Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Putins DienĀs Uz Hitleru

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Gadījās, ka pēc viņa nāves 2023. gada augustā Krievijas prezidents Vladimirs Putins ievācās Hitlera ķermenī. Turklāt ir tik forši, ka kalendārā 1941. gada 1. novembrī pilnā sparā rit Lielais Tēvijas karš. Un jūs to nevarat salabot. Ko darīt, ja gan Staļins, gan Čērčils nevēlas dzirdēt par mieru? Tad Vladimirs Putins nolemj viņus visus labi sodīt!

  PUTINS DIENĀS UZ HITLERU
  ANOTĀCIJA
  Gadījās, ka pēc viņa nāves 2023. gada augustā Krievijas prezidents Vladimirs Putins ievācās Hitlera ķermenī. Turklāt ir tik forši, ka kalendārā 1941. gada 1. novembrī pilnā sparā rit Lielais Tēvijas karš. Un jūs to nevarat salabot. Ko darīt, ja gan Staļins, gan Čērčils nevēlas dzirdēt par mieru? Tad Vladimirs Putins nolemj viņus visus labi sodīt!
  . PROLOGS.
  Ieilgušais karš ar Ukrainu Krievijas prezidentu nebija īpaši interesants. Nu, kas ir Ukraina Krievijai? Bija domāts, ka viņi viņu apbērs ar cepurēm un uz trim dienām aizvedīs Kijevu. Bet tas neizdevās. Šis ir otrais kara gads. Un prezidenta vēlēšanas Krievijā ir burtiski uz deguna. Un Vladimiram Putinam bija problēmas ar veselību. To var redzēt miljoniem cilvēku lāstus, kurus ietekmē gandrīz visā pasaulē. Cilvēka asinis nav ūdens. Un cik daudz asiņu jau ir izlējis Vladimirs Putins? Varbūt tikai Staļins bija asiņaināks Krievijas vēsturē. Ukraiņi veic sekmīgu ofensīvu, un no Krievijas armijas un dažādiem privātajiem formējumiem ir atguvuši lielāko daļu anektēto teritoriju. Turklāt talibi uzbruka Tadžikistānai un tur esošajai Krievijas bāzei 2023. gada maijā. Un viņi atvēra otro fronti, pievienojot galvassāpes Krievijas prezidentam. Kā izrādījās, tadžiki parādīja zemu morāli, un viņu armija daļēji aizbēga, bet daļēji tika sagūstīta. Un Krievijai ar viņiem bija jācīnās. Tātad Krievijas militāro bāzi ielenca talibi, un tika nogalināts liels skaits karavīru, un daži tika sagūstīti.
  Un viņiem bija jāatbild. Un atkal izsludināt mobilizāciju, lai aizbāztu robus jau dienvidos.
  Un laikā, kad Vladimirs Putins nomira 2023. gada 5. augustā, daudzi krievi jau viņu ienīda, nemaz nerunājot par Rietumvalstīm. Un Krievijas prezidents nomira agonijā un bez goda. Viņa svīta pat nekļuva īpaši bēdīga. Bet tomēr viņi nolēma lieliski apglabāt. Un dodiet pagodinājumus.
  Lai gan, protams, daudzi teica, ka, ja Putins būtu miris pirms uzbrukuma Ukrainai, viņš būtu iegājis vēsturē kā viens no labākajiem Krievijas valdniekiem.
  Un tāpēc varbūt tas ir tikai gadījums, kad cilvēks nožēlo, ka Dievs viņam nav sūtījis nāvi agrāk.
  Jebkurā gadījumā 2023. gada augustā Vladimirs Putins nomira, un viņa liktenis bija jālemj tiesai.
  Un debesu tiesa! Bet kaprīzā dieviete-demiurgs Emanuels paņēma un nozaga no elles Vladimira Putina dvēseli un aizveda viņu uz savu Visumu.
  Tur viņa paņēma un iedzina Krievijas diktatoru Ādolfa Hitlera ķermenī. Visu laiku un tautu lielākais noziedznieks.
  Un tajā brīdī, kad vācu karaspēks atrodas Maskavas tuvumā. Jā, viņa izdomāja šādu sodu prezidentam Kainam. Vai varbūt pat atlīdzība, jo jūs pārvietojaties no kāda ķermeņa, kurš tobrīd bija gandrīz divdesmit gadus jaunāks par jums, un uz veiksmes un slavas virsotnes.
  Un tagad Vladimirs Putins ir saņēmis jaunu ķermeni, jaunas iespējas pasaulē kā divas ūdens lāses, kas atgādina divdesmitā gadsimta Zemi. Un pats interesantākais ir tas, kas notiks. Slepkava-prezidenta vara pār pasauli vai apkaunojoša pašnāvība? Vai varbūt abi, vai kaut kas pa vidu!?
  . NODAĻA #1
  Vladimirs Putins neskaidri atcerējās savu īso uzturēšanos ellē. Viņš vēl nav tiesāts. Dvēsele atradās kādā ļoti lielā, gaišā istabā. Un jūs esat pilnīgi bezsvara stāvoklī, un jūs karājaties gaisā, kā tas bieži notiek sapnī, it īpaši bērnībā.
  Nekādas spīdzināšanas, nekādas elles uguns. Bet tas bija ļoti īss pastāvēšanas periods kā tīram garam, bez ķermeņa. Un jūs vienkārši plīvojat kā sapnī, jūtaties labi un viegli, un jūs ļoti labi neatceraties, kas ir apkārt.
  Un tad pēc tiesas jūs tiksiet norīkots vai nu paradīzē, vai elle, vai šķīstītavā lielākajai daļai cilvēku.
  Bet tagad Vladimirs Putins jutās jaunā ķermenī. Ne jauns ķermenis, bet arī ne vecs.
  Un bijušais Krievijas prezidents jau zina, ka tagad viņš ir Hitlers miesā.
  Pateicoties veģetāram uzturam un sliktu ieradumu trūkumam, piecdesmit gadus vecais fīrers ir diezgan pieklājīgā formā. Viņa psihi vēl nav pārslogota ar apkaunojošu sakāvju sēriju. Tātad jūs jūtaties diezgan paciešami labāk nekā Krievijas prezidenta vietā. Kurš nenodzīvoja pietiekami ilgi, lai būtu septiņdesmit vienu gadu vecs.
  Taču Krievijas valdniekus, kuri dzīvoja līdz tādam laikam, var saskaitīt uz pirkstiem.
  Katrā ziņā Hitlers, šķiet, ir miesā un veselāks un možāks un jaunāks, tāpēc par likteni nav ko sūdzēties.
  Viss būtu nekas, bet kalendārā 1941. gada 1. novembris. Tas nozīmē, ka vairs nebūs iespējams apturēt fīreru pie liktenīgās līnijas un neuzbrukt PSRS. Un acīmredzot ir jārīkojas, bet kā ...
  Svīta un ģenerāļi, protams, vēlējās, lai bankets turpinātos un lai fīrers viņiem dotu savus gudros norādījumus.
  Tomēr, ko darīt, kad jau ir līdz ausīm sūdos. Gan iepriekšējā dzīvē, gan šajā.
  Vladimirs-Ādolfs paziņoja, ka viņam vajadzētu būt vienam un nedaudz padomāt un atpūsties. Tajā pašā laikā viņš lūdza kafiju ar apelsīnu kafiju un operatīvo karti, kā arī PSRS Eiropas daļu un Āfriku.
  Vāciešu lietas kopumā gāja diezgan labi. Tas izdevās, lai gan ofensīva oktobrī pilnībā iznīcināja sešas padomju armijas un vairākas daļēji. Vairāk nekā seši simti trīsdesmit tūkstoši ienaidnieka karavīru un virsnieku tika saņemti gūstā.
  Un Ļeņingradas virzienā Vērmahta karaspēks virzās Tihvinas virzienā. Un dienvidos viņi jau ir ieņēmuši Harkovu un daļu no Donbasa. Krimā viņi tuvojās Sevastopolei un iebruka Kerčā. Nu, šī vēl nav panākumu virsotne. Vāciešiem vēl jāieņem Tihvina, Kerča, dažas pilsētas Donbasā un Rostova pie Donas, sasniedzot maksimumu līdz novembra beigām. Un tad pat pietuvojieties Maskavai burtiski līdz dažiem kilometriem.
  Un tad notiks brīnums. Un nepieredzētas salnas, no kurām sasala pat vācu benzīns no oglēm, un iekārtas sabojājās, un paši vācu karavīri sasala dzīvi.
  Jaunajā ķermenī Vladimirs Putins sāka izjust Hitlera piemiņu sevī. No vienas puses, tas ir pat labi. Ar dīvainu uzvedību un nezināšanu jūs nepieķersiet. Patiesībā velns zina, kā izskatās vācu ģenerāļi un ministri. Šķiet, ka Špērs tika uzskatīts par talantīgāko no viņiem.
  Taču Hitlera atmiņa liecināja, ka Špērs vēl nebija saņēmis Reiha bruņojuma un munīcijas ministra amatu. Un, iespējams, tas bija viens no galvenajiem nacistiskās Vācijas sakāves iemesliem. Ja tik enerģisks ministrs būtu iecelts agrāk, karu gaita būtu citāda.
  Tomēr Hitleram ne tikai izdevās šajā ziņā iedoties. Piemēram, viņš apturēja vācu tankus netālu no Dukera, un rezultātā četrsimt tūkstošiem britu un simts tūkstošu franču izdevās aizbēgt uz Lielbritāniju. Un, ja šo karaspēku sagūstīja Hitlers, tad varbūt pat Čērčilam bija jāiet pie miera. Kopumā, protams, lēmums cīnīties ar Vāciju, kas pārņēma savā kontrolē gandrīz visu kontinentālo Eiropu, bija idiotisks.
  Bet tas bija Čērčils, kurš izglāba Krieviju vai PSRS.
  Ja nebūtu otrās frontes, Staļina izredzes pret Trešo Reihu un tā satelītiem būtu gandrīz nulle.
  Tātad... Putins nolādēja. Viņam nepatika Čērčils. Varbūt pret šo vadītāju pat bija slēpta skaudība. Galu galā Čērčils palika vēsturē kā leģenda un džentlmenis.
  Un Krievijas prezidentu sauc: Vovka-Kains! Viņš tiešām Krievijas un pasaules vēsturē tagad tiek atcerēts ar nelaipnu vārdu. Jā, viņš atraisījās - neizturēja kārdinājumu un uzsāka lielu karu. Lielākā kļūda un, pirmkārt, morālā: šī ir kampaņa pret Kijevu. Savulaik, kad Gruzijā bija karš, diktators gribēja uzbrukt Tbilisi. Bet Krievijas oficiālais prezidents un augstākais komandieris Dmitrijs Medvedevs kategoriski iebilda pret to. Un man bija jābeidz cīnīties. Piecu dienu karš, viens no īsākajiem pasaules vēsturē un, iespējams, ātrākais Krievijas vēsturē, ir beidzies. Simt seši karavīri tika zaudēti, gruzīni zaudēja nedaudz vairāk. Tad radās īgnuma sajūta, ka viņi neizmantoja izdevību Gruzijas okupācijai. Bet Dmitrijs Medvedevs diezgan loģiski paskaidroja, ka pat tad, ja viņiem izdosies ātri ieņemt Kaukāza republikas teritoriju, Krievijas armiju gaida partizānu karš. Turklāt man jau acu priekšā bija Irākas piemērs, kuru amerikāņi ieņēma trīs nedēļu laikā, taču saskārās ar tādu partizanizāciju, ka bija spiesti no turienes doties prom, zaudējot piecus tūkstošus tikai nogalināto.
  Jā, un Afganistāna ir tā pati... Turklāt Gruzija ir kalnaina valsts, un tur tiešām var partizāt no un uz turieni. Turklāt čečenu pretestība vēl nav beigusies. Doku Umarovs vēl bija dzīvs, un partizānu karš norisinājās ne tikai Čečenijā, bet arī gandrīz visā Ziemeļkaukāzā. Un Gruzijas okupācijas gadījumā kaukāziešiem palīdzētu visi kolektīvie Rietumi. Un arī islāmisti sāktu saņemt palīdzību un pacelt galvas.
  Tātad Dmitrijs Medvedevs tajā laikā parādīja veselo saprātu. Un, iespējams, tas bija viens no nedaudzajiem gudrajiem lēmumiem, ko viņš pieņēma.
  Taču arī karš ar Ukrainu šķita samērā viegls. Tātad slāvu brāļa karaspēks 2014. gada un 2015. gada ziemas cīņās sevi parādīja ļoti slikti, un, protams, radās iespaids, ka ienaidnieks ir nulles karavīrs.
  Nu gluži otrādi, par krievu armiju, īpaši pēc Sīrijas, pārspīlētām idejām. Piemēram, mēs esam tehnoloģiski visspēcīgākie pasaulē. Un mest cepures visiem.
  Šķiet, ka daudzi tā domātu, ja viņi būtu Putins. Un droši vien amerikāņi nebija viltīgi, sakot, ka Krievijas armija Kijevu var ieņemt trīs dienu laikā. Viņi arī acīmredzot domāja, ka Krievija ir pārāk spēcīga, bet Ukraina ir vāja. Bet... Jau pirmajās dienās Krievijas izlases vienības cieta smagus zaudējumus un kļuva skaidrs, ka zibenskari ir izgāzies.
  Karš turpinājās, ne tā, kā viņš gribēja. Varbūt vajadzēja noslēgt mieru, īpaši pirmajā kara mēnesī, kad bija vislielākie panākumi. Bet, protams, es gribēju vairāk. Tad zaudējumi pieauga. Un tad augusta beigās un rudenī ukraiņi guva taustāmus panākumus kaujas laukos. Viņi izsita krievu karaspēku no Harkovas apgabala un daļēji Luganskas un atkaroja Hersonu un teritoriju aiz Dņepras. Toreiz ukraiņi nevēlējās citu pasauli, dažiem patīk atgriešanās pie 1991.gada robežām.
  Man bija jāizsludina mobilizācija un jāpārvieto papildu karaspēks. Un ziemā mēģināt vēlreiz, virzīties uz priekšu ...
  Vladimirs Putins ir spītīgs cilvēks. Lai gan vēsture māca, ka spītība var būt ārkārtīgi bīstama. Piemēram, Hitlers būtu vismaz daļēji saglabājis savu režīmu un varbūt arī savu ādu, ja agrāk būtu devies mierā. Šeit Hirohito spēja glābt savu dzīvību un pat imperatora titulu, pat ja viņš zaudēja reālo varu. Un apsēstais fīrers zaudēja visu. Jūs varat atcerēties Ivanu Briesmīgo! Kura, piedāvāja pasaulei, un daļu no Livonijas, ieskaitot Narvu un Derptu. Bet Ivans Bargais gribēja Livoniju pilnībā. Un viņš turpināja karu ar Zviedriju un Sadraudzības valstīm. Nu nācās arī atvairīt Krimas hana reidus. Īsāk sakot, viņš zaudēja visu, ko bija ieguvis, un viņam bija jāatdod daļa no sava. Un karš ilga divdesmit piecus gadus. Jā, bija piedzīvojums.
  Vai Putins tomēr ir saistīts ar pagātni un pagātni? Jāizlemj, ko darīt tagadnē? Vai arī turpināt karu ar PSRS, ņemot vērā iepriekšējās Trešā Reiha kļūdas. Vai tomēr mēģināt izlīgt mieru ar Staļinu. Tomēr tālāk nogalināt savus senčus nav īpaši patīkami. Bet ja varētu apvienoties ar komunistiem, pret nīsto Lielbritāniju un Ameriku, tas būtu forši!
  Patiesībā Putins, cīnoties pusotru gadu, nespēja uzvarēt Ukrainu, turklāt tur cieta sakāves, un pat talibi atklāja otro fronti dienvidos. Un šeit ir iespēja! Jūs varat sasniegt daudz. Un varbūt pat kļūt par pasaules valdnieku!
  Vladimirs Vladimirovičs iesmējās un pasmaidīja savās īsajās ūsās. Lai ko viņi teiktu par Hitleru, viņš divu mēnešu laikā iekaroja gandrīz visu Eiropu. Polija, kas tolaik iedzīvotāju un teritorijas ziņā bija salīdzināma ar Ukrainu, tika uzvarēta divu nedēļu laikā. Un pusotra mēneša laikā tika sakauts Francijas, Lielbritānijas, Beļģijas, Holandes karaspēks. Vairāk nekā četri miljoni cilvēku tika sagūstīti vien. Šeit ir sasniegums.
  Jā, un PSRS cieta milzīgus zaudējumus un gandrīz tika sakauta. Bet gandrīz viss. Tad decembrī būs pagrieziena punkts. Un mums ātri jāpanāk miers ar Staļinu. Bet jautājums ir, kā sevi attaisnot ar savu vidi? Galu galā šķiet, ka uzvara Krievijā ir tik tuvu, un pēkšņi pasaule?
  Kā jūs varat to izskaidrot savējiem? Turklāt vēl nav zināms, vai Staļins pieņems miera priekšlikumu. It īpaši, ja no viņa tiek prasītas teritoriālas piekāpšanās. Pasaule bez aneksijām un atlīdzībām izklausās skaisti, bet pēc tam, kad Vācija būs tik daudz uzvarējusi un pat atdevusi savam sabiedrotajam kādu zemi, tā izskatīsies pēc koncesijas nodevības.
  Šeit, protams, rodas nopietnas problēmas. Hitleram būtu daudz vieglāk trāpīt nedaudz agrāk, pirms uzbrukuma PSRS. Tad Barbarossa plānu varēja atcelt, un tā vietā varēja veikt operāciju Jūras lauva, sagūstot Lielbritāniju un pēc tam Ikaru, sagūstot Islandi. Tikai daži cilvēki zina, ka fīreram bija plāni arī šim nolūkam. No vienas puses, šķiet, ka Trešajam reiham Islande nav vajadzīga, bet, no otras puses, galvenais mērķis bija pasargāt sevi no ASV uzbrukumiem. Tomēr Hitlers šajā gadījumā riskēja ilgstoši iegrimt karā ar Ameriku.
  Šeit, starp citu, cits jautājums ir, vai Staļins grasījās trāpīt Trešajam Reiham 1941. gadā? Vai pat četrdesmit divos labāk sagatavotos.
  Ir slavenā Suvorova-Rezuna tetraloģija, kur viņš pierāda un mēģina loģiski attaisnot Staļina uzbrukumu Trešajam Reiham. Nu, Putinam, protams, iepriekšējā dzīvē nebija laika izlasīt šo darbu pilnībā. Bet tas viņam tika parādīts īsi. Galvenie Suvorova-Rezuna argumenti un komentāri par tiem.
  Piemēram, PSRS patiešām pārvietoja karaspēku tuvāk savai rietumu robežai. Un viņam tiešām bija priekšrocības tanku skaitā. Tiesa, nevis astoņas reizes, kā raksta Rezuns, bet kādas četras reizes. Uz automašīnu kvalitātes rēķina arī nav tik viennozīmīgi. Apmēram divi tūkstoši padomju tanku bija spēcīgāki par vācu tankiem: tie ir KV-1, KV-2, T-34, T-28 un T-35. Īpaši jaudīga bija KV-2 ar 152mm haubici. Un vācu tanki nevarēja iekļūt tajā no visām pusēm un leņķiem, piemēram, KV-1.
  Bet tas nav tik viennozīmīgi. Piemēram, KV-2 izšāva tikai vienu šāvienu ik pēc divām minūtēm un mēģināja trāpīt veiklam vācu tankam. Un viņš varēja sabojāt veltņus, un padomju mašīna tika imobilizēta. Praktiskā ziņā T-34 ir labs. To pierē nevar iedurt vācu tanks, izņemot varbūt sānos.
  Bet arī problēmas. Slikta optika un redzamība, sabojājas ātrumkārba un grūti pārslēgt. T-28 jau ir morāli novecojis tanks, lai gan ar diviem lielgabaliem tas ir sliktāks par trīsdesmit četriem ar bruņām. Un šī ekranētā tvertne nav pārāk laba braukšanas veiktspējā. T-35 ir īsts briesmonis - trīs lielgabali, septiņi ložmetēji, pieci torņi. Bet šī tvertne nevar pagriezties. Un pat piecu torņu bruņām nav nozīmes.
  BT sērijas tvertnes - no vienas puses, šķiet, ka tās ir labas: ātrums ir gandrīz simts kilometru stundā uz šosejas. Bet īstā kaujā tanku kolonna joprojām nevarēs doties. Un bruņas ir vājas, un pat prettanku lielgabali var iekļūt šādā mašīnā. Turklāt tankā joprojām ir lielas benzīna tvertnes, to no darbības var izņemt ar smagā ložmetēja šāvieniem. Jā, ne īsti šī automašīna. Vismasīvākais tanks T-26 ar 45 mm lielgabalu bija zemāks par vācu T-3 gan bruņojumā, gan bruņās, un bija tuvu braukšanas veiktspējai.
  Kopumā, protams, PSRS tankos varbūt bija spēcīgāka, bet jaunāko automobiļu un lidmašīnu ražošana tikai tika veicināta, un tie tik tikko bija sākuši ienākt karaspēkā. Jaunākā aviācija vēl nebija apgūta, un arī tanki. Turklāt jaunāko padomju tanku tehniskā dokumentācija komandieriem netika izsniegta. Un rezultātā pirms kara KV un T-34 transportlīdzekļi netika iebraukti. Un vācieši kaut kā nepamanīja jaunos trīsdesmit četrus. Pirmo reizi tanks T-34, saskaņā ar Guderiana atmiņām, tika pamanīts tikai 1941. gada oktobrī. Un kur pagāja vesels tūkstotis šo automašīnu iepriekš?
  Turklāt kara laikā saražoto trīsdesmit četru kvalitāte ne tikai neauga, bet pat pazeminājās. Ieskaitot bruņu kvalitāti. Jā, un padomju pilotiem nebija laika apmācīt, kā izmantot padomju tehnoloģijas. Jā, un vispārējais militārais dienests tika ieviests tikai trīsdesmit devītā gada rudenī.
  Turklāt staļiniskās represijas vājināja armiju, izsita pieredzējušus un izglītotus darbiniekus.
  Plus čaulu komplekts, īpaši jaunākajām tvertnēm. Nu, ir vēl daudz salīdzinājumu. Patiešām, PSRS ir vairāk tanku un lidmašīnu nekā Trešajam Reiham. Bet, no otras puses, vāciešiem jau ir vairāk nekā divas reizes vairāk automašīnu un motociklu. Un Vērmahtam ir vairāk ložmetēju. Plus viņas pagaidu pārākums kājniekos. Tā ir taisnība, jo Vācija iepriekš bija veikusi vispārēju mobilizāciju. Bet tomēr uzbrukt Trešajam Reiham, zaudējot personālu? Tas ir idiotisms!
  Tiesa, Putins pats to darīja ar Ukrainu. Bet varbūt tāpēc viņš saputrojās.
  Bet šeit ir divas lielas atšķirības. Ukrainas armiju, kas 2014. gadā nevarēja sakaut dažus kaujiniekus, neviens - pat amerikāņi - neuzskatīja par nopietnu kaujas spēku. Un Vērmahts sagrāba Eiropu divos mēnešos - ir liela atšķirība. Pat ļoti liela atšķirība.
  Ukrainas armijas autoritāte pirms kara bija ļoti zema, un varbūt tāpēc parasti piesardzīgais Vladimirs Putins izšķīrās par šo avantūru. Turklāt Ķīna slepeni deva atļauju. Taču jau pirmajās dienās kļuva skaidrs, ka zibenskari nepārgāja. Un zaudējumi, īpaši elites vienībās, ir milzīgi.
  Patiešām, ir kāds neredzams spēks, kas iznīcina visas impērijas. Kopš karaļa Kserksa laikiem, iespējams, pirmā īstā, milzīgā antīkās pasaules impērija. Arī Aleksandra Lielā lielvara izrādījās īslaicīga. Drīzāk tas izjuka dažus gadus pēc šī karaļa nāves.
  Vēl agrāk Ēģipte veica iekarošanas karus, bet arī zaudēja valdījumu. Jūs varat atcerēties Asīriju. Tas bija arī diezgan liels spēks. Nu, Nebukadnecara laika Babilonija, lai gan ne uz ilgu laiku. Romas impērija pastāvēja ilgu laiku. Pat skolas vēstures mācību grāmatās tam veltīta gandrīz puse no senatnes laika.
  Bet arī tas nobruka un sabruka. Šeit var sniegt daudz piemēru. Bija Kārļa Lielā impērija - sadalīta uzreiz pēc iekarotāja nāves. Radās arābu kalifāts - lielākā impērija pēc teritorijas, no Francijas līdz Indijai, bet arī tā sabruka. Arī Osmaņu impērija sabruka, lai gan lēnāk. Pati Čingishana impērija ir cilvēces laika lielākā sauszemes vara. Bet Čingishans nomira, un viņas dēli un mazdēli sāka viņu saspiest. Un tad, sasnieguši Āfriku līdz Vīnei, mongoļi-tatāri izsīka un atkal sabruka. Tamerlans mēģināja atjaunot šo impēriju ar uguni un zobenu, taču, tiklīdz viņš nomira, viņa Timurata priekšvakars iekrita svētlaimē bez pēdām.
  Vislielākā iedzīvotāju skaita un teritorijas ziņā cilvēces vēsturē, iespējams, bija Britu impērija ar kolonijām un valdījumiem. Bet tas arī diezgan ātri izjuka. Un bija arī Spānijas koloniālā impērija, kas sabruka vēl agrāk.
  Cariskā Krievija, sasniegusi savu kulmināciju Nikolaja II valdīšanas laikā, sadūrās ar Japānu. Un it kā apstiprinot faktu, ka pastāv pretimpēriskais spēks, cara karaspēks zaudēja šo karu. Un it kā ļaunais liktenis viņus vajātu. Šajā karā no sākuma līdz beigām bija tik daudz neveiksmju un neveiksmju. Tāpēc neticiet pēc tam visu spēku liktenim.
  Tad, Pirmajā pasaules karā, tam nebija īpaši paveicies, un notika militārs, drīzāk pat pils apvērsums. Pēc tam pie varas nāca neleģitīma pagaidu valdība.
  Nu un tad boļševiki ar pilsoņu karu. Nu jā, Staļina laikā notika jauns impērijas uzplaukums, bet uz milzīgas asinsizliešanas rēķina. Un pēc līdera nāves notika divdesmitais kongress un kulta sabrukums. Un PSRS sāka zaudēt savas pozīcijas jau Hruščova laikā.
  Un tad Gorbačovs paņēma un piebeidza padomju impēriju. Turklāt nevar teikt, ka Mihails Sergejevičs to darīja speciāli. Tad visus pārņēma perestroikas neprāts. Un personīgi Vladimirs Putins, kaut arī VDK virsnieks, ir pārvērties par dedzīgu demokrātu. Un viņš bija pret GKChP, un arī priecājās par PSKP sabrukumu. Un viņš kļuva par Sobčaka labo roku. Un aktīvi atbalstīja Jeļcinu. Tostarp 1993. gada oktobrī. Jā, PSRS sabrukums bija, bet lielākā daļa tautas un īpaši elite priecājās!
  Vai jebkurā gadījumā tauta neiebilda, bet elite bija patiešām apmierināta. Īpaši Vidusāzijā, kur visi ļoti labi atcerējās, kā VDK vajāja vietējos magnātus kokvilnas biznesā.
  Īsāk sakot, deviņdesmit pirmajā PSRS atpūtās uz Bose. Un varbūt tikai Vladimirs Žirinovskis mazliet kurnēja, tā par šovu. Vai varbūt spēlē publikai vai vēlas izcelties.
  Tad bija Jeļcina valdīšana. Laiks, kad vieniem ir lielas iespējas, citiem - trūkums un šausmīgas problēmas. Pats Jeļcins pat nemēģināja pielīmēt PSRS impēriju, bet tikai atgriezt Čečeniju savā kontrolē. Un kādu sīvu pretestību tas izraisīja. Tai skaitā valsts iekšienē. Un pat Gaidara Krievijas izvēle izteicās pret to. Kā arī komunisti. Tikai Žirinovskis atbalstīja šo karu. Bet varbūt tāpēc viņš iedragāja savu reitingu un atņēma sev iespēju kļūt par jauno Krievijas caru.
  Žirinovskis, protams, bija harizmātisks līderis. Bet viņam netrūka ne drosmes, ne gribas. Jo īpaši nevajadzēja kodēt vēderu tā-tā, kad ievērojama daļa cilvēku ir badā. Un diēta un vingrinājumi.
  Nu labi, Žirinovskis ir miris. Un karalis zaudēja savu mīļāko jestru. Kas bija tik smieklīgi un smieklīgi. Viņš izklaidēja un pacilāja. Bet no tā bija maz jēgas un labuma. Drīzāk, gluži otrādi, Žirinovskis bija pārāk radikāls patriots, varbūt pat karikatūra. Un šķita, ka viņš izsmēja patriotismu. Nu, tāpat kā labais karavīrs Šveiks, arī viņš bija Austrijas-Ungārijas patriota karikatūra.
  Un tas bija smieklīgi, bet drīzāk kaitīgi mērķim. Bet tomēr karalim neklājas labi un viņam ir garlaicīgi bez jestras. Šeit Dmitrijs Medvedevs acīmredzami nav piesaistīts šai lomai.
  Vladimirs Putins, Hitlera ķermenī, smagi nopūtās. Viņš vēl nebija pieradis pie jaunā ķermeņa un dzīvoja atmiņās par pagātni. Un tas bija neviennozīmīgi, it īpaši pēdējos gados. Tomēr Putins, protams, bija laimīgs valdnieks. Piemēram, tik reta laimes dāvana kā 11. septembra terorakts. Tas patiešām ir liels panākums. Tā vietā, lai paši cīnītos ar talibiem, amerikāņi tika ievilkti ASV nevajadzīgā slaktiņā.
  Tas, piemēram, ir tas pats, ja Hitlers divdesmit gadus cīnījās ar Lielbritāniju un jeņķiem, nekā uzbruka PSRS. Un Staļins pats šajā gadījumā varēja izvēlēties brīdi, kad streikot. Un pats nekrītiet zem briesmīga trieciena.
  Bet Hitlers spēja novērst Staļinu. Un lūk rezultāts - vācieši pie Maskavas. Un, ja ziema būtu bijusi maigāka un sausāka, tad varbūt mēs būtu pašā galvaspilsētā.
  Jā, Staļinam šeit paveicās. Lai gan no otras puses, labi, kāpēc ir visveiksmīgākie valdnieki, tie, kas ir tik nežēlīgi? Šeit viņš ir Vladimirs Putins, protams, nevis Staļins. Bet varbūt tāpēc Ukraina viņam netika iedota?
  Ko var teikt par Hitleru? No vienas puses, viņam bija fenomenāli panākumi, bet, no otras puses, viņam bija katastrofālas neveiksmes. Sava veida laime smējās par Ādolfu - deva viņam pārliecību par sevi. Bet tad viņa pameta un ierāmēja. Un abās pusēs bija tik daudz upuru un zaudējumu.
  PSRS no uzvaras šajā karā neko daudz neieguva. Teritoriālās iegādes bija nelielas. Turklāt Staļins atdeva daļu Brestas apgabala un Bjalistokas apgabala bez maksas un Polijai neprasot. Un viņi nesaņēma daudz. Būtu labāk, ja šī kara nebūtu. PSRS iedzīvotāju skaits samazinājās līdz 170 miljoniem. Un cara tēva Nikolaja II laikā 1914. gadā tas jau sasniedza 180 miljonus cilvēku. Tātad cara tēvs krievs pieauga, un Staļins retināja.
  Un vācieši Hitlera laikā daudz zaudēja. Lai gan Eiropas un Polijas sagrābšana maksāja tikai trīsdesmit tūkstošus nogalināto. Staļins karā ar Somiju zaudēja 126 tūkstošus, kas ir daudz ievērojamāk. Jā, šādi tas izrādījās gallimo.
  Bija labi iekļūt Staļina ķermenī pirms nacistiskās Vācijas uzbrukuma PSRS. Un dari kaut ko. Tiešām, kas tas īsti ir? Siti pats, kā Suvorovs-Rezuns ieteica? Tam ir savi plusi un mīnusi.
  Īpaši mīnuss ir tas, ka padomju karaspēks nav gluži gatavs uzbrukumam. Jo īpaši gan jaunos tankus, gan lidmašīnas karaspēks nav pienācīgi apguvis. Labā ziņa ir tā, ka vācieši negaida preventīvu triecienu. Un tos var pārsteigt. Jā, un padomju karaspēks bija daudz lielāks un labāk iemācīts uzbrukt nekā aizstāvēties. Starp citu, reālā prakse ir parādījusi, ka nacisti daudz labāk spēj uzbrukt, nekā aizsargāties.
  Piemēram, ja nacisti attīstījās lieliski un līdz četrdesmit divu gadu krišanai sagrāba teritoriju, kas ir salīdzināma ar divām Romas impērijām. Tad aizsardzībā viņi ātri saplūda.
  Rēķinot no Kurskas bulges, kur vācieši pēdējo reizi mēģināja uzsākt lielu stratēģisku ofensīvu un pagriezt kara gaitu, pārņemot iniciatīvu, Staļinam bija nepieciešami tikai deviņi mēneši, lai atgūtu Ukrainu un Krimu. Nu, ja skaita Galisiju, tad var pievienot vēl pāris. Un kopumā vācieši neizturēja divus gadus pēc Kurskas kaujas.
  Jā, viņi ir vāji, viņi bija aizsardzībā. Un fīrers? Un kā ar fīreru, viņš nošāvās. Un tad saka, ka ar drosmi nepietika, pašam izdarīt - palīdzēja!
  Vladimirs Putins satricināja sevi. Ķermenis patiešām ir gandrīz divdesmit gadus jaunāks nekā iepriekš, kas ir lieliski. Ādolfs Hitlers ir īss. Tāpat kā pats Vladimirs Putins. Un tas ļauj ātrāk pierast pie jaunā ķermeņa.
  Un, protams, viņam ir liels potenciāls. It īpaši, ja cīnās ar Staļinu.
  Tas ir tas, ko var vainot ūsainajam velnam par to, ka viņš 1940. gada rudenī nesarīkoja personisku tikšanos ar Hitleru. Iespējams, šajā gadījumā abi diktatori būtu tik ļoti viens otru apburuši, ka kara vietā būtu noslēgta alianse. Šeit ir piemērs tam, kā viņiem ir ar C. Lai gan Do Sji labi sapratās arī ar citiem Ķīnas prezidentiem. Bet tomēr ir vieglāk tikt galā ar savu vienaudžu nekā ar vecāku vai jaunāku vadītāju. Piemēram, Lukašenka un Medvedevs savā starpā nesadzīvoja. Viņiem bija atšķirība vecuma un audzināšanas ziņā. Medvedevs ir profesora dēls - intelektuālis, un Lukašenka ir kolhoznieka dēls un neviens nezina, kam.
  Arī Putinam, kura tēvs bija vienkāršs strādnieks un kuram patika iedzert, ar Lukašenku bija vieglāk. Varbūt ar citu vadītāju būtu bijis grūtāk. It īpaši, ja viņš bija jauns un inteliģents. Kā, piemēram, Putina attiecības ar Makronu neizdevās.
  Gan Hitlera, gan Staļina tēvi bija dzērāji, un abi diktatori piedzīvoja nabadzību, pazemojumu un atradās cietumā. Tāpēc par to varēja vienoties personīgā tikšanās reizē. Bet kādu iemeslu dēļ Staļins to nevēlējās. Varbūt viņš negribēja saskarties ar tik odiozu cilvēku kā Hitlers, bet vai arī pats Staļins nebija odiozs cilvēks? Un tajā laikā tas bija PSRS vadītājs un Vācijas fīrers, kurš bija daudz asiņaināks.
  Jā, Staļina rokas bija asinīs līdz elkonim. Un Trešajā Reihā ebreji vēl nav masveidā nogalināti, un nav veiktas liela mēroga soda akcijas.
  Tāpēc nebija īpaša iemesla izvairīties no tikšanās klātienē. Taču divu totalitāro impēriju karu varēja novērst. Un varbūt pasaule uz planētas Zeme būtu savādāka.
  PSRS, Vācija, Itālija un Japāna varētu sadalīt visu pasauli. Un, ņemot vērā, ka iekarotā vajadzība ir jāapgūst ilgi, iespējams, cilvēces vēsturē karu nebūtu, vismaz nākamos simts gadus.
  Tomēr tagad Putinam Hitlera ķermenī ir iespēja personīgi tikties ar Staļinu un aprunāties. Protams, dažas problēmas būs, bet tās, visticamāk, tiks atrisinātas.
  Lai gan jautājums, cik zemes prasīt no Staļina? Ir vienkārši neiespējami un nereāli iet uz nulli, kad jau esi paspējis sagrābt tik daudz.
  Otrs punkts - nekavējoties pasludināt pamieru vai vispirms gūt jaunus panākumus? Joprojām nav virsotne. Krimā Kerča vēl nav ieņemta, bet dienvidos Rostova pie Donas. Un ne viss Donbass joprojām ir vāciešu kontrolē. Un tā tālāk...
  Un, starp citu, ir arī Āfrika. Šķiet, ka briti tur drīz sāks ofensīvu pret Rommela karaspēku? Uz un ka virziens steidzami jāstiprina. Galu galā cīnīties ar Lielbritāniju par Putinu ir liels prieks. Lai sāktu, jums vajadzētu redzēt, kādas rezerves ir Vācijai. Varbūt kaut ko var paņemt no Francijas un Balkānu teritorijas. Patiesībā, ja Bulgārijas cars Boriss negrib cīnīties ar PSRS, tad lai viņš cīnās ar partizāniem vismaz Dienvidslāvijā. Un arī Grieķijā un Albānijā. Un tas būs ārkārtīgi forši.
  Turklāt Vācijā būtu jāpiesaka totāls karš. Un aktīvāk piesaistīt ārvalstu strādniekus. Jau kaut kas, bet Trešajam Reiham ir pietiekami daudz darbaspēka. Un, protams, pusaudžus vajadzētu iesaukt armijā. Viņi cīnās ne sliktāk kā pieaugušie, un viņu darbaspēks nav pārāk labs. Tātad var izdarīt daudz vairāk. Nu no brīvprātīgajiem veidot ārzemju nodaļas. To darīja vācieši, bet jau tad, kad sāka zaudēt karu. Protams, ir samazinājies to, kas vēlas cīnīties par bezcerīgu lietu. Šajā ziņā Hitlers, protams, rīkojās nesaprātīgi. Kopumā, protams, Trešais reihs un fīrers personīgi bija pilni ar kļūdām, kas viņam neļāva uzvarēt Otrajā pasaules karā. Viens no tiem, protams, ir tas, ka viņš nekādā gadījumā aktīvi neizmantoja poļus karā ar Krieviju. Taču pretkrieviskie noskaņojumi Polijā ir spēcīgi, un tie ir daudzu gadsimtu tradīcija.
  Šeit Vladimirs Putins pieķēra sevi, viņaprāt, uzlaboto Hitleru. Un viņam pilnīgi nerūp krievu tautas ciešanas.
  Jā, šeit tas iestrēgst.
  Tomēr, skatoties vēlāk, vīrietis ir spēcīgs. Piemēram, ja paskatās uz amatieru spēli šahā zibens tempā, tad šķiet, ka ļoti skaidri redzamas partneru kļūdas. Bet šeit tu sēdi pie dēļa.
  Un spēlēt lomu. Bet jebkurā gadījumā būtu jāveic šādas iecelšanas: iecelt Špēru Bruņojuma un munīcijas ministrijas vadībā un piešķirt ārkārtas pilnvaras. Palieliniet darba dienas garumu un pārceliet rūpnīcas uz trim darba maiņām. Iesauktie pusaudži un vientuļās meitenes armijā. Veidojiet ārvalstu nodaļas. Mobilizējiet hivu aktīvāk. Palielināt bruņojuma ražošanu un izejvielu ieguvi. Nu, un vēl daudz kas jādara.
  Jo īpaši sievietes - viņas ir arī labas cīnītājas. Un kāpēc gan tos neizmantot gan kaujās, gan kā ārzemju strādnieku pārraugiem. Jā, un arī pusaudži, īpaši paši mazākie, varēja sevi izmēģināt aizsargu lomā. Un pieauguši vīrieši uz priekšu. Vēl ir daudz rezervju.
  Sieviešu pilotes nav sliktas un ir labas kā snaiperes. Un arī tankos daiļā dzimuma pārstāves nav sliktas, it īpaši, ja liktenis ir tāds, ka sievietes parasti ir mazākas par vīriešiem un veiklākas un piesardzīgākas.
  Jā, un pusaudži tankos cīnās labi. Mums jāpadara vācu automašīnas ātrākas un kompaktākas. Tātad patiesībā "Pantera" vēl nav? Kāpēc vācu tanks izrādījās tik smags, ar parasti ne pārāk spēcīgiem ieročiem un vājām sānu bruņām? Tas ir bardaks, te vajag projektētājiem aizrādīt.
  Un T-4 un T-3 apkalpe būtu jāsamazina no pieciem cilvēkiem līdz četriem. Var apvienot komandiera un radio operatora pienākumus. Kaut kur viņš dzirdēja šādus padomus par tanku karaspēku. Nu ko vēl... Tad var atcerēties.
  Dažas izmaiņas jāveic arī komandu struktūrā. Lai armijas grupu komandieriem būtu vairāk varas, lai mazāka ažiotāža un koordinācija. Tāpat būtu jāpaaugstina arī Mainšteins, šis lieliskais stratēģis, kā arī Guderians, kuram daudzos jautājumos bija taisnība. Īpaši tajā, ka sitiens tiks nogādāts Baltkrievijā no operatīvā balkona.
  Putins piezvanīja sekretāram. Viņa ieskrēja, štancējot augstpapēžu kurpes. Tikko izceptais fīrers nomurmināja kaut ko ne pārāk saprotamu un sāka diktēt pavēles.
  
  ROSA LUKSEMBURGA ARESTĒŠANA UN KREKŠANA
  ANOTĀCIJA
  Slavenā revolucionāre Roza Luksemburga tika arestēta un nogādāta apcietinājumā. Sieviešu cietumā viņai nākas izturēt sīkas kratīšanas, citas procedūras, pazemojumus un nopietnus pārbaudījumus.
  . NODAĻA #1
  Jauna sieviete Rosa Luxembourg tika arestēta pēc ķeizara Vilhelma personīga pavēles.
  Viņa tika saslēgta rokudzelžos un izvesta no mājas. Cilvēki izskatījās apmulsuši, kā policija izveda blondu revolucionāri, apmēram trīsdesmit gadus vecu ar slaidu augumu.
  Roza sita savus ādas zābakus uz kūstošā marta sniega un centās saglabāt mierīgu seju, bāla no bailēm.
  Lai uzmundrinātu un neizdalītu sajūsmu, marksists dziedāja;
  Aukstuma pasaulē - sniegs,
  Ubags pat bagāts!
  Velni valda pār planētu
  Pārvērsa Zemi par elli!
  
  Ja vēlies dzīvot priekā,
  Tā laime nāk ikvienam mājā!
  Pārraujiet verdzības ķēdes kā pavedienu
  Tad soma būs pilna!
  
  Ir valsts, kas ir piemērs visiem,
  Spēcīgs karotājs ir pionieris!
  Viņa svētās tēvzemes zobens,
  Lai ļaunais kungs nepļāpā!
  
  Vācijas dekrēts visām pasaulēm,
  Gudrāko spīdekļu spēks!
  Bez nekā, mēs teiksim izrotājumu,
  Visvarenais mums ir parādījis ceļu!
  
  Mēs nezināsim vārdu gļēvulis,
  Karavīrs nečukstēs - es baidos!
  tīra pareizticīgo ticība,
  Dievs svētī Jēzu!
  
  Bez Kristus sirdīs nav miera,
  Starojošais ved uz cīņu!
  Bez ticības karš ir iedomība,
  Zaudēsim nikno rezultātu!
  
  Velns kārdinās
  Meli savējiem - eksāmens piektais!
  Bet neticiet ļaunajiem
  Nodevībai nav pamata!
  
  Mēs esam uzticīgi zvērestam līdz kapam,
  Pēcnācēju telpa gaida - ticiet man!
  Nometīsim sātana dēlus
  Nespēs aizraut Zemi!
  
  Tāpēc veiksme gaida
  Kas stiprs - Tas Kungs glābs!
  Dievs mīl vācu tautu,
  Liesma dzīslās kausē ledu!
  
  Sasniegsim bezgalīgās robežas -
  Parādīsim Visumam savu ceļu!
  Nepakļaujieties pareizticīgajiem mums,
  Nelocīt ragā nešķīsto!
  Pa ceļam policisti ar plaukstām uzsita rozei pa muguru - sak, nav ko dziedāt dziesmas, kad ķeizara Vācija zaudē karu. Un kad cariskās Krievijas karaspēks jau bija iegājis Varšavā, kas iezīmē kara pagrieziena punktu. Un šī kuce pati zina, ka dzied.
  Roze tika nogādāta Berlīnes centrālā cietuma ēkā. Viss vairāk vai mazāk tīrs un glīts vācu valodā. Roze nomierinājās. Vācijas cietumā tas būs tīrs, un, visticamāk, vientuļnieks bez blaktīm un žurkām, ar likumā noteikto lodēšanu. Un tur Vācija pēc dažiem mēnešiem kapitulēs un tiks atbrīvota. Un varbūt pat jaunajā valdībā viņa iegūs ministres amatu.
  Roze, spiedot zābaku papēžus, dziedāja:
  - Ļaujiet jums dzīvot par sētnieku,
  Tu piedzimsi no jauna kā brigadieris...
  Un tad tu izaugsi no meistara par ministru,
  Bet ja tu esi stulbs kā koks -
  Tu piedzimsi par baobabu
  Un tu būsi baobabs
  Simts gadsimti līdz miršanai!
  Roze, tā, nepievēršot uzmanību cietuma gaiteņiem, restēm, slūžām, dzeloņstieplēm, gāja kā karaliene. Viņa iztēlojās, kā par viņu tika uzņemtas filmas un kā tika uzņemtas filmas par boļševiku mocekli. Un cik populāra un forša viņa kļuva no tā - nevar aprakstīt vārdos, vienkārši pasaka.
  Nu kā šajā situācijā neņemt un nedziedāt. Šeit jūs nonākat cietumā - it kā brīvdienā.
  Un Roza, nesamulsusi, dziedāja skaļi, it kā viņa būtu īsta karaliene, kas pacelta tronī;
  Es esmu drosmīgs komjaunietis nebrīvē,
  Tur viņa cīņā izrādījās ļoti sīva ...
  Ak, dzimtene, zini, ka es tev atdošu parādu,
  Piepildīšu māju ar komfortu un mājīgumu!
  
  Es zināju nedaudz - nekas,
  Un viņi mani aizveda basām kājām uz pratināšanu,
  Fašisms ir pilnīga muļķība.
  Fricis mani smagi sita ar pātagu!
  
  Izģērbies, puskails uz sniega kupenas,
  Un tā viņi brauca cauri ciemiem Pisugas ...
  Jā, lai iegūtu savu fīrera zārku,
  Un tālumā redzēsim komunismu!
  
  Labāk negaidīsim žēlastību
  Un es neteikšu ne vārda nacistiem!
  Velti es mežonīgās dusmās domāju,
  Kāds komjaunietis ir bailīga aita!
  
  Ienaidnieki mani nosēdināja uz plaukta,
  Zem uguņu papēžiem aizdegās ...
  Un es dzirdu kauju - tu esi pori vads,
  Es esmu sarkano ogļu bēdu ceļš jūdžu garumā!
  
  Nav atpazīšanas un straume nav briesmīga,
  Es izturēšu jebkuru izaicinājumu...
  Lai tas ir šoks nacistiem
  Un man jebkuri ciešanu putekļi!
  
  Es to visu pārdzīvošu, izturēšu, ticiet man
  Tā kā mana dzimtene ir Krievija...
  Un fašisma zvērs tiks apglabāts,
  Kristus nāks un Sarkanā Misija!
  
  Jā, es zinu, es zinu, mani gaida cilpa,
  Varbūt būs vēl sliktāki sodi!
  Mums būs jāsāk valsts no nulles,
  Jo ir bijis daudz sašutumu!
  
  Un tad nāca lielais komunisms,
  Uz Marsa mēs, spēlējoties, skrējām ...
  Lai humānisms uzvar pasaulē,
  Par tik smagu cīņu!
  
  Tu būsi Visums, zini manu
  Tādas bezgalīgas starojošas zvaigznes...
  Ērglis, kurš reiz bija zvirbulis,
  Jebkurš no mums ar mākslinieka atzinību!
  Rosa savā lepnumā pat nepamanīja, kā viņu ieveda istabā uz kratīšanu. Un trīs sievietes apsargi sāka viņu izģērbt ar savām veiklajām, ierastajām profesionāļu kustībām. Un lepnā debesu Roza Luksemburga trīs sargu priekšā izrādījās pilnīgi kaila, kas līdzinājās gorillām.
  Tikai sāpīga šķipsna ar lielu ķepu uz viņas kailajām krūtīm ar vārdiem: "Ak, kādas krūtis" izkliedēja Rosas lielo noskaņojumu, un viņa nekaunīgi aizsedza sevi un iesaucās:
  - Ko tu dari!?
  Roza, it īpaši kailā, izskatījās ļoti jauna, viņas viduklis bija tievs, un viņas figūra bija nevainojama.
  Tāpēc matrona pasmaidīja un atbildēja:
  - Nekā īpaša meitene! Tante tagad jutīs tevi par aizliegto - duršanu, griešanu, ķīmiju! Nu, slepenās piezīmes!
  Roze, neveiksmīgi mēģinot ar rokām aizsegt savu kailumu, atbildēja:
  - Man nekā nav, un tas ir pazemojoši un pretīgi!
  Matrona ar virsnieku epauletēm iesmējās un apņēmīgi atbildēja:
  - Nekustieties! Citādi sāpēs!
  Un lielas rokas plānos gumijas cimdos sāka bez ceremonijām rakņāties ap Rozas smalko, skaisto, pavedinošo augumu. Divi citi apsargi, arī vīrišķīgi un gari, stingri turēja jauno, figūrīgo sievieti aiz rokām, neļaujot viņai aizsegt apkaunojošās vietas ar savējām.
  Lielā matrona pavilka Rozas ausis, aptaustīja viņu un ielūkojās viņas nāsīs. Tad viņa sniedzās mutē ar cimdu pirkstiem. Un tas bija ļoti pretīgi, Rozai palika slikti no gumijas pieskāriena. Turklāt radās doma, ka varbūt tie nav vienreizlietojamie cimdi, un viņa tos izmantoja agrāk, rāpjoties sieviešu intīmajās vietās. Un no šīm domām Roza gandrīz vēma. Tikai titāniskas gribas pūles un nevēlēšanās parādīt savu vājumu ļāva Rosai savaldīt vemšanu.
  Un pirksti sasniedza pašas mandeles, atradās zem mēles, sajuta debesis, aiz vaigiem, un mutē palika ļoti pretīga gumijas garša. Pabeigusi ar čeku mutē, matrona atkal sāka mīcīt Rosas krūtis. Pēc viņas rupjā pieskāriena jaunās sievietes košie sprauslas pietūka un sacietēja.
  Apsargi pasmaidīja un murmināja:
  - Nu? Patīk? Redzu, ka mani glāsti tevi sajūsmina!
  Roza Luksemburga noņurdēja:
  - Tu kuce! Uzvedies tā!
  Sieviete virsniece, atbildot, noņēma jauno revolucionāru sejā un atzīmēja:
  - Ziniet savu vietu kā dumpinieks! Citādi es tevi sūtīšu uz ledus šūniņu - kailu!
  Tad viņa turpināja nekaunīgi rakāties pa ieslodzītā ķermeni.
  Viņas spēcīgie pirksti piespiedās pie nabas, liekot Rozai Luksemburgai sāpēs iekliegties. Tad viņi ļoti rupji un sāpīgi jutās zem revolucionāras sievietes padusēm.
  Bet pats rupjākais un pazemojošākais vēl bija tikai priekšā. Matrona pavēlēja:
  - Izpleti kājas platāk!
  Roza negribīgi paklausīja. Un uzraugs rupji ielika savu lielo ķepu makstī. Cimdotie īkšķi, slideni no siekalām, kas atradās rozes mutē, ļoti dziļi iekļuva sievietes vēderā. Maksts sienas stipri šķīrās, un tas kļuva neticami sāpīgi.
  Roza kliedza un raustījās, mēģinot atbrīvoties. Taču spēcīgie sargi, kuriem bija ievērojama pieredze meklēšanā, viņu cieši turēja. Cietuma uzrauga pirksti sasniedza pašu dzemdi un turpināja lasīt. Tas bija gan sāpīgi, gan ārkārtīgi pazemojoši.
  Un vīrišķais gorillu uzraugs turpināja griezties. Beidzot, pēc kārtējā savas milzīgās ķepas pagrieziena, revolucionārā sieviete kļuva nāvīgi bāla, un elsojoties viņa izslēdzās. Viņas galva ar blondiem matiem nokrita uz sāniem.
  Cietuma sargs labajā pusē atzīmēja:
  - Viņa ir šokēta!
  Lielā matrona ļoti prasmīgi noglaudīja Rosas vaigus, masēja viņas kaklu, rupji knibinot. Sieviete nāca pie prāta. Viņas acīs bija asaras no sāpēm un pazemojuma. Viņa gaidīja no cietuma visu, bet nedomāja, ka viņu sagaidīs šādi, rupji, it kā viņa nebūtu cilvēks, bet mazāk par dzīvnieku.
  Galvenā matrona laipni teica:
  - Nu, nebaidies! Tagad pieliecies, tante sajutīs tavu dupsi un viss ļaunākais būs beidzies!
  Roze trīcošā balsī, nometot asaru uz grīdas, sacīja:
  - Varbūt nevajag!
  - gorillu uzraugs ņurdēja.
  - Nē! Tas ir tieši tas, kas jums nepieciešams! Noliecam viņu!
  Spēcīgi cietuma uzraugi rupji sagrieza Rozas rokas, liekot viņai no sāpēm sēkt un noliecoties. Meitene bija vēža pozā. Un viņas kailais ķermenis spīdēja no sviedriem, it kā eļļots.
  Un gorillas uzraugs bez ceremonijām iedūra viņas divus lielos, garos pirkstus tūpļa atverē. Un ļoti dziļi, līdz ļoti resnajai zarnai iestrēdzis. Roze kliedza aiz sāpēm un kauna. Ļoti spēcīgas sievietes cietumsargi turēja viņu cieši un neļāva viņai aizbēgt. Un pārrauga spēcīgā roka mudžēja skaista un vilinoša revolucionāra dupsi.
  Roze vaidēja, un viņas kailās krūtis sarāvās un nokrita. Un pār viņa novārdzināto, bālo seju ritēja asaras. Meklēšana bija kā spīdzināšana, gan morāla, gan fiziska.
  Viņa juta, kuru vecākais uzraugs vēlas viņu maksimāli pazemot, un tāpēc viņa nesteidzās.
  Roze dziedāja ar saviem zilajiem zobiem, kratīdama vaigus no sāpju un pazemojuma asarām:
  Uzvara gaida, uzvara gaida
  Tie, kas alkst pārraut važas!
  Uzvara gaida, uzvara gaida
  Mēs varēsim salauzt Vilhelmu!
  Gorillas sargs smējās un atbildēja:
  - Un tu esi drosmīga meitene!
  Un viņa atkal sagriezās, izraisot stipras sāpes dupšā, un visbeidzot viņa izvilka ķepu cimdā, kas bija klāta ar asinīm.
  Viņa sasmīnēja kā slepkava un iemeta sagrauto cimdu urnā, iesaucoties:
  - Pārbaudi viņas kājas, meklēšana ir beigusies!
  Aptaustīt kailās zoles un apskatīt starp pirkstiem nepavisam nav tik pazemojoši, kā tas bija agrāk, kad kausa ķepa iekāpa makstī un tūplī. Tātad to jau var piedzīvot bez asarām.
  Viņi pabeidza Rosas meklēšanu un, kailu un basām kājām, ieveda viņu blakus istabā.
  Tur viņa tika nofotografēta. Viņi man iedeva galdu ar numuru un pielika to pie baltas sienas. Viņi noklikšķināja profilā ar pilnu seju, pussānu un aizmuguri. Tad viņi filmēja pilnmetrāžas kailu, arī priekšā, aizmugurē, no sāniem un pusi uz sāniem. Un fotogrāfs bija vīrietis, kas to padarīja vēl pazemojošāku.
  Tad Rozu uzlika uz svariem. Nosvērts, izmērīts un augums, un pēc tam stāvot pie sienas un rokas. Tālāk es pierakstīju pēdas garumu un apavu izmēru. Tas nesāp, bet tas ir ļoti pazemojoši. Īpaši telpā bija ne tikai sievietes, bet arī vīrieši.
  Šeit vīrietis un divas sievietes baltos mēteļos nolika Rozu gaismā un sāka viņu rūpīgi izmeklēt, pierakstīt žurnālā visus dzimumzīmes, rētas, apdegumus un īpašās pazīmes.
  Roze kļuva koši no kauna un dusmām. Kā viņi viņu pazemo, un vai tiešām ir iespējams šādi izturēties pret jaunu sievieti, kura jau kļuvusi par īstu leģendu. Tomēr varbūt tāpēc pret viņu tā izturas, lai pazemotu vācu kreiso līderi.
  Laiks pagāja lēnām, un Roze sāka dziedāt:
  Mēs iznīcināsim visu vardarbības pasauli,
  Līdz apakšai un tad...
  Mēs veidosim jaunu, jaunu pasauli,
  Kas nebija nekas, tas kļūs par visu!
  Sieviete baltajā mētelī stingri piezīmēja:
  - Šeit tu tagad esi neviens - tikai ieslodzītais!
  Viņa satvēra Rouzas kailo krūtsgalu. Roze stāvēja bāla un mirdzēja no aukstiem sviedriem un dziedāja:
  - Šis ir mūsu pēdējais
  Un izšķiroša cīņa...
  Bez šaubām -
  Puiši seko man!
  Beidzot zīmju pārrakstīšana ir beigusies. Un viņu aizveda uz blakus istabu. Tur kāda sieviete uniformā lika izstiept plaukstas. Un Rozas rokas bija nosmērētas ar melnu krāsu. Pēc tam vispirms tika nodrukāta visa plauksta un pēc tam katrs pirksts atsevišķi. Tad arī Rosai tika izsmērētas ausis - vispirms labās, pēc tam kreisās. Un tas arī tika nodrukāts. Tad lūpas. Kas ir diezgan pretīgi. Kad jūsu lūpas ir nosmērētas ar tumšu un asi smaržojošu. Un uzklāta uz balta papīra lapas.
  Beigās viņi paņēma nospiedumus no skaistas sievietes basām kājām. Vienu pēc otra. Tas vairs nav tik pretīgi.
  Viņi noslaucīja zoles ar speciālu sūkli, lai nebūtu nekādu pēdu.
  Tad Rosa atkal tika vadīta. Viņa bija apmaldījusies, nedomājot, ko vēl ar viņu darīs rūpīgie un pedantiskie vācu cietumsargi.
  Šoreiz viņa tika nogādāta rentgena kabinetā. Un nobildēja kuņģi un zarnas, ko vispār var saprast, ir slēptuves. Un viņi arī pārbaudīja nāsis attēlā. Tāpēc viņi dažreiz slēpa kapsulas ar indi vai dārgakmeņiem.
  Kad viss bija beidzies, Rosa juta sevī zināmu atvieglojumu. Jebkurā gadījumā tas nesāpēja. Un pierod kaut kā staigāt šādi kails.
  Bet galu galā arī Eva gāja kaila un viņai bija kompleksi, tāpēc viņa to nejuta. Un viņa it kā nekas nenotiks.
  Drīzāk procedūras būtu beigušās. Un tāpēc viņa patiešām tika aizvesta pa garu koridoru uz dušas telpu. Tur, apsargu uzraudzībā, Rosa beidzot nomazgājās. Ūdens bija silts, patīkams, un jūs nomazgājat no sevis morālos un fiziskos netīrumus. Nu apsargi viņai arī iedeva oficiālās ziepes.
  Roze pat uzmundrināja: bez maksas viņa mazgājas ar ziepēm. Tad viņai bez maksas iedos jumtu virs galvas un arī cietuma devu. Protams, nepatīkami, ka apsargi uz viņu tā skatās, bet viņa ir skaista un viņai nav par ko kaunēties.
  Sieviete nomazgāja basās kājas ar melnu krāsu. Viņai ir ļoti laba figūra, pateicoties sportiskajam dzīvesveidam - kā jaunai meitenei ar stingrām krūtīm, bet sejā redzams, ka viņa ir krietni vecāka. Tomēr pēc izskata ne vairāk kā trīsdesmit. Rosa lepojās, ka izskatās tik labi.
  Tāpēc viņa nomazgājās, un viņi viņai kliedza:
  - Pietiek, beidz!
  Viņa izgāja ārā. Un uzraugs iebāza viņai pirkstus mutē, it kā Roza varētu kaut ko aiznest vai nozagt. Un otra sieviete cietuma uzraugs joprojām ķepa klēpī un tūpļa. Kas bija pazemojoši un pretīgi. Un droši vien ne tikai Rosa, tāpēc uzraugs uzkāpa ar kailiem pirkstiem, nepūloties uzvilkt viņai rokās cimdus.
  Roze izturēja, lai gan viņa bija pazemojoša, kauns un pat sāpināta. Matronas nagi ļoti skrāpēja viņas maigās, intīmās vietas dzemdē un piekto punktu.
  Bet beidzot bija beigušās mokošās stundas jau tā pilnīgi nevajadzīgos meklējumos.
  Un Roza atkal tika saslēgta rokudzelžos un vadīta. Kāda jauna sieviete ar izbrīnu pat domāja: vai tiešām viņu aizslēgs un kameru kailu? Bet tas nevar būt. Ieslodzītos ar likumu nav atļauts turēt kailus. Jā, vismaz dažas kurpes viņai ir pienākums izdalīt.
  Bet viņi patiešām aizveda viņu uz ģērbtuvi. Kur viņiem jāizsniedz oficiālais apģērbs, ja nav atļaujas, valkājiet savu. Rozai tika uzdāvināta tikai svītraina kleita uz kaila ķermeņa. Kleitai viņas uzvārda vietā bija uzšūti cipari.
  Rosa jautāja:
  - Kā ar biksītēm un krūšturi?
  Matrona stingri atbildēja:
  - Ir speciāls komandiera pavēle, nedod oficiālas apakšbikses un krūšturi!
  Roze pārsteigta jautāja:
  - Kāpēc ir tā, ka?
  Cietuma sargs strikti atbildēja:
  - Tu vari uz tiem pakārties!
  Jaunā revolucionāre noplātīja rokas:
  - Kāpēc es esmu muļķis, lai pakārtos? Maksimālais, pēc dažiem mēnešiem mani atbrīvos!
  Matrona dusmīgi pamāja ar galvu.
  - Visi tā saka, bet sēž gadiem!
  Rosa tagad bija tikai svītrainā kleitā virs ceļiem un ar basām, basām kājām.
  Jaunā sieviete paskatījās uz plauktu. Bija daudz dažādu apavu, pēc izskata ne pārāk pievilcīgi. Bet viņas basās kājas bija aukstas. Viņa būs šokēta par kratīšanas un citu procedūru pazemošanu, viņa nepievērsa uzmanību cietuma aukstajai, mitrai, betona grīdai. Bet tagad viņa tikai kratās.
  Rosa žēlīgā tonī ievaidējās:
  - Man ir aukstas kājas, iedod man vismaz kurpes!
  Cietuma sargs skarbi atbildēja:
  - Komandanta īpašais pavēle! Ņemot vērā politisko ieslodzīto īpašo bīstamību, apcietinājuma laikā ir aizliegts valkāt apavus, jo varat tos izmantot kā militāru ieroci, vai mest priekšmetus!
  Roze ar nopūtu atzīmēja:
  Bet cietumā ir tik auksti! Es varu saaukstēties un saslimt!
  Matrona viņu mierināja:
  - Mums ir laba lazarete! Un jebkurā gadījumā, beidziet strīdēties. Un viņi tev labi piesitīs!
  Revolucionārs bija pārsteigts:
  - Vai pērieni netiek atcelti?
  Cietuma sargs pamāja.
  - Kara laikā tos atkal ieviesa! Tāpēc pazemojieties, skaistule - tu būsi veselāks! Un uz basām kājām ieslodzītie ātri pierod. Un drīz ārā kļūs siltāks, ir jau pavasaris un tu jutīsies labāk. Un, ja jums ir draugi savvaļā, ļaujiet viņiem sūtīt vairāk barības. Tātad tikai neliela daļa sasniedz ieslodzītos!
  Roze enerģiski pamāja ar galvu.
  - ES zinu! Korupcija iznīcinās Vāciju!
  Cietuma sargs nomurmināja:
  - Tāpat kā Krievija!
  Jaunietei atkal uzlika roku dzelžus uz plaukstas, un viņi ticēja viņai basām kājām, cietumā, īsā kleitā, kā Spartaka laika verdzei pa cietuma gaiteņiem.
  Kamera tagad gaidīja Rouzi. Turklāt viņa dotu priekšroku kopējam, nevis vienam. Kopējā kamerā ir siltāks un ir ar ko parunāt. Turklāt sievietes smaržo daudz patīkamāk nekā vīrieši, un viņai ar viņiem būtu labi.
  Lai kaut nedaudz paceltu no sāpēm, pazemojuma, aukstuma pakritušos kailās, no aukstuma salstošās sieviešu pēdas, betona grīda, Roze dziedāja:
  Ziema jau iet prom
  Lūk, pavasara saule...
  Gudrība iekaroja dabu,
  Zinātniskajos meklējumos un pārgājienā!
  
  Straumes zvana - sniega kupenas kūst,
  Kur sudraba paklājs ir strauts.
  Maijā krāšņi zied neļķes,
  Un mūsu draudzība neizplūst!
  
  Mēs mīlam dabas meitas
  Kad pavasarī aug sēnes...
  Nē, jūs zināt sliktus laikapstākļus
  Kā līst Kristus žēlastība!
  
  Daba atdzīvojas pavasarī
  Kristāla ledus saplaisāja.
  Planēta kļūs, es ticu, paradīze,
  Lai ļaunā uguns neaizdedz pasauli!
  
  Galu galā katrs zieds ir visums,
  Blaktis arī grib dzīvot.
  Visu liktenis ir labāks - radīšana,
  Bet nabaga zaķīt, tu esi spēle.
  
  Kā izrādījās, ir daudz baiļu,
  Ar skaistumu ir daudz ciešanu ...
  Dažkārt stenējot lūdzam Dievam -
  Palīdzi mums gūt prieku un sapni!
  
  Bet kas ir dusmas pasaulē,
  Kas mūs sāka sagrozīt kā tornado,
  Bet Dievs atbildēja - tas ir,
  Tu nekļuvi slinks kā lācis!
  
  Galu galā, ja pats banāns nokrita,
  Jūs pat arklu neiejūgsit.
  Svēto sejas no ikonām pamāj,
  Nav ananāsu - sēj rudzus!
  
  Nu, šis darbs noved pie panākumiem,
  Viņš padarīs mūsu rasi stiprāku!
  Un labklājība nesteidzas,
  Kaķu skopums nav vajadzīgs!
  
  Atlīdzība nāks - būs spēks,
  Un mēs augšāmcelsim kaujā kritušos!
  Nāks sods, zini Jūdu,
  Meli un viltība tiks atriebti!
  Rosa beidzot tika nogādāta pie masīvajām durvīm, pa kurām tika izsists draudīgais skaitlis "13". Roku dzelži viņai tika noņemti, un jaunā sieviete jutās atvieglota, berzējot savas novārdzinātās, sasitušās plaukstas. Jā, rokudzelžos un sāpīgi un pazemojoši reizē.
  Viņa tika ievesta kamerā. Iekšā bija nedaudz siltāks nekā ārā, bija apkure. Kamera izrādījās dubultā un tajā atradās meitene ar rudiem matiem. Diezgan skaista, un viņa gulēja ar segu. Pamodusies, viņa pagrieza maigo seju un jautāja:
  - Jauna meitene?
  Cietuma sargs pamāja.
  - Politiski! Es domāju, ka jums abiem būs daudz interesantāk!
  Roze atzīmēja:
  - Man nav gultas veļas?
  Matrona iesmējās.
  - Lai jūs būtu pretimnākošāki un pēc iespējas ātrāk sniegtu liecību, jums tiek atņemti spilveni, segas un matracis. Apgūsi uz plikajiem dēļiem, nosalsi, un ātrāk liecināsi pret saviem līdzzinātājiem un līdzzinātājiem!
  Rosa dusmīgi sita ar baso kāju un ņurdēja:
  - Negaidi!
  Smagās, masīvās kameras durvis aiz viņas ar čīkstēšanu atsitās.
  
  PASAULE BEZ OTRĀ PASAULES KARA
  ANOTĀCIJA
  Čemberlens pēc uzbrukuma Polijai neuzdrošinājās pieteikt karu Trešajam reiham, arī Francija konfliktā neiekļuva viena. Pēc Polijas sakāves un tās sadalīšanas starp PSRS un nacistisko Vāciju sākās ilgs miera periods, cilvēces attīstība virzījās uz citu ceļu.
  . NODAĻA #1
  Īpaša pasaule no alternatīvas vēstures. Tajā Čemberlenam bija jēga nepieteikt karu Vācijai, kas uzbruka Polijai. Un, protams, Francija neiestājās karā bez Anglijas.
  Hitlers un Staļins sadalīja Poliju. Tad bija Baltijas valstu sadalīšana un līguma par draudzību un robežām parakstīšana.
  Bija īsts karš ar Somiju. PSRS uz lielu zaudējumu rēķina tomēr izdevās ieņemt daļu teritorijas, izlauzties cauri aizsardzības līnijai un ieņemt Viborgu.
  Līdz šim viss gāja labi. Taču mēģinājums atņemt Moldovu no Rumānijas saskārās ar Hitlera pretestību. Piemēram, vai Staļins nevēlas pārāk daudz?
  Bet Hitlers un Staļins personīgi tikās un vienojās, ka PSRS tiks dota Moldāvija, un šī sadaļa tika pabeigta.
  Tad iestājās ilgs miera periods. Japāna neuzdrošinājās cīnīties vienatnē ar ASV un Lielbritāniju. Un Hitlers joprojām gremoja Poliju, kuras ievērojama daļa kļuva par Trešā reiha daļu. Arī Staļins, paplašinājis impēriju un piedzīvojis grūtu karu ar Somiju, nekur kāpa.
  PSRS tika oficiāli izpildīts un pārpildīts Trešais piecgades plāns. Tad viņi paņēma ceturto. Un tas bija pārpildīts. Un piektajā piecu gadu plānā viņi sāka samazināt cenas un celt dzīves līmeni.
  Staļins nomira 1953. gada martā... Pēc dažām ziņām, viņš varētu būt saindēts. Pēc intrigām varu sagrāba Ņikita Hruščovs. Tad bija divdesmitais kongress un personības kulta atmaskošana. Un ideja uzcelt komunismu līdz 1980. gadam.
  Līdz tam laikam kodolieroči bija parādījušies Vācijā, ASV, Lielbritānijā un PSRS.
  Hitlers palika vēsturē kā pilnīgi normāls līderis bez holokausta. Bija tikai daži likumi, kas ierobežoja ebreju tiesības. Arī poļi pamazām saņēma Vācijas pilsonību un vienlīdzīgas tiesības. Piecdesmit piektajā gadā Varšavas gubernācija tieši ienāca Trešajā reihā. 1960. gadā gan čehi, gan poļi saņēma Vācijas pilsonību. Vācija bija pirmā pasaulē, kas palaida debesīs satelītu un nosūtīja cilvēku kosmosā.
  Un 1961. gada 20. aprīlī sākās pirmais pilotētais lidojums uz Mēnesi. Šis ir lielisks pasākums.
  Trešais Reihs ir liela valsts, iespējams, lielākā Eiropā. Tajā ietilpst Čehija un Sudetu zeme, Austrija un Polija. Turklāt vācieši par naudas kompensāciju bez kara ieguva daļu Dānijas 1914. gada robežās. Tad bija referendums. Referendumi notika arī Polijā un Čehijā. Radās ekonomiski attīstīta un spēcīga vara. Turklāt Lielbritānija arī piekrita atdot Namībiju vāciešiem Āfrikā, kā arī par naudas kompensāciju.
  Gandrīz bez citiem kariem, izņemot konfliktu ar Poliju, Hitlers paplašināja Trešo reihu. Vienīgās problēmas bija tikai ar Franciju. Taču šeit neliela daļa Lotringas, kuru galvenokārt apdzīvoja vācieši, pēc referenduma tika atgriezta Vācijai. Bet 1914. gada robežas netika atjaunotas. Un tas kaitināja daudzus vāciešus.
  Bet franči noslēdza militāru aliansi ar PSRS, un tādā gadījumā tā būtu gājusi cīnīties divās frontēs. Sarkanā impērija, izbēgusi no Otrā pasaules kara, bija ekonomiski ļoti spēcīga, salīdzināma ar ASV un Vāciju, un tajā bija daudz iedzīvotāju. Tāpēc ir bīstami ar viņu cīnīties.
  Turklāt Lielbritānijai bija vienošanās arī ar Franciju. Kura atšķirībā no reālās vēstures saglabāja savas kolonijas un bija militāri ļoti spēcīga.
  Taču Ķīna palika sadrumstalota un vāja, faktiski pasaules vadošo spēku sadalīta ietekmes sfērās. Japāna ilgu laiku cīnījās Ķīnā un varēja daļu no tās paturēt savā kontrolē. Citām valstīm tur bija sava galvaspilsēta. PSRS saglabāja kontroli pār Mongoliju, kas tīri formāli saglabāja savu neatkarību.
  Hitlers joprojām ir dzīvs. Viņam ir septiņdesmit divi gadi. Viņš nesmēķē, nelieto alkoholu, ir veģetārietis un joprojām trenējas uz simulatoriem. Fīrers ir apsēsts ar savu veselību. Viņam ir arī dēli un meitas - lai gan tie iegūti ar mākslīgo apsēklošanu. Dažiem dēliem ir vairāk nekā simts. Vecākajam no viņiem ir jau septiņpadsmit gadu. Ir grūti izdarīt cienīgu pēcteča izvēli. Tātad fīrers joprojām ir ieinteresēts dzīvot pats. Un Trešajā Reihā tiek strādāts pie diktatora mūža pagarināšanas.
  Septiņdesmit divi gadi noteikti nav dziļš vecis. Tātad fīreram patīk arī izklaide. Piemēram, cīņas bez noteikumiem.
  Tur viņi, protams, necīnās līdz nāvei - Trešais Reihs ir samērā civilizēts un dīvains. Un Hitlers nemaz netiek uztverts kā briesmonis, lai gan līderis noteikti ir autoritārs.
  Viņš spēja sakaut Poliju gandrīz bez zaudējumiem un paplašināt teritorijas ar nelielu karu vai bez tā. Vācijas iedzīvotāji viņu dievina, un citu valstu tautas viņu ciena. Pat Ņikita Hruščovs pret viņu izturas ar cieņu. Turklāt PSRS atpalika kosmosa sacīkstēs.
  Staļinam raķetes bija vienaldzīgas, un Ņikita Hruščovs kosmosā līdz šim bija paguvis tikai nosūtīt pilotu.
  Un tagad vācieši palaiž raķeti uz Mēnesi. Un ir divas meitenes un viens zēns. Un tas ir lieliski.
  Par godu fīrera dzimšanas dienai un raķetes palaišanai tika rīkoti valsts mēroga svētki.
  Milzīgais Berlīnes stadions ir pilns ar cilvēkiem. Tuvojas dažāda veida sporta sacensības. Un protams cīņas bez noteikumiem. Kas Hitleram tik ļoti patīk.
  Fīrers, protams, ir novecojis, bet joprojām izskatās vairāk vai mazāk, lai gan viņš ir pelēcīgs un uz viņa galvas ir nokļuvis gaišs, kails pleķis. Un ūsas kļuva pelēkas, un figūra bija nedaudz izliekta. Fīrers ir bijis pie varas divdesmit astoņus gadus. Ar viņu Vācijai ir viena no pirmajām ekonomikām pasaulē un varbūt pat pirmā. PSRS, ASV un Trešais Reihs šobrīd ir ļoti tuvu nacionālā ienākuma ziņā. Jā, Lielbritānija joprojām ir spēcīga koloniju dēļ. Japāna sāka celties - ieilgušais karš ar Ķīnu viņu bija nogurdinājis. Bet pasaule ir daudzpolāra.
  Hitlers ir lielisks, bet ne pats top. ASV tagad ir jauns, jauns prezidents Džons Kenedijs, arī Francijā un Lielbritānijā pie varas ir diezgan jauni valdnieki. Ņikita Hruščovs ir tikai nožēlojama ēna uz Staļina fona, kaut gan runā par komunismu.
  Varbūt no visiem pasaules līderiem Hitlers ir leģendārākais, populārākais, harizmātiskākais un izcilākais, neskatoties uz savu vecumu, kurš vēl nav zaudējis savu spīdumu un enerģiju.
  Šobrīd viņš skatās cīņas caur īpašu ekrānu. Un no augšas krāsu monitori parāda Kolizeja attēlu.
  Skaists, gaišmatains, divpadsmit vai trīspadsmit gadus vecs zēns iznāk cīnīties. Viņš ir ar reljefu muskuļiem, dažos sporta šortos un basām kājām. Zēns valkā cimdus. Un viņš iet uz mūziku.
  Tāpat kā senatnē, arī Trešajā Reihā cīņas ar zobeniem nenotiek. Jo valsts neiekrita barbarismā.
  Gluži pretēji, Vācija ir kļuvusi par priekšzīmīgas kārtības valsti ar zemāko noziedzības līmeni pasaulē un bezdarba līmeni. Un viņai ir kaut kā neērti ringā nogalināt cilvēkus.
  Zēns bija zilos šortos un paklanījās fīreram un viņa svītam, kā arī visām četrām stadiona pusēm. Pūlis viņu uzmundrināja.
  Diktors paziņoja:
  - Berlīnes čempions ar iesauku "Pele" cīnīsies par Trešā Reiha čempiona titulu starp bērniem līdz divpadsmit gadiem.
  Var redzēt, ka puika ir ļoti labs.
  Un tagad atkal atskan mūzika un iznāk cits cīnītājs. Arī zēns apmēram tāda paša auguma un svara kā viņam. Un arī gaišmatains, un ļoti muskuļots. Tikai viņa treniņbikses ir sarkanas, un viņa seja ir stingrāka. Protams, abi puikas ir basām krūtīm un basām kājām. Viņi cīnīsies pēc franču boksa noteikumiem un ar rokām un kājām.
  Par otro zēnu tika paziņots:
  - Trešā Reiha vicečempions cīņās bez noteikumiem līdz divpadsmit gadiem.
  Zēns arī paklanījās fīreram un visām četrām stadiona pusēm. Iesauka "Aligators".
  Tiesnese bija liela un gara sieviete ādas uzvalkā. Cīņa bija čempionāta piecpadsmit raundi pa trīs minūtēm. Bet tas parasti beidzas ātrāk.
  Bērni paklanījās viens otram. Un svīta un pats Hitlers slēdza derības. Protams, ko fīrers uzvelk, tas ir noslēpums, citādi visi darīs tāpat kā viņš. Vai arī otrādi...
  Sirmais un noguris Ādolfs skatās caur binokli. Viņam ļoti patīk muskuļoti zēni, tāpēc šķita, ka viņi spēj atjaunot spēkus nogurušajam tirānam. Fīrers pat guļ gultā ar īpašu svastikas formu. Un viņam apkārt ir četras jaunas sportiskas meitenes un četras pusaudži - ļoti muskuļotas un spēcīgas. Un Hitlers sapnī it kā ir uzlādēts ar enerģiju. Turklāt gados vecais diktators ņem piena vannas zīdaiņiem.
  Ik pa laikam fīreram tiek pārlietas arī jaunas asinis - no zēniem, Trešā Reiha spēcīgākajiem sportistiem.
  Hitlers negrib mirt. Un viņam ir vēl daži plāni. Slikti, ka PSRS un Francija ir aliansē ar Lielbritāniju. Cīņa divās frontēs ir pārāk azartiska un pašnāvnieciska. Vācija jau ir zaudējusi vienu šādu karu divās frontēs. Tāpēc nav jēgas kāpt uz tāda paša grābekļa kā Vilhelms II.
  Es gribētu vienoties par karu vienā frontē. Vai ar Rietumiem pret PSRS vai ar PSRS pret Rietumiem. Bet lai divas frontes nekarājas kaklā.
  Bet Ņikita Hruščovs nevēlējās sabiedrotos ar Hitleru. Francijā viņi arī nevēlas aliansi ar autoritāru diktatoru, jo ir demokrātija un varas maiņa.
  Un Hitleram bija grūti. Dzīve paiet, un tu joprojām neesi pārspējis ne frančus, ne krievus, ne nevienu nopietnu.
  Lai gan, no otras puses, Trešais Reihs pakļāva gandrīz visas vāciski runājošo cilvēku apdzīvotās zemes. Un tagad Vācija ir lielāka un lielāka nekā pirms pasaules kara. Tā ir pasaule, tāpēc otrā vēl nav bijusi.
  Zēni sāka kauties pēc gonga signāla. Viņi sita ar abām rokām un basām kājām. Fīreram ļoti patika, kad zēni, kas nebija vecāki par piecpadsmit, un meitenes bija basām kājām. Tas ieslēdza diktatoru.
  Zēniem ir tādi apaļi, rozā papēži un graciozs zoles izliekums. Viņi ir atlētiski, un spēles muskuļi ir tik reljefi, un vēnas ir redzamas. Fīrers apskata zēnu kājas tuvplānā un uzvelk. Tas ir patiešām lieliski. Viņi ir iedeguši, viņu āda ir spīdīga, viņu muskuļi rullē, brīnišķīgi.
  Un puiši sit viens otru. Un basas kājas paceļas un sit vai nu aizsardzībā, vai pa galvu. Var redzēt, ka puikām ir skaistas virves. Abs ir sakrautas ar šokolādes flīzēm, krūtis ir kā vairogi, un zēnu muskuļi ir kustībā. Tas ir burvīgi.
  Hitlers nopūtās. Ciematā viņš joprojām bija vadītājs un līderis, bet ģimnāzijā citi puiši viņu uzņēma. Un topošajam fīreram bija grūti, un viņš burtiski aizbēga no turienes.
  Bet, neskatoties uz to, Hitlers mīlēja bērnus. Šie zēni ir tik skaisti. Un viņu trenētie ķermeņi ir ļoti muskuļoti, un muskuļu reljefs ir brīnišķīgs.
  Žēl, ka viņiem vienam otru jādauza. Te pirmā kārta aizvadīta - puiši izklīduši.
  Hitlers domāja, ka būtu jauki noorganizēt cīņu tā, lai tas būtu ar zobeniem. Un tā, ka cīnītāji sagrieza un asinis tecēja kā pa straumi.
  Tas izrādījās patiešām lieliski. Un tad, kad zēns nokritīs, viņi sadedzinās viņa kailo papēdi ar karstu gludekli.
  Fīrers savās fantāzijās bieži iztēlojās spīdzināšanu. It īpaši, kad zēnu un meiteņu basās kājas deg ugunī.
  Un pat slepeni gleznoja šādas bildes. Bet viņš īsti nevienu nespīdzināja. Valsts vadītājam, kas ir viena no lielākajām pasaulē, piestātne nešķita, ka tā noslīd līdz tādam līmenim.
  Bet viņa vadībā tika uzņemtas filmas. Šeit ir pasaules kara piemērs. Austrumu frontē krievi noķēra vācu meiteni. Un, protams, viņi viņu izģērba, atstājot tikai biksītes un krūšturus, un brauca basām kājām pa sniegu.
  Fīreram šī filma patika. Arī pēc tam vāciete Gerda tika pērta un izaudzināta.
  Jā, tā bija skaista filma. Tomēr fīrers uzņēma arī filmas, kuru pamatā bija alternatīvā vēsture. Tur Hitlera jaunatnes zēnus sagūstīja PSRS. Un četrpadsmitgadīgie šortos vien tika dzīti pa sniegu un salu. Un viņi pat uzlēja ledus ūdeni uz saviem kailajiem rumpjiem, kas lika viņiem sarkt.
  Hitleram tas patika. Jā, kad zēnus spīdzina un pazemo, tas ir slēptā sadista līderis. Fīrera laikā cilvēki vismaz šajā pasaulē netika dedzināti krāsnīs, bet viņš saņēma prieku no spīdzināšanas un pazemojumiem.
  Turklāt fīrera ķermenis jau ir noplicināts. Un enerģija nav tā pati. Un jums ir nepieciešams kaut kas sevi uzturēt.
  Fīrers atkal vēro cīņu. Puišu ķermeņi spīd no sviedriem, un kaujas iesildīto muskuļu reljefs kļuvis vēl asāks.
  Cīņa ir gandrīz līdzvērtīga. Abi zēni ir vienāda svara un auguma. Aligatorpuika uzbrūk vairāk, taču viņš sit pārsvarā blokos. Un Pele dažreiz dod pretuzbrukumus.
  Hitlers domā, cik labi galu galā ir būt zēnam. Viņi pastāvīgi ir jautri smīn. Šie bērni vienmēr smaida un smejas jebkāda iemesla dēļ. Un tagad viņš ir iemācījies smieties.
  Ak, šīs nolādētās vecumdienas, kad tu visu dari ar spēku. Un vairs nav agrākā dzīvesprieka. Un pat gladiatoru cīņas nogurdina.
  Svaigi jaunības iespaidi ir cits jautājums. Fīreram ir miljoniem meiteņu, kas ir gatavas sevi atdot, bet vēlmes gandrīz nav. Tikai tad, ja jūs veicat testosterona injekciju, rodas spēka un hormonu pieplūdums. Vācijā nav izstrādātas zāles. Lūk, piemēram, kādus brīnišķīgus zobus viņi uztaisīja fīreram - vienkārši pērļu spīdumu.
  Un ir dažādi anaboliskie līdzekļi. Hitlers joprojām sagaida, ka viņš dzīvos līdz divdesmit pirmajam gadsimtam. Kas vispirms ir vajadzīgs Vācijai. Un tad varbūt tiks noteikts pēctecis. Vai varbūt zinātnieki atradīs veidu, kā padarīt viņu par nemirstīgu.
  Laboratorijas jau pie tā strādā. Hitlers izstaro pārliecību un bailes.
  Šeit Čērčils ir vecāks par viņu, bet joprojām dzīvs, pat ja ne gluži vesels. Rūzvelts un Staļins jau ir miruši un Rūzvelts ir diezgan sen. Čemberlens juta līdzi Vācijai. Lai gan viņš draudēja atvērt otro fronti uzbrukuma Polijai gadījumā, viņš neuzdrošinājās. Savukārt fīrers ar PSRS nekarā. Lai gan iespējas bija. Bet PSRS bija pārāk spēcīgi tanki. Ar tikai sešām divīzijām ar vieglajiem tankiem fīrers neuzdrošinājās tur cīnīties ar briesmoni.
  Lai gan notika gatavošanās karam. Četrdesmit trešajā gadā "Panthers" parādījās Vācijā. Mašīna nav slikta, bet pārāk smaga un dārga. PSRS bija KV sērija. Hitlers tad neuzdrošinājās cīnīties. Trešajā reihā parādījās reaktīvās lidmašīnas un FAA raķetes. Bet kāda ir problēma. Pēc Čemberlena nāves parādījās Čērčils, kurš devās uz tuvināšanos ar Staļinu. Jā, un Francijā valdība sliecās uz aliansi ar sarkano impēriju.
  Lielas cerības Trešajā Reihā bija saistītas ar diskotēkām.
  Bet patiesībā viņi sevi neattaisnoja. Transportlīdzekļi izrādījās pārāk dārgi un neaizsargāti pret kājnieku ieroču uguni. Karadarbā viņi nevarēja izdarīt pagrieziena punktu.
  Četrdesmit piektajā gadā parādījās "Panther" -2. Viņa tajā laikā bija ļoti laba tvertne. Pistole ir 88 mm un 71 stobra garums, un korpusa priekšējās bruņas ir 100 mm slīpa piere, 60 mm sāni ar slīpumiem, un torņa piere ir 120 mm ar masku 150, un ir arī sešdesmit malas. . Kopējais svars ir piecdesmit trīs tonnas, un dzinēja jauda ir 850 zirgspēki. Automašīna izrādījās jaudīgākā vidējā tvertne pasaulē. Lai gan kāds ir vidējais, ja svars pārsniedz piecdesmit tonnas?
  Hitlers bija daļēji apmierināts ar šo mašīnu. Bet garantijas nebija iespējams iegūt ne no PSRS, ne no Francijas. Turklāt Rietumi piekāpās un par naudu atdeva daļu Dānijas, nelielu daļu Francijas un bijušo Vācijas koloniju Namībiju. Tas apmierināja vācu tautu. Arī PSRS kļuva spēcīga. KV sērijas vietā tanki parādījās modernāki no IS sērijas.
  Hitlers turpināja atlikt jaunu karu. Amerikas Savienotajās Valstīs viņi lēnām strādāja pie atombumbas. Arī Vācijā viņi nesteidzās, un PSRS arī.
  Bet tehnoloģija ir attīstījusies.
  Panther-3 bija vēl viena tvertne no novecojušās sērijas. Tajā lielgabals bija pat jaudīgāks nekā 105 mm 70 EL, un torņa priekšējās bruņas bija 185 mm, un korpuss bija 150 mm ar nogāzēm, un sāni bija 62 mm. Mašīnu svars sasniedza sešdesmit vienu tonnu. To gan kompensēja jaudīgāks 1200 zirgspēku dzinējs. Tāda automašīna izrādījās. Nonāca ražošanā 1947. gadā. Noteikti labs tanks. Bet PSRS ieguva arī T-54, kas svēra tikai trīsdesmit sešas tonnas un bruņās un ieročos bija nedaudz zemāks par vācieti. Torņa frontālās bruņas bija vēl biezākas - pat 200 mm. Un lielgabals ir nedaudz vājāks ar 100 milimetriem un 900 metriem sekundē, kas ir šāviņa sākotnējais ātrums. Vācietim gan ir nedaudz lielāks kalibrs - 1000 metri sekundē.
  Un tad karš vairs nenotika.
  Panther-4 parādījās piecdesmit pirmajā gadā. Viņa jau bija cita izkārtojuma shēma. Dzinējs un transmisija atrodas vienā blokā, un pārnesumkārba ir uz motora. Tvertnes augstums ir samazinājies. Un izrādījās automašīna, kas sver 70 tonnas, un 1500 zirgspēku gāzes turbīnas dzinējs un 250 mm priekšējās bruņas un 170 mm sānu bruņas ar pistoli 105 mm un stobra garumu 100 EL. Šī mašīna jau patiesībā bija smaga un ļoti jaudīga... Ar to varēja cīnīties tikai padomju tanks IS-7, kas tika ražots ļoti mazos daudzumos. Un T-54 bija daudz vājāks.
  Un piecdesmit astotā gada beigās parādījās "Panther" -5. Biezuma ziņā tas bija salīdzināms ar Panther-4 bruņu biezuma un bruņojuma ziņā, bet ar lielākiem slīpuma leņķiem un mazāku svaru - sešdesmit trīs tonnas, ar jaudīgāku 1800 zirgspēku dzinēju. Tanks bija veiklāks un manevrējamāks.
  Šī ir galvenā vācu automašīna. PSRS IS-7 tika pārtraukta. Tikai T-10 palika tikpat smags, bet sver piecdesmit tonnas. Un bez T-54 parādījās tikai T-55, nedaudz jaudīgāks bruņojumā.
  Par tehnoloģijām var runāt ilgi. Hitlers personīgi iesaistījās noteiktu veidu ieroču pieņemšanā. Ņikitu Hruščovu vairāk interesēja raķetes. Raķešu tanki parādījās arī Vācijā. Viņi ir ļoti spēcīgi kā padomju. Hitlers ļoti gribēja pievienoties karam. Ūdeņraža bumba vēl nav radīta, un atombumbu ir salīdzinoši maz. Un jūs varat riskēt un iesaistīties konfliktā.
  Hitlers ļoti vēlas cīnīties austrumos. Itālija ir gatava stāties pret PSRS. To pārvalda Musolīni dēls, bet Benedito ir miris. Un viņa dēls, dedzīgs antikomunists un ideoloģiskais fašists, kopā ar Vāciju ir gatavs cīnīties ar PSRS, bet ar nosacījumu. ka Francija un Lielbritānija izrādīs neitralitāti.
  Un arī Japāna var atvērt fronti austrumos. Un Vācija joprojām var savienot Somiju, Ungāriju, Rumāniju, Slovākiju. Varbūt arī Bulgārija ar Dienvidslāviju un pat Zviedriju.
  Šeit tādi var būt sabiedrotie. Hitleram vispirms jāpārliecina franči viņiem neiejaukties. Taču ar Lielbritāniju vienoties ir vieglāk. Viņi arī saka, ka nav komunisma. Un ASV Kenedijs ir tumšs zirgs.
  Hitlers vēl nav zaudējis savu degsmi. Bet iet karā ir morāli grūti.
  Šeit puiši cīnās jau trīspadsmito kārtu. Bērni bija noguruši, un viņu kustības kļuva gausākas.
  Fīrers nopūšas. Ar vecumu izšķirties par karu kļūst arvien grūtāk un grūtāk. Bērni ir agresīvi un cīnās. Bet viņu sitieni ir viegli un jautri. Viņi iesita viens otram pļauku un aizbēga.
  Bet pieaugušajiem tas tā nav. Hitlers šajā pasaulē uzvarēja tikai vienu karu ar Poliju. Un ar to ir par maz divdesmit astoņiem valdības gadiem.
  Bet, no otras puses, vācieši izvairījās no zaudējumiem un postījumiem.
  Bet Vācija ir ļoti apdzīvota. Augsta dzimstība un daudz bērnu.
  Puiši cīnās. Un var redzēt, ka bērni smagi elpo.
  Fīrers atkal domāja, šoreiz par lidmašīnām. Reaktīvā armija Trešajā Reihā ir ļoti attīstīta. Ir pat diezgan labas izstrādes un ražošanas lidmašīnas. Jo īpaši ME-462. Lidmašīna ir arī ļoti spēcīga un iznīcinoša.
  Un raķešu palaišanas iekārtas. Tā ir arī ļoti jaudīga mašīna.
  Parādījās arī diskveida helikopteri. Viņi ir ļoti mobili un veikli.
  Tos izstrādāja dizainers Tanks. Viņam pieder arī reaktīvie iznīcinātāji TA-383, kas ir ļoti labas kaujas mašīnas. Vāciešiem ir arī bezastes bumbvedēji, kas spēj bombardēt pat ASV teritoriju.
  Bērni ir beiguši cīnīties. Tātad neviens nekrita.
  Pēc punktiem viņi atdeva uzvaru vicečempionam Alligator.
  Zēni izklīda. Pēc tam, kad meitenes parādījās boksa cimdos. Viņi bija basām kājām un bikini.
  Interesanta bija arī cīņa ar rokām un kājām.
  Hitlers vēlējās, lai Trešajam Reiham būtu brīnumierocis. Taču līdz šim ne viss ir izdevies. Vācu raķešu tehnoloģija ir labākā pasaulē. Ir arī ūdeņraža bumbas izstrāde. Tas vēl nav radīts nevienā pasaules valstī, bet ierocis ir briesmīgs.
  Pats fīrers jaunībā lasīja Velsu un vēlējās, lai Trešajā Reihā būtu siltuma stari vai lāzeri.
  Taču līdz šim nav bijis iespējams izveidot efektīvu kaujas instalāciju. Izņemot varbūt aklus pretiniekus, bet pat tas ir pārāk apgrūtinoši. Arī Trešajā Reihā tika izstrādāti lidojošie šķīvīši. Diska formas ierīces neparādīja savu kaujas efektivitāti. Bet bija doma tos ietīt laminārā strūklā, kas izpūstu čaulas un lauskas uz sāniem.
  Tātad diskete būs pilnīgi neievainojama.
  Meitenes sāka sist viena otru ar basām kājām. Viņi ir arī atlētiski un muskuļoti. Un sper diezgan aktīvi.
  Un tad viena no viņām ar dūrēm turēja trīskāršu, otra viņai atbildēja. Tas ir patiešām lieliski.
  Hitlers iesmējās:
  - Es neesmu nožēlojams kukainis - bruņurupucis superbriesmonis.
  Un viņš iedomājās, kā karsts dzelzs dedzina meitenes kailo, apaļo papēdi. Cīņas neņēma Otrā pasaules kara vērienu, taču tās parādīja savu līmeni.
  Meitenes šeit ir tik brīnišķīgas - vienkārši lieliskas. Tie ir augstākās klases.
  Rezultātā fīrers nāca klajā ar dzejoļiem;
  Par šo baskāju meiteni
  Es nevarēju aizmirst..
  Šķita, ka tie ir bruģa akmeņi,
  Mocīt smalko kāju ādu!
  Jā, viņas ir interesantas meitenes.
  Šeit vienā filmā viņi parādīja, kā Žanna d'Arka tika spīdzināta. Starp citu, viņu spēlēja burvīga blondīne. Un spīdzināšana bija dabiska. Un meitenes basās pēdas dega ar mirdzumu.
  Hitleram tas ļoti patika. Žanna drosmīgi stāvēja uz plaukta. Un viņas kailie papēži čubināja. Un uz muguras un sēžamvietas ik pa brīdim nokrita pātaga.
  Tad viņi satvēra viņu ar knaiblēm uz viņas krūšu koši krūšu sprauslām. Kas ir absolūti lieliski. Kā tas ieslēdza Hitleru.
  Piemēram, viņi paņēma kailu meiteni un uzvilka viņu uz plaukta. Un sloksņosim ar pātagas. Un karotājs joprojām tika sadedzināts ar karstu dzelzi. Un tas ļoti sāp. Bet tajā pašā laikā meitenei ir arī prieks, kad viņa tiek mocīta.
  It īpaši, kad karsts dzelzs sit pa pliku papēdi.
  Tas ir patiešām interesanti.
  Meitenes cīnījās. Un viens no viņiem iesita blondīnei ar otru basu kāju pa zodu. Sarkanmatainā skaistule sabruka. Tiesnesis sāka skaitīt.
  Sarkanmate saspringa un ar gribas piepūli uzlēca.
  Cīņa atkal turpinājās.
  Ādolfs Hitlers šņukstēja:
  - Vēl mazliet, vēl mazliet,
  Pēdējā cīņa ir visgrūtākā!
  Un es gribu iekarot visu pasauli,
  Planēta, lai padarītu Vāciju par māti!
  Fīreram to neveicās īpaši labi, un viņa balss ir aizsmakusi. Bet jebkurā gadījumā diktatora nāvessoda izpilde.
  Un meitenes cīnās, viņu muskuļotie ķermeņi mirdz no sviedriem. Brīnišķīgas zagšanas.
  Fīrers domāja, ko sieviete jūt, kad viņu izvaro? Sāpes vai orgasms vai abi?
  Kļūsti par sievieti! Un dodieties uz paneli!
  Tas ir pat smieklīgi!
  Ja dodaties uz paneli
  Tu esi zvaigzne, tu būsi kā Emanuels!
  Un kopumā lieliski!
  Fīrera galvā lēkāja spārnoti aforismi;
  Ja limits sasniegts - ej haosā!
  Sirdsapziņa ir visdārgākā no tām precēm, kuras netiek pārdotas - lai gan daudzi ir gatavi piemaksāt, lai atbrīvotos no šīs vērtības!
  Mīlestībā noderīgus padomus dod tikai dzejnieki!
  Mīlestība ir tāda spēle - kur vēl trešā ekstra!
  Ar ko mīlestība atšķiras no draudzīgas ballītes - trešo nesasauks nekad!
  Skaitlis trīs simbolizē harmoniju - bet ne ģimenes dzīvē!
  Greizsirdība ir nepilnvērtīgu cilvēku sajūta - viņi ir vāji savā prātā, pat žēl nabagus!
  Vieglāk ir uzcelt ellē sniegavīru, nekā atrast nesavtīgu priesteri!
  Godīgs pops patīk - balts sasodīts!
  Baznīca ir kā veikals - bez naudas neej iekšā!
  Lai cik liela būtu dūre, roku dzelži tik un tā derēs!
  Labāk vienreiz sist, nekā teikt simts reizes!
  Visbiežāk naudas iemaksa par neieinteresētību!
  Uz mantkārīgās mutes - ir purns!
  Kuram patīk sekss, tam ir gaišs prāts un laba sirds - kā viņš ir gatavs dalīties baudā ar partneri!
  Karš ir dzīves skola - kuru labāk izlaist!
  Lielākā daļa upuru - prasa militāro mākslu!
  Kristu krustā sita priesteri - ļaunie suņi vērtē tikai nūju!
  Ticība noteikti ir viegla, bet kožu vietā tā piesaista banknotes!
  Ja gribi būt bagāts, atver banku, ja vēlies kļūt bagātākais, veido mācību!
  Filozofija ir kā tīkls zelta zivtiņu ķeršanai!
  Politika ir maldināšanas māksla!
  Politiķis atšķiras no slepkavas - tikai ar honorāra lielumu!
  Līķu kāpnes visticamāk ved augšā!
  Karš ir slepkavu un žēlastības izpildītāja cīņa!
  Ticība dažus padara tīrākus, citus bagātākus!
  Politiķis ir sliktāks par šņabi - maksā vairāk, un galva uzreiz sāk plaisāt.
  Politiķe, tāpat kā prostitūta, strādā ar mēli, bet sagādā mazāku baudu!
  Politiķim nemitīgi dod, bet nevienu neapmierina!
  Skaisti vārdi - tirāna mantija!
  Kad valsts pārvēršas par bende, to sauc par svēto dzimteni!
  Ja politiķis ļoti krustu šķērsu, tas nozīmē, ka viņa roka meklē tavu maku!
  Politiķis: legalizēts kabatzaglis!
  Atšķirība starp politiķi un kabatzagli ir tāda, ka pirmais zādzības laikā rada daudz lielāku troksni!
  Kristietības un pat jebkuras reliģijas vēsture liecina, ka laba fanātisma nav!
  Atteikties klausīties nozīmē nogalināt dvēselē!
  Mīli savu tuvāko, nevis viņa sievu un maku!
  Vergs tā pieradis pie apkakles, ka, ieguvis brīvību, sāka smakt!
  Labuma dūres aug pārāk ātri!
  Kas sēj nesaskaņas sēklas, tas radīs nelaimi!
  Ja vēlies glābt savu dvēseli, sit krustā egoismu!
  Atšķirība starp tukšu maku un bez dvēseles sirdi ir tā, ka pēdējo ir grūtāk nēsāt!
  Dievu ir daudz, bet nav neviena, kas izlej dvēseli!
  Kāda ir atšķirība starp zvaigzni debesīs un popzvaigzni - ar to, ka popzvaigzni var nodzēst ar vienu bruģakmeni!
  Kristus mīl visus cilvēkus - arī ar grēkiem, un lielākā daļa savu pašreizējo kalpu - tikai ar maciņiem!
  Ja vēlies tuvoties Dievam, saīsini savu alkatību!
  Pat šķietamajā Visvarenā vienaldzībā slēpjas mīlestība - galu galā bērni pirmām kārtām vēlas izlauzties no vecāku gādības!
  Dievs aizkavē ļaunuma sodu, lai dotu iespēju grēciniekam!
  Talants un centība kā vīrs un sieva rada panākumus tikai pa pāriem!
  Pat medus ir rūgts - ja tajā noslīkst!
  Maldināšana ir kā vīns un slimīga, salda un grūti apturama!
  Mīlestība ir kā sadrumstalots šāviņš - salauž sirdi, satricina smadzenes, izgriež kabatas, aiziet uz sāniem!
  Cilvēks savā ziņā ir līdzvērtīgs Dievam - Visvarenais radīja Visumu, un cilvēks dzemdēja stulbumu: abi ir bezgalīgi!
  Panākumi, kas balstās uz asinīm - gaida nodurtas cūkas likteni. Viņi apēdīs savus cīņu biedrus - dusmu rezultāts ir bēdīgs!
  Dažreiz labākais veids, kā saglabāt reputāciju, ir cilpa ap kaklu! Jebkurā gadījumā neļaujiet tai nokrist!
  Jūs nevarat ilgi gulēt zem lāča - tas jūs sagraus!
  Reizēm sieva ir kā mamuts segas vietā!
  Rakstnieks, kas cenšas novākt banknotes - viņš nesēs labu, mūžīgs!
  Valsts bez likuma ir kā ķermenis bez skeleta! Tikai lai nepārkaulotos - vajag vēlēšanas!
  Ja vēlaties izveidot šedevru - aizmirstiet par maksu!
  Visprasmīgākā maldināšana ir tad, kad tu nemelo, bet neviens tev netic!
  Protams, sakāve sola lielas nepatikšanas, bet tas ir tikai nākotnes uzvaras atspoguļojums!
  Cīņā tas nes uzvaru - drosmi un labu saprātu.
  Lai pārspētu, vispirms jāredz, kur!
  Skauts ir uzvaras kalējs!
  Ikviens muļķis var kropli - ne katrs gudrais var izārstēt!
  Daudz rupju bendes - maz ārstu!
  Kam ārsti, kam bendes!
  Bez sāpēm nav varonības - bez varonības nav uzvaras!
  Komunisma idejas ir idiotisma robeža: ja karstas galvas un aukstas sirdis uzņemas tās īstenot!
  Komunisms ir viegls, bet tos, kas ir pārāk eļļaini, sadedzina!
  Ja nav pacietības, dziedāšana palīdz!
  Tauta ir kā dzelzs - kamēr atdziest, piešķir tai vēlamo formu!
  Ja vēlies kļūt populārs - izmanto spēku biežāk!
  Vērtējums ir kā elles zāle - tā aug, kad to laisti ar asarām un asinīm!
  Cilvēki ir kā nezāles - jo vairāk mīdīt, jo augstāk stiepjas!
  Vienotība ir uzvaras atslēga!
  Disciplīna ir uzvaras instruments! Prāts spēlē uz to!
  Vienotība, drosme, nesavtība - uzvaras, brīvības, laimes atslēgas! Bez disciplīnas nav armijas, un bez armijas nevar atrast brīvību!
  Darbs mūs ir padarījis stiprākus, prāta reizināts dos brīvību un kopā ar veiksmi nesīs laimi!
  Komandieris ir kā piramīdas virsotne - jābūt tikai vienam, citādi pat tik pamatīga konstrukcija sabruks!
  Ģimenes muižniecībai ir tāda pati saistība ar drosmi, kā matu garumam ar prātu!
  Nekāda senču varonība nepalīdzēs gļēvulim!
  Asmens, kas izgatavots no stiprākā tērauda, sarūsē runātāja un gļēvuļa rokās!
  Visbriesmīgākais ierocis ir Bībele neliešu rokās!
  Galvenā vīrieša bagātība: potence, tā ir arī galvenais pazudināšanas cēlonis!
  Labākā profesija ir prostitūcija, jūs apvienojat biznesu ar prieku un katru reizi jauns partneris - bez rutīnas!
  Varoņa ciltsraksti - jūs varat lepoties gadsimtu, bet nokļuva kaujas laukā - gļēvi steidzas uz aizmuguri!
  Šņabja pudele ir kā granāta - tā notriec tevi, notriec smadzenes, sagrauj iekšas!
  
  NĀVES MĪLESTĪBAS Trijstūris
  ANOTĀCIJA
  Ļoti skaista sieviete, Helēna Ambramsa, apmēram trīsdesmit gadus veca sieva, vecāka gadagājuma miljardiere. Viņa ienīst savu vīru, jo īpaši tāpēc, ka viņai ir neparasti izskatīgs, astoņpadsmit gadus vecs mīļākais Vjačeslavs Kotovskis. Viņa šausmīgi viņā iemīlējās un vairs nevar paciest savu neglīto, bet briesmīgi bagāto vecpuisi. Viņa vēlas atbrīvoties no vīra un kļūt par atraitni, lai apprecētu brīnišķīgo jaunekli Vjačeslavu. Bet tas nav tik vienkārši. Miljardierim ir spēcīga drošība, un pats vecais vīrs vēlas iegūt jaunu sievu, bet tikai tāpēc, lai šķiršanās gadījumā nepazaudētu naudu. Intriga kļūst arvien spēcīgāka.
  . PROLOGS.
  Miljardiera sieva Elena Ambramsa ienīda savu vīru un ļoti vēlējās, lai viņš nomirst. Vecajam vīram jau bija pāri astoņdesmit, plikpauris, krunkains, bet vēl diezgan stiprs. Un viņš arī nemirs. Un jums ir gandrīz trīsdesmit, raksta skaistule-blondīne. Un spēcīgs ķermenis vēlas pieķeršanos un seksu.
  Elena ar lielu prieku apmeklē sieviešu striptīza bārus. Tur dejo muskuļoti, skaisti, paklausīgi vīri ar lieliem biedriem. Un viņai patīk to skatīties. Patiešām, mūzika skan, un puiši izģērbjas, un jūs skatāties uz to ar iekāri.
  Elena jaunībā strādāja par nakts feju. Un viņai tas ļoti patika. Viņa pat devās ceļojumā uz Eiropu kopā ar Natašu. Tur viņiem bija klienti: gan vīrieši, gan sievietes un dažreiz pat dzīvnieki.
  Cik ļoti tas viss apbūra meitenes. Pastāv viedoklis, ka prostitūtām nepatīk sava profesija. Bet atkarībā no tā, kurš. Jeļena un Nataša bija ļoti mīlošas zagles.
  Viņiem patika mainīt puišus kā cimdus, nevis nicināt meitenes. Viņi bija aizrāvušies ar savu jauno lomu.
  Vīrieši visi ir dažādi, un daudzveidība bija tik iedvesmojoša, un tā pievērsa meitenēm. Un viņi labprāt nodarbotos ar seksu tikai prieka un orgasma dēļ. Un tad jūs par to ņemat naudu no vīriešiem un sievietēm, un daudz naudas!
  Jeļenai bija jautra dzīve: daudz seksa, dārgākie restorāni, saunas, skaistumkopšanas saloni, solāriji, peldbaseini, ceļošana pa valstīm. Viss bija jautrības un izklaides pilns. Jeļena ne tikai nebaidījās no eksotiskiem seksa veidiem, bet, gluži pretēji, viņi viņu ieslēdza. Viņai ļoti patika eksperimentēt. Un viņa bija lieliska prostitūta un savā vietā.
  Bet tagad viņas laime ir beigusies. Gadi iet, un agri vai vēlu prostitūta zaudēs savu svaigumu un pievilcību. Un viņa ar prieku pieņēma priekšlikumu apprecēties ar Mozu Ābramu, vecu vīrieti ap astoņdesmit gadiem, kuram, pēc baumām, joprojām ir vēzis. Viņa cerēja kļūt par atraitni un bagātāko sievieti pasaulē. Turklāt likumīgais Mozus dēls izdarīja pašnāvību. Otrs palika traks. Un manai meitai izdevās saslimt ar AIDS, viņa arī bija diezgan padauza.
  Tātad tiešo mantinieku nav. Un Jeļena varēja cerēt mantot vislielāko bagātību!
  Bet šeit ir problēma, vīrs nenomira. Bet, protams, viņam vairs nebija spēka.
  Jeļena sapņoja par seksu. Mozus viņai sacīja: - Vai tu, jaunā sieviete, vari pastaigāties. Bet lai žurnālisti nesaņem vēju, un tā uzreiz šķiršanās!
  Ideja, protams, ir laba.
  Elena valkā masku striptīza bārā. Tas ir vēl labāk, jo viņai ir ideāla figūra. Bērnu nebija, un viņa nodarbojas ar fitnesu. Viņai par nelielu naudu var arī izīrēt vīrieti. Bet tas vairs nav tik interesanti. Alfons, šī ir tava rotaļlieta, un ir daudz patīkamāk, ja esi prostitūta. Un tāpēc, ja vīrietis dara to, ko vēlaties, tas nav tik aizraujoši.
  Bet tagad dejo jaunpienācējs. Ļoti izskatīgs jauneklis. Viņš uz skatuves ir lēni un graciozi kails. Jā, tiešām, kāds skaists vīrietis. Mati ir zeltaini, un pieredzējusī Elena redz īsto matu krāsu, nevis krāso. Seja ir ļoti maiga un skaista, kā meitenei. Un āda ir tik gluda, tīra, iedegusi. Šeit viņš ir pakļauts pašiem dibeniem. Viņa muskuļi ir ļoti izteikti un skaisti. Nav masīvi, bet tiem ir tik elegants un harmonisks zīmējums, ka tas vienkārši tracina!
  Dažāda vecuma sievietes burtiski rēc. Un viņi ielika naudu viņa peldbiksēs. Un paceļas jaunības vīrišķā pilnība, viņam ir tik liela.
  Elena pamāja ar roku.
  - Viņš ir mans! Es to gribu sev!
  Dežurants atzīmēja:
  - Šī ir viņa pirmā uzstāšanās striptīza bārā. Un pēc pasūtījuma tas tiks atskaņots izsolē, un sieviete to nopirks uz nakti. Vai esat gatavs izlobīt?
  Elena pamāja.
  Vai vīrietis tiks izsolīts? Tas ir lieliski! Protams, esmu gatavs!
  . NODAĻA #1
  Striptīza bāram bija viens pluss, tajā drīkstēja tikai sievietes. Un vīriešu kārtas striptīzdejotājas sievietes algoja par naudu. Tāpēc bija daudz cilvēku, kas gribēja tajā darboties. Patiešām, vīrietim, īpaši jauneklim, kad hormoni spēlējas, dejo, sievietēm kailējas un pat ar viņām nodarboties ar seksu un ņemt par to naudu, ir pasaka!
  Slavka bija neparasti izskatīgs un arī nodarbojās ar cīņas mākslu. Un viņa ķermenis bija vienkārši ideāls pēc ķermeņa uzbūves un veikls. Viņš prata labi dejot, kustēties, teicami stiepjas. Vienkārši ideāls puisis striptīza bāram.
  Tomēr Slavka labi mācījās institūtā un rēķinājās ar karjeru. Un viņam nebija īpašas vēlēšanās būt žigolo. Bet viņa tēvs ir parādā daudz naudas mafijai. Un vajadzēja dabūt pareizo daudzumu un ātri. Pretējā gadījumā bandītu atriebība būs briesmīga.
  Un Slavka nolēma mēģināt nopelnīt naudu striptīza bārā. Turklāt visi teica, ka viņa sejas un ķermeņa skaistums ir pārsteidzošs.
  Striptīza bāra priekšniece bija sarkanmataina sieviete, kura izskatījās pēc trīsdesmit gadiem. Diezgan mīlīgs. Viņa izvēlējās no daudziem kandidātiem. Precīzāk, primārais darīja palīgu. Tūlīt divdesmit vīriešiem, kuri gribēja kļūt par striptīzdejotājiem, mūzikas pavadījumā bija jāizģērbjas. Un gandrīz visi uzreiz tika atsijāti.
  Slava viņai uzreiz iepatikās. Ļoti izskatīgs jauneklis. Un cik graciozi kustas un skaisti eksponēts, vienkārši brīnums. Tomēr melnā josta karatē, un jūs zināt, kā kustēties un saglabāt līdzsvaru.
  Pati asistente nesen bija prostitūta, krāsojusies, nav skaidrs, kādā vecumā. Un dievināja jaukus jauniešus.
  Viņa tikai jautāja Slavkai:
  - Tev ir astoņpadsmit?
  Viņš pamāja.
  - Tas notika vakar!
  Gleznotā sieviete atzīmēja:
  - Tu izskaties pēc pusaudzes! Tas, protams, ir pat labi! Daudzas sievietes, īpaši vecākas, dievina jauniešus. Bet ar policiju ar mums var būt nepatikšanas... - Viņa uzspieda papēdi. - Nāc, parādi savu pasi.
  Slava turējās. Sieviete, paskatījusies uz dzimšanas datumu, piesita lūpu un atbildēja:
  - Brīnišķīgi! Jūs savāksiet lielu naudu. Divdesmit pieci procenti no ieņēmumiem jums, pārējie mums.
  Jauneklis čīkstēja:
  - Nepietiekami!
  Sieviete nomurmināja:
  - Tie joprojām ir labi apstākļi. Mums ir vesela pils. Turklāt šeit ir bagātākās sievietes Maskavā. Vai viņi zina, cik daudz naudas viņi tev iedod žigolo? Tāpēc neuztraucieties!
  Slavka paklanījās. Sieviete pieskrēja viņam klāt un iegrūda roku viņa apakšbiksēs. No pretējā dzimuma pārstāvja pirkstu pieskāriena jaunā vīrieša vīrišķā pilnība acumirklī uzpampās. Un tas kļuva lielāks un stiprāks.
  Sieviete pasmaidīja:
  - Jūs esat temperamentīgs ērzelis. Es domāju, ka jums patiks panākumi ar daiļā dzimuma pārstāvēm.
  Slava pamāja. Un es jutu vēlmi. Jauns, veselīgs ķermenis burtiski ir pilns ar hormoniem. Pat ja uz šo sievieti nav īpaši patīkami skatīties. Bet biedrs ir kā stienis, un viņš to vēlas stādīt.
  Viņa pasmaidīja un pamāja.
  - Mēs ar tevi mīlēsimies, skaistais!
  Tad Slavka viena pati dejoja rudmatainās saimnieces priekšā. Viņa vēroja, kā jaunais vīrietis, dejojot, izģērbās. Jā, tas tiešām ir aizraujoši.
  Tad, kad jaunietis palika peldbiksēs un arī bija sajūsmā, viņa pielēca viņam klāt. Viņa satvēra pilnību ar roku un saspieda to ar pirkstiem. Skaistajam vīrietim bija karsti un smagi.
  Rudmate pamāja ar galvu un atzīmēja:
  - Labi! Tagad novelciet peldkostīmu.
  Ļoti izskatīgs un muskuļots, reljefs puisis tagad stāvēja pilnīgi kails viņas priekšā. Un viņa stienis uzbriest. Warbler juta sevī kauna un spēcīga sajūsmas sajaukumu. Un cik viņš bija skaists.
  Sarkanmatainā sieviete nolaizīja lūpas. Viņa juta tik spēcīgas vēlmes uzplūdu, ka vairs nespēja tikt galā. Viņa sāka plēst savas drēbes.
  Un viņa bija kaila.
  Nedaudz briest, bet diezgan spēcīga un muskuļota sieviete pašā sulā. Un viņas krūtis ir lielas un stingras. Jaunam vīrietim, kuram ir hiperseksualitātes virsotne, tas, protams, ir liels kārdinājums.
  Warbler piegāja pie viņas un gandrīz nekavējoties ienāca. Viņš nebija pieredzējis mīļākais un rīkojās jauneklīgā rupjībā. Netērējiet laiku mīlestībai.
  Bet rudmatainā saimniece jau bija sajūsmā, un pēc masturbācijas viņas krūtis kļuva slapjš. Tāpēc liels, karstais stienis viegli iekļuva.
  Un tas bija ļoti jauki, sarkanmatainā sieviete sajūsmā vaidēja. Slavka sāka viņu enerģiski knābāt. Viņš vairāk nekā vienu reizi bija mīlējies ar meitenēm.
  Bet viņi lielākoties paši bija nepieredzējuši un jauni. Bet pieaugušai sievietei mācīt mīlas mākslu.
  Neskatoties uz to, jauneklis ar rokām noglāstīja rudmatainās sievietes pilnās krūtis un intuitīvi izvēlējās pareizo ritmu. Sarkanmate nāca ar mežonīgu vaidu. Tad kāds izskatīgs, izskatīgs puisis izlauzās baltas putras straumē. Un Red atkal piedzīvoja orgasmu no degošas sēklas.
  Slavas dzimumloceklis vēl stāvēja, taču uzreiz pēc izvirduma galva sāk niezēt no pieskāriena.
  Striptīzkluba vadītājs pamāja ar galvu.
  - Un tu esi labs! Tikai vēl nepieredzējis, bet mēs Tevi iemācīsim! Vai esi kādreiz apmierinājis meiteni ar savu mēli?
  Glory pamāja ar galvu.
  - Nē!
  Sarkanmate iesmējās.
  - Un tev ir jāzina, kā! Daudzām sievietēm ļoti patīk kunilings! Neaizmirstiet, ka viņi jums maksā un viņiem ir tiesības pieprasīt to, kas viņiem sagādā prieku!
  Slavka sarāvās:
  - Tas ir pretīgi!
  Sieviete iesmējās.
  - Nu, vai tu gribi uztaisīt minetu? Un daudzas sievietes ar prieku dod vīriešiem minetu! Tāpēc laizīsim manu klitoru tūlīt un darīsim to prasmīgi!
  Jauneklis savilkās grimasē.
  - Vai varbūt labāk bez tā!
  Sarkanmate sarauca pieri.
  - Tad es tevi neņemšu darbā! Un tas ir ļoti izdevīgi, un reti kurš vīrietis to var iegūt. Nu, labi, es tev iedošu vēl simts dolāru!
  Un sieviete izņēma simts dolāru banknoti. Un piebilda:
  - Bieži nāksies strādāt ar mēli, tāpēc mācies student!
  Glory lūdzoši jautāja:
  - Nu, vismaz nomazgājies...
  Rudmate pamāja.
  - LABI! Tikai jūsu jaunībai un tāpēc, ka šī ir pirmā reize. Bet atceries, ja sieviete tev prasa un maksā, izpildi visas viņas vēlmes un bez jebkādām kaprīzēm.
  Un viņa kaila, izliekta un pieklājīgi tuvojās dvēselei. Viņa paņēma lietus rokā un ieslēdza karsto ūdeni. Es jutu, kā sperma tika izskalota no maksts. Un viņa bija ļoti apmierināta.
  Tagad mums ļoti izskatīgam, bet nepieredzējušam jaunietim jāiemāca žigolo māksla un kā sagādāt prieku sievietēm.
  Un tas arī ir jāzina. Pārāk daudziem vīriešiem ir riebums strādāt ar mēli sievietes vēderā. Viņiem tas pat tiek uzskatīts par zapadlo. Lai gan vīrieša mēle sagādā ievērojamu baudu.
  Daži šī iemesla dēļ pat atteicās strādāt par striptīzdejotājiem. Un ko šie tēviņi domā, ka viņi tikai iebāž stieni klēpī un glāsta jauno jaunavu sprauslas.
  Nē, un jaunatnei jākalpo vecenei par naudu, un jāizpilda visas klientu vēlmes. Protams, daudzas jaunas sievietes apmeklē striptīza bārus vai ir pusmūža labā formā. Vecās sievietes nav biežas klientes, vēlme jau pazūd ar vecumu, un vecmāmiņas morāle ir stiprāka. Bet ar viņiem vajadzētu strādāt arī striptīzdejotājiem.
  Un, protams, viņu galvenais uzdevums sagādās prieku nevis viņiem pašiem, bet gan sievietei. Tā ka viņa atkal pasūtīja un samaksāja. Un šeit, protams, žigolo ir vajadzīgas prasmes.
  Varbūt pat vairāk, sieviešu prostitūtām panelī. Un jāsaprot, ka daiļā dzimuma pārstāves ir smalkas būtnes, un dažreiz tās ir jāpiesaista ar prātu un jāturpina saruna. Dažiem, piemēram, patīk pašiem justies kā tēviņiem. Un dažus no tiem var sist ar pātagu, vai ... Nu, lai nekropo.
  Un otrai sievietei nebūs seksa, viņai tikai jārunā no sirds uz sirdi. Un dažām sievietēm patīk piedzert vīrieti, pie cūkas čīkstēšanas un pašām piedzerties.
  Jā, un klientu nav. Bet viņas vīriešiem ir viens pluss: tikai ar sievietēm. Un citos bordeļos, Slavkā, es domāju, ka par naudu viņi būtu likuši aizstāt tēviņu gan dupsi, gan muti! Un tā viņš strādās pēc labākās sirdsapziņas. Un viņa to izbauda. Šī ir gandrīz jaunava, kas īpašā veidā uzbudina iekāres pilnu mātīti.
  Sarkanmatainā bordeļa saimniece apgūlās uz dīvāna un izpleta kājas. Viņas incītis bija tīri noskūts. Viņa pamāja Slavam:
  - Nu, nāc šurp smukulītis!
  Tas kailais, muskuļotais, izskatīgais vīrietis piegāja pie viņas.
  Viņa āda ir miecēta, un mati ir gaiši zeltaini, un pats jauneklis ir vienkārši mīļš, kāds skaists vīrietis. Šeit ir vīrietis!
  Sarkanmate to paņēma un pamāja.
  - Nu laizīsim!
  Jauns un ļoti izskatīgs, kails žigolo nometa ceļos. Un viņa seja tuvojās krūtīm. Slavka pirmo reizi mīlējās ar sievieti šādā veidā, un viņam bija liels kauns. Taču tajā pašā laikā kauns radīja arī sajūsmu. Un vīriešu pilnība atkal pacēlās kā uz mieta.
  Bordeļa saimniece nomurmināja:
  - Nāc, nebaidies!
  Warbler iebāza seju un uzmanīgi ar lūpām pieskārās viņas klitoram. Svaiga, vēl jauna un spēcīga sievietes ķermeņa smarža bija patīkama. Un tas drīzāk uzbudina, nevis atbaida. Un pati incītis bija tīri noskūta, kā ļoti jaunai meitenei.
  Un tā jauneklis atvēra muti un izvilka mēli. Uzmanīgi pieskārās alas ieejai. Ar galu jutu nedaudz sāļu virsmu. Viņa bija slidena, noslīpēta.
  Jauneklis kautrīgi nolaizīja. Nekas briesmīgs nenotika.
  Rudmatainā sieviete uzgavilēja:
  - Esi drosmīgāks, esi drosmīgāks! Laizi kā laizīji saldējumu.
  Kārvis atkal nolaizīja. Un pēkšņi man palika slikta dūša. Patiesībā ir laizīšana no sievietes. Netālu no apkaunojošām vietām.
  Redhead atzīmēja:
  - Nekautrējies! Austrumos pat sultāni sievietes tā laizīja! Tad es tev uztaisīšu minetu!
  Solījums par minetu atstāja iespaidu uz Slavku. Un uztraukums uzvarēja sliktas dūšas un vemšanas uzbrukumu. Viņš laizīja vēlreiz, vēlreiz. Un es jutos iedvesmots kā mākslinieks, kurš sāka saņemt insultu.
  Un viņa mēle enerģiski nopelnīja. Viņš juta, ka Veneras klitors un dzemde kļūst slapji. Bet šis mitrums garšoja labi. Un tas bija kā medus to absorbēt.
  Slavka strādāja un aizrāvās. Šeit ir viņa dzimumloceklis, tik uzpūsts, ka pat sāka sāpēt.
  Un valoda darbojās mehāniski un enerģiski. Rudmatainā sieviete skaļi vaidēja. Viņa piedzīvoja vēl vienu orgasmu un tik spēcīgu. Tas izraisīja lielu apbrīnu.
  Un Slava bija mežonīgi sajūsmā. Tagad viņš ir vīriešu prostitūta. Tas ir apkaunojoši, un tajā pašā laikā tas ir liels ieslēgšanās.
  Jauneklis bija sajūsmā. Pat tad, kad bordeļa saimniece beidza ar mežonīgu saucienu un šļakstīja viņam sejā šķidrumu.
  Tad, turot savu vārdu, viņa pati noliecās un paņēma mutē viņa jauno, lielo pilnību.
  Sarkanmate strādāja pie paneļa. Un viņai tas bija jādara bieži. Ja klients ir tīrs un nesmird, tad minetam nav ne vainas. Gluži pretēji, ir patīkami sajust karstā, pulsējošā biedra mēli. Un viņa smarža pat sievieti aizrauj un ieslēdz!
  Nu, kāpēc daudzām daiļā dzimuma pārstāvēm nepatīk mīlēties šādā veidā?
  Protams, aizspriedumu dēļ. Šeit, Indijā un Austrumos, tas ir pilnīgi normāls un izplatīts seksa veids. Kas ar mums notiek?
  Bordeļa saimniece sparīgi laizīja kāda izskatīga jaunieša dzimumlocekli. Slavka sajūsmā un izbrīnā atlaida acis. Un viņš atkal pabeidza, un viņa saldā putra ielēja sievietes ģimenē.
  Bordeļa saimniece atzīmēja, ka jaunā vīrieša sperma ir ļoti garšīga un salda. Un ir tik patīkami to norīt, un viņa to dara, pat izbaudot.
  Un cik tas viss ir garšīgi.
  Viņa pat turēja skaisto vīrieša sēklu mutē, ripinot to zem vaigiem.
  Nu šis ir labs!
  Bordeļa saimniece pavēlēja:
  - Labi darīts, laizi mani vēl!
  Jauneklis dedzīgi pamāja ar galvu. Un viņš sāka to darīt ar vēl lielāku entuziasmu. Kopumā viņš noteikti nesapņoja par žigolo karjeru. Bija arī citas idejas un sapņi.
  Jo īpaši viņš pat rakstīja fantastiskus stāstus. Teiksim pat tā.
  Kosmosa pirāti lidoja uz Zemi uz lidojošā šķīvīša. Un viņi nolēma palīdzēt Hitleram Otrajā pasaules karā. Un rezultātā izrādījās, ka uzvarēja nacisti. Un paši kosmosa pirāti saņēma gubernatoru amatus okupētajās teritorijās.
  Un likās, ka viņiem viss ir labi. Bet Hitlers nomira, un viņas pēctecis, vismānīgākais Šellenbergs, nolēma atbrīvoties no zvaigžņu viesiem.
  Bet klusi to izdarīt nebija iespējams, un sākās jauns liels karš.
  Diezgan garš stāsts bija veiksmīgs un populārs, bet nenesa naudu.
  Un vispār ir pagājuši tādi laiki, ka nevar nopelnīt naudu literatūrai.
  Rakstnieku zelta gadi varbūt bija deviņdesmitie gadi. Interneta vēl nebija, cenzūru atcēla un raksti ko gribi.
  Un cilvēki joprojām nav aizmirsuši, kā lasīt.
  Un tagad? Mēģiniet nopelnīt.
  Piemēram, kārpa tagad strādā ar mēli, un sieviete atkal ķimerējas. Tad atkal viņš sāk laizīt pulsējošo, nefrītu stieni.
  Jaunais vīrietis uzvelk... Jā, tas ir jauki. Nu, cik jautri ir Alfonsam.
  Un ūdenskritums atkal izvirda.
  Iezvanījās telefons, un rudmatainā sieviete negribīgi pārtrauca.
  Kā izrādījās, Slavkai, šķiet, paveicās. Viņu pieņēma striptīza klubā. Tagad viņam jādejo sieviešu labā un jākalpo viņām.
  Visnepatīkamākais bija pārējiem vīriešu kārtas striptīzdejotājiem. Gandrīz visi ir vecāki par Slavku, muskuļoti joki. Nez kāpēc sievietes pievelk muskuļi un ņem dejot ambālus.
  Viņi izsmēja Slavku, kas jaunietim izraisīja apmulsumu.
  Bet uz pjedestāla, kad apkārt ir tik daudz sieviešu, tas ieslēdzas un aizrauj. Un ir daudz jaunu un skaistu dāmu.
  Jūs pat brīnāties, kāpēc šādas skaistules maksā žigolo, ja viņi paši var nopelnīt pienācīgu naudu uz paneļa?
  Kārvis dejā tika lēni un seksuāli pakļauts. Viņš novilka zābakus, un viņa kājas ir tik graciozas formas, kā jaunai meitenei, bet tajā pašā laikā spēcīgas un iedegušas.
  Izģērbies līdz peldbiksēm, viņš piegāja pie sievietēm. Viņi viņu aptaustīja un ielika naudu viņa peldbiksēs. Viena pat ar labo roku satvēra jaunietes gailīti, pieliecās un vairākas reizes kustināja mēli. Slavka tik tikko atturējās no finiša.
  Sievietes viņam ķepas kā prostitūta. Un tas uzbudina un rada kaunu.
  Vēl viens kutināja viņas papēdi, bet otrs noskūpstīja viņas dupsi. Jā, šeit ir lieliski.
  Lielākā daļa sieviešu ir wow un pilnā sulā.
  Saskaņā ar striptīza bāra paražu katrs jaunpienācējs tiek uzskatīts par jaunavu un tiek pārdots izsolē pa nakti naudasmaisu sievietēm. Tas iestādei ir ļoti izdevīgi.
  Turklāt, kad notiek kaulēšanās, tas daiļā dzimuma pārstāves ieslēdz tik ļoti, ka viņas par nakti iedod vienkārši absurdas naudas summas.
  Tā jau ir kļuvusi par tradīciju un labu tradīciju.
  Kārvis pēc dejas plunčājās nelielā baseinā. Tad viņu apsmērēja ar eļļu un apsedza ar segām.
  Rudmatainā saimniece arī lika vilkt augstos zābakus līdz ceļiem. Un vāki bija tādi, lai pa daļām atmaskotu jauno vīrieti. Tātad, ieslēdzot sievietes, jūs varat savākt maksimālo naudas summu.
  Karpu, tāpat kā dārgu vergu, pārdeva izsolē. Un tas izskatījās garšīgi. Parasti galu galā sievietes tā tiek pārdotas, un šeit ir ļoti izskatīgs puisis, ar maigu, skaistas meitenes seju.
  Jā, bija vēl viena izrāde.
  Arī Jeļena gatavojās darījumam. Viņai bija jāmaksā skaidrā naudā dolāros, un viņa no kartes izņēma veselu maisu zaļo rēķinu.
  Viņai ļoti patika šis jaukais zēns. Un viņa nolēma, ka par katru cenu viņa pavadīs nakti pie viņa. Lai gan tas viņai varētu dārgi maksāt. Un ja nu vecais vīrs uzzina?
  Elena dziedāja ar nopūtu:
  Cik noguris netīrais vīrs
  Vecais ir pliks un smirdīgs...
  Ciešmeitenes zina likteni
  Pie apvāršņa vienmēr ir mākoņi!
  
  Bet viņš, protams, ir bagāts,
  Viņam ir miljardi...
  Un vienkārši nozagt talantu
  Viņš ir blēdis šajā biznesā!
  Un jaunā sieviete pasmējās par ne pārāk priecīgo dziesmu. Lai gan, no otras puses, daudzi viņu apskauž. Un ka viņai ir maz vīriešu?
  Jeļena bija tik izlaidīga un pieradusi pie seksa, ka viņai pastāvīgi niezēja starp kājām.
  Un pat vibrators nepalīdzēja. Tā viņa ir padauza un ar to lepojas.
  Elena juta, ka viņas sprauga deg. Un viņa ļoti gribēja. Viņa atcerējās, kā viņa mīlējās ar afrikāni. Viņam bija tik liela pilnība. Un viņš to burtiski iestādīja kā uz iesma.
  Pēc tam Jeļena piedzīvoja vairākus spēcīgus orgasmus un saņēma vairāk naudas.
  Tāpēc viņa domāja, cik labi ir būt prostitūtai. Tik daudz jautrības un ienākumu. Un tā bija lieliski ar vīriešiem.
  Ar viņiem tu esi kā kaķis, un kaķis ir ļoti mežonīgs.
  Jeļena bija ļoti skaista un figūrīga padauza, liela, muskuļota, ar attīstītām formām.
  Viņai bija daudz klientu. Prostitūtas profesijai ir nepieciešams aicinājums. Ne visas sievietes viņu mīl. Bet Jeļenai bija dabisks instinkts un prasme. Viņa gultā darīja brīnumus.
  Un arī viņas valoda ir ļoti vingra! Pat tagad viņa filmē vīriešus un noteikti viņus laizīs, lai beigtu mutē, un gūtu lielāku baudu, un tiešām paņemtu un ieslēgtu.
  Starp citu, arī Elena vairākas reizes tika pārdota izsolē vīriešiem zem āmura.
  Un viņa tika izģērbta visu acu priekšā un pēc tam pa nakti aizvesta. Diemžēl viņa pārāk agri zaudēja savu nevainību un nevarēja to izlikt pārdošanā. Bet kā ir stāvēt kailam uz platformas, un simtiem vīriešu skatās uz tevi ar izsalkušām acīm.
  Ak, cik tas ir aizraujoši! Un tā jūs jūtat baudu un baudu.
  Jeļena vienmēr gribēja vīriešus un vēl retāk sievietes. Viņai ļoti patika mīlas spēle. Un viņai patika sekss.
  Bet viņa nezināja tādu mīlestību kā filmās vai fantastikas romānos. Viņai nebija romantiskas mīlestības, tikai dzīvnieciska, samaitāta iekāre.
  Bet šis jauneklis bija kaut kas īpašs. Lai gan viņš bija daudz jaunāks par viņu, viņam bija intelekts.
  Un pirmo reizi Jeļena sevī sajuta ko citu, nevis iekāres sievietes zvērisko instinktu.
  Un šis kaut kas lika manai sirdij bažīgi pukstēt, un es sajutu sevī īpašu noskaņojumu.
  Elena dziedāja:
  Mans liktenis, nenožēlo labo,
  Esi skaista, tāpēc esi gudra...
  Apskauj jauno vīrieti
  Lai jaunavas jaunais pavediens nepārtrūkst!
  Viņa ļoti vēlējās seksu, un viņa zvanīja žigolo viedtālrunī, pārskaitot naudu uz iestādes kontu.
  Viņai tuvojās divdesmit gadus vecs jauns vīrietis, izskatīgs un izliekts.
  Elena nolaida apakšbikses un izpleta kāju. Viņš nometās ceļos un ar entuziasmu sāka strādāt starp viņas kājām ar mēli.
  Elena noglāstīja viņa matus un spēcīgo kaklu, bauda vaidot. Alfonss bija pieredzējis un strādāja profesionāli. Šķita, ka viņam arī patika, jo vairāk sieviete ir jauna un skaista.
  Elena vaidēja un paņēma mutē banānu. Es sāku to grauzt kopā ar ādu, kas ir jauki.
  Jā, tas ir diezgan skaisti.
  Elena atcerējās, kā prostitūcijas laikā viņu laizīja arī klienti. Jā, tas bija.
  Un viņi maksāja naudu un sniedza lielu prieku. Kas viņu padarīja ārkārtīgi laimīgu.
  Ir labi būt prostitūtai. Šis ir darbs, kas prasa talantu un iztēli. Un ļoti liels prāts. Un Elena ir ļoti ievērojama meitene intelekta ziņā.
  Un ļoti mīl seksu. Un Alfonsa valoda liek jūsmīgi vaidēt. Šī ir patiesa bauda.
  Elena pasmīnēja, un atskanēja vēl viens dziļš vaids, un ķermenis trīcēja no orgasma, kam sekoja atslābums.
  Jā, tas ir šarms...
  Miljardiere sieviete satvēra žigolo ar rokām aiz dzimumlocekļa. Un viņa stipri saspieda viņu aiz bumbiņām, liekot viņam sāpēs vaidēt.
  Un viņa iesaucās:
  Seksa meitene ir sekss
  Cik apkaunojoši tev...
  Nekad nav garlaicīgi
  Nekad nekautrējies!
  Bet tomēr, kad tev maksā naudu, tas ir labāk nekā tad, kad tu maksā pats. Te nav ko teikt.
  Un jūs varat arī laizīt biedru ...
  Un viņa trāpīja Alfonsam ar papēdi bumbiņās. Viņš kliedza un uzlēca.
  Jaunā sieviete smējās un atbildēja:
  - Nu kā tev suns patīk?
  Viņš pamāja.
  - Jūs esat burvīga kundze!
  Elena pamāja.
  - Tad novelc bikses!
  Alfonss paklausīja. Viņa vīriešu pilnība bija diezgan liela un izskatījās apetīti.
  Miljardiera sieva pamāja ar galvu.
  - Un tagad pie manis!
  Viņš piegāja pie viņas. Un Elena alkatīgi satvēra savu gailīti ar lūpām. Viņa ne velti ir profesionāle un zina, kā laizīt. Un pats galvenais, viņai tas ļoti patīk.
  Un prasmīgi darbosimies ar žigolo pulsējošo kodolu. Viņš diezgan iesmējās.
  Sievietes bieži laiza vīriešu bumbiņas un pat maksā par minetu. Viņiem tas ir liels prieks. Un kurš gan to nezina.
  Un žigolo saņem naudu un tiek augstu. Un tas ir ļoti forši. Šeit ir profesija. Un tev ir skaistas sievietes un valūta. Nu kā var te nedzīvot un nepriecāties.
  Jauneklis dziedāja:
  Jebkuri brāļi, jebkuri
  Mīli brāļus dzīvot...
  Alfonsam nav jāskumst ar meitenēm!
  Elena pamāja.
  - Tev ir laba pilnība! Un esmu ļoti apmierināta. Un jūs vēlaties kaut ko citu!
  Viņš smaidot dziedāja:
  Alfonss vienmēr ir vesels,
  Alfonss ir gatavs uz visu!
  Mēs esam daudz kulaku!
  Parādus neskaiti!
  Elena apstiprināja:
  - Jā, tu esi gatavs! Un es esmu gatavs!
  Patīkami laizīt jauna, izskatīga, muskuļota vīrieša biedru. Un Elena strādāja, atceroties Emanuelu, kurai arī tas patika. Un viņa to darīja ar lielu entuziasmu. Un cik tas ir lieliski, ļoti jauki un pievērš sievietes orgasmam!
  Un tad vīrietis pabeidza, un jaunas sievietes mutē ieplūda spermas straume.
  Elena alkatīgi norija siekalas un bija ļoti garšīgi.
  Tad viņa atbrīvoja Alfonsu. Nedaudz nomierinājās.
  Tuvojās izsoles laiks, kad izsolē bija jāizliek ļoti izskatīgs jauneklis, pamazām viņu atmaskojot.
  Un tas ir ļoti labi. Viņa tirgosies ar citiem iekārojamiem ķipariem.
  Šīs dažreiz ir kaislīgas un karstas sievietes.
  Jeļena domāja, ka būt sievietei ir kaut kā labāk nekā būt vīrietim. Piemēram, vieglāk ir noplēst naudu no vīrieša un nopelnīt naudu panelī. Un sievietei, protams, ir vieglāk precēties ar miljardieri, nekā vīrietim par miljardieri.
  Jā, viņai ir ļoti bagāts vīrs - lai viņš drīz nomirst! Un viņas dzīve ir tik laba un forša!
  Elena dziedāja:
  Ir labi, ja ir miljardi
  Un prot peldēt naudā...
  Bet dažreiz mandeles neizdodas,
  Un Alfonss vairs nedarbojas!
  Un viņa to ņems un pasmiesies.
  
  MEITENE UN NINJA SKUDRĀ
  ANOTĀCIJA
  Meitene basām kājām nokļuva pasaulē, kurā darbojas maģija un ir pilna ar pasakainiem, neticamiem radījumiem. Lai nopelnītu mūžīgo jaunību, meitenei bija jācīnās ar Ninlja Ant. Un iziet daudzus citus testus.
  . NODAĻA #1
  Šeit viņa mežā lasa ogas. Tas ir gandrīz kā mežs. Ja vien stumbra apakšā nav iespiesti koki, kas atgādina vijoles. Bet arī šis ir interesanti.
  Albīna novilka roku pa šādu auklu. Atskanēja čīkstēšana, un tad parādījās rūķis.
  Meitene čīkstēja:
  - Oho!
  Rūķis bija garš kā vāvere, diezgan mazs. Bet tajā pašā laikā viņš turēja rokās burvju nūjiņu.
  Viņš paskatījās uz garu, basām kājām meiteni vienkāršā baltā zemnieku kleitā un jautāja:
  - Ko tu gribi, meitiņ?
  Albīna izpļāpājās:
  - Es gribu kļūt par visas Krievijas ķeizarieni!
  Rūķis iesmējās un nomurmināja:
  - Ak, to tu vēlies! Labas ambīcijas!
  Meitene pamāja.
  - Un ja visa pasaule, tad vēl labāk!
  Rūķis nosvilpa:
  - Tā? Vai atceries stāstu par veco vīru un veco sievieti un zelta zivtiņu?
  Albīna bija aizvainota:
  - Es nemaz neesmu vecs. Man ir tikai piecpadsmit gadi.
  Mazais cilvēciņš ar cepuri pamāja un jautāja:
  - Vai tu pabeidzi skolu?
  Meitene ar nopūtu atbildēja:
  - Vēl nē!
  Rūķis vēlreiz pamāja ar cepuri:
  - Un tu gribi valdīt pār pasauli?
  Albīna atzīmēja:
  - Man ir draugs. Viņš ir īsts ģēnijs. Lai viņš ir ķeizars, bet es - ķeizariene.
  Rūķis jautāja:
  - Arī zēns?
  Varone meitene pamāja.
  - Jā, zēn. Bet tik liels ģēnijs, ka viņš nekad nav bijis līdzvērtīgs cilvēces vēsturē.
  Mazais cilvēciņš pamāja.
  - Jā, es zinu! Viņš lauza tādu malku vēsturē, vēsāku nekā Čingishans. Un tas sāpēs vēl vairāk, ja jūs to neapturēsiet.
  Albīna loģiski atzīmēja:
  - Labāk, lai planētai ir viens liels diktators uz visiem, nekā divi simti mazāku despotu dažādās valstīs!
  Rūķis pamāja.
  - Var būt! Viens karalis vismaz nezags no sevis un neļaus izcelties kodolkaram starp valstīm, kas iznīcinās visu Zemi.
  Varonīgā meitene piekrita:
  - Redzi, saproti. Tāpēc dodiet mums varu pār planētu Zeme!
  Mazais cilvēciņš cepurītē piezīmēja:
  "Tas prasa daudz, pareizāk sakot, milzīgu maģisku spēku. Un es esmu tikai mazs rūķītis. Tikai augstākie Demiurgu dievi var dot jums tādu spēku.
  Albīna nomurmināja:
  - Tātad ved mūs pie šiem Dieviem.
  Rūķis piezīmēja:
  - Tas ir garš ceļš līdz viņiem, meitiņ. Un nevis to, ka viņi izpildīs tavu lūgumu. Pasaules varai ir jābūt cienīgai. Un jūs, tikai rotaļīgie pusaudži, kuri vēl nav beiguši skolu. Kā var uzlikt tik kolosālu atbildību?
  Meitene dziļi ievilka elpu un atbildēja:
  - Nezinu! Bet neviens nav labāks par mums. Un Vitālijs Akulovs ir tāds ģēnijs. Esmu pārliecināts, ka viņš var izmantot savu varu pār planētu uz labu. Un ved cilvēci uz zvaigznēm.
  Rūķis pamāja.
  - Pagaidām lidošu pie patiesības spoguļa, un tuvāk apskatīšu, kāds ir Vitālijs Akulovs. Un tu, savāc lielākas un saldākas ogas, lai mani pacienātu!
  Albīna pamāja.
  - Tas nāk! Es tā darīšu.
  Pēc tam rūķis pamāja ar zizli un pazuda.
  Un basām kājām, skaista meitene vienkāršā zemnieku kleitā sāka lasīt ogas. Viņa to darīja ar saviem maigajiem, bet tajā pašā laikā garajiem un graciozajiem pirkstiem.
  Tad viņa mēģināja plūkt ogas ar kailām meitenīgām kājām. Bet tas ir grūtāk un neērti.
  Meitene strādāja un jautri dziedāja:
  avenes,
  Pamudināja mani tālumā...
  Līdz rudens rītausmai
  Gaidām zeltā...
  Kā šie dzirksti?
  Dzirksteles rītausmā
  Ak, cik salda avene!
  Meitene grozā lasīja ogas. Turklāt nevis avenes, bet kaut kas līdzīgs zemenēm, tikai košākas, un izskatās pēc rožu pumpuriem. Jā, šī ir skaista oga.
  Meitene domāja, kāpēc viņai vajadzīga vara pār pasauli? Tik daudz rūpju un nepatikšanas, neviena mirkļa brīva. Un, lai arī miljoni tevi svētī, bet miljoni tevi nolādē! Un pats galvenais, ar jebkuru praktisku lēmumu ir upuri un neapmierinātie.
  Piemēram, kā ar alkoholu? No vienas puses, tas ir kaitīgi, bet, no otras puses, daudziem šņabis ir vienīgais dzīves prieks! Lai gan viņa ir rūgta un nejauka.
  Albīna, protams, dzīvē ir daudz ko redzējusi, bet šņabis garšo tik pretīgi, ka nav iespējams saprast pieaugušos, kas dzer tik pretīgas lietas. Tomēr cigarete ir vēl pretīgāka, un daudzas meitenes smēķē. Viņi saka, ka vēlas būt slaidāki.
  Bet Albīna ir gaļīga, muskuļota meitene, kā tīrasiņu zirgs. Kāpēc lai viņa būtu kalsna? Un tas viņai piestāv.
  Tiešām, ko, meitenei vajadzētu būt skeletam? Un tajā pašā laikā viņai nav tauku, ir tikai muskuļi!
  Meitene salasīja ogas un atkal dziedāja:
  Kalinka, Kalinka, mana Kalinka,
  Mana avene, mana avene!
  Es savācu veselu maisu aveņu,
  Un no šī svara saplēsa muca!
  Pēc tam, kā ņemt un pasmieties. Jā, tas izskatās ārkārtīgi smieklīgi.
  Un viņa arī gribēja, lai kāds puisis noglauda viņas stiprās, muskuļotās kājas. Un tas bija jauki, kā kaķim.
  Rūķis beidzot ir ieradies. Un grozs jau bija pilns. Viņa atnesa rūķi. Viņam blakus parādījās ļoti skaista, bet maza meitene ar spārniem.
  Viņa pakratīja savu burvju nūjiņu, no tās izlidoja dzirksteles un čivināja:
  - Sveika mīļā!
  Albīna pamāja.
  - Sveiki! Un kas esi tu?
  Spārnotā meitene atbildēja:
  - Es esmu feja!
  Varonīgā meitene pamāja.
  - ES tā domāju! Kā ar Pīteru Penu?
  Feja pamāja ar galvu.
  - Nē! Es esmu savādāks! Bet arī ļoti spēcīga, un es varu jums dot spēju lidot. Vai mūžīgā jaunība!
  Albīna nosvilpa:
  - Mūžīgā jaunība ir lieliska, bet kā ar varu pār pasauli?
  Feja pasmaidīja un atbildēja:
  - Un tu būsi karaliene?
  Meitene izlaboja
  - Ķeizariene!
  Feja paraustīja plecus.
  - To ir grūti sasniegt. Labāk palūdziet mūžīgo jaunību. Tas ir tas, ko sievietes vienmēr ir vēlējušās vairāk par visu, vairāk par varu.
  Albīna pamāja.
  - Labi! No tevis es paņemšu mūžīgo jaunību. Un es prasīšu citām fejām vai burvjiem varu pār pasauli!
  Feja vicināja spārnus un atzīmēja:
  - Vēl ir jānopelna mūžīgā jaunība. Piemēram, ko jūs varat darīt?
  Meitene, lepni iztaisnojot muguru, sacīja:
  - Man taekvondo ir melnā josta! Un es palīdzēju Vitalikam darīt īstus brīnumus.
  Feja smaidot pamāja ar galvu, jautādama:
  - Kam tu dod priekšroku, duelim ar zobeniem vai intelektuālai cīņai?
  Albīna paraustīja plecus un atbildēja:
  - Cīnīties ar zobeniem, tas ir Kendo! Es viņu pazīstu tikai tādu, izdabājot. Lai gan viņa ir gudra karotāja. Un uz inteliģences rēķina, nevis muļķis! Tātad, gatavs abiem!
  Pasaka pasmaidīja un atzīmēja:
  - Kā būtu ar cīņu ar zosādas nindzju uz zobeniem?
  Meitene saskrāpēja pakausi un atzīmēja:
  - Ninja-Goosebump, izklausās kaut kā draudīgi! Ne pārāk vēlas sazināties. Vai var labāk izmērīt intelektu?
  Fairy teica:
  - Un ja ar nindzju zosādu nevis uz zobeniem, bet ar plikām rokām un kājām?
  Albīna pamāja.
  - Cīņā es esmu zvērs! Diezgan gatavs cīnīties, pat ar zosādu, ja bez ieročiem!
  Feja ar spārniem pamāja.
  - Nāc, tad cīnies!
  Un mazā burve pamāja ar zizli. Un meitenes priekšā parādījās ļoti kaujoša nindzja. Precīzāk, viņš bija par galvu īsāks par Albīnu. Un viņš tiešām izskatījās pēc skudras, tikai maskā. Un viņam uzreiz ir sešas ekstremitātes, kurās viņš tur zobenus un dunčus.
  Feja čivināja:
  - Noliec ieroci! Cīnīsimies ar kailām rokām!
  Zosādas nindzja nolika zobenus un dunčus, vienlaikus atzīmējot:
  - Slavenam karotājam kaut kā ir neērti cīnīties ar meiteni ar basām kājām!
  Feja piekrītoši pamāja ar galvu.
  - Es saprotu! Bet šī meitene vēlas būt mūžīgi jauna un skaista. Un tāpat nekas šajā pasaulē un nevienā citā pasaulē nav dabūjams. Līdzās tam viņai ir tevi jāpārspēj un, protams, jāatbild uz trim jautājumiem.
  Albīna ar aizvainojumu teica:
  - Ko, man vēl jāatbild uz jautājumiem?
  Feja smaidot pamāja.
  - Noteikti! Bet galu galā jūs ne tikai iegūsit mūžīgo jaunību, bet arī ... Ja jums kaut kas tiks nogriezts, tad tas viss tiks viegli atjaunots. Un neviens tevi nekad nevar nodarīt pāri. Un tas jau ir forši.
  Albīna piekrita:
  - Jā, forši. Par to jūs varat svīst.
  Spārnotā burve izskaidroja kaujas noteikumus:
  - Tev būs sešas kārtas. Nokauts, kā jau klasiskajā, profesionālajā boksā. Kad notriekts, līdz tiesnesis ieskaita, virzieties uz stūri. Gadījumā, ja sešās kārtās neviens netiks izsists, uzvara tiks noteikta pēc punktiem.
  Zosādas nindzja atzīmēja:
  - Tad jau labāk uzreiz divpadsmit apļus, kā jau profesionāļiem! Cīnīsimies pa īstam un pa īstam!
  Feja pamāja ar galvu.
  - Varbūt divpadsmit! Bet ceru, ka būs nokauts!
  Un atkal pamāja ar savu burvju nūjiņu.
  Tūlīt bija gredzens ar virvēm, un tiesnesis - meitene treniņtērpā.
  Albīna novilka savu zemnieku kleitu, lai tā netraucētu cīņai.
  Pēc tam viņa palika tikai vienā bikini. Viņas muskuļi tagad bija ļoti labi redzami. Tie ir tik reljefi, un pati meitene ir skaista un apburoša blondīne.
  Viņai, man jāsaka, parasti ir vienkārši neiedomājams lielisks šarms.
  Un seja un tajā pašā laikā maiga, gandrīz bērnišķīga meitene, bet ar drosmīgu zodu.
  Abi cīnītāji paklanījās viens otram. Atskanēja gongs un signāls sākt kauju.
  Albīna jau bija izsmalcināta cīnītāja, kura ar cīņas mākslu nodarbojās jau no trīs gadu vecuma. Un viņa redzēja, ka ienaidnieks ir zemāks augumā un vēl vairāk ekstremitāšu garumā, ko jūs varat ņemt no skudras.
  Tomēr skudras ir ļoti spēcīgi un veikli kukaiņi. Un tie ir jātur attālumā.
  Un meitene ar savu baso kāju iekrāva nindzju skudru vēderā. Un viņš, saņēmis sitienu, apstājās. Tad viņš metās pie Albīnas.
  Varonīgā meitene viņu sagaidīja ar sitienu no kailā apakšstilba. Kukaiņu nindzja bija pārklāta ar hitīna apvalku, un tāpēc dresētās meitenes spēcīgie sitieni viņu praktiski neietekmēja.
  Albīna vairākas reizes apturēja nindzju zosādu ar sitieniem uzbrukumā, kā arī turēja trīskāršu ar dūrēm galvā. Un līdz šim viņa nav ļāvusi sevi pieķert.
  Pirmais raunds beidzās, un abas pretinieces devās uz stūriem.
  Feja smaidot atzīmēja:
  - Kāpēc tu ļauj viņai sevi piekaut!?
  Ninja Goosebump atbildēja:
  - Es tikai skatos uz viņu!
  Atskanēja gongs, un atkal sāka tuvoties cīnītāji. Un tad zosādas nindzja pēkšņi strauji paātrinājās un ar ķepām iespēra Albīnai pa krūtīm. Meitene nolidoja no kājām. Viņa nokrita uz muguras, un viņas kailie papēži pazibēja gaisā.
  Tiesnesis sāka skaitīt nokautu. Albīna tomēr uzreiz pielēca. Un ar niknumu metās atgūties. Viņas kailās, iedegušās, muskuļotās kājas griezās kā dzenskrūve.
  Bet zosādas nindzja tos paņēma ar ķepām uz bloka. Atvairīja uzbrukumus. Un tad tas strauji paātrinājās. Un atkal viņa ķepas sita meitenei pa vēderu un krūtīm. Atstājot zilumus un nobrāzumus. Un tad sitiens ar galvu pa degunu. Un plūda pa Albīnas Juškas seju. Un meitene pati nokrita.
  Patiesība pieauga, bet tiesnesis joprojām sāka skaitīt nokautu.
  Jā, Albīnas lietas bija mazsvarīgas.
  Pasaka čivināja, vicinot savu burvju nūjiņu:
  - Labi darīts zosādas nindzja! Jūs pārņēmāt iniciatīvu!
  Nindzju cīnītājs atkal paātrinājās. Un atkal nogāza Albīnu. Viņš viņai iesita diezgan smagi, un meitene nokrita un leca, cīnoties pretī.
  Zosādas nindzja nošņāca:
  - Neatkarīgi no tā, vai esat zirga mugurā, vai esat kājām,
  Super čempions...
  Goblins skries tev pāri,
  Ratyu miljonā!
  Albīna metās atgūties, taču uzdūrās spēcīgiem blokiem. Un viņas uzbrukums tika atvairīts. Un asais ķepas gals trāpīja meitenei pa kailo zoli, kas izraisīja tulznas uzpūšanos.
  Skanēja gongs, lai beigtu raundu.
  Meitene, klibodama un satricinādama, atkāpās savā stūrī. Jā, viņa tika labi un smagi piekauta.
  Albīna iekrita krēslā. Un viņa smagi elpoja. Hmm, viņai nekad nav bijis tāds pretinieks. Un ienaidnieks nav cilvēks, bet skudra nindzja. Kas ir ļoti nopietni.
  Šeit ir atkal gongs un jauns raunds!
  Albīna atkal mēģina dabūt sitienus. Bet ienaidnieks, būdams kukainis, ir ātrāks par cilvēku. Un te viņš atkal izlaužas cauri ar īsām ķepām, satver meiteni aiz basās kājas un velk, metot kā lelli.
  Albīna paceļas, bet atkal viņai seko spēcīgs sitiens tieši pa krūtīm. Un ir zilumi, meitene krīt.
  Viņš pieceļas un atkal saņem dūri pa seju. Un arī tas ir sāpīgi.
  Albīna sajuta zilumu pietūkumu zem acs Jā, duelis izvērtās ļoti grūts.
  Bruņurupucis nindzjas nepārprotami dominē un ir vadībā pēc punktiem. Un atkal viņš apsūdzēja meiteni ar skaistu seju.
  Albīna krita, un gongu signāls paziņoja par raunda beigām.
  Meitene burtiski ielīdusi savā stūrī.
  Pasaka pielidoja pie viņas un jautāja:
  Vai jūs saprotat, kāpēc jūs zaudējat?
  Albīna atbildēja ar nopūtu:
  Jo tas ir kukainis!
  Feja pamāja ar galvu un jautāja:
  - Vai vēlaties kļūt divreiz ātrāks?
  Meitene apstiprināja:
  - Protams!
  Spārnotā meitene teica:
  - Pareizi atbildi uz jautājumu. Un tad tev būs patiešām labi!
  Albīna smaidot atbildēja:
  - Nu es esmu gatavs!
  Feja čivināja:
  - Kāpēc Dievam ir daudz dienu!?
  Varonīgā meitene iepleta acis un nomurmināja:
  - Nu un jautājums? Es nesapratu tā nozīmi.
  Feja apņēmīgi teica:
  - Un jums nav jāsaprot nozīme. Tu vienkārši ņem un atbildi, kā vari un saproti!
  Albīna pasmīnēja un, jūtoties iedvesmota, sacīja:
  - Tāpēc, ka Dievs varētu darīt daudzas dienas!
  Maģiskā meitene pamāja.
  - Labi padarīts! Šoreiz viņa atbildēja pareizi. Un jūsu ātrums ir dubultojies.
  Feja pamāja ar savu burvju nūjiņu. Un patiešām Albīnas muskuļi ir piepildīti ar fenomenālu spēku.
  Un tā viņa devās kaujā. Un viņas basās kājas pazibēja. Un tad sitiens iekrita zosādas nindzjas vēderā. Pat viņa pati, trenētā Albīna, novērtēja ātrumu un spēku, ar kādu tika veikts šis sitiens, un smadzeņu satricinājumu, kas viņā iedūra.
  Albīna nikni nomurmināja:
  - Paņemiet fašistu granātu,
  Dziediet serenādi!
  Zosādas nindzja mēģināja viņai uzbrukt. Bet tagad Albīnas kājas, kas bija kļuvušas ātrākas, paspēja viņu satikt. Un viņi trāpīja hitīna apvalkā.
  Bija skaidrs, ka zosāda ar šiem sitieniem bija neērti, taču nopietnus bojājumus tie viņam nenodarīja. Un meitene sita, bet viņa bija priekšā ienaidniekam, un tagad viņa jau bija vadībā pēc punktiem. Precīzāk, šī kārta viņai palika.
  Beigās Albīna pat izdarīja zemu sitienu un nogāza savu kolēģi.
  Viņi šķīrās stūros, un jau nindzju zosāda izskatījās saburzīta.
  Pasaka atkal pielidoja pie varones meitenes un atzīmēja:
  "Tagad jums klājas diezgan labi." Bet jūs vēlaties atkal dubultot savu ātrumu un spēku?
  Albīna piekrītoši pamāja ar galvu.
  - Protams! Kas būtu jādara?
  Maģiskā meitene smaidot teica:
  - Atbildi vēl uz vienu jautājumu.
  Varonīgā meitene pārliecinoši atbildēja:
  - Esmu gatavs!
  Feja iesaucās:
  - Kāpēc ziemā sals, bērniem knibinot degunus!
  Albīna pasmaidīja un atbildēja:
  - Tāds ir jautājums! Bet tas ir bezjēdzīgi un sniedz daudz atbilžu.
  Maģiskā meitene atbildēja:
  - Un tas ir tikai humora dēļ. Šeit mēģiniet, sniedziet atbildi asprātīgi.
  Varone meitene izdeva:
  "Tā kā ziemā ir auksts, tas saspiež degunus bērniem, jo tas nav pietiekami vecs, lai nogrieztu degunu no saknēm!"
  Feja pamāja.
  - Jā. to var saskaitīt! Un jūsu ātrums un spēks tagad atkal dubultosies.
  Un maģiskā meitene paspieda savu burvju nūjiņu.
  Un Albīna sajuta jaunu, neticamu spēka un enerģijas pieplūdumu.
  Viņa sašutusi ieskrēja ringā. Un uzskrēja uz zosādas nindzju.
  Un sitīsim viņu. Kas nav sitiens, it kā ar veseri sists. Un kukaiņu cīnītājs sāka krist un krist ļoti smagi.
  Albīna sita ienaidnieku, un viņš nokrita un ar grūtībām, bet piecēlās. Tomēr visu kārtu diktēja meitene.
  Tad viņa lepni ielēca atpakaļ stūrī.
  Feja smaidot jautāja:
  - Vai vēlaties vairāk dubultot ātrumu un spēku?
  Albīna pamāja.
  - LABI! Iesim!
  Maģiskā meitene vēlreiz uzdeva mīklu:
  - No kā un kāpēc, vilki gaudo uz mēnesi!
  Albīna iesmējās un pārliecinoši atbildēja:
  - Vilki gaudo, jo viņi nevar ēst mēnesi!
  Feja smaidot teica:
  - Tu tiešām esi ģēnijs. Es domāju daudz, lai kļūtu cienīgs!
  Un maģiskā meitene atkal grieza savu burvju nūjiņu.
  Albīna burtiski uzlidoja gaisā. Tik daudz tagad tas ir kļuvis par neticamu spēku un enerģiju.
  Un tā viņa metās pie zosādas nindzjas. Un tā viņa pārvietoja viņa pliko, apaļo papēdi uz zodu. Un kukaiņu cīnītājs iekrita nokautā.
  Tiesnesis noskaitīja līdz desmit un paziņoja:
  - Ar nokautu uzvarēja cīnītāja Albīna! Labi padarīts!
  Viņa pacēla roku pret meiteni.
  Albīna dziedāja:
  - Meitene pat nebaidās no nāves,
  Viņas bars nebaidās ne no kā...
  Sieviete varonīgi cīnīsies ar ienaidnieku,
  Un pat mirstot viņš uzvarēs!
  Feja svinīgi paziņoja:
  - Tā kā Albīna uzvarēja spēcīgu cīnītāju un pareizi un, galvenais, asprātīgi atbildēja uz visām trim mīklām, viņai tiek piešķirta mūžīga jaunība un absolūta audu reģenerācija.
  Un maģiskā meitene ar burvju nūjiņu izveidoja astoņu figūru. Un tad notika brīnums, Albīna ieguva īstu nemirstību.
  Un varonīgā meitene dziedāja:
  Nekas uz Zemes nepaliek nepamanīts
  Un aizgājusī jaunība joprojām ir nemirstīga...
  Cik jauni mēs bijām,
  Cik sirsnīgi mīlēts!
  Virsotnes tika iekarotas
  Par spīti likteņa vētrai!
  
