Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Putin Iras Al Hitler

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Okazis, ke post lia morto en aŭgusto 2023, rusa prezidento Vladimir Putin translokiĝis en la korpon de Hitler. Krome, estas tiel mojose, ke la Granda Patriota Milito estas en plena svingo en la kalendaro la 1-an de novembro 1941. Kaj vi ne povas ripari ĝin. Kion fari se kaj Stalin kaj Churchill ne volas aŭdi pri paco? Tiam Vladimir Putin decidas bone puni ilin ĉiujn!

  PUTIN IRAS AL HITLER
  KONOTACIO
  Okazis, ke post lia morto en aŭgusto 2023, rusa prezidento Vladimir Putin translokiĝis en la korpon de Hitler. Krome, estas tiel mojose, ke la Granda Patriota Milito estas en plena svingo en la kalendaro la 1-an de novembro 1941. Kaj vi ne povas ripari ĝin. Kion fari se kaj Stalin kaj Churchill ne volas aŭdi pri paco? Tiam Vladimir Putin decidas bone puni ilin ĉiujn!
  . PROLOGO.
  La longedaŭra milito kun Ukrainio ne estis tre interesa por la rusa prezidento. Nu, kio estas Ukrainio por Rusio? Oni supozis, ke ili duŝos ŝin per ĉapeloj kaj prenos Kievon por tri tagoj. Sed ĝi ne funkciis. Ĉi tiu estas la dua jaro de la milito. Kaj la prezidantaj elektoj en Rusio estas laŭvorte sur la nazo. Kaj Vladimir Putin havis problemojn pri sia sano. Oni povas vidi la malbenojn de milionoj da homoj preskaŭ tra la tuta mondo tuŝitaj. Homa sango ne estas akvo. Kaj kiom da sango jam verŝis Vladimir Putin? Eble nur Stalino estis pli sanga en la historio de Rusio. La ukrainoj faras sukcesan ofensivon, kaj rekaptis la plej multajn el la aneksitaj teritorioj de la rusa armeo kaj diversaj privataj formacioj. Krome, la talibano atakis Taĝikio kaj la rusa bazo tie en majo 2023. Kaj ili malfermis duan fronton, aldonante kapdoloron al la Prezidanto de Rusio. Kiel ĝi rezultis, la taĝikoj montris malaltan laboretosomon, kaj ilia armeo parte fuĝis, kaj parte estis kaptita. Kaj Rusio devis batali kun ili. Do la rusa armea bazo estis ĉirkaŭita de la talibano, kaj granda nombro da soldatoj estis mortigitaj, kaj kelkaj estis kaptitaj.
  Kaj ili devis respondi. Kaj denove anoncu mobilizadon por ŝtopi la breĉojn jam en la sudo.
  Kaj kiam Vladimir Putin mortis la 5-an de aŭgusto 2023, multaj rusoj jam malamis lin, por ne paroli pri okcidentaj landoj. Kaj la Prezidanto de Rusio mortis en agonio, kaj sen honoro. Lia akompanantaro eĉ ne iĝis aparte malĝoja. Sed tamen ili decidis entombigi grandioze. Kaj donu honorojn.
  Kvankam, kompreneble, multaj diris, ke se Putin estus mortinta antaŭ la atako kontraŭ Ukrainio, li enirus en la historion kiel unu el la plej bonaj rusaj regantoj.
  Kaj do eble ĉi tio estas ĝuste la kazo, kiam homo bedaŭras, ke Dio ne sendis al li morton pli frue.
  Ĉiukaze, en aŭgusto 2023, Vladimir Putin mortis, kaj lia sorto estis decidota de la tribunalo.
  Kaj ĉiela juĝo! Sed la kaprica Diino-demiurgo Emmanuel prenis kaj ŝtelis la animon de Vladimir Putin el Infero, kaj prenis lin al ŝia universo.
  Tie ŝi prenis kaj ensorbigis la rusan diktatoron en la korpon de Adolf Hitler. La plej granda krimulo de ĉiuj tempoj kaj popoloj.
  Kaj en la momento, kiam la germanaj trupoj estas proksime de Moskvo. Jes, ŝi elpensis tian punon por prezidanto Kain. Aŭ eble eĉ rekompenco, ĉar vi moviĝas de la korpo de iu kiu estas preskaŭ dudek jarojn pli juna ol vi en tiu tempo, kaj sur la spino mem de sukceso kaj gloro.
  Kaj nun Vladimir Putin ricevis novan korpon, novajn ŝancojn, en mondo kiel du gutoj da akvo rememoriganta la Teron de la dudeka jarcento. Kaj la plej interesa afero estas kio okazos. La potenco de murdisto-prezidanto super la mondo, aŭ hontinda memmortigo? Aŭ eble ambaŭ, aŭ io intere!?
  . ĈAPITRO #1
  Vladimir Putin malklare memoris sian mallongan restadon en Infero. Li ankoraŭ ne estis juĝita. La animo estis en iu tre granda, hela ĉambro. Kaj vi estas tute senpeza, kaj vi pendas en la aero, kiel ofte okazas en sonĝo, precipe en infanaĝo.
  Neniu torturo, neniu infera fajro. Sed tio estis tre mallonga periodo de ekzisto kiel pura spirito, sen korpo. Kaj vi nur flirtas kiel en sonĝo, kaj vi sentas vin bone kaj malpeza, kaj vi ne tre bone memoras, kio estas ĉirkaŭe.
  Kaj poste post la juĝo, vi estos asignita al aŭ Paradizo, aŭ Infero, aŭ Purgatorio por plej multaj homoj.
  Sed nun Vladimir Putin sentis sin en nova korpo. Ne juna korpo, sed ankaŭ ne maljuna.
  Kaj la eksprezidanto de Rusio jam scias, ke li nun estas Hitler en la karno.
  Danke al vegetara dieto kaj la foresto de malbonaj kutimoj, la Führer, kvindekjara, estas en sufiĉe deca formo. Lia psiko ankoraŭ ne estas troŝarĝita per serio da hontigaj malvenkoj. Do vi sentas vin tute tolereble pli bone ol en la loko de la Prezidanto de Rusio. Kiu ne vivis sufiĉe longe por aĝi sepdek unu jarojn.
  Tamen, la regantoj de Rusio, kiuj vivis ĝis tia tempo, povas esti kalkulitaj sur la fingroj.
  Ĉiukaze, Hitler ŝajnas esti enkorpa kaj pli sana kaj pli vigla kaj pli juna, do estas nenio por plendi pri sorto.
  Ĉio estus nenio, sed laŭ la kalendaro la 1-an de novembro 1941. Tio signifas, ke ne plu eblos haltigi la Fuhrer ĉe la fatala linio kaj ne ataki Sovetujon. Kaj ŝajne vi devas agi, sed kiel...
  La akompanantaro kaj la generaloj volis, kompreneble, la daŭrigon de la bankedo, kaj ke la Fuhrer donis al ili siajn saĝajn instrukciojn.
  Tamen, kion fari kiam vi jam estas ĝis la oreloj en feko. Kaj en pasinta vivo kaj en ĉi tiu.
  Vladimir-Adolf anoncis, ke li estu sola kaj iom pripensu kaj ripozu. Samtempe li petis kafon kun oranĝa kafo kaj funkcianta mapo, kaj ankaŭ la eŭropan parton de Sovetunio kaj Afriko.
  La aferoj de la germanoj, ĝenerale, iris sufiĉe bone. Sukcesis kvankam la ofensivo en oktobro tute detrui ses sovetiajn armeojn, kaj plurajn parte. Pli ol sescent tridek mil soldatoj kaj oficiroj de la malamiko estis kaptitaj.
  Kaj en la direkto de Leningrada, la Wehrmacht-trupoj moviĝas al Tiĥvin. Kaj en la sudo ili jam okupis Ĥarkovon kaj parton de Donbaso. En Krimeo, ili alproksimiĝis al Sebastopolo kaj sturmis Kerĉon. Nu, ĉi tio ankoraŭ ne estas la pinto de sukceso. La germanoj ankoraŭ devas preni Tiĥvin, Kerĉon, kelkajn urbojn en Donbaso kaj Rostov-on-Don atingante la maksimumon antaŭ la fino de novembro. Kaj poste eĉ alproksimiĝu al Moskvo laŭvorte ĝis kelkaj kilometroj.
  Kaj tiam okazos miraklo. Kaj senprecedencaj frostoj, de kiuj eĉ germana benzino el karbo frostiĝis, kaj ekipaĵo malsukcesis, kaj la germanaj soldatoj mem frostiĝis vivantaj.
  En la nova korpo, Vladimir Putin komencis senti la memoron pri Hitler en si mem. Unuflanke, ĉi tio estas eĉ bona. Vi ne estos kaptita per stranga konduto kaj nescio. Fakte, la diablo scias, kiel aspektas la germanaj generaloj kaj ministroj. Ŝajnas ke Speer estis konsiderita la plej talenta el ili.
  Sed la memoro de Hitler sugestis ke Speer ankoraŭ ne ricevis la pozicion de Reich Ministro de Armilaroj kaj Municio. Kaj eble - ĉi tio estis unu el la ĉefaj kialoj de la malvenko de Nazia Germanio. Se tia energia ministro estus nomumita pli frue, la kurso de militoj estus alia.
  Tamen, Hitler ne nur sukcesis doni jambon en ĉi tio. Ekzemple, li haltigis germanajn tankojn proksime de Duker, kaj kiel rezulto, kvarcent mil britoj kaj cent mil francoj sukcesis eskapi al Britio. Kaj se ĉi tiuj trupoj estis kaptitaj de Hitler, tiam eble eĉ Churchill devis iri al paco. Ĝenerale, kompreneble, la decido batali Germanujon, kiu regis preskaŭ la tutan kontinentan Eŭropon, estis idiota.
  Sed estis Churchill kiu savis Rusion aŭ Sovetujon.
  Sen dua fronto, la ŝancoj de Stalin kontraŭ la Tria Regno kaj ĝiaj satelitoj estus preskaŭ nulaj.
  Do... Putin malbenis. Li ne ŝatis Churchill. Eble estis eĉ kaŝita envio al ĉi tiu gvidanto. Finfine, Churchill restis en la historio legendo kaj sinjoro.
  Kaj la prezidanto de Rusio nomiĝas: Vovka-Kain! Li vere en la historio de Rusio kaj la mondo nun estas memorita per malbonkora vorto. Jes, li liberiĝis - li ne povis elteni la tenton kaj komencis grandan militon. La plej granda eraro, kaj antaŭ ĉio morala: tio estas kampanjo kontraŭ Kyiv. Siatempe, kiam okazis milito en Kartvelio, la diktatoro volis ataki Tbilison. Sed la formala prezidanto de Rusio kaj la Supera Komandanto Dmitrij Medvedev kategorie parolis kontraŭ ĝi. Kaj mi devis ĉesi batali. La kvintaga milito, unu el la plej mallongaj en la monda historio, kaj eble la plej rapida en la rusa historio, finiĝis. Cent ses soldatoj perdiĝis, la kartveloj perdis iom pli. Estis tiam sento de ĝeno, ke ili ne profitis la okazon por la okupado de Kartvelio. Sed Dmitrij Medvedev sufiĉe logike klarigis, ke eĉ se ili sukcesos rapide okupi la teritorion de la kaŭkaza respubliko, la rusa armeo alfrontos gerilan militon. Cetere, antaŭ miaj okuloj estis jam la ekzemplo de Irako, kiun la usonanoj okupis en tri semajnoj, sed alfrontis tian partianecon, ke ili estis devigitaj foriri de tie, perdinte kvin mil nur mortigitojn.
  Jes, kaj Afganio estas la sama... Krome Kartvelio estas monta lando, kaj tie oni povas vere partia de kaj al. Krome, la ĉeĉena rezisto ankoraŭ ne finiĝis. Doku Umarov ankoraŭ vivis, kaj la gerila milito daŭris ne nur en Ĉeĉenio, sed ankaŭ en preskaŭ la tuta Norda Kaŭkazo. Kaj en la kazo de la okupado de Kartvelio, la tuta kolektiva Okcidento helpus la kaŭkazojn. Kaj ankaŭ la islamistoj komencus ricevi helpon kaj levi la kapon.
  Do Dmitry Medvedev tiutempe montris komunan prudenton. Kaj eble ĉi tio estis unu el la malmultaj saĝaj decidoj kiujn li faris.
  Sed la milito kun Ukrainio ankaŭ ŝajnis relative facila. Do la trupoj de la slava frato montriĝis tre malbone en la bataloj de 2014 kaj la vintro de 2015, kaj kompreneble, la impreso estis, ke la malamiko estis nula militisto.
  Nu, male, pri la rusa armeo, precipe post Sirio, troigis ideojn. Kiel, ni estas teknologie la plej potencaj en la mondo. Kaj ĵetu ĉapelojn sur ĉiujn.
  Ŝajnas ke multaj pensus tiel se ili estus Putin. Kaj verŝajne la usonanoj ne estis ruzaj, kiam ili diris, ke la rusa armeo povas preni Kyiv en tri tagoj. Ili ankaŭ ŝajne opiniis, ke Rusio estas tro forta, kaj Ukrainio estas malforta. Sed... Jam en la unuaj tagoj elektitaj rusaj trupoj suferis gravajn perdojn kaj evidentiĝis, ke la fulmmilito malsukcesis.
  La milito daŭris, ne kiel li volis. Eble paco devus esti farita, precipe en la unua monato de la milito, kiam estis la plej grandaj sukcesoj. Sed, kompreneble, mi volis pli. Tiam la perdoj pliiĝis. Kaj tiam fine de aŭgusto kaj aŭtuno, la ukrainoj atingis palpeblajn sukcesojn sur la batalkampoj. Ili batis senkonscie rusajn soldatojn de la Ĥarkova regiono kaj parte Lugansk kaj rekaptis Ĥersonon kaj la teritorion preter Dnepro. En tiu tempo, la ukrainoj ne volis alian mondon, iuj kiel reveno al la limoj de 1991.
  Mi devis deklari mobilizadon kaj translokigi pliajn trupojn. Kaj vintre provi denove, antaŭeniri...
  Vladimir Putin estas obstina homo. Kvankam la historio instruas, ke obstineco povas esti ekstreme danĝera. Ekzemple, Hitler povus almenaŭ parte konservi sian reĝimon, kaj eble sian propran haŭton, se li pli frue paciĝis. Ĉi tie Hirohito povis savi sian vivon, kaj eĉ sian imperian titolon, eĉ se li perdis realan potencon. Kaj la posedita Fuhrer perdis ĉion. Vi povas memori Ivanon la Terura! Kiu, ofertis la mondon, kaj parton de Livonio, inkluzive de Narva kaj Derpt. Sed Ivano la Terura volis Livonion en sia tutaĵo. Kaj li daŭrigis la militon kun Svedio kaj la ŝtatkomunumo. Nu, mi ankaŭ devis forpuŝi la atakojn de la Krimea Ĥano. Resume, li perdis ĉion, kion li gajnis, kaj devis redoni iom el sia propra. Kaj la milito daŭris dudek kvin jarojn. Jes, estis aventuro.
  Tamen, ĉu Putin estas ĉio pri la pasinteco kaj pri la pasinteco? Ĉu vi bezonas decidi kion fari en la nuntempo? Aŭ daŭrigi la militon kun Sovetunio, konsiderante la antaŭajn erarojn de la Tria Reich. Aŭ ankoraŭ provu paci kun Stalin. Tamen, mortigi viajn prapatrojn plu ne estas tre agrabla. Sed se vi povus kuniĝi kun la komunistoj, kontraŭ la malamataj Britio kaj Ameriko, estus mojose!
  Fakte, Putin, batalanta dum jaro kaj duono, ne povis venki Ukrainion, krome, li suferis malvenkojn tie, kaj eĉ la talibano malfermis duan fronton en la sudo. Kaj jen ŝanco! Vi povas atingi multon. Kaj eble eĉ fariĝu la reganto de la mondo!
  Vladimir Vladimiroviĉ ridis kaj rikanis en la mallongajn lipharojn. Ne gravas, kion oni diras pri Hitler, li konkeris preskaŭ la tutan Eŭropon en du monatoj. Pollando, komparebla en tiu tempo laŭ loĝantaro kaj teritorio kun Ukrainio, estis venkita en du semajnoj. Kaj post unu monato kaj duono, la trupoj de Francio, Britio, Belgio, Nederlando estis venkitaj. Pli ol kvar milionoj da homoj estis kaptitaj sole. Jen la atingo.
  Jes, kaj Sovetunio suferis enormajn perdojn kaj preskaŭ estis venkita. Sed jen, preskaŭ. Tiam en decembro estos turnopunkto. Kaj ni devas rapide pacigi kun Stalin. Sed la demando estas, kiel pravigi vin al via propra medio? Ja ŝajnas, ke venko en Rusio estas tiel proksima, kaj subite la mondo?
  Kiel vi povas klarigi tion al via propra? Krome, oni ankoraŭ ne scias, ĉu Stalin akceptos la pacproponon. Precipe se oni postulas de li teritoriajn koncedojn. Mondo sen aneksoj kaj kompensoj sonas bele, sed post kiam Germanio tiom gajnis, kaj eĉ donis iom da tero al sia aliancano, ĝi aspektos kiel perfido de koncesio ĝuste tia.
  Ĉi tie, kompreneble, aperas gravaj problemoj. Estus multe pli facile bati Hitleron iom pli frue, antaŭ la atako kontraŭ Sovetunio. Tiam la Barbaroso-plano povus estinti nuligita, kaj anstataŭe, Operation Sea Lion povus estinti aranĝita, kaptante Brition, kaj tiam Ikaron, konkerante Islandon. Malmultaj homoj scias, ke la Fuhrer ankaŭ havis planojn pri tio. Unuflanke, la Tria Reich ŝajne ne bezonas Islandon, sed aliflanke, la ĉefa celo estis protekti sin kontraŭ atakoj de Usono. Hitler en ĉi tiu kazo, tamen, riskis enloĝiĝi en milito kun Usono dum longa tempo.
  Ĉi tie, cetere, alia demando estas ĉu Stalino trafos la Trian Reich en 1941? Aŭ eĉ en kvardek du pli bone preparitaj.
  Ekzistas la fama Suvorov-Rezun-tetralogio, kie li pruvas kaj provas logike pravigi la atakon de Stalin kontraŭ la Tria Regno. Nu, Putin, kompreneble, en pasinta vivo ne havis tempon legi ĉi tiun verkon tute. Sed ĝi estis montrita al li mallonge. La ĉefaj argumentoj de Suvorov-Rezun kaj komentoj pri ili.
  Ekzemple, Sovetunio ja movis soldatojn pli proksimen al sia okcidenta limo. Kaj li vere havis avantaĝon en la nombro da tankoj. Vere, ne ok fojojn kiel skribas Rezun, sed proksimume kvar fojojn. Koste de la kvalito de aŭtoj ankaŭ ne estas tiel klara. Proksimume du mil sovetiaj tankoj estis pli fortaj ol la germanaj: tiuj estas la KV-1, KV-2, T-34, T-28 kaj T-35. Aparte potenca estis la KV-2 kun 152mm obuso. Kaj germanaj tankoj ne povis penetri ĝin de ĉiuj flankoj kaj anguloj, kiel la KV-1.
  Sed ĉi tio ne estas tiel klara. Ekzemple, la KV-2 lanĉis nur unu pafon ĉiujn du minutojn, kaj provas trafi facilmovan germanan tankon. Kaj li povis bone difekti la rulpremilojn, kaj la sovetia maŝino estis senmovigita. En praktikaj terminoj, la T-34 estas bona. Ĝi ne povas esti trapikita en la frunto de germana tanko, krom eble en la flanko.
  Sed ankaŭ problemoj. La optiko kaj videbleco estas malbonaj, la rapidumujo rompiĝas kaj estas malfacile ŝanĝi. La T-28 jam estas morale malnoviĝinta tanko, kvankam kun du pafiloj, ĝi estas pli malbona ol la tridek kvar en kiraso. Kaj ĉi tiu ŝirmita tanko ne estas tre bona en veturado. T-35 estas vera monstro - tri pafiloj, sep maŝinpafiloj, kvin turoj. Sed ĉi tiu tanko ne povas turniĝi. Kaj la kiraso de eĉ kvin turoj estas negrava.
  Tankoj de la serio BT - unuflanke, ili ŝajnas esti bonaj: la rapideco estas preskaŭ cent kilometroj hore sur la ŝoseo. Sed en vera batalo, kolumno de tankoj ankoraŭ ne povos iri. Kaj la kiraso estas malforta, kaj eĉ kontraŭtankaj kanonoj povas penetri tian maŝinon. Krome, la tanko ankoraŭ havas grandajn tankojn de benzino, ĝi povas esti eligita per pafoj de peza maŝinpafilo. Jes, ne vere ĉi tiu aŭto. La plej masiva T-26-tanko kun 45 mm kanono estis pli malalta ol la germana T-3 en kaj armilaro kaj kiraso, kaj estis proksima en veturado-efikeco.
  Entute, kompreneble, Sovetunio estis eble pli forta en tankoj, sed la produktado de la plej novaj aŭtoj kaj aviadiloj estis nur promociita, kaj ili apenaŭ komencis eniri la trupojn. La plej nova aviado ankoraŭ ne estis regata, kaj ankaŭ tankoj. Krome, la teknika dokumentaro por la plej novaj sovetiaj tankoj ne estis eldonita al la komandantoj. Kaj kiel rezulto, antaŭ la milito, la veturiloj KV kaj T-34 ne estis veturitaj. Kaj la germanoj iel ne rimarkis la novajn tridek kvarojn. Por la unua fojo, la tanko T-34, laŭ la memuaroj de Guderian, estis rimarkita nur en oktobro 1941. Kaj kien iris antaŭ tuta milo da ĉi tiuj aŭtoj?
  Krome, dum la milito, la kvalito de la produktitaj tridek kvar ne nur ne kreskis, sed eĉ malpliiĝis. Inkluzive de la kvalito de la kiraso. Jes, kaj sovetiaj pilotoj ne havis tempon trejni kiel uzi sovetian teknologion. Jes, kaj universala militservo estis enkondukita nur en la aŭtuno de la tridek-naŭa jaro.
  Krome, la stalinismaj subpremoj malfortigis la armeon, batis spertan kaj edukitan personaron.
  Plie aro da konkoj, precipe por la plej novaj tankoj. Nu, estas multaj pliaj komparoj. Efektive, Sovetunio havas pli da tankoj kaj aviadiloj ol la Tria Reich. Sed aliflanke, la germanoj jam havas pli ol duoble pli da aŭtoj kaj motorcikloj. Kaj la Germana Armeo havas pli da mitraletoj. Plie ŝia provizora supereco en infanterio. Tio estas vera, ĉar Germanio antaŭe faris ĝeneralan mobilizadon. Sed ankoraŭ ataki la Trian Reich, perdante en dungitaro? Ĉi tio estas idiota!
  Vere, Putin mem faris ĝuste tion kun Ukrainio. Sed eble tial li fuŝis.
  Sed estas du grandaj diferencoj ĉi tie. La ukraina armeo, kiu ne povis venki kelkajn milicojn en 2014, neniu estis konsiderata serioza batalforto - eĉ la usonanoj. Kaj la Germana Armeo kaptis Eŭropon en du monatoj - estas granda diferenco. Eĉ tre granda diferenco.
  La aŭtoritato de la ukraina armeo estis tre malalta antaŭ la milito, kaj eble tial la kutime singarda Vladimir Putin decidis pri ĉi tiu aventuro. Krome, Ĉinio sekrete donis la permeson. Sed jam en la unuaj tagoj evidentiĝis, ke la fulmmilito ne pasis. Kaj la perdoj, precipe en la elitaj unuoj, estas grandegaj.
  Ja ekzistas iu nevidebla forto, kiu detruas ĉiujn imperiojn. Ekde la tempo de reĝo Kserkso, verŝajne la unua reala, grandega imperio de la antikva mondo. La Granda Potenco de Aleksandro la Granda ankaŭ montriĝis por mallongdaŭra. Prefere, ĝi disfalis kelkajn jarojn post la morto de ĉi tiu reĝo.
  Eĉ pli frue, Egiptio faris konkermilitojn, sed ankaŭ perdis posedon. Vi povas memori Asirion. Ĝi ankaŭ estis sufiĉe granda potenco. Nu, Babilono de la tempo de Nebukadnecar, kvankam ne longe. La Romia Imperio daŭris longan tempon. Eĉ en lernejhistoriaj lernolibroj, preskaŭ duono de la tempo de la antikveco estas dediĉita al ĝi.
  Sed ĝi ankaŭ kadukiĝis kaj kolapsis. Multaj ekzemploj povas esti donitaj ĉi tie. Ekzistis imperio de Karlo la Granda - dividita tuj post la morto de la konkeranta reĝo. Estiĝis la araba kalifujo - la plej granda imperio laŭ teritorio, de Francio ĝis Hindio, sed ĝi ankaŭ kolapsis. La Otomana Regno ankaŭ, kvankam pli malrapide diseriĝis. La imperio de Ĝingis-Ĥano mem estas la plej granda terpotenco de la tempoj de la homaro. Sed Ĝingis-Ĥano mortis, kaj ŝiaj filoj kaj nepoj komencis dispremi ŝin. Kaj tiam, atinginte Afrikon al Vieno, la mongoloj-tataroj elĉerpiĝis kaj denove kolapsis. Tamerlano provis restarigi ĉi tiun imperion per fajro kaj glavo, sed tuj kiam li mortis, lia Timurat-vespero falis en feliĉon sen spuro.
  La plej granda laŭ loĝantaro kaj teritorio en la historio de la homaro estis, eble, la Brita Imperio kun kolonioj kaj regadoj. Sed ĝi ankaŭ disfalis sufiĉe rapide. Kaj ekzistis ankaŭ la hispana kolonia imperio, kiu disfalis eĉ pli frue.
  La cara Rusio, atinginte sian pinton sub la regado de Nikolao la 2-a, koliziis kun Japanio. Kaj kvazaŭ por konfirmi la fakton, ke ekzistas kontraŭimperia forto, la caraj trupoj perdis ĉi tiun militon. Kaj kvazaŭ malbona sorto persekutis ilin. Estis tiom da fiaskoj kaj malbonŝanco en tiu milito, de komenco ĝis fino. Do ne kredu post tio je la sorto de ĉiuj potencoj.
  Tiam, en la unua mondmilito, ĝi ne estis tre bonŝanca, kaj okazis militistaro, prefere eĉ palaca puĉo. Post tio, ekstergeedza provizora registaro ekregis.
  Nu, kaj poste la bolŝevikoj kun la interna milito. Nu, jes, sub Stalino okazis nova leviĝo de la imperio, sed koste de grandega sangoverŝado. Kaj post la morto de la ĉefo, okazis la dudeka kongreso kaj la disfalo de la kulto. Kaj Sovetunio komencis perdi siajn poziciojn jam sub Ĥruŝĉov.
  Kaj tiam Gorbaĉov prenis kaj finis la sovetian imperion. Cetere, oni ne povas diri, ke Miĥail Sergeeviĉ faris tion intence. Tiam ĉiuj estis englutitaj en la frenezo de perestrojko. Kaj persone, Vladimir Putin, kvankam oficiro de KGB, fariĝis fervora demokrato. Kaj li estis kontraŭ la GKChP, kaj ankaŭ ĝojis pri la kolapso de la CPSU. Kaj li farigxis la dekstra mano de Sobcak. Kaj aktive subtenis Jeltsinon. Inkluzive en oktobro 1993. Jes, la disfalo de Sovetunio estis, sed la plimulto de la homoj kaj precipe la elito ĝojis!
  Aŭ, ĉiuokaze, la popolo ne ĝenis, sed la elito estis vere kontenta. Precipe en Mezazio, kie ĉiuj tre bone memoris, kiel la KGB persekutis lokajn magnatojn en la kotona komerco.
  Mallonge, tiam en la naŭdek-unua Sovetunio ripozis sur la Bose. Kaj eble nur Vladimiro Ĵirinovskij grumblis iomete, tiel por spektaklo. Aŭ eble ludante por la publiko aŭ volante elstari.
  Tiam estis la regado de Jelcin. Tempo de grandaj ŝancoj por iuj, kaj senigo, kaj teruraj problemoj por aliaj. Jelcin mem eĉ ne provis glui la imperion de Sovetunio, sed nur resendi Ĉeĉenion sub kontrolon. Kaj kian furiozan reziston ĝi kaŭzis. Inkluzive ene de la lando. Kaj eĉ la Elekto de Rusio de Gajdar esprimis kontraŭ ĝi. Same kiel la komunistoj. Nur Ĵirinovskij subtenis ĉi tiun militon. Sed eble tial li subfosis sian propran takson kaj senigis sin de la ŝanco fariĝi la nova rusa caro.
  Ĵirinovskij, kompreneble, estis karisma gvidanto. Sed mankis al li nek kuraĝo nek volo. Precipe, ne necesis korodi la ventron tiel tiel, kiam signifa parto de la homoj malsatas. Kaj dieto kaj ekzercado.
  Nu, bone, Ĵirinovskij mortis. Kaj la reĝo perdis sian plej ŝatatan pajacon. Kio estis tiel amuza kaj amuza. Li distris kaj altigis. Sed estis malmulte da reala senco kaj profito el ĝi. Prefere, Ĵirinovskij estis tro radikala patrioto, eble eĉ karikaturo. Kaj li ŝajnis ridindigi patriotismon. Nu, kiel la bona soldato Ŝvejk, li ankaŭ estis karikaturo de la patrioto de Aŭstrio-Hungario.
  Kaj ĝi estis amuza, sed sufiĉe malutila al la afero. Sed tamen, la reĝo ne fartas bone kaj enuas sen pajaco. Ĉi tie Dmitry Medvedev klare ne estas altirita al ĉi tiu rolo.
  Vladimir Putin, en la korpo de Hitler, forte suspiris. Li ankoraŭ ne alkutimiĝis al la nova korpo, kaj vivis en memoroj de la pasinteco. Kaj ĝi estis ambigua, precipe en la lastaj jaroj. Tamen, kompreneble Putin estis bonŝanca reganto. Ekzemple, tia malofta donaco de fortuno kiel la terorisma atako de la 11-a de septembro. Ĉi tio ja estas granda sukceso. Anstataŭ batali kontraŭ la talibano mem, la usonanoj estis trenitaj en masakron nenecesan por Usono.
  Ĉi tio, ekzemple, estas la sama se Hitler batalis dum dudek jaroj kun Britio kaj la jankioj ol ataki Sovetujon. Kaj Stalino mem povus elekti ĉi-kaze la momenton, kiam bati. Kaj ne falu mem sub teruran baton.
  Sed Hitler povis malhelpi Stalinon. Kaj jen la rezulto - la germanoj apud Moskvo. Kaj se la vintro estus pli milda kaj seka, tiam eble ni estus en la ĉefurbo mem.
  Jes, Stalino estis bonŝanca ĉi tie. Kvankam aliflanke, nu, kial estas la plej sukcesaj regantoj, tiuj kiuj estas tiel kruelaj? Jen li estas Vladimir Putin, kompreneble, ne Stalino. Sed eble tial Ukrainio ne estis donita al li?
  Kion oni povas diri pri Hitler? Unuflanke, li havis fenomenajn sukcesojn, sed aliflanke, li havis katastrofajn fiaskojn. Ia riĉaĵo ridis pri Adolfo - donis al li konfidon al si. Sed tiam ŝi forlasis kaj enkadrigis. Kaj estis tiom da viktimoj kaj perdoj ambaŭflanke.
  Sovetunio ne multe gajnis el venko en ĉi tiu milito. Teritoriaj akiroj estis malgrandaj. Cetere Stalino fordonis parton de la Brest-regiono kaj de la Bjalistoka regiono senpage kaj sen peti Pollandon. Kaj ili ne multe ricevis. Pli bone estus, se ĉi tiu milito ne ekzistus. La loĝantaro de Sovetunio malpliiĝis al 170 milionoj. Kaj sub la caro-patro Nikolao la 2-a, en 1914 ĝi jam sumiĝis al 180 milionoj da homoj. Do la caro-patro ruso pligrandiĝis, kaj Stalino maldensiĝis.
  Kaj la germanoj perdis multon sub Hitler. Kvankam la kapto de Eŭropo kaj Pollando kostis nur tridek mil mortigitojn. Stalino en la milito kun Finnlando perdis 126 mil, kio estas multe pli signifa. Jes, jen kiel ĝi rezultis gallimo.
  Estis bone eniri la korpon de Stalino antaŭ la atako kontraŭ Sovetunio fare de Nazia Germanio. Kaj faru ion. Vere, kio ĝuste ĝi estas? Batu vin, kiel Suvorov-Rezun konsilis? Ĉi tio havas siajn avantaĝojn kaj malavantaĝojn.
  La malavantaĝo, precipe, estas ke la sovetiaj trupoj ne estas tute pretaj ataki. Aparte, kaj novaj tankoj kaj aviadiloj ne estis konvene majstritaj fare de la soldatoj. La bona novaĵo estas, ke la germanoj ne atendas preventan strikon. Kaj ili povas esti surprizitaj. Jes, kaj la sovetiaj trupoj estis multe pli grandaj kaj pli bone instruitaj ataki ol defendi. Cetere, reala praktiko montris, ke la nazioj multe pli bone atakas ol defendas.
  Ekzemple, se la nazioj avancis grandioze, kaj per la falo de kvardek du kaptitaj teritorio komparebla al du romiaj imperioj. Tiam en defendo ili rapide kunfalis.
  Kalkulante de la Kurska Ardena Bulo, kie la germanoj laste provis lanĉi gravan strategian ofensivon kaj turni la tajdon de la milito konfiskante la iniciaton, Stalino daŭris nur naŭ monatojn por rekapti Ukrainion kaj Krimeon. Nu, se vi kalkulas Galicion, tiam vi povas aldoni kelkajn pliajn. Kaj entute, la germanoj ne daŭris du jarojn post la Batalo de Kursk.
  Jes, ili estas malfortaj, ili estis sur la defensivo. Kaj la Fuhrer? Kaj kio pri la Fuhrer, li pafis sin. Kaj tiam oni diras, ke la kuraĝo ne sufiĉis, fari tion mem - ili helpis!
  Vladimir Putin skuis sin. La korpo ja estas preskaŭ dudek jarojn pli juna ol antaŭe, kio estas bonega. Adolf Hitler estas mallonga. Same kiel Vladimir Putin mem. Kaj ĉi tio permesas vin alkutimiĝi al la nova korpo pli rapide.
  Kaj kompreneble li havas grandan potencialon. Precipe se vi batalas kun Stalin.
  Jen kion oni povas riproĉi al la liphara diablo, ke li ne okazigis personan renkontiĝon kun Hitler en la aŭtuno de 1940. Eble, en ĉi tiu kazo, ambaŭ diktatoroj tiom ĉarmis unu la alian, ke alianco estus finita anstataŭ milito. Jen ekzemplo de kiel ili havas kun C. Kvankam Do Xi ankaŭ bone interkonsentis kun aliaj ĉinaj prezidantoj. Sed tamen, estas pli facile trakti kun via samaĝulo ol kun pli maljuna aŭ pli juna gvidanto. Ekzemple, Lukashenka kaj Medvedev ne interkonsentis inter si. Ili havis diferencon en aĝo kaj edukado. Medvedev estas filo de profesoro - intelektulo, kaj Lukaŝenka estas filo de kolektiva farmisto kaj neniu scias kiun.
  Putin, kies patro estis simpla laboristo kaj ŝatis trinki, estis ankaŭ pli facila kun Lukaŝenka. Eble estus pli malfacile kun alia gvidanto. Precipe se li estis juna kaj inteligenta. Kiel, ekzemple, la rilato de Putin kun Macron ne funkciis.
  Kaj la patroj de Hitler kaj Stalin estis drinkuloj, kaj ambaŭ diktatoroj spertis malriĉecon, humiligon kaj estis en malliberejo. Do ĝi bone povus konsenti en persona kunveno. Sed ial Stalin ne volis ĉi tion. Eble li ne volis trakti tiel abomenindan homon kiel Hitler, sed ĉu ankaŭ Stalino mem ne estis abomeninda homo? Kaj en tiu tempo, ĝi estis la gvidanto de Sovetunio, kaj la Fuhrer de Germanio, kiu estis multe pli sanga.
  Jes, la manoj de Stalin estis kovritaj de sango ĝis la kubuto. Kaj en la Tria Reich, judoj ankoraŭ ne estis amase mortigitaj, kaj grandskalaj punaj agoj ne estis faritaj.
  Do ne estis aparta kialo eviti persone renkontiĝi. Sed la milito de du totalismaj imperioj bone povus esti malhelpita. Kaj eble la mondo sur la Tero estus malsama.
  Sovetunio, Germanio, Italio kaj Japanio povus dividi la tutan mondon. Kaj konsiderante, ke la konkeritaj bezonas esti regitaj dum longa tempo, eble ne estus militoj en la historio de la homaro, almenaŭ dum la venontaj cent jaroj.
  Tamen nun Putin en la korpo de Hitlero havas ŝancon persone renkontiĝi kun Stalin kaj paroli. Kompreneble, estos iuj problemoj, sed ili verŝajne estos solvitaj.
  Kvankam la demando estas, kiom da tero postuli de Stalin? Estas simple neeble kaj nereale iri al nulo kiam vi jam sukcesis kapti tiom multe.
  La dua punkto - tuj deklari paŭzon, aŭ unue atingi novajn sukcesojn? Ankoraŭ ne la pinto ankoraŭ. En Krimeo, Kerĉ ankoraŭ ne estis prenita, kaj en la sudo, Rostov-na-Dono. Kaj ne la tuta Donbaso estas ankoraŭ sub la regado de la germanoj. Kaj tiel plu...
  Kaj cetere, estas ankaŭ Afriko. Ŝajnas, ke la britoj baldaŭ lanĉos ofensivon kontraŭ la trupoj de Rommel tie? Sur kaj tiu direkto urĝe plifortigi. Ja batali kontraŭ Britio por Putin estas granda plezuro. Por komenci, vi devus vidi kiajn rezervojn havas Germanio. Eble io povas esti prenita el la teritorio de Francio, kaj Balkano. Fakte, se la caro de Bulgario Boris ne volas batali kun Sovetunio, tiam li batalu kontraŭ la partizanoj almenaŭ en Jugoslavio. Kaj ankaŭ en Grekio kaj Albanio. Kaj ĝi estos ekstreme malvarmeta.
  Krome, totala milito devus esti deklarita en Germanio. Kaj pli aktive altiri eksterlandajn laboristojn. Jam io, sed la Tria Regno havas sufiĉe da laborforto. Kaj, kompreneble, adoleskantoj devus esti redaktitaj en la armeon. Ili batalas ne pli malbone ol plenkreskuloj, kaj la laborforto de ili ne estas tre bona. Do estas multe pli farebla. Nu, formi eksterlandajn sekciojn el volontuloj. Tion faris la germanoj, sed jam kiam ili komencis perdi la militon. Nature malpliiĝis tiuj, kiuj volas batali por senespera afero. Tiurilate, kompreneble, Hitler agis malprudente. Ĝenerale, kompreneble, la Tria Reich kaj la Fuhrer persone estis plenaj de eraroj kiuj malhelpis lin venki en la Dua Mondmilito. Unu el ili, kompreneble, estas la fakto, ke li neniel uzis aktive la polojn en la milito kun Rusio. Sed kontraŭrusaj sentoj en Pollando estas fortaj kaj estas tradicio dum multaj jarcentoj.
  Ĉi tie Vladimir Putin kaptis sin pri tio, kion li opinias kiel plibonigita Hitler. Kaj li tute ne zorgas pri la sufero de la rusa popolo.
  Jes, ĉi tie ĝi blokiĝas.
  Tamen, postvide, la viro estas forta. Ekzemple, kiam vi rigardas la ludon de amatoroj en ŝako je fulmrapido, tiam la eraroj de la partneroj ŝajnas esti tre klare videblaj. Sed ĉi tie vi sidas ĉe la estraro.
  Kaj ludu rolon. Sed ĉiukaze oni devas fari la jenajn nomumojn: metu Speer ĉe la estro de la Ministerio de Armilaroj kaj Municio, kaj donu kriz-potencojn. Pligrandigu la daŭron de la labortago kaj translokigu fabrikojn al tri labordeĵoroj. Konskriptaj adoleskantoj kaj fraŭlaj knabinoj en la armeon. Formu eksterlandajn dividojn. Mobilizu la Khiva pli aktive. Pligrandigi la produktadon de armilaroj kaj la eltiron de krudaĵoj. Nu, kaj multe pli por fari.
  Precipe virinoj - ili ankaŭ estas bonaj batalantoj. Kaj kial ne uzi ilin kaj en bataloj kaj kiel kontrolistoj de eksterlandaj laboristoj. Jes, kaj adoleskantoj, precipe la plej junaj, povus ankaŭ provi sin en la rolo de gardistoj. Kaj plenkreskaj viroj ĉe la fronto. Estas ankoraŭ multaj rezervoj.
  Inaj pilotoj ne estas malbonaj kaj ili estas bonaj kiel kaŝpafistoj. Kaj ankaŭ en tankoj, la justa sekso ne estas malbona, precipe se la sorto estas, ke kutime virinoj estas pli malgrandaj ol viroj, kaj pli lertaj kaj singardaj.
  Jes, kaj adoleskantoj en tankoj bone batalas. Ni devas fari germanajn aŭtojn pli rapide kaj pli kompaktaj. Do, fakte, ankoraŭ ne ekzistas "Pantero"? Kial la germana tanko montriĝis tiel peza, kun ĝenerale ne tro potencaj armiloj kaj malforta flanka kiraso? Estas malordo, ĉi tie vi devas riproĉi al la projektistoj.
  Kaj la skipo de la T-4 kaj T-3 devus esti reduktita de kvin homoj al kvar. Vi povas kombini la devojn de komandanto kaj radiofunkciigisto. Ie li aŭdis tiajn konsilojn pri tankaj trupoj. Nu, kio alia... Tiam vi povas memori.
  Kelkaj ŝanĝoj ankaŭ devus esti faritaj al la komanda strukturo. Por ke la komandantoj de armeaj grupoj havu pli da potenco, por ke estu malpli da tumulto kaj kunordigo. Ankaŭ Mainstein, ĉi tiu granda strategiisto, ankaŭ devus esti promociita, same kiel Guderian, kiu pravis pri multaj aferoj. Precipe en la fakto, ke la bato estos liverita en Belorusio de la operacia balkono.
  Putin telefonis al la sekretario. Ŝi enkuris, frapante siajn altajn kalkanojn. La freŝbakita Fuhrer gruntis ion ne tro kompreneblan kaj komencis dikti ordonojn.
  
  ARESTO KAJ SERĈO DE ROSA LUXEMBURGO
  KONOTACIO
  La fama revoluciulo Rosa Luxembourg estis arestita kaj arestita. En la virina malliberejo, ŝi devas elteni skrupulajn serĉojn, aliajn procedurojn, humiligon kaj seriozajn provojn.
  . ĈAPITRO #1
  Juna virino, Rosa Luxembourg, estis arestita laŭ la personaj ordoj de Kaiser Wilhelm.
  Ŝi estis mankatenita kaj elkondukita el la domo. Homoj aspektis konfuze, kiel blonda revoluciulo, proksimume tridekjara kun svelta figuro, estis elkondukata de la polico.
  Rozo tretis siajn ledajn botojn sur la degeliĝanta marta neĝo, kaj provis konservi trankvilan esprimon sur ŝia vizaĝo, pala pro timo.
  Por gajigi kaj ne eligi eksciton, la marksisto kantis;
  En la mondo de malvarmo - neĝado,
  Almozulo eĉ kiu estas riĉa!
  Diabloj regas la planedon
  Transformis la Teron en Inferon!
  
  Se vi volas vivi en ĝojo,
  Do tiu feliĉo venas al ĉiuj en la domo!
  Rompu la katenojn de sklaveco kiel fadenon
  Tiam la sako estos plena!
  
  Estas lando kiu estas ekzemplo por ĉiuj,
  Forta militisto estas pioniro!
  La glavo de lia sankta patrujo,
  Por ke la malbona Sinjoro ne babiladu!
  
  Germana dekreto al ĉiuj mondoj,
  Potenco de la plej saĝaj lumuloj!
  Sen iu ajn, ni diros plibeligon,
  La Ĉiopova montris al ni la vojon!
  
  Ni ne scios la vorton malkuraĝulo,
  La soldato ne flustros - mi timas!
  pura ortodoksa kredo,
  Dio benu Jesuon!
  
  Ne estas paco en la koroj sen Kristo,
  La radianta kondukas al batalo!
  Sen fido, milito estas vantaĵo,
  Ni perdu la senbridan poentaron!
  
  La Diablo tentos
  Mensogu al via propra - ekzameno kvin!
  Sed ne kredu la malbonulojn
  Ne estas kialo por perfidi!
  
  Ni estas fidelaj al la ĵuro ĝis la tombo,
  La spaco de posteuloj atendas - kredu min!
  Ni faligu la filojn de Satano
  Ne povos allogi la Teron!
  
  Tial bonŝanco atendas
  Kiu estas forta - la Sinjoro savos!
  Dio amas la germanan popolon,
  La flamo en la vejnoj fandas la glacion!
  
  Ni atingu la senlimajn limojn -
  Ni montru al la universo nian vojon!
  Ne falu al la ortodoksuloj ni,
  Ne klinu la malpuran en la korno!
  Survoje, la policanoj vangofrapis la rozon sur la dorso per siaj manplatoj - oni diras, estas nenio por kanti kantojn kiam la Kaiser-Germanio perdas la militon. Kaj kiam la trupoj de cara Rusio jam eniris Varsovion, kio markas la turnopunkton de la milito. Kaj ĉi tiu hundino scias sin kantas.
  Rozo estis prenita al la konstruaĵo de la centra Berlina malliberejo. Ĉio estas pli-malpli pura kaj bonorda en la germana. Rozo trankviliĝis. En germana malliberejo ĝi estos pura, kaj plej verŝajne izola ĉelo sen cimoj kaj ratoj, kun lutado preskribita de la leĝo. Kaj tie Germanio kapitulacos post kelkaj monatoj kaj estos liberigita. Kaj eble eĉ en la nova registaro, ŝi ricevos la postenon de ministro.
  Rozo, frapante la kalkanojn de siaj botoj, kantis:
  - Lasu vin vivi kiel domzorgisto,
  Vi naskiĝos denove kiel skipestro...
  Kaj tiam vi kreskos de ĉefoficisto al ministro,
  Sed se vi estas muta kiel arbo -
  Vi naskiĝos baobabo
  Kaj vi estos baobabo
  Cent jarcentoj ĝis vi mortos!
  Rozo, do, ne atentante la prizonkoridorojn, kradojn, serurojn, pikdraton, marŝis kiel reĝino. Ŝi imagis, kiel oni faris filmojn pri ŝi, kaj kiel oni faris filmojn pri la bolŝevika martiro. Kaj kiel populara kaj malvarmeta ŝi fariĝis de ĉi tio - ne povas esti priskribita per vortoj, nur fabelo.
  Nu, kiel en ĉi tiu situacio ne preni kaj ne kanti. Jen vi iras en malliberejon - kvazaŭ en ferio.
  Kaj Rozo, ne embarasita, laŭte kantis, kvazaŭ ŝi estus vera reĝino, kiu estis altigita sur la tronon;
  Mi estas kuraĝa komsomola membro en kaptiteco,
  Tie ŝi montriĝis tre furioza en la batalo ...
  Ho Patrujo, sciu, ke mi redonos al vi la ŝuldon,
  Mi plenigos la domon per komforto kaj komforto!
  
  Mi sciis iomete - nenion,
  Kaj ili prenis min nudpiede por pridemandado,
  Faŝismo estas kompleta abomenaĵo.
  La Fritz forte batis min per vipo!
  
  Nudigita, duonnuda sur neĝblovo,
  Kaj tiel ili veturis tra la vilaĝoj en pisugas ...
  Jes, por ricevi vian Fuhrer-ĉerkon,
  Kaj ni vidos komunismon malproksime!
  
  Ni prefere ne atendu kompaton
  Kaj mi diros eĉ ne vorton al la nazioj!
  Vane mi pensis en sovaĝa kolero,
  Kia komsomolano estas timema ŝafo!
  
  Malamikoj metis min sur la rakon,
  Sub la kalkanoj de la fajroj ekbrulis...
  Kaj mi aŭdas la batalon - vi estas pori drato,
  Mi estas la vojo de malĝojoj de brulantaj karboj mejloj!
  
  Ne estas rekono kaj la fluo ne estas terura,
  Mi eltenos ajnan defion...
  Estu ŝoko por la nazioj
  Kaj por mi, ajna polvo de sufero!
  
  Mi trarigardos ĉion, mi prenos, kredu min
  Ĉar mia patrujo estas Rusio...
  Kaj la besto de faŝismo estos entombigita,
  Kristo venos kaj la Ruĝa Misio!
  
  Jes, mi scias, mi scias, buklo atendas min,
  Eble estos pli malbonaj ekzekutoj!
  Ni devos komenci la landon de nulo,
  Ĉar estis multaj indignoj!
  
  Kaj tiam venis la granda komunismo,
  Sur Marso, ni, ludante, kuris...
  La homaranismo triumfu en la mondo,
  Por batali tiel forte!
  
  Vi estos la universo, konu la mian
  Tiaj senfinaj radiantaj steloj...
  Aglo, kiu iam estis pasero,
  Ĉiu el ni kun la rekono de la artisto!
  Roza eĉ ne rimarkis en sia fiereco, kiel oni venigis ŝin en la ĉambron por serĉado. Kaj tri virinaj gardistoj komencis senvestigi ŝin per siaj lertaj, kutimaj movoj de profesiuloj. Kaj la fiera ĉiela Rosa Luksemburgo montriĝis tute nuda antaŭ tri gardistoj, kiuj multe similis gorilojn.
  Nur dolora pinĉo kun granda piedo sur la nuda brusto kun la vortoj: "Ho, kiaj mamoj" forpelis la plej gravan humoron de Roza, kaj ŝi timoplene kovris sin kaj ekkriis:
  - Kion vi faras!?
  Rozo, precipe nude, aspektis tre juna, ŝia talio estis maldika, kaj ŝia figuro estis senriproĉa.
  Do la matrono ridetis kaj respondis:
  - Nenio speciala knabino! Onklino nun sentos vin pro la malpermesita - pikado, tranĉado, kemio! Nu, sekretaj notoj!
  Rozo, malsukcese penante kovri sian nudecon per siaj manoj, respondis:
  - Mi havas nenion, kaj ĝi estas humiliga kaj naŭza!
  La matrono kun oficiraj epoletoj ridis kaj respondis decideme:
  - Ne moviĝu! Alie ĝi doloros!
  Kaj grandaj manoj en maldikaj kaŭĉukaj gantoj komencis senceremonie furaĝi ĉirkaŭ la bela, bela, deloga korpo de Rozo. Du aliaj gardistoj, ankaŭ viraj kaj altaj, firme tenis la junan, figuron per la manoj, ne permesante al ŝi kovri ŝiajn hontindajn lokojn per siaj propraj.
  La granda matrono tiris la orelojn de Roza, palpis ŝin kaj rigardis en ŝiajn naztruojn. Tiam ŝi atingis la buŝon per siaj gantitaj fingroj. Kaj estis tre abomena, Rozo sentis sin malsana pro la tuŝo de kaŭĉuko. Krome, ekestis la penso, ke eble ĉi tiuj ne estas foruzeblaj gantoj, kaj ŝi uzis ilin pli frue, grimpante en la intimajn lokojn de virinoj. Kaj de ĉi tiuj pensoj, Rozo preskaŭ vomis. Nur titana klopodo de volo, kaj malemo montri ŝian malforton, permesis al Roza reteni la liberigon de vomaĵo.
  Kaj ŝiaj fingroj atingis la tonsilojn mem, estis sub la lango, palpis la ĉielon, malantaŭ la vangoj, kaj tre abomena gusto de kaŭĉuko restis en ŝia buŝo. Fininte kun la ĉeko en la buŝo, la matrono komencis denove knedi la bruston de Roza. Ĉe ŝia malglata tuŝo, la skarlataj cicoj de la juna virino ŝveliĝis kaj malmoliĝis.
  La gardistoj ridetis kaj murmuris:
  - Nu? Ŝati? Mi vidas, ke miaj karesoj ekscitas vin!
  Rosa Luxembourg grumblis:
  - Hundino! Kondutu tiel!
  La ina oficiro en respondo forigis la junan revoluciulon en la vizaĝo kaj notis:
  - Konu vian lokon kiel ribelulo! Alie mi sendos vin al la glaciĉelo - nuda!
  Tiam ŝi daŭre senhonte furaĝis ĉirkaŭ la korpo de la kaptito.
  Ŝiaj fortaj fingroj premis ŝian umbilikon, igante Rozan Luksemburgon krii pro doloro. Tiam ili sentis tre malglate kaj dolore sub la akseloj de revolucia virino.
  Sed la plej malĝentila kaj humiliga estis ankoraŭ venonta. La matrono ordonis:
  - Pli larĝe etendu viajn krurojn!
  Rozo kontraŭvole obeis. Kaj la ina gardisto malĝentile metis sian grandan piedon en la vaginon. La ganitaj dikfingroj, glitigaj pro la salivo, kiu estis en la buŝo de la rozo, eniris la uteron de la virino tre profunde. La muroj de la vagino forte disiĝis, kaj ĝi fariĝis nekredeble dolora.
  Rozo kriegis kaj ektremis, penante liberiĝi. Sed la potencaj gardistoj, kiuj havis konsiderindan sperton en la serĉado, forte tenis ŝin. La fingroj de la prizonestro atingis la uteron mem, kaj daŭre plukis. Ĝi estis kaj dolora kaj ege humiliga.
  Kaj la vira gorilgardisto daŭre ŝpinis. Fine, post alia turno de sia grandega piedo, la revoluciulino morte paliĝis, kaj anhelante, ŝi malŝaltis. Ŝia kapo kun blondaj haroj falis flanken.
  La prizonestro dekstre rimarkis:
  - Ŝi estas ŝokita!
  La granda matrono tre lerte frapetis la vangojn de Roza, masaĝis ŝian kolon, krude pinĉante ŝin. La virino rekonsciiĝis. Estis larmoj en ŝiaj okuloj pro doloro kaj humiliĝo. Ŝi atendis ĉion de la malliberejo, sed ŝi ne pensis, ke ŝi estos renkontita tiel, malĝentile, kvazaŭ ŝi ne estus homo, sed malpli ol besto.
  La ĉefmatrono afable diris:
  - Nu, ne timu! Nun kliniĝu, via onklino sentos vian azenon kaj la plej malbona estos finita!
  Rozo per tremanta voĉo, faligante larmon sur la plankon, diris:
  - Eble ni ne devus!
  La gorila gardisto grumblis.
  - Ne! Ĝuste tion vi bezonas! Ni klinu ŝin!
  Potencaj provosistoj malglate tordis la brakojn de Rosa, igante ŝin sibili pro doloro kaj kliniĝis. La knabino estis en la pozo de kancero. Kaj ŝia nuda korpo brilis pro ŝvito, kvazaŭ oleita.
  Kaj la gorilgardisto, sen ceremonio, enŝovis ŝiajn du grandajn, longajn fingrojn en ŝian anuson. Kaj tre profunde, al la tre dika intesto algluiĝis. Rozo kriegis pro doloro kaj honto. Tre fortaj inaj prizonestroj tenis ŝin firme kaj ne lasis ŝin eskapi. Kaj la potenca mano de la kontrolisto svarmis en la azenon de bela kaj deloga revoluciulo.
  Rozo ĝemis, kaj ŝiaj nudaj mamoj leviĝis kaj falis. Kaj larmoj fluis laŭ lia elĉerpita, pala vizaĝo. La serĉo estis kiel torturo, kaj morala kaj fizika.
  Ŝi sentis, kiun la altranga gardisto volas humiligi ŝin maksimume, kaj tial ŝi ne hastis.
  Rozo kantis per siaj bluaj dentoj, skuante siajn vangojn pro larmoj de doloro kaj humiligo:
  Venko atendas, venko atendas
  Tiuj, kiuj sopiras rompi la katenojn!
  Venko atendas, venko atendas
  Ni povos rompi Vilhelmon!
  La gorilgardisto ridis kaj respondis:
  - Kaj vi estas kuraĝa knabino!
  Kaj ŝi denove tordis, kaŭzante severan doloron en la azeno, kaj fine, ŝi eltiris sian piedon en ganto, kiu estis kovrita de sango.
  Ŝi grimacis kiel brutulo kaj ĵetis la ruinitan ganton en la urnon, ekkriante:
  - Kontrolu ŝiajn krurojn, la serĉo finiĝis!
  Palpi la nudajn plandojn kaj ekzameni inter la piedfingroj tute ne estas tiel humiliga kiel antaŭe, kiam la kolpido grimpis en la vaginon kaj anuson. Do vi jam povas sperti ĉi tion sen larmoj.
  Ili finis traserĉi Rozon, kaj tiel, nuda, kaj nudpieda, ili kondukis ŝin en la apudan ĉambron.
  Tie ŝi estis fotita. Ili donis al mi tablon kun nombro kaj metis ĝin kontraŭ blankan muron. Ili klakis en profilo, plena vizaĝo, duonflanka kaj malantaŭe. Poste ili filmis plenlongan nudon, ankaŭ antaŭe, malantaŭe, de la flanko, kaj duone flanken. Kaj la fotisto estis viro, kio des pli humiligis ĝin.
  Tiam Roza estis metita sur la pesilon. Pezis, mezuris kaj altecon, kaj poste staris kontraŭ la muro kaj la amplekso de ŝiaj brakoj. Poste, mi registris la longon de la piedo kaj la grandecon de la ŝuo. Ĝi ne doloras, sed ĝi estas tre humiliga. Precipe en la ĉambro estis ne nur virinoj, sed ankaŭ viroj.
  Ĉi tie viro kaj du virinoj en blankaj manteloj metis Rozon en la lumon kaj komencis zorge ekzameni ŝin, noti en ĵurnalo ĉiujn talpojn, cikatrojn, brulvundojn kaj specialajn signojn.
  Rozo skarlata pro honto kaj kolero. Kiel ili humiligas ŝin, kaj ĉu vere eblas trakti junulinon, kiu jam fariĝis vera legendo tiamaniere. Tamen eble tial oni traktas ŝin tiel por humiligi la gvidanton de la germana maldekstro.
  La tempo pasis malrapide, kaj Rozo komencis kanti:
  Ni detruos la tutan mondon de perforto,
  Malsupren kaj poste...
  Ni konstruos novan, novan mondon,
  Kiu estis nenio, fariĝos ĉio!
  La virino en la blanka surtuto severe komentis:
  - Jen vi nun estas neniu - nur kaptito!
  Ŝi pinĉis la nudan cicon de Rozo. Rozo staris pala kaj brilanta pro malvarma ŝvito, kantante:
  - Ĉi tio estas nia lasta
  Kaj decida batalo...
  Sen ia dubo -
  Uloj sekvu min!
  Fine, la reverkado de signoj finiĝis. Kaj oni kondukis ŝin en la apudan ĉambron. Tie, virino en uniformo ordonis etendi la manplatojn. Kaj la manojn de Roza estis ŝmiritaj per nigra farbo. Post tio, la tuta manplato unue estis presita, kaj poste ĉiu fingro individue. Tiam ankaŭ la oreloj de Roza estis ŝmiris - unue la dekstran, kaj poste la maldekstran. Kaj ĝi ankaŭ estis presita. Poste la lipoj. Kio estas sufiĉe naŭza. Kiam viaj lipoj estas ŝmiritaj per malhela kaj akre odora. Kaj aplikita al folio de blanka papero.
  Ĉe la fino, ili prenis presaĵojn de la nudaj piedoj de bela virino. Unu post la alia. Ne plu estas tiel abomena.
  Ili viŝis la plandumojn per speciala spongo, por ke ne estis markoj.
  Tiam Roza estis denove gvidita. Ŝi estis perdita en diveno kion alian la skrupulaj kaj pedantaj germanaj prizonestroj farus kun ŝi.
  Ĉi-foje ŝi estis kondukita al la rentgena ĉambro. Kaj ili prenis bildon de la stomako kaj intestoj, kio ĝenerale povas esti komprenita, estas kaŝejoj. Kaj ili ankaŭ kontrolis la naztruojn en la bildo. Do ili foje kaŝis kapsulojn kun veneno aŭ multekostaj ŝtonoj.
  Kiam ĉio finiĝis, Rosa sentis en si ian trankviliĝon. Ĝi ne doloris, ĉiuokaze. Kaj vi alkutimiĝas iel promeni tiel nuda.
  Sed post ĉio, Eva ankaŭ iris nuda, kaj havis kompleksojn, do ŝi ne sentis la okazon. Kaj ŝi estas kvazaŭ nenio okazos.
  Prefere, la proceduroj estus finiĝintaj. Kaj tial ŝi vere estis prenita sub longan koridoron al la duŝĉambro. Tie, sub la kontrolo de la gardistoj, Roza finfine lavis sin. La akvo estis varma, agrabla, kaj vi forlavas de vi moralan kaj fizikan malpuraĵon. Nu, ankaŭ la gardistoj donis al ŝi oficialan sapon.
  Rozo eĉ gajiĝis: senpage ŝi lavas per sapo. Tiam ili donos al ŝi tegmenton super ŝia kapo senpage, kaj ankaŭ prizonan porcion. Kompreneble, estas malagrable, ke la gardistoj tiel rigardas ŝin, sed ŝi estas bela kaj ŝi havas nenion por honti.
  La virino lavis siajn nudajn piedojn per nigra farbo. Ŝi havas tre bonan figuron danke al sia atleta vivmaniero - kiel juna knabino kun firmaj mamoj, sed ŝia vizaĝo montras, ke ŝi estas multe pli maljuna. Tamen, ne pli ol tridek en aspekto. Rosa estis fiera aspekti tiel bone.
  Do ŝi lavis sin, ili kriis al ŝi:
  - Sufiĉe, ĉesu!
  Ŝi eliris. Kaj la gardisto metis la fingrojn en ŝian buŝon, kvazaŭ Roza povus ion forporti aŭ ŝteli ion. Kaj la alia virina karceristo ankoraŭ piedfrapas en la brusto kaj anuso. Kio estis humiliga kaj abomena. Kaj verŝajne ne nur Roza, do la gardisto grimpis per siaj nudaj fingroj sen ĝeni meti gantojn sur ŝiajn manojn.
  Rozo eltenis, kvankam ŝi estis humiliga, honta kaj eĉ vundita. La ungoj de la matrono tre gratis ŝiajn tenerajn, intimajn lokojn en la utero kaj kvinan punkton.
  Sed fine finiĝis la agoniaj horoj de jam tute nenecesa serĉado.
  Kaj Roza estis mankatenita kaj denove gvidita. Junulino eĉ pensis kun surprizo: ĉu ili vere enŝlosos ŝin kaj la ĉelon nuda? Sed ĝi ne povas esti. Malliberuloj ne rajtas esti tenataj nudaj. Jes, almenaŭ kelkajn ŝuojn ŝi estas devigata doni.
  Sed ili vere kondukis ŝin al la vestoŝanĝejo. Kie ili devus eldoni oficialajn vestaĵojn, se ne estas permeso, portu viajn proprajn. Rozo ricevis nur striitan robon sur nuda korpo. La robo havis numerojn surkudritajn anstataŭ ŝia familia nomo.
  Rosa demandis:
  - Kio pri kalsono kaj mamzono?
  La matrono respondis severe:
  - Estas speciala ordono de la komandanto, ne donu al vi oficialajn kalsonojn kaj mamzonon!
  Rozo demandis surprizite:
  - Kial estas tio?
  La prizonestro respondis severe:
  - Vi povas pendigi vin sur ili!
  La juna revoluciulo etendis la manojn:
  - Kial mi estas malsaĝulo pendigi min? Maksimume post kelkaj monatoj mi estos liberigita!
  La matrono kolere kapjesis.
  - Ĉiuj diras tiel, sed ili sidas dum jaroj!
  Roza estis nun nur en striita robo super la genuoj, kaj kun nudaj, nudaj piedoj.
  La juna virino rigardis la breton. Estis multaj diversaj ŝuoj, ne tre allogaj en aspekto. Sed ŝiaj nudaj piedoj estis malvarmaj. Ŝi estos ŝokita de la humiligo de la serĉado kaj aliaj proceduroj, ŝi ne atentis la malvarman, malsekan, betonan plankon de la malliberejo. Sed nun ŝi nur tremas.
  Roza ĝemis per plenda tono:
  - Miaj piedoj estas malvarmaj, donu al mi almenaŭ kelkajn ŝuojn!
  La prizonestro respondis severe:
  - Speciala ordono de komandanto! Pro la speciala danĝero de politika malliberulo, vi estas malpermesita porti ŝuojn dum la aresto, ĉar vi povas uzi ilin kiel militarmilon, aŭ ĵeti objektojn!
  Rozo rimarkis ĝemante:
  Sed estas tiel malvarme en malliberejo! Mi povas malvarmumi kaj malsaniĝi!
  La matrono trankviligis ŝin:
  - Ni havas bonan malsanulejon! Kaj ĉiuokaze, ĉesu disputi. Kaj ili donos al vi bonan batadon!
  La revoluciulo estis surprizita:
  - Ĉu ne estas nuligitaj batadoj?
  La prizonestro kapjesis.
  - Dum la milito ili estis reenkondukitaj! Do humiligu vin, belulino - vi estos pli tuta! Kaj koste de nudaj piedoj, la kaptitoj rapide alkutimiĝas al tio. Kaj baldaŭ ĝi varmiĝos ekstere, jam estas printempo kaj vi sentos vin pli bone. Kaj se vi havas amikojn en la sovaĝejo, ili sendu pli da porcioj. Do nur malgranda parto atingas la kaptitojn!
  Rozo vigle kapjesis.
  - Mi scias tion! Korupto detruos Germanion!
  La prizonestro murmuris:
  - Kiel Rusio!
  La juna virino estis denove mankatenita je la pojnoj kaj ili kredis ŝin nudpiede, en malliberejo, mallonga robo, kiel sklavino el la tempo de Spartacus laŭ la prizonkoridoroj.
  La fotilo nun atendis Rozon. Krome, ŝi preferus komunan ol ununuran. En komuna ĉelo estas pli varme kaj estas iu kun kiu paroli. Krome, virinoj odoras multe pli agrable ol viroj, kaj ŝi estus bone kun ili.
  Por almenaŭ iomete levi la falintajn de doloro, humiliĝo, malvarmo en la nudaj, inaj piedoj, kiuj frostas pro la malvarma, betona planko, Rozo kantis:
  La vintro jam forvelkas
  Jen venas la printempa suno...
  Saĝo venkis la naturon,
  En scienca serĉado kaj ekskurso!
  
