nulla pulchrior est universitas.
  Pugnabimus usque ad finem inimicos nostros
  Fides nostra in Rodnoverie exsurget!
  
  Rubi plus omnibus in orbe, Rus';
  Lucet ut sol in universo ...
  Tu pugnes pro ea et noli timere;
  Ut adulti et pueri in gloria sint!
  
  Russia est maxima in terris
  Cum patria a Leshka ...
  Haec sors populo Sovietico data est;
  Sit in bello conditus heros!
  
  In Patria, quis nunc heros est;
  Matris pulchriorem facere poteris...
  In nomine sanctae matris nostrae, etc.
  Infinita Russiae parte Russia!
  
  quemlibet tyrannum;
  Dictatura nulla in regione...
  Sit decies regionibus submittere
  Praeses Roosevelt et occidamus!
  
  Sit draco furens regnabit
  Putat se Russiam urere posse...
  Sed Nazis atrocem cladem exspectant;
  Cum sciat miles, est omnino omnipotens.
  
  Numquam cedunt Fritz;
  Russi et Sinenses non vincunt ...
  Sidus lucet super nos
  Ad Pascham, placentas et ova paschalia pingimus!
  
  Sortis pugnatores consequi potes;
  Aliquid quod non aliquam asperiores...
  Patres nostri superbi superbi sunt de nobis;
  Quia in paradiso locum construimus!
  
  Nudis puellis currere per nivem
  Nesciunt metus et opprobrium...
  Sum socius nudis pedibus, Komsomol,
  Quia non sunt limites, nec nulla deadline!
  
  Numquam igitur in puellis
  Non flectamus capita nostra sub securibus...
  Cum ad patriam venit tribulatio,
  Eamus pedibus nudis!
  
  amate sorores, es causa gladii;
  And Alexei - honor Jesu ...
  Nil opus est pugnatoribus ab humero secare;
  Si iustus opus est discalceatus currere!
  
  
  Puellae magna turba sumus;
  Amamus pugnare et non recipere...
  Ambulatio interdum turpi fama;
  Victoria candida Sit!
  
  Communismum crede et venturum cum somnio;
  Et in terra nulla potestas pecuniae .
  Rationem fati asperam damus;
  Sine ulla vi ac desidia!
  
  Denique mox ad astra volabimus;
  Vexillum Russicum super universum ... excitabimus.
  Expande pennas suas, Cherub rubra;
  In Nomine Familiae - Dominus Russiae!
  Dum puellae cantant, omnes fere Americani iam interfecti sunt et praesidia Vindobonae vexilla alba iactare coeperunt.
  Puellae e piscina desilire coeperunt et saltare, nudas respersere, crura per palu excidit. Et iubas pili vento inflantur. Sunt puellae tam admirandae pulchritudines.
  Nunc partem constituerunt occasione captae capitis Americae. Barbecue, vinum bibe.
  Puellae simul cum deliciis comedunt. Et omnia carmina sibilant. Tales sunt milites mirabiles, de illis dicere potes supermen in panties.
  Milites Russorum genibus et pedibus osculantur. Puellas trudunt et gannit orgasms.
  Et strepunt et saliunt. Tales sunt motus et captiosi decoris capiendi virtutem.
  Sed et milites captivorum nigris amabant, et utrique parti placebant.
  Nunc autem dies festus dies est et lacus Russiae meridionalem denuo movent. Novi Eboraci quoque cecidit...
  Americani recedunt. Vendere in sestertium. Gaudeamus currit. Nunc de deditione loquimur. Nationis Russicae magnitudinem suam demonstrat.
  Praecipue puellae pulchrae cum capillis flavis et rubris.
  Et ponunt captivos super genua, et sunt valde gavisi cum puellis de palpando, et arripiunt nasum et perfectionem virilem nudis digitis.
  Milites exercitus Russiae vere invicti sunt!
  Et hic pugna est pro Atlanta.
  Primum, puellas in "Alexandra" -4 vide ingentem piscinam Americanam "Washington". Apparatus appendens centum septuaginta talenta in vestigiis. Quid cum tali du- plici pugna esset honestum.
  Puellae eminus emittunt et frontis arma feriunt. Obstinata metalli densa iacuit.
  Elisabeth iratus dicit:
  - Ita in malum cucurrimus!
  Elena in consolatione animadversa;
  - At hostes nos non capiunt!
  Quae etiam proiectum in hostes.
  Et Aurora quasi accendi. Et scopum accuratissime misellam. Circum- vertere hostem.
  Quos cohibebat;
  - Durior sum adversarius!
  Vere dolium lacus Americani percussit. Nunc autem barbator tantum cum duodeviginti tormentis tormentorum suorum ferire potest. Et "Alexander" -4 quomodo ad hostes prosiliant. Et quomodo incipit crepitans brucus accelerare.
  Nemo umquam tam gigas obsistit.
  Virtus eius athletica singularis est.
  Catharina cecinit;
  - Aerobatici, mea turba funesta!
  Item quomodo capiet et alapam in hoste habebit.
  Puellae hic allidunt.
  Americanus ad extremum latus a latere percussus est. Et cisternam gigas igne comprehendit et conchas eius rumpere coeperunt.
  Quomodo pugnae ornamentum erues! et arma et cetera omnia .. .
  Et exclamaverunt puellae in choro:
  - Pro itinere Russico!
  Et ride, denudans dentes!
  Hic Atlanta venit. Et die 7 Septembris 1933 reliquiae exercitus Americanorum deduntur. Bellum autem aliud, quod victor pro Russia finivit. Et quam mirum est!
  Post victoriam, imperium tsarist in territorio Civitatum Americae Unitarum et Canadensium referendums tenuit de coniungendo imperio Russico tsarist. et regionem regiam ampliavit. In genere, bonum est autocratia et monarchia absoluta regula. Unusquisque par est coram rege et non est schisma loquitur - parliamentum.
  Et Russia tsarist imperium validum et stabile est - in sua essentia unica.
  Interim regimen Nazi confortatur in Germania, quae cursum pro Wehrmacht et valido exercitu constituebat. Verum, Hitler amicitiam suam erga Russiam tsarist constanter extulit, quamvis plurimam regionem e Germania abscinderet.
  Hic autem societas militaris conclusa dedit: Italia, Germania et Russia. Non solum quod Tsar Alexei ad annexionem Austriae Tertio Reich consensit.
  Cum Britannia oeconomice labefactata est, et etiam Gallia, regimen tsarist colonias Galliae, Britanniae et Hollandiae graviter spectavit. In verbis mere militaribus, exercitus Russiae numerosissimus - viginti miliones in pace factus est. Ingens numerus mundi optimarum lacus, helicopterorum, nec non gagates aircraft. Classis Russica etiam fortior et numerosior erat quam Britannis, quia debilis Anglia cum imperio oeconomice potentissimo tsaristo contendere non poterat.
  Ita nunc magnus imperator Alexei omnes colonias sociorum hesternalium auferre voluit.
  Et quod? Colliget!
  Die 15 mensis Maii anno 1940, Bellum Orbis Terrarum II incepit. Tsarist Russia copias ad meridiem Iran, Indiam, Indochinam, Aegyptum movit. Et Wehrmacht Galliam, Belgium, Hollandiam oppugnavit. Italia antea Aethiopiam ceperat, Somalia Britanniae adortus est, et cohortes in Galliam australem movit.
  Veneficae puellae hic in Irania australi moventur. Anastasiae et quattuor amicae eius.
  Puellae ut semper, iuvenes et discalceati. Eunt anni, et pulchri- tudine tantum florescunt, nec una in cute ruga aut rima est, nec una gutta pinguium corporum injecta est.
  Itaque incipiunt copias Britanniae colonias destruere magnoque studio id faciunt.
  Anastasia nudo pede iacens grenadam apud Persas, fremit;
  - Bellatores immensae potentiae!
  Natasha etiam tormentorum machina rupta emittit , additque grenadem nudis digitis clamoresque;
  Et numquam cedere!
  Tunc ignes Zoya, etiam Anglos et Persas lauit, et clamat;
  - Praeeamus!
  Et tunc Aurora, sicut obstreperetur, et hostem nudo pede illinit et dat:
  - Ortum copiarum nostrarum!
  Sibilus item!
  Et deinde Svetlana, ut ipsa dat, et pugnis ex machina sclopeta. Et digitos quoque nudis grenadem in hostem mittet.
  Ac LESSUS;
  - Pro moribus exquisitis!
  Et in Aegypto puellae ex turba Elizabethae in piscina procedunt. Is in novissima gravissima piscina "Alexander" -6. Machina silhouettam humilem habet et sexaginta quinque talenta ponderat. Et iaculans bomber. Aptius ad munimenta pugnandum hostis.
  Britannia classis cisternina relative infirma est. et optimum car " Matilda " -2. Sed "Nikolay" -7 cum ea pugnat.
  Is perfectum tormentum anti-lacus habet. Aliquam id ex longinquo.
  Puellae celeriter et calliditates agunt. et piscina eorum per desertum reptat. Et iaculans ipsum. Et bomb launcher intensius sonat.
  Puellae rident et pidunt;
  - Ipsum bonum in throno! Supermen sumus!
  Rursumque alium munitum aut munitum Britanniae punctum figent et confringent.
  Britanni dant et dant in ...
  Pyramides Aegyptiae iam ante puellas apparent. Eos vident et connivent. Itane tandem pulchri- tudines tantas obsistere posse ?
  Sed in caelo Albina et Alvina contra Mare Mediterraneum pugnant. Dentes quoque margaritis edunt. et sibilarent carmina. Hae puellae seriem pugnae habent.
  Milites tamen certare semper iisdem pantiis et nudo pectore intenti sunt.
  et perampla classis pugnam ostendunt. Ignent se ipsos, et se ex aere tormentis iacientes. Itaque a nullo puellas sistitur. Prosequitur tamen pugna, et Britones fugiunt a pulchris. Noli prohibere tam infestantibus personis.
  Puellae in uno aeroplana duodecim prosternunt et sibi rident.
  Hic volant et volant. Et incendere non cessat.
  Risu pipiat Albina;
  - Omni tempore invictus sum!
  Alvina, ignem continuans, addit;
  - Sub vexillo Petri!
  Insiliunt bellatores et simul hostem evertere.
  Columnae captivorum locorum Britanniae iam per Aegyptum pelluntur.
  Copiae tsaristae multo fortiores sunt, et colonos superant, quibus non est ferocia.
  Alexandria cecidit. Et est valde simplex. Iam copiae Russorum cum Italicis conveniunt.
  iuncta pompa. Pompa, pompae. Devotionis et amicitiae.
  Itali quoque amant. Praesertim cum Russian puellas nudis pedibus currere per deserta calida ...
  Et in alio loco, Alenka cum virgine sua ala Delhi intravit. Sentitur sepoys pugnare cum regiminibus Russiae noluisse. Et in hoc territorio Indico victam esse Britannis coloniam potestatem.
  Multae puellae sordidae Russorum milites circumdant eosque floribus salutant.
  Quam pulchra omnia hic sunt. ET FLORUM STIRPES. Et satis belle et decenter omnia fiunt.
  Copiae Russicae iam Bombayae appropinquant eamque sine multa repugnantia occupant.
  Alenka est acerrima et rude. Proicit tasque nudis digitis et stridore;
  - Iustus sum hone in bikini!
  Et quam bonum est puellis currere seminudus et bikini. Vident tanta.
  In coloniis Britanniae resistentia infirma est. Copiae locorum atrox proelium dare non possunt.
  Interea Germani feliciter progrediuntur. Primum Britannos in Belgium evocaverunt. Et deinde cum iactu per Arduennam montes Anglos et Gallos exscindere poterant. Ita ingens victoria parta est.
  Ac Belgio capitur. Die autem 22 iunii post captam Parisiensem Gallia in deditionem venit, et paulo ante, Hollandia. Ita ingens victoria parta est. Germani conspicue superbi. Exercitus autem Russiae et Indiam et meridiem Iraniae et Burma et Bangladesh cepit. Necnon omnes Indochinae.
  Hostes haud dubie vincuntur. Germani in Hispaniam et Lusitaniam irrumpunt.
  Copiae Russiae sicut Africa Australis erant. Impeditis hostibus non resistendo Britanniae, sed incursu communi- tatum et munitionum. Africae itinerum inopia et saltu impenetrabili.
  Sed exercitus adhuc tsarist per omnia ibat. Et commotus est sicut titanium skating rink. Et hostes magis ac saepius omisso provoluti sunt.
  Puellarum phalanges fere nudo pede commota captivos osculari pedes coegit. Aliquando captivis permisit oscula pectoribus ingerere.
  Sed tunc Anastasia, Natashka, Zoya, Augustina, Svetlana Australiam intraverunt. Profectus ad capitulum Sydney. et cantant;
  - Rus', ubi omnes uxores multum habet;
  Ubi pulchra vocatio permittitur...
  Ubi est homo sicut frater, etc.
  Symbolum nostrum, symbolum nostrum - Kolovrat!
  Iterumque nudo pede iaciunt tasque - Britannis et incolis spargentes.
  Anastasia ducis Brittaniae machaera abscisa caput est, et pipiabat;
  - Pro gloria Patriae!
  Et Natasha nudo pede iactu scinde lacum. Et cantate:
  - Ulula nomen Rus' Svarog!
  Puellae autem moventur, Zoya accendit e machina sclopeto erupta, Anglos demittit et stridore;
  - Pro novo ordine Russico!
  Ecce puellae! amant necare! Et non cessant! Et vultus pulchri- tudinum lucent!
  Et hic Augustinus quasi incendii. Quomodo Angli et stridore laventur;
  - Pro Rod dedit Rus!
  Et post unguium Svetlana. Nudo pede grenade letalem ac letalem iacit.
  Ac etiam stridore;
  - Magna mea Rus'!
  Iterumque dat vicem... Germanos falcat, sine ulla caeremonia eos interficit.
  Nunc Sydney sine pugna reddit. Cives et claves capiunt militares. Et Tsar Alexei regem suum et imperatorem praedicant.
  Haec continens etiam tradit...
  Et naves Russiae in Novam Zelandiam terram deponunt. Sub idem tempus lacus lucis "Petrus" -8 Pretoria intrant. Africa quoque Australis cadit. A cohorte puellarum nudis pedibus in Madagascar appulerunt.
  Et pulcherrimae taedas nudis cruribus, et terram in hostem iactant. Madagascar cadit. et pleraque Africa a militibus Russis victa est.
  Russia Tsarist et Tertius Reich et Italia paene vicit. Sed sola Britannia et Hibernia remanserunt. Et autumnus venit, et tunc hiems. Germani et Russiae aircraft bombed Britannis, urbes suas in ruinas verterunt. Sed Churchill in deditionem pertinacissime recusarunt.
  Portiuncula amphibia mense Maio 1941 secuta est. Discalceatorum puellarum a Tigris divisione prima in terram fuerunt. Anglicas copias perdant. Et pedibus nudis digitis projice eos.
  Nil nisi panties et ubera tremens Britannis emittebat seminudatis puellis. Etiam et erat magna.
  Et praedia "Petrus", "Nikolai", "Alexander", "Ivan" pugnabant, quae adversarios proprie oppresserunt.
  Et hic lacus novissima "Alesya" figura pyramidalis -1 est. Qui habet angulos rationales inclinationis ab omnibus angulis et non perfringes.
  In ea discumbentibus, Elizabeth et puellarum eius turmae fere nudae in solis pantiis collocantur.
  Quattuor bellae feminae bellae, paene nudae, tormentis Anglicis ignis, et literam in ignem detruserunt. Puellae se sagittent et e tormentis machinis plumbo implent. Et centeni Angli pro se cadunt.
  Et metabunt pugnae pulchri- tudines hostium, et piscinam literam super cadaveribus. Et stragula ex Anglis occisorum diffusa sunt. Puellae in lacus equitant. Matildam et ecclesias ad se portant. Ultima piscina solum currus exercitus tsarist scalpere potest.
  Atque una victoria Russica aliam sequitur. Germani veniunt. Eorum autem T-3 et T-4 praedia tam infirma comparata vehiculis Russicis sunt. et adhuc parva primitiva. Et alta ... Et lacus exercitus tsarist sunt salaputium. Virga ipsa offa non attendens.
  Hic sunt Britanni et vexilla alba iactant. Complures milia piscinarum delectorum Russiae primis horis expositis in litteram defensionis solvebant.
  Anastasia in nudo calcaneo glans accepit, et risit;
  - Unctor!
  Ducis nasum nudis digitis apprehendit et proiecit super eam. Volabat et in bayonetis uterum flebat. et sic effundebatur sanguis.
  Anastase exclamavit cor-rentingly:
  - Gloria Tsar Alexei!
  Natasha quoque quomodo crus adversarii sui movebit et quomodo rugiet:
  - Pro novo ordine Slavico!
  Et movebit caput hostium. & confregit cerebrum ejus. Ac LESSUS;
  - Puellae frigus, alit libertatis - novum ordinem pugnamus!
  Et tunc Zoya iam e duobus tormentis tormentis simul iecit et pisam explosivis nudis pedibus proiecit.
  Accedit Britannis sub numero primo. Accepto imperio nebulosus Albionis pugnatores tela coniciunt ac protinus in captivitatem mittunt.
  Aurora hic venit. Hostem premit telo. Machinam tormentariam specialem habet cum glandibus vestigandis. Anglicos quasi manipulos nunchucks terit.
  Heic est Svetlana fusa. Hostem opprimit.
  Lethale figit molem ... Et denudat dentes suos.
  Rugiuntque cacumine pulmonis;
  - Mulier sum, quae plerumque verus est super!
  Et salit et iacit grenade nudo pede. et comminuet in omnes partes et fragmenta.
  Ac LESSUS;
  - Superman nudum pectus sum!
  Iam puellae procedunt ... Altius atque altius fines Britanniae intrant.
  Oleg Rybachenko, in corpore pueri non maior quam undecim, sed cum epaulettis maioris, licet ipse nudis pedibus et in brevibus devolvitur Britannis. Furiis agit.
  Ignem ducit et cantat;
  - Experimur auroram et summam colorem.
  Et cum eo puella Margarita, quae numquam adulta facta est. Ei bonum est quod certe vetula non facta est!
  et multo peius est quam puella!
  Circumda London. Et nunc minantur accipere. Et hostium molem reddit. Custodes regis tantum sibi non cedunt nec dedunt. sed inclementia corrumpuntur. Et ad totalem et inhumanam perniciem ducunt . Hoc est interitus, qui fit. Et machinae sunt acerrimae.
  Et in caelo, Albina et Alvina rogationes colligent. Puella septem gradus S. Georgii Crucis iam accepit. Primus gradus: S. Georgii crux, secundus - S. Georgii cum arcu! Tertium est crux aurea. Quartum cum arcu crux aurea. Quintum est crux aurea cum adamantibus. Sexta crux aurea cum adamantibus et arcu. Septimum est stella crucis aureae in arcu et adamantibus!
  Hae puellae quinquaginta currus in uno certamine emissae sibi cantant;
  - Tales pulchritudines sumus sicut eximius et hyperboles, et plerumque mira pulchritudines.
  Connive cum rictu molares.
  Hae sunt puellae - Albina et Alvina... et homines rapere amant. Et ipsi non sapiunt linguas operari cum vident perfectionem virilem amabilem.
  Et quod puellas habet formam libidinis et amoris et passionis.
  Quam virgas paelex pulsantes amant.
  Princeps classis milites...
  Hic Churchill fugiens Londinum circumvenit. Sic duris cornibus eum vulnerant.
  Crura eius traxit et in Brasiliam provolavit ... Sed praesidium Londinii in deditionem accepit. Et copiae Russorum Hiberniam fere sine certamine cepere. Britanni iam tympanistae se tradiderunt.
  Bellum mundanum intra annum cum victoria Axis finita est. Pleraque Africa Russiae est. Sed et Germania et Italia aliquid capere poterant.
  Praeterea Tertius Reich etiam Hispaniam et Lusitaniam comprehendit.
  Et in Britannia, copiae Russicae regnaverunt et Tsar Alexei etiam factus est Monarcha Britannicus. Russia etiam Sueciam fere sine resistentia occupavit, Germania Norvegiam ac, etiam antea, Daniam occupavit.
  Tituli magnam Europae partem occupaverunt. Creando ens sicut Tertium Reich cum protectorate. Et Russia imperium recreavit et in compositione comprehendit.
  Temporale fragiles pacis condicio exorta est. Quae tantisper duravit.
  Tsarist Russia et Germania acquisitiones digeruntur. Coloniae deductae.
  Tsar Alexei adhuc puer erat et totum mundum vincere non potuit.
  Sed Hitlerus quodammodo resistere non potuit. Nimium magnum videbatur Russiam terram Africae accepisse. Et una cum filio Jr. Mussolini bellum contra Russiam inceperunt. Pugnatum est die 20 mensis Aprilis anno 1955, die quinquagesimus et sextus natalis Fuhrer.
  Germani totam seriem praediorum ad bellum cum Russia Tsarist elaboraverunt et in hoc plurimum aestimaverunt.
  Panthera-V factus est piscina principalis ad bellum cum Russia destinatum.
  Pondo 75 talentorum, haec raeda frigus erat.
  Et in genere, 128 millimetre tormentarii in 100EL re vera potentia opprimendi est. Et si percusserit, non videbitur satis exercitus tsarist.
  Et est etiam potentior piscina: "tigris" -5, quae etiam gravius armatur. Et centum talenta pensat!
  Et in Russia, piscina principalis "Aleksey" -4 tantum quinquaginta talentorum pondo et sclopetum 105 mm tantum qua- les. Sed multo perfectius, pyramidale et cum tormento gas turbine 1800 horsepower, id est valde mobile.
  Germanus maior et validior est. Maxime terribilis "Leon" -5 pondo ducenta talenta. Quae tamen casus nimium non auget Hitler. Ita lacus super-gravis nimis pretiosae ac difficiles sunt ad transportandum. Quanquam sunt quaedam commoda in usu et applicatione.
  Certe Hitler eam sustinere non potuit et ad Russiam Tsarist cucurrit. Et orta est pugna.
  Russorum acies valida munitissima hostium progressus constitit. Germanosque haesit. Et exercitus tsarist in Africam, ubi multo plures habebat copias, ingrata ibat. Et primi ictus Itali senserunt. Eorum copiae nimis sunt debiles et humili disciplina, multo magis supino instrumento ad Russiam resistendum.
  Post tres septimanas pugnando exercitus tsarist Italos e Somalia et Aethiopia expulit.
  Anastasia, Natasha, Zoya, Augustina, Svetlana, illustres puellae. Illi adhuc adulescentes fuerunt ante quinquaginta annos cum Iaponia pugnaverunt. Aleksey Tsar iam nepotes habet, et puellae adhuc leporarii, tenax, ferox, fortis.
  Et per quinquaginta annos pugnatum est, puellae iuvenculae manserunt. Nec habent unam rugam et unam rimam in cute. Tam pulchrae et recentes sunt quam flores.
  Et Oleg Rybachenko et Margarita eius consors adhuc filii sunt - omnino non sunt maturati. Saltem externe. Sed velocius quam cheetahs currunt. Sed et neque quis felis suscipit ultrices.
  Hi pueri valde cupiunt discos acutos nudis pedibus iacere. Magni sunt pugnatores!
  et quaevis potentia ad genua ejus adducetur!
  Anastasia, Natasha, Zoya, Augustinus, Svetlana etiam cum Turcis sub Alexandro II pugnaverunt. Itaque sunt supra centum annos. Sed non quia veneficae aetatem agunt. Et quia sunt immortales in potestate Rodnoverie.
  Et procuratores regis in Aethiopia ad se currunt, et Itali iam secantur.
  Iterumque nudis pedibus eos osculantur. Puellae nimirum ineffabili pulchritudine & flagranti animorum affectu funt. Non possunt exponi. Quales sunt, similis est magnitudo regionum. Adipisci magna spondet et.
  Imperium Russicum tsarist maxime continentale est, et nationis Russicae unicum. Gens Russica, multis populis mixta, et Russiae genus olla liquescens, alios populos devorare potest, paulatim eos assimilans et non opprimens. quam ob rem tsarist imperium crevit. Tarde, regnum post regnum. Russia multo maiorem multitudinem quam Tertia Reich et Italia habet.
  Sic habet omnem facultatem capiendi et concoquendi. Praesertim cum adversarios infirmiores esse existimas. Et non omnes laeti sunt in regimine Hitlerorum et Mussolini.
  Itaque in Africa multae nationes locales et coloniae Russos sustinent. Itaque instrumento Russico ad silvestrem aptior est.
  Proelia ostendit Germanos etiam cum Panthera, non cum Tigri habere. Ita Fritz conspicue transiit. Postquam exercitus tsarist transivit per Aethiopiam et Libyam percussit, Germanorum quoque unitates navigavit. In proeliis autem in caelo, Germanicae explicationes regias aces, praesertim cum machinis disco informibus, mirantur. Et Russian currus furiali rabie oppressi sunt.
  Sed numero utique Germani aemuli non sunt. Ita, et discos nimis cari sunt et relative pauci sunt. Et ipsi invulnerabiles sunt, sed nec ignem possunt, tantum ariete cum jet lamina. Vehicula Russica et maneuverabilia discedere possunt.
  Regius exercitus in caelo tamen fortis est. Et in mari etiam validior est. Etsi Tertius Reich non infirmatur. Sed adhuc vires sunt inaequales.
  Et secundum incolarum et oeconomicorum potentiam, Tertius Reich cum Russia non tolerabit.
  Et si puellae fortissimae et pulchrae sunt, pugnant, tunc venenatis tota est.
  Elisabeth et turma eius cum monstris Germanorum pugnant et etiam vincere procurant. Et non turbat quod Nazis multo maiora et graviora vehicula habeat.
  Hic puellae hostes piscinae praeterire et in latus rectum eruere. Et nullam inimicus problems cum. Hostem comminuunt et canunt;
  - Furious construction team! Furit, architecto!
  Hitler mos chekmate! Hitler mos chekmate!
  Hostem ingenti facile frangunt. Puellae sed ridere non possunt.
  Sed Nazis, accepto in vestimento colli, recedite. Iam in Libya variae Italiae partes paene sine certamine deditionem fecerunt. Et milites tsarist procedunt. Hic Fritz ab Alpibus valido ictu iaculatur, et tarist copiae per Italiam iter faciunt. Puellae nudae ex exercitu Mussolini Jr. ratis coloratae exercitus tsarist salutant. Milia militum omnium gentium Italiam implent. Ac decem milia piscinarum mobilium "Aleksey" -4, quae pondere quinquaginta talentorum ab omnibus angulis accensae paene impenetrabiles sunt.
  Italia, ut debilior est in coitionem, velocissime moritur. et caput imperii Mussolini cecidit.
  Et iterum puellae Russorum exercitum suum pulverulentum coegerunt, nudis pedibus ad hostes osculandum. Post, intelligunt hostem vera dignitate esse ostendendum.
  Albina et Alvina, rogationes dialingentes, revocaverunt quomodo strigae cum Iaponibus pugnaverunt etiam cum Alexei in cunis iacebant. Etiam dictum mauris et ipsum.
  Puellae Germanos in aere nondum satis belli iaciunt. Albina etiam dictitabat;
  - Hic superamus Nazis, et quid deinde?
  Alvina confidenter affirmavit;
  - Vincite Americam Latinam!
  Albina haud dubie notavit;
  - Bene, duobus aut tribus mensibus alius est! Tum?
  Responditque Alvina giggled;
  - Pulmentum cum fele!
  Albina irata declaravit;
  - Immo, oportet esse aliquod verius vitae consilium!
  Alvina dixit alacres;
  - Ita nos infantium fasciculum parimus!
  Hoc Albina probavit;
  - Hoc iam melius est!
  Italia iam capta est. Mussolini Jr. fugit in Galliam. Omnia pasta in Africa iam deperdita sunt. Germanici tantum remanebant, sed tsarist quoque exercitus incedebat. Comminatio amissae Africae in proelio cum fortiore hoste.
  Germani suas copias non videri. Iamque sub ictu militum navigant.
  Et decem milia piscinarum iam in Gallia australi ceperunt et Toulon ... Puellae in bikinis circa urbem saliunt et Nazis super genua posuerunt. Illi nudis calcibus osculari se cogunt et rident.
  Et hic puellam in cista osculari potes - illa non miseret!
  Tot secundis rebus. In Germaniae australi quoque divisiones Russiae perrumpunt. et iam Vindobonam ceperunt. et Monacum oppugnant. Nazis pugnis succumbunt et manus levant. et te ipsum dede!
  Oleg Rybachenko, utique est inter eos qui in acie pugnant.
  Et puer ipse tres duces Germanorum captivum sumit. Pro quo speciali praemio a Monarcha accipit.
  Eodem tempore puer aeternus est discalceatus et brevis.
  Tsar Alexei victoriis gaudet. Et quid accidit? Hitler ipse daemon in laqueos ascendit. Eius E-series obterere contra piscinas pyramidales nullo modo trahere.
  Heroes et heroidas Tsar Alexei remunerat. Idque magno studio facit.
  Talem patrem regem nonnisi diligi et revereri potest. Copiae Russicae iam Germanos ex Mauritania expulerunt. Et fere tota Africa terra Russiae est. Et quod? Ita melius!
  Tsar Alexei Albinam et Alvinam optimas partes Russiae novo iudicio adiudicavit. Stella platini Georgii Crucis cum arcu et adamantibus.
  Vere bellatores merentur. et tantam vim habent. Beatam Nazis. et vade ad metam. Exercitus tsarist iam appropinquat regionem Ruhrorum, et ibi saeviunt proelia aspera. Nolunt Nazis cedere. Et in Gallia iam sunt circa Lutetiam. Multitudo localis exercitum tsarist recipit et non cessat.
  Hostem deditionem facere potes. Tituli ruit, et iam medio Iulio est. Situs Germanorum prope desperatus.
  Hoc est quod significat contactum talem frigidum regem sicut Alexei II, vel magnum.
  Denique reliquiae Wehrmacht copiarum in Africa iam se dediderunt. Copiae Russiae per Lutetiam iter fecerunt. Germanis res critica increbuit.
  Fine Iulio, Rubr totaliter recepta est. Copiae Russicae Mare Balticum accedunt.
  Hitler Berolinum pro America Latina fugit. Unitates regiae in Dania pedem dirigunt, et Norvegia etiam antea liberatur. Pal and Lisbon. Mense Augusto oppugnatio Berolinensis secuta est. Et caput Tertii Reich capitur. Praeterea exercitus tsarist, continuato odioso, Matritum liberat.
  Arcem Gibraltar mense Septembri proximo capta est. Arcem detraxerunt. Aliudque bellum prope confectum est. Contigit quodam modo mire brevis et levis.
  Tsar Alexei nomen accepit omnium temporum et populorum victor.
  Sed Hitler adhuc vivit et evasit. Quid cum hoc monstro? Incommode, sed Americae Latinae hunc tyrannum extrahere nolebat. Ac deinde, die 1 mensis Maii anno 1957, ultima expeditio contra Americam Latinam et ultimum bellum in historia Telluris planetae incepit. Copiae sine ullis quaestionibus progressae sunt. Copiae locales erant nimis debiles militariter et copiae Russorum resistere non poterant.
  Elizabeth et turma eius pila modo confodiunt, nunc hostes in itinere nihil praeter deditionem faciunt.
  Puella ridens dixit:
  - Hoc bellum est!
  Catharina cum risu dixit:
  - Novissimum bellum in historia hominum!
  Elena suadet:
  - Probibe igitur ad mundum! et futuram creaturam!
  Puellae etiam nudis plantis pedum se invicem delectantes osculabantur.
  Bene, ut 'quam res bene...
  Anastasia et turma eius ad se currunt et adversariis nudis digitis tasque iactant. Hostes discerpens, et dentibus atridens.
  Natasha cecinit:
  - Sum puella somniorum colossalium!
  Lorem letalis grenade quam et. Imo talibus puellis debilis esse non potes. Non dimittent eam.
  Et invadent se, non dantes Nazis misericordiam. Hic non est prorsus fascistae.
  Zoya quoque nudo pede iacit grenade suo et stridit;
  - Pro hostibus victoriam!
  Et tunc Augustinus, e machina sclopeto accendi, et nudo pede grenade proiicit.
  stridore;
  - Ictu perdito!
  Et tunc Svetlana eam adversariis premunt et devorant in massam scissam.
  Hic sunt puellae.
  Et clamat;
  - Tsar Alexei est idolum nostrum!
  Mexicum urbs capta est, et Cuba capitur. Copiae Russiae ab septentrione ad meridiem movent. et hoc ipsum faciunt feliciter. Nihil impedit eos te. Et magna victoria erit.
  Et Albina et Alvina in aere pugnae sunt valde prospere ad captandas rationes. Milites sunt qui infirmitatem ostendere non debent. Plana quae longe post Russos secundum gradum suum deducunt. Maxime autem virgines nudae in bikinis gubernant. Quod triturant omnes. et omnes qui in prælio evadunt, dejiciunt.
  Iam Nicaragua transierat. Noli prohibere armada carros exercitus tsarist. Copiae Russiae veniunt. et adversarios magis ac magis dedere. Hostes agmine captivorum pellunt. Hostes ad genua perferunt.
  Anastasia ad se currit et adversarios cogit, ut se prosternant et nudis calcibus osculentur.
  Tot hostes se dediderunt. Multique tympanorum pulsu in deditionem venerunt. Et erigunt ungula.
  Copiae Russicae iam in Venetiola irrepserunt. Res magis magisque tranquillitas fit.
  Maximus adversarius Brasiliae faciliter frangitur. et ipsa in deditionem coactus est.
  Puellae circum Rio de Janeiro ambulant et pueri nuda vestigia osculantur.
  Natasha ridens dicit:
  - Adhuc bene vive!
  Zoya quidam dubitans notavit;
  - Cum in murum dormis pedibus tuis, non ita malum est!
  Puellae rident. Immo semper funnier. Sed quid cum illis facis.
  Est etiam puer pugnans Oleg Rybachenko. Plus quinquaginta annos in exercitu tsarist militavit. Hic ad gradum colonelli accessit, multa praemia habet, et adhuc undecim annos natus spectat. Et cum eo aeternae virginis Margaritae. Erat adulta mulier et valde timebat senescere. Et per consequens puella in perpetuum permansit. Sed liberi per centum annos facti sunt. Et tunc promittuntur quod usque ad sedecim annos crescent, quod in genere bonum est! Puer, exempli gratia, radere non debes!
  Puer et puella nudis pedibus tasque ad hostes canunt;
  - Gaudium victoriarum dilatatur;
  Patibulum manet Hitler!
  Haec ultima munitio adversarii Russiae - Argentina. Tituli ibi absconditi sunt.
  Et mense Iulio copiae Russorum territorium Argentinae intrant. Resistentia varius erat. Itaque caput paene sine certamine cecidit. Et ipse Hitlerus mense Augusto 1957 repertus est... Pendens laqueo. Ista sua videntur, et suspenderunt.
  Chile etiam in deditionem venit. Ultimum bellum sic finivit in historia humana.
  Duodecim puellae veneficae - possidens iuventutem aeternam victoriam celebravit. Sed puer alius, Oleg Rybachenko, admodum videbatur. Denique quot annos in exercitu egerit tuo arbitrio vivere potes.
  Russi iam anno 1947 spatium inierunt et ad lunam 1954 volaverunt. 1967 et Marti. Novae porro res gestae. Systema solaris sensim subiugatum est. Anno 1975, Alexei II, septuaginta annos in potestate constitutus , in aeroplano crepuit. Et sic finivit regnum maximum omnium temporum et populorum monarcha.
  Et filius eius novus rex factus est: Michael II. Et Russia dilatationem spatii in movit.
  Oleg Rybachenko et Margarita in Marte in 2005 ambulabant. Ait puer:
  "Centum anni sunt ex quo puer factus sum. Nonne tempus est me ad sedecim adolescere?
  Margarita, quae etiam puellae similis est, respondet:
  - Et ego quoque sub stipulatione crescere oportet! Sed quid adhuc pueri sumus?
  Oleg humeros... Imago angeli demiurgi cum alis subito apparuit coram illis.
  Pulchra Creatura dixit:
  Perfecisti partem missionis tuae.
  Sed nunc spatium te manet! et spatium mundorum! Sic vive et pugna!
  Oleg Rybachenko cum rictu interrogavit:
  - Promisisti nobis sedecim corpora!
  Angelus risu adnuit.
  - Et quid vis cum Margarita?
  Margarita movit caput concorditer.
  - Etiam magis?
  Angelus adnuit rictu dentium margaritarum.
  - Erit vobis! Sed cresce ad sedecim annos natus, eris mille annorum! Et tunc in iuventute tua in perpetuum manebis!
  Oleg et Margarita in voce sonuerunt;
  - Est non aequum!
  Angelus risu dixit:
  - Tantae immortalitatis pretium est! Sed quanto melius est inmortales liberos esse quam senibus mortalibus!
  Annuit puer et puella cum hoc;
  - Immo multo melius!
  Et magna ride!
  Quid enim sunt isti mortales? Etiam maximus tsar omnium temporum et populorum Alexei abiit. Et ante eos est aeternitas plena radiosis adventures.
  
  
  
  NAPOLEON NON IVIT IN RUSSIAM!
  . Vel historia, ubi magnus imperator Russiam non ivit, sed regimina ad Turciam ... movit! Bene quidem, quidni? Cur Balcanios ab Ottomanico imperio non liberant?
  Hostes vero non superaverint. Sed et prius a Rutenis.
  Exercitus autem Napoleonis magnis itineribus ibat. Et ambulavit fere sine congressione ex Bosnia ad Istanbul. Impedimentum unum, montes, flumina, munitiones... et resistentia episodica. Plebs autem Gallos et Europaeos liberatores recipit.
  Napoleon Istanbul anno MDCCCXII captus est. Deinde in Asia Minore pugnavit. Pervenit ad Indicum Oceanum, et Meccam. Post haec, Galli cum mercennariis suis in Aegyptum transiverunt.
  Hactenus Napoleon Russiam non adiit, sed possessiones Ottomanicas vicit. Forsan augures monuerunt eum casum belli cum imperio tsarist fieri posse.
  Britanni anno 1814 in Hispaniam terram agere conati sunt. Napoleon Lutetiam revertit. Qui, firmatis viribus, in Hispaniam celeriter se contulit, ac Britones ibi vicit. Franci deinde in Pyrenaeis nonnihil sese munierunt.
  Eorum copiae pervenerunt ad Mauritaniam et Africam totam et Sudaniam septentrionalem occupaverunt.
  Ita universalem dominationem in Mediterraneo statuerunt. Etiam Calp. et confirmaverunt. Bellum Britannicum mixto successu continuatum est. Utrimque proeliis fessi in mari sunt. Napoleon autem numerare voluit. Naves magis ac magis novae aedificatae sunt, nautae exercitati sunt. Paulatim praestantia numeralis Francorum magnis opibus humanis et territorialibus afficere coepit.
  Et fessi Britanni succumbere coeperunt. Demum, anno 1825, accessus amphibius factus est. Napoleon tandem Londinum cepit. Ita bellum finitum est. Et iam senex imperator quietem capere et pacificam constructionem capere constituit. Restat ut Franci trans Africam moverent et eius australem vincerent. Nicolaus Veni in potestatem Russiae. Russi bellum cum Irania gerebant, sed victorias non vicerunt, sed ad acquisitiones territoriales moderandas se finiebant. Tunc Russia bellum Shamil in Caucaso versavit et ab eo diu ligatus est.
  Napoleon usque ad 1837 regnavit et sexaginta octo annos natus est. Cui successit Napoleon II filius eius. Iuvenis viginti sex annos natus est imperator flavos, antequam rex Italiae et Romani imperii esset. Scilicet Napoleo Primo voluit superare patris gloriam.
  Napoleon II autem primam expeditionem in Irania, et ulterius in Indiam fecit. Nimirum maximus et bene ordinatus exercitus in mundo tam Irania quam Indiae celeriter relative vicit. Africa quoque subacta est. Gallia bella in America Latina gessit, colonias Hispaniae et Portugalliae potiundas petens. Quodammodo non usque in Russiam fuit. Sed Galli, post longa bella, tandem in America Latina se munierunt. Napoleon II anno 1856 mortuus est, et filius eius Napoleon III regnum ascendit. Erat eo tempore sedecim tantum. Et anno 1858, Napoleon III bellum contra Russiam incepit.
  Placuit proavum suum superare. Et in Russia adhuc servit. Et sane terra incomparabilis est in certamine vires cum Gallia Napoleonica.
  Napoleon III victoriam numeravit. Et duo miliones milites per Russiam ducti sunt. Tribus columnis prodierunt: Kyiv, Moscoviae et Petropoli. Sed Russia suum Kutuzov non habet.
  Et Tsar Alexander II coactus est in Kazan fugere. Moscuae et Petropoli et Kyiv capti sunt. Contra Russiam copiae ex toto orbe et gravioribus armis erant. Etiam in exercitu Napoleonis III lux prima apparuit lacus.
  Imo huic potestati resistere non potes. Tsar Alexander II pacem Gallis obtulit. Sed Napoleon Tertius declaravit se totum opus esse Russiae.
  Denique clandestinum bellum coepit. Sed multae copiae in Napoleone sunt. Praeterea Napoleon III servitutis abolitionem denuntiavit. Id quoque pars populi ad latus inclinabat. Bellum aliquot annis saevitum est, et copiae Napoleonis ad Oceanum Pacificum pervenerunt.
  Compromissum in fine repertum est. Napoleo III Alexandri II filiam in matrimonium duxit et coronatus est. Et Russia, ut pars vasti imperii, aliquam autonomiam accepit.
  Napoleon Tertius adhuc in Sinis pugnavit, copiae eius in Australiam pervenerunt et Indochinam vicerunt. Et in MDCCCLXXVII mortuus est, et Napoleon Quartus ascendit thronum. Adolescens xiiij. Pronepos Napoleonis I et materna progenies Russorum tsars. Napoleon Quartus mundum subjugavit - Foederatas Civitates, et omnes alias insulas devictas... Imperium orbis terrarum oritur. Tunc omnia quae supererant spatio expugnanda erat.
  Sed tristitia nulla fuit, sed Daemones sudes. Napoleon IV 1894 mortuus est. Accuratius venatu in Africa defunctus est. Et thronus eius captus est a puero Napoleone Quinto, annorum quattuor.
  Nescio quo pacto posteri Napoleonis tenacissimi non fuerunt. Et sane tumultus orsus est. Nunc in America, nunc in Sinis, nunc in Russia.
  sed tumultus et separatistae copiae suppresserunt. Napoleon Quintus crevit ac fortiter rebelliones supprimere coepit. Post hoc, quomodo planeta Terra sedata est. Et anno 1914 primus homo in spatium volavit! Anno 1917, populus lunae in terram descendit.
  Paulatim humanitas stabilitatem obtinuit. Jamque dilatatio in spatium. Ab MCMXXXV, homines omnes planetas in mundo solari visitaverunt et compositio in luna apparuerat. Napoleon Quintus imperavit usque ad annum 1960 - sex et sexaginta annos - recordum apud Bonapartem et in gloria mortuus est. thronus datus est Napoleoni VI. Re cognita, feliciter experimenta de renovatione hominum iam incohata sunt. Et in 2000 homines in proximas stellas penetrare coeperunt. Per MMXX, primae sedes hominum extra Tellurem Tellurem creatae sunt.
  
  IVAN FORMIDULOSUS non veneno
  Hoc Ivan Terribilis veneno anno 1584 non fuit (cur opinatus est se esse venenatum?), sed aliquamdiu vixit. Anglica reginae nupta. Et simul Siberiam domuit, quas ibi condidit urbes. Anno 1590 Alexander filius eius Anglorum reginae natus est. Anno 1591 filius Dmitry mortuus est, sed Russi annos suos Sueci ceperunt. Anno 1592 Narva ceperunt.
  Bellum commune Poloniae et Russiae contra Sueciam anno 1593 cum Vyborg captis finitum est. & clade Suecica anno MDXCIV.
  Russia, sic, civitates in oram Baltici recepit et in Narva se con- stituit, nec non Vyborg. Anno 1595 Ivan Terribilis urbem in ostio Neva aedificare iussit. Ita Aleksandrovsk plus centum annis ante orta est. Annum nominatum in honorem Ivan filii Terribilis et Anglorum principissae.
  Tunc Ivan Terribilis trans Siberiam movere perstitit. Milites eius ad Amur flumen progressi sunt. Anno 1598, sexaginta quinque annis correcto - recordatio Russiae et una ex longissimis regni temporibus in historia Telluris Terrae, Ivan Terribilis mortuus est. Anno uno cum eo mortuus est, et heres Fedot. Et regnavit Alexander Primus. Octo tantum annos natus erat ad thronum ascensionis. Sed Boris Godunov regens factus est. Et omnia plus minusve abierunt. Vera erant anni esurientes. Tum bellum cum Polonia anno 1605 . Tum primum ipse Alexander exercitui praeerat. Poloni Smolenscum obsidere conati sunt, sed funditus victi sunt. Russi bellum inferrent - acceperunt Kyiv et Polocensis. Poloni terram per Berezina et Kyiv cesserunt ad Ucraina sinistram ripam.
  Aliquamdiu silentium fuit. Russia in oriente progrediebatur. Oceanum Pacificum attigit et ibi novas urbes condidit.
  Secuta deinde in Chersoneso bello, quae cum Turcia labefactata erat. Russia etiam Khanate Crimeanum cum Maeotide vicit.
  Ita magnum imperium exstitit. Deinde bellum cum Polonis. Alexander praedicavit - terras totius Rus Kioviensis recuperabimus.
  Et factum est. Copiae Russorum, duce tsar et duce magno Skopin-Shuisky, adhuc Polonos debellare et Varsaviam ceperunt.
  Post aliquot controversias, Polonia Alexandrum Primum Tsarem suscepit. Inde magna Sclavorum potestas orta est. Russia in 1630 meridiem versus. Profectus est ad bellum cum Turcis. Ottomanicum imperium inclinatum erat et amittebat.
  Russia Balcaniam recepit et etiam Constantinopolim intravit. Ottomanicum regnum ad Tsar Alexandrum translatum est. Iam regimina Russiae Aegyptum pervenerunt. Et anno 1640 cum Cuwait et Mecca et Iraquia vicerunt. Ingens imperium construit. In 1645-1647 bellum cum Irania erat. Persia quoque Russiam submisit. Bellum cum Imperio Manchuriano finitum est captae Sinarum septentrionalium.
  Alexander Tsar, propter augendam multitudinem incolarum non-Russicarum, etiam concilium œcumenicum convocavit. In Orthodoxia facta est mutatio quattuor uxores habere permittens.
  Quae causa fuit, ut optarent adoptionem Orthodoxiae a Musulmanis faciliorem, et ad Russificationem in terris recentibus victis accelerandam.
  Anno 1658, Alexander Tsar primus mortuus est, qui praefuit sexaginta annis, et etiam magnus Rurikovich factus est.
  Michael Primus, Alexandri Primi filius, novus tsaris factus est. Novus rex iam quadraginta annos natus erat. et consilium patris aggreditur. Copiae Russiae in Indiam transierunt. Bella fuerunt.
  Quae cum erectione dominationis Russiae finita est. Magnum deinde bellum cum Sinis fuit. Michael obiit MDCLXXI. Bellum autem ab Alexei filio primo Rurikovich continuatum est. Rex iuvenis circiter triginta impigre imperavit et maiores victorias consecutus est. Post aliquot annos bellum Sinarum superatum est.
  Praeterea, Russia orientem et meridiem movebat, etiam vincens Indochinam. Donec ad Singapore venimus. Anno 1701, Alexei mortuus est, et filius eius Petrus magnam classem aedificare coepit. Russia per insulas in Oceano Pacifico movit et in Australiam exposuit.
  Eodem tempore in Europa dilatandi cupiditas erat. Et anno 1715 bellum cum Austria incepit. Superior copiarum Russiae Austriam celeriter vicit. Inde in Germaniam recepta est. Rhenum pervenimus. Et anno 1721 Italiam devicerunt. Ita Petrus Magnus fenestram in Europam secavit. Una cum Aegypto. Eodem tempore Russi Canadam per Alaska occupaverunt. Anno 730 Magnus Petrus mortuus est, cui successit Petrus Secundus nepos eius - Rurikovich.
  Regnum eius strenuum evasit, adulescens bellum cum Gallia incepit et Canadam vicit, et copiae Russorum, numero plurium praestantium, Lutetiam ceperunt. Belgae quoque victi sunt. Tametsi clandestini illic bellum tractum est. Sed tandem oppressa est.
  Et postea anno 1745, Hispania et Portugallia ceciderunt. Sed bellum clandestinum etiam per aliquot annos fuit. Anno MDCCLIII, post mortem Petri Secundi, filius Petri Secundi, Petrus Tertius, thronum ascendit. Novus rex trans Africam et Americam movere pergit. Bellum anno 1761, cum ultima Magna Potestate, Britannia ortum est. Russia primo in mari non valde prosperata est.
  Sed tum Britanni victi numero et praestantia ducibus experti sunt. Et portum erat. Londini 1767 incidit.
  Et anno 1780 Petrus Tertius mortuus est. Paulus Primus in regnum viginti octo annos natus. Russia graves adversarios non iam habuit et trans Africam et Americam Latinam ferebatur. Ab anno MDCCCXX, cum Paulus Primus annos sexaginta octo mortuus est, Russia totum orbem subactam perfecit. Et Ivan Quintus, annos quadraginta duos, regnum ascendit.
  Nullus erat dimicaturus. Scientia nondum spatiorum spatia devicta attigit. Tamen Ivan iussit volatum lunae. Velut imperium procedere debet. Et anno 1833 homo primum in spatium volavit. Et anno 1845 Russi tandem in lunam appulerunt.
  Imperator Ivan Quintus anno 1847 mortuus est. Cui successit Alexander Secundus. Expansio in spatium pergit. Martia anno 1861 appulit. Et tunc in omnibus planetis systematis solaris.
  Et deinde ad alias stellas volaverunt ...
  
  Donald BUCINUM in Roosevelt LOCO
  Hic est Donald Trump in loco Roosevelt inter Bellum Orbis Terrarum II. Etiam magna forte! Ex erroribus decessoris tui disce. Et error primus: surgant URSS, et fiant superpotentia.
  Donald Trump sicut nullus alius intellexit: Russia bellum mundanum II vincere non debet. Sed viva victoria Tertii Reich etiam inutilis est pro America.
  Optima optio: occidant se quam diutissime et maxime.
  Bene, sane, Donald Trump adiuvit Russiam paulo ante Stalingrad ... Et nullae erant speciales differentiae cum historia. Tertium Reich ex Africa expulit.
  Tum Hitlerus inducias pro abolitione legum anti-semiticarum obtulit.
  Post Stalingrad Germani intellexerunt se secundum bellum mundanum vere amittere posse, et cum Trump convenisse. Non persequentur Judaei, sed... Mercatura repetitur.
  et captivi commutantur. Trump ipse bombam atomicam facit et Iaponiam conficit. Et Germani, cessante bombinge agrorum et clausura secundae frontis, vires accumulant.
  In Arcem Operationem Fuhrer distulit aliquoties. Et etiam mense Iulio non taetras molitus est, ideo Tigris-II, piscinam monstri probare voluit, et Leonem et Murem in proelio significat. Praeterea Germani ab exteris discessionem facere coeperunt, et vires cumulare.
  Ita et Trump Fuhrer monuerunt ne irruerent, cum consilia Germanorum excursionibus Kursk Bulge iam imperio Sovietico nota essent et nihil stultius oppugnare cum hostes sciret.
  Fuhrer satis callidi erat ad audiendum consilium sapientis Trump. Ibatque defensus.
  Exercitus rubri in August 30 tandem inferrent. Hostium defensione sese cingunt. Proelia Pantheram valde bene defendentem ostendit, igne rapido tormento, quod longe percutit.
  Et "Tiger" non malus est, ac etiam "Ferdinandus". Ultima auto-propulsa tormentorum defensione satis valida est. Et perfecte impugnantium repellit impetus. Et Ferdinandus strenue laborat. Cum e longinquo pervenit, dorsum tuum corrigere non poteris.
  Germani adhuc saltem lente, sed in Crepido Oryol cessit. Sed aeroplana Sovietica non amplius caelos dominati sunt. Sine fronte occidentali, Fritz fortes erant. Massilia inter Germanos eminebat aces.
  casualiter in Bello Mediterraneo non mortuus est. Nunc ad ace- tium numerum in oriente pugnatum est. Atque haec optima Luftwaffe, quae in fronte occidentali brevi commemorata est, quam nemo in vera historia prorupit, iam in oriente pugnabat.
  Marcel eminus vapulavit nec se urgueri ac deturbare passus est. Legenda factus est inter gubernatores Germanos et Sovieticos.
  et sine ulla exaggeratione. Confodietur utrumque impetum elit et pugnatores.
  Ille pro centum et quinquaginta aircraft cum cruce militaris crucis ferreae cum argenteis quercubus foliis, gladiis et adamantibus donatus est. Cum ducentas aircrafts fecit, ordo aquilae Germanici cum adamantibus consideratus est. Cum ad trecenta aircraft pervenisset, ei singulariter constitutum adiudicavit: crucem Militis Crucis ferreae cum foliis quercubus aureis, gladiis et adamantibus. Postquam quattuor centum aircraft iecit, aurum et adamas militaris meriti crucis et poculum aureum et adamas Luftwaffe accepit. Massilia ducenta aeroplana super Mare Mediterraneum in ruinam emissa. Hieme ac Martio fere centum carros iecit et ad frontem orientalem translatus est. Ibi mense Maio 1943 trecentos currus excessit.
  Deinde, mense Septembri 1943, figura quadringentorum carrorum pervenit. Atque etiam in uno proelio quattuordecim carros pulsando actis constituit.
  Nimirum tanto impetu Germani in caelo plus confidebant.
  Incursus autem exercitus rubri retinent, copias in antecessum evellentes. Nihilominus copiae Sovieticae, quamvis tardissime, progressae sunt.
  Sub finem Octobris, Exercitus Rubri Orel appropinquavit. Fritz hanc urbem quoquo pacto servare conatus est.
  In proeliis, Tigris-2 piscina primum adhibita est. Currus tamen bene se munit, sed saepe destruxit. Etiam auctor leo turpis. Similes crevit "tigris" -2, notior quam regia tigris, "Leo" sclopellum potentiorem habuit, quod tamen supervacaneum erat. Cum Soviet triginta quattuor praedia ab armis Germanorum iam capta essent. Et "Leo", pondo nonaginta talentorum, in armis "Tigris" nulla commoda habuit, sed plus constant, minus certa erat, et tormentarii potentior certe ignis inferior erat.
  Solum cum ad longum spatium accendi, "Leo" commoda habuit, sed parum utilia erat, ut fere impossibile sit triginta quattuor e longinquo ferire ubi "Leon" commoda habuit.
  Proeliis ostendit "Leonem" in lateribus tuendis nullam habere commoditatem, et frontem puppis super "tigem", et frontis turris armatura densior, nisi rotationem eius retardat.
  Id est, evenit ut "Leo", in usu, etiam peius est quam "tigris" -2. Et ad id quod evenit, ordinatum est.
  Nihilominus, tigris-2 satis munita erat, etiam impenetrabilis lateri pro T-34-76 fuit, ideoque efficax, etsi informes machinae probata est.
  Eodem tempore duo gubernatores in proeliis bene se ostenderunt: Albina et Alvina. Qui discalceatus in bikinis omni tempore pugnavit. Feceruntque efficacissime.
  Hoc modo Albina nudos pedes in triggers ponit et gubernatorem Sovieticum pulsat.
  Tum Alvinum premet, nudo etiam cruribus excisis. Hostem rursus detrahes.
  Puellae in scala panthera strenue laboraverunt. Etsi tironis. Sed arcanum eorum est pugnare in bikini et discalceatis, tunc nemo prosternet!
  Pugnatum est ad aquilam usque ad finem Novembris. Germani urbem tenuerunt, et Exercitus Rubeus eam pertinaciter expugnaverunt. Pervicaciam in hac re Stalin ipse praebuit. Urbs Fritz permunita nec circumveniri passus est.
  Ineunte Decembri tempus otium fuit, modo proelia in caelo facta sunt. Massilia numerum iaculatorum aircraft excessit et secundus in Tertio Reich post Goering Magnae Crucis ferreae Crucis iudicandus est.
  Exercitus rubri stetit. Sed exeunte Decembri resumit odiosa. Post pugnam pertinax, Orel adhuc circumvenire curavit. Et tunc accipe. Germani paulo in media acie premebantur. Sed hiemandi parati erant et acriter pugnabant.
  Fritz adhuc prope Leningrad taetras repellere poterant. Tum propter Trump monitu, qui cladem Nazisorum valde timebat.
  Repulsis in aquilone odiosis, impetum Nazis aliquo modo repulit et hyeme superfuit.
  Exercitus rubri etiam damna passa est. sed ipsa obtinuit IS-II et T-34-85. Commutatio plagarum incepit et die 22 mensis Iunii anno 1944, Exercitus Rubeus magnam in centrum scandalum misit.
  Germani cessere, sed lente ... Sovieticae copiae quinquaginta chiliometrorum mense et dimidio in anteriori sectione satis lato progressae sunt . Nazis plerumque ratiocinationes suas mutaverunt nec progrediendo vires conservare conati sunt.
  Hic partes Trump egit, qui victoriam aut Russiam aut Germaniam nolebat. Sed timuit ne Russi usquam vincerent et Fuhrer monuerunt ut bellum defensionis aedificaret ad vires Bolsheviks exhauriendas.
  Tituli, quamvis omni pugnacitate, surda tamen defensione iniit. Lacus autem Germanicus imperfectus est. Et Mus etiam non in exspectatione vixit, sed in defensione, plus minusve in scopis brevibus se ostendit.
  Germani nondum recte technologiam assequi potuerunt. Nondum Pantheram armis et armis potentiorem facere licuit, sed non gravior quinquaginta talentis. Focke-Wulf inferior maneuverability erat et imperfecta.
  Me-309 cessit potens in armamento et velocitate esse potens, sed in mutabilitate peior. TA-152 melior erat quam Focke-Wulf in fuga notas et potenter armatas, sed etiam gravior evasit. Verum, Massilia bonam artem excogitavit ad aircraft quae graviora erant, sed validiora armata et tutiores.
  Hactenus Germani commodum non solum in caelo conservaverunt, sed etiam propter numerum vehiculorum augeverunt. Etsi USSR etiam Yak-3 et LAGG-7. Sed commodo sed nulla non dictum.
  At Germani ME 262 . A Iunio, Luftwaffe iam mille harum vi machinis cum quattuor 30-mm tormentis aircraft habuit. Sed in pugna, ME-262 satis discursuros et efficax probaverunt. Possidet propter summam celeritatem. Sola res est, quod difficillimum est ME-262 mittere, armatus est et tenax, difficile est propter celeritatem ferire, sed in se ipso inruerit propter non certissimam machinam.
  Itaque Germani tantum tantum TA-152 relativum feliciter acceperunt et recentiores ME-109 "K", robustissimos Belli Orbis Terras pugnatores habuerunt.
  Numerus productorum aircraft etiam auctus est, quae effecit ut superioritatem notarum Sovietarum poneret. Praeterea carros Germanos signanter validiores erant in armis et machinae potentiae.
  Germanica Yu-288 evenit ut satis prospere evenit, quae cum magna celeritate et magna bomba onere conjuncta sunt. Et primum vide quattuor machinam bomber Yu-488, capax bombing ad longa spatia. Eius ellipsis fuit relative parva area alarum, quae velocitatem usque ad 700 chiliometrorum per hora dedit, quae multum tum temporis et bomber erat.
  Germani in agro piscinam aedificabant. Maus bonus est in defensione, sed tamen ex aere vulnerabilis et difficilis ad transportandum. Jagdpanther felicior evasit . Haec in dies magis proferebatur, et promeruit famam bonam.
  Hic quidem Germani currus paene perfecerunt, sed utique bene successit.
  Praecipua copia armorum Germanorum aucta est, quae effecit ut impetus Sovieticorum felicius resistere posset. Comprehendo ingrata Augusto Austro.
  Autumno 1944 venit, copiae Sovieticae Kharkov ne quidem capiebant, et adhuc in centro stabant.
  Paululum securiorem sensit Fritz ... Stalin peck perseveravit, sed sine auxilio Civitatum Americae Unitarum, genus technologicum contra Germaniam obtinere non potuit.
  Cum dissensionibus exteris et multis hiwis, plus satellitibus, et prioribus Sovieticis civibus, Tertius Reich copias suas plus minusve replere et in defensiva manere potuit. Externorum laborantium et ancillarum laborem effecit, ut multam supellectilem producere potuerit. Ac primum, jet aircraft.
  Proiectum missilium V-1 et V-2 in favorem jet aircraft et Arado bombers imminutum apparuit. Quam bene bombed. Et aeroplana Sovietica eos ne adsequi quidem potuerunt.
  Tituli magis magisque in aere ingrata fiebant. Fritz tam hieme pugnavit... Exercitus rubri media hieme progredi poterat.
  Hic Germani, etsi taetrum exspectabant, tormentorum opera abhorrent, praesertim Andryusha gagates. Sed tunc multae piscinae Germanicae divisiones Sovieticae copiae prohibere poterant.
  Nova tormenta E-10 et E-25 Germanorum auto-propellentium, parva sed perniciosa, maxime efficax esse probaverunt.
  Apparuit etiam "tigris" cum turri angustiore et minore et validiore tormento equitum mille quingenti, quae machinam utiliorem esse probaverunt.
  Denique bellum Germanis utilius catulo initum est.
  Hitler in praedis seriei "E" numerabat, ut magis provectior et cum humili silhouette. In E-50, altitudo metri fere inferioris erat quam "tigris" -2, quae effecit, ut paribus armis pondus piscinae ad quinquaginta talenta cum machina equitum 1200-cum cogendo reduceret. plus armaturae tormentarii et accurati.
  Magnum hoc evenit! Celeritas et celeritas erumpendi machina. Puellae pugnaverunt. Et sane discalceatus et in bikini.
  Pugnatum est activum, praesertim verno, mense Maio. Germani oppugnare conati sunt. Sed Belgorod, quod antea a Sovieticis copiis antea captum est, recipere potuerunt. Diu pugnatum est. Et proelio, E-C piscina etiam interfuit. Haec machina, optime munita armisque validis, magna difficultas facta est copiis Sovieticis.
  Post aspectum SU-C, Stalin improviso doctrinam in tank aedificium mutare constituit. Et haec tormenta propellenda in quantitatibus semper crescentibus fieri coeperunt.
  Simplicitas attracti auto- remisi tormenta in productione et potentiori sclopeto. Tum quod Stalin cogitare coepit de militibus salutaribus. Certe Germani aestate anni MCMXLV tantum progressi sunt. Tantum erant Rostov-on-Don et Oryol cingere poterant, sed hoc limitatum est ad felicitatem. In hyeme quoque ... Et solus Belgorod pellere poterat.
  Sic et armadas retardari .. .
  Annus 1946 venit. Germani aestate oppugnare conati sunt E-L et E-C et E-75 lacus. Contra eos, Stalin tormenta SU-100 auto-propulsa erant quae omnia alia armorum genera fere reposuerunt. Germani inflati sunt, sed paene non profecerunt.
  Sed iterum nihil inde.
  Iam est MCMXLVII. Germani premunt et premunt, Russis premunt et procedunt. Nihil successit.
  Hic venit MCMXLVIII. T-54 apparuit, quod tamen ingens non fiebat. SU-C adhuc in servitio est. Verum, hoc ACS aliquantum evasit. Germani imprimis sunt in serie supra E-75 cum machina gas turbine. Et iam bene munitus erat a lateribus .
  Sed tamen Germani victoriam consequi non potuerunt. URSS produxit IS-VII. qui Germanis prospere pugnaverunt.
  1949 Tunc... acies prima est immota, et est commutatio percussionum. Pugiles fabrefacta inter se tollunt.
  Ita anno 1950 antica linea leviter fluctuans. Sed nihil significantius fit.
  Accedit 1951, idem. Nulla mutatio in fronte orientali. Utrique confecti satis erant.
  Abiit et 1952 . Ultimus plenus annus regni Stalini. Sola res parvas armis invulnerabilis Germanos habebat. USSR machinam gravissimam habet: SU-122 cum dolio longo, quae adhuc pro optimo numeratur.
  Ac tandem, 1953 ... Stalin moritur, et tunc incipit. Pugnatum est de potentia Moscuae eaque occasione Germani lacessunt.
  et in Caucasum progrediuntur. Türkiye denique bellum init.
  Caucasum capio vere, aestate et autumno, et commodum capio.
  Sed hoc est ubi Trump intervenit. Die autem 1 mensis Ianuarii anno 1954, Civitas Foederata incohatur bombinga nuclei territorii Tertii Reich et Russiae ....
  Hoc simile! Trump intercessit Bellum Orbis Terrarum II.
  Et omnia evenit suo modo frigidissima! Et quodammodo frigus est!
  BUCINUM confidenter hostes superat! Et hoc est pr!
  Hic dictator Americanus etiam prae gaudio exultat!
  
  PULCHRA VIRGINIS HISTORIAE
  Jocus fabula in qua Hitlerus nihilominus statuit eum primum Britanniam finire et tunc demum in USSR oppugnare. Horum unus fuit post Cretam captam et Melitam oppugnandam. Is satis prospere pugnavit et exercitus Fuhrer Britannos vicerunt. Hitler consilium fecit ut Britanniam tolleret et tunc demum ad URSS iret.
  Hic permotus est a quattuor puellis maga. Aryan pulchritudines: Gerda, Charlotte, Christina, Magda - persuaserunt Fuhrer nondum in Russiam ire! Etiam genua procumbentes jurant se hoc non esse tempus. Praeter puellas discalceatos super carbones currebant et rituale confirmabant melius esse Russiam non ire. Quattuor pulchritudines Fuhrer persuaserunt necesse esse ut puellas etiam in Africa pugnaret. Quibus assentientibus.
  Basis Britannica oppugnatur a Fritz armada;
  Maxima basis Britanniae infernum re vera vidi. Plus quam mille bombarii undique ex adverso orientis convenerunt et, accepta honesta pugna experientia, cum praesidio pugnatorum, invadunt. Pugnaverunt sane Britanni diutius, sed tantam vim ingentem ictum non exspectaverunt. Imo quis credet Fritzium decernere fronte exponere, etiam si hostis ad tempus quietus sit. Sed Britanni milites inclementer iam verberantur. Verbi gratia, naves eorum oppugnantur Yu-LXXXVII, nobilis "res". Non nimis celeriter, sed summa accuratione bombinging (pro tempore) classem Britannicam latentem in sinu cruciant. Recentiores Focke-Wulf non multo post, inter quos etiam fabulosus ipse Rudel rex oppugnationis aircraft est. Notae ad mergendum pugnae Sovieticae potentissimae, quae pugnae Marat.
  Hic, exempli gratia, corporaliter Ricardus videt vultures de monte sicut tribula. Sicut pisces praedatorii, plurimi bombardi germanici e fovea emergunt. Iam senex Anglus telephonum in timore iacit. tam atrocem conspectum numquam viderat. Sirenae sero admodum ululant postquam bombae explosae sunt. Milites Britannos unda emittit Flatus, avulsis brachiis et cruribus in diversa volitant. Hic una galeis ferreis calefit et in facie percussus est. Quamque stridore;
  - Churchill kaput! Hitler frigus est!
  sclopeta Britanniae anti-aircraft non statim incendere coeperunt, sed tantum cum milia bombarum statim pluerunt. Hostes omnia recte computant: non una bomba peritura est. Hostem igitur premunt et verberant. Sectores omnes pre-notati sunt in tabula geographica. Porro insolentes Britanni, etiam proprie, se non dissimulabant. Multa tormenta anti-aircraftorum in conspectu stant et primo loco rapiuntur.
  Hic dolium 85 millimetris longi triginta duorum pedis anti-arbortis tormentarii excussum est et in aere quasi donut inflexum. Tum ingruat, quinque Anglos oppressit. Venter hic unus ex nigris scissus est et intestina excidit.
  Et bombs pluit, et omnia igne facta sunt, vectum cibus commovit, explorare coeperunt, conchas spargentes per totum fere sceletum, deinde vectum alterum uredine. Sirenes in nundinis Yu-87 constituerunt et sirenes Focke-Wulf ululaverunt, horrorem inter Negrones et Arabes e copiis coloniarum causantes. Sed videtur quod album non minus timeat.
  Hic, exempli gratia, duae frigatae Britannicae collidebant, adeo ut boilers sonarent. Et etiam fragmenta frigiarum, quae auferebant, divulsa sunt in aere, sicut agri fodies, et in imo resedit cruiser.
  Anglus Cromwell lacus brevi rostro, sed cum decenti velocitate et armo valido, trepidatione acceleravit et horreis suis vectus est, etiam duodecim milites sui in via perturbatos opprimens. Crescebat Chaos. Hic etiam tabellarius Anglicus saginare coepit, et metus valida flammam aperuerat.
  Et in isto inferno duo homines penitus inperturbati manserunt. Eorum alter erat Indus, fistulam modo accendit, altera foemina, quippe Arabum origo, sed militari more. Simul non attendentes ad mortem properantis. Sed multitudo equitum annihilationis se incidit in ludum non mediocrem chartae. Ludus fuit quinquaginta duorum chartarum cum iocularium et etiam secundum normas ab ipso rubra inventas.
  Mulier Arabs dixit:
  - Sortem strepitus! Et quid punctum trepidationis?
  Unus e militibus, dorsum raphano inciso, prope in Indicum cucurrit, sed eum casualiter catulum eiecit. Guttae sanguinis ceciderunt super faciem rubei et lingebant eam subridens. Tunc animadvertit;
  - Restauratio sors debilium est pallida facies. Apache nos arbitramur - nullus bonus hostis est, hostis apparuit - melior!
  Mulier timida dixit:
  - Haec est typica infirmitas eorum qui fidem Christi profitentur. De sacrificio loqui amant, sed ipsi non immolant.
  Indicus celeriter adnuit.
  - Ordo fundatum est ubi caementum est fides, et arena est voluntas! Fides cor est auri, et voluntas pugnus ferreus est! Nonnulli tantum pallentes habent.
  Aliquot milites Britanni flammae se in aquam praecipitaverunt ut flammas abluerent. Quin etiam aqua elixa ingressu, clamores et gemitus silvestres audiebantur. Et cruentos circulos per spumam maris primo crasso reptant, dein paulatim pallescentem dissipant. Et bellatores quondam maximi et latissimi in terris imperium humanam formam amiserunt. Arabs contemnens risit;
  - Et hi velamen faciunt!
  Hominem rufum callidum et callidum ebibat, inquit;
  - Videntur timidi, vultus tui formidabiles!
  Arabs mulier dolose dentes denudavit et dixit:
  - Mollities mulieris est similis duritie armorum, sed quanto lethalior et versatilis in defensione!
  Germani statim omni vi consili maluerunt machinisque Pugilum, qui, imparato hostium numero, confestim totis viribus in hostes ruit. Cum justo aerumna hostium in airfields ardent, auferre non possunt. Cum propriae bombae intra Lancastrias explodunt, omnia circum et omnia destruunt. Lenta sed efficax ars. Sic symphonia inferorum ad summum roboris sui pervenit, et deinde subsidere coepit.
  Sed hoc utique non finivit, aerium divisio cursum intravit. Dum Britanni post talia tractantur, nullus omnino tepidus sumi potest. Fortunate labantes appulsi iam factae sunt in quantitatibus et rationibus retractandis illis requisitis debuged. Probabiliter optimum hodie in mundo.
  Volant igitur, non sicut milvi - tardiores, sed satis celeriter, et etiam cum musica Wagner - Hitleris PALMARIUS gratissimus. Quis alius ex vivis recordatus est cinematographici "Apocalypsis", ubi Americani hanc praecipuam musicam cum Vietnamica oppugnabant. Vix ea quot. Ita hic Wagner, motiva et mugitus, per amplificatores. Paratratores phosphoro liniebant facies suas, et picti terribiliter apparent sicut inferorum daemones. Item calculi effectus animi. Plus quidam regentes phosphoro adiuncti sunt, et quidam astulae magnesii, ut saltem ad breve tempus arderent. Ita creepy, praesertim contra vaporem fumi ignis, numerosi ignes. Tormenta etiam habent machinae, etiam camouflaged in forma oris draconis. Tunc canora Germanorum capta sunt tormenta submachina iam verberantes. Cadunt ad ocreas victoribus falcatae rudes acies. Et multi simpliciter malunt dedere, licet plures sint Britanni quam Germani.
  Latebat Indus et Arabs in parvo foramine diligenter camouflaged. Rufus notavit:
  - Bene aravimus eos!
  Nigra mulier miratur;
  - Dicis nos? Forsitan vis nobis?
  Indus caput renuit.
  - Minime! Palefaces Anglicas verberant et bonum signum est! Et tempus erit, tunc feriae nostrae venient! Cum continentes Indi liberant!
  Arabs contemptim risit;
  - Et tu potestatem mundi vindicas?
  Indicus affectuose, quasi ad puerum mentis retardari explicans, subrisit;
  - Qui nimis cupit - plerumque desinit cum nihil! Sic magnum cochlearium - os tuum discerpens!
  Fuhrer sane non vidit quid falcones et accipitres agerent, sed principio suspicabatur machinam belli Germanici omnia clare elaborare. In genere Germanica operationes militares graves usque ad Kursk Bulge factae sunt in gradu professionali. Nonnulli etiam Probationes vocant. Mirum etiam est quod talis machinae stabulantur, et tunc omnino dilabuntur.
  Et ipsi quatuor interfuerunt in Melita.
  Quattuor puellae tantum in bikinis erant. Jamque Britannos nudo pede tasque in aere iecerunt. Et est pulcherrimum. Tales sunt puellae.
  Et fuga, ut acribus disc iaciuntur. Statimque duodecim colla dissecta sunt. Verbum unum -- Super genus pulchritudinis. Donec et ipsum et muscularis. Tales sunt bellatores. Et uno ictu scindunt metalla et lateres. Tam phreneticum, insanumque imperium. Atque in saltu in menta militum Anglorum nudant pedes. Ita eruditionis habes.
  Fugitque cruor, et in omnes partes spargit.
  Tum puellae gladiis utebantur. Coeperunt destruere ordines Anglicos. Et dum cantant;
  - Lupi albi cohabitant! Tantum ergo superstes erit familia! Infirmi pereunt - sacro sanguine mactantur purgantes!
  Tales hic frigidae puellae. Justo magnis!
  Singuli Anglici milites duobus gladiis conciderunt. Et nudis pedibus proiciunt swastikas, pugnatores occidunt. et tam ardentes milites .. .
  Melitae autem aerem percutiunt valde potentem. Fuhrer aviationem e fronte orientali collegit. Et ostendit se in gloria sua YU-88. Et quidem, Yu-87s etiam adhibitae sunt, quae, obstante in aere pugnantium dominante, efficax esse probatur.
  Fritz autem Britannos durissime verberavit. Et pedibus nudis Terminator fortior puellis. Et milites hic simpliciter sunt class!
  Quam non admirari tales puellas. Non puellae - sed pantherae simpliciter!
  adversarios suos opprimunt. et cantant;
  - Nemo nos prohibebit! Nemo nos vincet! Inimicum lupi laniant mali!
  Lupi mali - saluta heroibus!
  Et caedunt rursus... Sed Britanni iam se dediderunt. et manus tollunt.
  Gerda Anglice fremit:
  - De genibus! et osculetur pedes meos!
  Procumbunt homines in faciem et nudam osculantur puellae, leviter pulverulentae pedes.
  Tunc coguntur crura osculari et Andream, bestiam rufam. Quam pulchra est.
  In vento volitant aeris rubra velut acies, vexillum proletarium.
  Et viri et iuvenes praecipue in gyro sapiunt deam. Et spissos lambunt pedes decoris.
  Tam Christinam quam Magdam osculabantur nudis pedibus. Etiam aerobatics puellas.
  Et tales sunt fortes et musculares bellatores. Ac potissimum discalceatus, bellus.
  Et figuras graciles, ac torcularia laminis! Et sunt mirabilia et bella et pulchra.
  Et quisque ludit musculi, et globi musculorum sub pelle sient.
  Hae puellae super frigus sunt! Habent vim irae et flammae passionis! et fiducia lucri.
  Et nudae nudas spargunt Britannis osculis, Crura decens oscula!
  Melita cecidit, facilior facta est copias in Africam traicere. Fuhrer prudentior est, ac potissimum, cogitatio logica in mentem venit: USSR est terra totalitaria, quae modo valida est. Fere ducenta miliones hominum ab ideologia communistica solidantur et haec potestas est!
  Eodem autem tempore, URSS terra satis habet nec aliquem oppugnaturum.
  Itaque ad Russiam oppugnandam parare debetis.
  Quales lacus Germani habent? Ingenue debilis! Et Russi ad pompam KV-2 Kalendis Maiis visi sunt cum 152-mm tormentis, et KV-1 cum fistulis 76-mm, et T-34, etiam lacus agiles cum tormentis Germanorum pungentibus.
  Et Fuhrer iussit: sua monstra creare lacus Russiae aequiparare. Praesertim "Pantherae", "Tigres", "Leones" et "Moes". Cars pro tempore, sed gravis.
  Ac pretiosa et laboris laboriosam! Ex altera parte, technologiae Germanicae in hoc casu cum Sovietico uno contendere poterant.
  Praeterea Germani sperabant se celeriter omnes Africam habituros et magnas mundi opes capere posse. Et erunt servi , et turmae , et acies pugnae ...
  In communi Wehrmacht milites fortes sunt...
  Et puellae magnae sunt.
  Melitae incedentes ad tormenta hominum notabantur. Acriter bellatores. Pueri vestes sunt et puellae eos rapuerunt! Et quid non hospitii.
  multum cecinerunt milites et clamaverunt;
  - Nemo nos obsistit, ne diabolus nos vincat!
  Gerda et turma eius etiam cruisiarium Anglicum oppugnaverunt. Cum gladiis puellae incedunt et omnes deiciuntur. Eodemque tempore discos quoque nudo pede praeacutas iecerunt.
  Celeres tales sunt bellatores qui facile et sine problematibus sistere non possunt. Nautae ad se eunt et opprimunt. Et utraque manu sibi undant. Talis erat quattuor veneficae. Et veneficae immitis, omnino homicidae.
  Concurrunt tortae, rosei calcibus undique micantes, Et gladios tanquam propeller enses vibrant. Excidunt Angli, et sibi stridentes strident.
  - Nos non sumus puellae flebiles, vox tam sonora! Britannos inclite opprimimus, ne hic taceamus!
  Et quomodo linguae demonstrabunt! Hae sunt puellae sibi... Verus terminators!
  Et pedibus nudis, quomodo sibi orbes projiciant, et quomodo inimicos elimant.
  Cruentissimum faciunt. et iugulati sunt. Atque ita multae fauces apertae sunt.
  Guys ferox.
  Et pressius puellae, cum toris ferarum. Et nemo potest eos refrenare - tale elementum.
  Puellae rodunt et paene nudae sunt. Atque etiam ubera pulchriora videre.
  Gerda cecinit;
  - Et yaria capietur - puellis allisi! Elementum, elementum ut!
  Puellae tali magnitudine vere pulchrae sunt ut eas volatu prohibere non possis.
  Vehemente repleto, visoque vigore. Et talis est talis procellae pugnax et copia flammae et caloris.
  Bellatores sunt vere iustus amabilis. et pugnum in maxilla movere possunt.
  Exultationes tam infestae puellarum quae alis et dente natae sunt...
  Carolus Anglos caedit, et sibi stridit;
  - In proelio nemo nobiscum comparare potest! Ego lupus sum, lupus frigidus!
  et bestia rubra quasi vapula et secans gladio ...
  Praefectus itaque Anglorum puellarum ratione cecidit. Quid enim vis? Quis contactum fecisti?
  Milites quidem comprehenderunt et interfecerunt eum;
  Christina cum gaudio cecinit;
  - Erit shish kebab sclopeta!
  Et ostendit ei linguam suam.
  Tum pede nudo discindit margines acutis. Et continuo quinque Anglos interfecerunt.
  Magda cum nudo calce calce, tres Angli exscendunt. Hic est puella - barbarum modo!
  Et omnes quattuor clamabunt:
  - Gloria diis nostris!
  Et iterum secat... Iam centeni Angli abscissi sunt. Et reliquiae genibus procumbunt et osculantur formosas puellas, validas, excisas, nudis pedibus.
  
  
  RUSSIAN PRAESES VLADIMIR ZELENSKY
  Volodymyr Zelensky, post inauguratio, dissolutionem Rada et comitia parliamentaria veterum habita. Id vulgo putabatur. Relationes autem cum Russia coactae manebant. Vladimir Putin de sua victoria Zelensky non gratulatus est nec comitia praesidentialia in Ucraina agnovit. sed etiam novo principi iuveni profuit. Nationalistae, qui eum suspectum aspiciebant, unum e suis agnoverunt. Occidens autem intellexit Putin vere aggressorem esse. Et auxilium Ucrainae confirmat. Sic coepit ad sanitatem, et finem fecit in pace. Zelensky eam cepit ac in novis comitiis ad Rada vehementissime peregit. Curatur ut maioritas parlamentaria habeatur. Et inde pluribus referendums. Constitutionis reformatio comprehendens.
  Potestates praesidentis signanter dilatatae sunt. Et e contrario Rada limitatur. Postea Zelensky reformationes et modernizationes constanter insequi coepit.
  Eodem tempore callidus motus in Donbass repertus est. Bellator Anastasia Orlova obtulit optionem interesting. Illa, auxilio Ucrainae et occidentalis muneris intelligentiae, princeps regionum Luhansk et Donetsk fiet. Deinde in Ucraina sodalitatem formalem habebit et pecuniam ad restitutionem et magnam potestatem personalem habebit. et suum quoque exercitum. id est Kadyrov optio. Cum Russia libertatem Chechnya actu dedit, solum potestatem suam in eam sollemniter retinens.
  Hanc optionem accepit Anastasia Orlova, quae apud praefectos provinciarum influebat. Dicendum est hanc mulierem pulcherrimam, flavam, ac plerumque etiam hyeme, in frigore discalceatam cucurrisse.
  Anastasia bellum in "furari" ducibus Novae Russiae indixit. Ipsa est puella valde pugnax et auctoritatis. Et in Novoazovsk residentiam suam fundavit. Pars populi et militias aluit.
  Anastasia cum cohorte excalceatis puellis pluribus excursionibus facta, urbes aliquot cepit. Loci praelia explicantur. Vellere bellum fuit.
  Anastasia satis sollerter egit, et peregre accepit pecuniam. Praeterea subsidium in Russia habuit. Possidet a mulieribus. Quod Putin aegrotavit etiam ad rem bene gerendam. Videri potest quod ambitiosus praesidens Russiae se exercebat. Et his legibus duce in Russia divisum est. Anastasia hoc perfecit et Donetsk cepit. Aliquam suscipit magna lorem.
  Bellum cum Luhansk initum. Etiam at neque enim. Militiae non vere se invicem interficere volunt.
  Ad extremum, comitia praesidentialia in Novorossiya facta sunt, et Anastasia vicit. Statim a Iunctus Civitas et Kyiv est agnitus. Et deinde aliae nationes occidentales, immo totius orbis!
  Zelensky suum verbum servavit, Novorossiya in Ucraina statum specialem concedens. Et in Donetsk, vexillum caeruleum flavi iterum volavit.
  Exspectata pax venit.
  Zelensky corruptionem active pugnavit, et etiam poenam criminum oeconomicorum induxit. Multum et scite administrandi, cum turma professionalis formata, Volodymyr Zelensky pro Ucraina altum incrementum praebet. Consurgebat regio, et aucta erat potentia novi ducis. Relationes cum Russia emendavit. Quae ictum cum Putin contulerunt, eum minus ambitiosum et infestum fecerunt.
  In Russia popularis Zelensky crevit. Is erat orator fortis, homo venustus, populus popularis. Et non communistarum, sed nec communistarum anti- quitatis. Miscellanea, tam apud oligarchas quam apud Russicos. Valde popularis in iuventute Russica. Intellectuale et amasio. Intelligens videtur, sed solidam potentiam arripuit. Ita certe ducem, sed simul generosum! Altus cultus, sed comprehensibilis et a populo amatus. Veram talentum in administratione. Magna ac auctor.
  Cum quinque annos prosperitatis ortum Ucrainae transierunt, et potestas Zelensky confirmata est, propositio sensationalis secuta est.
  Videlicet cum Russia coniungi. Unam rempublicam unio cum praesidente communi magna potestate crea. Nempe vulgo eligitur.
  Et in Russia flos offensus est. Ecce move! Hoc tempore Putin gravi morbo infirmatus et popularis amissus est. Ita certe plene pugnare non poterat. Et ipse Medvedev, in genere, non est pugnator et a populo amatus.
  Et hic Zelensky clare vult praesidere status unionis et ... Eius casus reales sunt! Uno modo occidentales visuri Vladimir Zelensky praesidem Russiae et Ucrainae! Pro-politicus occidentalis et Europae se satis ostendit. Secundo, Zelensky popularis est in Russia et praesertim in Ucraina. Tertio, quia competitores non sunt in conspectu. Putin graviter aegrotavit, Medvedev infirma est et non vulgaris, Zyuganov et Zhirinovsky nimis antiquae sunt. Non sunt alii duces in conspectu. Praeterea quarta, ut oligarchae Russiae et Zelensky caveant, subsidium est.
  Ita patet, hunc candidatum gravissimum esse praesidentem Russiae. Habet robur et charisma, ac egregium oratorium donum. Ac etiam subsidia instrumentorum Occidentalium et Russorum. Plus, favore novae politicae Russicae, sub antiquis ducibus et odiosis.
  Denique incommodum est recusare, et FORMIDULOSUS oblatum accipere. Putin secunda plaga erat. Medvedev praesidens Russiae agens factus est.
  Certe Zelensky certum abest ut vincat. Et vere Ucrainam annexam vis. Medvedev desiderium Putin superandi habet! Sed estne dignum tali periculo electiones habere cum Zelensky?
  Sed populus Russiae ideam unionis cum Ucraina sustentabat. Centum milia hominum ad plateas pervenerunt - postulantes unitatem fratrum slavicorum. Demonstratores cum vigilibus Moscuae concurrerunt. Multi homines vulnerati sunt. Reclamatio oriri unda coepit.
  Cum communistis Zyuganov tandem pervenit vel potius putruit, et minor principatus populum in vias capere coepit. Postulans mutationem regiminis.
  Nationes etiam evellebant, suos fortes et ambitiosos duces habentes. Puella magis magisque luxu facta est. Saxa et Molotov cocktails ad magistratus missi sunt. Quae multitudo, quae diu congesta erat, se validiorem et validiorem ostendere coepit.
  Medvedev consilium securitatis habuit.
  Plurima membra erant in favorem adunationis - testantes quod diabolus non tam terribilis est quam ipse depingitur. Et magna vis administrativae et augue est! Et quod homines penitus inungi possunt, et generaliter pro factione regendo suffragari possunt.
  Etiam billionaires Russici fidem Medvedev iuraverunt, qui praedictio erat, longa potentia, et omnibus magis minusve aptus.
  Billionaire Deribasco logice dictum est:
  - Electionem gerere necesse est stilo: Medvedev Putin hodie est, et nulla Zelenskys nobis periculosa est!
  Romanus Abramovich auctorita- tus est;
  - Yeltsin extraxi e foramine electorali quattuor centesimis centesimis, et magis etiam ut te evellemus! Pecunia nostra et media vadium!
  Prokhorov confirmavit:
  - Nolumus tam alta tributa divitibus quam in Ucraina, et omnes pro vobis stabimus!
  Dmitry Medvedev pugnum in mensa percussit et nuntiavit;
  - Tunc accipimus propositionem integrationis et adunationis!
  Conventio adunatio inter Ucrainam et Russiam signata est. Confestim libra virtutis mota est. Comitia praesidentialia intra tres menses habenda sunt.
  Ad subcriptio praesidentiae satis est vel centum milia subscriptionum colligere vel nonaginta milia dollariorum in vadium deponere, quod solum reddetur si ad secundum circum pervenerit. Istae sunt quaedam praecepta ridicula. Partim desumptus est ex Russian et partim ex Ucraina legislatione.
  Naturaliter multi erunt candidati praesidentiales, cinematographicus Medvedev, ut videtur, magis illis utilem fore! Dicunt mobilitatem electoratus potestatis in primo circumagendo commodum. In secundo, omnes Medvedev aderunt. In omni casu, praesidens agens computatus est. Et incepit...
  Anastasia Orlova, haec Cleopatra discalceata, dixit Zelensky contra centum integros fore. Et ipsum esse Lancelot contra draconem Putin et Medvedev.
  Vehementi impetus in prelo explicatur. Alii ex parte Zelensky, alii Medvedev fuerunt.
  In adnotatione tempus pro candidatis incepit. Russia inquieta erat. Filius Dzhokhar Dudayev in Caucaso apparuit et jihadistus est. Magnum subsidium in regionibus islamicis accepit. Multi periti hic aures CIA suspicabantur. Praeterea praesidentia Trump currit, et aliquas saltem victorias vincere necesse est. Et Zelensky in solio Russiae magna est victoria! Quamquam dubitant qui contendunt Zelensky Russiam magnam villam facere posse, multo validiorem, praesertim oeconomicam, quam sub Putin.
  Dividitur ergo sententia in Occidente. Una res publica Ucraina-Russica est, sane valida societas et omnino iocus non est. Hoc vere monstrum esse potuit. Naturaliter copiae securitatis Russiae adunationem etiam adiuvabant. Anastasia illa femina frigida est. Illa una cum agmine puellarum et pulchritudines omnes discalceatas et in bikini prosternebat et singulares copias Russorum devicit. Cum illae glomeratae pulvis everterent Zelensky nimis admirator ardens.
  Hic puellas ostendit se fabulose discalceatos et bikini pugnare! Et Vympel specialis coetus evasit a mulieribus calidis superandos. Quam ob rem placuit ne impedire, magis pro-Ucraina principatus Novorossiae in potestatem venit.
  Anastasia in Zelensky militavit. Puella nudis pedibus acutos, orbes tenues, boomerangos, tasque noverat in acie iacere. Milites in bikinis fabula facti sunt. Tota phalanx puellarum, unaquaeque earum integra divisio valet. Haec est magna potentia!
  Anastasia per nivem ruit, rubra illi, calcibus nudis emicabant. Puella canebat;
  In magnitudine spatii, mihi crede, somnium est;
  Est sicut solis radius in caelo ...
  Oculis Svarog, pax et castitas;
  Ipse pro nobis est, Iesus surgit!
  
  pariemus lucida fata;
  ... lucebit sicut sol in mense Maio
  Sed quot immortuos possum non intellego?
  Quam male nobiscum ludit saxum!
  
  Patriam defende, miles,
  Stella caeli luceat ...
  Patriam patriam protegimus;
  Fiat planeta paradisus aeternus!
  
  Sed quid formidabilis communismus?
  Vexillum patriae faciet omnipotens.
  et furens fascismus in inferno peribit;
  Hostem validissimo ictu feriemus!
  
  Corda das patriae,
  .
  per pugnam nostram in finem ibimus;
  et uno ictu Fuhrer rapietur!
  
  Socius Stalin patrem suum substituit;
  Filii diversarum generationum sumus.
  In Gehenna turba peribit furore;
  Et ingenium Lenin viam Eden monstrabit!
  
  In Russia omnis puer gigas est;
  Puellae ad bellandum parati sunt.
  Dominus omnipotens Rod nos unum habemus.
  Nos Russi semper pugnare potuimus!
  
  Veniemus, cito credo, omnia sumus;
  Quod in universo nulla superior.
  Komsomol membrum erexit, scito remus;
  Fuhrer et ledo in tecto!
  
  Nemo plus communismus, notiones cognoscere
  Pulchra sunt, et laetitiam afferent!
  Furcifer et Fuhrer simpliciter;
  Valde insidiosum, valde nigrum sectam!
  
  puella sum - magna pugnatoris;
  Per gelu discalceatus intrepide cucurrerat.
  Mea densissima plectere auri
  Molitur celeri rosa!
  
  Non potest esse a billion ideas
  Quam patriam in communitate disponere.
  Si Fritzium vides, dure feries;
  Itaque Adolfus cruentus in solio non sedet!
  
  Fascistos extrahe pugno tuo;
  Et tu melius in eos cum tribula ...
  Eamus per Volgam cum aura;
  Nos simpliciter non dolemus de capris opprimendis!
  
  Milites pro patria excitabimus;
  Puellae oppugnant.
  Petebatur a tormentorum pulchritudine machina;
  Retributio laedet Hitler!
  
  Nemo potest Rutenos beat
  Licet lupus fascismus, tunc conditur diabolus...
  Sed fortius urso;
  Quis ordo novam aedificat!
  
  Pro matre currens ad Stalin;
  Puellae Komsomol nudis pedibus ruunt ...
  Nazis aqua ferventi lacerabantur;
  Quia Russi magni frigidissimi sunt!
  