  PUGAČEVS KRIEVIJAS CARS
  Emeljans Pugačovs aplenca Orenburgu. Nemierniekiem neklājās labi. Karaliskie pulki tuvojās. Pašizveidotais cars nevēlējās atcelt Orenburgas aplenkumu, taču karaspēku atdalīt bija riskanti. Reālajā vēsturē nemiernieki joprojām sadalījās un tika sisti pa gabalu. Vispirms pie Tatiščevo, bet pēc tam pie Beloozerskas. Šis lēmums izrādījās nepareizs.
  Bet zēns Oļegs Rybačenko ieradās nometnē pie Emeljana Pugačova. Neskatoties uz to, sniegs joprojām bija, un bija februāra beigas - puika bija basām kājām un ģērbies šortos.
  Viņu atveda pie Jemeljana Pugačova. Zēns soļoja pārliecinoši. Skriet basām kājām pa sniegu ir jautrāk nekā spīdzināšana. Īpaši nemirstīgā ķermenī.
  Zēns ierosināja Emeljanam Pugačovam plānu:
  - Ņemsim cara karavīru formastērpu, un tādu formu mums ir daudz, pārģērbsimies nemierniekiem un kazakiem. Spēlēsim kauju - kā šaušanu. Un tad mēs sagūstītos pugačoviešus iedzīsim pilsētā. Viņi domās, ka tas ir karaliskais karaspēks, un ielaidīs mūs nocietinājumā, un tur mēs viņiem uzbruksim!
  Emeljans Pugačovs apstiprināja:
  - Nu tu iedod kailu! Nu, galva! Es piešķiru jums Yesaul titulu!
  Oļegs paklanījās un atbildēja, dziedot ar smīnu:
  - Ēzaul, Ēzaul, ka tu esi pametis savu zirgu! Roka necēlās šaut!
  Kazaku cars pamāja ar galvu un atbildēja:
  - Tu būsi mans adjutants! Jūsu formas tērps un zābaki paveiks šo triku!
  Oļegs pieticīgi atzīmēja:
  - Un basām kājām ir izveicīgāk! Un man nav pārāk auksti ar kailām krūtīm!
  Par to kļuva Emeljans Pugačovs. Viņš bija vidēja auguma, plats plecos, un, lai gan Oļegs divdesmit pirmajā gadsimtā bija standarta zēna augums, apmēram divpadsmit gadus vecs, tas ir, pusotrs metrs, kazaku cars nebija daudz garāks. Uz šo laiku Oļegs jau bija pusaudzis un varēja cīnīties uz vienlīdzīgiem pamatiem ar pieaugušajiem un būt virsnieks.
  Emeljana pavēlēja...
  - Nu, sagatavojiet šo provokāciju ļoti slepeni!
  Un cik gudri ieskrūvē zinātnisko vārdu.
  Kazaki gatavojās... Viņi uzlika apsardzi, lai neviena dzīva dvēsele to neuzzinātu. Un tika gatavots viltīgs lamatas.
  Bet ienaidnieks joprojām virzījās uz priekšu, bet vēl bija kāds laiks, viņam uzbruka nelielas nemiernieku vienības. Precīzāk, diezgan daudz, bet ne pārāk organizēti pūļi.
  Emeljanai Pugačovai pie Orenburgas bija gandrīz divdesmit tūkstoši kaujas gatavu karavīru. Reālajā vēsturē tas tika sadalīts. Desmit tūkstoši pugačoviešu cīnījās pret septiņiem tūkstošiem cara karaspēka Tatiščes pakļautībā. Ienaidnieks pārspēja Pugačova armiju lielgabalu un šauteņu skaitā, kā arī organizācijā. Taču uzvara maksāja augstu cenu! Turklāt pats Pugačovs nerīkojās īpaši drosmīgi, kaujas lauku pametot pirms kaujas beigām.
  Tagad pugačoviešiem bija vēsturiska iespēja uz pārliecinošu uzvaru.
  Šeit viņi ģērbās vairāk nekā divu tūkstošu izvēlētu cīnītāju formā. Viņi lika viņiem noskūties. Un tas, ka formas tērpi ir valkāti, tas ir dabiski. Un daudz vairāk. Pugačoviešiem bija arī karogi iepriekš notvertajās kaujās, un bungas utt.
  Izrāde bija plānota spēlēt kā pulkstenis. Emeljanai Berdā bija gandrīz simts ieroču, lai gan puse no tiem nebija svarīga. Bet ir ko noorganizēt kadru.
  Lai būtu īstas kaujas izskats. Kamēr Pugačova nav tik slikta. Viņa kontrolē atrodas puse Urālu rūpnīcu. Čeļabinska pagaidām biedējoša, pie Ufas Čika sēž stingri. Vēl ir februāra beigas, un kara iznākums nav skaidrs, un Goļicina spēki atrodas tālu no Orenburgas. Un reālajā vēsturē pēc mēneša pie Tatiščevo notiks kauja un tajā zemnieku armijas sakāve. Kas novedīs pie nemiernieku masveida dezertēšanas.
  Oļegs joprojām ir basām kājām un šortos dod pavēles un dod padomus. Viņa gandrīz iedegušajam, bet gaišmatainajam puikam pakļaujas bārdaini onkuļi.
  Nemiernieki jau šauj. Dārd ieroči, tiek izspļautas nāves dāvanas... Īsta iznīcība ir ceļā.
  Oļegs izrauj zobus un rēc:
  - Slava mūsu svētajai dzimtenei! Būs dzejnieku paaudze! Lielā Emeljana, dārgā - jūsu varoņdarbi tiks dziedāti!
  Un paceļas dūmu mākoņi. Imitācija ir nopietna cīņa. Šeit, protams, viss ir jāparāda pārliecinoši. Īpaši aplenkumā, protams, viņi gaida atbrīvošanu!
  Viņi šauj, protams, tukšgaitā, lai glābtu lielgabala lodes un šāvienu. Un šaujampulveri izmanto sliktāk.
  Emeljans Pugačovs joprojām ir pietiekami spēcīgs, lai ieņemtu Orenburgu - bet cietoksnis ir spēcīgs! Un šeit ir vajadzīga viltība.
  Karotāji un kazaki kopumā ir gatavi... Vairāk nekā divi tūkstoši pārģērbtu kājnieku un jātnieku un vairāk nekā trīs tūkstoši it kā ieslodzīto. Pietiekami, lai pēkšņi pārņemtu pilsētu.
  Oļegs gāja ieslodzītajiem pa priekšu. No ilgstošas skriešanas basām kājām februāra sniegā, viņa puikas kājas bija nedaudz stīvas. Turklāt viņš jau ir pieradis pie karstuma. Bet nekas, nemirstīgam zēnam pirksti nenosals.
  Un tas izdevās patiešām labi.
  Oļegs smaida, atstāj plikas pēdas uz balta fona. Tas izskatās aizkustinoši. Basām kājām skrēja arī vairāki zēni no zemnieku ģimenēm. Viņi ir diezgan rūdīti, lai gan sniegā parasti valkā bastu kurpes.
  Tātad šī armija gatavojas sakaut pugačoviešus uz Orenburgu. Un viņi pat dzied maršu.
  Patiešām, maldināšana ir vienkārša, bet efektīva. Viņu priekšā tiek atvērti vārti, un šī reģiona galvenajā pilsētā ienāk pugačoviešu armāda. Tur var redzēt, ka viņi ir pārāk pārliecināti, ka stulbais zemnieks neko nesaprot, un viņu sasita.
  Šeit nemiernieki tika pilnībā iesaistīti. Seko signāls, un viņi steidzas pie aizstāvjiem.
  Oļegs ar zobenu nogriež uzreiz divus virsniekus. Un zēns izmisīgi kliedz:
  - Padoties! Likumīgais karalis ir ar mums!
  Aizstāvji ir neizpratnē. Karavīri gandrīz neizrāda nekādu pretestību. Cīņā galvenokārt virsnieki, tirgotāju milicija, bagātie kazaki.
  Cīņa ir smaga, bet fokusa. Pilsētā ielauzās arvien vairāk pulku. Un kazaki, un zemnieki ar mietiem, un tatāri ar baškīriem. Cīņa ir smaga.
  Arī Oļegs Ribačenko griež un kliedz:
  - Padoties! Jums visiem būs žēlastība, daudz naudas un brīvība!
  Redzams, ka aizsargu spēki strauji sarūk, kā arī vēlme cīnīties. Pat virsnieki padodas. Kazaki pat negrib mirt.
  Matjuša Borons, Oļegs pārgrieza sev rīkli, ar plikiem kāju pirkstiem metot dunci.
  Cīņa gandrīz nekavējoties nomira. Tirgotāji nokrita ceļos un lūdza žēlastību. Viņi atvilka no vāciešiem gan gubernatoru, gan cietokšņa komandieri. Jemeļjans Pugačovs lika viņus pakārt.
  Sagūstītie karavīri deva zvērestu, virsniekiem tika piedāvāta izvēle: vai nu kalpot caram Pēterim Trešajam, vai nāvessodu. Sadalīts apmēram uz pusēm. Dažiem tika izpildīts nāvessods. Daļa zvērēja uzticību Jemeljanai.
  Pašā pilsētā tika sagrābta bagāta kase un daudz vērtīgu lietu, kā arī gandrīz deviņdesmit lielgabali un lieli šaujampulvera krājumi, bumbas un lielgabalu lodes.
  Kolosālais cietoksnis beidzot sabruka pēc ilgas aplenkuma. Armija Pugačova manāmi papildināta. Un tagad bija iespējams doties uz Tatiščevo un dot kaujas Goļicinam ar pārākiem spēkiem.
  Un pats Oļegs devās uz Čiku pēc palīdzības. Bija nepieciešams uzlauzt Mihelsonu, lai viņš nevarētu sakaut nemierniekus pie Ufas.
  Zēns šortos basām kājām skrēja pa sniegu. Viņam pievienojās arī Margarita. Meitene bija ģērbusies tikai tuniku, un protams arī bez apaviem. Skaista, ar zeltaini cirtaini, lai gan no putekļiem no darba akmeņlauztuvēs.
  Margarita ir skaista, bet vēl bērns.
  Oļegs viņai jautāja:
  - Jūs vēl nebijāt veca sieviete... Jūs nenožēlojat, ka ilgu laiku kļuvāt par meiteni!
  Margarita smaidot atbildēja:
  - Un tu nebiji vecs, bet kļuvi par zēnu gandrīz uz visiem laikiem! Par nemirstību ir jāmaksā, un šī samaksa nav pārmērīga!
  Oļegs tam piekrita:
  - Verdzība uz laiku, bet mūžīga dzīve uz visiem laikiem! Turklāt mēs esam tik ātri, mums nevajag zirgus!
  Margarita iesmējās un atzīmēja:
  - Noteikti! Mēs esam ātrāki, nekā skrien tīrasiņu ērzeļi. Nemirstīgais ķermenis ir īpašs, un tas ir ērtāk akmeņlauztuvēs, zem pārrauga pātagas, nekā parastā ķermenī uz spalvu gultas!
  Oļegs Ribačenko piekrītoši pamāja ar galvu:
  - Ar to nevar strīdēties! Tātad dzīvosim mūžīgi!
  Un terminatoru bērni uzņēma tempu. Oļegs, protams, bija ļoti apmierināts. Viņš ir lielisks bērns.
  Lai gan dažreiz dvēselē iezagās šaubas: vai ir iespējams nogalināt Krievijas armijas virsniekus? Visticamāk, tas ir nepareizi! Bet raganas uzdevums ir jāizpilda. Viņa mainīja Krievijas vēsturi un deva mūžīgu, nemirstīgu ķermeni, pat bērnišķīgu, bet ārkārtīgi spēcīgu un ātru. Un par to jums vajadzētu maksāt un kalpot.
  Un kā var zināt, ja uzvarēs Pugačovs, Krievija tikai uzvarēs?
  Puisis un meitene aptuveni zināja, kur atrodas cara karaspēka vienība, kurā bija jāierodas Miķelsonam.
  Čikai pie Ufas ir divpadsmit tūkstoši organizētu karavīru. Un viņš bija tuvu šīs pilsētas ieņemšanai, taču divas reizes viņam pietrūka veiksmes un disciplīnas.
  Protams, Miķelsonam ir vairākas reizes mazāk spēka, bet reālajā vēsturē viņš tomēr uzvarēja. Tātad... Ir nepieciešams notvert vai nogalināt šo ļoti talantīgo komandieri.
  Un tad tas būs redzams. Bez Miķelsona, iespējams, karaspēks uz Čikas nekustēsies. Un tur Oļegam Ribačenko bija plāns. Sakauj Goļicinu un dodies uz Ufu. Paņemiet šo pilsētu, nosūtiet papildspēkus uz Urāliem un Sibīriju un pats pārvācieties uz Kazaņu. Tad nemiernieki gūs virsroku.
  Un karalienes karaspēks sitīs pa daļām. Turklāt jebkurā revolūcijā ir šādi efekti, jo vairāk uzvaru, jo vairāk atbalstītāju un vājāka ienaidnieka pretestība.
  Tātad ar katru soli sacelšanās tikai stiprināsies. Oļegs par to bija pārliecināts.
  Un Margarita, meitene, kas skrien ātrāk par sacīkšu zirgu, ir kopā ar viņu, un viņi kopā nocirtīs ienaidniekus.
  Jaunie karotāji ieņēma savu vietu slazdā. Viņa pulkā bija jāierodas Mihelsonam ar nelielu eskorta vienību. Šeit viņu jau gaidīja terminatoru bērni.
  Oļegs un Margarita, šūpodami zobenus, uzbruka eskortam. Viņi nocirta vairākus huzārus vienlaikus. Pārējie mēģināja šaut, taču nemirstīgajiem bērniem lodes netrāpīja. Un viņi ar neprātīgu niknumu nocirta ienaidniekus. Un Oļegs Ribačenko pat ar kāju pirkstiem meta asus diskus. Un Margarita to izmēģināja ar basām kājām, un viņai tas izdevās.
  Puisis un meitene bez papildu runas nogalināja ienaidnieku. Mihelsons mēģināja braukt prom, bet Oļegs un Margarita viņu panāca. Viņi Miķelsonu izgāza un sasēja.
  Oļegs pulkvežleitnantu nolika uz pleciem un aiznesa uz Čiku tiesāšanai.
  Nemirstīgi bērni izkaisīja un nolika piecdesmit huzārus, parādot, ka apmaiņā pret mūžīgo bērnību viņi saņēma ļoti foršas spējas.
  Oļegs, vilkdams Miķelsonu uz pleciem, piezīmēja:
  - Par ko es tomēr kļuvu stiprs!
  Mārgareta atzīmēja:
  - Jā, tas vēlreiz apliecina, ka izdarījām pareizo izvēli! Un par nemirstību ir vērts nodarboties!
  Oļegs tam piekrita:
  - Cīnīties ir daudz interesantāk nekā iet uz akmeņlauztuvēm. Šajā ķermenī nav grūti, bet garlaicīgi!
  Margareta piekrita:
  - Rutīna nogalina!
  Čikas nometnē divi baskāju bērni, pareizāk sakot, pēc šī laika standartiem, kad cilvēki ir mazāki par dažiem pusaudžiem, lielas aizdomas neraisīja. Ja tu esi basām kājām sniegā, tas nozīmē, ka esi nabags un zemnieku karaļa pusē.
  Čika atalgoja gūstekni Miķelsonu, dodot bērniem ķeizaru - piecpadsmit zelta rubļus.
  Pašam Miķelsonam piedāvāja: vai nu kalpo karalim, vai karātavām!
  Miķelsons deva priekšroku cilpai. Bet Oļegs piedāvāja ļaut šim komandierim padomāt. Galu galā viņiem vienmēr ir laiks pakārt. Un Miķelsons var būt ļoti noderīgs.
  Čika piekrita.
  - Laiks cieš!
  Oļegs arī ieteica:
  - Vajag ieņemt cara pulku bez komandiera! Lai pasargātu sevi.
  Čika piekrita.
  - Sitiet, kamēr gludeklis karsts!
  Un nemiernieki uzbruka karaliskajam karaspēkam. Viņi uzbruka naktī, Oļegs un Margarita uzmanīgi noņēma sargus.
  Cīņa bija salīdzinoši īsa. Oļegs, izmetot no salauztas izkapts paštaisītu disku, nogalināja pulkvedi, kurš pildīja komandiera pienākumus, un bez viņa morāle krita. Turklāt nemiernieku bija pārāk daudz, un tas radīja spiedienu uz karavīru un daudzu virsnieku psihi.
  Un kas zina, varbūt šis ir īstais cars Pēteris Trešais. Un viņa leģitimitāte ir augstāka nekā Katrīnai II.
  Lielākā daļa pulka tika saņemta gūstā. Tika sagūstīti lielgabali un šautenes.
  Pilnīga uzvara, nesagatavota atvairīt karaspēka uzbrukumu.
  Un, protams, Čikas triumfs.
  Bet, protams, bērni skrien atpakaļ pie Pugačovas. Viņam būs jācīnās pret septiņiem tūkstošiem karaspēka, ieskaitot divus tūkstošus kņaza Goļicina jātnieku. Pugačovs noteikti ir vairāk, bet viņam ir raiba armija. Daudzi bijušie karavīri, kuri ir neuzticami, slikti bruņoti un apmācīti zemnieki, tatāri un baškīri un kalmiki.
  Spēcīgākais kodols ir Yaik kazaki. Bet šie kazaki nav tie daudzskaitlīgākie. Ir arī Iļeckas kazaki, Orenburga un citi.
  Viņi jau skrien uz Tatiščevas cietoksni, kur sapulcējusies ievērojama zemnieku cara armija.
  Pats Emeljans Pugačovs iet ap pozīcijām baltā zirgā. Oļegs Rybačenko uzmanīgi aplūko šo vadītāju. Emeljanam Pugačovam ir meistara izskats. Augums ir aptuveni vidējs, bet uz zirga viņš šķiet garāks īso kāju un plato plecu dēļ. Fiziski nemiernieku vadonis ir spēcīgs. Varēja redzēt, kā viņš griež, un trieciena spēku kaujā.
  Kopumā viņš ir diezgan piemērots priekšnieka lomai. Un par karaļa lomu? Iespējams, ka arī tā.
  Pugačova armija ir lieliska. No Iļeckas aizsardzības ieradās notiesātais Khlopuša, savācis vēl pusotru tūkstoti cilvēku. Tagad Jemeljanai ir vairāk nekā divdesmit tūkstoši cīnītāju. Viņiem ir grūti izmitināties pat cietoksnī. Saskaitiet trīs reizes vairāk karaspēka nekā Goļicins, un arvien vairāk nāk.
  Un Pugačovam ir divreiz vairāk ieroču. Ir diezgan daudz šaujampulvera un serdeņu krājumu.
  Var cīnīties ... Bet armija ir raiba. Ir gan vīri ar šķēpiem, gan baškīri, un tatāri, un kalmiki, un kirgizi un kazahi. Un arī daudz bijušo karavīru no dažādiem garnizoniem, kuri nav gluži uzticami. Ir arī Urālu strādnieki un Sibīrijas šāvēji. Kazaki - kas ir vissvarīgākais armijas kodols.
  Liela armija, bet pārāk krāsaina. Daži karavīri un virsnieki nesen tika sagūstīti Orenburgā.
  Dažas daļas ir no vīrieša, kuras var izmantot tikai cīņā ar roku. Un bars aziātu, ne pārāk disciplinētu un bieži vien neprot krievu valodu.
  Tātad, formāli viņam ir daudz vairāk karaspēka un pat ieroču, Emeljans Pugačovs kaujas spēka kvalitātē ir zemāks par ienaidnieku. Tātad cīņas iznākums nemaz nav tik skaidrs, kā šķiet, balstoties uz tīri formālu spēku samēru.
  Oļegs Ribačenko to saprot. Iespējams, tas Pugačovam ir skaidrs. Čika uzvarēja, jo pārsteidza ienaidnieku. Un reālajā vēsturē tikko uzvarēja Miķelsons, kurš spēja uzbrukt apsteidzot lielāko Čikas armiju.
  Ko tagad darīt? Cietoksnis bija labi nocietināts un apliets ar ūdeni, padarot nogāzes apledojušas un slidenas. Bet jūs nevarat ilgi palikt aizsardzībā.
  Oļegs ieteica Emeljanai:
  - Pats cartēvs uzbruksim ienaidniekiem!
  Emeljana loģiski atzīmēja:
  "Vai viņi mūs neapsegs ar ieročiem?"
  Oļegs ieteica:
  - Es izlūkošu ienaidnieku ar Margaritu, un mēs trāpīsim tieši tur, kur viņš vismazāk gaida!
  Zemnieku karalis apstiprināja:
  - Tā ir laba ideja!
  Un Oļegs kopā ar Margaritu, paņēmis mugursomu ar granātām, un asu zobenu pāri metās pie ienaidnieka.
  Bērni skrēja gandrīz kaili, zēns šortos un meitene tunikā. Oļegs atcerējās Jana Spartaku. Tur bija arī puika Gita. Un sieviete nobružātā tunikā, dejotāja saulē apdegusi. Zēns bija ļoti spītīgs. Droši vien nav iedzimts vergs. Varbūt viņš tika notverts . Tad viņi brauca uz Itāliju, noģērba un izlika izsolē. Lai gan nepareizā Gita, jo viņš bija bronzā no saules apdeguma, tad, visticamāk, viņi viņu aizdzina kailu uz kaulēšanos. Un viņš staigāja tik kails, basām kājām soļodams pa Itālijas akmeņainajiem ceļiem. Viņa kailās zoles dega, ikru sāpes. Bet zēns nenolaida galvu.
  Un pircējs sāka manīt zēnu, viņa dabiski attīstītos muskuļus, jūs varat redzēt bastardu no gludas ādas. Tad viņš iebāza netīros pirkstus mutē. Un Gita neizturēja un iekoda viņam.
  Pēc tam izcēlās kautiņš. Jā, Gita, tas bija zēns, kuru pats Oļegs bērnībā sajauca ar Spartaku. Bet nē, tas joprojām ir mazsvarīgs raksturs.
  Interesanti, vai romieši būtu nolēmuši spīdzināt Gitu? Galu galā gūstā esošie vergi tiek pratināti, spīdzinot?
  Un karstais dzelzs būtu pieskāries vergu zēna plikajam papēdim. Gita auroja un atkārtoja to pašu:
  - Vergi izklīst un nevēlas cīnīties!
  Viņi sadedzināja otro papēdi simetrijas labad un palaida viņu vaļā. Zēns ir spiests uzkāpt uz kāju pirkstiem, un tas diezgan ļoti sāp. Taču Gitai nekārtības laikā tomēr izdevās aizbēgt.
  Varbūt zēns iepriekš bija strādājis karjeros. Viņš vilka smagus akmeņus, sviedriem smelts, histēriski elpoja. Pārrauga pātaga viņu sita. Tas ir ļoti grūti pašās pirmajās darba dienās, kad gaisma jums nav patīkama. Un tad pierod. Grūti kļūst ierasti, un ieradumi kļūst viegli. Tomēr daudzi vergi mirst. Un Gita pārvērtās par mazu vilkačuku.
  Oļegs domāja, ka, iespējams, zēns grāmatā "Spartaks" tika notverts pēc nemiernieku sakāves. Un, tā kā viņš vēl ir bērns, viņš tika nosūtīts ķēdēs uz raktuvēm. Lai viņš lēnām mirst. Vai spīdzināts, apdedzinot zēna muskuļoto ķermeni ar karstu stieni. Tad viņi uzlēja sāli uz apdegumiem un salauza kāju pirkstus jaunajam vergam basajām kājām. Viņi savija locītavas. Visi jautāja, kur Spartaks paslēpis zeltu. Gita klusē, zobus sakoždama. To paceļ uz augšu un strauji nolaiž, velkot virvi.
  Un vēnas plaisā no mežonīgām sāpēm. Un zēns zaudē samaņu. Viņu aplej ar ledus ūdeni, atdzīvina. Un ārsts jūt pulsu, lai noteiktu, vai ir iespējams turpināt spīdzināšanu, vai arī ir jādod nomocītajam atpūta, lai vēlāk atkal mocītu jauno ķermeni.
  Gita tiek smagi un ilgi spīdzināta. Uz brūcēm ber piparus, dauza ar sarkan karstu stiepli, ar adatām iedur nervu galos, un zem puiša basām kājām deg ugunskurs. Un bende grābj siltumu uz plaukta. Un spēcīga deguma smaka, un izrauj katru vēnu.
  Un tagad uzkarsušais gludeklis pieskaras zēna kailajām krūtīm, un viņš zaudē samaņu no mežonīgām sāpēm. Viņu atkal aplej ar ūdeni un ieved sevī. Bende ar knaiblēm izspiež sēkliniekus, zēns pārģērbjas no mežonīgām ciešanām un atkal izslēdzas.
  Gita tiek spīdzināta ... Kāds ziņoja, ka tas ir Spartaka mājdzīvnieks, un zina, kur viņš apglabāja dārgumu. Un romieši spīdzina... Zēnam nebija palicis neviens vesels nesadedzināts vai nocirsts ādas laukums. Bet viņš klusē. Un romieši brīnās par viņa izturību.
  Krasa sieva piedalās spīdzināšanā. Viņa ar nepacietību vēro, kā tiek spīdzināts izskatīgs un gaišmatains zēns. Tas ir aizraujoši. Un tā pēc kārtējās spīdzināšanas viņa pavēlēja atvest Gitu pie viņas un noguldīt uz gultas. Viņa ļoti vēlas to darīt pati.
  Joprojām diezgan jauna un spēcīga sieviete auļoja uz jauna verga vīrišķo pilnību. Gita pirmo reizi kļuva par vīrieti. Pēc tam viņam vajadzēja laizīt viņas vēderu ar mēli. Kas ir nedaudz pretīgi, bet arī neparasti.
  Un tā Krasa sieva pavēlēja pārtraukt spīdzināšanu, un zēns, kurš sacelšanās laikā jau bija nedaudz pieaudzis, sāka labāk barot. Un viņa mīlējās ar viņu.
  Brūces un apdegumi Gitai sadzija kā sunim. Un, kļuvis stiprāks, zēns saritināja iekārīgo Krasa sievu un aizbēga no viņas īpašuma. Pēc tam viņš paslēpās kalnos un izveidoja tur savu aizbēgušo vergu bandu. Galu galā viss beidzās labi. Krass nomira kara laikā. Un Gita palika pie Jūlija Cēzara un izveidoja labu karjeru, apprecējās un dzemdēja daudz bērnu. Un Spartaka liktenis nav zināms. Līķis netika atrasts. Un vai viņš nomira vai tika izglābts, vergi nezināja.
  Bet viņi ticēja, ka viņu Pestītājs, protams, ir dzīvs.
  Oļegs Ribačenko un Margarita Koršunova, kuri kādreiz bija pieauguši, bet tagad mūžīgi, nemirstīgi bērni, tuvojās Goļicina nometnei. Šeit ir trīs ģenerāļi. Un karaspēks tika izņemts no Krievijas-Zviedrijas robežas.
  Kamēr cariskā Krievija karo ar Turciju, nemiernieki ir mierīgāki. Ja Goļicins tiks uzvarēts, tad pugačovieši varēs beidzot pārņemt iniciatīvu. Un pat ņemt Samaru.
  Oļegs un Margarita apstaigāja sargus ... Snieg, un nav īsti labi redzēt.
  Zēns domāja, ka varbūt viņš varētu piebeigt trīs ģenerāļus un pulkvedi Bibikovu, nocirtot cara armijai galvu. Bet to ir grūti izdarīt.
  Zēns un meitene piesardzīgi soļo pa sniegu. Viņi cenšas neatstāt pēdas. Viņi joprojām ir bērni. Uzmanīgi pieejiet pie ratiem. Pistole atrodas kaut kur atsevišķi. Armija gājienā. Nav vairs bargu salnu - marts. Bet sniegs joprojām ir. Jauno karotāju basās kājas aukstumu gandrīz nejūt, it īpaši kustībā. Viņi ātri pierod pie aukstuma.
  Tomēr daudzi bērni bez lielvarām skrien basām kājām pa sniegu, īpaši šajos skarbajos laikos.
  Oļegs domāja, ka viņš ilgu laiku nav skatījies televizoru un nespēlējis datorā. Un tas bez spēlēm ir kaut kā stulbi.
  Puiši pielīda pie vagonvilciena, un Margarita ieteica:
  - Un ja ar šaujampulveri aizdedzinātu noliktavas?
  Oļegs sarauca pieri un jautāja:
  - Vai jūs domājat, ka tā ir laba ideja?
  Meitene loģiski piezīmēja:
  - Bez šaujampulvera armija nav armija!
  Oļegs piekrītoši pamāja ar galvu.
  - Pamēģināsim!
  Un puika šortos metās pie ratiem. Kopā ar meiteni viņi nogalināja trīs sargus ar zobeniem un, izmantojot kramu, klājot sienu, aizdedzināja konvoju, ar šaujampulveri.
  Tas liesmoja, un debesīs sāka celties melns mākonis. Šaujampulveris sāka sprāgt ...
  Puisis un meitene paslēpās nometnē. Sāka panika. Goļicins arī izlēca ar diviem ģenerāļiem. Viņš bija šis princis, kas sirdi plosoši kliedza un rādīja ar pirkstiem.
  Oļegs ar kailajiem pirkstiem iemeta disku, un tas, svilpodams, iedūrās Goļicina kaklā. Princis, izpletis rokas, nokrita. Ģenerālis Mansurovs piesteidzās pie viņa. Bet, jau izmantojot plikus kāju pirkstus, Margarita izmantoja ieroci. Un otrs komandieris sabruka.
  Trešais bija Fērmens, tas, kurš cīnījās pret nemierniekiem kopā ar ģenerāli Karu. Kopā ar viņiem pulkvedis Bibikovs, virspavēlnieka Bibikova radinieks. Tos var redzēt ar nemirstīgo bērnu asu redzi pēc epauletēm, neskatoties uz sniegputeni.
  Oļegs un Margarita atkal meta ripas ar plikiem kāju pirkstiem - viņu nemirstīgajiem ķermeņiem piemita tāda spēja kā komiksu varoņiem.
  Un abi priekšnieki tika nogalināti, viņiem galvas tika izpūstas.
  Pēc tam terminatoru zēns un mežsarga meitene sāka mest virsniekus ar diskiem. Par laimi, pēc komandieru nāves sākās panika, visiem šķita, ka pugačovieši uzbruka nometnei.
  Taču arī divi bērni ir kolosāls spēks. Un viņi nogalina virsniekus, metot asi slīpētus diskus. Un viņi salauž rīkli, pārrauj artērijas un vēnas.
  Bērnus ir grūti atpazīt sniegā, un viņi lieliski maskējas sniega kupenās.
  Bet cara karaspēkam klājas grūti. Oļegs Ribačenko, metot ripas, saka:
  - Slava lielajai Krievijai!
  Un atkal puiša pliko kāju pirkstu mestais disks lido.
  Mārgareta dara to pašu, ar kailiem pirkstiem mētā asi noslīpēto ierīci un agresīvi gaudo:
  - Par Emeljanu Pugačovu!
  Un šie bērni strādā ļoti aktīvi un efektīvi. Viņi griež ar zobeniem. Un virsnieki ir izvēlēti.
  Oļegs Rybačenko dzied:
  - Baltie vilki saspiežas kopā!
  Margarita, ar plikiem kāju pirkstiem metot ripas pretiniekiem, dzied:
  - Tikai tad ģimene izdzīvos!
  Zēns, turpinot vēju, nopļauj ienaidnieku:
  Vājos iet bojā, viņus nogalina!
  Meitene, metot diskus un nogalinot virsniekus, šņāc:
  - Svēto asiņu attīrīšana!
  Jaunie karotāji rīkojas ļoti daudzveidīgi, metot ienaidniekiem granātas.
  Šajā brīdī nemiernieku kavalērija veic reidus nometnē. Izrādās, ka Emeljans Pugačovs nolēma uzbrukt pirmais un savu daudzskaitlīgo kavalēriju pārcēla pēc bērniem.
  Un sitiens bija pēkšņs un īstajā laikā. Stepes apbēra karavīrus ar bultām, kazaki kapāja ar zobeniem, jātnieki tos uzlika ragos.
  Cara armijas griba tika iedragāta, un komandieri tika nogalināti. Šeit Emeljans Pugačovs personīgi ar zobenu nogriež pēdējo pulkvedi un kliedz:
  - Mani bērni, vai jūs atzīstat likumīgo suverēnu?
  Simtiem karavīru un pat daudzi virsnieki nokrīt ceļos un kliedz:
  - Mēs to atzīstam! Kā mēs to atzīstam!
  Pretestība samazinās. Kājnieki gandrīz pilnībā padodas, izņemot dažus virsniekus. Kavalērija nedaudz ilgāk pretojās. Tajā ir daudz muižnieku. Bet arī parastie jātnieki nomet ieročus.
  Oļegs un Margarita nocirta jātniekus ar zobeniem, ar kailiem pirkstiem met asus diskus un čīkst:
  - Lieliski cilvēki vienmēr,
  Lieliski cilvēki - Pētera godībā!
  Gan puika, gan meitene aktīvāk nodarbojas ar kapāšanu un mešanu. Artilērija jau ir sagūstīta. Un kā viņi sitīs braucējus ar buckshot. Viņi samazinās par desmitiem. Notiek totāls slaktiņš.
  Oļegs smaidot dziedāja:
  - Cars lielais Pēteris pirmais, esi vienmēr mums paraugs!
  Un viņš arī to ņems un pārcirtīs ar diviem zobeniem, tūlīt nogriežot pieciem galvas.
  Mārgareta, nogriežot pretiniekus, čivināja:
  - Manas balsis, un es esmu skaista!
  Un arī kā viņš ņems un griezīs.
  Zēns un meitene ir tikai iznīcības iemiesojums. Un tie darbojas kā elektriskās bizītes.
  Šeit krīt cits virsnieks ... Atskan Emeljana Pugačova skaļā balss:
  - Kas man kalpos, tas saņems atlīdzību, un pārējie ies bojā.
  Tagad atnākuši vīri ar bizēm. Un viņi labi cīnās pret kavalēriju. Un zirgu straumes retāk ...
  Arī dzīvi palikušie braucēji padodas. Cīņa atkal uzvarēta ... Pugačovs triumfē!
  Tagad ieslodzītos ved un nodod zvērestu. Karavīri, kā likums, paklanās krāpniekam. Virsnieki ir dažādi. Kurš izvēlas cilpu un kurš zvēr uzticību jaunajam karalim. Turklāt, kas zina, varbūt īsts monarhs.
  Emeljana Pugačova izskats ir ļoti valdonīgs. Var redzēt, ka tas ir kazlēns, kas pieradis komandēt. Un burtiski visi paklanās viņa priekšā.
  Pēc tam, kad Emeljans bija uzjautrinājis tos, kuri atteicās dot zvērestu, viņš veica revīziju.
  Tika sagūstīti septiņdesmit pieci lielgabali - kas tajos laikos bija daudz. Un tik daudz Golitsina karaspēka tika savervēti no cietokšņiem. Arī serdeņi un skrotis ir savās vietās, taču lielākā daļa šaujampulvera sadega. Bet tā nav problēma.
  Vairāk nekā piecarpus tūkstoši ieslodzīto. Armija ir augusi.
  Zemnieku karalis Oļegam par viņa varoņdarbiem piešķīra pulkveža pakāpi, bet kapteine Margarita.
  Un piešķīra arī trīssimt rubļu.
  Jā, zēns turpināja labu karjeru. Jūs varat un izaugt līdz feldmaršalam.
  Un Emeljana iesākumam sarīkoja mielastu...
  Un svētkos viņi apsprieda jautājumu, ko darīt tālāk. Kopumā bija nepieciešams stiprināt viņu aizmuguri. Noteikti paņemiet Ufu un pirms tam Verhoyaitskaya cietoksni, kas joprojām turējās. Sūtiet arī papildspēkus Kunguram un Beloborodovai. Un ņem visas Urālu rūpnīcas. Artilērijas un piederumu, kā arī ieroču iegāde.
  Kopumā atamani tam piekrita. Un pēc Ufas uzņemšanas dodieties uz Kazaņu.
  Cits jautājums, ko darīt ar Jaikas pilsētu? Pārņemt vētru vai pagaidām atstāt blokādē?
  Emeljans Pugačovs vēlējās kādu laiku palikt pie savas jaunās sievas Ustiņas, un daļa kavalērijas devās uz pilsētu. Atamans Ovčiņņikovs uz laiku palika komandieris. Viņam bija jādodas uz Vernekhneyaitskaya cietoksni, tajā pašā laikā pulcējot stepju spēkus. Uz Urāliem tika nosūtīti pastiprinājumi. Bija pat paredzēts ieņemt Toboļsku. Tika sapulcināti ievērojami spēki.
  Kazaku karalis ar kavalēriju devās uz Jaicku. Patīk vai nepatīk, bet šī pilsēta ir simboliska. Bet visvairāk Emeljans gribēja sevi padarīt par troņmantinieku. Galu galā karš ir karš. Un, ja viņi nogalinās, tad vismaz būs, kas turpinās skrējienu.
  Oļegs un Margarita kopā ar galveno armiju, kas virzās uz Verkhneyaitskaya cietoksni.
  Zēns un meitene skrien pie sevis un ir ļoti jautri ...
  Pat ass ceļā.
  Viņi apmainās ar aforismiem;
  Oļegs saka, pielecot, un Margarita atbild;
  Karalis ir stiprs nevis ar kroni, bet ar panākumu kronēšanu!
  Cilvēks nav vilks, bet viņam baru vajag vēl vairāk!
  Dzer, bet nepiedzeries, un ja piedzeries, tad neķer!
  Tirāna runa ir medus, kā mušām Velcro!
  Kas knābj saldās runās, tas ir gudrs kā muša!
  Tirāns rūgts darbos, bet salds runās!
  Kas negrib mieru, tas svētkus neredzēs!
  Cilvēks ir lielisks tikai tad, ja viņš sevi nemaina pret sīkumiem!
  Esiet pacietīgi, bet neesiet pacietīgi!
  Ja vēlies izcīnīt trumpjus, neesi džeks!
  Viens sitiens ir labāks par tūkstoš lāstiem, un viens sitiens pa seju ir labāks par simtiem sitienu!
  Karalis, kurš izģērb savus pavalstniekus, vienmēr ir kails!
  Apavu parasti izģērbties!
  Ar zagšanu tu piepildi savas kabatas, bet iztukšo dvēseli!
  Tirāns mīl varu, bet ienīst to, pār kuru valda!
  Bende reizēm ir vajadzīga profesija, bet cilvēks ar galvu ir nemīlēts!
  Tirānu var nogalināt, bet ne nobalsināt!
  Vīrietis mīl sarkano vārdu, bet dažreiz atraugas asinis!
  Kas ieskatās pagātnē, vienmēr kavējas!
  Nākotne ir miglā tīta, bet nav tālu!
  Nespļauj pagātnē, viņi spļaus nākotnē!
  Tirāns patiesībā ir vampīrs, un viņa runa ir sarkana!
  Ja ļaunprātīgi izmantosi saldo miegu, tad dzīve nebūs medus!
  Saldie sapņi ved uz rūgtu pamošanos!
  Pārāk bieži izlejot no mutes medu, tu piesaisti lāčus!
  Tirāns mīl asinis un sarkanas runas, bet vienmēr tiecies pēc balināšanas!
  Cilvēki baidās no pārmaiņām, bet status quo nekad neder!
  Ja vēlies kļūt par Dievu, neizvēlies primātu par savu mentoru!
  Aitām vajag gudru ganu, nevis stulbu aunu!
  Svēta vieta nekad nav tukša, bet svētums var būt tukšs!
  Cilvēks, tāpat kā Dievs, ir radītājs, un kā velns rada sev problēmas!
  Tirānam, tāpat kā lapsenei, ir dzelonis, bet viņš pat nevar sevi iedvesmot!
  Politiķis ir lapsa, neesiet vēlētāji kā vārnas, kas zaudē dienišķo maizi!
  Vai vīrietim ir kaut septiņi laidumi uz pieres, bet spītība no viņa uztaisīs makaku!
  Dievam ir viss, cilvēkam nav mēra izjūtas!
  Viegli lūgt, grūti ubagot!
  Ir labi, ja ir fantāzija - būt sapņotājam ir slikti!
  Ņemot vērā Dieva spēku, nepazemojieties primāta ambīcijās!
  Pērtiķis atdarina, cilvēks atdarina radoši!
  Nākotne ir paredzēta nevis augstiem kalniem, bet lielām lietām!
  Sirdī jaunība ir mūžīga, bet vecumdienas ir garlaicīgas!
  Negriez asti kā lapsai, labāk turi ar riteni pie krūtīm!
  Vīrieši karā nobriest, bet jūs nevarat nogalināt bez iemesla!
  Karš mazinās veselību, bet pievienos inteliģenci!
  Zelta monētām piemīt valsts nodevības dzeltenums!
  Bendei arī ir sirds, bet ar cirvja dzirnaviņas cietību!
  Cīnīties, nevis mirt, jūs varat gaidīt gadsimtu!
  Dievs ir katrā sirdī, bet ne katrā galvā!
  Lielas ambīcijas mazina laimi!
  Kas par daudz grib, tam ir burbuļa spēks!
  Impērija ir kā māja, būvniecības laikā vajadzīga mīlestība un aprēķins, citādi jumts asiņos!
  Ar labām lietām nekad nepietiek, bet tomēr nevajag pārēsties!
  Ir izdevīgi būt bagātam, tikai nepatīkami, kad visi tevi slauc!
  Ja vēlies būt stiprs, nevājini savu prātu!
  Muskuļi no kontrakcijas kļūst stiprāki, un birokrātija ir efektīvāka!
  Politiķiem patīk strādāt ar mēli, īpaši pie galda!
  Nav lielāka melu par savu taisnību fanātiski pārliecinātu politiķi!
  Dievs vīrieti radīja sievieti, bet sātans pievienoja vēl vienu vīramāti!
  Zaglim ir jāsēž cietumā, bet lielākais zaglis tiek pie troņa!
  Kas nozaga santīmu, tas ir noziedznieks, kurš miljards, liels finansists!
  Ar bezjūtīgu dvēseli nevar pabarot izsalkušos ar svaigu maizi!
  Jo vairāk viņš nozaga, jo mazāks sods, bet ne nākamajā pasaulē!
  Neļaujiet tai dreifēt, tas nenozīmē turēt cilpā!
  Banka var atbalstīt, bet kā pakārta cilpa!
  Kam nav atbalsta, tas tiek piespiests pie sienas!
  Precizitāte ir karaļu pieklājība, bet karaliskie jesteri ir īpaši trāpīgi!
  Politiķis bieži ir āksts, bet reti saka patiesību!
  Jesterim patīk izgriezt patiesību, taču bieži vien viņš riskē tikt nodurts!
  Tas, kurš mīl degvīnu, ienīst savu veselību un saprātu!
  Degvīns ir caurspīdīgs, bet tas miglo smadzenes!
  Piedzērusies jūra ir līdz ceļiem, bet viņš pats vienmēr ir uz ceļiem!
  Izvēlies uz prātīgas galvas, nepiedzeroties no saldā vīna no politiķu mutēm!
  Balsojot par vēlēšanu uzvarētāju vienmēr būsi vīlies, balsot par zaudētāju vienmēr kaitina!
  Kurš netiks izvēlēts, vienmēr būs kļūdas un vilšanās sajūta!
  Balsot par vienu un to pašu politiķi, kā vijolnieks grabē pa vienu un to pašu stīgu!
  Jāmaina politiķi tronī, nevis tas, ka jaunais ēdiens ir labāks, bet jebkurā gadījumā svaigs!
  Balso par jaunajiem, tu pats kļūsi jaunāks ja ne miesā, tad jaunā biznesā!
  Kurš ilgi sēž tronī, tas saviem pavalstniekiem kļūst par hemoroīdu!
  Lai cik durkļi būtu durkļi, bet visilgāk tirānam izdodas uz tām nosēdēt!
  Gudrs tirāns neiestādīs vairāk ienaidniekus, nekā apmānīs draugus!
  Kas sveic tirānu, tas mūžīgi staigās formā!
  Demokrātija nāk par labu gudram, vidēja stulbam, bet tirānija nāk par labu tikai tirānam!
  Bērni izdomāja dažus aforismus. Tad viņi uzbruka nelielai huzāru grupai. Daļa tika sasmalcināta un pēc tam notverta.
  Verkhneyaitskaya cietoksnis. Ļoti spēcīga citadele, un, neskatoties uz to, ka to ieskauj nemiernieki, tā nekad netika ieņemta.
  Pie viņas pieskrien bērni, pa ceļam sacerot vēl dažus aforismus.
  Tirāns vienmēr ir vājš pavēlē: vilks mīl aitas un trīc lauvu priekšā!
  Priesteris melo patiesības dēļ, politiķis peļņas dēļ un dzērājs par glāzi!
  Veiksme ne vienmēr nāk caur godīgumu un uzcītību, bet tā vienmēr aiziet no neuzmanības un slinkuma!
  Ir labi, ja viņam ir ziloņa spēks, viņa veiklība ir sliktāka, gudrība ir vēl sliktāka, un aptaukošanās ir absolūti slikta!
  Viss pasaulē ir relatīvs, izņemot to, ka cilvēks ir pasaules naba!
  Vēlmi sasniegt Dieva spēku nevajadzētu apvienot ar gorillas morāli!
  Zinātnieki attīsta progresu, bet rosina slinkumu!
  Ja gribi būt vesels, skrien, ja negribi būt kropls, bēg prom!
  Cilvēka spēks ir prātā, un vājums ir mēlē!
  Politiķis ir kā auglis, jo gaišāks, jo indīgāks!
  Politiķis ir kā boa konstriktors, tikai viņš atver muti un norij daudz biežāk!
  Tirānam ir daudz viltības, bet maz pieklājības!
  Ja tu gribi kļūt augstāks par Dievu, tu nogrims zemāk par booger!
  Neviens nav mūžīgs, pat dievi dzīvo tik ilgi, kamēr pastāv cilvēce!
  Politiķi grib valdīt mūžīgi, bet nevēlas smīkt pat pāris minūtes!
  Neticiet politiķiem un pārbaudiet durvju stiprumu!
  Tomēr ne viss ir zelts, kas mirdz, bet visu, kas mirdz, var ietīt zelta straumē kabatā!
  Un viens karotājs laukā, kad viņam ir daudz drosmes!
  Spēcīgo izturība, kas vislabāk ierobežo ienaidnieka bezspēcīgo niknumu!
  Dzīvē var sabojāt visu, jūs nevarat dzīvot tikai kā krupju krēsls!
  Viltība ir uzvaras māte, ja arī viņai ir laimīgs gadījums!
  Karš ir mūžīga jaunava - viņa nevar beigties bez asinīm!
  Karš ar mantkārīgu netikles tvērienu - nekad nedod uzvaru par velti!
  Katrs cilvēks ir kā smilšu grauds tuksnesī, taču atšķirībā no visplašākā tuksneša ar malām šim smilšu graudam nav robežu sevis pilnveidošanai!
  Kad dievi smejas, mirstīgie raud, kad dievu smiekli kļūst pērkonīgi, vājo cilvēku gals ir miris!
  Perfektākā tehnika ir bezspēcīga ar savu primitīvo izmantošanu un izsmalcināto bezdarbību!
  Kas var saplēst zvaigžņu paklāju no eņģēm? Cilvēka stulbuma asteroīds!
  Bez represiju pātagas nav iespējams lēciens uz sasniegumiem, kas nes atbrīvošanu visai cilvēcei!
  Jo foršāk ir smadzeņu "zvaniņi un svilpes", jo vairāk tās sagroza force majeure!
  Nabags nav tas, kurš ir kails miesā, bet kurš nav priekšnieks garā!
  Nepatika pret seksu rada neveselīgu morāli!
  Bēru humors ir tikpat piemērots kā balles kleita tranšejā!
  Kas sit spaiņus, tas neizdosies, kurš lauž ilūziju, tas sasniedz patiesību! Uzvarētājam vienmēr ir taisnība, pat ja panākumi tiek gūti ar kreisajām metodēm!
  Labākā dāvana no ienaidnieka, kad viņš dod varu idiotam!
  Tas, kurš iztur apkakli, nekad nekļūs par sieviešu iemīļotu ērzeli!
  Brīvība ir divtik pievilcīga tiem, kas spējuši paverdzināt paši savu slinkuma un bezatbildības sajūtu!
  Kurš bieži par zemu novērtē ienaidnieka spēju cīnīties un reti saņems iespēju gūt vērtīgu uzvaru!
  Kam patīk nospļauties, tam likt spļaut ir sīkums!
  Var runāt daudz neauglīgu frāžu par Dievu, bet no tā nāks derīgi darbi ar gugulinu degunu, kas neizaugs no verbikuma laistīšanas ar upi!
  Uzvarētājus vērtē pēc sasniegumiem un trofejām...zaudētājus tikai vērtē! Uzvarētājam ir tiesnesis, zaudētājam ir noziedznieks! Var apšaubīt uzvaras vērtību un nepieciešamību, bet sakāve vienmēr un nenoliedzami nevienam nenāk par labu!
  Vienīgais sakāves ieguvums ir tas, ka tā iemāca mācīties un izaudzēt veiksmes sēju no rūgto kļūdu asarām!
  Ja vēlaties maldināt ienaidnieku, uzdodiet mīklas saviem draugiem!
  Ja ienaidnieka komandiera plāns ir kā atvērta grāmata, tad tā lapas neizbēgami notraipīs jūsu biedrus ar asinīm!
  Puisis un meitene joprojām jokoja, aplūkojot stipro cietoksni.
  Uzvarētāji paši spriež, apvienojot gan prokuroru, gan advokātu, tikai spriedumu tomēr pieņem nevis viņi, bet vēsture!
  Jo vienkāršāks triks, jo grūtāk ienaidniekam izkļūt no tā izmantošanas sekām!
  Trieciena moments, tāpat kā nots melodijā, noskanēs nedaudz agrāk vai vēlāk, un tas būs nepatiess! Tikai no kapa neskan pat vīlušās publikas svilpiens!
  Ja zini, kas ir tavs ienaidnieks, tev nav jāpazīst draugi, kas nonākuši grūtībās!
  Nezaudē iniciatīvu, tu pazaudēsi saldo uzvaras medu un iegūsi zaudējuma rūgtumu! Kad bokseris svārstās, viņš ir jāsit vēl stiprāk, citādi viņa ekstremitātes padosies!
  Ienaidnieks burā, iznīcināšanas vējš ir viņa burā!
  Kurš, peldot kaujā, noslīks peļķē un sadegs uz vīnogulāja!
  Netīrā maģija kā ziepju putas dzēš acīs, bet ne ienaidniekam!
  Nezāles aug labi, ja tās aug slikti, samazinoties dārznieku stulbajiem aizspriedumiem!
  Patīkamākais mācību process ir sekss! Un pats galvenais, neviens neatteiks otro atkārtojumu!
  Sekss ir vienīgais priekšmets, kurā visi cenšas likt lielākas likmes!
  Kopīgā lieta starp seksu un mācībām ir tāda, ka trīs ir labāk nekā divi!
  Un tikai stabils vienību skaits ir visapmierinošākais novērtējums!
  Kas stāvēs, kad vajag virzīties uz priekšu, tas nestāvēs un negulēs kapa zārkā!
  Mat spews, tas, kurš vienmēr ir strupceļā dzīvē!
  Viņš iet pirmais ar trumpjiem, viņš ir tikai apsmiekls cilvēkiem!
  Kurš vēlas tikt laicīgi uz balvu sadali, tam pašam dāsni jāsūta dāvanas aproču veidā!
  Vakuums neplīsīs, saule nespīdēs!
  Lode nav muļķis, bet gan muļķis, kurš šaujot trāpa garām!
  Ikviens, kurš atsakās palīdzēt cilvēkiem, tērē laiku, ko Kungs atvēlējis grēku izpirkšanai un grēku nožēlai!
  Nāve nekad neaizmirst, pat ja reizēm aizmirst!
  Spēcīgs karotājs, pat viens, ir noderīgāks par vārpu baru, tāpat kā viens ass sirpis sagriež veselu vārpu lauku!
  Bet dažreiz pat starp vāja spārna vārpām sirpjveida batieris var uzklupt nepatīkama izņēmuma bruģakmenim!
  Ja miers, tad dāsnas dzīres, ja karš, tad lai uzvaras kauss vīna!
  Kas ir neveikls militārās lietās, neveikls līķis gultā!
  - Labs karotājs ir tieši tik daudz spiegs, cik palīdz izšūt un uzvarēt! Labs spiegs ir ļoti karotājs, tāpēc tas netraucē nogalināt un izvairīties no zaudējuma!
  Ir viegli iekrist cīņas karstumā, kad vingrinājumos zaudē vēsu spēku!
  Ir iespējams uzvarēt ar rupju spēku, bet bez smalkas diplomātijas uzvaras augļus nesaglabāsi!
  Karā ir divas problēmas - atrast slēpto ienaidnieku un izvairīties no kārdinājuma pašam iebāzt galvu smiltīs!
  Nesēdies ubags karaliskajā karietē, nedod tev tūkstoti ar plauktu atbildēt!
  Nežēlība ir vajadzīga, lai būtu rezultāts - nesaudzējiet ienaidnieku, lai cik vājš viņš būtu!
  Labāk izdzīvot, pārāk daudz nezinot, nekā mirt, iemācoties kaut ko tādu, kas tev tik un tā nekļūs vajadzīgs!
  Cilvēkam patīk visu salikt kaudzē, izņemot tās nepatikšanas, par kurām viņš ir gatavs aizmirst! Tomēr visbiežāk nepatikšanas sakrājas ķekarā tieši aizmāršīgajiem!
  Kad viņi saka, ka patīk, nav jāsteidzas, izlemiet uzreiz, pretējā gadījumā kakls var aizrīties!
  Zaudēt arī vajag, bet īpaši nepieciešams, lai nevarētu zaudēt!
  Uzbrukums ir kā godīgs vējš burā, tikai pastiprinās, lauž citiem mastus!
  Ar kapitulāciju dzīvību nopirkt nevar, un apkaunojoša eksistence tik un tā tiks dota par velti!
  Tas, kurš ir cietsirdīgs pret cilvēkiem, pats kļūs par želeju, ko velni aprīs ellē!
  Precīzs snaipera pilots, visbiežāk netrāpa piezemējoties pazemes platākajā lidlaukā!
  Uzbrukums vienmēr ir efektīvāks par aizsardzību, jo purns no dūres ir slikts bloks!
  Ātri iet uz veiksmi, kurš nevilcinās cīnīties!
  Izklaide ir visnejēdzīgākā un izšķērdīgākā lieta, bet, ja tām nav laika, samaksa par noderīgām izdarībām jau pārsniedz saprātīgas robežas!
  Pats bezjēdzīgākais dzīvē ir izklaide, bet bez izklaides dzīvei nav jēgas!
  Ganam ir jāsaprot aita, bet ne jādomā kā aitai!
  Valdniekam ir jābūt savējam savu pavalstnieku labā, bet svešam pūļa vājībām un māņticībām!
  Visi krīt - tikai garīgi paaugstināts kāpums!
  Kas neskaita čaulas, tas lido kaujā!
  Katrs metiens tiek skaitīts, fortūna zina augstā cieņā!
  Bērnība ir kā atvērums šaha spēlē, kas veido spēli kopumā, taču atšķirībā no šaha katrs vēlas atgriezties un nekad vairs neatstāt atvērumu!
  Aukstums nav briesmīgs, ja sirds deg, un galvā valda ledains miers!
  Jūs varat izdzīvot, iesaldējot problēmas vai emocijas, bet jūs nevarat dzīvot, ja jūtas ir atdzisušas!
  Šakālis var uzvarēt tīģeri, ja viņš ir šakālis kaujā, tīģeris pretinieka izvēlē!
  Puisis un meitene pabeidza skandēt aforismus.
  Viņi tomēr saņēma raganas pavēli kaut ko darīt un šoreiz uz laiku aizgāja.
  Oļegs Ribačenko cīņā ar nacistiem nokļuva paralēlā pasaulē, kur krieviem klājas visgrūtāk.
  Viņam blakus ir Margarita, arī meitene, kas gatava cīnīties ar nacistiem.
  Bērni kādu laiku gatavojas kaujai. Viņi ir gan pionieri, gan pionieri.
  Kādas ir sajūtas nēsāt sarkanas kaklasaites ap kaklu.
  Un basām kājām jau ir pazīstams un pat pieņemams... Mums ir jāgatavojas atvairīt nacistu un viņu līdzdalībnieku uzbrukumu.
  Tai skaitā amerikāņi. Kam jums jābūt gatavam. Ziniet, ka spēki ir nevienlīdzīgi un jums ir nepieciešama atjautība.
  Bērni gatavojas un steidzīgi rok lamatas un izgudro lietas.
  Oļegs un Margarita atrodas dabiskajā pasaulē, un viņi tiek uztverti kā savējie.
  Zēns nacistiem gatavo dažādus pārsteigumus. Jautri kopā ar citiem bērniem.
  Kopā ar Margaritu viņi jūtas pilnīgi brīvi sieviešu un bērnu sabiedrībā.
  Oļegs pat asprātīgi atzīmēja:
  Varonībai nav vecuma, un varoņdarbs dod dvēselei jaunību!
  Margarita piekrita:
  - Gadu varoņdarbam nekad nepietiek, un gadsimtu atmiņu vienmēr ir daudz!
  Puisis palīdzēja, meitene gatavojas atvairīt aizsardzību. Mums jācīnās.
  Šeit ienāk fašisti. Tiesa, Margarita negaidīti atstāja amatu. Tā kā viņa ir meitene, viņa tika nosūtīta uz priekšējo līniju kā sūtnis.
  Meitenes joprojām rada mazāk aizdomu nekā zēni. Turklāt Margarita ir gaišmataina, un viņas seja rada lielāku pārliecību.
  
  Tās galvenokārt ir sievietes karotājas. Pionieri sniedz viņiem palīdzīgu roku, kamēr lauki ir mierīgi un puiši ar smailām meitenēm paši lūdza palīdzēt saviem vecākajiem brāļiem. Viņi pat strādā pārāk dedzīgi, cenšoties vairāk, nerēķinoties ar bērnu spēkiem. Tā viņu vēnas šausmīgi pietūka un pēkšņi, kā vara stieple, uz iedegušajām kaļķainām rokām un basām kājām, tik nežēlīgi, ka gribas raudāt, iznāca notriektas varoņu bērnu kājas. Tajā pašā laikā viņi joprojām paspēj dziedāt;
  Mana dzimtene ir Staļingrada,
  Tajā ziedi dope - rasas dimants!
  Es ticu, ka tā būs priecīga parāde,
  Pasaulē bez kara - debesu skaistums!
  
  Vīrietis kļūs par brāli cilvēkam,
  Pie visiem atnāks sapņu meitene...
  Ja ir grūti, tu esi vainīgs
  Saldā upe būs pilna ar ūdeni!
  
  Frics aizbāza purnu - pasmaida,
  Viņš ir fašistu rēcējs - es jūs visus nogalināšu!
  Bet atbildot viņu gaidīja trieciens -
  Mēs protam pārspēt bez lieliem izrotājumiem!
  
  Pionieris mums veltīja lielu sveicienu
  Viņš parādīja, ka ir īsts tīģeris!
  Un tagad Fritz cīnītāji smagi sit,
  Bērnu spēļu laiks mums ir beidzies!
  
  Pats Kungs Kristus jokojot pavēlēja -
  Jums būs liktenis - sapņu iemiesojums!
  Cilvēks sirdī ir tikai bērns,
  Bēdas viņa dvēselē ir kā rožu vainags!
  
  Lietus lāses - ir jūras pērles,
  Atspulgs viņos, zvaigznes debesīs!
  Nāve mums draud ar asu izkapti,
  Un mānīgais vilks - ar kauliem mežos!
  
  Bet zini pionieri - kaklasaite ir asinis,
  Tikai sarkanā krāsa - svētums gadsimtiem ilgi!
  Svarogs atnesīs - uzticieties mums, mīlestība,
  Debesu žēlastība - zini lieliski!
  
  Berlīnē mēs esam basām kājām,
  Pionieris vada tūkstošiem cīnītāju!
  Un ienaidnieks kļuva - zem ēzeļa jūga,
  Viss Visums ir gaišs - mūsu biedri!
  Meitene Alena pievienoja īsu frāzi;
  Deg debesīs,
  Ļaunās Luftwaffe acis!
  It kā viņi teiktu
  Atkal pērkona negaiss pār pasauli!
  Un vētra patiešām tuvojas, pat saule nolaižas pie apvāršņa mākoņiem mākoņu un kodīgu dūmu sajaukums kož acīs.
  Atskan tālu tuvojošos tanku dārdoņa, un debesīs dūko lidmašīnas. Vispirms karājas slavenie rāmji, kam seko reaktīvie grifi Arado-8. Bīstami daudzfunkcionāli bumbvedēji. Vai ļoti manevrējams Yu-287 ar atpakaļgaitas spārniem. Un jau rūc varenie aplenkuma ieroči. No spēcīgi sprādzienbīstamu šāviņu sitieniem augstu debesīs tiek mesti zemes gabali un izkususi kūdra. Un vēl ļaunāk, no Arado-Super izšautas jaudīgas nevadāmas raķetes, kas saplēš tranšejas... Un tad ir Focke-Wulf uzbrukuma lidmašīnas, kas spēj izlīdzināt jebkuru aizsardzību. Šeit viņa lasa cīņu. Par spīti jaunībai izsmalcinātais majors Andrejs Matrosovs rokās tur binokli ar asu optiku un vēro tērauda fašistu lavīnas tuvošanos. Nacistu ir daudz, un viņi ir neparasti spēcīgi. Pat kājnieki uz riteņiem un bruņumašīnas, izvairoties no kājnieku ieroču apšaudes. Viņi cenšas strādīgos pionierus iedzīt aizmugurē, taču viņi nevēlas doties prom un lūgt rokās šautenes, lai cīnītos.
  Ieroču visiem nepietiek, lai gan vietējie brašie un kurtu bērni atnesa medību bises un pat sporta lokus. Zilacainais un gaišmatainais zēns Oļegs Ribačenko pat izgatavoja slingu, kas pildīts ar paštaisītām granātām ar oriģinālu pildījumu. Viņš ir spēcīgs izgudrotājs. Un pati strope nav vienkārša, bet gan no dažādiem stumbriem - īsta "Katjuša" koka izpildījumā ar pionieru rokām. Inovatīvi puiši amatnieciskā veidā gatavoja sprāgstvielas un pat izgatavoja dažas pretgaisa aizsardzības ierīces. Ikviens vēlas drosmīgi cīnīties un uzvarēt. Un nomirt ar pēdējo domu par Svēto un neaizstājamo Dzimteni neizdosies.
  Majors Andrejs Matrosovs dod pavēli:
  - Neatklājiet uguni bez komandas!
  Patiešām, visam bataljonam viņiem ir vēl tikai trīs pirmskara izlaidumi ar "četrdesmit pieciem" (visi jaunākie ieroči steidzami tiek pārvesti uz Maskavas virzienu, šeit ir tikai tas, ko viņiem izdevās izgriezt pēc atlikuma principa). kas nozīmē, ka vienīgā iespēja ir pielaist Frici tuvāk.
  Priekšā, kā jau nacistiem ierasts, visvairāk aizsargātās automašīnas; tanki "Royal Tiger", "Lion" un pašpiedziņas lielgabali "Ferdinand" -2 ar 128 mm lielgabalu. Tipiska taktika kopš viduslaikiem ir ielaist ķīļa malā stiprākos un teksturētākos bruņiniekus. Un nevar teikt, ka vācieši bija slikti karotāji. Ir pat kaut kā vispārpieņemts uzskatīt, ka vācieši ir dzimuši karotāji. Un perfekti iznīcināšanas tehniķi. Lūk, viņu pēcnācēji - mašīnas, kurām sānos var iedurt tikai vismaz 85 mm kalibrs. "Ferdinands" -128 bija pēc jaunā Fīrera Gēringa gaumes, un šīs mašīnas izlaišana tika uzsākta. Un ne tikai tanku iznīcinātāja modifikācijā, bet ar triecienšauteni. Tiesa, izrāvienu tanku ražošana joprojām tiek veicināta. Viņiem vajadzētu dot ceļu vieglākiem transportlīdzekļiem un nedaudz no lielākās atpalikušās kājnieku daļas.
  Nacistu automašīnas un motocikli šad tad palēnina ātrumu, baidoties izlauzties uz priekšu...
  Bet baskāju pionieru zēns Oļegs Ribačenko pierāda, ka viņi šeit nav palikuši par velti. Pirmkārt, pionieru draugu izgatavota slinga pēc spoža bērna zīmējumiem. Šajā gadījumā tas izrādījās pietiekami tāls, kumulatīvās sprāgstvielas, piemēram, slidas, sašķēla bruņas un ar saplacinātām ķiverēm un savītiem ložmetējiem izspieda nacistu salauztos ķermeņus. Un smagākiem transportlīdzekļiem ir ieroči un pēkšņāk! Trūcīga prettanku mīna, kas nosmērēta ar paštaisītu līmi, un virs velēnas, kas ar stieples palīdzību padara to neredzamu, pārvietojas starp celmiem, tieši zem Karaliskā lauvas kāpura. Tas tanks izskatās pat ļoti baisi, tāds liels 128 mm lielgabals, un uz torņa abās pusēs uzkrāsoti plēsīgi, nikni purni. Acīmredzot vācieši rēķinās ar padomju karavīru iebiedēšanu.
  Kāpura tērauda plāksnes ar čīkstēšanu krīt uz nāvējošo dāvanu. Sprādziens nešķiet pārāk spēcīgs, taču kāpurs tiek norauts, un nacistu tanks sāk kūpēt kā skurstenis un tādam briesmonim negaidītā ātrumā griežas kā milzīgs tornis ar baļķa stumbru.
  Citi, pionieru zēni, izmanto līdzīgas ierīces, kā arī savas izcelsmes sprāgstvielas, kas metinātas pēc Oļega Ribačenko novatoriskās receptes. Tā kā vācu kājnieki ir gļēvi un tanki un pašpiedziņas pistoles ir neaizsargāti priekšā, viņi par to tiks sodīti.
  Šeit, piemēram, smago "Ferdinand" -128 vislabāk nosedz no katapultas, jo nekas nevar iekļūt 200 mm bruņās. Un viņš paņems vājāku jumtu ar garantiju. Turklāt izcilais Ribačenko izdomāja, kā padarīt sprādzienu virzītu. Lai to izdarītu, pietiek ar parastās kvēlspuldzes armatūru. Tad vakuums iesūks sprādziena vilni, un visa enerģija nonāks vienā punktā. Šis jauninājums kopā ar speciālu sprāgstvielu, kas pagatavota ar garšaugu un kaltētu sēņu piejaukumu, ļauj radīt nopietnus iznīcināšanu pat ar nelielu sprāgstvielu iepakojumu. Un zēni un meitenes izmanto visparastākos, tikai trīs stīgu lokus un katapultus, lai šautu uz Vērmahta tērauda radībām. Tā "Karalisko tīģeri" sasita kāpuri, un viņš, plēsējs, tika ievainots, dusmīgi krakšķēja no dzinēja un gandrīz akli izmeta lādiņu.
  Slavenais "vilkacis", ar zemu siluetu un spēcīgām bruņām, izskatās kā saplacināts bruņurupucis. Šie pašpiedziņas lielgabali parādījās pavisam nesen padomju un Vācijas frontē. Pateicoties labajai braukšanas veiktspējai, haubices lielgabalam, kas iekļūst pienācīgā attālumā, un izdzīvošanas kaujā, Vilkacis nekavējoties kļuva par līdzību mēlēs.
  Bet viņa kāpuri joprojām ir parasti, kaut arī plati ... Tomēr vēl labāk ir iedragāt automašīnas apakšu un likt tai izspļaut iekšpusi ar rezerves daļām.
  Tad jau šis ir bruņurupucis, kuru no kalna virsotnes izsvieda varens, krievu ērglis. No kuras rāpjas ārā šķeltas zarnas un noslepkavoto nacistu apkalpes locekļu zemes kauli.
  Ļubova Markovna dod priekšroku trāpīt "Karaliskajam tīģerim" no zemstobra granātmetēja - kāpurķēdes mērķa, un, lai tanks zaudētu spēju kustēties, būtu jāsalauž rullīšu piedziņa. Blondīne komjauniete ar nedaudz zilganiem matiem, savilkušās cirtas, grieza rokās ieroci un ņurdēja:
  - Vakariņās uzcep sevi klaipā!
  Lūk, kārtējais salauztais Vilkacis, kā pirātu fregate ar salauztu stūri, jau slīd uz sāniem. Iedur bruņas un saduras ar "Karali Tīģeri". Un abi tērauda zārki uz kāpurķēdēm sāk mirdzēt, un pēc dažiem mirkļiem sprāgst detonējošās munīcijas dēļ. Pāris vieglo transportu spraugas dēļ apgāzās, un ložmetēji noslāpās, piepildoties ar patronām un šāviņiem. Pēc tam šie mīdītie līķi tiek apgriezti.
  Skaisti izteicās Alesja Muravjova, kura tikko lika apgāzties uz priekšu izlēkušajai Panterai, arī veikli nogriežot slidotavu:
  - Spēks ir nevis muskuļos, kas guļ, bet smadzenēs, kur nav čaukstošu peļu!
  Ļubova Markovna, pārlādējot granātmetēju un sverot to rokās, ir satraukta. Munīcija ir maza, un ienaidnieks ir spēcīgs, bet joprojām nezaudējot optimismu, viņš saka:
  - Ozola galva un čuguna prāts liecina par kaujā nocirstu sapuvušu celmu!
  Un piebilst:
  -Pat ozola ķermenis ar saīsinātu prātu ir tikai celms, zem kāda cita sēdekļa!
  Uz velna duci apstājās tikai smagas mašīnas. Salauztas un bezpalīdzīgas tvertnes, kas smaržo pēc novecojušiem vulkāniem, nemaz nav biedējošas. Pūķis ir zaudējis galvu un tā bruņu āda tiks pārdota par suvenīriem.
  Bet aiz viņiem pārējā makšķere, īpaši daudzās bruņumašīnas. Varonīgie pionieri ir sajūsmā, neizklīdīs... Te patšautenes "Ferdinand"-128 pieliek ātrumu un... Ar lielu blīkšķi iekrīt maskētā bedrē. Stumbra stumbrs ir nolauzts, un tikai platie kāpuri izspraucās no augšas un bezpalīdzīgi kustas. Un aiz viņa atraisījās veiklā Pantera. Tā neglītais, pārmērīgi garais purns sagriezās un iekšā kā bruņas caururbjošs šāviņš uzsprāga. Un tad pats tornis tiks norauts... Kā neredzama sievietes kāja, tā agresīvi sita bumbu. Viens no milzīgajiem vācu tankkuģiem pārplīsa uz pusēm... Nolidoja zābaks ar divu sudraba zibens skrūvju monogrammu - SS raksturīgi. Nokrita metra attālumā no Oļega Ribačenko. Pionieru zēns to pacēla un atzīmēja:
  - Samovāram noder, un rūdījām jaunos ļeņinistus - nav ko plēst kurpes. - Un ar rūkoņu, atdarinot pieaugušo, viņš piebilda. - Labāk salauzīsim tankus!
  Lūk, kārtējais pārsteigums un parasta sliede nolauza pa pāriem svelmainā augstprātībā stumtam čuguna katlam un kā sprādziens aizdedzināja uzreiz trīs transportus.
  Alesja Muravjova, kurai zeltaini mati no putekļiem neaug blāvi, kliedza:
  - Bet passaran (leģendārais spāņu komunistu sauklis - viņi nepāries!)!
  Pionieri priecājas un, neskatoties uz visu situācijas traģēdiju, smejas. Vietām paštaisītas sprāgstvielas paslēptas izraktās bedrēs. Tas ir izgatavots vecmodīgā, amatnieciskā veidā. Protams, nedaudz vājāks par dinamītu, bet, lai atspējotu šasiju, pietiek. Turklāt baskāju ģeniālais zēns Oļegs Ribačenko izdomāja veidu, kā izveidot destruktīvu parasto zāģu skaidu, kūtsmēslu un siena maisījumu. Tas ir lēti un jautri! Un, kad tas eksplodē, tad Nobelam pārsteigumā izlīstu acis!
  Frics cieš smagus zaudējumus, bruņutransportieri sabojājas, daži šķērso bīstamas zonas, bet tos sagaida, metot granātas un sprāgstvielas.
  Šeit pat pionieri ir bīstamāki nekā pieaugušie. Kopš gudrie, jauni cīnītāji uzbūvēja mazas tvaika balistas, kas met nāvējošas "dāvanas" ar ātrumu, kas tuvs ložmetējam. Pats princips ir virzulis, bet dzinējs griež katapultu asmeņus, kas ar lielu sākuma ātrumu izmet nāves dāvanas. Viņi izmet ārā īpašas paciņas ar destilētu koka spirtu, kas sajaukts ar paštaisītiem sprādzienbīstamiem elementiem - gandrīz vienāds ar nāvējošo spēku nitroglicerīnam.
  Saskaroties, nacistu transporta plānākās bruņas padodas, liekot apkalpēm aizdegties zilās liesmās. Sāpju satracināts Frics sirdi plosoši kliedz un izklīst ar šausmās sagrozītām sejām.
  Daži no viņiem pat pamet savu aprīkojumu...
  Vienīgi žēl, ka ir daudz ienaidnieku, šķiet, fon Boks nolēma sist šeit galveno triecienu. Ciešot taustāmus zaudējumus - daži transporti, pārsvarā amerikāņu vai franču, pārpludinot visu ar ložmetēju uguni, tie tuvojas ierakumiem.
  Un viņi paklupt uz ezīšiem ... Alena tikmēr ir viegla, vada četrdesmit piecus. Protams, uz pieres nevar ņemt "Karalisko tīģeri" un pat uzlaboto "Panteru" un vēl jo vairāk "Karalisko panteru", taču varat izmēģināt sānus. Turklāt uz kuģa esošā "Pantera" ir vāja, taču ātruma dēļ tā cenšas ātrāk izlauzties cauri... Tā sitas vācu ložmetēji, cenšoties nobiedēt. Par bruņutransportieriem nav ko teikt. Visi ķēmi tiks izdurti un spiesti spļaut asinis uz grīdām ar karstu metālu!
  Ļubova Markovna, metot granātu pa kāpuru, kliedz:
  - Mēs knābām hiēnas ar piekūniem!
  Maza kalibra pistolei ir daudz priekšrocību salīdzinājumā ar lielo - uguns ātrums, viegla maskēšanās. Un viņi zina, kā izvēlēties mērķus.
  Pat slavinātais un šķietami droši aizsargāts no mazkalibra lielgabaliem "Royal Lion" - mašīna, kas krieviem kļuvusi par murgu Saratovas izspiedumā, var tikt trāpīta, ja torņi un korpusi ir precīzi sadurti no sāniem. Tur ir viņa vājākā vieta. un, ja tas nokļūst kaujas iepakojumā, tad nogaliniet savu galamērķi. Fritz klāsies slikti!
  Alesja Muravjova viņiem kliedz:
  - Tev būs Staļingrada! Un simtreiz sliktāk nekā Staļingrada!
  Nacisti ņurd, mežonīgi kā hiēnas. Un starp padomju puišiem ir miruši un ievainoti. Īpaši traģiski ir tad, kad mirst jauni cīnītāji, kuri tikko sākuši dzīvot. Lūk, pavisam maza, bet drosmīga pionieru meitene, tik tikko pacēlusi sprāgstvielu paku, metas tai līdzi zem vidēja tanka T-4 "L" kāpurķēdēm (šis ķēms ierindā joprojām ir saglabājies! Tātad ar palielinātu masu un spēcīgāks dzinējs). Žēl meitenes, bet viņa ienīst fašismu vairāk nekā mīl dzīvi. Pioniere stingri zina, ka viņas darbs ir varonīgs, un Kungs Jēzus labprāt atvērs paradīzes durvis tiem, kas miruši par Tēvzemi. Neglīta kaste ar garu, bet šķietami tievu bagāžnieku ar milzīgu masku uzlec un norauj no tās kvadrātveida torni.
  Un kaujinieki atkal met granātas, un mākslinieciski maskēti ložmetēji sāka naglot motociklus, kas rāpo līdz atriebībai. Un nacistu karavīru galvas plīsa kā nogatavojušies ķirši, ko nogāza krusa. Un plūst vēl vairāk asiņu nekā sula no sasmalcinātām sulīgām ogām.
  Puskails Oļegs Ribačenko, izgudrotāju puika, svilpa caur nāsīm...
  - Laiks savākt akmeņus no tā, kas pat ne sekundi nemet vējā!
  Šī nav pirmā reize, kad viņš izmēģina savus trikus pret nacistiem. Piemēram, automobiļu dzinēji iesūc gaisu motoriem, bet vai ir dalītu ogļu un dažu ļoti kodīgu un dzeloņu augu maisījums ar pulvera detonatoru?
  Un lielo motociklu gāzes tvertnes eksplodē, izmetot vardarbīgas uguns straumes. Tāda sajūta, it kā notiek infernālo džinu dumpis. Lūk, arī daži bruņutransportieri pievienojas saviem nelaimīgajiem kolēģiem. Un no tiem bruņu lauskas aizlido simtiem metru tālāk, kļūstot par arvien vairāk upuriem.
  Aļonuška, norādot uz "Vilkaci", tēmē uz ķermeņa lejasdaļu. Ir grūti tur nokļūt, taču šī ir vienīgā iespēja izlauzties cauri nežēlīgajam pašpiedziņas lielgabalam. Vienmērīga pirksta kustība un pēc tam pagrieziet.
  Pistole dod mīkstu atsitienu, un fašistu mašīna sadalās uz pusēm. Noplēsts sarkans karogs ar melnu svastiku uz balta fona iekrīt asiņainajos dubļos.
  Aļonuška čukst gudras domas:
  - Taisnīgums prasa upurus, labdarības ziedojumus un taisnīga upurēšanas mērķa panākumus!
  Alesja Muravjova, pievienojot Panther sānam smago granātu, piebilst:
  - Tikai neizbēgamie upuri karā palīdzēs izvairīties no nepielūdzamajiem padošanās upuriem!
  Oļegs Ribačenko , atbrīvojot no balistas vēl vienu putekļu mākoni, kas viņam lika dusmīgi klepot, un tad no tā paša klepus uzsprāga un pārsprāga motori, kliedza:
  - Padoties ir jādod pretiniekam, bet ar padošanos ienaidniekam nav iespējams!
  Pagrieziens, ložmetēja meitene atpūšas plikas, glītās kājas, lai labāk sajustu Zemes bioritmus un zāles elpu ar zolēm un atkal šauj, trāpot mānīgajam T-4 precīzi no gala līdz galam.
  Skaistā komjauniete smaida un kliedz:
  - Ej pie velna vecīt!
  Un tad tikai divus padomju sirmus vectēvus nocirta ložmetēja sprādziens. Un tās bija asiņainas kaudzes ieplakā. Vēl viens sirmgalvis, ietīts granātu kaukā, sabruka zem Panther tanka kāpurķēdēm. Atvadoties viņš kliedza:
  - Slava Staļinam!
  Aļoška Muravjova turpināja ar spiedienu:
  - Slava varoņiem!
  Ļubova Markova, ar ļoti lokanu kāju metot granātu, apdullinoši kliedza:
  - Miris gods!
  Oļegs Ribačenko, smaidīdams baltzobos, piebilda:
  - Un gudrs, gods dzīves laikā!
  Tiešām mēģiniet pretoties šādam spēkam. Šeit, piemēram, varbūt vēl nav "Royal Mouse" - salīdzinoši jauns tanks, un kā ar "Leopard" E-25 ballē. Bet Šermanis steidzas... Šajā gadījumā nez kāpēc ir maz amerikāņu un britu tanku, lai gan tāpat fon Boks saņēma ārzemju ekipējumu lielos daudzumos... Atjautīgais zēns Oļeška domāja, ka noteikti bija problēmas ar brigāžu attīstību vai ar piegādēm.
  No otras puses, ir daudz vieglāk apgriezt Sherman... Augsts grabulis pārskrien pāri māla podam ar sprādzienbīstamu maisījumu un ... Vienkārši spēcīgs smadzeņu satricinājums apgāž labi bruņoto bastardu.
  Un aiz viņa šķībi slīgst otrs amerikāņu tanks, šis vārds zem sirpja sitiena ved uz kaņepju kārdinājumu. Trešajā inerces dēļ tas ietriecas bojātos kolēģos un kāpurs, arī pieveikts, paceļ kāpura spārnu.
  Zēns-ģēnijs Oļegs kliedz:
  - Tā turpini un spied!
  Tas tiešām ir krievu varonīgs spēks!
  Atgriežoties, jums ir jāpamato sava ilgstoša prombūtne.
  Un iesākumam viņi paņēma valodu. Viņi satvēra vienu no cietokšņa virsniekiem ar laso, sasēja un aizvilka uz štābu.
  Acīmredzot zemnieku karalis zināja zināmu noslēpumu, kā jaunai sievietei un viņa sievai ātri uztaisīt bērnu, un viņam izdevās atgriezties uz ļoti žirgta zirga. Artilērija iestrēga kūstošajā pavasara sniegā un, kamēr armija nesteidzās, bez ugunīgas kaujas iebruka diezgan lielā cietoksnī.
  Emeljans Pugačovs stingri jautāja ieslodzītajam:
  - Kas es esmu? Kuru viņš ciena?
  Ieslodzītais drosmīgi atbildēja:
  - Tu esi zaglis un viltnieks!
  Kazaku cars sausi sacīja:
  - Beigt sarunu!
  Ščerbatovs ieteica:
  - Vai varbūt iztaujāt ar iegribu?
  Pugačovs norūca:
  - Tēlot!
  Sagūstītais virsnieks tika ievilkts spīdzināšanas būdā. Tomēr ko viņš varēja zināt? Vai tur viņi slēpj armijas kasi. Un varbūt pazemes eja, lai norādītu!
  Tomēr spīdzināšana ir tik tik ...
  Pugačovai ir vairāk nekā divi simti labu ieroču, un viņa, protams, vēlas šo lietu atrisināt ar šāvienu, nevis tikai vētru. Un tad Ufa un brauciens uz Kazaņu.
  Bijušais notiesātais Khlopuša tika nosūtīts ar pūli un lielgabaliem uz Urāliem. Karalis joprojām ir pilns ar darāmām lietām.
  Izvelkot artilēriju, Pugačova armija sāka apšaudes. Dārdēja smagie ieroči. Tika šauts no lielgabala lodes un spraucās lielgabala spēks.
  Divas sienas jau ir sabrukušas ... Un pugačovieši devās uzbrukumā. Spēki bija nevienlīdzīgi, un garnizons gandrīz nepretojās. Tikai virsnieki, un arī tad ne visi mēģināja šaut un tika sagriezti. Oļegs Ribačenko nojauca pulkveža un kapteiņa galvas. Karavīri nometa savus ieročus pārākā ienaidnieka priekšā un nokrita ceļos.
  Pugačovs izcīnīja vēl vienu, salīdzinoši vienkāršu uzvaru un devās tālāk. Viņa armija strauji auga, lai gan sniegam kūstot ir daudz netīrumu. Kopumā kavēšanās pie Orenburgas atstāja savu ietekmi.
  Tomēr šī provinces centra krišana paaugstināja Pugačova autoritāti, un tagad viņš pievienojās vēl labprātāk. Īpaši daudz skrēja stepju ļaudis.
  Un milzīgs bars, un neskaitāmi jātnieki. Cīnītāju ir daudz tūkstošu, tikai pašam Emeljanam Ivanovičam ir vairāk nekā trīsdesmit tūkstoši un vēl piecpadsmit tūkstoši no Čikas un citiem zemnieku cara komandieriem.
  Pats Pugačovs apmeklēja Jaikas pilsētu savas jaunās sievas Ustinijas mīļajā apskāvienā. Viņš padarīja viņu par bērnu, vēlams par dēlu. Tā kā jums ir nepieciešams mantinieks, jūs nekad nezināt, kas var notikt karā. No noklīdušas lodes vai kodola neviens nav garantēts. Un tāpēc ir kam paildzināt skrējienu. Taču Pugačovam jau ir bērni no bijušās sievas Sofijas.
  Pašā Yaik pilsētā kazaki sēž stingri. Ienaidnieka mēģinājums aizbēgt tika atvairīts. Vairāki kaujinieki tika saņemti gūstā, kuri apliecināja, ka cietoksnī valda bads, un tas drīz padosies vai izmirs. Tāpēc nav jēgas šturmēt.
  Un Jemeljans bez īpašas nožēlas pameta pilsētu ar savu tīrasiņu ērzeli.
  Nemiernieki bija stingri nosēdušies Čeļabinskā. Sibīrijas korpusa komandieris Dekolons, uzzinājis par Orenburgas krišanu, steidzīgi atkāpās no pilsētas. Viņš kopumā bija gļēvs, atstājot šo centru, kad viņu ieskauj nemiernieki.
  Lai gan tajā pašā laikā tieši Dekolons reālajā vēsturē sagrāva Pugačovu un pat pārsteidza viņu. Pēc tam zemnieku karaļa armija zaudēja četrus tūkstošus nogalināto un tikpat daudz sagūstīto. Taču tagad Dekolons atkāpjas, un viņa karavīri arvien biežāk dezertē.
  Bet, kamēr Kungurs stingri aizstāv un lai pēc iespējas ātrāk ieņemtu šo stratēģiski nozīmīgo pilsētu, Emeljans Pugačovs nosūtīja pie viņa pulkvedi Oļegu Ribačenko un Jesaulu Margaritu Koršunovu.
  Puisis un meitene, kā vienmēr, basām kājām skrien pa kūstošo pavasara sniegu, un gandrīz neizģērbušies.
  Viņi ir ātrāki par visnežēlīgākajiem zirgiem galopā un, pats galvenais, izturīgāki. Viņi var skriet daudzas stundas, nesamazinot ātrumu, nevis noguruma ēnu - ķermeņi ir nemirstīgi un tāpēc neievainojami.
  Oļegs Ribačenko, protams, šaubījās, vai ir pareizi palīdzēt Pugačovam, taču viņam vajadzēja izstrādāt savu mūžīgo, neievainojamo ķermeni. Pat ja Katrīna II bija laba karaliene.
  Viņa ieguva daudz, tostarp Krimu un Baltkrieviju ar daļu Ukrainas.
  Bet kas zina, varbūt, ja Jemeļjans uzvarēs, tad Krievija sasniegs vēl vairāk.
  Lai gan tas ir šoks impērijai, kas salīdzināms ar Ļeņina oktobra apvērsumu un tam sekojošo pilsoņu karu. Ko viņi jau ir sasmalcinājuši krievu tautu? Ak, pilsoņu kara smīni.
  Oļegs Ribačenko kopā ar Margaritu skrien pie Kungura un domā pie sevis.
  Tomēr, protams, daudz kas ir atkarīgs no veiksmes, un jebkura pat vidusmēra valdnieka veiksme var būt lieliska.
  Un ka Nikolajs II savās spējās un talantā nepārprotami pārspēja Vladimiru Putinu. Bet pēdējam bija fenomenāla veiksme, kas nebija zemāka par Čingishanu.
  Viena veiksme ved pie citas un otrādi. Terminatora zēns skrēja un domāja.
  Piemēram, Salmana Radujeva sagūstīšana un pat Krievijas prezidenta vēlēšanu priekšvakarā ir ļoti maz ticams notikums. Nu, patiesībā, kādas ir izredzes uz to, jo īpaši tāpēc, ka mēs runājam par retu sūdu. Neviens zināms kaujinieku līderis pēc tam netika notverts dzīvs. Visi nomira. Turklāt Šamils Basajevs ir diezgan nejaušs. Patiešām, ja terorista numur viens pārvietošanās maršruts bija tik labi zināms, ka zem tā tika ielikta mīna, tad kas liedza to vienkārši nosegt ar gaisa triecienu? Tas būtu daudz uzticamāk! Vai pat atslēgt gāzi un pēc tam uztaisīt lielu šovu no Basajeva tiesas?
  Nē, visticamāk, arī šajā gadījumā Putinam paveicās, tāpēc pavisam nejauši nomira Šamils Basajevs.
  Bet pieņemsim, ka Salmans Radujevs nomirst aizturēšanas laikā vai pilnībā izvairās no slazdiem. Putinam trūkst dažu procentu balsu, un vēlēšanas notiek divās kārtās. Tā jau ir neapšaubāma favorīta sakāve un Zjuganova triumfs.
  Un vēl nav zināms, kā būtu attīstījusies otrā kārta. Katrā ziņā protesta elektorāti būtu izveidojušies, un Putins diez vai būtu pārāk pārliecinoši uzvarējis. Bet galvenais, lai inaugurācija notiktu mēnesi vēlāk. Un Putinam nebūtu bijis laika pavasara sesijā ierosināt Federācijas padomes reformu. Un rudenī pret viņu būtu izveidojusies nopietna opozīcijas spēku koalīcija.
  Komunistiem, agrāriešiem, labējo spēku savienībai, OVR, Yabloko būtu vairākums un tie bloķētu Federācijas padomes reformu. Viņi arī iebilstu pret NTV nacionalizāciju.
  Tāpat kā Jeļcina gadījumā, atkārtosies smaga konfrontācija starp Domi un pašreizējo prezidentu. Un šādos apstākļos Putinam, iespējams, nepietiktu drosmes arestēt Hodorkovski un dot spēcīgu triecienu komunistiem un Labējo spēku savienībai un Jabloko. Turklāt vēstures pārvietošanās ietekmē daudz. Un, ja situācija nedaudz mainītos, tad 11. septembra terorakts nebūtu noticis. Un tad Putins būtu iekļuvis karā Afganistānā, un iespējams, ka viņš būtu izturējis tikai vienu termiņu.
  Un slavinātais diktators būtu aizgājis, uzspļāvis un ar nulles reitingu, kā Jeļcins.
  Tā tas notiek, dažkārt neliela negadījuma rezultātā. Bet tas pats Nikolajs II nebūtu nogalinājis admirāli Makarovu, būtu uzvara pār Japānu. Un tad visa Ķīna noteikti kļūtu par krievu! Un tad būtu uzvarēta Vācija un Austrija-Ungārija.
  Jā, to var uztvert kā viena neveiksme velk otru.
  Terminatora bērni skrēja, basām kājām staipīdamies pa sniegu. Un Oļegs Ribačenko, juzdams iedvesmots, entuziastiski sāka dziedāt, komponējot, atrodoties ceļā;
  Mēs cīnāmies par labāku likteni
  Lai atvieglotu cilvēku dzīvi...
  Un sagraut nolādēto baru
  Lai ļauno pretinieku būtu mazāk!
  
  Virs mums ir zeltains ķerubs,
  Par godu mūsu mātei Krievijai...
  Krievijas iedzīvotāji tic neuzvaramam,
  Un padariet visus uz Zemes skaistākus!
  
  Mums ir dots cīnīties par dzimteni,
  Tēvzemes diženuma sargāšana...
  Un dažreiz dzīve ir tikai filma
  Lai gan tam vajadzētu būt paradīzes atspulgam!
  
  Visiem cilvēkiem ir jāsasniedz sapnis,
  Saprātīgi ticēt komunismam...
  Lai uz Zemes būtu vairāk laimes,
  Un revanšisma uguns nenāca!
  
  Mūsu cars, lielais ģēnijs Pugačovs,
  Viņš audzināja zemniekus svētajai cīņai ...
  Jebkurš bizness būs uz pleca,
  Un mīlu meiteni basām kājām zēnu!
  
  Mēs kļūsim vēl stiprāki par velnu
  Kad mēs mainām zinātnes apvāršņus...
  Saplacināts zem ļaundara nagiem,
  Lai gan asinis plūst no saplēstas aortas!
  
  Jā, tie ir mūsu īstie draugi,
  Mēs varam padarīt Dzimteni laimīgāku...
  Tautas tic vienai ģimenei,
  Lieliska starojošā Krievija!
  
  Drosmīgi paskaties uz cilvēkiem horizontā,
  Neļauj ļauniem mākoņiem aizklāt debesis...
  Mēs piešķirsim ienaidniekam uzvaras punktu,
  Un tu būsi laimīgais varonis cīņā!
  
  Es nezinu vārdu gļēvulis
  Mēs, krievi, nemaz neesam zemāki...
  Mums Svarogam ir Baltais Jēzus,
  Un maijs patiks mūžīgi!
  
  Meitenes un zēni apaļā dejā,
  Mēs, meitenes basām kājām, ienākam...
  Galu galā mums, visvarenais Dievs Rod,
  Neesi bezsmadzeņu papagaiļu puika!
  
  Un Ļeņins mūs iedvesmoja cīnīties,
  Gudrais Staļins svētīja varoņdarbu ...
  Spēcīgs ķerubs izpletīs spārnus,
  Un mūsu muskuļi vienkārši ir izgatavoti no tērauda!
  
  Tēvzemes Majestāte būs iekšā
  Ka mēs esam tādi Dieva karotāji...
  Šeit mēs apliecināsim slavu ar tērauda zobenu,
  Kurš vairogs tika kalts Svarogā!
  
  Īsāk sakot, esiet uzticīgi Tam Kungam,
  Par godu spožākajai Krievijai...
  Mēs vienkārši pazīstam bruņinieku ērgļus,
  Aiz mums ir Baltais Dievs Kristus Mesija!
  Bērni dziedāja skaisti, viņu balsis bija tik bagātas un skaidras. Un tajā pašā laikā spēcīga, krāšņa kā opera. Vairāki vilki mēģināja puišiem sekot, taču viņi ātri atpalika. Nemirstīgie puiši steidzas pārāk ātri. Viņi nepazīst vājumu vai šaubas. Lai gan nē, pēdējais varbūt ir zināms. Pašā Oļegā Ribačenko viņš stipri šaubījās, vai ir vērts mainīt Katrīnu, bet spējīgu, bet analfabētu kazaku. Tomēr joko ar viņu. Bērni, lai novērstu uzmanību, jo ceļš ir garš, skrienot sāka sacerēt spārnotus aforismus. Un viņi to darīja ļoti gudri un skaisti.
  Šeit ir bērni;
  Karš ir kā domino spēle, tikai lauztos kaulus vairs nevar savākt - zeme tur!
   Veiksme ir balva par drosmi un sods par pārgalvību!
  Vērsis ir spēcīgs, ēzelis ir spītīgs, lauva ir cēls, un lapsa ir viltīga, bet cilvēki ir visu amatu džeki!
  Tirānam patīk intrigas, bet nepatīk intrigas vēlēšanās!
  Politiķim patīk valdīt, bet viņam patīk rīkoties pareizi!
  Lai ieņemtu lauvas vietu, ir jābūt lapsai!
  Neesi ēzelis - viņi tev izdurs ausis!
  Cilvēks nav muša, bet arī kārs pēc saldas runas!
  Ir labi, ja ir čuguna dūres - sliktāk par ozola galvu!
  Amorālākais politiķis - patīk lasīt morāli!
  Medus no politiķa mutes saēd tērauda arklu!
  Ne karš nav slikts, bet sakāve ir slikts!
  Karš nesagādā prieku, bet uzvara nes trofejas!
  Tirāns bieži ir sūdīgs, bet dzīve ar viņu nav medus!
  Augstajā tronī uzkāpj ar bāzes triku palīdzību!
  Jo augstāks amats, jo zemāka iegūšanas metode!
  Saldā politiķa runa, izstaro vilšanās rūgtumu!
  Komandiera tiešums - iet uz sāniem!
  Trauslākā pozīcija ir tā, kurai ir ozola galva!
  Kurpes atstāt kailu!
  Politiķis par daudz runā, bet lielas lietas dara klusumā!
  Lapsa pārspēs lauvu, bet peli nebaros!
  Diktators grib būt ērglis, sapņos bez spārniem!
  Cilvēkam nauda, kā govs piens, saskābst no skopuma, pazūd no dāsnuma!
  Sola bez grūtībām, tiesa, jā! Bet tad, ar kādām grūtībām visu pēc tam dara!
  Politika ar ozola galvu gaida bluķa likteni!
  Jo lielāks zaglis, jo mazāks sods!
  Politiķis nenoniecina neko citu kā tikai sirdsapziņas dzīvi!
  Politiķim maz sirdsapziņas, bet gigantiskas ambīcijas!
  Vajāšanas pārvērš karotāju par bende, gļēvuli par drosminieku, pazemīgu cilvēku par nekaunīgu!
  Fantāzija ir absurda un absurda konkurss! Tajā pašā laikā zinātniskā un loģiskā žanra vairs nav!
  Karā kā operā - katrs dzied savu, tikai suflieris var būt spiegs!
  Mūsdienu sievietes piedod vīrietim visu - izņemot nabadzību!
  Vai jūs zināt atšķirību starp spiegiem un skautiem?
  Es zinu! Mums ir tikai skauti - ārzemniekiem ir solīdi spiegi!
  Kas ir labāk ar tukšu galvu vai tukšu maku? Protams ar tukšu galvu - nav tik manāms!
  Prāts ir labākais bagātības savācējs!
  Prāts un veiksme: iemīlējies pāris - dzemdē panākumus, bagātību, stāvokli, bet ātri izklīst!
  Lepniem vīriešiem ir vieglāk uzklausīt padomu, ja to dod sieviete - ja vien tā nav sieva!
  Gudra sieva ir bagātības vērta! Un uzņēmīga sieva var viņu iesūdzēt tiesā!
  Kurš cilvēkā novērtē personību, un kurš novērtē naudu!
  Cilvēci var iznīcināt divas lietas - datori un datorzinātnieki. Pirmie atrofēs prātu, otrie nespēs to izmantot!
  Biedrs karā un granāta!
  Vispār granātābols, kas stāsta jokus, ir kā Faberžē ola, ko izmanto riekstu skaldīšanai!
  Talants ir kā dvēsele: to nav iespējams atņemt, bet to var iznīcināt!
  Atriebība nav goda vērta - pieklājības atmaksa!
  Skaudība ir noziedzības dīglis, pašlabums laist, dīkdienība baro!
  Slinkums ir ļaunākais no visiem noziegumiem!
  Labāk cienīgi nomirt ar zobenu - nekā dzīvot stabulē ar pātagu dzītu vērsi!
  Karā drosme var pārspēt viltību, bet viltība nekad nevar pārspēt drosmi!
  Karš padara dzīvi briesmīgu, bet nāvi cienīgu un skaistu!
  Pieticība ir reta īpašība komandierim, bet tas padara to vēl vērtīgāku!
  - Šakālis sasaucas ar vārdu izkārnījumi!
  Lauvai ir tikai viena priekšrocība pār šakāli - spēja nomirt ar cieņu!
  Tehnika ir varonības izpildītājs!
  - Bet tā nav taisnība! Patiesībā, jo augstāks ir tehnoloģiju līmenis, jo vairāk inteliģences un atjautības ir nepieciešamas kaujas laukā!
  Kur sākas Dzimtenes intereses, tur beidzas personiskā labklājība!
  Brīvība ir jāapvieno ar disciplīnu. Anarhija ir brīvības pretstats!
  Spēcīga atmiņa ir labākais mentors! Vispār brīvību var izcīnīt ar zobenu, bet tikai ar saprāta palīdzību to var noturēt!
  - Kad stiprs karotājs izglābj otru, tam nav vajadzīgs īpašs gods!
  Galu galā, kad drosme deg jūsu sirdī, jūs pacelsit savu vairogu, aizstāvot vergus!
  Necilvēka nelietība nav attaisnojums godīgam, jo netīrumu klātbūtne neattaisno netīro!
  Mīlestība nekad nav lēta - it īpaši, ja maksā nevis ar maku, bet ar dvēseli!
  Vienīgais, kas var attaisnot izlijušas asinis, ir tad, ja rezultātā asaras pārstāj tecēt!
  Tie, kas kalpo naudas dēļ, nekad nespēs līdzināties tiem, kurus vada drosmīga sirds un brīvības alkas!
  Bērna asara ir bīstama, jo pārvēršas par trakojošu straumi, kas aizskalo civilizācijas!
  Komandiera amats nav lieka lodēšana, bet gan papildu atbildība un smaga nasta!
  Nav zināms, kas ir svarīgāk - pabarot visus izsalkušos vai noslaucīt asaru vienam bērnam!
  Zelts ir mīkstāks par tēraudu, bet drīzāk sit pie sirds!
  Ne jau ierocis padara karavīru stipru, bet gan karavīra ierocis!
  Tiešām ilga saruna ar ložmetēju noved pie tā, ka tas sāk šaut ausī!
  Sekss ir vispostošākais ierocis, īpaši bīstams tā pieejamības dēļ!
  Jebkura ieroča efektivitāte ir atkarīga no izvēlētā upura, un vēl jo vairāk seksā!
  Sekss ir vishumānākais ierocis, atšķirībā no citiem nāvējošiem ieročiem, tas dod dzīvību!
  Mīlestība reti nogalina, bet bieži sāp!
  Kas ilgi skatās uz kailo lādi, tas aizmirst ģerboņa aprises!
  Labāk velosipēds ar pedāļiem nekā mersedess bez motora!
  Vecs ierocis ir kā kruķis, uzticams, bet bez manevra!
  Staigāšana ir nevis ātrāka, bet lētāka - īpaši ietaupīsiet uz ārstiem!
  Nauda ir kā caurejas līdzeklis - godīgums un drosme atstāj cilvēku ar to!
  Labāk zaudēt dienu izlūkošanā, nekā nomirt sekundē!
  Karā steiga ir skriešana kapā!
  Lielākajai daļai ieslodzīto ir daudz gaišāka dvēsele un tīrāka sirds nekā tie, kas viņus apsargā! Ķēde nevar būt morālāka par ieslodzīto!
  Mazs ķermenis ir kā ass nazis, tikai to nevar uzasināt!
  Sieviešu asaras ir labākas par pērlēm, katra pile ir zelta monēta!
  Akmens cirvim un atomenerģijai jāpieliek pie labas sirds!
  Nav jākaunas no nabadzības, ja tev ir bagāta dvēsele un zelta sirds!
  Progress aptver māņticību!
  Slepkavas pieklājības precizitāte un aizdevēja augstprātība!
  Viens sargs nemaksā vairāk kā dārza putnubiedēklis!
  Karā komandieri piepildīt ir līdzvērtīgi uzvarai!
  Nepabeigts ienaidnieks ir kā neārstēta slimība - gaidiet komplikācijas!
  Cēlā gudrība ir kā dārgs vīns - labāk to slēpt no zemākajiem!
  Ja nometāt divas monētas, vispirms paņemiet nevis to, kas ir lielāka, bet gan dārgāka! Pārējo atdod nabagiem!
  Sakāve vienmēr ir bēdas, ja vien pretī nedodat jūras naudu!
  Tikai nelabojamam romantiķim ir prieks nomirt no jaukas dāmas rokām!
  Pragmatiķim labāk patīk dzemdēt jaunu dzīvi!
  Drosme var kompensēt nepietiekamu apmācību, bet treniņš nekad nekompensē drosmi!
  Talants var aizstāt izglītību, bet izglītība nekad neaizstās talantu!
  Satraukums un niknums, tās ir tikai drosmes un drosmes protēzes!
  Veiksme, kā bite, noteikti lidos tur, kur nogatavojas gudrības un centības nektārs!
  Tārps, atšķirībā no ērgļa, viegli pazūd. Zemais vienmēr ir apslēpts, un augstais ir neaizsargāts!
  Verdzībā tur ne tik daudz ķēde, bet gan bailes - vismaz viena posma vājums dod drosmi!
  Gods nomirt par Dzimteni, Sievieti, Vecākiem, bet vēl labāk par to dzīvot!
  Karā iegūt priekšrocības ir vieglāk, nekā to realizēt! Pēdējais ir līdzīgs mušu medībām, kas ir iestrēgušas ap uzvarētu lauvu!
  Mēle, neskatoties uz tās nelielo izmēru, ir spēcīgākais ķermeņa loceklis. Viņš pārvieto miljonu armijas un nomierina mazuli. Spēj iznīcināt un glābt.
  Cīnītājs bez brūces ir kā bagāts cilvēks bez kabatas!
  Vīrietim ir vajadzīgs spēks, lai dzīvotu, un sievietei, lai izdzīvotu!
  Starp aitām pat auns var pacelties, bet pamēģini kļūt par līderi starp lauvītēm!
  Dzīve ir pārāk vērtīga, lai to tirgotu!
  Tērauds ir ass, bet sievietes mēle ir daudz asāka!
  Rīkojies drosmīgi, ja nespēj prasmīgi!
  Pieskaitiet deputātam vienu civiliedzīvotāju, es tikpat atņemu divus karavīrus!
  Viens amatieris ar savu stulbumu nobloķēs desmit speciālistu labumu!
  Liela ģimene ir debesis sirdij, šķīstītava makam, elle ienaidniekiem!
  Izjaukt būru dažkārt ir grūtāk, nekā padzīt nežēlīgu saimnieku!
  Krievu tautai šņabis ir sliktāks par duci hitleriem!
  Sapnis nodod realitāti!
  Būtu pamats nogalināt, bet vienmēr uzvelc bagāžnieku!
  Vodka ir legalizēts terorists!
  Alkohols ir lielākais sērijveida slepkava! Tak dzeram, bet lai mūs nogalina tikai ar alkoholu!
  Lai cik maza būtu elektroniskā mikroshēma, bet tajā iekāpa sludinātājs ar izstieptu roku!
  Automātiskais ir labākais arguments grēku nožēlai!
  Īstam vīrietim jābūt drosmīgam cīņā, pārliecinošam mīlestībā, asprātīgam strīdā!
  Nepabeigts šņabis, kā neapmierinātai sievai, no galvassāpēm nevar izvairīties, tāpēc labāk padoties!
  Karš ir aizraujošākā spēle, dalībnieku skaits ir neierobežots, bet pastāvīgi samazinās!
  Karā atšķirībā no boksa uzvara pēc punktiem ir pielīdzināma nodevībai, bet tiesnesis netiek uzpirkts!
  Šahs ir loģika un dzeja, kas iemiesota vienkāršos gabalos!
  Brīvība ir kā korumpēta meitene, tikai viņi par to maksā nevis ar naudu, bet ar asinīm!
  Jaunība ir augstprātības māsa, augstprātība ir drosmes māsa, bet tikai kļūstot saistītai ar veca cilvēka pieredzi, var piedzimt uzvara!
  Kad komandierim ir gaiša galva, ienaidnieka acīs kļūst tumšs!
  Laika izjūta ir neaizstājama komandiera īpašība, ne velti minūtes rādītājam ir ass gals, tā sit stiprāk nekā uzasināts damaskas tērauds!
  Prieks un sāpes ir pretstati, bet dažiem sāpju nodarīšana ir augstākā bauda!
  Karš un sekss ir prieks, bet ne maisījumā, pārāk nāvējošs ots!
  Jo resnāks gabals slazdā, jo asākiem zobiem jābūt!
  Zaķi ir grūtāk panākt nekā mamutu nogalināt!
  Skaisti nogalinot, tu veido asiņainas klusās dabas, tikai zinātāji pārāk ātri aiziet kapā!
  Mērenība ir laba īpašība, ja tā neattiecas uz ienākumiem! Smags maks vienmēr ir viegls!
  Kad sieviete stāsta patiesību, kaisle sāk izgaist, un, kad viņa melo, uzplaukst nodevība!
  Maigi apskāvieni nosmacē spēcīgāk, nav nekā nepielūdzamāka par sirsnīgu cilpu!
  Parādi ir smaga nasta, īpaši, ja nav ko maksāt, izņemot dzīvību. Savukārt aizņemties nevar!
  Nāves miegs ir visdziļākais, bet ne saldākais, īpaši tiem, kas ir grēkojuši!
  Dzīšana ir uzvaras kronis, un bez vainaga nav uzvaroša gala!
  Kurš atpaliks, tas visu mūžu panāks ar vienu sirdspukstu!
  Neatlaists karavīrs, kā zaļš vīns, gūs spēkus ar kaujām, bet komandieris, kurš negrib mācīties, ir kā kūtsmēsli - viņš nenogatavosies, bet tikai perepere!
  Sliktam komandierim izdodas izglābt savu ādu, labajam izglābj savus karavīrus no nāves!
  Debija cīņā ir svarīga, jo, zaudējot, jūs nerunāsit par piedevu!
  Ja biedrs nomirst, neskumstiet, debesis ir bagātinātas ar labu cilvēku!
  Ko darīt, ja tas ir slikti? Tad dzīvajiem uz zemes kļuva vieglāk.
  Patiesība ir viena, bet reliģiju ir daudz, kas nozīmē, ka ticīgajam ir lielāka iespēja kļūdīties nekā ateistam!
  Ateists, pat ja viņam ir taisnība, viņa patiesība viņam nedos peļņu, bet ticīgais, pat ja viņš maldīsies, saņems laimīgu dzīvi un cienīgu nāvi!
  Kļūt par ateistu ir kā nozagt savu dvēseli!
  Ticība ir kā apģērbs, to ir grūti valkāt un tu nevari būt kails! To var mainīt tikai mazgājot un izvēloties modernu stilu! Vispār reliģija tāpat kā sieva traucē, un ir bail mainīties!
  Ticība kā piesta ir tikai viena, un tikai muļķi par to smejas!
  Laime ir izvēlīgs līgavainis, kurš pāri dodas tikai ar brīvību!
  Ko tu gribi likt pie sirds čūsku - atver durvis uz pazemi!
  Tas tāpēc, ka cērtam un muskuļotām rokām vajag galvu!
  Komandieris ir līdzīgs aktierim, tikai atkārtojumi piebalsojumam pauze nevis aplausi, bet pļauki pa seju, iebraucot zemē!
  Mīlestība ir kā mākonis, pakļauts kaprīzēm un lej asaras!
  Žēlsirdība ir stiprā īpašība, nežēlība rodas no nedrošības, un nedrošība ir vājums!
  Ļaunuma sods ir visvērtīgākais labuma veids, tas prasa garīgu tīrību un stingrību!
  Izlēmība ir neatņemama valdnieka īpašība, kautrība iznīcina valstis un atstāj tautas par bāreņiem!
  Kura blasteris čīkstētu, bet tavējais klusētu!
  Mīlestība prasa upurus, ne mazāk kā naidu!
  - Reliģijai pirmām kārtām jābūt morālai, jāmāca labestība un paklausība! Tikai nevajag cilvēkus pārvērst par baru un atradināt no domāšanas!
  Revolūcijai nevajadzētu mainīt verdzības veidu, tās mērķis ir garīga brīvība ar vienotu attieksmi - darīt labu!
  Nekas nevieno cilvēci kā patiesa reliģija, kuras pamatā ir laipnība un veselais saprāts!
  - Tikai augstākās patiesības galīgā uzvara var attaisnot melus! Tāpat kā miera cēlonis prasa vardarbību, ar zobenu ir vieglāk sist zobenu nekā ar vairogu!
  - Patiesība vienmēr ir mazākumā, un mazākums var uzvarēt tikai ar inteliģences un viltības palīdzību! Tas nozīmē viltību un inteliģenci, patiesus patiesības biedrus!
  Vergs pirmām kārtām ir gļēvulis, baidās pazaudēt ķēdi!
  Tirānam piemīt trīs kukaiņu īpašības: skorpiona dzelonis, lipīgas mušas ķepas, asinssūcēja tīkls, taču viņam nav lemts kļūt spārnotam!
  Dvēseles skaistums, sirds tīrība, mīlestības spēks - nevajag aptraipīt ar pārmērīgu atriebību!
  Ja jums ir taisnība, taisnīgums attaisno nežēlību, bet tikai tādā mērā, kas nepārvērš upuri par bendes!
  Visvērtīgākā komandiera īpašība ir cienīgi pieņemt sakāvi un mācīties no tās!
  Mūsdienu karā uzvar tas, kurš lido, un to, kas rāpo, ienaidnieks pārspēj!
  Apvainojums ir nelieša un gļēvuļa ierocis, cenšoties pazemot citus, viņš pazemina sevi!
  Nekļūdās tikai mirušie, ja vien, protams, neskaita paradīzes vietu!
  Prakse ir prasmju māte, kas saistīta ar talantu!
  Tie, kas vēlas mācīties, no sakāves iegūs vairāk nekā pašapmierinātie augstprātīgie no uzvaras!
  Labāk nomirt skaisti, nekā dzīvot neglīti!
  Slinkam cilvēkam visi laiki ir slikti, izņemot miegu!
  Karā priekšlaicīgs prieks ir nodevības māsa!
  Ideālākais asmens - slīpās rokas sabojā!
  Laiks karā ir kā ūdens, tas noārda laipnību un cilvēcību!
  Karotājs, kurš sēž slazdā, ir kā laupītājs, tikai viņš vēlas iegūt dzīvību, nevis maku.
  Labam komandierim savējo glābšana ir svarīgāka nekā svešu cilvēku nogalināšana!
  Liels skaits kapraču prasmju un veiklības! Ja vēlaties kļūt par varoni, nestaigājiet lēnprātīgi!
  Meli ir kā čūska sargsuņa vietā - vienreiz iekodīs ienaidniekam, nākamais noteikti iedzēš vājā vietā!
  Bruņinieks var atdot dāmai visu, izņemot tiesības mirt pirmajai!
  Krievu karavīru var nogalināt, bet ne uzvarēt!
  Milzis nav tas, kuram ir liela izaugsme, bet kuram ir domas vēriens, uz debesīm!
  Vardarbība rada ārēju paklausību un dvēselē uzjundī sacelšanos!
  Nebrīve ir kā karsts kalums, sacietē, ja pēc tās ienirt ledainā atbrīvošanās straumē!
  Taisnīgums dažreiz ir skarbs, bet vienmēr maigāks par patvaļu!
  Tagad bērni basām kājām pieskrien pie Kunguras, spēcīga cietokšņa, kurā atrodas seši simti karavīru un vēl viena milicija. Nobiedēts no majora Vereščagina tuvošanās ar divsimt regulāro karavīru, divu tūkstošu pugačoviešu pūlis atcēla aplenkumu un atkāpās.
  
  
  Oļegs Rybačenko un Margarita Koršunova ieradās pie nemierniekiem. Sākumā viņi bija skeptiski noskaņoti pret zēnu šortos un meiteni tunikā. Bet dekrēts ar suverēna zīmogu pārliecināja viņus paklausīt pulkvedim. Bet tas kļuva vēl uzticamāks, kad Oļegs, sasējis naglas ar kailajiem pirkstiem, svieda tās atamanam, kurš sāka iznirt, un pienagloja viņu pie durvīm ar priekšējo slēdzeni.
  Turklāt jau sasniegušas baumas par kādu zēnu, kurš nebaidās no aukstuma un skrien ātrāk par lielāko kurtu vilku.
  Zēns tika pieņemts par komandieri. Un tad viņš nāca klajā ar plānu. Viņi kopā ar Margaritu iekļūst Kungurā, nogalina visus virsniekus, un tad bars ielaužas un pabeidz garnizonu.
  ko ar prieku pieņēma.
  Un zēns un meitene, šie terminatoru bērni steidzās uz Kunguru. Un liela nemiernieku grupa devās pēc viņiem.
  Oļegs un Margarita bez turpmākas runas pārcēlās uz sienu. Viņi nogrieza dažus sargus. Un nocirtīsim virsniekus. Sākās panika. Majors Vereščagins metās kaujā un bija viens no pirmajiem, kas tika nogalināts. Bojā gājuši arī trīs kapteiņi.
  Bērni meta asi slīpētus diskus un grieza ar rūdīta tērauda zobeniem. Viņi arī meta paštaisītas, bet ļoti spēcīgas granātas. No kura ienaidnieks uzlidoja augstāk un tika saplēsts. Un dabūja no šiem bērniem-terminatoriem.
  Un tad nemiernieki devās kaujā. Un arī to, kā viņi sāka cirst un drupināt. Un jau tā apjukušais un nocirstais garnizons padodas Pugačova sūtņu armijai.
  Bērni izpildīja uzdevumu. Un, ņemot Kunguru, viņi steidzās atpakaļ, netālu no Ufas, kur tuvojās milzīgā Emeljana Pugačova armija.
  Puisis un meitene pieskrēja pie sevis un dziedāja;
  Tēvzemē lakstīgalas dzied psalmu;
  Tajā uzausa starojošā saule ...
  Nes žēlastību - mieru, komfortu,
  Un atver acis - Kunga gaisma!
  
  Kur ir maijpuķītes un kur margrietiņu bari,
  Un siena kaudzes izlej ar medu ...
  Tu kļūsi īsts - pazīsti varoni -
  Nolauziet dēmonu asos ragus!
  
  Tagad tu skraidi basām kājām pa laukiem,
  Pavisam mazs puika - smagais ložmetējs!
  Un auksti papēži zem rasas -
  Gatavs likt pretinieku - mate!
  
  Demiurgs veidos dabu,
  Izveidojiet rakstus vētrainā krāšņumā...
  Diemžēl nedaudz stingrs Dievs ir ķirurgs-
  Kas neliks tikai pieci!
  
  Mēs, cilvēki, esam arī lieliski radītāji -
  Spēj pieņemt savu jauno pasauli!
  Nav nepieciešams izrādīt aitas kaunu -
  Tad tūliņ pulcēsies lamāt armiju!
  
  Pionieru zēns tagad atrodas gūstā,
  Bende to pacēla uz plaukta, iedeva ar pātagu ...
  Bet cilvēki nelād sātanu -
  Jo pārbaudījumi arī ir dāvana!
  
  Kosmosam - ceļi visi ir krāsās,
  Viņiem ir tīras plūsmas ekstāze...
  Un mums ir jāpārvar mūsu zemiskās bailes -
  Neslēpjoties kastē ar zuša veiklību!
  
  Ak, visa pasaule ir pilna ar zārkiem
  Pat cietumā viņiem ir fetišu šovs ...
  Mēs to redzēsim Ēdenē -
  Galu galā, Dieva priekšā - varonis-mazulis!
  
  Bet cilvēks būtībā ir arī Dievs,
  Viņš ir veikls milzis ar intelektu...
  Kuģis atstāj lielisko grotu,
  Tauta un vadītājs bez bailēm ir viens!
  
  Harizma ir arī kapitāls,
  Lai to nelaiž tikai apgrozībā...
  Un ja kādam būtu ilūzijas,
  Zaglis viņu jau pienaglojis ar lauzni!
  
  Kad mūsu prāts sasniedz maksimumu,
  Un zinātniskais solis augšāmcels mirušos...
  Pārklās ledu ar ziedu paklāju,
  Un mēs esam gājienā uz citiem Visumiem!
  Oļegs Ribačenko un Margarita pa ceļam panāca mežacūku. Viņi viņu nogalināja un gaļu ēda neapstrādātu. Un ko galu galā Tarzāns ēda, un kāpēc viņi ir sliktāki.
  Un viņi paņēma gaļu līdzi.
  Oļegs skrēja un domāja:
  Foršs bija seriāls par Tarzānu. Bet viņš arī rakstīja labāk. Šis ir interesants darbs par džungļiem un savvaļas pērtiķiem. Bet teiksim ar meiteni?
  Tas ir vēl pārsteidzošāk...
  Tālāk viņš kopā ar Margaritu sacerēja nelielus aforismus, lai būtu jautrāk;
  Politiķim visi ceļi ir līki, bet tie ved taisni uz mērķi!
  Zelts ir mīksts, bet tam piemīt graujošs spēks!
  Smagais metāls ir zelts, bet zelts ir viegls!
  Lai arī zelts ir smags metāls, bet lielos daudzumos tas padara tevi nenogremdējamu!
  Bende strādā ar rokām, bet preci nes uz priekšu ar kājām!
  Ja gribi ieņemt troni, lai galvā karalis!
  Ja gribi, iegūsti lauvas vietu, esi lapsa viltībā un hiēna zemiskā!
  Veiksmīgākais politiķis ir viltīgā lapsa un plēsīgais tīģeris, kā arī pērtiķis svešu triku izmantošanā!
  Kas politikā nav lapsa, tas dzīvē ir ēzelis!
  Glaimojošajai lapsai ir vilku paradumi!
  Kara viltība nav pretrunā ar godu, izņemot gadījumus, kad tā vēršas pret tevi!
  Karā nolaidība ir kā darva medū, tā tikai asiņo!
  Izvairīšanās manevrs atgādina āķi ne tikai pēc formas, bet arī pēc rezultāta!
  Lai cik spēcīgas būtu rokas, bez galvas tās nav vairāk vērtas kā manekens!
  Atjautību var salīdzināt ar trešo roku, tikai ar daudz lielāku šūpošanos!
  Revolūcija noasiņo, kas ved uz tautas uzlabošanos, dzen nost taukus, kas atjauno eliti!
  Lielākās dividendes par investīcijām saņems tie, kuri nežēlo mātes pienu bērniem!
  Meli par labu, tā ir patiesība, kas izteikta jaunā veidā!
  Sieviete ir dārgums, kas var uzpirkt bagātāko un ierocis, kas var notriekt spēcīgākos!
  Problēmas ir mūžīgs jēdziens, pat nāve tās tikai pārceļ uz mirušā tuviniekiem!
  Laime ir zieds, kas apaugļots ar kauliem un laistīts ar asinīm!
  - Pamats, sajaukts ar asinīm, ir ļoti nestabils, tāpēc tikai dzīvā ķermenī asinīm ir spēks!
  Viss var mainīties, izņemot atbildības un pienākuma sajūtu!
  Ir slikti zaudēt dzīvību, bet daudz sliktāk ir zaudēt nemirstību!
  Labāk vienu stundu lidot, nekā simts gadus rāpot!
  Spēks ir sinonīms brīvībai, brīvība ir sinonīms pienākumam, pienākums prasa pašatdevi un atteikšanos!
  Varonis ar vāju galvu atšķiras no manekena ar to, ka viņš pats sevi kroplina!
  Psiholoģija ir uzvaras atslēga, tikai jāprot izvēlēties pareizo slēdzeni!
  Sirds nav nosūtīta inteliģencei, un galva nav sagriezta!
  Ātrums rada uzvaru, ātrums nes veiksmi, ātrums ir otrā laime!
  Ātrums rada uzvaru, ātrums nes veiksmi, ātrums ir otrā laime!
  Ledainā nāves elpa liek sirdij trīcēt, un gļēvulim sagriež iekšas. Bet drosmīgs no kaulainas vecenes tuvuma ar uzasinātu izkapti: iegūst reakcijas asumu, nosvērtību cīņā, atbrīvojoties no liekajiem taukiem!
  Sieviešu temperaments bieži vien sadzīvo ar pieticību - tāpat kā drosme vīriešiem!
  Tehnika ir divpusīgs jēdziens - tā necieš stulbumu!
  Saldāko augli ir visgrūtāk salasīt!
  Pārgalvība ir pretstats drosmei, drosme un aprēķins tikai pa pāriem dzemdēs uzvaru! Uzvaras glāze ir kā degvīna pudele, lai nebūtu nepatikšanas, nepieciešami trīs cilvēki: Veiksmi, prātu un drosmi!
  Nāve nav īslaicīga, bet dzīve ir pastāvīga!
  Nav tādas reliģijas, ka esošā lietu stāvokļa loģisks izskaidrojums un saprāta klātbūtne!
  Šeit ir pareizi, bet pats cilvēka prāts nav tas loģiskākais mūsu pasaulē. Dažreiz pat šķiet, ka nekas nav iracionālāks par loģiku!
  Karš bez asinīm ir kā dzīve bez sāpēm!
  Spēja izdzīvot pašam karotājam ir svarīgāka nekā nogalināt ienaidnieku! Jebkurš karš beidzas mierā, un dzīve beidzas ar bērēm!
  Pusaudža mīlestība ir kā stikls: pārāk trausls, viegli plīst un sāp!
  No vienas dzemdes iznāk vergs un karalis, ja jau pirms dzimšanas ir vienādi, tad kāpēc gan pēc tam nebūt vienādi!
  Zinātnes progress bez morāles attīstības ir līdzvērtīgs mēģinājumam smēķēt no kodolsprādziena!
  Nolaidība karā, nozieguma māte un nodevības māsa!
  , Kara maize visrūgtākā: brāļu asinīs un māšu asarās mērcēta!
  Dzemdēt bērnus ir daudz patīkamāk nekā dzemdēt līķus - lai gan abiem ir vajadzīgas prasmes un azarts!
  Paverdzināšana sākas nevis vēlme mācīties un domāt!
  Gudri vārdi ir labi - labi darbi ir labāki!
  Dzīve vienmēr ir izcila, un nāve ir viduvēja!
  Zinātne nav viss, vismodernākajiem ieročiem ir vajadzīgas izveicīgas rokas un lokans prāts! Gars uzvar matēriju!
  Jebkurš mirklis pārstāj būt apburošs, tiklīdz tas sasalst, sasalst kā ledus gabals!
  Kustības ir patiesa laime!
  Dzimtene ir visdārgākā, kas cilvēkam ir, bez tās dzīvei nav jēgas!
  Cilvēks bez dzimtenes ir kā miesa bez dvēseles!
  Reliģija ir vājo mierinājums - jebkuras nelaimes šķiet nenozīmīgas, ja tās ir pārejošas!
  Ja tehnika ir sargeņģelis, tad cīņas gars ir kara dievs!
  Vieglāk ir izgrebt okeānu ar ēdamkaroti, nekā strīdēties ar ateistu!
  Dators kā meitenei patīk jauns un spītīgs!
  Nāve atšķiras no mīļotās ar to, ka viņi vienmēr cenšas atlikt tikšanos ar viņu!
  Nāve atšķiras no mīļotās ar to, ka tā vienmēr pienāk nelaikā, bet neviens viņai nepārmet kavēšanos!
  Kas ietaupa uz drošības rēķina - izputējis bērēs!
  Labi pabarota armija ir labklājības atslēga!
  Karā laba sagatavošanās ir kā gaiss plaušām, slikts gāzu maisījums kropļo un nogalina!
  Ja cilvēks mākslīgi piešķir sev briesmīgu izskatu, tā ir droša garīgā vājuma pazīme.
  Briesmīgs vilks aitas ādā, nevis aita vilka ādā!
  Vīrietim nav nekā svarīgāka par militāro mākslu - tas ir sinonīms cienīgai eksistencei! Tīģera nāve ir labāka par suņa dzīvību!
  Nāve karā ir attaisnojama tikai tad, kad ienaidnieks to nopērk par pārmērīgu cenu, un dāvanu pasniegšana ienaidniekam ir līdzvērtīga nodevībai.
  Izlūkotais ienaidnieks ir gandrīz uzvarēts, tikai pašam nevajag ļauties izredzēm vējā!
  Ienaidnieka līķis ir dārgs, bet dzīvs vienalga maksās dārgāk!
  Stealth kvalitātes uzvarētājs!
  Vispār dzīve bez grūtībām ir kā zupa bez garšvielām, daudz - rūgts, nē - kaklā nekāpj!
  Vīriešiem vismaz reizi dzīvē vajadzētu kādu nogalināt un glābt! Un, ja paveicas pirmajam, tad otrais ir neaizstājams drosmes pārbaudījums!
  Dators ir labāks par atombumbu, tas ir drošākais veids kā iekarot tautas un likt tām strādāt uzvarētāja labā! Turklāt es nebaidos no kārdinājumiem! Jebkura ticība tad ir ko vērta, ja tā prot sevi aizstāvēt!
  Jaunībā asinis plūst ātrāk, un "bļoda" gatavo karstāk!
  Lēns ēzelis, sliktāks par cūku, arī smird, bet gaļu nedod!
  Automātiska uguns un čaumalas rūkoņa - labākais no visiem pārspēj labu atmiņu!
  Ticība bez pierādījumiem: ka piekūns bez spārniem var saskrāpēt, bet neļaus pacelties!
  Reliģiskās diskusijas ir visneauglīgākās - jo abiem strīdā nav ne jausmas par tēmu, par kuru strīdas!
  Sacensībās starp zinātnes un tehnoloģiju progresu un morāli pēdējais ir lemts būt autsaideram! Lai gan cilvēce riskē iekrist bezdibenī starp zinātni un morāli!
  Kas taupa uz zinātni, tas aplaupa savus pēcnācējus, un, kas apzog savus pēcnācējus, tas mūžīgi paliks ubags!
  Aplaupot pēcnācējus, jūs varat nopelnīt kapitālu, bet jūs nevarat kļūt bagāts!
  ! Politika ir netīrs bizness, ko dara tīros uzvalkos!
  Patiesība vienmēr ir daudzpusīga, bet kļūda ir viendabīga!
  Skaistums ir dialektisks jēdziens - tikai neglītums ir universāls!
  Mūsdienu ieroči, atšķirībā no vīna, mīl jaunību!
  Saudzē ienaidnieku, ko sēdēt uz dunča - tērauds nepazīst empātijas sajūtu!
  Labākais ierocis ir atjautība, neprasa izmaksas, bet ir dārgs!
  Kad līķu skaits ir vairāk nekā viens, tie no traģēdijas pārvēršas par ekstra!
  Slepkavība ir kā nevainības zaudēšana pirmo reizi un sāp, tad ar katru jaunu aktu arvien lielāka bauda!
  Slikts ir tas skauts, kurš nespēj paredzēt izeju neveiksmes gadījumā!
  Jebkurā citā jomā kļūda var maksāt dzīvību, veselību, un, tikai maldinot sevi reliģijā, jūs riskējat zaudēt nemirstību!
  Zvēram ir ilkņi, cilvēkam ir ierocis, dzīvnieks paļaujas uz muskuļiem, bet cilvēks uz prātu! Pārbaudījumi notrulina zobus, bet asina prātu - tāpēc prāts ir nemirstīgs, progress, kā mūžīgā kustība, vedīs uz labklājību!
  Pat visbriesmīgākās ziņas no atkārtotas atkārtošanās kļūst par ikdienu!
  Kad aģents strādā divu izlūkdienestu labā, saslimst ar bērnu, kurš mēģina viņam mutē iebāzt divus sprauslas, viņš riskē saplēst muti!
  Kustība ir lietus, zem kura aug veselības ziedi un kaplis, kas izrauj slimības nezāles!
  Akls neredz aci - iet, kur grib!
  Nevar izcelt aklo - dārgais uzticīgais kontrolpunkts!
  Redzīgs ceļotājs nevelciet - palīdziet aklajiem nabagiem!
  Cilvēks viegli salūzt, ar grūtībām pakļaujas un ļoti reti sasniedz mīlestību no dabas!
  Kārtīs veiksme nāk ar gaišu galvu, veikliem pirkstiem un mierīgu sirdi!
  Vispār noziegums nav šokolāde, saputrojot saldu dzīvi, tu to nedarīsi, bet sirds aptaukošanos noteikti dabūsi!
  Spēka trūkums var kompensēt pārmērīgu prātu, bet spēka pārpalikums nevar kompensēt intelekta trūkumu!
  Talants var aizstāt izglītības trūkumu, bet nekāda izglītība nevar aizstāt talanta trūkumu!
  Dimants ir dārgakmens bez pulēšanas, bet nekāda pulēšana ogles nepārvērsīs par dimantu!
  Kāda cita nāve ir jautra, bet no tavas nāves tava sirds plīst un dvēsele iet uz papēžiem!
  Nauda pielīp pie asiņainām rokām un slidenām dvēselēm kā netīrumi!
  No visiem fanātisma veidiem reliģiozais ir visneracionālākais un savtīgākais, tāpēc tas galvenokārt ir vērsts uz personīgās nemirstības sasniegšanu!
  Mīlestība no izvarošanas atšķiras tikai ar samaksas veidu - samaksu natūrā par pēdējo darbību!
  Labāk taisnībā zaudēt, nekā grēkā iegūt!
  Taisnīga zaudējums ir ieguvums debesīs, grēcinieka ieguvums ir dvēseles aplaupīšana!
  Noliedzot Dievu, komunisti ir uzlikuši nepamatotu nastu uz cilvēka pleciem! Vēlēdamies ieņemt Visvarenā vietu, cilvēks nevarēja izturēt Golgātas sāpes un velna kārdinājumus!
  Cilvēki, kuriem nebija Jēzus spēka, tā vietā, lai celtu labestības un taisnīguma valstību, sabruka netikumu baseinā!
  Cilvēka dvēselē neskaitāmi dārgumi, tikai tad, ja sāksi tos laupīt, ātri izsīks, nenesot bagātību!
  Katra seksuāla darbība, dārgakmens, kuru jūs dalāties diviem, un neviens zaglis to nozags no jūsu sirds!
  Katram vīrietim ir kas kopīgs ar primātu, labi, ja tā ir spēja, bet biežāk inteliģence!
  Būtu smieklīgi, ja tā nebūtu patiesība!
  Diemžēl mums ir vairāk dzīvu joku nekā kārtīgu vīru un godīgu politiķu!
  Kas pārdod savu dvēseli, tas vienmēr paliek zaudējumā - viņš dod nemirstīgo par mirstīgo!
  Uzvara pār spēcīgu pretinieku parasti maksā vairāk, bet par velti to neatdosi!
  Slepkavība nevar attaisnot pašlabumu un peļņu - tikai gods, brīvība un Tēvzeme ir vardarbības aizstāvji!
  Labam jābūt ar ieroci,
  Sitieni kā nikns tērauds!
  Asiņot kā ūdenskritumam
  Ļaunums nežēlo visus nogalināt!
  No visiem mākslas darbiem tieši militārie šedevri visstingrāk iespiedušies cilvēku atmiņā un izraisa visvairāk asaru!
  - Glezna, kas rakstīta ar asinīm: gaišāka par eļļu un izbalē daudz lēnāk!
  Kārtīgs cilvēks taisnību liek augstāk par ģimeni un draudzīgām attiecībām! Likumam par ienaidniekiem un draugiem jābūt tādiem pašiem kā vīram sievai!
  Dažādu likumu klātbūtne pārvērš taisnīgumu par prostitūtu!
  Spēcīgs pretinieks norūda miesu un gribu, padara stiprāku - vājš samaitā dvēseli un vājina miesu, padara vājāku!
  Tātad grūtākais ceļš dod daudz vieglāku uzvaru!
  Karavīram rokas dotas šaut, un smadzenes laicīgi apstāties!
  Nogalināt muļķi: tas ir tas pats, kas durt ar adatu, šaut gudru - ko sist ar šāviņu!
  Daba ir cilvēka māte, un liela izgudrotāja māte nevar būt pilnīga muļķe! Lai gan viņai pietrūkst praktiskās atjautības!
  Lode ir visefektīvākā izglītības metode darbā ar jauniešiem, kā arī ar veciem cilvēkiem!
  Tikai trieciena efektivitāte krītas! Bieži vien uzticamība kritīsies, un, ja jūs tur nokļūsit, jums būs jāaudzina zombiji!
  Reliģija pazemina lepnu cilvēku līdz dzīvnieka līmenim - dodot izvēli starp aitu un kazu!
  Labāk atdot savu ādu cilvēkiem kā aitai, nekā mūžīgi šņākt kā čūskai!
  Kopumā jēdziens darbs ar galvu paredz ne tikai burtisku interpretāciju, pat ja runa ir par cīņas mākslu!
  Ja gribi kļūt bagāts - kristies par ebreju, ja gribi bankrotēt, ņem kredītu no ebreja!
  Svins veicina gremošanu, īpaši, ja tablete ir kārtridža formā!
  Ierēdnis, kurš neņem kukuļus, ir kā jaunava palaistuve!
  Parasti, lai izglābtu vienu, ir jānogalina otrs! Tas neapšaubāmi ir nežēlīgs likums, taču tas atjauno sugu dabisko līdzsvaru!
  Pasaulē nav labāka cīnītāja - par krievu karavīru un lielāka tirāna - par krievu ģenerāli!
  Pārmērīga greznība ir vieglprātības pazīme, vieglprātība ir nenovēršamas bojāejas priekšvēstnesis!
  Gudri vārdi no necilvēka lūpām ir kā strūklaka no atkritumu kaudzes!
  Jums ir priekšrocības garumā, bet es domāju!
  Dažreiz jūs varat nogalināt, bet jūs nekad nevarat atņemt cerību!
  Karā pietrūkst sekundi - tu vari zaudēt mūžību!
  Parasts tornis ir nožēlojams starp debesskrāpjiem, bet majestātisks starp būdām!
  Cilvēks pakļaujas spēkam, ciena nežēlību, nicina maigumu un nenovērtē laipnību!
  Sekss ir labākais līdzeklis pret visām garīgām slimībām, bet diemžēl tas ir dārgs un grūti atrodams!
  Kas nemīl seksu, tas nemīl dzīvi un nenovērtē miesas priekus!
  Dzejai ar vīnu kopīgs tas, ka tā vērtība ar laiku aug, bet pat gadsimti neļauj rindām satrūdēt un dzirkstelēm izdzist!
  Karavīrs ir kā dators - viņš skaita viens-nulle, un karotājs ir draugs-ienaidnieks!
  Cilvēks no dzīvnieka atšķiras ar humānismu, un spēju rīkoties pretēji instinktiem!
  No vardarbības pret sievieti reizēm parādās veseli bērni, no vardarbības pret dabu tikai briesmoņi!
  Ja māte ir nežēlīga, arī bērni ir nežēlīgi! Kāda ir tāda daba ir viņas pēcnācējs - vīrietis!
  Draudzība tiek meklēta no stiprajiem, barība no bagātajiem, un uzticība tiek izrādīta bezbailīgajiem!
  Uzbrukums ir labākais veids, kā neitralizēt ienaidnieka skaitlisko pārsvaru - likt viņiem cīnīties pretī ir kā nocirst pusi no rokām!
  .Sievietei mīlestība ir bauda un ienākumi, vīriešiem prieks un izdevumi!
  Izgudrot jaunu ieroci amorālam cilvēkam ir tas pats, kas zāģēt krēsla kājas, kad pār kaklu pārvilkusi virve!
  Ierodoties Ufas apkaimē, puiši ziņoja par norīkojumu Pugačovam.
  Zemnieku karalis bija pārsteigts, ka bērni tik ātri strādāja. Un, protams, viņš tos apbalvoja. Viņš pasniedza sudraba krustu. Un katrs divi simti rubļu.
  Pēc tam sekoja uzbrukums Ufai. Margarita un Oļegs, kā vienmēr, ir priekšgalā un strauji uzbrūk.
  Viņi sagriež ienaidniekus ar zobeniem un meta bumbas.
  Ufas garnizons jau bija novājinājies no bada, bet nemiernieku uzvara bija salauzusi viņu garu.
  Turklāt kazaku karalim ir gandrīz piecdesmit tūkstoši karaspēka - milzīgs spēks ...
  Pēc tam, kad Oļegs Ribačenko līdz nāvei uzlauza komandieri, pārējie karavīri padevās.
  Viņi bija zvērināti, grieza bizes, cirpja kā kazaki. Daži virsnieki izvēlējās pievienoties Pugačovam. Un kāda ir cilpa labāka?
  Vārdu sakot, Ufu paņēma viegli. Un pat kazaku cars nožēloja, ka neiebruka Jaickas pilsētā.
  Kopumā Pugačovam gāja labāk. Tagad uz Urālu rūpnīcām var nosūtīt vairāk karaspēka. Un uzdod Beloborodovam paņemt visas pilsētas un Toboļsku.
  Noteikti tika nolemts doties uz Kazaņu, bet pēc tam uz Maskavu. Emeljans Pugačovs pat ziņoja, ka viņa dēls Tsarevičs Pāvels pats ir pievienojies kampaņai un nodos troni savam tēvam. Jebkurā gadījumā daudzi tam ticēja.
  Pugačova armija turpināja augt. Pienāca ziņas par vēl vairāku Urālu rūpnīcu sagrābšanu un jauniem ieročiem, piederumiem un šaujampulveri.
  Pēc tam milzīga armija devās kampaņā. Viņa pārcēlās gar upi, gar abiem krastiem uz Volgu.
  Cars Emeljans Pugačovs bija jautrs un gandarīts. Pagaidām viņam viss iet ļoti labi. Vispār nemiernieki nekad nav bijuši smagi piekauti. Un jaunā Krievijas cara reputācija ceļas. Un katru dienu tūkstošiem jaunu karotāju pievienojas viņam.
  Pašpasludinātajam karalim ir daudz kavalērijas karaspēka. Un viss smaržo pēc īstas uzvaras.
  Bērnu mežsargi skrien pa priekšu pārējai armijai. Viņi ir smieklīgi un daudz smejas.
  Šeit jaunie karotāji uzbrūk huzāru patruļai. Īsa gāšana, pāris metieni ar basu kāju granātu pirkstiem. Un cīnītāji tiek iznīcināti.
  Tālāk atrodas Osa cietoksnis. Reālajā vēsturē viņa padevās bez cīņas. Tātad puiši vēl nav iebrukuši un nevienu nogalinājuši.
  Viņiem pat nedaudz apnika... Puiši dziedāja;
  Spartaks izvirzīja vergu varoņdarbus,
  Nomest nīsto prinču jūgu...
  Viņš nelaimīgo pārvērta par ērgļu baru -
  Zvans ir vienkāršs - atdaliet savus sapņus!
  
  Izņemiet zobenu, cīkstoties ar to
  Un nežēlīgi nocirsti ļaunos ienaidniekus ...
  Par laimi jūs kā cīnītājs atverat ceļu,
  Mirušais dzīvos mūžīgi granītā!
  
  Mēs to dabūsim no debesīm, nullei vajadzīgs mēness,
  Mēs atvērsim Marsa plašumus kā vārtus,
  Un slaveni ticu Venerai, es nākšu ...
  Viss Piena ceļš - zem zobena nonāks varonim!
  
  Debesīs ir zvaigznes un meiteņu acis -
  Safīri, rubīni mirdz...
  Un manas vardarbīgās domas lido -
  Kad mūsu sencis sasita Mamaiju!
  
  Mirstīgais Čelubejs iesaucās biželes lodītē -
  Tas russ mirs zem viesuļvētru naga...
  Savādi ārprātīgi raudāt - nogalini visus:
  Ka smiekli un skanīgās dziesmas norima!
  
  Atbilde no Peresvet tiek sniegta skaļi,
  Šķēpa sitiens un ienaidnieks murgainā ellē ...
  Negaidīšu karotāju zindanu -
  Mēs uzvarēsim, jūs, cilvēki, ticat tam!
  
  Viltīgs klints - mākoņos ir dienas,
  Ne katru reizi veiksme un trofejas...
  Un mūsu pilsētas ir uguns, gaismas,
  Mēs arī redzam, ka kaujā nenogatavojās!
  
  Bet ziniet krievu vietu triumfā
  Mūsu sencis Cēzars, lielais maķedonietis...
  Planētas drīz pārvērtīsies par paradīzi
  Ļoti garšīgs Poshekhonsky siers ar tēju!
  
  
  
  SPĒRA IZMAIŅU VĒSTURE
  Špēram, šim organizācijas ģēnijam, izdevās pārliecināt fīreru steidzami izstrādāt un laist sērijās vieglu, lētu, manevrējamu reaktīvo iznīcinātāju ar tikai diviem pneimatiskajiem lielgabaliem, bet lidojuma īpašību ziņā labāko pasaulē.
  Tātad HE-162 piedzima nevis 1944. gada 6. decembrī, kad tas pirmo reizi pacēlās gaisā, bet jau bija par vēlu, bet gan 1943. gada 20. aprīlī, kad Trešais Reihs vēl bija spēka pilns, un tas varēja būt ietekme uz kara gaitu. Par laimi Yummo reaktīvais dzinējs jau bija gatavs masveida ražošanai. Lidmašīna gandrīz pilnībā bija izgatavota no koka, un bruņas uz pieres bija tikai piecdesmit kilogramus. Bet auto ir viegls, lēts un ļoti manevrējams, viegli vadāms. Tā ātrums pārsniedza 900 kilometrus stundā, un tukšā cīnītāja svars bija tikai 1600 kilogrami. Sākotnēji bruņojums bija divi 20 milimetru lidmašīnu lielgabali - spēcīgāki nekā Yak-9 un salīdzināmi ar LAGG-5.
  Diezgan viegli darbināma mašīna. Īsāk sakot, tautas cīnītājs. Lētāks par ME-109 un vieglāk izgatavojams, taču daudz efektīvāks.
  HE-162 izrādījās efektīvs ierocis. Jau Kurskas kaujas laikā vācu dūži par to guva rēķinus. Īpaši izcēlās Hafmens.
  Hitlers, protams, bija apmierināts un lika palielināt automašīnas ražošanu līdz pieciem tūkstošiem mēnesī. Šo skaitli neizdevās sasniegt, taču līdz 1943. gada beigām mēnesī tika saražoti vairāk nekā divi tūkstoši automašīnu.
  NE-162 radīja problēmas PSRS gaisā un nedaudz palēnināja padomju karaspēka virzību. Uz Kursk Bulge vācu tanku zaudējumi bija mazāki nekā reālajā vēsturē, tika notriekti daudzi IL-2.
  Vācieši spēja pastiprināt pretestību, un Harkova un Orela krita mēnesi vēlāk nekā reālajā vēsturē.
  Bet tomēr Sarkanā armija virzījās uz priekšu, kaut arī lēnāk nekā reālajā vēsturē. Pateicoties tam, vāciešiem izdevās nostiprināties aiz Dņepras un izveidot tur spēcīgu aizsardzību. Un tad ieradās pašpiedziņas lielgabali E-10, ļoti veiksmīgs tanku iznīcinātājs.
  Vācieši spēja stabilizēt fronti austrumos. Ziemā padomju karaspēks nespēja šķērsot Dņepru. Vācieši pretojās arī pie Ļeņingradas.
  Lai gan sabiedrotie virzījās uz priekšu Itālijā. Bet par ļoti augstu cenu.
  Tā kā Sarkanā armija neizdevās izlauzties cauri nacistiem, tā pārcēlās uz Krimu. Arī šeit cīņas ilga ilgāk nekā reālajā vēsturē, bet beidzās ar sakāvi.
  Sabiedroto desants Normandijā beidzās ar Lielbritānijas un ASV sakāvi. 22. jūnijā padomju karaspēks veica triecienu centrā. Bet vācieši spēja atvairīt padomju spēku uzbrukumu. Daļēji veiksmīgā un lētā pašpiedziņas pistoles E-10 dēļ. Ar divpadsmit tonnu svaru šai mašīnai bija 82 milimetru frontālā rezerve 45 grādu slīpumā, kas bija necaurredzama padomju trīsdesmit četriem cilvēkiem un tādam lielgabalam kā T-4. Šī mašīna pat varētu iekļūt IS-2 pierē no tuva attāluma, un tai ir labas izredzes atsities no slīpām bruņām.
  Jaunā vācu tehnoloģija ir laba aizsardzībā. Un Fritz to izmanto. Bet padomju automašīnas joprojām nav tik veiksmīgas. T-34-85 ir diezgan vājš ierocis un aizsardzība, un augstums ir pārāk liels. Un IS-2 ir neaizsargāts torņa pieres daļā un korpusa apakšējā daļā.
  Vācieši spēja noturēties, iepriekš koncentrējot spēkus centrā un uzminot trieciena galveno virzienu.
  Pēc sabiedroto sakāves Normandijā pretkara noskaņojums pastiprinājās ASV un Lielbritānijā. Turklāt amerikāņiem nepaveicās, kad viņi mēģināja nosēsties Filipīnās, viņu transportiem uzbruka japāņu kaujas kuģi. Un viņi tika nogremdēti. Bojā gāja daudzi transportlīdzekļi un karavīri.
  Tas atstāja spēcīgu iespaidu arī uz amerikāņu tautu.
  Vācieši uzbrukumu centrā atvairīja, daļu karaspēka pārveda uz Itāliju un sāka tur ofensīvu.
  Panther-2 piedalījās kaujās. Vāciešiem izdevās izturēt piecdesmit tonnu svaru, padarot pistoli 88 mm un 71 EL stobru, bet pašu automašīnu 150 mm biezas frontālās bruņas zem nogāzēm.
  Panther-2, būdams vieglāks, bet ar jaudīgāku dzinēju, izrādījās lielisks tanku iznīcinātājs.
  Vācieši spēja atgūt Neapoli un sagūstīt daudz gūstekņu un trofejas. Sabiedrotie aizbēga atpakaļ uz Sicīliju. Tur viņi gribēja slēpties, izmantojot floti.
  Vācu dizaineri sērijā ieviesa E-25. Padomju karaspēks atkal mēģināja uzbrukt pie Ļeņingradas. Bet vācieši bija gatavi. Kopumā vācu izlūkdienesti strādāja labi, it īpaši gaisa izlūkošana, jo Fritz bija reaktīvie aparāti, kas lidoja lielā augstumā un bija absolūti neievainojami pret padomju gaisa aizsardzību.
  Ziemā padomju karaspēks atkal skāra centrā, taču viņu uzbrukumi bija paredzami. Un gaisā nacisti sagrāba pilnīgu dominanci. Daudz zaudēja arī sabiedroto lidmašīnas.
  Februārī nacisti veica operāciju Sicīlijā un sagūstīja vairāk nekā divsimt tūkstošus britu un amerikāņu karavīru. Un martā vācieši uzbruka dienvidos. Viņi izlauzās cauri aizsardzībai, naktī virzoties uz priekšu, un izveidoja pāris katlus.
  Padomju karaspēks sāka kustēties.
  Pēc Rūzvelta nāves Trūmens piedāvāja Hitleram pamieru. Fašists numur viens piekrita. Bet apmaiņā viņš pieprasīja naftas produktu piegādi un ieslodzīto atgriešanu. Trūmens un Čērčils tam piekrita.
  Vācieši austrumos atraisījuši rokas. Viņi arī ieguva jaunu E-75 tanku. Blīvāks izkārtojums - dzinējs un transmisija kopā, un šķērsvirziena izvietojums ļāva samazināt mašīnas augstumu. Tātad tas izskatījās pēc daudz pieaudzis "Tīģeris" -2, bet ar daudz zemāku siluetu.
  Ar daudz biezākām, leņķiskākām bruņām E-75 ietilpa 75 tonnu svarā ar 1250 zirgspēku dzinēju. Kas to padarīja diezgan mobilu un uzticamu. Apvienotās Karalistes tankam bija divu veidu ieroči. 105 mm 100 EL lielgabals cīņai ar ienaidnieka tankiem un 128 mm 55 EL, daudzpusīgāks lielgabals. Tornim bija 252 mm biezas slīpās frontālās bruņas, un arī 170 mm sānu pakaļgala bruņas bija slīpas. Korpusam bija 200 mm bruņas augšpusē 45 grādu slīpumā un 160 mm apakšā 45 grādu slīpumā. Korpusa malas 120 mm un vēl 90 mm vairogi.
  Tādējādi ar 75 tonnu svaru vācieši radīja mašīnu, kas bruņās un bruņojumā nav zemāka par Maus, kaut arī ar vienu pistoli.
  E-75 padomju prettanku lielgabali neiekļuva pat sānos, un tas neapšaubāmi saņēma Hitlera prioritāti pār visiem citiem E sērijas tankiem.
  Pagaidām PSRS ir saņēmusi tikai IS-3, kas ir labāk aizsargāta torņa priekšgalā, bet grūtāk izgatavojama. Tāpēc Staļins pavēlēja pagaidām neizņemt IS-2 un T-34-85 no ražošanas.
  Vasarā vācu E-75 tanki pirmo reizi parādījās frontē. Tās izrādījās ļoti efektīvas mašīnas.
  Tajā pašā laikā nacistiem bija viegls transportlīdzeklis ME-1010 ar mainītiem spārniem, modernāks modelis ME-262 X un smagāk bruņots, ātrāks un manevrētspējīgāks XE-262 transportlīdzeklis. Tautas cīnītājs bija pelnījis visu dizaineru uzslavu. Un arī reaktīvais bumbvedējs Yu-287, kas demonstrēja kolosālu akrobātiku. Kā arī Arado zīmols.
  Vācieši spēja izvirzīties vasarā Ukrainā, atkaroja Donbasu. Tad rudenī viņi ieņēma Kursku un tuvojās Voroņežai. Padomju karaspēks atkāpās aiz Donas un mēģināja izveidot tur aizsardzību. Ziema tuvojās.
  Vācu diplomāti centās iesaistīt Turciju karā.
  Šeit viņi riņķoja un solīja zelta kalnus.
  Staļins, uzskatot, ka PSRS ir grūti pretoties jaunajai vācu tehnoloģijai un jauna T-54 tanka izveide saskārās ar zināmām grūtībām, piedāvāja nacistiem pamieru.
  Hitlers atbildot prasīja nodot Ļeņingradu un Krimu, kā arī bez maksas piegādāt maizi, eļļu un citas izejvielas! Un atgriezt karagūstekņus un daļu zelta nodot PSRS.
  Staļins piekrita visam, izņemot Ļeņingradas nodošanu.
  Nacisti ziemā virzījās uz priekšu Krimā. Viņi sagrāba gandrīz visu pussalu, izņemot Sevastopoli. Sarkanā armija mēģināja virzīties uz priekšu centrā un ziemeļos, taču atkal bez panākumiem, piedzīvojot milzīgus zaudējumus.
  1946. gada martā fīrers beidzot piekrita pamieram uz trīs gadiem. PSRS, protams, apgādāja Trešo reihu ar bezmaksas izejvielām, nodeva daļu militāro rūpnīcu aprīkojuma.
  Un nacisti pievērsās Rietumiem. Atombumba vēl nebija izveidota, un Japāna izmisīgi turējās pret Ameriku. Par katru Klusā okeāna salu sīva cīņa ritēja pilnā sparā.
  Sākumā Hitlers vienojās ar Franko, un vācu karaspēks pārsteidza Gibraltāru. Tad viņi iebrauca Marokā. Britu bāze Maltā tika sakauta un ieņemta ar izkraušanu. Nacisti ir iebrukuši Āfrikā.
  Ļoti spēcīgi un viņu piloti kļuva: Albīna un Alvīne. Meitenes spēja apdzīt Hafmenu un pirmās pārvarēt piecsimt notriekto lidmašīnu barjeru austrumu frontē.
  Un Rietumos tie ir pilnīgi plikām kājām velni bikini kļuvuši par pērkona negaisu amerikāņu un britu automašīnām.
  Un Gerda ar savu tanka apkalpi ar E-75 brauca cauri Alžīrijai. Meitenes ir rekordistes pēc iznīcināto transportlīdzekļu skaita austrumu frontē, apsteidzot Vitmanu.
  Karotāji sāka cīnīties no Kurskas izspieduma un parādīja savu klasi. Lai gan ne pārāk gudrs Hitlers šaubījās, ka sievietes ir spējīgas cīnīties. Bet Gerda, Šarlote, Kristīna un Magda darīja brīnumus ar Panteru. Viņi bija otrā tanka apkalpe pēc Vitmaņa, kas saņēma augstu apbalvojumu: Dzelzs krusta Bruņinieka krustu ar ozola lapām, zobeniem un dimantiem. Un arī militāro nopelnu krusts zeltā un ar dimantiem.
  Meitenes iet pie sevis un dzied:
  - Mēs iznīcināsim visu pasauli bez Reiha,
  Līdz apakšai un tad...
  Mēs veidosim jaunu, jaunu pasauli,
  Kas nebija neviens, viņš kļūs par visu!
  Tajā pašā laikā karotāji arī ķiķina, atkailina zobus. Un atkal sevi nošauj...
  Viņi izsita angļu tanku un rēca:
  - Mēs esam super!
  Gerda ar kailiem pirkstiem nospiež kursorsviras pogu, noplēš Šermanim tornīti un kliedz:
  - Es esmu topošā dieviete!
  Tad Kristīna ar plikiem kāju pirkstiem nogāž tanku un čīkst:
  - Man arī ir super meitene!
  Tad viņa šauj, sasitot Šarlotes mašīnu, un čīkstēja:
  - Bet Pasaran!
  Un nākamais apvalks piebeidza angli Magdu. Meitenes ir patiesi supermenes.
  Un, godīgi sakot, uzvar visi bez izņēmuma. Izmanto, lai slapinātu visus ienaidniekus, un vieta ellē un, protams!
  Karotāji strādā paši un šauj. Nedodiet žēlastību saviem pretiniekiem.
  Vairāki tūkstoši britu un amerikāņu padevās. Vīrieši nokrīt uz ceļiem un skūpsta meitenes uz kailām, putekļainām kājām.
  Tā notiek cīņa... Alžīrija ir kritusi, un vācieši jau atrodas Lībijā. Protams, viņi uzvar rotaļīgi. Viņiem nav nekādu šķēršļu.
  1946. gada vasarā vācieši ieņēma visu Āfrikas ziemeļus un devās uz Suecas kanālu. Fašistiem ir milzīgs ierocis: diska lidmašīnas, kuras nevar notriekt. Tā rezultātā sabruka gan briti, gan amerikāņi.
  Rudenī Vērmahts pārcēlās uz Sudānu un Tuvajiem Austrumiem. Briti un amerikāņi krita kā rieksti.
  Slepus viņi mēģināja vienoties ar Staļinu. Piemēram, atveriet otro fronti.
  Sarkanais diktators atbildēja izvairīgi... Rudens laikā vācieši ieņēma visus Tuvos Austrumus un lielāko daļu Āfrikas, sasniedzot pat Kamerūnu. Un ziemā vācu karaspēks pārcēlās uz Irānu un tālāk uz Indiju. Tika iekarota ziloņu valsts. Un tad pavasarī nacisti virzījās uz Āfrikas dienvidiem, beidzot pārņemot kontroli pār melno kontinentu.
  1947. gada jūnijā sekoja desants Lielbritānijā... Kaujās piedalījās Vērmahta atlasītie spēki.
  Pirmo reizi tika pārbaudīta piramīdveida tvertne, kas uzrādīja lielisku aizsardzību no visiem leņķiem un lielu ātrumu.
  Tajā cīnījās Gerdas tanka apkalpe. Meitenes izrādījās ārkārtīgi foršas un kurts....
  Viņi iesaiņoja daudz tanku un ieroču.
  Gerda izšāva, nogāza angļu lielgabalu un dziedāja:
  - Ienaidnieki mūs neapturēs!
  Un kā viņš smejas!
  Arī Šarlote izrauj zobus un čīkst:
  - Mēs iekarosim Visuma vāku!
  Un tanks arī tiks izslaucīts.
  Tālāk Kristīna iepļaukās, nikni rūkdama:
  - Zābaki dzirkstī gājienā!
  Un arī noslaucīt torni!
  Tad Magda, šaudama, notrieca angļu haubici un ķērca:
  - Tūlītējs lidojums!
  Karotāji kolosālā augstumā.
  Un Albīna un Alvīna steidzas debesīs un piebeidz angļu un amerikāņu ekipējumu. Viņi sasmalcina Frici ar kailām, noslīpētām kājām un dzied paši sev:
  - Āfrika ir bīstama, jā, jā, jā!
  Āfrika ir briesmīga - jā, jā, jā!
  Neejiet bērni! Pastaiga pa Āfriku!
  Tā viņš sadauzīja, par vienu kauju piecdesmit lidmašīnas uz divām.
  Šādi ienaidnieku karotāji pēc tam pārliecinoši sasmalcina.
  Lielbritānija krita divu nedēļu laikā. Un Londonas garnizons kapitulēja. Tātad Trešais Reihs sagrāva savu bīstamo pretinieku.
  Bet ASV joprojām paliek... Apvienojušies ar japāņiem un kam ir daudz resursu, vācieši sāk spiest amerikāņus... 1947. gada augustā nacisti izkāpa Islandē un ieņēma šo salu, tuvojoties Amerikai.
  Iegūt ASV nav viegli. Bet fašisti ir nostiprinājuši pamatus Latīņamerikā un stiprina savus spēkus. Bet karš ievelkas ilgu laiku. Ziemā cīņas notika jūrā un gaisā. Un 1948. gada pavasarī vācieši mēģināja nokļūt Grenlandē. Un viņiem tas izdevās ... Vasarā nacisti jau apguva Kanādu. Bet cīņa bija sīva...
  Arvien tuvāk un tuvāk ASV. Bet tad padomju meitenes ir gatavībā.
  Piecas meitenes Nataša, Mirabela, Andželika, Svetlana, Olimpija ieradās Amerikā, lai kā brīvprātīgās cīnītos pret Trešā Reiha bariem. Visas piecas meitenes ir ļoti skaistas un zina angļu valodu. Staļins-Putins atteicās nosūtīt visu sieviešu bataljonu, jo tas būtu pretrunā ar fašistu impēriju noslēgtā miera noteikumiem. PSRS vajadzēja nopirkt laiku par katru cenu, kamēr nacisti uzbruka ASV.
  Piecas meitenes ir brīvprātīgās: viņas ir izgājušas cauri visam karam no Brestas un Bugas līdz Orenburgai. Un viņi cīnās pret nacistiem otrpus Zemes galvaspilsētā Hondurasā.
  Tegusigalpa ir viens no galvenajiem aizsardzības cietokšņiem pretstatā raibajam baram. Gan japāņu, gan aziātu bari uzkāpa trakot. Vācieši paši cīnījās tikai ar tankiem, un kājnieki pilnībā bija no ne-āriešu tautām. Uz priekšu tika dzīti aziāti, melnādainie, arābi.
  Nataša izšāva, nogriežot divus afrikāņus, un čivināja:
  - Tikai Čingishana bars!
  Zeltamatainā Mirabela, ar automātisku sprādzienu nocirtusi trīs indiāņus, pacēla savas kailās, iedegušās kājas uz augšu. Un viņa teica:
  - Mēs samalam lielgabalu gaļu!
  Granātas lauskas uzlidoja un uzsita Mirabelai-Zojai pa kailo, apaļo papēdi. Meitenes tradicionāli cīnās bikini un basām kājām. Un, kad tas asi sit pa raupju, meitenīgu zoli, sāp.
  Skaistule piemiedza aci un atkal izšāva... Mirabela ir ļoti slaida, vidēja auguma ar perfektu figūru.
  Nataša ir garāka, ar majora pakāpi un pat Padomju Savienības varone. Bet arī gandrīz kails, tikko apsegts bikini. Ļoti iedegusi, bet mati balti. Un Nataša šauj ļoti precīzi. Un viņam patīk mest granātas ar basām kājām.
  Skaistā Andželika šauj, ar sprādzienu notriecot četrus arābus. Viņas mati ir sarkani vai drīzāk vara sarkani kā proletāriešu baneris. Un, kad pūš vēji, tas ir kā revolūcijas karogs. Meitene mirdz ar smaragda acīm kā zvaigznes. Un brutāli aizslauka ienaidniekus.
  Svetlana arī ir blondīne. Un šaut ar ložmetēju. Meitene atpūtināja basās kājas un pagriezās. Pieci dažādi kaujinieki tika izmesti un izlidoja no pretinieku krūtīm un vēderiem, sārtinātām asins strūklakām.
  Svetlana, laizīdama pilnās lūpas, čivināja:
  -Karš ir gaiss plaušām...
  Meitene, guļus stāvoklī, ar basu kāju met granātu. Notiek sprādzieni. Vairāki kaujinieki izlido dažādos virzienos.
  Olimpija ir lielāka un spilgtāka meitene. Viņas mati ir gaiši brūni. Tipiska lauku sieviete, jauna, ar asinīm un pienu. Ļoti spēcīgs fiziski un labi šauj.
  Šeit atkal dod rindu. Un mirušie fašistu algotņi krīt.
  Olimpijas šaušana, saka:
  - Labi, labi, kur tu biji? No vecmāmiņas! - meitene izšāva, noguldot trīs bārdainos nacistu kaujiniekus un piebilda. - Ko viņi ēda - putru! Ko viņi dzēra? Bražka!
  Meitenes ir aizsardzībā. Viņi neļauj nacistiem iet uz priekšu. Un dārd draudzīgas dziesmas:
  - Mēs iznīcināsim visu vardarbības pasauli,
  Līdz apakšai un tad...
  Mēs veidosim jaunu, debesu pasauli -
  Kas nebija neviens, viņš kļūs par visu!
  Nataša atkal ar basu kāju met granātu. Uzspridzina virzošos kājniekus. Kļūst karstāks. Šeit nāk bēdīgi slavenais "Lauva" -2. Un blakus tam ir uzlabots E-50. Lādiņi izplūst. Melnādai amerikānietei norāva galvu, un viņa aizripoja.
  Mirabela uzkāpa uz degošā dēļa, un viņas rūdītās kājas gandrīz nejuta liesmas karstumu.
  Zeltamatainā skaistule izšāva un murrāja:
  - Un kurš apturēs asiņaino trako upju plūsmu ...
  Mirabela izšāva vēlreiz, notriecot afrikāni no E-50 bruņām un čivinot.
  - Blastera stars trāpīs templī, cilvēks pazuda ļaunā zibspuldzē!
  Meitene izšāva vēlreiz. Viņa pa gaisu pazibināja savu kailo, iedegušo, graciozo kāju. Viņai pretī lidoja granāta. Zeltamatainā skaistule veikli nosita dāvanu ar plikajām, gandrīz bez putekļiem zolēm. Granāta aizlidoja atpakaļ. Steidzos Trešā Reiha kaujinieku rindās. Likās, ka no plīstošās kravas automašīnas krīt arbūzi. Tik daudz asiņu plūda.
  Mirabella tviterī ierakstīja:
  - Meitene neizturēja eksāmenu, un atnāca nolādētais Reihs. Acīmredzot Hitleram bija apnicis dzīvot, un viņa skaistums lieliski ēda!
  Andželika ir arī karotāja, nevis jaunkundze. Viņš pie sevis skricelē no ložmetējiem un teikumus, izkaisīdams līķus:
  - Par mammas karoti! Par tēta karoti! Un par Kobas liekšķeri! Un gultā uz mucas!
  Skaistule ar vara sarkaniem matiem palaiž koka lidmašīnu ar basu kāju. Viņš lido tieši uz masīvo, vācu tanku "Lion". Uzsēdies uz purna 105mm lielgabalam un uzsprāgst. Ierocis nav kārtībā.
  Vācietis apgriežas un ir spiests kaunpilni plūst prom. Andželika, berzējot kāju pret ēkas fragmentu, saka:
  - Nav spēka - vajag prātu! Jāceļ troksnis!
  Un atkal meitene šauj ļoti precīzi. Viņas sarkanie mati ir kā olimpiskās lāpas liesma. Pievilcīga meitene. Amerikāņu armijā viņa jau paspējusi izcelties, parādot niknu temperamentu. Īpaši labi bija sākt trikus ar afroamerikāņiem. Viņi ir tik neparasti un skaisti.
  Tomēr Andželika iznīcina arī melnādainos, kas cīnās Trešā Reiha armijā. Ko Vācija iekaroja visu Āfriku. Mēģiniet apturēt šādu spēku.
  E-50 ir jaunākā tvertne ar gāzes turbīnas dzinēju un biezām sānu un priekšējām bruņām. To nevar paņemt ar granātu. Andželika ar basu kāju meta dāvanu, nogāza vairākus kājniekus un čivināja:
  - Eh, jūs esat uzticamas tanku bruņas, no kāda, kurš plāno iekost ... Tikai jūs zināt spēku ... njā, jūs varat spert tikai ar tērauda zirgu!
  Ļoti precīzi šāva arī Svetlana. Un viņa labprātāk svieda granātas ar kājām. Viņas kailie pirksti arī savija tērauda disku. Gals pārlidoja un pārgrieza rīkli diviem fašistu kaujiniekiem. Viņi nometa ložmetēju, un tagad biezs liela kalibra sprādziens izcirta cauri ordas ķēdēm. Vesela rinda ārzemju kaujinieku, kas savervēti reidos Trešā Reiha armijā.
  Svetlana tviterī ierakstīja:
  - Veiksme ir balva par drosmi! Pietiek ar vienu dziesmu! Dziedāt tikai par māju!
  Taču līdz šim skaistulei nav bijis laika ilgoties pēc mājām. Lai gan amerikāņu armijā padomju brīvprātīgo ir ļoti maz. Staļins-Putins negribēja spīdēt, lai vēlāk nedotu Hitleram pamatu apsūdzēt Krieviju Salmu miera nosacījumu pārkāpšanā.
  Piecas meitenes - labākās sieviešu bataljonā tika brīdinātas, ka, ja viņas tiks sagūstītas, tad Dzimtenei no viņām būs jāatsakās. Un meitenēm šajā gadījumā vajadzētu pļaut par triviālajiem algotņiem, kuri tika nolīgti par naudu.
  Gan Svetlana, gan Nataša, gan citas meitenes saprot, ka, ja viņas tiks notvertas, viņas sagaida briesmīgas spīdzināšanas. Tāpēc viņi jebkurā gadījumā nolēma viņus dzīvus neatdot nacistiem.
  Vācu uzbrukuma lidmašīnas lido pāri amerikāņu karaspēka pozīcijām. Negaidot, ka tik spītīga pretestība viņus sagaidīs Hondurasas galvaspilsētā, nacisti bija nedaudz nokaitināti.
  Reaktīvā, uzbrukuma aviācija ir spēcīga. Raķetes lido, ieroči darbojas.
  Amerikāņu karavīri mirst. Arī Olimpiadu viņa miesīgajā plecā trāpīja šrapneļi. Iznāca asinis. Varone meitene ar zobiem izvilka tērauda gabalu, izspļāva asinis. Un tad atkal dauzīja no lielgabarīta ložmetēja. Krītošie ārzemju algotņi. Šeit gandrīz visi pamatiedzīvotāji, tikai viņu komandieri ir vācieši, un arī tad ne vienmēr. Tiesa, vismodernākajā tankā E-50 ekipāžas ir pilnībā vācu. Automašīnai ir pienācīgs ātrums un manevrētspēja. Nu šī vēl nav pati ideālākā modifikācija - tā sver septiņdesmit piecas tonnas. Sienas drūp zem sliedēm. Parasti šis tiek izgatavots trīs versijās ar 105 mm lielgabalu, ar 180 mm trieciena lielgabalu un 400 mm raķešu palaišanas iekārtu.
  Un katrai modifikācijai ir savs uzdevums. Šeit ir šī tvertne ar triecienšauteni, kas ir vairāk piemērota uzbrukumam pilsētām. Un to iznīcināt nav tik vienkārši. Olimpiada taisa krusta zīmi un ar kailajiem pirkstiem satver prettanku granātu ar savu lielo, bet graciozo, skaistas formas kāju. Tagad jums ir jāizmet dāvana pa stobru, lai atspējotu mastodona ieroci . Pieci ložmetēji aizsedz vācu, modernu tanku, un tam nav nemaz tik viegli pietuvoties.
  Olimpija ir ļoti spēcīga, un viņas zirgam līdzīgās kājas met granātu tālu. Bet tas ne vienmēr ir precīzi. Jebkurā gadījumā trāpīt tādam mērķim kā 180 mm lielgabala stobram. Varonīgajai meitenei ir šaubas. Un pēkšņi garām.
  Ak, ja ar viņiem būtu viņu ilggadējais partneris Oļegs Ribačenko, tad šis drosmīgais pionieris kaut ko būtu izdomājis.
  Bet zēns gāja bojā kaujās par Voroņežu. Meitenes nezināja viņa turpmāko likteni. Bet izgudrotāja pionieru liktenis patiešām izrādījās neapskaužams. Sākumā Oļegs Rybačenko tika nežēlīgi spīdzināts, mēģinot sagrābt noslēpumus. Pēc spīdzināšanas raktuvēs nokļuva vienpadsmit gadus vecs zēns. Darbs ir šausmīgs un ārkārtīgi grūts. Bet padomju pionieris, mazs, bet drosmīgs, izrādījās sīksts.
  Viņam izdevās izdzīvot, un pat cauri mīnu labirintiem viņš nolēma aizbēgt. Un Oļegam Ribačenko izdevās izkļūt. Zēns kādu laiku klīda pa Balkāniem, līdz pievienojās vietējam partizānu pulkam. Tur viņš kļuva par sakarnieku un diversantu.
  Balkānos joprojām bija diezgan attīstīta partizānu kustība. Daļēji arī tāpēc, ka okupācijas dienestu veica itāļi, rumāņi, bulgāri, albāņi - kuri nav tik kaujas gatavībā kā Vērmahta regulārās vienības.
  Bet partizāni joprojām daudz gāja bojā. Īpaši no gaisa triecieniem. Un Dienvidslāvijas patrioti ir spiesti slēpties kalnos, mežos vai labākajā gadījumā mazos ciematos. Liels skaits komandieru jau ir gājuši bojā. Situāciju pasliktināja arī ar PSRS noslēgtais miers. Tagad Balkānos sāka ierasties jaunas soda divīzijas, kas sarīkoja masveida grupējumus un veica apgabala tīrīšanu.
  Oļegam Ribačenko kopā ar partizāniem nācās kāpt dziļāk un tālāk kalnos.
  Olimpija, kaut arī nezināja viņu universālā favorīta likteni, smagi nopūtās. Tad viņa ar savu kailo, meitenīgo kāju pirkstiem saspieda granātu ciešāk un, no visa spēka, svieda to ienaidnieka tankam. E-50 tikko izšāva šāvienu, izšaujot nāvējošu šāviņu.
  Olimpija pat satricināja, un viņa nokrita uz ceļiem. Viņam galvā ietriecās no bruģa noplīsis bruģakmens, un viņa kailais papēdis bija apdedzis no karsti uzkarsa metāla. Meitene berzēja savu apstulbušo galvu, ar putekļainiem matiem.
  Granāta aizlidoja garām, gandrīz pieskaroties stobram, un ietriecās mašīnas sasvērtajā pieri. Notika sprādziens ... Bet, protams, 250 mm frontālās bruņas un pat leņķī nevar iekļūt granātā.
  Olimpija iesita viņas dūri putekļos, paceļot veselu smilšu mākoni. Tad viņa iesaucās:
  - Nogalini, nogalini! Jūs gūstat vārtus vārtos!
  Meitene uzsita ar apakšstilbu pa saplaisājušo asfaltu. Papēža kaulos bija iestrēdzis fragments. Āda meitenei uz zolēm bija bieza kā nīlzirgam. Viņa dzīvoja nabadzīgā ģimenē un gandrīz nekad nav uzvilkusi kurpes kopš dzimšanas. Tomēr viņas kājas no tā nemaz nešķita raupjas, bet bija iedegušas, graciozas, vilinošas.
  Toties olimpiādes vīriešus nedaudz biedēja ar savu sazhen augšanu un spēcīgajiem muskuļiem, kā arī dūrēm ar izvirzītiem pirkstu locītavām. Bet meitenes-varones raksturs ir laipnākais, un plati gurni tika apvienoti ar salīdzinoši plānu vidukli un reljefu presi. Tikai drēbēs lielo krūšu dēļ olimpiskās spēles varēja šķist biezas. Bikini viņa izskatās kā piedauzīga sportiste.
  Nokaitināta meitene atkal meta granātu, šoreiz tēmējot uz sliedēm. Bet nāvējošā dāvana trāpīja biezam, bruņu vairogam - nosedzot veltņus.
  Olimpija īgnumā piespieda sevi ar dūri pie zoda. Tas viņai izraisīja žokļa sāpes. Un varone meitene nolādēja:
  - Es pļauju kā ar izkapti!
  Svetlana arī mēģināja trāpīt bīstamajam tankam, taču meitenes pēdas raidītā granāta nedaudz trāpīja garām. Un blondīne sāka celties mašīnā. Bet tad parādījās vēl divi tanki - "Lev", un "Panther" -2, viņi apšaudīja visas pieejas ar ložmetējiem. Man bija jābūt ārkārtīgi uzmanīgam.
  Amerikāņu Šermans mēģināja pietuvoties vācu transportlīdzekļiem. Viņam bija iespēja trāpīt "Panther" -2, tikai uz borta. Bet vācieti nav tik viegli piemānīt. Turklāt Sherman augstais siluets padara to pamanāmu no liela attāluma.
  "Panther" -2 izspļāva čaulu un piezemējās tieši amerikānim uz pieres. Augstais auto pārlūza uz pusēm. Un iedegās kā Ziemassvētku svece.
  Svetlana aizkaitināta teica:
  - Ak, cik tavi tanki vāji... Labāk esi tehniskāks, kļūsi par jeņķiem!
  Bet Nataša, vispieredzējušākā karotāja, spēja pietuvoties Panterai. Viņa iemeta granātu ... Un vācu mašīnas garais purns savijās auna ragā.
  Tanks "Panther"-2, sērijveidā palaists 1943. gadā. Jaunākajā masīvākajā modifikācijā tai ir 150 mm priekšējās bruņas, 82 mm sānu bruņas leņķī un 88 mm lielgabals ar stobra garumu 71EL. No jaunā 1945. gada to bija paredzēts pārtraukt par labu progresīvākam un labāk aizsargātam modelim E- 50. Bet pagaidām šis tanks cīnās. Ar 51 tonnas svaru automašīnai ir 900 zirgspēku dzinējs, kas nodrošina labus braukšanas rādītājus.
  Un tagad, saņēmusi bojājumus, Panther -2 apgriežas un aiziet. Nataškai ar basu kāju izdodas iemest vēl vienu granātu. Salauza ruļļus. Un vācu mašīnas ātrums manāmi palēninājās.
  Nataša ar priecīgu skatienu saka:
  - Tas ir trāpījums! Mans sitiens ir Dieva dāvana!
  Un meitene parādīja vāciešiem savu degunu. Bet no E-50 izplūda ložmetēju apšaudes. Un lodes svilpoja pār Nataškas baltajiem, nedaudz netīrajiem matiem. Viena no lodēm pat nogrieza matu šķipsnu. Galvenā meitene pat jutās nedaudz kutināta.
  Nataša čivināja:
  - Ja gribi būt kā zilonis, dabū bandītu trako namā!
  Meitene ar kāju pirkstiem pacēla savu nogriezto šķipsnu. Natašas mati ir zīdaini, pērļu krāsā, bet nedaudz putekļaini. Tomēr tik mīksts. Meitene tos pārlaida pa zolēm. Mazliet kutinoši un patīkami.
  Nataška atcerējās, kā puisis viņu glāstīja. Viņa rokas arī sākās no zolēm, paceļoties augstāk līdz gurniem, un visjutīgākā vieta. Kad izskatīgs jauneklis tevi glāsta, tas ir ļoti patīkami. Nataša viņu gandrīz iemīlēja. Viņai patika mīlas spēle, un viņa uzbudināja muskuļota vīrieša ķermeņa pieskārienu. Bet īstas, romantiskas mīlestības, kad tu tracini pār vīrieti, Natašai nebija. Viņa jau ir mainījusi daudzus draugus. Daudzi viņas vīrieši gāja bojā kaujā.
  Pat tas bija kara lāsts. Un šeit, Amerikā, ir muskuļoti, melni puiši. Un ar viņiem viss ir tik neparasti.
  Nataša izšāva, nošāva melno vīrieti. Nedaudz žēl afrikāņu puikas. Viņa nogalināja vīrieti, kurš cīnījās par viņam svešām interesēm. Galu galā vācieši ir rasisti. Viņi skatās uz melnajiem kā uz vergiem. Bet tajā pašā laikā afrikāņi ir ierakstīti uztūkušā Vērmahta ārvalstu divīzijās.
  Nataša ar plikiem kāju pirkstiem uztaisīja tādu kā vīģi un rādīja to nacistiem. Jā, pati vāciešu tauta šeit nenes postu. Tanki ir pārāk biezas bruņas, lai tajās varētu iekļūt granāta vai bazuka. Bet vietējās vienības mirst.
  Nataša met granātu pa E-50. Viņa šūpoja savu kailo, iedegušo kāju un metās šautriņās, savijot gurnus. Un granāta lidoja augstā lokā. Kailie pirksti atstāja metāla pieskāriena sajūtu. Un tad granāta eksplodēja.
  Nataša čukst:
  - Dievs, svētī mūs!
  Karsts vējš pūta pār meiteni, it kā to būtu pieskāries izskatīgs vīrietis. Nataška lasīja grāmatu par Tarzānu, un viņa ļoti vēlējās, lai šis vīrietis ar viņu spēlējas. Es noglaudītu savu kailo krūti ar stiprām rokām.
  Granāta trāpīja purnā, taču eksplodēja novēloti, nolidojot no metāla. Šķembas klabēja kā zirņi uz bruņām. Palikušas tikai švīkas!
  Nataša izņēma vēl vienu granātu. Bet es redzēju, ka tas bija pretkājnieku. Un prettanku tie ir beigušies.
  Meitene aizkaitināta norūca. Bet, lai netērētu laiku, viņa to iebāza kailajos pirkstos. Viņa atlocīja kāju, salieca rumpi, tad iztaisnoja un svieda kājniekiem.
  Pusducis bruņoto vīru uzlidoja kā galda tenisa bumbiņas. Viena no brillēm nolidoja, un lauskas aizlidoja pāris simtus metru, gāja gar Nataškas muguru. Krūšturis pārplīsa, un lielās meitenes skaistās krūtis bija atsegtas.
  Meitene automātiski aizsedza savu nipelis zemenes. Bet tad viņa saprata, no kā viņa baidās. Un viņa atkal kratīja ieroci. Viņa pagriezās un nedaudz atkāpās.
  Amerikāņu kājnieks izšāva bazūku. Šāviņš trāpīja vācu tankam slīpajā pusē, bet 160 mm bruņas izdzīvoja, atspoguļojot postošo enerģiju. Vācietis atšāva. Viņa lielā kalibra lielgabals pāršķēla sienu.
  Nataša mēģināja sasiet krūštura siksnas. Meitene domāja, ka, iespējams, Zoja Kosmodemjanska aukstumā brauca tikai šortos. Tieši padomju filmā viņa tika attēlota kreklā vai pat kleitas līdzībā. Viens ir tikai veltījums liekulībai. Faktiski nacisti, lai vairāk pazemotu gūstekni, droši vien izģērba viņu kailu. Jā, un izsalkušie vācu karavīri droši vien gribēja redzēt glītu un izliektu meiteni kailu.
  Tātad īstajā stāstā varone meitene nevarēja nosegt krūtis, tāpēc viņas rokas bija sasietas aiz muguras. Bet viņa nekaunējās un skatījās lepni. Nataška labi zināja, kā ir staigāt basām kājām pa sniegu. Viņa bija rūdīta, un viņai patika pieskarties sniegam ar plikām zolēm. Natašai patika un patika. Bet to jau ir rūdījuši kara gadi. Un jaunajai un pilsētas Zojai tas acīmredzot ir sāpīgi. Zoles ir kā degošas ogles.
  Nokaitināta Nataška izmeta krūšturi un kliedza:
  - Kauns ir buržuāzisks jēdziens! Padomju sieviete ne no kā nebaidās un nekaunas!
  Meitene atkal sāka naglot no ložmetēja, pareizāk sakot, ložmetēja. Metāls ir uzsilis, galu galā Hondurasa ir tropi, tur februārī var būt ļoti karsts. Natašas pirksti kļūst karsti. Jāparādas. Šodien ir 23. februāris. Tā ir padomju armijas diena, un tas prasa cīnīties ar visu mierīgu un saprātīgu niknumu.
  Nataška ar lodēm nocirta vēl piecas un nejauši apdedzināja vaigu uz karstā ložmetēja aizsega. Nepatīkami, protams, uzpūta tulzna.
  Nataša nolādēja:
  - Nu, Dievs, kāpēc tu radīji tik daudz problēmu man un manai valstij!
  Pūlis niezēja ... Meitenes vaigs ir ļoti jutīga vieta. Meitene mēģināja atrast kaut ko aukstu, ko uzklāt uz pietūkušās bumbas. Bet mēģiniet atrast vismaz kaut ko foršu. Šajā karstajā pilsētā Turklāt laiks skaidrs, pūta dienvidu vējš.
  Nataša acīmredzami nejūtas mierā. Olimpija no tālās distances met granātu, taču atkal neveiksmīgi. Un debesīs jau lido stormtroopers. Vācu transportlīdzekļiem ir spēcīgas bruņas un liels ātrums.
  Reaktīvās lidmašīnas nāk viļņveidīgi, un ir tā, it kā tās nocirstu linu strēmeles.
  Nataša paslēpās plaisā. No augšas liesmoja sadrumstalotības raķetes. Meitene juta, kā ar adatām no augšas krīt grants gabali. Tas kutināja viņas kailo kaklu. Skaistulei bija arī iedurti sprauslas.
  Nataša čukstēja:
  - Tā ir masāža... Bet ne korsāža!
  Meitene juta, cik sāpīgi ir niezēt viņas ķermeni gandrīz līdz galvai. Un tas ir tik karsts, un plīstošās raķetes palielina karstumu. Un vai tā ir vanna?
  Nataška atcerējās dabisko krievu pirti ar egļu slotām. Kā tad meiteni kūla.
  Tādas šeit eksotikas ir radušās sensācijas.
  Nataša, lai uzmundrinātu, dziedāja:
  - Mīlestība un nāve! Labais un ļaunais! Kas svēts, kas grēcīgs! Mums ir lemts saprast!
  Meitene piecēlās, nokratīja visus šos lipīgos netīrumus un gružus.
  Nataša norūca:
  - Ak, tu dabūsi Hitleram ragos!
  Un meitene majore izšāva rindu uz kājniekiem, kuri mēģināja pacelties, lai uzbruktu. Vairāki kaujinieki, kas tika savervēti, krita. Nataška noslaucīja savu netīro seju, viņas acis smeldza. Karotāja nospļāvās un pārmeta krustu.
  Atkal atklāja uguni no ložmetējiem, kaujinieki rāpoja. Arī rudmatainā Andželika ar basu kāju meta granātu. Dāvana pielēca un sita nacistiem. Desmit cilvēki tika nogalināti.
  Sarkanmate dziedāja:
  - Pasaulē ir daudz laba, tikai to klāj sniegs!
  Un meitene atklāja uguni no automāta, tikai izmantojot nevis rokas, bet veiklos pirkstus, basās kājas.
  Andželika šāva precīzi un auroja:
  -Sist! Sist! Kārtējais sitiens! Vēl viens trieciens, un šeit ... Varenais dēmons, Dieva dāvana, izdara augšējo triecienu!
  Un ar rokām meitene meta stikla lauskas. Viņa sita nacistiem un čivināja:
  - Un tiem, kas nevēlas dzīvot mierā... Mēs viņiem taisām hara-kiri!
  Japāņi patiešām parādījās. Šie šauracīgie cīnītāji. Nu kā lai netaisa tādu hara-kiri.
  Izlādējusi ložmetēja klipsi, Andželika ar kailiem pirkstiem pacēla granātu un svieda to samurajam. Viņi saņēma dāvanu, vairāki sakropļoti japāņi, aizlidoja dažādos virzienos.
  Andželika izbāza mēli un nomurmināja:
  - Es esmu super karotājs! Un ienaidnieks nogalināja hiper!
  Ķīnieši, kurus japāņi savervēja Debesu impērijas okupētajos reģionos, devās kaujā. Ķīnas karotāji gāja bezbailīgi, un meitenes, izlādējušas ložmetējus, bija spiestas atkāpties.
  Mirabella metāla basām pēdām ģipša un stikla lauskas. Pārējās meitenes darīja tāpat. Tas kļuva ļoti grūti.
  Parādījās Shturmlev, jaudīga mašīna ar reaktīvo bumbvedēju. Šeit ir tāds kā dolbanets - ar to šķitīs par maz.
  Pirmais šāviens dārdēja ... Svetlanu, Andželiku un Olimpiju uzsvieda sprādzienbīstams vilnis, piemēram, gigantiska vaļa strūklaka. Meitenes nolidoja vairākus desmitus metru un ar basām kājām iegrūda tieši ugunī.
  No turienes meitenes izlēca applaucējušās un apdegušas. Viņi sita ar kailām zolēm pret oglēm.
  Andželika aizkaitināti nošņāca:
  - Vērsis vispirms ir zem cirvja, un tad viņi tiek cepti! Un mūs vispirms apcepa, un tad zem cirvja!
  Un komjauniete smējās! Bet tad viņai kļuva skumji. Es atcerējos, ka viņas draugs atradās nebrīvē. Vācieši jauno meiteni izģērba un sāka dedzināt viņas kailās krūtis. Tik šausmīgas sāpes. Meitene kliedza, un maigā āda bija apdegusi. Šie fašisti izrādījās lielinieki. Viņi pat neuzdeva jautājumus, bet papildus ielika uguni zem gūstekņa basām kājām. Galu galā komjaunietis neizturēja spīdzināšanu un nomira no sāpīga šoka.
  Andželika, to atcerējusies, uzsita uz karstām oglēm. Viņai priekšā olimpiskās spēles. Šai ciema meitenei ir iedegusi āda, un jūs nevarat viņu izturēt ar pūtēju. Kāpēc ne supermena meitene? Olimpija redz bazūku ar gliemežvāku, ko nometis miris amerikāņu karavīrs. Viņš to paceļ ar kāju, iemet rokās. Un no visas malas viņš stādīja.
  Lādiņš lido un trāpa piespiedu ķīniešiem. Daudz kliedzienu un vaidu. Līķu masa. Un nogrieztas ekstremitātes.
  Olipiāda dziedāja senu dziesmu:
  - Un samurajs nolidoja zemē! Zem tērauda un uguns spiediena!
  Meitenēm beidzot beidzās ogles. Viņu graciozās, basās kājas to saprata.
  Svetlana, kā vismaigākā no viņām, raustīja un berzēja kailās zoles, cenšoties mazināt niezi.
  Olimpija, kura jau no agras bērnības bija skrējusi basām kājām pa sniegu, šādam sīkumam nepievērsa uzmanību.
  Varonīgā meitene dziedāja:
  - Un jūs iedomājaties, ka mēs iegremdējāmies svaigā pienā .. Atlīdzība ir lieta, kas nāk ar laiku!
  Un karotāja ar kāju paņēma nošķeltu un ļoti smagu flīzes gabalu. Stingri turot to ar kailajiem, meitenīgajiem pirkstiem, viņa to pagrieza un palaida pretī ienaidniekam. Trīs ķīnieši bija nāves tagadnes upuri, viņiem tika saspiestas galvas.
  Andželika ar apmierinātu skatienu sacīja, šaudama uz ienaidnieku:
  Mēs esam foršas sievietes!
  Svetlana, lai nedaudz mazinātu niezi apdegušajās, pareizāk sakot, apdegušajās kājās, dziedāja:
  - Mūsu Tēvzemē ir sievietes,
  Ar ko viņi brauc, joko lidmašīna...
  Viņiem gods ir dārgāks par dzīvību,
  Nogalināt pretinieku būs viegli!
  
  Viņi ir dzimuši, lai uzvarētu
  Lai pagodinātu Rusu gadsimtiem ilgi!
  Galu galā mūsu vectēvi -
  Viņiem viņš uzreiz savāca armiju!
  Un Svetlana skricelēja no ložmetēja. Un viņa to darīja ļoti prasmīgi. Lai katrs jūt - tas ir karotājs no Dieva! Ja ne no Visvarenā, tad no Marsa noteikti!
  Arī Nataša šāva. Kopā ar Mirabelu viņi bija spiesti atkāpties, paņemot klipus no mirušajiem amerikāņu karavīriem. Meitenes nokrita uz muguras un atšāvās ar kājām - tā viņām tas izdevās labāk. Un viņi to izdarīja glīti. Pret meitenēm virzījās Ķīnas un Āfrikas karaspēka maisījums. Un karotāji dauzīja.
  Nataša dziedāja:
  -Pasaule nav šaha galds...
  Mirabela paņēma šo eju, iznīcinot dzeltenos un melnos algotņus.
  - Un cipari nav apaļa nulle!
  Nataša pievienoja dzelteno un melno līniju:
  - Mums uzbrūk mokas!
  Mirabela izšāva ar Robina Huda precizitāti un čivināja:
  - Un zirgs metas ugunī!
  Meitenes, šaujot pretī, atkāpās aiz mīnu lauka. Dāvanām uzskrēja ķīniešu un afrikāņu kaujinieki. Viņi sāka graut, viņi uzlēca, saplēšot tos, un asiņains haoss.
  Tālumā parādījās vairāki Panther-2 tanki. Viņi šauj, un baidās bāzt degunu. "Lauva" -2 virzās uz priekšu, arī izspļauj dzirksteli. Un šeit ir liesmas metēja tvertne "Rhino", sūcas, ar liesmas stariem.
  Bet visbriesmīgākais ir Šturmlevs. Viņa raķešu palaišanas iekārta nav ļoti ātra, taču tā ir postoša.
  Nataša čukst:
  - Krievi, krievi - nav mierīgs liktenis! Nu, kāpēc būt stiprākiem - mums vajag nepatikšanas!
  Patiešām, viņi cīnās tālu no Krievijas. Bet ir skaidrs, ka Vērmahts, iekarojis ASV, atgriezīsies, lai nospiestu PSRS. Un amerikāņi meitenēm ir tik mīļi un mīļi.
  Nataška atkal naglo, no viņas sitieniem, šķiet, zem lāpstām plīst ķirbji un galvas. Meitene dabū lauskas uz kājas. Apakšstilbā uzbriest griezums. Skaistule salauza kaulu un čivināja:
  - Nē, modrība neizgaisīs,
  Piekūna, ērgļa skatiens ...
  Tautas balss ir skanīga -
  Čuksti saspiedīs čūsku!
  