  Riveretoj sonoras - neĝblovoj degelas,
  Kie la arĝenta tapiŝo estas rivereto.
  Diantoj floras lukse en majo,
  Kaj nia amikeco ne disverŝas!
  
  Ni amas la filinojn de la naturo
  Kiam fungoj kreskas printempe...
  Ne, vi scias malbonan veteron
  Kiel pluvas la graco de Kristo!
  
  La naturo ekviviĝas printempe
  La kristala glacio krakis.
  La planedo fariĝos, mi kredas, paradizo,
  La malbona fajro ne ekbrulu la mondon!
  
  Post ĉio, ĉiu floro estas universo,
  Ankaŭ la cimo volas vivi.
  La destino de ĉiuj estas pli bona - kreado,
  Sed kompatinda kunikleto, vi estas ludo.
  
  Kiel evidentiĝis, estas multe da timo,
  Estas multe da sufero kun beleco...
  Foje ĝemante ni petas Dion -
  Helpu nin kun feliĉo kaj revo!
  
  Sed kio estas kolero en la mondo,
  Kio komencis tordi nin kiel tornado,
  Sed Dio respondis - ĉi tio estas al,
  Vi ne fariĝis maldiligenta kiel urso!
  
  Post ĉio, se la banano mem defalus,
  Vi eĉ ne jungos la plugilon.
  La vizaĝoj de la sanktuloj el la ikonoj kapjesas,
  Neniuj ananasoj - semu sekalon!
  
  Nu, tiu laboro kondukas al sukceso,
  Li plifortigos nian rason!
  Kaj prospero ne rapidas,
  Ne necesas avareco de katoj!
  
  La rekompenco venos - estos forto,
  Kaj ni relevigos tiujn, kiuj falis en batalo!
  Puno trafos, sciu Judas,
  Mensogo kaj trompo venĝos!
  Roza estis finfine alportita al la masiva pordo, sur kiu la malbonaŭgura numero "13" estis batita. La mankatenoj estis forigitaj de ŝi, kaj la juna virino sentis sin trankviligita kiam ŝi frotis siajn elĉerpitajn, kontuzitajn pojnojn. Jes, mankatenata kaj dolora kaj humiliga samtempe.
  Ŝi estis prenita en la ĉelon. Interne estis iom pli varme ol ekstere, estis hejtado. La ĉelo montriĝis duobla kaj estis knabino kun rufa hararo en ĝi. Sufiĉe bela, kaj ŝi dormis kun litkovrilo. Vekiĝante, ŝi turnis sian teneran vizaĝon kaj demandis:
  - Nova knabino?
  La prizonestro kapjesis.
  - Politika! Mi pensas, ke vi du estos multe pli interesaj!
  Rozo rimarkis:
  - Mi ne havas liton?
  La matrono ridis.
  - Por ke vi estu pli komplezema kaj atestu kiel eble plej baldaŭ, vi estas senigita de kusenoj, litkovriloj kaj matraco. Vi kuŝos sur la nudaj tabuloj, vi frostos, kaj vi pli frue atestos kontraŭ viaj komplicoj kaj komplicoj!
  Roza kolere frapis sian nudan piedon kaj grumblis:
  - Ne atendu!
  La peza, masiva pordo de la ĉelo krakadis malantaŭ ŝi.
  
  MONDO SEN LA DUA MONDA MILITO
  KONOTACIO
  Chamberlain ne kuraĝis deklari militon kontraŭ la Tria Regno post la atako kontraŭ Pollando, Francio ankaŭ ne eniris la konflikton sole. Post la malvenko de Pollando kaj ĝia divido inter Sovetunio kaj Nazia Germanio komenciĝis longa periodo de paco, la evoluo de la homaro prenis alian vojon.
  . ĈAPITRO #1
  Speciala mondo el alternativa historio. En ĝi, Chamberlain havis la sencon ne deklari militon kontraŭ Germanio kiu atakis Pollandon. Kaj kompreneble Francio ne eniris la militon sen Anglio.
  Hitler kaj Stalin dividis Pollandon. Tiam okazis la divido de la baltaj ŝtatoj kaj la subskribo de interkonsento pri amikeco kaj landlimoj.
  Estis vera milito kun Finnlando. Sovetunio, koste de gravaj perdoj, tamen sukcesis kapti parton de la teritorio, trarompi la defendan linion kaj preni Vyborg.
  Ĝis nun ĉio iris bone. Sed provo preni Moldavio de Rumanio renkontis la reziston de Hitler. Kiel, ĉu Stalino ne volas tro multe?
  Sed Hitler kaj Stalin persone renkontis kaj konsentis ke Sovetunio ricevos Moldavio, kaj tiu sekcio estis kompletigita.
  Tiam venis longa periodo de paco. Japanio ne kuraĝis batali sole kun Usono kaj Britio. Kaj Hitler ankoraŭ digestis Pollandon, signifa parto de kiu fariĝis parto de la Tria Regno. Ankaŭ Stalino, vastiginte la imperion, kaj havante la sperton de malfacila milito kun Finnlando, grimpis nenien.
  En Sovetunio, la Tria Kvinjara Plano estis oficiale plenumita kaj tro plenumita. Tiam ili prenis sur la kvaran. Kaj ĝi estis troplenigita. Kaj en la kvina kvinjara plano, ili komencis redukti prezojn kaj altigi la vivnivelon.
  Stalin mortis en marto 1953... Laŭ kelkaj raportoj, li eble estis venenita. Post intrigoj, Nikita Ĥruŝĉov kaptis potencon. Poste okazis la dudeka kongreso kaj la malkovro de la kulto al personeco. Kaj la ideo konstrui komunismon antaŭ 1980.
  Antaŭ tiu tempo, nukleaj armiloj aperis en Germanio, Usono, Britio, kaj Sovetunio.
  Hitler restis en la historio kiel tute normala gvidanto sen la holokaŭsto. Ekzistis nur kelkaj leĝoj limigantaj la rajtojn de la judoj. La poloj ankaŭ iom post iom ricevis germanan civitanecon kaj egalrajtigojn. En la kvindek-kvina jaro, la Varsovia guberniestreco rekte eniris la Trian Reich. En 1960 kaj ĉeĥoj kaj poloj ricevis germanan civitanecon. Germanio estis la unua en la mondo, kiu lanĉis sateliton en la ĉielon kaj sendis homon en la kosmon.
  Kaj la 20-an de aprilo 1961 komenciĝis la unua pilotata flugo al la luno. Ĉi tio estas bonega evento.
  La Tria Regno estas granda lando, eble la plej granda en Eŭropo. Ĝi inkludas Ĉeĥion, kaj la Sudetojn, kaj Aŭstrion, kaj Pollandon. Krome, la germanoj akiris parton de Danio sen milito ene de la limoj de 1914 por mona kompenso. Tiam estis referendumo. Referendumoj ankaŭ estis okazigitaj en Pollando kaj Ĉeĥio. Ekestis ekonomie evoluinta kaj forta potenco. Krome, Britio ankaŭ konsentis resendi Namibion al la germanoj en Afriko, kaj ankaŭ por mona kompenso.
  Kun preskaŭ neniuj militoj krom la konflikto kun Pollando, Hitler vastigis la Trian Reich. La nuraj problemoj estis nur kun Francio. Ĉi tie tamen malgranda parto de Loreno, loĝata ĉefe de germanoj, estis resendita al Germanio post referendumo. Sed la limoj de 1914 ne estis restarigitaj. Kaj tio ĝenis multajn germanojn.
  Sed la francoj finis armean aliancon kun Sovetunio, kaj tiukaze ĝi estus irinta batali sur du frontoj. La Ruĝa Imperio, eskapinte de la Dua Mondmilito, estis ekonomie tre forta, komparebla al Usono kaj Germanio, kaj havis grandan populacion. Do estas danĝere batali kun ŝi.
  Krome, Britio ankaŭ havis interkonsenton kun Francio. Kiu, male al reala historio, retenis siajn koloniojn kaj estis armee tre potenca.
  Sed Ĉinio restis fragmenta kaj malforta, fakte dividita en influsferojn de la gvidaj potencoj de la mondo. Japanio batalis en Ĉinio dum longa tempo, kaj povis konservi parton de ĝi sub sia kontrolo. Aliaj landoj havis tie sian ĉefurbon. Sovetunio retenis kontrolon de Mongolio, kiu sole formale retenis sian sendependecon.
  Hitler ankoraŭ vivas. Li aĝas sepdek du jarojn. Li ne fumas, ne trinkas alkoholon, estas vegetarano kaj ankoraŭ laboras sur simuliloj. La Fuhrer estas obsedita de sia sano. Li ankaŭ havas filojn kaj filinojn - kvankam ili estis akiritaj per artefarita fekundigo. Iuj filoj estas pli ol cent. La plej maljuna el ili jam havas dek sep jarojn. Estas malfacile fari indan elekton de posteulo. Do la Fuhrer ankoraŭ interesiĝas vivi memstare. Kaj en la Tria Reich oni laboras por plilongigi la vivon de la diktatoro.
  Sepdek du jaroj certe ne estas profunda maljunulo. Do la Fuhrer ankaŭ amas distron. Ekzemple bataloj sen reguloj.
  Tie, kompreneble, ili ne batalas ĝismorte - la Tria Reich estas relative civilizita kaj stranga. Kaj Hitler tute ne estas perceptata kiel monstro, kvankam la gvidanto certe estas aŭtoritatema.
  Li povis venki Pollandon preskaŭ sen perdo kaj vastigi la teritoriojn kun malgranda aŭ neniu milito. La popolo de Germanio idoligas lin, kaj la nacioj de aliaj landoj respektas lin. Eĉ Nikita Ĥruŝĉov traktas lin kun respekto. Plie, Sovetunio postrestis en la spackonkurso.
  Stalino estis indiferenta pri raketoj, kaj Nikita Ĥruŝĉov nur sukcesis sendi piloton en la kosmon ĝis nun.
  Kaj nun la germanoj ĵetas raketon al la luno. Kaj estas du knabinoj kaj unu knabo. Kaj tio estas bonega.
  Omaĝe al la naskiĝtago de la Fuhrer kaj la lanĉo de la raketo, tutlandaj festoj estis organizitaj.
  La grandega stadiono en Berlino estas plena de homoj. Venas diversaj sportaj konkursoj. Kaj kompreneble bataloj sen reguloj. Kion Hitler tiom amas.
  La Fuhrer, kompreneble, maljuniĝis, sed ankoraŭ aspektas pli-malpli, kvankam li estas grizeca kaj hela kalva makulo faris sian vojon sur lia kapo. Kaj la lipharoj griziĝis, kaj la figuro estis iomete klinita. La Führer estas en povo dum dudek ok jaroj. Kun li, Germanio havas unu el la unuaj ekonomioj en la mondo, kaj eble eĉ la unua. Sovetunio, Usono kaj la Tria Regno estas nun tre proksimaj laŭ nacia enspezo. Jes, Britujo estas ankoraŭ forta pro la kolonioj. Japanio komencis leviĝi - ŝia longedaŭra milito kun Ĉinio elĉerpis ŝin. Sed la mondo estas multpolusa.
  Hitler estas bonega, sed ne la plej alta. En Usono, nun estas nova, juna prezidanto, John F. Kennedy, en Francio kaj Britujo ankaŭ sufiĉe junaj regantoj estas en potenco. Nikita Ĥruŝĉov estas nur kompatinda ombro sur la fono de Stalin, kvankam li parolas pri komunismo.
  Eble el ĉiuj mondgvidantoj, Hitler estas la plej legenda, populara, karisma kaj granda, malgraŭ sia aĝo, kiu ankoraŭ ne perdis sian brilon kaj energion.
  Ĝuste nun li rigardas la batalojn tra speciala ekrano. Kaj de supre, koloraj ekranoj montras bildon de la Koloseo.
  Bela, helhara knabo de dek du aŭ dek tri jaroj eliras por batali. Li estas kun reliefaj muskoloj, en iuj sportaj pantalonoj kaj nudpiede. La knabo portas gantojn. Kaj li iras al la muziko.
  Kiel en antikvaj tempoj, ne ekzistas bataloj sur glavoj en la Tria Reich. Ĉar la lando ne falis en barbarecon.
  Prefere, male, Germanio fariĝis lando de ekzempla ordo, kun la plej malalta krimfrekvenco en la mondo kaj nula senlaboreco. Kaj estas iel malkomforte por ŝi mortigi homojn en la ringo.
  La knabo estis en blua pantaloneto, kaj riverencis al la Fuhrer kaj lia sekvantaro kaj al ĉiuj kvar flankoj de la stadiono. La homamaso ĝojkriis por li.
  La anoncisto anoncis:
  - Ĉampiono de Berlino, kromnomita "Muso", batalos por la titolo de ĉampiono de la Tria Reich inter infanoj sub dek du jaroj.
  Oni povas vidi, ke la knabo estas tre bona.
  Kaj nun denove sonas la muziko kaj eliras alia batalanto. Ankaŭ knabo ĉirkaŭ la sama alteco kaj pezo kiel li. Kaj ankaŭ helhara, kaj tre muskola. Nur liaj ŝvitpantalonoj estas ruĝaj, kaj lia vizaĝo estas pli rigida. Kompreneble, ambaŭ knaboj estas nudbrustaj kaj nudpiedaj. Ili batalos laŭ la reguloj de franca boksado kaj per manoj kaj piedoj.
  La dua knabo estis anoncita:
  - Vicĉampiono de la Tria Reich en bataloj sen reguloj ĝis dek du jaroj.
  La knabo ankaŭ riverencis al la Fuhrer, kaj al ĉiuj kvar flankoj de la stadiono. Moknomita "Aligatoro".
  La arbitraciisto estis granda kaj alta virino en leda kostumo. La batalo estis ĉampioneco dek kvin preterpasas de tri minutoj. Sed ĝi kutime finiĝas pli frue.
  La infanoj riverencis unu al la alia. Kaj la sekvantaro kaj Hitler mem faris vetojn. Kompreneble, kiun la Fuhrer surmetas, estas sekreto, alie ĉiuj faros same kiel li. Aŭ inverse...
  Grizhara kaj laca, Adolf rigardas tra binokloj. Li tre ŝatas muskolfortajn knabojn, do ili ŝajnis povi restarigi forton al la kaduka tirano. La Fuhrer eĉ dormas en lito kun speciala svastika formo. Kaj ĉirkaŭ li estas kvar junaj atletikaj knabinoj, kaj kvar adoleskantoj - tre muskolfortaj kaj fortaj. Kaj Hitlero en sonĝo, kvazaŭ, estas ŝarĝita de energio. Krome, la maljuna diktatoro prenas laktobanojn por beboj.
  De tempo al tempo, la Fuhrer ricevas ankaŭ transfuzon de juna sango - de knaboj, la plej fortaj atletoj de la Tria Reich.
  Hitler ne volas morti. Kaj li havas pliajn planojn. Estas malbone, ke Sovetunio kaj Francio estas en alianco kun Britio. Batali sur du frontoj estas tro aventurema kaj memmortiga. Germanio jam perdis unu tian militon sur du frontoj. Do ne havas sencon paŝi sur la saman rastilon kiel Vilhelmo la 2-a.
  Mi ŝatus interkonsenti pri milito sur unu fronto. Aŭ kun la Okcidento kontraŭ la Sovetunio aŭ kun la Sovetunio kontraŭ la Okcidento. Sed por ke du frontoj ne pendu sur la kolo.
  Sed Nikita Ĥruŝĉov ne volis alianciĝi kun Hitler. En Francio, ili ankaŭ ne volas aliancon kun aŭtoritata diktatoro, ĉar ekzistas demokratio kaj ŝanĝo de potenco.
  Kaj Hitlero havis malfacilan tempon. La vivo pasas, kaj vi ankoraŭ ne venkis la francojn, nek la rusojn, nek iun seriozan.
  Kvankam, aliflanke, la Tria Regno subigis preskaŭ ĉiujn terojn loĝatajn de germanlingvanoj. Kaj nun Germanio estas pli kaj pli granda ol ĝi estis antaŭ la mondmilito. Ĝi estas la mondo, do la dua ankoraŭ ne estis.
  La knaboj komencis batali je la signalo de la gongo. Ili batis per ambaŭ gantitaj manoj kaj nudaj piedoj. La Fuhrer tre ŝatis, kiam knaboj ne pli aĝaj ol dek kvin kaj knabinoj estis nudpiedaj. Ĝi turnis sin kontraŭ la diktatoro.
  Knaboj havas tiajn rondajn, rozkolorajn kalkanojn kaj gracian kurbon de la plandumo. Ili estas sportaj kaj la muskoloj de la ludo estas tiel reliefigitaj kaj la vejnoj estas videblaj. La Fuhrer rigardas la krurojn de la knaboj en deproksima plano kaj bobenas supren. Ĉi tio estas vere bonega. Ili estas sunbrunaj, ilia haŭto estas brila, iliaj muskoloj ruliĝas, mirindaj.
  Kaj la knaboj batas unu la alian. Kaj nudaj piedoj ekflugas kaj trafas aŭ la defendon aŭ la kapon. Oni povas vidi, ke la knaboj havas belajn ŝnurojn. La abs estas stakitaj kun ĉokoladaj kaheloj, mamoj estas kiel ŝildoj, kaj la muskoloj de la knaboj moviĝas. Estas hipnotiga.
  Hitler suspiris. En la vilaĝo, li ankoraŭ estis gvidanto kaj estro, sed en la gimnazio aliaj uloj prenis lin. Kaj la estonta Fuhrer malfacilis, kaj li laŭvorte forkuris de tie.
  Sed malgraŭ tio, Hitler amis infanojn. Ĉi tiuj knaboj estas tiel belaj. Kaj iliaj trejnitaj korpoj estas tre muskolaj, kaj la reliefo de la muskoloj estas mirinda.
  Domaĝe, ke ili devas draŝi unu la alian. Jen la unua raŭndo pasis - la knaboj disiĝis.
  Hitler opiniis, ke estus bone aranĝi batalon, tiel ke ĝi estu per glavoj. Kaj tiel ke la batalantoj tranĉis kaj sango fluis kiel rivereto.
  Ĉi tio montriĝis vere bonega. Kaj tiam, kiam la knabo falos, ili bruligos lian nudan kalkanon per ruĝe varma fero.
  La Fuhrer ofte imagis torturon en siaj fantazioj. Precipe kiam la nudaj piedoj de knaboj kaj knabinoj brulas per fajro.
  Kaj eĉ sekrete pentris tiajn bildojn. Sed li ne vere turmentis iun ajn. La moleo ne ŝajnis al la ŝtatestro, unu el la plej grandaj en la mondo, kliniĝi al tia nivelo.
  Sed filmoj estis faritaj laŭ lia direkto. Jen ekzemplo de la mondmilito. La rusoj kaptis germanan knabinon sur la orienta fronto. Kaj kompreneble, ili senvestigis ŝin forirante nur en kalsoneto kaj mamzonoj kaj nudpiede veturis tra la neĝo.
  La Fuhrer ŝatis ĉi tiun filmon. Eĉ post tio, la germana Gerda estis skurĝita kaj edukita.
  Jes, ĝi estis bela filmo. Tamen, la Fuhrer ankaŭ faris filmojn bazitajn sur alternativa historio. Tie, la knaboj de la Hitlera Junularo estis kaptitaj en Sovetunio. Kaj nur dekkvarjaruloj en pantaloneto estis pelataj tra la neĝo kaj frosto. Kaj ili eĉ verŝis glacian akvon sur siajn nudajn torsojn, kio ruĝigis ilin.
  Hitler ŝatis tion. Jes, kiam knaboj estas torturitaj kaj humiligitaj, ĉi tiu estas la estro de kaŝita sadisto. Sub la Fuhrer, homoj ne estis bruligitaj en fornoj, almenaŭ en ĉi tiu mondo, sed li ricevis plezuron de torturo kaj humiligo.
  Krome, la korpo de la Fuhrer jam estas kaduka. Kaj la energio ne estas la sama. Kaj vi bezonas ion por subteni vin.
  La Fuhrer denove rigardas la batalon. La korpoj de la knaboj brilas pro ŝvito, kaj la malpeziĝo de la muskoloj varmigitaj de la batalo fariĝis eĉ pli akra.
  La batalo estas preskaŭ egala. Ambaŭ knaboj havas la saman pezon kaj altecon. La Aligatoro-Knabo atakas pli, sed li trafas plejparte en blokoj. Kaj Muso foje kontraŭatakas.
  Hitler pensas, kiel bone estas esti knabo finfine. Ili konstante gaje ridetas. Ĉi tiuj infanoj ĉiam ridetas kaj ridas ial ajn. Kaj nun li lernis ridi.
  Ho, ĉi tiu malbenita maljuneco, kiam oni faras ĉion per forto. Kaj ne plu ekzistas la iama vivoĝojo. Kaj eĉ gladiatoraj bataloj estas lacigaj.
  Freŝaj impresoj de juneco estas alia afero. La Fuhrer havas milionojn da knabinoj pretaj doni sin, sed preskaŭ ne ekzistas deziro. Nur se vi donas injekton de testosterono, tiam estas kresko de forto kaj hormonoj. Ne ekzistas evoluinta medicino en Germanio. Jen, ekzemple, kiajn mirindajn dentojn ili faris al la Fuhrer - nur perla brilo.
  Kaj estas diversaj specoj de anabolaj. Hitler ankoraŭ atendas, ke li vivos ĝis la dudekunua jarcento. Kion Germanio antaŭ ĉio bezonas. Kaj tiam eble posteulo estos determinita. Aŭ eble sciencistoj trovos manieron igi lin mem senmorta.
  La laboratorioj jam laboras pri ĝi. Hitler elradias konfidon kaj timon.
  Ĉi tie Churchill estas pli maljuna ol li, sed ankoraŭ vivas, eĉ se ne tute sana. Roosevelt kaj Stalin jam mortis kaj Roosevelt estas antaŭ sufiĉe longa tempo. Chamberlain simpatiis kun Germanio. Kvankam li minacis malfermi duan fronton okaze de atako kontraŭ Pollando, li ne kuraĝis. Siavice, la Fuhrer ne militis kontraŭ Sovetunio. Kvankam estis ŝancoj. Sed Sovetunio havis tro fortajn tankojn. Kun nur ses sekcioj kun malpezaj tankoj, la Fuhrer ne kuraĝis kontraŭbatali la monstron tie.
  Kvankam preparoj por milito estis survoje. En la kvardek-tria jaro, "Panteroj" aperis en Germanio. La aŭto ne estas malbona, sed tro peza kaj multekosta. En Sovetunio ekzistis serio de KV. Hitler tiam ne kuraĝis batali. En la Tria Regno aperis reagaviadiloj kaj FAA-raketoj. Sed kio estas la problemo. Post la morto de Chamberlain aperis Churchill, kiu iris al proksimigo kun Stalin. Jes, kaj en Francio, la registaro estis inklina al alianco kun la ruĝa imperio.
  Grandaj esperoj en la Tria Reich estis asociitaj kun diskotekoj.
  Sed fakte, ili ne pravigis sin. La veturiloj montriĝis tro multekostaj kaj vundeblaj al pafado de manpafiloj. En malamikecoj, ili ne povus esti farinta turnopunkton.
  En la kvardek-kvina jaro aperis "Pantero" -2. Ŝi estis tiutempe tre bona tanko. La pafilo estas 88 mm kaj 71 barela longo, kaj la fronta kiraso de la kareno estas 100 mm dekliva frunto, 60 mm flankoj kun deklivoj, kaj la frunto de la turo estas 120 mm kun masko de 150, kaj estas ankaŭ sesdek flankoj. . La tutaĵo estas kvindek tri tunoj, kaj la motoro estas 850 ĉevalfortoj. La aŭto montriĝis la plej potenca meza tanko en la mondo. Kvankam kio estas la mezumo se la pezo estas pli ol kvindek tunoj?
  Hitlero estis parte kontenta pri tiu ĉi maŝino. Sed ne eblis akiri garantiojn nek de Sovetunio nek de Francio. Krome, Okcidento faris koncedojn kaj cedis parton de Danio, malgrandan parton de Francio kaj la iaman germanan kolonion de Namibio por mono. Tio kontentigis la germanan popolon. Sovetunio ankaŭ iĝis forta. Anstataŭ la KV-serialo, tankoj prezentiĝis pli progresintaj de la IS-serialo.
  Hitler daŭre prokrastis novan militon. En Usono, ili laboris malrapide pri la atombombo. Ankaŭ en Germanujo ili ne hastis, kaj ankaŭ en Sovetunio.
  Sed teknologio evoluis.
  Panther-3 estis alia tanko de la malmoderna serio. En ĝi, la pafilo estis eĉ pli potenca ol la 105 mm 70 EL, kaj la fronta kiraso de la turo estis 185 mm, kaj la kareno estis 150 mm kun deklivoj, kaj la flankoj estis 62 mm. La pezo de la maŝinoj atingis sesdek unu tunojn. Kiu, aliflanke, estis kompensita per pli potenca motoro de 1200 ĉevalfortoj. Jen kiel la aŭto rezultis. Iris en produktadon en 1947. Sendube bona tanko. Sed Sovetunio ankaŭ ricevis la T-54, kiu pezis nur tridek ses tunojn, kaj estis iomete pli malalta ol la germano en kiraso kaj armiloj. La fronta kiraso de la turo estis eĉ pli dika - ĝis 200 mm. Kaj la pafilo estas iom pli malforta je 100 milimetroj, kaj 900 metrojn sekundo, la komenca rapideco de la kuglo. La germano tamen havas iom pli grandan kalibron - 1000 metrojn sekundo.
  Kaj tiam la milito ne okazis denove.
  Panther-4 aperis en la kvindek-unua jaro. Ŝi jam estis malsama aranĝoskemo. La motoro kaj dissendo estas en unu bloko kaj la rapidumujo estas sur la motoro. La alteco de la tanko malpliiĝis. Kaj ĝi rezultis aŭto pezanta 70 tunojn, kaj gasa turbina motoro de 1500 ĉevalfortoj, kaj fronta kiraso de 250 mm kaj flanka kiraso de 170 mm, kun pafilo de 105 mm kaj barela longo de 100 EL. Ĉi tiu maŝino jam estis efektive peza kaj tre potenca ... Nur la sovetia IS-7, tanko kiu estis produktita en tre malgrandaj kvantoj, povis kontraŭbatali ĝin. Kaj la T-54 estis multe pli malforta.
  Kaj fine de la kvindek-oka jaro aperis "Pantero" -5. Ĝi estis komparebla en dikeco al la Panther-4 laŭ kirasdikeco kaj armilaro, sed kun pli grandaj anguloj de deklivo, kaj pli malpeza pezo de sesdek tri tunoj, kun pli potenca motoro de 1800 ĉevalfortoj. La tanko estis pli facilmova kaj manovra.
  Ĉi tiu estas la ĉefa germana aŭto. En Sovetunio, la IS-7 estis nuligita. Nur la T-10 restis same peza, sed peza kvindek tunoj. Kaj krom la T-54 aperis nur la T-55, iom pli potenca en armilaro.
  Pri teknologio oni povas longe paroli. Hitler persone okupiĝis pri la adopto de certaj specoj de armiloj. Nikita Ĥruŝĉov pli interesiĝis pri raketoj. Rakettankoj ankaŭ aperis en Germanio. Ili estas tre fortaj kiel la sovetiaj. Hitler vere volis aliĝi al la milito. La hidrogena bombo ankoraŭ ne estas kreita, kaj estas relative malmultaj atombomboj. Kaj vi povas riski kaj eniri konflikton.
  Hitler vere volas batali en la oriento. Italio pretas kontraŭstari Sovetujon. Ĝi estas regata de la filo de Mussolini, sed Benedito mortis. Kaj lia filo, fervora kontraŭkomunista kaj ideologia faŝisto, kune kun Germanujo, estas preta batali kontraŭ Sovetunio, sed kondiĉe. ke Francio kaj Britio montrus neŭtralecon.
  Kaj Japanio ankaŭ povas malfermi fronton en la oriento. Kaj Germanio ankoraŭ povas ligi Finnlandon, Hungarujon, Rumanion, Slovakion. Eble ankaŭ Bulgario kun Jugoslavio kaj eĉ Svedio.
  Ĉi tie tiaj povas esti aliancanoj. Hitler unue devas konvinki la francojn ne enmiksiĝi kun ili. Sed estas pli facile konsenti kun Britio. Ili ankaŭ diras, ke ne ekzistas komunismo. Kaj en Usono, Kennedy estas malhela ĉevalo.
  Hitler ankoraŭ ne perdis sian fervoron. Sed iri al milito estas morale malfacila.
  Ĉi tie la knaboj jam batalas la dektria raŭndo. La infanoj estis lacaj kaj iliaj movoj fariĝis pli malviglaj.
  La Fuhrer ĝemas. Kun aĝo, fariĝas pli kaj pli malfacile decidi pri milito. Infanoj estas agresemaj kaj batalas. Sed iliaj pugnobatoj estas malpezaj kaj amuzaj. Ili vangofrapis unu la alian kaj forkuris.
  Sed ĉi tio ne estas la kazo ĉe plenkreskuloj. Hitler gajnis nur unu militon kun Pollando en ĉi tiu mondo. Kaj ĉi tio ne sufiĉas por dudek ok jaroj de registaro.
  Sed aliflanke, la germanoj evitis perdojn kaj damaĝojn.
  Sed Germanio estas tre loĝata. Alta naskokvanto kaj multaj infanoj.
  La knaboj batalas. Kaj vi povas vidi, ke la infanoj spiras malfacile.
  La Führer denove pensis, ĉi-foje pri aviadiloj. La jetarmeo en la Tria Reich estas tre evoluinta. Estas eĉ sufiĉe bonaj evoluoj kaj produktadaviadiloj. Precipe ME-462. La aviadilo ankaŭ estas tre potenca kaj detrua.
  Kaj raketlanĉiloj. Ĝi ankaŭ estas tre potenca maŝino.
  Aperis ankaŭ diskoformaj helikopteroj. Ili estas tre moveblaj kaj lertaj.
  Ili estis evoluigitaj fare de la dizajnisto Tank. Li ankaŭ posedas ĉasaviadilojn TA-383, kiuj estas tre bonaj batalveturiloj. La germanoj ankaŭ havas senvostajn bombaviadilojn kapablajn bombardi eĉ usonan teritorion.
  La infanoj finis batali. Do neniu falis.
  Pri punktoj, ili donis la venkon al la vic-ĉampiono Aligatoro.
  La knaboj disiĝis. Post kiam la knabinoj aperis en boksgantoj. Ili estis nudpiedaj kaj en bikinoj.
  Estis ankaŭ interesa batalo kun brakoj kaj kruroj.
  Hitler volis ke la Tria Regno havu miraklarmilon. Sed ĝis nun ne ĉio funkciis. Germana raketa teknologio estas la plej bona en la mondo. Ekzistas ankaŭ evoluoj de la hidrogenbombo. Ĝi ankoraŭ ne estis kreita en neniu lando en la mondo, sed la armilo estas terura.
  La Führer mem legis Kimrion en sia junaĝo kaj volis ke la Tria Regno havu varmotrabojn aŭ laserojn.
  Sed ĝis nun ne eblis krei efikan batalinstalaĵon. Krom eble al blindaj kontraŭuloj, sed eĉ tio estas tro maloportuna. Ankaŭ en la Tria Reich estis la evoluo de flugaj teleroj. Diskoformaj aparatoj ne montris sian batalefikecon. Sed estis ideo envolvi ilin per laminara jeto, kiu blovus konkojn kaj fragmentojn al la flankoj.
  Do la disketo estos tute nevundebla.
  La knabinoj komencis bati unu la alian per siaj nudaj piedoj. Ili ankaŭ estas sportaj kaj muskolaj. Kaj piedbati sufiĉe aktive.
  Kaj tiam unu el ili tenis triopon per siaj pugnoj, la alia respondis al ŝi. Ĉi tio estas vere bonega.
  Hitler ridis:
  - Mi ne estas mizera insekto - supermonstra testudo.
  Kaj li imagis, kiel varma fero bruligas la nudan, rondan kalkanon de la knabino. La bataloj ne prenis la amplekson de la Dua Mondmilito, sed ili montris sian nivelon.
  La knabinoj ĉi tie estas tiel mirindaj - simple bonegaj. Ili estas de la plej alta klaso.
  La Führer elpensis poemojn kiel rezulto;
  Pri ĉi tiu nudpieda knabino
  Mi ne povis forgesi..
  Ŝajnis la ŝtonoj de la trotuaro,
  Turmentu la haŭton de la delikataj kruroj!
  Jes, ili estas interesaj knabinoj.
  Ĉi tie en unu filmo ili montris kiel Johana de Arko estis torturita. Cetere oni pozis ŝin kiel ĉarma blondulo. Kaj la torturo estis natura. Kaj la nudaj piedoj de la knabino ekbrilis.
  Hitler tre ŝatis ĝin. Jeanne staris sur la rako kuraĝe. Kaj ŝiaj nudaj kalkanoj vezikiĝis. Kaj sur la dorson kaj postaĵon de tempo al tempo falis la vipo.
  Tiam ili kaptis ŝin per teniloj sur la skarlatajn cicojn de ŝia brusto. Kio estas absolute bonega. Kiel ĝi ŝaltis Hitler.
  Ekzemple, ili prenis nudan knabinon kaj tiris ŝin supren sur rako. Kaj ni senvestigu per vipoj. Kaj la militisto ankoraŭ estis bruligita per ruĝ-arda fero. Kaj ĝi doloras multe. Sed samtempe ankaŭ la knabino ĝojas, kiam ŝi estas turmentata.
  Precipe kiam varma fero karesas la nudan kalkanon.
  Ĉi tio estas vere interesa.
  La knabinoj batalis. Kaj unu el ili trafis la blondulon per alia nuda piedo en la mentono. La ruĝhara belulino kolapsis. La arbitraciisto komencis kalkuli.
  La ruĝharulo streĉiĝis kaj eksaltis kun peno de volo.
  La batalo denove daŭris.
  Adolf Hitler siblis:
  - Iom pli, iom pli,
  La lasta batalo estas la plej malfacila!
  Kaj mi volas konkeri la tutan mondon,
  Planedo por fari Germanion patrino!
  La Fuhrer ne tre bone faris tion, kaj lia voĉo estas raŭka. Sed ĉiukaze, la ekzekuto de diktatoro.
  Kaj la knabinoj batalas, iliaj muskolaj korpoj brilas pro ŝvito. Mirindaj ŝteloj.
  La Fuhrer pensis, kion virino sentas kiam ŝi estas seksperfortita? Doloro aŭ orgasmo aŭ ambaŭ?
  Fariĝu virino! Kaj iru al la panelo!
  Ĝi estas eĉ amuza!
  Se vi iras al la panelo
  Vi estas stelo, vi estos kiel Emmanuel!
  Kaj ĝenerale bonega!
  Flugilaj aforismoj saltis en la kapon de la Fuhrer;
  Se la limo estas atingita - iru al kaoso!
  Konscienco estas la plej multekosta varo el tiuj, kiuj ne estas vendataj - kvankam multaj pretas pagi krome por forigi ĉi tiun valoron!
  En amo, nur poetoj donas utilajn konsilojn!
  Amo estas tia ludo - kie estas la tria kromaĵo!
  Kiel amo diferencas de amika festo - neniam oni vokos tria!
  La numero tri simbolas harmonion - sed ne en la familia vivo!
  Ĵaluzo estas sento de malsuperaj homoj - ili estas malfortaj en sia menso, eĉ kompatas la malriĉulojn!
  Estas pli facile konstrui neĝulon en la infero ol trovi sindoneman pastron!
  Honesta popo kiel - blanka diable!
  La preĝejo estas kiel vendejo - ne eniru sen mono!
  Kiom ajn granda estas la pugno, la mankatenoj tamen taŭgos!
  Pli bone bati unufoje ol diri cent fojojn!
  Plej ofte enkasante malinteresecon!
  Sur la avida buŝo - estas muzelo!
  Kiu amas sekson, havas helan menson kaj bonan koron - ĉar li estas preta dividi la plezuron kun kunulo!
  Milito estas la lernejo de vivo - kio estas pli bone salti!
  Plej multaj viktimoj - postulas militan arton!
  Kristo estis krucumita de pastroj - malbonaj hundoj taksas nur bastonon!
  Kredo certe estas malpeza, sed anstataŭ tineoj ĝi altiras monbiletojn!
  Se vi volas esti riĉa, malfermu bankon, se vi volas fariĝi la plej riĉa, kreu instruon!
  Filozofio estas kiel reto por kapti orfiŝojn!
  Politiko estas la arto de trompo!
  Politikisto diferencas de murdinto - nur per la grandeco de la kotizo!
  Ŝtuparo de kadavroj plej verŝajne kondukas supren!
  Milito estas konkurso de murdistoj kaj ekzekutisto de kompato!
  La kredo faras iujn pli purajn - aliajn pli riĉaj!
  Politikisto estas pli malbona ol vodko - ĝi kostas pli, kaj via kapo tuj kraki.
  Politikisto, kiel prostituitino, laboras per sia lango, sed liveras malpli da plezuro!
  La politikisto estas konstante donacita, sed neniun kontentigas!
  Belaj vortoj - la mantelo de tirano!
  Kiam la ŝtato fariĝas ekzekutisto, oni nomas ĝin sankta patrujo!
  Se politikisto multe krucas sin, tio signifas, ke lia mano serĉas vian monujon!
  Politikisto: leĝigita poŝŝtelisto!
  La diferenco inter politikisto kaj poŝŝtelisto estas, ke la unua kreas multe pli da bruo dum la ŝtelo!
  La historio de kristanismo, kaj ja de iu ajn religio, montras, ke ne ekzistas bona fanatikeco!
  Rifuzi aŭskulti estas mortigi en la animo!
  Amu vian proksimulon, ne lian edzinon kaj monujon!
  La sklavo tiom alkutimiĝis al sia kolumo, ke, akirinte liberecon, li komencis sufoki!
  La pugnoj de bono kreskas tro rapide!
  Kiu semas la semojn de malkonkordo, tiu naskos katastrofon!
  Se vi volas savi vian animon, krucumu egoismon!
  La diferenco inter malplena monujo kaj senanima koro estas, ke ĉi-lasta estas pli malfacile portebla!
  Estas multaj dioj, sed neniu elverŝas la animon!
  Kio estas la diferenco inter stelo sur la ĉielo kaj popstelulo - en tio, ke popstelulo povas estingi per unu pavimo!
  Kristo amas ĉiujn homojn - eĉ kun pekoj, kaj la plej multajn el siaj nunaj servistoj - nur per monujoj!
  Se vi volas proksimiĝi al Dio, mallongigu vian avidecon!
  Eĉ en la ŝajna indiferenteco de la Ĉiopova kuŝas amo - finfine infanoj antaŭ ĉio volas eliri el la zorgado de siaj gepatroj!
  Dio prokrastas la punon de malbono por doni ŝancon al la pekulo!
  Talento kaj diligento kiel edzo kaj edzino naskas sukceson nur duope!
  Eĉ mielo estas amara - se vi dronas en ĝi!
  Trompo estas kiel vino kaj malsaniga kaj dolĉa kaj malfacile haltebla!
  Amo estas kiel fragmenta ĵetaĵo - ĝi rompas la koron, skuas la cerbon, eligas poŝojn, iras flanken!
  La homo estas iel egala al Dio - la Ĉiopova kreis la universon, kaj la homo naskis stultecon: ambaŭ estas senfinaj!
  Sukceso, kiu konstruas sur sango - atendas la sorton de pikporko. Ili manĝos siajn kunkamaradojn - la rezulto de kolero estas malĝoja!
  Kelkfoje la plej bona maniero konservi reputacion estas maŝo ĉirkaŭ via kolo! Ĉiuokaze, ne lasu ĝin fali!
  Vi ne povas longe kuŝi sub urso - ĝi disbatos vin!
  Foje edzino estas kiel mamuto anstataŭ kovrilo!
  Verkisto, kiu strebas rikolti monbiletojn - li ne semos bonon, eternan!
  Lando sen leĝo estas kiel korpo sen skeleto! Nur por ne osifiĝi - necesas elektoj!
  Se vi volas krei ĉefverkon - forgesu pri la kotizo!
  La plej lerta trompo estas kiam vi ne mensogas, sed neniu kredas vin!
  Kompreneble, malvenko promesas grandajn problemojn, sed ĉi tio estas nur reflekto de estonta venko!
  En batalo, ĝi alportas venkon - bravecon kaj bonan inteligentecon.
  Por venki, vi unue devas vidi kie!
  La skolto estas la forĝisto de venko!
  Ĉiu malsaĝulo povas kripligi - ne ĉiu inteligenta povas kuraci!
  Multaj malĝentilaj ekzekutistoj - malmultaj kuracistoj!
  Al kiuj estas kuracistoj, kaj al kiuj ekzekutistoj!
  Sen doloro ne estas kuraĝo - sen braveco ne estas venko!
  La ideoj de komunismo estas la limo de la idiotismo: se varmegaj kapoj kaj malvarmaj koroj entreprenas ilin efektivigi!
  Komunismo estas malpeza, sed tiuj, kiuj estas tro oleaj, estas bruligitaj!
  Se vi ne havas la paciencon, kantado helpas!
  La homoj estas kiel fero - ĝis ĝi malvarmiĝas, donu al ĝi la deziratan formon!
  Se vi volas populariĝi - uzu forton pli ofte!
  Taksado estas kiel infera herbo - ĝi kreskas kiam oni akvumas ĝin per larmoj kaj sango!
  La homoj estas kiel fiherboj - ju pli oni tretas, des pli alte ĝi etendiĝas!
  Unueco estas la ŝlosilo al venko!
  Disciplino estas ilo por venko! La menso ludas sur ĝi!
  Unueco, kuraĝo, sindonemo - la ŝlosiloj de venko, libereco, feliĉo! Sen disciplino ne ekzistas armeo, kaj sen armeo oni ne povas trovi liberecon!
  La laboro plifortigis nin, multobligita de la menso donos liberecon, kaj kune kun bonŝanco alportos feliĉon!
  La komandanto estas kiel la supro de piramido - devas esti nur unu, alie eĉ tia solida strukturo kolapsos!
  La nobelaro de la familio havas la saman rilaton al kuraĝo, kiel la longo de la haroj al la menso!
  Neniu braveco de la prapatroj helpos la malkuraĝulon!
  Klingo el la plej forta ŝtalo rustiĝas en la manoj de babilulo kaj malkuraĝulo!
  La plej terura armilo estas la Biblio en la manoj de kanajlo!
  La ĉefa riĉaĵo de homo: potenco, ĝi ankaŭ estas la ĉefa kaŭzo de ruiniĝo!
  La plej bona profesio estas prostituado, vi kombinas komercon kun plezuro kaj ĉiufoje nova partnero - neniu rutino!
  La genealogio de la heroo - vi povas fanfaroni dum jarcento, sed atingis la batalkampon - malkuraĝe rapidas al la malantaŭo!
  Botelo da vodko estas kiel granato - ĝi faligas vin, defrapas vian cerbon, dispremas viajn internaĵojn!
  
  MORTO AMTRIANGLO
  KONOTACIO
  Tre bela virino, Helena Ambrams, edzino de ĉirkaŭ tridek jaroj, maljuna pli ol okdek miliardulo. Ŝi malamas sian edzon, precipe ĉar ŝi havas nekutime belan junan amanton de dek ok jaroj Vyacheslav Kotovsky. Ŝi terure enamiĝis al li, kaj ne plu povas toleri sian malbelan, sed monstre riĉan maljunulon. Ŝi volas forigi sian edzon kaj fariĝi vidvino por geedziĝi kun la mirinda junulo Vjaĉeslav. Sed ĝi ne estas tiel simpla. La miliardulo havas fortan sekurecon, kaj la maljunulo mem volas akiri novan edzinon, sed nur por ne perdi monon en eksedziĝo. La intrigo pli kaj pli fortiĝas.
  . PROLOGO.
  La edzino de la miliardulo, Elena Ambrams, malamis sian edzon kaj vere volis, ke li mortu. La maljunulo jam estis pli ol okdekjara, kalva, sulkiĝinta, sed ankoraŭ sufiĉe forta. Kaj li ankaŭ ne mortos. Kaj vi estas preskaŭ tridekjara, skribite bel-blonda. Kaj forta korpo volas amon kaj sekson.
  Elena vizitas striptizajn trinkejojn por virinoj kun granda plezuro. Muskolaj, belaj, obeemaj viroj kun grandaj membroj dancas tie. Kaj ŝi amas rigardi ĝin. Efektive, muziko ludas, kaj la uloj senvestiĝas, kaj vi rigardas ĝin kun volupto.
  Elena laboris kiel nokta feino en sia junaĝo. Kaj ŝi tre ŝatis ĝin. Ŝi eĉ faris vojaĝon al Eŭropo kun Nataŝa. Tie ili havis klientojn: kaj viroj kaj virinoj, kaj foje eĉ bestoj.
  Kiom ĉi tio allogis la knabinojn. Estas opinio, ke prostituitinoj ne ŝatas sian profesion. Sed depende de kiu. Elena kaj Natasha estis tre amaj ŝtelistoj.
  Ili ŝatis ŝanĝi ulojn kiel gantojn, kaj ne malestimi kun knabinoj. Ili okupiĝis pri sia nova rolo.
  Viroj estas ĉiuj malsamaj, kaj diverseco estis tiel inspira, kaj tiel ŝaltis la knabinojn. Kaj ili amus havi sekson nur por plezuro kaj orgasmoj. Kaj tiam vi prenas monon de viroj kaj virinoj por ĉi tio, kaj multe da mono!
  Elena havis amuzan vivon: multe da sekso, la plej multekostaj restoracioj, saŭnoj, belecaj salonoj, sunaroj, naĝejoj, vojaĝado tra la landoj. Ĉio estis plena de amuzo kaj distro. Elena ne nur ne timis ekzotikajn seksajn specojn, sed male, ili ŝaltis ŝin. Ŝi tre ŝatis eksperimenti. Kaj ŝi estis grandioza malĉastulino kaj en sia loko.
  Sed nun ŝia feliĉo finiĝis. Jaroj pasas, kaj pli aŭ malpli frue la prostituitino perdos sian freŝecon kaj allogecon. Kaj ŝi volonte akceptis la proponon edziĝi kun Moses Abrams, maljunulo okdekjara, kiu, laŭ onidiroj, ankoraŭ havas kanceron. Ŝi atendis fariĝi vidvino kaj la plej riĉa virino en la mondo. Krome, la legitima filo de Moseo faris memmortigon. La alia freneziĝis. Kaj mia filino sukcesis akiri aidoson, ŝi ankaŭ estis bela malĉastino.
  Do ne ekzistas rektaj heredantoj. Kaj Elena povus atendi heredi la plej grandan riĉaĵon!
  Sed jen la problemo, la edzo ne mortis. Sed, kompreneble, li ne plu havis la forton.
  Elena sonĝis pri sekso. Moseo diris al ŝi: - Ĉu vi povas, juna virino, promeni. Sed por ke la ĵurnalistoj ne eksciu pri tio, kaj do tuj eksedziĝo!
  La ideo estas, kompreneble, bona.
  Elena portas maskon en striptizdrinkejo. Estas eĉ pli bone, ĉar ŝi havas perfektan figuron. Ne estis infanoj, kaj ŝi okupiĝas pri taŭgeco. Vi ankaŭ povas lui viron por malmulte da mono por ŝi. Sed ĝi ne plu estas tiom interesa. Alphonse, ĉi tio estas via ludilo, kaj ĝi estas multe pli agrable kiam vi estas malĉastino. Kaj do, se viro faras tion, kion vi volas, tio ne estas tiom ekscita.
  Sed nun novulo dancas. Tre bela junulo. Li estas malrapide kaj gracie nuda sur scenejo. Jes, ja, kia bela viro. La hararo estas ora, kaj la sperta Elena vidas, ne tinkturfarbita, la veran harkoloron. La vizaĝo estas tre tenera kaj bela, kiel tiu de knabino. Kaj la haŭto estas tiel glata, pura, sunbrunigita. Ĉi tie li estas elmontrita ĝis la fundoj mem. Liaj muskoloj estas tre elstaraj kaj belaj. Ne amasaj, sed ili havas tiel elegantan kaj harmonian desegnon, ke ĝi nur frenezigas vin!
  Virinoj de malsamaj aĝoj laŭvorte muĝas. Kaj ili metis monon en liajn naĝkustojn. Kaj la vira perfekteco de la junulo altiĝas, li havas tian grandan.
  Elena svingis la manon.
  - Li estas mia! Mi volas ĝin por mi mem!
  La deĵoranto rimarkis:
  - Jen lia unua prezentado en striptizdrinkejo. Kaj laŭ kutimo, ĝi estos ludota ĉe aŭkcio, kaj la virino aĉetos ĝin por la nokto. Ĉu vi pretas senŝeligi?
  Elena kapjesis.
  Ĉu la viro estos aŭkciita? Ĉi tio estas bonega! Kompreneble mi estas preta!
  . ĈAPITRO #1
  La striptiz-drinkejo havis unu pluson, nur virinoj estis permesitaj en ĝi. Kaj viraj striptizistoj estis dungitaj de virinoj por mono. Tial, estis multaj homoj kiuj volis labori en ĝi. Ja por viro, precipe juna, kiam hormonoj ludas, dancas, nudiĝas por virinoj, kaj eĉ seksumas kun ili kaj prenas monon por tio, estas fabelo!
  Slavka estis eksterordinare bela, kaj ankaŭ okupiĝis pri luktosporto. Kaj lia korpo estis nur perfekta en fiziko, kaj lerta. Li sciis bone danci, movi, bonega streĉado. Nur la perfekta ulo por striptizo.
  Tamen Slavka bone studis en la instituto kaj kalkulis je kariero. Kaj li ne havis apartan deziron esti gigolo. Sed lia patro ŝuldas multe da mono al la mafio. Kaj necesis akiri la ĝustan kvanton kaj rapide. Alie, la venĝo de la banditoj estos terura.
  Kaj Slavka decidis provi gajni monon en striptiro. Krome, ĉiuj diris, ke lia beleco de ambaŭ vizaĝo kaj korpo estas mirinda.
  La estro de la striodrinkejo estis ruĝhara virino kiu aspektis esti tridekjara. Sufiĉe bela. Ŝi elektis inter multaj kandidatoj. Pli precize, la primara faris la asistanton. Tuj dudek viroj, kiuj volis fariĝi striptizistoj, devis senvestiĝi al la muziko. Kaj preskaŭ ĉiuj estis tuj elherbigitaj.
  Glory tuj ŝi ŝatis. Tre bela junulo. Kaj kiel gracie movas kaj bele elmontrita, nur miraklo. Tamen, nigra zono en karateo, kaj vi scias kiel movi kaj konservi ekvilibron.
  La asistanto mem estis lastatempe prostituitino, pentrita, ne klaras, kia aĝo. Kaj adoris belajn junulojn.
  Ŝi demandis nur al Slavka:
  - Ĉu vi estas dek ok?
  Li kapjesis.
  - Ĝi ĵus okazis hieraŭ!
  La pentrita virino rimarkis:
  - Vi aspektas kiel adoleskanto! Ĉi tio kompreneble estas eĉ bona! Multaj virinoj, precipe pli maljunaj, adoras junulojn. Sed eble estos problemoj kun la polico ĉe ni... - Ŝi stampis per la kalkano. - Venu, montru al mi vian pasporton.
  Slava eltenis. La virino, rigardante la naskiĝdaton, frapis la lipojn kaj respondis:
  - Mirinde! Vi kolektos grandan monon. Dudek kvin procentoj de la enspezo al vi, la resto al ni.
  La junulo knaris:
  - Ne sufiĉas!
  La virino murmuris:
  - Ĉi tiuj ankoraŭ estas bonaj kondiĉoj. Ni havas tutan palacon. Krome, jen la plej riĉaj virinoj en Moskvo. Ĉu ili scias kiom da mono ili donas al vi gigolojn? Do ne zorgu!
  Slavka riverencis. La virino alkuris al li kaj enŝovis sian manon en lian kalsonon. De la tuŝo de la fingroj de reprezentanto de la kontraŭa sekso, la vira perfekteco de la junulo tuj ŝveliĝis. Kaj ĝi fariĝis pli granda kaj pli forta.
  La virino ridetis:
  - Vi estas temperamenta virĉevalo. Mi pensas, ke vi ĝuos sukceson kun la bela sekso.
  Slava kapjesis. Kaj mi sentis deziron. Juna, sana korpo estas laŭvorte plena de hormonoj. Eĉ se ĉi tiu virino ne estas tre agrabla rigardi. Sed la membro estas kiel vergo, kaj li volas ĝin planti.
  Ŝi ridetis kaj kapjesis.
  - Ni amoros kun vi, belulo!
  Tiam Slavka dancis sola antaŭ la ruĝhara gastigantino. Ŝi rigardis kiel la junulo, dancante, senvestis sin. Jes, ĝi estas vere ekscita.
  Tiam, kiam la junulo restis en naĝkalsono kaj ankaŭ ekscitiĝis, ŝi saltis al li. Ŝi kaptis perfektecon per sia mano kaj dispremis ĝin per siaj fingroj. Estis varme kaj malfacile por la belulo.
  La ruĝharulo kapjesis, rimarkis:
  - Bone! Nun demetu vian naĝkostumon.
  Tre bela kaj muskola, reliefornamita ulo nun staris tute nuda antaŭ ŝi. Kaj lia bastono ŝveliĝis. Parulio sentis en si miksaĵon de honto kaj forta ekscito. Kaj kiel bela li estis.
  La ruĝhara virino lekis ŝiajn lipojn. Ŝi sentis fulmon de tia forta deziro, ke ŝi ne plu povis elteni. Ŝi komencis deŝiri siajn vestaĵojn.
  Kaj ŝi estis nuda.
  Iom diketa, sed sufiĉe forta kaj muskola virino en la suko mem. Kaj ŝiaj mamoj estas grandaj kaj firmaj. Por junulo, kiu havas la pinton de hipersekseco, ĉi tio estas, kompreneble, granda tento.
  Parulio paŝis al ŝi, kaj preskaŭ tuj eniris. Li ne estis sperta amanto, kaj agis en juneca malĝentileco. Ne perdu tempon per amo.
  Sed la ruĝhara mastrino estis jam ekscitita, kaj post masturbado ŝia brusto malsekiĝis. Tial granda, varma vergo eniris facile.
  Kaj estis tre agrable, ekstazo ĝemis la ruĝhara virino. Slavka komencis vigle beki ŝin. Li amoris kun knabinoj pli ol unufoje.
  Sed ili estis plejparte nespertaj kaj junaj mem. Sed por plenkreska virino instrui la arton de amo.
  Tamen la junulo karesis la plenajn mamojn de la ruĝhara virino per siaj manoj kaj intuicie elektis la ĝustan ritmon. La ruĝharulo venis kun sovaĝa ĝemo. Tiam bela, bela ulo erupciis en fluo de blanka kaĉo. Kaj Ruĝa denove spertis orgasmon de brulanta semo.
  La peniso de Slava ankoraŭ staris, sed tuj post la erupcio, la kapo komencas juki pro la tuŝo.
  La estro de la striptizklubo kapjesis.
  - Kaj vi estas bona! Nur ankoraŭ nesperta, sed ni instruos vin! Ĉu vi iam kontentigis knabinon per via lango?
  Glory balancis la kapon.
  - Ne!
  La ruĝharulo ridis.
  - Kaj vi devas scii kiel! Multaj virinoj tre ŝatas cunnilingus! Ne forgesu, ke ili pagas vin kaj rajtas postuli tion, kio alportas al ili plezuron!
  Slavka ektimis:
  - Estas naŭze!
  La virino ridis.
  - Nu, ĉu vi volas fari pipon? Kaj multaj virinoj donas al viroj pipon kun plezuro! Do ni leku mian kliton nun kaj faru ĝin lerte!
  La junulo grimacis.
  - Aŭ eble pli bone sen ĝi!
  La ruĝharulo sulkigis la brovojn.
  "Do mi ne dungos vin!" Kaj ĝi estas tre profita, kaj malofte iu ajn homo povas akiri ĝin. Nu, bone, mi donos al vi pliajn cent dolarojn!
  Kaj la virino elprenis monbileton de cent dolaroj. Kaj aldonis:
  - Vi devos ofte labori per la lango, do studu studento!
  Glory petege demandis:
  - Nu, almenaŭ lavu vin...
  La ruĝharulo kapjesis.
  - BONE! Nur por via juneco kaj ĉar ĉi tio estas la unua fojo. Sed memoru, se virino petas vin kaj pagas vin, plenumu ĉiujn ŝiajn dezirojn kaj sen kapricoj.
  Kaj ŝi nuda, kurbeca kaj korpa proksimiĝis al la animo. Ŝi prenis la pluvon en la manon kaj ŝaltis la varman akvon. Mi sentis kiel la spermo estis forlavita de la vagino. Kaj ŝi estis tre kontenta.
  Nun ni devas instrui al tre bela, sed nesperta junulo la arton de gigolo kaj kiel doni plezuron al virinoj.
  Kaj ĉi tio ankaŭ devas esti konata. Tro da viroj abomenas labori sian langon en la utero de virino. Por ili, ĝi eĉ estas konsiderata zapadlo. Kvankam la lango de homo kaŭzas konsiderindan plezuron.
  Iuj eĉ rifuzis labori kiel striptizistoj pro tio. Kaj kion pensas ĉi tiuj viroj, ke ili nur enŝovas sian bastonon en la sinon, kaj karesas la cicojn de junaj virgulinoj.
  Ne, kaj la junulo devas servi la maljunulinon por mono, kaj plenumi ĉiujn dezirojn de la klientoj. Kompreneble, multaj junaj virinoj iras al striptizaj trinkejoj, aŭ estas mezaĝaj en bona formo. Maljunulinoj ne estas oftaj klientoj, la deziro jam malaperas kun aĝo, kaj la moralo de la avino estas pli forta. Sed striptizistoj ankaŭ devus labori kun ili.
  Kaj kompreneble ilia ĉefa tasko donos plezuron ne al si mem, sed al virino. Tiel ke ŝi mendis ĝin denove kaj pagis. Kaj ĉi tie, kompreneble, la gigoloj bezonas lertecon.
  Eble eĉ pli, al inaj prostituitinoj sur la panelo. Kaj oni devas kompreni, ke la reprezentantoj de la justa sekso estas subtilaj estaĵoj, kaj foje vi devas altiri ilin per via menso kaj daŭrigi la konversacion. Iuj, ekzemple, ŝatas senti virojn mem. Kaj iuj el ili povas esti batataj per vipo, aŭ... Nu, por ne kripligi.
  Kaj la alia virino ne seksumos, ŝi nur devas paroli koro al koro. Kaj iuj virinoj ŝatas ebriigi viron, al la kriado de porko, kaj ebriiĝi mem.
  Jes, kaj ne estas klientoj. Sed ŝiaj viroj havas unu pluson: nur ĉe virinoj. Kaj en aliaj bordeloj, Slavka, mi supozas, por la mono ili estus ordonintaj anstataŭigi kaj la azenon kaj la buŝon, al la masklo! Kaj tiel li laboros en bona konscienco. Kaj ŝi ĝuas ĝin. Ĉi tio estas preskaŭ virgulino, kiu en speciala maniero ekscitas voluptan inon.
  La ruĝhara gastigantino de la bordelo kuŝiĝis sur la kanapo kaj etendis la krurojn. Ŝia kuketo estis pure razita. Ŝi mansignis al Slava:
  - Nu, venu ĉi tien bela!
  Tiu nuda, muskolforta, bela viro aliris piedpinte al ŝi.
  Lia haŭto estas sunbrunigita, kaj liaj haroj estas hele ora, kaj la junulo mem estas nur dolĉa, kia bela viro. Jen viro!
  La ruĝharulo prenis ĝin kaj kapjesis.
  - Nu, ni leku!
  Juna kaj tre bela, nuda gigolo genuiĝis. Kaj lia vizaĝo alproksimiĝis al la sino. Slavka amiĝis al virino tiamaniere unuafoje, kaj li tre hontis. Sed samtempe ankaŭ honto kaŭzis eksciton. Kaj vira perfekteco denove leviĝis kiel paliso.
  La gastigantino de la bordelo gruntis:
  - Venu, ne timu!
  Parulio enŝovis sian vizaĝon kaj zorge tuŝis ŝian klitoron per siaj lipoj. La odoro de freŝa, ankoraŭ juna kaj forta virina korpo estis agrabla. Kaj ĝi ekscitas prefere ol forpuŝas. Kaj la kucino mem estis pure razita, kiel tre juna knabino.
  Kaj do la junulo malfermis sian buŝon kaj eltiris sian langon. Zorge tuŝis la enirejon al la kaverno. Mi sentis iomete salan surfacon kun la pinto. Ŝi estis glitiga, polurita.
  La junulo timeme lekis. Nenio terura okazis.
  La ruĝhara virino ĝojkriis:
  - Estu pli aŭdaca, estu pli aŭdaca! Leku kiel vi lekis glaciaĵon.
  Parulio denove lekis. Kaj subite mi sentis naŭzon. Fakte, estas leko de virino. Proksime al hontindaj lokoj.
  Ruĝharulo rimarkis:
  - Ne hontu! En la oriento, eĉ la sultanoj lekis virinojn tiel! Tiam, mi donos al vi pipon!
  La promeso de pimo efikis al Slavka. Kaj la ekscito venkis super la atako de naŭzo kaj vomado. Li denove lekis, denove. Kaj mi sentis min inspirita kiel artisto kiu komencis ricevi batojn.
  Kaj lia lango energie gajnis. Li sentis, ke la klitoro kaj utero de Venuso malsekiĝis. Sed ĉi tiu malsekeco bongustis. Kaj estis kiel mielo sorbi ĝin.
  Slavka laboris kaj ekscitiĝis. Jen lia peniso, tiel ŝveligita, ke ĝi eĉ komencis dolori.
  Kaj la lingvo funkciis mekanike, kaj energie. La ruĝhara virino laŭte ĝemis. Ŝi spertis alian orgasmon, kaj tiel fortan. Ĉi tio kaŭzis grandan admiron.
  Kaj Slava estis sovaĝe ekscitita. Li nun estas vira prostituitino. Ĝi estas embarasa, kaj samtempe ĝi estas granda turniĝo.
  La junulo estis ravita. Eĉ kiam la mastrino de la bordelo finis kun sovaĝa krio kaj ŝprucis likvaĵon en lian vizaĝon.
  Tiam, plenumante sian vorton, ŝi mem kliniĝis kaj prenis lian junan, grandan perfektecon en sian buŝon.
  La ruĝharulo kutimis labori sur la panelo. Kaj ŝi devis fari tion ofte. Se la kliento estas pura kaj ne malbonodoras, tiam estas nenio malbona kun mamado. Male, estas agrable senti la langon de varma, pulsanta membro. Kaj lia odoro eĉ ekscitas virinon kaj ŝaltas ŝin!
  Nu, kial multaj belaj seksoj ne ŝatas amori tiamaniere?
  Pro antaŭjuĝo, kompreneble. Ĉi tie en Barato kaj Oriento, ĉi tio estas tute normala kaj ofta speco de sekso. Kio estas en ni?
  La mastrino de la bordelo vigle lekis la penison de bela junulo. La okuloj de Slavka returniĝis pro ekscito kaj miro. Kaj li denove finis kaj lia dolĉa kaĉo verŝis en la familion de la virino.
  La gastigantino de la bordelo rimarkis, ke la spermo de la junulo estas tre bongusta kaj dolĉa. Kaj estas tiel agrable engluti ĝin, kaj ŝi faras ĝin eĉ gustumante ĝin.
  Kaj kiel bongusta ĉio estas.
  Ŝi eĉ tenis la semon de la belulo en la buŝo, ruliĝante ĝin sub la vangojn.
  Nu, ĉi tio estas bona!
  La mastrino de la bordelo ordonis:
  - Bone, leku min plu!
  La junulo fervore kapjesis. Kaj li komencis fari ĝin kun eĉ pli granda entuziasmo. Ĝenerale, li certe ne revis pri kariero kiel gigolo. Estis aliaj ideoj kaj revoj.
  Aparte, li eĉ verkis fantaziajn rakontojn. Ni eĉ diru ĉi tion.
  Kosmopiratoj flugis al Tero sur fluga telero. Kaj ili decidis helpi Hitleron en la dua mondmilito. Kaj kiel rezulto, montriĝis, ke la nazioj venkis. Kaj la kosmopiratoj mem ricevis la postenojn de guberniestroj en la okupataj teritorioj.
  Kaj ĉio ŝajnis esti bona por ili. Sed Hitler mortis, kaj ŝia posteulo, la plej insida Schellenberg, decidis forigi la stelgastojn.
  Sed ne eblis fari tion trankvile, kaj nova granda milito komenciĝis.
  Sufiĉe longa rakonto estis sukcesa kaj populara, sed ne alportis monon.
  Kaj ĝenerale, tiaj tempoj pasis, ke oni ne povas gajni monon por literaturo.
  La oraj jaroj por verkistoj estis eble la naŭdekaj. Ankoraŭ ne ekzistis Interreto, cenzuro estis nuligita, kaj skribu kion vi volas.
  Kaj homoj ankoraŭ ne forgesis kiel legi.
  Kaj nun? Provu gajni.
  Parulio, ekzemple, nun laboras per sia lango, kaj la virino denove kumas. Tiam denove li komencas leki la pulsantan, jadan bastonon.
  La junulo finiĝas... Jes, ĝi estas ĉarma. Nu, kiom amuzas Alphonse.
  Kaj la akvofalo denove erupciis.
  La telefono sonoris, kaj la ruĝhara virino kontraŭvole interrompis.
  Kiel evidentiĝis, Slavka ŝajnis esti bonŝanca. Li estis akceptita en striptizklubon. Nun li devas danci por la virinoj kaj servi ilin.
  La plej malagrabla afero estis la aliaj viraj striptizistoj. Preskaŭ ĉiuj estas pli aĝaj ol Slavka, muskolaj ĵokeroj. Ial, virinoj estas altiritaj al muskoloj kaj dancas ambalojn.
  Ili mokis Slavka, kio kaŭzis embarason en la junulo.
  Sed sur la podio kiam estas tiom da virinoj ĉirkaŭe, ĝi ŝaltas kaj ekscitas. Kaj estas multaj junaj kaj belaj sinjorinoj.
  Vi eĉ scivolas, kial tiaj belulinoj pagas gigolojn, se ili mem povas gajni decan monon sur la panelo?
  Parulio en la danco estis malrapide kaj sekse elmontrita. Li demetis siajn botojn, kaj liaj kruroj estas tiel graciaj laŭ formo, kiel juna knabino, sed samtempe fortaj kaj sunbrunaj.
  Senvestiĝinte al naĝkalsono, li alproksimiĝis al la virinoj. Ili palpis lin kaj metis monon en liajn naĝkustojn. Oni eĉ kaptis la kokon de la junulo per ŝia dekstra mano, kliniĝis kaj movis ŝian langon plurfoje. Slavka apenaŭ retenis sin por fini.
  Virinoj piedpremas lin kiel malĉastulino. Kaj ĝi ekscitas kaj kaŭzas honton.
  Unu plia tiklis ŝian kalkanon, kaj la alia kisis ŝian pugon. Jes, ĝi estas bonega ĉi tie.
  La plej multaj el la virinoj estas wow kaj en plena suko.
  Laŭ la kutimo de la striodrinkejo, ĉiu novulo estas konsiderata virgulino kaj estas vendita ĉe aŭkcio dumnokte al monsakvirinoj. Ĉi tio estas tre profita por la institucio.
  Plie, kiam estas marĉando, ĝi tiom ŝaltas la justan sekson, ke ili donas simple absurdajn monsumojn por nokto.
  Ĝi jam fariĝis tradicio, kaj bona tradicio.
  Parulio plaŭdis en malgranda lageto post la danco. Poste oni ŝmiris lin per oleo kaj kovris lin per kovriloj.
  La ruĝhara gastigantino ankaŭ ordonis porti altajn ĝisgenuajn botojn. Kaj la kovriloj estis tiaj, ke la junulo en partoj elmontris. Do ŝaltante virinojn, vi povas kolekti la maksimuman monsumon.
  Parulio, kiel multekosta sklavo, estis vendita per aŭkcio. Kaj ĝi aspektis bongusta. Kutime, finfine, virinoj estas venditaj tiel, kaj jen tre bela ulo, kun milda vizaĝo de bela knabino.
  Jes, estis alia spektaklo.
  Elena ankaŭ prepariĝis por la rabataĉeto. Ŝi devis pagi kontante en dolaroj, kaj ŝi forigis tutan sakon da verdaj biletoj de la karto.
  Ŝi tre ŝatis ĉi tiun belan knabon. Kaj ŝi decidis, ke ĉie ajn, ŝi tranoktos ĉe li. Kvankam ĝi povus kosti ŝin kare. Kaj kio se la maljuna edzo ekscios?
  Elena kantis kun suspiro:
  Kiel laca la malpura edzo
  La maljunulo estas kalva kaj malbonodora...
  Sufer knabinoj konas la sorton
  Ĉiam estas nuboj ĉe la horizonto!
  