  Puellae superbi Berolinum intrabunt;
  Vestigia pedum nudorum exi...
  Super his est cherub aureus alatus;
  Argentum ut vespae margaritae!
  Puella ergo cantat, sed quomodo pugnat! Ceterum una cum quattuor sociis, qui uno tempore militias apud Iolaiscum cladem universam servaverunt.
  Tunc quinque virgines in bikinis et discalceatis cum toto exercitu ingressi sunt.
  Spectaculum erat.
  Anastasia multa e tormento sclopeto dedit, hostium agmina interclusa, ac deinde nudis digitis aliquot simul tenues orbes proiecit. Capita illa abscissa sunt.
  Et Anastasia cantat;
  - Ad sanctum Rus'!
  Natasha etiam accensus, hostes abscissa, et quomodo stridore, nudo pede grenadam jactans, piscinam prostravit:
  - Pro Svarog!
  Tum flavus Zoya dat vicem. Isque, nudo pede lethi donum immittit, et clamat;
  - Pro futuro Rodnovery!
  Postque haec pariter Aurora dabit. Et nudo calce nudatum Donum mortis solvet, clamans:
  - Pro magnis finibus!
  Et tunc Svetlana plantabit. vicem dabit, et deinde e machina sclopeto, ac nudo digito, exitium mittet.
  Et nudum bipes exultabunt pulchritudinem;
  - Pro reditu Romanov!
  Anastasia ventilabrum restaurationis imperii tsarist fuit. Revera in Russia tsar actu in potentia usquam est. Quin igitur legitima monarchia editur. Sanguis autem plurium saeculorum regum Europae in venis Romanovorum influit. Estne eorum genus? Et quis Putin genus, et praesertim Lukashenko? Qui sunt reges? Sed Romanovs inuncti sunt Dei!
  Anastasia cum amicae eius in bikinis multa miracula faciebat. Pugnavit sicut diabolus. Tum vero cum Putin litigavit et cum Zelensky consensit. Communiter Anastasia videns Ucrainam scandalizari, et cum grandis iustitie sensus, partem infirmam sumpsit!
  Anastasia et eius quinque impetum in Novoazovsk reiecerunt, cum eam ut rebellem tenere conabantur. Totum imperium copiarum interclusum atque inermatum est.
  Captivi deinde ceciderunt in faciem suam, et osculatae sunt Anastasiam et alterius puellae nudis pedibus pulverulentis.
  Puella philosophice Novorossiae pugnatores captos narravit;
  - Nolo te occidere! Fratres mei estis! Et ego ero regina tua!
  In genere, Novorossia Anastasiam sine magno damno et gravi detrimento accepit. Vere, terminator flava caput praesidis Reipublicae Donetsk abscivit et custodes eius occidit, qui maxime Caucasi constiterunt.
  Anastasia iamdudum legenda est. In Crimea tanta miracula fecit ut stellam fortitudinis Russicae Foederationis accepit. Sine illa, cum sociis in bikinis, tam leniter non elaboravit. Sed tunc Anastasia capta est et omni praemio Russico spoliatur. Inter caedes Russorum singulares copiae in proelio erant, cum eas removere conabantur. Etiam causa criminalis instituta est.
  Sed magnum bellum Novorossiya facto independens incipere non ausi sunt. Praeterea Putin in morbum incidit, et sine eo nemo curam habere voluit.
  Praesertim Medvedev, qui fere non est princeps spiritu et spiritu. Sed hoc ipsum est quod Medvedey accommodavit oligarchi Russorum et Putin comitatum - facile tractari potest.
  Sit licet, augue ingens machina contra Zelensky orta est. Inceperunt omnia reprehendere. Et quod esset quasi medicamento addictus, et fur, et sescenties per turmas remote subduxit, et quod fere erat gay.
  Prouincia ad scribendum ivit. Et sane testes varii generis fuerunt. Inter allegationes homosexualitatis. Statim ut in adnotatione candidatorum coepit, iam sordes infudit.
  Numerus volentium comitiis interesse, tam Ucrainis quam maxime Russis, colossas evasit. Ambo communistae et nationalistae ascenderunt. Improviso, etiam senex et infirmus Zyuganov caput in comitiis futui. Quamquam ipse stationem praeses Factionis Communistae iam reliquit. Afonin, Udaltsov, et Grudinin quoque ad repulsam pervenerunt. Et in genere adhuc fasciculum candidatorum cornu sinistri, parum noti, sed leporarii. Itaque multi, qui praesidere cupiunt, ascenderunt! Quid nonaginta milia dollariorum? Estne haec tanta moles signa Russiae?
  Velit ut lacus ascenderunt. Et burgenses, et artifices, et pop- latores, et scriptores. Imo, scriptores strenui sunt. Fac tibi tabula. Nonaginta milia dollariorum non multum est. Ita centenis medicamentis in cec infunditur.
  Bene, comitia! Bene spectaculum evenit! Etiam Alla Pugachev caput in praesidentiam futui. Quidni? Alka oblivisci coepit, ibi se admonere potest! Veteris, Yuri Luzhkov in praesidentiam ascendit. Volebam etiam me admonere.
  Bene, sane, spectaculum tali carere non potuit Vladimirus Volfovich. Sed hoc tempore Igor filius eius Lebedev ac dextra Degtyarev comitiis interfuerunt. Eidem perrexerunt ad capita cum tribus columnis.
  Etiam nationales commoti sunt. Sane tam fabulosus Demushkin, qui in carcere serviebat, et quod interest, Aranea, dux Corrosionis Metalli, et caput coetus petrae Kolovrat, ad praesidentiam accesserunt et multi alii.
  Bene, sane, pop cantores in expeditionem proficiscuntur. Philippus Kirkorov et Nikolai Baskov adsunt. Eos et magnam nihil deserunt a. Talem pugnam custodia instruit.
  Timotheus autem et Vitas et omnino multi militaverunt.
  Scilicet non casu! Consilium Medvedev erat ingentem numerum candidatorum nominare qui suffragia ad eum in secundo circuitu ferre deberent . Suprema consilium est interesting. Census Medvedev initio inferior quam Zelensky est. et sine astu impossibile est vincere!
  Sed tamen, Yeltsin nullam aestimationem habebat, sed Zyuganov percutere poterat. Vera, ille comitia quasi praepeditus duxit: amisso proposito!
  Qua in re Medvedev ab egregio et ingeniosissimo homine adversatur.
  Ita multum hic agitur. In spectaculum, Solovyov Zelensky assidue luto infudit. Vere, puella glaciem cremor in faciem Solovyov immissam digitis pedum nudis. Et eruit ei oculum. Post hoc, apparebat tutum non fuisse in Zelensky lutum iacere! Similis, huic homini aquila est Ucraina!
  In generali societas Russiae nulla unitas fuit. Multi, multi Zelensky favebant. Similis, vere iuvenis sanguis et Ucraina sine magno oleo et gasi pretiis suscitare potuit! Et quid de Medvedev? Patria proprie est suffocatio dollariorum olei et gasi, et oeconomia est in torpore perfecto. Augmentum non est, tantum otium crescit.
  Vulgo Medvedev summam anti- rating inter omnes politicos habet. Quamvis hoc ipsum oligarchis utile sit. Magis ab iis dependent, magis tractabiliores sunt. Regimen Russiae salaria et pensiones omnibus raptim erigere coepit. Et multoties...
  Non solum quod Medvedev etiam aetatem biennio concessu triste proposuit. Simile est omne bonum populi. Et emendationes factae sunt ut pensiones augeant et experientiam operis numerant post secessum.
  Medvedev magistratus vel oblitus non est. Pro eis stare ac decerni. Praesertim declarationes publicas vectigalium sublatae sunt, et dona usque ad mille dollaria accipere permissum est. Quod utique officialem probaverunt. Ita est facultas foris habendi, tum rationum.
  Ut smokers ad suas partes attraheret, lex anti-fumigans signanter remissa est. Venditio alcoholis noctu permittitur, et etiam alea negotia licita est. Is ab oligarchis receptus est, re vera, cur tale vectigal amitteret et sub terra deduceret.
  translatio "Dolls" reversus est. Plus in televisione erotica ostendere coeperunt.
  Medvedev etiam oblivionem denuntiavit, et captivis quoque pecuniam solvi iussit. Et hoc quoque est notabilis suffragiorum recipis. Et se suosque convincit.
  In genere, Medvedev slogan propone: liberius! Revera Russia dominationis Putin taedet. Cum in TV vel nudam mulierem ne videas!
  Et sane inceptum erat ostendere: vita liberior facta est, vita magis iocularia facta est!
  Medvedev etiam alcohol pretium deposuit et in televisione cerevisiam vendo permisit. Nam quidne tibique.
  Sed bellum in Caucaso ortum est. Post Putin discessum superiores etiam plura privilegia et iura poscere coeperunt. Ambitio autem tantum crevit. Praeterea Turcia in Caucaso agere coepit, ambitio crevit, praesertim in Syria, Erdogan minus in sententia sua accepit. Res aggravata est casus in pretia olei et consequenter pretia gas. Sub eversione regiminis Maduro, Venezuela productio aucta est. Civitates Americae Unitae et Irania tandem reconciliaverunt et unum regimen in Libya constitutum est.
  Lapsus pretia olei concidit rublae Russicae, flagellatus inflatio et auctum mercedibus et pensionibus imminuit.
  Et crescens actio militantium in Caucaso contra Medvedev egit.
  Dictus est inhabilis ad legatum Putin servandum. Quid est, quod saepe fit: superstar successorem infirmum sibi constituit.
  Tam Civitates Americae Unitae quam nationes Arabum et etiam Irania separatismum in Caucaso devoraverunt. Erant discordiae inter copias securitatis. Aliqui adhuc socium longum Putin videre volebant, Medvedev, praesidem! Et alii multo magis populares Sergei Shoigu adhaerere ibant.
  Sed ille ab oligarchis et industrialibus non favebat. Id nimium leftist iudicaverunt, et billionaires unius personae dictaturam defessi sunt. Omnes liberales in throno et reconciliatione cum Occidente voluerunt. Medvedev, tempus registrationis candidatorum praesidentialium ad finem expectans, Shoigu cepit atque incendit. Quae res noces in exercitu fuit.
  . CAPITULUM #2
  Tum Medvedev gradum promissi ordinis marescalli Shoigu adiudicavit et ei stationem primi ministri honorarii vicarii dedit. Etiam popularis moventur. Sed in casu, prae-electio noctis non erant in favorem praesidentis agentis.
  Zelensky, iunior, felicior, facundior, punctis scor. Etiam cum relatus est, plus ducenti candidati praesidentiales in pace principatus retinuerunt. Sed Medvedev pro secundo loco dimicandum erat. Improviso Alla Pugacheva competitorem suum pro secundo circuitu factus est. Prima donna, quae senescit nec diu egerit, non valde avida est cum PR, subito in censum exsiluit.
  Fortasse reactionem est ad politicos molestissimos. Zhirinovsky et Zyuganov, contra, acriter in censu deciderunt. Ambae homines politici valde defessi sunt. Maiores praeterea iuniores et plures primores in campo comitiali suo apparuerunt.
  Demushkin visibiliter addidit, qui imaginem martyris in carcere accepit. Suraikin adhuc ustulo non poterat, sed alterum membrum factionis Sergei Kovalev, optimus pugil professionalis Russiae, puncta quoque ustulo fieri coepit.
  In genere, Sergey Kovalev evasit amet amet. Cucurrit ad stationem Maioris Moscuae et ex inopinato omnibus factus est secundus. Factio communistarum Russiae coniunxit. Ac etiam coepit rating addere.
  Animadvertendum est Sergey Kovalev maximum pugilem esse - optimum apud Russos, etiam Kostya Tszyu superatum.
  Sergei Kovalev sic terminator est et periculosissime Medvedev appropinquavit.
  Vera, maxime Russica officia suffragiorum habent aestimationem ac. Domine. praeses overrated. Sed promotio capitalis erat. Sed Medvedev felix fuit. Post Putin, nescio quo modo fortuna acrior factus est. Pretia olei cadunt, rubra commutatione rate etiam cecidit, pretia celeriter surrexerunt. Caucasus magis ac magis ardebat. Et etiam Kadyrovitae ex parte militantium pugnare coeperunt. Quae res exstitit. Tum Taliban etiam copias Russiae in confinio Tajikistan percussit.
  Et cum evenisset, copiae Russorum non sunt paratae. Medvedev iterum iit. Plus, scandalum peculatus manifestatum est in ministerio defensionis et in ministerio oeconomicorum. Umbra in veteres amici Medvedev cecidit. Dubia erant etiam de quis centum miliarda dollariorum ex Russia surripuisset. Suspicio etiam. Et instrumentorum communicationis socialis pissed...
  Zelensky, ex altera parte, electionem expeditionem placide ac munere quasi spectaculum gessit. Zhirinovsky, ut semper, magis auctoritatibus quam sibi laboravit. Zyuganov erat explosa et lapidatus ova putrida. Deinde plura...
  Sane Ksenia Sobchak comitiis participata est, et conicam ejicere non poterat. Id accepit et placentam in faciem Zhirinovsky proiecit. Et animos. Fuit etiam satis epicus.
  Alexander Povetkin comitiis etiam interfuit. Pugilator Russicus, amisso ad Josue, diu reverti non potuit, duobus proeliis cum transeuntibus adversariis habuit ac gravius destruxit. Finito cursu rem publicam iniit, factionem nationis nationis creare coepit.
  Hactenus parum feliciter.
  Povetkin autem in televisifico disceptatione in facie pugno adversario percussus est. Praestitit, idque leviter movit censum.
  In genere comitia hysterice habita.
  Disputationes televisificae habebant: triginta secundis respondendo dederunt, eventus rixae fuit. Partes, rixae, scandala. Integer varius.
  Medvedev impudenter promotus est, sed aestimationem eius propemodum non crevit. Dubitat tamen exitus ad secundam undique.
  zelensky latam marg. Nec mirum! Vladimirus finem vacare curavit quinquennium et omnes plantas et officinas restaurare et novas aedificare.
  Una rerum Zelensky facta est evolutio agriculturae et alia industria fontes.
  In Ucraina, speciatim, vis plantae apparuit quae agunt et curant de differentiis pressionis atmosphaericis. Vim geothermal itemque plantae. Et multo magis. Inclusa industria ionosphaerii. Accidit ut scientia iret contra oleum et vaporem.
  Sensus verus erat species plantae in Ucraina producentis cibum syntheticum et Sinae praebens. Et Russia exportationes ciborum redegit.
  Nominati etiam fuerunt apud Ucrainos. Notabilia Wladimir Klitschko. Nobilis pugil difficultatem habuit. Reversi sunt ad circulum: vincentes Charr et Tyson Furia. Sed tertia rematch adversus Josue adhuc périt, sed multam pecuniam meruit. et de pugnis secessum esse pronuntiat.
  sed postea iterum revertit. Pugnavit in Kyiv cum Gassio et vicit. Deinde aliam pugnam habuit et titulum propugnatoris regularis mundi vicit - postremo utrumque recordum Foremani et Joe Ludovici recordum comminuit. Deinde nominationem praesidentis Russiae et Ucrainae nuntiavit. Et Wladimirus Klitschko apud Ucrainos est secundus tantum Zelensky dicere. Et non obstante solida caestu aetatis, Wladimir Klitschko iam in expeditione praeelectibili defensionem faciendam contra pugilem habuit, qui viginti annis iunior erat. Et iterum vicit a knockout.
  Post hoc, Wladimir Klitschko insiliit aestimationem, et Medvedev appropinquavit, casus secundi circum.
  In generalibus comitiis unum dubium habebat: Zelensky, et in secundo loco pugna arctissima facta est. Alla Pugacheva, quae paulisper in pugna Medvedev in secundo loco eluctatus est, abdicare coepit. Principio nihil est clara nec illustrare. Et Wladimirus Klitschko venit in secundo loco. Electoratus autem eius non admodum stabilis est. Sergey Kovalev, qui post tres clades ire curavit et omnia quattuor cingula gravia levia colligeret, etiam in anulo pugnavit et rursus titulum propugnatoris vicit.
  Et iterum ascenderunt rating. Possem etiam facere ad secundum circum. Ceteri pugiles Ucrainae: Usyk et Lomachenko Zelensky favebant et praesides non ascendebant. licet ambo res gestas nondum expleverint. Cur autem finierint? Usyk Iosue punctis verberavit et certae ponderis mundi propugnator factus est. Lomachenko ab uno pondere ad alterum categoriam errat, et tantis mercedibus soluitur ut vitam suam finire piget.
  In US quoque ad comitia expeditionis. Donaldus post duos terminos relinquit, et ipse non est sanus ascendere in tertium. Iuvenes currunt ad praesidem. Ex democratis, femina pulcherrima praefecto circiter triginta novem, - probabiliter domina minima candidatorum praesidentialium. Ex Republican, etiam ex iuvenibus heroibus belli contra Irania.
  Generatio politicorum in USA mutata est.
  In Russia, Putin Zelensky verberare potuit et potuit, sed in opere manifesto exustus est. Overvoltage portorium sumpsit! Et quod voluit - vires superaestimavit, ambitus non credidit. Etiam vel metus erat. Post Nazarbayev discessum, alia unda ad CIS democratizationem perrexit. Kazakhstan respublica parlamentaria facta est. Lukashenka in Belarus aliquo modo suspiciose evanuit. Et etiam praeses figuralis factus est.
  Accessit alius fluctus. Iam in Turcia, parlamentum contra Erdogan ortum est. Pendulum alterum torsit modo.
  Zelensky constitutionem in favorem plus autocratiae mutavit, sed in Occidente ut homo eius cernitur! Ita referendums omni tempore. Et est vera libertas dicendi.
  In casu, hucusque nullae sunt particulares quaestiones, quia Zelensky in secundo circuitu vincat. Verisimile est Medvedev, qui secundo circuitu ingredietur - subsidia administrativa humilem favorem et non valde prosperum regulam verberare potest. Multae praeterea notae similitudines cum electionibus in Ucraina - multi candidati praesidentiales, principatus Zelensky, aestimationes rerum publicarum et magnarum anti- censitionum.
  Utrum Zelensky Putin superare posset, alia quaestio est, sed Medvedev clare non partes ducis nationis trahere potuit. Et democratia hic iam ludit contra potestates.
  Medvedev ad pugnam maxime modulans non poterat. Is mores non habet. Non verus pugnator!
  Sed quaestio de omnibus autocratiis est successores non valde bona! Dictator plerumque post se imbecillum, ne euerteret. Ut exempli gratia, Nazarbayev successor limitatus est in potestate. Nec nec mens - molles.
  Et Vladimirus Zelensky, utique in potestate ab oppositione devenit, et non infirmus est.
  Dicendum est Putin etiam mollem et imbecillem esse existimatum, ideoque praesidens Yeltsin tumultuantem nominatum esse. Sed evenit, in palude quieta daemones sunt!
  Et tunc evenit ut talis palus non esset et quies. Sed Medvedev, ut videtur, ovina non lupus, sed ovis naturalis est. Et non potest convalescere.
  Zhirinovsky Zelensky turpi sermone insultavit et mulctatus est. Plures duodecim candidati praesidentiales in gratiam Medvedev discesserunt, sed parum ad nihilum fecerunt. Celebris qui asterisco, fuit pugil Dionysius Lebedev. Ille rem technicam excogitavit. Erant etiam negotiatores, parvae culturae figurae. De scriptoribus tantum Sergei Lukyanenko in favorem Medvedev asterisco. Reliqui promoveri volebant. Et omnes crediderunt in fortunam.
  Medvedev satis paulum crevit. Sed spes erat exercitum, carcerem, lictores iussi missuros. Plus, ambitus suffragiorum. Et sane mane praerogativae. Hic quoque iam omnis fortuna.
  Ita auctorum aucta haec suasit. Da primis suffragiis. Et sane sunt fakes. Votum et votum cum corde.
  Contra ab 1996 electionibus Medvedev suam aestimationem augere non curavit. Yeltsin quoque felix dici debet. Praesertim Dzhokhar Dudayev casu mortuus est. Quod genus musca momordit, non solitum cautiones vocant. Ceterum, si hoc paulo ante accidisset, tempus feriendi non haberent. Et paulo post, antennae tantum operirentur, et ipse Dzhokhar in tuto esset. Talis fortuna in bello et pro augue.
  Et hic Dudayev perficere non potes. Nemo est Raduev, qui tam stolide captus est pridie comitiorum praesidentialium in Russia. Sed Dudayev Jr. in comitiis mori non vult. Et in genere, ut videtur, triumviratus successorum: Yeltsin, Putin, Medvedev - interrumpitur .
  Conatus veter-emus diffluebant et scandalum faciebant. Patriarcha non adfuit, disputans: Dei Dei, Caesaris autem Caesaris. In communi, sub Yeltsin, nescio quo facilius evasit. Et Ecclesia orthodoxa aliqua de causa partem Yeltsin suscepit, quae iam omnino desperata videbatur. & circulorum industrialium.
  Iam oligarchi Russici Zelensky amas coeperunt. Videtur, Medvedev elevari non potest.
  Modus autem in instrumentis mutare coepit. Zelensky magis ac magis laudatus. Iam Zhirinovsky dicere coepit nomen suum actu adamans hominem esse.
  Medvedev iterum mercedes et pensiones duplicavit. Sed ruble totaliter corruit. Et inflationis calce m. Portoriis nimis ascenderunt.
  Etiam oportuit, petit mutuum ab IMF. Oleum et gas et vilius et vilius comparant.
  Irania, Venezuela, Libya, Arabia Saudiana omnes suas exportationes augent. Atque etiam in USA nova methodus fodiendi fodiendi introducta est. Sumptus acriter incidit.
  Et tunc recessio oeconomica et tumultus in Sinis est. Bene intellegitur - taedio dominationis Factionis Communistae. Et Sinensis volunt libertatem et multi-partium system!
  Imperium paulum in India mutatum est. Conatus res et dictaturae institutio fuit.
  Exercitatio in Caucaso acriter increvit. In Siberia etiam tumultuari coepit. Praesertim separatistae intenditur.
  Factio in Britannia comitia vicit: "Renaissance" autem in coitionem cum Laboritis. Regina Elisabetha adhuc vivit, sed promisit se pro centenario profecturum, post quod referendum erit monarchiam abolendam. Praesidis Britanniae munus et fundatio.
  Gallia inquieta est. Loco Macron, Maria Lipen vicit et dictaturam constituere conatus est. At ipsi Franci nesciunt quid velint, Maidanum novam inducunt. Etiam in scalis inusitatum. Et Maria coactus est deserere eius consilia radicitus Arabes et alios expellere. Inde etiam peius, suprema curia electionem praesidentialem irritavit et Maria comprehensa est.
  comitia in Gallia primo quoque tempore nuntiata sunt. id est ut semper pulmentum ubique.
  In Belarus, tyrannide Lukashenka hausta, referendum tenuerunt et plerumque stationem praesidentis eliminaverunt. Res publica parlamentaria facta est, et novus primus minister dixit accessionem in Russiam fieri posse. Sed postquam comitia praesidentialia erant. Zelensky valde popularis in Belarus est.
  In Kazakhstan relationes inter praesidem et parlamentum deterioratae sunt. comminatio facta est de accusatione. Illi celeriter consenserunt, sed potestas rerum publica angustior fuit.
  Medvedev magis ac magis timidus factus est. Comitia appropinquabant, et pluries superior aestimatio Zelensky erat. Verum non primo circuitu vincit, sed utique Medvedev transit. Est tantum ratio decipere vel deicere.
  Consilium occultum habebatur. Billionaires Russorum collecti sunt.
  Medvedev obtuse affirmavit;
  - Visne Ucraina externam ingentem potestatem praesidentis imperii accipere?
  Deribasko logice dictum est:
  - Sive placet sive non, cum omni potentia debemus accipere? Zelensky non est communistarum, et ... Zyuganov non est, quae nobis in casu non convenit!
  Medvedev sicce dictum est:
  - Tributum vectigal in Ucraina multo altius quam in Russia!
  Romanus Abramovich giggled and remarked;
  - Et quis reditus nostros novit et considerat! Adde quod nuper ibi redacti sunt ac paene cum nostris adaequati!
  Prokhorov cum risu respondit:
  - Imperia mutantur. Pergimus! Quid commendes?
  Medvedev ira coaxat;
  - Non crediderim Yeltsin honeste vicisse!
  Deribasco frigide respondit:
  - Si Zyuganov non esset aemulus Yeltsin, tunc Borik vere parum forte haberet. Sed homines adhuc nimis bene memores sunt potentiae communisticae "deliciae". Nempe: inanes cautes, schedulae, ligula, schedulae, longae lineae, salarium quinque dollariorum in mense. Nempe ad haec tartarea tempora nemo voluit redire. quin et spectacula amittere, et spectacula politica, ac etiam pelliculas cum venere, et multo amplius. Volebat populus libertatem. Et decreverunt non pro Yeltsin, sed contra Scarecrow Zyuganov. Et Zelensky non terrebit populum. Dissimile Putin, ostendet Kukly non claudit, et in schedulis populum non ponet. Sicut nonagesimus sextus annus iterari non potest. Yeltsin quinque vel sex centesimis surripuit, sed tredecim vicit! Ita fere pulchra!
  Et Zelensky it tali margine ut eum verberare non possis!
  Medvedev exclamavit;
  - Ejecerunt me! Coniuravi!
  Romanus Abramov notavit;
  - Etsi sanctiones a nobis removebuntur! Et Ursus es... Pensionem tuam iam meruisti!
  Medvedev exsibilatur;
  - In infernis arderet!
  Prokhorov logice dictum est:
  - Non est infernum! Est solum cucurbitula, ad pecuniam colligendam!
  Medvedev confuse quaesivit;
  - Ita? et non est deus?
  Prokhorov subridens respondit:
  -Quis Deus? Aliter inducunt!
  Romanus Abramovich suadet:
  - Potestne novam facere fidem! Quis est dives, Deus illum diligit? Quisquis est omnium ditissimus, eum Deus maxime diligit!
  Medvedev adnuit.
  - Logice! Sed quid dicet populus?
  Romanus Abramovich giggled;
  - Potes erudire populum!
  Medvedev obstrepebat:
  Spero nos amici manere!
  Tum cubiculum discessit...
  Kaleidoscopia rerum in mundo saevire perstitit. Item Vitali Klitschko ad anulum rediit et in stadio in Kyiv pugnavit. Conflixit Michael Tyson. Duo senes, celeberrimi et populares. Bene multum pecuniae fecerunt. Miehael Tyson certamini consensit, cum fere mendicus esset.
  Etiam si iuvenior ac praesertim multo meliore figura, Vitali Klitschko literam verberavit. Wladimir Klitschko dixit se adhuc titulum mundi absoluti propugnatoris et pugnare cum Usyk velle vincere. Post haec, destruet omnia monumenta per vetustissimum absolutum mundi vindicem decentem ... Et potest mitescere. Quid aliud verberat? Joe Louis iam verberatus est, et Foreman verberatus est, et orbem terrarum grave pondus quater titulo vicit.
  Vitali Klitschko magnam pecuniam ex pugna fecit, aerarium et famam replevit et facili certamine habuit.
  Zelensky adiudicavit Vitali Klitschko cum Ordine aureo Ilya Muromets. et hoc adiecto miseratione meruit.
  In mundo rei publicae generatim pugiles populares facti sunt. Floyd Maweiser currit ad praesidem Civitatum Americae Unitarum. formally iuris. et cum aestimationem honestam. Quid de billionaire, et pugil invicto, et de homine nigro. Cur non litigator?
  Floyd Maweiser Zelensky in comitiis praesidentialibus favebat et amicitiam promisit.
  Pauci Floyd cum Pacquio copulare volebant, et ad hoc magnam pecuniam levaverunt.
  Medvedev terram pedibus suis plane amittens. Ut aliquam contumeliam crearet, Anatoly Kashpirovsky Ministrum Salutem cum dignitate Proregis Primi Ministri constituit. Quod quidem motum validum est, sed parum. Viam Anatoly Kashpirovsky senior minister et vice-premior in historia Russiae factus est. Ita, actis possessor! Dmitry Medvedev etiam reginam Angliae cum Ordine sancti Andreae Primo-vocati adiudicavit, etiam stellam viri Shoigu tradidit. Gorbachevo suo summo ordine privavit. Quod in genere non est tam pulchrum.
  Beriam quoque accepit et ad gradum Marescalli recepit. maybe ad attrahunt
  ab eorum parte Stalinists. Et Boris Nemtsov ordinem meriti patriae primo gradu posthume adiudicatus est. Praeterea Volgogradum ex decreto suo Stalingradum appellavit. Etiam nutibus Stalinists. Sed faciunt liberales. Novodvorskaya posthume titulum Herois Russiae et ... Stalin!
  Posthumus Medvedev etiam Ordinem sancti Andreae Primi vocati Yuri Gagarin praesentavit. Ordinem Victoriae Leonid Ilya Brezhnev restituit. Improviso Medvedev etiam stellam auream herois Russiae ad Garry Kasparov tradidit.
  Item amatoribus liberalibus. et cum communiistis. et tuum et nostrum.
  Medvedev etiam Ordinem sancti Andreae Primo-vocati ad Franciscum Primum Papam praesentavit.
  Munera quoque magna nimis "magni principis"! Praeterea Medvedev subito aetate concessu tam viri quam feminae ad quinquaginta quinque iterum deposuit. Sit ut quod everti sensibus. et pensiones iterum auctas.
  Quid facis in vigilia comitiorum.
  Praeterea agentem praesidentem consecutus est Vladimirus Zhirinovsky ad dignitatem legatus generalis. Ut pro fideli servitio, de humero domini sume. Et Igor Lebedev filius eius improvisus minister rerum exterarum constitutus est, pro veteri et carus in Occidente Lavrov.
  Medvedev etiam Demushkin cursorem capitis ministerii interioris obtulit, sed auctoritative nationalista recusavit. Novarum institutionum sensus erat Ksenia Sobchak nominationis minister culturae. Illa, videns aestimationem suam valde parvam esse, consensit. Sed et ipsa stationem vice-premiae postulavit. Hoc Medvedev consensit.
  Yavlinsky etiam electionibus interfuit, sed omnino aegrotavit et causa salutis recessit.
  Praesidens agens etiam ei stellam herois Russiae adiudicavit.
  Mikhail Kasyanov Ordinem meriti Patriae, primum gradum et positionem Honorarii Consiliarii Oeconomici accepit. Pro quo in favorem Medvedev recessit. Sed hae minimae partes centesimis sunt.
  Sergei Kovalev Ministeri Sports offerebatur, sed ei non satis videbatur.
  Certamen erat cum praeside curiae iuridicae. Tandem Zorkin discessit. Sed cui tale munus? Potius foemina! Obtulerunt Alla Pugacheva.
  Sed famosus cantor renuit, citans quod sibi non erat. Medvedev tamen eam stellam heros Russiae tradidit. licet Alla in eius favorem agere noluerit.
  Sed quis erit praeses curiae iuridicae? Positio haesit. Shoigu etiam noluit - non eius profile!
  Subito Dima Bilan consensit. Etsi utique nondum factum est hoc eius profile! Et sane utilius est cantor et multo plus iocularius quam praeses aulae constitutionis.
  Medvedev, utcumque, celeriter arripuit et sidus heros Russiae tradidit.
  Dima autem Bilan dixit hoc iocum esse iustum. Tamen, generali approbante, Lyudmila Putina praeses aulae constitutionis constitutus est. Is motus vehemens erat, favore Putin in Russia dedit, sed iam aliquantum sera erat et Medvedev servare non potuit.
  Etsi opera Titanica facta sunt. Pretia surgebant, rubla cadebat, Taliban in Tajikistan procedebat, et nihil erat qui suffragatorem probaret.
  Novissimo momento, Gennady Zyuganov primus prorex primus minister praepositus est rei socialis. Sed hoc cataplasma iam mortua est.
  Et ipse Zyuganov iam electoratum suum funditus amisit.
  Pervigilio suffragii Degtyarev Prosecutor Generalis constitutus est. Item candidatus praesidis ex Factione democratica Liberalis.
  Medvedev novas vias commovit et quaesivit. Una e praeelectione spectaculi movit praesentatio singularis numismatis aurei nomine Zhukov omnibus veteranis Magni Patriotici Belli. Et decies centena millia rublorum Russorum ad tabernus. sed paucissimi sunt veterani Belli Piae Magni supersunt.
  Medvedev etiam Ordinem sancti Andreae Primo-vocati Tereshkova adiudicavit. Quod cum occasio est, cur non praemium? Ita Anatoly Karpov dari potest heros Russiae. Magnus latrunculorum lusor est! Et Alekhine, et Botvinnik, et Tal et Spassky, Tigran - arbitria posthume dabunt - haud male!
  Stellae heros Russiae - frigus est!
  Suus 'nice dona dare et numismata tradere. Quod si etiam ordinem nominatum ab Putin statuat. Quatuor gradus: quartus aes, tertius argentum, secundus aurum, primus aurum adamantibus.
  Id Medvedev inventor.
  Sed hoc quoque non sufficit. Zelensky etiam novos ordines constituit. Ordo, exempli gratia Taras Shevchenko. Vel Taras Bulba! Or Gogol! Et quid deludere. et ordo dictus Kozhedub! Hoc est fortis motus a Zelensky ut copiae sinistrae placeant. In genere, sane, Zelensky non est communistarum, ac ne leftist quidem. Ita ut in tribulatione. Sed communistae in Russia ducem non invenerunt.
  Et quid magis, Andrey Navalny? Nescio quomodo omnes de eo immemores sunt. Nonne praeses cucurrerit? Sed Andrei Navalny in Zelensky quadrigis diu laboratum est et multum in pugna contra corruptionem in Ucraina iam fecit.
  Nemo igitur adhuc mortuus est! Processus autem bus duorum populorum fraternorum et generalis electionis ducis nationis comparatus est.
  Andrey Navalny will also wash Zelensky ... Ille, ut solet, in volumine est.
  Ac uehementius lymphata premit.
  Et simul subtilissime, ne suffragii absterrent. Non omnino style Trump.
  Nova autem tempora veniunt in mundo tutior et lenior. Democraticae et saeculares reformationes in Arabia Saudiana incipiunt, et religiosus extremism plerumque in decrescente est. Multi enim possunt consistere in Penitus contradictiones inter Quran et scientiam et cogitare: quare hoc faciunt? Quaenam sunt causae considerandi Alcorani et Bibliorum, ut verbum Dei?
  Cum homines cogitare et interrogare incipiunt, iam non sunt tam temerarii. Nam cur centuria oritur? Similior metus mortis! Et ideo pauci mori timent donec aegrotant!
  Medvedev, pridie comitiorum, solutiones morborum indicibus et beneficiis debilitatis excitavit. Etiam efficitur lacus ac erat...
  Medvedev, ut se amantem ostenderet, signanter vecturam ad expensas militares erexit. Lacus Medved, monstrorum gravissimus, plus centum talentorum pondo et cum reactor nuclei loco machinae in molem deducebatur.
  Exertum "Urse" sub Putin, in mandatis personalibus, evolvit. Putabatur piscinam monstri ad minandum creare. Currus evasit gravissimum et sumptuosum esse, cum multi-strati armatura et duo bombers in servitio erucae propellerentur.
  Pluma autocinetorum eius velocitas plus centum chiliometrorum per horae fuit cum pondere centum quinquaginta talentorum et vis colossalis subsidiis gratiarum reactori nuclei erat.
  Verum, aliud infortunium factum est in cursu - bruchus erupit. Et iterum impressio corrupta est. Medvedev ad litteram derisus est.
  Et tunc alius eventus praesidenti agenti accidit - illud ex proposito non potes fingere. Cum Medvedev arborem ante ligna evertere temptavit, tunc in mensa festiva cum cibo cecidit. Ita infaustum interim caput Russiae denuo se deformavit.
  Etiam Medvedev vere infausta erat. Haec levis est fortuna: unam praestat, alteram offendit. Itane malum, exempli gratia, Nicolaus II fuit, sed vere a superioribus potentiis offensus fuit. Ita cum Medvedev, in genere, homine intelligente, omnia ad litteram e manu ceciderunt.
  Conatus ad faciendum aliquid renititur et aliquid pertinax.
  Medvedev in sartagine vellicare videbatur. Et tunc erant aliae quaestiones. Primus minister agens etiam in scandalo corruptionis apparuit.
  Et hic sane carere non potuit Andrei Navalny. Huic homini semper convenit!
  Talem homicidam comparavit materiam in Medvedev eiusque comitatu - scandalum mirabile evasit. Denique claruerunt tam Navalny quam qui sub eius contritione ceciderunt.
  Sed Medvedev excusare et veru detergere debebat. Et quod in eo non est solum effudit. Non comitia, sed solum horrorem.
  Suffragio die Medvedev in custodiam venit. Tristis et incertus apparebat. Manus tremunt cum urnam tulit. In novissimo ordine, praeses agens agens stipendia militaria et vigilum triplicata est. Et quinquies pension!
  Ast Anastasia Orlova petentem ad munus dictatoris facete vexavit;
  - Difficile est in bayonetis sedere! Hic nummi ponit pulvinar!
  Postquam puella terminator accepit et ficus ope digitos nudos ostendit.
  Sane Anastasia puella est, quae verbo in sinum suum non convenit. Facetus, fortis, frigidus, charismaticus.
  Itaque tot guys eam adamavit. Anastasia autem flava admodum temperans est, nec cubitum ingreditur nisi novum hominem ad noctem eligens. Nempe pulchriores, athleticos, inflatos eligit, interdum etiam infantes. Sed turpis varius. Videtur ageret. Nec quisquam formidolosam hunc militem meretricem.
  Immo, pro muliere tam robusta et musculari, frigidissima videtur.
  Anastasia quoque decrevit schedulam nudis cruribus decoris digitis accepit, idque totum volumen est, ubi vix cognomentum reperiri potest, et sine praejudiciis supervacuis se posuit. Hem, cui patet!
  Deinde, nudis digitis, magnum figuram ostendit!
  Volodymyr Zelenskyy suffragium in birotam venit. Insiliens, tortilis. Cum semper pugnat et temperamental. Napoleon De vera Bonaparte.
  Et sane censuit ut expectato laete.
  Wladimir Klitschko a comitiis non recessit. Et etiam sibi suffragavit et pugnum apud Medvedev excussit.
  Nikolai Valuev in extremo momento stellam Herois Russiae a Medvedev et post Ministri Interioris accepit. Vix deducere curavi. licet dicere noluerit pro quo iusserit.
  Multi hic suffragati sunt: tum Alla Pugacheva et Suraykin...
  Zhirinovsky, sane non animadvertere potuit. Is effigiem Volodymyr Zelensky evulsit et ad stationem ius eiecit et promisit se ad potestatem pervenisse, eum certum mittere.
  Dima Bilan in suffragio canebat;
  - Omnia impossibilia, fortasse pro certo scio! Eligatur bilan, immaculatus eques!
  Tunc aliae stellae apparuerunt.
  Garry Kasparov dixit potestatem mutandam esse, et Medvedev profecturum et tempus Putin tandem cum eo finem habiturum.
  Eodem tempore, prior mundi propugnator dixit se non invito latrunculorum cursu suo recipere. Steinitzius et fra aetate record. Et quod Russia ducem dignum et popularem mox recipiet, et tempora tsars in praeteritum tempus tandem descendent.
  Et quod Garry Kasparov latrunculam suam excogitavit, quae mox toto orbe terrarum popularis fiet.
  Et ostendit mihi tabulam cellam centum. Figuras novas habet. Duo scurrae singuli: proximus rex et regina. Porro ioculator ut regina ambulat, sed ut miles tantum verberat. Et duo sagittarii in ore pro hominibus. Sagittarii quasi homines movent, sed duobus quadratis integris oblique feriunt. Verum, quia in ipso margine tabulae sunt, eorum valor aliquantum minuitur. sed etiam in quamcumque figuram vertere possunt.
  Latrunculorum Garry Kasparov procul dubio animos hominum et diurnariorum attraxit.
  Navalny promisit Kasparov certum ministrum futurum esse.
  Anatoly Karpov etiam decrevit. Sed iam vetus ille assertor, ita solum consilium pollicitus est. Et dixit verisimile, magnas mutationes venire. Quid autem melius cras quam heri?
  Medvedev die comitiorum pronuntiavit longitudinem minimarum vacationum in Russia ad triginta dies operantes augeri, et omnes mulieres quae decem vel plures filios peperit, praemium ab eo accepturum: stella Herois Foederationis Russicae .
  Nova populi movent, et satis valida dicere fas est. Sed sero. Praesertim in die comitiorum manifestum est hoc opus publicum iustum esse.
  Medvedev terram sub pedibus amittens plane erat.
  Populus rudem Putin dimittunt, et sitis mutationis matura fuit. Plus, Medvedev manifestam impotentiam esse validam personalitatem evenit ut conspicuum esset.
  Zelensky, puncta scoring, et sine superfluis populism et pollicitationibus sollicitans, confidenter promovetur.
  Exitus repulsarum, dixerunt eum clarum ventus fuisse. Sed num Medvedev faciet eam quaestionem secundam circum? Hactenus Wladimirus Klitschko et Sergei Kovalev ac Grudinin hunc locum secum provocare potuerunt.
  Zyuganov Decretum novissimum. Antiquus, aegrotans, pristinus praeses Communistae Factionis Russicae Foederationis Grudin nomen inscripsit et ingemuit. Ita hoc oneri haud facile est, ut primus Russiae vice-premator factus sit fere octoginta annis. Num is eget?
  Et Zyuganov, graviter spirans, coaxavit;
  Ibimus in proelium iterum
  Nam bibendum sollicitudin feugiat.
  Et sicut unus morimur
  In pugna pro eo!
  Et de casula titubavit. Imo quam primum discedet.
  Tempus appropinquabat et prima notitia in comitiis praesidentialibus incepturi sunt. Russia paene magnarum mutationum fuit. In Belarus erant etiam societates et postulata pro societate cum Russia. Omnia magis ac magis atrox facta sunt et excitantia.
  Turnout in comitiis praesidentialibus in Russia altum recordum pervenit in historia alternationum comitiorum paene nonaginta centesimis.
  Et mox nuntiaverunt cistas schedulas apertas esse et suffragiorum comitia ab extremo Oriente incepta esse.
  . Capitulum #3
  Eventus rotundus primus ab extremo Oriente fluxit. Cum omnes opiniones capitum dixerunt, Zelensky fidenter in plumbo fuit. Medvedev ne secundus quidem fuit. Grudinin et Wladimir Klitschko pro secundo loco pugnaverunt. Erant adhuc fere ducenti candidati in indice, suffragia sua disperserunt. Sed Zelensky in Siberia prope quinquaginta centesimas laceratum et in primis circa conciliationem etiam numerare potuit.
  Locutus est Medvedev in corde suo;
  - Optime voluerunt, sed ludibrium decreverunt!
  Zelensky erat Laconica;
  Veritas vicit!
  Data comitia constanter mutabantur, sed prima loci Zelensky per marginem latam immutata est. Aliud est quod Grudinin et Klitschko leviter submerserunt. MEDvedev autem a duce plusquam triplicem marginem secundo loco gerere coepit. Maxime, praesidens agens in Chechnya in exercitu accepit centrum praeiudicium detentionis. Bene patet. Praesertim in claustro. Difficilius est ibi suffragiorum enumerationem sequi.
  Medvedev autem multos captivos dimisit et incrementum non tam significant quam exspectavit.
  Sed cum magna difficultate alterum circumire potuimus. Etsi Zelensky in summa quadraginta fere centesimas sumpsit, Medvedev vix tredecim colligitur. quin et suffragii ambitu ac violatione. Dmitry Anatolyevich magis infirma evasit. Tercius Wladimirus Klitschko fuit. Quid parum sentiat, iiii Grudinin. Quintum, quod etiam inopinate Dima Bilan transivit. Sextus erat Sergey Kovalev, quamquam eius aestimatio alta erat. Zhirinovsky ne hoc tempore summum decem ingressus est. Verum, Medvedev ordinem colonelli generalis pro fideli servitio et stella herois Russiae ei statim adiudicavit.
  Talem solacii bravium servulo suo fideli. Praeterea, Dima Bilan sidus fortitudinis Russiae et Ordo meriti pro patria primi gradus accepit.
  Sed Dima dixit se Medvedev nusquam sustinere. Sumptibus tamen Zelensky, positio etiam vaga est. Aperte in favorem Zelenskaya, solum Vladimir Klitschko suffragium vocatum est. Praeterea hic pugil dixit se Moscuae pugnaturum cum viginti 2020 fortissimus Olympicus. Et quod aetatis interest, non molestum est. Vladimirus tam validus quam semper agitatur.
  Medvedev autem stellam herois Russiae Vladimir Klitschko et Vitali Klitschko tradidit. Similis est pulcher guy. Multam caestationem, praesertim Vladimirus, fratres egerunt.
  Vitaly dixit pessimum de Maidan id esse quod ob eum testimonium Holmes non solvebat. Itaque ei omnia casus!
  Et subito Vitaly occurrere voluit Gassiev in Kyiv. Quae concitatio aliquam effecit. Et quidni conaris?
  Sergei Kovalev etiam curriculum suum continuare voluit, memorans Hoppins vicisse mundi pugiles et titulos unificatos aetate maiore. Et ut hactenus neque Zelesky neque Medvedev consilia in regimine laborare debent. et pugnare cupit.
  Guys vere correpti sunt. Aliorum pugilum Dima Bivol studium pugnandi Kovalev expressit.
  Medvedev apud Grudin tractaverunt. Montes aureos promisit ei. Grudinin nihil minus quam primi ministri cursorem deerat. Improviso senes Zyuganov Medvedev sustentaverunt et in Grudinin invocaverunt, ut equos praesidis agentis coniungeret. Sed tunc problemata orta sunt et scissura in communitatum ordinibus. Qui utroque petentium abhorreant.
  Sed Sergei Udaltsov locutus est de Zelensky. Sicut ex duobus malis, eligendum est quod nesciebamus!
  Nikolai Valuev Zelensky et Medvedev amicitiam obtulerunt: Zelensky Praeses - Primus Minister Medvedev. Quid oligarchi simile fecerunt! Admonuerunt praeterea esse punctum coniunctionis tacitum: diversas nationes primos ministros et praesides ex propriis habebunt.
  Et cum Zelensky electionem praesidentialem conciliat, tunc repraesentativus Russiae primus minister factus est. Sed Medvedev adhuc in secundo circuitu est.
  Zelensky autem dixit primum ministrum Russiae fore, sed non Medvedev! Quia Russi cum administratione sua aluntur. Et quid opus est, magis efficax in oeconomia quam cum felici, et non defectio experientiae sicut Medvedev!
  Data capita demonstraverunt maiorem partem Russorum Medvedev tamquam primum ministrum videre noluisse. Accuratius fere nonaginta centesimas contraire fecerunt.
  Ex improviso Rogozin ex non existentia politica rediit et primus minister haberi coepit. Multi etiam Russi Andrei Navalny primum ministrum suum videre volebant.
  Sic rota historiae ocius et velocius vertitur.
  In mundo, sane, Occidente Zelensky favebat, Sinarum neutrum manebat. Plurimae nationes Zelensky adiuvant, quae popularis et occidentalis existimatus est. Sed Medvedev tamdiu particeps fuit Putin. Etiam de duobus ducibus tandem locuti sunt. Et manifestum est Medvedev minime albam et crinitam esse sicut videri vult. Comitia quoque in USA sunt. Certamen inter iuvenis Republican et puellam democraticam. Forte et quinquaginta et quinquaginta. Mutationes etiam in Sinis possibilia sunt. Dux XI quaestiones salutis habet. Ac forte videtur quod magis popularis princeps eum hereditabit.
  In genere, Sinensis oligarchia liberius et democratia cupit, sed homines non satis deridunt. Et quaenam comitia, quorum exitus praecognitus est?
  Forma dictaturae evanescere coepit. Omnes volebant aliquid plus esse quam cogs.
  Zelensky personificavit novas et mutationes ac prosperos. Et in Russia positive percepta est. Nolebant carceres, castra, communes metus.
  Generatio mutata est, et omnis mutatio voluit. Etiam in Cuba, ubi odii Castrum Regimen commotae sunt. Etiam si sub alio nomine imperium esset. In Corea Septentrionali quoque sitis mutationis est. Praeterea Coreani saepe dixerunt: Monarchia communismi non est! Et ut crassus dictator iret!
  Cupiditas mutationis circa mundum crescebat, et Zelensky in hac unda erat. Et feliciter profecit!
  Et in Corea Septentrionali demonstratio protestatio facta est. Quod regimen dictatoris e machina sclopeta iecit. Quid aliud signum barbarismi in continenti regnantis.
  Trump dixit US posse, problema dictaturae huius vi solvendum. Et quod bomba nuclei eas non terrent. Praeterea Trump dixit Civitates Americae Unitas iam talia arma temptaturum esse ut nullum crimen thermonucleare terribile futurum sit.
  Sed BUCINUM tempus breve est. Itaque senior est praesides. Item post mortem Carterii etiam inter presides seniorem factus est. proh! et fortuna iuvenem amat! Si minorem BUCINUM adversarium habebat, vix eam omnino vicerat!
  videri potest lex karma dicit: iuvenibus via et fortuna! Etiam si Ronald Reagan exceptio regulae evasit!
  Et relativus iuvenis Gorbachev evasit defectum. Etiam si quis dixerit Mikhail Sergeevich erravisse? Primus princeps URSS qui linguam humanam locutus est. Et a populo non intellecta! Vel consectetuer nec, sed elit!
  O fortuna! Quantum fortuna Vladimirovich Vladimirovich Putin habuit, et quantum consecutus est?
  Et si Nicolaus II paulo maiorem fortunam haberet - exempli gratia, si Praefectus Makarov viveret, tunc quanta et potens Russia esset. Utinam Sina Zheltorossiya fieret et totus mundus flecteretur!
  Itaque sola Crimea sola capitur et per totum orbem colitur!
  Et Nicolaus II, ut subtilis diplomatis, Constantinopolim et Asiam Minorem cum sociis pactus est.
  Bene, bene, nunc phaenomenum Zelensky magis ac magis activum est. Et hic appropinquat secunda electio.
  Plus magisque iubilatio et spes in Ucraina est. Medvedev disputationes televisificas naturaliter suadet. Etsi parum est. Positiones agendi praesidentis Russiae non validiores sunt. Et nihil gloriaris. Non in eros, non in re publica et in bello. Res etiam in Caucaso deterioratur. Et nihil potest fieri. neque vim neque imperium capit. Relationes magis magisque inimicae fiunt cum consilio Medvedev. Nemo hic regem graviter capit. Rex licet in solio sit.
  Oligarchi in genere non sunt contra Zelensky. Tantum copiae securitatis, pressius, aliquae earum paenitentes sunt!
  Secreto Medvedev consilium securitatis convocavit. Colloquium tetigit num secundum rotundum tollendum est. Exempli gratia, fuerunt violationes? Scilicet erant! Et hoc potes reprehendere, et inrita electionem consequitur. Quare et hoc per Supremam Curiam confirmamus. Videbatur satis rationabilis opinio.
  Dmitry Anatolyevich Medvedev recordatus est uno tempore mense Maio 1999, Yeltsin consilium de re militari et discursu rei publicae Duma discussisse!
  Et prope accidit. Verum, etiam tunc copiae securitatis unitatem non habebant. Alii dixerunt optionem mollem esse meliorem: Supremum tribunal processum accusationis respuit, ob absentiam legis amoto praesidi Russiae. Et dum haec lex adoptatur et haec est lex iuridica, duae partes parlamentariae et tres partes Concilii Foederationis colligendae sunt. Virtutesque cogitationis exibit, ibique praesidens.
  Copiae securitatis tunc realiter cum Summo Court operari promiserunt et problema pacifice solvere. Yeltsin noluit in re militari ire cum duobus centesimis rating et quinque cordis oppugnationibus. Vires autem non sunt idem, firmamentum non est idem. Praesertim anno 1993, auxilium ab hominibus illius cursus adhuc erat. Et anno 1999 factum est. Et talis exitus non potuit esse.
  Ito igitur per processum accusandi, verisimile est sine sagittis finivisse.
  Medvedev ad supremam Curiam comitia infirmanda appellavit.
  Sed hic utique recusare iudices coeperunt. Quod etiam si comitia infringantur, iteranda tamen erit. Et casus Medvedev decrescet tantum. Et sic, inquietudo civilis erit.
  Ita dicunt, Dmitry melius accipere, quod Zelensky praesidens Russiae fiet. Et quaere locum tuum.
  Multi praeterea dixerunt hunc Corydon in Ucraina non successurum. Et debet laboramus! Et tragoediam non faciunt, sed ex musca elephanti.
  Medvedev, postquam cum iudicibus et ministris securitatis colloquentibus, consilium fecit: ad repulsam usquam ire. Alter et circum. Et vere est quomodo operatur. Forsitan miraculum erit. Sed non? Itaque non eum in carcerem coniecerunt.
  Congressus billionaires dixit etiam contra democratiam non esse. Et quod Zelensky non est leftist ac decet. Tum denique omnes Occidentis sanctiones extollentur et Russia demum in communitatem orbis redibit.
  Ultimum nunc restat disceptationem televisificam tenere. Zelensky constat, sed solum ad stadium Luzhniki. Quidni admittatur. Valde simile est scaenae iam praeteriti cum Poroshenko. Differentia autem primi rotundi etiam major fuit. Anti-rating et Medvedev colossa est.
  Sed televisificae disputationes - submersio paleas tenet. Ultimus conventus die Veneris est et comitia die dominico sunt.
  Medvedev, generatim parabat. Sed res non ex parte. Experientia autem Poroshenko ostendit te non posse facta cum sola rhetorica mutare. Sicut Major Luzhkov obtinere non potuit, hoc uno tempore in historia Moscuensi, cum canales televisificae centrales contra caput urbis currentem laboraverunt.
  Sed augue non ante volutpat auctor, in varius eros. Immo nec suffragium Kiriyenko, auctor defaltae! Sed ille maxime promotus fuit. Probabiliter candidatus infelicissimus adversus negotium exsecutivum detrusus est.
  Sed media Russiae nunc magis in Zelensky militabat. Nemo in Medvedev credidit. Etiam supremum iudicatorium causam abolitionis comitiorum considerare noluit.
  Dum essentia et casus, stadium coUectum ad summum. Ad litteram suppleverunt.
  Et apparebat gravis controversia venire. Tamen ex facie Medvedev apparebat eum paene se cladem abdicasse. Sed ultimum movendum est.
  Pridie controversiae, Medvedev Vladimir Zhirinovsky minister Interioris constituit. Extremum hoc est desperationis gestus. Sed Zhirinovsky sciens plus octoginta centesimas suffragiorum paratos esse ad suffragium Zelensky, minime studebat cum statu futuro litigare. Quamquam, sane, intellexit se in Zelensky quadrigis locum inventurum fuisse.
  Ita vetus Vladimirus Volfovich. Tamen Anatoly Kashpirovsky maior etiam est quam Minister Salutem et Prorex Primus Minister. Sed ipse etiam Medvedev expeditioni studens maxime non est. Sed facultas manendi in quadrigis. Aetas magna est et significat experientiam. Forma autem corporalis est valde bona.
  Merito Kashpirovsky phaenomenon.
  Disceptatio ad amphitheatrum de permutatione salutationum incepit. Et facete dicta. Sed Zelensky vidi recentius, securius, certius, et magis professio.
  Medvedev, contra, valde timidus est et in clamorem irrupit. Fallit persuasivum. Ita, res rusticae pessimae sunt. Populus clare favet Zelensky. Omnia hic ita hyped.
  Omnis vox Zelensky plausu comitatur, et Medvedev exasperatur. Hoc est, verum defectum controversiae est.
  Medvedev vellit et dicit:
  - Ego expertus sum!
  Zelensky respondet cum risu:
  - Tali experientia, modo ad hostiarios ite!
  Medvedev respondens:
  - Crimea cepimus cum Putin!
  Zelensky facete respondit;
  - Tenui furum et brevia arma!
  Et sic in contentione erant, sed Zelensky plane vincebat. Multum facetius et probabilius Medvedev erat, et aula gaudebat.
  Statim post disceptationem televisificam, praesidens Russiae agens decrevit quinque vicibus salaria suscitare, et pensiones septies! Sed iam iocus vidi.
  Populus solus Medvedev risit. Tametsi quid aliud agerentur quam propinqui comitia constabat!
  Medvedev etiam Ordinem sancti Andreae Primo-vocati tam Stalini quam Lenin adiudicare constituit. Ista sententia sapien- tius dicenda est, sed sera. Dmitry Medvedev Communistas clare conciliare voluit. et praecipue Stalinists. Sed simul ac sumpsit et adiuvit sidus heros Tukhachevsky. Extraordinarium etiam movendum et conatum amas liberalibus.
  Vulgo Medvedev et nostro et tuo placere conati sunt. Patriarcham et Pontificem et Christianae confessionum principes admisit. Praecipue protestantes. Testes etiam Domini redditi sunt in suo iure, sed hoc parum utile. Omnes eadem, vetantur suffragia, et generaliter haec institutio moriatur!
  Medvedev tam muftis quam lamas reddidit. Quisque conatus est latere. Imber numismata et ordines extraordinarius fuit. Eodem tempore praeses agendi praeses omnes legatos rei publicae Duma obtulit cum bono unius miliones dollariorum. Sed haec magis deterritus quam ad se alliciebat.
  Praeterea Medvedev plures ordines novos constituere conatus est: Ordo Petri Magni, Ordo Ivan Terribilis, Ordo Alexandri Liberatoris, Ordo Nicolai II et Ordo Brusilov. Iussa quoque "Lenini" et "Stalini" restituta sunt.
  Medvedev electoratum diversum hoc modo attrahere quaesivit. Et agens principium: et tuum et nostrum! Sed in hoc casu diffidentiam populi, inquiunt, politicam effecit. Oblivisci videntur Putin etiam laevum et dextrum hoc modo rasisse. Atque ille etiam omnivorous est.
  Sed quod licet Iovi, non licet tauro! Putin quodammodo ab initio, quamvis vestigia successoris in Yeltsin populo inviso, in favore populi et electi fruebantur. Etiam communistae ei resistere timuerunt et approbationem primi ministri sine certamine ac pactione decernebant.
  Sed Medvedev numquam speciali amore fruebatur. Videtur etiam intelligens et in umbra Putin. Nemo eum verum bellatorem et rectorem agnovit. In genere, post Putin, aliquis successor quodammodo quasi nanus politicus videbatur et aliquid aliud fuit. Et Zelensky ut charismaticus perceptus est, sicut fabulae princeps. Nec iam porcus in quaero, sed felix princeps qui Ucrainam e palude vel potius e fovea traxit.
  Nempe imprimis Ucraina passus est propter fracturam in vinculis cum Russia. Et hic Poroshenko potest non esse reus. Si hoc in Belaro accidisset, in communi defectio fuisset. Secundum professionalismum, regimen Ucrainae validum est! Apud Belarum contra sycophantae tantum et edunt. Turma Putin interdum in personas validas occurrit - sicut Rogozin vel Tkachev, sed celeriter removentur.
  Medvedev, utique vir erat qui princeps natus non videbatur, et ideo hic tsar non admodum verus tsar fuit.
  Nonnullis modis Gorbachev assimilatus est, quem vulgus in Occidente amabat, sed suis displicebat. Parte nimirum Gorbachev ob ebrietatis luctam odisse coeperunt. Alcoholici et potatores, utique, inopiam vodkae non remiserunt. Vinum bacchatur. Et tunc Montibus evanuit.
  Non est Gorbachev, quod illi non solum propter calvitiem constat. Medvedev, primus minister, oeconomus infirmissimus se ostendit. Et etiam sine Zelensky, questus refecti problemata haberet.
  Olim Putin Medvedev auribus traxit.
  Nunc autem Putin e ludo cecidit - valetudinem labefacit, manualiter agitans et cum hockey laboret. Et an necesse fuerit in tam honesta aetate glaciem adscendere. Praesertim non habent artes in iuventute sua?
  Putin incensa, se oppressit. Et sine ipso nemo est Zelensky prohibere. Ipse autem Putin consilium curatores ita duxit, ut idoneum successorem non haberet. Sicut Stalin, qui Khrushchev ei successorem fecit et decoctoris ivit. Et hic Medvedev dux minime sufficiens est imperii Russiae.
  Die Sabbati ante comitia cinematographica de Zelensky omnibus canalibus TV Russicis ostensa sunt. Nempe ad improbandum. Sed pauca afferuntur. Et augue inertiam suam ostendit. Etiam ac cursus turpis.
  Medvedev ordines multis ducibus iudicatus est. Iterum disponens starfall.
  Improviso novum Ordinem Botvinnik instituit, tres gradus: aes, argentum et aurum. Ordo quoque Alekhine. Aes quoque et argentum et aurum.
  Medvedev deinde decretum nuntiavit Russiam intra quattuor annos ad exercitum professionalem transiturum. Vita et religio ad sex menses reducitur.
  Praeterea, praesidens agens bellum veteranis denuntiavit et qui in locis calidis ministrabant, sidus herois Foederationis Russiae consideratum est. Quid gularis evasit gradus.
  Medvedev locum in historia luculenter quaerit. Praeterea praeses agens Vladimirovich Putin posthume cum Ordine Victoriae et Ordine Sancti Andreae Primo-vocati adiudicavit et noviter instituit magnam stellam adamantem Herois Foederationis Russicae.
  Hic iam ultimus conatus erat de aestimatione prioris idoli Russici ludere. Similis sum Medvedev una cum Putin tot annos - me ama ex toto corde et animo!
  Sed constat homines non nimis cupere hunc candidatum dictaturae diligere.
  Nocte ac die Sabbati ad Dominicam, Dmitry Anatolyevich Medvedev etiam assignationem posthumam Vladimir Vladimirovich Putin denuntiavit - titulum Generalissimi!
  Hoc vere frigus erat! Similem titulum demus idolo superiorum annorum!
  Sed erit hoc auxilium Medvedev? Difficile est persuadere sibi suffragari solum laudando priora idola et eis iussa diiudicando. Quantis praemiis ingesseris, Putin non reddes. Et manifestum est quod prior abscessit tsar, et novus tsar e Kyiv venit.
  Sed Zelensky non occidit, et etiam Papam adiudicavit. Franciscus Primus praeses Ucrainae novis rebus gestis benedixit.
  Et in Belarus partium coalitio pro-Russicarum collectionem subscriptionum iam complevit, sub referendo, de unione cum Russia. Suffragium in hoc expectatur. Sed Medvedev hoc non imputatur. Et hic principale munus a Zelensky venit - hoc idolum decies centena millia.
  Ita nunc Vladimirus Zelensky domum tractum intrabat.
  Suffragatio in Sibiria incepit. Turnout ab initio erat princeps. Populus ad repulsam risit. Constabat quod ibant mutationi. Quas novum vis et. Senex fessus est et taedet.
  Mane etiam cecinit cantus;
  Corda nostra postulet mutatio
  Oculi nostri mutare opus est.
  In nostra risus et in fletu,
  Et in pulsus venarum!
  Mutationem, mutationem exspectamus!
  Placide comitia habita sunt, sed cum ingenti incommodo. Homines perli ad comitia gregatim. Nikolai Valuev unus e primis suffragiis erat. Ille schedulam in cistam misit et dixit:
  - Votum novum!
  Alexander Povetkin proximus apparuit. Decrevi quoque, et decrevi;
  - Pro Deos Russiae!
  Prodiit ab Oppianico. Suffragia in schedulas conjecerunt. et Dima Bilan et Alla Pugacheva. Lev Leshchenko etiam apparuit, nuntiavit;
  - Votum novum!
  Nikolai Baskov cecinit:
  - waltz Russice, alae adsurgentes! Ver venit!
  et folium in urna demisit.
  Tunc aliae latinae apparuerunt ... Zelensky suffragium in scooter accessit et somersaults - plausibus solvendis. Decretum etiam recitatur;
  Cognoscite cordis pulsum et venarum pulsum ;
  Lacrimae liberorum nostrorum, matres...
  Dicunt nos velle mutare
  Solve iugum gravium catenarum!
  Et plausus intonat! Quamvis non eius poemata, sed nobilis poeta et scriptor Oleg Rybachenko. Sed ipse Oleg Rybachenko in puerum vertitur, et nunc in alio mundo percurrit.
  Deinde alii pugiles decreverunt: Sergey Kovaley, Denis Lebedev. Ultimus, post ortum, redire conatus est. sed caesus est et tandem discessit.
  Sophia Rotaru Decretum in Kyiv. Et risus sit amet...
  Vladimirus Zhirinovsky etiam venit. Clamavit:
  - Ad novam viam!
  Et micabat epaulettas coloni generalis. Zyuganov venit ad repulsam in wheelchair. Et tacuit omni tempore.
  Grudinin subridens decrevit...
  Garry Kasparov sessionem ludum simultaneum dedit et etiam suffragium suum emisit. Dixit autem se parem cum Carlesone esse. Ita Anatoly Karpov sessionem ludum simultaneum dedit.
  Viam Karpov iam Aureo Ordine Mikhail Botvinnik consecutus est.
  Alia igitur quaestio est, quis sit praecipuus et optimi mundi pugiles.
  Certe multum mutata...
  Dmitry Anatolyevich Medvedev et iterum omnes mirantur. Ex institutione, ordo ab Oleg Rybachenko nuncupatus. Sunt etiam simul quatuor gradus; quartus gradus est aes, tertius gradus est argentum, secundus gradus est aurum, et primus gradus est aurum cum adamantibus.
  Hoc est quam frigus evenit!
  Armagedon Luciferi in cinematographicis iam dimissus est, et Avatar et Bella Stare monumenta iam fracta sunt. Oleg Rybachenko verum fit litterarium superstar!
  Medvedev etiam Oleg Rybachenko Praemium literarium instituit - cum fiscus praedae decies maior quam Praemium Nobelianum.
  Quod plerumque frigidissima est!
  Praeterea magis ac magis Medvedev die Dominico laboraverunt. Oleg Rybachenko cum Ordine sancti Andreae Primo-vocati, et stellam Herois Russiae, et magnum adamantem cum Stella Herois Russiae, Ordine Victoriae. Hic conatus est historiae cursum mutare.
  Sicut ego blandior Rybachenko Oleg, et omnia super erunt! Eodem tempore dabo ei titulum et marescallum Foederationis Russicae!
  Et Dominica venit... Prima notitia exituum suffragiorum iam nota sunt, quae dicunt Zelensky supra octoginta centesimas habere.
  Et cursus informationum non cessant...
  Medvedev suffragium nondum iens. Opera omnia. Hic praecipit ut Vladimirus Volfovich adiudicaturus gradum exercitus generalis. Similis esto mihi fidelis.
  Etsi Zhirinovsky iam ad alteram partem defecisse videtur.
  Lev Leshchenko minister sine librario factus est. Sed nihil refert amplius.
  In Sinis inquietas. Populus democratiam desiderat - taedet dominationis! Non in solo pane vivit homo!
  uis dicere nullas potestates! Et usquequo vicesimo primo saeculo disciplinam tenes!
  Non valde bona in Sinis. Impossibile est sequi cancellos communismi et capitalismum indefinite aedificare. Mutationes quaedam necessariae sunt. Est etiam procuratio optimatium.
  Praeterea nova bourgeoisia democratiam cupit et finem vigilum saevitiae.
  Defatigatio antiqui modi laboris etiam effectum habuit! Non desit cogss ratio. Etiam in Sinis dominicis diebus hefty seditiones systema agitant.
  In Civitatibus Foederatis Americae maximam occasionem praesidis fieri habet. Sed favore Mayweather subito crescere coepit. Hic pugil invictus ad primas summas ratings iam ascendit.
  Videtur quod Civitates Foederatae novas victorias desiderarent, nec rempublicam nec democraticam throno desiderarent. Floyd terribilis est nimis!
  Et inde rursus televisificae disputationes.
  Solis vespera iam est. Stationes stationes mox claudunt.
  Denique Medvedev ultimo momento apparuit. Celeriter bulletin in schedula proiecit et sine voce discessit. Horologium percussit - suffragatio finita est.
  Hactenus praesidens Medvedev Kremlin reliquit et ad residentiam prope Moscuam abiit.
  Duae puellae apud eum advectus sunt. Quodvis delectationis genus.
  Quaesivit Natasha, qui sedebat ad dextram;
  - Quid de Dima? Nunc finalem defectum tuum nuntiabunt!
  Medvedev dixit:
  - Duo adhuc menses sunt ante inaugurationem. Ita nunc, adhuc omnes sum, et Zelensky solum praesidens Ucrainae est!
  Alyonka, sedens a dextris, dixit;
  - Et accelerari potest inauguratio! Tua potestas, Dmitry Anatolyevich, finita est!
  Medvedev rogando quaesivit;
  Sed puellae id facere possunt!
  Cornelius frowned et interrogavit:
  - Quid possumus?
  Medvedev confidenter affirmavit;
  - Ne inauguratio!
  Natasha risit et respondit:
  - Et quomodo?
  Praeses Agens instanter respondit:
  - Quasi tu ipse nescis!
  Natasha irata respondit:
  - Zelensky non occidemus!
  Protinus Medvedev objecit;
  - Hem, quid est occidere! Fac modo ut ipse coronam abnegat!
  . CAPITULUM #4
  Puellae in voce giggled...
  Alenka quaesivit cum rictu:
  - Quid suggeris utens hypnosis?
  Dmitry Anatolyevich adnuit:
  - Id est! Eum facere potes!
  Natasha respondit amico suo:
  Possumus, sed non volumus!
  Medvedev admiratus est;
  - Cur est?
  Natasha honeste respondit:
  - Zelensky electus! Et tu, Dmitry Anatolyevich, non potes regere patriam!
  Alenka adiecit malitiae;
  - Et nobis omnibus satis patet!
  Medvedev ira notavit;
  - Non intelligis nos coloniam fiemus Occidentis?
  Alenka confidenter respondit:
  - Quin potius occidens colonia nostra fiet!
  Natasha cavillator addidit:
  - Et tecum, Misha, Russia non erit magnus usquam!
  Medvedev obstrepebat:
  - Dabo tibi secundum Ordinem Victoriae, secundum Ordinem sancti Andree Primo-vocati, secundum Ordinem Nicolai II, et stellam auream in adamantibus.
  Natasha risit et dixit:
  - An forte praesides facti sumus, trecenti ordines suspendimus?
  Alenka dixit:
  - Hypnotize possumus vos et generalissimos fieri.
  Natasha giggled and remarked;
  - Vel fortasse supergeneralissimo!
  Puellae riserunt...
  Alenka cecinit:
  - Clamabant etiam interdum hostes;
  Abscondi metus, quia rex sum!
  Natasha denudans dentes pipiabat;
  - Non amo theatra et arenas;
  Ibi decies centena millia mutatur.
  Etiamsi magnas mutationes praemisit
  Belobog cum Stalin amo!
  Et tulit eam puella digitis nudis ac si diceret amisso praesidi naso premere.
  Figurae iam ab extremo Oriente nuntiatae erant. Pro Zelensky 91 centesimas, pro Medvedev 7.5 centesimas, de ductu praesidentis Ucrainae confidentes.
  Alyonka quoque Medvedev per aurem cum nudis digitis exsibilabat;
  - Quid de priore praeside tibi praemia adiuverunt?
  Medvedev vehementer edita;
  - Non sum ex adhuc! Ante inaugurationem real!
  Puella exclamavit:
  - Gloria regi novo!
  Puellae maleficae, ultimae chartae tubae, Medvedev adiuvare noluerunt. Iamque praesidens agens exitum rei desperatae invenire temptabat.
  Forsitan influat Summi Court ut eventus comitiorum praesidentialium in Russia rescindat? Videbatur quasi magna tentatio. Sed profecto discordes lubrici aspiciebant.
  Et quid si decretum ferat et unicuique iudici decies centena millia offeramus? Post omnes, praeses est et habet potestatem quam reges numquam somniaverunt! Specialius agens praeses. Et quidem, si totum sescenti pupa offerant, iudices non resistent.
  quid aut nugae.
  Data radiophonica transmissa est. Dum Zelensky plus nonaginta centesimas plus in Ucraina habuit, exspectabatur se paene centum centesimis omnino accepturum. Fortasse in area cinguli rubri, ob flirtationem Medvedev cum communistis, paulo plus erunt, aliqui casus in Caucaso fuerunt. Verum, Ramzan Kadyrov partem victoris accipere statuisse videtur. Potestis adhuc perorare in exercitu, etsi militare non habet specialem cupiditatem serviendi, nullus casus praeses est.
  In genere, post primum circum, potestas Medvedev infirmata est. Et si posset adhuc praemia distribuere, secus, magis ac magis neglecta erat.
  Dmitry Medvedev ad munus suum pervenit et ripam centralem contingere temptavit. Lictor invitus ei coniunxit.
  Praeses agens postulavit ut pecuniam ad necessitates detur.
  Caput Centralis Bank respondit:
  - Nihil faciam, donec a novo praeside Zelensky confirmationem accipiam.
  Medvedev rugiens;
  - Insanis! donec demum praeses novae inauguratione! Quod si ita est, parere mihi debes!
  Ripae centralis caput perbibetur;
  - Iuxta constitutionem, tibi non pareo! Et certe, cur pecunia opus est?
  Medvedev cum nulla respondit:
  - Num opus est terris obnixe?
  Caput argentarii centralis respondit duro sono;
  - Visne fugere?
  Medvedev latravit:
  - Nunc te capiam! Exercitum habeo! Mecum est fidelis Zhirinovsky!
  Caput Centralis Bank notatur;
  - Hic semper visor sumit! Et Moscuae plus quam nonaginta centesimas Zelensky sunt. Tuum est potestas in Misha!
  Medvedev rugiens;
  - Et tuum non est initium!
  Ac suspendisse. Dira iam res erat. SIC, et copiae securitatis parere nolunt. Ita Zhirinovsky, vulpes adhuc est. Interior deputari debet Minister? impera swatem. an experiri adhuc Duma rei publicae utebatur?
  Patet quod Zelensky nova comitia tenebit, et multi legati mandata sua non numerabunt. Accuratius omnia fere.
  Aliud hic opus est. Sed Duma rei publicae contra populum ire abhorret. Et exercitus ad rem militarem non sustinebit. Tales duces non sunt in Russia ad bellum civile.
  Unum tantum restat - ut comitia praesidentialia in iudicio remittant. Haec sola legitima est facultas tuam aerumnam prolongare. Verisimile autem est iustum extendere. Verisimile est Medvedev veram occasionem reeligi. Re vera eius anti-censio colossa est, etiam peior quam Petro Poroshenko.
  Medvedev de alia optione cogitavit. Hic, exempli gratia, corporaliter eliminare Zelensky? Sed hoc nefas est. Huc usque? Eo magis, ut hoc defricatus Medvedev. Et in melius, da atro. Cum populus Medvedev in comitiis tam colossalem defectum in comitiis non dimittet.
  Imo Dmitry Anatolyevich non succedet. Sine decem centesimis suffragiorum in electionibus colligendis, ipse in potestate certus non remanebit.
  Medvedev ad bar. Aperiens, protulit utrem, cognacum sibi fudit.
  Pretiosa - "Napoleon", cum detectio ducentorum annorum!
  Praeses agens speculum bibebat. Tum secundus, citreum comedit.
  Calidior factus est in stomacho, et cogitationes citius desiluit. Post tertium speculum, Medvedev risit et in sella consedit. Cohortatus paulum. Nam quid hac potestate eget? Officia plena. Non minutum otium, non alterum pacis. Totum tempus in motu, sub visum camerarum. Nimium vereris dicere.
  Sortem laboris, sed nullam iocum.
  Et cum puella in lecto cubare volo. Ludere in computatrum in bello.
  Nam hic praeses, et bellum vere inire ter cogitabis. Ita formidolosus Trump Irania oppugnare non ausus est.
  Multa de bello loqui potes, sed de re non facile decernitur!
  Sed ludo pugna, temetipsum, pugna!
  Medvedev computatrum sedit. Conversa in ventus Bellum Orbis Terrarum II. Non diu egit. Hic, ne nimium contendas, uteris rapax codice. Hoc simile...
  Et tunc technologiam turbinis agitatis. Et iam habes IS-7s, quas in cohortes deducis apud Germanos tantum T-1s. Differentia notabilis virium et facultatum.
  Medvedev, qui fere numquam bibit, ob infirmam valetudinem visibiliter illustratur.
  Hoc est quomodo pretiosissima et gravissima piscina secundi belli mundani IS-7 in hostes iactis. et sine magna difficultate fregerit. Bellum facile ac victores geritur. Civitatem occupare.
  In universum, sane, Stalin patriam bene duxit et Tertium Reich minus quattuor annis debellare curavit. Putin Isis diutius pugnavit. Sed Germani ars frigidissima est.
  Hic in ludo, exempli gratia, cisternina Germanica E-75, solum Sovietica IS-7 aequo Marte pugnare potest, omnes aliae piscinas dant. E E-75 Armis fortissimis est. Etiam tormentum Sovieticum IS-7, in vi lethali prope est.
  Germani autem hoc piscinam suam principalem anno quadragesimo quinto facere voluerunt. Quid nostra?
  Medvedev ingemuit... IS-7 numquam massam productionem in tempore post-bello posuit. Bellum ergo diuturnum perduravit, nescitur quis alius fuerit.
  Dmitry Anatolyevich Zakhmelev, cecinit:
  - Amate fratres, amate! Vivere fratres ama! Et noster ataman non habet dolere.
  Medvedev obdormivit dum ludentem. Remissa est...
  Sequenti die notus factus est ultimus eventus electionis praesidentialis.
  Fere 92 centesimas suffragiorum Zelensky una cum Ucraina decrevit, 6.7 centesimas pro Medvedev. Ita victoria Zelensky facta est.
  Celebrationes et laetitiae in regione coeperunt. Denique nova, ut multis videbatur, vita clara venit.
  Hactenus veritas inaugurandi agit praesidens Dmitry Anatolyevich Medvedev.
  Et gratulatus est utique victor. et quo vadis. Et sex centesimas nihil est numerare.
  Minister interior Vladimir Zhirinovsky autem Medvedev visitavit et eum consolatus est;
  - Decrevi pro te Dmitry Anatolyevich!
  Agens praeses placide respondit:
  - Gratias tibi!
  Zhirinovsky suggessit:
  - Fortasse poni in premieres?
  Medvedev picta caput quassat.
  - Non puto, post tantam cladem in secundo circuitu me primum ministrum dabunt. Publice non erit amplius corrigere.
  Zhirinovsky logice dictum est:
  - Eadem omnia debet esse aliquis ex Russia in loco tuo. Quis ergo nisi tu?
  Medvedev suadet:
  - Maxime, Andrei Navalny!
  Zhirinovsky risit et fremuit;
  - Andrey Navalny? Hoc non fiat!
  Medvedev humeros humeros obiecerat et in confusione notavit:
  - Ubi is?
  Zhirinovsky vociferatus est:
  Ita comprehendam omnes!
  Medvedev manum elevavit;
  - Vixi! Tempus nostrum superesse videtur! In insulis Canariis feriatus sum. Quid acturus es?
  Zhirinovsky, constringens oculos callide, respondit:
  - VESTIBULUM pro amicorum commodis! Donec Zelensky officia praesidis Russiae et Ucrainae susceperit!
  Medvedev turpiter dixit:
  - Heu, hoc non est tam simplex... Tunc tres pelles tibi venient!
  Zhirinovsky, callide angustans oculos, quaesivit;
  - Fac me, quaeso, marescallum Foederationis Russicae! Hem, quid vales!
  Medvedev cogitavit pro duobus secundis, et tunc pronuntiavit;
  - Bene! Non solum te marescallum faciam, sed Beriam ordini marescalli reddam! Aequum erit!
  Zhirinovsky annuit consensum;
  - Ad Beria est.
  Medvedev oculos astringens interrogavit:
  - Et ad te?
  Zhirinovsky honeste respondit:
  - Et ad me basilice! Quisquis libet, remunerabor!
  Medvedev pactum annuens.
  - Ita fiat!
  Et collatis ordinibus Marescalli utrumque parare iubet.
  Agens praesidens Russiae hortatus est. Cogitans nunc plene se ludis computatris frui posse.
  Donec et mattis tellus.
  Et revera quid aliud praeses? Nunc technologia tantum processit ut quis possit esse. Ipse Dominus Deus. Et speciatim in ludo ad creandos universitates.
  Exempli causa, in officio praesidentis agentis frequentes sunt ludi diversi, etiam recentiores.
  Medvedev consilium reale temporis ludere statuit. Germania MCMXXXIX. Hem, cur improbus codice uteris. V milia Pantherarum tibi addis, tria milia tigrium, decem milia Focke-Wulfs. Has copias contra hostes explicant. Et oppugnas Poloniam, quae etiam decimas talium copiarum non habet.
  Bellum autem, ut vis, una porta et victoriose perseverat. Medvedev, quod honestum est, ingens hic victor est. Hostem premit, instar pruna premendo.
  Polonia facilius et velocius quam in historia reali complanatur. Gallia adortus. Decem milia piscinarum E-75 ad eam ope iniuriae codice deducis. Magnifici currus, minimi dicere. Quae Gallicis tormenta omnino invulnerabilia sunt, sed lethalia per longas intervalla. Hostem mittent vehicula.
  Medvedev etiam prae gaudio exultat. Quomodo se cito in ludo movet, et iam Paris ... Et cur tempus terit in nugis? Simul Hispaniam abeamus, ne Franco nimium excitetur.
  Et ad oppugnationem in Gibraltar gagates aircraft utimur. Quo itis Britanni?
  Utique simul pecunia utimur ad aedificandas naves pugnas et vehiculis vehiculis. Tunc tribulabitur Britannia. Hic sunt centum vehiculi aircraft et ducentae naves pugnae. Perampla vis erit.
  Et tunc sunt portum artis. Etiam obterere seriem E-U, ulteriorem evolutionem E facito. Hic "E"-50-U cisternam iacis, talem machinam ut ex uno angulo perrumpere non possis.
  Et Britannis torqueat. Hic sunt duae puellae pulchrae in tanta piscina nictu ad praesidem Russiae agentem.
  Medvedev spirat osculumque illis reddit.
  Sic ludimus...
  Lacus et novissima Londinium appropinquant. Et sine pompa capiunt caput Angliae.
  Medvedev cecinit;
  - Mundus taedet! Nos omnes felem edemus!
  Donec sit amet elit sit amet felis. Codicem rapax arripui et quicquid vis torquent. Hic Balcanum capis et in Africam abi. Vos quoque pedites, praeterea pedites. Copias, pecunias fore. Captum quoque agrum pecunia dat. Bene, experire, Africam circumambula.
  USSR frontem adhuc aperit. Triginta quattuor contra seriem E-L-U, quam alia decem milia signavi. Si vehiculum E-50 armatum idem est quod "tigris" -2 est, solum fastigium rationale maius est, et armamentum paulo robustius est, et machina potentior est. Quod E-50-U, pari pondere, cum Sovietico T-64 comparandum est, etiam validiorem machinam gasi turbinem habet.
  Vires non sunt aequales. Hic variae aetatis lacus pugnant.
  Et Medvedev, equo nigro allidens.
  Vires sane comparabiles non sunt. Etiam addere potes E-75-U, haec est machina homicidium salaputium, inexpugnabilis vel tormentorum navis.
  et quomodo te conculcet. Nihil prohibet.
  Medvedev ludit sicut puerulus. Oh bene, quid est. Velit suscipit eum nemo et. Amisit, et praeses agendi oblitus est.
  Omnes solum victores amat.
  Dmitry Anatolyevich cecinit:
  Et confundimus procellas
  Ex quo et quare...
  Vivere in hoc mundo sine insidiis
  Impossibile enim quis
  Sit fortuna, defectum;
  Totus salit, deinde ascendit, deinde descendit;
  Sic tantum, et non aliter;
  Sic tantum, non aliter!
  Vivat mirum!
  Mirum! Mirum!
  Vivat mirum!
  Mirum! Mirum!
  Vivat mirum!
  Et magis fun pro Medvedev factus est. Hic copiae eius Ucrainam, Belarus occupaverunt et Moscuam inexorabiliter appropinquant!
  Praeses Russiae pristinus dicit:
  - Quod vita nostra ludus est!
  Caput URSS vi capit. Nempe contra exercitum quadragesimum primum annum habet lacus characteres sexaginta et etiam lxx, ac potissimum, quod multae eorum sunt.
  Medvedev sibi annuit... Caput Moscuae capitur. Et nunc capere potes Caucasum... Et Africa meridiana mundis simul tibi. Vade Argentinam.
  et inde foederatos oppugnare. Lentus est dux. Hostes et quantitate et genere militum lassi.
  Medvedev ardenter cantat;
  - Audacter nos in pugnam ibimus! Pro Sovietica potestate! et omnes in stercore delebimus pro ea in pugna!
  Medvedev tempus e ludo extrahebatur. Minister defensionis Russiae, qui Shoigu Trubetskoy substituerat, appellavit. Rogavit adhuc praeses agens;
  - Quando iurabimus novum ducem?
  Medvedev succincte respondit:
  - Ubi sit, in inauguratione!
  Trubetskoy dixit:
  - Novus praeses patriae unitae proximo septimanae inauguratio tenere vult. Non vacat praedandi!
  Medvedev latravit:
  - Hoc non est secundum constitutionem nostram ac leges!
  Trubetskoy dixit:
  - Et Yeltsin hanc constitutionem non secundum legem et veterem constitutionem adoptavit. Multi enim putin putin novam constitutionem proponendam esse, sed quodammodo non distulerunt!
  Medvedev dixit:
  - Non optima idea est unumquemque novum praesidem ut novam constitutionem capiat!
  Trubetskoy respondit:
  - Et Putin potuit! Yeltsin frigidior erat, et tu Dmitry Anatolyevich!
  Medvedev annuit et consensit;
  - Thracam ac felicius maxime! Sine Putin omnia erraverunt, et Zelensky imperium in Russia suscepit.
  Trubetskoy dixit:
  - Et Lukashenka occasionem habuit, solum tempus suum desiderabat. Me citius movissem!
  Medvedev logice dictum est:
  - Lukashenka electiones competitive in Russia timebat. Imo, et Zelensky non periclitaretur si cor Putin stare non posset. Tam multa rustica in manibus gerendi modus - exstinctae sunt! Certus Putin exstinctae opus!
  Trubetskoy suggesserant:
  - Quid ergo ocius inaugurationem recipiat necne?
  Medvedev audacter respondit:
  - Ut vis, perfice! Ego non curo amplius! discedam et fruor vita mea. Forsitan ego pergam mundum! Iam tum praeses et primus minister generalis fui, terminus memorialis pro Russia! Quousque throno adhaeres?
  Trubetskoy constat:
  - Bene, si ita, tunc mutationes veniamus! Et quid cum Shoigu?
  Medvedev frigide respondit:
  - Requiescat! Marescalli pensio magna est. Pervagetur orbem. Tibi permisi, ut foris possideas!
  Trubetskoy adnuit et dicebat;
  - Putin Russiam e mundo removit! In verbis, dolens in profundo animarum nostrarum, de eius morte laetati sumus. Quantum ad Zelensky, videbimus! Multi ex nostris mandatis sicut in Occidente volebant. Accipere sicut in USA, sed operari sicut in USSR!
  Medvedev dixit:
  - Bene, sub Stalin magistratibus valde araverat! Ne mel essent putent solidum!
  Trubetskoy quaesivit;
  - Et quid facies?
  Medvedev revocavit;
  - Praeses fui, et ego in pensione praesidentiali proficiscor. Res magna est... Et ego vita fruar! Quid adhuc opus est?
  Trubetskoy revocavit:
  - Zelensky tibi consilium dare potest cum eo!
  Medvedev agitavit;
  - Ai! Satis sapit sine meo consilio! In summa - inauguratio tenete! Dmitry Anatolyevich suum misit!
  Trubetskoy constat:
  - Inauguratio sic!
  Medvedev suspensus est. Ludere placuit. Aliquid quod numquam ante. Et certe mentes Americae Foederatae opprimunt.
  In vel velit velit. Sed contra E-75-U, American Sherman infirma est. Sed mattis elit eros, vel iaculis felis German as strong as.
  Qualitas autem non est utique eadem! Fritz rogationes intensivas colligunt. Maxime gubernatores: Albina et Alvina! Hae sunt puellae quae colosseo fuse distinguuntur.
  Medvedev in Americam a meridie proficiscitur. Eodemque tempore piscinae eius trans Sibiriam versantur. Ille iocum habet. Viam cur adhuc Iaponiam non vincis? In hoc ludo socios tuos madefacere potes. Provectus consilio. Perfide codice utere, et numero et qualitate hoste fortior eris. Non bellum, sed meram voluptatem. Hic currus gagates sine tailless, Americani ne capere quidem possunt.
  Pressius atque. Et utere missilibus radiophonicis! Et in Americanis shugani. Medvedev re vera hunc ludum delectat. Ac movere copias. Hic est Mexicum. Civitates Americanae singillatim cadunt. Talis voluptas.
  Et in oriente lacus E-U seriei intrant Indiam. Sed quid Britanni opponant. Praeterea, Tertius Reich opes iam acquisitas habet ac recentiores technologias sine perfide codice producit.
  Sed Medvedev decrevit paulum "Panther" sentinam. Hic est primus ordinarius "Panther" - armatura frontalis 80 - 110 millimetrorum, armatura lateralis 50 milliumtrorum, tormentum 75-mm cum dolio longitudinis 70EL, machinae sexagenarum sex. Hic est "Panther" -2 armaturae frontalis ab 120 ad 150 millimetris, latera tormenti 60-mm 88-mm cum dolio longitudinis 71 EL, et machina 850 - horsepower. Etiam currus gravis. Gravius autem non ad quadraginta quinque, sed quinquaginta talenta et in silhouette minore.
  Sed "Panther" -3. Arma frontalia ab 150 ad 200 millimetre, latera 82 - milliumtrorum, sclopetum 88 millimetre cum dolio longitudinis 100 EL et tormentum equinis 1200 - ponderis 55 talentorum. Efto talis apparatus vulgo eximius contra Shermans.
  Sed est "Panther" -4. Armarium frontale ab 200 ad 250 mm sub clivis habet, armaturam lateralem ad 160 mm. a 105 mm tormentum cum dolio longitudinis 100 EL. Hoc iam monstrum 65 talentis appendens et cum humili silhouette. Gas Turbine engine 1500 horsepower. Sane, progressum Vide egregium, pugnandi capax etiam cum Soviet IS-VII. Vide etiam non erat.
  Sed sunt machinae et validiores. Progonka "Panther" -5, armaturae frontalis 250 carinae ad angulum 45 graduum, frons turris 300 mm ad angulum, latus 210 ad angulum, sclopetum 128 mm in 100 EL, pondus piscinae altioris. is 75 tons, an engine of 2000 horsepower gas turbine power . Machina quae omnem Sovieticam et Americanam consiliorum excedit. Pene- IS 7 eminus ex pugna, et in hits resistendo. "Panther" -5 plerumque super technologiam est. Nihil plus habet USSR quam IS-7. Et Germani quoque tigres genera quinque habent.
  Medvedev placuit, cum maxime Civitatum Americae Unitarum territorium occupasset, "Tiger" expellere. Bene "tigris" prima omnibus nota est. Armarium frontale 100-110 mm fere nullo fastigio est, latus loricae 82 mm sine fastigio. Et tormenti millimetris 88-56 EL dolium longitudinis - piscina vere ululans est. Dissimilis Pantherae, ubi prima tantum series actu pugnavit et secundae exempla fuerunt. Tank "Tiger" 2, notior ut "Tiger Regius".
  Armarium frontale 120-150 mm in fronte alvei in declivi 50 graduum, 185 mm in fronte turris modice declivi, et 82 mm in latere ad declivi 60 gradus. In fronte bene munitum, in latere paulo melius quam "Tigris", tormentum 88 mm cum dolio longitudine 71 EL. Praecipua rerum in altero bello mundano, optima in armamento et praesidio frontali, pondus 68 talentorum, machinae 700 equitumque potentiarum - potius debilis effectus incessus.
  "tigris" -3 machina design. Arma frontalis 150-200 mm prona sunt cum fronte carinae 45-gradu et turricula frons 240 mm prona. Latera CLX - mm scutis ad angulum. Tria genera armorum diversorum 88mm gun 100 EL, 105mm gun 70 EL, et 105mm gun 100 EL cum tormento 1000 ad 1200 horsepower. Cum densiore extensione et pondere ex 75 talentis. Raeda gravis et periculosa est. Et validior etiam armatura frontalis 250 - carinae ad angulum 45 graduum, frons 300 millimetra ad angulum, latera 210 millimetra, sclopetum 128 millimetre ad 100 EL dolii longitudinis, vel dolium 150 millimetrerum longitudinis ad 56 EL , pondus 85 tons, gas turbines machinarum 1500 horsepower. Pellentesque sed ipsum lacus.
  Sed etiam frigidior est "tigris" -5. Arma frontalis: frons alvei 350 mm inclinatio 45 graduum, frons turris 400 mm ad inclinationem 50 mm. Latera 300 mm prona. Sclopetum 150 mm in 100 EL, vel 174 mm in 70 EL, vel 210 mm in 38 EL. Pondus 100 tons, gas Turbine engine MMD horsepower. Apparatus potentissimus etiam IS-7 et struthio S. Ioannis in latus non penetrabit. Hic unus est qui contra Americam immitti potest. Quamquam fas est dicere "Tiger" -5 in vera historia ne in inceptis quidem fuit. At nemo est culpa quod bellum tam cito confectum sit.
  Sed in virtualis, lacus evelli potest.
  Medvedev impetum in capitale US Washington et urbem maximam Novi Eboraci intulit. Hic vere potes laborare et vincere.
  Acsi suus virtualis. Vindobonae incensa est et obterere Germanica per eam agunt. Nee tigri-5 sistere quisquam potest.
  Medvedev contumacem oppugnationem in US capitalibus complet et victoriam iam esse videtur. Etiam sed eleifend ante.
  . CAPITULUM #5
  Quid aliud agere in ludo. Familia autem Lv lacus, quae numquam serial factus est. Hic sunt vera monstra. Sed in altero bello mundano, hae machinae seriei posterioris etiam redundant. Et multo magis contra Iaponiam cum suis parvis et mediis lacus.
  Sed Dmitry Medvedev paulo etiam eas repellere constituit.
  Hic est prima piscina "Leo" quae solum in inceptis existit et ex parte tantum metalli involvit. Arma frontis alvei est 120 mm in angulo 45 graduum, armatura turris frontalis est 240 mm in angulo, latera 82 mm, sclopetum 105 mm, dolium longitudo 70 EL, tota. Est 80 talenta, machina est 800 horsepower. In universum currus, qui iam una cum tigribus et Pantheris in Kursk Bulge apparuerunt. Validissimo suo tempore et egregia fronte turris presidio. Sed fortuna non ostendit. "Leonis" -2 machina delineatio. Frons alvei 250 millimetre inclinata, frons turris 300 mm prona. Latera 200 - mm sub clivis. Cannon vel 128 mm 100 EL vel 210 mm 38 EL. Pondus 100 talentorum, machina 1800 horsepower. Nulla est in sua potestate aequalis. IS-7, quae modo eam in latere potest attingere. Sed tunc longius, et "Leo" -3 apparet, etiam monstrum currite. Armatura carinae frontalis est 350 mm, turriculae 450 mm sub scopulo lateris, 300 mm sub clivis, tormentum 150 mm in 100 EL, vel 175 mm in 70 EL vel 210 in 56 EL, vel jet bomber in 400 -millimeters. Pondus 120 talentorum, engine 2500 horsepower.
  Etiam magna vis est.
  Lacus "Leo" -4 est alius supermonster. Arma frontis carinae 450 mm sunt, armatura turris frontalis 500 mm. Latera alvei et turris sunt quadringenta milliumtra prona. Cannon 175 mm in 100 EL, 210 mm in 70 EL; Pondus machinae 150 talentorum est, machina est 3500 equitum gas turbines. Longo spatio omnes lacus penetrat, in quibus Americani T-93 IS-VII. Navis autem tormenta vel eam penetrare non possunt. Magna machina haec est, et cum nimio sclopeto.
  Sed etiam potentior "Leo" -5 rex lacus est. Armarium frontis alvei est 600 mm ad devexa 45 graduum, turriculae 800 mm latae, latera 550 mm prona. A 210 mm tormentum in 100 EL, 300 mm in 70 EL, a 600 mm emissarium erucae. Pondus machinae 200 talentorum est, machina gas Turbine quinque milia equitum est. Impetrabiles sunt ad omnia fere genera armorum, exceptis missilibus altis, praesertim tormentorum et bombarum gente magna. Capax incendendi causa ad naves pugnas et vectores aircraft. Aliquam sed luctus lacus.
  Bene, in summa, est aliquid ludere. Medvedev Iaponiam premit.
  Sed interruptus iterum est.
  Moderator FSB vocat et dicit:
  - Dmitry Anatolyevich, colloquium dabis diurnariis?
  Vehementer Medvedev declaravit:
  - Nondum!
  - Quare?
  Agens Praeses respondit:
  - Ius habeo colloquia dare et non dare! Itaque decrevi non dare!
  Director FSB annuit.
  - Nunc placidus esse potes! Colloquium non abibit! Sed videbimus alium locum!
  Medvedev dixit:
  - Omnes coaptantur! Si quid, Imperator vester magna pensione habet! Vivere potes sine operando!
  Moderator FSB mirum quaesivit:
  - Nonne misericordia tantae potentiae est?
  Medvedev respondit honeste;
  - Est misericordia quidem, sed homini inevitabili obtemperat!
  Medvedev ad ludum iterum rediit. pristinus praesidens patriae maximae et ditissimae in naturalibus opibus tandem pervenit. Et cur non ludimus, si nunc carent. licet ipse caput civitatis ageret.
  Sed quam vitare tentationem in tali ludo te incide. Bene hic Germanorum copiae Chukotka pervenerunt. Fortunate in ludo multo facilius apparatum quam in re movere. et Sinas eunt. Ibi proelium cum Iaponicis intraverunt. Utique, ope fraudis codici, Medvedev lacus Lev-5 signavit et contra samurai proiecit. Et hi vere sunt super genus carros.
  Quomodo samurai contriti. Sed tamen non est finis perfectionis.
  Sed cur, donec secundum bellum mundanum expletum est, gravissima cisternina Germanica per gradus "Maus" non agitare?
  Hoc vere est perfectionis discrimen et pulchritudinis corona. Accuratius quid fieri possit si gigantomania evolutio sit.
  Medvedev mus repellere coepit.
  Lacus "Maus", piscina quae in metallo revera exstat, gravissima ex iis, quae in metallo versabantur, eiecit et etiam pugnavit. Arma frontalis Muris 150 mm in imo carinae, 200 mm in summo carinae, 250 mm in fronte turris est, et in lateribus 210 mm. Ut videre potes, lacus, etiam in prima versione, impenetrabilis est omnibus Vide Soviet lacus in fronte et etiam in latere. IS-2 et SU-100 hanc piscinam ab aliquo angulo penetrare non potuerunt. Solus IS-7 problemata Maus creare potuit ac revera hanc piscinam pugnare. Sed IS-7 modo post bellum apparuit, neque Senalus factus est. Mus autem ante annum quadragesimum tertium iam pugnare potuit. Haec piscina duo tormenta habet: breve dolatum 75 mm et 128 mm 55 EL, omnia piscinas Sovieticas penetrare capaces praeter IS-7 in fronte. IS- Porro II e longinquo. Fuit etiam 150mm tormentum.
  "Maus" pensavit 188 talenta et habuit machinam ex 1250 horsepower, quod adhuc non sufficit. Fere apparatus suo tempore validissimus est, et incomparabilis.
  "Maus" -2 machina design. Perfectior. In historia reali, creditum est currus inferiorem in silhouette et leviorem facere. Sed in ludo, utique, currus perfectior factus est, inferior silhouette, densius layout, sed etiam gravior. Arma frontis Maus carinae 2,350 mm sunt. Armatura turris frontalis 450 mm est. Tabulae 300 mm. Fistulae 75 mm longae dolatae et 150 mm 70 EL, vel 210 mm howitzer, vel 400 mm iactor erucae. Pondus 200 talentorum. Gas Turbine engine 2000 - horsepower.
  Maus-3 ludi apparatus est. Item perfectum. Arma frontis carinae 600 mm sunt, turricula 800 mm, latera 550 mm. Tormenta 88 mm 100 EL, ad pugnandum hostes lacus, et 210 mm 70EL. Vel 550 mm erucae launcher. Pondus piscinae est 250 talentorum, gas turbine machinarum 4000 horsepower. Lacus omnibus fere telis impenetrabilis est, praesertim validis.
  Maus-4 nova evolutio gigantomania et perfectior est. Arma frontis carinae 1000 mm inclinantur ad 45 gradus, armatura turris frontalis 1200 mm inclinatur. Tabulae in angulo 850 mm. Armamentarium: 105 mm 10EL tormentum ut lacus hostium pugnet et contra omnia fere genera vehiculorum satis sufficiens est. 300 mm arma in 70 EL ad destructionem munitionum et excessus ad piscinas. Vel pro eo, 750 millimetre jet bomber.
  Pondus vehiculum est 350 talenta, quae non tam pro armis et armis. Etiam tormenta pugnae in fronte talem machinam penetrare non possunt. Tantum ictus directus e cruise missili valido, vel bomba amplissima, talem machinam destruere potest. Ab omnibus angulis impenetrabile est per omnes lacus et autocineta sclopeta secundi Belli Orbis Terrarum. (VI) horsepower Gas Turbine engine.
  Bene, "Maus" -5 summum gradum huius seriei est. Arma frontis frontis alvei est 1600 mm angulus, frons turris 2000 mm, latera ad angulum 1500 mm.
  A 128 mm tormentum cum 100 EL ad pugnandum contra omnes lacus, satis sufficiens contra omnes faces inclusas IS-7 et 900 mm erucae launcher. Alia tormenta sunt incongrua. Duodecim tormenta. Pondus piscinae 500 talentorum est. Gas Turbine engine of 10,000 horsepower. Nunc dicamus raeda perfectio est. Nihil fere frontem ne pungas. Lacus magnis...
  Si quis tamen putat "Maus frigidiorem esse" et nihil excogitari potest, omnino non est. Phantasia auctorum lusus boni de bello mundano secundo infinitus est.
  Exempli gratia, est etiam "Rat". Haec piscina in historia reali propugnator magnitudine inter omnes vehicula eminet, et etiam partim metallo involvit.
  Tank "Rat" armatura frontalis 400 millimetrarum, tum etiam armatura lateralis ad deuexa. Armamentum quattuor sclopetorum 210 mm, vel unum 800 mm et duo howitzers 150 mm, undecim tormenta aeroplana. Pondus millium talentorum, Diesel tormentorum cum summa potestate 10,000 millia equitum.
  Tank "Rat" -2 est evolutionem consilii vehiculum cum extensione provectioris. Frontale et quodvis armatura 800 mm, cum angulo magnae inclinationis rationalis. Armatus est cum uno 1000 mm tormento et quattuor 150 mm howitzers, sedecim tormenta anti-aircraft tormentorum ad terram et scuta aeris eiectanda. Pondus 3,000 tons, gas turbine machinarum, summa potestas 20,000 tons horsepower.
  "Rat" i3 etiam validior et perfecta machina. Armorum 1200 - mm ad angulum. Armamentum unum 1250 mm tormentum est et sex 150 mm howitzers. Viginti tormenta anti-aircraft tormenta tam aerem quam terram scuta incendere possunt. Pondus 4,000 tons, gas turbine tormentorum, summa potestas 35,000 horsepower.
  "Rat" -4 est machina armatura validior et perfecta ad angulum 1600 mm. Armamentarium unum 1600 mm tormentum et novem 150 mm howitzers, tormenta in aerem et terram scuta viginti quinque anti-aeliorum tormenta iecisse possunt. Pondus 5000 talentorum, tormentorum gas turbines, emendavit summam potestatem 50.000 equitum.
  "Pat" -5 piscina frigidissima est. Armorum in 2500 millimetrorum ex omni parte. Armamentum unum tormentum 2500 mm est. Et quindecim 150mm howitzers. Tormenta quadraginta anti-aircraft machinamenta aeris et terram praebent incendenda. Pondus 10,000 millia talentorum. Reactoris nuclei ut machina, potestas super 100,000 millia equitum.
  Piscina in ludo est actu frigidissima. et pondere et aliis notis.
  Bene, "Rat" -5 Tokyo expugnare potes. Verum, tam carus est, ut aliquoties tibi perfide codicem currere debeas.
  Sed in toto, Medvedev delectari potest. Durum Lusit.
  Et tandem vidi "Rat" -5 in machina virtuali. Quam bene ludere improbos.
  Hic vero Medvedev vocant.
  Hoc tempore, Primus Prorex Primus Minister et Primus Minister Siluanov agens.
  Triste dixit sono;
  - Dmitry Anatolyevich amisimus! Fere omnes schedulae numeratae sunt!
  Prudenter dixit Medvedev:
  Melius est amittere bene quam male vincere!
  Siluanov mirum;
  - Et quomodo?
  Medvedev explicavit:
  - Si Vitali Klitschko maior Kyiv ab ipso primo tempore electus fuisset, anulum non redisset. Pro magno propugnatore ludibrio foret Major!
  Siluanovus cum hoc consensit;
  - Recte dicis Dmitry Anatolyevich! Klitschko beneficium amittendi ... Sed proh dolor tale beneficium non habuisti!
  Respondens Medvedev cecinit:
  - Sicut avis ad caelum luam;
  Liber sum oblitus , quid sit timor .
  Vento ferus ex aequo liber sum ;
  Liber sum in re, non in somnio!
  Siluanov mur-:
  - Ita, directe poeta Dmitry Anatolyevich! De te versus scribere potes!
  Medvedev gravissime respondit:
  - Ceterum, nunc placide facere possum rem meam dilectissimam - ludos computantes ludere! Et antea per viginti annos hoc solum in viciis et incipit!
  Siluanov segnis grex;
  - In ludis?
  Medvedev confirmavit:
  - Hoc in ludo! Et utile fuit vobis aliquid belli oeconomici inspicere!
  Primus Prorex Primus Minister aegre notavit:
  - Malo meditor!
  Medvedev tergum sibilaverat;
  - Mala veritas maledicta potest te insanum agitare!
  Siluanov frigide respondit:
  - Visne cum mundo ludos re effugere? Laudabilis!
  Ironia erat in verbis primi ministri agentem.
  Medvedev dixit:
  - Sine me etiam pro te pendere sidus herois Russiae!
  Siluanov consilium;
  - Pendet tibi Dominus Praeses!
  Medvedev chuckled et respondit:
  - Fortasse id utilem! Et tunc Putin tantum posthume donatus est!
  Primus Minister Agens respondit:
  Gratias tibi ago Mr Praeses!
  Medvedev singulatim continuatur;
  - Nam stultas oculos inanes .. .
  Siluanov cecinit;
  Quia omnia possibilia sunt...
  Medvedev complevit:
  - Vivere non potes!
  Primus Minister Agens respondit:
  - Gravissime, fere me removebunt! Similis habebis hustle!
  Medvedev frigide respondit:
  - Multa loca in Terra!
  Siluanov adnuit et fremuit;
  - Denique, Domine Praeses, mihi promisisti stellam viri fortis!
  Medvedev voce magna exclamavit:
  - Pone decretum!
  Chartam aliam attulit laudum. Scribite praesidem agendi similem.
  Eodem tempore Medvedev fasciculum hominum adiudicavit. Nosce nostrum!
  Eh, iam sero est, et praesidens Russiae agens obdormivit in Domino.
  Alternam alteram historiam viderat. Exercitus tsarist, ductus Kuropatkin, pugnat ut portum Arthurum claudat. Sed tunc ipse Medvedev apparuit in certamine robot, cum lasers, et thermoquark proiecta magnitudine seminis papaveris, sed tam funestus quam bombae in Hiroshima delapsae.
  Quomodo Medvedev ex pugna robot pugnare potest. Quomodo discerpti sunt samurai per milia. Et quomodo lasers et blasters in aciem processerint.
  Iaponicam et secare, specie secare. Secanda et frusta. Ordines eorum populati sunt.
  Medvedev, qui regnum amisit, raptum in proelio invenit. His samurai labant, solio concutiere sacro.
  Sed estne ingenue dicere malum, in omni honestate sub rege factum?
  Quod Deus avertat omnem terram talem regem sicut Nicholaum II. Ceterum hoc est verum exemplum rectoris intelligentis et simul intellectualis.
  Misericordia est quod talem non ens Kuropatkin deposuit. Nunc Medvedev in Iaponia sumpsit. Et trituremus eos. Et hoc ipsum dolosum est.
  Et laser radios samurai per milia metendo. Aliquot minuta pugnae,
  Nulla Iaponica exercitus.
  Quid autem samurai viri comedunt? Nunc forte tuas in naves.
  Medvedev pugnae robotae in aerem levavit et ad stationes classis Togi cucurrit. Quid cogitat se tractare equitem Russicum?
  Et hoc est quam velox thermoquark robot ruit. Hic est trans mare. Et Togum classem demergamus. Seca armadillos, celoces, et alia animalia.
  Hoc simile... Quid si etiam bomb thermoquark mini- omisit?
  & novus heros projicit heros. oritur unda deprimitque naves sole oriente terra.
  Medvedev ululat in summitate pulmonis;
  - Ad Russiam Nicolaus;
  Omnes Iaponica perdam!
  Et iterum praesidens Russiae agens in extasiam intrat.
  Magnum est pugnare cum tali robot.
  Samurai te demergat ... Et non erit Tsushima, nihil erit pugna in Iaponica.
  Nunc extremae samurai naves merguntur. Quam victoriam!
  Sunt autem adhuc partes terrae orientis solis, quae obsident Portus Arthuri. Eos in nobis vere eget assumenda. Nicolaus Tsar omnes impugnatores imperii solvere.
  Medvedev ardenter cantat;
  Volaverunt autem Samurai in terram;
  Sub ferro et igne pressi!
  Et copias quae portas Arthur obduxit destruamus. Forte cecidit validum castrum. Et Russia in faciem alapam obtinuit. Ac praesertim bello Scelesto peius fuit. Ibi imperium Nicolai II Tsar coalitum Angliae, Galliae, Turciae et regni Sardiniae amisit. et honeste amisit. Tum quidam Iaponia, quem nemo gravem aemulam putabat.
  Sit Russia humiliationem non sustineat. Fortasse inde est quod Stalin, tam cautus et in alieno consilio temperans, secundam frontem in extremo Oriente contra Iaponiam aperuit. Revera, samurai Russia nimis humiliavit tsarist.
  Hoc enim bombs thermoquark exiguis destrue, et cum lasers urere.
  Ad Russiam devincere non audemus! Oh, absit ut Zelensky sis rex felix.
  Rursum Russi et Ucraini coniuncti sunt et mox Belarusiani eos coniungent.
  Et erit Sclavorum trinitas!
  Medvedev Iaponicam apud Portum Arthurum complevit et in Russiam irruit ... Iaponiam vicit. Coream, Manchuria, insulas Kuril et Taiwan sumpsit. Etiam et Iapones magnam pecuniam solvere coacti sunt.
  Tsar Nicolaus II suas dignitates, revolutiones ac cogitationes non necessarias confirmavit.
  Russia Tsarist trans Sinas movere pergebat. & dilatatio ejus in Oriente.
  Sed Germania Kaiser, quamquam tsarist Germania magnae potentiae facta est et etiam celerius ac magis quam in historia reali crescebat, tamen eam cepit et in Bellum Orbis Terrarum primum ascendit.
  Duabus partibus.
  Quid nunc Medvedev Germanorum excidium sumpsit. Nihil est, quod patrem regis offendat.
  Et quomodo lasers feriunt inimicos. Eos in Prussia Orientali ventorum ordine trituremus. Medvedev ignes apud Germanos copias lasers et radios energiae gravitatis utentes.
  Eodem tempore puellae apparuerunt. Scilicet in bikini. Alenka and Natasha. Et secat Fritz cum lightsabers.
  Ita, Nicolaus Magnus Tsar, Nazis numquam tale aliquid somniavit. Et quid moliuntur adversum vos, patres?
  Medvedev infensi canit;
  - pepones, pepones, triticei rotuli;
  Liberalis, felix terra...
  Sedet in solio Petropoli;
  Pater Nicolaus Tsar!
  Dies inauguratio repulsus est. Et Medvedev sibi relictus est. Ut dum ludis cum prole.
  Medvedev etiam Andropov posthume adiudicavit cum stella Herois Russiae. Quod citius fieri verisimile est. Et de construc- tione monumenti decrevit Andropov.
  Eodem tempore praeses agens Yezhov et Yagoda suis ordinibus restituit. Quid ibi caeremoniis insistant.
  Deinde novum ordinem ab Bobby Fischer nominatum instituit. Et quia magnus latrunculorum lusor fuit, nihil potes dicere. Et non solum magna, sed etiam scandalosa. Super omnes voluit esse, non solum in latrunculis.
  Et gradus tres: aes, argentum et aurum.
  Et sane imprimis Dmitry Medvedev hunc ordinem adiudicavit: Garry Kasparov, Anatoly Karpov et ... fratres Klitschko!
  Eodemque tempore Dmitry Medvedev Ordinem Vladimirus Klitschko constituit. Etiam an elit. Gradus tres: aes, argentum, aurum.
  Et tunc est ordo Svyatogor, praeclarum consilium.
  Medvedev fugat et pedals. Et iterum invenit. Ursus hic est. Omnes ursi ursi sunt.
  Et novas habet ideas. Exempli gratia, singulas currus Russiae novas dant.
  Donec et ornare lectus, suscipit ornare lectus. Quid Medvedev maxime voluit. Itaque novum consilium iam comprehendit. Belli gradus. Id quod praeses ludere voluit, etsi prior.
  Incipis quinque operariis et mille unitates: calculus, ferrum, lapides, oleum, cibus, aurum.
  Ac primum centrum publicum aedificemus ad novos operarios producendos. deinde cuniculos et agriculturam excolere incipis.
  Imprimis, nimirum, ut opifices magis erigat alimenta extractio.
  Medvedev potentissimum, recentissimum computatorium habet. Premit amet volutpat.
  Civitas aedificas et novarum commercii centra. Pecunia, utique primo quaestio est. Donec aedifices monetam, nundinas, academiam scientiarum, et cetera.
  Sed Medvedev cognoscit universalem viam ditandi. Plures operarios agriculturae fac et facultates pro pane effodiunt. Forum vilissimum est aedificare. Et tunc servasti, emisti academiam, edificasti molam, novas fabricasti fodinas. Et tunc alius. Praesertim cum monetarius fecerit. Et tunc poterit emendare puteos. Tanto magis fun pecunia fluit. Ad emendationem adhiberi potest. Nova serrat, nova instrumenta agriculturae, reclamatio terrae, investigatio stercorat. Novum genus aratri...
  Altius putei, iniectio novorum operariorum. Nova praedia. Carnis confectio. Domorum constructio. Ad domos doctorum, lictores, putei, bazaari, architecti, pugnatores. Et reliqua... vectigalia colligenda. Novae emendationes in auri metalla. Novorum locorum et operandi progressus et aedificiorum.
  Et iam plus et plus pecuniae ... Sunt superplusagiis et potes inire castra.
  Praeda sit amet ac lacessendo. Urbs crescit. Dum nullum bellum est. Hic pacem condere potes et inimicum debiliorem elige.
  Academia militari aedificata est. Et incipias copias formare. Equites, pedites, iaculatores, pilae, aliaeque copiae. Nempe tormenta. Vel etiam iterum ex meliori cisternina scrobis. Primae quidem machinae leves et primitivae sunt, sed abigi possunt.
  Medvedev abrepta obtinuit.
  Praeses in ludo consumit. Te magis ac magis novas domos aedificas. Ad eos scholas scribarum ac bibliothecae diversos gradus. Esto tibicines, saltatores, praestigiatores, senet histriones, zoos. Integer vel varius est.
  Et sane variis diis templa.
  Imo multae et variae religiones in imperio sunt. Templa diversis modis optime aedificata sunt.
  Et hic omnia alia sunt. Et mosques, templa, domus, precatio, templa Buddhist, stupas, deos paganos.
  Ita missio opulentissima est. Pontes aedificas et flumen transi.
  Multus of opus. Sollemnia etiam componunt pro diversis religionibus, ne offendantur dii.
  et sic sine intermissione. Sequitur et opus in academia scientiarum, nunc alia emendatio, deinde alia. Id contra talpas, tum contra insecta - quae agriculturam movet, tum obtrectatores apparent.
  Tum bonas mittunt messes di. Itaque piscinae et officinas ad productionem aircraft depelli possunt. Incipiens aëronavibus levibus, et bombers atomicos comprehendere potes. Augetque unitates perpetuo numero. Iam 100,000 perventum est.
  Medvedev fabulae et venti technologiae novas suscitant. Donec ut nulla metus. Non est certandum, potes index prosperitatis et culturae erga populum tuum. Et res quoque. Nunc satis pecuniae et copiae.
  Multo magis in ludo: puteis non exhauriuntur. Meis semper opibus potes.
  Novas urbes in tabula construas... Vel etiam pyramidi indulgemus, vel alio mundi miraculo.
  Medvedev etiam nova foramina elicit. Vera, abundantia copiarum prosperitatis index redigit. Hic utique quaestio est. Sed tantum nemo est qui cum pugnet... Sed novas technologias inducere potes ut lacus et plana citius efficias. Gravibus bombers et evellere.
  Sed cur, iam medias piscinas habentes, hostem in planitie Mediae aetatis non capere?
  At Medvedev, lacus plura impressa, simul parametros suos emendavit, finitimam regionem impiger invadit.
  Plana tum desuper. Et hostis bomba totis viribus abeamus. Napalm in eum eiicis.
  Non a regulis ludi.
  Medvedev urbis mediaevalis interitus potitus est. Et deinde universam regionem cum suo primitivo exercitu. Fruebatur et vicit, quamvis minor damna aeroplana et praedia accepit. Capto facilisi talis verto. Tum iterum urbem e victis condimus .. .
  Jam gravia sunt tua obterere. Possibile est tam anti-nucleare praesidium et armatura activa coniungere.
  Medvedev in ludo iam decem horas iam et oculi eius defessi sunt et glutinare coeperunt. Praeses Agens obdormivit.
  Primo, Medvedev aliquid indefinitum nebat. Sed non diu duravit. Et tunc ultra-modern-95 piscina volavit ad montem. Iam serus erat Autumnus, et pluviae lentus in arma ruebat.
  Medvedev dixit:
  - Dies certaminis in Monte Altissimo! Mons ille clavis est ad defensionem Portus Arthuri totam. Hodie, sicut die 21 Novembris seu 4 Decembris, iuxta novum stylum. - professus violenter pugnum in arma cellit et exclamavit. - Sed non capiet Montem Altissimum. Pacificae turmae viverent!
  Iapones montem Vysokaya prope ceperunt. sicut formicae, densis undique rivis reptabant. 95 e-t-a 152 millimetre celeri sclopeto ignis apertus est.
  Alenka puga pyga gaudii pressit, et automatarium sclopetum Iaponicam quasi anti-aircraft sclopetum percussit. Potens summus explosivae fragmentorum conchas centum Iaponicae uno sagittario pulsavit.
  Natasha, vicissim, octo tormenta gravia machinae accendit. Atque ego etiam malleolo uti.
  Medvedev piscinam expulit, supercar alta confidenter ascendit, et bruchus bellatores Terrae Solis orientis oppressit.
  Sibilavit Margarita et dixit;
  - Historiam facimus!
  Agens Praeses furibundus confirmavit:
  - Profecto! Nullo casu nos Arthurum portum deditionem faciemus!
  Alenka, ex sclopeto incendens, viginti ictus per minutas accendit, proiectum exspuens auctam vim letalis quinquaginta chiliogrammatum in pondere. Uno momento, ton metallica et explosivae accurate eruptae sunt.
  Et puella satis apte verberavit.
  Tormenta et machinae singulae accendit minutam quinque millia volventem. Glandem in brevi aut quadraginta milia. Quomodo autem samurai induunt. Quomodo premerentur.
  Alenka etiam cecinit;
  - Hostes et grex in terram volavit, presso ferro et plumbo!
  Lacus Russiae infensi laboravit. Hic mille Iapones abscidit, hic secundus est. Eos in detracto stratis.
  Natasha giggled et cecinit:
  - Pro gloria Rus'! Numquam nos Matris obliviscemur!
  Et rursus propagines lethali machina tormenta. Et milia Iaponum mortua sunt.
  Medvedev cepit et sibilavit;
  - Tsar Nicolaus! Magnus eris.
  Et conteramus imperfectum samurai bruchum.
  Margarita logice dixit:
  - Nicolaus secundus regum maximus esse potuit. Omnes casus habuit ut Sinas provinciam Russicam - Zheltorossia!
  Medvedev samurai percussit, et cum brucis super eos irruit, et dixit:
  - Fiat ita!
  Proiectum, Proiectum. Multiplicaverunt quasi materiam, quae multo minorem vim requirit quam ipsa atomorum et moleculorum incrementa.
  Alenka, digitos decorosos premens in globulis gaudii, exclamavit:
  - In nomine Russorum tsars!
  . CAPITULUM #6
  Tormentarius, murmur, murmur. Quanquam non tam magno, sed obvoluto loqui potuit.
  Margarita praeses agens quaesivit;
  - Et quid: concharum infinitus numerus?
  Medvedev respondit:
  - Quasi-res non requirit multum industriam ad creandum. Et implens fusionem reactor cum aqua tam facile quam pira conchilia!
  Margarita sibilabat;
  - Ita est praeclarum! Sic glacies crepito scelerisque facere potes!
  Medvedev cum gemitu respondit:
  - Nondum, sed cito, immo! Misericordia est, quod tantum, quasi-re, obtinetur!
  Alyonka, nudis digitis globulis innixus, subridens magnis dentibus tigris, dixit:
  - Haec facultas materiam creandi est etiam quasi-divina!
  Medvedev chuckled. Iapones pauciores et pauciores erant circa montem, et cadavera magis ac magis. Samurai ad piscinam mittere conati sunt, sed frustra. Putae emissae armaturae sicut stillae.
  Agens Praeses dixit:
  - Homo ad imaginem et similitudinem Dei creatus est.
  Alenka, pilas conchas lethalis, animadvertit;
  - Si, adhuc creatus. Forsitan homines sumus, est prudentissimus, fortis et potens in universo!
  Medvedev logice suadet:
  - Tanto magis necessaria est solidatio hominum! Coniungamus! Tunc nescimus dolorem et cladem!
  Natasha confidenter affirmavit:
  - Regium imperium omnes adunare potest! Ac concurrite omnes sine exceptione in monolith!
  Et puella iterum tormenta tormentorum percussit. Replens Iapones, ab laevo cornu proficisci conatur. Grenades piscinam T-95 non laesit. Tormenta quoque eminus vel requirebantur vel conchae inefficaces erant. Praeterea arma non sunt in aliqua regione adhuc in mundo. Ita, et talem piscinam tam facile non effodies. Eius defensio est summa incisura.
  Et machina sclopeta demetere, et conchilia exstinguuntur. Et faciunt omnia concreta, et perniciosissima.
  Natasha giggled and said;
  - Iaponicus multos numerabit!
  Alenka cum hoc consensit:
  - Plurimi!
  Et micans sapphiro oculis. Et tam multa sunt diversa in puella, verus terminator.
  Milites incendunt. et samurai minuo. Quadraginta milia glandium et ton testarum minutatim, haec vis letalis maxima est.
  Natasha notat:
  - Milites sumus, qui gravem mortem afferimus!
  Alenka cum hoc consensit:
  - Et non mors tantum, sed fons roboris in universo mundo!
  Margarita prudenter dixit:
  - Si Russia tsarist totum mundum vincit, tunc omnia bella in historia hominum semel et pro omnibus perficientur!
  Medvedev cum hoc consensit:
  - Scilicet infans! Inutile bella! Sed humanitas una debet fieri!
  Natasha pantherae gaudio exsibilatur qui taurum occiderat;
  - Cum coniungimur, invicti sumus!
  Et scintillae ex oculis meis! Ecce puella est! Flammas continet ignis, et glaciem et chalybem.
  Sed iam novissima Iaponica pereunt. Nec est alius montem expugnare. Plus quinquaginta milia militum in regione Solis Oriens sub Alto Monte manserunt.
  Proelium finitum est.
  Quatuor locum in colle, Medvedev;
  "Melius volumus de praesidio adhuc non loqui." Plerumque, quid facturi sumus?
  Elena suadet:
  - Adhuc multae sunt Iapones. Pedem totum exercitum perdamus.
  Margarita libenter assentitur;
  - Id est! Nos omnes samurai opprimemus! Magna ac erit!
  Medvedev risit et dixit:
  - Et piscina nostra sub aqua et igne conchis natare adhuc potest. Classis Iaponicae descendamus!
  Natasha expressit cum gaudio;
  - Id est! SIC, sumamus et deleamus omnes samurai in mari.
  Iustus alae Iaponicae bombardarum proximam suam inceperunt. Testae volabant, inclusis ex tormentis undecim et duodecim inch. Et hoc, ut vides, grave est.
  Lacus ad oram ruebat. Alenka, digitos ad corpus currus percutientes, animadvertit;
  - Bene, ad mare. Sed quomodo inceptum Iaponicae in terra dare potuimus?
  Margarita, quae aliquam notitiam belli habuit, revocavit;
  - Machinae tormenta habuimus, et Mosin sclopetum multo certius et efficacius quam in uno Iaponico. Et si non omnia in mari operata sunt, in terra non samurai facultas.
  Iratus Alenka nudum pedem humi movit et mussavit;
  - Proditio! Trivial proditio!
  Natasha suggesserant:
  - Pendent omnes!
  Piscina in aquam abiit. Cochleae ex lateribus apparebant, quae machinam continebant. Hic primus scopus est: eversor Iaponica. Natasha tenues digitos in globulis gaudii pressit.
  Et proiectum cum lethali impetu ipsum imum navis percussit. Armis dirutis.
  Aliam testam exterminator accepit. Natasha pressit pollicem iterum.
  Et iam Iaponica submersus est.
  Alena giggled.
  - Eamus submersi vices! Machina tormenta sub aqua non sunt efficacissima!
  Et puella diumas urgebat, hoc tempore proiectum in imum perditoris mittit.
  Margarita ridens respondit:
  - Bene habemus dominas!
  Natasha iterum misit proiectum et exclamavit:
  - In nomine Rus' fiat victoria.
  Alyonka expuens conchas. Excidit ima navis regione Solis orientis et animadvertit;
  - Nihilominus potestas regia in Russia non tam mala fuit, quam propagatio asseruit.
  Quibus Margarita consensit et libenter locutus est, praesertim cum nihil usquam faceret.
  - Sub Nicolao II Tsar, Russia aurum signatum pecuniae introduxit. Moneta imperii solidissima ac stabilis in mundo facta est. Editus quoque fere non crevit. Et sub Nicholao Tsar salarium attigit triginta septem rubles in mense. Re vera, Russia una e primis terris in mundo secundum signa viventium facta est. Productio industrialis quartus in mundo factus est.
  Dmitry Anatolyevich Medvedev, postquam dormiens, in computatro ludere coepit. In hoc casu continuatio consilii excidit. Virtus firmata rapinas peregit. Praesidens Russiae agens piscinas in proelium misit.
  ET GRAV.
  Ludere adhuc bonum est. Paululum eieci, et piscinas gravius centum talentis accepi. Cum praesideret, Medvedev centum talenta graviora piscinas evolvere voluit. Sed tunc Putin non dedit. Sed tentans opinionem respexit. Super magnis machinis. Carrorum genera et sex. Plus quinque et centum talentis.
  Nunc autem Medvedev lacus nuclei in proelium iacit. Et rumpit munimenta regionum mediae campestris. et iterum capit. Etiam, magna... Ut paulo facilius, consiliarium militarem coniungere. Et una cum ipso perniciem ducas inimici. Et captio eius.
  Hic aliud imperium vincitis. Ita vigilare modo potes, et imperium tuum in oeconomico gradu Stolypini pone.
  Medvedev autem, postquam ad computatorium cum ingenti tentorio per aliquot horas sedens, stertere incepit.
  Defecerat somno nimium diu.
  Alyonka in Iaponia accensus. Hoc tempore demersa yaria cecinit:
  - Nos sumus fortissimi in mundo,
  omnes inimicos in latrina inebriabimus.
  Patria flens non credit;
  Malos oligarchas in cerebro dabimus!
  Et puella risit. Et scintillant sicut margaritae dentes eius.
  Medvedev suadet:
  - Cum bellum cum Iaponia in victoria finietur, Russia incrementum oeconomicum etiam maius erit! Et tsarist imperium opulentissima terra fiet!
  Alyonka demersit alium eversorem et exsibilavit;
  Semper divites facti sumus! Non satis ordine!
  Natasha percussit terram Solis orientis et dixit:
  - Nullo modo fuimus Germanis inferiori bello universali. Sed propter quintam columnam victoriam defecerunt!
  Item Alenka misit aliam testam in armadillo in ventre et dixit;
  - Profecto! Quinta columna est culpae omnium. Bello primo mundano Germani ne Minsk accedere potuerunt et in Galicia superati sunt. Et sub Stalin, iam Kremlin per binoculares viderunt. Quid enim dicit?
  Natasha aliam concham in fundo armadillo accendit et grundivit:
  - Proditio! Talem victoriam amisimus!
  Margarita quoque admonere necessarium censuit;
  - Si non esset proditio, tum possessionem Constantinopolitanam et Asiam Minorem suscepissemus, tum ad Mare Mediterraneum accessum. Et tantum propter proditionem et quintam columnam amisimus!
  Alenka aliud proiectum:
  - Etiam quinta columna est! Quantum laboravit propter eam! Imperium Russicum unica formatio est quae ad fines orbis terrarum dilatare et humanitatem unam facere posset!
  Cornelius infensi gressa:
  - Profecto! Possem et volui! Esto humanitas unita atque invicta!
  Alium testam puella misit, post- quam praelium tandem scinditur. et Iapones submersi sunt.
  Margarita, voce trepidans, dicebat:
  - En quid nunc agitur in mundo? Russia et US in ripa belli sunt. Sina autem populosa et absoluta est. Non est ordo et prosperitas in mundo!
  Natasha novum proiectum misit, hoc tempore ad cruiser et consensit:
  - Nullus ordo est in mundo! Una administratione opus est nobis!
  Alenka proiectum accendit et adnuit in consensu;
  - Et tsarist imperium tale imperium fieri potuit! Autocratia Russiae fideiussor est stabilitatis et prosperitatis mundi!
  Et puella aliam testam misit, tandem cruisarem scindens.
  Iapones plane freaking sunt. excanduerunt promiscue, non intelligentes qui eos submergerent.
  Notandum quod in terra Iaponia non magnum habuit commodum. Et etiam in historia reali multo plus occisi et vulnerati sunt quam Russiam amisit.
  In mari autem naves Terrae Solis orientis in Britannia et in USA productae leviter meliores erant quam Russica, plerumque productio domestica.
  Sed hic etiam in Iapones praestantia qualitativa admodum parva est. Russi sagittent, fortasse verius.
  Natasha , incendere , demergere , eversor , notatus in molestia ;
  - Hic quidem Russi etiam adversarios fortiores vicerunt. Sicut Napoleon!
  Alenka, testam mittens in cruiser cataphractos, addidit;
  - Oh yeah! Napoleon erat ingenio! Et ille erat fortior, sed vicimus eum.
  Ingemuit Margarita graviter et murmuravit;
  - Iaponice amitte. Haec tam molesta et incommodi!
  Alenka cum hoc consensit:
  - Valde molestus! Vae propter hoc tempus dynastia Romanov finita est. Tempora gloriosa, heroica, victoriis ac victoriis. Et quamvis nostrum Genghis Khan non habuerimus, ab Ivan Kalita tempore surreximus.
  Et misit puelle alium proiectum lethale valde. Et cruisarius armatus in duas partes irrupit.
  Natasha permansit, unaque testa demersit alterum perditorem. Et samurai vastatores multum habent.
  Bellator guys quaesivit:
  - Sed miror cur in historia orbis terrarum nulla imperiis absoluta potestas pervenerit?
  Alenka iterum concham misit in ventrem alterius destruentis et dixit:
  - Ita vero quid? Omnes ceciderunt. Imperium Persicum, et Magnum Alexandrum, et Romanum. Cur nemo humanitatem univit?
  Natasha in molestia pedem suum impressit. Aliam navem demersit et dixit;
  - Id est! Genghis Khan imperium creavit qui totum mundum sub eo opprimere potuit. Sed post mortem eius filii et nepotes ridiculi pompae et seorsum imperium diripuerunt. Sola tsarist Russia, cum systemate unitario, talis erat terra ut per multa saecula existere posset et crescere donec totum orbem absorberet!
  Alenka emicabat oculis et declarabat, alium eversorem demersum;
  - Gloria magno Imperio Nicolai Tsar! Non dabimus potestatem illegitimo Bolsheviks et provisori imperio!
  Natasha etiam concham misit in navem. Iapones demersit et cecinit:
  - Salve rex
  Fortis dominator
  Regnate in gloria,
  nobis gloria!
  Regnare in timore inimicorum -
  Rex Orthodox!
  Regnare in gloria
  nobis gloria!
  Videntur puellae vere conversae. Sic oppresserunt samurai, miraberis. Et Medvedev piscinam sub aqua letalem agitabat. Fere hoc telum frigidum habet. Se totam classem Iaponiae submergit. Sed haec magna potentia est.
  Duodecim tantum naves magnae armatae, justo minorum, lembis inclusis. Alii praedones plusquam sexaginta. Tempus tollit omnia.
  Natasha, aliam navem consummans, Medvedev quaesivit;
  - Putasne Deum esse?
  Minister renidens respondit;
  - In quo sensu?
  Natasha misit novum proiectum, consummans perditor, et notavit;
  - Ita multae versiones religionum! Sunt et pagani et monotheistic! Id cum incipit cogitare. Et dubitas an Deus sit, cum talis est regius in doctrinis!
  Alenka scindit alium eversorem et, cachinnantem, dicens:
  - Etiam in hac parte difficile est in Bibliis credere. Solus enim Deus ita se habet. Atque etiam cura!
  Natasha adnuit consensum.
  - Id est. Credere aliquem populum est populus Dei? Hoc plane indignum superiori animo!
  Post hoc, puella magnam tonagium prælii præliorum mergere cœpit. Bellator laborabat.
  Sed Margarita suam sententiam expressit;
  - Etiam incomprehensibilis est quomodo fieri potest ut diligens Deus feminas tantopere deformet!
  Natasha admiratus est;
  - Quomodo deformet?
  Margarita honeste respondit;
  - Ita eos vertit in vetulas! quid foedius vetula!
  Alenka testam in cruiser in ventre accendit et dixit:
  - Humi, aliqua ratione, aniculae turpissimae ambulant, quae tam stulta est et horrenda deformis!
  Natasha movit caput et sustentabat;
  - Et tristi! Et non aesthetic!
  Puella bellatrix risit et socium suum despiciens. Ut, tam frigida et ferox.
  Medvedev graviter animadvertisse:
  - Revera, senectus pessima est. Homines turpes, debiles, vulnerabiles facit. Sed habet ex parte evolutionis aliquos pluses!
  Elena admiratus est. Alio percussore percusso, rogavit;
  - Et quid potest esse pluses in hac foeditate?
  Medvedev gravissime respondit:
  - Incitat progressionem scientiae et intelligentiae. Si homo non lassitudinem experiatur, non opus est ut currum fingat. Item unguibus infirmitas et dente ad cultri inventionem ducitur. Tempora frigida et glacialem ignem accendere docebat. De morbis medicinali evolutione excitandis . - Agens praeses inspexit quam callide Alenka aliam navem Iaponicam in fundum misit et continuavit. - Multimodis humana scientia instigavit infirmitates. Volare nesciebamus, sed aeroplana creavimus. Et id est progress!
  Natasha misit aliud proiectum et notandum:
  - Progredi. Sed tamen, cum anum spectes, fit tam putidum. Itane fieri potest sine deformitate humana?
  Alenka cum hoc consensit:
  - Iuvenes etiam scapham fingere possunt. Cur execrabilem senectutem imple! Horrendum et taetrum!
  Margarita de loco cecinit;
  - Non equidem cum Komsomol! Semper ero iuvenis!
  Et puella, dum pugnum in metallum movit.
  Interim alia pugna depressa est.
  piscina subaquanea classem Iaponicam mergere pergebat. Ipse Praefectus Togo in aqua quievit et in scapha fugere coactus est. Iaponia magnam classem habebat, sed cum novo telo fundamentali versabatur. ac tum profligavit.
  Alenka, naves Iaponiae mergere continuans, dentes denudatos, quos amplissimos et acutos habet, suggessit;
  - Id quod sentio. Nempe aesthetica corporum esse oportet. Impossibile est enim mulieres fieri deformes, cum cutis marcida et inflexa corpora.
  Natasha, alium eversorem in fundum deductis, hoc libentissime consensit;
  - Utique! Hoc est quod scientia laborat!
  Uterque milites admodum hilaris evasit. Post omnes hostes classem feliciter demergunt.
  Puellae pugnaces magna facinora capaces sunt.
  Margarita interim sententiam suam expressit;
  - Religiones etiam ob imbecillitatem hominis ortae sunt. Si homo esset fortior, nullae essent religiones. Et sane, mors et timor mortis inducit ad hoc quod homo consolationem quaerit!
  Alenka admonuit:
  - Sensum participavi, et vidi mirabile aliquid. Sic spiritus!
  Natasha , voce callida , notavit ;
  - Nihil mirum si spiritus. Ceterum in somnio fugimus. Est igitur anima, et quasi volatilis memoria!
  Medvedev pactum annuens.
  Ita est anima! Hac de re persona est unica! Nunc aliquam iocum habere possumus!
  Classis Iaponica liquefacta est. Piscinae underwater partes interfectoris egit. Margarita parum tristique. Illa primo erat in parte extra. Deinde, quod molestus est, non omnia manifestissime videntur, cum sub aqua sunt. In communi sumptu, Petrus de Deo multum dubitavit. Re vera, cur, post Russos Christianismum adoptati, variis incommodis illis incubuerunt. Invasio Mongol-Tatarorum, et antea feudalis principum inruptio. Bella inter populum Russicum.
  Id cum demum tempore Ivan Kalita resuscitatio Russiae incepit;
  Moscovia convalescens. Donec, exempli gratia, sub Ivan Tertio, tandem unus factus est status centralised. Et proiecit Tatarorum iugum.
  Utique, Russia exsurgebat. Donec retentus in Iaponia.
  Hic notavit finem historiae monarchiae et dynastia Romanov.
  Monarchia tamen non abiit, sed auctoritatis manet.
  Margarita Alenka in dorso leniter permulsit. Purred magis puella. Ea frui videbatur.
  Medvedev logice dictum est:
  - Nihil mali est quod homo puellam amat, et puella virum amat. Hoc est omnino naturale. Sed simul homines pudori observare debent.
  Margarita displicet;
  Mores non legamus. Non placet hoc!
  Agens Praeses chuckled.
  - Et quis amat! Sed veritati debes opponere. Homines, hac in re, conspicue sunt ab animalibus distincti!
  Margareta annuit concorditer.
  - Ita magnum intervallum inter nos est!
  Alenka cavillator respondit:
  - Et scis, inter te et simiam, non multum interest!
  Margareta risit. Alenka interim duodecim naves armatae Iaponiae demersae sunt. Deinde puella dixit;
  - Nos prope cum classe hostium finivimus!
  Medvedev risit callide:
  - Ita, boni operarii estis! Ac, mattis, sint amet! In genere, ego bellantes feminas amo - suus tam pudici!
  Margarita torsit corpus suum et cantavit;
  - Donec videor, processor similis sum! Et sicut robot - sonus aggressor moveor!
  Postea discipulus Alenka paulo audacius permulsit. Puella globulis longis digitorum globulis deprimebat ac venustas aspexit.
  Quam decori motus eius sunt.
  Margarita reginam discalceatam in pegmate deambulantem excogitavit. Hoc tam venereum. Et ita regina rubra est. Ab ea omnia ornamenta et vestis pretiosa sublata sunt. tantum saccum reliquerunt. Sed vestis carceris suavitatis, suavitatis, recentis, quasi rosae magis vultum exponit. Et crines ignei. Quam pulchra est regina ad supplicium.
  Et submersi sunt ibi milia hominum. Naves distrahuntur, elementa saeviunt.
  Et Iaponia cladem unicam colossam patitur. Ita samurai habere videntur poenitere delictorum suorum.
  Margarita cogitatur, quid credunt in Iapones? Quae religio? Pagani sunt. Sed Russiam Orthodoxam vicerunt. Deinde cogita cuius deus fortior!
  Et Tartari fuerunt pagani, sed quot occupaverunt territoria.
  Margarita Alenka quaesivit:
  - Dic mihi, forma, quomodo te amo Rodnoverie?
  Late subridens puella, immergens perditori, respondit:
  - Valde bona religio! Tam pulchrae fabulae sunt!
  Margarita grato animo quaesivit;
  - Putasne fabulas? Vel forte omnes isti Dij Russici sunt?
  Elena humeros ei humeros respondit:
  - Forsitan et elves et gnomes sunt! Omnia possibilia sunt in nostro mundo. Et difficile est dicere quid sit actu et quid non!
  Medvedev logice dictum est:
  - Aliquatenus omnia in nostro mundo sunt. Omnes cogitationes, somnia, cupiditates relinquimus. Hic valde interesting theoriam Hypernoospheris habeo, in qua absolute omnia quae ab hominibus inventa sunt sunt. Hoc est^ cogitatio in aeternum. Et manet in aliis quibusdam mundis parallelis.
  Dmitry Medvedev e somno venit. Rursumque eius praecipuum opus, seu potius imperii constructio, assumpsit.
  Et iterum victoria .
  Primum novum piscinam mille talentorum pondo convoca et in loca hostium deducito. Nullam cursus neque sed varius maximus.
  et in alieno territorio movent. Et desuper, etiam sunt plana bombs atomicis. Quid si bombae pelluntur? Et exstinguendum?
  Dmitry Medvedev in openwork est sicut ceteri omnes.
  Et iam alia res publica ad cothurnos dictatoris est. Et sunt victoriae. Hie autem est alius inimicus. Etiam finibus tempus magna... Etiam programmata potes. Hic est URSS in 1941... incursio est. Unitas in Medvedev multas horas ludi automatice multiplicavit, et plus quam miliardis incolarum habet. 196 Contra decies. et recentiorum technologia. Milites autem in infinitum signari possunt.
  Fortunate, opes electronicae inexhaustae sunt. Hostem premunt, premunt.
  Et praedia mille talenta pondo reactoria nuclei per Russiam directe Moscuam facturi sunt.
  Et impossibile est eas relinquere - nihil sumit!
  Medvedev consilium regit et sibi cantat... Tunc lacus nuclei resistit. Proiicit in pugnam "Panther" -2. Currus, qui tamen adhuc triginta quattuor verberare capax est.
  Medvedev ludit sibi oneratum carrorum parametris ... "Panther" -2 ... Quomodo eminus vapulet. Soviet lacus et terebrare.
  Non sic franges! Praesertim in fronte, sed in tabula potes. Praesent sagittis est massa. Et ruunt sibi triginta quattuor ... Et moriuntur sub percussionibus canonum .
  Exercitus iterum movetur ... Et pugna robots apparuerunt. Ambulant ad se. Et proiecta sagittent lasers. Et id ipsum lepide faciunt.
  Ac prope puellas oppugnant.
  Medvedev consilium avide quaerit. Proelium excitans. Iterum te ipsum ludis, aut ad consiliarium militarem transmittas. Et vide ad profectum pugnae.
  Lacus ultro citroque ducunt.
  Hic progredi potes lacus pyramidales, minus vulnerabiles et impenetrabiles ab omnibus angulis. Moventur sicut cylindro.
  Et puellae discalceati currunt ... Et iaculantur in via.
  Alterum bellum. Sincerus toy. et argentum ex puteis aureis non arefacit. Simile est in ludo, omnia secundum rationem, sine defectis, et sine recessu naturae.
  Omnia non arescunt, non decrescunt opes. Verisimile non videtur, sed.
  Interrupit Medvedev invitatio. Praeses Agens telephonum sustulit.
  - Salve!
  Caput administrationis praesidis dixit:
  - Adhuc in officio Dmitry Anatolyevich?
  Medvedev acriter respondit:
  - Ita! Ego adhuc sum praeses!
  Caput administrationis dixit;
  - Zelensky petit ut post inaugurationem residentiam relinquas.
  Medvedev satus cum interrogavit:
  - Et ubi habito?
  Moderator administrationis respondit:
  - In conclavi meo! Tua potestas superet, et premissa omnia vacare debeas!
  Medvedev susurro obstrepebat;
  - Petitionem habeo ad novum praesidem - mihi computatorium relinquat!
  Moderator administrationis quaesivit;
  - Da mihi ordinem "Andreae Primi-vocati" et interrogo Zelensky pro te computatorium!
  Medvedev pactum annuens.
  - Bene potest!
  . CAPITULUM #7
  Vocavitque adiutorem ut pararet decretum. De assignatione capitis administrationis Ordinis S. Andreae Primi vocati. Formula parata est et pro nunc I. obligationem signavi.
  Tum Medvedev iterum ludere coepit.
  Iam virtuales lacus Moscuam appropinquant et oppugnationem incipiunt. Haec urbs machinis cum duobus milibus talentorum oppugnatur.
  Sed Medvedev impetum "Rat" -5 iacit, hoc monstrum est, non piscinam. Decem milia talentorum!
  Copiae Kremlin appropinquant. Ita Stalin fugit. Et captus est a puellis nudis in bikinis. Capto naso nudis digitis. Et faciunt Stalin nudis calcibus osculum.
  Hic copiae virtualis imperii Moscuam praetereunt et Urales adeunt.
  Cape eum etiam...
  Medvedev rursus nutare incipit et somniare.
  Margarita cavillando quaesivit;
  - Et quid, exempli gratia, divisio classica: in caelum et infernum?
  Medvedev turpiter locutus est;
  - Haec fere est prima opinio veterum de retributione post mortem. Profecto, verisimile, omnia aliquanto magis implicata sunt!
  Natasha jucunde exclamavit dum una e postremis Iaponica navibus mersit:
  - Maledictus et antiquus ;
  Hostis iterum iurat
  fricare me
  Tere in pulverem.
  Sed Angelus non dormit
  Et omnia operabitur. et bene finient omnia!
  Puellae classem hostium compleverunt. Medvedev piscinam acceleravit, Samurai persequens. Ita bene hic fecerunt. Est interesting quomodo historia emendari potest. Russia Tsarist erat terra magna, quae in altitudine resurrexit. Etsi non omnes homines bene vixerunt.
  Sed rus surgebat. Dies laborandi abbreviatus est. Novae feriae sunt. Locus auto-imperio creatus est. Merces stabili pretia auxit. Scholae apertae sunt. Sub Nicolao II Tsar plusquam sexiens auctus educationis impendio. Primaria educatio coacta facta est.
  Non satis cito in melius omnia mutata sunt, sed quantum rerum novarum et civilium bellorum perdiderunt. Quot homines callidi homines mortui sunt et patriam reliquerunt? Et nunc in hac parte universi casus est impedimento.
  Piscina turpis, cito et tacite natavit sub aqua. Et iam ultimus destructor Terrae Solis orientis submersus est.
  Natasha dixit jucunde;
  - Id quam iuvenis sum!
  Alenka puellam correxit, specificans;
  - Quid hic omnes boni socii! Pugnate sicut leaenae!
  Margarita in molestia notavit;
  - Nil specialis! Modo melius technologiam habuimus!
  Alenka giggled et respondit:
  - Sed nos ipsi canones accensi!
  Natasha amico favebat:
  - Et nos quoque ducti sumus! Et oculus acutus est.
  Margarita symphoniacis in:
  - Obliqua manus!
  Natasha risit, et respondit:
  - Et es puella lepida!
  Margarita honeste dicitur;
  - Miseret Iapones. In efficitur viverra magna. Mihi maxime placet Malus Horribilis!
  Ridens Alenka erupit et torsit in aere pedem;
  - Hentai frigus est! Etiam frigidissima!
  Natasha, subridens puellae, quae impedita gustaverat, suggessit:
  - Et scriptor fortasse etiam asinum Nazis calcitrare!
  Medvedev subridens adnuit:
  - Cogitatio bona. Sed primum copias humus Iaponicae conficiamus. Adiuvamus bellum citius finiendum. Itaque fascismus in hoc universo non apparet.
  Puellae in voce responderunt:
  - Et non apparebit, et Sina nostra erit!
  Postquam classis Iaponica demersa est, T-95 super piscinam ad superficiem obtinuit.
  Tunc Medvedev rudera varia somniare incepit.
  Bellator Alenka stetit pro defensione Ryazan. Natasha erat cum ea.
  Ambae puellae in levi armatura, cum machaera in utraque manu. Pedes speciales sunt, discos tenues.
  Mongol-Tatarorum ingens exercitus ad oppugnationem ascendit.
  Multi simul gradibus longis texerunt muros. Dissimiles sunt: hiatus ab radice connexus, pinus demissa cum transtris. Adhibebantur etiam graves scalae in ordinibus lignorum. Munimenta, propter velocitatem constructionis, altiora evaserunt quam exspectatio Tatarorum evasit, plures gradus cacumen non pervenerunt. Antea Tartari paucos Uruses captos pepulerunt. Populus Russiae mortem ignominiae captivitatis praetulit.
  Sed Tartari crudeles erant.
  Hastis cuspidibus acriter obnixi defessi homines recalcitrabant, existimans quod populus Russiae, ne volens suos interficere, se dederet. Vel, sub tegmine captivorum, in glaciem vallum see. Captivorum quidam decurrerunt eiulantes, glaciem glacialem volventes, invisam nukeram pulsantes, enses e manibus dilaniantes, statimque cadentes conciderunt. Homines scalas cito ascenderunt, qualem tribum non intelligis?
  Seminudus, pannis, clava in manibus, dorsa puncti in sanguinem. Rusticus Vaula, armis indutus, ingentem iam securim excitaverat, cum ab inferis perdite clamarent;
  -Nolite nos perdere, miles, nostri sumus, Russ!
  Voevoda Dikoros ad murum desiluit et clamavit:
  -Olere possum, nostrum!
  Clamor atrox hoc confirmavit;
  -Mane, secare tuum! Nullae apud nos Mughlans sunt!
  Ipsum dolor Alenka exclamavit:
  -Quisquis se recte traicit, suus est!
  - Baptizati Orthodox!
  Ingens Vaula-Morovin immanis Vaula-Morovin terribili voce, quantum mille passuum inde fugerat, fremuit.
  Defensores Ryazan approbaverunt;
  -Right! Verum!
  Colligunt undique muros;
  - Age, fratres, signum crucis facite!
  Centum pannorum, caeruleorum captivorum, vallum ascendentes, ceciderunt, mechanice se traiiciunt. Nonnulli statim pre- plicatis lapidibus tulerunt, eosque ad Tartaros amens proiecerunt. Multi Ryazaniani primum Tatarorum viderunt, etiam multi adversarii traditi, eundem Kipchaks, in via Mongolica ornatum.
  Hostes longis tunicis erant pilis tam diu in fimbriis implicati. Electio nukera habebat aes et laminas ferreas in pectoribus suis pendentes, dorsa eorum aperta. Ad terrendos Uroses, multi jam vitiosos suos depictas, et effoeminatas sanguine facies.
  Sed Uruses non cessabant, gladiis et securibus cum hoste congressi. Ex ictu valido Valulae, quinque Mongoli statim interfecti sunt, secundo ictu, et plures tres! Caeduntur alii bellatores non deterius. Tatarorum lubricum hastile inscite ascenderunt, nec apte se clypeis, spathis incisis tegunt. Cum ingentibus detrimentis, exercitus Mongol cacumen pervenit, aquam ferventem et terribile telum eis infundens: picem ardentem.
  Etiam feminae et infantes aquam ardentem fundebant, lapides et caudices iaciebant. Maxime efficaces erant parvae fundae sagittarum venenatarum, etiam puer quinque annorum, qui nondum poterat chordas strictas trahere cum parvis manibus ab eis emittere poterat. Ac deesset, in tantam molem densam accendi, multo difficilius quam ferire. Impetum plane strangulans, cadaveribus truncatis copiose devolutis.
  Per spyglass Sinenses arte facta, Guyuk Khan proelium proxime secutus est. Labra lambit, fudit labra, subinde auream, velatam galeam accommodans, pertinaciter et odiose frontem scandens. Tum fistulam in iram demittit.
  Nostri moriuntur! Burundai et Flavus Anguis ad me!
  Festinenter Turgauds ad explendum ordinem kagan hereditarium festinavit. Guyuk in sella eburnea caelata sedebit, cum manus super humerum leniter requievit;
  - Ne cures, magnus ille! Oculos tuos silvestres!
  Diuturnum melodiam puraverat quae vox muliebris sonabat.
  Guyuk Khan dormitare sensit, in pedibus suis vix manere potuit. Ita est. Iterum sic apparuit Serpens Flavus coram eo, homo terribilis in exercitu suo, daemon infernalis a longinquo et inexpugnabili Iaponia.
  -Vos!
  Haeres summi Kagan stulte digito monstravit! Milvus flavus effundebat, vel crescebat, vel e contra decrescens;
  -EGO! Et recte per te video! Tempus est carnis iram temperare! Bene, ut verius dicam, subsidia omnia in proelium quam primum adduce! Et ego te adiuvabo, fratres, ut mirum in hostes plantem! Move coronam, crede mihi, vera erit!
  - Dze, dze, dze! delectum tumen, duce Burundai, in proelium mittam. Simul tu impetum ducis!
  Oculos Iapones emicuit, dentes flavos denudans;
  -Demones albi non sunt, volo pares meos occidere! Vera ninja!
  Milvus flavus emicuit sicut phylacterium, sibilus imperceptibiliter in ore apparuit, melodia iridescentia audiebatur.
  Guyuk bullienti se putabat, sed nec vires nec studium disputandi cum ninja mago habebat. Hoc momento turgauds Burundai improbe impulit, Guyuk Khan non placet huic comiti obedienti Subudai-Bagaturi.
  - Tu, rimosa pellis! Non vides quod optimi milites sub urbis Uru moenibus moriantur. Statim tumen Berkutov sume et, amne transmisso, Uruses sub dextro pariete ictu excidit.
  Peritus Burundai objicere ausus est;
  - Nondum glacie valida, sub ictu millium ungularum simpliciter rumpetur.
  Improviso formidabilis Iaponica pro Guyuk respondit.
  Cura tua est laudabilis. Sed frustra opera vestra sunt! Pulvis magicus glaciem in flumine fabricavit quam ferrum militare fortius! Bene, salire, iussimus te!
  -Magna ninja-batyr scit quid loquitur! Equita ocius, si grandinem tenes, scholam equorum tibi dabo praemio!
  Clamavit, digitos quatiens Guyuk Khan. Burundai amplius contradicere non audebat - est refertus morte. Mongolus cum grege equitum furyorum e conspectu disparuit. Subito umbra movebatur, et sonitus supra caput crepitans, et galea a forti aere in undam coronam kagan avolabat;
  - Harakiri! Hic venit Papilio! Nunc Urus erit "funde".
  Draco ingens ferebatur super aequora, alis aureis nivis spirantibus, et linguae igneae e tribus praedatoriis labris profluentes.
  - Stultus mongoose!
  Guyuk ne tempus quidem terrebis:
  -Ille potest totum Ryazan comburere.
  - Non omnes eam, sed murum ejus incendit. Vade, mea parva Godzilla!
  Magnificum somnium Medvedev continuavit. Praeses agens colossalem imaginationem habuit.
  Draco fortis, cum alarum quinquaginta metrorum evectus. Tartari et Flamines eos comitantes furiose ululaverunt. Tumen, duce Burundai, in glaciem inclite volitabant, complures equi prolapsi sunt, illico cum equite mole ferrea obtriti sunt. Monstrum interim tricipitem in parietem leniter advolavit. Dikoros ante caeteros impetum aeris periculum intellexit. Nolebam sane ut ante tempus tubam meam patefaceret, sed ut urbem servaret, incognito telo usque in eum diem uti vellemus. Monstrum alatum obstitit monstro mechanico, quod vage quasi mixtura aranei et centipedis ferrei videbatur. Fumus iam e vapore boiler. Euge iuvenes qui carbonem in antecessum proiecerunt.
  Vapor catapulta est dominativa coniunctio technologiae motivae, winch, ballistae multi-armatae et etiam snuffbox musicum. Quae bestia, ex ferro duro ficta, paene ad celeritatem tormentorum tormentorum ad distantiam usque ad duo miliaria, quaelibet res miranda, iacere potuit. Puellae bellatores fuerunt primi in mundo qui machinam pistonicam aptandam putaverunt ad crimina iacienda. Silvestris crassa personaliter vectem convertit, et vitta vinculorum subtiliter commota movere coepit, lapides in scapulas cursim contortis inserens.
  Cum Tatarorum denso ruerent globo, nullae fere misses erant, e contra, singulae sarcophagi graves, mittentes, aliquot obnixi equites prosternebant. Unum malum est, scala tendentium magis debilis est, adhuc Tartaros ferire potes, sed draconem volantem ferire conaris! Monstrum tricipitem convertit in capita, et pandit ora, trisulca, adamantina.
  Dejecta flamma hastile transvolavit et pulsavit domos. Clamores et clamores audiebantur, plures feminae dimidiae caecae in viam decurrebant, aedes velocitate innaturali ignem comprehenderunt. Feliciter arena et dolia aquae graves, ac ignis legio intenti erant. Casas, maxime prope murum, igni repugnant asbesto obductas. Sub amica pressione, rapax vulcanus pallescit et, amissis viribus, in manipulos pallentis fumi vertitur.
  Sed Draco manifesto cedere nolebat, e dive egrediens, cum gratia onustis oppugnationis aircraft conversus, rivos ignei turbinis iterum deduxit. Tatarorum iam ad parietem pervenerunt, ita eos etiam flamma furiosa percussit. Horrendus Burundai erat inter victimas, Luxuries vestes arsit, et apri saucii Cum fremitu ruit. Milites Russici eam acceperunt et partem glaciei conspicue liquaverunt, terram et tigna exponunt. Vestes in Dikoros gliscebant, sed pugnator Antonius, in muro stans, situlam aquae in eum effundere curavit, et vapor catenae electronicae candentis effusus est.
  - Quam obsessio diabolica, misericordia est quae refrigerat Alyonka nos non videt!
  Draco iterum conversus et tertium circulum ingredi tentavit. Magus Saveliy digitos percussit, parvum globulum immittere curavit, ictus in medio draconis capite cecidit. Parva explosio nullum singulare detrimentum in monstro tricipiti intulit, sed eam trajectoriam leviter excussit, ex qua dracone ante tempus accensus, igneus turbo nullos ordines aggeratos percussit. Et rursus furiosa pars ululat Tatarorum incumbens. Tunc Dikoros animadvertit puellam altam puellam, insignem duos gladios ancipites vibrans. Inhumana celeritate adversarios suos in brassicam concidit, terribiles ictus cruribus, cubitis, etiam capite, papilio volitans.
  Vnum, vel potius duo homines tantam stragem edere potuerunt;
  -Juliana! Angelus ruber est te?!
  - Flores olent naso tuo! Ex tribus metris altum!
  Elena ridens respondit. Bellator, furiosa cheetah velocitate, in vallum volavit, vix nota cruenta vestigia in muro relinquens.
  - Noli loqui, et sic omnia plana sunt! Facem alatam exstinguere debemus!
  Alenka bacchatur sibilus draco, Diruta volatu, quartum ingressus est orbem. Et dixit ei vir fortis stans:
  Utere catapulta, Alenka, saxum eprime.
  Bellator latrante minax.
  -Scio quid melius utar!
  Alenka statim tres catenas scite fictas sustulit. Etiam puellarum suarum bellatorum fuit, duos vel tres lapides parvos coniungere, duos vel plures ballistas mittere et detondere, totum ordinem lacerare. Explicata catapulta vaporis, Alenka in ferrum desiluit et pede vectis recalcitravit. Illa in altum eiecta, iam volando, Bellator bracchia vibrat, gladios gyrans, Motus celeres dirigens, A tergo draconis aculeis Aculeis in terram tractatur. Monstrum horruit, equitem protervum abjicere temptavit puellam, sed sollers catenis tortis per ora ingentia rapitur - monstrum formidabile prorsus instravit.
  Cur tribus capitibus eges? Num unus deest? Leaky, ita eos constringam ut ultima cerebra non evolarent!
  Iocum incondite risit puella bellator. Draco abrupte altitudinem adeptus est, deinde ansam Nesterov expressi, musculi sub cute tremebant, monstrum invitum equitem summo studio proicere fecit. Excursus aestus aeris in corpus vasti spiravit, milvus quasi lapis e catapulta emissus, vel maxime meteorus. Atmosphaerica unda Tatarorum e orbiculo addicitur.
  Alenka cooed:
  -Not infigo!
  Somnus praesidentis agentis adhuc geritur. Dominus Medvedev paulum discessit, fortasse etiam a dolore.
  Re vera, quae est vellicatio draconis pro puella terminatore, cum onera in duodecim planis variabilibus emensus est, accelerans ad centum et quinquaginta terrae gravitatem et statim in gravitatem tribuo, deinde rursus ad terminum oneris sublethali attingens. Quodlibet repraesentativum florae et faunae est vermis ante hoc productum machinationis geneticae.
  Monstrum vertere temptavit capita, immane fremens immane fremens. Bellator puella totis viribus ense fabuloso cussit, intendit locum sensibilem - narem. Prima plaga plana erat, e naribus globuli argentei volitabant, sicut margaritae in sole scintillabant;
  - Pulchra snot tibi, recte, aiunt, draconem posse cacare aurum.
  Serpens accensus. Respondens pulcher et agilis Alenka acuto cuspide laceratus, ictus erat acutus et accuratus, lamina leviter rubra vertitur, et rosulae cerasi rosulae ex ingenti naso exierunt. Dextrum in muscam iunxerunt, in ornamentum exterum innectit.
  Puella risit.
  -Clas, age, dolum repete!
  Monstrum iam micans erat, sed altitudinem assequi perseveravit, urbs capitalis Ryazan minor facta est et minor. Hic in rota plaustri, nunc in patera, hic papaveri semine, tandem post nubila latens. Caelum nigrum fulsit, astris lucidis ascenderunt in stratosphaerium, difficile respirare factum est, frigus vacuum spirare. Licet fabulosus Alenka persona non sit plebeia, non tamen sine aere facere potest. Sed, ut videtur, etiam draco pruritus est, et reptile divulsus est, suffocans; Ruslan cum tribus diebus et tribus noctibus, Chernomoretae barbam tenens, plane venatio non est. Dictio e situ filiorum per caput micat, aliqua de causa eam rem repetere vult.
  Et ait puella bellator;
  Ejusdem sanguinis sumus, tu et ego!
  Draco inherere visus est et contremuit et fugam constitit. Inde sensim detrectare coepit.
  Bellator et lacertosus formosa locutus est;
  Recte putas, mi frater aligerum! Eventus apud te habebimus!
  Infra, pugna vera erat in adductis, Tartari iam e muris revolvebantur, et magnificus Natasha decrevit optimum tempus ictum venisse. Euge, fortis puella, statim videre potes quo ivit, cruentum restat, stratum cadaveribus densis iter. Non solum crura et brachia, Natashae binae longi falcati aculei praedura ferro intexti catenis pugionibus.
  Alyonka dixit intra se, calcans pedem suum;
  - Certum habeo talia propria facere! Nunc, Mughlans fermentum!
  Flamma ferox erupit e gutture tincto quasi triplici vulcano, nimis arcte contrusi Tatari, et simpliciter assati a centurionibus, ex ore eorum per ignem infernalem effusi. Equi maxime perterriti sunt, plurimi tamen equi iam repentino ictu a tergo repulsi, Guyuk Khan milia militum sub sella tantum manserunt. eruptio continuata, centenis et centenis pugnatoribus verrens in igneam procellam cum uno salvo. Reditum parvi draconis fulvus anguis oculis strictis spectabat.
  Pugnator ab oriente mugiens;
  -Traitor! Hic vos omnes familiae draconis vicarii, semper proditis et servitis fortiori!
  Iratus, ninja magus ferociam equitem deponere conatus est, pulsatores ad celeritatem machinae tormentorum iaculatus. renidens iuvenis bellator Alena voce canebat;
  - Ignis aqua - super speculum pulsate! Frigidus es peregrinus - ignem conspuentibus!
  Haec puella est - hilaris, facete. Et pulsatores ab igne non timet.
  Alena facile prosternit, fabulosis utens armis, subinde bestias in hostes dirigens. Tam reusable flammiferae pennis melioribus centum mechanicis equinis ductae.
  Forsitan et haec oppugnatio frigidior est quam aircraft, et ubi tantum accipit esca, non exspirat? Otium tuum monstri studere oportebit ac novum, antea non visum, arma condere! Sagittae, ut milium, crassae, iridescentiae, omnibus coloribus iridis coruscis, cute armatae. Hits, tantum momentum mutare fuco Ruby rubrum fit lilac purpura. Lilac-sapphirus autem in coccineum vertit, aureum flavum, viridis smaragdus. Pulcher- rimum est, misericordia in cruento praelio aestu, fabuloso spectaculo tempus non habere.
  Russici milites et milites Legionis Albae, a puellis formatae, interim iam pleraeque ratae Mongol caeduntur. Maxime terribile factum est cum flammae mechanicae iverunt, quivis exercitus tam ancipiti ictum ferre non potuit. Aliud minutum, et fuga tenebrarum incipiet. Serpens flavus parumper haesitavit.
  Ordo Batu comprehensus est, ut haereditarium kagan vafrum interficeret, sed stipendium nimis humilis est. Non occidet eum postea, sed nunc educet eum sub gladiis Russicis valide;
  - Eamus, Kagane, te obtegam!
  Quid de mongoose triceps? Non cruciet exercitum!
  Ninja digitum rupta, scintillae volabant;
  -Perplexum carmen legere possum, et ad mundum suum redibit, sed tunc eum per septem annos arcessere non potero! Licet optio sit! Haie gradui carmine!
  -Quomodo is qui?
  Pinguis et tumidam faciem Guyuk ultra annos extendit. Ninja posuere ultricies explicavit:
  - Ita! Si album mongoose occidero, erit meus draco, si me necat, erit eius!
  Iaponica magus diu lacus insusurravit, facinum sole lucidius scintillabat. Subito Alyonka discalceatus motus exterminationis evectus sensit flexibilem politam dorsum potentis et iam monstrum oboediens sub ea evanescere. Illa erat in aere, lapidis velocitate volans. Non iucundus, sed funestus fuit casus. Fracta per metri longam nivem, cum furore apri vulnerati, bellator terminator in Tartaros irruit. Novissima resistentia cecidit, reliquiae ingentis exercitus miserae in fugam communem ruunt.
  Puellae pulcherrimae, Alenka et Natasha pedibus nudis, proprie certaverunt in exterminatione nukerorum confundentium. Guyuk Khan, interim, paene invisibilis factus est, equus leporarius omnia hippodromi monumenta verberavit, kagan haereditarius solum de pelle sua cogitabat.
  Non est samurai! Miseranda ignavis. Servite tali mikado in bastardo!
  The ninja latravit.
  Flavus anguis duas katanas potentes protulit, eas transiit et acriter excussit, globus roseus scintillans a mucronibus separatus. Homing pulsar magica celeriter versus pulchrum, seminudum Alenka exuit.
  Bellator terminator ad notandum motum, igneum concretum in musca excisum, parva explosio quasi fulgur dispersa, duodecim vel duo Tartari dispersi sunt;
  -Est diabolus! Samurai de inferis!
  Clamavit Serpentem Flavium. Ninja iam parabat Alyonka cruentum nudo pede occurrere, cum elementaris cogitatio in eius caput venit. "Quod si non statim fortissimam hanc pugnatorem foeminam occiderit, tunc iunget eam flava terminator Natasha, et tunc perniciosa fiet consequentia, et draconem subegit, et solus fortissimus bellator magnum anguem domare potest. "
  ninja coaxare;
  - Ego aves rutilant! Ego discedo ut redeo!
  Milvus fulvus, pallium suum explicans, in nivem rimatus est. Deinde, suffocatio, motus alica susurrare coepit.
  Nuda pedibus Alenka insequendi furorem perseveravit, frigus Natasha non tardavit. Quamquam omnis pugnae ferocitas, tabernaculum regium kagan hereditarium momento non amisit.
  - Fuget, capiemus ducem!
  Nuda pedibus Alenka suadet. Nudo pede disci iacens, Natasha casualiter respondit, Mongolorum fugiens rapido verrit aequora.
  -Quid pro! Laetitiae Batygae feremus, quod nimium est humanum. Gladius facile interficit, sed jihangir simpliciter pellis est.
  Alyonka, uno ictu quatuor absciso, risum effudit.
  -Si ipse Batu cornua non abrumpit! aut qua via nos in castra cogemus?
  Natasha giggled and said;
  -Baty satis posuit in braccis suis, et pauciores Mughlans supersunt, meliores!
  Puellae terminatae gressum incitabant, erat quasi ludus capturae, equi nukeri perdite, laniant latera ad sanguinem. Magno conatu id fecerunt ut equites Uru leviter abrumperent, sed ab iis qui plus cheetah destinati erant effugere non potes!
  Evigilans, Dmitry Anatolyevich Medvedev exercitia sua fecit et in TV convertit. Occasione victoriae Zelensky, celebritates et laetitiae nationes factae sunt. Populus sincere gaudebat de mutationibus.
  Omnes homines novo modo ac liberius vivere voluerunt. Appropinquabat inauguratio, et Zelensky plenam potestatem reciperet. Atque id etiam alacritas et aspiratio effecit. Simile, omnia mutabuntur, et melius quam heri. Sclavi unitatem obtinebunt et bellum frigidum finietur. Sicut visio auctoritatis Putin periodi.
  Et carmina pulchra iam de Zelensky canebantur... Omnes res novas et pulchras cupiebant.
  Ipse Zelensky pronuntiavit primo decreto parlamentariam immunitatem se abolere, et etiam plumas oligarchi purgare. Zelensky promisit signanter tributa super divites levare. Modi, nihil earum ad, adipisci!
  Fere multum agenda erant. Amplissimam constructionem ferriviariam comprehendens: Arkhangelisk - Chukotka, et deinde cuniculum subterraneum sub Alaska.
  Cur Zelensky non tsar est? Inceptos eius magna. Et in US potentia cito mutabitur et alia generatio politicorum. qui etiam volunt mutationem.
  Nunc et zelensky explicatio...
  Donec computatro sublato, Medvedev ludum intravit...
  Iam victa URSS potest cum USA contendere. Sed primum ratio defensionis missilis laser ejeamus, hic imperium tantas habet opportunitates. Bellum contra USA - MMVIII! Invasio incipit ab Chukotka usque ad Alaska.
  Vera pugna geritur.
  Pugnans "Abrams" contra piscinam "Panther" -7. Novus apparatus non tam gravis est quam perfectus. Genus absolutum suum ostendit.
  Et Yankees se destruunt. Et coepit administrare .. .
  Pro exemplo, nova templa cum septem religionibus construere aliquid. Aut etiam turres novae TV. Imo aedificans pyramidem frigidus esset. Unum dimidium chiliometrorum altum. Etiam id magna velit!
  Medvedev simul gradum bene esse erigit. Non solum quia officinas militares pressit.
  Etiam producere TVs, refrigerators, computers, laptops. Et construe productionem, et musculi pugnam sentinam. Sed Civitatum Foederatarum Americae iam praevalet ... Imperium iam plus quam duo miliarda miliarda hominum multitudinem habet et bellum contra Civitates Americae Unitas satis trahere est. Medvedev dentes nudat et cantat;
  - Verus sum omnium saeculorum turbo! Una, quae multam mortem afferet!
  Et iterum urget Americam. Iam illic nuclei permutatio nititur. Haec pugna crescit.
  . CAPITULUM #8
  Eh, unitates iterum impellamus. Et quomodo ferimur! Ecce veniunt pedites puellae. Omnes discalceati et in bikinis. Et quomodo Yankees cum bayonetis confodunt, et quomodo tasque nudis pedibus proiciunt. vis ipsa in illis est. Et omnia tremunt sicut globulos hydrargyri sub pellis solibus currunt. Puellae amant necare - hae sunt puellae!
  Et cantant sibi;
  Komsomol puellis allidimus;
  Nos Tsar Medvedev, sapientissimus Tsar ...
  Et vocem sane sonoram habemus;
  Negotium quodvis argumentari - ite pro eo!
  Et iterum quomodo nudis digitis tasque iecerit. Litterae hae sunt mirabiles ad litteram. Et Yankees opprimunt, Alaska capiunt. Et sibi cantant;
  - Lupi mali in sarcina cohabitant! Tantum ergo superstes erit familia! Infirmi pereunt, interficiuntur - sacro sanguine lustrali!
  Ac puellae impetum dentibus ostendentes ruunt. Sed contra Americanos, sunt etiam "Tigres" -7, quae vis mirabilis. Nec desine talia monstra!
  "tigris" -7 peculiaris est summus pressura gun cum proiecto initiali velocitate 2500 metrorum secundorum. Ac ut lupanet, nihil nisi. Et discurrunt passim "Ambramsa". Et turrim destruet ab eis.
  et puella genua flectit et pedibus nudis osculatur.
  Americani denuo dedunt. Et copiae exercitus Medvedev Novi Eboraci appropinquant. Urbs oppugnatur. eum sine caeremonia ceperunt.
  Medvedev se magnum ducem censet: post omnes Londinii cepit.
  Et potes dicere, ille statiin maximus est. et Vindobonae deinde.
  et Americani in deditionem venerunt. Praeses Americae Foederatae Rei Publicae in faciem cecidit et nudas puellarum pedes osculari coepit. Primum unum, deinde secundum vicissim.
  Tota igitur phalanx discalceatorum puellarum osculata est. Magnum hoc proelium est!
  Medvedev chuckles... Sic Americam cepit. Sed Putin hoc facere non potuit!
  Hoc est proelium - super! Et deinde ad Mexicum.
  Et iterum tenet... Et Mexicanae puellae eas super genua ponunt, et nudas calcibus osculantur. Ac fremunt;
  - Gloria pulchri- tudine!
  Imo una computatra magnas imagines puellarum calcibus nudis, quae captivis osculantur, colorare potest. Et tale est metus.
  Captivi hic iterum ducuntur - hoc tempore occaecat. Etiam pedes nudos puellarum osculantur.
  Ac etiam lacus pyramidales repunt...
  Puellae moventur et sunt multae earum... Post omnia, ex facultatibus iuvenem excutere potes. Et elige omnes unitates puellae in bikinis. Et tam pulcher est.
  Plerumque redheads et blondes sunt.
  Et possidendam unam villam post aliam. Tales frigidos bellatores. Imperia nudo pede cadunt.
  Medvedev cum voluptate ludit... Et etiam sibilat aliquid sub spiritu suo.
  Quomodo explodit bomba hydrogenii? Immanis barbarismus! et civitas tota quasi bos lingua lambebat. & quanto plus femper. Puellae nudis pedibus currunt per pulverem radioactivum. Et nudi calcibus exuruntur.
  Medvedev, ex altera parte, ludit sicut Python alterum agrum deglutit.
  Hic est alia virtus, quae prope victa est, et vexillum emittitur.
  Lacus nunc novae sunt cum armis acribus et ceramicis. Multi- accumsan et efficax.
  Portitores et aircraft sunt moderni, et satis extra locum. Et quomodo ea plana incipiunt ferire.
  Medvedev, ut videre possumus, est callidissimus praesidens agendi.
  Sic fuci nunc progressus. Et frigus est. Etiam, elit arcu. Hic, UFOs iam in aciem eunt. Tum vero pyramidales lacus.
  Praeses Trump US, caput lucidum, iussit autocinetum invulnerabile et impenetrabile ab omnibus angulis facere. Et sic mastodon apparuit in forma humilitatis pyramidis. Atque haec machina egregiam tutelam praebuit. Praecipue contra projectiones in motu.
  Nunc, haec piscina tam feliciter evasit ut periri non possit, et adhuc in usu est cum Civitatibus Foederatis Americae. Etiam id appellaverunt: Trump piscinam.
  Furor interdum homines arripit, cum vident impenetrabiles esse currus.
  Medvedev inaequale proelium pugnat, et machinae aliam virtualem capitalem iam ceperunt, eam in acervum ruinarum et infundibulorum instigantia vertentes.
  Sed haec puella robot non satis est. Profecta ad novam armorum generationem explicandam proficiscitur: bombam annihilationis. Et haec bomba quadringentis vicibus potentior est quam bomba hydrogenii. Si percusserit, cinerem non colliges!
  Et bellum iam moveatur in spatium.
  Medvedev utitur navibus ex novo mixturae fortius et leviori quam titanio factae. Et spatia volare in spatium, et pugna robotarum pugnant. Iam multa exemplaria varia in officinis subterraneis inveniuntur.
  Itaque ultimum imperium in planetam cadit. Et quod? Nunc ad spatium exterior!
  Tempore Belli Star Wars incipit.
  Medvedev de hoc agit et claviaturam acriter premit. Et digitis pellere potes, aut cogitationes compesce.
  Praeses agens prudenter agit et sibi spatium classis aedificat. et pugna pergit.
  Bomb thermoquark etiam potentior annihilatio augetur. Et fortior est centies millies an annihilatio.
  Tum naves ad caelum fertis. Et capie satellites planetae. et deinde systemata finitima. Faciunt celerrime.
  Praeses agens et terminatores in ludo producit. Hic est terminus heros. Hic tempus peregrinatione, etiam si limitata est.
  Medvedev elisus est;
  - Homines humi allidunt pedes, quid ocreis! Quid est stulte et horrendum deforme!
  Et Medvedev multo magis fun factus est. Heus haedos, tam bonus es. Praesertim si spatium bellatorum.
  Hoc est, ubi tendit acies siderea. Et graves commutationes percussionum, cum leviter feriunt in stomacho. Accuratius est figuralis cogitatio.
  Medvedev oppugnare pergit;
  - Funestae sunt meae stellae!
  novos duces pro se loco constituit. et quam pugna, pugna est.
  Hic Medvedev cum praefectis imperat. Hic coitus hostis exoritur. Cum armada tam innumerabilia appropinquat, terribile procul visum est quod nebula varia micans serpebat. Quelibet scintilla est demon vocatus mago magus evocatoris. Plus quam duodecim et dimidium miliones navicularum militarium praecipuarum classium, et parva infinita "culex fovea", attentis auxiliis singulis nunc venientibus, numerus eius viciens vicies centena milia erat. Frons extenditur ad duas parsecas, in tali libra, etiam praetoriae ultra-proelium sicut arenae in Sahara spectant.
  Proelium generale appropinquat: Exercitus imperii Medvedev contra multiformes "Coition of Total Salus", quae placuit, pro constanti ratione perpetuae defensionis nuper, classem ipsius crudelis aggressoris ferire.
  Tot naves hic sunt, mirabili, etsi in pluribus, impedientibus efficacia pugnae varietate. Puta, exempli gratia, stellatus in modum psalterii vel cum longis capistris pro chordis, cithara, vel etiam duplice bass cum cisternina e altero bello mundano. Hoc potest et movet pusillanimes, sed verisimilius est risum movere quam metum.
  Contrarium est imperium, quod universalem potestatem esse dicit. Magnum spatium admirandum Medvedev, ubi omnia ad usum belli destinantur, principale slogan est efficientia et utilitas.
  Coalitioni dissimilis, starships Agens Praesidis tantum magnitudine differunt. Forma autem eadem fere est, valde praedatoriae aspectus profundi maris piscium. Forsitan, uno excepto, apparent sicut densas, chalybeas pugiones - dimicantes.
  Stellae in hac mundi parte non nimis dense per coelum sparsae sunt, sed coloratae et propriae in luce sua.
  Horum autem luminum intuitus tristis affectus est, quasi oculos angelorum intuentes, quod animalia universi pro turpibus, vere feritate damnant.
  Exercitus praesidentis agentis nihil festinabat occurrere, sed singulae mobiles stationes, celeriter adhibita superiori celeritate, hostes invaserunt, damnum intulerunt ac se receperunt. Respondentes igni verberare conabantur, sed agiliora et perfectius munimenta multo efficacius agebant.
  Explosa, ut in fodinis detonatione, quae parvae videntur in cosmicae scalae, lembos et eversores. Sed hic velit ac magna dictum volutpat. Una ingens pugnarum coitio percussa est, spisse fumabat, torquebatur, et pavore ingentem stellarum instar ignis in silva siccitate conscendit.
  Peregrini, similes Jerbois, unguibus tantum pro cauda, timore spargunt, stridens et saliens corde. Inter haec minora genera occurrunt, ursorum et anatum similes; Rostra ferino perversa sunt, rimas audiunt, disvolant, pennas accendunt. Hic unus anates ursi ad occiput, caput igneum fistulam involvens. Ibi, spuma in gutture percussa, ventris ejus statim exstabant, et volucris cadaver erupit, et sparso sanguine cum reliquiis carnis ex infante profluentibus.
  Jerboas incenduntur, ad modulos adiuvandos ruentes, sed ratio quae dat spem tenuem superstitem esse sine spe laeditur. Eorum dux, Cockroach, cauda hystericam stridore emittit;
  - O di quadrati circuli universalis, per ... .
  Fieri non potuit, ut infelicis excellentiae flamma tegeret. Caro rodent intelligentis in particulas elementarias intrita.
  Praelatorium incendio conflagratum, bullas aereas in vacuum expellens, ac deinde explosas, in multa fragmenta discerpens.
  Medvedev, satis lusus, duos plures ordines fecit. Etiam Novodvorskaya posthume cum stella Herois Russiae adiudicavit. Oleg Rybachenko cum omnibus ordinibus et numismata, quae in Russia sunt, adiudicare iussit. Ordinem sancti Andreae Primo-vocati et Donaldi Trump praesentavit. Post hoc Medvedev iterum obdormivit... Nemo adhuc eum vexavit.
  Post tale facinus, Alenka conspicue erigitur. Ut sit amet faucibus ipsum.
  Margarita primus aream accepit;
  - Cum Iaponia in mari perficiamus, eos in terra finiamus!
  Alenka vehementer hanc opinionem confirmavit:
  - Profecto! Cur mortem novorum militum Russorum permittit!
  Dixit quoque Natasha;
  - Kuropatkin est dux ambiguus. Ita factum non est quod vincere poterit, etiam ratione debilitatis Iaponiae in oppugnatione Port Arthur!
  Medvedev summatim perorata est;
  - Venimus! Haec fortuna nostra est, et casus Russiae!
  Post haec, valida et ultra-moderata piscina mota est. Etiam, Iaponia malum diem habet. Et saepe maledicent momentum cum illis occurrit cum Russia pugnare.
  Piscina ad copias Iaponicas movebat. Alenka dixit jucunde;
  - Et tam mirabile somnium. Quasi Natasha et Ryazan defendo ab multitudine Batu Khan.
  Margarita percitus est:
  - Num in somnio eram?
  Elena negative caput quassavit.
  - Minime! Vos iustus non est!
  Puella in molestia ingemuit;
  - O miseratio!
  Nuda bipes Alenka risit et dixit:
  - Tantum posses impedire nos! Sed Natasha et ego tam frigus!
  Flava puella miranti quaesivit;
  - An refrigescant?
  Discalceatus Alenka libenter confirmavit;
  - Ita, frigidissima! Et stravi etiam draconem!
  Natasha risit et respondit:
  - In dracone valde pulcher es!
  Alenka libenter confirmavit:
  - Similis est fabulae! Ubi dracones, et elves, et omnia vafa illa lepidi!
  Margarita sincero affectu respondit:
  - Pulcherrima es etiam sine dracone! Modo mediocris, miraculum miraculorum!
  Alenka confidenter affirmavit:
  - vincam omnes! Tam cum draconibus quam sine draconibus!
  Et bellator pugno ostendit ei.
  Primum piscinam Russiae aggressus est Iapones, qui ad muros Port Arthur stabant. Erant adhuc eae copiae. Excanduit tormenta. Respondens tormentum ad 152 millimetre formidolosum piscinam accendit, ac octo tormentorum apparatus lethalis. Et iterum centeni samurai secare coeperunt.
  Machina tormenta - "Dragones", res ipsa letalis. Glandes quinque milia per minutias - quaedam bestiae species.
  Iaponicus cecidit confossus, laceratus, ossibus contusis. Venter eorum erupit, et corpora iactata per contusum ignium comminuta sunt.
  Indidem putaminum cumulativo saturitate erupit. Egregii et pedites et ad perrumpendas imas naves.
  Hae puellae terminatae sunt, et verum ingenium professus est. Coeperunt ergo samurai triturare.
  Nudis pedibus Alyonka dixit:
  - Ita est spiritus Russiae clarus!
  Natasha, premens globulum globulum nudis digitis, imbrem glandium misit, continuavit:
  - Et noster Tsar, Nicolaus II!
  Nudo pedibus Alenka concham mittere continuavit post testam. Omne letale e tribus secundis unum evolavit. Et gravida Iaponica obmutuerunt. Et milites albi et flavi multi mortui sunt.
  Natasha samurai compluribus ordinibus falcata, munivit;
  - Hymnus nationalis canitur in cordibus nostris.
  Alenka nudis pedibus, conchas exspuentibus lethali impletione continuans, et multo potiores quam plastids continuans;
  - In universo mundo pulchrior nemo est eo.
  Natasha, inclementer in Iapones incendens, ope nudis pedum adiecit:
  - Exprime fortius eques apparatus tormentarii.
  Discalceatus Alenka, Samurai comminuens, complevit;
  - Die pro Deo data est Russia!
  Puellae vere, vere magnae sunt! Magnifici pulchritudines. Videte et admiramini. Sed ad Iapones, haec pura mors est. Lacus eu gravida per. Pulsante sclopeto nautarum. Id ipsum, celerrime. deinde per fossas ambulavit. Item multi falcavit. Accuratius, non multi, sed fere omnes. Exterminatio totalis fuit. Hic, utique, omnia sponte evenerunt. Ita Iapones interierunt.
  Alenka, irridens, animadvertit, nudas digitos cruribus perustas urgere, globulis globulis gaudiorum;
  Plures carnifices sumus quam milites!
  Natasha giggled and agreed:
  - Libertas, ingenium et gloria carnificum!
  & propagines iterum. samurai fera vi pulsat.
  Margarita, quae etiam nudis pedibus accurate iecit, rationaliter notavit;
  - Non minus caeruleus erit, in Iaponia penuria hominum erit!
  Alyonka nudis pedibus risum effudit, et iterum concha percussa est;
  - Cave mulieres! Mulieres, cavete!
  Haec quidem talis est, quae conchas, et fragmenta, et quaevis glandes repercutit. Alioqui puella verus terminator est.
  Natasha sumpsit et cantavit;
  Legiones iter faciunt
  Eorum bayoneta lucent.
  Milia post nos
  O agmina Russica!
  Nullus erit prohibere
  Nullam quis ipsum...
  Moventur aperit novam;
  Eamus ocius!
  Et iterum, sicut imber in hostes. Et non dat eis descensum per centesimum ampere.
  Nuda bipes Alenka, testarum similitudinem picus jactans, exsibilantem, risum modo canens;
  - Unus percussor, duo percussor, vacillat.
  Natasha incendens, canticum confirmans;
  - Unus hitter, duo hitter, circumcumbit!
  Refrigescant Alenka enixe confirmaverunt:
  - Semel tabula, duo tabulae - fabricatur sarcophagus.
  Natasha nudis pedibus, ignem continuans, et hostem machinis tormentariis erumpens, exsibilat;
  - Unum scapulae, duo scapulae scapulae - foramen fodiens!
  Et puella bellator sapphirum oculos suos despiciens. Vere talis est illa pulchritudo.
  Nuda bipes Alyonka locos aspexit. Piscina celeriter laboravit et exercitui Generalis Nogi nihil fere relictum est. Occisus est dux ipse. Ultimum Iapones ab oppugnatione exercitus absolvimus.
  Medvedev logice dictum est:
  - Id technologia venit! Quattuor homines in paucis horis plus octoginta quinque milia Iaponum deleverunt.
  Dimidiatus Alenka, renidens irata, dixit;
  - Non opus est reliqua perdere! Ne quis relinquat!
  Natasha cecinit ut illa in ultimis mille samurai accensa:
  - Minime, montes auri non erunt, omnes hostes Rus' mox occidemus!
  Frigidus Margarita addidit:
  - Imo, non anorum, magis Euax adversarius es!
  Totum exercitum Nogae Generalis falcatus est, puellarum terminator ad tempus e piscina evectus et discalceatus per nivem cucurrit. Iam hiems est.
  iam unum peditum centum quinquaginta milia occiderunt. Et plus classi Iaponicae. Nihilominus plus ducenta quinquaginta milia Iaponum contra exercitum generalem Kuropatkin stant.
  Medvedev cum quercu caput post somnum exivit. Vidi quasi parum. Deinde iterum computatorium lusi... Magnum est bellum stellatum... Sed aliquid non elaborare...
  Medvedev novum consilium referre coepit. In ludum historicum conversus: Russia tempore Nicolai II. Bellum Iaponiae. Hoc tam inhumanum est bellum. Potes consilia destruere et copias in computatrali imprimere.
  Medvedev in gradu facili lusit, sed iniectio Iaponica periit et damna gravia passus est. Imo, non est necesse nimis active aedificare. Lets reboot.
  Iterumque pro te ludis... Sicut accidit in loco Kuropatkin, praeses agens non nimis lucet... Omni tempore sunt quaedam peccata, errata.
  Medvedev deinde ad consiliarium militarem convertit, et res blande sunt ... et ipse eam cepit et in sella retraxit.
  Pulchra Alenka nudis pedibus LONGE quaesivit Natasha:
  - Et quid sentis tot homines occidere?
  Respondit puella flava honeste;
  - Nescis! Sentit sicut suus ludus computatralis! Non sentis iram, iram, nec gaudium speciale!
  Nuda bipes Alenka giggled in molestia;
  - Hoc bellum est!
  Nat asha torquent in somersault. Illius rubra, calcibus rotundis emicabat. In genere, puella mira est, plurimum sine magno labore assequi potuit. Non lavando, sic skating.
  Puellae per nivem cucurrerunt. Quorum corpora sunt valde expressa. Pectus amplum, coxis luxuriosi, frugum equorum, musculi caelati. Tales sunt pulchritudines heroum. Veram habent virtutem femineam maxime. Hactenus gratia. Crura autem globulorum musculorum sub pelle pellibus volvuntur.
  Hic tres exploratores Iaponicae convenerunt.
  Puellae in somersaults torquentur. Quam nudis calcibus in mento samurai feriet. Vereor et faucibus fregit. & omnes dentes elidebant. Tum puellae cantant;
  - Magnitudo Russorum tellurem agnovit;
  Nos cum fiducia incedendo.
  Amamur et aestimamur ab omnibus mundi nationibus;
  Populus totius regionis ad communismum proficiscuntur!
  Et rursus pulchritudines smaragdi oculos connivebant. Tam pugnaces spectant. Milites strenui sunt. Et alia remittit.
  Nuda pedibus Alyonka exilivit. Conversa illa turntable in aere animadvertit;
  - Ita frigus sumus. Totum mundum superare possumus!
  Natasha giggled respondit:
  - Imperatrix Telluris Telluris.
  Suus 'frigus!
  Ambae puellae inter se despiciebant. Inde repulsi. Nam aerarium Russiae tsarist cotidie bello nimis sumptuosus est. Et tempus est cum Iaponica finire.
  Medvedev ridentibus puellis occurrit:
  - Hem, quomodo curris?
  Alenka nudis pedibus rictu dixit:
  - Currite et parati ad proelium!
  Marcus aggressively dixit:
  - Nos omnes vincemus!
  Medvedev levavit manum suam et iussit;
  - Abeamus!
  Nuda pedibus Alenka risit et respondit:
  - Quatuor nostri gravissimi sunt in mundo!
  Hoc objecit Natasha, nudum pedem tinxit;
  - Non in mundo, sed in mundo!
  Et potens, ferox et letalis lacus omni celeritate compulit. Plus ducenti quinquaginta milia Iaponum antecedunt. Sed satis testarum miliarda milites erunt!
  Puellae, professor et discipulus - haec turma est quae omnes comminuet et eas in cornu arietis contorquebit. Et piscina volat ad turmas Iaponicas. Se ruit minax. Omnes perdere vult.
  Nuda bipes Alenka gaudens cecinit;
  Expansa Russiae - pulchra, cara;
  Ubi sunt margaritae nivis, flumina crystalli immensae;
  Russicus miles et dux unum sunt.
  Sancta est symbolum virtutis - Aquila Orthodoxa, Rex noster!
  Et tunc ipsum lacus ieiunium exuit. Sicut pugnator gagates. Et finita est in fronte Iaponis. Tormenta universalis tormentorum et draconis iterum inceperunt operari. Puellae studiosissime ad negotia descenderunt. Nihil extra caeremonias.
  Alenka nudis digitis ex sclopeto accensus, Iaponicam pulsavit et cantavit:
  - Celebri estote meis Rus', Stalini et Lenin, una familia!
  Et rufus diabolus smaragdis oculis micat. Et quomodo samurai eruere. Amabis.
  Et Natasha non est inferior neutro. Iapones triturans.
  Et canit;
  - Non morabor cum cornering. Fatum nostrum, puellae vincere!
  Bellator erat in plena openwork. Veloces itaque hostes ignem infundendo.
  Nudosque digitos premunt globulum globulum.
  Dimidium nudum Alenka incendere, animadvertit;
  - Duae molestias in Russia sunt.
  Interpellavit eam hic Margarita;
  - Vtinam duo!
  Nuda bipes Alenka incendere, pacta cum voluptate;
  - Ita, si duo tantum!
  Natasha figens, Iapones in centenis posuit, cepit et cantavit;
  - Duobus, in two winters. Duobus, in duobus fontibus!
  Nudo pedibus Alenka, incendere, addidit;
  - Interfice Iaponicam et redi!
  Natasha giggled et respondit:
  - Portus noster est Arthur! Nec nos quisquam nostrum Manchuria tollat!
  et iterum pugnator percussit Samurai. Russi Iaponicam non amittunt. Hoc iterum probat quam invicta sit Russia!
  Alyonka nudis pedibus fractis altilium et cooed;
  - Celebre Rus' in ultimis terris et saeculis!
  Natasha etiam coaxavit;
  "Et nihil obstabit".
  Duo millia Samurai peremit. Tunc processit piscina, et continuata est messis.
  Margarita hoc intuens suam sententiam expressit;
  - Si bellum tam splendide vicit, quid postea Russia faciet?
  Medvedev aspexit quomodo puellas famose Iaponicam demessis et suggessit:
  - Erit bellum aut cum Germanis aut cum Britannis! Sed certe, pugna cum terra solis orientis non est ultimum!
  Alena, alia pugna valida, dixit;
  - Hic Germanis tantum dabimus, tantum bene dabimus, ut non satis videatur!
  Natasha , contritio samurai , addita ;
  - Et deerunt qui conscriberent Hitler in Wehrmacht!
  Alyonka, premens tesserae globuli cum nudis digitis, infensi declaravit;
  - Sed Aryanis miseratio est. Tot pulchrae albae latinae mortuae sunt!
  Annuit hoc Natasha, moesta annuens;
  Ita multi boni mortui sunt! Et quid!
  Puella Iaponem percussit et animadvertit.
  - Et Iapones sunt gens bona, et cum eis pugnare cogimur! Etsi non nimium est bonum!
  Margarita logice dixit:
  - Et bestiae? nonne inter se occidunt? Homo iustus est animal amplissimi ordinis!
  Medvedev chuckled et objecit;
  - Homo, dissimile animali, habet animam. Eius anima vere unica et immortalis est! Sic nos et animalia tota abyssus!
  Ad haec Margarita respondit:
  - Et simiae? Habent etiam altam gradum intelligentiae. Hic unus ex illis cognoscit verba tria et dimidium milia!
  Agens Praeses respondit:
  Sed propinqui nostri sunt!
  Nuda bipes Alyonka Iapones accendit et cecinit;
  - Simia sum! Item human!
  Natasha, metendo samurai, cooed;
  - Noli ambulare in simiis per saeculum!
  Supertank Iaponica demetere pergebat. Cur non? Hic est vere animal insanus
  quae quadraginta milia glandium minutatim eicit. Arma eius impenetrabilia fere proiecto. Et non solum ineunte saeculo XX.
  Alenka nudis pedibus, figens, infensi declaravit;
  - Pro Russia, Nicolaus Tsar multum fecit, sed ille ingratus et minoris permansit!
  Natasha, ignem in Iapones fundens, consensit;
  - Iustum est! Rex interfectus est. Coegerunt patrem de solio descendere. Quid melius?
  Nuda bipes Alyonka tormenti accensus et addidit;
  - Accidit etiam peius! Et venit ad imperium, populus etiam turpior!
  Natasha giggled, Iaponica percussit et dixit:
  Pro meliore futuro pugnemus! et pro libertate Russiae!
  Dimidium nudum Alenka, incendere, dixit;
  - Pro mutatione et victoria!
  Tum illa pugnum ostendit. Puella quae hoc facere potest. Quod ergo samurai non solvi. et tormenta laborant. Quisque ac malesuada odio.
  Sunt enim totos ordines cadaverum arandi. Et interfector purgare purus.
  Generalis Kuropatkin certior factus est aliquid novi apud Iapones agere. Dirigentes, explosiones, aliquem invadunt.
  . Capitulum #9
  Medvedev, paulum dormiens, computatorium iterum suscepit. Ne radet quidem. Et iterum coepit ludere.
  Impetum in Iaponia post perfide code cum lacus et vulputate. Including optimum bomber Belli Orbis Terrarum "Ilya Muromets". Id ipsum ipsum. Et Iaponem percussit sicut paxillum in muscis Flexilis.
  Perge ad Tokyo...
  Dmitry Medvedev, Iaponia subacta, Imperatorem Mikado se appellavit.
  Tum nova bella...
  Hic, exempli gratia, in alia historia ludere potes. Alexander II Bismarck indicavit anno 1875 differentias suas cum Gallia internam esse rem Germaniae et Gallicam. Bismarck anno 1876 Galliam occupavit et oppugnavit. Prussenses primo fortunati sunt, et Lutetiam pervenerunt. sed tunc retardavit. Britannia bellum ingressus... Omnia denique essent, sed Britanni pugnam Germaniam vicerunt. Tum Prussorum copias evellebant.
  Bellum in Occidente tractum est. Galli se acriter defenderunt. Angliae magis ac magis novae copiae traductae.
  Interea Russia Turciam et Istanbul vicit. Britannia et Gallia et Germania bellum trahebant. Imperium autem Tsar Alexandri multas terras cum Iraquia ad Oceanum Indicum adiecit. et Palaestinae et terra usque ad Aegyptum. Itaque copiae Russorum, duce Skobelev, Mecca, Medina, et aliae Arabiae Saudianae civitates superaverunt.
  et pars meridionalis Imperii Russici formata est. Et factus est Alexander Secundus rex magnus. Bellum inter Germaniam contra Galliam et Britanniam decem annos duravit.
  Ac finitur.
  Alexander II usque ad annum MDCCCLXXVII praefuit et caedes conatus ab Alexandro Ulyanovo, Lenin fratre, ductus est. Regnum gloriosum, sub quo Russia multas vias aedificavit, terras multas domuit, rusticos subegit.
  Secundum hoc, lusus lusit. Alexander Tertius, cum duce Skobelev, tam Iraniam quam Pakistan vicit. Sed et ipse mortuus est - lucida caput exiguum. Sub Nicolao II, Russia bellum cum Iaponia gessit, iam classem in Oceano Indico habens, quae celeriter in auxilium Pacifico venit. Russi samurai relative celeriter vicerunt et multo plures copias tam in terra quam in aqua habuerunt.
  Praeterea egregie minister defensionis Skobelev exercitui Russiae praefuit. Et Russia non solum vicit, sed etiam Iaponiam expugnavit. Etiam Civitates Foederatae nondum ultra Hemisphaerium Occidentalem ascenderunt, et Britannia non adeo valida erat. Russia etiam in societate cum Germania fuit. Hi post Britanniam et Galliam in certamine ad Africam defecerunt. Tsarist Russia, post annexionem Iaponiae et partes Sinarum, auctior facta est. Via Delhi-Moscovia aedificata est.
  Ut ex hoc visum est, consilia Russiae tsarist de dilatatione in Indiam et Sinas feliciter perficienda sunt. Tsar Nicolaus II partes Germaniae in Primo mundo bello elegit. Germani Galliam vicerunt, Belgiam, Hollandiam, Daniam et Norvegiam occupaverunt. Russia Aegyptum cepit, maxime Africam et Indochinam. Ac etiam possessiones Pacificas Britanniae. et in Australiam etiam appulerunt. et Australia occupata est.
  Deinde bellum Britanniae portum et occupa- tionem finivit. Bellum Orbis Terrarum I confectum est. Sed Caesari Wilhelmo videbatur Russiam nimiam iam terram iam subactam, et etiam sine magnopere nitentem. de rematch et somniavit. Russia vastas areas vere vicit - Australiam, totam Asiam, maxime Africam, Germani tantum non mordent, et magis etiam ex Lusitania et Hispania quam occupaverunt. Austria-Hungaria, Italiam in ditionem et Libyam obtinuit. Russia circiter tres partes Africae est, ac deinde paulo post Aethiopiam cepit. Mauritania Germanis summas curauit.
  Plane non satis Germaniae videbatur. Quamvis Galliam, Belgium, Hollandiam, et Norvegiam cepit, et Russiam Sueciam subegit.
  Wilhelmus novum bellum cum Russia parat. Discrimen rei 1929 aggravavit. Austria-Hungaria et Germania totam fere Europam regebant. Et Africae pars ... Et Britannia. Etiam sed hendrerit eros, et luctus tellus. Wilhelmus et Nicolaus II nondum inter se bellare audebant. Praeterea Russia minime pugnare cupiebat, vastas regiones digerendo. Ad assimilationem accelerandam, Tsar Nicolaus II etiam permisit Russos quattuor uxores habere. Quid statutum sit in octavo Concilio Oecumenico.
  Simile decretum anno 1925 factum est. Et anno 1926, Nicolaus II aliam uxorem duxit. Ut evenit, stulta sententia fuit. Anno MCMXXIX alia filia Caesari nata est. Die autem 25 mensis Novembris anno 1932 filius sanus tandem natus est. Secundus Nicholaus nomine Petrus. IN HONOREM PETRI MAGNI.
  Et anno 1933, die 15 mensis Maii, novum bellum incepit. Germania Canada bellum indixit. ut Britanniae dominium. Post duos menses Civitates Foederatae, duce Roosevelt, obstante discrimine oeconomico, bellum cum Germania inierunt. Noluerunt Canada cedere.
  iam mediae aetatis, sed infestus Wilhelmus, primo solus pugnare temptaverat, auxilium Russiae non requirens. Omnia se facturum sperabat. Sed non tam facile est ab Oceano discedere. Etiam lacus et exercitus in Civitatibus Foederatis Americae celeriter aedificaverunt. Pugnatum est per totum annum pro Germanis parum prospere. Quo modo Islandiam et Groenlandiam capere potuit. Et in Canada capere non potuerunt.
  Wilhelmus Tsar Nicolaus II conversus: collegam adiuva. Tu es frater meus et cognatus meus. Ipse Nicolaus II de Alaska et Canada habuit. Bene, decrevi - non est deus qui finxit lebetes. Id sumpsit et die 25 mensis Iunii anno 1934 bellum Civitatibus Foederatis et Canada intulit. Copiae eius per Alaska, per Civitates Americae Unitas motae.
  Re cognita, ferriviaria ad Chukotka iam aedificata erant et copiae Russorum feliciter progrediebantur. Ex parte eorum fuit excellentia numeralis et optima lacus in mundo, tam levis quam gravis et media.
  Ita America imparibus viribus agere debuit.
  Et Nicolaus II, ut videmus, est vere in equo albo. Et una post victoriam. Copiae Russiae per Alaska proficiscuntur. Et capiunt civitatem post civitatem, pagum cum villa.
  Germani in Cuba terram conantur. Bellum crescit. Kaiser Wilhelmus ad Nicolaum II scribit;
  - Fuimus semperque cum Rutenis coniuncti sumus. Et numquam pugnamus. Finita igitur sit America.
  Ob longitudinem communicationum, promovetio paulo tardius fuit quam cogitavit. Sed Russorum copiae tsaristae omnes Alascae in quinque mensibus pugnando nihilominus ceperunt et Canadam intraverunt.
  Roosevelt etiam pacem Russiae obtulit promittens Alaska cedere, sed sero erat. Pugnatum est ingenti pace.
  Hieme anni MCMXXXV, quamquam difficilis tempestatum condiciones, copiae Russorum ad fines US septentrionem pervenerunt. Proelium verno continuatum est... copiae Russicae unam post aliam operationem exercebant et fine Iulio totam fere Canadam ceperunt. Augusto autem Philadelphiam circumdederunt.
  US in difficillimo situ se invenit. At acriter pugnaverunt... Sed fine 1935 plusquam tertia pars US iam capta erat. Et hieme, etiam maior successus tsaris erat ... Ineunte Martio 1936 Vindobonae et Novi Eboraci accesserunt.
  Et mense Aprili ambae civitates captae sunt.
  Sequuntur taetrae in Mexico, et sic deinceps per territorium.
  Wilhelmus II obtulit totum mundum ad complendum. Nicolaus II consensit.
  Durante 1937, tota America Latina a copiis Russicis capta est. Ita Nicolaus Secundus cum Germanis mundi divisionem perfecit. Et manserunt tantum tria imperia: maximum: Russicum, deinde Germanicum, et etiam ulteriorem Austria-Hungariam.
  Russia sic mundus hegemon factus est, sed Nicolaus II adhuc magnus tsar, sed mortalis est. Mense Augusto MCMXXXIX mortuus est. Wilhelmus senex et Russiam oppugnavit die 1 mensis Septembris anno 1939 . Placuit uti Petrus quartus adhuc puer, qui ne septem quidem annos natus est. Statuit autem, ut dum regentes Russiam regunt, optimum esse ferire. Biduo post, Austria-Hungaria etiam bellum iniit. Omnes mundi nationes in conflictum ductae sunt. Postremum bellum in historia Telluris planetae incepit.
  Exercitus tsarist non par erat numero et genere telorum. Lacus Russicus et aeroplana adhuc in mundo optima sunt.
  et pugnas ostendit. Ita sunt imperatores novi ingeniosi.
  Sed Austria-Hungaria iam inde ab initio debilem esse evasit. Perii fere a primo die. Exercitus tsarist superavit Austriacos, Leopolim cepit, ac deinde Peremyl. Germani tantum partem copiarum e Polonia removendo Austriacos omni clade servaverunt. Sed id ipsum non magnopere. Conatum ab exercitu Caesaris Varsaviensi capiendi turpiter defecit. Copiae Russorum plus quam ducentorum chiliometrorum vi repulerunt.
  Germani magna difficultate copias Russorum obstruxerunt. Tota hiems in proeliis fuit. Verno quoque in adductis proeliis erant. Copiae Russiae paulatim inceptum occupaverunt. Habebant aliquotiens plures milites, ideoque tantum proeliis Germanis fatigare aestate ut dedere coeperunt. Eodem tempore in Austria-Hungaria taeterrima esse coepit. Budapestini autumno cingebatur. Praeterea exercitus tsarist possessiones Germanas in Canada cepit. Et hieme anni 1940-1941 etiam exercitus tsarist Prussiam Orientalem interiit. Et ab Aprili MCMXLI ad Oder pervenit.
  Perdifficilis fuit Germanorum locus. Viennae mense Maio MCMXLI incidit. Super aestate autem Ruteni ad Alpes pervenerunt et Venetias liberaverunt. Germaniae australes regiones intraverunt.
  Et in ruinam tandem Italiam ceperunt. Hiems Berolini excursionibus finivit cum suis captivis die 30 mensis Ianuarii anno 1942 . Dehinc resistentibus Germanis, qui iam omnia sua in Africa amiserunt, debilitaverunt. Aprilis Russi Rhenum pervenerunt. Post hoc, die XXII mensis Aprilis, reliquiae copiarum Germanicarum in deditionem venerunt.
  Sic ultimum bellum Telluris finitum est. Finitum est cum victoria et victoria Russiae tsarist.
  Dein potitus exteriore spatio. Retro anno 1936, primus homo Russicus in spatium volavit. Terram circumvolitavit tellurem. Et anno 1945, die 9 mensis Maii, Ruteni in lunam appulerunt.
  Ad Martem volabant anno 1967 . Ad Venerem anno MCMLXIX. Mercurio anno MCMLXXII. Et in satellitibus Iovis anno 1973. In planeta ultima Pluto, homo iam anno 1980 appulerat. Et anno 2003, prima fuga extra mundum solare in historia hominum facta est. Navis Russiae ad Alaf Centauros volavit et in MMXVIII rediit.
  Russia pro 2020 adhuc regnat Petrus Quartus, qui ob res gestas medicinae modernae neutiquam altus senex est. Petrus Quartus annos octoginta et unum regnavit, cuius longissima historia mundi est. Ubi notum est, utique tempora exacta regni nostri.
  Interim omnia in mundo ut semper tranquilla sunt. Etiam parum amet... Homines bene vivunt. Vera sunt problemata cum overpopulation. Sed iam sunt restrictiones circa ratem partus.
  Orthodoxia modernisata est. Sacerdotes detonsi sunt, et loris umeris uniformi vestiti.
  Progressio technologiae ingens otium creavit. Sed haec quaestio etiam solvitur. Hypernet efficitur.
  Investigatio comparata est et spatiis iam creatae sunt quae celerius movere possunt quam celeritas lucis. Etiam, bonum tsarist Russiae et totius orbis sub imperio Romanovs est. Haec gloriosissima dynastia in hominum historia.
  Pater Nicolaus Tsar. Paradisum in planeta Tellure construe!
  Dmitry Medvedev consilium dimisit. Totum mundum pro Russiae tsars vicit. Praebuit opportuna cogitatio. Magnam felicitatem gessit et iterum obdormivit, ornatu uti prius et somniavit.
  Kuropatkin dixit:
  - Tranquillitas! Sola tranquillitas!
  General Linevich cum terrore animadvertisset:
  - Excellentia Tua, nunc percutimus?
  Vicarii Generalis Kuropatkin affirmavit:
  - Minime! Certe non! Posset esse captionem Iaponica!
  Imperator Linevich timide dixit;
  - Haec nostra facultas tandem hoc bellum vincet!
  Kuropatkin tremula voce declaravit:
  - Patientiam, patientiam ac patientiam!
  Linevich iracunde objecit;
  - At Alexander Suvorov dixit: momentum dat victoriam!
  Kuropatkin mussat arida:
  - Hic sum praepositus! Ac primum exercitum servare debemus. Et in genere, Iaponia mox ex vapore deficient!
  Linevich suggessit:
  "Forsitan exploranda aliqua facere debeamus?"
  Kuropatkin aegre constat;
  - Potes, modo cave!
  Linevich infensi grex;
  - In nomine Tsar et Patriae!
  Ac interim supertank Iaponicus purgaret. Prosternebat eos, variis modis confodiebat eos.
  Alenka nudis pedibus inclementer incendens, praesidem agendi quaesivit;
  - Estne haec nostra ultima operatio?
  Medvedev cum rictu interrogavit:
  - Cur ita putas?
  Rufus dixit:
  - Iapones plures magnas necessitudines non habent!
  Natasha et samurai figens, Natasha etiam constat;
  - At, re vera, Iaponia nihil aliud habet quam cum pugna!
  Medvedev respondit vultu quodam incerto;
  - Iaponia plures copias erigere potest et novas naves ex America et Britannia emere. Ita bellum ineamus, nondum satis est!
  Semi-nudus Alenka, in Samurai incendens, animadvertit;
  - Et si Russia pacem Iaponiae modicis condicionibus offert? Tantum iugum Kuril capiemus, et reliqua omnia sicut ante bellum manebunt?
  Agens Praeses constat:
  - In hoc casu fere, pax erit!
  Margarita irata dixit:
  - Si non revolutionem, Iapones usquam victi essent. Noluerunt ire quoquam!
  Natasha nudis pedibus, ignem in samurai fundens, facile convenit;
  - Profecto! Noluerunt ire quoquam!
  Cool Alenka, Iaponicam conchis lacerans, suggessit:
  - Et mikado capiamus!
  Natasha infensi exilivit:
  - Capere Mikado? Et quid interest!
  Margarita subridens:
  - Nonne overkill?
  Medvedev etiam dubitationes suas expressit;
  - Estne id nimium? Ceterum aliud est proprium defendere, aliud in Iaponiam ascendere, quod, in facie eius, etiam in terris Russicis non pugnat!
  Alenka nudis pedibus sibilabat, iterum Iapones conchis frangens;
  Tantane est misereri?
  Natasha, nudas digitos in globulis globulis premens, adnuit:
  "Vere, quid hoc opus est? Mikado capere possumus!
  Margareta risit.
  - Ego in te, sicut in bello. et in bello, sicut in vobis!
  Medvedev graviter respondit:
  - Opus est mensuram cognoscere! Non temere hit! Nos sumus qui serio et scienter historiam mutamus! Itaque necesse est ut sensum, etiam mensuras ostendere!
  Nuda bipes Alenka accensa canebat;
  - O mensura, mensura! Quid est cholera!
  Supertank erat activa. Plus quam centum viginti quinque milia Iaponum iam deleta sunt. Dimidium relictum.
  Natasha canebat rictu:
  - Totum orbem iniquitatis delebimus;
  Ad fundum et tunc
  Nos novum frigus mundum aedificabimus;
  Nesciunt, molestias, volutpat!
  Nuda pedibus Alenka, ignem lethale valde incendens, exsibilavit;
  - Pro rege bono et iusto!
  Margareta suadet:
  "Forsitan capto a duobus tropaeis cadi causa?"
  Alenka nudis pedibus risit venenatus:
  - Quid ergo vis ut bibam?
  Margarita movit caput negative.
  - Athletae non bibunt!
  Alyonka nudis pedibus, alia pugna inflantur, giggled:
  - Ex parvis ferculis!
  Natasha suggesserant:
  - Demus palmam cervisiae bibere. Utilius!
  Iaponicis deinde deiecit.
  Medvedev respondit:
  Negotium primum, postea fun!
  Utrum praeses agens sit ignoramus. Nonne omne tempus labori et sollicitudini erat?
  Ita unus ex primis decretis Praesidis Medvedev agendi erat ut salaria legati Duma publicae ter augeretur. Quid de legatis? comitia praesidentialia distulerunt. Ita in Russia, satis diu, Medvedev praesidens agendi functus est.
  Quod quidem singulare factum est. Cum rempublicam tamdiu ageret. Et mutationes non veniunt. Accuratius omnia sub Medvedev in deterius commutata sunt. Ut si fortuna, quae Putin amavit, tam successorem vindicare decreverit. Hem, quid mali est!
  In piscina upgraded T-95 ad samurai exponentialiter delere pergebat. Haec machina suam efficaciam ostendit. Et vis negativa furoris multiplicandi quasi materiam.
  Seminudus Alenka, in Iaponia incendens, logice notavit:
  - Tamen non recte. Evenit ut nihil possumus facere sine superweapon!
  Natasha nudis pedibus irata respondit:
  - Quidam superiores potestates Russiam impediverunt ne bellum cum Iaponia conciliaret. Sed bonum propositum fuit evangelizatio Sinarum. Et non satis evenit!
  Quaesivit Margarita manifestam quaestionem:
  Sed quid ergo de Deo? Cur non Orthodoxiam adiuvit?
  Fere nuda Alenka, testa post corticem mittens, notavit;
  - Id est! Nam victoriam Iapones de patria orthodoxa permittunt. Haec etenim talis est fidei Russiae proditio!
  Natasha, ignem in Iaponico infundens, irata notavit:
  - Imperialis religio pacifist non debet. Potestne fieri magna terra, si secundum praeceptum vivis: percutiunt te in dextera maxilla tua, ad sinistram te verte!
  Cool Alenka cum hoc libenter consensit, Iapones opprimens:
  - Profecto! Non opus est pacifismo! Inimicum ama! Hoccine praeceptum est?
  Margarita cum alacritate cecinit;
  Omnis homo qui natus est vir bellator;
  Ita factum est - catus tulit lapidem.
  Cum vivus moriturus pugnare;
  et in praecordiis fervida flamma exardescit!
  