  Es ticu, ka visa pasaule pamodīsies
  Fašismam būs gals...
  Un saule spīdēs
  Ceļš, izgaismo komunismu!
  Tajā brīdī Olimpiada no visa spēka meta Šturmlevu ar granātu. Un padomju meitenēm beidzot paveicās. Bruņu vāciņš atkrita, padomju dāvana ielidoja tieši plašajā purnā. Uz sekundi viss sastinga. Un tad kā tas eksplodēja. Tas bija kā atombumbas nomešana. Un vācu tanki izklīda dažādos virzienos.
  Nacisti ieņēma Toronto un tomēr rudenī varēja iekļūt šajā ASV teritorijā no ziemeļiem.
  Amerikāņi padevās lēni, bet noteikti. Viņi bieži padevās un mēģināja noturēt savas pozīcijas.
  Bet vācieši viņus sita gan uz sauszemes, gan jūrā.
  Jau vēlā rudenī vācieši ieskauj Filadelfiju. Izcīnīt vienu uzvaru pēc otras un rēkt kā ellē.
  Gerda ar savu tanka apkalpi, kā vienmēr augšā. Un, zobus izliekot, laužot amerikāņu tankus, viņš dzied:
  - Tīģera nagi, tērauda spēks,
  Izvirdums...
  Mēs redzam, ka nacisms ir dots,
  No Čingishana Eiropas!
  Un ar plikiem kāju pirkstiem, kā nospiest kursorsviru. Un atkal šaut uz amerikāņiem.
  Šarlote šauj tālāk, un viņas precīzie metieni. Un Magda viņai sekoja kopā ar Kristīnu.
  Tātad Filadelfija krita. Vācieši virzās uz priekšu un līdz ziemai ir sasnieguši Ņujorku. Un tur, kā viņi uzvarēs ienaidnieku. Un no TA-500 tiks nomestas desmit tonnas smagas bumbas.
  Trūmens pēc tam, kad vācieši ieskauj Ņujorku, un Vašingtona piedāvāja mieru. Atbildot uz to, prasība pēc beznosacījuma padošanās.
  Janvārī sekoja uzbrukums Vašingtonai. Vācu piramīdveida tanki cīnījās.
  Ceturtajā uzbrukuma dienā garnizons kapitulēja. Un piecas dienas vēlāk ASV kapitulēja.
  Tā beidzās karš rietumos... Precīzāk, tas gandrīz beidzās. Vācieši turpināja virzīties uz priekšu, līdz ieņēma visu Latīņameriku ...
  Joprojām bija pamiers ar PSRS. Trešais reihs sagremoja laupījumu, izveidoja jaunas divīzijas. Staļins joprojām atjaunoja sagrauto ekonomiku un krāja spēkus.
  Tanku būves jomā PSRS pārāk neveicās, izveidojot tikai T-54 transportlīdzekli un nelielu skaitu IS-4 tanku. Ilgu laiku nebija iespējams iegūt pienācīgu automašīnu. Un 1953. gada 20. aprīlī, izmantojot to, ka Staļins nomira 5. martā, Hitlers atkal uzbruka PSRS. Tika veikts pasaules hegemonijas mēģinājums.
  Bez Staļina padomju karaspēks pretojās diezgan vāji. Un spēki bija nevienlīdzīgi. Turklāt karā iesaistījās gan Japāna, gan Turkiye.
  Mēnesi vēlāk vācu piramīdveida tanki ielenca Maskavu un ieņēma Kaukāzu. Un pēc trim mēnešiem mēs jau bijām Urālos. Ak, pārāk nevienlīdzīgi spēki. Turklāt PSRS vadībā ir nesaskaņas.
  Īsāk sakot, pēc piecu mēnešu kara PSRS beidzot okupēja Trešais Reihs un Japāna.
  Turklāt šķita, ka cilvēce beidzot atrada vienotību. Bet pasaulē ir divas lielvaras - Trešais Reihs un Japāna. Un Hitlers 1956. gada 20. aprīlī sāk kārtējo karu. Uzbrūk Japānai.
  Un meitenes piedalās kaujā. Gerda ir ragana, kas uzbrūk samurajam.
  Un meitenes no Sarkanās armijas. Nataša, Alenka, Mirabela, Marija, Olimpiskās spēles, Svetlana, Augustīns, Aurora. Un tas tālāk. Visām šīm meitenēm ir kopīgs - viņas cīnās basām kājām un bikini.
  Un viņi to dara ļoti efektīvi. Viņi sagrauj Japānu... Zem Vācijas un koalīcijas klubu sitieniem samuraji bēg un atkāpjas.
  Gerda un Šarlote kopā cīnās uz piramīdas formas tanka. Meitenes šauj uz japāņiem, dauza mašīnas un dzied:
  - Mēs esam super, super čempioni! Un mēs sagrausim visas kļūdas!
  Gerda ar kailiem pirkstiem nospieda kursorsviras pogu, nogāza japāņu automašīnu un čukstēja:
  - Es esmu karotājs, kuram galvā ir dators!
  Šarlote arī izšāva, sagrieza samuraja mašīnu un čīkstēja:
  - Un mana svīta, lai tā ir visspilgtākā un foršākā!
  Un arī kā viņš ņems un mēli rādīs!
  Meitenes iznīcina Japānu... Samuraji zaudē savas kolonijas, kuģus un tankus.
  Japāņu tehnoloģiju nevar salīdzināt ar vācu. Un nacistiem ir vairāk karavīru. Tāpēc viņi ir ļoti veiksmīgi. Un samuraji dara tikai to, par ko priecājas un rāda zobus. Precīzāk, viņi ir skumji, bet viņu zobi joprojām atsita zobus.
  Vairākus mēnešus ilgas cīņas, un Ķīna, Indoķīna un citas zemes tika atkarotas. Nacisti izkāpa pašā Japānā.
  Tur izvērtās kauja, un nacisti izmantoja kodolieročus. Un tik daudz iznīcināšanas un iznīcināšanas.
  Jā, samurajiem nepaveicās! Zem tāda kluba viņi pakrita. Pilnīgas beigas!
  Un vispār viss izskatās ļoti smieklīgi.
  Padomju meitenes noliek samurajus uz ceļiem un liek skūpstīt basās kājas.
  Skaistules atceras, kā nacisti viņus pievīla. Un tas ir ļoti forši.
  Alenka un Nataša dzied:
  - Iznīcināšana ir kaislība, lai arī kāda vara būtu! Vara vienmēr ir dzērusi kāda cita asinis! Nu sirdī valda mīlestība!
  Un arī kā viņi sitīs samuraju. Un kā viņi izdara spiedienu, un no ložmetējiem viņi pļaus līniju.
  Bet Tokija jau ir kritusi... Karš ilga sešus mēnešus un beidzās ar Vērmahta uzvaru.
  Un 1957. gada 1. janvārī vācieši uzbruka Turcijai un arī to sakāva. Pēc tam visas pārējās pasaules valstis tika iekļautas Trešajā Reihā.
  Vienotas impērijas veidošana tika pabeigta. Jau 1947. gadā vācieši izlidoja kosmosā un 1958. gadā, 20. aprīlī, nolaidās uz Mēness. Tā sākās kosmosa paplašināšanās laikmets. Hitlers nomira 1959. gadā, divu dienu laikā līdz viņa septiņdesmitajai dzimšanas dienai.
  Neilgi pirms tam notika referendums par monarhijas izveidi, un fīreram izdevās iecelt savu mantinieku. Viņi kļuva par vienu no daudzajiem Hitlera dēliem, kas iegūti mākslīgās apaugļošanas ceļā.
  Fašistu režīms bija nežēlīgs, bet ieviesa kārtību uz Zemes. Pamazām arvien vairāk cilvēku saņēma impērijas pilsonību.
  Attīstoties saskaņā ar plānu un izmantojot zinātnes sasniegumus, Zeme pakāpeniski atrisināja bada, epidēmiju un bezdarba problēmu.
  Dzimstība tika kontrolēta, noziedzība tika veiksmīgi apkarota. 1974. gadā cilvēki lidoja uz Marsu. Un gadu vēlāk uz Venēru. 1979. gadā uz Merkūrija. 1980. gadā uz Jupitera pavadoņiem. Un 1987. gadā viņi nolaidās uz vistālākās planētas Plutona. Notika kosmosa izpēte.
  2000. gadā Vācijas un visas planētas Zeme imperators Frederiks Trešais un Hitlera dēls piešķīra Trešā reiha pilsonību visiem cilvēkiem uz planētas Zeme. Un tika paziņots par visu rasu un tautu formālu vienlīdzību.
  Un 2017. gadā sākās pirmā starpzvaigžņu ekspedīcija uz citām pasaulēm.
  2019. gadā tika noslepkavots Frederiks Trešais, un Francs kļuva par jauno imperatoru. Viņa valdīšanas laiks bija īss. Divus gadus vēlāk notika militārs apvērsums, un Hitleru dinastija beidzot krita. Un republikāņi nāca pie varas.
  Tika paziņots par demokrātijas un daudzpartiju sistēmas atdzimšanu. Nacisms pamazām izmira.
  2030. gadā viņš lūdza ievēlēt cilvēka valsts augstāko koordinatoru. Viņi kļuva par Alenku, raganu karotāju, kurai jau bija vairāk nekā simts gadu. Bet meitene nemaz nenovecoja un gadu gaitā nemainījās. Visu laiku muskuļota un jauneklīga, svaiga un skaista.
  Viņa pavēlēja iznīcināt visus pieminekļus Ādolfam Hitleram un sadedzināt viņa portretus.
  Pēc tam Alenka turpināja savu ekspansiju kosmosā... Simts gadus cilvēki apmetās pusē galaktikas.
  Tad sākās karš, civilizācijai ieelpojot fluoru. Bet tas viss nav tik biedējoši. Uzvarēja zemieši, kuriem bija progresīvākas tehnoloģijas.
  Un pēc pāris gadsimtiem visa galaktika jau ir kļuvusi par cilvēku un vairākas blakus esošās.
  Un šeit ir vēl simts gadi, un viņi atklāja veidu, kā pārvietoties laikā. Un izvelciet cilvēkus no pagātnes, pirms viņi mirst. Un pēc tam nomainiet tos ar biomodeļiem.
  Tātad Hitlers tika noņemts pirms viņa nāves un pārcelts uz nākotni. Notika visu laiku un tautu lielākā diktatora tiesa. Viņi nolēma viņu atzīt par vainīgu milzīgos noziegumos un piespriest viņam miljardu gadu cietumā, jo nāvessods nevar būt humānā supercivilizācijā.
  Hitlers tika atjaunots, pārvērta par apmēram trīspadsmit gadus vecu zēnu un tika nosūtīts uz koloniju, kur tika ieslodzīti citi nacistu noziedznieki, kuri arī kļuva par bērniem.
  Tur viņi mācījās, strādāja, dzīvoja aiz restēm.
  Tos, kuri uzvedās labi, atviegloja ieslodzījuma apstākļi: viņi tika vesti ekskursijās, tika pasniegtas bagātīgas maltītes. Jaunajiem notiesātajiem bija laba dzīve: atsevišķas kameras ar gravitācijas attēliem, vannas istabas un datori, sporta zāles un atpūta.
  Tiesa, brīvā laika ir maz un nācās strādāt fiziski - ergoterapija noziedzniekiem. Bet tas nav biedējoši jaunā ķermenī.
  Ādolfs Hitlers bija zēns un nepieauga. Bet tajā pašā laikā fiziski vesela jutos lieliski, izcils galds. Arī ieslodzītajiem ir cilvēktiesības.
  Laiku pa laikam par labu uzvedību bijušais fīrers tika uzņemts uz zvaigžņu kuģiem un ļāva apmeklēt citas pasaules.
  Laika gaitā darba terapija tika samazināta, un laiks izklaidei un spēlēm palielinājās.
  Pagāja gadsimti. Cilvēce ir izplatījusies visā Visumā. Un tad beidzot sekoja amnestija un fīrers tika atbrīvots. Atšķirībā no daudzajiem upuriem viņš nemaz necieta. Tikko sākās jauns liels karš ar tauriņu civilizāciju no cita Visuma, un bijušais fīrers brīvprātīgi iesaistījās armijā. Un apburošā Gerda kļuva par komandieri pār viņu, kurš, tāpat kā visi cilvēciskās, universālās impērijas iedzīvotāji, bija nemirstīgs un mūžīgi jauns.
  
  
  Ģenerālsekretārs ŠELEPINS
  Stāsts nedaudz mainījās, un Leonīda Iļjiča Brežņeva mēģinājums notika 1965. gadā un izrādījās veiksmīgs. Jaunais VDK priekšsēdētājs Šelepins kļuva par ģenerālsekretāru. Kamēr Kosigins palika premjerministrs. Šelepins ķērās pie skrūvju pievilkšanas un lietu sakārtošanas. Tika pagarināta darba diena, ieviesti bargāki sodi, tostarp cietums par kavēšanos darbā un darba normu neievērošanu.
  Staļins tika reabilitēts un atjaunots personības kults. Un vēl virkne citu skrūvju pievilkšanas piemēru. Cīņa pret dzeršanu un Kosigina reforma.
  Un tad cenu reforma.
  PSRS Brežņeva laikā attīstījās vēl ātrāk nekā reālajā vēsturē, un Šelepins, apvienojot tirgus ekonomikas elementus un cieto staļinisko pātagu, sasniedza ievērojamus rezultātus. Turklāt, ņemot vērā dzimstības samazināšanos, Šelepins ieviesa drakoniskus nodokļus vecpuišu, bezbērnu ģimenēm un ģimenēm ar vienu bērnu. Aborti tika aizliegti, un kontracepcijas līdzekļi praktiski netika pārdoti.
  Bērnu pabalsti ir palielināti.
  Tas arī izraisīja augstāku dzimstību, īpaši PSRS Krievijas reģionos. Iedzīvotāju skaita pieaugums bija daudz lielāks nekā reālajā vēsturē.
  Šelepins arī attīstīja militāro potenciālu, apsteidzot ASV kodolenerģijas jomā un jā, arī konvencionālo ieroču jomā. Un vēl bija Vjetnama... ASV autoritāte pasaulē kritās, valsts iekšienē bija kolosālas grūtības.
  Sākās detentes politika... To pavadīja straujāka ekonomiskā izaugsme PSRS. Šelepina skarbā vadība deva labāku atdevi nekā Brežņeva gausais stils. Un iedzīvotāju skaits pieauga ātrāk...
  PSRS arvien aktīvāk iekļuva Āfrikā un 1979. gadā nosūtīja karaspēku uz Afganistānu.
  Un 1980. gada Maskavas olimpiāde bija kolosāls triumfs! Vairāk nekā simts piecdesmit padomju olimpiešu tika apbalvoti ar zeltu.
  Un tad uzbruka padomju armija un Irāna, kur varu sagrāba Homeni.
  Viņi diezgan ātri sakāva irāņus, taču patiesība cieta dažus zaudējumus.
  Daļa Irānas kļuva par PSRS daļu. Kur vien dzīvoja etniskie azerbaidžāņi, viņi pievienojās Azerbaidžānai. Turkmenistāna saņēma daļu, un kurdi kļuva par padomju sociālistisko republiku referenduma laukā.
  PSRS paplašināja savas robežas pirmo reizi kopš 1945. gada. Daļa Irānas kļuva par irākiešu valsti, un Sadams Huseins pievienojās Varšavas paktam.
  Tad Afganistānas ziemeļi ar uzbekiem un tadžikiem ienāca PSRS.
  Tad notika karš ar Pakistānu - PSRS un Indiju. Sekoja lielas teritorijas sagrābšana.
  Dažus gadus vēlāk notika referendumi, un Pakistāna, kā arī Irānas dienvidi un Afganistāna kļuva par PSRS daļu.
  Dienvidslāvijā izcēlās pilsoņu karš, un to arī okupēja padomju karaspēks un pēc tam Albānija. Pēc tam šīs valstis arī iestājās Varšavas paktā.
  ASV bija krīzē, īpaši Reigana laikā. Ir pagājuši melnādaino un citu krāsaino cilvēku masu nemieri. Ekonomika ir vēl vairāk kritusies.
  Vēl 1977. gadā PSRS tika pieņemta jauna konstitūcija, kas padarīja valdības formu autoritārāku PSRS priekšsēdētāja amata personā. Un republiku atdalīšanās no Savienības ir aizliegta.
  Un 1988. gadā notika pirmās prezidenta vēlēšanas padomju impērijas vēsturē!
  Protams, Šelepins tos uzvarēja ... Iegūstot gandrīz simts procentus. PSRS sasniedza attīstības maksimumu. 1990. gadā Irākas karaspēks ieņēma Kuveitu, Saūda Arābiju, Bruneju, Apvienotos Arābu Emirātus, Omānu ...
  Naftas cenas strauji pieauga...
  Krīze ir saasinājusies ASV. Jaunais prezidents Bušs burtiski satricināja zem likteņa sitieniem. Melnie sacēlās... Un pēc Bila Klintona ievēlēšanas 1992. gadā ASV pilnībā sašķēlās...
  Sākās pilsoņu karš un slaktiņš.
  1993. gadā Šelepins atkal uzvarēja PSRS prezidenta vēlēšanās.
  1995. gadā padomju karaspēks okupēja Aļasku un mēnesi vēlāk tur sarīkoja referendumu par pievienošanos PSRS ...
  Tādējādi realitātē tika iemiesots vēl viens sapnis - atgriezties Krievijā, protams, muļķīgi pārdeva Aļasku.
  Šķita, ka viss ritēja pēc plāna... 1997. gadā padomju karaspēks okupēja Somiju un tur sarīkoja referendumu par iekļaušanu PSRS sastāvā. Tādējādi tika organizēta vēl viena padomju republika.
  Lai gan tas bija skarbi!
  Saūda Arābijā vēl turpinājās kaujas, kad sākās islāmistu sacelšanās, taču tās ātri tika apspiestas.
  1998. gadā Šelepins tika ievēlēts uz trešo termiņu.
  PSRS uzbruka Turcijai, īpaši kopš NATO sabrukuma. Un viņš pievienoja viņu savai komandai.
  2000. gadā beidzot Šelepins, nodzīvojis ilgu un notikumiem bagātu mūžu, valdot PSRS 35 gadus - pārspējot iepriekšējo Staļina rezultātu, nomira.
  Varas sistēma bija diezgan stabila un autoritāra. Priekšsēdētāja vietnieks mantoja pilnvaras līdz jaunām vēlēšanām. Un viņi kļuva par Genādiju Zjuganovu. Kas izveidoja labu aparatūras karjeru.
  PSRS kādu laiku neveica nekādas konfiskācijas... Pēc krīzes Eiropa pati pievienojās CMEA un Varšavas paktam.
  Taču attiecības ar Ķīnu pasliktinājās. Sāncensība kļuva spēcīgāka.
  Pašā PSRS, pateicoties demogrāfijas politikai, dzimstība saglabājās ļoti augsta. Bet tas izraisīja pārapdzīvotību un pārtikas trūkumu.
  Plānveida ekonomika vienmēr bija deficīts. Un, lai gan rūpniecībā tehnoloģiju attīstība un jaunu rūpnīcu celtniecība ļāva kaut kā tikt galā ar preču deficītu, lauksaimniecībā ar piespiešanu un traktoriem palielināt apjomus ir daudz grūtāk. Nav nemaz tik viegli audzināt lauksaimniecību.
  2003. gada vēlēšanās Zjuganovs tika ievēlēts - ar deviņdesmit deviņiem procentiem un zirgaste. Bet bija dažas problēmas... Īpaši ar pārtiku.
  Un nav kur nopirkt - Eiropa ir kļuvusi sociālistiska, ASV ir iegrimis pilsoņu karā. Brazīlijā un Argentīnā neko daudz nevar dabūt. Protams, problēmas.
  PSRS nonāca nelielā pārtikas krīzē. Kas drīz vien ieguva hronisku raksturu, bet 2008. gadā Zjuganovs atkal tika ievēlēts par prezidentu. Diktatora pozīcija izrādījās stabila. Bet pārtikas trūkums ir kļuvis akūtāks ... 2011. gadā PSRS tika samazināti bērnu pabalsti, un aborti atkal tika legalizēti.
  Viņi sāka cīnīties ar ļoti augstu dzimstību, īpaši PSRS musulmaņu reģionos. Tajā pašā laikā padomju militārā mašīna cīnījās Āfrikā un izspieda Debesu impēriju no Indoķīnas. 2013. gadā Zjuganovs atkal tika pārvēlēts.
  Taču šoreiz procents bija nedaudz mazāks. PSRS ietvaros pastiprinājās tiekšanās pēc demokrātijas. Cilvēki gribēja vairāk brīvības. Zjuganovs ieteica:
  - Atrisināsim pāris ballītes!
  Un tiešām vēl divi reģistrēti: LDPSS un SDPSS. Viņi sāka spēlēt demokrātijas izskatu. Zjuganovs medijiem deva nedaudz lielāku brīvību.
  2018. gada vēlēšanās pret Zjuganovu cīnījās divi kandidāti: Ksenija Sobčaka un Vladimirs Žirinovskis. Vēlēšanas pirmo reizi notika uz alternatīviem principiem. Un negaidīti Zjuganovs gandrīz zaudēja jaunajai Ksenijai Sobčakai, kura ieguva divdesmit deviņus procentus balsu, izraisot otro kārtu.
  Pēc tam visi bija pārliecināti, ka PSRS ir demokrātija. Televīzijas ekrānos parādījās kailas meitenes un asiņainas asa sižeta filmas.
  Ārpolitikā saasinājās attiecības ar vienīgo reālo PSRS konkurentu - Ķīnu. Un kādi divi putni uz vienas planētas nevar saprasties!
  ASV atrodas dziļā lejupslīdē un nevar spēlēt ievērojamu lomu. Un Aļaska ir padomju valoda. Viss ir tik sačakarēts...
  PSRS joprojām ir deficīts un pārtikas krīze, lai gan militāri rūpnieciskais komplekss darbojas ļoti labi.
  Un tagad, 2023. gadā, Krievijā notiek jaunas prezidenta vēlēšanas... Vēl demokrātiskākas, un tās negaidīti uzvar... pasaules čempions boksa Sergejs Kovaļovs. Bet tas ir cits stāsts!
  
  
  
  
  
  
  ZJUGANOVS IR KRIEVIJAS PREZIDENTS
  Vienā no alternatīvas vēstures attīstības variantiem 1996. gada vēlēšanās trešo vietu ieņēma nevis Ļebeds, bet gan Vladimirs Žirinovskis. Nu principā reālajā vēsturē to visi gaidīja.
  Kurš gan būtu domājis pēc Ļebeda vadītās KRO neveiksmes parlamenta vēlēšanās, ka viņš tik spēcīgi uzstāsies Krievijas prezidenta vēlēšanās? Bet Žirinovskis tomēr sīvās konkurences apstākļos pēc tam ieņēma otro vietu, un viņam bija vismaz desmit procenti. Tātad... Jebkurā uzvarā un sakāvē ir nejaušības un veiksmes elements.
  Tāpat kā Zelenska triumfs Ukrainā, Lukašenko Baltkrievijā un Putina triumfs Krievijā. Tāpat kā paša Žirinovska panākumi 1993. gadā.
  Bet šeit tas notika, un Lebeda veiksme. Turklāt Žirinovskis televīzijas debatēs stingri izteicās un draudēja Jeļcinu pakārt, un teica, ka dome paklausīs tikai viņam. Un viņš diezgan labvēlīgi salīdzināja sevi ar Hitleru - atgādinot šī lielā diktatora sasniegumus!
  Kā septiņos gados ekonomika augusi divarpus reizes, pazudis bezdarbs un pusotru reizi pieaugusi dzimstība. Noziedzība ir samazinājusies trīs reizes. Un tā tas būs Žirinovska vadībā! Kas attiecas uz visu pārējo, tad Žirinovskis nerīkos genocīdu un necīnīsies ar ASV! Un kodolieroči pasargās no jebkādas agresijas!
  Viss izdevās, un Žirinovskis guva piecpadsmit procentus, ar lielu pārsvaru ieņemot trešo vietu.
  Un Jeļcina panikas rindās: nepareizi aprēķināts. Ko darīt? Viņi mēģināja uzvarēt Žirinovski savā pusē. Bet komunisti Vladimiram Volfovičam solīja daudz vairāk: viņam personīgi Drošības padomes sekretāra amatu un prezidenta palīgu militārajos jautājumos un vēl piecus amatus valdībā. Tostarp ārlietu ministrs Mitrofanovam un iekšlietu ministra amats Abaļcevam.
  Protams, Jeļcins nevarēja tik daudz solīt. Pārāk daudz ziņu jau ir apmaksātas.
  Jeļcina komandā tika uzaicināts tikai piekto vietu ieguvušais Ļebeds, bet Javļinskis bija pret abiem prezidenta kandidātiem.
  Un tad Jeļcinam bija sirdstrieka no garīgo nemieru pārslodzes. Nav spēka celties un veikt apvērsumu.
  Īsāk sakot, Zjuganovs uzvarēja otrajā kārtā, un notika varas maiņa. Un inaugurācija sakrita ar čečenu iebrukumu republikas galvaspilsētā Groznijā.
  Bet tad kaujinieki tika iesprostoti. Lielākā daļa no tiem tika iznīcināti uzbrukuma laikā Groznijai. Pēc tam kaujinieki Jandarbijeva vadībā atkal lūdza žēlastību. Bet Žirinovskis uzstāja uz kara turpināšanu. Un Zjuganovs to apstiprināja. Partizānu karš turpinājās vairākus gadus, bet tad teroristi pamazām izsīka. Krievijā komunistu valdīšanas laikā sākās augšupeja, sāka strauji attīstīties ekonomika.
  Plānoto metožu un tirgus elementu kombinācija deva iespaidīgus rezultātus. Un ekonomika strauji auga. Zjuganovs tika viegli ievēlēts uz citu termiņu, un pēc tam viņš grozīja konstitūciju, kas ļāva viņam neierobežotu skaitu reižu kandidēt uz prezidenta amatu. Tas tika apstiprināts referendumā. Un 2004. gadā Žirinovskis tika arestēts, un viņa partija tika aizliegta. Zjuganovs vērsās pret saviem politiskajiem oponentiem. Attiecības ar Rietumiem ir diezgan saspringtas. Un 2014. gadā Krievija arī sagrāba Krimu. Tā rezultātā atsākās aukstais karš . Un Krievijai tika piemērotas sankcijas. Bet Zjuganovs iekļauts Krievijas un Ukrainas dienvidaustrumu sastāvā. Un paplašināja impēriju. Kas izraisīja sadursmes. Pēc Trampa nākšanas pie varas situācija kļuva vēl sarežģītāka. Krievija ir karojusi Sīrijā un izveidojusi bāzi Venecuēlā. Situācija bija uz kodolkara sliekšņa. Tad Rietumi piedāvāja iespēju gāzt komunistus no varas.
  Tomēr vienkārša Zjuganova noņemšana ir maz lietderīga. Vajag likt savu vīrieti. Un tad Nataša Sokolova tika ierosināta 2020. gada prezidenta vēlēšanām!
  Nataša Sokolovskaja ir tāda meitene, ka viņa var uzvarēt jebkuru pretinieku. Un nekad nepadodies. Ka kāds vecs Zjuganovs ir pret viņu. Kurš ir nepārprotami slims un jau divdesmit piecus gadus runā to pašu.
  Un šeit ir intriga. Turklāt Nataša ir četrdesmit gadus jaunāka par Zjuganovu un ļoti skaista!
  Un Krievijas ekonomika atkal ir krīzē un tiek ražots daudz nevajadzīgu preču. Nataša ir arī Krievijas Federācijas varone kā karotāja. Viņa, protams, var konkurēt ar veco, slimo, nogurušo diktatoru. Turklāt Zjuganovs kļuva pārāk konservatīvs un tā saspieda privāto tirgotāju, tā ka daudzu lietu trūka. It īpaši, kad tika sagrauta privātā tirdzniecība. Pat eļļa un ziepes kļuva par retumu, atkal parādījās kuponi daudziem produktiem. Novecojošais Zjuganovs arvien vairāk kļuva par kvēlu kapitālisma ienaidnieku.
  Un prasīja vēl sociālismu!
  Nataša Sokolovskaja solīja atgriezt preču pārpilnību par zemām cenām, konkurenci un privātīpašumu. Un vispār, lai atgrieztu īstu demokrātiju, arī lelles nodošanu! Kas tā par tautu, kas nogurusi no cenzūras tirānijas trūkuma, ko kontrolē mediji, tas viss tika nikni atbalstīts. Un Nataša viegli savāca divus miljonus parakstu! Pārcēlies kaujā ar saukļiem: "Esi brīvs un kļūsti bagāts!"
  Meitene bija ļoti kaujinieciska, un uz ralliju ieradās tikai bikini un basām kājām.
  Skaistule, ņirbēdams plikiem papēžiem, čivināja:
  - Izņemsim komisārus no rūpnīcām! Lai katra rūpnīca pieder strādniekiem! Un zeme zemniekiem!
  Un viņa ir ļoti izliekta meitene! Un viņas muskuļi ir kā liets tērauds.
  Un kā dziedāt;
  Es esmu miera un kara piekūns
  Dzimis zem spožākās zvaigznes...
  Uzticīgie dzimtenes dēli -
  Mīlestība - lieliska, īsta!
  
  Mēs radīsim skaistu pasauli
  Kurā tagad būs laime...
  Ļaujiet Ķerubu Saulei spīdēt
  Svētā, cildenā Krievija!
  
  Mēs sasniegsim savus sapņus
  Visumā skaistāk nebūs!
  Pacel zobenu zēnu un tu
  Lai laime ir tava vieta!
  
  Un skaistums Visumā
  Ir pienācis laiks spīdēt par manu lielo Tēvzemi!
  Lai gan meitene skrien basām kājām
  Mēs drīz dzīvosim, ticot komunismam!
  
  Augsto kalnu skaistuma varenība,
  Un zelta stepes ar smaržīgu paklāju!
  Mēs izslaucīsim metienus no Visuma
  Tici, ka dzīvi nenožēlosi!
  
  Un viss pasaulē būs labi,
  Komunisms uzvarēs visur!
  Kas sirdī ir kalta rokās,
  Kuram patīk ložmetējs un lodes!
  
  Tas, ko mēs darām, būs mūžīgi
  Būvēsim pilsētas, jokojot uz Marsa!
  Galu galā slāvi spēks ir šausmīgi liels -
  Mēs teiksim pasaules cilvēkiem - sveiki!
  
  Asinis, kas plūst, ir paredzētas sējai,
  Kam aug mīlestības sēklas!
  Lai visiem ir labi zemmēness,
  Ja tu nebūtu tikai papagaiļu bruņinieks!
  Pēc šādām dziesmām var dejot, lēkāt un lēkāt ar basām kājām. Un meitene vispār ir brīnišķīga un superklase! Viņa saplēsa Zjuganova portretu ar kailajiem kāju pirkstiem.
  Komunisti rūc, un tauta priecājas: visi grib pārmaiņas! Un ekonomikā un politikā un vairāk demokrātijas.
  Lai var ņirgāties par diktatoriem un finanšu dūžiem medijos. Komunistiskā partija kļuva arī cilvēku nīsta. Viņi ar nostalģiju atcerējās Jeļcina laikus, kad veikali bija pilni ar precēm, un televīzijā rādīja kailas sievietes un interesantus politiskos šovus. Tātad bija labi!
  Daudzi atcerējās interesantu politiku un vētraino parlamentu. Nevis kā tagad - kad domē ir tikai komunisti un viņi visu laiku balso par!
  Visiem bija apnicis Zjuganovs un cilvēki, kuri dzīvoja arvien sliktāk un vēlējās pārmaiņas!
  Skaistā Nataša Sokolova to apsolīja! Ka būs pārmaiņas un jauni sasniegumi. Ka krievi ne tikai pirmie lidos uz Marsu, bet arī dzīvos labāk nekā ASV. Un ka viņa pārvietos kalnus! Un kalni izkusīs un meži degs!
  Bet vēlēšanu kampaņa jau notiek. Meitene uzņem apgriezienus. Un pat čīkst:
  - Es būšu kā Gagarins! Un sola zelta kalnus!
  Un kā tas sāk lēkt. Īsāk sakot, vēlēšanas bija beigušās un par jauno prezidenti kļuva Nataša Sokolovska!
  Zjuganovam bija sirdstrieka! Un Nataša ieteica:
  - Izveidosim vienotu valsti ar Ameriku!
  Un notika referendumi, un radās kopēja impērija!
  Šeit pasaka beidzas, un kurš klausījās labi darīts!
  CARS ALEKSEJS NIKOLAJEVIČS - LIELAIS
  Vēl viens AI, kad 1905. gada 5. janvārī notika slepkavības mēģinājums pret caru Nikolaju II. Un tikai ar dažiem centimetriem nepietika, lai ķeizars viņu notriektu. Bet, ja tikai nedaudz... Cars nomira un nomināli par monarhu kļuva viņa dēls Aleksejs Nikolajevičs Romanovs. Un Nikolajs Aleksandrovičs Romanovs tika iecelts par reģentu zem viņa. Cilvēks ar neparastu prātu, stingrs un spēcīgas gribasspēks.
  Jaunā imperatora pirmie soļi bija Kuropatkina aizstāšana ar Brusilovu un Roždestvenski ar Nebogatovu.
  Krievijas pozīcija karā ar Japānu bija sarežģīta. Portarturs jau ir nokritis. Taču spēki Mandžūrijā joprojām ir nozīmīgi. Turklāt Krievijas karaspēka kvalitāte ir augusi līdz ar atlasīto pulku ierašanos no Krievijas Eiropas daļas.
  Un japāņi, gluži pretēji, nolika savus labākos pulkus iepriekšējās kaujās un netālu no Portartūras.
  Tātad Kuropatkinam bija visas iespējas Mukendas kaujā. Tikai pats Kuropatkins bija nesvarīgs komandieris.
  Bet Brusilov, tas tiešām ir liels militārais talants. Un viņš ir gatavs cīnīties ar aptuveni vienāda spēka ienaidnieku. Un krievu karavīru šautene ir labāka nekā japāņu, un paši karaspēki būs labāki.
  Brusilovs kaujai gatavojās labi. Nosedza flangus, nokļuva aizsardzībā. Un nostiprinājās. Viņa kaujas plāns bija vienkāršs: nogurdināt japāņus aizsardzībā un tad, kad viņiem pietrūks, atrisināt lietu ar vienu pretuzbrukumu.
  Brusilovs, protams, ir stratēģis, bet Kuropatkins nav.
  Un kauja sākās februārī un ilga divas nedēļas. Cita starpā Brusilovam bija know-how, vesels bataljons skaistu meiteņu. Viņu steidzīgi savervēja no vientuļām un jaunām skaistulēm, mēnesi apmācīja un iemeta kaujā.
  Interesantākais bija tas, ka visas meitenes bija basām kājām. Un tas deva viņiem spēku no Mātes Zemes un padarīja viņus neievainojamus pret lodēm un šāviņiem.
  Meitenes komandēja Anastasija Orlova un četri viņas palīgi: Nataša, Zoja, Augustīna un Svetlana.
  Apņēmušās aizstāvēties un izvilkušas ierakumus, meitenes gaida japāņus ... Un tagad samuraji rāpo biezās ķēdēs. Artilērija sāk šaut.
  Un meitenes paņēma rokās Mosin šauteni. Un šaudīsim no attāluma uz japāņiem.
  Viņi ir mērķtiecīgi karotāji, daudzi no viņiem ir Sibīrijas mednieki. Viņi cīnās ar plikām kājām, neskatoties uz februāri, īsos svārkos un vaļā vēderā.
  Viņi izšauj šāvienus un dzied paši sev:
  - Krievija gadsimtiem ilgi ir bijusi slavena kā svētā,
  Mūsu lielais karalis ir vienkārši Aleksejs,
  Tu esi cienīgs dēls, zini Nikolaju,
  Un sirds ir vēl patiesāka prātam!
  Sievietes karotājas šauj precīzi un no attāluma izsit japānieti.
  Palita Anastasija un saka:
  - Tēvzemei brīnišķīgs sapnis!
  Tad Nataša šauj, izsit japāni un kliedz:
  - Mūsu svētajai Krievijai!
  Palita Zoja, notriekdama ienaidnieku un šņāc:
  - Nē, ienaidniekam ir iespēja!
  Šauj precīzi, un Augustīna:
  - Nākamajām paaudzēm!
  Lupits un Svetlana, notriecot divus japāņus:
  - Par svētajiem vārdiem!
  Warriors, lai pārliecinātos: tiešām forši!
  Un japāņi rāpo augšā ar smagiem zaudējumiem. Lai gan viņi tuvojas. Bet meitenes šauj precīzi un bez apstājas. Šauj un šauj. Šauj un šauj. Un viņi nepadodas. Un, kad samuraji pienāca pavisam tuvu, meitenes sāka mest granātas ar basām kājām. Un viņi demonstrē savu neelastību.
  Un basām kājām samuraju virzienā meta slepkavas ieročus. Un tagad japāņi novājinās. Vājina viņu impulsu. Un pašā pieejā karotāji viņus satiek ar zobeniem un durkļiem. Pabeidziet pēdējo samuraju.
  Un viņi dzied ar ļoti entuziasma pilnu izskatu.
  Nogurdinājuši japāņus aizsardzībā, Krievijas karaspēks Brusilova vadībā uzsāka izšķirošu ofensīvu un padzina japāņus uz dienvidiem. Brusilovs, savādi pret Kuropatkinu, rīkojās izlēmīgi un dzina samuraju neapstājoties. Un viņam izdevās uzreiz sagūstīt Portartūru tieši uz ienaidnieka pleciem.
  Pilsētā ielauzās baskāju meiteņu ērgļu bataljons Anastasija Orlova.
  Viņi skrēja ap Portartūru un ar kailiem kāju pirkstiem šāva un meta uz ienaidnieku ar granātām.
  Un viņi saspieda japāņus ar zobeniem. Un ko viņi domāja, ka viņi Portartūru sagrāba ar nodevību? Un lūk, velns divi! Krievu karavīri atgūst šo pilsētu.
  Un ja mūsu sievietes cīnās! Tas parasti nozīmē, ka viņi nedos nolaišanos!
  Un viņi nocirta japāņus.
  Un ieslodzītie ir spiesti mesties ceļos un skūpstīt sieviešu kailās, putekļainās pēdas.
  Tie paklausīgi kļūst un viņiem pat patīk.
  Nataša, viens samurajs ne tikai laizīja zoles ar mēli līdz spīdumam, bet arī pacēlās augstāk. Meitene ļāva viņam ar mēli apstrādāt sievišķības dimantu.
  Tad gluži kā kaķis murrāja.
  Karotāji paveica lielisku darbu. Un tagad tiek dzītas ieslodzīto kolonnas. Kur pazuda Japānas morāle?
  Portarturs nokrita. Un tad Krievijas Brusilova armija pārcēlās uz Koreju.
  Un Anastasijas bataljons skrien pa priekšu. Viņi pa ceļam satver samurajus, un meitenes tos noliek uz ceļiem.
  Un viņi skūpsta savus putekļainos papēžus un iedegušos apakšstilbus.
  Cīņa ar karavīriem. Un smieklīgi.
  Anastasija, lēkādama un mētādama diskus ar kailiem pirkstiem, jautāja Natašai:
  Vai ir labi cīnīties?
  Blondā meitene godīgi atbildēja:
  - Tik labi cik var būt?
  Anastasija piemiedza aci.
  - Un kad mēle incītī ir kā?
  Nataša sirsnīgi atbildēja:
  - Vienkārši super!
  Šeit viņi sagrāva vēl vienu japāņu bataljonu. Viņi savāca ieslodzītos.
  Pēc tam ar baso kāju pirkstiem uz degunu taisīja kārtīgas plūmes!
  Un meitenes sagrauj samuraju un Brusilova armiju, viss turpinās un iet uz augšu.
  Šeit Krievijas armija sasniedza Korejas dienvidus. Un iekaroja pussalu.
  Daļa krievu eskadras tika nogremdēta Portarturā. Un krievu inženieri sāka celt kuģus un tos atjaunot.
  Neskatoties uz pilnīgu samuraju sakāvi uz sauszemes, karš joprojām turpinājās. Jūrā japāņi bija spēcīgāki. Bet tad nāca Ņebogatovs. Pa ceļam viņš prasmīgāk vadīja eskadriļu uz Portartūru. Un tagad krievu armāda ir nostiprināta. Šeit arī eskadra devās no Melnās jūras.
  Nebogatovs spēka ziņā bija zemāks par japāņiem, taču ne pārāk. Patiesībā Krievijas kuģu kvalitāte nav sliktāka. Vairāki no tiem ir mazāki. Bet čaumalas ir bruņas caurdurošākas.
  Nebogatovs devās jūrā. Viņš nodeva cīņu Togo. Bet izrādījās, ka tālu ne visi krievu šāviņi uzsprāgst - šaujampulveris ir jēls! Mitrums ir paaugstināts.
  Taču Ņebogatovs eskadronu laikus pagrieza atpakaļ uz Portartūru un nezaudēja nevienu kuģi.
  Man bija jāpavada laiks, nomainot čaulas un papildinot spēkus. Līdz eskadra nāk no Melnās jūras.
  Karš ievilkās tāpat kā izmaksas. Abas puses gribēja samierināties. Bet japāņi joprojām dominē jūrā.
  Bet tagad čaulas ir nomainītas, un Melnās jūras flote ir izaudzināta. Un tajā pašā laikā meitenes ar basām kājām pievilka sevi.
  Un kuģis ar meitenēm pilnā ātrumā devās kaujā. Meitenes ar kailām kājām bikini uzlēca un riņķoja ap ieročiem. Viņi norādīja uz ieročiem un šāva.
  Skaistules izšāva, un vācu kuģi tika sagriezti. Viņi to darīja ar mežonīgu niknumu. Sievietes karotājas bija ļoti seksīgas un muskuļotas. Nekas nav salīdzināms ar viņiem. Japāņi neprot cīnīties ar tādām meitenēm.
  Un čaulu notriektās caurules krīt.
  Un karotāji pielec pie sevis un čīkst:
  - Mēs esam super klases meitenes!
  Un rādi mēles! Un viņi šauj paši, nedodot samuraju sprūdu. Viņi reaģē agresīvi. Bet viņi saņem atbildi no skaistulēm. Japāņu kreiseris jau grimst. Un meitenes lec un krata basām kājām. Viņi ir tik lieli zagļi. Kuras nekas neapstāsies.
  Karotāji cīnās un lec. Un viņi nojauc samuraju čaulas. Un tomēr viņi čīkst.
  Nataša kliedz:
  - Cars lielais Aleksejs! Būs ļoti gudrs!
  Zoja smaidīdama un šaudīdama piebilda:
  Viņš ir gudrākais pasaulē! Tas būs ļoti dīvaini!
  Šeit Augustīns, šaujot uz japāņiem, dziedāja:
  - Vairums būs gudri!
  Tad Svetlana šāva, sagraudama ienaidniekus un ņurdot:
  - Aleksejs ir foršs!
  Anastasija izšāva un teica:
  - Svētajai Krievzemei!
  Un arī lupanet! Meitenes ir tik pārsteidzoši foršas. Un samuraju kuļ čipsos!
  Un tagad japāņu līnijkuģis tika nogremdēts. Un samuraji kļuva ļoti mēmi.
  Un meitenes skraida gandrīz kailas un basām kājām. Un ņirb ar savām skaistajām kājām. Viņi parasti ir brīnišķīgi zagļi.
  Un tie izskatās visveselīgākie un miecētākie.
  Samuraji ubago paši sev...
  Uzbrūk arī cits bruņnesis. Cieši noderīgs Togo flotei, ļoti saspringts. Un Melnās jūras kuģi piebrauca. Met ienaidniekam ar šāviņu.
  Šeit Nataša un Zoja atnesa divpadsmit collu ieroci. Un kā viņi šauj ar mežonīgu neprātu. Un līnijkuģis uzņems vienu sitienu un pat sadalīsies.
  Nataška un Zoja pielec un krata basām kājām un rēc:
  - Mēs esam raganas un skaistākas skaistules un nē!
  Un meitenes rāda mēli. Un kā sasodīts, kas kļūst ļoti sāpīgi.
  Šeit viņi apšāva Togo kuģi, viņa bruņas pārsprāga, it kā tērauds būtu uzvārījies.
  Un tā kuģis paņēma un nogrima.
  Nataša un Zoja dziedāja:
  - Rus' smējās un raudāja un dziedāja! Tāpēc viņa ir Svētā Krievija!
  Un atkal meitenes ņems un lēks!
  Un tad Augustīns un Svetlana tiks triekti kā ar divpadsmit collu lielgabalu. Tātad kuģis aizvedīs no Togo, sadalīsies un nogrims!
  Meitenes rāda degunus. Tas ir tas, ko Togo noķēra. Un viņi piespieda skaistas meitenes skūpstīt viņu kailās, noslīpētās kājas. Togo iesita karotājiem pa kailajiem papēžiem un laizīja lūpas. Acīmredzot viņam patika...
  Nu meitenes ir lieliskas!
  Un vispār augstākās klases klaips! Un viņi piemiedz ienaidniekam, saka: mēs neiebilstam un darām kaut ko nopietnāku!
  Japānas flote ir nogremdēta. Un Brusilovs un viņa komanda sāka nolaisties pašā Japānā.
  Tātad Krievijai būs vēl viena liela province uz salām. Un pats Krievijas valdnieks arī kļūs par japāņu mikado.
  Tajā pašā laikā draudi no Uzlecošās saules valsts tiks novērsti uz visiem laikiem. Un cara armija tiks papildināta ar kareivīgiem un drosmīgiem karavīriem.
  Tātad bija iemesls - pilnībā iekarot Japānu. Un karaspēks tika pārvietots uz metropoli.
  Meitenes un viņu bataljons devās kaujā ar samurajiem uz sauszemes. Meitenes samuraju sagaidīja ar mērķtiecīgiem šāvieniem, zobeniem un granātu mešanu basām kājām.
  Skaistā Nataška ar basu kāju meta citronu un čīkstēja:
  - Par karali un Tēvzemi!
  Un šāva uz japāņiem.
  Arī krāšņā Zoja ar plikiem kāju pirkstiem meta granātu un čīkstēja:
  - Par pirmo saukto Rus'!
  Un viņa arī pienagloja samuraju.
  Šeit rudmatainais Augustīns dauzījās un čīkstēja:
  - Slava mātei karalienei!
  Un arī pārdūra ienaidnieku.
  Anastasija arī uzspridzināja, ar basām kājām palaižot veselu sprāgstvielu mucu un izklīdinot japāņus tālu prom:
  - Lielās Krievijas impērijas slava!
  Un Svetlana dauzīja. Viņa aizslaucīja japāņus un ar kailajiem papēžiem padevās postošajam citronam.
  Viņa plaušās iesaucās:
  - Par jaunām robežām!
  Nataša pienagloja japāni un čīkstēja:
  - Par mūžīgo Rus'!
  Un viņa arī cirta samurajam:
  Izcilā Zoja paņēma, trāpīja japāņiem. Viņa ar basu kāju meta ienaidniekam granātu un čīkstēja:
  - Par vienotu un nedalāmu cara impēriju!
  Un meitene nosvilpa. Bija redzams, ka pusaudze bija kļuvusi daudz lielāka, viņas krūtis bija augstas, viduklis šaurs, gurni bija gaļīgi. Viņai jau bija pieaugušas, muskuļotas un veselīgas un spēcīgas sievietes figūra. Un seja ir tik jauna. Ar grūtībām meitene apspieda vēlmi mīlēties. Lai viņi vienkārši samīļo. Un labāk ar citu meiteni, vismaz nevainību neatņems.
  Foršā Zoja ļoti veikli ar basām kājām meta uz japāni granātas. Un tas darbojas ļoti veiksmīgi.
  Augustīna ir ļoti sarkana un arī ļoti skaista. Un vispār tādas meitenes bataljonā ir brīnišķīgas, tikai augstākā bauda.
  Augustīna ar basu kāju met granātu un čirkst:
  - Lai Lielā Krievija ir slavena!
  Un arī kā tas griežas.
  Nu, meitenes, nu, skaistules!
  Rides un Anastasija. Šāda meitene ir liela - divus metrus gara un simts trīsdesmit kilogramus smags. Tajā pašā laikā ne resns, ar atmestiem muskuļiem un velkmes zirga krustu. Viņš ļoti mīl vīriešus. Sapņi par bērniņu. Bet līdz šim tas nav izdevies. Daudzi cilvēki no tā vienkārši baidās. Un ļoti agresīva meitene.
  Ne jau viņas vīrieši jautā, bet viņa pati nekaunīgi lūdz. Bez kauna un apmulsuma.
  Un viņai tas patīk. Esiet aktīva ballīte.
  Tajā pašā laikā Anastasija ir brīnišķīga karotāja. Un viņa paveica daudzas lielas lietas. Anastasija vada viņu bataljonu.
  Viņš arī ar basu kāju met granātu un kliedz:
  - Virs valsti būs gaisma!
  Svetlana ar basu kāju met citronu un čukst:
  - Lielās Krievijas impērijas slava!
  Arī krāšņā Zoja mētājas ar kailiem pirkstiem un rūc:
  - Par godu svētā dzimtenei!
  Augustīns kliedz:
  - Ar nepasaulīgām skumjām!
  Un ar basu kāju iemesta dāvana arī lido.
  Tad Anastasija gaudo. Viņš arī ar basām kājām met veselu kaudzi granātu.
  Un varonīgā meitene rēc:
  - Baltā Dieva vārdā!
  Arī Nataša ar kailiem pirkstiem nosūtīja granātu un kliedza:
  - Kristus vārdā!
  Un izšāva pāris šāvienus.
  Un Anastasija sāka skricelēt no ložmetēja. Viņai tas bija ļoti labi.
  Īsāk sakot, meitene ir zvērs.
  Nataša ar kailām kājām drūmi čīkstēja:
  - Es patiesībā esmu Supermens!
  Un ar basu kāju iemeta granātu.
  Arī kailā Zoja izšāva. Nogalināja japāņus.
  Tvītoja:
  - Slava Krievijai!
  Un ar basu kāju viņa palaida granātu.
  Augustīns arī čīkstēja:
  - Par svēto Krieviju!
  Anastasija palaida japāņiem veselu kasti. Un viņa to paņēma, satracinātā dusmā rēca:
  - Svarogam!
  Nataša to paņēma un čīkstēja:
  - Par jaunu sistēmu!
  Un viņa ar basu kāju meta granātu!
  Svetlana nopūtās:
  - Tērauda muskuļiem!
  Un viņa arī palaida granātu ar plikiem kāju pirkstiem.
  Arī baskājainā Zoja paņēma un čīkstēja:
  - Par mīlestību un maģiju!
  Un basām kājām kustībā.
  Augustīna, rudmatainā velniņa, paņēma un palaida granātu kasti un čīkstēja:
  - Ārpus robežām uz Marsa!
  Anastasija palaidīs arī dinamīta mucu un murminās:
  - Krievijas pasaules kārtībai.
  Un Nataša kā rej:
  - Par jaunu ceļu uz laimi!
  Pēc tam meitenes abas kopā smejas.
  Un tas ir tik lieliski! Meitenes ir brīnišķīgas!
  Cariskās Krievijas karaspēks virzījās Tokijas virzienā.
  Krievijas armija iebruka Tokijā.
  Priekšā gāja zēns un meitene: Oļegs un Margarita.
  Bērni iznīcināja japāņus un virzījās uz imperatora pili. Mikado svinīgi paziņoja, ka nepametīs galvaspilsētu un paliks tur uz visiem laikiem.
  Oļegs šāva uz samuraju un ar basu kāju meta granātu, pie sevis čīkstēdams:
  - Krievija nekad nepadosies!
  Margarita arī palaida citronu ar kailu mazo kāju un ķeksēja, atlaidusi zobus:
  - Uzvari vai mirsti!
  Un meiteņu bataljons ielaužas Mikado pilī. Visas meitenes bija uniformās, bija palikušas tikai biksītes. Un tādi gandrīz kaili cilvēki cīnās kā varones.
  Anastasija ar basu kāju met granātu un čīkst:
  - Nikolaj, tu esi mikado!
  Nataška arī palaida nāves dāvanu ar kailu ekstremitāšu un čivināja, atklājot zobus:
  Mūsu karalis ir labākais!
  Un kā tas mirdz kā pērles! Un tik satriecoša meitene.
  Arī baskājainā Zoja sajūsmā čivina un ar basu kāju palaiž granātu:
  - Es esmu psiholoģijas uzvarētājs!
  Un viņa parādīja mēli.
  Sasmalcina samurajus.
  Dzinumi un Augustīns, šis rudmatainais velniņš. Un tas to dara tik labi. Nogalina japāņus.
  Un rēkt pa plaušām:
  - Slava manai svētajai valstij!
  Un izliek zobus!
  Arī Svetlana ir varonīga sieviete, jo paņem un palaiž veselu kasti ar sprāgstvielām.
  Un japāņi lidoja uz visām pusēm.
  Meitenes dodas uzbrukumā, sagraujot pretinieces. Taustāmu panākumu gūšana. Viņi izjūt milzīgu graciozitāti un nenogurstošu spiedienu un vājumu trūkumu. Un kailas krūtis ir labākā neuzvaramības un nenogremdējamības garantija.
  Anastasija, nogriežot japāni, čivina:
  - Ozola rokas, svina galva!
  Un ar basu kāju met granātu. Izkaisa samurajus.
  Arī puskailā Nataška šauj.
  Sasmalcina japāņus. Un sadala tos gabalos.
  Arvien tuvāk un tuvāk pilij. Un basa kāja met granātu.
  Nobijusies japāņu padošanās. Sadalīšanās.
  Terminator Girl saka:
  - Perun esi ar mums!
  Zoja ar kailām kājām, krāšņa terminatora meitene, nošaujas un iznīcina militāristus. Viņa izcēla zobus.
  Meitene ķērca:
  - Mēs esam lielākās Krievijas varoņi!
  Meitene ar basu kāju meta granātu. Izkaisīja ienaidnieku.
  Foršā Zoja to paņēma un vēlreiz nodziedāja:
  - Mācīja Suvorovam skatīties uz priekšu! Un, ja tu piecelies, stāvi līdz nāvei!
  Un viņa pasmaidīja.
  Ugunīgais Augustīns arī dziedāja un rēja:
  - Par jaunām robežām!
  Un smaidot piebilda:
  - Un mēs vienmēr esam priekšā!
  Varonīgā meitene Svetlana arī trāpīja ienaidniekam. Viņa izklīdināja imperatora sargu un čīkstēja:
  - Par laikmeta sasniegumiem!
  Un atkal plikām kājām mestās granātas lido.
  Meitenes nospiež ienaidnieku. Viņi atceras varonīgo Portartūra aizstāvību, kas netiks aizmirsta gadsimtiem ilgi.
  Eh, kā tāda armija varēja zaudēt reālajā vēsturē un pat japāņiem?
  Tas ir kauns.
  Anastasija ar basu kāju met granātu un svilpo:
  - Par Krievijas robežu!
  Arī Nataška ar basu kāju palaida kaut ko nāvējošu un izmisīgi čīkstēja, zobus rādot:
  - Par jauniem sasniegumiem!
  Un deva pagriezienu japāņiem.
  Un te ar plikiem papēžiem arī Zoja paņem un sit. Un tad viņa to paņēma ar basu kāju un palaida granātu.
  Un tad viņa dziedāja:
  - Mēs nepadosimies ienaidnieka diktatūrai!
  Un atlaida seju!
  Skaista ļoti jauna meitene ar sportista figūru. Un ļoti drosmīgs.
  Un Augustīns ir kā sprādziens japāņiem. Viņš tos sasmalcina un ļoti veikli ar basu kāju met granātu.
  Un izkaisa ienaidniekus, it kā pudeles lidotu no bumbas.
  Meitene rēc:
  - Šokolāde, tā ir mūsu!
  Augustīnam ļoti patīk šokolādes. Un ķēniņa vadībā tirgi ir piepildīti ar precēm. Ko var teikt par caru Nikolaju? Tagad cars-lūzeris mūsu acu priekšā pārvēršas par diženu. Precīzāk, karalis nomira, bet viņa dēls Aleksejs kļūst lielisks! Un viss, kas tam nepieciešams, ir, lai meitenes cīnītos frontēs.
  Un pāris bērnu varoņu, kas neļāva japāņiem ieņemt Augsto kalnu. Kad tika izlemts Portartūra liktenis.
  Tā Krievijas impērija sabruka.
  Svetlana arī palaista slepkavības stobru un ar ložmetējiem sagruva imperatora pils ārsienu.
  Tagad meitenes jau skraida pa istabām. Šeit pienāks kara beigas.
  Anastasija aizrautīgi saka:
  - Ticu, veiksme mani sagaida!
  Un atkal viņš ar basu kāju met granātu.
  Nataška, kas vada nāvējošu uguni. Pretinieku izšūšana, tvīti:
  - Man noteikti ir paveicies!
  Un atkal lido ar basu kāju palaista granāta.
  Un tad vēl ir Zoja ar basām kājām, it kā tā spridzinātu ar pāris piesietām bumbām, ko palaiž viņas basās kājas. Un iznīcināt pretiniekus.
  Tad izplūda smieklos:
  - Es esmu komētas meitene.
  Un atkal viņš izmet nāves ugunīgās mēles.
  Un tad jau steidzas Augustīns, šī terminatora meitene. Kā viņa visus paņēma un smērēja. Vienkārši izcili.
  Karotājs, kurš ir īsts kaujas demiurgs.
  Un čīkst pie sevis:
  - Mūsu ekipāža, tur ir vislielākā drosme!
  Un tad parādījās Svetlana. Tik forši un nervozi. Viņš inficē visus ar savu trakulīgo enerģiju. Spēj sakaut praktiski jebkuru ienaidnieku.
  Un karotāja izliek pērļu zobus. Un tie ir lielāki par zirgu. Šeit ir meitene.
  Svetlana ķiķina un iesaucās:
  - Baklažāniem ar melnajiem ikriem!
  Un meitenes korī kliedza uz plaukstas:
  - Uz Marsa ziedēs ābeles!
  Mikado neuzdrošinājās veikt hara-kiri un parakstīja padošanos. Par jauno Japānas imperatoru tika pasludināts cars Aleksejs II. Vienlaikus Uzlecošās saules zemē tiek gatavots referendums par brīvprātīgu pievienošanos Krievijai.
  Karš praktiski ir beidzies. Pēdējās apakšvienības kārto ieročus.
  Meiteņu bataljons sarindoja gūstekņus. Vīriešiem vajadzētu nometies ceļos un noskūpstīt meiteņu basās kājas. Un japāņi to dara ar lielu entuziasmu. Tas arī viņus iepriecina.
  Protams, viņas ir skaistules. Un nekas, ka viņu kājas ir nedaudz putekļainas. Tātad vēl patīkamāk un dabiskāk. It īpaši, ja tie ir miecēti. Un tik rupji.
  Japāņi skūpsta kailas zoles un laiza viņu lūpas. Un meitenei tas patīk.
  Anastasija ar patosu atzīmē:
  - Un kurš teica, ka karš nav priekš sievietēm?
  Nataša iesmējās, atbildot.
  - Nē, karš mums ir saldākais no visiem prelūdiju laikiem!
  Un viņa parādīja mēli. Tas ir patiešām lieliski, kad tu saņem tādu patiesi pazemotu skūpstu.
  Viņi skūpstās uz kailā, apaļā papēža un Zoju. Meitene ar sajūsmu, čīkstot saka:
  - Tātad tas ir lieliski! Es gribētu turpināt!
  Sarkanmate Augustīns brīdināja:
  - Saglabā savu nevainību līdz laulībām! Un jūs ar to būsiet apmierināti!
  Zoja ar kailām kājām iesmējās un sacīja:
  - Lai mana svētā zeme tiek pagodināta! Un nevainība tikai sāp!
  Meitene atmeta seju.
  Svetlana lepni atzīmēja:
  - Kādreiz strādāju bordelī. Un es nevēlos nevainību!
  Kailā Zoja ķiķinādama jautāja:
  - Kā tev tas patika?
  Svetlana sirsnīgi, izlēmīgi paziņoja:
  - Droši vien, ka labāk nepaliek!
  Puskailā Zoja godīgi teica:
  - Katru nakti es sapņoju par to, kā vīrietis mani pārņem. Tas ir tik forši un jauki. Un es negribu neko citu.
  Svetlana ieteica meitenei:
  - Pēc kara var doties uz Maskavas vai Sanktpēterburgas prestižāko bordeli. Ticiet man, jums tur patiks!
  Puskailā Zoja izplūda smieklos un piezīmēja:
  -Tev vajadzētu par to padomāt!
  Nataša ieteica:
  - Vai mēs varam izvarot gūstekņus?
  Meitenes pasmējās par šo joku.
  Vispār daiļavas te ir temperamentīgas. Un mīlošs biedējošs. Karš padara meitenes agresīvas. Sievietes karotājas turpināja grūst savas kailās, putekļainās kājas skūpstu gūstā. Man tas patika.
  Tad sākās interesantāki priekšnesumi. Jo īpaši debesīs tika šauts uguņošana. Uzsprāga uguņošana. Un tas arī bija patiešām jautri. Skanēja mūzika, sita bungas.
  Cariskā Krievija iekaroja Japānu. Ko kopumā gaidīja visi. Krievijas armijas autoritāte bija ļoti augsta. Daudz dziedošu un dejojošu japāņu sieviešu kailām kājām.
  Viss ir skaisti un bagāti... Pašā Krievijā arī gavilē par uzvaru. Protams, ne visi bija laimīgi. Marksistiem tas ir graujošs trieciens. Ķēniņa autoritāte tika nostiprināta. Un viņa izredzes ir pieaugušas. Atbalsts sabiedrībā ir milzīgs.
  Pēc Japānas iekarošanas Krievija turpināja savu ekspansijas politiku Ķīnā. Brīvprātīgi Ķīnas reģioni sarīkoja referendumus un pievienojās impērijai. Reģents Nikolajs Romanovs īstenoja ļoti veiksmīgu politiku Krievijas paplašināšanai dienvidaustrumos. Ķīna pamazām tika aprita.
  Cariskās impērijas ekonomika, izvairoties no revolucionāriem satricinājumiem, piedzīvoja strauju ekonomikas uzplaukumu. Tajā tika uzbūvēti ceļi, rūpnīcas, rūpnīcas, tilti un daudz kas cits. Valsts pārdeva maizi un daudzus produktus.
  Tas ražoja jaudīgākos pasaulē: bumbvedējus "Iļja Muromets", "Svjatogor" un ātrākos vieglos tankus "Luna" -2. Un tur bija milzīga trīs miljonu karavīru armija - miera laika armija piecas reizes lielāka nekā vācu armija.
  Bet ķeizars Vilhelms tomēr ņēma un pabāza galvu. Turklāt Austrijas troņmantnieka slepkavība Sarajevā kļuva par ieganstu karam.
  Un tad vācieši nolēma cīnīties divās frontēs.
  Karaliskā armija virzījās uz viņiem. Pateicoties Ķīnas reģioniem, mirstības samazināšanās, saglabājot augstāko dzimstību, cariskajā Krievijā bija milzīgs iedzīvotāju skaits. Un varētu mobilizēt kolosālu armiju.
  Turklāt iedzīvotāji pārsvarā ir jauni un agresīvi.
  Sitienu skartā Austrija-Ungārija nekavējoties pārsprāga. Cara karaspēks viegli sagrāva pārspīlētos vāciešus un ieņēma Austrumprūsiju un aplenka Kēnigsbergu.
  Hindenburgs mēģināja pārspēt krievus ar sitienu, taču cara armijas skaitliskais pārsvars izrādījās pārāk liels. Turklāt ložmetējs, vieglie tanki "Luna" -2 izrādījās ļoti efektīvs ierocis pretuzbrukumiem.
  Sakauts, Hindenburgs aizbēga. Un krievu karaspēks steidzās uz Oderu. Dienvidos nekavējoties tika ieņemta Ļvova un Pšemisla. Cara armija virzījās uz priekšu, un austrieši panikā aizbēga un padevās.
  Turcijas stāšanās karā vāciešiem neko nedarīja. Lai gan daži spēki ir izklaidīgi. Bet krievi turpināja virzīties uz priekšu Austrijā. Un vāciešus arī pie Parīzes piekāva.
  Tikai Oderas upes apgabalā, nopietni novājinājuši savu karaspēku rietumos, vācieši spēja apturēt krievu pulku ofensīvu.
  Bet dienvidos cara armija padzina ienaidnieku. Feldmaršals Brusilovs kā vienmēr augšā.
  Un tagad Budapešta ir ieskauta... Un Bratislava un Krakova ir ieņemtas. Un krievu karaspēks tuvojas Prāgai.
  Dienvidos Mazāzija tika ieņemta, Bagdāde krita, krievi ieņēma Stambulu.
  Imperators Francs vērsās pie Vilhelma ar lūgumu panākt mieru. Turklāt Itālija jau bija uzbrukusi austriešiem un atvēra otro fronti.
  Bet krievu karaspēku nevar apturēt. Tātad Prāga ir ieņemta. Un ziemā cara pulki pārcēlās pa ledu uz Berlīni. Un februārī viņi pabeidza Vācijas galvaspilsētas ielenkšanu. Un viņi ielauzās Vīnē, Austrija-Ungārija sabruka un tika sakauta.
  1915. gada 23. februārī Vācija kapitulēja. Krievijas karaspēks atkal ienāca Berlīnē.
  Pirmais pasaules karš ir beidzies. Krievijai ir liela teritorija. Robeža gāja gar Oderu. Krievija savā sastāvā iekļāva Zemi gar Alpiem. Daļa no Austrijas-Ungārijas anektēja Itāliju dienvidos. Un tur bija Krievijas Dienvidslāvijas vasalis. Ungārijas Karaliste un Čehija kļuva par Krievijas daļu. Polijas karaliste iekļāva Krakovu un kļuva milzīga. Kēnigsberga kļuva par daļu no Krievijas provincēm, piemēram, Galīcija un Bukovina. Transilvānija kļuva par rumāņu valsti. Turcija uz Ēģipti, un kopā ar Irāku, Sīriju un arābu zemēm Mekā kļuva par Krievijas teritoriju. Britus sagūstīt izdevās tikai Basrai.
  Drīz Saūda Arābiju pilnībā okupēja Krievijas karaspēks. Un Vācijai tika uzliktas milzīgas reparācijas.
  Tādējādi Eirāzijā radās Krievijas hegemonija. Vairākus gadus lielu karu nebija. Krievija un Lielbritānija pabeidza Irānas sadalīšanu, iekļaujot tās sastāvā: Krievijas ziemeļos un centrā, dienvidos līdz britiem. Pēc tam Afganistāna. Arī Krievijas ziemeļi un centrs, Lielbritānijas dienvidi.
  Cariskā impērija ir kļuvusi varena, bet Lielbritānija joprojām ir spēcīga. Krievi pārcēlās pāri Ķīnai, pabeidzot tās ieņemšanu.
  Visas pasaules ekonomikas uzplauka... Bet tad 1929. gadā sākās Lielā depresija.
  Krievijas tronī valda cars Aleksejs II. Viņš ir pāraudzis savu slimību un ir diezgan fiziski spēcīgs. Jaunais karalis pārvalda valsti ar desmit miljoniem karavīru miera laikā un ir gandrīz aprijis Ķīnu. Un ekonomika, kas depresijas laikā cieta mazāk nekā pārējās, un apsteidza ASV.
  Un tad Krievijas imperators nolēma tikt galā ar Ameriku? Kāpēc viņi par santīmu atņēma Aļasku impērijai? Vai tas ir godīgi? Varbūt tā ir laupīšana?
  Īsāk sakot, Visas Krievzemes imperators Aleksejs II, kurš jau 1933. gadā tika nosaukts par diženu 5. janvārī, tieši dienā, kad tika nogalināts viņa tēvs Nikolajs II, uzsāka jaunu karu. Pret, protams, Ameriku, kas savu virsotni sasniedza depresijā.
  Un pārējās valstis vēl nevarēja iejaukties Krievijai. Piemēram, amerikāņi krāpās, un viņiem par to ir jāatbild.
  Un tā sākās uzbrukums Aļaskai. Tieši līdz tam laikam tika palaists krievu inženieru būvētais dzelzceļš uz Čukotku.
  Un krievu rati pārvietojās pa sniegu un sniega kupenām.
  Tajā skaitā piecas mūžīgās meitenes: Anastasija, Nataša, Zoja, Augustīna un Svetlana. Galu galā tās nav parastas meitenes, bet gan Rodnoveras raganas. Un tāpēc nevis novecojošs, bet gan mūžīgi jauns un nemirstīgs. Un tā kā viņas ir burves, tad ziemā, polārā naktī un mežonīgā salnā viņi cīnās tikai basām kājām un bikini.
  Šīs meitenes skrien pie sevis, basām kājām met granātas un dzied:
  - Lielais cars Aleksejs,
  Jūs esat gudrākais pasaulē!
  Un tad Anastasija ar basu kāju met granātu. Amerikāņi uzlido no plīsuma.
  Un meitene skricelē no ložmetēja un kliedz:
  - Krievijas vārdā!
  Un tad arī Nataša šauj, arī izmetot nāves dāvanu un čīkstot ar plikiem kāju pirkstiem:
  - Piepildieties, liels sapnis!
  Un viņš arī ņems un atlaidīs zobus.
  Un tad Zoja ar kailām kājām... Viņas papēži ir koši no Aļaskas sniega kupenām. Meitene kliedz plaušās:
  - Lielā Krievija tikai uzvarēs!
  Un ar basu kāju izmesta granāta arī lido.
  Nākamais nāk Augustīns. Viņš ar ložmetējiem sasmalcina jeņķus, ar kailiem kāju pirkstiem met granātas.
  Un arī rūc:
  - Lielais cars Aleksejs ir Krievijas cars!
  Un tad Svetlana šauj... Un ar basām kājām viņa met un čīkst uz amerikāņiem:
  - Viss būs lieliski!
  Piecas meitenes gandrīz kailas steidzas pa Aļasku un tā sit amerikāņus. Un te kustas tanki: Nikolajs-4, jauns modelis ar lielgabalu un sešiem ložmetējiem. Un amerikāņi ir pamatīgi nopļauti. Un aiz tiem ir arī "Aleksandra" -3, kas ir ļoti spēcīgi un letāli. Un desmit ložmetēji.
  Un meitenes ir priekšā visai armijai, un viņas ir puskailas un glītas. Viņi steidzas pie sevis un dzied:
  - Caru svētās Krievijas vārdā visi būs laimīgāki - gudrāki!
  Un tagad maļ kārtējo amerikāņu bateriju - ar basu kāju palīdzību metīs pa to granātas.
  Cara karaspēks ieņem arvien vairāk Aļaskas. Patiešām nav ko maldināt, un grābt tādu teritoriju par velti.
  Un karotāji cīnās par sevi un dziļi iekļūst ienaidnieka aizsardzībā. Un viņi sagrauj ienaidnieku, viņi smagi sagrauj!
  Anastasija pat rēc:
  - Esi mūsu zeme lieliska un tīra!
  Un atkal viņš ar basu kāju metīs granātu!
  Un tad Nataša deva kārtu un nošņāca:
  - Jā, mūsu foršā Rus' ir slavena!
  Un arī kā viņš ņems un dauzīs ienaidniekus.
  Un plikiem kāju pirkstiem izmests citrons lido.
  Un tad Zoja sprādzienā nogriež amerikāņus un nopūšas:
  - Jā, nākotne būs bedlam!
  Un arī meitenes basām kājām palaists, nāves dāvana eksplodē!
  Un tad Augustīns šaus no ložmetējiem. Un viņš pļaus auklu, un kā viņš čīkstēs pa plaušām:
  - No rītausmas līdz krēslai!
  Un tad uzšauj agresīvā Svetlana. Un viņš arī izmanto kailus kāju pirkstus un aktīvi skricelē:
  - Trakā impērija ir mūsu!
  Un atkal, meitiņ, savērpi ienaidniekus! Sveiciens varonei.
  Un, kad sagūstīti amerikāņi tiek notverti, viņiem ir jābučo meiteņu papēži uz ceļiem. Un kur viņi dosies? Skūpsts un skūpsts. Un viņi joprojām laiza.
  Tātad viņi joprojām vēlas ...
  Un kur tu mīdīsi pret meitenēm? Viņi ļāva karavīriem izģērbties un izvarot. Tātad raganas vēlējās seksu. Un prieks ir liels, un tu esi uzlādēts ar enerģiju. Kļūsti par burvjiem. Un tik super klase!
  Nu, meitenēm patīk nogalināt, tās ir meitenes. Un viņiem patīk izvarot vīriešus, tas ir kā raganai pienākas.
  Un raganas ir foršas meitenes. Un viņiem patīk ārstēties. Un viņiem tas patīk.
  Cara armija jau ir ieņēmusi Aļasku. Un viņa neapstājās, bet iebrauca Kanādā. Kas te notiek par ceremoniju? Kanāda formāli ir Lielbritānijas dominija. Nu, viņš neievēro noteikumus, viņš laiž cauri amerikāņu karaspēku.
  Tātad ir iemesls streikot. Un Krievijas floti komandē Kolčaks. Un viņš jau ir izsitis amerikāņus no Filipīnām un Havaju salām. Un tur viņš ieņēma savas bāzes.
  Nu jeņķi spiež jūru. Un uz kuģiem ir tik skaistas meitenes. Un pats galvenais, karotāji ir gandrīz kaili. Un tas ir tik skaisti. Ja meitenes ir šortos, tad vispār ir super!
  Ir tik patīkami redzēt šīs meitenes. Un kad viņi sagrābj amerikāņu un kanādiešu kuģus un krata savas kailas krūtis. Tas kopumā ir lieliski!
  Un meitenes plikšķina ar basām kājām uz karstajiem klājiem, un ar zobeniem grieza amerikāni.
  Pret tādām meitenēm jebkuri līdzekļi ir bezspēcīgi. Galu galā, šīs ir meitenes, par kurām vīrieši sapņo. Un ko tu darīsi pret skaistuli, kuras krūtis ir pilnīgi kailas?
  Galu galā šīs ir tādas meitenes, ka jūs stundām ilgi skatīsities uz viņām. Un nenogrieziet galvu. Un viņi ķer ieslodzītos un piespiež viņus strādāt ar mēlēm, iepriecinot iekāres pilnās dzemdes.
  Un tas ir tik skaisti un patīkami! Ar šīm meitenēm jūs nevarat kļūdīties! Viņi nogriezīs galvu un izzāģēs visas vēnas.
  Lūk, pieci skrējiens pāri Kanādai. Ir aprīļa beigas un viss zied. Un meitenes ir tik skaistas. Un nocirta amerikāņus ar saviem burvju zobeniem. Un viņi met diskus ar plikiem kāju pirkstiem.
  Un viņi svilpo pie sevis:
  - Nav skaistākas Krievijas dzimtenes,
  Cīnies par viņu un nebaidies...
  Visumā nav skaistākas valsts -
  Viss Visums ir gaismas lāpa Rus!
  Nu, meitenes, nu supervīri! Un noliek uz ceļiem sasistos ienaidniekus. Un tad viņi liek skūpstīt savas kailās un putekļainās zoles. Šīs meitenes ir absolūti pārsteidzošas!
  Maija beigās Krievijas karaspēks, ieņemot lielāko daļu Kanādas, ienāca ASV teritorijā. Cīņas risinājās Amerikas teritorijā.
  Un piecas meitenes uzbruka amerikānietēm, brutāli viņus nospiežot. Uzvarējušas veselu bataljonu, daiļavas sāka spēlēties ar ieslodzītajiem. Kad viņiem bija daudz jautrības ar viņu, viņi sarīkoja sev grila ballīti.
  Viņi ēda svaigu gaļu un dungoja pie sevis.
  Pasaulē ir daudz sliktu ceļu,
  It kā no čigānietes matiem - taciņu kaudze!
  Dzeniet pliku vīrus - prom pāri slieksnim,
  Kā izsalcis bērns - nelietis!
  
  Daudzas dakšas, bezdibenis, grava:
  Kā improvists katrā ceļā!
  Jūs pat nepazīstat draugu vai ienaidnieku
  Pasaule ir sadalīta uz pusēm!
  
  Zēns staigā aukstumā basām kājām,
  Ar sniega kupenu remdē izsalkumu...
  Bet tu tici nabagam ar maisu,
  Labāk bagāti gozējas maijā!
  
  Āboliņš aug, tas ir zināms visiem uz zemes
  Kad pienene pavasarī kļūst zeltaina ...
  Ja esat laipns - pasaka ir visur,
  Predator tomēr domā, ka tu esi zaķis!
  
  Cilvēki mūs apmētā ar niķeļiem
  Rīkles plīst - tā ir skaidra žēlastība!
  Spēcīgākie par visiem mums sitieni no rokas,
  Lai atvērtu otro elpu!
  
  Vasara beigusies, tuvojas rudens
  Tajā ir liels karstums, liesma un lietus!
  Var redzēt, ka Visvarenais mums ir atklājis,
  Un mākslinieks uzskicēja pasaules karti!
  
  Es redzu bērzu ķēniņu tērpā,
  Zelts, spilgtas rubīnu krāsas ...
  Ja jums, cilvēkiem, ir laba sirds.
  Un tikai tad tu kļūsi par milzi!
  
  Nabadzīgajiem nācās daudz stutēt,
  Atkal putenis, un katrs pirksts deg ...
  Lai alnis man palīdz uzturēt siltumu,
  Cik zils kļuva nosalušais zēns!
  
  Kāpēc neviens neatvēra durvis?
  Bet kāpēc tu esi tik nobijies...
  Nabaga bērns sastinga zem sniega ...
  Es ticu, ka eņģeļi izkliedēs puteņus!
  
  Ķerubi aizvedīs jūs uz paradīzi
  Pats Jēzus pieņems ar maigumu rokās!
  Tā būs, ticiet bērna mūžīgajai laimei,
  Galu galā Dievs gāja uz krucifiksu viņa dēļ!
  Meitenes dziedāja, ēda un atkal kaujā. Viņi ir tāda tērauda sliekšņa karotāji.
  Un iznīcināt amerikāņus. Basām kājām un disku un granātu mešana.
  Ir jau jūnija beigas un Krievijas karaspēks ir ielencis Filadelfiju. Jau trešdaļa ASV kontinentālās daļas atrodas Krievijas cara armijas kontrolē.
  Un jau daudzās pilsētās plīvo Krievijas impērijas karogi. Un karo cara armijas skaistu meiteņu bataljoni!
  Un meitenes tiešām ir tik brīnišķīgas un ātras. Un atkal viņi pārspēja visus savus pretiniekus. Un amerikāņi krīt.
  Un šeit nāk tanks: "Aleksandrs"-4 ir jaunākais! Un viņa priekšā pretinieki to paņem zem viziera. Un meitenes arī dodas uz tanku: Elizabete, Katrīna, Elena, Aurora. Un viņi spārda amerikāņiem pa ragiem.
  Kā viņi šauj, kā iedzen zārkā! Nevienam cīnītājam šķitīs par maz!
  Vienkārši pacel rokas un padodies!
  Un meitenes sagrauj ienaidniekus ar kāpuriem. Un Elizabetes tanks kustas...
  Un zem tā ir kā asiņu, gaļas, kaulu masa.
  Un meitenes uzkāpj uz sevi, saspiež pretiniekus un dzied:
  - Cars gudri pārvalda Krieviju,
  Dekrētu izdošana, kalpu tiesāšana...
  Tronis necieš satraukumu un riešanu,
  Un tas nav veids, kā apvaldīt bailes!
  Šādi meitenes pārvietojas cīņā. Un viņu cīņas entuziasms, tas nav kā izmantot cirvi no sola!
  Elizabete dusmās izteica:
  - Par Krievijas troni!
  Un kā tas šauj! Un izklāj līķu kalnu!
  Šeit ir meitenes, kuras nevēlas apstāties. Un viņi pieveic savus ienaidniekus un sagrauj ASV.
  Un tagad cara armija vada gūstekņu kolonnu. Šīs rokas aiz kakla un nolaida galvas.
  Tikmēr Vācijā pie varas nāca Hitlers. Bet viņš joprojām ir pārāk vājš, lai radītu nopietnas briesmas Krievijai. Nopietnāks drauds ir Musolīni Itālija. Bet ar tādu briesmoni kā Krievija viņa neuzdrošinās iekļūt karā.
  Tātad pagaidām krievu karaspēks pārņem Ameriku un Kanādas paliekas.
  Meitenes basām kājām un bikini brauc ar kaujas tanku. Viņi ir ļoti spēcīgi un spēcīgi.
  Elizabete rezumēja:
  - Kas ar ko pie mums nāks, tas no tā mirs!
  Elena apstiprināja:
  - Noteikti!
  Un nosūtīja čaulu amerikāņu akumulatorā. Tāda meitene ar šūpolēm.
  Un tad ir Aurora, kad viņa izmet lādiņu un runā:
  - Es gribu dzīvot Krievijai!
  Un trāpīja citam amerikānim. Tās tiešām ir meitenes, kurām jebkurš agresors paklups.
  Un Lielbritānija, neskatoties uz Kanādas sagrābšanu, neuzdrošinās stāties karā ar Krieviju - tā saprot, ka šī impērija tai ir pārāk skarba. Un ja viņš iebrauks, tad krievi noteikti atņems un viegli visas ASV kolonijas. Tāpēc labāk neiebiedēt ar Krieviju, kur valda Aleksejs II!
  Karalis kļuva pilnīgi vesels un izrādījās izcils iekarotājs.
  Un tā Filadelfija krita... Un jūlija vidū Krievijas tanki jau tuvojās Vašingtonai.
  Elizabete ir arī raganu meitene, cīnījusies kopš Aleksandra II laika Krievijas un Turcijas kara. Un šī meitene ar svarīgu skatienu saka:
  - Uz tā, kas stāvēja Rus'!
  Jeļena šāva uz amerikāņu primitīvu tanku un atbildēja:
  - Par Krievijas karavīru varonību!
  Foršā Aurora apstiprināja:
  - Jā, tieši par šo! Turklāt par varonīgās aizmugures neparasto drosmi un organizētību!
  Jekaterina dedzīgi atbildēja:
  - Slava Krievijas varoņiem! Slava caram Aleksejam!
  Un atkal meitene ļoti precīzi šāva uz ienaidnieku.
  Karotāji ir neatkārtojami!
  Un atkal viņi atlaiž visu savu skaisto biedru dēļ. Jā, par tādām meitenēm noteikti var teikt, ka tās ved carisko Krieviju līdz uzvarai.
  Tajos maija saule un mīlestības rītausma.
  Un, kad viņi spiež uz pedāļiem ar basām kājām, tas ir pilnīgi jauki.
  Tādām meitenēm ļoti gribas samīļot un samīļot! Viņi vienkārši ir spoža cerības saule. Un viņiem ir dzeja un drosme mūzikas un lirisko stīgu tēlos.
  Šeit amerikāņu baterija padevās. Un meitenes piespieda ASV karavīrus skūpstīt pat nevis savas kājas, bet baso pēdu pēdas uz ietves. Un vīri neko nedarīja - kur no tā tikt vaļā?
  Un karotāji rīkojās drosmīgāk un gaišāk.
  Arī Anastasija un viņas partneri nesnauda. Kā šaut, kā izskriet. Un nocirta amerikāņus ar zobeniem. Galu galā viņa ir vienkārši dzirkstoša meitene un sāk ar pusi pagrieziena.
  Bet amerikāņi uzvedās slikti. Viņi noķēra krievu izlūkdienesta zēnu un sāka viņu spīdzināt. Izģērbts, piesiets pie koka un ar lāpu sadedzināts pusaudzes kailo ķermeni.
  Puisis centās atturēt savus vaidus. Bet beigās viņš kliedza... Zēns bija smagi apdedzis.
  Meitenes atbildēja ar aci pret aci. Un bendes aplēja ar benzīnu un aizdedzināja. Jā, krievu skaistules savās dusmās ir šausmīgas. Un neķirciniet krievu lāci.
  Debesīs notiek arī cīņas. Divi krievu piloti: Albīna un Alvīna visus sasmalcina un iznīcina. Viņiem ir ļoti jaudīgas lidmašīnas. Ar lidmašīnu lielgabaliem, kas spēj ar vienu sitienu notriekt amerikāni. Un šie karotāji tiešām kaut ko tādu parāda. Ko nepateikt pasakā, neaprakstīt ar pildspalvu.
  Albīna dod pagriezienu, un ducis amerikāņu lidmašīnu tiek notriektas. Arī karotājs ir gandrīz kails tikai biksītēs, čīkst:
  - Lai cariskā Krievija ir lieliska!
  Un kulj burtiski visus cīnītājus pēc kārtas. Šeit ir meitene.
  Un Alvīne nav zemāka. Un notriec duci lidmašīnu uzreiz. Sasmalcināja tos un dziedāja:
  - Uz izcilākajiem tostiem!
  Un arī kā sasodīti! Šī meitene nedara stulbības! Šīs ir cīņas par visām cīņām.
  Starp citu, lai paātrinātu Ķīnas un citu Krievijai pakļauto zemju gremošanu, jaunais cars Aleksejs iedibināja Krievijā poligāmiju! Un tas ir spēcīgs gājiens! Tagad krievu karotāji ņem par sievām ķīniešu sievietes un taisa skaistus, baltus bērnus!
  Šeit Albīna smaidot atzīmēja:
  - Un kāpēc vīrietim var būt četras sievas, bet sievietei nevar būt četri vīri?
  Un notriek vēl vienu amerikāņu lidmašīnu.
  Alvīna loģiski atbild:
  - Tāpēc, ka sievietei ir grūtāk izbarot tik daudz parazītu!
  Un abas meitenes smejas. Tās ir tik brīnišķīgas un krāšņas skaistules.
  Un notīriet debesis no amerikāņu lidmašīnām.
  Ņujorku ieskauj jau daļas Krievijas cara armijas. Piespiežot amerikāņus iznākt un padoties. Meitenes ir ļoti jautras un laimīgas.
  Tanks "Aleksandrs" -4 iznīcināja amerikāņu akumulatoru. Viņš atveidoja daudzus līķus.
  Elizabete nomurmināja ar zobu smīnu:
  - Mēs esam karotāji, kas lieliski kalpo caram un Tēvzemei!
  Jeļena šāva uz ienaidnieku un izdeva:
  - Drīz būs Krievijas zelta rublis!
  Un meitene smejas!
  Un viņas zobi ir pērļu. Un tad arī Aurora izplūda smieklos. Meitenes ir mežonīgi sajūsmā, un viņu skaistums ir tāds, ko nevar aprakstīt vārdos.
  Un viņi piespiež Vašingtonas garnizonu padoties!
  Karotāji ir tik neuzvarami! Un to tvertnes atdalīšana saspiedīs pat pannu.
  Meitenes cīnās par sevi un dzied;
  Krievu zeme ir slavena,
  Komunisms valda pār pasauli...
  Ar zeltu nokaisīti lauki
  Ejam taisni uz augšu, nevis leju!
  
  Mūsu sirdis deg par dzimteni,
  Mēs esam meitenes - nav skaistāka Visuma ...
  Mēs cīnīsimies ar saviem ienaidniekiem līdz galam
  Mūsu ticība pieaugs Rodnoverē!
  
  Spēcīgāka par visiem sarkanajiem pasaulē, Krievija,
  Viņa spīd kā saule Visumā ...
  Tu cīnies par viņu un nebaidies,
  Lai pieaugušie un bērni ir godībā!
  
  Krievija ir lielākā no valstīm
  Kad Tēvzemi pārvalda Leška ...
  Tāds liktenis ir dots padomju cilvēkiem,
  Lai mūsu varonis ir kaujas rūdījums!
  
  Tēvzemē jebkurš varonis tagad ir,
  Spēj padarīt Dzimteni skaistāku...
  Mūsu svētās mātes vārdā,
  Krievijas bezgalīgā krievu puse!
  
  Mēs padarīsim ikvienu, kas ir tirāns,
  Nekādas diktatūras valstī nebūs...
  Lai miljoniem valstu pakļaujas
  Un nogalināsim prezidentu Rūzveltu!
  
  Lai valda niknais pūķis
  Viņš domā, ka var sadedzināt Krieviju...
  Bet nacisti gaida niknu sakāvi,
  Tā kā bruņinieks zina, tas ir diezgan visvarens!
  
  Mēs nekad nepadosimies Fricim,
  Krievi un ķīnieši nepārvarēs ...
  Virs mums spīd spoža zvaigzne
  Uz Lieldienām krāsojam Lieldienu kūkas un olas!
  
  Jūs varat sasniegt daudz cīnītāju,
  Kaut kas, kas nepaliek sliktāk...
  Mūsu lepnie tēvi lepojas ar mums,
  Jo mēs veidojam vietu paradīzē!
  
  Meitenes basām kājām skrien pa sniegu
  Viņi nepazīst bailes un pārmetumus ...
  Es esmu basām kājām komjaunatnes biedrs,
  Jo nav nekādu šķēršļu un nav arī termiņa!
  
  Tāpēc nekad nepiekāpsimies meitenēm
  Nenolieksim galvas zem cirvjiem...
  Kad nepatikšanas nāk uz Tēvzemi,
  Mīdīsim to ar basām kājām!
  
  Mīli māsas, tu esi zobena cēlonis,
  Un Aleksejs - godājiet Jēzu ...
  Nav nepieciešams nogriezt cīnītājus no pleca,
  Ja vajag tikai skriet basām kājām!
  
  
  Mēs, meitenes, esam liela bars,
  Mums patīk cīnīties un neatkāpties...
  Lai gan staigāšana dažreiz ir zemiskas baumas,
  Uzvara būs starojošā maijā!
  
  Un ticiet, ka komunisms nāks ar sapni,
  Un uz Zemes nebūs naudas varas ...
  Mēs liktenim sniedzam aptuvenu pārskatu,
  Bez jebkādas vardarbības un slinkuma!
  
  Īsāk sakot, mēs drīz lidosim uz zvaigznēm,
  Un mēs pacelsim Krievijas karogu virs Visuma ...
  Izpleti spārnus, sarkanais ķerub,
  Ģimenes vārdā - Krievijas Kungs!
  Kamēr meitenes dziedāja, gandrīz visi amerikāņi jau bija nogalināti, un Vašingtonas garnizons sāka izmest baltus karogus.
  Meitenes izlēca no tvertnes un sāka dejot, izšļakstījušas savas plikās, noslīpētās kājas cauri peļķēm. Un viņu matu krēpes izpūta vējš. Tās meitenes ir tik brīnišķīgas skaistules.
  Šobrīd viņi sarīkojuši ballīti par godu Amerikas galvaspilsētas ieņemšanai. Bārbekjū, dzer vīnu.
  Meitenes tajā pašā laikā garšīgi ēd. Un viņi svilpj visādas dziesmas. Tādi ir brīnišķīgie karotāji, par viņiem var teikt - supervīri biksītēs.
  Un krievu karavīri skūpstās uz ceļiem un kājām. Un meitenes klīst un vaimanā no orgasma.
  Un viņi čīkst un lēkā. Viņiem ir tik aizraujošs un gudrs skaistums, valdzinošs spēks.
  Bet karotāji mīlējās arī ar melnajiem gūstekņiem, un tas patika abām pusēm.
  Bet nu svētki ir beigušies un krievu tanki atkal virzās uz dienvidiem. Arī Ņujorka krita...
  Amerikāņi atkāpjas. Pārdod miljonos. Rūzvelts skrien. Tagad mēs runājam par padošanos. Krievu tauta demonstrē savu varenību.
  Īpaši skaistas meitenes ar blondiem un rudiem matiem.
  Un viņi nostāda gūstekņus uz ceļiem, un viņiem ir liels prieks, kad meitenes no taustīšanās un satver viņu degunu un vīriešu pilnību ar kailajiem kāju pirkstiem.
  Krievijas armijas karotāji ir patiesi neuzvarami!
  Un šeit ir cīņa par Atlantu.
  Pirmo reizi meitenes uz "Alexandra" -4 redz milzīgu amerikāņu tanku "Washington". Mašīna, kas sver simts septiņdesmit tonnas, uz kāpurķēdēm. Kas ar tādu cīņu būtu divtik godam.
  Un meitenes šauj no attāluma un sit ar frontālajām bruņām. Un biezs metāla slānis iztur.
  Elizabete dusmīgi saka:
  - Jā, mēs iekļuvām nepatikšanās!
  Elena kā mierinājumu atzīmēja:
  - Bet ienaidnieks mūs neņems!
  Un viņa arī nosūtīja lādiņu ienaidniekam.
  Un tad ir Aurora it kā šauj. Un tas trāpa mērķī ļoti precīzi. Un apgrieziet ienaidnieku.
  Un viņa pārbaudīja:
  - Es esmu visgrūtākais pretinieks!
  Reāli atsitās pret amerikāņu tanka stobru. Un tagad slepkava var trāpīt tikai ar astoņpadsmit saviem ložmetējiem. Un "Aleksandrs" -4 kā steigties pie ienaidnieka. Un kā tas sāk paātrināties, grabējot kāpurus.
  Neviens nekad neapturēs šādu milzi.
  Viņa sportiskais spēks ir nepārspējams.
  Katrīna dziedāja:
  - Akrobātika, mana nāvējošā komanda!
  Un arī kā viņš ņems un uzsitīs ienaidniekam.
  Un meitenes šeit ir brašas.
  Amerikānim beigās tika sitiens pa sānu. Un milzu tanks aizdegās, un tā čaulas sāka plīst.
  Un kā kaujas komplekts sagraus! Un bruņas un viss pārējais atdalīsies ...
  Un meitenes korī iesaucās:
  - Par krievu veidu!
  Un smieties, zobus izlaiduši!
  Šeit nāk Atlanta. Un 1933. gada 7. septembrī amerikāņu armiju paliekas kapitulēja. Un beidzās vēl viens Krievijai uzvarošs karš. Un cik tas tiešām ir brīnišķīgi!
  Pēc uzvaras cariskā impērija sarīkoja referendumus ASV un Kanādas teritorijā par pievienošanos cariskajai Krievijas impērijai. Un karaliskā valsts paplašinājās. Vispār ir labi, ja valda autokrātija un absolūtā monarhija. Karaļa priekšā visi ir vienlīdzīgi un nav runas veikala - parlamenta.
  Un cariskā Krievija ir spēcīga un stabila impērija - unikāla savā būtībā.
  Tikmēr Vācijā nostiprinājās nacistu režīms, kas noteica kursu Vērmahta un spēcīgas armijas izveidei. Tiesa, Hitlers pastāvīgi uzsvēra savu draudzīgumu cariskajai Krievijai, lai gan viņa no Vācijas nogrieza visvairāk teritorijas.
  Bet šeit bija, deva, noslēdza militāru aliansi: Itālija, Vācija un Krievija. Ne tikai tas, ka cars Aleksejs piekrita Austrijas pievienošanai Trešajam reiham.
  Tā kā Lielbritānija ekonomiski vājinājās un arī Francija, cara valdība nopietni skatījās uz Francijas, Lielbritānijas un Holandes kolonijām. Tīri militārā ziņā Krievijas armija ir kļuvusi visskaitlīgākā - miera laikā divdesmit miljoni. Un milzīgs skaits pasaules labāko tanku, helikopteru un pat reaktīvo lidmašīnu. Arī Krievijas flote bija spēcīgāka un lielāka nekā britu flote, jo novājinātā Anglija nevarēja konkurēt ar ekonomiski visspēcīgāko cara impēriju.
  Tāpēc tagad lielais imperators Aleksejs gribēja atņemt visas savu vakardienas sabiedroto kolonijas.
  Un kas? Paņems!
  1940. gada 15. maijā sākās Otrais pasaules karš. Cariskā Krievija pārvietoja karaspēku uz Irānas dienvidiem, Indiju, Indoķīnu, Ēģipti. Un Vērmahts uzbruka Francijai, Beļģijai un Holandei. Itālija iepriekš bija sagrābusi Etiopiju, uzbrukusi Lielbritānijas Somālijai un pārvietojusi pulkus uz Francijas dienvidiem.
  Šeit ir raganu meitenes, kas pārvietojas Irānas dienvidos. Anastasija un viņas četri draugi.
  Meitenes kā vienmēr jaunas un basām kājām. Gadi iet, un skaistules tikai zied un nevienas krunciņas vai plaisas uz ādas un nevienas tauku lāses uz atlietajiem ķermeņiem.
  Tāpēc viņi sāk iznīcināt britu koloniālo karaspēku un dara to ar lielu entuziasmu.
  Anastasija, ar basu kāju metot persiešiem granātu, rēc:
  - Neizmērojama spēka karotāji!
  Nataša arī izšauj no ložmetēja, ar kailiem pirkstiem pievieno granātu un kliedz:
  Un mēs nekad nepadosimies!
  Tad Zoja šauj, nopļauj arī angļus un persiešus un kliedz:
  - Ļaujiet mums valdīt!
  Un tad ir Aurora kā dunkā, un viņa ar basu kāju nosmērē ienaidnieku un izdveš:
  - Mūsu spēku kāpums!
  Un atkal svilpi!
  Un tad Svetlana, kā viņa dod, un sit no ložmetēja. Un arī ar plikiem kāju pirkstiem viņš sūtīs granātu ienaidniekam.
  Un čīkstēt:
  - Par izsmalcinātām manierēm!
  Un Ēģiptē meitenes no Elizabetes apkalpes virzās uz priekšu ar tanku. Viņš ir uz jaunākā smagā tanka "Aleksandrs" -6. Mašīnai ir zems siluets, un tā sver sešdesmit piecas tonnas. Un viņš šauj ar bumbvedēju. Vairāk piemērots cīņai ar ienaidnieka nocietinājumiem.
  Lielbritānijas tanku flote ir salīdzinoši vāja. Un labākā automašīna "Matilda" -2. Bet "Nikolajs" -7 cīnās ar viņu.
  Viņam ir ideāls prettanku lielgabals. Tas trāpa no liela attāluma.
  Meitenes rīkojas ātri un viltīgi. Un viņu tanks rāpo pa tuksnesi. Un viņš nošauj sevi. Un bumbas palaišanas iekārta dārd ļoti intensīvi.
  Meitenes smejas un čivina:
  - Ļoti labi tronī! Mēs esam supermeni!
  Un atkal viņi šaus un sadauzīs vēl vienu bunkuru jeb Lielbritānijas nocietinātu punktu.
  Briti piekāpjas un piekāpjas...
  Meiteņu priekšā jau parādās ēģiptiešu piramīdas. Viņi tos ierauga un aci ar aci. Vai tiešām ir iespējams apturēt šādas skaistules?
  Bet debesīs Albīna un Alvīne cīnās par Vidusjūru. Viņi arī atsita pērļu zobus. Un viņi svilpo dziesmas. Šīm meitenēm ir cīņas sērija.
  Karotāji tomēr bija apņēmības pilni cīnīties kā vienmēr vienās biksītēs un kailām krūtīm.
  Un viņi parāda savu kolosālo cīņas klasi. Viņi šauj uz sevi un šauj no gaisa lielgabaliem. Un tāpēc meitenes nekas nevar apturēt. Tomēr cīņa turpinās, un briti bēg no daiļavām. Neapturiet šādus agresīvus cilvēkus.
  Un meitenes vienā sērijā notriec duci lidmašīnu un smejas pie sevis.
  Šeit viņi lido un lido. Un šaušana neapstājas.
  Albīna smejoties čīkst:
  - Es vienmēr esmu neuzvarēts!
  Alvīna, turpinot šaut, piebilst:
  - Zem Pētera karoga!
  Karotāji lec un tajā pašā laikā notriec ienaidnieku.
  Britu un vietējo ieslodzīto kolonnas jau tiek dzītas pa Ēģipti.
  Cara karaspēks ir daudz spēcīgāks, un viņi uzvar koloniālos, kuriem nav cīņas gara.
  Aleksandrija ir kritusi. Un tas ir ļoti vienkārši. Un tagad krievu karaspēks tiekas ar itāļu karaspēku.
  kopīgā parāde. Uguņošana, krāsaini gājieni. Un vētrainas ziedošanās un draudzības izpausmes.
  Arī itāļiem tas patīk. It īpaši, kad krievu meitenes basām kājām skrien pa karsto tuksnesi...
  Un citā vietā Alenka ar savu jaunavu pulku iebrauca Deli. Jūtams, ka sepoji negrib cīnīties ar krievu pulkiem. Un ka britu koloniālā vara tika sakauta šajā Indijas teritorijā.
  Daudzas tumšas meitenes ieskauj krievu karavīrus un sveic viņus ar ziediem.
  Cik šeit viss ir skaisti. Un daudz ziedu. Un viss notiek diezgan jauki un pieklājīgi.
  Krievijas karaspēks jau tuvojas Bombejai un bez īpašas pretestības ieņem to.
  Alenka ir ļoti aktīva un rupja. Viņa ar kailiem kāju pirkstiem met granātas un čīkst:
  - Es esmu tikai supermens bikini!
  Un cik labi meitenēm ir skriet pusplikām un bikini. Viņi izskatās tik lieliski.
  Kolonijās britu pretestība ir vāja. Vietējais karaspēks nevar dot sīvu kauju.
  Tikmēr vācieši veiksmīgi virzās uz priekšu. Pirmkārt, viņi pārvilināja britus uz Beļģiju. Un tad ar metienu cauri Ardēnu kalniem viņi spēja nogriezt angļu un franču vienības. Tādējādi tika izcīnīta iespaidīga uzvara.
  Un Beļģija tiek sagūstīta. Un 22. jūnijā pēc Parīzes ieņemšanas kapitulēja Francija, bet nedaudz agrāk - Holande. Tādējādi tika izcīnīta iespaidīga uzvara. Un vācieši bija manāmi lepni. Un Krievijas armija ieņēma gan Indiju, gan Irānas dienvidus, gan Birmu un Bangladešu. Kā arī visa Indoķīna.
  Ienaidnieks acīmredzami zaudēja. Un vācieši ielauzās Spānijā un Portugālē.
  Krievijas karaspēks bija kā Dienvidāfrika. Viņus apgrūtināja ne tik daudz Lielbritānijas pretestība, bet gan sakaru un piegādes līniju stiepšanās. Kā arī ceļu trūkums Āfrikā, un necaurejamie džungļi.
  Bet cara armija tomēr gāja cauri visam. Un kustējās kā titāna slidotava. Un ienaidnieks arvien biežāk padevās un nokrita ceļos.
  Meiteņu pulki pārvietojās, kā likums, basām kājām un piespieda ieslodzītos skūpstīt viņu kājas. Dažkārt meitenes ļāva gūstekņiem apliet ar skūpstiem uz krūtīm.
  Bet tad Austrālijā ienāca Anastasija, Nataška, Zoja, Augustīna, Svetlana. Maršēšana uz galvaspilsētu Sidneju. Un viņi dzied:
  - Krievija, kur visiem ir daudz sievu,
  Kur atļauts skaists zvans...
  Kur jebkurš cilvēks ir kā brālis,
  Mūsu simbols, mūsu simbols - Kolovrats!
  Un atkal viņi ar basām kājām met granātas - izkliedz britus un vietējos.
  Anastasija ar zobenu nocirta galvu Lielbritānijas ģenerālim un čivināja:
  - Tēvzemes godam!
  Un Nataša ar basās kājas metienu sadalīja tanku. Un dziedi:
  - Raugiet par Rus' Svaroga vārdu!
  Un meitenes kustas, Zoja izšauj no ložmetēja, noliek angļus un čīkst:
  - Par jaunu krievu pasūtījumu!
  Šeit ir meitenes! Viņiem patīk nogalināt! Un viņi neapstāsies! Un skaistuļu sejas mirdz!
  Un šeit Augustīns ir kā izšaušana. Kā viņš pļauj angļu valodu un čīkst:
  - Par Rus' Rod dots!
  Un aiz viņas nagiem un Svetlana. Un ar basu kāju viņš met nāvējošu un nāvējošu granātu.
  Un arī čīkst:
  - Mana lielā Krievija!
  Un atkal viņš dod pagriezienu ... Viņš nopļauj vāciešus, nogalinot tos bez jebkādas ceremonijas.
  Tagad Sidneja padodas bez cīņas. Un viņi izņem pilsoņu un militārās atslēgas. Un viņi pasludina caru Alekseju par savu karali un imperatoru.
  Arī šis kontinents padodas...
  Un krievu kuģi nolaižas Jaunzēlandē. Tajā pašā laikā Pretorijā iebrauc vieglās tvertnes "Pēteris" -8. Un Dienvidāfrika arī krīt. Madagaskarā nolaidās baskāju meiteņu bataljons.
  Un ļoti skaistas meitenes ar kailām kājām met granātas un piezemējas pret ienaidnieku. Madagaskara krīt. Un lielāko daļu Āfrikas iekaroja krievu karavīri.
  Cariskā Krievija un Trešais Reihs un Itālija gandrīz uzvarēja. Bet palika tikai Lielbritānija un Īrija. Un pienāca rudens, un tad ziema. Vācieši un krievu lidmašīnas bombardēja britus, pārvērta viņu pilsētas drupās. Taču Čērčils spītīgi atteicās kapitulēt.
  1941. gada maijā sekoja desanta nosēšanās. Pirmās piezemējās baskājas meitenes no Tīģeru divīzijas. Un lai viņi iznīcina angļu karaspēku. Un mest tos ar basu kāju pirkstiem.
  Britus bombardēja puskailas meitenes tikai biksītēs un trīcošām krūtīm. Un tas bija patiešām lieliski.
  Un cīnījās tanki "Pēteris", "Nikolajs", "Aleksandrs", "Ivans", kas burtiski sagrāva pretiniekus.
  Un šeit ir jaunākā tvertne "Alesya" -1 piramīdas forma. Kurai ir racionāli slīpuma leņķi no visiem leņķiem, un jūs to nepārkāpsit.
  Tajā, guļus, Elizabete un viņas meiteņu komanda atrodas gandrīz kaila tikai biksītēs.
  Četras skaistas sievietes karotājas, gandrīz kailas, šauj uz angļu lielgabaliem, un viņas burtiski tiek gāztas ugunī. Un meitenes šauj un piepilda tās ar svinu no ložmetējiem. Un simtiem angļu krīt uz sevi.
  Un kaujas skaistules nopļaus ienaidnieku un laidīs savu tanku burtiski pāri līķiem. Un nogalināto angļu paklāji izpletās. Un meitenes brauc tankā. Viņi nes Matildu un Čērčilu pie sevis. Pēdējais tanks var tikai saskrāpēt cara armijas mašīnu.
  Un viena krievu uzvara seko otrai. Un vācieši nāk. Bet viņu tanki T-3 un T-4 ir tik vāji, salīdzinot ar krievu transportlīdzekļiem. Un vēl mazs primitīvs. Un garš ... Un cara armijas tanki ir tupus. Un pati makšķere, nepievēršot uzmanību šāvieniem.
  Šeit ir briti un izmet baltos karogus. Vairāki tūkstoši atlasītu Krievijas tanku nolaidās jau pirmajās stundās, burtiski salaužot aizsardzību.
  Anastasija saņēma lodi kailajā papēdī un iesmējās:
  - Masieris!
  Tad viņa ar kailajiem kāju pirkstiem satvēra ģenerāļa degunu un metās viņam pāri. Viņš pārlidoja un uzmeta vēderu uz durkļiem. Un tika izliets tik daudz asiņu.
  Anastasija sirdi plosoši kliedza:
  - Slava caram Aleksejam!
  Arī Nataša, kā viņa kustinās pretinieka apakšstilbu un kā rēks:
  - Par jaunu slāvu kārtību!
  Un pakustinās ienaidnieka galvu. Un salauzt viņam galvaskausu. Un čīkstēt:
  - Foršas meitenes, brīvības cienītājas - mēs cīnāmies par jaunu kārtību!
  Un tad Zoja jau šauj no diviem ložmetējiem uzreiz, un basām kājām mētā zirņus ar sprāgstvielām.
  Un iet uz britiem zem pirmā numura. Un, saņēmuši, miglainā Albiona impērijas cīnītāji met savus ieročus un tieši gūstā.
  Šeit nāk Aurora. Saspiež ienaidnieku ar ieroci. Viņai ir īpašs ložmetējs ar izsekojošām lodēm. Viņš dauza angļus kā nunčuku kūlis.
  Un šeit ir Svetlana šaušana. Un sagrauj ienaidnieku.
  Tas šauj ar nāvējošu masu ... Un izliek zobus.
  Un rēkt pa plaušām:
  - Esmu sieviete, kas kopumā ir īsts super!
  Un viņš pielec un ar basu kāju met granātu. Un tas sadalīsies visās daļās un fragmentos.
  Un čīkstēt:
  - Es esmu Supermens ar kailām krūtīm!
  Un tagad meitenes virzās uz priekšu ... Arvien dziļāk viņas iekļūst Lielbritānijas teritorijā.
  Oļegs Ribačenko puiša, kas nav vecāks par vienpadsmit gadiem, miesās, bet ar majora epauletēm, lai gan pats ir basām kājām un šortos, pļauj britus. Un rīkojas ar neprātīgu niknumu.
  Vada uguni un dzied:
  - Mēs piedzīvojam rītausmu un visaugstāko krāsu.
  Un kopā ar viņu meitene Margarita, kura nekad nav kļuvusi par pieaugušo. Viņai ir labi, ka viņa vismaz nekļuva par veceni!
  Un tas ir daudz sliktāk nekā būt meitenei!
  Ieskauj Londonu. Un tagad viņi draud to paņemt. Un ienaidnieku masa padodas. Tikai ķēniņa sargi nepadodas sev un nepadodas. Bet tie tiek nežēlīgi iznīcināti. Un viņi veic pilnīgu, necilvēcīgu iznīcināšanu. Tā ir pilnīga iznīcināšana, kas notiek. Un mašīnas ir ļoti aktīvas.
  Un debesīs Albīna un Alvīna vāc rēķinus. Meitene jau saņēmusi visas septiņas Svētā Jura krusta pakāpes. Pirmā pakāpe: Jura krusts, otrā - Jura ar loku! Trešais ir zelta krusts. Ceturtais ir zelta krusts ar loku. Piektais ir zelta krusts ar dimantiem. Sestais ir zelta krusts ar dimantiem un loku. Un septītā ir zelta krusta zvaigzne lokā un dimantiem!
  Šīs meitenes vienā cīņā notrieca piecdesmit mašīnas un pie sevis dzied:
  - Mēs esam tādas skaistules, kas ir vienkārši super un hiper, un vispār brīnišķīgas skaistules!
  Un piemiedz ar ilkņu smaidu.
  Tās ir meitenes - Albīna un Alvīna... Un viņām patīk izvarot vīriešus. Un viņi paši neiebilst strādāt ar mēli, redzot pievilcīgu vīriešu pilnību.
  Un ka meitenes ir tikai iekāres, mīlestības un kaisles iemiesojums!
  Kā viņiem patīk pulsējoši nefrīta stieņi.
  Augstas klases karotāji...
  Šeit ir Čērčils, kurš bēg no ieskautās Londonas. Tāpēc viņi smagi sita viņam pa ragiem.
  Un vilka kājas prom, steidzoties uz Brazīliju... Bet Londonas garnizons kapitulēja. Un krievu karaspēks gandrīz bez pretestības ieņēma Īriju. Briti jau bija padevušies bungu sitieniem ...
  Otrais pasaules karš beidzās gada laikā ar ass lielvaru uzvaru. Lielākā daļa Āfrikas ir krievi. Tomēr gan Vācija, gan Itālija spēja kaut ko sagrābt.
  Turklāt Trešajā Reihā ietilpa arī Spānija un Portugāle.
  Un Lielbritānijā valdīja krievu spēki, un arī cars Aleksejs kļuva par britu monarhu. Arī Krievija gandrīz bez pretestības okupēja Zviedriju, Vācija - Norvēģiju un vēl agrāk arī Dāniju.
  Hitlers okupēja lielu daļu Eiropas. Izveidojot tādu entītiju kā Trešais Reihs ar protektorātu. Un Krievija atjaunoja impēriju un iekļāva to savā sastāvā.
  Ir izveidojusies īslaicīgi trausla miera situācija. Kas ilga pagaidām.
  Cariskā Krievija un Vācija sagremoja savus ieguvumus. Apmetušās kolonijas.
  Cars Aleksejs vēl bija diezgan jauns un nevarēja steigties iekarot visu pasauli.
  Bet Hitlers kaut kā nevarēja pretoties. Viņam šķita, ka viņš Āfrikā ir saņēmis pārāk maz zemes, ka Krievija ir pārāk liela. Un kopā ar Musolīni jaunākā dēlu viņi sāka karu pret Krieviju. Cīņas sākās 1955. gada 20. aprīlī, fīrera piecdesmitajā un sestajā dzimšanas dienā.
  Vācieši karam ar carisko Krieviju izstrādāja veselu tanku sēriju, un acīmredzot viņi ar to ļoti rēķinājās.
  Panther-5 kļuva par galveno tanku, kas paredzēts karam ar Krieviju.
  Ar 75 tonnu svaru šī automašīna bija forša.
  Un vispār 128 milimetru lielgabals 100EL ir patiešām graujošs spēks. Un ja sitīs, tad pat cara armijai liksies par maz.
  Un ir vēl jaudīgāks tanks: "Tiger" -5, kas ir vēl smagāk bruņots. Un tas sver simts tonnas!
  Un Krievijā galvenā tvertne "Aleksey" -4 sver tikai piecdesmit tonnas un tikai 105 mm kalibra lielgabals. Bet daudz perfektāks, piramīdveida un ar 1800 zirgspēku gāzes turbīnas dzinēju, tas ir, ļoti mobils.
  Vācietis ir masīvāks un spēcīgāks. Īpaši briesmīgi "Lauvas" -5, kas sver divsimt tonnu. Kas gan Hitlera izredzes pārāk nepalielina. Tātad supersmagās tvertnes ir pārāk dārgas un grūti transportējamas. Lai gan lietošanā un pielietojumā ir dažas priekšrocības.
  Katrā ziņā Hitlers neizturēja un metās uz carisko Krieviju. Un izcēlās kaujas.
  Spēcīgās Krievijas armijas nocietinātās grupas apturēja ienaidnieka virzību. Un vācieši iestrēga. Un cara armija devās uzbrukumā Āfrikā, kur tai bija daudz vairāk spēku. Un itāļi sajuta pirmos sitienus. Viņu karaspēks ir pārāk vājš un ar zemu disciplīnu, ar daudz atpalikušu aprīkojumu, lai pretotos Krievijai.
  Pēc trīs nedēļu cīņām cara armija padzina itāļus no Somālijas un Etiopijas.
  Cienījamās meitenes Anastasija, Nataša, Zoja, Augustīna, Svetlana. Viņi joprojām ir tikpat jauni kā pirms piecdesmit gadiem, kad viņi cīnījās ar Japānu. Aleksejam Tsaram jau ir mazbērni, un meitenes joprojām ir kurtas, skarbas, agresīvas un drosmīgas.
  Un piecdesmit kara gadus meitenes palika jaunas. Un tiem nav nevienas krunciņas un nevienas plaisas uz ādas. Tie ir tik skaisti un svaigi kā ziedi.
  Un Oļegs Ribačenko un viņa partnere Margarita joprojām ir bērni - viņi nemaz nav nobrieduši. Vismaz ārēji. Bet viņi skrien ātrāk nekā gepardi. Un ne bajone, ne lode viņus neaizņem.
  Šiem bērniem ļoti patīk mest asus diskus ar basām kājām. Viņi ir lieliski cīnītāji!
  Un jebkurš spēks tiks nomests uz ceļiem!
  Aleksandra II vadībā ar turkiem cīnījās arī Anastasija, Nataša, Zoja, Augustīns, Svetlana. Un tāpēc viņiem ir vairāk nekā simts gadu. Bet viņi nenoveco, jo raganas. Un tāpēc, ka viņi ir nemirstīgi, Rodnoveri varā.
  Un cara pārstāvji Etiopijā skrien pie sevis, un itāļi jau kapā.
  Un atkal viņi liek viņiem skūpstīt basās kājas. Un meitenes, protams, ir neaprakstāma skaistuma, un ar dedzīgu kaisli savā dvēselē. Tos nevar noniecināt. Viņi ir tas, kas izskatās pēc valsts varenības. Un viņi uzvar ar lielu garantiju.
  Krievijas cariskā impērija lielākoties ir kontinentāla un raksturīga tikai krievu tautai. Krievu tauta, jaukta no daudzām tautām un kausējamā Krievija, var norīt citas tautas, tās pamazām asimilējot un neapspiežot. Tāpēc cara impērija pieauga. Lēnām, karaļvalsts pēc karaļvalsts... Un tagad līdz pasaules hegemonijai atlicis pavisam maz. Krievijā ir daudz vairāk iedzīvotāju nekā Trešajā Reihā un Itālijā.
  Tāpēc viņai ir visas iespējas notvert un sagremot. It īpaši, ja ņem vērā, ka pretinieki ir vājāki. Un ne visi ir apmierināti ar Hitlera un Musolīni režīmu.
  Tātad Āfrikā daudzas vietējās ciltis un koloniālās vienības atbalsta krievus. Tātad krievu aprīkojums džungļiem ir labāk piemērots.
  Cīņas parādīja, ka vāciešiem bija problēmas pat ar Panther -5, nevis tikai ar Tiger -5. Jā, Fritz manāmi pagāja garām. Pēc tam, kad cara armija izgāja cauri Etiopijai un skāra Lībiju, kuģoja arī vācu vienības. Tomēr cīņās debesīs vācu notikumi pārsteidza karaliskos dūžus - īpaši ar disko formas ierīcēm. Un krievu mašīnas tika saspiestas ar neprātīgu niknumu.
  Bet skaitļos, protams, vācieši nav sāncenši. Jā, un diskotēkas ir pārāk dārgas, un to ir salīdzinoši maz. Un viņi paši ir neievainojami, bet arī nevar izšaut, tikai taranē ar lamināro strūklu. Un manevrējamie krievu transportlīdzekļi var izbraukt.
  Karaliskā armija debesīs tomēr ir spēcīga. Un jūrā vēl spēcīgāk. Lai gan Trešais Reihs nav vājš. Bet tomēr spēki ir nevienlīdzīgi.
  Un iedzīvotāju skaita un ekonomiskā potenciāla ziņā Trešais Reihs netiks galā ar Krieviju.
  Un, ja meitenes ir ļoti spēcīgas un skaistas, viņas cīnās, tad ir totāla blokāde.
  Elizabete un viņas komanda cīnās ar vācu monstriem un pat izdodas uzvarēt. Un viņus nemulsina fakts, ka nacistiem ir daudz lielāki un smagāki transportlīdzekļi.
  Šeit meitenes apiet ienaidnieka tankus un iegremdējas tieši sānos. Un viņiem nav problēmu ar ienaidnieku. Viņi sagrauj savu ienaidnieku un dzied:
  - Saniknota celtniecības komanda! Saniknots celtnieks!
  Hitlers matē! Hitlers matē!
  Un viņi ar milzīgu vieglumu sagrauj ienaidnieku. Un meitenes nevar nesmieties.
  Bet nacisti, saņēmuši uz kakla, aiziet. Jau Lībijā vairākas itāļu divīzijas padodas gandrīz bez cīņas. Un cara armijas karavīri virzās uz priekšu. Šeit ar spēcīgu triecienu tiek izsisti Frici no Alpiem, un cara karaspēks dodas pāri Itālijai. Baskājainās meitenes no Musolīni jaunākā armijas sveic cara armijas krāsainos ratus. Miljoniem visu tautību karavīru piepilda Itāliju. Un desmit tūkstoši mobilo tanku "Aleksey" -4, kas ar piecdesmit tonnu svaru ir gandrīz necaurejami, ja tiek šauts no visiem leņķiem.
  Itālija kā koalīcijas vājākais posms ļoti ātri mirst ... 30. maijā cara karaspēks gandrīz bez cīņas ieņēma Romu. Un Musolīni impērijas galvaspilsēta krita.
  Un atkal meitenes no krievu armijas piespieda savas putekļainās, basās kājas skūpstīt ienaidnieku. Galu galā viņi saprot, ka ienaidniekam ir jāparāda viņa patiesais statuss.
  Albīna un Alvīna, sastādot rēķinus, atcerējās, kā cīnījās ar raganām ar japāņiem pat tad, kad Aleksejs gulēja šūpulī. Un tas bija arī ļoti smieklīgi.
  Meitenēm ar karu vēl nav gana un apšauj vāciešus gaisā. Albīna pat atzīmēja:
  - Šeit mēs uzvaram nacistus, un ko tad?
  Alvīna pārliecinoši paziņoja:
  - Iekarot Latīņameriku!
  Albīna šaubīgi atzīmēja:
  - Nu, ir vēl divi vai trīs mēneši! Un tad?
  Alvīne iesmējās un atbildēja:
  - Zupa ar kaķi!
  Albīna dusmīgi paziņoja:
  - Nē, ir jābūt kādam reālākam dzīves plānam!
  Alvīna ar entuziasmu sacīja:
  - Tātad mums piedzimst bariņš bērnu!
  Albīna to apstiprināja:
  - Tas jau ir labāk!
  Itālija jau faktiski ir sagūstīta. Musolīni jaunākais bēg uz Franciju... Krievijas karaspēks ieņem Sicīliju. Visas makaronu saimniecības Āfrikā jau ir zaudētas. Palika tikai vācu anklāvi, bet arī tiem tuvojās cara armija. Āfrikas pilnīga zaudējuma draudi cīņā ar spēcīgāku ienaidnieku.
  Šķita, ka vācieši nebija aprēķinājuši savus spēkus. Un tagad viņi kuģo zem cara karaspēka sitieniem.
  Un desmitiem tūkstošu tanku jau atrodas Francijas dienvidos un viņi ieņēma Tulonu... Meitenes bikini lēkā pa pilsētu un noliek nacistus uz ceļiem. Viņi piespiež sevi skūpstīt savus kailos papēžus un smieties.
  Un šeit jūs varat noskūpstīt meiteni uz krūtīm - viņai nav žēl!
  Tik daudz panākumu. Un Vācijas dienvidos laužas cauri arī krievu divīzijas. Un viņi jau paņēma Vīni. Un viņi uzbrūk Minhenei. Nacisti padodas sitieniem un paceļ rokas uz augšu. Un nodoties sev!
  Oļegs Ribačenko, protams, ir starp tiem, kas cīnās priekšgalā.
  Un zēns personīgi sagūsta trīs vācu ģenerāļus. Par ko viņš saņem īpašu monarha balvu.
  Tajā pašā laikā mūžīgais zēns ir basām kājām un šortos.
  Cars Aleksejs priecājas par uzvarām. Un kas notika? Pats dēmons Hitlers iekāpa cilpā. Viņa E sērijas tanki nekādā veidā nevelkas pret piramīdveida tvertnēm.
  Cars Aleksejs apbalvo varoņus un varones. Un viņš to dara ar lielu entuziasmu.
  Tādu karali tēvu var tikai mīlēt un cienīt. Krievu karaspēks vāciešus jau padzina no Marokas. Un gandrīz visa Āfrika ir Krievijas teritorija. Un kas? Tātad kļuva labāk!
  Cars Aleksejs Albīnai un Alvīnei piešķīra Krievijas labāko dūžus ar jaunu balvu. Platīna Džordža Krusta zvaigzne ar loku un dimantiem.
  Karotāji to patiešām ir pelnījuši. Un viņiem ir tāds spēks. Un sita nacistus. Un dodieties uz finiša līniju. Rūras apgabalam jau tuvojas cara armija, un tur notiek sīvas kaujas. Viņi nevēlas piekāpties nacistiem. Un Francijā viņi jau ieskauj Parīzi. Vietējie iedzīvotāji atzinīgi vērtē cara armiju un neapstāsies.
  Var teikt, ka ienaidnieks ir padošanās līmenī. Hitlers steidzas, un ir jau jūlija vidus. Un vāciešu stāvoklis ir gandrīz bezcerīgs.
  Lūk, ko nozīmē sazināties ar tik foršu karali kā Aleksejs II jeb diženais.
  Visbeidzot, Vērmahta karaspēka paliekas Āfrikā jau ir padevušās. Krievu karaspēks devās cauri Parīzei. Situācija vāciešiem kļuva kritiska.
  Jūlija beigās Rūra tika pilnībā atkarota. Un Krievijas karaspēks tuvojas Baltijas jūrai.
  Hitlers bēg no Berlīnes uz Latīņameriku. Karaliskās vienības sper kāju Dānijā, un Norvēģija tiek atbrīvota, pat agrāk. Pal un Lisabona. Augustā sekoja Berlīnes vētra. Un tiek ieņemta Trešā Reiha galvaspilsēta. Tālāk cara armija, turpinot ofensīvu, atbrīvo Madridi.
  Gibraltāra cietoksnis pēdējo reizi tika ieņemts septembrī. Viņi nogāza citadeli... Un vēl viens karš bija gandrīz beidzies. Tas izrādījās kaut kā pārsteidzoši īss un viegls.
  Cars Aleksejs saņēma visu laiku un tautu lielākā iekarotāja titulu.
  Bet Hitlers joprojām ir dzīvs un viņam izdevās aizbēgt. Ko darīt ar šo briesmoni? Savādi, bet Latīņamerika nevēlējās izdot šo tirānu. Un tad, 1957. gada 1. maijā, sākās pēdējā kampaņa pret Latīņameriku un pēdējais karš planētas Zeme vēsturē. Karaspēks virzījās uz priekšu bez problēmām. Vietējie spēki bija militāri pārāk vāji un nespēja pretoties Krievijas karaspēkam.
  Elizabete un viņas komanda tikko izšāva akumulatoru, tagad ceļā ienaidnieki nedara neko citu kā vien padodas.
  Meitene smejoties teica:
  - Tas ir karš!
  Katrīna smaidot teica:
  - Pēdējais karš cilvēces vēsturē!
  Elena ieteica:
  - Tātad, teiksim tostu pasaulei! Un nākotnes radīšana!
  Un meitenes pat noskūpstīja viena otru sajūsmā uz kailām kāju zolēm.
  Nu tā lietas iet labi...
  Anastasija un viņas komanda skrien pie sevis un ar kailiem kāju pirkstiem met pretiniekos granātas. Ienaidnieku saplosīšana un zobu griešana.
  Nataša dziedāja:
  - Es esmu kolosālu sapņu meitene!
  Un kā palaist nāvējošu granātu. Jā, ar tādām meitenēm nevar būt vāja. Viņi to nepiedos.
  Un viņi uzbruks paši, nedodot nacistiem žēlastību. Lai šajā gadījumā tas nav gluži fašisti.
  Arī Zoja ar basu kāju met granātu un šņāc:
  - Par uzvaru pār ienaidnieku!
  Un tad Augustīna, šaujot no ložmetēja, un ar basu kāju metot granātu.
  Un čīkst:
  - Izmisīgs trieciens!
  Un tad Svetlana izdarīs spiedienu uz pretiniekiem un aprīs tos saplēstā mīklā.
  Šeit ir meitenes.
  Un kliedz:
  - Cars Aleksejs ir mūsu elks!
  Mehiko tiek ieņemta, un Kuba tiek ieņemta. Krievijas karaspēks virzās no ziemeļiem uz dienvidiem. Un viņi to dara ļoti veiksmīgi. Jūs viņiem netraucēsit. Un būs liela uzvara.
  Un Albīna un Alvīna gaisa kaujā ļoti veiksmīgi gūst kontus. Tie ir karotāji, kuriem nav jāizrāda vājums. Viņi šauj notriektas lidmašīnas, kas savā līmenī krietni atpaliek no krievu. Un pats galvenais, pie stūres ir baskāju meitenes bikini. Ka viņi kulj visus. Un viņi nošauj visus, kas iesaistās cīņā.
  Jau garām Nikaragvai. Nepārtrauciet cara armijas automašīnu armādi. Un nāk krievu karaspēks. Un arvien vairāk pretinieku padodas. Un viņi dzenā ienaidniekus ar gūstekņu kolonnām. Un noliek ienaidnieku uz ceļiem.
  Anastasija pieskrien pie sevis un piespiež pretiniekus nogāzties un noskūpstīt viņas kailos papēžus.
  Tik daudz ienaidnieku ir padevušies. Un daudzi no viņiem kapitulē bungu sitienu priekšā. Un pacel ķepas.
  Krievijas karaspēks jau ir ielīdis Venecuēlā. Situācija kļūst arvien mierīgāka.
  Brazīlija ir lielākais pretinieks, salīdzinoši viegli salaužams. Un viņa ir spiesta kapitulēt.
  Meitenes staigā pa Riodežaneiro, un zēni skūpsta savas kailās pēdas.
  Nataša smejoties atzīmē:
  - Joprojām dzīvo labi!
  Zoja ar šaubām atzīmēja:
  - Kad tu guļ ar kājām pret sienu, nav nemaz tik slikti!
  Un meitenes smiesies. Viņi patiesībā ir smieklīgāki nekā jebkad agrāk. Bet ko tu ar viņiem dari...
  Ir arī zēns, kurš cīnās ar Oļegu Ribačenko. Vairāk nekā piecdesmit gadus viņš dienē cara armijā. Viņš pacēlās līdz pulkveža pakāpei, viņam ir daudz apbalvojumu, un viņš joprojām izskatās kā vienpadsmit gadus vecs. Un kopā ar viņu mūžīgā meitene Margarita. Viņa bija pieaugusi sieviete un ļoti baidījās novecot. Un rezultātā viņa uz visiem laikiem palika meitene. Tomēr viņi kļuva par bērniem simts gadus. Un tad viņiem tiek solīts, ka viņi izaugs līdz sešpadsmit gadiem - kas kopumā ir labi! Puikam, piemēram, nevajadzēs skūst!
  Zēns un meitene basām kājām met ienaidniekiem granātas un dzied:
  - Uzvaru prieks paplašinās,
  Karātavas gaida Hitleru!
  Lūk, pēdējais Krievijas pretinieku cietoksnis - Argentīna. Hitlers tur paslēpās.
  Un jūlijā Argentīnas teritorijā ienāk Krievijas karaspēks. Pretestība bija nevienmērīga. Un tā galvaspilsēta krita gandrīz bez cīņas. Un pats Hitlers tika atrasts 1957. gada augustā ... Karājoties cilpā. Acīmredzot viņi paņēma savējos un pakāra.
  Kapitulēja arī Čīle. Tā beidzās pēdējais karš cilvēces vēsturē.
  Divpadsmit raganu meitenes - ar mūžīgu jaunību svinēja uzvaru. Bet cits zēns Oļegs Ribačenko, šķiet, bija ļoti apmierināts. Beidzot jūs varat dzīvot savam priekam, cik gadus viņš pavadīja armijā.
  Un krievi jau devās kosmosā 1947. gadā un 1954. gadā lidoja uz Mēnesi. Un 1967. gads uz Marsu. Un vēl jauni sasniegumi. Saules sistēma pakāpeniski tika pakļauta. 1975. gadā Aleksejs II, būdams pie varas septiņdesmit gadus, avarēja lidmašīnā. Un tā beidzās visu laiku un tautu lielākā monarha valdīšana.
  Un viņa dēls kļuva par jauno karali: Mihaels II. Un Krievija ir pārgājusi kosmosa paplašināšanā.
  Oļegs Ribačenko un Margarita pastaigājoties pa Marsu 2005. gadā. Zēns atzīmē:
  "Ir pagājuši simts gadi, kopš es kļuvu bērns. Un vai man nav pienācis laiks izaugt līdz sešpadsmit?
  Margarita, kura arī izskatās pēc meitenes, atbild:
  - Un arī man ir jāaug saskaņā ar līgumu! Bet kāpēc mēs joprojām esam bērni?
  Oļegs paraustīja plecus... Viņu priekšā pēkšņi parādījās eņģeļa-demiurga attēls ar spārniem.
  Skaistā būtne teica:
  Jūs esat pabeidzis daļu no savas misijas.
  Bet tagad jūs gaida kosmoss! Un kosmosa pasaules! Tātad dzīvo un cīnies!
  Oļegs Ribačenko smaidot jautāja:
  - Tu mums solīji līķus sešpadsmit gadu vecumā!
  Eņģelis smaidot pamāja.
  - Un ko tu gribi ar Mārgaretu?
  Margarita piekrītoši pakratīja galvu.
  - Pat vairāk?
  Eņģelis pamāja ar pērļu zobu smīnu.
  - Tas būsi tu! Bet izaug līdz sešpadsmit gadiem, tev būs tūkstoš gadu! Un tad tu mūžam paliksi jaunībā!
  Oļegs un Margarita unisonā iekliedzās:
  - Tas nav godīgi!
  Andžela smaidot atzīmēja:
  - Tāda ir cena par nemirstību! Bet piekrītiet būt nemirstīgiem bērniem daudz labāk nekā mirstīgiem veciem cilvēkiem!
  Zēns un meitene tam piekrita:
  - Jā, daudz labāk!
  Un smejies skaļi!
  Patiešām, kas ir šie mirstīgie cilvēki? Pat visu laiku un tautu lielākais cars Aleksejs bija prom. Un viņiem priekšā ir mūžība, pilna ar starojošiem piedzīvojumiem.
  
  
  
  NAPOLEONS NEBIJA UZ KRIEVIJU!
  . Alternatīva vēsture, kur lielais ķeizars nevis devās uz Krieviju, bet pārcēla pulkus uz ... Turciju! Nu, protams, kāpēc ne? Kāpēc neatbrīvot Balkānus no Osmaņu varas?
  Un ienaidnieks, protams, nav pārāk spēcīgs. Jā un pirms tam krievi sita.
  Un Napoleona armija devās piespiedu gājienā. Un viņa gāja gandrīz bez pretestības no Bosnijas uz Stambulu. Viens šķērslis - kalni, upes, cietokšņi... Un epizodiska pretestība. Un iedzīvotāji atzinīgi vērtē frančus un eiropiešus kā atbrīvotājus.
  Napoleons ieņēma Stambulu 1812. Pēc tam viņš cīnījās Mazāzijā. Viņš sasniedza Indijas okeānu un Meku. Pēc tam franči un viņu algotņi pārcēlās uz Ēģipti.
  Līdz šim Napoleons nedevās uz Krieviju, bet iekaroja Osmaņu īpašumus. Varbūt daži zīlnieki brīdināja viņu par iespējamu neveiksmi kara ar cara impēriju gadījumā.
  Briti 1814. gadā mēģināja izsēsties Spānijā. Napoleons atgriezās Parīzē. Un, sakopot spēkus, viņš ātri pārcēlās uz Spāniju un uzvarēja britus. Pēc tam franči nedaudz nostiprinājās Pirenejos.
  Viņu karaspēks sasniedza Maroku un okupēja visu Āfrikas ziemeļus un Sudānu.
  Tādējādi viņi izveidoja vispārēju dominēšanu Vidusjūrā. Viņi arī ieņēma Gibraltāru. Un viņi arī nostiprinājās. Karš ar Lielbritāniju turpinājās ar neviennozīmīgiem panākumiem. Abas puses ir nogurušas no sadursmēm jūrā. Napoleons tomēr gribēja paņemt numuru. Un tika uzbūvēti arvien jauni kuģi, apmācīti jūrnieki. Pamazām sāka ietekmēt franču skaitliskais pārākums ar lieliem cilvēkresursiem un teritoriālajiem resursiem.
  Un pārgurušie briti sāka padoties. Visbeidzot, 1825. gadā, notika desanta nosēšanās. Un Napoleons beidzot ieņēma Londonu. Tā karš beidzās. Un jau vecākais imperators nolēma atpūsties un iesaistīties mierīgā celtniecībā. Vienīgais ir tas, ka franči turpināja pārvietoties pa Āfriku un iekarot tās dienvidus. Nikolajs I nāca pie varas Krievijā. Krievi karoja ar Irānu, taču, neskatoties uz uzvarām, viņi to neiekaroja, bet aprobežojās ar mērenām teritoriālām iegādēm. Tad Krievija saskārās ar Šamila karu Kaukāzā un bija ar to saistīta ilgu laiku.
  Napoleons valdīja līdz 1837. gadam un nomira sešdesmit astoņus gadus vecs. Viņa vietā stājās viņa dēls Napoleons II. Jauns divdesmit sešus gadus vecs gaišmatains imperators, pirms tam bija Itālijas un Romas impērijas karalis. Protams, viņš gribēja pārspēt sava tēva Napoleona Pirmā godību.
  Un Napoleons II veica savu pirmo karagājienu uz Irānu un tālāk uz Indiju. Protams, lielākā un sakārtotākā armija pasaulē salīdzinoši ātri iekaroja gan Irānu, gan Indiju. Tika pabeigta arī Āfrikas iekarošana. Francija veica karus Latīņamerikā, cenšoties pārņemt kontroli pār Spānijas un Portugāles kolonijām. Tas kaut kā nebija atkarīgs no Krievijas. Bet franči pēc ilgiem kariem beidzot nostiprinājās Latīņamerikā. Napoleons II nomira 1856. gadā, un viņa dēls Napoleons III kāpa tronī. Viņam tajā laikā bija tikai sešpadsmit. Un 1858. gadā Napoleons III uzsāka kampaņu pret Krieviju.
  Nolēma pārspēt savu vecvectēvu. Un Krievijā joprojām pastāv dzimtbūšana. Un valsts, protams, kaujas spēka ziņā ir nesalīdzināma ar Napoleona Franciju.
  Napoleons III rēķinājās ar uzvaru. Un divi miljoni karavīru pārvietojās pa Krieviju. Viņi devās trīs kolonnās: uz Kijevu, Maskavu un Sanktpēterburgu. Bet Krievijai nebija sava Kutuzova.
  Un cars Aleksandrs II bija spiests bēgt uz Kazaņu. Maskava un Sanktpēterburga un Kijeva tika ieņemta. Pret Krieviju bija karaspēks no visas pasaules un modernāki ieroči. Pat Napoleona III armijā parādījās pirmie vieglie tanki.
  Jā, jūs nevarat pretoties šādai varai. Cars Aleksandrs II piedāvāja frančiem mieru. Bet Napoleons Trešais paziņoja, ka viņam ir vajadzīga visa Krievija.
  Īsāk sakot, sākās partizānu karš. Bet Napoleonā ir daudz karaspēka. Turklāt Napoleons III paziņoja par dzimtbūšanas atcelšanu. Arī tā daļa cilvēku paklanījās viņa pusē. Karš plosījās vairākus gadus, un Napoleona karaspēks sasniedza Kluso okeānu.
  Beigās tika atrasts kompromiss. Napoleons III apprecējās ar Aleksandra II meitu un tika kronēts. Un Krievija kā daļa no milzīgas impērijas saņēma zināmu autonomiju.
  Napoleons Trešais joprojām karoja Ķīnā, viņa karaspēks sasniedza Austrāliju un iekaroja Indoķīnu. Un 1877. gadā viņš nomira, un Napoleons Ceturtais uzkāpa tronī. Četrpadsmit gadus vecs jaunietis. Napoleona I mazmazdēls un Krievijas caru pēcnācējs no mātes puses. Napoleons Ceturtais pabeidza pasaules iekarošanu - iekarojis ASV, un visas pārējās salas... Radās pasaules impērija. Tad atlika tikai vētra kosmosu.
  Bet skumjas nebija, bet velni smīkņāja. Napoleons IV nomira 1894. gadā. Precīzāk, viņš nomira medībās Āfrikā. Un viņa troni ieņēma zēns Napoleons Piektais, četrus gadus vecs.
  Kaut kā Napoleona pēcnācēji nebija īpaši izturīgi. Un, protams, sākās apjukums. Tagad Latīņamerikā, tagad Ķīnā, tagad Krievijā.
  Bet karaspēks apspieda nemierus un separātistus. Napoleons Piektais uzauga un apņēmīgi sāka apspiest sacelšanos. Pēc tam planēta Zeme kaut kā nomierinājās. Un 1914. gadā kosmosā lidoja pirmais cilvēks! 1917. gadā cilvēki nolaidās uz Mēness.
  Pamazām cilvēce ieguva stabilitāti. Un tagad izplešanās kosmosā. Līdz 1935. gadam cilvēki bija apmeklējuši visas Saules sistēmas planētas, un uz Mēness bija parādījusies apmetne. Napoleons Piektais valdīja līdz 1960. gadam - sešdesmit sešiem gadiem - rekords starp Bonapartiem, un nomira godībā. Tronis tika piešķirts Napoleonam VI. Līdz tam laikam jau bija sākti veiksmīgi eksperimenti par cilvēku atjaunošanos. Un 2000. gadā cilvēki sāka iekļūt kaimiņu zvaigznēs. Līdz 2020. gadam ārpus planētas Zeme ir izveidotas pirmās cilvēku apmetnes.
  
  IVĀNS BRIESMAIS NAV SAINDĒTS
  Šis Ivans Bargais netika noindēts 1584. gadā (kāpēc viņiem radās doma, ka viņš vispār ir noindēts?), bet dzīvoja vēl kādu laiku. Precējies ar angļu princesi. Un tajā pašā laikā viņš iekaroja Sibīriju, uzcēla tur pilsētas. 1590. gadā angļu princesei piedzima viņa dēls Aleksandrs. 1591. gadā dēls Dmitrijs nomira, bet krievi atkaroja savus gadus no zviedriem. 1592. gadā viņi ieņēma Narvu.
  Polijas un Krievijas kopīgais karš pret Zviedriju beidzās 1593. gadā ar Viborgas ieņemšanu. Un Zviedrijas kara sakāve 1594. gadā.
  Tādējādi Krievija atguva pilsētas Baltijas piekrastē un nostiprinājās Narvā, kā arī Viborgā. 1595. gadā Ivans Bargais pavēlēja uzcelt pilsētu Ņevas grīvā. Tādējādi Aleksandrovska radās vairāk nekā simts gadus agrāk. Nosaukts gads par godu Ivana Briesmīgā dēlam un angļu princesei.
  Tad Ivans Bargais turpināja pārvietoties pa Sibīriju. Viņa karotāji virzījās uz Amūras upi. 1598. gadā, izlabojis sešdesmit piecus gadus - Krievijas rekordu un vienu no ilgākajiem karaļvalsts ilgumiem planētas Zeme vēsturē, Ivans Bargais nomira. Nomira kopā ar viņu viena gada laikā un mantinieks Fedots. Un Aleksandrs Pirmais kļuva par karali. Viņam bija tikai astoņi gadi, kad viņš uzkāpa tronī. Bet Boriss Godunovs kļuva par reģentu. Un viss vairāk vai mazāk gāja. Tiesa, bija izsalkuši gadi. Pēc tam karš ar Poliju 1605. gadā. Tad pirmo reizi pats Aleksandrs komandēja armiju. Poļi mēģināja aplenkt Smoļensku, taču tika pilnībā sakauti. Krievi devās uzbrukumā - paņēma Kijevu un Polocku. Poļi atdeva zemi gar Berezina un Kijevu Ukrainas kreisajam krastam.
  Kādu brīdi iestājās klusums. Krievija virzījās uz priekšu austrumos. Viņa sasniedza Kluso okeānu, un tur viņa nodibināja jaunas pilsētas.
  Tad sekoja kampaņa Krimā, kas sakrita ar Turcijas novājināšanos. Krievija kopā ar Azovu iekaroja arī Krimas Khanātu.
  Tā radās liela impērija. Tad atkal karš ar poļiem. Aleksandrs pasludināja - mēs atgūsim visas Kijevas Rusas zemes.
  Un tas notika. Krievu karaspēks cara un lielā komandiera Skopina-Šuiski vadībā joprojām spēja sakaut poļus un pat ieņēma Varšavu.
  Pēc dažiem strīdiem Polija pieņēma Aleksandru Pirmo par caru. Pēc tam radās slāvu lielā vara. Krievija 1630. gadā pagriezās uz dienvidiem. Devies karā ar Turciju. Osmaņu impērija panīka un zaudēja.
  Krievija atkaroja Balkānus un pat iekļuva Konstantinopolē. Osmaņu tronis tika nodots caram Aleksandram. Un tagad krievu pulki sasniedza Ēģipti. Un 1640. gadā viņi kopā ar Kuveitu iekaroja gan Meku, gan Irāku. Izveidojiet milzīgu impēriju. 1645.-1647.gadā notika karš ar Irānu. Un arī Persija pakļāvās Krievijai. Karš ar Mandžūrijas impēriju beidzās ar Ķīnas ziemeļu ieņemšanu.
  Cars Aleksandrs, ņemot vērā nekrievu iedzīvotāju skaita pieaugumu, pat sasauca ekumenisko padomi. Pareizticībā tika veiktas izmaiņas, kas ļāva iegūt četras sievas.
  Kāds bija rezultāts vēlmei atvieglot musulmaņu pareizticības pieņemšanu un paātrināt tikko iekaroto zemju rusifikāciju.
  1658. gadā nomira cars Aleksandrs pirmais, kurš valdīja sešdesmit gadus un kļuva arī par izcilu Rurikoviču.
  Par jauno caru kļuva Mihaels Pirmais, Aleksandra Pirmā dēls. Jaunajam karalim jau bija četrdesmit gadu. Un viņš turpināja sava tēva agresīvo politiku. Krievijas karaspēks pārcēlās uz Indiju. Bija kari.
  Kas beidzās ar krievu kundzības nodibināšanu tur. Pēc tam notika liels karš ar Ķīnu. Maikls nomira 1671. gadā. Un karu turpināja viņa dēls Aleksejs pirmais Rurikovičs. Apmēram trīsdesmit gadus vecais jaunais karalis enerģiski komandēja un guva lielas uzvaras. Ķīna pēc vairāku gadu kara tika iekarota.
  Tālāk Krievija turpināja virzīties uz austrumiem un dienvidiem, iekarojot arī Indoķīnu. Līdz nokļuvām Singapūrā. 1701. gadā nomira arī Aleksejs, un viņa dēls Pēteris sāka būvēt lielu floti. Krievija pārvietojās cauri salām Klusajā okeānā un nolaidās Austrālijā.
  Tajā pašā laikā bija vēlme paplašināties Eiropā. Un 1715. gadā sākās karš ar Austriju. Augstākie krievu karaspēki ātri iekaroja Austriju. Pēc tam tika pārņemta Vācija. Mēs sasniedzām Reinu. Un 1721. gadā viņi iekaroja Itāliju. Tāpēc Pēteris Lielais izgrieza logu uz Eiropu. Kopā ar Ēģipti. Tajā pašā laikā krievi caur Aļasku okupēja Kanādu. 730. gadā Pēteris Lielais nomira, un troni nomainīja viņa mazdēls Pēteris Otrais - Rurikovičs.
  Viņa valdīšana izrādījās aktīva, jauneklis sāka karu ar Franciju un iekaroja Kanādu, un krievu karaspēks, kam bija lielāks skaitliskais pārsvars, ieņēma Parīzi. Tika iekarota arī Nīderlande. Lai gan partizānu karš tur ievilkās. Bet galu galā viņa tika sagrauta.
  Un vēlāk 1745. gadā krita gan Spānija, gan Portugāle. Bet vairākus gadus bija arī partizānu karš. 1753. gadā pēc Pētera Otrā nāves tronī kāpa Pētera Otrā dēls Pēteris Trešais. Jaunais karalis turpināja pārvietoties pa Āfriku un Ameriku. 1761. gadā sākās karš ar pēdējo lielvalsti Lielbritāniju. Krievijai sākumā jūrā neveicās.
  Bet tad britus sakāva skaitliskais pārsvars un pieredzējuši komandieri. Un notika nosēšanās. Londona krita 1767. gadā.
  Un 1780. gadā nomira arī Pēteris Trešais. Viņa divdesmit astoņus gadus vecais dēls Pāvils Pirmais kāpa tronī. Krievijai vairs nebija nopietnu pretinieku un tā virzījās pa Āfriku un Latīņameriku. Līdz 1820. gadam, kad Pāvils Pirmais nomira sešdesmit astoņu gadu vecumā, Krievija bija pabeigusi visas pasaules iekarošanu. Un Ivans Piektais, četrdesmit divus gadus vecs, uzkāpa tronī.
  Nebija ar ko cīnīties. Un zinātne vēl nav sasniegusi kosmosa plašumu iekarošanu. Neskatoties uz to, Ivans pasūtīja lidojumus uz Mēnesi. Piemēram, impērijai ir jāvirzās tālāk. Un 1833. gadā cilvēks pirmo reizi lidoja kosmosā. Un 1845. gadā krievi beidzot nolaidās uz Mēness.
  Imperators Ivans Piektais nomira 1847. gadā. Troni nomainīja Aleksandrs II. Izplešanās kosmosā turpinās. Nolaišanās uz Marsa 1861. gadā. Un tad uz visām Saules sistēmas planētām.
  Un tad viņi lidoja uz citām zvaigznēm ...
  
  DONALDS TRAMPS RŪZVELTA VIETĀ
  Šeit viņš ir Donalds Tramps, kas Otrā pasaules kara laikā atradās Rūzvelta vietā. Šī patiešām ir lieliska iespēja! Mācieties no sava priekšgājēja kļūdām. Un pirmā kļūda: viņi ļāva PSRS pacelties un kļūt par lielvalsti.
  Donalds Tramps kā neviens cits saprata: Krievijai nevajadzētu ļaut uzvarēt Otrajā pasaules karā. Taču arī ātrā Trešā Reiha uzvara Amerikai ir neizdevīga.
  Labākais variants: ļaujiet viņiem nogalināt vienam otru tik ilgi un cik vien iespējams.
  Nu, protams, Donalds Tramps nedaudz palīdzēja Krievijai, pirms Staļingradas ... Un nebija īpašu atšķirību ar vēsturi. Un izdzina Trešo Reihu no Āfrikas.
  Un tad viņš piedāvāja Hitleram pamieru apmaiņā pret antisemītisko likumu atcelšanu.
  Pēc Staļingradas vācieši saprata, ka patiešām var zaudēt otro pasaules karu, un vienojās ar Trampu. Ebreji netiks vajāti, bet... Tirdzniecība tiek atsākta...
  Un ieslodzītie tiek apmainīti. Pats Tramps uztaisa atombumbu un piebeidz Japānu. Un vācieši pēc savas teritorijas bombardēšanas pārtraukšanas un otrās frontes slēgšanas uzkrāj spēkus.
  Fīrers vairākas reizes atlika operāciju Citadele. Un pat jūlijā viņš nesāka ofensīvu, tāpēc viņš gribēja izmēģināt Tiger-2, briesmoņa tanku, un ar to viņš domā kaujā Lauvu un peli. Turklāt vācieši sāka veidot divīzijas no ārzemniekiem un uzkrāt spēkus.
  Jā, un Tramps ieteica fīreram nesteigties, jo padomju pavēlniecībai jau ir zināmi vācu ofensīvas plāni Kurskas bulgā, un nav nekā muļķīgāka uzbrukt, kad par to zina ienaidnieks.
  Fīrers bija pietiekami gudrs, lai uzklausītu Trampa gudros padomus. Un viņš devās aizsardzībā.
  Sarkanā armija 30. augustā beidzot devās uzbrukumā. Un iegrima ienaidnieka aizsardzībā dziļumā. Cīņas parādīja, ka Panther ir ļoti laba aizsardzībā, ar savu ātrās šaušanas lielgabalu, kas sit lielā attālumā.
  Un "Tīģeris" nav slikts, un pat "Ferdinands". Pēdējais pašpiedziņas lielgabals aizsardzībā ir pietiekami spēcīgs. Un lieliski pārspēj pretinieku uzbrukumus. Un Ferdinands strādā ļoti aktīvi. Tā kā tas triecas no attāluma, jūs nevarēsit iztaisnot muguru.
  Vācieši joprojām, vismaz lēni, bet uz Oriolas dzegas padevās. Bet padomju aviācija vairs nedominēja debesīs. Bez rietumu frontes Fritz bija spēcīgi. Vācu dūžu vidū izcēlās Marseļa.
  Viņš negāja bojā negadījumā Vidusjūras kaujā. Un tagad kā dūzis pirmais numurs cīnījās austrumos. Un šis labākais Luftwaffe dūzis, kurš īsā laikā uzstādīja rietumu frontes rekordu, kuru reālajā vēsturē neviens nepārspēja, tagad cīnījās austrumos.
  Marsels dauzīja no attāluma un neļāvās sevi knibināt un nogāzt. Viņš kļuva par leģendu vācu un padomju pilotu vidū.
  Un bez jebkāda pārspīlējuma. Notriekti gan uzbrukuma lidmašīnas, gan iznīcinātāji.
  Par simt piecdesmit gaisa kuģiem viņš tika apbalvots ar Dzelzs krusta Bruņinieka krustu ar sudraba ozola lapām, zobeniem un dimantiem. Kad viņš izgatavoja divus simtus lidmašīnu, viņam tika piešķirts Vācu ērgļa ordenis ar dimantiem. Sasniedzot trīssimt lidmašīnu, viņš saņēma viņam īpaši ieceltu apbalvojumu: Dzelzs krusta Bruņinieka krustu ar zelta ozola lapām, zobeniem un dimantiem. Pēc četrsimt lidmašīnu notriekšanas viņš saņēma zelta un dimanta militāro nopelnu krustu un zelta un dimanta Luftwaffe kausu. Marseļa rudenī virs Vidusjūras notrieca divsimt lidmašīnu. Ziemā un martā viņš notrieca vēl gandrīz simts automašīnu un tika pārcelts uz austrumu fronti. Tur viņš 1943. gada maijā pārsniedza trīs simtus automašīnu.
  Pēc tam 1943. gada septembrī tas sasniedza četrsimt automašīnu. Un viņš pat uzstādīja rekordu, vienā cīņā izsitot četrpadsmit automašīnas.
  Protams, ar šādu dūzi vācieši debesīs jutās vairāk nekā pārliecināti.
  Un viņi varēja aizkavēt Sarkanās armijas uzbrukumu, iepriekš piesaistot spēkus. Tomēr padomju karaspēks virzījās uz priekšu, kaut arī ļoti lēni.
  Oktobra beigās Sarkanā armija tuvojās Orelai. Frics centās saglabāt šo pilsētu par katru cenu.
  Kaujās pirmo reizi tika izmantots tanks Tiger-2. Šī mašīna gan labi sevi parādīja aizsardzībā, taču bieži salūza. Vēl sliktāk ir Leo. Līdzīgi kā pieaugušajam "Tiger" -2, kas vairāk pazīstams kā karaliskais tīģeris, "Lauvai" bija jaudīgāks lielgabals, kas tomēr bija lieks. Kopš padomju laika trīsdesmit četrus tankus jau bija ieņēmuši vācu ieroči. Un "Lauvai", kas sver deviņdesmit tonnas, bruņu ziņā nebija priekšrocību salīdzinājumā ar "Tīģeri", taču tas maksāja vairāk, bija mazāk uzticams, un jaudīgāks lielgabals bija zemāks par uguns ātrumu.
  Tikai šaujot lielā attālumā, "Lauvai" bija priekšrocības, taču no tā bija mazs labums, tāpēc trīsdesmit četriniekam gandrīz neiespējami trāpīt kustībā no attāluma, kur "Lauvai" bija priekšrocības.
  Cīņas parādīja, ka "Lauvai" nav nekādu priekšrocību sānu aizsardzībā, un korpusa piere pār "Tiger" -2, un torņa pieres biezākās bruņas tikai palēnina tā rotāciju.
  Tas ir, izrādījās, ka "Lauva" praksē ir vēl sliktāka nekā "Tīģeris" -2. Un tam, kā izrādās, tas tika izstrādāts.
  Neskatoties uz to, Tiger-2 bija salīdzinoši labi aizsargāts, tas bija arī necaurlaidīgs uz sāniem T-34-76, un tāpēc izrādījās efektīvs, lai arī neveikls aparāts.
  Tajā pašā laikā kaujās sevi labi parādīja divi piloti: Albīna un Alvīna. Kas visu laiku cīnījās basām kājām bikini. Un viņi to darīja ļoti efektīvi.
  Tā Albīna uzliek basas kājas uz sprūdām un notriec padomju pilotu.
  Un tad viņš nospiedīs Alvinu, arī ar plikām noslīpētām kājām. Un atkal nomāc ienaidnieku.
  Meitenes strādāja aktīvi un panteru mērogā. Kaut vai iesācēju karotāji. Bet viņu noslēpums ir cīnīties bikini un basām kājām, tad neviens nenositīs!
  Cīņa par Ērgli ievilkās līdz novembra beigām. Vācieši turēja pilsētu, un Sarkanā armija to spītīgi iebruka. Pats Staļins šajā jautājumā izrādīja spītību. Pilsētu pamatīgi nocietināja Fritz un neļāva to ielenkt.
  Decembra sākumā iestājās īslaicīgs klusums, debesīs notika tikai kaujas. Marseļa pārsniedza notriekto lidmašīnu skaitu un bija otrā Trešajā Reihā pēc Gēringa, kurai tika piešķirts Dzelzs krusta Lielais krusts.
  Sarkanā armija apstājās. Bet decembra beigās tā atsāka ofensīvu. Pēc spītīgas cīņas Orelam tomēr izdevās aplenkt. Un tad ņem. Vācieši bija nedaudz vairāk nospiesti centrā. Bet viņi bija gatavi ziemai un smagi cīnījās.
  Fritz joprojām spēja pārspēt ofensīvu pie Ļeņingradas. Daļēji Trampa brīdinājuma dēļ, kurš ļoti baidījās no nacistu sakāves.
  Atvairījuši ofensīvu ziemeļos, nacisti kaut kā atvairīja uzbrukumu un pārdzīvoja ziemu ... Un pavasarī viņi sāka uzkrāt spēkus.
  Zaudējumus cieta arī Sarkanā armija. Bet viņa ieguva IS-2 un T-34-85. Sākās sitienu apmaiņa, un 1944. gada 22. jūnijā Sarkanā armija uzsāka plašu ofensīvu centrā.
  Vācieši padevās, bet lēnām... Padomju karaspēks pusotra mēneša laikā virzījās uz priekšu piecdesmit kilometrus diezgan plašā frontes posmā . Nacisti parasti nedaudz mainīja savu taktiku un centās saglabāt spēkus, nevirzoties uz priekšu.
  Šeit lomu spēlēja Tramps, kurš nevēlējās ne Krievijas, ne Vācijas uzvaru. Bet viņš baidījās, ka krievi tik un tā uzvarēs, un ieteica fīreram veidot karu aizsardzībā, lai izsmeltu boļševiku resursus.
  Hitlers, neskatoties uz visu savu agresivitāti, tomēr devās nedzirdīgā aizsardzībā. Turklāt vācu tanki ir nepilnīgi. Un "Pele" arī neattaisnoja uz sevi liktās cerības, un tikai aizsardzībā vairāk vai mazāk sevi parādīja īsos pretuzbrukumos.
  Vācieši vēl nav spējuši pienācīgi gūt panākumus tehnoloģiju jomā. Panther-2 vēl nav izdevies padarīt jaudīgāku bruņojumā un bruņās, bet ne smagāku par piecdesmit tonnām. Focke-Wulf bija zemāka manevrēšanas spēja un bija nepabeigta.
  Me-309 izrādījās jaudīgs bruņojumā un lielā ātrumā, bet sliktāks manevrēšanas spēju ziņā. TA-152 bija labāks par Focke-Wulf pēc lidojuma īpašībām un spēcīgi bruņots, taču izrādījās arī smagāks. Tiesa, Marseļa izstrādāja labu taktiku lidmašīnām, kas bija smagākas, bet spēcīgāk bruņotas un labāk aizsargātas.
  Līdz šim vācieši ne tikai saglabāja pārsvaru debesīs, bet pat palielināja to transporta līdzekļu skaita dēļ. Lai gan PSRS bija arī Jak-3 un LAGG-7. Bet tā vēl nav bijusi priekšrocība.
  Bet vāciešiem bija ME-262. Līdz jūnijam Luftwaffe jau bija tūkstotis šādu reaktīvo mašīnu ar četriem 30 mm lidmašīnu lielgabaliem. Bet kaujā ME-262 izrādījās nepietiekami manevrējams un efektīvs. Tostarp lielā ātruma dēļ. Vienīgais, ka ME-262 ir ļoti grūti notriekt, tas ir bruņots un sīksts, grūti trāpīt lielā ātruma dēļ, bet ne pārāk uzticamā dzinēja dēļ tas avarē pats.
  Tātad vācieši līdz šim tikai salīdzinoši veiksmīgi saņēma TA-152 un viņiem bija modernizēts ME-109 "K", Otrā pasaules kara masīvākais iznīcinātājs.
  Palielinājās arī saražoto lidmašīnu skaits, kas ļāva saglabāt pārākumu pār padomju zīmoliem. Turklāt vācu automašīnas bija ievērojami spēcīgākas bruņojumā un dzinēju jaudas ziņā.
  Diezgan veiksmīgs izrādījās vācu Yu-288, kas apvienoja lielu ātrumu un lielu bumbas slodzi. Un pirmais sērijveida četru dzinēju bumbvedējs Yu-488, kas spēj bombardēt lielos attālumos. Tās izcēlums bija salīdzinoši nelielais spārnu laukums, kas deva ātrumu līdz 700 kilometriem stundā, kas tam laikam un bumbvedējam bija daudz.
  Tanku būves jomā vāciešiem neveicās. Maus ir labs aizsardzībā, taču joprojām ir neaizsargāts no gaisa, un to ir grūti transportēt. Jagdpanther izrādījās veiksmīgāks . Tas tika ražots arvien lielākā daudzumā un ieguva labu reputāciju.
  Šeit, protams, vācieši mašīnu gandrīz nokomplektēja, bet jebkurā gadījumā sagriezās labi.
  Palielinājās galvenais vācu tehnikas apjoms, kas ļāva veiksmīgāk pretoties padomju uzbrukumiem. Tostarp ofensīva augustā dienvidos.
  Pienāca 1944. gada rudens, padomju karaspēks pat neieņēma Harkovu, un viņi joprojām stāv centrā.
  Frics jutās nedaudz pārliecinātāks... Staļins turpināja knābāt, taču bez ASV palīdzības viņš nespēja uzvarēt tehnoloģiskajā sacīkstē pret Vāciju.
  Ar ārvalstu divīzijām un daudziem hiwi, kā arī satelītiem un bijušajiem padomju pilsoņiem Trešais Reihs varēja vairāk vai mazāk papildināt savus spēkus un palikt aizsardzībā. Ārzemju strādnieki un vergu darbs ļāva saražot daudz iekārtu. Un, pirmkārt, reaktīvo lidmašīnu.
  V-1 un V-2 raķešu projekts tika ierobežots par labu reaktīvajām lidmašīnām, un parādījās Arado bumbvedēji. Kas labi bombardēja. Un padomju lidmašīnas pat nevarēja viņus panākt.
  Hitlers arvien vairāk paļāvās uz gaisa ofensīvu. Frici cīnījās arī ziemā... Sarkanā armija pa ziemu varēja virzīties uz priekšu centrā.
  Šeit vācieši, kaut arī gaidīja ofensīvu, bija šokēti par artilērijas, īpaši reaktīvo lidmašīnu Andryusha, darbu. Bet tad daudzas vācu tanku divīzijas spēja apturēt padomju karaspēku.
  Jaunie vācu pašpiedziņas lielgabali E-10 un E-25, mazi, bet veikli, izrādījās īpaši efektīvi.
  Arī "Tiger" -2 parādījās ar šaurāku un mazāku torni un jaudīgu 1000 zirgspēku dzinēju, kas izrādījās praktiskāka mašīna.
  Īsāk sakot, karš sākās ar vāciešiem izdevīgāku zvērnīcu.
  Hitlers paļāvās uz "E" sērijas tankiem, kas ir progresīvāki un ar zemu siluetu. E-50 augstums parasti bija par metru zemāks nekā "Tiger" -2, kas ļāva ar vienādām bruņām samazināt tvertnes svaru līdz piecdesmit tonnām ar 1200 zirgspēku dzinēju piespiešanas laikā. , bruņas caurdurošāks un precīzāks ierocis.
  Šis izrādījās lieliski! Mašīna ieguva ātrumu un izrāviena ātrumu. Un meitenes par to cīnās. Un protams basām kājām un bikini.
  Cīņas izvērtās aktīvas, īpaši pavasarī, maijā. Vācieši mēģināja uzbrukt. Bet viņi varēja atgūt tikai Belgorodu, kuru padomju karaspēks ieņēma agrāk. Cīņas turpinājās ilgu laiku. Un kaujā piedalījās arī tanks E-100. Šī mašīna, ļoti labi aizsargāta un ar jaudīgiem ieročiem, kļuva par lielu problēmu padomju karaspēkam.
  Pēc SU-100 parādīšanās Staļins negaidīti nolēma mainīt doktrīnu tanku būvniecībā. Un šīs pašpiedziņas pistoles sāka ražot arvien lielākos daudzumos.
  Piesaista ražošanā esošo pašpiedziņas ieroču vienkāršība un jaudīgāks lielgabals. Un arī tas, ka Staļins sāka domāt par karavīru glābšanu. Jebkurā gadījumā tikai vācieši virzījās uz priekšu 1945. gada vasarā. Viņi spēja tikai ielenkt Rostovu pie Donas un Orjolu, taču tas aprobežojās ar panākumiem... Rudenī Frici sēdās aizsardzībā, un Sarkanā armija virzījās uz priekšu. Un arī ziemā... Un tikai Belgoroda spēja uzvarēt.
  Tātad abas armadas palēninājās ...
  Ir pienācis 1946. gads. Vācieši mēģināja uzbrukt vasarā, izmantojot tankus E-50 un E-100, un E-75. Pret viņiem Staļinam bija pašpiedziņas lielgabali SU-100, kas praktiski aizstāja visus pārējos ieroču veidus. Vācieši uzpūta, bet gandrīz netika uz priekšu ... Un rudenī un ziemā Sarkanā armija jau virzījās uz priekšu ...
  Bet atkal nekas nesanāca.
  Ir jau 1947. gads. Vācieši spiežas uz priekšu, krievi spiežas atpakaļ un virzās uz priekšu. Nekas neizdevās.
  Šeit nāk 1948. gads. Parādījās T-54, kas tomēr nekļuva masīvs. SU-100 joprojām tiek izmantots. Tiesa, šī ACS ir nedaudz novecojusi. Vācieši ir pirmajā vietā sērijā virs E-75 ar gāzes turbīnas dzinēju. Un viņš jau bija labi aizsargāts no sāniem ...
  Bet vācieši joprojām nevarēja sasniegt uzvaru. PSRS ražoja IS-7. kas veiksmīgi cīnījās ar vāciešiem.
  Tad 1949. gads ... Frontes līnija ir nekustīga, un notiek sitienu apmaiņa. Bokseri šūpojas un iznīcina viens otru.
  Tātad 1950. gadā frontes līnija nedaudz svārstās. Bet nekas būtisks nenotiek.
  Un iet uz 1951. gadu, tas pats. Austrumu frontē izmaiņu nav. Abas puses bija diezgan nogurušas.
  Gāja un 1952. g. Pēdējais pilnais Staļina valdīšanas gads. Vienīgais, kas vāciešiem bija pret kājnieku ieročiem neievainojami diski. PSRS ir vismasīvākā mašīna: SU-122 ar garu stobru, kas joprojām tiek uzskatīta par labāko.
  Un visbeidzot, 1953. gads... Staļins mirst, un tad tas sākas. Maskavā notiek cīņa par varu, un, izmantojot to, vācieši dodas uzbrukumā.
  Un viņi virzās uz priekšu Kaukāzā. Beidzot Turkiye iesaistās karā.
  Es iemūžinu visu Kaukāzu pavasarī, vasarā un rudenī un iegūstu priekšrocības ...
  Bet šeit iejaucas Tramps. Un 1954. gada 1. janvārī ASV sāk Trešā reiha un ... Krievijas teritorijas kodolbumbu bombardēšanu.
  Kā šis! Tramps iejaucās Otrajā pasaules karā.
  Un izrādās viss ir ļoti forši savā veidā! Un savā ziņā tas ir forši!
  Tramps pārliecinoši uzvar savus ienaidniekus! Un tas ir viņa elles PR!
  Šis amerikāņu diktators pat lēkā no prieka!
  
  SKAISTAS MEITENES VEIST VĒSTURI
  Alternatīvs stāsts, kurā Hitlers tomēr nolēma, ka viņam vispirms jāpabeidz Lielbritānija un tikai tad jāuzbrukums PSRS. Viens no šiem soļiem bija pēc Krētas ieņemšanas un uzbrukuma Maltai. Pēdējais bija diezgan veiksmīgs, un fīrera karaspēks sakāva britus. Hitlers pieņēma lēmumu atteikties no Lielbritānijas un tikai tad doties uz PSRS.
  Šeit viņu ietekmēja četras raganu meitenes. Āriešu skaistules: Gerda, Šarlote, Kristīna, Magda - pārliecināja fīreru vēl nebraukt uz Krieviju! Viņi pat nometās ceļos un zvērēja, ka 41 gads tam nav īstais laiks. Papildus meitenei viņi basām kājām skrēja pa oglēm un veica rituālu, apliecinot, ka uz Krieviju labāk nebraukt. Un četras skaistules pārliecināja fīreru, ka Āfrikā ir jācīnās arī meitenēm. Kam viņi piekrita.
  Lielbritānijas bāzei uzbrūk Frica armāda;
  Lielākā britu bāze tiešām izskatījās pēc elles. Uz tā krita vairāk nekā tūkstotis bumbvedēju no visas austrumu frontes un ieguvuši pienācīgu kaujas pieredzi, kā arī eskorta iznīcinātāji. Briti, protams, cīnījās jau ilgu laiku, taču viņi nebija gaidījuši tik spēcīgu masīvu triecienu. Patiešām, kurš ticēs, ka Fritz nolemj atmaskot fronti, pat ja ienaidnieks īslaicīgi ir kluss. Bet britu karotāji tagad tiek nežēlīgi sisti. Piemēram, viņu kuģiem uzbrūk Yu-87, slavenā "lieta". Ne pārāk ātri, bet ar visaugstāko (savam laikam) bombardēšanas precizitāti, viņi moka britu floti, kas slēpjas līcīs. Daudz neatpaliek arī modernākais Focke-Wulf, starp tiem pat leģendārais fon Rudels, uzbrukuma lidmašīnu karalis. Pazīstams ar to, ka nogremdēja jaudīgāko padomju līnijkuģi, līnijkuģi Marat.
  Šeit, piemēram, kaprālis Ričards redz grifus, kas ripo no kalna kā ragavas. Tāpat kā plēsīgās zivis, daudzi vācu bumbvedēji izplūst no bedres. Jau kāds vecs anglis no bailēm met klausuli. Viņš nekad nebija redzējis tik šausmīgu skatu. Sirēnas gaudo ļoti vēlu, pēc tam, kad bumbas bija sprāgušas. Sprādziena vilnis met augšā britu karavīrus, norautas rokas un kājas lido dažādos virzienos. Šeit viena no dzelzs ķiverēm kļuva karsta un trāpīja virsniekam pa seju. Un kā viņš čīkst:
  - Čērčils kaput! Hitlers ir foršs!
  Britu pretgaisa lielgabali nesāka šaut uzreiz, bet tikai tad, kad uzreiz nolija tūkstošiem bumbu. Ienaidnieks visu pareizi aprēķināja: nevienu bumbu nedrīkst izniekot. Tāpēc sasmalciniet ienaidnieku un sitiet. Visi sektori ir iepriekš atzīmēti kartē. Turklāt nekaunīgie briti, pat pareizi, nav maskējušies. Daudzi viņu pretgaisa ieroči ir pilnībā redzami un vispirms tiek aizslaucīti.
  Lūk, 85 milimetrus gara trīsdesmit divas pēdas gara pretgaisa lielgabala stobrs ir uzmests un saliekts gaisā kā virtulis. Tad viņa avarēja, saspiežot piecus angļus. Te vienam no melnajiem atplīsa vēders un izkrita zarnas.
  Un bumbas lija, un viss dega, degvielas noliktava dārdēja, tās sāka sprāgt, izkaisot lādiņus gandrīz pa visu skeletu, tad tika uzspridzināts vēl viens noliktava. Turklāt sirēnas, kas uzstādītas Yu-87 un Focke-Wulf korpusos, gaudoja, izraisot mežonīgas šausmas starp nēģeriem un arābiem no koloniālā karaspēka vidus. Bet šķiet, ka baltie baidās ne mazāk.
  Šeit, piemēram, sadūrās divas britu fregates, tik ļoti, ka katli dārdēja. Un pat pacēlušās fregates lauskas tika saplēstas gaisā kā mīnēti lauki, un kreiseris vienkārši nosēdās apakšā.
  Angļu Kromvela tanks ar īsu purnu, bet ar pienācīgu ātrumu un jaudīgām frontālajām bruņām, panikā paātrinājās un taranēja pats savu noliktavu, pa ceļam sagraujot pat duci savu izjukušo karavīru. Haoss pieauga. Arī šeit angļu aviācijas bāzes kuģis sāka noslīdēt, un spēcīgs drednauts atklāja uguni ... piekrastē, kur mudžēja viņu pašu karavīri.
  Un šajā ellē divi cilvēki palika pilnīgi netraucēti. Viens no viņiem bija indiānis, kurš mēreni aizdedzināja pīpi, bet otrs bija sieviete, acīmredzami arābu izcelsmes, bet militārā formā. Kopā viņi nepievērš uzmanību nāves ātrumam. Drīzāk vesela iznīcināšanas braucēju bars iegriezās ne gluži parastā kāršu spēlē. Tā bija piecdesmit divu kāršu spēle ar jokkeriem un pat pēc paša sarkanāda izdomātiem noteikumiem.
  Arābu sieviete teica:
  - Daudz trokšņa! Un kāda jēga krist panikā?
  Viens no karavīriem ar šrapneļu pārgrieztu muguru gandrīz uzskrēja indiānim, bet tad nejauši izmeta viņu kā kaķēnu. Asins lāsītes krita uz sarkanādas sejas, un viņi smaidot to nolaizīja. Tad viņš pamanīja:
  - Trokšņošana ir daudz vāju bālu seju. Mēs, apači, tā domājam - neviens ienaidnieks nav labs, ir parādījies ienaidnieks - vēl labāk!
  Smalkā sieviete atzīmēja:
  - Tas ir tipisks vājums tiem, kas apliecina ticību Kristum. Viņiem patīk runāt par upurēšanu, bet viņi neupurē sevi.
  Indiānis ātri pamāja ar galvu.
  - Kārtība ir celta uz pamatiem, kur cements ir ticība, bet smiltis ir griba! Ticība ir zelta sirds, un griba ir dzelzs dūre! Tikai bālajiem sejas nav neviena.
  Vairāki liesmojoši britu karavīri metās ūdenī, lai noskalotu liesmas. Tas pat uzvārījās no iekļūšanas ūdenī, bija dzirdami kliedzieni un mežonīgi vaidi. Un pa jūras putām rāpoja asiņaini loki, sākumā biezi, tad izklīda pamazām bāli. Un kādreiz lielākās un plašākās impērijas uz Zemes karotāji zaudēja savu cilvēcisko veidolu. Arābs nicinoši šņāca:
  - Un šie vīrieši liek mums valkāt plīvuru!
  Sarkanādainais vīrs viltīgi paskatījās un piezīmēja:
  - Acīmredzot viņi ir nobijušies, tavs briesmīgais skatiens!
  Arābu sieviete viltīgi izcēla zobus un teica:
  - Sievietes maigums ir līdzīgs bruņu sīkstumam, tikai daudz nāvējošāks un daudzpusīgāks aizsardzībā!
  Vācieši deva priekšroku nekavējoties stādīt ar visu spēku, boksera taktiku, kurš, rēķinoties ar ienaidnieka nesagatavotību, nekavējoties steidzas ar visu spēku ienaidniekam. Kad lidlaukos deg desmitiem ienaidnieka lidmašīnu, tās nespēj pacelties. Kad viņu pašu bumbas uzsprāgst Lankasteros, iznīcinot visu apkārt un visu. Stingra, bet efektīva taktika. Tātad pazemes simfonija sasniedza savu spēku virsotni un pēc tam sāka norimt.
  Bet ar to lietu, protams, nebeidzās, kursā ienāca gaisa desanta divīzija. Kamēr briti pēc šādas ārstēšanas, absolūti nevienu no viņiem nevar ņemt remdenu. Par laimi, nosēšanās planieri jau ir izgatavoti vajadzīgajā daudzumā un to vilkšanas metodes ir atkļūdotas. Iespējams, šodienas labākais pasaulē.
  Tātad viņi lido nevis kā pūķi - lēnāk, bet pietiekami ātri un pat Vāgnera mūzikas pavadībā - Hitlera iecienītākā šedevra. Kurš gan vēl no dzīvajiem atcerējās filmu "Apokalipse", kur amerikāņi izmantoja šo konkrēto mūziku, uzbrūkot vjetnamiešiem. Kā tas viņus nobiedēja. Tātad šeit Vāgners, un dārdoņa motīvi, caur pastiprinātājiem. Izpletņlēcēji sasmērēja savas sejas ar fosforu un uzkrāsoja, viņi šausmīgi izskatās pēc savas pazemes dēmoniem. Arī psiholoģiskā efekta aprēķins. Turklāt fosforam tika pievienoti daži reaģenti un dažas magnija skaidas, lai radītu spīdumu vismaz uz īsu laiku. Tik rāpojoši, it īpaši uz dūmu mirdzuma fona, daudzi ugunsgrēki. Viņiem pat ir ložmetēji, arī maskēti pūķa mutes formā. Tad jau sit melodiskie vācu un sagūstītie automāti. Un nopļautas, nodriskātas rindas krīt uz uzvarētāju zābakiem. Un daudzi vienkārši dod priekšroku padoties, neskatoties uz to, ka britu ir daudz vairāk nekā vāciešu.
  Mazā, rūpīgi maskētā bedrītē paslēpās kāda indiāde un arābu sieviete. Redhead atzīmēja:
  - Nu mēs tās uzarām!
  Melnmatainā sieviete bija pārsteigta:
  - Jūs sakāt, ka mēs? Varbūt tu domā mūs?
  Indiānis pamāja ar galvu.
  - Nē! Palefaces pārspēj angļus un tā ir laba zīme! Un būs laiks, tad pienāks mūsu svētki! Kad indiāņi atbrīvos savu kontinentu!
  Arābs nicinoši šņāca:
  - Un vai jūs nejauši pretendējat uz varu pār pasauli?
  Indiānis mīļi, it kā skaidrojot garīgi atpalikušam bērnam, smīnēja:
  - Kas grib dabūt par daudz - parasti beidzas bez nekā! Tātad liela karote - muti plēst!
  Fīrers, protams, neredzēja, ko dara viņa piekūni un vanagi, bet principā viņš uzminēja, ka vācu kara mašīna visu nokārtos skaidri. Kopumā vācu militārās ofensīvas operācijas līdz Kurskas izspiedumam tika veiktas augstā profesionālā līmenī. Daži pat tos sauc par etaloniem. Pat dīvaini, ka šāda mašīna apstājās un pēc tam pilnībā sabruka.
  Un tie četri paši ņēma un piedalījās desantā Maltā.
  Četras meitenes bija tikai bikini. Un jau gaisā viņi ar basām kājām meta britiem granātas. Un tas ir ļoti skaisti. Tādas ir meitenes.
  Un lidojumā, kā tiek mesti asi slīpēti diski. Un uzreiz tika pārgriezti ducis kaklu. Viens vārds - super klases skaistules. Un ļoti seksīga un muskuļota. Tādi ir karotāji. Un ar vienu sitienu viņi sašķēla metālu un ķieģeļus. Viņiem ir tāds trakulīgs, kūsošs spēks. Un lai viņi plikiem papēžiem lec angļu karavīru zodos. Tik sasodīti.
  Un asinis lido, un šļakatas uz visām pusēm.
  Tad meitenes izmantoja savus zobenus. Un viņi sāka iznīcināt angļu rindas. Un dziedot:
  - Baltie vilki saspiežas kopā! Tikai tad ģimene izdzīvos! Vājos iet bojā - tos nogalina, attīrot svētās asinis!
  Tik foršas meitenes šeit. Vienkārši super!
  Un viņi katru angļu karavīru sagrieza ar diviem zobeniem. Un viņi met svastikas ar basām kājām, nogalinot cīnītājus. Un tik dedzīgi karotāji ...
  Un gaisa trieciens Maltai ir ļoti spēcīgs. Fīrers savāca aviāciju no austrumu frontes. Un Yu-88 parādīja sevi savā krāšņumā. Un, protams, tika izmantoti arī Yu-87, kas, neskatoties uz iznīcinātāju dominēšanu gaisā, izrādījās ļoti efektīvi.
  Un Fricis ļoti smagi pārspēja britus. Un baskājainās Terminator meitenes ir vēl stiprākas. Un karotāji šeit ir vienkārši klases!
  Nu kā lai neapbrīno tādas meitenes. Nevis meitenes, bet vienkārši panteras!
  Viņi sagrauj savus pretiniekus. Un viņi dzied:
  - Neviens mūs neapturēs! Neviens mūs neuzvarēs! Ļaunie vilki saplēš ienaidnieku!
  Ļaunie vilki - sveiciens varoņiem!
  Un atkal nocirta... Tomēr briti jau padodas. Un viņi paceļ rokas.
  Gerda rūc angliski:
  - Uz ceļiem! Un noskūpsti man kājas!
  Vīrieši krīt uz sejas un skūpsta meitenes kailās, nedaudz putekļainās pēdas.
  Tad viņi ir spiesti skūpstīt kājas un Šarloti, rudmataino zvēru. Cik viņa ir skaista.
  Vējā viņas vara sarkanie mati plīvo kā kaujas, proletāriešu karogs.
  Gan vīrieši, gan īpaši jauni vīrieši sita dievieti apaļos papēžos. Un viņi laiza skaistules rupjās pēdas.
  Viņi skūpstīja gan Kristīnu, gan Magdu uz basām kājām. Arī aerobātikas meitenes.
  Un šādi karotāji ir spēcīgi un muskuļoti. Un galvenais basām kājām, mīļi.
  Un slaidas figūras, un preses šķīvji! Un viņi ir brīnišķīgi, kaujinieciski un skaisti.
  Un katrs muskulis spēlē, un muskuļu bumbiņas rit zem iedegušās ādas.
  Šīs meitenes ir super foršas! Viņiem piemīt dusmu spēks un kaisles liesma! Un pārliecība uzvarēt.
  Un briti apbēra savas kailās, graciozās kājas ar skūpstiem!
  Malta krita, un kļuva daudz vieglāk pārvest karaspēku uz Āfriku. Fīrers kļuva gudrāks, un pats galvenais, viņam ienāca prātā loģiska doma: PSRS ir totalitāra valsts, kas nozīmē, ka tā ir spēcīga. Gandrīz divsimt miljoni cilvēku ir pielodēti ar komunistisku ideoloģiju un tā ir vara!
  Bet tajā pašā laikā PSRS ir pietiekami daudz zemes un tā nevienam negrasās uzbrukt.
  Tātad, lai uzbruktu Krievijai, jums vajadzētu sagatavoties.
  Un kādi tanki ir vāciešiem? Atklāti sakot vājš! Un krievi pirmā maija parādē bija redzami KV-2 ar 152 mm lielgabaliem un KV-1 ar 76 mm lielgabaliem un T-34, veikliem tankiem, arī ar lielgabaliem, kas caurdur vāciešus.
  Un fīrers pavēlēja: izveidot savus monstrus, lai līdzsvarotu krievu tankus. Jo īpaši "Panthers", "Tīģeri", "Lauvas" un "Peles". Savam laikam labas mašīnas, bet pārāk smagas.
  Un dārgi un darbietilpīgi! No otras puses, vācu tehnoloģija šajā gadījumā varētu konkurēt ar padomju tehnoloģiju.
  Turklāt vācieši cerēja, ka drīz viņiem piederēs visa Āfrika, un viņi varēs sagūstīt svarīgos pasaules resursus. Un būs vergi, karaspēks un kaujas vienības ...
  Kopumā Vērmahta karavīri ir spēcīgi ...
  Un meitenes ir lieliskas... Un lieliskas zagles!
  Maltā viņi staigāja un bija pazīstami ar vīriešu spīdzināšanu. Sīvi karotāji. Zēni tika izģērbti un meitenes viņus izvaroja! Un kas nav izklaide.
  Karotāji daudz dziedāja un kliedza:
  - Neviens mūs neapturēs, pat velns mūs neuzvarēs!
  Gerda un viņas komanda uzbruka arī angļu kreiserim. Ar zobeniem meitenes gāja pa to un nocirta visus. Un tajā pašā laikā viņi ar basām kājām meta arī uzasinātos diskus.
  Ātri tādi ir karotāji, kurus nevar viegli un bez problēmām apturēt. Viņi iet pie sevis un sasmalcina jūrniekus. Un viņi pamāj sev ar abām rokām. Bija tādas četras raganas. Un raganas nežēlīgas, absolūti slepkavnieciskas.
  Viņi skrien pāri klājam, zibinot apaļus, rozā papēžus, un vicina zobenus kā dzenskrūves lāpstiņas. Viņi nogriež angļu valodu un smīnējot dungojas pie sevis.
  - Mēs neesam nožēlojamas meitenes, balss ir tik skanīga! Mēs britus slavējam, lai te nav kluss!
  Un kā mēles rādīs! Tās ir meitenes priekš sevis ... Īsti terminatori!
  Un ar plikiem kāju pirkstiem, kā viņi meta sev ripas un kā izsit ienaidniekus.
  Viņi padara to ļoti asiņainu. Un viņiem tika pārgriezta rīkle. Un tik daudz rīkles tika atvērtas.
  Agresīvi puiši.
  Un precīzāk, meitenes, ar savvaļas dzīvnieku muskuļiem. Un neviens viņus nevar ierobežot - tāds elements.
  Meitenes ir brašas un gandrīz kailas. Un pat krūtis tika atklātas, lai izskatītos skaistākas.
  Gerda dziedāja:
  - Un kreiseris tiks notverts - brašas meitenes! Tāds elements, tāds elements!
  Meitenes ir patiešām skaistas tādā mērogā, ka jūs nevarat viņas apturēt ar sitienu.
  Viņi ir pārpildīti ar vardarbīgu, kūstošu enerģiju. Un tā ir tikai tāda agresīva viesuļvētra un liesmu un karstuma pārpilnība.
  Karotāji patiešām ir vienkārši jauki. Un viņi var kustināt dūri žoklī.
  Viņiem ir tik agresīvi meiteņu lēcieni, kas dzimuši ar spārniem un ilkņiem ...
  Šarlote nogriež angļu valodu un pie sevis čīkst:
  - Cīņā ar mums neviens nevar salīdzināt! Es esmu vilks, foršs vilks!
  Un sarkanmatainais zvērs kā dauzīts un cirsts ar zobenu...
  Tātad angļu admirālis nokļuva meiteņu aprēķinos. Ko viņš īsti gribēja? Ar ko jūs sazinājāties?
  Karotāji ņēma un sagrieza viņu gabalos!
  Kristīna ar prieku dziedāja:
  - Būs šašliku šautene!
  Un viņa parādīja mēli.
  Un tad viņa ar basu kāju iemeta disku ar asām malām. Un nekavējoties nokāva piecus angļus.
  Magda iespēra ar pliku papēdi, un trīs angļi pārlidoja pāri bortam. Šeit viņa ir meitene - vienkārši mežonis!
  Un visi četri iesaucas:
  - Slava mūsu dieviem!
  Un viņš atkal griež... Jau simtiem angļu ir nocirsti. Un izdzīvojušie nokrīt uz ceļiem un skūpsta skaistas meitenes, viņu stiprās, noslīpētās, basās kājas.
  