  Sed kompreneble li estas riĉa,
  Li havas miliardojn...
  Kaj nur ŝtelu la talenton
  Li estas la fripono en ĉi tiu komerco!
  Kaj la juna virino ridis pri la ne tiel feliĉa kanto. Kvankam aliflanke, multaj envias ŝin. Kaj ke ŝi havas malmultajn virojn?
  Elena estis tiel malĉasta kaj kutimita al sekso, ke ŝi konstante jukis inter siaj kruroj.
  Kaj eĉ la vibrilo ne helpis. Tiel ŝi estas malĉastino kaj fieras pri tio.
  Elena sentis, ke ŝia fendo brulas. Kaj ŝi vere volis. Ŝi rememoris, kiel ŝi amoris kun afrikano. Li havis tian grandan perfektecon. Kaj li laŭvorte plantis ĝin kiel sur brodo.
  Elena tiam spertis plurajn fortajn orgasmojn kaj ricevis pli da mono.
  Do ŝi pensis, kiel bone estas esti prostituitino. Tiom da amuzo kaj enspezo. Kaj tiel estis bonege kun viroj.
  Vi estas kiel kato kun ili, kaj la kato estas tre sovaĝa.
  Elena estis tre bela kaj figuro malĉastulino, granda, muskolforta, kun evoluintaj formoj.
  Ŝi havis multajn klientojn. La profesio de prostituitino postulas alvokiĝon. Ne ĉiuj virinoj amas ŝin. Sed Elena havis naturan instinkton kaj kapablon. Ŝi faris mirindaĵojn en la lito.
  Kaj ankaŭ ŝia lingvo estas tre lerta! Eĉ nun ŝi filmas virojn kaj ŝi certe lekos ilin por fini en sia buŝo, kaj akiri pli da plezuro, kaj vere preni kaj ŝalti.
  Cetere, Elena ankaŭ estis vendita plurfoje ĉe aŭkcio al viroj sub la martelo.
  Kaj ŝi estis senvestita antaŭ ĉiuj, kaj poste forportita dum la nokto. Ve, ŝi perdis sian senkulpecon tro frue, kaj ne povis meti ĝin por vendo. Sed kia estas stari nuda sur la perono, kaj centoj da viroj rigardas vin per malsataj okuloj.
  Ho, kiel ekscite ĝi estas! Kaj jen kiel vi sentas plezuron kaj plezuron.
  Elena ĉiam volis virojn kaj eĉ malpli ofte virinojn. Ŝi tre ŝatis la amludon. Kaj ŝi amis sekson.
  Sed ŝi ne konis tian amon kiel en filmoj aŭ fikciaj romanoj. Ŝi havis neniun romantikan amoremon, nur bestan, malvirtan volupton.
  Sed ĉi tiu junulo estis io speciala. Kvankam li estis multe pli juna ol ŝi, li havis intelekton.
  Kaj por la unua fojo, Elena sentis en si ion alian ol la bestan instinkton de volupta ino.
  Kaj ĉi tiu io maltrankviligis mian koron, kaj mi sentis specialan humoron en mi mem.
  Elena kantis:
  Mia destino, ne bedaŭras la bonon,
  Estu bela, do estu saĝa...
  Brakumu la junulon
  La juna fadeno de la virgulino ne estu interrompita!
  Ŝi vere volis sekson, kaj ŝi vokis la gigolon per saĝtelefono, transdonante monon al la konto de la institucio.
  Junulo dudekjara, bela kaj kurbeca, alproksimiĝis al ŝi.
  Elena mallevis la kalsonon kaj etendis la kruron. Li genuiĝis kaj entuziasme komencis labori inter ŝiaj kruroj per sia lango.
  Elena karesis liajn harojn kaj potencan kolon, ĝemante pro plezuro. Alphonse estis sperta kaj laboris profesie. Li ankaŭ ŝajnis ŝati ĝin, des pli la virino estas juna kaj bela.
  Elena ĝemis kaj prenis bananon en la buŝon. Mi komencis ronĝi ĝin kune kun la haŭto, kiu estas ĉarma.
  Jes, ĝi estas sufiĉe bela.
  Elena memoris kiel, dum prostituado, ŝi ankaŭ estis lekita de klientoj. Jes, estis.
  Kaj ili pagis monon kaj donis grandan plezuron. Tio ege ĝojigis ŝin.
  Estas bone esti prostituitino. Ĉi tio estas laboro, kiu postulas talenton kaj imagon. Kaj tre granda menso. Kaj Elena estas tre rimarkinda knabino laŭ inteligenteco.
  Kaj amas sekson tiom multe. Kaj la lingvo de Alphonse ĝemas vin volupte. Ĉi tio estas vere ĝuo.
  Elena ridetis, kaj estis alia profunda ĝemo, kaj korpo tremas pro orgasmo, sekvita de malstreĉiĝo.
  Jes, ĝi estas ĉarmo...
  La miliardulo kaptis la gigolon per la manoj je la peniso. Kaj ŝi forte premis lin je la pilkoj, devigante lin ĝemi pro doloro.
  Kaj ŝi kukis:
  Seksknabino estas sekso
  Kiel hontige por vi...
  Neniam enuiĝu
  Neniam hontu!
  Sed tamen, kiam oni pagas al vi monon, estas pli bone ol kiam oni pagas vin mem. Estas nenio por diri ĉi tie.
  Kaj ankaŭ vi povas leki membron...
  Kaj ŝi batis Alphonse per sia kalkano en la pilkoj. Li kriegis kaj eksaltis.
  La juna virino ridis kaj respondis:
  - Nu, kiel vi ŝatas la hundon?
  Li kapjesis.
  - Vi estas ĉarma sinjorino!
  Elena kapjesis.
  - Tiam demetu viajn pantalonojn!
  Alfonso obeis. Lia vira perfekteco estis sufiĉe granda kaj aspektis apetite.
  La edzino de la miliardulo kapjesis.
  - Kaj nun al mi!
  Li alproksimiĝis al ŝi. Kaj Elena avide kaptis sian kokon per siaj lipoj. Ŝi ne senkaŭze estas profesiulo kaj scipovas leki. Kaj plej grave, ŝi tre ŝatas ĝin.
  Kaj ni lerte laboru kun la pulsa kerno de la gigolo. Li sufiĉe ridis.
  Virinoj ofte lekas virajn pilkojn kaj eĉ pagas por blovetoj. Por ili estas granda plezuro. Kaj kiu ne scias ĉi tion.
  Kaj la gigolo ricevas monon kaj altiĝas. Kaj ĝi estas tre mojosa. Jen profesio. Kaj vi havas belajn virinojn kaj valuton. Nu, kiel vi povas ne vivi ĉi tie kaj ne ĝoji.
  La junulo kantis:
  Ajna fratoj, ajnaj
  Amu fratojn por vivi...
  Alphonse ne devas malĝoji kun knabinoj!
  Elena kapjesis.
  - Vi havas bonan perfektecon! Kaj mi estas tre kontenta. Kaj vi volas ion alian!
  Li kantis kun rideto:
  Alphonse estas ĉiam sana,
  Alphonse estas preta por ĉio!
  Ni estas multe da kulakoj!
  Ne kalkulu ŝuldojn!
  Elena konfirmis:
  - Jes, vi estas preta! Kaj mi estas preta!
  Estas agrable leki membron de juna, bela, muskolforta viro. Kaj Elena laboris, rememorante Emmanuelle, kiu ankaŭ ŝatis ĝin. Kaj ŝi faris ĝin kun granda entuziasmo. Kaj kiel bonega ĝi estas, tre bela kaj turnas virinojn al orgasmo!
  Kaj tiam la viro finis, kaj fluo da spermo verŝis en la buŝon de juna virino.
  Elena avide glutis kaj ĝi estis tre bongusta.
  Tiam ŝi liberigis Alphonse. Iomete trankviliĝis.
  Alproksimiĝis la tempo de la aŭkcio, kiam tre bela junulo devus esti submetita al aŭkcio, iom post iom elmontrante lin.
  Kaj ĉi tio estas tre bona. Ŝi komercos aliajn voluptajn sorikojn.
  Ĉi tiuj foje estas pasiaj kaj varmaj virinoj.
  Elena opiniis, ke esti ino estas iel pli bona ol esti vira. Ekzemple, estas pli facile forŝiri monon de viro kaj gajni monon sur la panelo. Kaj estas pli facile, kompreneble, por virino edziniĝi kun miliardulo ol viro por miliardulo.
  Jes, ŝi havas tre riĉan edzon - li mortu baldaŭ! Kaj ŝia vivo estas tiel bona kaj malvarmeta!
  Elena kantis:
  Estas bone havi miliardojn
  Kaj sciu naĝi en mono...
  Sed kelkfoje tonsiloj malsukcesas,
  Kaj Alphonse estas ĉesigita!
  Kaj ŝi prenos ĝin kaj ridos.
  
  KNABINO KAJ NINJA FORMIKO
  KONOTACIO
  Nudpieda knabino eniris mondon en kiu magio funkcias kaj estas plena de fabelaj, nekredeblaj estaĵoj. Por gajni eternan junecon, la knabino devis batali kontraŭ la Ninlja Formiko. Kaj trapasu multajn aliajn provojn.
  . ĈAPITRO #1
  Jen ŝi plukas berojn en la arbaro. Ĝi estas preskaŭ kiel arbaro. Krom se estas arboj similaj al violonoj fiksitaj en la fundon de la trunko. Sed ĉi tio ankaŭ estas interesa.
  Albina pasigis la manon laŭ tia ŝnuro. Aŭdiĝis knaro, kaj tiam aperis gnomo.
  La knabino knaris:
  - Ŭaŭ!
  La nano estis alta kiel sciuro, sufiĉe malgranda. Sed samtempe, li tenis magian vergon en siaj manoj.
  Li rigardis altan, nudpiedan knabinon en simpla blanka kamparana robo kaj demandis:
  - Kion vi volas, knabino?
  Albina eksaltis:
  - Mi volas fariĝi la imperiestrino de la tuta Rusio!
  La gnomo ridis kaj murmuris:
  - Ho, tion vi volas! Bona ambicio!
  La knabino kapjesis.
  - Kaj se la tuta mondo, do eĉ pli bone!
  La gnomo fajfis:
  - Tiel estas? Ĉu vi memoras la historion pri la maljunulo kaj la maljunulino kaj la ora fiŝo?
  Albina estis ofendita:
  - Mi tute ne estas maljuna. Mi estas nur dekkvinjara.
  La vireto kun la ĉapo kapjesis kaj demandis:
  - Ĉu vi finis la lernejon?
  La knabino respondis kun suspiro:
  - Ankoraŭ ne!
  La nano denove kapjesis sian ĉapon:
  - Kaj vi volas regi la mondon?
  Albina rimarkis:
  - Mi havas koramikon. Li estas vera geniulo. Li estu la imperiestro, kaj mi la imperiestrino.
  La gnomo demandis:
  - Ĉu ankaŭ knabo?
  La heroa knabino kapjesis.
  - Jes, knabo. Sed tia granda genio, ke li neniam estis egala en la historio de la homaro.
  La vireto kapjesis.
  - Jes mi scias! Li rompis tian brullignon en la historio, pli malvarmeta ol Ĝingis-Ĥano. Kaj ĝi doloros eĉ pli, se vi ne ĉesos ĝin.
  Albina logike notis:
  - Pli bone por la planedo havu unu grandan diktatoron por ĉiuj ol ducent pli malgrandaj despotoj en diversaj landoj!
  La gnomo kapjesis.
  - Eble! Unu reĝo, almenaŭ, ne ŝtelos de si mem, kaj ne permesos eksplodi nuklean militon inter ŝtatoj, kiu detruos la tutan Teron.
  La heroa knabino konsentis:
  - Vi vidas, vi komprenas. Do donu al ni potencon super la planedo Tero!
  La vireto en la ĉapo komentis:
  "Ĝi postulas multan, aŭ pli ĝuste, grandegan magian potencon. Kaj mi estas nur eta gnomo. Nur la plej altaj Demiurgaj Dioj povas doni al vi tian potencon.
  Albina murmuris:
  - Do konduku nin al ĉi tiuj Dioj.
  La gnomo rimarkis:
  - Estas longa vojo al ili, knabino. Kaj ne la fakto, ke ili plenumos vian peton. Monda potenco devas esti inda. Kaj vi, nur ludemaj adoleskantoj, kiuj ankoraŭ ne finis la lernejon. Kiel oni povas doni al vi tian kolosan respondecon?
  La knabino profunde enspiris kaj respondis:
  - Ne scias! Sed neniu estas pli bona ol ni. Kaj Vitalij Akulov estas tia geniulo. Mi certas, ke li povas uzi sian potencon super la planedo definitive. Kaj konduku la homaron al la steloj.
  La gnomo kapjesis.
  - Nuntempe mi flugos al la spegulo de la vero, kaj mi rigardos pli detale, kia estas Vitalij Akulov. Kaj vi, elektu pli grandajn kaj pli dolĉajn berojn por regali min!
  Albina kapjesis.
  - Ĝi venas! Mi faros tion.
  Post tio, la gnomo svingis sian vergon kaj malaperis.
  Kaj nudpieda, bela knabino en simpla kamparana vesto komencis pluki berojn. Ŝi faris tion per siaj teneraj, sed samtempe, longaj kaj graciaj fingroj.
  Tiam ŝi provis pluki la berojn per nudaj knabinecaj piedoj. Sed ĝi estas pli malfacila kaj maloportuna.
  La knabino laboris kaj gaje kantis:
  Framboj,
  Mansignis min malproksimen...
  Ĝis la tagiĝo de aŭtuno
  Atendante en oro...
  Kiel ĉi tiuj brilis?
  Fajreroj ĉe tagiĝo
  Ha, kia dolĉa frambo!
  La knabino plukis berojn en korbo. Cetere, ne framboj, sed io kiel fragoj, nur pli helaj, kaj aspektantaj kiel rozburĝonoj. Jes, ĉi tio estas bela bero.
  La knabino pensis, kial ŝi bezonas potencon super la mondo? Tiom da zorgoj kaj problemoj, neniu momento libera. Kaj kvankam milionoj vin benas, sed milionoj vin malbenas! Kaj plej grave, kun ajna praktika decido, estas viktimoj kaj malkontenta.
  Ekzemple, kio pri alkoholo? Unuflanke ĝi estas malutila, sed aliflanke, por multaj homoj, vodko estas la sola ĝojo en la vivo! Kvankam ŝi estas amara kaj aĉa.
  Albina, kompreneble, vidis multon en sia vivo, sed vodko gustumas tiel naŭze, ke estas neeble kompreni plenkreskulojn, kiuj trinkas tiajn naŭzaĵojn. Tamen, cigaredo estas eĉ pli naŭza, kaj multaj knabinoj fumas. Ili diras, ke ili volas esti pli sveltaj.
  Sed Albina estas karnoplena, muskola knabino, kiel purrasa ĉevalo. Kial ŝi estus magra? Kaj ĝi bone konvenas al ŝi.
  Vere, kio, la knabino devus esti skeleto? Kaj samtempe ŝi ne havas grason, nur muskolojn!
  La knabino plukis berojn, kaj denove kantis:
  Kalinka, Kalinka, mia Kalinka,
  Mia frambo, mia frambo!
  Mi kolektis tutan sakon da framboj,
  Kaj de ĉi tiu pezo ŝiris la barelon!
  Post tio, kiel preni kaj ridi. Jes, ĉi tio aspektas ege amuza.
  Kaj ŝi ankaŭ volis, ke iu ulo karesu ŝiajn fortajn, muskolfortajn krurojn. Kaj ĝi estis bela, kiel kato.
  La gnomo finfine alvenis. Kaj la korbo jam estis plena. Ŝi venigis la nanon. Tre bela, sed malgranda knabino kun flugiloj aperis apud li.
  Ŝi skuis sian magian vergon, fajreroj elflugis el ĝi, kaj pepis:
  - Saluton, karulo!
  Albina kapjesis.
  - Saluton! Kaj kiu vi estas?
  La flugilhava knabino respondis:
  - Mi estas feino!
  La heroa knabino kapjesis.
  - Mi pensis tion! Do kiel pri Peter Pan?
  La feino balancis la kapon.
  - Ne! Mi estas malsama! Sed ankaŭ tre forta, kaj mi povas doni al vi la kapablon flugi. Aŭ eterna juneco!
  Albina fajfis:
  - Eterna juneco estas bonega, sed kio pri la potenco super la mondo?
  La feino ridetis kaj respondis:
  - Kaj vi estos reĝino?
  La knabino korektis
  - Imperiestrino!
  La feino levis la ŝultrojn.
  - Estas malfacile atingi ĝin. Pli bone petu eternan junecon. Ĉi tio estas kion pli ol ĉio alia, pli ol potenco, virinoj volis ĉiam.
  Albina kapjesis.
  - Bone! De vi mi prenos eternan junecon. Kaj mi petos aliajn feinojn aŭ sorĉistojn pri potenco super la mondo!
  La feino svingis siajn flugilojn kaj komentis:
  - Vi devas ankoraŭ gajni eternan junecon. Ekzemple, kion vi povas fari?
  La knabino, fiere rektigante la dorson, diris:
  - Mi havas nigran zonon en Tekvondo! Kaj mi helpis al Vitalik fari verajn miraklojn.
  La feino kapjesis kun rideto, demandante:
  - Kion vi preferas, duelo kun glavoj, aŭ intelekta batalo?
  Albina levis la ŝultrojn kaj respondis:
  - Por batali per glavoj, jen Kendo! Mi konas lin nur tiel, indulgante. Kvankam ŝi estas saĝa militisto. Kaj koste de inteligenteco, ne malsaĝulo! Do, preta por ambaŭ!
  La feino ridetis kaj komentis:
  - Kion pri batalo kun ansera ŝnuro ninja sur glavoj?
  La knabino gratis la supron de sia kapo kaj komentis:
  - Ninja-Goosebump, sonas iel minace! Ne tre pretas kontakti. Ĉu estas pli bone mezuri inteligentecon?
  Feino diris:
  - Kaj se kun Ŝinobo-anseroj ne sur glavoj, sed kun nudaj brakoj kaj kruroj?
  Albina kapjesis.
  - En batalo, mi estas besto! Tute preta batali, eĉ kun anseroŝtofo, se sen armiloj!
  La feino kun flugiloj kapjesis.
  - Venu, do batalu!
  Kaj la sorcistino svingis sian vergon. Kaj tre batalema Ŝinobo aperis antaŭ la knabino. Pli precize, li estis kapo pli malalta ol Albina laŭ grandeco. Kaj li vere aspektis kiel formiko, nur en masko. Kaj li tuj havas ses membrojn, en kiuj li tenas glavojn kaj ponardojn.
  Feino pepis:
  - Demetu vian armilon! Ni batalu per nudaj manoj!
  La Goosebump Ninja demetis siajn glavojn kaj ponardojn, rimarkante:
  - Estas maloportune iel por fama militisto batali kun nudpieda knabino!
  La feino konsente kapjesis.
  - Mi komprenas! Sed ĉi tiu knabino volas esti por ĉiam juna kaj bela. Kaj ĝuste tiel, nenio en ĉi tiu mondo, kaj en iu ajn alia, ne povas esti akirita. Do apud tio, ŝi devas venki vin kaj, kompreneble, respondi al tri demandoj.
  Albina diris kun indigno:
  - Kio, mi ankoraŭ devas respondi demandojn?
  La feino kapjesis kun rideto.
  - Certe! Sed finfine vi ne nur akiros eternan junecon, sed ankaŭ... Se io estas fortranĉita de vi, tiam ĉio estos facile restarigita. Kaj neniu iam povas vundi vin. Kaj tio jam estas mojosa.
  Albina konsentis:
  - Jes bonega. Por ĉi tio, vi povas ŝviti.
  La flugilhava sorĉistino klarigis la regulojn de batalo:
  - Vi havos ses raŭndojn. Knokaŭto, kiel en klasika, profesia boksado. Kiam faligita, ĝis la arbitraciisto kalkulas, moviĝu al la angulo. En la okazaĵo ke neniu estas batita senkonscie en ses raŭndoj, venko estos determinita per punktoj.
  Goosebump Ninja rimarkis:
  - Tiam estas pli bone havi dek du raŭndojn samtempe, kiel la profesiuloj! Ni batalu vere kaj vere!
  La feino kapjesis.
  - Eble dek du! Sed mi esperas, ke estos knokaŭto!
  Kaj denove svingis sian magian vergon.
  Tuj estis ringo kun ŝnuroj, kaj la arbitraciisto - knabino en surŝnuro.
  Albina demetis sian kamparanan veston, por ke ĝi ne malhelpu la batalon.
  Post tio ŝi restis nur en unu bikino. Ŝiaj muskoloj estis videblaj nun tre bone. Ili estas tiel reliefigitaj, kaj la knabino mem estas bela, kaj rava blondulino.
  Ŝi, mi devas diri, estas ĝenerale simple nepensebla grandioza ĉarmo.
  Kaj la vizaĝo kaj, samtempe, tenera, preskaŭ infana, la knabino, sed kun kuraĝa mentono.
  Ambaŭ batalantoj riverencis unu al la alia. La gongo sonis kaj la signalo por komenci la batalon.
  Albina jam estis sofistika batalanto, kiu estis engaĝita pri luktosporto ekde la aĝo de tri. Kaj ŝi vidis, ke la malamiko estas malsupera laŭ alteco, kaj eĉ pli laŭ la longo de la membroj, nu, kion oni povas preni de formiko.
  Tamen, formikoj estas tre fortaj kaj lertaj insektoj. Kaj ili devus esti tenitaj malproksime.
  Kaj la knabino kun sia nuda piedo ŝarĝis la ninjan formikon en la stomakon. Kaj li, ricevinte baton, haltis. Poste li kuris al Albina.
  La heroa knabino renkontis lin per bato de sia nuda tibio. La insekta Ŝinobo estis kovrita per kitina ŝelo kaj, tial, la fortaj batoj de la edukita knabino preskaŭ ne efikis al li.
  Albina plurfoje haltigis la Ŝinoboan anseron per piedbatoj en la atako, kaj ankaŭ tenis triopon per siaj pugnoj en la kapo. Kaj ĝis nun ŝi ne lasis sin kapti.
  La unua raŭndo finiĝis, kaj ambaŭ kontraŭuloj iris al la anguloj.
  La feino ridetante rimarkis:
  - Kial vi lasas ŝin bati vin!?
  Ninja Goosebump respondis:
  - Mi nur rigardas ŝin!
  La gongo sonis, kaj denove la batalantoj komencis alproksimiĝi. Kaj tiam la anserkura ninja subite akcelis kaj piedbatis Albinan en la bruston per siaj piedoj. La knabino forflugis de siaj piedoj. Ŝi falis sur la dorson, kaj ŝiaj nudaj kalkanoj ekbrilis en la aero.
  La arbitraciisto komencis kalkuli la frapadon. Albina tamen tuj eksaltis. Kaj kuris por resaniĝi kun furiozo. Ŝiaj nudaj, sunbrunaj, muskolaj kruroj turniĝis kiel helico.
  Sed la Ŝinobo de la anserkurado prenis ilin per siaj piedoj sur la blokon. Forpuŝitaj atakoj. Kaj tiam ĝi akre akcelis. Kaj denove liaj piedoj trafis la knabinon sur la stomako kaj brusto. Lasante kontuziĝojn kaj abraziojn. Kaj poste kapbaton en la nazo. Kaj fluis laŭ la vizaĝo de Albina Juŝka. Kaj la knabino mem falis.
  La vero leviĝis, sed la juĝisto ankoraŭ komencis kalkuli la frapadon.
  Jes, la aferoj de Albina estis negravaj.
  La feino pepis, svingante sian magian vergon:
  - Bone farita la ninja de ansero! Vi kaptis la iniciaton!
  La ninja batalanto denove akcelis. Kaj denove terenbatis Albinan. Li trafis ŝin sufiĉe forte, kaj la knabino falis kaj saltis, kontraŭbatali.
  Goosebump Ninja siblis:
  - Ĉu vi estas ĉevaldorse, ĉu vi estas piede,
  Superĉampiono...
  La koboldo trakuros vin,
  Ratyu miliona!
  Albina rapidis por resaniĝi, sed trovis fortajn blokojn. Kaj ŝia atako estis forpuŝita. Kaj la akra fino de la piedo trafis la knabinon sur la nudan plandon, kio kaŭzis ŝveliĝon de veziketo.
  La gongo sonis por fini la rondon.
  La knabino, lamante kaj ŝanceliĝante, retiriĝis al sia angulo. Jes, ŝi estis batata bone kaj forte.
  Albina falis sur seĝon. Kaj ŝi spiris peze. Hmmm, ŝi neniam havis tian kontraŭulon. Kaj la malamiko ne estas viro, sed Ŝinoboformiko. Kio estas tre serioza.
  Jen la gongo denove kaj nova rondo!
  Albina denove provas ricevi piedbatojn. Sed la malamiko, estante insekto, estas pli rapida ol homo. Kaj jen li denove trarompas per mallongaj piedoj, kaptas la knabinon je la nuda piedo kaj tiras ŝin, ĵetante ŝin kiel pupon.
  Albina ekstaras, sed denove forta bato sekvas ŝin ĝuste en la brusto. Kaj estas kontuzoj, la knabino falas.
  Li ekstaras kaj denove estas pugnobatita en la vizaĝon. Kaj ankaŭ tio estas dolora.
  Albina sentis kontuzon ŝveli sub ŝia okulo.Jes, la duelo montriĝis tre malfacila.
  La ninja testudo klare dominas kaj kondukas en punktoj. Kaj denove li akuzis la knabinon per bela vizaĝo.
  Albina falis, kaj la gongsignalo anoncis la finon de la rondo.
  La knabino laŭvorte rampis en sian angulon.
  La feino alflugis al ŝi kaj demandis:
  Ĉu vi komprenas kial vi perdas?
  Albina respondis ĝemante:
  Ĉar ĝi estas insekto!
  La feino kapjesis kaj demandis:
  - Ĉu vi volas fariĝi duoble pli rapida?
  La knabino konfirmis:
  - Kompreneble mi faras!
  La flugilhava knabino diris:
  - Respondu la demandon ĝuste. Kaj tiam vi estos vere bona!
  Albina respondis ridetante:
  - Nu, mi estas preta!
  Feino pepis:
  - Kial Dio havas multajn tagojn!?
  La heroa knabino larĝigis la okulojn kaj murmuris:
  - Nu kaj demando? Mi ne komprenis ĝian signifon.
  La feino decide diris:
  - Kaj vi ne bezonas kompreni la signifon. Vi nur prenu ĝin kaj respondu kiel vi povas kaj komprenas!
  Albina rikanis, kaj tiam, sentiĝante inspirita, diris:
  - Ĉar Dio povus fari multajn tagojn!
  La magia knabino kapjesis.
  - Bone farita! Ĉi-foje ŝi respondis ĝuste. Kaj via rapideco duobliĝis.
  La feino svingis sian magian vergon. Kaj, efektive, la muskoloj de Albina pleniĝis de fenomena forto.
  Kaj tiel ŝi iris en batalon. Kaj ŝiaj nudaj piedoj ekbrilis. Kaj tiam la bato falis en la stomakon de la anserkura ninja. Eĉ ŝi mem, la trejnita Albina, aprezis la rapidecon kaj forton per kiuj ĉi tiu bato estis traktita kaj la cerbokomocio kiu trapikis ŝin.
  Albina gruntis pro kolero:
  - Akiru faŝisman obuson,
  Kantu serenadon!
  Goosebump Ninja provis ataki ŝin. Sed nun la kruroj de Albina, kiuj fariĝis pli rapidaj, sukcesis renkonti lin. Kaj ili trafis la kitinan ŝelon.
  Estis klare, ke la anseroj estis malkomfortaj kun tiuj batoj, sed ili ne kaŭzis gravan damaĝon al li. Kaj la knabino batis, sed ŝi estis antaŭ la malamiko, kaj nun ŝi jam gvidis poentojn. Pli precize, ĉi tiu rondo restis por ŝi.
  En la fino, Albina eĉ faris malaltan piedbaton kaj terenbatis sian ekvivalenton.
  Ili disiĝis en la anguloj, kaj jam la Ŝinobo-anseroj aspektis ĉifitaj.
  La feino denove flugis al la heroa knabino kaj notis:
  "Nun vi fartas sufiĉe bone." Sed vi volas duobligi vian rapidon kaj forton denove?
  Albina kapjesis konsente.
  - Kompreneble mi faras! Kion oni faru?
  La magia knabino diris kun rideto:
  - Respondu ankoraŭ unu demandon.
  La heroa knabino memfide respondis:
  - Mi estas preta!
  La feino kukis:
  - Kial estas froste vintre, pinĉas la nazojn de infanoj!
  Albina ridetis kaj respondis:
  - Jen la demando! Sed ĝi estas sensenca kaj permesas multajn respondojn.
  La magia knabino respondis:
  - Kaj ĉi tio estas nur por humuro. Jen provu, donu la respondon sprite.
  La heroa knabino elsendis:
  "Ĉar estas malvarme vintre, ĝi pinĉas la nazon de la infanoj, ĉar ĝi ne estas sufiĉe aĝa por dehaki la nazon de la radikoj!"
  La feino kapjesis.
  - Jes. ĝi povas esti kalkulita! Kaj via rapideco kaj forto nun denove duobliĝos.
  Kaj la magia knabino skuis sian magian vergon.
  Kaj Albina sentis novan, nekredeblan ekfluon de forto kaj energio.
  Ŝi kuris en la ringon kun kolero. Kaj saltis sur la Ŝinobo de anserobulo.
  Kaj ni batu lin. Kio ne estas bato, kvazaŭ batita per sledmartelo. Kaj la insektbatalanto komencis fali kaj fali tre forte.
  Albina batis la malamikon, kaj li falis kaj malfacile, sed ekstaris. Tamen la tuta rondo estis diktita de la knabino.
  Tiam ŝi fiere saltis reen en la angulon.
  La feino ridetante demandis:
  - Ĉu vi volas pli da duobliga rapideco kaj forto?
  Albina kapjesis.
  - BONE! Ni!
  La magia knabino denove demandis la enigmon:
  - De kio kaj kial, lupoj hurlas al la luno!
  Albina ridis kaj respondis memfide:
  - Lupoj hurlas ĉar ili ne povas manĝi la lunon!
  Feino diris kun rideto:
  - Vi vere estas geniulo. Mi pensas multon por esti inda!
  Kaj la magia knabino denove turnis sian magian vergon.
  Albina laŭvorte flugis supren en la aeron. Tiom nun ĝi fariĝis nekredebla forto kaj energio.
  Kaj tiel ŝi kuris ĉe la anserkura Ŝinobo. Kaj tiel ŝi movis lian nudan, rondan kalkanon al la mentono. Kaj la insektbatalanto falis en knokaŭton.
  La arbitraciisto kalkulis ĝis dek kaj anoncis:
  - La batalanto Albina venkis per knokaŭto! Bone farita!
  Ŝi levis la manon al la knabino.
  Albina kantis:
  - La knabino eĉ ne timas morton,
  Ŝia hordo timas neniun ...
  Virino heroe batalos kontraŭ la malamiko,
  Kaj eĉ mortante, li venkos!
  La feino solene anoncis:
  - Ĉar Albina venkis potencan batalanton kaj respondis ĝuste kaj, plej grave, sprite al ĉiuj tri enigmoj, ŝi ricevas eternan junecon kaj absolutan histan regeneradon.
  Kaj la magia knabino faris okon per magia vergo. Kaj tiam okazis miraklo, Albina akiris realan senmortecon.
  Kaj la heroa knabino kantis:
  Nenio sur la Tero pasas nerimarkita
  Kaj la forpasinta junulo estas ankoraŭ senmorta...
  Kiel junaj ni estis,
  Kiel sincere amata!
  La pintoj estis konkeritaj
  Por spite la ŝtormon de la sorto!
  
  PUGACHEV CARO DE RUSIO
  Emelyan Pugachev sieĝis Orenburgon. Aferoj ne iris bone por la ribelantoj. La reĝaj regimentoj alproksimiĝis. La memnomita caro ne volis ĉesigi la sieĝon de Orenburg, sed estis riske apartigi la trupojn. En reala historio, la ribelantoj ankoraŭ disiĝis kaj estis batitaj peco post peco. Unue proksime de Tatiŝĉevo, kaj poste proksime de Beloozersk. Ĉi tiu decido montriĝis malĝusta.
  Sed la knabo Oleg Rybachenko alvenis al la tendaro al Emelyan Pugachev. Malgraŭ tio ankoraŭ estis neĝoj, kaj estis la fino de februaro - la knabo estis nudpieda kaj surportis pantalonon.
  Li estis alportita al Yemelyan Pugachev. La knabo memfide marŝis. Kuri nudpiede en la neĝo estas pli amuza ol torturo. Precipe en senmorta korpo.
  La knabo proponis al Emelyan Pugachev planon:
  - Ni prenu la uniformon de la caraj soldatoj, kaj ni havas multe da tiaj uniformoj, ni ŝanĝos la vestaĵojn de la ribeluloj kaj de la kozakoj. Ni ludu batalon - kiel pafado. Kaj tiam ni forpelos la kaptitajn Pugaĉevidojn en la urbon. Ili pensos, ke ĉi tiuj estas la reĝaj trupoj kaj enlasos nin en la fortikaĵon, kaj tie ni atakos ilin!
  Emelyan Pugachev aprobis:
  - Nu, vi donas nudan! Nu, la kapo! Mi donas al vi la titolon de Jesaul!
  Oleg riverencis kaj respondis, kantante kun rido:
  - Esaul, Esaul, ke vi forlasis vian cxevalon! La mano ne leviĝis por pafi!
  La koza caro kapjesis kaj respondis:
  - Vi estos mia adjutanto! Via uniformo kaj botoj faros la lertaĵon!
  Oleg modeste rimarkis:
  - Kaj nudpiede estas pli lerta! Kaj mi ne tro malvarmas nudbruste!
  Emelyan Pugachev fariĝis. Li estis meza alteco, larĝa en la ŝultroj, kaj kvankam Oleg estis la alteco de norma knabo de ĉirkaŭ dek du jaroj en la dudekunua jarcento, tio estas, unu kaj duono metroj, la caro de la kozakoj ne estis multe pli alta. Por ĉi tiu tempo, Oleg jam estis adoleskanto, kaj povis batali egale kun plenkreskuloj kaj esti oficiro.
  Emelyan ordonis...
  - Nu, preparu ĉi tiun provokon tre kaŝe!
  Kaj kiel lerte fiŝis la scienca vorto.
  La kozakoj prepariĝis... Ili starigis gardistojn, por ke neniu vivanta animo sciu. Kaj ruza kaptilo estis preparita.
  Sed la malamiko ankoraŭ antaŭeniris, sed ankoraŭ estis iom da tempo, malgrandaj taĉmentoj de ribeluloj atakis lin. Pli precize, sufiĉe multaj, sed ne tre organizitaj homamasoj.
  Emelyan Pugacheva havis preskaŭ dudek mil batalpretajn soldatojn proksime de Orenburg. En reala historio, ĝi estis dividita. Dek mil pugaĉevianoj batalis kontraŭ sep mil caraj trupoj sub Tatiŝĉe. La malamiko plimultis ol la armeo de Pugachev en kanonoj kaj la nombro da fusiloj, same kiel en organizo. Sed la venko venis je alta prezo! Krome, Pugachev mem ne agis tre kuraĝe, forlasante la batalkampon antaŭ la fino de la batalo.
  Nun la Pugaĉevianoj havis historian ŝancon por brua venko.
  Ĉi tie ili vestis sin en la formo de pli ol du mil elektitaj batalantoj. Ili igis ilin razi. Kaj ke la uniformoj estas portitaj, tio estas natura. Kaj multe pli. La Pugaĉevidoj ankaŭ havis flagojn en antaŭe kaptitaj bataloj, kaj tamburojn, ktp.
  La prezento estis planita ludi kiel horloĝmekanismo. Emelyan havis preskaŭ cent pafilojn en Berd, kvankam duono de ili ne estis gravaj. Sed estas io por aranĝi pafon.
  Havi la aspekton de vera batalo. Dum Pugaĉov ne estas tiel malbona. Duono de la Uralaj fabrikoj estas sub lia kontrolo. Chelyabinsk estas timiga ĝis nun, proksime de Ufa Ĉika sidas firme. Ankoraŭ estas la fino de februaro, kaj la rezulto de la milito ne estas klara, kaj la fortoj de Golitsyn estas malproksimaj de Orenburg. Kaj en reala historio, post unu monato okazos batalo apud Tatiŝĉevo, kaj en ĝi la malvenko de la kamparana armeo. Kiu kondukos al amasa dizerto de la ribelantoj.
  Oleg ankoraŭ estas nudpieda kaj en pantaloneto, donante ordonojn kaj konsilante. Lia preskaŭ sunbrunigita, sed blondhara knabo estas obeita fare de barbaj onkloj.
  La ribelantoj jam pafas. Pafiloj bruas, mortodonacoj estas kraĉataj... Vera detruo estas survoje.
  Oleg elmontras la dentojn kaj muĝas:
  - Gloro al nia Sankta Patrujo! Estos generacio de poetoj! Emelyan la granda, kara - viaj heroaĵoj estos kantataj!
  Kaj nuboj de fumo leviĝas. Imitaĵo estas serioza batalo. Ĉi tie, kompreneble, necesas montri ĉion konvinke. Precipe en la sieĝo, kompreneble, ili atendas liberigon!
  Ili pafas, kompreneble, senlabore, por savi la kuglegojn kaj pafpafon. Kaj pulvo estas uzata pli malbone.
  Emeljan Pugaĉov estas ankoraŭ sufiĉe forta por preni Orenburgon - sed la fortikaĵo estas forta! Kaj ĉi tie necesas ruzo.
  Militistoj kaj kozakoj, ĝenerale, estas pretaj... Pli ol du mil maskitaj infanteriistoj kaj rajdistoj, kaj pli ol tri mil supozeble kaptitoj. Sufiĉe por subite transpreni la urbon.
  Oleg iris antaŭ la kaptitoj. De nudpieda kurado dum longa tempo en la februara neĝo, liaj knabaj kruroj estis iomete rigidaj. Cetere, li jam kutimis al la varmo. Sed nenio, la fingroj de senmorta knabo ne frostos.
  Kaj ĝi funkciis vere bone.
  Oleg ridetas, lasas nudajn spurojn sur blanka fono. Ĝi aspektas kortuŝa. Pluraj knaboj el kamparanaj familioj ankaŭ kuris nudpiede. Ili estas sufiĉe harditaj, kvankam ili kutime portas bastŝuojn en la neĝo.
  Do ĉi tiu armeo venkos la Pugaĉevanojn al Orenburgo. Kaj ili eĉ kantas marŝon.
  Ja la trompo estas simpla, sed efika. La pordegoj estas malfermitaj antaŭ ili, kaj la flotego de la Pugachevites eniras la ĉefurbon de tiu regiono. Tie videblas, ke ili estas tro certaj, ke la stulta kamparano nenion komprenas, kaj li estis frakasita.
  Ĉi tie la ribelantoj estis tiritaj tute. La signalo sekvas, kaj ili rapidas al la defendantoj.
  Oleg faligas du oficirojn samtempe per sabro. Kaj la knabo senespere krias:
  - Rezigni! La prava reĝo estas kun ni!
  La defendantoj estas konfuzitaj. La soldatoj preskaŭ ne proponas reziston. Batalante ĉefe oficiroj, komercista milico, riĉaj kozakoj.
  La batalo estas malfacila, sed fokusa. Pli kaj pli da regimentoj eksplodis en la urbon. Kaj kozakoj, kaj kamparanoj kun palisoj, kaj tataroj kun Baŝkiroj. La batalo estas malfacila.
  Oleg Rybachenko ankaŭ tranĉas kaj krias:
  - Rezigni! Vi ĉiuj havos kompaton, multe da mono kaj libereco!
  Oni povas vidi, ke la forto de la defendantoj rapide malpliiĝas, same kiel la deziro batali. Eĉ la oficiroj rezignas. La kozakoj eĉ ne volas morti.
  Matyusha Boron, Oleg tranĉis lian gorĝon, ĵetante ponardon per siaj nudaj piedfingroj.
  La batalo preskaŭ tuj estingiĝis. Komercistoj falis sur la genuojn kaj petis kompaton. Ili trenis kaj la guberniestron de la germanoj kaj la komandanton de la fortikaĵo. Jemeljan Pugaĉov ordonis pendigi ilin.
  La kaptitaj soldatoj estis ĵurkonfirmitaj, al la oficiroj estis ofertitaj elekto: aŭ servado de caro Petro la Tria, aŭ la mortopuno. Dividite proksimume en duono. Kelkaj estis ekzekutitaj. Parto ĵuris fidelecon al Yemelyan.
  En la urbo mem, riĉa trezorejo estis kaptita, kaj multe da valoraĵoj, same kiel preskaŭ naŭdek kanonoj, kaj grandaj stokoj da pulvo, bomboj kaj kuglegoj.
  La kolosa fortikaĵo finfine falis post longa sieĝo. Armeo Pugachev videble replenigis. Kaj nun eblis iri al Tatiŝĉevo kaj doni batalon al Golicin kun superaj fortoj.
  Kaj Oleg mem iris al Ĉika por helpo. Estis necese haki Mikhelson por malhelpi lin venkado de la ribelantoj proksime de Ufa.
  La knabo kuris nudpiede en pantaloneto tra la neĝo. Margarita ankaŭ aliĝis al li. La knabino portis nur tunikon, kaj kompreneble ankaŭ sen ŝuoj. Bela, kun ora bukla, kvankam polva pro laborado en la ŝtonminejoj.
  Margarita estas bela, sed ankoraŭ infano.
  Oleg demandis ŝin:
  - Vi ankoraŭ ne estis maljunulino... Vi ne bedaŭras, ke vi fariĝis knabino dum longa tempo!
  Margarita respondis ridetante:
  - Kaj vi ne estis maljuna, sed fariĝis knabo preskaŭ por ĉiam! Vi devas pagi por senmorteco, kaj ĉi tiu pago ne estas troa!
  Oleg konsentis kun ĉi tio:
  - Sklaveco por kelka tempo, sed eterna vivo por ĉiam! Krome, ni estas tiel rapidaj, ni ne bezonas ĉevalojn!
  Margarita ridis kaj rimarkis:
  - Certe! Ni estas pli rapidaj ol la plej purrasaj virĉevaloj kuras. La senmorta korpo estas speciala, kaj ĝi estas pli komforta en la ŝtonminejoj, sub la vipo de la kontrolisto, ol en normala korpo sur plumlito!
  Oleg Rybachenko konsente kapjesis:
  - Vi ne povas disputi pri tio! Do ni vivu eterne!
  Kaj la terminatorinfanoj ekpaŝis. Oleg, kompreneble, estis tre kontenta. Li estas bonega infano.
  Kvankam foje duboj ŝteliris en la animon: ĉu eblas mortigi oficirojn de la rusa armeo? Plej verŝajne ĝi estas malĝusta! Sed la tasko de la sorĉistino devas esti plenumita. Ŝi ŝanĝis la historion de Rusio, kaj donis eternan, senmortan korpon, eĉ infanecan, sed ege fortan kaj rapidan. Kaj por tio vi devus pagi kaj servi.
  Kaj kiel vi povas scii, ĉu Pugaĉov gajnos, Rusio nur venkos?
  La knabo kaj knabino sciis proksimume, kie troviĝas la taĉmento de la caraj trupoj, en kiu Michelson estis alvenonta.
  Ĉika havas dek du mil organizitajn soldatojn proksime de Ufa. Kaj li estis proksime de preni ĉi tiun urbon, sed dufoje mankis al li iom da sorto kaj disciplino.
  Kompreneble, Michelson havas plurajn fojojn malpli da forto, sed en la reala historio, li ankoraŭ venkis. Do... Necesas kapti aŭ mortigi ĉi tiun tre talentan komandanton.
  Kaj tiam oni vidos. Sen Michelson, verŝajne, la trupoj sur Ĉika ne moviĝos. Kaj tie, Oleg Rybachenko havis planon. Venku Golitsyn kaj iru al Ufa. Prenu ĉi tiun urbon, sendu plifortigojn al Uralo kaj Siberio, kaj moviĝu mem al Kazan. Tiam la ribeluloj akiros la superecon.
  Kaj la trupoj de la reĝino batos en partoj. Krome, en ajna revolucio, estas tiaj efikoj, ju pli da venkoj, des pli da subtenantoj, kaj des pli malforta la rezisto de la malamiko.
  Do kun ĉiu paŝo, la ribelo nur plifortiĝos. Oleg estis certa pri tio.
  Kaj Margarita, la knabino, kiu kuras pli rapide ol kurĉevalo, estas kun li, kaj kune ili hakos la malamikojn.
  La junaj militistoj prenis sian lokon en embusko. Mikhelson kun malgranda eskorta taĉmento laŭsupoze alvenis en sia regimento. Ĉi tie la terminatorinfanoj jam atendis lin.
  Oleg kaj Margarita, svingante siajn sabrojn, atakis la eskorton. Ili dehakis plurajn husarojn samtempe. La ceteraj provis pafi, sed la kugloj ne trafis la senmortajn infanojn. Kaj ili disbatis la malamikojn kun furioza furiozo. Kaj Oleg Rybachenko eĉ ĵetis akrajn diskojn per la piedfingroj. Kaj Margarita provis tion per nudaj piedoj kaj ŝi sukcesis.
  La knabo kaj la knabino, sen plia traktado, mortigis la malamikon. Miĥelson provis forrajdi, sed Oleg kaj Margarita atingis lin. Ili forĵetis Michelson kaj ligis lin.
  Oleg metis la subkolonelon sur siajn ŝultrojn kaj portis lin al Ĉika por juĝo.
  Senmortaj infanoj disiĝis kaj kuŝigis kvindek husarojn, montrante, ke kontraŭ eterna infanaĝo ili ricevis tre malvarmetajn kapablojn.
  Oleg, trenante Michelsonon sur siajn ŝultrojn, komentis:
  - Kio mi, tamen, fariĝis forta!
  Margareta rimarkis:
  - Jes, ĉi tio denove konfirmas, ke ni faris la ĝustan elekton! Kaj senmorteco valoras ellabori!
  Oleg konsentis kun ĉi tio:
  - Estas multe pli interese batali ol iri al la ŝtonminejoj. Tie en ĉi tiu korpo ne estas malfacila, sed enuiga!
  Margareta konsentis:
  - Rutino mortigas!
  En la tendaro de Ĉika, du nudpiedaj infanoj, aŭ pli ĝuste, laŭ la ĉi-tempaj normoj, kiam homoj estas pli malgrandaj ol kelkaj adoleskantoj, ne vekis grandan suspekton. Se vi estas nudpieda en la neĝo, tio signifas, ke vi estas malriĉa, kaj flanke de la kamparana reĝo.
  Ĉika rekompencis la kaptiton Michelson, donante al la infanoj imperian - dek kvin orrublojn.
  Michelson mem estis proponita: aŭ servu la reĝon aŭ la pendumilon!
  Michelson preferis la maŝon. Sed Oleg proponis pensi ĉi tiun komandanton. Post ĉio, ili ĉiam havas tempon por pendigi. Kaj Michelson povas esti tre helpema.
  Ĉika konsentis.
  - La tempo suferas!
  Oleg ankaŭ sugestis:
  - Necesas kapti la caran regimenton sen komandanto! Por protekti vin mem.
  Ĉika konsentis.
  - Batu dum la fero estas varma!
  Kaj la ribeluloj atakis la reĝajn trupojn. Ili atakis nokte, Oleg kaj Margarita zorge forigis la gardistojn.
  La batalo estis relative mallonga. Oleg, ĵetante memfaritan diskon el rompita falĉilo, mortigis la kolonelon, kiu agadis kiel komandanto, kaj sen li la moralo falis. Krome, estis tro da ribeluloj, kaj tio premis la psikon de la soldatoj, kaj multaj oficiroj.
  Kaj kiu scias, eble ĉi tiu estas la vera caro Petro la Tria. Kaj lia legitimeco estas pli alta ol Catherine II.
  La plej granda parto de la regimento estis kaptita. Kanonoj kaj fusiloj estis kaptitaj.
  Kompleta venko, nepreta por forpuŝi la atakon de la trupoj.
  Kaj kompreneble la triumfo de Chica.
  Sed nature la infanoj rekuras al Pugaĉov. Li devos batali kontraŭ sep mil soldatoj, inkluzive de du mil rajdantoj de princo Golicin. Pugaĉov certe estas pli multnombra, sed li havas diversan armeon. Multaj iamaj soldatoj kiuj estas nefidindaj, malbone armita kaj trejnita kamparanismo, tataroj kaj baŝkiroj kaj kalmukoj.
  La plej forta kerno estas la jaik kozakoj. Sed ĉi tiuj kozakoj ne estas la plej multaj. Ekzistas ankaŭ Ileckaj kozakoj, kaj Orenburg kaj aliaj.
  Ili jam kuras supren al la fortikaĵo Tatiŝĉevo, kie kolektiĝis konsiderinda armeo de la kamparana caro.
  Emelyan Pugachev mem ĉirkaŭiras la poziciojn sur blanka ĉevalo. Oleg Rybachenko zorge rigardas ĉi tiun gvidanton. Emelyan Pugachev havas la aspekton de majstro. La alteco estas proksimume meza, sed sur ĉevalo li ŝajnas pli alta pro mallongaj kruroj kaj larĝaj ŝultroj. Fizike, la ribela gvidanto estas forta. Vi povis vidi kiel li tranĉas, kaj la potencon de la bato en batalo.
  Ĝenerale, li estas sufiĉe taŭga por la rolo de ĉefo. Kaj por la rolo de la reĝo? Eblas ankaŭ tion.
  La armeo de Pugaĉov estas bonega. El la defendo de Iletsk alvenis la kondamnito Khlopusha, kunveninte pliajn mil kaj duonon da homoj. Nun Jemelyan havas pli ol dudek mil batalantojn. Estas malfacile por ili akomodiĝi eĉ en la fortikaĵo. Kalkulu trioble pli da trupoj ol Golitsyn, kaj plu venas.
  Kaj Pugaĉov havas duoble pli da pafiloj. Estas sufiĉe multe da provizoj da pulvo kaj kernoj.
  Vi povas batali... Sed la armeo estas diversa. Estas viroj kun lancoj, kaj Baŝkiroj, kaj Tataroj, kaj Kalmukoj, kaj Kirgizoj kaj Kazaĥoj. Kaj ankaŭ multaj iamaj soldatoj el diversaj garnizonoj, kiuj ne estas tute fidindaj. Estas ankaŭ Uralaj laboristoj kaj siberiaj pafistoj. Kozakoj - kiuj estas la plej grava kerno de la armeo.
  Granda armeo, sed tro bunta. Kelkaj el la soldatoj kaj oficiroj ĵus estis kaptitaj en Orenburg.
  Kelkaj partoj estas de viro, kiu povas esti nur uzita en mal-al-mana batalo. Kaj hordo da azianoj, ne tro disciplinitaj, kaj ofte ne sciantaj la rusan lingvon.
  Do, formale havante multe pli da trupoj kaj eĉ pafiloj, Emelyan Pugachev estas malsupera al la malamiko en la kvalito de batalforto. Do la rezulto de la batalo tute ne estas tiel klara kiel ŝajnas, bazita sur pure formala ekvilibro de potenco.
  Oleg Rybachenko komprenas tion. Verŝajne, ĉi tio estas klara al Pugaĉov. Chika venkis ĉar li kaptis la malamikon per surprizo. Kaj en reala historio, Michelson ĵus venkis, kiu povis ataki antaŭ la pli granda armeo de Chika.
  Kion fari nun? La fortikaĵo estis bone fortikigita, kaj verŝita kun akvo, igante la deklivojn glaciaj kaj glitigaj. Sed vi ne povas longe resti sur la defensivo.
  Oleg sugestis al Emelyan:
  - Ni caro-patro ataku la malamikojn mem!
  Emelyan logike rimarkis:
  "Ĉu ili ne kovros nin per pafiloj?"
  Oleg sugestis:
  - Mi rekonos la malamikon kun Margarita, kaj ni trafos ĝuste kie li malplej atendas!
  La kamparana reĝo aprobis:
  - Tio estas bona ideo!
  Kaj Oleg, kun Margarita, prenante tornistron kun grenadoj, kaj paro da akraj sabroj alkuris al la malamiko.
  La infanoj kuris preskaŭ nudaj, la knabo en pantaloneto kaj la knabino en tuniko. Oleg rememoris la Spartak de Yan. Ankaŭ la knabo Gita estis tie. Kaj virino en ĉifona tuniko, dancistino sunbruligita. La knabo estis tre obstina. Verŝajne ne hereda sklavo. Eble li estis kaptita . Poste ili veturis al Italio, nudigitaj kaj metita por aŭkcii. Kvankam la malĝusta Gita, ĉar li estis bronzo pro sunbruliĝo, tiam, plej verŝajne, ili pelis lin nuda al la rabataĉeto. Kaj li marŝis tiel nuda, paŝante nudpiede laŭ la ŝtonaj vojoj de Italujo. Liaj nudaj plandumoj brulis, liaj bovidoj doloris. Sed la knabo ne mallevis la kapon.
  Kaj la aĉetanto komencis senti la knabon, liajn nature evoluintajn muskolojn, vi povas vidi la bastardon el glata haŭto. Poste li metis siajn malpurajn fingrojn en sian buŝon. Kaj Gita ne povis elteni kaj mordis lin.
  Post tio okazis tumulto. Jes, Gita, estis knabo, kiun Oleg mem konfuzis kun Spartak en infanaĝo. Sed ne, ĝi estas ankoraŭ negrava karaktero.
  Mi scivolas, ĉu la romianoj estus decidintaj torturi la Gita? Post ĉio, kaptitaj sklavoj estas pridemanditaj sub torturo?
  Kaj varma fero tuŝus la nudan kalkanon de la sklavo. Gita hurlis kaj ripetis la samon:
  - Sklavoj disiĝas, kaj ne volas batali!
  Ili bruligis la duan kalkanon por simetrio kaj lasis lin iri. La knabo estas devigita surpaŝi la piedfingrojn, kaj ĝi doloras sufiĉe. Sed Gita tamen sukcesis eskapi dum la malordo.
  Eble la knabo antaŭe laboris en la ŝtonminejoj. Li trenis pezajn ŝtonojn, trempis de ŝvito, histerie spiris. La vipo de la kontrolisto vipis lin. Estas tre malfacile en la unuaj tagoj de laboro, kiam la lumo ne plaĉas al vi. Kaj tiam vi alkutimiĝas. Malfacila fariĝas kutima, kaj kutima fariĝas facila. Sed tamen multaj sklavoj mortas. Kaj Gita fariĝis malgranda lupido.
  Oleg pensis, ke eble la knabo en la libro "Spartacus" estis kaptita post la malvenko de la ribelantoj. Kaj ĉar li estas ankoraŭ infano, li estis sendita en katenoj al la minejoj. Por ke li mortu malrapide. Aŭ torturita, bruligante la muskolfortan korpon de la knabo per ruĝ-arda bastono. Tiam ili verŝis salon sur la brulvundojn, kaj rompis la piedfingrojn sur la nudajn piedojn de la juna sklavo. Ili tordis la artikojn. Ĉiuj demandis, kie Spartak kaŝis la oron. Gita silentas, kunpremante la dentojn. Ĝi estas levita supren kaj malaltigita akre tirante la ŝnuron.
  Kaj la vejnoj krevas pro sovaĝa doloro. Kaj la knabo perdas la konscion. Li estas verŝita per glacia akvo, vivigita. Kaj la kuracisto sentas la pulson por determini, ĉu eblas daŭrigi la torturon, aŭ ĉu necesas doni ripozon al la turmentita, por denove turmenti la junan korpon poste.
  Gita estas torturita severe kaj por longa tempo. Oni verŝas pipron sur la vundojn, oni batas ilin per ruĝ-ardigita drato, oni pikas ilin per kudriloj en la nervajn finaĵojn, kaj fajro brulas sub la nudaj piedoj de la knabo. Kaj la ekzekutisto rastas la varmegon sur la rako. Kaj forta odoro de brulo, kaj eltiri ĉiun vejnon.
  Kaj nun la ruĝvarma fero tuŝas la nudan bruston de la knabo, kaj li perdas la konscion pro sovaĝa doloro. Li denove estas verŝita per akvo kaj gvidita en sin. La ekzekutisto premas la testikojn per forcepso, la knabo ŝanĝiĝas de sovaĝa sufero, kaj denove malŝaltas.
  Gita sub torturo ... Iu raportis ke tio estis la dorlotbesto de Spartak, kaj scias kie li enterigis la trezoron. Kaj la romianoj turmentas... Al la knabo ne restis eĉ unu tuta nebruligita aŭ tranĉita areo de haŭto. Sed li silentas. Kaj la romianoj miras pri lia tenaceco.
  La edzino de Crassus ĉeestas ĉe la torturo. Ŝi fervore rigardas kiel belan kaj blondan knabon estas torturita. Estas ekscite. Kaj tiel, post alia torturo, ŝi ordonis, ke Gita estu alportita al ŝi kaj kuŝigita sur liton. Ŝi vere volas fari ĝin mem.
  Ankoraŭ sufiĉe juna kaj forta virino galopis sur la vira perfekteco de juna sklavino. Gita fariĝis viro por la unua fojo. Tiam li devis leki ŝian uteron per sia lango. Kio estas iom naŭza, sed ankaŭ nekutima.
  Kaj tial la edzino de Crassus ordonis ĉesigi la torturon, kaj la knabo, kiu jam iom kreskis dum la ribelo, komencis pli bone nutriĝi. Kaj ŝi amis lin.
  Vundoj kaj brulvundoj sur Gita resaniĝis kiel ĉe hundo. Kaj plifortiĝinte, la knabo krispigis la voluptan edzinon de Kraso kaj forkuris de sia bieno. Post tio, li kaŝis sin en la montoj, kaj faris sian bandon de forkurintaj sklavoj tie. Fine ĉio finiĝis bone. Crassus mortis dum la milito. Kaj Gita restis kun Julio Cezaro, kaj faris bonan karieron, edziĝis kaj havis aron da infanoj. Kaj la sorto de Spartacus estas nekonata. La korpo ne estis trovita. Kaj ĉu li mortis aŭ saviĝis, la sklavoj ne sciis.
  Sed ili kredis ke, kompreneble, ilia elaĉetanto vivas.
  Oleg Rybachenko kaj Margarita Korshunova, kiuj iam estis plenkreskuloj, kaj nun eternaj, senmortaj infanoj, alproksimiĝis al la tendaro de Golitsyn. Estas tri generaloj ĉi tie. Kaj la trupoj estis forigitaj de la rusa-sveda limo.
  Dum cara Rusio militas kontraŭ Turkio, la ribelantoj estas pli trankvilaj. Se Golitsyn estas venkita, tiam la Pugachevites povos finfine kapti la iniciaton. Kaj eĉ prenu Samaron.
  Oleg kaj Margarita promenis ĉirkaŭ la gardostarantoj... Neĝas, kaj ne estas tre klare vidi.
  La knabo pensis, ke eble li povus fini la tri generalojn kaj kolonelon Bibikov, senkapigante la caran armeon. Sed estas malfacile fari tion.
  Knabo kaj knabino singarde paŝas trans la neĝon. Ili provas ne lasi markojn. Ili ankoraŭ estas infanoj. Singarde alproksimiĝu al la ĉaroj. La pafilo situas ie aparte. Armeo en la marŝo. Ne estas pli severaj frostoj - marto. Sed la neĝo ankoraŭ estas tie. La nudaj piedoj de junaj militistoj preskaŭ ne sentas la malvarmon, precipe en moviĝo. Ili rapide alkutimiĝas al la malvarmo.
  Tamen, multaj infanoj sen superpotencoj kuras nudpiede en la neĝo, precipe en ĉi tiuj severaj tempoj.
  Oleg pensis, ke li delonge ne spektis televidon kaj ne ludis en la komputilo. Kaj ke sen ludoj ĝi estas iel stulta.
  La uloj ŝteliris al la vagonaro, kaj Margarita sugestis:
  - Kaj se vi bruligos magazenojn per pulvo?
  Oleg sulkigis la brovojn kaj demandis:
  - Ĉu vi opinias, ke ĝi estas bona ideo?
  La knabino logike rimarkis:
  - Sen pulvo, la armeo ne estas armeo!
  Oleg kapjesis konsente.
  - Ni provu ĝin!
  Kaj la knabo en pantaloneto kuris al la ĉaroj. Kune kun la knabino, ili mortigis tri gardostarantojn per sabroj kaj uzante silikon, metante fojnon, fajrodetruis la konvojon, per pulvo.
  Ĝi flamis, kaj nigra nubo komencis leviĝi en la ĉielon. Pulvo komencis krevi...
  La knabo kaj la knabino kaŝis sin en la tendaro. Paniko ekestis. Golitsyn ankaŭ saltis eksteren kun du generaloj. Li estis ĉi tiu princo korŝire krianta kaj montranta per la fingroj.
  Oleg ĵetis diskon per siaj nudaj piedfingroj, kaj ĝi, fajfante, trapikis rekte en la kolon de Golicin. La princo, etendante la brakojn, falis. Generalo Mansurov alkuris al li. Sed jam uzante nudajn piedfingrojn, Margarita uzis la armilon. Kaj la dua komandanto kolapsis.
  La tria estis Fairman, tiu kiu kontraŭbatalis la ribelantojn kune kun generalo Kar. Kun ili estas kolonelo Bibikov, parenco de ĉefgeneralo Bibikov. Ili povas esti vidataj kun la akra vido de senmortaj infanoj per siaj epoletoj, malgraŭ la neĝado.
  Oleg kaj Margarita denove ĵetis diskojn per siaj nudaj piedfingroj - iliaj senmortaj korpoj havis tian kapablon, kiel komikaj herooj.
  Kaj ambaŭ ĉefoj estis mortigitaj, iliaj kapoj estis forblovitaj.
  Post tio, la terminatorknabo kaj la gardista knabino komencis ĵeti diskojn al la oficiroj. Feliĉe, post la morto de la komandantoj, paniko komenciĝis, al ĉiuj ŝajnis, ke la Pugaĉevidoj atakis la tendaron.
  Tamen, du infanoj ankaŭ estas kolosa forto. Kaj ili mortigas oficirojn per ĵeto de akre klozitaj diskoj. Kaj ili rompas la gorĝojn, krevas arteriojn kaj vejnojn.
  Infanoj estas malfacile rekoneblaj en la neĝo, kaj ili estas perfekte kamuflitaj en neĝblovoj.
  Sed la caraj trupoj havas malfacilan tempon. Oleg Rybachenko, ĵetante diskojn, diras:
  - Gloro al granda Rusujo!
  Kaj denove flugas la disko ĵetita de la nudaj piedfingroj de la knabo.
  Margareta faras la samon, ĵetas la akre difinitan aparaton per siaj nudaj fingroj kaj hurlas agreseme:
  - Por Emeljan Pugaĉov!
  Kaj ĉi tiuj infanoj laboras tre aktive kaj efike. Ili tranĉis per sabroj. Kaj la oficiroj estas elektitaj.
  Oleg Rybachenko kantas:
  - Blankaj lupoj amasiĝas kune!
  Margarita, ĵetante diskojn al siaj kontraŭuloj per siaj nudaj piedfingroj, kantas:
  - Nur tiam la familio pluvivos!
  La knabo, daŭrante venton, falĉas la malamikon:
  La malfortuloj pereas, ili estas mortigitaj!
  La knabino, ĵetante diskojn kaj mortigante oficirojn, siblas:
  - Purigante la sanktan sangon!
  Junaj militistoj agas en tre diversa maniero, ĵetante obusojn al malamikoj.
  En ĉi tiu momento, la ribela kavalerio trudeniras la tendaron. Rezultas, ke Emelyan Pugachev decidis ataki unue kaj movis sian multnombran kavalerion post la infanoj.
  Kaj la bato estis subita kaj ĝustatempe. La stepoj superverŝis la soldatojn per sagoj, la kozakoj hakis per sabroj, la rajdistoj metis ilin sur kornojn.
  La volo de la cara armeo estis subfosita, kaj la komandantoj estis mortigitaj. Jen Emelyan Pugachev persone tranĉas la lastan kolonelon per sabro kaj krias:
  - Miaj infanoj, ĉu vi rekonas la legitiman suverenon?
  Centoj da soldatoj kaj eĉ multaj oficiroj falas sur la genuojn kaj krias:
  - Ni konfesas ĝin! Kiel ni agnoskas ĝin!
  La rezisto falas. La infanterio kapitulacas preskaŭ tute, krom kelkaj oficiroj. La kavalerio rezistis iom pli longe. Ĝi havas multajn nobelulojn. Sed ordinaraj kavalerianoj ankaŭ faligas siajn armilojn.
  Oleg kaj Margarita dehakis la rajdistojn per siaj sabroj, kaj ĵetas akrajn diskojn per la nudaj piedfingroj, kaj knaris:
  - Grandaj homoj ĉiam,
  Grandaj homoj - en la gloro de Petro!
  Kaj la knabo kaj la knabino estas pli aktivaj en hakado kaj ĵetado. Artilerio jam estis kaptita. Kaj kiel ili trafos la rajdantojn per bukpafo. Ili falas je la dekduo. Estas totala masakro.
  Oleg kantis kun rido:
  - Caro granda Petro la unua, estu ĉiam ekzemplo por ni!
  Kaj li ankaŭ prenos ĝin kaj tranĉos ĝin per du sabroj, tuj detranĉante la kapojn de kvin.
  Margareta, fortranĉante kontraŭulojn, pepis:
  - Miaj voĉoj, kaj mi estas bela!
  Kaj ankaŭ kiel li prenos kaj tranĉos.
  Knabo kaj knabino estas nur la formado de neniigo. Kaj ili funkcias kiel elektraj plektaĵoj.
  Jen falas alia oficiro... La laŭta voĉo de Emeljan Pugaĉov sonas:
  - Kiu servos al mi, tiu ricevos rekompencon, kaj la ceteraj pereos.
  Nun la viroj kun plektaĵoj alvenis. Kaj ili batalas bone kontraŭ la kavalerio. Kaj ĉevalriveretoj maldensiĝas...
  La pluvivaj rajdantoj ankaŭ kapitulacas. La batalo denove estas venkita ... Pugaĉov triumfas!
  Nun la kaptitoj estas kondukitaj kaj kondukitaj al la ĵuro. Soldatoj, kiel regulo, kliniĝas antaŭ la trompanto. Oficiroj estas malsamaj. Kiu elektas la maŝon, kaj kiu ĵuras fidelecon al la nova reĝo. Cetere, kiu scias, eble vera monarko.
  La aspekto de Emelyan Pugachev estas tre impereca. Oni povas vidi, ke ĉi tio estas infano kutimita komandi. Kaj laŭvorte ĉiuj kliniĝas antaŭ li.
  Amuzinte tiujn, kiuj rifuzis preni la ĵuron, Emelyan faris revizion.
  Sepdek kvin kanonoj estis kaptitaj - kio estis multe en tiuj tagoj. Kaj tiom da trupoj de Golitsyn estis rekrutitaj el la fortikaĵoj. La kernoj kaj pafo ankaŭ estas modloko, sed la plej granda parto de la pulvo brulis malsupren. Sed tio ne estas problemo.
  Pli ol kvin mil kaj duono da kaptitoj. La armeo kreskis.
  La reĝo de la kamparanoj aljuĝis al Oleg la rangon de kolonelo pro siaj heroaĵoj, kaj kapitanon Margarita.
  Kaj li ankaŭ donis tricent rublojn.
  Jes, la knabo daŭrigis bonan karieron. Vi povas, kaj kreski al feldmarŝalo.
  Kaj Emelyan donis festenon por komenci...
  Kaj ĉe la festeno oni diskutis la demandon, kion fari poste. Ĝenerale, necesis plifortigi ilian malantaŭon. Nepre prenu Ufa, kaj antaŭ tio la fortikaĵon Verĥojajtskaja, kiu ankoraŭ tenis. Sendu ankaŭ plifortikigojn al Kungur kaj Beloborodova. Kaj prenu ĉiujn Uralajn fabrikojn. Akirante artilerion kaj provizojn, same kiel pafilojn.
  Ĝenerale, la atamanoj konsentis pri tio. Kaj post preni Ufa, iru al Kazan.
  Alia demando estas kion fari kun la urbo Yaik? Prenu per ŝtormo, aŭ lasi en blokado por nun?
  Emelyan Pugachev volis resti kun sia juna edzino Ustinya por tempeto, kaj prenante parton de la kavalerio foriris al la grandurbo. Atamano Ovĉinnikov provizore restis en komando. Li devis iri al la fortikaĵo Verneĥneyaitskaya, samtempe kunvenante la fortojn de la stepoj. Plifortikigoj estis senditaj al la Uralo. Ĝi eĉ devis preni Tobolskon. Signifaj fortoj estis kunvenitaj.
  La reĝo de la kozakoj kun kavalerio galopis al Jajtsk. Ŝatu aŭ ne, sed ĉi tiu urbo estas simbola. Sed ĉefe, Emelyan volis igi sin heredonto de la trono. Post ĉio, milito estas milito. Kaj se ili mortigos, tiam almenaŭ estos iu por daŭrigi la vetkuron.
  Oleg kaj Margarita, kune kun la ĉefa armeo, kiu moviĝas al la Verkhneyaitskaya fortikaĵo.
  Knabo kaj knabino kuras al si kaj estas tre gajaj ...
  Eĉ akre survoje.
  Ili interŝanĝas aforismojn;
  Oleg diras, eksaltante, kaj Margarita responde;
  La reĝo estas forta ne per la krono, sed per la kronado de sukceso!
  Viro ne estas lupo, sed li eĉ pli bezonas pakaĵon!
  Trinku, sed ne ebriiĝu, kaj se vi ebriiĝos, tiam ne kaptu!
  La parolado de la tirano estas mielo, kiel Velcro por muŝoj!
  Kiu bekas dolĉajn parolojn, li estas saĝa kiel muŝo!
  Tirano amara en faroj, sed dolĉa en paroloj!
  Kiu ne volas pacon, ne vidos la festenon!
  Homo estas bonega nur se li ne interŝanĝas sin kontraŭ malgrandaj aferoj!
  Estu pacienca, sed ne paciencu!
  Se vi volas gajni atutojn, ne estu fanto!
  Unu bato estas pli bona ol mil malbenoj, kaj unu vangofrapo estas pli bona ol centoj da batoj!
  La reĝo, kiu senvestigas siajn regatojn, estas ĉiam nuda!
  Ŝuo kutime por senvestiĝi!
  Ŝtelante, vi plenigas viajn poŝojn, sed vi malplenigas vian animon!
  Tirano amas potencon, sed malamas tiun, kiun li regas!
  Ekzekutisto foje estas necesa profesio, sed viro kun kapo estas neamata!
  Tirano povas esti mortigita, sed ne blankigita!
  Viro amas la ruĝan vorton, sed foje ruktas sangon!
  Kiu rigardas en la pasintecon, ĉiam malfruas!
  La estonteco estas en la nebulo, sed ne malproksime!
  Ne kraĉu en la pasinteco, ili kraĉos en la estonteco!
  La tirano estas, fakte, vampiro, kaj lia parolo estas ruĝa!
  Se vi misuzas dolĉan dormon, tiam la vivo ne estos mielo!
  Dolĉaj sonĝoj kondukas al amara vekiĝo!
  Verŝante mielon el via buŝo tro ofte, vi altiras ursojn!
  La tirano amas sangon kaj ruĝajn parolojn, sed ĉiam strebu al blankkalkado!
  Homoj timas ŝanĝon, sed la status quo neniam konvenas!
  Se vi volas fariĝi Dio, ne elektu primaton kiel vian mentoron!
  Ŝafoj bezonas saĝan paŝtiston, ne stultan virŝafon!
  Sankta loko neniam estas malplena, sed sankteco povas esti malplena!
  Homo, kiel Dio, estas kreinto, kaj kiel diablo, kreanta problemojn por si mem!
  Tirano, kiel vespo, havas pikon, sed eĉ ne povas inspiri sin!
  Politikisto estas vulpo, ne estu balotantoj kiel korvoj perdantaj sian ĉiutagan panon!
  Ĉu homo estas eĉ sep spanoj sur sia frunto, sed obstino faros el li makako!
  Dio havas ĉion, la homo ne havas senton de proporcio!
  Facile preĝi, malfacile petegi!
  Havi fantazion estas bona - esti sonĝanto estas malbona!
  Havante la potencon de Dio, ne kliniĝu al la ambicioj de primato!
  Simio imitas, homo imitas kreive!
  La estonteco ne estas por altaj montoj, sed por grandaj aferoj!
  Junuleco en la koro estas eterna, sed maljuneco estas enuiga!
  Ne tordu vian voston kiel vulpo, pli bone tenu vian bruston per rado!
  Viroj maturiĝas en milito, sed oni ne povas mortigi sen kialo!
  Milito reduktos sanon, sed aldonos inteligentecon!
  Oraj moneroj havas la flavecon de alta perfido!
  Ankaŭ la ekzekutisto havas koron, sed kun la malmoleco de hakilo muelilo!
  Por batali, ne por morti, oni povas atendi jarcenton!
  Dio estas en ĉiu koro, sed ne en ĉiu kapo!
  Granda ambicio reduktas feliĉon!
  Kiu volas tro multe, havas la forton de la veziko!
  Imperio estas kiel domo, amo kaj kalkulo necesas dum konstruado, alie la tegmento sangos!
  Bonaĵoj neniam sufiĉas, sed vi tamen ne tro manĝu!
  Estas profite esti riĉa, estas nur malagrabla kiam ĉiuj melkas vin!
  Se vi volas esti forta, ne malfortigu vian menson!
  Muskoloj de kuntiriĝo fariĝas pli fortaj, kaj la burokratio estas pli efika!
  Politikistoj amas labori per siaj langoj, precipe ĉe la tablo!
  Ne ekzistas pli granda mensogulo ol politikisto fanatike konvinkita pri sia propra praveco!
  Dio kreis virinon por viro, sed Satano aldonis alian bopatrinon!
  Ŝtelisto devus esti en malliberejo, sed la plej granda ŝtelisto ricevas la tronon!
  Kiu ŝtelis denaron, estas krimulo, kiu estas miliardo, granda financisto!
  Kun malnobla animo oni ne povas nutri la malsatan per freŝa pano!
  Ju pli li ŝtelis, des malpli la puno, sed ne en la venonta mondo!
  Ne lasu ĝin drivi, ĝi ne signifas teni en maŝo!
  La banko povas subteni, sed kiel maŝo de pendigita!
  Kiu ne havas subtenon, tiu premas kontraŭ la muro!
  Precizeco estas ĝentileco de reĝoj, sed reĝaj pajacoj estas precipe taŭgaj!
  La politikisto ofte estas pajaco, sed malofte diras la veron!
  La pajaco amas tranĉi la veron, sed ofte riskas esti mortpikita!
  Kiu amas vodkon, tiu malamas sian sanon kaj racion!
  Vodko estas travidebla, sed ĝi nebulas la cerbon!
  La ebria maro estas ĝisgenue, sed li mem estas ĉiam surgenue!
  Elektu sur sobra kapo, sen ebriiĝi de la dolĉa vino el la buŝo de politikistoj!
  Voĉdonante por la venkinto de la elekto, vi ĉiam estos seniluziigita, voĉdoni por la perdinto ĉiam ĝenas!
  Kiu ne estas elektita, ĉiam estos sento de eraro kaj seniluziiĝo!
  Voĉdoni por la sama politikisto, kiel violonisto klakanta sur la sama ŝnuro!
  Politikistoj sur la trono devas esti ŝanĝitaj, ne la fakto, ke la nova plado estas pli bona, sed ĉiuokaze freŝa!
  Voĉdonu por la junuloj, vi mem fariĝos pli juna, se ne korpe, tiam en nova komerco!
  Kiu longe sidas sur la trono, iĝas hemoroido por siaj regatoj!
  Kiom ajn pikaj bajonetoj, sed la plej longa tempo la tirano sukcesas sidi sur ili!
  Saĝa tirano ne plantos malamikojn pli ol li trompos amikojn!
  Kiu salutas tiranon, iros eterne en formado!
  Demokratio estas bona por saĝuloj, averaĝa por stultulo, sed tiraneco estas bona nur por la tirano!
  La infanoj elpensis kelkajn aforismojn. Tiam ili atakis malgrandan taĉmenton de husaroj. Parto hakita, kaj poste kaptita.
  Fortikaĵo Verĥneyaitskaya. Tre potenca citadelo kaj, malgraŭ esti ĉirkaŭita de ribelantoj, neniam estis prenita.
  Infanoj kuras al ŝi, survoje ili verkis kelkajn pliajn aforismojn.
  La tirano estas ĉiam malforta en komando: la lupo amas la ŝafojn kaj tremas antaŭ la leonoj!
  Pastro mensogas pro la vero, politikisto por profito, ebriulo pro glaso!
  Bonŝanco ne ĉiam venas per justeco kaj diligento, sed ĝi ĉiam foriras per neglektemo kaj maldiligento!
  Estas bone havi la forton de elefanto, ĝia lerteco estas pli malbona, saĝo estas eĉ pli malbona, kaj obezeco estas absolute malbona!
  Ĉio en la mondo estas relativa, krom ke la homo estas la umbiliko de la mondo!
  La deziro atingi la potencon de Dio ne devus esti kombinita kun la moralo de gorilo!
  Sciencistoj evoluigas progreson, sed stimulas maldiligenton!
  Se vi volas esti sana, kuru, se vi ne volas esti kripla, forkuru!
  La forto de homo estas en la menso, kaj la malforteco estas en la lango!
  Politikisto estas kiel frukto, des pli hela, des pli venena!
  Politikisto estas kiel boao, nur li malfermas la buŝon kaj glutas multe pli ofte!
  Tirano havas multe da ruzo, sed malmulte da deco!
  Se vi volas fariĝi pli alta ol Dio, vi malleviĝos pli malalte ol buĉo!
  Neniu estas eterna, eĉ la dioj vivas nur tiel longe kiel la homaro ekzistas!
  Politikistoj volas regi por ĉiam, sed ili ne volas frapi eĉ kelkajn minutojn!
  Ne fidu politikistojn, kaj kontrolu la forton de la pordo!
  Tamen, ne ĉio estas oro, kio briletas, sed ĉio, kio briletas, povas esti envolvita en ora fluo en via poŝo!
  Kaj unu militisto sur la kampo, kiam li havas multe da kuraĝo!
  Eltenemo de la forta, plej bone retenas la eksciton de la senpova furiozo de la malamiko!
  Vi povas fuŝi ĉion en la vivo, vi ne povas vivi nur kiel fungo!
  Ruza estas la patrino de venko, se ŝi ankaŭ havas feliĉan okazon!
  Milito estas eterna virgulino - ŝi ne povas fini sen sango!
  Milito kun avida teno de malĉastulino - neniam donas venkon por nenio!
  Ĉiu homo estas kiel sablograjno en la dezerto, sed male al la plej vasta dezerto kun randoj, ĉi tiu sablograjno ne havas limojn por mem-plibonigo!
  Kiam la dioj ridas, la mortuloj ploras, kiam la ridado de la dioj fariĝas tondra, la fino de la malforta popolo estas morta!
  La plej perfekta tekniko estas senpova kun sia primitiva uzo kaj altnivela neagado!
  Kio povas ŝiri steltapiŝon de ĝiaj ĉarniroj? Asteroido de homa stulteco!
  Sen la vipo de subpremo, salto al atingoj kiuj alportas liberigon al la tuta homaro estas neebla!
  Ju pli malvarmetaj estas la "sonoriloj kaj fajfiloj" de la cerboj, des pli ili estas torditaj pro fortomajoro!
  La malriĉulo ne estas tiu, kiu estas nuda en la korpo, sed kiu ne estas la estro en la spirito!
  Malŝato al sekso naskas nesanan moralecon!
  Funebra humuro taŭgas kiel balrobo en tranĉeo!
  Kiu batas la sitelojn ne sukcesos, kiu rompas la iluzion, atingas la veron! La gajnanto ĉiam pravas, eĉ se sukceso estas atingita per maldekstraj metodoj!
  La plej bona donaco de la malamiko kiam li donas potencon al idioto!
  Kiu eltenas kolumon, neniam fariĝos virĉevalo amata de virinoj!
  Libereco estas duoble alloga por tiuj, kiuj sukcesis sklavigi sian propran senton de maldiligento kaj nerespondeco!
  Kiu ofte subtaksas la kapablon de la malamiko kontraŭbatali, kaj la ŝancon rikolti valoran venkon malofte ricevos!
  Kiu amas kraĉi, estas bagatela afero igi lin kraĉi!
  Vi povas paroli multajn senfruktajn frazojn pri Dio, sed utilaj faroj venos de ĉi tio kun gugulkin-nazo, kiu ne kreskos el akvumado de verboj per rivero!
  Gajnintoj estas juĝitaj laŭ atingoj kaj trofeoj... perdantoj estas nur juĝitaj! La venkinto havas magistraton, la malvenkinto havas krimulon! Vi povas pridubi la valoron kaj neceson de venko, sed malvenko ĉiam kaj nekontesteble ne profitas al iu ajn!
  La sola avantaĝo de malvenko estas, ke ĝi instruas vin lerni lecionojn kaj kreskigi la semon de sukceso el verŝado de larmoj de amaraj eraroj!
  Se vi volas trompi la malamikon, estu enigmo por viaj amikoj!
  Se la plano de la malamika komandanto estas kiel malfermita libro, tiam ĝiaj paĝoj neeviteble makulos viajn kamaradojn per sango!
  La knabo kaj la knabino ankoraŭ ŝercis dum ĉirkaŭrigardado de la forta fortikaĵo.
  La gajnantoj, ili mem juĝas, kunigante kaj la prokuroro kaj la advokato, nur la verdikto ankoraŭ estas pasigita ne de ili, sed de la historio!
  Ju pli simpla la ruzo, des pli malfacile estas por la malamiko eliri el la sekvoj de ĝia uzo!
  La momento de efiko, kiel noto en melodio, sonoros iom pli frue aŭ poste, kaj ĝi estos malvera! Nur eĉ la fajfilo de seniluziigita publiko ne aŭdeblas el la tombo!
  Kiam vi scias, kiu estas via malamiko, tiam vi ne devas koni viajn amikojn en problemoj!
  Ne perdu la iniciaton, vi perdos la dolĉan mielon de venko, kaj vi akiros la amarecon de perdo! Kiam la boksisto ŝanceliĝas, li devas esti batata eĉ pli forte, alie liaj membroj cedos!
  La malamiko velas, la vento de neniigo estas en lia velo!
  Kiu, naĝante en batalo, dronos en flako kaj brulos sur la vinberujo!
  Malpura magio, kiel sapoŝaŭmo, pikas la okulojn, sed ne al la malamiko!
  Herboj kreskas bone kiam ili kreskas malbone kun la redukto de stultaj antaŭjuĝoj de ĝardenistoj!
  La plej agrabla lernado estas sekso! Kaj plej grave, neniu rifuzos duan reprenon!
  Sekso estas la sola temo, kie ĉiuj strebas meti pli da interesoj!
  La komuna afero inter sekso kaj studo estas ke trio estas pli bona ol du!
  Kaj nur solida unuokalkulo estas la plej kontentiga taksado!
  Kiu staras, kiam necesas antaŭeniri, tiu ne staros kaj dormos en la ĉerko de la tombo!
  Mat elĵetas, tiu, kiu ĉiam estas en blokiĝo en la vivo!
  Li iras unue kun atutoj, li estas nur ridindaĉo de homoj!
  Kiu volas esti ĝustatempe por disdono de premioj, li mem devas malavare sendi donacojn en formo de manumoj!
  La vakuo ne krevos, la suno ne furzos!
  La kuglo ne estas malsaĝulo, sed la malsaĝulo, kiu, pafante, trafas!
  Kiu rifuzas helpi homojn, tiu malŝparas la tempon asignitan de la Sinjoro por la pekliberigo de pekoj kaj pento!
  La morto neniam forgesas, eĉ se foje forgesema!
  Forta militisto, eĉ sola, estas pli utila ol aro da malfortuloj, same kiel unu akra rikoltilo tranĉas tutan kampon da spiketoj!
  Sed foje, eĉ inter la spiketoj de malforta ratio, serpobatiro povas trafi pavimon de malagrabla escepto!
  Se paco, do malavara festeno, se milito, do lasu la venkan pokalon da vino!
  Kiu estas mallerta en militaj aferoj, mallerta kadavro en la lito!
  - Bona militisto estas ĝuste tiom spiono kiom ĝi helpas brodi kaj venki! Bona spiono estas tiom militisto, do ĝi ne malhelpas vin mortigi kaj eviti perdi!
  Estas facile fali en la varmegon de batalo kiam vi perdas vian trankvilon en la ekzercoj!
  Eblas venki per kruda forto, sed sen bona diplomatio vi ne konservos la fruktojn de venko!
  Estas du problemoj en milito, trovi la kaŝitan malamikon kaj eviti la tenton mem enterigi vian kapon en la sablon!
  Ne sidiĝu almozulo en la reĝan kaleŝon, ne donu al vi mil kun rako por respondi!
  Krueleco necesas por havi rezulton - ne indulgu la malamikon, kiom ajn malforta li estas!
  Pli bone estas pluvivi sen tro multe scii ol morti, lerninte ion, kio ĉiuokaze ne fariĝos necesa por vi!
  Homo ŝatas meti ĉion en amason, krom tiuj problemoj, pri kiuj li pretas forgesi! Tamen plej ofte problemoj amasiĝas amase ĝuste ĉe la forgesema!
  Kiam oni diras, ke ili ŝatas ĝin, ne necesas rapidi, tuj decidi, alie via gorĝo povas sufoki!
  Vi ankaŭ devas povi perdi, sed precipe necesas ne povi perdi!
  Atako estas kiel bela vento en velo, nur plifortiĝanta, ĝi rompas aliulajn mastojn!
  Vi ne povas aĉeti la vivon per kapitulaco, kaj hontinda ekzistado estos donita al vi ĉiukaze senpage!
  Kiu estas kruela al homoj, tiu mem fariĝos ĵeleo formangita de diabloj en la infero!
  Preciza kaŝpafisto, plej ofte maltrafas dum surteriĝo sur la plej larĝa flughaveno de la submondo!
  Atako ĉiam estas pli efika ol defendo, ĉar la muzelo de la pugno estas malbona bloko!
  Rapide iras al sorto, kiu ne hezitas kontraŭbatali!
  Distro estas la plej sensenca kaj malŝparema afero, sed se ne estas tempo por ili, la pago por utilaj faroj jam superas raciajn limojn!
  La plej sensenca afero en la vivo estas distro, sed sen distro la vivo ne havas signifon!
  Paŝtisto devas kompreni la ŝafon, sed ne pensi kiel ŝafo!
  La reganto devas esti propra por la bono de siaj regatoj, sed fremda al la malfortoj kaj superstiĉoj de la homamaso!
  Ĉiuj falas - nur la spirite levita leviĝo!
  Kiu ne kalkulas la obusojn, li flugas en la batalo!
  Ĉiu pafo estas kalkulita, la fortuno scias en altestimo!
  Infanaĝo estas kiel malfermo en ŝakludo, kiu formas la ludon entute, sed male al ŝako, ĉiuj volas reveni kaj neniam plu forlasi la malfermaĵon!
  La malvarmo ne estas terura, se la koro brulas, kaj glacia trankvilo regas en la kapo!
  Vi povas pluvivi per frostigado de problemoj aŭ emocioj, sed vi ne povas vivi se sentoj malvarmiĝis!
  Ŝakalo povas venki tigron se li estas ŝakalo en batalo, tigro en sia elekto de kontraŭulo!
  La knabo kaj knabino finis ĉanti aforismojn.
  Ili tamen ricevis la ordonon de la sorĉistino fari ion kaj provizore foriris ĉi-foje.
  Oleg Rybachenko trovis sin dum la batalo kun la nazioj en paralela mondo, kie la rusoj trovas ĝin plej malfacila.
  Margarita estas apud li, ankaŭ knabino preta batali kontraŭ la nazioj.
  La infanoj prepariĝas por batalo por iom da tempo. Ili estas kaj pioniro kaj pioniro.
  Kiel ĝi sentas porti ruĝajn kravatojn ĉirkaŭ via kolo.
  Kaj nudpiede jam estas konata kaj eĉ akceptebla... Ni devas prepariĝi por forpuŝi la atakon de la nazioj kaj iliaj komplicoj.
  Inkluzive de la usonanoj. Por kio vi bezonas esti preta. Sciu, ke la fortoj estas neegalaj kaj vi bezonas eltrovemon.
  La infanoj prepariĝas kaj fosas kaptilojn kaj elpensas aferojn haste.
  Oleg kaj Margarita estas en la natura mondo, kaj ili estas perceptitaj kiel siaj propraj.
  La knabo preparas diversajn surprizojn por la nazioj. Amuzo kun aliaj infanoj.
  Kune kun Margarita, ili sentas sin tute liberaj en la kompanio de virinoj kaj infanoj.
  Oleg eĉ sprite rimarkis:
  Heroismo ne havas aĝon, kaj heroaĵo donas junecon al la animo!
  Margarita konsentis:
  - Jaroj por heroaĵo neniam sufiĉas, kaj jarcentoj da memoroj ĉiam estas multe!
  La knabo helpis, la knabino prepariĝas por forpuŝi la defendon. Ni devas batali.
  Ĉi tie venas la faŝistoj. Vere, Margarita neatendite forlasis la postenon. Ĉar ŝi estas knabino, ŝi estis sendita al la frontlinio kiel mesaĝisto.
  Knabinoj ankoraŭ kaŭzas malpli da suspekto ol knaboj. Krome, Margarita estas helhara kaj ŝia vizaĝo inspiras pliigitan konfidon.
  