  Puer machinam sclopetis in somnis videt;
  Post, piscina melior est illi quam limousina.
  Qui denarium in denarium vertere vult -
  A nativitate intellegit vim regit!
  Natasha exclamavit, rabie ebullientis vulcani, Iaponica igni inundans;
  Etiam, automatic! Clavis et fortitudo! vincere debemus!
  Nuda bipes Alenka rabiem et rabiem sibilat, Iaponicam e pulsati;
  - Ego sum id quod natum est vincere! Nee minus. Nostra victoria nostra erit!
  Natasha constat, globuli globuli muscularium crurum nudis cum brachiis impressis;
  - Quod optimum esset! Imperavimus, et semper imperamus! Russia dico!
  Alenka nudis pedibus , Iaponicam pulsans, propilikal:
  - Non dissimulabo, imperare volo! Sed non tortor tincidunt, suscipit nisi sed, semper magna.
  Et puella extremam regionem Solis orientis altilium rapuit. Talis est decoris, ut debeat esse fortissimus mundi. et numquam infirmitati et timiditati succumbit.
  Natasha, figens, mussat;
  - Regina ero! Vel potius imperatrix!
  Nudo pedibus Alenka continuatur:
  - Et quid est bellum, et quod est bellum, et matertera mala et ipsa canis! At pulchras latinas producit, imperat - ignavum in te occidis!
  Margareta annuit concorditer.
  - Sic est, occide te ignavum! Puto, si Nicolaus II regnum se abdicavit, minime ob ignaviam fuit!
  Dimidia Alenka constanter declaravit;
  - Nunc non cedere! Regalem thronum firmabimus ut perennet in saecula!
  Natasha exclamavit:
  - Esto magnus Nicolaus Tsar II! Sustinemus te! Nulla conversio - Magna Russia erit!
  Tandem bellatores exercitus regionem solis orientis exterminationem compleverunt. Perdidit plus ducenta quinquaginta milia militum et praefectos. Ita omnes fere copiae Iaponiae interierunt. Haud aliter classis desiit esse.
  Nudis pedibus Alyonka subridere dixit:
  - Et fuitne pretium circa tatam? Dico, lusus sum? Nimis diu resistendo exercitni Russiam superare curaverunt!
  Natasha confidenter affirmavit:
  - Russis sola causa quintae columnae periit. Alioquin nos usquam vicisse!
  Margarita praeses agens quaesivit;
  - Quid ergo dicemus quod facere? Redibimus an continue?
  Potentia amissa, Medvedev in computatorium conversus dixit:
  - Nunc auspicium dabitur ulterioris progressionis Russiae tsarist. Si bene omnia sunt, revertemur.
  Vox iucunda feminae audita est;
  Post completam annihilationem copiae et classe in terra Iaponica Mikado pacem obtulerunt. US et Britannia inter se facere mediatores sunt.
  Conditiones Russiae faventes. Patria accepit iugum Kuril et Taiwan.
  Manchuria, Corea, Mongolia aeque ac potestas. Praeterea Iaponia indemnitatem etiam solvit ducentas quinquaginta miliones auri rublorum Russorum.
  Auctoritas Nicolai II Tsar crevit et inclinatio facta est in novas sententias. Patria recuperatio oeconomica celerior incepit. Zheltorossia orta est. Pars Sinarum sponte facta est pars Russiae, tum Coreae et Mongoliae. Imperium tsarist maius factum est, eius multitudo crevit. Proventus oeconomicus maturius quam in historia reali incepit et validior fuit.
  Duma nulla fuit res publica et imperium tsarist ad primum bellum mundanum melius parare potuit. Prima lux mundi obterere "Luna"-II in massa productionis et quattuor machinarum bombarum "Ilya Muromets" et "Svyatogor" in Russia apparuit. Primum bellum mundanum adhuc incepit, sed pro Russia felicior fuit.
  Quippe rex plus incolarum, parsimonia et exercitus habebat. Ita ac fortius est. Nulla res publica Duma - seditionis seminarium et res militaris.
  Vario eventu, sed in communi incepta Russiae et plerisque proeliis conciliandis, bellum die 7 Novembris 1915 cum Germaniae deditione finitum est. Austria-Hungaria dilapsa ac divisa est. Galicia et Bukovina provinciae Russiae factae sunt. Cracovia et circumjacentia terras Polonie intraverunt regnum Polonie, sicut Posnania, Gedani, pars Orientalis Prussiae. Et Klaipeda provinciam Balticam coniunxit. Czechoslovakia in Russia regnum emersit.
  Romania annexa Transylvania. Hungaria regnum sui iuris factum est, sed auspiciis Russiae et Nicolai Tsar co-principis. Austria terra valde parva facta est. Iugoslavia orta est etiam sub auspiciis Russiae et sub Nicolao II cooperante.
  Türkiye evanuit e tabula politica mundi. Iraquia et Palaestinae pars Britanniae factae sunt, Syria pars Franciae, Asia Minor et Istanbul provinciae Russiae factae sunt. Ita Russia territorium suum iterum auxit. Sed non finibus est. Deinde una cum Gallis et Britannis, paeninsula Arabiae victa est. Et tunc Russia et Britannia Persiam et Afghanistan diviserunt. Septentrionalis et centrum provinciae Russicae factae sunt, et meridies colonia Britannica facta est.
  Mundus stabilis videbatur. In Sinis tantum bellum continuatum est. Sed anno 1929 grave crisim oeconomicum erupit ducens ad Depressionem Magnam.
  Sententiae revolutionariae in Russia iterum crescebant. Ictus ac fremitus. Sed nimis validus erat discriminis. Praesertim anno 1931 bellum cum Iaponia iterum ortum est.
  Samurai vindictam cupiebat. Sed hic exercitus Russorum per omnia validior erat. Et Praefectus Kolchak praefectus navalis egregie est.
  Iaponia non solum victus est, sed etiam captus est. Tsar Nicolaus II mense Februario MCMXXXII publice coronatus est ut imperator Iaponicus Mikado. Ita Russia magis etiam dilatata est. Sinarum fere tota et annexa.
  Tam in terminis incolarum et territorio Russiae non pares erant. Praeterea imperium Britannicum debilitabat. Hitler in Germania in potestatem venit 1933, sed quid contra Russiam agere potuit. Animus numquam. Nicolaus II Tsar anno 1937 mortuus est, cum regnum prosperissimum ostendisset, secundum longissimum post Ivan Terribile. Et cum record-fractione victoriarum in terminis areae et incolarum.
  Sed in vita regis non omnia elaborata. Heres Alexei iuvenis obiit. Frater Minor Mikhail ex dispari matrimonio iure throni Russiae privatus est.
  Corona ei successit Kirill Romanov, qui anno 1938 mortuus est antequam annum vixit. Vladimirus Tertius filius eius novus rex factus est. Coronatus est, et Monarcha feliciter semper post usque ad MCMXCII praefuit. Et Russia primum colonias e Gallia et Britannia cum Germania accepit. Dein Germaniam vicit. Et tunc totum mundum. Denique novus Tsar George Primus anno 1992 mundus imperator factus est.
  Medvedev recognitionem perfecit et dixit:
  - Satis esse videtur huic universitati! Redimus!
  Et exclamaverunt omnes quatuor:
  - Gloria ad Tsar Nicolaum II!
  . INTERPRETATIO EPILOGUS
  Medvedev experrectus ex vocatione ... Zelensky certior factus est praesidem Russiae et Ucrainae iam inaugurari. Et hoc, inquiunt, Dmitry Anatolyevich, tempus est munus deserere.
  Aegre Medvedev obsecutus est. Balnea rasa antequam exiret.
  Inde ab officio discedit. Vehiculo speciali sublatus est. In via Medvedev dixerunt optimum esse volare in insulis Canariis quiescere.
  Et Zelensky ridiculo aliud ostendit ab inauguratione. Ut solitum laetius cum pompa prosilit. Die inaugurationis Vitali Klitschko ad stadium in Kyiv cum Michaele Tyson pugnavit. Constat pugilem insignem Americanum pugnare propter magnas pecunias difficultates. Klitschko omnes duodecim orbes dominatus est, sed Tyson diplomatice non pulsatus est.
  Formaliter unus ex minoribus versionibus assertoris mundi lusit.
  Post hoc Vitali Klitschko balteum adamantinum consideratum est.
  Volodymyr Zelenskyy gratulationem accepit ex omnibus terrarum orbis regionibus, inclusis Sinis. Praeterea in Imperio Caelesti, populares tumultus intenditur. Non in solo pane vivit homo. Homines democratiam ac libertatem voluerunt. Dominatus Sinensium Communistarum Factio fessa est, omnes libertatem cupiverunt.
  Zelensky talis symbolum justus factus est. Symbolum roboris popularis, post lapsum dictaturae secreti muneris sub Putin.
  Zelensky multum de mutatione, oeconomia et novis rebus gestis loquebatur. In Russia certatum est iam post primi ministri. Multa milia audit. Electio processus vehemens erat. Et vidi magna.
  Hactenus omnia satis blande futura sunt. Zelensky etiam somersault in suam inauguratione fecit. plausus fregit. Deinde peregrinarum linguarum scientiam suam demonstravit. Vehementer ac strenue gessit.
  Tandem Zelensky suscepit et duos plures orationes tradidit.
  Praeterea, post inauguratum curatores decisiones secutae sunt. Multae mutationes et novae facies in imperio sunt.
  Vera lectio "commissariorum hominum ferreorum" erat. A curatores rerum novarum in Russia fiebant.
  Zelensky primis diebus multa decreta. Permisit venditionem alcoholis in nocte et puncta itineris. Nova tributa in divites introducta. Immunitas a legatis et iudicibus remota. Auxit output. Officia commercii cum Sinis introducta.
  Belarus relationem de coniunctione cum Russia tenuit. Et hoc eciam ad meritum Zelensky. Plerique Belarusiani adunationem cum Russia sustentaverunt.
  Zelensky lamentatus est Medvedev inaequalitates nimis altas edidisse, sed inflationem se mitescere promisit. Nihilque mali erit.
  Immo, mox sistitur in pretia. Oeconomia autem Russiae ascendit. Et in Caucaso spectacula militantium aliquo modo resederunt. Multo lenior factus est.
  Zelensky tandem candidatum cursorem primi ministri Russiae proposuit. Alexei Bolshakov doctor scientiarum triginta duos annos nata est. Certamen satis confidenter vicit. Et primus minister factus est minimus in historia Russiae.
  Medvedev ferias in insulis Canariis avolavit, et pensionem pristini praesidis ludus modo accepit. Hactenus nullas habuit difficultates. Sed Shoigu comprehensus est, accusatus quod res conaretur. Quid voluit?
  Multae aliae quoque solutiones fuerunt... In America mulier democratica quadraginta unum annos parta est. Sic mutata potestas. Et mulier potestatem venit et minimus candidatus in historia Americae Foederatae Rei Publicae. BUCINUM era est supra . Sed amicitia cum Russia solum florere coepit. Profecto contra Sinas dictatoriales, Civitates Americae Unitae et novum Imperium Russicum iam amici erant.
  Zelensky etiam referendum tenuit, et aliud nomen induxit: Russi - Kievan Rus. Etiam sit amet dictum quam. Belarus foederationem coniungit. Et renatum imperii coepit ... In basi populari.
  Novus praesidens feminae Americae Foederatae Rei familiaris Trump odium Sinarum hereditavit et aedificationi coitioni se dedit. Rus Kievan oeconomice sub Zelensky feliciter processit. Russia aliquantum tenuit Sinas. Nata deinde coniunxit. Mox imperium pro-Russicum in Kazakhstan venit et res publica Unionis formata est. Expressa est media Asia a Rutenis e Sinis. Colluctatio crescebat.
  Zelensky duxit expeditionem anti-Stalin et Anti-Putin. Stalin et Putin praemiis omnibus, quae Medvedev illis dederunt, privaverunt.
  Sed placide omnia recesserunt. Etsi communistae protestati sunt. Eunt adsciscit.
  Ibi Lenin tandem e Mausoleo captus est. Tale gaudium, multos. Ac Orthodoxa Ecclesia Alexandrum II et Ivan terribilem, Russicum tsars, ut sanctos canonizavit. Numerus monumentorum ad Nicolaum II auctus est.
  Tsarismus et Occidentismus quodammodo similis factus est. Propius ad Europam facti sunt, peregrini multas stationes recipere coeperunt. Russia pars mundi occidentalis facta est et post Trump discessum processus globalizationis intenditur. Sina in solitudinem incidit et versae internae tumultus sunt.
  Eodem tempore Zelensky nativitatem in imperio Slavico auxit. Denique diu promissum fugam lunae fiebat. et omnia aliquo modo mirabilia evaserunt.
  Relationes foederatae institutae sunt inter Russiam et Civitates Americae Unitas, pressius inter Kievan Rus et Americam.
  et exercitatus abiit. Mundus magis magisque globalis et securus factus est. Etsi bella erant. Rus Kievan cum Civitatibus Foederatis Americae in Libya operationem peregit, ubi islamistas finem imposuit. Deinde Medio Orientem digessimus, bases una cum America ibi efficientes. Rus Kievan et Civitates Americae Unitae una cum mundo ac Sinis ex Africa propellere coeperunt. Et hic sine bellis non possumus. Ac tritus quoque.
  Aer autem a Kiovan Rus et in Civitatibus Foederatis Americae inter se coniunctissime ferit.
  Paulatim Sinenses ex toto orbe coacti sunt. Et Caeleste Imperium in altum incidit discrimen oeconomicum et politicum.
  Et Rus Kievan magis ac magis floruit.
  Tales rates incrementi oeconomici nunquam Russia noverat. Et Sinae concidit - Kievan Rus surrexit. Et celeriter crevit.
  Railroad ad Chukotka tempore recordo aedificata est. Quae in se frigidissima est.
  et cuniculum sub Alaska effodit. Americani quoque balneas cum Russia coniungere coeperunt. Balnearia etiam in Delhi aedificabatur... Eodem tempore canales ex Sibiria ad irrigandum Mediam Asiam fodiebantur.
  Communis operatio a Civitatibus Foederatis Americae et Rus Kievan contra Irania facta est. Ac sane saecularis regimen instauratum est. Inde fossam a Caspio mari usque ad sinum Persicum fodere coeperunt.
  NATO expanditur ad includendas regiones Arabicas. Arabia Saudiana parlamentum habet. Feminae velum detrahere coeperunt. Constructio status secularis incepit.
  In media Russiae, omnes Putin ob extremism obiurgaverunt et ei lutum effuderunt quod fere Russia coloniam Sinarum facit, sed Deo gratias in tempore mortuus est. Loquebantur etiam verbis durioribus. Sed Medvedev causam criminalem adhuc interposuit. Nec unum.
  Stalin e muro Kremlin delatus est. Lenin multo ante a mausoleo.
  Plurima mutata sunt et publica symbola. Nova vexilla plura sunt genera. Vexillum Russicum flavum addidit, et caeruleum caeruleum restituit.
  Hoc etiam iucunda fuit. Armorum lorica mutata... Fuit etiam reformatio pecuniaria. Pecuniam pro ratione dederunt: unum ad mille. Vexillum aureum rubri Rus Kievan apparuit. Eodem tempore nova pecunia vetus apparuit denarium obolum, et denarium quadrans.
  Omnes ut...
  Titulorum etiam resuscitari coepta sunt ... Principes, barones, comites, marchiones, nec non Duces. Praesertim dux Zelensky factus est. Moldaviae etiam pars Kievan Rus factus est. Iam sermo est de electione regis.
  Sed Zelensky dixit solum homines praesidem Rus Kievan electurum. Et non plus quam duo termini.
  Praeterea Zelensky munus praesidentis Russiae a sex annis ad quinque redegit. Verum zelensky terminum primum transegit ad sex annos.
  Re cognita, annexionem Asiae Centralis ad Russiam perfecit. USSR fines restituit. Solae civitates Balticae vacuae manebant.
  Sed Americani eam adhuc tradere noluerunt. Itaque Mediam Asiam et Caucasum tradiderunt.
  Novum bellum in Caucaso inter Armeniam et Azerbaijan ortum est. Et ambulavit valde durum. Ita Russia has respublicas occupare et in accessu eorum referendas tenere potuit.
  Ita Zelensky Caucasum recepit, Rus Kievan dilatans. Magnum dicamus victorem. Amplius democrata... eius imperium ampliavit.
  Ita Afghanistan iam in secundo termino regiminis, et pars Irania partes Russiae facta est.
  In Civitatibus Foederatis Americae praeses femina etiam ad alterum terminum cucurrit. Hactenus oeconomia feliciter fuit ac potissimum Sinas pulsare curaverit. Magnam quam adipisci. Ita, et Rus Kievan socius nunc a Zelensky ducitur.
  Sed nimirum potentia Russiae nimis celeriter crescit. Iraquia septentrionalis sibi iam annexa est.
  Borzo se habet. Rus Kievan in verbis incrementis, primum in terra mundi! et Civitates Foederatas incolarum comprehendit. Et iam in America illi solliciti sunt an Russia robustior creverit?
  Praeterea imperium Rus Kievan dilatatur. Nunc civitates Balticae sub eius potestate erant. Etiam magna quaestio Americanis haec est. Zelensky omnes priores fines USSR iam collegit.
  Ac pergit, sicut Russorum Tsar, expansio ad meridiem. Irania et Iraquia iam tota pars Rus Kievan facti sunt. Et ad secundum terminum facile electus est Zelensky et in primo circum.
  Cum multi candidati praesidentiales essent, comitia democratica erant.
  Zelensky dixit se non secutum esse exemplum Lukashenka et regulam ad vitam. Praeterea absentiae Lukashenka circumstantiae non declaratae sunt. Fortasse simpliciter factus est superfluus tam Russiae quam occidentalis. Et disparuit... Sed Zelensky tantum convalescens. Eius siquidem principatus decessores suos adumbrat, et Petrus Magnus in secundis rebus successus est.
  Re vera non omnes fines USSR, plus Afghanistan, Iran, Iraquia restituere possunt.
  Sed Zelensky non ibi subsistit. Iam tum Polonia et Finnia sub sclopeto erant - tamen etiam olim pars imperii tsarist erant. Immo referendums in his regionibus tenentur et sponte Rus Kiovianum intrant.
  Sunt etiam progressiones in fronte scientifica. Diu expectata fuga ad Martem penetravit. Cosmonauta Russica illuc appulerunt. ceperunt terram et vexillum, quod erat magnus triumphus, reliquerunt.
  Eodem tempore, Kievan Rus Rus patrium portum Arthurum e Sinis cepit. Qua re utens bellum civile apud Sinas incepit, etiam Manchuria in eorum tutela sunt.
  Eodem tempore Kievan Rus partem Turciae sibi adiunxit. Terras illas cessisse Russiae sub tractatu Versaliis. Quod et ipsum moveo. Zelensky amplius dilatavit Rus Kievan ut imperium. Et in terminis oeconomiae e summo - assequendi Civitates Foederatae Americae.
  In bello civili Sinae tantibus immergitur et iam dividi coepta est.
  Rus Kievan potens patria factus est. Et popularis Zelensky in patria tantum crevit ut populus genuflexus Vladimirus orare coepit ne discederet. Centum millia hominum convenerunt.
  Zelensky, prout exceptio tenuerat, referendum ei permittens ad alium tercium terminum currere ad caput Rus Kioviensis.
  US novum ducem habet. Republican facti sunt. Et non ita adulescentes amplius - senior quam Zelensky. Itaque relationes inter Rus Kievan et Civitates Americae Unitas iterum corrumpi coeperunt. Hoc iam intenditur Russia nocet sub Zelensky. Revocaverunt hoc una cum regula Ucraina hoc terminus quartus Zelensky.
  Quod dicunt, potestates praesidentis Russiae non redactas esse. Sola res Zelensky fecit constitutionem emendare, secundum quam Duma Civitas ius habet dimittendi aliquem ministrum duabus ex tribus partibus suffragiorum, vel per maiorem simplicem suffragium nullius fiduciae bis transeundo.
  Etiam tum haec emendatio non tam significativa est, cum praeses ius retinuit omnes ministros instituendi et structuram rei publicae determinare. Et in Duma rei publicae fautores Zelensky maiorem partem constitutionalem habent.
  Plus notabilis fuit introductio directarum electionum ad Consilium Foederationis, ac etiam captivos suffragando permittens.
  Sed in communi hic fuit finis limitationis praesidentis potestates. Ius praefecti removendi servatum est. Et in sphaera legislativa etiam dilatatur.
  In Civitatibus Foederatis Zelensky authoritarismum accusare coeperunt et factionem, Servi Populi, omnes fere stationes in civitate regere coeperunt. Factio democratica Liberalis et communistarum Factio Foederationis Russicae esse desierunt. Factio facta est - "A Just World" from the left. Loco Factionis Democraticae Liberalis Patrioti Russiae apparuerunt. Servus autem Populi factio prorsus dominata est.
  Quaedam etiam reformationes ecclesiae afficiebant. Orthodoxiae ius habere quattuor uxores licitum est, propius ad Insulam accedere. Accessus ad icones aliquantum mutavit, prosecutio cum Protestantismo. Plura dicere coeperunt, Deum unum esse, et solos mortales divino cultu non esse dignos.
  Eodem tempore Trinitas abolita est ut symbolum non biblicum et incomprehensibile mortalibus.
  Et introduxerunt, quod unus sit Deus, Deus Pater. Deus autem filius in Bibliis non est. Et multo magis non est terminus: Deus est spiritus sanctus. Quin igitur religionem simpliciorem.
  Quin etiam deus, qui in cruce pendet, fiduciam non agit. Si se tueri non potest, quomodo homines defendat? In summa, monotheismum mutaverunt. Et ipsa Biblia cum fabulis Slavicis antiquis miscebatur. Evangelium Veles apparuit.
  Atheismus etiam intenditur, aiunt, desinunt homines auferri fabulas. Unum habemus planetam, et non indiget hominibus ad miraculum credendum, et maxime in fine mundi.
  Non erit finis mundi, et non erit. Et humanitas debet fieri spatium imperii et ad extremam partem galaxiae. Quid de galaxies? Magis placet universum. Et cum pervenisset ad partem universi, vade ad aliam partem universi. Denique universitatis innumerabiles sunt. Et sic ab uno universo ad aliud transvolare potes. Et super vicis, disce te creare! Et erunt nova, immensabilia, toto fere spatio.
  Et planeta Terra est humanitatis cunabula. Et erit in futuro imperium pro sextillion in sextillion universitatis gradu, et non intermisso spatio amplius dilatando et vincendo.
  Et dux et praeses Rus, Vladimir Zelensky Kievan, oritur sicut sol lucidus spei super planetam!
  Et eius futurum et futurum Rus Kievan - sit clara!
  