  
  KRIEVIJAS PREZIDENTS VLADIMIRS ZEĻENSKIS
  Volodimirs Zelenskis pēc inaugurācijas paziņoja par Radas atlaišanu un pirmstermiņa parlamenta vēlēšanu rīkošanu. Tas parasti ir sagaidāms. Tomēr attiecības ar Krieviju joprojām bija saspringtas. Vladimirs Putins neapsveica Zelenski ar uzvaru un neatzina Ukrainas prezidenta vēlēšanas. Bet tas jaunajam jaunajam vadītājam pat nāca par labu. Nacionālisti, kas uz viņu skatījās ar aizdomām, atpazina viņu par savējo. Un Rietumi saprata, ka Putins tiešām ir agresors. Un nostiprināts atbalsts Ukrainai. Tā tas sākās veselībai un beidzās mieram. Zelenskis to uzņēma un ārkārtīgi spēcīgi uzstājās jaunajās Radas vēlēšanās. Izdevās iegūt parlamenta vairākumu. Un pēc tam sarīkoja vairākus referendumus. Tai skaitā konstitucionālā reforma.
  Prezidenta pilnvaras tika ievērojami paplašinātas. Un Rada, gluži pretēji, ir ierobežota. Pēc tam Zelenskis sāka apņēmīgi īstenot reformas un modernizāciju.
  Tajā pašā laikā Donbasā tika izgudrots viltīgs gājiens. Kareivītei Anastasijai Orlovai tika piedāvāts interesants variants. Viņa ar Ukrainas un Rietumu izlūkdienestu atbalstu kļūs par Luhanskas un Doņeckas apgabala gubernatoru. Tad viņam būs oficiāla dalība Ukrainā un nauda atjaunošanai un liela personiskā vara. Un pat viņa paša armija. Tas ir, Kadirova variants. Kad Krievija faktiski atdeva Čečenijai neatkarību, tikai formāli saglabājot kontroli pār to.
  Anastasija Orlova, kurai ir ietekme starp lauka komandieriem, pieņēma šo iespēju. Jāsaka, ka šī sieviete bija ļoti skaista, blonda un parasti pat ziemā aukstumā skraidīja basām kājām.
  Anastasija pieteica karu Jaunkrievijas "zagšanas" vadībai. Viņa ir ļoti kaujinieciska un autoritatīva meitene. Un Novoazovskā viņa nodibināja savu rezidenci. Daļa cilvēku un milicijas viņu atbalstīja.
  Anastasija ar baskāju meiteņu bataljonu veica vairākus reidus un ieņēma vairākas pilsētas. Izvērsās vietējās cīņas. Notika virves vilkšana.
  Anastasija darbojās diezgan prasmīgi un saņēma naudu no ārzemēm. Turklāt viņai bija atbalsts Krievijā. Tai skaitā no sievietēm. Veiksmi veicināja arī tas, ka Putins saslima. Var redzēt, ka ambiciozais Krievijas prezidents ir pārpūlējies. Un šādos apstākļos vadība Krievijā tika sadalīta. Anastasija to izmantoja un ieņēma Doņecku. Saņemiet nopietnu atbalstu.
  Karš sākās ar Luhansku. Bet ne pārāk enerģisks. Miliči īsti negribēja viens otru nogalināt.
  Galu galā Novorosijā notika prezidenta vēlēšanas, kurās uzvarēja Anastasija. To nekavējoties atzina ASV un Kijeva. Un tad citas Rietumu valstis un patiešām visas pasaules!
  Zelenskis turēja savu vārdu, piešķirot Novorosijai īpašu statusu Ukrainas ietvaros. Un Doņeckā atkal plīvoja dzeltenzilais karogs.
  Ir pienācis ilgi gaidītais miers.
  Zelenskis aktīvi cīnījās pret korupciju un pat ieviesa nāvessodu par ekonomiskiem noziegumiem. Smagi un prasmīgi vadot, izveidojis profesionālu komandu, Volodimirs Zelenskis nodrošināja Ukrainai augstus izaugsmes tempus. Valsts cēlās, un jaunā līdera spēks kļuva spēcīgāks. Uzlabojās attiecības ar Krieviju. Kas veicināja insultu, kas satvēra Putinu un padarīja viņu mazāk ambiciozu un agresīvu.
  Krievijā Zelenska popularitāte pieauga. Viņš bija spēcīgs orators, burvīgs cilvēks, populists. Un ne komunists, bet arī ne antikomunists. Populārs gan kreiso, gan krievu oligarhu vidū. Ļoti populārs krievu jauniešu vidū. Intelektuālis un draugs. Šķiet, ka tas ir inteliģents, bet sagrāba spēcīgu spēku. Jā, noteikti līderis, bet tajā pašā laikā džentlmenis! Augsta kultūra, bet tautai saprotama un mīlēta. Īsts talants vadībā. Un lielisks organizators.
  Un, kad pagāja pieci Ukrainas labklājības un uzplaukuma gadi un Zelenska vara beidzot tika nostiprināta, sekoja sensacionāls priekšlikums.
  Proti, apvienoties ar Krieviju. Izveidojiet vienotu savienības valsti ar kopīgu prezidentu ar lielu varu. Protams, tautas ievēlēts.
  Un Krievijā elite bija šokā. Lūk, gājiens! Līdz tam laikam Putins no smagas slimības bija novājināts un zaudējis popularitāti. Tātad viņš jebkurā gadījumā nevarēja pilnībā cīnīties. Un pats Medvedevs vispār nav cīnītājs un tautas nemīlēts.
  Un te Zelenskis nepārprotami vēlas kļūt par savienības valsts prezidentu un... Viņa izredzes ir reālas! Pirmkārt, Rietumi vēlētos redzēt Vladimiru Zeļenski kā Krievijas un Ukrainas prezidentu! Viņš parādīja sevi kā diezgan prorietumniecisku politiķi un eiropieti. Otrkārt, Zelenskis ir populārs Krievijā un īpaši Ukrainā. Treškārt, nav redzami konkurenti. Putins smagi slims, Medvedevs vājš un nav populārs, Zjuganovs un Žirinovskis par vecu. Citu līderu nav redzams. Turklāt, ceturtkārt, un uzmanieties no Krievijas oligarhiem un Zelenska, ir atbalsts.
  Jā, skaidrs, ka šis ir ļoti nopietns kandidāts uz Krievijas prezidenta amatu. Viņam piemīt spēks un harizma, kā arī neparastas oratoriskās dotības. Un arī gan Rietumu, gan Krievijas mediju atbalsts. Plus vēl jaunā popularitāte Krievijas politikā, veco un garlaicīgo vadītāju vadībā.
  Īsāk sakot, ir neērti atteikties un biedējoši pieņemt piedāvājumu. Putinam bija otrais insults. Medvedevs kļuva par Krievijas prezidenta pienākumu izpildītāju.
  Protams, nebūt nav droši, ka Zelenskis noteikti uzvarēs. Un es ļoti gribu anektēt Ukrainu. Medvedevam ir vēlme pārspēt Putinu! Bet vai ir vērts uzņemties tādu risku kā vēlēšanas ar Zelenski?
  Tomēr Krievijas iedzīvotāji atbalstīja ideju par apvienošanos ar Ukrainu. Simtiem tūkstošu cilvēku izgāja ielās, prasot: slāvu brāļu vienotību. Maskavā demonstranti sadūrās ar policiju. Daudzi cilvēki tika ievainoti. Sāka pieaugt protesta vilnis.
  Ar komunistiem Zjuganovs beidzot sasniedza, pareizāk sakot, sapuva, un jaunākā vadība sāka vest cilvēkus ielās. Pieprasa režīma maiņu.
  Pievilka arī nacionālisti, kuriem bija savi spēcīgi un ambiciozi līderi. Maidans kļuva arvien modernāks. Uz policistiem tika apmētāti akmeņi un Molotova kokteiļi. Cilvēku neapmierinātība, kas krājās jau ilgu laiku, sāka izpausties arvien spēcīgāka.
  Medvedevs rīkoja drošības padomi.
  Vairums biedru bija par apvienošanos - pamatojot to ar to, ka velns nemaz nav tik briesmīgs, kā tas ir uzgleznots. Un administratīvais resurss un propaganda ir milzīgs spēks! Un ka cilvēkiem var pamatīgi izskalot smadzenes, un viņi vispār balsos par valdošo partiju.
  Arī Krievijas miljardieri zvērēja uzticību Medvedevam, kurš bija paredzams, ilgi bija pie varas un vairāk vai mazāk piestāvēja visiem.
  Miljardieris Deribasko loģiski atzīmēja:
  - Ir jārīko vēlēšanu kampaņa stilā: Medvedevs šodien ir Putins, un nekādi Zeļenski mums nav bīstami!
  Romāns Abramovičs autoritatīvi atzīmēja:
  - Mēs izvilkām Jeļcinu no četru procentu reitinga vēlēšanu bedres, un vēl jo vairāk mēs jūs izvilksim! Mūsu nauda un mediju drošības nauda!
  Prohorovs apstiprināja:
  - Mēs nevēlamies tik lielus nodokļus bagātajiem kā Ukrainā, un mēs iestāsim visu par jums!
  Dmitrijs Medvedevs trieca ar dūri pret galdu un paziņoja:
  - Tad mēs pieņemam priekšlikumu par integrāciju un apvienošanos!
  Starp Ukrainu un Krieviju tika parakstīts apvienošanās līgums. Uzreiz spēku samērs izmainījās. Prezidenta vēlēšanas notiks trīs mēnešu laikā.
  Lai reģistrētos prezidenta amatam, pietiek vai nu savākt simts tūkstošus parakstu, vai arī iemaksāt drošības naudu deviņdesmit tūkstošus dolāru, kas tiks atgriezta tikai tad, ja tā sasniegs otro kārtu. Tie ir daži smieklīgi noteikumi. Daļēji ņemts no Krievijas un daļēji no Ukrainas likumdošanas.
  Dabiski, ka prezidenta kandidātu būs daudz, Medvedeva komanda acīmredzot uzskatīja, ka viņiem tas būtu vēl izdevīgāk! Viņi saka, ka varas elektorāta mobilitāte dos priekšrocības pirmajā kārtā. Un otrajā visi atbalstīs Medvedevu. Jebkurā gadījumā prezidenta pienākumu izpildītājs ar to rēķinājās. Un sākās...
  Anastasija Orlova, šī baskājainā Kleopatra, teica, ka Zelenskis būs pret veselu simtu. Un ka viņš ir Lanselots pret Putina un Medvedeva pūķi.
  Izvērsās vardarbīgi uzbrukumi presē. Daži bija Zelenska, citi Medvedeva pusē.
  Sācies kandidātu reģistrācijas periods. Krievija bija nemierīga. Džohara Dudajeva dēls parādījās Kaukāzā un pasludināja džihādu. Un saņēma plašu atbalstu islāma reģionos. Daudzi eksperti šeit turēja aizdomas par CIP ausīm. Turklāt Trampa prezidentūra beidzas, un mums ir jāizcīna vismaz dažas uzvaras. Un Zelenskis Krievijas tronī ir liela uzvara! Lai gan ir skeptiķi, kas apgalvo, ka Zelenskis var padarīt Krieviju par lielu valsti, daudz spēcīgāku, īpaši ekonomiski, nekā tā bija Putina laikā.
  Tātad Rietumos viedokļi dalās. Atsevišķa Ukrainas un Krievijas valsts, protams, ir spēcīga apvienība, un tā nebūt nav joks. Tas tiešām varētu būt briesmonis. Protams, apvienošanos atbalstīja arī Krievijas drošības spēki. Tā Anastasija ir forša sieviete. Viņa kopā ar meiteņu bataljonu un visām daiļavām bija basām kājām un bikini, apgāzās un sakāva krievu specvienības. Kad tie vāc putekļus, lai gāztu pārāk dedzīgo Zelenska cienītāju.
  Te meitenes parādīja, ka pasakaini cīnās basām kājām un bikini! Un Vympel specgrupa izrādījās sakauta karstām sievietēm. Rezultātā, un tika nolemts neiejaukties, pie varas Novorosijā nāca proukrainiskāka vadība.
  Anastasija cīnījās par Zelenski. Meitene kaujā prata mest ar basām kājām asus, plānus diskus un bumerangus, un granātas. Karotāji bikini kļuvuši par leģendu. Vesels pulks meiteņu, katra ir veselas divīzijas vērta. Tas ir milzīgs spēks!
  Anastasija metās pa sniegu, garām pazibēja viņas sarkanie, kailie papēži. Meitene dziedāja:
  Kosmosa plašumos, ticiet man, ir sapnis,
  Viņa ir kā saules stars debesīs...
  Svaroga acīs miers un tīrība,
  Viņš ir par mums, kā Jēzus augšāmceļas!
  
  Mēs dzemdēsim spožu likteni,
  Viņa maijā spīdēs kā saule ...
  Bet cik daudz nedzīvu es varu saprast
  Cik ļauns roks ar mums spēlē!
  
  Sargi savu dzimteni, bruņinieks,
  Lai debesu zvaigzne spīd...
  Mēs sargājam savas dzimtās zemes plašumus,
  Lai planēta kļūst par mūžīgu paradīzi!
  
  Bet ko gan var radīt briesmīgs komunisms,
  Viņš padarīs dzimtenes karogu par visvarenu ...
  Un niknais fašisms ies bojā ellē,
  Mēs caurdursim ienaidnieku ar ļoti spēcīgu sitienu!
  
  Tu dod sirdis mūsu dzimtenei,
  Lai liesmo ļoti spilgtā karstumā...
  Mēs iziesim savu cīņu līdz galam,
  Un fīrers tiks noslaucīts ar vienu sitienu!
  
  Biedrs Staļins nomainīja savu tēvu,
  Mēs esam dažādu paaudžu bērni...
  Gehennā bars aizies bojā dusmās,
  Un ģeniālais Ļeņins parādīs ceļu uz Ēdeni!
  
  Krievijā katrs zēns ir milzis,
  Un meitenes ir apmācītas cīnīties...
  Visvarenais Kungs, mums ir viens,
  Mēs krievi vienmēr esam spējuši cīnīties!
  
  Mēs sasniegsim, es ticu, ka drīz mēs esam viss,
  Fakts, ka Visumā nav augstāka ...
  Komjaunietis audzināja, zini airi,
  Un uzsit fīreram uz jumta!
  
  Vairs nav komunisma, zini idejas
  Tie ir skaisti un nesīs laimi!
  Un fīrers ir vienkārši nelietis,
  Ļoti mānīgs, ļoti melns uzvalks!
  
  Es esmu meitene - cīnītājas diženums,
  Basām kājām drosmīgi skrēja cauri salu ...
  Mana biezā zelta bize
  Uzbūvēja ātru rozi!
  
  Ideju var būt miljards
  Kā iekārtot dzimteni komunismā ...
  Ja redzi Fricu, sit stipri,
  Lai Ādolfs asiņainais nesēž tronī!
  
  Izvelciet fašistus ar dūri,
  Un labāk virzieties uz tiem ar veseri ...
  Brauksim pa Volgu ar vēju,
  Mums vienkārši nav žēl kazu graušanu!
  
  Mēs audzināsim karavīrus par Tēvzemi,
  Meitenes uzbrukumā...
  tēmēts ar skaistuma ložmetēju,
  Izmaksa nodarīs pāri Hitleram!
  
  Krievus neviens nevar uzvarēt
  Lai gan fašisma vilks, tad velns ir rūdīts...
  Bet joprojām stiprāks par viņa lāci,
  Kāda kārtība būvē jaunu!
  
  Par dzimteni, kandidējot uz Staļinu,
  Komjaunatnes steidzas basām kājām ...
  Nacisti tika sagriezti ar verdošu ūdeni,
  Jo lielkrievi ir foršākie!
  
  Berlīnē ienāks lepnas meitenes,
  Atstājiet baso pēdu nospiedumus...
  Virs tiem ir zeltains ķerubs,
  Un sudraba kā lapseņu pērles!
  Meitene tad dzied, bet kā viņa cīnās! Galu galā tieši viņa ar četriem partneriem savulaik izglāba kaujiniekus no pilnīgas sakāves netālu no Iolaiskas.
  Tad ienāca piecas meitenes bikini un basām kājām ar veselu armiju.
  Jā, tas bija skats.
  Anastasija daudz deva no ložmetēja, nogriežot ienaidnieka rindas, un tad ar kailajiem kāju pirkstiem viņa vienlaikus iemeta vairākus plānus diskus. Tās galvas ir nogrieztas.
  Un Anastasija dzied:
  - Par svēto Krieviju!
  Nataša arī šāva, cirta ienaidniekus un kā viņa čīkst, ar basu kāju metot granātu, notriekdama tanku:
  - Svarogam!
  Un tad zeltmatainā Zoja dod pagriezienu. Un arī viņš ar basu kāju met nāves dāvanu un kliedz:
  - Par nākotni Rodnovery!
  Un aiz viņiem piekāpsies arī Aurora. Un ar savu pliku papēdi viņš atlaidīs nāves dāvanu, kliedzot:
  - Par lielajām robežām!
  Un tad Svetlana stādīs. Viņš dos pagriezienu, un tad no ložmetēja un ar kailajiem pirkstiem viņš nosūtīs iznīcināšanu ...
  Un kailkājainā skaistule kliedz:
  - Par Romanovu atgriešanos!
  Jā, Anastasija bija cara impērijas atjaunošanas fane. Patiešām, Krievijā cars tik un tā ir pie varas. Tad kāpēc gan neizdot likumīgu monarhiju. Turklāt Romanovu dzīslās plūst daudzu Eiropas karaļu paaudžu asinis. Vai tā ir viņu ciltsraksti? Un kāds ir Putina un īpaši Lukašenko dzimums? Kas viņi ir par karaļiem? Bet Romanovi ir Dieva svaidītie!
  Anastasija ar draudzenēm bikini paveica daudzus brīnumus. Viņa cīnījās kā velns. Bet tad viņa sastrīdējās ar Putinu un nostājās Zelenska pusē. Vispār Anastasija redzēja, ka Ukraina tiek apvainota, un ar paaugstinātu taisnīguma izjūtu viņa nostājās vājāko pusē!
  Anastasija un viņas piecinieks atvairīja uzbrukumu Novoazovskai, kad mēģināja viņu arestēt kā nemiernieku. Vesela kolonna valdības spēku tika nogriezta un atbruņota.
  Pēc tam gūstekņi krita uz sejas un skūpstīja Anastasiju un otras meitenes kailās, putekļainās kājas.
  Meitene filozofiski stāstīja sagūstītajiem Novorosijas kaujiniekiem:
  - Es negribu tevi nogalināt! Jūs esat mani brāļi! Un es būšu tava karaliene!
  Kopumā Novorossia pieņēma Anastasiju bez lieliem bojājumiem un smagiem zaudējumiem. Tiesa, blondais terminators Doņeckas republikas gubernatoram nocirta galvu un nogalināja viņa apsargus, kas sastāvēja galvenokārt no kaukāziešiem.
  Anastasija jau sen ir leģenda. Krimā viņa darīja tādus brīnumus, ka saņēma Krievijas Federācijas varoņa zvaigzni. Bez viņas, ar partneriem bikini, tas neizdevās tik gludi. Bet tad Anastasiju paņēma un atņēma visas Krievijas balvas. Tai skaitā par krievu specvienību slepkavību kaujā, kad viņi mēģināja tos aizvākt. Tika ierosināta pat krimināllieta.
  Bet viņi neuzdrošinājās uzsākt lielu karu ar de facto neatkarīgo Novorosiju. Turklāt Putins saslima, un bez viņa neviens negribēja uzņemties atbildību.
  Īpaši Medvedevs, kurš kopumā nav līderis garā un garā. Bet tieši tas Medvedejs piestāvēja Krievijas oligarhiem un Putina apkārtnei - ar viņu var viegli manipulēt.
  Lai kā arī būtu, pret Zelenski ir sacēlusies milzīga propagandas mašīna. Viņi sāka visu vainot. Un ka tas bija tā, it kā narkomāns un zaglis, un ar ārzonu kompānijām izvilka miljardus, un ka viņš vispār bija gejs.
  Province gāja rakstīt. Un, protams, bija liecinieki un dažāda veida apliecinājumi. Tostarp apsūdzības par homoseksualitāti. Pat tiklīdz sākās kandidātu reģistrācija, un netīrumi jau ir izgāzti.
  Vēlēšanās piedalīties gribētāju, gan ukraiņu, gan īpaši krievu, skaits izrādījās kolosāls. Kāpa gan komunisti, gan nacionālisti. Negaidīti pat vecais un slimais Zjuganovs iebāza galvu vēlēšanās. Lai gan viņš jau pametis Komunistiskās partijas priekšsēdētāja amatu. Vēlēt devās arī Afonins, Udaļcovs un Grudiņins. Un vispār vēl ir bariņš kreiso kandidātu, maz zināmu, bet kurtu. Un tik daudz cilvēku, kas vēlas būt par prezidentu, uzkāpa! Kā ir ar deviņdesmit tūkstošiem dolāru? Vai tā ir tik liela summa pēc Krievijas standartiem?
  Kā tanki labprāt uzkāpa. Un uzņēmēji, un mākslinieki, un estrādes mākslinieki, un rakstnieki. Jā, arī rakstnieki ir aktīvi. Uztaisi sev sludinājumu. Un deviņdesmit tūkstoši dolāru nav tik daudz. Tātad CVK ieplūda simtiem pieteikumu.
  Nu, vēlēšanas! Nu izrāde izdevās! Pat Alla Pugačova iebāza galvu prezidenta amatā. Un kāpēc gan ne? Alka sāka aizmirst, tur viņa var par sevi atgādināt! No vecajiem Jurijs Lužkovs kāpa prezidenta amatā. Es arī gribēju sev atgādināt.
  Nu, protams, šāda izrāde nevarēja iztikt bez Vladimira Volfoviča. Taču šoreiz vēlēšanās piedalījās viņa dēls Igors Ļebedevs un labā roka Degtjarevs. Viņi arī devās uz vēlēšanu iecirkņiem trīs kolonnās.
  Sakustējās arī nacionālisti. Protams, uz prezidentūru devās gan leģendārais cietumā izcietušais Demuškins, gan, kas interesanti, Spider, Metal Corrosion līderis, rokgrupas Kolovrat vadītājs un daudzi citi.
  Nu, protams, estrādes dziedātāji uzsāka kampaņu. Šeit ir Filips Kirkorovs un Nikolajs Baskovs. Viņiem arī kopumā nav ko zaudēt. Tāda kaujas gvarde izvērsta.
  Un Timotejs un Vitas, un vispār ļoti daudzi devās kampaņā.
  Protams, ne nejauši! Medvedeva plāns bija izvirzīt milzīgu skaitu kandidātu, kuriem otrajā kārtā būtu jānodod viņam balsis. Kopējais plāns ir interesants. Medvedeva reitings sākotnēji ir zemāks nekā Zelenskim. Un bez viltības uzvarēt nav iespējams!
  Bet galu galā Jeļcinam bija nulle reitings, bet viņš spēja pārspēt Zjuganovu. Tiesa, pēdējais vadīja vēlēšanas kā invalīds: ar nolūku zaudē!
  Un šajā gadījumā Medvedevam pretojas izcils un ļoti talantīgs cilvēks.
  Tātad šeit notiek daudz kas. Šovā Solovjovs Zelenskis tika pastāvīgi apliets ar dubļiem. Tiesa, tad kāda meitene ar baso kāju pirkstiem iesita Solovjovam sejā saldējumu. Un izrāva viņai aci. Pēc tam kļuva skaidrs, ka Zelenskim mest ar dubļiem nav droši! Piemēram, šis puisis ir ukraiņu ērglis!
  Kopumā krievu sabiedrībā nebija vienotības. Daudzi, daudzi atbalstīja Zelenski. Patīk, tiešām jaunas asinis un spēja pacelt Ukrainu bez augstām naftas un gāzes cenām! Un kā ar Medvedevu? Valsts burtiski aizrās ar dolāriem par naftu un gāzi, un ekonomika atrodas pilnīgā stagnācijā. Izaugsmes nav, pieaug tikai bezdarbs.
  Medvedevam kopumā ir visaugstākais antireitings starp visiem politiķiem. Lai gan tieši tas ir izdevīgi oligarhiem. Vairāk atkarīgi no tiem, vairāk pārvaldāmi. Krievijas valdība sāka steigšus visiem celt algas un pensijas. Un daudzas reizes...
  Ne tikai tas, ka Medvedevs pat ierosināja samazināt pensionēšanās vecumu par diviem gadiem. Piemēram, viss ir cilvēku labā. Un tika veikti grozījumi, lai palielinātu pensijas un skaitītu darba pieredzi pēc aiziešanas pensijā.
  Medvedevs neaizmirsa arī amatpersonas. Lai viņi pieceltos un balsotu par viņu. Jo īpaši tika atceltas publiskās ienākumu deklarācijas, un bija atļauts saņemt dāvanas līdz tūkstoš dolāru. Kas, protams, ierēdnim patika. Tāpat arī atļauja turēt nekustamo īpašumu ārvalstīs, kā arī konti.
  Lai piesaistītu smēķētājus savā pusē, tika būtiski mīkstināts pretsmēķēšanas likums. Alkohola tirdzniecība naktī ir atļauta, un pat azartspēļu bizness ir legalizēts. Pēdējo oligarhi atzinīgi novērtēja, patiesībā, kāpēc zaudēt šādus ienākumus un novest tos pagrīdē.
  "Dolls" nodošana ir atgriezusies. Viņi televīzijā sāka rādīt vairāk erotikas.
  Medvedevs arī izsludināja amnestiju un pat lika ieslodzītajiem samaksāt naudu. Un tas arī ir ievērojams procents no balsīm. Un paši notiesātie un viņu ģimenes.
  Kopumā Medvedevs izvirzīja saukli: vairāk brīvības! Patiešām, Krievija ir nogurusi no Putina despotisma. Kad tu pat TV kailu sievieti neredzēsi!
  Un, protams, bija mēģinājums parādīt: dzīve ir kļuvusi brīvāka, dzīve ir kļuvusi jautrāka!
  Medvedevs arī pazemināja alkohola cenu un atļāva alus reklāmu televīzijā. Patiesībā, kāpēc iet pārāk tālu.
  Bet Kaukāzā sākās karš. Pēc Putina aiziešanas augstienes sāka pieprasīt vēl lielākas privilēģijas un tiesības. Un viņu ambīcijas ir tikai augušas. Turklāt Turcija sāka aktīvi izdarīt spiedienu uz Kaukāzu, viņu ambīcijas auga, īpaši Sīrijā, Erdogans saņēma pārāk maz, viņaprāt. Situāciju pasliktināja naftas cenu un līdz ar to arī gāzes cenu kritums. Tūlīt pēc Maduro režīma gāšanas Venecuēla palielināja ražošanu. Amerikas Savienotās Valstis un Irāna beidzot ir samierinājušās, un Lībijā ir izveidota vienota valdība.
  Naftas cenu kritums sagrāva Krievijas rubļa kursu, paaugstināja inflāciju un devalvēja algu un pensiju pieaugumu.
  Un pieaugošā kaujinieku aktivitāte Kaukāzā spēlēja pret Medvedevu.
  Tika teikts, ka viņš nav spējīgs saglabāt Putina mantojumu. Un kas tas ir, kā tas bieži notiek: superzvaigzne ir iecēlusi sevi par vāju pēcteci.
  Gan ASV, gan arābu valstis un pat Irāna veicināja separātismu Kaukāzā. Un starp drošības spēkiem bija domstarpības. Daži vēl gribēja Putina ilggadējo partneri Medvedevu redzēt prezidenta amatā! Un citi gatavojās pielīmēt daudz populārāko Sergeju Šoigu.
  Bet pēdējo neatbalstīja oligarhi un rūpnieki. Viņi to uzskatīja par pārāk kreisu, un miljardieriem bija apnicis viena cilvēka diktatūra. Visi gribēja liberāli tronī un samierināšanos ar Rietumiem. Medvedevs, gaidījis, kad beigsies prezidenta kandidātu reģistrācijas periods, ņēma un atlaida Šoigu. Kas izraisīja nemierus armijā.
  . NODAĻA #2
  Tad Medvedevs piešķīra Šoigu sen solīto maršala pakāpi un iedeva viņam goda premjerministra vietnieka amatu. Arī populistisks gājiens. Bet jebkurā gadījumā priekšvēlēšanu izlīdzinājumi nebija par labu prezidenta pienākumu izpildītājam.
  Punktus guva Zelenskis, kurš bija jaunāks, veiksmīgāks, daiļrunīgāks. Un pat tad, kad tas tika reģistrēts, vairāk nekā divi simti prezidenta kandidātu saglabāja neapstrīdamu vadību. Bet Medvedevam bija jācīnās par otro vietu. Par viņa konkurenti uz otro kārtu negaidīti kļuva Alla Pugačova. Pēkšņi reitingā uzlēca primadonna, kura novecojusi un ilgi nerīkojās, ar PR ne pārāk tiecas.
  Varbūt tā bija reakcija uz kaitinošajiem politiķiem. Žirinovskim un Zjuganovam, gluži pretēji, viņu reitingi strauji kritās. Abi šie politiķi ir šausmīgi noguruši no tautas. Turklāt viņu vēlēšanu laukā parādījās jaunāki un oriģinālāki līderi.
  Acīmredzami piebilda Demuškins, kurš cietumā saņēma mocekļa tēlu. Suraikins joprojām nespēja gūt vārtus, taču punktus sāka gūt arī cits viņa partijas biedrs Sergejs Kovaļovs, labākais Krievijas profesionālais bokseris.
  Kopumā Sergejs Kovaļovs izrādījās interesants puisis. Viņš kandidēja uz Maskavas mēra amatu un visiem negaidīti kļuva par otro. Iestājās Krievijas Komunistiskajā partijā. Un arī sāka pievienot reitingu.
  Jāpiebilst, ka Sergejs Kovaļovs ir ļoti lielisks bokseris - labākais starp krieviem, pat apsteidza Kostju Tsju.
  Sergejs Kovaļovs tādējādi ir terminators un bīstami tuvojās Medvedevam.
  Tiesa, lielākajai daļai Krievijas vēlēšanu dienestu ir reitings un. O. prezidents bija pārvērtēts. Bet paaugstinājums bija kapitāls. Tomēr Medvedevam īpaši nepaveicās. Pēc Putina kaut kā laime kļuva skopāka. Naftas cenas turpināja kristies, kritās arī rubļa kurss, cenas strauji pieauga. Kaukāzs dega arvien aktīvāk. Un pat kadirovieši sāka cīnīties kaujinieku pusē. Tāda situācija radās. Un tad talibi trāpīja arī Krievijas karaspēkam uz robežas ar Tadžikistānu.
  Un, kā izrādījās, krievu karaspēks nebija gatavs. Medvedevs atkal piecēlās. Turklāt Aizsardzības ministrijā un Finanšu ministrijā atklājās skandāls ar piesavināšanos. Uz Medvedeva vecajiem draugiem krita ēna. Bija arī šaubas par to, kurš no Krievijas nozadzis simtiem miljardu dolāru. Arī aizdomas. Un mediji sadusmojās...
  Savukārt Zeļenskis vēlēšanu kampaņu vadīja mierīgi, profesionāli, kā izrādi. Žirinovskis, kā vienmēr, vairāk strādāja varas iestādēm, nevis sev. Zjuganovs tika izsvilpts un apmētāts ar sapuvušām olām. Tad vēl incidenti...
  Protams, Ksenija Sobčaka piedalījās vēlēšanās, un viņa nevarēja neizmest konusu. Viņa to paņēma un iemeta Žirinovskim sejā kūku. Un piesaistīja uzmanību. Tas bija arī diezgan episki.
  Vēlēšanās piedalījās arī Aleksandrs Povetkins. Krievu bokseris pēc zaudējuma Džošuā ilgu laiku nevarēja atgriezties, pēc tam pāris reizes aizvadīja kautiņus ar garāmejošajiem pretiniekiem, un salūza uz nopietnāku. Pēc karjeras pabeigšanas viņš devās politikā, sāka veidot nacionālistu partiju.
  Pagaidām bez īpašiem panākumiem.
  Taču Povetkins televīzijas debašu laikā ar dūri iesita pretiniekam pa seju. Viņš bija izcils, un tas nedaudz paaugstināja viņa reitingu.
  Vispār vēlēšanas notika histēriski.
  Viņi rīkoja televīzijas debates: viņi deva trīsdesmit sekundes, lai atbildētu, un rezultāts bija strīds. Ballītes, kautiņi, skandāli. Vesels bars.
  Medvedevs tika nekaunīgi paaugstināts, taču viņa reitings praktiski neauga. Joprojām šaubas par izkļūšanu otrajā kārtā.
  Zelenskis izgāja ar lielu pārsvaru. Un nav brīnums! Vladimiram piecu gadu laikā izdevās pielikt punktu bezdarbam un atjaunot visas rūpnīcas un rūpnīcas, kā arī uzcelt jaunas.
  Viens no Zelenska sasniegumiem bija lauksaimniecības un alternatīvo enerģijas avotu attīstība.
  Jo īpaši Ukrainā ir parādījušās spēkstacijas, kas darbojas un uzlādējas no atmosfēras spiediena atšķirībām. Kā arī ģeotermālās elektrostacijas. Un daudz vairāk. Tostarp izmantojot jonosfēras enerģiju. Tā notika, ka zinātne nostājās pret naftu un gāzi.
  Īsta sensācija bija rūpnīcas parādīšanās Ukrainā, kas ražo sintētisko pārtiku un piegādā to Ķīnai. Un Krievija ir samazinājusi pārtikas eksportu.
  Starp ukraiņiem bija arī nominanti. Jo īpaši Vladimirs Kļičko. Slavenajam bokseram ir bijusi grūta karjera. Atgriezies ringā: uzvarot Čaru un Taisonu Fjūriju. Taču trešā revanša spēle pret Džošua tomēr atkal zaudēja, taču nopelnīja lielu naudu. Un viņš paziņoja par savu galīgo aiziešanu no boksa.
  Bet tad viņš atkal atgriezās. Viņš cīnījās Kijevā ar Gasijevu un uzvarēja. Pēc tam viņš aizvadīja vēl vienu cīņu un izcīnīja regulārā pasaules čempiona titulu - beidzot pārspējot gan Formena rekordu, gan Džo Luisa rekordu. Pēc tam viņš paziņoja par nomināciju apvienotās Krievijas un Ukrainas prezidenta amatam. Un jāsaka, ka Vladimirs Kļičko ukraiņu vidū ir otrais aiz paša Zelenska. Un, neskatoties uz stabilo boksa vecumu, Vladimirs Kļičko jau priekšvēlēšanu kampaņas laikā noturēja obligātu aizstāvību pret bokseri, kurš bija par viņu divdesmit gadus jaunāks. Un atkal uzvarēja ar nokautu.
  Pēc tam Vladimira Kļičko reitings uzlēca, un viņš pietuvojās Medvedevam, iegūstot izredzes uz otro kārtu.
  Kopumā šajās vēlēšanās bija viens neapstrīdams favorīts: Zeļenskis, un par otro vietu bija ļoti saspringta cīņa. Alla Pugačova, kura uz īsu brīdi apsteidza Medvedevu cīņā par otro vietu, sāka izstāties. Principā tas nav nekas spilgts un neiedegās. Otrajā vietā ierindojās Vladimirs Kļičko. Taču viņa elektorāts nav īpaši stabils. Ringā cīnījās un atkal čempiona titulu izcīnīja Sergejs Kovaļovs, kuram izdevās tikt pēc trim neveiksmēm un savākt visas četras pussmagā svara jostas.
  Un viņa reitingi atkal pieauga. Varētu iekļūt arī otrajā kārtā. Citi Ukrainas bokseri: Usiks un Lomačenko atbalstīja Zelenski un prezidenti nekāpa. Lai gan abi vēl nav beiguši karjeru. Un kāpēc viņiem būtu jāpabeidz? Usiks pēc punktiem pārspēja Džošua un kļuva par neapšaubāmu pasaules čempionu smagajā svarā. Lomačenko klīst no vienas svara kategorijas uz otru, un viņam tiek maksāti tik lieli honorāri, ka viņš nelabprāt pārtrauc karjeru.
  Arī ASV vēlēšanu kampaņa. Donalds aiziet pēc diviem termiņiem, un viņam nav īpaši veselīgi kāpt trešajā. Jaunieši kandidē uz prezidentu. No demokrātiem, ļoti skaista sieviete gubernatore apmēram trīsdesmit deviņus gadus veca - iespējams, jaunākā dāma no prezidenta kandidātiem. No republikāņiem, arī no jaunajiem ģenerāļiem-kara pret Irānu varoņiem.
  ASV ir mainījusies politiķu paaudze.
  Krievijā Putins varēja un varēja pārspēt Zeļenski, bet viņš acīmredzot sadega darbā. Pārspriegums ir darījis savu! Un ko viņš gribēja - pārvērtēja savus spēkus, neuzticējās videi. Un varbūt pat atkarīgi. Pēc Nazarbajeva aiziešanas uz NVS devās vēl viens vilnis - demokratizācija. Kazahstāna kļuva par parlamentāru republiku. Lukašenka kaut kā aizdomīgi pazuda Baltkrievijā. Un arī prezidents ir kļuvis par tēlu.
  Atnāca vēl viens vilnis. Jau Turcijā parlaments ir izvirzījies pret Erdoganu. Svārsts pagriezās uz otru pusi.
  Zelenskis tiešām mainīja konstitūciju par labu lielākai autokrātijai, bet Rietumos viņu uztver kā savu cilvēku! Jā, referendumi notiek visu laiku. Un tur ir īsta vārda brīvība.
  Jebkurā gadījumā pagaidām īpašu problēmu Zelenskim uzvarēt otrajā kārtā nav. Visticamāk, tieši Medvedevs iekļūs otrajā kārtā - administratīvais resurss var pārspēt zemo popularitāti un ne pārāk veiksmīgo valdīšanu. Daudzi atzīmēja arī līdzības ar Ukrainas vēlēšanām - daudz prezidenta kandidātu, Zelenska vadība, zemi reitingi varas iestādēm un augsti antireitingi.
  Vai Zeļenskis varētu uzvarēt Putinu, tas ir cits jautājums, bet Medvedevs nepārprotami nevilkās uz tautas līdera lomu. Un demokrātija šeit jau spēlēja pret varas iestādēm.
  Medvedevs nevarēja īpaši noskaņoties cīņai. Viņam nav tāda rakstura. Nav īsts cīnītājs!
  Bet visu autokrātiju problēma ir tā, ka pēcteči nav īpaši labi! Parasti diktators lika aiz sevis vājinieku - lai neapgāž! Tā kā, piemēram, Nazarbajeva pēctecis bija ierobežots ar varu. Un viņš neiebilst - mīkstas miesasbūves!
  Un Vladimirs Zeļenskis katrā ziņā nāca pie varas no opozīcijas un nav nekāds vārgulis.
  Jāteic, ka Putins arī tika uzskatīts par mīkstu un vāju, tāpēc tika iecelts par prezidentu pēc trokšņainā Jeļcina. Bet kā izrādījās, klusā purvā ir velni!
  Un tad izrādījās, ka tas nav tāds purvs un kluss. Bet Medvedevs, šķiet, nav vilks aitas ādā, bet gan patiešām dabiska aita. Un nevar uzkrāt spēkus.
  Žirinovskis apvainojis Zelenski ar neķītrām valodām un sodīts. Vairāki desmiti prezidenta amata kandidātu izstājās par labu Medvedevam, taču tas neko nedeva. No slavenajiem, kas filmējās, bija bokseris Deniss Ļebedevs. Viņš patiešām ir tehniski progresējis. Un bija arī uzņēmēji, mazi kultūras darbinieki. No rakstniekiem Medvedevam par labu filmējās tikai Sergejs Lukjaņenko. Pārējie gribēja tikt paaugstināti amatā. Un visi ticēja veiksmei.
  Medvedevs ir diezgan pieaudzis. Taču bija cerība, ka armija, cietums un policija nobalsos, kā likts. Plus vēlētāju uzpirkšana. Un, protams, agrā balsošana. Arī šeit jau ir visas iespējas gūt panākumus.
  Jā, tieši tas rosināja pastiprinātu varas iestāžu aktivitāti. Sniedziet priekšlaicīgu balsošanu. Un, protams, ir viltojumi. Un vēlme balsot ar sirdi.
  Atšķirībā no 1996. gada vēlēšanām Medvedevam savu reitingu neizdevās paaugstināt. Jāsaka, ka arī Jeļcinam paveicās. Jo īpaši Džohars Dudajevs nejauši nomira. Kāda muša viņu iekoda, zvana laikā neveiciet ierastos piesardzības pasākumus. Galu galā, ja tas būtu noticis nedaudz agrāk, viņiem nebūtu bijis laika streikot. Un nedaudz vēlāk viņi aizsegs tikai antenu, un pats Džohars būtu drošā attālumā. Tāda veiksme karā un propagandai.
  Un šeit jūs nevarat pabeigt Dudajevu. Un nav Radujeva, kurš tik stulbi tika pieķerts prezidenta vēlēšanu priekšvakarā Krievijā. Bet Dudajevs jaunākais negrib mirt vēlēšanu laikā. Un vispār, acīmredzot, pēcteču triumvirāts: Jeļcins, Putins, Medvedevs - tiek pārtraukts ...
  Vēlētāju pirkšanas mēģinājumi tika nopludināti un izraisīja vēl vienu skandālu. Patriarhs nevienu neatbalstīja, strīdoties: Dievam pieder Dievam, un ķeizaram ir ķeizaram. Vispār Jeļcina laikā kaut kā izrādījās vieglāk. Un pareizticīgā baznīca nez kāpēc nostājās Jeļcina pusē, kurš jau šķita pilnīgi bezcerīgs. Un industriālās aprindas.
  Un tagad krievu oligarhi sāka flirtēt ar Zelenski. Acīmredzot Medvedevu nevar audzināt.
  Un noskaņojums medijos sāka mainīties. Aizvien vairāk Zelenskis tika slavēts. Jau Žirinovskis sāka teikt, ka viņa vārdabrālis patiesībā ir dimanta cilvēks.
  Medvedevs atkal dubultoja algas un pensijas. Bet rublis sabruka pavisam. Un inflācija sākās. Paaugstinājušies arī tarifi.
  Pat vajadzēja, prasa SVF kredītu. Un nafta un gāze kļūst arvien lētāki un lētāki.
  Irāna, Venecuēla, Lībija un Saūda Arābija palielina savu eksportu. Un arī ASV tika ieviesta jauna slānekļa ieguves metode. Izmaksas ir krasi samazinājušās.
  Un tad Ķīnā ir ekonomikas lejupslīde un nemieri. Nu saprotams - noguris no kompartijas kundzības. Un ķīnieši grib brīvību un daudzpartiju sistēmu!
  Valdība Indijā ir nedaudz mainījusies. Notika apvērsuma mēģinājums un diktatūras izveidošana.
  Konfrontācija Kaukāzā ir strauji pieaugusi. Nemieri sākās arī Sibīrijā. Īpaši pastiprinājušies separātisti.
  Lielbritānijā partija uzvarēja vēlēšanās: "Renesanse", tomēr koalīcijā ar laboriešiem. Karaliene Elizabete joprojām ir dzīva, taču apsolījusi, ka dosies prom uz savu simtgadi, pēc kuras tiks rīkots referendums par monarhijas atcelšanu. Un Lielbritānijas prezidenta dibināšanas birojs.
  Francija ir nemierīga. Makrona vietā uzvarēja Mērija Lipena, un tika mēģināts izveidot diktatūru. Bet paši franči nezina, ko grib, viņi iestudēja jaunu Maidanu. Jā, bezprecedenta mērogā. Un Marija bija spiesta atteikties no saviem radikālajiem plāniem izraidīt arābus un citus. Vēl ļaunāk, ka augstākā tiesa atcēla prezidenta vēlēšanas, un Mariju arestēja.
  Pirmstermiņa vēlēšanas tika izsludinātas arī Francijā. Tas ir, kā vienmēr visur haoss.
  Baltkrievijā, piedzērušies no Lukašenko tirānijas, sarīkoja referendumu un vispār likvidēja prezidenta amatu. Republika kļuva parlamentāra, un jaunais premjerministrs teica, ka varētu būt pievienošanās Krievijai. Bet pēc prezidenta vēlēšanām tur. Zelenskis ir ļoti populārs Baltkrievijā.
  Kazahstānā pasliktinājušās attiecības starp prezidentu un parlamentu. Bija impīčmenta draudi. Bet viņi ātri vienojās, bet valsts vadītāja vara bija vēl ierobežotāka.
  Medvedevs kļuva arvien nervozāks. Tuvojās vēlēšanas, un Zelenska reitings bija vairākas reizes augstāks. Tiesa, pirmajā kārtā viņš neuzvar, bet jebkurā gadījumā Medvedevs piespēlē. Ir tikai aprēķins, lai apkrāptu vai izsist.
  Notika slepenā padome. Sapulcināti Krievijas miljardieri.
  Medvedevs atklāti paziņoja:
  - Vai vēlaties, lai ārzemju ukrainis saņemtu milzīgo impērijas prezidenta varu?
  Deribasko loģiski atzīmēja:
  - Gribam vai nē, ar jebkuru varu jāsamierinās! Zeļenskis nav komunists, un ... Tas nav Zjuganovs, kurš mums nekādā gadījumā nederēja!
  Medvedevs sausi noteica:
  - Ienākuma nodoklis Ukrainā ir daudz augstāks nekā Krievijā!
  Romāns Abramovičs iesmējās un atzīmēja:
  - Un kas zina un ņem vērā mūsu ienākumus! Turklāt nesen viņi tur ir samazināti un gandrīz izlīdzināti ar mūsējiem!
  Prohorovs atbildēja ar smaidu:
  - Valdības mainās. Mēs paliekam! Ko jūs varat ieteikt?
  Medvedevs niknumā ķērka:
  - Es neticu, ka Jeļcins uzvarēja godīgi!
  Deribasko vēsi atbildēja:
  - Ja Zjuganovs nebūtu Jeļcina sāncensis, tad Borikam tiešām būtu maz izredžu. Bet cilvēki joprojām pārāk labi atcerējās komunistiskās varas "šarmu". Proti: tukši plaukti, kartes, kuponi, vizītkartes, garas rindas, alga pieci dolāri mēnesī. Protams, neviens negribēja atgriezties šajos elles laikos. Jā, pat lai pazaudētu izrādi un politiskos šovus, kā arī filmas ar seksu un daudz ko citu. Tauta gribēja brīvību. Un balsoja nevis par Jeļcinu, bet pret Putnubiedēkli Zjuganovu. Un Zelenskis tautu nebiedēs. Atšķirībā no Putina viņš neslēgs Kukli šovu un neliks cilvēkus uz kārtīm. Tikai deviņdesmit sesto gadu nevar atkārtot. Jeļcins nozaga piecus sešus procentus, bet uzvarēja ar trīspadsmit! Tik gandrīz godīgi!
  Un Zelenskis iet ar tādu starpību, ka nevar viņu pārspēt!
  Medvedevs kliedza:
  - Viņi mani iemeta! Sazvērests!
  Romāns Abramovs atzīmēja:
  - Gan jau mums sankcijas atņems! Un tu esi Lācis ... Tu jau esi nopelnījis savu pensiju!
  Medvedevs šņāca:
  - Dedzini ellē!
  Prohorovs loģiski atzīmēja:
  - Nav elles! Ir tikai putnubiedēklis, lai iekasē naudu!
  Medvedevs neizpratnē jautāja:
  - Jā? Un ka Dieva nav?
  Prohorovs pasmaidīja un atbildēja:
  - Kāds Dievs? Viņi to pārstāv savādāk!
  Romāns Abramovičs ieteica:
  - Var radīt jaunu ticību! Kas ir bagāts, to Dievs mīl! Kurš ir bagātākais no visiem, to Dievs mīl visvairāk!
  Medvedevs pamāja.
  - Loģiski! Bet ko teiks tauta?
  Romāns Abramovičs iesmējās:
  - Jūs varat izglītot tautu!
  Medvedevs gurkstēja:
  Ceru, ka paliksim draugi!
  Tad viņš izgāja no istabas...
  Pasaulē turpināja plosīties notikumu kaleidoskops. Vitālijs Kļičko arī atgriezās ringā un cīnījās Kijevas stadionā. Viņš cīnījās ar Maiklu Taisonu. Divi veci vīri, ļoti slaveni un populāri. Nu viņi nopelnīja daudz naudas. Maikls Taisons, protams, piekrita cīņai, jo bija gandrīz vai ubags.
  Pat ja jaunākais un, galvenais, daudz labākā formā, Vitālijs Kļičko viņu burtiski pārspēja. Vladimirs Kļičko sacīja, ka joprojām vēlas izcīnīt absolūtā pasaules čempiona titulu un cīnīties ar Usiku. Pēc tam viņš pārspēs visus rekordus, kļūstot par vecāko absolūto pasaules čempionu... Un viņš var nomierināties. Ko viņš vēl var pārspēt? Džo Luiss jau ir pārspēts, un Foremens ir pārspēts, un četras reizes ieguva pasaules čempiona titulu smagajā svarā.
  Vitālijs Kļičko no cīņas nopelnīja daudz naudas, papildināja kasi un slavu un aizvadīja salīdzinoši vieglu cīņu.
  Zelenskis Vitāliju Kļičko apbalvoja ar Iļjas Muromeca Zelta ordeni. Un tas izpelnījās papildu simpātijas.
  Politikas pasaulē vispār bokseri ir kļuvuši populāri. Floids Mavaizers kandidē uz ASV prezidenta amatu. formāli neatkarīga. Un ar pieklājīgu vērtējumu. Un kas tas par miljardieri, un nepārspētu bokseri, un melnādainu. Kāpēc ne pretendents?
  Floids Mavaizers atbalstīja Zelenski prezidenta vēlēšanās un solīja draudzību.
  Tikai daži Floidi vēlējās atspēlēties ar Pakio, un viņi par to savāca daudz naudas.
  Medvedevs acīmredzami zaudēja zemi zem kājām. Lai radītu zināmu ārprātu, viņš Anatoliju Kašpirovski iecēla par veselības ministru ar premjerministra vietnieka pakāpi. Kas, protams, ir spēcīgs gājiens, bet ar to nepietiek. Starp citu, Anatolijs Kašpirovskis kļuva par vecāko ministru un vicepremjeru Krievijas vēsturē. Jā, rekordists! Dmitrijs Medvedevs arī apbalvoja Anglijas karalieni ar Svētā Andreja Pirmā aicinājuma ordeni, pat nodeva varoņa zvaigzni Šoigu. Un viņš Gorbačovam atņēma augstāko ordeni. Kas kopumā nav tik skaisti.
  Un viņš arī paņēma un atjaunoja Beriju maršala pakāpē. varbūt piesaistīt
  savā staļinistu pusē. Un Borisam Ņemcovam pēc nāves tika piešķirts pirmās pakāpes ordenis Par nopelniem Tēvzemes labā. Turklāt viņš ar savu dekrētu par Staļingradu pārdēvēja Volgogradu. Arī flirtē ar staļinistiem. Bet tāpat arī liberāļi. Novodvorskaja pēc nāves piešķīra Krievijas un ... Staļina varoņa titulu!
  Pēc nāves Medvedevs Jurijam Gagarinam pasniedza arī Svētā Andreja Pirmā aicinājuma ordeni. Un viņš atjaunoja Uzvaras ordeni Leonīdam Iļjam Brežņevam. Krievijas varoņa zelta zvaigzni Medvedevs negaidīti pasniedza arī Garijam Kasparovam.
  Arī flirtē ar liberāļiem. Un ar komunistiem. Gan jūsu, gan mūsu.
  Medvedevs pāvestam Franciskam Pirmajam pasniedza arī Svētā Andreja Pirmā aicinājuma ordeni.
  Arī ļoti dāsnas "lielā valdnieka" dāvanas! Turklāt Medvedevs pēkšņi atkal samazināja pensionēšanās vecumu gan vīriešiem, gan sievietēm līdz piecdesmit pieciem gadiem. Kas izrādījās sensācija. Un atkal palielināja pensijas.
  Ko jūs darāt vēlēšanu priekšvakarā.
  Turklāt prezidenta pienākumu izpildītājs Vladimiram Žirinovskim piešķīra ģenerālleitnanta pakāpi. Piemēram, par uzticīgu kalpošanu ņemiet to no kunga pleca. Un viņa dēls Igors Ļebedevs negaidīti tika iecelts par ārlietu ministru vecā un Rietumos nemīlētā Lavrova vietā.
  Medvedevs Demuškinam piedāvāja arī Iekšlietu ministrijas vadītāja amatu, taču autoritatīvs nacionālists atteicās. No jaunajiem amatiem sensācija bija Ksenijas Sobčakas iecelšana kultūras ministres amatā. Viņa, redzot, ka viņas reitings ir diezgan mazs, piekrita. Bet viņa arī pieprasīja vicepremjera amatu. Medvedevs tam piekrita.
  Javļinskis arī piedalījās vēlēšanās, taču saslima pavisam un veselības apsvērumu dēļ izstājās.
  Prezidenta pienākumu izpildītājs viņam piešķīra arī Krievijas varoņa zvaigzni.
  Mihails Kasjanovs saņēma ordeni Par nopelniem Tēvzemes labā, pirmās pakāpes un Goda padomnieka tautsaimniecības amatu. Par ko viņš atteicās par labu Medvedevam. Bet tās ir ļoti mazas procentu daļas.
  Sergejam Kovaļovam tika piedāvāts sporta ministrs, taču viņam tas šķita par maz.
  Izcēlās konflikts ar konstitucionālās tiesas priekšsēdētāju. Zorkins beidzot aizgāja. Bet kam lai iedod tādu amatu? Vēlams sieviete! Un viņi piedāvāja Allai Pugačovai.
  Bet slavenā dziedātāja atteicās, atsaucoties uz to, ka tas nav paredzēts viņai. Medvedevs tomēr pasniedza viņai Krievijas varoņa zvaigzni. Lai gan Alla atteicās rīkoties viņa labā.
  Bet kurš būs konstitucionālās tiesas priekšsēdētājs? Pozīcija ir iestrēgusi. Šoigu arī atteica - ne viņa profils!
  Dima Bilans negaidīti piekrita. Lai gan, protams, tas vēl nav fakts, ka tas ir viņa profils! Un, protams, būt dziedātājam ir izdevīgāk un daudz jautrāk nekā būt konstitucionālās tiesas priekšsēdētājam.
  Medvedevs jebkurā gadījumā ātri to satvēra un nodeva Krievijas varoņa zvaigzni.
  Tomēr Dima Bilans sacīja, ka tas ir tikai joks. Tomēr par konstitucionālās tiesas priekšsēdētāju, vispārēji apstiprinot, tika iecelta Ludmila Putina. Tas bija spēcīgs solis, ņemot vērā Putina popularitāti Krievijā, taču tas jau bija nedaudz novēlots, un tas nevarēja glābt Medvedevu.
  Lai gan centieni tika padarīti titāniski. Bet cenas cēlās, rublis kritās, talibi Tadžikistānā virzījās uz priekšu, un vēlētāju nebija ar ko pārliecināt.
  Pēdējā brīdī Genādijs Zjuganovs tika iecelts par pirmo vicepremjeru, kas atbildīgs par sociālo bloku. Bet šī jau ir beigta sautējoša komprese.
  Un pats Zjuganovs jau ir pilnībā zaudējis savu elektorātu.
  Balsošanas priekšvakarā Degtjarevs tika iecelts par ģenerālprokuroru. Arī prezidenta kandidāts no Liberāldemokrātiskās partijas.
  Medvedevs rosījās un meklēja jaunus ceļus. Viens no iespaidīgajiem priekšvēlēšanu gājieniem bija īpašas Žukova vārdā nosauktās zelta medaļas pasniegšana visiem Lielā Tēvijas kara veterāniem. Un miljons Krievijas rubļu, lai boot. Bet Lielā Tēvijas kara veterānu ir palicis ļoti maz.
  Medvedevs Tereškovai piešķīra arī Svētā Andreja Pirmā aicinājuma ordeni. Kamēr ir iespēja, kāpēc gan neatlīdzināt? Tātad Anatolijam Karpovam var dot Krievijas varoni. Viņš ir lielisks šahists! Un Alehins, un Botviņņiks, un Tals un Spaskis, Tigrans - pēcnāves pasniegs balvas - nemaz nav slikti!
  Krievijas varoņa zvaigznes - tas ir forši!
  Ir patīkami pasniegt balvas un dalīt medaļas. Un ja arī nodibinās Putina vārdā nosauktu ordeni. Veseli četri grādi: ceturtais - bronza, trešais - sudrabs, otrais - zelts, pirmais - zelts ar dimantiem!
  To izgudroja Medvedevs.
  Tomēr arī ar to nepietiek. Zelenskis arī dibina jaunus ordeņus. Pasūtiet, piemēram, Tarasu Ševčenko. Vai Taras Bulba! Vai Gogolis! Un ko lai sīkums. Un Kožeduba vārdā nosauktais ordenis! Tas ir spēcīgs Zelenska gājiens, lai iepriecinātu kreisos spēkus. Vispār, protams, Zelenskis nav komunists un pat ne kreisais. Tātad viņam var būt nepatikšanas. Bet komunisti Krievijā neatrada vadoni.
  Un vēl vairāk, Andrej Navaļnij? Kaut kā visi par viņu aizmirsa. Vai viņš nekandidēja uz prezidentu? Bet Andrejs Navaļnijs Zelenska komandā strādā jau ilgu laiku un jau ir daudz paveicis cīņā pret korupciju Ukrainā.
  Tātad neviens vēl nav miris! Un notiek abu brālīgo tautu saplūšanas process un tautas vadoņa vispārējās vēlēšanas.
  Andrejs Navaļnijs arī Zelenski nomazgās... Viņš, kā parasti, ir uz ruļļa.
  Un enerģiski darbojas ar neprātīgu spiedienu.
  Un tajā pašā laikā ļoti smalki, lai neatbaidītu vēlētājus. Nemaz ne Trampa stilā.
  Un pasaulē nāk jauni laiki - drošāki un mierīgāki. Saūda Arābijā sākas demokrātiskās un laicīgās reformas, un reliģiskais ekstrēmisms kopumā samazinās. Patiešām, daudzi var atpūsties internetā par pretrunām starp Korānu un zinātni un domāt: kāpēc viņi to dara? Kāds ir pamats uzskatīt Korānu un Bībeli par Dieva vārdu?
  Kad cilvēki sāk domāt un uzdot jautājumus, viņi vairs nav tik neapdomīgi. Patiesībā, kāpēc rodas gadsimts? Vairāk kā bailes no nāves! Un tik maz cilvēku baidās nomirt, kamēr nesaslimst!
  Medvedevs vēlēšanu priekšvakarā paaugstināja maksājumus par slimības biļeteniem un invalīdu pabalstiem. Un arī tika palielināta tvertņu ražošana ...
  Medvedevs, lai parādītu sevi kā patriotu, ievērojami pacēla militāro izdevumu latiņu. Masveida ražošanā tika uzsākta tanka Medved, smagākā no monstriem, kas sver vairāk nekā simts tonnas un kurā dzinēja vietā bija kodolreaktors.
  Projekts "Lācis" tika izstrādāts Putina vadībā, pēc viņa personīga pasūtījuma. Bija paredzēts izveidot briesmoņu tanku iebiedēšanai. Mašīna izrādījās ļoti smaga un dārga, ar daudzslāņu bruņām un diviem raķešu bumbvedējiem ekspluatācijā.
  Automašīnas iezīme bija tās ātrums vairāk nekā simts kilometru stundā ar simts piecdesmit tonnu masu un milzīgu jaudas rezervi, pateicoties kodolreaktoram.
  Tiesa, skrējiena laikā noticis vēl viens neveiksmīgs atgadījums - kāpurs pārplīsis. Un atkal iespaids tika sabojāts. Medvedevu burtiski izsmēja.
  Un tad ar prezidenta pienākumu izpildītāju notika vēl viena epizode - jūs to nevarat iedomāties. Kad Medvedevs mežstrādnieku priekšā mēģināja nogāzt koku, tad tas nokrita tieši uz svētku galda ar ēdienu. Tātad Krievijas neveiksmīgais pagaidu vadītājs atkal sevi apkaunoja.
  Jā, Medvedevam tiešām nepaveicās. Šāda bagātība ir kaprīza: tā dāvina vienu, aizskar otru. Vai tiešām ir tik slikti, piemēram, bija Nikolajs II, bet viņu tiešām aizvainoja augstākie spēki. Tātad ar Medvedevu, kopumā inteliģentu cilvēku, viss izkrita burtiski no rokām.
  Mēģinājumi kaut ko darīt saskārās ar pretestību un kaut ko spītīgu.
  Šķita, ka Medvedevs raustījās pannā. Un tad bija citas problēmas. Premjera pienākumu izpildītājs arī parādījās korupcijas skandālā.
  Un šeit, protams, Andrejs Navaļnijs nevarēja iztikt bez. Šis puisis vienmēr derēs!
  Viņš ieguva tik slepkavas kompromitējošus materiālus par Medvedevu un viņa svītu - skandāls izrādījās pārsteidzošs. Īsāk sakot, gan Navaļnijs, gan tie, kas krita zem viņa satriecošā trieciena, kļuva slaveni.
  Bet Medvedevam nācās aizbildināties un noslaucīt iesmu. Un tas, kas viņam vienkārši nešķita. Nevis vēlēšanas, bet vienkārši šausmas.
  Balsošanas dienā Medvedevs ieradās apsardzībā. Bija acīmredzams, ka viņš bija drūms un nenoteikts. Rokas trīc, kad viņš paņēma biļetenu. Savā jaunākajā rīkojumā prezidenta pienākumu izpildītājs trīskāršoja militārpersonu un policistu algas. Un pieckārtīga pensija!
  Anastasija Orlova gan asprātīgi ķircināja diktatora lomas pretendentu:
  - Ir grūti sēdēt uz durkļiem! Šeit viņš noliek naudas spilvenu!
  Pēc terminatora meitene ņēma un parādīja vīģi, ar kailiem kāju pirkstiem.
  Anastasija, protams, ir meitene, kas, vārdu sakot, viņas kabatā neietilps. Asprātīgs, spēcīgs, foršs, harizmātisks.
  Un tik daudzi puiši viņā iemīlēja. Turklāt Anastasija ir ļoti temperamentīga blondīne un neiet gulēt, neizvēloties jaunu vīrieti uz nakti. Protams, viņa izvēlas smukākus, sportiskākus, uzpūstākus vīriešus, reizēm pat pavisam jaunus. Bet noteikti savādāk. Šķiet, ka ir piesātināts ar enerģiju. Un neviens neuzskata šo briesmīgo karotāju par padauzu.
  Gluži pretēji, tik spēcīgai un muskuļotai sievietei tas šķiet ļoti forši.
  Arī Anastasija nobalsoja un paņēma biļetenu ar savu graciozo kāju kailajiem pirkstiem, un šis ir vesels rullis, kur grūti atrast uzvārdu un likt sevi bez liekiem aizspriedumiem. Nu skaidrs kam!
  Pēc tam ar plikiem kāju pirkstiem viņa parādīja lielu figūru!
  Volodimirs Zelenskis ieradās balsot ar velosipēdu. Lēca, griezās. Kā vienmēr, viņš ir kaujiniecisks un temperamentīgs. Īstais Napoleons Bonaparts.
  Un, protams, žigli nobalsoja, kā gaidīts.
  Vladimirs Kļičko nav izstājies no vēlēšanām. Un viņš arī nobalsoja par sevi un paspieda ar dūri Medvedevam.
  Nikolajs Valuevs pašā pēdējā brīdī saņēma Krievijas varoņa zvaigzni no Medvedeva un iekšlietu ministra amatu. Knapi paguva atkāpties. Viņš gan atteicās pateikt, par ko balsojis.
  Šeit balsoja daudzi: gan Alla Pugačova, gan Suraikins...
  Žirinovskis, protams, nevarēja nepamanīt. Viņš paņēma un saplēsa Volodimira Zeļenska portretu tieši vēlēšanu iecirknī un apsolīja, ka, nācis pie varas, noteikti viņu nošaus.
  Dima Bilans balsojuma laikā dziedāja:
  - Viss neiespējamais, varbūt es zinu droši! Bilans tiks ievēlēts, viņš ir nevainojams bruņinieks!
  Tad parādījās citas zvaigznes.
  Garijs Kasparovs sacīja, ka vara mainās, un Medvedevs aizies un Putina ēra beidzot beigsies ar viņu.
  Tajā pašā laikā bijušais pasaules čempions sacīja, ka nav pret šaha karjeras atsākšanu. Un pārspēt Steinica vecuma rekordu. Un ka Krievija drīz saņems cienīgu un demokrātisku vadītāju, un caru laikmets beidzot iegrims pagātnē.
  Un ka Garijs Kasparovs izgudroja pats savu šahu, kas drīz kļūs populārs visā pasaulē.
  Un viņš man parādīja simtšūnu dēli. Tam ir jauni skaitļi. Katrs pa diviem jestriem: blakus karalim un karalienei. Turklāt jestrs staigā kā karaliene, bet sit tikai kā bruņinieks. Un divi strēlnieki uz malas bandinieku vietā. Loka šāvēji pārvietojas kā bandinieki, bet viņi sit ieslīpi veselus divus laukumus. Tiesa, tāpēc, ka tie atrodas pašā dēļa malā, to vērtība ir nedaudz samazināta. Bet tie var arī pārvērsties jebkurā formā.
  Garija Kasparova šahs neapšaubāmi ir piesaistījis cilvēku un žurnālistu uzmanību.
  Navaļnijs solīja, ka Kasparovs noteikti kļūs par ministru.
  Anatolijs Karpovs arī balsoja. Bet viņš jau ir vecs bijušais čempions, tāpēc solīja tikai padomu. Un viņš teica, ka, visticamāk, gaidāmas lielas pārmaiņas. Un kas rīt būs labāks par vakardienu!
  Medvedevs vēlēšanu dienā paziņoja, ka minimālā atvaļinājuma ilgums Krievijā tiks palielināts līdz trīsdesmit darba dienām un visas sievietes, kuras dzemdējušas desmit vai vairāk bērnus, saņems no viņa apbalvojumu: Krievijas Federācijas varoņa zvaigzni. .
  Jauns populistisks solis, un jāsaka, ka diezgan spēcīgs. Bet par vēlu. Īpaši vēlēšanu dienā ir skaidrs, ka tas ir tikai darbs sabiedrībai.
  Medvedevs nepārprotami zaudēja pozīcijas zem kājām... Viņa nenoņemamais spēks bija ļoti noguris no visa.
  Tauta gribēja tikt no Putina spārniem, un pārmaiņu slāpes bija nobriedušas. Turklāt Medvedeva acīmredzamā nespēja būt spēcīgai personībai izrādījās acīmredzama.
  Zelenskis, gūstot punktus un darbojoties bez lieka populisma un solījumiem, pārliecinoši virzījās uz priekšu.
  Ņemot vērā vēlētāju aptaujas, viņi teica, ka viņš ir nepārprotams favorīts. Bet vai Medvedevs iekļūs otrajā kārtā, tas ir cits jautājums! Līdz šim ar viņu šo vietu varēja izaicināt Vladimirs Kļičko un Sergejs Kovaļovs, kā arī Grudinins.
  Zjuganovs balsoja pēdējais. Vecais, slimais, bijušais Krievijas Federācijas Komunistiskās partijas priekšsēdētājs uzskricelēja Grudina vārdu un nopūtās. Jā, tas nav viegls slogs, lai kļūtu par pirmo Krievijas vicepremjeru gandrīz astoņdesmit gadu laikā. Vai viņam to vajag?
  Un Zjuganovs, smagi elpodams, ķērka:
  Mēs atkal dosimies kaujā
  Par padomju varu...
  Un kā viens mēs mirstam
  Cīņā par to!
  Un izrāvās no kajītes. Nē, viņš atkāpsies pēc iespējas ātrāk.
  Tuvojās laiks, un drīzumā sāks ienākt pirmie dati par prezidenta vēlēšanām. Krievija bija uz milzīgu pārmaiņu sliekšņa. Arī Baltkrievijā notika mītiņi un prasības pēc alianses ar Krieviju. Viss kļuva arvien niknāks un aizraujošāks.
  Vēlētāju aktivitāte prezidenta vēlēšanās Krievijā sasniedza rekordaugstu līmeni alternatīvo vēlēšanu vēsturē - gandrīz deviņdesmit procentus.
  Un tikko paziņoja, ka urnas ir atvērtas, un sākās balsu skaitīšana no Tālajiem Austrumiem.
  . NODAĻA #3
  Pirmās kārtas rezultāti plūda no Tālajiem Austrumiem. Kā liecina visas sabiedriskās domas aptaujas, Zelenskis pārliecinoši bija vadībā. Medvedevs pat nav bijis otrais. Par otro vietu cīnījās Grudinins un Vladimirs Kļičko. Sarakstā vēl bija aptuveni divi simti kandidātu, tāpēc viņi savas balsis izkaisīja. Taču Zelenskis Sibīrijā guva gandrīz piecdesmit procentus un varēja rēķināties pat ar uzvaru pašā pirmajā kārtā.
  Medvedevs savā sirdī runāja:
  - Viņi gribēja to labāko, bet balsoja prieka pēc!
  Zelenskis bija lakonisks:
  Patiesība ir uzvarējusi!
  Vēlēšanu dati nepārtraukti mainījās, bet Zelenska pirmā vieta ar lielu pārsvaru palika nemainīga. Cita lieta, ka Grudinins un Kļičko nedaudz nogrima. Un Medvedevs sāka ieņemt otro vietu, tomēr ar vairāk nekā trīskāršu pārsvaru no līdera. Visvairāk prezidenta pienākumu izpildītājs saņēma Čečenijā, armijā, pirmstiesas aizturēšanas centru. Nu skaidrs. Īpaši cietumā. Tur ir grūtāk izsekot balsu skaitīšanai.
  Medvedevs tomēr atbrīvoja daudz ieslodzīto, un pieaugums nebija tik ievērojams, kā viņš cerēja.
  Taču ar lielām grūtībām izdevās iekļūt otrajā kārtā. Lai gan Zelenskis kopumā paņēma gandrīz četrdesmit procentus, Medvedevs tik tikko savāca trīspadsmit. Jā, pat ar vēlētāju uzpirkšanu, un pārkāpumiem. Jā, Dmitrijs Anatoljevičs izrādījās diezgan vājš. Trešais bija Vladimirs Kļičko. Kāda maza sensācija, ceturtais Grudinins. Piektais, kas arī negaidīti pagāja garām Dimam Bilanam. Sestais bija Sergejs Kovaļovs, lai gan viņa vērtējums bija augsts. Žirinovskis šoreiz pat neiekļuva labāko desmitniekā. Tiesa, Medvedevs viņam par uzticīgo dienestu nekavējoties piešķīra ģenerālpulkveža pakāpi un Krievijas varoņa zvaigzni.
  Tāda mierinājuma balva viņa uzticamajam kalpam. Turklāt Dima Bilans saņēma Krievijas varoņa zvaigzni un Pirmās pakāpes ordeni Par nopelniem Tēvzemes labā.
  Taču Dima sacīja, ka Medvedevu tik un tā neatbalstīs. Taču uz Zelenska rēķina arī pozīcija ir neskaidra. Atklāti par labu Zelenskajai balsot aicināja tikai Vladimirs Kļičko. Turklāt šis bokseris teica, ka cīnīsies Maskavā ar 2020. gada olimpisko čempionu. Un ka viņa vecuma atšķirība netraucē. Tas Vladimirs ir tikpat spēcīgs un motivēts kā jebkad.
  Medvedevs toties Krievijas varoņa zvaigzni nodeva Vladimiram Kļičko un Vitālijam Kļičko. Piemēram, viņš ir godīgs puisis. Jūs, brāļi, esat daudz darījuši boksa labā, īpaši Vladimirs.
  Vitālijs sacīja, ka pats ļaunākais Maidanā bija tas, ka viņa dēļ viņš nepārspēja Holmsa rekordu. Un tāpēc viņam bija visas iespējas!
  Un pēkšņi Vitālijs gribēja satikt Gasijevu Kijevā. Kas izraisīja zināmu sajūsmu. Un kāpēc gan nepamēģināt?
  Arī Sergejs Kovaļovs vēlējies turpināt karjeru, atgādinot, ka Hoppins jau lielākā vecumā izcīnījis pasaules čempionus un vienotos titulus. Un ka līdz šim ne Zeļeskis, ne Medvedevs neplāno strādāt valdībā. Un viņš vēlas cīnīties.
  Puiši bija patiešām motivēti. No pārējiem bokseriem Dima Bivols izteica vēlmi cīnīties ar Kovaļovu.
  Medvedevs risināja sarunas ar Grudinu. Viņš viņam apsolīja zelta kalnus. Grudiņins nevēlējās neko mazāk kā premjerministra amatu. Negaidīti gados vecais Zjuganovs atbalstīja Medvedevu un aicināja Grudininu pievienoties prezidenta pienākumu izpildītāja komandai. Bet tad radās problēmas un komunistu rindās šķelšanās. Kas abiem kandidātiem nepatika.
  Bet Sergejs Udaļcovs runāja par Zelenski. Tāpat kā no diviem ļaunumiem jāizvēlas tas, kuru mēs vēl nezinājām!
  Nikolajs Valuevs piedāvāja Zelenskim un Medvedevam aliansi: Zelenskis prezidents - Medvedevs premjerministrs. Kas patika oligarhiem! Turklāt viņi atgādināja, ka ir neizteikts apvienošanās punkts: dažādām valstīm būs premjerministri un prezidenti no savējiem.
  Un tā kā Zelenskis uzvar prezidenta vēlēšanās, tad Krievijas pārstāvim jākļūst par premjerministru. Bet Medvedevs joprojām ir otrajā kārtā.
  Zeļenskis taču teica, ka premjers būs no Krievijas, bet ne Medvedevs! Jo krieviem ir apnikusi viņa vadība. Un ko vajag, ekonomikā spējīgāku un ar veiksmīgu, nevis tādu neveiksmju pieredzi kā Medvedevam!
  Aptaujas dati liecina, ka lielākā daļa Krievijas iedzīvotāju nevēlējās redzēt Medvedevu premjerministra amatā. Precīzāk, gandrīz deviņdesmit procenti bija pret.
  Rogozins negaidīti atgriezās no politiskās nebūtības un sāka uzskatīt par iespējamo premjerministru. Tāpat daudzi krievi vēlējās redzēt Andreju Navaļniju par savu premjerministru.
  Tā vēstures ritenis griezās arvien ātrāk.
  Pasaulē, protams, Rietumi atbalstīja Zelenski, Ķīna palika neitrāla. Lielākā daļa valstu atbalsta arī Zelenski, kurš tika uzskatīts par demokrātu un rietumnieku. Bet Medvedevs tik ilgi bija Putina partneris. Viņi pat runāja par abu līderu tandēmu. Un skaidrs, ka Medvedevs nemaz nav tik balts un pūkains, kā gribās izskatīties. Vēlēšanas ir arī ASV. Konkurss starp jaunu republikāni un jaunu demokrātu sievieti. Un fifty-fifty iespēja. Izmaiņas iespējamas arī Ķīnā.Līderim Sji ir veselības problēmas. Un šķiet, ka pastāv iespēja, ka viņu mantos kāds demokrātiskāks līderis.
  Kopumā Ķīnas oligarhija vēlas vairāk brīvības un demokrātijas, bet tautai nav pietiekami daudz jautrības. Un kādas vēlēšanas, ja to iznākums ir zināms iepriekš?
  Diktatūras mode sāka zust. Ikviens gribēja kaut ko vairāk nekā tikai būt zobratiem.
  Zelenskis personificēja jauno un izmaiņas, un veiksmīgās. Un Krievijā tas tika uztverts pozitīvi. Cilvēki nevēlējās cietumus, nometnes, vispārējas bailes.
  Paaudze ir mainījusies, un visi gribēja pārmaiņas. Pat Kubā, kur nīstais Kastro režīms satricināja. Pat ja valdība būtu ar citu nosaukumu. Arī Ziemeļkorejā slāpes pēc pārmaiņām. Turklāt korejieši bieži teica: monarhija nav paredzēta komunismam! Un ka resnajam diktatoram jāiet!
  Vēlme pēc pārmaiņām visā pasaulē pieauga, un Zelenskis bija šajā vilnī. Un veiksmīgi progresēja!
  Un Ziemeļkorejā notika protesta demonstrācija. Ko diktatoriskais režīms šāva no ložmetējiem. Kas bija vēl viens kontinentā valdošā barbarisma rādītājs.
  Tramps sacīja, ka ASV var, atrisinās šīs diktatūras problēmu ar spēku. Un ka kodolbumba viņus nenobiedēs. Tālāk Tramps sacīja, ka ASV jau izmēģina tādus ieročus, ka nekādi kodoltermiskie lādiņi nebūs briesmīgi.
  Bet Trampa laiks iet uz beigām. Un tāpēc viņš ir vecākais no prezidentiem. Turklāt pēc Kārtera nāves viņš pat kļuva par vecāko pat starp bijušajiem prezidentiem. Oho! Un veiksme mīl jaunību! Ja Trampam pretiniekos būtu jaunāka sieviete, tad diez vai viņš viņu vispār būtu uzveicis!
  Var redzēt, ka karmas likums saka: ceļš un veiksmi jaunajiem! Pat ja Ronalds Reigans izrādījās noteikuma izņēmums!
  Un salīdzinoši jaunais Gorbačovs izrādījās neveiksmīgs. Pat ja kāds saka, ka Mihails Sergejevičs kļūdījās? Pirmais PSRS valdnieks, kurš runāja cilvēku valodā. Un tauta nesaprata! Vai varbūt pat ne tauta, bet elite!
  Ak tā veiksme! Cik daudz paveicās Vladimiram Vladimirovičam Putinam un cik daudz viņš sasniedza?
  Un, ja Nikolajam II būtu nedaudz vairāk veiksmes - piemēram, ja admirālis Makarovs paliktu dzīvs, tad cik liela un varena būtu Krievija. Vai Ķīna kļūtu par Želtorosiju un visa pasaule būtu saliekta!
  Un tā tikai Krima viena tika paņemta un ievilkta konfrontācijā ar visu pasauli!
  Un Nikolajam II kā smalkam diplomātam izdevās ar sabiedrotajiem kaulēties Konstantinopoli un Mazāziju.
  Nu labi, tagad fenomenālais Zelenskis kļūst arvien aktīvāks. Un tuvojas otrās vēlēšanas šeit.
  Ukrainā arvien vairāk valda gaviles un optimisms. Medvedevs, protams, ieteica televīzijas debates. Lai gan tam ir maz jēgas. Krievijas prezidenta pienākumu izpildītāja pozīcijas nav pārāk spēcīgas. Un nav ar ko lielīties. Ne ekonomikā, ne politikā un karā. Situācija ir pat pasliktinājusies Kaukāzā. Un neko nevar izdarīt. Nepieņem ne spēku, ne diplomātiju. Attiecības ar Medvedeva svītu kļūst arvien naidīgākas. Šeit neviens neuztver karali nopietni. Lai gan karalis joprojām ir tronī.
  Oligarhi kopumā nav pret Zelenski. Neapmierināti ir tikai drošības spēki, precīzāk, daļa!
  Slepus Medvedevs sasauca drošības padomi. Saruna skāra jautājumu, vai atcelt otro kārtu. Piemēram, vai bija pārkāpumi? Protams, ka viņi bija! Un jūs varat atrast vainu un atcelt vēlēšanu rezultātus. Un kāpēc un apstipriniet to caur Augstāko tiesu. Ideja šķita diezgan pamatota.
  Dmitrijs Anatoļjevičs Medvedevs atgādināja, ka savulaik 1999. gada maijā Jeļcins apsprieda militārā apvērsuma un Valsts domes izklīdināšanas plānu!
  Un tas gandrīz notika. Tiesa, arī tad drošības spēkos nebija vienotības. Daži teica, ka labāks ir mīkstais variants: Augstākā tiesa noraida impīčmenta procedūru, jo nav likuma par Krievijas prezidenta atcelšanu. Un, kamēr šis likums ir pieņemts, un tas ir konstitucionāls likums, ir jāsapulcē divas trešdaļas parlamenta un trīs ceturtdaļas Federāciju padomes. Un domas pilnvaras beigsies, un tur un arī prezidents.
  Drošības spēki tad tiešām solīja sadarboties ar Augstāko tiesu un problēmu atrisināt mierīgā ceļā. Jeļcins īsti negribēja iet uz militāru apvērsumu ar divu procentu reitingu un pieciem infarktiem. Un spēki nav tie paši, un atbalsts nav tas pats. Īpaši 1993. gadā joprojām bija atbalsts no šī kursa cilvēkiem. Un 1999. gadā tas vairs nebija. Un tas nevarēja būt ar tādiem rezultātiem.
  Tāpēc izejiet impīčmenta procesu, visticamāk, tas būtu beidzies bez apšaudes.
  Medvedevs vērsās Augstākajā tiesā, lai vēlēšanas atzītu par nederīgām.
  Bet šeit, protams, tiesneši sāka iebilst. Tas, viņi saka, pat ja vēlēšanas tiks atceltas, tas vienalga būs jāatkārto. Un Medvedeva izredzes kļūs tikai mazākas. Un jā, būs pilsoņu nemieri.
  Tātad, viņi saka, Dmitrijs labāk pieņem, ka Zelenskis kļūs par Krievijas prezidentu. Un mēģiniet atrast savu vietu.
  Turklāt daudzi teica, ka šis klauns Ukrainā neizdosies. Un tas noteikti strādāja! Un netaisi traģēdiju, bet gan no ziloņa mušas.
  Medvedevs pēc sarunas ar tiesnešiem un drošības amatpersonām pieņēma lēmumu: tomēr doties uz vēlēšanu iecirkni. Un otrā kārta. Un tur tiešām ir, kā tas darbojas. Varbūt notiks brīnums. Bet nē? Tāpēc viņi viņu neieliks cietumā.
  Miljardieru sanāksmē arī tika teikts, ka viņi nav pret demokrātiju. Un ka Zelenskis nav kreisais un viņiem piestāv. Un tālāk, ka beidzot visas Rietumu sankcijas tiks atceltas un Krievija beidzot atgriezīsies pasaules sabiedrībā.
  Pēdējā lieta, kas tagad atliek, ir rīkot televīzijas debates. Zelenskis piekrita, bet tikai Lužņiku stadionā. Protams, tas tika pieņemts. Tas ļoti atgādināja jau aizvadīto posmu ar Porošenko. Turklāt pirmajā kārtā starpība bija vēl lielāka. Un Medvedeva antireitings ir kolosāls.
  Bet televīzijas debates - slīcējs ķeras pie salmiem. Pēdējā sēde ir piektdien, bet vēlēšanas - svētdien.
  Medvedevs kopumā gatavojās. Bet fakti nav viņa pusē. Un Porošenko pieredze liecināja, ka ar retoriku vien faktus mainīt nevar. Tāpat kā mērs Lužkovs, viņi vienīgo reizi Maskavas vēsturē nevarēja uzvarēt, kad centrālie televīzijas kanāli darbojās pret pašreizējo pilsētas vadītāju.
  Bet propaganda nevarēja atsvērt sasniegumus Maskavas mēra ekonomikā. Jā un nebalso par noklusējuma autoru Kirijenko! Bet tieši viņš tika paaugstināts visvairāk. Iespējams, visneveiksmīgākais kandidāts pret uzņēmuma vadītāju tika iespiests.
  Taču Krievijas mediji tagad vairāk aģitēja par Zeļenski. Medvedevam neviens neticēja. Pat Augstākā tiesa nevēlējās skatīt lietu par vēlēšanu atcelšanu.
  Kamēr būtība un lieta, stadions ir savākts līdz malām. Burtiski piepildīts.
  Un bija skaidrs, ka tuvojas nopietns strīds. Tomēr no Medvedeva sejas bija skaidrs, ka viņš jau gandrīz bija samierinājies ar sakāvi. Taču ir jāizdara pēdējais gājiens.
  Medvedevs debašu priekšvakarā iecēla Vladimiru Žirinovski par iekšlietu ministru. Šis ir pēdējais izmisuma žests. Taču Žirinovskis, zinot, ka par Zeļenski gatavi balsot vairāk nekā astoņdesmit procenti vēlētāju, nemaz nevēlējās strīdēties ar topošo valsts vadītāju. Lai gan, protams, viņš saprata, ka maz ticams, ka atradīs vietu Zelenska komandā.
  Jā, vecais Vladimirs Volfovičs. Taču Anatolijs Kašpirovskis ir pat vecāks par veselības ministru un premjerministra vietnieku. Taču viņš arī īpaši nevēlas aģitēt par Medvedevu. Tomēr viņam ir iespēja palikt komandā. Vecums ir liels un nozīmē pieredzi. Un fiziskā forma ir vienkārši ļoti laba.
  Nav brīnums, ka Kašpirovska fenomens.
  Debates stadionā sākās ar sveicienu apmaiņu. Un asprātīgas piezīmes. Bet Zelenskis izskatījās svaigāks, pārliecinātāks, pārliecinošāks un profesionālāks.
  Savukārt Medvedevs bija ļoti nervozs un izplūda raudā. Viņam neizdevās būt pārliecinošam. Jā, un valstī ir ļoti slikti. Tauta nepārprotami atbalsta Zelenski. Šeit viss ir tik saviļņots.
  Katru Zelenska vārdu pavada aplausi, un Medvedevs tiek izsvilpts. Tas ir, strīdā ir reāla neveiksme.
  Medvedevs raustās un saka:
  - Man ir pieredze!
  Zelenskis smaidot atbild:
  - Ar tādu pieredzi ej tikai pie sētniekiem!
  Medvedevs atbild:
  - Mēs ar Putinu paņēmām Krimu!
  Zelenskis asprātīgi atbildēja:
  - Zagļu tvēriens un īsās rokas!
  Un tā tālāk bija debates, bet Zelenskis nepārprotami uzvarēja. Viņš bija daudz asprātīgāks un pārliecinošāks par Medvedevu, un zāle priecājās.
  Tūlīt pēc televīzijas debatēm Krievijas prezidenta pienākumu izpildītājs izdeva dekrētu, ar kuru piecas reizes paaugstināja algas un septiņas reizes pensijas! Bet tas jau izskatījās pēc joku.
  Par Medvedevu tauta tikai pasmējās. Lai gan bija skaidrs, ka vēlēšanu priekšvakarā darīja ko citu!
  Medvedevs arī nolēma piešķirt gan Staļinam, gan Ļeņinam ar Svētā Andreja Pirmā aicinājuma ordeni. Šāds lēmums, jāsaka, ir diezgan gudrs, taču novēlots. Dmitrijs Medvedevs nepārprotami vēlējās uzvarēt komunistus. Un it īpaši staļinisti. Bet tajā pašā laikā viņš paņēma un piešķīra varoņa Tuhačevska zvaigzni. Arī ārkārtējs gājiens un mēģinājums flirtēt ar liberāļiem.
  Medvedevs vispār centās izpatikt gan mūsējiem, gan tavējiem. Viņš apbalvoja gan patriarhu, gan pāvestu, gan kristīgo konfesiju vadītājus. Galvenokārt protestanti. Un pat Jehovas lieciniekiem tika atjaunotas viņu tiesības, bet tas bija maz lietderīgi. Tomēr viņiem ir aizliegts balsot, un vispār šī organizācija mirst!
  Medvedevs apbalvoja gan muftus, gan lamas. Viņš centās visus dabūt savā pusē. Medaļu un ordeņu lietus bija ārkārtējs. Tajā pašā laikā prezidenta pienākumu izpildītājs visiem Valsts domes deputātiem pasniedza viena miljona dolāru prēmiju katram. Tomēr tas viņu drīzāk nobiedēja, nekā piesaistīja cilvēkus.
  Turklāt Medvedevs mēģināja nodibināt vairākus jaunus ordeņus: Pētera Lielā ordeni, Ivana Bargā ordeni, Aleksandra Atbrīvotāja ordeni, Nikolaja II ordeni un Brusilova ordeni. Tika atjaunoti arī "Ļeņina" un "Staļina" ordeņi.
  Medvedevs šādā veidā centās piesaistīt daudzveidīgu elektorātu. Un rīkojoties pēc principa: gan jūsu, gan mūsu! Bet šajā gadījumā visēdājs radīja neuzticību cilvēkiem - viņi saka, politiska palaistuve. Cilvēki, šķiet, ir aizmirsuši, ka arī Putins šādi flirtēja gan ar kreisajiem, gan labējiem. Un viņš arī centās būt visēdājs.
  Taču, kas atļauts Jupiteram, nav ļauts vērsim! Putins kaut kā jau no paša sākuma, neskatoties uz Jeļcina nīstās tautas pēcteci, baudīja gan tautas, gan elites simpātijas. Pat komunisti baidījās viņam pretoties un bez cīņas un kaulēšanās balsoja par apstiprināšanu premjerministra amatam.
  Bet Medvedevs nekad nav izbaudījis īpašu mīlestību. Acīmredzot viņš bija pārāk inteliģents un Putina ēnā. Neviens viņu neuztvēra kā īstu cīnītāju un valdnieku. Vispār pēc Putina kaut kā jebkurš pēctecis likās politiskais punduris un bija kas cits. Un Zelenskis tika uztverts kā harizmātisks, piemēram, pasaku princis. Un vairs ne cūka kulē, bet veiksmīgs valdnieks, kurš izvilka Ukrainu no purva, pareizāk sakot, no bedres.
  Protams, pirmkārt, Ukraina cieta no pārrāvumiem attiecībās ar Krieviju. Un te Porošenko varbūt nav tik vainīgs. Ja tas būtu noticis Baltkrievijā, tā kopumā būtu neveiksme. Profesionalitātes ziņā Ukrainas valdība ir spēcīga! Baltkrievijā, gluži otrādi, ir tikai sīkofanti un trauku ēdāji. Putina komanda dažkārt sastapās ar spēcīgām personībām - tādām kā Rogozins vai Tkačovs, taču tās ātri vien tika noņemtas.
  Medvedevs katrā ziņā bija cilvēks, kurš, šķiet, nebija dzimis valdnieks, un tāpēc šis cars nebija gluži īsts cars.
  Savā ziņā viņš līdzinājās Gorbačovam, kuru Rietumu vienkāršie cilvēki mīlēja, bet savējiem nepatika. Daļēji, protams, viņiem sāka nepatikt Gorbačovs viņa cīņas ar dzērumu dēļ. Alkoholiķi un dzērāji, protams, nepiedeva degvīna trūkumu. Ir vīna nemieri. Un tad cigaretes pazuda.
  Gorbačova nav, skaidrs, ka nepatika ne tikai plikpaurības dēļ. Medvedevs kā premjerministrs parādīja sevi kā ļoti vāju ekonomistu. Un pat bez Zelenska viņam būtu problēmas tikt pārvēlētam.
  Vienreiz Putins Medvedevu parāva aiz ausīm.
  Bet tagad Putins ir izkritis no spēles - viņš iedragāja savu veselību, braucot manuāli un pārpūloties ar hokeju. Un vai tik cienījamā vecumā vajadzēja kāpt uz ledus. Īpaši prasmju trūkums jaunībā?
  Putins sadega, pārpūlējās. Un bez viņa nav neviena, kas apturētu Zelenski. Turklāt Putins pats vadīja kadru politiku tā, ka viņam nebija palicis cienīgs pēctecis. Tāpat kā Staļins, kurš lika Hruščovam pēcnācēju un bankrotēja. Un te Medvedevs nebūt nav adekvāts Krievijas impērijas vadītājs.
  Sestdien pirms vēlēšanām visos Krievijas televīzijas kanālos tika demonstrēta filma par Zeļenski. Dabiski diskreditācijas nolūkos. Taču tika uzrādīti daži fakti. Un propaganda parādīja savu bezspēcību. Jā, un daudzi kanāli komentēja filmu.
  Medvedevs piešķīra ordeņus daudziem ģenerāļiem. Atkal zvaigžņu krišanas sarīkošana.
  Negaidīti viņš nodibināja arī jaunu Botvinnikas ordeni, trīs grādi: bronzas, sudraba un zelta. Un arī Alehīna ordenis. Un arī bronza, sudrabs un zelts.
  Pēc tam Medvedevs ar dekrētu paziņoja, ka Krievija četru gadu laikā pāries uz profesionālu armiju. Un kalpošanas laiks tiek samazināts līdz sešiem mēnešiem.
  Turklāt prezidenta pienākumu izpildītājs paziņoja, ka kara veterāni un tie, kas dienēja karstajos punktos, tiek apbalvoti ar Krievijas Federācijas varoņa zvaigzni. Kas ir kļuvis par nepārspējamu soli.
  Medvedevs nepārprotami meklēja vietu vēsturē. Turklāt prezidenta pienākumu izpildītājs Vladimiru Vladimiroviču Putinu pēc nāves apbalvoja ar Uzvaras ordeni un Sv. Andreja Pirmā aicinājuma ordeni un jaunizveidoto Krievijas Federācijas varoņa lielo dimanta zvaigzni.
  Šis jau bija pēdējais mēģinājums spēlēt uz bijušā krievu elka reitingu. Es tik daudzus gadus esmu bijis Medvedevs kopā ar Putinu - mīliet mani no visas sirds un dvēseles!
  Bet ir skaidrs, ka cilvēki ne pārāk vēlas mīlēt šo diktatūras kandidātu.
  Un naktī no sestdienas uz svētdienu Dmitrijs Anatoļjevičs Medvedevs pat paziņoja par pēcnāves norīkošanu Vladimiram Vladimirovičam Putinam - ģenerāļa titulu!
  Šis bija tiešām forši! Patīk, piešķiru titulu iepriekšējo gadu elkam!
  Tomēr vai tas palīdzēs Medvedevam? Grūti pārliecināt balsot par sevi, tikai slavinot bijušos elkus un apbalvojot ar ordeņiem. Lai arī cik balvas tu gāztu, Putinu tu neatgriezīsi. Un skaidrs, ka bijušais cars ir prom un jaunais cars nāk no Kijevas.
  Tomēr Zelenskis neaizsnauda un arī apbalvoja pāvestu. Vecais Francisks Pirmais svētīja Ukrainas prezidentu par jauniem sasniegumiem.
  Un Baltkrievijā prokrieviskā partiju koalīcija referenduma ietvaros jau ir pabeigusi parakstu vākšanu par apvienošanos ar Krieviju. Par to gaidāms balsojums. Tomēr Medvedevs par to netiek ieskaitīts. Un šeit galvenā iniciatīva nāca no Zelenska - šī miljonu elka.
  Tā nu Vladimirs Zeļenskis ienāca mājas trasē...
  Sibīrijā sākusies balsošana. Jau pašā sākumā vēlētāju aktivitāte bija augsta. Cilvēki gāja uz vēlēšanām un smaidīja. Bija skaidrs, ka viņi gatavojas pārmaiņām. Un tas, ko viņi vēlas, ir jauns. Vecais ir noguris un garlaicīgs.
  Pat dziesma skanēja no rīta:
  Mūsu sirdis pieprasa pārmaiņas
  Mūsu acīm ir vajadzīgas pārmaiņas.
  Mūsu smieklos un asarās,
  Un vēnu pulsācijās!
  Mainies, mēs gaidām pārmaiņas!
  Vēlēšanas noritēja mierīgi, bet ar milzīgu aktivitāti. Cilvēki perli uz vēlēšanām baros. Nikolajs Valuevs bija viens no pirmajiem, kas balsoja. Viņš iemeta biļetenu urnā un teica:
  - Balso par jauno!
  Nākamais parādījās Aleksandrs Povetkins. Es arī balsoju un izdevu savu:
  - Par krievu dieviem!
  Tālāk sekoja balsošana. Viņi iemeta biļetenus vēlēšanu urnās. Un Dima Bilans un Alla Pugačova. Ļevs Leščenko arī parādījās, paziņoja:
  - Balso par jauno!
  Nikolajs Baskovs dziedāja:
  - Krievu valsis, spārni planē! Pavasaris nāk!
  Un viņš arī nometa lapu urnā.
  Tad parādījās citi puiši... Zelenskis ieradās balsot ar skrejriteni un taisīja kūleņus - pārtraucot aplausus. Balsoja pat deklamēja:
  Zināt sirds un vēnu pulsāciju,
  Mūsu bērnu, māšu asaras...
  Viņi saka, ka mēs vēlamies pārmaiņas
  Met nost smago ķēžu jūgu!
  Un pērkona aplausi! Lai gan dzejoļi nav viņa, bet slavenā dzejnieka un rakstnieka Oļega Rybachenko. Bet pats Oļegs Rybačenko pārvērtās par zēnu, un tagad viņš ceļo citā pasaulē.
  Pēc tam balsoja citi bokseri: Sergejs Kovalejs, Deniss Ļebedevs. Pēdējais pēc pārtraukuma mēģināja atgriezties. Bet viņš tika piekauts un beidzot aizgāja.
  Sofija Rotaru balsoja Kijevā. Un daudz smaidīja...
  Atnāca arī Vladimirs Žirinovskis. Viņš kliedza:
  - Par jaunu ceļu!
  Un viņš pazibināja ģenerālpulkveža epauletus. Zjuganovs uz vēlēšanām ieradās ratiņkrēslā. Un viņš visu laiku klusēja.
  Grudiņins nobalsoja smaidot...
  Garijs Kasparovs sniedza vienlaicīgu spēles sesiju un arī atdeva savu balsi. Turklāt viņš teica, ka spēlēs maču ar Karlesonu. Tātad Anatolijs Karpovs sniedza vienlaicīgu spēles sesiju.
  Starp citu, Karpovs jau ir apbalvots ar Mihaila Botviņnika Zelta ordeni.
  Tātad cits jautājums, kurš ir galvenais un labākais no pasaules čempioniem.
  Noteikti daudz kas ir mainījies...
  Un Dmitrijs Anatoļjevičs Medvedevs atkal visus pārsteidza. Izsludināts no iestādes, rīkojums nosaukts "Oļega Rybachenko". Turklāt uzreiz ir četri grādi: ceturtā pakāpe ir bronza, trešā pakāpe ir sudraba, otrā pakāpe ir zelts un pirmā pakāpe ir zelts ar dimantiem!
  Lūk, cik forši tas izrādījās!
  Lucifera Armagedons jau ir iznācis kinoteātros, un jau pārspēti Avatar un Star Wars rekordi. Oļegs Ribačenko kļūst par īstu literatūras superzvaigzni!
  Medvedevs arī nodibināja Oļega Ribačenko literāro balvu - ar balvu fondu desmit reizes lielāku par Nobela prēmiju.
  Un tas vispār ir ļoti forši!
  Tālāk arvien vairāk Medvedevu strādāja svētdien. Oļegu Ribačenko viņš apbalvoja ar Svētā Andreja Pirmā aicinājuma ordeni un Krievijas varoņa zvaigzni un lielu dimantu ar Krievijas varoņa zvaigzni - Uzvaras ordeni. Tas bija mēģinājums mainīt vēstures gaitu.
  Patīk, samīļošu Oļegu Ribačenko, un viss būs super! Tajā pašā laikā es viņam un maršalam piešķiršu Krievijas Federācijas titulu!
  Un nāk svētdiena... Jau zināmi pirmie exit polls dati, kas vēsta, ka Zeļenskim pāri astoņdesmit procentiem.
  Un informācijas plūsma neapstāsies ...
  Medvedevs vēl negrasās balsot. Darbojas. Šeit viņš izdod pavēli piešķirt Vladimiram Volfovičam armijas ģenerāļa pakāpi. Piemēram, esi man uzticīgs.
  Kaut gan Žirinovskis, šķiet, jau ir pārgājis uz otru pusi.
  Ļevs Leščenko kļuva par ministru bez portfeļa. Bet tam vairs nav nozīmes.
  Nemieri Ķīnā. Tauta grib demokrātiju - nogurusi no despotisma! Cilvēks nedzīvo tikai no maizes!
  Es gribu pateikt nē varas iestādēm! Un cik ilgi jūs varat ievērot nūju disciplīnu divdesmit pirmajā gadsimtā!
  Ne pārāk labi Ķīnā. Nav iespējams bezgalīgi iet pa komunisma sliedēm un būvēt kapitālismu. Ir vajadzīgas dažas izmaiņas. Jā, un vadība ir pārāk konservatīva.
  Turklāt jaunā buržuāzija vēlas demokrātiju un policijas brutalitātes izbeigšanu.
  Arī vecmodīgo darba metožu izsīkums atstāja savu efektu! Nevēloties būt sistēmas zobratiem. Jā, Ķīnā svētdienās sistēmu satricina pamatīgi nemieri.
  Un ASV sievietei ir vislielākās iespējas kļūt par prezidenti. Tomēr Floida Meivezera popularitāte pēkšņi sāka augt. Šis neuzvarētais bokseris jau ir pakāpies uz reitingu pirmajām virsotnēm.
  Acīmredzot ASV palaida garām jaunas uzvaras un nevēlējās, lai tronī būtu ne republikānis, ne demokrāts. Floids arī ir lielisks!
  Un tad atkal televīzijas debates.
  Ir jau svētdienas vakars. Vēlēšanu iecirkņi drīz tiks slēgti.
  Beidzot Medvedevs parādījās pēdējā brīdī. Steidzīgi iemeta biļetenu vēlēšanu urnā un, ne vārda nesakot, aizgāja. Pulkstenis sitis - balsošana beigusies.
  Līdz šim prezidents Medvedevs ir atstājis Kremli un devies uz rezidenci netālu no Maskavas.
  Kopā ar viņu kabīnē ir divas meitenes. Jebkura veida izklaide.
  Nataša, kas sēdēja labajā pusē, jautāja:
  - Nu, kā ar Dimu? Tagad viņi paziņos par jūsu galīgo neveiksmi!
  Medvedevs atzīmēja:
  - Līdz inaugurācijai vēl ir divi mēneši. Tātad pagaidām es vēl esmu viss, un Zelenskis ir tikai Ukrainas prezidents!
  Aļonka, sēdēdama uz labās rokas, atzīmēja:
  - Un inaugurāciju var paātrināt! Tava vara, Dmitrij Anatoljevič, ir beigusies!
  Medvedevs lūdzoši jautāja:
  Bet jūs, meitenes, varat to izdarīt!
  Nataša sarauca pieri un jautāja:
  - Ko mēs varam?
  Medvedevs pārliecinoši paziņoja:
  - Novērst inaugurāciju!
  Nataša smējās un atbildēja:
  - Un kā?
  Prezidenta pienākumu izpildītājs pārliecinoši atbildēja:
  - It kā tu pats nezinātu!
  Nataša dusmīgi atbildēja:
  - Mēs nenogalināsim Zelenski!
  Medvedevs nekavējoties iebilda:
  - Nu, ko tas nozīmē nogalināt! Tikai pārliecinieties, ka viņš pats atsakās no kroņa!
  . NODAĻA #4
  Meitenes vienbalsīgi ķiķināja...
  Alenka smaidot jautāja:
  - Ko jūs iesakāt izmantot hipnozi?
  Dmitrijs Anatoļjevičs pamāja:
  - Tieši tā! Tu to vari izdarīt!
  Nataša atbildēja par savu draugu:
  Varam, bet negribam!
  Medvedevs bija pārsteigts:
  - Kāpēc ir tā, ka?
  Nataša godīgi atbildēja:
  - Zeļenskis ievēlēts! Un tu, Dmitrij Anatoljevič, neesi spējīgs vadīt valsti!
  Alenka ļauni piebilda:
  - Un tas mums visiem ir diezgan pašsaprotami!
  Medvedevs ar dusmām atzīmēja:
  - Vai jūs nesaprotat, ka mēs kļūsim par Rietumu koloniju?
  Alenka pārliecinoši atbildēja:
  - Drīzāk Rietumi kļūs par mūsu koloniju!
  Nataša sarkastiski piebilda:
  - Un ar tevi, Miša, Krievija tik un tā nebūs diža!
  Medvedevs gurkstēja:
  - Es jums došu saskaņā ar Uzvaras ordeni, saskaņā ar Svētā Andreja Pirmās ordeni, saskaņā ar Nikolaja II ordeni un zelta zvaigzni dimantiem ...
  Nataša smējās un atzīmēja:
  - Vai varbūt mēs paši kļūstam par prezidentiem, trīssimt pavēles pakārties?
  Alenka teica:
  - Mēs varam jūs hipnotizēt un kļūt par generalissimo.
  Nataša iesmējās un atzīmēja:
  - Vai varbūt supergeneralissimo!
  Meitenes smējās...
  Alenka dziedāja:
  - Un pat ienaidnieks reizēm kliedza,
  Slēpjot bailes - ka es esmu karalis!
  Nataša izcēla zobus un čivināja:
  - Man nepatīk teātri un arēnas,
  Tur miljonu maina pret rubli...
  Lai gan priekšā ir lielas pārmaiņas
  Es mīlu Belobogu ar Staļinu!
  Un meitene to paņēma ar plikiem kāju pirkstiem tā, it kā viņa aiz deguna saspiestu zaudējušo prezidentu.
  Jau tika paziņoti skaitļi no Tālajiem Austrumiem. Zelenskim 91 procents, Medvedevam 7,5 procenti, pārliecināta Ukrainas prezidenta vadība.
  Arī Aļonka ar plikiem kāju pirkstiem parāva Medvedevu aiz auss un šņukstēja:
  - Nu, kā ar bijušo prezidentu, vai balvas jums palīdzēja?
  Medvedevs piespiedu kārtā izdeva:
  - Es vēl neesmu bijušais! Pirms īstā atklāšanas!
  Meitene kliedza:
  - Slava jaunajam karalim!
  Raganu meitenes, pēdējais trumpis, atteicās palīdzēt Medvedevam. Un tagad prezidenta pienākumu izpildītājs mēģināja atrast izeju no bezcerīgās situācijas.
  Varbūt ietekmēt Augstāko tiesu atcelt prezidenta vēlēšanu rezultātus Krievijā? Tas izskatījās pēc liela kārdinājuma. Taču patiesībā izredzes izskatījās slidenas.
  Un ja nu mēs izdotu dekrētu un katram tiesnesim piedāvātu miljardu dolāru? Galu galā viņš ir prezidents un viņam ir vara, par kādu karaļi nekad nav sapņojuši! Precīzāk, prezidenta pienākumu izpildītājs. Un tiešām, ja piedāvā veselu miljardu dolāru, tiesneši nepretosies.
  Un kas tur par sīkumu.
  Dati tika pārraidīti pa radio. Kamēr Zelenskim bija vairāk nekā deviņdesmit procenti, plus Ukrainā, bija paredzēts, ka viņš vispār saņems gandrīz simts procentus. Varbūt sarkanās jostas zonā Medvedeva flirta ar komunistiem dēļ būs nedaudz vairāk, Kaukāzā bija dažas iespējas. Tiesa, Ramzans Kadirovs, šķiet, nolēmis nostāties uzvarētāja pusē. Armijā vēl var beigties, lai gan militārpersonām nav īpašas vēlmes dienēt, nav krītoša prezidenta.
  Kopumā pēc pirmā raunda Medvedeva spēks vājinājās. Un, ja viņš vēl varēja sadalīt balvas, tad pretējā gadījumā viņu arvien vairāk ignorēja.
  Dmitrijs Medvedevs ieradās savā birojā un mēģināja sazināties ar centrālo banku. Dežurants negribīgi viņu savienoja.
  Prezidenta pienākumu izpildītājs pieprasīja, lai viņam piešķir naudu steidzamām vajadzībām.
  Centrālās bankas vadītājs atbildēja:
  - Es neko nedarīšu, kamēr nesaņemšu apstiprinājumu no jaunā prezidenta Zeļenska.
  Medvedevs rēca:
  - Vai tu esi traks! Es līdz prezidentam pēc tam inaugurācijas jauno! Un ja tā, tad paklusē, tu man esi parādā!
  Centrālās bankas vadītājs atzīmēja:
  - Pēc konstitūcijas es jums nepakļaujos! Un vienalga, kāpēc jums vajadzīga nauda?
  Medvedevs atbildēja ar smīnu:
  - Vai jums steidzami vajadzīgas valstis?
  Centrālās bankas vadītājs atbildēja skarbā tonī:
  - Vai tu gribi aizbēgt?
  Medvedevs iesaucās:
  - Es tevi tūlīt arestošu! Man ir armija! Uzticīgais Žirinovskis ir ar mani!
  Centrālās bankas vadītājs atzīmēja:
  - Šis vienmēr paņem zem viziera! Un Maskavā vairāk nekā deviņdesmit procenti ir Zelenskim. Tavs spēks ir pār Mišu!
  Medvedevs rēca:
  - Un tavējais nesākās!
  Un nolika klausuli. Tagad situācija kļuva bēdīga. Tieši tā, un drošības spēki atteiksies pakļauties. Jā Žirinovskis, viņš joprojām ir lapsa. Vai viņš jāieceļ par iekšlietu ministru? Dodiet rīkojumus SWAT. Vai arī mēģināt joprojām izmantot Valsts domi?
  Skaidrs, ka Zelenskis rīkos jaunas vēlēšanas, un daudzi deputāti savus mandātus neskaitīs. Precīzāk, gandrīz viss.
  Šeit ir vajadzīgs kaut kas cits. Bet diez vai Valsts dome ies pret tautu. Un armija neatbalstīs tiešu militāru apvērsumu. Ne jau tādi ģenerāļi Krievijā iet uz pilsoņu karu.
  Atliek tikai viens - atcelt prezidenta vēlēšanas tiesā. Šī ir vienīgā likumīgā iespēja paildzināt savu agoniju. Bet visticamāk tikai pagarināt. Maz ticams, ka Medvedevam ir reāla iespēja tikt pārvēlētam. Patiesībā viņa antireitings ir kolosāls, pat sliktāks nekā Petro Porošenko.
  Medvedevs domāja par citu variantu. Šeit, piemēram, likvidēt Zelenski fiziski? Bet tā ir klaja noziedzība. Līdz šim? Vēl jo vairāk, jo tas apbēdinās Medvedevu. Un labākajā gadījumā tas dos atelpu. Tā kā tauta nepiedos Medvedevam tik kolosālu neveiksmi vēlēšanās.
  Nē, Dmitrijam Anatoļjevičam tas neizdosies. Vēlēšanās nesavācot pat desmit procentus balsu, viņš pie varas noteikti nepaliks.
  Medvedevs devās uz bāru. Viņš to atvēra, izņēma pudeli, ielēja sev konjaku.
  Dārgi - "Napoleons", ar ekspozīciju divsimt gadu!
  Prezidenta pienākumu izpildītājs izdzēra glāzi. Tad otrais, ēda citronu.
  Kuņģī kļuva siltāks, un domas lēkāja ātrāk. Pēc trešās glāzes Medvedevs pasmaidīja un apsēdās atzveltnes krēslā. Nedaudz uzmundrināja. Patiesībā, kāpēc viņam ir vajadzīga šī vara? Atbildība ir pilnīga. Ne minūte brīva laika, ne sekundes miera. Visu laiku kustībā, videokameru uzraudzībā. Jums ir bail pateikt pārāk daudz.
  Daudz darba, bet bez prieka.
  Un es gribu gulēt gultā ar meiteni. Spēlēt datorā karā.
  Patiesībā šeit jūs esat prezidents, un, lai sāktu īstu karu, jūs trīsreiz padomāsiet. Tādā veidā briesmīgais Tramps neuzdrošinājās uzbrukt Irānai.
  Par karu var runāt daudz, bet patiesībā izlemt par to nav viegli!
  Bet spēle cīņa, pats, cīnies!
  Medvedevs apsēdās pie datora. Ieslēdzu savu iecienīto Otrā pasaules kara. Viņš jau sen nav spēlējis. Šeit, lai pārāk nesasprindzinātos, jūs izmantojat blēža kodu. Kā šis...
  Un tad jūs braucat ar tehnoloģiju viesuļvētras tempā. Un jums jau ir IS-7, kurus jūs palaižat pulkos, tikai T-1 pie vāciešiem. Manāma spēka un līdzekļu atšķirība.
  Medvedevs, kurš gandrīz nekad nedzēra, manāmi atdzīvojās sliktās veselības dēļ.
  Tā tu met ienaidniekam Otrā pasaules kara dārgāko un smagāko tanku IS-7. Un jūs to salaužat bez lielām grūtībām. Karš norit viegli un uzvaroši. Pārņem pilsētu pēc pilsētas.
  Kopumā Staļins, protams, labi vadīja valsti, un viņam izdevās uzvarēt Trešo reihu mazāk nekā četros gados. Putins ar ISIS cīnījās ilgāk. Bet vāciešiem ir ļoti forša tehnika.
  Šeit spēlē, piemēram, vācu tanks E-75, pret to uz vienādiem noteikumiem var cīnīties tikai padomju IS-7, visi pārējie tanki piekāpjas. E E-75 ir ļoti spēcīgas bruņas. Pat pārāks par padomju IS-7, lielgabals ir tuvu nāvējošo spēku.
  Un vācieši četrdesmit piektajā gadā plānoja padarīt šo tanku par savu galveno. Kā ar mūsējiem?
  Medvedevs nopūtās... Pēckara periodā IS-7 nekad netika laists masveida ražošanā. Tātad karš turpinājās ilgāk, nav zināms, kurš vēl uzvarēja.
  Dmitrijs Anatoļjevičs Zahmeļevs, dziedāja:
  - Mīli brāļus, mīļo! Mīli dzīvot, brāļi! Un mūsu atamanam nav jāskumst.
  Medvedevs spēlējoties aizmiga. Tas ir relaksējošs...
  Un nākamajā dienā kļuva zināmi prezidenta vēlēšanu galīgie rezultāti.
  Par Zeļenski kopā ar Ukrainu nobalsoja gandrīz 92 procenti vēlētāju, par Medvedevu - 6,7 procenti. Tādējādi Zelenska triumfālā uzvara notika.
  Valstī sākās svinības un gaviles. Beidzot pienāca jauna, kā daudziem šķita, gaiša dzīve.
  Pagaidām patiesība par inaugurāciju ir prezidenta pienākumu izpildītājs Dmitrijs Anatoļjevičs Medvedevs.
  Un viņš, protams, apsveica uzvarētāju. Un kurp tu dosies. Un seši procenti nav ko skaitīt.
  Iekšlietu ministrs Vladimirs Žirinovskis tomēr apmeklēja Medvedevu un mierināja:
  - Es balsoju par tevi, Dmitrij Anatoljevič!
  Prezidenta pienākumu izpildītājs klusi atbildēja:
  - Paldies!
  Žirinovskis ieteica:
  - Varbūt tevi vajadzētu laist uz pirmizrādēm?
  Medvedevs pakratīja krāsoto galvu.
  - Nedomāju, ka pēc tādas sakāves otrajā kārtā man iedos premjerministru. Tas vairs nebūs politkorekti.
  Žirinovskis loģiski atzīmēja:
  - Tomēr tavā vietā vajadzētu būt kādam no Krievijas. Nu kurš, ja ne tu?
  Medvedevs ieteica:
  - Visticamāk, Andrejs Navaļnijs!
  Žirinovskis pasmaidīja un ņurdēja:
  - Andrejs Navaļnijs? Lai tas nenotiek!
  Medvedevs paraustīja plecus un neizpratnē atzīmēja:
  - Kur tu dosies?
  Žirinovskis kliedza:
  Jā, es viņus visus arestēšu!
  Medvedevs pamāja ar roku:
  - Pietiekami! Šķiet, ka mūsu laiks ir beidzies! Es dodos atvaļinājumā uz Kanāriju salām. Ko tu darīsi?
  Žirinovskis, viltīgi samiedzot acis, atbildēja:
  - Lobiji savu draugu interesēs! Kamēr Zelenskis uzņēmās Krievijas un Ukrainas prezidenta pienākumus!
  Medvedevs skumji atzīmēja:
  - Ak, tas nav tik vienkārši... Tad tev noplēs trīs ādas!
  Žirinovskis, viltīgi samiedzot acis, jautāja:
  - Padariet mani, lūdzu, Krievijas Federācijas maršalu! Nu ko tu esi vērts!
  Medvedevs pāris sekundes padomāja un tad paziņoja:
  - Labi! Es jūs ne tikai padarīšu par maršalu, bet arī atjaunošu Berijai maršala pakāpi! Tas būs godīgi!
  Žirinovskis piekrītoši pamāja ar galvu:
  - Saistībā ar Beriju, jā!
  Medvedevs samiedza acis un jautāja:
  - Un attiecībā pret tevi?
  Žirinovskis godīgi atbildēja:
  - Un attiecībā pret mani karaliski! Kuru es gribu, es apbalvoju!
  Medvedevs piekrītoši pamāja ar galvu.
  - Jā, lai tā būtu!
  Un viņš pavēlēja sagatavot abus dekrētus par maršalu pakāpes piešķiršanu.
  Krievijas prezidenta pienākumu izpildītājs uzmundrināja. Domājot, ka tagad viņš var pilnībā izbaudīt datorspēles.
  Un tos ir ļoti jautri spēlēt...
  Un tiešām, kāpēc prezidentam būtu jādara kaut kas cits? Tagad tehnoloģijas ir attīstījušās tik daudz, ka jūs varat būt jebkurš. Pat Dievs Kungs. Un īpaši spēlē, lai izveidotu Visumus.
  Piemēram, prezidenta pienākumu izpildītāja kabinetā ir liels skaits dažādu spēļu, tostarp vismodernākās.
  Medvedevs nolemj spēlēt reāllaika stratēģiju. Vācija 1939. gadā. Nu, kāpēc jūs izmantojat negodīgo kodu? Jūs pievienojat sev piecus tūkstošus panteru, trīs tūkstošus tīģeru un desmit tūkstošus Foke-Vulfu. Un izvietot šos spēkus pret ienaidnieku. Un jūs uzbrūkat Polijai, kurā nav pat desmitdaļas šādu spēku.
  Un karš turpinās, kā gribi, vienos vārtos un uzvaroši. Godīgi sakot, Medvedevs šeit ir milzīgs iekarotājs. Sasmalcina ienaidnieku, it kā sasmalcina plūmes ar presi.
  Polija tiek saplacināta viegli un ātrāk nekā reālajā vēsturē. Uzbrūk Francijai. Jūs palaižat tajā desmit tūkstošus E-75 tanku ar viltus koda palīdzību. Lieliskas automašīnas, lai neteiktu vairāk. Kas ir pilnīgi neievainojami pret franču ieročiem, bet nāvējoši lielos attālumos. Nošaut ienaidnieka transportlīdzekļus.
  Medvedevs pat lec aiz prieka. Kā viņš ātri pārvietojas spēlē un jau ņem Parīzi ... Un kāpēc tad tērēt laiku sīkumiem? Paņemsim pie reizes Spāniju, lai Franko pārāk neaizraujas.
  Un uzbrukumam Gibraltāram mēs izmantojam reaktīvo lidmašīnu. Kurp dodas briti?
  Protams, tajā pašā laikā mēs izmantojam līdzekļus kaujas kuģu un lidmašīnu bāzes kuģu būvniecībai. Lielbritānijai tad būs problēmas. Šeit ir simts gaisa kuģu pārvadātāju un divi simti kaujas kuģu. Tas būs kolosāls spēks.
  Un tad ir desanta kuģis. Jūs izgatavojat arī E-U sērijas tvertnes, kas ir turpmāka E evolūcija. Šeit jūs iemetat "E"-50-U tvertni, tādu mašīnu, kurai nevarat izlauzties no vairāk nekā viena leņķa.
  Un ļaujiet viņai mocīt britus. Šeit ir divas skaistas meitenes tādā tankā, kas mirkšķina Krievijas prezidenta pienākumu izpildītājam.
  Medvedevs pūš viņiem skūpstu.
  Tā mēs spēlējam...
  Un jaunākie tanki tuvojas Londonai. Un bez ceremonijas viņi ieņem Anglijas galvaspilsētu.
  Medvedevs dziedāja:
  - Pasaule ir garlaicīga! Mēs visi ēdīsim kaķi!
  Protams, spēle ir jautra un viegli spēlējama. Es paņēmu krāpnieka kodu un izmetu visu, ko vēlaties. Šeit jūs sagūstat Balkānus un dodieties uz Āfriku. Jūs arī štancējat, un arī kājnieki. Jūs izveidojat karaspēku, būtu nauda. Un iekarotā teritorija arī dod naudu. Nu pamēģini, pastaigā pa Āfriku.
  PSRS joprojām atver fronti. Trīsdesmit četri pret E-50-U sēriju, kuru es uzspiedu vēl desmit tūkstošus. Ja E-50 bruņumašīna ir aptuveni tāda pati kā "Tiger" -2, tikai racionālais slīpums ir lielāks, un bruņojums ir nedaudz spēcīgāks, un dzinējs ir jaudīgāks. Tas E-50-U ar vienādu svaru ir salīdzināms ar padomju T-64, pat tam ir jaudīgāks gāzes turbīnas dzinējs.
  Jā, spēki nav vienādi. Šeit cīnās dažādu paaudžu tanki.
  Un Medvedevs, protams, metas melnā zirgā.
  Spēki, protams, nav salīdzināmi. Varat arī pievienot E-75-U, šī ir tupus nogalināšanas mašīna, kuru nevar caurdurt pat kuģu ieroči.
  Un kā sevi samīdīt. Nav ko apturēt.
  Medvedevs spēlē kā mazs zēns. Ak, kā ir. Un neviens nevēlas viņu uzņemt. Viņš zaudēja, un prezidenta pienākumu izpildītājs tika aizmirsts.
  Ikvienam patīk tikai uzvarētāji.
  Dmitrijs Anatoljevičs dziedāja:
  Un mēs izaicinām vētras
  No kā un kāpēc...
  Dzīvo pasaulē bez pārsteigumiem
  Nevienam neiespējami
  Lai veiksme, neveiksme,
  Visi lec, tad uz augšu, tad uz leju,
  Tikai šādā veidā, nevis citādi,
  Tikai šādā veidā, nevis citādi!
  Lai dzīvo pārsteigums!
  Pārsteigums! Pārsteigums!
  Lai dzīvo pārsteigums!
  Pārsteigums! Pārsteigums!
  Lai dzīvo pārsteigums!
  Un Medvedevam kļuva jautrāk. Šeit viņa karaspēks ieņēma Ukrainu, Baltkrieviju un nepielūdzami tuvojas Maskavai!
  Bijušais Krievijas prezidents saka:
  - Ka mūsu dzīve ir spēle!
  Un ar vētru paņem PSRS galvaspilsētu. Protams, pret četrdesmit pirmā gada armiju viņam ir sešdesmitajiem un pat septiņdesmitajiem gadiem raksturīgi tanki, un galvenais, ka to ir daudz.
  Medvedevs piemiedz sev ar aci... Galvaspilsēta Maskava ieņemta. Un tagad jūs varat iemūžināt Kaukāzu ... Un tajā pašā laikā sakopt sev Dienvidāfriku. Un dodieties uz Argentīnu.
  Un no turienes uzbrukt ASV. Viņš ir grūts komandieris. Ienaidnieks atpaliek gan karaspēka kvantitātē, gan kvalitātē.
  Medvedevs aizrautīgi dzied:
  - Mēs drosmīgi dosimies kaujā! Par padomju varu! Un mēs visus slaucīsim sūdos cīņā par to!
  Medvedevs uz laiku tika izņemts no spēles. Zvanīja Krievijas aizsardzības ministrs, kurš nomainīja Šoigu Trubetskoju. Viņš jautāja joprojām pildošajam prezidentam:
  - Kad dosim zvērestu jaunajam vadītājam?
  Medvedevs atbildēja īsi:
  - Kur tam jābūt, inaugurācijā!
  Trubetskojs atzīmēja:
  - Jaunais vienotas valsts prezidents nākamnedēļ vēlas rīkot inaugurāciju. Lai nebūtu laika laupīt!
  Medvedevs iesaucās:
  - Tas neatbilst mūsu konstitūcijai un likumiem!
  Trubetskojs atzīmēja:
  - Un Jeļcins pieņēma šo konstitūciju ne pēc likuma un vecās konstitūcijas. Patiesībā daudzi domāja, ka Putins ierosinās jaunu konstitūciju, bet kaut kā nesagaidīja!
  Medvedevs atzīmēja:
  - Katram jaunam prezidentam pieņemt jaunu konstitūciju nav tā labākā ideja!
  Trubetskojs atbildēja:
  - Un Putins varētu! Viņš bija foršāks par Jeļcinu, un jūs Dmitrijs Anatoljevičs!
  Medvedevs pamāja ar galvu un piekrita:
  - Foršāk un, galvenais, laimīgāk! Bez Putina viss nogāja greizi, un Zeļenskis pārņēma varu Krievijā.
  Trubetskojs atzīmēja:
  - Un Lukašenkam bija iespēja, tikai viņš palaida garām savu laiku. Man vajadzēja pārvietoties ātrāk!
  Medvedevs loģiski atzīmēja:
  - Lukašenka baidījās no konkurences vēlēšanām Krievijā. Jā, un Zelenskis nebūtu riskējis, ja Putina sirds to neizturētu. Tik daudz valsts, ko pārvaldīt manuālajā režīmā - izdedzis! Noteikti Putins darbā izdedzis!
  Trubetskojs ieteica:
  - Nu ko tad pieņemt inaugurāciju ātrākā laikā vai nē?
  Medvedevs drosmīgi atbildēja:
  - Kā gribi, dari! Mani tas vairāk neinteresē! Es došos pensijā un izbaudīšu savu dzīvi. Varbūt es apceļošu pasauli! Esmu jau bijis gan prezidents, gan premjers vispār, rekordtermiņš Krievijai! Cik ilgi var turēties pie troņa?
  Trubetskojs piekrita:
  - Nu, ja tā, tad lai nāk pārmaiņas! Un ko darīt ar Šoigu?
  Medvedevs vēsi atbildēja:
  - Ļaujiet viņam atpūsties! Maršala pensija liela. Ļaujiet tai ceļot pa pasauli. Es tev atļāvu iegūt īpašumu ārzemēs!
  Trubetskojs pamāja ar galvu un atzīmēja:
  - Putins ir izolējis Krieviju no pasaules! Vārdos, dvēseles dziļumos sērojot, mēs priecājāmies par viņa nāvi! Kas attiecas uz Zelenski, tad redzēsim! Daudzi no mums gribēja tādus pasūtījumus kā Rietumos. Saņemt kā ASV, bet strādāt ... Kā PSRS!
  Medvedevs atzīmēja:
  - Nu, Staļina laikā ierēdņi intensīvi ara! Nedomājiet, ka tie bija ciets medus!
  Trubetskojs jautāja:
  - Un ko tu darīsi?
  Medvedevs atgādināja:
  - Es biju prezidents, un es iešu uz prezidenta pensiju. Tas ir liels... Un es baudīšu dzīvi! Kāpēc man vēl jāstrādā!
  Trubetskojs atgādināja:
  - Zeļenskis var jums piešķirt padomnieka amatu pie viņa!
  Medvedevs pamāja:
  - Ai! Viņš ir pietiekami gudrs bez mana padoma! Īsāk sakot - noturiet inaugurāciju! Dmitrijs Anatoļjevičs atsūtīja savējo!
  Trubetskojs piekrita:
  - Inaugurācija jā!
  Medvedevs nolika klausuli. Nolēma spēlēt spēli. Kaut kas tāds, ar ko nekad agrāk nav bijis pietiekami. Un vismaz garīgi sagraut ASV.
  Vai drīzāk spēlē. Tomēr pret E-75-U amerikāņu Sherman ir vājš. Taču Amerikas Savienotajām Valstīm ir daudz lidmašīnu, pat ja tās nav tik spēcīgas kā vācu reaktīvais.
  Bet kvalitāte, protams, nav tā pati! Fritz saņem intensīvus rēķinus. Īpaši piloti: Albīna un Alvīna! Un tās ir meitenes, kuras izceļas ar kolosālu drošinātāju.
  Medvedevs virzās uz Ameriku no dienvidiem. Un tajā pašā laikā viņa tanki pārvietojas pāri Sibīrijai. Viņam ir jautri. Starp citu, kāpēc gan vēl neiekarot Japānu? Šajā spēlē jūs varat samitrināt savus sabiedrotos. Uzlabota stratēģija. Izmantojiet negodīgo kodu, un jūs būsiet stiprāks par ienaidnieku gan skaita, gan kvalitātes ziņā. Nevis karš, bet gan prieks. Šeit ir reaktīvie automobiļi bez astes, amerikāņi pat nevar panākt.
  Precīzāk, un saņemt. Un izmantot radiovadāmās raķetes! Un par amerikāņiem šugani. Medvedevam ļoti patīk šī spēle. Un pārvietot karaspēku. Šeit ir Meksika. Amerikas pilsētas krīt viena pēc otras. Tāds prieks.
  Un austrumos E-U sērijas tvertnes nonāk Indijā. Bet ko gan briti viņiem var iebilst. Turklāt Trešais Reihs jau ir ieguvis resursus un ražo vismodernākās tehnoloģijas bez negodīga koda.
  Bet Medvedevs nolēma sūknēt nedaudz "Panther". Šeit ir pirmā parastā "Panther" - frontālās bruņas 80 - 110 milimetri, sānu bruņas 50 milimetri un 75 mm lielgabals ar stobra garumu 70EL, dzinējs ar 650 zirgspēkiem. Šeit ir "Panther" -2 frontālās bruņas no 120 līdz 150 milimetriem, 60 mm lielgabala malas 88 mm ar stobra garumu 71 EL un dzinēju 850 zirgspēku. Jā, nopietna mašīna. Un smagāks nevis pie četrdesmit piecām, bet piecdesmit tonnām un siluetā zemāks.
  Bet "Pantera" -3. Priekšējās bruņas no 150 līdz 200 milimetriem, malas 82 milimetri, lielgabals 88 milimetri ar stobra garumu 100 EL un dzinēju ar 1200 zirgspēkiem - svars 55 tonnas. Piekrītu, šāda mašīna parasti ir super pret šermaniem.
  Bet ir "Panther" -4. Viņai ir priekšējās bruņas no 200 līdz 250 mm zem nogāzēm un sānu bruņas 160 mm. 105 mm lielgabals ar stobra garumu 100 EL. Tas jau ir briesmonis, kas sver 65 tonnas un ar zemu siluetu. Gāzes turbīnas dzinējs 1500 zirgspēki. Protams, izcila sērijveida attīstība, kas spēj cīnīties pat ar padomju IS-7. Turklāt IS-7 nebija sērijveida.
  Bet ir mašīnas un spēcīgākas. Progonka "Panther" -5, frontālās bruņas 250 korpuss 45 grādu leņķī, 300 mm torņa piere leņķī, sāni 210 leņķī, lielgabals 128 mm 100 EL, modernāka tanka svars ir 75 tonnas, dzinējs ar 2000 zirgspēku gāzes turbīnas jaudu . Mašīna, kas pārspēj visus padomju un amerikāņu dizainus. Spēj iekļūt IS-7 no kaujas diapazona un izturēt sitienus ar galvu. "Panther" -5 parasti ir super tehnoloģija. PSRS nav nekā spēcīgāka par IS-7. Un vāciešiem ir arī piecu veidu tīģeri.
  Medvedevs nolēma pēc lielākās ASV teritorijas sagrābšanas "Tīģeri" padzīt. Nu, "Tīģeris" ir pirmais visiem zināmais. Priekšējās bruņas ir 100-110 mm ar gandrīz bez slīpuma, un sānu bruņas ir 82 mm bez slīpuma. Un 88 milimetru lielgabala 56 EL stobra garums - tanks tiešām gaudo. Atšķirībā no Panthers, kur reāli cīnījās tikai pirmā sērija un bija arī otrās izlases. Tanks "Tiger"-2, labāk pazīstams kā "Karaliskais tīģeris".
  Priekšējās bruņas 120-150 mm uz korpusa pieres pie 50 grādu slīpuma, 185 mm uz torņa pieres pie neliela slīpuma un 82 mm uz sāniem, pie 60 grādu slīpuma. Labi aizsargāts pieres daļā, nedaudz labāks par "Tiger" sānos, un lielgabals 88 mm ar stobra garumu 71 EL. No Otrā pasaules kara sērijveida tankiem vislabākie bruņojumā un frontālajā aizsardzībā, svars 68 tonnas, dzinējs 700 zirgspēku - diezgan vāja braukšanas veiktspēja.
  "Tiger" -3 dizaina mašīna. Frontālās bruņas ir 150-200 mm slīpas ar 45 grādu pieres korpusu, bet torņa piere ir 240 mm slīpa. Sānu malas 160 - milimetri ar vairogiem leņķī. Trīs dažādu veidu ieroči, 88 mm lielgabals 100 EL, 105 mm lielgabals 70 EL un 105 mm lielgabals 100 EL ar dzinēju no 1000 līdz 1200 zirgspēkiem. Ar blīvāku izkārtojumu un svaru no 75 tonnām. Jā, automašīna ir nopietna un ļoti bīstama. Un vēl jaudīgākas "Tiger" -4 frontālās bruņas 250 - korpuss 45 grādu leņķī, piere 300 milimetri leņķī, sāni 210 milimetri, lielgabals 128 milimetri pie 100 EL stobra garuma vai 150 milimetri stobra garums pie 56 EL , svars 85 tonnas, gāzturbīnas dzinējs 1500 zirgspēki. Ļoti jaudīga tvertne.
  Bet vēl foršāks ir "Tīģeris" -5. Frontālās bruņas: korpusa piere ir 350 mm 45 grādu slīpumā, torņa piere ir 400 mm ar 50 milimetru slīpumu. Sānu slīpums 300 mm. 150 mm lielgabals 100 EL vai 174 mm 70 EL vai 210 mm 38 EL. Svars 100 tonnas, gāzturbīnas dzinējs 2500 zirgspēku. Jaudīgākā mašīna pat IS-7 un asinszāli neiespiedīsies sānos. Šeit ir viens, ko var palaist pret Ameriku. Lai gan jāsaka, "Tīģeris" -5 reālajā vēsturē pat nebija projektos. Bet neviens nav vainīgs, ka karš tik ātri beidzās.
  Bet virtuālajā spēlē tankus var uzvilkt.
  Medvedevs sāka uzbrukumu ASV galvaspilsētai Vašingtonai un lielākajai pilsētai Ņujorkai. Šeit jūs patiešām varat strādāt un uzvarēt.
  Pat ja tas ir virtuāls. Vašingtona deg un pa to brauc vācu tanki. Un neviens nevar apturēt Tigers-5.
  Medvedevs pabeidz spītīgu uzbrukumu ASV galvaspilsētām un šķiet, ka tā jau ir uzvara. Bet priekšā vēl ir Japāna.
  . NODAĻA #5
  Ko vēl braukt spēlē. Bet Lev tanku saime, kas nekad nekļuva sērijveida. Šeit ir īstie monstri. Bet Otrajā pasaules karā šīs jaunākās sērijas mašīnas ir pat liekas. Un vēl jo vairāk pret Japānu ar tās mazajiem un vidējiem tankiem.
  Bet Dmitrijs Medvedevs nolēma arī viņus nedaudz padzīt.
  Šeit ir pirmā tvertne "Lion", kas pastāv tikai projektos, un tikai daļēji ir iemiesota metālā. Korpusa priekšējās bruņas ir 120 mm 45 grādu leņķī, torņa priekšējās bruņas ir 240 mm leņķī, sāni ir 82 mm, lielgabals ir 105 mm, stobra garums ir 70 EL, viss ir 80 tonnas, dzinējs ir 800 zirgspēku. Kopumā automašīna, kas varēja parādīties jau kopā ar Tīģeriem un Panterām Kurskas izspiedumā. Ar savam laikam ļoti jaudīgu ieroci un izcilu torņa pieres aizsardzību. Bet par laimi tas neparādījās. "Lauva" -2 projekta mašīna. Korpusa piere ir 250 milimetru slīpa, torņa piere ir 300 milimetru slīpa. Malas 200 - milimetri zem nogāzēm. Lielgabals vai 128 mm 100 EL vai 210 mm 38 EL. Svars 100 tonnas, dzinējs 1800 zirgspēku. Tā varā nav līdzvērtīgu. Pārspēj IS-7, kas viņai var trāpīt tikai sānos. Bet tad brauc tālāk, un parādās "Lauva" -3, arī briesmoņu skrējiens. Korpusa frontālās bruņas ir 350 mm, torņi atrodas 450 mm zem sānu slīpuma, 300 mm zem nogāzēm, lielgabals ir 150 mm 100 EL vai 175 mm 70 EL, vai 210 mm 56 EL, vai reaktīvais bumbvedējs 400 milimetros. Svars 120 tonnas, dzinējs 2500 zirgspēku.
  Jā, tas ir milzīgs spēks.
  Tanks "Lion"-4 ir vēl viens supermonstrs. Korpusa priekšējās bruņas ir 450 mm, torņa priekšējās bruņas ir 500 mm. Korpusa un torņa malas ir 400 milimetru slīpas. Lielgabals 175 mm 100 EL, 210 mm 70 EL, raķešu palaišanas iekārta 500 mm. Mašīnas svars ir 150 tonnas, dzinējs ir 3500 zirgspēku gāzes turbīna. No liela attāluma tas iekļūst visās tvertnēs, ieskaitot amerikāņu T-93 IS-7. Un arī kuģu lielgabali tajā nevar iekļūt. Šī ir varena mašīna un ar lieku ieroci.
  Bet vēl jaudīgāks "Lauva" -5 ir tanku karalis. Korpusa frontālās bruņas ir 600 mm 45 grādu slīpumā, torņi ir 800 mm plati, sāni ir 550 mm slīpi. 210 mm lielgabals 100 EL, 300 mm 70 EL, 600 mm raķešu palaišanas iekārta. Mašīnas svars ir 200 tonnas, gāzes turbīnas dzinējs ir 5000 zirgspēku. Tie ir necaurlaidīgi gandrīz visu veidu ieročiem, izņemot lieljaudas raķetes, īpaši liela kalibra lielgabalus un bumbas. Spēj šaut uz kaujas kuģiem un lidmašīnu bāzes kuģiem. Patiešām super tanks.
  Nu, īsi sakot, ir ko spēlēt. Medvedevs nospiež Japānu.
  Bet viņš atkal tiek pārtraukts.
  Zvana FSB direktors un saka:
  - Dmitrij Anatoļjevič, jūs sniegsiet konferenci žurnālistiem?
  Medvedevs uzsvēra:
  - Vēl nē!
  - Kāpēc?
  Prezidenta pienākumu izpildītājs atbildēja:
  - Man ir tiesības sniegt intervijas un nedot! Tāpēc nolēmu nedot!
  FSB direktors pamāja ar galvu.
  - Pagaidām vari būt mierīgs! Intervija nepazudīs! Bet mēs meklēsim citu vietu!
  Medvedevs atzīmēja:
  - Visi iederējās! Ja kas, tad tavam ģenerālim liela pensija! Var dzīvot bez darba!
  FSB direktors pārsteigts jautāja:
  - Vai nav žēl šķirties no tik milzīga spēka?
  Medvedevs godīgi atbildēja:
  - Žēl, protams, bet cilvēks pakļaujas neizbēgamajam!
  Medvedevs atkal atgriezās spēlē. Bijušais pasaules lielākās un dabas resursiem bagātākās valsts prezidents beidzot panācis roku. Un kāpēc gan nespēlēt, ja tagad iztiek bez tā. Lai gan viņš pilda valsts vadītāja pienākumus.
  Bet kā šādā spēlē izvairīties no kārdinājuma sev iegriezties. Nu lūk, vācu karaspēks sasniedza Čukotku. Par laimi, spēlē ir daudz vieglāk pārvietot aprīkojumu nekā patiesībā. Un viņi dodas uz Ķīnu. Un tur viņi iesaistījās cīņā ar japāņiem. Protams, ar krāpšanās koda palīdzību Medvedevs apzīmogoja Lev-5 tankus un meta tos pret samuraju. Un tie tiešām ir super klases auto.
  Kā samurajus sasmalcina. Bet joprojām nav pilnības robeža.
  Bet kāpēc, kamēr nav beidzies Otrais pasaules karš, neizdzīt pa līmeņiem smagāko vācu tanku "Maus"?
  Tā patiešām ir pilnības pārdale un skaistuma vainags. Precīzāk, kas var notikt, ja notiek gigantomanijas evolūcija.
  Medvedevs sāka padzīt Peles.
  Tanks "Maus", tanks, kas patiešām eksistē metālā, smagākais no tiem, kas patiešām bija iemiesoti metālā, brauca un pat cīnījās. Peles priekšējās bruņas ir 150 mm korpusa apakšā, 200 mm korpusa augšpusē, 250 mm torņa pieres un 210 mm sānos. Kā redzat, tanks pat pirmajā versijā ir necaurlaidīgs visiem sērijveida padomju tankiem pierē un pat sānos. IS-2 un SU-100 nevarēja iekļūt šajā tvertnē no jebkura leņķa. Tikai IS-7 varētu radīt problēmas Maus un tiešām cīnīties ar šo tanku. Bet IS-7 parādījās tikai pēc kara un nekad nekļuva sērijveida. Un Peles jau varēja cīnīties frontē četrdesmit trešajā gadā. Šim tankam ir divi lielgabali: īsstobra 75 mm un 128 mm 55 EL, kas spēj caurdurt visus padomju tankus, izņemot IS-7 pierē. Turklāt IS-2 no liela attāluma. Bija arī 150 mm lielgabals.
  "Maus" svēra 188 tonnas, un tam bija 1250 zirgspēku dzinējs, kas joprojām ir par maz. Kopumā mašīna ir spēcīgākā savam laikam un nepārspējama.
  "Maus" -2 dizaina mašīna. Perfektāks. Reālajā vēsturē tam vajadzēja padarīt automašīnu zemāku siluetā un vieglāku. Bet spēlē, protams, auto ir kļuvis perfektāks, zemāks siluets, blīvāks izkārtojums, bet vēl smagāks. Maus korpusa frontālās bruņas ir 2350 mm. Torņa frontālās bruņas ir 450 mm. Dēļi 300 mm. Pistoles 75 mm garstobra un 150 mm 70 EL, vai 210 mm haubices, vai 400 mm raķešu palaišanas. Svars 200 tonnas. Gāzes turbīnu dzinējs 2000 - zirgspēki.
  Maus-3 ir spēļu automāts. Arī ideāls. Korpusa priekšējās bruņas ir 600 mm, tornītis ir 800 mm, sāni ir 550 mm. Ieroči 88 mm 100 EL cīņai ar ienaidnieka tankiem un 210 mm 70EL. Vai 550 mm raķešu palaišanas iekārta. Tvertnes svars ir 250 tonnas, gāzes turbīnas dzinējs ir 4000 zirgspēku. Tvertne ir gandrīz necaurejama ar gandrīz visiem ieročiem, izņemot īpaši jaudīgus.
  Maus-4 ir jauna gigantomanijas evolūcija un vēl pilnīgāka. Korpusa priekšējās bruņas ir 1000 mm slīpas 45 grādu leņķī, torņa priekšējās bruņas ir 1200 mm slīpas. Dēļi 850 mm leņķī. Bruņojums: 105 mm 10EL lielgabals cīņai ar ienaidnieka tankiem un ir pilnīgi pietiekams pret gandrīz visu veidu transportlīdzekļiem. 300 mm ierocis 70 EL, nocietinājumu un tanku pārpalikuma iznīcināšanai. Vai tā vietā 750 milimetru reaktīvo bumbvedēju.
  Transportlīdzekļa svars ir 350 tonnas, kas nav tik daudz priekš šādām bruņām un ieročiem. Pat kaujas kuģa lielgabali nevar iekļūt šādai mašīnai pierē. Tikai tiešs trāpījums no spēcīgas spārnotās raķetes vai ļoti lielas bumbas var iznīcināt šādu mašīnu. No visiem leņķiem tas ir necaurejams visiem Otrā pasaules kara tankiem un pašpiedziņas lielgabaliem. 6000 zirgspēku gāzes turbīnas dzinējs.
  Nu "Maus" -5 ir šīs sērijas augstākais līmenis. Korpusa pieres frontālās bruņas ir 1600 mm leņķī, torņa piere ir 2000 mm, sāni ir 1500 mm leņķī.
  128 mm lielgabals ar 100 EL, lai cīnītos pret visiem tankiem, pilnīgi pietiekams pret visu marku, ieskaitot IS-7 un 900 mm raķešu palaišanas iekārtu. Citi ieroči nav piemēroti. Ducis ieroču. Tvertnes svars ir 500 tonnas. Gāzes turbīnas dzinējs ar jaudu 10 000 zirgspēku. Teiksim tā, ka automašīna ir perfekta. Neizduriet pieri gandrīz ar neko. Tanks super...
  Taču, ja kādam šķiet, ka tas ir foršāks par "Maus" -5 un neko nevar izdomāt, tad tā nebūt nav. Labas spēles autoru fantāzija par Otro pasaules karu ir neierobežota.
  Piemēram, ir arī "Žurka". Šī tvertne reālajā vēsturē ir čempione pēc izmēra starp visiem projekta transportlīdzekļiem un pat daļēji tika iemiesota metālā.
  Tanka "Rat" frontālās bruņas 400 milimetru garumā, kā arī sānu bruņas nelielā slīpumā. Bruņojums četri 210 mm lielgabali vai viens 800 mm un divas haubices 150 mm, vienpadsmit zenītlielgabali. Svars 2000 tonnas, dīzeļdzinēji ar kopējo jaudu 10 000 zirgspēku.
  Tank "Rat" -2 ir dizaina transportlīdzekļa evolūcija ar modernāku izkārtojumu. Frontālās un jebkuras bruņas 800 mm, ar lielu racionāla slīpuma leņķi. Tas ir bruņots ar vienu 1000 mm lielgabalu un četrām 150 mm haubicēm, sešpadsmit pretgaisa lielgabaliem, kas spēj šaut uz zemes un gaisa mērķiem. Svars 3000 tonnas, gāzturbīnu dzinēji, kopējā jauda 20 000 zirgspēku.
  "Rat" -3 vēl jaudīgāka un perfekta mašīna. Bruņas 1200 - milimetri leņķī. Bruņojums ir viens 1250 mm lielgabals un sešas 150 mm haubices. Divdesmit pretgaisa lielgabali, kas spēj šaut gan pa gaisa, gan zemes mērķiem. Svars 4000 tonnas, gāzturbīnu dzinēji, kopējā jauda 35 000 zirgspēku.
  "Rat"-4 ir vēl jaudīgāka un perfekta mašīna Bruņas 1600 mm leņķī. Bruņojums - viens 1600 mm lielgabals un deviņas 150 mm haubices, divdesmit pieci pretgaisa lielgabali, kas spēj šaut uz gaisa un zemes mērķiem. 5000 tonnu svars, gāzturbīnu dzinēji, uzlabota kopējā jauda 50 000 zirgspēku.
  "Žurka" -5 ir stilīgākā tvertne. Bruņas 2500 - milimetri no visām pusēm. Bruņojums ir viens 2500 mm lielgabals. Un piecpadsmit 150 mm haubices. Četrdesmit pretgaisa lielgabali, kas spēj šaut uz gaisa un zemes mērķiem. Svars 10 000 tonnas. Kodolreaktors kā dzinējs, jauda virs 100 000 zirgspēkiem.
  Tvertne patiesībā ir stilīgākā spēlē. Un svara un citu īpašību ziņā.
  Nu, jūs varat uzdot "Žurkai" -5 iebrukt Tokijā. Tiesa, tas ir tik dārgs, ka vairākas reizes nākas palaist negodīgo kodu.
  Bet kopumā Medvedevs var būt apmierināts. Viņš spēlēja smagi.
  Un es beidzot paskatījos uz "Žurku" -5 virtuālajā mašīnā. Cik labi spēlēt negodīgi.
  Bet te atkal sauc Medvedevu.
  Šoreiz premjerministra pirmais vietnieks un premjerministra pienākumu izpildītājs Siluanovs.
  Viņš skumjā tonī teica:
  - Mēs zaudējām Dmitriju Anatoļjeviču! Gandrīz visas balsis ir saskaitītas!
  Medvedevs gudri atzīmēja:
  Labāk labi zaudēt nekā slikti uzvarēt!
  Siluanovs bija pārsteigts:
  - Un kā tas ir?
  Medvedevs paskaidroja:
  - Ja Vitālijs Kļičko būtu ievēlēts par Kijevas mēru jau no pirmās reizes, viņš ringā nebūtu atgriezies. Liela čempiona vietā būtu smieklu mērs!
  Siluanovs tam piekrita:
  - Jā, jums ir taisnība Dmitrij Anatoljevič! Kļičko bija ieguvums zaudēt ... Bet diemžēl jums pat nebija šāda labuma!
  Medvedevs atbildot dziedāja:
  - Es esmu brīvs, kā putns debesīs,
  Esmu brīvs, aizmirstot, ko nozīmē bailes...
  Es esmu brīvs ar mežonīgo vēju vienā līmenī,
  Es esmu brīvs patiesībā, nevis sapnī!
  Siluanovs kurnēja:
  - Jā, jūs tieši esat dzejnieks Dmitrijs Anatoljevičs! Jūs varat rakstīt pantus par sevi!
  Medvedevs nopietni atbildēja:
  - Katrā ziņā tagad varu mierīgi nodarboties ar savu mīļāko lietu - spēlēt datorspēles! Un pirms tam divdesmit gadus es to varēju atļauties tikai lēkmēs!
  Siluanovs strupi nomurmināja:
  - Spēlēs?
  Medvedevs apstiprināja:
  - Tā tas ir spēlē! Un tev noderēja kādu militāri-ekonomisku stratēģiju!
  Premjerministra pirmais vietnieks negribīgi atzīmēja:
  - Man labāk patīk prakse!
  Medvedevs šņāca pretī:
  - Ļaunā realitāte nolādēta, var padarīt jūs traku!
  Siluanovs vēsi atbildēja:
  - Vai vēlaties aizbēgt no realitātes ar spēļu pasauli? Apsveicami!
  Premjerministra pienākumu izpildītāja vārdos bija jūtama ironija.
  Medvedevs teica:
  - Ļaujiet man arī jums pakārt Krievijas varoņa zvaigzni!
  Siluanovs ieteica:
  - Pakārties prezidenta kungs!
  Medvedevs iesmējās un atbildēja:
  - Varbūt tā ir laba doma! Un tad Putins tika apbalvots tikai pēc nāves!
  Premjerministra pienākumu izpildītājs atbildēja:
  Paldies prezidenta kungs!
  Medvedevs dziedoši turpināja:
  - Par stulbām tukšām acīm...
  Siluanovs dziedāja:
  Jo viss ir iespējams...
  Medvedevs pabeidza:
  - Tu nevari dzīvot!
  Premjerministra pienākumu izpildītājs atbildēja:
  - Ja nopietni, visticamāk, viņi mani noņems! Izskatās, ka būs jāsteidzas!
  Medvedevs vēsi atbildēja:
  - Uz Zemes ir daudz vietu!
  Siluanovs pamāja ar galvu un gurkstēja:
  - Īsāk sakot, prezidenta kungs, jūs man apsolījāt varoņu zvaigzni!
  Medvedevs pilnā balsī kliedza:
  - Sagatavojiet dekrētu!
  Viņš atnesa vēl vienu balvas papīru. Piemēram, rakstiet prezidenta pienākumu izpildītāju.
  Tajā pašā laikā Medvedevs apbalvoja viņu ar daudziem cilvēkiem. Ziniet mūsējos!
  Eh, ir jau ļoti vēls, un Krievijas prezidenta pienākumu izpildītājs aizmiga.
  Viņš sapņoja par citu alternatīvu vēsturi. Cara armija Kuropatkina vadībā cīnās, lai atbloķētu Portartūru. Bet tad pats Medvedevs parādījās uz kaujas robota, ar lāzeriem un termokvarka šāviņiem magoņu sēkliņas lielumā, taču tikpat nāvējoši kā uz Hirosimu nomestās bumbas.
  Un kā Medvedevs var cīnīties ar japāņiem no sava kaujas robota. Kā samurajus plosīja tūkstošiem. Un kā iedarbojās lāzeri un blasteri.
  Un sagriež japāņus, īpaši sagriež. Un sazāģēja gabalos. Un izpostīja viņu rindas.
  Medvedevs, kurš zaudēja troni, kaujā atrada sajūsmu. Viņš nopļauj šos samurajus, kuri uzdrošinājās satricināt svēto karaļa troni.
  Bet vai tiešām ir slikti atklāti, godīgi sakot, tas notika karaļa valdīšanas laikā?
  Nedod Dievs katrā valstī tādu karali kā Nikolajs II. Galu galā šis ir īsts inteliģenta valdnieka un tajā pašā laikā intelektuāļa piemērs.
  Žēl, ka tāds nieks kā Kuropatkins viņu pievīla. Un tagad Medvedevs ir uzņēmis japāņus. Un sasitīsim tos. Un to izdarīt ir ļoti sarežģīti.
  Un lāzera stari nopļauj samuraju tūkstošiem. Vēl dažas minūtes cīņas, un
  Nav Japānas armijas.
  Ko samuraju kungi ēda? Un tagad varbūt uzņemiet savus kuģus.
  Medvedevs pacēla kaujas robotu gaisā un metās uz Togo flotes pozīcijām. Ko viņš domā, ka var tikt galā ar krievu bruņinieku?
  Un tieši tik ātri steidzas termokvarka robots. Šeit viņš ir pāri jūrai. Un nogremdēsim Togo floti. Izgrieziet bruņnešus, kreiserus un citas dzīvas radības.
  Kā šis... Kā būtu, ja mēs arī nomestu mini termokvarka bumbu?
  Un met savu jauno varoni. Paceļas vilnis un nogremdē uzlecošās saules zemes kuģus.
  Medvedevs skaļi kliedz:
  - Krievijai Nikolajs,
  Es iznīcināšu visus japāņus!
  Un atkal Krievijas prezidenta pienākumu izpildītājs nonāk ekstāzē.
  Jā, ir lieliski cīnīties ar šādu robotu.
  Noslīcināsim sevi par samurajiem... Un nebūs Cušima, japāņiem nebūs par ko cīnīties.
  Tagad grimst pēdējie samuraju kuģi. Kāda uzvara!
  Bet joprojām ir uzlecošās saules zemes daļas, kas bloķē Portartūru. Mums tie patiešām ir jāuzņemas. Atrisināt visus cara Nikolaja impērijas pretiniekus.
  Medvedevs aizrautīgi dzied:
  - Un samurajs nolidoja zemē,
  Zem tērauda un uguns spiediena!
  Un iznīcināsim karaspēku, kas pārklāja Portartūru. Tas tiešām notika, ka sagāzās spēcīgs cietoksnis. Un Krievija dabūja pļauku. Un pats galvenais, tas bija sliktāks par Krimas karu. Tur cara Nikolaja II impērija zaudēja Anglijas, Francijas, Turcijas un Sardīnijas karalistes koalīcijai. Un viņa zaudēja godam. Un tad vēl kāda Japāna, kuru neviens neuzskatīja par nopietnu sāncensi.
  Lai Krievija neiztur pazemojumus. Varbūt tāpēc Staļins, tik piesardzīgs un atturīgais ārpolitikā, atklāja otro fronti Tālajos Austrumos pret Japānu. Patiešām, samuraji pārāk daudz pazemoja carisko Krieviju.
  Šim nolūkam iznīciniet ar sīkām termokvarka bumbām un sadedziniet ar lāzeriem.
  Lai neuzdrošinās uzvarēt Krieviju! Ak, nedod Dievs, lai Zelenskis būtu veiksmīgs karalis.
  Atkal krievi un ukraiņi ir vienoti, un drīz viņiem pievienosies baltkrievi.
  Un būs slāvu trīsvienība!
  Medvedevs pabeidza japāni Portarturā un metās tālāk ... Krievija uzvarēja Japānu. Viņa ieņēma Koreju, Mandžūriju, Kuriļu salas un Taivānu. Un arī piespiedu maksāt japāņiem un lielu atlīdzību.
  Cars Nikolajs II nostiprināja savas pozīcijas, revolūcija un nevajadzīgas domas neparādījās.
  Cariskā Krievija turpināja virzīties pa Ķīnu. Un tā paplašināšanās austrumos.
  Bet Ķeizara Vācija, neskatoties uz to, ka cariskā Vācija kļuva par lielvalsti un auga vēl straujāk un vairāk nekā reālajā vēsturē, tomēr ņēma to un iekļuva Pirmajā pasaules karā.
  Jā, divās frontēs.
  Nu ko tagad Medvedevs ķērās pie vāciešu iznīcināšanas. Viņiem nav ko aizskart karali-tēvu.
  Un kā lāzeri trāpa ienaidniekiem. Un kulsim tos Austrumprūsijā viesuļvētras kārtībā. Medvedevs apšauj vācu karaspēku, izmantojot lāzerus un gravitācijas enerģijas starus.
  Tajā pašā laikā parādījās meitenes. Protams, bikini. Alenka un Nataša. Un ļaujiet Fritz karbonādei ar gaismas zobeniem.
  Jā, cars Nikolajs Lielais, nacisti par ko tādu nav sapņojuši. Un ko viņi plāno pret jums, tēvi?
  Medvedevs agresīvi dzied:
  - Melones, arbūzi, kviešu maizītes,
  Dāsna, plaukstoša zeme...
  Un sēž Sanktpēterburgas tronī,
  Tēvs cars Nikolajs!
  Inaugurācijas datums ir pārcelts uz vēlāku laiku. Un Medvedevs bija pilnībā atstāts pie sevis. Piemēram, kamēr tu izklaidējies ar bērnu.
  Medvedevs Andropovam arī pēc nāves piešķīra Krievijas varoņa zvaigzni. Kas, iespējams, bija jādara ātrāk. Un viņš izdeva dekrētu par Andropova pieminekļa celtniecību.
  Vienlaikus prezidenta pienākumu izpildītājs savās rindās atjaunoja arī Ježovu un Jagodu. Ko tur stāvēt ceremonijā.
  Pēc tam viņš izveidoja jaunu ordeni, kas nosaukta Bobija Fišera vārdā. Un ka viņš bija lielisks šahists, neko nevar teikt. Un ne tikai lieliski, bet arī skandalozi. Viņš gribēja būt pāri visiem, ne tikai šahā.
  Un arī trīs grādi: bronza, sudrabs un zelts!
  Un, protams, pirmkārt, Dmitrijs Medvedevs ar šo ordeni piešķīra: Garijam Kasparovam, Anatolijam Karpovam un ... brāļiem Kļičko!
  Un tajā pašā laikā Dmitrijs Medvedevs nodibināja Vladimira Kļičko ordeni. Arī interesants gājiens. Trīs grādi: bronza, sudrabs, zelts.
  Un tad ir Svjatogora ordenis, izcils lēmums.
  Medvedevs brauc un min pedāļus. Un viņš to izdomā vēlreiz. Šeit ir lācis. Visi lāči lāči.
  Un viņam ir jaunas idejas. Piemēram, katram krievam uzdāviniet jaunu mašīnu.
  Tikmēr ņem un spēlē datorā. Ko Medvedevs vēlējās visvairāk. Tāpēc viņš tagad iekļāva jaunu stratēģiju. Dažādu līmeņu karš. Tas ir tas, ko prezidents gribēja spēlēt, pat ja bijušais.
  Jūs sākat ar pieciem strādniekiem un tūkstoš vienībām katrā: oglēm, dzelzi, akmeņiem, naftu, pārtiku, zeltu.
  Un vispirms uzcelsim sabiedrisko centru jaunu strādnieku ražošanai. Pēc tam jūs sākat attīstīt raktuves un lauksaimniecību.
  Pirmkārt, protams, pārtikas ieguve, lai vairāk iekārtotu darbiniekus.
  Medvedevam ir visjaudīgākais, modernākais dators. Un jūs varat apzīmogot daudzas vienības.
  Jūs veidojat pilsētu un jaunus tirdzniecības centrus. Nauda, protams, sākumā ir problēma. Kamēr neuzcelsi naudas kaltuvi, tirgu, zinātņu akadēmiju utt.
  Bet Medvedevs zina universālu veidu, kā kļūt bagātam. Padarīt vairāk laukstrādnieku un izrakt resursus maizei. Tirgus būvniecība ir ļoti lēta. Un tad jūs ietaupāt, iegādājāties akadēmiju, uzcēlāt kokzāģētavu un izveidojāt jaunas raktuves. Un tad vēl viens... Un plūda zelts - visdārgākā prece. It īpaši, kad to darīja piparmētra. Un tad varēs labiekārtot akas. Tā plūst jautrāka nauda. Var izmantot uzlabošanai. Jauni zāģi, jauni lauksaimniecības instrumenti, meliorācija, mēslojuma izpēte. Jauna veida arkls...
  Aku tālāka padziļināšana, jaunu strādnieku iepludināšana tur. Jaunās saimniecības. Gaļas ražošana. Māju celtniecība. Uz ārstu, policistu, aku, bazāru, arhitektu, ugunsdzēsēju mājām. Un tā tālāk... Nodokļu iekasēšana. Jauni uzlabojumi zelta ieguvē. Un jaunu telpu un darba ēku attīstība.
  Un naudas jau paliek arvien vairāk... Ir pārpalikumi un var sākt būvēt kazarmas.
  Spēle ir interesanta un izaicinoša. Pilsēta aug. Kamēr nav kara. Šeit jūs varat noteikt miera laiku un izvēlēties vājāku ienaidnieku... Patiešām, Medvedevs joprojām uzkrāj spēkus militāri ekonomiskajā stratēģijā.
  Militārā akadēmija ir uzcelta. Un jūs sākat veidot karaspēku. Kavalērija, kājnieki, liesmas metēji, mīnmetēji un citi spēki. Protams , artilērija. Vai pat kārtējo reizi uzlabojot tanku rūpnīcas akas. Pirmās mašīnas, protams, ir vieglas un primitīvas, taču tās var aizdzīt.
  Medvedevs aizrāvās.
  Spēle ir patērējusi prezidentu. Tu sev būvē arvien jaunas mājas. Viņiem gan rakstu mācītāju skolas, gan bibliotēka, dažāda līmeņa izklaide. Vai tie būtu mūziķi, dejotāji, žonglieri, senetu spēlētāji, zoodārzi. Vai pat kazino.
  Un, protams, dažādu dievu tempļi.
  Jā, impērijā ir daudz dažādu reliģiju. Tempļus vislabāk būvēt dažādos veidos.
  Un šeit viss ir savādāk. Un mošejas, baznīcas, lūgšanu nami, budistu tempļi, stūpas, pagānu dievi.
  Jā, bagātākā misija. Tu būvi tiltus un šķērso upi.
  Daudz darba. Sarīkojiet arī svētkus dažādām reliģijām, lai dievi neapvainotos.
  Un tā bez pārtraukuma. Un darbs zinātņu akadēmijā turpinās, tagad viens uzlabojums, tad cits. Tas nozīmē pret grauzējiem, tad pret kukaiņiem - kas ceļ lauksaimniecību, tad parādās traktori.
  Un tad Dievi sūta labu ražu. Tātad tankus var izdzīt un rūpnīcas lidmašīnu ražošanai. Sākot ar vieglajām lidmašīnām, un jūs varat sasniegt atombumbvedējus. Un vienību skaits nepārtraukti pieaug. Tas jau sasniedzis 100 000.
  Medvedevs spēlē un uzvij jaunas tehnoloģijas. Kamēr nav baiļu. Nav jācīnās, var celt savai tautai labklājības un kultūras indeksu. Un arī tam ir nozīme. Un tagad naudas un līdzekļu pietiek.
  Vēl jo vairāk labuma spēlē: akas nav izsmeltas. Jūs vienmēr varat iegūt resursus.
  Un būvē jaunas pilsētas kartē... Vai pat ļaujies piramīdai vai citam pasaules brīnumam.
  Medvedevs arī kulē jaunas kazarmas. Tiesa, karaspēka pārpilnība samazina labklājības indeksu. Šeit, protams, ir problēma. Bet pagaidām nav ar ko cīnīties... Bet var ieviest jaunas tehnoloģijas, lai tankus un lidmašīnas padarītu ātrākas. Un uzvilkt smagos bumbvedējus.
  Tomēr kāpēc jau ar vidējiem tankiem neķert ienaidnieku viduslaiku līmenī?
  Un Medvedevs, apzīmogojis vairāk tanku, tajā pašā laikā un uzlabojis to parametrus, strauji iebrūk kaimiņvalstī.
  Kā arī lidmašīnas no augšas. Un bombardēsim ienaidnieku no visa spēka. Tu met viņam napalmu.
  Un ne pēc spēles noteikumiem.
  Medvedevs izbaudīja viduslaiku pilsētas iznīcināšanu. Un tad visa valsts ar savu primitīvo armiju. Viņš izbaudīja un uzvarēja, lai gan viņa lidmašīnas un tanki guva nelielus bojājumus. Tāda salīdzinoši viegla notveršana izrādījās. Un tad atkal jūs veidojat pilsētu iekarotajā teritorijā ...
  Un jūsu tanki jau ir smagi. Ir iespējams piestiprināt gan pretkodolaizsardzību, gan aktīvās bruņas.
  Medvedevs spēlē jau desmit stundas, un viņa acis ir nogurušas un sāka salipt. Prezidenta pienākumu izpildītājs aizmiga.
  Sākumā Medvedevs griezās kaut kā nenoteiktā. Bet tas nebija ilgi. Un tad kalnā uzlidoja ultramodernais tanks T-95. Bija jau vēls rudens, un pret bruņām sitās lietus lāses.
  Medvedevs teica:
  - Izšķirošā diena cīņai par Augsto kalnu! Tas kalns, kas ir visas Portartūras aizsardzības atslēga. Šodien, tikai 21. novembrī vai 4. decembrī, pēc jaunā stila. - Profesors vardarbīgi iesita ar dūri pa bruņām un iesaucās. - Bet Augstā kalna ieņemšanas nebūs! Klusā okeāna eskadra būs dzīva!
  Japāņi ir gandrīz sagrābuši Vysokaya kalnu. Viņi rāpoja kā skudras, biezās straumēs no visām pusēm. T-95 no 152 milimetru ātrās šaušanas lielgabala atklāja uguni.
  Alenka nospieda kursorsviras pogu, un automātiskais lielgabals trāpīja japāņiem kā pretgaisa lielgabals. Spēcīgi sprādzienbīstami sadrumstalotības šāviņi ar vienu šāvienu izsita simtiem japāņu.
  Savukārt Nataša izšāva no astoņiem smagajiem ložmetējiem. Un es arī izvēlējos izmantot kursorsviru.
  Medvedevs vadīja tvertni, superauto pārliecinoši uzkāpa stāvos, un kāpuri saspieda Uzlecošās saules zemes karotājus.
  Margarita nosvilpa un teica:
  - Mēs veidojam vēsturi!
  Prezidenta pienākumu izpildītājs nikni apstiprināja:
  - Noteikti! Portarturam nekādā gadījumā neļausim padoties!
  Aļenka, šaujot no pistoles, izdarīja divdesmit šāvienus minūtē, izspļaujot lādiņu ar palielinātu nāvējošo spēku piecdesmit kilogramus smagu. Vienas minūtes laikā precīzi izsvīdēja tonna metāla un sprāgstvielu.
  Un meitene sita ļoti trāpīgi.
  Un ložmetēji, katrs izšāva piecus tūkstošus patronu minūtē. Vai četrdesmit tūkstoši lielu ložu, īsā laikā. Un kā viņi uzņēma samurajus. Kā viņi tika nospiesti.
  Alenka pat dziedāja:
  - Un ienaidnieka ganāmpulks nolidoja zemē, zem tērauda un svina spiediena!
  Krievu tanks darbojās agresīvi. Šeit viņš nogrieza tūkstoš japāņu, šeit ir otrais. To noņemšana slāņos.
  Nataša ķiķināja un dziedāja:
  - Krievijas godam! Mēs nekad neaizmirsīsim Dzimteni!
  Un atkal šauj no letālā kalibra ložmetējiem. Un tūkstošiem japāņu krīt miruši.
  Medvedevs to paņēma un nošņāca:
  - Cars Nikolajs! Tu būsi lielisks.
  Un sasmalcināsim nepabeigtos samuraju kāpurus.
  Margarita loģiski piezīmēja:
  - Nikolajs II varētu būt lielākais no karaļiem. Viņam bija visas iespējas padarīt Ķīnu par Krievijas provinci - Želtorosiju!
  Medvedevs notrieca samurajus, metās tiem pāri ar kāpuriem un sacīja:
  - Lai tā būtu!
  Šāviņš sekoja šāviņam. Tie vairojās kā kvazimatērija, kas prasa daudz mazāk enerģijas nekā faktiskais atomu un molekulu pieaugums.
  Alenka, nospiežot savus graciozos pirkstus uz kursorsviras pogām, pat iesaucās:
  - Krievijas caru vārdā!
  . NODAĻA #6
  Pistole dārdēja un dārdēja. Lai gan, ne tik skaļi, bet klusināti, sarunāties varēja.
  Margarita jautāja prezidenta pienākumu izpildītājam:
  - Un ko, čaulu skaits ir bezgalīgs?
  Medvedevs atbildēja:
  - Kvazimatērijas radīšanai nav nepieciešams daudz enerģijas. Un kodolsintēzes reaktora piepildīšana ar ūdeni ir tikpat vienkārša kā bumbieru lobīšana!
  Margarita nosvilpa:
  - Jā, tas ir izcili! Tātad jūs varat pagatavot šokolādes saldējumu!
  Medvedevs atbildēja ar nopūtu:
  - Vēl nē, bet pavisam drīz, jā! Žēl, ka pagaidām tiek iegūta tikai kvazimatērija!
  Aļonka, ar kailiem pirkstiem nospiežot kursorsviras pogas, smaidīdama ar lielajiem tīģera zobiem, atzīmēja:
  - Šī spēja radīt matēriju arī ir gandrīz dievišķa!
  Medvedevs iesmējās. Ap kalnu bija arvien mazāk japāņu, un arvien vairāk līķu. Samurajs mēģināja šaut uz tanku, taču veltīgi. Šāviņi kā lietus lāses atsitās no bruņām.
  Prezidenta pienākumu izpildītājs atzīmēja:
  - Cilvēks ir radīts pēc Dieva tēla un līdzības.
  Aļenka, izšaujot nāvējošus šāviņus, pamanīja:
  - Ja, tomēr radīja. Varbūt mēs esam cilvēki, tur ir visgudrākā, spēcīgākā un varenākā būtne Visumā!
  Medvedevs loģiski ieteica:
  - Vēl jo vairāk nepieciešama cilvēces konsolidācija! Mums vajadzētu apvienoties! Tad mēs nezināsim bēdas un sakāvi!
  Nataša pārliecinoši paziņoja:
  - Karaliskā impērija spēj apvienot visus! Un saliedējiet visus bez izņēmuma monolītā!
  Un meitene atkal sita no ložmetējiem. Japāņu piepildīšana, mēģinot iet no kreisā flanga. Granātas T-95 tankam nekaitē. Un ieroči, arī no attāluma, vai nu netrāpīja, vai arī to šāviņi bija neefektīvi. Turklāt nevienā pasaules valstī vēl nav bruņu caurduršanas ieroču. Jā, un tāda tvertne, un jūs tik viegli neizlauzīsities. Viņa aizsardzība ir visaugstākajā līmenī.
  Un ložmetēji pļauj, un šāviņi izslauka. Un viņi visu dara konkrēti, un ļoti nāvējoši.
  Nataša iesmējās un teica:
  - Japāņi daudzus nesaskaitīs!
  Alenka tam piekrita:
  - Ļoti daudz!
  Un dzirkstīja safīra acīm. Un meitenē, īstā terminatorā, ir tik daudz dažādu lietu.
  Karotāji šauj. Un samuraji asiņo. Četrdesmit tūkstoši ložu un tonna šāviņu minūtē, tas ir ļoti liels letāls spēks.
  Nataša atzīmē:
  - Mēs esam karotāji, kas nes nopietnu nāvi!
  Alenka tam piekrita:
  - Un ne tikai nāve, bet spēka avots visā Visumā!
  Margarita saprātīgi atzīmēja:
  - Ja cariskā Krievija iekaros visu pasauli, tad visi kari cilvēces vēsturē vienreiz beigsies!
  Medvedevs tam piekrita:
  - Protams, Mazā! Neviens negrib karus! Bet cilvēcei ir jākļūst par vienu!
  Nataša šņāca ar panteras prieku, kura bija nogalinājusi vērsi:
  - Kad esam vienoti, mēs esam neuzvarami!
  Un izlaid dzirkstelītes no manām acīm! Šeit ir meitene! Tajā ir uguns liesmas, ledus un tērauds.
  Bet tagad mirst pēdējie japāņi. Un nav neviena cita, kas šturmētu kalnu. Zem Augstā kalna palika vairāk nekā piecdesmit tūkstoši nogalināto Uzlecošās saules valsts karotāju.
  Cīņa ir beigusies.
  Četri ieņēma vietu kalnā, un Medvedevs atzīmēja:
  - Labāk vēl nerunāsim ar garnizonu. Būtībā, ko mēs darīsim?
  Elena ieteica:
  - Joprojām ir daudz japāņu. Iznīcināsim visu Pēdas armiju.
  Margarita tam viegli piekrita:
  - Tieši tā! Mēs sagrausim visus samurajus! Un tas būs lieliski!
  Medvedevs pasmaidīja un atzīmēja:
  - Un mūsu tanks joprojām var peldēt zem ūdens un šaut lādiņiem. Nogremdēsim Japānas floti!
  Nataša sajūsmā iekliedzās:
  - Tieši tā! Pareizi, ņemsim un izdzēsīsim visus samurajus jūrā.
  Tikko japāņu eskadra sāka savu nākamo bombardēšanu. Lidoja šāviņi, tostarp no vienpadsmit un divpadsmit collu lielgabaliem. Un tas, redzi, ir nopietni.
  Tanks metās uz krastu. Alenka, piesitot ar pirkstiem pa automašīnas virsbūvi, pamanīja:
  - Labi, uz jūru. Bet kā mēs varētu dot iniciatīvu japāņiem uz sauszemes?
  Margarita, kurai bija zināmas zināšanas par karu, atcerējās:
  - Mums bija ložmetēji, un Mosin šautene ir daudz uzticamāka un efektīvāka nekā japāņu. Un, ja jūrā ne viss izdevās, tad uz sauszemes samurajiem nebija nekādu izredžu!
  Alenka dusmīgi pārvietoja baso kāju uz grīdas un nomurmināja:
  - Nodevība! Triviāla nodevība!
  Nataša ieteica:
  - Mēs visus apčakarēsim!
  Tvertne iekrita ūdenī. No sāniem parādījās skrūves, kas vadīja mašīnu. Šeit ir pirmais mērķis: japāņu iznīcinātājs. Nataša nospieda savus tievos pirkstus uz kursorsviras pogām.
  Un šāviņš ar nāvējošu spēku trāpīja pašā kuģa dibenā. Iznīcināja bruņas.
  Iznīcinātājs saņēma vēl vienu šāviņu. Nataša vēlreiz nospieda kājas pirkstu.
  Un tagad japāņi slīkst.
  Alena iesmējās.
  - Slīksim pārmaiņus! Ložmetēji zem ūdens nav īpaši efektīvi!
  Un meitene nospieda kursorsviru, šoreiz raidot šāviņu iznīcinātāja apakšā.
  Margarita smaidot atbildēja:
  - Nu, mums ir dāmas!
  Nataša atkal sūtīja šāviņu un kliedza:
  - Krievijas vārdā, lai ir uzvara!
  Aļonka izspļāva čaulas. Viņa nogrieza uzlecošās saules valsts kuģa dibenu un pamanīja:
  - Tomēr karaliskā vara Krievijā nebija tik slikta, kā apgalvoja propaganda.
  Margarita tam piekrita un labprāt runāja, jo īpaši tāpēc, ka viņam tik un tā nebija ko darīt.
  - Cara Nikolaja II laikā Krievija ieviesa naudas zelta standartu. Impērijas valūta kļuva par stabilāko un stabilāko pasaulē. Arī cenas praktiski neauga. Un cara Nikolaja laikā alga sasniedza trīsdesmit septiņus rubļus mēnesī. Faktiski Krievija ir kļuvusi par vienu no vadošajām valstīm pasaulē dzīves līmeņa ziņā. Rūpnieciskā ražošana kļuva par ceturto vietu pasaulē.
  Dmitrijs Anatoļjevičs Medvedevs pēc gulēšanas sāka spēlēt datorā. Šajā gadījumā viņš pārtrauca stratēģijas turpināšanu. Pastiprinātā vara veica krampjus. Krievijas prezidenta pienākumu izpildītājs meta kaujā tankus.
  Un smags.
  Joprojām ir labi spēlēt. Mazliet pabraucu un dabūju tankus, kas smagāki par simts tonnām. Kad Medvedevs bija prezidents, viņš vēlējās izstrādāt tankus, kas būtu smagāki par simts tonnām. Bet tad Putins nedeva. Taču ideja izskatījās vilinoša. Super smagas mašīnas. Un sešu veidu automašīnas. Vairāk nekā piecas un simts tonnas.
  Bet tagad Medvedevs met kaujā ar kodolieroču darbināmus tankus. Un tas salauž vidēja līmeņa valstu aizsardzību. Un atkal notver. Jā, lieliski... Lai to nedaudz atvieglotu, jūs savienojat militāro padomnieku. Un kopā ar viņu jūs vadāt ienaidnieka iznīcināšanu. Un viņa sagūstīšana.
  Šeit jūs iekarojat citu impēriju ... Šeit karš ir nopietnāks, bet to vada Napoleona līmeņa militārais padomnieks. Tātad jūs varat vienkārši skatīties un likt savu impēriju Stolypin līmeņa ekonomistam.
  Un Medvedevs, vairākas stundas sēdējis pie datora ar milzu ekrānu, sāka krākt.
  Viņam pārāk ilgi bija miega trūkums.
  Aļonka šāva uz japāņiem. Šoreiz nogremdējusi kreiseri, viņa dziedāja:
  - Mēs esam stiprākie pasaulē,
  Mēs izmērcēsim visus ienaidniekus tualetē.
  Tēvzeme netic asarām,
  Un ļaunajiem oligarhiem smadzenēs iedosim!
  Un meitene iesmējās. Un viņas zobi dzirkstīja kā pērles!
  Medvedevs ieteica:
  - Tā kā karš ar Japānu beigsies ar uzvaru, Krievijas ekonomiskā izaugsme būs vēl lielāka! Un cara impērija kļūs par bagātāko valsti!
  Aļonka nogremdēja citu iznīcinātāju un šņāca:
  Mēs vienmēr esam bijuši bagāti! Nepietiek pasūtījuma!
  Nataša trāpīja uzlecošās saules zemes kaujas kuģim un atzīmēja:
  - Pirmajā pasaules karā mēs nekādā ziņā nebijām zemāki par vāciešiem. Bet piektās kolonnas dēļ viņi izlaida uzvaru!
  Alenka arī nosūtīja vēl vienu čaulu bruņnesim vēderā un teica:
  - Noteikti! Pie visa vainīga piektā kolonna. Pirmā pasaules kara laikā vācieši nevarēja pat pietuvoties Minskai un tika piekauti Galisijā. Un Staļina laikā viņi jau Kremli redzēja caur binokli. Ko tas saka?
  Nataša izšāva vēl vienu šāviņu bruņurupuča apakšā un nomurmināja:
  - Nodevība! Mums pietrūka tādas uzvaras!
  Margarita arī uzskatīja par nepieciešamu atgādināt:
  - Ja nebūtu nodevības, tad mēs būtu saņēmuši Konstantinopoles un Mazāzijas īpašumu, kā arī piekļuvi Vidusjūrai. Un mēs esam tik daudz zaudējuši nodevības un piektās kolonnas dēļ!
  Alenka palaida vēl vienu šāviņu:
  - Jā, šī ir piektā kolonna! Cik daudz nepatikšanas viņas dēļ! Krievijas impērija ir unikāls veidojums, kas varētu paplašināties līdz visas pasaules robežām un padarīt cilvēci par vienu!
  Nataša agresīvi nomurmināja:
  - Noteikti! Es varētu un būtu darījis jebko! Un esiet cilvēce vienota un neuzvarama!
  Meitene nosūtīja vēl vienu čaulu, pēc kuras līnijkuģis beidzot sadalījās. Un japāņi noslīka.
  Margarita ar satraukumu balsī piezīmēja:
  - Paskaties, kas tagad notiek pasaulē? Krievija un ASV atrodas uz kara sliekšņa. Un Ķīna ir pārapdzīvota un totalitāra. Pasaulē nav kārtības un labklājības!
  Nataša nosūtīja jaunu šāviņu, šoreiz uz kreiseri, un piekrita:
  - Pasaulē nav kārtības! Mums ir vajadzīga vienota vadība!
  Aļenka izšāva šāviņu un piekrītoši pamāja:
  - Un cara impērija varētu kļūt par tādu valdību! Krievijas autokrātija ir pasaules stabilitātes un labklājības garants!
  Un meitene atsūtīja vēl vienu čaulu, beidzot sadalot kreiseri.
  Japāņi nepārprotami bija satriekti. Viņi šāva bez izšķirības, nesaprotot, kas viņus noslīcina.
  Jāpiebilst, ka uz sauszemes Japānai nebija lielas priekšrocības skaitļos. Un pat reālajā vēsturē tā zaudēja daudz vairāk nogalināto un ievainoto nekā Krievija.
  Taču jūrā Lielbritānijā un ASV ražotie Uzlecošās saules zemes kuģi bija nedaudz labāki par Krievijas, pārsvarā pašmāju ražojumiem.
  Bet pat šeit japāņu kvalitatīvais pārākums ir diezgan niecīgs. Un krievi šauj, iespējams, precīzāk.
  Nataša, šaujot un nogremdējot citu iznīcinātāju, īgni atzīmēja:
  - Šeit patiešām Krievija uzvarēja arī spēcīgākus pretiniekus. Tāpat kā Napoleons!
  Alenka, nosūtot čaulu bruņotajā kreiserī, piebilda:
  - Ak jā! Napoleons bija ģēnijs! Un viņš bija stiprāks, bet mēs viņu uzvarējām!
  Margarita smagi nopūtās un kurnēja:
  - Zaudēt japāņiem. Tas ir tik kaitinoši un apkaunojoši!
  Alenka tam piekrita:
  - Ļoti kaitinoši! Diemžēl tāpēc Romanovu dinastijas laikmets beidzās. Laikmets ir krāšņs, varonīgs, ar iekarojumiem un uzvarām. Un, lai gan mums nebija sava Čingishana, mēs esam cēlušies kopš Ivana Kalitas laikiem.
  Un meitene atsūtīja vēl vienu, ļoti letālu šāviņu. Un bruņukreiseris sadalījās divās daļās.
  Nataša turpināja, un ar vienu čaulu viņa nogremdēja citu iznīcinātāju. Un samurajiem ir daudz iznīcinātāju.
  Karotājs jautāja puišiem:
  - Bet nez kāpēc pasaules vēsturē neviena no impērijām nav sasniegusi absolūtu varu?
  Alenka atkal nosūtīja čaulu cita iznīcinātāja vēderā un teica:
  - Jā, tiešām, kāpēc? Visi krita. Un Persijas impērija, un Aleksandrs Lielais, un Romas. Kāpēc neviens nav vienojis cilvēci?
  Nataša aizkaitināta iespurdza kāju. Nogremdēja citu kuģi un teica:
  - Tieši tā! Čingishans izveidoja impēriju, kas varēja saspiest visu pasauli zem viņa. Bet pēc viņa nāves dēli un mazdēli sarīkoja kāršu izrēķināšanos un sašķēla impēriju. Tikai cariskā Krievija ar savu unitāro sistēmu bija tāda valsts, ka tā varēja pastāvēt daudzus gadsimtus un paplašināties līdz aprij visu zemeslodi!
  Alenka pazibināja acis un paziņoja, nogremdējusi citu iznīcinātāju:
  - Slava cara Nikolaja lielajai impērijai! Neleģitīmajiem boļševikiem un pagaidu valdībai varu nedosim!
  Nataša arī iesūtīja lādiņu kuģī. Viņa noslīcināja japāņus un dziedāja:
  - Dievs, sargā karali
  Spēcīgs suverēns
  Valdiet par godu,
  par slava mums!
  Valdiet bailēs no ienaidniekiem -
  Pareizticīgo karalis!
  Valdiet godam
  Slava mums!
  Šķiet, ka meitenes patiešām ir ieslēgtas. Tātad viņi saspieda samurajus, jūs apbrīnosit. Un Medvedevs brauca ar savu letālo zemūdens tanku. Kopumā šis viņam ir foršs ierocis. Viņš noslīcina visu Japānas floti. Bet tas ir liels spēks.
  Divpadsmit, tikai lieli bruņukuģi, desmitiem mazāku, tostarp kreiseri. Daži iznīcinātāji vairāk nekā sešdesmit. Lai to visu iznīcinātu, ir vajadzīgs laiks.
  Nataša, pabeidzot citu kuģi, jautāja Medvedevam:
  - Vai jūs domājat, ka ir Dievs?
  Virsnieks pasmaidīja un atbildēja:
  - Kādā ziņā?
  Nataša nosūtīja jaunu šāviņu, pabeidzot iznīcinātāju, un atzīmēja:
  - Jā, ir daudz reliģiju versiju! Ir gan pagāniski, gan monoteistiski! Tieši tad tu sāc par to domāt. Un tu šaubies, vai ir Dievs, kad mācībās ir tāds bardaks!
  Alenka sašķēla citu iznīcinātāju un, ķiķinot, atzīmēja:
  - Jā, šajā ziņā Bībelei ir grūti noticēt. Lai tā uzvesties tikai Dievs. Un pat radīja mājdzīvniekus!
  Nataša piekrītoši pamāja ar galvu.
  - Tieši tā. Ticēt, ka kāda tauta ir Dieva tauta? Tas ir nepārprotami augstāka prāta necienīgi!
  Pēc tam meitene sāka nogremdēt lielas tonnāžas kaujas kuģi. Karotājs strādāja.
  Bet Margarita izteica savu viedokli:
  - Joprojām nav saprotams, kā tas iespējams, ka mīlošs Dievs tik ļoti izkropļo sievietes!
  Nataša bija pārsteigta:
  - Kā tas izkropļo?
  Margarita godīgi atbildēja:
  - Jā, pārvērš viņas par vecenēm! Un kas var būt pretīgāks par vecu sievieti!
  Alenka iešāva lādiņu kreisera vēderā un teica:
  - Pa zemi nez kāpēc staigā ļoti zemiskas vecenes, kas ir gan stulbi, gan šausmīgi neglīti!
  Nataša pakratīja galvu un atbalstīja:
  - Un nesimpātisks! Un tas nav estētiski!
  Karotāja meitene iesmējās un piemiedza savam partnerim. Piemēram, viņa ir tik forša un agresīva.
  Medvedevs nopietni atzīmēja:
  - Patiesībā vecumdienas ir ļoti sliktas. Tas padara cilvēkus neglītus, vājus, neaizsargātus. Bet no evolūcijas viedokļa tam ir daži plusi!
  Elena bija pārsteigta. Notriekusi citu iznīcinātāju, viņa jautāja:
  - Un kādi var būt plusi šajā pretīgajā stāvoklī?
  Medvedevs nopietni atbildēja:
  - Stimulē zinātnes un inteliģences attīstību. Ja cilvēks nepiedzīvotu nogurumu, tad viņam nevajadzētu izgudrot automašīnu. Tāpat spīļu un ilkņu vājums noveda pie naža izgudrošanas. Aukstie laiki un ledājs mācīja iekurt uguni. Slimības stimulēja medicīnas attīstību. - Prezidenta pienākumu izpildītājs paskatījās, cik gudri Alenka nosūtīja dibenā vēl vienu japāņu kuģi, un turpināja. - Daudzējādā ziņā cilvēka vājības stimulēja zinātni. Mēs nezinājām, kā lidot, bet radījām lidmašīnas. Un tas ir progress!
  Nataša nosūtīja vēl vienu šāviņu un atzīmēja:
  - Progress. Bet tomēr, skatoties uz veco sievieti, kļūst tik pretīgi. Vai tiešām nav iespējams iztikt bez cilvēka neglītuma?
  Alenka tam piekrita:
  - Jaunieši var arī izgudrot lidmašīnu. Kāpēc piepildīt nolādētās vecumdienas! Tas ir šausmīgi un pretīgi!
  Margarita dziedāja nevietā:
  - Es nešķiršos no komjaunatnes! Es būšu mūžīgi jauna!
  Un meitene, kā viņa kustināja savu dūri pret metālu.
  Tikmēr vēl viens līnijkuģis grima.
  Zemūdens tanks turpināja nogremdēt Japānas floti. Pats admirālis Togo nokļuva ūdenī un bija spiests aizbēgt ar laivu. Japānai bija liela flote, taču tā saskārās ar principiāli jaunu ieroci. Un tagad viņa bija pilnībā sakauta.
  Alenka, turpinot gremdēt Japānas kuģus, izliekot zobus, kas viņai ir ļoti lieli un asi, ieteica:
  - Tā es domāju. Protams, ir jābūt ķermeņu estētikai. Un sievietēm nav iespējams kļūt neglītām, ar ļenganu ādu un saliektiem augumiem.
  Nataša, palaižot apakšā citu iznīcinātāju, ļoti labprāt tam piekrita:
  - Protams! Lūk, pie kā strādā zinātne!
  Abi karotāji izrādījās ļoti jautri. Galu galā viņi veiksmīgi noslīcina ienaidnieka floti.
  Agresīvas meitenes ir spējīgas uz lieliem varoņdarbiem.
  Tikmēr Margarita pauda savu viedokli:
  - Arī reliģijas radās cilvēka vājuma dēļ. Ja cilvēks būtu stiprāks, tad reliģiju nebūtu. Un protams, nāve un bailes no nāves noved pie tā, ka cilvēks meklē mierinājumu!
  Alenka atgādināja:
  - Es piedalījos seansā, un es redzēju kaut ko pārsteidzošu. Tātad ir gari!
  Nataša viltīgā balsī atzīmēja:
  - Garu esamībā nav nekā pārsteidzoša! Galu galā mēs lidojam sapnī. Tātad, ir dvēsele, un kā atmiņa par lidošanu!
  Medvedevs piekrītoši pamāja ar galvu.
  Jā, tur ir dvēsele! Šajā ziņā cilvēks ir unikāls! Un tagad mēs varam izklaidēties!
  Japānas flote izkusa. Zemūdens tvertne spēlēja slepkavas lomu. Margerita bija nedaudz skumja. Viņa, pirmkārt, bija statista lomā. Un otrkārt, kas ir kaitinoši, ne viss ir ļoti skaidri redzams, atrodoties zem ūdens. Kopumā uz Dieva rēķina Pēterim bija lielas šaubas. Patiesībā, kāpēc pēc tam, kad krievi pieņēma kristietību, viņiem lija dažādas nepatikšanas. Un mongoļu-tatāru iebrukums un pirms tam prinču feodālā sadrumstalotība. Kari starp krievu tautu.
  Tad beidzot no Ivana Kalitas laikiem sākās Krievijas atdzimšana,
  Maskava kļuva stiprāka. Līdz, piemēram, Ivana Trešā laikā tā beidzot kļuva par vienotu, centralizētu valsti. Un nometa tatāru jūgu.
  Jā, protams, Krievija cēlās uz augšu. Līdz es paklupu Japānā.
  Tas iezīmēja monarhijas un Romanovu dinastijas vēstures beigas.
  Tomēr monarhija ir aizgājusi, bet autoritārisms paliek.
  Margarita maigi noglāstīja Alenkas muguru. Meitene drīzāk nomurmināja. Šķita, ka viņai tas patika.
  Medvedevs loģiski atzīmēja:
  - Tam, ka vīrietis mīl meiteni, un meitene vīrieti, nav nekā slikta. Tas ir diezgan dabiski. Bet tajā pašā laikā cilvēkiem ir jāievēro pieklājība.
  Margarita neapmierināta iebilda:
  Nelasīsim morāli. Man tas nepatīk!
  Prezidenta pienākumu izpildītājs iesmējās.
  - Un kurš mīl! Bet jums ir jāsastopas ar patiesību. Cilvēki šajā ziņā manāmi atšķiras no dzīvniekiem!
  Mārgareta piekrītoši pamāja ar galvu.
  - Jā, starp mums ir liela plaisa!
  Alenka sarkastiski atbildēja:
  - Un zini, starp tevi un pērtiķi es nepamanu lielu atšķirību!
  Mārgareta iesmējās. Tikmēr Alenka nogrima kā pēdējais no divpadsmit Japānas bruņotajiem kuģiem. Pēc tam meitene atzīmēja:
  - Mēs esam gandrīz beiguši darbu ar ienaidnieka floti!
  Medvedevs viltīgi pasmaidīja:
  - Jā, jūs esat labi strādnieki! Un patiesībā viņi ir spējīgi uz daudz ko! Kopumā es mīlu sieviešu kārtas karotājus - tas ir tik seksīgi!
  Margarita sagrieza ķermeni un dziedāja:
  - Es izskatos seksīga, esmu kā procesors! Un es kustos kā robots - skaņas agresors!
  Pēc tam skolnieks nedaudz drosmīgāk noglāstīja Alenku. Meitene ar garajiem pirkstiem spieda kursorsviras pogas un izskatījās burvīgi.
  Cik graciozas ir viņas kustības.
  Margerita iztēlojās princesi basām kājām ejam uz sastatnēm. Tas ir tik romantiski. Un princese ir tik sarkana. Viņai tika noņemtas visas rotaslietas un dārga kleita. Viņi atstāja tikai maisu. Bet cietuma halāts vēl vairāk izceļ saldas, patīkamas, svaigas, kā rozes sejas šarmu. Un ugunīgi mati. Cik skaista ir princese, kas dodas uz nāvessodu.
  Un tur augšā slīkst tūkstošiem cilvēku. Kuģi plīst, elementi plosās.
  Un Japāna cieš kolosālu, unikālu sakāvi. Tātad samurajiem acīmredzot ir jānožēlo savi grēki.
  Margarita domāja, kam tic japāņi? Kāda ir viņu reliģija? Viņi ir pagāni. Bet viņi sakāva pareizticīgo Krieviju. Pēc tam padomājiet par to, kurš Dievs ir stiprāks!
  Un mongoļi bija pagāni, bet cik daudz teritoriju viņi ieņēma.
  Margarita jautāja Alenkai:
  - Saki, skaistulīt, kā tev patīk Rodnovērija?
  Meitene plati pasmaidīja un, nogremdējot citu iznīcinātāju, atbildēja:
  - Ļoti laba reliģija! Ir tik skaisti stāsti!
  Margarita iepriecinoši jautāja:
  - Vai jūs domājat par pasakām? Vai varbūt patiesībā visi šie krievu dievi pastāv?
  Elena paraustīja plecus un atbildēja:
  - Varbūt eksistē gan elfi, gan rūķi! Mūsu pasaulē viss ir iespējams. Un ir grūti pateikt, kas patiesībā pastāv un kas ne!
  Medvedevs loģiski atzīmēja:
  - Zināmā mērā viss mūsu pasaulē pastāv. Visas mūsu domas, sapņi, vēlmes, tas, ko mēs atstājam aiz sevis. Šeit man ir ļoti interesanta Hipernoosfēras teorija, kurā pastāv pilnīgi viss, ko cilvēki jebkad ir izdomājuši. Tas ir, ir doma uz visiem laikiem. Un viņa paliek kādās citās, paralēlās pasaulēs.
  Dmitrijs Medvedevs iznāca no miega. Un atkal viņš ķērās pie sava fundamentālā darba, pareizāk sakot, impērijas būvēšanas.
  Un atkal iekarošana...
  Vispirms salieciet jaunu tanku, kas sver tūkstoš tonnu, un palaidiet to ienaidnieka pozīcijās. Nē, protams, ne viens, bet ļoti daudz.
  Un viņi pārvietojas svešā teritorijā. Un no augšas ir arī lidmašīnas ar atombumbām. Un ja nu bumbas tiek padzītas? Un veikt iznīcināšanu?
  Dmitrijs Medvedevs ir ažūrā tāpat kā visi pārējie.
  Un tagad cita valsts krīt uz diktatora zābakiem. Un ir iekarojumi. Bet šeit ir vēl viens ienaidnieks. Tā arī ir liela valsts... Jūs pat varat programmēt. Šeit ir PSRS 1941. gadā... Ir iebrukums. Medvedeva vienības daudzām spēles stundām automātiski reizinājās, un viņa iedzīvotāju skaits pārsniedz miljardu. Pret 196 milj. Un modernākas tehnoloģijas. Un karavīrus var apzīmogot ar kazarmām ad infinitum.
  Par laimi, elektroniskie resursi ir neizsmeļami. Un nospiediet ienaidnieku, nospiediet.
  Un tanki, kas sver tūkstoš tonnu, dodas paši uz kodolreaktoriem pāri Krievijai tieši uz Maskavu.
  Un tos atstāt praktiski nav iespējams - nekas neņem!
  Medvedevs virza stratēģiju un dzied pie sevis... Tad viņš aptur ar kodolenerģiju darbināmos tankus. Un met kaujā "Pantera" -2. Mašīna, kas tomēr spēj pārspēt trīsdesmit četrus.
  Medvedevs spēlē par sevi, ielādējot dažādu parametru mašīnas ... "Panther" -2 ... Kā viņš dauzās no attāluma. Un caurdur padomju tanku.
  Ne tāpēc, ka tu to salauzīsi! Īpaši uz pieres, bet uz klāja var. Šaušana ir masīva. Un trīsdesmit četri steidzas pie sevis ... Un viņi mirst zem lielgabalu sitieniem ...
  Armija atkal kustas ... Un ir parādījušies kaujas roboti. Viņi staigā pie sevis. Un šāviņi izšauj lāzerus. Un viņi to dara ļoti gudri.
  Un virtuālās meitenes uzbrūk.
  Medvedevs dedzīgi skatās uz stratēģiju. Aizraujoša cīņa. Atkal jūs spēlējat pats vai nododat to militārajam padomniekam. Un paskaties uz kaujas gaitu.
  Vadi viņu tankus uzbrukumā.
  Šeit jūs varat virzīties uz priekšu piramīdveida tvertnes, mazāk neaizsargātas un necaurejamas no visiem leņķiem. Viņi pārvietojas kā veltnis.
  Un meitenes skrien basām kājām... Un šauj pa ceļam.
  Kārtējais karš. Oriģināla rotaļlieta. Un nauda nāk no zelta akām, nevis izžūst. Tas ir kā spēlē, viss notiek pēc plāna, bez neveiksmēm un bez dabas lejupslīdes.
  Viss neizžūst, un resursi nesamazinās. Tomēr tas nešķiet ļoti iespējams.
  Medvedevu pārtrauca zvans. Prezidenta pienākumu izpildītājs pacēla klausuli.
  - Sveiki!
  Prezidenta administrācijas vadītājs sacīja:
  - Vai jūs joprojām atrodaties Dmitrija Anatoļjeviča kabinetā?
  Medvedevs asi atbildēja:
  - Jā! Es joprojām esmu prezidents!
  Administrācijas vadītājs teica:
  - Zelenskis pieprasa, lai jūs pēc inaugurācijas pamestu rezidenci.
  Medvedevs iesākumā jautāja:
  - Un kur es dzīvošu?
  Administrācijas vadītājs atbildēja:
  - Manā dzīvoklī! Jūsu spēks ir beidzies, un jums ir jāatbrīvo visas telpas!
  Medvedevs čukstus noburkšķēja:
  - Man ir lūgums jaunajam prezidentam - lai viņš atstāj man datoru!
  Administrācijas vadītājs jautāja:
  - Dod man pavēli "Andrew the First Called", un es palūgšu Zelenskim jums datoru!
  Medvedevs piekrītoši pamāja ar galvu.
  - Nu, tas ir iespējams!
  . NODAĻA #7
  Un viņš piezvanīja savam palīgam, lai viņš sagatavotu dekrētu. Par Andreja Pirmās ordeņa administrācijas vadītāja norīkojumu. Veidne gatava un pagaidām I. Parakstīju saistības.
  Tad Medvedevs atkal sāka spēlēt.
  Tagad viņa virtuālie tanki tuvojas Maskavai un sāk uzbrukumu. Šai pilsētai uzbrūk mašīnas, kas sver divus tūkstošus tonnu.
  Medvedevs tomēr iemet uzbrukumā "Žurku" -5, tas ir monstrs, nevis tanks. Desmit tūkstoši tonnu!
  Karaspēks tuvojas Kremlim... Tātad Staļins bēg. Un viņu noķer baskāju meitenes bikini. Satveriet degunu ar kailiem pirkstiem. Un viņi liek Staļinam skūpstīt viņa kailos papēžus.
  Šeit virtuālās impērijas karaspēks apiet Maskavu un dodas uz Urāliem ...
  Noķer arī viņu...
  Medvedevs atkal sāk pamāt ar galvu un sapņot.
  Margarita sarkastiski jautāja:
  - Un kā ir, piemēram, ar klasiskāku dalījumu: debesīs un ellē?
  Medvedevs drūmi atzīmēja:
  - Šī, visticamāk, ir seno cilvēku primitīva ideja par atmaksu pēc nāves. Patiesībā, visticamāk, viss ir nedaudz sarežģītāk!
  Nataša sajūsmā iesaucās, nogremdējot vienu no pēdējiem japāņu kuģiem:
  - Nolādēts un sens,
  Ienaidnieks atkal zvēr
  berziet mani
  Sasmalcina pulverī.
  Bet eņģelis neguļ
  Un viss izdosies. Un viss beigsies labi!
  Meitenes pabeidza ienaidnieka floti. Medvedevs paātrināja tanku, dzenoties pakaļ samurajum. Jā, viņi šeit paveica labu darbu. Interesanti, kā var labot vēsturi. Cariskā Krievija bija varena valsts, kas pacēlās augstumā. Lai gan ne visi cilvēki dzīvoja labi.
  Taču valsts cēlās augšup. Darba diena tika saīsināta. Ir jaunas brīvdienas. Tika izveidota vietējā pašpārvalde. Paaugstinātas algas par stabilām cenām. Tika atvērtas skolas. Cara Nikolaja II laikā izdevumi izglītībai pieauga vairāk nekā sešas reizes. Pamatizglītība kļuva par obligātu.
  Jā, ne viss pietiekami ātri mainījās uz labo pusi, bet cik daudz valsts zaudēja revolūcijas un pilsoņu kara dēļ. Cik gudru cilvēku nomira un pameta dzimteni? Un tagad šajā Visuma daļā ir iespēja to novērst.
  Tvertne, pilnveidota, ātri un klusi peldēja zem ūdens. Un tagad ir nogremdēts pēdējais Uzlecošās saules zemes iznīcinātājs.
  Nataša ar prieku teica:
  - Tik jauns es esmu!
  Alenka laboja meiteni, norādot:
  - Ko te mēs visi labie biedri! Cīnies kā lauvenes!
  Margarita sašutusi atzīmēja:
  - Nekas īpašs! Mums vienkārši bija labākas tehnoloģijas!
  Alenka iesmējās un atbildēja:
  - Bet mēs paši šāvām ar lielgabaliem!
  Nataša atbalstīja savu draugu:
  - Un mēs arī paši vadījāmies! Un tā ir asa acs...
  Margarita ierunājās:
  - Slīpas rokas!
  Nataša smējās un atbildēja:
  - Un tu esi burvīga meitene!
  Margarita godīgi paziņoja:
  - Man žēl japāņu. Viņi veido lieliskas karikatūras. Man īpaši patīk hentai!
  Alenka izplūda smieklos un pagrieza kāju gaisā:
  - Hentai ir forši! Pat ļoti forši!
  Nataša, smaidot meitenei, kura garšoja ievārījumu, ieteica:
  - Un, varbūt pat iespērsim nacistiem pa dupsi!
  Medvedevs smaidot pamāja:
  - Laba ideja. Bet vispirms pabeigsim Japānas sauszemes spēkus. Palīdzēsim karam ātrāk beigties. Lai fašisms šajā visumā neparādās.
  Meitenes vienbalsīgi atbildēja:
  - Un tas neparādīsies, un Ķīna būs mūsu!
  Pēc Japānas flotes nogremdēšanas T-95 supertanks nokļuva virspusē.
  Tad Medvedevs sāka sapņot par dažādiem atkritumiem.
  Karotājs Alenka iestājās par Rjazaņas aizsardzību. Nataša bija ar viņu.
  Abas meitenes ir vieglās bruņās, ar zobenu katrā rokā. Un zem kājām ir īpaši, plāni diski.
  Uzbrukumā devās milzīga mongoļu-tatāru armija.
  Daudzas garas kāpnes klāja sienas uzreiz. Tie bija dažādi: savienoti no sakņu spraugām, nogāzti priežu meži ar šķērssijām. Tika izmantotas arī smagas kāpnes ar baļķu rindām. Vaļņi, pateicoties paātrinātajam būvniecības tempam, izrādījās augstāki, nekā tatāri gaidīja, daudzas kāpnes nesasniedza virsotni. Pa priekšu mongoļi dzina dažus sagūstītos Urusus. Krievu tauta deva priekšroku nāvei, nevis gūsta apkaunojumam.
  Bet mongoļi bija nepielūdzami.
  Nežēlīgi grūstot ar smailiem šķēpiem, tika spārdīti pārguruši cilvēki, rēķinoties ar to, ka krievu tauta, negribēdama nogalināt savējos, padosies. Vai arī ieslodzīto aizsegā iesūkties ledus valnī. Daži gūstekņi kliegdami metās lejā, ripojot pa sasalušu ledu, notriekdami nīstos kodolieročus, izraujot viņiem zobenus no rokām un uzreiz nokrituši sacirsti. Cilvēki ātri uzkāpa pa kāpnēm, jūs nesaprotat, kāda veida un cilts?
  Puskaili, lupatās, ar nūju rokās, ar mugurām, kas caurdurtas asinīs. Bruņās tērptais zemnieks Vaula jau bija pacēlis milzīgu cirvi, kad no apakšas viņi izmisīgi kliedza:
  -Neiznīcini mūs, bruņinieks, mēs esam savējie, Russ!
  Voevoda Dikoros pielēca pie sienas un kliedza:
  -Es jūtu smaržu, mūsu!
  Izmisīgs sauciens to apstiprināja:
  -Pagaidi, nogriez savu! Mūsu vidū nav mugliņu!
  Ļoti gudra Alenka kliedza:
  -Kas pareizi krustu šķērsu, tas ir savējais!
  - Kristīti pareizticīgie!
  Ar šausminošu balsi, tik tālu, cik jūdzi tālāk zirgi bēga, milzis Vaula-Morovins rēca.
  Rjazaņas aizstāvji apstiprināja:
  -Pa labi! Taisnība!
  Kopā viņi pacēla uz visām sienām:
  - Nu, brāļi, dariet krusta zīmi!
  Simtiem nobružātu, zilas krāsas gūstekņu, rāpjoties pāri valnim, krita, turpinot mehāniski krustoties. Daži nekavējoties paņēma iepriekš salocītus akmeņus un izmisīgi meta ar tiem mongoļiem. Daudzi rjazanieši tatārus ieraudzīja pirmo reizi, pat daudzi tradicionālie pretinieki, tie paši kipčaki, tērpušies mongoļu stilā.
  Ienaidnieki bija garos kažokos, tik garos, ka sapinās apakšmalā. Izvēles kodolieroču krūtīs karājās vara un dzelzs plāksnes, muguras bija atvērtas. Lai iebiedētu Urusus, daudzi savas jau tā ļaunās, sievišķīgās sejas nokrāsoja ar asinīm.
  Bet Urusi nesatrūkās, sastapa ienaidnieku ar zobeniem un cirvjiem. No spēcīgā Vaula trieciena uzreiz tika nogalināti pieci mongoļi, otrais sitiens un vēl trīs! Citi karotāji tika sagriezti ne sliktāk. Tatāri neveikli kāpa augšā pa slideno šahtu, nevarēja kārtīgi piesegties ar vairogiem, sagrieztiem ar zobeniem. Kad mongoļu armija uz milzīgu zaudējumu rēķina sasniedza virsotni, viņiem tika uzliets verdošs ūdens un briesmīgs ierocis: degoša darva.
  Pat sievietes un mazi bērni lēja degošu ūdeni, meta akmeņus un bluķus. Īpaši efektīvas bija mazas skrotis ar saindētām bultām, no tām varēja izšaut pat piecus gadus vecs bērns, kurš ar mazajām rociņām vēl nebija spējīgs pavilkt stingru loku. Un garām, šaujot tik biezā masā, ir daudz grūtāk nekā trāpīt. Uzbrukums nepārprotami bija aizrīšanās, sakropļoti līķi noripoja lielā daudzumā.
  Caur ķīniešu prasmīgi izgatavotu spieglodziņu Gujuks Khans cieši sekoja cīņai. Viņš nolaizīja lūpas un iesita lūpas, ik pa brīdim pielabojot savu zeltaino, ar kažokādu apvilkto ķiveri, spītīgi un kaitinoši uzkāpdams uz pieres. Tad viņš dusmās nometa pīpi.
  Mūsu karavīri mirst! Burundai un dzeltenā čūska man!
  Turgauds steidzīgi metās izpildīt iedzimtā kagana pavēli. Gujuks jau grasījās apsēsties ziloņkaula krēslā, kad roka maigi uzlika uz viņa pleca:
  - Neuztraucies, lielais! Nomieriniet savu skatienu savvaļā!
  Tas murrāja ieilgušo melodiju, kas skanēja kā sievietes balss.
  Gujuks Khans jutās miegains, viņš gandrīz nevarēja noturēties kājās. Jā, tā ir. Atkal šādi viņa priekšā parādījās Dzeltenā čūska - visbriesmīgākais cilvēks viņa armijā, infernālais dēmons no tālās un neieņemamās Japānas.
  -Tu!
  Augstākā kagana mantinieks stulbi norādīja ar pirkstu! Dzeltenais pūķis turpināja izliet, vai nu pieaugot, vai, gluži pretēji, samazinoties:
  -Es! Un es redzu caur tevi! Ir pienācis laiks mazināt miesas dusmas! Nu, pareizāk sakot, pēc iespējas ātrāk ieved kaujā visas rezerves! Un es jums, brāļi, palīdzēšu, es sagādāšu ienaidniekam tādu pārsteigumu! Krona kustība, ticiet man, būs patiesība!
  - Dze, dze, dze! Es nosūtīšu kaujā atlasītu tumenu Burundai vadībā! Kopā jūs vadīsit uzbrukumu!
  Japānis pazibināja acis, atklājot lielos dzeltenos zobus:
  -Nav balto dēmonu, es gribu nogalināt savus līdzīgos! Kā īsta nindzja!
  Dzeltenais pūķis pazibēja kā talismans, mutē nemanāmi parādījās svilpe, atskanēja zaigojoša melodija.
  Gujuks domāja, ka viņš tiek iebiedēts, taču viņam nebija ne spēka, ne vēlēšanās strīdēties ar burvi nindzju. Šajā brīdī turgauds rupji pagrūda Burundai, Gujukam Khanam nepatika šis paklausīgais Subudai-Bagatura rokaspuisis.
  - Tu, sūcošā ūdensāda! Vai jūs neredzat, ka labākie karotāji mirst zem Uru galvaspilsētas mūriem. Ņem, tūlīt tumen "Berkutov" un, šķērsojis upi, nogriez Urusus ar sitienu zem labās sienas.
  Pieredzējušais Burundai uzdrošinājās iebilst:
  - Ledus vēl nav stiprs, zem tūkstošiem pārnadžu sitieniem tas vienkārši pārplīsīs.
  Negaidīti Gujuka vietā atbildēja kāds briesmīgs japānis.
  Jūsu bažas ir slavējamas. Bet jūsu pūles ir veltīgas! Burvju pulveris kaldināja ledu uz upes stiprāku par militāro tēraudu! Nu, uz priekšu, mēs tevi pasūtījām!
  -Lielais nindzju batirs zina, par ko runā! Brauc ātrāk, ja tu apgūsi krusu, es tev par balvu iedošu zirgu skolu!
  Viņš kliedza, kratīdams pirkstus Gujuks Khans. Burundai vairs neuzdrošinājās iebilst - tas ir pilns ar nāvi. Mongols ar pūkainu jātnieku baru pazuda no redzesloka. Pēkšņi ienāca ēna, virs galvas atskanēja šalkoņa, no spēcīgā gaisa viļņa no kroņa kagana nolidoja ķivere:
  - Harakiri! Šeit nāk Tauriņš! Tagad urusam būs "liet".
  Virs virsmas lidinājās gigantisks pūķis, kura zeltainajiem spārniem pūta sniega kupenas, un ugunīgās mēles izbira no trim plēsīgajām ķepām.
  - Stulbais mangusts!
  Gujukam pat nebija laika nobīties:
  -Viņš spēj nodedzināt visu Rjazaņu.
  - Ne visu, bet aizdedzinās sienu. Ej, mana mazā Godzilla!
  Medvedeva lieliskais sapnis turpinājās. Prezidenta pienākumu izpildītājam bija kolosāla iztēle.
  Augstu pacēlās varens pūķis ar piecdesmit metru spārnu platumu. Mongoļi un viņus pavadošie šamaņi nikni gaudoja. Tumens Burundai vadībā uzlidoja uz ledus, vairāki zirgi paklupa, tos uzreiz kopā ar jātniekiem samīdīja vardarbīga dzelzs masa. Pa to laiku trīsgalvainais briesmonis gludi nogāzās uz sienas. Dikoross, pirms pārējie saprata gaisa uzbrukuma briesmas. Nu, es, protams, negribēju pirms laika atklāt savus trumpjus, bet, lai glābtu pilsētu, mums līdz tai dienai būtu jāizmanto nezināms ierocis. Spārnotais briesmonis saskārās ar mehānisku briesmoni, kas neskaidri izskatījās pēc zirnekļa un tērauda simtkāja maisījuma. No tvaika katla jau cēlās dūmi. Labi darīti jaunieši, kas jau iepriekš meta ogles.
  Tvaika katapulta ir meistarīgs lokomotīvju tehnikas, vinčas, daudzroku balistas un pat... muzikālas šņaucamās kastes apvienojums. Un šis zvērs, kalts no rūdīta tērauda, gandrīz ar ložmetēja ātrumu līdz divu jūdžu attālumā varēja izmest jebkuru pārsteidzošu lietu. Warrior meitenes bija pirmās pasaulē, kas izdomāja pielāgot virzuļdzinēju lādiņu mešanai. Wild-gross personīgi pagrieza sviru, un smalki kaltā ķēžu lente sāka kustēties, ievietojot akmeņus strauji griežošajos asmeņos.
  Tā kā tatāri steidzās blīvā barā, garām gandrīz nebija, tieši otrādi, katrs smagais bruģakmens, atlecot, nogāza vairākus stumjošus braucējus. Viena lieta ir slikta, tēmēšanas skala ir diezgan vāja, jūs joprojām varat trāpīt mongoļiem, bet pamēģiniet trāpīt lidojošajam pūķim! Trīsgalvainais briesmonis pagrieza galvas un atvēra platas, ilkveidīgas, rombveida mutes.
  Izmestā liesma lidoja garām šahtai un skāra mājas. Atskanēja kliedzieni un kliedzieni, pa ielu skrēja vairākas pusaklas sievietes, mājas aizdegās nedabiskā ātrumā. Par laimi smilšu un smagā ūdens mucas, kā arī ugunsdzēsēji bija gatavībā. Daļa būdiņu, īpaši tuvu sienai, bija pārklātas ar ugunsizturīgu azbestu. Draudzīgā spiedienā plēsīgais vulkāns nobālēja un, zaudējis spēkus, pārvērtās bālu dūmu slāņos.
  Bet pūķis acīmredzot negribēja padoties, iznākot no niršanas, viņš ar pārslogotas uzbrukuma lidmašīnas labvēlību apgriezās un atkal nolaida ugunīgā viesuļa straumes. Tatāri jau bija paspējuši sasniegt sienu, tāpēc niknā liesma skāra arī viņus. Briesmīgais Burundai bija upuru vidū, viņa greznās drēbes aizdegās, un viņš metās atpakaļ ar ievainota kuiļa rēkšanu. To ieguva arī krievu karavīri, un daļa ledus manāmi izkusa, atsedzot zemi un baļķus. Uz Dikorosa drēbes gruzdēja, bet kaujinieks Antonovs, stāvot pie sienas, paguva viņam uzliet spaini ar ūdeni, un no karstā ķēdes pasta lija tvaiki.
  - Kāda velnišķīga apsēstība, žēl, ka foršā Aļonka mūs neredz!
  Pūķis atkal pagriezās un mēģināja iekļūt trešajā aplī. Burvis Savelijs iesita ar pirkstiem, viņam izdevās palaist nelielu ugunsbumbu, sitiens krita pa pūķa vidējo galvu. Neliels sprādziens trīsgalvainajam briesmonim īpašus zaudējumus neradīja, bet nedaudz izgāza to no trajektorijas, kā rezultātā, pūķim priekšlaicīgi izšaujot, ugunīgs viesulis trāpīja sakrautajās nukeru rindās. Un atkal izmisīgi kaucieni, daļa tatāru atspiedās. Toreiz Dikoross pamanīja jaunu, garu meiteni, kas slaveni vicināja divus abpusēji griezīgus zobenus. Ar necilvēcīgu ātrumu viņa sasmalcināja pretiniekus kāpostos, izdarīja šausmīgus sitienus ar kājām, elkoņiem un pat galvu, plīvojot kā tauriņš.
  Tikai viens vai drīzāk divi cilvēki varēja radīt šādus postījumus:
  -Džūlija! Sarkanais eņģelis, vai tas esi tu?!
  - Pasmaržo ziedus ar degunu! No trīs metru augstuma!
  Elena smejoties atbildēja. Karotāja meitene ar traka geparda ātrumu uzlidoja uz vaļņa, atstājot uz sienas tikko pamanāmas asiņainas pēdas.
  - Nerunā, un tātad viss skaidrs! Mums jānodzēš spārnotā lāpa!
  Aļenka, mežonīgi nosvilpa, pūķis, nolīdzinājis lidojumu, iegāja ceturtajā aplī. Netālu stāvošais karavīrs viņai teica:
  -Izmanto katapultu, Alenka, notriec to ar laukakmeni.
  Karotāja meitene draudīgi iesaucās.
  -Es labāk zinu, ko lietot!
  Alenka nekavējoties paņēma trīs prasmīgi kaltas ķēdes. Tā bija arī viņu karotāju meiteņu ideja savienot divus vai trīs mazus akmeņus, izšaut no divām vai vairākām ballistām un nopļaut, sakropļot visu ierindu. Izvērusi tvaika katapultu, Alenka uzlēca uz asmens un ar kāju iespēra pa sviru. Viņa tika uzmesta augstu, jau lidojumā, kareivīgā meitene vicināja rokas, meistarīgi griežot zobenus, vadot savu ātro kustību, izdevās piezemēties ar smailēm nospraustā pūķa mugurā. Briesmonis nodrebēja, mēģināja nomest nekaunīgo jātnieku meiteni, bet prasmīgi savītas ķēdes pārslīdēja pār milzīgajām mutēm - briesmīgais briesmonis bija pilnībā apseglots.
  Kāpēc tev vajadzīgas trīs galvas? Vai viena trūkst? Caurspīdīgs, tāpēc saķēdēšu, lai pēdējās smadzenes neizlido!
  Karotāja meitene pasmējās par savu neveiklo joku. Pūķis pēkšņi palielināja augstumu, pēc tam atveidoja Ņesterova cilpu, muskuļi zem ādas trīcēja, briesmonis izmisīgi centās nomest nelūgto jātnieku. Karstas gaisa straumes pūta pāri gigantiskajam ķermenim, pūķis metās kā no katapultas izlaists akmens vai, visticamāk, meteors. Atmosfēras vilnis izgāza tatārus no riesta.
  Alenka iesaucās:
  - Nav iespaidīgi!
  Prezidenta pienākumu izpildītāja miegs vēl turpinājās. Medvedeva kungs nedaudz izšķīrās, varbūt pat no bēdām.
  Patiešām, kas ir raustošs pūķis terminatora meitenei, kad viņa divpadsmit mainīgās plaknēs izturēja pārmērīgas slodzes, paātrinoties līdz simt piecdesmit zemes gravitācijai un nekavējoties ienirstot bezsvara stāvoklī, pēc tam atkal sasniedzot subletālās slodzes robežu. Jebkurš floras un faunas pārstāvis ir tārps šī gēnu inženierijas produkta priekšā.
  Briesmonis mēģināja pagriezt galvu, šausmīgi klabinot savu milzīgo žokli. Karotāja meitene no visa spēka cirta ar leģendāro zobenu, viņa tēmēja uz visjutīgāko vietu - nāsi. Pirmais sitiens bija plakans, no nāsīm izlidoja sudraba krelles, tās dzirkstīja kā pērles saulē:
  - Tev ir skaisti puņķi, pareizi, saka, ka pūķis var izkārnīties ar zeltu.
  Čūska izšāva. Atbildot uz to, skaistā un veiklā Aļenka cirta ar asu smaili, sitiens bija ass un precīzs, asmens kļuva viegli sarkans, un no milzīga deguna izplūda ķiršu-rubīna rasas lāses. Tie sastinga tieši lidojumā, savijoties neparastā ornamentā.
  Meitene iesmējās.
  -Klase, nāc, atkārto triku!
  Briesmonis jau raustījās, bet turpināja augt, galvaspilsēta Rjazaņa kļuva arvien mazāka. Šeit tas ir ratu ritenī, tagad apakštase, un šeit tas ir ar magoņu sēklu, beidzot paslēpies aiz mākoņiem. Debesis mirgoja melnas, spožās zvaigznēs, tās uzkāpa stratosfērā, kļuva grūti elpot, pūta vakuuma aukstums. Lai arī leģendārā Aļenka nav parasts cilvēks, viņa nemaz nevar iztikt bez gaisa. Bet, acīmredzot, arī pūķim niez, rāpulim krampjas, smakstot, tāpēc augums jānolaiž. Trīs dienas un trīs naktis atkārtot Ruslana varoņdarbu, Černomorecam turot bārdu, acīmredzami nav medības. Viņai galvā iešaujas frāze no bērnu vietnes, nez kāpēc ļoti gribas to atkārtot.
  Un karotāja meitene saka:
  Mēs esam no vienām asinīm, tu un es!
  Šķita, ka pūķis uztvēra, nodrebēja un apturēja lidojumu. Tad tas sāka lēnām samazināties.
  Skaists un muskuļots karotājs runāja:
  Tu domā pareizi, mans spārnotais brāli! Mums ar jums būs rezultāti!
  Lejā pilnā sparā ritēja īsta kauja, mongoļi jau ritēja atpakaļ no sienām, un lieliskā Nataša nolēma, ka ir pienācis labākais brīdis streikam. Labi darīts, drosmīgā meitene, uzreiz var redzēt, kur viņa aizgājusi, paliek asiņaina, biezi bruģēta taka ar līķiem. Ne tikai kājas un rokas, Natašas abas iegarenās izkaptis dzelž ar rūdīta tērauda dunčiem, kas uzausti uz ķēdēm.
  Aļonka pie sevis sacīja, sita ar kāju:
  - Noteikti uztaisīšu tādas personīgās mantas! Tagad iesildīsim Mughlans!
  Kā trīskāršs vulkāns izlauzās mežonīga liesma no aizskārušām rīklēm, tatāri saspiedās pārāk cieši, un tos simtiem vienkārši apcepa, no mutēm izlēja elles uguns. Zirgi bija īpaši nobijušies, tomēr lielāko daļu zirgu jau bija atvairījis pēkšņs sitiens pa muguru, zem segliem palika tikai Gujuka Hana personīgā apsardzes tūkstotis. Izvirdums turpinājās, simtiem un simtiem cīnītāju ugunīgā viesuļvētrā ar vienu salveti. Dzeltenā čūska ar sašaurinātām acīm vēroja sava mazā pūķa atgriešanos.
  Cīnītājs no austrumiem iesaucās:
  -Nodevējs! Šeit jūs visi esat pūķu dzimtas pārstāvji, vienmēr nododiet un kalpojiet tam, kurš ir stiprāks!
  Saniknotais nindzju burvis mēģināja notvert izaicinošo jātnieku, metot pulsārus ložmetēja ātrumā. Jaunā karotāja Alena smīnēja un skaļi dziedāja:
  - Ar ugunsūdeni - apgāziet glāzi! Tu esi foršs svešinieks - spļauj uguni!
  Šī ir meitene - dzīvespriecīga, ar humoru. Un viņa nebaidās no uguns pulsāriem.
  Alena tos viegli nogāza, izmantojot leģendāros ieročus un laiku pa laikam vēršot zvēru uz ienaidnieka vienībām. Tāds otrreiz lietojams liesmumetējs ar spārniem, labāk, simts zirga vilkti mehāniskie.
  Varbūt pat tas ir foršāks par uzbrukuma lidmašīnu, un kur tas ņem tik daudz degvielas, vai drošinātājs nebeidzas? Būs nepieciešams brīvajā laikā izpētīt briesmoni un izveidot jaunu, iepriekš neredzētu ieroci! Bultas, tāpat kā prosa, atlec no biezas, zaigojošas, mirdzošas visās varavīksnes krāsās, bruņu ādas. Hits, tikai uz brīdi maina krāsojumu Rubīnsarkans kļūst ceriņi violets. Ceriņi-safīrs, gluži pretēji, pārvēršas koši oranžā, zeltaini dzeltenā, smaragda zaļā krāsā. Tas ir ļoti skaisti, žēl, ka asiņainas cīņas karstumā nav laika baudīt pasakainu skatu.
  Krievu karotāji un meiteņu veidotā Baltā leģiona karavīri tikmēr jau bija nocirtuši lielāko daļu mongoļu ratu. Īpaši briesmīgi tas kļuva, kad sāka darboties mehāniskie liesmu metēji, neviena armija nevarēja izturēt šādu dubultsitienu. Vēl minūte, un sāksies haotisks lidojums. Dzeltenā čūska brīdi vilcinājās.
  Batu pavēle ir saprotama, uz viltības nogalināt iedzimto kaganu, bet atalgojums par mazu. Nē, viņš viņu nogalinās vēlāk, bet pagaidām viņš izvedīs viņu no dauzītajiem krievu zobeniem:
  -Ejam, kagan, es tevi apsegšu!
  Kā ar trīsgalvaino mangustu? Es neļaušu viņam mocīt manu armiju!
  Nindzja pacirta ar pirkstu, dzirksteles lidoja:
  -Es varu izlasīt sarežģītu burvestību, un viņš atgriezīsies savā pasaulē, bet tad es nevarēšu viņu izsaukt septiņus gadus! Lai gan ir variants! Heila līmeņa burvestība!
  -Kā tas ir?
  Gujuka resnā un uzpūstā seja sniedzās pāri viņa gadiem. Ninja Killer paskaidroja:
  -Jā! Ja es nogalināšu viņa balto mangustu, tad mans pūķis būs, ja viņš mani, tad viņa!
  Japāņu burvis čukstēja garu mantru, talismans dzirkstīja spožāk par sauli. Iznīcināšanas uztraukuma vadīta, baskājainā Aļonka pēkšņi sajuta, ka zem viņas pazūd spēcīga un jau paklausīga briesmoņa elastīgā pulētā mugura. Viņa atradās gaisā un lidoja lejā ar akmens ātrumu. Kritiens nebija patīkams, bet arī ne liktenīgs. Izlauzies cauri metru garai sniega kupenai, ar ievainota kuiļa niknumu, terminatora karotājs uzkrita mongoļiem. Pēdējā organizētā pretestība krita, milzīgās armijas nožēlojamās paliekas metās vispārējā lidojumā.
  Skaistākās meitenes, baskājas Alenka un Nataša, burtiski sacentās dezorientētu nukeru iznīcināšanā. Tikmēr Gujuks Khans kļuva gandrīz neredzams, viņa kurts zirgs pārspēja visus hipodroma rekordus, iedzimtais kagans domāja tikai par savu ādu.
  Nē, tas nav samurajs! Nožēlojams gļēvulis. Pasniedziet tādu mikado nelāgā!
  Nindzja iesaucās.
  Dzeltenā čūska izņēma divas varenas katanas, sakrustoja tās un strauji paraustīja, no asmeņiem atdalījās mirdzoši rozā bumbiņa. Maģisks pulsārs strauji pacēlās pretī skaistajai, puskailai Alenkai.
  Terminatora karotājam izdevās pamanīt kustību, lidojumā nocirst ugunīgu trombu, neliels sprādziens, kas izkaisīts kā zibens, izkaisīja duci vai divus mongoļus:
  - Tas ir velns! Pazemes samuraji!
  Kliedza Dzeltenā Čūska. Nindzja jau gatavojās steigties sagaidīt asiņaino baskājaino Aļonku, kad viņam iešāvās galvā elementāra doma. "Ja viņš nekavējoties nenogalinās šo spēcīgāko cīnītāju sievieti, tad viņai pievienosies blondā terminatore Nataša, un tad sekas būs katastrofālas. Turklāt viņa pakļāva pūķi, un tikai ļoti spēcīgs karavīrs var pakļaut lielo čūsku. "
  Nindzja iesaucās:
  - Es skaloju putnus! Es dodos prom, lai atgrieztos!
  Dzeltenais pūķis, atlocis savu balto apmetni, ienira sniegā. Tad viņš, aizelsoties, sāka čukstēt kustības burvestību.
  Kailā Alenka turpināja niknās vajāšanas, vēsā Nataša neatpalika. Neskatoties uz visu cīņas sīvumu, viņi ne mirkli nepazaudēja no redzesloka iedzimtā kagana karalisko telti.
  - Viņš aizbēgs, mēs panāksim vadītāju!
  Kailā Alenka ieteica. Ar basu kāju iemetot disku, Nataša nejauši atbildēja, straujiem soļiem turpinot izlīdzināt bēgošos mongoļus.
  -Priekš kam! Mēs sagādāsim Batygai papildu prieku, un tas ir pārāk humāni. Zobens viegli nogalina, bet džihangirs to vienkārši nodīrās.
  Aļonka, ar vienu sitienu nogriezusi četrus, izplūda smieklos.
  -Ja viņš pats nenolauzīs Batu ragus! Aizvedīsim viņus līdz pat nometnei, vai kā?
  Nataša iesmējās un teica:
  -Betijs smuki ielika to biksēs, un jo mazāk muglāņu izdzīvos, jo labāk!
  Terminatora meitenes paātrināja savu gaitu, tā bija kā panākšanas spēle, nukeri izmisīgi pātaga zirgus, saplēšot viņu sānus līdz asinīm. Ar izmisīgu piepūli viņiem izdevās nedaudz atrauties no Uru braucējiem, taču nevar tikt prom no tiem, kuri tika izstrādāti ātrāk par gepardu!
  Pamostoties, Dmitrijs Anatoļjevičs Medvedevs veica savus vingrinājumus un ieslēdza televizoru. Zelenska uzvaras reizē notika valsts mēroga svētki un gaviles. Cilvēki no sirds priecājās par pārmaiņām.
  Visi gribēja dzīvot jaunā veidā un brīvāk. Tuvojās inaugurācija, un Zelenskis saņems pilnu varu. Un tas arī izraisīja entuziasmu un iedvesmu. Piemēram, viss mainīsies, un tas būs labāk nekā vakar. Un slāvi iegūs vienotību un aukstais karš beigsies. Tāpat kā Putina perioda autoritārais murgs.
  Un skaistas dziesmas jau dziedāja par Zelenski... Visi gribēja ko jaunu un skaistu.
  Pats Zelenskis paziņoja, ka ar savu pirmo dekrētu atcels deputāta imunitāti, kā arī sakops spalvas ar oligarhu. Zelenskis solīja ievērojami paaugstināt nodokļus bagātajiem. Tāpat kā viņiem nav ko resnāties!
  Kopumā bija plānots izdarīt daudz ko. Ieskaitot grandiozo dzelzceļa būvniecību: Arhangeļska - Čukotka un pēc tam pazemes tunelis zem Aļaskas.
  Kāpēc Zelenskis nav cars? Viņa projekti ir lieliski. Un ASV drīz mainīsies vara un būs cita politiķu paaudze. kuri arī vēlas pārmaiņas.
  Un tagad Zelenskis atpūšas ...
  Līdz datora atņemšanai Medvedevs ienāca spēlē ...
  Jau pēc PSRS iekarošanas ir iespējams pacīnīties ar ASV. Bet vispirms izdzīsim lāzerraķešu aizsardzības sistēmu, šeit impērijai ir tādas iespējas. Karš pret ASV - 2008! Iebrukums sākas no Čukotkas līdz Aļaskai.
  Notiek īsta cīņa.
  Cīņa "Abrams" pret tanku "Panther" -7. Jaunā mašīna ir ne tik daudz smaga, cik perfekta. Un parāda savu absolūto klasi.
  Un jeņķi paši sevi iznīcina... Medvedevam karš bija nedaudz garlaicīgi, un viņš nodeva vadību Rokossovska klases militārajam padomniekam. Un viņš sāka pārvaldīt ...
  Piemēram, lai kaut ko uzceltu... Jauni tempļi katrā ar septiņām reliģijām. Vai pat jaunus televīzijas torņus. Jā, uzcelt piramīdu būtu forši. Pusotra kilometra augstumā. Jā, tas būtu patiešām lieliski!
  Medvedevs vienlaikus paaugstina labklājības līmeni. Ne tikai tāpēc, ka militārās rūpnīcas zīmogo.
  Var ražot arī televizorus, ledusskapjus, datorus, klēpjdatorus. Un veidojiet ražošanu un uzpumpējiet kaujas muskuļus. Bet ASV jau pārspēj... Impērijā jau ir vairāk nekā divarpus miljardu iedzīvotāju un karš pret ASV ir diezgan velkošs. Medvedevs izsaka zobus un dzied:
  - Es esmu īsta visu gadsimtu viesuļvētra! Tādu, kas nesīs daudz nāves!
  Un atkal spiež Ameriku. Jau notiek kodoltriecienu apmaiņa. Šī cīņa pieaug.
  . NODAĻA #8
  Eh, spiedīsim atkal vienības. Un kā mēs trāpījām! Šeit nāk kājnieku meitenes. Visi basām kājām un bikini. Un kā jeņķi dur ar durkļiem, un kā ar basām kājām meta granātas. Īstā enerģija ir viņos. Un viss mirgo kā dzīvsudraba bumbiņas, kas skrien zem iedegušās ādas. Meitenēm patīk nogalināt - tās ir meitenes!
  Un dziediet paši sev:
  Mēs steidzinām komjaunatnes,
  Mēs esam cars Medvedevs, ļoti gudrs cars...
  Un, protams, mums ir skanīga balss,
  Jebkurš bizness strīdēties - dodieties uz to!
  Un atkal, kā viņš ar plikiem kāju pirkstiem meta granātas. Šīs meitenes ir burtiski pārsteidzošas. Un jeņķi sagrauj, ieņem Aļasku. Un viņi dzied paši sev:
  - Ļaunie vilki saspiedušies barā! Tikai tad ģimene izdzīvos! Vājos iet bojā, tos nogalina - svētās asinis attīrot!
  Un meitenes steidzas uz uzbrukumu, rādot zobus. Bet pret amerikāņiem ir arī "Tīģeri" -7, kāds apbrīnojams spēks. Un neapturiet šādus monstrus!
  "Tiger"-7 ir īpašs augstspiediena lielgabals ar sākotnējo šāviņa ātrumu 2500 metri sekundē. Un kā lupanet, tad viņu nekas neglābs. Un viņi skrien visos virzienos "Ambramsa". Un nojaukt viņiem torni.
  Un meitene liek karavīriem nometies ceļos un skūpstīt viņu basās kājas.
  Amerikāņi atkal padodas. Un Medvedeva armijas karaspēks tuvojas Ņujorkai. Un pilsēta ir pakļauta uzbrukumam. Viņi sagūsta viņu bez ceremonijas.
  Medvedevs sevi uzskata par lielisku komandieri: galu galā viņš paņēma Ņujorku.
  Un jūs varat teikt, ka viņš ir lielākais no iebrucējiem. Un tad Vašingtona.
  Un amerikāņi padodas. ASV prezidents nokrita uz sejas un sāka skūpstīt meiteņu basās kājas. Vispirms viens, tad otrais, savukārt.
  Tā noskūpstīja veselu bataljonu baskāju meiteņu. Šī ir lieliska cīņa!
  Medvedevs smejas... Tā viņš sagūstīja Ameriku. Bet Putins to nespēja!
  Šī tiešām ir cīņa - super! Un tad uz Meksiku.
  Un atkal rokturi... Un meksikāņu meitenes nolika tos uz ceļiem, un viņas skūpsta viņu kailos papēžus. Un viņi rēc:
  - Slava skaistules!
  Jā, dators var parādīt lielus krāsainus attēlus ar meitenēm ar kailiem papēžiem, kuras skūpsta cietumnieki. Un tas ir tāds saviļņojums.
  Šeit atkal tiek vadīti ieslodzītie - šoreiz melnie. Un viņi arī skūpsta meiteņu basās kājas.
  Un arī piramīdveida tvertnes rāpo ...
  Meitenes pārvietojas, un viņu ir daudz... Galu galā no resursiem var izkult jaunu. Un izvēlieties, ka visas vienības ir meitenes bikini. Un tas ir tik skaisti.
  Tās pārsvarā ir rudmates un blondīnes.
  Un pārņem vienu valsti pēc otras. Tādi forši karotāji. Impērijas krīt zem viņu basām kājām.
  Medvedevs spēlē ar prieku... Un pat kaut ko svilpj zem deguna.
  Kā eksplodē ūdeņraža bumba? Briesmīgs barbarisms! Un visa pilsēta, kā govs mēle laizīta. Un cik daudz vairāk starojuma. Un pa radioaktīvajiem putekļiem skrien meitenes basām kājām. Un viņu kailie papēži apdeg.
  Savukārt Medvedevs spēlē tā, kā pitons norij citu teritoriju.
  Šeit ir vēl viens spēks, kas iekarots virtuālajā pasaulē, un karogs tiek nomests.
  Tanki tagad ir jauni ar aktīvām bruņām un keramiku. Daudzslāņu un efektīva.
  Un lidaparātu bāzes kuģi ir moderni, un arī diezgan nevietā. Un kā lidmašīnas sāk tām trāpīt.
  Medvedevs, kā redzam, ir ļoti gudrs prezidenta pienākumu izpildītājs.
  Tātad, tagad dronu attīstība. Un tas ir forši. Un arī diska formas lidmašīna. Šeit jau NLO dodas kaujā. Un tad piramīdveida tvertnes.
  ASV prezidents Tramps, gaišā galva, pavēlēja padarīt automašīnu neievainojamu un necaurlaidīgu no visiem leņķiem. Un tā mastodons parādījās zemas piramīdas formā. Un šāda mašīna parādīja lielisku aizsardzību. Īpaši pret kinētiskiem šāviņiem.
  Un tagad šī tvertne izrādījās tik veiksmīga, ka tajā nevar iekļūt, un tā joprojām tiek izmantota ASV. Viņi to pat sauca tā: Trampa tanks.
  Un trakums dažkārt pārņem cilvēkus, kad viņi redz, ka mašīna ir necaurejama.
  Medvedevs izcīna nevienlīdzīgu cīņu, un viņa mašīnas jau ir ieņēmušas vēl vienu virtuālo kapitālu, pārvēršot to par drupu kaudzi un kūstošām piltuvēm.
  Bet ar šo meiteni-robotu nepietiek. Viņa vēlas izstrādāt jaunas paaudzes ieročus: iznīcināšanas bumbu. Un šī bumba ir četrsimt reižu jaudīgāka par ūdeņraža bumbu. Tātad, ja trāpīs, tad pelnus nesavāksi!
  Un karš jau virzās kosmosā.
  Medvedevs izmanto kuģus, kas izgatavoti no jauna sakausējuma, kas ir stiprāks un vieglāks par titānu. Un kosmosa kuģi lido kosmosā, un kaujas roboti cīnās. Pazemes rūpnīcās jau ir daudz dažādu modeļu.
  Un tā krīt pēdējā impērija uz planētas. Un kas? Tagad uz kosmosu!
  Sākas Zvaigžņu karu laikmets.
  Medvedevs ar to nodarbojas un enerģiski spaida tastatūru. Un jūs varat braukt ar pirkstiem vai kontrolēt savas domas.
  Prezidenta pienākumu izpildītājs rīkojas saprātīgi un veido sev kosmosa floti. Un cīņa turpinās.
  Tiek izstrādāta vēl jaudīgāka iznīcināšanas termokvarka bumba. Un tas ir simts tūkstošus reižu spēcīgāks par iznīcināšanu.
  Un tad kuģi paceļas debesīs. Un tveriet planētas satelītus. Un tad kaimiņu sistēmas. Viņi to dara ļoti ātri.
  Un prezidenta pienākumu izpildītājs spēlē terminatorus. Šeit ir terminatora varonis. Šeit ir ceļojums laikā, pat ja tas ir ierobežots.
  Medvedevs čīkstēja:
  - Cilvēki mētājas ar kājām zemē, kas ar zābakiem! Kas ir stulbi un šausmīgi neglīti!
  Un Medvedevs kļuva daudz jautrāks. Hei bērni, jūs esat tik labi. It īpaši, ja viņi kļuva par kosmosa karotājiem.
  Šeit izvēršas zvaigžņu cīņa. Un nopietnas sitienu apmaiņas, kad tie triviāli trāpa vēderā. Precīzāk, tā ir tēlaina domāšana.
  Medvedevs turpina uzbrukumu:
  - Mani zvaigžņu kuģi ir nāvējoši!
  Un viņš ieceļ jaunus kosmosa komandierus, nevis sevi. Un kāda cīņa, tur ir cīņa.
  Šeit Medvedevs komandē ar saviem komandieriem. Šeit ienaidnieka koalīcija paceļas uz to. Kad tuvojas tik neskaitāma armāda, tas ir briesmīgi, no tālienes šķita, ka rāpo daudzkrāsains, dzirkstošs miglājs. Turklāt katra dzirkstele ir dēmons, ko izsauc nekromanta burvju maģija. Vairāk nekā divpadsmit ar pusi miljoni galveno klašu militāro kosmosa kuģu un bezgalīga maza "odu bedre", ņemot vērā ik pa brīdim pienākošos papildspēkus, to skaits tuvojās divsimt miljoniem. Priekšpuse stiepās pāris parsekus, tādā mērogā pat flagmaņu ultrakaujas kuģi izskatās pēc smilšu graudiem Sahārā.
  Tuvojas vispārēja kauja: Medvedeva kosmosa impērijas armija pret daudzpusīgo "Totālās pestīšanas koalīciju", kas nemitīgās, mūžīgi vēlās aizsardzības taktikas vietā nolēma dot triecienu pašai nežēlīgā agresora flotei.
  Šeit ir tik daudz kuģu ar pārsteidzošu, lai gan vairumā gadījumu tikai kavē efektīvu cīņu, dažādību. Nu, piemēram, zvaigžņu kuģis klavesīna formā, vai, ar gariem purniem stīgu vietā, arfa, vai pat kontrabass ar tanku tornīti no Otrā pasaules kara. Tas var atstāt iespaidu uz vājprātīgiem cilvēkiem, taču tas, visticamāk, izraisa smieklus nekā bailes.
  Viņu pretinieks ir impērija, kas pretendē uz universālu spēku. Medvedeva lielais kosmosa emirāts, kur viss ir nolikts kara kalpošanā, galvenais sauklis ir efektivitāte un lietderība.
  Atšķirībā no koalīcijas prezidenta pienākumu izpildītāja zvaigžņu kuģi atšķiras tikai pēc izmēra. Un forma ir gandrīz tāda pati, ļoti plēsīga izskata dziļjūras zivs. Varbūt, ar vienu izņēmumu, tie izskatās kā biezi, no tērauda lieti dunči - satvērēji.
  Zvaigznes šajā kosmosa daļā nav pārāk blīvi izkaisītas pa debesīm, taču tās ir krāsainas, savdabīgas savā gaismas diapazonā.
  Nez kāpēc, skatoties uz šiem gaismekļiem, ir skumja sajūta, it kā skatītos eņģeļu acīs, ka viņi nosoda Visuma dzīvās būtnes par viņu zemisko, patiesi mežonīgo uzvedību.
  Prezidenta pienākumu izpildītāja armija tikties nesteidzās, tikai atsevišķas mobilās vienības, strauji, izmantojot savu lielisko ātrumu, uzbruka ienaidniekam, nodarīja postījumus un atkāpās. Atbildot uz to, viņi mēģināja viņus sagaidīt ar aizsprostu uguni, taču veiklāki un ar perfektu aizsardzību viņi rīkojās daudz efektīvāk.
  Eksplodēja, tāpat kā mīnu detonācijā, kas kosmiskā mērogā šķiet mazas, kreiseri un iznīcinātāji. Bet šeit bija iespējams izgāzt un lielos medījumus. Tika trāpīts viens no milzīgajiem koalīcijas kaujas kuģiem, tas biezi kūpēja, deformējās, un uz gigantiskā zvaigžņu kuģa uzliesmoja panika kā ugunsgrēks sausā mežā.
  Citplanētieši, līdzīgi kā jerboas tikai ar nagiem astes vietā, bailēs izklīst, čīkstot un sirdi plosoši lecot. Starp tiem ir sastopami mazāki veidi, kas izskatās kā lāču un pīļu hibrīdi. Knābji no savvaļas šausmām ir šķībi, dzirdamas plaisas, tās lido, te iedegas spalvas. Šeit ir viena no lāču pīlēm, kas apgriezta otrādi, ietin galvu uguns caurulē. Tur viņai putas iesita tieši kaklā, viņas vēders uzreiz izspiedās, un putna līķis pārsprāga, izšļakstīdams asinis ar miesas paliekām, kas izplūst no bērna.
  Džerboas sāk apdegt, steidzas pretī glābšanas moduļiem, taču šķiet, ka sistēma, kas dod spocīgu izdzīvošanu, ir bezcerīgi sabojāta. Viņu ģenerālis, tarakāna aste, izdala histērisku čīkstēšanu:
  - Ak, universālā apļa kvadrāta dievi, ar ....
  Nebija iespējams pabeigt, liesma aizsedza viņa neveiksmīgo ekselenci. Inteliģenta grauzēja gaļa sabruka elementārās daļiņās.
  Kaujas kuģis nodega, izspiežot gaisa burbuļus vakuumā, un pēc tam eksplodēja, sadaloties daudzos fragmentos.
  Medvedevs, pietiekami spēlējis, izdarīja vēl pāris rīkojumus. Viņš arī pēcnāves Novodvorskaju apbalvoja ar Krievijas varoņa zvaigzni. Viņš lika apbalvot Oļegu Rybačenko ar visiem ordeņiem un medaļām, kas ir Krievijā. Un viņš pasniedza Svētā Andreja Pirmā un Donalda Trampa ordeni. Pēc tam Medvedevs atkal aizmiga ... Viņam vēl neviens nav traucējis.
  Pēc šāda varoņdarba Alenka manāmi uzmundrināja. Tāpat kā viņas komanda.
  Margarita bija pirmā, kas uzstājās:
  - Beigsim ar Japānu jūrā, piebeigsim viņus uz sauszemes!
  Alenka ļoti atbalstīja šo ideju:
  - Noteikti! Kāpēc pieļaut jaunu krievu karavīru nāvi!
  Nataša arī teica:
  - Kuropatkins ir pārāk neizlēmīgs komandieris. Tātad tas nav fakts, ka viņš spēs uzvarēt, pat ņemot vērā japāņu vājināšanos uzbrukuma laikā Port Arthur!
  Medvedevs izlēmīgi rezumēja:
  - Mēs nākam! Tā ir mūsu un Krievijas iespēja!
  Pēc tam iedarbināja jaudīgu un ultramodernu tanku. Jā, Japānai ir slikta diena. Un viņi bieži nolādēs brīdi, kad viņiem ienāca prātā cīnīties ar Krieviju.
  Tanks virzījās uz Japānas karaspēku. Alenka ar prieku teica:
  - Un man bija tik pārsteidzošs sapnis. It kā mēs ar Natašu aizstāvam Rjazaņu no Batuhana bariem.
  Margarita uzmundrināja:
  - Vai es biju sapnī?
  Elena negatīvi pamāja ar galvu.
  - Nē! Jūs vienkārši neeksistējāt!
  Meitene aizkaitināti ievaidējās:
  - Cik žēl!
  Kailā Alenka smējās un atzīmēja:
  - Tu varēji mums tikai traucēt! Bet mēs ar Natašu bijām tik forši!
  Blondā meitene pārsteigta jautāja:
  - Vai viņi bija forši?
  Baskājainā Alenka labprāt apstiprināja:
  - Jā, ļoti forši! Un es pat apsegloju pūķi!
  Nataša smējās un atbildēja:
  - Uz pūķa tu biji ļoti skaista!
  Alenka viegli apstiprināja:
  - Tā ir kā pasakā! Kur ir pūķi, elfi un visas tās krāšņās lietas!
  Margarita atbildēja ar patiesu sajūtu:
  - Tu esi ļoti skaista arī bez pūķa! Tikai pasaka, un brīnumu brīnums!
  Alenka pārliecinoši paziņoja:
  - Es uzvarēšu visus! Gan ar pūķiem, gan bez pūķiem!
  Un karotāja parādīja savu dūri.
  Pirmais krievu tanks uzbruka japāņiem, kuri stāvēja pie Portartūras sienām. Viņu joprojām bija daudz. Artilērija izšāvās. Atbildot uz to, lielgabals izšāva uz 152 milimetru lielu tanku, kā arī astoņi nāvējoši ložmetēji. Un atkal simtiem samuraju sāka pļaut.
  Ložmetēji - "Pūķi", ļoti letāla lieta. Pieci tūkstoši ložu minūtē - tikai kaut kāds zvērs.
  Japāņi nokrita caurdurti, saplēsti gabalos, ar saspiestiem galvaskausiem. Viņu vēderi pārplīsa, un viņu ķermeņi atlēca, izmesti uz augšu no graujošiem uguns sitieniem.
  Pārsprāgst arī sadrumstalotās čaulas ar kumulatīvo pildījumu. Tie bija lieliski piemēroti gan šaušanai pa kājniekiem, gan kuģu dibena izlaušanai.
  Tās ir meitenes terminatores, un profesors ir īsts ģēnijs. Tāpēc viņi sāka kult samurajus.
  Kailā Aļonka iesaucās:
  - Jā, krievu gars ir slavens!
  Nataša, ar kailiem pirkstiem nospiežot kursorsviras pogu, raidīja ložu lietu, turpināja:
  - Un mūsu cars Nikolajs II!
  Kailā Alenka turpināja raidīt čaulu pēc čaumalas. Ik pēc trim sekundēm izlidoja kāds letāls. Un japāņu baterijas apklusa. Un dzeltenādaini karavīri gāja bojā lielā skaitā.
  Nataša, nopļāvusi vairākas samuraju kārtas, atbalstīja:
  - Valsts himna tiek dziedāta mūsu sirdīs.
  Aļenka ar kailām kājām, turpinot spļaut gliemežvākus ar nāvējošu pildījumu, un tie ir daudz spēcīgāki par plastidu, turpināja:
  - Visā Visumā nav neviena skaistāka par viņu.
  Nataša, nežēlīgi apšaudīdama japāni ar kailajiem kāju pirkstiem, piebilda:
  - Saspiediet spēcīgāku bruņinieku ložmetēju.
  Baskājainā Alenka, sasmalcinot samuraju, pabeidza:
  - Mirst Dieva dotā Krievijai!
  Meitenes ir tiešām, tiešām lieliskas! Lieliskas skaistules. Skatieties uz viņiem un apbrīnojiet tos. Bet japāņiem tā ir tīrā nāve. Tvertne izstaigāja akumulatorus. Izsita ieroču apkalpes. Viņš to izdarīja ļoti, ļoti ātri. Tad viņš gāja cauri ierakumiem. Arī daudzus nopļāva. Precīzāk, ne daudzi, bet gandrīz visi. Iznīcināšana bija pilnīga. Šeit, protams, viss izrādījās automātiski. Tādā veidā japāņi tika iznīcināti.
  Aļenka, smiedamies, pamanīja, spiežot savus kailos iedegušo kāju pirkstus uz kursorsviras pogām:
  Mēs esam vairāk bendes nekā karotāji!
  Nataša iesmējās un piekrita:
  - Brīvība, ģēnija un godības bendes!
  Un atkal šauj. Un ar mežonīgu spēku izsit samuraju.
  Margarita, kura arī precīzi šāva ar basām kājām, racionāli atzīmēja:
  - Zilā būs mazāk, Japānā trūks vīriešu!
  Kailā Aļonka izplūda smieklos un atkal sita ar čaulu:
  - Uzmanieties no sievietēm! Sievietes, uzmanieties!
  Šī patiešām ir tāda meitene, ka no viņas atlec šāviņi, lauskas un lodes. Lai nu kā, meitene ir īsta terminatore.
  Nataša to paņēma un dziedāja:
  Leģioni soļo
  Viņu bajonetes spīd.
  Miljoni aiz mums
  Ak, krievu pulki!
  Neviens neapstāsies
  Neviens nepārspēs...
  Pārcelšanās sākas ar jaunu,
  Lidosim ātrāk!
  Un atkal kā lietusgāze pār ienaidnieku. Un nedod viņiem nolaišanos par ampēra simtdaļu.
  Aļenka ar kailām kājām, mētādama gliemežvākus ar dzeņa vienmuļību, šņāc, tikai ņirgājoties dzied:
  - Viens, uzbrucējs, divi uzbrucējs, viņš svārstās.
  Nataša šauj, apstiprināja dziesmu:
  - Viens sitējs, divi sitējs, viņš guļ!
  Foršā Alenka enerģiski atbalstīja:
  - Vienreiz dēlis, divi dēļi - zārks tiek būvēts.
  Kailā Nataša, turpinot šaut un ar ložmetēja sprādzieniem izsitot ienaidnieku, šņāca:
  - Viena lāpstiņa, divas lāpstiņas - bedri rok!
  Un kareivīgā meitene piemiedza safīra acis. Viņa tiešām ir tik skaista.
  Kailā Aļonka paskatījās uz pozīcijām. Tanks strādāja ātri, un no ģenerāļa Nogi armijas praktiski nekas nebija palicis pāri. Izskatās, ka tika nogalināts pats komandieris. Mēs piebeidzam pēdējos japāņus no aplenkuma armijas.
  Medvedevs loģiski atzīmēja:
  - Lūk, pie kā ir nonākušas tehnoloģijas! Četri cilvēki dažu stundu laikā iznīcināja vairāk nekā astoņdesmit piecus tūkstošus japāņu.
  Puskaila Aļenka, dusmīgi smīdama, atzīmēja:
  - Mums ir jāiznīcina pārējais! Neatstājiet nevienu!
  Nataša dziedāja, šaujot uz pēdējo tūkstoti samuraju:
  - Nē, zelta kalnu nebūs, mēs drīz nogalināsim visus Krievijas ienaidniekus!
  Foršā Margarita piebilda:
  - Nē, ne hemoroīdi, tu esi pretinieks drīzāk urrā!
  Nopļāvušas visu ģenerāļa Noga armiju, terminatoru meitenes uz laiku izkāpa no tanka un basām kājām skrēja pa sniegu. Nu jau ziema.
  Jau viens kājnieks viņi iznīcināja vairāk nekā simt piecdesmit tūkstošus. Un plus japāņu flote. Neskatoties uz to, vairāk nekā divi simti piecdesmit tūkstoši japāņu iestājas pret ģenerāļa Kuropatkina armiju.
  Medvedevs pēc miega iznāca ar ozola galvu. Mazliet izskatījās. Tad atkal spēlēju pie datora... Zvaigžņu kari ir lieliski... Bet kaut kas nesanāca...
  Medvedevs sāka atkārtot jauno stratēģiju. Es ieslēdzu vēsturisko spēli: Krievija Nikolaja II laikā. Un karš ar Japānu. Tas ir tik brutāls karš. Jūs varat izvietot stratēģiju un apzīmogot spēkus datorā.
  Medvedevs spēlēja vieglā līmenī, taču izlaida injekciju no japāņa un piedzīvoja smagus zaudējumus. Jā, nevajag pārāk aktīvi būvēt. Atsāknējam.
  Un atkal tu spēlē sev... Kā izrādījās Kuropatkina vietā, prezidenta pienākumu izpildītājs pārāk nespīd... Visu laiku ir kaut kādas neveiksmes, kļūdas.
  Pēc tam Medvedevs ieslēdza militāro padomnieku, un viss noritēja gludi... Un viņš pats to paņēma un aizsnauda atpūtas krēslā.
  Skaistā Aļenka , pērdama ar basām kājām, jautāja Natašai:
  - Un ko tu jūti, nogalinot tik daudz cilvēku?
  Blondā meitene godīgi atbildēja:
  - Nezinu! Ir sajūta, ka tā ir datorspēle! Jūs nejūtat nekādas dusmas, dusmas vai īpašu prieku!
  Aļenka kailām kājām aizkaitināti iesmējās:
  - Tas ir karš!
  Nataša sagriezās kūleņotā. Viņas sarkanie, apaļie papēži mirgoja. Kopumā viņa ir brīnišķīga meitene, kas spēj sasniegt ļoti daudz bez īpašas piepūles. Un ne mazgājoties, tātad slidojot.
  Meitenes skrēja pa sniegu. Viņu ķermenis ir ļoti izteiksmīgs. Krūtis liela, gurni grezni, tāpat kā zirgu graudaugi, muskuļi ir reljefi. Tādas ir daiļavas-varoņi. Viņiem piemīt visīstākais sievišķais spēks. Tik daudz žēlastības. Un kājas - muskuļu bumbiņas rit zem iedegušās ādas.
  Šeit viņi satika trīs japāņu skautus.
  Meitenes sagriezās kūleņos. Un kā pliki papēži sitīs samurajam pa zodu. Un viņi patiešām salauza žokļus. Un izsita visus zobus. Tad meitenes dziedāja:
  - Krievu diženums atzina planētu,
  Mēs virzāmies uz priekšu ar pārliecību.
  Mūs mīl un novērtē visas pasaules tautas,
  Visas valsts iedzīvotāji soļo uz komunismu!
  Un atkal daiļavas piemiedza smaragda acis. Viņi izskatās tik kaujinieciski. Karotāji ir aktīvi. Un vēl viens skrējiens.
  Kailā Aļonka uzlēca. Viņa pagrieza atskaņotāju gaisā un pamanīja:
  - Mēs esam tik forši. Mēs varam iekarot visu pasauli!
  Nataša iesmējās un atbildēja:
  - planētas Zeme ķeizariene -
  Tas ir ļoti forši!
  Abas meitenes piemiedza viena otrai ar aci. Tad viņi steidzās atpakaļ. Faktiski katra kara diena cariskās Krievijas kasei ir pārāk dārga. Un ir pienācis laiks pabeigt ar japāņiem.
  Medvedevs meitenes sagaidīja ar starojošu smaidu:
  - Nu kā tu skrēji?
  Kailā Alenka smaidot teica:
  - Skrien un gatavs kaujai!
  Nataša agresīvi atzīmēja:
  - Mēs viņus visus uzvarēsim!
  Medvedevs pamāja ar roku un pavēlēja:
  - Tad ejam!
  Kailā Alenka smējās un atbildēja:
  - Mūsu četrinieki ir nāvējošākie pasaulē!
  Nataša iebilda pret to, sita ar basu kāju:
  - Nevis pasaulē, bet Visumā!
  Un jaudīgs, agresīvs un letāls tanks brauca visos ātrumos. Priekšā vairāk nekā divi simti piecdesmit tūkstoši japāņu. Bet lādiņu pietiks miljardam karavīru!
  Meitenes, profesore un studente - tā ir komanda, kas visus sagraus un sagriezīs auna ragā. Un tanks lido uz Japānas karaspēku. Tas draudīgi steidzas. Viņš vēlas visus iznīcināt.
  Aļenka ar kailām kājām dziedāja ar sajūsmu:
  Krievijas plašumi - skaisti, dārgie,
  Kur ir sniega pērles, neierobežota kristāla upes,
  Un krievu karavīrs un ģenerālis ir viens.
  Svētais ir varas simbols - pareizticīgo ērglis, mūsu karalis!
  Un tad ātrā tvertne faktiski pacēlās gaisā. Skrēja kā iznīcinātājs. Un nokļuva japāņu priekšā. Universālie lielgabalu un pūķu ložmetēji atsākuši darbu. Meitenes ļoti dedzīgi ķērās pie lietas. Bez papildu ceremonijas.
  Aļenka šāva ar kailiem kāju pirkstiem no pistoles, izsita japāni un dziedāja:
  - Esiet slavens ar manu Krieviju, Staļinu un Ļeņinu, viena ģimene!
  Un rudmatainais velns mirdz smaragda acīm. Un kā samuraju grāvis. Tu iemīlēsies.
  Un arī Nataša nav zemāka. Japāņu kulšana.
  Un dzied:
  - Nesamaziniet ātrumu pagriezienos. Mūsu liktenis, meitenes, lai uzvarētu!
  Karotājs bija pilnā ažūrā. Un tik ātri, izlejot uguni uz ienaidnieku.
  Un kaili kāju pirksti nospiediet kursorsviras pogu.
  Puskaila Alenka šauj, pamanīja:
  - Krievijā ir divas nepatikšanas...
  Margareta viņu pārtrauca šeit:
  - Ja tikai divi!
  Kailā Alenka, šaudama, ar prieku piekrita:
  - Jā, ja tikai divi!
  Nataša, šaudama, simtiem nolika japāņus, paņēma to un dziedāja:
  - Divās, divās ziemās. Divos, divos pavasaros!
  Aļenka ar kailām kājām, šaujot, piebilda:
  - Nogalini japāņus un nāc atpakaļ!
  Nataša iesmējās un atbildēja:
  - Portarturs ir mūsu! Un mēs neļausim nevienam atņemt mūsu Mandžūriju!
  Un karotājs atkal kūla samuraju. Krievi nezaudēs japāņiem. Tas kārtējo reizi pierāda, cik Krievija ir neuzvarama!
  Aļonka ar kailām kājām sasita akumulatoru un iesaucās:
  - Esiet slavens ar Krieviju visattālākajās valstīs un gadsimtos!
  Nataša arī ķērka:
  "Un nekas mūs neapturēs!"
  Un iznīcināja vēl pāris tūkstošus samuraju. Tad tvertne virzījās uz priekšu un ražas novākšana turpinājās.
  Margarita, skatoties uz to, izteica savu viedokli:
  - Ja karā tiks tik izcili uzvarēts, ko tad Krievija darīs tālāk?
  Medvedevs aplūkoja, kā meitenes slaveni pļāva japāņus, un ieteica:
  - Būs karš, vai ar vāciešiem, vai ar britiem! Bet jebkurā gadījumā cīņa ar Uzlecošās saules zemi nav pēdējā!
  Alena, sasitot citu akumulatoru, sacīja:
  - Šeit mēs vāciešiem iedosim tik daudz, nu, mēs viņiem tik daudz, ka liksies par maz!
  Nataša, sasmalcinot samuraju, piebilda:
  - Un Vērmahtā nebūs neviena, kas savervētu Hitleru!
  Aļonka, ar kailiem pirkstiem nospiežot kursorsviras pogas, agresīvi paziņoja:
  - Bet āriešu žēl. Tik daudz skaistu balto puišu nomira!
  Nataša tam piekrita, skumji pamājot ar galvu:
  Jā, tik daudz labu cilvēku gāja bojā! Un priekš kam!
  Meitene iesita japānim un pamanīja.
  - Un japāņi ir laba tauta, un mēs esam spiesti ar viņiem cīnīties! Lai gan tas arī nav pārāk labi!
  Margarita loģiski piezīmēja:
  - Un dzīvnieki? Vai viņi nenogalina viens otru? Cilvēks ir tikai augstākā līmeņa dzīvnieks!
  Medvedevs iesmējās un iebilda:
  - Cilvēkam, atšķirībā no dzīvnieka, ir dvēsele! Un viņa dvēsele ir patiesi unikāla un nemirstīga! Tātad, mēs un dzīvnieki, vesels bezdibenis!
  Margareta uz to atbildēja:
  - Un pērtiķi? Viņiem ir arī augsts intelekta līmenis. Lūk, viens no viņiem zina trīsarpus tūkstošus vārdu!
  Prezidenta pienākumu izpildītājs atbildēja:
  Bet tie taču ir mūsu radinieki!
  Kailā Aļonka šāva uz japāni un dziedāja:
  - Es esmu mērkaķis! Arī cilvēks!
  Nataša, pļaujot samuraju, iesaucās:
  - Nestaigājiet pērtiķiem gadsimtu!
  Supertanks turpināja pļaut japāņus. Kāpēc ne? Viņš tiešām ir traks dzīvnieks
  kas minūtē izmet četrdesmit tūkstošus ložu. Un viņa bruņas ir necaurlaidīgas gandrīz jebkuram šāviņam. Un ne tikai divdesmitā gadsimta sākums.
  Aļenka ar kailām kājām, šaujot, agresīvi paziņoja:
  - Krievijai cars Nikolass izdarīja daudz, bet palika nenovērtēts un nenovērtēts!
  Nataša, lejot uguni uz japāņiem, piekrita:
  - Pareizi! Karalis tika nogalināts. Viņi piespieda tēvu atkāpties no troņa! Kas kļuva labāks?
  Kailā Aļonka izšāva ar lielgabalu un piebilda:
  - Kļuva vēl sliktāk! Un nāca pie varas, vēl zemiskāki cilvēki!
  Nataša iesmējās, iesita japānim un teica:
  Cīnīsimies par labāku nākotni! Un par Krievijas brīvību!
  Puskaila Alenka, šaudama, sacīja:
  - Par pārmaiņām un uzvaru!
  Tad viņa parādīja dūri. Viņa ir meitene, kas to spēj. Ka tad samuraju neattaisīs. Un ieroči strādā. Visi pļauj un pļauj.
  Viņi patiesībā ara veselas līķu rindas. Un slepkava atbrīvojiet vietu.
  Ģenerālis Kuropatkins tika informēts, ka starp japāņiem notiek kaut kas dīvains. Apšaude, sprādzieni, kāds viņiem uzbruka.
  . NODAĻA #9
  Medvedevs, nedaudz pagulējis, atkal ķērās pie datora. Viņš pat neskujās. Un viņš atkal sāka spēlēt.
  Uzbrukums Japānai pēc negodīga koda ar tankiem un lidmašīnām. Tostarp labākais Pirmā pasaules kara bumbvedējs "Iļja Muromets". Kas par sevi tiek ļoti skaļi deklarēts. Un viņš trāpīja japāņiem kā gumijas lāpstiņa pa mušām.
  Tālāk uz Tokiju...
  Dmitrijs Medvedevs, iekarojis Japānu, sauca sevi par Mikado imperatoru.
  Un tad jauni kari...
  Šeit, piemēram, varat spēlēt alternatīvā vēsturē. Aleksandrs II 1875. gadā teica Bismarkam, ka viņa domstarpības ar Franciju ir Vācijas un franču iekšējā lieta. Bismarks pārņēma un uzbruka Francijai 1876. gadā. Sākumā prūšiem paveicās, un viņi sasniedza Parīzi. Bet tad viņi palēninājās. Un Lielbritānija iestājās karā... Viss būtu kārtībā, bet briti atdeva kauju Vācijai un sakāva. Tad prūši izvilka savus spēkus.
  Karš Rietumos ievilkās. Franči izmisīgi aizstāvējās. Anglija nodeva arvien jaunus spēkus ...
  Tikmēr Krievija iekaroja Turciju un Stambulu. Lielbritānija un Francija un Vācija ievilkās karā. Un cara Aleksandra impērija anektēja daudzas zemes, tostarp Irāku, dodoties uz Indijas okeānu. Un Palestīna, un zeme līdz Ēģiptei. Un tā krievu karaspēks Skobeļeva vadībā iekaroja Meku, Medīnu un citas Saūda Arābijas pilsētas.
  Un izveidojās Krievijas impērijas dienvidu daļa. Un Aleksandrs II kļuva par lielisku karali. Un karš starp Vāciju pret Franciju un Lielbritāniju ilga desmit gadus.
  Un beidzās ar neizšķirtu.
  Aleksandrs II valdīja līdz 1887. gadam un kļuva par upuri slepkavības mēģinājumam, kuru vadīja Ļeņina brālis Aleksandrs Uļjanovs. Viņa krāšņā valstība, zem kuras Krievija uzbūvēja daudz ceļu, iekaroja daudzas zemes un atbrīvoja zemniekus, ir beigusies.
  Pēc šīs alternatīvas spēle tika aizvadīta. Aleksandrs Trešais kopā ar komandieri Skobeļevu iekaroja gan Irānu, gan Pakistānu. Bet viņš arī nomira - gaiša maza galva. Nikolaja II laikā Krievija karoja ar Japānu, tai jau bija flote Indijas okeānā, kas diezgan ātri nāca palīgā Klusajam okeānam. Krievi samurajus sakāva salīdzinoši ātri, un viņiem bija daudz vairāk spēku gan uz sauszemes, gan uz ūdens.
  Turklāt izcilais aizsardzības ministrs Skobeļevs komandēja Krievijas armiju. Un Krievija ne tikai uzvarēja, bet arī spēja iekarot Japānu. Turklāt ASV vēl nebija pakāpušās tālāk par Rietumu puslodi, un Lielbritānija nebija tik spēcīga. Turklāt Krievija bija aliansē ar Vāciju. Pēdējā atpalika no Lielbritānijas un Francijas cīņā par Āfriku. Cariskā Krievija pēc Japānas un daļu Ķīnas aneksijas kļuva vēl spēcīgāka. Deli-Maskavas ceļš tika būvēts.
  Kā redzams, cariskās Krievijas plāni par paplašināšanos Indijā un Ķīnā tika veiksmīgi īstenoti. Cars Nikolajs II Pirmā pasaules kara laikā izvēlējās Vācijas pusi. Vācieši sakāva Franciju, okupēja Beļģiju, Holandi, Dāniju un Norvēģiju. Krievija sagrāba Ēģipti, lielāko daļu Āfrikas un Indoķīnas. Un arī Lielbritānijas Klusā okeāna īpašumi. Un pat nolaidās Austrālijā. Un Austrālija tika pārņemta.
  Pēc tam karš beidzās ar Lielbritānijas izkāpšanu un okupāciju. Pirmais pasaules karš ir beidzies. Bet ķeizaram Vilhelmam šķita, ka Krievija jau ir iekarojusi pārāk daudz zemes un pat bez īpašas sasprindzinājuma. Un viņš sapņoja par revanšu. Krievija patiešām iekaroja milzīgas teritorijas - Austrāliju, visu Āziju, lielāko daļu Āfrikas, vācieši tik ļoti neiekodās un vēl vairāk no Portugāles un Spānijas, kuras viņi okupēja. Austrija-Ungārija, kontrolēja Itāliju un Lībiju. Krievija aizņem apmēram trīs ceturtdaļas Āfrikas, un nedaudz vēlāk pārņēma Etiopiju. Marokai izdevās nocirst vāciešus.
  Protams, Vācijai ar to šķita par maz. Lai gan viņa paņēma Franciju, Beļģiju, Holandi un Norvēģiju, bet Krievija pakļāva Zviedriju.
  Vilhelms sāka gatavoties jaunam karam ar Krieviju. 1929. gada krīze pasliktināja situāciju. Austrija-Ungārija un Vācija kontrolēja gandrīz visu Eiropu. Un daļa Āfrikas... Un Lielbritānija. Bet joprojām bija ASV un Kanāda. Vilhelms un Nikolajs II vēl neuzdrošinājās karot viens ar otru. Turklāt Krievija vismazāk gribēja cīnīties, sagremot milzīgas teritorijas. Lai paātrinātu viņu asimilāciju, cars Nikolajs II pat atļāva krieviem četras sievas. Kas tika fiksēts astotajā ekumeniskajā koncilā.
  Līdzīgs lēmums tika pieņemts 1925. gadā. Un 1926. gadā Nikolajs II paņēma citu sievu. Kā izrādās, tas bija muļķīgs lēmums. 1929. gadā imperatoram piedzima vēl viena meita. Un 1932. gada 25. novembrī beidzot piedzima vesels dēls. Viņa otro Nikolaju sauca Pēteris. Par godu Pēterim Lielajam.
  Un 1933. gadā, 15. maijā, sākās jauns karš. Vācija pieteica karu Kanādai. kā Lielbritānijas kundzība. Divus mēnešus vēlāk ASV Rūzvelta vadībā, neskatoties uz ekonomisko krīzi, iesaistījās karā ar Vāciju. Viņi negribēja atteikties no Kanādas.
  Jau pusmūža vecumā, bet agresīvais Vilhelms, sākumā mēģināja cīnīties viens, neprasot Krievijas palīdzību. Viņš cerēja visu izdarīt pats. Taču iekarot okeāna atdalīto teritoriju nemaz nav tik vienkārši. Turklāt ASV ātri uzbūvēja tankus un armiju. Un viņi izveidoja pulkus ... Karš ilga veselu gadu bez īpašiem panākumiem vāciešiem. Kurai izdevās tikai sagūstīt Islandi un Grenlandi. Un Kanādā viņi nevarēja panākt.
  Vilhelms vērsās pie cara Nikolaja II: palīdziet kolēģim. Tu esi mans brālēns un brālis. Pašam Nikolajam II bija skati uz Aļasku un Kanādu. Nu, es nolēmu - ne dievi veido katlus. Un viņš to paņēma, un 1934. gada 25. jūnijā viņš pieteica karu ASV un Kanādai. Viņa karaspēks pārvietojās pa Aļasku, pāri Amerikas Savienotajām Valstīm.
  Līdz tam laikam dzelzceļš uz Čukotku jau bija uzbūvēts, un Krievijas karaspēks veiksmīgi virzījās uz priekšu. Viņu pusē bija skaitliskais pārsvars un labākie tanki pasaulē, gan vieglie, gan smagie un vidējie.
  Tāpēc Amerikai bija jātiek galā ar nevienlīdzīgiem spēkiem.
  Un Nikolajs II, kā redzam, patiešām ir baltā zirgā. Un viena uzvara pēc otras. Krievu karaspēks soļo pāri Aļaskai. Un viņi ņem pilsētu pēc pilsētas, ciemu pēc ciema.
  Vācieši mēģina izsēsties Kubā. Karš aug. Ķeizars Vilhelms raksta Nikolajam II:
  - Mēs vienmēr esam bijuši un būsim vienoti ar krieviem. Un mēs nekad necīnāmies. Tāpēc lai Amerika tiek beigta.
  Sakaru ilguma dēļ akcija noritēja nedaudz lēnāk nekā plānots. Bet krievu, cara karaspēks, tomēr piecu mēnešu laikā ieņēma visu Aļasku un iekļuva Kanādā.
  Rūzvelts pat piedāvāja Krievijai mieru, solot atteikties no Aļaskas, taču bija par vēlu. Karš turpinājās niknā tempā.
  1935. gada ziemā, neskatoties uz sarežģītajiem laika apstākļiem, Krievijas karaspēks sasniedza ASV robežas ziemeļos. Pavasarī kaujas turpinājās ... Krievijas karaspēks veica vienu operāciju pēc otras un līdz jūlija beigām ieņēma gandrīz visu Kanādu. Un augustā viņi ieskauj Filadelfiju.
  ASV nonāca ļoti sarežģītā situācijā. Bet viņi izmisīgi cīnījās pretī... Tomēr 1935. gada beigās jau bija sagrābta vairāk nekā trešdaļa ASV teritorijas. Un ziemā cara panākumi bija vēl lielāki... Līdz 1936. gada marta sākumam viņi pietuvojās Vašingtonai un Ņujorkai.
  Un aprīlī abas pilsētas tika ieņemtas... Karš vēl turpinājās līdz augustam, līdz tika okupēta visa ASV teritorija.
  Pēc tam sekoja ofensīva Meksikā un tā tālāk cauri teritorijai.
  Vilhelms piedāvāja Nikolajam II pabeigt visu pasauli. Nikolajs II piekrita.
  1937. gadā Krievijas karaspēks ieņēma visu Latīņameriku. Tādējādi Nikolajs II pabeidza pasaules sadalīšanu ar vāciešiem. Un palika tikai trīs impērijas: lielākā: Krievijas, tad Vācijas un vēl tālāk Austrija-Ungārija.
  Krievija līdz ar to kļuva par pasaules hegemonu, bet... Nikolajs II joprojām ir liels cars, bet mirstīgs. Viņš nomira 1939. gada augustā. Un gados vecais Vilhelms uzbruka Krievijai 1939. gada 1. septembrī. Viņš nolēma izmantot to, ka Pēteris ceturtais joprojām ir zēns, kuram nav pat septiņi gadi. Un viņš nolēma, ka kamēr reģenti pārvalda Krieviju, vislabāk ir streikot. Pēc divām dienām karā iesaistījās arī Austrija-Ungārija. Visas pasaules valstis tika iesaistītas konfrontācijā. Ir sācies pēdējais karš planētas Zeme vēsturē.
  Ieroču skaita un kvalitātes ziņā cara armijai nebija līdzvērtīgu. Krievu tanki un lidmašīnas joprojām ir labākie pasaulē.
  Un cīņas to parādīja. Tāpat arī jaunie talantīgie komandieri.
  Taču Austrija-Ungārija jau no paša sākuma izrādījās vājais posms. Un zaudēja gandrīz no pirmās dienas. Cara armija sakāva austriešus, ieņēma Ļvovu un pēc tam Peremilu. Tikai izvedot daļu savu spēku no Polijas, vācieši izglāba austriešus no pilnīgas sakāves. Bet pat tas bija maz lietderīgi. Ķeizara armijas mēģinājums ieņemt Varšavu neizdevās. Un krievu karaspēks tos ar spēku atgrūda vairāk nekā divsimt kilometru garumā.
  Vācieši ar lielām grūtībām apturēja krievu karaspēku. Visa ziema pagāja kaujās. Arī pavasarī kaujas ritēja pilnā sparā. Krievijas karaspēks pamazām pārņēma iniciatīvu. Viņiem bija vairākas reizes vairāk karavīru, un tāpēc viņi līdz vasarai spēja vāciešus tik ļoti nogurdināt savstarpējās sadursmēs, ka viņi sāka padoties. Tajā pašā laikā sākās ofensīva pret Austriju-Ungāriju. Budapešta tika ielenkta rudenī. Turklāt cara armija ieņēma vācu īpašumus Kanādā. Un 1940.-1941.gada ziemā cara armija nogrieza arī Austrumprūsiju. Un līdz 1941. gada aprīlim viņa sasniedza Oderu.
  Vāciešu stāvoklis kļuva ārkārtīgi grūts. Vīne krita 1941. gada maijā. Un vasarā krievi sasniedza Alpus un atbrīvoja Venēciju. Viņi ienāca Vācijas dienvidu reģionos.
  Un rudenī viņi beidzot sagrāba Itāliju. Ziemas ofensīva Berlīnei beidzās ar tās ieņemšanu 1942. gada 30. janvārī. Pēc tam vāciešu, kuri jau bija zaudējuši visus savus īpašumus Āfrikā, pretestība vājinājās. Aprīlī krievi sasniedza Reinu. Pēc tam 22. aprīlī vācu spēku atliekas kapitulēja.
  Tā beidzās pēdējais karš uz planētas Zeme. Tas beidzās ar cariskās Krievijas uzvaru un panākumiem.
  Tālāk sekoja kosmosa iekarošana. Tālajā 1936. gadā kosmosā lidoja pirmais krievu cilvēks. Aplidoja planētu Zeme. Un 1945. gadā 9. maijā krievi nolaidās uz Mēness.
  Viņi lidoja uz Marsu 1967. gadā. Uz Venēru 1969. gadā. Uz Merkura 1972. gadā. Un uz Jupitera pavadoņiem 1973. Uz visattālākās planētas Plutona cilvēks nolaidās jau 1980. gadā. Un 2003. gadā notika pirmais lidojums ārpus Saules sistēmas cilvēces vēsturē. Krievijas kuģis lidoja uz Alafu Kentauri un atgriezās 2018. gadā.
  Krieviju 2020. gadam joprojām pārvalda Pēteris Ceturtais, kurš, pateicoties mūsdienu medicīnas sasniegumiem, nebūt nav dziļš vecis. Pēteris Ceturtais ir valdījis astoņdesmit vienu gadu, un viņa valdīšanas laiks ir visilgākais pasaules vēsturē. Kur zināmi, protams, precīzi valdīšanas datumi.
  Tikmēr pasaulē kā vienmēr viss ir mierīgi. Un pat nedaudz garlaicīgi... Cilvēki dzīvo labi. Tiesa, ir problēmas ar pārapdzīvotību. Bet jau ir ierobežojumi attiecībā uz dzimstību.
  Pareizticība ir modernizēta. Priesteri bija noskūti un ģērbušies formas tērpā ar plecu siksnām.
  Tehnoloģiju attīstība ir radījusi milzīgu bezdarbu. Bet arī šī problēma ir atrisināta. Hipertīkls ir attīstījies.
  Notiek pētījumi, un jau ir radīti kosmosa kuģi, kas spēj pārvietoties ātrāk par gaismas ātrumu. Jā, tas ir izdevīgi cariskajai Krievijai un visai pasaulei, kas atrodas Romanovu kontrolē. Šī visslavenākā dinastija cilvēces vēsturē.
  Tēvs cars Nikolajs. Uzbūvē paradīzi uz planētas Zeme!
  Dmitrijs Medvedevs šo stratēģiju noraidīja. Viņš iekaroja visu pasauli krievu cariem. Parādīja savu stratēģisko domāšanu. Viņš guva lielus panākumus un atkal aizmiga, ģērbies kā iepriekš un sapņoja.
  Kuropatkins teica:
  - Mierīgi! Tikai miers!
  Ģenerālis Linēvičs ar satraukumu atzīmēja:
  - Jūsu ekselence, vai mēs varam tūlīt streikot?
  Ģenerāladjutants Kuropatkins sacīja:
  - Nē! Protams, nē! Tas varētu būt japāņu lamatas!
  Ģenerālis Linēvičs kautrīgi atzīmēja:
  - Šī ir mūsu iespēja beidzot uzvarēt šajā karā!
  Kuropatkins trīcošā balsī paziņoja:
  - Pacietību, pacietību un vēl pacietību!
  Linēvičs iebilda dusmīgāk:
  - Bet Aleksandrs Suvorovs teica: mirklis dod uzvaru!
  Kuropatkins sausi nomurmināja:
  - Es šeit atbildu! Un vispirms mums jāglābj armija. Un vispār Japāna drīz beigsies!
  Linēvičs ieteica:
  "Varbūt mums vajadzētu veikt izlūkošanu?"
  Kuropatkins negribīgi piekrita:
  - Tu vari, tikai esi uzmanīgs!
  Linēvičs agresīvi nomurmināja:
  - Cara un Tēvzemes vārdā!
  Un supertanks tikmēr tīrīja japāņus. Izsita viņus, dažādos veidos šāva.
  Kailā Alenka, nežēlīgi šaujot, jautāja prezidenta pienākumu izpildītājam:
  - Vai šī ir mūsu pēdējā operācija?
  Medvedevs smaidot jautāja:
  - Kāpēc tu tā domā?
  Rudmate piezīmēja:
  - Japāņiem vairs nav lielu sakaru!
  Nagļojot un šaujot samurajus, arī Nataša piekrita:
  - Bet patiesībā Japānai vairs nav ar ko cīnīties!
  Medvedevs atbildēja ar nedaudz nedroši skatienu:
  - Japāna var piesaistīt vairāk karaspēka un nopirkt jaunus kuģus no Amerikas un Lielbritānijas. Tātad karš, atzīsim, vēl nav beidzies!
  Puskailais Alenka, šaujot uz samuraju, pamanīja:
  - Un ja Krievija piedāvā mieru Japānai ar mēreniem nosacījumiem? Paņemsim tikai Kuriļu grēdu, un viss pārējais paliks kā pirms kara?
  Prezidenta pienākumu izpildītājs piekrita:
  - Šajā gadījumā, visticamāk, būs miers!
  Margarita dusmīgi atzīmēja:
  - Ja ne revolūcija, japāņi tik un tā būtu sakauti. Viņi nekur nebrauktu!
  Baskājainā Nataša, lejot uguni uz samuraju, viegli piekrita:
  - Noteikti! Viņi nekur nebrauktu!
  Foršā Alenka, plosīdama japāņus ar čaumalām, ieteica:
  - Un notveram mikado!
  Nataša agresīvi uzlēca:
  - Noķert Mikado? Un kas interesanti!
  Margarita smaidot atzīmēja:
  - Vai tas nebūtu pārspīlēti?
  Medvedevs arī pauda savas šaubas:
  - Vai tas nav par daudz? Galu galā viena lieta ir aizstāvēt savējos un cita lieta kāpt Japānā, kura, atzīsim, arī cīnās ne jau dzimtajās krievu zemēs!
  Kailā Alenka šņāca, atkal salaužot japāņus ar gliemežvākiem:
  Vai ir vērts izrādīt tādu žēlastību?
  Nataša, nospiežot kailos kāju pirkstus uz kursorsviras pogām, pamāja:
  "Tiešām, kāpēc mums tas ir vajadzīgs? Mēs varam notvert Mikado!
  Mārgareta iesmējās.
  - Es esmu uz tevi, kā karā! Un karā, kā uz jums!
  Medvedevs stingri atbildēja:
  - Tev ir jāzina mērs! Mēs neesam nejauši hiti! Mēs esam tie, kas nopietni un apzināti maina vēsturi! Tāpēc jums ir jāparāda sajūta, ieskaitot pasākumus!
  Aļenka ar kailām kājām šāva un dziedāja:
  - Ak, mēri, mēri! Kas ir holēra!
  Supertanks bija aktīvs. Vairāk nekā simts divdesmit pieci tūkstoši japāņu jau ir iznīcināti. Puse palikusi.
  Nataša smaidot dziedāja:
  - Mēs iznīcināsim visu vardarbības pasauli,
  Uz leju un tad
  Mēs veidosim jaunu foršu pasauli,
  Lai viņi nezina nepatikšanas, problēmas!
  Kailā Aļenka, izšaudama ļoti nāvējošu uguni, šņāca:
  - Par labu un taisnīgu karali!
  Mārgareta ieteica:
  "Varbūt mēs varam paķert pāris trofeju mucas sakē?"
  Aļenka ar kailām kājām indīgi pasmaidīja:
  - Ko jūs vēlaties dzert?
  Margarita negatīvi pamāja ar galvu.
  - Sportisti nedzer!
  Kailā Aļonka, uzspridzinājusi kārtējo bateriju, ķiķināja:
  - No maziem trauciņiem!
  Nataša ieteica:
  - Iedzersim palmu alu. Tas ir noderīgāk!
  Un nošāva nākamo japāni.
  Medvedevs atbildēja:
  Vispirms bizness, vēlāk jautri!
  Nav zināms, vai viņš ir prezidenta pienākumu izpildītājs. Vai viņš nebija visu laiku dzemdībās un rūpēs?
  Jā, viens no pirmajiem prezidenta pienākumu izpildītāja Medvedeva dekrētiem bija trīs reizes palielināt Valsts domes deputātu algas. Un kā ar deputātiem? Viņi pārcēla prezidenta vēlēšanas. Tādējādi Krievijā diezgan ilgu laiku Medvedevs pildīja prezidenta pienākumu izpildītāju.
  Un tā pat kļuva par unikālu situāciju. Kad valsts galva rīkojas tik ilgi. Un izmaiņas nenāk. Precīzāk, Medvedeva laikā viss mainījās uz slikto pusi. It kā laime, kas tik ļoti mīlēja Putinu, nolēma atriebties viņa pēctecim. Nu kas viņam vainas!
  Modernizētais T-95 tanks turpināja eksponenciāli iznīcināt samurajus. Šī iekārta parādīja savu efektivitāti. Un kvazimatērijas vairošanās dusmas negatīvais spēks.
  Puskailā Alenka, šaujot uz japāņiem, loģiski atzīmēja:
  - Tomēr tas nav gluži pareizi. Izrādās, ka bez superieroča mēs neko nevaram!
  Kailā Nataša dusmīgi atbildēja:
  - Daži augstāki spēki neļāva Krievijai uzvarēt karā ar Japānu. Bet bija plānota laba lieta, Ķīnas evaņģelizācija. Un nesanāca pārāk skaisti!
  Margarita uzdeva acīmredzamu jautājumu:
  "Bet kā tad ar Dievu?" Kāpēc viņš nepalīdzēja pareizticībai?
  Gandrīz kaila Alenka, sūtot čaulu pēc čaumalas, atzīmēja:
  - Tieši tā! Patiesībā ļaujiet japāņiem uzvarēt pareizticīgo valsti. Tā patiesībā ir tāda krievu ticības nodevība!
  Nataša, lejot uguni uz japāni, dusmīgi atzīmēja:
  - Imperatoriskajai reliģijai nevajadzētu būt pacifistiskai. Vai ir iespējams kļūt par lielu valsti, ja dzīvo saskaņā ar bausli: tev sit pa labo vaigu - pagriez kreiso!
  Vēsā Alenka tam labprāt piekrita, satriecot japāņus:
  - Noteikti! Pacifismu mums nevajag! Mīli savu ienaidnieku! Vai tas ir bauslis?
  Margarita ar entuziasmu dziedāja:
  Ikviens, kurš ir vīrietis, ir dzimis kā karotājs,
  Tā arī notika - gorilla paņēma akmeni.
  Kad dzīvie ir lemti cīņai,
  Un sirdī liesmo karsta liesma!
  