  Ĝi estas plejparte inaj militistoj. La pioniroj donas helpon al ili, dum la kampoj estas trankvilaj kaj la uloj kun pintnazaj knabinoj mem petegis helpi siajn pli maljunajn fratojn. Ili eĉ laboras tro fervore, penante fari pli, ne kalkulante je infana forto. Tiel terure ŝvelis iliaj vejnoj kaj abrupte, kiel kupra drato, eliris la vejnoj sur la sunbrunaj kalaj manoj kaj nudpiede, tiel kruele, ke oni volas plori, elfalis kruroj de infanaj herooj. Samtempe, ili ankoraŭ sukcesas kanti;
  Mia patrujo estas Stalingrado,
  En ĝi floras dope - diamanto de roso!
  Estos, mi kredas, - ĝoja parado,
  En mondo sen milito - ĉiela beleco!
  
  Homo fariĝos frato al homo,
  Reva knabino venos al ĉiuj...
  Se ĝi estas malfacila, vi kulpas
  La dolĉa rivero estos plena de akvo!
  
  Fritz ŝovis sian muzelon - ridetas sian ridon,
  Li estas faŝisto muĝanto - mi mortigos vin ĉiujn!
  Sed kiel respondo, bato atendis lin -
  Ni scias bati sen grandaj ornamoj!
  
  La pioniro faris al ni grandan saluton
  Li montris, ke li estas vera tigro!
  Kaj nun la Fritz-batalantoj forte batas,
  Por ni finiĝis la tempo por infanludoj!
  
  La Sinjoro Kristo mem ordonis ŝerce -
  Vi havos sorton - la enkorpiĝon de sonĝoj!
  Homo en koroj estas nur infano,
  Malĝojo en lia animo estas kiel florkrono de rozoj!
  
  Pluvaj gutoj - estas maraj perloj,
  Reflektado en ili, la steloj en la ĉielo!
  La morto minacas nin per akra falĉilo,
  Kaj la insida lupo - kun ostoj en la arbaroj!
  
  Sed sciu la pioniron - kravato estas sango,
  Nur ruĝa koloro - sankteco dum jarcentoj!
  Svarog alportos - fidu nin amo,
  La graco de la ĉielo - sciu bonege!
  
  En Berlino ni estas nudpieda paŝo,
  Pioniro gvidas milojn da batalantoj!
  Kaj la malamiko fariĝis - sub la jugo de la azeno,
  La tuta universo estas lumo - niaj samideanoj!
  La knabino Alena aldonis mallongan frazon;
  Brulas en la ĉielo,
  Malbonaj okuloj de Luftwaffe!
  Kvazaŭ ili dirus
  Denove fulmotondro super la mondo!
  Kaj la ŝtormo ja venas, eĉ la suno malsupreniranta al la horizonto nubigas miksaĵon de nuboj kaj kaŭstika fumo mordanta la okulojn.
  Estas malproksima bruado de proksimiĝantaj tankoj, kaj aviadiloj zumas en la ĉielo. La famaj kadroj pendas unue, poste la jetvulturoj Arado-8. Danĝeraj universalaj bombaviadiloj. Aŭ tre manovra Yu-287 kun inversaj svingflugiloj. Kaj la potencaj sieĝarmiloj jam muĝas. De trafoj de eksplodemaj konkoj, terpecoj kaj fandita gazono estas ĵetitaj alte en la ĉielon. Kaj eĉ pli malbone, potencaj negviditaj misiloj pafitaj de la Arado-Super, kiuj disŝiras la tranĉeojn ... Kaj poste estas atakaviadiloj Focke-Wulf, kapablaj glatigi ajnan defendon. Jen ŝi legas la batalon. La majoro, altnivela malgraŭ sia juneco, Andrej Matrosov, tenas en la manoj binoklon kun akra optiko, rigardante la alproksimiĝon de ŝtala faŝisma lavango. Estas multaj nazioj kaj ili estas nekutime fortaj. Eĉ infanterio sur radoj kaj kirasaj veturiloj, evitante senŝeligadon de manpafiloj. Ili provas peli la laboremajn pionirojn al la malantaŭo, sed ili ne volas foriri kaj peti fusilojn en siaj manoj por batali.
  Ne estas sufiĉe da armiloj por ĉiuj, kvankam la lokaj fulmaj kaj leporhundaj infanoj alportis ĉasfusilojn kaj eĉ sportajn pafarkojn. La bluokula kaj helhara knabo Oleg Rybachenko eĉ faris skarpon plenigitan per memfaritaj grenadoj kun originala plenigo. Li estas forta inventisto. Kaj la skarpo mem ne estas simpla, sed el diversaj trunkoj - vera "Katyusha" en ligna ekzekuto de pioniraj manoj. Novigaj uloj kuiris eksplodaĵojn en metia maniero, kaj eĉ faris kelkajn kontraŭaviadilajn aparatojn. Ĉiuj volas batali kuraĝe kaj venki. Kaj ne funkcios morti kun la lasta penso pri la Sankta kaj Neanstataŭebla Patrujo.
  Majoro Andrej Matrosov donas la ordon:
  - Ne malfermu fajron sen ordono!
  Efektive, por la tuta bataliono ili havas nur tri pliajn antaŭmilitajn eldonojn de "kvardek kvin" (Ĉiuj plej novaj armiloj estas urĝe translokigitaj al la Moskva direkto, jen nur tio, kion ili sukcesis eltranĉi laŭ la resta principo), kio signifas ke la sola ŝanco estas lasi la Fritz pli proksime.
  Antaŭe, kiel kutimas inter la nazioj, la plej protektitaj aŭtoj; tankoj "Royal Tiger", "Lion" kaj memveturaj kanonoj "Ferdinand" -2 kun 128 mm kanono. Tipa taktiko ekde la Mezepoko estas lasi la plej fortajn kaj teksturitajn kavalirojn en la randon de la kojno. Kaj oni ne povas diri, ke la germanoj estis malbonaj militistoj. Estas eĉ iel ĝenerale akceptite konsideri la germanojn kiel naskitajn militistojn. Kaj plenumeblaj teknikistoj de detruo. Jen iliaj idoj - maŝinoj, kiuj povas esti penetritaj en la flankon nur per kalibro de almenaŭ 85 mm. "Ferdinand" -128 estis al la gusto de la nova aganta Fuhrer Goering, kaj la liberigo de tiu ĉi maŝino estis metita en fluon. Kaj ne nur en la modifo de la tankdestrojero, sed kun sturmo pafilo. Vere, la produktado de trarompaj tankoj ankoraŭ estas promociita. Ili devus cedi lokon al pli malpezaj veturiloj kaj iom el la plejparto de la malfruiĝinta infanterio.
  Aŭtoj kaj motorcikloj de la nazioj de tempo al tempo malrapidiĝas, timante antaŭeniri ....
  Sed la nudpieda pionira knabo Oleg Rybachenko pruvas, ke ili ne restis ĉi tie por nenio. Unue, skarpo farita de pioniraj amikoj laŭ la desegnaĵoj de genia infano. Ĝi montriĝis sufiĉe longdistanca en ĉi tiu kazo, akumulaj eksplodaj pakaĵoj, kiel glaciglitiloj, disfendis la kirason kaj elpremis la rompitajn korpojn de la nazioj per platigitaj kaskoj kaj torditaj maŝinpafiloj. Kaj por pli pezaj veturiloj, estas pafiloj kaj pli abrupte! Malabunda kontraŭtanka mino, ŝmirita per memfarita gluo, kaj sur la supro de la gazono kiu faras ĝin nevidebla helpe de drato, moviĝas inter la stumpetoj, ĝuste sub la raŭpo de la Reĝa Leono. Ĉi tiu tanko eĉ aspektas tre timiga, tia granda 128 mm kanono, kaj rabaj, furiozaj muzeloj estas pentritaj sur la turo ambaŭflanke. Ŝajne la germanoj kalkulas timigi la sovetiajn soldatojn.
  La ŝtalaj platoj de la raŭpo kun kriego falas sur la mortigan ĉeestaĵon. La eksplodo ne ŝajnas tro forta, sed la raŭpo estas deŝirita, kaj la nazia tanko komencas fumi kiel kamentubo kaj, je rapideco neatendita por tia monstro, turniĝas kiel grandega turo kun ŝtiptrunko.
  Aliaj, pioniraj knaboj uzas similajn aparatojn, same kiel eksplodaĵojn de sia propra origino, velditaj laŭ la noviga recepto de Oleg Rybachenko. Ĉar la germana infanterio estas malkuraĝa, kaj la tankoj kaj memveturaj pafiloj estas sendefendaj antaŭe, tiam ili estos punitaj pro tio.
  Ĉi tie, ekzemple, la peza "Ferdinand" -128 estas plej bone kovrita de katapulto, ĉar nenio povas penetri 200 mm kirason. Kaj li prenos pli malfortan tegmenton kun garantio. Krome, la genia Rybachenko eltrovis kiel direkti la eksplodon. Por fari tion, sufiĉas uzi aparaton de ordinara inkandeska bulbo. Tiam la vakuo suĉos la eksplodondon, kaj la tuta energio iros al unu punkto. Ĉi tiu novigo, kune kun speciala eksplodaĵo farita kun miksaĵo de herboj kaj sekigitaj fungoj, ebligas produkti seriozan detruon eĉ kun malgranda eksplodema pako. Kaj la knaboj kaj knabinoj uzas la plej ordinarajn, nur tri-ŝnurajn pafarkojn kaj ĵetilojn por pafi al la ŝtalaj estaĵoj de la Wehrmacht. Do la "Reĝa Tigro" estis frakasita de la raŭpoj kaj li, la predanto, estis vundita, kraketata kolere de la motoro kaj elĵetis ĵetaĵon preskaŭ blinde.
  La fama "Homlupo", kun malalta silueto kaj forta kiraso, aspektas kiel platigita testudo. Ĉi tiuj memveturaj pafiloj aperis sufiĉe lastatempe sur la sovetia-germana fronto. Pro bona veturado, obuso-kanono penetranta je deca distanco kaj postvivebleco en batalo, la Homlupo tuj fariĝis parabolo en lingvoj.
  Sed liaj raŭpoj ankoraŭ estas ordinaraj, kvankam larĝaj ... Tamen, estas eĉ pli bone subfosi la fundon de la aŭto kaj igi ĝin elkraĉi sian internon per rezervaj partoj.
  Tiam ĉi tio estas jam testudo, kiun de la montosupro ĵetis potenca, rusa aglo. El kiu elrampas rompitaj intestoj kaj elrampas la grundaj ostoj de la murditaj membroj de la nazia ŝipanaro.
  Lyubov Markovna preferas bati la "Reĝan Tigron" de subbarela ĵetgrenado - la celo de la raŭpo, kaj por ke la tanko perdu sian kapablon moviĝi, la veturado de la rulpremiloj devas esti rompita. Blonda komsomolano kun iomete blueta hararo, tordiĝantaj bukloj, tordis la armilon en siaj manoj kaj grumblis:
  - Baku vin en pano por la vespermanĝo!
  Jen alia ruinigita Homlupo, kiel pirata fregato kun rompita direktilo, jam glitas flanken. Pikas kirason kaj kolizias kun la "King Tiger". Kaj ambaŭ ŝtalaj ĉerkoj sur raŭpoj komencas brili, kaj post kelkaj momentoj eksplodas pro detonanta municio. Paro da malpezaj transportoj ruliĝis pro interspaco, kaj la maŝinpafiloj sufokiĝis, plenigante sin per kartoĉoj kaj obusoj. Tiam tiuj ĉi truitaj kadavroj estas renversitaj.
  Alesja Muravyova, kiu ĵus ruligis la Panteron, kiu saltis antaŭen, ankaŭ lerte tranĉante la vojon, bele esprimis ĝin:
  - Forto ne estas en la muskoloj kuŝantaj, sed en la cerboj, kie ne estas susurantaj musoj!
  Liubov Markovna, reŝargante la ĵetgrenadon kaj, pesante ĝin en siaj brakoj, estas alarmita. Municio estas malgranda, kaj la malamiko estas forta, sed tamen sen perdi optimismon, li diras:
  - Kverka kapo kaj gisfera menso estas signo de putra stumpo dehakita en batalo!
  Kaj aldonas:
  -Eĉ la korpo de kverko, kun mallongigita menso, estas nur stumpo, sub la sidloko de aliulo!
  Dum la infero de deko nur pezaj pezmaŝinoj haltis. Rompaj kaj senhelpaj tankoj, odorantaj je aĝaj vulkanoj, tute ne timigas. La drako perdis siajn kapojn kaj ĝia kirasa haŭto estos vendita por suveniroj.
  Sed malantaŭ ili la resto de la vergo, precipe la multnombraj kirasaj. La heroaj pioniroj ĝojas, ili ne disĵetos... Ĉi tie la memveturaj pafiloj "Ferdinand"-128 aldonas rapidecon kaj... Falas per granda bruo en kaŝvestitan kavon. La trunko de la trunko estas rompita, kaj nur la larĝaj raŭpoj elstaras de supre kaj senforte moviĝas. Kaj malantaŭ li, facilmova Pantero liberiĝis. Ĝia malbela, troe longa muzelo tordis kaj interne de ĝi, kvazaŭ kiraspenetranta kuglo eksplodus. Kaj tiam la turo mem estos forŝirita... Kiel nevidebla virina kruro, ĝi agreseme piedbatis la pilkon. Unu el la grandegaj germanaj petrolŝipoj estis disŝirita en duono ... Boto kun monogramo de du arĝentaj fulmoj forflugis - karakterizaĵo de la SS. Falis unu metron for de Oleg Rybachenko. La pionirknabo prenis ĝin kaj komentis:
  - Utila por samovaro, kaj ni malmoligis junajn leninistojn - estas nenio por ŝiri ŝuojn. - Kaj kun muĝado, imitante plenkreskulon, li aldonis. - Ni pli bone rompu la tankojn!
  Jen alia surprizo kaj ordinara relo derompis gisferan poton puŝitan duope en ardanta aroganteco kaj, kiel eksplodo, ekbruligis eĉ tri transportojn samtempe.
  Alesja Muravyova, kies oraj haroj ne malheliĝas pro la polvo, kriis:
  - Sed passaran (la legenda slogano de la hispanaj komunistoj - ili ne pasos!)!
  Pioniroj ĝojas kaj, malgraŭ la tuta tragedio de la situacio, ridas. En kelkaj lokoj, memfaritaj eksplodaĵoj estas kaŝitaj en fositaj fosaĵoj. Ĝi estas farita en malnovmoda, metia maniero. Kompreneble, iom pli malforta ol dinamito, sed por malŝalti la aŭtofundon sufiĉas. Kaj krom tio, la nudpieda genia knabo Oleg Rybachenko elpensis manieron fari detruan miksaĵon de ordinara segpolvo, sterko kaj fojno. Ĝi estas malmultekosta kaj gaja! Kaj dum ĝi eksplodos, tiam la okuloj de Nobel elŝpruciĝos pro surprizo!
  Fritz suferas gravajn perdojn, kirasaj trupveturiloj malsukcesas, kelkaj pasas tra danĝeraj zonoj, sed ili estas renkontitaj per ĵetado de obusoj kaj eksplodaĵoj.
  Ĉi tie eĉ pioniroj estas pli danĝeraj ol plenkreskuloj. Ekde la rapidaj, junaj batalantoj konstruis malgrandajn vaporbalistojn kiuj ĵetas mortigajn "donacojn" kun rapideco proksima al maŝinpafilo. La principo mem estas piŝto, sed la motoro turnas la klingojn de la katapultoj, kiuj elĵetas donacojn de morto kun alta komenca rapido. Ili elĵetas specialajn saketojn da distilita ligna spirito miksita kun memfaritaj eksplodaĵoj - preskaŭ egalaj en mortiga forto al nitroglicerino.
  Se trafite, la pli maldika kiraso de la naziaj transportoj cedas, igante la skipojn flami kun bluaj flamoj. Frenezaj pro doloro, la Fritz krias korŝire kaj disiĝas kun vizaĝoj torditaj pro hororo.
  Kelkaj el ili eĉ forlasas sian ekipaĵon...
  La sola domaĝo estas, ke estas multaj malamikoj, ŝajnas, ke von Bock decidis bati la ĉefan baton ĉi tie. Suferante palpeblajn perdojn - kelkaj transportoj, plejparte usonaj aŭ francaj - inundante ĉion per maŝinpafado, ili alproksimiĝas al la tranĉeoj.
  Kaj ili trafas erinacojn... Alena, dume, estas facila, direktante kvardek kvin. Kompreneble, vi ne povas preni la "Reĝan Tigron" kaj eĉ la plibonigitan "Panteron", kaj eĉ pli la "Reĝan Panteron", sur la frunto, sed vi povas provi la flankojn. Krome, la "Pantero" surŝipe estas malforta, sed pro rapideco ĝi provas trarompi pli rapide ... Tiel batas germanaj maŝinpafiloj, provante timigi. Estas nenio por diri pri kirasaj trupveturiloj. Ĉiuj monstraĵoj estos trapikitaj kaj devigitaj kraĉi sangon sur la plankojn per ruĝe varma metalo!
  Liubov Markovna, ĵetante obuson al la raŭpo, krias:
  - Ni bekas hienojn per falkoj!
  Malgranda kalibro pafilo havas multajn avantaĝojn super granda unu - pafrapideco, facileco de kamuflaĵo. Kaj ili scias kiel elekti celojn.
  Eĉ la fanfaronita kaj ŝajne sekure protektita kontraŭ malgrand-kalibraj pafiloj "Reĝa Leono" - maŝino, kiu fariĝis koŝmaro por la rusoj sur la Saratov Ardeno, povas esti trafita se la gvatturetoj kaj karenoj estas precize pugo-butitaj de la flanko. Tie estas lia plej malforta punkto. Kaj se ĝi eniros la batalan pakon, tiam ... La Fritz pasigos malbone!
  Alesja Muravyova krias al ili:
  - Estos Stalingrado por vi! Kaj centoble pli malbona ol Stalingrado!
  La nazioj kriegas, sovaĝe kiel hienoj. Kaj inter la sovetiaj uloj estas mortintoj kaj vunditoj. Estas precipe tragike kiam mortas junaj batalantoj, kiuj ĵus komencis vivi. Jen tre malgranda, sed kuraĝa pionira knabino, apenaŭ levinte eksplodan pakaĵon, rapidas kun ĝi sub la spurojn de meza tanko T-4 "L" (ĉi tiu frenezaĵo ankoraŭ konserviĝas en la vicoj! Do kun pliigita maso kaj pli forta motoro). Domaĝe por la knabino, sed ŝi malamas la faŝismon pli ol ŝi amas la vivon. La pioniro firme scias, ke ŝia faro estas heroa kaj la Sinjoro Jesuo volonte malfermos la pordojn de la paradizo al tiuj, kiuj mortis por la Patrujo. Malbela skatolo kun longa, sed ŝajne maldika trunko kun grandega masko saltas kaj deŝiras kvadratan turon de ĝi.
  Kaj la batalantoj denove ĵetas grenadojn, kaj arte maskitaj maŝinpafiloj komencis najli la motorciklojn rampantajn al reprezalio. Kaj la kapoj de la naziaj soldatoj krevis kiel maturaj ĉerizoj faligitaj de hajlo. Kaj eĉ pli da sango fluas ol suko el dispremitaj sukaj beroj.
  Duonnuda Oleg Rybachenko, la inventinta knabo, fajfis tra la nazotruoj...
  - Tempo kolekti ŝtonojn de io, kio eĉ ne ĵetas sekundon en la venton!
  Ĉi tio ne estas la unua fojo, ke li provas siajn lertaĵojn ĉe la nazioj. Ekzemple, aŭtaj motoroj suĉas aeron por motoroj, sed ĉu estas miksaĵo de gradigita karbo kaj kelkaj miksitaj tre kaŭstikaj kaj pikaj herboj kun pulvordetonaciilo?
  Kaj la benzinujoj de grandaj motorcikloj eksplodas, elĵetante fluojn de perforta fajro. Oni sentas, ke tumulto de inferaj genioj okazas. Jen kelkaj kirasaj trupveturiloj ankaŭ aliĝantaj al siaj malfeliĉaj kolegoj. Kaj el ili fragmentoj de kiraso flugas centojn da metroj for, trovante sin pli kaj pli da viktimoj.
  Alyonushka, indikante la "Homlupon", celas la malsupran parton de la korpo. Estas malfacile atingi tien, sed ĉi tiu estas la sola ŝanco trarompi la senkompatan memveturan pafilon. Glata movo de la fingro, kaj poste turnu.
  La pafilo donas mildan regreson, kaj la faŝisma maŝino disiĝas en duono. Disŝirita ruĝa flago kun nigra svastiko sur blanka fono falas en la sangan koton.
  Alyonushka flustras saĝajn pensojn:
  - Justeco postulas oferon, bonfarajn donacojn, kaj la sukceson de justa oferofero!
  Alesya Muravyova, aldonante pezan obuson al la flanko de la Pantero, aldonas:
  - Nur la neeviteblaj oferoj en la milito helpos eviti la neeviteblajn oferojn de kapitulaco!
  Oleg Rybachenko , liberigante alian polvonubon de la balisto, kiu igis lin tusi kolere, kaj tiam de la sama tuso eksplodis kaj eksplodis la motoroj kriis:
  - Kapitulaco devas esti donita al la kontraŭulo, sed estas neeble kapitulaci kun kapitulaco al la malamiko!
  Turno, la pafisto ripozigas siajn nudajn, belajn krurojn por pli bone senti la bioritmojn de la Tero, kaj la spiron de la herbo per siaj plandumoj kaj denove pafas, trafante la insidan T-4 precize fin-al-finan.
  La bela komsomolano ridetas kaj krias:
  - Iru al la infero maljunulo!
  Kaj tiam nur du sovetiaj grizharaj avoj estis fortranĉitaj per mitrala eksplodo. Kaj ili estis sangaj amasoj en la kavo. Alia maljunulo, envolvita en amaso da obusoj, kolapsis sub la spuroj de la Panther-tanko. Ĉe disiĝo, li kriis:
  - Gloro al Stalino!
  Alyoshka Muravyova daŭrigis kun premo:
  - Gloro al herooj!
  Liubov Markova, ĵetante granaton per sia tre fleksebla kruro, surde kriis:
  - Morta honoro!
  Oleg Rybachenko, ridetante blankdentaj, aldonis:
  - Kaj inteligenta, honoro dum la vivo!
  Vere provu rezisti tian forton. Ĉi tie, ekzemple, eble ankoraŭ ne ekzistas "Reĝa Muso" - relative nova tanko, kaj kiel pri la "Leopardo" ĉe la E-25-balo. Sed la Sherman rapidas ... En ĉi tiu kazo, ial, estas malmultaj usonaj kaj britaj tankoj, kvankam same, von Bock ricevis eksterlandajn ekipaĵojn en grandaj kvantoj ... La eltrovema knabo Oleshka pensis, ke devis esti problemoj. kun la evoluo de skipoj aŭ kun provizoj.
  Aliflanke, estas multe pli facile turni la Ŝermanon ... Alta krotalo trakuras argilan poton kun eksplodema miksaĵo kaj ... Nur potenca cerbokomocio renversas bone kirasitan bastardon.
  Kaj malantaŭ li kliniĝas la dua usona tanko, la vorto kondukas la inferan tenton de kanabo sub la baton de rikolpo. En la tria, pro inercio, ĝi trafas difektitajn kolegojn kaj la raŭpo, ankaŭ venkita, levas la raŭpon paŭdon.
  Knaba geniulo Oleg krias:
  - Daŭru kaj daŭre premu!
  Ĉi tio estas vere rusa heroa forto!
  Reveninte, vi devas pravigi vian longan foreston.
  Kaj por komenci, ili prenis la lingvon. Ili kaptis unu el la oficiroj de la fortikaĵo per lazo kaj ligis lin kaj trenis lin al la ĉefsidejo.
  La kamparana reĝo ŝajne sciis certan sekreton, kiel rapide fari infanon por juna virino kaj lia edzino, kaj sukcesis reveni sur tre vigla ĉevalo. Artilerio blokiĝis en la degeliĝanta printempa neĝo, kaj dum la armeo ne hastis, sen fajra batalo sturmi sufiĉe grandan fortikaĵon.
  Emeljan Pugaĉov severe demandis la kaptiton:
  - Kiu estas mi? Kiun li respektas?
  La kaptito kuraĝe respondis:
  - Vi estas ŝtelisto kaj trompanto!
  La koza caro diris seke:
  - Hang!
  Shcherbatov sugestis:
  - Aŭ eble pridemandi kun predilekto?
  Pugaĉov grumblis:
  - Akto!
  La kaptita oficiro estis trenita en torturkabanon. Tamen, kion li povus scii? Ĉu tie ili kaŝas la armean trezorejon. Kaj eble subtera pasejo por indiki!
  Tamen, torturo estas tiel-tiel ....
  Pugaĉov havas pli ol ducent bonajn pafilojn, kaj ŝi, kompreneble, volas solvi la aferon per senŝeligado, kaj ne nur ŝtormo. Kaj poste Ufa kaj vojaĝo al Kazan.
  La antaŭa kondamnito Khlopusha estis sendita kun plebo kaj kanonoj al la Uralo. La reĝo ankoraŭ estas plena de aferoj por fari.
  Tirante supren artilerion, la armeo de Pugachev komencis senŝeligi. Pezaj pafiloj muĝis. Kuglegoj estis pafitaj kaj la potenco de la kanono elsputis.
  Du muroj jam disfalis... Kaj la Pugaĉevianoj iris sur la atakon. La fortoj estis neegalaj kaj la garnizono preskaŭ ne rezistis. Nur la oficiroj, kaj eĉ tiam ne ĉiuj provis pafi kaj estis tranĉitaj. Oleg Rybachenko malkonstruis la kapojn de la kolonelo kaj de la kapitano. La soldatoj deĵetis siajn armilojn antaŭ la supera malamiko kaj falis sur la genuojn.
  Pugachev gajnis alian, relative simplan venkon kaj pluiris. Lia armeo rapide kreskis, kvankam estas multe da malpuraĵo kiam la neĝo degelas. Ĝenerale, la prokrasto proksime de Orenburgo efikis.
  Tamen, la falo de ĉi tiu provinca centro altigis la aŭtoritaton de Pugaĉov, kaj nun li aliĝis eĉ pli volonte. Precipe multaj stepanoj venis kurante.
  Kaj grandega hordo, kaj sennombra kavalerio. Estas multaj miloj da batalantoj, nur Emeljan Ivanoviĉ mem havas pli ol tridek mil, kaj plie pliajn dek kvin mil el Ĉika kaj aliaj komandantoj de la kamparana caro.
  Pugaĉov mem vizitis la urbon Yaik, en la dolĉa brakumo de sia juna edzino, Ustinia. Li faris ŝin infano, prefere filo. Ĉar vi bezonas heredanton, vi neniam scias, kio povas okazi en milito. De devaga kuglo aŭ kerno, neniu estas garantiita. Kaj do estas iu por plilongigi la vetkuron. Tamen Pugachev jam havas infanojn de sia iama edzino Sofio.
  En la urbo Yaik mem, la kozakoj sidas firme. La provo de la malamiko eskapi estis repuŝita. Pluraj batalantoj estis kaptitaj, kiuj konfirmis ke ekzistis malsato en la fortikaĵo, kaj ĝi baldaŭ kapitulacus aŭ formortus. Do ne havas sencon ŝtormi.
  Kaj Jemeljan, sen multe da bedaŭro, forlasis la urbon sur sia vigla, purrasa virĉevalo.
  La ribelantoj estis firme sidigitaj en Chelyabinsk. La komandanto de la siberia korpuso, Decolong, eksciinte pri la falo de Orenburg, haste retiriĝis de la urbo. Li estis ĝenerale malkuraĝa, forlasante ĉi tiun centron kiam li estis ĉirkaŭita de ribelantoj.
  Kvankam samtempe estis Decolong kiu kaŭzis malvenkon al Pugachev en reala historio, kaj eĉ surprizis lin. La armeo de la kamparana reĝo tiam perdis kvar mil mortigitojn kaj la sama nombro kaptis. Sed nun Dekolong retiriĝas, kaj liaj soldatoj ĉiam pli ofte dizertas.
  Sed dum Kungur firme defendas, kaj por preni ĉi tiun urbon de granda strategia graveco kiel eble plej baldaŭ, Emeljan Pugaĉov sendis al li kolonelon Oleg Ribaĉenko kaj Jesaul Margarita Korŝunova.
  La knabo kaj la knabino, kiel ĉiam, kuras tra la degeliĝanta printempa neĝo nudpiede, kaj preskaŭ senvestis sin.
  Ili estas pli rapidaj ol la plej viglaj ĉevaloj ĉe galopo, kaj plej grave pli eltenemaj. Ili povas kuri dum multaj horoj sen malrapidiĝi, kaj ne ombro de laceco - la korpoj estas senmortaj, kaj tial nevundeblaj.
  Oleg Rybachenko, kompreneble, dubis, ĉu estas ĝuste helpi Pugaĉev, sed li devis ellabori sian eternan, nevundeblan korpon. Eĉ se Catherine II estis bona reĝino.
  Ŝi gajnis multon, inkluzive de Krimeo kaj Belorusio kun parto de Ukrainio.
  Sed kiu scias, eble se Jemelyan venkos, tiam Rusio atingos eĉ pli.
  Kvankam tio estas ŝoko por la imperio komparebla al la oktobra puĉo de Lenin, kaj la sekva interna milito. Kiom malmulte ili jam hakis la rusan popolon? Ve, ridoj de la interna milito.
  Oleg Rybachenko, kune kun Margarita, kuras al Kungur kaj pensas al si.
  Tamen, kompreneble, multe dependas de sorto, kaj la bonŝanco de iu ajn eĉ averaĝa reganto povas fari bonegan.
  Kaj ke Nikolao la 2-a, en siaj kapabloj kaj talento, klare superis Vladimir Putin. Sed ĉi-lasta havis fenomenan bonŝancon, ne malpli alta ol Ĝingis-Ĥano.
  Unu sorto kondukas al alia kaj inverse. La terminatora knabo kuris kaj pensis.
  Ekzemple, la kapto de Salman Raduev, kaj eĉ antaŭ la prezidantaj elektoj en Rusio, estas tre neverŝajna evento. Nu, fakte, kiaj estas la ŝancoj por ĉi tio, precipe ĉar ni parolas pri malofta fiulo. Ne unu konata gvidanto de la ekstremistoj poste estis kaptita vivanta. Ĉiuj mortis. Krome, Ŝamil Basayev estas sufiĉe hazarda. Efektive, se la vojo de movado de teroristo numero unu estis tiel bone konata, ke minejo estis metita sub ĝi, do kio malhelpis ĝin simple kovrita per aeratako? Ĝi estus multe pli fidinda! Aŭ eĉ elŝalti la benzinon kaj poste fari grandan spektaklon el la proceso de Basayev?
  Ne, plej verŝajne, Putin estis bonŝanca ankaŭ ĉi-kaze, do Ŝamil Basayev mortis tute hazarde.
  Sed ni diru, ke Salman Raduev mortas dum aresto, aŭ tute evitas la kaptilon. Al Putin mankas kelkaj procentoj de la voĉoj, kaj la elektoj okazas en du raŭndoj. Ĉi tio jam estas la malvenko de la senkontesta favorato kaj la triumfo de Zyuganov.
  Kaj oni ankoraŭ ne scias, kiel evoluintus la dua raŭndo. Ĉiukaze formiĝis la protest-elektantoj, kaj Putin apenaŭ tro konvinke venkus. Sed la ĉefa afero estas, ke la inaŭguro okazos unu monaton poste. Kaj Putin ne havus tempon proponi reformon de la Federacia Konsilio en la printempa kunsido. Kaj en la aŭtuno, serioza koalicio de opoziciaj fortoj estus forminta kontraŭ li.
  Komunistoj, agraranoj, Unio de Dekstremaj Fortoj, OVR, Yabloko havus plimulton kaj blokus la reformon de la Federacia Konsilio. Ili ankaŭ kontraŭstarus la ŝtatigon de NTV.
  Kiel ĉe Jelcin, malmola konfrontiĝo inter la Dumao kaj la aktuala prezidanto estus ripetita. Kaj en tiaj kondiĉoj, Putin eble ne havis la kuraĝon aresti Ĥodorkovskij kaj liveri fortan baton al la komunistoj kaj la Unio de Ĝustaj Fortoj kaj Yabloko. Cetere, la movo de la historio multe influas. Kaj se la situacio iom ŝanĝiĝus, tiam la terorisma atako de la 11-a de septembro ne estus okazinta. Kaj tiam Putin estus enirinta en la militon en Afganio, kaj estas eble, ke li daŭrus nur unu mandaton.
  Kaj la fanfaronita diktatoro estus foririnta, kraĉita sur kaj kun nula takso, kiel Jeltsino.
  Tiel okazas, foje per eta akcidento. Sed la sama Nikolao la 2-a ne mortigis la admiralon Makarov, estintus venko super Japanio. Kaj tiam la tuta Ĉinio certe fariĝus rusa! Kaj tiam Germanujo kaj Aŭstrio-Hungario estus venkitaj.
  Jes, ĝi povas esti vidita kiel unu malsukceso tiras alian.
  Terminatorinfanoj kuris, nudpiede piedpremante tra la neĝo. Kaj Oleg Rybachenko, sentinte sin inspiro, entuziasme komencis kanti, komponi survoje;
  Ni batalas por pli bona sorto
  Por faciligi la vivon de homoj...
  Kaj dispremu la malbenitan hordon
  Por ke estu malpli da malbonaj kontraŭuloj!
  
  Super ni estas orflugila kerubo,
  Por la gloro de nia patrino Rusio...
  Homoj de Rus' kredas nevenkeblaj,
  Kaj faru ĉiujn sur la Tero pli belaj!
  
  Ni estas donitaj por batali por la Patrujo,
  Protektante la grandecon de la Patrujo ...
  Kaj foje la vivo estas nur filmo
  Kvankam ĝi devus esti reflekto de paradizo!
  
  Ĉiuj homoj bezonas atingi sonĝon,
  Racia kredu komunismo...
  Por ke estu pli da feliĉo sur la Tero,
  Kaj la fajroj de revankismo ne venis!
  
  Nia caro, la granda geniulo Pugaĉov,
  Li levis la kamparanojn al la sankta lukto ...
  Ajna komerco estos sur la ŝultro,
  Kaj amu la knabinon nudpieda knabo!
  
  Ni fariĝos eĉ pli fortaj ol la diablo
  Kiam ni ŝanĝas la horizontojn de scienco...
  Platigita sub la hufoj de la fiulo,
  Kvankam sango ŝprucas el ŝirita aorto!
  
  Jes, estas niaj ĝustaj amikoj,
  Ni povas feliĉigi la Patrujon...
  Homoj kredas ĉiujn unu familion,
  Granda radia Rusujo!
  
  Rigardu homojn kuraĝe en la horizonton,
  Ne lasu malbonajn nubojn kovri la ĉielon...
  Ni donos al la malamiko venkan poenton,
  Kaj vi estos, bonŝanca heroo en batalo!
  
  Mi ne konas la vorton malkuraĝulo
  Ni rusoj tute ne estas malsuperaj...
  Ni Svarog havas Blankan Jesuon,
  Kaj eterne ĝuos majon!
  
  Knabinoj kaj knaboj en ronda danco,
  Ni nudpiedaj knabinoj eniras...
  Por ni, finfine, la ĉiopova Dio Rod,
  Ne estu sencerba papaga knabo!
  
  Kaj Lenin inspiris nin batali,
  Saĝa Stalin benis la heroaĵon ...
  Potenca kerubo etendos siajn flugilojn,
  Kaj niaj muskoloj estas simple faritaj el ŝtalo!
  
  La majesto de la Patrujo estos en
  Ke ni estas tiaj militistoj kun Dio...
  Ĉi tie ni konfirmos la gloron per ŝtala glavo,
  Kiu ŝildo estis forĝita ĉe Svarog!
  