  VIS MAIORUM ORDINATIONE cum URSS sine sociis
  Itaque inexsuperabilis vis illata est, quae auxiliorum copias a die 1 ianuarii 1943 avertebat. Rommel in confinio Libyae constiterunt stragulae turmae. Et omnis bombing Rolandus cessavit. Conatus volare Londinum versus etiam in delicta versa est. Plana Germanica non fragore, sed reiecta sunt. Miraculum antea invisibile factum est, divisio mundi per vim theo- magicam.
  Sed primo Germanis nimium nihil profuit. Stalingrad, vel potius Pauli copula in ea, fortasse salvari amplius non potuit. Et milites Sovietici confidenter incedebant. Ingrata per Voronezh et in alias partes feliciter facta sunt. Fere ut in realibus terminis, Exercitus Rubrum Kursk, Belgorod, Kharkov liberavit.
  Nihilominus post translationem Rommel ex Africa divisiones duras et copias illas quae in historia reali etiam in deserta Algeria et Tunisiana inutiliter coniecta sunt, Mainstein nobilis scopi virium conspicue obtinuit. Cum multo plures copiae Germanicae, praesertim aviationis, interfuerunt.
  Immo triginta notam novam "Tigres", quae inutiliter in Sahara haerebant, omnino supervacaneum esse evasit.
  Hic prima significativa discrepantia cum vera historia occurrit. Mainstein impetum scopi quadriduo ante emisit et multo magis viribus velocius processit. Kharkov antea novem dies receptus est, Belgorod duodecimo se moverat, ac praesertim Kursk capta est, quae in historia reali Fritz non succubuit.
  Numerus copiarum Germanorum significans evasit. Germani etiam subsidiis e Gallia translatis usi, omnibus prope paginis bellicis et praecipuis aviationibus subsidiis usi sunt. Velut nolis, sed dimidia fere pars Luftwaffe a Fronte Occidentali distrahebatur, ita ut copiae significantes in aere hostibus additae essent. Et hoc dixit in cursu Germanorum counteroffensivarum, quae quasi falcem ferit.
  Ita, et Mainstein in historia reali duces Sovietici ediderunt, sed hic viginti partes plures habet copias humi et, inspectis subsidiorum subsidiis, ter plus elit. Et Focke-Wulf minime male recte utitur: celeritas alta est, arma valida sunt. Significans est f-190 efficacius cum superioritate numerali. Cum valida arma sua permittunt te in uno cursu demittere aircraft, et ipse evadere potest propter altitudinem dive velocitatis.
  Milites Sovietici cladem imperatoriam acceperunt et Kursk reliquerunt, multi milites et duces circumventi sunt. Ex parte, pars interiit, pars, cum paucioribus capta, multi evaserunt, verum apparatum amissi.
  Milites Sovietici perampla damna passi sunt et taetrum suum cessaverunt. Sed lacus Germanorum ob victoriam fontis emoliri non poterat.
  Tempora libra potestatis fuit.
  Sed nova vis bellum inire etiam potuit: Iaponia. Samurai quoque solvebant manus. America praesto non est, sed utrumque non oppugnat. Verum, dum valida terra Iaponiae exercitus Sinas premat. Hic Chiang Kai-shek difficillimo loco se invenit. Aut cum Iaponibus pacisci conantur aut pugnare, sed subsidium pecunia et armis non amplius acceptis ab Civitatibus Foederatis, Britannia et aliis regionibus.
  Germani scilicet alteram partem aperire cupiebant ut partem hostium ab oriente averteret. Tamen tangibilia damna passi sunt. Imprimis Stalingrad multum roboris accepit. Etiam copiae Sovieticae multum amiserunt, et pars copiarum in loculos Kharkov et Kursk confecit.
  productionem armorum Nazis auxit. Ob bombardarum absentiam, Fritz productionem piscinarum ampliori figura augere poterant, ac etiam aircraft. Bombing Nazis plus impedit quam vulgo creditur. Praeterea in historia reali, Germania productionem instrumentorum maxime auxit propter restitutionem oeconomiae in bello et usu laboris servilis ac magis ac magis, non quod debiliter bombed.
  Germani lacus novos, nautas exercitatos, recentioribus technicis confisi, exspectaverunt et aedificaverunt. Eodem tempore patebat quaestio, ubi initium inferres? Salientibus Kursk amplius non fuit. et hamus iste naturalis est. Itaque ipsi Germani et Hitler dubitaverunt. Idea Leningrad expugnandi. Etsi hic magnas munitiones perrumpere oporteret.
  Duces Germani Stalingrad iterum ire noluerunt. Sed electio ingenue lata non est. Moscuam ipsum oppugnare est. Gravissimae inter fascist duces discordiae ortae sunt. Mainstein, Guderian et Rommel etiam in sensu locuti sunt melius esse omnino non oppugnare, sed Russi se in laqueum immittunt et alliciunt.
  Alterum consilium provisum est ut moleste a Taman Peninsula et Rostov-on-Don deducendae essent, urbs haec munitissima a Fritz defensa est, auxilia e coetu Balcanorum translato, copias suas cum Bulgaricis et Italicis occupantibus reposuit.
  Führer, qui rem probabat, cum in partes vergentes perrumperet, magis magisque in id consilium inclinabat, sed id efficere dubitabat. Praesertim piscinam Pantheram evasit levis et saepe destruxit, ut emendari opus esset. Adiectis cantavit exercitatio fiat. Et Fuhrer voluit plus notare "tigres".
  Stalin tandem taedet eam. Veritus ne secunda frons aperiretur ab Iaponia, quod magnum progressum in Sinis australibus fecerat, cuius exercitus humus iam septem miliones militum superaverat, et notitia in potentia militari tertia Reich crescens, ipse in Kursk et taeterrimam iussit. Directiones Donbas. Cunctatio Hitleris, desiderium Fuhrer cum centenariis "Tigres" et "Pantherae" dividendi ad preemptionem ducebat.
  Attamen copiae Sovieticae, iniurioso die 7 iulii 1943 deductae, ipsi copiarum commodum decretorium non habuerunt. Contra 6.6 miliones militum et praefectorum Sovieticorum, 5.56 decies centena milia militum Germanorum, circiter unum miliones ducentos quinquaginta milia militum satellitum, sollicitaverunt. Mussolini, post remotionem minae taetrae ab occidente et meridie, numerum militum Italicorum in oriente valde auxit. Numerus unitatum Hispanicorum etiam auctus est. Divisionem "voluntariorum" et Salazar misit. Legiones Gallicae, Romaniani, Ungari, Albani, et ex tota Europa exteras partes in SS pugnaverunt.
  Ita exercitus Sovieticus maiorem numerum non habuit, sed heterogeneitas coitionis qualitatem copiarum hostium redegit. In lacus et tormentis Exercitus Rubrum certam numeralem praestantiam habet. Sed hactenus fortasse "Tigres" et Pantherae nondum adversarium ignium et armorum aequaverunt. Ita, et T-IV praestantiam obtinuit in potestate tormentarii super T-34-76. At contra, USSR tormenta eruca habet, et Germani, licet praesentia progressionum particularium gasorum deducentium, hoc non bene evolvit.
  In aviatione, pari numero approximatis. Pugnatores Germanorum ME-109 "G", Focke-Wulf fortiores sunt quam Soviet aircraft in armamento et velocitate, sed paulo infirmiores in maneuverabilitatis. Et Germania, heu, peritior ac fertilior est. The Yu-188 bomber fortasse melior est notis fugae quam PE-2 et TU-3. Et coepit ingredi Yu-288 servitium. Verum, quod coeperat radicem habere, sicut ME-309.
  Exercitus autem Rubri exercitus contra paratas hostium munitiones taeterrimas induxit. Obviam pertinaciter resistunt. Sed copiae Sovieticae assertores in iniuriis, cuiuscumque damni, progressi sunt. Quamvis mediocris progressus minimus sit et unus vel alter dies chiliometrorum. Hostes ruperunt et iterum fodere curaverunt. Gradus nihilominus heroicus progressus continuatur. Ad medium Augustum, cum magna caede, Sovieticae copiae usque ad centum chiliometra progressae Kursk accesserunt, ad ipsam urbem proelia dura immissa, et Belgorod quoque accesserunt.
  Die 19 mensis Augusti anno 1943, Iaponia cunctationem superans, frontem in extremo Oriente aperuit. Re cognita, clades accepta, regimen Chiang Kai-shek ad Samurai pacem prosperam ivit. Iaponici potestatem communicationibus maximis obtinuerunt et necessitatem sustulerunt ut bellum clandestinum grave cum male ordinatae gereret, sed numerosissimas copias Sinensium. Sed Chiang Kai-shek auxilium in bello Rubro Exercitus Mao Zedong pollicitus est. Iaponia iam omnia media habet bellum cum URSS gerendi. Nec pluviosum autumnum et dura Siberia hiemps expectare decreverunt. Ut taceam Hitler bellum Civitatibus Americae Unitis anno 1941 indixisse, sed samurai eum non adiuverunt. Apertio secundae frontis anno 1942 Nazis cladem oppressam apud Stalingradum salvare potuit.
  Iudicium Iaponiae satis expectatum est. Tamen, in oppugnatione Vladivostok, samurai admirationem imperatoriam consecuti sunt et grave damnum in Classe Soviet Pacifici intulerunt.
  Germani in fine Augusti oppugnare conati sunt, utentes multis ultimis lacus. Sed meridionalis eorum scopi tantum successus relativi assequi potuerunt. Imperium Sovieticum talem facultatem iam praevidit, copias suas ad suas munitiones subducit. Solus XXXI armatorum exercitus in lebetem cecidit, et magna ex parte interiit.
  Tamen copiae Sovieticae ad metam non pervenerunt et magna detrimenta passi sunt, cum fines non recipiendi essent. Plus quam sex et dimidium milia piscinarum maxime amissa sunt contra octingentos fere Germanos. In parco piscinae numeralis utilitas ad Nazis transiit. Mense Septembri Germani cum URSS in productione centum aircraft per diem capere potuerunt et mense Novembri, proxime in carros, productionem Pantherarum ad 650-700 lacus per mensem augere potuerunt. Hic, usus facultatum nationum occupatarum, praesertim Gallia, tum Belgica et Nederlandia, ubi labor inductus est, magnum munus egit.
  Aliquanto serio, Germani a Rostov-on-Don et Taman in Peninsula diu cogitatum moleste tulerunt. Et offenderunt in defensionem Sovieticam contumacem. Iaponia in Mongoliam progrediebatur, Ulaanbaatar et Primorye capiebat. Sed parum profecit ibi.
  Avocatum significant subsidia et post mensem ac dimidium pugnae saevissimae sodalitates Germanicae coniunctae sunt. Sed damna Fritz etiam admodum significantia evaserunt, et desistere coacti sunt. Sed haec militaris victoria ingressum in bellum Turciae provocavit et tertiam frontem in Transcaucasia aperiebat.
  Nunc in hac parte repugnandum erat.
  Hieme prima acies in extremo Oriente stabiliatur. Iapones progressi in regione Primorye ab quinquaginta ad centum viginti chiliometra maxime Mongoliam una cum Ulaanbaatar cepere, sed taeterrima eorum constitit. Turci Yerevan appropinquant et Batumos oppugnant, et ultimam urbem duabus ex tribus partibus expugnare curaverunt. Ipsi Germani autumno non multum proficient. Et tamen non inceptum.
  Hinc magis atque expeditius bellum, quam diuturnum est. Ad lassitudinem et ad superioritatem technologicam. Anno 1943, USSR productionem aircraft ab uno et dimidio auxit ab 25,000 usque ad 37,000. Rolandus ab Germania supra XV milia usque ad XXXII milia plus quam bis. Proximis anni mensibus Germani operas suas cum Sovietica productione in aircraft aequaverunt. Et in piscinas et tormenta nimis auto- pellatur - cum qualitativa excellentia. Sed USSR adhuc pugnare ab Iaponia eget. Praeterea in Italia et in aliis regionibus satellitibus Tertii Reich plures elaborati sunt. Ne nimium. Plus Germani, absente bello adhibito, oleum ex Libya pro necessitatibus eorum excerpere et subministrare coeperunt.
  Ita paulatim vis inopiae in Tertio Reich debilitavit. Praeterea possessiones Gallicae Africae promiserunt se bonum fontem materiae rudium facturos esse.
  Ut Nazis satis bene sibi suppeditare posset. Respondentes, designatores rubri novas piscinarum genera paraverunt pro Stalin cum tormentis 85 mm et 122 mm. Germani laborem in "Panther" -2 retardant. Non facile est piscinam armis validis, armis validis, et mobilibus respective. Et "Tiger Regius" evasit gravis ad 68 talenta. Solummodo modernisatio Pantherae relative felix promittitur. Et piscina 4-t, ut videtur, facultatibus suis exhausta est. Paulatim a novo anno 1944 productio huius machinae declinare incepit. Ut omnino mense Aprili cesset.
  Sovieticae mandatum varia in hiberna oppugnandarum rerum aggressus est. Peninsula et Taman, et in medio, et in Leningrad, et prope Kursk. Sed nusquam significantes res gestae sunt. Hostes iam in lacus et in aviaria numero praestantiam pubis habebant. Solus tempestatis timor Fritzium defensionis artibus adhaerere coegit.
  Auctus transfugarum et proditorum numerus etiam negavit partes, tum quod Germani altam altitudinem aviationi elaboraverunt, quod magis exploratum ex aere erat.
  Praeterea mandatum Sovieticum processum concentrationis virium aliquantum male accessit. Specialiter, ipsa ratio incipit in alia parte operationis proximae ante complementum prioris sensus in facie excellentiae numeralis. sicut in primo bello mundano Germani trahentes. Quod si plures hostes superaverint, tum id te, quo minus virium copiarum excelleret.
  Si Stalin superiores in sectione separato anterius in ratione circiter trium ad unum creare voluisset, fortasse successus imperatorius consecutus est.
  Itaque in alia parte ingrata, alia parant, re facilius Germanos sociosque propulsare. Quin etiam Fritz speculatores optimas perspectivas habuit altam altitudinem, quae effecit ut motus militum indagare posset. Et hyeme difficilius est dissimulare, et nox panacea non est, ita magistri Germani intelligentiam bonam noctis visionem excogitant.
  "Tiger Regius" sicut piscinam disrumptionem cogitavit cum productione massis morabatur nec omnino felix fuit. "Panther" -2, quae Hitler arma ad impenetrabilitatem IS-2, et machinam equitum 900 numerorum centum librarum instituere iussit, etiam ratione habita institutionis duralumin armaturae quae 800 conservatae sunt. chiliogrammata. E contra, fieri potuit ut armatura lateralis usque ad 82 millimetres in ratione clivi firmaretur. Hoc piscinam Germanicam non tam vulnerabilem ex lateribus quam in exemplaribus superioribus fecit. Sed rursus "Panther" et "Leon" -2 in schemate provectiore propositae adhuc tantum in processu evolutionis est.
  Sed hieme Germani penitus potiti sunt possessiones Gallicas in Africa, etiam Niger Loop. Est autem oleum, et gas, et bauxitas, atque etiam magna Uranii subsidia, praesertim in Congo. De Gaulle captus est, sine sociorum auxilio, nihil valuit, et nitide ac sollerter laboravit Scorrelius.
  Sic, mense Maio 1944, problematum oleum late resolutum est. Libyci partus iam veniebant, et residua magis magisque novos fontes exercebat.
  Sed mense Maio Germani nondum oppugnaturi erant. Praeter "tigris" in consilio iam datas, piscinam interruptionem gravem non habebant. Verum, "Tiger" iam massa productus erat et, propter qualitatem armorum et crassitudinem laterum, ac etiam incendium vivum, tormentum accuratum, partes agere potuit, nisi idealis; sed piscina plus minus tolerabilis circulationem militum URSS solvens .
  Germanicum imperium, post controversias seriem, ad priorem anni 1942 consilium rediit. Scilicet offensum latera committitur. Leningrad sume anulo duplici, et perrumpe ad Stalingradum. Praeterea, Wehrmacht postquam crepidinem Rzhev-Vyazemsky reliquit, opportunus fons ad oppugnationem Moscuae periit. Ita caput relative longe est.
  Propositum Nazis non etiam optimale est, sed ... comitia mane parlamentaria in Suetia habita sunt, ubi Nazis ingentem victoriam consecutus est. Villa cum octingentis miliones hominum, et oeconomia aucta, paratus erat ad bellum contra URSS ire. In figura popularis erat Carolus Duodecimus. Sueci superiores clades ac ignominias ulcisci cupiebant in bello amisso Petro Primo et Alexandro Primo. Ita tota Europa bellum contra URSS iam erat. Praeterea Franco et Salazar officialiter bellum inire constituerunt ut partem praedae vindicarent. Una Helvetia tantum neutra formaliter manebat, sed voluntariorum quoque divisionem misit.
  Superioritas numeralis evasit ex parte Nazi coitionis. Praeterea, medio Maio 1944, Germani iam mille circiter ME-262 jet aircraft in servitio habebant. Raeda satis prospere, sed tormentis imperfectis. Sed paulatim tormenta contracta sunt, validiora facta sunt, consumptio certa cibus decrevit.
  Infecunda coepit a meridie. Fritz consilium ab OKW elatum pro Operatione Blue mense Ianuario 1942 iterare conatus est, sed postea arbitrio Hitler mutatus est. Progredientibus in Stalingrad et ab austro et a septentrione, vergentes. Sed prius Germani ad Tanaim irruperunt. Fascistae "tigres" impetum fecerunt, sed contra munitionem validam. Progressus Fritz segniter evasit, se in altitudinem Sovieticorum militum defendendis instabant. Post decem primis diebus tantum 35-40 chiliometrorum ad directionem Voronezh transiens.
  Inde, duabus septimanis pervicaci pugnae, Nazis tantum duodecim chiliometrorum processit et, intuitu gravium damnorum, desistere coactus est.
  Felicius in austrum ingrata exculta. Sunt ibi copiae Sovieticae pauciores et difficilius defendere. Innumerae "Pantherae", "tigres", "Ferdinands" (hoc tormenta auto-propellente facta sunt ut plus ponderis propter defectum opportunae bombingicae!) et prima exemplaria "Jagdtigr" et praesertim efficacia "Sturmtigr". Germani primas munitiones perrumpere curaverunt spatiumque perficiendi intraverunt.
  Eodem tempore etiam Iaponica exercitus inferrent. Samurai numerum classium piscinarum augebant et nova mediae ponderis vehicula non minus in armis erant et ad T-34-76 faciendum impellebant, et etiam loricam frontalem superabant, quamvis inferiorem, tamen a lateribus tutabantur. .
  Iaponia gravem in Mongoliam deiecit, ubi multo difficilius est defensionem tueri. Praeceptum Sovieticum erat adversus inopiam subsidiorum, omnibus tribus partibus repugnantibus. Damna curatorum per hiemem graves magis magnae fuerunt.
  Germanos Tikhvin et Finnos et Sueones ex parte Canalis Albis aegre repulsi sunt. Nazis tardius progreditur, sed fere continue. Medio Iunio in meridiem, Mainstein copiae in Stalingrad irrumpunt. Secundum proelium Stalingrad incepit. Et ab initio mensis Iulii, post lapsum Tikhvin et Volkhov, Finni, Sueci et Germani coniuncti sunt - alterum circulum circa Lenin urbem efformantes.
  Ita res difficillima effecta est ad copias militares Sovieticae.
  Sed Stalingrad Mainstein non succumbit. Quod ne fieret, Germanos progredientes in contrarias partes prohibuerunt. Meridie, ut anno 1942, portam Terek tantum attigerunt: prope Grozny et Ordzhonikidze haerent. Gravis pugna in Voronezh parte continuata est. Septembri, copiae Sovieticae ultra Donam recedere coacti sunt. Hic ironia fatorum a fine Octobris, prima linea in meridie iterata 1942 tempore maximorum successuum Nazis.
  Gravius erat in septentrione, ubi Leningrad erat in tota obsidione anulus. Praeterea Germani, Finni et Sueci per defensiones Exercitus rubri in Peninsula Karelian secare potuerunt, Murmansk e principali parte USSR per terram intercluserunt.
  Circiter quadraginta divisiones Sovieticae separatim sunt. Sed numerus eorum longe a consuetis erat. Suecia circiter viginti quinque partitiones satis ornatae sunt. Una cum firmatis Finnorum et Germanorum copiis superabantur. Difficillimum est autem subsidia in Peninsulam Karelian transferre.
  In universum Exercitus Rubri supplementa necessaria consequi non potuit, ut Iapones inopinato fortes evaserunt, numerus eorum quinque miliones una cum cohortibus puppe superavit, et hoc est in fronte secunda antrorsum plena. Itaque solum adversus Germanos et socios pugnandum erat.
  Paulatim zona ditionis copiarum Sovietarum in Karelia redacta est, et Murmansk totaliter obstructa est et re vera damnata. Classis igitur hostium, maximeque subaquaneae, mari dominabantur, ut commeatus nihil constitueret.
  Heu, mense Novembri 1944 USSR subsidia non habuit ut metae anni 1942 repeterent. Prope omnia absumpta sunt ad impediendam Caucasi iacturam. Germanos praeterea suscepto munere Stalingradum gessisse, et subsidia ibi constanter transferri, tanquam in Tartarum infundibulum. Stalin iussit ut urbem in Volga quoquo pacto servare. Sed in condicionibus aircraft dominentur inimici in aere, pretium evasit incredibiliter princeps.
  Porro Mainstein, ut Paulo dissimilis, non trepidabat et milites curabat. Quam ob rem ratio damnorum Exercitus Rubri non erat in favorem.
  Hitler festinavit Mainstein, sed callidus campus marescallus scivit ictos et pressuram sustinere.
  Una ex robustissimis armorum generibus "Sturmtigers" facta est. Bombers validissimas habuerunt projectiones proiectantes trecentos viginti chiliogrammata pendentes. Testae autem sunt reciproci et multo potentiores quam howitzers. Eis dignam responsionem "Katyusha" appellare potes, licet in vestigiis. Praeterea nonnulli bombarii etiam in aliquet inaugurati sunt, cum range longiore accendi.
  Gas iacula quoque Germani usi sunt. Et sane jet bombers.
  Mense Decembri, Iapones omnes fere Mongoliam ceperunt et prope Vladivostok venerunt, partim Primorye et Khabarovsk ceperunt. Sed Frontinus Imperator eos desistere coegit.
  Qua re usus, Exercitus Red Exercitus in latera Germanorum scopi seriem constituit, quae residuas Stalingradi capere conabantur. Quae parva pars urbis ineunte MCMXLV habita est. Germani aliquid feliciter anno 1944 consecuti sunt, sed ne Caucasum quidem vincere et oleum Baku obtinere poterant. Verum, pro necessariis suis, satis adhuc habuerunt Dacicam, Hungaricam, Libycam, Cameronianam et Nigerianam.
  Leningrad adhuc in obsidione erat. Magnae copiae cibi et munitionis in eo ante factae sunt, ita ut urbs hac hieme superesse posset, significantes copias Wehrmacht eiusque sociorum debilitare continuans.
  Gubernatio Sovietica curavit ut stirpes opportunas materiarum rudium in urbe Lenin ad arma producenda efficerent. Dum Nazis nimium non dedit.
  Sed Murmansk omnino impeditur. De decem onerariis ad urbem euntes, Fritz novem biberunt.
  Mense Ianuario, imperium Sovieticum vires Germanorum in medio temptare temptavit. Sed validissima et machinator defensionem verberare non potuit. Maximus progressus fuit quinque vel sex, certe non plus quam octo chiliometrorum. Et damna Sovietica divisiones valde tangibiles erant. In plerisque partibus usque ad dimidium compositionis.
  Sed pars copiarum Germanorum aversae sunt, permittens eas tenere Stalingradum . Praesidium Sovieticum perrumpere et Grozny et Ordzhonikidze circumvenire curaverunt, sed ad Fritz in aciem Vedeno, Shali et ulterius per urbes discurrerunt.
  Urbs ipsa Grozny usque ad diem Maii in omni obsidione tenuit. Stalingrad tandem mense Maio cecidit. Ex urbe eiusque suburbiis, itemque piscinae officinae, nullae fere ruinae manserunt.
  Coitio Germanica etiam in vanum erat, sed Fuhrer victoriam voluit. Mense Ianuario, prima secunda probatio disci-plani facta est, quae ad duas velocitates soni velocitates pervenit et in altitudinem XVIII chiliometrorum ascendit. Mense Maio, discus planum iam quattuor velocitates soni evolvit et ad altitudinem XXX chiliometrorum desiluit.
  Sed novus currus, cum omnibus suis validis, etiam singularibus fugae notis, minimis armis igne et sumptuoso vulnerari evasit. Problema vulnerabilitas laminae aratri deducendae mox solvitur, sed haec consumptio cibus aucta et fuga temporis machinae minuitur. Et ipsum diskette in laminae "pile tunica" efficax ignis perducere non potuit.
  Sed initium "scaculorum volantium" positum est. Praeterea Germani tubam card validam comparaverunt: obterere novae generationis classis "E". Pondus differunt similes cum "tigris regia" et "Panther" in multo densiore et perfectiore extensione, silhouette humilis et densa armatura.
  Proelia, Panthera et Tigris, ac deinde Tigris-3 honeste se ostenderunt. Novissima currus cum extensione densiore et turricula parva armatura valida et machinam equitum 1080 habuit. "Mus" numquam adsuevisti. Sed modificatio "Panther" - "F" honeste se ostendit.
  Ob defectum mixturae elementorum, praedia Sovietica valde armatura non habent, et tantum Panthera, etiam cum 75-mm tormentis, suum officium incolumis fecit. Et 120-mm prona armatura frontis 85-mm Soviet T-34-85 tormentorum satis certo tutata est. Sed fortasse, SU-100 sclopetum Soviet auto-propellitur, dignus Pantherae adversarius evasit, qui arma firmavit. T-IV iam de productione erat. Et productionis lacus Panthera levissima evasit.
  Prima in extensione sua productio piscina "Lev" erat. Turris huius piscinae retro mota est, et transmissio, machina et armamenta in uno lapide ante posita erant. Quam ob rem, silhouette currus humiles evasit, et arma cum valido 105 mm tormento comparatur cum "Rex Tigris", et frons turris validior est.
  Trabea turris tergum "Leo" quoque commodum dedit quod, cum per silvam movens, rostrum sclopetis longi dolum eius non tantum truncis truncis haerebat.
  Nazis etiam alias technas temptavit et etiam positiones Sovieticas cum valido aircraft emittebat.
  Iaponia quoque progredi conatus est et tandem Vladivostok e continenti interiit.
  Germani mense Iunio et Iulio Moscuam erumpere conati sunt. Sed linea Sovietica defensionis validissima evasit et damna Nazis colossalia passa sunt. Etiam piscina "Lev" in offensione satis adaequata est, praesertim ob laterum coverage insufficiens.
  Sovieticum imperium magis ac magis acrius usus est qua- les sclopetorum qua- tuor milliumtrorum. Patet URSS facultates non habere cum iisdem piscinas hostium verberandi, sed tormentorum anti-piscinarum massive adhiberi posse.
  E-100 in exemplari originali evasit gravis esse ad 140 talenta et cum armatura parte 120 millimetrerum (frontis 240 millimetrorum), etsi in angulo. Hoc iam satis est. Ut taceam quod "Moses" in sua intentione nequaquam desunt.
  Reapse "Lev" piscina et tormenta auto-propelluntur - E-10, E-25 vehicula Germanica promota sunt, ubi locus machinae, transmissionis et gearbox coniuncta erat. Multum tamen lassi armorum Germanis edebant. Exempli gratia "pantherae", "tigres", "Jagdtigers", "Jagdpantherae" cum silhouettes magis altae in progressu demissi sunt.
  "E"-70 vel non satis prospere. Vehiculum evasit validum 128 mm tormentum et extensionem provectam habere, sed propter studium certaminis certaminis saltem 80 ictus servare et non ultra 70 talenta ire, praesidium armaturae evasit comparandum "Rex. Tigris" - exemplum 1944 et insufficiens pro breakthrough. "tigris" i3 tutior est. Sed in E-70, machina turbocharged cum potestate equitum 1200 feliciter probata est, quae piscinam ad celeritatem 60 chiliometrorum per horae in via enucleandam permisit.
  In casu Germanorum lacus magnas iacturas passi sunt, sicut pedites. Ambae factiones exterae et satellites tertii Reich multum amiserunt.
  Medium Augustum Germani tantum 40-50 chiliometrorum in centro progressi sunt, nec spatium perficiendi intrare potuerunt. Damna et ingentia fuerunt. Mense Septembri, Nazis novam in Austrum offensionem intulit... In mense et dimidio durissimo certamine hostes in Mare Caspium perruperunt, Caucasum terra interfecerunt.
  Sed imperium Sovieticum administravit ut commeatum per mare constitueret, detrimento autem ingenti damno. Mense Novembri, Fritz, ingentibus laboribus et magnis detrimentis dispendio, Volgam della pervenit. Mense Decembri prima acies confirmata est. Intervallum inter frontes Caucasi et praecipuum territorium Sovieticum crevit. Praeterea Iapones abscindere Vladivostok curaverunt, urbem Sovieticam obsessam capientes.
  Murmansk, obstante obsidione, heroice usque ad mensem Decembrem anni 1945 administravit . Sed tamen cecidit...
  Anno 1946, hostilitates continuaverunt ... Situs coetus exercitus Sovietici in Caucaso difficilior evasit. Terra abscissa sunt, et comminatio est ultimae amissionis Baku.
  Stalin summam nervorum et lassitudinem corporis sensit. Ferox pugna in Tikhvin explicatur. Conatum servare circumventum Leningrad. In ipsa urbe iam minus quam dimidium annum annonae supersunt, et schedae cibariae iterum resectae sunt.
  Ac primum primam aciem Sovietici perruperunt, deinde hostes, numero praediorum, scopi obeundi, partem etiam Sovieticorum militum interfecerunt. Februarij saevis proeliis tum ad septentrionem et ad meridiem transiit, ubi copiae Sovieticae hostem tentaverunt et Stalingradum recipere conati sunt. At ille ex parte successit. Lacus Soviet in urbem irrupit, sed, pro dolor, Nazis inde expellere non potuerunt.
  Tertium vero bellum Stalingrad ortum est. Copiae Sovietae relative maiores successus apud Voronezh consecuti sunt. Sed etiam ibi Fritz, permultis unitatibus piscinarum et technicae excellentiae usus, condicionem restituere potuerunt. Mense Martio, helicopterae discus informes et aircraft discus informibus interesse coeperunt. Germani scutellas volitantes aliquantum emendaverunt et impetus erucae in Sovieticae positiones mittere poterant. Sed in praxi, diskette non vidit usque ad spem ut telum miraculum.
  Sicut missile ballisticum von Braun evasit nimis sumptuosum ac humile accuratum, ut eius activum usum in operationibus certaminis ad se ipsum iustificaret.
  At Germani gagates bombers sine tailum habuerunt, ut ad decem talenta oneraria ferrent, distantiam volantes usque ad XVI millia chiliometrorum (!).
  Infeliciter, aeroplano Sovietico adhuc lassi erant, et hostes aerem paene totaliter dominabantur. Ceterum, aircraft propeller-actae, in principio notas fugae aircraft superare non potest. Nostra quoque incrementa sero erant. Transitus autem a propeller ad jet aircraft nimis labor est.
  Gubernatores coerciti debent, et cuni prolongari, et peculiare genus pabuli praeparetur. Etiamnunc ipsae machinae sunt ut probentur et deprimantur!
  Germani ad Stalingradum... Incommode, Tertius Reich et tota coitio ex vapore fluebat, et Exercitus rubri quasi avis Phoenix. Uterque Aprilis et Maius atrociter proeliis apud Stalingradum transierunt. Etiam in mense Iunio, Exercitus Rubri adhuc progredi conabatur, hostes nudabant. Sed mense Iulio, non obstante aestu, Nazis nihilominus ad litus maris Caspii versus Baku se movit. Progressus segniter. In mediocris, 1.5 chiliometrorum per diem. Dagestan rupta... Sovietica copias Fritzium et socios in omnibus azimuthis oppressit.
  hostem et medio et septentrione caedunt. Arkangelsk ire non permissi sunt... Sed mense Septembri progressus gressum Germanorum in Caucaso acceleravit. Copiae coetus Caucasiae graviter extenuatae sunt et mare decem onerariae sub condicionibus dominationis hostium in aere vi duarum vel trium navigaverunt. Sub finem Octobris, Nazis nihilominus Azerbaijan ingressus est. Novembri autem progressi sunt ad Baku. Et primo Decembris, Fritz cum Turcis unitus, in Georgia ...
  Etiam ante Kalendas Apriles proelia in Caucaso facta sunt et vulgo Yerevan usque ad Iunium 1947 e tenuerunt.
  Exercitus rubri tota hieme indefesse conatus est. Vehementer coitionem fovebant. Quamvis Iapones in fine mense Aprili Vladivostok sumpserunt, hoc solum USSR post Amur firmius componere permisit.
  Quamvis Exercitus Rubeus cum suis oppugnationibus hieme et mense Martio successum tangibilem non consecutus, coalitio aequam lectionem docuit. Intra regiones satellites Germanici res magis magisque aggravabantur. Humanis opibus exhaustae sunt et ingentia damna erant. Onus oeconomicus intolerabilis fiebat. Etiam secundae res in frontibus Europaeae homini in platea minus et minus placebant. pacis cupido invalescit.
  Sed Hitler contumaciter URSS conficere voluit. Etsi calculi, qui in Rubro Exercitus efficaciam pugnae amissuri erant, post Baku amissionem non evenerunt. Anno 1946, USSR testimonium numerum armorum produxit, circiter LX milia aircraft et XL milia piscinarum ac tormentorum autocinetorum, CCL milia tormentorum et pilarum. Ita, aeroplanum Sovieticum maxime pugnantis Iak-9, in II oppugnatione aircraft quae nondum intermissa est. YAK-3 et LA-7 modicis productae sunt. Adhuc in productione PE-2 et TU-3. Ita, aviation contra hostes jet monstra considerari potest, sed est. Sicut T-34-85, IS-3 et SU-100, reliqua vehicula parva sunt.
  Et anno 1947, munus inire coepit, quae qualitatem superioritatis technologiae Germanicae finem imponere debuit. Nempe T-54, pondo 36 talentorum, omnibus hostibus lacus esse non potuit, sed cum Pantheris et tigribus bene certare potuit.
  Summa lacus Germanorum erat "E" -50, nomine "Lion" -3. Currus similis "Leonis", sed cum validiore tormento equitum 1200 et armatura densissima. Cum pondere 75 talentorum, crassitudo armorum lateris piscinae Germanicae ad 140 mm aucta, frons 240 mm cum sclopeto 105 mm et dolio longitudo 100 el. Nova raeda Germanica principale fieri debet. Superior Sovieticis in armis et armis est, sed plusquam duplo gravis.
  Nihilominus, T-54 modo incipit ut in productionem ingrediatur.
  Sed aestate anni 1947 etiam calidior est. Germani Moscuam iterum oppugnare conantur. Iidem Saratov perrumpunt. In sero autumno pugnatum est. Fritz adhuc administrare Saratov capiant. Sed in regione Moscuensi progredi ad maximum sexaginta ad septuaginta chiliometrorum curaverunt. Ambo Rzhev et Vyazma, quamvis posterius dimidium circumventum, apud URSS manserunt.
  Moscoviae non vincitur, et Nazis et eorum in fossis hiemalibus coalitio efferata occurrunt. Hoc tempore imperium Sovieticum homines salvat et vires accumulat. Praesertim t-54 lacus. Die autem 31 mensis Decembris anno 1947, MIG-15 feliciter probatum est, quod Germanicum monopolium in vi aircraft in aere finiret.
  Verum, in Februario MCMXLVIII, Leningrad post diuturnam oppugnationem cecidit. Gravissimum ictu ad auctoritatem Sovieticae potestatis.
  Situs USSR mense Maio 1948 desperatus versatur. Germani eorumque coitionibus Caucasum regunt, deinde Volga ad Saratov, et Tambov cum Voronezh. Deinde ad Orel orientem prope Tula, deinde in Vyazma et prope Sam Rzhev usque ad Arkhangelisk.
  Quid igitur aliud in tali re fieri potest? Plus, imperium Iaponum omnes Primorye per flumen Amur et socium unicum cepit: Mongoliam.
  Et per septem annos belli terrae amissae sunt, quibus saltem dimidium incolarum USSR ante occupationem vixit, et fortasse plus. Per septem annos belli, Exercitus Rubri irrevocabiliter saltem viginti miliones militum et magistrorum amisit. Non computatis qui vulnerati vel debilitati sunt. Ingens damna computando et a ingenti bombing, putamine et fame.
  Etiam attentis familiis evacuatis Stalin non plus quam centum miliones pubis sub potestate relictum habuit, fortasse, fortasse minus. Ex his quinquennium in exercitum ducitur. Circiter viginti miliones diversarum militum. Pueros ex quinquennis, et alumni, et praepeditos primae et secundae coetus machinarum machinis emittere concessum est.
  In maxume terra conscribitur. Telorum emissio anno 1947 aliquantulum decrevit... Ita pro tempore existente, valde mane finiendum est regionem Sovietarum!
  Ipse Stalin certe non putabat. Ita, et Hitler etiam expressionem in Russia - ut omnia simul ponere vellent! Nullam ut erat erat.
  Aestate Germani novum bellum contra Moscuam emiserunt. Sperabant tamen se caput frangere et URSS finire posse. Ex parte Exercitus rubri, Moscuae plus quam tres miliones militum et militiarum tegebatur. Duodecim milia lacus et tormenta auto- remisi armata sunt. Verum, in T-54 tantum circiter quingenti, maxime T-34-85 et SU-100 pugnaverunt. IS-3 iam e productione ab hoc tempore exempta est. Paucissimae IS-4 piscinae producuntur propter technologicam inconstantiam huius mastodonis. Lacus sex IS-7 productae sunt, sed hoc vehiculum in massam productionem non abiit. Quanquam probabiliter frustra. Illa cum suis 130 mm tormentis 240 mm armatura 75 ton Lion-3 penetrare potuit. Verum Germani piscinam "Royal Lion" provectiorem pondo 100 talentorum cum tormento equipotentiae 1800 habuisse, et 128 mm cum tormentarii longissimo barathrum cum velocitate proiecto initiali 1260 metrorum secundo.
  Sed Stalin nescio quo modo tepuit gravi instrumento, praetulitque: melius quidem, sed parvo, sed remoto.
  Sed e contrario quattuor milites: Zoya, Victoria, Elena, Nadezhda hoc non putant. Et ipsi tantum piscinam IS-7 in sua potestate obtinuerunt. Quin et septenario numero. Quatuor igitur hac impensa fecerunt currus suos. Puellae in Siberia vectes auri invenerunt et eas donata instituto Ministerii defensionis. Et iam se ex mirabili machina emittere voluerunt.
  Significans autem dies diei 22 mensis Iunii anno 1948 iam veniebat. Copiae Hitlerorum multitudinem modo ducebant, praeterire et circumvenire urbem Sovieticam Rzhev.
  Et quattuor filias Deis Russiae Demiurges, ut semper, in discrimine temporis, pro Russia intervenire decreverunt! Post omnes, patriam suam semper servant, Rus', tempore et loco suo!
  
  
  
  
  Si nihil FERRUM CLIP
  In universum, impariter satis, sed in plerisque parallelis, cursus Belli Orbis Terrarum II et Bellum Patrioticum etiam peius erat Russia quam res. Fortasse quia regimen fascist, qui imperium Europaeum suscepit, multo plus potentiae habuit quam intellegere potuit. Coniunctio truculenti totalitarismi et mercatus elementorum oeconomiae efficacior est quam liberalis capitalismus Occidentis et centralitas, exemplar Stalinismi officiale. Feliciter multis de causis tam obiectiva quam subiectiva. In magna fortuna, Nazis cistis tubarum uti non potuit.
  Quam multi exploratores Germanorum defecerunt eo quod Germani ferro immaculato rasorio in documentis usi sunt, et Russi ferrum simplice utebant? Unde autem bellum tam parum validum fuit?
  Omnino in casu par erat universitas, ubi iam mense Octobri anni 1941 unus praefectus intelligentiae valde corrosivus hoc casu detexit. Genuina documenta Sovietica et ficta germanica infectum sunt et ... In documentis Sovieticis, tondeo charta rubiginosa est et hoc notabile est, sed non in germanicis.
  Hoc leve est, eiusque influxus in cursum Magni Belli Patriitici evasit valde notabile.
  In defectibus vitandis et opera in dicionem agentium Germanorum detexerunt significantia indicia militum Sovieticorum prope Stalingrad taetras apparantes. Ita persuasum habuit contumacem Adolf Hitler cum his consensisse et imperasse ut copias Nazi in Volga stantes reficerent. et rem habere.
  Si in operatione Rzhev-Sychov, Exercitus Rubri, plus quam duplo tot copias quam Wehrmacht habens, per defensiones Germanos erumpere non potuit, tunc prope Stalingradum prope Stalingradum Nazis aequior erat.
  Tempestas autem die 19 mensis Novembris anno 1942 molestis operationibus non conducit. Aviatio, praesertim oppugnatio aircraft, auferre non potuit, et apparatus tormentorum solum valde limitatum ictum in praesidiis hostium progressis habuit. Sovieticae copiae, cum inferrent, incedunt, haeret in haeret. Etiam commissio cinematographicorum in praesidiis Nazi effringere non potuit.
  Proelia atrox explicata in partem Rzhev-Sychovsky. Manserunt in Novum Annum. Tum demum, gravibus damnis acceptis, copiae Sovieticae utrinque suspensae inferrent. Tituli Volgam tenuerunt, Germani autem in Africa vinci coeperunt. Churchill called Montgomery's ingrata in Aegypto: finis initio. Idem dixit quod nunc socii tantum vincent.
  Rommel enim, quamvis magnarum copiarum in Africam permanente translatione, infaustus fuit exercitusque eius post cladem superatus est. Tertius Reich, ut bellum in duabus partibus gereret, totalem convocationem mense Februario anno 1943 declarandam habuit.
  Praecipua proposita Operationis Blau non impleta sunt. Nihilominus, hieme anni 1942-1943, Wehrmacht, historia vera dissimilis, magnam cladem in oriente vitandam curavit. Fine Ianuario, copiae Sovieticae in medium bellum reduxerunt: tertia operatio Rzhev-Sychov et prope Stalingradum. Non est utilem sedentem in solida defensione perrumpentem hostem. Proelium simile fuit primi orbis bello. Protractum, situm. Cum is qui oppugnavit plus perdidit quam ille qui defendit.
  Operatio "Iskra" ad obsidionem Leningrad dilata est. Stalin quam celerrime Rzhev crepidinem abscindere voluit, hostes prope Stalingrad superare. Germani ultimae hiemis memores strenue se defendunt. Atque hucusque Sovieticae turmae incursionem repellere curaverunt. Quod evenit, paratis Fritz, non facile munimenta perrumpunt. Et quale adhuc superne copiae Germanorum armatae sunt.
  Foedus militum Sovieticorum usque ad finem Februarii duravit, sed non obtinuit.
  Ineunte Martio, imperium Sovieticum in Voronezh partem foedum temptavit. Post successus initiales Exercitus Rubri sub scopo Mainstein venit. Magnae Sovieticae copiae circumventae sunt et in aciem erumpere coacti sunt. Damna, praesertim technologia, magna evaserunt, et Germani cum sociis suis locum in hac parte obtinere potuerunt, et Voronezh et suburbana eius funditus capiuntur.
  In scopo Mainstein "Pantherae" et "tigres" massive "praelio" interfuerunt primum. Novae lacus spes partim in se positae iustificabant. Vehicula Sovietica in proelio proximo superaverunt.
  Venit fons thaw, et quies regnavit in fronte orientali. Acriter in Tunisia pugnatum intonuit.
  Fuhrer omnibus modis pedem in Africa servare conatus est. Ad hoc faciendum, etiam Nazis decrevit gradum novum. Franco in ultimatum dederunt: aut Germanos ad Gibraltar dimisit, aut victus est, ut Vichy imperium. Conterritus Generalissimo consensit. Eodem tempore ad imperia Britanniae et Civitatum Americae flebili iudicio se convertit: noli Hispaniae bellum indicere, quod non eius voluntate factum est!
  Die 15 mensis Aprilis anno 1943 Germani impetum in Gibraltar immiserunt, illico novissimam "Tigres" cum "Pantheris". arx per biduum centenis praedia ictibus cecidit. Paulus a fronte revocatus impetum cepit. Germani ultimas plagas, domos Stalingrad et Stalingrad officinas capere poterant, tantum die 1 mensis Aprilis anno 1943. Ironice. Ita Paulus cum se reficeret, accepitque ager marescallus et gladios ad quercum praeter equestrem crucem.
  Capta Gibraltar obstruxit aditum Britanniae et Americanae ab occidente ad mare nostrum. Ac praeterea ipsi Nazis brevissimo intervallo Mauritaniam invadere potuerunt, a Tunisia avertens partem sociorum.
  Impetu in Tunisiano pontis capite debilitavit, ac deinde Rommel iterum translatus est. Hitler operationes militares in Oriente tunc temporis duratas constituit, et Mare Mediterraneum potiri conantur.
  Etiam mandatum Sovieticum exspectanti artis adhaerere coepit. Ita Stalin in historia reali fecit, ut nunc agere statuit. Stulti sibi capitalistae inficiant. Trident se invicem, et vires aedificabimus et percutiemus cum vapore tandem excurrimus.
  Germani Tunisiam septentrionem adhuc tenuerunt, et copiae, quibus praeerat novi Campi Marescalli Pauli, in Casablanca incedebant. Americani ad Tigres et Pantheras versae sunt. Evenit ut eorum Sherman contra tales praedia infirma esset, ut upgraded T-4.
  Et bello nihilominus in Hispania post tres menses cunctatus est. Germani tamen iam Mauritania totam ceperunt, et Algeriam invadunt. Poeta in Franco non concussus est. Quinto Kalendas Augusti milites Germanorum caput Algierensium ceperunt et cladem Britannicam stragem intulerunt. Res ab Rommel scopi facilior fuit, et repentina clades ac Malta in Kissilring appulit.
  Erat autem orientalis frons stabilis et tranquillitas. Stalin, cuius copiae in superioribus proeliis gravia detrimenta acceperant, Exercitus Rubri replevit. Germani etiam novas partes diviserunt et trans fretum Gaditanum ad Mare Mediterraneum transtulerunt.
  Actio submarinorum Germanorum eo perducta est quod tonagium classium Americanarum et Britannicarum declinare incepit. Et hoc etiam in proeliis maximis ad mare meridianum in Europa prospere non contulit.
  Res minaces in Mari Mediterraneo ducti eo quod VI Kalendas Septembris Churchill in Galliam ad terram accedere decreverunt. Sed res adversae tempestatum et male paratae factae sunt.
  Kalendis Augustis X, Rommel et Paulus iuncti sunt hebdomadem lebetem in Oriente Algerie. Die autem 19 Augusti, iam Mainstein, insidiosus magister insidiarum, sociorum copias e litore interiit.
  Successus Fritz facilior fuit per cunctationem Americanorum, qui portum in Gallia anno 1943 immaturam et acutam portum artis inopiam reputaverunt. Tranquilla in fronte orientali. Praeterea emissio aviationis anno 1943 in Germania plus quam duplicata, aircraftm per annum plus quam triginta duo milia - feliciter Germani plus pubis ac fines moderati sunt quam res. Et novae Vehiculae Focke-Wulf cum armis et armis validis, ac etiam tormentis 30-mm, nimium detrimentum Sociae aviationis attulerunt.
  Catastrophe in Algeria et in Gallia Augusti anni 1943 vere nigrum pro Sociis fecit.
  Placuit etiam Stalino secundis rebus. Sed Ecclesiae patientia abripitur. In Oriente etiam aëra proelia fere cessabant et actio partium minuebatur. Germani magis ac magis catervas civium Sovieticorum pristinorum formabant et etiam quaedam imperia localia moverunt. Ita separati latrocinia nationalium localium ab oriente in Africa iam pugnaverunt.
  Bulgaricus Tsar Boris tres etiam optimas divisiones in Tunisiam misit, sperans se aliquas colonias in continenti nigro se recipere sperans.
  Mense Septembri Rommel in Aegypto maiorem taetrum immisit. Successit et copiarum praestantia quantitatis et qualitatis, post octo dies signo dato ut Tripolim caperet.
  Britanni et Americani post cladem in Libya cladem passi sunt. His conditionibus, Churchill suspensionem copiae auxilii Bolshevik USSR denuntiavit et immediatam hostilitatum intensionem postulavit. Stalin ultimatums ignorare se simulavit. Quanquam sane ingratas operationes parabat. Sed Koba callidus erat, et etiam temptabat locum separatum pacis. Germani Libyam totam, incluso Tolbuk, uno fine septembri ceperunt, et in Aegyptum Alexandriam irrumpunt.
  Paulus circumire, potissima Anglica munitissima parte, ad Nilum meridianum ire perduxit. Eaedem clades Britanniae in Aegypto ador. Praeterea Germani Suez in Iraq ire potuerunt et ibi non longe ad Baku.
  Mora periculosa facta est, et Stalin ordinem Rzhev, ut Stalingradum reciperet, repetere iussit et simul hostem in Caucaso septentrionali opprimeret.
  Ita mense Octobri statim in tres partes bellum reparatum est. Novembri quoque Leningradsky.
  Sed non facile erat perrumpere hostes, qui bene effoderunt et potentes lacus graves "Panther" et "Tiger" habuerunt. Copias Sovieticae adversus altum situm defensionis. Et in defensione novae piscinae Germanicae et tormenta auto-eiecta bene se gessit.
  Progressus ergo significantes mense Octobri et Novembri non fuerunt. Nisi Germanorum offensum in Canal Suesiensem feliciter substitit. Et tunc solum ad tempus ... Sed Paulus et Rommel suas copias ad Sudan converterunt. et Africam occupare coeperunt.
  The Wehrmacht Nondum paratus hieme oppugnare.
  Praeterea Fritz magnam spem habuit pro "Panther" -2 tamquam machinae provectioris ac "tigris" -2 et "Leonis".
  Hiems in Rubri Exercitus defensiones Fritz perrumpere conatus est. Sed nusquam maiora succedere potuit. Etiam si perruptio facta est, tamen hostibus res adversas restituit.
  et res ingravescebat. In Britannia discrimen politicum contra clades bellicas orta est. Arcae Ecclesiae nulla fiducia suffragium tulit. Quomodo autem aliter fieri posset, si Paulus prudentior Sudan et Aethiopia Angliam eiecit.
  Novus imperium Germaniae pacem separatam obtulit. Considerans plus US damna ex classe subaquanea Germanorum, Roosevelt vel non sapiebat. Ceterum res in America labefactata est. Ita et Iapones duas parvas victorias retardationem ante Americanos vincere curaverunt. Ita ut sententia - casa nostra in extremis triumphavit.
  Tituli autem nimias conditiones primo proponunt. Tunc Galliae Terrae et Aegyptus transactio facta est, tum Italiae quondam reddita. Sudan etiam in possessionem Tertii Reich vadit, sed Canal Suesiensis coniunctim operatur.
  Ita, solutis manibus in Occidente, Fuhrer omnes copias in Orientem mittit. Nazi offensivum mense Maio contra Moscuam incepit. Gratiis Gallis et Britannis colonis, Libya iam oleum satis habebat, et Hitler quam celerrime vincere cupiebat.
  Plus, Türkiye etiam alteram frontem aperuit.
  Exercitus autem Red iam incredibilem patientiam et heroismum in proeliis capitalibus Sovieticis ostendit. Mediocris progressus gressum Germanorum unum chiliometrorum diurno non superavit. Fine Augusti, Nazis maximum centum chiliometrorum progredi potuit cum latitudine per trecentorum tantum disrumpi.
  Moscuam appropinquaverunt, sed in Mozhaiscum aciem defensionis accurrerunt. Hi modesti eventus fuerunt. Praeterea copiae Sovieticae constanter hostem oppugnant. Novae piscinae Sovieticae T-34-85 et IS-2 proeliis interfuerunt. Dici non potest Germanos suas utilitates omnino amisisse, sed Exercitus Rubri non stetisse, sicut scientia!
  Novae pugnatores Sovieticae Yak-3 et LA-7 apparuerunt, idoneus certandi cum aircraft propeller-activis Germanorum. Verum inimicum habet fortissimum tubam reciprocus in reditu. ME-262 and HE-162 nullas habuit analogias in mundo. Hitler etiam productionem et progressionem praediorum levioribus quinquaginta talentis interdicere decrevit. Quam ob rem dediti sunt Panthera et T-4. "Panther" -2 evasit 50.2 talentorum in pondere et valido tormento cum tormento equitum 900 equitum. " Tigris regia " et " Leo " et monstra omnino sub 70 talentis quassant. Curri Sovietici, iuxta decretum factionis, 47 talenta in pondere non excesserunt.
  Nazis Moscuam accipere non valens animum ad Leningradum convertit. Haec civitas eos valde obtinuit. Massive shelling mense Septembri incepit. Comitatus sunt etiam tormenta qua- les milimetris et robots proiectorum alatarum.
  Hitler iussit accipere Leningrad quoquo.
  Urbs mense Octobri mense Septembri tres oppugnationes repellendas curavit. Germani tamen ex decem ad viginti chiliometra progredi poterant et etiam pontem Peterhof pontem capere potuerunt. In locis unitates urbem ingressi sunt, condicionem perficiendi coetus augendo. Mense Novembri 1944, post victoriam Nazis in comitiis parlamentariis, Suetia bellum contra USSR ingressus est.
  slogan strenue proscripsit: vindictae clades a Petro Magno et Alexandro. Novae divisiones Sueticae in primam aciem pervenerunt et una cum Finnis impetum in urbem septentrionalem fecerunt. Et impetus Nazis repetitus utens, inter alia, Sturmtiger et Sturmaus etiam potentiores, necnon piscina E-100, primum monstrum massae productae centum talentis excedens.
  Quamvis ingens heroismus et mollitia Sovieticorum militum et militiae, tum etiam contra Novogardiam atrox diversio offensa, urbem servare non potuerunt. Ultima tamen quarta tantum die 27 mensis Ianuarii anno 1945 cecidit, immensae mollitiae exemplum ostendens. Et extendit se civitas in toto scandalo: MCCLXX dies! Probabiliter longissima obsidio urbis in bellis recentioribus.
  Cum Germani sociique ingentia detrimenta paterentur, propositum cumulatum est. Secunda maxima et maxima urbs Sovietica cecidit, et manus potentissimorum hostium globi solvunt.
  Hieme acriter pugnatum est. Germani vi et summa serial, gagates aircraft utuntur. Contra eos, URSS nulla pari potentia. Hoc difficilem commoditatem in aere consequi. Hostes contra dominati sunt ibi. Haud secus ac usque Germani piscinas suas utilitates retinuerunt. Eos etiam auxit serie "E" adventu.
  Comparatur ad "tigres" et "pantheras", praedia seriei "E" densiorem extensionem, silhouette humilem, et consequenter multo crassiorem in angulo armaturae.
  Responsio scientiae Sovieticae tantum IS-3 tantum fuit, firmior frons munimentum turris. T-54 adhuc crescebat, et T-44 nihil felicius.
  Nihilominus, mense Maio 1945, Hitler sua consilia mutavit. Se limitans ad singulos impetus, pelagus in Caucaso offensum effecit. Commodius erat ibi pugnare. Itaque, capto Stalingrad, copia partium Sovieticorum difficilis evasit. Praeterea mense Februario, copiae Sovieticae Ottomanis in Transcaucasia gravi cladem intulerunt, Turcas ad fugam a Yerevan et Kars regionem liberandam compulsi sunt.
  Germani perrumpunt munitiones transeuntesque Volgam ad Caspium mare perveniunt. Grozny incidit in XV Kalendas Iunii, postquam pertinaci certamine, Sukhumi die XXIII Iunii, Zugdidi in Iunii 29 eiusdem mensis. Tbilisi ad finem mensis Iulii una cum Kutaisi captus est. Mense Augusto fascistae vultures tandem Dagestanem ac Poti capiunt, et a septentrione in Armeniam exierunt. Mense Septembri cum Turcis coniunguntur et oppugnatio in Baku incepit. Clavem civitatis tenuit usque ad diem 6 Novembris 1945. Inter proelia in montibus, praesertim in Yerevan, usque ad finem Decembris protracta est.
  Proeliis etiam atrox geruntur in media acie. Germani prope Tulam accedere et Kalinin capere poterant, sed tunc interclusi sunt. Nihilominus prima acies appropinquabat et iam non plus octoginta chiliometrorum capitalium in locis erant.
  1946 hieme fervida incepit. Sovieticus praefectus, cupiens Germanos occupare, perdite in hostes irrupit.
  Heu, in aere tantum hostium utilitas crevit. Jet aircraft de Luftwaffe, proh dolor, omnia melius. Novae modificationes ME-262 apparuerunt, in quibus ultra-magnum celeritatem includo. Etiam fortis gagates pugnator TA-183, magis scopis alis NE-262 provectis, et verum magisterium aircraft constructionis ME-1010 cum alis scopis gubernatis.
  Et in URSS, Yak-9 pugnator principalis mansit. Nova olim, nunc plane obsoleta machina.
  Sed Luftwaffe etiam Yu-287 habet, et jet bomber Yu-387, TA-400, TA-500 apparuit. Impetum et jet elit. HE-377 est reciprocus et HE-477 est etiam reactivum et multi-propositum.
  Et series E-70 cum lacus appendentibus sicut Tigris rex, sed multo firmiore praesidio.
  Et piscina pyramidalis in metallo ostensa est die natalis Fuhrer die 20 mensis Aprilis anno 1946 factus est magisterium verum. Tituli personaliter ei nomen "Leonis Caesarei" dederunt.
  Raeda erat in modum pyramidis oblongae complanatae, parvis scutulis totum fundum piscinae obtegentibus. Ita grabatum non habuit, quod insigniter auxit. Praeterea piscina tectum non habebat, armaque ab omnibus angulis ad altitudinem inclinationis erant. Pondo 99 talentorum, currus armatus est cum 128 mm anti-aeroplanis tormentorum cum dolio longo 100 EL, machinam equitum 1800 et armaturam frontalem trecentorum millium. Porro eæ latitantur anguli inclinationis rationalis, in medietate frontali prima, et in dimidio secundo 250 mm. Ita evenit ut lacus potentissimus in mundo, ab omnibus punctis inpenetrabilis, et desuper bombis impetitus.
  Fuhrer statim iussit ut quam primum in productionem poneretur et, simul, impetus modificationis cum howitzer et bomba launcher crearetur.
  Ita devictis Nazis instauratam. Sed proh dolor valde pertinax et technice fortis hostis captus est. Et exeunte Maio, ut traditur, cum viae arescebant, inferre coeperunt.
  Fritz Moscuam et Tula praeterire conatus est. Praelia in adductius insueta contentione et ambitu erant. Sed copiae Sovieticae invictae dicendae erant. Per tres menses continuis proeliis, Nazis Tulam circumvenire et Kashinam ire poterant et Moscuam ab aquilone adeunt, partim communicationes secantes. Iam foris ipsius urbis pugnatum est.
  Stalin urbem reliquit et Kuibyshev cessit. Sed Nazis gravem contra Saratov in Iulio eiecit. Haec urbs in 8 Augusti incidit. Cum Kuibyshev periculose iam fronti appropinquaret, summus ille dux ad Sverdlovscum praetorium suum movit. Pugna apud Moscuam in Septembribus continuatur. Kashira incidit die 18. Ineunte Octobri caput URSS prope circumventum est, et die XXIX, post pugnam pertinacem, Kuibyshev etiam cecidit. Germani etiam Guryev et Uralsk ceperunt.
  Novembres in praeliis atrocibus perrexit. Die VII mensis Novembris Fritz in Kremlin perrupit, sed gravi scopo repulsus est. Quo proelio, praefectus Moscuae, Mareschallus Rokossovsky mortuus est.
  Et nobilis gubernator Soviet Kozhedub C planum Germanicum deiecit, prima persona Sovietica factus est ut titulo quattuor temporibus Heroi USSR aestimaretur. Ac etiam die 7 mensis Novembris anno 1946 .
  Die 4 mensis Decembris anulus obsidionis tandem circa Moscuam occlusus est. Sed caput et reliquiae heroici praesidii usque ad Natalem Domini orthodoxam die 7 mensis Ianuarii anno 1947 pugnaverunt.
  Impetu in urbe Mainstein ductus est. Pro hoc secundo Ordine Magnae Crucis ferreae Crucis post Hermannum Goeringum donatus est.
  Sed nondum bellum. Stalin a Sverdlovsk pugnam continuare promisit. Germani quoque satis defessi sunt. Ad meridiem copiae Penza et Ulyanovsk appropinquaverunt et constiterunt. Mense Martio, Sovietes scopos immiserunt. Sed mense Aprili adhuc Ryazan relinquere coacti sunt. Et mense Maio Nazis urbem Gorky circumdedit et ad meridiem Kazan perrupit. Mense Iunio Fritz Orenburg cepit et Ufa appropinquavit. Exercitus Rubri resistentia debilitavit, morales ceciderunt et massae desertiones inceperunt. Illi autem semper fuerunt, sed post casum capitis multoties intenditur. Nemo iam pro Stalino mori cupit. At contra fascismum populus pro patria pugnabat.
  Auctoritas imperii Sovietici etiam cecidit. Mense Iulio Germani in Sverdlovscam irrumpunt. Stalinus cum suis comitibus ad Novosibirscum perrexit. In Urales proeliis plenis erant usque ad Augustum ... Germani diuturnitate communicationum et actionum partium impediebantur. Sed longius iam belli significationem amisit.
  Stalin tamen aliquid adhuc sperabat. Germani mense Septembri in Tobolsk irrumpunt. sed imbres autumnales torrentibus tardabantur. Accessus hiemis in Sibiria molestus obstitit, sed Nazis totam Asiam Centralem capere curavit. Hieme Novosibirscum adire non ausi sunt. Sed Stalin etiam aegrotavit et ad Vladivostok calidiorem se contulit.
  1948 accessit. Nazis iam cum diskette armatus erat. Praeterea lacus in turbojet tormentorum magis compactus apparuit. Nam postquam incalescit, victori agmine manet, urbesque occupabit.
  Sed Beria iam graviter aegrum Stalin venenavit et tertium Reich in deditionem dedit, in Sovietica potestate in Siberia conservationem dedit.
  Hitler, qui ipse belli taedium damnaverat, paene constitit, sed imprimis Novosibirscum mense Maio 1948 cepit. Deditio signata est die 22 mensis Iunii anno 1948, die symbolico - exacte septem annos ab oppugnatione USSR. Sic Bellum Orbis Terrarum II finivit. Civitates Americae Unitae anno 1945 Iaponiam vicerunt et bombam atomicam temptaverunt. Itaque Fuhrer nihil habet quod trans oceanum intromittat.
  Beria autem non diu imperavit. Clarissimus acetas Sovietica, marescallus aer, septem et septem heros URSS Kozhedub militare res gerere et invisum praesidem GKO exsequi poterit. Beria et complures conscii eius emissi sunt. In ipsa Tertio Reich, mense Martio 1953, cives Hitlerorum occiderunt. Et Goeringus medicamento abusu paulo ante mortuus est, cum Himmler ob suspiciones coniurationis emissa est.
  Saevum certamen inter SS, Schellenbergium ductum, et armata cum Generalissimo Mainstein exercita explicata. Tota in bellum civile versa est. Quam ob rem Tertius Reich corruit. Et mutilum USSR paulatim vim suam restituere coepit. Historia iterum in spiram abiit. Ortus phantasticus Germaniae, tumidus abrupte quam imperium Genghis Khan, tunc mors principalis ducis - chaos et exstinctio.
  Et gradatim collectio principatuum tantum urbs Baikalsk facta est caput. URSS in multas provincias a Germanis positas pupa iterum coniunxit. Maxima victoria fuit Moscuae annexio quae iugum Nazi proiecit. Verum, Ucraina, Belarus et Civitates Balticae, necnon Georgia, Armenia, Azerbaijan suum imperium retinuerunt. Post ruinam Tertii Reich, Civitatum Foederatarum orbis terrarum hegemon factus est. In Sinis quoque regimen pro-American institutum est.
  Sed paulatim Regnum Caeleste magis ac magis sui iuris est factum. In USSR, post ipsam dictaturam Kozhedub, constitutio praesidentialis essentialiter constituta est, sed cum duobus terminis in potestate. Electiones in altera ratione habitae sunt, et sententia praesidentis aliter dicta est: praeses populi.
  In regione mixta et magna parsimoniae erat.
  Sed hem quomodo historia ex uno paperclip mutavit. Bellum mundanum alterum amiserunt, cum fortiter dimicarent. et perniciosum fuit. Germania autem ad tempus tantum magnitudinem consequi poterat.
  Ita, et Civitatibus Foederatis paulatim auctoritatem amittere, mundus multiplex factus est, quod significat in eo magis magisque chaos esse. Sed ordo est minor. Et sicut in hoc vicesimo primo saeculo.
  Cur ergo humanitas ad ruptionem et chaos sic trahitur?
  