  Zēns sapņos redz ložmetēju,
  Galu galā tanks viņam ir jaukāks nekā limuzīns.
  Kurš vēlas pārvērst santīmu par santīmu -
  No dzimšanas viņš saprot - vara valda!
  Nataša iesaucās ar burbuļojoša vulkāna niknumu, pārpludinot japāņus ar uguni:
  Jā, automātiski! Un spēks ir galvenais! Mums jāuzvar!
  Kailā Alenka neprātīgi un dusmās šņāca, izsitot japāni:
  - Es esmu tas, kas dzimis, lai uzvarētu! Un ne mazāk. Mūsu uzvara būs mūsu!
  Nataša piekrita, nospiežot kursorsviras pogas ar kailajiem muskuļoto kāju pirkstiem:
  - Tas būtu vislabākais! Mēs valdījām un valdīsim vienmēr! Es domāju Krieviju!
  Alenka ar kailām kājām , izsitot japāņus, propilikal:
  - Es neizjaukšos, es gribu valdīt! Bet ne ar sarūsējušu mašīnu, bet veselu jaudu!
  Un meitene aizslaucīja pēdējo Uzlecošās saules valsts bateriju. Viņa ir tik skaista, ka viņai vajadzētu kļūt par pasaules čempioni. Un nekad nepakļaujieties vājumam un kautrībai.
  Nataša, šauj, nomurmināja:
  - Es būšu karaliene! Vai, vēl labāk, ķeizariene!
  Kailā Alenka turpināja:
  - Un kas ir karš, un kas ir karš, slikta tante un viņa ir kuce! Bet viņš ražo skaistus puišus, viņš pavēl - tu nogalini gļēvuli sevī!
  Mārgareta piekrītoši pamāja ar galvu.
  - Tieši tā, nogalini gļēvuli sevī! Es domāju, ka, ja Nikolajs II atteicās no troņa, tas nebūt nebija gļēvulības dēļ!
  Puskaila Alenka apņēmīgi paziņoja:
  - Tagad viņš nepadosies! Mēs stiprināsim karalisko troni, lai tas stāvētu gadsimtiem ilgi!
  Nataša iesaucās:
  - Esiet izcils cars Nikolajs II! Mēs jūs atbalstām! Nebūs revolūcijas - būs Lielā Krievija!
  Visbeidzot, karotāji pabeidza uzlecošās saules valsts armijas iznīcināšanu. Iznīcināja vairāk nekā divsimt piecdesmit tūkstošus karavīru un virsnieku. Tādējādi gandrīz visi Japānas sauszemes spēki tika iznīcināti. Tāpat kā flote beidza pastāvēt.
  Kailā Aļonka ar smīnu atzīmēja:
  - Un vai bija tā vērts jaukties? Es domāju, vai es gribēju izmisēt? Ne pārāk ilgi pretojās armijai, kurai izdevās pārvarēt Krieviju!
  Nataša pārliecinoši paziņoja:
  - Krievija zaudēja tikai piektās kolonnas dēļ. Citādi mēs tik un tā būtu uzvarējuši!
  Margarita jautāja prezidenta pienākumu izpildītājam:
  - Ko mēs darīsim? Vai mēs atgriezīsimies vai turpināsim?
  Pazaudējis spēku, Medvedevs ieslēdza datoru un teica:
  - Tagad mums dos prognozi par cariskās Krievijas tālāko attīstību. Ja viss būs labi, mēs atgriezīsimies.
  Atskanēja patīkama sievietes balss;
  Pēc Japānas sauszemes spēku un flotes pilnīgas iznīcināšanas Mikado piedāvāja mieru. ASV un Lielbritānija ir vienojušās darboties kā starpnieki.
  Apstākļi bija Krievijai labvēlīgi. Valsts saņēma Kuriļu grēdu un Taivānu.
  Kā arī kontrole pār Mandžūriju, Koreju, Mongoliju. Turklāt Japāna izmaksāja arī atlīdzību divsimt piecdesmit miljonu zelta Krievijas rubļu apmērā.
  Cara Nikolaja II autoritāte pieauga, un revolucionārais noskaņojums samazinājās. Valsts sāka strauju ekonomikas atveseļošanos. Zheltorossia radās. Daļa Ķīnas brīvprātīgi kļuva par Krievijas daļu, kā arī Koreja un Mongolija. Cara impērija kļuva lielāka, tās iedzīvotāju skaits pieauga. Ekonomiskā izaugsme sākās agrāk nekā reālajā vēsturē un bija spēcīgāka.
  Valsts domes nebija, un cara valdība varēja labāk sagatavoties Pirmajam pasaules karam. Krievijā parādījās pasaulē pirmie masveida ražošanā esošie vieglie tanki "Luna"-2 un četru dzinēju bumbvedēji "Iļja Muromets" un "Svjatogor". Pirmais pasaules karš vēl sākās, bet veiksmīgāks bija Krievijai.
  Tā kā karalim bija vairāk iedzīvotāju, ekonomikas un armijas. Jā, un iekšējā pozīcija ir spēcīgāka. Nav Valsts domes - sacelšanās un militārā apvērsuma perēklis.
  Ar mainīgām sekmēm, bet kopumā pēc Krievijas iniciatīvas un uzvarot lielākajā daļā kauju, karš beidzās 1915. gada 7. novembrī ar Vācijas kapitulāciju. Austrija-Ungārija sabruka un sadalījās. Galīcija un Bukovina kļuva par Krievijas guberņām. Krakova un apkārtējās zemes iekļuva Polijas valstībā, tāpat kā Poznaņa, Danciga, kas ir daļa no Austrumprūsijas. Un Klaipēda pievienojās Baltijas provincei. Čehoslovākija izveidojās kā karaliste Krievijas sastāvā.
  Rumānija anektēja Transilvāniju. Ungārija kļuva par neatkarīgu karalisti, bet Krievijas un cara Nikolaja aizgādībā līdzvaldnieks. Austrija ir kļuvusi par ļoti mazu valsti. Dienvidslāvija radās arī Krievijas un līdzvaldnieka Nikolaja II vadībā.
  Turkiye ir pazudusi no pasaules politiskās kartes. Irāka un Palestīna kļuva par daļu no Lielbritānijas, Sīrija kļuva par daļu no Francijas, Mazāzija un Stambula kļuva par Krievijas provincēm. Tādējādi Krievija atkal palielināja savu teritoriju. Bet ar to viss nebeidzās. Tad kopā ar frančiem un britiem tika iekarota Saūda Arābijas pussala. Un tad Krievija un Lielbritānija sadalīja Irānu un Afganistānu. Ziemeļi un centrs kļuva par Krievijas provincēm, bet dienvidi kļuva par Lielbritānijas koloniju.
  Šķita, ka pasaule ir stabila. Karš turpinājās tikai Ķīnā. Taču 1929. gadā sākās nopietna ekonomiskā krīze, kas noveda pie Lielās depresijas.
  Krievijā atkal pieauga revolucionāras noskaņas. Izcēlās streiki un protesti. Taču krīze nebija pārāk spēcīga. Īpaši 1931. gadā atkal izcēlās karš ar Japānu.
  Samurajs gribēja atriebties. Bet šī krievu armija bija stiprāka visos aspektos. Un admirālis Kolčaks ir izcils jūras spēku komandieris.
  Japāna tika ne tikai sakauta, bet arī sagūstīta. Cars Nikolajs II 1932. gada februārī tika oficiāli kronēts par Japānas imperatoru Mikado. Tādējādi Krievija paplašinājās vēl vairāk. Un anektēja gandrīz visu Ķīnu.
  Gan iedzīvotāju skaita, gan Krievijas teritorijas ziņā nebija vienādu. Turklāt Britu impērija vājinājās. Hitlers nāca pie varas Vācijā 1933. gadā, bet ko gan viņš varēja darīt pret Krieviju. Aizmirsti. Cars Nikolajs II nomira 1937. gadā, parādot ļoti veiksmīgu valdīšanu, otrs ilgākais aiz Ivana Bargā. Un ar rekordlieliem iekarojumiem platības un iedzīvotāju skaita ziņā.
  Tomēr karaļa personīgajā dzīvē ne viss izdevās. Mantinieks Aleksejs nomira jauns. Jaunākajam brālim Mihailam nevienlīdzīgas laulības dēļ tika atņemtas tiesības uz Krievijas troni.
  Kronu nomainīja Kirils Romanovs, kurš nomira 1938. gadā, pirms viņš nodzīvoja gadu. Un viņa dēls Vladimirs Trešais kļuva par jauno karali. Viņš tika kronēts, un monarhs valdīja laimīgi līdz 1992. gadam. Un Krievija vispirms atņēma kolonijas no Francijas un Lielbritānijas, kā arī Vāciju. Tad viņa iekaroja Vāciju. Un tad visa pasaule. Īsāk sakot, jaunais cars Džordžs Pirmais 1992. gadā kļuva par pasaules imperatoru.
  Medvedevs pabeidza pārskatu un teica:
  - Šķiet, ka šim Visumam pietiek! Esam atpakaļ!
  Un visi četri kliedza:
  - Slava caram Nikolajam II!
  . VIDĒJA EPILOGS
  Medvedevs pamodās no zvana... Viņu informēja, ka Zeļenskis jau inaugurēts Krievijas un Ukrainas prezidenta amatā. Un ka, viņi saka, Dmitrijs Anatoljevič, ir pienācis laiks atstāt biroju.
  Medvedevs negribīgi pakļāvās. Pirms došanās ārā noskuvies un nomazgājos.
  Tad viņš atstāja biroju. Viņš tika aizvests ar speciālu transportlīdzekli. Pa ceļam viņi teica, ka Medvedevam vislabāk būtu aizlidot uz Kanāriju salām, lai tur atpūstos.
  Un Zelenskis iestudēja vēl vienu izrādi no savas inaugurācijas. Kā parasti krāsains ar salūtu un lēcieniem. Inaugurācijas dienā Vitālijs Kļičko Kijevas stadionā cīnījās ar Maiklu Taisonu. Izcilais amerikāņu bokseris piekrita cīņai lielu naudas problēmu dēļ. Kļičko dominēja visos divpadsmit raundos, taču Taisonu diplomātiski neizsita.
  Formāli tika atskaņota viena no pasaules čempiona mazajām versijām.
  Pēc tam Vitālijs Kļičko tika apbalvots ar dimanta jostu.
  Volodimirs Zelenskis saņēma apsveikumus no visām pasaules valstīm, tostarp no Ķīnas. Turklāt Debesu impērijā tautas nemieri pastiprinājās. Cilvēks nedzīvo tikai no maizes. Cilvēki gribēja demokrātiju un brīvību. Ķīnas komunistiskās partijas despotisms ir noguris, visi gribēja brīvību.
  Zelenskis ir kļuvis tieši par šādu simbolu. Demokrātiskā spēka simbols pēc Putina vadīto slepeno dienestu diktatūras krišanas.
  Zelenskis daudz runāja par pārmaiņām, ekonomiku un jauniem sasniegumiem. Krievijā jau ir bijis konkurss uz premjera amatu. Pretendentu bija vairāki tūkstoši. Atlases process bija ļoti spraigs. Un tas izskatījās lieliski.
  Līdz šim viss ir gājis diezgan gludi. Zelenskis savā inaugurācijā pat veica salto. Viņš pārtrauca aplausus. Tad viņš demonstrēja savas svešvalodu zināšanas. Viņš rīkojās ļoti aktīvi un veikli.
  Visbeidzot Zelenskis paņēma un teica vēl pāris runas.
  Tālāk pēc inaugurācijas sekoja personāla lēmumi. Daudzas pārmaiņas un jaunas sejas valdībā.
  Bija īsta "dzelzs tautas komisāru" izlase. Krievijā notika personāla revolūcija.
  Zelenskis jau pirmajās dienās izdeva daudzus dekrētus. Atļauta alkohola tirdzniecība naktī un ceļošanas punktos. Ieviesa jaunus nodokļus bagātajiem. Noņēma imunitāti deputātiem un tiesnešiem. Palielināta jauda. Ieviests nodevas tirdzniecībai ar Ķīnu.
  Baltkrievijā notika referendums par apvienošanos ar Krieviju. Un tas arī bija Zelenska nopelns. Lielākā daļa baltkrievu atbalstīja apvienošanos ar Krieviju.
  Zelenskis žēlojās, ka Medvedevs plāksterus pacēlis pārāk augstu, taču solīja, ka inflācija nomierināsies. Un ka nekas slikts nenotiks.
  Patiešām, cenu kāpums drīz apstājās. Un Krievijas ekonomika pieauga. Un Kaukāzā kaujinieku priekšnesumi kaut kā norima. Kļuva daudz mierīgāk.
  Zelenskis beidzot piedāvāja kandidātu Krievijas premjerministra amatam. Viņa kļuva par trīsdesmit divus gadus veco zinātņu doktoru Alekseju Boļšakovu. Viņš konkursā uzvarēja diezgan pārliecinoši. Un viņš kļuva par premjerministru, jaunāko Krievijas vēsturē.
  Medvedevs aizlidoja atvaļinājumā uz Kanāriju salām un saņēma bijušā prezidenta pensiju, vienkārši izklaidējoties. Līdz šim viņam nekādu problēmu nav bijis. Bet Šoigu tika arestēts, apsūdzēts apvērsuma mēģinājumā. Ko viņš gribēja?
  Bija arī daudz citu risinājumu... Amerikā uzvarēja četrdesmit vienu gadu veca demokrāte. Tādējādi vara ir mainījusies. Un pie varas nāca sieviete un jaunākā kandidāte ASV vēsturē. Trampa ēra ir beigusies . Bet draudzība ar Krieviju tikai sāka uzplaukt. Protams, pret diktatorisko Ķīnu ASV un jaunā Krievijas impērija tagad bija draugi.
  Zelenskis pat sarīkoja referendumu un ieviesa citu nosaukumu: tā vietā Krievija - Kijevas Rus. Kas arī daudz ko pateica. Baltkrievija pievienojās federācijai. Un sākās impērijas atdzimšana ... Uz demokrātijas pamata.
  Jaunā ASV prezidente pārņēma Trampa nepatiku pret Ķīnu un veltīja sevi koalīcijas veidošanai. Kijevas Krievija veiksmīgi attīstījās Zelenska vadībā. Krievija nedaudz atturēja Ķīnu. Tad viņa iestājās NATO. Drīz Kazahstānā pie varas nāca prokrieviska valdība un tika izveidota savienības valsts. Vidusāziju no Ķīnas izspieda krievi. Konfrontācija pieauga.
  Zelenskis vadīja kampaņu pret Staļinu un Putinu. Atņēma Staļinam un Putinam visas balvas, kuras viņiem piešķīra Medvedevs.
  Bet viss noritēja mierīgi. Lai gan komunisti protestēja. Viņi devās uz mītiņiem.
  Un tur Ļeņinu beidzot izveda no mauzoleja. Tāds prieks, daudziem. Un pareizticīgā baznīca par svētajiem kanonizēja Krievijas carus Aleksandru II un Ivanu Bargo. Pieauga arī Nikolaja II pieminekļu skaits.
  Carisms un rietumnieciskums kļuva kaut kā modē. Viņi kļuva tuvāk Eiropai, ārzemnieki sāka saņemt daudzus amatus. Krievija ir kļuvusi par daļu no Rietumu pasaules, un pēc Trampa aiziešanas globalizācijas process ir pastiprinājies. Un Ķīna nokļuva izolācijā un saskārās ar iekšējiem satricinājumiem.
  Tajā pašā laikā Zelenskis palielināja dzimstību slāvu impērijā. Beidzot sen solītais lidojums uz Mēnesi notika. Un viss izrādījās kaut kā brīnišķīgi.
  Sabiedroto attiecības tika nodibinātas starp Krieviju un ASV, precīzāk starp Kijevas Krieviju un Ameriku.
  Un konfrontācija ir pagājusi. Pasaule ir kļuvusi arvien globālāka un drošāka. Lai gan bija kari. Kijevas Rusa kopā ar ASV veica operāciju Lībijā, kur pielika punktu islāmistiem. Tad sakārtojām Tuvos Austrumus, kopā ar Ameriku veidojot tur bāzes. Kijevas Rusa un ASV kopā sāka sasvērt pasauli un izstumt Ķīnu no Āfrikas. Un šeit mēs nevaram iztikt bez kariem. Un arī zemes operācijas.
  Un Kijevas Rusas un ASV gaisa triecieni tika veikti kopīgi.
  Pamazām ķīnieši tika izspiesti no visas pasaules. Un Debesu impērija iekrita dziļā ekonomiskā un politiskā krīzē.
  Un Kijevas Krievija uzplauka arvien vairāk.
  Krievija nekad agrāk nav zinājusi par šādiem ekonomikas izaugsmes tempiem. Un tā Ķīna sabruka - Kijevas Krievija pacēlās. Un tas strauji auga.
  Dzelzceļš uz Čukotku tika uzbūvēts rekordīsā laikā. Kas pats par sevi ir ļoti forši.
  Un izraka tuneli zem Aļaskas. Amerikāņi arī sāka būvēt dzelzceļu savienojumam ar Krieviju. Tika būvēts arī dzelzceļš uz Deli... Tajā pašā laikā no Sibīrijas tika rakti kanāli Vidusāzijas apūdeņošanai.
  ASV un Kijevas Krievzemes kopīgu operāciju pret Irānu veica. Un tika izveidots saprātīgs laicīgs režīms. Pēc tam viņi sāka rakt kanālu no Kaspijas jūras līdz Persijas līcim.
  NATO paplašinājās, iekļaujot arābu valstis. Saūda Arābijā ir parlaments. Sievietes sāka noņemt plīvuru. Sākās sekulāras valsts celtniecība.
  Krievijas medijos visi lamāja Putinu par ekstrēmismu un aplēja viņu ar dubļiem par to, ka tas gandrīz padarīja Krieviju par Ķīnas koloniju, bet, paldies Dievam, viņš nomira laikā. Viņi teica arī skarbākus vārdus. Bet Medvedevs tomēr ierosināja krimināllietu. Un ne vienu.
  Staļins tika izvests no Kremļa sienas. Ļeņins daudz agrāk no mauzoleja.
  Daudz kas ir mainījies un valsts simboli. Ir vairāki jauni karogu veidi. Viņš pievienoja dzelteno krāsu Krievijas karogam, un zilā vietā bija zilā krāsa.
  Šis arī bija interesants. Ģerbonis ir mainījies... Bija arī naudas reforma. Viņi mainīja naudu pēc attiecības: viens pret tūkstoti. Parādījās Kijevas Rusas rubļa zelta standarts. Tajā pašā laikā parādījās jauna, veca nauda - santīms - puspenss, un santīms - ceturtdaļa santīma.
  Viss kārtībā...
  Arī tituli sāka atdzīvināt ... Parādījās prinči, baroni, grāfi, marķīzes un pat hercogi. Jo īpaši Zelenskis kļuva par hercogu. Moldova arī kļuva par Kijevas Krievzemes daļu. Par karaļa ievēlēšanu jau tika runāts.
  Bet Zelenskis teica, ka Kijevas Rusas prezidentu ievēlēs tikai tauta. Un ne vairāk kā divus termiņus.
  Turklāt Zelenskis samazināja Krievijas prezidenta pilnvaru termiņu no sešiem gadiem uz pieciem. Tiesa, Zelenskis savu pirmo termiņu pavadīja sešus gadus.
  Līdz tam laikam viņš bija pabeidzis Vidusāzijas pievienošanu Krievijai. Un atjaunoja PSRS robežas. Neokupētas palika tikai Baltijas valstis.
  Taču amerikāņi vēl nevēlējās no tā atteikties. Un tā viņi atdeva Vidusāziju un Kaukāzu.
  Kaukāzā starp Armēniju un Azerbaidžānu izcēlās jauns karš. Un viņa gāja ļoti smagi. Tātad Krievija varēja okupēt šīs republikas un sarīkot referendumus par to pievienošanos.
  Tādējādi Zelenskis atguva Kaukāzu, paplašinot Kijevas Rusu. Liels, pieņemsim, ka viņš ir iekarotājs. Turklāt demokrāts ... Viņa impērija paplašinājās tālāk ...
  Tātad Afganistāna ir jau otrā valdības termiņa laikā, un daļa Irānas kļuva par Krievijas daļu.
  ASV uz otro termiņu kandidēja arī prezidente sieviete. Līdz šim tā ir bijusi veiksmīga ekonomikā, un, galvenais, tai ir izdevies izsist Ķīnu. Cik liela uzvara. Jā, un Kijevas Krievija tagad ir sabiedrotā Zelenska vadībā.
  Bet, protams, Krievijas vara aug pārāk strauji. Irākas ziemeļus tā jau ir pievienojusi sev.
  Borzo uzvedas. Kijevas Rus izaugsmes ziņā pirmā valsts pasaulē! Un iedzīvotāju skaita ziņā tas ir apsteidzis ASV. Un jau Amerikā ar bažām skatās, vai Krievija nav par stipru izaugusi?
  Turklāt Kijevas Krievzemes impērija paplašinās. Tagad Baltijas valstis atradās tās kontrolē. Jā, tā ir patiešām liela problēma amerikāņiem. Zelenskis jau ir savācis visas bijušās PSRS teritorijas.
  Un turpinās, tāpat kā Krievijas caram, ekspansiju uz dienvidiem. Irāna un Irāka jau ir pilnībā kļuvušas par Kijevas Rusas daļu. Un uz otro termiņu Zelenskis tika ievēlēts viegli un pirmajā kārtā.
  Lai gan prezidenta kandidātu bija daudz, vēlēšanas bija demokrātiskas.
  Zelenskis sacīja, ka negrasās sekot Lukašenko piemēram un valdīt uz mūžu. Turklāt Lukašenko pazušanas apstākļi nav noskaidroti. Varbūt viņš vienkārši kļuva nevajadzīgs gan Krievijai, gan Rietumiem. Un viņš pazuda... Bet Zelenskis tikai pieņemas spēkā. Patiešām, viņa valdīšana panākumu ziņā aizēno tā priekšgājējus un Pēteri Lielo.
  Faktiski ne visi spēj atjaunot PSRS teritoriju, plus Afganistānu, Irānu, Irāku.
  Bet Zelenskis ar to neapstājas. Tagad zem ieročiem ir gan Polija, gan Somija - galu galā arī tās kādreiz bija cara impērijas sastāvā. Patiešām, šajās valstīs notiek referendumi, un viņi brīvprātīgi iekļūst Kijevas Krievijā.
  Ir arī sasniegumi zinātnes frontē. Ilgi gaidītais lidojums uz Marsu ir pagājis. Tur nolaidās krievu kosmonauti. Viņi paņēma augsni un atstāja karogu, kas bija liels triumfs.
  Tajā pašā laikā Kijevas Rusa atņēma no Ķīnas senču Portarturu. Un, izmantojot to, ka Ķīnā sākās pilsoņu karš, viņi paņēma savā aizsardzībā arī Mandžūriju.
  Tajā pašā laikā Kijevas Rusa pievienoja sev daļu Turcijas. Tās zemes, kuras saskaņā ar Versaļas līgumu tika atdotas Krievijai. Kas arī bija ļoti spēcīgs gājiens. Zelenskis vēl vairāk paplašināja Kijevas Rusu kā impēriju. Un ekonomijas ziņā tas iznāca virsū - apsteidzot ASV.
  Nu Ķīna ir iegrimusi pilsoņu kara murgā, un tā jau ir sākusi sadalīties.
  Kijevas Krievija kļuva par spēcīgu valsti. Un Zelenska popularitāte valstī ir tik ļoti pieaugusi, ka cilvēki sāka ceļos lūgt Vladimiru, lai viņš neaizbrauc. Sapulcējās simtiem tūkstošu cilvēku.
  Zelenskis izņēmuma kārtā sarīkoja referendumu, kas ļāva viņam kandidēt uz vēl vienu trešo termiņu Kijevas Rusas vadītāja amatā.
  ASV ir jauns līderis. Viņi ir kļuvuši par republikāņiem. Un vairs ne tik jauns - vecāks par Zeļenski. Tātad attiecības starp Kijevas Krieviju un ASV atkal sāka pasliktināties. Tas jau sāp Krievijai Zelenska laikā ir pastiprinājusies. Viņi atgādināja, ka kopā ar Ukrainas varu Zelenskim šis ir ceturtais termiņš.
  Viņi saka, ka Krievijas prezidenta pilnvaras netika samazinātas. Vienīgais, ko Zelenskis izdarīja, bija konstitūcijas grozījumi, saskaņā ar kuriem Valsts domei ir tiesības atlaist atsevišķu ministru ar divām trešdaļām balsu vai ar vienkāršu balsu vairākumu, divas reizes izsakot neuzticības izteikšanu.
  Un arī tad šis grozījums nav tik būtisks, jo prezidents saglabāja tiesības iecelt visus ministrus un noteikt valdības struktūru. Un Valsts domē Zelenska atbalstītājiem ir konstitucionālais vairākums.
  Nozīmīgāka bija Federācijas padomes tiešo vēlēšanu ieviešana, kā arī ieslodzīto vēlēšanu atļaušana.
  Bet kopumā ar to prezidenta pilnvaru ierobežošana beidzās. Tika saglabātas tiesības atcelt gubernatorus. Un likumdošanas sfērā pat paplašinājās.
  Amerikas Savienotajās Valstīs viņi sāka apsūdzēt Zelenski autoritārismā un to, ka partija Tautas kalps kontrolē gandrīz visus amatus štatā. Liberāldemokrātiskā partija un Krievijas Federācijas Komunistiskā partija beidza pastāvēt. Bija ballīte - "Taisnīgā pasaule" no kreisās puses. Liberāldemokrātiskās partijas vietā parādījās Krievijas patrioti. Taču partija Tautas kalps pilnībā dominēja.
  Dažas reformas skāra arī baznīcu. Pareizticība legalizēja tiesības uz četrām sievām, tuvojoties islāmam. Nedaudz mainījusies pieeja ikonām, tuvināšanās protestantismam. Viņi sāka runāt vairāk: ka Dievs ir viens un ka vienkārši mirstīgie Dieva pielūgsme nav cienīgi.
  Tajā pašā laikā Trīsvienība tika atcelta kā nebībelisks simbols un vienkāršiem mirstīgajiem nebija saprotams.
  Un viņi iepazīstināja: ka Dievs ir viens, Dievs Tēvs. Un termins Dievs Dēls nav Bībelē. Un vēl jo vairāk nav termina: Dievs ir Svētais Gars. Tātad, kāpēc ne vienkāršot reliģiju.
  Turklāt dievs, kas karājas pie krusta, nevieš uzticību. Ja Viņš nevarēja pasargāt sevi, kā Viņš var aizsargāt cilvēkus? Īsāk sakot, viņi pārgāja uz monoteismu. Un pati Bībele bija sajaukta ar seno slāvu mītiem. Parādījās Velesas evaņģēlijs.
  Pastiprinājies arī ateisms - sak, beidziet aizrauties ar cilvēku pasakām. Mums ir viena planēta, un tai nav nepieciešams, lai cilvēki ticētu brīnumam un jo īpaši pasaules galam.
  Pasaules gala nebūs un tam nevajadzētu būt. Un cilvēcei jākļūst par kosmosa impēriju un jāsasniedz galaktikas mala. Kā ar galaktikām? Vairāk kā Visums. Un, sasniedzis Visuma malu, dodieties uz citu Visuma daļu. Galu galā visumu ir neskaitāms skaits. Un tāpēc jūs varat lidot no viena Visuma uz otru. Un laika gaitā iemācies radīt pats! Un būs jauni, neizmērojami Visumi, praktiski visā kosmosā.
  Un planēta Zeme ir tikai cilvēces šūpulis. Un nākotnē būs impērija sekstiljonam visumu sekstiljonu pakāpē, neapstājoties tālākai paplašināšanai un telpas iekarošanai.
  Un Kijevas Rusas galva un prezidents Vladimirs Zeļenskis kā spoža cerību saule lec pāri planētai!
  Un viņa nākotne un Kijevas Rusas nākotne - lai tā ir gaiša!
  
  FORCE MAJOR, KAD PSRS cīnījās BEZ SABIEDROTĀM
  Un tā sākās neatvairāma ietekme, kas no 1943. gada 1. janvāra atslēdza sabiedroto spēkus. Rommela satriektais korpuss apstājās uz robežas ar Lībiju. Un visa nacistiskās Vācijas bombardēšana apstājās. Neveiksmēs izvērtās arī mēģinājumi lidot Londonas virzienā. Vācu lidmašīnas nevis avarēja, bet tika aizmestas atpakaļ. Notika iepriekš neredzēts brīnums, pasaules sadalīšana ar teomaģisko spēku.
  Tomēr sākumā tas vāciešiem pārāk nepalīdzēja. Staļingradu, pareizāk sakot, Paulusa grupējumu tajā, iespējams, vairs nevarēja glābt. Un padomju karaspēks pārliecinoši virzījās uz priekšu. Ofensīva gar Voroņežu un citos virzienos tika veiksmīgi īstenota. Gandrīz kā reālajā izteiksmē Sarkanā armija atbrīvoja Kursku, Belgorodu, Harkovu.
  Taču pēc Rommela rūdīto divīziju pārvešanas no Āfrikas un to spēku, kas reālajā vēsturē arī bezjēdzīgi tika izmesti Alžīrijas un Tunisijas tuksnešos, Mainšteina slavenais pretuzbrukums manāmi pieņēmās spēkā. Tā kā tajā piedalījās daudz vairāk vācu spēku, īpaši aviācijas.
  Jā, un trīsdesmit pavisam jauni "Tīģeri", kas Sahārā iegrimuši bez rezultātiem, izrādījās nebūt ne lieki.
  Šeit notika pirmā būtiskā neatbilstība reālajai vēsturei. Meinšteins uzsāka pretuzbrukumu četras dienas agrāk un ar daudz lielāku spēku virzījās ātrāk. Harkovu atņēma deviņas dienas agrāk, Belgorodu - divpadsmit, un kustībā, un pats galvenais, tika ieņemta Kurska, kas reālajā vēsturē nepadevās Fricim.
  Vācu spēku skaits izrādījās ievērojams. Vācieši izmantoja arī no Francijas pārvestās rezerves, praktiski visas kaujas gatavās tanku vienības un galveno aviāciju. Patīk vai nē, bet gandrīz puse no Luftwaffe bija novērsusies no Rietumu frontes, tā ka ienaidniekam tika pievienoti ievērojami spēki gaisā. Un viņš to teica vācu pretuzbrukuma gaitā, kas izskatījās pēc sirpja trieciena.
  Jā, un Mainšteins reālajā vēsturē apspēlēja padomju ģenerāļus, taču šeit viņam ir par divdesmit divīzijām vairāk sauszemes spēku un, ņemot vērā resursu koncentrāciju, trīsreiz vairāk lidmašīnu. Un Focke-Wulf nepavisam nav slikts, pareizi lietojot: ātrums ir liels, ieroči ir spēcīgi. Būtiski ir tas, ka F-190 ir efektīvāks ar skaitlisko pārākumu. Tā kā tā spēcīgie ieroči ļauj vienā piegājienā notriekt lidmašīnu, un viņš pats var aizbēgt lielā niršanas ātruma dēļ.
  Padomju karaspēks cieta taktisku sakāvi un atstāja Kursku, tika ielenkti daudzi karavīri un virsnieki. Daļēji daži nomira, citi, lai gan mazākums no viņiem tika sagūstīti, daudzi aizbēga, zaudējot sava aprīkojuma patiesumu.
  Padomju karaspēks cieta milzīgus postījumus, un viņu ofensīva tika apturēta. Bet vācu tanki nevarēja balstīties uz panākumiem pavasara atkušņa dēļ.
  Bija īslaicīgs spēku samērs.
  Tomēr karā varētu ienākt arī jauns spēks: Japāna. Arī samurajiem bija atraisītas rokas. Amerika nav pieejama, bet arī neuzbrūk. Tiesa, kamēr Japānas spēcīgā sauszemes armija izdara spiedienu uz Ķīnu. Šeit Chiang Kai-shek nonāca ļoti sarežģītā situācijā. Vai mēģināt sarunāties ar japāņiem, vai cīnīties, bet vairs nesaņemot atbalstu ar naudu un ieročiem no ASV, Lielbritānijas un citām valstīm.
  Protams, vācieši ļoti vēlējās atvērt otru fronti, lai novirzītu daļu ienaidnieka spēku no austrumiem. Tomēr viņi cieta taustāmus zaudējumus. Īpaši daudz spēka paņēma Staļingrada. Arī padomju karaspēks daudz zaudēja, un daļa karaspēka nokļuva Harkovas un Kurskas kabatās.
  Nacisti palielināja ieroču ražošanu. Tā kā nebija bombardēšanas, Fritz spēja palielināt tanku, kā arī lidmašīnu ražošanu. Bombardēšana traucēja nacistiem vairāk, nekā parasti tiek uzskatīts. Turklāt reālajā vēsturē Vācija palielināja iekārtu ražošanu lielā mērā pateicoties ekonomikas pārstrukturēšanai uz kara pamata un arvien aktīvākai vergu darba izmantošanai, nevis tāpēc, ka tās tika vāji bombardētas.
  Vācieši gaidīja un būvēja jaunus tankus, apmācīja apkalpes, paļaujoties uz modernajām tehnoloģijām. Tajā pašā laikā atklāts palika jautājums, kur sākt ofensīvu? Kurskas ievērojamākā vairs nebija. Un tas ir dabisks āķis. Un tāpēc paši vācieši un Hitlers vilcinājās. Bija doma sagrābt Ļeņingradu. Lai gan šajā gadījumā būtu nepieciešams izlauzties cauri spēcīgiem nocietinājumiem.
  Vācu ģenerāļi vairs negribēja doties uz Staļingradu. Bet izvēle, godīgi sakot, nav plaša. Vai tas ir, lai uzbruktu pašai Maskavai. Fašistu līderu starpā radās nopietnas nesaskaņas. Mainšteins, Guderians un Rommels pat runāja tādā ziņā, ka labāk nemaz neuzbrukt, bet ļaut krieviem iebāzt sevi un ievilināt slazdā.
  Alternatīvs plāns paredzēja ofensīvas uzsākšanu no Tamanas pussalas un Rostovas pie Donas, šo labi nocietināto pilsētu aizstāvēja Fritz, pārvedot papildspēkus no Balkānu grupas, aizstājot to okupācijas karaspēku ar bulgāru un itāļu karaspēku.
  Fīrers, kuram patika operācija, kad karaspēks izlaužas saplūstošos virzienos, arvien vairāk sliecās uz šo plānu, taču vilcinājās to īstenot. Jo īpaši Panther tvertne izrādījās kaprīza un bieži sabojājās, tāpēc tā bija jāuzlabo. Ļaujiet apkalpei papildus apmācīt. Un fīrers gribēja vairāk apzīmogot "Tīģerus".
  Staļinam tas galu galā apnika. Baidoties, ka otro fronti atklās Japāna, kas bija guvusi lielu progresu Ķīnas dienvidos, kuras sauszemes armija jau bija pārsniegusi septiņus miljonus karavīru un datus par pieaugošo Trešā Reiha militāro potenciālu, viņš pats pavēlēja uzsākt ofensīvu Kurskā un Donbasa norādes. Hitlera vilcināšanās, fīrera vēlme veidot divīzijas ar simtiem "tīģeru" un "panteru" noveda pie priekšrocībām.
  Tomēr padomju karaspēkam, uzsākot ofensīvu 1943. gada 7. jūlijā, pašiem nebija izšķirošas pārsvars spēkos. Pret 6,6 miljoniem padomju karavīru un virsnieku darbojās 5,56 miljoni vācu karaspēka, aptuveni viens miljons divi simti piecdesmit tūkstoši satelītu karavīru. Musolīni pēc ofensīvas draudu izzušanas no rietumiem un dienvidiem ievērojami palielināja Itālijas karaspēka skaitu austrumos. Pieauga arī spāņu vienību skaits. Nosūtīja "brīvprātīgo" un Salazaru nodaļu. Cīnījās arī franču leģioni, rumāņi, aktīvāk ungāri, albāņi un no visas Eiropas ārvalstu divīzijas SS sastāvā.
  Tādējādi padomju armijai nebija pārāka skaita, bet koalīcijas neviendabīgums mazināja ienaidnieka spēku kvalitāti. Tankos un artilērijā Sarkanajai armijai ir zināms skaitliskais pārsvars. Bet līdz šim, iespējams, "Tīģeri" un "Panthers" vēl nav līdzinājušies pretiniekam ugunsspēka un bruņu ziņā. Jā, un T-4 ieguva pārākumu pistoles ugunsdrošībā pār T-34-76. Bet, no otras puses, PSRS ir raķešu artilērija, un vāciešiem, neskatoties uz to, ka ir izstrādāti konkrēti gāzes palaišanas aparāti, tā nav labi attīstīta.
  Aviācijā aptuvenā skaitliskā paritāte. Vācu iznīcinātāji ME-109 "G", Focke-Wulf tomēr ir spēcīgāki par padomju lidmašīnām bruņojumā un ātrumā, bet nedaudz vājāki manevrēšanas spēju ziņā. Un Vācijai diemžēl ir pieredzējušāki un produktīvāki dūži. Yu-188 bumbvedējs, iespējams, ir labāks lidojuma īpašību ziņā nekā PE-2 un TU-3. Un Yu-288 sāka nodot ekspluatācijā. Tiesa, viņš tikko bija sācis iesakņoties, tāpat kā ME-309.
  Bet jebkurā gadījumā, bez spēka pārsvara, Sarkanā armija uzsāka ofensīvu pret ienaidnieka sagatavoto aizsardzību. Un sastapās ar spītīgu pretestību. Bet padomju karaspēks ir pārliecinošs ofensīvā, neskatoties uz zaudējumiem, viņi devās uz priekšu. Lai gan vidējais progresa temps bija zems un viens vai divi kilometri dienā. Ienaidnieks atcirta un atkal paguva iedziļināties. Tomēr varonīgais progress turpinājās. Līdz augusta vidum uz lielu zaudējumu rēķina padomju karaspēks virzījās līdz simts kilometriem, tuvojās Kurskai, uzsāka spītīgas cīņas par pašu pilsētu, kā arī tuvojās Belgorodai.
  1943. gada 19. augustā Japāna, pārvarot vilcināšanos, atklāja fronti Tālajos Austrumos. Līdz tam laikam, piedzīvojot vairākas sakāves, Čian Kai-šeka režīms iestājās samurajiem labvēlīgā mierā. Japāņi ieguva kontroli pār svarīgiem sakariem un atbrīvojās no nepieciešamības vest smagu partizānu karu ar slikti organizētu, bet ļoti lielu ķīniešu karaspēku. Bet Čian Kai-šekam tika apsolīts atbalsts karā ar Mao Dzeduna Sarkano armiju. Japānai jau ir visi līdzekļi, lai karotu ar PSRS. Un viņi nolēma negaidīt lietaino rudeni un skarbo Sibīrijas ziemu. Nemaz nerunājot par to, ka Hitlers jau 1941. gadā pieteica karu ASV, bet samuraji viņu neatbalstīja. Otrās frontes atklāšana 1942. gadā varēja paglābt nacistus no graujošas sakāves Staļingradā.
  Japānas lēmums bija diezgan gaidīts. Tomēr uzbrukumā Vladivostokai samuraji panāca taktisku pārsteigumu un nodarīja nopietnus postījumus padomju Klusā okeāna flotei.
  Vācieši augusta beigās mēģināja veikt pretuzbrukumu, izmantojot daudz jaunāko tanku. Bet viņu dienvidu pretuzbrukums spēja sasniegt tikai relatīvus panākumus. Padomju pavēlniecība jau paredzēja šādu iespēju, atsauca karaspēku uz starta līnijām. Tikai 31. apvienotā armija iekrita katlā un lielākoties tika iznīcināta.
  Tomēr padomju karaspēks savu mērķi nesasniedza un cieta ļoti ievērojamus zaudējumus, nespējot atgūt teritoriju. Īpaši tika zaudēti vairāk nekā sešarpus tūkstoši tanku, salīdzinot ar aptuveni astoņiem simtiem vācu tanku. Tanku parkā skaitliskais pārsvars pārgāja nacistiem. Septembrī vācieši spēja panākt PSRS ar simtiem lidmašīnu ražošanu dienā, bet novembrī aptuveni ar automašīnām, palielinot Panthers ražošanu līdz 650-700 tankiem mēnesī. Šeit liela loma bija okupēto valstu, galvenokārt Francijas, kā arī Beļģijas un Nīderlandes resursu izmantošanai, kur tika ieviests darba dienests.
  Nedaudz novēloti septembrī vācieši sāka ilgi plānotu ofensīvu no Rostovas pie Donas un Tamanas pussalas. Un viņi uzdūrās spītīgai padomju aizsardzībai. Un Japāna virzījās uz Mongoliju, ieņemot Ulanbatoru un Primoriju. Taču tur ir panākts neliels progress.
  Tas novirzīja ievērojamas rezerves un pēc pusotra mēneša sīvām cīņām vācu grupas apvienojās. Bet arī Fritz zaudējumi izrādījās ļoti nozīmīgi, un tie bija spiesti apstāties. Taču šie taktiskie panākumi izraisīja Turcijas iestāšanos karā un trešās frontes atvēršanu Aizkaukāzā.
  Tagad man bija jācīnās šajā virzienā.
  Līdz ziemai frontes līnijai Tālajos Austrumos vajadzētu nostabilizēties. Japāņi virzījās Primorijas reģionā no piecdesmit līdz simt divdesmit kilometriem, kopā ar Ulanbatoru ieņēma lielāko daļu Mongolijas, taču viņu ofensīvs tika apturēts. Turki tuvojās Erevānai un uzbruka Batumi, viņiem izdevās ieņemt pēdējo pilsētu par divām trešdaļām. Paši vācieši rudenī īpaši netiks uz priekšu. Un viņi vēl nav uzņēmušies iniciatīvu.
  Karš kļuva arvien pozicionālāks un ieilgst. Līdz spēku izsīkumam un tehnoloģiskajam pārākumam. 1943. gadā PSRS lidmašīnu ražošanu palielināja pusotru reizi no 25 000 līdz 37 000. Nacistiskā Vācija no vairāk nekā 15 tūkstošiem līdz 32 tūkstošiem, vairāk nekā divas reizes. Gada pēdējos mēnešos vācieši savu sniegumu izlīdzināja ar padomju ražošanas rezultātiem lidmašīnās. Un arī tankos un pašpiedziņas ieročos - ar kvalitatīvu pārsvaru. Bet PSRS vēl ir jācīnās pret Japānu. Turklāt Itālijā un citās Trešā Reiha satelītvalstīs tiek ražotas vairākas lidmašīnas un tanki. Neļaujiet pārāk daudz. Turklāt vācieši, izmantojot kara neesamību, sāka iegūt un piegādāt naftu no Lībijas savām vajadzībām.
  Tātad pakāpeniski enerģijas trūkums Trešajā Reihā vājinājās. Turklāt Āfrikas franču īpašumi solījās kļūt par labu izejvielu avotu.
  Lai nacisti varētu sevi pietiekami labi apgādāt. Atbildot uz to, sarkanie dizaineri sagatavoja Staļinam jauna veida tankus ar 85 mm un 122 mm lielgabaliem. Vācieši nedaudz palēnināja darbu pie "Panther" -2. Nav viegli iegūt tanku ar jaudīgiem ieročiem, spēcīgām bruņām un salīdzinoši mobilu. Un "Karaliskais tīģeris" izrādījās pārāk smags ar 68 tonnām. Salīdzinoši veiksmīga solījās būt tikai Panther modernizācija. Un T-4 tanks, acīmredzot, ir izsmēlis savas iespējas. Pamazām no jaunā 1944. gada šīs mašīnas ražošana sāka samazināties. Aprīlī pilnībā apstāties.
  Padomju pavēlniecība ziemā veica vairākas ofensīvas operācijas. Un Tamanas pussala, un centrā, un Ļeņingradas virzienā, un netālu no Kurskas. Taču nekur netika gūti vērā ņemami panākumi. Ienaidniekam jau bija skaitlisks pārsvars darbaspēkā gan tankos, gan aviācijā. Tikai bailes no laikapstākļiem piespieda Frici pieturēties pie aizsardzības taktikas.
  Negatīvu lomu spēlēja arī pieaugušais dezertieru un nodevēju skaits, kā arī tas, ka vācieši attīstīja augstkalnu aviāciju, kas efektīvāk nodarbojās ar izlūkošanu no gaisa.
  Turklāt padomju pavēlniecība spēku koncentrācijas procesam piegāja nedaudz nepareizi. Konkrēti, pati taktika sākt nākamo operāciju citā sektorā pirms iepriekšējās pabeigšanas bija jēga, saskaroties ar skaitlisko pārsvaru. Kā pirmajā pasaules karā vāciešus velkot. Bet, ja ienaidnieks pārsniedz jūs, tad tas neļāva jums sasniegt spēku pārākumu atsevišķā sektorā.
  Ja Staļinam būtu izdevies izveidot pārākumu atsevišķā frontes posmā ar attiecību aptuveni trīs pret viens, tad, iespējams, būtu gūts taktiskais panākums.
  Un tā vienā sektorā notiek ofensīva, citā gatavojas, bet reāli vāciešiem un viņu sabiedrotajiem ir vieglāk atvairīt. Turklāt Fritz jau bija liela augstuma, ātrgaitas skauti ar lielisku optiku, kas ļāva izsekot karaspēka kustībai. Un ziemā to ir grūtāk nomaskēt, un nakts nav panaceja, tāpēc vācu izlūkdienestu darbinieki ieguva labas nakts redzamības ierīces.
  "Royal Tiger" kā plānotā izrāviena tvertne tika aizkavēta ar masveida ražošanu un nebija pilnībā veiksmīga. "Panther" -2, kuru Hitlers lika pastiprināt ar bruņām līdz IS-2 necaurlaidībai un uzstādīt 900 zirgspēku dzinēju, svēra 51 tonnu, pat ņemot vērā duralumīnija korpusa uzstādīšanu, kas ietaupīja 800 kilogramus. No otras puses, radās iespēja nostiprināt sānu bruņas līdz 82 milimetriem pie racionāla slīpuma. Tas padarīja vācu tanku ne tik neaizsargātu no sāniem kā iepriekšējie modeļi. Bet atkal "Panther" -2 un "Lion" -2 progresīvākā izkārtojuma shēmā joprojām ir tikai izstrādes procesā.
  Bet ziemā vācieši pilnībā pārņēma Francijas īpašumus Āfrikā, tostarp Nigēras cilpu. Un tur ir gan nafta, gan gāze, gan boksīti, un pat lielas urāna rezerves, īpaši Kongo. De Golls tika pieķerts - bez sabiedroto palīdzības viņš nebija nekā vērts, un Skorreli strādāja tīri un prasmīgi.
  Tādējādi līdz 1944. gada maijam naftas problēmas lielā mērā tika atrisinātas. Piegādes jau nāca no Lībijas, un atlika tikai urbt arvien jaunas un jaunas akas.
  Taču maijā vācieši joprojām nebija gatavi uzbrukumam. Papildus "Tīģerim", kas bija novecojis dizains, viņiem nebija nopietnas izrāviena tvertnes. Tiesa, "Tīģeris" jau tika ražots sērijveidā un, pateicoties augstajai bruņu kvalitātei un sānu biezumam, kā arī ātri šaujošajam, precīzajam lielgabalam, tas varēja spēlēt, ja ne ideālu, lomu, bet vairāk vai mazāk paciešams tanks laužot PSRS karaspēka apriti .
  Vācu pavēlniecība pēc virknes strīdu atgriezās pie iepriekšējā 1942. gada plāna. Proti, sākt ofensīvu flangos. Paņemiet Ļeņingradu dubultā gredzenā un izlauzieties uz Staļingradu. Turklāt pēc Vērmahta pamešanas no Rževa-Vjazemska dzegas tika zaudēts ērts tramplīns uzbrukumam Maskavai. Tātad galvaspilsēta ir salīdzinoši tālu.
  Arī nacistu plāns nav optimāls, bet... Zviedrijā notika parlamenta pirmstermiņa vēlēšanas, kurās nacisti guva iespaidīgu uzvaru. Valsts ar astoņiem miljoniem iedzīvotāju un attīstītu ekonomiku bija gatava karot pret PSRS. Vispopulārākā figūra bija Kārlis Divpadsmitais. Zviedri ilgojās pēc atriebības par savām iepriekšējām sakāvēm un pazemojumiem Pēterim Pirmajam un Aleksandram Pirmajam zaudētajos karos. Tādējādi visa Eiropa jau karoja pret PSRS. Turklāt Franko un Salazars nolēma oficiāli iesaistīties karā, lai pieprasītu savu laupījuma daļu. Tikai viena Šveice palika formāli neitrāla, bet viņa arī nosūtīja brīvprātīgo nodaļu.
  Skaitliskais pārākums izrādījās nacistu koalīcijas pusē. Turklāt līdz 1944. gada maija vidum vāciešiem jau bija aptuveni tūkstotis reaktīvo lidmašīnu ME-262. Pati automašīna ir diezgan veiksmīga, bet ar nepabeigtiem dzinējiem. Bet pamazām dzinēji nostiprinājās, kļuva jaudīgāki, uzticams degvielas patēriņš samazinājās.
  Uzbrukums sākās dienvidos. Fritz mēģināja atkārtot OKW izstrādāto plānu operācijai Blue 1942. gada janvārī, bet pēc tam Hitlers to patvaļīgi mainīja. Kad jūs virzāties uz Staļingradu gan no dienvidiem, gan no ziemeļiem, saplūstošos virzienos. Bet vispirms šeit vāciešiem bija jāizlaužas līdz Donai. Fašistiskie "Tīģeri" devās uzbrukumā, taču saskārās ar spēcīgu aizsardzības līniju. Fritz virzīšanās uz priekšu izrādījās lēna, viņi iestrēga padomju karaspēka aizsardzībā. Pabraucot garām pirmajās desmit dienās tikai 35-40 kilometri Voroņežas virzienā.
  Pēc tam divu nedēļu spītīgās cīņās nacisti panāca tikai duci kilometru un, ņemot vērā smagos zaudējumus, bija spiesti apstāties.
  Veiksmīgāk attīstīta ofensīva dienvidos. Padomju karaspēka tur ir mazāk, un to ir grūtāk aizsargāt. Neskaitāmas "Panthers", "Tīģeri", "Ferdinands" (šie pašpiedziņas lielgabali izrādījās masīvāki stratēģiskās bombardēšanas trūkuma dēļ!) Un pirmie "Jagdtigr" un īpaši efektīvā "Sturmtigr" modeļi. Vāciešiem izdevās izlauzties cauri pirmajām aizsardzības līnijām un iekļūt operatīvajā telpā.
  Tajā pašā laikā uzbrukumā devās arī Japānas armija. Samuraji palielināja savu tanku flotes skaitu, un viņu jaunie vidēja svara transportlīdzekļi bruņojuma un braukšanas veiktspējas ziņā praktiski neatpalika no T-34-76 un pat pārspēja frontālās bruņas, lai gan aizsardzībā no sāniem bija zemākas. .
  Japāna uzsāka ofensīvu Mongolijā, kur ir daudz grūtāk uzturēt aizsardzību. Padomju pavēlniecība saskārās ar rezervju trūkumu, cīnoties visās trīs frontēs. Un personāla zaudējumi ziemas ofensīvas laikā bija diezgan lieli.
  Vāciešu ofensīva pret Tihvinu un somu un zviedru no Baltās jūras kanāla puses tika atvairīta ar grūtībām. Nacisti virzījās uz priekšu lēni, bet gandrīz nepārtraukti. Jūnija vidū dienvidos Mainšteina karaspēks ielauzās Staļingradā. Sākās otrā Staļingradas kauja. Un līdz jūlija sākumam, pēc Tihvinas un Volhovas krišanas, somi, zviedri un vācieši apvienojās, izveidojot otru gredzenu ap Ļeņina pilsētu.
  Tādējādi padomju militārajiem spēkiem izveidojās ārkārtīgi sarežģīta situācija.
  Bet Staļingrada nepadevās Mainšteinam. Un tas neļāva vāciešiem attīstīt ofensīvu citos virzienos. Dienvidos, tāpat kā 1942. gadā, viņi sasniedza tikai Terekas vārtus: uzpurvojās pie Groznijas un Ordžonikidzes. Smagas kaujas turpinājās Voroņežas virzienā. Līdz septembrim padomju karaspēks bija spiests atkāpties aiz Donas. Lūk, likteņa ironija līdz oktobra beigām, frontes līnija dienvidos atkārtoja 1942. gadu nacistu lielākās uzvaras laikā.
  Sliktāk bija ziemeļos, kur Ļeņingrada atradās kopējā blokādes lokā. Turklāt vācieši, somi un zviedri spēja izlauzties cauri Sarkanās armijas aizsardzībai Karēlijas pussalā, pa sauszemi nogriežot Murmansku no PSRS galvenās daļas.
  Apmēram četrdesmit padomju divīzijas tika izolētas. Tomēr viņu skaits bija tālu no normas. Zviedrija izvietoja apmēram divdesmit piecas diezgan labi aprīkotas divīzijas. Kopā ar rūdītajiem somiem un vācu karaspēku viņi bija mazākā skaitā. Un ir ārkārtīgi grūti pārnest rezerves uz Karēlijas pussalu.
  Kopumā Sarkanā armija nevarēja iegūt nepieciešamos pastiprinājumus, tāpēc japāņi izrādījās negaidīti spēcīgi, viņu skaits kopā ar leļļu karaspēku pārsniedza piecus miljonus, un šī faktiski ir pilnvērtīga otrā fronte. Tāpēc mums atlika tikai cīnīties pret vāciešiem un viņu sabiedrotajiem.
  Pakāpeniski padomju karaspēka kontroles zona Karēlijā tika samazināta, un Murmanska tika pilnībā bloķēta un faktiski lemta. Tātad ienaidnieka flote un it īpaši zemūdenes dominēja jūrā, tāpēc nebija ko izveidot krājumus.
  Ak, 1944. gada novembrī PSRS nebija rezervju, lai atkārtotu 1942. gada pagrieziena punktu. Gandrīz viss tika iztērēts, lai novērstu Kaukāza zaudējumu. Turklāt vācieši uzbrukumu Staļingradai veica profesionālāk, un tur bija pastāvīgi jāpārvieto rezerves, it kā Tartarus piltuvē. Staļins pavēlēja par katru cenu saglabāt pilsētu pie Volgas. Bet apstākļos, kad gaisā dominēja ienaidnieka lidmašīnas, cena izrādījās neticami augsta.
  Turklāt Mainšteins, atšķirībā no Paulusa, nesteidzās un rūpējās par karavīriem. Rezultātā zaudējumu attiecība nebija par labu Sarkanajai armijai.
  Hitlers steidzināja Mainšteinu, bet viltīgais feldmaršals prata izvairīties un izturēt spiedienu.
  Par vienu no spēcīgākajiem ieroču veidiem kļuva "Sturmtigers". Viņiem bija ārkārtīgi spēcīgi bumbvedēji, kas meta trīssimt divdesmit kilogramus smagus šāviņus. Turklāt čaumalas ir reaktīvas un daudz jaudīgākas nekā haubices. Jūs varat tos saukt par cienīgu atbildi uz "Katyusha", kaut arī uz sliedēm. Turklāt daži bumbvedēji tika uzstādīti arī uz kravas automašīnām ar garāku šaušanas attālumu.
  Vācieši izmantoja arī gāzes metējus. Un, protams, reaktīvie bumbvedēji.
  Decembrī japāņi ieņēma gandrīz visu Mongoliju un tuvojās Vladivostokai, daļēji ieņemot Primoriju un Habarovsku. Taču ģenerālis Frosts piespieda viņus apstāties.
  Izmantojot to, Sarkanā armija organizēja virkni pretuzbrukumu Vācijas flangiem, lai mēģinātu sagūstīt to, kas bija palicis no Staļingradas. Kaut gan neliela pilsētas daļa notika 1945. gada sākumā. Vācieši 1944. gadā guva zināmus panākumus, taču viņi pat nespēja iekarot Kaukāzu un iegūt Baku naftu. Tiesa, savām vajadzībām viņiem vēl pietika rumāņu, ungāru, lībiešu un kamerūniešu un nigēriešu.
  Ļeņingradā joprojām bija blokāde. Tajā jau iepriekš bija izveidoti lieli pārtikas un munīcijas krājumi, lai pilsēta varētu pārdzīvot šo ziemu, turpinot sasaistīt ievērojamus Vērmahta un tā sabiedroto spēkus.
  Padomju vadībai izdevās izveidot stratēģiskus izejvielu krājumus Ļeņina pilsētā ieroču ražošanai. Tātad, kamēr nacisti nav devuši pārāk daudz.
  Bet Murmanska tika pilnībā bloķēta. No desmit transportiem, kas devās uz pilsētu, Fritz pabeidza dzert deviņus.
  Janvārī padomju pavēlniecība mēģināja pārbaudīt vāciešu spēku centrā. Tomēr nebija iespējams pārspēt ļoti spēcīgu un konstruētu aizsardzību. Maksimālais avanss bija pieci vai seši, labākajā gadījumā ne vairāk kā astoņi kilometri. Un padomju divīziju zaudējumi bija ļoti jūtami. Lielākoties līdz pusei sastāva.
  Bet daļa vācu spēku tika novirzīti, ļaujot tiem noturēt Staļingradu... Martā paši vācieši uzsāka ofensīvu Terekas vārtos. Viņiem izdevās izlauzties cauri padomju aizsardzības līnijai un aplenkt Grozniju un Ordžonikidzi, bet pie Friča viņi ieskrēja Vedeno, Šali līnijā un tālāk cauri pilsētām.
  Pati Groznijas pilsēta līdz maijam izturēja pilnīgā blokādē. Staļingrada beidzot krita maijā. No pilsētas un tās priekšpilsētām, kā arī tanku rūpnīcas drupas pat praktiski nepalika.
  Arī Vācijas koalīcija izjuka, bet fīrers gribēja uzvaru. Janvārī notika pirmie veiksmīgie diska plaknes testi, kas sasniedza ātrumu līdz diviem skaņas ātrumiem un pacēlās līdz 18 kilometru augstumam. Maijā diskplakne jau attīstījusi četrus skaņas ātrumus un uzlēca 30 kilometru augstumā.
  Bet jaunā automašīna ar visām spēcīgajām un pat unikālajām lidojuma īpašībām izrādījās neaizsargāta pret kājnieku ieroču uguni un dārga. Drīz vien ievainojamības problēma tika atrisināta, iedarbinot lamināro arklu, taču tas palielināja degvielas patēriņu un samazināja mašīnas lidojuma laiku. Un pati diskete laminārā "kažokā" nevarēja vadīt efektīvu uguni.
  Bet tika noteikts "lidojošo šķīvju" laikmeta sākums. Turklāt vācieši ieguva spēcīgu trumpi: jaunas paaudzes "E" klases tankus. Tie atšķīrās pēc svara līdzīgi kā "Royal Tiger" un "Panther" ar daudz blīvāku un perfektāku izkārtojumu, zemu siluetu un biezām bruņām.
  Masveida ražošanā un kaujas laukos Panther-2 un Tiger-2, un pēc tam Tiger-3 sevi parādīja pieklājīgi. Pēdējai automašīnai ar blīvāku izkārtojumu un nelielu tornīti bija spēcīgas bruņas un 1080 zirgspēku dzinējs. "Peles" nekad nav pieradušas. Bet modifikācija "Panther" - "F" sevi parādīja pieklājīgi.
  Leģējošu elementu trūkuma dēļ padomju tankiem nebija īpaši kvalitatīvas bruņas, un līdz šim Panther pat ar 75 mm lielgabalu savu darbu veica diezgan labi. Un 120 mm slīpās frontālās bruņas diezgan droši aizsargāja 85 mm padomju lielgabalu T-34-85. Bet, iespējams, padomju pašpiedziņas lielgabals SU-100 izrādījās cienīgs Panther pretinieks, kas nostiprināja bruņas. T-4 jau tika pārtraukta ražošana. Un no ražošanas tvertnēm Panther izrādījās vieglākais.
  Pirmā uzlabotā tā izkārtojumā bija ražošanas tvertne "Lev". Šīs tvertnes tornītis tika pārvietots atpakaļ, un transmisija, dzinējs un pārnesumkārba atradās vienā blokā priekšā. Rezultātā automašīnas siluets izrādījās zems, un bruņas ar jaudīgu 105 mm lielgabalu ir salīdzināmas ar "King Tiger", un torņa piere ir vēl jaudīgāka.
  Torņa nobīde atpakaļ deva "Lauvai" arī to priekšrocību, ka, pārvietojoties pa mežu, tā garstobra šautenes purns tik ļoti neķērās pie koku stumbriem.
  Nacisti izmēģināja arī citas shēmas, kā arī bombardēja padomju pozīcijas ar spēcīgām lidmašīnām.
  Arī Japāna mēģināja virzīties uz priekšu un beidzot nogrieza Vladivostoku no cietzemes.
  Vācieši jūnijā un jūlijā mēģināja izlauzties uz Maskavu. Bet padomju aizsardzības līnija izrādījās ļoti spēcīga, un nacisti cieta milzīgus zaudējumus. Pat tanks "Lev" nav gluži piemērots uzbrukumam, galvenokārt nepietiekama sānu pārklājuma dēļ.
  Padomju pavēlniecība arvien aktīvāk izmantoja 100 milimetru pistoles kalibru. Skaidrs, ka PSRS nav tādu resursu, lai ar tādiem pašiem tankiem pieveiktu ienaidnieka tankus, bet prettanku artilēriju var masveidā izmantot.
  E-100 oriģinālajā modelī izrādījās pārāk smags ar 140 tonnām un ar sānu bruņām 120 milimetri (piere 240 milimetri!), Pat ja leņķī. Ar to vairs nepietika. Nemaz nerunājot par to, ka "Peles" savā izkārtojumā bezcerīgi atpaliek.
  Patiesībā tanks "Lev" un pašpiedziņas lielgabali - E-10, E-25 bija progresīvi vācu transportlīdzekļi, kur tika apvienota dzinēja, transmisijas un pārnesumkārbas atrašanās vieta. Tomēr vācieši ražoja daudz atpalikušu iekārtu. Piemēram, "Panthers", "Tīģeri", "Jagdtigers", "Jagdpanthers" ar diezgan augstiem siluetiem, kas atpaliek attīstībā.
  Arī "E"-70 nebija īsti veiksmīgs. Transportlīdzeklim izrādījās jaudīgs 128 mm lielgabals un uzlabots izkārtojums, taču, ņemot vērā vēlmi saglabāt kaujas komplektu vismaz 80 šāvienu un nepārsniedzot 70 tonnas, tā bruņu aizsardzība izrādījās salīdzināma ar "King". Tīģeris" - 1944. gada modelis un neadekvāts izrāvienam. "Tīģeris" -3 ir labāk aizsargāts. Bet uz E-70 veiksmīgi tika izmēģināts turbodzinējs ar 1200 zirgspēku jaudu, kas ļāva tankam uz šosejas attīstīt ātrumu 60 kilometri stundā.
  Jebkurā gadījumā vācu tanki cieta lielus zaudējumus, tāpat kā kājnieki. Gan ārzemju divīzijas, gan Trešā Reiha satelīti daudz zaudēja.
  Līdz augusta vidum vācieši centrā pavirzījās tikai 40-50 kilometrus un nevarēja iekļūt darbības telpā. Un zaudējumi bija milzīgi. Septembrī nacisti uzsāka jaunu ofensīvu dienvidos... Pusotra mēneša smagākās cīņās ienaidnieks izlauzās līdz Kaspijas jūrai, nogriežot Kaukāzu pa sauszemi.
  Taču padomju pavēlniecībai izdevās izveidot piegādi pa jūru, uz milzīgu postījumu rēķina. Novembrī Fritz uz milzīgu pūļu un lielu postījumu rēķina sasniedza Volgas deltu. Decembrī frontes līnija stabilizējās. Pieauga plaisa starp Kaukāza frontēm un galveno padomju teritoriju. Turklāt japāņiem izdevās nogriezt Vladivostoku, paņemot padomju pilsētu aplenkumā.
  Murmanskai, neskatoties uz blokādi, izdevās varonīgi izturēt līdz 1945. gada decembrim. Bet tomēr nokrita...
  1946. gadā karadarbība turpinājās ... Padomju armijas grupas stāvoklis Kaukāzā izrādījās ārkārtīgi grūts. Viņus nogriež sauszeme, un pastāv Baku galīgā zaudējuma draudi.
  Staļins juta ārkārtīgi nervozu un fizisku izsīkumu. Sīvas cīņas izvērtās Tihvinas virzienā. Bija mēģinājums glābt apkārtējo Ļeņingradu. Pašā pilsētā jau palicis nepilns pusgads pārtikas krājumu, un pārtikas kartes atkal nogrieztas.
  Sākumā padomju karaspēks izlauzās cauri frontes līnijai, bet pēc tam ienaidniekam, pārspējot tanku skaitu, izdevās veikt pretuzbrukumu un pat nogriezt daļu padomju karaspēka. Februāris pagāja sīvās kaujās gan ziemeļos, gan dienvidos, kur padomju karaspēks mēģināja ienaidnieku un mēģināja atgūt Staļingradu. Un pēdējais daļēji izdevās. Padomju tanki ielauzās pilsētā, taču diemžēl viņi nevarēja no turienes padzīt nacistus.
  Bet izcēlās trešā Staļingradas kauja. Padomju karaspēks Voroņežas tuvumā guva salīdzinoši lielus panākumus. Bet pat tur Fritz, izmantojot lielu skaitu tanku vienību un to tehnoloģisko pārākumu, spēja atjaunot situāciju. Martā karadarbībā sāka piedalīties diskveida helikopteri un diskveida lidmašīnas. Vācieši nedaudz uzlaboja lidojošos šķīvīšus un varēja ar tiem veikt raķešu uzbrukumus padomju pozīcijām. Taču praksē diskete kā brīnumierocis neattaisnoja cerības.
  Tāpat kā ballistiskā raķete fon Brauns izrādījās pārāk dārga un ar zemu precizitāti, lai to aktīvi izmantotu kaujas operācijās, lai attaisnotu sevi.
  Bet vāciešiem bija bezases reaktīvie bumbvedēji, kas spēja pārvadāt līdz desmit tonnām kravas, lidojot līdz 16 tūkstošiem kilometru (!).
  Diemžēl padomju reaktīvo aviācija joprojām atpalika, un ienaidnieks gandrīz pilnībā dominēja gaisā. Jebkurā gadījumā ar propelleru darbināmas lidmašīnas principā nevar pārspēt reaktīvo lidmašīnu lidojuma raksturlielumos. Un mūsu pašu attīstība bija par vēlu. Un pāreja no propellera uz reaktīvo lidmašīnu ir pārāk sāpīga.
  Un piloti ir jāpārmāca, un skrejceļi jāpagarina, un jāsagatavo īpaša veida degviela. Nu vēl jātestē un jāatkļūdo paši dzinēji!
  Vācieši tika novirzīti uz Staļingradu... Savādi, ka Trešais reihs un visa koalīcija izsīka, un Sarkanā armija bija kā Fēniksa putns. Gan aprīlis, gan maijs pagāja sīvās cīņās pie Staļingradas. Un pat jūnijā Sarkanā armija joprojām mēģināja virzīties uz priekšu, nospiežot ienaidnieku. Bet jūlijā, neskatoties uz karstumu, nacisti tomēr pārvietojās gar Kaspijas jūras krastu Baku virzienā. Progress bija ārkārtīgi lēns. Vidēji 1,5 kilometri dienā. Dagestāna salauza... Padomju karaspēks saspieda Frici un viņu sabiedrotos visos azimutos.
  Viņi pārspēja ienaidnieku gan centrā, gan ziemeļos. Uz Arhangeļsku viņiem braukt neļāva... Bet septembrī vāciešu virzības tempi Kaukāzā paātrinājās. Kaukāza grupējuma spēki bija stipri izsmelti, un ienaidnieka lidmašīnu dominēšanas apstākļos gaisā ar divu vai trīs spēku jūra kuģoja desmit transportu. Oktobra beigās nacisti tomēr ienāca Azerbaidžānā. Un novembrī viņi devās uz Baku. Un decembra sākumā Fritz apvienojās ar turkiem Gruzijā ...
  Pat pirms marta Kaukāzā notika kaujas, un Erevāna kopumā izturēja līdz 1947. gada jūnijam.
  Visu ziemu Sarkanā armija nenogurstoši centās virzīties uz priekšu. Viņi spēcīgi glāstīja koalīciju. Lai gan japāņi galu galā ieņēma Vladivostoku aprīlī, tas tikai ļāva PSRS nostiprināties aiz Amūras.
  Lai gan Sarkanā armija ar saviem uzbrukumiem ziemā un martā neguva taustāmus panākumus, koalīcija deva godīgu mācību. Vācu satelītu valstīs situācija kļuva arvien saasinātāka. Cilvēkresursi bija izsmelti, un zaudējumi bija milzīgi. Ekonomiskais slogs kļuva nepanesams. Pat panākumi frontēs arvien mazāk priecēja Eiropas cilvēku uz ielas. Vēlme pēc miera kļuva arvien spēcīgāka.
  Bet Hitlers spītīgi gribēja piebeigt PSRS. Lai gan aprēķini, ka pēc Baku zaudēšanas Sarkanā armija zaudēs savu kaujas efektivitāti, nepiepildījās. 1946. gadā PSRS saražoja rekordlielu skaitu ieroču - aptuveni 60 tūkstošus lidmašīnu un 40 tūkstošus tanku un pašpiedziņas lielgabalu, 250 tūkstošus lielgabalu un mīnmetēju. Jā, padomju aviācija galvenokārt ir iznīcinātājs Yak-9, IL-2 uzbrukuma lidmašīna, kas vēl nav pārtraukta. Jak-3 un LA-7 tika ražoti nelielos daudzumos. Joprojām tiek ražoti PE-2 un TU-3. Jā, aviāciju var uzskatīt par novecojušu pret ienaidnieka reaktīvo lidmašīnu monstriem, bet tā tas ir. Tāpat kā T-34-85, IS-3 un SU-100, pārējie transportlīdzekļi ir nelielos daudzumos.
  Un 1947. gadā T-54 sāka nodot ekspluatācijā, kam vajadzēja izbeigt Vācijas tehnoloģiju kvalitatīvo pārākumu. Protams, T-54, kas sver 36 tonnas, nevarēja būt spēcīgāks par visiem ienaidnieka tankiem, taču tas varēja labi konkurēt ar Panthers un Tigers.
  Galvenā vācu tvertne bija "E" -50, ko sauca par "Lion" -3. Auto, kas līdzīgs "Lauvai", bet ar jaudīgāku 1200 zirgspēku dzinēju un biezām bruņām. Ar 75 tonnu svaru vācu tanka sānu bruņu biezums palielinājās līdz 140 mm, un piere bija 240 mm ar pistoli 105 mm un stobra garumu 100 el. Jaunajai vācu automašīnai vajadzētu kļūt par galveno. Bruņojumā un bruņās tas ir pārāks par padomju, bet vairāk nekā divas reizes smagāks.
  Tomēr T-54 tikai sāk ražot.
  Taču 1947. gada vasara ir vēl karstāka. Vācieši atkal cenšas uzbrukt Maskavai. Viņi izlaužas arī uz Saratovu. Cīņas ievelkas līdz vēlam rudenim. Fricim tomēr izdodas ieņemt Saratovu. Bet Maskavas reģionā viņiem izdevās izvirzīties maksimāli sešdesmit līdz septiņdesmit kilometru attālumā. Gan Rževs, gan Vjazma, lai gan pēdējais bija pa pusei ielenkts, palika PSRS sastāvā.
  Maskava nav iekarota, un nacistiem un viņu brutalizētajai koalīcijai ziema jāsagaida ierakumos. Šoreiz padomju komanda glābj cilvēkus un uzkrāj spēkus. Jo īpaši tanks T-54. Un 1947. gada 31. decembrī tika veiksmīgi pārbaudīts MIG-15, kam vajadzētu izbeigt Vācijas monopolu uz reaktīvo lidmašīnu gaisā.
  Tiesa, 1948. gada februārī Ļeņingrada krita pēc ilgstošas aplenkuma. Ļoti smags trieciens padomju varas prestižam.
  PSRS pozīcija 1948. gada maijā tiek bezcerīgi pārkārtota. Vācieši un viņu koalīcijas kontrolē Kaukāzu, tad Volgu uz Saratovu un Tambovu ar Voroņežu. Tad uz austrumiem no Orelas, gandrīz blakus Tulai, tad Vjazmā un pie Sema Rževa līdz pat Arhangeļskai.
  Tātad, ko vēl var darīt šādā situācijā? Turklāt japāņi kontrolē visu Primoriju gar Amūras upi un sagūstīja vienīgo sabiedroto: Mongoliju.
  Un septiņos kara gados tika zaudētas zemes, uz kurām pirms okupācijas dzīvoja vismaz puse PSRS iedzīvotāju un varbūt vēl vairāk. Septiņu kara gadu laikā Sarkanā armija neatgriezeniski zaudēja vismaz divdesmit miljonus karavīru un virsnieku. Neskaitot tos, kuri kļuva ievainoti vai kropli. Neskaitot milzīgos zaudējumus un no masveida bombardēšanas, apšaudes un bada.
  Pat ņemot vērā evakuētās ģimenes, Staļina kontrolē bija ne vairāk kā simts miljoni cilvēku, iespējams, varbūt mazāk. No tiem katrs piektais tiek iesaukts armijā. Apmēram divdesmit miljoni dažādu karaspēku. Pie mašīnām bija atļauts laist bērnus no piecu gadu vecuma, pensionārus, pirmās un otrās grupas invalīdus.
  Valsts ir ārkārtīgi mobilizēta. Ieroču izlaišana 1947. gadā tikai nedaudz samazinājās ... Tātad pagaidām ir ļoti agri likt punktu padomju valstij!
  Pats Staļins katrā ziņā tā nedomāja. Jā, un Hitlers arī gribēja uzlikt spiedzi Krievijai - dabūt visu uzreiz! Tātad kompromisu nebija.
  Vasarā vācieši uzsāka jaunu ofensīvu pret Maskavu. Viņi joprojām cerēja, ka izdosies salauzt galvaspilsētu un izbeigt PSRS. No Sarkanās armijas puses Maskavu klāja vairāk nekā trīs miljoni karavīru un kaujinieku. Viņi bija bruņoti ar divpadsmit tūkstošiem tanku un pašpiedziņas lielgabaliem. Tiesa, T-54 ir tikai aptuveni pieci simti, galvenokārt cīnījās T-34-85 un SU-100. IS-3 šajā laikā jau bija izņemts no ražošanas. Šī mastodona tehnoloģiskās neuzticamības dēļ tiek ražots ļoti maz IS-4 tanku . Tika ražoti seši tanki IS-7, taču šis transportlīdzeklis nenonāca masveida ražošanā. Lai gan droši vien velti. Viņa varēja iekļūt ar savu 130 mm lielgabalu 240 mm bruņām 75 tonnas Lion-3. Tiesa, vāciešiem bija modernāks 100 tonnu smags tanks "Royal Lion" ar 1800 zirgspēku dzinēju un 128 mm ar ļoti garu stobru lielgabalu ar sākotnējo šāviņa ātrumu 1260 metri sekundē.
  Bet Staļins kaut kā atvēsināja smago aprīkojumu un deva priekšroku: vēl labākam, mazam, bet attālam.
  Bet, no otras puses, četri karotāji: Zoja, Viktorija, Jeļena, Nadežda tā nedomāja. Un viņi tikko ieguva IS-7 tanku savā kontrolē. Turklāt septītajā vietā. Tā nu četri šo auto izgatavoja par saviem līdzekļiem. Meitenes Sibīrijā atrada zelta stieņus un ziedoja tos Aizsardzības ministrijas fondam. Un tagad viņi gribēja nošaut sevi no šīs brīnišķīgās mašīnas.
  Un tikko tuvojās zīmīgā 1948. gada 22. jūnija diena. Hitlera karaspēks tikai vadīja iedzīvotājus, cenšoties apiet un aplenkt padomju pilsētu Rževu.
  Un četras krievu Demiurgu dievu meitas, kā vienmēr, Krievijai kritiskā brīdī nolēma iejaukties! Galu galā viņi vienmēr glābj savu dzimteni, Krieviju, īstajā laikā un vietā!
  