  Resume, estu fidela al la Sinjoro,
  Al la gloro de la plej radianta Rusio...
  Ni nur konas kavalirajn aglojn,
  Malantaŭ ni estas la Blanka Dio Kristo la Mesio!
  La infanoj kantis bele, iliaj voĉoj estis tiel riĉaj kaj klaraj. Kaj samtempe forta, grandioza kiel opero. Pluraj lupoj provis sekvi la ulojn, sed ili rapide malfruis. Senmortaj uloj rapidas tro rapide. Ili ne konas malforton, nek dubon. Kvankam ne, ĉi tiu lasta eble estas konata. En Oleg Rybachenko mem, li forte dubis, ĉu indas ŝanĝi Katarinan, sed kapablan, sed analfabetan kozakon. Tamen, ŝercu kun li. Infanoj, por distriĝi, ĉar la vojo estas longa, komencis verki flugilhavajn aforismojn. Kaj ili faris ĝin tre saĝe kaj bele.
  Jen la infanoj;
  Milito estas kiel domenludo, nur rompitaj ostoj ne plu estas kolektitaj - la tero tenas!
   Bonŝanco estas la rekompenco por kuraĝo, kaj la puno por malzorgemo!
  La virbovo estas forta, la azeno estas obstina, la leono estas nobla, kaj la vulpo estas ruza, sed homoj estas ĉiaj metioj!
  La tirano ŝatas intrigi, sed ne ŝatas intrigojn en elektoj!
  Politikisto amas regi, sed li amas fari la ĝustan aferon!
  Por preni la lokon de la leono oni devas esti vulpo al la loko!
  Ne estu azeno - ili pikos viajn orelojn!
  Homo ne estas muŝo, sed li ankaŭ avidas dolĉan parolon!
  Estas bone havi gisferajn pugnojn - pli malbone ol kverka kapo!
  La plej malmorala politikisto - ŝatas legi moralecon!
  Mielo el la buŝo de politikisto korodas ŝtalan plugilon!
  Ne milito estas malbona, sed malvenko estas malbona!
  Milito ne alportas ĝojon, sed venko alportas trofeojn!
  Tirano estas ofte bongusta, sed la vivo ĉe li ne estas mielo!
  Oni grimpas al la alta trono helpe de bazaj lertaĵoj!
  Ju pli alta la poŝto, des pli malalta la metodo de akiro!
  La dolĉa parolo de politikisto, eligas la amarecon de elreviĝo!
  La simpleco de la komandanto - iras flanken!
  La plej delikata pozicio estas tiu kun kverka kapo!
  Ŝuoj por lasi nuda!
  La politikisto tro parolas, sed grandaj aferoj estas farataj silente!
  La vulpo superruzos la leonon, sed li ne nutros la muson!
  La diktatoro volas esti aglo, senflugila en siaj sonĝoj!
  Por homo, mono, kiel lakto de bovino, acidiĝas de avaro, malaperas de malavareco!
  Promesoj sen malfacileco, estas vero, jes! Sed tiam, kun kia malfacileco faras ĉion poste!
  Politiko kun kverka kapo atendas la sorton de ŝtipo!
  Ju pli granda estas la ŝtelisto, des pli malgranda estas la puno!
  Politikisto ne malŝatas ion ajn krom vivo de konscienco!
  La politikisto havas malmulte da konscienco, sed gigantajn ambiciojn!
  Persekuto igas militiston ekzekutiston, malkuraĝulon bravan homon, humilan homon insolenton!
  Fantazio estas konkurso de absurdaĵo kaj absurdaĵo! Samtempe ne ekzistas pli scienca kaj logika ĝenro!
  En milito, kiel en opero - ĉiu kantas sian, nur instigisto povas esti spiono!
  Modernaj virinoj pardonas al viro ĉion - krom malriĉeco!
  Ĉu vi konas la diferencon inter spionoj kaj skoltoj?
  Mi scias! Ni havas nur skoltojn - eksterlandanoj havas solidajn spionojn!
  Kio estas pli bona kun malplena kapo aŭ malplena monujo? Kompreneble kun malplena kapo - ne tiom rimarkebla!
  La menso estas la plej bona kolektanto de riĉaĵoj!
  Menso kaj sorto: geedzoj enamiĝinte - nasku sukceson, riĉecon, pozicion, sed rapide disiĝas!
  Estas pli facile por fieraj viroj aŭskulti konsilojn, kiam ĝi estas donita de virino - krom se ĝi estas edzino!
  Saĝa edzino valoras riĉaĵon! Kaj entreprenema edzino povas procesi lin!
  Kiu aprezas personecon en persono, kaj kiu aprezas kontantmonon!
  Homaro povas esti detruita de du aferoj - komputiloj kaj komputikistoj. La unua atrofios la menson, la dua ne povos profiti de ĝi!
  Kamarado en la milito kaj granato!
  Ĝenerale, granato rakontanta ŝercojn estas kiel Faberge-ovo uzata por fendi nuksojn!
  Talento estas kiel animo: neeblas forpreni, sed ĝi povas esti detruita!
  Venĝo ne valoras honoron - la venĝo de deco!
  Envio estas la ĝermo de krimo, memintereso akvumas, mallaboreco nutras!
  Maldiligento estas la plej malbona el ĉiuj krimoj!
  Pli bone estas digne morti per glavo - ol vivi bovo pelata de vipo en budon!
  En milito, kuraĝo povas venki ruzon, sed ruzo neniam povas venki kuraĝon!
  Milito faras la vivon terura, kaj la morton inda kaj bela!
  Modesteco estas malofta kvalito por komandanto, sed tio faras ĝin eĉ pli valora!
  - Ŝakalo konsonas kun la vorto feko!
  La leono havas nur unu avantaĝon super la ŝakalo - la kapablon morti digne!
  Tekniko estas ekzekutisto de kuraĝo!
  - Sed ne estas vero! Fakte, ju pli alta estas la nivelo de teknologio, des pli da inteligenteco kaj eltrovemo necesas sur la batalkampo!
  Kie komenciĝas la interesoj de la Patrujo, finiĝas la persona bonfarto!
  Libereco devas esti kombinita kun disciplino. Anarkio estas la malo de libereco!
  Forta memoro estas la plej bona mentoro! Ĝenerale la libereco estas gajnita per glavo, sed nur per la helpo de la racio oni povas ĝin konservi!
  - Kiam forta militisto savas alian, por tio ne necesas speciala honoro!
  Post ĉio, kiam braveco brulos en via koro, vi levos vian ŝildon por defendo de la sklavoj!
  La malnobleco de bastardo ne estas preteksto por honesta, ĉar la ĉeesto de malpuraĵo ne pravigas malpuran!
  Amo neniam estas malmultekosta - precipe se vi pagas ne per via monujo, sed per via animo!
  La sola afero, kiu povas pravigi verŝitan sangon, estas se la larmoj ĉesos flui kiel rezulto!
  Tiuj, kiuj servas por mono, neniam povos egali en batalo kun tiuj, kiuj estas pelitaj de kuraĝa koro kaj la deziro al libereco!
  La larmoguto de infano estas danĝera ĉar ĝi iĝas furioza rivereto, kiu forlavas civilizaciojn!
  La pozicio de komandanto ne estas kroma lutado, sed plia respondeco kaj peza ŝarĝo!
  Oni ne scias, kio estas pli grava - nutri ĉiujn malsatojn aŭ viŝi larmon por unu infano!
  Oro estas pli mola ol ŝtalo, sed prefere batas la koron!
  Ne la armilo igas la soldaton forta, sed la armilo de la soldato!
  Vere longa konversacio kun maŝinpafilo kondukas al tio, ke ĝi komencas pafi en la orelon!
  Sekso estas la plej detrua armilo, precipe danĝera pro sia havebleco!
  La efikeco de iu ajn armilo dependas de la elektita viktimo, kaj eĉ pli en sekso!
  Sekso estas la plej humana armilo, male al aliaj mortigaj armiloj, ĝi donas vivon!
  Amo malofte mortigas, sed ofte doloras!
  Kiu longe rigardas nudan keston, tiu forgesas la konturojn de la blazono!
  Pli bone biciklo kun pedaloj ol Mercedes sen motoro!
  Malnova armilo estas kiel lambastono, fidinda, sed neniu manovro!
  Promenado ne estas pli rapida, sed pli malmultekosta - vi precipe ŝparos pri kuracistoj!
  Mono estas kiel laksigilo - honesteco kaj kuraĝo lasas homon kun ĝi!
  Pli bone estas perdi tagon de skoltado ol morti en sekundo!
  En la milito, la pelado estas trotado en la tombon!
  La plej multaj el la kaptitoj estas multe pli brilaj en animo kaj pli puraj en koro ol tiuj, kiuj ilin gardas! La ĉeno ne povas esti pli morala ol la kaptito!
  Malgranda korpo estas kiel akra tranĉilo, nur ĝi ne estas akrebla!
  Virinaj larmoj estas pli bonaj ol perloj, ĉiu guto estas ora monero!
  Ŝtona hakilo kaj atomenergio devas esti alfiksitaj al bona koro!
  Ne necesas honti pri malriĉeco, se vi havas riĉan animon kaj koron el oro!
  Progreso kovras superstiĉon!
  La precizeco de la ĝentileco de la murdinto kaj la aroganteco de la pruntedoninto!
  Unu gardostaranto kostas ne pli ol ĝardena birdotimigilo!
  En milito plenigi komandanton egalas venki!
  Nefinita malamiko estas kiel netraktita malsano - atendu komplikaĵojn!
  Nobla saĝo estas kiel multekosta vino - estas pli bone kaŝi ĝin de la malsuperaj!
  Se vi faligis du monerojn, unue prenu ne tiun, kiu estas pli granda, sed tiun, kiu estas pli multekosta! La reston donu al la malriĉuloj!
  Malvenko ĉiam estas malĝojo, krom se vi donas al la maro monon kontraŭe!
  Nur nekorektebla romantikulo ĝojas morti pro aminda sinjorino!
  La pragmatisto preferas naski novan vivon!
  Kuraĝo povas kompensi por nesufiĉa trejnado, sed trejnado neniam kompensas por kuraĝo!
  Talento povas anstataŭigi edukadon, sed edukado neniam anstataŭos talenton!
  Ekscitiĝo kaj kolero, ĉi tiuj estas nur protezoj de kuraĝo kaj kuraĝo!
  Bonŝanco, kiel abelo, certe flugos al kie maturiĝas la nektaro de saĝo kaj diligento!
  La vermo, male al la aglo, malaperas facile. La malalta estas ĉiam kaŝita, kaj la alta estas vundebla!
  Ne tiom la ĉeno tenas en sklaveco, sed timo - la malforteco de almenaŭ unu ligilo donas kuraĝon!
  Estas honoro morti por la Patrujo, la Virino, la Gepatroj, sed eĉ pli bone estas vivi por tio ĉi!
  En milito, estas pli facile akiri avantaĝon ol realigi ĝin! Ĉi-lasta similas al ĉasado de muŝoj, kiuj algluiĝis ĉirkaŭ venkita leono!
  La lango, malgraŭ sia eta grandeco, estas la plej forta membro de la korpo. Li movas armeojn de milionoj kaj trankviligas la bebon. Kapabla detrui kaj savi.
  Batalanto sen vundo estas kiel riĉulo sen poŝo!
  Viro bezonas forton por vivi, kaj virino por pluvivi!
  Inter la ŝafoj eĉ virŝafo povas leviĝi, sed provu fariĝi ĉefo inter la leoninoj!
  La vivo estas tro valora por esti interŝanĝita!
  Ŝtalo estas akra, sed la lango de virino estas multe pli akra!
  Agu kuraĝe, se vi ne povas lerte!
  Aldonu unu civilulon al la taĉmento, mi egale forprenas du soldatojn!
  Unu amatoro kun sia stulteco blokos la profiton de dek specialistoj!
  Granda familio estas ĉielo por la koro, purgatorio por la monujo, infero por malamikoj!
  Malmunti kaĝon estas foje pli malfacila ol forpeli kruelan posedanton!
  Por la rusa popolo vodko estas pli malbona ol deko da Hitler!
  Sonĝo perfidas realecon!
  Estus kialo por mortigi, sed ĉiam surmetu la kofron!
  Vodko estas leĝigita teroristo!
  Alkoholo estas la plej granda seria murdisto! Do ni trinku, sed por ke oni mortigu nin nur per alkoholo!
  Kiom ajn malgranda la elektronika blato, sed predikisto grimpis en ĝin kun etendita mano!
  Aŭtomata estas la plej bona argumento por pento!
  Vera viro devas esti aŭdaca en batalo, firmega en amo, sprita en disputo!
  Nefinita vodko, kiel nekontenta edzino, kapdoloro ne povas eviti, do estas pli bone venkiĝi!
  Milito estas la plej ekscita ludo, la nombro da partoprenantoj estas senlima, sed konstante malpliiĝas!
  En milito, male al boksado, gajni per punktoj similas al perfido, sed la juĝisto ne estas subaĉetita!
  Ŝako estas logiko kaj poezio enkorpigitaj en simplaj pecoj!
  Libereco estas kiel korupta knabino, nur ili pagas por ĝi ne per mono, sed per sango!
  Junularo estas fratino de aroganteco, aroganteco estas fratino de kuraĝo, sed nur rilatiĝante kun la sperto de maljunulo povas naskiĝi venko!
  Kiam la komandanto havas helan kapon, malheliĝas en la okuloj de la malamiko!
  Sento de tempo estas nemalhavebla kvalito de komandanto, ne vane la minutmontro havas akran finon, ĝi batas pli forte ol akrigita damaska ŝtalo!
  Plezuro kaj doloro estas malaj, sed por iuj, kaŭzi doloron estas la plej alta plezuro!
  Milito kaj sekso estas plezuro, sed ne en miksaĵo, tro mortiga peniko!
  Ju pli dika estas la peco en la kaptilo, des pli akraj estu la dentoj!
  Estas pli malfacile atingi leporon ol mortigi mamuton!
  Belege mortigante, vi kreas sangajn mortvivojn, nur fajnuloj tro rapide iras al la tombo!
  Modereco estas bona kvalito, se ĝi ne validas por enspezo! Peza monujo ĉiam estas malpeza!
  Kiam virino diras la veron, pasio komencas forvelki, kaj kiam ŝi mensogas, perfido floras!
  Mildaj brakumoj sufokiĝas pli forte, nenio estas pli neforgesebla ol ameca maŝo!
  Ŝuldo estas peza ŝarĝo, precipe se estas nenio por pagi krom vivo. Vi ne povas prunti ĝin, siavice!
  La dormo de la morto estas la plej profunda, sed ne la plej dolĉa, precipe por tiuj, kiuj pekis!
  Ĉasado estas la krono de venko, kaj sen krono ne estas venka fino!
  Kiu malfruos, tiu atingos unu korbaton dum la tuta vivo!
  Nepafita soldato, kiel verda vino, akiros forton per bataloj, sed komandanto, kiu ne volas lerni, estas kiel sterko - li ne maturiĝos, sed nur perepere!
  Malbona komandanto sukcesas savi sian propran haŭton, bona savas siajn soldatojn de morto!
  La debuto en la batalo estas grava ĉar, perdinte, vi ne parolos por biso!
  Se kamarado mortas, ne ĉagreniĝu, la ĉielo riĉiĝis per bona homo!
  Kio se ĝi estas malbona? Tiam fariĝis pli facile por la vivantoj sur la tero.
  La vero estas unu, sed ekzistas multaj religioj, kio signifas, ke kredanto havas pli grandan ŝancon erari ol ateisto!
  Ateisto, eĉ se li pravas, lia vero ne donos al li profiton, sed kredanto, eĉ se li eraras, ricevos feliĉan vivon kaj dignan morton!
  Fariĝi ateisto estas kiel ŝteli vian animon!
  Kredo estas kiel vesto, estas malfacile porti ĝin kaj oni ne povas esti nuda! Vi povas ŝanĝi ĝin nur per lavado, kaj elektante modernan stilon! Ĝenerale, religio, kiel edzino, ĝenas, kaj estas timige ŝanĝi!
  Fido kiel indika pistilo estas nur unu kaj nur malsaĝuloj ridas pri ĝi!
  Feliĉo estas elektema edziĝanto, kiu iras por paro nur kun libereco!
  Kion vi volas meti serpenton al via koro - malfermu la pordon al la submondo!
  Tio estas ĉar pioĉo kaj muskolaj brakoj bezonas kapon!
  La komandanto similas al aktoro, nur ripetoj por biso paŭzo ne aplaŭdo, sed vangofrapoj, veturante en la teron!
  Amo estas kiel nubo, submetata al kapricoj kaj verŝas larmojn!
  Kompato estas trajto de la fortulo, krueleco naskiĝas de malsekureco, kaj malsekureco estas malforteco!
  La puno de malbono estas la plej valora speco de bono, ĝi postulas spiritan purecon kaj forton!
  Decidemo estas nemalhavebla kvalito de reganto, timemo detruas ŝtatojn kaj lasas popolojn orfoj!
  Kies blaster krius, sed via silentus!
  Amo postulas oferon, ne malpli ol malamo!
  - Religio unue estu morala, instruu bonon kaj obeon! Nur ne turnu homojn en gregon kaj dekutimigu ilin por pensi!
  La revolucio ne ŝanĝu la tipon de sklaveco, ĝia celo estas spirita libereco kun ununura sinteno - fari bonon!
  Nenio kunigas la homaron kiel vera religio bazita sur bonkoreco kaj prudento!
  - Nur la fina venko de la plej alta vero povas pravigi mensogon! Same kiel la afero de paco postulas perforton, estas pli facile rebati glavon per glavo ol per ŝildo!
  - La vero estas ĉiam en minoritato, kaj la malplimulto povas venki nur helpe de inteligenteco kaj ruzo! Ĉi tio signifas ruzon kaj inteligentecon, verajn kamaradojn de la vero!
  Sklavo estas antaŭ ĉio malkuraĝulo, li timas perdi sian ĉenon!
  La tirano havas tri kvalitojn de insektoj: la piko de skorpio, la piedoj de glueca muŝo, la reto de sangosuĉulo, sed li ne estas destinita al iĝi flugilhava!
  La beleco de la animo, la pureco de la koro, la potenco de amo - ne devas esti malpurigitaj per troa venĝo!
  Se vi pravas, justeco pravigas kruelecon, sed nur tiom, kiom tio ne igas la viktimon la ekzekutiston!
  La plej valora kvalito de komandanto estas akcepti malvenkon digne kaj lerni de ĝi!
  En moderna militado, kiu flugas gajnas, kaj kio rampas estas batata de la malamiko!
  Insulto estas armilo de kanajlo kaj malkuraĝulo, penante humiligi aliajn, li malaltigas sin!
  Nur la mortintoj ne eraras, krom se, kompreneble, vi kalkulas la lokon de la paradizo!
  Praktiko estas la patrino de lerteco, aliancita kun talento!
  Tiuj, kiuj volas lerni, profitos pli el malvenko - ol la memkontenta arogantuloj de venko!
  Pli bone estas bele morti ol malbele vivi!
  Por maldiligentulo, ĉiuj tempoj estas malbonaj, krom dormo!
  En milito, trofrua ĝojo estas fratino de perfido!
  La plej perfekta klingo - oblikvaj manoj difektas!
  La tempo en milito estas kiel akvo, ĝi eluzas bonkorecon kaj homaron!
  Militisto sidanta en embusko estas kiel rabisto, nur li volas ricevi sian vivon, ne monujon.
  Por bona komandanto, savi vian propran estas pli grava ol mortigi fremdulojn!
  Grandaj nombroj da lerteco kaj lerteco de tombisto! Se vi volas fariĝi heroo, ne iru milde!
  Mensogo estas kiel serpento anstataŭ gardohundo - kiam ĝi mordos la malamikon, la sekva certe pikos vin en malforta loko!
  Kavaliro povas cedi ĉion al sinjorino, krom la rajto morti unue!
  Rusa soldato povas esti mortigita, sed ne venkita!
  La giganto ne estas tiu, kiu estas granda en kresko, sed kiu havas la amplekson de penso, al la ĉielo!
  Perforto naskas eksteran obeemon kaj ekbruligas ribelon en la animo!
  Kaptiteco estas kiel ruĝvarma forĝejo, malmoliĝas se post ĝi vi plonĝas en la glacian fluon de liberigo!
  Justeco estas foje severa, sed ĉiam pli mola ol arbitreco!
  Nun nudpiedaj infanoj kuras supren al Kungur, potenca fortikaĵo, en kiu estas sescent soldatoj kaj alia milico. Timigita per la alproksimiĝo de majoro Vereshchagin kun ducent regulaj soldatoj, homamaso de du mil Pugachevits ĉesigis la sieĝon kaj retiriĝis.
  
  
  Oleg Rybachenko kaj Margarita Korshunova alvenis al la ribelantoj. Komence ili estis skeptikaj pri knabo en pantaloneto kaj knabino en tuniko. Sed la dekreto kun la sigelo de la suvereno konvinkis ilin obei la kolonelon. Sed ĝi fariĝis eĉ pli fidinda, kiam Oleg, ligis la najlojn per la nudaj piedfingroj, ĵetis ilin al la atamano, kiu komencis eliri, kaj najlis lin ĉe la pordo ĉe la pufo.
  Krome, onidiroj jam atingis pri knabo, kiu ne timas la malvarmon, kaj kuras pli rapide ol la plej leporhunda lupo.
  La knabo estis akceptita kiel komandanto. Kaj tiam li elpensis planon. Ili, kune kun Margarita, penetras en Kungur, mortigas ĉiujn oficirojn, kaj tiam la hordo krevas kaj finas la garnizonon.
  kiu estis volonte akceptita.
  Kaj knabo kaj knabino, ĉi tiuj terminatorinfanoj rapidis al Kungur. Kaj granda taĉmento de ribelantoj moviĝis post ili.
  Oleg kaj Margarita, sen pli da diro, moviĝis al la muro. Ili fortranĉis kelkajn gardostarantojn. Kaj ni faligu la oficirojn. La paniko komenciĝis. Grava Vereshchagin rapidis en batalon kaj estis unu el la unua se temas pri esti mortigita. Tri kapitanoj ankaŭ estis mortigitaj.
  Infanoj ĵetis akre kalitajn diskojn kaj tranĉis per harditaj ŝtalaj sabroj. Ili ankaŭ ĵetis memfaritajn, sed tre potencajn obusojn. De kiu la malamiko suprenflugis pli alte kaj estis disŝirita. Kaj ricevis de ĉi tiuj infanoj-terminatoroj.
  Kaj tiam la ribelantoj iris en batalon. Kaj ankaŭ kiel ili komencis haki kaj disbati. Kaj la jam konfuzita kaj senkapigita garnizono kapitulacas al la armeo de la senditoj de Pugaĉov.
  La infanoj plenumis la taskon. Kaj preninte Kungur, ili rapidis reen, proksime de Ufa, kie la grandega armeo de Emelyan Pugachev alproksimiĝis.
  La knabo kaj la knabino kuris al si kaj kantis;
  En la Patrujo, najtingaloj kantas psalmon;
  En ĝi, la radianta suno tagiĝas ...
  Alportas gracon - pacon, komforton,
  Kaj malfermas la okulojn - la lumo de la Sinjoro!
  
  Kie estas la konvaloj, kaj kie estas la svarmoj de lekantoj,
  Kaj fojnamasoj estas elverŝitaj kun mielo...
  Vi fariĝos reala - konu la heroon -
  Derompu la akrajn kornojn de demonoj!
  
  Nun vi kuras nudpiede tra la kampoj,
  Sufiĉe knabeto - peza maŝinpafilo!
  Kaj malvarmaj kalkanoj sub la roso -
  Preta meti la kontraŭulon - maton!
  
  La demiurgo skulptos la naturon,
  Kreu ŝablonojn en ŝtorma grandiozeco...
  Ve, iom strikta Dio estas kirurgo-
  Kiu ne metos nur kvin!
  
  Ni homoj ankaŭ estas enormaj kreintoj -
  Kapabla akcepti vian novan mondon!
  Ne necesas montri la honton de ŝafo -
  Tiam tuj li kolektiĝos por riproĉi la armeon!
  
  La pionirknabo nun estas en kaptiteco,
  La ekzekutisto levis ĝin sur la rako, donis ĝin per vipo...
  Sed homoj ne malbenas Satanon -
  Ĉar provoj ankaŭ estas donaco!
  
  Por spaco - la vojoj estas ĉiuj en koloroj,
  Ili havas la ekstazon de pura rivereto ...
  Kaj ni devas venki nian malnoblan timon -
  Ne kaŝante en skatolo kun la lerteco de angilo!
  
  Ve, la tuta mondo estas plena de ĉerkoj
  Eĉ en la kelkarcero ili havas fetiĉspektaklon ...
  Ni vidos ĝin en Edeno -
  Ja antaŭ Dio - hero-bebo!
  
  Sed la homo estas esence ankaŭ Dio,
  Li estas facilmova giganto kun intelekto ...
  La ŝipo forlasas la grandiozan groton,
  La homoj kaj la gvidanto sen timo estas unu!
  
  Karismo estas ankaŭ ĉefurbo,
  Lasu ĝin ne nur movi en cirkuladon ...
  Kaj se iu havis iluziojn,
  La ŝtelisto jam najlis lin per levo!
  
  Kiam nia menso kreskas ĝis la pinto,
  Kaj la scienca movo revivigos la mortintojn...
  kovros la glacion per flortapiŝo,
  Kaj ni marŝas al aliaj universoj!
  Oleg Rybachenko kaj Margarita trafis apron survoje. Ili mortigis lin kaj manĝis la viandon kruda. Kaj kion, finfine, Tarzan manĝis, kaj kial ili estas pli malbonaj.
  Kaj ili prenis kun si la viandon.
  Oleg kuris kaj pensis:
  Kio estis bonega estis la serio pri Tarzan. Sed li ankaŭ skribis pli bone. Ĉi tio estas interesa verko pri la ĝangalo kaj sovaĝaj simioj. Sed ni diru kun knabino?
  Ĝi estas eĉ pli mirinda...
  Plue, kune kun Margarita, li verkis etajn aforismojn por fari ĝin pli amuza;
  Por politikisto ĉiuj vojoj estas malrektaj, sed ili kondukas rekte antaŭen al la celo!
  Oro estas mola, sed havas disbatantan potencon!
  Peza metalo estas oro, sed oro estas malpeza!
  Kvankam oro estas peza metalo, sed en grandaj kvantoj ĝi faras vin nesubvigebla!
  La ekzekutisto laboras per siaj manoj, sed la produkto estas portata antaŭen per siaj piedoj!
  Se vi volas kapti la tronon, havu reĝon en via kapo!
  Se vi volas, akiru la lokon de leono, estu vulpo en ruzo, kaj hieno en malnobleco!
  La plej sukcesa politikisto estas ruza vulpo kaj predanta tigro, kaj ankaŭ simio en uzado de aliuloj lertaĵoj!
  Kiu ne estas vulpo en politiko, estas azeno en la vivo!
  La flatema vulpo havas lupkutimojn!
  Ruzo de milito ne estas kontraŭa al honoro, krom kiam ĝi turnas kontraŭ vi!
  En milito, neglektemo estas kiel gudro en mielo, ĝi nur elsangiĝas!
  La evitema manovro similas al hoko, ne nur laŭ formo, sed ankaŭ laŭ rezulto!
  Kiom ajn fortaj estas la manoj, sen kapo ili valoras ne pli ol manekeno!
  Inĝenieco povas esti komparita kun tria mano, nur kun multe pli granda svingo!
  Sangas la revolucio, kiu kondukas al la pliboniĝo de la homoj, forpelas grason, kiu renovigas la eliton!
  La plej grandaj dividendoj pri investoj ricevos tiuj, kiuj ne ŝparas patrinan lakton por infanoj!
  Mensogoj por bona, jen la vero, eldirita en nova maniero!
  Virino estas trezoro, kiu povas subaĉeti la plej riĉan kaj armilo, kiu povas faligi la plej fortan!
  Problemoj estas eterna koncepto, eĉ morto nur translokas ilin al la parencoj de la mortinto!
  Feliĉo estas floro, kiu estas fekundata per ostoj kaj akvumata per sango!
  - La fundamento, miksita kun sango, estas tre malfirma, do nur en vivanta korpo sango havas potencon!
  Ĉio estas ŝanĝebla, krom la sento de respondeco kaj devo!
  Estas malbone perdi la vivon, sed multe pli malbone perdi la senmortecon!
  Pli bone estas flugi dum unu horo ol rampi dum cent jaroj!
  Forto estas sinonimo de libereco, libereco estas sinonimo de devo, devo postulas sindonon kaj rezignon!
  Heroo kun malforta kapo diferencas de manekeno per tio, ke li kriplas sin!
  Psikologio estas la ŝlosilo al venko, vi nur bezonas povi elekti la ĝustan seruron!
  La koro ne estas sendita al inteligenteco, kaj la kapo ne estas hakita!
  Rapideco naskas venkon, rapideco alportas bonŝancon, rapideco estas la dua feliĉo!
  Rapideco naskas venkon, rapideco alportas bonŝancon, rapideco estas la dua feliĉo!
  La glacia spiro de morto tremas la koron, kaj tordas la intestojn de malkuraĝulo. Sed kuraĝa de la proksimeco de osta maljunulino kun akrigita falĉilo: akiras akrecon de reago, trankvilon en batalo, forigi troan grason!
  Temperamento ĉe virinoj ofte kunvivas kun modesteco - same kiel kuraĝo ĉe viroj!
  Tekniko estas koncepto duobla - ĝi ne toleras stultecon!
  La plej dolĉa frukto estas la plej malfacile elektebla!
  Malzorgemo estas la malo de kuraĝo, kuraĝo kaj kalkulo nur duope naskos venkon! Glaso da venko estas kiel botelo da vodko, por ke ne estu problemoj, ĝi postulas tri homojn: Bonŝancon, inteligentecon kaj kuraĝon!
  Morto ne estas provizora, sed vivo estas konstanta!
  Ne ekzistas tia religio, ke la logika klarigo de la ekzistanta stato de aferoj kaj la ĉeesto de racio!
  Ĉi tie ĝi pravas, sed la homa menso mem ne estas la plej logika en nia mondo. Foje eĉ ŝajnas, ke nenio estas pli malracia ol logiko!
  Milito sen sango estas kiel vivo sen doloro!
  La kapablo pluvivi memstare estas pli grava por militisto ol mortigi la malamikon! Ĉiu milito finiĝas en paco, kaj la vivo finiĝas per entombigo!
  La amo de adoleskanto estas kiel vitro: tro fragila, ĝi rompiĝas facile kaj doloras!
  Sklavo kaj reĝo eliras el la sama ventro, se ili estas samaj antaŭ naskiĝo, kial do ne esti egalaj post!
  Scienca progreso sen disvolviĝo de moralo egalas al provi fumi el nuklea eksplodo!
  Neglekto en milito, patrino de krimo kaj fratino de perfido!
  , La pano de milito estas la plej amara: trempita en la sango de fratoj kaj larmoj de patrinoj!
  Naski infanojn estas multe pli agrable ol naski kadavrojn - kvankam ambaŭ postulas lerton kaj eksciton!
  Sklavigo komenciĝas ne la deziro lerni kaj pensi!
  Saĝaj vortoj estas bonaj - bonaj faroj estas pli bonaj!
  La vivo estas ĉiam brila, kaj la morto estas mezbona!
  Scienco ne estas ĉio, la plej altnivelaj armiloj postulas lertajn manojn kaj flekseblan menson! Spirito venkas materion!
  Ĉiu momento ĉesas esti rava, tuj kiam ĝi frostas, frostiĝas kiel glaciflosaĵo!
  Movado estas vera feliĉo!
  Patrujo estas la plej altvalora afero, kiun homo havas, sen ĝi la vivo ne havas signifon!
  Homo sen patrujo estas kiel korpo sen animo!
  Religio estas la konsolo de la malfortuloj - ajnaj malfeliĉoj ŝajnas sensignifaj, se ili estas provizoraj!
  Se la tekniko estas la gardanĝelo, tiam la batala spirito estas la dio de milito!
  Estas pli facile preni la oceanon per kulero ol diskuti kun ateisto!
  Komputilo kiel knabino amas junan kaj obstinan!
  La morto diferencas de la amato, ke ili ĉiam provas prokrasti la renkontiĝon kun ŝi!
  La morto diferencas de la amato, ke ĝi ĉiam venas en la malĝusta tempo, sed neniu riproĉas al ŝi pro tio ke ŝi malfruis!
  Kiu ŝparas pri sekureco - rompiĝu ĉe entombigo!
  Bone nutrita armeo estas la ŝlosilo al prospero!
  En milito, bona preparo estas kiel aero al la pulmoj, malbona miksaĵo de gasoj kripligas kaj mortigas!
  Kiam homo artefarite donas al si imponan aspekton, tio estas certa signo de spirita malforteco.
  Terura lupo en vesto de ŝafo, ne ŝafo en vesto de lupo!
  Por homo, estas nenio pli grava ol milita arto - ĝi estas sinonimo de inda ekzistado! La morto de tigro estas pli bona ol la vivo de hundo!
  Morto en milito estas pravigita nur kiam la malamiko aĉetas ĝin je troa prezo, kaj doni donacojn al la malamiko egalas al perfido.
  La rekonita malamiko estas preskaŭ venkita, vi nur bezonas ne lasi la ŝancojn mem foriri!
  La kadavro de malamiko estas multekosta, sed vivanta ankoraŭ kostos pli!
  Stealth-kvalita gajninto!
  Ĝenerale, la vivo sen malfacilaĵoj estas kiel supo sen spicado, multe - amara, ne - ne grimpas en la gorĝon!
  Viroj devus almenaŭ unufoje en sia vivo mortigi kaj savi iun! Kaj se la unua estas bonŝanca, tiam la dua estas nemalhavebla provo de kuraĝo!
  La komputilo estas pli bona ol la atombombo, ĝi estas la plej certa maniero por konkeri la naciojn kaj igi ilin labori por la venkinto! Cetere mi ne timas tentojn! Ĉiu kredo do valoras ion, se ĝi scias defendi sin!
  En juneco, la sango fluas pli rapide, kaj la "boŭlisto" kuiras pli varme!
  Malrapida azeno, pli malbona ol porko, ankaŭ malbonodoras, sed ne donas viandon!
  Aŭtomata fajro kaj muĝado de ŝelo - plej bone forpuŝu bonan memoron!
  Kredo sen pruvo: ke falko, sen flugiloj, povas grati, sed ne lasos ĝin ŝvebi!
  Religia diskuto estas la plej senfrukta - ĉar ambaŭ diskutado havas neniun ideon pri la temo, pri kiu ili diskutas!
  En la kuro inter scienca kaj teknologia progreso kaj moralo, ĉi-lasta estas kondamnita esti eksterulo! Kvankam la homaro riskas fali en la abismon inter scienco kaj moralo!
  Kiu ŝparas per scienco, tiu prirabas sian idaron, kaj kiu rabos siajn posteulojn, tiu restos por ĉiam almozulo!
  Per rabado de posteuloj, vi povas fari kapitalon, sed vi ne povas riĉiĝi!
  ! Politiko estas malpura komerco farita en puraj kostumoj!
  Vero ĉiam estas multflanka, sed eraro estas unuforma!
  Beleco estas dialektika koncepto - nur malbeleco estas universala!
  Modernaj armiloj, male al vino, amas junecon!
  Ŝparu la malamikon, kion sidi sur ponardo - ŝtalo ne konas la senton de empatio!
  La plej bona armilo estas eltrovemo, ne postulas kostojn, sed estas multekosta!
  Kiam la nombro da kadavroj estas pli ol unu, ili fariĝas de tragedio al ekstraĵo!
  Murdo estas kiel perdi vian virgecon unuafoje kaj ĝi doloras, poste kun ĉiu nova ago pli kaj pli da plezuro!
  Tiu skolto estas malbona, kiu ne povas antaŭvidi eliron en kazo de malsukceso!
  En iu ajn alia areo, eraro povas kosti vivon, sanon, kaj nur trompante vin en religio, vi riskas perdi senmortecon!
  La besto havas dentegojn, la viro havas pafilon, la besto dependas de la muskoloj, kaj la viro de la menso! Provoj obtuzaj la dentoj, sed akrigi la menson - tial la menso estas senmorta, progreso, kiel porĉiama mova maŝino, kondukos al prospero!
  Eĉ la plej teruraj novaĵoj de ripetado fariĝas ordinara!
  Kiam agento laboras por du inteligentecoj, kontraktante infanon provantan ŝtopi du cicojn en lian buŝon, li riskas ŝiri sian buŝon!
  Movado estas la pluvo, sub kiu kreskas la floroj de la sano, kaj la sarkilo elradikiganta la herbojn de la malsano!
  La blinduloj de blinduloj ne vidas la okulon - ili iras kien ili volas!
  Ne povas elkonduki blindulojn - kara fidela transirejo!
  Vida vojaĝanto ne tiru - helpu la blindulojn!
  Homo facile rompas, malfacile subigas, kaj tre malofte atingas amon el la naturo!
  En kartoj, sorto venas al hela kapo, lertaj fingroj kaj trankvila koro!
  Ĝenerale, krimo ne estas ĉokolado, fuŝinte dolĉan vivon, vi ne faros, sed vi certe ricevos obezecon de la koro!
  Manko de forto povas kompensi troon de inteligenteco, sed neniu troo de forto povas kompensi mankon de inteligenteco!
  Talento povas anstataŭigi mankon de edukado, sed neniu kvanto de edukado povas anstataŭigi mankon de talento!
  Diamanto estas gemo sen polurado, sed neniu polurado transformos karbon en diamanton!
  La morto de iu alia estas amuza, sed de via propra morto via koro krevas kaj via animo iras al viaj kalkanoj!
  Mono gluiĝas al sangaj manoj kaj glitigaj animoj kiel malpuraĵo!
  El ĉiuj formoj de fanatikeco, religia estas la plej malracia kaj egoisma, do direktita ĉefe por atingi personan senmortecon!
  Amo diferencas de seksperforto nur en la formo de pago - pago en speco por la lasta ago!
  Pli bone estas perdi en justeco ol gajni en peko!
  La perdo de virtulo estas gajno en la ĉielo, la gajno de pekulo estas ŝtelo de la animo!
  Neante Dion, la komunistoj metis senracian ŝarĝon sur la ŝultrojn de la homo! Volante preni la lokon de la Ĉiopova, la homo ne povis elteni la doloron de Golgota kaj la tentojn de la diablo!
  Ne posedante la potencon de Jesuo, homoj, anstataŭ konstrui regnon de bono kaj justeco, kolapsis en lageton de malvirto!
  Sennombraj trezoroj en la animo de homo, nur se vi komencos rabi ilin, rapide elĉerpiĝos sen alporti riĉaĵon!
  Ĉiu seksa ago, la juvelo, kiun vi dividas por du kaj eĉ unu ŝtelisto, ŝtelos ĝin el via koro!
  Ĉiu homo havas ion komunan kun primato, estas bone se ĝi estas potenco, sed pli ofte inteligenteco!
  Estus amuze, se ĝi ne estus vera!
  Bedaŭrinde, ni havas pli da vivantaj ŝercoj ol decaj viroj kaj honestaj politikistoj!
  Kiu vendas sian animon, ĉiam restas en perdo - li donas la senmortan por la mortonto!
  Venko super forta kontraŭulo kutime kostas pli, sed vi ne fordonos ĝin por nenio!
  Murdo ne povas pravigi memintereson kaj profiton - nur honoro, libereco kaj Patrujo estas rekomendantoj de perforto!
  Bona devus esti kun pafilo,
  Frapu kiel furioza ŝtalo!
  Sangi kiel akvofalo
  Malbono ne indulgu ĉiujn mortigojn!
  El ĉiuj artaĵoj, estas militaj ĉefverkoj, kiuj estas plej firme fiksitaj en la memoro de homoj kaj kaŭzas la plej multajn larmojn!
  - Pentraĵo skribita en sango: pli hela ol oleo kaj multe pli malrapide paliĝas!
  Deca homo metas justecon - super familiaj kaj amikaj rilatoj! La leĝo por malamikoj kaj amikoj estu la sama kiel edzo al edzino!
  La ĉeesto de malsamaj leĝoj igas justecon prostituitino!
  Forta kontraŭulo moderigas la korpon kaj volon, igas vin pli forta - malforta koruptas la animon kaj malfortigas la korpon, igas vin pli malforta!
  Do la malfacila vojo donas multe pli facilan venkon!
  La manoj de soldato ricevas por pafi, kaj la cerboj por ĉesi ĝustatempe!
  Mortigi malsaĝulon: estas same kiel piki per kudrilo, pafi saĝan - kion bati per kuglo!
  La naturo estas la patrino de homo, kaj la patrino de granda inventinto ne povas esti kompleta malsaĝulo! Kvankam mankas al ŝi praktika eltrovemo!
  La kuglo estas la plej efika eduka metodo en la traktado kun junuloj, same kiel kun maljunuloj!
  Nur la efikeco de la efiko falas! Ofte la kredindeco falos, kaj se vi alvenos tien, vi devos alporti zombiojn!
  Religio malaltigas fieran homon al la nivelo de besto - donante elekton inter ŝafo kaj kapro!
  Pli bone estas doni vian haŭton al homoj kiel ŝafo ol sibli eterne kiel serpento!
  Ĝenerale, la koncepto labori kun la kapo provizas ne nur laŭvortan interpreton, eĉ se temas pri luktosporto!
  Se vi volas riĉiĝi - baptiĝu kiel judo, se vi volas bankroti, prenu prunton de judo!
  Plumbo helpas digeston, precipe se la pilolo estas en formo de kartoĉo!
  Oficisto, kiu ne akceptas subaĉetaĵojn, estas kiel virga prostituitino!
  Kutime, por savi unu, vi devas mortigi la alian! Ĉi tio sendube estas kruela leĝo, sed ĝi restarigas la naturan ekvilibron de specioj!
  Ne ekzistas en la mondo pli bona batalanto - ol rusa soldato, kaj pli granda tirano - ol rusa generalo!
  Troa lukso estas signo de frivoleco, frivoleco estas antaŭsigno de baldaŭa ruiniĝo!
  Saĝaj vortoj el la lipoj de bastardo estas kiel fonto el rubamaso!
  Vi havas avantaĝon en longeco, sed mi havas en menso!
  Kelkfoje oni povas mortigi, sed oni neniam povas forpreni esperon!
  En milito, mankas sekundo - vi povas perdi eternecon!
  Ordinara turo estas kompatinda inter nubskrapuloj, sed majesta inter kabanoj!
  Homo submetiĝas al forto, respektas kruelecon, malestimas mildecon kaj ne aprezas bonkorecon!
  Sekso estas la plej bona kuraco por ĉiuj mensaj malsanoj, sed bedaŭrinde multekosta kaj malfacile trovebla!
  Kiu ne amas sekson, ne amas la vivon, kaj ne estimas la ĝojojn de la karno!
  Poezio havas komunan kun vino, ke ĝia valoro kreskas kun la tempo, sed eĉ jarcentoj ne permesas, ke la linioj putru kaj la fajreroj estingiĝu!
  Soldato estas kiel komputilo - li kalkulas unu-nul, kaj militisto estas amiko-malamiko!
  Homo diferencas de la besto en homaranismo, kaj la kapablo agi kontraŭe al instinktoj!
  De perforto kontraŭ virino aperas foje sanaj infanoj, kaj de perforto kontraŭ naturo nur monstroj!
  Se la patrino estas kruela, ankaŭ la infanoj estas kruelaj! Kia estas la naturo de tia estas ŝia idaro - viro!
  Amikeco estas serĉata de la fortulo, nutraĵo de la riĉulo, kaj sindonemo estas montrata al la sentimaj!
  Ataki estas la plej bona maniero neŭtraligi la nombran superecon de la malamiko - igi ilin kontraŭbatali estas kiel forhaki duonon de la brakoj!
  .Por virino, amo estas plezuro kaj enspezo, por viroj, plezuro kaj elspezo!
  Elpensi novan armilon por malmoralulo estas kiel segi la krurojn de seĝo, kiam ŝnuro balais super la kolon!
  Al la alveno proksime de Ufa, la uloj raportis pri la tasko al Pugachev.
  La kamparana reĝo estis surprizita, ke la infanoj tiel rapide laboris. Kaj kompreneble li rekompencis ilin. Li transdonis arĝentan krucon. Kaj po ducent rubloj.
  Poste sekvis la sturmo kontraŭ Ufa. Margarita kaj Oleg, kiel ĉiam, estas en la avangardo kaj rapide atakas.
  Ili tranĉas malamikojn per sabroj kaj ĵetas bombojn.
  La Ufa garnizono jam malfortiĝis pro malsato, sed la venko de la ribelantoj rompis ilian spiriton.
  Krome, la reĝo de la kozakoj havas preskaŭ kvindek mil soldatojn - grandega forto ...
  Post kiam Oleg Rybachenko hakis al morto la komandanton, la resto de la soldatoj kapitulacis.
  Ili estis ĵurkonfirmitaj, tranĉis siajn plektaĵojn, tondis kiel kozakoj. Kelkaj oficiroj elektis ligi Pugachev. Kaj kio estas la buklo pli bona?
  Resume, Ufa estis facile prenita. Kaj eĉ la koza caro bedaŭris, ke li ne sturmis la urbon Yaitsky.
  Ĝenerale, aferoj iris pli bone por Pugaĉov. Nun pli da soldatoj povas esti senditaj al la Ural-fabrikoj. Kaj ordonu al Beloborodov preni ĉiujn urbojn kaj Tobolskon.
  Estis certe decidite iri al Kazan, kaj poste al Moskvo. Emelyan Pugachev eĉ raportis, ke lia filo Tsarevich Pavel mem aliĝis al la kampanjo kaj transdonos la tronon al sia patro. Ĉiukaze multaj kredis je ĝi.
  La armeo de Pugaĉov daŭre kreskis. Novaĵo alvenis pri la kapto de pluraj pli da Uralaj fabrikoj, kaj novaj pafiloj, provizoj kaj pulvo.
  Post tio, grandega armeo komencis kampanjon. Ŝi moviĝis laŭ la rivero, laŭ ambaŭ bordoj al Volgo.
  Caro Emeljan Pugaĉov estis gaja kaj kontenta. Ĝis nun, aferoj iras tre bone por li. Ĝenerale, la ribelantoj neniam estis forte batitaj. Kaj la reputacio de la nova rusa caro altiĝas. Kaj ĉiutage novaj militistoj aliĝas al li per miloj.
  La memproklamita reĝo havas multajn kavaleriajn trupojn. Kaj ĉio odoras kiel vera venko.
  La infangardistoj kuras antaŭ la resto de la armeo. Ili estas amuzaj kaj multe ridas.
  Jen la junaj militistoj atakas la patrolon de la husaroj. Mallonga dehakado, paro da ĵetoj per la piedfingroj de nudpiedaj grenadoj. Kaj la batalantoj estas detruitaj.
  Poste kuŝas la Osa-fortikaĵo. En reala historio, ŝi kapitulacis sen batalo. Do la uloj ankoraŭ ne sturmis kaj mortigis neniun.
  Ili eĉ iom enuiĝis... La uloj kantis;
  Spartacus levis la heroaĵojn de la sklavoj,
  Forĵeti la jugon de malamataj princoj...
  Li transformis la malfeliĉulon en svarmon da agloj -
  La voko estas simpla - disigu viajn revojn!
  
  Elprenu la glavon luktante ĝin
  Kaj senkompate faligu malbonajn malamikojn ...
  Vi, feliĉe, malfermas la vojon kiel batalanto,
  La mortinto vivos eterne en granito!
  
  Ni ricevos ĝin de la ĉielo, nulo bezonas la lunon,
  Ni malfermos la vastaĵojn de Marso kiel pordegon,
  Kaj fame kredu je Venuso, mi venos...
  La tuta Lakta Vojo - sub la glavo iros al la heroo!
  
  Estas steloj sur la ĉielo kaj la okuloj de knabinoj -
  Safiroj, rubenoj briletas...
  Kaj miaj perfortaj pensoj flugas -
  Kiam nia prapatro batis Mamaia!
  
  La mortonto Chelubey ekkriis en la bildpilko -
  Tiu de Rus mortos sub la hufo de ventegoj ...
  Stranga krio freneza - mortigu ĉiujn:
  Tiu rido kaj sonoraj kantoj kvietiĝis!
  
  La respondo de Peresvet estas laŭte donita,
  Bato de lanco kaj la malamiko en koŝmara infero ...
  Ne atendos la militiston zindan -
  Ni venkos, vi kredas je ĝi!
  
  Insida roko - estas tagoj en la nuboj,
  Ne ĉiufoje sorto kaj trofeoj...
  Kaj niaj urboj estas fajro, lumoj,
  Ni povas vidi, ankaŭ, en la batalo ne maturiĝis!
  
  Sed konu la rusan lokon en triumfo
  Nia prapatro Cezaro, la timinda makedono...
  La planedoj baldaŭ iĝos paradizo
  Tre bongusta Poshekhonsky-fromaĝo kun teo!
  
  
  