  
  TROTSKY PRO STALIN
  Tukhachevsky contra Varsaviam expeditio incassum evasit, imprimis culpa Stalini - qui, loco meridionali exercitus Rubri in Varsaviae progresso tegebat. Exercitus primum equitatus in Gallaeciam convertit. Praeterea, quamquam magnas copias, quae sub Iosepho duce erant, a Polonis superari curavit. Exercitus rubri etiam pugnam Varsaviae amisit. Poloni counteroffentem deduxerunt, agrum, incluso Slutsk, occupaverunt, et Minsk etiam per aliquot dies occupaverunt.
  Tamen tunc Occidentales non audebant cum Bolsheviks ulterius cruentum proelium committere. Varsaviae pacem fecit, et cito bellum civile finivit.
  Sed est etiam alternus cursus historiae et unus ex tot parallelis mundi. Ibi Lenin remotionem Stalini, qui rebus militaribus et levis non nimis erat praeditus, ab latere meridionali praeerat, unitatem imperii Tukhachevsky instituit, Budyonny primum equitatum servans.
  In hoc casu, conatus scopi ab meridiano Varsaviensi non transiit, et exercitus rubeus inspiratus gravi proelio vicit victoriam. Polonia caput cecidit. In ea aliquamdiu stans, additaque auxilia edoctus, Tukhachevsky Leopolim et Cracoviam movit.
  Aliquandiu adhuc pugnatum est contra Wrangel et Chersonesum ulteriore excursionibus. Tunc Exercitus Rubeus civitates Balticas in septentrione occupavit, et Azerbaijan, Armeniam, et Georgiam in meridie liberavit. Temporalis tranquillitas fuit. Russia Sovietica requie et requie temporaria necessaria, quae facta est Nep. Sed Trotsky adhuc institit reditus omnium Russiae terras Tsarist. Quam ob rem, aestate anni 1921, Exercitus Rubeus Finniam quoque cum occidentalibus dissimulantibus occupavit.
  Anno 1922, Primorye etiam recepta est, deinde Sakhalin septentrionalis. Trotsky, cuius auctoritas ut Praeses Consilii Revolutionis Militaris satis confirmatus erat, locum Lenin occupare et Stalin detrudere curavit, qui in secundas partes relegatus fuerat.
  Mirum, ut videtur, virtute personali corroborata, elementa capitalismi in oeconomia magis magisque corroborabantur.
  Ipse Trotsky leftist maxime factus est ob desiderium sanctioris Pontificis aut maioris quam Stalini facti. Sed olim in potestate, Iudaeus ingeniosissimus, consilium alienum aequabiliter extendebat. Sine communitatis ideis deserens, simul elementa mercatus instruere conatus est et bonas relationes cum aliis capitalistarum terrarum orbis regionibus curare.
  Hitler ad potestatem in Germania ortus fundamentales mutationes in politica mundi non fecit. Celeriter indicatum Fuhrer locum, ne quid indultum Versaliis restrictiones vel restitutionem universalis conscriptionis et bellicae potestatis. Haud secus ac Nazis vetitum est leges anti-semiticas introducere et multo magis.
  Restat ut sub Hitler in crisi oeconomiae Germanicae prodiit, sed fascismus numquam radicales formas suscepit, moderatum nationalismum cum quibusdam auctoritariis notis, universalibus iuvenum institutis sicut Hitler Iuvenis.
  USSR, duce Leon Trotsky, potestas oeconomica cum gravi industria exculta facta est.
  Oeconomia USSR plus quam Stalin mercatus ordinatur, sed etiam elementa consilii in forma quinque annorum consiliorum continebat. Rate partus altus est, praesertim cum Trotsky etiam abortus interdictum est - dicunt tot terras vacuas in Russia esse et nihil eis ut cavernis dehiscere.
  Cum magnitudo exercitus Germanorum limitata ad 100 milia manebat, et Polonia iam in rem publicam Sovieticam socialisticam conversa est, cum quovis non multum pugnandum est. Moldavia in Russiam regressus anno 1921 rediit - terrasque regias colligendas remisit.
  Ipse Trotsky mundum internationalem paulum sustentavit, sed meta mundi revolutionis obmutescere coepit. Parte, ut Stalin.
  Sed ab Oriente adhuc bellum gerebatur. Iaponia contra Mongoliam actionem militarem incepit. Terrae solis orientis cum Italia invasores terrae principales factae sunt. Verum, Mussolini cupiditatibus suis circumscribere coactus est ad captam Aethiopiam, quae sola in Africa erat, quae non alicuius colonia erat. Iaponia, etiam nondum sola cum Britannia pugnare audebat, et magis etiam cum Civitatibus Foederatis Americae, in Sinas ascendit. Venisti huc magis ac magis.
  Multae Sinenses et, quamquam omnes eorum rupturae sunt, gravis adversarius est. Et tunc samurai obtinuit in Mongoliam.
  Trotsky decrevit URSS satis iam validum ad bellum contra Samurai gerendum esse. Praeterea, dictator Sovieticus cladem anni 1904-1905 ulcisci cupiebat. In terra, Exercitus Rubri evidenter validior est quam Iaponicorum, praesertim in praediis. Sed in mari, Classis Pacifica nondum ad pariem pervenit. Sed Lev Davydovich Mongoliam cedere non potuit.
  Exercitus rubri primus samurai progressus substitit. Die XX mensis Augusti anno MDCCCCXLI, taeterrimum factum est in Khalkhin Gol, quod in victoria Exercitus Rubri finivit. Post hoc Trotsky postulavit ut Iaponia Meridionalem Sakhalin et Kuriles redderet.
  Nempe recusatio secuta est, et ingens bellum initum est. Tantum bellum in externos fines pugnatum est, dissimilis Magno Patritiotico. Quamvis non dici possit cum parvo sanguine.
  Praelia plena erant, et Iapones acriter restiterunt nec dediderunt. Sed omnes fere copiae Sovieticae res prospere gestae sunt. Defensio, post validam apparationem tormentorum, perrupit, et piscinas, inclusas recentissimas potentes T-34, LT (grave Lev Trotsky!), fossam atrocem cadaverum et metallorum superavit.
  Primum bellatores Terrae Solis orientis ex Manchuria expulsi sunt. Complures operationes continuae factae sunt, quae novem menses a Novembri 1941 ad Augustum 1942. Sovieticae copiae in Coream Septentrionalem ingressi sunt... Proeliis etiam in Sakhalin fuerunt. Iapones etiam progredi conati sunt triginta chiliometrorum progressus, sed sanguine interclusi et suffocati sunt.
  Mense Septembri 1942 in Port Arthur facta oppugnatio est. Iapones, auxilio a mari utentes, lineam tenere conati sunt. Sovieticae turmae perruperunt frontem, sed hostes omissis militibus progredi non potuerunt.
  Samurai autem diutius resistere non potuerunt. Sovieticum aeroplanum occupavit et naves bombedavit. Praeterea Iapones nimis vitam suam dimittunt - ne utentes quidem in proelium capiunt. Propter quod, post mortem principalis aeris instrumenta, resistentia samurai in caelo conspicue debilitatur. Et aeroplanus Soviet multo confidentius vincere coepit.
  Praeterea novae progressiones a designatoribus Sovieticis paulatim superioritatem pugnantium Iaponicorum in maneuverabilitatis irritaverunt. Mense Decembri MCMXLII, post aliam acriter oppugnationem, Portus Arthur captus est, et Seoul eodem mense cecidit.
  Proximo mense Ianuario anni 1943 in Corea Meridiana offendere coepit et cepit portum Pusan.
  Iaponia terram proeliis amittebat et plus ac plus damni in caelo et in mari capiebat. Mense Februario 1943, Beijing a copiis Sovieticis captus est. Et mense Martio, post acriter pugnatum, South Sakhalin liberata est. Aprilis et Maius novis victoriis armatorum Sovieticorum in mari signatae sunt ... Aucta classis subaquanearum, aircraft et navium, quae ad Balticum accesserunt, maxime efficax erant.
  Mense Iunio 1943, Sovieticae copiae Iaponicas e Shanghai quoque expulerunt. Ita proprium zonam occupa- verunt.
  Mense Iulio, Augusto, paratropi et nautae iugum Kuril ab hoste liberaverunt. Iaponia se in difficili situ invenit. Avia Sovietica maximam vim suam augebat et magis ac magis emittebat, et classis Terrae Solis orientis liquefacta est. Mense Octobri 1943, Trotsky decrevit: oppugnare Okinawa - habitu recensendum ante pugnam pro ipso Metropoli Iaponico. Acriter pugnatum est, et Samurai massive arma usi sunt: gubernatores kamikaze.
  Pugna heroica duos menses et septimanam continuavit, quae tandem cum Okinawa casu finivit. Et mense Ianuario 1944 etiam Taiwan liberatus est.
  Iaponia iam paene plena clades militaris erat. Hirohito modo numerare potuit ingressum in bellum ab suis Civitatibus Foederatis Americae et Britanniae, fascist Germania eo tempore adhuc militariter nimis debilis erat, et Mussolini non tam facile erat ut Trotsky in Oceano Pacifico obtineret.
  Sed US et Britannia innuebant, nec properabant bellum inire. Praesertim in India ingens tumultus anti-Britanni orta est. Moderatio Gandhi a maioribus nationalistarum et sinistrorsum dimovit. Quam ob rem ibi verum bellum initum est. Churchill, qui camerarium substituit, pertinax fuit et Pakistan et Indiam sub eius dicione omnibus modis servare conatus est. Quas Britannicas copias longum atque acerbum induxit bellum.
  Americani passive in externis consiliis egerunt: casa mea in extremis est!
  Mense Martio 1944, copiae Sovieticae, quamquam tempestas nondum nimium secunda erat, in Hokkaido appulerunt. Tres hebdomades pugnae duraverunt et finita sunt cum clade Iaponicorum. Quae res fiduciam imperatoris in inexpugnabilitate metropoleos concussit.
  Pugnatum terra marique usque ad diem 11 mensis Maii anno 1944 perseveravit, cum tandem Iaponia fessa in deditionem venit.
  Pugnatum est cum participatione copiarum Sovieticorum ab die 10 mensis Aprilis anno 1941 ad diem 11 mensis Maii anno 1944 et per tres annos et paulo plus quam unum mensem duravit. Amissio exercitus Sovietici occisi et ex vulneribus octingenta milia militum et praefectorum interiit. Paulo plus sexaginta milia civium Sovieticorum pacificorum mortui sunt. A bombardis testaceis, in Sakhalin et in confinio Primorye pugnando. Circiter tres miliones hominum vulnerati sunt, ex quibus quadringenta milia debilitata facta sunt.
  In genere USSR magnam victoriam vicit et regimina pro-Sovietica in Sinis et Corea instituere curavit et cum suis copiis omnia regionis Solis orientis occupavit.
  Auctoritas sodalis Trotsky tum intra patriam tum in arena internationali aucta est.
  Anno 1946, primus satelles artificialis in USSR deductus est. Et anno 1950 primum cosmonautum Sovieticarum circum orbem miserunt. In Romania, Michaeas rex consensit societatem militarem et oeconomicam cum USSR concludere. Mox imperium in Hungariam mutatum est. Et in Czechoslovakia diu regitur, etsi non admodum a communistis, sed a sinistro cornu pro-Sovieticae copiae.
  Anno 1951 bellum inter Turciam et USSR ortum est. Eo tempore nec US nec Britannia bombam atomicam adhuc habebant, et caedem realem cum tam valido hoste quam in URSS et sociis occidentis mortem sibi conscivit.
  Exercitus Sovieticus minus quam mense Turcia superavit. Cum Occidentis reactionem valde segnis sit... Britaya diu cum Indis pugnavit, sed tandem centenis milibus militum amisit et maximam coloniam suam potestatem amisit. Est discrimen oeconomicum in USA et occaecat tumultuantes.
  Trotsky decernit: et intra duos menses Exercitus Rubrum totum Orientem Medium et Irania imperium capit, et regimen pro-Sovieticum in Aegypto in potestatem venit. Britanni et Galli dentes feriunt. Et Hitler partem URSS accipit et propter hoc occasionem Anschluss Austriae accipit.
  De Gaulle in Franciam venit. Valde displicet expansioni Sovieticae et loquitur de cruce ad Orientem contra Bolshevismum. Trotsky, e contra, somnia expansionis in Europam condicionem calefacere.
  Adolf Hitler, captans quod in societate USSR iam est, incipit militarem Germaniam. Et in Algerio et Mauritania contra Galliam magna seditio erumpit.
  De Gaulle furit, petit ut Germania militari apparatu desinat. Respondens Fuhrer postulat ut fines 1914 restituere et militiam in hostem iactare minatur.
  Utrimque minae flexae et agmina ad fines trahentes. Callidus Trotsky bellum non ingreditur, sed piscinas et aircrafts Germaniae in fidem vendit. Pugna inter Nazis et Gallos explicat. Belgium bellum intrat, sed hoc tantum statum Franciae auget, quae rebellione in coloniis et actione Communistarum in variis frontibus vincitur. Germani autem non celerem victoriam consequi, sed in Mangio acie haerere, sed deinde Belgium occupant. Post annum et dimidium bellum Nazis prope Lutetiam accessit.
  De Gaulle pacem dat et Germanos Elsarz et Lotharingum reddit. Belgium etiam cum parte sui territorii dividitur. Fuhrer suam auctoritatem confirmat. Anno 1955, USSR bombam nuclei probat. Trotsky Czechoslovakia includit in URSS. Germani a Sudetenlandia recedunt, sed multo minus ethnici. Sed non nisi quam...
  Hitler ambitiones suas humiliare cogitur, et gaudet se in Occidente et sumptu Austriae se dilatare. Etiam, Nazis Daniam invadunt ac fines 1914 et septentriones imperii sui restituunt.
  Trotsky mortuus est anno 1960, diem natalem suum octogesimum celebravit. Sine malis moribus et figura corporis conservata, praeses USSR, usque ad ultima negotia, claritatem cogitationis servavit.
  Praesidem filio David tradit, et sic primam dynastiam communistarum mundi fundavit. Hoc tempore, USSR centralizationem et emendationes constitutionum vetantium ab eo exitus auctas expertus est. Hitler etiam potestatem in unum e filiis transtulit ex seminatione artificiali, sed ex ratione competitive.
  Filius tamen adhuc minor est, et post mortem Hitleris, in Nazis scissum est, et mox sinistra ala ad potestatem venit. Mundus tutior factus est, sed ruina systematis coloniae novum instabilitatis bellum ortum est. Via creatio coalitio communistarum fuit. Mutuum auxilium in eo peractum est et conati sunt aedificare socialismum in condicionibus continentis nigri.
  Sed communismus mundus multis elementis mercatusis distinctus erat et systematis coniunctorum fuit.
  Inus URSS interea contradictiones creverunt. Politica dominatio unius partis non amplius oligarchiae crescentis idonea est. Negotiatores undae rubrae mutationem et potestatem politicam volebant. Hactenus successus rerum oeconomicarum et acquisitionum politicarum pro parte oppositionis modi compensaverunt. Sed res mutata in US. Novus princeps apparuit, qui ex duabus partibus monopolium fractis: popularem et popularem, tertiam - piae creavit.
  Qui cum potitus esset, autocratiam constituit. Eodem tempore a cruce contra communismum proficiscuntur. David mortuus est, postea tota series coniurationum et factionum certaminum incepit. Quam ob rem turbata est terra. Sed iam inter factiones certatum est ab occupatione praesidis URSS, et populus in hoc sedatus est.
  Expansio activa spatii fuit. Anno 2015 Pluto ultimus planeta factus est quem astronaut humanum pedem posuit. Brevi tempore superficiem Iovis homines visitare poterant. In balneis vero odoratis cubare debebant.
  In USSR elementa capitalista etiam validiora facta sunt. Stratificatio erat in pauperes et divites. Veri billionaires erant, et simul sodales Politburo. Communismus magis magisque cum oligarchiis rebus oeconomicis et minus et minus immistus, a capitalismo diversus factus est. Etiam vectigal vectigal factus linearis in URSS factus est et una centus introductus est. Quod quidem levibus seditionibus adductus est.
  Sed hactenus res non elusa est. Re quidem vera, cum exterioribus communitatis attributis, cautiones sociales magis magisque imminutae erant. Praesertim medicina et educatio partim solvitur, et commutatio cessatura ac laboris apparuerunt.
  Victoria Vilnam pervenit et memoriam orbis terrarum paralleli substitit. Illa nunc debebat pergere exercitum Russicum.
  Caput Magni Ducatus Lituaniae, Vilna, cecidit, sed ante expeditionem ulteriorem Grodno et Brest fuit.
  Belarusi libenter exercitum Russicum coniunxerunt. Trimalchionis, quamquam nix et exercitus mediaevalis movere difficilior factus est. Veruntamen Magnus Dux Vasily iussit Grodno obsidere et ibi hiemare. Victoria circum castella circumquaque discurrens alium quaerens ut caederet vel exterminaret.
  Sitis ad internecionem maxime decocta, magis ac saepius adversarii sine pugna dediderunt.
  
  
  Oracula e tenebris inferni
  Sunt utique diversi Predictores, utiles et periculosi.
  Sed in una rerum alternarum, magus inventus est, qui dixit Nazi quomodo potestatem restitueret ad narrandum speculum diaboli. In superficie reflexa ceciderunt guttae coccineae pueri innocentis sanguinis. Et statim absorpti sunt, et ipsum speculum illuminatum, iterum invenit dona ejus. Multum ergo didicit Fuhrer.
  Sed etiam futura cognoscentia non semper potest reficere. In Africa autem Germani copias suas redintegraverunt et ad scandala a Montgomery die XXIII Octobris immissa repellere curaverunt.
  Aegre tamen subsistebant, quod numerum pubis et armorum superabant. Sed cognitio loci et temporis percussionis adiuvit Rommel paucas unitates rationabiliter distribuendas et scandala repellenda. Britanni damna significantes passi sunt et post duas septimanas pugnandi desistere coacti sunt.
  Classis Germanica subaquanea magnum detrimentum inferre potuit, duodecim naves submersis cum expositis copiis quae in Casablanca et in oram Mauritania ad terram disposuerat. Americani, videntes in Aegypto defectum successus et actionem "lupi Germanici sarcinis" - Operatio Torch relicta.
  Germani autem ad Stalingradum copias reducere conati sunt ut latera turmarum Sovieticorum impetus repellere ac munimenta in medium reciperent parati.
  Ob tempestatibus die 19 mensis Novembris anno 1942, copiae Sovieticae aeroplano utere nequiverunt, incluso incursu aircraft, et tormentorum praeparatio perquam limitata successus consecutus. Ita coniunctis copiis Germani sociorumque oppugnationem Sovieticorum repellere potuerunt. Verum haec Nazis ab ipsa Stalingrad distraxit, dans Sovieticis militibus heroibus in urbe dilationem. Tametsi paucissimae domus sub imperio Exercitus Rubri relictae sunt.
  Fritz in medio quoque restitit. Proelium prope Stalingrad usque ad finem Decembris continuavit. Exercitus Rubri exercitus per frontem irrumpere non desiit. Sed Germanis quidem id non erat facile. Nimium in oppugnatione urbis amiserunt, et quamquam ratio defensionis in his esse videtur, adhuc copiae defatigati sunt.
  Mense Ianuario, quamquam vaticinium oraculi, Germani in Operatione Iskra septentrionali esse non poterant. Proelia vera plus quam tres hebdomades duraverunt et Exercitus Rubri graves casus constant, sed per terram ad Stalingradum perrumpere curaverunt.
  Tamen Germani speculo Iblis moniti molestos prope Voronezh repellere potuerunt, socios infirmos: Italos et Romanianos roborantes. Alioquin defensionem fuam ibi fore.
  Tertia Rzhev-Sychov operandi successit. Germani rursus, etsi non sine difficultate, Fontes offenderunt. In ipsa Stalingrada aestuabat, mense Ianuario proelia facta sunt. Paulus a Mainstein substitutus est, et hic campus urbanus marescallus arcem urbem expugnandam a Februario XII. Sed iterum Germani ingens pretium pro hoc solvit. Mense Februario 1943, Reichstag convocandum bellum totumque declaravit. Praetendite diem operantes et operam navamus, acrius quam ante.
  Declaratio totius belli effecit ut ad productionem armorum novasque divisiones augeretur. Aliena possidet et hivi.
  Germani cum Britanni et Americani in Mauritania nasos conicere cogitabant, Germani, numerosis classibus subaquaneis utentes, acerbis ictibus in naves appulsi - unum post alterum discidium perturbabant. Hoc permisit Nazis ad expeditiones militares contra Occidentem collocandas et omnes principales copias in oriente contrahere.
  Situs corporum Rommel difficilis mansit, sed per speculum, aviation fascistica efficacius operari coepit et commeatus coetus Africae copiam emendavit.
  Montgomery nova offensa mense Martio 1943 evenit ut defectio. Hoc tempore, iam Rommel, cum accurata notitia magica diabolica ope accepta, Britannos in laqueum seduxit et cladem illis contritam infligere curavit! Verum, propter numerum hostium in aere superioritatem et dominatum, Montgomery omnino debellare non potuit, sed clades Britanniae tangibilis evasit. Praesertim multae lacus amissae sunt et notabilis vehicula ut tropaea capta sunt.
  Britanni duobus munitionibus muniti propius Alexandriam se receperunt. Rommel novis subsidiis indigebat et Nazis taetras in parte meridionali continuare cogitavit. Stalingrad cecidit et per Volgam ulterius progredi potuit.
  Mense Maio 1943, Fritz in Operationem Delphini se contulit. Eorum copiae, non obstante oraculi auxilio, fortissimae ab Exercitu Rubro adversae sunt. Sumptibus gravibus cladibus tardius profectus est. Verum, auxilium praedicentis belli cursum movit. Wehrmacht scopi praevidit et magis ac magis boilers praemiavit. Mense Iunio, Nazis iam Volgam Deltam appropinquaverat et Caspium mare attigit.
  Res copiarum Sovieticorum in Caucaso per ingressum Turciae in bellum die 22 Iunii 1943 aggravata est. Quod quidem eventum pugnae Baku eil praestitutum est.
  Socii non erant constantes. Montgomery switch ad defensionem activam et non amplius de iniuriis cogitabatur, et portum in Mauritania univocum manebat.
  Die X mensis Iulii anno MDCCCCXXXIII, Churchill in Galliam terram adire conatus est ut partem copiarum Germanicarum ab oriente averteret. Tamen parum praeparavit portum, cum American ambigue et quod Germani omnes singulares gratias oraculo sciverunt, in sola clade pessima Britannici et Americani terrestris in historia consecuta sunt.
  Capti tantum capti sunt, plusquam sescenta quinquaginta milia hominum et multum armorum. Sed hoc, proh dolor, scandalum Nazis in australi non impedivit. Mense Augusto Germani totam Dagestanum ceperunt, Turci pene totam Armeniam una cum Yerevan ceperunt, et die XXVII, Nazis et Ottomanis coniuncti, in duas partes transcaucasian discerpentes.
  Et iterum conatus impetus copiarum Sovieticorum in aliis partibus frontium cessaverunt. Hostes consilia Sovietici nimium ignara praeerant.
  Peculiaris department in exercitu Rubro saevit, repressiones et massa purgationes exercendae sunt. Etiam complures duodecim duces emissi sunt, et Marescallus Artillery Kulik.
  Sed quamdiu habebat telum diabolicum, nihil contra eum profuit.
  Mense Septembri cum gravi pugna pugnatum est, Nazis et Ottomani prope Baku accesserunt. Et mense Octobri in ipsa civitate bellatum est.
  Urbs maritima per mare instructa est, et infense custodire conati sunt. Protractum est proelium et die VII mensis Novembris, ut instituerat, Fritz non cepit. Sed aliae omnes urbes in Caucaso hoc tempore iam amissae sunt. Mense Decembri, cum ingenti detrimento sumptuum, urbs fabulosa cecidit.
  Caucasus evasit penitus perditum, sicut erat maximum, tunc oleum campum in URSS elaboratum. Verum, cum omnes putei olei inflarentur et destruerentur, ipsi Nazis hoc commodo cito uti non potuerunt.
  quies erat in fronte orientali. Copiae terrae magnae Germanorum in Iraquia moverunt et in Palaestinam et Canalem Suesiensem ad Rommel adiuvandos. Ductus autem Sovietici placuit morae uti . Olei agri iam in aliis locis, etiam Sibiria, ortae sunt. Et excogitatores Soviet in novis lacus laborabant. IS-2 et T-34-85 responderi putant Pantheris et Tigribus Germanicis.
  Emissio armorum in Nazi Germania altior erat quam in historia reali. Patet quod Nazis et servi plus opibus habent, et bombardarum turbatorum sociorum infirmior est. Hoc significat quod plus ferri poterant, et melius metallica qualitas quam in re. Ideo consilium de 600 "Pantheris" producendis per mensem consecutum est et etiam exceditur. sed limitationes aliae erant: tempus novorum nautarum disciplina. Porro Panthera cum omnibus suis indubitatis commoditatibus: tormentum altae armaturae et certe ignis, visibilitatis et perspectivae excellentis, necnon frontis bonae tutelae, et boni incessus effectus, latus praesidium infirmum et scutulorum dispositio titubavit. .
  Progressio magis provectior et promissio fuit "Panther" -2. Multo densiore schemate elato cum paulo ampliore pondere 47 talentorum, Panthera-II validam habebat tormentum 88 millimetre in 71 EL dolii longitudinis et armatura 120 milliumtrorum in fronte alvei, laterum 60 in angulo. et 150 in fronte turris, cum tormento ad duralumin armamentis DCCCC phalangi.
  Talis machina a Novembri 1943 produci incepit, una cum "Tiger" -2. Sed Germani mox currus texebant. et Medium Orientem aggressi sunt.
  Mense Martio 1944 Germani quoque Cuvaitum ceperunt et Canalem Suesiensem pervenerunt.
  Oraculum frangere oportuit, ne fascistae commoda haberent. Puellae hoc casu mature facere cupiebant, sed limitibus influentiae affectae sunt.
  Exempli gratia, pro puellis plena magicis, die 1 mensis Aprilis anno 1944, duae pulchritudines pulchrae in fronte versabantur. Infeliciter, cum mediocribus facultatibus - saltus limiter affectus est. Etiam nudis pedibus frigebat in verno loco, vix nuda nive, ambulare. Sinistra puellarum est plena Volga, Kamyshin septentrionalis, et si longius progredieris, loca Germanorum prope Stalingradum pervenies. Opus autem bellatorum est puellas fere solitas fieri et amissas facultates humanas invisum oraculum corrumpere... Sed ne hoc quidem nunc satis est. Post omnes, USSR agrum in quo ante bellum pars incolarum vixerat, partem amisit et partem notabilem potentiae industrialis, imprimis oleum ad extrahendum commodam possidet.
  Nimirum multa alia deposita sunt, sed ut ea ad operandum vigeat, et tempus et pecunia requiruntur. Hoc est , ita se res habet , ut , etiamsi Hitler speculi Iblis vi careat , id eveniat magno dolore parvum . Intenditur etiam separatistis apud socios. praesertim Americani. Roosevelt aegrotat, Gallen ad pacifismum leftist plane inclinatur, et exspectatio novarum comitiorum non admodum hilaris est.
  Militia Subaquanea sociorum optime non elaborat. Germanorum numerus subaquarum continenter augetur et pugnae illorum ingenium in dies augetur. Torpets calore et submarinis in peroxide hydrogenii inductos iam apparuerunt. Classis autem sociorum attenuat et debilitat, praesertim cum Fritz technotronica loca non prodire didicerint, nec se revelare.
  Praeterea actio classis subaquarinae altior est quam in historia reali: facilior cibus facta est, etiam amphorae ex agris Libycis perveniunt. Praeterea bombing Romaniae multo debilior est. Productio autem synthetica cibus est superior.
  Confusi sunt socii, et noctis adversam habent. Interna praesertim politica.
  Statera virium in fronte orientali die 1 Aprilis 1944: USSR 6.3 miliones militum et praefecti, et 5.3 milia piscinarum et tormentorum autocinetorum, 95 milia tormentorum et pilarum, 7.7 milia aircraft sunt. Magna clades hiemis proeliis cum hostes superare conatur. Germani, attentis satellitibus, schismatis peregrinis, hivi pedites, plus quam 7.2 miliones, piscinas auto- cines iam 8.8 milia, tormenta et pilas circiter 100 milia, aeroplana 16.5 milia vehiculorum collegerunt. Cum nova IS-2 et T-34-85 praedia modo cum Exercitu Rubro servitium inire coepissent, superioritas hostium in instrumento significativa est. Productio itaque "Pantherae" et "Tigres" iam promotus est et plus quam dimidium classis piscinae Germanicae constituunt.
  In aviatione, qualitates census non sunt tam ambigui. Vehicula Germanica in velocitate et armamento Sovieticas praestant, inferiores vero in motu horizontali simul, in verticali superiores. Maxime autem, vi aircraft apparuit in Fritz, praesertim ME-262. Pugnatores propellentes, potentissimi ad armamentam et celeritatem efficacissimum evaserunt: ME-309 et TA-152. Yu-488 et etiam ante Yu-288 productionem serialem ingressi sunt. Bombers hi singulares erant in notis fugae, sub magno onere.
  Ceterum si virium temperamentum spectemus, hostis potentior agnoscendus est. Praeterea, in eventu perfectionis operationis in Medio Oriente, Nazis magis augebit. Et ante ultimam victoriam minus quam in mense remanserunt. Sic...
  Elena tech-savvy graviter ingemuit et canebat:
  - Nulla potentia, nulla virtus... Leshy manifesto nimium bibi! Tantum rugiens serravit corticem, increpuit mat!
  Zoya, quae culturam suam servavit in castello vel modesto habitu, digito excussit ad amicum suum;
  - Ne vulgarity... Dike melius consilium agendi conscribere!
  Elena humeros. gracilior est quam ante et non athletica. Quamquam fortasse multi eam pulchriorem quam ante invenirent. Vestis puellae simplex, ephod, alba et munda est. Paulo breviore quam fieri solet feminis rusticis crura super genua exponere. Puellae nulla arma neque ornamenta supersunt. Etiam eu nulla est.
  Tam rustici nunc sunt, etiam Aprili mense perusta, sed non ita celeriter et valida. Pedes per viam luteam strata lapillis ambulant. Plantae nudae, sicut feminae villicae, asperae sunt, et cum asperis gradientibus commoda sentiunt. Cum ambulas, frigus non spirat. Pruina matutina liquescit post frigora, et non ita durae sunt et ulcera pedes.
  In pristino corpore bellatoris in genere, etiam in Antarctica sine problematibus. Jamque rubent frigore crura, et sub sole mane fovent foede dolent.
  Elena, qui iam obliviscitur corpus humanum a frigore et lassitudine sentire posse, cum molestia dixit:
  - Ego honeste non video rem in tali expeditione. In hoc inferno nos proiecerunt, magicae fortitudinis nos privantes... Discalceati et simplici habitu rustico nos relinquentes, simulque obligantes nos ab fascismo salvare humanitatem!
  Zoya logice respondit simili loco:
  - Sed hoc est pulchritudo! Quod nimis facile non esset, cum nos, mirabilibus viribus utentes, Vilnam et alias Lithuaniae civitates cepimus. Quanto magis interesting et potissime imaginatio requirit hostem in corporibus simplicibus et sine superpotentia vincere!
  Elena cum nudo pede suo in calce cocleae magnae in media via e luto haerente. Sed pro evolare ab ictu, lapidem in loco manebat, et Sapiens puella in dolore clamabat. Adhuc longi, digiti decori statim tumidi, et caerulei vertuntur. Et Zoya eciam duos ex eis accommodare debuit. Phalanxes, quae purpuram verterat, in locum decidit, et Elena lachrymam quae in maxillam apparuerat excussit. Tu mihi tam stultus esto.
  Filia Belobog in se aestum miserationis sensit, unda veraque oppressa est. Eodemque tempore etiam propriae infirmitatis et passilitatis affectus est. Unguis sub caeruleo Elenae caro crepuit, et etiam crus tangendo laesum et vulnerabile factum est.
  Sapiens in sui misericordia, inquit;
  - Hoc est quod caro sine superpotentia significat... Tu simpliciter nullus fis!
  Zoya notatur in molestia;
  - Crura tua sanabunt... aliquo modo vives!
  Puellae iterum in via inceperunt. Non iam pristinam audaciam. Praeterea, quo diutius incederent, eo fortius se fames sensit. Agri collective-villae apparuerunt... Labor iam in plenis adductis erat.
  Viri autem non apparent, tantum feminae et pueri aratri, alii aratro, alii sariuntur. Homines hic sunt graciles, exsangues vultus. Pueri vero, videntes puellas formosas, riserunt et quassaverunt, callosis porrectisque brachiis salutantes.
  Zoya Elena auxilium in labore rustico obtulit. Svarog filia aegre convenit. Arma facinora ipsa voluit, et non gravem partem agri collectivi. Sed postquam pedem in silice percussa est, modus militantis statim disparuit. Praeterea de legalizatione tua cogitare debes. Ceterum, quidquid fas est, eodem vestitu ac sine pastoribus vitam finierunt.
  Imo quovis momento exploratores NKVD declarare potest eosque torquere. Itaque evadent iusti exules qui omnia, etiam documenta perdiderunt. Vestis eorum non valde nova est, et stylus breviore alam propria Bolshevik pagi est. Sperare potes credere!
  Zoya in villa natus est et manus et corpus in illo passu valde dextere sunt. Elena urbs est domina, praeterea Moscovitica. Vera, experitur in opere arabili in communitate Rodnover. Sed tamen motus non tam faciles et familiares sunt quam Zoya. Quin et digitos tusos in terra frigida foedissime queruntur.
  Sed virgines, pueri et puellae omnes nudipedales sunt, etiam si nocturno tempore pruina fuit, et prope te frigefaciunt periculum. Anus tantum feminae et anus in sordidis calceis. Non sunt viri in conspectu, et omnium maximus arundo, rubicundus teenager, qui non plus quam quindecim braccas ordinatissimas spectat, sed admodum expresso vultu et mento virili. Hie haedus cum Komsomol insigne est, natu maximus inter pueros et omnibus imperat.
  Quod duas pulchritudines eis adiunxeris, dux iuvenis nullo modo explanavit. Praesent ut cursus est. Clima regionis Volgae mitis est et satio in pleno adductu, hic par manus extraordinarium non laedet.
  Mox Elenae terga doluit, et aratrum poposcit. Ita facilius est corpus puellae satis validum, sed solum opus est calcanea tua in terram solutam leniter bibere ut digiti tui tantum non laedant. At contra, pressio pectoris sub alio clivo it, dorsumque exonerare non dolet.
  Putabat hic puella, sed vere quam senex est? Iam plus centum! Funy! Ea una ex veterrimis mulieribus in Russia moderna et simul plena viribus et sana est. Sed postquam magicis artibus privaverunt, tales ludibria fieri potuerunt!
  Ex hac cogitatione pellis Elenae ambulans est...
  Omnes studiosissime laboraverunt et sine prandio intermissum. Vel quando totaliter tenebrosa facta sunt, ad ignem ad se reficiendum accesserunt. Prope flumen Volga et erat piscis in boilo. Panis autem brevis, et nescio quomodo, non admodum mundus, cum immunditiis; Plus cepa saporis.
  Cibus patet, et non nimium, stomachis esurientibus instar delicati videtur. Feminae vagantes in annis fessam non senserunt. Non tamen, homo sine imperio, valde molesta est. Et tu defatigeris sicut ... asinus!
  Sed bonum est ut organismi iuvenes et sani sunt. Puellae cum aliis feminis in horreo dormiebant. Puerorum unus in alto pectore Zoe caput reclinavit. Crine flavus permulsit puella turbines ... Et gravem melancholiam sensit. Acceperunt omnia e vita et a Diis patronis demiurgiis, juventutem aeternam, potentiam, potestatem, opes, potentiam, honorem, reverentiam habere. . Neque id facilis.
  Et si tales guys sunt, iam sunt in alio gradu et in alio mundo. Elena cantilena de Gagarin memorata est et ex eo plus desiderabat;
  Tu scis qualis ille fuit.
  Totus in armis eum mundus portavit!
  IUSTIFICATIO FRATRI REGIS SERVO IMPERIO
  Frater Nicolaus Tsar Nicolaus II, Michael, contra rei gestae fabulam, constanter egerunt. Custodia imperialis rebelles ignem aperuit, qui Palatium hiemale expugnare conabantur. Tum Cosaci, a principe benigne suscepti, praelium inierunt.
  Plures centum rebelles interfecti, alii fugerunt. Vigiles seditiosos suosque duces strenue occupaverunt. Legati Rei Publicae Duma, familiae principis, mercatores et sodales elite nummariae festinaverunt iurare fidelitatem Nicolao Tsar et iuraverunt fidem. In eo proelio plus sescenti rebelles interfecti sunt, et una cum dimidio milia vulnerati sunt. Custodes viginti homines mortui, Cosaci alii quinquaginta.
  Concursus gravis, sed autocratia resistebat. coniurati in summo non unam sententiam, non unum ducem habuerunt. multique ex iis crediderunt formam imperii in bello mutari non posse.
  Multum displicet Nicolao II Tsar, sed difficile est regimen regiminis offerre. Eo magis divites graviter timent ne respublica forma reipublicae nimis infirma et soluta evadet ut capitalistas ab esurientibus et rebellibus proletariis, a colonis possessoribus defendat.
  Et per se populus novas res graves non disponet. Bolsheviks adhuc nimis debiles et numero pauci sunt, Socialistae-Revolutionarii plerumque putant conversionem bonam esse, sed melius est bellum primum mundum vincere.
  Denique tumultus fuit et res tota exivit! Similis quaedam cruentis resurrectionis repetita est... Et silentium!
  Nicholaus II fratrem suum cum ordine Georgii primi gradus decrevit, eumque ad gradum generalem capitalis promovevit, constituens Mikhail ad occidentalem plagam praeesse. Et meridionalis et Romaniana frontes Brusilov subiciebantur.
  Numerus exercitus Russorum ad decem fere miliones hominum crevit, et eius sustentatio gravis imperii fuit. Debuisset.
  Ut primum viae exaruerunt, exercitus tarist in Gallaecia percussus est. Superioritas numeralis ex parte copiarum Russiae erat. Austriaci animos et cohortes, quae ex Slavis erant, destituta aut in deditionem missa. Non satis signa Germanica ad hostes capiendos erant.
  Ad eam tollendam, Civitates Foederatae Americae Centralis mense Aprili bellum inierunt. Atque ita certaminis exitus iam ante discessum est. Germani in Occidente copias suas augere et socios debellare conati sunt et in Austria-Hngaria significanter subsidia praebere non potuerunt.
  Copiae Russiae Leopolim et nonnullae civitates in Gallaecia occupaverunt. Aliquot etiam parvae boiles formatae sunt. Austriacae centonibus, frontem rupta citius concidit, ut Germani ad occidentem ad surdam defensionem moverent, et copias in hiatus inicerent.
  Progrediendo successu Russiae Premisliam appropinquavit et etiam urbem circumdedit. Sed difficultates suppeditant, et inductio pugnae magis paratae signa Germanorum in proelium retardavit successum. Ex altera parte, Romanica Fronte inferrent, et post aliquod tempus Frontem Occidentalem. Hi arduum erat negotium: perrumpere potentes, penitus resonante Germanorum defensiones.
  Mikhail frater tsar turpe non putavit, a Brusilov disceret et simili ratione usus esset. duodecim locis simul taeterrimam gerere coepit, ut summa ope Germani contendere non possent. Praeterea fumo velamine et nocturno taetro naviter utebantur.
  Copiae Russiae in Meridiem liberavit Bucharest et impetus in meditullio Vilnensi meridionali breakthroughs finivit.
  Meridionali lateri rursus Germani subsidio habebant. Sub comminatione coronae Germani Rigam obsidebant. His conditionibus, Kaiser difficilem decisionem fecit ut civitates Balticas relinqueret et copias ad lineam defensivam Borussicam deduceret.
  Res sociorum et Turciae non elaboravit. Russi et Britanni in Asia Minore progressi sunt, Galli in Syria et Palaestina opprimebant. Ottomani labefactabant, eorumque casus haud procul aberat. Praeterea Bulgari mutaverunt. Sciens Prussos iam bellum amisisse, et Russorum copiae, maxima ex Romania liberata, in fines pervenerunt, rex Slavicus bellum Austriae, Turciae et Germaniae indixit.
  Nimirum hoc Germanis capitis dolorem adjecit. nec amplius in oriente prima acie tenere, in Vistulam se recipere coacti sunt. Exspectans impedimentum aquae naturalis morabitur copias Russiae.
  Socius in occidente tantum successus partiales consecutus est, quamquam praedia iam acrius adhibita erant. Sed dum fronte tenuit Germania, paulum retrocedere coactus est. Pars meridionalis multum operae tulit.
  Bene, autumno et hieme, Russia tsarist impetum pugnae ad Imperium Ottomanicum moverunt.
  Constantinopolis oppugnatio, tam terra quam mari, armis Russicis triumphum finivit. Turcia cecidit, et cum ea Russia magnas fines accepit, Tsargrad et freta cum accessu ad Mare Mediterraneum.
  Bella bella finire non potuit anno 1917, sed victoriae flatus ab omnibus multo magis quam anno 1916 iam sensit.
  Hiems in Russiam transiit cum parvis ferit et querellis, sed tumultus graves non obstante difficultatibus militaribus fuerunt. Nimium nisi ruble depreciatur, sed loqui de fame immatura est.
  Sed tempus est finire bellum, et hoc omnes intellexerunt. Brusilov, qui promotus est ad campum marescallum, propositus est ut ictum in australi parte eriperet, ubi hostis infirmior et septentrionem verteret.
  Iam Germani lacus primas habebant. Sed numerus eorum angustus est ut notabilem cursum belli attingant. Russia etiam vehicula propria habet, in praediis Mendeleev in specie. Sed rursus industria tsarist productionem serialem detrahere non potest.
  Sed massa piscinarum a Britannis, Americanis et Gallis instituta est. Id novum et validum videbatur perrumpere defensionem, quam perrumperent Germanorum locorum.
  Socios etiam bello quam primum vastare cupiunt. Fine Martio coepta eorum defensionem Germanorum perrumpere cingunt.
  Copiae Russorum quam primum itinera in meridiem siccata esse coeperunt. Copiae Russorum, post victorias superiores, ortae sunt, et Austriaci vix tenuerunt. Budapestini evasit iam ineunte Maio circumventus. Motus deinde Viennam versus, et Vistulam flumen praeteriens, delineatus est.
  Itali quoque inferrent. Etiam Iaponia copias expeditiones in Europam misit. Germani undique premebantur.
  Cum copiae Russiae iam Vindobonam accessissent, Austria-Hungaria deduntur. Ultimus socius Germaniae tandem cecidit. In Occidente, cum ratio belli diversis partibus antica percutit, Socii tardius certe progressi sunt. Et copiae Russorum ab australi ad posteriora Germanorum anteriora Vistulam tegentes ibant.
  His conditionibus, cancellarius Wilhelmus, rem integram desperationemque Germaniae perspiciens, omnium bellorum cessationem die 22 iunii 1918 denuntiavit. Nam Germani in deditionem venerunt.
  Austria-Hungaria desiit. Russia accepit Gallaeciam, Cracoviam regionem, Bukovincam, partem Sloveniae et Hungariae orientalis. Romania Transylvania. Ex Austria-Hngaria erat exigua Austria et Hungariae graviter imminuta. Sub auspiciis Russiae Czechoslovakia emersit.
  Imperium tsarist ex Germania Klaipeda, Posnaniae et accessu ad maria accepit, ab ipsa metropoli per Danzig Prussiam Orientalem interclusit.
  Germania in Daniam et Galliam antea saeculo XIX devicta reddere debebat. Illa damnatur ut ingentes quotannis reparationes penderet et potentialem militarem centum milium hominum finiret.
  Et sane, sicut in historia reali, in zona demilitari.
  Russia Tsarist possessiones suas etiam in australi dilatavit. Imperium Ottomanicum, sicut civitas Austriaca, esse desiit. Britannia, Iraquia, Gallia, Syria, una cum Britannia, Palaestina, cepit. Russia obtinuit Armeniam, Asiam Minorem, et Constantinopolim.
  Medius Oriens et Irania etiam in sphaeras auctoritatis divisae sunt. Sic tsarist Russia significantes acquisitiones materiales consecutus est.
  Sed bellum vitas plus quam duo et dimidium miliones militum constant, non computatis ingentibus expensis hominum togatorum mortuorum. Pecuniae in turbas inciderunt, et aes alienum ruri adepta sunt.
  Verum, socii benigne convenerunt ut usuras de mutuis scriberent, sed tamen debitum evasit satis magnum - circiter decem miliardorum auri rublorum.
  Sed conatibus antea Germanis divulgandis fieri potuit.
  Res politica in Russia tsarist confirmata est et auctoritas imperatoris crevit.
  Nicolaus II id egit ut suam manifesto in Duma rem publicam dissociaret. Autocratia iterum restituta est, et potestas legislativa ad tsarem plenarie lata est.
  Id solum timidis uocibus incitabat. Lassata erat regio belli, nec novas perturbationes deerat.
  Oeconomia autem celeris coepit, post-bellum recuperatio! Mediocris incrementum fuit circiter novem centesimas per annum et altior quam in US erat.
  Novae industriae rami provectae creati sunt, machinamenta mechanica amplificata sunt. Salarium ascendit.
  Duratio diei laborantis a lege regis ab 11.5 horis ad 10.5 horas redacta est. Pre-festae et ante hebdomadae usque ad horam IX. Item dies operationis ad novem horas redactus est, si saltem pars noctis incidit.
  Post pecuniae commutationem, totum aurum reliqua rubei restituta est. Ab anno 1929, mercedis laborantis per unum mensem 50 rubles pervenerat, dum pretium vodka 25 kopecks lagenam habebat. Id est 200 utres invidunt. Et si tuleris in auro equipollens, hoc est tantum quantum 37 P. de auro puro.
  Patria secundo loco venit, secundum productionem industrialem tantum in Civitatibus Foederatis Americae. Prospectus imperii purpureus videbatur, sed .... tristitia icta, magna tristitia.
  Ruina orbi terrarum et Russia etiam evenit. Veritas maxime omissa est Germania et Civitatum Foederatarum. Sed Russia quoque tsarist nimis dependens ab externis mutuis erat et ideo tumultus et recessus vitare non potuit.
  Factio Bolshevik in viginti in discrimine erat. Lenin actu recedebat a practica, nova pugna se in theoria immergens ... et opera phantastica scribebat.
  Vladimir Ilyich convenerat in Britannia et Herbert Wallia, gustum in se pro scientia fictionis sensit. Praesertim e stylo Vladimir Ilyich prodiit magnus et novus futuristicus: "Communismus - iter felicitatis"! & alia complura opuscula. Lenin iam bonam pecuniam ex operibus phantasticis faciebat.
  Bolsheviks in Trotskyists et Stalinists scindi sunt. Stalin redire statuit ad pugnas singularum terrorum propriae voluntatis Populi. Trotsky moderatius locum accepit.
  Sociales revolutionarii adhuc activae sunt, quamquam nullae summus profile caedibus politicis in viginti fuerunt. Positiones Republicanorum et Cadetorum paulatim auctae. Imo absoluta monarchia omnibus iampridem reliquia videbatur. Ita tumultuatur, percellit, demonstrationes incepit, et regia thronus nutavit.
  Monarcha multa memorari potuit.. .
  Imperium Nicolai II exitum ... in bello invenerunt! Porro duces ex Iaponia cladem ulciscendi cupiebant. Et intellegibile est.
  Post Bellum Orbis Terrarum I, Tsarist Russia multa parva bella militaria tenuit. In Medio Oriente, ubi ipsi et socii eorum orbem Arabicum expleverunt. In Afghanistan .... Ibi bellum cum Britannia gestum. Russia septentrionales regiones Afghanistan occupavit populosque maxime ab Uzbeks et Tajiks, itemque Horat. Britanni post bella inhumana meridiem tamen subegerunt. Imperium sui in medio Afghanistan mansit.
  Irania speciem imperii adhuc retinuit, sed divisio etiam non procul aberat.
  Sed consectetur commodo erat in eleifend. Praeterea, anno 1931, imperium puppeum in Manchuria Iapones creavit et in Sinis offensionem fecit.
  Causa novi belli ea fuit.
  Per hoc tempus exercitus Russiae suam classem piscinam renovare curaverat et aeroplanum fortissimum creare. In aere, Iaponia conspicue inferior erat, et exercitus terrestris Russiae multo numerosior et fortasse pugna paratus erat.
  Classis Pacifica a fabuloso Praefecto Kolchak mandatum est. Praefectus Ordinis Sancti Andreae Primo-vocati Brusilov iam hoc tempore mortuus est, sed discipuli eius capaces manserunt.
  Ab initio bellum Iaponiae potuit. Duces Russiae: Denikin, Wrangel, Kaleidin sub imperatore Romano Mikhail fratris tsaris - strenue et sollerter egerunt. Experientia primi Belli mundani effectum habuit, errata in conflictu anni 1904-1905 obversata sunt.
  Luces Prokhorov etiam evasit ut satis bonae essent, quae simpliciter pernecessaria sunt in bello decurrere. Certe alius exercitus Russorum iam erat et bellum omnino diversum.
  Tamen etiam primo proelio cum Samurai, si loco Kuropatkin ingeniosior et audacior imperator, eventus belli omnino alius esset.
  Ceterum, post duos menses, Arthurus Portus a copiis Russicis obsessus est et Iapones caesi sunt. Duobus mensibus post, omnes Coreae liberatae sunt, et urbs arcis vi capta est.
  In mari quoque proelia vario eventu crepuere. Donec turmae a mari Baltico et Pontico accesserunt. Terra Oriens omnino victa est, et etiam copias in Hokkaido appulit. Iaponia ignominiosa sibi pacem subscribere coactus est. Redde Manchuria, Portus Arthuri nonnullae possessiones a Germanis victae, Sakhalin meridionali et iugo Kuril. Et simul ad solvendam pecuniam luculentam summam - decies centena millia auri rubles.
  Victoria ad tempus statum autocratiae corroboravit ac deinde Magna Depressione celeris upswings oeconomicis cessit.
  In Germania, ut in vera historia, Hitler ad imperium venit, sed nimium vagari non licuit. Praesertim conatus ad restitutionem universae inscriptionis obnititur acriter Russia et Gallia resistentia. Etsi parvae concessiones in terminis militaribus potentiae factae sunt. Magnitudo exercitus augere permissum est ab centum milibus ad ducentos quinquaginta. Praeterea Hitler in Germaniam zonam demilitaristam potestatem reddidit.
  Et dynastica problemata Tsarist Russiam medicandi erant. Heres regni Tsarevich Alexei mortuus est ... Mikhail Romanov frater Tsar haeredis iure privatus est. et verus heres erat Kirill Vladimirovich Romanov. Sed hoc genus est ebrietas et luxuria. Prorsus degradatus...
  Quis igitur Tsar Nicholaus II succedet? Frater Michael tsar, post victoriam de Iaponia, gradum generalissimum accepit et valde gratiosus est. Factus est primus membrum familiae regalis in historia Caesareae Russiae ad tantam dignitatem recipiendam. Et multi volebant eum videre in solio regali.
  Verum, ipse Nicolaus II - non-potator, sine malis moribus, gymnasticam regularem faciens, adhuc admodum fortis fuit, et regnum suum in historia Russica longissimum fore videbatur. Sed Stalin amplissimas caedes conatus post Alexandri II tempora concepit. Etsi visum, quid attinet?
  Ceterum, anno 1937 ominis evasit. Tsar Nicolaus II occisus est, et una cum eo duo ministri mortui sunt, ac tres duodecim aulici, parsque palatii hiemalis corruit.
  Terroristae purgamentorum ratio ad fodienda et plantanda plus quam ton aminolon usi sunt.
  Ita forte infestus intercessit historiae curriculo. Et sic finivit regnum Tsar Nicholai secundi. Monarcha non cognomento magnus aut formidolosus. Qui imperatorem non amabant, illum cruentum appellabant; multum enim in regno eius sanguinis fusum est. Qui respectu - Victor. Ita numerus praediorum sub eo in Rus' auctus est. Etiam magna provincia in Sinis fuit: Zheltorossia.
  Et duravit totum regnum XLIII annis. Diutius tantum regnat, et nominaliter Ivan Terribilis. Sed cum per triennium regnum adeptus esset, ipso magistratu brevior est.
  Et tamen heres legitimus Kirill Vladimirovich Romanov ascendit. Imperavit breve tempus, annum fere, sed in cursu historiae aliquid pollere curavit. Praesertim Adolpho Hitler Anschluss Austriae explere permisit. Allegatur de iure populorum ad sui ipsius determinationem et, aiunt, ordinem magis futurum. Constat Anschluss Austriae et Mussolini.
  Ita Germania dilatata est et eius multitudo octoginta miliones superavit. Ut taceam quod Hitler ubertatem fovebat. Sub Adolpho Besnovaty sesquialtera crevit.
  Bellum civile in Hispania exarsit, sed multo velocius finivit, quia nullum erat Unionis Sovieticae, quae matrimonio coitioni sinistrae auxilium praebebat .
  Sed Franco socius Fuhrer factus est. Et novus Tsar Vladimirus Tertius Britanniam respiciebant.
  Res quidem confundit. Aenigma refertum cum altero saeviente bello universali. et nova undique exercitatus. Irania non dividitur, et haec est etiam ultima terra islamica, formaliter independentis. Et Russia de ea sentit et Britannia. Rerum in Oriente Medio perplexa sunt. Territoria Russiae, Galliae, Britanniae mixta sunt nec facile administrare possunt.
  Anglia oeconomica magis ac magis post tam Russiam quam Germaniam, quae potestatem obtinet. Adhuc et maximae coloniae Britannicae sunt. Sed potestas coronae leonis enervata est, Canada paene iuris est. Africa Australis quoque dominium sicut Australia est. In India Britanniae positio debilitatur. Quidem leo dis est cupiditate.
  Hitler in duabus partibus ludere conatur. Aut auxilia Galliae, Britanniae, Italiae et Iaponiae numerabis. Universis in unum congestis Russiam tsarist et vastas eius possessiones dividere.
  Aut quaesitiones territoriales in Occidente exspectant, sed iam in societate cum Russia.
  Hitler homo est homo vilis et scelestus, et in genere, non curat cum quo coitionem concludat, quamdiu ei prodest.
  Novus iuvenis Tsar Vladimirus somniat etiam descensum in historia ut magnum victorem et colonias ex Britannia et Gallia accipere cupit. Quae quidem res, nihil a Germanis sumendum relictum. Ita coalitio cum Germania satis logica est.
  Italia Aethiopiam cepit et res novas desiderat. Mussolini perquam ambitiose. Non curat quo oriente vel occidente it. Sed in Gallia non est magna cupiditas apud eos pugnandi. Ibi regnat pacifismus, et regimen eligitur. Ergo non est necesse talem socium fortem acquirere. Et Russia tsarist, cum suo partu nobilissima rate et constanter mortem recusans, fortissimus adversarius est. Multitudo Russiae tsarist circiter tres centesimis anno crescit. Puer mortalitas decrevit, sed tantum forma magnarum familiarum non transivit, et etiam familiae opificum fecundae sunt. Consideratis acquisitionibus territorialibus, etiam in frequentioribus Sinis, et infrequens Mongolia, et in Europa et Turcia, multitudo Russiae tsarist anno 1940 400 miliones comparati 1913 excessit, cum 180 miliones fuit. Et haec est potestas continentalis... Britannia et Gallia in ipsis regionibus matribus minus quam 50 miliones, plus quam colonias habent. Sed copiae coloniae moraliter infirmi sunt et parum certaminis facultatem habent. Ita copiae humi Occidentalium multo infirmiores sunt.
  Fuhrer societatem cum Russia contra Occidentem eligit.
  Anno 1939, Czechoslovakia partita est. Germania etiam Suetenlandiam comprehendit. Lacunae columnas Germani exercitum firmaverunt. Russia etiam Tsarist non stabat, quinquagies miliones pacificorum cum exercitu et quingentis curatoribus schismata habente.
  In Russia tsarist, magnae piscinae et aviationis opportunae, incluso aircraft cum octo tormentis, iam diu in productione fuerunt. Gallia triginta tantum piscinas graves habet et eas obsoleta sunt. Britannia magnas machinas non habet. Sed et Germania nulla viginti talentis gravior est. US plus quadringentos lacus modo habet.
  Hitler decrevit non tanti fuisse ut die 15 mensis Maii anno 1940 extrahere et percussit. Simulac tempestas secunda et parata sunt omnia. Vel plus minusve factum est.
  Tsarist Russia bellum contra Indiam et alias possessiones coloniarum deduxit. Ictus exercitus Russiae in loca male munita cecidit. Copiae ex Britannis et Francis ex ethnicis ipsi relative pauci sunt, et unitates coloniae pro idea vel imperio ab illis alienas mori non nimis volunt. Nam qui Britanni sunt? Exploratores, servi, praedones vel infideles. Verisimile est Russos multo peiores illis esse, ut propter imperium Leonis aut Galli moriantur.
  Ita tsarist procedunt copiae, segniores superantes, arx resistentia. Sed Germani in mense et dimidio copias Francos, Britannos, Belgas et Teutonicos superare poterant.
  Sic Churchill praecipuum sociorum subsidium amisit. Exspectatio Civitatum Americae Unitarum bellum initurum non materiale fecit. Roosevelt generaliter non distinguebatur a decreto Stenka Rasini. Et tunc tales copiae contra Americam irent.
  Copiae Russicae per Africam et Asiam itinerum progressae plus difficultates ex locis et porrectae communicationis quam ex hostium copiis venerunt. Defectus viarum, praesertim in Africa, etiam adfectus est. Sed implacabilis miles Russicus heroice et stoice omnes difficultates superat.
  Germani aegre in Africam copias transferre possunt. Progressus in Gibraltar moratus pertinaciter Franconis resistit. copias autem per mare transferre debebant. Russi in Africam per Aegyptum et multo facilius eis irrumpunt. Italia etiam omnia quae potest capto rapit, et in hac materia Mussolini boam constrictorem habet.
  Appulsus in ipsa metropolis anno 1940 locum non habuit. In aere pugna, praesertim propter passionem Russiae, Britanniam tenuerunt. At fas est dicere sapientem Tsar Vladimir Kirillovich Britanniam ante tempus in deditionem venire noluisse, sed plane rationabiliter omnes colonias Asiaticae et Africae expugnaturum esse.
  Ubi est Britannia? Ceterum nullas habet subsidia, sine coloniis ac rudibus materiis: tempus est casus.
  Hieme et mense Martio MCMXLI, copiae Russorum tandem Africam Meridionalem pervenerunt et ultimam Africae Dominiionem superaverunt. Conatum a Britannis in Madagascar sedendi etiam defecerunt, et mense Maio 1941 accessus amphibium subsequenti victoria peractum est.
  Iaponia bellum in parte Russiae egit et aliquid in Oceano Pacifico arripere curavit. Aestas anni 1941 fuit periodus maioris aeris impetus in regionem matrem Britanniae.
  Russica et Germanica aircraft ferrata Londinii et in aliis civitatibus Imperii Britannici. Et VIII Idus Novembris, die Anniversarii Monacensis Putsch, portum tandem fiebat.
  Pugnatum est per dies sedecim et victoria finita cum copiis Russicis et Germanis.
  Quod quidem alterum bellum mundanum finivit. Contigit minus cruenta et prolixa quam in vera historia. Et valde conspicue firmavit et ampliavit possessiones Russiae. Praecipue in Africa et Asia.
  Relative pacificum tempus consecutum est. Russia et Germania sua territorialia lucra digerebant. Tertium Reich in compositione comprehendit: Belgium, Hollandiam, Franciam dimidiam fere, et Mauritania partem Algeriae et possessiones centrales. Verum, propter statum Francogalliae et Hitlerorum aliquarum cunctatio, Germani in aequatoria Galliarum possessiones progredi non vacat et ad copias Russorum pervenerunt.
  Nihilominus Germania adhuc bonam partem terrae Africae accepit, territorium suum in area excedens. Terra Tertii Reich area, ratione acquisitionis Europaeae, plus quam triplicem habet. Et si numeramus a finibus ab anno 1937, ratione habita Austriae, Suetenlandiae, et Res publica Bohemica in facie protectoratus, tunc quater.
  Ita Germani totum satis concoquere ac praecipere et assimilare. Russia, eo magis, possessiones suas colonias dilatavit et haec omnia vix regere potuit.
  Italia multum obtinuit: exempli gratia, pleraeque Sudan, Somalia, Uganda, et nonnulla alia adquisitiones, nominatim Tunisia.
  Sic mundi discrimen pro tempore esse completum est. Sed, ut aiunt, tempore, ambitiones manifestare incipiunt.
  Americae Foederatae in project nuclei graviter laborare non coeperunt. In Germania et Russia fascist etiam habitus refrigerandi causa evasit. Iaponia nondum satis elaborata est ut eam traheret, et Britannia et Gallia vasalli Tertii Reich et Russiae factae sunt.
  Ita species armorum nuclei aliquandiu moratus evasit.
  Sed pro- fecto inexorabile est. Physici laborant, theoria excolitur, sicut experimenta laboratorium sunt. Sed consilium nuclei indiget reipublicae voluntate. Russia Tsarist sollicitudines habet ultra caput suum et sumptibus communicationis cum dilatatione sui territorii. Et Hitler propter aliquam causam talibus notionibus programmatis nuclei infensus erat et credidit atomicum consilium ingentes pecuniae ad nihilum modo hauriendas esse.
  Praeterea exercitus Russorum fortissimi et frequentissimi in orbe aviationum erant, et classis quoque, praesertim incrementum oeconomicum, evellebat.
  Imperatores et marescalli Tsarist maluerunt piscinam aedificare, aedificare elit, vehicula et naues navales. Et cur indigent aliquibus fabulis - de bombis nuclei? Id est, tam Germani quam Russi hanc quaestionem neglexerunt.
  Praeterea copiae materiae rudis satis erant ne in proximo casu de energia portantium solliciti essent.
  Itaque, obstante omni frigore Pentagoni et Domus Albae, inceptum nolens in Civitates Americae Unitas transiit. Atque hic non solum in metu est ne Russi vel Germani ulterius proficiscantur et novum Mundum premant, sed etiam in oeconomia.
  Occasione accepta oleum ex Asia, Africa, in Medio Oriente amissa, Civitates Americae Unitae adhuc puteos in Texas, Florida habebant et in Alaska progredi inceperunt.
  Sed crescebat incolarum US. In Russiam immigratio intercessit, et multitudo celeriter crescere continuavit. Nigri et Arabes praesertim libenter in USA abire permissi sunt.
  Oeconomia Americana etiam augebatur, magis magisque cars fiebant.
  Et quaesitum est cibus nuclei et reactionem atomicam quae colossalem industriam praebere posset.
  Decem anni elapsi sunt ab extremo bello mundano II. Hitler's Germania novum telum habebat: disci bracteae capax non solum velocitate volans, sed etiam armis parvis fere invulnerabilis.
  Praeterea Germani satellitem artificialem in orbitam deducendi curaverunt, ac praesertim mense Iunio 1951, primum hominem in spatium.
  Russia paulo sero Tsarist erat et tantum Augusto huius anni proficiebat. Eodem anno in fascist Italia factae sunt mutationes. Benedito Mussolini concertator tituli Iulii Caesaris decessit. In communi Italiae dictatore res bene gestae sunt. In Africa, cum in Aethiopia, habita ratione Italiae, sub eo fere ter ac quingentos dies crevit. Praeterea Benedito in Europa partem Galliae cum Toulon secare curavit .
  Sed Albaniam et Graeciam non permiserunt - hi sunt territorii in sphaera impressionis Imperii Russici.
  Nimirum Beneditus magnus et victor dici potuit, quamvis Italicus exercitus non nimis rebus gestis splenduerit. Sed filius et heres non patre peiorem se existimabat.
  Accepitque autumnum MDCCCCLI et Albaniam et Graeciam invasit... Nimirum dicunt omnia magna bella subito incipere.
  Vladimirus Tertius hac occasione delectatus est. Italiae Africae possessiones magnae sunt, latius etiam quam Germanicae. Cur non magna ratio semel colligere est?
  Copiae Russiae bellum inceperunt die 7 mensis Novembris anno 1951, Aethiopiam, Libyam et Sudania oppugnantes. Unitates Russicae validiores sunt, plures et pugnae promptae quam Italicae.
  Itaque celeriter exercitum comminuere coeperunt ... Sed nemo sperabat sine ulla admonitione Adolf Hitler se latere Mussolini Jr.
  Etsi hoc inspicias, nihil aliud quam inexpectatum.
  Germania primum orbem terrarum bello amisit et Russiam maxime territorium Russiae amisit. Et si Germani in Occidente cum vindicta quod perierant redire curo, tunc in Oriente, quod honestum sit, remaneant naso.
  Ita Hitler in suis novis armis, praesertim disculis et scutellis volitantibus, realiter numeravit. Praeterea Fuhrer credidit hoc tempore facilius cum Russia pugnare quam in primo bello mundano, cum Germania et Italia societatem duceret sine altera fronte.
  Calculus etiam factus est ut Iaponia, offensus a Rutenis, bellum in extremo Oriente etiam iniret et hostes ibi ligaret. Forsitan Portugal et Hispania coitionem iungent, sicut Britannia et Gallia? Multo propinquiores sunt Germaniae quam Russiae. Et spes quaedam in USA confixi sunt!
  Praeterea, America classem infiguam aedificavit, multi baiuli onerarii et classi piscinae suae modernisatae - quamquam quantitas et qualitas machinis exercitus Veteris Mundi adhuc inferior erat.
  Systema sociale in Russia tsarist manebat autocraticum et monarchia absoluta. Tsar et imperator omnium Rus' plenam potestatem habuit: exsecutiva, legislativa et iudicialis. Parlamentum abfuit. Consilium publicum fuit personarum ab imperatore constitutorum, sed ius consultorium tantum habebat. Leges ab ipso rege latae, tum decreta. Habebat etiam ius faciendae veniae, quamquam utique curia erat. Iudicia iudicia sublata sunt post necem Nicolai II, ita ut iudiciaria etiam ab imperatore vel officialibus ab imperatore constituti et sublata.
  Haec ratio et commoda et incommoda habuit. Ex altera parte, imperator hanc vel illam quaestionem sine ullis contentionibus et pactis cito solvere potuit, at ex altera parte, inceptum nimia coniunctio potestatis suppressit ac magnas opportunitates grapheocrati dedit. Is varios favores et favores peperit. Vladimirus nimia hypocrisi et maritali fidelitate non distinguebatur. Tametsi feminae in sua re publica plurimum valuerunt.
  In agro piscinae aedificationis, Russia tsarist multas et potentes et graves habuit vehicula. Sed experientia expeditionum in Africa militaris ostendit quod pulsis piscinae maximi momenti est. Quam ob rem piscina principalis Russiae ultra quadraginta quinque talenta non excessit. Quia plus ponderis peperit, etiam latis vestigiis, problemata cum patientia.
  Tsar piscinas graves diligebat, sed consiliarii imperatoris eos dehortabantur ne eas in massam producerent. Sed machina sexagintaton in duobus milibus exemplarium praesto erat. Et piscina amplissima "Nikolai" - 3 vulgo facta est in sexaginta et tribus milibus.
  Apparatus autem est - pondus quadraginta quinque talentorum, et sclopetum 122 mm in calla est. Arma frontalis ducenti millimetrorum, puppium et laterum 120 milliumtrorum, assatio classica est.
  Hitler gravibus machinis graviter cupidum fuit. Et volui superioritatem habere super Nikolai in piscinam serial. Currus Germanicus pondere usque ad 75 talenta intumuit et, hoc iam limes erat, ob id quod magna moles difficillimum est in vestigiis ferriviariis transportari.
  Raeda Germanica armata cum armis 128 mm, frontale armaturae 250 mm habebant, et latus et armatura durissima 180 mm. Propositum est etiam prope classicum.
  Numerum piscina Germanica tribus partibus Sovieticis inferior erat. Ut taceam difficultatem in machinis nimis gravibus utendi.
  Apparatus autem Russiae per late areas dispergitur et in regione frontis Europaeae proxime aequalitas est in numero vehiculorum et peditum. Quamquam dux exercitus Russorum multo numerosior est quam unus Germanicus. Russia magnam multitudinem habet: Indiam, Chinam, plurimam Africam, Orientem Medium, Persidem, Indochinam et multo magis includit.
  Sane Hitler consilium cepit Russiam Tsarist oppugnare, etiam ratione habita quod Iaponia et Italia, et fortasse Gallia et Britannia in parte eius sunt, casus colossus est. Sed Fuhrer moribus ingens est.
  Animadvertendum est quod schedae quibus Tertius Reich tantam spem habuit, non admodum in usu sunt. Creatio laminae validae gagates ingentem escarum consummationem duxit, et tempus fugae scutellae volatilis evasit relative brevis. Ita agere possent, etiam habita ratione ingentis velocitatis non satis significantibus intervallis. Praeterea laminae gagates discos ex parvis brachiis protegebat, sed rursus a patera volans incendi prohibebatur.
  Germani ergo tantum e disco radio- rum continentium, dein ad angulum angustum, vel convertendo laminae gagates, sed tunc vulnerabiles fieri potuerunt.
  Sed, Hitler, certe Russiam oppugnare statuit, et chartas suas ludere coniecit. praeterea fascistus, ne in eventu Italiae cladem eum caperent. Non credet quis barba.
  Initio successum consecuti sunt Nazis ob admirationem percussionis et melioris suorum copiarum instituendae. Sed tempus odio sit amet lectus. Nix cecidit, ac lacus skidded. Fritz Poloniam partem capere potuit, Cracoviam inclusam, sed prope Varsaviam haerere.
  Apparatus belli Russici constabat... Iaponia, ut Fuhrer expectat, bellum iniit, sed classis eius in classe Russiae Pacificae superioritatem non habuit, et proelia proxime aequalia erant. Iaponia autem fere copias a theatro Occidentali operationum terram non distraxit. Praeterea samurai in aere Russos inferiores erant numero et qualitate. Terra autem solis orientis paucas insulas capere potuit.
  Cautus Franco et Salazar bellum inire minime properabant. Russi hostes fortissimi sunt. Te vigilare et expectare. In vera historia, Franco se finivit ad divisionem voluntariorum fascistorum caerulei in bello mundano II mittendo.
  Noctis autem virium omnino inaequalium videbatur, praesertim in Africa.
  Italia in continenti nigro celeriter possessiones amisit.
  Vero anni 1952, exercitus tsarist in Prussia Orientali moleste movit et per hostium munitiones funditus perrumpere potuit. Vix Nazis apud Koenigsbergam tsarist exercitus profectionem reliquit, sed econtra copiae imperatoriae in Suetenlandiam et Cracoviam progredi coeperunt.
  Evenit ut lacus Russiae perniciores satis capaces essent ad pugnandum gravem, sed minus agilem hostem. Sinenses etiam, duce Russiae, se bene ostenderunt.
  Germani Cracoviam relinquere coacti sunt.
  Imo obsessi Fuhrer talem belli cursum non expectaverunt. Sed in culpa est. Porro Franci et Britanni, fascissarum occupationum olentes, pro Fuhrero mori minime quaerebant. Ita repletione defecit, et vassallus regiones modice sedere voluerunt.
  Peiora erant Germanis a fronte.
  Germani in Africa sua omnia per hiemem amiserunt. Verno hyeme ad Oderam omnino revolvebantur. Copiae Russiae liberatae Pragam et Suetenlandiam Vindobonam accesserunt. Ipsi etiam Italiam vicerunt et Romam, Neapolim, Siciliam occupaverunt. Sic fons anni 1953 non bene nazis pressit. Nihilominus die 8 Aprilis 1953 subito Hitler moritur. Novus dux Germaniae pacem perdite petit.
  Vladimir Kirillovich Romanov liberaliter consensit. Germani carissimam. Novus terminus nunc per Oder transiit: Belgium, Hollandia, Dania imperium accepit, sed intra compage vassalli Imperii Russici. Gallia suas possessiones ante amissas recuperavit, sed in Russia magis dependens factus est.
  Italia et Germania omnes colonias amiserunt, quae nunc regiae coronae sunt factae. Italia ipsa etiam statum Russiae vassalli accepit, et Sicilia et Sardinia directe pars imperii Vladimiri Tertii facta est.
  Germania multum libertatis etiam amisit et magnas satisfactiones reddebat.
  Iaponia omnes possessiones etiam amisit, excepto territorio suo, et vasallus status fieri coactus est. Etiam imperator Iaponiae Tsar Vladimir Kirillovich Romanov titulum accepit.
  Scilicet ea pars Australiae, quae antea ad regionem Solis Solis orientis pertinebat, in ditionem Russiae venit.
  Mense Augusto 1953, bomba atomica tandem in Civitatibus Foederatis Americae probata est. Octo annis post, sed genie nuclearis ex utre facta est. Ceterum, progredi non potest. Species autem bombae atomicae est inevitabilis. In extremo missione nuclei maximum viginti annis post quam re videri potuit arma nuclearia.
  Cum aliqua mora, regimen tsarist responsionem suam evolvere coepit.
  Hactenus Civitatum Foederatarum cum tanto imperio valido bellare decernere non poterant. Praeterea non tam facile est centra praecipuorum Russorum industrialium et oeconomicorum trans oceanum obtinere.
  Et productio criminum nuclei et tempus et pecuniae requiritur! In hendrerit eros erat, sed tempus ex cursus dictum. Russia Tsarist, cum suis opibus et potentia intellectuali valida, celerrime lacunam in hac provincia constituit. Et anno 1956, bomba atomica etiam in Vladimir III apparuit.
  Insigniter Russia inferior secundum multitudinem et facultates, capitalista et democratica USA paulatim tubas suas amiserunt.
  Solummodo rem facere poterant, quod arma nuclearibus utebantur ad deterrendum et conantur Russiam ab intus Tsarist labefactare. Sed hactenus nihil facere potuerunt.
  Vladimir Kirillovich masculinum ex prima uxore progenitum non habuit , et in matrimonium duxit. Et heredem produxit nomine Georgium.
  Tsarist Russia dilatatio spatii peracta est. Anno 1959, fuga ad lunam firmata facta est ante annum circiter Americanorum. Deinde anno 1971 ad Martem. In altero mundo tutior quam re factus est.
  Anno 1975, vir Venerem appulit. Anno 1980 die Mercurij. Anno 1981 in una lovis lunae. Et anno 1992, anno proxime mortuo Vladimir Kirillovich Romanov, cosmonauta Russorum superbe in Plutonem processit.
  Georgius primus octodecim annos regni successit. Et generaliter dicere possumus Vladimirum Tertium - Magnum LIV annum suum vixisse feliciter. Et tunc dynastia Romanov continuata est.
  
  
  
  NICOLAUS SECUNDUS, GLORIOSISSIMO REGUM.
  Dicamus contra Tsar Alexander Tertius antea mortuus est: anno 1987 ex caede inceptum a Lenin fratre maiore constituto: Alexander.
  Ergo multo magis videtur deterius esse. Sed non est. Nicolaus II tsar prior factus est, et antea accepit: si quid forte accidisset, filium suum in thronum poneret. Et uxor eius iam diversa est, et heres sanus est, et Rasputin non est certus. Ac primo, generatim, sicut in historia reali: TRANSIB aedificatur, oeconomia in ortum est - expansio in Sinas. Verum anno ante in Mari Baltico aedificatae sunt naves. Et paulo plus adlevent, propter antiquioris ingenii oeconomici Witte ortum.
  Bellum cum Iaponia non nimis bene incipit, sed Varyag evasit, et Admiral Makarov non mortuus est. Fabula paulum movit, et paulo aliter res geritur. Sed in historia reali, et re vera, Varyag parum relictum est ad fugam, et mors Admiral Makarov plerumque fortuita fuit et improbabilis.
  Classis Russiae, ab Admiral Makarov duce, satis sollerter egit et naves Iaponicas submersit. Deinde cum duae pugnae Iaponicae in fasciculo pacis inflantur, Makarov Samurai aggressi sunt et aliae quindecim naves demersae sunt.
  Id est, omnia bona. Et Iaponia imperium in mari amisit.
  Et in terra infirmiores samurai. Kuropatkin omnes conatus Iapones propulsavit ad oppugnandum et damna gravia intulit. Sed id neque id ipsum. Sed mox naves Russiae e Mare Balthico advenerunt, et tandem Makarov omnes aquas in potestatem suam acceperunt.
  Russi etiam copias in Taiwan, et deinde in iugo Kuril inicere coeperunt.
  Donec Theodorus Roosevelt ingressus est et mediationem obtulit. Russia Manchuria, Corea, Mongolia, catena Kuril et Taiwan obtinuit.
  Zheltorossia etiam apparuit. Ita novum imperium est.
  Sed in rege non est valde impudens. In MCMXIV, Bellum Orbis Terrarum II ortum est. Russia ad hoc bellum paratior est: oeconomia fortior est, et fines et homines maiores sunt, et cogitatio non impedit. Erat autem nullus recessus per seditiones et, quas vocant, revolutiones.
  Primum bellum mundanum vario eventu processit. Errata a Russis ducibus et successibus facta sunt. Sed anno 1915, Germani minus successum assequi potuerunt, sic exercitus tsarist magis numerosus et melior factus est. Sed adhuc Russia dimidium Poloniae et Galiciae amisit. Germani autem Belarus et Civitates Balticas ingredi non poterant - prima acies per Vistulam transiit.
  Et anno sexto decimo iam exercitus tsarist magnas res contra Austriam et Turciam gessit. Ottomani fere victi sunt. Sicut Austriaci, Premisliam et Cracoviam ceperunt. Germanus obmutuit. In septimo decimo anno Russi Istanbul ceperunt. Tsarist Russia etiam res aestate gravis in Austria et Germania insignis consecutus est. Et autumno, cum iam tsaristarum copiae pervenissent Oder, Germania in deditionem venit. Divisio Austria-Hungaria et Turcia secuta est. Russia Asiam minorem, Iraq septentrionalem, Istanbul suscepit. Galicia, Bukovina, Czechoslovak et Hungarica regna et Cracovia. Plus Danzig, pars Borussiae Orientalis, regionis Klaipedae. Russia sic pluries confirmata est. Sed et Germania immensas reparationes solvit.
  Nicolaus II Tsar nihil festinabat ad omnia et omnia. Ruteni, Britanni et Galli paeninsulam Saudianam diviserunt. Tum Britanni et Russi utrumque Iran et Afghanistan diviserunt. Complevit discrimen mundi.
  Usque ad annum 1929, totus mundus in ortum est, donec Magna Depressione orta est. Anno 1931, Iaponia bellum contra Russiam incepit. Quae celeriter victus, cum omnibus pacificis possessionibus occupata est. Tum secuta est relatio et inclusio in Russia.
  Inter has imminutiones Britanniae, Franciae, et Civitatum Americae Unitarum magna Depressione correptus, Tsar Nicolaus II bella ad Sinas occupandas duxit. Et factum est hoc magnae victoriae.
  Ut ad Russificationem aliquantum acceleraretur, Nicolaus II inprudentem statuit - polygamiam publice in Russia induxit - mutatis theologicis et dogmatibus Ecclesiae orthodoxae. Ita correctio accepta est.
  Accepitque rex alteram uxorem. Russi hortati sunt ut feminas externas duceret et multos filios haberet. Etiam Sinae ingens Russified esse debuit. Et quid melius est facere? Sinica nubere!
  Hitler in Germania imperium non venit. Huic fabulae parum satis fuit. Nimis malum extremistarum. Summa irritamentum fuit Mussolini fascistae, qui Aethiopiam ceperunt. Somniare novo Caesare et Troiano in unum Convolvi.
  Anno 1937 bellum inter Russiam et Italiam mense Maio ortum est. Ut evenit, Mussolini funesta fuit. Russis duobus mensibus totam Italiam occupavit, et in tribus amplius omnes colonias deduxit. Russia Tsarist etiam tandem Romania et Iugoslavia et paulo post Bulgariam comprehendit. Finitis adiunctis finibus. Nicolaus II autumno MCMXXXIX mortuus est. Et heres eius Alexei II satis sanus factus est rex novus.
  In hoc casu Nicolaus II quinquaginta duos annos correxit - eventus Ivan Terribilis superans. Regnum eius felicissimum evasit in historia Russiae et victorias tantum memorant. Nullus alius rex tantum cepit. Russia tandem in Sinis consedit et in omnes partes firmatus est.
  Sed tunc sub Alexeo II longa pax subsecuta est. Gallia, Britannia, US bellum noluerunt. Germania autem inermi nullas habebat copias. Tanta fuit rerum conditio, ut tranquillitas facta sit.
  Imperia coloniae manserunt. Russia maxima terra manebat, sed Britannia secunda potentia formaliter erat et in spatio imperii tsarist leviter inferior erat. Quamquam Australia, Africa et Canada erant paene dominia independentia. Et in India. Sed tsaristus exercitus in fines Indiae ingressus orationes repressit. Post hoc, Britannia hanc coloniam amisit et Russiam adquisivit. Mox Russia quoque meridiem Irania cepit.
  Post Alexei II anno 1969, Nicolaus III successit in regnum. Regium imperium in ortum. Ita Gallia anno 1979 potestatem Indochinae et Thailandiae amisit. Ibi quoque regiae copiae advenerunt.
  Et in octoginta et nonaginta, Africa in potestatem Russiae tsarist venit. Post MMI, Petrus quartus filius Alexei II solium Russiae ascendit.
  Hoc tempore, Russia Tsarist totam fere Africam, Asiam absorbuerat et colonias aliarum terrarum, quae in Indonesia possidet, collegit. Sed utique non contra Australiam.
  Tempus pacis venit. USA, Britannia et Gallia arma nuclei habebant, Germania potestatem oeconomicam habuit. Russia et potestas oeconomica et arma nuclearia et maxima exercitus in orbe terrarum et hominum. Et adhuc sine parlamento monarchia autocratica absoluta est. Americani, cum secunda potestas vel etiam superpotentia, id in Russiam petiverunt.
  Sed absentia democratiae progressum progressum non impedivit. Peculiariter, anno 1943 in Russia Tsarist, primus homo in spatium volavit. Et anno 1961 ad lunam. Fuga ad Martis anno MCMLXXIV facta est. Et ab 2000, fere omnes planetae systematis solaris visi sunt. Magna ad astra expeditio parabatur. In MMXVIII excussit, et ad Alpha Centauri recepit.
  Sic tsarismus scientiam omnino movere non prohibuit. Petrus Quartus dynastia Romanov etiam declaravit absolutismum illustratum melius esse.
  Praesertim in curriculo illorum scandalorum quae administrationem Donald Trump constanter concusserunt.
  Summus rex omnium temporum ac populorum adhuc Nicolaus II existimatus est. Tsarist Russia in equo et mundo hegemon. Substantia et coloniae paulatim Russified. Imperium obtinet momentum. et totus mundus conualuit.
  Et quare? Per Alexandrum Ulyanovem, Lenini fratrem, qui de regicidio supplicium sumit. Ipse Lenin foris mansit. Cambriae occurrit et etiam studiosorum scientiarum figmenta scribendi fecit, in qua dives factus est et nomen fecit. Et ideo claruit, claruit et claruit, et in multas linguas translatus est. Stalin, autem, propter tuberculosis in carcere mortuus est et in genere solis peritis notus mansit. Trotsky mox activitates rerum novas reddidit, et bonum curriculum officialis fecit, ad gradum consilii ac ministri vicarii realis privati. Voznesensky minister sub tsar factus est et multum consecutus est. Khrushchev manebat caupona pusillus, nec famam adeptus. Ad gradum colonelli Brezhnev surrexit. Andropov in vigilum servivit et etiam colonellus factus est. Gorbachev magnus negotiator et ostentator factus est. Yeltsin tabernarius manebat. Putin ad gradum colonelli in vigiliis secretis surrexit et honorifice se contulit. Medvedev officialis pusillus est. Zhirinovsky, diurna fundator, ac ostentator. Zyuganov contra tsar sub terra laborare conatus est. Terminum accepit, deinde index factus est pro Okhrana. Secessit cum dignitate capitanei. Zhukov solum ad gradum maioris resurrexit. Vasilevsky legatus generalis factus, Shaposhnikov legatus generalis factus est. Kolchak magnus praefectus erat et multorum ordinum possessor. Makarov etiam factus est Magnus Admiral, bello Primo mundano bellando curatus. Sed non in primo, sed in solo mundo bellum fuit, quia non fuit secundum bellum. Claruit. Denikin, Wrangel, Kornilov et Kuropatkin campi marescalli facti sunt.
  Et vita bona sub regibus fuit. Pretia autem non plus quam centum annos surrexerunt. Et rubla habuit firmum auri tergum, P. 0,77. Et sub rege bene multae gentes habitabant.
  Omnibus iuribus paria habebant et multi se Russos, etiam Afros appellabant. Omnibus sub rege bonum factum est. Tantum pro non- Judaeis orthodoxis residentiae postulationem manserunt. Sed haec minus ac minus.
  Sub rege autem fuerunt aliquae quaestiones. Unus ex illis, nobilis rate, parvo mortis genere, ducitur ad overpopulation. Sed hoc solvendum erat per spatium expansionis. Praeterea progressionem scientiae et agriculturae effecit ut problema fame solveret. Cibus omnibus satis erat. Sed incrementum imperi incolarum plus quam tres centesimis in anno est. Et molestias in futurum imminebat.
  Imperium tsarist exitum in spatio expansionis invenit. Et visum est rationabiliter. Nova spatiis et investigationibus superluminalibus velocitatibus aedificatae sunt.
  
  
  
  ALEXANDRI MAGNI ANNOS QUINQUAGINTA!
  Caedes conatus in Alexandrum II anno MDCCCLXVI obtinuit. Quam ob rem Tsar Liberator mortuus est. Alexander autem Tertius regnum ascendit. Commodum fuit quod Alaska vendere non curabant, et novus imperator Russorum terram aliquam saltem dare nolebat. Etiam si remota sunt et nondum pretiosa.
  Constructio viae ad Siberiam ad Vladivostok etiam ante incepit. Et putabatur Chukotka pervenire!
  Tsar Alexander Tertius erat fortis, fortis, fortis, validus, probus, sanus, et corpore validus. Firma manu rexit, et sub eo Russia tempora magnae felicitatis et actionum ingressus est!
  Itaque bonum est quod magnus imperator quindecim annis ante quam in historia reali imperare coepit!
  Primum omnes orationes seditiosorum hominumque voluntates graviter repressit. Deinde exercitum et classem reformare coepit. Cum ordine.
  Rex multum confecit. Viae, pontes, officinas aedificatae sunt, terra capitalismus celeriter exculta est. Servata autocratia. Imperium tsarist bella parva gessit, trans Mediam Asiam movens et eius auctoritatem ibi dilatavit.
  Magnum bellum cum Turcia anno 1977 ortum est. Illa melius, velocius, pauciora quam in historia ipsa vicit, vicit. Luce plena refulsit - ingenium Skobelev!
  Copiae Russorum Turcos minus damno sibi vicerunt. Et statim cepit Istanbul capere. Eo cum antea Anglicae turmae eo pervenissent. Hoc bellum tam felix fuit ut patres Alexandri Victorium appellaverunt! Et Skobelev factus est minimus campus marescallus in historia Russiae.
  Türkiye erat divisa. Britanni Aegyptum et Sudan occupaverunt. Russia cepit Iraq, Palaestinam, Syriam et partem Arabiae Saudianae, Asiae Minoris, totam Armeniam, et Balcaniam!
  Ita celerrime et faciliter Alexander Tertius agrum magnum cepit. & pergit ad meridiem. Movere per Iran, Turkmenistan et Afghanistan!
  Exercitus tsarist spectet in India! Britanni ad pugnam parati erant. Societas facta est Russiae, Germaniae, Austria-Hungariae contra Galliam et Britanniam.
  Germania anno 1992 contra rempublicam Gallorum ultro se contulit. Britannia bellum Germanis et Russia intulit. Austria-Hungaria Bosniam et Herzegovinam obtinuit, et Italiam oppugnavit.
  Russia expeditionem in Indiam, et possessiones Gallicas et Indochinam incepit. Primum bellum mundanum sic incepit. Sed iam Russi et Germani simul sunt!
  Russia etiam in Aegyptum profectus est.
  Copiae tsaristae, adiuvantibus incolarum locorum, Indiam et Irania occupant. Ingredior longius in Indochinam. Et iterum Prussenses Gallos debellant et Lutetiam cingunt.
  Respublicani se dedere negant. Et Paris oppugnatur, graviter destruitur. Germani et Belgam et Hollandiam capiunt.
  Britannia aliquandiu continuat bellum. Copiae Russiae Aegyptum et Sudan occupant. Bellum in mari est. Exercitus Russiae trans Africam movetur. Vsque ad Africam Meridionalem. Colonias sibi collectas. Germani etiam aliquid accipiunt.
  Sed Austria-Hngaria haeret in bello cum Italia. Verum, anno 1894, Germani in auxilium Austriae venerunt. Italia devicta.
  Deinde regio aurantia inter se divisa est.
  Bellum moveatur ad mare. Et hic ingenium Praefecti navalis Praefectus Makarov ostendit. Quas plurimas habet praeclaras victorias. Cogebat domina maria in deditionem venire.
  Russia imperium cepit Indiam, Indochinam, maximam Africam, et etiam Australiam, Britanniam inde pulsans. Copiae Russiae Britanniam et Canadam reliquerunt. Coloniam quoque ibi de- dicavit. Ita Britannia omnes fere colonias suas amisit, Russia potitus est. Accipiens Canadam adiuvatur per continuam imperium Alascae Russiae. Et praesentia classis validissima. Et ingenium Praefecti Makarov et Rozhdestvensky.
  Bene, non omnes. Russia in Sinas se contulit. Etiam ipsum quam. Et anno 1904 bellum cum Iaponia incepit.
  Sed dissimiles verae historiae, hoc bellum non grave, sed celeriter evenit. Praeterea classis Iaponica magis infirma erat, una e contrario Russica validissima erat. Victis Iaponibus, copiae Russicae Tokyo ceperunt. Tum relatio habita est, et maxima pars Iaponicorum in gratiam coniungendi Russiam decrevit.
  Alexander Tertius Tsar novam victoriam vicit. Accessio voluntaria dein Sinarum accessio. sic regio post regionem, provincia post provinciam. Regium imperium immensas attigit portiones. Ex USA, tota Canada et Alaska, tota Asia, Austria, terra Pacifica. Ad Africam Meridionalem et Germanorum possessiones in Africa occidentali.
  Pius Austria-Hungarus. Tanta vis est.
  At Germani et Austriaci magis volebant. Gallia adhuc a Germania occupata est. Britannia, Russia offensa, bellum etiam cupit.
  Kaiser coitionem convenire curavit: Hispania, Portugallia, Germania, Austria-Hungaria et Suecia contra Russiam gigantem. Antea Germani etiam in bello Britannico Daniam et Norvegiam capere potuerunt. Coitio valida formavit.
  Bellum autem inchoatum est die 1 mensis Augusti anno 1917 . Eo momento quo Alexander Tertius mortuus est et Nicolaus Secundus regnum ascendit. Calculus factus est, ut sine tanto Monarcha Alexander Tertius, qui quinquaginta et unum annos correxit, Russiam certe amitteret.
  Sed Nicolaus Secundus erat fortis et flrma. sine Rasputin et herede infirmo. Ita cum coitione pugnare potuit.
  Bellum autem coepit... Germani conculcaverunt sicut typhon. Copiae Russicae cum validis scopis convenerunt. Pugna magna et atrox erat.
  Nicolaus II, generatim catena arcium fretus, unitates Germanicas et Austriacas penitus defatigat. Et tunc ivit in counteroffensivum. Et in Africa, copiae Russorum, prima luce rerum omnium locorum vehiculis utentes, Austriacos et Germanos penitus vicerunt. Pontum continentem expurgavit.
  Tam Suecia quam Norvegia celeriter victi sunt.
  Bellum annum et dimidium duravit et finitum est cum eo quod lacus exercitus Russorum plures et validos totam Europam cepit. Inde Britannia cecidit. Russia tandem dominatum in hemisphaerio orientali constituit.
  Et factus est Tsar Nicolaus II magnus victor. Pax usque ad annum 1929 regnauit, cum Depressione Magna orta est. Discrimen generale oeconomiae eo inductum est, quod anno 1931, mox die 1 mensis Maii, bellum ortum est inter Russiam et ultimam magnam potestatem, Civitates Americae Unitas!
  Exercitus tsarist Nicolai II fines Americae ingressus est. Vires impares erant. Americanos nullas fere lacus habuit et male institutus est. Russia et Civitates Americae Unitas multis partibus ante numeravit. Praefecti imperii tsarist meliores erant. Ita bellum ab initio in unam portam ingressus est. Russia vicit et progreditur. Iam post diem tertium Kalendas Octobres captis Novi Eboraci et Vindobonae, Civitates Foederatae in deditionem venerunt. Sic alia pagina in historia versa est. Anno MCMXXXIV, Nicolaus II irruptionem Mexici, deinde in Americam Latinam, civitates Latinas expugnavit . Usque ad ultimam rem publicam Chile independens mense Decembri MCMXXXVI incidit.
  Ita tandem fabulam Nicolaus II perfecit. Russia Tsarist omnes terras et populos Telluris planetae coniunxit.
  Nicolaus Magnus, imperator omnium planetarum, die 7 mensis Novembris anno 1937 in aeroplano concrepuit. Cuius regni. Alesei II regnavit. Sanus, haeres iuvenis - circiter triginta tres. Sub ipsum spatium dilatum est. Novi fines et fugae novae. Monarchia inconcussa fuit. Humanitas coniungitur et cosmos vincit.
  GENERALISSIMO KONDRATENKO
  Praefectus Portus Arthuri mortuus est, quidem in historia vera, in capite vulneratus est, sed pauci millimetris fragmenti propius ad cerebrum accessit. Denique proditor, qui arcem dedit, mortuus est, et Kondratenko, heros propugnationis Portus Arthuri, successit.
  Novus dux, ad firmandam arcis munitionem, omnes nautas et armamenta navis ad litus scripsit, et alam exarmavit, Portum vero Arthurum munivit.
  Quam ob rem arx satis munita est, plus artificiosae actionis ducis Kondratenko. defensionem bene sustentavit. Kondratenko praesidium Vysoky castrum tempore firmavit neque Iapones illud capere potuerunt.
  Per finem Decembris, oppugnationibus samurai confecta sunt. Mense Ianuario, quies facta est conatus Kuropatkin obsidione liberandi, sed parum prospere.
  Mense Februario iterum oppugnata est, et iterum cum magnis detrimentis in Iaponia repulsus est.
  In defensione, puer Oleg Rybachenko heroice agebat. Ineunte obsidionis tempore, haec casula puer decem tantum annos natus erat. Puer par cum adultis pugnavit et exploratum fecit.
  Fortissimum se et pugnacem esse ostendit. et defensione tenebatur. Martius iam venit... Iapones iterum se receperunt. Dominica sanguinea in Russia non evenit, cum Nicolaus Tsar, cum Port Arthur teneret, in bonam mentem venit et ad populum profectus est. Exercitus Russiae plenus et magis ac magis factus est. Fine Martio, Iapones progredi conati sunt, sed copiae Kuropatkin nimiae numerorum praestantiam habuerunt et omnes impetus repellebant.
  Melius tamen, Communitates Generales Nogi ab oppugnatione Portus Arthuri confixi sunt. Post graves iacturas Iapones se receperunt. Sed Kuropatkin iterum haesitavit.
  Fine Aprili secuta est nova oppugnatio, quae tamen etiam repulsus est.
  Et Oleg Rybachenko, fortissimus puer, etiam colonellum Iaponicum cepit, ope laquei, scilicet.
  Ineunte Maio minor tantum proeliis fuit, et die XXV turmae Rozhdestvensky tandem Port Arthur ingressus est. Ille quinquaginta et una naves simul tres Oceani perduxit.
  deinde subsidia tutata sunt. Et primo Iunio, novissimus Portus Arthurus oppugnatio secuta est. Acerrima ac ferox oppugnatio est. Iterumque ingentibus damnis ad Iapones est repulsus. Tsar tandem Kuropatkin amovit et Linevich constituit. Medio Iulio 1905, Iapones tandem victi sunt. Atque heroica defensio Portus Arthuri, quae ultra annum duravit, finivit.
  Kondratenko ordini sancti Andreae Primo-vocati donatus est. Accepit campum marescallum. Tum Rozhdestvensky turmae una cum Arthuro portu Iaponicam in mari vicit. Ipse autem Praefectus Togo in proelio occubuit.
  Iaponia pacem cum Russia facere coactus est, a Civitatibus Foederatis Americae mediante.
  Mihi cedere debebam insulis Kuril et Taiwan. Russia protectoratum in Corea, Manchuria, portum Arthurum obtinuit. Praeterea Iaponia ingens pecuniae miliardis auri yens ad Russiam tsarist solvit.
  Victoria statum Tsar Nicolai II confirmavit. Russia fines suos ampliavit et Zheltorossiya sumptu sponte coniungens regiones Sinenses formare coepit. Nulla res publica Duma - Russia monarchia absoluta mansit sine parlamento.
  Utique, ob victoriam et politicam stabilitatem, incrementum oeconomicum ante quam in historia reali manebat et validior erat.
  Primum bellum mundanum in historia reali coepit. sed felicius ad Russiam processit. In quibus exercitus maior et melior erat, etiam gratias agit de reformationibus Campi Marshal Kondratenko, et oeconomia fortior est, et auctoritas tsaris superior est.
  Bellum paulo plus per annum duravit et cum ruina Austriae-Hungariae ac deditionem imperii Ottomanici et Germaniae finivit. Et Bulgaria, videns quid olet, partes Serbiae et Russiae assumpsit, sicut in itinere Italia et Iaponia fecerunt.
  Campi Mareschallus Kondratenko supremus nobilis accepit - Generalissimo. Et factus est omnium fere ordinum possessor, sicut Suvorov. Brusilov factus est campus marescallus. Praefectus Kolchak vitam fecit et Kornilov, Denikin. Tsarist Russia annexa: Galicia, Bukovina, Cracovia Voivodeship, Regio Posnania, Klaipeda. Czechoslovakia etiam pars Imperii Russiae factus est. Et Asia minor cum Constantinopoli. Iraq septentrionalis.
  Omnino bene successit. Iaponica colonias Germanas cum Russia in Oceano Pacifico divisit.
  Tunc Arabia Saudiana inter Russiam, Galliam et Britanniam divisa est. Praeterea post breve bellum Russia et Britannia Irania divisit.
  Tum Afghanistan. Verum erat bellum modicum. Et Britanni non nimium felix primo.
  Mundus stabilitatem et felicitatem invenit. Donec Magna Depressione in MCMXXIX ledo. Russia, post incrementum celeritatis, etiam in discrimen incidit.
  Anno 1931, Iaponia Russiam aggressus est, pro praeteritis cladibus ultionem petens.
  Sed tempus ipsum erat. Milites tsarist Iaponicam vicerunt. Praefectus Kolchak nondum omnino natus est, ingenium ostendit Ushakov comparatum. Terra Solis orientis penitus in mare contrita ac occupata est. Hoc secutum est referendum in quo plures Iapones censuerunt in favorem Russiae coniungendi.
  Ita Tsar Nicolaus II suam potentiam in Oceano Pacifico confirmavit. Russia per Sinas movere continuavit. Discrimine labefactata, Britannia, Francia, et Civitates Americae Unitae interfuerunt capiendae Imperii caelestis.
  In 1933, Hitler in Germaniam potestatem venit. prioris imperii potestatem pristinam restituere coepit. Et sane non temptabat cum Russia litigare.
  Mussolini in Italia amicitiam cum Russia habuit. Et captiuata Aethiopia dilatentur coloniae. Narratio de Triplici Foederis faciendi.
  Tsarist Russia omnes colonias debilitantem Angliam et Franciam coniungere voluit. Germani et Itali quoque intellegi possunt. US sua consilia habuit.
  Anno 1937, Germania cum Austria conjuncta est, producens Anschluss. Mense Novembri 1937, planum cum Nikolaev secundo concrepuit. Regnum feliciter finivit. Nicholaus II peramplas victorias anno regni sui quadragesimo tercio.
  Nicolaum Magnum appellaverunt! Et ipsi Maximus, Petro Magno altiores facti sunt.
  Sub Nicolao II, dies festus ad decem horas redactus, septem anni educationis coactus et liber factus est. Mediocris salarium ruri perventum est 75 rublis per mensem cum inflatione nulla et auri rubli fauore. Regia moneta durissima et maxime convertibilis erat in mundo.
  Russia maximum exercitum terrestrem in mundo habuit et magnitudo classis utramque Britanniam et Civitates Americae Unitas consecuta est.
  Lacus Russorum in mundo optimi erant, sicut aircraft erant. Et helicoptera eo tempore fere solae in Tellure telluris erant. Plurima et nobilissima classis subaquanea. tormenta optima. Provectus vitae in molestie ac video. Primus color cinematographicus mundi etiam in Russia Tsarist cinematographicus esse coepit. Complectens gratiam passionis Tsar Nicholai II pro consequat.
  Cum Sinis iungendis, Russia in orbe terrarum super incolarum processit, Britanniam cum omnibus suis coloniis assequutus est.
  Tsar Nicolaus II Orthodoxiam reformavit et polygamiam licitam fecit. Multum facere sapiens princeps. Et non exspuens decessit , non persecutus, non amissam Russiam, sed magnam. Et mox pauci millimetri fragmenti trabea historiam Russiae tali modo affectaverunt. Dicunt nulla esse accidentia in historia! Quomodo tamen. Hoc tam Nicolaus II quam phaenomenon Generalissimi Kondratenko demonstraverunt.
  Sed post mortem Nicolai Tsar, tempus fuit leapfrog. Primo monarcha Alexei II antequam coronari posset mortuus est. Tum alius heres, Kirill Vladimirovich Romanov, mortuus est. Et Vladimirus Tertius in 1938 regnum ascendit. Rex iuvenis est, sed in genere non stultus et satis fortis, superbus et ambitiosus.
  Hem, ille ad negotium descendit! Russia, Italia, Germania, Britannia, Gallia et in posterum Americae foederatae sunt. Hic, scilicet, Foedus triplex multo fortior est.
  Mense Maio 1940 Germania Galliam, Belgium, Hollandiam et Britanniam aggressi sunt. Russia colonias Gallicas, Anglos, et Batavicas oppugnavit. Incrementa occupatio agrorum incepit.
  Britanni et Galli exercitui Russiae resistere non potuerunt. Germanosque mense et dimidio superatos et Gallias, Belgium et Hollandiam in deditionem compulit.
  Tum Fuhrer utramque Hispaniam et Lusitaniam occupavit, Daniam et Norvegiam cepit. Russia Sueciam occupavit.
  Una fere porta bellum fuit. Sustenta incolarum localium, Russia Indiam cepit, Indochinam, Afghanistan meridionalem, Iraniam meridionalem, Orientem Medium cepit et Aegyptum ingressus est.
  Scilicet copiae coloniae exercitui tsarist resistere non potuerunt et illi vere noluerunt. Capta Africae morae aliquantulum propter inopiam itinerum et communicationum socialium. Germani trans Africam per Gaditanum et Mauritania, Ruteni per Aegyptum et Sudan ulteriorem transierunt.
  Locus tamen impedimenti magis fuit quam resistentia militum Britannicorum vel Francorum. ex his pauci erant, et male armati, maximeque ab originibus loci. Quis nesciret quomodo pugnare nolebat.
  In 1940, Hitler in Britanniam ad terram accedere non audebat. Aerem gravem immisit, primo parum prospere. Sed vere anno 1941 aeroplana Russica proelium inierunt et Britannia ad mortem urgeri coepit.
  Et mense Augusto appulsum copiarum Germano-Russicarum secuta est, et post duas septimanas pertinaci certamine, Londini capta est.
  Postea totum hemisphaerium orientale, inter Australiam et Novam Zelandiam, Russia, Germanica et Italica facta est.
  Etiam sed erat elit.
  Tsar Vladimirus statuit etiam Americam oppugnare. Tituli et Mussolini in hoc consilio eum adiuvabant. Tertius Reich copias ad Islandiam, et ulterius ad Groenlandiam et Canadam, et Russia tsarist ad Alaska movit. Vires quidem inaequales sunt. Civitatibus Foederatis Americae classem languidiorem et multo minorem multitudinem quam Russiam cum omnibus coloniis suis habet. licet oeconomia crescat. Sed tali monstro resisti non potest.
  Exercitus Russiae taeterrimo anno 1943 duos menses hiemales Alaska celeriter occupavit. Et vere cum Germanis fere totam Canadam cepit.
  Brasilia, Venezuela, Mexici aliaeque nationes bellum Civitatibus Americae Unitis indixerunt.
  Motus copiarum Russiae in civitatibus Americae septentrionalibus coepit. Vires quidem inaequales sunt. Russia et Germania et qualitate et quantitate meliores sunt.
  Puellae Natasha, Zoya, Aurora et Svetlana pugnant in optima mundi piscina "Kondratenko" -3, vehiculum mobile cum longo dolato et celeri igne sclopeto. Valde agilis, humili silhouette.
  Pondo, piscina Kondratenko-3 circiter quadraginta talenta est et munita est. Et sclopetum, non obstante parva gente 76 mm, magna cum velocitate rostrum.
  Shermans, haec piscina ab aliquo angulo penetrari non potest. Ita...
  Puellae, discalceatis et in bikinis pugnantes, mox Americani exterminant et multum rident.
  Praesertim Natasha.
  - Gloria patri meo Rus'!
  Zoya propagines quoque. Hoc facit nudis digitis, impresso globulis globulis clamantibus;
  - Et omnis patria nostra!
  Aurora adhuc incendat. Hostem ferit, denudans dentibus ;
  - Et superiores virtutes post nos sunt!
  Etiam puella vehementer annuit! Nudis digitis urget ut globuli in schoeno.
  Et inde Svetlana ignes. Talis puella callidi et spunky. Emittit ab ore radios. Et cantat etiam:
  - Sum mundus stella! Citius curro quam etiam satanas!
  Talibus puellis diabolus non est terribilis. Americani triturant, Chicagoam arcte circumiacentes.
  Aliquam nec ex erat. Dicamus trivialiter tonant. Hae puellae sunt.
  Et iam praesidiarii Chicago inierunt. Nosce nostrum!
  Lacus autem Russiae iam Novi Eboraci appropinquabat. Tsar Vladimirus leviter manus fricat. Russi unquam eo usque progressi sunt?
  Puellae et in aere fortiter pugnant. Exempli gratia, bellus duobus: Maria et Mirabela.
  Adipiscentes libellos suos nudipedalia et pulchritudines bikini. Illi ad literam nihil habent quod obsistat. Tales puellae hic sunt pulchrae et splendidae, ferox et bene affectatae.
  Maria iactum accendit, iecit duodecim aeroplana, in unum erupit et cantavit;
  - Gloria tibi, patria! In nomine Russiae!
  Mirabela etiam accensus et intumescens;
  - Sed dux est in magnis viribus;
  Sclavos ad pugnam vocabit...
  Non facietis cum Russia
  Cum Vladimirus rex est!
  