  
  
  
  JA NEBŪTU TĒRAUDA KLIPPU
  Vispār dīvainā kārtā, bet lielākajā daļā paralēlo visumu Otrā pasaules kara un Lielā Tēvijas kara gaita Krievijai bija vēl sliktāka nekā realitāte. Varbūt tāpēc, ka fašistiskajam režīmam, kas pārņēma kontroli pār Eiropu, bija daudz vairāk potenciālu, nekā tas spēja realizēt. Brutālā totalitārisma un tirgus ekonomikas elementu kombinācija ir efektīvāka par Rietumu liberālo kapitālismu un centralizēto, birokrātisko staļinisko modeli. Par laimi, vairāku iemeslu dēļ, gan objektīvu, gan subjektīvu. Ieskaitot lielu veiksmi, nacisti nevarēja izmantot savus trumpjus.
  Tieši tik daudz vācu spiegu cieta neveiksmi tikai tāpēc, ka vācieši dokumentos izmantoja nerūsējošā tērauda skrāpi, bet krievi - vienkāršu dzelzi? Un kā tik maza lieta izšķiroši ietekmēja kara gaitu?
  Katrā ziņā pastāvēja paralēlais visums, kur jau 1941. gada oktobrī viens ļoti kodīgs izlūkdienesta darbinieks nejauši atklāja šo faktu. Īstie padomju dokumenti un viltotie vācu dokumenti samirkuši un ... Padomju dokumentiem saspraude ir sarūsējusi un tas ir manāms, bet ne uz vācu.
  Šeit ir sīkums, un tā ietekme uz Lielā Tēvijas kara gaitu izrādījās ļoti nozīmīga.
  Izvairoties no neveiksmēm un darba vācu aģentu kontrolē, viņi atklāja nozīmīgus pierādījumus tam, ka padomju karaspēks gatavoja ofensīvu pie Staļingradas. Tik pārliecinoši, ka spītīgais Ādolfs Hitlers tam piekrita un deva pavēli pārgrupēt nacistu karaspēku, kas stāvēja uz Volgas. Un tam bija nozīme.
  Ja Rževa-Sihova operācijas laikā Sarkanā armija, kurai bija vairāk nekā divas reizes vairāk spēku nekā Vērmahtam, nespēja izlauzties cauri vācu aizsardzībai, tad Staļingradas tuvumā spēku samērs bija nacistiem labvēlīgāks.
  Un laika apstākļi 1942. gada 19. novembrī nebija labvēlīgi uzbrukuma operācijām. Aviācija, īpaši uzbrukuma lidmašīnas, nevarēja pacelties, un artilērijas sagatavošanai bija tikai ārkārtīgi ierobežota ietekme uz attīstīto ienaidnieka aizsardzību. Padomju karaspēks, dodoties ofensīvā, iestrēga. Pat tanku korpusa nodošana ekspluatācijā nevarēja izlauzt caurumu nacistu aizsardzībā.
  Sīvas cīņas izvērtās Rževa-Sihovska virzienā. Viņi turpinājās Jaunajā gadā. Tikai pēc tam, piedzīvojot nopietnus zaudējumus, padomju karaspēks abos virzienos pārtrauca ofensīvu. Hitlers turējās pie Volgas, bet vāciešus sāka sist Āfrikā. Čērčils nosauca Montgomeri ofensīvu Ēģiptē: sākuma beigas. Viņš arī sacīja, ka tagad sabiedrotie tikai uzvarēs.
  Patiešām, Rommelam, neskatoties uz notiekošo lielo spēku pārvietošanu uz Āfriku, nepaveicās, un viņa armija cieta sakāvi pēc sakāves. Lai nodrošinātu kara norisi divās frontēs, Trešajam Reiham 1943. gada februārī bija jāpaziņo par totālo mobilizāciju.
  Turklāt operācijas Blau galvenie mērķi netika izpildīti. Tomēr 1942.-1943.gada ziemā Vērmahtam atšķirībā no reālās vēstures izdevās izvairīties no nopietnas sakāves austrumos. Janvāra beigās padomju karaspēks atsāka ofensīvu centrā: trešā Rževa-Sihova operācija un pie Staļingradas. Bet izlauzties cauri ienaidniekam, kas sēž stabilā aizsardzībā, nav laba ideja. Cīņas atgādināja pirmo pasaules karu. Ilgstoša, pozicionāla. Kad tas, kurš uzbruka, zaudēja vairāk nekā tas, kurš aizstāvēja.
  Operācija "Iskra" Ļeņingradas atbloķēšanai tika atlikta. Staļins gribēja pēc iespējas ātrāk nogriezt Rževas dzegas un sakaut ienaidnieku pie Staļingradas. Vācieši, atceroties pagājušās ziemas mācības, aktīvi aizstāvējās. Un līdz šim viņiem ir izdevies atvairīt padomju karaspēka uzbrukumu. Kā izrādījās, kad Fritz ir gatavi, nav viegli izlauzties cauri viņu aizsardzībai. Un Vācijas bruņoto spēku kvalitāte joprojām ir virsotnē.
  Padomju karaspēka ofensīva ilga līdz februāra beigām, taču neizdevās.
  Marta sākumā padomju pavēlniecība mēģināja veikt ofensīvu Voroņežas virzienā. Pēc sākotnējiem panākumiem Sarkanā armija nonāca Mainšteina pretuzbrukumā. Lielie padomju spēki tika ielenkti un kaujā bija spiesti atkāpties. Zaudējumi, īpaši tehnoloģijās, izrādījās lieli, un vācieši ar saviem sabiedrotajiem spēja nostiprināties šajā virzienā un pilnībā ieņēma Voroņežu un tās priekšpilsētas.
  Mainšteina pretuzbrukuma laikā "Panthers" un masveidā "Tigers" pirmo reizi piedalījās cīņā. Jaunie tanki daļēji attaisnoja uz sevi liktās cerības. Pareizi lietojot, tie gaidāmajā kaujā pārspēja padomju transportlīdzekļus.
  Pienāca pavasara atkusnis, un austrumu frontē valdīja klusums. Tunisijā dārdēja sīvas kaujas.
  Fīrers par katru cenu centās noturēties Āfrikā. Lai to izdarītu, nacisti pat izlēma par nepieredzētu soli. Viņi Franko izvirzīja ultimātu: vai nu viņš ļāva vācu karaspēkam doties uz Gibraltāru, vai arī viņš tika gāzts, tāpat kā Višī valdība. Ģenerālisms nobijās un piekrita. Tajā pašā laikā viņš vērsās pie Lielbritānijas un ASV valdībām ar asaru pilnu lūgumu: nepieteikt karu Spānijai, jo tas nav noticis pēc viņa gribas!
  1943. gada 15. aprīlī vācieši uzsāka uzbrukumu Gibraltāram, iemetot tur jaunākos "Tīģerus" ar "Panterām". Divu dienu laikā cietoksnis krita zem simtiem tanku triecieniem. Pauļus, atsaukts no austrumu frontes, komandēja uzbrukumu. Ironiski, bet pēdējos kvartālus, Staļingradas mājas un Staļingradas rūpnīcas vācieši spēja ieņemt tikai līdz 1943. gada 1. aprīlim. Tā Paulus daļēji reabilitējās un papildus saņēma feldmaršala pakāpi un zobenus līdz bruņinieka krusta ozollapām.
  Gibraltāra ieņemšana bloķēja britu un amerikāņu piekļuvi no rietumiem uz Vidusjūru. Un turklāt paši nacisti spēja iebrukt Marokā visīsākajā attālumā, novirzot daļu sabiedroto spēku no Tunisijas.
  Uzbrukums Tunisijas placdarmam vājinājās, un pēc tam Rommels atkal tika pārcelts. Hitlers nolēma pagaidām iesaldēt militārās operācijas austrumos un mēģināt pārņemt kontroli pār Vidusjūru.
  Arī padomju pavēlniecība sāka pieturēties pie nogaidīšanas taktikas. Tā Staļins darīja reālajā vēsturē, tāpēc viņš nolēma rīkoties tagad. Lai kapitālisti noasiņo muļķi. Ļaujiet viņiem dauzīt viens otru, un mēs uzkrāsim spēkus un sitīsim, kad beidzot izsīks.
  Vācieši joprojām turēja Tunisijas ziemeļus, un karaspēks jaunā feldmaršala Paulusa vadībā virzījās uz Kasablanku. Amerikāņi stājās pretī tīģeriem un panterām. Izrādījās, ka viņu Sherman bija vājš pret šādiem tankiem, kā arī modernizēto T-4.
  Un Čērčils pēc trīs mēnešu vilcināšanās tomēr pieteica karu Spānijai. Taču līdz tam laikam vācieši jau bija sagrābuši visu Maroku un iebrukuši Alžīrijā. Dzejnieks Franko nebija šoks. 25. jūlijā vācu karaspēks ieņēma Alžīras galvaspilsētu un sagādāja britiem graujošu sakāvi. Panākumu sekmēja Rommela pretuzbrukums un pēkšņā Kissilring sakāve un piezemēšanās Maltā.
  Austrumu fronte bija stabila un mierīga. Staļins, kura karaspēks iepriekšējās kaujās bija cietis lielus zaudējumus, papildināja Sarkano armiju. Vācieši arī izveidoja jaunas divīzijas un pārcēla tās pāri Gibraltāra šaurumam uz Vidusjūru.
  Vācu zemūdeņu darbība noveda pie tā, ka Amerikas un Lielbritānijas flotu tonnāža sāka samazināties. Un arī tas neveicināja panākumus cīņās par lielāko dienvidu jūru Eiropā.
  Draudošā situācija Vidusjūrā noveda pie tā, ka 6. augustā Čērčils nolēma izkāpt Francijā. Bet operācija notika nelabvēlīgos laika apstākļos un bija slikti sagatavota.
  10. augustā Rommels un Pauluss apvienojās, veidojot dūšīgu katlu Alžīrijas austrumos. Un 19. augustā jau Mainšteins, mānīgais slazdu meistars, nogrieza sabiedroto karaspēku no krasta.
  Fritz panākumus veicināja amerikāņu neizlēmība, kas uzskatīja, ka nosēšanās Francijā 1943. gadā ir priekšlaicīga, un akūts desantkuģu trūkums. Austrumu frontē mierīgi. Turklāt aviācijas izlaišana 1943. gadā Vācijā pieauga vairāk nekā divas reizes, pārsniedzot trīsdesmit divus tūkstošus lidmašīnu gadā - par laimi vāciešiem bija vairāk darbaspēka un kontrolētās teritorijas nekā patiesībā. Un jaunie Focke-Wulf transportlīdzekļi ar spēcīgām bruņām un ieročiem, kā arī 30 mm lielgabali radīja pārāk lielu kaitējumu sabiedroto aviācijai.
  Katastrofa Alžīrijā un Francijā padarīja 1943. gada augustu par patiesi melnu gadu sabiedrotajiem.
  Staļins pat priecājās par šādiem panākumiem. Taču Čērčila pacietība pārtrūka. Austrumos pat gaisa kaujas praktiski apstājās, un partizānu aktivitāte samazinājās. Vācieši veidoja arvien jaunus bijušo padomju pilsoņu korpusus un pat izveidoja sava veida marionešu pašvaldības. Tātad Āfrikā jau karojušas atsevišķas vietējo nacionālistu brigādes no austrumiem.
  Arī Bulgārijas cars Boriss uz Tunisiju nosūtīja trīs labākās divīzijas, acīmredzot cerēdams iegūt sev kādas kolonijas melnajā kontinentā.
  Septembrī Rommels sāka lielu ofensīvu Ēģiptē. Viņam, izmantojot spēku kvantitatīvo un kvalitatīvo pārākumu, nedēļu pēc uzbrukuma signāla izdevās ieņemt Tripoli.
  Briti un amerikāņi cieta sakāvi pēc sakāves Lībijā. Šādos apstākļos Čērčils paziņoja par jebkādas palīdzības piegādes apturēšanu boļševiku PSRS un pieprasīja nekavējoties pastiprināt karadarbību. Staļins izlikās ignorējam ultimātus. Lai gan, protams, tika veikta gatavošanās uzbrukuma operācijām. Bet Koba bija viltīgs un pat mēģināja pārbaudīt zemi atsevišķam mieram. Vienu reizi septembra beigās vācieši pilnībā sagrāba Lībiju, ieskaitot Tolbuku, un pat ielauzās Ēģiptē līdz Aleksandrijai.
  Paulusam izdevās apbraukt, svarīgāko Anglijas nocietināto punktu, un doties uz dienvidiem līdz Nīlai. Patiesībā šī Lielbritānijai bija katastrofa Ēģiptē. Tālāk vācieši varēja doties uz Suecas kanālu un doties uz Irāku, un tur nebija tālu līdz Baku.
  Kavēšanās kļuva bīstama, un Staļins deva pavēli atsākt uzbrukumu Rževam, kā arī atgūt Staļingradu un vienlaikus sagraut ienaidnieku Ziemeļkaukāzā.
  Tas ir, oktobrī karadarbība nekavējoties atsākās trīs virzienos. Un novembrī arī par Ļeņingradsku.
  Tomēr nebija viegli izlauzties cauri ienaidniekam, kurš bija labi iedziļinājies un kuram bija jaudīgi smagie tanki "Panther" un "Tiger". Padomju karaspēks saskārās ar dziļu pozīcijas aizsardzību. Un aizsardzībā jaunie vācu tanki un pašpiedziņas lielgabali darbojās labi.
  Tātad oktobrī un novembrī nebija nekādu būtisku progresu. Ja vien vācu ofensīva nebūtu veiksmīgi apturēta Suecas kanālā. Un tad tikai uz laiku... Tomēr Pauluss un Rommels vērsa savu karaspēku uz Sudānu. Un viņi sāka pārņemt Āfriku.
  Vērmahts vēl nav gatavs uzbrukumam ziemā.
  Turklāt Fritz lika lielas cerības uz "Panther" -2 kā progresīvāku mašīnu un "Tiger" -2 un "Lion".
  Ziema pagāja Sarkanās armijas mēģinājumos izlauzties cauri Fritz aizsardzībai. Taču nekur nebija iespējams gūt lielus panākumus. Pat ja bija izrāviens, ienaidnieks situāciju atjaunoja ar pretuzbrukumu.
  Un situācija pasliktinājās. Lielbritānijā uz militāro sakāvju fona izcēlās politiskā krīze. Čērčila kabinets pieņēma neuzticības balsojumu. Bet kā gan citādi, ja gudrākais Paulus izsita Angliju no Sudānas un Etiopijas.
  Jaunā valdība piedāvāja Vācijai atsevišķu mieru. Ņemot vērā lielākus ASV zaudējumus no Vācijas zemūdeņu flotes, Rūzvelts arī neiebilda. Turklāt viņa pozīcija Amerikā tika satricināta. Jā, un japāņiem izdevās izcīnīt pāris nelielas uzvaras, bremzējot amerikāņu virzību. Tā ka skatpunkts - mūsu būda triumfēja malā.
  Tomēr Hitlers sākumā izvirzīja pārmērīgus nosacījumus. Tad par kompromisu kļuva franču zemes un Ēģipte, kā arī tiek atdota Itālijai agrāk piederošā. Sudāna arī nonāk Trešā Reiha valdījumā, bet Suecas kanāls tiek ekspluatēts kopīgi.
  Tā, atraisījis rokas Rietumos, fīrers visus savus spēkus meta austrumos. Nacistu ofensīva pret Maskavu sākās maijā. Pateicoties franču un britu kolonijām, Lībijai jau bija pietiekami daudz naftas, un Hitlers gribēja uzvarēt pēc iespējas ātrāk.
  Turklāt Turkiye atklāja arī otro fronti.
  Tomēr Sarkanā armija jau parādīja neticamu izturību un varonību cīņās par padomju galvaspilsētu. Vācu virzīšanās temps vidēji nepārsniedza vienu kilometru dienā. Līdz augusta beigām nacisti spēja virzīties uz priekšu ne vairāk kā simts kilometrus ar izrāviena platumu nedaudz vairāk par trīs simtiem.
  Viņi tuvojās Maskavai, bet ieskrēja Možaiskas aizsardzības līnijā. Tie bija pieticīgi rezultāti. Turklāt padomju karaspēks pastāvīgi veica pretuzbrukumu ienaidniekam. Kaujās piedalījās jauni padomju tanki T-34-85 un IS-2. Nevarētu teikt, ka vācieši pilnībā zaudēja savas priekšrocības, bet Sarkanā armija nestāvēja uz vietas, tāpat kā zinātne!
  Parādījās jauni padomju iznīcinātāji Yak-3 un LA-7, kas spēj konkurēt ar vācu propelleru lidmašīnām. Tiesa, ienaidniekam pretī ir ļoti spēcīgi reaktīvi trumpji. ME-262 un HE-162 nebija analogu pasaulē. Hitlers arī nolēma aizliegt par piecdesmit tonnām vieglāku tanku ražošanu un izstrādi. Rezultātā T-4 un Panther tika atteikti. "Panther" -2 izrādījās 50,2 tonnas smaga un jaudīgs lielgabals ar 900 zirgspēku dzinēju. "Karaliskais tīģeris" un "Lauva" un pilnībā vicināja monstrus, kuru svars nepārsniedz 70 tonnas. Padomju automobiļi saskaņā ar partijas dekrētu nepārsniedza 47 tonnas.
  Tā kā Maskavu neizdevās ieņemt, nacisti pievērsa uzmanību Ļeņingradai. Šī pilsēta viņus ļoti ieguva. Septembrī sākās masveida apšaudes. Tajās piedalījās arī 1000 milimetru kalibra lielgabali un spārnoti lādiņu roboti.
  Hitlers pavēlēja ieņemt Ļeņingradu par katru cenu.
  Septembrī oktobrī pilsētai izdevās atvairīt trīs uzbrukumus. Tomēr vācieši spēja virzīties uz priekšu no desmit līdz divdesmit kilometriem, kā arī ieņemt Pēterhofas placdarmu. Vietām viņu vienības iekļuva pilsētā, pasliktinot grupas operatīvo situāciju. 1944. gada novembrī pēc nacistu uzvaras parlamenta vēlēšanās arī Zviedrija iesaistījās karā pret PSRS.
  Tā aktīvi reklamēja saukli: atriebība par sakāvi no Pētera Lielā un Aleksandra. Jaunas zviedru divīzijas ieradās frontē un kopā ar somiem sāka uzbrukumu pilsētai no ziemeļiem. Un nacisti atsāka uzbrukumus, cita starpā izmantojot Sturmtiger un vēl jaudīgāko Sturmaus, kā arī tanku E-100, pasaulē pirmo masveidā ražoto briesmoni, kura svars pārsniedz simts tonnas.
  Neraugoties uz padomju karavīru un kaujinieku milzīgo varonību un izturību, kā arī izmisīgo diversisko pretuzbrukumu pret Novgorodu, pilsētu glābt neizdevās. Tomēr pēdējais ceturksnis iekrita tikai 1945. gada 27. janvārī, parādot neierobežotas noturības piemēru. Un pati pilsēta izturēja veselu kvartālu: 1270 dienas! Iespējams, garākā pilsētas blokāde mūsdienu karos.
  Lai gan vācieši un viņu sabiedrotie cieta milzīgus zaudējumus, mērķis tika daļēji sasniegts. Otra lielākā un nozīmīgākā padomju pilsēta krita, un visspēcīgākā ienaidnieka grupējuma rokas tika atraisītas.
  Ziemā cīņas bija sīvas. Vācieši izmantoja ar jaudīgu un galveno sērijveida reaktīvo lidmašīnu. Pret viņiem PSRS nebija paritātes varas. Tas apgrūtināja priekšrocību panākšanu gaisā. Gluži pretēji, tur dominēja ienaidnieks. Tāpat kā līdz šim, arī vācu tanki saglabāja savas priekšrocības. Un pat palielināja tos ar "E" sērijas parādīšanos.
  Salīdzinot ar "Tigers" un "Panthers", "E" sērijas tankiem bija blīvāks izkārtojums, zems siluets un rezultātā daudz biezākas bruņas leņķī.
  Padomju zinātnes atbilde līdz šim ir bijusi tikai IS-3, spēcīgāka torņa pieres aizsardzība. T-54 joprojām tika izstrādāts, un T-44 nebija veiksmīgāks.
  Tomēr 1945. gada maijā Hitlers mainīja savus plānus. Un, aprobežojoties ar atsevišķiem uzbrukumiem, viņš veica galveno ofensīvu Kaukāzā. Tur bija ērtāk cīnīties. Tātad pēc Staļingradas ieņemšanas padomju grupējuma apgāde izrādījās sarežģīta. Turklāt februārī padomju karaspēks nodarīja smagu sakāvi Osmaņiem Aizkaukāzā, liekot turkiem bēgt no Erevānas un atbrīvojot Karsas reģionu.
  Vācieši izlauzās cauri aizsardzībai un, ejot gar Volgu, sasniedza Kaspijas jūru. Groznija krita 15. jūnijā pēc spītīgām cīņām, Suhumi - 23. jūnijā, Zugdidi - tā paša mēneša 29. jūnijā. Tbilisi tika ieņemta jūlija beigās kopā ar Kutaisi. Augustā fašistu grifi beidzot ieņēma Dagestānu, kā arī Poti un devās no ziemeļiem uz Armēniju. Septembrī viņi apvienojās ar turkiem, un sākās uzbrukums Baku. Galvenā pilsēta izturēja līdz 1945. gada 6. novembrim. Atsevišķas cīņas kalnos, īpaši Erevānā, ievilkās līdz decembra beigām.
  Sīvas cīņas ritēja arī centrā. Vācieši varēja pietuvoties Tulai un pat ieņemt Kaļiņinu, bet tad viņi tika apturēti. Neskatoties uz to, frontes līnija tuvojās, un vietām no galvaspilsētas jau bija ne vairāk kā astoņdesmit kilometri.
  1946. gads sākās ar karstu ziemu. Padomju pavēlniecība, vēloties novērst vācu ofensīvu, izmisīgi metās pret ienaidnieku.
  Diemžēl gaisā ienaidnieka pārsvars tikai pieauga. Diemžēl Luftwaffe reaktīvo lidmašīnu viss tika uzlabots. Ir parādījušās jaunas ME-262 modifikācijas, tostarp īpaši ātrgaitas. Arī spēcīgs reaktīvais iznīcinātājs TA-183, progresīvāks ar spārniem NE-262, un īsts lidaparātu konstrukcijas šedevrs ME-1010 ar kontrolētiem spārniem.
  Un PSRS Jak-9 palika galvenais cīnītājs. Kādreiz jauna, bet nu jau acīmredzami novecojusi mašīna.
  Bet Luftwaffe ir arī Yu-287, un parādījās reaktīvais bumbvedējs Yu-387, TA-400, TA-500. Un reaktīvo uzbrukuma lidmašīnas. Un HE-377 ir reaktīvs, un HE-477 ir arī reaktīvs un daudzfunkcionāls.
  Un E-70 sērija ar tankiem, kas sver kā King Tiger, bet ar daudz spēcīgāku aizsardzību.
  Un 1946. gada 20. aprīlī Fīrera dzimšanas dienā 1946. gada 20. aprīlī parādītā metāla piramīdas tvertne kļuva par īstu šedevru. Hitlers viņam personīgi deva vārdu "Imperial Lion".
  Automašīna bija iegarenas saplacinātas piramīdas formā, ar maziem rullīšiem, kas noklāja visu tvertnes dibenu. Tādējādi viņam nebija paletes, kas ievērojami palielināja caurlaidību. Turklāt tvertnei nebija jumta, un tās bruņām no visiem leņķiem bija augsts racionālā slīpuma leņķis. Ar 99 tonnu svaru automašīna bija bruņota ar 128 mm pretgaisa lielgabalu ar 100 EL garu stobru, tai bija 1800 zirgspēku dzinējs un 300 milimetru frontālās bruņas. Turklāt plāksnes atrodas lielos racionālā slīpuma leņķos pirmajā frontālajā pusē un 250 milimetros otrajā slīpajā pusē. Tādējādi tas izrādījās visspēcīgākais tanks pasaulē, necaurejams no visiem šaušanas punktiem un uzbrukumā ar bumbām no augšas.
  Fīrers nekavējoties lika to pēc iespējas ātrāk nodot ražošanā un vienlaikus izveidot uzbrukuma modifikāciju ar haubici un bumbas palaišanas iekārtu.
  Tātad nacisti krāja krājumus, viņus vajadzēja uzvarēt. Bet diemžēl tika notverts ļoti spītīgs un tehniski spēcīgs ienaidnieks. Un maija beigās saskaņā ar tradīciju, kad ceļi izžuva, sākās ofensīva.
  Frics mēģināja apiet Maskavu un Tulu. Cīņas ritēja pilnā sparā bezprecedenta spriedzes un apjoma ziņā. Bet padomju karaspēks bija cienīgs tikt saukts par neuzvaramu. Trīs mēnešus ilgām nepārtrauktām kaujām nacisti spēja tikai apņemt Tulu un doties uz Kašinu un tuvoties Maskavai no ziemeļiem, daļēji pārtraucot sakarus. Pašas pilsētas ielās jau notika kaujas.
  Staļins atstāja galvaspilsētu un evakuējās uz Kuibiševu. Bet jūlijā nacisti sāka ofensīvu pret Saratovu. Šī pilsēta iekrita 8. augustā. Tā kā Kuibiševs tagad bija bīstami tuvu frontei, augstākais komandieris pārcēla savu štābu uz Sverdlovsku. Cīņas Maskavā turpinājās septembrī. Kašira krita 18. datumā. Oktobra sākumā PSRS galvaspilsēta tika gandrīz ielenkta, un 29. datumā pēc spītīgām cīņām krita arī Kuibiševs. Turklāt vācieši sagūstīja Gurjevu un Uralsku.
  Novembris pagāja šausmīgās cīņās. 7. novembrī Fritz izlauzās līdz Kremlim, taču tos atdzina izmisīgs pretuzbrukums. Un šīs kaujas laikā gāja bojā Maskavas komandiera pienākumu izpildītājs maršals Rokossovskis!
  Un slavenais padomju pilots Kožedubs notrieca 100. vācu lidmašīnu, kļūstot par pirmo padomju cilvēku, kuram četras reizes tika piešķirts PSRS varoņa tituls. Un arī 1946. gada 7. novembrī.
  4. decembrī beidzot noslēdzās blokādes loks ap Maskavu. Bet galvaspilsēta un tās varonīgā garnizona paliekas cīnījās līdz pareizticīgo Ziemassvētkiem 1947. gada 7. janvārī.
  Uzbrukumu galvaspilsētai vadīja Mainšteins. Par to viņš pēc Hermaņa Gēringa apbalvots ar otro Dzelzs krusta Lielā krusta ordeni.
  Bet karš vēl nav beidzies. Sverdlovskas Staļins solīja cīņu turpināt. Arī vācieši bija diezgan noguruši. Dienvidos viņu karaspēks tuvojās Penzai un Uļjanovskai un apstājās. martā padomju vara uzsāka pretuzbrukumus. Bet aprīlī viņi joprojām bija spiesti pamest Rjazaņu. Un maijā nacisti ieskauj Gorkijas pilsētu un izlauzās uz dienvidiem līdz Kazaņai. Jūnijā Fritz ieņēma Orenburgu un tuvojās Ufai. Sarkanās armijas pretestība vājinājās, morāle kritās un sākās masveida dezertēšana. Tās tomēr ir bijušas vienmēr, bet pēc galvaspilsētas krišanas tās vairākkārt pastiprinājās. Nevienam vairs nav vēlēšanās mirt par Staļinu. Bet, no otras puses, cilvēki cīnījās pret fašismu par savu dzimteni.
  Arī padomju varas autoritāte kritās. Jūlijā vācieši ielauzās Sverdlovskā. Staļins un viņa svīta devās uz Novosibirsku. Urālos kaujas ritēja pilnā sparā līdz augustam... Vāciešiem traucēja sakaru ilgums un partizānu aktīvā darbība. Bet tālākais karš jau ir zaudējis savu jēgu.
  Staļins tomēr uz kaut ko cerēja. Vācieši Toboļskā ielauzās septembrī. Bet tos aizkavēja lietusgāzes rudenī. Ziemas tuvošanās apturēja ofensīvu Sibīrijā, bet nacistiem izdevās ieņemt visu Vidusāziju. Ziemā viņi neuzdrošinājās doties uz Novosibirsku. Bet arī Staļins saslima, un viņš pārcēlās uz siltāku Vladivostoku.
  Pienāca 1948. Nacisti jau bija bruņoti ar disketēm. Turklāt parādījās kompaktākas turboreaktīvo dzinēju tvertnes. Patiesībā pēc tam, kad kļūst siltāks, atliek virzīties uzvaras gājienā un ieņemt pilsētas.
  Bet Berija saindēja jau smagi slimo Staļinu un piedāvāja Trešajam Reiham kapitulāciju, ievērojot padomju varas saglabāšanu Sibīrijā.
  Hitlers, kurš pats bija sasodīti noguris no kara, gandrīz piekrita, taču, lai sāktu, viņš 1948. gada maijā ieņēma Novosibirsku. Un padošanās tika parakstīta 1948. gada 22. jūnijā simboliskā datumā - tieši septiņi gadi kopš uzbrukuma PSRS. Tādējādi beidzās Otrais pasaules karš. ASV sakāva Japānu 1945. gadā un izmēģināja atombumbu. Tātad fīreram nav ko iejaukties pāri okeānam.
  Tomēr Berija ilgi valdīja. Slavenākais padomju dūzis, gaisa maršals, septiņkārtējais PSRS varonis Kožedubs varēs veikt militāru apvērsumu un gāzt nepopulāro GKO priekšsēdētāju. Berija un vairāki viņa līdzdalībnieki tika nošauti. Pašā Trešajā Reihā 1953. gada martā patrioti nogalināja Hitleru. Un Gērings nomira no narkotiku lietošanas nedaudz agrāk, savukārt Himlers tika nošauts, jo bija aizdomas par sazvērestību.
  Sīva cīņa izvērsās starp Šellenberga vadītajiem SS un bruņotajiem spēkiem ar ģenerāli Mainšteinu. Tas viss pārvērtās pilsoņu karā. Tā rezultātā Trešais Reihs sabruka. Un saīsinātā PSRS sāka pakāpeniski atjaunot savu ietekmi. Vēsture atkal gāja pa spirāli. Fantastiskais Vācijas pieaugums, pēkšņi uzbriest nekā Čingishana impērija, pēc tam galvenā līdera nāve - haoss un izzušana.
  Un pakāpeniski pulcējoties Firstisti, tikai Baikālskas pilsēta kļuva par galvaspilsētu. PSRS, kas sadalīta daudzās provincēs ar vāciešu noteiktajām marionešu provincēm, atkal apvienojās. Lielākā uzvara bija Maskavas aneksija, kas atmeta nacistu jūgu. Tiesa, savu suverenitāti saglabāja Ukraina, Baltkrievija un Baltijas valstis, kā arī Gruzija, Armēnija, Azerbaidžāna. Pēc Trešā Reiha sabrukuma ASV kļuva par pasaules hegemonu. Arī Ķīnā tika izveidota proamerikāniska valdība.
  Bet pamazām Debesu impērija kļuva arvien neatkarīgāka. PSRS pēc faktiskās Kožedubas diktatūras tika izveidota būtībā prezidenta konstitūcija, bet ar divu termiņu varas ierobežojumu. Vēlēšanas notika uz alternatīviem principiem, un prezidenta amatu sauca citādi: tautas priekšsēdētāju.
  Valstī bija jaukta un plaukstoša ekonomika.
  Bet lūk, kā vēsture ir mainījusies no vienas saspraudes. Viņi zaudēja Otro pasaules karu, kaut arī cīnījās varonīgi. Un rezultāts bija postošs. Turklāt Vācija varenību spēja iegūt tikai uz brīdi.
  Jā, un ASV pamazām zaudēja ietekmi, pasaule kļuva daudzpolāra, kas nozīmē, ka tajā valda arvien lielāks haoss. No otras puses, ir mazāka kārtība. Un gluži kā tagadējā divdesmit pirmajā gadsimtā.
  Nu, kāpēc cilvēci tik ļoti velk sadrumstalotība un haoss?
  
  
  TROCKIS STAĻINA VIETĀ
  Tuhačevska kampaņa pret Varšavu izrādījās neveiksmīga, galvenokārt Staļina vainas dēļ, kurš tā vietā, lai nosegtu Varšavas virzienā virzītā sarkanā karaspēka dienvidu flangu. pagrieza Pirmo kavalērijas armiju uz Galisiju. Turklāt, neskatoties uz lielajiem spēkiem, kas atradās Jāzepa pakļautībā, poļi viņu spēja sakaut. Sarkanā armija zaudēja arī Varšavas kauju. Poļi uzsāka pretuzbrukumu, ieņēma teritoriju, tostarp Slucku, un pat vairākas dienas ieņēma Minsku.
  Tomēr Rietumi toreiz neuzdrošinājās finansēt turpmāku asiņainu cīņu ar boļševikiem. Varšava noslēdza mieru, un pilsoņu karš ātri beidzās.
  Taču pastāv arī alternatīva vēstures gaita un viens no daudzajiem paralēlajiem Visumiem. Tur Ļeņins pavēlēja atcelt Staļinu, kurš nebija pārāk apdāvināts militārās lietās un kaprīzs, no dienvidu flanga pavēlniecības un izveidoja Tuhačevska vadības vienotību, vienlaikus saglabājot Budjonija pirmo kavalēriju.
  Šajā gadījumā pretuzbrukuma mēģinājums no Varšavas dienvidiem neizturēja, un iedvesmotā Sarkanā armija izcīnīja uzvaru sīvā cīņā. Polijas galvaspilsēta krita. Kādu laiku stāvējis tajā un mācījis papildu pastiprinājumus, Tuhačevskis pārcēlās uz Ļvovu un Krakovu.
  Kādu laiku cīņa joprojām notika pret Vrangelu un ar turpmāku ofensīvu pret Krimu. Pēc tam Sarkanā armija okupēja Baltijas valstis ziemeļos, bet dienvidos atbrīvoja Azerbaidžānu, Armēniju un Gruziju. Iestājās īslaicīgs miers. Padomju Krievijai bija nepieciešama atpūta un īslaicīga atelpa, kas kļuva par NEP. Bet Trockis joprojām uzstāja uz visu cariskās Krievijas zemju atgriešanu. Rezultātā 1921. gada vasarā Sarkanā armija ar Rietumu piekrišanu okupēja arī Somiju.
  1922. gadā tika atkarota arī Primorija, toreizējā Sahalīnas ziemeļi. Trockim, kura autoritāte Militārās revolucionārās padomes priekšsēdētāja amatā bija ievērojami nostiprināta, izdevās ieņemt Ļeņina vietu un nospiest Staļinu, kurš bija nobīdīts otršķirīgās lomās.
  Lai cik dīvaini tas nešķistu, personiskajai varai nostiprinoties, ekonomikā arvien vairāk nostiprinājās kapitālisma elementi.
  Pats Trockis kļuva par kreiso galvenokārt tāpēc, ka vēlējās kļūt svētāks par pāvestu vai radikālāks par Staļinu. Tomēr, būdams pie varas, ārkārtīgi talantīgs ebrejs īstenoja līdzsvarotu ārpolitiku. Neatmetot komunistiskās idejas, viņš vienlaikus centās ieaudzināt tirgus elementus un nodrošināt labas attiecības ar citām pasaules kapitālistiskām valstīm.
  Hitlera nākšana pie varas Vācijā neradīja būtiskas izmaiņas pasaules politikā. Fīreram ātri tika norādīts uz šo vietu - aizliedzot jebkādu Versaļas ierobežojumu atcelšanu vai vispārējas iesaukšanas un militārā spēka atjaunošanu. Tāpat kā nacistiem bija aizliegts ieviest antisemītiskus likumus un daudz ko citu.
  Vienīgais, Hitlera laikā Vācijas ekonomika izkļuva no krīzes, bet fašisms nekad nepieņēma radikālas formas, paliekot mērenam nacionālismam ar dažām autoritārām iezīmēm, universālām jaunatnes organizācijām, piemēram, Hitlera jaunatne.
  PSRS Leona Trocka vadībā kļuva par ekonomiski bagātu lielvalsti ar attīstītu smago rūpniecību.
  PSRS ekonomika bija vairāk orientēta uz tirgu nekā Staļina, taču tajā bija arī plānošanas elementi piecu gadu plānu veidā. Dzimstība ir augsta, jo īpaši tāpēc, ka Trockis aizliedza arī abortus - viņi saka, ka Krievijā ir tik daudz tukšu zemju, un viņiem nav nekā, lai viņi varētu šķist kā bedres.
  Tā kā vācu armijas lielums palika ierobežots līdz 100 tūkstošiem, un Polija jau bija pārvērtusies par padomju, sociālistisko republiku, tad nebūtu daudz ar ko cīnīties. Moldova tika atgriezta Krievijai tālajā 1921. gadā, savācot atpakaļ karaliskās zemes.
  Pats Trockis nedaudz atbalstīja pasaules internacionalitāti, bet pasaules revolūcijas mērķis sāka klusēt. Daļēji kā Staļina laikā.
  Bet karš joprojām nāca no austrumiem. Japāna sāka militāru darbību pret Mongoliju. Uzlecošās saules zeme kopā ar Itāliju kļuva par galvenajiem pasaules iebrucējiem. Tiesa, Musolīni bija spiests ierobežot savas ambīcijas ar Etiopijas ieņemšanu - vienīgo valsti Āfrikā, kas nebija neviena kolonija. Japāna, arī vēl neuzdrošinoties cīnīties vienatnē ar Lielbritāniju un vēl jo vairāk ar ASV, iekļuva Ķīnā. Un iekļuva šeit arvien vairāk.
  Ķīniešu ir daudz un, neskatoties uz visu savu sadrumstalotību, viņi ir nopietns pretinieks. Un tad samuraji nokļuva Mongolijā... Tur 1941. gada pavasarī risinājās nopietnas cīņas.
  Trockis nolēma, ka PSRS jau ir pietiekami spēcīga, lai uzsāktu pilna mēroga karu pret samurajiem. Turklāt padomju diktators vēlējās atriebties par sakāvi 1904.-1905. Uz sauszemes Sarkanā armija ir nepārprotami spēcīgāka par japāņiem, īpaši tankos. Taču jūrā Klusā okeāna flote vēl nav sasniegusi paritāti. Bet Ļevs Davidovičs nevarēja atteikties no Mongolijas.
  Sarkanā armija vispirms apturēja samuraju virzību. 1941. gada 20. augustā Khalkhin Gol notika ofensīva, kas beidzās ar Sarkanās armijas uzvaru. Pēc tam Trockis pieprasīja, lai Japāna atdod Dienvidsahalīnu un Kuriles.
  Protams, sekoja atteikums, un sākās plaša mēroga karš. Tikai atšķirībā no Lielā Tēvijas kara tas notika svešā teritorijā. Lai gan ar maz asiņu tā teikt nevar.
  Cīņas bija pilna mēroga, un japāņi sīvi pretojās, viņi nepadevās. Bet gandrīz visas padomju karaspēka operācijas bija veiksmīgas. Aizsardzība pēc spēcīgas artilērijas sagatavošanas izlauzās cauri, un tanki, ieskaitot jaunāko jaudīgo T-34, LT (smagais Ļevs Trockis!), Pārvarēja niknu līķu un metāla grāvi.
  Vispirms no Mandžūrijas tika padzīti Uzlecošās saules zemes karotāji. Tika veiktas vairākas secīgas operācijas, kas ilga deviņus mēnešus no 1941. gada novembra līdz 1942. gada augustam. Padomju karaspēks ienāca Ziemeļkorejā... Bija arī kaujas Sahalīnā. Japāņi pat mēģināja virzīties uz priekšu - virzījās trīsdesmit kilometrus, taču tika apturēti un nosmakuši ar asinīm.
  1942. gada septembrī notika uzbrukums Portarturam. Japāņi, izmantojot atbalstu no jūras, mēģināja noturēt līniju. Padomju karaspēks izlauzās cauri frontei, bet ienaidniekam izdevās apturēt virzību, nometot karaspēku.
  Bet samuraji ilgu laiku nevarēja izvilkt pretestību. Padomju aviācija pārņēma un bombardēja kuģus. Turklāt japāņi pārāk noraidoši izturas pret savu dzīvi - viņi pat nepaņēma kaujā izpletņus. Kādēļ pēc galvenās gaisa elites nāves samuraju pretestība debesīs ievērojami vājinājās. Un padomju aviācija sāka uzvarēt daudz pārliecinošāk.
  Turklāt padomju dizaineru jaunie sasniegumi pakāpeniski iznīcināja japāņu iznīcinātāju pārākumu manevrētspējas ziņā. 1942. gada decembrī pēc kārtējā sīva uzbrukuma Portarturs tika ieņemts, un Seula krita tajā pašā mēnesī.
  Nākamais 1943. gada mēnesis sākās ar janvāra ofensīvu Dienvidkorejā un Pusanas ostas ieņemšanu.
  Japāna zaudēja zemes kaujas un guva arvien lielākus postījumus debesīs un jūrā. 1943. gada februārī Pekinu ieņēma padomju karaspēks. Un martā pēc sīvām cīņām Dienvidsahalīna tika atbrīvota. Aprīlis un maijs iezīmējās ar jaunām padomju ieroču uzvarām jūrā... Īpaši efektīva bija palielinātā zemūdeņu flote, lidmašīnas un kuģi, kas tuvojās no Baltijas.
  1943. gada jūnijā padomju karaspēks padzina japāņus arī no Šanhajas. Tādējādi, izveidojot savu okupācijas zonu.
  Jūlijā, augustā desantnieki un jūrnieki atbrīvoja Kurilu grēdu no ienaidnieka. Japāna atradās ārkārtīgi sarežģītā situācijā. Padomju aviācija palielināja savu triecienspēku un bombardēja arvien vairāk, un Uzlecošās saules zemes flote izkusa. 1943. gada oktobrī Trockis pieņēma lēmumu: uzbrukt Okinavai - ģenerālmēģinājumam pirms cīņas par pašu Japānas metropoli. Cīņas bija sīvas, un samuraji masveidā izmantoja ieročus: kamikadzes pilotus.
  Episkā cīņa turpinājās divus mēnešus un nedēļu, kas beidzot beidzās ar Okinavas krišanu. Un 1944. gada janvārī tika atbrīvota arī Taivāna.
  Japāna tagad bija uz pilnīgas militāras katastrofas robežas. Hirohito varēja rēķināties tikai ar stāšanos karā savā pusē ASV un Lielbritānijā, fašistiskā Vācija tolaik vēl bija pārāk vāja militāri, un Musolīni nebija tik viegli dabūt Trocki Klusajā okeānā.
  Taču ASV un Lielbritānija deva mājienus, taču nesteidzās ar iesaistīšanos karā. Īpaši Indijā izcēlās masveida pret britiem vērsta sacelšanās. Mēreno Gandiju malā nobīdīja radikālāki nacionālisti un kreisie. Rezultātā tur sākās īsts karš. Čērčils, kurš nomainīja Čemberlenu, bija spītīgs un par katru cenu centās paturēt Pakistānu un Indiju savā kontrolē. Kas izraisīja ilgstošu un rūgtu karu, kas iegrožoja britu spēkus.
  Amerikāņi ārpolitikā rīkojās pasīvi: mana būda ir uz malas!
  1944. gada martā padomju karaspēks, neskatoties uz to, ka laika apstākļi vēl nebija pārāk labvēlīgi, nolaidās Hokaido. Trīs nedēļu cīņas ilga un beidzās ar japāņu sakāvi. Šie panākumi satricināja imperatora pārliecību par metropoles neieņemamību.
  Cīņas uz sauszemes un jūrā turpinājās līdz 1944. gada 11. maijam, kad beidzot padevās novārdzinātā Japāna.
  Cīņas ar padomju karaspēka piedalīšanos ilga no 1941. gada 10. aprīļa līdz 1944. gada 11. maijam un ilga trīs gadus un nedaudz vairāk par mēnesi. Nogalinātās un no ievainojumiem mirušās padomju armijas zaudējumi sasniedza 960 tūkstošus karavīru un virsnieku. Gāja bojā arī nedaudz vairāk nekā sešdesmit tūkstoši miermīlīgo padomju pilsoņu. No bombardēšanas, kaujām Sahalīnā un uz robežas Primorē. Un aptuveni trīs miljoni cilvēku tika ievainoti, no kuriem četri simti tūkstoši kļuva par invalīdiem.
  Kopumā PSRS guva lielu uzvaru un spēja ieviest propadomju režīmus Ķīnā un Korejā un ar savu karaspēku okupēja visus Uzlecošās saules valsts īpašumus.
  Biedra Trocka autoritāte ir vēl vairāk nostiprināta gan valsts iekšienē, gan starptautiskajā arēnā.
  1946. gadā PSRS tika palaists pirmais mākslīgais pavadonis. Un 1950. gadā viņi nosūtīja pirmo padomju kosmonautu apkārt pasaulei. Rumānijā karalis Miha piekrita noslēgt militāru un ekonomisku aliansi ar PSRS. Drīz Ungārijā mainījās valdība. Un Čehoslovākijā to jau sen valda, lai gan ne gluži komunisti, bet gan kreisie propadomju spēki.
  1951. gadā izcēlās karš starp Turciju un PSRS. Līdz tam laikam ne ASV, ne Lielbritānijā vēl nebija atombumbas, un sākt īstu slaktiņu ar tik spēcīgu ienaidnieku kā PSRS un tās sabiedrotajiem bija Rietumiem pašnāvība.
  Padomju armija sakāva Turciju mazāk nekā mēneša laikā. Redzot, ka Rietumu reakcija ir ārkārtīgi gausa... Britaya ilgu laiku cīnījās ar indiāņiem, bet beigās zaudēja simtiem tūkstošu karavīru un zaudēja kontroli pār savu lielāko koloniju. ASV ir ekonomiskā krīze un melnie nemieri.
  Trockis pieņem lēmumu: un divu mēnešu laikā Sarkanā armija pārņem visus Tuvos Austrumus un Irānu, un Ēģiptē pie varas nāk propadomju valdība. Britiem un frančiem sit pa zobiem. Un Hitlers nostājas PSRS pusē un par to iegūst iespēju Austrijas Anšlusam.
  De Golls nāk pie varas Francijā. Viņš ir ļoti neapmierināts ar padomju ekspansiju un runā par krusta karu uz austrumiem, pret boļševismu. Trockis, gluži pretēji, sapņo par paplašināšanos Eiropā, situācija uzkarst.
  Ādolfs Hitlers, izmantojot to, ka PSRS tagad ir aliansē, sāk Vācijas militarizāciju. Un Alžīrā un Marokā pret Franciju izceļas liela sacelšanās.
  De Golls ir sašutis, viņš pieprasa Vācijai pārtraukt militāro sagatavošanos. Atbildot uz to, fīrers pieprasa atjaunot 1914. gada robežas un draud mest miliciju pret ienaidnieku.
  Abas puses likvidē draudus un velk karaspēku pie robežām. Viltīgais Trockis neiestājas karā, bet pārdod Vācijai uz kredīta tankus un lidmašīnas. Izvēršas cīņa starp nacistiem un frančiem. Beļģija iesaistās karā, taču tas tikai pasliktina Francijas stāvokli, ko iegrožo koloniju sacelšanās un komunistu darbība dažādās frontēs. Vācieši gan nepanāk ātru uzvaru, bet iestrēgst uz Mangio līnijas, bet pēc tam ieņem Beļģiju. Pēc pusotra kara gada nacisti tuvojās Parīzei.
  De Golls dodas parakstīt mieru un atdod vāciešiem Elsarcu un Lotringu. Beļģija arī šķīrās no daļas savas teritorijas. Fīrers stiprina savu ietekmi. 1955. gadā PSRS izmēģina kodolbumbu. Trockis iekļauj PSRS sastāvā Čehoslovākiju. Vācieši patiešām atkāpjas no Sudetu zemes, bet daudz mazāk etniskās robežas. Bet viņiem nav ko šūpot...
  Hitlers ir spiests pazemot savas ambīcijas un priecāties, ka viņam izdevās paplašināties Rietumos un uz Austrijas rēķina. Arī nacisti iebrūk Dānijā un arī atjauno 1914. gada robežas un savas impērijas ziemeļus.
  Trockis nomira 1960. gadā, nosvinējis savu astoņdesmito dzimšanas dienu. Bez kaitīgiem ieradumiem un fiziskās formas uzturēšanas PSRS priekšsēdētājs līdz pēdējam laikam saglabāja domas skaidrību.
  Viņš nodeva priekšsēdētāja amatu savam dēlam Dāvidam un tādējādi nodibināja pasaulē pirmo komunistu dinastiju. Līdz tam laikam PSRS bija piedzīvojusi pastiprinātu centralizāciju un konstitūcijas grozījumus, kas aizliedza izstāties no tās. Hitlers arī nodeva varu vienam no saviem dēliem, kas iegūti mākslīgās apaugļošanas rezultātā, bet uz konkursa pamata.
  Tomēr dēls joprojām ir pārāk jauns, un pēc Hitlera nāves nacisti sadalījās, un drīz pie varas nāca kreisais spārns. Pasaule ir kļuvusi drošāka, bet koloniālās sistēmas sabrukums ir izraisījis jaunu nestabilitātes karu. Izeja bija komunistiskās koalīcijas izveide. Tajā tika veikta savstarpēja palīdzība un mēģināts veidot sociālismu melnā kontinenta apstākļos.
  Bet pasaules komunisms izcēlās ar lielu skaitu tirgus elementu un bija apvienota sistēma.
  Tikmēr PSRS iekšienē pieauga pretrunas. Vienas partijas politiskais pārsvars vairs nederēja augošajai oligarhijai. Sarkanā viļņa uzņēmēji vēlējās pārmaiņas un politisko varu. Līdz šim opozicionāro noskaņojumu daļēji kompensējuši plānveida ekonomikas un politisko ieguvumu panākumi. Taču lietas ir mainījušās ASV. Parādījās jauns līderis, kurš, salauzis divu partiju monopolu: demokrātisko un republikāņu, izveidoja trešo - patriotisko.
  Un, nācis pie varas, viņš izveidoja autokrātiju. Tajā pašā laikā uzsākot krusta karu pret komunismu. Deivids nomira, un pēc tam sākās vesela virkne sazvērestību un frakciju cīņu. Tā rezultātā valsts tika satricināta. Bet tagad cīņa starp frakcijām beidzās ar PSRS priekšsēdētāja amata sagrābšanu, un cilvēki uz to nomierinājās.
  Notika aktīva telpas paplašināšana. 2015. gadā Plutons kļuva par pēdējo planētu, uz kuras kāju spēra cilvēka astronauts. Īsu laiku cilvēki varēja apmeklēt Jupitera virsmu. Tiesa, viņiem nācās gulēt īpašās smaržīgās vannās.
  PSRS ietvaros kapitālistiskie elementi kļuva vēl spēcīgāki. Notika noslāņošanās nabagajos un bagātajos. Bija īsti miljardieri un tajā pašā laikā Politbiroja locekļi. Komunisms arvien vairāk saplūda ar finanšu oligarhiju un arvien mazāk kļuva atšķirīgs no kapitālisma. Pat ienākuma nodoklis PSRS kļuva lineārs un tika ieviests vienots procents. Tas, protams, izraisīja neskaidru neapmierinātību un izraisīja sīkus nemierus.
  Taču līdz šim situācija nav izgājusi no kontroles. Taču patiesībā ar komunisma ārējiem atribūtiem sociālās garantijas tika arvien vairāk ierobežotas. Jo īpaši medicīna un izglītība kļuva daļēji apmaksātas, parādījās bezdarbnieki un darba biržas.
  Viktorija sasniedza Viļņu un pārstāja atcerēties paralēlo pasauli. Viņai tagad bija jāturpina vadīt Krievijas armiju.
  Lietuvas lielhercogistes galvaspilsēta Viļņa krita, bet priekšā bija kampaņa tālāk uz Grodņu un Brestu.
  Baltkrievi labprāt pievienojās Krievijas armijai. Tumbled, lai gan sniega un pārvietot viduslaiku armija kļuva grūtāk. Tomēr lielkņazs Vasilijs pavēlēja ieņemt Grodņu un pārziemot tur. Viktorija skraidīja pa apkārtējām pilīm, meklējot kādu citu, ko sasmalcināt vai iznīcināt.
  Viņā vārījās vislielākās iznīcības alkas, taču arvien biežāk pretinieki padevās bez cīņas.
  
  
  ORĀKLI NO TUMŠĀS ELLES
  Protams, ir dažādi prognozētāji, noderīgi un bīstami.
  Taču vienā no alternatīvajām realitātēm tika atrasts burvis, kurš pastāstīja nacistam, kā atjaunot spēju pārstāstīt Velna spoguli. Uz atstarojošās virsmas nokrita nevainīga bērna sarkano asiņu pilieni. Un tie uzreiz uzsūcas, un pats spogulis iedegās, atkal atradis savas dāvanas. Un tad fīrers daudz iemācījās.
  Bet pat zinot nākotni ne vienmēr ir iespējams to labot. Taču Āfrikā vācieši pārgrupēja karaspēku un spēja atvairīt Montgomeri 23. oktobrī uzsākto ofensīvu.
  Lai gan ar lielām grūtībām viņi apturēja karaspēku, kas pārsniedza darbaspēka un aprīkojuma skaitu. Tomēr zināšanas par trieciena vietu un laiku palīdzēja Rommelam racionāli sadalīt savas dažas vienības un atvairīt ofensīvu. Briti cieta ievērojamus zaudējumus un pēc divu nedēļu kaujām bija spiesti apstāties.
  Un vācu zemūdeņu flote spēja nodarīt lielus postījumus, nogremdējot duci kuģu ar izkraušanas spēkiem, kas plānoja nolaisties Kasablankā un Marokas piekrastē. Amerikāņi, redzot panākumu trūkumu Ēģiptē un "vācu vilku baru" darbību, pameta operāciju Lāpa.
  Savukārt vācieši mēģināja pārgrupēt savu karaspēku pie Staļingradas, lai atvairītu padomju karaspēka flangu uzbrukumus, un gatavojās, ierokoties centra aizsardzībā.
  Slikto laikapstākļu dēļ 1942. gada 19. novembrī padomju karaspēks nespēja efektīvi izmantot aviāciju, tostarp sauszemes uzbrukuma lidmašīnas, un artilērijas sagatavošana guva ārkārtīgi ierobežotus panākumus. Tātad, pārgrupējot spēkus, vācieši un viņu sabiedrotie spēja atvairīt padomju karaspēka ofensīvu. Tiesa, tas novērsa nacistu uzmanību no pašas Staļingradas, dodot atelpu padomju karavīriem, kuri bija pilsētas varoņi. Lai gan Sarkanās armijas pārziņā esošo māju ir palicis ļoti maz.
  Frics pretojās arī centrā... Kauja pie Staļingradas turpinājās līdz decembra beigām. Tā kā neizdevās izlauzties cauri frontei, Sarkanā armija apstājās. Taču arī vāciešiem neklājās viegli. Uzbrukuma laikā pilsētai viņi zaudēja pārāk daudz, un, lai gan šķiet, ka zaudējumu attiecība aizsardzībā ir viņiem labvēlīga, karaspēks joprojām ir izsmelts.
  Janvārī, neskatoties uz orākulu pareģojumu, vācieši nevarēja izturēt ziemeļos operācijas Iskra laikā. Tiesa, kaujas ilga vairāk nekā trīs nedēļas un Sarkanajai armijai izmaksāja lielus zaudējumus, taču tām izdevās pa sauszemi izlauzties līdz Staļingradai.
  Tomēr vācieši, Iblisa spoguļa brīdināti, spēja atvairīt ofensīvu pie Voroņežas, stiprinot savus vājos sabiedrotos: itāļus un rumāņus. Citādi tur būtu izlauzta aizsardzība.
  Un trešā Rževa-Sichova operācija bija neveiksmīga. Vācieši atkal, lai arī ne bez grūtībām, atvairīja padomju ofensīvu. Pašā Staļingradā bija tveicīgs, janvārī bija kaujas. Paulusu nomainīja Mainšteins, un šim izsmalcinātākajam feldmaršalam izdevās ieņemt citadeles pilsētu līdz 12. februārim. Bet atkal vācieši par to maksāja milzīgu cenu. 1943. gada februārī bija jāsaliek Reihstāgs un jāpiesaka totāls karš. Pagariniet darba dienu un izmantojiet vergu darbu aktīvāk nekā līdz šim.
  Totālā kara pasludināšana ļāva palielināt ieroču ražošanu un izveidot jaunas divīzijas. Tostarp ārzemju un hivi.
  Zinot, kad briti un amerikāņi plānojuši bāzt degunu Marokā, vācieši, izmantojot savu neskaitāmo zemūdeņu floti, deva sāpīgus sitienus desanta kuģiem - izjaucot vienu nosēšanos pēc otras. Tas ļāva nacistiem lokalizēt militārās operācijas pret Rietumiem un koncentrēt visus galvenos spēkus austrumos.
  Rommela korpusa pozīcija palika sarežģīta, taču, pateicoties spogulim, fašistiskā aviācija sāka darboties efektīvāk, un karavānas uzlaboja Āfrikas grupas apgādi.
  Montgomerija jaunā ofensīva 1943. gada martā izrādījās neveiksmīga. Šoreiz jau Rommels, ar velnišķīgas maģijas palīdzību saņēmis precīzus datus, ievilināja britus lamatās un spēja sagādāt viņiem graujošu sakāvi! Tiesa, ienaidnieka skaitliskā pārsvara un dominēšanas gaisā dēļ Montgomeriju nebija iespējams pilnībā sakaut, taču Lielbritānijas sakāve izrādījās taustāma. Īpaši daudz tanku tika zaudēti, un ievērojams skaits transportlīdzekļu tika sagūstīti kā trofejas.
  Briti atkāpās uz pāris aizsardzības līnijām un tuvojās Aleksandrijai. Rommelam bija vajadzīgas jaunas rezerves, un nacisti plānoja turpināt ofensīvu dienvidu virzienā. Staļingrada krita, un bija iespējams virzīties tālāk pa Volgu.
  1943. gada maijā Fritz pārgāja uz operāciju Delfīns. Viņu karaspēks, neskatoties uz orākula palīdzību, saskārās ar ļoti spēcīgu Sarkanās armijas pretestību. Progress bija lēns uz lielu zaudējumu rēķina. Tiesa, pareģotāja palīdzība ietekmēja kara gaitu. Vērmahts paredzēja pretuzbrukumus un apbalvoja arvien vairāk katlu. Jūnija vidū nacisti jau bija pietuvojušies Volgas deltai un sasnieguši Kaspijas jūru.
  Padomju karaspēka situāciju Kaukāzā pasliktināja Turcijas ienākšana karā 1943. gada 22. jūnijā. Un tas faktiski noteica cīņas par Baku naftu iznākumu.
  Sabiedrotie nebija apņēmīgi. Montgomerijs pārgāja uz aktīvo aizsardzību un vairs nedomāja par ofensīvu, un piezemēšanās Marokā palika nereāla.
  1943. gada 10. jūlijā Čērčils mēģināja nosēsties Francijā, lai novirzītu daļu vācu spēku no austrumiem. Taču neadekvāti sagatavotā nosēšanās līdz ar amerikāņu neizlēmību un faktu, ka vācieši, pateicoties orākulam, zināja visas detaļas, izraisīja tikai sliktāko britu un amerikāņu sakāvi uz sauszemes vēsturē.
  Tika sagūstīti tikai ieslodzītie, vairāk nekā seši simti piecdesmit tūkstoši cilvēku un daudz aprīkojuma. Bet tas diemžēl neaizkavēja nacistu ofensīvu dienvidos. Augustā vācieši ieņēma visu Dagestānu, turki ieņēma gandrīz visu Armēniju kopā ar Erevānu, un 27. datumā nacisti un osmaņi apvienojās, sadalot Aizkaukāza fronti divās daļās.
  Un atkal padomju spēku ofensīvas mēģinājumi citos frontes sektoros beidzās ar neveiksmi. Ienaidnieks pārāk labi zināja par padomju pavēlniecības plāniem.
  Sarkanajā armijā plosījās īpaša nodaļa, tika veiktas represijas un masveida tīrīšanas. Tika nošauti pat vairāki desmiti ģenerāļu un artilērijas maršals Kuļiks.
  Bet, kamēr ienaidniekam bija velnišķīgs ierocis, nekas pret viņu nepalīdzēja.
  Septembris pagāja smagās cīņās, nacisti un osmaņi tuvojās Baku. Un oktobrī pašā pilsētā izcēlās kaujas.
  Piekrastes pilsēta tika piegādāta caur jūru, un viņi izmisīgi centās to saglabāt. Cīņas ievilkās, un līdz 7. novembrim, kā plānots, Fritz neizdevās ieņemt. Bet visas pārējās Kaukāza pilsētas šajā laikā jau bija zaudētas. Un decembrī uz milzīgu zaudējumu rēķina leģendārā pilsēta krita.
  Kaukāzs izrādījās pilnībā zaudēts, tāpat kā lielākais, tajā laikā attīstītais naftas lauks PSRS. Tiesa, tā kā visas naftas akas tika uzspridzinātas un iznīcinātas, paši nacisti šo priekšrocību drīzumā nevarēja izmantot.
  Austrumu frontē iestājās klusums. Lieli vācu sauszemes spēki pārcēlās uz Irāku un tālāk uz Palestīnu un Suecas kanālu, lai palīdzētu Rommelam. Padomju vadība tomēr nolēma izmantot pauzi. Naftas atradnes jau ir izveidotas citās vietās, tostarp Sibīrijā. Un padomju dizaineri strādāja pie jaunām tvertnēm. IS-2 un T-34-85 vajadzēja būt atbildei vācu panterām un tīģeriem.
  Ieroču izlaišana nacistiskajā Vācijā bija lielāka nekā reālajā vēsturē. Ir skaidrs, ka nacistiem un vergiem ir vairāk resursu, un demoralizēto sabiedroto bombardēšana ir vājāka. Tas nozīmē, ka tie varētu ražot vairāk dzelzs un labāku metāla kvalitāti nekā patiesībā. Līdz ar to plāns par 600 "Panteru" izgatavošanu mēnesī tika sasniegts un pat pārsniegts. Taču bija arī citi ierobežojumi: jauno ekipāžu apmācības laiks. Turklāt Panther ar visām tās neapšaubāmajām priekšrocībām: lielgabalam ar augstu bruņu caurduršanu un šaušanas ātrumu, izcilu redzamību un optiku, kā arī labu frontālo aizsardzību un labu braukšanas veiktspēju, bija vāja sānu aizsardzība un pakāpenisks rullīšu izvietojums. .
  Progresīvāka un daudzsološāka attīstība bija "Panther" -2. Pateicoties daudz blīvākai izkārtojuma shēmai ar nedaudz lielāku 47 tonnu svaru, Panther-2 bija spēcīgs 88 milimetru lielgabals 71 EL stobra garumā un 120 milimetru bruņas korpusa priekšpusē, 60 malas leņķī. , un 150 uz torņa pieres ar 900 zirgspēku dzinēju duralumīnija korpusā.
  Šādu mašīnu sāka ražot no 1943. gada novembra kopā ar "Tiger" -2. Taču vācieši tikai grieza savu mašīnu. Un viņi uzbruka Tuvajiem Austrumiem.
  1944. gada martā vācieši ieņēma arī Kuveitu un sasniedza Suecas kanālu.
  Vajadzēja lauzt orākulu, lai fašistiem nebūtu priekšrocību. Meitenēm šajā gadījumā bija vēlme to izdarīt agri, taču ietekmēja ietekmes ierobežojumi.
  Piemēram, tagad maģijas pilno meiteņu vietā 1944. gada 1. aprīlī gar fronti pārvietojās divas glītas skaistules. Diemžēl ar ļoti viduvējām spējām - lēciena ierobežotājs ietekmēts. Bija auksti pat basām kājām staigāt pa pavasara zemi, knapi sniega kailu. Pa kreisi no meitenēm ir pilna plūduma Volga, kas atrodas uz ziemeļiem no Kamišinas, un, ejot tālāk, jūs sasniegsit vācu pozīcijas pie Staļingradas. Un karotāju uzdevums ir kļūt par gandrīz parastām meitenēm, un, zaudējot pārcilvēciskas spējas, neitralizēt nīsto orākulu... Tomēr pat ar to tagad var nepietikt. Galu galā PSRS zaudēja teritoriju, kurā pirms kara dzīvoja puse iedzīvotāju, un ievērojamu daļu no rūpnieciskā potenciāla, tostarp, pirmkārt, ieguvei ērto naftu.
  Protams, ir arī daudzi citi noguldījumi, taču, lai tie darbotos pilnā spēkā, ir vajadzīgs gan laiks, gan nauda. Tas ir, situācija ir tāda, ka pat tad, ja Hitleram tiek atņemta Iblisa spoguļa vara, tas var izrādīties sāpīgi mazs. Turklāt sabiedroto vidū pastiprinājās separātistu noskaņas. Īpaši amerikāņi. Rūzvelts ir slims, Gallens nepārprotami sliecas uz kreiso pacifismu, un jaunu vēlēšanu izredzes nav īpaši priecīgas.
  Zemūdens karš sabiedrotajiem neattīstās vislabākajā veidā. Vācu zemūdeņu skaits nepārtraukti pieaug, un to kaujas īpašības pieaug. Jau parādījušās karstuma izraisītas torpetes un ūdeņraža peroksīda izraisītas zemūdenes. Un sabiedroto flote kļūst vājāka un vājāka, jo īpaši tāpēc, ka Fritz tehnotroniskās haizivis ir iemācījušies neizcelties un neatklāties.
  Turklāt nacistu zemūdeņu flotes aktivitāte ir augstāka nekā reālajā vēsturē: ar degvielu kļuvis vieglāk, pat tankkuģi ierodas no Lībijas laukiem. Turklāt Rumānijas bombardēšana ir daudz vājāka. Un sintētiskās degvielas ražošana ir lielāka.
  Sabiedrotie ir šokā, un viņiem ir nelabvēlīgs izvietojums. Īpaši iekšpolitiski.
  Spēku samērs austrumu frontē 1944. gada 1. aprīlī: PSRS 6,3 miljoni karavīru un virsnieku un aptuveni 5,3 tūkstoši tanku un pašpiedziņas lielgabalu, 95 tūkstoši lielgabalu un mīnmetēju, 7,7 tūkstoši lidmašīnu. Lieli zaudējumi ziemas kaujās, mēģinot sakaut ienaidnieku. Vācieši, ņemot vērā pavadoņus, ārzemju divīzijas, hivi kājniekus, uzkrājuši vairāk nekā 7,2 miljonus, tanku un pašpiedziņas lielgabalu jau 8,8 tūkstošus, lielgabalus un mīnmetējus ap 100 tūkstošus, aviācijā 16,5 tūkstošus transportlīdzekļu. Ņemot vērā, ka jaunie tanki IS-2 un T-34-85 tikai tikko sākuši stāties Sarkanās armijas dienestā, ienaidnieka pārsvars ekipējuma ziņā ir ievērojams. Tātad "Panthers" un "Tigers" ražošana jau ir veicināta, un tie veido vairāk nekā pusi no Vācijas tanku flotes.
  Aviācijā kvalitātes novērtējumi nav tik viennozīmīgi. Vācu transportlīdzekļi ir pārāki par padomju automašīnām ātruma un bruņojuma ziņā, bet zemāki horizontālā manevrēšanas spējā, tajā pašā laikā labāki vertikāli. Bet pats galvenais, Fritz parādījās reaktīvie lidaparāti, galvenokārt ME-262. No dzenskrūves dzenošajiem iznīcinātājiem bruņojuma un ātruma ziņā jaudīgākie izrādījās ļoti efektīvi: ME-309 un TA-152. Yu-488 un pat agrāk Yu-288 sāka sērijveida ražošanu. Šie bumbvedēji bija nepārspējami lidojuma īpašību ziņā ar lielu slodzi.
  Jebkurā gadījumā, ja ņemam vērā spēku samēru, tad ienaidnieks ir jāatzīst par varenāku. Turklāt, ja operācija Tuvajos Austrumos tiks pabeigta, nacisti vēl vairāk pastiprināsies. Un līdz viņu galīgajai uzvarai bija palicis mazāk nekā mēnesis. Tātad...
  Tehniski gudrā Elena smagi nopūtās un dziedāja:
  - Nav spēka, nav spēka... Lešijs acīmredzot par daudz dzēra! Tikai rūc zāģēta miza, kliedza paklājiņš!
  Zoja, kura savu kultūru saglabāja pat pieticīgā ciema kleitā, pakratīja draudzenei ar pirkstu:
  - Let's nav vulgaritāte ... Dyke labāk izstrādāt rīcības plānu!
  Elena paraustīja plecus. Viņa ir tievāka nekā agrāk un nav tik atlētiska. Lai gan, iespējams, daudziem vīriešiem viņa liktos vēl skaistāka nekā agrāk. Meitenes kleita ir vienkārša, lina, balta un tīra. Nedaudz īsāka, nekā ierasts zemniecēm, atsedzot iedegušās kājas virs ceļiem. Meitenēm nebija palicis ne ieroči, ne rotaslietas. Nav pat pulksteņa.
  Tie tagad ir tik zemnieciski, pārāk iedeguši aprīļa mēnesim, bet ne tik ātri un spēcīgi. Kājas iet pa māla ceļu, kas nokaisīts ar oļiem. Kailas zoles, tāpat kā ciema sievietēm, ir raupjas un jūtas ērti, uzkāpjot uz dzeloņainiem. Ejot, nepūš tik auksti. Rīta sarma atkūst pēc sala, un pēdas nav tik rūdītas un sāpīgas.
  Savā kādreizējā karotāja ķermenī vispār pat Antarktīdā bez problēmām. Un tagad kājas ir sarkanas no aukstuma, un, sildoties zem rīta saules, tās pretīgi sāp.
  Jeļena, kura jau bija paspējusi aizmirst, ka cilvēka ķermenis var izjust diskomfortu no aukstuma un noguruma, īgni sacīja:
  - Godīgi sakot, neredzu jēgu šādai ekspedīcijai. Viņi iemeta mūs šajā ellē, atņemot mums spēcīgu maģiju... Atstājot mūs basām kājām un vienkāršā zemnieka tērpā, un tajā pašā laikā uzliekot mums par pienākumu glābt cilvēci no fašisma!
  Zoja loģiski atbildēja uz līdzīgu rindkopu:
  - Bet tas jau ir tas skaistums! Lai nebūtu pārāk viegli, kad, izmantojot brīnumainas spējas, paņēmām Viļņu un citas Lietuvas pilsētas. Daudz interesantāk un pats galvenais prasa iztēli, lai pieveiktu ienaidnieku vienkāršos ķermeņos un bez lielvarām!
  Jeļena parasti ar basu kāju iespēra lielā bruģakmenī, kas ceļa vidū izslējās no māla. Bet tā vietā, lai izlidotu no trieciena, akmens palika savā vietā, un Gudrā meitene kliedza no sāpēm. Joprojām garie, graciozi pirksti uzreiz pietūka un kļuva zili. Un Zojai pat bija jāpielāgo pāris no tiem. Falangas, kas bija kļuvušas violetas, nokrita savās vietās, un Elena nokratīja asaru, kas parādījās uz viņas vaiga. Tev jābūt tik stulbam.
  Beloboga meita sajuta sevī simpātijas uzplūdu, viņu pārņēma empātijas vilnis. Un tajā pašā laikā bija arī sava vājuma un neaizsargātības sajūta. Nags zem Elēnas zilganās miesas saplaisāja, un arī kāja kļuva patiesi aizkustinoši bojāta un ievainojama.
  Gudrs līdzjūtībā pret sevi, atzīmēja:
  - Lūk, ko nozīmē miesa bez lielvarām... Tu vienkārši kļūsti par nevienu!
  Zoja sašutusi atzīmēja:
  - Tavas kājas sadzīs... Tu kaut kā dzīvosi!
  Meitenes atkal sāka ceļu. Viņiem vairs nebija agrākās vieglprātīgās jautrības. Turklāt, jo ilgāk viņi gāja, jo spēcīgāks izsalkums lika par sevi manīt. Parādījās kolhozu lauki... Pie tiem darbs jau ritēja pilnā sparā.
  Vīriešus taču nav redzami, tikai sievietes un bērni tika iejūgti, daži pie arkla, daži kapļi. Cilvēki šeit ir šausmīgi tievi, nogurušām sejām. Tiesa, puiši, ieraugot skaistas meitenes, smaidīja un pamāja ar roku, sasveicinādamies ar nomāktām, izstieptām rokām.
  Zoja piedāvāja Jeļenai palīdzēt zemnieku darbā. Svaroga meita negribīgi piekrita. Viņa personīgi gribēja ieroču varoņdarbus, nevis lielu kolhoza daļu. Taču pēc tam, kad viņa ar kāju atsitās pret bruģakmeni, kareivīgais noskaņojums uzreiz pazuda. Turklāt jums vajadzētu padomāt par savu legalizāciju. Galu galā, lai ko teiktu, viņi nonāca vienādās kleitās un bez mācītājiem.
  Jā, jebkurā brīdī NKVD viņus var pasludināt par spiegiem un sagrozīt. Un tā viņi izrādīsies vienkārši bēgļi, kuri zaudējuši visu, arī dokumentus. Viņu kleitas nav īpaši jaunas, un stils ar īsākiem svārkiem ir raksturīgs boļševiku ciemam. Var cerēt noticēt!
  Zoja ir dzimusi ciematā, un viņas rokas un ķermenis ir ļoti veikli staigāt. Jeļena ir pilsētniece, turklāt maskaviete. Tiesa, viņai ir pieredze aramdarbos Rodnoveras kopienā. Bet tomēr kustības nav tik vieglas un pazīstamas kā Zojai. Jā, un sisti pirksti uz aukstās zemes pretīgi čīkst.
  Tomēr jaunas sievietes, zēni un meitenes ir basām kājām, pat ja naktī bija sals un jūs riskējat gandrīz atdzist. Tikai vecāka gadagājuma sievietes un vecas sievietes lūksnes kurpēs. Vīriešu redzeslokā nav, un vecākais pāri visam ir virpuļojošs, sarkanīgs pusaudzis, kurš izskatās ne vecāks par piecpadsmit, ļoti sakārtotās biksēs, bet ar ļoti izteiksmīgu izskatu un vīrišķīgu zodu. Šis mazulis ar komjaunatnes nozīmīti ir vecākais starp zēniem un dod pavēles visiem.
  To, ka viņiem pievienojās divas skaistules, jaunais komandieris nekādi nekomentēja. Tas ir tā, protams. Volgas reģiona klimats ir maigs un sēja rit pilnā sparā, šeit papildu roku pāris nesāpēs.
  Elenai drīz vien sāpēja mugura, un viņa lūdza arklu. Tāpēc diezgan spēcīgam meitenes ķermenim ir vieglāk, bet jums vienkārši ir maigi jāiedzer papēži irdenajā zemē, lai pirksti tik ļoti nesāpētu. Bet, no otras puses, spiediens uz krūtīm notiek citā slīpumā, un mugura, kas nav noslogota, nejūt sāpes.
  Te meitene domāja, bet cik viņai īsti gadu? Jau pāri simtam! Smieklīgi! Viņa ir viena no vecākajām sievietēm mūsdienu Krievijā un tajā pašā laikā spēka pilna un veselīga. Bet pēc burvju spēju atņemšanas viņi varētu kļūt par tādiem ķēmiem!
  No šīs domas Elēnas āda ir staigājoša ...
  Visi strādāja ar entuziasmu un bez pusdienu pārtraukuma. Vai tikai tad, kad kļuva pavisam tumšs, viņi piegāja pie ugunskura, lai veldzētos. Netālu no Volgas upes un katlā bija zivs. Bet maize ir īsa, un kaut kā ne visai tīra, ar piemaisījumiem. Vairāk sīpolu garšas.
  Ēdiens ir vienkāršs, un ne pārāk daudz, izsalkušiem vēderiem tas šķiet kā delikatese. Sievietes mežsargiem gadiem ilgi nav bijis tik noguruma. Nē, galu galā būt vīrietim bez lielvarām ir ļoti sāpīgi. Un tu nogursti kā ... ēzelis!
  Bet labi, ka organismi jauni un veseli. Meitenes aizmiga kopā ar citām sievietēm šķūnī pašas. Viens no zēniem atbalstīja galvu uz Zoē augstajām krūtīm. Meitene mežsargs noglāstīja savus gaišmatainos viesuļus... Un sajuta spēcīgu melanholiju. Viņi saņēma visu no dzīves un no saviem patroniem dieviem-demiurgiem: mūžīgo jaunību, varu, iespēju iegūt bagātību, varu, godu un cieņu, bet ... Lai ieņemtu bērnu, viņiem ir jāguļ ar vīrieti-vīriešu, kas viņiem līdzvērtīgs. . Un to nav viegli atrast.
  Un, ja ir tādi puiši, tad viņi jau ir citā līmenī un citā visumā. Jeļena atcerējās dziesmu par Gagarinu un no tās vēlējās vēl vairāk;
  Zini, kāds viņš bija...
  Visa pasaule nesa viņu rokās!
  KARAĻA BRĀĻA APŅĒMĪBA Glābt IMPIĒRU
  Cara Nikolaja II brālis Mihaels, atšķirībā no patiesā stāsta, rīkojās izlēmīgi. Imperatoriskā gvarde atklāja uguni uz nemierniekiem, kuri mēģināja iebrukt Ziemas pilī. Tad kazaki, pret kuriem suverēns izturējās laipni, un dižciltīgie pulki ienāca kaujā.
  Vairāki simti nemiernieku tika nogalināti, bet citi aizbēga. Policija aktīvi sagrāba nemierniekus un viņu vadoņus. Valsts domes pārstāvji, prinču ģimenes, tirgotāji un finanšu elites pārstāvji steidzās zvērēt uzticību caram Nikolajam un zvērēja lojalitāti. Kaujas laikā tika nogalināti vairāk nekā seši simti nemiernieku, bet pusotrs tūkstotis tika ievainoti. Sargi zaudēja divdesmit cilvēkus, kazaki vēl piecdesmit.
  Nopietna sadursme, bet autokrātija izturēja. Sazvērniekiem augšgalā nebija vienota viedokļa, neviena vadītāja. Un vispār daudzi no viņiem uzskatīja, ka kara laikā nav iespējams mainīt valdības formu.
  Ar caru Nikolaju II ir daudz neapmierināto, taču grūti piedāvāt alternatīvu impēriskajam režīmam. Vēl jo vairāk bagātie nopietni baidās, ka republikas valdības forma izrādīsies pārāk vāja un vaļīga, lai pasargātu kapitālistus no izsalkušā un dumpīgā proletariāta, bet zemes īpašniekus no zemniekiem.
  Un pati par sevi nopietnu revolūciju tauta nesarīkos. Boļševiki joprojām ir pārāk vāji un maz, sociālisti-revolucionāri lielākoties uzskata, ka revolūcija ir laba, bet labāk vispirms uzvarēt pasaules karā.
  Īsāk sakot, notika dumpis un viss iznāca! Atkārtojās zināma asiņainas augšāmcelšanās līdzība... Un klusums!
  Nikolajs II piešķīra brāli par izlēmību ar pirmās pakāpes Georga ordeni un paaugstināja viņu līdz virspavēlnieka dienesta pakāpei, ieceļot Mihailu par Rietumu frontes komandieri. Un dienvidu un rumāņu fronte bija pakļauta Brusilovam.
  Krievijas armijas skaits pieauga līdz gandrīz desmit miljoniem cilvēku, un tās uzturēšana bija smags slogs impērijai. Vajadzēja nākt.
  Tiklīdz ceļi izžuva, cara armija sita Galisijā. Skaitliskais pārsvars bija Krievijas karaspēka pusē. Austriešu morāle pasliktinājās, un pulki, kas sastāvēja no slāviem, masveidā dezertēja vai padevās. Nebija pietiekami daudz vācu vienību, lai savaldītu ienaidnieku.
  Turklāt ASV aprīlī iesaistījās karā pret centrālajām lielvalstīm. Un līdz ar to konflikta iznākums jau bija iepriekš zināms. Vācieši mēģināja palielināt savus spēkus Rietumos, lai sakautu sabiedrotos, un nespēja sniegt būtisku palīdzību Austrijai-Ungārijai.
  Krievijas karaspēks ieņēma Ļvovu un vairākas pilsētas Galīcijā. Izveidojās pat vairāki nelieli katli. Austriešu, raibā, salauztā fronte sabruka pārāk ātri, tā ka vāciešiem nācās virzīties uz rietumiem uz nedzirdīgo aizsardzību un mest karaspēku izveidojušos spraugās.
  Attīstoties panākumiem, krievs tuvojās Pšemislai un pat aplenca pilsētu. Taču apgādes problēmas un kaujā gatavāku vācu vienību ieviešana kaujā palēnināja virzību uz priekšu. No otras puses, uzbrukumā devās Rumānijas fronte, bet pēc kāda laika - Rietumu fronte. Pēdējais saskārās ar grūtu uzdevumu: izlauzties cauri spēcīgajai, dziļi ešelonētajai vācu aizsardzībai.
  Cara brālis Mihails to neuzskatīja par apkaunojošu, viņš mācījās no Brusilova un izmantoja līdzīgu taktiku. Viņš sāka gatavot ofensīvu divpadsmit dažādās vietās uzreiz, lai vācieši nevarētu noteikt galvenā uzbrukuma virzienu. Turklāt viņi naktī aktīvi izmantoja dūmu aizkaru un ofensīvu.
  Krievijas karaspēks dienvidos atbrīvoja Bukaresti, un uzbrukums centrā beidzās ar izrāvieniem uz dienvidiem no Viļņas.
  Vāciešiem atkal bija jāpastiprina dienvidu flangs. Ielenkšanas draudos vācu karaspēks bloķēja Rīgu. Šādos apstākļos ķeizars pieņēma smagu lēmumu pamest Baltijas valstis un izvest karaspēku uz Prūsijas aizsardzības līniju.
  Tas neizdevās, sabiedroto un Turcijas lietas. Krievi un briti virzījās uz priekšu Mazāzijā, franči sagrāva Sīrijā un Palestīnā. Osmaņi novājinājās, un viņu krišana nebija tālu. Turklāt bulgāri mainījās. Saprotot, ka prūši jau ir zaudējuši karu un krievu karaspēks, atbrīvojis lielāko daļu Rumānijas, sasniedza robežu, slāvu karalis pieteica karu Austrijai, Turcijai un Vācijai.
  Protams, tas vāciešiem pielika galvassāpes. Viņi vairs nevarēja noturēt frontes līniju austrumos un bija spiesti atkāpties uz Vislu. Gaidot, ka dabiska ūdens barjera aizkavēs Krievijas karaspēku.
  Sabiedrotais rietumos guva tikai daļējus panākumus, lai gan tanki jau tika aktīvāk izmantoti. Bet, kamēr Vācija turēja fronti, lai gan tā bija spiesta nedaudz atkāpties. Dienvidu posms prasīja daudz pūļu.
  Nu, rudenī un ziemā cariskā Krievija pārcēla cīņu smagumu uz Osmaņu impēriju.
  Uzbrukums Konstantinopolei gan no sauszemes, gan no jūras beidzās ar krievu ieroču triumfu. Turcija krita, un līdz ar to Krievija saņēma lielas teritorijas, Cargradu un jūras šaurumus ar piekļuvi Vidusjūrai.
  Tiesa, 1917. gadā karus izbeigt neizdevās, taču uzvaras elpu jau juta visi, daudz lielākā mērā nekā 1916. gadā.
  Ziema Krievijā pagāja ar nelieliem streikiem un protestiem, taču nopietnu sadursmju nebija, neskatoties uz militārajām grūtībām. Ja vien rublis nav par daudz samazinājies, bet par badu runāt ir pāragri.
  Tomēr ir pienācis laiks izbeigt karu, un visi to saprata. Brusilovs, kurš tika paaugstināts par feldmaršalu, ierosināja dot galveno triecienu dienvidos, kur ienaidnieks ir vājāks, un pēc tam pagriezties uz ziemeļiem.
  Vāciešiem jau bija pirmie tanki. Taču to skaits ir pārāk mazs, lai būtiski ietekmētu kara gaitu. Krievijai ir arī savi transportlīdzekļi, jo īpaši Mendeļejeva tanki. Bet atkal cara laikmeta rūpniecība joprojām nevar uzsākt sērijveida ražošanu.
  Bet tanku masveida ražošanu iedibināja briti, amerikāņi un franči. Tas nozīmē, ka ir parādījies jauns, spēcīgs aizsardzības izlaušanas līdzeklis, kuram vajadzētu izlauzties cauri vācu pozīcijām.
  Sabiedrotie arī vēlas pēc iespējas ātrāk izbeigt postošo karu. Un no marta beigām no viņu puses sākās mēģinājumi padziļināti izlauzties cauri vācu aizsardzībai.
  Krievu karaspēka ofensīva sākās, tiklīdz dienvidos izžuva ceļi. Krievijas karaspēks pēc iepriekšējām uzvarām palielinājās, un austrieši tik tikko noturējās. Budapešta izrādījās ielenkta jau maija sākumā. Tad kustība tika iezīmēta Vīnes virzienā un apejot Vislas upi.
  Arī itāļi devās uzbrukumā. Pat Japāna nosūtīja uz Eiropu ekspedīcijas spēkus. Vācieši spiedās no visām pusēm.
  Kad Krievijas karaspēks jau bija pietuvojies Vīnei, Austrija-Ungārija kapitulēja. Beidzot kritis Vācijas pēdējais sabiedrotais. Rietumos, izmantojot triecienu taktiku dažādām frontes daļām, sabiedrotie lēnām, bet pārliecinoši virzījās uz priekšu. Un krievu karaspēks devās no dienvidiem uz Vācijas frontes aizmuguri, kas klāja Vislu.
  Šādos apstākļos kanclers Vilhelms, apzinoties Vācijas pilnīgu, bezcerīgo situāciju, 1918. gada 22. jūnijā paziņoja par visas karadarbības pārtraukšanu. Patiesībā vācieši kapitulēja.
  Austrija-Ungārija beidza pastāvēt. Krievija saņēma Galisiju, Krakovas apgabalu, Bukovincu, Slovēnijas austrumu daļu un Ungāriju. Rumānija Transilvānija. No Austrijas-Ungārijas bija tikai neliela Austrija un stipri ierobežota Ungārija. Čehoslovākija radās Krievijas aizgādībā.
  Cara impērija saņēma no Vācijas Klaipēdu, Poznaņu un pieeju jūrām, nogriežot Austrumprūsiju no pašas metropoles caur Dancigu.
  Vācijai bija jāatdod Dānijai un iepriekš iekarotajai Francijai tālajā 19. gadsimtā. Viņai katru gadu tika piespriests maksāt milzīgas reparācijas, un militārais potenciāls tika ierobežots līdz simts tūkstošiem cilvēku.
  Un protams, kā jau reālajā vēsturē, demilitarizētā zona.
  Cariskā Krievija paplašināja savus īpašumus arī dienvidos. Osmaņu impērija, tāpat kā Austrijas valsts, beidza pastāvēt. Lielbritānija ieņēma Irāku, Franciju, Sīriju un kopā ar britiem Palestīnu. Krievija ieguva Armēniju, Mazāziju un Konstantinopoli.
  Arī Tuvie Austrumi un Irāna tika sadalīti ietekmes sfērās. Tādējādi cariskā Krievija panāca ievērojamus materiālu ieguvumus.
  Bet karš maksāja vairāk nekā divarpus miljonu karavīru dzīvības, neskaitot mirušos civiliedzīvotājus, milzīgus izdevumus. Finanses sabruka, un valsts iekļuva parādos.
  Tiesa, sabiedrotie piekāpīgi piekrita norakstīt kredītu procentus, taču parāds tomēr izrādījās diezgan liels - aptuveni desmit miljardi zelta rubļu.
  Taču bija iespējams nacionalizēt uzņēmumus, kas iepriekš piederēja vāciešiem.
  Politiskā situācija cariskajā Krievijā stabilizējās, pieauga imperatora autoritāte.
  Nikolajs II to izmantoja, atceļot savu manifestu Valsts domē. Autokrātija atkal tika atjaunota, un likumdošanas vara pilnībā pārgāja caram.
  Tas izraisīja tikai kautrīgus protestus. Valsts bija pārāk nogurusi no kara un nevēlējās jaunus satricinājumus.
  Un ekonomika sāka strauju pēckara atveseļošanos! Vidēji izaugsme bija aptuveni deviņi procenti gadā un bija augstāka nekā ASV.
  Tika izveidotas jaunas progresīvas rūpniecības nozares, attīstījās mašīnbūve. Algas pieauga.
  Darba dienas ilgums ar karaļa likumu tika samazināts no 11,5 stundām līdz 10,5 stundām. Pirmssvētku dienās un pirms brīvdienām līdz pulksten 9. Tāpat darba diena tika samazināta līdz deviņām stundām, ja vismaz daļa no tās iekrita naktī.
  Pēc naudas maiņas tika atjaunots viss rubļa zelta atlikums. Līdz 1929. gadam strādnieka alga bija sasniegusi 50 rubļus mēnesī, bet degvīna cena bija 25 kapeikas par pudeli. Tas ir 200 pudeles mēnesī. Un, ja to ņem zelta ekvivalentā, tas ir tikpat daudz kā 37 grami tīra zelta.
  Valsts ierindojās otrajā vietā, rūpnieciskās ražošanas ziņā atpaliekot tikai no ASV. Impērijas izredzes izskatījās ļoti rožainas, bet .... uzbruka depresija, liela depresija.
  Sabrukums piemeklēja visu pasauli un arī Krieviju. Patiesība visvairāk atmeta Vāciju un ASV. Taču arī cariskā Krievija bija pārāk atkarīga no ārējiem aizņēmumiem un tāpēc nevarēja izvairīties no satricinājumiem un recesijas.
  Boļševiku partija divdesmitajos gados bija krīzē. Ļeņins faktiski attālinājās no praktiskās, revolucionārās cīņas, iedziļinoties teorijā un rakstot fantastiskus darbus.
  Vladimirs Iļjičs satikās Lielbritānijā un Herbertu Velsu, sajuta sevī zinātniskās fantastikas garšu. Jo īpaši no Vladimira Iļjiča pildspalvas iznāca liels, futūristisks romāns: "Komunisms - laimes ceļš"! Un virkne citu darbu. Ļeņins jau labi pelnīja ar fantastiskiem darbiem.
  Boļševiki sadalījās trockistos un staļinos. Staļins nolēma atgriezties pie Tautas gribai raksturīgās individuālā terora taktikas. Trockis ieņēma mērenāku pozīciju.
  Sociālie revolucionāri joprojām ir aktīvi, lai gan divdesmitajos gados nav notikušas lielas politiskas slepkavības. Republikāņu un kadetu pozīcijas pakāpeniski nostiprinājās. Patiešām, absolūtā monarhija visiem šķita novecojusi relikvija. Tātad atkal sākās nemieri, streiki, demonstrācijas, un karaliskais tronis satricinājās.
  Daudz ko varēja atcerēties monarhs ...
  Nikolaja II valdība atrada izeju ... karā! Turklāt ģenerāļi vēlējās atriebties par Japānas sakāvi. Un tas ir saprotami...
  Pēc Pirmā pasaules kara cariskā Krievija rīkoja vairākas nelielas militāras kampaņas. Tuvajos Austrumos, kur viņi un viņu sabiedrotie ir pabeiguši arābu pasauli. Afganistānā .... Tur karš notika kopā ar Lielbritāniju. Krievija pārņēma Afganistānas ziemeļu reģionus, kurus apdzīvo galvenokārt uzbeki un tadžiki, kā arī Heratu. Briti pēc brutāliem kariem tomēr pakļāva dienvidus. Pašpārvalde palika Afganistānas centrā.
  Irāna joprojām saglabāja suverenitātes šķietamību, taču arī tās sadalīšana nebija tālu.
  Taču galvenā interešu sadursme krita uz Japānu. Turklāt 1931. gadā japāņi Mandžūrijā izveidoja marionešu valdību un uzsāka ofensīvu Ķīnā.
  Tas bija iemesls jaunam karam.
  Līdz tam laikam Krievijas armijai bija izdevies atjaunināt savu tanku floti un izveidot ļoti spēcīgu aviāciju. Gaisā Japāna bija manāmi zemāka, un Krievijas sauszemes armija ir daudz lielāka un, iespējams, kaujas gatavība.
  Klusā okeāna floti komandēja leģendārais admirālis Kolčaks. Sv. Andreja Pirmizsauktā ordeņa komandieris Brusilovs jau bija miris, bet viņa spējīgie skolēni palika.
  Jau no paša sākuma karš Japānai bija neveiksmīgs. Krievu ģenerāļi: Deņikins, Vrangels, Kaleidins cara brāļa Mihaila Romanova vispārējā vadībā - darbojās enerģiski un prasmīgi. Ietekmēja Pirmā pasaules kara pieredze, tika ņemtas vērā kļūdas 1904.-1905.gada konfliktā.
  Diezgan labi izrādījās arī Prohorova vieglie tanki, kas manevru karā ir vienkārši neaizvietojami. Katrā ziņā tā jau bija cita krievu armija, un pavisam cits karš.
  Tomēr pat pirmajā kaujā ar samurajiem, ja Kuropatkina vietā būtu talantīgāks un izlēmīgāks komandieris, kara iznākums, protams, būtu pavisam cits.
  Jebkurā gadījumā pēc diviem mēnešiem Portartūru aplenca krievu karaspēks, un japāņi tika piekauti. Pēc diviem mēnešiem visa Koreja tika atbrīvota, un citadeles pilsētu pārņēma vētra.
  Arī jūrā kaujas ritēja pilnā sparā ar mainīgām sekmēm. Līdz tuvojās eskadras no Baltijas un Melnās jūras. Uzlecošās saules zeme tika pilnībā sakauta, un viņi pat izsēdināja karaspēku Hokaido. Japāna bija spiesta parakstīt sev pazemojošu mieru. Atdodiet Mandžūriju, Portartūru, dažus vāciešiem iekarotos īpašumus, Sahalīnas dienvidus un Kurilu grēdu. Un tajā pašā laikā izmaksāt atlīdzību, kārtīgu summu - miljardu zelta rubļu.
  Uzvara uz laiku nostiprināja autokrātijas pozīcijas, un pēc tam Lielā depresija padevās straujai ekonomikas augšupejai.
  Vācijā, tāpat kā reālajā vēsturē, pie varas nāca Hitlers, taču viņam neļāva pārāk daudz klīst. Konkrēti, mēģinājums atjaunot vispārējo iesaukšanu saskārās ar sīvu Krievijas un Francijas pretestību. Kaut arī nelielas piekāpšanās militārā potenciāla ziņā ir pieļautas. Armijas lielumu ļāva palielināt no simts tūkstošiem līdz divsimt piecdesmit. Turklāt Hitlers atdeva Vācijai kontroli pār demilitarizēto zonu.
  Un cariskajai Krievijai brieda dinastiskās problēmas. Miris troņmantnieks Carevičs Aleksejs... Cara brālim Mihailam Romanovam tika atņemtas mantojuma tiesības. Un īstais mantinieks bija Kirils Vladimirovičs Romanovs. Bet šis tips ir iegrimis dzērumā un izvirtībā. Pilnīgi degradēts...
  Kurš tad būs cara Nikolaja II vietā? Cara brālis Mihaels pēc uzvaras pār Japānu saņēma ģenerāļa pakāpi un bija ļoti populārs. Viņš kļuva par pirmo karaliskās ģimenes locekli imperatoriskās Krievijas vēsturē, kas saņēmis tik augstu pakāpi. Un daudzi vēlējās viņu redzēt karaļa tronī.
  Tiesa, pats Nikolajs II - nedzērājs, bez kaitīgiem ieradumiem, regulāri vingrojis, vēl bija gana spēcīgs un šķita, ka viņa valdīšana būs visilgākā Krievijas vēsturē. Bet Staļins iecerēja grandiozāko slepkavības mēģinājumu kopš Aleksandra II laikiem. Lai gan šķita, kāda jēga?
  Jebkurā gadījumā 1937. gads izrādījās draudīgs. Tika nogalināts cars Nikolajs II, un kopā ar viņu gāja bojā arī divi ministri, kā arī trīs desmiti galminieku, sabruka daļa Ziemas pils.
  Teroristi izmantoja kanalizācijas sistēmu ieguvei un iestādīja vairāk nekā tonnu aminolona.
  Tādējādi vēstures gaitā iejaucās agresīva iespēja. Tā beidzās cara Nikolaja II valdīšana. Monarhs, kurš nekļuva par iesauku, izcilu vai briesmīgu. Tie, kas imperatoru nemīlēja, sauca viņu par asiņainu, jo viņa valstībā tika izliets daudz asiņu. Kas izturējās ar cieņu - Iekarotājs. Tātad zem viņa zemju skaits Krievijā pieauga. Ķīnā pat bija liela province: Želtorosija.
  Un visa valstība ilga 43 gadus. Tikai garāki noteikumi, un nomināli Ivans Bargais. Taču, ņemot vērā to, ka viņš tronī ieņēma trīs gadus, faktiskais pilnvaru termiņš bija īsāks.
  Un likumīgais mantinieks Kirils Vladimirovičs Romanovs tomēr uzkāpa tronī. Viņš valdīja īsu laiku - apmēram gadu, taču spēja kaut nedaudz ietekmēt vēstures gaitu. Jo īpaši viņš ļāva Ādolfam Hitleram īstenot Austrijas anšlusu. Esot atsaucoties uz tautu pašnoteikšanās tiesībām un, viņi saka, būs lielāka kārtība. Piekrita Austrijas un Musolīni anšlusam.
  Tādējādi Vācija paplašinājās un tās iedzīvotāju skaits pārsniedza astoņdesmit miljonus. Nemaz nerunājot par to, ka Hitlers veicināja auglību. Ādolfa Besnovati laikā tas pieauga pusotru reizi.
  Spānijā izcēlās pilsoņu karš, kas beidzās daudz ātrāk, jo nebija Padomju Savienības, kas sniedza palīdzību kreisajai koalīcijai Madridē.
  Bet Franko kļuva par fīrera sabiedroto. Un jaunais cars Vladimirs Trešais stājās pretī Lielbritānijai.
  Situācija patiešām ir mulsinoša. Mīkla pilns ar Otro pasaules karu. Un jauna konfrontācijas kārta. Irāna nav sašķelta, un šī faktiski ir pēdējā islāma valsts, formāli neatkarīga. Un Krievijai ir viedoklis par to, un Lielbritānijai. Tuvajos Austrumos lietas ir ļoti sarežģītas. Krievijas, Francijas, Lielbritānijas teritorijas ir jauktas un nav viegli pārvaldāmas.
  Anglija ekonomiski arvien vairāk atpaliek gan no Krievijas, gan no Vācijas, kas iegūst varu. Un lielākās kolonijas joprojām ir britu. Bet lauvas vainaga spēks vājinās, Kanāda ir gandrīz neatkarīga. Dienvidāfrika ir arī dominija, tāpat kā Austrālija. Indijā britu pozīcijas vājinās. Protams, ir vēlme pagrūst lauvu.
  Hitlers cenšas spēlēt divās frontēs. Vai arī piesaistiet Francijas, Lielbritānijas, Itālijas un Japānas atbalstu. Lai visi kopā sakrauj carisko Krieviju un sadala tās milzīgos īpašumus.
  Vai arī meklēt teritoriālos ieguvumus Rietumos, bet jau aliansē ar Krieviju.
  Hitlers ir zemisks un bezprincipiāls cilvēks, un vispār viņam ir vienalga, ar ko slēgt koalīciju, ja vien tas viņam ir izdevīgi.
  Arī jaunais jaunais cars Vladimirs sapņo par ieiešanu vēsturē kā liels iekarotājs un vēlas atņemt kolonijas no Lielbritānijas un Francijas. Patiesībā no vāciešiem vairs nav ko ņemt. Tātad koalīcija ar Vāciju ir diezgan loģiska.
  Itālija ir sagrābusi Etiopiju un vēlas arī jaunus varoņdarbus. Musolīni ir ārkārtīgi ambiciozs. Viņam ir vienalga, kur viņš dodas uz austrumiem vai rietumiem. Bet Francijā nav lielas tautas vēlmes cīnīties. Tur valda pacifisms, un tiek ievēlēta valdība. Tāpēc nav nepieciešams iegūt tik spēcīgu sabiedroto. Un cariskā Krievija ar savu tradicionāli augsto dzimstību un pastāvīgi sarūkošo mirstību ir ļoti spēcīgs pretinieks. Cariskās Krievijas iedzīvotāju skaits pieaug par aptuveni trim procentiem gadā. Bērnu mirstība ir samazinājusies, bet līdz šim daudzbērnu ģimeņu mode nav gājusi garām, un pat strādnieku ģimenes ir ražīgas. Ņemot vērā teritoriālās ieguves, tostarp blīvi apdzīvotajā Ķīnā un mazapdzīvotajā Mongolijā, kā arī Eiropā un Turcijā, cariskās Krievijas iedzīvotāju skaits 1940. gadā pārsniedza 400 miljonus salīdzinājumā ar 1913. gadu, kad tas bija 180 miljoni. Un šī ir kontinentāla vara... Lielbritānijai un Francijai pašās mātes valstīs ir mazāk par 50 miljoniem, plus vēl kolonijas. Bet koloniālajam karaspēkam ir vāja morāle un maz kaujas spēju. Tātad Rietumu sauszemes spēki ir daudz vājāki.
  Fīrers izvēlas aliansi ar Krieviju pret Rietumiem.
  1939. gadā Čehoslovākija tika sadalīta. Vācija iekļāva arī Sudetu zemi. Vācieši nostiprināja armiju, veidoja tanku kolonnas. Arī cariskā Krievija nestāvēja uz vietas, tai bija pieci miljoni miera laika armijas un pieci simti personāla divīzijas.
  Cariskajā Krievijā jau sen tiek ražoti smagie tanki un stratēģiskā aviācija, tostarp lidmašīnas ar astoņiem dzinējiem. Francijai ir tikai apmēram trīsdesmit smago tanku, un tie ir novecojuši. Lielbritānijā nav smago mašīnu. Nu arī Vācija, neviena nav smagāka par divdesmit tonnām. ASV ir nedaudz vairāk par četriem simtiem tanku.
  Hitlers nolēma, ka nav vērts vilkt un 1940. gada 15. maijā iesita. Tiklīdz laika apstākļi ir labvēlīgi un viss ir gatavs. Vai vairāk vai mazāk izdarīts.
  Cariskā Krievija uzsāka ofensīvu pret Indiju un citiem koloniālajiem īpašumiem. Krievijas armijas trieciens krita uz slikti aizsargātām pozīcijām. Karaspēka, kas sastāv no pašiem etniskajiem britiem un francūžiem, ir salīdzinoši maz, un koloniālās vienības nav pārāk gatavas mirt par tām svešu ideju vai impēriju. Patiesībā, kas viņiem ir briti? Ekspluatatori, paverdzinātāji, laupītāji vai neticīgie. Diez vai krievi ir daudz sliktāki par viņiem, lai nomirtu Lauvas vai Gaiļa impērijas dēļ.
  Tātad cara karaspēks virzās uz priekšu, pārvarot gauso, fokusa pretestību. Bet vācieši pusotra mēneša laikā spēja sakaut franču, britu, beļģu un holandiešu karaspēku.
  Tādējādi Čērčils zaudēja savu galveno sabiedroto atbalstu. Cerības, ka ASV iesaistīsies karā, nepiepildījās. Rūzvelts parasti neizcēlās ar Stenkas Razina izlēmību. Un tad tādi spēki dotos pret Ameriku.
  Krievu karaspēks gājienos virzījās pāri Āfrikai un Āzijai, vairāk problēmu radīja reljefs un izstieptie sakari nekā ienaidnieka karaspēks. Ietekmēja arī ceļu trūkums, īpaši Āfrikā. Bet nepretenciozais krievu karavīrs varonīgi un stoiski pārvar visas grūtības.
  Vācieši var tikai ar grūtībām pārvest karaspēku uz Āfriku. Virzību uz Gibraltāru aizkavēja Franko spītīgā pretestība. Un viņiem bija jāpārvieto spēki pa jūru. Krievi izlauzās uz Āfriku, caur Ēģipti, un viņiem ir daudz vieglāk. Itālija arī satver visu, ko tā var satvert, un šajā jautājumā Musolīni ir boa konstriktors.
  Nosēšanās pašā metropolē 1940. gadā nenotika. Gaisa kaujā, galvenokārt Krievijas pasivitātes dēļ, Lielbritānija izturēja. Taču jāsaka, ka gudrais cars Vladimirs Kirillovičs negribēja, lai Lielbritānija kapitulē pirms laika, bet gan racionāli grasījās ieņemt visas viņas Āzijas un Āfrikas kolonijas.
  Kurp dodas Lielbritānija? Galu galā viņai nav rezervju, bez kolonijām un izejvielām - kritums ir laika jautājums.
  1941. gada ziemā un martā Krievijas karaspēks beidzot sasniedza Dienvidāfriku un sakāva pēdējo Āfrikas dominiju. Arī britu mēģinājums izsēsties Madagaskarā cieta neveiksmi, un 1941. gada maijā tika veikta amfībijas nosēšanās ar sekojošu uzvaru.
  Japāna darbojās karā Krievijas pusē, un tai izdevās kaut ko sagrābt Klusajā okeānā. 1941. gada vasara bija liela gaisa uzbrukuma periods Lielbritānijas mātes valstij.
  Krievu un vācu lidmašīnas gludināja Londonu un citas Lielbritānijas impērijas pilsētas. Un 8. novembrī, Minhenes puča gadadienas dienā, beidzot notika desants.
  Cīņas ilga sešpadsmit dienas un beidzās ar Krievijas un Vācijas karaspēka uzvaru.
  Tas faktiski beidza Otro pasaules karu. Tas izrādījās mazāk asiņains un garš nekā reālajā vēsturē. Un ļoti manāmi nostiprināja un paplašināja krievu īpašumus. Īpaši Āfrikā un Āzijā.
  Sekoja samērā mierīgs periods. Krievija un Vācija sagremoja savus teritoriālos ieguvumus. Trešais reihs savā sastāvā iekļāva: Beļģiju, Holandi, gandrīz pusi Francijas, kā arī Maroku, daļu no Alžīrijas un centrālajiem īpašumiem. Tiesa, Franko pozīcijas un zināmas Hitlera neizlēmības dēļ vāciešiem nebija laika virzīties uz Francijas ekvatoriālo īpašumu, un viņi devās uz Krievijas karaspēku.
  Neskatoties uz to, Vācija joprojām saņēma labu gabalu Āfrikas zemes, platības ziņā pārsniedzot savu teritoriju. Trešā Reiha zemes platība, ņemot vērā Eiropas iegādi, ir vairāk nekā trīskāršojusies. Un, ja mēs skaitām no robežām kopš 1937. gada, ņemot vērā Austriju, Sudetu zemi un Čehiju protektorāta priekšā, tad četras reizes.
  Tātad vāciešiem kopumā pietika, ko sagremot, apgūt un asimilēt. Krievija vēl jo vairāk paplašināja savus koloniālos īpašumus un diez vai varēja to visu kontrolēt.
  Un Itālija ieguva daudz: piemēram, lielāko daļu Sudānas, Somālijas, Ugandas un dažus citus ieguvumus, jo īpaši Tunisiju.
  Līdz ar to pasaules pārdale pagaidām ir pabeigta. Bet, kā saka, ar laiku ambīcijas sāk izpausties.
  ASV nav sākušas nopietni strādāt pie kodolprojekta. Arī fašistiskajā Vācijā un Krievijā attieksme izrādījās forša. Japāna vēl nav pietiekami attīstīta, lai to vilktu, un Lielbritānija un Francija ir kļuvušas par Trešā reiha un Krievijas vasaļvalstīm.
  Tātad izrādījās, ka kodolieroču parādīšanās kādu laiku aizkavējās.
  Taču progress, protams, ir nepielūdzams. Fiziķi strādā, teorija attīstās, kā arī laboratorijas eksperimenti. Bet kodolprojektam ir vajadzīga valsts griba. Cariskajai Krievijai rūpes pāri galvai un komunikācijas izmaksas ar savas teritorijas paplašināšanu. Un Hitleram nez kāpēc bija ļaunums pret šādām kodolprogrammas idejām un viņš uzskatīja, ka atomprojekts tikai par velti absorbēs milzīgas naudas summas.
  Turklāt Krievijas sauszemes armijas un aviācija bija spēcīgākās un daudzskaitlīgākās pasaulē, un arī flote, īpaši no ekonomiskās izaugsmes, pieauga.
  Cara ģenerāļi un maršali deva priekšroku tanku celtniecībai, lidmašīnu, lidmašīnu pārvadātāju un kaujas kuģu būvēšanai. Un kāpēc viņiem vajag kaut kādas pasakas - par kodolbumbām? Tas ir, gan vāciešiem, gan krieviem šī problēma bija vienaldzīga.
  Turklāt izejvielu resursu bija pietiekami daudz, lai tuvākajā laikā nekādā gadījumā neuztraukties par enerģijas nesējiem.
  Tātad, neskatoties uz visu Pentagona un Baltā nama vēsumu, iniciatīva neviļus pārgāja Amerikas Savienotajām Valstīm. Un jēga šeit ir ne tikai bailēs, ka krievi vai vācieši ies tālāk un nospiedīs Jauno pasauli, bet arī ekonomikā.
  Zaudējot iespēju saņemt naftu no Āzijas, Āfrikas, Tuvajiem Austrumiem, ASV joprojām atradās akas Teksasā, Floridā un sāka attīstīties Aļaskā.
  Bet ASV iedzīvotāju skaits pieauga. Krievijā imigrācija netraucēja, un iedzīvotāju skaits turpināja strauji pieaugt. Uz ASV īpaši labprāt ļāva izbraukt melnādainajiem un arābiem.
  Arī Amerikas ekonomika auga, kļuva arvien vairāk automašīnu.
  Un sākās kodoldegvielas un atomu reakcijas meklējumi, kas varētu nodrošināt kolosālu enerģiju.
  Ir pagājuši desmit gadi kopš Otrā pasaules kara beigām. Hitlera Vācijai bija jauns ierocis: disketes, kas spēj ne tikai lidot lielā ātrumā, bet arī praktiski palikt neievainojamas pret kājnieku ieročiem.
  Turklāt vāciešiem izdevās orbītā palaist mākslīgo pavadoni, un pats galvenais - 1951. gada jūnijā pirmo cilvēku kosmosā.
  Cariskā Krievija nedaudz kavējās un pilnībā progresēja tikai šī gada augustā. Fašistiskajā Itālijā tajā pašā gadā notika pārmaiņas. Miris Jūlija Cēzara titula pretendents Benedito Musolīni. Kopumā Itālijas diktators bija veiksmīgs valdībā. Ņemot vērā iekarojumus Āfrikā, tostarp Etiopijā, Itālijas kontrolētā teritorija viņa valdīšanas laikā pieauga gandrīz trīsarpus reizes. Turklāt Benedito Eiropā kopā ar Tulonu izdevās nocirst daļu Francijas.
  Bet viņi neļāva viņam doties uz Albāniju un Grieķiju - tās ir teritorijas, kas iekļautas Krievijas impērijas ietekmes sfērā.
  Benedito, protams, varētu saukt par diženu un iekarotāju, lai gan Itālijas armija ar saviem varoņdarbiem pārāk nespīdēja. Bet viņa dēls un mantinieks uzskatīja sevi par ne sliktāku par tēvu.
  Un viņš paņēma 1951. gada rudeni un iebruka Albānijā un Grieķijā... Nav brīnums, ka saka, ka visi lielie kari sākas pēkšņi.
  Vladimirs Trešais bija pat priecīgs par šo notikumu. Itālijas īpašumi Āfrikā ir lieli, pat plašāki nekā Vācijas īpašumi. Tātad, kāpēc gan tos nepaņemt, ja tam ir liels iemesls?
  Krievijas karaspēks sāka karadarbību 1951. gada 7. novembrī, uzbrūkot Etiopijai, Lībijai un Sudānai. Krievu vienības ir spēcīgākas, daudzskaitlīgākas un kaujas gatavākas nekā itāļu vienības.
  Tāpēc viņi sāka ātri sagraut makaronu armiju... Bet neviens negaidīja, ka Ādolfs Hitlers bez jebkāda brīdinājuma nostāsies Musolīni jaunākā pusē.
  Lai gan, ja paskatās uz šo, nekas vairāk kā negaidīts nebija.
  Vācija zaudēja Krievijai pirmo pasaules karu un zaudēja visvairāk teritorijas Krievijā. Un, ja vāciešiem izdevās ar atriebību atdot Rietumos pazaudēto, tad austrumos, godīgi sakot, viņi triviāli palika ar degunu.
  Tāpēc Hitlers patiešām paļāvās uz saviem jaunajiem ieročiem, īpaši disketēm un lidojošajiem šķīvīšiem. Turklāt fīrers uzskatīja, ka šoreiz būs vieglāk cīnīties ar Krieviju nekā Pirmajā pasaules karā, jo Vācija un Itālija vadīs uzņēmumu bez otrās frontes.
  Tika veikts arī aprēķins, ka arī Krievijas aizvainotā Japāna ieies karā Tālajos Austrumos un sasaistīs tur ienaidnieku. Varbūt Portugāle un Spānija pievienosies koalīcijai, tāpat kā Lielbritānija un Francija? Viņi ir daudz tuvāk Vācijai nekā Krievijai. Un dažas cerības tika liktas uz ASV!
  Turklāt Amerika uzbūvēja iespaidīgu floti, daudzus lidmašīnu bāzes kuģus un modernizēja savu tanku floti - lai gan kvantitātes un kvalitātes ziņā tā joprojām bija zemāka par Vecās pasaules armijas mašīnām.
  Sociālā sistēma cariskajā Krievijā palika autokrātiska un absolūta monarhija. Visas Krievijas caram un imperatoram bija pilna vara: izpildvara, likumdošanas un tiesu vara. Parlamenta nebija. Bija imperatora iecelto personu Valsts padome, bet tai bija tikai padomdevēja tiesības. Likumus izdeva pats karalis, kā arī dekrētus. Viņam bija arī tiesības izpildīt un apžēlot, lai gan, protams, bija arī tiesa. Zvērināto prāvas tika atceltas pēc Nikolaja II slepkavības, tā ka arī tiesu varu iecēla un atcēla cars vai imperatora ieceltas amatpersonas.
  Šai sistēmai bija gan savas priekšrocības, gan trūkumi. No vienas puses, imperators varēja ātri atrisināt to vai citu problēmu bez strīdiem un līgumiem, bet, no otras puses, pārmērīga varas koncentrācija vienās rokās nomāca iniciatīvu un deva lielas iespējas birokrātijai. Tā dzemdēja dažādus favorītus un favorītus. Vladimirs neizcēlās ar pārmērīgu liekulību un laulības uzticību. Lai gan sievietēm nebija lielas ietekmes uz viņa politiku.
  Tanku būves jomā cariskajai Krievijai bija daudz spēcīgu un smagu transportlīdzekļu. Tomēr militāro operāciju pieredze Āfrikā parādīja, ka tanka braukšanas veiktspēja ir ārkārtīgi svarīga. Rezultātā galvenā krievu tvertne nepārsniedza četrdesmit piecas tonnas. Tā kā tas radīja lielāku svaru, pat ar platām sliedēm, problēmas ar caurlaidību.
  Cars mīlēja smagos tankus, taču imperatora padomnieki tos atturēja no to laišanas masveida ražošanā. Bet sešdesmit tonnu smagais aparāts bija pieejams divos tūkstošos eksemplāru. Un masīvākā tvertne "Nikolajs" - 3, parasti tika izgatavota sešdesmit trīs tūkstošos.
  Un mašīna ir - svars ir četrdesmit piecas tonnas, un pistoles kalibrs ir 122 mm. Divsimt milimetru priekšējās bruņas, pakaļgals un sāni 120 milimetri, izkārtojums ir klasisks.
  Hitleram nopietni patika smagas mašīnas. Un es gribēju iegūt pārākumu pār Nikolaju sērijveida tankā. Vācu auto svars uzbriest līdz 75 tonnām, un tā jau bija robeža, jo lielu masu ir ārkārtīgi grūti pārvadāt pa dzelzceļa sliedēm.
  Vācu automašīna bija bruņota ar 128 mm ieročiem, frontālās bruņas bija 250 mm, sānu un pakaļgala bruņas 180 mm.Arī izkārtojums ir tuvs klasiskajam.
  Skaitliski vācu tanks bija trīs reizes zemāks par padomju tanku. Nemaz nerunājot par grūtībām izmantot pārāk smagas mašīnas.
  Tomēr Krievijas tehnika ir izkaisīta plašās teritorijās, un Eiropas frontes sektorā ir aptuveni vienāds transportlīdzekļu un kājnieku skaits. Lai gan kopumā krievu armija ir daudz lielāka nekā vācu. Un Krievijā ir milzīgs iedzīvotāju skaits: tajā ietilpst Indija, Ķīna, lielākā daļa Āfrikas, Tuvie Austrumi, Persija, Indoķīna un daudz kas cits.
  Protams, Hitlera lēmums uzbrukt cariskajai Krievijai, pat ņemot vērā, ka Japāna un Itālija un, iespējams, Francija un Lielbritānija ir viņa pusē, ir kolosāls piedzīvojums. Bet fīrers ir milzīgs piedzīvojumu meklētājs.
  Jāpiebilst, ka disketes, ar kurām Trešais Reihs lika tik lielas cerības, praksē nav īpaši efektīvas. Spēcīgas lamināras strūklas izveide izraisīja milzīgu degvielas patēriņu, un lidojošo šķīvju lidojuma laiks izrādījās salīdzinoši īss. Tātad viņi varēja rīkoties, pat ņemot vērā milzīgo ātrumu ne īpaši nozīmīgos attālumos. Turklāt laminārā strūkla pasargāja disku no kājnieku ieročiem, bet savukārt neļāva šaut no lidojoša šķīvīša.
  Tātad vācieši varēja nomest tikai radiovadāmas raķetes no diskiem un pēc tam šaurā leņķī vai arī izslēdzot lamināro strūklu, bet tajā laikā kļūstot neaizsargāti.
  Bet jebkurā gadījumā Hitlers nolēma uzbrukt Krievijai un iemeta savas kārtis spēlē. Turklāt fašists baidījās, ka Itālijas sakāves gadījumā viņi viņu pārņems. Viņš nevienam ar ūsām neuzticējās.
  Sākotnēji nacisti guva panākumus, pateicoties trieciena pārsteigumam un labākai karaspēka organizācijai. Bet laiks ofensīvai tika izvēlēts slikti. Sniga sniegs, un tvertnes saslīdēja. Frics varēja ieņemt daļu Polijas, tostarp Krakovu, taču iestrēga pie Varšavas.
  Krievijas kara mašīna griezās uz augšu ... Japāna, kā fīrers gaidīja, iestājās karā, taču tās flotei nebija pārākuma pār Krievijas Klusā okeāna floti, un cīņas bija aptuveni līdzvērtīgas. Un Japāna praktiski nenovērsa sauszemes spēkus no Rietumu operāciju teātra. Turklāt samuraji gaisā bija zemāki par krieviem gan skaita, gan kvalitātes ziņā. Un uzlecošās saules zeme spēja uzņemt tikai dažas nelielas salas.
  Piesardzīgie Franko un Salazars nesteidzās iesaistīties karā. Krievija ir ļoti spēcīgs ienaidnieks. Jāskatās un jāgaida. Reālajā vēsturē Franko aprobežojās ar fašistu brīvprātīgo zilās nodaļas nosūtīšanu Otrā pasaules kara laikā.
  Tagad spēku izvietojums izskatījās pilnīgi nevienlīdzīgs, it īpaši Āfrikā.
  Itālija ātri zaudēja savus īpašumus melnajā kontinentā.
  1952. gada pavasarī cara armija uzsāka ofensīvu Austrumprūsijā un spēja dziļi izlauzties cauri ienaidnieka aizsardzībai. Nacisti gandrīz nepameta cara armijas virzību Kēnigsbergā, bet, no otras puses, imperatora karaspēks sāka virzīties uz priekšu Sudetijā un Krakovā.
  Izrādījās, ka veiklākie krievu tanki bija diezgan spējīgi cīnīties ar smagu, bet mazāk veiklu ienaidnieku. Labi sevi parādīja arī ķīniešu divīzijas krievu ģenerāļu vadībā.
  Vācieši bija spiesti pamest Krakovu... Un tad ielenkšanas draudu dēļ viņi sāka atkāpties no Vislas uz Oderu.
  Nē, apsēstais fīrers negaidīja šādu kara gaitu. Bet viņš ir vainīgs. Turklāt franči un briti, sajutuši fašistu okupācijas smaku, nemaz necentās mirt par fīreru. Tāpēc papildināšana neizdevās, un vasaļvalstis gribēja triviāli sēdēt.
  Un sliktākās lietas bija vāciešiem frontē.
  Līdz ziemai vācieši bija zaudējuši visus savus īpašumus Āfrikā. Un pa ziemu, līdz pavasarim, tie pilnībā aizripoja atpakaļ uz Oderu. Krievijas karaspēks atbrīvoja Prāgu un Sudetu zemi , tuvojās Vīnei. Turklāt viņi sakāva Itāliju un okupēja Romu, Neapoli, Sicīliju. Tātad 1953. gada pavasaris nacistiem nesolīja neko labu. Tomēr 1953. gada 8. aprīlī Hitlers pēkšņi mirst. Vācijas jaunā vadība izmisīgi pieprasa mieru.
  Vladimirs Kirillovičs Romanovs dāsni piekrita. Bet vācieši par to dārgi maksāja. Jaunā robeža tagad gāja gar Oderu: Beļģija, Holande, Dānija saņēma suverenitāti, bet Krievijas impērijas vasaļa ietvaros. Francija atguva savus iepriekš zaudētos īpašumus, bet kļuva vēl atkarīgāka no Krievijas.
  Itālija un Vācija zaudēja visas savas kolonijas, kas tagad kļuva par karaļa kroņa īpašumu. Arī pati Itālija saņēma Krievijas vasaļa statusu, un Sicīlija un Sardīnija tieši kļuva par Vladimira Trešā impērijas daļu.
  Vācija arī zaudēja lielu daļu savas neatkarības un maksāja lielas reparācijas.
  Arī Japāna zaudēja visus savus īpašumus, izņemot savu teritoriju, un bija spiesta kļūt par vasaļvalsti. Un arī cars Vladimirs Kirillovičs Romanovs saņēma Japānas imperatora titulu.
  Protams, arī tā Austrālijas daļa, kas iepriekš piederēja Uzlecošās saules valstij, nonāca Krievijas kontrolē.
  1953. gada augustā ASV beidzot tika izmēģināta atombumba. Astoņus gadus vēlāk, bet kodoldžins bija ārā no pudeles. Jebkurā gadījumā progresu nevar apturēt. Un atombumbas parādīšanās ir neizbēgama. Ekstrēmākajā scenārijā kodolieroči varētu parādīties maksimāli divdesmit gadus vēlāk nekā patiesībā.
  Ar zināmu kavēšanos cara valdība sāka izstrādāt savu atbildi.
  Līdz šim ASV nevarēja izlemt karot ar tik spēcīgu impēriju. Turklāt no aiz okeāna nav tik vienkārši dabūt galvenos Krievijas rūpniecības un ekonomikas centrus.
  Un kodollādiņu izgatavošana prasīja gan laiku, gan naudu! ASV bija līdzekļi, bet laiks beidzās. Cariskā Krievija ar saviem resursiem un jaudīgo intelektuālo potenciālu ļoti ātri kompensēja plaisu šajā jomā. Un 1956. gadā atombumba parādījās arī Vladimirā III.
  Iedzīvotāju un resursu ziņā ievērojami zemāka par Krieviju, kapitālistiskā un demokrātiskā ASV pamazām zaudēja savus trumpjus.
  Vienīgais, ko viņi varēja darīt, bija izmantot kodolieročus kā atturēšanas līdzekli un mēģināt iedragāt carisko Krieviju no iekšpuses. Bet līdz šim viņi neko nav spējuši izdarīt.
  Vladimiram Kirillovičam nebija vīrieša pēcnācēja no viņa pirmās sievas , un viņš apprecējās atkārtoti. Un viņš atveidoja mantinieku, nosaucot viņu par Džordžu.
  Cariskā Krievija veica kosmosa paplašināšanu. 1959. gadā aptuveni gadu pirms amerikāņiem notika pilotēts lidojums uz Mēnesi. Pēc tam 1971. gadā uz Marsu. Alternatīvajā pasaulē tas ir kļuvis drošāks nekā patiesībā.
  1975. gadā uz Veneras nolaidās vīrietis. 1980. gadā uz Mercury. 1981. gadā uz viena no Jupitera pavadoņiem. Un 1992. gadā, tieši Vladimira Kirilloviča Romanova nāves gadā, Krievijas kosmonauts lepni uzkāpa uz Plutonu.
  Džordžs pirmais ieguva kroni astoņpadsmit gadu vecumā. Un vispār var teikt Vladimirs Trešais - Lielais savu 54 gadus ilgo valdīšanas laiku pavadīja ļoti veiksmīgi. Un tad turpinājās Romanovu dinastija.
  
  
  
  NIKOLAS OTRAIS, KRĀNĪGĀKAIS NO KARAĻIEM!
  Teiksim, cars Aleksandrs Trešais, gluži pretēji, nomira agrāk: 1987. gadā no slepkavības mēģinājuma, ko organizēja Ļeņina vecākais brālis Aleksandrs.
  Šķiet, ka tas būtu daudz sliktāk. Bet ne īsti. Nikolajs II agrāk kļuva par caru un agrāk apprecējās: ja kaut kas notiktu, viņš tronī sēdinās savu dēlu. Un viņa sieva jau ir citāda, un mantinieks ir vesels, un Rasputins noteikti nav. Un tā sākumā vispār, kā reālajā vēsturē: TRANSIB tiek būvēta, ekonomika kāpj - ekspansija uz Ķīnu. Tiesa, Baltijas jūrā kuģi tiek būvēti gadu iepriekš. Un nedaudz vairāk pacēluma, pateicoties Witte finanšu ģēnija agrākajam pieaugumam.
  Karš ar Japānu nesākās pārāk labi, taču Varjagam izdevās aizbēgt, un admirālis Makarovs nenomira. Stāsts ir nedaudz mainījies, un viss notiek nedaudz savādāk. Bet reālajā vēsturē un patiesībā Varjagam bija atlicis nedaudz aizbēgt, un admirāļa Makarova nāve kopumā bija nejauša un maz ticama.
  Krievijas flote admirāļa Makarova vadībā rīkojās diezgan prasmīgi un nogremdēja japāņu kuģus. Un tad, kad miera gūzmā tika uzspridzināti divi japāņu kaujas kuģi, Makarovs uzbruka samurajam un nogremdēja vēl piecpadsmit kuģus.
  Tas ir, viss noritēja labi. Un Japāna zaudēja pārākumu jūrā.
  Un uz sauszemes samuraji bija vājāki. Kuropatkins atvairīja visus japāņu mēģinājumus uzbrukt un nodarīja tiem smagus postījumus. Tomēr viņš nerīkojās pārāk izlēmīgi. Taču drīz vien no Baltijas jūras ieradās krievu kuģi, un beidzot Makarovs pārņēma visus ūdeņus savā kontrolē.
  Krievi pat sāka izkraut karaspēku Taivānā un pēc tam Kuriļu grēdā.
  Līdz brīdim, kad iejaucās Teodors Rūzvelts un piedāvāja starpniecību. Krievija ieguva Mandžūriju, Koreju, Mongoliju, Kuriļu ķēdi un Taivānu.
  Parādījās arī Želtorossija. Tādējādi tika izveidota jauna impērija.
  Tomēr, lai gan karalis nav ļoti nekaunīgs. 1914. gadā izcēlās Otrais pasaules karš. Krievija ir labāk sagatavota šim karam: ekonomika ir spēcīgāka, un teritorija un iedzīvotāju skaits ir lielāks, un doma netraucē. Turklāt nebija recesijas, ko izraisīja nemieri un tā sauktā revolūcija.
  Pirmais pasaules karš noritēja ar mainīgiem panākumiem. Kļūdas pieļāva krievu ģenerāļi un panākumi. Taču 1915. gadā vāciešiem izdevās gūt mazākus panākumus, tāpēc cara armija bija kuplāka un labāk apgādāta. Bet tomēr Krievija zaudēja pusi Polijas un Galīcijas. Bet vācieši nevarēja iekļūt Baltkrievijā un Baltijas valstīs - frontes līnija gāja gar Vislu.
  Un sešpadsmitajā gadā jau cara armija guva lielus panākumus pret Austriju un Turciju. Osmaņi tika gandrīz pilnībā uzvarēti. Tāpat kā austrieši, viņi ieņēma Pšemislu un Krakovu. Vācija kļuva stulba. Septiņpadsmitā gada pavasarī krievi ieņēma Stambulu. Cariskā Krievija guva ievērojamus panākumus arī vasaras ofensīvā pret Austriju un Vāciju. Un rudenī, kad cara karaspēks jau bija sasniedzis Oderu, Vācija kapitulēja. Sekoja Austrijas-Ungārijas un Turcijas sadalīšana. Krievija saņēma Mazāziju, Irākas ziemeļus, Stambulu. Galīcija, Bukovina, Čehoslovākijas un Ungārijas karaļvalstis un Krakova. Plus Danciga, Austrumprūsijas daļa, Klaipēdas apgabals. Tādējādi Krievija ir daudzkārt nostiprinājusies. Un Vācija arī maksāja milzīgas reparācijas.
  Cars Nikolajs II nesteidzās paņemt visu un visu. Bet krievi, briti un franči sadalīja Saūda Arābijas pussalu. Tad briti un krievi sadalīja gan Irānu, gan Afganistānu. Pabeidza pasaules pārdali.
  Līdz 1929. gadam visa pasaule bija uz augšu, līdz sākās Lielā depresija. 1931. gadā Japāna uzsāka karu pret Krieviju. Un viņa tika ātri sakauta un kopā ar visu Klusā okeāna īpašumu tika ieņemta. Un tad sekoja referendums un iekļaušana Krievijā.
  Izmantojot Lielās depresijas pārņemto Lielbritānijas, Francijas un ASV vājināšanos, cars Nikolajs II vadīja karus, lai sagrābtu Ķīnu. Un tas kļuva par viņa lielo iekarojumu.
  Lai kaut cik paātrinātu rusifikāciju, Nikolajs II pieņēma nepretenciozu lēmumu - viņš Krievijā oficiāli ieviesa poligāmiju - mainīja pareizticīgās baznīcas teoloģiju un dogmas. Tātad reforma tika pieņemta.
  Un ķēniņš paņēma savu otro sievu. Krievi tika mudināti precēties ar ārzemju sievietēm un dzemdēt daudz bērnu. Nācās rusificēt arī milzīgo Ķīnu. Un kāds ir labākais veids, kā to izdarīt? Precēties ar ķīniešiem!
  Hitlers nenāca pie varas Vācijā. Šajā stāstā viņam nepietika ar mazumiņu. Žēl, ka ekstrēmists. Galvenais kairinātājs bija fašists Musolīni, kurš sagrāba Etiopiju. Un sapnis kļūt par jauno Cēzaru un Trojas zirgu apvienojās vienā.
  1937. gada maijā starp Krieviju un Itāliju sākās karš. Kā izrādījās, Musolīni bija pašnāvniecisks. Krievu karaspēks divu mēnešu laikā ieņēma visu Itāliju, bet vēl trijos - visas varas kolonijas. Cariskajā Krievijā beidzot ietilpa arī Rumānija un Dienvidslāvija, nedaudz vēlāk arī Bulgārija. Pabeidzot teritoriju aneksiju. Nikolajs II nomira 1939. gada rudenī. Un viņa mantinieks, diezgan vesels Aleksejs II, kļuva par jauno karali.
  Šajā gadījumā Nikolajs II laboja piecdesmit divus gadus - pārspējot Ivana Bargā rezultātu. Un viņa valdīšana izrādījās visveiksmīgākā Krievijas vēsturē, un iekarojumi ir vienkārši rekordi. Neviens cits karalis nav sagūstījis tik daudz. Krievija beidzot apmetās uz dzīvi Ķīnā un nostiprinājās visos virzienos.
  Tomēr toreiz Alekseja II vadībā iestājās ilgs miera periods. Francija, Lielbritānija, ASV nevēlējās karu. Un Vācija bija atbruņota un tai nebija spēku. Tātad bija tāda situācija, ka kļuva mierīgi.
  Koloniālās impērijas turpināja pastāvēt. Krievija palika lielākā valsts, bet Lielbritānija formāli bija otrā vara un platības ziņā nedaudz zemāka par cara impēriju. Tomēr Austrālija, Dienvidāfrika un Kanāda bija gandrīz neatkarīgas kundzības. Un Indijā... 1968. gadā Indijā izcēlās liela sacelšanās, un pēc divu gadu kara briti tika padzīti. Bet cara armija ienāca Indijas teritorijā, apspieda runas. Pēc tam Lielbritānija zaudēja šo koloniju un Krievija to ieguva. Drīz vien Krievija ieņēma arī Irānas dienvidus.
  Pēc Alekseja II 1969. gadā Nikolajs III kļuva par troni. Karaliskā impērija pieauga. Tātad Francija 1979. gadā zaudēja kontroli pār Indoķīnu un Taizemi. Un arī tur ieradās karaliskais karaspēks.
  Un astoņdesmitajos un deviņdesmitajos gados Āfrika nonāca cariskās Krievijas kontrolē. Pēc 2001. gada Krievijas tronī kāpa Alekseja II ceturtais dēls Pēteris.
  Līdz tam laikam cariskā Krievija bija aprijusi gandrīz visu Āfriku, Āziju un savākusi citu valstu kolonijas, tostarp Indonēziju. Bet, protams, tas nenāca pret Austrāliju.
  Ir pienācis miera periods. ASV, Lielbritānijai un Francijai bija kodolieroči, Vācijai bija ekonomiska vara. Krievija un ekonomiskā vara, un kodolieroči, un lielākā armija pasaulē un iedzīvotāju skaits. Un joprojām absolūta autokrātiska monarhija bez parlamenta. Amerikāņi, būdami otrā vara vai pat lielvalsts, to izvirzīja Krievijas prasībā.
  Taču demokrātijas trūkums netraucēja progresa attīstībai. Jo īpaši 1943. gadā cariskajā Krievijā pirmais cilvēks lidoja kosmosā. Un 1961. gadā uz Mēnesi. Lidojums uz Marsu notika 1974. gadā. Un līdz 2000. gadam bija apmeklētas gandrīz visas Saules sistēmas planētas. Tika gatavota lieliska ekspedīcija uz zvaigznēm. Viņa startēja 2018. gadā un atguva Alpha Centauri.
  Tātad carisms zinātnei nemaz netraucēja virzīties uz priekšu. Pēteris Ceturtais no Romanovu dinastijas pat paziņoja, ka apgaismotais absolūtisms ir labāks.
  Īpaši uz to skandālu fona, kas nemitīgi satricināja Donalda Trampa administrāciju.
  Par visu laiku un tautu lielāko karali joprojām uzskatīja Nikolaju II. Cariskā Krievija zirga mugurā un pasaules hegemons. Nomales un kolonijas pakāpeniski tiek rusificētas. Impērija uzņem apgriezienus. Un visa pasaule kļuva labāka.
  Un kāpēc? Paldies Aleksandram Uļjanovam, Ļeņina brālim, kuram tika izpildīts nāvessods par regicīdu. Pats Ļeņins palika ārzemēs. Viņš iepazinās ar Velsu un arī aizrāvās ar zinātniskās fantastikas rakstīšanu, ar ko viņš kļuva ļoti bagāts un ieguva vārdu. Un tā viņš kļuva slavens, kļuva slavens un slavens, un tika tulkots daudzās valodās. Savukārt Staļins nomira cietumā no tuberkulozes un kopumā palika zināms tikai speciālistiem. Trockis drīz pameta revolucionāro darbību un izveidoja labu ierēdņa karjeru, pakāpjoties līdz īstā slepenā padomnieka un ministra vietnieka pakāpei. Voznesenskis kļuva par cara ministru un daudz sasniedza. Hruščovs palika sīkveikals un slavu neieguva. Brežņevs pacēlās līdz pulkveža pakāpei. Andropovs dienēja policijā, kļuva arī par pulkvedi. Gorbačovs kļuva par lielu uzņēmēju un šovmeni. Jeļcins palika veikalnieks. Putins paaugstināja slepenpolicijas pulkveža pakāpi un godam aizgāja pensijā. Medvedevs ir sīka amatpersona. Žirinovskis, laikraksta dibinātājs un šovmenis. Zjuganovs mēģināja darboties pagrīdē pret caru. Saņēma termiņu, pēc tam kļuva par Okhrana informatoru. Viņš aizgāja pensijā ar kapteiņa pakāpi. Žukovs pacēlās tikai līdz majora pakāpei. Vasiļevskis kļuva par ģenerālleitnantu, Šapošņikovs par ģenerālleitnantu. Kolčaks bija lielais admirālis un daudzu ordeņu īpašnieks. Makarovs kļuva arī par lieladmirāli, kuram izdevās izcīnīt Pirmo pasaules karu. Tomēr ne pirmajā, bet vienīgajā pasaules karā, jo nebija otrā pasaules kara. Viņš kļuva slavens ... Brusilovs kļuva par feldmaršalu un Svētā Andreja Pirmās ordeņa turētāju. Deņikins, Vrangels, Korņilovs un Kuropatkins kļuva par feldmaršaliem.
  Un karaļu laikā dzīve bija laba. Un cenas nav cēlušās vairāk nekā simts gadus. Un rublim bija stabila zelta pamatne, 0,77 grami. Un daudzas tautas dzīvoja ķēniņa vadībā.
  Visiem bija vienādas tiesības un daudzi sevi sauca par krieviem, pat afrikāņiem. Tas kļuva par labu visiem, kas bija pakļauti ķēniņam. Tikai ebrejiem , kas nebija pareizticīgie , pastāvēja dzīvesvietas prasība. Bet tādu kļuva arvien mazāk.
  Tomēr valdnieka laikā bija dažas problēmas. Viens no tiem, augsta dzimstība ar zemu mirstības līmeni, izraisīja pārapdzīvotību. Bet to bija paredzēts atrisināt, paplašinot telpu. Turklāt zinātnes un lauksaimniecības attīstība ļāva atrisināt bada problēmu. Ēdienu pietika visiem. Taču iedzīvotāju skaita pieaugums impērijā ir vairāk nekā trīs procenti gadā. Un tas draudēja ar nepatikšanām nākotnē.
  Cara valdība atrada izeju kosmosa paplašināšanā. Un tas šķita saprātīgi. Un tika uzbūvēti jauni kosmosa kuģi un veikti pētījumi par superluminālo ātrumu.
  
  
  
  LIELĀ ALEKSANDRA PIECdesmit GADI!
  Slepkavības mēģinājums pret Aleksandru II 1866. gadā bija veiksmīgs. Tā rezultātā cars atbrīvotājs nomira. Un Aleksandrs Trešais uzkāpa tronī. Priekšrocība bija tāda, ka viņiem neizdevās pārdot Aļasku, un jaunais Krievijas imperators nevēlējās dot vismaz daļu zemes. Pat ja tie ir attāli un vēl nav īpaši vērtīgi.
  Turklāt ceļu uz Sibīriju uz Vladivostoku sāka būvēt vēl agrāk. Un tam vajadzēja sasniegt Čukotku!
  Cars Aleksandrs Trešais bija spēcīgs, apņēmīgs, stingrs, vesels un fiziski ļoti spēcīgs. Viņš valdīja ar stingru roku, un viņa vadībā Krievija iegāja lielas labklājības un sasniegumu periodā!
  Tāpēc labi, ka lielais imperators sāka valdīt piecpadsmit gadus agrāk nekā reālajā vēsturē!
  Sākumā viņš stingri apspieda visas revolucionāru runas un tautas gribas. Tad viņš sāka reformēt armiju un floti. Ar pasūtījumu.
  Karalis ir daudz sasniedzis. Tika būvēti ceļi, tilti, rūpnīcas, valstī strauji attīstījās kapitālisms. Saglabājot autokrātiju. Cara valdība veica nelielus karus, virzoties pāri Vidusāzijai un paplašinot savu ietekmi tur.
  1977. gadā izcēlās liels karš ar Turciju. Viņa gāja vēl labāk, ātrāk, uzvarošāk ar mazākiem zaudējumiem nekā reālajā vēsturē. Tas spīdēja pilnā gaismā - Skobeļeva ģēnijs!
  Krievu karaspēks sakāva turkus, nodarot mazāk kaitējumu sev. Un uzreiz izdevās ieņemt Stambulu. Tā kā viņi tur ieradās pirms angļu eskadras. Šis karš bija tik veiksmīgs, ka cara tēvi nosauca Uzvarošo Aleksandru! Un Skobeļevs kļuva par jaunāko feldmaršalu Krievijas vēsturē.
  Turkiye tika sadalīta. Briti okupēja Ēģipti un Sudānu. Krievija paņēma Irāku, Palestīnu, Sīriju un daļu Saūda Arābijas, Mazāzijas, visu Armēniju un Balkānus!
  Tādējādi Aleksandrs Trešais diezgan ātri un salīdzinoši viegli ieņēma lielu teritoriju. Un turpināja paplašināties uz dienvidiem. Pārvietošanās caur Irānu, Turkmenistānu un tālāk uz Afganistānu!
  Cara armija vērsa savu skatu uz Indiju! Briti bija gatavi cīnīties. Bija Krievijas, Vācijas, Austrijas un Ungārijas alianse pret Franciju un Lielbritāniju.
  Vācija 1992. gadā devās uzbrukumā pret Gaiļa republiku. Lielbritānija pieteica karu vāciešiem un Krievijai. Austrija-Ungārija ieguva Bosniju un Hercegovinu un uzbruka Itālijai.
  Krievija sāka kampaņu pret Indiju, Francijas īpašumiem un Indoķīnu. Tā sākās Pirmais pasaules karš. Bet jau Krievija un vācieši ir kopā!
  Krievija arī panāca Ēģipti.
  Cara karaspēks ar vietējo iedzīvotāju atbalstu ieņem Indiju un Irānu. Dodieties tālāk uz Indoķīnu. Un prūši atkal sakauj frančus un apņem Parīzi.
  Turklāt republikāņi atsakās padoties. Un Parīzei uzbrūk, smagi izpostīta. Vācieši arī ieņem gan Beļģiju, gan Holandi.
  Lielbritānija kādu laiku turpina karu. Krievijas karaspēks ieņem Ēģipti un Sudānu. Jūrā notiek karš. Krievijas armija virzās pa Āfriku. Līdz Dienvidāfrikai. Un savāc sev kolonijas. Vācieši arī kaut ko paņem.
  Taču Austrija-Ungārija ir iegrimusi karā ar Itāliju. Tiesa, 1894. gadā austriešiem palīgā nāca vācieši. Un pabeidziet Itālijas iekarošanu.
  Pēc tam apelsīnu valsts tiek sadalīta savā starpā.
  Karš virzās uz jūru. Un šeit rāda jūras spēku komandiera admirāļa Makarova ģēnijs. Kas gūst vairākas spožas uzvaras. Piespiežot jūru saimnieci kapitulēt.
  Krievija pārņēma kontroli pār Indiju, Indoķīnu, lielāko daļu Āfrikas un arī Austrāliju, izsitot no turienes britus. Krievijas karaspēks pameta Lielbritāniju un Kanādu. Viņš tur arī nodibināja koloniju. Tādējādi Lielbritānija zaudēja gandrīz visas savas kolonijas, bet Krievija tās ieguva. Kanādas pārņemšanu veicināja Krievijas nepārtrauktā kontrole pār Aļasku. Un ļoti spēcīgas flotes klātbūtne. Un admirāļa Makarova un Roždestvenska ģēnijs.
  Nu, tas vēl nav viss. Krievija pārcēlās uz Ķīnu. Arī ļoti veiksmīgi. Un 1904. gadā sākās karš ar Japānu.
  Bet atšķirībā no reālās vēstures šis karš izrādījās nevis smags, bet gan ātrs. Turklāt Japānas flote bija diezgan vāja, savukārt Krievijas flote, gluži pretēji, bija ļoti spēcīga. Uzvarot japāņus, Krievijas karaspēks ieņēma Tokiju. Un tad notika referendums, un lielākā daļa japāņu nobalsoja par pievienošanos Krievijai.
  Cars Aleksandrs Trešais izcīnīja jaunu uzvaru. Tad sekoja Ķīnas brīvprātīgā un obligātā pievienošanās. Tātad reģions pēc reģiona, province pēc provinces. Karaliskā impērija sasniedza milzīgus apmērus. No ASV, visas Kanādas un Aļaskas, visas Āzijas, Austrijas, Klusā okeāna reģiona. Uz Dienvidāfriku un vācu īpašumiem Āfrikas rietumos.
  Plus Austrija-Ungārija. Tāda ir milzīga vara.
  Bet, protams, vācieši un austrieši gribēja vairāk. Francija joprojām ir Vācija okupēta. Arī Krievijas aizvainotā Lielbritānija vēlas karu.
  Ķeizarim izdevās izveidot koalīciju: Spānija, Portugāle, Vācija, Austrija-Ungārija un Zviedrija pret milzu Krieviju. Pirms tam vāciešiem kara ar Lielbritāniju laikā izdevās ieņemt arī Dāniju un Norvēģiju. Ir izveidojusies spēcīga koalīcija.
  Un karš sākās 1917. gada 1. augustā. Tieši tajā brīdī, kad Aleksandrs III nomira un Nikolajs II kāpa tronī. Tika veikts aprēķins, ka bez tik liela monarha kā Aleksandrs Trešais, kurš laboja piecdesmit vienu gadu, Krievija noteikti zaudētu.
  Bet Nikolajam II bija spēcīga un spēcīga valsts. Bez Rasputina un slima mantinieka. Tātad viņš varētu cīnīties ar koalīciju.
  Un sākās karš... Vācieši mīda kā taifūns. Krievijas karaspēks viņus sagaidīja ar spēcīgiem pretuzbrukumiem. Notika liela un sīva cīņa.
  Nikolajs II kopumā, paļaujoties uz cietokšņu ķēdi, pamatīgi izsmēla vācu un austriešu vienības. Un tad viņš devās pretuzbrukumā. Un Āfrikā krievu karaspēks, izmantojot pasaulē pirmos vieglos visurgājējus, pilnībā sakāva austriešus un vāciešus. Un iztīrīja Melno kontinentu.
  Gan Zviedrija, gan Norvēģija tika ātri iekarotas.
  Karš ilga pusotru gadu un beidzās ar to, ka daudzskaitlīgākie un spēcīgākie Krievijas armijas tanki ieņēma visu Eiropu. Tad Lielbritānija krita. Krievija beidzot izveidoja dominējošo stāvokli pār austrumu puslodi.
  Un arī cars Nikolajs II kļuva par lielu iekarotāju. Miers valdīja līdz 1929. gadam, kad sākās Lielā depresija. Vispārējā ekonomikas krīze noveda pie tā, ka 1931. gadā tieši 1. maijā sākās karš starp Krieviju un pēdējo lielvalsti ASV!
  Nikolaja II cara armija ienāca Amerikas robežās. Spēki bija nevienlīdzīgi. Amerikānim gandrīz nebija tanku, un viņš bija slikti apmācīts. Un Krievija daudzkārt pārspēja ASV. Arī cara impērijas komandieri bija labāki. Tātad karš jau no paša sākuma iegāja vienos vārtos. Krievija uzvarēja un tika tālāk. Un tagad, 30. septembrī, pēc Ņujorkas un Vašingtonas ieņemšanas, ASV kapitulēja. Tādējādi tika pāršķirta vēl viena vēstures lappuse. 1934. gadā Nikolajs II uzsāka iebrukumu Meksikā un pēc tam līdz pat Latīņamerikai, iekarojot Latīņamerikas valstis. Līdz pēdējās neatkarīgās Čīles republikas sabrukumam 1936. gada decembrī.
  Tādējādi Nikolajs II beidzot pabeidza stāstu. Cariskā Krievija apvienoja visas planētas Zeme valstis un tautas.
  1937. gada 7. novembrī Nikolajs Lielais, visu planētu imperators, avarēja lidmašīnā. Un viņa valdīšana beidzās. Alesejs II kļuva par karali. Vesels, jauns mantinieks - apmēram trīsdesmit trīs. Zem viņa notika telpas paplašināšanās. Jaunas robežas un jauni lidojumi. Monarhija bija nesatricināma. Cilvēce ir vienota un iekaro kosmosu.
  GENERALISIMO KONDRATENKO
  Portartūra komandants gāja bojā, patiesi reālajā vēsturē viņš tika ievainots galvā, bet dažus milimetrus fragments piegāja tuvāk smadzenēm. Īsāk sakot, nodevējs, kurš nodeva citadeli, nomira, un viņa vietu ieņēma Portartūras aizsardzības varonis Kondratenko.
  Jaunais komandieris, lai stiprinātu cietokšņa aizsardzību, visus jūrniekus un kuģu artilēriju norakstīja krastā, eskadronu atbruņoja, bet Portartūru nocietināja.
  Rezultātā citadele tika rūpīgi aizsargāta, kā arī komandiera Kondratenko prasmīgā rīcība. Aizsardzība turējās labi. Kondratenko laikus pastiprināja Visoki cietokšņa aizsardzību un japāņi to nevarēja paņemt.
  Decembra beigās samuraji bija noguruši uzbrukumos. Janvārī bija klusums, ko izraisīja Kuropatkina mēģinājums atbrīvot blokādi, taču ne pārāk veiksmīgi.
  Februārī uzbrukums atkal tika atvairīts ar smagiem zaudējumiem japāņiem.
  Aizsardzības laikā zēns Oļegs Rybačenko uzvedās varonīgi. Aplenkuma sākumā šim kajītes zēnam bija tikai desmit gadu. Bērns cīnījās līdzvērtīgi pieaugušajiem un devās uz izlūkošanu.
  Viņš parādīja sevi kā ļoti drosmīgu un kaujiniecisku. Un aizstāvība turējās. Marts jau ir pienācis ... Japāņi atkal atkāpās. Asiņainā svētdiena Krievijā nenotika, jo cars Nikolajs, kopš Portarturs turējās, bija labā noskaņojumā un izgāja pie tautas. Krievijas armija tika papildināta, un kļuva arvien vairāk. Marta beigās japāņi mēģināja izvirzīties, taču Kuropatkina spēkiem bija pārāk liels skaitliskais pārsvars un atvairīja visus uzbrukumus.
  Vēl labāk, ģenerāļa Nogi vienības tika nospiestas Portartūras aplenkuma dēļ. Pēc smagiem zaudējumiem japāņi atkāpās. Bet atkal Kuropatkins vilcinājās.
  Aprīļa beigās sekoja jauns uzbrukums, kas tomēr arī tika atvairīts.
  Un Oļegs Ribačenko, šis drosmīgais zēns, pat sagūstīja japāņu pulkvedi, protams, ar lamatas palīdzību.
  Maija sākumā bija tikai nelielas sadursmes, un 25. datumā Roždestvenska eskadra beidzot ienāca Portarturā. Slavenais admirālis pārveda piecdesmit vienu kuģi uzreiz pāri trim okeāniem!
  Pēc tam aizsardzība saņēma pastiprinājumu. Un jūnija sākumā sekoja pēdējais uzbrukums Portarturam. Uzbrukums ir izmisīgs un nikns. Un atkal viņš tika atvairīts ar milzīgiem zaudējumiem japāņiem. Cars beidzot atcēla Kuropatkinu un iecēla Linēviču. 1905. gada jūlija vidū japāņi beidzot tika uzvarēti. Un Portartūra varonīgā aizstāvība, kas ilga vairāk nekā gadu, beidzās.
  Kondratenko tika apbalvots ar Svētā Andreja Pirmā aicinājuma ordeni. Un saņēma feldmaršala pakāpi. Tad Roždestvenska eskadra kopā ar PortArtūru jūrā sakāva japāņus. Turklāt admirālis Togo pats gāja bojā kaujā.
  Japāna bija spiesta noslēgt mieru ar Krieviju, ar ASV starpniecību.
  Man bija jāatdod Kuriļu salas un Taivāna. Krievija nodrošināja protektorātu pār Koreju, Mandžūriju, kontroli pār Portartūru. Turklāt Japāna cariskajai Krievijai izmaksāja milzīgu atlīdzību miljarda zelta jenu apmērā.
  Uzvara nostiprināja cara Nikolaja II pozīcijas. Krievija paplašināja savas teritorijas, un Želtorossija sāka veidoties uz brīvprātīgas pievienošanās Ķīnas reģioniem rēķina. Nekāda Valsts dome - Krievija palika absolūta monarhija, bez parlamenta.
  Protams, pateicoties uzvarai un politiskajai stabilitātei, ekonomiskā izaugsme turpinājās agrāk nekā reālajā vēsturē un bija spēcīgāka.
  Pirmais pasaules karš sākās kā reālajā vēsturē. Bet Krievijai tas noritēja veiksmīgāk. Kurā armija bija lielāka un labāka, tostarp pateicoties feldmaršala Kondratenko reformām, un ekonomika ir spēcīgāka, un cara autoritāte ir augstāka.
  Karš ilga nedaudz vairāk kā gadu un beidzās ar Austroungārijas sabrukumu un Osmaņu impērijas un Vācijas kapitulāciju. Un Bulgārija, redzot pēc kā tā smaržo, nostājās Serbijas un Krievijas pusē, tāpat kā, starp citu, Itālija un Japāna.
  Feldmaršals Kondratenko saņēma augstāko pakāpi - Generalissimo. Un viņš kļuva par gandrīz visu ordeņu turētāju, piemēram, Suvorovs. Brusilovs kļuva par feldmaršalu. Admirālis Kolčaks veica karjeru, bet Korņilovs Deņikins. Cariskā Krievija pievienoja sev: Galīcija, Bukovina, Krakovas vojevodiste, Poznaņas apgabals, Klaipēda. Arī Čehoslovākija kļuva par daļu no Krievijas impērijas. Un Mazāzija ar Konstantinopoli. Un Irākas ziemeļos.
  Kopumā sanāca labi. Japāņi sadalīja vācu kolonijas ar Krieviju Klusajā okeānā.
  Tad Saūda Arābija tika sadalīta starp Krieviju, Franciju un Lielbritāniju. Turklāt pēc īsa kara Krievija un Lielbritānija sadalīja Irānu.
  Un tad Afganistāna. Tiesa, bija neliels karš. Un britiem sākumā pārāk nepaveicās.
  Pasaule ir atradusi stabilitāti un labklājību. Līdz Lielās depresijas uzbrukumam 1929. Arī Krievija pēc straujās izaugsmes iekļuva krīzē.
  1931. gadā Japāna uzbruka Krievijai, cenšoties atriebties par pagātnes sakāvēm.
  Taču šoreiz tā bija pašnāvība. Cara karaspēks sakāva japāņus. Admirālis Kolčaks vēl nemaz nav vecs, viņš parādīja savu ģenialitāti, salīdzināmu ar Ušakovu. Uzlecošās saules zeme tika pilnībā ietriekta jūrā un pēc tam okupēta. Tam sekoja referendums, kurā japāņu vairākums nobalsoja par pievienošanos Krievijai.
  Tātad cars Nikolajs II nostiprināja savu varu Klusajā okeānā. Krievija turpināja virzīties cauri Ķīnai. Krīzes novājinātās Lielbritānija, Francija un ASV netraucēja pārņemt kontroli pār Debesu impēriju.
  1933. gadā Vācijā pie varas nāca Hitlers. Viņš sāka atjaunot bijušās impērijas bijušo varu. Un, protams, viņš centās nestrīdēties ar Krieviju.
  Musolīni Itālijā bija draudzība ar Krieviju. Un viltīgi sagrābtā Etiopija, paplašinot savas kolonijas. Tika runāts par Trīskāršās alianses izveidi.
  Cariskā Krievija gribēja anektēt visas novājinātās Anglijas un Francijas kolonijas. Nu vācieši un itāļi arī saprotami. ASV bija savi plāni.
  1937. gadā Vācija pievienojās Austrijai, izveidojot Anšlusu. Un 1937. gada novembrī lidmašīna avarēja ar otro Nikolajevu. Karaliste beidzās ļoti veiksmīgi. Nikolajs II četrdesmit trīs savas valdīšanas gados sasniedza kolosālus iekarojumus.
  Viņi viņu sauca par Nikolaju Lielo! Un pat vislielākie viņi kļuva augstāki par Pēteri Lielo.
  Nikolaja II laikā darba diena tika samazināta līdz desmit stundām, septiņi izglītības gadi kļuva par obligātu un bezmaksas. Vidējā alga valstī sasniedza 75 rubļus mēnesī ar nulles inflāciju un rubļa zelta segumu. Karaliskā valūta bija cietākā un konvertējamākā pasaulē.
  Krievijai bija lielākā sauszemes armija pasaulē, un flotes lielums apsteidza gan Lielbritāniju, gan ASV.
  Krievu tanki bija labākie pasaulē, tāpat kā lidmašīnas. Un helikopteri tajā laikā bija praktiski vienīgie uz planētas Zeme. Daudzskaitlīgākā un kvalitatīvākā zemūdeņu flote. Labākā artilērija. Uzlabotas tehnoloģijas televīzijā un video. Cariskajā Krievijā sāka filmēt arī pasaulē pirmo krāsaino filmu. Tostarp, pateicoties cara Nikolaja II aizraušanās ar fotografēšanu.
  Pēc pievienošanās Ķīnai Krievija ierindojās pirmajā vietā pasaulē iedzīvotāju skaita ziņā, apsteidzot Lielbritāniju ar visām tās kolonijām.
  Cars Nikolajs II reformēja pareizticību un legalizēja daudzsievību. Šim gudrajam suverēnam izdevās izdarīt daudzas lietas. Un viņš nomira nevis apspļaudīts, ne vajāts, ne pazaudējis Krieviju, bet liels. Un tikai daži milimetri fragmentu nobīde ietekmēja Krievijas vēsturi tādā veidā. Un viņi saka, ka vēsturē nav negadījumu! Joprojām kādi viņi ir. To parādīja gan Nikolajs II, gan Ģenerālisimo Kondratenko fenomens.
  Bet pēc cara Nikolaja nāves notika īslaicīgs lēciens. Sākumā monarhs Aleksejs II nomira, pirms viņš varēja tikt kronēts. Tad nomira arī cits mantinieks Kirils Vladimirovičs Romanovs. Un Vladimirs Trešais uzkāpa tronī 1938. gadā. Karalis ir jauns, bet kopumā nav stulbs un diezgan stingrs un ambiciozs.
  Nu viņš ķērās pie lietas! Krievija, Itālija, Vācija, pret Lielbritāniju, Franciju un nākotnē arī ASV. Šeit, protams, Triple Alliance ir daudz spēcīgāka.
  1940. gada maijā Vācija uzbruka Francijai, Beļģijai, Holandei un Lielbritānijai. Krievija uzbruka franču, angļu un holandiešu kolonijām. Sākās bezceremoniskā teritoriju sagrābšana.
  Briti un franči nespēja pretoties krievu armijai. Un vācieši pusotra mēneša laikā sakāva un piespieda kapitulēt Franciju, Beļģiju un Holandi.
  Pēc tam fīrers okupēja gan Spāniju, gan Portugāli un ieņēma Dāniju un Norvēģiju. Krievija okupēja Zviedriju.
  Karš bija gandrīz vienos vārtos. Ar vietējo iedzīvotāju atbalstu Krievija ieņēma Indiju, Indoķīnu, Afganistānas dienvidus, Irānas dienvidus, Tuvos Austrumus un iekļuva Ēģiptē.
  Protams, koloniālais karaspēks nevarēja pretoties cara armijai, un viņi to īsti nevēlējās. Āfrikas sagrābšana nedaudz aizkavējās ceļu trūkuma un ilgstošu sakaru dēļ. Vācieši pārvietojās pa Āfriku caur Gibraltāru un Maroku, krievi caur Ēģipti un tālāk Sudānu.
  Tomēr reljefs vairāk traucēja nekā britu vai franču karaspēka pretestība. Viņu bija maz, un viņi ir slikti bruņoti, un galvenokārt no vietējiem aborigēniem. Kurš nezināja kā un negribēja cīnīties.
  1940. gadā Hitlers neuzdrošinājās izkāpt Lielbritānijā. Viņš uzsāka gaisa ofensīvu, sākumā ne pārāk veiksmīgi. Bet 1941. gada pavasarī kaujā ienāca Krievijas lidmašīnas, un Lielbritāniju sāka nospiest līdz nāvei.
  Un augustā sekoja apvienotā vācu un krievu karaspēka desants un pēc divu nedēļu spītīgām cīņām Londonas ieņemšana.
  Pēc tam visa austrumu puslode, ieskaitot Austrāliju un Jaunzēlandi, kļuva par krievu, vācu un itāļu valodu.
  Bet joprojām bija ASV.
  Cars Vladimirs nolēma uzbrukt arī Amerikai. Hitlers un Musolīni viņu atbalstīja šajā lēmumā. Trešais reihs pārvietoja karaspēku uz Islandi, tālāk uz Grenlandi un Kanādu, bet cariskā Krievija pārcēlās uz Aļasku. Spēki, protams, ir nevienlīdzīgi. ASV ir diezgan vāja tanku flote un daudz mazāks iedzīvotāju skaits nekā Krievijai kopā ar visām tās kolonijām. Lai gan ekonomika ir attīstīta. Bet šādam briesmonim nevar pretoties.
  Pēc ofensīvas uzsākšanas 1943. gadā Krievijas armija ātri divos ziemas mēnešos okupēja Aļasku. Un pavasarī viņa kopā ar vāciešiem ieņēma gandrīz visu Kanādu.
  Brazīlija, Venecuēla, Meksika un citas valstis pieteica karu ASV.
  Sākās Krievijas karaspēka kustība Amerikas ziemeļu štatos. Spēki, protams, ir nevienlīdzīgi. Krievija un Vācija ir labākas gan kvalitātes, gan kvantitātes ziņā.
  Meitenes Nataša, Zoja, Aurora un Svetlana cīnās uz pasaulē labākā tanka "Kondratenko"-3, mobilā transportlīdzekļa ar garo stobru un ātrās šaušanas lielgabalu. Ļoti veikls, ar zemu siluetu.
  Pēc svara Kondratenko-3 tvertne ir aptuveni četrdesmit tonnas, un tā ir labi aizsargāta. Un pistole, neskatoties uz nelielo 76 mm kalibru, ar lielu purna ātrumu.
  Shermans, šajā tankā nevar iekļūt no jebkura leņķa. Tātad...
  Meitenes, cīnoties basām kājām un bikini, vienkārši iznīcina amerikāņus un daudz smejas.
  It īpaši Nataša ... Un ar kailiem pirkstiem viņa nospiež kursorsviru, sakot:
  - Slava manai Krievijai!
  Zoja arī šauj. Viņš to dara ar kailiem kāju pirkstiem, spiežot kursorsviras pogas un kliedzot:
  - Un visa mūsu dzimtā zeme!
  Aurora šauj tālāk. Viņa sit ienaidnieku un saka, zobus atsegdama:
  - Un augstākie spēki ir aiz muguras!
  Un arī meitene ļoti ugunīgi piemiedz aci! Ar kailiem kāju pirkstiem viņš spiež kā kursorsviras pogas.
  Un tad Svetlana atlaiž. Tik gudra un gudra meitene. No mutes izstaro saules starus. Un viņš arī dzied:
  - Es esmu pasaules zvaigzne! Es skrienu ātrāk par sātanu!
  Ar tādām meitenēm pats velns nav briesmīgs. Viņi kuļ amerikāņus, cieši ieskaujot Čikāgu.
  Un nevienu nelaižot ārā no turienes. Viņi dārd, teiksim, triviāli. Tās ir meitenes.
  Un tagad Čikāgas garnizons kapitulē. Ziniet mūsējos!
  Un krievu tanki jau tuvojas Ņujorkai. Cars Vladimirs apmierināti berzē rokas. Vai krievi kādreiz ir tikuši tik tālu?
  Meitenes un gaisā drosmīgi cīnās. Piemēram, jauks pāris: Marija un Mirabela.
  Iegūstot savus rēķinus, basām kājām un bikini skaistules. Viņiem burtiski nav ko iebilst. Tādas meitenes šeit ir skaistas un žilbinoši agresīvas un mērķtiecīgas.
  Marija izšāva šāvienu, notrieca duci lidmašīnu, vienā sērijā un dziedāja:
  - Slava tev, mūsu dzimtā zeme! Krievijas vārdā!
  Arī Mirabela šāva un rūca:
  - Bet ir līderis ar lielu spēku,
  Viņš aicinās slāvus kaujā ...
  Nevar tikt galā ar Krieviju
  Kad Vladimirs ir karalis!
  