  SPEER ŜANĜAS HISTORION
  Speer, ĉi tiu genio de organizo, sukcesis konvinki la Fuhrer urĝe disvolvi kaj meti en serion, malpezan, malmultekostan, manovreblan ĉasaviadilon kun nur du aerpafiloj, sed la plej bona en la mondo laŭ flugaj trajtoj.
  Do la HE-162 naskiĝis kaj ne la 6-an de decembro 1944, kiam ĝi unue ekflugis, sed jam estis tro malfrue, sed la 20-an de aprilo 1943, kiam la Tria Regno estis ankoraŭ plena de forto, kaj tio povis havi efiko sur la kurso de la milito. Feliĉe, la jetmotoro Yummo jam estis preta por amasproduktado. La aviadilo estis preskaŭ tute farita el ligno, kaj la kiraso estis nur kvindek kilogramoj sur la frunto. Sed la aŭto estas malpeza, malmultekosta, kaj tre manovra, facile regebla. Ĝia rapideco superis 900 kilometrojn hore, kaj la pezo de malplena batalanto estis nur 1 600 kilogramoj. Komence, la armilaro estis du 20-milimetraj aviadilkanonoj - pli forta ol tiu de la Yak-9, kaj komparebla al la LAGG-5.
  Sufiĉe facile funkciiga maŝino. Resume, la popola batalanto. Pli malmultekosta ol ME-109 kaj pli facile fabrikebla, sed multe pli efika.
  La HE-162 pruvis esti efika armilo. Jam dum la Batalo de Kursk, la germanaj asoj akiris raportojn pri ĝi. Huffman elstaris precipe.
  Hitlero, kompreneble, estis kontenta kaj ordonis alporti la produktadon de la aŭto al kvin mil monate. Ĉi tiu cifero ne povis esti atingita, sed antaŭ la fino de 1943, pli ol du mil aŭtoj estis produktitaj monate.
  NE-162 kreis problemojn por Sovetunio en la aero, kaj iom bremsis la antaŭeniĝon de sovetiaj trupoj. Sur la Kursk Bulge, la perdoj de germanaj tankoj estis pli malgrandaj ol en reala historio, multaj IL-2 estis malflugigitaj.
  La germanoj povis streĉi la reziston kaj Ĥarkov kaj Orel falis monaton poste ol en reala historio.
  Sed tamen, la Ruĝa Armeo progresis, kvankam pli malrapide ol en reala historio. Dank' al tio, la germanoj sukcesis akiri piedtenejon malantaŭ Dnepro kaj krei tie potencan defendon. Kaj tiam alvenis la memveturaj kanonoj E-10, tre sukcesa tankdestrojero.
  La germanoj povis stabiligi la fronton en la oriento. Vintre, sovetiaj soldatoj estis nekapablaj transiri la Dnepron. La germanoj ankaŭ rezistis proksime de Leningrado.
  Kvankam la aliancanoj avancis en Italio. Sed je tre alta prezo.
  Ne sukcesis trarompi la naziojn, la Ruĝa Armeo moviĝis en Krimeo. Ankaŭ ĉi tie la bataloj daŭris pli longe ol en la reala historio, sed finiĝis per malvenko.
  La Aliancita alteriĝo en Normandio finiĝis en la malvenko de Britio kaj Usono. La 22-an de junio, sovetiaj trupoj strikis en la centro. Sed la germanoj povis forpuŝi la atakon de la sovettrupoj. Parte pro la sukcesa kaj malmultekosta memvetura pafilo E-10. Kun pezo de dek du tunoj, ĉi tiu maŝino havis frontan rezervon de 82 milimetroj ĉe deklivo de 45 gradoj, nepenetrebla por sovetiaj tridek kvar kaj pafilo kiel la T-4. Ĉi tiu maŝino eĉ povus penetri la frunton de la IS-2 proksime, havante bonan ŝancon resalti de dekliva kiraso.
  La nova germana teknologio estas bona en defendo. Kaj la Fritz uzas ĝin. Sed sovetiaj aŭtoj ankoraŭ ne tiom sukcesas. La T-34-85 havas sufiĉe malfortan armilon kaj protekton, kaj la alteco estas tro granda. Kaj la IS-2 estas vundebla en la frunto de la turo, kaj la malsupra parto de la kareno.
  La germanoj povis teni antaŭen koncentrante fortojn en la centro, kaj divenante la ĉefdirekton de la bato.
  Post la malvenko de la aliancanoj en Normandio, kontraŭmilita sento intensiĝis en Usono kaj Britio. Krome, la usonanoj ne estis bonŝancaj, kiam ili provis alteriĝi en Filipinio, iliaj transportoj estis atakitaj de japanaj batalŝipoj. Kaj ili estis enprofundigitaj. Multaj veturiloj kaj soldatoj estis mortigitaj.
  Tio ankaŭ faris fortan impreson sur la usona popolo.
  La germanoj forpuŝis la atakon en la centro, transdonis parton de la soldatoj al Italio kaj lanĉis ofensivon tie.
  La Panther-2 partoprenis en la bataloj. La germanoj sukcesis renkonti la pezon de kvindek tunoj, farante la pafilon 88 mm kaj 71 EL-barelo, kaj la aŭto mem 150 mm dika frontal kiraso sub deklivoj.
  La Panther-2, estante pli malpeza sed kun pli potenca motoro, pruvis esti bonega tankdestrojero.
  La germanoj povis rekapti Napolon, kaj kapti multajn kaptitojn kaj trofeojn. La aliancanoj fuĝis reen al Sicilio. Tie ili volis kovriĝi uzante la floton.
  Germanaj dizajnistoj lanĉis la E-25 en la serion. Sovetiaj trupoj denove provis ataki proksime de Leningrado. Sed la germanoj estis tie pretaj. Ĝenerale, germana inteligenteco funkciis bone, precipe aerinteligenteco, ĉar la Fritz havis jetmaŝinojn flugantajn al alta altitudo, kaj absolute nevundeblaj al sovetia aerdefendo.
  Vintre, sovetiaj trupoj denove trafis en la centro, sed iliaj atakoj estis antaŭvideblaj. Kaj en la aero, la nazioj kaptis kompletan regadon. Aliancitaj aviadiloj ankaŭ multe perdis.
  En februaro, la nazioj faris operacion en Sicilio kaj kaptis pli ol ducent mil britajn kaj usonajn soldatojn. Kaj en marto la germanoj frapis en la sudo. Ili trarompis la defendojn, avancante dum la nokto, kaj kreis paron da vaporkaldronoj.
  Sovetiaj trupoj ekmoviĝis.
  Post la morto de Roosevelt, Truman ofertis al Hitler armisticon. Faŝisma numero unu konsentis. Sed interŝanĝe li postulis la liveron de naftaj produktoj kaj la revenon de kaptitoj. Truman kaj Churchill konsentis pri tio.
  La germanoj malligis siajn manojn en la oriento. Ili ankaŭ ricevis novan E-75-tankon. Pli densa aranĝo - la motoro kaj transdono kune, kaj la transversa aranĝo ebligis redukti la altecon de la maŝino. Do ĝi aspektis kiel multe kreskinta "Tigro" -2, sed kun multe pli malalta silueto.
  Kun multe pli dika, pli angula kiraso, la E-75 taŭgas en pezo de 75 tunoj, kun motoro de 1250 ĉevalfortoj. Kio igis ĝin sufiĉe movebla kaj fidinda. La UK-tanko havis du specojn de pafiloj. 105 mm 100 EL-pafilo por kontraŭbatali malamiktankojn, kaj 128 mm 55 EL, pli multflanka pafilo. La gvattureto havis 252-mm dikan alfrontan deklivan kirason, kaj 170-mm-flankan, severan kirason ankaŭ estis dekliva. La kareno havis 200mm da kiraso ĉe la pinto ĉe 45-grada deklivo, kaj 160mm ĉe la fundo ĉe 45-grada deklivo. Karenflankoj en 120 mm kaj aliaj 90 mm ŝildoj.
  Tiel, kun pezo de 75 tunoj, la germanoj kreis maŝinon kiu ne estas malsupera al la Maus en kiraso kaj armilaro, kvankam kun unu pafilo.
  La E-75 ne estis penetrita de sovetiaj kontraŭtankaj kanonoj, eĉ en la flankon, kaj sendube ricevis la prioritaton de Hitler super ĉiuj aliaj tankoj de la E-serio.
  Ĝis nun, Sovetunio ricevis nur la IS-3, kiu estas pli bone protektita en la frunto de la turo, sed pli malfacile fabrikebla. Do Stalin ordonis, ke la IS-2 kaj T-34-85 ne estu elproduktitaj provizore.
  En la somero, germanaj E-75-tankoj unue aperis ĉe la fronto. Ili pruvis esti tre efikaj maŝinoj.
  En la sama tempo, la nazioj havis malpezan veturilon ME-1010 kun flugiloj kiuj ŝanĝis svingon, pli altnivelan modelon ME-262 X, kaj pli forte armitan kaj pli rapidan kaj pli manovreblan XE-262-veturilon. La popola batalanto meritis ĉiujn laŭdojn de la projektistoj. Kaj ankaŭ la jetbombaviadilo Yu-287, kiu montris kolosan aerakrobatikon. Same kiel la marko Arado.
  La germanoj povis avanci en la somero en Ukrainio, rekaptis la Donbason. Poste, en aŭtuno, ili prenis Kursk, kaj alproksimiĝis al Voroneĵ. Sovetiaj soldatoj retiriĝis preter la Dono kaj provis establi defendon tie. Vintro estis venanta.
  Germanaj diplomatoj faris klopodojn inkludi Turkion en la milito.
  Ĉi tie ili rondiris kaj promesis ormontojn.
  Stalin, sentante ke estis malfacile por Sovetunio rezisti la novan germanan teknologion, kaj la kreado de nova T-54-tanko renkontis certajn malfacilaĵojn, ofertis al la nazioj armisticon.
  Hitler responde postulis transcedi Leningradon kaj Krimeon, kaj ankaŭ liveri panon, oleon kaj aliajn krudaĵojn senpage! Kaj resendu militkaptitojn kaj transdonu parton de la oro al Sovetunio.
  Stalino konsentis pri ĉio krom la kapitulaco de Leningrado.
  La nazioj progresis en Krimeo vintre. Ili konkeris preskaŭ la tutan duoninsulon, krom Sebastopolo. La Ruĝa Armeo provis avanci en la centro kaj en la nordo, sed denove sen sukceso, suferspertis enormajn perdojn.
  En marto 1946, la Fuhrer finfine konsentis pri armistico por periodo de tri jaroj. Sovetunio, kompreneble, provizis la Trian Reich per senpagaj krudaĵoj, kaj transdonis parton de la ekipaĵo de armeaj fabrikoj.
  Kaj la nazioj turnis sin al Okcidento. La atombombo ankoraŭ ne estis kreita, kaj Japanio tenis senespere kontraŭ Ameriko. Por ĉiu insulo en la Pacifiko, furioza batalo estis en plena svingo.
  Komence, Hitler konsentis kun Franco kaj la germanaj trupoj prenis Ĝibraltaron per surprizŝtormo. Poste ili eniris Maroko. La brita bazo en Malto estis venkita kaj kaptita per alteriĝo. La nazioj invadis Afrikon.
  Tre fortaj kaj iliaj pilotoj fariĝis: Albina kaj Alvina. La knabinoj povis preterpasi Huffman kaj esti la unuaj se temas pri venki la barieron de kvincent faligitaj aviadiloj sur la orienta fronto.
  Kaj en la Okcidento, ili estas tute nudkruraj diabloj en bikino fariĝis fulmotondro por usonaj kaj britaj aŭtoj.
  Kaj Gerda kun sia tanka skipo, sur la E-75, veturis tra Alĝerio. La knabinoj estas la rekorduloj por la nombro da detruitaj veturiloj en la orienta fronto, antaŭ Wittmann.
  La militistoj komencis batali de la Kursk Ardeno, kaj montris sian klason. Kvankam ne tre saĝa Hitler dubis, ke virinoj kapablas batali. Sed Gerda, Charlotte, Christina kaj Magda faris mirindaĵojn pri la Pantero. Ili estis la dua tankskipo post Wittmann por ricevi altan premion: la Kavalira Kruco de la Fera Kruco kun kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj. Kaj ankaŭ milita meritkruco en oro kaj kun diamantoj.
  La knabinoj iras al si kaj kantas:
  - Ni detruos la tutan mondon sen la Reich,
  Malsupren kaj poste...
  Ni konstruos novan, novan mondon,
  Kiu estis neniu, li fariĝos ĉio!
  Samtempe ankaŭ la militistoj ridas, nudigis la dentojn. Kaj denove pafu sin...
  Ili batis anglan tankon, kaj ili muĝas:
  - Ni estas bonegaj!
  Gerda premas la stirstangon butonon per siaj nudaj piedfingroj, ŝiras la gvattureton de la Sherman kaj krias:
  - Mi estas estonta diino!
  Tiam Christina faligas la tankon per siaj nudaj piedfingroj kaj kriegas:
  - Ankaŭ mi havas bonegan knabinon!
  Tiam ŝi pafas, frakasante la aŭton de Charlotte, kaj grincis:
  - Sed Pasaran!
  Kaj la sekva ŝelo finis la anglon Magda. Knabinoj estas vere superviroj.
  Kaj sincere, ĉiuj gajnas sen escepto. Kutimis malsekigi ĉiujn malamikojn, kaj lokon en infero kaj, kompreneble!
  Militistoj laboras por si kaj pafas. Ne kompatu viajn kontraŭulojn.
  Plurmil britoj kaj amerikanoj kapitulacis. La viroj falas sur la genuojn kaj kisas la knabinojn sur siaj nudaj, polvaj piedoj.
  Tiel iras la lukto... Alĝerio falis, kaj la germanoj jam estas en Libio. Kompreneble, ili venkas lude. Ne estas obstakloj por ili.
  La germanoj dum la somero de 1946 kaptis la tutan nordon de Afriko, kaj iris al la Suez-kanalo. La faŝistoj havas enorman armilon: disko-aviadilojn, kiuj ne povas esti malflugeblaj. Kaj la britoj kaj la amerikanoj rompiĝis sub ĉi tio.
  En aŭtuno, la Germana Armeo translokiĝis al Sudano kaj la Proksima Oriento. La britoj kaj usonanoj falis kiel fenditaj nuksoj.
  Sekrete ili provis intertrakti kun Stalin. Kiel, malfermu duan fronton.
  La ruĝa diktatoro respondis eviteme... Dum la aŭtuno, la germanoj kaptis la tutan Mezorienton, kaj la plej grandan parton de Afriko, atingante ĝis Kameruno. Kaj vintre, germanaj trupoj moviĝis al Irano kaj plu al Hindio. Elefantlando estis konkerita. Kaj tiam la nazioj antaŭeniris al suda Afriko printempe, finfine ekkontrolante la nigran kontinenton.
  En junio 1947 sekvis surteriĝo en Britio ... La elektitaj fortoj de la Germana Armeo partoprenis en la bataloj.
  Por la unua fojo, piramida tanko estis provita, kiu montris bonegan protekton de ĉiuj anguloj, kaj altan rapidecon.
  La tankoskipo de Gerda batalis en ĝi. La knabinoj montriĝis ekstreme malvarmetaj kaj leporhundoj ....
  Ili pakis aron da tankoj kaj pafiloj.
  Gerda pafis, faligis la anglan kanonon kaj kantis:
  - Malamikoj ne haltigos nin!
  Kaj kiel li ridas!
  Ankaŭ Charlotte nudas la dentojn kaj grincas:
  - Ni konkeros la kovrilon de la universo!
  Kaj la tanko ankaŭ estos forbalaita.
  Poste, Kristina vangofrapos, furioze grumblante:
  - Botoj brilas en la marŝo!
  Kaj ankaŭ balau la turon!
  Tiam, kiam Magda pafis, ŝi pafis anglan obuson kaj grakis:
  - Tuja flugo!
  Militistoj je kolosa alteco.
  Kaj Albina kaj Alvina rapidas sur la ĉielo kaj finas la anglan kaj amerikan ekipaĵon. Ili dispremas la Fritz helpe de nudaj, ĉizitaj kruroj kaj kantas al si:
  - Afriko estas danĝera, jes, jes, jes!
  Afriko estas terura - jes, jes, jes!
  Ne iru infanoj! Promenu en Afriko!
  Do li draŝis, por unu batalo kvindek aviadilojn por du.
  Jen kiel la militistoj de la malamikoj tiam memfide disbatas.
  Britio falis en du semajnoj. Kaj la Londona garnizono kapitulacis. Do la Tria Regno disbatis sian danĝeran kontraŭulon.
  Sed Usono ankoraŭ restas ... Kuniĝinte kun la japanoj kaj havante multajn rimedojn, la germanoj komencas premi la amerikanojn ... En aŭgusto 1947, la nazioj alteriĝis en Islando kaj kaptis ĉi tiun insulon, alproksimiĝante al Ameriko.
  Akiri Usonon ne estas facila. Sed la faŝistoj starigis piedtenejojn en Latin-Ameriko kaj konstruas siajn fortojn. Sed la milito daŭras longe. Vintre oni faris batalojn en la maro kaj en la aero. Kaj en la printempo de 1948, la germanoj provis veni al Gronlando. Kaj ili sukcesis... En la somero, la nazioj jam regis Kanadon. Sed la batalado estis furioza...
  Pli kaj pli proksime al Usono. Sed tiam la sovetiaj knabinoj atentas.
  Kvin knabinoj Nataŝa, Mirabela, Angelica, Svetlana, Olympias alvenis en Ameriko por batali kiel volontuloj kontraŭ la hordoj de la Tria Regno. Ĉiuj kvin knabinoj estas tre belaj kaj scipovas la anglan. Stalin-Putin rifuzis sendi la tutan virinan batalionon, ĉar tio estus kontraŭa al la kondiĉoj de la paco finita kun la faŝisma imperio. Sovetunio devis aĉeti tempon je ajna kosto dum la nazioj atakis Usonon.
  La kvin knabinoj estas volontuloj: ili trapasis la tutan militon, de Brest kaj Bug ĝis Orenburg. Kaj ili batalas kontraŭ la nazioj aliflanke de la Tero en la ĉefurbo de Honduro.
  Tegucigalpo estas unu el la ĉefaj fortikejoj de defendo, en opozicio al diversa hordo. Kaj la japanaj kaj aziaj hordoj grimpis sur la furiozado. La germanoj mem batalis nur en tankoj, kaj la infanterio estis tute el ne-arjaj popoloj. Azianoj, nigruloj, araboj estis pelitaj antaŭen.
  Nataŝa pafis, fortranĉante du afrikanojn kaj pepis:
  - Nur hordo de Ĝingis-Ĥano!
  La orhara Mirabela, detranĉinte tri indianojn per aŭtomata eksplodo, levis al la supro siajn nudajn, sunbrunigitajn krurojn. Kaj ŝi diris:
  - Ni muelas kanonfuraĝon!
  Fragmento de granato flugis kaj vangofrapis Mirabela-Zojan sur ŝian nudan, rondan kalkanon. Knabinoj tradicie batalas en bikinoj kaj nudpiede. Kaj kiam ĝi batas akre sur malglata, knabina plando, ĝi doloras.
  La belulino palpebrumis kaj denove ekpafis... Mirabela estas tre svelta, meza alta kun perfekta figuro.
  Nataŝa estas pli alta, kun la rango de majoro, kaj eĉ heroo de Sovetunio. Sed ankaŭ preskaŭ nuda, apenaŭ kovrita bikino. Tre sunbrunigita, sed ŝia hararo estas blanka. Kaj Nataŝa pafas tre precize. Kaj li amas ĵeti grenadojn per siaj nudaj piedoj.
  La bela Angeliko pafas, terenbatante kvar arabojn per eksplodo. Ŝia hararo estas ruĝa, aŭ pli ĝuste kuproruĝa, kiel proleta standardo. Kaj kiam la ventoj blovas, ĝi estas kiel la flago de revolucio. La knabino briletas per siaj smeraldaj okuloj, kiel steloj. Kaj brutale forbalaas malamikojn.
  Svetlana ankaŭ estas blonda. Kaj pafante maŝinpafilon. La knabino ripozis siajn nudajn piedojn, kaj turnis sin. Kvin diversaj batalantoj estis ĵetitaj supren, kaj elflugis el la brustoj kaj stomakoj de kontraŭuloj, purpuraj sangofontoj.
  Svetlana, lekante siajn plenajn lipojn, pepis:
  - Milito estas aero por la pulmoj...
  La knabino, kuŝante, ĵetas grenadon per la nuda piedo. Estas eksplodoj. Pluraj aktivuloj forflugas en malsamaj direktoj.
  Olympias estas pli granda kaj pli fortika knabino. Ŝiaj haroj estas helbrunaj. Tipa kampara, juna, sango-kaj-lakta virino. Tre forta fizike kaj pafas bone.
  Ĉi tie denove donas la vico. Kaj la mortintaj faŝismaj solduloj falas.
  Olimpia pafado, diras:
  - Bone, bone, kie vi estis? De avino! - La knabino ekpafis, kuŝigante tri barbajn naziajn batalantojn kaj aldonis. - Kion ili manĝis - kaĉo! Kion ili trinkis? Braĵka!
  La knabinoj estas sur la defensivo. Ili ne lasas la naziojn iri antaŭen. Kaj amikaj kantoj muĝas:
  - Ni detruos la tutan mondon de perforto,
  Malsupren kaj poste...
  Ni konstruos novan, ĉielan mondon -
  Kiu estis neniu, li fariĝos ĉio!
  Nataŝa denove ĵetas obuson per sia nuda piedo. Krevigas progresantajn piedsoldatojn. Fariĝas pli varma. Jen venas la fifama "Leono" -2. Kaj apud ĝi estas pli altnivela E-50. Kugloj erupcias. Deŝiris la kapon de nigra usonano, kaj ŝi forruliĝis.
  Mirabela paŝis sur la brulan tabulon, kaj ŝiaj malmoliĝintaj piedoj apenaŭ sentis la varmegon de la flamo.
  La orhara belulino ekpafis kaj ronronis:
  - Kaj kiu haltigos la fluon de sangaj frenezaj riveroj...
  Mirabela denove ekpafis, frapante la afrikanon de la kiraso de la E-50 kaj pepadis.
  - La trabo de la eksplodilo trafos la templon, viro malaperis en malbona fulmo!
  La knabino denove pafis. Ŝi fulmis sian nudan, sunbrunigitan, gracian kruron tra la aero. Granato flugis al ŝi. La orhara belulino lerte forbatis la donacon per siaj nudaj, preskaŭ senpolvaj plandoj. La granato reflugis. Rapidis en la vicoj de la ekstremistoj de la Tria Reich. Ŝajnis, ke akvomelonoj falas de la kamiono rompiĝante. Tiel multe da sango fluis.
  Mirabella tweetis:
  - La knabino malsukcesis la ekzamenon, kaj venis la damnita Reich. Hitler estis ŝajne laca vivi, kaj lia beleco fame manĝis!
  Angelica ankaŭ estas militisto, ne fraŭlino. Li skribaĉas al si el maŝinpafiloj, kaj frazojn, disĵetante kadavrojn:
  - Por la kulero de panjo! Por la kulero de paĉjo! Kaj por Koba scoop! Kaj en la lito sur la barelo!
  Belulino kun kuproruĝa hararo lanĉas lignan aviadilon per sia nuda piedo. Li flugas rekte al la masiva, germana tanko "Leono". Sidiĝu sur la muzelo de 105mm kanono kaj ĝi eksplodas. La armilo estas malfunkcia.
  La germano turnas sin kaj estas devigita honte forflui. Angeliko, frotante sian kruron kontraŭ konstruaĵfragmento, diras:
  - Ne ekzistas potenco - vi bezonas menson! Vi devas brui!
  Kaj denove, la knabino pafas tre precize. Ŝiaj ruĝharoj estas kiel la flamo de olimpika torĉo. Alloga knabino. En la usona armeo, ŝi jam sukcesis distingi sin, montrante furiozan temperamenton. Estis precipe bone komenci trukojn kun afrik-usonanoj. Ili estas tiel nekutimaj kaj belaj.
  Angelica, aliflanke, ankaŭ detruas nigrulojn batalantajn en la armeo de la Tria Reich. Kion Germanujo konkeris la tutan Afrikon. Provu haltigi tian potencon.
  La E-50 estas la plej nova tanko, kun gasturbinmotoro, kaj dika flanko kaj fronta kiraso. Ĝi ne povas esti prenita per granato. Angeliko ĵetis donacon per sia nuda piedo, terenbatis plurajn infanteriistojn kaj pepis:
  - Eh, vi estas fidinda tankkiraso, de iu, kiu intencas mordi ... Nur vi konas la potencon ... nya, vi povas nur piedbati per ŝtala ĉevalo!
  Svetlana ankaŭ pafis tre precize. Kaj ŝi preferis ĵeti grenadojn per la piedoj. Ŝiaj nudaj fingroj ankaŭ tordis la ŝtalan diskon. La pinto alflugis kaj tranĉis la gorĝon de du faŝismaj militistoj. Ili faligis la maŝinpafilon, kaj nun dika eksplodo de granda kalibro tratranĉis la ĉenojn de la hordo. Tuta rango de eksterlandaj batalantoj rekrutitaj per atakoj en la armeon de la Tria Regno.
  Svetlana ĉirpetis:
  - Bonŝanco estas la rekompenco por kuraĝo! Unu kanto sufiĉas! Por kanti nur pri la domo!
  Sed ĝis nun, la belulino ne havis tempon por maltrafi hejmon. Kvankam estas tre malmultaj sovetiaj volontuloj en la usona armeo. Stalin-Putin ne volis brili, por ne poste doni al Hitler kialon por akuzi Rusion pri malobservo de la kondiĉoj de la Pajla Paco.
  Kvin knabinoj - la plej bonaj en la virina bataliono, estis avertitaj ke se ili estus kaptitaj, tiam la Patrujo devos rezigni ilin. Kaj la knabinoj devus ĉi-kaze falĉi pri la banalaj solduloj, kiuj estis dungitaj por mono.
  Kaj Svetlana kaj Natasha, kaj aliaj knabinoj komprenas, ke se ili estas kaptitaj, terura torturo atendas ilin. Do ili ĉiukaze decidis ne esti donataj vivaj al la nazioj.
  Germanaj atakaviadiloj flugas super la pozicioj de amerikaj trupoj. Ne atendante, ke tia obstina rezisto renkontos ilin en la ĉefurbo de Honduro, la nazioj iom ĝenis.
  Reaktiva, atakaviado estas forta. Misiloj flugas, pafiloj funkcias.
  Usonaj soldatoj mortas. Olimpiada ankaŭ estis trafita per ŝrapnelo en lia karnoplena ŝultro. Sango eliris. La heroa knabino eltiris ŝtalpecon per siaj dentoj, kraĉis sangon. Kaj poste denove draŝita de dika mitraleto. Falantaj eksterlandaj solduloj. Preskaŭ ĉiuj indiĝenoj ĉi tie, nur iliaj komandantoj estas germanoj, kaj eĉ tiam ne ĉiam. Vere, sur la plej moderna E-50-tanko, la skipoj estas tute germanaj. La aŭto havas decan rapidecon kaj manovreblon. Nu, ĉi tio ankoraŭ ne estas la plej perfekta modifo - ĝi pezas sepdek kvin tunojn. La muroj diseriĝas sub la spuroj. Kutime ĉi tiu estas farita en tri versioj per 105 mm kanono, per 180 mm sturmpafilo, kaj 400 mm raketlanĉilo.
  Kaj ĉiu modifo havas sian propran taskon. Jen ĉi tiu tanko kun atakpafilo, pli taŭga por ataki urbojn. Kaj ne estas tiel facile detrui ĝin. Olimpiada faras la krucsignon, kaj per siaj nudaj fingroj kaptas kontraŭtankan obuson per sia granda, sed gracia, bele formita kruro. Nun vi devas ĵeti la donacon rekte tra la barelo por malŝalti la armilon de la mastodoto . Kvin maŝinpafiloj kovras germanan, modernan tankon, kaj ne estas tiel facile proksimiĝi al ĝi.
  Olympias estas tre forta, kaj ŝiaj ĉevalsimilaj gamboj ĵetas obuson malproksimen. Sed tio ne ĉiam estas preciza. Ĉiukaze, trafi tian celon kiel la barelo de 180 mm kanono. La heroa knabino havas dubojn. Kaj subite maltrafas.
  Ho, se ilia longtempa partnero Oleg Rybachenko estus kun ili, tiam ĉi tiu kuraĝa pioniro estus elpensinta ion.
  Sed la knabo pereis en la bataloj por Voroneĵ. La knabinoj ne konis lian estontan sorton. Sed la sorto de la pionira inventinto vere montriĝis neenviinda. Komence, Oleg Rybachenko estis brutale torturita, provante kapti sekretojn. Post la torturo, dekunujara knabo alvenis en la minejoj. La laboro estas terura, kaj ege malfacila. Sed la sovetia pioniro, malgranda sed sprita, montriĝis tenaca.
  Li sukcesis pluvivi, kaj eĉ tra la labirintoj de minoj li decidis eskapi. Kaj Oleg Rybachenko sukcesis eliri. La knabo iom da tempo vagis ĉirkaŭ Balkanio, ĝis li aliĝis al la loka partizantaĉmento. Tie li iĝis partnero kaj sabotisto.
  Ekzistis ankoraŭ sufiĉe evoluinta partia movado en Balkano. Parte ankaŭ ĉar la okupacia servo estis plenumita de italoj, rumanoj, bulgaroj, albanoj - kiuj ne estas same batalpretaj kiel la regulaj unuoj de la Germana Armeo.
  Sed la partizanoj ankoraŭ multe mortis. Precipe de aviadilaj atakoj. Kaj la patriotoj de Jugoslavio estas devigitaj kaŝi sin en la montoj, arbaroj, aŭ plej bone malgrandaj vilaĝoj. Granda nombro da komandantoj jam mortis. La paco subskribita kun Sovetunio ankaŭ plimalbonigis la situacion. Nun novaj punsekcioj komencis alveni en Balkanon, kiuj enscenigis masivajn ĉirkaŭigojn kaj aranĝis purigadon de la areo.
  Oleg Rybachenko devis grimpi pli kaj pli profunde en la montojn kune kun la partizanoj.
  Olimpio, kvankam ŝi ne sciis la sorton de ilia universala favorato, forte suspiris. Tiam ŝi pli forte premis la obuson per la fingroj de siaj nudaj knabinecaj piedoj kaj per sia tuta forto ĵetis ĝin al la malamika tanko. E-50 ĵus pafis, pafante mortigan kuglon.
  Olimpio eĉ tremis, kaj ŝi falis sur la genuojn. Pavimo ŝirita de la pavimo trafis lian kapon, kaj lia nuda kalkano estis bruligita de ruĝe varma metalo. La knabino frotis sian konsternitan kapon, kun polva hararo.
  La granato preterflugis, preskaŭ tuŝante la barelon, kaj trafis la klinitan frunton de la aŭto. Okazis eksplodo ... Sed kompreneble 250 mm da fronta kiraso, kaj eĉ laŭ angulo, ne povas penetri granaton.
  Olimpio frakasis sian pugnon en la polvon, levante tutan sablonubon. Tiam ŝi blekis:
  - Mortigu ĝin, mortigu ĝin! Vi golon en la pordego!
  La knabino frapis sian tibio sur la fendan asfalton. Fragmento estis fiksita en la kaloj de la kalkano. La haŭto sur la plandumoj de la knabino estis dika kiel hipopotamo. Ŝi vivis en malriĉa familio, kaj preskaŭ neniam surmetis ŝuojn de naskiĝo. Tamen ŝiaj kruroj de ĉi tio tute ne ŝajnis malglata laŭ formo, sed estis sunbrunigitaj, graciaj, delogaj.
  Olympias tamen iom timigis la virojn per sia sazhen-kresko, kaj fortaj muskoloj, same kiel pugnoj kun elstarantaj fingroartikoj. Sed la karaktero de la knabino-heroo estas la plej afabla, kaj larĝaj koksoj estis kombinitaj kun relative maldika talio kaj reliefa gazetaro. Nur en vestaĵoj, pro la granda brusto, la Olimpikoj povus ŝajni dikaj. En bikino, ŝi aspektas kiel saka atleto.
  Ĉagrenita, la knabino denove ĵetis la obuson, ĉi-foje celante la spurojn. Sed la mortiga donaco trafis dikan, kirasan ŝildon - kovrante la rulpremilojn.
  Olimpio en ĉagreno puŝis sin per la pugno al la mentono. Tio kaŭzis ŝian makzelon dolori. Kaj la heroa knabino malbenis:
  - Mi falĉas kiel falĉilo!
  Ankaŭ Svetlana provis trafi la danĝeran tankon, sed la obuso ĵetita de la piedo de la knabino iomete maltrafis. Kaj la blondulino komencis repreni en la aŭto. Sed tiam aperis du pliaj tankoj - "Lev", kaj "Panther" -2, ili pafis al ĉiuj aliroj per maŝinpafiloj. Mi devis esti ege singarda.
  La usona Sherman provis alproksimiĝi al la germanaj veturiloj. Li havis ŝancon trafi la "Panteron" -2, nur surŝipe. Sed la germano ne estas tiel facile trompebla. Krome, la alta silueto de la Sherman faras ĝin videbla de granda distanco.
  "Pantero" -2 kraĉis ŝelon, kaj alteriĝis rekte sur la frunton de la usonano. La alta aŭto rompiĝis en duono. Kaj lumiĝis kiel kristnaska kandelo.
  Svetlana diris ĉagrenite:
  - Ho, kiel malfortaj estas viaj tankoj... Pli bone esti pli teknika, vi fariĝos jankioj!
  Sed Nataŝa, la plej sperta militisto, povis proksimiĝi al la Pantero. Ŝi ĵetis granaton... Kaj la longa muzelo de germana aŭto tordis en virŝafkornon.
  "Panther"-2 tanko, lanĉita en serio en 1943. En la plej nova plej masiva modifo, ĝi havas frontan kirason de 150 mm, flankan kirason de 82 mm laŭ angulo, kaj 88 mm pafilon kun barela longo de 71EL. De la nova 1945, ĝi devis esti nuligita favore al pli progresinta kaj pli bone protektita modelo E- 50. Sed nuntempe, tiu tanko batalas. Kun pezo de 51 tunoj, la aŭto havas motoron de 900 ĉevalfortoj, kio provizas al ĝi bonan veturadon.
  Kaj nun, ricevinte damaĝon, la Pantero -2 turniĝas kaj foriras. Natashka sukcesas ĵeti alian obuson per sia nuda piedo. Rompis la rulpremilojn. Kaj la rapideco de la germana aŭto malrapidiĝis rimarkeble.
  Nataŝa diras kun ĝoja rigardo:
  - Tio estas sukceso! Mia piedbato estas donaco de Dio!
  Kaj la knabino montris al la germanoj sian nazon. Sed eksplodoj de maŝinpafado elverŝis el la E-50. Kaj la kugloj fajfis super la blankaj, iom malpuraj haroj de Nataŝka. Unu el la kugloj eĉ fortranĉis fadenon da hararo. La ĉefa knabino eĉ sentis iom tikla.
  Nataŝa pepis:
  - Se vi volas esti kiel elefanto, ricevu banditon en frenezulejon!
  La knabino levis sian tranĉitan fadenon per la piedfingroj. La hararo de Nataŝa estas silkeca, perlkolora, sed iomete polva. Tamen tiel mola. La knabino trakuris ilin sur siajn plandojn. Iom tikla kaj agrabla.
  Nataŝka rememoris, kiel la ulo karesis ŝin. Liaj manoj ankaŭ ekiris de la plandumoj, altiĝantaj pli alte ĝis la koksoj, kaj la plej sentema loko. Kiam bela junulo karesas vin, estas tre agrable. Nataŝa preskaŭ amis lin. Ŝi ŝatis la amludon, kaj vekis la tuŝon de muskola vira korpo. Sed reala, romantika amo, kiam vi freneziĝas pro viro, Nataŝa ne havis. Ŝi jam ŝanĝis multajn koramikojn. Multaj el ŝiaj viroj mortis en batalo.
  Eĉ ĉi tio estis la malbeno de milito. Kaj ĉi tie en Ameriko, estas muskolfortaj, nigraj uloj. Kaj kun ili ĉio estas tiel nekutima.
  Nataŝa pafis, pafis la nigrulon. Iomete bedaŭras la afrikan knabon. Ŝi mortigis viron batalantan por interesoj fremdaj al li. Ja la germanoj estas rasistoj. Ili rigardas nigrulojn, kiel sklavojn. Sed samtempe, afrikanoj estas registritaj en la eksterlandaj dividoj de la ŝvelinta Wehrmacht.
  Nataŝa faris specon de figo per siaj nudaj piedfingroj kaj montris ĝin al la nazioj. Jes, la nacio de germanoj mem ne portas damaĝon ĉi tie. Tankoj estas tro dika kiraso por esti penetritaj per obuso aŭ bazuko. Sed la denaskaj unuoj mortas.
  Natasha ĵetas obuson al la E-50. Ŝi svingis sian nudan, sunbrunigitan kruron kaj sagetis, tordante siajn koksojn. Kaj la granato flugis en alta arko. Nudaj piedfingroj lasis senton de tuŝado de metalo. Kaj tiam la granato eksplodis.
  Nataŝa flustras:
  - Dio benu nin!
  Varma vento blovis sur la knabinon, kvazaŭ tuŝita de belulo. Nataŝka legis libron pri Tarzan, kaj ŝi vere volis, ke ĉi tiu aparta viro ludu kun ŝi. Mi karesus mian nudan bruston per fortaj manoj.
  La obuso trafis la muzelon, sed malfrue eksplodis, flugante de la metalo. La fragmentoj klakis kiel pizoj sur kiraso. Restas nur grataĵoj!
  Nataŝa elprenis alian obuson. Sed mi vidis, ke ĝi estas kontraŭpersona. Kaj la kontraŭtankaj finiĝis.
  La knabino kolere grumblis. Sed por ne perdi tempon, ŝi metis ĝin en siajn nudajn fingrojn. Ŝi malfaldis sian kruron, klinis la torson, poste rektigis ĝin kaj ĵetis ĝin al la infanterio.
  Duondekduo da pafantoj suprenflugis kiel ping-pongo-pilkoj. Unu el ili okulvitroj forflugis, kaj la fragmentoj flugis kelkcent metrojn, marŝis laŭ la dorso de Nataŝka. La mamzono krevis, kaj la belaj mamoj de la plej granda knabino estis elmontritaj.
  La knabino aŭtomate kovris siajn cicojn fragojn. Sed tiam ŝi komprenis, kiun ŝi timas. Kaj ŝi denove skuis sian pafilon. Ŝi turnis sin kaj iomete retropaŝis.
  Usona infanteriisto pafis bazukon. La ŝelo trafis la germanan tankon sur la dekliva flanko, sed 160 mm da kiraso pluvivis, reflektante la detruan energion. La germano kontraŭpafis. Lia grandkalibra kanono disfendis la muron.
  Nataŝa provis ligi siajn mamzonajn rimenojn. La knabino pensis, ke, verŝajne, Zoja Kosmodemyanskaya estis pelita en nur pantaloneto en la malvarmo. Estis en la sovetia filmo ke ŝi estis prezentita en ĉemizo aŭ eĉ en la bildo de robo. Unu estas nur omaĝo al hipokriteco. Fakte, la nazioj, por pli humiligi la kaptitan knabinon, verŝajne nudigis ŝin. Jes, kaj la malsataj germanaj soldatoj verŝajne volis vidi belan kaj kurba knabinon nuda.
  Do en la reala rakonto, la heroinknabino ne povis kovri sian bruston, do ŝiaj manoj estis ligitaj malantaŭ ŝia dorso. Sed ŝi ne hontis kaj rigardis fiere. Nataŝka bone sciis, kiel estas promeni nudpiede en la neĝo. Ŝi estis malmoligita, kaj ŝatis tuŝi la neĝon per siaj nudaj plandumoj. Nataŝa ŝatis ĝin kaj ĝuis ĝin. Sed ĉi tio jam estas hardita pro jaroj da milito. Kaj por la juna kaj urba Zoe, ŝajne ĉi tio estas dolora. La plandoj estas kiel brulantaj karboj.
  Ĉagrenita, Nataŝka forĵetis sian mamzonon kaj kriis:
  - Honto estas burĝa koncepto! La sovetia virino nenion timas kaj ne hontas!
  La knabino denove komencis najli el maŝinpafilo, aŭ pli ĝuste mitraleto. La metalo varmiĝis, post ĉio, Honduro estas la tropikoj, tie, en februaro, ĝi povas esti tre varma. La fingroj de Nataŝa varmiĝas. Devas aperi. Hodiaŭ estas la 23-a de februaro. Estas la tago de la sovetia armeo kaj tio postulas batali kun ĉiu trankvila kaj racia furiozo.
  Nataŝka tranĉis kvin pliajn per kugloj, kaj hazarde bruligis sian vangon sur la ruĝvarma postaĵo de la maŝinpafilo. Malagrable, kompreneble, veziketo ŝvelis.
  Nataŝa malbenis:
  - Nu, Dio, kial vi kreis tiom da problemoj por mi kaj mia lando!
  La veziko jukis... La vango de la knabino estas tre sentema loko. La knabino provis trovi ion malvarman por apliki al la ŝvelinta pilko. Sed provu trovi almenaŭ ion bonegan. En ĉi tiu varma urbo Krome, la vetero estas klara, kaj la suda vento blovis.
  Nataŝa evidente ne estas trankvila. Olympias ĵetas granaton de longa distanco, sed denove malsukcese. Kaj ŝtormsoldatoj jam flugas sur la ĉielo. Germanaj veturiloj havas fortan kirason kaj altan rapidon.
  Jetaviadiloj venas en ondoj, kaj estas kvazaŭ ili tranĉus striojn de lino.
  Nataŝa kaŝis sin en fendo. Fragmentaj raketoj flamis de supre. La knabino sentis pecojn da gruzo fali de supre kun pingloj. Ĝi tiklis ŝian nudan kolon. Ankaŭ la cicoj de la belulino estis pikitaj.
  Nataŝa flustris:
  - Ĉi tio estas masaĝo... Sed ne korsaĵo!
  La knabino sentis, kiel dolore estas juki ŝian korpon preskaŭ ĝis la kapo. Kaj estas tiel varme, kaj krevantaj jetaj raketoj aldonas al la varmo. Kaj ĉu ĝi estas bano?
  Nataŝka rememoris naturan rusan banejon, kun piceaj balailoj. Kiel la knabino estis tiam draŝita.
  Tiaj ĉi tie ekzotaj aperis sentoj.
  Nataŝa, por gajiĝi, kantis:
  - Amo kaj morto! Bono kaj malbono! Kio estas sankta, kio estas peka! Ni estas destinitaj kompreni!
  La knabino ekstaris, forskuis ĉi tiun tutan gluecan malpuraĵon kaj derompaĵojn.
  Nataŝa grumblis:
  - Ho, vi ricevos Hitleron en la kornojn!
  Kaj la knabina majoro pafis linion al la infanteriistoj, kiuj provis leviĝi por ataki. Pluraj aktivuloj rekrutitaj per ĉirkaŭigo falis. Nataŝka viŝis sian malpuran vizaĝon, ŝiaj okuloj pikis. La militisto kraĉis kaj krucsignis sin.
  Denove malfermis fajron de maŝinpafiloj, la aktivuloj rampis. La ruĝhara Angeliko ankaŭ ĵetis grenadon per sia nuda piedo. La donaco eksaltis kaj trafis la naziojn. Dek homoj estis mortigitaj.
  La ruĝharulo kantis:
  - Estas multe da bono en la mondo, nur ĝi estas kovrita de neĝo!
  Kaj la knabino malfermis fajron el mitraleto, nur uzante ne siajn manojn, sed siajn lertajn fingrojn, nudaj piedoj.
  Angeliko pafis precize kaj hurlis:
  - Frapu! Trafi! Alia sukceso! Alia bato kaj jen... Potenca demono, donaco de Dio, faras upertranĉon!
  Kaj per la manoj, la knabino ĵetis pecetojn de vitro. Ŝi frapis la naziojn kaj pepis:
  - Kaj por tiuj, kiuj ne volas vivi en paco... Ni faras ilin hara-kiri!
  La japanoj vere aperis. Ĉi tiuj mallarĝokulaj batalantoj. Nu, kiel ne fari hara-kiri tia.
  Malŝarĝante la tranĉeton de la maŝinpafilo, Angelica prenis la obuson per siaj nudaj fingroj kaj ĵetis ĝin al la samurajo. Ili ricevis donacon, pluraj mutilitaj japanoj, forflugis en malsamaj direktoj.
  Angeliko elsendis sian langon kaj murmuris:
  - Mi estas supermilitisto! Kaj la malamiko mortigis hiper!
  La ĉinoj, rekrutitaj de la japanoj en la okupitaj regionoj de la Ĉiela Imperio, iris en batalon. La militistoj de Ĉinio sentime marŝis, kaj la knabinoj, malŝarĝinte siajn mitraletojn, estis devigitaj retiriĝi.
  Mirabella metalaj nudaj piedoj fragmentoj de gipso kaj vitro. La aliaj knabinoj faris same. Ĝi fariĝis tre malfacila.
  La Ŝturmlev ekaperis, potenca maŝino kun jetbombisto. Jen tia dolbanet - ĝi ne ŝajnos sufiĉe.
  La unua pafo bruis... Svetlana, Angelica kaj Olympias estis ĵetitaj supren de eksplodema ondo, kiel fontano de giganta baleno. La knabinoj flugis kelkdek metrojn, kaj ĵetis siajn nudajn piedojn rekte en la fajron.
  De tie, la knabinoj elsaltis skalitaj kaj bruligitaj. Ili vangofrapis siajn nudajn plandojn sur la karbojn.
  Angeliko siblis ĝenite:
  - La taŭro estas unue sub la hakilo, kaj poste ili estas frititaj! Kaj ni unue estis frititaj, kaj poste sub la hakilo!
  Kaj la komsomola knabino ridis! Sed tiam ŝi malĝojiĝis. Mi rememoris, ke ŝia amiko estis en kaptiteco. La germanoj senvestigis la junan knabinon, kaj komencis alporti fajron al ŝia nuda brusto. Tia terura doloro. La knabino kriegis, kaj la delikata haŭto karbiĝis. Tiuj ĉi faŝistoj montriĝis bigotoj. Ili eĉ ne faris demandojn, sed aldone estigis fajron, sub la nudaj piedoj de la kaptito. La komsomola membro, finfine, ne povis elteni la torturon kaj mortis pro dolora ŝoko.
  Angeliko, memorante tion, vangofrapis sur ardajn karbojn. La Olimpikoj estas antaŭ ŝi. Ĉi tiu vilaĝa knabino havas sunbrunigitan haŭton, kaj vi ne povas preni ŝin per blovo. Kial ne supervira knabino? Olympias vidas bazukon kun ŝelo faligita fare de morta amerika soldato. Li prenas ĝin per la piedo, ĵetas ĝin en siajn brakojn. Kaj de ĉie li plantis.
  La kuglo flugas kaj trafas la malvolan ĉinon. Multaj krioj kaj ĝemoj. Amaso de kadavroj. Kaj distranĉitaj membroj.
  Olypiada kantis antikvan kanton:
  - Kaj la samurajo flugis al la tero! Sub la premo de ŝtalo kaj fajro!
  La knabinoj fine elĉerpigis la karbojn. Iliaj graciaj, nudaj piedoj ricevis ĝin.
  Svetlana, kiel la plej tenera el ili, ekmovis kaj frotis siajn nudajn plandojn, penante malpezigi la jukon.
  Olympias, kiu kuris nudpiede en la neĝo ekde frua infanaĝo, ne atentis tian bagatelon.
  La heroa knabino kantis:
  - Kaj vi imagas, ke ni plonĝis en freŝan lakton.. La rekompenco estas afero, kiu venas kun la tempo!
  Kaj la militisto prenis per sia piedo peceton da kahelo, kaj tre pezan pecon. Tenante ĝin tenace per siaj nudaj, knabinecaj fingroj, ŝi turnadis ĝin kaj lanĉis ĝin al la malamiko. Tri ĉinoj estis viktimoj de la donaco de morto, iliaj kapoj estis dispremitaj.
  Angeliko diris kun kontenta rigardo, pafante al la malamiko:
  Ni estas bonegaj virinoj!
  Svetlana, por iomete mildigi la jukon en siaj bruligitaj, aŭ pli ĝuste bruligitaj kruroj, kantis:
  - Estas virinoj en nia patrujo,
  Kion ili veturas, ŝerca aviadilo....
  Por ili la honoro estas pli valora ol la vivo,
  Estos facile mortigi la kontraŭulon!
  
  Ili naskiĝas por venki
  Por glori Rus' dum jarcentoj!
  Ja nia praavo -
  Por ili, li tuj kolektis armeon!
  Kaj Svetlana skribaĉis el la maŝinpafilo. Kaj ŝi faris ĝin tre lerte. Por ke ĉiuj sentu - ĉi tiu estas militisto de Dio! Se ne de la Ĉiopova, tiam de Marso certe!
  Ankaŭ Nataŝa pafis. Kune kun Mirabela, ili estis devigitaj retiriĝi, reprenante eltranĉaĵojn de la mortintaj amerikaj soldatoj. La knabinoj falis sur la dorson kaj pafis reen per la piedoj - tiel ili faris tion pli bone. Kaj ili faris ĝin bonorde. Miksaĵo de ĉinaj kaj afrikaj trupoj antaŭeniris sur la knabinojn. Kaj la militistoj draŝis.
  Nataŝa kantis:
  - La mondo ne estas ŝaktabulo...
  Mirabela prenis ĉi tiun pasejon, ekstermante la flavajn kaj nigrajn soldulojn.
  - Kaj la ciferoj ne estas ronda nul!
  Nataŝa aldonis al la linio de flava kaj nigra:
  - Angoro atakas nin!
  Mirabela ekpafis kun la precizeco de Robin Hood, kaj pepis:
  - Kaj la ĉevalo rapidas en la fajron!
  La knabinoj, pafante reen, retiriĝis malantaŭ la minkampo. Ĉinaj kaj afrikaj batalantoj renkontis la donacojn. Ili komencis subfosi, ili eksaltis, disŝirante ilin, kaj sanga malordo.
  Pluraj Panther-2-tankoj aperis en la distanco. Ili pafas, kaj ili timas piki la nazon. "Leono" -2 antaŭeniras, ankaŭ kraĉas fajreron. Kaj jen la flamĵetilo tanko "Rhino", bavante, kun traboj de flamo.
  Sed la plej timinda estas Ŝturmlev. Lia raketlanĉilo ne tre rapide pafas, sed ĝi estas ruiniga kiel infero.
  Nataŝa flustras:
  - Rusoj, rusoj - ne trankvila sorto! Nu, kial esti pli forta - ni bezonas problemojn!
  Efektive, ili batalas malproksime de Rusio. Sed estas klare, ke Wehrmacht, konkerinte Usonon, revenos por premi la Sovetujon. Kaj usonanoj por knabinoj estas tiel dolĉaj kaj karaj.
  Nataŝka denove najlas, de ŝiaj trafoj, kukurboj kaj kapoj ŝajnas krevi sub la ŝoveliloj. La knabino ricevas fragmenton sur la kruro. Tranĉo ŝveliĝas sur la malsupra kruro. Belulino fendis sian oston kaj pepis:
  - Ne, la vigla ne forvelkos,
  La rigardo de falko, aglo...
  La voĉo de la homoj estas sonora -
  La flustro dispremos la serpenton!
  
  Mi kredas, ke la tuta mondo vekiĝos
  Estos fino al faŝismo...
  Kaj la suno brilos
  La vojo, lumigante komunismon!
  En tiu momento Olimpiada per ĉiuj fortoj ĵetis obuson al Ŝturmlev. Kaj la sovetiaj knabinoj fine estis bonŝancaj. La kirasa ĉapo falis malantaŭen, la sovetia donaco flugis rekte en la larĝan muzelon. Dum sekundo, ĉio frostiĝis. Kaj tiam kiel ĝi eksplodis. Estis kiel faligi atombombon. Kaj la germanaj tankoj disiĝis en malsamaj direktoj.
  La nazioj kaptis Toronton kaj tamen povis eniri tiun usonan teritorion de la nordo aŭtune.
  La usonanoj venkiĝis malrapide sed certe. Ili ofte kapitulacis, kaj provis teni siajn poziciojn.
  Sed la germanoj batis ilin kaj surtere kaj surmare.
  Jam en malfrua aŭtuno, la germanoj ĉirkaŭas Filadelfion. Gajnu unu venkon post alia kaj muĝu kiel infero.
  Gerda kun sia tanka skipo, kiel ĉiam supre. Kaj elmontrante la dentojn, rompante usonajn tankojn, li kantas:
  - Ungegoj de la tigro, la potenco de ŝtalo,
  Erupcio...
  Ni vidas naziismon donita,
  El Eŭropo de Ĝingis-Ĥano!
  Kaj kun nudaj piedfingroj, kiel premi la stirstangon. Kaj denove pafu al la usonanoj.
  Charlotte poste pafas, kaj ŝiajn precizajn pafojn. Kaj Magda sekvis ŝin, kun Kristina.
  Do Filadelfio falis. La germanoj antaŭeniras kaj vintre ili atingis Novjorkon. Kaj tie, kiel ili venkos la malamikon. Kaj bomboj pezaj dek tunoj estos ĵetitaj de la TA-500.
  Truman post kiam la germanoj ĉirkaŭis New York kaj Washington ofertis pacon. En respondo, la postulo je senkondiĉa kapitulaco.
  En januaro, la atako kontraŭ Vaŝingtono sekvis. Germanaj piramidaj tankoj batalis.
  En la kvara tago de la atako, la garnizono kapitulacis. Kaj kvin tagojn poste, Usono kapitulacis.
  Tiel finiĝis la milito en la okcidento... Pli precize, ĝi preskaŭ finiĝis. La germanoj daŭre avancis ĝis ili konkeris la tutan Latin-Amerikon ...
  Estis ankoraŭ paŭzo kun Sovetunio. La Tria Regno digestis rabaĵon, formis novajn sekciojn. Stalino ankoraŭ restarigis la ruiniĝintan ekonomion kaj kolektis forton.
  En la kampo de tankokonstruado, Sovetunio ne tro sukcesis, kreante nur la T-54-veturilon kaj malgrandan nombron da IS-4-tankoj. Longe ne eblis akiri decan aŭton. Kaj la 20-an de aprilo 1953, profitante la fakton, ke Stalino mortis la 5-an de marto, Hitler denove atakis Sovetujon. Provo de monda hegemonio estis farita.
  Sen Stalino, la sovetiaj trupoj rezistis sufiĉe malforte. Kaj la fortoj estis neegalaj. Krome, kaj Japanio kaj Turkio eniris la militon.
  Monaton poste, germanaj piramidaj tankoj ĉirkaŭis Moskvon kaj kaptis Kaŭkazon. Kaj tri monatojn poste ni jam estis en Uralo. Ve, tro neegalaj fortoj. Krome, estas malkonsentoj en la gvidado de Sovetunio.
  Resume, post kvin monatoj da milito, Sovetunio estis finfine okupita de la Tria Regno kaj Japanio.
  Plue, ŝajnis, ke la homaro finfine trovis unuecon. Sed estas du superpotencoj en la mondo - la Tria Reich kaj Japanio. Kaj Hitler la 20-an de aprilo 1956 komencas alian militon. Atakos Japanion.
  Kaj la knabinoj partoprenas en la batalo. Gerda estas sorĉistino atakanta samurajon.
  Kaj knabinoj de la Ruĝa Armeo. Nataŝa, Alenka, Mirabela, Maria, Olimpikoj, Svetlana, Augustine, Aŭrora. Kaj tio plu. Ĉiuj ĉi tiuj knabinoj havas komunan - ili batalas nudpiede kaj en bikino.
  Kaj ili faras ĝin tre efike. Ili dispremas Japanion... Sub la batoj de la germanaj kaj koaliciaj kluboj, la samurajo fuĝas kaj retiriĝas.
  Gerda kaj Charlotte batalas kune sur piramideca tanko. La knabinoj pafas al la japanoj, frakasas aŭtojn kaj kantas:
  - Ni estas super, super ĉampionoj! Kaj ni dispremos ĉiujn cimojn!
  Gerda premis la stirstangan butonon per la nudaj piedfingroj, faligis japanan aŭton kaj flustris:
  - Mi estas militisto, kiu havas komputilon en mia kapo!
  Charlotte ankaŭ pafis, tranĉis la aŭton de la samurajo kaj grincis:
  - Kaj mia akompanantaro, estu la plej hela kaj mojosa!
  Kaj ankaŭ kiel li prenos kaj montros sian langon!
  La knabinoj detruas Japanion... La samurajo perdas siajn koloniojn, ŝipojn kaj tankojn.
  Japana teknologio ne povas esti komparita kun la germana. Kaj la nazioj havas pli da soldatoj. Do ili tre sukcesas. Kaj la samurajo faras nur tion, kion ili ĝojas kaj montras siajn dentojn. Pli precize, ili estas malgajaj, sed iliaj dentoj ankoraŭ nudis siajn dentojn.
  Pluraj monatoj da batalado, kaj Ĉinio, Hindoĉinio, kaj aliaj teroj estis rekaptitaj. La nazioj alteriĝis en Japanio mem.
  Tie la batalo disvolviĝis, kaj la nazioj uzis nukleajn armilojn. Kaj tiom da detruo kaj detruo.
  Jes, la samurajo estis malfeliĉa! Sub tia klabo ili falis. Kompleta fino!
  Kaj ĝenerale, ĉio aspektas tre amuza.
  Sovetiaj knabinoj surgenuigas samurajon kaj igas ilin kisi siajn nudajn piedojn.
  La belulinoj memoras kiel la nazioj lasis ilin malsupren. Kaj ĝi estas tre mojosa.
  Alenka kaj Nataŝa kantas:
  - Detruo estas pasio, negrave kia potenco! Potenco ĉiam trinkis la sangon de iu alia! Nu, amo regas en la koro!
  Kaj ankaŭ kiel ili trafos la samurajon. Kaj kiel ili premas, kaj de maŝinpafiloj, ili falĉas la linion.
  Sed Tokio jam falis... La milito daŭris ses monatojn kaj finiĝis per la venko de la Germana Armeo.
  Kaj la 1-an de januaro 1957 la germanoj atakis Turkion kaj ankaŭ venkis ĝin. Post tio, ĉiuj aliaj landoj de la mondo estis inkluditaj en la Tria Reich.
  La formado de unuigita imperio estis kompletigita. Jam en 1947, la germanoj flugis en la kosmon, kaj en 1958, la 20-an de aprilo, ili surteriĝis sur la lunon. Tiel komenciĝis la epoko de spaca ekspansio. Hitler mortis en 1959, du tagojn manke de sia sepdeka naskiĝtago.
  Baldaŭ antaŭ tio, referendumo estis okazigita pri la establado de la monarkio, kaj la Fuhrer sukcesis nomumi sian heredanton. Ili iĝis unu el la multaj filoj de Hitler akiritaj per artefarita fekundigo.
  La faŝisma reĝimo estis kruela, sed ordonis al la Tero. Iom post iom pli kaj pli da homoj ricevis la civitanecon de la imperio.
  Evoluigante laŭplane, kaj uzante la atingojn de la scienco, la Tero iom post iom solvis la problemon de malsato, epidemioj kaj senlaboreco.
  La naskfrekvenco estis kontrolita, krimo estis sukcese batalita. En 1974, homoj flugis al Marso. Kaj jaron poste, al Venuso. En 1979 sur Merkuro. En 1980 al la lunoj de Jupitero. Kaj en 1987 ili surteriĝis sur la plej malproksiman planedon Plutono. Estis kosmoesploro.
  En 2000, la imperiestro de Germanio kaj la tuta planedo Tero, Frederiko la Tria kaj la filo de Hitler, donis civitanecon de la Tria Regno al ĉiuj homoj sur la planedo Tero. Kaj oni anoncis pri la formala egaleco de ĉiuj rasoj kaj popoloj.
  Kaj en 2017 komenciĝis la unua interstela ekspedicio al aliaj mondoj.
  En 2019, Frederiko la Tria estis murdita kaj Franz iĝis la nova imperiestro. Lia regado estis mallonga. Du jarojn poste, milita puĉo okazis kaj la Hitler-dinastio finfine falis. Kaj la respublikanoj ekregis.
  Reviviĝo de demokratio kaj plurpartia sistemo estis anoncitaj. Naziismo iom post iom estingiĝis.
  En 2030, li petis la elekton de la supera kunordiganto de la homa ŝtato. Ili fariĝis Alenka, sorĉistino-militisto, kiu jam aĝis pli ol cent jarojn. Sed la knabino tute ne maljuniĝis, kaj ne ŝanĝiĝis tra la jaroj. Ĉiam muskola kaj junula, freŝa kaj bela.
  Ŝi ordigis la detruon de ĉiuj monumentoj al Adolf Hitler kaj la forbruligo de liaj portretoj.
  Post tio, Alenka daŭrigis sian ekspansion en la kosmon... Dum cent jaroj homoj ekloĝis en duono de la galaksio.
  Tiam milito eksplodis, kun civilizo spiranta fluoron. Sed ĝi ne estas tiom timiga. Teranoj, havantaj pli altnivelajn teknologiojn, venkis.
  Kaj post kelkaj jarcentoj, la tuta galaksio jam fariĝis homa kaj pluraj najbaraj.
  Kaj jen pliaj cent jaroj, kaj ili malkovris manieron moviĝi en la tempo. Kaj ĉerpi homojn el la pasinteco antaŭ ol ili mortos. Kaj poste anstataŭigu ilin per bio-modeloj.
  Do Hitlero estis forigita antaŭ sia morto, kaj translokigita al la estonteco. Okazis proceso de la plej granda diktatoro de ĉiuj tempoj kaj popoloj. Ili decidis trovi lin kulpa de monstraj krimoj kaj kondamni lin al miliardo da jaroj da malliberejo, ĉar la mortopuno ne povas esti en humana supercivilizacio.
  Hitler estis rejunigita, igita knabo de proksimume dek tri jaroj, kaj sendita al kolonio kie aliaj naziaj krimuloj, kiuj ankaŭ iĝis infanoj, estis malliberigitaj.
  Tie ili studis, laboris, vivis malantaŭ kradoj.
  Tiujn, kiuj kondutis bone, faciligis la kondiĉoj de aresto: oni ekskurs ilin, oni donis al ili abundegajn manĝojn. La junaj kondamnitoj havis bonan vivon: apartaj ĉeloj kun gravitbildiloj, banĉambroj kaj komputiloj, gimnazioj kaj libertempo.
  Vere, estas malmulte da libera tempo kaj mi devis labori fizike - okupigan terapion por krimuloj. Sed ĉi tio ne estas timiga en junaj korpoj.
  Adolf Hitler estis knabo, kaj ne kreskis. Sed samtempe, fizike sana, mi sentis min bonege, bonega tablo. Kaptitoj ankaŭ havas homajn rajtojn.
  De tempo al tempo, por bona konduto, la iama Fuhrer estis prenita sur stelŝipojn kaj permesita viziti aliajn mondojn.
  Kun la tempo, okupiga terapio estis reduktita, kaj la tempo por distro kaj ludoj pliiĝis.
  Jarcentoj pasis. La homaro disvastiĝis tra la universo. Kaj tiam, finfine, sekvis amnestio kaj la Fuhrer estis liberigita. Li tute ne suferis, male al siaj multaj viktimoj. Ĵus komencis novan grandan militon kun civilizacio de papilioj el alia universo, kaj la iama Fuhrer volontis por la armeo. Kaj la ĉarma Gerda fariĝis la komandanto super li, kiu, kiel ĉiuj loĝantoj de la homa, universala imperio, estis senmorta kaj eterne juna.
  
  
  ĜENERALA SEKRETARIO ŜELEPIN
  La rakonto iomete ŝanĝiĝis, kaj la provo kontraŭ Leonid Iljiĉ Breĵnev okazis en 1965, kaj montriĝis sukcesa. La juna prezidanto de la KGB, Shelepin, iĝis Ĝenerala Sekretario. Dum Kosygin restis ĉefministro. Shelepin komencis streĉi la ŝraŭbojn kaj ordigi aferojn. La labortago estis plilongigita, pli severaj punoj estis lanĉitaj, inkluzive de malliberejo por malfrui al laboro kaj ne kontentigi labornormojn.
  Stalino estis reestablita kaj la kulto al personeco restarigita. Kaj amaso da aliaj ekzemploj de ŝraŭbo streĉado. La batalo kontraŭ ebrio, kaj la Kosygin reformo.
  Kaj poste la prezo-reformo.
  Sovetunio disvolviĝis eĉ pli rapide ol en reala historio sub Breĵnev, kaj Ŝelepin, kombinante elementojn de merkata ekonomio kaj malmola stalinisma vipo, atingis signifajn rezultojn. Krome, en vido de la falanta naskfrekvenco, Shelepin lanĉis drakonajn impostojn sur fraŭloj, seninfanaj familioj, kaj familioj kun unu infano. Abortoj estis malpermesitaj, kaj kontraŭkoncipiloj praktike ne estis venditaj.
  Infanaj avantaĝoj pliiĝis.
  Tio ankaŭ kaŭzis pli altan naskfrekvencon, precipe en la rusaj regionoj de Sovetunio. Loĝkresko estis multe pli alta ol en reala historio.
  Shelepin ankaŭ konstruis armean potencialon, preterpasante Usonon en nuklea energio, kaj jes, ankaŭ en konvenciaj armiloj. Kaj estis ankaŭ Vjetnamio... La aŭtoritato de Usono en la mondo falis, estis kolosaj malfacilaĵoj ene de la lando.
  La politiko de malstreĉiĝo komenciĝis... Ĝi estis akompanata de pli rapida ekonomia kresko en Sovetunio. La malmola administrado de Shelepin donis pli bonan rendimenton ol la malvigla stilo de Breĵnev. Kaj la loĝantaro kreskis pli rapide...
  Sovetunio pli kaj pli aktive penetris en Afrikon, kaj en 1979 sendis soldatojn en Afganion.
  Kaj la Moskva Olimpiko de 1980 estis kolosa triumfo! Pli ol cent kvindek sovetiaj olimpikuloj estis premiitaj kun oro.
  Kaj tiam la sovetia armeo atakis, kaj Irano, kie Homeni kaptis la potencon.
  Ili venkis la irananoj sufiĉe rapide, sed la vero suferis kelkajn perdojn.
  Parto de Irano iĝis parto de Sovetunio. Kie ajn etnaj azerbajĝanoj vivis, ili aliĝis al Azerbajĝano. Turkmenio ricevis parton, kaj la kurdoj fariĝis sovetia socialisma respubliko en la kampo de referendumo.
  Sovetunio vastigis siajn limojn por la unua fojo ekde 1945. Parto de Irano iĝis iraka, kaj Saddam Hussein aliĝis al la Varsovia Kontrakto.
  Tiam la nordo de Afganio kun uzbekoj kaj taĝikoj eniris Sovetujon.
  Tiam estis milito kun Pakistano - Sovetunio kaj Hindio. Sekvis la kapto de granda teritorio.
  Kelkajn jarojn poste, referendumoj estis okazigitaj, kaj Pakistano, same kiel la sudo de Irano kaj Afganio, iĝis parto de Sovetunio.
  En Jugoslavio eksplodis enlanda milito kaj ĝin ankaŭ okupis sovetiaj trupoj, kaj poste Albanio. Post tio ĉi tiuj landoj ankaŭ eniris la Varsovian Kontrakton.
  Usono estis en krizo, precipe sub Reagan. For estas la amasa agitado de nigruloj kaj aliaj koloraj homoj. La ekonomio falis plu.
  Jam en 1977, nova konstitucio estis adoptita en Sovetunio, kiu faris la formon de registaro pli aŭtoritata en la persono de la posteno de prezidanto de Sovetunio. Kaj la secesio de la respublikoj de la Unio estas malpermesita.
  Kaj en 1988 okazis la unuaj prezidantaj elektoj en la historio de la sovetia imperio!
  Kompreneble, Shelepin gajnis ilin ... Gajnante preskaŭ cent procentojn. Sovetunio atingis sian pinton de evoluo. En 1990, irakaj trupoj kaptis Kuvajton, Saud-Arabion, Brunejon, Unuiĝintajn Arabajn Emirlandojn, Omanon...
  Naftoprezoj altiĝis...
  La krizo pligrandiĝis en Usono. La nova prezidento Bush laŭvorte ŝanceliĝis sub la batoj de la sorto. Nigruloj ribelis... Kaj post la elekto de Bill Clinton en 1992, Usono tute disiĝis...
  Tie komenciĝis civita milito, kaj masakro.
  En 1993, Shelepin denove venkis en la prezidant-elektoj en Sovetunio.
  En 1995, sovetiaj soldatoj okupis Alaskon kaj monaton poste okazigis referendumon tie pri aliĝo al Sovetunio ...
  Tiel, alia revo estis enkorpigita en la realo - reveni al Rusio, kompreneble, stulte vendis Alaskon.
  Ĉio ŝajnis iranta laŭplane... En 1997 sovetiaj trupoj okupis Finnlandon kaj tie faris referendumon pri inkludo en Sovetunio. Tiel, alia sovetia respubliko estis organizita.
  Kvankam ĝi estis malglata!
  Plia batalado daŭre daŭris en Saud-Arabio kiam la islamisma ribelo eksplodis, sed ili estis rapide subpremitaj.
  En 1998, Shelepin estis elektita por tria oficperiodo.
  Sovetunio atakis Turkion, precipe ĉar NATO kolapsis. Kaj li aldonis ŝin al sia teamo.
  En 2000, finfine, Ŝelepin, vivinte longan kaj eventoplenan vivon, regante Sovetujon dum 35 jaroj - venkinte la antaŭan rezulton de Stalin, mortis.
  La sistemo de potenco estis sufiĉe stabila kaj aŭtoritatema. La vicprezidanto heredis la potencojn ĝis novaj elektoj. Kaj ili fariĝis Gennady Zjuganov. Kiu faris bonan hardvarkarieron.
  Sovetunio ne faris iujn kaptilojn dum kelka tempo... Post la krizo, Eŭropo mem aliĝis al la CMEA kaj al la Varsovia Pakto.
  Sed la rilatoj kun Ĉinio malboniĝis. La rivaleco plifortiĝis.
  En Sovetunio mem, danke al la demografia politiko, la naskoprocento restis tre alta. Sed tio kondukis al troloĝateco kaj manĝaĵmalabundoj.
  La planekonomio ĉiam mankis. Kaj kvankam en industrio la disvolviĝo de teknologio kaj la konstruado de novaj fabrikoj ebligis iel trakti la mankon de varoj, en agrikulturo estas multe pli malfacile pliigi la volumojn per trudo kaj traktoroj. Ne estas tiel facile kreskigi agrikulturon.
  En la elektoj de 2003 estis elektita Zjuganov - kun naŭdek naŭ procentoj kaj ĉevalvosto. Sed estis kelkaj problemoj... Precipe pri manĝaĵo.
  Kaj nenie estas aĉeti - Eŭropo socialisma, Usono estas englutita en interna milito. Oni ne povas akiri multon en Brazilo kaj Argentino. Kompreneble, problemoj.
  Sovetunio trovis sin en malgranda manĝkrizo. Kiu baldaŭ prenis kronikan karakteron, sed en 2008 Zjuganov denove estis elektita prezidanto. La pozicio de la diktatoro montriĝis stabila. Sed manko de nutraĵoj pli akriĝis... En 2011, infansubtenoj estis reduktitaj en Sovetunio, kaj abortoj denove estis leĝigitaj.
  Ili komencis lukti kun tre alta naskokvanto, precipe en la islamaj regionoj de Sovetunio. En la sama tempo, la sovetia armea maŝino batalis en Afriko kaj puŝis la Ĉielan Imperion el Hindoĉinio. En 2013, Zyuganov denove estis reelektita.
  Sed ĉi-foje la procento estis iomete pli malalta. Ene de Sovetunio intensiĝis la strebo al demokratio. Homoj volis pli da libereco. Zyuganov sugestis:
  - Ni solvu kelkajn festojn!
  Kaj ja du pliaj registritaj: LDPSS, kaj SDPSS. Ili komencis ludi la aspekton de demokratio. Zjuganov donis iom pli da libereco al amaskomunikiloj.
  En la elektoj de 2018, du kandidatoj batalis kontraŭ Zjuganov: Ksenia Sobchak kaj Vladimir Zhirinovsky. Elektoj estis okazigitaj por la unua fojo sur alternativa bazo. Kaj neatendite, Zjuganov preskaŭ perdis kontraŭ la juna Ksenia Sobchak - kiu gajnis dudek naŭ procentojn de la voĉoj - preskaŭ kaŭzante drenaĵon.
  Post tio ĉiuj konvinkiĝis, ke ekzistas demokratio en Sovetunio. Sur televidaj ekranoj aperis nudaj knabinoj kaj sangaj agfilmoj.
  En ekstera politiko, la rilatoj plimalboniĝis kun la sola vera konkuranto de Sovetunio - Ĉinio. Kaj kiaj du birdoj sur unu planedo ne povas interkonsenti!
  Usono estas en profunda malkresko kaj ne povas ludi elstaran rolon. Kaj Alasko estas sovetia. Ĉio estas tiel pendigita...
  Sovetunio ankoraŭ estas en deficito kaj nutraĵa krizo, kvankam la milit-industria komplekso funkcias tre bone.
  Kaj nun, en 2023, novaj prezidant-elektoj okazas en Rusio ... Eĉ pli demokratiaj, kaj ili neatendite venkas ... monda boksĉampiono Sergej Kovalev. Sed tio estas alia historio!
  
  
  
  
  
  
  ZIUGANOV ESTAS PREZIDANTO DE RUSIO
  En unu el la elektoj por alternativa evoluo de la historio, en la elektoj de 1996, ne Lebed prenis la trian lokon, sed Vladimir Ĵirinovskij. Nu, principe, en reala historio, tion ĉiuj atendis.
  Kiu estus pensinta post la malsukceso en la elektoj al la parlamento de la KRO, gvidata de Lebed, ke li tiel forte agos en la prezidantaj elektoj en Rusio? Sed Zhirinovsky, tamen, en la kondiĉoj de furioza konkuro, tiam prenis la duan lokon, kaj almenaŭ li havis dek procentojn. Do... En ajna venko kaj malvenko estas elemento de hazardo kaj sorto.
  Kiel la triumfo de Zelenskij en Ukrainio, Lukaŝenko en Belorusio kaj Putin en Rusio. Kiel la sukceso de Zhirinovsky mem en 1993.
  Sed jen ĝi prenis, kaj sub la sorto de Lebed. Krome Ĵirinovskij forte parolis ĉe la televidaj debatoj, kaj minacis pendigi Jelcin, kaj diris, ke Dumao obeos nur al li. Kaj li sufiĉe favore komparis sin kun Hitler - rememorante la atingojn de ĉi tiu granda diktatoro!
  Kiel, en sep jaroj, la ekonomio kreskis dufoje kaj duonon, la senlaboreco malaperis, kaj la naskokvanto kreskis unufoje kaj duonon. Krimo malpliiĝis trifoje. Kaj tiel estos sub Ĵirinovskij! Pri ĉio alia, Ĵirinovskij ne aranĝos genocidon kaj ne batalos kun Usono! Kaj nukleaj armiloj protektos kontraŭ ajna agreso!
  Ĉio funkciis, kaj Zhirinovsky gajnis dek kvin procentojn, prenante trian lokon proksime de larĝa marĝeno.
  Kaj en la vicoj de Jelcin paniko: miskalkulita. Kion fari? Ili provis venki super Zhirinovsky al sia flanko. Sed la komunistoj promesis al Vladimir Volfoviĉ multe pli: al li persone la postenon de sekretario de la sekureca konsilio kaj asistanto de la prezidanto pri militaj aferoj, kaj kvin pliajn postenojn en la registaro. Inkluzive de la Ministro por eksteraj aferoj por Mitrofanov, kaj la poŝto de Ministro por internaj aferoj por Abaltsev.
  Kompreneble Jelcin ne povis tiom promesi. Tro da afiŝoj jam pagitaj.
  Nur Lebed, kiu prenis la kvinan lokon, estis invitita al la teamo de Jelcin, sed Yavlinsky estis kontraŭ ambaŭ prezidentaj kandidatoj.
  Kaj tiam Jelcin havis koratakon pro la troŝarĝo de mensa maltrankvilo. Ne estas forto por leviĝi kaj fari puĉon.
  Mallonge, Zyuganov gajnis la duan raŭndon, kaj estis ŝanĝo de potenco. Kaj la inaŭguro koincidis kun la ŝtormo de la ĉefurbo de la respubliko, Grozno, fare de la ĉeĉenoj.
  Sed tiam, la aktivuloj estis kaptitaj. La plej granda parto de ili estis detruita dum la atako kontraŭ Grozno. Post tio, la aktivuloj, gviditaj de Yandarbiyev, denove petis kompaton. Sed Zhirinovsky insistis pri daŭrigo de la milito. Kaj Zjuganov aprobis ĝin. La gerila milito daŭris kelkajn jarojn, sed poste la teroristoj iom post iom elĉerpiĝis. En Rusio, sub la komunistoj, leviĝo komenciĝis, la ekonomio komencis disvolviĝi rapide.
  La kombinaĵo de planitaj metodoj kaj merkatelementoj produktis imponajn rezultojn. Kaj la ekonomio rapide kreskis. Zjuganov estis facile elektita al alia esprimo, kaj tiam ŝanĝis la konstitucion, kio permesis al li kandidati por prezidanto senliman nombron da fojoj. Tio estis konfirmita en la referendumo. Kaj en 2004, Zhirinovsky estis arestita, kaj lia partio estis malpermesita. Zjuganov rebatis siajn politikajn kontraŭulojn. Rilatoj kun Okcidento estas sufiĉe streĉaj. Kaj en 2014, Rusio ankaŭ kaptis Krimeon. Kiel rezulto, la Malvarma Milito rekomencis . Kaj Rusio falis sub sankcioj. Sed Zyuganov inkludis en la konsisto de Rusio kaj la Sudoriento de Ukrainio. Kaj vastigis la imperion. Kio kaŭzis la koliziojn. Post kiam Trump ekpotenciĝis, la situacio fariĝis eĉ pli komplika. Rusio faris militon en Sirio kaj establis bazon en Venezuelo. La situacio estis ĉe la rando de nuklea milito. Tiam la Okcidento proponis la eblon renversi la komunistojn de la potenco.
  Tamen, simple forigi Zyuganov estas malmulte utila. Vi devas meti vian viron. Kaj tiam Nataŝa Sokolova estis proponita por la prezidant-elekto de 2020!
  Natasha Sokolovskaya estas tia knabino, ke ŝi povas venki ajnan kontraŭulon. Kaj neniam rezignu. Ke iu maljuna Zjuganov estas kontraŭ ŝi. Kiu klare malsanas kaj diras la samon dum dudek kvin jaroj.
  Kaj jen la intrigo. Krome, Nataŝa estas kvardek jarojn pli juna ol Zjuganov kaj tre bela!
  Kaj la rusa ekonomio denove estas en krizo kaj multaj nenecesaj varoj estas produktitaj. Natasha ankaŭ estas heroo de la Rusa Federacio, kiel militisto. Ŝi, kompreneble, povas konkuri kun la maljuna, malsana, laca diktatoro. Plie, Zjuganov fariĝis tro konservativa kaj tiel premis la privatan komerciston, tiel ke mankis multaj aferoj. Precipe kiam privata komerco estis disbatita. Eĉ oleo kaj sapo fariĝis maloftaĵo, kuponoj por multaj produktoj reaperis. Maljuniĝanta Zjuganov ĉiam pli iĝis arda malamiko de kapitalismo.
  Kaj postulis pli da socialismo!
  Nataŝa Sokolovskaya promesis redoni var-abundon je malaltaj prezoj, konkurenco kaj privata posedaĵo. Kaj ĝenerale, por redoni veran demokration, inkluzive la translokigon de la pupo! Kio pri la popolo, laca de la manko de tiraneco de cenzuro, kontrolita de la amaskomunikiloj, ĉio ĉi feroce subtenata. Kaj Nataŝa facile kolektis du milionojn da subskriboj! Moviĝis en batalon sub la slogano: "Estu libera kaj riĉiĝu!"
  La knabino estis tre batalema, kaj venis al la amaskunveno nur en bikino kaj nudpiede.
  La belulino, flagrante per nudaj kalkanoj, pepis:
  - Ni forigu la komisarojn el la fabrikoj! Ĉiu fabriko apartenu al la laboristoj! Kaj tero por la kamparanoj!
  Kaj ŝi estas tre kurba knabino! Kaj ŝiaj muskoloj estas kiel fandita ŝtalo.
  Kaj kiel kanti;
  Mi estas la falko de paco kaj milito
  Naskita sub la plej hela stelo...
  Fidelaj filoj de la patrujo -
  Amo - bonega, vera!
  
  Ni kreos belan mondon
  En kiu feliĉo estos nun...
  Lasu la Kerub Sunon brili
  Sankta, sublima Rusujo!
  
  Ni atingos niajn revojn
  Ĝi ne estos pli bela en la universo!
  Levu la glavon kaj vi
  Lasu feliĉon via loko!
  
  Kaj beleco en la universo
  Estas tempo brili por mia granda Patrujo!
  Kvankam la knabino kuras nudpiede
  Ni baldaŭ vivos kredu sub komunismo!
  
  La majesto de la beleco de altaj montoj,
  Kaj oraj stepoj kun bonodora tapiŝo!
  Ni balaos la rubon el la universo
  Kredu, ke via vivo ne bedaŭros!
  
  Kaj ĉio estos bona en la mondo,
  Komunismo triumfos ĉie!
  Kiu estas en la manoj de ĉizilo en la koro,
  Kiu amas maŝinpafilon kaj kuglojn!
  
  Kion ni faros estos eterne
  Ni konstruu urbojn, ŝercante sur Marso!
  Slavoj, finfine, la potenco estas terure granda -
  Ni diros al la homoj de la mondo - saluton!
  