  Firmo, valido, ferreo;
  A elit elit.
  Russi meliorem partem non egent -
  Solus populus tale aliquid somniavit!
  Hae puellae pugnant et cantant dominos...
  Viam in media oppugnatione Novi Eboraci, primus cosmonautus Russicus in spatium volavit, circa planetam Terram volavit. Hoc autem aliud consecutio tsarist Russiae dynastiae Romanov.
  Tum Vindobonae praesidio deditur, mox Vindobonae cecidit. Et die 3 Septembris anni 1943, Civitatum Foederatarum in deditionem accepti sunt. Sic Bellum Orbis Terrarum II finitum est, quod die XV mensis Maii anno MDCCCCXL incepit. Bellum gloriosum est pro Russia et victore.
  Multum sane ex hoc bello et Hitlerus et Mussolini obtinuerunt. Ambo dictatores possessiones in Africa, partim in Europa et in USA receperunt. Europa tandem inter terras divisa est. Et Bulgaria post referendum regnum Bulgariae pro parte Russiae facta est.
  Videtur quod mundus iterum redivivus et coloniae concoqui possint. Sed Hitlerus quidem non esset Hitlerus, si plus nollet. Praesertim cladem Russiae. ejusque fines possidendam.
  Et sane Germani novis potentioribus armis premebant. Lacus "E" series et missilium ballisticarum ac praesertim scutellarum volantium.
  Sed Tsarist Russia signanter Tertium Reich in missilibus ballisticis antecessit atque etiam ad lunam die 12 Aprilis 1951 advolavit.
  Et praedia seriei "E" qualitativam praestantiam super ones russicae non habebant.
  Et solum scutellae volantes mysterium erant. Per scatebra laminae, ad quodlibet genus brachii parvae penitus invulnerabilis evaserunt. Sed simul ipsi ignem non possent.
  Mussolini decessit et filius successit in regnum. Hitler eum pressit et adulescens pactus est cum Russia pugnare. Die 20 mensis Aprilis anno 1955 novum et tertium bellum incepit. Ex parte Hitlerorum erant: Italia, Brasilia, Argentina, Chile, Mexico, denique omnes Americae Latinae, excepta Cuba, quae Russiam sustentabat. Nec plures aliae regiones in mundo erant! Tertium bellum incepit die 20 mensis Aprilis anno 1955 . Et Tsar Vladimirus maximam partem regni sui provocavit.
  Sola res est quae eum consolari potuit, quod hoc bellum ultimum erit in historia bellorum in orbe terrarum. Cum omnes orbis terrarum regiones eam participant!
  Bene, cum bellum incepit, deinde gerendum est! Impetu Tituli mirum non fuit. Hungaria, Iugoslavia, pars Russiae cum autonomia limitata, eorum tsar Vladimirus Tertius. Albania occupatur ab Italia. Omnes iussu. Germani ab oriente Prussia, Austria, Italia a meridie progredi conantur. Pugnae in Africa geruntur. Coitio nationum latinarum in Civitatibus Foederatis Americae. Sed non ipsum est. Modo bellum indixisse.
  Interea et Hitlerus copias in Europa maximas movit.
  Bellum et infernum exarsit. Postremum maius bellum in hominum historia.
  Germani in Hungaria in Budapest. Oleg Rybachenko pugnavit ibi. Vidit adhuc puerum quasi decem circiter. Verum est valde robustus, muscularis, ieiunus, ac praesertim quasi montanus immortalis. Etiam auctor et poeta Oleg Rybachenko immortalitatem accepit, sed ea lege ut puer decem annorum fiat et Russia puerili servit, sed corpore validissimo et celeriter. Et ipse puer post diem 1 mensis Ianuarii anno 1904 . Cum in portu Arthuro quasi casula pueri consedit. Ipse et puer non minimi sunt, sed fortes et celeriter ab initio, et tulerunt eum in navi.
  Cum autem dubitarent an angustus esset, Oleg Rybachenko denarium cupreum digitis in audendo inclinavit. Post hoc sine colloquio ad navem sublatus est.
  Puer multa praemia meruit, omnibus bellis participans. Eunuchus factus est. sed aspexit ut puer. Itaque, licet multa facinora praemia darent, puerum aeternum supra principem non approprient. Et iam Oleg Rybachenko plus dimidio saeculo in exercitu fuit. Ego diu praefecto pensionem merui, sed si ferream habeas valetudinem, cur deseris servitutem.
  Praeterea, sine computers, lusus solatur, televisificae quodam modo taediosum est. Et in exercitu dux es saltem milites gubernans. Tempus est adhuc utilatate.
  Generalissimo Kondratenko obiit. Magnus Praefectus Kolchak, qui Ushakov praestabat, mortuus est. Multi cum quibus Oleg Rybachenko incepit, iam non est ibi servitium.
  Accuratius ex quo obsidione Portus Arthuri omnes fere veterani obierunt. Solus Vovka manebat. Ipse etiam puer casula erat, iam iam sene sene. Veritas adhuc operatur. Et miratur quod Oleg idem puer remanet, qui unam cicatricem non habet in corpore. Tale est phaenomenon per totum exercitum Russicum, tsarist notum. Pugnat veritas frigidissima.
  Puer Oleg nudis pedibus, eo iucundior et sollertior est. sclopetum post sclopetum intendit, et ignes Germanorum in seriei "E" subicit. Machinae Nazis simpliciter sunt immanes. Et nihil videtur eis inhibere.
  Sed puer aeternus tam bene rumpit metallum. Fritz depingit turres rescindit et cantat.
  - Tsar Vladimirus, Russicus Tsar ...
  Orthodoxorum princeps!
  Mox vincemus mundum,
  Post omnes cherub super nos est!
  Hitler erit terminus
  Et qui audiebat: Bene fecisti!
  Et puer, quasi grenade iaciens, discalceatus, cum pede infantis. Greybeards Vovka modo caput movet.
  Plus quinquaginta annos puer, scriptor et poeta Oleg Rybachenko saeculo vicesimo consumpserunt. Et vidi, fateor, multum. Immortalis, iam pridem omne timoris. Et bellum eum commonuit de consilio computatorio.
  Facilis erat ac risus. Et nimium lubuit pugnare. Bonum est cum ros mane sub pedibus tuis nudis, et puer aeternus es lavans, et in brevium ordine indutus!
  Oleg Rybachenko in bracis et discalceatis currere permittitur. Retro in Port Arthur, haedus me docuit sine calceis ambulare, etiam in frigore. Corpus immortale non potest frigere nec aegrotare, sed cito frigere, quod non nocet. Velut Petrus Pan. Et fere iucundum est in nive discalceatum currere. In motu, frigus fere non sentitur, cum quiesces, nudis pedibus leviter tan! At puero, leve est.
  Sed etiam sunt veneficae puellae Natasha, Zoya, Aurora, Svetlana! Etiam bello intersint. Sed tempus non nulla sed varius. Montem Altissimum custodire adiuvit quando grave erat. Pugnaverunt ibi pulchritudines nudis pedibus et in bikinis. Pedes nudis digitis acuerunt acuerunt orbis.
  R. Et gladiis. Et Oleg Rybachenko e machina sclopeto effoditur - seniores socii occisi sunt. Ac per hoc, oppugnatio Samurai haeret, et mons excelsus immobilis evasit!
  Puellae et aerobaticas Valkyries summum genus suum demonstraverunt.
  Jam Germani tegunt. Exercitus tsarist paratus est ad bellum. Quod Führer admirationem imperatoriae non potuit assequi.
  Et copiae Russorum fortiter pugnant. Videtur quod Hitlerus sibi non semel execretur ad tale bellum inchoandum. Praeterea, non obstante quod Fuhrer duas partes Europae et tertiam Africam in armis habeat, sed tamen
  non est aemulus Russiae.
  Et militum quidem numerus. et Italici milites infirmi sunt. Nationes Americae Latinae bellum pigre participant. Exercitus eorum technice et organice non sunt valde bona.
  Ita Russia adhuc hostes defendendo cingunt.
  Tank "Kondratenko" -6 admodum via est pugnandi cum hac serie. Ita ac "Nikolay" gravior est, ut machina validissima se ostendit.
  Russis gravioribus monstris Germanorum pugnare possunt.
  Praesertim in "Nikolay" -4 ubi cantavit Alenka, puellae sunt pulcherrimae et in bikini.
  Gun in 130 mm gente. Quomodo fascists ferire. Frustra Hitler papaver in Russia Tsarist. Praesent non ipsum sed elit facilisis pellentesque.
  Anyuta premebat globulum globulum nudis digitis et canebat;
  - Pro Russia et libertate ad finem!
  Et quam decor ridebit!
  Et tunc Augustinus proiectum in hostem accendet. Confringe metallum et canta;
  Corda nostra concorditer faciamus!
  Necnon et globulis claviculi nudis digitis urget. Haec puella vere frigida est!
  Et hic Maria similis lupanet. Et fascistas scindite. Hostem perde et.
  Dum digitos nudis utens. Itemque canamus;
  - In nomine sanctae Deiparae! Sit pugnator simpliciter frigidus!
  Rident risum, dentes ostendite!
  Et tunc Olympia cum gravi proiecto lupanet. Post omnes, iustus est quod tibi opus est - pomum succi plenum!
  Et iterum puellae E-L perruperunt, turrim pulsaverunt et rident.
  Alenka proiectum misit, E-C comminuens, illud per et perforans. Ac nudis utens digitis. Cur puella cantat;
  - Frange hostem!
  et Anyuta terit, nudis utens pedibus et stridore;
  - Fritz kaput!
  Et tunc percussit Augustinus. Aptissime etiam et nudis digitis utens, trepidi;
  - Finis Hitler!
  Et tunc Maria valde infensi addet. Contere fascists et stridore ::
  - Et qui audiunt, bene fecerunt!
  et linguam eius ostende!
  Et tunc Olympias proiecto interficiens adversarios mittit.
  Itemque nudis pedibus in curriculo dimittendi et canendi;
  - Summa venumdari!
  Et iterum puella linguam tollet et ostendet eam.
  Incidunt...
  Germani post mensem pugnatum ab initio inferrent, a quinquaginta usque ad centum chiliometra progressi sunt et gravia etiam ingentia damna passi sunt. et Italici in Africa in lebete confecti et circumventi. Eorum copiae modice victi sunt.
  Hic die XXI mensis Maii Adolfus Hitler in exercitum vocare iussit omnes arma ferre a quindecim ad sexaginta quinque. Exercitus tsarist subsidiis evellebat.
  Quod accidit, Germanica discs non ita atrox in usu sunt. Vera aeroplana Russica cum ariete oppugnare possunt. Sed hinc discede potes propter manaeuverabilitatem machinarum exercitus tsarist.
  Et ratio Hitleri ad telum miraculum invulnerabili omnino non materiavit.
  Adhuc exercitus tsarist in defensus. Munitio, munitio, prae- fossus, munitus, munitus. Spirare Hitler. Sed in Africa imbecilliorem potes, Italiae socium.
  Si Fuhrer bellum cum Russia tsarist proficisci non decreverit, proculdubio in historia descendet magnus et maximus dux Germaniae. et ideo voluit mundum regere, et quid inde?
  Puellae Russicae frigidissimae sunt post omnes in mundo.
  Oleg Rybachenko, ut semper, ante praelium. Neque glans, neque fragmina capiunt. Desperatus est et frigus guy.
  Puer in brevibus et discalceatis, contra Nazis. Et iacit tasque in eis et pluviam plumbeam incurrit.
  Ita est misericordia quod Kondratenko non est splendidus, sed duces sunt iuvenes et capaces. Praesertim Field Marshal Vasilevsky, qui primo bello mundano iam exstitit. Et imperat strenue ac docte.
  Et Fritzius, in lenta defensione bumping, in ea spe haeret. Sed adhuc conantur erumpere.
  Oleg Rybachenko, puer aeternus ridet, dentibus denudat et cantat;
  - Mea mater! Sancta Mater mea!
  Et quomodo etiam nudo pede proiicit grenadem.
  Et hic Natasha, Zoya, Aurora et Svetlana proelium inierunt. Hae puellae aeternae veneficae ancillae Dei sacri sunt Rod. Non semper pugnant, alioquin Russia totum orbem vicerat. Sed semper ac mi.
  Puellae amant necare: hae puellae sunt!
  Et quomodo ambulabunt in Nazis, et quomodo emundabuntur...
  Et digitos nudo iaciunt orbes, Fritzium necantes.
  Nazis haeretis magis ac magis damna patiuntur. Vasilevsky magnus princeps gubernator Nazis et Italos in Africa frangendos proponit. Ita magis expediti sunt, et melius maneuverabilitatis, lacus Russiae commodum habebit. Et in Europa feram currere Nazis. Ita ut suas facultates funditus exhauriant.
  Tsar Vladimirus tale consilium accepit. Novae copiae in Africam translatae sunt.
  Elisabeth et socii eius in Libya pugnaverunt, interclusis unitates Italicas. Ibi calidum est et puella grata est in bikini. Novissimum piscinam "Kondratenko" habent -6, in qua viri dignitates Italicorum et Fritzorum praetereunt, eosque confidenter confringunt.
  Elisabeth ad piscinam ignes ab Imperio Mussolini Jr. et dicit:
  - In maria, per undas, pilum pilum et caftan ambula!
  Ususque pedum sane nudis.
  Ekaterina propagines proximus. Germanus currus pugnis et fremit;
  - In Russia Tsar Vladimirus est heros!
  Elena eam percutit, Fritzorum sclopetum auto- remum verberat et stridit;
  - Pro matre, occidis Hitler!
  Postremo Olympia proiectum dimittent. Fritz contere, opprime et stridere;
  - Egregius eveniet!
  Utitur autem et nudis digitis pedum puerorum.
  In Africa, nuper Maio et primo Iunio, copiae Russorum significantes successus sunt. Pugnatum est in fines Libyae et Aethiopiae. Die 12. Iunii Tripoli incidit. Et die XV mensis Iunii, metropolis Aethiopiae, ductus est. Milites autem Mussolini Ir corruerunt. Heu, patrem non alere.
  Ac victorem quoque decus. Sed Mussolini, Anglis et Gallis coloniis acceptis, Caesarem se reputabat. Sed superare Caesarem supra vires videtur.
  Oleg Rybachenko cum imperio pugnae pugnavit. Itaque fortiter ut Germani justos praediorum ex igne cotidie amiserunt. Puer etiam alius crucem auream consecutus est. Deniquc eadem omnia, promissi longi meriti maioris dignitatis sunt.
  Antea non appropriatur, quia puer similis est. Sed puer egregiam virtutem ostendit. & pugnandi facultatem.
  Die 22 Iunii 1955, copiae Russorum in Africa tandem Somalia Italiae captae sunt. Et die 25 iunii 1955 reliquiae copiarum Italicarum in Aethiopia deduntur.
  Exercitus Caesareae confidenter vicit. Mainstein, qui optimus dux Tertii Reich habebatur, in suo commentario scripsit:
  - Nos ursi infernales experrecti sumus! Nunc discerpimur!
  Fine Iunio Germani tanta damna passi sunt ut in Europa ingrata suspendere coacti essent.
  Tsar Vladimirus pressuram in Africa augere iussit. Primum continentem Nigrum, deinde omnia alia, dixit Monarcha egregius! Germani in Scandinavia progredi conati sunt die 1 mensis Iulii anno 1955 . At Stockholmiae ruunt, sed in densissimam defensionem offendunt. et ingentem stragem passi sunt.
  Ineunte Iulio 1955, copiae Russorum Algeria Germanorum inierunt.
  Libya iam erat in dicione Russiae Tsarist. taetrum et ansas Nigri.
  Lacus Elisabethae turba Nazis pugnat. Calidum est et puellae etiam bracas suas exuerunt et nunc tantum subligar in piscina Kondratenko-6 induunt. Accuratius apud Nazis.
  Velit et magna rerum.
  Tsarist Russia adhuc terra autocratica est. Et adhuc parlamentum non habet. neque novis rebus studentes, neque Duma confirmata est. Ipsi reges in potestate se limitare nolunt. Fuhrer et Duce sunt dictatores. Hoc est, bellum duarum systematum cum imperiorum imperiorum.
  Sed Russia tsarist magis naturalis est. Et est contumax et implacabilis pugna.
  Elisabetha puga pyga gaudii nudis digitis ac proiectio ignibus urget. Purgato sibi;
  Frangamus fascists!
  Ekaterina etiam globulum globulum cum nudo digito pressit et occisorem pursum dimisit;
  Hitler demus!
  Elena quoque nazis pulsat, pulsat et stridore;
  - Discerpam!
  Tum quomodo renidere! Et nudis cruribus globulis globuli premet.
  Deinde Olympia quomodo eveniat, et quomodo lupaen. Conteret omnes et suggillat;
  - Transitus infernalis et turbae!
  Noli oblivisci tesserae globuli nudis digitis premere. Hostem ferire.
  Milites quidem fortissimi sunt et ingenio micantes.
  Oleg Rybachenko interim alium impetum Fritzium repulit et cecinit:
  - Pro matre et Vladimirus Tsar - eia!
  Ita in historia reali talis erat imperator Russiae a se declaratus, Vladimirus Tertius, caput dynastiae Romanov. Et revera anno MCMXXXVIII regnare coepit. Et tunc Vladimirus evenit - rex verus, et quidem magnus! Vladimirus Kirillovich Romanov tsar est qui habet omnem casum adeundi imperatoris totius Terrae!
  Post victoriam, vel potius reflexionem oppugnationis, Oleg Rybachenko cum suis subditis chartas commutavit. Puer in brevibus, flavis, lacertis valde, et sculptus cano pugnatoribus ludebat. Etiam mirum, Oleg maior omnibus. Sed hic puer se abscindit.
  Recordatus Portus Arthuri heroicum praesidium a quo gloria Russiae orta est. Magna simul gloria .
  Di immortales pueri dixerunt;
  - Ita omnia nostra problemata solvimus! Mox erit momentum, cum homines se mutuo nunquam occident!
  Convenerunt milites et duces;
  - Nempe Major! Non occident!
  Oleg vitta aspexit multis numismata. Ita iam tot ordines, pauci imperatores. Et bene esset tibi nomen habere. Princeps, Comes, Dux!
  Dux Rybachenko - pulchra sonat!
  Et puer altius desiluit et in turntable trahebat.
  Germani oppugnare conati sunt, sed iterum repulsi sunt et perampla irreparabile damnum passi sunt.
  Mense Iulio exercitus Russiae novos et maiores res in Africa consecutus est. Dum ibi impetus tsarist exercitus asperitas. Algeria multa optima arma Russiae habet. Fine mensis Germani in lebete circumventi ac deleti sunt.
  Mense Augusto etiam copiae Russicae per Mauritaniam irrumpunt. Vehementer pugnaverunt, puellae in piscina "Kondratenko" -6, in densitatem eius perrumpentes.
  Omnes subinde nuntiabantur deditionis Germanorum de civitatibus capta.
  Pugnae in Nigeria ac diversis locis. Russi numeros et magis technicos mobiles susceperunt et auxilio incolarum localium, quod fascistae racist contra se verterunt.
  Africa quidem infirma nexum evasit in consilio Hitlerorum et Mussolini Jr.
  Russia ibi praevaluit ... Et mense Septembri lente evellendi copiae in Norvegia motae sunt. Ingenti detrimenta Nazis. Et Alenka et gallus eius piscinam equitaverunt. Novissima piscina "Nikolay" -5 gravis, probata est plus quam series E provectior.
  Etiam tam potens piscina quam E-200 per tormenta machinae tsarist iter fecit.
  Alyonka globulis claviculi nudis digitis premens, manibus contente terit;
  - Sum aliquid quod Wehrmacht frangere possit!
  Anyuta etiam puga nudis digitis impressa, per currum Germanicum impugnatum ac confirmatum est;
  - Wehrmacht nos in pulverem delebimus! Nam potentia tsarism!
  Augustinus frigus accensus est et clamat;
  - Et sub communismo vivemus!
  Maria libenter cum hoc consensit;
  - Ita, sub tsarist communismi!
  Et nudis digitis urgebat globulos. Et simul ut lupanet hostem premat.
  Et hic Marusya stridebit;
  - Omnino!
  Et etiam nudis digitis puga pyga premet.
  Copiae Russicae iam Osloam circumdederunt. Pro omni rubo et domo pugnat.
  In medio, exercitus tsarist iterum repellit Germanos. Oleg Rybachenko, ut semper, in fronte est et confidenter pugnat. Tormenta Russiae sicut horologium operatur.
  Omnes accurate et emendate...
  Mense Octobri copiae Russicae tandem Africam a terrestribus commeatibus absciverunt, Mauritania liberantes. Nazis in quadam aheno se invenisse.
  Etiam in jugis atram. Hitler ira contremuit, sed aliquid manducare non potuit.
  Imo se incussit in Rus'... Hiems appropinquabat. Oleg Rybachenko, licet ninguit, discalceatus adhuc et in brevibus currit. Age, puer, - quid capies! Et satis intrepidus puer.
  Et pedibus nudis tasque iacit.
  Et canit;
  - Currat inepte;
  Lacus armati in palu...
  Et in tecto machina tormentarii est.
  Cheburashka gunner,
  Crocodilus gunner!
  Shakoklyak est in oppugnatione!
  Termino puer nudis digitis grenade iacit, revulsis Nazis et cecinit:
  - Et ego cum dynamite ludo;
  Ante transeuntes!
  Quomodo Fritz frena fugiunt!
  Omnes mendaces sunt, et ego vado!
  Puer vero ridiculus est! Sed iam in exercitu eius per annos amplius quinquaginta. Et mox demonium! Etiam flavi!
  Oleg Rybachenko nudo pede grenade iterum iacit et fremit;
  - Gloria Tsar et Nicolao et Vladimiro Tertio!
  Et cogitavi ne confundantur Vladimir Kirillovich Romanov cum Vladimir Putin! Populus Romanov magna tsars mira familia sunt! Qui Russiam maximum imperium fecerunt!
  Et non ita fortuna corrumpitur quam Putin!
  Nunc autem copiae Russorum alium impetum repellunt.
  November venit. Nazis anhelarent. Sed subsidia nova in proelium mittuntur. Iam in Africa confecti sunt. Fascists difficile est.
  Sic eximunt captivos iram suam. Hic pulcram Nicolettam obtinuit. Diripuerunt eam ad pantias et duxerunt eam per Novembrem Novembrem nivem.
  Puella manibus ligatis, paene nuda, per nives ambulat, nudis vestigiis et venustatis vestigiis. Tam pulchra est. Sequuntur eam Germani flagellis caeduntur. Ipsi ipsi formam pulsant. Sanguis e dorsum laceri stillat.
  Nicoletta modo gritted dentibus suis. Ac superbe caput erigit. Et crines eius cuprei volitant quasi vexillum proletarium.
  Ac nudis pedibus etiam coccinea, sed puella ne supercilium quidem erigit.
  Quanta animi virtus habet.
  Quamuis Nazis iam acceperat et in nudo pectore facem ponat. Sed tunc puella tantum horruit, sed non clamavit.
  Tantam fidem habet.
  Puella eculeo evellitur, articuli eius torquentur. Tunc sub pedibus nudis ignis accenditur. Nudos pedes pulchritudinis lambit. Et candentibus catenis nudum corpus decoris verberant.
  Nicoletta respondens cantavit;
  Ego sum Chernobog, filia Dei mali;
  Ego chaos creo, ego interitum sererem...
  Magnitudo mea superari non potest;
  Tantum ardet in animo ultio furit!
  
  Ut puer volui bonam puellam;
  Ea carmina scripsit et feles pavit ...
  Surrexit diluculo
  supra volitabant alae cherubin.
  
  nunc scio quid sit malum
  Quid facit infelix mundus iste...
  Et quid est quod dicis bonum?
  Ecce interitus ardenter amatur!
  
  Ostenditque puellarem fervorem;
  Quae fulgens filia Dei facta est.
  vincemus spatia universi;
  Ostendamus fortitudinem, potentissimam!
  
  Magne pater, Chernobog iste;
  Chaos, bella in universum.
  Rogas ut Svarog auxilium;
  Profecto mercedem habes!
  
  Et dixi : Salvum fac Dominus.
  ferveat ira in corde tuo.
  Felicitatem aedificabimus, credo in sanguine;
  Repleatur uterus usque ad summum.
  
  astutiam, vilitatem et dolum amo;
  Quomodo tyrannum fallere Stalin...
  Non erubescam
  Et quantum nebula est in mundo!
  
  Hic monebam ut vehementem motum moveret;
  Unum ictu ad perdendum malum.
  Sed Deus nigerrimus adamavit;
  In omnibus rebus tam his quam posteris!
  
  Quam soleat esse ad malum,
  et in corde irae furibundus nutritur .. .
  Disparuit cupido gaudii bonitatis;
  Quam primum e basi penetravit ira!
  
  Quid de Stalino - Malum quoque?
  De Hitler, nulla quaestio est.
  Genghis Khan tam frigus latronis
  Et quam multas animas debilitari curavit!
  
  Dico igitur quare bene serves;
  Nulla sit amet lorem in ipsum...
  Cum picus es, scalpro mens tua est;
  Et evanuerunt cum stolidarum cogitationum!
  
  Sic mihi et aliis dico,
  Servite virtuti sicut atramentum nigrum.
  tum spatium universi vincemus;
  Undas universi perrumpant!
  
  Faciamus malum tam forte
  Dabit inmortalitatis iram;
  Debiles spiritu iam exploduntur;
  Et nos in hoc fortissimi sumus!
  
  Denique ubique firmiores fiemus;
  Gladium sanguinis super universum.
  Et erit cum illa furor noster;
  Vocationem fati plenam accipiemus!
  
  Ego denique Chernobog fidelis sum;
  Hoc vis obscura toto corde servio ...
  Anima mea sicut alae aquilae
  Qui apud Deum Nigrum sunt invictissimi!
  Bellum inter Russiam et Hitler coalitio continuatum est. Decembri mense, copiae Russicae tandem Italos compleverunt, eos in Africam in deditionem compulit, et Germanos ibi prope complevit. Fritze Norvegiae sublatum.
  Exercitus autem tsarist in excursionibus 25 Decembris ibat. Acriter pugnatum est. Hieme obterere Russorum haud dubie validiores erant. Defensio hostium traiectus.
  Oleg Rybachenko, puer aeternus, discalceatus et in brevibus per nivem cucurrit, cantans:
  - Novissima haec et certa pugna est! Moriamur pro patria - milites post me sunt!
  Lacus Russiae valde perniciosus in machinarum turbine gas. Nec tam facile Nazis eos prohibere potest.
  Hic praemisit "Nikolay" -5. Habet quinque puellas quae ferventer cantant;
  - Nemo nos obsistit, orbis Russiae vinci non potest!
  Et ex tormento quomodo ruere! Revera evenit sicut magna! Puellae frigus, in bikinis et discalceatis. Et iacientes se, nec desistere putant.
  Ferae sunt iustae, phreneticae potentiae.
  Alyonushka non solum sagittam amat, quamquam globulum nudis digitis pressit et Germanos ferire, sed etiam fabulas componere.
  Exempli gratia, scripsit quomodo puella in longinquas terras ivit ad servandum catulum. Per dies triginta tres nudis pedibus ambulabam in saxosa via, teneras cruore pedes deprimens.
  Atqui animal invenire potui. Hoc optatum servavit nympha, et puella principi nupsit.
  Alyonushka autem cogitavit, cur viro indiget ad praefectum exercitus Russiae? Melior est amantis fasciculum habere. Et plus pecuniae ac magis fun. Ceterum homines tam dissimiles sunt. Et cum illis diversimode voluptatem utique experimini. Quid de marito? Cito habebis cum eo terebravisse et terebravisse!
  Iuvenis autem, qui iam adultum mundum detegere coepit, multo magis iucunda est.
  Et Alenka propagines iterum, Germanos E-C feriendo.
  Et movet pedes pulcherrimas, sicut antiquae deae Graecae.
  Et tunc Anyuta propagines. Etiam pedum nudis. Tormentum germanicum frangit.
  Tum puella dixit;
  - Multi callidi sunt in Russia, sed Tsar Vladimirus est optimus regum!
  Augustinus:
  - Et Nicolaus II non malus! O nesciebamus reges cognoscere!
  Maria canebat, fusa ad Nazis nudum digitorum ope et ridentem:
  - Necesse est Russos obedire, corde puro et sapientiori! Et ad gloriam Nicolai, rex regum magnus est!
  Et Marusya aliquid cecinit ... Et ipsa etiam nudis pedibus ludit ...
  Copiae Russiae procedunt. Oleg Rybachenko etiam pugnat. Puer adhuc decem annos natus est. Tanta est immortalitatis pretium. At quam bene et hilarem se sentit! Tanta vis est et innabilis fluxus virtutis.
  Puer nudo pede grenade iacit et stridore;
  - Tigris sum, non cattus, nunc in me vivit, non Leopoldus, sed Pardus!
  Maior puer, ut semper, ictu micans est. Noli prohibere Nazis.
  Hic Russorum copiae Kalendis Ianuariis iam suis copiis Germaniae et Italiae agrum suum compleverunt et in possessionem Tertii Reich ingressi sunt.
  Eodem tempore unitates Russiae Mexicum intraverunt. Novus annus 1956 venit.
  Nam Russis novis victoriis incohavit. Reliquias Germanorum militum in Africa VII Kalendas Februarii dediderunt. Totus autem Continens Niger Russian factus est.
  Nunc a daemone possesso Fuhrer intellexit eum penitus daturum esse. et tractatus Russiae obtulit.
  Cui Tsar Vladimirus respondit:
  - Tantum loqui de absoluta condicione Tertii Reich et Italiae!
  Quae sapientissima verba! Bellum autem prosequitur. Oleg Rybachenko, scilicet, ante impetum. Copiae Russiae Orientalem Prussiam ingressi sunt. Funes defensionis hic valent. Praelia erumpere habes, et non cito proficies.
  Una media intermissum erat tormenta auto-promissa cum Alexandro-IV bomber. Et letalis valde validus.
  Et etiam formosas puellas hic quomodo hie celebramus. Projectilia deducunt nudis digitis utentes globulis globulis deprimendo. Pilellas et pillboxes hostium dele.
  Puellae per nivem audacter currunt - id est quod feminae Russicae sunt. Et ab Indis et Seres in bellum conjicitur. Hi jam proprie fossarum aditus complent cadaveribus. Sed tamen expedita sumo.
  Exercitus Russiae in se movetur.
  Attamen gubernator Vasilevsky principale ictum in Italiam transfert - quae multo debilior est. Et nunc Russi milites unam post alteram victoriam vincunt.
  Januarius feliciter fuit. Copiae Russorum Italos subvertit et Alpes stravit. Et mense Februario Venetias occupaverunt. Et ingressi sunt Lorbandiniam. Eciam Poznan. Germani sese receperunt. Die 2 Martii Klaipeda cecidit. Copiae Russorum per Orientem Prussiam in defensionem nimis densam progressae sunt. I. Ad literam urere modo conchis.
  Sed in Italia pasta ante corruit. Et copiae Russorum Romam ruerunt. Die 30 Martii 1956 oppugnatio capitis Italiae coepit. Sic populus ad ambitiones Mussolinae familiae solvit.
  Romae caput Italiae oppugnatur. Pugnae sunt feroces. quanquam Itali magis magisque omisso. Hic puellae pulcherrimae et bikinis et discalceatis pugnant. Milites tasque cum cruribus iactant et armatores Mussolini pulsant.
  Hinc formosae puellae, et sane valde pudici. Et cum musculis Titanum. Quomodo autem nudis pedibus tasque iecerint, simpliciter mirum est.
  Natashka progreditur et propagines, dum crepat;
  - Nam speciosus est in corde Materna, meus ardens igneus ardet!
  Zoya, incendens, canit una;
  - Aperiamus ostium artibus! Fides nostra et rex monolith est!
  Et tunc est Aurora, quasi nudos digitos, rufus canis solvet orbes. et excidunt Itali.
  Et tunc Svetlana canit infensi dentibus denudans;
  - Nos omnes necabo! Conteret omnes nos!
  Nudis pedibus iactant orbes fascists tere. Ita Mussolini in puellarum coetum obtinuit. Aprilis oppugnatio anno 1956 vehemens fuit et valde imaginaria.
  Et hic lacus aguntur, columnae ignis tartareae e truncis suis erumpunt.
  Puellae nudo pede tasque procedunt et iactant. Et quomodo aliquid cruentum exspuant.
  Et rident...
  Natasha ferventer cecinit;
  - Tsar Vladimirus, da Hitler in facie!
  Et oculis sapphiri connivent. Mira puella tam.
  Fero rabie ruunt virgines. Machinae tormenta emittunt. Hostes detondunt, Nazis disperserunt. Et postea olympiade s. Atque in manibus forti flammeum tenet heros. Et accipiet eam, et percutiet, sed quomodo vapulabit.
  Astulae Nazis in omnes partes volant. Milites quoque quomodo ridere volunt.
  Tunc canet:
  - Mussolini vapulabunt! Amicitia nostra monolith est!
  Et iterum, oculis sapphiro, nutat! et Nazis percussum.
  Et quid vis? Roma aliquando a Sclavis Attila duce capta est. Nunc Russi occupant.
  Olympias sartagines adversarios iaculo vivos iaculans, cecinit;
  - Sol spei
  Rure iterum surgit..
  Rus' vincit ut prius -
  Milites Wehrmacht verberat!
  
  Aquila in planeta Russian
  alis patulis exue.. .
  Hostes vocabuntur ad rationem --
  Vincetur - rumpitur!
  Post Romam cladem Italici milites in deditionem concurrentes coeperunt. Imperio Mussolini, hic junior particeps militaris Tertii Reich, incendio descendit.
  Russorum copiae Neapolim paene nullo resistente occupaverunt et in Siciliam traiecerunt. ibi quoque prope nulla erat resistentia. Erat autem Hitlerus hystericus.
  Fine Maio Italia confecta est. Centum millia captivorum ducti sunt.
  Puellae Russicae genibus imposuerunt se nudos pedes osculari. Illi officiose chuckled. Nonnulli id, praesertim iuvenes, alacres fecerunt.
  Puellae satis gemebant.
  Puer aeternus Oleg Rybachenko captivos nudos et pueriles pedes osculari coegit.
  Satis libenter fecerunt. Pueri erant valde formosi, musculi et flavi. Verum erat adhuc parvus, et nolebat aliquid gravius facere cum feminis. At cum aspera calcanea lingua titillat - pulchrum est!
  Oleg Rybachenko ducem cepit, et alium ordinem recepit. Ipsum dolor quam erat.
  Mussolini Jr. suo comitatu proditus est, et Russia tsarist aliam victoriam accepit. Et Sr. Benedito Mussolini non vixit ad videndam eius ignominiam et fascismi ruinam in Italia. Eadem tamen fata Nazis in Germania opperiebantur. Copiae Russiae primo mense Iunio 1956 inferrent. Austria principale scopum erat.
  Elizaveta et socii sui in "Nikolay" -5 contra Germanos commoti sunt. Copiae Russiae Viennam circumdare petiverunt.
  Fuhrer sane in difficili situ invenit. Possessiones Germanorum in Africa, Scandinavia et plerisque USA perierunt. Praelia iam geruntur in solo Tertii Reich territorii. Quod quidem Germanis insuave rubet. Copiae Russiae etiam Mexico ingressi sunt. Domina Gray de Monca in hac regione cantavit praeerat.
  Et Elisabetha ducit "Nikolay" -5 circa Viennam. Praecipuus eius adversarius est E-50, quem machina tsarista quasi deletor transverberat.
  Elizabetha accensus est, nudis digitis utens, globulis in gaudio baculo premens.
  Alemanni cisternina percute et pipiabat:
  - Damus corda nostra ad sanctum Nicolaum Rus'!
  Ekaterina etiam nudis digitis accendit et socium suum correxit;
  - Probabiliter omnes idem, rectius Vladimir!
  Elisabetha nudis digitis iterum accendit et pipiabat;
  - Sed adhuc Nicolaus imperator fuit, qui, nobis populis Sinarum donatis, Russiam invictam fecit!
  Sinenses enim pedites ad expugnanda Germanorum loca missos omnino antecederent. Proprie cadavera projecerunt. sed perruperunt.
  Plerumque Russi in elit et lacus pugnaverunt. Pedestres e Seres, Indi, Asiani. Multae sunt Sinenses. Praeterea splendidum caput Nicolaus II polygamiam induxit, cum orthodoxiam reformaret, et homines extra Sinenses in proelium emitterent. Et Russi viduas et Sinenses uxores innuptas accipiunt.
  Astutiae militaris.
  Sinenses oppugnatione conscendunt, et munimenta Germanorum perrumpunt.
  Elena, nudis digitis utens, globulis globulis globulis premit, et iterum Fritzium percutit.
  Et canit;
  - Pro sancte Rus' fortiter pugnabimus!
  Post hoc puella tollet et connivet. Et dentes albis nudum. Ac ferox est.
  Et hic quomodo Olympia frangantur. terit autem et digitos terit.
  Tunc clamabit;
  - Mortiferum aspidis sum!
  Notandum est piscinam E-50 periculosam esse posse. Eius 88 mm tormentum cum dolio 100 EL celeriter accendi, duodecim orbes per minutias et accuratissime. Saepe arma ferit et laedere potest.
  Puellae ergo conantur ut piscinam Germaniae principalem extra viam ponat. Praesertim propinquus, eius penetrans facultas obturbationem auget. Et Germani nucleum habent in concha vel ex uranio vel tungsten. Verum, post Africam amissam Uranii in Congo depositis, Germanorum vires arescere coeperunt.
  Puellae autem tam pulchrae et discalceatae sunt et frigus.
  Hic sibi alacres cantant;
  - Lucet ut sidus super omnem mundum;
  Per tenebras tenebras...
  Magnus heros Tsar Vladimirus,
  Nullam dolor, nulla metus!
  
  Hostes recedunt ante te
  Turba laetatur...
  Russia suscipit te -
  Magna manus regit!
  Pugnae, nihil contra eas dicere potes. Pedes eorum nudi et excisi sunt. Cum Germani eos captos osculantur, manifestum est tam puellas quam viros esse. Et bellatores sonant satis.
  Et denudaverunt margaritas suas.
  Illae sunt quaedam puellae frigus. Et nudis digitis ab Elisabetha alius fascistus eliditur.
  deinde, ut ait;
  - Gloria magna Patri!
  Et sic Katherina sagittabit. Aries inimicum lacum macerabit Fritz et stridore;
  - Mors hostibus!
  Ibi etiam Elena nudis digitis utens, globulis stimulis urget. Et pipiat:
  - Pro matre magna!
  Et tunc proiectum deducet et olympiade egregia - etiam flava. Et dum pipiat;
  - Pro magna Russia!
  Puellae plenae sunt omni studio.
  Hic venit E-75 lacus. tormentum eius potentius est: 128mm, et plus damni facere potest. Praeterea haec piscina meliorem tutelam et armaturam densiorem habet.
  Elisabeth autem similis est fatuo. Et letale aliquid penetrans eminus eximet. Et sola fragmenta metalli avulsi remanent ex germanico.
  et puella canet;
  - Sancta pulchritudo et magnum somnium!
  Deinde ostendet linguam suam.
  Lacus Germanicus E-75 nuper grandior factus est. Iam fistulae longiores habent, quod sino te cum Russian lacus agere, praesertim ea quae faciliora sunt. Et hoc periculosius Fritzius facit.
  Sed puellae Sovieticae hoc non praepediuntur. Ac opprimunt Fritz.
  Et ipsi milites magis in calore bikini et discalceati sunt. Ac confidenter admodum pugnant.
  Nimio vincunt.
  Catharina in Nazis accensus et cecinit;
  - Sed honestum esse! Fritz sine exceptione omnia opprimo!
  Elena etiam nudis excanduit digitis, et pipiabat;
  - Omnes feremus et sane!
  Olympia etiam Nazis sine misericordia pulsant. Illa tam invicta canis est.
  Ac ope etiam pedum nudorum.
  Natasha et turma eius in Kondratenko-6 lacus pugnant. Haec raeda paulo levior est, sed mobilior quam Nikolai. Quippe minore pondere, qua- les minor est, armatura paulo tenuior est. Et hoc est multo maius periculum moriendi.
  Puellae, inquam, omnino non erubescunt. et pugnant sicut gigantes proelii.
  Natasha cantat, active dirigens;
  - Nostra erit victoria!
  Et globulis nudo pede premit globulis.
  Zoya quoque ope rami eius nudis cruribus et stridore;
  - Vladimirus deinceps Tsar!
  Et omnes puellae latrant in choro;
  - Gloria lapsis heroibus!
  Post hoc Aurora accensus, Germanicam piscinam convertit et edidit;
  - Nemo nos prohibebit! Nemo nos vincet!
  Ipsa etiam nudos pedes quassavit.
  Tum Svetlana in nudis digitis utens, in summo pulmonis fremuit;
  - Russi furiose pugnant!
  Et omnes puellae in choro exclamaverunt:
  - Pugnus fortis militis!
  rursusque in bella ruunt. Accurate et accurate iace!
  Hic nautae Ioannae venit, Mexicanos feriendo. Ipsa est etiam domina valde callida et pulchra.
  et puellae in curru suo nudis pedibus et in bikinis. Se truculento et placido furore pugnant.
  Tunc Gertrudis accensus, nudis digitis utens, pipiabat;
  - Puella sum, quae omnes secundo scissura destruet!
  Et hic Malanya quasi lupanet. Lacus Latinam frange eminus.
  Et ibi Matilda nudis digitis eam adiuvante percutiet.
  Et ridete:
  - Super puellam habeo!
  & bellatores supremi ac furiosi ordinis. Infirmi aut irati non sentiunt.
  Cum futuis, they futuis.
  Et Alyonka etiam confidenter pugnat.
  A fine Iunii, Vienna cingitur. Contritio in Germaniam et dignitatem eius peracta est. Eodem tempore copiae Russicae Oder versus procedunt. Seres, Indi, Arabes in proelium mittunt. Fritzium praesidium perrumpere.
  Tituli sane iam trepidant. Ut puellae lacus et aeroplana eum premebant.
  Hic sunt Albina et Alvina, duo gubernatores Russiae. Etiam nudipedalia et bikini evertunt Nazis sicut pira cum baculo e ramo. Et pro duobus ad litteram faciunt talia miracula.
  Albina emissa quinque aeroplana uno impetu a pugnatore suo "Petrus Magnus" cecinit et cecinit;
  - Nos ursi caeli sumus!
  Sex aeroplana in unum elatum ab ea Aquila bellica, et pipiavit;
  - Et nos omnes opprimemus!
  In caelo, hic coniugum iam fabulosus erat!
  S. Georgii Crucis septem gradus adiudicatae sunt puellae: crux argentea, crux argentea cum arcu, crux aurea, crux aurea cum aggere. Item crux aurea cum adamantibus et crux aurea cum adamantibus et arcu. Et supremus gradus est stella crucis aurea cum arcu adamantibus. Superius iudicandum - magna stella aureae crucis, cum adamantibus et arcubus, nuper erecta est.
  Itaque puellae iure rerum gestarum superbire potuerunt. Semper autem, etiam in frigido, tantum bikini et solum nudis pedibus pugnaverunt.
  Mira puellarum.
  Albina accensus et cecinit;
  - Pro nostris optimis victoriis!
  Alvinus permansit;
  Nepotum avique nostri superbiant de nobis!
  Milites et re vera - Puellae colosseae classis!
  Caedunt Nazis in caelo et canunt;
  - Gloria Russiae, Gloria! Noster Tsar Vladimirus est heros! Erit potestas in aurora! Sepeli Hitler in terra!
  Utique Vladimir Kirillovich Romanov cum suis militibus admodum delectari potest.
  Si pugnant, ita ut hastam contra eos movere non possis!
  Vladimirus Kirillovich Romanov tsar est, qui omnem casum habet bellis semel et semper finem imponendi!
  Et horrent fascistae sub ictu exercitus .
  Circum Viennam celeriter cecidit. Medio Iulio copiae imperii tsarist lata fronte ad Oderam processerunt. et Koenigsbergam totaliter inclusit.
  Germani ultra Oderum se receperunt. Ibi defensionem facere conati sunt. Capite defendere. In secunda parte mensis Iulii, copiae Russorum contra Hamburgum moleste emiserunt... Nazis lente sed certe in dedit.
  Acriter pugnatum est. Vici aliquot satam aliquoties. Novus lacus Germanorum in ag seriei provectioris, ones pyramidales, etiam in proeliis interfuit. Ab omnibus angulis bene muniti erant. Sed exercitus tsarist eos superavit.
  Et magnus numerus Asiae peditum in aciebus occubuit. Sed ut te moveat.
  Germani autem etiam humanis opibus exhausti sunt. Fine Augusti, Hamburgum circumventum, Monacum obsidetur.
  Germani agrum insignem amiserunt. Et eos nihil ut earum rerum.
  Oleg Rybachenko in ipso Germaniae territorio antesignanus pugnavit. Et puer aeternus constanter ridebat et dentes margaritosos denudabat.
  Ibique nudis, puerilibus cruribus, tasque projecit. Bonum est esse puerum - quam naturale est in calore in brevibus. Et quoniam immortalis es, hyeme sine periculo capiendi frigoris etiam seminudus esse potes.
  Sic puer cecinit;
  - Discalceatus, nudis tantum pedibus;
  Sub salo tonat et sub Iulio sono!
  Discalceatus, discalceatus
  Puero frigido cowboy esse facile est!
  Puer autem maior horum fascistorum se interimit. Perdite et scopi.
  September iam iam est... Incipiens pluere... Copiae tsaristae, repletis cadaveribus Sinensium, Monacum et Hamburgum occupaverunt et versus regionem Ruhram progressi sunt. Praecipua industria Germaniae.
  Germani acriter repugnant.
  Natasha pugnat in piscina sua, et fremit;
  - Fascists valde stricta erit!
  Et nudis digitis dum globulis globulis instat. et conchas in Nazis.
  Et tunc Zoya, quomodo alapam. Ac ope etiam pedum nudis.
  Itemque canamus;
  - Rus' est id quod est contra Hitlerum!
  Et tunc hic est Aurorae, pugnacem faciet modum. Ac etiam ope nudorum digitorum;
  - Pro itinere Russico!
  Post illos est Svetlana, quae etiam proiectum lethale emittere potest. German piscinam et stridore terebrare:
  - Pro Tsar Vladimir Kirillovich!
  et linguam suam ostendet.
  Puellae hic ferae abierunt.
  Alenka in gravi piscina etiam Nazis opprimit. et e longinquo verberat.
  Bellator cecinit;
  - Dimidium mundi subegi pectoribus meis!
  Atque Alenkae pectora coccinea papillis.
  Et tunc Anyuta est quasi flatus cum nudis digitis. Is arietem fascist cisternina et blaterans;
  - Superstar sum puella! In libris historia!
  Et subridere...
  Et tunc Augustinus dimittet interfectorem proiectum. Contere Nazis et chuckle;
  - Sit exercitus noster fortissimus!
  Et etiam pedes movet .
  Et post eos, Maria tollet et fodiet in Nazis. Torquent ipsum, infensi flaccidae;
  - Magnae sumus audaciae puellae!
  Et tunc Marusya ei telum funestissimum et perniciosum contra Nazismum dimittet. Et ope nudis, puellaribus cruribus.
  Et tunc cantabo;
  - Tota clade hostium sumus!
  Septembris atrocissimis proeliis obierunt. Germani acriter pugnaverunt. Mense autem Octobri, cum imbres gravius effunderentur, exercitus tsarista iterum superavit. Quae Ruru versus movere coepit. Post acriter Koenigsbergam impetum fecerunt. Nazis aliam alapam in faciem obtinuit.
  Et in australi Gallia, regii exercitus Toulon circumdederunt. Itaque Nazis tempus pessimum habuit.
  Tituli saevierunt, dum Berolini fuit. Eius condicio infirma.
  Constat neminem tractatum audire voluisse. Sed Nazis haesit sicut muscae.
  Mense Novembri, copiae exercitus tsarist maxime regionis Ruhrae cum proeliis occupaverunt, inde Germaniam e basi productionis principalis privavit.
  Et mense Decembri exercitus tarist occupavit totam Galliam meridionalem, et intravit Hispaniam. Et in fronte germanica, illa tandem occupavit Rubr. Porro et ceterae Germaniae terras captae sunt. Et exercitus tsarist in Daniam appulit.
  Hitler in cavea inferni saeviebat, sed eam adiuvare non poterat.
  Natale catholicum, exercitus tarista Lutetiam versus se contulit. Quamvis nix et gelu, turba Natasha discalceatus erat et in bikini.
  Germani saepius dediderunt. Franci cum Rutenis omnino pugnare noluerunt.
  Pugna Germanorum rupta, Natashka dixit:
  - Re enim vera, quid habuit Adolfus arrepticius iniens bellum nobiscum iniens?
  Aurea Zoya logice notavit crine ;
  - Probabiliter, quod nos pressi, sicut nummi e sinu cavo cademus.
  Nucis Aurora digitis nudum oppressit. Deinde misit in os suum et dixit rationabiliter;
  - Historia docet quod nihil docet!
  Svetlana digitos nudos premebat in globulo gaudii. Alia tormenti germanica pulsavit et respondit:
  Magnos essemus pugnatores!
  Feminae bellatores re vera certare et vincere videntur.
  Oleg Rybachenko discalceatus est puer in bracis et cum nudo, abdomine musculari. Ille etiam flectit ac fremit;
  - Percutiamus Fritzam! Fritz lets percutere! et hydrias beat!
  Puer tam albas et margaritas habet dentes! Iuvenis iustus et inflexibilis terminator.
  Oleg Rybachenko propagines procursu. Fascists enecat et cantat;
  - Spiritus Russorum regum potestas est, frange Fritzam!
  Puer nudo pede grenade proiecit et cantavit;
  - Russica waltz, Aurora oritur - in gloria regis!
  Imo puer valde pugnax evasit. Nazis primo quoque numero erue.
  Puellae dure pugnant. Hic est Mirabela... Item gubernator summus ordinis. Nemo eam prohibere potest. Fritzam pulsat denudans cantat dentes;
  - Insana femina! Hic titulus eius est!
  Et tollet et mittet in eruca!
  Etiam, hic sunt mulieres! Cum puellis Russicis pugnant, tunc nulla vis illis resistere potest.
  Mirabela emissa septem aeroplana Germanica cum uno quinque tormentorum aere rupto, et pisa;
  - Tsar Vladimirus Kirillovich noster est Deus!
  et puella nudum pedem in speculo sculpit.
  Etiam Albina et Alvina in caelo pugnant.
  Mira sunt talia furatus. Rationes magis ac magis conciliant. Dumque canunt;
  - In caelo perfectio sumus! Aces sumus perfectio! Ex risu ad gestum - ultra laudem!
  Albina confodietur quattuor aeroplana Germanica cum uno erupit et pipiavit;
  - Ah, quam beatum! Quid est perfectio in certamine?
  Alvina excisa quinque aeroplana Germanica continuavit;
  - Cognoscere perfectionem in certamine! Et frigus specimen!
  Milites in choro caedentes Nazis canebant;
  - Puellae! Durius puellae! Puellae! Durius puellae!
  fuse ultro se ostenderunt. Non presserunt descensum, imo ad nullum Nazi aces.
  Sed Nazis, utique pressus.
  Hitler in Berolinensi munitum est et eum quasi blattam bombacio. Quid voluit? Fascist unus numerus complevit! Ad Russiam tsarist profectus est, et nunc ipse quasi blattae frangitur.
  Tsar Vladimir Kirillovich nunc hieme in litoribus Oceani Indici requiescit. Puellae pulchrae variarum gentium et nationum prae se saltant.
  Rex tamen non vigilans gladiator mens pugnat. Hic, verbi gratia, duae puellae contra duas pulchritudines.
  Plastic gladiis pugnant ne se invicem claudant. Pugnant tamen perdite.
  Isti sunt viri bellatores. Est enim furiosa commutatio percussionum. Duo blondes et duo redheads...
  Tsar Vladimirus quaesivit Campum Mareschal Vasilevsky:
  - Quid difficillimum in bello cum Germanis?
  Respondit ager marescallus honeste;
  - Lucrum fiducia! Tantum ab initio, cum hostis incederet, incommoda. Et nunc vincere coepimus et omnia in hostibus patent! - Campus Mareschall Vasilevich, hic magister maior, vinum bibit.
  Vladimir Kirillovich logice dixit:
  - Difficillimum est omni tempore vincere! Sed nosmetipsos multum posse ostendimus! Et nunc tempus erit, et totus mundus pacificus erit!
  Campi Mareschal Vasilevsky confirmavit;
  - Credo in eam!
  Puellae in nuda corpora suggillationes refertae sunt, et valde timidi aspiciebant.
  Pugnatum est sane, non sicut in diebus antiquis Romae, nec sibi ipsi multam obesse conati sunt. sed strenui erant.
  Interim pugnatum est. Mense Ianuario copiae tsarist Lutetiam in motu ceperunt. Caput Daniae etiam Hafniae capitur. Germanorum copiae labare. Russi per ipsam Germaniam progressi sunt. Fritz pugnavit perdite, sed vires fractae sunt.
  Oleg Rybachenko, hic puer immortalis discalceatus in nive desiluit et ante omnes impetum fecit, sine metu ignis omnino. Dumque sibilus;
  - Qui pro victoria certare solebant?
  Certus hostem superare.
  Deridet hilariter et multum sortitur;
  et Tituli duri verberabuntur!
  Et cum nudo pede pueri grenade mittet! Et denudavit margaritam suam, dentibus magnis ultra annos suos. Iam os habet sicut lupus. Nullam faucibus aliquam malesuada.
  Puellae in lacus a meridie ad septentrionem Germaniae moventur. Hic procedunt ad mare. Et solum agri prope Berolinum et Pomeraniam remanebunt apud Fritzium.
  Natashka, obterere fascist pulsans, notavit;
  - Et in bello suo modo illudit!
  Zoya, super Nazis banging consensit;
  - Quod bonum quod accipit! Praesertim cum vincimus!
  nudo quatit Aurora digitos, dixit ;
  - Omnia impossibilia in universo possibilia sunt, si parum....
  Et puella rufa ridet!
  Faeminae bellantes furibunda vellicant gaudia et rabiem. Germanos opprimunt.
  Eodem tempore tsaristae copiae trans Hispaniam procedunt et iam Hispalim adeunt.
  Olga in cursore armato apud Germanos et vigilum armatorum ardet.
  Hispani loci vix resistunt. Alia terra sub securi Russiae cadit.
  Oleg accensus et cecinit;
  - Aerobatics, verecundus erit in pera!
  Et Alicia conjux eius pipiabat;
  - Magnitudo Russorum telluris agnita est;
  Fascismus ictu gladii oppressus est.
  Amamur et aestimamur ab omnibus mundi nationibus;
  Stemus magnum sacrum tsardom!
  Et plaude puellas nudis premet digitis.
  Bellum inter tsarist imperium Vladimir Kirillovich Romanov et Nazi Germania pergit.
  Copiae Russorum Franciam a catervas Naziorum paene totaliter liberaverunt. Februarii 1957... Exercitus tsarist Portugalliae liberat.
  Die 23. mensis Februarii Russici unitates ex Dania et Germania uniti sunt.
  Oleg Rybachenko, puer aeternus, nudo pede caedit in luto. Clamat puer-majoris in vertice iuguli;
  - Gloria Russorum Tsar Vladimir Tertii! Metior Hitler, flagellis metior!
  Et iterum clamabit puer, et nudis digitis acre acuto iaciet disci. Et fascist in faucibus. Nudo deinde et puerili crure boomerang proiiciet, statimque quinque Fritz iugulat.
  Imo mala est Hitleri opinio ad tale imperium oppugnandum.
  Natasha et turma eius ultimis Germanis in Portugallia conficiendum. Lacus eorum inexorabilis est interitus.
  Illi etiam globulis phabulis nudo digito premunt, atrox exitium.
  Zoya accensus, tormentum germanicum confregit et cecinit;
  - Pro Russia et libertate ad finem!
  Aurora, nudis ope digiti prostravit Nazi, pipiabat aplomb;
  - Salve rex!
  Svetlana etiam calce globulis globuli nudarum crurum et stridentibus premens;
  - Fortis dominator!
  Puellae Nazis frangunt. Sed tunc nova piscina Nazi "Maus" -4 apparuit. Plurimum exemplar - trecentorum talentorum in pondere et sclopeto 310 millimetre. Penetrare ad multam distantiam potest, et ipse tantam armaturam habet, ut piscinam Kondratenko-6 ab aliquo angulo non recipiat.
  Natasha imperat:
  - Puellae, appropinquare oportet et in inferiorem partem, inter rincs trudi, necesse est - haec sola facultas est!
  Zoya tormentum Germanicum nudis digitis tundebat et canebat;
  - Sors ultimam fortunam tibi dat, sed propera ante! in pluvia et grandine et nive!
  Augustinus etiam tundebat et pissabat;
  - Ultima sors, fatum dat tibi! Vivat ambulans, cotidie currit!
  Etiam nudis digitis, sed quomodo torquebit. Et fascistas destrue.
  Apronius Svetlana;
  - Pro novis finibus et victorias allisi!
  Lacus Russiae removit, celeritatem relegens. Et apprehendent eum puellae et cantant;
  - Rex fortis, gloriosus in saeculo, Orthodoxus Tsar, regna ad gloriam, nobis gloria!
  Iterumque acceleraverunt, recedente gravi proiecto e sclopeto emisso, quod Germanici Maus-4 habebant. Puellae divulgabantur;
  - Ne flectas in cornu arietis! Ita ut tu Hitler - mori!
  Ac lacus earum accelerans. Velut pugil magnus parvus oppugnans. Sed casus sunt, scilicet quinquaginta et quinquaginta.
  Natasha, motus piscinae secutus, recordatus est quomodo cum homine in anulo cohibebat. Ictus periit, et verberata est, sed tenuit. Tum confidenter abripitur. Conprehendit hostium concursum et in mento. Effodisset!
  Mille aureos rubles accepit. Haec est puella pugnae. Si fecerit, volet.
  Natasha nudum crus concussit et cantavit;
  - Non est haec ultima pugna, sed est summa rerum! Pro patriae gloria, pro matre et honore!
  Jamque lacus labitur latus, et proiectum mittit. Et Maus-4 rumpere coepit. Conchas quippe se detonasse. Et quomodo tunc turres abscindet, et alta volabit in aera!
  Puellae in voce clamant;
  - Victoria! Vincere frigus!
  Et alia piscina in eorum indice!
  Die 1 Martii 1957 copiae Russorum Albim transire coeperunt. Similis Hitler in faucibus pede erat.
  Puer Oleg Rybachenko nudo et puerili pede grenade iacit, in piscinam demersit et exclamavit:
  - Ad novos fines inflexibiles!
  Alenka lacus cantavit orientem vertit. Germania occidentalis et Gallia iam liberatae sunt. Solummodo agri inter Oder et Albim sub imperio Nazis manserunt. Bene etiam Britannia et Hibernia. Ibi ultimae Nazisei copias.
  Alenka in fascist batteries iecerat, dicit:
  - Tsesarevich Nicolaus,
  Si regnas...
  Numquam obliviscar -
  Exercitus praeclare pugnat!
  Atque hic iterum nudo pede missum est. Fritz et sclopetum percussit.
  Propagines nudis digitis et Anyuta. Fascist ferit, et summo pulmone fremit;
  - Talis sum puella - ut Tituli vomitum!
  Deinceps ad clavos igneos Augustinus. Item Diabolus bene intendit, et fremit;
  - Ad portas inferi!
  Et nudis utitur pedibus.
  Maria Virgo germinans post eam. Sic adimit, et ferit, et strigit;
  - Nemo mihi tigris obstabit, nemo nudis pedibus puellam alicubi sistet et vapulabit!
  Quomodo ergo et Olympia secabunt. Germanus piscinam prosternet, turrim evellet, sicut fungus pileum.
  Rimatur;
  - Ad novos fines arduos!
  Et iterum ostendet linguas suas.
  Puellae tam acerbe se ipsos perdite oppugnant. Sub eorum ictibus submersi sunt Nazis.
  Die 2 Martii 1957 ultimae Nazi copiae in Portugallia se dediderunt. Patuit fascismus auroram occumbere. Accuratius, aurora? Solis occasu visio nocturna!
  Copiae Russiae procedunt. Germani magis magisque armis omissis sese dediderunt.
  Ad genua procumbunt. Et Russian et Sinenses puellae nudos pedes osculantur.
  Spectat adeo frigus et magnum. Nazis alumen et alumen.
  Nauta Natashae iam in tramine septentrionali pugnaturus est cum Fritz.
  Puellae in cellula sedent. Ludunt pecto nudis digitis.
  Natasha dixit:
  - Hoc interest, cum Berolinum accipimus, quid deinde?
  Zoya confidenter respondit:
  - Proximum erit Londinii!
  Ignea Aurora iterum cachinnis quaesivit;
  - Tum?
  Zoya vehementer dixit:
  - America Latina nostra erit! Nos cum Nazis in caerimoniis non stabimus!
  Svetlana concordat cum hoc:
  - Utique non volumus! totum vincamus orbem!
  Natasha studiose confirmavit:
  - Et tunc erit pax in toto orbe terrarum.
  Puellae consonantes cantabant, sicut erant ibant;
  Gloria Magnus Russiae Tsarism;
  Ubi Vladimirus in solio sedet ...
  Nos turbam mali fascismi opprimemus -
  Gloria exercitus et monolith sumus!
  
  Magno animo in fide temperabantur;
  Patria nostra totis cordibus...
  Nos filii Tsar Nicholai
  Nec frustra pro eo moriuntur.
  
  Patria nostra es omni carior;
  Eamus ales, coeleste salutamus...
  Pugnatis etiam pro patria;
  Bene moriantur omnes Nazis.
  
  Tituli nostras terras obtinere voluerunt;
  et conatus est canis malus in rege.
  Sed offendimus, non accipimus;
  Frustra igitur fascismus ad nos incubuit!
  
  Rex est princeps pius et sapiens;
  Volans sicut aquila mons super planetam ...
  Vladimirus erit dominus hordei.
  Nostra amicitia est sicut ferrum monolith!
  
  Fulcrum e cruribus Fritz Pulsamus,
  suffocat Hitler in laqueum.
  Trademus atrocibus supplicia, ut pudor;
  Qui male agit in Terra?
  
  Regia potestas, regia sapientia;
  Fascistae erunt, sine mensura opprime.
  Tituli, crede mihi, frigus stultitiam fecit;
  Et nunc vita eius sicut vitta!
  
  Sic venerare reges magnos
  Non est frigidior quam Romanovs in terra...
  In proelio Nazis, corda percute,
  Viam ad res gestas aperi, somnia!
  
  
  Petrus Magnus ad mare nos assumpsit;
  Alexander Paris.
  Etiam interdum luctus erat,
  Sed Russia servabatur a cherub!
  
  Omnia pulchra nobiscum
  Puellae et guys credunt...
  Rex regit, tu recte nosti
  Cum rugit in limine bestia mala.
  
  Non est modus, in perfectione
  Communismus cito reges habebunt.
  fores ad beatitudinem aperiemus;
  Fascismus damnatus perditur!
  
  Russiae terminus non est constitutus.
  Nos, crede nobis, hostes vincemus.
  Discalceatae puellae, ut Spartae;
  Bene, Vladimirus noster Tsar unus est!
  
  Credimus in Rod - Magno Deo
  Quid Slavos perfectos creavit.. .
  Pro honore et libertate certamus
  Apud nazismum percutiamus!
  
  Tu familia Romanov maxima,
  Russia regnabit in aeternum...
  Rex ille, summa fuga;
  Satanas aquilam non franget!
  
  Nam amor erga Russiam magnus est;
  Pugnatores in proelium mittimus.
  Sancti ab iconibus glorificate facies;
  Post omnes etiam rex est bellator!
  
  Cor nostrum ad matrem ardet,
  Puellae frigus in proelio sumus ...
  Modicum in spatio aperiemus, cognosce ostium;
  Adolfo ut canem necabo!
  
  Tantum exigua Berolinensi relicta est;
  Intrabimus portantes gloriam regum.
  Puellas senectus non minatur;
  Nos, crede mihi, aquam non fundunt!
  
  sepeliamus qui malus est et vilis.
  Draco egregie victus est.
  et habemus icones aureas;
  Lex aeterna Rodnovery est!
  
  
  
  
  Türkiye BELLUM MUNDUM INIT SECUNDUM
  Die 1 Septembris 1942, Türkiye bellum contra USSR iniit. Ratio comprehenditur - sitis ulciscendi ante clades, et cupiditas capiendi Baku. Praeterea diplomata Germanica etiam partes egit, quae montes auri Ottomanis pollicebantur. Certe Turci nihil iam amplius morari decreverunt, neque eos non scaphas, sed etiam pugnandi tempus habere posse.
  Quam ob rem triginta divisiones Turcicae Sovieticae Transcaucasus percusserunt.
  Paucis diebus ceperunt Batumi et Yerevan circumdare potuerunt.
  Respondens Stalin partem subsidiorum emergentium subtrahere et in Transcaucasum transferre coactus est.
  Imperium Sovieticum prope Stalingrad differre coactus est. Germani vicissim plus consequi potuerunt directionem Caucasiae et Ordzhonikidze et Grozny capere. Et solum in montes receptum, copiae Sovieticae Nazis prohibere potuerunt.
  Eodem tempore Britanni Operationem Facem distulerunt, veriti Turciam in bellis contra Britanniam implicare.
  Fine Decembri anno 1942, Nazis nihilominus Stalingradum cepit. Ibi consederunt. Milites Sovietici progressi sunt, sed nihil prospere in centro - operatio Rzhev-Sychov nimis pretiosam evasit. Nihilominus Fuhrer totum bellum indixit, unde non satis copiae in Tertio Reich erant.
  Mense Februario, Exercitus Rubrum vires aedificavit et Germanos ab lateribus Stalingradi oppugnare conatus est. Sed Nazis iam copias suas recreare et plagas repellere parati erant.
  Mense Februario, Operatio Torch etiam coepit. Germani parati erant, et post duas septimanas acriter pugnatum Britannis substiterunt.
  Americani nondum in Casablanca et Tunisia appulerunt. iterum in Africa pugnatum est.
  Hitler adhuc vires augebat... Mense Martio, Exercitus Rubri operandi Rzhev-Sychov tertio tempore peractum est, proelia per totum mensem duraverunt, parum feliciter.
  Mense Iunio, Nazis copias suas servavit et per Volgam se contulit, copias Sovieticas in Caucaso secare et ad Mare Caspium pervenire conatur.
  Novae piscinae Germanicae in proeliis interfuerunt: "Tiger", "Panther", "Leon".
  Tum tormenta auto-ferdinandus "Ferdinandus".
  Germani historici fortiores, non victi ac integri.
  Americae Foederatae Reich Tertium Reich paene non bomb, quae effecit ut productio piscinarum et tormentorum auto-propellentium augeretur. Ac etiam in serie "Leonis" deducimus. Sed lacus nimium carus et gravis evasit, saepe dissolvit et haesit. Sed densum 100 millimetre prona armatura latus bonum instrumentum effrego autocinetum fecit. Commodum piscinae "Leonis" validum sclopetum erat, sed minus pondus ex nonaginta. Qua mobilitate currus.
  Proelia ostendit hanc piscinam in campis planis adhuc aliquid facere posse.
  Latus armatura Pantherae magis infirma evasit, quae damna auxit. Tigris piscinam breakthrough efficacissimam ostendit. Latera tegebantur armatura 82 mm, quae quadraginta quinque impotentes effecit.
  Germani tardius progressi sunt. Duces Sovietici totius exspectationis talem optionem praebebant et copias evellebant.
  Vera, dissimilis Kursk Bulge, Nazis multo fortiores et securiores sunt.
  Locus autem ad taetram quam defensionem aptior est. Et Fritz plus elit et lacus et pedites habent. Nec facile est copiae Sovieticae copias per Volgam traicere.
  Ita Nazis defensionis munimenta perrumpunt. Res bene gestae.
  Post tres menses pertinacissima pugna ad Caspium mare perventum est.
  Stalin, se in difficili condicionem inveniens, pacis condiciones inire voluit. Cum patefactum est - Caucasus servari non potest. Sed difficillimum est congruere cum Hitler. Fascists nimis postulare. et si in eis dabis, te ipsum devorabunt. Et inducias? Hic Hitler non vult. Et socii sane sunt passivi. Timent extra divisionem recedere.
  Fritz passim movit ad oram Caspii maris. ac tandem cum Turcis. Gaude, quod erat!
  Puellae pulcherrimae Germanorum nudas pedes a Soviet captivis osculari coacti sunt. Illi officiose fecerunt. Et nudis alliduntur calcibus.
  Ita capta est. Germanosque unitates Sovieticae inermes.
  Tunc Stalin pacem obtulit Fuhrer - consentiens ut totam Caucasum cederet, ac etiam Leningrad et Karelia. Plus centum annos expensum reddet.
  Fuhrer, post aliquas cogitationes, oblatum accepit et die 7 mensis Decembris anno 1943 pax facta est.
  Socii eam proditione ceperunt! Imposuit sanctiones contra Stalin et USSR!
  Et Soviet augue actualem deditionem tamquam magnam victoriam obtulit. Dicunt, ab sociis deserti, civitatem Sovieticam et Moscuam numquam ablatam servavisse.
  Et sane Nazis taetrum e Caucaso ad Orientem Medium movit et collectionem Rommel confirmavit. Fine Martii 1943, tota Medius Oriens et Aegyptus a copiis superioribus Naziensibus captae sunt. Praeterea praelia monstrabant Pantheram Anglicis Ecclesiis et Cromwellis feliciter praeliare, hae vero in fronte non penetrare.
  Praeterea Germani in proeliis cum Rutenis erant, et copiae Anglicae coloniae facile superabantur.
  Mense Aprili Nazis ad Sudanam se contulit. Et tandem Gibraltar ceperunt ad occupandum Mauritania. Churchill etiam terram pacis temptare temptaverunt. At Hitler , solvens manus in Oriente , dixit : Nequaquam !
  Nazis autem trans Africam movit. Plus morae communicationum, viarum malarum aut vacationem omniumque locorum aspere et immensa intervalla.
  Germani tamen progrediebantur. Et transivit in continenti Nigro. Quamvis, utique, piscinae eorum, praesertim "tigris", -2 et "Leon", in saltu valde lapsa sunt. Obiter Germani in serie apparuerunt et leve "Panther" pondo viginti sex talentorum, quod ad bellum in Africa valde necessarium est.
  Cum pugnae demonstraverunt, tamen piscinae praecipuae utilitates nullae in T-4, excepto validiore tormento, sed etiam laminis armaturae declivi habebant.
  In fine anni 1944, Germani tormenta E-10 auto-propulsae obtinuerunt, quae duodecim talenta appendebant, silhouette nimis, et armatura admodum prona. Talis machina Africae quidem necessaria est.
  Praesertim si puellas in ea pugnant. Puellae autem plerumque sunt superi et classis.
  Gerda et Charlotte per silvestrem equitant et Britanni et Americani exterminant. Hoc vere est quod puellis opus est! Etiam centum milia territorii eos frigidiores non invenies . Puellae amant necare - id frigus puellae!
  Apprehenderunt pugnatores nigros et nudos pedes pulchritudinum osculari eos compulerunt. Potest etiam videri ilicet - fures graves! Et ex longinquo currus Anglicos pro se pulsant.
  Eorum autocinetorum propelluntur iam Praetoriae, caput Africae Australis, appropinquant. Puellae se sagittent, proiecto nucleo truncum Ecclesiae transfigunt et cantant;
  - Africa habet squalis, Africa habet gorillas, Africa crocodilos habet! te mordebunt, verberabunt et offendent te! Nolite liberos in Africam pro ambulare! In Africa latro, in Africa, nefarius, in Africa dirum Barmaley! Te mordebit, verberabit et offendet te! Et puellae eius discerpendae sunt!
  Mense Februario 1945 ultima arcis Britanniae in Africa in insula Madagascar cecidit.
  Ita iam illic quoque Britannia amissa est. Eodem tempore Germani Persiam et Indiam ceperunt. vires suas ostentabant.
  Et mense Maio 1945 Nazis portum in Britanniam evectus est. Post tres septimanas acriter pugnatum, Londinium cecidit. Post mensem, Hibernia capta est.
  Tempus erat terrae otium, sed bellum navale. US solus contra tertium Reich, socios eius et Iaponiam relictus. Sed dum America trans Oceanum est, non tam facile accipies.
  In Tertio Reich, servitii generalis labor introductus est, et productio aircraft et navium crescere coepit.
  Pugnae et vectores aircraft sunt aedificatae. Et sane in adductius bellum subaquaneum fuit. Et tunc nulla erat misericordia ulli ex navibus Americanis.
  Autumno, accuratius, mense Novembri anni et quadragesimo quinto, Germani Islandiam audacter capiunt, ac deinde pontes in Argentina creati sunt. Bellum tamen in mari diu perstabat. Multum artis portum Americam attingere cepit. Naves non tam celeriter aedificatae sunt. Sed sit licet, Tertius Reich convalescens. Annus quadragesimus sextus in permutatione plagarum in mari transiit. Anno quadragesimo septimo Germani iam in Groenlandiam trans- tulerunt. Inde, non longe ad Canadam est!
  Fascistae peramplas victorias sibi paraverunt. Et anno 1948 in Canada, et e Brasilia usque Venezuelam una cum Iaponia incepit. Pugnatum est ad acriter.
  Germani tardius progressi certe. Eorum series "E" obterere magis provectiores erant quam Americani et utilitatem in acie ostenderunt. Sed obiter Yankees non sunt tam simplices et pertinacissime restiterunt. Nec conantur cedere.
  Quanquam utique etiam boilers factum est. Americani in eas irruperunt. Tunc recesserunt. Captivi nudas, pulverulentas pedea puellas Osculantur.
  Mox Quebecum et Toronto ceciderunt, deinde aliae civitates. Germani a Maio ad Decembrem 1948 ceperunt fere omnes Canadensis, tum Venezuela, Nicaragua, et maxime ex Mexico. Hoc difficillimum est. Ab initio anni MCMXLIX, Germani in ferrariis forcipibus Civitatum Foederatarum cepissent. Inde die 11 mensis Ianuarii Americani primum in historia uti armis nuclearibus conati sunt. Nec satis impetraverunt. Ex quinque bombis, quattuor in aeroplanis a elit Germanicis emissa et una sine gravi detrimento militum Germanorum explosa est.
  Respondens Fritz bombingam in civitatibus Americanis et institutiones militares intendit.
  Ita pugnatum est in favorem Wehrmacht. Meliorem habuit apparatum et exercitationem militum. Etiam ac magna. Acriter pugnatum est. Ineunte anno 1949, Germanica, peregrina, et Iaponica divisiones reliquiarum Mexici occupaverunt et Civitatem nostram septentrionalem ingressi sunt. Americae penitus expresserunt. Et patuit mala esse omnia in Civitatibus Foederatis Americae. Et per finem aestatis, dimidium territorii aquilae imperii, sicut et Alasca, iam capta est.
  Germani Monachii et Novi Eboraci a die 8 Novembris 1949 ceperunt. Die autem VII mensis Decembris anno MDCCCCXLIX reliquiae Exercitus Exercitus deditiones sunt. Sic Bellum Orbis Terrarum II finivit. omnium bellorum cruentissimum decem annos duravit!
  venisse visum est diu expectatam pacem. Sed Hitler nolebat id tolerare, quod iter cum Iaponia communicandum erat. Die autem XX mensis Aprilis anno MCMLIII, Tertius Reich Terram Solis orientis aggressus est. Novum bellum exarsit. Pro mundi iter.
  Superioritas quantitatis est ex parte Tertii Reich, sicut et qualitas. Sed Iapones cum magna ferocitate et mole fortitudinis pugnant.
  Sed Nazis adhuc praevalebit. Bellum tamen prope annum duravit. USSR neutrum manet. Stalin ibi mortuus est et grave de potentia certamen est.
  Denique Iaponia a Wehrmacht occupata est. Paucis post mensibus, Nazis quoque terras Latinas Americanorum cepit. Statuunt iter mundi.
  Reformationes in ipso Tertio Reich fiunt. Nova religio loco Christianitatis introducitur. Nulla in ea Trinitas, unus solus Deus summus et eius nuntius - Adolf Hitler. Unius monetae stamp, una ens. Necnon Polygamia religiose consecrata. Et lectio genetica adhuc activa est. Est emendatio generis humani.
  URSS adhuc in forma truncata et tributa Nazis reddit. Nikita Khrushchev ibi regnat, qui bestiam edendam non tentat. Nihilominus Hitler totum iam orbem subiugavit. Et spectat Russiam maculam rubram. Sed homo proponit ac Deus disponit die 20 mensis Aprilis anno 1957, Fuhrer, mox die suo natali, victima caedes facta est. Et prorsus sexaginta et octo annis interrumpens fuit tyrannus ferox. Qui totum fere orbem vicit, et iterum die 22 Iunii URSS oppugnare voluit.
  Sed ut vides, non fecit...
  Tituli successit Schellenbergius. Hermann Göring de medicamento abusu et redundantia mortuus est. Himmler in dedecus incidit, ac Hitler fidem facere constitit, ac deinde eum removit. Successit Himmler Schellenbergius, successoris locum accepit. Praeterea Hitler habuit filios per seminationem artificialem adeptam. Sed maximus eorum nondum quatuordecim erat.
  Itaque posteri Fuhrer tempus non habebunt. Ita Tituli imperator factus est, sed sine dynastia. Schellenbergius Fuhrer filios interficere non ausus est, sed eos a potestate removit. Et ipse Fuhrer factus est et dictator.
  Pugnatum imperium per aliquot annos duravit.
  Et tamen die 1 mensis Maii anno 1961, Nazi Germaniam USSR aggressi sunt. Conatum consequi: unus planeta - unum imperium!
  Copiae autem Schellenberg adhuc Moscuam capere poterant. Exercitus Sovieticus nimis inferior quantitate et qualitate armorum militarium erat. URSS magnas civitates captas, sex menses propter magnas distantias trahebat. Bellum clandestinum ac deinde alterum decennium duravit.
  Sed cito sedata sunt. Schellenberg consilium liberale relative duxit, et anno 1981 omnes Russi civitatem Tertii Reich receperunt. Gradatim facta est libertas. Schellenberg cito post mortuus est. Ac gravis imperii dimicatio orta est. Deinde, transactio, monarchia restituta est et directa ex Caesare Friderici Quarti progenita regnum ascendit. Anno 2001, relatio habita est, in qua civitas et iura formaliter aequalia omnibus telluris Telluris incolis data sunt. Et anno 2017 ultima restrictiones Iudaeorum et Cingaris elevatae sunt.
  Tempora Nationalis Socialismi ad finem pervenerunt. Humanitas autem est in uno imperio, foederato et monarchico. Exterior spatium explorat.
  In ea omnes formaliter pares sunt, et senatus est et Bundestag, ubi legati ab universo populo Tertii Reich eliguntur. Et super eos est Kaiser, imperator omnium planetarum Terrae.
  Vivere in communi, materialiter non est malum. Stricta disciplina, progressus scientiae et technologiae cum praestantissimis institutis Germanorum eventus dedit. Superne est agri cultura, nulla fames, cibique abundans etiam in Africae miseriis. Suae quisque officium habet, unusquisque salarium et pensiones accipit. Libera educatio et medicina. Similiter liberi seminaria et kindergartens. Cibus denarium constat et pretia omnium fructuum multos annos congelata sunt. Ubique, etiam in Africa, viae fere omnes aut diaetam aut domum separatam habent. Omnes modo recentes statim dantur saltem tres conclavia diaetam cum omnibus amoenis. Aut aliquid car mutuari potes. Multi etiam helicopteri personales habent.
  Penitus praesto est, omnes TVs et computers habet, dies laborat tantum quattuor horarum. Omnes ludi sectiones liberae sunt, et etiam stipendio operam dant.
  Quisque gravida magna sit. Utilitas et onera publica libera sunt. Omnia tam luculenta et luculenta sunt. Plateae mundae sunt multae robots et automationes. exemplaris ordinis. Cigarette interdictum est, alcohol adhuc venditum, quamquam et cerevisia variarum generum paene libera est. Pueri in publicum obsonatus etiam gratis aluntur.
  Sortes gratis invehitur et cubicula computatoria.
  Hominis sedes iam in Luna, Marte, Venere, Mercurio ac Lunae lovis existunt.
  Homines ad astra salire parant. Multa iam inventa sunt.
  Denique in genere bene successit. Et non esse difficile.
  QUOD SI ZYUGANOV plus animi PRAEVIDENTIA
  Mense Maio 1999, Zyuganov decrevit petitionem Stepashin non approbare, sed in primis comitia Duma ire. Communistae et eorum socii consilium contra Stepashin consolidandum fecerunt. Quin etiam offensi sunt ac privati stationibus imperii. Talis sententia maxime in historia fuisset si Zyuganov equus Troianus in castris communistarum non fuisset, qui notiones sinistri cornu subruit et aedilis.
  Comitia in primis comitia parlamentaria communistis multa beneficia polliciti sunt, etiam ob pauciores competitores et martyrum imaginem.
  Ita, et ex hoc demonstravit Communistas non omnino suis sellis haerere, sed magis principales.
  Iterum Yeltsin in Stepashin iterum introduxit, et tunc Aksenenko pro tertio cepit. Duma iterum non probabat, eam tulerunt ac dissolverunt. Novae electiones mense Septembri horae sunt.
  Pertinacia parlamenti cursum historiae aliquantum mutavit. Bombing of Iugoslavia diutius duravit - sicut Milosevic auxilium ex Russia speravit. Dissolutio parlamenti casum victoriae oppositionis dedit.
  Communistae accusationem Yeltsin iterum suffragio curaverunt.
  Et iterum non satis aliquantulum sufficiebat, hoc tempore duo tantum suffragia. De propinquitate comitiorum parlamentariorum legati sollicitabantur et de periculo non praetermittendo.
  Duma dissoluta est, et Yeltsin Aksenenko parum notum primum ministrum approbavit.
  In toto sperat Zyuganov comitia facienda iustificari. Praeses aeger et debilis contra constitutionem non stetit. Et non ausus est auctoritatem suam duobus centesimis rating excedere. Primakov, cum coitionem suam formandi et mandare tempus non habere, societatem cum communistis consensit. Yabloko et Factio Democratica Liberalis ad repulsam pervenerunt. Unitas molis tempus formandi non habebat, et NDR debilitabatur.
  Est etiam in Dagestan incursio militantium et cunctatio virium securitatis in comitiis.
  Communistae una cum Primakov et Luzhkov victoriam colosseam consecuti sunt. Plus quinquaginta quinque centesimas ex sententia consecutus est. Secundus erat Yabloko bloc, qui etiam quindecim centesimis digne egit. Improviso Factio Democratica Liberalis etiam bene praestitit, plus quam duodecim centesimas colligens. NDR quinque centesimas claustrum non cepit - completam fugam! Zhirinovsky solus pro-Kremlin dux in Duma factus est. Vera contentio infirma fuit. Ex nova lege, partes re- nuntiare non debent ultra annum ante comitia, et multi tempus non habent.
  Sinistra oppositio iterum parlamentum dominavit, et Yabloko cum membris singulis mandatis et LDPR in minoritate dominatus est.
  Et sane certatum est... Post comitia Duma oratore rei publicae certatum est, suffragio rei publicae diffidens ululavit. Et iterum facta est mentio de accusatione. Hoc tempore duae tertiae partes facile colligere!
  Yeltsin post aliquantam dubitationem reverti constituit Primus Minister Primakov et Primus Prorex Primus Minister Maslyukov ad sedem.
  Coitio leftistica huic consensit, sed praesidis potestates ad tempus imminutae sunt. Et ante comitia nova nihil fere. Postquam tractatus intra coitionem, Primakov pro praesidentia nominare placuit. Luzhkov primus minister factus est. Et Zyuganov cursorem capitis legationis accepit! Hoc est Superskipper! Quoad novam, etiam constitutionis emendationes adhibendae sunt.
  Milites Dagestani expulsi sunt. At Chechnya non ierunt. Bellum civile ibi exarsit. Russia favebat Maskhadov et Kadyrov, contra Basayev et Raduev.
  Primakov ad comitia praesidentialia in Russia primo gyro concilianda curavit. Imperium autem adiectis potestatibus accepit. Velut concilium sub potestate communistarum.
  In Russia, recuperatio oeconomica continua, oleum et pretium gasi rosarum et industria revixit.
  Americani, in genere, ut re vera, post XI Septembris oppugnationes in Afghanistan se convenerunt et in Iraquia haeret. Primakov facile ad alterum terminum electus est. Sed anno 2008 prima minister Yuri Luzhkov felicissimo se dedit.
  Novus praeses vetus consilium societatis cum communistis continuavit. Zyuganov primus minister factus est.
  Aliquando societas cum Occidente et amicitia cum Sinis in externis consiliis fuit. Yanukovych regimen in Ucraina confirmavit. Ita Luzhkov, dissimilis Putin, consilium magis pro-Ucrainum secutus est et unionem civitatum Slavicarum aestimavit. Ucraina etiam anno 2016 Unionem Eurasianam coniunxit. Luzhkov nium termini receperat. Tandem Zyuganov praeses factus est, etiam comitia facillime concilianda. Zhirinovsky septimum tempus participavit in omnibus ab anno 1991 et iterum amisit.
  In casu 2015, Russia bellum in Syriam iniit et ibi bombedavit. Trump ad potestatem in USA venit. Zyuganov, licet communismus formalis, eundem cursum in oeconomia permansit. Russia, obstante formali dominatu Factionis Communistae, mercatus mansit, patria popularis et mediocriter auctoritatis.
  Societas cum Occidente, et certamen moderatum. Cum Ucraina et Belarus et Kazakhstan foederatae sunt, sed etiam non nimis propinquae. Anno 2020, Zyuganov secundus terminus electus est. Fere leviter inclinato eventu paene secundo circum. Et in Ucraina, post discessum Yanukovych, de non-systemica Zelensky inopinanter vicit. Nazarbayev etiam reliquit.
  Zyuganov dixit se non mutare constitutionem et relinquere post terminum secundum.
  Sic dux Factionis Communistae adhuc Russiam gubernare curavit, paulo plus animi ostendens. et tutior et lenior re quam mundus evasit.
  Putin quis est? Quomodo curriculo suo explicatur? Postquam Primakov primus minister factus est, Putin etiam prope Yeltsin dimissus est. Accusans nominatim FSB in Dagestania militantium irruptionem desiderari. Putin aliquandiu in republica fuit. male ad rem publicam cucurrit Duma. Deinde ad maiorem St. Petersburg.
  Sed tunc rem publicam reliquit, et securitatem privato societatis officio coniunxit. Sic pauci eius meminerunt.
  Zhirinovsky anno 2020, octavo, ad comitia praesidentialia abiit et iterum cum modico eventu amisit. Sed habet adhuc in Duma factione. Et etiam Zyuganov, post 2020 electiones, gradum generalem maioris ei adiudicavit. Donald Trump electionem iuvenis subito democraticam aemulum amisit. Merkel mane recessit. Et sanitas Lukashenka graviter deterioratus est.
  Anno 2021 demum cosmonautae Russorum ad lunam volaverunt. Vexillum rubeum posuerunt! Zyuganov suum officialem successorem renuntiavit Afonin. Bene in communi vita iterum in circulo scrolled.
  Ut videre potes, ruina Russiae ne sine Putin evenit. Et mundus non convertitur.
  
  
  
  
  
  
  SI MENSHIKOV IN TEMPORE NICOLAI OCCISUS EST
  . In qua tsarist Russia bellum Crimeanum vicit. Solus Menshikov ex glans erratica mortuus est, et in locum eius capax praefectus fuit. Hoc est, casu accidit et mutato cursu historiae.
  Aversa una cum Makarov. Galli et Britanni in partes divisae sunt. Et Russia, ingentem numerum captivorum et tropaeorum capta, Chersonesum recepit.
  Türkiye victus est in Transcaucasia. Russia Kars, Erzurum, et omnem fere Armeniam dedit. Copiae Russiae Romanam occupaverunt. Sed continue odiosum non fuit. Soldanus pacem petivit. Per idem tempus Austria Bosniam et Herzegovinam occupavit.
  Constat Turci autonomiam Serbiae, Bulgariae, Montenegro et Romania concedere servitus Russiae factus. Eodem tempore Russia Armeniam sibi sumpsit: Kars, Erzurum, Tanrog, possessiones suas in australem dilatantes.
  In Gallia tumultuatum et bellum civile exortum est, nec iam copias mittere poterat. Britannia etiam ex conflictu traxit. Infirmatur et Sardorum regnum. Austria roboratur. Austriae regnum Sardiniae mox vicerunt, dominationem suam in Italiam solidantes.
  Mox etiam captus est Shamil bellum in Caucaso finiens. Russia pacem cum Sinis prosperam fecit, multo etiam magis territorium quam in historia reali tollens, itaque auctoritas armorum Russiae superior erat.
  Nicolaus Primus non sustinebat aquilonem in bello contra meridiem. Contra australes una cum Britannia adiuvari statuit ut locum in Alasca confirmaret.
  In territorio Americae, Russia urbes et munitiones aedificare coepit. Etiam incepta ferriviaria ad Chukotka fuerunt. Nicolaus Tsar multum cogitavit. Copiae Russiae Mediam Asiam subegerunt. Hic obiit anno MDCCCLXVII. Relinquens Russiam potentem et florentem. Alexander filius eius servitutem non sustulit, sed meridiem movit. Praesertim cum Turcia victor, et Constantinopolim ad Russiam adiunctis bellum gessit. Deinde Mesopotamia.
  Iterum bellum Britannicum et devicto Britonum in Asia. Alexander Secundus paulo longiorem correxit, sine insignibus reformationibus, excepta iudiciaria, et aliquantulum emendandi administrationis ratio.
  servitutis abolitio non est secuta. Russia autem Irania annexa est. Tsar exacte viginti annos mortuus est postquam Nicolaus I anno MDCCCLXXXVII. Alexander Tertius imperavit brevissimo tempore usque ad 1894, sed totam fere Indiam Russiae annexam administravit. Et Nicolaus II pergit ad Indochinam et ad ipsam Sinam se movere.
  Bellum erat cum Iaponia. Vulgo victrix. Ac perdomita Sinae et Indochinae. & penetratio tota ad Australiam tendit. Sed in Europa, alignment aliquantum diversa evasit.
  Imperio Austriaco annexa est Gallia australi. Tum Prussiam vicit, Germaniam australem capit. Austria erat mundi hegemon. Gallia bello civili valde infirmata est. Prussiam coniungi non potuit. Denique Austriaci totam Prussiam ac partem Franciae Orientalis ceperunt et ceperunt. Magnum imperium est, quod in Africam ascendit. Mox Austriaci etiam Belgiam, Hollandiam et multam terram in Africa vicerunt. Tunc bellum Austriae et Russiae contra Britanniam fuit. Finita divisione Africae inter Austrianos et Russos.
  Franciscus imperator vere factus est maximus monarcha, Napoleon Bonaparte vincens dimidiam fere Africam et maxime Europam. Gallia quoque una cum Hispania et Lusitania mox tota capta est. Omnia bene fuerunt, sed...
  Franciscus imperator heres Serbiae sibi annexare voluit. Et anno 1920 magnum bellum incepit inter Russiam Nicolai II et Magnum Imperium Austriacum.
  Tota Europa in latere Austriae est. Praeter Britanniam, quae non minus valet in historia, et media fere Africae. Plus, Suetia contra Russiam fuit. Et Norvegia et Dania capta sunt sub Francisco Imperatore.
  Est etiam medium malum. US remansit, split et minor potentia. Britannia autem adhuc Canada et Austriam regebat. Et post duos primos menses cunctationis et ipsa ex parte Austriae pugnam iniit.
  Magnum igitur bellum exarsit. Austria et Anglia contra Russiam.
  Scilicet, Oleg Rybachenko est ibi. Et pugnat ut verus, et flexor fortis heros.
  Puer scribbles e machina sclopeto extraneo rati cantat;
  - Matris antiphona decantat in cordibus nostris;
  Nulla mulier formosior in toto universo...
  Fortior miles exprime ray gun -
  Pro Deo data est Russia!
  Ipse autem ex omni Europa, partim ex Africa, tormento tormento exercitum comminuit.
  Et puer sibi non dat. Hic iacit grenadam cum digitis et stridore nudo;
  Non dabimus et non trademus!
  Et iterum haedus letalem emittit et valide ruptam. Non vult succumbere adversario.
  Et sibi cantat;
  - Nemo nos prohibebit! Etiam nec leo nisi.
  Puer stalker verus est. Insolubilis et invicta. Miles Fidei! Christianus non sit!
  iamque Austriae impetus repellitur.
  Austriae et Britanni lacus habent, sed Russia etiam mastodones.
  Nicolaus II adhuc multo maiorem multitudinem habet, habita ratione coloniarum. Universam Asiam, orientalem Europae, partem Balcaniae, plus quam dimidiam Africae esse.
  Ita Russia pedites superat. Et milites fortissime pugnant.
  Austriani resistere non potuerunt, Varsaviae reiecti sunt. Inde copiae Russorum ad Oderam progressae et Borussiam Orientalem capiunt. Pala et Gallaeciae cum Leopoli. Premisliam oppugnaverunt. Liberatus Cracoviensis.
  Contigit quod Sclavi cum Rutenis pugnare nolebant et obesi dediderunt.
  Proelium etiam ostendit lacus Russiae leviores et perniciores efficaciores esse quam graviores graviores et rusticiores Germanos. Et in aviatione Russia tsarist plerumque ordo magnitudinis fortior est quam qualitas Britanniae et Austriae.
  Copiae Russicae post pausam ultro citroque reddiderunt. et numero et arte tulerunt.
  Ita Budapest circumseptus et captus est. In mari, Praefectus Kolchak Britannos vicit et Australiam cepit. In terra, copiae Russicae Berolinum cinxerunt et occupaverunt. et deinde Viennae.
  Imperium Austriacum in Africa quoque pugna amissa est. Agmina quoque Anglorum victa sunt. Res Adolphi Imperatoris res ingratae fuerunt.
  Irridebat caput in partem iniuriam, et coepit amittere funditus. Unde potest ei resistere tantae potentiae.
  Post casum Viennae resistentia Austriaci arx esse coepit. Et mox Russi totam Europam et Africam occupaverunt. Eodem tempore oppugnatio in Canada ab Alaska orta est. Britanni etiam pereunt.
  Britannia remotus in insula sedere conatus est.
  Sed manifestum est Russiam deductis aere iniurioso victurum esse.
  Et emissa fere omnia quae morabantur. Ac deinde terrestri itinere Britanniam in deditionem accepit.
  Ita totum hemisphaerium orientale, sicut Alaska et Canada, factum est Russiae.
  Hoc est, in genere, mirabile! Nicholaus II fecit temporalem moram concoquendi possessiones. Civitates Americae Unitae adhuc divisae sunt nec nimis fortes, sicut aliae civitates Russiae dependentes.
  Anno 1937, Nicolaus Tsar in scapha concrepuit. Regnum successit Alexei II. Secus fabulae, heres satis sanus ac strenuus erat. Et anno MCMXLI decrevit omnia quae maiores sui capiendi tempus non haberent.
  Incipiens in planetam, Terra iam unum imperium erit. Exercitus autem Russiae primum ad civitates septentrionales Americae, deinde ad meridiem movit. Foederatae Americae non valebant, celeriter capti sunt. Facilius evasit Mexicum et vincere. Tunc susum sursum. Singulatim rus ex alio capiens. Maxima et potentissima Brazil. Sed etiam infra mensem duravit.
  Itaque Americam Latinam et Novam Zelandiam vicerunt. Alesei II historia finalista omnium victoriarum Russiae descendit. Et iam anno 1947 cosmonautae Russicae lunae pedem intulerunt. Et anno 1958 ad Martem! Anno 1961 ad Venerem. In 1972 ad Mercurium, et in 1973 ad Iovis lunas. Alexy II anno 1975 aetatis suae LXXI mortuus est. Cognomento finitor. Et Nicholaus filius eius tertius rex factus est. Anno 1980, homo ultimam, ultimam, remotissimam systematis solaris planetam, ingressus est - Pluto. Non nimis diu regnarunt Nicolaus Tertius. Mortuus est anno MCMLXXXV. Et Alexander filius eius quartus regnum ascendit. Rex iuvenis circiter viginti septem. Et iussit rex saltum extra mundum solarem parare. Coeperunt aedificare stellas et erucae photon. Et tandem anno 2017 prima expeditio interstellaria incepit.
  