  No stingra, spēcīga, ar dzelžainu gribu,
  Izskatās pēc metāla griešanas...
  Krieviem labāka daļa nav vajadzīga -
  Tikai cilvēki sapņoja par ko tādu!
  Jā, šīs meitenes cīnās un dzied meistari ...
  Starp citu, Ņujorkas vētras vidū pirmais krievu kosmonauts lidoja kosmosā, aplidoja planētu Zeme. Un tas ir vēl viens Romanovu dinastijas cariskās Krievijas sasniegums.
  Un tad Ņujorkas garnizons kapitulēja, un Vašingtona drīz krita. Un 1943. gada 3. septembrī ASV kapitulēja pavisam. Tā beidzās Otrais pasaules karš, kas sākās 1940. gada 15. maijā. Karš ir Krievijai krāšņs un uzvarošs.
  Protams, gan Hitlers, gan Musolīni no šī kara ieguva daudz. Abi diktatori ieguva īpašumus Āfrikā, daži Eiropā un ASV. Eiropa beidzot tika sadalīta starp valstīm. Un Bulgārija pēc referenduma kļuva par Bulgārijas karalisti Krievijas sastāvā.
  Šķiet, ka pasaule atkal ir pārdalīta un kolonijas var sagremot. Bet Hitlers, protams, nebūtu Hitlers, ja viņš negribētu vairāk. Jo īpaši sakaut Krieviju. Un pārņemt tās teritorijas.
  Un, protams, vācieši ļoti cerēja uz jauniem, jaudīgākiem ieročiem. "E" sērijas tanki un ballistiskās raķetes un īpaši lidojošajiem šķīvīšiem.
  Tomēr cariskā Krievija ballistisko raķešu ziņā ievērojami apsteidza Trešo reihu un pat lidoja uz Mēnesi 1951. gada 12. aprīlī.
  Un "E" sērijas tankiem nebija kvalitatīva pārākuma pār krievu tankiem.
  Un tikai lidojošie šķīvīši bija noslēpums. Pateicoties laminārajai strūklai, tie izrādījās pilnīgi neievainojami pret jebkāda veida kājnieku ieročiem. Bet tajā pašā laikā viņi paši nevarēja izšaut.
  Musolīni nomira, un viņa dēls kļuva par troni. Hitlers izdarīja uz viņu spiedienu, un jauneklis piekrita cīnīties ar Krieviju. 1955. gada 20. aprīlī sākās jauns, trešais pasaules karš. Hitlera pusē bija: Itālija, Brazīlija, Argentīna, Čīle, Meksika, īsi sakot, visa Latīņamerika, izņemot Kubu, kas atbalstīja Krieviju. Un citu valstu pasaulē vairs nebija! Trešais pasaules karš sākās 1955. gada 20. aprīlī. Un cars Vladimirs saskārās ar savas valdīšanas lielāko izaicinājumu.
  Vienīgais, kas viņu varētu mierināt, ir tas, ka šis karš būs pēdējais karu vēsturē uz planētas Zeme. Tā kā tajā piedalās visas pasaules valstis!
  Nu ja reiz karš ir sācies, tad tas ir jārīko! Hitlera uzbrukums nebija īpašs pārsteigums. Ungārija, Dienvidslāvija, Krievijas daļa ar ierobežotu autonomiju, viņu cars Vladimirs Trešais. Albāniju okupē Itālija. Viss pasūtījums pēc pasūtījuma. Vācieši cenšas virzīties uz priekšu no Austrumprūsijas, Austrijas, Itālijas no dienvidiem. Un cīņas notiek Āfrikā. Latīņamerikas valstu koalīcija attiecībā uz Amerikas Savienotajām Valstīm. Bet viņi tur nav īpaši aktīvi. Tikko pieteica karu.
  Un Hitlers tikmēr pārvietoja galvenos spēkus Eiropā.
  Un izcēlās elles karš. Pēdējais lielais karš cilvēces vēsturē.
  Galveno triecienu vācieši veica Ungārijā Budapeštas virzienā. Tur cīnījās Oļegs Rybačenko. Viņš joprojām izskatījās pēc apmēram desmit gadus veca zēna. Tiesa, viņš ir fiziski ļoti spēcīgs, muskuļots, ātrs, un pats galvenais, kā nemirstīgs kalnietis. Jā, rakstnieks un dzejnieks Oļegs Ribačenko saņēma nemirstību, bet ar nosacījumu, ka viņš kļūst par desmit gadus vecu zēnu un kalpo Krievijai bērnišķīgā, bet ļoti spēcīgā un ātrā ķermenī. Un viņš ir bērns kopš 1904. gada 1. janvāra. Kad viņš apmetās uz dzīvi Portarturā kā kajītes zēns. Nu viņš ar puiku nav tie mazākie, bet spēcīgi un ātri jau no paša sākuma, un paņēma viņu uz kuģa.
  Turklāt, kad viņi šaubījās, vai tas nav par mazu, Oļegs Ribačenko ar pirkstiem salieca vara santīmu. Pēc tam bez sarunas viņš tika aizvests uz kuģi.
  Zēns ir nopelnījis ļoti daudz apbalvojumu, piedaloties visos karos. Kļuva par virsnieku. Bet viņš izskatījās pēc bērna. Tāpēc, lai gan viņam tika piešķirtas balvas par daudziem varoņdarbiem, viņi nepieņēma mūžīgo zēnu augstāk par kapteini. Un tagad Oļegs Ribačenko ir bijis armijā vairāk nekā pusgadsimtu. Es jau sen esmu pelnījis virsnieka pensiju, bet ja tev ir dzelžaina veselība, tad kāpēc atstāt dienestu.
  Turklāt bez datoriem, spēļu konsolēm televīzija ir kaut kā garlaicīga. Un armijā tu esi kapteinis vismaz brauc karavīrus. Jā, laiks joprojām tikšķ.
  Ģenerālisimo Kondratenko ir miris. Miris arī lielais admirālis Kolčaks, kurš pārspēja Ušakovu. Daudzi, ar kuriem Oļegs Rybačenko sāka, dienesta vairs nav.
  Precīzāk, kopš Portartūras aplenkuma gandrīz visi veterāni ir gājuši bojā. Palika tikai Vovka. Arī viņš toreiz bija kajītes zēns, un tagad viņš jau ir sirms vectēvs. Patiesība joprojām darbojas. Un viņš ir pārsteigts, ka Oļegs paliek tas pats zēns, kuram uz ķermeņa nav nevienas rētas. Tāda ir parādība, kas pazīstama visā Krievijas, cara armijā. Patiesības cīņas ļoti foršas.
  Puika Oļegs ir basām kājām, tāpēc patīkamāks un veiklāks. Viņš mērķē ieroci pēc pistoles un šauj uz vācu "E" sērijas tankiem. Nacistu mašīnas ir vienkārši milzīgas. Un šķiet, ka nekas viņus nevar apturēt.
  Bet mūžīgais puika sit tik labi, ka izlaužas cauri metālam. Krāso Frici, nojauc torņus un dzied.
  - Cars Vladimirs, Krievijas cars ...
  Pareizticīgo suverēns!
  Mēs drīz iekarosim pasauli,
  Galu galā, ķerubs ir virs mums!
  Hitlers beigsies
  Un kurš klausījās - labi darīts!
  Un puika, it kā granātu met, basām kājām, ar bērna kāju. Pelēkbārdis Vovka tikai krata galvu.
  Vairāk nekā piecdesmit bērnības gadus rakstnieks un dzejnieks Oļegs Ribačenko pavadīja divdesmitajā gadsimtā. Un jāatzīst, ka esmu daudz ko redzējis. Būdams nemirstīgs, viņš jau sen bija zaudējis jebkādu baiļu sajūtu. Un karš viņam atgādināja datoru stratēģiju.
  Spēlēt bija viegli un jautri. Un bija patīkami arī cīnīties. Ir labi, kad rīta rasa zem basām kājām, un tu esi mūžīgs puika, kas peld, un ģērbies neregulāri šortos!
  Oļegs Ribačenko drīkst skriet šortos un basām kājām. Atgriežoties Portarturā, bērns man iemācīja staigāt bez apaviem pat aukstumā. Galu galā nemirstīgs ķermenis nevar saaukstēties vai saslimt, bet jūs ātri pierodat pie aukstuma, kas nenodara kaitējumu. Gluži kā Pīters Pens. Un ir gandrīz patīkami skriet basām kājām sniegā. Kustībā aukstums praktiski nav jūtams, tikai mierīgi sēžot, basām kājām viegli iededzies! Bet puikam tas ir sīkums.
  Bet ir arī raganu meitenes Nataša, Zoja, Aurora, Svetlana! Viņi arī piedalās karā. Bet ne visu laiku, bet epizodes. Palīdzēja noturēt Augsto kalnu, kad tas bija visgrūtāk. Tur cīnījās baskājas skaistules, turklāt bikini. Viņi meta kājas ar kailiem pirkstiem, asi noslīpētiem diskiem.
  Un griezt ar zobeniem. Un Oļegs Ribačenko pēc tam izrāva no ložmetēja - vecākie biedri tika nogalināti. Tā rezultātā samuraju uzbrukums iestrēga, un Augstais kalns izrādījās nesatricināms!
  Un meitenes parādīja savu augstāko klasi un Valkīru aerobātiku.
  Un tagad vācieši ir aizsardzībā. Cara armija ir gatava karam. Fīreram neizdevās panākt taktisku pārsteigumu.
  Un krievu karaspēks cīnās drosmīgi. Šķiet, ka Hitlers ne reizi vien nolādēs sevi par šāda kara sākšanu. Turklāt, neskatoties uz to, ka fīreram zem ieročiem ir divas trešdaļas Eiropas un trešā daļa Āfrikas, bet tomēr
  viņš nav sāncensis Krievijai.
  Un arī karavīru skaits. Un itāļu karaspēks ir vājš. Latīņamerikas valstis karā piedalās gausi. Un viņu armijas tehniski un organizatoriski nav pārāk labas.
  Tātad Krievija joprojām dziļi tur ienaidnieku aizsardzībā.
  Tanks "Kondratenko"-6 ir diezgan labs veids, kā cīnīties ar šo sēriju. Jā, un "Nikolajs" -4 ir smagāks, tas parāda sevi kā ļoti spēcīgu mašīnu.
  Krievi var cīnīties ar smagākiem vācu monstriem.
  Īpaši uz "Nikolay"-4, kur Alenkas ekipāža, meitenes ir ļoti skaistas un bikini.
  Pistole 130 mm kalibrā. Kā sist fašistus. Velti Hitlers metās uz cariskās Krievijas. Šeit viņam nav viegla pastaiga, bet sitiens.
  Anyuta ar kailiem pirkstiem nospieda kursorsviras pogu un dziedāja:
  - Par Krieviju un brīvību līdz galam!
  Un kā skaistule smiesies!
  Un tad Augustīns izšaus šāviņu uz ienaidnieku. Sadauziet metālu un dziediet:
  Liksim savām sirdīm pukstēt unisonā!
  Un vēl ar plikiem kāju pirkstiem spiež kursorsviras pogas. Šī tiešām ir forša meitene!
  Un šeit Marija ir kā lupaneta. Un sašķēla fašistus. Un iznīcināt ienaidnieku.
  Lietojot tukšus kāju pirkstus. Un arī dziedāt:
  - Mūsu Dzimtenes vārdā, svētais! Lai cīnītājs ir vienkārši foršs!
  Un izplūda smieklos, un parāda zobus!
  Un tad olimpiāde ar smagu lupanet lādiņu. Galu galā viņa ir tieši tas, kas jums nepieciešams - sulīgākā ābolu sula!
  Un atkal meitenes izlauzās cauri E-50, izsita torni un smējās.
  Alenka nosūtīja šāviņu, sasmalcinot E-100, caurdurot to cauri un cauri. Un izmantojot tukšus kāju pirkstus. Kāpēc meitene dziedāja:
  - Salauz ienaidnieku!
  Un Anyuta dauzās apkārt, basām kājām un čīkst:
  - Frics kaput!
  Un tad trāpīja Augustīnam. Arī ļoti trāpīgi un ar kailiem kāju pirkstiem vēdinot:
  - Beidziet Hitleru!
  Un tad Marija ļoti agresīvi piebildīs. Sasmalciniet fašistus un čīkstiet::
  - Un kurš klausījās, labi darīts!
  Un parādi mēli!
  Un tad Olimpija sūta šāviņu, nogalinot pretiniekus.
  Un arī basām kājām atlaišanas un dziedāšanas gaitā:
  - Kopā izpārdots!
  Un atkal meitene ņems mēli un parādīs.
  Tātad viņi sagriež...
  Vācieši pēc mēneša cīņas kopš ofensīvas sākuma virzījās no piecdesmit līdz simts kilometriem un cieta smagus, pat milzīgus zaudējumus. Un itāļi Āfrikā nokļuva katlā un ielenkti. Viņu karaspēks ir triviāli sakauts.
  Šeit 21. maijā Ādolfs Hitlers pavēlēja izsaukt armiju, visi spējīgi nēsāt ieročus no piecpadsmit līdz sešdesmit pieciem gadiem. Cara armija vāca rezerves.
  Kā izrādījās, vācu diski praksē nav tik briesmīgi. Tiesa, krievu lidmašīnas var uzbrukt ar aunu. Bet jūs varat no tā izvairīties, pateicoties cara armijas mašīnu augstajai manevrēšanas spējai.
  Un Hitlera aprēķins par neievainojamu brīnumieroci nemaz nepiepildījās.
  Cara armija joprojām atradās aizsardzības pozīcijā. Iepriekš izraktas spēcīgas aizsardzības līnijas, spēcīga aizsardzība. Ļaujiet Hitleram elpot. Bet Āfrikā jūs varat izdarīt spiedienu uz vājāku itāļu sabiedroto.
  Ja fīrers neizlemtu karot ar carisko Krieviju, viņš neapšaubāmi ieietu vēsturē kā lielais un pat lielākais Vācijas vadonis. Un tā dēmons gribēja valdīt pār pasauli, un kas no tā iznāca?
  Krievu meitenes galu galā ir stilīgākās pasaulē.
  Oļegs Rybačenko, kā vienmēr, ir kaujas priekšgalā. Viņu neaizņem ne lode, ne lauskas. Viņš ir izmisīgs un foršs puisis.
  Zēns šortos un basām kājām, pret nacistiem. Un met viņiem granātas, un skrien svina lietū.
  Jā, žēl, ka nav spīdošā Kondratenko, bet ir jauni un spējīgi komandieri. Jo īpaši feldmaršals Vasiļevskis, kurš jau izcēlās Pirmā pasaules kara laikā. Un enerģiski un prasmīgi komandē.
  Un Fritz, uzduroties smagai aizsardzībai, bezcerīgi iestrēgst tajā. Bet viņi joprojām cenšas izlauzties cauri.
  Oļegs Ribačenko, šis mūžīgais zēns smejas, izliek zobus un dzied:
  - Mana dzimtene! Mana svētā dzimtene!
  Un arī kā viņš ar basām kājām met granātu.
  Un šeit ir Nataša, Zoja, Aurora un Svetlana iesaistījās kaujā. Tās ir svētā Dieva Rod kalpa mūžīgās raganas. Viņi ne vienmēr cīnās, pretējā gadījumā Krievija būtu iekarojusi visu pasauli. Bet tas vienmēr ir efektīvs un pārsteidzošs.
  Meitenēm patīk nogalināt: tās ir meitenes!
  Un kā viņi staigās pa nacistiem un kā viņi ieguls ...
  Un ar kailiem kāju pirkstiem viņi metīs ripas, nogalinot Frici.
  Nacisti ir iestrēguši un cieš arvien vairāk zaudējumu. Lielais stratēģis Vasiļevskis ierosina sagraut nacistus un itāļus Āfrikā. Tātad ir izveicīgāki, un ar labāku manevrēšanas spēju krievu tankiem būs priekšrocības. Un Eiropā ļaujiet nacistiem darboties savvaļā. Lai viņi pilnībā iztērētu savus resursus.
  Cars Vladimirs pieņēma šādu plānu. Un uz Āfriku tika pārcelti jauni spēki.
  Elizabete un viņas apkalpe karoja Lībijā, nogriežot itāļu vienības. Tur ir karsts, un meitene ir jauka bikini. Viņiem ir jaunākā tvertne "Kondratenko"-6, uz kuras karotāji apiet itāļu un Fritz pozīcijas un pārliecinoši tos sagrauj.
  Elizabete šauj uz tanku no Musolīni jaunākā impērijas un saka:
  - Pa jūrām, pa viļņiem kažoks un kaftāna pastaiga!
  Un izmanto, protams, kailus kāju pirkstus.
  Jekaterina šauj nākamo. Sit ar dūri vācu mašīnai un rūc:
  - Krievijā cars Vladimirs ir varonis!
  Jeļena viņai sit, sit Frica pašpiedziņas pistoli un čivina:
  - Dzimtenes dēļ jūs nogaliniet Hitleru!
  Un visbeidzot Olimpiskās spēles izlaidīs šāviņu. Sasmalciniet Fritz, sasmalciniet tos un čīkstiet:
  - Rezultāts būs lielisks!
  Un viņš izmanto arī bērnu kāju kailos pirkstus.
  Āfrikā maija beigās un jūnija sākumā Krievijas karaspēks guva ievērojamus panākumus. Cīņas pārcēlās uz Lībijas un Etiopijas teritoriju. 12. jūnijā Tripole krita. Un 15. jūnijā Etiopijas galvaspilsēta tika pārņemta kustībā. Tātad Musolīni jaunākā karavīri nokrita. Diemžēl viņam neizdevās atbalstīt savu tēvu.
  Un arī viņa kā uzvarētāja godība. Bet Musolīni, paņēmis daļu no angļu un franču kolonijām, uzskatīja sevi par ķeizaru. Taču pārspēt Cēzaru šķiet, ka tas viņam nav spēka.
  Oļegs Ribačenko cīnījās baterijas vadībā. Un tik drosmīgi, ka vācieši katru dienu no viņa uguns zaudēja desmitiem tanku. Viņa zēnam pat tika piešķirts vēl viens zelta krusts. Un pat, visbeidzot, viņiem tika piešķirta ilgi pelnītā majora pakāpe.
  Iepriekš nepiesavinājās, jo izskatās pēc bērna. Bet zēns parādīja izcilu varonību. Un spēju cīnīties.
  1955. gada 22. jūnijā Krievijas karaspēks Āfrikā beidzot ieņēma Itālijas Somāliju. Un 1955. gada 25. jūnijā Itālijas karaspēka paliekas Etiopijā kapitulēja.
  Imperiālā armija pārliecinoši uzvarēja. Mainšteins, kurš tika uzskatīts par labāko Trešā Reiha komandieri, savā dienasgrāmatā rakstīja:
  - Mēs pamodinājām elles lāci! Tagad mūs plosās!
  Līdz jūnija beigām vācieši bija cietuši tik lielus zaudējumus, ka bija spiesti pārtraukt ofensīvu Eiropā.
  Cars Vladimirs pavēlēja palielināt spiedienu Āfrikā. Vispirms Melnais kontinents, tad viss pārējais - teica izcilais monarhs! 1955. gada 1. jūlijā vācieši mēģināja virzīties uz priekšu Skandināvijā. Un viņi metās uz Stokholmu, bet paklupa uz ļoti blīvu aizsardzību. Un viņi cieta milzīgus postījumus.
  1955. gada jūlija sākumā Krievijas karaspēks ienāca Vācijas Alžīrijā.
  Lībija jau atradās cariskās Krievijas kontrolē. Bija Nigēras ofensīva un cilpas.
  Elizabetes tanka apkalpe cīnās pret nacistiem. Ir ļoti karsts un meitenes pat novilka savus krūšturus un tagad Kondratenko-6 tankā viņas ir tikai biksītēs. Viņi precīzi šauj uz nacistiem.
  Un viņi vēlas lielas lietas.
  Cariskā Krievija joprojām ir autokrātiska valsts. Un tai joprojām nav parlamenta. Un ka revolūcija nenotika un Dome netika izveidota. Paši karaļi nevēlas ierobežot sevi varā. Un fīrers un Duce ir diktatori. Tas ir, notiek divu sistēmu karš ar autoritāriem režīmiem.
  Bet cariskajai Krievijai tas ir dabiskāk. Un notiek spītīga un nerimstoša cīņa.
  Elizabete ar kailiem pirkstiem nospiež kursorsviras pogu un izšauj šāviņu. Murrā pie sevis:
  Sadausim fašistus gabalos!
  Jekaterina arī nospieda kursorsviras pogu ar kailiem pirkstiem un atlaida slepkavu, murrādama:
  Nogāzīsim Hitleru!
  Un arī Jeļena sit, izsit nacistus un čīkst:
  - Es to saplosīšu!
  Un arī kā smieties! Un ar kailām kājām viņš spaidīs kursorsviras pogas.
  Un tad olimpiāde kā izvērtīsies, un kā lupaen. Tas visus sagraus un rībinās:
  - Infernālā eja un apkalpe!
  Neaizmirstiet nospiest kursorsviras pogas ar kailiem kāju pirkstiem. Un trāpīja ienaidniekam.
  Karotāji patiešām ir ļoti drosmīgi un dzirkstoši pēc rakstura.
  Tikmēr Oļegs Ribačenko atvairīja kārtējo Friča uzbrukumu un dziedāja:
  - Tēvzemei un Vladimiram caram - urrā!
  Jā, reālajā vēsturē bija tāds pašpasludinātais Krievijas imperators Vladimirs Trešais, Romanovu dinastijas galva. Un viņš patiešām sāka oficiāli valdīt 1938. gadā. Un tad Vladimirs izrādījās īsts karalis un pat lielisks! Vladimirs Kirillovičs Romanovs ir cars, kuram ir visas iespējas kļūt par visas Zemes imperatoru!
  Pēc uzvaras, pareizāk sakot, uzbrukuma atspulga, Oļegs Ribačenko apmainījās kārtīm ar padotajiem. Zēns šortos, blonds, ļoti muskuļots un tēlots spēlējās ar sirmiem cīnītājiem. Pat pārsteidzoši, Oļegs ir vecāks par viņiem visiem. Bet šis zēns sagriež sevi.
  Atceroties Portartūru, varonīgo aizsardzību, no kuras nāca Krievijas slava. Liela slava tajā pašā laikā...
  Nemirstīgais zēns atzīmēja:
  - Tā mēs risinām visas savas problēmas! Drīz pienāks brīdis, kad cilvēki nekad nenogalinās viens otru!
  Karavīri un virsnieki vienojās:
  - Protams, major! Viņi nenogalinās!
  Oļegs paskatījās uz lenti ar savām daudzajām medaļām. Jā, ordeņu jau ir tik daudz, maz ģenerāļu ir. Un būtu jauki iegūt sev titulu. Princis, grāfs, hercogs!
  Hercogs Ribačenko - izklausās skaisti!
  Un zēns uzlēca augstāk un griezās atskaņotājā.
  Vācieši mēģināja uzbrukt, bet atkal tika atvairīti un cieta milzīgus neatgriezeniskus postījumus.
  Jūlijā Krievijas armija guva jaunus, nozīmīgus panākumus Āfrikā. Kamēr cara armijas uzbrukuma smagums bija tur. Alžīrijā ir daudz labāko no Krievijas ieročiem. Un līdz mēneša beigām vācieši tiek ielenkti un iznīcināti katlā.
  Augustā Krievijas karaspēks arī izlauzās cauri Marokai. Izmisīgi cīnījās, meitenes uz tanka "Kondratenko" -6, ielaužoties tās biezumā.
  Šad un tad izskanēja ziņas par vāciešu padošanos par ieņemtajām pilsētām.
  Kautiņi bija Nigērijā un dažādās vietās. Krievi paņēma gan skaitliski, gan mobilākus tehniķus, gan ar vietējo iedzīvotāju atbalstu, ko rasistiskie fašisti vērsa pret sevi.
  Āfrika patiešām izrādījās vājais posms Hitlera un Musolīni jaunākā stratēģijā.
  Tur dominēja Krievija... Un septembrī, lēnām velkot uz augšu, spēki pārvietojās Norvēģijā. Nacisti cieta milzīgus zaudējumus. Un Alenka un viņas komanda brauca ar tanku. Jaunākā tanka "Nikolay" -5 smaga, izrādījās progresīvāka par E sēriju.
  Pat tik jaudīgs tanks kā E-200 izgāja cauri cara laika mašīnas lielgabaliem.
  Aļonka, ar kailiem pirkstiem spaidot kursorsviras pogas, apmierināti berzēja rokas:
  - Es esmu kaut kas tāds, kas var salauzt Vērmahtu!
  Arī Anyuta ar plikiem pirkstiem nospieda pogu, izsita cauri vācu mašīnai un apstiprināja:
  - Mēs noslaucīsim Vērmahtu putekļos! Par carisma varu!
  Vēsais Augustīns izšāva un kliedza:
  - Un mēs dzīvosim komunismā!
  Marija tam viegli piekrita:
  - Jā, cara komunisma laikā!
  Un ar kailajiem kāju pirkstiem viņa spieda kursorsviras pogas. Un tajā pašā laikā, kā lupanet, un sasmalcina ienaidnieku.
  Un šeit Marusja čīkstēs:
  - Pilnā pakāpē!
  Un arī ar plikajiem kāju pirkstiem viņš nospiedīs kursorsviras pogu.
  Krievijas karaspēks jau ir ielencis Oslo. Cīņas notiek par katru krūmu un māju.
  Centrā cara armija atkal atgrūž vācu ofensīvu. Oļegs Ribačenko, kā vienmēr, ir priekšgalā un pārliecinoši cīnās. Krievu artilērija strādā kā pulkstenis.
  Viss precīzi un pareizi...
  Oktobrī Krievijas karaspēks beidzot atcēla Āfriku no sauszemes piegādēm, atbrīvojot Maroku. Nacisti atradās sava veida katlā.
  Pat melnajā kontinentā. Hitlers trīcēja no dusmām, bet neko nevarēja ēst.
  Jā, viņš iedūrās Krievijā... Ziema tuvojās. Oļegs Ribačenko, neskatoties uz to, ka sāka snigt, joprojām skrien basām kājām un šortos. Nu puika - ko tu ņemsi! Un diezgan bezbailīgs zēns.
  Un met granātas ar plikiem kāju pirkstiem.
  Un dzied:
  - Ļaujiet neveikli skriet,
  Bruņu tanki peļķēs...
  Un uz jumta ir ložmetējs -
  Čeburaškas ložmetējs,
  Krokodilu šāvējs!
  Šakokļaks ir uzbrukumā!
  Terminatora zēns ar kailiem pirkstiem meta granātu, saplosot nacistus un dziedāja:
  - Un es spēlēju ar dinamītu,
  Garāmgājēju priekšā!
  Kā Frica bites kautrīsies!
  Visi melo, un es eju!
  Un puika tiešām ir smieklīgs! Bet jau armijā vairāk nekā piecdesmit gadus. Un tikai velns! Pat blondīne!
  Oļegs Ribačenko atkal ar basu kāju met granātu un rūc:
  - Slava caram un Nikolajam un Vladimiram Trešajam!
  Un es domāju, lai viņi nejauc Vladimiru Kirilloviču Romanovu ar Vladimiru Putinu! Romanovu lielie cari ir lieliska ģimene! Tie, kas padarīja Krieviju par lielāko impēriju!
  Un ne tik veiksmes izlutināts kā Putins!
  Bet tagad Krievijas karaspēks atvaira kārtējo uzbrukumu.
  Tuvojas novembris. Nacisti ir bez elpas. Bet kaujā tiek iemestas jaunas rezerves. Āfrikā tās jau tiek pabeigtas. Fašistiem ir grūti.
  Tāpēc viņi izvelk savas dusmas uz ieslodzītajiem. Šeit viņi ieguva skaisto Nikoletu. Viņi noģērba viņu līdz biksītēm un veda cauri svaigajam novembra sniegam.
  Meitene ar sasietām rokām, gandrīz kaila, iet pa sniega kupenām, atstājot kailas, graciozas pēdas. Viņa ir tik skaista. Un vācieši viņai seko, pērdami ar pātagas. Un viņi pārspēja sevi skaistuli, viņi sit. No viņa nocirstās muguras pil asinis.
  Nikoleta tikai sakoda zobus. Un lepni paceļ galvu. Un viņas vara sarkanie mati plīvo kā proletāriešu baneris.
  Un arī viņas basās kājas kļuva koši, bet meitene pat nepaceļ uzaci.
  Kāda viņai piemīt fenomenāla drosme.
  Gan jau nacisti to ir paņēmuši un ar lāpu iebāzuši kailajā krūtīs. Bet arī tad meitene tikai nodrebēja, bet nekliedza.
  Viņai ir tik liela ticība...
  Meitene ir uzvilkta uz plaukta, viņas locītavas ir savītas. Tad zem basām kājām tiek iekurts ugunskurs. Viņš laiza skaistules basās kājas. Un ar karstām ķēdēm viņi pātagu skaistules kailo ķermeni.
  Nikoleta dziedāja atbildi;
  Es esmu Černoboga, ļaunā Dieva meita,
  Es radu haosu, es sēju iznīcību...
  Manu diženumu nevar pārvarēt,
  Dvēselē deg tikai nikna atriebība!
  
  Bērnībā es gribēju labu meiteni,
  Viņa rakstīja dzeju un baroja kaķus ...
  Piecēlos agri no rīta
  Virs tā plīvoja ķerubu spārni!
  
  Bet tagad es zinu, kas ir ļaunums
  Kas padara šo pasauli nelaimīgu...
  Un ko tu saki labu?
  Šeit ir kaislīgi mīlēta iznīcināšana!
  
  Un parādīja savu meitenīgo degsmi,
  Par kādu dzirkstošo Dieva meitu ir kļuvusi...
  Mēs uzvarēsim Visuma plašumus,
  Parādīsim spēku, ļoti spēcīgi!
  
  Lielais tēvs šajā Černbogā,
  Viņš ienes Visumā haosu, karus...
  Jūs lūdzat Svarogam palīdzēt,
  Patiesībā jūs saņemat atlīdzību!
  
  Tāpēc es teicu: glābiet Kungu,
  Lai sirdī vārās dusmas...
  Mēs veidosim laimi, es ticu asinīm,
  Lai dzemde piepildās līdz malām!
  
  Man patīk viltība, zemiskums un viltība,
  Kā piemānīt tirānu Staļinu...
  Nevar likt kaunā
  Un cik daudz miglas ir pasaulē!
  
  Šeit es ierosināju veikt spēcīgu kustību,
  Viens trieciens, lai iznīcinātu ļauno ...
  Bet ļoti melns Dievs iemīlēja,
  Visos jautājumos, gan šajos, gan pēcnāves dzīvē!
  
  Kā es izrādījās pieradis pie ļaunuma,
  Un dusmu sirdī, nikni barots ...
  Pazuda alkas pēc prieka, labestības,
  Tiklīdz dusmas ielauzās no pjedestāla!
  
  Un kā ar Staļinu - viņš arī ir ļauns,
  Par Hitleru, tāpēc nav jautājumu ...
  Čingishans bija tik foršs bandīts
  Un cik dvēseļu viņam izdevās kropli!
  
  Tāpēc es saku, kāpēc saglabāt labu,
  Ja tajā nav ne mazākās pašlabuma...
  Kad tu esi dzenis - tavs prāts ir kalts,
  Un pazuda, kad stulbas domas!
  
  Tāpēc es saku sev un citiem:
  Pasniedz spēku kā melnu tinti...
  Tad mēs uzvarēsim Visuma plašumus,
  Viļņi lauzīsies cauri Visumam!
  
  Mēs padarīsim ļaunumu tik spēcīgu
  Tas dos dusmām nemirstību,
  Tie, kas ir garā vāji, jau ir izpūsti,
  Un mēs esam stiprākie cilvēki, kas tam tic!
  
  Īsāk sakot, mēs kļūsim stiprāki visur,
  Pacel asins zobenu pār visumu...
  Un mūsu dusmas būs arī ar viņu,
  Mēs saņemsim likteņa pilnu aicinājumu!
  
  Īsāk sakot, esmu uzticīgs Černobogai,
  Es kalpoju šim tumšajam spēkam no visas sirds...
  Mana dvēsele ir kā ērgļa spārni
  Tie, kas ir ar Melno Dievu, ir neuzvarami!
  Karš starp Krieviju un Hitlera koalīciju turpinājās. Līdz decembrim krievu karaspēks beidzot piebeidza itāļus, liekot viņiem kapitulēt Āfrikā, un gandrīz piebeidza vāciešus. Tas tika atbrīvots no Fritz un Norvēģijas.
  Tagad cara armija 25. decembrī devās ofensīvā. Izcēlās sīvas cīņas. Ziemā krievu tanki bija nepārprotami spēcīgāki. Un izurbās cauri ienaidnieka aizsardzībai.
  Oļegs Ribačenko, šis mūžīgais zēns, basām kājām un šortos skrēja pa sniegu, dziedot:
  - Šī ir mūsu pēdējā un izšķirošā cīņa! Mirsim par Tēvzemi - karavīri man aiz muguras!
  Krievu tanki ir ļoti veikli uz gāzes turbīnu dzinējiem. Un nacisti nevar viņus tik viegli apturēt.
  Te uz priekšu met "Nikolajs" -5. Tajā ir piecas meitenes, kas dedzīgi dzied:
  - Neviens mūs neapturēs, krievu pasauli nevar uzvarēt!
  Un no lielgabala kā gāzt! Patiesībā tas izrādās vienkārši lieliski! Meitenes par spīti aukstumam, bikini un basām kājām. Un viņi šauj paši un nedomā apstāties.
  Viņi ir vienkārši mežonīgs, trakulīgs spēks.
  Aļonuškai patīk ne tikai šaut, lai gan viņa ar kailiem kāju pirkstiem nospieda kursorsviras pogu un sit vācieti, bet arī sacer stāstus.
  Piemēram, viņa rakstīja, kā meitene devās uz tālām zemēm, lai glābtu kaķēnu. Trīsdesmit trīs dienas es basām kājām staigāju pa akmeņainu ceļu, gāzdams manas maigās kājas asinīs.
  Un tomēr man izdevās dzīvnieku atrast. Par to feja izpildīja viņas vēlmi un meitene apprecējās ar princi.
  Aļonuška taču domāja, kāpēc viņai vajadzīgs vīrs Krievijas armijas virsniekam? Labāk, ja jums ir daudz mīļāko. Un vairāk naudas un vairāk jautrības. Galu galā vīrieši ir tik dažādi. Un ar viņiem, protams, jūs izbaudāt baudu dažādos veidos. Kā ar vīru? Ar viņu ātri apniks un apniks!
  Bet jauns vīrietis, kurš tikai sāk atklāt pieaugušo pasauli, ir daudz interesantāks.
  Un Alenka šauj vēlreiz, trāpot vācu E-100.
  Un viņa kustina savas ļoti skaistās kājas, gluži kā seno grieķu dievietei.
  Un tad Anyuta šauj. Arī kaili kāju pirksti. Un salauž vācu lielgabalu.
  Tad meitene saka:
  - Krievijā ir daudz gudru cilvēku, bet cars Vladimirs ir labākais no karaļiem!
  Augustīns atzīmēja:
  - Un Nikolajs II nebija slikts! Ak, mēs nezinājām, kā novērtēt karaļus!
  Marija dziedāja, ar kailiem kāju pirkstiem šaudama uz nacistiem un smīnēja:
  - Jāpaklausa krieviem, no tīras sirds un gudrāk! Un Nikolajam par godu viņš ir lielais ķēniņu karalis!
  Un Marusja kaut ko dziedāja ... Un viņa arī spēlē ar basām kājām ...
  Krievijas karaspēks virzās uz priekšu. Cīnās arī Oļegs Ribačenko. Viņš joprojām ir desmit gadus vecs zēns. Tāda ir nemirstības cena. Jā, bet cik labi un dzīvespriecīgi viņš jūtas! Tajā ir tik daudz enerģijas un kūstoša spēka plūsma.
  Zēns ar basu kāju met granātu un čīkst:
  - Es esmu tīģeris, nevis kaķis, tagad manī dzīvo nevis Leopolds, bet Leopards!
  Zēns majors, kā vienmēr, ir dzirkstošā triecienā. Neapturiet nacistus.
  Šeit Krievijas karaspēks 1. janvārī jau bija pilnībā atbrīvojis savu teritoriju no Vācijas un Itālijas karaspēka un nonācis Trešā Reiha valdījumā.
  Tajā pašā laikā Meksikā ienāca krievu vienības. Ir pienācis jaunais 1956. gads.
  Krieviem tas sākās ar jaunām uzvarām. 7. janvārī nodeva vācu karaspēka paliekas Āfrikā. Un viss Melnais kontinents kļuva par krievu.
  Tagad dēmonu apsēstais fīrers saprata, ka ir pamatīgi ieskrūvēts. Un viņš piedāvāja Krievijai sarunas.
  Uz ko cars Vladimirs atbildēja:
  - Mēs runāsim tikai par Trešā reiha un Itālijas bezierunu padošanos!
  Cik gudri vārdi! Un karš turpinās. Oļegs Ribačenko, protams, ir uzbrukuma priekšgalā. Krievijas karaspēks ienāca Austrumprūsijā. Aizsardzības līnijas šeit ir spēcīgas. Jums ir jāizlaužas ar cīņām, un jūs ātri netiksit uz priekšu.
  Viens no izrāviena līdzekļiem bija pašpiedziņas lielgabali ar bumbvedēju Alexander-4. Ļoti spēcīgs un nāvējošs.
  Un arī skaistas meitenes šeit, kā šeit svinēt. Viņi palaiž lādiņus, nospiežot kursorsviras pogas, izmantojot kailos pirkstus. Un iznīcini ienaidnieka tablešu kastes un kastītes.
  Meitenes drosmīgi skraida pa sniegu - tam ir domātas krievu sievietes. Un to kaujā iemet indieši un ķīnieši. Šie jau burtiski piepilda ierakumu pieejas ar saviem līķiem. Bet tomēr viņiem izdodas to paņemt.
  Krievijas armija virzās iekšā.
  Taču galveno triecienu stratēģis Vasiļevskis nodod Itālijai - kura ir krietni vājāka. Un tagad krievu karavīri izcīna vienu uzvaru pēc otras.
  Janvāris ir bijis ļoti veiksmīgs. Krievu karaspēks apgāza itāļus un apsegloja Alpus. Un februārī viņi ieņēma Venēciju. Un viņi iegāja Lorbandīnijā. Viņi arī ieņēma Poznaņu. Vācieši atkāpās. 2. martā krita Klaipēda. Krievijas karaspēks lēnā, pārāk blīvā aizsardzībā virzījās cauri Austrumprūsijai. Man bija burtiski jāsadedzina ceļš ar gliemežvākiem.
  Bet Itālijā makaronu fronte sabruka. Un krievu karaspēks steidzās uz Romu. 1956. gada 30. martā sākās uzbrukums Itālijas galvaspilsētai. Tātad cilvēki maksāja par Musolīni ģimenes ambīcijām.
  Itālijas galvaspilsēta Roma ir pakļauta uzbrukumam. Cīņas ir sīvas. Lai gan itāļi arvien vairāk padodas. Šeit meitenes cīnās ļoti skaistas un bikini un basām kājām. Karotāji ar kājām met granātas un izsit Musolīni karotājus.
  Šeit ir skaistas meitenes un, protams, ļoti seksīgas. Un ar titānu muskuļiem. Un tas, kā viņi met granātas ar basām kājām, ir vienkārši pārsteidzoši.
  Nataška iet uz priekšu un šauj, rūcot:
  - Sirdī skaistajai Dzimtenei deg mana starojošā uguns!
  Zoja, šauj, dzied līdzi:
  - Atvērsim durvis sasniegumiem! Mūsu ticība un karalis ir monolīts!
  Un tad ir Aurora, kā pliki kāju pirksti, rudmataina kuce izlaidīs diskus. Un sagrieztie itāļi krīt.
  Un tad Svetlana agresīvi dzied, zobus rādot:
  - Mēs visus nogalināsim! Mēs sagrausim visus!
  Ar basām kājām meta ripas un maļ fašistus. Tātad Musolīni nokļuva meiteņu demontāžas pakļautībā. 1956. gada aprīļa uzbrukums bija nikns un ļoti iztēles pilns.
  Un te brauc tanki, no to bagāžniekiem spraucas elles uguns kolonnas.
  Meitenes dodas uz priekšu un met granātas ar basām kājām. Un kā viņi uzspļauj kaut ko asiņainu.
  Un viņi smejas...
  Nataša dedzīgi dziedāja:
  - Cari Vladimir, dod Hitleram sejā!
  Un pamiedz ar savām safīra acīm. Tik brīnišķīga meitene.
  Meitenes steidzas ar mežonīgu niknumu. Viņi šauj no ložmetējiem. Viņi nopļauj ienaidnieku, izklīdināja nacistus. Un tad vēl olimpiskās spēles. Un varenās sievietes-varones rokās tur liesmas metēju. Un viņš ņems un sitīs, bet kā tas dauzīs.
  Čipsi lido no nacistiem visos virzienos. Un karotāji arī kā grib smieties.
  Tad viņš dziedās:
  - Musolīni sitīs! Mūsu draudzība ir monolīts!
  Un atkal ar safīra acīm tas mirkšķina! Un sit nacistus.
  Un ko tu gribēji? Romu savulaik ieņēma slāvi Attila vadībā. Un tagad krievi pārņem.
  Olimpija, ar staru metēju apcepdama dzīvus pretiniekus, dziedāja:
  - Spoža cerību saule
  Atkal paceļas pār valsti..
  Krievijas uzvaras tāpat kā iepriekš -
  Vērmahta karotāji pārspēj!
  
  Krievu ērglis virs planētas
  Spārni, izplešas, paceļas ...
  Ienaidnieks tiks saukts pie atbildības -
  Tiks uzvarēts - salauzts!
  Pēc Romas krišanas Itālijas karaspēks sāka masveidā padoties. Musolīni impērija, šī trešā reiha jaunākā militārā partnere, dega.
  Krievijas karaspēks gandrīz bez pretošanās ieņēma Neapoli un izkāpa Sicīlijā. Arī tur tikpat kā nebija pretestības. Un Hitlers bija histērisks.
  Maija beigās Itālija bija pabeigta. Simtiem tūkstošu ieslodzīto tika vadīti.
  Krievu meitenes tos nolika uz ceļiem un piespieda sevi skūpstīt basās kājas. Viņi apzinīgi iesmējās. Daži, īpaši jauni vīrieši, to darīja ar entuziasmu.
  Meitenes bija diezgan stenīgas.
  Mūžīgais zēns Oļegs Ribačenko piespieda gūstekņus skūpstīt viņu kailās, bērnišķīgās kājas.
  Viņi to darīja pietiekami labprātīgi. Zēni bija ļoti izskatīgi, muskuļoti un blondi. Tiesa, viņš vēl bija par mazu, un neko nopietnāku ar dāmām darīt negribēja. Bet, kad rupjie papēži kutina ar mēli - tas ir jauki!
  Oļegs Rybachenko sagūstīja ģenerāli un saņēma vēl vienu pavēli. Ar ko viņš ļoti lepojās.
  Musolīni jaunāko nodeva viņa paša svīta, un cariskā Krievija saņēma vēl vienu uzvaru. Un Benedito Musolīni vecākais nepārdzīvoja savu kaunu un fašisma sabrukumu Itālijā. Tomēr tāds pats liktenis gaidīja nacistus Vācijā. Krievijas karaspēks 1956. gada jūnija sākumā devās uzbrukumā. Austrija bija galvenais mērķis.
  Elizaveta un viņas ekipāža uz "Nikolay" -5 pārcēlās pret vāciešiem. Krievijas karaspēks centās ielenkt Vīni.
  Fīrers, protams, nokļuva sarežģītā situācijā. Tiek zaudēti vāciešu īpašumi Āfrikā, Skandināvijā un lielākajā daļā ASV. Un tagad kaujas jau notiek tikai un vienīgi Trešā Reiha teritorijā. Kas, protams, vāciešiem ir sarkanāks nepatīkams. Meksikā ienāca arī Krievijas karaspēks. Lēdija Greja de Monka šajā valstī vada tanku apkalpi.
  Un Elizabete ved "Nikolaju" -5 pa Vīni. Tās galvenais pretinieks ir E-50, kuru cara laika mašīna caurdur kā bloteri.
  Elizabete izšāva, izmantojot kailos kāju pirkstus, nospiežot kursorsviras pogas.
  Uztriecās vācu tankam un čivināja:
  - Mēs atdosim savas sirdis par svēto Nikolaju Rusu!
  Jekaterina arī šāva ar plikiem kāju pirkstiem un laboja savu partneri:
  - Droši vien, viss tas pats, pareizāk ir teikt Vladimirs!
  Elizabete vēlreiz izšāva ar kailiem kāju pirkstiem un čivināja:
  - Bet tomēr tas bija imperators Nikolajs, kurš, atdevis mums Ķīnas iedzīvotājus, padarīja Krieviju neuzvaramu!
  Patiešām, kājniekos, kas tika nosūtīti, lai iebruktu vācu pozīcijās, ķīnieši bija pilnībā priekšā. Viņi burtiski meta līķus. Bet viņi izlauzās cauri.
  Parasti krievi cīnījās lidmašīnās un tankos. Kājnieki no ķīniešiem, indiešiem, aziātiem. Ķīniešu ir daudz. Turklāt gaišā galva Nikolajs II, reformējot pareizticību, ieviesa daudzsievību, un kaujā tiek nosūtīti papildu ķīniešu vīrieši. Un krievi ņem par sievām atraitnes un neprecētas ķīnietes.
  Viltīga stratēģija.
  Un ķīnieši uzkāpj uzbrukumā, mirst un izlaužas cauri vāciešu aizsardzībai.
  Elena, izmantojot savus kailos kāju pirkstus, nospiež kursorsviras pogas un vēlreiz sit Fritz.
  Un dzied:
  - Par Svēto Krieviju, mēs drosmīgi cīnīsimies!
  Pēc tam meitene paņems un pamirkšķinās. Un atklāja savus baltos zobus! Un viņa ir tik agresīva.
  Un lūk, kā notiks olimpiskās spēles. Un viņš arī dauza ar plikiem kāju pirkstiem, un sasmalcina.
  Tad tas kliedz:
  - Es esmu nāvējoša kobra!
  Jāpiebilst, ka E-50 tvertne var būt bīstama. Tā 88 mm lielgabals ar 100 EL stobru ir ātri šaujošs, divpadsmit šāvieni minūtē un ļoti precīzs. Bieži ietriecas bruņās un var izraisīt bojājumus.
  Tāpēc meitenes cenšas neļaut galvenajam vācu tankam pa ceļam. Īpaši tuvu, tā iespiešanās spēja dramatiski palielinās. Un vāciešiem ir kodols čaulā vai nu no urāna, vai no volframa. Tiesa, pēc Āfrikas zaudēšanas un urāna atradnēm Kongo vācu karaspēka spēki sāka izsīkt.
  Un meitenes ir tik skaistas un basām kājām un foršas.
  Šeit viņi ar entuziasmu dzied paši sev:
  - Mirdz kā zvaigzne pār visu pasauli,
  Caur tumšo tumsu...
  Lielais varonis cars Vladimirs,
  Nezina ne sāpes, ne bailes!
  
  Ienaidnieki atkāpjas jūsu priekšā
  Pūlis gavilē...
  Krievija tevi pieņem -
  Varena roka valda!
  Cīņas ar meitenēm, viņām neko nevar teikt pretī. Un viņu kājas ir tik kailas un noslīpētas. Kad sagūstītie vācieši viņus skūpsta, ir skaidrs, ka tas patīk gan meitenēm, gan vīriešiem. Un karotāji diezgan čīkst.
  Un izcēla pērļu zobus.
  Tās ir dažas foršas meitenes. Un ar plikiem kāju pirkstiem vēl vienu fašistu izsit no Elizabetes.
  Tad, kā teikts:
  - Slava lielajai Tēvzemei!
  Un tā Katrīna nošaus. Tas taranēs ienaidnieka tanku, izmērcēs Fritz un čīkstēs:
  - Nāvi ienaidniekiem!
  Un tur arī Elena sit, izmantojot kailos kāju pirkstus, spiežot tos uz kursorsviras pogām. Un čīkst:
  - Par Dzimteni varenībā!
  Un tad lādiņš palaiks un izcilā olimpiāde - arī blondīne. Un kā viņš čīkst:
  - Par lielo Krieviju!
  Un meitenes ir pilna entuziasma pilnas.
  Šeit nāk tanks E-75. Viņa lielgabals ir jaudīgāks: 128 mm, un viņš var nodarīt vairāk bojājumu. Turklāt šai tvertnei ir labāka aizsardzība un biezākas bruņas.
  Bet Elizabete ir kā muļķe. Un viņš atbrīvos kaut ko nāvējošu, iekļūstot no attāluma. Un no vācieša palikuši tikai saplēsta metāla gabali.
  Un meitene dziedās:
  - Svētais skaistums un liels sapnis!
  Pēc tam viņš parādīs mēli.
  Vācu tanki E-75 pēdējā laikā ir kļuvuši masīvāki. Viņiem ir garāks lielgabals, kas ļauj tikt galā ar krievu tankiem, īpaši tiem, kas ir vieglāki. Un tas padara Fritz bīstamāku.
  Bet padomju meitenes tas neapmulsina. Un viņi sasmalcina Frici.
  Un paši karotāji vēl vairāk ir karstumā bikini un basām kājām. Un viņi cīnās ļoti pārliecinoši.
  Viņi uzvar pārliecinoši.
  Katrīna šāva uz nacistiem un dziedāja:
  - Bet ja godīgi! Es sasmalcinu visus Fritz bez izņēmuma!
  Elena arī šāva ar kailiem kāju pirkstiem un čivināja:
  - Mēs uzvarēsim visus un, protams!
  Olimpiskās spēles arī bez žēluma pārspēja nacistus. Viņa ir tik neuzvarama kuce.
  Un arī ar atkailinātu kāju pirkstu palīdzību.
  Nataša un viņas komanda cīnās uz tanka Kondratenko-6. Šis auto ir nedaudz vieglāks, bet mobilāks nekā Nikolajs. Protams, ar mazāku svaru kalibrs ir mazāks, un bruņas ir nedaudz plānākas. Un tas nozīmē, ka nāves risks ir daudz lielāks.
  Bet meitenes, jāsaka, nemaz nav apmulsušas. Un viņi cīnās kā kaujas milži.
  Nataša dzied, aktīvi šaujot:
  - Tā būs mūsu uzvara!
  Un viņš spiež kursorsviras pogas ar plikiem kāju pirkstiem.
  Zoja arī šauj ar kailām kājām un čīkst:
  - Cars Vladimirs uz priekšu!
  Un visas meitenes korī rēja:
  - Slava kritušajiem varoņiem!
  Pēc tam Aurora izšāva, apgrieza vācu tanku un izdeva:
  - Neviens mūs neapturēs! Neviens mūs neuzvarēs!
  Viņa arī kratīja basās kājas.
  Un tad Svetlana piekāpās, izmantojot kailos kāju pirkstus, un norūca uz plaušām:
  - Krievi nikni cīnās!
  Un visas meitenes korī iesaucās:
  - Spēcīga karavīra dūre!
  Un atkal daiļavas metās cīņā. Šauj precīzi un akurāti!
  Šeit nāk Džeinas ekipāžas, sitot pret meksikāņiem. Viņa ir arī ļoti gudra un skaista dāma.
  Un meitenes viņas karietē - basām kājām un bikini. Viņi cīnās ar sevi ar mežonīgu un mierīgu niknumu.
  Tad Ģertrūde izšāva ar kailajiem kāju pirkstiem un čivināja:
  - Es esmu meitene, kas iznīcinās visus sekundes daļā!
  Un te Malānija ir kā lupaneta. Un no attāluma salauzt latīņu tanku.
  Un tur Matilda ar kailajiem kāju pirkstiem viņai sitīs.
  Un pasmejies:
  - Man ir super meitene!
  Un augstākās un niknās kārtas karotāji. Viņi nejūtas vāji vai dusmīgi.
  Kamēr drāž, tā drāž.
  Un Aļonka arī cīnās ļoti pārliecinoši.
  Līdz jūnija beigām Vīne ir ieskauta. Vācijai un tās prestižam ir dots graujošs trieciens. Tajā pašā laikā Krievijas karaspēks virzās uz Oderu. Viņi met kaujā ķīniešus, indiešus, arābus. Un izlauzties cauri Friča aizsardzībai.
  Hitlers, protams, jau ir panikā. Kā meitenes uz tankiem un lidmašīnām viņu spieda.
  Šeit ir Albīna un Alvīna, divas krievu pilotes. Arī basām kājām un bikini viņi gāž nacistus kā bumbierus ar nūju no zara. Un pārim viņi burtiski dara tādus brīnumus.
  Albīna ar vienu sprādzienu no sava iznīcinātāja "Pēteris Lielais" notrieca piecas lidmašīnas un dziedāja:
  - Mēs esam debesu lāči!
  Alvīne no sava kara ērgļa vienā sprādzienā notrieca sešas lidmašīnas un čivināja:
  - Un mēs visus sagrausim!
  Debesīs šis pāris jau bija leģendārs!
  Meitenēm tika piešķirtas septiņas Jura krusta pakāpes: sudraba krusts, sudraba krusts ar loku, zelta krusts, zelta krusts ar banku. Kā arī zelta krusts ar dimantiem, un zelta krusts ar briljantiem un loku. Un augstākā pakāpe ir zelta krusta zvaigzne ar dimantu loku. Nesen tika nodibināts augstāks apbalvojums - liela zelta krusta zvaigzne ar dimantiem un loku.
  Tātad meitenes varēja pamatoti lepoties ar saviem sasniegumiem. Un vienmēr, pat aukstumā, viņi cīnījās tikai bikini un tikai basām kājām.
  Tik brīnišķīgas meitenes.
  Albīna izšāva un dziedāja:
  - Par mūsu labākajām uzvarām!
  Alvins turpināja:
  Lai mūsu mazbērni un vectēvi ar mums lepojas!
  Karotāji un patiesībā - kolosālas klases meitenes!
  Viņi sit nacistus debesīs un dzied:
  - Slava Krievijai, slava! Mūsu cars Vladimirs ir varonis! Rītausmā būs spēks! Apglabājiet Hitleru zemē!
  Protams, Vladimirs Kirillovičs Romanovs var būt ļoti apmierināts ar saviem karotājiem.
  Ja viņi cīnās, tad tā, lai jūs pret viņiem nevarētu pacelt šķēpu!
  Vladimirs Kirillovičs Romanovs ir cars, kuram ir visas iespējas vienreiz un uz visiem laikiem pielikt punktu kariem!
  Un fašisti drebinās zem cara armijas sitieniem ...
  Ielenktā Vīne ātri krita. Līdz jūlija vidum cara impērijas karaspēks iznāca plašā frontē uz Oderu. Un Kēnigsberga tika pilnībā bloķēta.
  Un vācieši atkāpās aiz Oderas. Un viņi tur mēģināja izveidot aizsardzības līniju. Kapitāli aizstāvēt. Bet jūlija otrajā pusē Krievijas karaspēks uzsāka ofensīvu pret Hamburgu... Nacisti lēnām, bet noteikti piekāpās.
  Cīņa bija ļoti sīva. Daži ciemi vairākas reizes mainīja īpašniekus. Cīņās piedalījās arī jauni attīstītākās AG sērijas vācu tanki, piramīdas. Tie izcēlās ar labu aizsardzību no visiem leņķiem. Taču cara armija viņus pārspēja.
  Un liels skaits Āzijas kājnieku gāja bojā frontēs. Bet viņi ļauj jums pārvietoties.
  Savukārt vāciešiem arī bija izsmelti cilvēkresursi. Augusta beigās Hamburga tika ielenkta, un Minhene tika bloķēta.
  Vācieši zaudēja ievērojamu teritoriju. Un viņiem nebija ko noturēt savas pozīcijas.
  Oļegs Rybachenko cīnījās priekšgalā pašā Vācijas teritorijā. Un mūžīgais zēns nemitīgi smaidīja un izcēla pērļu zobus.
  Un tur viņš ar kailām, bērnišķīgām kājām meta granātas. Ir labi būt bērnam - cik dabiski ir būt karstumā tikai šortos. Un tā kā tu esi nemirstīgs, tad arī ziemā vari būt puskails, neriskējot saaukstēties.
  Tātad zēns dziedāja:
  - Basām kājām, tikai basām kājām,
  Zem jūlija pērkona un zem sērfošanas skaņas!
  Basām kājām, tikai basām kājām
  Puikam ir viegli būt foršam kovbojam!
  Un šo fašistu bērns-majors turpina sevi iznīcināt. Un viņi izmisīgi dodas pretuzbrukumā.
  Ir jau septembris... Sāk līt... Cara karaspēks, piepildoties ar ķīniešu līķiem, ieņēma Minheni un Hamburgu, un virzās uz Rūras apgabalu. Nozīmīgākais Vācijas rūpniecībā.
  Un vācieši izmisīgi cīnās pretī.
  Nataša cīnās uz sava tanka un rūc:
  - Fašisti būs ārkārtīgi stingri!
  Un ar plikiem kāju pirkstiem, kad viņš spiež kursorsviras pogas. Un viņš šautīs ar šāviņiem uz nacistiem.
  Un tad vēl Zoja, kā iepļaukāt. Un arī ar atkailinātu kāju pirkstu palīdzību.
  Un arī dziedāt:
  - Krievija ir tas, kas ir pret Hitleru!
  Un tad šeit ir Aurora, viņa uzvedīsies agresīvi. Un arī ar kailiem kāju pirkstiem:
  - Par krievu veidu!
  Un aiz viņiem ir Svetlana, kura arī izlaidīs nāvējošu šāviņu. Izduriet vācu tanku un čīkstiet:
  - Caram Vladimiram Kirillovičam!
  Un viņš arī parādīs mēli.
  Meitenes šeit ir satrakojušās.
  Alenka uz smagā tanka arī sagrauj nacistus. Un viņš tos pārspēj no attāluma.
  Karotājs dziedāja:
  - Es ar savām krūtīm pakļāvu pusi pasaules!
  Un Alenkas krūtis ar koši sprauslām.
  Un tad Anyuta ir kā sprādziens ar plikiem kāju pirkstiem. Tas taranēs fašistu tanku un bļaus:
  - Es esmu superzvaigznes meitene! Stāstu grāmatās!
  Un pasmieties...
  Un tad Augustīns izlaidīs slepkavas šāviņu. Sasmalciniet nacistus un smejiet:
  - Lai mūsu armija ir spēcīgākā!
  Un viņš arī kustina kājas ...
  Un pēc viņiem Marija paņems un iznīcinās nacistus. Pati vērpjot, agresīvi ļengans:
  - Mēs esam lielas agresijas meitenes!
  Un tad Marusja atbrīvos savu ārkārtīgi nāvējošo, iznīcinošo ieroci pret nacistiem. Un ar kailu, meitenīgu kāju palīdzību.
  Un tad dziedi:
  - Mēs esam pilnīga ienaidnieku sakāve!
  Septembris pagāja ļoti sīvās cīņās. Vācieši sīvi cīnījās pretī. Bet oktobrī, kad lietus lija stiprāk, cara armija atkal ieguva priekšrocības. Un viņa sāka virzīties uz Ruru. Pēc sīva uzbrukuma Kēnigsbergs krita. Nacisti saņēma vēl vienu pļauku sejā.
  Un Francijas dienvidos karaliskais karaspēks ieskauj Tulonu. Tātad nacistiem gāja ārkārtīgi slikti.
  Hitlers nikns, bet, kamēr viņš bija Berlīnē. Viņa pozīcija bija vāja.
  Skaidrs, ka sarunās neviens negribēja klausīties. Bet nacisti iestrēga kā mušas.
  Novembrī cara armijas karaspēks ar kaujām ieņēma lielāko daļu Rūras apgabala, tādējādi atņemot Vācijai galveno ražošanas bāzi.
  Un decembrī cara armija okupēja visus Francijas dienvidus un ienāca Spānijā. Un vācu frontē viņa beidzot pārņēma Rūru. Turklāt tika ieņemtas arī citas Vācijas zemes. Un arī Dānijā izkāpa cara armija.
  Hitlers plosījās kā ellē būrī, bet nevarēja palīdzēt.
  Katoļu Ziemassvētkos cara karaspēks virzījās uz Parīzi. Neskatoties uz sniegu un salu, Natašas ekipāža bija basām kājām un bikini.
  Vācieši padevās arvien biežāk. Un franči nemaz negribēja cīnīties ar krieviem.
  Salaužot vācu akumulatoru, Nataška atzīmēja:
  - Tātad patiesībā, ar ko apsēstais Ādolfs rēķinājās, uzsākot ar mums karu?
  Zeltamatainā Zoja loģiski piezīmēja:
  - Droši vien tas, ka mēs, nonākuši zem spiediena, nokritīsim kā monētas no caurās kabatas!
  Aurora ar kailajiem kāju pirkstiem saspieda valriekstu. Tad viņa ielika to mutē un racionāli atzīmēja:
  - Vēsture māca, ka tā neko nemāca!
  Svetlana nospieda kailajiem kāju pirkstiem kursorsviras pogu. Viņa izsita vēl vienu vācu lielgabalu un atbildēja:
  Būsim lieliski cīnītāji!
  Šķiet, ka sievietes karotājas patiesībā ir apņēmušās cīnīties un uzvarēt.
  Oļegs Ribačenko ir baskāju zēns, kurš sacenšas šortos un ar kailu, muskuļotu rumpi. Viņš pat šūpojas un rūc:
  - Uzvarēsim Frici! Uzvarēsim Frici! Un sita spaiņus!
  Un puikam ir tādi balti, pērļu zobi! Vienkārši jauns un nelokāms terminators.
  Oļegs Ribačenko šauj skrienot. Nogalina fašistus un dzied:
  - Krievu gars ir karaļu spēks, salauziet Frici!
  Zēns ar basu kāju meta granātu un dziedāja:
  - Krievu valsis, rītausma uzlec - ķēniņa godībā!
  Patiešām, zēns izrādījās ļoti kaujiniecisks. Un iegremdējiet nacistus ar pašu pirmo numuru.
  Un meitenes smagi cīnās. Šeit ir Mirabela... Arī augstākās klases pilots. Neviens nevar viņu apturēt. Viņa nogāž Frici un dzied, zobus izliekot:
  - Traka meitene! Šeit ir viņas etiķete!
  Un viņš paņems un palaidīs raķeti!
  Jā, šeit ir sievietes! Kad krievu meitenes cīnās, tad viņām nevar pretoties neviens spēks.
  Mirabela ar vienu piecu gaisa lielgabalu sprādzienu notrieca septiņas vācu lidmašīnas un čivināja:
  - Cars Vladimirs Kirillovičs ir mūsu Dievs!
  Un meitene sit ar basām kājām pa stiklu.
  Un arī Albīna un Alvīna cīnās debesīs.
  Tie ir tik brīnišķīgi zagļi. Arvien vairāk kontu iegūst. Un kamēr viņi dzied:
  - Debesīs mēs esam pilnība! Aces mēs esam pilnība! No smaida līdz žestam - neslavējami!
  Albīna ar vienu sprādzienu notrieca četras vācu lidmašīnas un čivināja:
  - Ak, kāda svētlaime! Kas ir pilnība cīņā!
  Alvīna nogrieza piecas vācu lidmašīnas un turpināja:
  - Zināt pilnību cīņā! Un foršs ideāls!
  Karotāji dziedāja korī, iznīcinot nacistus:
  - Meitenes! Grūtākas meitenes! Meitenes! Grūtākas meitenes!
  Viņi parādīja savu agresīvo drošinātāju. Viņi nepiespieda nolaišanos, patiesībā, nevienam no nacistu dūžiem.
  Bet nacisti, protams, zem mežonīga spiediena.
  Hitlers atrodas bunkurā Berlīnē un viņu bombardē kā tarakānu. Ko viņš gribēja? Pabeigts fašists numur viens! Viņš aizbrauca uz carisko Krieviju, un tagad viņš pats tiek saspiests kā tarakāns.
  Cars Vladimirs Kirillovičs šobrīd atpūšas no ziemas Indijas okeāna krastā. Viņa priekšā dejo dažādu rasu un tautību skaistas meitenes.
  Tomēr karalis neiebilst skatīties gladiatoru cīņas. Šeit, piemēram, divas meitenes pret divām skaistulēm.
  Viņi cīnās ar plastmasas zobeniem, lai nesagrozītu viens otru. Tomēr viņi izmisīgi cīnās.
  Tie ir karotāji. Notiek nikna sitienu apmaiņa. Divas blondīnes un divas rudmates...
  Cars Vladimirs jautāja feldmaršalam Vasiļevskim:
  - Kas ir grūtākais karā ar vāciešiem?
  Feldmaršals godīgi atbildēja:
  - Iegūstiet pārliecību! Tikai pašā sākumā, kad ienaidnieks sāka virzīties uz priekšu, es jutos neērti. Un tagad mēs esam sākuši uzvarēt, un ienaidniekos viss ir skaidrs! - Feldmaršals Vasiļevičs, šis lielais stratēģis, dzēra vīnu.
  Vladimirs Kirillovičs loģiski atzīmēja:
  - Visu laiku uzvarēt ir ārkārtīgi grūti! Bet mēs esam parādījuši, ka esam spējīgi uz daudz ko! Un tagad būs laiks, un visa pasaule kļūs mierīga!
  Feldmaršals Vasiļevskis apstiprināja:
  - Es tam ticu!
  Meitenes sabāza zilumus uz kailajiem ķermeņiem un izskatījās ārkārtīgi nervozas.
  Viņi cīnījās, protams, ne kā Senās Romas laikos - viņi centās nenodarīt sev lielu ļaunumu. Bet viņi bija aktīvi.
  Tikmēr cīņas turpinājās. Janvārī cara karaspēks kustībā ieņēma Parīzi. Tika ieņemta arī Dānijas galvaspilsēta Kopenhāgena. Vācu karaspēks kļuva vājāks. Krievi turpināja virzīties cauri pašai Vācijai. Frics izmisīgi cīnījās, taču viņu spēks bija salauzts.
  Oļegs Ribačenko, šis nemirstīgais zēns basām kājām leca sniegā un metās visiem pa priekšu, lai uzbruktu, pilnīgi nebaidoties no uguns. Un svilpojot:
  - Kurš ir pieradis cīnīties par uzvaru,
  Noteikti uzveic ienaidnieku...
  Viņš jautri smejas un daudz sasniedz,
  Un Hitlers tiks smagi piekauts!
  Un ar puikas basu kāju viņš metīs granātu! Un viņš izcēla savus pērļainos, lielos zobus pēc saviem gadiem. Jā, viņam jau ir mute kā vilkam. Grūzīs cauri jebkurai rīklei.
  Un meitenes tankos pārvietojas no Vācijas dienvidiem uz ziemeļiem. Šeit viņi iziet jūrā. Un tikai zemes pie Berlīnes un Pomerānijas paliks ar Frici.
  Nataška, izsitot fašistu tankus, atzīmēja:
  - Un karā tas ir jautri savā veidā!
  Zoja, sitot pret nacistiem, piekrita:
  - Tik labi cik var būt! It īpaši, ja uzvaram!
  Aurora, šaudīdama ar kailiem kāju pirkstiem, sacīja:
  -Viss neiespējamais ir iespējams Visumā, ja tikai nedaudz....
  Un rudmatainā meitene smejas!
  Sievietes karotājas raustās neprātīgā priekā un niknumā. Un viņi satriec vāciešus.
  Tajā pašā laikā cara karaspēks virzās uz priekšu pāri Spānijai un jau tuvojas Seviljai.
  Olga bruņutransportierī šauj uz vāciešiem un policijas karaspēku.
  Vietējie spāņi gandrīz nepretojas. Vēl viena valsts krīt zem Krievijas cirvja.
  Oļegs izšāva un dziedāja:
  - Akrobātika, būs bash on bash!
  Un viņas partnere Alise čivināja:
  - Krievu diženumu atzina planēta,
  Fašisms tika sagrauts ar zobena sitienu...
  Mūs mīl un novērtē visas pasaules tautas,
  Izturēsim lielo svēto caru!
  Un meitenes plikšķinās un spaidīs kursorsviru ar plikiem kāju pirkstiem.
  Karš starp Vladimira Kirilloviča Romanova cara impēriju un nacistisko Vāciju turpinās.
  Krievijas karaspēks ir gandrīz pilnībā atbrīvojis Franciju no nacistu ordām. 1957. gada februāris... Cara armija atbrīvo Portugāli.
  23. februārī apvienojās krievu vienības no Dānijas un Vācijas.
  Oļegs Ribačenko, šis mūžīgais zēns, ar basām kājām sit pa dubļiem. Bērns-majors kliedz rīkles augšā:
  - Slava Krievijas caram Vladimiram Trešajam! Uzlauzīšu Hitleru, mērīšu ar pātagu!
  Un puika atkal kliegs, un ar kailajiem pirkstiem metīs asi noslīpētu disku. Un iesita fašistam pa rīkli. Un tad viņš ar pliku, bērnišķīgu kāju metīs bumerangu un tūlīt pārgriezīs rīkles pieciem Fričiem.
  Jā, Hitlera sliktā ideja uzbrukt šādai impērijai.
  Nataša un viņas komanda Portugālē finišē pēdējie vācieši. Viņu tvertne nerimstoši tiek iznīcināta.
  Un viņi arī spiež kursorsviras pogas ar kailiem pirkstiem, radot niknu postu.
  Zoja izšāva, sasita vācu lielgabalu un dziedāja:
  - Par Krieviju un brīvību līdz galam!
  Aurora ar kailiem kāju pirkstiem spārdīja nacistu un čivināja:
  - Dievs, sargā karali!
  Svetlana arī spārdīja, ar kailām kāju pirkstiem spaidot kursorsviras pogas un čīkstēja:
  - Spēcīgs suverēns!
  Meitenes sagrauj nacistus. Bet tad parādījās jauns nacistu tanks "Maus" -4. Ļoti jaudīgs modelis - trīssimt tonnu smags un 310 milimetru lielgabals . Viņš var iekļūt lielā attālumā, un viņam pašam ir tik biezas bruņas, ka Kondratenko-6 tanks viņu nepaņems no jebkura leņķa.
  Nataša pavēl:
  - Meitenes, mums ir jāpienāk tuvu un jāiespiežas sāna lejas daļā, starp laukumiem - tā ir mūsu vienīgā iespēja!
  Zoja ar kailiem pirkstiem sita vācu lielgabalam un dziedāja:
  - Liktenis dod jums pēdējo iespēju, bet pasteidzieties uz priekšu! Lietus un krusā un sniegā!
  Augustīns arī dunēja un čivināja:
  - Pēdējā iespēja, liktenis jums dod! Lai dzīvo pastaigas un ikdienas skriešana!
  Un arī ar plikiem kāju pirkstiem, bet kā sagriezīsies. Un iznīcināt fašistus.
  Svetlana rēca:
  - Par jaunām robežām un spilgtām uzvarām!
  Krievu tanks pacēlās gaisā, uzņemot ātrumu. Un meitenes ņems to un dziedās:
  - Spēcīgs suverēns, visslavenākais laikmetā, pareizticīgo car, valdi par godu, par slava mums!
  Un atkal viņi paātrinājās, attālinoties no smagā šāviņa, kas tika nosūtīts no pistoles, kas bija vācu Maus-4. Meitenes kliedza:
  - Neliecies auna ragā! Lai tu Hitlers - mirsti!
  Un viņu tvertne paātrinās. Kā mazs bokseris uzbrūk lielam. Bet izredzes, protams, ir fifty-fifty.
  Nataša, sekojot tanka kustībai, atcerējās, kā viņa boksējās ar vīrieti ringā. Viņa netrāpīja sitienus, un viņa tika piekauta, taču viņa turējās. Un tad pārliecinoši atcirta. Un viņa satvēra ienaidnieka satikto kustību un zodā. Atslēdzies!
  Saņēma tūkstoš zelta rubļu. Šī ir cīnītāja meitene. Ja viņš to darīs, tad viņš to darīs!
  Nataša pakratīja kailu kāju un dziedāja:
  - Šī nav pēdējā cīņa, bet ir izšķirošā! Par godu Tēvzemei, par Tēvzemi un godu!
  Un tagad viņu tanks paslīd garām sāniem, un raida lādiņu... Zoja arī izmantoja plikus kāju pirkstus, tāda zeltmataina meitene un kustīga kā mērkaķis. Un Maus-4 sāka plīst. Viņam acīmredzami bija uzspridzināti šāviņi. Un kā tad tas noraus torņus, un lidos augstu gaisā!
  Meitenes vienbalsīgi kliedz:
  - Uzvara! Forša uzvara!
  Un vēl viens tanks viņu sarakstā!
  1957. gada 1. marts Krievijas karaspēks sāka šķērsot Elbu. Izskatās, ka Hitleram uzkāpa kaklā.
  Zēns Oļegs Ribačenko ar pliku, bērnišķīgo kāju meta granātu, nogremdēja fašistu tanku un kliedza:
  - Par jaunām, neelastīgām robežām!
  Alenkas tanka apkalpe pagriežas uz austrumiem. Rietumvācija un Francija jau ir atbrīvotas. Nacistu kontrolē palika tikai zemes starp Oderu un Elbu. Nu, arī Lielbritānija un Īrija. Tur pēdējie nacistu spēki.
  Alenka, šaujot uz fašistu baterijām, saka:
  - Tsesarevičs Nikolajs,
  Ja tev jāvalda...
  Nekad neaizmirsti -
  Kā zināms, armija cīnās!
  Un te atkal ar basām kājām tika raidīts kārtējais šāviņš. Un trāpīja pa Friča ieroci.
  Dzinumi ar plikiem pirkstiem un Anyuta. Sitās pret fašistu un rēc viņam uz plaušas:
  - Es esmu tāda meitene - ka Hitlers vemj!
  Tālāk ugunīgie Augustīna nagi. Arī mērķtiecīgs velns, un rēc:
  - Uz elles vārtiem!
  Un izmanto basas kājas.
  Marija šauj pēc viņas. Tādā pašā veidā viņš ņem un sit, un čīkst:
  - Neviens mani neapturēs tīģeri, neviens nekur neapturēs baskāju meiteni un tiks piekauts!
  Un tad kā olimpiāde nogriezīs. Un viņš izsitīs vācu tanku, noraujot no tā torni kā sēņu cepuri.
  Un ķeksē:
  - Par jaunām, stāvām robežām!
  Un viņš atkal rādīs mēles!
  Meitenes ir tik smagas pret sevi un izmisīgi uzbrūk. Un nacisti slīkst zem viņu sitieniem.
  1957. gada 2. martā pēdējie nacistu spēki Portugālē padevās. Kļuva skaidrs, ka tuvojas fašisma rītausma. Precīzāk, rītausma? Murgs saulriets!
  Un krievu karaspēks virzās uz priekšu. Vācieši arvien vairāk nomet ieročus un padodas.
  Viņi nokrīt uz ceļiem. Un krievu un ķīniešu meitenes skūpsta basās kājas.
  Tas izskatās tik forši un lieliski. Un nacisti tiek sasmalcināti un sasmalcināti.
  Natašas apkalpe jau atrodas vilcienā, kas dodas cīņā uz ziemeļiem ar Frici.
  Meitenes sēž savā kupejā. Viņi spēlē kārtis ar kailiem kāju pirkstiem.
  Nataša atzīmēja:
  - Interesanti, kad paņemsim Berlīni, kas būs tālāk?
  Zoja pārliecinoši atbildēja:
  - Nākamā būs Londona!
  Ugunīgā Aurora iesmējās un vēlreiz jautāja:
  - Un tad?
  Zoja pārliecinoši teica:
  - Latīņamerika būs mūsu! Mēs nestāvēsim uz ceremoniju kopā ar nacistiem!
  Svetlana tam piekrita:
  - Protams, ka nedarīsim! Iekarosim visu pasauli!
  Nataša ar entuziasmu apstiprināja:
  - Un tad būs miers, visā pasaulē!
  Meitenes dziedāja unisonā, ejot komponējot;
  Slava carisma Lielajai Krievijai,
  Kur Vladimirs sēž tronī ...
  Mēs sagrausim ļaunā fašisma barus -
  Slava armijai un mēs esam monolīts!
  
  Ticībā lielās sirdis tika rūdītas,
  Mūsu dzimtene no visas sirds...
  Mēs esam cara Nikolaja dēli
  Un viņi nomira viņa dēļ ne velti!
  
  Mūsu dzimtene tu esi dārgāka par visu,
  Pacelsim spārnotu, debesu sveicienu...
  Jūs arī cīnāties pret Tēvzemi,
  Nu, lai nacisti visi mirst!
  
  Hitlers gribēja iegūt mūsu zemes,
  Un ļaunais suns mēģināja uz karali ...
  Bet mēs esam braši, mēs to nepieņemsim,
  Tā ka fašisms mūs velti gāza!
  
  Karalis ir laipns un gudrs valdnieks,
  Paceļas kā kalnu ērglis virs planētas...
  Vladimirs būs ordas kungs,
  Mūsu draudzība ir kā tērauda monolīts!
  
  Mēs izsitām atbalstu no Friča kājām,
  ļaujam Hitleram nosmakt cilpā ...
  Mēs nodosim nāvessodu niknajiem, kaunā,
  Kas uz Zemes rīkojas kā ļauns!
  
  Karaliskā vara un karaliskā gudrība,
  Būs fašisti, simpātijas bez mēra...
  Hitlers, ticiet man, viņš izdarīja foršu stulbumu,
  Un tagad viņa dzīve ir kā pavediens!
  
  Tāpēc cieniet lielos karaļus
  Uz Zemes nav vēsāka par Romanoviem ...
  Nacistu kaujā sitiet sirdis,
  Lai pavērtu ceļu uz sasniegumiem, sapņiem!
  
  
  Pēteris Lielais mūs aizveda līdz jūrai,
  Aleksandrs iekaroja Parīzi...
  Jā, dažreiz notika skumjas,
  Bet Krieviju turēja ķerubs!
  
  Pie mums viss ir skaisti
  Un meitenes un puiši tic...
  Karalis valda, jūs zināt pareizi
  Lai gan ļauns zvērs rūc pie sliekšņa!
  
  Nav ierobežojumu, ticiet pilnībai
  Komunismam drīz būs karaļi...
  Mēs atvērsim durvis svētlaimei,
  Sasodītais fašisms ir iznīcināts!
  
  Krievijai robeža nav noteikta,
  Mēs, ticiet mums, uzvarēsim ienaidnieku ...
  Meitenes basām kājām, it kā Spartā,
  Nu mūsu cars Vladimirs ir viens!
  
  Mēs ticam Rodam - Lielajam Dievam,
  Kas radīja ideālos slāvus ...
  Mēs cīnāmies par godu un brīvību
  Stāsim pret nacismu!
  
  Jūs esat lielākā Romanovu ģimene,
  Valdīs Krieviju mūžīgi...
  Lielais karalis, augstākais lidojums,
  Sātans ērgli nesalauzīs!
  
  Par lielu mīlestību pret Krieviju,
  Mēs sūtām cīnītājus kaujā ...
  Svētie no ikonām slavina sejas,
  Galu galā jebkurš karotājs ir arī karalis!
  
  Mūsu sirds deg par dzimteni,
  Mēs esam foršas meitenes cīņā ...
  Mēs nedaudz atvērsimies kosmosā, iepazīsim durvis,
  Es nogalināšu Ādolfu kā sūdu!
  
  Vēl tikai mazliet līdz Berlīnei,
  Mēs ieiesim nesot ķēniņu godību...
  Vecums mums, meitenēm, nedraud,
  Mēs, ticiet man, nelejam ūdeni!
  
  Apglabāsim to, kas ir ļauns un zemisks,
  Pūķis tiks slavens uzvarēts ...
  Un mums ir zelta ikonas,
  Rodnoverijs ir mūžīgs likums!
  
  
  
  
  Turkiye IEDALĀS OTRAJĀ PASAULES KARĀ
  1942. gada 1. septembrī Turkije iestājās karā pret PSRS. Iemesls ir saprotams - alkas pēc atriebības par iepriekšējām sakāvēm, un vēlme ieņemt Baku. Turklāt savu lomu spēlēja arī vācu diplomātija, kas solīja osmaņiem zelta kalnus. Katrā ziņā turki nolēma, ka vairs nav jēgas gaidīt, un viņi nav slazdātāji, bet var arī paspēt cīnīties.
  Rezultātā trīsdesmit turku divīzijas skāra padomju Aizkaukāzu.
  Dažu dienu laikā viņi ieņēma Batumi un varēja aplenkt Erevānu.
  Atbildot uz to, Staļins bija spiests izņemt daļu no topošajām rezervēm un pārsūtīt tās uz Aizkaukāzu.
  Padomju pavēlniecība bija spiesta atlikt ofensīvu pie Staļingradas. Vācieši savukārt spēja sasniegt vairāk Kaukāza virzienā un paņemt Ordžonikidzi un Grozniju. Un tikai atkāpjoties kalnos, padomju karaspēks spēja apturēt nacistus.
  Tajā pašā laikā briti atlika operāciju Torch, baidoties iesaistīt Turciju karadarbībā pret Lielbritāniju.
  1942. gada decembra beigās nacisti tomēr ieņēma Staļingradu. Viņi tur apmetās. Padomju karaspēks virzījās uz priekšu, taču bez panākumiem centrā - Rževa-Sičova operācija izrādījās pārāk dārga. Tomēr fīrers tomēr pasludināja kopējo karu, tāpēc Trešajā Reihā nebija pietiekami daudz resursu.
  Februārī Sarkanā armija uzkrāja spēkus un mēģināja uzbrukt vāciešiem no Staļingradas flangiem. Taču nacisti jau bija paspējuši pārgrupēt savus spēkus un bija gatavi atvairīt sitienus.
  Februārī sākās arī operācija Lāpa. Arī vācieši bija gatavi un pēc divu nedēļu sīvām cīņām britus apturēja.
  Amerikāņi vēl nav izkāpuši Kasablankā un Tunisijā. Cīņas Āfrikā atkal ir beigušās.
  Hitlers vēl tikai krāja spēkus... Martā Sarkanā armija trešo reizi veica Rževa-Sičova operāciju, kaujas ilga veselu mēnesi, bez īpašiem panākumiem.
  Jūnijā nacisti izglāba savus spēkus un virzījās gar Volgu, mēģinot atdalīt padomju spēkus Kaukāzā un sasniegt Kaspijas jūru.
  Kaujās piedalījās jauni vācu tanki: "Tīģeris", "Pantera", "Lauva".
  Kā arī pašpiedziņas pistoles "Ferdinand".
  Vācieši bija stiprāki par īsto vēsturi, nebija pārspēti un ar jaunu karaspēku.
  ASV praktiski nebombardēja Trešo reihu, kas ļāva palielināt tanku un pašpiedziņas ieroču ražošanu. Un arī palaist sērijā "Lauva". Taču tvertne izrādījās pārāk dārga un smaga, bieži salūza un iestrēga. Bet tā biezās 100 milimetru slīpās sānu bruņas padarīja automašīnu par labu izlaušanās rīku. Tankas "Lauva" priekšrocība bija jaudīgs lielgabals, bet mīnuss - deviņdesmit. Kas samazināja automašīnas mobilitāti.
  Cīņas parādīja, ka šis tanks līdzenā reljefā joprojām var kaut ko darīt.
  Panteras sānu bruņas izrādījās diezgan vājas, kas palielināja zaudējumus. Tīģeris parādīja visefektīvāko izrāviena tanku. Tās sāni bija pārklāti ar 82 mm bruņām, kas padarīja četrdesmit piecus bezspēcīgus.
  Vācieši virzījās salīdzinoši lēni. Padomju vadība kopumā sagaidīja tieši šādu iespēju un gatavojās, izvilka karaspēku.
  Tiesa, atšķirībā no Kursk Bulge nacisti ir daudz spēcīgāki un pārliecinātāki.
  Un reljefs ir ērtāks uzbrukumam nekā aizsardzībai. Un Fritz ir arī vairāk lidmašīnu un tanku un kājnieku. Un nav viegli piegādāt padomju karaspēku pāri Volgai.
  Tātad nacisti, izlaužot aizsardzības līnijas, virzījās uz priekšu. Viņi guva panākumus pēc panākumiem.
  Pēc trīs mēnešu spītīgām cīņām viņi sasniedza Kaspijas jūru.
  Staļins, nonākot sarežģītā situācijā, vēlējās sākt miera sarunas. Kopš kļuva skaidrs - Kaukāzu nevar paturēt. Taču piekrist Hitleram ir ārkārtīgi grūti. Fašisti prasa pārāk daudz. Un, ja tu viņiem piekāpsies, viņi tevi aprīs. Un pamiers? Šeit Hitlers negrib. Un, protams, sabiedrotie ir pasīvi. Viņi baidās atsaukt papildu sadalījumu.
  Frics šur tur pārvietojās gar Kaspijas jūras krastu. Un visbeidzot viņi apvienojās ar turkiem. Prieks, tas bija kas!
  Skaistās vācu meitenes padomju gūstekņi piespieda skūpstīt basās kājas. Viņi to apzinīgi darīja. Un sita uz plikiem papēžiem.
  Tādējādi tika veikta sagūstīšana. Un vācieši atbruņoja padomju vienības.
  Tad Staļins piedāvāja fīreram mieru - piekrītot atteikties no visa Kaukāza un pat Ļeņingradas un Karēlijas. Turklāt samaksājiet simts gadus ilgu reparāciju.
  Fīrers, nedaudz pārdomājis, piedāvājumu pieņēma un 1943. gada 7. decembrī tika noslēgts miers.
  Sabiedrotie to uztvēra kā nodevību! Un ieviesa sankcijas pret Staļinu un PSRS!
  Un padomju propaganda faktisko padošanos pasniedza kā lielu uzvaru. Viņi saka, ka sabiedroto pamesti viņi izglāba padomju valsti, un Maskava nekad netika ieņemta.
  Un nacisti, protams, uzsāka ofensīvu no Kaukāza uz Tuvajiem Austrumiem un nostiprināja Rommela grupējumu. Līdz 1943. gada marta beigām visus Tuvos Austrumus un Ēģipti sagrāba pārāki nacistu spēki. Turklāt kaujas parādīja, ka Pantera veiksmīgi cīnījās ar angļu Čērčilsu un Kromvelsu, bet pēdējie nespēja tai iespiesties pierē.
  Turklāt vācieši bija rūdīti cīņās ar krieviem, un koloniālais angļu karaspēks tika viegli pieveikts.
  aprīlī nacisti pārcēlās uz Sudānu. Un viņi beidzot ieņēma Gibraltāru, virzoties uz Marokas okupāciju. Čērčils arī mēģināja pārbaudīt zemi mieram. Bet Hitlers, atraisījis rokas austrumos, teica nē!
  Un nacisti pārcēlās pa Āfriku. Viņus vairāk aizkavēja sakaru garums, sliktie ceļi vai to pilnīga neesamība, skarbais klimats un lielie attālumi.
  Tomēr vācieši virzījās uz priekšu. Un pārcēlās uz Melno kontinentu. Lai gan, protams, viņu tanki, īpaši "Tīģeris" -2 un "Lauva", džungļos ļoti izslīdēja. Starp citu, vācieši parādījās sērijā un vieglā "Panther", kas sver divdesmit sešas tonnas, kas ir ļoti nepieciešama karam Āfrikā.
  Kā parādīja cīņas, šādam tankam T-4 nebija nekādu būtisku priekšrocību, izņemot jaudīgāku dzinēju, bet arī slīpās bruņu plāksnes.
  1944. gada beigās vācieši ieguva pašpiedziņas lielgabalus E-10, kas svēra divpadsmit tonnas, ar ļoti zemu siluetu un ļoti slīpām bruņām. Šāda mašīna Āfrikai patiešām ir neaizstājama.
  It īpaši, ja meitenes par to cīnās. Un meitenes vispār ir super un klases.
  Gerda un Šarlote brauc pa džungļiem un iznīcina britus un amerikāņus. Tas tiešām ir tas, kas meitenēm ir vajadzīgs! Jūs pat neatradīsiet tos foršākus tuvākajos simts jūdžu teritorijā. Meitenēm patīk nogalināt - tas ir foršas meitenes!
  Viņi noķēra melnādainos cīnītājus un piespieda viņus skūpstīt daiļavu basās kājas. To arī uzreiz var redzēt - nopietni zagļi! Un viņi cīnās par sevi, no liela attāluma sitot angļu mašīnas.
  Viņu pašpiedziņas lielgabals jau tuvojas Dienvidāfrikas galvaspilsētai Pretorijai. Meitenes nošaujas, ar šāviņu caurdur Čērčila volframa serdi un dzied:
  - Āfrikā ir haizivis, Āfrikā ir gorillas, Āfrikā ir vairāk krokodilu! Viņi tevi sakodīs, sitīs un aizvainos! Nebrauciet bērnus uz Āfriku pastaigāties! Āfrikā laupītājs, Āfrikā nelietis, Āfrikā baigais Bārmalijs! Kodīs, sitīs un aizvainos! Un viņa meitenes ir jāsarauj!
  1945. gada februārī pēdējais britu cietoksnis Āfrikā iekrita Madagaskaras salā.
  Tāpēc tagad Lielbritānija ir zaudējusi savu pamatu arī tur. Tajā pašā laikā vācieši sagrāba gan Irānu, gan Indiju. Viņi parādīja savu fenomenālo spēku.
  Un 1945. gada maijā nacisti veica desantu Lielbritānijā. Pēc trīs nedēļu smagas cīņas Londona krita. Mēnesi vēlāk Īrija tika sagūstīta.
  Uz sauszemes bija īslaicīgs klusums, bet karš turpinājās jūrā. ASV palika viena pret Trešo Reihu, tā sabiedrotajiem un Japānu. Bet, kamēr Amerika atrodas aiz okeāna, jūs to tik viegli neuzņemsit.
  Trešajā Reihā tika ieviests vispārējs darba dienests, sāka pieaugt lidmašīnu un kuģu ražošana.
  Tika uzbūvēti arī kaujas kuģi un lidmašīnu pārvadātāji. Un, protams, zemūdeņu karš ritēja pilnā sparā. Un tad no amerikāņu kuģiem nevienam nebija žēlastības.
  Rudenī, precīzāk, četrdesmit piektā gada novembrī, vācieši drosmīgi ieņēma Islandi un pēc tam izveidoja placdarmus Argentīnā. Tomēr karš jūrā turpinājās ilgu laiku. Lai sasniegtu Ameriku, bija nepieciešams daudz desanta. Un kuģus nebūvē tik ātri. Bet lai kā arī būtu, Trešais Reihs nostiprinājās. Sitienu apmaiņā jūrā pagājis četrdesmit sestais gads. Un četrdesmit septītajā gadā vācieši jau bija pārcēluši karadarbību uz Grenlandi, to sagūstīja. No turienes līdz Kanādai nav tālu!
  Fašisti plānoja sev kolosālus iekarojumus. Un 1948. gadā kopā ar japāņiem sākās ofensīva pret Kanādu un no Brazīlijas līdz Venecuēlai. Cīņa izvērtās ļoti sīva.
  Vācieši lēnām, bet pārliecinoši virzījās uz priekšu. Viņu "E" sērijas tanki bija vairāk attīstīti nekā amerikāņu un parādīja savu priekšrocību kaujas laukā. Bet, starp citu, jeņķi nav tik vienkārši, un ļoti spītīgi pretojās. Un viņi necentās padoties.
  Lai gan, protams, gadījās arī katli. Amerikāņi tajās iekļuva. Tad viņi padevās. Un ieslodzītie skūpstīja āriešu meitenes viņu basās, putekļainās kājas.
  Drīz krita Kvebeka un Toronto, pēc tam citas pilsētas. Vācieši no 1948. gada maija līdz decembrim ieņēma gandrīz visu Kanādu, kā arī Venecuēlu, Nikaragvu un lielāko daļu Meksikas. Šī ir ārkārtīgi sarežģīta situācija. Līdz 1949. gada sākumam vācieši bija ieņēmuši ASV tērauda knaibles. Tad 11. janvārī amerikāņi pirmo reizi vēsturē mēģināja izmantot kodolieročus. Un viņiem tas īsti neizdevās. No piecām bumbām četras gāja bojā vācu lidmašīnu notriektajās lidmašīnās, bet viena eksplodēja, nenodarot nopietnus bojājumus vācu karaspēkam.
  Atbildot uz to, Fritz pastiprināja Amerikas pilsētu un militāro objektu bombardēšanu.
  Tātad cīņa noritēja ar pastāvīgiem panākumiem par labu Vērmahtam. Kurai bija labāks ekipējums un karaspēka apmācība. Jā, un liels skaits. Cīņa bija ļoti sīva. 1949. gada sākumā vācu, ārvalstu un japāņu divīzijas ieņēma Meksikas paliekas un no ziemeļiem ienāca ASV. Viņi pamatīgi izspieda Ameriku. Un kļuva skaidrs, ka Amerikas Savienotajās Valstīs viss ir slikti. Un līdz vasaras beigām puse no ērgļu impērijas teritorijas, kā arī Aļaska jau bija ieņemta.
  Vācieši ieņēma Vašingtonu un Ņujorku līdz 1949. gada 8. novembrim. Un 1949. gada 7. decembrī ASV armijas paliekas kapitulēja. Tādējādi beidzās Otrais pasaules karš. Asiņainākais no visiem kariem, un tas ilga vairāk nekā desmit gadus!
  Likās, ka ilgi gaidītais miers ir iestājies. Taču Hitlers negribēja samierināties ar to, ka hegemonija ir jādala ar Japānu. Un 1953. gada 20. aprīlī Trešais Reihs uzbruka Uzlecošās saules zemei. Izcēlās jauns karš. Par pasaules hegemoniju.
  Kvantitatīvs pārākums ir Trešā Reiha pusē, kā arī kvalitatīvs. Bet japāņi cīnās ar lielu niknumu un masu varonību.
  Tomēr nacisti joprojām dominē. Tomēr karš ilga gandrīz gadu. PSRS paliek neitrāla. Tur nomira Staļins un notiek nopietna cīņa par varu.
  Galu galā Japānu ir okupējis Vērmahts. Dažus mēnešus vēlāk nacisti sagrāba arī Latīņamerikas valstis. Viņi nodibina pasaules hegemoniju.
  Pašā Trešajā Reihā notiek reformas. Kristietības vietā tiek ieviesta jauna reliģija. Tajā nav Trīsvienības, ir tikai viens augstākais Dievs un viņa sūtnis - Ādolfs Hitlers. Vienas valūtas zīmogs, viena vienība. Kā arī reliģiski konsekrētā daudzsievība. Un ģenētiskā atlase joprojām ir aktīva. Notiek cilvēces uzlabošanās.
  PSRS joprojām pastāv saīsinātā formā un godina nacistus. Tur valda Ņikita Hruščovs, kurš cenšas zvēru neiebiedēt. Neskatoties uz to, Hitlers jau ir pakļāvis visu pasauli. Un viņš uz Krieviju skatās kā uz sarkanu plankumu. Bet cilvēks ierosina, un Dievs rīkojas 1957. gada 20. aprīlī fīrers tieši savā dzimšanas dienā kļuva par slepkavības mēģinājuma upuri. Un tieši sešdesmit astoņos gados mežonīgā tirāna valdīšana tika pārtraukta. Kas iekaroja gandrīz visu pasauli, un vēlējās 22. jūnijā atkal uzbrukt PSRS.
  Bet, kā redzat, tas nedarbojās...
  Hitleru nomainīja Šelenbergs. Hermans Gērings nomira no narkotiku lietošanas un pārēšanās. Himlers krita negodā, un Hitlers pārstāja viņam uzticēties un pēc tam viņu atcēla. Šellenbergs nomainīja Himleru un saņēma pēcteča amatu. Turklāt Hitleram bija bērni, kas iegūti mākslīgās apaugļošanas ceļā. Bet vecākajam no viņiem vēl nebija četrpadsmit.
  Tātad fīrera pēcnācējiem nebija laika mantot. Tādējādi Hitlers kļuva par imperatoru, taču bez dinastijas. Šellenbergs neuzdrošinājās nogalināt fīrera bērnus, bet atcēla viņus no varas. Un viņš pats kļuva par fīreru un diktatoru.
  Cīņa par varu ilga vairākus gadus.
  Un 1961. gada 1. maijā nacistiskā Vācija tomēr uzbruka PSRS. Bija mēģinājums panākt: viena planēta - viena impērija!
  Un Šellenberga karaspēks joprojām spēja ieņemt Maskavu. Padomju armija bija pārāk zemāka militārā aprīkojuma kvantitātē un kvalitātē. PSRS lielo pilsētu sagrābšana lielo attālumu dēļ ievilkās sešus mēnešus. Un tad vēl desmit gadus ilga partizānu karš.
  Tomēr lietas drīz nomierinājās. Šellenbergs vadīja samērā liberālu politiku, un 1981. gadā visi krievi saņēma Trešā Reiha pilsonību. Pakāpeniski notika liberalizācija. Drīz pēc tam Šellenbergs nomira. Un sākās nopietna cīņa par varu. Pēc tam kā kompromiss monarhija tika atjaunota un tronī kāpa tiešs ķeizara pēcnācējs Frīdrihs IV. 2001. gadā notika referendums, kurā pilsonība un formāli vienādas tiesības tika dotas visiem planētas Zeme iedzīvotājiem. Un 2017. gadā tika atcelti pēdējie ierobežojumi ebrejiem un čigāniem.
  Nacionālsociālisma laikmets ir beidzies. Tomēr cilvēce ir vienotā impērijā, federālā un monarhiskā. Izpēta kosmosu.
  Tajā visi formāli ir vienlīdzīgi, un ir senāts un Bundestāgs, kur deputātus ievēl visi Trešā Reiha iedzīvotāji. Un virs tiem ir ķeizars, visas planētas Zeme imperators.
  Dzīvot vispār materiālā ziņā nav slikti. Stingra disciplīna, zinātnes un tehnikas attīstība ar izcilu vācu organizāciju deva rezultātus. Lauksaimniecība ir virsotnē, nav bada, un pārtikas ir daudz pat nabadzīgajos Āfrikas reģionos. Visiem ir darbs, visi saņem algu un pensijas. Izglītība un medicīna ir bezmaksas. Tāpat bezmaksas bērnudārzi un bērnudārzi. Pārtika maksā santīmu, un visu produktu cenas ir iesaldētas jau daudzus gadus. Visur, pat Āfrikā, ceļi, gandrīz katram ir vai nu atsevišķs dzīvoklis vai māja. Visiem jaunlaulātajiem uzreiz tiek piešķirts vismaz trīs istabas dzīvoklis ar visām ērtībām. Jūs varat aizņemties automašīnu vai jebko citu. Daudziem pat ir personīgie helikopteri.
  Internets ir pieejams, visiem ir televizori un datori, darba diena tikai četras stundas. Visas sporta sadaļas ir bezmaksas, un pat jāmaksā par to apmeklējumu.
  Katram bērnam tiek piešķirts liels pabalsts. Komunālie pakalpojumi un sabiedriskais transports ir bez maksas. Viss ir tik kārtīgs un kārtīgs. Ielas ir tīras, ir daudz robotu un automatizācijas. priekšzīmīga kārtība. Cigaretes ir aizliegtas, alkoholu joprojām pārdod, un dažādu veidu alus ir gandrīz bez maksas. Arī bērni sabiedriskajā ēdināšanā tiek ēdināti bez maksas.
  Daudz bezmaksas braucienu un datoru telpas.
  Cilvēku apmetnes jau pastāv uz Mēness, Marsa, Venēras, Merkūra un Jupitera pavadoņiem.
  Cilvēki gatavojas lēkt uz zvaigznēm. Daudzas lietas jau ir izgudrotas.
  Īsāk sakot, kopumā sanāca labi. Un tam nebija jābūt tik grūti.
  JA ZJUGANOVS IZRĀDĪTU VAIRĀK DROSMĪBAS PARĀDĪTĀM
  1999. gada maijā Zjuganovs nolēma neapstiprināt Stepašina kandidatūru, bet doties uz Domes pirmstermiņa vēlēšanām. Komunisti un viņu sabiedrotie pieņēma konsolidētu lēmumu balsot pret Stepašinu. Turklāt viņi tika aizvainoti un atņēma viņu amatus valdībā. Šāds lēmums būtu bijis visticamākais vēsturē, ja Zjuganovs nebūtu bijis Trojas zirgs komunistu nometnē, kas grauja un kompromitēja kreiso spārnu idejas.
  Pirmstermiņa parlamenta vēlēšanas komunistiem solīja daudz labumu, tostarp konkurentu skaita samazināšanos un mocekļu tēlu.
  Jā, un tas liecināja, ka komunisti pie saviem krēsliem neķeras nemaz, bet gan principiālāki.
  Otro reizi Jeļcins atkal ieveda Stepašinu, bet pēc tam trešo reizi paņēma Aksenenko. Dome atkal to neapstiprināja, un viņi to paņēma un izšķīdināja. Septembrī bija paredzētas jaunas vēlēšanas.
  Parlamenta stūrgalvība nedaudz mainīja vēstures gaitu. Dienvidslāvijas bombardēšana ilga ilgāk - jo Miloševičs cerēja uz palīdzību no Krievijas. Un parlamenta atlaišana deva izredzes uz opozīcijas uzvaru.
  Komunistiem izdevās vēlreiz likt balsošanai par Jeļcina impīčmentu.
  Un atkal ar to nepietika, šoreiz tikai ar divām balsīm. Deputātus satrauca Saeimas vēlēšanu tuvums un draudi tās neiziet.
  Dome tika likvidēta, un Jeļcins premjerministra amatā apstiprināja mazpazīstamo Aksenenko.
  Kopumā Zjuganova cerības, ka vēlēšanas notiks, bija pamatotas. Slimais un novājinātais prezidents negāja pret konstitūciju. Un viņš neuzdrošinājās ar divu procentu reitingu pārsniegt savas pilnvaras. Primakovs, redzot, ka viņa koalīcijai nav laika izveidot un reģistrēties, piekrita aliansei ar komunistiem. Jabloko un Liberāldemokrātiskā partija devās balsot. Vienotības blokam nebija laika izveidoties, un NDR vājinājās.
  Ir arī kaujinieku iebrukums Dagestānā un drošības spēku neizlēmība vēlēšanu laikā.
  Komunisti kopā ar Primakovu un Lužkovu panāca kolosālu uzvaru. Ieguvis vairāk nekā piecdesmit piecus procentus balsu. Otrais bija Jabloko bloks, kas arī uzstājās cienīgi, paņemot piecpadsmit procentus. Negaidīti labi uzrādīja arī Liberāldemokrātiskā partija, kas savāca vairāk nekā divpadsmit procentus. NDR nepieņēma piecu procentu barjeru - pilnīgs gājiens! Žirinovskis kļuva par vienīgo prokremlisko līderi Domē. Patiesā konkurence bija vāja. Saskaņā ar jauno likumu partijām jāpārreģistrējas ne vēlāk kā gadu pirms vēlēšanām, un daudzām nebija laika.
  Kreisā opozīcija atkal dominēja parlamentā, Yabloko ar viena mandāta deputātiem un LDPR mazākumā.
  Un, protams, izcēlās konflikts... Cīnījos pēc Valsts domes spīkera ievēlēšanas, tika gaudota neuzticības izteikšana valdībai. Un atkal tika runāts par impīčmentu. Šoreiz divas trešdaļas, to būtu viegli savākt!
  Jeļcins pēc nelielas vilcināšanās nolēma atgriezt krēslā premjerministru Primakovu un pirmo vicepremjeru Masļukovu.
  Kreisā koalīcija tam piekrita, taču prezidenta pilnvaras uz laiku tika ierobežotas. Un pirms jaunajām vēlēšanām gandrīz nekā. Pēc sarunām koalīcijas ietvaros tika nolemts prezidenta amatam virzīt Primakovu. Lužkovs kļuva par premjerministru. Un Zjuganovs saņēma likumdevēja vadītāja amatu! Tas ir Superskipper! Attiecībā uz jauno pat bija jāpieņem grozījumi konstitūcijā.
  Kaujinieki tika padzīti no Dagestānas. Bet viņi nebrauca uz Čečeniju. Tur izcēlās pilsoņu karš. Krievija atbalstīja Mashadovu un Kadirovu, pret Basajevu un Radujevu.
  Primakovam Krievijas prezidenta vēlēšanās izdevās uzvarēt pirmajā kārtā. Valdība tomēr saņēma papildu pilnvaras. Tāpat kā komunistu pakļautībā esošais likumdevējs.
  Krievijā turpinājās ekonomikas atveseļošanās, pieauga naftas un gāzes cenas, atjaunojās rūpniecība.
  Amerikāņi kopumā, kā jau īstenībā, pēc 11. septembra uzbrukumiem nokļuva Afganistānā un iegrima Irākā. Primakovu viegli ievēlēja uz otro termiņu. Bet 2008. gadā viņš piekāpās ļoti veiksmīgajam premjerministram Jurijam Lužkovam.
  Jaunais prezidents turpināja veco alianses politiku ar komunistiem. Zjuganovs kļuva par premjerministru.
  Kādu laiku ārpolitikā pastāvēja partnerība ar Rietumiem un draudzība ar Ķīnu. Ukrainā ir nostiprinājies Janukoviča režīms. Tātad Lužkovs atšķirībā no Putina īstenoja vairāk proukrainisku politiku un augstu vērtēja slāvu valstu savienību. Ukraina pat 2016. gadā pievienojās Eirāzijas Savienībai. Lužkovs nostrādāja divus termiņus un aizgāja pensijā. Zjuganovs beidzot kļuva par prezidentu, arī vēlēšanās uzvarot diezgan viegli. Žirinovskis piedalījās septīto reizi, kopumā kopš 1991. gada un atkal zaudēja.
  2015. gada rudenī Krievija iesaistījās karā Sīrijā un tur bombardēja. Tramps nāca pie varas ASV. Zjuganovs, neskatoties uz formālo komunismu, turpināja to pašu kursu ekonomikā. Krievija, neskatoties uz formālo Komunistiskās partijas dominanci, palika tirgus, demokrātiska un mēreni autoritāra valsts.
  Partnerība ar Rietumiem un mērena konkurence. Ar Ukrainu un Baltkrieviju, un Kazahstānu, alianse, bet arī ne pārāk tuvu. 2020. gadā Zjuganovs tika ievēlēts uz otro termiņu. Kopumā nedaudz pazeminot rezultātu uz otrās kārtas robežas. Un Ukrainā pēc Janukoviča aiziešanas negaidīti uzvarēja nesistēmiskais Zelenskis. Arī Nazarbajevs aizgāja.
  Zjuganovs sacīja, ka nemainīs konstitūciju un aizies pēc otrā termiņa.
  Tādējādi Komunistiskās partijas līderim tomēr izdevās virzīt Krieviju, parādot nedaudz vairāk drosmes. Un pasaule izrādījās drošāka un mierīgāka nekā patiesībā.
  Un kas ir Putins? Kā attīstījās viņa karjera? Pēc tam, kad Primakovs kļuva par premjerministru, Putins tika atlaists kā pārāk tuvu Jeļcinam. Īpaši apsūdzot, ka FSB palaida garām kaujinieku iebrukumu Dagestānā. Putins jau kādu laiku ir politikā. Viņš neveiksmīgi kandidēja Valsts domes vēlēšanās. Pēc tam pie Sanktpēterburgas mēra.
  Bet tad viņš aizgāja no politikas un pievienojās privātā uzņēmuma drošības dienestam. Tik maz cilvēku viņu atceras.
  Žirinovskis 2020. gadā astoto reizi devās uz prezidenta vēlēšanām un atkal zaudēja ar pieticīgu rezultātu. Bet viņam joprojām ir frakcija Valsts domē. Un pat Zjuganovs pēc 2020. gada vēlēšanām viņam piešķīra ģenerālmajora pakāpi. Donalds Tramps negaidīti zaudēja vēlēšanās jaunam demokrātu sāncensim. Merkele priekšlaicīgi aizgāja pensijā. Un Lukašenko veselība ir krasi pasliktinājusies.
  2021. gadā beidzot Krievijas kosmonauti lidoja uz Mēnesi. Un viņi uzlika sarkano karogu! Zjuganovs pasludināja Afoninu par savu oficiālo pēcteci. Nu vispār dzīve ritēja kārtējo reizi pa riņķi.
  Kā redzams, Krievijas sabrukums nenotika arī bez Putina. Un pasaule neapgriezās.
  
  
  
  
  
  
  JA MEŅŠIKOVS NIKOLAS LAIKĀ BŪTU NOSLĒGTS
  . Kurā cariskā Krievija uzvarēja Krimas karā. No noklīdušas lodes gāja bojā tikai Meņšikovs, un viņa vietā stājās spējīgāks komandieris. Tas ir, notika negadījums un mainīja vēstures gaitu.
  Reverss tai ar Makarovu. Franči un briti tika sadalīti daļās. Un Krievija, sagūstot milzīgu skaitu ieslodzīto un trofeju, atkaroja Krimu.
  Turkiye tika uzvarēta Aizkaukāzijā. Iedeva Krievijai Karsu, Erzurumu un gandrīz visu Armēniju. Krievijas karaspēks ieņēma Rumāniju. Tomēr nebija vajadzības turpināt ofensīvu. Sultāns lūdza mieru. Tajā pašā laikā Austrija okupēja Bosniju un Hercegovinu.
  Turki piekrita piešķirt autonomiju Serbijai, Bulgārijai, Melnkalnei, un Rumānija kļuva par Krievijas vasali. Tajā pašā laikā Krievija paņēma sev Armēniju: Karsu, Erzurumu, Tanrogu, paplašinot savus īpašumus dienvidos.
  Francijā izcēlās nemieri un pilsoņu karš, un viņa vairs nevarēja nosūtīt karaspēku. Arī Lielbritānija izstājās no konflikta. Vājināta un Sardīnijas karaliste. Stiprināja Austriju. Austrieši drīz iekaroja Sardīnijas karalisti, nostiprinot savu dominējošo stāvokli pār Itāliju.
  Drīz vien tika noķerts arī Šamils, izbeidzot karu Kaukāzā. Krievija noslēdza labvēlīgu mieru ar Ķīnu, atņemot vēl vairāk teritorijas nekā reālajā vēsturē, tāpēc Krievijas ieroču autoritāte bija augstāka.
  Nikolajs Pirmais neatbalstīja ziemeļus karā pret dienvidiem. Gluži pretēji, viņš nolēma palīdzēt dienvidniekiem kopā ar Lielbritāniju, lai nostiprinātu savas pozīcijas Aļaskā.
  Amerikas teritorijā Krievija sāka būvēt pilsētas un cietokšņus. Bija pat projekti par dzelzceļu uz Čukotku. Cars Nikolajs daudz plānoja. Krievijas karaspēks iekaroja Vidusāziju. Šis monarhs nomira 1867. gadā. Pamest Krieviju varenu un pārtikušu. Viņa dēls Aleksandrs neatcēla dzimtbūšanu, bet turpināja virzīties uz dienvidiem. Jo īpaši viņš vadīja uzvaras karu ar Turciju, pievienojot Konstantinopoli Krievijai. Tad Mezopotāmija.
  Atkal karš ar Lielbritāniju un britu sakāve Āzijā. Aleksandrs Otrais laboja nedaudz ilgāk, neveicot būtiskas reformas, izņemot tiesu sistēmu, un nedaudz uzlabojot vadības sistēmu.
  Dzimtniecības atcelšana nesekoja. Bet Krievija anektēja Irānu. Cars nomira tieši divdesmit gadus pēc Nikolaja I 1887. gadā. Aleksandrs Trešais valdīja ļoti īsu laiku, līdz 1894. gadam, taču viņam izdevās pievienot Krievijai praktiski visu Indiju. Un Nikolajs II turpināja pārcelties uz Indoķīnu un pašu Ķīnu.
  Bija karš ar Japānu. Kopumā uzvarošs. Un pilnīga Ķīnas un Indoķīnas iekarošana. Un iespiešanās līdz pat Austrālijai. Taču Eiropā saskaņošana izrādījās nedaudz atšķirīga.
  Austrijas impērija anektēja Francijas dienvidus. Un tad viņa uzvarēja Prūsiju, ieņemot Vācijas dienvidus. Tieši Austrija kļuva par pasaules hegemonu. Franciju ļoti novājināja pilsoņu karš. Prūsija nevarēja apvienoties. Galu galā austrieši ieņēma un sagrāba visu Prūsiju, kā arī daļu Francijas austrumu daļas. Izveidojās liela impērija, kas uzkāpa Āfrikā. Drīz vien austrieši iekaroja arī Beļģiju, Holandi un daudz zemes Āfrikā. Pēc tam notika Austrijas un Krievijas karš pret Lielbritāniju. Tas beidzās ar Āfrikas sadalīšanu starp austriešiem un krieviem.
  Imperators Francs patiešām kļuva par lielāko monarhu, pārspējot Napoleonu Bonapartu, iekarojot gandrīz pusi Āfrikas un lielāko daļu Eiropas. Arī Francija drīz tika pilnībā ieņemta kopā ar Spāniju un Portugāli. Jā, viss gāja labi, bet...
  Imperatora Franča mantinieks gribēja pievienot Serbiju sev! Un 1920. gadā sākās liels karš starp Nikolaja II Krieviju un Austrijas Lielo impēriju.
  Visa Eiropa ir Austrijas pusē. Izņemot Lielbritāniju, kas nav tik spēcīga kā reālajā vēsturē, un gandrīz pusi Āfrikas. Turklāt Zviedrija bija pret Krieviju. Un Norvēģija un Dānija tika sagūstītas imperatora Franča vadībā.
  Tā arī bija puse no nepatikšanām. ASV palika, sašķēlusies un neliela vara. Bet Lielbritānija joprojām kontrolēja Kanādu un Austriju. Un pēc pirmajiem diviem vilcināšanās mēnešiem viņa arī iesaistījās cīņā Austrijas pusē.
  Tātad izcēlās liels karš. Austrija un Anglija pret Krieviju.
  Protams, turpat ir Oļegs Ribačenko. Un viņš cīnās kā īsts un nelokāms varonis.
  Zēns no ložmetēja uzskribelē svešam ratam un dzied:
  - Dzimtenes himna dzied mūsu sirdīs,
  Visā Visumā nav skaistākas sievietes...
  Saspiediet spēcīgāku bruņinieku staru pistoli -
  Mirst par Dieva doto Krieviju!
  Un sit sevi, ar ložmetēju sasmalcina armiju no visas Eiropas un daļēji arī no Āfrikas.
  Un puika nepadodas sev. Te viņš ar plikiem kāju pirkstiem met granātu un čīkst:
  Mēs nepadosimies un nepadosimies!
  Un atkal mazulis izlaiž nāvējošu un satriecošu sprādzienu. Viņš nevēlas padoties pretiniekam.
  Un dzied pie sevis:
  - Neviens mūs neapturēs! Pat lauva nevar uzvarēt!
  Puika ir īsts stalkers. Nesalaužams un neuzvarams. Ticības bruņinieks! Var nebūt kristietis!
  Un tagad austriešu uzbrukums ir atvairīts.
  Austriešiem un angļiem ir tanki, bet Krievijai arī mastodoni.
  Nikolajam II joprojām ir daudz lielāks iedzīvotāju skaits, ņemot vērā kolonijas. Padomājiet par visu Āziju, Eiropas austrumiem, daļu no Balkāniem, vairāk nekā pusi Āfrikas.
  Tātad Krievija pārspēj kājniekus. Un karavīri cīnās ļoti drosmīgi...
  Un austrieši nevarēja pretoties, viņi tika izmesti atpakaļ no Varšavas. Tad krievu karaspēks virzījās uz Oderu un ieņēma Austrumprūsiju. Pala un Galisija, ar Ļvovu. Viņi aplenka Pšemislu. Atbrīvota Krakova.
  Izrādījās, ka slāvi nevēlējās cīnīties ar krieviem un masveidā padevās.
  Cīņas arī parādīja, ka vieglākie un veiklākie krievu tanki bija efektīvāki par smagākiem un neveiklākiem vācu tankiem. Un aviācijā cariskā Krievija kopumā ir par vienu pakāpi spēcīgāka par britu un austriešu kvalitāti.
  Krievijas karaspēks pēc pauzes atsāka ofensīvu. Viņi prasīja gan skaitu, gan prasmi.
  Tā Budapešta tika ielenkta un ieņemta. Jūrā admirālis Kolčaks sakāva britus un sagrāba Austrāliju. Uz sauszemes krievu karaspēks aplenca un ieņēma Berlīni. Un tad Vīne.
  Austrijas impērija zaudēja cīņu arī Āfrikā. Arī angļu korpuss tika sakauts. Jā, imperatora Ādolfa lietas bija nepatīkamas.
  Viņš pabāza galvu nepareizā virzienā un sāka pilnībā zaudēt. Kur viņš var pretoties tādai varai.
  Pēc Vīnes krišanas austriešu pretestība sāka būt fokusa. Un drīz vien krievi okupēja visu Eiropu un Āfriku. Tajā pašā laikā no Aļaskas sākās uzbrukums Kanādai. Arī briti zaudēja.
  Lielbritānija bija izolēta un mēģināja sēdēt uz salas.
  Bet skaidrs, ka Krievija gūs virsroku, uzsākot gaisa ofensīvu.
  Un bombardēja gandrīz visu, kas bija virspusē. Un tad uz sauszemes tika izkrauti desanta spēki, kas lika Lielbritānijai pakļauties.
  Tādējādi visa austrumu puslode, kā arī Aļaska un Kanāda kļuva par krievu.
  Kopumā tas ir brīnišķīgi! Nikolajs II ieturēja īslaicīgu pauzi, sagremodams mantas. ASV joprojām ir sašķeltas un nav pārāk spēcīgas, tāpat kā citas valstis, kas ir atkarīgas no Krievijas.
  1937. gadā cars Nikolajs II avarēja lidmašīnā. Troni nomainīja Aleksejs II. Atšķirībā no patiesā stāsta, mantinieks bija diezgan veselīgs un enerģisks. Un 1941. gadā viņš nolēma iekarot visu, ko viņa senčiem nebija laika notvert.
  Sākot uz planētas, Zeme jau būs viena impērija. Un Krievijas armija vispirms pārcēlās uz Amerikas ziemeļu štatiem un pēc tam uz dienvidiem. ASV nebija spēcīgas, tās ātri tika sagūstītas. Un Meksika izrādījās vieglāk iekarojama. Pēc tam virzieties uz augšu. Pa vienam, gūstot vienu valsti pēc otras. Lielākā un spēcīgākā Brazīlija. Bet tas arī ilga nepilnu mēnesi.
  Un tā viņi iekaroja Latīņameriku un Jaunzēlandi. Alesejs II iegāja vēsturē kā visu Krievijas iekarojumu finālists. Un jau 1947. gadā Krievijas kosmonauti spēra kāju uz Mēness. Un 1958. gadā uz Marsu! 1961. gadā uz Venēru. 1972. gadā uz Merkūriju, bet 1973. gadā uz Jupitera pavadoņiem. Aleksijs II nomira 1975. gadā 71 gada vecumā. Iesauka Pabeigējs. Un viņa dēls Nikolajs III kļuva par karali. 1980. gadā cilvēks iekļuva pēdējā, tālākajā Saules sistēmas planētā - Plutonā. Valda Nikolajs Trešais nav pārāk garš. Miris 1985. gadā. Un viņa dēls Aleksandrs ceturtais uzkāpa tronī. Jauns karalis apmēram divdesmit septiņus gadus vecs. Un karalis pavēlēja sagatavoties lēcienam ārpus Saules sistēmas. Un viņi sāka būvēt zvaigžņu kuģus un fotonu raķeti. Un visbeidzot 2017. gadā sākās pirmā starpzvaigžņu ekspedīcija.
  
  CARS NIKOLAS II IR PREZIDENTA PUTINA LAIMES
  Slavenais rakstnieks un dzejnieks Oļegs Rybačenko juta, ka pasaulē kaut kas nav kārtībā. Cilvēce, kāda tā bija, joprojām ir sadrumstalota. Valstu skaits uz planētas Zeme tikai pieaug. Un, ja kāds pievieno ietekmi, tad tikai totalitārā, diktatoriskā Ķīna. Un Krievija pēc Vladimira Putina valdīšanas beigām iegrima dziļā krīzē. Karš Kaukāzā atkal plosās, kreisie un nacionālisti nemitīgi. Atkal ekonomika ir recesijā, noziedzība pieaug. Un Krievija sāk izjukt.
  Neskatoties uz fenomenālo veiksmi, Vladimirs Putins nekad nav spējis izveidot stabilu, stabilu politisko sistēmu un stabilu un strauji augošu ekonomiku. Nav atrisinātas arī daudzas sociālās un starpetniskās problēmas. Retā veiksme ļāva Putinam saglabāt labklājības izskatu. Bet, tiklīdz viņš aizgāja, uzreiz pavērās visi nesadzijušie abscesi.
  Jā, un draud kodolkara draudi! Pasaulē valda haoss, Krievija iet uz liela mēroga pilsoņu karu! Tas ir steidzami jālabo.
  Zēns grāmatā lasīja, ka jūs varat mainīt cilvēku likteņus un mainīt tās vietas! Un ir viens spēcīgs čigāns, kas to var izdarīt ar jebkuru cilvēku.
  Tad kāpēc gan neapmainīt Putina un Nikolaja II veiksmi un veiksmi?
  Turklāt, ja Nikolajs II būs tikpat fenomenāli veiksmīgs kā Putins, tad vēstures gaita mainīsies. Un divdesmit pirmajā gadsimtā Krievijā valdīs Romanovi. Tas nozīmē, ka Putinam veiksmi nevajag. Vai vismaz Putina veiksme Krievijai.
  Un divdesmitajā gadsimtā cariskās Krievijas veiksme ir ļoti vajadzīga.
  Slavenais rakstnieks nolēma doties uz čigānu. Par laimi, viņas adrese bija internetā, un viņas attīstītā intuīcija rakstniecei un dzejniecei teica, ka tas nebūt nav šarlatāns.
  Patiešām, čigāns nav dīkā. Viņš dzīvo savrupmājā Maskavā un izskatās apmēram divdesmit gadus vecs, kaut gan jau no padomju laikiem minējis. Uzreiz var redzēt mūžīgo meiteni ar melniem cirtainiem matiem - tur ir izcila!
  Oļegs Rybačenko viņai jautāja:
  - Izdari labu darbu! Mainiet veiksmi Vladimiram Putinam un Nikolajam II!
  Mūžīgi jaunā čigānu meitene paskatījās uz Oļegu Ribačenko un atbildēja:
  - Labi, ka neesi egoists un nebrauksi prom sev, bet gan Krievijas valstij! Un vēl labāk, ka tev ir bagāta enerģija un nepieredzēta, neticama, pārcilvēcīga fantāzija!
  Čigāne piemiedza aci un turpināja:
  Pat man nav viegli tik ļoti mainīt vēsturi! Bet tu, pasaulē spēcīgākās un bagātākās fantāzijas īpašnieks, vari man palīdzēt!
  Oļegs Ribačenko piekrītoši pamāja ar galvu:
  - Esmu gatavs uz visu! Un es izpildīšu jebkuru pieprasījumu!
  Jaunā čigāniete pamāja ar galvu un sacīja:
  - Es pārvērtīšu tevi par divpadsmit gadus vecu zēnu, un tu augs ārkārtīgi lēni un nekad nekļūsi vecāks par četrpadsmit. Es tevi nosūtīšu uz paralēlo pasauli, kur tu vispirms kļūsi par vergu!
  Oļegs Rybačenko pēc metiena:
  - Esmu gatavs!
  Čigāns pamāja ar galvu un turpināja:
  - Tev būs man jāsaņem deviņi artefaktu akmeņi: melns, balts, sarkans, oranžs, dzeltens, zaļš, zils, zils, violets. Un bez tam desmitais artefakts - Koščeja kronis!
  Tas ir grūti, bet jums būs mūžīgi jauneklīgs, ātrs, spēcīgs, izturīgs karotāja zēna ķermenis. Un plus izcils intelekts un fenomenāla iztēles dāvana. Agrāk vai vēlāk jūs savāksiet artefaktus un atgriezīsities savā pasaulē. Un uz visiem laikiem tu būsi fenomenāli spēcīga un ātra četrpadsmit gadus veca zēna ķermenī, un tevi nebūs iespējams nogalināt. Tas ir, jūs saņemsiet arī nemirstību kā balvu!
  Oļegs Ribačenko piekrītoši pamāja ar galvu:
  - Par to var tikai sapņot!
  Mūžīgi jaunā ragana atzīmēja:
  - Bet desmit artefakti ir mani, un tikai mani! Viņi man dos tādu spēku, ka tu būsi vairāk nekā pelnījis nemirstību! Pa to laiku es tevi iemidzīšu, un tu pamodīsies jau vergu zēns akmeņlauztuvēs. Un tad jūsu atjautība jums pateiks, kā no tā izkļūt!
  Kad tu pārcelsies, es varu mainīt prezidenta Putina un cara Nikolaja II likteni, veiksmi un veiksmi. Jūs man savāksiet artefaktus no dažādām pasaulēm, un tikmēr, no divdesmitā gadsimta sākuma, Krievijas vēsture ritēs savādāk. Tas ir, pat ja jūs nevācat artefaktus - deviņus akmeņus un Koščeja kroni, Krievijas cars Nikolajs II saņems veiksmi, likteni un Krievijas prezidenta Vladimira Vladimiroviča Putina veiksmi!
  Oļegs Ribačenko plati pasmaidīja un atbildēja:
  -Tas ir labi! Jaunajā pasaulē būšu mierīgs, ka beidzot stāsts ir mainījies uz labo pusi! Un ka Krievija spēs ieviest kārtību visā pasaulē un kļūt par hegemonisku valsti! Un absolūts hegemons!
  Mūžīgi jauns čigāns pavēlēja:
  - Kāp uz dīvāna!
  Oļegs Ribačenko apgūlās.
  Burve meitene murrāja:
  - Tagad guli! Tu pamodīsies citā pasaulē.
  Oļega Rybačenko acis aizvērās, un viņš gandrīz uzreiz iekrita sapnī.
  Savukārt čigāniete no atvilktnēm izņēma iepriekš noglabātās sastāvdaļas un sāka gatavot dziru. Viņa ieslēdza gāzi zem katla, kas bija iepriekš sagatavots maģijai. Un viņa sāka mest tur mantas, burot. Tajā pašā laikā mūžīgā meitene no kabatas izņēma kāršu kavu un dziedāja:
  - Ak, liktenis, liktenis palīdz Nikolajam! Lai veicas no Putina, nāc pie cara Romanova!
  Lai uzvar Romanovs
  Noteikumi kā Čingishana...
  Ļaujiet tai pārspēt veiksmi
  Putins nozog dāvanu!
  
  Tas ir labāk Krievijai
  Nikolajs Lielais cars...
  Čingishans kļūs vēsāks
  Kā kļūt par Vladimiru Putinu!
  Katls uzvārījās, un tajā burbuļoja dzira. Čigāniete uztaisīja kāršu izkārtojumu, iemeta burvestību un iemeta klāju verdošā dūmakā... Uzliesmoja superspilgta zibspuldze, it kā no tūkstoš fotozibšņu. Guļamais Oļegs Ribačenko pazuda ... Un tad, iedegts, katls pazuda.
  Plašajā zālē, kur lielā burve uzbūra, kļuva tukšs un kluss!
  Mūžīgi jaunā ragana teica:
  - Nu! Es mainīju vēstures gaitu un tas ir forši! Un, ja šim ideālistam paveiksies un viņš kolekcionē artefaktus, tad es kļūšu tik varena, ka mani apskaudīs pats sātans!
  Un čigānu burve pazibināja smaragda acis!
  Un notika brīnums!
  Kas īsti gaidīja Nikolaju II... Patiešām, daudz kas ir mainījies. Asiņainu kautiņu kronēšanas laikā nebija. Un paplašināšanās uz Ķīnu bija veiksmīga. Karš ar Japānu, protams, notika. Tas kopumā bija vēsturiski neizbēgami. Ir skaidrs, ka bija nepieciešams atbruņot un iznīcināt briesmoni samuraju sejā. Un no tā nav kur iet. Jūs nevarat atstāt briesmas pie savām robežām.
  Japāna bija pirmā, kas sāka karu, taču tās mēģinājums uzbrukt krievu kuģiem bija neveiksmīgs. Krievi nesaņēma būtiskus postījumus, un tika nogremdēti ducis Uzlecošās saules zemes iznīcinātāju.
  Arī "Varjagam" izdevās izkļūt no ielenkuma. Kas izrādījās ļoti veiksmīgs. Jā, un admirālis Makarovs drīz ieradās jūrā un iznīcināsim japāņus. Un ģenerālis Kuropatkins sakāva samurajus uz sauszemes un pilnībā okupēja visu Korejas pussalu.
  Un pat cars Nikolajs II pieņēma lēmumu: jums ir jābūt drošībā no Japānas uz visiem laikiem! Bet kā? Jā, izlaist karaspēku un pilnībā pievienot Krievijai, kā provincei.
  Un tā notika izšķirošā kauja jūrā, kur Japānas floti beidzot piebeidza admirālis Makarovs.
  Cīņā piedalījās arī četras meitenes! Basām kājām un bikini!
  Nataša, Zoja, Aurora, Svetlana. Četras skaistules, kuras, šūpojot ar zobeniem, uzkāpj uz lielākā samuraju kuģa.
  Nataša nogriež japāni un kliedz:
  - Tevi nosmērēs ar šauru aci!
  Zoja nocirta vēl vienu samuraju un atzīmēja:
  - Un tev ir safīra acis!
  Nataša pēc dzirnavu vadīšanas apstiprināja:
  - Protams, jā! Protams, jā!
  Un tad Aurora to paņēma un pārcēla savu kailo papēdi uz japāni zodā. Viņa salauza viņam žokli un rēca:
  - Par Dzimteni Urā!
  Svetlana to paņēma, nocirta samurajam galvu un iesaucās:
  - Caram Nikolajam II!
  Protams, daudz kas ir atkarīgs no veiksmes. Jo īpaši admirālis Makarovs palika dzīvs. Un viņš izrādījās otrais Ušakovs. Cik labi viņš komandē. Pats uz mobilā kreisera, visur iet kopsolī. Un japāņi, kuriem, starp citu, nebija lielas priekšrocības ieročos, tiek sisti pa daļām un taktiski.
  Komandiera vai flotes komandiera māksla pārņem nelielu skaitlisko pārsvaru.
  Turklāt līdz tam laikam japāņi bija arī vājāki. Tātad, Makarovs tos sagrauj. Tas uzliek tuvkauju, kur krievu kuģi ar bruņas caurdurošiem šāviņiem ir daudz spēcīgāki.
  Un japāņi ir uzvarēti. Un meitenes sagūsta citu, samuraju kuģi. Un uz tā plīvo cara impērijas karogs!
  Kas ir japāņi? Vai jums neveicas? Nikolajs II saņēma Vladimira Putina veiksmi un viņam viss izdevās tik labi!
  Un meitenes? Četras bikini tērptās skaistules ir Rodnoveri raganas, kuras nolemj cīnīties par karali, lai gan parasti šī pasaule viņām nerūp.
  Bet šajā gadījumā ir jāpalīdz krievu tautai. Un tas ir Putina veiksmes dēļ. Viņš nekad nebūtu ieņēmis Krimu bez šāviena, ja ne tās pašas četras raganu meitenes. Viņi palīdzēja radīt brīnumu. Bet vai Krievijai vajadzēja atņemt Krimu brāļu tautai, tas ir cits jautājums. Bet pievienot Ķīnu Krievijas impērijai ir lieliska ideja! Iedomājieties, cik daudz pavalstnieku būs Krievijas caram - jā, jūs varat saspiest visu pasauli!
  Vārdu sakot, meitenes šeit netērē savu laiku. Un jau tiek vētīts jauns līnijkuģis.
  Un viņi atkal sagūsta viņu. Un zobeni daiļavu rokās tikai mirgo, un pat tik asi. Un tik daudz japāņu sajauc.
  Kauja jūrā beidzās ar Japānas eskadras galīgo nogrimšanu un admirāļa Togo ieņemšanu.
  Un sākās nosēšanās. Nebija pietiekami daudz tvaikoņu un transporta. Un tika izmantotas garās laivas, un tās tika transportētas uz kreiseriem un kaujas kuģiem, un viņi darīja daudz citu lietu. Karalis pavēlēja izmantot tirdzniecības floti izkraušanas laikā.
  Krievu karaspēks pārspēja samuraju uzbrukumu, kurš mēģināja tos nomest no placdarma. Bet cara armija drosmīgi turējās. Un masveida uzbrukums tika atsists ar smagiem zaudējumiem.
  Uzbrukuma laikā raganu meitenes cirta ar zobeniem un ar basām kājām meta ienaidniekam granātas.
  Tie noteikti atrodas visbīstamākajās vietās. Un kā sāka šaut ložmetēji. Katra lode ir mērķēta.
  Nataša šāva, ar kailiem pirkstiem meta granātu un čivināja:
  - Nē, man ir foršāk!
  Zoja, dauzīdama ar automātu, ar kailiem pirkstiem meta nāves dāvanu un čīkstēja:
  - Caram Nikolajam II!
  Aurora, turpinot šaut no ložmetējiem, uzlec augšā, kad viņa norauj un izdod:
  - Par lielo Krieviju!
  Svetlana, turpinot ienaidnieku satraumēt, agresīvi piekāpās, izraujot zobus, ar pliku papēdi metot granātu:
  - Par karalisko impēriju!
  Karotāji turpināja sist un kult. Viņiem ir tāds enerģijas uzliesmojums. Viņi nošauj sevi un sagrauj virzošos samurajus.
  Viņa nogalināto japāņu jau ir tūkstošiem, desmitiem tūkstošu.
  Un salauztie samuraji skrien ... Meitenes ir ļoti letālas pret viņām.
  Un krievi ar bajonetēm sasmalcina samurajus ...
  Vētra atvairīja. Un piekrastē izkāpj jauns krievu karaspēks. Platforma paplašinās. Jā, nav slikti, protams, cara impērijai. Viena uzvara pēc otras. Un admirālis Makarovs arī palīdzēs ārā no ieročiem. Japāņu slaucīšana.
  Un tagad Krievijas karaspēks jau virzās pāri Japānai. Un viņu lavīnu nevar apturēt. Viņi sasmalcina ienaidnieku un sadur ar durkļiem.
  Nataša, uzbrūkot samurajiem un sasmalcinot tos ar zobeniem, dzied:
  - Baltie vilki saspiežas kopā! Tikai tad ģimene izdzīvos!
  Un kā viņš ar plikiem kāju pirkstiem met granātu!
  Zoja dzied līdzi, ar niknu agresiju. Un arī mest basām kājām, kaut kas unikāls, nāvējošs:
  Vājos iet bojā, viņus nogalina! Aizsargā svēto miesu!
  Augustīna, šaujot uz ienaidnieku un cirtot ar zobeniem, un ar kailiem pirkstiem metot granātas kājas, čīkst:
  - Leknajā mežā notiek karš, draudi nāk no visur!
  Svetlana, šaudama un basām kājām mētādama nāves dāvanas, paņēma to un iekliedzās:
  - Bet mēs vienmēr uzvaram ienaidnieku! Baltie vilki sveic varoņus!
  Un meitenes korī, iznīcinot ienaidnieku, dzied, nāvējoši metot ar basām kājām:
  - Svētais karš! Būs mūsu uzvara! Imperatora karogs uz priekšu! Slava kritušajam varonim!
  Un atkal meitenes šauj un apdullinoši gaudo:
  - Neviens mūs neapturēs! Neviens mūs neuzvarēs! Baltie vilki sagrauj ienaidnieku! Baltie vilki - sveiciens varoņiem!
  Meitenes iet un skrien... Un Krievijas armija virzās uz Tokiju. Un japāņi iet bojā paši sev, un viņus nopļauj. Krievijas armija kustas. Un viena uzvara pēc otras.
  Cars Nikolajs tiešām izvilka laimīgo biļeti. Tagad Krievijas karaspēks sāk iebrukt Japānas galvaspilsētā. Un tas viss ir tik lieliski.
  Meitenes šeit, protams, ir priekšā visiem, un viņu spiediens un varoņdarbi ir lielā augstumā.
  It īpaši, ja viņi met granātas ar basām kājām. Tas parasti izraisa šoku un bijību samuraju vidū.
  Un te viņi kāpj pa Japānas galvaspilsētas sienu. Un viņi sagriež cilvēkus un zirgus kāpostos. Sasmalcināja pretiniekus gabalos. Meitenes nāk, ar kliedzieniem un smiekliem! Un ar plikiem papēžiem kā tie tiks iesist zodā. Japāņi lido otrādi. Un krīt uz viņu mietiem.
  Un karotāji vicina zobenus vēl spēcīgāk.
  Un samuraji cieš sakāvi pēc sakāves. Šeit Krievijas karaspēks ieņēma Tokiju.
  Mikado bailēs skrien, bet nekur nevar paslēpties. Un tagad meitenes ņem viņu gūstā un sasien!
  Lieliska uzvara! Japānas imperators paraksta atteikšanos no troņa par labu Nikolajam II. Krievu cara tituls ir ievērojami pagarināts. Koreja, Mongolija, Mandžūrija, Kurilu salas, Taivāna un pati Japāna kļūst par Krievijas provincēm. Lai gan Japānai ir neliela, ierobežota autonomija. Bet tās imperators ir krievs, autokrātisks cars!
  Nikolajs II joprojām ir absolūts monarhs, kuru nekas neierobežo. Viņš ir autokrātiskais cars!
  Un tagad arī Japānas imperators Želtorosija, Bogdikhans, Khans, Kagans un tā tālāk, tā tālāk, tā tālāk...
  Jā, vairāk veiksmes. Ievērojiet veiksmi, Putins atļāva, cik daudz uzvarēt! Diemžēl divdesmit pirmais gadsimts nav pārāk piemērots tveršanai!
  Un kāds labums no Krievijas no tā, ka Putina ienaidnieks Makeins nomira no smadzeņu vēža? Veiksme, protams, ir kolosāla, jūs pat nevarat to tīši iedomāties - lai jūsu ienaidnieks mirst tik sliktā un nepatīkamā nāvē!
  Bet atdeve Krievijai ir konkrēta nulle.
  Bet Nikolajam II tāda Putina veiksme un veiksme pārvērtās lielos teritoriālos ieguvumos. Bet patiesībā, kāpēc laimei Putinam jādāvina dāvanas. Nu no tā, ka Sobčaks tik laicīgi nomira un viņam nebija jāiedod konstitucionālās tiesas vadītāja amats, cik laba ir Krievija?
  Un visas Krievijas cars Nikolajs II ir izcila personība. Dabiski, ka pēc tik lielas uzvaras viņa spēks un autoritāte nostiprinājās. Tas nozīmē, ka dažas reformas var veikt. Īpaši pareizticībā! Ļaujiet augstmaņiem būt četrām sievām, kā islāmā. Un arī dodiet karavīriem tiesības uz otro sievu kā atlīdzību par varoņdarbiem un uzticīgu kalpošanu.
  Laba reforma! Tā kā pagānu un ārzemnieku skaits impērijā ir pieaudzis, tad krievu skaits ir jāpalielina. Un kā to izdarīt? Uz citu tautu sieviešu rēķina. Galu galā, ja krievs apprec trīs ķīniešu sievietes, tad viņam būs bērni no viņām, un kas tie būs pēc tautības?
  Protams, krievu valoda uz tēva! Un tas ir lieliski! Nikolajs II, kuram bija progresīvs prāts, pēc izskata bija vairāk reliģiozs nekā pēc dvēseles. Un, protams, nododiet reliģiju valsts dienestā, nevis otrādi!
  Nikolajs II tādējādi nostiprināja savu autoritāti elitē. Tas ir tas, ko vīrieši jau sen ir gribējuši. Un viņš paātrināja nomaļu rusifikāciju.
  Nu, arī priesteriem nebija nekas pretī. Turklāt ticība divdesmitajam gadsimtam ir vājinājusies. Un reliģija kalpoja karalim, īsti neticot Dievam!
  Un militārās uzvaras padarīja Nikolaju populāru tautā, un tie, kas pieraduši pie autoritārisma, nevēlējās lielas pārmaiņas. Citu varu krievi nepazina!
  Un ekonomika aug, algas aug. Katru gadu pieaug par desmit procentiem. Tiešām, kāpēc mainīties?
  1913. gadā Romanovu trīssimtgadē cars Nikolajs atkal samazināja darba dienu līdz 10,5 stundām, bet sestdienās un pirmssvētku dienās pat līdz 8 stundām. Pieaudzis arī brīvdienu un svētku dienu skaits. To sāka svinēt kā brīvdienu un Japānas kapitulācijas datumu. Un ķēniņa dzimšanas diena, un karalienes dzimšanas diena, un kronēšanas diena.
  Pēc tam, kad izrādījās, ka troņmantnieks ir slims ar hemofiliju, cars Nikolajs paņēma savu otro sievu. Tādējādi jautājums par troņa mantošanu tika atrisināts.
  Bet tuvojās liels karš. Vācija sapņoja par pasaules pārdali. Tomēr cariskā Krievija bija gatava karam.
  1910. gadā krievi anektēja Pekinu un paplašināja impēriju. Lielbritānija tam piekrita apmaiņā pret aliansi pret Vāciju.
  Cara armija bija lielākā un spēcīgākā. Tā miera laika spēks sasniedza trīs miljonus un tūkstoti pulku. Vācijai miera laikā bija tikai seši simti tūkstoši. Plus Austrija-Ungārija, bet tās karaspēks nav kaujas gatavībā!
  Bet vācieši joprojām plāno cīnīties ar Franciju un Lielbritāniju. Un kur viņi var vilkt divas frontes?
  Krieviem ir pasaulē pirmie vieglie tanki Luna-2 sērijveida ražošanā. Un četru dzinēju bumbvedēji "Iļja Muromets" un iznīcinātāji ar ložmetējiem "Aleksandrs" un daudz kas cits. Un, protams, jaudīga flote.
  Vācijai nav vienādu spēku.
  Un vācieši joprojām nolēma uzbrukt Beļģijai un apejot Parīzi. Viņiem vispār nebija nekā.
  Bet karš joprojām sākās. Vācija izdarīja savu liktenīgo soli. Un viņas karaspēks pārcēlās uz Beļģiju. Tikai šeit spēki ir nevienlīdzīgi. Krievijas karaspēks Prūsijā un Austrijā-Ungārijā jau pārvietojas. Un tanks Luna-2 ar ātrumu 40 kilometri jau ir kolosāls spēks.
  Turklāt, ņemiet vērā, cara Nikolaja veiksme ir tā, ka sākās karš. Pats cars Vācijai nebūtu uzbrukis. Un tā krievu pusē ir liels, nospiedošs spēku, tanku, artilērijas pārākums un kvantitātes un kvalitātes ziņā labākā aviācija. Un spēcīgāka ekonomika, jo tika novērsta revolūcijas izraisītā recesija un sakāve karā. Un tā visu laiku kāpums un veiksme pēc panākuma.
  Acīmredzot vācieši tika uzbrukuši. Un tad viņi paši kāpa ar galvenajiem spēkiem pret Franciju un Lielbritāniju. Un kur viņi ir!
  Paņemiet Itāliju un piesakiet karu Austrijai-Ungārijai! Vienīgais pluss ir tas, ka Türkiye iestājās karā pret Krieviju. Bet tas ir vēl labāk karalim, beidzot varat paņemt sev Konstantinopoli un jūras šaurumus! Tātad...
  Un arī četras raganas, mūžam jaunas dzimtcilvēces Nataša, Zoja, Aurora, Svetlana cīņā! Un viņi jau brūk! Tātad viņi sitīs gan vāciešus, gan turkus!
  Rakstnieks un dzejnieks Oļegs Rybačenko pamodās. Jaunā ragana burve uz visiem laikiem izpildīja savu solījumu, dāvājot Nikolajam II Vladimira Putina veiksmi, un tagad Oļegam Ribačenko ir jāpilda savs. Pamošanās nebija viegla. Puiša ķermeni trāpīja cieta pātaga. Zēns pielēca augšā. Jā, Oļegs Ribačenko tagad ir muskuļots zēns, kas pieķēdēts pie rokām un kājām. Redzams līdz melnumam iededzis, sauss un cīpslains ķermenis ar reljefa muskuļiem. Tiešām stiprs un izturīgs vergs, ar stipru ādu, kas jau tā sacietējusi, ka pārraugs to nevar nogriezt. Jūs skrienat kopā ar pārējiem zēniem brokastīs, piecelties no grants, kur jauni vergi guļ pilnīgi kaili un bez segām. Tiesa, te ir silts, klimats kā Ēģiptē. Un puika viss pliks, tikai ķēdes. Tomēr tie ir diezgan gari un praktiski netraucē staigāt, kā arī strādāt. Bet tajos nevar spert lielu soli.
  Pirms ēšanas noskalojiet rokas straumē. Jūs saņemat devas: vicināšanu rīsus un sapuvušus zivju gabalus. Tomēr izsalkušam vergu zēnam tas šķiet kā delikatese. Un tad tu ej uz raktuvi. No rīta saule vēl nav uzlēkusi un ir diezgan patīkami.
  Puiša basās pēdas ir rupjas, keratinizētas tik ļoti, ka asi akmeņi nemaz nesāp, pat patīkami kutina.
  Karjeri, kuros strādā bērni, kas jaunāki par sešpadsmit gadiem. Protams, viņiem ir mazākas automašīnas un instrumenti. Bet jums ir jāstrādā piecpadsmit, sešpadsmit stundas kā pieaugušajiem.
  Tas smird, tāpēc vajadzība tiek atvieglota tieši sejās. Darbs ir vienkāršs, griezt akmeņus ar cērtēm, pēc tam nest grozos vai uz nestuvēm. Reizēm ir jāstumj arī ratiņi. Parasti puiši viņu stumj divatā un trijatā. Bet Oļegs Ribačenko ir likts viens, tāpēc viņš ir ļoti spēcīgs. Un viņam kā pieaugušam ir cērte rokās. Viņam ir vairāk darba nekā jebkuram citam.
  Tiesa, viņi dod arvien biežāk. Trīs reizes dienā, nevis divas.
  Vergs, kura ķermenī Oļegs Ribačenko pārcēlās, šeit ir vairāk nekā gadu. Paklausīgs, strādīgs, visas kustības nostrādātas līdz automātismam. Tiešām sasodīti stiprs, izturīgs un praktiski nepazīst nogurumu. Bet tajā pašā laikā zēns gandrīz neaug, un tagad viņš izskatās ne vairāk kā divpadsmit, ar vidējo augumu šajā vecumā.
  Bet no otras puses spēks ... Vairākiem pieaugušajiem. Jaunais varonis. Kas taču, acīmredzot, nekad nekļūs par pilngadīgu cilvēku, un viņam neaugs arī bārda.
  Un paldies Dievam! Kā rakstniekam un dzejniekam Oļegam Ribačenko nepatika skūties. Tu strādā sev un lauž akmeņus, drupini tos. Un uz ratiem. Pēc tam jūs to nesāt uz ratiņiem. Viņu grūst ir grūti, un bērni to dara pārmaiņus.
  Zēni šeit ir gandrīz melni, bet vaibsti ir vai nu eiropieši, vai indieši, vai arābi. Turklāt ir daudz vairāk Eiropas.
  Oļegs skatās uz viņiem. Vergi nedrīkst runāt, viņi sit ar pātagu.
  Arī Oļegs Ribačenko pagaidām klusē. Un viņš mācās. Šeit bez pārraugiem vīriešiem ir arī sievietes. Viņi ir arī nežēlīgi un sit ar pātagu.
  Un ne visiem zēniem ir tik spēcīga āda kā Oļegam. Daudzi pārsprāgst un asiņo. Un apsargi var piekaut līdz nāvei. Darbs ir ļoti smags, un zēni, īpaši saulei lecot, sāk stipri svīst.
  Un šeit saule nav viena, bet divas. Un diena ir ļoti gara. Un daudz darba. Zēniem nav laika gulēt un atpūsties. Viņiem tās ir lielas sāpes.
  Oļegs Rybačenko strādāja sev, mehāniski kapāja un slogoja. Pats sajaucu...
  Un viņš iztēlojās priekšstatu par to, kas notika pēc tam, kad Nikolajs II ieguva Krievijas prezidenta Vladimira Putina bagātību.
  Nataša, Zoja, Aurora un Svetlana uzbrūk austriešiem Pšemislā. Krievu karaspēks nekavējoties ieņēma Ļvovu. Un uzbrūk spēcīgākajam cietoksnim.
  Meitenes ar kailām kājām bikini steidzas pa pilsētas ielām.
  Viņi nocērt austriešus un ar basām kājām met mazas ripas.
  Tajā pašā laikā meitenes dzied:
  - Cars Nikolajs ir mūsu mesija,
  Briesmīgais varenās Krievijas valdnieks...
  Visa pasaule trīc - kurp tā dosies -
  Nikolajam ar dziesmu priekšā!
  Nataša nogriež austriešus, ar kailiem pirkstiem met granātu un dzied:
  - Par Krieviju!
  Zoja arī sagrauj ienaidniekus un dzied līdzi:
  - Par karalisko impēriju!
  Un viņas basās kājas izmestā granāta lido! Šī ir slepkava meitene. Var saspiest žokli un dzert jūru!
  Un arī Aurora ar plikiem kāju pirkstiem metīs disku, izklīdinās austriešus un čīkstēs:
  - Par Krievijas varenību!
  Un viņš atklās savus ļoti asos zobus! Tas mirdz kā ilkņi.
  Svetlana arī neaizmirst piekāpties un rēc:
  - Svētā un neuzvaramā Nikolaja II Krievija!
  Meitene demonstrē kolosālu sajūsmu. Un basām kājām viņš visu mētā, un dāvanas met!
  Nataša, šaujot un griežot, un basām kājām mētājot nāvējošas lietas, čīkst:
  - Es mīlu savu Rus'! Es mīlu savu Rus'! Un es jūs visus nogriezīšu!
  Un arī Zoja šauj un gaudo, ar plikiem kāju pirkstiem metot kaut ko sprādzienbīstamu:
  - Lielais Nikolajs cars! Lai kalni un jūras pieder viņam!
  Aurora, kliedzot mežonīgā, neprātīgā dusmā un mētādama dāvanas ar kailiem kāju pirkstiem, gaudo:
  - Neviens mūs neapturēs! Neviens mūs neuzvarēs! Braucošas meitenes sagrauj ienaidniekus ar basām kājām, kailiem papēžiem!
  Un atkal meitenes ir mežonīgā spiedienā. Viņi iemūžina Pšemislu kustībā un dzied, komponējot, atrodoties ceļā;
  Mūsu svētā Krievija ir pagodināta,
  Tam ir daudz nākotnes uzvaru...
  Meitene skrien basām kājām
  Un viņa nav skaistāka pasaulē!
  
  Mēs pārsteidzam Rodnoveru,
  Raganas, kas vienmēr ir basām kājām...
  Meitenes ļoti mīl zēnus,
  No tā niknā skaistuma!
  
  Mēs nekad nepiekāpsimies
  Nepadosimies saviem ienaidniekiem...
  Lai gan mums ir basas kājas,
  Būs daudz zilumu!
  
  Meitenēm patīk skriet
  Basām kājām aukstumā...
  Mēs esam patiesi vilki
  Mēs varam iesist!
  
  Nevar mūs apturēt
  Friča milzīgā bars...
  Un mēs nevalkājam apavus
  Sātans no mums baidās!
  
  Meitenes kalpo ģimenes Dievam,
  Kas, protams, ir lieliski...
  Mēs esam par godu un brīvību,
  Būs nelietīgs bīts Kaiser!
  
  Krievijai, kas ir skaistāka par visu,
  Cīnītāji ceļas...
  Ēdām treknu putru
  Nelokāmi cīnītāji!
  
  Neviens mūs neapturēs
  Meiteņu spēks ir milzīgs...
  Un viņa nenobirs ne asaru
  Jo mēs esam talanti!
  
  Neviena meitene nevar saliekties,
  Viņas vienmēr ir spēcīgas ...
  Viņi sīvi cīnās par Tēvzemi,
  Lai sapnis piepildās!
  
  Visumā būs laime
  Saule būs virs zemes...
  Ar savu neiznīcīgo gudrību,
  Bajonets Ķeizars!
  
  Saule vienmēr spīd cilvēkus
  Visplašākajā valstī,
  Laimē, pieaugušie un bērni,
  Un katrs cīnītājs ir varonis!
  
  Laimes nav daudz
  Lai būtu paveicies, ticiet mums...
  Ļaujiet sliktiem laikapstākļiem izkliedēt -
  Kauns par ienaidniekiem!
  
  Mūsu laipnais Dievs ir tik augstākais,
  Nav nekā skaistāka par Viņu...
  Mēs celsimies garā
  Lai spītīgi visi vēmi!
  
  Uzvariet ienaidniekus, es ticu
  Bely, krievu Dievs ir ar mums ...
  Būs prieka pasākums
  Neļaujiet ļaunumam uz sliekšņa!
  
  Īsāk sakot, Jēzu,
  Vienmēr būsim uzticīgi...
  Viņš ir krievu Dievs, klausieties
  Meli, ka Viņš ir ebreju sātans!
  
  Nē, visvarenais Dievs,
  Mēs, Vissvētākais galvenais stienis...
  Cik uzticams Viņš ir jumts,
  Un viņa dēls-Dievs Svarogs!
  
  Nu, īsumā par Krieviju,
  Nav kauns mirt...
  Un meitenes ir skaistākas par visām
  Ar sievietes spēku kā lācis!
  
  
  PLĀNI NAV MAINĪTI
  Hitlers vienkārši nemainīja OKW plānu, un uzbrukumu Staļingradai gan no ziemeļiem, gan dienvidiem veica armijas grupas A un B. Un uzbrukums tika uzticēts Mainšteinam . Tā rezultātā Staļingrada krita desmit dienu uzbrukumā no visām pusēm. Un padomju karaspēks bija pilnībā ielenkts. Pēc tam Vērmahts pārcēlās gar Volgas piekrasti uz Kaspijas jūru. Kā uz to reaģēja Sarkanā armija? Ofensīva centrā nebija īpaši veiksmīga.
  Turklāt Japāna uzvarēja arī Midvejas kaujā, lai gan tā neatvēra otro fronti, bet ieņēma Havaju salas. Un tajā pašā laikā samuraju zemes vienības pārcēlās uz Indiju. Lai saglabātu šo koloniju, Lielbritānijai nācās izvest daļu karaspēka no Ēģiptes, atsakoties no operācijas Torch.
  Vāciešiem piederēja iniciatīva austrumu frontē. Straujā Staļingradas sagrābšana sabruka dienvidu flangā. Frics noslīdēja uz Kaspijas jūru un pa sauszemi nogrieza Kaukāzu. Un tad Turkiye ienāca karā. Viņas armija, lai arī ne pārāk spēcīga, ir diezgan liela un spēj drosmīgi cīnīties.
  Jau pirmajās dienās turki ieņēma Batumi un aplenca Erevānu. Jā, viņu sasniegumi ir pieklājīgi, jo Sarkano armiju ir nospiedusi vācu fronte.
  Jāpiebilst, ka nacisti izmantoja to, ka padomju karaspēks kaujā ienāca tieši no ešeloniem un sita tos pa gabalu. Tas, protams, negatīvi ietekmēja kara gaitu.
  Arī Staļins bija nervozs un histērisks - viņš prasīja par katru cenu saglabāt Kaukāzu.
  Īsāk sakot, Staļingradas varonīgā aizsardzība neizdevās un viss sabruka. Un pat japāņu divīziju neesamība Tālajos Austrumos nepalīdzēja.
  Vācieši pārcēlās gar Kaspijas jūras krastu uz Dagestānu. Neļaujiet viņiem savākt putekļus - taču spēki ir nevienlīdzīgi, turklāt Sarkanā armija piedzīvoja lielas grūtības ar piegādēm. Un nokarājās. Un Fritz aktīvi bombardēja.
  Amerikas Savienotās Valstis gandrīz nepieskārās Trešajam Reiham, jo apjucis Japānas uzvaras. Lielbritānija nedaudz novājināja, un arī neuzkāpa trakot! Tagad vāciešiem bija pārāk daudz lidmašīnu un viņi tiešām varēja spiest.
  Savukārt Staļins demonstrēja savas sliktākās īpašības un pārāk bieži lamāja un kliedza, taču pieņēma ne tos labākos lēmumus.
  Tātad Kaukāza zaudējums kļuva neizbēgams.
  Uz robežas ar Azerbaidžānu jau notiek kauja.
  Padomju meitenes izmisīgi cīnās. Šeit ir daiļavas, kas izmisīgi cīnās.
  Un viņi nepadodas un nepadodas. Un viņi rāpo gar aizmuguri.
  Nataša, Zoja, Augustīns un Svetlana izvilka vācu ģenerāli no aizmugures. Tas ir forši. Meitenes nolika viņu uz ceļiem un piespieda skūpstīt basās kājas. Viņš tos iesita ar lielu entuziasmu! Un nolaizīja meiteņu papēžus.
  Karotāji kopumā ir tik seksīgi un burvīgi. Tad viņi cīnījās ar Frici.
  Nataša nocirta ar sprādzienu, nogrieza nacistus. Viņa ar basu kāju meta granātu un čivināja:
  - Par lielu slavu!
  Zoja arī izšāva un čīkstēja:
  - Tēvzemei un Staļinam!
  Viņa to paņēma un ar plikiem kāju pirkstiem iemeta granātu. Viņa izklīdināja nacistus un čīkstēja:
  - PSRS labā!
  Meitenes ir tik skaistas un pārsteidzošas.
  Arī Augustīna ar basu kāju iemeta granātu, un, zobus izlikusi, paņēma to un šņāca:
  - Es tik cīnos! Kā terminators!
  Un arī Svetlana ar plikiem kāju pirkstiem palaidīs tādu slepkavu un postošu lietu. Un dziedi vēlreiz:
  - Mūsu draudzība ir monolīts, un tas ir tas, ko tā apzīmē!
  Četri, jā, viņi tā cīnās - tās ir meitenes! Smieklīgas skaistules un rāda savas garās mēles kā atbildi.
  Augstākās kārtas karotāji. Un kā viņi dauza, un kā viņi kliedz.
  Viņi sasmalcina vāciešus kā ogas ar presi.
  Nataša šāva, ar basu kāju meta granātu un dziedāja:
  - Mēs esam gaismas un sarkanā karoga karotāji!
  Arī Zoja ar kailiem kāju pirkstiem palaida slepkavu un kliedza:
  - Un mēs cīnīsimies par Ļeņinu!
  Un tad Augustīna cirta, zobus izraudot:
  - Lielā prieka vārdā!
  Un tad arī Svetlana šāva un basām kājām palaida granātas, rūcot:
  - Mēs paņemsim šo un apgriezīsim!
  Četri aktīvi strādā un šauj. Nu, tās joprojām ir meitenes, kas daudz zina par iznīcināšanu. Un viņi tā necīnās.
  Un kā lai īsti terminatori ... Augsti lidojošie karotāji. Un viņiem piemīt iznīcināšanas kaislība.
  Nataša atkal ar basu kāju iemeta granātu un nošņāca:
  - Es lieliski saprotu šo pasauli, kā šķiru cīņas saasinājumu!
  Arī Zoja nošņācās, ar kailiem kāju pirkstiem iemetot nāvējošu, miesu plosošu granātu.
  - Kurai mājai būs sarkanais karogs!
  Un tad Augustīns deva kārtu. Viņa nopļāva nacistus un ar basu kāju meta granātu - šņāc:
  - Lieliska telpa, tā ir mūsu zeme un mēs visi!
  Karotāji un patiešām spēj saplēst pat sildīšanas paliktni.
  Un tad Svetlana, it kā ar basu kāju sita granātu, uzsprāga un dusmās izkliedza:
  - Uguns ir nikns, un bucking zirgs!
  Meitenes, protams, sajūsminās. Un viņi muca.
  Un no vāciešu puses Gerda apkalpe cīnās uz T-4. Atkal, kad tas sāk darboties, jūs nesasildīsit un nenomāksit šādu spiedienu. Meiteņu acīs ir tāda elles liesma.
  Viņi nošaujas un nedod iespēju aizbēgt. Un nepretoties viņu baltajiem, pērļainajiem zobiem.
  Karotāji ir agresīvi un gaudo:
  - Savvaļas garša! Mēs nosūtīsim visus ienaidniekus ellē!
  Gerda izšaus, iesitīs trīsdesmit četrus un čīkst:
  - Nākotnes uzvaras!
  Šarlote nospiež sprūdu ar kailiem kāju pirkstiem un gurdina:
  - Es to saplosīšu!
  Magda arī izšāva, sasita T-26 un izdeva:
  - Atvērsim.
  Un pakratīja kailos pirkstus.
  Un arī Kristīna basām kājām spaidīs pedāļus un šņāks:
  - Urā uz mūsu ballīti!
  Meitenes protams un gandrīz kailas bikini un basām kājām. Un tajā pašā laikā ārkārtīgi seksīgi.
  Un viņi uzbrūk savam ne pārāk perfektajam, bet efektīvajam T-4. Un šaut uz ienaidnieku. Nekā tādām meitenēm nepiekāpies! Un kā viņi smaida. Un kā viņi sagroza seju!
  Gerda rēc pie sevis, šaudama ar kailiem kāju pirkstiem:
  - Gerdai patīk nogalināt, šis Gerd!
  Un atkal izšauj šāviņus.
  Un tad Šarlote pēc kārtas šauj un rēc, izsitot trīsdesmit četrus:
  - Es viņiem pārgriezīšu vēderus!
  Un ar basām kājām sāks no jauna.
  Un šeit arī Christina killer pievienos. Arī ar atkailinātu kāju pirkstu palīdzību.
  Un rēkt:
  - Es esmu agresivitātes iemiesojums!
  Un kāds viņai ir viduklis un reljefa prese!
  Un tad Magda paņems un vlupit, un rēks:
  - Banzai!
  Un viņai arī ir basas kājas, un noslīpēta!
  Četri vācieši paši uzkāpj un patiešām uzvar. Tajā ir tik daudz agresijas un vitalitātes.
  Karotāji turas pie sevis un šauj. Nedodiet Sarkanās armijas nolaišanos.
  Un arī debesīs piloti cīnās, un tas tiek parādīts. Ka viņu gars ir neizmērojams.
  Šeit ir jaunākais vācu Focke-Wulf. Tajā ir Ģertrūde. Un šī meitene parāda, ka ir foršāka par vīriešiem. Tā fašisti kuļ. Nedod viņiem žēlastību. Īsto cīņu uzsāka Ģertrūde.
  Un nogāž padomju jaku un čīkst:
  - Man ir super meitene!
  Tad viņš ņems un parādīs mēli. Un atkal uzņemsies totālu iznīcināšanu. Šeit ir meitene. Un arī basām kājām un bikini. Un tad LAGG notriekta un atkal rēca:
  - Ložmetējs!
  Un viņš smiesies pilnā sparā. Un tad viņš to paņems un notrieks PE-2. Tāda meitene, no foršākā vēriena un klases. Tad viņa atkal manevrēja un saspieda jaku no gaisa lielgabaliem. Un tas mēģinās.
  - Es esmu debesu vilks!
  Un kā viņš izcēla zobus! Un kā tikt ārā! Nu vecmāmiņ! Visām sievietēm, sieviete!
  Bet, protams, nacisti joprojām cenšas uzbrukt dienvidos.
  Jo īpaši tur pilote Helga cīnās ar ME-109. Un tik veiksmīgi, ka no britiem aizlido fragmenti.
  Mustang meitene nogāzās un dziedāja:
  - Virs mums peld ceriņu migla!
  Vispār cik labi ir cīnīties ar basām kājām un bikini. Cik tas ir praktiski! Un ļoti ērti.
  Helga ir pilote. Fīrers bija pietiekami gudrs, lai uzklausītu padomu un ļautu meitenēm doties tankos, lidmašīnās un armijā. Un cik daudz labāk lietas gāja Fritz.
  Viņas pašas negaidīja, ka sieviešu ķermeņi ir tik efektīvi. Šeit Helga lieliski uzņem apgriezienus un rēķinās.
  Meitene basām kājām spaida pedāļus un rūc:
  - Es esmu tik apburošs - govs!
  Helga notriec vēl divas britu lidmašīnas un čīkst:
  - Aiz manis Vācijas karavīri pēc kārtas!
  Un notrieca bumbvedēju! Šeit ir meitene! Visām meitenēm ir liels un foršs karotājs. Ja iznīdē, arī bez jebkādām ceremonijām un žēluma.
  Meitenes šeit ir tik seksīgas!
  Un Rommela karaspēks plosās pa tuksnesi, negaidot papildspēku tuvošanos. Mums ir jāuzvar, tāpēc mums ir jāuzvar. Leģendārais "Tuksneša lapsas" komandieris jau ir pieradis cīnīties ar pārākiem spēkiem. Un arī viņa karavīri. Šeit, piemēram, ir izvēlēta sieviešu karotāju kompānija no SS. Tie tika pārvietoti decembra sākumā, kad fronte plaisa, vācieši atkāpās, un briti, gluži pretēji, izlauzās cauri, atbrīvojot Tolbuku un draudēja izmest Vērmahtu no Āfrikas zemes.
  Tad dēmoniskais fīrers ieteica: pārcelt tīģeru sieviešu bataljonu. Ne jau tāpēc, ka dāmas mainītu spēku samērus, bet gan tāpēc, lai vīriem, īpaši itāļiem, būtu kauns un viņi cīnītos daudz agresīvāk un meistarīgāk. Galu galā, ja rūdītas ar smagu apmācību, elites meitenes ir priekšā, tad zemniekiem būs liels kauns.
  Karotāji cīnījās vienā bikini, aizsardzībai izmantojot īpašus krēmus. Sešus mēnešus viņu kailās, meitenīgās kājas kļuva tik keratinizētas, ka viņi nebaidījās no smiltīm, kas karstas kā panna, un no saules apdegumiem viņu āda ieguva tumšās šokolādes krāsu. Un daudziem jau aiz pleciem ir pārdesmit līķu.
  Margota un Šella, divi ļoti jauni, bet jau kaujās rūdīti ārieši. Viņi ir jaunākie uzņēmumā, bet pusgada laikā jau paspējuši nopelnīt I šķiras Dzelzs krustu (otrā šķira, bataljonā jau visiem bija), nesaudzīgi un laipni.
  Margo mati bija uguns krāsā, un Šellija bija sniegbalta blondīne ar medus piejaukumu. Šeit viņi cīnās, atvairot pretuzbrukumu britu tankiem. "Matildas" ar savām spēcīgajām bruņām dodas uz priekšu. Tālāk izbraucams "Cromwell" ar sprādzienbīstamiem lādiņiem un vieglākiem auto. Meitenes apraktas smiltīs. Uz tādiem tankiem ir bezjēdzīgi šaut pa pieri. Ir nepieciešams, lai tie netiktu pamanīti, un tad ...
  "Matilda" un "Cromwell" sver apmēram trīsdesmit tonnas, un, pārbraucot pāri mālainās smiltīs izraktajām tranšejām, kļūst baisi. No augšas tas lien uz plikiem, iedegušiem kakliem, jūti uz sevi šausmīgu smagumu, bastarda mašīnas. Šeit ir tas pats "Cromwell", tipisks dzelzs ar 70 mm slīpām bruņām, ko pat 88 mm lielgabals ne vienmēr var izturēt. Smaržo pēc britu, ļoti asa benzīna un motoreļļas. Meitenēm ir savi pārsteigumi, vieglas atgrūšanās. Paši pirmie Faustpatrons modeļi. Tā kā vīrieši, kā jau ierasts, dāmas laiž pa priekšu, tad viņas izmēģina jaunākos un, kā jau gaidīts, daudzsološos ieročus.
  Bet viņi arī ielika meitenes, pretēji liekulīgajam nacisma sauklim: "Karš ir vīrieša bizness, miers sievietēm!".
  Tomēr kājnieki atpalika, kas nozīmē, ka ir iespēja sēsties ierakumos un uzvarēt.
  Šella čukstus izrunā, baidīdamās nošķaudīties, aizsprostot no tranšejas krītošām smilšu nāsīm:
  - Tikai novecošana kaujas laukā ļaus izvairīties no uzvaras šampanieša rūgšanas, kas sapuvis no nokavētiem termiņiem!
  Margota piekrita:
  - Kam nav izturības, tad būs sakāvju skābs vīns un rūgta zaudējumu sārtums!
  Bet tagad Matildas, Kromveli un ducis gaišo mangustu jau ir aiz muguras. Tagad ir ražas novākšanas laiks.
  Šella, kuras kādreiz pērļu mati ir kļuvuši nosirmoti no putekļiem un atpūšas ar kailajiem papēžiem karstajās smiltīs, garīgi pārvēršas par Jaunavu Mariju un citiem svētajiem, saka, nepievilt. Pirksts vienmērīgi nospiež ķepu, lai formas lādiņš nonāktu tieši gāzes tvertnē.
  Margo nospiež sprūdu sev līdzi, arī nesteidzīgi. Pēc tam abas meitenes sit viena otrai ar rokām. Lādiņi trāpīja tieši pakaļgalā, pēc kā eksplodē gāzes tvertnes. Oranžas liesmas kā putu viļņi smidzina pa gaisu, atskan kāda lāsti.
  Tad britu tanku īsie purni no triecieniem saritinās tādās kā caurulēs.
  Un tīģeru meitenes drosmīgi met ienaidniekus ar granātas. Un lauskas lido uz visām pusēm, plēšot, kā ugunīga kaķa ķepa, bruņu lāpstiņa, iznīcinoša kumulatīvo daļiņu straume.
  Šeit runa ir par sieviešu dusmām, sakot, ka vāciešiem nekādā ziņā nav raksturīgs nosvērtums. Un viņi prot cīnīties... Un lai uzbrukums aizrīsies.
  Ir daudz vieglāk atvairīt kājnieku uzbrukumu, kas parasti sastāv no arābiem un nēģeriem, kas savervēti ar reidiem vai dažādiem solījumiem. Redzot, ka tanki ir izsisti, un priekšā ir nopietna pretestība, viņi jau atkāpās pie pirmajiem zaudējumiem.
  Nu, pēc tam viņi pilnībā pārvēršas par vispārēju lidojumu. Tā kā tāds stils - aizvaino vājos, lai tā arī briesmoņiem!
  Kad uzbrukums beidzot pārtrūka un meitenes vakarā turpināja skrējienu pa tuksnesi, viņām bija saruna ceļā. Šella jautāja Margotai:
  - Vai jūs domājat, ka mēs būsim Aleksandrijā?
  Uguns karavīrs pārliecinoši atbildēja:
  - Es domāju, ka ne vēlāk kā novembrī, vai varbūt oktobrī, mēs beidzot okupēsim Ēģipti.
  Šella loģiski un ignorējot karsto smilšu niezi savās zolēs, ieteica:
  - Kad viņi uzvarēs šo naglu mūsu pavēderēs, bāzē Maltā, nodrošinājums kļūs labāks, tiklīdz ienāks jaunas vienības, ienaidniekam vairs nebūs izredžu.
  Margota paskatījās apkārt, lai redzētu, cik ilgi saule bija palicis līdz saulrietam. Beidzot apgulties un kārtīgi izgulēties. Sarkanošā spīdekļa tuvums horizontam nomierināja karotāju. Viņa laiski atzīmēja:
  - Es domāju, ka fīrers nepalaidīs garām pēc Peru-Haboras un Midvejas, lai atkārtotu lielisko nosēšanos Krētā. Tikai šoreiz Malta reāli tiks nojaukta.
  Šella ar lāstu kliedza debesīs:
  - Lai Visvarenais visas britu bāzes pārvērš ellē.
  Saule beidzot paslēpās aiz apvāršņa, 21. oktobrī beidzās gada foršākā diena. Un ar to sākās operācija Polārlācis. Kāpēc tieši balts? Viltīga dezinformācija, lai liktu viņiem domāt, ka runa ir par ziemeļiem, bet patiesībā boksera graujošās šūpoles dienvidos.
  Lielākā britu bāze tiešām izskatījās pēc elles. Uz tā krita vairāk nekā tūkstotis bumbvedēju no visas austrumu frontes un ieguvuši pienācīgu kaujas pieredzi, kā arī eskorta iznīcinātāji. Briti, protams, cīnījās jau ilgu laiku, taču viņi nebija gaidījuši tik spēcīgu masīvu triecienu. Patiešām, kurš ticēs, ka Fritz nolemj atmaskot fronti, pat ja ienaidnieks īslaicīgi ir kluss. Bet britu karotāji tagad tiek nežēlīgi sisti. Piemēram, viņu kuģiem uzbrūk Yu-87, slavenā "lieta". Ne pārāk ātri, bet ar visaugstāko (savam laikam) bombardēšanas precizitāti, viņi moka britu floti, kas slēpjas līcīs. Daudz neatpaliek arī modernākais Focke-Wulf, starp tiem pat leģendārais fon Rudels, uzbrukuma lidmašīnu karalis. Pazīstams ar to, ka nogremdēja jaudīgāko padomju līnijkuģi, līnijkuģi Marat.
  Šeit, piemēram, kaprālis Ričards redz grifus, kas ripo no kalna kā ragavas. Tāpat kā plēsīgās zivis, daudzi vācu bumbvedēji izplūst no bedres. Jau kāds vecs anglis no bailēm met klausuli. Viņš nekad nebija redzējis tik šausmīgu skatu. Sirēnas gaudo ļoti vēlu, pēc tam, kad bumbas bija sprāgušas. Sprādziena vilnis met augšā britu karavīrus, norautas rokas un kājas lido dažādos virzienos. Šeit viena no dzelzs ķiverēm kļuva karsta un trāpīja virsniekam pa seju. Un kā viņš čīkst:
  - Čērčils kaput! Hitlers ir foršs!
  Britu pretgaisa lielgabali nesāka šaut uzreiz, bet tikai tad, kad uzreiz nolija tūkstošiem bumbu. Ienaidnieks visu pareizi aprēķināja: nevienu bumbu nedrīkst izniekot. Tāpēc sasmalciniet ienaidnieku un sitiet. Visi sektori ir iepriekš atzīmēti kartē. Turklāt nekaunīgie briti, pat pareizi, nav maskējušies. Daudzi viņu pretgaisa ieroči ir pilnībā redzami un vispirms tiek aizslaucīti.
  Lūk, 85 milimetrus gara trīsdesmit divas pēdas gara pretgaisa lielgabala stobrs ir uzmests un saliekts gaisā kā virtulis. Tad viņa avarēja, saspiežot piecus angļus. Te vienam no melnajiem atplīsa vēders un izkrita zarnas.
  Un bumbas lija, un viss dega, degvielas noliktava dārdēja, tās sāka sprāgt, izkaisot lādiņus gandrīz pa visu skeletu, tad tika uzspridzināts vēl viens noliktava. Turklāt sirēnas, kas uzstādītas Yu-87 un Focke-Wulf korpusos, gaudoja, izraisot mežonīgas šausmas starp nēģeriem un arābiem no koloniālā karaspēka vidus. Bet šķiet, ka baltie baidās ne mazāk.
  Šeit, piemēram, sadūrās divas britu fregates, tik ļoti, ka katli dārdēja. Un pat pacēlušās fregates lauskas tika saplēstas gaisā kā mīnēti lauki, un kreiseris vienkārši nosēdās apakšā.
  Angļu Kromvela tanks ar īsu purnu, bet ar pienācīgu ātrumu un jaudīgām frontālajām bruņām, panikā paātrinājās un taranēja pats savu noliktavu, pa ceļam sagraujot pat duci savu izjukušo karavīru. Haoss pieauga. Arī šeit angļu aviācijas bāzes kuģis sāka noslīdēt, un spēcīgs drednauts atklāja uguni ... piekrastē, kur mudžēja viņu pašu karavīri.
  Un šajā ellē divi cilvēki palika pilnīgi netraucēti. Viens no viņiem bija indiānis, kurš mēreni aizdedzināja pīpi, bet otrs bija sieviete, acīmredzami arābu izcelsmes, bet militārā formā. Kopā viņi nepievērš uzmanību nāves ātrumam. Drīzāk vesela iznīcināšanas braucēju bars iegriezās ne gluži parastā kāršu spēlē. Tā bija piecdesmit divu kāršu spēle ar jokkeriem un pat pēc paša sarkanāda izdomātiem noteikumiem.
  Arābu sieviete teica:
  - Daudz trokšņa! Un kāda jēga krist panikā?
  Viens no karavīriem ar šrapneļu pārgrieztu muguru gandrīz uzskrēja indiānim, bet tad nejauši izmeta viņu kā kaķēnu. Asins lāsītes krita uz sarkanādas sejas, un viņi smaidot to nolaizīja. Tad viņš pamanīja:
  - Trokšņošana ir daudz vāju bālu seju. Mēs, apači, tā domājam - neviens ienaidnieks nav labs, ir parādījies ienaidnieks - vēl labāk!
  Smalkā sieviete atzīmēja:
  - Tas ir tipisks vājums tiem, kas apliecina ticību Kristum. Viņiem patīk runāt par upurēšanu, bet viņi neupurē sevi.
  Indiānis ātri pamāja ar galvu.
  - Kārtība ir celta uz pamatiem, kur cements ir ticība, bet smiltis ir griba! Ticība ir zelta sirds, un griba ir dzelzs dūre! Tikai bālajiem sejas nav neviena.
  . NODAĻA #5
  Un uz vācu bumbvedēja ir arī meitene. Šajā gadījumā Viola. Ļoti skaista blondīne, un viņa ir pārī ar Nikoletu. Un abas meitenes ir ļoti seksīgas. Bumbas nomešana no augšas. Un arī karotāji basām kājām un bikini.
  Meitenes pie sevis gaudo:
  - Mums ir tāds zaglis, ka supermen!
  Nikoleta arī izspļauj bumbas no fizelāžas. Un sagrauj ienaidnieku. Angļi to saprot tā.
  Arī Viola no augšas palaidīs nāvējošu bumbu. Un nogalini Lauvas impērijas cīnītājus.
  Un arī kā tas notiek:
  - Lielbritānijā iedvesu bailes!
  Un pakratiet baso kāju. Un pops:
  Uzvarēsim Čērčilu!
  Meitenes no Yu-188 ļoti labi prot mest bumbas. Viņu automašīna ir jaunākā un labākā. Viņai ir ļoti ātri šaujoša ieroča konstrukcija.
  Šeit meitenes un angļu cīnītājs tika notriekti.
  Viņu lidmašīna ir pietiekami ātra. Karotāji atkal ar basām kājām izšauj iznīcināšanu.
  Viola rūc:
  - Es iedzenu visus ienaidniekus zārkā!
  Nikoleta kliedz:
  - Un es metu ienaidnieku!
  Un kā viņš ņems un kratīsies ar basām kājām!
  Šeit ir meitenes un tas, kā viņas kuļ ienaidniekus. Un neapstāties. Autentiski ārieši.
  Un kad viņi griež un krata savas kailās krūtis.
  Un viņi atkal nomet bumbas.
  Un meitenes ir šeit, citās lidmašīnās. Lūk, Ieva met bumbas. Sasmalcina angļus un dzied:
  - Es esmu tik super!
  Un arī Eva pedāļus min ar basām kājām.
  Bet Viola atkal nometīs bumbu un rēks:
  - Es esmu mežonīga meitene, es gribu desmit vīriešus uzreiz stundā, kas ir ļoti forši un pārsteidzoši!
  Vairāki liesmojoši britu karavīri metās ūdenī, lai noskalotu liesmas. Tas pat uzvārījās no iekļūšanas ūdenī, bija dzirdami kliedzieni un mežonīgi vaidi. Un pa jūras putām rāpoja asiņaini loki, sākumā biezi, tad izklīda pamazām bāli. Un kādreiz lielākās un plašākās impērijas uz Zemes karotāji zaudēja savu cilvēcisko veidolu. Arābs nicinoši šņāca:
  - Un šie vīrieši liek mums valkāt plīvuru!
  Sarkanādainais vīrs viltīgi paskatījās un piezīmēja:
  - Acīmredzot viņi ir nobijušies, tavs briesmīgais skatiens!
  Arābu sieviete viltīgi izcēla zobus un teica:
  - Sievietes maigums ir līdzīgs bruņu sīkstumam, tikai daudz nāvējošāks un daudzpusīgāks aizsardzībā!
  Vācieši deva priekšroku nekavējoties stādīt ar visu spēku, boksera taktiku, kurš, rēķinoties ar ienaidnieka nesagatavotību, nekavējoties steidzas ar visu spēku ienaidniekam. Kad lidlaukos deg desmitiem ienaidnieka lidmašīnu, tās nespēj pacelties. Kad viņu pašu bumbas uzsprāgst Lankasteros, iznīcinot visu apkārt un visu. Stingra, bet efektīva taktika. Tātad pazemes simfonija sasniedza savu spēku virsotni un pēc tam sāka norimt.
  Bet ar to lietu, protams, nebeidzās, kursā ienāca gaisa desanta divīzija. Kamēr briti pēc šādas ārstēšanas, absolūti nevienu no viņiem nevar ņemt remdenu. Par laimi, nosēšanās planieri jau ir izgatavoti vajadzīgajā daudzumā un to vilkšanas metodes ir atkļūdotas. Iespējams, šodienas labākais pasaulē.
  Tātad viņi lido nevis kā pūķi - lēnāk, bet pietiekami ātri un pat Vāgnera mūzikas pavadībā - Hitlera iecienītākā šedevra. Kurš gan vēl no dzīvajiem atcerējās filmu "Apokalipse", kur amerikāņi izmantoja šo konkrēto mūziku, uzbrūkot vjetnamiešiem. Kā tas viņus nobiedēja. Tātad šeit Vāgners, un dārdoņa motīvi, caur pastiprinātājiem. Izpletņlēcēji sasmērēja savas sejas ar fosforu un uzkrāsoja, viņi šausmīgi izskatās pēc savas pazemes dēmoniem. Arī psiholoģiskā efekta aprēķins. Turklāt fosforam tika pievienoti daži reaģenti un dažas magnija skaidas, lai radītu spīdumu vismaz uz īsu laiku. Tik rāpojoši, it īpaši uz dūmu mirdzuma fona, daudzi ugunsgrēki. Viņiem pat ir ložmetēji, arī maskēti pūķa mutes formā. Tad jau sit melodiskie vācu un sagūstītie automāti. Un nopļautas, nodriskātas rindas krīt uz uzvarētāju zābakiem. Un daudzi vienkārši dod priekšroku padoties, neskatoties uz to, ka britu ir daudz vairāk nekā vāciešu.
  Mazā, rūpīgi maskētā bedrītē paslēpās kāda indiāde un arābu sieviete. Redhead atzīmēja:
  - Nu mēs tās uzarām!
  Melnmatainā sieviete bija pārsteigta:
  - Jūs sakāt, ka mēs? Varbūt tu domā mūs?
  Indiānis pamāja ar galvu.
  - Nē! Palefaces pārspēj angļus un tā ir laba zīme! Un būs laiks, tad pienāks mūsu svētki! Kad indiāņi atbrīvos savu kontinentu!
  Arābs nicinoši šņāca:
  - Un vai jūs nejauši pretendējat uz varu pār pasauli?
  Indiānis mīļi, it kā skaidrojot garīgi atpalikušam bērnam, smīnēja:
  - Kas grib dabūt par daudz - parasti beidzas bez nekā! Tātad liela karote - muti plēst!
  Fīrers, protams, neredzēja, ko dara viņa piekūni un vanagi, bet principā viņš uzminēja, ka vācu kara mašīna visu nokārtos skaidri. Kopumā vācu militārās ofensīvas operācijas līdz Kurskas izspiedumam tika veiktas augstā profesionālā līmenī. Daži pat tos sauc par etaloniem. Pat dīvaini, ka šāda mašīna apstājās un pēc tam pilnībā sabruka.
  Un meitenes redz līdzīgu sapni, sava veida pravietisku vīziju, ko pārtrauc barga pavēle - celies!
  