  La sango, kiu verŝas, estas por semado,
  Al kiu kreskas la semoj de amo!
  Estu bone en la subluna al ĉiuj,
  Se vi ne estus nur papaga kavaliro!
  Post tiaj kantoj oni povas danci, salti kaj salti per nudaj piedoj. Kaj la knabino estas ĝenerale mirinda kaj superklasa! Ŝi disŝiris portreton de Zjuganov per la nudaj piedfingroj.
  La komunistoj muĝas, kaj la homoj ĝojas: ĉiuj volas ŝanĝon! Kaj en la ekonomio kaj en politiko kaj pli demokratio.
  Por ke vi povu moki diktatorojn kaj financajn asojn en la amaskomunikilaro. La Komunista Partio ankaŭ iĝis malamata de homoj. Ili rememoris kun nostalgio la tempojn de Jeltsino, kiam la butikoj estis plenaj de varoj, kaj televide montris nudajn virinojn kaj interesajn politikajn spektaklojn. Do ĝi estis bona!
  Multaj memoris interesan politikon kaj ŝtorman parlamenton. Ne kiel nun - kiam en Dumao estas nur komunistoj kaj ili voĉdonas la tutan tempon por!
  Ĉiuj estis sataj de Zjuganov kaj homoj, kiuj vivis pli kaj pli malbone, volis ŝanĝi!
  Bela Nataŝa Sokolova tion promesis! Ke estos ŝanĝoj kaj novaj atingoj. Ke la rusoj ne nur estos la unuaj, kiuj flugos al Marso, sed ili ankaŭ vivos pli bone ol en Usono. Kaj ke ŝi movos montojn! Kaj la montoj degelos kaj la arbaroj brulos!
  Sed la balotkampanjo jam estas daŭranta. La knabino akiras impeton. Kaj eĉ grincas:
  - Mi estos kiel Gagarin! Kaj promesas montojn da oro!
  Kaj kiel ĝi komencas salti. Resume, la elektoj finiĝis kaj Nataŝa Sokolovskaja fariĝis la nova prezidanto!
  Zjuganov havis koratakon! Kaj Nataŝa sugestis:
  - Ni kreu ununuran ŝtaton kun Ameriko!
  Kaj okazis referendumoj, kaj ekestis komuna imperio!
  Jen la fabelo finiĝas, kaj kiu aŭskultis bone farite!
  CARO ALEXEY NIKOLAJEVICH - LA GRANDA
  Alia AI, kiam la 5-an de januaro 1905 okazis atenco kontraŭ caro Nikolao la 2-a. Kaj nur kelkaj centimetroj ne sufiĉis, por ke la imperiestro estu trafita per pilko. Sed se nur iomete... La caro mortis kaj nominale lia filo Aleksej Nikolajeviĉ Romanov fariĝis la monarko. Kaj Nikolao Aleksandroviĉ Romanov estis nomumita reganto sub li. Homo de eksterordinara menso, kaj hardita kaj fortvola.
  La unuaj paŝoj de la nova imperiestro devis anstataŭigi Kuropatkin kun Brusilov, kaj Rozhdestvensky kun Nebogatov.
  La pozicio de Rusio en la milito kun Japanio estis malfacila. Port Arthur jam falis. Sed la fortoj daŭre estas signifaj en Manĉurio. Krome, la kvalito de la rusaj trupoj kreskis kun la alveno de elektitaj regimentoj el la eŭropa parto de Rusio.
  Kaj la japanoj, male, amorigis siajn plej bonajn regimentojn en antaŭaj bataloj, kaj proksime de Port Arthur.
  Do Kuropatkin havis ĉiun ŝancon en la batalo de Mukend. Nur Kuropatkin mem estis negrava komandanto.
  Sed Brusilov, ĉi tio vere estas bonega militista talento. Kaj li estas preta batali kontraŭ malamiko de proksimume egala forto. Kaj la fusilo de la rusaj soldatoj estas pli bona ol la japana, kaj la trupoj mem estos pli bonaj.
  Brusilov bone prepariĝis por la batalo. Kovris la flankojn, iĝis sur la defensivo. Kaj fortigita. Lia plano por la batalo estis simpla: eluzi la japanojn sur la defensivo, kaj tiam, kiam ili elĉerpiĝas, solvu la aferon per unu kontraŭatako.
  Brusilov, kompreneble, estas strategiisto, sed Kuropatkin ne.
  Kaj la batalo komenciĝis en februaro kaj daŭris du semajnojn. Interalie Brusilov havis scipovon, tutan batalionon da belaj knabinoj. Li estis haste rekrutita de unuopuloj kaj junaj belulinoj, trejnita por monato, kaj ĵetita en batalon.
  La plej interesa afero estis, ke ĉiuj knabinoj estis nudpiedaj. Kaj tio donis al ili forton de Patrino Tero, kaj igis ilin nevundeblaj al kugloj kaj obusoj.
  La knabinoj estis komanditaj fare de Anastasia Orlova, kaj kvar el ŝiaj asistantoj: Natasha, Zoya, Augustina, kaj Svetlana.
  Repreninte la defendon kaj eltirinte la tranĉeojn, la knabinoj atendas la japanojn ... Kaj nun la samurajo rampas en dikaj ĉenoj. Artilerio komencas pafi.
  Kaj la knabinoj prenis la Mosin-fusilon en la manoj. Kaj ni pafu de malproksime al la japanoj.
  Ili estas bone celitaj militistoj, multaj el ili estas siberiaj ĉasistoj. Ili batalas kun nudaj kruroj, malgraŭ februaro, en mallongaj jupoj kaj malfermitaj ventroj.
  Ili pafas kaj kantas al si:
  - Rusio estas fama dum jarcentoj kiel sanktulo,
  Nia granda reĝo estas simple Alexei,
  Vi estas inda filo, konu Nikolaon,
  Kaj la koro estas eĉ pli fidela al la menso!
  La inaj militistoj pafas precize kaj batas la japanojn malproksime.
  Palit Anastasia kaj diras:
  - Por la Patrujo, mirinda sonĝo!
  Tiam Nataŝa pafas, batas la japanojn kaj krias:
  - Por nia sankta Rus'!
  Palit Zoya, terenbatante la malamikon kaj siblante:
  - Ne, la malamiko havas ŝancon!
  Pafas precize, kaj Augustina:
  - Por estontaj generacioj!
  Lupit kaj Svetlana, terenbatante du japanojn:
  - Por sanktaj nomoj!
  Militistoj, certe: vere mojosa!
  Kaj la japanoj rampas supren kun gravaj perdoj. Kvankam ili proksimiĝas. Sed la knabinoj pafas precize kaj senhalte. Pafu kaj pafu. Pafu kaj pafu. Kaj ili ne rezignas. Kaj kiam la samurajo venis tre proksime, la knabinoj komencis ĵeti grenadojn per siaj nudaj piedoj. Kaj ili pruvas sian neflekseblecon.
  Kaj nudaj piedoj ĵetas mortigajn armilojn al la samurajo. Kaj nun japanoj maldensigas redutojn. Malfortigas ilian impulson. Kaj en la alproksimiĝo mem, la militistoj renkontas ilin per sabroj kaj bajonetoj. Finu la lastan samurajon.
  Kaj ili kantas kun tre entuziasma rigardo.
  Elĉerpinte la japanojn en defendo, la rusaj trupoj, gviditaj fare de Brusilov, lanĉis decidan ofensivon kaj movis la japanojn suden. Brusilov, stranga al Kuropatkin, agis decide kaj pelis la samurajon sen ĉesi. Kaj li sukcesis kapti Port Arthur tuj, ĝuste sur la ŝultroj de la malamiko.
  Nudpiedaj knabinoj bataliono de agloj Anastasia Orlova eksplodis en la urbon.
  Ili kuregis ĉirkaŭ Port Arthur kaj pafis kaj ĵetis obusojn al la malamiko per siaj nudaj piedfingroj.
  Kaj ili disbatis japanojn per sabroj. Kaj kion ili pensis, ke ili prenis Port Arthur per perfido? Kaj jen la diablo du! La rusaj soldatoj rekaptas ĉi tiun urbon.
  Kaj se niaj virinoj batalas! Ĉi tio ĝenerale signifas, ke ili ne donos descendon!
  Kaj ili faligis la japanojn.
  Kaj la kaptitoj estas devigitaj genuiĝi kaj kisi la nudajn, polvokovritajn plandojn de virinaj piedoj.
  Tiuj obeeme fariĝas kaj ili eĉ ŝatas ĝin.
  Natasha, unu samurajo ne nur lekis liajn plandojn per sia lango al brilo, sed ankaŭ leviĝis pli alte. La knabino permesis al li prilabori la diamanton de virineco per sia lango.
  Tiam tute kiel kato ronronis.
  La militistoj faris bonegan laboron. Kaj nun la kolonoj de kaptitoj estas pelataj. Kien iris la moralo de Japanio?
  Port Arthur falis. Kaj tiam la rusa armeo de Brusilov translokiĝis al Koreio.
  Kaj la bataliono de Anastazio kuras antaŭen. Ili kaptas samurajon survoje, kaj la knabinoj surgenuigas ilin.
  Kaj ili kisas siajn polvajn kalkanojn kaj sunbrunigitajn tibiojn.
  Batalante militistojn. Kaj amuza.
  Anastazio, saltante kaj ĵetante diskojn per siaj nudaj piedfingroj, demandis Nataŝa:
  Ĉu estas bone batali?
  La blonda knabino honeste respondis:
  - Kiel bona kiel ĝi fariĝas?
  Anastazio palpebrumis.
  - Kaj kiam la lango en la kuzo estas kiel?
  Nataŝa sincere respondis:
  - Simple bonega!
  Ĉi tie ili frakasis alian japanan batalionon. Ili amasigis la kaptitojn.
  Post tio, ili faris decajn prunojn sur siaj nazoj per la fingroj de siaj nudaj piedoj!
  Kaj la knabinoj disbatas la samurajon kaj la armeon de Brusilov, ĉio daŭras kaj pluiras kaj finiĝas.
  Ĉi tie la rusa armeo atingis la plej sudon de Koreio. Kaj konkeris la Duoninsulon.
  Parto de la rusa eskadro estis mallevita en Port Arthur. Kaj rusaj inĝenieroj komencis levi ŝipojn kaj restarigi ilin.
  Malgraŭ la kompleta malvenko de la samurajo surtere, la milito daŭre daŭris. Surmare, la japanoj estis pli fortaj. Sed poste venis Nebogatov. Laŭ la maniero, li gvidis la eskadron al Port Arthur pli lerte. Kaj nun la rusa armeo plifortiĝis. Ĉi tie ankaŭ eskadro iris de la Nigra Maro.
  Nebogatov estis pli malalta ol la japanoj laŭ forto, sed ne tro. Fakte, la kvalito de rusaj ŝipoj ne estas pli malbona. Pluraj el ili estas malpli multaj. Sed la obusoj estas pli kirasaj.
  Nebogatov iris al la maron. Li donis batalon al Togolando. Sed montriĝis, ke for de ĉiuj rusaj obusoj eksplodas - la pulvo estas kruda! Humideco estas levita.
  Sed Nebogatov turnis la eskadron reen al Port Arthur ĝustatempe kaj ne perdis eĉ unu ŝipon.
  Mi devis pasigi tempon anstataŭigante konkojn kaj replenigante fortojn. Ĝis la eskadro venas de la Nigra Maro.
  La milito daŭris kiel la kostoj de ĝi. Ambaŭ flankoj volis akordigi. Sed japanoj ankoraŭ regas la maron.
  Sed nun la konkoj estis anstataŭigitaj, kaj la Nigra Mara Floto estis edukita. Kaj samtempe nudpiedaj knabinoj tiris sin supren.
  Kaj la ŝipo kun la knabinoj iris en batalon plenrapide. Nudkruraj knabinoj en bikinoj eksaltis kaj rondiris ĉirkaŭ la pafiloj. Ili montris siajn pafilojn kaj pafis.
  La belulinoj ekpafis, kaj la germanaj ŝipoj estis tranĉitaj. Ili faris ĝin kun sovaĝa furiozo. La inaj militistoj estis tre seksecaj kaj muskolaj. Nenio komparas al ili. La japanoj ne kapablas batali kun tiaj knabinoj.
  Kaj pipoj faligitaj de konkoj falas.
  Kaj la militistoj saltas al si kaj krias:
  - Ni estas superklasaj knabinoj!
  Kaj montru langojn! Kaj ili pafas sin, ne donante al la samurajo ellasilon. Ili respondas agreseme. Sed ili ricevas respondon de belulinoj. Japana krozŝipo jam sinkas. Kaj la knabinoj eksaltas kaj skuas la nudajn piedojn. Ili estas tiel grandaj ŝtelistoj. Kiun nenio haltos.
  Militistoj batalas kaj saltas. Kaj ili faligas samurajajn konkojn. Kaj tamen ili kriegas.
  Nataŝa krias:
  - Granda caro Aleksej! Estos tre saĝa!
  Zoja, ridetante kaj pafante, aldonis:
  Li estas la plej saĝa en la mondo! Estos tre strange!
  Jen Aŭgusteno, pafante al la japanoj, kantis:
  - Plej multe estos saĝa!
  Tiam Svetlana pafis, disbatante la malamikojn kaj grumblante:
  - Aleksej estas mojosa!
  Anastazio ekpafis kaj diris:
  - Por Sankta Rus'!
  Kaj ankaŭ lupanet! La knabinoj estas tiel mirinde malvarmetaj. Kaj draŝu samurajon en blatojn!
  Kaj nun la japana batalŝipo estis mallevita. Kaj la samurajo fariĝis tre muta.
  Kaj la knabinoj ĉirkaŭkuras preskaŭ nudaj kaj nudpiede. Kaj flagras per siaj belaj kruroj. Ili estas ĝenerale mirindaj ŝtelistoj.
  Kaj ili aspektas la plej sanaj kaj sunbrunaj.
  La samurajo petegas por si mem...
  Alia armadelo ankaŭ atakas. Streze utila al la floto de Togolando, tre malloza. Kaj la ŝipoj de la Nigra Maro tiris supren. Ĵetu ĵetaĵon al la malamiko.
  Ĉi tie Nataŝa kaj Zoja alportis dekdu-colan armilon. Kaj kiel ili pafas kun sovaĝa frenezo. Kaj la batalŝipo ricevos unu trafon kaj eĉ disiĝos.
  Nataŝka kaj Zoja eksaltas kaj skuas la nudajn piedojn kaj muĝas:
  - Ni estas sorĉistinoj kaj pli belaj belulinoj kaj ne!
  Kaj la knabinoj montras siajn langojn. Kaj kiel fikita, kiu fariĝas tre dolora.
  Jen ili pafis al la ŝipo de Togolando, lia kiraso krevis, kvazaŭ ŝtalo bolis.
  Kaj tiel la ŝipo prenis kaj sinkis.
  Nataŝa kaj Zoja kantis:
  - Rus' ridis kaj ploris kaj kantis! Tial ŝi estas Sankta Rus'!
  Kaj denove la knabinoj prenos ĝin kaj saltos!
  Kaj tiam Augustine kaj Svetlana estos frapitaj kiel dekducola pafilo. Do la ŝipo prenos el Togolando, disiĝos kaj sinkos!
  La knabinoj montras sian nazon. Tion oni kaptis Togolando. Kaj ili devigis belajn knabinojn kisi siajn nudajn, ĉizitajn piedojn. Togo frapis la militistojn sur iliaj nudaj kalkanoj kaj lekis liajn lipojn. Ŝajne li ŝatis ĝin...
  Nu, la knabinoj estas bonegaj!
  Kaj ĝenerale la plej altklasa pano! Kaj ili palpebrumas al la malamiko, ili diras, ni ne ĝenas kaj faras ion pli seriozan!
  La japana floto estas mallevita. Kaj Brusilov kaj lia teamo komencis alteriĝi en Japanio mem.
  Do Rusio havos unu pli grandan provincon sur la insuloj. Kaj la rusa reganto mem fariĝos ankaŭ la japana mikado.
  Samtempe, la minaco de la lando de la Leviĝanta Suno estos forigita por ĉiam. Kaj la cara armeo estos replenigita per militemaj kaj kuraĝaj soldatoj.
  Do estis kialo - por tute konkeri Japanion. Kaj la trupoj estis translokigitaj al la metropolo.
  La knabinoj kaj ilia bataliono iris en batalon kun la samurajo surtere. La knabinoj renkontis la samurajon per bone celitaj pafoj, sabroj kaj ĵetgrenadoj per siaj nudaj piedoj.
  Bela Nataŝka ĵetis citronon per la nuda piedo kaj grincis:
  - Por la reĝo kaj la Patrujo!
  Kaj pafis al la japanoj.
  Belega Zoja ankaŭ ĵetis obuson per siaj nudaj piedfingroj kaj knaris:
  - Por la unue nomata Rus'!
  Kaj ŝi ankaŭ najlis la samurajon.
  Jen la ruĝhara Aŭgusteno draŝis kaj grincis:
  - Gloro al la patrino reĝino!
  Kaj ankaŭ trapikis la malamikon.
  Anastazio ankaŭ eksplodis, lanĉante tutan barelon da eksplodaĵoj per siaj nudaj piedoj, kaj disĵetante la japanojn malproksimen:
  - Gloro de la Granda Rusa Imperio!
  Kaj Svetlana draŝis. Ŝi forbalais la japanojn kaj venkiĝis al la ruiniga citrono per siaj nudaj kalkanoj.
  Ŝi ekkriis je la supro de siaj pulmoj:
  - Por novaj landlimoj!
  Nataŝa najlis la japanojn kaj knaris:
  - Por eterna Rus'!
  Kaj ŝi ankaŭ tranĉis la samurajon:
  Bonega Zoya prenis ĝin, batis la japanojn. Ŝi ĵetis obuson al la malamiko per la nuda piedo kaj knaris:
  - Por ununura kaj nedividebla cara imperio!
  Kaj la knabino fajfis. Evidentiĝis, ke la adoleskanto fariĝis multe pli granda, ŝia brusto estis alta, ŝia talio estis mallarĝa, ŝiaj koksoj estis karnoplenaj. Ŝi jam havis la figuron de plenkreska, muskolforta kaj sana kaj forta virino. Kaj la vizaĝo estas tiel juna. Kun malfacileco, la knabino subpremis la deziron amori. Lasu ilin nur karesi. Kaj estas pli bone kun alia knabino, almenaŭ ŝi ne senigos ŝin de sia virgeco.
  Cool Zoya tre lerte ĵetas obusojn al la japanoj per siaj nudaj piedoj. Kaj ĝi funkcias tre sukcese.
  Augustina estas tre ruĝa kaj ankaŭ tre bela. Kaj ĝenerale tiaj knabinoj en la bataliono estas mirindaj, nur la plej alta gusto.
  Augustine ĵetas obuson per sia nuda piedo kaj pepas:
  - Granda Rusio estu fama!
  Kaj ankaŭ kiel ĝi turniĝas.
  Nu, knabinoj, nu, belulinoj!
  Rajdoj kaj Anastazio. Tia knabino estas granda - du metrojn alta, kaj cent tridek kilogramoj da pezo. Samtempe, ne dika, kun gisitaj muskoloj, kaj la krupo de tirĉevalo. Li tre amas virojn. Sonĝoj havi bebon. Sed ĝis nun ĝi ne funkciis. Multaj homoj simple timas ĝin. Kaj tre agresema knabino.
  Ne estas ŝiaj viroj, kiuj demandas, sed ŝi mem senĝene petas. Sen honto kaj embaraso.
  Kaj ŝi amas ĝin. Estu aktiva partio.
  Samtempe, Anastazio estas mirinda militisto. Kaj ŝi faris multajn grandajn aferojn. Anastazio estas en ordonrajto pri ilia bataliono.
  Li ankaŭ ĵetas obuson per la nuda piedo kaj krias:
  - Estos lumo super la lando!
  Svetlana ĵetas citronon per sia nuda piedo kaj flustras:
  - Gloro de la Granda Rusa Imperio!
  Belega Zoja ankaŭ ĵetas siajn nudajn fingrojn kaj muĝas:
  - Por la gloro de la patrujo de la sanktulo!
  Augustine krias:
  - Kun netera malgajo!
  Kaj ankaŭ flugas donaco ĵetita per nuda piedo.
  Tiam Anastazio hurlas. Li ankaŭ ĵetas tutan aron da obusoj per siaj nudaj piedoj.
  Kaj la heroa knabino muĝas:
  - En la Nomo de la Blanka Dio!
  Nataŝa ankaŭ sendis obuson kun la nudaj piedfingroj kaj jeligis:
  - En la nomo de Kristo!
  Kaj pafis kelkajn pafojn.
  Kaj Anastazio komencis skribaĉi el maŝinpafilo. Ŝi estis tre bona pri ĝi.
  Resume, la knabino estas besto.
  Nudkrura Nataŝa knaris kun aplomo:
  - Mi fakte estas Superman!
  Kaj ĵetis obuson per la nuda piedo.
  Nudkrura Zoya ankaŭ pafis. Mortigis la japanojn.
  Tweetita:
  - Gloro al Rusujo!
  Kaj per la nuda piedo ŝi lanĉis obuson.
  Aŭgusteno ankaŭ grincis:
  - Por sankta Rus'!
  Anastazio lanĉis tutan skatolon ĉe la japanoj. Kaj ŝi prenis ĝin, muĝis kun furioza kolero:
  - Por Svarog!
  Nataŝa prenis ĝin kaj knaris:
  - Por nova sistemo!
  Kaj ŝi ĵetis grenadon per la nuda piedo!
  Svetlana blekis:
  - Por la muskoloj de ŝtalo!
  Kaj ŝi ankaŭ lanĉis obuson per la nudaj piedfingroj.
  Ankaŭ la nudkrura Zoja prenis ĝin kaj grincis:
  - Por amo kaj magio!
  Kaj nudaj piedoj en moviĝo.
  Augustina, la ruĝhara diablo, prenis kaj lanĉis skatolon da grenadoj kaj knaris:
  - Ekster limoj sur Marso!
  Anastazio ankaŭ lanĉos barelon da dinamito kaj murmuro:
  - Por la monda ordo de Rusio.
  Kaj Nataŝa kiel bojas:
  - Por nova vojo al feliĉo!
  Post tio, la knabinoj ambaŭ ridas kune.
  Kaj ĝi estas tiel bonega! Knabinoj estas mirindaj!
  La trupoj de cara Rusio moviĝis en la direkto de Tokio.
  La rusa armeo sturmis Tokion.
  Knabo kaj knabino iris antaŭe: Oleg kaj Margarita.
  La infanoj ekstermis la japanojn kaj antaŭeniris al la imperiestra palaco. La Mikado solene anoncis, ke li ne forlasos la ĉefurbon kaj restos tie por ĉiam.
  Oleg ekpafis al la samurajo kaj ĵetis granaton per la nuda piedo, knaris al si:
  - Rus' neniam kapitulacos!
  Margarita ankaŭ lanĉis citronon kun sia nuda krureto kaj kvakis, elmontrante la dentojn:
  - Venku aŭ mortu!
  Kaj bataliono da knabinoj trapenetras al la mikado-palaco. Ĉiuj knabinoj estis en uniformo, restis nur kalsonoj. Kaj tiaj preskaŭ nudaj homoj batalas kiel heroinoj.
  Anastazio ĵetas obuson per sia nuda piedo kaj grincas:
  - Nikolao, vi estas mikado!
  Nataŝka ankaŭ lanĉis donacon de morto kun sia nuda membro kaj pepis, nudigante siajn dentojn:
  Nia reĝo estas la plej bona!
  Kaj kiel ĝi brilas kiel perloj! Kaj tia mirinda knabino.
  La nudpieda Zoja ankaŭ pepas pro ĝojo, kaj lanĉas obuson per sia nuda piedo:
  - Mi estas psikologio-gajninto!
  Kaj ŝi montris sian langon.
  Disbatas la samurajon.
  Ŝosoj kaj Aŭgusteno, ĉi tiu ruĝhara diablo. Kaj ĝi faras ĝin tiel bone. Mortigas la japanojn.
  Kaj muĝas je la supro de liaj pulmoj:
  - Gloro al mia sankta lando!
  Kaj nudigas la dentojn!
  Ankaŭ Svetlana estas heroa virino, ĉar ŝi prenas ĝin kaj lanĉas tutan skatolon da eksplodaĵoj.
  Kaj la japanoj flugis en ĉiuj direktoj.
  La knabinoj iras sur la ofensivon, dispremante kontraŭulojn. Atingante palpeblan sukceson. Ili sentas imponan gracon, kaj senlacan premon, kaj la foreston de malfortoj. Kaj nudaj mamoj estas la plej bona garantio de nevenkebleco kaj nesubigebleco.
  Anastazio, detranĉante la japanojn, pepas:
  - Manoj de kverko, kapo de plumbo!
  Kaj ĵetas granaton per sia nuda piedo. Disĵetas samurajon.
  Duonnuda Nataŝka ankaŭ pafas.
  Disbatas la japanojn. Kaj disrompas ilin en pecojn.
  Pli kaj pli proksime al la palaco. Kaj nuda piedo ĵetas granaton.
  Timigita japana kapitulaco. Disrompiĝi.
  Terminator Girl diras:
  - Perun estu kun ni!
  Nudkrura Zoya, belega terminatora knabino, pafas sin kaj detruas la militaristojn. Ŝi nudigis siajn dentojn.
  La knabino grakis:
  - Ni estas la herooj de la plej granda Rusio!
  La knabino ĵetis obuson per la nuda piedo. Disigis la malamikon.
  Cool Zoya prenis ĝin kaj kantis denove:
  - Instruis Suvorov rigardi antaŭen! Kaj se vi staros, staru ĝis via morto!
  Kaj ŝi ridetis.
  La fajra Aŭgusteno ankaŭ kantis kaj bojis:
  - Por novaj landlimoj!
  Kaj aldonis kun rido:
  - Kaj ni ĉiam antaŭeniras!
  Svetlana, la heroa knabino, ankaŭ trafis la malamikon. Ŝi disĵetis la imperiestran gardiston kaj knaris:
  - Por la atingoj de la epoko!
  Kaj denove flugas la obusoj ĵetitaj per nudaj piedoj.
  Knabinoj premas la malamikon. Ili memoras la heroan defendon de Port Arthur, kiu ne estos forgesita dum jarcentoj.
  Eh, kiel tia armeo povus perdi en reala historio, kaj eĉ kontraŭ la japanoj?
  Tio estas domaĝe.
  Anastazio ĵetas obuson per sia nuda piedo kaj fajfas:
  - Por la rusa landlimo!
  Ankaŭ Nataŝka lanĉis ion mortigan per la nuda piedo kaj senespere knaris, elmontrante la dentojn:
  - Por novaj atingoj!
  Kaj donis turnon al la japanoj.
  Kaj ĉi tie, kun nudaj kalkanoj, ankaŭ Zoya prenas kaj batas. Kaj tiam ŝi prenis ĝin per la nuda piedo kaj lanĉis obuson.
  Kaj tiam ŝi kantis:
  - Ni ne cedos al malamika diktaturo!
  Kaj nudigis ŝian vizaĝon!
  Bela tre juna knabino kun la figuro de atleto. Kaj tre kuraĝa.
  Kaj Aŭgusteno similas al japanoj. Li dispremas ilin, kaj tre lerte ĵetas obuson per la nuda piedo.
  Kaj disĵetas malamikojn, kvazaŭ la boteloj flugus de la pilko.
  Knabino muĝas:
  - Ĉokolado, ĝi estas nia!
  Augustine vere amas ĉokoladojn. Kaj sub la reĝo, la merkatoj estas plenigitaj de varoj. Kion oni povas diri pri caro Nikolao? Nun, la caro-perdanto fariĝas granda antaŭ niaj okuloj. Pli precize, la reĝo mortis, sed lia filo, Aleksej, fariĝas bonega! Kaj nur necesas por tio, ke la knabinoj batalu sur la frontoj.
  Kaj paro da infanherooj, kiuj malhelpis la japanojn kapti Monton Alta. Kiam la sorto de Port Arthur estis decidita.
  Tiel disfalis la Rusa Imperio.
  Svetlana ankaŭ lanĉis barelon da murdo kaj kolapsis la eksteran muron de la imperiestra palaco per maŝinpafiloj.
  Nun la knabinoj jam kuras tra la ĉambroj. Ĉi tie venos la fino de la milito.
  Anastazio entuziasme diras:
  - Mi kredas, sorto atendas min!
  Kaj denove li ĵetas grenadon per la nuda piedo.
  Natashka, gvidante mortigan fajron. Brodantaj kontraŭuloj, tweets:
  - Mi certe estas bonŝanca!
  Kaj denove granato lanĉita kun nuda piedo flugas.
  Kaj poste estas la nudpieda Zoya, kvazaŭ ĝi eksplodus per paro da ligitaj bomboj lanĉitaj de ŝiaj nudaj piedoj. Kaj detruu la kontraŭulojn.
  Tiam ekridis:
  - Mi estas kometa knabino.
  Kaj denove li elĵetas la fajrajn langojn de morto.
  Kaj tiam Aŭgusteno jam rapidas, tiu ĉi terminatora knabino. Kiel ŝi prenis ĉiujn kaj ŝmiris. Simple bonega.
  Militisto kiu estas vera demiurgo de batalo.
  Kaj grincas al si:
  - Nia ŝipanaro, tie estas la plej alta kuraĝo!
  Kaj tiam aperis Svetlana. Tiel malvarmeta kaj agaca. Li infektas ĉiujn per sia freneza energio. Kapabla venki preskaŭ ajnan malamikon.
  Kaj la militisto montras siajn perlajn dentojn. Kaj ili estas pli grandaj ol ĉevalo. Jen la knabino.
  Svetlana ridas kaj blekis:
  - Por melongenoj kun nigra kaviaro!
  Kaj la knabinoj kriis je la supro de siaj pulmoj ĥore:
  - Pomarboj floros sur Marso!
  Mikado ne kuraĝis fari hara-kiri kaj subskribis kapitulacon. Caro Alexei II estis deklarita la nova imperiestro de Japanio. Samtempe, en la Lando de la Leviĝanta Suno estas preparita referendumo pri libervola aliĝo al Rusio.
  La milito estas preskaŭ finita. La lastaj subsekcioj aranĝas siajn armilojn.
  La bataliono de knabinoj vicigis la kaptitojn. La viroj devus genuiĝi kaj kisi la nudajn piedojn de la knabinoj. Kaj la japanoj faras tion kun granda entuziasmo. Ĉi tio ankaŭ plaĉas al ili.
  Kompreneble ili estas belulinoj. Kaj nenio, ke iliaj kruroj estas iom polvaj. Do eĉ pli agrabla, kaj pli natura. Precipe kiam ili estas sunbrunigitaj. Kaj tiel malglata.
  La japanoj kisas nudajn plandojn kaj lekas siajn lipojn. Kaj la knabino amas ĝin.
  Anastazio rimarkas kun patoso:
  - Kaj kiu diris, ke milito ne estas por virinoj?
  Nataŝa ridis responde.
  - Ne, la milito por ni estas la plej dolĉa el ĉiuj antaŭludaj tempoj!
  Kaj ŝi montris sian langon. Estas vere bonega kiam vi ricevas vere humiligitan kison tia.
  Ili kisas sur la nuda, ronda kalkano kaj Zoya. La knabino diras kun ĝojo, kriante:
  - Do ĝi estas bonega! Mi ŝatus daŭrigi!
  Ruĝhara Augustine avertis:
  - Konservu vian virgecon ĝis geedziĝo! Kaj vi estos feliĉa kun ĝi!
  La nudkrura Zoja ridis kaj diris:
  - Glorata estu mia sankta tero! Kaj senkulpeco nur doloras!
  La knabino nudigis sian vizaĝon.
  Svetlana fiere rimarkis:
  - Mi antaŭe laboris en bordelo. Kaj mi ne volas virgecon!
  La nudkrura Zoja demandis, ridante:
  - Kiel ĝi plaĉis al vi?
  Svetlana sincere, decide deklaris:
  - Verŝajne, ĝi ne pliboniĝas!
  Duonnuda Zoja diris honeste:
  - Ĉiunokte mi revas pri kiel viro ekposedas min. Ĝi estas tiel mojosa kaj bela. Kaj mi volas nenion alian.
  Svetlana proponis al la knabino:
  - Post la milito, vi povas iri al la plej prestiĝa bordelo en Moskvo aŭ Sankt-Peterburgo. Kredu min, vi amos ĝin tie!
  Duonnuda Zoja ekridis kaj komentis:
  - Vi devus pensi pri tio!
  Nataŝa sugestis:
  - Ĉu ni povas seksperforti la kaptitojn?
  La knabinoj ridis pro tiu ĉi ŝerco.
  Ĝenerale, belecoj estas temperamentaj ĉi tie. Kaj amanta timiga. Milito igas knabinojn agresemaj. La militistoj daŭre puŝis siajn nudajn, polvajn piedojn en la kaptitojn por kisoj. Mi ŝatis ĝin.
  Tiam komenciĝis pli interesaj prezentoj. Aparte, artfajraĵo estis lanĉita en la ĉielon. Artfajraĵoj eksplodis. Kaj ankaŭ estis vere amuza. Muziko ludis, tamburoj batis.
  La cara Rusio konkeris Japanion. Kion, ĝenerale, ĉiuj atendis. La aŭtoritato de la rusa armeo estis tre alta. Multe da kantantaj kaj dancantaj nudkruraj japanaj virinoj.
  Ĉio estas bela kaj riĉa... En Rusio mem, ankaŭ estas jubilo pri la venko. Kompreneble, ne ĉiuj estis feliĉaj. Por marksistoj, tio estas frakasa bato. La aŭtoritato de la reĝo plifortiĝis. Kaj liaj ŝancoj pliiĝas. La subteno en la komunumo estas grandega.
  Post la konkero de Japanio, Rusio daŭrigis sian politikon de ekspansio en Ĉinion. Libervole, la ĉinaj regionoj faris referendumojn kaj aliĝis al la imperio. Reganto Nikolai Romanov traktis alkuregantan politikon de vastigado de Rusio en la sudoriento. Ĉinio estis iom post iom englutita.
  La ekonomio de la cara imperio, evitinte revoluciajn renversojn, spertis rapidan ekonomian pliiĝon. En ĝi estis konstruitaj vojoj, plantoj, fabrikoj, pontoj kaj multe pli. La lando vendis panon kaj multajn produktojn.
  Ĝi produktis la plej potencajn en la mondo: bombistoj "Ilya Muromets", "Svyatogor", kaj la plej rapidaj malpezaj tankoj "Luna" -2. Kaj estis grandega armeo de tri milionoj da soldatoj - pactempa armeo kvinoble pli granda ol la germana.
  Sed Kaiser Wilhelm ankoraŭ prenis kaj ŝovis la kapon. Krome, la murdo de la heredonto de la aŭstra trono en Sarajevo iĝis preteksto por milito.
  Kaj tiam la germanoj decidis batali sur du frontoj.
  La reĝa armeo moviĝis al ili. Pro la ĉinaj regionoj, la malkresko de morteco konservante la plej altan naskfrekvencon, cara Rusio havis grandegan loĝantaron. Kaj povis mobilizi kolosan armeon.
  Krome, la loĝantaro estas ĉefe juna kaj agresema.
  Aŭstrio-Hungario, trafita de batoj, tuj eksplodis. La caraj trupoj facile disbatis la plimultajn germanojn kaj kaptis Orientan Prusion kaj sieĝis Koenigsberg.
  Hindenburg provis bati la rusojn per bato, sed la nombra supereco de la cara armeo montriĝis tro granda. Krome, maŝinpafiloj, malpezaj tankoj "Luna" -2 pruvis esti tre efika armilo por kontraŭatakoj.
  Venkita, Hindenburg fuĝis. Kaj la rusaj trupoj alkuris al la Oder. En la sudo, Lvov kaj Przemysl tuj estis prenitaj. La cara armeo avancis, kaj la aŭstroj fuĝis en paniko kaj kapitulacis.
  La eniro de Turkio en la militon faris malmulton por la germanoj. Kvankam iuj fortoj estas distritaj. Sed la rusoj daŭre antaŭeniris en Aŭstrio. Kaj la germanoj ankaŭ estis batitaj proksime de Parizo.
  Nur en la areo de la rivero Oder, serioze malfortiginte siajn trupojn en la okcidento, la germanoj povis ĉesigi la ofensivon de la rusaj regimentoj.
  Sed en la sudo, la cara armeo pelis la malamikon. Feldmarŝalo Brusilov, kiel ĉiam, estas supre.
  Kaj nun Budapeŝto estas ĉirkaŭita... Kaj Bratislavo kaj Krakovo estas prenitaj. Kaj rusaj trupoj alproksimiĝas al Prago.
  En la sudo, Malgranda Azio estis kaptita, Bagdado falis, la rusoj prenis Istanbulon.
  Imperiestro Franz turnis sin al Wilhelm kun peto atingi pacon. Krome, Italio jam atakis la aŭstrojn kaj malfermis duan fronton.
  Sed la rusaj trupoj ne povas esti haltigitaj. Do Prago estas prenita. Kaj vintre, la cara regimentoj moviĝis trans la glacion al Berlino. Kaj en februaro, ili kompletigis la ĉirkaŭadon de la ĉefurbo de Germanio. Kaj ili enpenetris en Vienon, Aŭstrio-Hungario disfalis kaj estis venkita.
  La 23-an de februaro 1915, Germanio kapitulacis. Rusaj trupoj denove eniris Berlinon.
  La unua mondmilito finiĝis. Rusio ricevis multe da teritorio. La limo pasis laŭ la Oder. Rusio inkludis en sia konsisto la Teron laŭ la Alpoj. Parto de Aŭstrio-Hungario aneksis Italion en la Sudŝtatoj. Kaj estis vasalo de Rusio Jugoslavio. Hungara reĝlando kaj Ĉeĥio fariĝis parto de Rusio. La pola regno inkludis Krakovon kaj iĝis grandega. Koenigsberg iĝis parto de la rusaj provincoj, kiel Galegio kaj Bukovino. Transsilvanio fariĝis rumana. Turkio al Egiptio, kaj kune kun Irako, Sirio, kaj la arabaj teroj en Mekao iĝis rusa teritorio. Nur Basra sukcesis kapti la britojn.
  Saud-Arabio baldaŭ estis tute okupita de rusaj trupoj. Kaj grandegaj kompensoj estis truditaj al Germanio.
  Tiel, rusa hegemonio en Eŭrazio aperis. Dum kelkaj jaroj ne estis grandaj militoj. Rusio kaj Britio kompletigis la dividon de Irano, inkluzive en ĝia konsisto: la nordo kaj centro de Rusio, la sudo al la britoj. Poste Afganio. Ankaŭ la nordo kaj centro de Rusio, la sudo de Britio.
  La cara imperio fariĝis potenca, sed Britio ankoraŭ estas forta. La rusoj moviĝis trans Ĉinion, kompletigante ĝian kapton.
  La ekonomioj de la tuta mondo eksplodis... Sed tiam en 1929 eksplodis la Granda Depresio.
  La caro Aleksej la 2-a regas sur la trono en Rusio. Li superis sian malsanon kaj estas sufiĉe fizike forta. La nova reĝo regas landon kun dek milionoj da soldatoj en paca tempo kaj preskaŭ englutis Ĉinion. Kaj la ekonomio, kiu dum la depresio suferis malpli ol la aliaj, kaj preterpasis Usonon.
  Kaj tiam la imperiestro de Rusio decidis trakti Ameriko? Kial ili forprenis Alaskon de la imperio por unu penco? Ĉu ĉi tio estas justa? Eble ĉi tio estas ŝtelo?
  Resume, la imperiestro de la tuta Ruso, Aleksej la 2-a, kiu jam estis nomita granda en 1933 la 5-an de januaro, ĝuste en la tago de la murdo de sia patro Nikolao la 2-a, komencis novan militon. Kontraŭ, kompreneble, Ameriko, kiu atingis sian pinton en depresio.
  Kaj la ceteraj landoj ankoraŭ ne povis enmiksiĝi kun Rusio. Kiel, la usonanoj trompis kaj devas respondi pro tio.
  Kaj tiel komenciĝis la atako kontraŭ Alasko. Ĝuste antaŭ tiu tempo, la fervojo konstruita fare de rusaj inĝenieroj al Ĉukotko estis lanĉita.
  Kaj la rusa ratio moviĝis tra la neĝo kaj neĝblovoj.
  Inkluzive de kvin eternaj knabinoj: Anastazio, Natasha, Zoya, Augustina, kaj Svetlana. Ja ili ne estas ordinaraj knabinoj, sed Rodnover-sorĉistinoj. Kaj tial ne maljuniĝanta, sed eterne juna kaj senmorta. Kaj ĉar ili estas sorĉistinoj, tiam vintre, en polusa nokto, kaj en sovaĝa frosto, ili batalas nur nudpiede kaj en bikino.
  Ĉi tiuj knabinoj kuras al si, ĵetas grenadojn per la nudaj piedoj kaj kantas:
  - Granda caro Aleksej,
  Vi estas la plej saĝa en la mondo!
  Kaj tiam Anastazio ĵetas obuson per sia nuda piedo. La usonanoj flugas supren de la ŝireto.
  Kaj la knabino skribaĉas el maŝinpafilo kaj krias:
  - En la nomo de Rus'!
  Kaj tiam ankaŭ Nataŝa pafas, ankaŭ elĵetante la donacon de morto kaj kriante per la nudaj piedfingroj:
  - Realiĝu, bonega sonĝo!
  Kaj li ankaŭ prenos kaj nudos siajn dentojn.
  Kaj tiam la nudkrura Zoya... Ŝiaj kalkanoj estas skarlataj de la neĝblovoj de Alasko. La knabino krias je la supro de siaj pulmoj:
  - Ĉar granda Rusio nur venkos!
  Kaj flugas ankaŭ granato ĵetita per nuda piedo.
  Poste venas Augustine. Li dispremas la jankiojn per maŝinpafiloj, kaj ĵetas obusojn per siaj nudaj piedfingroj.
  Kaj ankaŭ muĝas:
  - La granda caro Aleksej estas la rusa caro!
  Kaj tiam Svetlana pafas... Kaj per la nudaj piedoj ŝi ĵetas kaj grincas al la usonanoj:
  - Ĉio estos bonega!
  Kvin knabinoj rapidas preskaŭ nudaj trans Alaskon kaj tiel draŝas la usonanojn. Kaj jen moviĝas la tankoj: Nikolao-4, nova modelo kun kanono kaj ses maŝinpafiloj. Kaj la usonanoj estas falĉita ĝisfunde. Kaj malantaŭ ili estas ankaŭ "Alexandra" -3, kiuj estas tre potencaj kaj mortigaj. Kaj dek maŝinpafiloj.
  Kaj la knabinoj estas antaŭ la tuta armeo, kaj ili estas duonnudaj kaj belaj. Ili rapidas al si kaj kantas:
  - En la nomo de la sankta Rusujo de la caroj, ĉiuj estos pli feliĉaj - pli saĝaj!
  Kaj nun ili muelos alian baterion da usonanoj - ĵetante al ĝi grenadojn helpe de nudaj piedoj.
  Pli kaj pli da Alasko estas kaptita de la caraj trupoj. Estas vere nenio por trompi, kaj kapti tian teritorion por nenio.
  Kaj la militistoj batalas por si mem kaj moviĝas profunde en la defendojn de la malamiko. Kaj ili premas la malamikon, ili forte premas!
  Anastazio eĉ muĝas:
  - Estu nia tero granda kaj pura!
  Kaj denove li ĵetos grenadon per sia nuda piedo!
  Kaj tiam Nataŝa donis la vicon kaj siblis:
  - Jes, nia malvarmeta Rus' estas fama!
  Kaj ankaŭ kiel li prenos kaj batos la malamikojn.
  Kaj flugas citrono ĵetita kun nudaj piedfingroj.
  Kaj tiam Zoja fortranĉas la usonanojn en eksplodo kaj ĝemas:
  - Jes, la estonteco estos mallaŭda!
  Kaj ankaŭ lanĉita de la nudaj piedoj de la knabino, la donaco de morto eksplodas!
  Kaj tiam Augustine pafos el mitraloj. Kaj li falĉos la linion, kaj kiel li grinos ĉe la supro de siaj pulmoj:
  - De tagiĝo ĝis krepusko!
  Kaj tiam la agresema Svetlana pafas. Kaj li ankaŭ uzas nudajn piedfingrojn, kaj aktive skribaĉas:
  - Freneza Imperio estas nia!
  Kaj denove, knabino, tordu la malamikojn! Saluton al la heroino.
  Kaj kiam kaptitaj usonanoj estas kaptitaj, ili devas kisi la kalkanojn de la knabinoj surgenue. Kaj kien ili iros? Kiso kaj kiso. Kaj ili ankoraŭ lekas.
  Do ili ankoraŭ volas...
  Kaj kie vi piedpremos kontraŭ la knabinoj? Ili lasis la soldatojn senvestigi kaj seksperforti. Do la sorĉistinoj volis sekson. Kaj la plezuro estas granda kaj vi estas ŝarĝita de energio. Fariĝu magiistoj. Kaj tia bonega klaso!
  Nu, knabinoj amas mortigi, ĉi tiuj estas knabinoj. Kaj ili amas seksperforti virojn, estas kiel sorĉistino devus.
  Kaj sorĉistinoj estas bonegaj knabinoj. Kaj ili amas esti traktataj. Kaj ili amas ĝin.
  La cara armeo jam kaptis Alaskon. Kaj ŝi ne haltis, sed eniris Kanadon. Kio estas en ceremonio ĉi tie? Kanado estas formale brita regno. Nu, li ne tute sekvas la regulojn, li lasas usonajn trupojn tra li.
  Do estas kialo por striki. Kaj la rusa floto estas komandata de Kolĉak. Kaj li jam forpelis la usonanojn el Filipinoj kaj Havajaj Insuloj. Kaj tie li kaptis siajn bazojn.
  Nu, la jankioj premas la maron. Kaj sur la ŝipoj estas tiaj belaj knabinoj. Kaj plej grave, la militistoj estas preskaŭ nudaj. Kaj ĝi estas tiel bela. Se la knabinoj estas en pantaloneto, tiam ĝi estas ĝenerale bonega!
  Estas tiel agrable vidi ĉi tiujn knabinojn. Kaj kiam ili kaptas la ŝipojn de la usonanoj kaj kanadanoj, kaj skuas siajn nudajn mamojn. Tio ĝenerale estas bonega!
  Kaj la knabinoj vangofrapas siajn nudajn piedojn sur la varmajn ferdekojn, kaj tranĉas la usonanojn per siaj sabroj.
  Kontraŭ tiaj knabinoj, ajna rimedo estas senpova. Post ĉio, ĉi tiuj estas la knabinoj pri kiuj revas viroj. Kaj kion vi faros kontraŭ belulino, kies mamoj estas tute nudaj?
  Post ĉio, ĉi tiuj estas tiaj knabinoj, ke vi rigardos ilin dum horoj. Kaj ne forturnu vian kapon. Kaj ili kaptas kaptitojn kaj devigas ilin labori per langoj, plaĉaj al voluptaj ventroj.
  Kaj ĝi estas tiel bela kaj agrabla! Vi ne povas erari kun ĉi tiuj knabinoj! Ili detranĉos la kapon kaj trafos iujn vejnojn.
  Jen kvin kurado tra Kanado. Estas la fino de aprilo kaj ĉio floras. Kaj la knabinoj estas tiel belaj. Kaj faligis la usonanojn per siaj magiaj glavoj. Kaj ili ĵetas diskojn per la nudaj piedfingroj.
  Kaj ili fajfas al si:
  - Ne ekzistas pli bela Patrujo de Rusio,
  Batalu por ŝi kaj ne timu...
  Ne ekzistas pli bela lando en la universo -
  La tuta universo estas torĉo de lumo Rus!
  Nu, knabinoj, nu, superhomoj! Kaj venigu batitajn malamikojn sur iliajn genuojn. Kaj tiam ili igas vin kisi viajn nudajn kaj polvokovritajn plandojn. Ĉi tiuj knabinoj estas absolute mirindaj!
  Fine de majo, rusaj trupoj, kaptinte la plej grandan parton de Kanado, eniris usonan teritorion. Batalo disvolviĝis sur usona teritorio mem.
  Kaj kvin knabinoj atakis la usonanojn, brutale premante ilin. Venkinte tutan batalionon, la belulinoj komencis ludi kun la kaptitoj. Kiam ili havis multe da petolado kun li, ili aranĝis por si rostofeston.
  Ili manĝis freŝan viandon kaj zumis al si.
  Estas multaj malriĉaj vojoj en la mondo,
  Kvazaŭ el hararo de ciganino - amaso da vojetoj!
  Postkurante kalvajn virojn - for super la sojlo,
  Kiel malsata infano - fiulo!
  
  Multaj forkoj, abismo, intermonto:
  Kiel diablo sur ĉiu vojo!
  Vi eĉ ne konas amikon aŭ malamikon
  La mondo estas dividita en duono!
  
  La knabo marŝas en la malvarma nudpieda,
  Oni satigas malsaton per neĝblovo...
  Sed vi kredas la malriĉulojn kun sako,
  Pli bone riĉaj ĝuas en majo!
  
  Trifolio kreskas, sciu por ĉiuj sur la tero
  Dum la leontodo fariĝas ora printempe ...
  Se vi estas afabla - fabelo estas ĉie,
  Predanto opinias, tamen, ke vi estas kunikleto!
  
  Homoj ĵetas nikelojn al ni
  Gorĝoj ŝiras - ĉi tio estas klara kompato!
  Plej fortaj el ĉiuj por ni batoj el la mano,
  Por malfermi la duan spiron!
  
  Somero finiĝis, aŭtuno venas
  Ĝi havas grandan varmon, flamon kaj pluvon!
  Oni povas vidi, ke la Ĉiopova malkaŝis al ni,
  Kaj la artisto skizis mapon de la mondo!
  
  Mi vidas betulon en vesto de reĝoj,
  Oro, helaj koloroj de rubenoj ...
  Se vi homoj havas bonan koron.
  Kaj nur tiam vi fariĝos giganto!
  
  La malriĉuloj devis treti multe,
  Denove neĝoŝtormo, kaj ĉiu fingro brulas...
  Lasu la alkon helpi min varmiĝi,
  Kiel blua fariĝis la frostmordita knabo!
  
  Kial neniu malfermis la pordon?
  Sed kial vi estas tiel timigita...
  La kompatinda infano frostiĝis sub la neĝo...
  Mi kredas, ke la anĝeloj dispelos la neĝoŝtormojn!
  
  Keruboj kondukos vin al paradizo
  Jesuo mem akceptos kun tenero en siaj brakoj!
  Estos, kredu je la eterna feliĉo de la infano,
  Ja Dio iris al la krucifikso por li!
  La knabinoj kantis, manĝis kaj denove en batalon. Ili estas militistoj de tia ŝtala sojlo.
  Kaj detruu la usonanojn. Ĵetante nudajn piedojn kaj diskojn kaj obusojn.
  Jam estas la fino de junio kaj rusaj trupoj ĉirkaŭis Filadelfion. Jam triono de la kontinenta Usono estas sub regado de la rusa, cara armeo.
  Kaj jam en multaj urboj flagras la flagoj de la Rusa Imperio. Kaj batalionoj de belaj knabinoj de la cara armeo batalas!
  Kaj la knabinoj estas vere tiel mirindaj kaj rapidaj. Kaj denove ili batis ĉiujn siajn kontraŭulojn. Kaj la usonanoj falas.
  Kaj jen venas la tanko: "Alexander"-4 estas la plej nova! Kaj antaŭ li kontraŭuloj prenas ĝin sub la viziero. Kaj la knabinoj ankaŭ iras al la tanko: Elizabeto, Catherine, Elena, Aŭrora. Kaj ili piedbatas usonanojn en la kornojn.
  Kiel ili pafas, kiel ili pelas ilin en la ĉerkon! Ne sufiĉas ne ŝajnos al iu batalanto!
  Nur levu viajn manojn kaj kapitulacu!
  Kaj la knabinoj dispremas la malamikojn per raŭpoj. Kaj la tanko de Elizabeto moviĝas...
  Kaj sub ĝi estas kiel amaso da sango, viando, ostoj.
  Kaj la knabinoj paŝas sur sin, premas siajn kontraŭulojn kaj kantas:
  - La caro saĝe regas Rusion,
  Eldonante dekretojn, juĝante servistojn...
  La trono ne toleras tumulton kaj bojadon,
  Kaj ne metodo por subigi timon!
  Jen kiel knabinoj moviĝas en batalo. Kaj ilia batalentuziasmo, ne estas kiel uzi hakilon de sub la benko!
  Elizabeto diris kun kolero:
  - Por la rusa trono!
  Kaj kiel ĝi pafas! Kaj kuŝu monton da kadavroj!
  Jen la knabinoj, kiuj ne volas halti. Kaj ili batis siajn malamikojn, kaj dispremas Usonon.
  Kaj nun la cara armeo gvidas kolonon da kaptitoj. Tiuj manoj malantaŭ la kolo, kaj mallevis la kapojn.
  Dume, Hitler ekpotenciĝis en Germanio. Sed li ankoraŭ estas tro malforta por prezenti gravan danĝeron al Rusio. Pli grava minaco estas Italio de Mussolini. Sed kun tia monstro kiel Rusio, ŝi ne kuraĝos eniri la militon.
  Do nuntempe, rusaj trupoj transprenas Usonon kaj la restaĵojn de Kanado.
  La knabinoj estas nudpiedaj kaj en bikinoj veturas bataltankon. Ili estas tre timindaj kaj fortaj.
  Elizabeto resumis:
  - Kiu venos al ni kun kio, tiu mortos pro tio!
  Elena konfirmis:
  - Sendube!
  Kaj sendis obuson en la usonan kuirilaron. Tia knabino kun balancilo.
  Kaj poste estas Aŭrora, kiam ŝi elĵetas la ĵetaĵon kaj elparolas:
  - Mi volas vivi por Rusujo!
  Kaj batis alian usonanon. Ĉi tiuj estas vere knabinoj, pri kiuj iu ajn agresanto stumblos.
  Kaj Britio, malgraŭ la kapto de Kanado, ne kuraĝas eniri la militon kun Rusio - ĝi komprenas, ke ĉi tiu imperio estas tro malmola por ĝi. Kaj se li eniros, tiam la rusoj certe forprenos kaj facile ĉiujn usonajn koloniojn. Do estas pli bone ne ĉikani kun Rusio, kie regas Aleksej II!
  La reĝo fariĝis tute sana kaj montriĝis elstara konkerinto.
  Kaj tiel falis Filadelfio... Kaj meze de julio jam alproksimiĝis al Vaŝingtono rusaj tankoj.
  Elizabeto ankaŭ estas sorĉistino, batalita ekde la tempo de la rus-turka milito de la tempoj de Aleksandro la 2-a. Kaj ĉi tiu knabino kun grava aspekto diras:
  - Sur kio staris Rus'!
  Elena pafis al usona, primitiva tanko kaj respondis:
  - Pri la braveco de la soldatoj de Rusio!
  Cool Aurora konfirmis:
  - Jes, ĝuste pri ĉi tio! Plie, pri la eksterordinara kuraĝo kaj organizo de la heroa malantaŭo!
  Jekaterina respondis fervore:
  - Gloro al la Herooj de Rusio! Gloro al caro Aleksej!
  Kaj denove, la knabino tre precize pafis al la malamiko.
  Militistoj estas neimiteblaj!
  Kaj denove ili pafas pro ĉiuj siaj belaj membroj. Jes, tiaj knabinoj certe povas diri, ke kondukas caran Rusion al venko.
  En ili la suno de majo kaj la tagiĝo de amo.
  Kaj kiam ili premas la pedalojn per siaj nudaj piedoj, tiam ĝi estas tute aminda.
  Tiaj knabinoj vere volas ami kaj karesi! Ili estas simple radia suno de espero. Kaj ili havas poezion kaj kuraĝon en la bildoj de muziko kaj lirikaj kordoj.
  Ĉi tie la amerika baterio kapitulacis. Kaj la knabinoj devigis la usonajn soldatojn kisi eĉ ne siajn proprajn krurojn, sed la spurojn de nudaj piedoj sur la trotuaro. Kaj la viroj faris nenion - kie ili povas foriri de ĝi?
  Kaj la militistoj agis pli aŭdace kaj hele.
  Anastazio kaj ŝiaj partneroj ankaŭ ne dormetis. Kiel pafi, kiel elkuri. Kaj faligis la usonanojn per sabroj. Post ĉio, ŝi estas simple brila knabino kaj komencas supren kun duona turno.
  Sed la usonanoj kondutis malbone. Ili kaptis rusan spionknabon kaj komencis torturi lin. Nudigita, ligita al arbo kaj bruligis la nudan korpon de adoleskanto per torĉo.
  La knabo provis reteni siajn ĝemojn. Sed fine li kriegis... La knabo estis tre bruligita.
  La knabinoj respondis per okulo por okulo. Kaj la ekzekutistoj estis verŝitaj per benzino kaj ekbruligitaj. Jes, rusaj belulinoj estas teruraj en sia kolero. Kaj ne incitetu la rusan urson.
  Ankaŭ estas bataloj en la ĉielo. Du rusaj pilotoj: Albina kaj Alvina dispremas kaj ekstermas ĉiujn. Ili havas tre potencajn aviadilojn. Kun aviadilkanonoj kapablaj terenbati usonanon per unu trafo. Kaj ĉi tiuj militistoj vere montras ion tian. Kion ne diri en fabelo, ne priskribi per plumo.
  Albina donas turnon, kaj dekduo amerikaj aviadiloj estas malflugigitaj. La militisto ankaŭ estas preskaŭ nuda en nur kalsoneto, kriegas:
  - Estu bonega la cara Rus!
  Kaj draŝas laŭvorte ĉiujn batalantojn en vico. Jen la knabino.
  Kaj Alvina ne estas malsupera. Kaj malflugigas dekduon da aviadiloj samtempe. Pecetigis ilin kaj kantis:
  - Al la plej grandaj tostoj!
  Kaj ankaŭ kiel fike! Ĉi tiu knabino ne faras stultaĵojn! Ĉi tiuj estas bataloj por ĉiuj bataloj.
  Cetere, por akceli la digeston de Ĉinio kaj aliaj landoj subigitaj al Rusio, la juna caro Aleksej establis poligamion en Rusio! Kaj ĉi tio estas forta movo! Nun rusaj militistoj prenas ĉinajn virinojn kiel edzinojn kaj faras belajn, blankajn infanojn!
  Jen Albina rimarkis ridetante:
  - Kaj kial viro povas havi kvar edzinojn, sed virino ne povas havi kvar edzojn?
  Kaj malflugigas alian usonan aviadilon.
  Alvina logike respondas:
  - Ĉar estas pli malfacile por virino nutri tiom da parazitoj!
  Kaj ambaŭ knabinoj ridas. Ili estas tiel mirindaj kaj belegaj belecoj.
  Kaj purigu la ĉielon de usonaj aviadiloj.
  Jam partoj de la rusa cara armeo ĉirkaŭas Novjorkon. Devigante la amerikanojn eliri kaj kapitulaci. La knabinoj estas tre gajaj kaj feliĉaj.
  Tanko "Alexander" -4 detruis la usonan kuirilaron. Li reproduktis multajn kadavrojn.
  Elizabeto gruntis kun dentorido:
  - Ni estas militistoj, kiuj perfekte servas la caron kaj la Patrujon!
  Elena pafis al la malamiko kaj eligis:
  - Baldaŭ estos rusa ora rublo!
  Kaj la knabino ridas!
  Kaj ŝiaj dentoj estas perlaj. Kaj tiam ankaŭ Aŭrora ekridis. La knabinoj estas sovaĝe ekscititaj kaj ilia beleco estas tia, ke vortoj ne povas priskribi.
  Kaj ili devigas la garnizonon de Vaŝingtono kapitulaci!
  Militistoj estas tiel nevenkeblaj! Kaj ilia tanka taĉmento dispremos eĉ paton.
  Knabinoj batalas por si kaj kantas;
  La rusa lando estas fama,
  Komunismo regas la mondon...
  Kampoj ŝutitaj per oro
  Ni iru rekte supren, ne malsupren!
  
  Niaj koroj brulas por la patrujo,
  Ni estas knabinoj - ne ekzistas pli bela universo ...
  Ni batalos kontraŭ niaj malamikoj ĝis la fino
  Nia kredo leviĝos en Rodnoverie!
  
  Pli forta ol ĉiuj ruĝaj en la mondo, Rus',
  Ŝi brilas kiel la suno en la universo...
  Vi batalas por ŝi kaj ne timu,
  Plenkreskuloj kaj infanoj estu en gloro!
  
  Rusio estas la plej granda el landoj
  Kiam la Patrujo estas regata de Leshka ...
  Tia destino estas donita al la sovetia popolo,
  Nia heroo estu spicita en batalo!
  
  En la Patrujo, ajna heroo nun estas,
  Kapabla fari la Patrujon pli bela ...
  En la nomo de nia sankta patrino,
  La senlima rusa flanko de Rusio!
  
  Ni faros iun ajn, kiu estas tirano,
  Ne estos diktaturo super la lando...
  Lasu milionojn da landoj submeti
  Kaj ni mortigu prezidanton Roosevelt!
  
  Regu la furioza drako
  Li pensas, ke li povas bruligi Rusion...
  Sed la nazioj atendas furiozan malvenkon,
  Ĉar la kavaliro scias, ĝi estas tute ĉiopova!
  
  Ni neniam cedos al la Fritz,
  La rusoj kaj la ĉinoj ne venkos ...
  Hela stelo brilas super ni
  Por Pasko, ni pentras paskajn kukojn kaj ovojn!
  
  Vi povas atingi multajn batalantojn,
  Io, kio ne plimalboniĝas...
  Niaj fieraj patroj fieras pri ni,
  Ĉar ni konstruas lokon en la paradizo!
  
  Nudpiedaj knabinoj kuras tra la neĝo
  Ili ne konas timon kaj riproĉon...
  Mi estas nudpieda komsomola membro,
  Ĉar ne ekzistas baroj, kaj ne estas limdato!
  
  Do ni neniam cedu knabinojn
  Ni ne klinu la kapon sub la hakiloj...
  Kiam problemo venas al la Patrujo,
  Ni piedpremu ĝin per nudaj piedoj!
  
  Amu la fratinojn, vi estas la kaŭzo de la glavo,
  Kaj Alexei - honoru Jesuon ...
  Ne necesas tranĉi la batalantojn de la ŝultro,
  Se vi nur bezonas kuri nudpiede!
  
  
  Ni knabinoj estas bonega hordo,
  Ni amas batali kaj ne retiriĝi ...
  Kvankam promenado foje estas malnobla onidiro,
  Venko estos en radianta majo!
  
  Kaj kredu, ke komunismo venos kun sonĝo,
  Kaj sur la Tero ne estos potenco de mono ...
  Ni donas al la sorto malglatan konton,
  Sen ia perforto kaj maldiligento!
  