  TSAR NICOLAUS II SIT FELICITAS PRAESIDIS PUTINI
  Clarus scriptor et poeta Oleg Rybachenko sensit aliquid in mundo errare. Humanitas, ut par erat, redacta manet. Numerus terrarum in Tellure telluris tantum augetur. Et si quis addit in influentiam, tunc solum totalitarium, dictatorium Sinarum. Russia autem, post finem regni Vladimir Putin, in gravi discrimine praecipitavit. Bellum in Caucaso iterum ardet, reliquiae et nationalistae tumultuantur. Iterum in recessu oeconomiae crimen oritur. Et Russia dissolui incipit.
  Quamvis fortuna phaenomena Vladimir Putin numquam solidam, stabilem rationem politicam creare potuit, et oeconomia stabilis et celeriter crescens. Multae quaestiones sociales et interethnicae vel non dissolutae sunt. Rara fortuna Putin fortunarum speciem conservare permisit. Sed ubi discessit, omnia protinus panduntur.
  Etiam ac minas belli nuclei imminet! Mundus in chao est, Russia in magnam veniam bellum civile volvitur! Haec corrigi instanter oportet.
  Puer legit in eo quod hominum fortunam mutare potes, et loca mutare! Et est unus potens gypsy, qui hoc facere cum quacumque persona potest.
  Quin igitur permuto fortuna et fortuna Putin et Nicolaus II?
  Praeterea, si Nicolaus II tam phaenomene felix quam Putin est, tum historiae cursus mutabitur. Primo et vicesimo saeculo Romani in Russia regnabunt. Id Putin fortuna non eget. Vel saltem fortuna Putin in Russia.
  Et vicesimo saeculo, fortuna tsarist Russia valde necessaria est.
  Nobilis scriptor gypsy adire placuit. Fortunate oratio eius in interreti fuit, et eius intuitus enucleata scriptori et poetae narravit hoc omnino non esse charlatum.
  Immo gypsy non est otiosus. In mansione Moscuae vivit et circiter viginti annos natus spectat, quamquam ex Sovietica temporibus coniectura est. Potes statim videre aeternam puellam crine crine nigro - egregium est!
  Interrogavit eam Oleg Rybachenko:
  - Bonum factum! Muta fortuna Vladimir Putin et Nicolaus II!
  Iuvenis saecula gypsy puella in Oleg Rybachenko aspexit et respondit:
  - Bonum est quod egoista non es et non tibi relinques, sed Russiae fines! Multoque melius est te habere industriam opulentam et inauditum, incredibilem, superhumanam phantasiam!
  Gypsy nictavit et continuavit;
  Etiam non est mihi facile mutare historiam tantum! Sed tu, dominus fortissimae et opulentissimae phantasiae in mundo, potes me adiuvare!
  Oleg Rybachenko annuens concorditer;
  - Parata sum ad aliquid! Et complebo quodlibet petitionem!
  Iuvenis gypsy adnuit et dixit:
  - convertam te in puerum duodecim annorum, et valde lente cresces, et nunquam eris corpore vetustior quam quattuordecim. Mittam te in parem orbem ubi primum servus fies!
  Oleg Rybachenko iuxta coniecit;
  - Paratus sum!
  gypsy adnuit et continuabat;
  - Habebis mihi novem lapides artificiatum: nigrum, album, rubrum, aureum, flavum, viridis, caeruleum, caeruleum, purpureum. Atque hoc praeterea decimum artificium - Corona Koshchei!
  Durum est, sed semper habebis iuvenile, velox, validum, perenne corpus pueri bellatoris. Et plus excellentis ingenii, et phantasiae donum phantasiae. Citius aut serius, artificia colliges et in mundum tuum redibis. et in aeternum eris in corpore puer phaenomeni fortis et velox quattuordecim annorum, et impossibile erit te occidere. Hoc est, et immortalitatem pro praemio accipietis.
  Oleg Rybachenko annuens concorditer;
  - Tantum somniare potes!
  " aeternus " " " " "
  - Sed decem artificia mea sunt, et tantum mea. Dabunt tantam vim ut tu plus quam merearis immortalitatem! Interim ego te dormiam et puerum servum iam in lapicidinis evigilabis. Et tunc tibi narrabit sollertia quam ut ex hoc accipias!
  Cum moveris, tum fata, fortuna, et fortuna praesidis Putin et Tsar Nicolaus II mutare possum. Artificia mihi colliges ex diversis mundis, et interim a saeculo XX ineunte historia Russiae aliter ibit. Hoc est, etsi artificialia novem lapides et coronam Koshchei non colliges, tamen Nicolaus II Tsar Russiae bonam fortunam, fatum et fortunam praesidens Russiae Vladimir Vladimirovich Putin accipiet!
  Oleg Rybachenko late risit et respondit:
  -Hoc bene est! In mundo novo, tranquillus ero ut tandem fabula in melius mutata sit! Et quod Russia ordinem circum orbem terrarum deducere poterit et terra hegemonica fiet! Et absolutum hegemon!
  Perpetuum iuvenis gypsy iussit;
  - Surge toro!
  Oleg Rybachenko cubicularius.
  Venefica puella purred;
  - Nunc dormi! Expergiscimini in alio mundo.
  Oleg Rybachenko oculos clausit, et paene statim in somnium cecidit.
  Gypsy autem, ea quae in antecessum conportaverat, protulit, et potionem parare coepit. Conversa est in gas sub lebete praeparato ad magica. Et ccepit res ibi iactare incantationes. Per idem tempus puella aeterna e sinu chartarum e sinu protulit et cantavit;
  - O fatum, fatum adiuva Nicolaum! Bene vale a Putin, veni ad Tsar Romanov!
  Fiat vincere Romanov
  Praecepta sicut Genghis Khan ...
  Caedat in fortuna
  Putin donum surripere!
  
  Russia est melius
  Nicolaus Magnus Tsar...
  Tiro Khan fiet frigidior Thracam
  Quomodo Vladimir Putin fieri!
  aeni decoctae, et in eo potio ebullita. Gypsy schedulae schedulae fecerunt, alligent et navigium in obducto ferventi iecerunt. Dormiens Oleg Rybachenko disparuit ... Et tunc, illuminata, boiler disparuit.
  In aula spatiosa, ubi maga advocata maga, vacua et quieta facta est!
  The Young Maga aeternus dixit:
  - Bene! Historiae cursum mutavi et frigus illud! Et si hic idealista felix est, et artificia colligit, adeo potens fiam, ut ipse satanas mihi invideat!
  et gypsy maga emicabat smaragdi oculos!
  Accidit miraculum!
  Quid vere exspectaverit Nicolaus II... Immo multum mutatur. Non fuit rixa cruenta in coronatione. Et dilatatio in Sinas obtinuit. Sane cum Iaponia bellum gestum est. Hoc fere historice necessarium fuit. Patet quod oportuit monstrum in facie Samurai exarmare et delere. Et hinc nusquam est. Periculum in finibus tuis relinquere non potes.
  Iaponia primus bellum incepit, sed conatus eius ad oppugnandas naves Russicas parum processit. Russi damnum significantes non acceperunt et duodecim praedones Terrae Solis orientis submersi sunt.
  "Varyag" etiam effugere ab ambitu. Magna successu evasit id. Ita, et Admiral Makarov mox in mare advenit et Iaponicam abeamus. Et Generalis Kuropatkin Samurai in terra vicit et totam Peninsulam Coreanam penitus occupavit.
  Itaque etiam Nicolaus II Tsar consilium iniit: debes tutus esse ab Iaponia in aeternum! Sed ut? Etiam copiae terrestribus et totaliter Russiae annexis, sicut provincia.
  Itaque dimicatio decisiva in mari facta est, ubi classis Iaponica ab Admirallo Makarov tandem completa est.
  Quattuor puellae in proelio etiam interfuerunt! Discalceatus et in bikini!
  Natasha, Zoya, Aurora, Svetlana. Quattuor pulchri- tudines, quae, vibrans spathis, maximam navem samurai conscendunt.
  Natasha secat Iaponica et clamat:
  - Tu luscus liniaris!
  Zoya succidit alium samurai, et dixit:
  - Et sapphirum oculos habes!
  Natasha, post molendinum currens, confirmavit;
  - Sic utique! Sic utique!
  Et tunc accepit eam Aurora et nudum calcaneum ad Iaponicam in mento movit. Fregit maxilla, fremit;
  - Pro Eia mater!
  Svetlana cepit eam, samurai caput amputavit et increpuit;
  - Pro Nicolao II Tsar!
  Nimirum multum a fortuna pendet. Praesertim Praefectus Makarov vivus remansit. Secundus autem evasit Ushakov. Quam bene imperat. Ipse mobili cruri, coagmentat ubique. Et Iapones, qui in via magnam utilitatem in sclopetis non habebant, in partibus et armis vapulant.
  Ars ducis vel ducis navalis parvum commodum numerale occupat.
  Praeterea, hoc tempore, Iapones numero etiam debiliores erant. Ita Makarov frangit. comminus pugnam imponit, ubi Russicae naves cum testarum armorum transfixarum multo validiores sunt.
  et vincuntur Iapones. Puellae aliam samurai navem capiunt. Et in ea vexillum imperii tsarist volat!
  Quid sunt Iapones? Non multum bona fortuna tecum? Nicolaus II fortunam Vladimiri Putin accepit et omnia ei bene gesta sunt!
  Ac puellae? Quattuor pulchritudines bikini amictae sunt Rodnovery veneficae quae pro rege pugnare statuunt, quamquam de hoc mundo plerumque non curant.
  Sed hoc in casu opus est ad auxilium Russorum. Et hoc accidit felicitati Putin. Nunquam sine offa Chersonesum cepisset, nisi quatuor veneficas istas puellas. Adiuverunt miracula facere. Sed utrum Russia opus sit ut Chersonesum a populo fraterno auferat, alia quaestio est. Sed Sinas annexare Imperio Russico magna idea est! Finge quot subditos Russorum Tsar habebunt - ita, totum mundum comminuere potes!
  In summa, puellae hic tempus non terunt. Ac iam nova pugna oppugnatur.
  Et iterum ceperunt eum. Et in manibus machaerae pulchri- tudines tantum vibrant , adeoque acuta . Et ita multa Iapones mixta sunt.
  Proelium navale confectum est cum ultima ala Iaponicorum mersa et capta Togo Praefectus.
  et portum cepit. Non satis sunt steamboats et onerariae. Naves longae adhibebantur, et lembos et praelia portabantur, et alia multa faciebant. Rex classem onerariam in nave uti iussit.
  Copiae Russorum impetum samurai verberaverunt, qui eos pontis proicere conati sunt. Sed tsarist fortiter resistebat exercitus. et magna cum caede repulsus est.
  In oppugnatione magae puellae spathis concisae et nudo pede tasque in hostem iaciunt.
  Certe loca periculosissima sunt. Et quomodo tormentorum machina incendium incepit. Omnis bullet in scopum.
  Natasha accensus, nudis digitis proiecit grenade et pipiabat:
  - Minime, frigidior sum!
  Zoya, tritura tormentorum machina, nudis digitis donum mortis projecit et stridit;
  - Pro Nicolao II Tsar!
  Aurora e tormentis machinis sagittam continuans ac salit, dum frangitur et dat;
  - Pro magna Rus'!
  Svetlana, hostem ferire continuans, infensi emisit, den- tes denudans, nudo calcaneo grenadam jactans;
  - Pro imperio regio!
  Bellatores caedere et triturare pergunt. Habent tantam vim industriae. Se jaciunt et samurai progressos opprimunt.
  Iam milia decem milia Iaponum ab eo interfecta sunt.
  Et samurai contriti currunt... Puellae contra eas lethiferae sunt.
  Russi cum bayonetis concidit samurai ...
  Tempestas repellitur. et novae copiae Russiae in terra maritima. Rostra dilatatur. Etiam, non malum, utique pro imperio tsarist. Una ex altera victoria. Et Praefectus Makarov etiam e tormentis adiuvabit. Verrere Iapones.
  Iam copiae Russorum iam trans Iaponiam movebantur. Et NIVIS CASUS eorum non cessari potest. Hostem concidit, et bayonetis confodit.
  Natasha oppugnans samurai, et concisas spathis, cantat;
  - Lupi albi cohabitant! Tantum ergo superstes erit familia!
  Utque nudis digitis grenade iacit!
  Zoya canit per furorem aggredi. Itemque nudis pedibus proiciens aliquid singulare, letale;
  pereant infirmi, occidantur; Sacram carnem protegens!
  Augustina, in hostem figens, et spathis feriens, et grenada crura nudis digitis, stridore;
  - Bellum geritur in laetissima silva, ubique veniunt minae!
  Svetlana, incendens, nudis pedibus mortis munera jactans, accepit et prostravit;
  - At nos semper hostes vincemus! Lupi albae salutant heroas!
  Et puellae in choro, hostem exterminantes, cantant, nudis pedibus proiciens mortiferas;
  - Sanctum bellum! Nostra erit victoria! Vexillum imperiale process! lapso heroi gloria!
  Rursusque puellas jaculantur et altae ululantes canunt;
  - Nemo nos prohibebit! Nemo nos vincet! Lupi albi hostes opprimunt! Lupi albi - saluta heroibus!
  Puellae eunt et currunt ... Et exercitus Russorum versus Tokyo movetur. et Iapones sibi pereunt et moverunt. Exercitus Russiae moveatur. Et una post victoriam.
  Nicolaus Tsar vere felix tessera extraxit. Iam copiae Russorum urbem Iaponicam expugnare incipiunt. Proin ac magna est.
  Puellae hic, utique, ante omnes sunt, eorumque pressuris ac gestis alta altitudine sunt.
  Praesertim cum nudo pede tasque jactant. Hoc plerumque offensus et timor apud samurai.
  Hic murum capitis Iaponiae ascendunt. et conciderunt homines et equos in brassicam. Oppressi adversarios dilaniant. Puellae cum clamoribus et risus veniunt! Et nudis calcibus in mentum tanquam in tunduntur. Iaponicae sursum sunt. & sudibus incumbere.
  Et fortes fortius eiciunt spathis.
  et samurai cladem patiuntur post cladem. Hic copiae Russorum Tokyo occupaverunt.
  Mikado metuens fugit, nec usquam celare potest. Nunc puellas tenete eum vinctum et ligate eum;
  Magnifica victoria! Imperator Iaponensis signat abdicationem in favorem Nicolai II. Titulus Tsar Russorum insigniter productus est. Corea, Mongolia, Manchuria, Kuriles, Taiwan et Iaponia ipsae provinciae Russiae factae sunt. Etsi Iaponia parvam, limitatam autonomiam habet. Imperator autem eius Russiae, tsar autocraticus!
  Nicholaus II manet monarcha absolute, ab omni restrictus. Ipse est Tsar Autocratic!
  Nunc etiam imperator Iaponiae, Zheltorossia, Bogdykhan, Khan, Kagan, et sic deinceps, etc.
  Imo felicius. Fortunam adverte, Putin quantum vincere licet! Vicesimum primum saeculum, heu, non nimis idoneus ad capiendos!
  Et quis usus Russiae ex eo quod Putin McCain hostis cancer cerebri mortuus est? Fortuna sane colossa est, ne cogitari quidem potes - inimico tuo tam mala et ingrata morte perire!
  Sed reditus ad Russiam nihil est concretum.
  Sed pro Nicolao II, talis fortuna et fortuna Putin in magnas acquisitiones territoriales versa est. Atqui, Cur fortuna dona Putin. Ex eo quod Sobchak sic tempore mortuus est neque eum locum capitis constitutionis aulae assignare debuit, quam bona Russia?
  Et Tsar totius Rus', Nicolaus II, persona praestantissima est. Nempe post tantam victoriam eius auctoritas atque auctoritas confirmata est. Hoc modo aliquae reformationes peragi possunt. Praesertim in Orthodoxia! Permittite nobiles quatuor uxores habere, sicut in Islam. Ac etiam secundae uxori ius dare militibus in praemium rerum ac fideli servitio.
  Bona reformatio! Cum numerus gentium et peregrinorum in imperio creverit, numerus Russorum augeri debet. Et quomodo facere? Sumptibus aliarum gentium. Ceterum si Russicus tres uxores Sinenses duxerit, tunc ex eis liberos habebit, et quinam natione erunt?
  Scilicet pater Russice! Ac magna! Nicolaus II, animo progressivo, habitus magis religiosus fuit specie quam animo. Et sane religio in republica inservit, et non e converso.
  Nicolaus II ita auctoritatem in delectis confirmavit. Hoc est quod homines diu voluerunt. Rursumque in extrema parte acceleravit.
  Non sapiunt sacerdotes. Fides insuper XX saeculo debilitavit. Et religio regi serviebat, non vere Deo credens!
  Et victoriae militares Nikolai populares in populo factae sunt, et consuetae auctoritariae multum mutare noluerunt. Russi aliam potestatem nesciebant!
  et oeconomia est in ortu, merces surgens. Decem centesimas quotannis augent. Itane, quid mutandum?
  Anno 1913, die tercentenario Romanovs, Tsar Nikolai iterum operantes diem ad 10.5 horas redegit, ac Sabbati ac prae- festus dies, usque ad 8 horas. Numerus hebdomadarum et feriarum etiam auctus est. Dies longinquus et dies deditionis Iaponiae celebrari coepit. Et natalis regis, et natalis reginae, et dies coronationis.
  Postquam evenit ut haeres throni aegrotaret cum hemophilia, Nicolaus Tsar uxorem suam secundam accepit. Ita certus regni successus.
  Sed magnum bellum veniebat. Germania de mundo redigendi somniavit. Sed Russia tsarist parata erat ad bellum.
  Anno 1910, Russis Beijing annexa est et imperium ampliavit. Britannia ei pro foedere contra Germaniam consensit.
  Exercitus tsarist erat maximus et fortissimus. Robur eius pace firma ad tres miliones et mille cohortes pervenit. Germania sescenta tantum milia in pace habuit. Plus Austria-Hungaria, sed copiae eius non-paratae sunt ad pugnam!
  Sed Germani Galliam et Britanniam pugnare adhuc cogitabant. Et ubi possunt duas frontes trahere?
  Russi primam Lunam 2 mundi lucem praediorum in productione serial habent. Machinae machinae quattuor et "Ilya Muromets" et pugnatores cum tormentis machinarum "Alexander" et multo magis. Et sane validam classem.
  Pares Germaniae copias nullas habet.
  Germanos etiamnum oppugnare constituerunt, in Belgio et Lutetiae praetereuntes. Nihil erat omnino.
  sed adhuc bellum inchoatum est. Germania fatale motu suo fecit. et copiae eius in Belgium motae sunt. Tantum hic vires inaequales sunt. Copiae Russiae in Prussia et Austria-Hungaria iam moventes. Et Luna-2 lacus cum velocitate 40 chiliometrorum iam perampla vis est.
  Ad hsec mens tu, fortuna Nicolai Tsar est, quod bellum incohatum est. Ipse Imperator Germaniam non oppugnasset. Itaque ex parte Russorum est magna et excellentia virium, piscinarum, superioritas in tormentis, et optima aviationis quantitas et qualitas. Et maior parsimonia est, quia recessus rerum novarum et clades bellorum vitabatur. Sicque omni tempore ortus et successus.
  Profecto Germani oppugnari. Deinde ipsi cum maximis copiis in Galliam et Britanniam ascenderunt. et ubi sunt!
  Tollite Italiam et Austria-Hungariam bellum indici! Solum plus est quod Türkiye bellum contra Russiam ingressus est. Sed hoc magis pro rege, potes tandem Constantinopolim et angustias tuas capere! Ita...
  Etiam quattuor veneficae iuvenes indigenae credentes Natasha, Zoya, Aurora, Svetlana in proelio! Et iam contritio! Sic et Germanos et Turcas ferient!
  Scriptor et poeta Oleg Rybachenko evigilavit. Malefica iuvenis in aeternum promissionem implevit, Nicolao II fortunam Vladimir Putin, et nunc Oleg Rybachenko suam adimplere debet. Excitatio facilis erat. Corpus pueri duro flagello ictum est. Puer exilivit. Etiam, Oleg Rybachenko nunc est puer muscularis brachiis et cruribus alligatus. Videri potest sient nigredine, corpore sicco et nervoso, cum subsidio musculi. Fortis et durus servus, valida cute, quae iam ita indurata est, ut praecidi non possit vilicus. Curris cum aliis pueris ad prandendum, e glarea surgens, ubi servuli pueri omnino nudi et sine stragulis dormiunt. Verum hic calet, sicut Aegyptus clima est. Puer autem totus nudus est, modo vincula. Sed ambulatio admodum longa et fere non impedit, sicut laborat. Sed in illis magnum gradum capere non potes.
  Apprehende manus tuas in rivo antequam comedas. Annonas habes: iactans oryza, et putridum piscium frusta. Sed puero esurienti servienti, ut cupediae videtur. Et ibis ad mea. Nondum exortus est sol mane et satis delectabilis est.
  Pedes nudi pueri sunt grossi, acuminati adeo ut lapides acuti omnino non laedant, etiam iucunde titillant.
  Lautumiae ubi pueri sub sedecim laborant. Minores utique carros instrumenta habent. Sed laborandum est ut adultis horis quindecim et sedecim.
  Putet, sic levatur necessitas faciei. Simplex opus est, ut lapides cum ligonibus scindere, deinde in cophinis, vel in feretro portare. Interdum etiam ventilabis trahit. Plerumque pueri eam bini et terni impulerunt. Sed Oleg Rybachenko solus ponitur, ergo fortissimus est. Et habet dolabra in manibus sicut adultus. Plus operis est facere quam aliquis alius.
  Vera magis ac saepius dant. Ter in die, non duo.
  Hic plus quam annus fuit, in cuius corpore Oleg Rybachenko ferebatur. Obedientes, laborantes, omnes motus automatismo elaborati sunt. Damnant vere fortes, duros et in usu lassitudine nescit. Eodem autem tempore puer prope non crescit, et iam non plus quam duodecim spectat, cum statura huius aetatis mediocris.
  Sed contra, vires aliquot adultorum... . Iuvenis heros. Quod tamen nunquam videtur adultus, nec barbatus.
  Deo autem gratias! Ut scriptor et poeta, Oleg Rybachenko radere noluit. Tibi operaris, et lapides franges, illos comminues. Ut ac vehicula quam. Tum tu ad trahit. Impellit eam dura et filii vices faciunt.
  Pueri hic fere nigri sunt, sed lineamenta vel Europaeae vel Indicae vel Arabum sunt. Plures praeterea sunt Europaei.
  Eos spectat Oleg. Servi loqui non licet, flagellis verberant.
  Oleg Rybachenko etiam tantum tacet. et studet. Hic praeter praepositos masculos quoque feminae sunt. Sunt etiam crudeles, ac verberibus feriunt.
  Et non omnes pueri tam validam cutem habent quam Oleg. Multi erumpunt et cruentant. Custodes autem caedere possunt. Durissimum opus est, et pueri, praesertim cum oritur sol, multum sudare incipiunt.
  Et hic sol non unus, sed duo. Dies autem longissimus est. Multum laboris et. Pueri dormiendi et quietis tempus non habent. Eos id enim magnam dolor.
  Oleg Rybachenko sibi laboravit, mechanice concidit et oneravit. Miscui me...
  Et cogitavit imaginem rei gestae post Nicolaum II fortunam praesidis Russiae Vladimir Putin obtinuisse.
  Natasha, Zoya, Aurora et Svetlana Austriacos Premisliae oppugnant. Statim copiae Russiae Leopolim ceperunt. Fortissimum castrum oppugnant.
  Puellae nudis pedibus in bikinis per vias urbis ruunt.
  Austriacos excidunt et nudo pede discos iaciunt.
  Eodem tempore puellae cantant;
  - Tsar Nicolaus Messias noster est;
  Princeps terribilis Russiae magnae...
  Totus mundus quatitur - quo ibit -
  Nam cum cantico Nikolai praemisso!
  Natasha Austriacos dejicit, et grenaden nudis digitis cantat;
  - Pro Rus'!
  Zoya quoque conterit inimicos et cantat cum aplomb;
  - Pro imperio regio!
  Et pede nudo volat grenade proiicitur! Haec puella occisor est. Potestis maxillae comminuere et mare bibere!
  Atque Aurora digitos nudis mittet orbes, Austros sparget stridentque;
  - Pro magnitudine Russiae!
  et dentes acutissimos portabit. Quod sicut dentes scintillant.
  Svetlana quoque cedere non meminit, fremit;
  - Rus' Sancti ac Invictissimi Nicolai II!
  Perampla concitatio puella demonstrat. Nudo pede proiicit omnia, munera parat!
  Natasha , incendens ac feriens , & mortifera nudis pedibus proiciens , stridore ;
  - Rus' meum amo! Rus' meum amo! et omnes vos interficiam!
  Zoya quoque figit et ululat, aliquid explosivum cum nudis digitis proiciens;
  - Magnus Nicolaus Tsar! Montes et maria sunt eius!
  Ille fera, furibunda fremens, nudoque ululat Munera.
  - Nemo nos prohibebit! Nemo nos vincet! Puellis nudis pedibus, nudis calcibus inimicos opprime!
  Et iterum puellae sunt in pressuris silvestribus. Capiunt Premisliam in movendo et cantant, componendo in eunt;
  Sanctus Rus noster clarificatus est;
  Multas victorias futuras habet.
  Puella discalceatus
  Quae non est in mundo pulchrior!
  
  Rodnovers allisimus;
  Maleficae quae semper discalceati sunt...
  Puellae pueros valde amant;
  Furentis pulchritudinis!
  
  Nos numquam in
  Non succumbamus inimicis...
  Etsi nudis pedibus,
  Multum conlidere non erit!
  
  Puellae amant currere
  Discalceatus in frigore...
  Vere lupi sumus
  ferrum possumus!
  
  Non possumus prohibere nobis
  Fritz ingens multitudo...
  Et non calceis
  Satanas timet nos!
  
  Puellae Deo Familiae serviunt;
  Quisque id cursus magna.
  Nos ad gloriam et libertatem sumus;
  Non erit vilis beat Kaiser!
  
  Nam Russia, quae est omnibus pulchrior;
  Pugnatores oriuntur...
  Edimus adipem polentam
  Inflexio pugnantium!
  
  Nemo nos prohibere
  Fortitudo puellarum ingens est.
  Et non lacrimam
  Quia sumus ingenii!
  
  Nulla puella flectere potest,
  semper fortes sunt.
  Acriter pro patria pugnant;
  Sit verum somnium!
  
  felicitas in universo erit
  Sol erit super terram.
  Cum incorruptibili sua sapientia,
  Bayonet Kaiser!
  
  Sol semper lucet populo
  Latissime in patria;
  in foelicitate, adultis et liberis;
  Et omnis pugnator fortis est!
  
  Non est multa felicitas
  Esse felicem crede nobis...
  Ne tempestatibus depellant -
  Proh dolor!
  
  Deus benignus noster tam summus est;
  Nihil eo pulchrius.
  Surgamus spiritu
  Ad malevolos omnes evomuit!
  
  Vincite inimicos, credo
  Bely, Russian Deus nobiscum ...
  Erit gaudium venture
  Ne pereas malum in limine!
  
  Bene in summa, Jesus;
  Semper sit fidelis...
  Ipse est Deus Russiae, audi
  Jacet quod Satanas Iudaeus est!
  
  Non, Deus omnipotens.
  Nobis Sanctissimum Main Rod...
  Quam certum est tectum;
  Eius Filius-Deus Svarog!
  
  Denique pro Russia.
  Non est turpe mori.
  Et puellae pulchriores sunt omnibus
  Viribus foeminae similis urso!
  
  
  Consilia non mutaverunt
  Mainstein committitur. Quam ob rem Stalingrad decem undique oppugnationis diebus cecidit. Et copiae Sovieticae circumventae sunt. Deinde Wehrmacht per Volgam oram ad mare Caspium movit. Quomodo Exercitus Rubrum respondet? In media acie ingrata non nimis prospera fuit.
  Plus, etiam Iaponia pugnam Mediterranei vicit, quamquam non ante secundam aperuit, sed insulas Hawaiianas cepit. Eodemque tempore terra Samurai signa in Indiam movit. Ad hanc coloniam custodiendam, Britannia partem copiarum ex Aegypto secedere debuit, relicta Operatione Torch.
  Germanos in fronte orientali obtinebant. Rapta Stalingrada capta lateri meridionali concidit. Fritz ad Caspium mare defluxit et Caucasum terra interiit. Et tunc Türkiye bellum iniit. Exercitus eius, quamvis non valde fortis, numerosus est et fortiter pugnare potest.
  Primis iam diebus Turcae Batumos ceperunt et Yerevan circumdederunt. Ita res gestae decent, cum Exercitus Rubrum a fronte Germanica configatur.
  Notandum est quod Nazis euenit eo quod copiae Sovieticae protinus ab echelonibus proelium inierunt et frusta comminuerunt. Quod quidem frustra in bello evenit.
  Stalin etiam timidus et hystericus erat - postulavit ut Caucasum quoquo pacto servaret.
  Denique heroica defensio Stalingradia non operata sunt omniaque discesserunt. Etiam absentia Iaponicorum divisiones in extremo Oriente non adiuvaverunt.
  Germani in ora Caspii maris Dagestanum profecti sunt. Desine eos pulvis colligere - sed copiae inaequales sunt, praeterea Exercitus rubri magnas difficultates cum commeatibus expertus est. Et scidit. et Fritz strenue bombed.
  Civitates Americae fere tertiam Reich victoriis Iaponiae distractam non attigerunt. Britannia aliquantulum debilitata est, nec etiam per aggerem ascendit! Nunc Germani nimis multa aeroplana instare ac vere poterant.
  Stalin autem dotes eius pessimas ostendit et saepius verberavit et clamavit, sed optima iudicia non fecit.
  Ita Caucasus jactura inevitabilis factus est.
  Pugnatum est iam in confinio cum Azerbaijan.
  Puellae Sovieticae perdite pugnant. Hic sunt pulchritudines pugnantes perdite.
  Et non cedere nec cedere. et per arrectas repunt.
  Natasha, Zoya, Augustinus et Svetlana generalem a tergo trahebant Germanum. Hoc frigus est. Puellae genibus eum posuerunt et nudum pedes osculari eum compulerunt. Eos magno studio confudit! Calces puellarum lambit.
  Milites in genere sunt tam parum pudici et venusti. Tum Fritzam pugnam dederunt.
  Natasha lacerata rupta , Nazis abscidit . Grenade nudo pede proiecit et pipiavit;
  - Pro magna gloria!
  Zoya etiam caluit et diruit;
  - Pro matre et Stalin!
  Et accepit eam et misit grenade cum nudis digitis suis. Nazis dispersit et diruit;
  - Pro USSR!
  Puellae tam pulchrae et stupendae sunt.
  Augustinus quoque nudo pede grenade proiecit, denudando dente prehendit et stridit;
  - Ita sum pugna! Similis terminus!
  Et Svetlana quoque rem nudis digitis talem occisorem et perniciosum deducet. Et iterum cantate:
  - Amicitia nostra monolith est, et hoc significat.
  Quattuor sunt, sic pugnant sicut - hae sunt puellae! Ridicule pulchritudines et longas linguas respondentes ostendunt.
  Milites amplissimi ordinis. Et quomodo triturant, et quomodo clamant.
  Germanos instar baccae prelo opprimunt.
  Natasha accensus, nudo pede proiecit grenade et cantavit:
  - Milites sumus lucis et vexillum rubrum!
  Zoya quoque interfectorem nudum digitorum suorum emisit et increpuit;
  - Et pro Lenin pugnabimus!
  Et tunc Augustinus lacerat dentes denudantes;
  - In nomine magno!
  Tum etiam Svetlana accensus, nudo pede tasque immissa, rugiens;
  - Nos hoc feremus ac vertemus!
  Quattuor strenue laborant et sagittis. Bene, adhuc puellas quae multa sciunt de exterminatione. Et sic non pugnant.
  Et quomodo debeant reales terminatores... Summus evolare bellatores. et passionis interitus.
  Natasha iterum nudo pede proiecit grenade et exsibilavit:
  - Probe intellego hunc mundum, ut exulceratio classium!
  Exsibilebat etiam Zoe, lethalem eiectantem grenadam carnibus nudis digitis jactans.
  - Utra domus vexillum rubrum habebit!
  Et tunc Augustinus dedit vicem. Nazis metebat et nudo pede sibilabat grenam proiecit:
  - Magnum spatium, haec est terra nostra et omnes sumus!
  Milites quidem et quidem spiculum lacerare possunt.
  Et tunc Svetlana, quasi nudo pede grenadas impellens, eruptionem et furorem emitteret;
  - Ignis furit et equo buck!
  Puellae excitabuntur utique. Et sunt ludibrium.
  Et ex parte Germanorum, turba Gerdorum, pugnatur in T-4. Iterum cum incipit, talem pressuram non fovebis et supprimes. Apud puellas talis est flamma infernalis.
  Se iaciunt, nec occasionem fugiendi dant. Dentes margaritae non resistunt albis.
  Milites sunt feroces et ululant;
  - Sapor ferus! Omnes hostes ad infernum mittemus!
  Gerda incendet triginta quattuor et stridet;
  - Futuras victorias!
  Carola nudis digitis et gurges urget felis;
  - Discerpam!
  MagDus etiam incensus, fractis-t 26 et editi;
  - Aperiamus.
  Et digitos nudos excussit.
  Christina quoque nudis pedibus in pedalis et sibilo comprimet;
  - Eia nostris partibus!
  Puellae sane ac paene nudae in bikinis et discalceatis. Lorem simul et asperiores.
  et impetum eorum non nimis perfectum, sed efficacem T-4. Et jaculando in hostem. Talibus in nullo te deponere puellis! Quomodo autem rictu. Quamque se torquent vultus!
  Gerda sibi fremit, nudis figens digitis;
  - Gerda amat necare, hoc Gerd!
  Et rursus ignes proiecta.
  Et tunc Carolus palmites vicissim fremit, pulsans triginta quatuor;
  - Ego ventrem eorum interficiam!
  et nudis pedibus iterum incipiet.
  Et hic etiam Christina interfector addat. ope etiam pedum nudis.
  R. Et rugiet;
  - Formam ego sum pugnax!
  Et quam lumbos habet, et prelum levamen!
  Et tunc MagDum comprehendet et vlupit, et fremet;
  - Banzai!
  Habet etiam pedes nudos, et excidit!
  Quattuor Germani se scandunt et vincunt. Tantam vim habet audaciae et vigoris.
  Milites sibi haerent et sagittent. Exercitus Rubri descensum non dant.
  Et in caelo etiam gubernatores pugnant, quod patet. Animus eorum immensus est.
  Hic est tardus Germanicus Focke-Wulf. Gertrudis habet. Et haec puella ostendit eam viris frigidiorem esse. Sic fascists triturat. Non det eis misericordiam. Vera pugna a Gertrude incepit.
  Sovieticum Yak pulsat et stridore;
  - Super puellam habeo!
  Tunc assumet et ostendet linguam suam. Et iterum tollet totalem exterminationem. Ecce puella est. Item discalceatus et in bikini. Et deinde laggam jecit, et iterum rugit;
  - Gubernator gunner!
  Et ridebit in summo pulmonis sui. et tunc accipiet eam et descendet ad PE-II. Talis puella, frigidissima regione et genere. Tum illa iterum torquebat et tormentis aereis Yak oppressit. Et conabitur.
  - Ego sum lupa caeli.
  Et quomodo dentes aperit! Quam ut exi! Bene, avia! Omnibus mulieribus, mulier!
  Sed, utique, Nazis in meridie oppugnare adhuc conantur.
  Ibi imprimis gubernator Helga pugnat in ME-109. Itaque feliciter a Britannis avolant fragmenta.
  Mustang puella prostravit et cecinit;
  - Lilac nebula supra nos natat!
  In genere, quam bonum sit pugnare discalceatus et bikini. Quam practica est! Commodissimum et.
  Helga gubernator est. Fuhrer satis callidi erat consilium audire et puellas in piscinas, planas, et in exercitum ire permisit. At Fritzius quanto meliora iverunt.
  Ipsi non exspectaverunt corpora feminarum tam efficax. Hic Helga momentum et rogationes celebre est.
  Nudo puella pede pedals pressit et fremit;
  - Tam jucundus sum - bos !
  Helga duo plana Britanniae et stridore descendit;
  - Post me Germania milites in ordine!
  Et bomber confodietur! Ecce puella est! Omnes puellae magnum et frigus bellatorem habent. Si exstinguit, etiam sine ulla caeremonia et pietate.
  Puellae tam parum pudici hic sunt!
  Et Rommel copiae per desertum dilacerant, non expectato accessu copiarum. Vincendum est, ita nos oportet. Praeceptor fabulosus "Deserti Fox" iam cum copiis superioribus pugnare consuevit. Itaque milites sunt. Hic, exempli gratia, est electa turma militum feminarum ex SS. Decembri primo, cum prima fronte crepuit, Germani cessere, Britanni e contra Tolbuk perruperunt, et Wehrmacht in Africae solum se iactare minati sunt.
  Tum daemoniacus Führer suadet: phalanx tigrium foeminam transfer. Non quod dominae aequilibrium potentiae mutabunt, sed ut viri, praesertim Itali, pudefiant et multo infensius et sollertius pugnarent. Post omnes, si durae disciplinae obdurantur, electae puellae praecedunt, tunc valde erubescent rustici.
  Milites in uno bikini pugnaverunt, crepitibus specialibus ad tutelam adhibitis. Sex menses nudis, puellaribus cruribus ita inculcata sunt ut arenas calidas ut sartagines non timuerint, et ex solis aestu pellis eorum colorem obscurum colorat. Et multa iam plusquam duodecim cadavera post humeros habent.
  Margot et Schella, duo infantes admodum, sed iam Aryans in proeliis obduruerunt. Minimi in comitatu sunt, sed dimidio anno iam primam Crucem ferream Primae Classis mereri curaverunt (secundum genus, omnes in phalange iam habebant), immites et benigni.
  Margot crinem colorem ignis habebat, et Shelleius erat niveus flava cum melle admixto. Hic pugnant, impetum repugnantis lacus Britannici repellentes. "Matildas" cum armis suis praegrediuntur validis. Praeterea pervium "Cromwell" cum conchis sublimibus explosivis et carris levioribus. Puellae in arena se sepelierunt. Frustra in fronte emittere tales lacus. Ne- que notari oportet , et deinde .. .
  "Matilda" et "Cromwell" circiter triginta talenta pendunt, et cum fossas in argillaceo harenas defodiunt, FORMIDULOSUS fit. Superne nudas fundit colla perustas, Te gravem sentis, nothi machinis. Hic idem "Cromwell", ferrum typicum cum 70 mm armis prona, quod etiam 88 mm sclopetum capere non potest. Odor Britanniae, gasoline acria valde et oleum machinae. Puellae suas admirationes leves exilientes habent. Prima Faustpatronum exempla. Cum homines, ut mos est, dominae praecedant, ideo tentant novissimam et, ut speratur, arma promittunt.
  Sed puellas etiam contra sloganam nazistarum hypocriticam ponunt: "Bellum virile negotium est, pax mulieribus!", in densissimis est.
  Sed pedites post terga, quod in fossis sedendi et vincendi facultas est.
  Shella sonat susurro, sternumenta ne graventur Sternere nares de fossa cadens ;
  - Tantum senescentis in acie sinet te fermentum victoriae Campaniae vitare putris a fatalibus desiderari!
  Constat Margot;
  - Quis non habet patientiam, tunc erit acerbum vinum calamitatum, et amara damna damna!
  At nunc Matildas, Cromwellus et Mongooses duodecim lumen iam post eos sunt. Iam tempus messis est.
  Testa, cuius coma semel in cinerem versa est, et nudis calcibus in calefacta arena requiescit, mente in Virginem Mariam et alios sanctos convertitur, inquiunt, noli me demittere. Digitus pede leviter urget ut crimen figuratum recta in piscinam uadit.
  Margo felis cum ea trahit, etiam otiose. Deinde ambae puellae inter se manibus plaudunt. Crimina ius in puppi feriunt, postquam explodunt piscinae. Aurei flammae spumae undae per aerem elisae audiuntur alicuius maledictae.
  Tunc breves capistri Britannici lacus in quasi fistulas e pulsibus volvuntur.
  Et tigris puellae fortiter tasque in hostes iactant. Et fragmenta passim volitant, discerpentes, ut crux igneae felis, maculator armorum, rivus perniciosus cumulativorum particulorum.
  Hic est muliebris furor, Germanos nequaquam seditiose esse. Et sciunt pugnare ... Et suffocat impetus.
  Facilius est peditum incursionibus, Arabum et Nigrorum excursionibus vel variis promissionibus fere compositis. Cum piscinae eiectae essent et gravis resistentia praecederet, iam ad prima damna recesserunt.
  Post haec in communem fugam se vertunt. Cum talis oratio - offendat infirmum, fiat portenta!
  Tandem impetu facto et puellae per desertum discurrerunt vesperi, colloquium habuerunt in go. Shella Margot interrogavit:
  - Putas nos Alexandriae erimus?
  Ignis bellator confidenter respondit;
  - Puto non post Novembrem, vel forte Octobrem, tandem Aegyptum occupabimus.
  Shella logice negligens pruritum in callo pedum ex arenis calidis, suadet;
  - Cum hunc clavum in nostro subbello devincant, basim Melitae, copia melior fiet, cum primum novae unitates intrabunt, hostis occasionem iam non habebit.
  Margot circumspexit videre quousque sol ante solis occasum reliquerat. Ut tandem cubes et bonam noctis somno. propinquitas luminaris rubentis ad horizontem bellatorem sedavit. Dixit ignave;
  - Puto Fuhrer non deesset post Peru-Habor et Medium magnificum in Cretam portum repetere. Hoc solum tempore Malta actu destruetur.
  Shella exclamavit in caelum anathemate;
  - Convertat Omnipotens bases Britanniae in infernum.
  Sol tandem post horizontem occultatus est dies frigidissimus anni die XXI mensis Octobris ad finem venit. Et cum eo, Operatio Ursus Ursus incepit. Cur prorsus alba? Calliditates informationes ad faciendum existimant nos de aquilone loquimur, sed re vera de fabrefactis in meridionalibus adductius opprimendis.
  Maxima basis Britanniae infernum re vera vidi. Plus quam mille bombarii undique ex adverso orientis convenerunt et, accepta honesta pugna experientia, cum praesidio pugnatorum, invadunt. Pugnaverunt sane Britanni diutius, sed tantam vim ingentem ictum non exspectaverunt. Imo quis credet Fritzium decernere fronte exponere, etiam si hostis ad tempus quietus sit. Sed Britanni milites inclementer iam verberantur. Verbi gratia, naves eorum oppugnantur Yu-LXXXVII, nobilis "res". Non nimis celeriter, sed summa accuratione bombinging (pro tempore) classem Britannicam latentem in sinu cruciant. Recentiores Focke-Wulf non multo post, inter quos etiam fabulosus ipse Rudel rex oppugnationis aircraft est. Notae ad mergendum pugnae Sovieticae potentissimae, quae pugnae Marat.
  Hic, exempli gratia, corporaliter Ricardus videt vultures de monte sicut tribula. Sicut pisces praedatorii, plurimi bombardi germanici e fovea emergunt. Iam senex Anglus telephonum in timore iacit. tam atrocem conspectum numquam viderat. Sirenae sero admodum ululant postquam bombae explosae sunt. Milites Britannos unda emittit Flatus, avulsis brachiis et cruribus in diversa volitant. Hic una galeis ferreis calefit et in facie percussus est. Quamque stridore;
  - Churchill kaput! Hitler frigus est!
  sclopeta Britanniae anti-aircraft non statim incendere coeperunt, sed tantum cum milia bombarum statim pluerunt. Hostes omnia recte computant: non una bomba peritura est. Hostem igitur premunt et verberant. Sectores omnes pre-notati sunt in tabula geographica. Porro insolentes Britanni, etiam proprie, se non dissimulabant. Multa tormenta anti-aircraftorum in conspectu stant et primo loco rapiuntur.
  Hic dolium 85 millimetris longi triginta duorum pedis anti-arbortis tormentarii excussum est et in aere quasi donut inflexum. Tum ingruat, quinque Anglos oppressit. Venter hic unus ex nigris scissus est et intestina excidit.
  Et bombs pluit, et omnia igne facta sunt, vectum cibus commovit, explorare coeperunt, conchas spargentes per totum fere sceletum, deinde vectum alterum uredine. Sirenes in nundinis Yu-87 constituerunt et sirenes Focke-Wulf ululaverunt, horrorem inter Negrones et Arabes e copiis coloniarum causantes. Sed videtur quod album non minus timeat.
  Hic, exempli gratia, duae frigatae Britannicae collidebant, adeo ut boilers sonarent. Et etiam fragmenta frigiarum, quae auferebant, divulsa sunt in aere, sicut agri fodies, et in imo resedit cruiser.
  Anglus Cromwell lacus brevi rostro, sed cum decenti velocitate et armo valido, trepidatione acceleravit et horreis suis vectus est, etiam duodecim milites sui in via perturbatos opprimens. Crescebat Chaos. Hic etiam tabellarius Anglicus saginare coepit, et metus valida flammam aperuerat.
  Et in isto inferno duo homines penitus inperturbati manserunt. Eorum alter erat Indus, fistulam modo accendit, altera foemina, quippe Arabum origo, sed militari more. Simul non attendentes ad mortem properantis. Sed multitudo equitum annihilationis se incidit in ludum non mediocrem chartae. Ludus fuit quinquaginta duorum chartarum cum iocularium et etiam secundum normas ab ipso rubra inventas.
  Mulier Arabs dixit:
  - Sortem strepitus! Et quid punctum trepidationis?
  Unus e militibus, dorsum raphano inciso, prope in Indicum cucurrit, sed eum casualiter catulum eiecit. Guttae sanguinis ceciderunt super faciem rubei et lingebant eam subridens. Tunc animadvertit;
  - Restauratio sors debilium est pallida facies. Apache nos arbitramur - nullus bonus hostis est, hostis apparuit - melior!
  Mulier timida dixit:
  - Haec est typica infirmitas eorum qui fidem Christi profitentur. De sacrificio loqui amant, sed ipsi non immolant.
  Indicus celeriter adnuit.
  - Ordo fundatum est ubi caementum est fides, et arena est voluntas! Fides cor est auri, et voluntas pugnus ferreus est! Nonnulli tantum pallentes habent.
  . CAPITULUM #5
  Et in German bomber etiam puella est. In hoc casu Viola. Pulcherrima flava, et cum Nicoletta gemina est. Ambae puellae sunt valde parum pudici. Bomb stillans desuper. Ac etiam milites discalceatos et bikinos.
  Puellae sibi ululant;
  - Tales habemus stolas ut supermen!
  Nicoletta etiam bombas ex fuselage respuit. Hostem opprimit. Angli hoc modo capiunt.
  Viola quoque desuper lethalem bombum immittet. Et pugnatores Imperii Leonis interficite.
  Item quomodo vadit;
  - Metum in Britannia moveo!
  Et nudum pedem quatere. Et pop:
  Lets Churchill beat!
  Puellae ex Yu-188 valde bonae sunt ad bombs proiectionis. Aliquam et maximus lectus. Illa consilio gun celeriter accendi habet.
  Hic puellae et Anglicus pugnator confodiuntur.
  Earum planum hercle est. Bellatores iterum ope nudis pedibus sagittant exitium.
  Viola fremit;
  - Omnes hostes in loculo expuli!
  Nicoletta ululat;
  - Et inimicum proiiciam!
  Et quomodo nudis pedibus capiet et excutiet!
  Hic sunt puellae et quomodo triturant hostes. Et noli prohibere. Authentica Aryans.
  cumque nudas libris detorquent et quassant.
  Et iterum bombs stillant.
  Et hic sunt puellae, in planis aliis. Hic est Eva omissis bombis. Conterit Anglus et cantat;
  - Talis sum super!
  Sed et Eva pedals nudis pedibus.
  Sed Viola iterum bomba stillabit et rugiet;
  - Puella ferox sum, decem viros statim una hora cupio, quae frigidissima et stupenda est!
  Aliquot milites Britanni flammae se in aquam praecipitaverunt ut flammas abluerent. Quin etiam aqua elixa ingressu, clamores et gemitus silvestres audiebantur. Et cruentos circulos per spumam maris primo crasso reptant, dein paulatim pallescentem dissipant. Et bellatores quondam maximi et latissimi in terris imperium humanam formam amiserunt. Arabs contemptim risit;
  - Et hi velamen faciunt!
  Hominem rufum callidum et callidum ebibat, inquit;
  - Videntur timidi, vultus tui formidabiles!
  Arabs mulier dolose dentes denudavit et dixit:
  - Mollities mulieris est similis duritie armorum, sed quanto lethalior et versatilis in defensione!
  Germani statim omni vi consili maluerunt machinisque Pugilum, qui, imparato hostium numero, confestim totis viribus in hostes ruit. Cum justo aerumna hostium in airfields ardent, auferre non possunt. Cum propriae bombae intra Lancastrias explodunt, omnia circum et omnia destruunt. Lenta sed efficax ars. Sic symphonia inferorum ad summum roboris sui pervenit, et deinde subsidere coepit.
  Sed hoc utique non finivit, aerium divisio cursum intravit. Dum Britanni post talia tractantur, nullus omnino tepidus sumi potest. Fortunate labantes appulsi iam factae sunt in quantitatibus et rationibus retractandis illis requisitis debuged. Probabiliter optimum hodie in mundo.
  Volant igitur, non sicut milvi - tardiores, sed satis celeriter, et etiam cum musica Wagner - Hitleris PALMARIUS gratissimus. Quis alius ex vivis recordatus est cinematographici "Apocalypsis", ubi Americani hanc praecipuam musicam cum Vietnamica oppugnabant. Vix ea quot. Ita hic Wagner, motiva et mugitus, per amplificatores. Paratratores phosphoro liniebant facies suas, et picti terribiliter apparent sicut inferorum daemones. Item calculi effectus animi. Plus quidam regentes phosphoro adiuncti sunt, et quidam astulae magnesii, ut saltem ad breve tempus arderent. Ita creepy, praesertim contra vaporem fumi ignis, numerosi ignes. Tormenta etiam habent machinae, etiam camouflaged in forma oris draconis. Tunc canora Germanorum capta sunt tormenta submachina iam verberantes. Cadunt ad ocreas victoribus falcatae rudes acies. Et multi simpliciter malunt dedere, licet plures sint Britanni quam Germani.
  Latebat Indus et Arabs in parvo foramine diligenter camouflaged. Rufus notavit:
  - Bene aravimus eos!
  Nigra mulier miratur;
  - Dicis nos? Forsitan vis nobis?
  Indus caput renuit.
  - Minime! Palefaces Anglicas verberant et bonum signum est! Et tempus erit, tunc feriae nostrae venient! Cum continentes Indi liberant!
  Arabs contemptim risit;
  - Et tu potestatem mundi vindicas?
  Indicus affectuose, quasi ad puerum mentis retardari explicans, subrisit;
  - Qui nimis cupit - plerumque desinit cum nihil! Sic magnum cochlearium - os tuum discerpens!
  Fuhrer sane non vidit quid falcones et accipitres agerent, sed principio suspicabatur machinam belli Germanici omnia clare elaborare. In genere Germanica operationes militares graves usque ad Kursk Bulge factae sunt in gradu professionali. Nonnulli etiam Probationes vocant. Mirum etiam est quod talis machinae stabulantur, et tunc omnino dilabuntur.
  Videntque puellas simile somnium, prophetica quadam visione, lento praecepto interrupta, surge.
  
  
  TSAR MICHAELIS II
  Nicolaus II erat conatus in Iaponia percussionis victima. Tum etiam decessit, cum regni heres esset. Insignis caedes conatus qui in vera historia acciderunt. Tsarevich Nicolaus vulneratus est, sed miraculose superfuit.
  Sed miraculum non evenit. Haec fortuna, ob infelicissimum tsar in omni historia Russiae. Nikolai obiit.
  Et anno MDCCCXCIV, annos XV, Michael II solium ascendit. Frater Nicolaus Tsar. Persona fere non est stupida, immo tenax et fortis. Mikhail Alexandrovich Romanov imperavit feram divisionem inter Bellum Orbis primum in proeliis se distinxit. Fuit, in genere, homo Nikolai durior, procerior, vultu expressior. An ille smarter? Nicolaus II non est homo stultus, ingeniosus. Sed tamen non satis lentus, fortis, superbus, natus ad regem. Plus, scilicet, problemata Nicolai II, praesertim cum uxore.
  Mikhail frater non est stultior, et maxime, ille felicior ... Bene, Nikolai, tamen nomen nescio quo modo regibus est malum. Et Nicholaus primus deficiunt. inde ab initio rebellio Decembrorum. Inde incohatum habuit bellum cum Persia. parta victoria, sed non ita multi. Imo et Irania aemulus Russiae priori non est. Bellum cum Turcis. Nec prima etiam bonorum at. et multum sanguinis valuit victoria. et pauca victoria.
  Bellum autem inde in Caucaso per quadraginta fere annos cum Shamil. Et hoc malum est, dilatatio congelata est. Tum demum clades in bello Scelere. Et secundum rumores Nicolaus Tsar primus mortem sibi conscivit.
  Etiam rex erat infortunatus. Michael Primus... regnavit in tempore tribulationum. Russia Servata. Urbes a Polonia paucae subactae. provecta in Sibiria. Vixit tamen parum. At rex erat fere tation. et sine punctis gravibus.
  Consilium Mikhail Romanov talis erat Nicolai II: dilatatio in Sinas et Orientem. Constructio Portus Arthuri. Diplomatum cum Germania, praeparatio ad bellum cum Iaponia. Sane apparebat bellum cum Terrae Solis orientis inevitabile esse. Dolens, strenue armata fuit. Et iuvenis Tsar gloriam voluit, victorias voluit, Russiam Flavium creare voluit. Praeterea apparebat Sinas promissum colossalem potestatem in futuro futurum esse, et melius nunc eam dividere. Dum rumpitur.
  Iaponia turmam Russiae in Port Arthur oppugnavit.
  Tunc Praefectus Makarov missus est. Hoc tempore mors nulla fuit. Partim quia Mikhail Tsarevich Kirill impedire Makarov non permisit, et in navi non erat. idque paulum mutato itinere.
  Praefectus classis Makarov exercuit. Deinde, cum Iapones cuniculis deprehensis classem Togum oppugnare potuit.
  Pugna navalis finita est cum certa victoria classi Russiae. Postea tamen Iapones portum Arthurum adhuc obsidebant. Donec at neque enim. Mikhail Kuropatkin dimisit, ducem iuniorem et capacem nominans. Et iterum victoriae terrestris partae sunt.
  Iaponia, in genere, mare fractum est. Et tunc etiam portum appulsus est.
  Samurai deduntur. Russia Kuriles cepit, Taiwan et Coream recepit.
  Postea complurae provinciae Sinensium voluntarie imperium coniunxerunt, Zheltorossia formantes. Regium imperium ampliavit et floruit.
  nulla cogitatio, nulla democratia supervacanea. Non vita, sed gratia! Celeri progressu reipublicae. Sed sane primum bellum inevitabile fuit. Iamque venit hora draconis.
  Sed hoc tempore, Russia iam levis lacus "Luna" -2, graves habuit: "Petrus Primus", a filio Mendeleev et potentissimi bombers in mundo designatus: "Svyatogor" et "Ilya Muromets". tanta vis!
  Et exercitus Russiae a primis diebus vincere incepit. Et numerus militum tsaristarum, ob factorem Sinarum iam dimidiatum, erat magnus.
  Copiae Russiae Germanos in Borussia Orientali vicerunt et Koenigsbergam circumdederunt. Qui statim tam Leopoliensem quam Premisliensem sumpserunt. Russia etiam multos milites habuit et magnum numerum lucis mobilium lacus. Cui non par erat potestas terribilis. Alter exercitus post alios cecidit.
  Rati Russici iam Budapest ceperunt.
  Germania difficili loco erat. Copiae Russicae iam Oder appropinquabant. Italia quoque bellum Austriae indixit. Verum imperium Ottomanicum contra Russiam bellum iniit. Sed hoc unum in fugam versi sunt omnesque terga verterunt.
  Copiae Russicae iam Oder transierunt. Hieme Berolinum oppugnare coeperunt. Nihil erat quod urbem custodiret. Ita Germani multum adhuc copiae in Occidente ligatae sunt.
  Et Wilhelmus cum legatis pacem vel potius deditionem cito declaravit.
  Bellum sex tantum menses duravit. Copiae Russiae Istanbul ceperunt. Et Türkiye occupata est ab exercitu Tsar Michaelis II.
  Post haec pax in Peterhof peracta est. Austria-Hungaria corruit ac esse desiit. Galicia et Bukovina provinciae Russiae factae sunt. Res publica Bohemica et Slovakia regna a Tsar Michael II capita facta sunt. Hungaria etiam monarcham Russiae Tsar agnoverunt.
  Cracovia et alias terras regni Polonie ingressus est. East Prussia excisa, Danzig urbs Russiae facta est. Asia Minor et maxima ex Iraquia cum Bagdad Russian facta est. Britanni solum Basra et Palaestinam provinciam receperunt, Gallia vero Syriam meridionalem accepit.
  Regnum Iugoslaviae etiam formatum est, in quo Michael II comes factus est. Parum, egomet Italia. Ita Russia maior victor fieri potuit. Et parva detrimenta pati parvas expensas. Sed Germania adhuc plurimas reparationes Russiam solvere debuit. Magnam victoriam!
  . CAPITULUM #2
  Plura deinde bella minora erant. Plurima Russia cepit Afghanistan - meridies ad Britanniam et duas partes Irania - meridionalis est etiam Britannicus. Tum demum regii milites Franci et Angli Peninsulam Saudianam diviserunt. Hegemony ortas. Etiam eleifend cursus iaculis aliquam possessiones German.
  Usque ad annum 1929, incrementum oeconomicum toto orbe terrarum observatum est - validissimum in Russia. Sed Tristitia magna secuta est. Hoc in Germania imperium Tituli.
  In Russia quoque res novas et sensus augebant. Sed anno 1931 novum bellum cum Iaponia super Sinas erat. Russia fortior et dignus successor Makarov Praefectus, Praefectus Kolchak classi praeerat.
  Victoria, aditus et Iaponia cum omnibus possessionibus Pacificis provincia Russiae facta est. Et Tsar Michael II ac etiam Imperator Iaponiae. Ita bene elaborata est. Sed certatio mundi dominationis finem non fecit.
  Tituli copias aedificabat. Coitio orta est: Germania, Italia, Russia, Britannia, Gallia, Hollandia, Belgium et USA.
  Exercitus tsarist anno 1940 devictos Sinas actu perfecit et in possessiones Gallicas, Batavicas et Britannicas cucurrit.
  Die 22 mensis Iunii anno 1941, Hitler in Gallia bellum incepit. Praeclarum consilium et ingenium Mainstein habuit Fuhrer. Russia bellum contra Britannos et Gallos colonias in Asia et Africa deduxit. Hoc tam inhumanum est bellum.
  In terminis hominum, Russia iam primum locum in mundo occupaverat, exercitus eius optimis et antecisis lacus et aircraft instructus est. Helicopteri, pugnatores, aircraft oppugnant, bombers, gagates inclusis, iam in massa productione sunt! In genere, quoquo modo res magnae futurae sunt.
  Hitler occupavit Galliam, Belgium, Hollandiam et Daniam in mense et dimidio! Russia Tsarist Norvegiam et Suetiam occupavit. Sicut India, Indochina, Irania meridionalis, Peninsula Saudiana et Aegyptum ingressi sunt.
  Militiae Anglicae et Gallicae coloniae infimae pugnae ingenio insignes erant, et militaris animi infimae admodum, sine resistentia prope dedentes.
  Tituli se in Africam movere voluerunt, sed Hispania Germaniam opposuit. Tum Nazis Francogallicam adortus vicit eamque vicit. et deinde Lusitaniam. Post acriter oppugnatum, Gibraltar ceperunt!
  Inde Russia et Germania Africam invaserunt. Hic magna spatia, silvestres, solitudines, viarum absentia plus impediret quam infirmae ac confusae coloniarum copiae Britanniae, Galliae, et Portugalliae resistebant.
  Captio finibus erat. Episodic proelia, arx resistentia. Lacus Russiae adhuc optimus et cum bono maneuverabilitatis sunt, praesertim medius unus: "Nikolai", qui post Tsarevich Nikolai nominatus est, qui a Iaponicis occisus est.
  Tamen, si scias quid mali fatum samurai Tsuda Sanzo servatum sit, Russia, deinde monumentum ei ex Eiffel turri in St. Petersburg aedificatum fuisset. Aliquam vel lacus ex.
  Nusquam in casu "Nikolay" -3 levis relativa erat sub triginta talentis, piscina mobilis cum machina pellentesque. Celeritatem altiorem habuit quam fabulosis triginta quattuor et crassioribus et magis prona arma frontis et silhouette inferiorem, et tormentorum longiorem, quamquam in 76 millimetre caliber similis.
  Quidquid erat, Russia plus quam duae tertiae partes Africae captae sunt, reliquae in Germaniam et Italiam ierunt. Et postquam ingens bombing mense Maio MCMXLII iuncturam copiarum Russorum et Germanorum in Britanniam secuta est. Pugnatum est per duas septimanas et Anglia et Hybernia occupata.
  Post mensem ceperunt Hiberniam.
  America magis passive se gerebat veritus in tam periculosum bellum inire, sed Britannia adhuc opibus adiuvabatur. Itaque Hitler, Mussolini et Nicolaus II potentissimam potestatem oeconomicam constituerunt absolvere.
  Russia communem terminum cum America per Alaska habet. Et iam ad Chukotka balneas aedificaverunt - quod est ad bellum utilissimum!
  Et iam Russiae, exercitus tsarist movebitur ... Et Alaska intrabunt. Et lacus Americani contra Russos non volvunt. Ita evenit.
  Copiae Russiae in Alaska in terram accedere coeperunt die 1 Septembris 1942 ... et valde feliciter profecerunt.
  Celeriter dilatatur. Et in proeliis, ut semper, puellae Russicae pulchrae participant.
  Sunt in novissima piscina "Nikolay" -4. Milites discalceati in uno bikini. Et potentiorem habent 85mm diu exclusus sclopeto: Sherman tonitribus.
  Iam November, nix cecidit, sed pulchrae puellae: Natasha, Maria, Aurora et Svetlana, nullas vestes agnoscunt et paene nudas pugnant.
  Hic milites sagittant et cum exacto ictu Sherman proiecto frangunt. Dentibus nudant. Natasha accensus et rugiens;
  - Ego pro rege percutiam omnes!
  Et quomodo prodeunt!
  Tunc Maria iaciebat, et tam accurate ut turrem Sherman avellit.
  Cepi et pipiavit;
  - Sum puella quae metallum secat!
  Et tunc Aurora proiectum deducet. Ac etiam accurata et clara.
  Bellator stridore;
  - Summa aerobatica!
  Deinde ut Svetlana totis viribus effoderit. Flava puella eversor. Ac LESSUS;
  - Daemon infernus sum!
  Et totum quatuor capient illud sicut per meridiem Alaska euntes.
  Et hic est Alexander-IV lacus, et exemplar recentissimum cum formosis puellis. Plurimum 130 millimetre tormentum longi-obrelatum, et totidem tormenta octo machinae et caterva quinque puellarum pulchrarum in bikinis.
  Eunt quoque et iaciunt, Americanos pulsant, Shermanos perrumpunt.
  Proiectum Alenka nudum eius ope accendit et cantavit;
  - Ad gloriam Tsar Michaelis!
  Dum incenditur, Anyuta sustentatur, Americanos falcando;
  - Rex magne!
  Augustinus etiam confregit, perrupit Sherman, sibilum;
  - Pro pace, labore, imperio!
  Mirabela deinde ignem aperuit. Illa quoque arma perrupit hostisque stridit;
  - Pro novo ordine Russico!
  Et tunc Olimpiada proiecto accendit, sicut lupanet et rugit;
  - Tanta vis sum et hostium dolor!
  Puellae bene et ignis eunt. In oculis eorum smaragdi et sapphiri, flammae inferi.
  Novissima autem, ab omnibus angulis impenetrabilis, lacus "Alexander" -4, ad se vadit et Americanos triturat. Talis est repraesentatio et absoluta interitus.
  Puellae quid sunt pruinae et in eodem bikini ac paene nudae sunt - forma! Ferimus nobiscum felem nostrum!
  Alenka quomodo concha in an American currus accenditur. Quam- ram illam cantare ;
  - Sum mundus stella!
  Et tunc Anyuta capiet eam et dimittet eam, succide hostem et sibilabit;
  - Et decus imperii!
  Et tunc Augustina proiecto teret, hostem demetere, arma hostium confringe et stridore;
  - Cana et impudica puella sum!
  Et tunc Mirabela est sicut crepidae. Et proiectum lethale incendium in hostes. Verone turrim et stridore;
  - aries ex ariete!
  Et tunc formosus heros Olympia tollet. Conchas maxime letalis exsolvit. Hostem frange tristique et clamant;
  - Omnia verrunt!
  Hic est piscina appendens septuaginta talenta veniens et in castella hostium comminuit. Et simul in nive facile movetur - tardus machina gas turbine! Currus sic sistere non potes.
  Alenka canit:
  - Nemo nos prohibebit! Nemo nos vincet! Russici hostes lupi lacerant! Lupi Russici - saluta heroibus!
  Et iterum, ope nudorum digitorum, premens felis, hostem percussit. Ecce puella est!
  Anyuta etiam cecidit nudis utens cruribus et stridore;
  - Sum magnus!
  Et tunc Augustinus movet proiectum et eiulatum;
  - Puella ferox sum!
  Et Mirabela aliquid omnino mortiferum et rugitum solvet;
  - Ad novos fines inflexibiles!
  Et ostendet linguam suam roseam et longam.
  Tum Olympia triturabunt et Americanos confringent et frigidissima faciunt.
  Bene, in communi, visibilis victoria clara est. Hoc proelio vicit et copiae Russorum tsarist progrediuntur.
  Fine Decembri 1942, omnes Alaska iam ab exercitu tsarist captae sunt et pugnatum in Canada gerebatur.
  Praeter lacus, gubernatores in aeroplanis gagates etiam pugnant. Civitas Foederata est multum aviation, sed pauperrimus est qualitas eius. Noli confer cum machinis jet Russian. Hostem vehementia terminatorium premat.
  Puellae autem Anastasia et Margarita in planis suis "Ekaterina" -6 quam efficaciter ustulo.
  Anastasia octingenta aeroplana Americana cum uno erumpit quinque tormentorum aircraft et stridore;
  "Im iustus super-classis bellator!"
  Nudo pede pedals premet.
  Margarita cacumina decem aeroplana Americana in unum erumpentia et stridore;
  - Et adhuc classis sum.
  Anastasia nudis digitis, ac si urgeret triggers et in hoste flagraret. Destruam septem US Exercitus vehiculis et stridore;
  - Talis sum bellator ut rex in admiratione sit!
  Margarita quoque interfectorem et stridorem dimittet;
  - Et non solum regem! Pulcherrimae sumus!
  Puellae pugnant et currus diversis feriunt. Hostem mittunt ut mures mortui in scavem. US elit et perdere.
  Anastasia complura complura plana iecit et fremuit;
  - Pro aquila regia biceps!
  Margarita morsibus denudans pipiabat;
  - Hacc et frigi!
  Et ipsa etiam duodecim carros Americanos percussit. Hic sunt puellae. Puellae necare amant. Et discerpens eum!
  Et hoc par opera.
  Movet ad terram scuta. Et veni cum Shermans, pulsando per eos. Sicut acus metallica. Fortissima ferrum ferroque scindens. Id quam tulerit fragor.
  Anastasia plures Shermanos pungit, et stridore apud se;
  - Puella sum quae multum capax est!
  Margarita etiam Americanos terra et stridore triturat;
  Nihil me prohibere potest, ac nunquam!
  Anastasia hostem opprimit, obterere et stridore prosternit;
  - Pro rege, qui non sapientior et frigidior est!
  Puellae omnino stupendae sunt! Maxime vero in uno bikini! Ac invicte!
  Nullae puellae vincere et prohibere possunt!
  Anastasia fusa, stridore in summitate pulmonis;
  - Puella sum quae ferrum frangit!
  Margarita, sagittando continuans, addit;
  - Et quodvis metal!
  Puellae ad se volant et germinant ... Etsi gelu et hiems, sed hoc non impedit. In Canada, pugna in plena adductius est.
  Anastasia rursus accendit, et fremit;
  - Puer sum similis!
  Margarita strenue confirmat et pantherae furore triturat;
  - Ego sum ille jocior et frigidior omnibus!
  Videntur puellae vere magnam et ineffabilem fortunam computantes!
  Nuda rostro potitus semis! Nesciunt luctus et, nulla lorem! Multum diversae sententiae habent!
  sed denique pulchritudines felicis. Acceperunt et texerunt generale cum quatuor stellis aere percussione. Magnifici pulchritudines. Sicut ipsi futuis, ipsi futuis!
  Rursusque lacus Russiae et Germanus per Canadam moventur.
  Hic sociosque Gerda in Germanicis T-4. Raeda ingenue magis infirma in curriculo carros Sovietici est. At contra, puellae facile non sunt - nudipedalia et in frigore bikini pugnant. Et id dicit aliquid!
  Tales ingenue bellatores frigent! Nescis dubitationem et infirmitatem! Sapphiri et adamantes in oculis ardent! Tantae pulchri- tudines non cedent hosti terra! Sancta simul et vitiosa sunt.
  Cum ingenti industria movent.
  Itaque Americanos opprimunt.
  Gerda nudoque accensus in digitos pipiat;
  - Puella ferox sum! Nec virgo!
  Et postea quam ut risum.
  Carolus etiam tormentum eius accendit. non nimium potentes, sed vivos accendi;
  - Sicut apis sum candens et mordax!
  Post hoc, decor capiet et longam linguam ostendet!
  Et tunc Christina colaphis et stridore;
  - Et vocales meas! Dente percutiens!
  Dentes quoque lupi nudant et rugiunt;
  - Nova victoria erit!
  Bellatores sunt vere duri et infesti. Habent et tantum musculus roboris et furoris vehemens.
  Et Magda etiam hostem alapam dabit. Sherman e longinquo comminuet, accuratissime finem ad finem et rugit;
  - Ego tam frigidus sum German!
  Quattuor, non obstante quod currus non est optimus, feliciter pugnat.
  Et quare? Quia fere nullas vestes habent! Milites pulcherrime hostes delent.
  Gerda superbe dicit:
  - Digni sumus Fuhrer!
  Post hoc iterum iaciet pulchritudo, et faciem eius bellus portabit.
  Hic bellatores sunt spiritus aryani. Et frigus non timent. Etsi hiems in Canada occidentali est, adhuc frigidissima est.
  Sed nihil - solum nudis pedibus, ac paene nudo. Tunc erit fortuna et victoria!
  Hi sunt fortes pleni spiritus superbo.
  Jamque Aryani in perseverantia pares non habent. Exceptis puellis Russiae.
  Sed Natasha in "Nikolay" i3, etiam in bikini et discalceatis, offa, contorta et ambulavit. Melior autem est piscina eius quam Germanica T-4. Pugnae hic sunt lentae et valde infestae.
  Iancii disrumpere conantur. Sed hic Natasha "Maga" excussit, et rictu dentium margaritarum sibilaverat;
  - Tam puella sum ut nemo resurgat!
  Et Maria accurate in lacus Americanorum accensus est. Irrumpit et strido dentium sibilat;
  - Nulla vi nos capiet!
  Et nunc quoque rursus Aurora iacebit. Sherman deperditum est. Ita puella quod tibi necessarium est.
  Et tunc Svetlana eam contributionem faciet ... Quomodo Americanis nocebit.
  Sunt etiam in mari proelia. Classis Russiae Philippinas capit.
  Et hic quoque manipulus: nautae nudipedalia puellae. Etiam pulchritudines fere nudae in bikini. Verum in Philippinis tempestas etiam hiemis mirabilis est - calida, quia prope aequatorem est.
  Ac puellas certare et jaculari. attrita micantia nudat , undique calcibus. Hae puellae tantum adorandae sunt. Maxime quod nec est - super!
  Viam amant captivi rapi! se alligant, et tunc equitant super illis. Sed et captivi perdunt conscientiam. et internitionem non sibi, sed hostibus prorsus constituunt.
  Tales frigidos nautas dimidiae nudae puellae. Et nihil est prohibere et opprimere eas!
  Milites an American cruiser conscendit. Insiliunt fere nudi, nudis pedibus, musculis, qui sub pellibus perusta volvuntur. et Americanos furibundus obtruncant. Et ne minimam quidem copiam superesset.
  Et hic videre pulchram Stellam et Masha socium eius. Ambae puellae procerae sunt, blondes musculares, sicut omnes caeditur. quid non ictus, tum metus, et corpora discerpunt?
  Puellae in nave Americana ambulant. ad dextram vibrans - plateam, ad sinistram vibrans - lane!
  Puellae nikah non cessant! Ne forte adversariis relinquamus! Ac si fremunt, incipiant quatientes lacertos!
  Rursumque in se gladios agitant, ululant;
  - Nos sumus puellae quid pro rege, patria et Mikhail Romanov!
  Et secant sicut samurai brassicam. Hic eam Stella cepit et nudo pede ileum Sustulit cursorem. Altius volabit, et prosiliet.
  Flava terminator dabunt:
  - Pro verberibus, mercedibus solvunt!
  Et iterum denudabit dentibus suis, et micat dentibus margaritis. Ecce puella est! Maxime sucus et sapor!
  Puellae ad se ruunt. et transeat sicut turbo aestus. Ne occasionem hosti des. Magnam potestatem habent. Tenebrae daemones sunt, et mille millia angelorum.
  Et hic est Masha quasi feriens, et cum duobus spathis statim tria capita tundet! Haec puella - puella omnibus puellis!
  Ambae pulchri- tudines conciderunt, ut clavos gladiis mallent. Nulla autem infirmitas vel dubitatio est in suis actibus. Procedunt sine cedente vel omisso. Iustitiae humanitatis adunationem requirit. Unum imperium, una corona, una meta et dilatatio in spatium.
  Hoc tempore, deductio primae satelles Telluris artificialis in orbitam geritur. Hic volat orbem.
  Puellae Russicae in bikinis pro se pugnant. Neve hostibus cedant. et Americani pulchritudines succisae cadunt. Adhuc, puellae summae classis et sollertia.
  Ii semel in Iaponia bellum facere curaverunt. Pugnatum est in summo. Ipse imperator captus est. Ingentem sollertiam ostenderunt. Tales motus sunt, et tanta vis musculus. Nimirum tales virgines sunt miraculorum miracula!
  Exciderunt samurai in palatio. Erant autem fere nudi et discalceati. Puellis, quae facerent quae inimicos suos mirarentur.
  Et conciderunt carnes suas et demonstraverunt artificio suo. Milites, dubia incerti, procedunt.
  Hic praefectus Americanus cum machaera praecidit caput. Et quomodo ridebunt pulchri- tudines suas denudantes.
  Et rursus in ingrata ac secant. Tales sunt bellatores monstra vera. Michael autem Tsar in solio est. Alexandri Tertii filius, sed non ille. Plus felicior, fortior, potentior superbus, quam etiam rector ingeniosior.
  Sed, sane, fortuna res, plus etiam plus severitatis - Mikhail acerbe pugnam contra corruptionem duxit, quae effectum positivum in exercitu habuit. Sed efficacissima scio quomodo puellis in bikinis utatur ad militares usus. Puellae autem pulcherrimae sunt cum paene nudae et discalceatae sunt.
  Hic vario Marte pugnas. Et pulchros bellatores verius melius quam viros sagittent. Maximeque, cum puellae paene nudae sunt, paene invulnerabiles sunt. Glandibus et conchis non capiuntur. Fortissimus exercitus bellatorum. Id frigus. Talis idea de Tsar Michaele - puellis uti paene nudis et discalceatis, et haec victoriam attulit.
  Puellae in proeliis tasque et pugiones nudis digitis iecerunt. et rabiem ingentia monstrabant.
  Puellae valde offendunt. Pulcherrima, ludicra, et bipes. Eas tenere nemo potuit.
  Bellatores sunt valde leporarii... Pedes puellares nudis pedibus validissimum telum sunt. Sed quid agunt? Multum. Ipsae plantae nudae industriam e terra receperunt et bellatores pulchritudinis erant ludibrii.
  Pulcherrimas in mundo puellas dicere fas est, quod et mirabile est, et aspidis furorem!
  Captum Americanum cruiser. Capti viri proni ceciderunt. Deinde pedes bellatorum in ora contrusi sunt. Et osculari coactus est. Puellae cootatae sunt, et plantae nudae, cum linguas lambebant, amoenae ac titillatae erant.
  Sed pulchri- tudine fruuntur, quod nudi pedes osculantur, et pedes osculabantur.
  Tum puellae rident. Et renidens dentes!
  Sed melius est, puellas nudas et paulum emit. Tam formosos viros. Et quomodo crus et osculum tale accipias. Et digito quemque lambent.
  Puellae magnae sunt.
  Hic iterum piscina "Alexander" -4 in proelio. Pret to itself and iam February it. Copiae proficiscuntur. Propius ac propius ad US agrum appropinquare. Puellae tam frigus sunt.
  Hic Natasha verius profert. Et accuratissime misellam.
  Puella perquam accurate iaculatur et clamat;
  Nos hostes opprimemus!
  Mariae prodeunt altera. Hostes cepit et vicit;
  - Super sum!
  Maria est puella pulcherrima et strenua.
  Pedes nudi sunt pulcherrimi et elegantes in amatoriis suis;
  Hostem delebimus!
  Et talis Aurora puella est, et eximius illi, et ventres et ubera nuda, et quae papillae coccineae inflantur;
  - Hostes effodiam et eximium faciam.
  Utque rufos movit capillos!
  Rursumque nudis, sculpsis cruribus teret. Tales milites frigidissimi sunt!
  Tum Svetlana hostem expugnabit;
  - Ego regem amo, et laqueos inimicorum collo suspendo!
  Hic est ubi puellae rident. Quomodo leporarii facti sunt et refrigerant.
  Americae a puellis fugiunt. Aut cedere. aut moriuntur. Faeminae bellatores tam formosae sunt, et discalceati valde, et puellae tam mirabiles. Et in uno bikini, dimicatio est delectabilis et efficax. tam miri sunt bellatores.
  Natasha ignes apud Americanos iterum ac sibilat;
  Frater meus es tu, et ego frater tuus sum! Specialius, soror!
  Et iterum, dum linguam movet. Dicamus ferox bellator et pulchritudo!
  et hic Anyuta nudum quatit ubera. Clamo et subridere. Et testa Americanis mittet. Et tollet et irrumabit.
  - Pulchritudo cecinit! stridore;
  - Tam eximius sum puella!
  Pulchra puella et sexus amat. Et suus 'nice!
  Tollens autem puella et celabat eam, et murmurabat.
  - Vincemus et comminuemus hostem!
  Et hic est Aurora percussio et tritura;
  - Rex sum et lenta puella!
  Mulier bellator satis leporarius potest esse.
  Puellae sibi rident.
  Sed Svetlana eam cepit et frigidissima est. Et dedit talia feoda in perditionem inimici, et osculabatur demones;
  - Haec est talis aerobatica totalitarian!
  Lacus agilis letalis. Sherman infirmos altaque verberat. Hic sunt proelia hic pro Russia tsarist.
  Natasha rursus ignes. Et trepidi;
  - Pro idolo tuo!
  Maria mittere coepit. Puella pulcherrima est et comas aureas habet. per aspectum.
  Calce puella, et digitos nudo tendit et stridore;
  - Caedes pro rege est.
  Et hic Aurora stupri Americana est. Et puella est, dicamus, valde ferox et stridore;
  - Pro vera conscensis!
  Et praestitit se puella vere fortis.
  Ac Svetlana pugnax et pugnax est. Nudo crure tundebat, hostem discidit.
  Quae pipiabat, denudans dentes;
  - domina sum quae aquilam volat!
  Sic puellas vi ferae effodere coeperunt. Et noli prohibere tantae pulchri- tudinis aggredi. Non cedentis neque inflexio.
  Natasha iterum accensus et exsibilatur:
  Usque ad internecionem totalem!
  Et Maria, sine ullis clavibus, multo magis inimicos suos destruendo valuit, et adversarios eius frangere coepit.
  Ac deinde Auroram prehendit et quomodo e tormento hostem adipiscatur. Et feliciter, colossale aplomb. Hostem comminue, comprime. Strages liquefacta volat Sherman in omnes partes.
  Et Svetlana quoque iaciet et quomodo canet;
  - Puella sum magnae somniorum et magnae pulchritudinis!
  Bellatores etenim miram voluntatem vincere demonstrant.
  Nimirum imperium magnum et frigus factum est. Genghis Kan res gestas superare potuit.
  Milites ad se movent. aut potius acerrimum et induratum pugionem. Nunc copiae Russorum iam vere invictae sunt. Regnum magnum et imperium.
  Si id spectes, tunc in historia Russiae multa bella et difficilia tempora erant. Nicolaus autem II magna ex parte infaustus erat! Contigit esse defectum. Sed res magnae sunt momenti. Quid Alekhin ostendunt magnus latrunculorum Russorum lusor. Cum adversario loco ludere coepi, vertens tabulam superans et capiens. Ingenium, genius.
  Cum omnibus quaestionibus Russiae tsarist, multum factor nudarum puellarum solvitur.
  Helicopteri etiam intersunt proeliis. Vehicula pugna, et etiam nautae cum puellis bikinis et discalceatis. Qualis exercitus puellarum? Praestantissimus. Tanto exercitu nihil potest desistere et debellare.
  In hoc igitur exercitu nudae sunt pedes ac paene nudae puellae. Turbam in helicopter Varvarae capitaneo. Nonne hoc miraculum est! Mare turbidum est! Et quomodo tormenta aircraft percutient. Et tunc sunt nisl. Hae puellae reales turbinum turbinum sunt.
  Non sunt inferiora ullo hoste. Exercitus Russiae paratus est ad proelia et magnas res gestas.
  Varvara est puella pulchra capillis flavis et fere nuda. Quam strepere in summo pulmone;
  - Hostes non transibunt! Et non fugient!
  Et capiet, letalem missionem ab omnibus iciibus sui frigidissimi currus solve. Verrunt inimicum. Et capiet eam, deprimet eam inflexione perniciosa.
  Sed modestus Olga arripuit erucam in positiones Americanorum et exsibilat;
  - Pugnavi non calceis sordidis, sed nudis pedibus!
  Et oculis sapphiri connivent. Imo hae sunt puellae - tam incredibiliter jucunda aerobatica. Cum eo potes ascendere montem bibere aquam, et nudum draconem deponere.
  et tibiae tam venustae et singulares! Et renes eius graciles sunt et musculares valde.
  Barbara percutiet et ululat;
  - possum rege foramen unum in globo!
  et nudabit faciem suam, et despiciet oculos suos.
  Milites incisura vertice sunt. Hic Tatyana puella etiam bikini est, ut eam sumit et stridore;
  - Sit rex super omnem terram.
  Et cum margaritis suis scintillabit dentibus. Et ex helicopter lethale sicut clavo. Et letale erit. Et vere metallum friges. Et erit destructio hebron.
  Ecce puellae - omnes puellae! Et tunc cum captivi introducuntur, tunc illae puellae osculantur et nudas pedes lambunt. Hoc est fere urbanissimum ad utrumque humiliandum et exhortandum.
  