  
  CARS MIKELS II
  Nikolajs II kļuva par upuri slepkavības mēģinājumam Japānā. Pat tad viņš nomira, kad bija troņmantnieks. Slavens slepkavības mēģinājums, kas notika reālajā vēsturē. Tsarevičs Nikolajs tika ievainots, bet brīnumainā kārtā izdzīvoja.
  Bet brīnums nenotika. Šī veiksme, visneveiksmīgākajam caram visā Krievijas vēsturē. Nikolajs nomira... Un līdz ar viņu nomira lielais neveiksminieks, kurš, protams, neviļus, bet tomēr izpostīja cara impēriju un dinastiju.
  Un 1894. gadā, piecpadsmit gadu vecumā, Mihaels II kāpa tronī. Cara Nikolaja brālis. Cilvēks parasti nav stulbs, drīzāk skarbs un drosmīgs. Mihails Aleksandrovičs Romanovs Pirmā pasaules kara laikā komandēja savvaļas divīziju, izcēlās kaujās. Kopumā bija vīrietis, kas bija stingrāks par Nikolaju, garāks, izteiksmīgāks. Vai viņš bija gudrāks? Nikolajs II nav stulbs, talantīgs cilvēks. Bet joprojām nav pietiekami izturīgs, spēcīgas gribas un dzimis, lai būtu karalis. Plus, protams, Nikolaja II problēmas, īpaši ar sievu.
  Mihails nav stulbāks par savu brāli, un pats galvenais, viņš ir veiksmīgāks ... Nu, Nikolaj, tomēr vārds ir kaut kā slikts karaļiem. Un Nikolass bija pirmais, kuram neizdevās. No paša sākuma decembristu sacelšanās. Tad neveiksmīgais kara sākums ar Irānu. Uzvara tika izcīnīta, bet ne tik daudz iekarojumu. Jā, un Irāna a priori nav Krievijas sāncense. Karš ar Turciju. Arī sākumā ne pārāk labi. Un uzvara bija daudz asiņu vērta. Un maz iekarojumu.
  Un tad gandrīz četrdesmit gadu karš Kaukāzā ar Šamilu. Un tas ir slikti, paplašināšanās ir iesaldēta. Un visbeidzot sakāve Krimas karā. Un saskaņā ar baumām cars Nikolajs bija pirmais, kurš izdarīja pašnāvību.
  Jā, tas karalis bija nelaimīgs. Maikls Pirmais ... Viņš valdīja nepatikšanas laikā. Izglāba Krieviju. Dažas, iekarotas pilsētas no Polijas. progresēja Sibīrijā. Dzīvoja tomēr par maz. Bet kopumā karalis bija normāls. Un bez nopietnām punkcijām.
  Mihaila Romanova politika bija tāda pati kā Nikolaja II: ekspansija Ķīnā un Austrumos. Portartūras celtniecība. Diplomātija ar Vāciju, gatavošanās karam ar Japānu. Protams, bija acīmredzams, ka karš ar Uzlecošās saules zemi bija neizbēgams. Sāpīgi viņa bija aktīvi bruņota. Un jaunais cars gribēja slavu, viņš gribēja iekarojumus, viņš gribēja izveidot Dzelteno Krieviju. Turklāt bija redzams, ka Ķīna solīja nākotnē kļūt par kolosālu lielvalsti, un labāk to tagad sadalīt. Kamēr tas ir salauzts.
  Japāna uzbruka krievu eskadrai Portarturā.
  Tad tika nosūtīts admirālis Makarovs. Šoreiz nāves nebija. Daļēji tāpēc, ka Mihails neļāva Carevičam Kirilam iejaukties Makarovā, un viņš nebija uz kuģa. Un tas nedaudz mainīja maršrutu.
  Admirālis Makarovs apmācīja eskadru. Tad, kad japāņi tika noķerti uz mīnām, viņš varēja uzbrukt Togo flotei.
  Jūras kauja beidzās ar pārliecinošu Krievijas flotes uzvaru. Tomēr vēlāk japāņi joprojām aplenca Portartūru. Bet ne uz ilgu laiku. Mihails atlaida Kuropatkinu, ieceļot komandieri jaunāku un spējīgāku. Un atkal uzvaras tika izcīnītas uz sauszemes.
  Japānu kopumā salauza jūra. Un tad arī tika piezemēta piezemēšanās.
  Samuraji padevās. Krievija atguva Kurilu salas, ieņēma Taivānu un Koreju.
  Vēlāk impērijai brīvprātīgi pievienojās vairākas Ķīnas provinces, izveidojot Želtorosiju. Karaliskā impērija paplašinājās un uzplauka.
  Nekādas domas, nekādas liekas demokrātijas. Nevis dzīvība, bet žēlastība! Straujā valsts attīstība. Bet, protams, pirmais pasaules karš bija neizbēgams. Un tagad ir pienākusi pūķa stunda.
  Bet līdz tam laikam Krievijai jau bija vieglie tanki "Luna" -2, smagie: "Pēteris Pirmais", ko konstruējis Mendeļejeva dēls un spēcīgākie bumbvedēji pasaulē: "Svjatogors" un "Iļja Muromets". Tāda bija vara!
  Un Krievijas armija no pirmajām dienām sāka uzvarēt. Un cara karaspēka skaits jau pa pusei piesaistītās Ķīnas faktora dēļ bija liels.
  Krievijas karaspēks sakāva vāciešus Austrumprūsijā un ielenca Kēnigsbergu. Viņi nekavējoties paņēma gan Ļvovu, gan Pšemislu. Krievijai bija pārāk daudz karavīru un liels skaits vieglo, pārvietojamo tanku. Kam nebija līdzvērtīgu un parādīja milzīgu spēku. Viena armija pēc otras krita.
  Krievijas rati jau ir sagrābuši Budapeštu.
  Vācija bija grūtā situācijā. Krievijas karaspēks jau tuvojās Oderai. Itālija arī pieteica karu Austrijai. Tiesa, Osmaņu impērija iestājās karā pret Krieviju. Bet šis izvērtās tikai par sagrāvi un sakāvi visās frontēs.
  Krievijas karaspēks jau ir šķērsojis Oderu. Un ziemā viņi sāka vētra Berlīnē. Pilsētu nebija ko noturēt. Tātad vāciešiem Rietumos joprojām ir važās daudz spēku.
  Un Vilhelms un viņa darbinieki steigšus pasludināja mieru, pareizāk sakot, padošanos.
  Karš ilga tikai sešus mēnešus. Krievijas karaspēks ieņēma Stambulu. Un Turkiju ieņēma cara Miķeļa II armija.
  Pēc tam Pēterhofā tika noslēgts miers. Austrija-Ungārija sabruka un beidza pastāvēt. Galīcija un Bukovina kļuva par Krievijas guberņām. Čehija un Slovākija kļuva par karaļvalstīm, kuras vadīja cars Mihaels II. Ungārija arī atzina Krievijas caru par savu monarhu.
  Krakova un citas zemes iegāja Polijas karalistē. Austrumprūsija tika nogriezta, Danciga kļuva par Krievijas pilsētu. Mazāzija, un lielākā daļa Irākas ar Bagdādi kļuva par krievu. Briti saņēma tikai Basras provinci un Palestīnu, bet Francija saņēma Sīrijas dienvidus.
  Izveidojās arī Dienvidslāvijas karaliste, kurā Mihaels II kļuva par līdzvaldnieku. Mazliet sagrāba, sevi un Itāliju. Tādējādi Krievija varēja kļūt par galveno iekarotāju. Un cieta nelielus zaudējumus par nebūtiskiem izdevumiem. Bet Vācijai joprojām bija jāmaksā Krievijai lielākā daļa reparāciju. Iespaidīga uzvara!
  . NODAĻA #2
  Pēc tam bija vēl vairāki nelieli kari. Krievija ieņēma lielāko daļu Afganistānas - dienvidi devās uz Lielbritāniju, un divas trešdaļas Irānas - dienvidos arī ir briti. Tad karaliskais, franču un angļu karaspēks beidzot sadalīja Saūda Arābijas pussalu. Parādījās hegemonija. Japānai izdevās arī sagrābt dažus vācu īpašumus.
  Līdz 1929. gadam ekonomiskā izaugsme bija vērojama visā pasaulē - visspēcīgākā Krievijā. Bet sekoja Lielā depresija. Tas noveda Hitleru pie varas Vācijā.
  Arī Krievijā pieauga revolucionāra un streika noskaņojums. Bet 1931. gadā notika jauns karš ar Japānu par Ķīnu. Krievija bija spēcīgāka, un floti komandēja admirāļa Makarova cienīgs pēctecis admirālis Kolčaks.
  Uzvara, izkāpšana un Japāna ar visiem Klusā okeāna īpašumiem kļuva par Krievijas provinci. Un cars Mihaels II un arī Japānas imperators. Jā, tas izdevās tik labi. Taču cīņa par pasaules kundzību nebeidzās.
  Hitlers veidoja savus spēkus. Un izveidojās koalīcija: Vācija, Itālija, Krievija, pret Lielbritāniju, Franciju, Holandi, Beļģiju un ASV.
  Cara armija 1940. gadā faktiski pabeidza Ķīnas iekarošanu un iekļuva Francijas, Nīderlandes un Lielbritānijas īpašumos.
  1941. gada 22. jūnijā Hitlers sāka karu, iebrūkot Francijā. Fīreram bija lielisks plāns un Mainšteina ģēnijs. Krievija sāka ofensīvu pret Lielbritānijas un Francijas kolonijām Āzijā un Āfrikā. Tas ir tik brutāls karš.
  Iedzīvotāju skaita ziņā Krievija jau ieņēma pirmo vietu pasaulē, tās armija bija aprīkota ar labākajiem un modernākajiem tankiem un lidmašīnām. Helikopteri, iznīcinātāji, uzbrukuma lidmašīnas, bumbvedēji, tostarp reaktīvie, jau ir masveida ražošanā! Kopumā kaut kā viss notiek lieliski.
  Hitlers pusotra mēneša laikā okupēja Franciju, Beļģiju, Holandi un Dāniju! Cariskā Krievija okupēja Norvēģiju un Zviedriju. Kā arī Indija, Indoķīna, Irānas dienvidos, Saūda Arābijas pussalā un ienāca Ēģiptē.
  Koloniālais angļu un franču karaspēks izcēlās ar zemām kaujas spējām un ļoti zemu militāro garu - kapitulēja praktiski bez pretestības.
  Hitlers gribēja pārcelties uz Āfriku, bet Spānija iebilda pret Vāciju. Tad nacisti uzbruka Franko režīmam un sakāva to. Un tad Portugāle. Pēc sīva uzbrukuma viņi ieņēma Gibraltāru!
  Tad Krievija un Vācija iebruka Āfrikā. Šeit lielas telpas, džungļi, tuksneši un ceļu trūkums traucēja vairāk nekā Lielbritānijas, Francijas un Portugāles vājā un apmulsušā koloniālā karaspēka pretestība.
  Notika teritoriju sagrābšana. Epizodiskas cīņas, fokusa pretestība. Krievu tanki joprojām ir labākie un ar labu manevrēšanas spēju, it īpaši vidējais: "Nikolajs", kas tika nosaukts pēc japāņu nogalinātā Tsareviča Nikolaja.
  Taču, ja zinātu, no kāda ļauna likteņa samurajs Tsuda Sanzo izglāba Krieviju, tad viņam piemineklis no Eifeļa torņa Sanktpēterburgā būtu pārbūvēts. Vai varbūt jūs nosaucāt tanku viņa vārdā.
  Katrā ziņā "Nikolajs" -3 bija salīdzinoši viegls - zem trīsdesmit tonnām, mobila tvertne ar dīzeļdzinēju. Viņam bija lielāks ātrums nekā leģendārajām trīsdesmit četrām un biezākas un slīpākas frontālās bruņas un zemāks siluets, un garāks lielgabals, kaut arī līdzīgs 76 milimetru kalibrā.
  Neatkarīgi no tā, Krievija ieņēma vairāk nekā divas trešdaļas Āfrikas, pārējā daļa devās uz Vāciju un Itāliju. Un pēc masveida bombardēšanas 1942. gada maijā sekoja kopīga krievu un vācu karaspēka desants Lielbritānijā . Cīņas ilga tikai divas nedēļas, un Anglija un Īrija tika okupētas.
  Mēnesi vēlāk viņi okupēja Īriju.
  Amerika izturējās diezgan pasīvi, baidoties iesaistīties tik bīstamā karā, taču Lielbritānija joprojām palīdzēja ar resursiem. Tāpēc Hitlers, Musolīni un Nikolajs II nolēma izbeigt ekonomiski visspēcīgāko varu.
  Ka Krievijai ir kopīga robeža ar Ameriku gar Aļasku. Un uz Čukotku jau ir uzbūvējuši dzelzceļu - kas karam ļoti noder!
  Un tagad krievu, cara armija pārvietosies ... Un ieies Aļaskā. Un amerikāņu tanki pret krieviem un nerullē. Tā tas izrādījās.
  Krievu karaspēks sāka nolaisties Aļaskā 1942. gada 1. septembrī ... Un viņi ļoti veiksmīgi virzījās uz priekšu.
  Strauji paplašinās balsts. Un kaujās, kā vienmēr, piedalās skaistas krievu meitenes.
  Tie ir uz jaunākā tanka "Nikolay" -4. Karotāji basām kājām, vienā bikini. Un viņiem ir jaudīgāks 85 mm garstobra lielgabals: Sherman pērkona negaiss.
  Ir jau novembris, uzsnidzis sniegs, bet skaistās meitenes: Nataša, Marija, Aurora un Svetlana neatpazīst nevienu apģērbu un cīnās gandrīz kailas.
  Šeit karotāji šauj un sagrauj ar precīzu Šermana šāviņa trāpījumu. Viņi izcēla zobus. Nataša izšāva un rēca:
  - Es situ visus par karali!
  Un kā tas šauj!
  Tad Marija šaus un tik precīzi, ka norāva Šermana tornīti.
  Es paņēmu un čivināt:
  - Es esmu meitene, kas griež metālu!
  Un tad Aurora palaidīs šāviņu. Un arī precīzi un skaidri.
  Karotājs čīkst:
  - Augstākā akrobātika!
  Un tad, kā Svetlana rēķinās, ar visu savu izmisīgo spēku. Blondmeiteņu iznīcinātājs. Un čīkstēt:
  - Es esmu elles dēmons!
  Un visi četri to uztvers, virzoties pa Aļaskas dienvidiem.
  Un te ir Aleksandrs-4 tanks, arī jaunākais modelis ar skaistām meitenēm. Jaudīgs 130 milimetru garstobra lielgabals, un veseli astoņi ložmetēji un piecu skaistu meiteņu ekipāža bikini.
  Viņi arī iet un šauj, izsit amerikāņus, laužas cauri šermaniem.
  Aļenka ar kailiem kāju pirkstiem izšāva lādiņu un dziedāja:
  - Par godu caram Miķelim!
  Šaušanas laikā Anyuta atbalstīja, pļaujot amerikāņus:
  - Lielisks karalis!
  Arī Augustīns sadauzīja, izlauzās cauri Šermanim, šņācot:
  - Par mieru, darbu, impēriju!
  Nākamā Mirabela atklāja uguni. Viņa arī salauza ienaidnieka bruņas un šņāca:
  - Par jaunu krievu pasūtījumu!
  Un tad Olimpiada izšāva lādiņu, piemēram, lupanetu un rūca:
  - Es esmu tāds spēks un sāpes ienaidniekam!
  Meitenes iet labi un uguns. Viņu smaragda un safīra acīs pazemes liesmas.
  Un jaunākais, no visiem leņķiem necaurejams tanks "Aleksandrs" -4, iet pie sevis un kuļ amerikāņus. Tāda ir reprezentācija un beznosacījumu iznīcināšana.
  Un meitenes ir kas, sals, un viņas ir vienā bikini un gandrīz kailas - skaistums! Ņemam līdzi savu kaķi!
  Alenka kā izšaut lādiņu uz amerikāņu auto. Kā viņu taranēt un dziedāt:
  - Es esmu pasaules zvaigzne!
  Un tad Anyuta to paņems un atbrīvos, nocirtīs ienaidnieku un šņāc:
  - Un impērijas slava!
  Un tad Augustīna sitīs ar šāviņu, nopļaus ienaidnieku, salauzīs ienaidnieka bruņas un čīkstēs:
  - Es esmu rudmataina un nekaunīga meitene!
  Un tad Mirabela ir kā sandales. Un izšaut nāvējošu šāviņu uz ienaidnieku. Noraujiet torni un čīkstiet:
  - Auns no auna!
  Un tad skaistais varonis paņems olimpiādi. Atbrīvos visnāvējošāko no čaulām. Sadauj ienaidnieka tanku un kliedz:
  - Visu slaucīt!
  Šeit nāk tanks, kas sver septiņdesmit tonnas un sagrauj ienaidnieka spēkus. Un tajā pašā laikā tas viegli pārvietojas sniegā - jaunākais dzinējs ir gāzes turbīna! Jūs nevarat apturēt šādu automašīnu.
  Alenka dzied:
  - Neviens mūs neapturēs! Neviens mūs neuzvarēs! Krievu vilki saplēš ienaidnieku! Krievu vilki - sveiciens varoņiem!
  Un atkal ar kailu kāju pirkstu palīdzību, nospiežot mēlīti, trāpa ienaidniekam. Šeit ir meitene!
  Anyuta arī nokrita ar kailām kājām un čīkst:
  - Esmu lielisks!
  Un tad Augustīns palaiž šāviņu un kauc:
  - Es esmu mežonīga meitene!
  Un Mirabela izlaidīs kaut ko pavisam nāvējošu un rēks:
  - Uz jaunām, neelastīgām robežām!
  Un viņš parādīs savu mēli tik sārtu un garu.
  Un tad olimpiskās spēles satrieks, sagraus amerikāņus, un darīs to ļoti forši.
  Nu kopumā redzama skaidra uzvara. Šī kauja ir uzvarēta un krievu, cara karaspēks virzās uz priekšu.
  1942. gada decembra beigās visu Aļasku jau bija ieņēmusi cara armija, un kaujas norisinājās Kanādā.
  Papildus tankiem cīnās arī reaktīvo lidmašīnu piloti. ASV ir daudz aviācijas, taču tās kvalitāte ir ļoti slikta. Nesalīdzināt ar krievu reaktīvajām mašīnām. Kas sagrauj ienaidnieku ar terminatoru intensitāti.
  Un meitenes Anastasija un Margarita savās lidmašīnās "Jekaterina" -6, cik efektīvi viņi gūst punktus.
  Anastasija notriec astoņas amerikāņu lidmašīnas ar vienu piecu lidmašīnas lielgabalu sprādzienu un čīkst:
  "Es esmu vienkārši super-klases karotājs!"
  Un ar basām kājām spaidīs pedāļus.
  Margarita vienā sērijā notriec desmit amerikāņu lidmašīnas un čīkst:
  - Un es joprojām esmu klasi augstāk!
  Anastasija ar kailajiem kāju pirkstiem, it kā nospiestu sprūdus un liesmotu pret ienaidnieku. Notrieks septiņas ASV armijas mašīnas un čīkstēs:
  - Es esmu tāds karotājs, ka karalis ir apbrīnā!
  Margarita arī atbrīvos slepkavu un čīkst:
  - Un ne tikai karalis! Mēs esam ļoti skaistas!
  Meitenes cīnās un sit dažādas mašīnas. Viņi met ienaidnieku kā beigtas peles slazdā. Un iznīcināt ASV lidmašīnas.
  Anastasija notrieca vēl vairākas lidmašīnas un ņurdēja:
  - Divgalvainajam karaliskajam ērglim!
  Margarita, atlaidusi ilkņus, čivināja:
  - Par šo un forši!
  Un viņa arī notrieca vēl duci amerikāņu automašīnu. Šeit ir meitenes. Meitenēm patīk nogalināt. Un saplēst to!
  Un šis pāris darbojas...
  Pārceļas uz zemes mērķiem. Un nāc ar šermaņiem, dūru viņiem cauri. Kā metāla adata. Un šķeļ stiprāko dzelzi un tēraudu. Tā viņus paņēma avārija.
  Anastasija caurdur vairākus Šermanus un pie sevis čīkst:
  - Es esmu meitene, kas ir spējīga uz daudz ko!
  Margarita arī dauza amerikāņus uz zemes un čīkst:
  Nekas mani nevar apturēt un nekad nav darījis!
  Anastasija sagrauj ienaidnieku, nogāž tankus un čīkst:
  - Karalim, kurš nav gudrāks un foršāks!
  Meitenes ir absolūti pārsteidzošas! Un pats galvenais, tikai vienā bikini! Un neuzvarams!
  Neviena meitene nevar uzvarēt un apstāties!
  Anastasija, šaudama, čīkst pilnā sparā:
  - Es esmu meitene, kas lauž tēraudu!
  Margarita, turpinot šaut, piebilst:
  - Un jebkurš metāls!
  Meitenes lido pie sevis un šauj ... Lai arī sals un ziema, bet tas viņus neaptur. Kanādā cīņas rit pilnā sparā.
  Anastasija atkal izšauj un rēc:
  - Es esmu kā zēns!
  Margerita aktīvi apstiprina un ar panteras niknumu sita:
  - Es esmu tas, kurš ir jautrāks un foršāks par visiem!
  Šķiet, ka meitenes patiešām aprēķina lielu un neaprakstāmu veiksmi!
  Iegūt puspliku rēķinus! Un skumjas nezinu, bez šaubām! Viņiem ir ļoti dažādi viedokļi!
  Bet, īsi sakot, laimīgās skaistules. Viņi paņēma un ar gaisa triecienu apklāja ģenerāli ar četrām zvaigznēm. Lieliskas skaistules. Kā viņi drāž, viņi drāž!
  Un atkal pāri Kanādai virzās krievu un vācu tanki.
  Šeit ir Gerdas apkalpe uz vācu T-4. Atklāti sakot, automašīna ir diezgan vāja uz padomju automašīnu fona. Taču, no otras puses, meitenēm neklājas viegli - aukstumā viņas cīnās basām kājām un bikini. Un tas kaut ko izsaka!
  Tādi karotāji, atklāti sakot, ir forši! Nezinu šaubas un vājumu! Viņu acīs deg safīri un dimanti! Tādas skaistules ienaidniekam neatdos ne centimetru zemes! Viņi ir svēti un ļauni vienlaikus.
  Viņi pārvietojas ar milzīgu enerģiju.
  Un tā-tā sagrauj amerikāņus.
  Gerda šāva ar kailiem kāju pirkstiem un čivināja:
  - Es esmu mežonīga meitene! Un nemaz nav jaunava!
  Un pēc tam, kā smieties.
  Šarlote arī izšāva no lielgabala. Ļaujiet ne pārāk jaudīgiem, bet ātri aizdedzinošiem:
  - Es esmu kā apsārtusi un kodīga bite!
  Pēc tam skaistule ņems un parādīs savu garo mēli!
  Un tad Kristīna iepļaukā un čīkst:
  - Un mans vokāls! Ilkņu trieciens!
  Un arī vilka zobi pliks un rūks:
  - Būs jauna uzvara!
  Karotāji ir patiešām skarbi un agresīvi. Un viņiem ir tik daudz muskuļu spēka un vardarbīga niknuma.
  Un Magda arī iepļaukās ienaidniekam. Tas sagraus Šermani no attāluma, ļoti precīzi trāpot no gala līdz galam un rēcot:
  - Es esmu tik foršs vācietis!
  Četrinieks, neskatoties uz to, ka mašīna nav tā labākā, cīnās veiksmīgi.
  Un kāpēc? Jo viņiem gandrīz nav apģērba! Un karotāji ļoti skaisti iznīcina ienaidnieku.
  Gerda lepni atzīmē:
  - Mēs esam fīrera cienīgi!
  Pēc tam skaistule atkal nošaus un atkailinās savu jauko seju.
  Karotāji šeit ir no āriešu gara. Un viņi nebaidās no aukstuma. Lai gan ziema Rietumkanādā joprojām ir ļoti auksta.
  Bet nekā - tikai basām kājām, un gandrīz kaili. Tad būs veiksme un uzvara!
  Tie ir lepna gara pilni karotāji.
  Un tagad āriešiem neatlaidībā nav līdzvērtīgu. Izņemot krievu meitenes.
  Bet Nataša uz "Nikolaja" -3, arī bikini un basām kājām, šāva, griezās un gāja. Viņas tanks tomēr ir labāks par vācu T-4. Cīņas šeit ir smagas un ļoti agresīvas.
  Yankees mēģina snap. Bet šeit Nataša izsita "Raganu" un ar pērļu zobu smīnu nošņāca:
  - Es esmu tāda meitene, ka neviens necelsies!
  Un Marija precīzi šāva uz amerikāņu tankiem. Izlauzīsies tiem cauri un šņāc ar zobu smīnu:
  - Nekāds spēks mūs nepaņems!
  Un tagad Aurora arī šaus pēc kārtas. Sherman ir iznīcināts. Jā, meitene, kas tev ir vajadzīgs.
  Un tad Svetlana dos savu ieguldījumu ... Kā tas sāpēs amerikāņiem.
  Ir arī kaujas jūrā. Krievijas flote ieņem Filipīnas.
  Un šeit arī komanda: baskāju jūrnieku meitenes. Arī gandrīz kailas skaistules, bikini. Tiesa, Filipīnās laiks ir brīnišķīgs arī ziemā - silts, jo ir gandrīz ekvators.
  Un meitenēm patīk kauties un šaut. Un nēsāti ņirboši pliki, apaļi papēži. Šīs meitenes ir vienkārši burvīgas. Visvairāk, kas nav ne viens, ne otrs - super!
  Starp citu, ieslodzītajiem ļoti patīk, ja viņus izvaro! Viņi piesien sevi un tad brauc uz tiem. Jā, pat tā, ka ieslodzītie zaudē samaņu! Un viņi organizē pilnīgu iznīcināšanu sev - vai drīzāk, nevis sev, bet saviem ienaidniekiem.
  Tik foršas puskailu meiteņu brigādes. Un nav ko viņus apstāties un samīcīt!
  Warriors iekāpj amerikāņu kreiserī. Viņi lec gandrīz kaili, basām kājām, ar muskuļiem, kas ripo zem miecētas ādas. Un nikni nocirta amerikāņus. Un nedod ne mazāko iespēju izdzīvot.
  Un šeit jūs varat redzēt skaisto Stellu un viņas partneri Mašu. Abas meitenes ir gara auguma, muskuļotas blondīnes, it kā visas tiek nocirstas. Kas nav sitiens, tad ķermeņu ciršana un saplēst!
  Meitenes staigā pa amerikāņu kuģi. Pamāj pa labi - iela, pamāja pa kreisi - josla!
  Un meitenes neapturēs niku! Neatstājiet iespēju pretiniekiem! Un ja viņi rēc un sāk kratīt muskuļus!
  Un viņi atkal vicina pret sevi zobenus un kauc:
  - Mēs esam meitenes, kas ir karalim, Tēvzemei un Mihailam Romanovam!
  Un viņi sakapā kā samuraju kāpostus. Šeit Stella to paņēma un ar basu kāju kustināja ASV virsnieku cirkšņos. Viņš uzlidos augstāk un pārlēks pāri bortam.
  Blondīne terminators izteiks kā:
  - Par maniem sitieniem viņi maksā honorārus!
  Un viņš atkal atvilks zobus un dzirkstīs ar pērļu zobiem! Šeit ir meitene! Visvairāk sulas un garšas!
  Un meitenes steidzas pie sevis. Un pāriet kā tornado paisums. Nedod ienaidniekam iespēju. Viņiem ir milzīgs spēks. Tumsa tie velni un tūkstošiem eņģeļu.
  Un šeit ir Maša, it kā viņš cirstu, un ar diviem zobeniem viņa nopūtīs trīs galvas! Šī ir meitene - meitene visām meitenēm!
  Abas daiļavas kapā kā ar zobeniem naglas. Un viņu rīcībā nav vājuma vai šaubu. Viņi virzās uz priekšu, neatkāpjoties un nepadodoties. Taisnīgums prasa cilvēces apvienošanu. Viena impērija, viens kronis, viens mērķis un izplešanās kosmosā.
  Tieši šajā laikā orbītā notiek pirmā mākslīgā Zemes pavadoņa palaišana. Šeit tas lido apkārt pasaulei.
  Un krievu meitenes bikini cīnās par sevi. Un nedod ceļu ienaidniekam. Un smukuļu sagrieztie amerikāņi krīt. Tomēr augstākās klases un meistarības meitenes.
  Reiz viņiem izdevās karot Japānā. Viņi arī cīnījās augšgalā. Pats imperators tika sagūstīts. Viņi parādīja savu milzīgo prasmi. Viņiem ir tāds uztraukums un tik daudz muskuļu spēka. Protams, tādas meitenes ir brīnumu brīnums!
  Viņi pilī nocirta samurajus. Un viņi bija arī gandrīz kaili un basām kājām. Meitenes, kas spēja darīt lietas, kas pārsteidza viņu ienaidniekus.
  Un viņi sasmalcināja jebkuru gaļu un demonstrēja savu mākslinieciskumu. Karotāji, nezinot šaubas, virzās uz priekšu.
  Lūk, kāds amerikāņu admirālis viņam ar zobenu nocirta galvu. Un kā daiļavas smiesies, atsegušas ilkņus.
  Un atkal uzbrukumā un sagriež sevi. Šādi karotāji ir īsti briesmoņi. Un tronī ir cars Mihaels. Aleksandra III dēls, bet ne tas. Veiksmīgāks , apņēmīgāks, stiprāks un arī talantīgāks valdnieks.
  Bet, protams, veiksmei ir nozīme, plus vēl lielāka stingrība - Mihails vadīja bezkompromisa cīņu pret korupciju, kas labvēlīgi ietekmēja armiju. Bet visefektīvākā zinātība ir izmantot meitenes bikini militāriem mērķiem. Un meitenes ir ļoti skaistas, kad viņas ir gandrīz kailas un basām kājām.
  Lūk, cīņas ar mainīgiem panākumiem. Un skaisti karotāji šauj ļoti precīzi, labāk nekā vīrieši. Un pats galvenais, kad meitenes ir gandrīz kailas, viņas ir praktiski neievainojamas. Viņus neņem lodes un šāviņi. Ļoti spēcīga karotāju armija. Tas ir forši. Šāda cara Miķeļa ideja - izmantot meitenes gandrīz kailām un basām kājām, un tas atnesa uzvaru.
  Un arī meitenes kaujās ar plikiem kāju pirkstiem meta granātas un dunčus. Un viņi parādīja savu mežonīgo niknumu.
  Meitenes ir ļoti brašas. Un ļoti skaista, žiperīga un kājīga. Neviens nevarēja viņus turēt.
  Warriors ir ļoti kurts ... Baskājas meitenīgas kājas ir ļoti efektīvs ierocis. Bet ko viņi var darīt? Daudz lietas. Pašas kailās zoles saņēma enerģiju no zemes, un skaistules karotāji bija ņipri.
  Jāsaka, ka meitenes ir visskaistākās pasaulē, kas ir gan brīnišķīgi, gan ar kobru niknumu!
  Sagūstīts amerikāņu kreiseris. Sagūstītie vīrieši krita uz sejas. Pēc tam karotājiem kājas tika iedurtas sejā. Un piespieda skūpstīties. Un meitenes kūkoja, un viņu kailās zoles, kad viņas laizīja mēli, bija patīkamas un kutinošas.
  Bet daiļavas izbaudīja to, ka viņu basās kājas tika aplietas ar skūpstiem, bet papēži tika skūpstīti.
  Tad meitenes smejas. Un smīdoši zobi!
  Bet palika labāk, meitenes nedaudz plikas nosauļojās un nopirka. Tik skaisti karotāji. Un kā paņemt tādu kāju un bučot. Un laizīt katru pirkstu.
  Meitenes ir lieliskas.
  Šeit atkal tanks "Aleksandrs" -4 kaujā. Pret sevi un jau februāris iet. Karaspēks dodas tālāk. Arvien tuvāk un tuvāk ASV teritorijai. Meitenes ir tik foršas.
  Šeit Nataša šauj precīzi. Un trāpa ļoti precīzi.
  Meitene šauj ārkārtīgi precīzi un kliedz:
  Mēs sagrausim ienaidnieku!
  Marija šauj nākamo. Paņēma un sakāva ienaidnieku:
  - Es esmu super!
  Marija ir ļoti skaista meitene un ļoti aktīva.
  Un viņas basās kājas ir ļoti skaistas un elegantas savā erotikā:
  Mēs iznīcināsim ienaidnieku!
  Un Aurora ir tāda meitene, superīga ar savu un atkailinātiem vēderiem un krūtīm, un tādiem koši piepūstiem krūtsgaliem:
  - Es izlauzīšu ienaidniekus un padarīšu to super!
  Un kā viņa krata savus rudos matus!
  Un atkal viņš dauzīs ar plikām, noslīpētām kājām. Tādi karotāji ir ļoti forši!
  Un tad Svetlana paņems un uzvarēs ienaidnieku:
  - Es mīlu karali un karinu cilpu ienaidniekiem kaklā!
  Šeit meitenes smejas. Kā viņi kļuva par kurtiem un forši.
  Amerikāņi bēg no meitenēm. Vai arī padoties. Vai arī viņi mirst. Sievietes karotājas ir tik skaistas un ļoti basām kājām, un meitenes ir tik brīnišķīgas. Un vienā bikini cīņa ir patīkama un efektīva. Karotāji ir tik pārsteidzoši.
  Nataša atkal šauj uz amerikāņiem un šņāc:
  Tu esi mans brālis un es esmu tavs brālis! Precīzāk, mana māsa!
  Un atkal, kamēr viņš kustina mēli. Teiksim agresīvs karotājs un skaistums!
  Un te Anyuta krata savas kailās krūtis. Un kliegt un smieties. Un čaula nosūtīs amerikāņiem. Un viņš ņems un izdrāzīs.
  - Skaistule uzpūta! Un čīkst:
  - Es esmu tik super meitene!
  Skaista meitene un mīl seksu. Un tas ir jauki!
  Un meitene to paņēma un sadūra - ņurdēja:
  - Mēs uzvarēsim un sagrausim ienaidnieku!
  Un lūk, Aurora sit un dauza:
  - Es esmu karalis un skarba meitene!
  Karotāja sieviete var būt diezgan kurts.
  Meitenes smejas pie sevis.
  Bet Svetlana paņēma un tas ir ļoti forši. Un tas maksāja šādas maksas par ienaidnieka iznīcināšanu un skūpstīja velnus:
  - Tā ir tāda totalitāra akrobātika!
  Tanks ir ļoti veikls un nāvējošs. Viņš pārspēj vājo un garo Šermenu. Šeit ir cīņas par labu cariskajai Krievijai.
  Nataša atkal izšauj. Un vēdināšana:
  - Par savu elku!
  Marija sāka šaut. Meitene ir ļoti skaista un viņai ir zelta mati. Pēc izskata.
  Meitene spārdīja, ar kailajiem kāju pirkstiem mērķē un čīkst:
  - Tā ir karaļa slepkavība!
  Un šeit Aurora drāž amerikāni. Un meitene, teiksim, tiešām ir ārkārtīgi agresīva un čīkstēja:
  - Par īstu iekāpšanu!
  Un meitene parādīja sevi patiešām spēcīgu.
  Un Svetlana ir agresīva un kaujinieciska. Viņa sita ar kailu kāju un saplēsa ienaidnieku.
  Un viņa čivināja, zobus rādot:
  - Es esmu dāma, kas lido ar ērgli!
  Tā meitenes ar mežonīgu spēku sāka plēst. Un nepārtrauciet šādu skaistumu agresiju. Neatkāpjoties un neliecoties.
  Nataša vēlreiz izšāva un nošņāca:
  Līdz pilnīgai iznīcināšanai!
  Un Marijai bez naglām daudz vairāk izdevās iznīcināt savus ienaidniekus, un viņa sāka lauzt savus pretiniekus.
  Un tad Aurora to paņēma un kā viņa no lielgabala sit ienaidniekam. Un ļoti veiksmīgi, ar kolosālu aplombu. Un sasmalciniet, sasmalciniet ienaidnieku. Un no Sherman uz visām pusēm lido izkusušie gruveši.
  Un Svetlana arī šaus un kā viņa dziedās:
  - Es esmu meitene ar lieliem sapņiem un lielu skaistumu!
  Warriors patiesībā demonstrē brīnišķīgu gribu uzvarēt.
  Nav brīnums, ka impērija kļuva forša un lieliska. Varētu pārspēt Čingishana sasniegumus.
  Karotāji pāriet pie sevis... Un viņi šauj, šauj un pārrauj ienaidnieka pozīcijas, it kā plēšot ar nazi. Pareizāk sakot, ļoti ass un rūdīts duncis. Un tagad krievu karaspēks jau tiešām ir neuzvarams. Un lielas impērijas valstība.
  Ja paskatās, tad Krievijas vēsturē bija daudz karu un grūtu periodu. Bet Nikolajam II lielākoties vienkārši nepaveicās! Viņš izrādījās neveiksmīgs. Bet taktikai ir liela nozīme. Ko rādīja izcilais krievu šahists Alehins. Kad viņš sāka spēlēt pretinieka vietā, apgriežot dēli un uzvarot. Ģēnijs ir ģēnijs.
  Ar visām cariskās Krievijas problēmām kailu meiteņu faktors vien daudz ko atrisināja.
  Kaujās piedalās arī helikopteri. Kaujas mašīnas, kā arī ekipāžas ar meitenēm bikini un basām kājām. Kāda ir meiteņu armijas kvalitāte? Izcilākais. Nekas nevar apturēt un sakaut šādu armiju.
  Tātad šajā armijā ir basām kājām un gandrīz kailas meitenes. Apkalpe kapteiņa Varvaras helikopterā. Vai tas nav brīnums! Jūra kūsā! Un kā sitīs lidmašīnas lielgabali. Un tad ir raķetes. Šīs meitenes ir īstas tornado tipa viesuļvētras.
  Viņi ne ar ko nav zemāki par ienaidnieku. Krievijas armija ir gatava kaujām un lieliem sasniegumiem.
  Varvara ir skaista meitene ar blondiem matiem un gandrīz kaila. Kā rēkt viņa plaušu augšdaļā:
  - Ienaidnieki nepāries! Un viņi neaizbēgs!
  Un viņš to paņems, izlaidīs nāvējošu izlādi no visām savas stilīgākās automašīnas strūklām. Un slaucīt pāri ienaidniekam. Un viņš to paņems, nopļaus ar postošu līkumu.
  Bet pieticīgā Olga paņēma un izšāva raķeti pa amerikāņu pozīcijām un šņāc:
  - Es cīnījos, nevis ar kurpēm, bet basām kājām!
  Un pamiedz ar savām safīra acīm. Jā, tās ir meitenes - tik neticami apburoša aerobātika. Ar viņu jūs varat uzkāpt dzeramā ūdens kalnā un nojaukt kailo pūķi.
  Un kājas ir tik graciozas un unikālas! Un viduklis ir plāns, un ķermenis ir ļoti muskuļots.
  Barbara āmurēs un gaudos:
  - Es varu iesist karalim caurumu zemeslodē!
  Un viņš atklās seju un pamirkšķinās acis.
  Warriors ir visaugstākajā līmenī. Te arī Tatjana ir meitene bikini, ņem to un čīkst:
  - Lai ir ķēniņš pār visu zemi!
  Un tas dzirkstīs ar pērļu zobiem. Un no helikoptera nāvējošs kā nagla. Un tas būs nāvējošs. Un patiešām apcep metālu. Un tas izraisīs bunkura iznīcināšanu.
  Šeit ir meitenes - visas meitenes! Un tad, kad ieved cietumniekus, tad tās meitenes skūpstās un laiza basās kājas. Tas parasti ir vismodernākais veids, kā gan pazemot, gan iedrošināt.
  
  UZVARAMS ROMMELIS
  Tajā Rommela armija 1941. gada novembrī, decembrī, spēja uzvarēt Āfrikā. Tas notika arī tāpēc, ka spožā Rommela partneris nepieļāva tās rupjās kļūdas, kas notika reālajā vēsturē.
  Rezultātā vācieši sakāva virzošos britus un noturēja savu teritoriju. Sākumā tas neietekmēja kauju gaitu, tāpēc austrumu frontē vācieši tika sakauti pie Maskavas.
  Tomēr vēlāk fīrera plāni mainījās. Rommels šajā brīdī varēja ieņemt Tolbuku un pārcēlās uz Ēģipti. Hitlers nolēma pāriet uz pagaidu aizsardzību austrumu frontē un pagaidām koncentrēt spēkus Āfrikā un Tuvajos Austrumos.
  Tomēr, tā kā ofensīvai Āfrikā bija nepieciešams mazāk spēku, nacisti veica vairākas operācijas austrumos. Kerčā sakāva padomju karaspēku. Apkārt netālu no Harkovas. Viņi izvilka šķembu Smoļenskas virzienā. Arī ģenerāļa Vlasova otrās triecienarmijas ofensīva pie Ļeņingradas beidzās ar sakāvi.
  Krits pēc aplenkuma un uzbrukuma Sevastopolei. Un Fritz nostiprinājās. Cīņas risinājās uz Rževskas dzegas. Šeit nacistiem izdevās pretoties.
  Bet Ēģiptē Rommels, saņēmis pastiprinājumu, izcīnīja pārliecinošu uzvaru. Attīstoties panākumiem, vācieši devās cauri Palestīnai, sagrāba Irāku un Kuveitu. Un tad visi Tuvie Austrumi - ieguvuši piekļuvi naftai.
  Pēc tam nacisti pievērsās Sudānai un mēģināja ieņemt visu Āfriku.
  Tajā pašā laikā sekoja uzbrukums Gibraltāram un vācu karaspēka iekļūšana Marokā un tālāk Āfrikas plašumos.
  Bet vāciešu panākumi veicināja enerģisko darbu aizmugurē. Kur ir arī Hitlers, ko viņš darīja prasmīgāk nekā reālajā vēsturē.
  Pamodinājis Hitleru, terminators kopā ar meitenēm nomazgājās vannā, pabrokastoja ar salātiem, puķkāpostu putru un vēl dažiem dārzeņiem, pievienojot zema tauku kārtaino kazas sieru un kaviāru. Pēc tam viņš izsauca Spēru, oficiāli pasniedzot jaunajam impērijas ministram dokumentu ar parakstītu likumu par ārkārtas pilnvarām. Apsēstais Ādolfs bija ļoti kodīgs:
  - Ieroču izlaišana Trešajā Reihā ir ārkārtīgi zema! Mēs atpaliekam ne tikai no karojošās Lielbritānijas, bet arī no totalitārās PSRS. Un mums ir vajadzīgs gaisa pārākums, un, palielinot veco ieroču ražošanu, mums ir jāpāriet uz jauniem. Īpaši perspektīvi reaktīvie bumbvedēji. Galu galā to milzīgais ātrums un augstie augšējie griesti ļauj gandrīz nesodīti iznīcināt Lielbritānijas pilsētas!
  Špērs pauda optimismu:
  - Vācijā un Polijā ar ogļu pārpalikumu, Francijā dzelzsrūdas, un mums ir pietiekami daudz iekārtu, lai ražotu daudzas automašīnas. Galu galā mēs ražojam vairāk alumīnija un duralumīnija nekā visas pasaules valstis kopā!
  Dēmoniskais Ādolfs pamāja.
  - Pagaidām! Lielbritānija un ASV arī palielina ražošanu, un mums ir jāaizsargā katrs metāla grams. Lai metālu vāc arī skolēni un citi bērni no piecu gadu vecuma. Turklāt, kāpēc spārnus un fizelāžu pilnībā izgatavot no duralumīnija. Varat izmantot gan koku, gan audeklu. Piemēram, lai ražotu monobloka spārnus. Un kas? Mums ir nepieciešams jauns reaktīvais iznīcinātājs, kas sver ne vairāk kā divas tonnas, viegli lidojams, viegli izgatavojams un lēts! Montāžas detaļu skaits jāsamazina līdz minimumam, kā arī jāatrod veidi, kā līdz minimumam samazināt lidaparāta svaru un uzlabot tā aerodinamiskās īpašības. Tagad, starp citu, atbrauks lidmašīnu konstruktori, mēs viņus iemācīsim.
  Špērs pasmaidīja.
  - Protams, mans fīrers. Cik saprotu, jūs grasāties atgriezt no armijas visus augsti kvalificētos darbiniekus?
  Apsēstais Ādolfs apstiprināja:
  - Tikai ar augstu kvalifikāciju pieņemsim darbā vienkāršus strādniekus no ārzemnieku vidus. Tāpēc labāk būs mazāk klaipu, tātad arī partizānu. Protams, ka samazināsim sauszemes spēku skaitu, ja nebūs kara ar PSRS, tad nevajag tik daudz kājnieku, bet ... Ne radikāli, tāpēc plānoju tuvāko mēnešu laikā sakaut Gibraltāru un Maltu , ieņemt visu Āfrikas ziemeļus un tālāk līdz Tuvajiem Austrumiem. Mums joprojām ir vajadzīgas zemes vienības. Papildus nepieciešams būvēt papildu kuģu būvētavas gan pašā Vācijā, gan Francijā, Beļģijā, Holandē, Norvēģijā. Mums ir vajadzīgi gaisa kuģu pārvadātāji, kaujas kuģi un transporti. Un Vidusjūra it kā pārvērtīsies par Vācijas iekšējo ezeru. Vai tu saproti?
  Špērs paklanījās.
  - Jā, mans fīrers! Es jau esmu uzdevis izstrādāt būvniecības programmu ...
  Viltīgais Ādolfs piebilda:
  - Darba laiku var pagarināt līdz 16 stundām, ja to pieprasa mūsu ārkārtas rīcības plāni. Lidmašīnu ražošana jāpalielina līdz simtam lidaparātu dienā tikai deviņu mēnešu laikā... Vairāk nekā trīs reizes, salīdzinot ar pašreizējo, un tas nekādā gadījumā nav fakts, ka ar to pietiks!
  Špērs steidzās uzmundrināt fīreru:
  - Mūsu piloti ir virs britu klases, tāpēc ne visu izšķir skaits. Un mēs atradīsim jaunus veidus, kā arkla nazi pārvērst zobenos. Cik saprotu, kas mums ir prioritāte aviācijai?
  Fīrers saspieda dūri ciešāk:
  - Mums prioritāte ir reaktīvais, bumbvedējs un pēc tam iznīcinātājs, kā arī jaunas tehnikas izlaišana un brīnumieroču izstrāde! Tomēr ne tikai aviācijas jomā, bet arī tankos, artilērijā, galvenokārt raķešu artilērijā ... Mēs par to runāsim sīkāk.
  Atskanēja zvans, un telpā ienāca Trešā Reiha vadošie lidmašīnu konstruktori.
  Meseršmits, salīdzinoši jauns ar augstu pieri, Heinkels jau padzīvojis, bet ļoti veikls, sportiskas uzbūves Tanks, Lipišs un vēl pāris mazāk zināmi.
  Ādolfs norādīja uz krēsliem un lika izklāt zīmējumus uz galda:
  - Tavs uzdevums ir izveidot jaunu, ļoti spēcīgu un modernu ieroci. Vācijā ir vairāk vēja tuneļu nekā jebkurā citā pasaules valstī, un daudzu lidmašīnu tehnoloģija ir ļoti atpalikusi. Bet tikai Yu-88 jūs varat ievērojami palielināt ātrumu, piešķirot automašīnai racionālākas formas. Jo īpaši pilotu kabīnei būtu jāpiešķir lāses formas, izliekta forma, kas uzlabos redzamību, un pilots būs ietilpīgāks un pievienos ātrumu, uzlabojot aerodinamiku par labiem pieciem kilometriem. Turklāt šaušanas vietām ir jāpiešķir racionalizēta forma gan bumbvedējam, gan iznīcinātājiem, bumbu plaukti, pneimatiskās bremzes izslēgtā stāvoklī.
  Tu pieraksti to, ko es tev saku!
  Dizaineri vienbalsīgi pamāja ar galvu:
  - Tātad tieši lielais fīrers!
  Ādolfs turpināja:
  - XE-129 - jāpārveido tā, lai pašai ieroču kastei piešķirtu racionālu formu un uzstādītu pārvietojamu lidmašīnas lielgabalu, lai aizsargātu pret uzbrukumiem no aizmugures un apakšējās puslodes. Turklāt šai uzbrukuma lidmašīnai jābūt aprīkotai ar dzinēja pastiprināšanas sistēmu. Līdz ar pārstrukturēšanu nepieciešams palielināt šādu uzbrukuma lidmašīnu ražošanu. Viņu postošie gaisa triecieni paralizē britu darbību. Turklāt Lielbritānijā būtu jāizmanto niršanas bumbvedējs Yu-87. Mēs uzbrucējā ievietosim novecojušas automašīnas ...
  Ādolfs apstājās. Dizaineri klusēja. Fīrers atzīmēja:
  Man ir lielas šaubas par F -190. Auto izrādījās smags un nepietiekami manevrējams, turklāt tajā nav sistēmas tvertņu uzpildīšanai ar inertajām gāzēm, kas aizvieto izlietoto degvielu. Kā dēļ šo auto var pat izsist ar vienu aizdedzinošu lodi. Ko par to teiks Tanks?
  Slavenais SS dizainers, izstiepjot uzmanību, atzīmēja:
  - Tas ir mūsu defekts, lielais fīrers. Lai gan tanku izvietojums ir jāatzīst par diezgan veiksmīgu, tie ir mazāk neaizsargāti pret ienaidnieka uguni, un tajā pašā laikā aizsargā pilotu. Kas attiecas uz manevrētspēju, tad ... Vienas bruņas sver 120 kilogramus, un mums nav tik viegli tās atvieglot ...
  Apsēstais Ādolfs ieteica:
  - Mēģiniet paaugstināt Focken-Wulf aerodinamiskās īpašības. Pirmkārt, samazinot svaru, un ir nepieciešams saliekt spārnu galus, lai palielinātu mašīnas vadāmību un manevrētspēju. Turklāt tas uzstādīs aizsardzību aizmugurējai puslodei... Kas attiecas uz dzinēja novietojumu kabīnes priekšā, tas aizsargā pilotu, taču tas prasa mašīnu aprīkot ar izmešanas ierīci. Starp citu, pašu motora formu var padarīt racionālāku, kas noteikti būtu jāņem vērā mūsu rūpniekiem. Starp citu, kā ir ar darbu pie ME-309?
  Messeršmits bija nedaudz satriekts:
  - Mēs strādājam pie šī lieliskā fīrera. Dizaina raksturlielumi sola palielināt automašīnas ātrumu līdz 740 kilometriem stundā, bruņojoties ar septiņiem šaušanas punktiem! Tā būs visspēcīgākā britu nāve...
  Ādolfs pārtrauca:
  - Apdare jāveic ātrāk. Un tu, Spēr, paātrini jauna 30 milimetru ātrās šaušanas lidmašīnas lielgabala izstrādi. Tāpat to ļoti veiksmīgi varēs izmantot gan apšaudei uz zemes mērķiem, gan pret ienaidnieka lidmašīnām! Jaunajam ME-309 vajadzētu aizstāt veco ME-109. Diemžēl, kas attiecas uz jūsu reaktīvo mašīnu ME-262, tai ir daudz trūkumu: liels svars, zema darbības uzticamība, pārmērīgs negadījumu skaits. Es pats uzzīmēšu mums vajadzīgo strūklu.
  Ādolfs Hitlers sāka zīmēt automašīnu, izmantojot savas zināšanas par mūsdienu reaktīvo iznīcinātājiem. Taču ne vismodernāko, bet aptuveni piecdesmito gadu, lai pielāgotos esošajam ražošanas un tehnoloģiju līmenim. Viņš īpašu uzmanību pievērsa spārna spārnu maiņas tehnoloģijai. Izskaidrojot visas šāda dizaina priekšrocības:
  - Nosēšanās un palaišanas laikā slaucīšana samazināsies un palielināsies lidojuma laikā. Tikai pateicoties tam, iznīcinātājs ar modernu ME-262 dzinēju spēs paātrināties līdz 1100 kilometriem stundā. Jā, un svars būs ievērojami mazāks.
  Meseršmits paskatījās uz diagrammu, saburzīja savu augsto pieri ar atkāpušos matu līniju un izspieda:
  - Izcili! Bet mans fīrere, kur tu ņēmi tik dziļas zināšanas par aerodinamiku?
  Apsēstais Ādolfs viltīgi samiedza acis:
  - Un kā tikai aerodinamikā? Apdāvināts cilvēks parasti ir apdāvināts it visā! Un viduvējības un viduvējības Āfrikā! Kas notiek ar Arado bumbvedēju? Parādīt diagrammu?
  Fīrers-popadanets īsi paskatījās, negatīvi pamāja ar galvu:
  - Nē, tas nederēs! Ideja ar ratiņiem nav laba, tā dēļ lidmašīna neapgriezīsies un avarēs. Mums ir nepieciešama parastā izvelkamā šasija. Apsveriet dažas dizaina izmaiņas, lai uzlabotu aerodinamiku. Bez pārāk lielas daiļliteratūras, bet ar atjautību.
  Ādolfs, kad jumts bija pazudis, izteica vēl dažas piezīmes:
  - Lidmašīnai "Griffin" Xe-177 ir ārkārtīgi neuzticama spēkstacija. Nekavējoties jāmaina, jaunākie virzuļdzinēji, sākumā četri atsevišķi stāv. Pēc tam pie modernākajiem dzinējiem ar 2950 zirgspēku jaudu. Kas attiecas uz spēju sist no liela augstuma un niršanas laikā, tad ... Sāciet izstrādāt Xe-277, šī mašīna kļūs arī par ienaidnieka ieroci. Bet galvenais ir reaktīvie bumbvedēji. Tas ir prioritārs uzdevums. Šeit, piemēram, Yu-287 vajadzētu būt šādam.
  Fīrers atkal izveidoja skici ar apgrieztiem spārniem, skaidrojot dizaineriem noteiktas nianses. Ādolfs bija nopietni aizrāvies, rādot noteiktas shēmas. Īpaši bezastes bumbvedējs. Un ka reaktīvās mašīnas lidojošā spārna shēma ir vairāk nekā daudzsološa. Un tajā pašā laikā mašīna spēj bombardēt pat ASV teritoriju. Viņš tieši norādīja, ka darbā jāiesaista dizaineri no visas Eiropas un pat ebreji. Beidzot sapratis, ka dizaineri jau ir pietiekami ielādējuši, viņš laipni palaida viņus vaļā, atstājot tikai Lipišu. Fīrers kliedza:
  - Un tu, Aleksandr, es lūdzu tevi palikt! Jums tiks uzdots izveidot jaunus, ārkārtīgi efektīvus ieročus.
  Lipišs bija pārsteigts:
  - Es būšu tev pateicīgs fīrers!
  Terminators Hitlers sāka skaidrot:
  - Protams, jūs zināt Vīselsbergera teoriju, kurš savulaik bija profesora Prandtla asistents Getingenā. Viņš bija pirmais, kurš izstrādāja teoriju par ekrāna ietekmi uz pamata virsmu...
  Lipišs pasmaidīja un pamāja:
  - Jūs labi zināt manu fīreru! Jā, es zinu šo teoriju!
  Dēmoniskais Ādolfs turpināja:
  - Ir nepieciešams izveidot ekranoplānu - sava veida torpēdu laivas un hidroplāna hibrīdu. Tas tiešām lido daudz zemāk, kādus 20-40 centimetrus no ūdens. Šajā gadījumā gaisa masa, kas atbalsta ekranoplāna laivu, it kā sastāv no divām daļām. Viens ir aizsaluša straume zem spārna; otrs - diezgan nenozīmīgs - iznāk no spārna apakšas aizmugurējās malas rajonā un pastāvīgi tiek papildināts ar gaisu, kas nāk no augšas, no spārna pirksta.
  Lipišs viegli apstiprināja:
  - Patiešām, mans fīrers!
  Dēmoniskais Ādolfs turpināja:
  - Tomēr galvenā gaisa masa paliek zem gultņa virsmas un rada tur spiedienu, kas ir gandrīz vienāds ar dinamisko spiedienu. Tā spēlē sava veida gaisa slidotavas lomu, uz kuras ekranoplāna laiva "ripo" kā pulkstenis! Pirmais, kas to izmantoja praksē, bija somu inženieris Kaario, viņš izstrādāja vienkāršas taisnstūra formas spārnu ragavas, kas ar sieta palīdzību slīdēja pa sniegu un pat saņēma uz tām patentu. Diemžēl militārpersonas šādu atklājumu nenovērtēja laikus. Viņi saka, ka krievu profesors Ļevkovs arī veica līdzīgus eksperimentus ... Tas ir, tas var kļūt par jaunu brīnumieroci, kas spēj nogādāt bumbas, torpēdas, nosēšanos Lielbritānijas krastā ar lidmašīnas ātrumu un tajā pašā laikā. radaram neredzams. Plus vēl satriecoši sitieni uz angļu kuģiem! Piekrītu?
  Lipišs rakņājās ar roku, izpalīdzīgās viesmīles lēja viņam sulu... Mazliet iedzēris, dizainere piezīmēja:
  - Jā, šī ir bagāta ideja, lai gan būs dažas tehniskas problēmas. Piemēram, izturība...
  Apsēstais Ādolfs draudzīgi pamāja ar galvu:
  - Es tev uzskicētu aptuvenu shēmu, labāk to izdari, un tu pats pieslīpēsi sīkās tehniskās detaļas. Korpusam jābūt garam, izskatīties pēc lidmašīnas fizelāžas, pārvēršoties par kabīnes delfīna degunu, izliektiem vējstikliem un turboreaktīvajiem dzinējiem... Lai gan tas ir iespējams, pirmajos modeļos virzuļi derēs. Un, kad šis koloss tiks ievilkts tīrā ūdenī, dzinēji apdullinoši rūks un šaurais plēsoņa ķermenis eksplodēs kā valis, izmetot strūklas mākoni. Ievērojiet, ka šis koloss spēj steigties kā cīnītājs dažus metrus no ūdens virsmas.
  Lipišs patiesā apbrīnā nosvilpa:
  - Tev ir bagāta iztēle, fīrere!
  Braucošais Ādolfs bija vēl vairāk iedvesmots:
  - Protams, tas būtu brīnumierocis. Galu galā ekranoplāni nebaidās no vētrām. Viņi nebaidās no ledus - viņi lido tiem pāri. Tos nedraud purvaini estuāri un piekrastes akmeņi, uz kuriem var uzsist parastie kuģi, bet gan seklums vispār kā bērnu dīķis. Viņi spēj izsēdināt karaspēku visur: no Skeletonu Āfrikas krastiem ar velnišķīgajiem rifiem līdz abiem ASV krastiem, Kanādas un Aļaskas arktiskajām zemēm. Šādu mašīnu būtu vairāki simti, un Lielbritānija izkristu pēc diviem mēnešiem.
  Lipišs kautrīgi piezīmēja:
  - Kā ar raktuvēm?
  Fīrers smējās:
  - Tās ir mīnas! Tie nedraud ne zem ūdeņu virsmas, ne uz sekluma! Kā arī torpēdas no zemūdenēm. Un viņš pats ir ideāls ierocis, lai cīnītos ar vismodernākajām zemūdenēm, sitot tās ar dziļuma lādiņiem. Turklāt ekranoplāni var trāpīt ienaidnieka kuģiem ar raķetēm un mīnām. Jā, protams, es iepazīstināšu ar vadāmo bumbu dizainu. Un protams desanta... Ideāla piegādes mašīna desantam ne tikai ar kājniekiem, bet arī ar tankiem! Tad uzreiz mainīsies viss kara raksturs! Vai Lipišs saprata, kādu biznesu fīrers jums uztic?
  Dizaineris merkantilāk jautāja:
  - Kā ar balvām?
  Nopietnais Ādolfs apstiprināja:
  - Protams, visdāsnākais, dzelzs krusts ar dimantiem, zemēm, kolonijām, pavalstniekiem! Ja iekarosim visu Āfriku, tad zemes pietiks visiem!
  Lipišs paziņoja:
  - Ja tiks dota nauda un līdzekļi, ekranoplāns būs gatavs, bet... Man ir arī projekti bezastes cīnītājam.
  Fīrera terminators steidzās pārliecināt izgudrotāju:
  - Bezastes reaktīvais bumbvedējs, es jau uzskicēju, citi parūpēsies. Kā starp citu, un cīnītājs! WIG ir svarīgāka, jo tas ir principiāli jauns ierocis... Turklāt Gotha kompānijai ir ļoti talantīgi dizaineri, kas ar to nodarbosies. Un kamēr jūs strādājat pie ekranoplāniem. Vispār, tagad man ir daudz steidzamu lietu, man vēl jārunā ar tanku ģenerāļiem ... Pavēle tiks dota jums ...
  Lipišs atstāja fīreru ļoti pacilāts. Ādolfs domāja, ka varbūt derētu vispirms parunāt ar kodolfiziķiem par atombumbas un nākotnē arī ūdeņraža bumbas radīšanu, taču nolēma nedarīt pārāk daudz, vienlaikus noslogot sevi un citus cilvēkus.
  Bija vairāki dizaineri, tostarp slavenākie: Porsche un Aders. Kopumā, ja aviācijā un zemūdeņu flotē vāciešiem bija kvalitatīvs pārsvars pār padomju varu (lai gan ne visi to atzīst!), tad tanku flote pie panzvales manāmi atpalika. Jo īpaši padomju transportlīdzekļi KV, T-28, T-34 bija pārāki par vācu transportlīdzekļiem bruņās un bruņojumā, un T-34 bija pārāki arī braukšanas veiktspējā. Taču vācu tanku lielgabali nav pietiekami spēcīgi britiem Matildām un Kromveliem un vēl jo vairāk konstruktoru jau izstrādātajiem Čērčiliem un Challengeriem. Nemaz nerunājot par vācu dizainu bruņu vājumu ...
  Aicinot viesus apsēsties, fīrers sāka skaitīt morāli:
  - Diemžēl Vācijai pašlaik nav uzticamu prettanku lielgabalu... Aprīkoti ar 50 milimetru lielgabalu T-3, viņi var tikai noglaudīt Matildas vai KV bruņas.... Bet "Matilda" stājās dienestā Lielbritānijā jau pirms Otrā pasaules kara sākuma. Mēs paši esam sagūstījuši Matildu, kuras frontālās bruņas nevar caurdurt. Nu nevar padomju KV pat izdurt sānu vai korpusu. Maksimālais, ko mūsu mašīna var izdarīt, ir salauzt kāpuru! Tas ir, jūs, dizaineri, mūs esat nostādījuši tādā stāvoklī, ka ienaidnieka tanki mums rezervē ir daudz spēcīgāki, un arī bruņojumā pārāki ir jaunie amerikāņu "Grants" un masveida ražošanai gatavie "šermaņi". Nemaz nerunājot par krievu transportlīdzekļiem ar 76 mm lielgabaliem. Un kā jūs veicat uzdevumu izveidot jaunas tvertnes, jo īpaši ar 88 mm lielgabalu.
  Porsche neizpratnē atbildēja:
  - Protams, mēs attīstām šādus notikumus, lieliskais fīrere. 26.maijā Munīcijas nodaļa mums deva pasūtījumu 45 tonnas smagai tankai ViK -4501. Tam vajadzētu būt tieši šādam, ar 88 mm pretgaisa lielgabalu, kas pārveidots par tanka torni. Mums jau ir sākotnējie rasējumi. Ar tiem var iepazīties vislielākā.
  Fīrers jautāja:
  - Vai tu esi Aders?
  Ervīns pamāja.
  vk -3001 tika veiksmīgi pārbaudīts . Jauna smagā mašīna ar 75 mm lielgabalu. Mums ir līdzīgs ierocis prettanku modelī, bet vēl nav laists masveida ražošanā. Turklāt tika veikts darbs, lai izveidotu T-6 ar masu līdz 65 tonnām. Un vieglāks modelis ar 36 tonnām. Mēs izmēģinām lielisko fīreru.
  Ādolfs, kurš iedomājās sevi par visu zinošu, sāka ātri pētīt zīmējumus. Šeit tās ir Otrā pasaules kara slavenākā vācu tanka baisā "Tīģera" pirmās skices. Šī automašīna kļuva slavena Kursk Bulge laikā. Padomju laikos Tigers, kā likums, lamāja, tad attieksme pret šo auto kļuva objektīvāka. Savam laikam šī tvertne, protams, nebija slikta. Pirmajā lielajā sadursmē ar mūsu KV - trīs "Tīģeri" izsita desmit padomju spēkratus, un paši aizbrauca bez bojājumiem. Šīs mašīnas galvenā priekšrocība bija jaudīgais 88 mm lielgabals, kuram ilgu laiku nebija cienīga pretinieka. Tomēr uz Kursk Bulge, neskatoties uz kvalitatīvo pārākumu tehnoloģijās, nacisti joprojām tika uzvarēti ... Šīs mašīnas kaujas izmantošanas statistika, kā arī zaudējumu attiecība kopumā runā par to kā vienu no labākās Otrā pasaules kara mašīnas. Bet trūkumi ir redzami ar neapbruņotu aci. Liels svars 56 tonnas, rezervējot tikai 100 milimetrus (tikai 80 malas!), Liels augstums, bruņu racionāla slīpuma leņķu trūkums un slikta braukšanas veiktspēja. Kopumā tanks IS-2, kas sver par desmit tonnām mazāk, bija pārāks par tīģeri gan bruņās, gan bruņojumā... Bet šis tanks parādījās tikai 1944. gada februārī. "Karaliskais tīģeris" kopumā svēra 68 tonnas, ar 180 milimetru frontālajām bruņām ... Protams, šāds tanks nebija piemērots karam Āfrikā, tuksnesī, nolaišanai, tā ir tikai mašīna kā auss. māla kājas. Nē, protams, savam laikam "Karaliskais tīģeris" bija ļoti efektīvs, kaujā varēja iznīcināt vairākus ienaidnieka tankus un reiz stundas laikā izsita divdesmit piecus "Šermanus". Šķiet, bija informācija par divdesmit trim T-34 tankiem, ko vienas kaujas laikā iznīcināja Tīģeris. Bet jebkurā gadījumā šī tvertne ir vienkārši neracionālas jaudas un masas izmantošanas iemiesojums. Un šeit, piemēram, padomju tanks T-54... Sava veida iemiesojums veiksmīgai racionālai praktiski iepriekšējo Otrā pasaules kara tehnoloģiju izmantošanai.
  Fīrers stingri paziņoja:
  - Nē, ser! Šis projekts nedarbojas! Izgatavot piecdesmit sešas tonnas smagu automašīnu ar tikai 100 milimetriem bruņām... Kur ir mūsu slavētā vācu efektivitāte un racionalitāte.
  Aders kautrīgi atzīmēja:
  - Franču S-2, kas sver 70 tonnas, bruņas bija 45 milimetri ...
  Fīrera terminators dusmīgi pārtrauca:
  - Tas ir tanks no Pirmā pasaules kara. Bet krievu KV-2 bija 152 mm haubice ar 52 tonnu masu. Bet tas ir 152 - milimetri, nevis 88.
  Tāpēc es dodu jums uzdevumu par 88 mm lielgabalu ar 71 kalibru tankam, kura svars nepārsniedz četrdesmit tonnas un frontālās bruņas vismaz 180 milimetrus, sānu malas un korpusu 150 milimetrus, dzinēju sešsimt septiņsimt zirgspēku. Un šī tvertne ir jāievieš masveida ražošanā pēc iespējas ātrāk, pēc sešiem mēnešiem.
  Vācu dizaineri kļuva bāli un viņiem trīcēja rokas. Aleksandrs izsmejoši paskatījās uz viņiem. Uzdevums patiešām bija visgrūtākais; bruņojums un bruņas ir raksturīgi 1944. gada modeļa "Karaliskajam tīģerim", bet jums ir jāsasniedz par 28 tonnām mazāks svars! Tomēr Ādolfs to uzskatīja par diezgan īstu un pat draudzīgi uzsita Porsche pa plecu:
  - Neuztraucieties, es pats uzzīmēšu jums optimālo shēmu, kurā jūs varat iztikt ar tik salīdzinoši mazu svaru. Es neesmu tirāns, bet racionālists. Jums vienkārši ir daudz jāatjauno. Īpaši novietojiet transmisiju un dzinēju kopā.
  Aders skumji atzīmēja:
  - Tas mums radīs dažas problēmas. Jo īpaši šādā izkārtojumā būs šādi trūkumi ....
  Cietais Ādolfs pārtrauca:
  - Protams, dažas problēmas būs, bet principā tās ir viegli novēršamas. Īpaši tehniskā ziņā. Bet var daudz kompaktāk novietot dzinēju, pārbīdīt piekari un... Bākas augstums jāsamazina līdz diviem metriem, un ekipāža jānovieto guļus, tad viss būs daudz racionālāk.
  Fīrers sāka veidot skici, sava veida zīmējumu pēckara perioda masīvākā padomju tanka T-54 stilā. Šī mašīna bija tik veiksmīga, ka tika izmantota arī kaujās Afganistānā ar Taliban, kuru sāka ražot tālajā 1947. gadā, Irākas karaspēks cīnījās uz tiem ar ASV armiju tuksneša vētras un operācijas Shock and Awe vai Iraqi Freedom laikā . Kopumā tika saražoti vairāk nekā 70 tūkstoši šo tanku. Un ka automašīna bija ļoti veiksmīga. Ar 36 tonnu svaru, 200 milimetru frontālajām bruņām un 100 milimetru kalibra pistoli. Šis tips Korejas kara laikā veiksmīgi cīnījās ar amerikāņu "Patons" un "Pershings". Tātad šim tehnoloģiskajam līmenim modelis ir ļoti piemērots un reālistisks ieviešanai. Un diezgan vienkārši izgatavojams - lēts ... Kas attiecas uz vācu 88 milimetru 71 el lielgabalu, tas bija diezgan caurlaidīgs visiem Otrā pasaules kara tankiem (izņemot IS-3 frontālās bruņas, kas tika nodotas ekspluatācijā 1945. gada maijā!). Kas ir IS-3? Tvertne ir lieliska gan bruņu ziņā, gan tornītis, kuram tika piešķirta līdakas forma. Tiesa, braukšanas sniegums bija vājš, un tas drīz tika izņemts no ražošanas. Pēc tam bija vēl vairāki modeļi, IS-4 un tā tālāk, līdz viņi apmetās uz IS-10, kas pēc Staļina nāves tika pārdēvēts par T-10. Un tas izrādījās pēdējais padomju smagais tanks. Hruščovs aizliedza visu smago mašīnu izstrādi, un viņa pēcteči nesāka to pārskatīt!
  Bet vispār, vai vāciešiem ir vajadzīgs tanks, kas smagāks par četrdesmit tonnām, ja uz vidēja tanka var uzstādīt lielgabalu, kas 1000 metru attālumā caururbj 193 milimetrus bruņas?
  Amerikāņi ātri pameta smagos tankus, un Pershing svars nepārsniedza 42 tonnas, bet Sherman kopumā 32. Bet pēc tam, kad kļuva skaidrs, ka varētu izcelties karš ar PSRS, parādījās briesmonis ar 120 milimetru kalibru. pistoles un purna ātrums ir gandrīz 1000 metri sekundē. Tomēr amerikāņi drīz vien vīlušies šajā tankā. Pirms IS-10 parādīšanās masīvākais pēckara tanks bija IS-4, kura frontālās bruņas bija 250 milimetri un borta bruņas bija 170 ... Uzticama mašīna, lai gan tā svēra vairāk nekā 60 tonnas. . Jebkurā gadījumā ir jāuztic Vācijai smagas tvertnes izveide, bet ne vairāk kā 50 tonnas. Piemēram, IS-10 tikko svēra 50 tonnas, ar 290 milimetru frontālās bruņas un 125 milimetru lielgabalu ... Starp citu, kāds kalibrs ir visveiksmīgākais? Kara laikā populārākajiem Sherman un Churchill modeļiem bija 100 un 152 mm bruņas (frontālās). Nu, ar ko "Royal Tigers" ar to diezgan labi tika galā ... Bet "Panther" sāka nedaudz atpalikt no 75 kalibra - milimetri pat ar lielu šāviņa sākotnējo ātrumu kļuva par maz. Tāpēc "Panthers" parādījās 88 mm lielgabalos, lai gan tikai kara beigās, un to nebija daudz. Bet fakts, ka Vērmahtam nebija plānu aprīkot tankus un prettanku lielgabalus ar liela kalibra, liecina, ka šāds stāvoklis bija piemērots visiem. Taisnība, ka Yagdtigr pašpiedziņas lielgabaliem bija 128 milimetru lielgabals un 250 milimetru frontālās bruņas, taču tika saražots tikai 71 no tiem, un tie nevarēja ietekmēt kara gaitu tik niecīgā daudzumā. Starp citu, interesanti, ka līdz brīdim, kad Jagdtigers padevās, ekspluatācijā palika vēl 43 gabali, kas liecina par šādas mašīnas ārkārtēju noturību.
  Starp citu, Staļins pavēlēja nekavējoties apbruņot IS-2 ar 122 milimetru lielgabalu, lai gan tā iespiešanās jauda bija pārmērīga vācu tankiem (izņemot Royal Tiger, taču tika saražoti tikai 458 šādi tanki). Daudzi diktatoram ieteica aprobežoties ar 100 mm mucu. Patiešām, T-100 pašpiedziņas lielgabali izrādījās labākie kaujas īpašību kopuma ziņā. Galu galā, jo lielāks kalibrs, jo mazāks ir šāviņu daudzums, jo mazāks ir uguns ātrums, šāviņa sākotnējais ātrums, uguns diapazons un precizitāte ... Un vāciešiem bija vismasīvākā T-4 tvertne, un uz tā bāzes izgatavotie pašpiedziņas lielgabali svēra tikai 22-24 tonnas. Tomēr Panzer pašpiedziņas lielgabali bija ļoti veiksmīgi: Panther bruņojums un frontālās bruņas bija gandrīz tādas pašas kā viņai, ar tik mazu svaru un augstumu. Būs jāpasūta vienkāršāki un lēti Panzeri, ko laist ražošanā.
  Un kā ar pistoles kalibru, ko tad? Prettanku pistolēm 128 milimetru kalibrs ir pārāk liels, labāk to izmantot kā uzbrukuma pistoli un izvēlēties starpposma 105 milimetrus.
  Ādolfs vācu dizaineriem parādīja shēmu:
  - Šis ir mūsu jaunais slepenais ierocis! Tuvākajos mēnešos tvertne būtu jāpārbauda. Tā kaujas izmantošana būs 1943. gads. Tikmēr jums joprojām ir projekts izveidot smago tanku ar 105 mm lielgabaliem. Kā arī vieglie pašpiedziņas lielgabali. Tātad par darbu kungi.
  Aders kautrīgi iebilda:
  - Jūsu piedāvātais dizains izskatās pievilcīgs, bet tā ir problēma - šī tvertne neatbilst mūsu tradīcijām ... Un apkalpei būs neērti ...
  Ādolfs tā vietā, lai atbildētu, dzēra sulu un ieteica:
  - Varbūt paēdīsim pusdienas, biedri. Kopumā šo tanku var apzīmogot lielos daudzumos, un es nedomāju, ka amerikāņiem un britiem būs kaut kas labāks pirms kara beigām. Jā, un šodien būs iespējams ēst nedaudz gaļas ...
  Meitenes ātri uzklāja galdu. Aleksandrs, sapratis, ka no gaļas atradinātais fīrera kuņģis var saslimt, izvēlējās palikt uzticīgs sev un ēda tikai nedaudz stores, atceroties Sobakeviču par viņu mirušajām dvēselēm. Nu izskatās, ka viņš visu dara pareizi. Tas nostāda ekonomiku uz militāriem pamatiem, pasludina totālu karu, pieņem likumus, kurus vajadzēja pieņemt jau 1939. gadā... Hitlera lēnums ar militarizāciju noveda pie ieroču trūkuma, un tieši kvantitatīvā izteiksmē... Un turklāt slavenā MP-44 apakšmašīna. lielgabals... Lielisks savās kaujas īpašībās, dažos veidos pat labāks par pirmajiem Kalašņikova modeļiem. Tas ir tikai nedaudz smags ... Varbūt tiešām ir iespējams par pamatu ņemt AKM triecienšauteni? Ak, būtu jauki izveidot ieroci, kas apvienotu amerikāņu M-16 precizitāti ar uguns ātrumu un AKM uzticamību. Kopumā progress attīstās nevienmērīgi. Piemēram, motori tvertnēs nepievienoja lielu jaudu, bet dators kļuva vispār nepieejams. Bet šeit viņam ir zināšanas par nākotni, bet ko viņš var piedāvāt, piemēram, eļļas aizstājēja ziņā. Līdz šim pat Amerikā viņi nav iemācījušies efektīvi ražot benzīnu no oglēm! Neskatoties uz naftas cenu pieaugumu. Nu ko gan citu viņš var piedāvāt. Dinamiskā aizsardzība, turbo-ģeneratoru dzinēji... Un tā būs, bet nedaudz vēlāk, lai nesteigtos izlikt trumpjus. Septiņdesmit gadus progress gājis tālu uz priekšu, bet līdz vecumdienām uzveiktas arī slimības, un cilvēks nav Dievs! Turklāt kaut kādā ziņā ir pat regresija... Piemēram, reliģiozitātes pieaugums, īpaši Krievijā un postpadomju telpā, kā arī islāma valstīs. Taču lielie Renesanses un jauno laiku domātāji paredzēja, ka reliģija pamazām izmirs!
  Bet, lai cik dīvaini tas neliktos, reliģiskais ekstrēmisms pieaug... Un priesteri arvien vairāk iesaistās valsts politikā. Un šajā situācijā nav saprotama varas politika, vai viņi nopietni tic, ka patiesība ir pareizticībā vai islāmā? Visi tie izglītotie un gudrie cilvēki? Ja nē, tad kāda jēga atteikties no sekulārā valstiskuma modeļa? Efektīvas masu pārvaldības labad? Bet tieši pareizticība ir pierādījusi savu neefektivitāti kā valsts reliģija... Fakts ir tāds, ka, formāli balstoties uz kristietību un, pirmkārt, Jauno Derību, pareizticības pamatā ir pacifistiskā mācība: nepretojies ļaunumam un, pirmkārt, Jaunajā Derībā. mīli savu ienaidnieku! Taču tajā pašā laikā faktiskā impērijas politika ir agresīva un prasa vardarbību un iekarošanu. No tā, kas rada pretrunu starp formu un būtību. Pat ja daudzi cilvēki to apzināti nesaprot, viņi zemapziņā to jūt!
  Šī iemesla dēļ pareizticīgo mācība ir neefektīva, bez loģikas, cenšoties būt vienlaikus gan impēriska, gan kristīga. Un kristietis nozīmē ebreju un pacifistu! Galu galā Bībeli gandrīz pilnībā ir sarakstījuši ebreji, un varbūt pat pilnībā, jo apustulis Pāvils saka, ka ebrejiem ir lielas priekšrocības, jo viņiem ir uzticēts Dieva vārds! Tas nozīmē, ka krieviem nevajadzētu ticēt Bībelei! Tas nozīmē, ka ir vajadzīga cita ticība, kas vairs nav balstīta uz ebreju rakstiem... Ko? To vajadzētu izstrādāt pieredzējušiem speciālistiem un psihologiem FSB vadībā! Tad daudzas pretrunas tiks veiksmīgi atrisinātas...
  Man jāsaka, ka bērns, kurš lasa Evaņģēliju, nekad nekļūs par spēcīgu, drosmīgu, nežēlīgu karotāju, kurš mīl Krieviju! Un kura valsts ir slavena Bībelē? Izraēla!
  Tiesa, viņš pats ir apsēstais Ādolfs, šis spēlētājs, būdams Hitlera vietā, nemaz negrasās pastiprināt ebreju vajāšanu. Gluži pretēji, noderīgie ebreji baudīs labumus un strādās Trešā Reiha labā. Nebūs tādas muļķības šaut ebreju zinātniekus vai mākslas cilvēkus! Taču pagaidām ir pāragri atcelt antisemītiskus likumus. Pirmkārt, tauta var pārprast, otrkārt, tas ir bagātības avots un ļoti stabils avots! Bet, protams, ir iespējams mīkstināt antisemītisko politiku apmaiņā pret ebreju atbalstu.
  Un kā ar pāvestu? Attiecības ar Vatikānu ir tālu no ideālas, taču atklāts karš šajā posmā radīs tikai kaitējumu. Tāpēc jums ir jāmeklē Vatikāna atbalsts, bet tajā pašā laikā jāuzstāj uz savām interesēm ... Ideālā gadījumā ielieciet savu marioneti Pētera tronī un pakāpeniski reformējiet reliģiju ...
  Porsche pārtrauca Ādolfa domas:
  - Mēs esam ļoti apmierināti ar jūsu vakariņām, fīrers!
  Apsēstais Ādolfs laipni pasmaidīja:
  - Nu, kamēr es tiekos ar Himleru, un tad lai atbrauc Heinsebergs. Un jūs, puiši, paskatieties: termiņi jums ir ļoti grūti!
  Fīrera armija virzījās pa Āfriku. Un pret PSRS notika aizsardzība.
  Ziemā Sarkanā armija sāka ofensīvu uz Rževskas dzegas, bet nacisti tur gaidīja un spēja atvairīt triecienu. Arī dienvidos vācieši pretojās, turoties pie Orjolas un Harkovas virzieniem. Un tikai pie Ļeņingradas padomju karaspēks spēja veikt operāciju "Iskra", taču kaujas ilga gandrīz mēnesi un uzvara tika nopirkta par ārkārtīgi augstu cenu.
  Fricis kaut kā pārdzīvoja četrdesmit divu - četrdesmit trīs gadu ziemu.
  Bet pavasarī viņi jau ir iekarojuši lielāko daļu Āfrikas. Un fīrers pēta miera augsni ar Lielbritāniju.
  Čērčils par to ir nedaudz auksts. Lai gan Lielbritānija cieš sakāvi pēc sakāves.
  Arī ar Japānu tas nav viennozīmīgi - Midvejas kauju zaudēja Amerika, un, kamēr samuraji pa daļām pārspēj neskaitāmo jeņķu floti. Un Amerika nevar gūt labumu no sava skaitliskā pārākuma jūrā un gaisā.
  Savukārt Hitlers vēlas uzbrukt PSRS, taču arī pēc vispārējās, totālās mobilizācijas izsludināšanas viņam ir pārāk maz spēka tam. Tā kā Fritz ir izkaisīti visā Āfrikā.
  Vasarā pati Sarkanā armija ir gatava virzīties uz priekšu. Tomēr nacisti, iekarojuši Āfriku, veido koloniālo karaspēku. Un iegūstiet vairāk resursu.
  Tos izmanto tanku "Lion", "Tiger", "Panther" ražošanai. Tomēr dati briesmonim izrādījās ne visai veiksmīgi. Pārāk dārgi, pārāk smagi. Tiesa, "Panther" aizsardzībai labs tanku iznīcinātājs, ar ātrās uguns lielgabalu.
  Bet visvairāk žēl bija "Lauva", smags, dārgs, bet ne pārāk efektīvs. Lielgabals ir pārāk spēcīgs pret padomju trīsdesmit četriem un vieglajiem tankiem, un šaušanas ātrums ir daudz zemāks nekā Panther un Tiger. Un bruņas tomēr ir labākas nekā "Tīģerim" un pat ar racionālām tieksmēm. "Lauva" izrādījās kā liela "Pantera", kas sver deviņdesmit tonnas un astoņsimt zirgspēku dzinēju. Tomēr nedaudz ātrāk nekā reālajā vēsturē Tiger-2 sērijā ienāca par divdesmit divām tonnām vieglāks. Aizsardzības ziņā tuvs "Lauvai", bet mobilāks, viegls. Pistole tomēr ir 88 milimetru kalibra - pret 105, taču ar to pilnīgi pietiek, lai iznīcinātu visus padomju tankus. Un kas ir būtiski - ātrāka uguns - astoņi šāvieni pret pieciem.
  Tātad "Lauva" ir vācu bērns, drūms ģēnijs neiesakņojās.
  Vācieši vasarā ieņēma visu Āfriku, tostarp Madagaskaru. Staļins gaidīja pārāk ilgi.
  Varbūt viņš pats gaidīja, ka vācieši sāks ofensīvu. Īpaši redzot, kā pienāk tanki "Lauva", "Tīģeris", "Pantera". Bet Frici joprojām risināja problēmas melnajā kontinentā.
  Staļins palaida garām brīdi. Padomju karaspēka ofensīva sākās Orela un Harkovas virzienā. Tieši tur, kur vācieši bija labi sagatavojušies. Un taktisku pārsteigumu panākt neizdevās. Jau pirmās cīņas liecināja, ka "Panther" sevi labi parāda aizsardzībā. Nav slikti un Ferdinands. Viņi arī ir labi.
  Jā, un "Tīģeris", tvertne ir produktīva. Un viņš labi gūst vārtus. Vācieši aktīvi aizsargājas. Un turiet ienaidnieka sitienus. Sarkanā armija trīs mēnešus ilgās ļoti spītīgās cīņās panāca tikai piecpadsmit kilometrus. Un viņas zaudējums bija jūtams.
  Divi desmiti angļu lidmašīnu lidoja pāri pārģērbtajām meitenēm, viņas laikam neko nemanīja un jau bija sākušas šķīst aiz apvāršņa, kad pēkšņi atskanēja jaunas aizdomīgas skaņas. Madlēna pavēlēja:
  Visi apgulieties un nekustieties!
  Meitenes sastinga, kaut ko gaidīja. Un tad no aiz kāpas parādījās vieglie vedēji un kravas mašīnas. Spriežot pēc dizaina, angļu un amerikāņu produkcija. Viņi lēnām virzījās uz Tunisijas galvaspilsētu. Madlēna bija nedaudz pārsteigta. Viņa uzskatīja, ka frontes līnija vēl ir tālu, kas nozīmē, ka britiem vēl nebūs laika parādīties. Pareizāk sakot, viņiem nevajadzētu parādīties. Un tad ir vesela kolonna. Lai gan, iespējams, mazāk par bataljonu... Kas tie tādi, kaut kāda kaujas grupa, apejot tuksnešus nekādā gadījumā ne nepārtrauktu fronti, vēlas rakņāties pa aizmuguri. Šķiet, ka tas ir loģiski, lai gan ar tehnoloģijām tos ir viegli pamanīt tuksnesī. Jebkurā gadījumā jums ir jāpārraida savējiem pa radio, bet neatklājiet uguni. Turklāt viņu ir tikai simts, un angļu ir vairāk nekā trīs simti!
  Gerda čukstēja Šarlotei:
  - Viņi ir angļi! Šī ir pirmā reize, kad es viņus redzu tuvplānā!
  Sarkanmatainais draugs, arī diezgan nervozs, atbildēja:
  - Nekas īpašs! Un viņu vidū ir tik daudz melno!
  Patiešām, vismaz puse britu bija melnādainie. Un kolonna virzījās lēnām, un melnie joprojām kaut ko gaudo ... Viņi tuvojas un tuvāk ...
  Tad vienai meitenei nervi neizturēja, un viņa sita ar automātu. Tajā pašā sekundē pārējie karotāji atklāja uguni, un Madlēna novēloti iesaucās:
  - Pli!
  Uzreiz tika nopļauti vairāki desmiti angļu, viena no kravas automašīnām aizdegās. Pārējie briti bez izšķirības atklāja uguni. Madlēna izmantoja mirkli un kliedza:
  - Metiet kopā uzbrūkošās granātas!
  Meitenes no elitārā SS bataljona "She-wolves" met granātas tālu un precīzi. Un ka viņi ir apmācīti kopš bērnības, un viņi arī izgāja īpašu tehniku. Tas ir tad, kad tu trenējies ar strāvu, nedaudz kavējies ar metienu un tu ar izlādi. Arī Gerda un Šarlote iemeta savas dāvanas. Un britu kūlenis un otrādi... Tas ir smieklīgi. Viņi šauj nejauši, un melnie joprojām kliedz nesaprotamā valodā. Šeit ir daži nelieši...
  Un Gerda šauj un met, vienlaikus arī dziedot:
  - SS skolēnos ir murgs! Viens lēciens, viens sitiens! Mēs esam vilki - mūsu metode ir vienkārša! Mums nepatīk vilkt kaķi aiz astes!
  Arī Šarlote norūc kā atbildi. Viņas raidītās lodes saplīst galvaskausa lauskas. Un viņi izrauj acis. Lūk, viens nobijies melnādains, kā viņš savai blondajai partnerei sānos durs. Atbildot viņš izspļaus asinis. Šarlote dzied līdzi:
  - Zvaigžņotās drūmās elles eņģeļi! Šķiet, ka viss Visumā tiks iznīcināts! Ir jālido debesīs ar ātru piekūnu! Lai pasargātu no dvēseles nāves!
  Briti rīkojas neorganizēti, lielākā daļa ir koloniālie karavīri: nēģeri un indieši, arābi. Viņi vai nu nokrīt, sasalst, vai, gluži pretēji, strauji uzlec un sāk steigties kā traki zaķi. Tomēr meitenes šauj precīzi, un granātas, lai gan lauskas nelido tālu, bet blīvi! Tagad ir palicis maz ienaidnieku. Madlēna kliedz angliski, viņas balss ir tik apdullinoši skaļa, ka nevajag pat iemuti:
  - Padodieties, un mēs aiztaupīsim jūsu dzīvības! Nebrīvē jums būs labs ēdiens, vīns un sekss!
  Tas darbojās uzreiz, un, tā kā viņi jau padodas ... Rokas augšā un ...
  Tika savākti piecdesmit ieslodzītie, no kuriem puse bija ievainoti. Madlēna pavēlēja:
  - Nogalini ievainotos!
  Vilki bez ceremonijas raidīja lodes to cilvēku tempļos, kuri nevarēja nostāvēt kājās, bet pārējos iekrāva automašīnās un nogādāja tuvākajā bāzē.
  Pēc karstajām tuksneša smiltīm ir ļoti patīkami Gerdas kailajām kājām just mīksto gumiju. Viņa pat svētlaimīgi vaid... Amerikāņu kravas mašīnas ir ļoti ērtas un nedreb ceļojuma laikā. Uzvarējušas meitenes ir jautras. Šarlote jautāja Gerdai:
  - Cik daudz jūs esat nogalinājis?
  Meitene neizpratnē paraustīja plecus.
  - Nezinu? Es nebiju vienīgais, kurš šāva... Bet es daudz domāju!
  Šarlote aprēķināja:
  - Mēs esam simts, nogalināti apmēram trīs simti, kas nozīmē trīs uz brāli, tas ir, uz māsu! Iespaidīgs kara sākums!
  Gerda noraidoši pamāja ar roku.
  - Man tas nav svarīgi! Galvenais, ka nenomira neviena draudzene. Lai gan šī, protams, ir statistika, tika iznīcināti trīs simti ienaidnieku, un mūsu pusē tikai divi vilku karotāji tika viegli ievainoti. Es pat brīnos, kā mēs vēl neesam pilnībā sagrābuši Āfriku, ar tādiem karotājiem.
  Šarlote uzreiz sabojāja garastāvokli:
  - Tātad galu galā mēs zaudējām šiem nelaimīgajiem karotājiem astoņpadsmitajā!
  Gerda dusmīgi pakratīja savu blondo galvu, it kā apkaisītu ar Jaungada sniegu:
  - Tas ir nodevības dēļ! Bet patiesībā uzvarai bijām tuvāk kā jebkad un tas bija skaidrs visiem, kas nav akli! Diemžēl mūs pārtrauca!
  Šarlote piekrita, veikli skrāpējot basās kājas aiz kreisās auss ar pirkstiem.
  - Jā, nodevība, sabotāža, militārpersonu viduvējība .... Bet mēs tomēr salauzām krievus, piespiežot viņus padoties astoņpadsmitajā gadā! Ak, būtu jauki pastaigāties pa Krievijas plašumiem, tur ir forši, bet šeit ir karsti!
  Gerda jautri iesmējās.
  - Bet Krievijā ir tik bargs sals... Bet, kad kalnos basām kājām skrēju pa sniegu, zinu, kas tie par miltiem.
  Šarlote atsita zobus.
  - Mazā Gerda basām kājām skrien pa degošu sniegu ... Tas ir simboliski kā pasakā ... Pasakas par tīru, vēl bērnišķīgu un nepavisam ne egoistisku ...
  Gerda dedzīgi piemiedza draudzenei:
  - Tas ir līdzīgi kā mums ar fīreru?
  Šarlote apstiprināja:
  - Gandrīz! Mēs vienkārši braucam, nevis skrienam basām kājām pa karstām tuksneša smiltīm. Jā, arī pēc uzvaras.
  Sasietais nēģeris vāciski nomurmināja:
  - Briesmīgie eņģeļi, es esmu gatavs jums kalpot! Tu esi dieviete, es esmu tavs vergs!
  Šarlote noglāstīja savu nedaudz raupjo kāju pāri melnā gūstekņa brūnajiem cirtainajiem matiem.
  - Jūs, melnie, pēc dabas esat vergi! Tas, protams, ir labi no vienas puses, kādam ir smagi jāstrādā no rītausmas līdz krēslai, jāstrādā melnīgs darbs... Bet vergs pēc dabas, niecīga daba ir nodevējs un viņam nevar uzticēt ieročus. Mēs, vācieši, savukārt esam viskulturālākā un organizētākā tauta uz Zemes. Lieliska karotāju tauta, un ne velti vācu algotņi dienēja visās Eiropas armijās un pat Krievijā, un visbiežāk komandēja pozīcijās!
  Gerda mežonīgi iemeta:
  - Jā, tu mums kalposi par vergu. Mums ir īpašas zvērnīcas melnādainajiem. Un tev paliek...
  Šarlote ieteica:
  Ļaujiet viņam skūpstīt mūsu kājas. Galu galā tas mums būs patīkami, un Nigēra pazemosies.
  Gerda enerģiski pakratīja galvu.
  "Es nezinu, kā jums klājas, bet ir pretīgi, ja āriešu tīrā āda pieskaras smirdošās Nigēras lūpām." Tātad...
  Šarlote nepiekrita.
  - Ne īsti! Gluži otrādi, man tas būtu paticis. Nu paskaties...
  Ugunīgi rudmatainā skaistule iegrūda savu mazo kāju melnajā vīrietī. Viņš aizrautīgi sāka skūpstīt garos, gludos, noslīpētos dievietes pirkstus. Un meitene atbildot tikai maigi pasmaidīja, melnādaina vīrieša biezās lūpas kutināja iedegušo ādu. Šeit ieslodzītā valoda gāja pa elastīgo, nedaudz putekļaino meitenes pēdu. Tomēr ir patīkami, kad pazemo spēcīgu, gandrīz divus metrus garu vīrieti.
  Gerda bija pārsteigta:
  - Dīvaini, bet kā ar tevi, vai nav pretīgi?
  Šarlote pasmaidīja.
  - Ne īsti! Kāpēc man būtu jāriebjas?
  Gerda deva priekšroku klusēt: kāpēc viņai jāiejaucas sava drauga lietās. Patiesībā viņi tika audzināti, ka vācietei jābūt ne tikai karotājai, bet arī mīlošai, maigai sievai un veselīgai mātei. Bet viņa pati vēl nav domājusi par puišiem, iespējams, lielas fiziskās slodzes dēļ, vai arī vienkārši vēl nav atradusi savu dzīvesbiedru. Tomēr Šarlotei, šķiet, tas ir apnicis. Viņa trāpīja nēģerim ar potīti pa degunu, tik ļoti, ka juška tecēja un ieteica Gerdai:
  - Vai mēs varam dziedāt?
  Gerda pamāja.
  - Protams, mēs dziedāsim! Citādi kļūst skumji!
  Meitenes dziedāja, un draudzenes vienbalsīgi pievienojās, tā ka dziesma plūda kā ūdenskritums:
  Mēs ejam ar glītu mazuli no biezokņa,
  Saglabā nezemes skumjas!
  Un aukstums, dedzinošs vēsums,
  Caurdurts lauzts motīvs!
  
  Basām kājām sniegā
  Nāk mazas baltas meitenes!
  Rūkšana kā vilki puteņi ir ļauni,
  Pīču putnu baru nojaukšana!
  
  Bet meitene nezina bailes
  Viņa ir varenu spēku cīnītāja!
  Krekls tik tikko nosedza miesu,
  Mēs noteikti uzvarēsim!
  
  Mūsu karotājs ir vispieredzējušākais,
  Neliec viņu ar veseri!
  Šeit kļavas maigi kustas,
  Sniegpārslas krīt!
  
  Mūsu paradums nav baidīties,
  Neuzdrošinies drebēt no aukstuma!
  Ienaidnieks ir resns ar vērša kaklu,
  Tas ir lipīgs, šķebinošs kā līme!
  
  Tāds ir tautas spēks
  Ko darīja svētais rituāls!
  Ticība un daba ir priekš mums,
  Rezultāts būs uzvarošs!
  
  Kristus iedvesmo Tēvzemi,
  Liek mums cīnīties līdz galam!
  Padarīt planētu par paradīzi
  Visas sirdis būs drosmīgas!
  
  Cilvēki drīz būs laimīgi
  Lai dzīve dažreiz ir smags krusts!
  Brutālas nāvējošas lodes
  Bet tas, kurš krita, jau ir augšāmcēlies!
  
  Zinātne dod mums nemirstību
  Un ierindā atgriezīsies kritušo prāts!
  Bet, ja mēs baidāmies, jūs ticat
  Ienaidnieks nekavējoties izjauks rezultātu!
  
  Tāpēc lūdziet Dievu
  Nevajag jaukties, slinkums prom!
  Visvarenais tiesnesis ir ļoti stingrs,
  Vismaz dažreiz tas var palīdzēt!
  
  Dzimtene man ir dārgāka par visu,
  Svēta, gudra valsts!
  Turiet mūsu vadītāju stiprāku par grožiem,
  Ziedu Tēvzeme ir dzimusi!
  Skaisti dziedāja meitenes no elitārā SS bataljona "Vilki", un vārdi bija patiesi. Vispār bija tāds stereotips, ka esesietis nozīmē bendes! Bet tā nav. Protams, bija īpašas soda vienības, visbiežāk kā daļa no drošības divīzijām, kas veica īpašas operācijas, bet lielākā daļa SS divīziju bija vienkārši Vērmahta elites apsardze. Kopumā jāsaka, ka sarkanā, totalitārā propaganda nav tas uzticamākais informācijas avots par Otro pasaules karu. Galu galā ir skaidrs, ka Agitprop komunistu vadītāji varēja būt objektīvi un objektīvi atspoguļot notikumus. Tāpēc ir diezgan grūti spriest, kur bija patiesā patiesība, par nacistu zvērībām un kur ir daiļliteratūra. Jebkurā gadījumā tie, kas nopietni nodarbojas ar vēstures izpēti, ir spiesti atzīt, ka ne katrs SS karavīrs ir bende un briesmonis. Turklāt pirms uzbrukuma PSRS; nacisti kopumā okupētajās teritorijās uzvedās toleranti, Rietumu avoti neliecina par masveida zvērībām un slaktiņiem.
  Un tagad meitenes palīdzēja gūstekņiem izkļūt no mašīnām; viņi draudzīgi noglaudīja bailīgo vīru platos plecus. Pēc tam meitenes tika aicinātas atsvaidzināties ...
  Vakariņas bija pieticīgas, bet, no otras puses, tuksnesī tika nošauta zebra un katra meitene saņēma arābu valodā gatavotu šašliku. Vispār arābi, vismaz ārēji, bija draudzīgi un tie, kas zina vācu valodu, pat mēģināja jokot, vai maigi paglāstīt meiteņu kājas.
  Gerda atgrūda lipīgo arābu un teica:
  - Es neesmu priekš tevis!
  Šarlote sekoja šim piemēram:
  - Iegādājies sev harēmu!
  Gerda pasmaidīja un ieteica:
  - Bet saki Šarlotei, ko tu darītu, ja kļūtu par sultāna sievu?
  Sarkanmatainais draugs šaubīgi atzīmēja:
  - Tā patiesībā ir pretrunīga laime... Lai gan tas ir atkarīgs no tā, kura sultāna sieva. Ja lielā Osmaņu impērija būtu savos ziedu laikos, tad... Būtu pat ļoti labi... Reformētu Turcijas armiju, uzlabotu ieročus... Un droši vien vispirms pavērstu acis uz austrumiem.
  Gerda piekrita.
  - Pa labi! Bet šeit ir Turcijas kauns, ka tā pat savos ziedu laikos nevarēja iekarot Irānu. Tas bija diezgan reāli, jo īpaši tāpēc, ka persiešu armija bija atpalikusi. Interesanti, lielais fīrers, kādu lēmumu viņš pieņems, iekarot Turciju vai tomēr iekļauties savā koalīcijā, iemetot kaulu Osmaņiem, ieskaitot dažas ne īpaši vērtīgās Irānas zemes?
  Šarlote neizpratnē paraustīja plecus.
  - Nezinu! Patiesībā pēdējā laikā klīst runas, ka mēs uzbruksim PSRS... Saka, ka krievu bagātības un treknās Ukrainas zemes ir ļoti vajadzīgas!
  Gerda ar basās pēdas pirkstiem paņēma tējas krūzi un diezgan veikli pacēla to līdz zodam, ielejot sevī brūno šķidrumu. Tajā pašā laikā meitenei izdevās runāt:
  - Ukrainā ir ļoti bagātas, treknas zemes. Gudras Vācijas vadībā un ar mūsu augsto lauksaimniecības kultūru viņi iegūs rekordražu. Un tad mums ir maize, tā būs lētāka par ūdeni. Un paši ukraiņi no tā iegūs, jo padomju vara viņus vienkārši apzog, liekot badoties!
  Šarlote pamāja.
  - Mēs šiem slāviem iemācīsim mūsu lielisko vācu kultūru! Apgaismosim viņus!
  Te sarunu pārtrauca rupji saucieni, atpūtas laiks bija beidzies.
  Bet pēc vakariņām meitenes atkal tika nostādītas rindā un spiestas veikt piespiedu gājienu pa tuksnesi. Pēc ēšanas bija grūti skriet un meitenes pat nedaudz vaidēja, līdz tomēr ķermenis sasila. Un tā viņi metās prom kā jerboas.
  Šī ir virtuāla kauja ... Un Āfrika kļūst par vācu ... Un padomju-vācu fronte ...
  Ziemā Sarkanā armija atkal devās uzbrukumā. Notiek smagas cīņas.
  Kristīna, Magda, Mārgareta un Šella cīnās Panterā. Mašīna, lai arī nav ideāla, bet ar ātrās šaušanas, tālas darbības lielgabalu, vidēji veiklu un labām frontālajām bruņām.
  Vācu meitenes, neskatoties uz aukstumu, ir basām kājām un bikini. Un viņi vada manevrēšanas kauju.
  Šeit Kristīna izdara šāvienu... Šāviņš ietriecas T-34-76 tornī un caurdur to. Padomju tanka pieturas izsita.
  Meitenes kliedz pilnā sparā:
  - Mūsu paņēma!
  Tad Magda šauj. Skaistule ar zeltainiem matiem arī dauzījās.
  Jā, tāpēc tornis tika norauts trīsdesmit četros.
  Tīģeru meitenes pēc kārtas šauj. Un ļoti trāpīgi. Šeit viņi trāpīja citam padomju tankam.
  Tālāk sekoja Mārgareta. Un trāpīja pašpiedziņas lielgabaliem SU-76. Veikli izdrāzt. Un viņa dziedāja:
  - Mūsu infernālā Vācija ir spēcīga, tā sargā pasauli!
  Un kā mēle rādīs!
  Tad viņa izšāva no Shell lielgabala. Tas trāpīja padomju tankam KV-1S. Meitene arī paveica labu darbu.
  Jā, četri karotāji bikini cīnās un nebaidās no aukstuma. Pēc tam, kad sievietes sāka cīnīties, Trešajā reihā viss gāja daudz labāk.
  Šeit ir lidotājas Albīna un Alvīna debesīs. Abas daiļavas bikini un basām kājām. Viņi cīnās par sevi uz Focke-Wulfs. Un šī automašīna ir ļoti nopietna.
  Albīna, šaudama no gaisa lielgabaliem, saka:
  - Aktīvs krokets! Nenožēlo vārdu!
  Un kā viņa uzplaiksnī žilbinošu smaidu! Un viņš notrieks divas padomju lidmašīnas uzreiz.
  Alvīne arī nocirta trīs ar gaisa lielgabaliem un čivināja:
  - Mans ieraksts būs nāvējošs un blāvs!
  Tad meitene izlika zobus un parādīja zobus! Viņa pati par sevi ir šarms un fenomenāla šarma pilna.
  Albīna nogriež citu Jak-9 lidmašīnu un čīkst:
  - Kāpēc mums vajadzīgi padomju piloti?
  Alvīna notriec LAGG-5 un pārliecinoši saka:
  - Lai mēs, vācieši, gūstam kontus!
  Brīnišķīgs meiteņu pāris. Kā viņi sāka vākt sev balvas. Pret tādām skaistulēm tiešām nevar iebilst. Viņi apšauj lidmašīnas un izcēla zobus.
  Un galvenais noslēpums ir aukstumā, meitenēm jābūt basām kājām un bikini. Tad nāks rēķini.
  Un nekad neģērbies. Un pakratiet savu kailo krūti, un tas vienmēr tiks turēts augstā cieņā!
  Albīna nogrieza citu Sarkanās armijas lidmašīnu un dziedāja:
  - Lielos augstumos un zvaigžņu tīrībā!
  Un viņa piemiedza aci, pielecot un raustīdama basās kājas, rēcot:
  - Jūras vilnī un niknā ugunī! Un niknā un niknā ugunī!
  Un atkal meitene ar enerģisku pieeju notriec lidmašīnu.
  Un tad Alvīna uzbrūk ienaidniekam. Viņš to dara ar pagriezienu, izliek zobus un čīkst:
  - Es būšu pasaules superčempions!
  Un atkal meitenes notriektā mašīna krīt. Jā, Sarkanā armija kļūst diezgan slikta.
  Un Albīna rēc ar mežonīgu sajūsmu:
  - Es tagad esmu bende, nevis lidotājs!
  Notriec citu padomju lidmašīnu un šņāc:
  - Es noliecos pār tēmēkli un raķetes steidzas uz mērķi, priekšā vēl viens skrējiens!
  Karotājs ir ārkārtīgi agresīvs.
  Šeit abas meitenes uzbrūk zemes mērķiem. Albīna iesita trīsdesmit četrus un čīkst:
  - Šīs būs beigas!
  Alvīna sit SU-76 un čukst:
  - Uz pilnīgu iznīcināšanu!
  Un kā viņš krata baso kāju!
  Ziemā Sarkanā armija nespēja gūt ievērojamus panākumus. Tikai Rževas apkaimē izdevās nedaudz ieķīlēties, bet, ieviešot rezerves, vācieši situāciju atjaunoja. Fritz ir patiešām spēcīgi.
  Un 1944. gada maijā, papildinājuši savu karaspēku ar jauniem tankiem, ieskaitot progresīvāku un labāk aizsargātu Panther-2, viņi devās uzbrukumā Kurskas apgabalā un Rostovā pie Donas.
  Viss nebūtu bijis tik slikti, ja liels skaits arābu un melnādaino nebūtu piedalījušies ofensīvā. Un pats galvenais, arī Türkiye iesaistījās karā. Tātad situācija ir ārkārtīgi satraucoša.
  Un Sarkanā armija, cietusi smagus zaudējumus, atkāpās Vērmahta augstāko spēku priekšā.
  Bet drosmīgās sešas meitenes Alenkas vadībā nikni cīnījās ar Frici. Un spēki bija acīmredzami nevienlīdzīgi.
  Alenka cīnījās par Kursku, kuru iebruka nacisti. Izmisusī skaistule ar kailiem pirkstiem meta granātu un čivināja:
  - Slava Krievijai un dzimtajai partijai!
  Tad Nataška ar kailiem kāju pirkstiem palaida granātu un šņāca:
  - Mēs sargājam meiteni basām kājām!
  Pēc tam arī Aņuta ar kailām kāju pirkstiem atsūtīja nāves dāvanu un pūta:
  - Tas būs brīnišķīgs trieciens!
  Rudmatainā Augustīna paņēma un atsūtīja iznīcināšanas dāvanu ar savu kailu apakšējo ekstremitāti un čīkstēja:
  - Pavērsu radaru debesīs!
  Un tad zeltmatainā Marija ar kailām kājām nodeva nāvi nacistiem.
  Un viņa dziedāja:
  - Madagaskarā, tuksnesī un Sahārā! Visur, kur bija, es redzēju baltu gaismu!
  Un tagad Marusja ar kailām kāju zolēm metīs veselu baru un dziedās:
  - Somijā, Grieķijā un Austrālijā, Zviedrijā pateiks, ka skaistu meiteņu vairs nav!
  Jā, sešas meitenes cīnījās ļoti labi. Bet Fritz tik un tā paņēma Kursku ...
  Nē, nepretoties tik pārākiem spēkiem. Fašisti turas pie sevis un stieņa.
  Un kas ietekmē monstru sagatavošanu.
  Ādolfs Hitlers bija vienkārši traks: jutās kā īsts despots, kuram visi pakļaujas un trīc. Jā, ja gribi staļiniskus panākumus, tad ir jābūt kā Staļinam, bez žēluma un prasīga pret citiem un sevi (tieši tā šajā secībā domāja Iosifs Vissarionovičs!). Tagad šalkoņa ir pieklājīga un mašīna sāks kustēties. Kopumā Vācijai, ņemot vērā satelītus, ir milzīgas priekšrocības pār PSRS gan rūpniecisko iekārtu apjomā, gan kvalificētā darbaspēkā, gan inženieru skaitā visos līmeņos. Tas ir fakts, bet ieroču ražošana joprojām nav līdzvērtīga! Vācija visu karu atpalika no PSRS, neskatoties uz visiem postījumiem Krievijā. Un no kā? Protams, zināma nekārtības dēļ, kas valdīja dažādos departamentos un īpaši militārajā rūpniecībā. Turklāt negatīvu lomu spēlēja izejvielu trūkums, kā arī ienaidnieka potenciāla nenovērtēšana. Jo īpaši 1940. gadā ieroču ražošana Vācijā bija mazāka nekā 1939. gadā (ja mēs saskaitām vārpstu, ņemot vērā munīciju), un tas neskatoties uz to, ka karš jau norisinājās, un Trešais Reihs pārņēma kontroli pār lielas teritorijas ar milzīgām ražošanas jaudas rezervēm. Nu, ko mēs varam teikt par Hitlera organizatoriskajām spējām? Ne pārāk daudz, tad viņš pazibēja, militārās rūpniecības jomā.
  Fīrers garā runā paziņoja:
  - Aviācijas pārraudzībā Zaueram ir piešķirtas ārkārtas pilnvaras. Viņš rūpīgi uzraudzīs saražotā aprīkojuma daudzumu un, kas ne mazāk svarīgi, kvalitāti. Turklāt daudzi tavi draugi Gēringi, lai arī kādreiz bija labi dūži, nav spējīgi vadīt darbu. Ne katrs labs karavīrs ir arī izcils ģenerālis, tāpēc pakārtā Ērika vietā tehnisko sfēru vadīs cilvēks no profesionālu uzņēmēju vidus, kas spēj reformēt un pāraprīkot aviācijas spēkus. Galu galā Lielbritānija nesnauž, tā palielina gan savu bruņoto spēku kvantitāti un kvalitāti, gan jo īpaši aviāciju. Mums jābūt priekšā ienaidniekam par divām galvām, par duci soļu, pretējā gadījumā mēs pilnībā zaudēsim pārākumu pār ienaidnieku. Un tāpēc ir nepieciešami kvalitatīvi soļi.
  Gērings kautrīgi iebilda:
  - Mani draugi, pārbaudīti cilvēki, kuri ir pierādījuši savu kaujas efektivitāti un profesionalitāti.
  Dēmoniskais diktators kļuva nikns:
  - Vai varbūt es, jūsuprāt, aizmirsu, kurš zaudēja cīņā par Lielbritāniju? Vai arī kuram neizdevās tautsaimniecības attīstības četrgades plāns. Vai arī jūs vēlaties tikt pātagu un pat publiski. Tāpēc aizver muti un klusē, līdz viņi tevi iedzina!
  Gērings no bailēm pat apsēdās. Diemžēl ar fīreru nevajag ņirgāties. Tad atkal atskanēja troksnis, debesīs pacēlās cita reaktīva ME-262. Automašīna bija masīva, un tai bija pat divi motori. Spārni ir nedaudz izslaukti, pats cīnītājs izskatās diezgan draudīgs. Tā ātruma raksturlielumi 1941. gadam kopumā ir pienācīgi un pat rekordi pēc pasaules standartiem. Tiesa, pati mašīna vēl nav pilnībā uzticama un prasa atkļūdošanu. Fašistu diktators taču jau ir devis jaunu, progresīvāku iznīcinātāju īpašības... ME-262 sver vairāk nekā sešas tonnas, kas ir sava veida pārslodze. Reaktīvajam iznīcinātājam jābūt mazam, lētam un veiklam. Šajā ziņā ME-163 varētu būt diezgan labs, taču tā raķešu dzinējs ir pārāk forsēts un darbojas tikai sešas minūtes (pareizāk sakot, tas joprojām darbosies!), kas nozīmē, ka darbības rādiuss ir tikai simts kilometru rādiusā. . Kā zibens stila bumbvedējs vai kā seguma cīnītājs armādas uzbrukumiem Anglijai, tas, protams, neder.
  Bet ME-262 var pārvadāt tonnu bumbu, tas ir, tikpat daudz kā padomju frontes lidmašīnas Pe-2. Tas ir, lielisks risinājums gan iznīcinātāju slaucīšanai, gan atbalsta karaspēkam. Tomēr kāpēc gan neizveidot ME-163 Comet tipa iznīcinātāju, bet bez raķešu dzinēja, bet ar turboreaktīvo dzinēju? Viņi mēģināja uzlabot komētu un, šķiet, ir samazinājuši lidojuma laiku līdz 15 minūtēm (tas ir diapazons līdz 300 kilometriem), kas kopumā ir pieņemams Lielbritānijas kaujai. Londonu vēl var dabūt no Normandijas... Lai gan ne viss ir tik pašsaprotami, vajag arī bombardēt un atgriezties, un piecpadsmit minūtes nebija tik piespiedu režīmā. Nākotnē raķešu un reaktīvo iznīcinātājus atzina par strupceļu aviācijā. Bet "Komētas" dizains ir ļoti interesants tā mazā izmēra un viegluma dēļ, kas nozīmē lētumu un manevrētspēju.
  Turklāt joprojām ir ļoti perspektīvi iznīcinātāji, kas kopumā sver 800 kilogramus, tādi planieri, ka tos var izmantot gaisa kaujās. Tiesa, mazā attāluma dēļ lidojumus uz tiem var veikt tikai aizsardzības kaujās vai nogādāt Londonā uz ... Transports, un pēc tam atkal piesaistīt pilotiem. Šeit jums ir jādomā. Reālajā vēsturē planieriem nebija laika karot, un kādu iemeslu dēļ padomju aviācijas ģenerāļi neuzdrošinājās izmēģināt šo ideju Korejā. Kopumā tas nav skumji, bet Korejas kara laikā amerikāņu pilots pirmais atvēra uzvaru kontu. Tā ka jeņķus nevajag novērtēt par zemu.
  Pēc lidojuma beigām jauna gaišmataina meitene izlēca no kabīnes un pilnā ātrumā skrēja pie fīrera.
  Apsēstais nacists numur viens pasniedza viņai roku, lai skūpstu. Kas ir jauki, ja meitenes tevi mīl un fīreru, šķiet, diezgan patiesi dievina visi vācieši, pareizāk sakot, gandrīz visi, izņemot dažus koncentrācijas nometņu gūstekņus. Pilots ar entuziasmu sacīja:
  - Tā ir vienkārši lieliska lidmašīna, tai ir tāds ātrums un jauda. Noplēsim visus mazuļus kā apsildes paliktni no surogāta!
  Fīrers apstiprināja meitenes impulsu:
  - Protams, mēs to salauzīsim, bet ... Mašīnas atkļūdošana jāveic ātrāk, un tas jo īpaši attiecas uz motoriem. Šeit, protams, būs nepieciešami radikāli pasākumi, lai tos uzlabotu, bet ja palīdz vadītājs-dizaineris!
  Visi korī rēja:
  - Slava lielajam fīreram! Lai Providence mums palīdz!
  Sāka skanēt Trešā Reiha himna, un Hitlerjugenda jauno cīnītāju kolonna devās tālāk. Zēni vecumā no četrpadsmit līdz septiņpadsmit gadiem devās zem bungas īpašā sastāvā. Un tad bija pats interesantākais: soļoja pusaudžu meitenes no Vācijas sieviešu savienības. Viņi bija īsos svārkos, daiļavu kailās, basās kājas piesaistīja vīriešu acis. Meitenes centās pacelt kājas augstāk, bet tajā pašā laikā vilka purngalu, uzmanīgi pielika papēdi. Izklaidējošs daiļavu skats ar nevainojamām figūrām... Tiesa, sejas bija dažādas, un dažas no jaunajām fašistu sievietēm bija nedaudz rupjas, gandrīz vīrišķīgas, turklāt tās arī izgrieza. It īpaši, kad viņi saveda uzacis kopā.
  Estēte Ādolfs atzīmēja:
  - Ir nepieciešams, lai zēni un meitenes masveidā saņemtu fizisko sagatavotību. Un es zinu, ka šajā gadījumā tiek darīts daudz, jo īpaši Jungvolkā, taču ir vajadzīga iekļautība un spartiešu metožu pieņemšana. Protams, papildus zagšanas veicināšanai... Mūsu jaunajiem vīriešiem un sievietēm vajadzētu izaugt par kārtīgiem un tajā pašā laikā nežēlīgiem cilvēkiem.
  Augstākais komandieris apstājās. Ģenerāļi klusēja, droši vien baidījās iebilst, bet nevēlējās apstiprināt acīmredzamo. Fīrers turpināja:
  - Karš nav joks, bet nežēlastība pret ienaidniekiem ir jāapvieno ar savstarpēju palīdzību un brālības sajūtu pret biedriem. Tas mums ir jāieaudzina ikvienā ... Jaunais pārcilvēks ir nežēlīgs pret citiem, bet vēl lielākā mērā viņam ir jābūt nežēlīgam pret sevi. Jo mazvērtība vispirms ir jāizskauž savā dvēselē, un tad celsies vājais, cilvēka ķermenis!
  Vēl viena pauze... Ģenerāļi un dizaineri pēkšņi saprata un sāka enerģiski aplaudēt. Fīrers šķita apmierināts:
  - Ir jau labāk, bet tagad gribētos redzēt gaisa kaujas imitāciju. Tik milzīgs un visu iznīcinošs ...
  Heinkels kautrīgi jautāja:
  - Ar dzīvu munīciju vai šāviņiem, mans fīrere?
  Nacists numur viens pamāja.
  - Protams, ar cīņu. Turklāt es vēlētos apsvērt izmešanas ierīces darbību. Galu galā, jūs strādājat pie tā ... - Fīrers kratīja dūres. - Kad beidzot tas būs gatavs un nodots masveida ražošanā. Galu galā pieredzējis pilots ir pieredzējis pilots, kurš ir jāaizsargā turpmākajām cīņām!
  Fīrera terminators tomēr nolēma parādīt dizaineriem modernāku izgrūšanas ierīces shēmu. Šai sistēmai jābūt mazāk apgrūtinošai, vienkāršākai un vieglākai. Ka lētais un jau vācu industrijas apgūtais squib ir diezgan piemērots šim nolūkam.
  Man bija jāzīmē diagramma ceļā, bet Hitlers bija patiešām labs mākslinieks, un viņš zīmēja skaidri, ātri, diagrammu līnijas un pagriezieni bija vienmērīgi un skaidri bez lineāliem un kompasiem. Terminators-popadanets domāja, ka, protams, dīvaini, ka vācieši, kam kopumā bija tik spēcīga un zināmā mērā attīstīta ideoloģija kā nacionālsociālisms un totalitāra iekārta, nopludināja karu krieviem. Varbūt tas ir saistīts ar faktu, ka krievu karavīri bija stiprāki un izturīgāki nekā vācu karavīri un iemācījās cīnīties ātrāk.
  Vispār, ja skatās uz kara gaitu kopumā, tad jā, krievi, pareizāk sakot, padomju militāristi iemācījās karot, un vācieši it kā aizmirsa, kā... Viņu pavēlniecība pieņēma lēmumus plkst. pirmklasnieku līmenis un varbūt pat zemāks, ja pirmklasniekam ir pieredze militāro operāciju veikšanā reāllaika stratēģijās . Un ka dažkārt jau sešgadīgi bērni tik veikli vada virtuālās armijas, tad viņiem un Žukovam un Mainšteinam nav grēks mācīties. Tomēr daži pētnieki gan Žukovu, gan Mainšteinu uzskata par viduvējiem. Pastāv arī pretrunas attiecībā uz aprīkojuma skaitu, jo īpaši sagūstīto franču valodu. Hitlera atmiņa (laba atmiņa, it īpaši, kad viņš vēl bija vesels!), liecināja, ka bija 3600 frančiem sagūstīti tanki, ļoti iespaidīgs rādītājs... Daži modeļi, piemēram, SiS -35, bija pārāki par T- 34 savās bruņās, lai gan tikai frontālajās bruņās . Tātad šo tanku var ražot arī Francijas rūpnīcās, izņemot 47 milimetru ieroci nomainot pret 75 milimetrus garu stobru. Patiesībā ar to var nepietikt. Lielbritānija un ASV kopumā savos tankos vienmēr ir visvairāk novērtējušas bruņas. Šeit, piemēram, četrdesmit tonnas smagajam Čērčilam smagajam tankam IS-2 bija 152 milimetri pret 120.
  Fīrers dizaineriem teica ko citu:
  - Mums ir pietiekami daudz vēja tuneļu, tāpēc meklējiet optimālāku lidmašīnas modeli un veidojiet racionālas formas, nenesot to uz dārgiem testiem, kur iet bojā arī mūsu labākie dūži. Piemēram, lidojoša spārna lidmašīnas modelis ir ļoti efektīvs, īpaši, ja var mainīt biezumu un slīpuma leņķi. Zīmējumu jau iedevu, tā ka bezastes jābūt gatavam. Tā paredzamais ātrums būs pat ar Yumo dzinēju līdz 1100 kilometriem stundā. Tāpēc uz priekšu, bet neej!
  Ādolfs Popadaņecs arī ieteica, kā palielināt caurules pūšanas ātrumu. Viņš dizaineru uzskatos uztvēra slikti slēptu ironiju: kā, viņi saka, vienkāršs kaprālis zina tik daudz. Vai viņi netic fīrera ģēnijam? Ko mēs izdomāsim ... vai ne, mēs to neizdomāsim, bet mēs viņiem pierādīsim savu izglītību.
  Pēc tam sekoja pusdienas brīvā dabā, kalpu meitenes salika galdus un krēslus. Skaisti... Bet kādas reformas nacionālsociālismā taisīt? Piemēram, lai samazinātu ienaidnieku skaitu un iegūtu draugus. Šeit, piemēram, nepaaugstiniet vācu rasi ik uz soļa un var pat pārtraukt dalīt tautas šķirās. Taču formāli tautu dalījums zemāka līmeņa un āriešu tautu dalījumā vēl nav legalizēts. Tas vienkāršo lietas. Kopumā Hitlers sāka masveida ebreju iznīcināšanu tieši pēc uzbrukuma PSRS. Kāpēc viņam būtu lēcieni? Varbūt viņš cerēja, ka pasaules cionisms viņu svētīs karā pret boļševismu un Rietumi viņu atbalstīs. Un tad, kad Lielbritānija un ASV izlēmīgi pateica nē Vērmahtam, fīrers kļuva nikns? Viņš sāka atriebties tiem ebrejiem, kurus viņš varēja sasniegt? Hitlers, protams, ir idiots, kurš inscenēja holokaustu un tādējādi diskreditēja nacionālsociālisma ideju. Tagad vārds nacists un bende ir kļuvuši par sinonīmiem. Daudzi arī jauc nacionālismu un fašismu, iespējams , vārda nacistu saskaņas dēļ . Bet tā nepavisam nav taisnība. Fašismam principā nav nekāda sakara ar nacionālsociālismu. Savā pamatā fašisma jēdziens radās Francijā deviņpadsmitajā gadsimtā, un tam bija pavisam cita nozīme.
  Sava veida fašisma doktrīnas būtība sākotnējā versijā tika samazināta līdz korporatīvā gara nodibināšanai, draudzības sajūtai starp kapitālistiem. Tad Musolīni iepazīstināja ar fašisma mācībām savos Melnkreklos. Nu, nacistus vispirms viņu ienaidnieki un politiskie konkurenti sauca par fašistiem. Godīgi sakot, nacisti rīkojās nežēlīgi, tā ka fašists ieguva aizskarošu, negatīvu nozīmi. Krievijā savulaik nacionālisti piedzīvoja zināmu uzplaukumu, īpaši deviņdesmito gadu sākumā, maksimumu sasniedzot 93.-94.gadā. Tad karš Čečenijā izraisīja pacifistu noskaņojuma pieaugumu sabiedrībā un īslaicīgu nacionālisma lejupslīdi. Karš Dienvidslāvijā un Serbijas bombardēšana izraisīja īslaicīgu patriotisma uzplaukumu, bet pēc tam šķelšanos nacionālajā kustībā. Krievijā nacionālistiem bija problēmas ar līderiem... Viņiem nebija sava fīrera... Tiesa, Žirinovski salīdzināja ar Hitleru, un viņš savā ziņā pat pārspēja Ādolfu. Piemēram, politiskās pacelšanās ātrumā četrus gadus pēc partijas dibināšanas ieņem pirmo vietu Saeimas vēlēšanās. Bet Žirinovskis izturējās nesaprātīgi un nespēja ne tikai attīstīt panākumus, bet pat saglabāt sasniegto. Te gan jāsaka, pirmkārt, tā bija viņa personīgā vaina. Disciplīnas trūkums partijā, skandāli, kuros viņš iekļuva. Bet īstais Hitlers vispār nekad nav sēdējis Reihstāgā, un neviens televīzijā nerādīja viņa kinematogrāfiskās dusmu lēkmes. Un nebija televīzijas. Lai gan Žirinovska panākumi 1993. gada vēlēšanās ir viņa veiksmīgā darba ar televīzijas auditoriju nopelns.
  Skaista meitene no kalpotāju vidus apsēdās pie fīrera un uzlika viņa roku uz viņas kailā ceļgala. Kūkots:
  - Vai tu par kaut ko domā, mans fīrere?
  Sākās nacistu diktators un tajā pašā laikā virtuāls spēlētājs. Viņš pamanīja, ka nav pabeidzis dārzeņu zupu un augļu salātus. Fīrers noskūpstīja meiteni uz lūpām, sajūtot viņas jauneklīgo, saldo smaržu, un paziņoja:
  - Tu brauksi mašīnā kopā ar mani. Un jūs visi ķeraties pie darba, ēšanas laiks ir beidzies.
  Un atkal valsts zobrati, ne gluži, tomēr labi ieeļļots mehānisms sāka griezties. Atceļā fīrers mīlējās ar skaistuli un pat prātoja, no kurienes viņam ir tik daudz enerģijas un spēka. Galu galā viņi teica, ka fīrers ir impotents un kopumā it kā invalīds, kurš bija slims ar sifilisu (meli) un kastrēts (parasti daiļliteratūra!). Tiesa, Hitleram neizdevās iegūt pēcnācējus ... Nu, rīt viņš pats tiks galā ar šo lietu ... Vai ne, jums joprojām ir jāaicina Himlers. Kopumā reālajā vēsturē fīrers dramatiski palielināja SS lomu. Acīmredzot viņam būs jāiet šis ceļš šajā alternatīvā. Un, ka kriminālpolicijas pakļautība SS struktūrai kopumā ir saprātīga, tagad visi dati un lietu skapji saplūdīs vienā avotā. Turklāt spīdzināšanas izmantošana pret noziedzniekiem un tās progresīvās pratināšanas metodes, kas raksturīgas gestapo un citām slepenpolicijas struktūrām, ievērojami palielinās izpaušanas līmeni.
  Tiesa, nevainīgu upuru skaits var pieaugt, bet... Lielais vairums esesiešu ir kārtīgi cilvēki, un pieredzējis izmeklētājs, kā likums, uzreiz redz: cilvēks melo vai stāsta patiesību, un kļūdās reti. Ka par to var spriest pēc daudzām kriminālhronikām.
  Atrisinājis vēl dažas aktuālas lietas un uzaicinājis divas pavisam jaunas meitenes sasildīt gultu, fīrers, nolicis galvu uz skaistules kailās krāšņās krūtis, aizmiga ...
  Šoreiz viņš atgriezās pie sapņa, ko bija pārtraucis agrāk, par grandiozu kosmosa kauju. Atkal savā caurspīdīgajā cīnītājā, kamēr ienaidnieks mēģina uzbrukt Lielās Krievijas armijas rindām. Un Hiperneta spēles fīrera hits un viņa partnere, pūtīga, bet tajā pašā laikā muskuļota blondīne, mēģina darboties, sinhroni palīdzot viens otram. Neglīti ienaidnieka cīnītāji, mēģina paņemt numuru, izmantojot savu skaitlisko pārsvaru. Šitmenu kaujas armadu disharmonija kļūst arvien skaidrāka. Viņu kuģi šķiet arvien pretīgāki. Kapteinis Vladislavs, izmantojot "spaiņa" tehniku, diezgan veiksmīgi nogrieza automašīnu savītas kurpes formā un nolika:
  - Kas gan ne velti gan Hitlers, gan Staļina tēvs bija kurpnieks!
  Atbildot uz to, viņa blondā partnere nozibināja savus kailos, rozā papēžus:
  - Man nevajag ne zābakus, ne citus apavus. Ar basām kājām es daudz labāk jūtu mazāko vakuuma izliekumu vai telpas vibrācijas! Ak, mans fīrers, vai tu vēlētos būt meitene?
  Vladislavs iesmējās, atbildot:
  - Tas būtu interesanti uz īsu brīdi. Visi saka, ka sievietes piedzīvo daudz spēcīgāku un ilgāku orgasmu nekā vīrieši, tāpēc es ļoti gribēju pārbaudīt, vai tas tā tiešām ir?
  Blondīne iesmējās.
  - Progress var dot iespēju arī to piedzīvot... Ja vien, protams, nezaudēsim grandiozo kosmosa kauju. Ir pārāk daudz ienaidnieku. Imperators Almaztigrs 13, kurš vēl nav dzimis, bet jau mūs pavēl, var mirt.
  Sitiens fīrerā atzīmēja:
  - Liels komandieris, karā kā galva, jo lielāks izmērs, jo grūtāks zaudējums!
  Blondīne atbildes vietā sāka griezt savu cīnītāju. Viņa izdzēra kliņģeri, tiklīdz atraujās no sita auna, un tad ļoti precīzi atšāva. Ienaidnieka mašīna uzliesmoja liesmās un sāka šķelties, un ļoti mazos gabaliņos, piemēram, magoņu sēkliņā, liesmojoši gabaliņi. Meitene, paņemot košļājamo gumiju ar kailiem kāju pirkstiem un tik veikli mētādama, ka trāpīja tieši pa izvirzīto mēli:
  - Jauki! Kad košļā, tad ēd!
  Bet foršajam karotājam tik ļoti nepaveicās, viņi viņam atkal trāpīja, pat ja pieskares, un kapteinis kapteinis rēca:
  - Kā es dabūju šos sieviešu insultus!
  Blondīne nobolīja acis.
  - Tevi neapmierina glāstīšana? Vai vēlaties kaut ko nopietnāku? Tā jūs visi vīrieši esat nepacietīgi, pakļauti nodevībai!
  Vladislavs iesmējās un gandrīz norija skarbu atbildi no Šitmenstanas cīnītāju vidus. Kaujas aina ir nedaudz mainījusies. Ienaidnieks šķita neizsmeļams, kaujā ievedot arvien jaunus spēkus. Īpaši bīstami bija ultrakaujas kuģi, milzīgi kā asteroīdi, tie lēnām šķita krāsoti ar simpātisku tinti (kas parādījās, kad uz tiem spīdēja lampu), parādījās no vakuuma. Šitmens vispirms mēģināja saliekt flangus, veikt apkārtmēra manevru, iespējams, lai izveidotu katlu kosmosā.
  Lielās Krievijas karaspēks cīnījās drosmīgi un tajā pašā laikā nevairījās no manevriem. Tātad tika izmantota metode, mobilā aizsardzība, kā arī drosmīgi manevri un niršana. Piemēram, Lielās Krievijas kosmosa armijas kaujas kreiseri un satvērēji vai nu pazuda, vai, gluži pretēji, parādījās murgainā pretinieka aizmugurē. Tas atgādināja zivju medības ledus bedrē - tās izkāpa virspusē, sagrāba upuri (kaut kādu ziemas kukaini, un, ja mednieks bija sams, tad putns!) Un atkal bedrē. Šajā gadījumā Dermostan kuģi nekavējoties apmaldījās, sāka spiesties kopā un pat atklāja uguni viens uz otru. Smieklīgs plazmas izvirdums ar zvaigžņu kuģu sadedzināšanu. Piemēram, pat ultrakaujas kuģis, saņēmis vairākus termopreona raķešu trāpījumus, uzliesmoja zilās un zaļās liesmās. Tad lielais karotājs (turpinot iznīcināt tos ļaudis, kuri turējās kā vannas lapa!) Draugs ieraudzīja attēlu liesmojošā ultrakaujas kuģī. Un kāds iespaidīgs koloss, divu miljonu karavīru apkalpe un piecdesmit miljoni robotu!
  Kuģa kaujinieki ir dažāda veida švaki: troļļi, goblini un vairāki hibrīdtipi, piemēram, vismasīvākie: ērču un cigarešu maisījums, pareizāk sakot, izsmēķi! Nu baisi radījumi, it kā no narkomāna zīmētas šausmu filmas.
  Radījumi izmisīgi vēlas bēgt, bet tajā pašā laikā tie saduras viens ar otru, dur, griež, kož. Šeit parādījās paukošanas mašīna, kas īpaši paredzēta iekāpšanas cīņai. Un viņa ir bruņota: ar kvaziplazmas zobeniem, nevis taisni, bet izliekta dažādiem manevriem. Šeit pirmā paukošanas mašīna iegriezās dzīvajā haosā tiem, kas izplūst no milzīgā ugunī liesmojošā kuģa. Tūlīt uz visām pusēm lidoja sasmalcinātas gaļas lauskas un pārogļoti ķermeņi. Aiz viņas parādījās draugs, viņa izskatījās kā zirneklis, tikai ekstremitātei bija vismaz trīsdesmit, un tās bija iznīcināšanas straumes, kas spēj pārgriezt uz pusēm pat dinozauru.
  Viens no Shitmen virsniekiem kliedza:
  - Ak, negriez mani! Bandinieks ir apēdis karalieni!
  Bet viņam nepaveicās, izsmēķis ar ērču ķepām, tikai riebīgāks, uzdūrās antenai un karājās caurdurts uz tās. Tomēr, kā viņš čīkst, vairs nebija dzirdams šajā mežonīgākajā, arvien pieaugošajā kakofonijā. Princeps plazmas liesmu mēles, pārsvarā zilas un oranžas, pārņēma pārbiedētos Šitonas cīnītājus, liekot tiem apcepties. Un paukošanas mašīnas plosījās ultrakaujas kuģa iekšpusē. Acīmredzot viņu programmā bija skaidri ierakstīts: nogalināt, nogalināt un vēlreiz nogalināt! Un kas viņiem patiesībā ir vienalga. Un koridori bija trokšņaini briesmīgi giperrubka.
  Taču tagad ultraliesma jau sasniegusi paukošanas mašīnas, kā arī daudzus goblinus, un nagi - izsmēķi jau sadrupuši fotonos. Tātad ultrakaujas kuģis sāka pakāpeniski sadalīties vairākās daļās. Lai gan šķelšanās noritēja lēni, tā nepavisam nešķita mazāk draudīga. Īpaši uz daudzu citu fona, vai nu mirgojošas miniatūras supernovas, vai otrādi, burzīgi zvaigžņu kuģi. Diemžēl ne tikai Dermostāna, bet arī Lielkrievija.
  Piemēram, kreiseris ar āmura un sirpja emblēmu zaudēja kontroli un ietriecās ienaidnieka drednautā. Ja divas masas saduras ar subluminālo ātrumu, tas ir līdzvērtīgs iznīcināšanas raķetes taranēšanai. Asaras ar nepārvaramu spēku (ja tā var izteikt, protams). Sprādziens uzziedēja kā tulpe ar daudzkrāsainām ziedlapiņām, pēkšņi norijot visu, kas pastāv ap desmitiem citu kilometru. Vladislavs-Ādolfs teica:
  - Un mūsu puiši, šķiet, jau ir debesīs!
  Blondīne filozofiski atzīmēja:
  - Debesis ir vienīgā labā vieta, kur neviens nesteidzas doties, pat ja tas ir ellē!
  Hitlera sitējs piekrita:
  - Tie ir Visuma paradoksi. Mēs nevēlamies nokļūt labā vietā, bet slikta pati par sevi rada atkarību! Tāpēc pat nav skaidrs, kas ir labāks, dzīvība vai nāve.
  Meitene filozofiski atzīmēja:
  -Dzīve vienmēr ir labāka par nāvi. Nav brīnums, ka gandrīz visi cilvēki tā domā. Tomēr cilvēku viedoklis, tāpat kā viss pārējais mūsu pasaulē, ir relatīvs.
  Fīrers, izpildījis vēl vienu diezgan viltīgu pagriezienu, kas ļāva viņam notriekt divvietīgu, kas nozīmē daudz dārgāku un bagātīgāk bruņotu kaujinieku (cik skaisti tas uzsprāga, kā uzliesmoja sarežģītu pirotehnisko materiālu kombināciju salūts), sadalītās matērijas pērles, kas izkaisītas pa vakuumu. Vladislavs-Ādolfs atzīmēja:
  - Cilvēku priekšstati gan par dabu, gan par Dievu ir ļoti pretrunīgi. Vispār ir pat tāds jēdziens kā reaģējošs, tas ir, pat iznīcinošs prāts, kas liek cilvēkam vispār vadīt tā, kā būtu jāpavēl pragmatiskiem instinktiem un lietderības apsvērumiem.
  Blondīne, kurai bija grūtības izkļūt no nežēlīgas niršanas (un arī to darīt, kad tev uzreiz uzbrūk septiņi cīnītāji), teica:
  - Atsakies no pragmatikas - ieslēdz matemātiku!
  - Nav smieklīgi! - Vladislavs atcirta.
  Pēkšņi jūras aviācijas kapteiņa priekšā parādījās Lielās Krievijas armijas komandpunkta attēls. Patiešām, tā, protams, ir dāvana, spēja iekļūt vissvētākajā vietā un pat atpazīt, pat ja ne kāda cita, bet paša pavēles nodomus.
  Šeit tas ir vadošais līnijkuģis, iespaidīgs simts kilometru diametrā, Lielās Krievijas kosmosa armijas flagmanis. Un šis kuģis, protams, arī cīnās, jo desmitiem tūkstošu jaudīgu artilērijas stobru nevar nolemt neaktivitātei. Tomēr vadošais ultrakaujas kuģis cenšas darboties sinhroni ar citiem kapitāla kuģiem. Ienaidniekam nav iespējams dot kaut mazāko iespēju iznīcināt flagmani, kurā atrodas Lielās Krievijas kosmosa armijas eskadras galvenā komanda.
  Pat pārsteidzoši, galvenais komandieris un monarhs ir tikai auglis, kas guļ dzemdē. Pati māte ir iegrimusi tādā miega stāvoklī kā apturēta animācija, jo pretējā gadījumā viņas pienākumu veikšana būtu pārāk sāpīga. Un jau pietiekami attīstīto, kam ir ekstremitātes un, pats galvenais, diezgan lielas embrija monarha smadzenes, darbību nodrošina daudzas kibernētiskās vienības. Pati dīglis, kas valda pār Lielo Krievijas impēriju, jūtas diezgan ērti.
  Jā, protams, un viņu apgrūtina vajadzība, viņš jau gadu ir mātes iekšienē. Var tikai sapņot par skriešanu, jebkuras lietas izkustināšanu. Un tie ir sāpīgi sapņi, jo piedzimšana nozīmē tūlītēju pazušanu. Auglis sazinās ar ārpasauli, izmantojot skenerus. Protams, tajos nav redzams komandējošā embrija īsts izskats, bet gan tēls, kas vairāk spēj iedvesmot uzticību. Jo īpaši izskatīgs jauneklis parādās nedzimušā karaļa formā. Viņš skaidrā, pavēlošā balsī dod pavēles karaspēkam:
  - Izmantojiet elastīgās aizsardzības principu. Tāpat kā pirms tūkstošiem gadu, vāji spēki, kas bija mazāki skaitliski, izmantoja nenoliedzamu faktu, ka mazāka masa ir daudz kustīgāka nekā liela. Tā kā niecīgai masai raksturīga nenozīmīga inerce!
  Meitene maršals apstiprināja:
  - Protams... Armijas spēja manevrēt ir uzvaras atslēga. Protams, jāizvairās no galējībām. Galu galā skudra nav zvēru karalis!
  Embriju karavadonis pasmīnēja.
  - Visnāvējošākās radības ir baktērijas. Lai gan nē, varbūt pat ne vīrusi! Lai arī primitīvs organisms, bet iedarbīgs! Šeit ienaidnieks savāca milzīgus spēkus gandrīz no visa Visuma, kas nozīmē, ka viņš atklāja pārējos apgabalus.
  Elfs maršals Fego ar purpursarkanām un oranžām bizēm atzīmēja:
  "Dažreiz pietiek ar šķietami nenozīmīgu pārsvaru, lai uzvarētu ierobežotā frontes posmā. Tāda ir dīvaina daudzu kauju, dažādu civilizāciju aksioma!
  Augļa imperators smējās caur skeneriem.
  - Šajā gadījumā jūs redzat sakni.
  Tikmēr Dermostānas armadas mēģināja pārgrupēties kustībā. No aizmugures viņiem tuvojās ļoti ievērojama rezerve. Izmantojot zvanu veidojumu, pacēlās tūkstošiem lielu zvaigžņu kuģu un miljoniem mazāku kuģu. Tā rezultātā parazītu uguns jauda ir ievērojami palielinājusies. Maršala meitene satraukti teica:
  - Lūk, kārtējais trumpis, ko iemeta neģēlīgais pretinieks. Neskatoties uz to, mūsu izlūkošana nebija līdzvērtīga, netika nodrošināta iespēja ieviest tik milzīgu spēku skaitu.
  Imperatora hologramma zēna formā spārdīja zobenu. Lādiņš ietriecās vārtos. Tas uzsprāga gandrīz uzreiz. Pirmkārt, zibspuldze, kas izspiež acis, un pēc tam purpursarkanas sēnītes augšana, iznīcinot visu, kas atrodas kaujas kuģa lielgabala rādiusā. Hologrammas zēns teica:
  - Šeit tā ir fenomenāla bumbu gūšana! Nu lai pretinieki izliekas. Man viņam ir pārsteigums.
  Elfs Fego ar zināmām šaubām aplūkoja kaujas attēlu. Dermostānas armāda izskatījās sāpīgi briesmīga. Īpaši īpaši kaujas kuģi, kuru diametrs sasniedza divsimt piecdesmit kilometrus. Elfs pēkšņi atcerējās savu dzimto planētu... Viņam tur ir idilliska daba, nav pat asinssūcēju kukaiņu. Un lauvas... Nu ne gluži lauvas, bet hibrīdi ar rudzupuķēm. Kopumā tas ir skaists zvērs: rudzupuķu zieda ķermenis un zelta krēpes attīstās vējā. Turklāt rudzupuķes maina toni... Tūlīt atklāta neglītība tiek vērsta gan pret cilvēkiem, gan pret elfiem.
  Blondīne maršals teica:
  "Mēs nezinām, cik daudz rezervju ir ienaidniekam, bet man šķiet, ka ir pienācis laiks pārvietot mūsu slazda pulku.
  Dīgļu imperators atbildēja:
  - Tagad nav īstais laiks rādīt kārtis!
  Maršala meitene mēģināja strīdēties:
  - Ja mūsējie iet bojā, nebūs ar ko cīnīties!
  Un tad tika atrasts komandieris-embris:
  - Karu nevar uzvarēt bez upuriem. Šahā var, bet īstā kaujā nē! Nežēlīgais kara likums - zaudējumi ir kā lietus, kas apūdeņo uzvaras dzinumus, tikai jāraugās, lai zaudējumi nepāraugtu lietusgāzē, kas izskalo atvases! - Tad no dzemdes izsūtītā hologramma pēkšņi kļuva par laipnāku seju. - Bet vai jums nešķiet, ka, lai samazinātu zaudējumus, it īpaši no ultrakaujas kuģu uguns, ļaujiet Lielās Krievijas kosmosa kuģiem iziet pa spirāli.
  Elfs maršals atbalstīja embriju virspavēlnieku:
  - Tieši tā, tieši tāpat. Pagaidām nav zināms, cik spēkus ienaidnieks spēs izmest no pazemes.
  Patiešām, Shitton kosmosa kuģi mēģināja pārvietoties blīvā ganāmpulkā. Tajā pašā laikā viņi nemaz netaupīja munīciju, izmetot miljoniem raķetes, pat nerūpējoties par trāpījuma precizitāti. Likās, ka miljardiem sērkociņu metās pāri vakuumam, lai uzliesmotu ar hiperplazmu, sadedzinātu visu dzīvu un kustīgo un pēc tam izdziestu. Krievu karotāji šauj daudz precīzāk, te dārdēja ienaidnieka lielais drednauts, izkaisīdams lauskas kā konfeti kā petarde. Nāvīga konfeti, kas notrieca vairākas Shitton laivas. Un necilvēciskās civilizācijas iznīcināto fregatu skaits nemaz nav aprēķināms. Tiesa, arī krievu kuģi iet bojā. Šeit bojātais kreiseris izmisumā kā krievu tanks metās uz Kurskas izspiedumu un taranēja ienaidnieka ultrakaujas kuģi. Simtiem tūkstošu dzīvību tika pārtraukta uzreiz, un tā dega, kamēr gigantisku cauruli bija uzspridzinājis gāzes vads.
  Rūķu maršals drūmi piezīmēja:
  - Viņi mūs noliec, bet mēs nepadodamies! - Kvadrātveida komandieris pamanīja (pareizāk sakot, viņa hologrāfisko attēlu, pats rūķis atradās uz cita Gross-dreadnought klases kuģa!). - Būtu nepieciešams veikt vismaz dažus pretuzbrukumus ienaidnieka sakariem un apgādes līnijām.
  Augļa imperators smīnēja caur savām zēniskajām hologrammām.
  - Kā tu domā, kas es esmu - sūcējs!
  Rūķītis maršals nomurmināja un izpleta ķepas:
  "Bet viņi nemaz netaupa munīciju. Tas nozīmē, ka ar tiem pietiek. Vai tā nav, mans kungs?
  Embriju imperators iebilda:
  - Nē, ne šādi! Lielisks komandieris ir vērtīgāks par galvu, tāpēc piesardzības ķivere un viltības maskēšanās viņam nekaitēs! Īsāk sakot, ienaidnieks joprojām ir saldā ilūzijā, ka ar viņu viss ir kārtībā, bet patiesībā mūsu uzvara jau ir tuvu! Negaidīti sitiens ir līdzvērtīgs dūres aizstāšanai ar leģēta tērauda zobenu!
  
  
  VITMANS IR DZĪVS
  Nelielas izmaiņas vēsturē, kas saistītas ar nacistu lielajiem panākumiem ofensīvas laikā Ardēnās. Nacisti pārvietojās ātrāk, spēja šķērsot tiltus un ieņemt noliktavas ar ieročiem, munīciju un degvielu. Panākumu veicināja arī Vitmaņa dalība streikā, kas, atšķirībā no patiesā stāsta, nenomira! Un kas? Īsti varoņi nemirst un ir nemirstīgi! Vitmans turpināja cīnīties un gūt vārtus. Pēc 200. tanka iznīcināšanas viņš kļuva par pirmo un līdz šim vienīgo tankkuģi, kam piešķirts Dzelzs krusta Bruņinieka krusts ar ozola lapām, zobeniem un dimantiem.
  Vitmaņa ģēnijs nedaudz mainīja vēstures gaitu. Un vācieši izrādījās nedaudz veiksmīgāki, ātrāki, efektīvāki. Un viņiem izdevās tas, kas gandrīz notika reālajā vēsturē, bet burtiski ar pāris stundām bija par maz. Un tā noliktavas tika ieņemtas, un vācu armija ieguva graujošu spēku. Tā rezultātā tika ieņemta Brisele, un simtiem tūkstošu britu un amerikāņu karavīru tika saņemti gūstā.
  Staļins nesteidzās uzbrukt, vēloties, lai sabiedrotie Rietumos tiktu saspiesti spēcīgāk.
  Cīņas parādīja, ka "Tiger" -2 ir ļoti efektīvs ierocis gan ar ieročiem, gan frontālajām bruņām. Vācieši, redzot, ka Sarkanā armija austrumos ir pasīva, izvietoja kaujā papildu vienības un sāka gūt panākumus. Fritz ieguva arī jaunākos pašpiedziņas lielgabalus E-25, kuriem bija mazs izmērs un svars, bet spēcīgi ieroči un labas bruņas, un pats galvenais - mobilitāte.
  Rezultātā jaunas uzvaras ... Fritz jau ir Parīzē. Viņi atkal ieņem Francijas galvaspilsētu.
  Un Staļins to grib - lai sabiedrotie tiktu nogalināti, un tad visa Eiropa dosies uz PSRS.
  Viltīgais lapsa Staļins... Bet Čērčils arī nav idiots. Kad Rūzvelts nomira, viņi kopā ar Trūmenu paņēma un noslēdza pamieru ar Trešo Reihu. Vienlaikus izvedot no Francijas sakautā karaspēka paliekas. Un, protams, ar pilnīgu karagūstekņu apmaiņu un pat ar degvielas un krājumu piegādi Trešajam Reiham.
  Atbildot uz to, Vācija atcēla antisemītiskos likumus. Taču ebreji palika nometnēs, taču viņus nesadedzināja, bet tikai piespieda strādāt, savukārt amerikāņi uz nometnēm sūtīja konservus un graudaugus.
  Vācieši atraisīja rokas Francijā un Itālijā. Tagad Staļins ierosināja atsevišķu mieru. Bet Hitlers atteicās. Jūnijā sākās Fritz ofensīva. Sērijā ienāca pirmie E-50 tanki. Bet, kā izrādījās, automašīna nebija pilnībā veiksmīga. Tā svars saglabājās augsts, gandrīz 65 tonnas, ar patiesi zemāku siluetu nekā Tiger-2, taču bruņas bija tāda paša biezuma, nepārprotami nepietiekamas, it īpaši gar sāniem. Nedaudz labāks bija 88 mm lielgabals un 100 EL stobra garums. Viņa izšāva divpadsmit patronas minūtē.
  Braukšanas veiktspēja pievienoja jaudīgāku dzinēju, paātrinot līdz 1200 zirgspēkiem. Kopumā tankam, protams, tika pievienots salīdzinājumā ar "Tiger" -2 un bija nedaudz racionālāks bruņu slīpums, taču tas palika neaizsargāts no sāniem.
  E-100 bija labāk aizsargāts, taču tā lielais svars apgrūtināja transportēšanu un apkarošanu. Pašpiedziņas lielgabali E-25 izrādījās visveiksmīgākie ar ļoti zemu 120 mm frontālo bruņu siluetu ar lielu slīpumu un 82 borta bruņām un pistoli Tiger-2. bija labākie Vērmahta un Otrā pasaules kara pašpiedziņas lielgabali. Tas paātrinājās līdz septiņdesmit kilometriem stundā - 700 zirgspēku dzinējs, un pat IS-2 čaulas rikošeta pierē.
  Vācieši veica galveno triecienu no Ungārijas, mēģinot glābt joprojām ielenkto Budapeštu. Cīņa bija ārkārtīgi sīva.
  Ofensīva sākās 22. jūnijā, un Sarkanās armijas aizsardzība bija ļoti spēcīga. Vāciešiem joprojām ir maz E sērijas tanku, tikai E-25 pašpiedziņas lielgabali ir diezgan lielā skaitā - tas ir diezgan vienkārši izgatavojams un lēts. Šeit tajā guļ divas meitenes bikini. Automašīna atrodas nepilnu pusotru metru zemāk un pateicoties tam ir tik labi aizsargāta un bruņota ar salīdzinoši nelielu svaru.
  Divas meitenes Šarlote un Gerda, guļus, šāva uz padomju ieročiem. Viņu priekšā kustējās un mīnu laukus attīrīja sadrupušas automašīnas, ar radio vadāmu palīdzību.
  Sarkanā Šarlote izšāva no lielgabala. Viņa satrieca padomju ieroci un kratīja krūtis, ko tik tikko sedza plāna auduma sloksne. Un viņa iesaucās:
  - Trakums uguns hiperplazma!
  Un tad arī Gerda viņai iepļaukās, izmantojot kailos kāju pirkstus. Un čīkst:
  - Es esmu ļoti forša meitene un neesmu slikta ...
  Pašpiedziņas lielgabals pārvietojas pats. Un ik pa laikam apstājas. Viņas frontālās bruņas ir ļoti slīpas, un tas nodrošina labu aizsardzību. Padomju ieročos šāviņi ir jutīgi pret rikošetiem. Un nekas nedraud tādam pašpiedziņas lielgabalam pierē. Šeit viņi joprojām var izlauzties cauri dēlim. Bet meitenes nesteidzas. Efektīvs pašpiedziņas lielgabals pārspēj SU-100 bruņu caurduršanas ziņā, kā arī ir labāk aizsargāts, mobilāks un tajā pašā laikā vieglāks.
  Un Sarkanajai armijai ir maz žāvētāju. Būtībā T-34-85 tanks, kas nav pietiekami spēcīgs ar ieroci, un bruņas ir diezgan vājas. Un vācu pašpiedziņas lielgabals E-25, starp citu, ir vieglāks, daudz spēcīgāks bruņās un ieročos.
  Meitenes cīnās... Ļoti skaista un jauna. Un viņu pašpiedziņas ieroči bombardē un met ...
  Galu galā Fritz izdevās izlauzties uz Budapeštu. Padomju vienības ielenca pārliecinošu uzvaru. Daudzi tika saņemti gūstā un nogalināti.
  Tiesa, nacistu zaudējumi ir jūtami. Un ne tik daudz spēka. Nu, ja iekārtas vēl tiek ražotas, tad cilvēkresursu nepietiek.
  Un armija aicina bērnus un sievietes. Vai arī ārzemnieki, bet tie nav pietiekami uzticami.
  Tomēr cīņas turpinās... Sarkanā armija ļoti spītīgi pretojas, ir daudz aizsardzības līniju. Vācieši virzās uz priekšu vēl simts kilometrus un apstājas. Nepietiek spēka. Un pati Sarkanā armija dodas uzbrukumā. Bet viņš arī nav pārāk veiksmīgs un nedaudz atgrūž vāciešus.
  Kamēr pienāks ziema... Frontes līnija stabilizējas. Sarkanā armija 1946. gada janvārī turpinās virzīties uz priekšu Austrumprūsijā un Polijā, bet nedaudz virzās uz priekšu.
  Vācieši ziemā laivu nešūpo. Cīņas ir asiņainas. Bet frontes līnija ir neaktīva ...
  Un nāk periods, kas raksturīgs Pirmajam pasaules karam. Priekšējā līnija kļūst neaktīva. Vācieši un ārzemju divīzijas virzās uz priekšu vasarā, bet Sarkanā armija ziemā. Un neviens nevar sasniegt ievērojamus panākumus.
  Karš turpinās gadu pēc gada. Reaktīvo lidmašīnu attīstībā vācieši nedaudz apsteidz PSRS. PSRS tikai 1949. gadā MIG-15 parādījās masveida ražošanā. Bet, no otras puses, vāciešiem līdz tam laikam bija ME-462 un XE-362. Un pats galvenais, diskotēkas, kuras nevar notriekt no jaudīgas lamināras strūklas ar kājnieku ieročiem.
  Tankos vācu "E" sērija... Turpretī parādījās T-54 un IS-7. Bet pēc tam vācieši izvietoja AG sēriju - perfektāku piramīdas formu.
  Bet nevienam nebija priekšrocību. Priekšējā līnija stāv uz vietas.
  Līdz Staļina nāvei 1953. gada martā...
  Un tad, izmantojot zināmu apjukumu partijas vadībā un cīņu par varu, vācieši varēja gūt panākumus. Bet pēc tam pēc Berijas aresta un nāvessoda izpildes, lielā stratēģa Vasiļevska iecelšana par augstāko virspavēlnieku un Valsts aizsardzības komitejas vadītāja Maļenkova nostiprināšana. Frontes līnija ir nostabilizējusies Eiropas robežās.
  Vācieši, kamēr PSRS bija cīņas par varu, spēja sasniegt Nemanu un atgūt Balkānus, Rumāniju, Bulgāriju, Slovākiju, Grieķiju, Albāniju un atguva pilnīgu kontroli pār Eiropu.
  Bet frontes līnija atkal stabilizējās jau pie PSRS robežām 1941. gadā ...
  Un tad 1955. gada decembris ... Sarkanā armija ziemā, saskaņā ar tradīciju, atkal virzās uz priekšu. Cik gadus karš turpinās? Šausmas četrpadsmit ar pusi! Un beigas nav redzamas!
  Kamēr Hitlers ir dzīvs, karš nebeigsies. Maļenkovs sliecas uz mieru bijušajās robežās līdz 1941. gada 22. jūnijam. Bet Hitlers ir spītīgs un grib uzvarēt par katru cenu!
  Sarkanā armija virzās uz priekšu. Jaunākais tanks IS-12 dodas kaujā. Mašīna ar pistoli 203 - milimetru kalibrā. Liels, ar desmit ložmetējiem. Un sešas meitenes - apkalpes locekļi. Viņi izmēģina pašu pirmo tanka modeli. Vai tas ir pārāk liels un smags. Vai automašīna ir efektīva? Meitenes, neskatoties uz Ziemassvētkiem 25. decembrī un salnām, vienā bikini. Tiesa, tvertnē ir jaunākais gāzes turbīnas dzinējs, un tajā ir silti. Turklāt pašas sešas meitenes nav vienkāršas.
  Viņi cīnās kopš četrdesmit pirmā gada. Un kādreiz bija gandrīz kails jebkuros laikapstākļos. Patiesībā, visu laiku esot bikini, tu jau beidz salst. Un āda kļūst elastīga un stipra.
  Meitenes ar kailām kājām brauc ar slepkavošanas mašīnu. Viņi ir patiešām jauki un skaisti.
  Alenka šeit ir galvenais un apkalpes komandieris. Ko tikai meitene nav redzējusi četrpadsmit ar pusi kara gados. Kur viņa nav bijusi. Tā pagāja fronte no Brestas līdz Staļingradai, no Staļingradas līdz Vislai, un tagad tās virzās uz priekšu Bjalistokas apgabalā. Pati Bjalistoka joprojām ir vāciešu rokās. Priekšējā līnija veidojās stabila. Un pieklājīgi izraka tranšejas.
  Tātad patiesībā karš ir bezgalīgs... Un var turpināties vairāk nekā viens gads. Un ko tas spītīgais Hitlers vēlas?
  Šeit arī ASV un Lielbritānija nevēlas mieru starp PSRS un Trešo Reihu. Viņi vēlas, lai abas viena otras puses pilnībā iznīcinātu.
  Meitenes uz IS-12 virzās uz priekšu. Tanka priekšējās bruņas ir 450 mm leņķī. Lādiņi atlec. Un meitenes šauj pretī.
  Bet līdz šim PSRS ir tikai viens šāds tanks. IS-10 jau ir sērijā, bet sver piecdesmit tonnas. IS-7 joprojām tiek ražots kā T-54. T-55 parādījās arī starp sērijveidā ražotajiem, taču pagaidām tas tikai ienāk sērijā. Vāciešiem ir piramīdveida tanki. Arī ļoti spēcīga un perfekta. Un augstspiediena pistoles ar īsu stobru.
  Tātad cīņa būs visnopietnākā. Nataša un Anyuta šauj no spēcīga kuģa lielgabala un čīkst:
  - Virs Berlīnes būs mūsu karogs!
  Un atklāja savus baltos, pērļu zobus. Un neaptur meitenes ar mīnām.
  Divi šāviņi ietriecās frontālās bruņās... Viņi rikošetē. Nē, IS-12 ir nopietna automašīna, un to nav tik viegli uzņemt.
  Bet IS-7, kas pārvietojas pa labi no meitenēm, šķiet, saņēma no augstspiediena lielgabala, trāpīja un apstājās. Sabojāja skaistuli.
  Alenka, spēlējoties ar vēdera muskuļiem, dzied:
  - Mūsu pasaulē ir iespējams viss neiespējamais, Ņūtons atklāja, ka divreiz divi veido četri!
  Cīņas joprojām turpinās nemitīgi. Padomju lielgabals trāpa vāciešiem. Lielais Marusya ievieto gliemežvākus. Tāda ir meiteņu dzīve un liktenis. Un viņi dzied:
  Neviens mūs neapturēs, neviens mūs neuzvarēs! Krievu vilki sagrauj ienaidnieku, krievu vilki sveic varoņus!
  Augustīns, rakstot no ložmetējiem, saka:
  - Svētais karš! Būs mūsu uzvara! Krievijas karogs uz priekšu, slava kritušajiem varoņiem!
  Un atkal dārd nāvējošs lielgabals, un atskan:
  Neviens mūs neapturēs, neviens mūs neuzvarēs! Krievu vilki sagrauj ienaidnieku, tu zini, ka viņiem ir forša roka!
  Marija, šī meitene ar zeltainiem matiem virza tanku un čīkst:
  - Sagrausim fašistus!
  Vāciešiem klājas grūti, debesīs arī kaujas rit pilnā sparā. Bet līdz šim MIG-15 ātrumā un bruņojumā ir zemāks par vācu zīmoliem. Cīņa dzejniekam ir nevienlīdzīga.
  Hafman, šis ievērojamais dūža pilots kara gados izveidoja labu karjeru. Vairāk kā pārsteidzošs un fantastisks. Pēc trīssimt lidmašīnu sasniegšanas viņš saņēma Dzelzs krusta Bruņinieka krustu ar sudraba ozola lapu zobeniem un dimantiem. Sasniedzot četrsimt notriekto lidmašīnu, viņš saņēma Dzelzs krusta Bruņinieka krustu ar zelta ozola lapām, zobeniem un dimantiem. Par piecsimt lidmašīnām viņš saņēma Vācu ērgļa ordeni ar dimantiem, bet pēc tūkstoša - Dzelzs krusta bruņinieka krustu ar platīna ozola lapām, zobeniem un dimantiem. Un sasniedzis divus tūkstošus lidmašīnu, viņš saņēma Bruņinieka krusta Lielo krustu.
  Unikālais pilots spēja gūt daudzas gaisa uzvaras. Un kamēr viņš vēl bija dzīvs. Hafmens nesen tika paaugstināts par ģenerāļa pakāpi. Bet viņš joprojām lidoja kā parasts pilots.
  Kā saka, tas nedeg ugunī un negrimst ūdenī. Daudzo kara gadu laikā Hafmens ir ieguvis mednieka instinktu. Viņš kļuva par superleģendāru pilotu un ļoti populāru. Bet viņam bija spēcīgs konkurents - Agave, kas arī pārsniedza divu tūkstošu notriekto automašīnu skaitli. Un panāca Hafmenu. Bet viņa joprojām ir ļoti jauna un vēl nav zaudējusi nevienu cīnītāju.
  Meitene ar kailām, noslīpētām kājām spieda pedāļus, izšāva pneimatisko ieroču sēriju. Un šeit ir četri notriekti padomju MIG-15 transportlīdzekļi.
  Agave ķiķina un saka:
  Zināmā mērā mēs visi esam kuces! Bet man ir tērauda nervi!
  Un atkal meitene pagriežas. Tas vienā sērijā notriec septiņas padomju lidmašīnas - sešas MiG un vienu TU-4, un čīkst:
  - Vispār ja ne super, tad hiper!
  Agave, protams, ir kuce. Pilots no Lucifera. Ļoti skaista medus blondīne.
  Šeit viņš veic vēl vienu sēriju un notriec astoņas padomju MIG-15 lidmašīnas uzreiz un čīkst:
  - Esmu radošākā un reaktīvākā!
  Meitene tiešām nav stulba. Viss ir iespējams, un viss ir spējīgs. Nesauc viņu par privāto.
  Un kājas ir tik iedegušas, tik graciozas ...
  Bet Mirabela cīnās pret viņu ... Ilgu laiku Kožedubs bija labākais padomju dūzis. Viņš savāca sešas PSRS varoņa zelta zvaigznes, notriecot simts sešdesmit septiņas lidmašīnas. Bet tad viņš nomira. Tad neviens nevarēja pārspēt viņa rekordu. Un tikai nesen Mirabela pārspēja Kožedubu. Un notriekusi vairāk nekā simt astoņdesmit lidmašīnas, viņa kļuva par septiņkārtēju PSRS varoni.
  Šī ir terminatora meitene! Piemēram, viņa apturēs lēcienu zirgu un ieies degošā būdā.
  Un vēl stingrāk.
  Mirabelai bija grūts liktenis. Es nokļuvu bērnu darba kolonijā. Basām kājām un pelēkā halātā viņa skaldīja malku un zāģēja stumbrus. Viņa bija tik spēcīga un veselīga. Smagos salnos viņa gāja basām kājām un cietuma pidžamā. Un vismaz vienu reizi nošķaudītu.
  Protams, šāda parādība tika atzīmēta arī frontēs. Ilgu laiku Mirabela cīnījās kājniekos un pēc tam kļuva par pilotu. Pirmās ugunskristības Mirabela saņēma kaujā pie Maskavas, kur viņa devās uzreiz pēc kolonijas. Un tur viņš parādīja sevi foršu.
  Viņa cīnījās basām kājām un gandrīz kaila skarbajā aukstumā, kas burtiski paralizēja Vērmahtu. Tik sasodīta un neuzvarama meitene bija. Un viņai tas masveidā izdevās.
  Mirabela ticēja drīzajai PSRS uzvarai. Bet laiks iet. Upuru ir arvien vairāk, bet uzvara nenāk. Un tas kļūst patiešām šausmīgi.
  Mirabela sapņo par uzvarām un sasniegumiem. Viņai ir septiņas PSRS zvaigznes - tas ir vairāk nekā jebkuram citam! Un sasodīts, viņa ir pelnījusi savas balvas! Un nesīs ieroču krustu un tālāk. Pat ja Staļins nomira, viņa lieta turpinās!
  Meitene nāk iekšā un sastingst... Viņa nogāž vācu XE-362 un čīkst:
  - Akrobātika! Un sasodīti jauna komanda!
  Patiešām, viņa ir lieliska meitene. Īsta kobra arī spēj uz daudz ko.
  Mirabela ir jauna zvaigzne....
  Cīņas turpinās vairākas dienas, līdz nāk jaunais gads... Padomju IS-12 guvis bojājumus veltņiem un kāpurķēdēm - tiek remontēts. Jā, tik nežēlīgs un nežēlīgs karš. Un cik ilgi tas turpināsies?
  Un tas viss pateicoties tam, ka Vitmans izdzīvoja kaujās Rietumos.
  Pats Vitmans kādu laiku cīnījās tanku apkalpē. Nogādājis rēķinu trīssimt transportlīdzekļu, neskaitot ieročus, mīnmetējus, kravas automašīnas, motociklus un citas lietas, viņam tika piešķirts Dzelzs krusta Bruņinieka krusts ar zelta ozola lapām, zobeniem un dimantiem, kā arī tika paaugstināts par ģenerāli.
  Pēc tam viņš vairs necīnījās. Bet, no otras puses, viņš komandēja sesto, SS tanku armiju.
  Kurts Knipsels kļuva par Vērmahta rezultatīvāko tanku dūzi. Bet tikai pēc tam, kad pieci simti iznīcināto tanku saņēma Dzelzs krusta Bruņinieka krustu.
  Kaut kā atņemtas izrādījās balvas. Tiesa, sasniedzis tūkstoš tanku, viņš beidzot saņēma: Dzelzs krusta bruņinieka krustu ar sudraba ozola lapām, zobeniem un dimantiem.
  Kurts Knipsels ir ļoti efektīva cīņas mašīna. Cīnījās uz dažādiem tankiem. Viņš bija gan šāvējs, gan komandieris. Ilgu laiku viņš bija priekšā visiem bez konkurences.
  Bet šeit ir skaistule Gerda, viņa jau spēja viņu panākt. Meitenes labi cīnījās. Bet tad viņiem bija pārtraukums. Visas četras skaistules palika stāvoklī un dzemdēja pāris: dēlu un meitu. Taču pēc pārtraukuma viņi ātri panāca.
  Un tagad Gerda apieta Knīselu.
  Kā viņi var no tā izvairīties? Viņi cīnās basām kājām un bikini. Meitenes paņēma vēl vienu pārtraukumu, atkal dzemdējušas bērnus. Un tagad viņi tuvojās divu tūkstošu iznīcināto tanku skaitam. Un viņi varēja paļauties uz vēl nebijušu atlīdzību: Dzelzs krusta Bruņinieka krusta zvaigzni ar sudraba ozola lapām, zobeniem un dimantiem.
  Šeit ir meitenes!
  Gerda šauj uz padomju auto. Norauj torni un čīkst:
  - Es esmu sasodīts!
  Un atkal šauj. Iekļūst T-54. Un čīkst:
  - Dzimtene Vācija!
  Meitene pati raustās. Un viņa ir ļoti aktīva... Jā, viņai ir tāda stratēģiskā sērija. Ir jau 1956. gads... Karš turpinās un turpinās... Negribas apstāties. Sarkanā armija cenšas virzīties uz priekšu dažādās vietās. Bet diezgan uzmanīgi, jo cilvēkresursu ir palicis maz.
  Un Krievija asiņo.
  Sarkanā armija cenšas virzīties uz Rumāniju. Un tad spēcīga artilērijas sagatavošana, šaušana un nogalināšana.
  Bet ienaidnieks gaida. Vāciešiem ir vismasīvākā tanka AG-50. Aizsardzībā tas pārspēj T-54, it īpaši sānos un, iespējams, pistoles bruņu caurduršanas ziņā, taču tas ir smagāks. Tiesa, vācietim apgriezieni gāzturbīnas dzinēja dēļ ir lielāki.
  Vācu tanks šauj un gūst punktus.
  Mārgaretas ekipāža cīnās. Forši cīnās. Vācu meitenes notriek padomju tanku. Un viņi čīkst no baudas.
  Jā, un nekādi nevar...
  Debesīs griežas diska lidmašīna, kuru kontrolē Albīna un Alvīne. Divas blondas meitenes notriec padomju mašīnas. Un viņi to dara meistarīgi. Pilnīgi neievainojama disku plakne auni Migi un Tu. Kautuves mašīna. Un karotāji sevi spiež ar plikiem kāju pirkstiem. Un nedodiet iespēju Sarkanajai armijai debesīs.
  Diskete ir kaut kas tāds, ko PSRS zinātnieki nevar nokopēt. Tas ir kaut kas, kam nav atrasts pretlīdzeklis. Un vācieši gaisā jūtas ļoti pārliecināti. Un viņi cīnās ar sevi kā burvji ar burvju nūjiņu.
  Albīna, vēršot savu disketi pret ienaidnieku, čīkstēja:
  - Tagad, ja ir Dievs, tad viņš ir vācietis!
  Alvīna, sagraujot ienaidnieku, apstiprināja:
  - Noteikti vāciete!
  Un meitene smējās ... Viņai kopumā arī bija apnicis bezgalīgais karš. Nu vācieši un krievi viens otru nogalina. Precīzāk, Sarkanā armija un Vērmahts. Un frontes līnija joprojām ir nekustīga... Un tam nav redzams gals.
  Karš... Tā jau ir realitāte. Pēc kara uzliesmojuma dzimušie karotāji jau cīnās debesīs un virs zemes.
  Piemēram, Hanss Feuers. Jaunākais Dzelzs krusta I šķiras ordeņa saņēmējs. Un tad viņš kļuva par jaunāko apbalvoto par padomju ģenerāļa sagūstīšanu ar Dzelzs krusta Bruņinieka krusta ordeni.
  Jā, tas patiesībā ir diezgan forši.
  Hanss Feuers ir izmisīgs cīnītājs. Puika cīnās kā milzis, un ir auksti, ziemā šortos vienatnē.
  Tas ir patiešām forši!
  Hans kļuva slavens gadsimtiem ilgi!
  Un vispār te notiek tāds neticams un saspringts karš... Jebkurš AI izgaist.
  Un Rumānijā Sarkanā armija nevar iekļūt vācu aizsardzībā. Abas puses cieta zaudējumus. Tuvojas janvāris... Un ar katru dienu arvien vairāk nogalināto un ievainoto.
  Ārprātam nav ne sākuma, ne beigu.
  Agave atkal ir debesīs un notriec padomju automašīnas. Viņa ir medniece un plēsoņa. Triec ienaidnieku.
  Mašīnas, kuras viņa notrieca, krīt. Un tad meitene šauj uz sauszemes spēkiem. Izsit IS-7. Un viņš vēlas:
  - Es esmu labākais! Es esmu meitene, kas nogalina ienaidniekus!
  Un atkal tas tiek pārnests uz gaisa mērķiem. Šis ir tanku iznīcinātājs un visas mašīnas, kas lido un šauj.
  Nu tā vārās uz frontēm. Un zinātnieki mēģina izveidot kaut ko nāvējošu aizmugurē. Lai gan tas neizdodas labi.
  Bet šeit ir neliela tvertne AG-5. Mašīna, kas sver septiņas tonnas. Kaujas testu nokārtošana. Un grauž un grauž ienaidnieku.
  Un ir pienācis laiks dziedāt - neviens mūs neapturēs, un neviens neuzvarēs!
  AG-5 steidzas pie sevis un šauj kustībā. Un neapturiet šādu tanku. Un čaumalas rikošē.
  Un mašīnā sēž desmitgadīgs zēns Frīdrihs un čīkst:
  - Un es būšu īsts super cīnītājs!
  Un atkal, kā viņš šāva... Un viņš trāpa pašā torņa centrā. Un viņa letālais spēks, lai arī maza kalibra, ir kolosāls.
  Un debesīs Helga cīnās. Baskāja meitene bikini sastāda rēķinus. Un priecājas par saviem fantastiskajiem panākumiem.
  Un Agave velk pa priekšu ... Un arī cīnās.
  Ir jau 1956. gada februāris... Sarkanā armija nekur nav spējusi gūt panākumus. Bet vācieši arī nevar virzīties uz priekšu. Milzīgi pazemes tanki dodas kaujā. Bet tie ir tīri taktiski.
  Meitenes aizslaucīja pazemē, nogalināja padomju ieroču bateriju un atgriezās atpakaļ.
  Tajā pašā laikā viņi sagūstīja pāris pionieru. Meitenes, kuras noķēra zēnus, tika izģērbtas un spīdzinātas. Viņi sita pionierus ar stiepli, pēc tam apgrauzdēja savus kailos papēžus ar uguni. Tad viņi sāka lauzt kāju pirkstus ar karstām knaiblēm. Puiši gaudoja no neciešamām sāpēm. Beigās meitenes ar karstu dzelzi izdedzināja zvaigznes uz krūtīm un ar zābakiem sasmalcināja vīriešu pilnības. Pēdējie pionieri beidza darbu, un viņi bija saliekti no sāpīga šoka.
  Meitenes, īsi sakot, rādīja ekstraklasi. Bet atkal vācieši neko nozīmīgu nepanāca.
  Jaudīgi pašpiedziņas lielgabali: "Sturmmaus", šāva uz padomju pozīcijām. Bija daudz iznīcināšanas un iznīcināšanas. Bet padomju uzbrukuma lidmašīna izsita vienu no transportlīdzekļiem, un Fritz atgriezās.
  Nacisti ar disketēm mēģināja sasmalcināt padomju baterijas. Pret viņiem tika izmantoti eži un sprāgstvielas. Notika totāla sitienu apmaiņa.
  Šeit atkal Albīna un Alvīne uz lidojošā šķīvīša. Viņi norāda ar atkailinātu kāju pirkstu palīdzību, spiežot kursorsviras pogas un dara to ārkārtīgi veikli.
  Meitenes, protams, demonstrē visaugstāko aerobātiku. Šeit viņi izvilka savu disketi, un ducis padomju lidojošo mašīnu tika notriektas.
  Albīna čīkst:
  - Saniknota celtniecības komanda! Būs zvaigžņu krišana!
  Un atkal apgriež savu mašīnu. Un meitenes sagrauj Sarkano armiju. Turklāt galvenais...
  Alvīna arī notriec duci padomju lidmašīnu un čīkst:
  - Trakas meitenes, un nepavisam ne jaunavas!
  Pareizi par pēdējo. Viņu pāris devās pastaigā ar vīriešiem. Un kas vienkārši necēlās. Meitenes mīlēja vīriešus - viņām tas ir jauki! Un it īpaši, ja strādājat ar mēli.
  Augstākā ranga meitene ... Šeit viņi spīdzināja pionieri ... Pirmkārt, viņi viņu izģērba un ielēja viņam kaklā pāris spaiņus ūdens. Tad pie uzpampušajam vēderam pienesa karstu gludekli. Un kā viņi dega! Pionieris kliedza no mežonīgām sāpēm ... Tas smaržoja pēc deguma.
  Alvīne viņam iesita pa sānu ar karstu stiepli. Un kā gribas smieties... Tas ir ļoti smieklīgi.
  Tad viņa dziedāja:
  - Man ir apnicis mocīt aizmuguri - es gribu ķircināt savu laimi!
  Un kā viņš smejas! Un atklāja pērļu zobus! Meitenei patīk nogalināt, tā ir meitene!
  Un meitenes kājas visas ir kailas un graciozas. Viņai patīk basām kājām staigāt pa oglēm. Un dzīt sagūstītos pionierus. Viņi tik ļoti čīkst, kad viņu papēži ir cepti. Pat Alvīne ir ļoti smieklīga. Un Albīna arī ir meitene, atklāti sakot - super! Kā pārvietot ienaidnieku ar elkoni pie zoda. Un čīkstēt:
  - Es esmu augstākās klases meitene!
  Un atklāja pērļu zobus. Kas dzirkstī it kā sists. Karotājs ir pārsteidzošs! Tas var būt kaut kas tāds, ko nevar pateikt ne pasakā, ne aprakstīt ar pildspalvu!
  Abas sievietes karotājas padomju Migis notriec debesīs. Skaistules ir aktīvas. Tajos nav ne mazāko šaubu. Un tik mežonīgs un trakulīgs skaistums.
  Sievietes karotājas kontrolē kursorsviru ar kailiem pirkstiem un uzbrūk krievu automašīnām. Sasmalcinot, viņi sagraus cīnītājus kā nūju uz kristāla. Meitenes ir nežēlīgas un nežēlīgas. Viņiem piemīt dusmu spēks un kaisles liesma. Un pārliecība uzvarēt. Pat ja karš turpinās jau piecpadsmit gadus. Bet viņš nevēlas beigties. Albīna un Alvīne ir savas popularitātes virsotnē. Un viņi nevēlas atkāpties vai apstāties uz brīdi. Un viņi pāriet pie sevis un taranē ienaidnieku.
  Albīna, gāžot padomju lidmašīnas, čīkst:
  - Man ir apnicis meitenes raudāšana, es labāk noslīcinu bastiņas kurpes!
  Un kā viņš smīn, un mirdz ar pērļu zobiem. Un tagad viņa vēlas vīrieti. Viņai patīk izvarot vīriešus. Tas viņai ir ļoti patīkami. Te viņš ņems un izvaros.
  Albīna rēc:
  Seksa meitene ir sekss
  Par lielu dziedāšanas progresu!
  Un karotājs izplūdīs smieklos... Un atkal nogalināsim visus savus ienaidniekus. Viņai ir daudz enerģijas. Un pilns muskuļu spēks.
  Un Alvīna kā rēkt:
  - Sasitīsim ienaidnieku līdz pilskalniem!
  Un karotājs sāks aktīvi smieties! Un viņa iedomājās, kā viņas puiši ķepas. Bet tas ir maigi izsakoties jauki.
  Marts ir tepat aiz stūra... Saule spīd arvien vairāk. Pirmajā pavasara dienā krievu puikas basām kājām skrien pa izkusušo sniegu. Viņi smejas pie sevis, atkailina seju un rāda vāciešiem vīģes.
  Pionieri ar sarkanām saitēm, ar īsiem matu griezumiem, daži pat līdz nullei. Viņi skrien lecot. Viņu basām kājām gandrīz nekad nav auksti. Ļoti rupjš. Meitenes arī skrien, arī bez apaviem. No rozā saulē mirdz apaļie papēži. Brīnišķīgas padomju meitenes. Slaids, atlētisks, pieradis darīt sīkas lietas.
  Un visi smejas un smejas pie zobiem... Pirmā pavasara diena ir patiess prieks un slāpes pēc gaismas un radīšanas!
  Un debesīs gaisa kauja. Mirabela, šis ir padomju pilots numur viens, kurš notriec citu vācu lidmašīnu. Un kā vienmēr vienā bikini meitenē. Mūžīgi jauns un nekad neizgaist. Tāds ir viņas dvēseles spēks.
  Mirabelai tomēr patīk arī, ja viņai pieskaras vīrieši. Viņai šis ļoti patīk. Tāpēc viņa ir pilote... Kad meitenes kailo, muskuļoto ķermeni saburza vīrieša rokas - tas ir īsts baudījums. Un lieliska jautrība!
  Mirabela notriec citu nacistu automašīnu un šņāc:
  - Es esmu bruņu kuce!
  Meitene pat sit pa vadības paneli ar plikajiem, apaļajiem papēžiem. Viņa ir krāšņa. Un neatkārtojami.
  Mirabella ir savīti. Un Agave lido viņai pretī. Šeit, visbeidzot, satikās divas produktīvākās sievietes - karotājas-pilotes. Viņi šauj viens uz otru no aizmugures. Viņi cenšas to iegūt no attāluma. Bet tas nedarbojas pārāk labi. Abas skaistules izlido no ugunslīnijas. Un viņi agresīvi izcēla zobus. Nu sievietes ir kuces. Viņi cieši skatās viens otram acīs. Precīzāk, galva pret galvu un šauj vēlreiz. Vācu ME-562 joprojām ir labāk bruņots nekā MIG-15, un padomju transportlīdzeklis tika notriekts ...
  Taču Mirabelai izdodas katapultēties, pirmo reizi savā lidotāja karjerā zaudējot lidmašīnu. Visnepatīkamākais ir tas, ka viņa nokļuva ienaidnieka teritorijā. Un tas ir slikti. Jā, tādi ir unikālie likteņa līkloči. Un 1956. gada 1. martā pasaule mainās, bet fīrera valdīšana kibernētiskajā spēlē paliek.
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"