  INVINCIBILIS ROMMEL
  In ea exercitus Rommel mense Novembri, Decembris 1941, in Africa vincere potuit. Hoc etiam factum est, quia socius clarissimi Rommel non fecit errata gravissima, quae in vera historia evenerunt.
  Quam ob rem Germani venientes Britannos vicerunt et fines eorum tenuerunt. Hoc primo cursu pugnarum non fuit, sic Germani in orientali fronte prope Moscuam victi sunt.
  Sed postea consilia Fuhrer mutaverunt. Rommel hic Tolbuk capere potuit et in Aegyptum se contulit. Hitler ad tempus defensionis a fronte orientali flectendum decrevit, et tunc temporis operam suam in Africa et Medio Oriente intendere.
  Cum tamen in Africa pauciores copiae taetrae postularent, Nazis varias in Oriente operationes effecit. Victus est a copiis Sovieticis in Kerch. Cingitur prope Kharkov. festucam in Smolensk partem extraxerunt . Exercitus generalis Vlasov prope Leningrad etiam in clade percussus offensus secundae concussionis finivit.
  Post obsidionem et oppugnationem Sevastopol. et Fritzius roboravit. Proelium explicatum est super crepidinem Rzhevsky. Hic ad resistendum Nazis.
  Sed in Aegypto, Rommel, auxiliis acceptis, victoriam ruit. Germani per Palaestinam profecti, Iraq et Cuwait ceperunt. Et tunc totius Oriens Medius - accessus ad oleum accessus habens.
  Deinde Nazis in Sudan se convertit, et totam Africam capere conatus est.
  Eodem tempore insecuta est Gibraltar oppugnatio et penetratio Germanorum in Mauritania et ulteriora Africae spatia.
  Sed novissimo agmine impigro successu Germanorum contulerunt. Vbi Tituli quoque, quam solertius quam in historia.
  Expergefactus Hitlerus terminator balneum cum puellis accepit, prandium cum acetariis, BRASSICA polenta et alia quaedam olera, addito humili pinguedine caseo caprino et caviar. Post hoc, vocat Speer, publice tradens novum ministrum imperialem documentum cum iure signato de viribus subitis. Adolphus obsessus valde mordax erat;
  - Telorum emissio in Tertio Reich perquam humilis est! pigri sumus non solum Britanniam bellantem, sed etiam USSR totalitariam. Et imperium caeli opus est et armorum antiqua productione augendo, ad novas vertas necesse est. Praesertim promittens jet bombers. Ceterum summa celeritate et superiora superiora efficiunt ut urbes Britanniae paene impune deleantur!
  Speer spe excanduit:
  - In Germania et Polonia cum nimio carbone, in Gallia ferri chalcitis, satis habemus et apparatum ad multos currus producendos. Ceterum plus aluminium et duralumin omnes regiones mundi conjunctas gignimus!
  Adolfus daemoniacus innuit.
  - Ad tempus! Britannia et US quoque productionem rapientes sunt et omne gram metallicum tueri necesse est. Faciant etiam pueri scholastici et alii pueri ex quinquennis metallicis. Praeterea cur pennis fuselage omnino duralumin faciunt. Ligno et carbasa uti potes. Exempli gratia, ad monoblock alas producere. Et quod? Nova vi pugnatoris opus est non plus quam duas talenta pondo, facile volare, facile fabricare et vile! Numerus partium conventuum ad minimum reducendus est, itemque modi ad extenuandum pondus aircraft et ad meliorandum proprietates aerodynamicas. Nunc, in via, elit gravida veniam, eos docebimus.
  Speer risit.
  - Scilicet mi Fuhrer. Quantum intelligo, omnes peritissimos ab exercitu artifices redituros es ?
  Adolfus possedit confirmavit;
  - Tantum cum industria, simplices duros operarios ex peregrinis conscribemus. Melius igitur erit pauciores habere panificia, et inde fautores. Utique numerum copiarum locorum reducemus, si bellum cum USSR non est, tot peditibus non indigemus, sed ... Non penitus, sic instituo ut Gaditanum et Melitam in venturis mensibus devincam. totam Africae septentrionalem ac ulteriorem Orientem Medium occupare. Etiam eget tellus augue. Praeterea in ipsa Germania, in Gallia, Belgio, Hollandia et Norvegia adiectis navalibus opus est. Non opus est vehiculis scaenicis, navibus et vectibus. Et mare Mediterraneum convertet quasi in lacum Germanicum intra- tionis. Cogitesne?
  Speer incurvatus.
  - Ita, mi Fuhrer! Iam instructus sum ut constructionem programmatis evolvere...
  Astutus Adolfus addidit;
  - Horae laborantium usque ad XVI horas extendi possunt, si consilia nostra subitis requiruntur. Productio aircraft ad centum elit per diem debet novem tantum mensibus novem ... Plus quam ter comparati ad unum currenti, et nequaquam hoc satis erit!
  Festinat concitum Fuhrer;
  - Gubernatores nostri supra genus Britannicum sunt, ergo non omnia numero decernuntur. Et inveniemus vias novas vertere vomeres in gladios. Quantum intelligo, quid prioritas nostra est aviationis?
  Fuhrer pugnum arctius;
  - Primatus nobis est gagates, bomber aircraft, ac deinde pugnator aircraft, plus emissio novorum instrumentorum, et progressus miraculorum arma! Tamen non solum in agro aviationum, sed etiam in lacus, tormenta, praesertim eruca tormentorum ... De hoc fusius loquemur.
  Vocatus exauditus est et praecipui excogitatores aircraft Tertii Reich cubiculum intraverunt.
  Messerschmitt, iuvenis relative alta fronte, Heinkel iam aetate provecta, sed valde agilis, athletice Tank, Lippisch construxit, et duo minora notarum.
  Adolfus eos ad sellas ostendit et picturas in mensa ponere iussit;
  - Tuum munus est novum, validissimum ac modernum telum creare. Plures sunt cuniculi venti in Germania quam in ulla alia regione in mundo, et technicae multarum aircraft sunt valde retrorsum. Sed solum in Yu-88, signanter augere potes celeritatem dando currus magis turpis figuras. Praesertim in cockpit dari debet figura gutta-informata, convexa, quae visibilitatem melioret, et gubernator laxior erit, et celeritatem addet, meliori aerodynamico bono quinque chiliometrorum. Plus turpis figura ad incendia puncta praestanda est, tam pro bombo quam pro pugnatoribus, bombis tormentis, in scopulis aeris in situ off.
  Scribis quod dico tibi!
  Gravissimi curriculo annuerunt:
  - Ita prorsus magnus Fuhrer!
  Adolfus continuavit;
  - XE-129 - redesignari debet ut turpis figura data sit ipsi arca teli et sclopeto aircraft mobilis ad tuendos impetus a tergo et inferiori hemisphaerio constitutus est. Praeterea impetus aircraft instrui debet cum systematis boost machinamento. Una cum restructione, productionem talis impetus aircraft augere oportet. Aer populatus actionem Britanniae impediendum ferit. Praeter, Yu-87 dive bomber in Britannia uti debet. Nos outdated cars in percussorem ponemus ...
  Adolphus astitit. Gravida taciti. Dixit Fuhrer:
  F -190 ego magnas dubitationes habeo . Raeda evasit gravis et satis non maneuverabilis, praeterea rationem non habet ad replendas lacus inertes vapores, qui cibus exactus succedit. Propter quod, haec raeda etiam una glande incendiaria evelli potest. Quid de hoc lacus dicam?
  Nobilis SS.-intentor, ad attentionem protensus, dixit:
  - Hic noster defectus, magna Fuhrer. Tametsi collocatio piscinarum satis prospere cognoscenda est, tamen minus vulnerabilia sunt incendia hostium et simul gubernatorem tutantur. Manoeuverabilitas vero, ergo... Una armatura pondo centum 120 chiliogrammata pendit, et non ita facile nobis est ut illud leve sit.
  Adolfus possedit suggessit;
  - Conare qualitates aerodynamicas Focken-Wulf erigere. Imprimis minuendo pondus, et alis flectere necesse est ut machinae moderabilitas et maneuverabilitas augeatur. Praeterea praesidium pro tergo hemisphaerii instituet. Obiter ipsa figura motoris magis elucet, quae certe ab nostris industrialis habenda est ratio. Viam, quid opus in ME 309?
  Messischmit aliquantum concutere;
  - In hoc magno opere sumus Fuhrer. Consilium characteres promittunt augere celeritatem currus, usque ad 740 chiliometrorum per horam, cum septem punctis pilae armatae! Haec mors potentissima pro Britannis erit .
  Adolfus interpellavit;
  - Perfectio citius fieri debet. Tuque, Speer, accelera progressionem novi ferriviarii celeris-ignis 30 milliumtrorum. Fieri etiam potest ut felicissime utatur tam ad scopos ac contra hostem aircraft incendii! 309 NOVUS ME-ET-IX SIT VETERES REPONENDI MEI. MEM-262 Pro tua machina, proh dolor, multos habet defectus: grave pondus, humilis operationis constantiam, nimiam ratem accidentis. Delineam gagate qua me opus est.
  Adolf Hitler aggressus est de currum trahendo utens scientia pugnatorum recentiorum gagates. Nihilominus, non recentiores, sed ad quinquagenos, ut accommodare ad hodiernam gradum productionis et artis technologiae. Sedulo studio technicae mutandae lapsus alae. Omnia commoda tali consilio explicans:
  - Per portum et deduces, verrunt decrescet, et crescet in volatu. Tantum ob hoc pugnator cum machina moderna ME-262 ad 1100 chiliometrorum per horam accelerare poterit. Etiam ac pondus minus erit insigniter.
  Messerschmit tabulam intuens, frontem altam rugosa cum recedente hairline, ac expresso:
  - Praeclare! Sed mi Fuhrer, ubi tam altam scientiam aerodynamicorum fecisti?
  Adolphus obsessus astute oculos coarctavit;
  - Et quid tantum in aerodynamicis? Homo donatus in omnibus solet donari! Quam mediocritatem ac mediocritatem in Africa! Quid cum Arado bomber? Monstrare tabulam?
  Führer-popadanets breviter perstrinxit, caput negative quassavit:
  - Minime, hoc non faciam! Non est bonum idea cum trahit, propter quod planum non convertet et collidet. Non opus est conventionales portum retractabile calces. Cogita aliquas mutationes aerodynamicas in melius. Nimio ficta, sed ingeniose.
  Adolfus, tecto suo exiens, pauca addidit:
  - In elit "Griffin" Xe-177 vim plantae valde incertam habet. Oportet statim reponi, ultimae pistonae tormenta, primo quattuor separatim stantes. Tunc modernissimis tormentis cum potestate 2950 horsepower. Cum facultas percutiendi ex magna altitudine et in dive, tunc ... Committitur evolvere Xe-277, haec machina etiam fiet telum Nemesis. Sed consectetur est jet bombers. Hoc est opus principale prioritatis. Hic, pro exemplo, Yu-287 debet esse talis.
  Fuhrer iterum adumbratam alis transversis evulsis fecit, certas quasdam nuances excogitantibus explicans. Adolphus graviter abreptus est, technas quaedam monstrans. Praesertim bomber tailless. Et quod schema jet apparatus volatilis alis plus est quam promittens. Eodem tempore, machina risus felis etiam finibus eros. Protinus ostendit designationes ex tota Europa et etiam Iudaeis in opere versari. Tandem animadvertens gravidas iam satis oneratas, benigne dimisit, solum Lippisch relicto. Increpuit Fuhrer:
  - Et tu, Alexander, rogo ut maneas! Nova et efficacissima tela condendo eris.
  Miratus Lipisch;
  - Gratus ero tibi Fuhrer!
  Hitler terminator explicare coepit;
  - Utique nostis theoriam Wieselsberger, qui aliquando fuit assistens Professori Prandtl in Göttingen. Hic primus theoriam de influentiae screen in superficie subiecta explicavit...
  Lippisch risit et adnuit;
  - Notissimus es mei Fuhrer! Ita, hanc sententiam scio!
  Adolphus daemoniacus continuatur;
  - Necessarium est ekranoplanum creare - genus hybridorum torpedinis naviculae et seaplani. Vere longe inferiora volat, quaedam 20-40 centimetra ab aqua. Hoc in casu, massa aeris sustinentis naviculam ekranoplanam quasi duarum partium consistit. Vnus gelidus rivus sub ala; altera - magis parva - sub ala exit in regione marginem trahens et perpetuo aere repletum desuper venientem, a ala pollicem.
  Libens confirmavit Lipisch;
  - Ita mi Fuhrer!
  Adolfus daemoniacus continuatus est;
  - Attamen principalis massa aeris sub superficie ferente manet et pressuram facit ibi fere aequali pressioni dynamici. Ludit munus quoddam rink aeris skating, in quo navicula ekranoplana "volutiones" sicut horologium! Primus hoc in praxi utens erat Kaario architectus Finnicus, simplex rectangulum tragulae alae delapsae per nivem labente adiuvante velamento patefecit et etiam patentes pro eo accepit. Donec non bene militaris talis inventio in tempore. Dicunt professorem Russiae Levkov etiam similia experimenta egisse ... Hoc est, fieri posse novum telum miraculi capax ad bombas, torpedoes, in portibus ad oram Britanniae tradendas, in celeritate aeroplanorum eodemque tempore. invisibilia terunt. Plus ictus in Anglicis navibus! Efto?
  Lippisch perscrutatur manu, ministrae ministrae sucum ei infundunt.
  - Imo, haec est copiosa opinio, licet nonnullae quaestiones technicae erunt. Vel, mollitia...
  Adulsit possessus Adolfus amice;
  - Propinquiorem rationem tibi delineam, melius est ut facias, et tu ipse singulas technicas parvas expolies. Corpus longum esse debet, ut fuselage airliner, in delphini nasum cockpit vertens, tumes ventosorum et machinarum turbojet ... Tametsi fieri potest, in primis anconis exemplaribus agas. Et cum hic colossus remulco in aquam limpidam, tormenta increpuerunt, et angustum corpus praedatorium sicut balena iactantem nubem imbrem explodet. Adverte hoc colossus ex superficie aquae pauca metra sicut pugnator ruere potest.
  Lippisch in vera admiratione sibilavit;
  - Divitem imaginationem habes Fuhrer!
  Adolfius autem inlisus multo etiam inspiravit;
  - Scilicet telum fé foret. Ceterum ekranoplana nullas tempestates timent. Glacies non timent - super eas volant. Non imminent aestuaria et saxa maritima, in quibus ordinariae naves fragore possunt, sed vadosa in genere ut infantium piscinae. Naves ubique exscensuros capaces sunt: ab Africae ora Ossa cum scopulis diabolicis, ad utramque oras Civitatum Americae Unitarum, terras arcticas Canadensis et Alascae. Plures centum machinae tales essent, et Britannia duobus mensibus caderet.
  timide Lippisch notavit;
  - Quid de metallis?
  Fuhrer risit;
  - Isti sunt fodina! non aut aequora aut vada minantur. Itemque torpedoes ex submarinis. Et ipse est optimum telum ad pugnandum antecedens submarinis, eosque profundo criminibus feriendo. Praeterea ekranoplana hostium naves cum fodinis et fodinis ferire possunt. Utique, consilium bombs ducendae introducam. Et sane in portibus. Tum omnis ratio belli statim mutabitur! Intellegitne Lippisch quid Fuhrer tibi committat negotii?
  Excogitator plus mercatus est interrogavit:
  - Quid de praemiis?
  Gravis Adolfus confirmavit:
  - Scilicet amplissima, ferream crucem cum adamantibus, terris, coloniis, subditis! Si totam Africam vincimus, satis erit omnibus agri!
  Lippisch affirmavit;
  - Si pecunia et pecunia dentur, ekranoplanum paratum erit, sed ... Ego quoque incepta pro pugnatore sine taillo habeo.
  In Termino Fuhrer ad confirmandos inventorem festinat:
  - A jet bomber tailless, ego iam adumbrata, alii curam eius habebunt. Sicut in via et pugnator! WIG maioris momenti est, ut novum telum fundamentaliter ... Praeterea societas Gotha disertissimi ingeniosissimi qui hoc aget. Et dum ekranoplana operaris. In genere, nunc multum urgente negotio, adhuc opus est loqui cum imperatoribus piscina ... Ordo tibi dandus est...
  Lippisch Fuhrer nimis elatus reliquit. Adolfus putavit fortasse melius esse loqui cum physicis nuclearibus de creatione atomi et in futuro bombae hydrogenii, sed nimium ne agere decrevit, ut se et alios ad tempus oneret.
  Plures notarii fuerunt, inter quos clarissimi: ruerat et Aders. Fere si in aeroplano et classe subaquanea Germani super Sovietas qualitatem praestantiam habuerint (quamvis hoc omnes non agnoscant!) tum classis piscinae ad panzvale lassi conspicue post. Speciatim vehicula Sovietica KV, T-XXVIII, T-34 superior erant Germanis in armis et armis, et T-34 etiam melior erat in activitate agendi. Sed tormenta praediorum Germanicarum satis valida sunt Matildae Britannis et Cromwellis, ac magis etiam Ecclesiae et impugnatores iam a designatoribus crescentibus. Ut omittam infirmitatem armorum Germanorum consiliorum...
  Hospites sedere invitat, Fuhrer moralem recitare coepit;
  - Infeliciter, Germania nunc certa certa anti-scamentorum tormentorum non habet... L-millimetris T-3 sclopetis instructi, solum Matildam aut KV armaturam mulcere possunt. Sed "Matilda" servitium cum Britannia iniit etiam ante initium secundi belli mundani. Matildam ipsi cepimus, cuius frontis arma penetrari non possunt. Bene, Sovietica KVs nec latus nec puppis penetrare potest. Maximum quod machina nostra facere potest est bruchum frangere! Hoc est, vos excogitatores nobis ita posuistis ut hostes lacus multo fortiores nobis sint in libria, et nova Americana "Grants" et "Shermans" quae ad massam productionem parata sunt etiam in armamento superiores sunt. Ut omittam vehicula Russica cum 76mm sclopeta. Et quomodo munus exples novas piscinas creandi, praesertim cum 88 mm sclopetis.
  ruerat confuse respondit;
  - Nimirum progressi sumus, magna Fuhrer. Die 26 mensis Maii, Department tormenta ordinis 45-ton ViK -4501 piscinam nobis dedit. Prorsus simile hoc debet esse, cum 88mm anti-elit sclopetum in turrim piscinam convertendam. Iam habemus delineatas praevia. Eos maxima noscere possis.
  Fuhrer interrogavit:
  - Esne Aders?
  Adnuit Erwin.
  quadragesimo anno feliciter probatum est . Nova machina gravis, cum tormento 75 mm. Simile telum habemus in exemplar anti-laci, sed nondum in massa productio positum. Praeterea opus factum est ad creandum T-6, cum massa usque ad 65 talenta. Ac levius exemplum toris XXXVI. Magnum Fuhrer conamur.
  Adolphus, qui omnia se rescisse putabat, picturas celeriter examinare coepit. Hic primae delineatae sunt formidabilis "Tigris" celeberrimae piscinae Germanicae Alteri Belli Orbis Terrarum. Haec raeda in Kursk Bulge claruit. In temporibus Sovieticis, Tigres regulariter correpti sunt, tunc habitus erga currus hoc magis obiectivus factus est. Nam id tempus lacus, cursus dictum neque. Priore maiori proelio cum nostris KV - tribus "tigribus" decem vehiculis Sovieticis excussit et ipsi sine damno relicti sunt. Praecipua utilitas huius machinae valida erat 88 mm tormentorum, quae diu adversarium dignum non habuit. Attamen in Kursk Bulge, non obstante qualitativa excellentia in technologia, adhuc Nazis victi sunt. machinationes optimas in altero saeviente bello universali. sed nudo oculo vitia patent. Magnum pondus LVI talentorum, cum libri tantum 100 millimetre (tantum 80 laterum!), magna altitudo, defectus angulorum inclinationis rationalis armaturae, et egestate pulsis effectibus. In genere, piscina IS-2, pondo minus decem talentorum, tigris tam in armis quam in armis superior erat. Haec autem piscina tantum mense Februario MCMXLIV apparuit. Nobilis "Regia" fere 68 talenta appendit, cum armatura frontali 180 millimetrerum ... Utique talis piscina non erat idonea ad bellum in Africa, in deserto, ad portum, machina sicut auris in pedibus luteis. Imo, suo tempore, "Tiger Regius" valde efficax erat, aliquot hostium praedia in proelio perdere potuit et semel intra horam viginti quinque "Sermanos" prostravit. Viginti tres piscinas a Tigri deletas uno proelio notas esse videtur. Sed in casu, haec piscina simpliciter est incorporatio usui irrationalis potentiae et massae. Hic, exempli gratia, in Soviet-T-54 tank ... Forma quaedam felicis rationis usui technologiae prioris prope Bellum Orbis Terrarum II.
  Emphatice declaravit Führer:
  - Minime domine! Hoc consilium non operatur! Faciens currus quinquaginta sex talentorum cum tantum 100 millimetribus armorum ... Ubi nostra efficacia et rationalitas Germanica iacta sunt.
  Aders timide dixit;
  - Galli S-2, pondo 70 talentorum, armaturam habuerunt quadraginta milliumtrorum ...
  In Termino Fuhrer iracunde interpellavit:
  - Lacus a Primo mundo bello. Russorum autem KV-2 erat 152 mm howitzer cum pondere 52 talentorum. Sed hoc est 152 - mm, non LXXXVIII.
  Ideo tibi do munus tormenti 88-mm millium numerorum 71, pro piscina cum pondere non amplius quam quadraginta talentorum et armaturae frontalis saltem 180-millimetris, laterum et alvei 150 millimetris, machinam machinam. sescentos, septingenti horsepower. Haec piscina in sex mensibus quam primum productio in massam mittere debet.
  Germani designantes pallebant et manus quassabant. Alexander eos irridens respexit. Difficillimum sane negotium erat; armamentum et arma typica sunt ad exemplar "Tigris Regii" anni 1944, sed debes ad pondus 28 talentorum minus occurrere! Attamen Adolfus hoc satis verum reputavit, et ruerat etiam amice in humero percussit:
  - Ne cures, ego ipse meliorem rationem tibi ducam, in qua tam exiguum pondus obtinere possis. Non tyrannus sum, sed rationalista. Vos iustus have multus reficere. Praesertim trade et machinam simul colloca.
  Aders turpiter instabat:
  - Hic aliquas difficultates nobis creabit. Praesertim in tali ordinatione erunt sequentia incommoda.
  Durus Adolfus interpellavit;
  - Utique problemata quaedam erunt, sed a principio facile eliminantur. Praesertim technicis vocabulis. Sed possibile est machinam multo arctius collocare, suspensionem transferre, et ... Altitudo piscinae ad duo metra demitti debet, et cantavit ponenda recumbens, omnia multo magis rationalia erunt.
  Fuhrer adumbrationem quandam hauriendi incepit in stilo gravissimae piscinae Sovieticae periodi post bellum, T-54. Haec machina tam felix fuit ut etiam in proeliis Afghanistan cum Taliban adhibita esset, quae rursus anno 1947 produci coepta est, copiae Iraqi cum exercitu US in Deserto Storm et Operatione Concursores et Awe seu Iraqi Libertas pugnaverunt" . In summa plus quam 70 milia horum praediorum producta sunt. Et hoc ipsum felix erat currus. Pondere 36 talentorum, armaturae frontalis 200 millimetris, et sclopetorum centum milliumtrorum qua- les. Hoc genus feliciter cum Americano "Paton" et "Pershings" in bello Coreano pugnavit. Ad hoc ergo gradu technologico exemplar aptissimum est ac realis ad exsequendum. Et satis simplex ad fabricandum - vilis ... Quantum ad Germanicum 88-millimeter 71 el tormentum, satis penetrans ad omnes lacus secundi Belli Orbis Terrarum (exceptis armaturae frontis IS-3, quae servitium intraverunt. mense Maio 1945). IS-3 Quid est? Piscina magnifica in armis et turriculis, quae pili figura dabatur. Verum, egestate operandi pulsis, et mox a productione remota fuit. Plura exempla dein fuerunt, IS-4, et sic deinceps usque ad IS-X insederunt, appellati sunt post mortem Stalini in T-X. Et evasit ultima piscina gravissima Soviet. Khrushchev omnem progressionem machinarum gravium interdictum est, et successores eius eam retractare non incipiunt!
  At in genere, nonne Germani graviore piscina indigent quam quadraginta talentis, si tormentum in media piscina institui potest, ad spatium 1000 metrorum 193 millimetrorum armorum penetrans?
  Americani lacus graves celeriter reliquerunt et pondus Pershing 42 talenta non excessit, et generatim Sherman 32. Sed postquam innotuit bellum cum URSS erumpere, monstrum apparuit cum gente 120 millimetre. sclopetum et rostrum velocitas 1000 metrorum fere secundorum. Sed mox Americani hac piscina fefellerunt. Ante adventum IS-10, maxima piscina post-bellum ingens erat IS-4, cum armatura frontali 250 milliumtrorum, et armatura onboard centum 170 ... machina certa certa, quamvis plus quam 60 talenta ponderaret. . Ceterum, necesse est ut Germaniae piscinae gravissimae creationem committamus, sed non plus quam 50 talenta. Exempli gratia, IS-10 tantum pondo quinquaginta millia talentorum, frontalem armaturam habens 290 millimetrarum et sclopetorum centum viginti milliumtrorum. In bello populari Sherman et Churchill exempla 100 et 152 mm arma habuerunt (frontalis). Bene, quid "Tigres regiae" satis bene obire... Sed "Panther" leviter pigri coepit post 75 caliber - millimeters, etiam cum magna initiali velocitate proiecti, insufficiens facta est. Ideo "Pantherae" apparuerunt in 88 mm sclopeta, sed solum in fine belli, et non multi ex eis erant. Sed quod Wehrmacht nulla consilia ad piscinas et anti-stancias tormenta re- parandas cum magna gente innuit, hunc statum rerum omnibus aptum esse. Verum erat tormenta auto-Yagdtigr propulsa habere tormenta 128 millimetre et arma frontalia centum milium millium, sed tantum 71 ex eis productae sunt nec potuerunt cursum belli in tam exigua quantitate movere. Obiter interesting, quo tempore Jagdtigers deduntur, 43 plura membra in servitio manserunt, quae indicat extremam talem machinam superstitiositatem.
  Obiter Stalin iubet statim IS-2 tormento armari cum 122-millimetris, quamvis eius vis penetrans in praediis Germanicis nimia esset (exceptis Tiger Regiis, sed tantum 458 talis praedia producta sunt). Multi dictatorem monuerunt ut se dolium 100 mm circumscriberet. Re vera, tormenta T-100 auto-propulsa evasit optimum secundum notas certaminis totalitas. Ceterum, quo maior qua- les, minor copia testarum, minor certe ignis, velocitas initialis proiectionis, range ac subtilitas ignis. et tormenta in se propellenda innixa, tantum 22-24 talentorum ponderata sunt. Panzer tamen tormenta auto- pellatur valde prospera: armatura pantherae et frontis arma fere eadem, quae erant, tam humili pondere et altitudine. Simplicius et vilius Panzerus ordinare oportebit ut in productionem ponatur.
  Quid de gente tormentarii, quid tum? Nam tormentorum anti-stancia, qua- les maior est 128 millimetrerum, satius est ea uti ad impetum sclopetis et medium 105 millimetre eligere.
  Adolf ostendit consilium designatores Germanorum:
  - Hoc est novum telum occultum nostrum! In mensibus venientibus, piscina probetur. Usus eius pugna 1943 erit. Interim adhuc consilium habes piscinam gravem cum tormentis 105 mm creandi. Tum levia auto- tormenta propelluntur. Sic ad opus indices.
  timide obicitur aders;
  - Consilium tibi propositum spectat amabile, sed hoc problema - haec piscina non est in spiritu traditionum nostrarum... Et turba incommoda erit...
  Adolphus, pro respondens, succum bibit et suadet;
  "Forsitan pranderemus, socii." In genere haec piscina in magna quantitate imprimi potest, et non puto Americanos et Britanni ante finem belli melius aliquid habituros. Etiam et hodie poterit comedere modicam escam...
  Puellae mensam celeriter pone. Alexander, videns Fuhreri stomachum a carnibus ablactatum, aegrotare posse, sibi verum manere voluit, ac paulum acipensere, memor Sobakevich de Animarum Mortuorum. Bene, spectat ut omnia recte agat. Oeconomiam in pede militari imponit, bellum totum declarat, leges adoptat, quae anno 1939 acceptae sunt... Hitler tarditas cum militari ad inopiam armorum ducitur, et in quantitatis verbis... Et praeterea nobilis MP-44 submachina. gun...Praeclara in eius pugna naturas res, nonnullis etiam modis meliores exempla prima Kalashnikov. Paululum grave est... Fortasse vere possibile est ut fundamentum AKM oppugnationis diripiat? Oh, esset bellum creare telum quod subtiliter Americani M-16 coniungit, cum rato ignis et constantia AKM. In universum progressus inaequaliter progreditur. Exempli causa, motores in praediis magnam potentiam non addiderunt, sed computatorium plerumque inaccessibile factum est. Hic autem habet notitiam futurorum, sed quid potest offerre per modum, verbi gratia, oleum substitutum. Usque nunc, etiam in America, non didicerunt quomodo efficaciter gasolinum ex carbone producere! Quamvis ortu olei pretium. Quid aliud offerre. Tutela dynamica, tormenta turbo-generantis. Septuaginta annos progressus longe antecessit, sed usque ad senectutem debellatus, morbos quoque et homo Deus non est. Nonnullis etiam modis est regressio. Sed magni Renascentiae ac recentiorum temporum cogitantes praedixerunt religionem paulatim exstinguituram!
  Sed mirum, ut videtur, religiosus extremism augetur... Et sacerdotes magis magisque implicantur in re publica politica. Qua in re, consilium auctoritatum incomprehensibile est, num serio credunt veritatem esse in orthodoxia vel islamica? Omnes homines docti et callidi? Si non, quid ergo seculare statui relinquendum est? Nam efficitur massa sit amet efficitur? Sed Orthodoxia prorsus est quae suam inefficacem probavit statum religio... Re vera, formaliter Christianismi fundata et imprimis Novum Testamentum, Orthodoxia pro fundamento habet doctrinam pacifticam: non resistunt malo et. inimicum ama! Sed simul ipsa ratio imperii aggreditur et vim et victoriam requirit. Ex eo quod oritur repugnantia formae et essentiae. Etsi multi hoc non scienter intellegunt, subesse sentiunt!
  Propterea Orthodoxa doctrina inefficax est, logica expers, simul et imperialis et Christiana esse conatur. Christianus autem interpretatur Iudaicus et pacificus. Ceterum, Scriptura fere tota a Judaeis conscripta fuit, et fortasse etiam omnino, quia Paulus apostolus dicit magnum commodum Judaeis, quia verbo Dei crediti sunt! Hoc significat Russi Bibliis non credere! Hoc significat fidem aliam esse necessariam, sed iam non fundatam in scripturis iudaicis... Quid? A peritis professionalibus et psychologicis sub ductu FSB explicari debet! Tunc multae contradictiones feliciter solventur...
  Dicendum est quod puer qui Evangelium legit, numquam fiet fortis, audax, crudelis bellator, qui Russiam amat! Et quae in Bibliis patria celebre est? Israel!
  Ipse quippe Adolphus obsessus est, cum in loco Hitlerorum lusor hic Iudaeorum persecutionem minime induret. Sed contra, utiles Iudaei fruentur beneficiis et operibus Tertii Reich. Nullae erunt nugae, ut Judaicae phisicae artis populusve iaciat! Nunc autem immatura est leges anti-semiticas abrogare. Primo, homines male intellegunt, deinde, quae fons est divitiarum et fons solidissimus! Sed sane emollire potest consilium anti-semiticum in commutationem pro auxilio Iudaeorum.
  Et quid de Papa? Relationes cum Vaticano longe absunt a idealibus, sed apertum bellum in hac scaena tantum nocumentum afferet. Itaque auxilium Vaticanum debes quaerere, sed simul urges tuis rebus.
  Interrupit Adolphi cogitationes ruerat:
  - Valde delectati sumus cum tua cena Fuhrer!
  Risit gratiose obsessus Adolfus;
  - Bene, dum conveniam cum Himmlero, et tunc perveniat Heinsebergius. Et vos guys ecce: deadlines pro valde tenax es!
  Exercitus Fuhrer per Africam ferebatur. Et contra URSS defensionem tenuit.
  In hieme, Exercitus Rubeus in crepidinem Rzhevsky offensionem fecit, sed Nazis ibi morabatur et ictum repellere poterant. In meridionali Germani etiam restiterunt, Oryol et Kharkov partes tenentes. Et solum prope Leningrad, copiae Sovieticae operationem "Iskra" exsequi poterant, sed pugna fere per mensem duravit et victoria magno pretio empta est.
  Fritzius nescio quo tempore hiemavit quadraginta duos et quadraginta tres.
  Sed vere iam maxime Africa victa est. Et Fuhrer scrutatur terram pacis cum Britannia.
  Churchill aliquantum friget circa hoc. Quanquam Britannia post cladem cladem patitur.
  Cum Iaponia, etiam non ambiguum est - proelium Mediterraneum ab America amissum est, et dum Samurai numerosam classem Yankee in partibus verberant. Et America non potest prodesse ex sua excellentia numerali in mari et in aere.
  Hitler autem URSS oppugnare vult, sed etiam post nuntiatam generalem totius convocationis vim ad hoc parum habet. Cum Fritz per Africam dispersi sint.
  Aestate ipse Exercitus rubri paratus est ad progrediendum. Nazis autem, Africa subacta, copias colonias constituunt. Et plus opibus.
  Ponuntur ad productionem lacus "Leo", "tigris", "Panther". Attamen notitia monstri non omnino feliciter evenit. Nimis carus, gravis. Verum, ad defensionem "Panther", piscinae bona destruentis, tormento igneo rapido.
  Donec at erat vitae leo gravida facilisis sed nec ipsum. Sclopetum nimis potens est, contra Sovieticum triginta quattuor et levis lacus, et certe ignis multo inferior quam Panthera et Tigris. Arma autem melior est quam Tigris, atque etiam sub ratione. "Leo" evasit sicut magnus "Panther" pondo nonaginta talentorum et machinam octingentorum horsepower. Sed aliquanto celerius quam in historia reali, Tigris-2 seriem viginti duorum talentorum leviorem intravit. Prope ad tutelam "Leonis", sed magis mobilis, lux. Sclopetum autem est 88 millimetre-trarum contra 105, sed satis satis est omnes lacus Sovieticas destruere. Et quod essentiale est ignis velocior octo ictus contra quinque.
  Ita "Leo" est filius Germanici, tristis genius non radicatus.
  Germani totam Africam aestate etiam Madagascar ceperunt. Stalin nimium diu moratus est.
  Forsitan ipse Germanos taetras fore sperabat. Praesertim videntes quomodo lacus "Leon", "tigris", "Panther" perveniant. Fritz autem adhuc quaestiones in continenti nigro solvendas erant.
  Stalin momento periit. Offensivum militum Sovieticorum in directione Orel et Kharkov coeperunt. Ubi Germani parati erant. Neque id imperatoriae admirationi potest assequi. Prima proelia ostendit Pantheram bene se defendere. Nec male et Ferdinands. Boni quoque sunt.
  Etiam ac "tigris" lacus est. Etiam et turpis quam. Germani strenue defendunt. Hostium ictus tenete. Exercitus rubri, tribus mensibus pertinacissimae pugnae, tantum quindecim chiliometrorum processit. Et manifesta fuit ei iactura.
  Duo duodenarum aerumnarum super puellas fucatas volaverunt, probabiliter nihil animadverterunt, et iam post horizontem dissolvere coeperant, cum repente novae suspiciones soni audiebantur. Madeleine imperavit;
  Omnes dormiunt et non movent!
  Puellae adligat, aliquid exspectabant. Et tunc apparuerunt leves transportatores et aliquet a tergo dune. Ex consilio iudicantes, productio Anglica et Americana. Illi sensim ad Tunisiam caput versus sunt. Madeleine paulo perturbatus erat. Prima acie adhuc longe abesse credidit, quod significat Britanni tempus nondum apparere. Immo non ostendant. Et tunc tota columna est. Quanquam fortasse minus quam hastati... Qui sunt isti, quidam certaminis globi, desertis haud continuis frontem transeuntibus, per aversam rimari cupit. Consentaneum videtur esse, quamvis technologiae technicae faciles sint in solitudinibus locare. Ceterum in radio tuo transmittere debes, ignem autem non apertum. Porro ex eis tantum centum sunt, et sunt Angli plus quam trecenti!
  Gerda in aurem Carolam:
  - Anglice sunt! Hoc primum prope eas vidi!
  Crine amicus, etiam timidus, respondit;
  - Nil specialis! Et sint tantas occaecat in eos!
  Immo ad minimum dimidium Britanniae nigri erant. Et agmen tardius movebatur et nigri erant adhuc aliquid eiulantes ... appropinquant et appropinquant ...
  Tum nervus unius puellae eam ferre non potuit et cum tormentario submachino percussit. In the same second, the rest of the soldiers opened Ignem: et latrante Madeleine serio;
  - Pli!
  Plures Angli duodecim statim deiecti sunt, unus e aliquet arsit. Ceteri Britanni promiscue ignem aperiebant. Madeleine momento temporis increpuit;
  - taetras tasque simul lacta!
  Puellae e phalanx electae SS "Lae-lupi" tasque longe et accurate iactant. Et quod ab infantia educati sunt, et ipsi etiam per artem singularem. Haec cum currenti institues, aliquantulum mora cum iactu et te emissione. Gerda et Carolus etiam dona sua iactaverunt. Et Britannis somersault et sursum deorsum ... Est ridiculam. Passim iaciunt, et nigris adhuc vocibus incomprehensibili clamant. Hic sunt scumbags...
  Gerda figit et iacit, canendo;
  - In pupillis SS tantibus est! Unus salta, unus hit! Nos lupi sumus - methodus nostra simplex est! Cauda nobis a viverra felis non placet!
  Carolus etiam in responsione fremit. Glandes accensae ab ea in fragmenta cranii conlidere. et oculos effodiunt. Hic terretur niger, ut in latus flavum bayonet socium. Exspuet sanguinem respondens. Carolus una canit:
  - Angeli astriferi , tartarei inferni ! Videtur quod omnia in universo destruantur. Necesse est cum falco rapido in caelum volare! Morte animae praesidio!
  Britanni incondito modo agunt, plerique milites coloniae sunt: Negroes et Indi, Arabes. Aut ruunt aut torpore, aut e contrario prosiliunt acrius et sicut insani lepores ruere incipiunt. Sed puellae accurate iaciunt et tasque, etsi fragmenta non longe volant, sed dense! Nunc pauci hostes supersunt. Madeleine clamat Anglice, vox eius tam obstrepit voce ut ne os quidem indigeas:
  - Dede, et vitae tuae parcemus! In captivitate habebis bonum cibum, vinum et sexum.
  Operatur statim et cum iam omissa sunt... Manus sursum et...
  Quinquaginta captivi convenerunt, quorum pars dimidia vulnerata est. Madeleine imperavit;
  - Interfice vulneratos!
  Lupae sine caerimoniis accensae in templa eorum qui pedibus stare non poterant, ceteri in carros onerati in proximam basim compulsi sunt.
  Post arenam fervidam deserti valde amoenissima est Gerdae nudis cruribus, ut mollem rubberum sentiant. Illa etiam feliciter gemit ... aliquet Americanae valde commodae sunt et in itinere non excutiunt. Puellae laetae partae sunt. Carolus Gerda interrogavit:
  - Quot occidisti?
  Puella humeros obstupefecit.
  - Nescis? Solus non eram qui iecit... Sed multum puto!
  Carolus Calculus:
  - Sunt centum ex nobis interfecti circiter trecenti, quod significat tres per fratrem, id est per sororem! Initium belli grave!
  Gerda excussit manu dimittely.
  - Non refert ad me! Summa est, ne una puella mortua est. Etsi hoc statisticum sane est, trecenti hostes perierunt, et a nobis duo tantum milites lupos leviter laesi sunt. Miror etiam quomodo cum tantis militibus Africam nondum perfecte cepimus.
  Carolus statim corrumpit modum:
  - Ita post duodevicesimo hos infelices milites perdidimus!
  Gerda caput irata flavum caput movit, quasi nivibus anni aspersus;
  - Est propter proditionem! Atqui, nos propiores semper victoriae fuimus et omnibus non caecis apparebat! Heu, intermissi sumus!
  Charlotte constat, nudos pedes callide scalpentes post aurem sinistram digitis.
  - Ita proditio, sabotage, mediocritas rei militaris ... . Sed adhuc Russos fregi, eosque octavo decimo anno ad deditionem fecimus! O pulchrum esset per spatia Russiae ambulare, ibi frigus est, sed hic calidus est!
  Gerda ioculariter giggled.
  - Sed in Russia tam graves pruinae sunt... Sed cum nudis pedibus per nivem in montibus cucurri, qualis farinae est scio.
  Carolus dentes denudavit.
  - Parva Gerda nudo pede currit per ardentes nives ... Symbolum est quasi in fabula ... Fabulae purae, adhuc pueriles et minime ambitiosae...
  Gerda despiciens amicum suum:
  - Genus simile nobis Fuhrer?
  Carolus confirmavit:
  - Propemodum! Modo equitamus, non nudis pedibus in arenam calidam currimus. Immo etiam post victoriam.
  Negro Germanice mussat ligatus:
  - Angeli terribiles, paratus sum servire tibi. Dea es, ego servus tuus sum!
  Paulo asperam pedem Carolus permulsit caeruleis captivorum pilis crispis fuscis.
  - Tu occaecat servi natura sunt! Hoc sane bonum est, quis laborandum est ab aurora ad vesperum, opus servile. Nos vicissim Germani natio in terris cultissima et ordinata est. Magna natio bellatorum, et non gratis nihil est quod in omnibus exercitibus Europaeis et etiam in Russia, et frequentius in imperiorum positionibus stipendiarii Germani militaverint!
  Gerda saevissime iactavit;
  - Imo servies nobis in servum. We have special ioca ad occaecat. Et relinquitur cum...
  Carolus suggessit:
  Osculetur pedes nostros. Ceterum iucundus erit nobis, et Niger se humiliabit.
  Gerda caput strenue movit.
  "Nescio quomodo sis, sed taetrum est si pellis Aryan puri labra foetentis Nigri tetigerit." Ita...
  Andrea dissensit.
  - Non realiter! Immo vellem. Bene respice...
  Ignea cana forma crusculum detrudit in nigrum. Ille alacriter longos, teretes, decidit digitos deae osculari. Et puella modo respondens leniter arridebat, labra nigra crassa vellicantes pellem perusta. Hic lingua captivi per elasticam ambulavit, pede puellae leviter pulverulento. Tamen delicatus est, cum fortis humilias, fere duo metri longi viri.
  Miratus Gerda;
  - Mirum est, sed quid tibi, annon taetrum?
  Carolus risit.
  - Non realiter! Quidni pigeat?
  Gerda silere maluit: cur se negotiis ingereret amici. Re vera educati sunt ut femina Germana non solum bellatrix, sed etiam pia, suavis uxor et mater sana sit. Sed ipsa nondum de guys cogitata, fortasse ex gravi corporis labore, vel simpliciter nondum inuenit coniugem suam. Sed Charlotte, ut videtur, fessus est. Negro cum talo naso percussit, adeo ut yushka flueret et Gerda suggessit:
  - Possumusne cantare?
  Gerda adnuit.
  - Scilicet canemus! Alias tristique efficitur!
  Puellae cantabant et amicae unanimiter iunctae, ut cantus sicut cataracta flueret;
  Cum parvo e vepre itur;
  Terrenam tenens tristitiam!
  Frigidus, ardor, refrigerans;
  Confossum motivum contritum!
  
  Nuda pedes in nivis
  Parvae albae veniunt puellae!
  Rugientes sicut lupi blizzardi mali sunt;
  Rapiunt greges avium pichug!
  
  Sed puella non timet
  Pugnatrix magnarum virium est!
  Tunica vix carnem tegebat;
  Certe vincere!
  
  Bellator noster est maxime sale conditus;
  Ne flectas eum cum tribula!
  Hic mappae molliter moventur;
  Nives cadent!
  
  Non est nostrum morem timere,
  Non audes ex frigore tremere!
  impinguatur tauri collo hostis;
  Viscum, glutinum quasi sordidum!
  
  Tanta est fortitudo populorum
  Quid sacrum fecit?
  Fides et natura nobis sunt;
  Eveniet victor!
  
  Christus Patriam inspirat;
  Narrat pugnare in finem!
  Ut planeta in paradiso
  Omnes corda fortia erunt!
  
  Populus beatus mox
  Sit aliquando vita crux gravis!
  Feris mortiferis indicibus
  Sed qui cecidit, iam resurrexit.
  
  Scientia immortalitatem nobis donat
  et mens lapsorum ad ordines redibit!
  Sed si timemus, creditis
  Hostes statim cochleae viginti sunt!
  
  Sic Deum orate
  Nullam eget tatam, pigritia away!
  Judicet omnipotens severissime;
  Integer at interdum erat!
  
  Carior mihi patria est omni;
  Sancta, sapiens patria!
  Fortius tene ducem frenis;
  Flore patria nascitur!
  Puellae e caterva SS phalanx "Lupi" pulchre canebant et verba sincera erant. Fere stereotypum erat quod SS homo carnifex significat! Etiam sed fringilla nisi. Fuerunt, utique, speciales unitates poenales, frequentius divisiones securitatis, quae speciales operationes exercebant, sed pleraeque divisiones SS tantum erant electi custodes Wehrmacht. In genere, dicendum est propagationem rubram, totalitariam non esse certissimam informationem de altero bello universali. Ceterum constat duces communistarum Agitprop non posse non esse pensatum et obiective eventus obtegere. Itaque difficile est diiudicare ubi vera fuerit veritas, de flagitiis Nazis, et ubi fictio. Ceterum, ii, qui serio in investigationibus historicis versantur, fateri coguntur non quemvis militem SS carnificem esse et monstrum. Praeterea ante oppugnationem URSS; Nazis totum in territoriis occupatis patienter egerunt, fontes occidentales non indicant aliquas massas flagitia et strages.
  Iamque puellae e curru captivos iuverunt; latos umeros amice timidos confligere. Postea puellae invitatae sunt ut se recrearent.
  Cena erat modesta, sed econtra in eremo ferus emissa est et quaelibet puella shish kebab arabice cocta obtinuit. In universum Arabes, saltem exterius, amici erant et qui noverant Germanos etiam jocari, vel puellarum crura leniter mulcere.
  lentum Gerda Arabum impulit et dixit:
  - Non sum tibi!
  Carola sectam secutus est:
  - Harem tibi sume!
  Gerda subridens suggessit:
  - Sed dic Carole, quid faceres si Soldani uxor factus es?
  Amicus dubius rufus notavit:
  - Haec quidem felicitas controversa... Etsi dependet ab uxore cuius soldanus. Si imperium magnum Ottomanicum in flore esset, tum ... Etiam valde bonum esset ... exercitum Turcicum reformarem, arma emendarem ... Et fortasse primum oculos meos ad orientem convertam.
  Gerda consensit.
  - Recte! Sed hic turpe Turcia est quod etiam in flore suo Irania vincere non potuit. Hoc satis verum erat, praesertim cum Persicus retrorsum exercitus esset. Miror, magnus Fuhrer, quid decernet, ut Turciam vincat, vel adhuc in sua coalitione comprehendat, osse Ottomanis, in quibus nonnulla ex non pretiosissimis Irania terris immissa?
  Charlotte humeros obstupefacti.
  - Nescis! Revera rumores nuper fuerunt nos oppugnaturos URSS ... Dicunt Russian divitias et pingues terras Ucrainae valde necessarias esse!
  Gerda calvam tea digitis nudis pedis sustulit et ad mentum subtiliter erexit, fuscum liquorem in se fundens. Eodem tempore, puella tractavit loqui;
  - Sunt valde opulenti et pingues agri in Ucraina. Sub prudentibus Germaniae ducibus, et cum altae nostrae culturae agriculturae, fruges recorda- buntur. Tum panis, vilior aqua erit. Et ipsi Ucraini proderunt, quod Imperium Sovieticum simpliciter illos spoliat, et famem patitur!
  Carolus adnuit.
  - Docemus hos Slavos magnam nostram culturam German! Illuminemus eos!
  Hic conloquium inconditis clamoribus interpellatum, reliquum tempus peractis.
  Sed post cenam iterum puellae instruxit et per desertum iter facere coactus est. Post cibum difficile erat currere et puellas paulum ingemuisse, donec tamen corpora eorum foverentur. et sic discesserunt sicut Jerboas.
  Hoc proelium rectum est ... Et Africa fit German ... Et ante Soviet-German ...
  In hieme, Exercitus Rubri iterum inferrent. Praelia lenta geruntur.
  Christina, Magda, Margareta et Schella pugnant in Panthera. Machina, etsi non idealis, sed cum igne rapido, tormentarii longi range, mediocriter agilis, et lorica frontalis bona.
  Puellae Germanicae nudipedales sunt et in bikinis frigore obstante. Decursionem et aciem agunt.
  Hic Christina iactum facit... Testa turrem T-34-76 ferit et eam transfigit. Lacus Sovieticus subsistit effosso.
  Puellae in summo pulmone clamant;
  - Nostra tulit!
  Tunc Magda propagines. Pulchritudo pilis aureis vapulat.
  Ita turris triginta quattuor eversa est.
  Tigris puellae vices sagittis. et aptissime. Hic aliam piscinam Sovieticam feriunt.
  Prodiit Margarita. et auto-ussionis tormenta pellere SU-76. Deftly eruditionis habes. Et cecinit:
  - Infernalis nostra Germania fortis est, mundum protegit!
  Et quomodo demonstrabit lingua?
  Tum e tormento Testae accensus est. Percussit piscinam Sovieticam KV-1S. Puella quoque officium bonum fecit.
  Quattuor milites in bikinis pugnant et frigus non timent. Postquam feminae pugnare coeperunt, res multo melius Tertium Reich ierunt.
  Hic gubernatores Albina et Alvina in caelo sunt. Ambae pulchritudines in bikini et discalceatis. Pro se pugnant in Focke-Wulfs. Haec raeda gravissima est.
  Albina, tormentis ex aere incendens, dicit:
  - Active croquet! Noli dolere verbum!
  Utque micat risum candidum! Et duos aircraft Sovieticas simul iaciet.
  Item Alvina tria cum tormentis aereis succidit et pipiavit;
  - Viscus meus funestus et hebes erit!
  Tum puella dentes denudavit et dentes suos ostendit! Ipsa est venustas, et phaenomenorum plena lepore.
  Alterum Ioac-9 Albina resecat planum et stridore;
  - Cur gubernatoribus Sovieticis opus est?
  Alvina demittit lagg-5 et confidenter dicit;
  - Ita ut rationes Germanorum ustulo!
  Mira duorum puellarum. Qualiter praemia sibi colligendis aggressi sunt. Contra tales pulchritudines vere disputare non potes. Procumbunt plana et nudant dentes.
  Praecipuum secretum in frigido est, puellae opus esse pedibus nudis et bikini. Tum laoreet veniam.
  et numquam vestiuntur. Et nudum pectus excutite, et semper in honore habebitur!
  Albina alia in plano rubri Exercitus abscidit et cecinit;
  - In magna altitudine et puritate siderea!
  at illa despiciens, saltu ac nudo pede jerat, rugiens;
  - In mari unda ac furiali igne! Et in furore et igne furioso!
  Et iterum puella impigre ad planum descendit.
  Tum Alvina invadit. Id facit alternis dentibus et stridore;
  - Sum mundi eximius vindex!
  Et iterum currus ictus a puella cadit. Exercitus ruber male male accipit.
  Et fremit insano Albina extasi;
  - Nunc carnifex sum, non gubernator!
  Propagines deducunt aliud planum Sovieticum, et stridit;
  - Ego flecto visum ac tela ruunt in scopum, alius praecurro!
  Bellator est valde ferox.
  Hic et puellae terram scuta oppugnant. Albina pugnis triginta quattuor et stridore;
  - Hic finis erit!
  Alvina SU-76 ferit ac susurros;
  - Ad interitum!
  Et quomodo nudum pedem quatit!
  Hieme Exercitus Rubri significantes successus assequi non potuit. Solum in Rzhev area parum cuneum administraverunt, sed subsidiis inductis Germani statum restituerunt. Fritz vere fortes sunt.
  Et mense Maio 1944, copias suas novis lacus, inclusas provectiores et munitiores Panthera-2, replentes, in regione Kursk et Rostov-on-Don ultro incessere.
  Omnia tam mala non fuissent nisi Arabum et Nigrorum numerus in molestis non interfuisset. Maxime etiam Türkiye bellum iniit. Ita res maxime perturbat.
  Exercitus autem Red, magna damna perferens, ante copias Wehrmacht superiorum se recepit.
  Sed fortes sex puellae, ab Alenka duce, cum Fritz decertarunt. Vires haudquaquam inaequales erant.
  Alenka pro Kursk pugnavit, quae a Nazis expugnata est. Desperata formosa grenade nudis digitis concisa pipiabat;
  - Gloria Rus' et factionis indigenae!
  Tunc Natashka grenade cum nudo digito suo emisit et exsibilavit:
  - Nos puellam nudis pedibus protegimus!
  Post Anyuta quoque digitis nudis cruribus , donum misit , et aspiravit ;
  - Mirum erit ictu!
  Crineus Augustinus accepit et misit donum annihilationis cum membri inferiori nudo et stridore;
  - Ostendens terunt in caelum!
  Tum crine aureo Maria nudis cruribus Nazis mortem dedit.
  Et cecinit:
  - In Madagascar, in solitudine et Sahara! Ubique erat, vidi lucem candidam!
  Iamque Marusya nudis plantis totum fasciculum mittat et cantet;
  - In Finnia, Graecia, in Australia, Suecia dicent tibi puellas pulchriores non esse!
  Etiam sex puellae bene pugnaverunt. Sed Fritz usquam cepit Kursk ...
  Non, ut maioribus copiis resisteret. Fascistae adhaerent sibi et baculo.
  Praeparatio monstrorum quid accidat.
  Adolf Hitler erat simpliciter insanus: sentiens quasi verus dominator, cui omnes obtemperant et tremunt. Imo, si res Stalinist vis, tunc Stalini esse debes, sine misericordia et postulatione aliorum et te ipsum (hoc prorsus est quomodo Iosif Vissarionovich in hac serie cogitavit!). Nunc murmur honestus est et currus movere incipiet. In genere, Germania, attentis satellitibus, magnum commodum habet super USSR in quantitate armorum industrialium, in peritia laboris et in numero fabrum in omnibus gradibus. Hoc factum est, sed nondum productio armorum par! Germania post URSS toto bello lacessit, licet tota in Russia clades fuerit. Et unde? Nimirum ob aliquod regium, quod variis in rebus regnabat, et praesertim in militari industria. Praeterea munus negativum inopia rudium materiarum ac despectio potentiae hostium agitabatur. Praesertim anno MCMXL, productio armorum in Germania inferior quam anno 1939 (si stipitem computamus, ratione munitionis habita), hoc non obstante quod bellum iam geritur, et Tertius Reich potitus est. ampla territoria cum ingentibus subsidiis ad productionem capacitatis. Quid de arte Hitleris normae dicere possumus? Non nimium deinde militari industria in acie emicuit.
  Führer in longa oratione declaravit:
  - In materia invigilandi aviation, subitis po- sauei dantur. Sedulo admonuit apparatum quantitatem, nec minoris momenti qualitatem. Multi praeterea amici tui Goeringi, quamvis olim bonae aces, inserere non possunt. Non omnis miles bonus etiam dux egregius est, sic loco suspensi Erici, technica sphaera ducetur ab homine e lacus professionalibus qui reformare ac reficere viribus aviationum potest. Ceterum Britannia non dormit, et vis et qualitas copiarum armatorum, et praesertim aviationum, augetur. Duobus capitibus, duodenis gradibus ante hostem esse debemus, alioquin excellentiam in hoste omnino amittemus. Et ideo requiruntur gradus qualitatis.
  timide objecit euntes;
  - Amici mei, probati homines, qui efficaciam et professionalism suam pugnam probaverunt.
  Dictator daemoniacus in furorem versus est;
  - An forte oblitus sum, ut existimo, qui proelio in Britanniam amisisti? Vel qui quattuor annos consilium oeconomiae nationalis evolutionis defecerunt. An tu etiam vapulare vis, atque etiam palam. Sic claude os tuum et tace, donec te impingant!
  Euntes etiam in timore consedit. Heu, fuhrem non deludere. Tum iterum auditae sonitus, alius ME-262 jet exuit in caelum. Raeda magna et totidem motores habebat. alae leviter scopae, pugnator ipse minax satis spectat. Celeritas eius notae, 1941, plerumque honestae sunt, et etiam per signa mundi praevaricationem. Verum, machina ipsa nondum omnino certa et debugging requirit. Dictator autem fascist, iam novas, provectiores pugnantium notas dedit... ME-262 plus quam sex talenta ponderat, quod est aliquod genus oneris. Gagates pugnator debet esse parva, vilis et agilis. Hac in re, quod ME-163 satis bonum esse potuit, sed eius machina eruca nimis coacta est et sola opera sex minutarum (immo, adhuc opus erit!), quod per extensionem tantum in radio centum chiliometrorum est. . Sicut bomber blitz-style vel quasi operculum pugnator pro armada oppugnatione in Angliam, utique nullum bonum est.
  Sed ME-262 bombarum ton ferre potest, hoc est, quantum Pe-2 Soviet-linea anteriora. Hoc est, optima solutio utriusque pugnantis scopat et pro subsidio militum. Sed cur non efficiunt pugnatorem ME-163 Comet-styli, sed sine tormento erucae, sed cum tormento rhombo? Cometes emendare conati sunt et fugae tempus ad 15 minutas (hoc est spatium usque ad 300 chiliometrorum) attulisse, quod plerumque pro Bello Britanniae acceptum est. Etiamnunc Londinum a Normannia licebit... Etsi non omnia tam manifesta sunt, etiam opus est bomb et regredi, et quindecim minuta non tam coacta modo fuerunt. In posterum, erucae et vi pugnatores agniti sunt ut finis in aviatione mortuus. Sed consilium "Comet" valde interesting, propter parvitatem et levitatem, quod significat vilitatem et manoeuveritatem.
  Praeterea sunt adhuc valde promissi pugnatores in genere octingentos chiliogrammata pendentes, tales labentes ut in proeliis aeris adhiberi possint. Verum, propter breve spatium, volatus in illis non nisi in proeliis defensivis pugnari potest, vel in ... onerariis Londinum traditus, et gubernatoribus aduncis. Hoc est, ubi debes cogitare. In historia reali, Labentes tempus ad bellum gerendum non fuerunt, et ob aliquam causam, duces aeroplani Sovietici hanc notionem in Corea tentare non ausi sunt. In genere, non tristis est, sed in Bello Coreano, gubernator Americanus primus rationes victoriae aperturus est. Ita Yankees contemni non debent.
  Post fugam finita, puella pulchra iuvenis e cockpit desiluit et cursu citato ad Fuhrer cucurrit.
  Nazi possedit unum extendit manum ad osculum. Quod pulchrum est cum puellas te amant, et Fuhrer, ut videtur, ab omnibus Germanis valde sincere idololatris, immo omnes fere praeter paucos captivorum camporum captivorum. Gubernator alacres dixit:
  - Magna elit est, tantam celeritatem et potentiam habet. Dirumamus omnes catulos tanquam caudex calefactorii ab vicaria!
  Impetum puellae probavit Fuhrer;
  - Profecto frangemus eam, sed ... Debugging machina citius gressu peragi debet, et hoc praesertim motoribus convenit. Hic, sane, rogationes fundamentales necessariae erunt ad emendandas eas, sed si adiuvet excogitatoris ducis!
  Omnes in choro latrante:
  - Gloria magno Fuhrer! Providentia nos adiuvet!
  Solemne Tertii Reich ludere incepit et agmen iuvenum pugnatorum ex Hitler Iuvenum se contulit. Pueri a quattuordecim ad septendecim annos sub tympano in formationem singularem abierunt. Tum res maxime interesting erat: teenage puellarum e unione feminarum in Germania proficiscebantur. Denique fimbrias erant, nudi, nudi pedes, pulchri- tudines hominum oculos trahebant. Puellae crura altiora tollere conati sunt, sed simul pollicem trahunt, diligenter calcaneum posuit. Spectaculum speciositatis pulchri- tudinis cum figuris impeccbilibus. Maxime cum supercilia coniuncta.
  Esthete Adolf notatur:
  - Necesse est ut pueri et puellae mole corporis exercitationem recipiant. Et scio quod hac occasione multum agitur, praesertim in Jungvolk, sed quod opus est inclusiveness et adoptio modorum Spartanorum. Utique, praeter furtum adhortantes ... Iuvenes ac mulieres, ut honesti et simul iuvenes immites, crescant.
  Summus imperator constiterunt. Duces tacuerunt, probabiliter recusare timuerunt, sed manifestam confirmare noluerunt. Fuhrer continuatur:
  - Bellum non iocus, sed crudelitas in hostes iungenda est mutuis auxiliis et sensu fraternitatis in socios. Hoc est quod omnibus inculcare debemus... Novus hone aliis est inclemens, sed multo magis inclementem sibi esse debet. Oportet enim inferioritatem prius exstirpare in anima tua, et deinde corpus humanum resurgere infirmum.
  Alia mora. Fuhrer placuit:
  - Iam melior est, nunc videre vellem imitationem aeris certaminis. Tam formidabilis ac perditionis.
  Heinkel timide quaesivit;
  - Cum tela vel conchis vivis, mi Fuhrer?
  Nazi unum numero adnuit.
  - Scilicet pugnando. Praeterea velim considerare operationem eiectionis fabrica. Post omnes in ea laboratis ... - Fuhrer pugnis concussit. - Quando denique paratus erit et in massam ponatur. Post omnes, gubernator peritus est gubernator peritus qui debet ad futura proelia custodiri!
  Fuhrer-terminator nihilominus voluit designatores magis modernum schema de fabrica eiectionis ostendere. Haec ratio minus gravia, simplicior et levior esse debet. Quod vilia et iam a industria Germanorum squib dominatur, ad hoc satis idoneus est.
  Schema trahere habui, sed Hitlerus erat vere bonus artifex, et clare, cito, lineas schematum et vices sine rectoribus et circiniis erant pares et perspicuae. Terminator-popadanets mirum esse putaverunt, sane Germanos, generatim tam validam et aliquatenus doctrinam quasi nationalem socialismum et systema totalitarium provectum, Russos bellum emanasse. Fortasse hoc accidit quod milites Russici fortiores et diuturniores quam Germanos et citius pugnare didicerunt.
  Fere si cursum totius belli spectes, tum etiam Russi, seu potius Sovietici militares, docti certare, et Germani quasi obliti sunt. gradu primorum graduum, fortasse etiam inferiora, si primus-grader experientiam habet in bellicis rebus gerendis in consiliis real-time temporis. Et quod interdum pueri sex annorum iam tam strenue virtuales exercitus ducunt, tunc eis Zhukov et Mainstein non est peccatum discere. Sed nonnulli investigatores utrumque Zhukov et Mainstein mediocre considerant. Sunt etiam contradictiones circa numerum armorum, specialiter capiendi, Gallice. Memoria Hitlerorum (bonae memoriae, praesertim cum adhuc sanus esset), suggessit 3600 lacus captos e Gallis, figura valde impressiva. 34 in armis, sed in antica . Haec igitur piscina etiam in officinis Gallicis produci potest, nisi reponatur telum 47 millimetre cum dolio longi 75 millimetris. Profecto hoc satis esse non potest. Britannia et Civitates Foederatae in genere semper armaturam maxime in suis praediis aestimaverunt. Hic, exempli gratia, quadraginta ton Churchill reservationem habuit 152 - millimetrorum versus 120 - pro piscina gravi IS-2.
  Aliquid aliud ad designers Fuhrer dixit:
  - Ventorum cuniculis satis satis habemus, ut meliorem formam aircraft et turpissimam formas quaeramus, sine probationibus pretiosas afferamus, ubi optimae nostrae aces etiam pereunt. Exempli gratia, exemplar alarum volans aircraft plurimum valet, praesertim si crassitudo et angulus inclinationis mutari possunt. Tractum tibi iam dedi, ut paratus sit tails. Celeritas aestimata etiam cum Yumo machinamento usque ad 1100 chiliometrorum per hora erit. Perge igitur, sed noli ire!
  Adolf Popadanets etiam monuit quomodo celeritas fistulae flandi augeretur. Ironiam male absconditam in oculis excogitantium arripuit: quomodo, inquiunt, simplex corporalis novit tantum. Non credunt Fuhreri ingenio? Quid figurabimus... vel non, non viderimus, sed eruditionem nostram illis probabimus.
  Hoc sub divo prandium secuti sunt, ancillae mensas et sellas posuerunt. Pulchra... Sed quaenam reformationes in Nationali Socialismo facienda? Ut hostium numerum minuas et amicos facias. Hic, exempli gratia, genus omne Germanum non extollunt et etiam populos in classes dividere possunt. Sed formaliter divisio gentium in inferiorem et Aryan nondum licita est. Hoc simpliciores res. In genere, Hitler incohavit molem Iudaeorum exterminationem praecise post oppugnationem in URSS. Cur salit? Forsitan sperabat mundum Sionismum illum ad bellum Bolshevismum et occidentales fauturum esse. Et tunc, cum Britannia et Civitates Americae Unitas constanter dixerunt, non ad Wehrmacht, Fuhrer furiosa facta est? Coepit ulcisci Iudaeos, qui se attingere possent? Hitlerus sane stultus est qui Holocaustum prosilit et ideo notionem Socialismi Nationalis improbavit. Nunc verbum Nazi et carnifex synonyma sunt. Multi etiam confundunt nationalismum et fascismum, fortasse propter consonantiam verbi Nazi. Sed hoc omnino non est verum. Fascismus, in principio, nihil ad Socialismum nationalem pertinet. In suo nucleo notio fascismi in Gallia undevicesimo saeculo orta est et prorsus diversam significationem habuit.
  Doctrina quaedam essentiae fascismi in versione originali redacta est ad spiritum corporatum constituendum, sensus camaraderie apud capitalistas. Deinde Mussolini dogma fascismi suis Black-shirts introduxit. Bene, fascistae ab inimicis et competitoribus politicis primum Nazis vocati sunt. Nazis honestum esse, crudeliter egit, ut fascista acquisita abusive, negativa. In Russia, uno tempore, nationalistae quendam tumultum experti sunt, praesertim in primis nonaginta, maximam in 93-94 attingentes. Tum bellum in Chechnya auctum effecit in societate sensus pacifistarum et tempus declinationis nationalismi. Bellum in Iugoslavia et in Iugoslavia bombing Serbiae ad tempus patriae impetus ducitur, sed tunc in motu nationali scissura est. In Russia nationalistae difficultatem habebant cum ducibus... Fuhrer suos non habebant... Verum, Zhirinovsky cum Hitler comparatus est, et etiam Adolf aliquo modo superavit. Exempli gratia, celeritas politica discessit, quadriennio post conditam partem in comitiis parlamentariis imprimis locum habet. Sed Zhirinovsky irrationabiliter se gessit et non solum ad prosperitatem explicandam, sed etiam ad opera perficienda servavit. Circa primum dicendum, quod culpa eius fuit. Disciplina in ea parte, in qua scandala inciderat. Sed verus Hitlerus numquam omnino in Reichstag sedit, et nemo in televisione cinematica iras suas ostendit. Nullam vel molestie erat. Etsi successum Zhirinovsky in MCMXCIII comitiis est meritum felicis operis cum auditorio televisifico.
  Puella pulchra ex servis ad Fuhrer sedit et manum super genu nudum posuit. Cooed:
  - Cogitas aliquid, mi Fuhrer?
  Nazi dictator simulque virtualis lusor surrexit. Animadvertit se non implesse pulmentum suum et fructus acetaria. Fuhrer puellam in ore osculatus est, eam sentiens iuvenilem, odorem suavitatis declarans;
  - In curru mecum eris. Et vos omnes laboro usque ad tempus edendi expletum est.
  Rursumque anni publicae, haud plane tamen mechanismum bene unctis nere coeperunt. In reditu, Fuhrer amorem pulchritudinis fecit, atque etiam mirabatur unde tantum virium ac roboris exstitisset. Post omnes, dixerunt Fuhrer infirmum esse et in genere debilem assertum, qui syphilis male fuisset et castratus (vulgo fictus). Verum, Hitler prolem comparare neglexit ... Bene, cras, ipse de hac re aget... Vel non, adhuc invitare Himmler. Fere in historia reali, Fuhrer dramaticam auxit munus SS. Videtur quod hoc modo debebit ire. Et quod subordinatio vigilum criminalis ad structuram SS ut totum rationabilis est, nunc omnia notitiae et scrinii fasciculi in unum fontem confunduntur. Praeterea usus tormentorum contra scelestos, et methodi interrogandi provectae quae propriae sunt Gestapo et aliae structurae vigilum occultae, signanter augebunt declarationem rate.
  Verum, numerus victimarum innocentium augeatur, sed ... Plurima sanctorum hominum pars honestus est, et perito inquisitor, fere statim videt: homo mentitur vel verum dicit, et raro errat. Hoc ex multis cronicis criminalibus judicari potest.
  Paucis currentibus rebus solutis et duas notas novas puellas ad lectum fovendum invitavit, Fuhrer, caput super pectus magnificum nudum pulchritudinis impositis, obdormivit...
  Hoc tempore, rediit ad somnium, quod ante intercessisset, de magno spatio pugnae. Iterum pugnator perspicuus est, dum hostes exercitus magnae Russiae ordines oppugnare conatur. Et hit in ludo Fuhrer Hypernet, et socium tumidam, sed simul flava muscularis agere conantur, synchrone se adiuvant. Hostes deformes pugnantes numerum capere conantur, numero utentes superioritate. Harmonia pugnae armadas Shitmen manifestius est. Naves eorum foediora videntur. Dux Vladislav, technica situla utens, currus satis feliciter abscidit in forma calcei tortilis et posuit:
  - Quid non sine causa est pater et Hitlerus et Stalini sutor?
  Ille ferens, nudam et rosea vestigia torsit Flava conjux ;
  - Non opus est calceis aliisve calceamentis. Nudo pede multo melius sentio quam levissimam curvaturam vacui, seu vibrationes spatii! O mi Fuhrer, visne esse puella?
  Respondens Vladislav chuckled:
  - Ad breve tempus interesting. Quisque dicit feminas habere gaudens multo fortiores et longiores quam viros, ergo reprimere volui si ita est?
  Flava giggled.
  - Progressus dare potest occasionem tibi hoc quoque experiendi... Nisi forte magnum spatium pugnae amittimus. Nimis multi sunt hostes. Imperator Almaztigr XIII, qui nondum natus, sed jam nobis imperans, moriatur.
  Hit in Fuhrer notavit;
  - Magnum ducem, in bello simile caput, maior magnitudo, difficilior clades!
  Flava, pro respondens, pugnatorem suum torquere coepit. Praecipitium bibit ut primum ab ariete ariete abscessit , et postea accuratissime accendit . Currus hostium excanduit, et in minutas partes scindere coepit, papaveri semen flammeum. Puella, cum nudis digitis mandendo scapulas arripiens, tam docte proiicit, ut eam in lingua prominente feriat;
  - Pulchra! Cum rumineris, tunc manduca!
  Sed bellator gelidus non tam felix erat, etiam tangente, et bellator insonuit;
  - Quomodo has muliebres plagas accepi!
  Flava volvens oculos.
  - Non satia es tractatione ? Visne aliquid gravius? Id quod omnes inpatientes perduellionis proclives sunt!
  Vladislav risit et paene asperum responsum inter pugnatores Shitmenstanum devoravit. Proelii imago aliquantum mutata est. Hostes inexhaustos videbantur magis ac magis novos in proelium inducentes. Praesertim periculosae erant ultra-proelae, ingentes ut asteroides, lente atramento sympathetico pingi videbantur (quod cum lucernam illis illustrabat) e vacuo monstravit. Shitman latera ante omnia flectere conatus est, decurrere cingulum facere, probabiliter in spatio lebetem creare.
  Copiae magnae Russiae fortiter pugnaverunt et simul decursiones non fugiunt. Ita ratio est adhibenda, defensionis mobilis, itemque audaciae decursiones et ves. Exempli causa, lembos et dimicationes exercitus Magnae Russiae vel disparuit vel e contra in postremum adversarium nightmarish apparuit. Reminiscebatur piscis venationis in antro glaciei - exsurrexerunt, praedam arripuerunt (quodam insecti hiemis genus, et si venator silurus erat, tunc avis!) et iterum in foveam. Hoc casu statim Dermostanae naves amissae coercere coeperunt atque etiam ignem in se invicem aperuerunt. Funny plasma eruptio cum incineratione stellarum. Exempli gratia, etiam ultra-proelium, pluribus hit telorum thermopreontium acceptis, caeruleis et viridibus flammis exarsit. Tunc bellator magnus (permanens lutum perdere homines qui sicut folium balnei haerebant!) amicus imaginem vidit intra pugnam ardentem ultra-bellum. Et quam gravem colossum, catervam duorum milium milium et quinquaginta miliones robotarum!
  Pugnatores intra navem diversa sunt genera scumbagorum: troglodytae, cobolorum et variae species hybridis, exempli gratia gravissimae: mixtura ricini et cigarettes, immo etiam cornuum cigarette! Bene, FORMIDULOSUS creaturas, quasi ex horrore pelliculae ductae medicamento addictae.
  Perdite animalia fugere volunt, sed simul inter se colliduntur, confodere, secare, mordere. Hic apparebat machina claudendi specialiter destinata ad pugnam conscensis. Quae armata est: quasi plasmatis gladiis, non rectis, sed curvatis ad varios cursus. Hic primus machinae rudium in escam vivae profluentium e navi ingenti igne ardente secantur. Confestim, concisae carnium strigmenta, et ambusta corpora in omnes partes volitabant. Amicus post eam apparuit, sicut araneus apparuit, solum membrum erat minimum triginta, et in modum annihilationis rivuli, qui etiam dinosaurum in medium secare poterant.
  Unus de Shitmen duces clamavit:
  - Oh, noli me incidere! Arrhaboni comedit regina!
  Sed fortunatus non fuit, cigarette butyrum ricinum unguibus, foedioribus tantum, in antennas incidisse et in eo appensum pependit. Quomodo autem stridore non audiebatur in illa memhrana, semper crescens cacophonia. Linguae principis plasma flammae, praesertim caeruleae et aurantiacae, perterritos pugnatores Shitton rapuerunt, ut frigerent. Et machinis rudium intra ultra-proelium comportatis. Apparet in programmatis eorum plane impressum: occide, occide, et iterum perfice! Nam quis sollicitudin neque. et corridores giperrubka strepebant terribiles.
  Tamen iam flammae ultramontanae iam machinis rudium ac multarum cobolorum et unguium - cigarettes cautarum in photons iam intrita sunt. Ita ultra proelium paulatim in plures partes dilabi coepit. Quamvis schisma lente procedat, non tamen minus ominosum videtur. Praesertim contra receptaculum multorum aliorum, vel miniaturarum supernovarum coruscantium, vel e converso, stellarum rugarum. Donec non solum Dermostan, sed Magna Russia.
  Exempli gratia, cruiser cum malleo et falce emblemate imperium amisit et in horrendo inimico icta. Cum duae massae celeritate subluminali colliduntur, aequiparatur erucae annihilationis annihilatio. Lachrymae magnae potentiae (si modo sane potes). Explosio sicut Tulipa cum petalis multicoloribus floruit, subito deglutivit omnia quae circa duodecim alios chiliometra existunt. Vladislav-Adolf posuit illud;
  - Et nostri guys iam in caelo esse videntur!
  Flava philosophice:
  - Caelum solum bonum est, quo nemo festinat ire, etiamsi in inferno est!
  Caesar in Hitler constat:
  - Haec sunt paradoxa universi. In bonam partem ingredi non vis, sed ipsa mala addictiva est! Non est igitur vel vita vel mors melius utilius.
  Puella philosophice dixit:
  - Vita semper melior quam mors est. Minim fere omnes putant. Sed opinio hominum, sicut omnia in mundo nostro, relativa est.
  The Fuhrer, aliam magis calliditatem vicem peractam, quae ei permisit ut bivium seater emitteret, quod significat multo magis carus et opulentius armatus (quam pulchre explosa est, sicut materia complexionum pyrotechnicarum machinarum exarsit); res dispersae per vacuum fissis margaritae. Vladislav-Adolf notavit:
  - Ideae hominum tam de natura quam de Deo valde repugnantes. In genere est etiam conceptus reciprocus, id est, etiam peremptorius animus, qui hominem omnino ducit, ut pragmaticas instinctus et considerationes utilitatis imperent.
  Vix egrediens e saevo flava petunt (et etiam cum septem in te simul pugnantes irruunt) dixit:
  - Da pragmaticas, converte mathematica!
  - Non ridiculam! - Vladislavus regius.
  Subito in conspectu principis aeroplani navalis imago imperii stationem exercitus Magnae Russiae exsurrexerat. Hoc enim est, utique, donum, facultas sancta sanctorum penetrare atque etiam cognoscere, etsi non intentiones alterius, sed proprii mandati.
  Hic est navis praetoriae, gravis centum chiliometrorum in diametro, praetoria spatium exercitus Magnae Russiae. Et haec navis, utique, etiam pugnat, quia decem milia dolia tormentorum potentum inertiae damnari non possunt. Nihilominus praetoria praetoria ultra pugnam cum aliis navibus capitalibus sync facere conatur. Impossibile est hostibus minimam occasionem praetoriae dare, ubi maximae turmae spatium exercitus Magnae Russiae locatur.
  Etiam mirum, imperator et monarcha est sicut foetus in utero jacens. Ipsa mater immergitur sompno sicut animatio suspensa, quia alioquin officiorum adimpletio nimis molesta esset. Operatio autem iam satis evolutae, membra habens et praesertim cerebrum embryo-monarchae, frequentibus unitatibus cyberneticis praebetur. Ipsum germen, quod Magno Imperio Russico regnat, satis commode sentit.
  Ita nimirum, ac necessitate gravatus, iam annum mater intus fuit. Somnium tantum esse potest currendi, movendi aliquid. Et haec sunt somnia dolentia, quia significat partum immediatum remotionem. Foetus cum extra mundum utentibus scanneribus communicat. Utique non ostendunt veram speciem embryonis imperantis, sed imaginem magis ad fiduciam faciendam. Praesertim iuvenis decens apparet in forma nati regis. Milites clara voce iubet imperat;
  - Principio defensionis elasticae utere. Sicut abhinc milia annorum, copiae infirmae, numero inferiores, adhibita negari non potest massam minorem multo mobiliorem esse quam magna. Quia parva massa parva inertia insignitur!
  Marescallus puella confirmavit;
  - Scilicet... Exercitus facultas decurrere victoriae clavis est. Nempe extrema vitanda est. Ceterum formica rex bestiarum non est!
  Embryo Warlord subrisit.
  - Bacteria maxime mortiferae creaturae sunt. Etsi non, fortasse ne virus! Etsi organismus primitivus, sed efficax! Hic hostis ingentes copias ex toto fere orbe collegerat, quod significat reliquas regiones.
  Marescallus Fego cum purpura et aurantiaco pigtails perbibetur;
  "Interdum satis utilia, ut videtur, parva in frontispicio sectione vincitur. Tale est illud mirabile tot proeliorum, variarum rerum humanarum!
  Fetus imperator per lustratores torsit.
  - Hic, vide radicem.
  Interim armadas Dermostanas in motu reficere conati sunt. Accessit admodum firmissima subsidia a tergo. Milia magnarum stellarum et decies centena milia navium minorum utentes campanae formationis distulerunt. Quam ob rem virtus parasitorum insigniter crevit. Dixit puella marescalla trepidans:
  - Hic est alius tubae schedulae ab adversante bastardo missus. Nihilominus intelligentia nostra haudquaquam par erat, ut tanta copiarum copiarum facultas inducendi non suppeteret.
  Hologrammum imperatoris pueri forma in calce gladii. Proiectum in portam crepuit. Prope statim coortus est. Primum fulmen effodit oculos, dein purpurei fungus incrementum, omnia intra teli sclopetis praelii destruens. Puer hologram dixit:
  - Hic est phaenomenum scoring pilarum! Bene ponunt adversarii. Mirum habeo eum.
  Elf Fego imaginem pugnae cum dubitatione aspexit. Dermostan acerbe armada formidabilem respexit. Praesertim ultra-proelae, quarum diametri ad ducentos quinquaginta chiliometra pervenerunt. Subito recordatus est sui planetae elf...Idyllicam naturam ibi habet, nec etiam insecta sanguinolenta sunt. Et leones ... Bene, non exacte leones, sed bigeneri cum cornflowers. Fere haec bellua pulchra est: corpus flore elaboratum, et iuba aurea in vento. Quin etiam in cornibus umbram suam mutant.
  Marescallus flava dixit:
  "Nos nescimus quot subsidia hostium habeat, sed tempus mihi videtur tempus esse phalanges nostras movere.
  Germen imperatoris lusit;
  - Nunc tempus non est chartas ostendere!
  Marescallus puellam argumentari conatus est;
  - Si nostri intereunt, nullus erit qui pugnet.
  Et tunc inventa est embryo imperatoris;
  - Bellum sine caede vincere non potes. In latrunculis potes, sed in pugna vera non potes! Immitis lex belli - damna sunt sicut pluviae propagines victoriae irrigantes, tu tantum opus fac ut damna non crescant in imbrem qui abluit propagines! - Tunc hologram emissa ex utero subito facies mitior facta est. - Sed ne putes, ad damna reducenda, praesertim ab igne ultra-proelium, spatia magnae Russiae in spiram discedant.
  Elf Marescallus Embryonem IMPERATOREM sustentavit:
  - Prorsus, secus ac. Nondum notum est quot copiae hostes de inferis eicere possint.
  Spatia enim Shitton in denso grege movere conatus est. Eodem tempore omnino munitionem non servaverunt, missilibus in decies centena millia missilibus, cum de hit ne accuratius quidem curabant. Visum est billions compositus per vacuum percutere hyperplasmum excandescere, omnia viva et movere, ac deinde exire. Russici bellatores multo accuratius iaciunt, hic ingens terror hostium commotus est, fragmenta velut confetti sicut firecracker spargens. Mortiferum confetti quod plures naviculas Shitton deiecit. Numerus autem frigorum deperditarum cultus spurii minime numerabilis est. Verum etiam naves Russicae moriuntur. Hic laesus cruiser desperans irruit sicut piscinam Russicam in Kursk Bulge et hostilis praelium irrupit. Centum millium vitarum illico interrupta est, et incensa fuit, dum quasi fistula ingens a organo gasi agitata fuerat.
  Pumilio intempesta perbibetur ;
  - Tendunt nos, sed non damus! - Praefectus quadratus animadvertit (vel potius eius imaginem holographicam, ipse nanus in alia nave classis Gross-dreadnought). - Necessarium esset aliquas saltem contrarias hostium communicationes ac munitiones infligere.
  Fetus imperator per puerilia risit hologmata.
  - Quid me censes - potator!
  gnome marescallus grunditus et unguibus sparsus;
  "At ammo omnino non salvant. Hoc modo satis sint. Itane est, domine?
  Embryo imperator obiecit:
  - Non placet hoc! Pretiosior est dux magnus capite, sic cassis cautie et camouflage calliditatis non nocebit ei! In summa, hostis adhuc in dulci illusio, quod omnia cum illo bona sunt, re vera nostra victoria iam appropinquat! Improviso impingere, tantundem est ut pugnum stannum ferro ense reponat!
  
  
  WITTMAN VIVENS
  Parva mutatio in historia cum maiore successu Nazis in scandalum in Arduenna coniungitur. Nazis velocius movebantur, pontes transire et horrea armis, munitionibus et materia capere poterant. Wittmann participatio in ictu etiam successu contulit, qui, dissimilis rei narratio, non mortuus est! Et quod? Veri heroes non moriuntur et immortales sunt! Wittmann dimicavit et viginti. Post ruinam 200th piscinae primus factus est et tantum solus amphorarum crucem crucis ferreae militis cum foliis quercubus, gladiis et adamantibus aestimandus est.
  Wittmanni ingenio in paulum mutaverunt cursum historiae. Germani paulo felicior, velocior, efficacior evasit. Et in eventis fere evenerunt in historia reali, sed proprie per duas horas non satis fuit. Captis itaque horreis, Germanicus exercitus opprimendo potitus est. Quam ob rem Bruxellae captae et centena milia militum Britannorum et Americanorum capiuntur.
  Haud properabat Stalinus oppugnare, socios in Occidente fortius opprimi velle.
  Proelia ostendit "tigris" -2 telum validissimum cum armis et armis frontalibus. Germani, videntes Exercitus Rubrum in oriente passum esse, additamenta in proelium explicant et successum augere coeperunt. Fritz etiam novissima tormenta E-25 propellens, quae mediocrem et pondus habebat, arma et arma fortis, ac potissimum, mobilitatem.
  Quam ob rem novae victoriae ... Fritz iam Parisiis sunt. Capita Francorum iterum capiunt.
  Et Stalin hoc vult occisos socios, et tunc tota Europa ad URSS ibit.
  Vulpes callida Stalin... Sed Churchill is not an idiot either. Mortuo Roosevelt, illi una cum Truman ceperunt inducias cum Tertio Reich. Eodem tempore perculsorum e Gallia reliquiis subductis. Et sane cum plena permutatione captivorum belli, ac etiam cum copia escarum et commeatuum Tertio Reich.
  Respondens Germania leges anti-semiticas abrogavit. Tamen Iudaei in castris manserunt, sed non cremati sunt, sed solum laborare coacti sunt, cum Americani cibum et frugum in castra canned miserunt.
  Germani in Gallia et Italia manus solvunt. Nunc Stalinus pacem separatim proposuit. Sed Hitler noluit. Mense Iunio Fritz ingrata incepit. Primus E-50 lacus seriem intravit. Sed ut evenit, currus non satis proficiebat. Pondus eius ad fere 65 talenta manebat, cum vero silhouette inferiore quam tigris-II, arma autem eiusdem crassitudinis, praesertim in lateribus maxime insufficiens erat. Aliquanto melius erat sclopetum 88 mm et dolium longitudo 100 EL. Duodecim rounds minutam accendit.
  Agens perficientur validiorem machinam addidit, ad 1200 horsepower accelerans. In genere, piscina, sane, addita comparatione "tigris" -2 et paulo magis rationali fastigio armorum habebat, sed ex lateribus vulnerari manebat.
  E-100 tutior erat, sed pondus eius grave difficilem ad usum pugnae transportandum effecit. Tormenta e-25 propellentia felicissima evaserunt, cum armatura silhouette infima frontis 120 mm cum magno fastigio, et armatura onusta 82, et sclopetum pro Tigri-2, it. fuit optima tormentorum autocinetorum Wehrmacht et Bellum Orbis Terrarum II. Accelerat ad septuaginta chiliometrorum per horae machinam 700 equitum valentium, ac etiam testae IS-2 in frontem ricochetae.
  Germani ex Hungaria maxime ictum liberaverunt, dum Budapestinum adhuc circumventum servare conantur. Acriter pugnatum est.
  Taedium incepit die 22 mensis Iunii, et defensiones Exercitus Rubri validissimae erant. Germani adhuc paucas e-serie lacus habent, tantum tormenta E-25 se-propelli in numeroso magno numero - satis simplex est fabricare et vile. Hic in ea iacent duae puellae in bikinis. Raeda minus quam unum et dimidium metra inferior est, et ob id tam bene munitum est et relative parvo pondere armatum.
  Duae puellae Andrea et Gerda cubantes, ad tormenta Sovietica incenduntur. Coram illis currus dissolutae, radiophonicae continentes, mines campos movebant et purgabant.
  Carolus Rubrum tormento suo accendit. Illa sclopellum Sovieticum oppressit, et pectus excussit, vix tenuissima fabricae spoliatione tegens. et cooed;
  - Ignis rabidus hyperplasma!
  Et tunc Gerda eam tam nudis digitis alapam dedit. Et pipiat:
  - Puella frigidissima sum et non malus.
  A se propellitur gun se movet. Ac sistit subinde. Arma frontis eius graviter fastigate, et hoc bene munit. In tormentis Sovieticis, putamina ricochetas sentiunt. et nihil tale minatur in fronte sclopetis sui propellendi. Hic adhuc tabulam perrumpere possunt. Puellae non properant. Effectivum gun auto-propellitur SU-100 in armo perforato superat, et etiam tutior, mobilior et simul levior est.
  Exercitus ruber et paucos dryers habet. Basically, piscina T-34-85, quae cum sclopeto non satis potens est, et arma magis infirma sunt. Et Germanorum auto-e tormentorum propelluntur 25 obiter levius, multo fortius in armis et tormentis.
  Puellae pugnant... Pulcherrimae et iuvenes. Et eorum tormenta bomba propelluntur et iactant...
  Fritz, in fine, Budapest erumpere curavit. Certa victoria, unitates Sovieticas circumdederunt. Multi capti et interfecti sunt.
  Vera damna Nazis tangibilia sunt. Nee tanta potestas. Bene, si instrumenta adhuc nascuntur, humanae facultates non sunt satis.
  Et exercitus vocat liberos et mulieres. Neque peregrini, sed hae satis certae sunt.
  Nihilominus pugnatur... Exercitus rubri pertinacissime resistit, multae munitiones defensae sunt. Germani alterum centum chiliometrorum progrediuntur et subsistunt. Non satis virium est. Exercitus quoque rubri se inferrent. Sed is quoque Germanis non satis prospere ac leviter propellunt.
  Usque dum hiems venit... Prima acies stabilit. Exercitus rubeus mense Ianuario 1946 in Oriente Prussia et Polonia progredi perget, sed leviter progreditur.
  Germani hieme navem non rupere. Praelia cruenta. Sed ante aciem iners...
  Accedit tempus proprium primi Orbis Terrarum. Prima acies torpescit. Germani et peregrini aestate et rubri Exercitus hieme procedunt. Et nemo signanter consequi potest felicitatem.
  Anno post annum bellum geritur. Germani paulo ante URSS sunt in evolutione jet aircraft. In USSR, solum anno 1949, MIG-15 in massa productione apparuit. At contra Germanos hoc tempore ME-462 et XE 362 habuit. Maximeque discos quod ex valido laminae vi brachiis parvis ejici non potest.
  In lacus, "E" series Germanorum ... E contra, T-54 et IS-7 apparuit. At Germani tunc AG seriem perfectiorem pyramidalem explicaverunt.
  Sed nec commodo erat. Prima acies stat.
  Usque ad Stalin mense Martio 1953. mortuus est.
  Aliquanto deinde in factione duce et certamine rerum potiti Germani succedere poterant. Sed tum post comprehensionem et exsecutionem Beria constitutio Vasilevsky, magni principis, ut supremus imperator, et confirmatio capitis publicae defensionis Committee Malenkov. Prima acies intra fines Europae stabilita est.
  Germani, cum tempus certaminis de imperio in URSS erat, Neman attingere potuerunt et Balcania, Romania, Bulgaria, Slovacia, Graecia, Albania, plenam potestatem in Europam recuperarunt.
  Sed linea anterior denuo iam stabilita est in finibus USSR anno 1941 ...
  Tum demum Decembris 1955 ... Exercitus rubeus hieme, ut traditur, iterum progreditur. Quot annos bellum geritur? Horror quatuordecim cum dimidio! et nullus est finis in facie!
  Quamdiu Tituli vivit, bellum non finietur. Malenkov ad pacem innititur intra fines priores usque ad diem 22 iunii 1941 . At Hitler contumax est et quoquo pacto vincere vult!
  Exercitus ruber progreditur. Novissima IS-12 piscina in proelium ibat. Machina cum sclopeto in 203 - caliber millimetre. Magnus unus, cum decem tormentis machina. Et sex puellae - membra cantavit. Nituntur ipsum primis tristique exemplar. Etiam ac magna est. Estne raeda efficiens? Puellis, non obstante Nativitate Domini die 25 Decembris et Fros, in uno bikini. Verum, lacus Turbine engine has the latest gas, ac fermentum in est. Praeterea ipsae sex puellae simplices non sunt.
  Primo et quadragesimo anno pugnatum est. Fere nudus in omni tempestate usus est. Nam cum in bikini omni tempore es, iam frigore desinis. Et cutis fit elastica et fortis.
  Puellae nudis pedibus necem machinam pellunt. Vere bellus et pulchra sunt.
  Alenka est hic dux et nauta principale. Quae sola puella non vidit annos belli quattuor et semis. Ubi non fuit. Antea a Brest ad Stalingradum, a Stalingrad ad Vistulam transiit, et nunc in Bialystok procedunt. Bialystok ipsum a Germanis adhuc obtinet. Prima acies firmum fiebat. Fossae decenter.
  Ita vero bellum est infinitum ... Et plus uno anno procedat. Et quid hic vult Hitlerus pertinax?
  Etiam hic USA et Britannia pacem inter USSR et Tertium Reich nolunt. Utrimque se invicem penitus exstinguere cupiunt.
  Puellae in-12 progrediuntur. Arma frontis piscinae in angulo 450 mm est. Proiecta repercutit. et puellae ignem remittunt.
  Sed usque adeo una tantum piscina in URSS. IS-10 iam in serie est, sed quinquaginta talenta appendit. IS-7 in productione adhuc est sicut T-54. Apparuit etiam T-55 inter massas productas, sed tantum series intrat. Germani lacus pyramidales habent. Item valde fortis et perfectus. Et pressa brevibus doliis tormenta premuntur.
  Ita pugna gravissima erit. Natasha et Anyuta ignis e navi valido sclopeto et strideo;
  - Vexillum nostrum Berolinensi erit!
  Et nudos suos albos, dentes margaritosos. Ac cuniculis noli prohibere puellas.
  Duae testis arma frontis feriunt... Ricochet. Imo, IS-12 gravis raeda est nec tam facilis est ut eam capiat.
  IS-7 Sed, quod ad ius puellarum movendum videtur, receptus a summo tormento pressus, percussus cessavit. Laesis decoris.
  Alenka, ludens cum musculis abdominis, cantat;
  - Omnia impossibilia in nostro mundo possibilia sunt, Newtonus inventus bis duo quattuor facit!
  Pugnatum est adhuc et intractatum. Tormentum Sovieticum Germanos ferit. Marusya magnae conchas in podicem inserit. Talis vita et sors puellarum est. et cantant;
  Nemo nos obsistit, nemo nos vincet! Lupi Russici hostes opprimunt, lupi Russici heroas salutant!
  Augustinus de machina tormentorum scribens, dicit:
  - Sanctum bellum! Nostra erit victoria! Vexillum Russorum affer, decus lapsis heroibus!
  Rursusque tormentum letale sonat, et sonat;
  Nemo nos obsistit, nemo nos vincet! Lupi Russici hostes opprimunt, scis manus frigidos habere!
  Mariam hanc virginem crinibus aureis piscinam stridore dirigit;
  - Conteramus fascistas!
  Germani difficile tempus sunt, etiam in caelo plenis proeliis. Sed tantum velocitate et armatura mig-15 inferiora Germanorum faces. Pugnatum est inaequale poeta.
  Huffman, hoc praeclarum gubernator acetatum, per bellum annos bonam curriculum fecit. Mirabilius et phantasticus similior. Post trecentos aircrafts, crucem Militis Crucis ferreae cum argenteis quercubus gladiis et adamantibus accepit. Quadringentis stratis aircraft perveniens, crucem Militis Crucis ferreae cum aureis quercubus, gladiis et adamantibus accepit. Pro quingentis aeroplanis Ordinem Aquilae Germanicae cum adamantibus accepit, et post mille crucem Militis Crucis ferreae cum foliis quercubus, gladiis et adamantibus. Et cum ad duo milia aircraft pervenisset, magnam crucem crucis equestris accepit.
  Unicus gubernator multas aerias victorias facere poterat. et dum adhuc viveret. Huffman nuper ad gradum generalem promotus est. At ille quasi gubernator ordinarius adhuc volabat.
  Ut dicunt, non ardet in igne nec mergitur in aqua. Per multos annos bellum, Huffman venatoris instinctum acquisivit. Gubernator eximius-legendarius factus est, et valde popularis. Sed fortem competitorem habebat - Agave, quae etiam figuram duorum milium autocinetorum excederet. et cum Huffman captus est. At illa adhuc infantula est, necdum unum pugnatorem amisit.
  Puella nudo pressit pedals, crura excidit, accendit rupta airguns. Et hic quattuor Soviet MIG-XV vehicula emissa sunt.
  Agave giggles et dicit:
  Aliquatenus omnes sumus canino! At habeo nervos ferri!
  Et iterum puella volvitur. Proiicit septem aircraft Sovieticae in unum displosum - sex MiGs et unum TU-4 et stridore;
  - Fere si non super, ergo hyper!
  Agave sane canis est. Gubernator a Lucifero. Pulcherrima mel flava.
  Hic aliud erumpit et in octo Soviet MIG-15 aircrafts simul et stridore dat;
  - Ego sum creatrix et reciprocus!
  Puella non stulta est. Omnia possibilia sunt, omnia possibilia sunt. Noli eam privatam dicere.
  Et crura tam perusta, tam decora .. .
  Sed Mirabela contra eam pugnat ... Diu Kozhedub optima Soviet acc. Collegit sex stellas aureas herois USSR, quae centum sexaginta septem deiecit. sed tunc mortuus est. Tunc nemo testimonium eius verberare potuit. Et solum nuper Mirabela vicit Kozhedub. Et emissa supra centum et octoginta aircraft, facta est heros septem tempore URSS.
  Haec puella terminator est! Talis ut admisso equo sedebit, ac tugurium ardentem intrabit.
  Ac durior quidem.
  Mirabela fatum difficilem habebat. Destinavi in liberis coloniam. Excalceatus et griseo amictus, ligna concidit et truncos serravit. Tam fortis et sanus erat. In gravibus pruinis discalceatus ivit, et in carcere pajamas. Et semel saltem sternutent.
  Nempe tale phaenomenon ad frontes etiam notatum est. Diu Mirabela cum peditibus pugnavit, et tunc gubernator factus est. Primum baptismum ignis in pugna apud Moscuam Mirabela accepit, ubi statim post coloniam perrexit. Ibique se frigus praebuit.
  Illa discalceata ac prope nuda in acre frigore, quae Wehrmacht proprie paralyticus est. Talis refert, et invicta puella fuit. Et illa successit massive.
  Mirabela credidit imminentem victoriam URSS. Sed tempor tempus vestibulum. Plures hostiae sunt, sed victoria non venit. Et vere creepy accipit.
  Somnia Mirabela de victoriis et rebus gestis. Habet septem stellas USSR - haec prae ceteris! Et mehercule, praemia digna est! Et arma et ultra crucem feret. Etiam si Stalin mortuus est, causa eius vivit!
  Puella venit et coit ... German XE-362 pulsat et stridore;
  - Aerobatics! Et cantavit novum damn!
  Profecto magna puella est. Vera aspidis etiam multum capax est.
  Mirabela nova stella est....
  Pugnat aliquot dies, donec novus annus venit. Immo tam crudele atque immite bellum. Et quousque durabit?
  Et omnia ob hoc quod Wittmannus in Occidente proeliis superfuerat.
  Ipse Wittmann aliquamdiu in piscina cantavit. Libellum cum trecentis vehiculis, non computatis sclopetis, mortariis, truckibus, motorcyclibus aliisque rebus, consecutus est: Crux Militis Crucis Ferreae cum foliis quercubus aureis, gladiis et adamantibus, et ad generalem promotus est.
  Deinde non pugnavit amplius. At rursus sextum piscinae exercitui imperavit.
  Kurt Knipsel factus est Wehrmacht lacus ace- tissimus uberrimus. Sed non nisi postquam quingentis piscinae deletae crucem Militis Crucis ferreae receperunt.
  Nescio quomodo privatus evasit arbitria. Verum, cum ad mille piscinas pervenisset, tandem accepit: crucem militis ferreae crucis cum foliis quercubus argenteis, gladiis et adamantibus.
  Kurt Knipsel machina bellica efficacissima est. Variis in lacus pugnaverunt. Hic et carnifex et praefectus fuit. Ante omnes sine odio Diu fuit.
  Hic autem est pulchritudo Gerda, illa iam adsequi eum poterat. Puellae bene pugnaverunt. sed postea intermissum est. Quatuor pulchritudines omnes conceperunt et peperit duos: filium et filiam. Sed postquam intermissum est, celeriter comprehenduntur.
  Nunc Gerda et Kniesel praetermissa.
  Quomodo evitant? Discalceatus et in bikini pugnant. Puellae alterum jugum sumpserunt, cum rursus liberos pepererunt. Iamque adpropinquabant numero duo milia piscinarum exstinctae. Et inaudito praemio numerari poterant: Sidus Crucis Equitis de Ferrea Cruce cum quercu foliis argenteis, gladiis et adamantibus.
  Ecce puellae!
  Gerda sarmenta ad currus Sovietici. Lacrimae turrim et stridore;
  - Damnum sum!
  & propagines iterum. Penetrare t-54. stridore;
  - Mater Germania!
  Puella se vellit. Et est actuosa ... Imo, talis series opportuna habet. Iam anno 1956. Procedit bellum... Non desit desinere. Exercitus rubri diversis locis progredi conatur. Sed magis diligenter, ut paucae humanae facultates supersunt.
  Et Russia prae- ceptore.
  Exercitus rubri versus Romaniam progredi conatur. Et tunc potens tormentorum apparatus, fusa, et homicidia.
  Sed hostis te exspectat. Germani lacus maximos habent AG-L. Praesidium superat T-54, praesertim in lateribus ac fortasse in armatura tormentarii, sed gravius. Vera celeritas Germanorum ob machinam gas turbine altiorem.
  In fringilla tristique ac turpis.
  Cantavit Margaritae pugnat. Pugnat frigus. Germanicae puellae lacus Sovieticae descendunt. Et proclamant cum voluptate.
  Etiam nec nulla est.
  In caelo orbe plano reguntur Albina et Alvina nere. Duae puellae flavae currus deducunt Soviet. Et hoc faciunt perite. Discus plane invulnerabilis arie- Migi et Tu. Caedes currus. Ac pede nudo se premunt. Exercitus rubri in caelo occasionem non dant.
  A diskette aliquid est quod phisici USSR imitari non possunt. Hoc est aliquid, cui nullum inventum est antidotum. Et Germani in aere valde confidunt. Pugnant autem ipsi cum veneficis magicis.
  Albina, ut eam discum incuteret, elidit;
  - Nunc, si est Deus, tunc est German!
  Hostibus oppressis Alvina confirmavit;
  - Certus German!
  Et puella risit. Bene se Germani et Russi occidunt. Accuratius Exercitus rubri et Wehrmacht. Et prima acies adhuc immobilis est... Et non est finis visus huic.
  Bellum... Hoc iam res est. Milites post bellum inferendi nati iam in caelo et in terra pugnant.
  Exempli gratia Hans Feuer. Ordinis Minoris Crucis Ferreae, I Classis. Et deinde factus minimus consideratus ad capiendum ducem Sovieticum cum Ordine Militiae Crucis de Cruce Ferrea.
  Ita est actu pulchellus frigus.
  Hans Feuer acerrimus pugnator est. Puer pugnat ut gigas, et frigus est, hieme in bracis solum.
  Hoc est vere frigus!
  Hans per saecula claruit!
  Et omnino, tam incredibile ac temporis bellum hic geritur... Any AI fades.
  Et in Romania Exercitus Rubri defensiones Germanos penetrare non potest. Utrimque dispendia passa sunt. Ianuarius venit.
  Non est initium neque finis insaniae.
  Agave rursus in caelo est et currus Soviet descendit. Ea venator et rapax est. Hostem ferit.
  Carros feriunt cadentes. Et tunc puella ignes in terra deducit. Pulsat IS-VII. Et velit;
  - Im 'optimus! Ego sum puella quae inimicos necat!
  Et iterum transfertur ad scuta aeris. Haec piscina destructor est et omnes machinae volantes et emissae.
  Bene, in frontibus sicut illa fervet. Et docti aliquid letale in tergo creare conantur. Etsi non bene operatur.
  Sed hic ag-5 parva piscina est. Apparatus appendens septem talenta. Praeteriens proelii probat. Remordet et rodit hostem.
  Et tempus est canendi - nemo nos obsistit, nemo vincet!
  ag-5 ruit ad se, et pampinos in se movet. Ut nec tincidunt lacus. Et conchas ricochet.
  Et machina intus sedet puer decem annorum, Fridericus, et stridore;
  - Et verus eximius pugnator ero!
  Et iterum quomodo iecit... Et ipsum centrum turris percusserit. Et vis letalis eius, licet parva gente, colossa est.
  Et in caelo pugnat Helga. Puella discalceata in bikini rogationes dialingit. Ac rebus suis exultat.
  Et Agave trahit ante ... Et etiam pugnat.
  Februarius iam anno 1956... Exercitus Rubri successus alicubi assequi valuit. Sed Germani progredi non possunt. Formidolosa sub terra lacus in aciem eunt. sed sunt mere imperatoriae.
  Puellae sub terra trahuntur, pilam tormentorum Sovieticorum trucidatam et reversa sunt.
  Eodem tempore duos propugnatores ceperunt. Puellae, quae pueros deprehensae sunt, discinduntur et torquentur. Percutiunt munientes filo, tum nudas calcibus igne asserunt. Tunc coeperunt candentes forcipe digitos frangere. Pueri ululaverunt in dolore excruciando. Ad extremum, puellas exustis in pectore stellas ferreis candentis, virilia ocreis attrivit . Ultimi munitores perfecti sunt et ab ictu acerrimo inflexi sunt.
  Denique puellas extra genus ostendit. Sed rursus Germani nihil significant assecuti.
  Tormenta auto-potentia propelluntur: "Sturmmaus", in Sovieticae positiones accensus. Multum interitus et exitium fuit. Sed impetus Sovietici unum e vehiculis eiectum est, et Fritz rediit.
  Nazis gravida Soviet cum diskettes opprimere. Erinaces et explosives contra eos adhibitae sunt. Pleraque commutatio plagarum fuit.
  Hic rursus Albina et Alvina pateram volantem. Ope nudorum digitorum demonstrant, globulis claviculi prementes ac perquam subtiliter faciunt.
  Puellae summa aerobatica demonstrant sane. Hic discette suam extraxerunt, et duodecim machinae Soviet volantes demissae sunt.
  pipiat Albina;
  - Furious construction team! Ibi erit starfall!
  Et rursus currum suum vertit. Puellae Exercitus Rubrum opprimunt. Maior...
  Alvina etiam duodecim plana Sovietica pulsat et stridore;
  - Puellae insaniae, et omnino non virgines!
  Corrigere de ultimo. Coniuges eorum ambulaverunt cum hominibus. Et quis justo nec enim. Puellae viros amabant - ea grata est! Et maxime si lingua laboret.
  Puellam nobilissimi ordinis. Deinde ferrum candens ad tumidum ventrem allatum est. Quomodo autem ardebant! Ferox dolor inclamat auctorem ... Odoratusque ardere.
  Alvina eum ex parte filum candentis percussit. Ut et quam egestas risus... Praesent ipsum mauris.
  Tum cecinit;
  - Taedet me tergo occare - volo felicitatem meam vexare!
  Et quomodo deridet! Et dentes margarita? Puella necare amat, id est puella!
  Crura puellae et omnes nudae et decorae sunt. Illa in prunis nudis pedibus ambulare amat. Captum depellere munientibus. Rugiunt tantum cum calcibus frixis. Etiam Alvina ipsum mauris. Et Albina quoque puella ingenue - super! Quam cubito ad mentum hostem movere. Stridet;
  - Sum puella nobilissimi ordinis!
  R. Et denudávit margarita eius. Quac scintillant quasi tusum. Bellator mirabilis! Aliquid potest esse quod in fabula non potest dici nec stylo describi!
  Ambae bellatores feminae in caelo a Soviet Migis addicitur. Pulchritudinis sunt activae. Dubitatio in eis non est. Tam indomita et phrenetica pulchritudo.
  Feminae bellantes cum nudis digitis tenent et gaudium cum carris Russicis oppugnant. Sicuti attritis, sic conteret fortes, sicut vitrum in crystallo. Puellae immites et immites sunt. Habent vim irae et flammae passionis. et fiducia lucri. Etiam si quindecim annis bellum geritur. Sed finire non vult. Albina et Alvina in summo favoris sunt. Nec regredi nec paulisper cessant. Hostem ad se movent et ariete.
  Albina, Sovietica pulsans plana, stridore;
  - Taedet me puellae clamantis, mallem sordidos calceos mergere!
  Utque renidet, ac micat cum ptisana dentibus. Nunc ac velit est. Rapere viros amat. Hoc valde jucundum est ei. Hic capiet et rapet.
  Albina fremit;
  Sexus puella sexus
  Ad magnum cantare progress!
  Et erumpet bellator risum... Et omnes inimicos nostros iterum occidamus. Multum industriae habet. Plenaque abdominis viribus.
  Alvina quid rugiet;
  - Hostes frangamus aggeres!
  Et incipiet bellator strenue ridere! Et excogitavit quomodo illi guys paedaverunt. Sed minimum est dicere.
  Martius circa angulum iustus est... Sol magis magisque lucet. Primo die veris, pueri Russici nudis pedibus currunt per nives liquefactas. Rident sibi, nudant faciem, et monstrat Germanos ficos.
  Vinculis rubris, tonsilibus brevibus, nonnullis usque ad nihilum. Currunt saliendo. Nudi pedes fere numquam frigidi sunt. Rude admodum. Puellae quoque sine calceis currunt. A rosea, calcibus rotundis, sole micant. Mirum Soviet puellarum. Graciles, athletici, res parvas facere consueverunt.
  Et omnes renidet et renidet dentibus suis... Prima dies veris est verum gaudium et sitis lucis et creaturae!
  Et in caelo proelium. Mirabela, hic est numerus gubernator Sovieticorum qui alterum planum Germanicum demittit. Et ut semper in una puella bikini. Iuvenis aeternus et nunquam caducus. Tanta vis animae.
  Mirabela autem amat etiam ab hominibus tangi. Hoc vere placet. Quam ob rem gubernator est... Cum nuda puella, corpus musculorum manibus hominum rugosum est - hoc verum sapit. Ac magnis amet!
  Mirabela alterum Rolandum currus pulsat et stridit;
  - Sum canis armatus!
  Puella nudum et rotundum calcibus usque ad imperium ferit. Splendida est. & inimitabilis.
  Mirabella torquetur. Et ad eam volat Agave. Hic denique duo uberrimae feminae gubernatores convenerunt. Inter se sagittent a tergo. Conantur e longinquo obtinere. Sed non nimis bene operatur. Utraeque pulchri- tudines accendi avolant aciem. Et infensi dentibus nudaverunt. Bene, feminae sunt canino. Duris oculis in se conspiciunt. Accuratius caput ad caput et iterum surculus. Germanus ME-562 adhuc melior armatus est quam MIG-15, et vehiculum Sovieticum emissum est.
  Sed Mirabela eicere procurat, planum primum amittens in curriculo volando. Foedissima res est quae finita est in finibus hostium. Malum autem est. Imo haec sunt unica fatorum torsiones. Et die 1 Martii 1956 mundus mutatur, sed regula Fuhrer in ludo cybernetico manet.
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"