  Resume, ni baldaŭ flugos al la steloj,
  Kaj ni levos la rusan flagon super la universo ...
  Etendu siajn flugilojn, ruĝa kerubo,
  En la Nomo de la Familio - la Sinjoro de Rusio!
  Dum la knabinoj kantis, preskaŭ ĉiuj usonanoj jam estis mortigitaj, kaj la Vaŝingtona garnizono komencis elĵeti blankajn flagojn.
  La knabinoj elsaltis el la tanko kaj komencis danci, ŝprucigante siajn nudajn, ĉizitajn krurojn tra la flakoj. Kaj iliaj kolharoj estis blovataj de la vento. Ili knabinoj estas tiel mirindaj belulinoj.
  Ĝuste nun ili aranĝis feston okaze de la kapto de la ĉefurbo de Ameriko. Barbecue, trinki vinon.
  Knabinoj samtempe manĝas ĝin bonguste. Kaj ili fajfas ĉiajn kantojn. Tiaj estas la mirindaj militistoj, vi povas diri pri ili - superviroj en kalsoneto.
  Kaj rusaj soldatoj kisas sur la genuoj kaj piedoj. Kaj la knabinoj pene kaj ĝemas pro orgasmoj.
  Kaj ili krias kaj saltas. Ili havas tian eksciton kaj inteligentan belecon de alloga potenco.
  Sed ankaŭ la militistoj amoris kun nigraj kaptitoj, kaj ambaŭ flankoj ŝatis ĝin.
  Sed nun la ferio finiĝis kaj la rusaj tankoj denove moviĝas suden. Ankaŭ Novjorko falis...
  La usonanoj retiriĝas. Vendante en milionoj. Roosevelt kuras. Nun ni parolas pri kapitulaco. La rusa nacio pruvas sian grandecon.
  Precipe belaj knabinoj kun blonda kaj ruĝa hararo.
  Kaj ili surgenuigas la kaptitojn, kaj ili tre ĝojas, kiam la knabinoj el palpas kaj kaptas siajn nazojn kaj viran perfektecon per la nudaj piedfingroj.
  La militistoj de la rusa armeo estas vere nevenkeblaj!
  Kaj jen la batalo por Atlanta.
  Por la unua fojo, la knabinoj sur la "Alexandra" -4 vidas grandegan usonan tankon "Washington". Maŝino pezanta cent sepdek tunojn, sur trakoj. Kio kun tia batalo estus duoble honorinda.
  Kaj la knabinoj pafas de malproksime kaj trafas per fronta kiraso. Kaj dika tavolo de metalo eltenas.
  Elizabeto kolere diras:
  - Jes, ni trafis problemojn!
  Elena komentis kiel konsolo:
  - Sed la malamiko ne prenos nin!
  Kaj ŝi ankaŭ sendis ĵetaĵon al la malamiko.
  Kaj jen Aŭrora kvazaŭ pafante. Kaj ĝi trafas la celon tre precize. Kaj turnu la malamikon.
  Kaj ŝi kontrolis:
  - Mi estas la plej dura kontraŭulo!
  Vere trafis la barelon de usona tanko. Kaj nun la brutulo povas trafi nur per dek ok el siaj maŝinpafiloj. Kaj "Aleksandro" -4 kiel rapidi al la malamiko. Kaj kiel ĝi komencas akceli, klakantaj raŭpoj.
  Neniu iam haltigos tian giganton.
  Lia atletika potenco estas senekzempla.
  Catherine kantis:
  - Aerobato, mia mortiga skipo!
  Kaj ankaŭ kiel li prenos kaj vangofrapos la malamikon.
  Kaj la knabinoj ĉi tie impetas.
  La usonano, finfine, estis trafita flanke. Kaj la giganta tanko ekbrulis kaj ĝiaj konkoj komencis krevi.
  Kaj kiel la batalkompleto krevos! Kaj la kiraso kaj ĉio alia eliĝos ...
  Kaj la knabinoj ekkriis ĥore:
  - Por la rusa maniero!
  Kaj ridu, montrante la dentojn!
  Jen venas Atlanta. Kaj la 7-an de septembro 1933, la restaĵoj de la usonaj armeoj kapitulacis. Kaj alia milito, venka por Rusio, finiĝis. Kaj kiel mirinda ĝi estas ja!
  Post la venko, la cara imperio okazigis referendumojn sur la teritorio de Usono kaj Kanado pri aliĝo al la cara rusa imperio. Kaj la reĝa lando vastiĝis. Ĝenerale, estas bone, kiam regas aŭtokratio kaj absoluta monarkio. Ĉiuj estas egalaj antaŭ la reĝo kaj ne ekzistas parolanta butiko - parlamento.
  Kaj cara Rusio estas forta kaj stabila imperio - unika en sia esenco.
  Dume, la nazia reĝimo plifortiĝis en Germanio, kio starigis la kurson por la kreado de la Germana Armeo kaj forta armeo. Vere, Hitler konstante emfazis sian amikecon al cara Rusio, kvankam ŝi fortranĉis la plej multajn teritoriojn de Germanio.
  Sed ĉi tie estis, donis, finis militan aliancon: Italio, Germanio kaj Rusio. Ne nur tio, caro Alexei konsentis pri la aneksado de Aŭstrio al la Tria Regno.
  Ĉar Britio malfortiĝis ekonomie, kaj ankaŭ Francio, la cara registaro serioze rigardis la koloniojn de Francio, Britio kaj Holando. En pure armeaj terminoj, la rusa armeo fariĝis la plej multnombra - dudek milionoj en paca tempo. Kaj grandega nombro da la plej bonaj tankoj, helikopteroj kaj eĉ reagaviadiloj de la mondo. La rusa floto ankaŭ estis pli forta kaj pli multnombra ol la britoj, ĉar malfortigita Anglio ne povis konkuri kun la ekonomie plej potenca cara imperio.
  Do nun la granda imperiestro Aleksej volis forpreni ĉiujn koloniojn de siaj hieraŭaj aliancanoj.
  Kaj kio? Reprenos!
  La 15-an de majo 1940 komenciĝis la Dua Mondmilito. Carista Rusio movis soldatojn suden de Irano, Hindio, Hindoĉinio, Egiptujo. Kaj la Germana Armeo atakis Francion, Belgion kaj Holandon. Italio antaŭe konkeris Etiopion, kaj atakis Britan Somalion, kaj movis regimentojn en sudan Francion.
  Jen la sorĉistinoj moviĝantaj en la sudo de Irano. Anastazio kaj ŝiaj kvar amikoj.
  Knabinoj kiel ĉiam, junaj kaj nudpiedaj. Jaroj pasas, kaj belulinoj nur floras kaj eĉ ne unu sulko aŭ fendeto sur la haŭto kaj eĉ ne unu guto da graso sur la gisitaj korpoj.
  Do ili komencas detrui la britajn koloniajn trupojn kaj faras tion kun granda entuziasmo.
  Anastazio, ĵetante obuson al la persoj per sia nuda piedo, muĝas:
  - Militistoj de nemezurebla potenco!
  Nataŝa ankaŭ pafas eksplodon de sia maŝinpafilo, aldonas obuson per siaj nudaj piedfingroj kaj krias:
  Kaj ni neniam rezignos!
  Tiam Zoja pafas, ankaŭ falĉas la anglojn kaj la persojn, kaj krias:
  - Ni regu!
  Kaj poste estas Aŭrora, kiel frapo, kaj ŝi ŝmiras la malamikon per sia nuda piedo kaj eldonas:
  - La leviĝo de niaj fortoj!
  Kaj denove fajfi!
  Kaj poste Svetlana, kiel ŝi donas, kaj pugnobatas de maŝinpafilo. Kaj ankaŭ kun nudaj piedfingroj li sendos obuson al la malamiko.
  Kaj kriu:
  - Por rafinitaj manieroj!
  Kaj en Egiptujo, knabinoj el la ŝipanaro de Elizabeto antaŭeniras sur tankon. Li estas sur la plej nova peza tanko "Alexander" -6. La maŝino havas malaltan silueton kaj pezas sesdek kvin tunojn. Kaj li pafas per bombisto. Pli taŭga por kontraŭbatali malamikajn fortikaĵojn.
  La tankofloto de Britio estas relative malforta. Kaj la plej bona aŭto "Matilda" -2. Sed "Nikolay" -7 batalas kun ŝi.
  Li havas la perfektan kontraŭtankan pafilon. Tio trafas de longa distanco.
  Knabinoj agas rapide kaj ruze. Kaj ilia tanko rampas tra la dezerto. Kaj li pafas sin. Kaj la bombolanĉilo bruas tre intense.
  La knabinoj ridas kaj pepas:
  - Tre bone sur la trono! Ni estas superhomoj!
  Kaj denove ili pafos kaj frakasos alian bunkron, aŭ fortikigitan punkton de Britio.
  La britoj cedas kaj cedas...
  Egiptaj piramidoj jam aperas antaŭ la knabinoj. Ili vidas ilin kaj palpebrumas. Ĉu vere eblas ĉesigi tiajn belaĵojn?
  Sed en la ĉielo Albina kaj Alvina batalas super la Mediteranea Maro. Ili ankaŭ nudigis siajn perlajn dentojn. Kaj ili fajfas kantojn. Ĉi tiuj knabinoj havas batalan sinsekvon.
  Militistoj tamen decidiĝis batali kiel ĉiam en la sama kalsoneto kaj nuda brusto.
  Kaj ili montras sian kolosan batalklason. Ili pafas al si kaj pafas sin de aerkanonoj. Kaj do la knabinoj ne povas esti haltigitaj de io ajn. Tamen, la batalo daŭras, kaj la britoj forkuras de la belulinoj. Ne haltigu tiajn agresemajn homojn.
  Kaj la knabinoj faligas dekduon da aviadiloj en unu eksplodo kaj ridas al si.
  Ĉi tie ili flugas kaj flugas. Kaj la pafado ne ĉesas.
  Albina pepas ridante:
  - Mi estas ĉiam nevenkita!
  Alvina, daŭrante pafi, aldonas:
  - Sub la standardo de Petro!
  Militistoj saltas kaj samtempe faligas la malamikon.
  Kolumnoj de britaj kaj lokaj kaptitoj jam estas veturitaj tra Egiptujo.
  La caraj trupoj estas multe pli fortaj, kaj ili venkas la koloniajn, kiuj ne havas batalspiriton.
  Aleksandrio falis. Kaj ĝi estas tre simpla. Kaj nun la rusaj trupoj renkontiĝas kun la italaj.
  komuna parado. Artfajraĵoj, buntaj procesioj. Kaj ŝtormaj esprimoj de sindonemo kaj amikeco.
  Ankaŭ la italoj amas ĝin. Precipe kiam rusaj knabinoj kuras nudpiede tra la varma dezerto...
  Kaj en alia loko, Alenka kun sia virgulino regimento eniris Delhion. Oni sentas, ke la sepoj ne volas batali kun la rusaj regimentoj. Kaj ke la brita kolonia potenco estis venkita en ĉi tiu hinda teritorio.
  Multaj brunaj knabinoj ĉirkaŭas la rusajn soldatojn kaj salutas ilin per floroj.
  Kiel bela ĉio estas ĉi tie. Kaj multe da floroj. Kaj ĉio okazas sufiĉe bele kaj dekore.
  Rusaj trupoj jam alproksimiĝas al Bombajo kaj okupas ĝin sen granda rezisto.
  Alenka estas tre aktiva kaj malĝentila. Ŝi ĵetas obusojn per la nudaj piedfingroj kaj grincas:
  - Mi estas nur superviro en bikino!
  Kaj kiel bone estas por knabinoj kuri duonnude kaj en bikino. Ili aspektas tiel bonegaj.
  En la kolonioj, brita rezisto estas malforta. Lokaj trupoj ne povas doni furiozan batalon.
  Dume, la germanoj antaŭeniras sukcese. Unue, ili logis la britojn al Belgio. Kaj tiam per ĵeto tra la montoj de Ardenoj, ili povis fortranĉi la anglajn kaj francajn unuojn. Tiel, impona venko estis gajnita.
  Kaj Belgio estas kaptita. Kaj la 22-an de junio, post la kapto de Parizo, Francio kapitulacis, kaj iom pli frue, Holando. Tiel, impona venko estis gajnita. Kaj la germanoj estis rimarkeble fieraj. Kaj la rusa armeo kaptis kaj Hindion kaj la sudon de Irano kaj Birmon kaj Bangladeŝon. Same kiel la tuta Hindoĉinio.
  La malamiko klare perdis. Kaj la germanoj enpenetris en Hispanion kaj Portugalion.
  Rusaj trupoj estis kiel Sudafriko. Ili estis malhelpitaj ne tiom de la rezisto de Britio, sed de la streĉado de komunikadoj kaj provizolinioj. Same kiel la manko de vojoj en Afriko, kaj la nepenetrebla ĝangalo.
  Sed la cara armeo ankoraŭ travivis ĉion. Kaj moviĝis kiel titana sketejo. Kaj la malamiko pli kaj pli ofte rezignis kaj falis sur la genuojn.
  Regimentoj de knabinoj moviĝis, kutime, nudpiede, kaj devigis la kaptitojn kisi iliajn piedojn. Foje la knabinoj permesis al la kaptitoj duŝi kisojn sur iliaj mamoj.
  Sed tiam Anastazio, Nataŝka, Zoja, Aŭgustina, Svetlana eniris Aŭstralion. Marŝante al la ĉefurbo Sidnejo. Kaj ili kantas:
  - Rus', kie ĉiuj havas multe da edzinoj,
  Kie bela voko estas permesita...
  Kie iu homo estas kiel frato,
  Nia simbolo, nia simbolo - Kolovrat!
  Kaj denove ili ĵetas grenadojn per la nudaj piedoj - disĵetante la britojn kaj la lokanojn.
  Anastazio detranĉis la kapon de la generalo de Britio per sabro kaj pepis:
  - Por la gloro de la Patrujo!
  Kaj Nataŝa, per ĵeto de sia nuda piedo, disfendis la tankon. Kaj kantu:
  - Hulu la nomo de Rus' Svarog!
  Kaj la knabinoj moviĝas, Zoja pafas eksplodon de maŝinpafilo, demetas la anglojn kaj grincas:
  - Por nova rusa mendo!
  Jen la knabinoj! Ili amas mortigi! Kaj ili ne ĉesos! Kaj la vizaĝoj de la belulinoj brilas!
  Kaj ĉi tie Aŭgusteno estas kiel pafo. Kiel li falĉas la anglojn kaj grincas:
  - Por Rus' Rod donita!
  Kaj malantaŭ ŝiaj ungoj kaj Svetlana. Kaj per la nuda piedo li ĵetas mortigan kaj mortigan obuson.
  Kaj ankaŭ grincas:
  - Mia granda Rus'!
  Kaj denove li donas turnon... Li falĉas la germanojn, mortigante ilin sen iu ajn ceremonio.
  Nun Sidnejo kapitulacas sen batalo. Kaj ili elprenas civitanojn kaj armeajn ŝlosilojn. Kaj ili proklamas la caron Aleksej kiel sian reĝon kaj imperiestron.
  Ĉi tiu kontinento ankaŭ kapitulacas ...
  Kaj rusaj ŝipoj alteriĝas sur Nov-Zelando. Samtempe malpezaj tankoj "Petro" -8 eniras Pretorion. Kaj Sudafriko ankaŭ falas. Bataliono de nudpiedaj knabinoj alteriĝis en Madagaskaro.
  Kaj tre belaj knabinoj ĵetas grenadojn per siaj nudaj kruroj, kaj surteriĝas kontraŭ la malamiko. Madagaskaro falas. Kaj plejparto de Afriko estis konkerita de rusaj soldatoj.
  La cara Rusio kaj la Tria Regno kaj Italio preskaŭ venkis. Sed restis nur Britio kaj Irlando. Kaj venis aŭtuno, kaj poste vintro. La germanoj kaj rusaj aviadiloj bombis la britojn, transformis iliajn urbojn en ruinojn. Sed Churchill obstine rifuzis kapitulaci.
  Amfibia alteriĝo sekvis en majo 1941. Nudpiedaj knabinoj de la Tigress-dividado estis la unuaj se temas pri surteriĝi. Kaj ili detruu la anglajn trupojn. Kaj ĵetu ilin per la piedfingroj de nudaj piedoj.
  La britoj estis bombarditaj de duonnudaj knabinoj en nenio krom kalsoneto kaj tremantaj mamoj. Kaj ĝi estis vere bonega.
  Kaj la tankoj "Petro", "Nikolai", "Aleksandro", "Ivan" batalis, kiuj laŭvorte disbatis la kontraŭulojn.
  Kaj jen la plej nova tanko "Alesya" -1 piramida formo. Kiu havas raciajn angulojn de deklivo de ĉiuj anguloj kaj vi ne trarompos ĝin.
  En ĝi, kuŝante, Elizabeto kaj ŝia teamo de knabinoj situas preskaŭ nudaj en nur kalsoneto.
  Kvar belaj inaj militistoj, preskaŭ nudaj, pafas ĉe la anglaj kanonoj, kaj ili estas laŭvorte renversitaj en la fajron. Kaj la knabinoj pafas sin, kaj plenigas ilin per plumbo de maŝinpafiloj. Kaj centoj da angloj falas por si mem.
  Kaj la batalantaj belulinoj falĉos la malamikon, kaj lasos sian tankon laŭvorte super la kadavroj. Kaj la tapiŝoj de la mortigitaj angloj etendiĝis. Kaj la knabinoj rajdas en la tanko. Ili portas Matildas kaj Churchills al si. La lasta tanko povas nur grati la aŭton de la cara armeo.
  Kaj unu rusa venko sekvas alian. Kaj la germanoj venas. Sed iliaj tankoj T-3 kaj T-4 estas tiel malfortaj kompare kun rusaj veturiloj. Kaj ankoraŭ malgranda primitivulo. Kaj alta... Kaj la tankoj de la cara armeo estas kaŭraj. Kaj la vergo mem, ne atentante la pafojn.
  Jen la britoj kaj elĵetas blankajn flagojn. Plurmil elektitaj tankoj de Rusio alteriĝis en la unuaj horoj, laŭvorte rompante la defendon.
  Anastazio ricevis kuglon en sia nuda kalkano, kaj ridis:
  - Masaĝisto!
  Tiam ŝi kaptis la nazon de la generalo per la nudaj piedfingroj kaj ĵetis lin super ŝi. Li transflugis kaj faligis ventron sur la bajonetoj. Kaj tiom da sango estis verŝita.
  Anastazio kriegis korŝire:
  - Gloro al caro Aleksej!
  Ankaŭ Nataŝa, kiel ŝi movos la tibion de sia kontraŭulo, kaj kiel ŝi muĝos:
  - Por nova slava ordo!
  Kaj movos la kapon de la malamiko. Kaj rompi lian kranion. Kaj kriu:
  - Bonegaj knabinoj, ŝatantoj de libereco - ni batalas por nova ordo!
  Kaj tiam Zoja jam pafas el du maŝinpafiloj samtempe, kaj ĵetas pizojn kun eksplodaĵoj per la nudaj piedoj.
  Kaj iras al la britoj sub la unua numero. Kaj ricevinte, la batalantoj de la imperio de nebula Albion ĵetas siajn armilojn kaj rekte en kaptitecon.
  Jen venas la Aŭroro. Disbatas malamikon per armilo. Ŝi havas specialan maŝinpafilon kun spurilkugloj. Li draŝas la anglojn kiel fasko da nunĉukoj.
  Kaj jen Svetlana pafas. Kaj premas la malamikon.
  Ĝi pafas kun mortiga maso... Kaj nudas la dentojn.
  Kaj muĝas je la supro de liaj pulmoj:
  - Mi estas virino, kio ĝenerale estas vera super!
  Kaj li eksaltas kaj ĵetas grenadon per la nuda piedo. Kaj ĝi frakasos en ĉiujn partojn kaj fragmentojn.
  Kaj kriu:
  - Mi estas nudbrusta Superhomo!
  Kaj nun la knabinoj sin progresas... Pli kaj pli profunde ili eniras la teritorion de Britio.
  Oleg Rybachenko, en la korpo de knabo ne pli aĝa ol dek unu, sed kun la epoletoj de majoro, kvankam li mem estas nudpieda kaj en pantaloneto, falĉas la britojn. Kaj agas kun furioza kolerego.
  Gvidas fajron kaj kantas:
  - Ni spertas la tagiĝon kaj la plej altan koloron.
  Kaj kun li, la knabino Margarita, kiu neniam fariĝis plenkreskulo. Estas bone por ŝi, ke ŝi almenaŭ ne fariĝis maljunulino!
  Kaj ĉi tio estas multe pli malbona ol esti knabino!
  Ĉirkaŭu Londonon. Kaj nun ili minacas preni ĝin. Kaj la amaso da malamikoj kapitulacas. Nur la gardistoj de la reĝo ne cedas al si kaj ne kapitulacas. Sed ili estas senkompate detruitaj. Kaj ili gvidas totalan, nehoman ekstermon. Jen la tuta detruo, kiu okazas. Kaj la maŝinoj estas tre aktivaj.
  Kaj sur la ĉielo, Albina kaj Alvina kolektas biletojn. La knabino jam ricevis ĉiujn sep gradojn de la Sankta Georgo Kruco. Unua grado: Sankta Georgo kruco, dua - Sankta Georgo kun pafarko! La tria estas ora kruco. La kvara estas ora kruco kun arko. La kvina estas ora kruco kun diamantoj. La sesa estas ora kruco kun diamantoj kaj arko. Kaj la sepa estas la stelo de ora kruco en arko kaj diamantoj!
  Ĉi tiuj knabinoj malflugigis kvindek aŭtojn en unu batalo kaj kantas al si:
  - Ni estas tiaj belulinoj, kiuj estas nur superaj kaj superaj, kaj ĝenerale mirindaj belulinoj!
  Kaj palpebrumu kun rido de dentegoj.
  Ĉi tiuj estas la knabinoj - Albina kaj Alvina ... Kaj ili amas seksperforti virojn. Kaj ili mem ne ĝenas, labori per siaj langoj kiam ili vidas allogan viran perfektecon.
  Kaj ke knabinoj estas nur la formado de volupto kaj amo kaj pasio!
  Kiel ili amas pulsajn jadstangojn.
  Altklasaj militistoj...
  Jen Churchill fuĝanta de ĉirkaŭita Londono. Do ili forte batis lin sur la kornojn.
  Kaj trenis ŝiajn krurojn for, forkurante al Brazilo... Sed la Londona garnizono kapitulacis. Kaj rusaj trupoj prenis Irlandon preskaŭ sen rezisto. La britoj jam kapitulacis al la tamburado ...
  2-a Mondmilito finiĝis ene de jaro kun la venko de la akspovoj. Plejparto de Afriko estas rusa. Tamen, kaj Germanio kaj Italio povis kapti ion.
  Krome, la Tria Regno ankaŭ inkludis Hispanion kaj Portugalion.
  Kaj en Britio regis rusaj trupoj kaj ankaŭ caro Aleksej fariĝis la brita monarko. Ankaŭ Rusio okupis Svedion preskaŭ sen rezisto, kaj Germanio okupis Norvegion kaj, eĉ pli frue, Danion.
  Hitlero okupis grandan parton de Eŭropo. Kreante enton kiel la Tria Reich kun protektorato. Kaj Rusio rekreis la imperion kaj inkluzivis ĝin en ĝian komponadon.
  Portempe delikata pacsituacio estiĝis. Kiu daŭris por la momento.
  La cara Rusio kaj Germanio digestis siajn akirojn. Loĝiĝintaj kolonioj.
  La caro Aleksej estis ankoraŭ sufiĉe juna kaj ne povis rapidi por konkeri la tutan mondon.
  Sed Hitler iel ne povis rezisti. Ŝajnis al li, ke li ricevis tro malmulte da tero en Afriko, ke Rusio estas tro granda. Kaj kune kun la filo de Mussolini Jr., ili komencis militon kontraŭ Rusio. La batalado komenciĝis la 20-an de aprilo 1955, en la tago de la kvindeka kaj sesa naskiĝtago de la Fuhrer.
  La germanoj evoluigis tutan serion da tankoj por la milito kun cara Rusio, kaj ŝajne ili multe kalkulis pri tio.
  Panther-5 iĝis la ĉeftanko dizajnita por la milito kun Rusio.
  Kun pezo de 75 tunoj, ĉi tiu aŭto estis bonega.
  Kaj ĝenerale, 128-milimetra pafilo en 100EL estas vere disbatanta potenco. Kaj se li batos, tiam eĉ la cara armeo ne ŝajnos sufiĉe.
  Kaj estas eĉ pli potenca tanko: "Tigro" -5, kiu estas eĉ pli kirasa. Kaj ĝi pezas cent tunojn!
  Kaj en Rusio, la ĉefa tanko "Aleksey" -4 pezas nur kvindek tunojn kaj pafilon de nur 105 mm kalibro. Sed multe pli perfekta, piramideca kaj kun gasturbina motoro de 1800 ĉevalfortoj, tio estas, tre movebla.
  La germano estas pli amasa kaj potenca. Precipe teruraj "Leonoj" -5 pezante ducent tunojn. Kio tamen ne tro altigas la ŝancojn de Hitler. Do superpezaj tankoj estas tro multekostaj kaj malfacile transporteblaj. Kvankam estas iuj avantaĝoj en uzo kaj apliko.
  Ĉiukaze, Hitler ne povis elteni kaj kuregis al cara Rusio. Kaj la batalo eksplodis.
  La potencaj fortikigitaj bandoj de la rusa armeo haltigis la antaŭeniĝon de la malamiko. Kaj la germanoj blokiĝis. Kaj la cara armeo iris sur la ofensivon en Afriko, kie ĝi havis multe pli da fortoj. Kaj la italoj sentis la unuajn batojn. Iliaj trupoj estas tro malfortaj kaj kun malalta disciplino, kun multe pli postiĝinta ekipaĵo por rezisti Rusion.
  Post tri semajnoj da batalado, la cara armeo forpelis la italojn el Somalio kaj Etiopio.
  Eminentaj knabinoj Anastazio, Natasha, Zoya, Augustina, Svetlana. Ili estas ankoraŭ same junaj kiel antaŭ kvindek jaroj, kiam ili batalis kontraŭ Japanio. Aleksey Tsar jam havas nepojn, kaj la knabinoj daŭre estas leporhundoj, malmolaj, agresemaj kaj kuraĝaj.
  Kaj dum kvindek jaroj da milito, la knabinoj restis junaj. Kaj ili ne havas eĉ unu sulkon kaj eĉ unu fendon sur la haŭto. Ili estas tiel belaj kaj freŝaj kiel floroj.
  Kaj Oleg Rybachenko kaj lia kunulo Margarita estas ankoraŭ infanoj - ili tute ne maturiĝis. Almenaŭ ekstere. Sed ili kuras pli rapide ol gepardoj. Kaj nek bajoneto nek kuglo prenas ilin.
  Ĉi tiuj infanoj tre ŝatas ĵeti akrajn diskojn per siaj nudaj piedoj. Ili estas bonegaj batalantoj!
  Kaj ia potenco estos surgenuigita!
  Anastazio, Natasha, Zoya, Augustine, Svetlana ankaŭ batalis kun la turkoj sub Aleksandro la 2-a. Kaj tiel ili aĝas pli ol cent jarojn. Sed ili ne maljuniĝas pro sorĉistinoj. Kaj ĉar ili estas senmortaj, en la povo de Rodnoverie.
  Kaj la reprezentantoj de la caro en Etiopio kuras al si, kaj la italoj jam hakas.
  Kaj denove ili igas ilin kisi siajn nudajn piedojn. Kaj la knabinoj, kompreneble, estas de nepriskribebla beleco, kaj kun arda pasio en la animo. Ili ne povas esti malgravigitaj. Ili estas kio aspektas kiel la grandeco de la lando. Kaj ili venkas kun granda garantio.
  La rusa cara imperio estas plejparte kontinenta, kaj unika al la rusa nacio. La rusa nacio, miksita de multaj popoloj, kaj fandopoto speco de Rusio, povas engluti aliajn popolojn, iom post iom asimilante ilin kaj ne subpremante ilin. Tial la cara imperio kreskis. Malrapide, regno post regno... Kaj nun restas tre malmulte al la monda hegemonio. Rusio havas multe pli grandan populacion ol la Tria Regno kaj Italio.
  Do ŝi havas ĉiujn ŝancojn kapti kaj digesti. Precipe se oni konsideras, ke la kontraŭuloj estas pli malfortaj. Kaj ne ĉiuj estas feliĉaj kun la reĝimo de Hitler kaj Mussolini.
  Do en Afriko, multaj lokaj triboj kaj koloniaj unuoj subtenas la rusojn. Do rusa ekipaĵo por la ĝangalo pli taŭgas.
  La bataloj montris, ke la germanoj havis problemojn eĉ kun la Pantero -5, kaj ne nur kun la Tigro -5. Jes, la Fritz rimarkeble pasis. Post kiam la cara armeo trapasis Etiopio kaj trafis Libion, la germanaj trupoj ankaŭ velis. En bataloj en la ĉielo, tamen, germanaj evoluoj surprizis la reĝajn asojn - precipe per disko-formaj aparatoj. Kaj rusaj aŭtoj estis disbatitaj pro freneza furiozo.
  Sed en nombro, kompreneble, la germanoj ne estas rivaloj. Jes, kaj diskotekoj estas tro multekostaj kaj estas relative malmultaj el ili. Kaj ili mem estas nevundeblaj, sed ili ankaŭ ne povas pafi, ili nur ravas per lamena jeto. Kaj manoveblaj rusaj veturiloj povas foriri.
  La reĝa armeo en la ĉielo, tamen, estas forta. Kaj sur la maro eĉ pli forta. Kvankam la Tria Reich ne estas malforta. Sed tamen la fortoj estas neegalaj.
  Kaj laŭ loĝantaro kaj ekonomia potencialo, la Tria Reich ne traktos Rusion.
  Kaj se la knabinoj estas tre fortaj kaj belaj, ili batalas, tiam estas totala blokado.
  Elizabeto kaj ŝia teamo batalas kun germanaj monstroj, kaj eĉ sukcesas venki. Kaj ili ne embarasas pro tio, ke la nazioj havas multe pli grandajn kaj pezajn veturilojn.
  Ĉi tie la knabinoj preteriras la malamikajn tankojn kaj enŝovas rekte en la flankon. Kaj ili ne havas problemojn kun la malamiko. Ili disbatas sian malamikon kaj kantas:
  - Furioza konstruteamo! Furioza konstruanto!
  Hitler faros maton! Hitler faros maton!
  Kaj ili frakasas la malamikon kun grandega facileco. Kaj la knabinoj ne povas ne ridi.
  Sed la nazioj, ricevinte sur la kolo, foriras. Jam en Libio pluraj italaj divizioj kapitulacas preskaŭ sen batalo. Kaj la soldatoj de la cara armeo antaŭeniras. Ĉi tie la Fritz el la Alpoj estas batitaj eksteren per potenca bato, kaj la caraj trupoj marŝas tra Italio. Nudpiedaj knabinoj el la armeo de Mussolini Jr salutas la kolorajn ratisojn de la cara armeo. Milionoj da soldatoj de ĉiuj nacioj plenigas Italion. Kaj dek mil moveblaj tankoj "Aleksey" -4, kiuj, kun pezo de kvindek tunoj, estas preskaŭ nepenetreblaj kiam pafitaj de ĉiuj anguloj.
  Italio, kiel la pli malforta ligilo en la koalicio, mortas tre rapide... La 30-an de majo, la caraj trupoj kaptis Romon preskaŭ sen batalo. Kaj la ĉefurbo de la imperio de Mussolini falis.
  Kaj denove knabinoj el la rusa armeo devigis siajn polvajn, nudajn piedojn kisi la malamikon. Post ĉio, ili komprenas, ke al la malamiko oni devas montri sian realan statuson.
  Albina kaj Alvina, diskante la biletojn, rememoris kiel ili batalis kontraŭ la sorĉistinoj kun la japanoj eĉ kiam Aleksej kuŝis en la lulilo. Kaj ĝi ankaŭ estis tre amuza.
  La knabinoj ankoraŭ ne satiĝis de la milito kaj pafas la germanojn en la aero. Albina eĉ rimarkis:
  - Ĉi tie ni venkas la naziojn, kaj poste kio?
  Alvina memfide deklaris:
  - Konkeru Latin-Amerikon!
  Albina dube rimarkis:
  - Nu, estas ankoraŭ du aŭ tri monatoj! Kaj tiam?
  Alvina ridis kaj respondis:
  - Supo kun kato!
  Albina kolere deklaris:
  - Ne, devas esti iu pli realisma plano por la vivo!
  Alvina diris kun entuziasmo:
  - Do ni naskas aron da infanoj!
  Albina aprobis ĉi tion:
  - Ĉi tio jam estas pli bona!
  Italio jam estas efektive kaptita. Mussolini Jr. fuĝas al Francio... Rusaj trupoj okupas Sicilion. Ĉiuj pastposedaĵoj en Afriko jam estas perditaj. Nur la germanaj enklavoj restis, sed ankaŭ la cara armeo antaŭeniris sur ilin. La minaco de la kompleta perdo de Afriko, en la batalo kun pli forta malamiko.
  La germanoj ne ŝajnis esti kalkulinta siajn fortojn. Kaj nun ili veturas sub la batoj de la caraj trupoj.
  Kaj dekoj da miloj da tankoj jam estas en la sudo de Francio kaj ili prenis Toulon ... Knabinoj en bikinoj saltas ĉirkaŭ la urbo kaj metis la naziojn sur la genuojn. Ili devigas sin kisi siajn nudajn kalkanojn kaj ridi.
  Kaj ĉi tie vi povas kisi knabinon sur la brusto - ŝi ne bedaŭras!
  Tiom da sukcesoj. Kaj en la sudo de Germanio, ankaŭ rusaj dividoj trarompas. Kaj ili jam prenis Vienon. Kaj ili atakas Munkenon. La nazioj cedas al batoj kaj levas la manojn supren. Kaj kapitulacu al vi mem!
  Oleg Rybachenko, kompreneble, estas inter tiuj, kiuj batalas en la avangardo.
  Kaj la knabo persone prenas tri germanajn generalojn kaptitojn. Por kiu li ricevas specialan premion de la monarko.
  Samtempe, la eterna knabo estas nudpieda kaj pantaloneto.
  caro Aleksej ĝojas pri venkoj. Kaj kio okazis? Hitler la demono mem grimpis en la maŝon. Liaj E-seriotankoj neniel tiras kontraŭ piramidecaj tankoj.
  Caro Alexei rekompencas heroojn kaj heroinojn. Kaj li faras ĝin kun granda entuziasmo.
  Tia patro reĝo povas esti nur amata kaj respektata. Rusaj trupoj jam forpelis la germanojn el Maroko. Kaj preskaŭ la tuta Afriko estas rusa teritorio. Kaj kio? Do ĝi pliboniĝis!
  Caro Alexei premiis al Albina kaj Alvina la plej bonajn asojn de Rusio per nova premio. Stelo de la plateno George Cross kun pafarko kaj diamantoj.
  La militistoj vere meritas ĝin. Kaj ili havas tian potencon. Kaj batis la naziojn. Kaj iru al la cellinio. La cara armeo jam proksimiĝas al la Ruhr-regiono, kaj furiozaj bataloj tie furiozas. Ili ne volas cedi al la nazioj. Kaj en Francio ili jam ĉirkaŭas Parizon. La loka loĝantaro bonvenigas la caran armeon kaj ne ĉesos.
  Vi povas diri, ke la malamiko estas je la nivelo de kapitulaco. Hitlero rapidas, kaj jam estas la mezo de julio. Kaj la pozicio de la germanoj estas preskaŭ senespera.
  Jen kion signifas kontakti tiel bonegan reĝon kiel Alexei II, aŭ la grandan.
  Finfine, la restaĵoj de la Wehrmacht-soldatoj en Afriko jam kapitulacis. Rusaj trupoj marŝis tra Parizo. La situacio iĝis kritika por la germanoj.
  Antaŭ la fino de julio, la Ruhr estis tute rekaptita. Kaj rusaj trupoj alproksimiĝas al la Balta Maro.
  Hitler fuĝas de Berlino al Latin-Ameriko. Reĝaj trupoj metas piedon en Danio, kaj Norvegio estas liberigita, eĉ pli frue. Pal kaj Lisbono. En aŭgusto, la ŝtormo de Berlino sekvis. Kaj la ĉefurbo de la Tria Reich estas prenita. Plue, la cara armeo, daŭrigante la ofensivon, liberigas Madridon.
  La fortikaĵo de Ĝibraltaro estis prenita laste en septembro. Ili detruigis la citadelon... Kaj alia milito preskaŭ finiĝis. Ĝi montriĝis iel surprize mallonga kaj malpeza.
  Caro Alexei ricevis la titolon de la plej granda konkerinto de ĉiuj tempoj kaj popoloj.
  Sed Hitler ankoraŭ vivas kaj sukcesis eskapi. Kion fari kun ĉi tiu monstro? Sufiĉe strange, sed Latin-Ameriko ne volis ekstradicii tiun ĉi tiranon. Kaj tiam, la 1-an de majo 1957, komenciĝis la lasta kampanjo kontraŭ Latin-Ameriko kaj la fina milito en la historio de la planedo Tero. La trupoj avancis senprobleme. La lokaj fortoj estis tro malfortaj armee, kaj ne povis rezisti la rusajn soldatojn.
  Elizabeto kaj ŝia teamo ĵus pafis la baterion, nun survoje la malamikoj faras nenion krom kapitulaco.
  La knabino diris ridante:
  - Ĉi tio estas milito!
  Catherine diris kun rideto:
  - La lasta milito en la historio de la homaro!
  Elena sugestis:
  - Do ni tostu al la mondo! Kaj estonta kreado!
  Kaj la knabinoj eĉ kisis unu la alian pro ĝojo sur la nudaj plandoj de siaj piedoj.
  Nu, tiel la aferoj iras bone...
  Anastazio kaj ŝia teamo kuras al ili mem kaj ĵetas obusojn al la kontraŭuloj kun siaj nudaj piedfingroj. Disŝirante malamikojn, kaj rikanante iliajn dentojn.
  Nataŝa kantis:
  - Mi estas knabino de kolosaj revoj!
  Kaj kiel lanĉi mortigan granaton. Jes, kun tiaj knabinoj vi ne povas esti malforta. Ili ne pardonos ĝin.
  Kaj ili atakos sin, ne donante al la nazioj kompaton. Lasu ĉi-kaze ne ĝuste faŝistoj.
  Zoya ankaŭ ĵetas obuson per sia nuda piedo kaj siblas:
  - Por venko super la malamiko!
  Kaj tiam Aŭgusteno, pafante el maŝinpafilo, kaj ĵetante obuson per la nuda piedo.
  Kaj grincas:
  - Malespera bato!
  Kaj tiam Svetlana premos siajn kontraŭulojn kaj formanĝos ilin en ŝiriĝintan paston.
  Jen la knabinoj.
  Kaj krias:
  - Caro Aleksej estas nia idolo!
  Meksikurbo estas prenita, kaj Kubo estas kaptita. Rusaj trupoj moviĝas de nordo al sudo. Kaj ili faras ĝin tre sukcese. Vi ne malhelpos ilin. Kaj estos granda venko.
  Kaj Albina kaj Alvina en la aerbatalo tre sukcesas akiri kontojn. Ili estas militistoj, kiuj ne bezonas montri malfortecon. Ili malflugigas aviadilojn, kiuj estas multe malantaŭ la rusaj laŭ sia nivelo. Kaj plej grave, nudpiedaj knabinoj en bikinoj estas ĉe la stirilo. Ke ili draŝas ĉiujn. Kaj ili pafas ĉiujn, kiuj eniras la batalon.
  Jam pasis Nikaragvo. Ne haltigu la armeon de aŭtoj de la cara armeo. Kaj venas la rusaj trupoj. Kaj pli kaj pli da kontraŭuloj kapitulacas. Kaj ili pelas la malamikojn per kolonoj da kaptitoj. Kaj venigu la malamikon sur iliajn genuojn.
  Anastazio kuras al ŝi mem kaj devigas la kontraŭulojn ĵeti sin kaj kisi ŝiajn nudajn kalkanojn.
  Tiom da malamikoj kapitulacis. Kaj multaj el ili kapitulacas al la takto de la tamburoj. Kaj levas siajn piedojn.
  Rusaj trupoj jam ŝteliris en Venezuelon. La situacio fariĝas pli kaj pli trankvila.
  Brazilo estas la plej granda kontraŭulo, relative facile rompigebla. Kaj ŝi estas devigita kapitulaci.
  Knabinoj promenas ĉirkaŭ Rio-de-Ĵanejro kaj knaboj kisas siajn nudajn spurojn.
  Nataŝa rimarkas ridante:
  - Vivas ankoraŭ bone!
  Zoya komentis kun iom da dubo:
  - Kiam vi dormas kun la piedoj kontraŭ la muro, ne estas tiel malbone!
  Kaj la knabinoj tuj ridos. Ili estas, fakte, pli amuzaj ol iam ajn. Sed kion vi faras kun ili...
  Ekzistas ankaŭ knabo batalanta Oleg Rybachenko. De pli ol kvindek jaroj li servas en la cara armeo. Li altiĝis al la rango de kolonelo, havas multajn premiojn, kaj li ankoraŭ aspektas kiel dekunujara. Kaj kun li la eterna knabino Margarita. Ŝi estis plenkreska virino kaj tre timis maljuniĝi. Kaj kiel rezulto, ŝi restis por ĉiam knabino. Tamen ili fariĝis infanoj dum cent jaroj. Kaj tiam oni promesas al ili, ke ili kreskos ĝis dekses jaroj - kio, ĝenerale, estas bona! La knabo, ekzemple, ne bezonos razi sin!
  Knabo kaj knabino ĵetas grenadojn al la malamikoj per siaj nudaj piedoj kaj kantas:
  - La ĝojo de venkoj pligrandiĝas,
  La pendumiloj atendas Hitler!
  Jen la lasta fortikaĵo de la kontraŭuloj de Rusio - Argentino. Hitler kaŝis tie.
  Kaj en julio, rusaj trupoj eniras la teritorion de Argentino. La rezisto estis neregula. Kaj tiel la ĉefurbo falis preskaŭ sen batalo. Kaj Hitler mem estis trovita en aŭgusto 1957 ... Pendante en maŝo. Ŝajne ili prenis la siajn kaj pendigis ilin.
  Ĉilio ankaŭ kapitulacis. Tiel finiĝis la lasta milito en la homa historio.
  Dek du sorĉistinoj - posedantaj eternan junecon festis la venkon. Sed alia knabo, Oleg Rybachenko, ŝajnis tre kontenta. Fine, vi povas vivi por via propra plezuro kiom da jaroj li pasigis en la armeo.
  Kaj la rusoj jam iris en la kosmon en 1947, kaj en 1954 ili flugis al la luno. Kaj 1967 al Marso. Kaj pliaj novaj atingoj. La sunsistemo estis iom post iom subigita. En 1975, Alexei II, estinte en potenco dum sepdek jaroj, kraŝis en aviadilo. Kaj tiel finiĝis la regado de la plej granda monarko de ĉiuj tempoj kaj popoloj.
  Kaj lia filo fariĝis la nova reĝo: Mikaelo la 2-a. Kaj Rusio moviĝis en spacan ekspansion.
  Oleg Rybachenko kaj Margarita piediranta sur Marso en 2005. La knabo rimarkas:
  "Pasis cent jaroj de kiam mi fariĝis infano. Kaj ĉu ne estas tempo por mi kreski ĝis dek ses jaroj?
  Margarita, kiu ankaŭ aspektas kiel knabino, respondas:
  - Kaj ankaŭ mi devas kreski sub la kontrakto! Sed kial ni estas ankoraŭ infanoj?
  Oleg levis la ŝultrojn... Antaŭ ili subite aperis bildo de anĝelo-demiurgo kun flugiloj.
  Bela Estaĵo diris:
  Vi plenumis parton de via misio.
  Sed nun spaco atendas vin! Kaj spacaj mondoj! Do vivu kaj batalu!
  Oleg Rybachenko demandis kun rido:
  - Vi promesis al ni korpojn je la deksesa!
  La anĝelo kapjesis kun rideto.
  - Kaj kion vi volas ĉe Margareta?
  Margarita skuis la kapon konsente.
  - Eĉ pli?
  La anĝelo kapjesis kun rideto de perlaj dentoj.
  - Estos vi! Sed kresku ĝis dek ses jaroj, vi estos miljara! Kaj tiam vi restos en via juneco por ĉiam!
  Oleg kaj Margarita ekkriis unuvoĉe:
  - Ĝi ne justas!
  Angela rimarkis ridetante:
  - Tia estas la prezo por senmorteco! Sed konsentu esti senmortaj infanoj multe pli bone ol mortemaj maljunuloj!
  La knabo kaj knabino konsentis pri tio:
  - Jes, multe pli bone!
  Kaj ridu laŭte!
  Efektive, kio estas ĉi tiuj mortuloj? Eĉ la plej granda caro de ĉiuj tempoj kaj popoloj, Aleksej, estis for. Kaj antaŭ ili estas eterneco plena de radiantaj aventuroj.
  
  
  
  NAPOLEONO NE IRIS AL RUSIO!
  . Alternativa historio, kie la granda imperiestro ne iris al Rusio, sed movis la regimentojn al... Turkio! Nu, kompreneble, kial ne? Kial ne liberigi Balkanion de otomana regado?
  Kaj la malamiko, kompreneble, ne estas tro forta. Jes, kaj antaŭ tio batita de rusoj.
  Kaj la armeo de Napoleono iris per deviga marŝo. Kaj ŝi piediris preskaŭ sen renkonti reziston de Bosnio al Istanbulo. Unu obstaklo - montoj, riveroj, fortikaĵoj... Kaj epizoda rezisto. Kaj la loĝantaro bonvenigas la francojn kaj eŭropanojn kiel liberigantoj.
  Napoleono konkeris Istanbulon en 1812. Poste li batalis en Malgranda Azio. Li atingis la Hindan Oceanon, kaj Mekaon. Post tio, la francoj kaj iliaj solduloj moviĝis en Egiptujon.
  Ĝis nun, Napoleono ne iris al Rusio, sed konkeris la otomanajn havaĵojn. Eble iuj aŭguristoj avertis lin pri eventuala fiasko okaze de milito kun la cara imperio.
  La britoj en 1814 provis alteriĝi en Hispanio. Napoleono revenis al Parizo. Kaj kolektinte forton, li rapide moviĝis al Hispanio kaj venkis la britojn tie. Post tio, la francoj fortikigis sin iom en Pireneoj.
  Iliaj trupoj atingis Maroko kaj okupis la tutan nordon de Afriko kaj Sudano.
  Tiel, ili establis universalan dominecon en Mediteranea Maro. Ili ankaŭ prenis Ĝibraltaron. Kaj ili ankaŭ fortiĝis. La milito kun Britio daŭris kun miksita sukceso. Ambaŭ flankoj estas lacaj de bataletoj surmare. Napoleono tamen volis preni la numeron. Kaj pli kaj pli da novaj ŝipoj estis konstruitaj, maristoj estis trejnitaj. Iom post iom, la nombra supereco de la francoj kun grandaj homaj kaj teritoriaj rimedoj komencis influi.
  Kaj la elĉerpitaj britoj komencis venkiĝi. Finfine, en 1825, amfibia alteriĝo okazis. Kaj Napoleono fine prenis Londonon. Tiel la milito finiĝis. Kaj jam la maljuna imperiestro decidis ripozi kaj okupiĝi pri paca konstruado. La nura afero estas, ke la francoj daŭre moviĝis tra Afriko kaj konkeris ĝian sudon. Nikolao la 1-a ekregis en Rusio. La rusoj militis kontraŭ Irano, sed malgraŭ la venkoj, ili ne konkeris ĝin, sed limigis sin al moderaj teritoriaj akiroj. Tiam Rusio alfrontis la militon de Ŝamil en Kaŭkazo kaj estis ligita per ĝi por longa tempo.
  Napoleono regis ĝis 1837 kaj mortis sesdek ok jarojn aĝa. Li estis sukcedita fare de lia filo Napoleon II. Juna dudeksesjara blonda imperiestro, antaŭ tio li estis la reĝo de Italio kaj la Romia Imperio. Kompreneble, li volis superi la gloron de sia patro Napoleono la Unua.
  Kaj Napoleon II faris sian unuan kampanjon al Irano, kaj plu al Hindio. Kompreneble, la plej granda kaj plej bone organizita armeo en la mondo konkeris kaj Iranon kaj Hindion relative rapide. La konkero de Afriko ankaŭ estis kompletigita. Francio faris militojn en Latin-Ameriko, serĉante preni kontrolon de la kolonioj de Hispanio kaj Portugalio. Ĝi iel ne dependis de Rusio. Sed la francoj, post longaj militoj, finfine enradikiĝis en Latin-Ameriko. Napoleono la 2-a mortis en 1856, kaj lia filo Napoleon III surtroniĝis. Li estis nur deksesjara tiutempe. Kaj en 1858, Napoleono la 3-a komencis kampanjon kontraŭ Rusio.
  Decidis superi sian praavon. Kaj en Rusio ankoraŭ estas servuteco. Kaj la lando, kompreneble, estas nekomparebla en batalforto kun napoleona Francio.
  Napoleono la 3-a kalkulis je venko. Kaj du milionoj da soldatoj moviĝis tra Rusio. Ili iris en tri kolumnoj: al Kievo, Moskvo kaj Sankt-Peterburgo. Sed Rusio ne havis sian propran Kutuzov.
  Kaj caro Aleksandro la 2-a estis devigita fuĝi al Kazan. Moskvo kaj Sankt-Peterburgo kaj Kyiv estis kaptitaj. Kontraŭ Rusio estis trupoj el la tuta mondo, kaj pli altnivelaj armiloj. Eĉ en la armeo de Napoleon III aperis la unuaj malpezaj tankoj.
  Jes, vi ne povas rezisti tian potencon. Caro Aleksandro la 2-a ofertis pacon al la francoj. Sed Napoleono la Tria deklaris, ke li bezonas Rusion kiel tuton.
  Resume, komenciĝis gerila milito. Sed estas multe da trupoj en Napoleono. Krome, Napoleon III anoncis la forigon de servuto. Ankaŭ tio parto de la homoj kliniĝis al lia flanko. La milito furiozis dum pluraj jaroj, kaj la trupoj de Napoleono atingis la Pacifikon.
  En la fino, kompromiso estis trovita. Napoleono la 3-a geedziĝis kun la filino de Aleksandro la 2-a kaj estis kronita. Kaj Rusio, kiel parto de vasta imperio, ricevis iom da aŭtonomio.
  Napoleono la Tria ankoraŭ batalis en Ĉinio, liaj trupoj atingis Aŭstralion kaj konkeris Hindoĉinion. Kaj en 1877 li mortis, kaj Napoleono la Kvara surtroniĝis. Junulo dekkvarjara. Pranepo de Napoleono la 1-a kaj patrinflanka posteulo de rusaj caroj. Napoleono la Kvara kompletigis la konkeron de la mondo - konkerinte Usonon, kaj ĉiujn aliajn insulojn... Estiĝis monda imperio. Poste restis nur ŝtormi spacon.
  Sed ne estis malgajo, sed la diabloj snikis. Napoleono la 4-a mortis en 1894. Pli precize, li mortis dum ĉaso en Afriko. Kaj lian tronon prenis la knabo Napoleono la Kvina, kvarjara.
  Iel, la posteuloj de Napoleono ne estis tre tenaj. Kaj, kompreneble, la konfuzo komenciĝis. Nun en Latin-Ameriko, jen en Ĉinio, jen en Rusio.
  Sed la trupoj subpremis la malkvieton kaj la separistojn. Napoleono la Kvina kreskis kaj rezolute komencis subpremi la ribelojn. Post tio, iel la planedo Tero trankviliĝis. Kaj en 1914, la unua viro flugis en la kosmon! En 1917, homoj alteriĝis sur la lunon.
  Iom post iom la homaro akiris stabilecon. Kaj nun la ekspansio en la spacon. Antaŭ 1935, homoj vizitis ĉiujn planedojn en la sunsistemo, kaj setlejo aperis sur la luno. Napoleono la Kvina regis ĝis 1960 - sesdek ses jaroj - rekordo inter la Bonaparte, kaj mortis en gloro. La trono ricevis al Napoleon VI. Ĝis tiu tempo, sukcesaj eksperimentoj pri rejuniĝo de homoj jam komenciĝis esti faritaj. Kaj en 2000, homoj komencis penetri en la najbarajn stelojn. Ĝis 2020, la unuaj setlejoj de homoj estis kreitaj ekster la planedo Tero.
  
  IVAN LA TERURA NE VENENAS
  Tiu ĉi Ivano la Terura ne estis venenita en 1584 (kial oni ekhavis la ideon, ke li entute estas venenita?), sed vivis ankoraŭ iom da tempo. Edziĝinta al angla princino. Kaj samtempe li konkeris Siberion, konstruis tie urbojn. En 1590, lia filo Aleksandro estis naskita al angla princino. En 1591, la filo Dmitry mortis, sed la rusoj rekaptis siajn jarojn de la svedoj. En 1592 ili prenis Narva.
  La komuna milito de Pollando kaj Rusio kontraŭ Svedio finiĝis en 1593 kun la kapto de Vyborg. Kaj la malvenko de la sveda milito en 1594.
  Rusio, tiel, reakiris la grandurbojn sur la balta marbordo kaj establis sin en Narva, same kiel Vyborg. En 1595 Ivano la Terura ordonis konstrui urbon ĉe la enfluejo de la Neva. Tiel, Aleksandrovsk ekestis pli ol cent jarojn pli frue. Nomite jaro en honoro de la filo de Ivano la Terura kaj la angla princino.
  Tiam Ivano la Terura plu moviĝis trans Siberion. Liaj militistoj avancis al la Amuro. En 1598, korektinte sesdek kvin jarojn - rekordon por Rusio kaj unu el la plej longaj daŭroj de la regno en la historio de la planedo Tero, Ivano la Terura mortis. Mortis kun li en unu jaro kaj la heredanto Fedot. Kaj Aleksandro la Unua fariĝis reĝo. Li estis nur ok jarojn maljuna dum sia ĉieliro al la trono. Sed Boris Godunov fariĝis reganto. Kaj ĉio iris pli-malpli. Vere, estis malsataj jaroj. Tiam la milito kun Pollando en 1605. Tiam unuafoje Aleksandro mem komandis la armeon. La poloj provis sieĝi Smolenskon, sed estis tute venkitaj. La rusoj iris al la ofensivo - ili prenis Kyiv kaj Polotsk. La poloj cedis teron laŭ la Berezina, kaj Kyiv, al la maldektra bordo Ukrainio.
  Dum kelka tempo estis silento. Rusio antaŭeniris en la oriento. Ŝi atingis la Pacifikon, kaj tie ŝi fondis novajn urbojn.
  Poste sekvis kampanjo en Krimeo, kiu koincidis kun la malfortiĝo de Turkio. Rusio ankaŭ konkeris la Krimean Ĥanlandon, kune kun Azov.
  Tiel estiĝis granda imperio. Tiam denove la milito kun la poloj. Aleksandro proklamis - ni regajnos la terojn de la tuta Kieva Ruso.
  Kaj ĝi okazis. La rusaj trupoj, gvidataj de la caro kaj la granda komandanto Skopin-Ŝuskij, ankoraŭ povis venki la polojn kaj eĉ prenis Varsovion.
  Post kelkaj disputoj, Pollando akceptis Aleksandron la Unuan kiel caron. Post tio, la granda potenco de la slavoj estiĝis. Rusio en 1630 turniĝis suden. Ekmilitis kun Turkio. La Otomana Regno estis en malkresko kaj estis perdanta.
  Rusio rekaptis Balkanion, kaj eĉ eniris Konstantinopolon. La otomana trono estis transdonita al caro Aleksandro. Kaj nun la rusaj regimentoj atingis Egipton. Kaj en 1640 ili konkeris kaj Mekkon kaj Irakon kun Kuvajto. Konstruu grandegan imperion. En 1645-1647 okazis milito kun Irano. Kaj Persio ankaŭ submetiĝis al Rusio. La milito kun la Manĉura Imperio finiĝis kun la kapto de norda Ĉinio.
  Caro Aleksandro, pro la kresko de la nombro de la nerusaj loĝantaroj, eĉ kunvokis ekumenan konsilion. En Ortodokseco, ŝanĝo estis farita permesante havi kvar edzinojn.
  Kio estis la rezulto de la deziro faciligi la adopton de ortodokseco de islamanoj, kaj akceli la Rusigo de la lastatempe konkeritaj teroj.
  En 1658 mortis caro Aleksandro la unua, kiu regis dum sesdek jaroj, kaj ankaŭ fariĝis granda Rurikoviĉ.
  Mikaelo la Unua, filo de Aleksandro la Unua, fariĝis la nova caro. La nova reĝo jam havis kvardek jarojn. Kaj li daŭrigis la agreseman politikon de sia patro. Rusaj trupoj moviĝis al Hindio. Estis militoj.
  Kiu finiĝis kun la starigo de rusa dominado tie. Tiam okazis granda milito kun Ĉinio. Mikaelo mortis en 1671. Kaj la militon daŭrigis lia filo Aleksej la unua Rurikoviĉ. La juna reĝo de proksimume tridek komandis energie, kaj atingis gravajn venkojn. Ĉinio post pluraj jaroj da milito estis konkerita.
  Plue, Rusio daŭre moviĝis orienten kaj suden, konkerante Hindoĉinion ankaŭ. Ĝis ni alvenis al Singapuro. En 1701, Alexei ankaŭ mortis, kaj lia filo Petro komencis konstrui grandan floton. Rusio moviĝis tra la insuloj en la Pacifiko, kaj alteriĝis en Aŭstralio.
  Samtempe, estis deziro ekspansiiĝi en Eŭropon. Kaj en 1715 komenciĝis la milito kun Aŭstrio. La superaj rusaj trupoj rapide konkeris Aŭstrion. Tiam Germanio estis transprenita. Ni atingis Rejnon. Kaj en 1721 ili konkeris Italion. Do Petro la Granda tranĉis fenestron al Eŭropo. Kune kun Egiptio. Samtempe, la rusoj okupis Kanadon tra Alasko. En 730 Petro la Granda mortis kaj la trono estis sukcedita fare de lia nepo Petro la Dua - Rurikoviĉ.
  Lia regado montriĝis aktiva, la junulo komencis militon kun Francio kaj konkeris Kanadon, kaj la rusaj trupoj, havante pli nombra supereco, prenis Parizon. Ankaŭ Nederlando estis konkerita. Kvankam la gerilmilito trenis tie. Sed finfine ŝi estis dispremita.
  Kaj poste en 1745, kaj Hispanio kaj Portugalio falis. Sed estis ankaŭ gerila milito dum pluraj jaroj. En 1753, post la morto de Petro la Dua, la filo de Petro la Dua, Petro la Tria, surtroniĝis. La nova reĝo daŭre moviĝis tra Afriko kaj Ameriko. Milito ekis en 1761, kun la lasta Granda Potenco, Britio. Rusio komence ne estis tre sukcesa sur la maro.
  Sed tiam la britoj estis venkitaj de nombra supereco kaj spertaj komandantoj. Kaj estis surteriĝo. Londono falis en 1767.
  Kaj en 1780, ankaŭ Petro la Tria mortis. Lia dudek ok-jara filo Paŭlo la Unua surtroniĝis. Rusio ne plu havis seriozajn kontraŭulojn kaj moviĝis tra Afriko kaj Latin-Ameriko. Antaŭ 1820, kiam Paŭlo la Unua mortis en la aĝo de sesdek ok jaroj, Rusio kompletigis la konkeron de la tuta mondo. Kaj Ivano la Kvina, kvardek dujaraĝa, surtroniĝis.
  Estis neniu kun kiu batali. Kaj la scienco ankoraŭ ne atingis la konkeron de la spacoj. Tamen, Ivan ordigis flugojn al la luno. Kiel, la imperio devas pluiri. Kaj en 1833, viro unue flugis en la kosmon. Kaj en 1845, la rusoj finfine alteriĝis sur la lunon.
  Imperiestro Ivan la Kvina mortis en 1847. La trono estis sukcedita fare de Aleksandro la 2-a. La ekspansio en la spacon daŭras. Alteriĝo sur Marson en 1861. Kaj tiam sur ĉiuj planedoj de la sunsistemo.
  Kaj poste ili flugis al aliaj steloj...
  
  DONALD TRUMP EN LOKO DE ROOSEVELT
  Jen li Donald Trump estis en la loko de Roosevelt dum la Dua Mondmilito. Ĉi tio efektive estas bonega ŝanco! Lernu de la eraroj de via antaŭulo. Kaj la unua eraro: ili lasis Sovetujon leviĝi kaj fariĝi superpotenco.
  Donald Trump komprenis kiel neniu alia: Rusio ne rajtas gajni la Duan Mondmiliton. Tamen, la rapida venko de la Tria Regno ankaŭ estas neprofita por Ameriko.
  La plej bona elekto: lasu ilin mortigi unu la alian tiel longe kaj kiel eble plej multe.
  Nu, kompreneble, Donald Trump iomete helpis Rusion, antaŭ Stalingrado... Kaj ne estis specialaj diferencoj kun la historio. Kaj forpelis la Trian Regnon el Afriko.
  Kaj tiam li proponis al Hitler paŭzon kontraŭ la forigo de antisemitaj leĝoj.
  Post Stalingrado, la germanoj komprenis, ke ili vere povus perdi la duan mondmiliton, kaj konsentis kun Trump. Judoj ne estos persekutataj, sed... Komerco rekomenciĝas...
  Kaj la kaptitoj estas interŝanĝitaj. Trump mem faras atombombon kaj finas Japanion. Kaj la germanoj, post la ĉeso de la bombado de sia teritorio kaj la fermo de la dua fronto, amasigas fortojn.
  La Fuhrer prokrastis Operation Citadel plurajn fojojn. Kaj eĉ en julio li ne lanĉis ofensivon, do li volis testi la Tigro-2, la monstran tankon, kaj li signifas la Leonon kaj Muson en batalo. Krome, la germanoj komencis formi sekciojn de fremduloj, kaj akumulis forton.
  Jes, kaj Trump konsilis al la Fuhrer ne rapidi, ĉar la planoj por la germana ofensivo sur la Kursk Bulge jam estas konataj de la sovetia komando, kaj estas nenio pli stulta por ataki kiam la malamiko scias pri tio.
  La Fuhrer estis sufiĉe saĝa por aŭskulti la saĝajn konsilojn de Trump. Kaj li iris sur la defensivan.
  La Ruĝa Armeo en aŭgusto 30 finfine iris sur la ofensivon. Kaj enprofundiĝis en la defendo de la malamiko. La bataloj montris ke la Pantero estas tre bona en defendo, kun sia rapidpafa kanono, kiu batas je longa distanco.
  Kaj "Tigro" ne estas malbona, kaj eĉ "Ferdinand". La lasta memvetura pafilo en defendo estas sufiĉe forta. Kaj perfekte batas la atakojn de kontraŭuloj. Kaj Ferdinando laboras tre aktive. Ĉar ĝi trafas de malproksime, vi ne povos rektigi vian dorson.
  La germanoj ankoraŭ, almenaŭ malrapide, sed sur la Orjola kornico venkiĝis. Sed sovetia aviado ne plu regis la ĉielon. Sen okcidenta fronto, la Fritz estis fortaj. Marsejlo elstaris inter la germanaj asoj.
  Li ne mortis en akcidento en la Batalo de Mediteranea Maro. Kaj nun, kiel aso, numero unu batalis en la oriento. Kaj ĉi tiu plej bona aso de la Luftwaffe, kiu en mallonga tempo metis rekordon sur la okcidenta fronto, kiun neniu en la reala historio rompis, nun batalis en la oriento.
  Marcel draŝis de malproksime kaj ne lasis sin pinĉi kaj terenbati. Li iĝis legendo inter germanaj kaj sovetiaj pilotoj.
  Kaj sen ia troigo. Pafita kaj atakaviadiloj kaj batalantoj.
  Li estis premiita por cent kvindek aviadiloj kun la Kavalira Kruco de la Fera Kruco kun arĝentaj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj. Kiam li faris ducent aviadilojn, al li estis premiita la Ordeno de la Germana Aglo kun diamantoj. Atinginte tricent aviadilojn, li ricevis speciale establitan premion por li: la Kavalira Kruco de la Fera Kruco kun oraj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj. Post kiam li malflugigis kvarcent aviadilojn, li ricevis or-kaj-diamantan armean meritkrucon kaj or-kaj-diamantan Luftwaffe-tason. Marsejlo faligis ducent aviadilojn super Mediteraneo aŭtune. Dum la vintro kaj marto, li malflugigis preskaŭ cent pliajn aŭtojn, kaj estis translokigita al la orienta fronto. Tie li superis en majo 1943 tricent aŭtojn.
  Tiam, en septembro 1943, ĝi atingis la ciferon de kvarcent aŭtoj. Kaj li eĉ metis rekordon batante dek kvar aŭtojn en unu batalo.
  Kompreneble, kun tia aso, la germanoj sur la ĉielo sentis sin pli ol memfida.
  Kaj ili povis reteni la atakon de la Ruĝa Armeo, altigante fortojn anticipe. Tamen, la sovetiaj trupoj avancis, kvankam tre malrapide.
  Fine de oktobro, la Ruĝa Armeo alproksimiĝis al Orel. Fritz provis konservi ĉi tiun urbon je ajna kosto.
  En bataloj, la Tiger-2-tanko estis uzita por la unua fojo. Tiu ĉi aŭto tamen montriĝis bone en defendo, sed ofte paneis. Eĉ pli malbona estas Leono. Simile al la plenkreska "Tigro" -2, pli konata kiel la reĝa tigro, "Leono" havis pli potencan pafilon, kiu tamen estis nenecesa. Ekde sovetiaj tridek kvar tankoj jam estis prenitaj de germanaj armiloj. Kaj la "Leono", kiu pezis naŭdek tunojn, ne havis avantaĝojn super la "Tigro" rilate al kiraso, sed kostis pli, estis malpli fidinda, kaj pli potenca pafilo estis malsupera en la pafrapideco.
  Nur ĉe longa distanco, la "Leono" havis avantaĝojn, sed ĝi estis malmulte utila, do estas preskaŭ neeble por tridek kvar trafi en moviĝo de malproksime kie la "Leono" havis avantaĝojn.
  La bataloj montris, ke la "Leono" ne havas avantaĝojn en protektado de la flankoj, kaj la frunto de la kareno super la "Tigro" -2, kaj la pli dika kiraso de la frunto de la turo nur malrapidigas ĝian rotacion.
  Tio estas, montriĝis, ke la "Leono", en la praktiko, estas eĉ pli malbona ol la "Tigro" -2. Kaj por kio ĝi rezultas, ĝi estis desegnita.
  Tamen, la Tiger-2 estis relative bone protektita, ĝi ankaŭ estis nepenetrebla al la flanko por la T-34-76, kaj tial pruvis esti efika, kvankam mallerta maŝino.
  Samtempe, du pilotoj bone montris sin en bataloj: Albina kaj Alvina. Kiu batalis la tutan tempon nudpiede en bikinoj. Kaj ili faris ĝin tre efike.
  Tiel Albina metas siajn nudajn piedojn sur la ellasilon, kaj faligas sovetian piloton.
  Kaj tiam li premos Alvin, ankaŭ kun nudaj ĉizitaj kruroj. Kaj denove faligu la malamikon.
  La knabinoj laboris aktive kaj sur pantera skalo. Kvankam novicaj militistoj. Sed ilia sekreto estas batali en bikino kaj nudpiede, tiam neniu frapos!
  La batalo por la Aglo daŭris ĝis la fino de novembro. La germanoj tenis la urbon, kaj la Ruĝa Armeo obstine sturmis ĝin. Stalino mem montris obstinecon en tiu ĉi afero. La grandurbo estis plene fortikigita fare de la Fritz kaj ne permesis esti ĉirkaŭita.
  Komence de decembro, estis provizora paŭzo, nur bataloj okazis sur la ĉielo. Marsejlo superis la nombron da malflugigitaj aviadiloj kaj estis la dua en la Tria Reich post Goering se temas pri esti premiita la Grandkruco de la Fera Kruco.
  La Ruĝa Armeo haltis. Sed fine de decembro ĝi rekomencis la ofensivon. Post obstina batalado, Orel ankoraŭ sukcesis ĉirkaŭi. Kaj tiam prenu. La germanoj estis premitaj iom pli en la centro. Sed ili estis pretaj por la vintro kaj forte batalis.
  La Fritz daŭre povis venki for la ofensivon proksime de Leningrad. Parte pro la averto de Trump, kiu tre timis la malvenkon de la nazioj.
  Forpuŝinte la ofensivon en la nordo, la nazioj iel forpuŝis la atakon kaj travivis la vintron ... Kaj printempe ili komencis amasigi forton.
  La Ruĝa Armeo ankaŭ suferspertis perdojn. Sed ŝi ricevis la IS-2 kaj T-34-85. Interŝanĝo de batoj komenciĝis, kaj la 22-an de junio 1944, la Ruĝa Armeo lanĉis grandan ofensivon en la centro.
  La germanoj venkiĝis, sed malrapide... Sovetiaj trupoj antaŭeniris kvindek kilometrojn en monato kaj duono sur sufiĉe larĝa sekcio de la fronto. La nazioj ĝenerale ŝanĝis siajn taktikojn iom, kaj provis konservi sian forton per ne avancado.
  Ĉi tie, Trump ludis la rolon, kiu ne volis la venkon nek de Rusio nek de Germanio. Sed li timis, ke la rusoj ĉiuokaze venkos, kaj konsilis al la Fuhrer konstrui militon kontraŭ defendo por elĉerpi la rimedojn de la bolŝevikoj.
  Hitler, malgraŭ sia tuta agresemo, tamen iris en surdan defendon. Krome, germanaj tankoj estas neperfektaj. Kaj "Muso" ankaŭ ne plenumis atendojn, kaj nur en defendo, pli-malpli montriĝis en mallongaj kontraŭatakoj.
  La germanoj ankoraŭ ne povis ĝuste sukcesi en teknologio. Ankoraŭ ne eblis fari la Panther-2 pli potenca en armilaro kaj kiraso, sed ne pli peza ol kvindek tunoj. La Focke-Wulf estis malsupera en manovra kapableco kaj estis nefinita.
  Me-309 montriĝis potenca en armilaro kaj altrapida, sed pli malbona en manovra kapableco. La TA-152 estis pli bona ol la Focke-Wulf en flugaj trajtoj kaj potence armita, sed ankaŭ montriĝis pli peza. Vere, Marsejlo evoluigis bonan taktikon por aviadiloj, kiuj estis pli pezaj, sed pli fortaj armitaj kaj pli bone protektitaj.
  Ĝis nun, la germanoj ne nur konservis avantaĝon sur la ĉielo, sed eĉ pliigis ĝin pro la nombro da veturiloj. Kvankam Sovetunio ankaŭ havis Yak-3 kaj LAGG-7. Sed ĝi ankoraŭ ne estis avantaĝo.
  Sed la germanoj havis la ME-262. Antaŭ junio, la Luftwaffe jam havis mil el tiuj jetmaŝinoj kun kvar 30-mm aviadilkanonoj. Sed en batalo, la ME-262 pruvis esti nesufiĉe manovra kaj efika. Inkluzive pro la alta rapido. La sola afero estas, ke la ME-262 estas tre malfacile pafebla, ĝi estas kirasa kaj tenaca, ĝi malfacilas trafi pro la alta rapido, sed ĝi frakasas memstare pro la ne tre fidinda motoro.
  Do la germanoj ĝis nun nur ricevis la TA-152 relative sukcese kaj havis modernigitan ME-109 "K", la plej masiva batalanto de la Dua Mondmilito.
  La nombro de produktitaj aviadiloj ankaŭ pliiĝis, kio ebligis konservi superecon super sovetiaj markoj. Krome, germanaj aŭtoj estis signife pli fortaj en armilaro kaj motorforto.
  La germana Yu-288 montriĝis sufiĉe sukcesa, kiu kombinis altan rapidon kaj grandan bomboŝarĝon. Kaj la unua seria kvarmotora bombaviadilo Yu-488, kapabla bombardi je longaj distancoj. Ĝia kulminaĵo estis la relative malgranda areo de la flugiloj, kiu donis rapidon de ĝis 700 kilometroj hore, kio estis multe por tiu tempo kaj bombisto.
  La germanoj ne estis tre sukcesaj en la kampo de tankkonstruado. La Maus estas bona en defendo, sed ankoraŭ vundebla de la aero, kaj malfacile transportebla. La Jagdpanther montriĝis pli sukcesa. Ĝi estis produktita en kreskantaj kvantoj, kaj gajnis bonan reputacion.
  Ĉi tie, kompreneble, la germanoj preskaŭ kompletigis la aŭton, sed ĉiukaze ĝi bone turnis.
  La ĉefa kvanto de germana ekipaĵo pliiĝis, kio ebligis pli sukcese rezisti sovetiajn atakojn. Inkluzive de ofensivo en aŭgusto en la sudo.
  La aŭtuno de 1944 venis, la sovetiaj trupoj eĉ ne prenis Ĥarkovon, kaj ili ankoraŭ staras en la centro.
  Fritz sentis sin iom pli memfida ... Stalino daŭre bekis, sed sen la helpo de Usono, li ne povis venki en la teknologia vetkuro kontraŭ Germanio.
  Kun eksterlandaj sekcioj kaj multaj hiwis, plus satelitoj, kaj iamaj sovetiaj civitanoj, la Tria Reich povis pli-malpli replenigi siajn fortojn kaj resti sur la defensivo. Eksterlandaj laboristoj kaj sklava laboro ebligis produkti multajn ekipaĵojn. Kaj antaŭ ĉio, reagaviadiloj.
  La projekto de misiloj V-1 kaj V-2 estis limigita favore al reagaviadiloj kaj aperis bombaviadiloj Arado. Kiu bone bombis. Kaj sovetiaj aviadiloj eĉ ne povis atingi ilin.
  Hitler ĉiam pli fidis je aera ofensivo. La Fritz batalis ankaŭ vintre... La Ruĝa Armeo povis antaŭeniri en la centro dum la vintro.
  Ĉi tie la germanoj, kvankam ili atendis ofensivon, estis ŝokitaj per la laboro de artilerio, precipe la Andryusha jeto. Sed tiam multaj germanaj tankdivizioj povis maldaŭrigi la sovetiajn trupojn.
  La novaj germanaj memveturaj pafiloj E-10 kaj E-25, malgrandaj sed facilmovaj, pruvis esti aparte efikaj.
  La "Tigro" -2 ankaŭ aperis kun pli mallarĝa kaj pli malgranda turo kaj potenca motoro de 1000 ĉevalfortoj, kiu pruvis esti pli praktika maŝino.
  Resume, la milito komenciĝis per menaĝerio pli avantaĝa por la germanoj.
  Hitlero kalkulis je la tankoj de la serio "E", kiel pli progresintaj kaj kun malalta silueto. En la E-50, la alteco estis ĝenerale unu metron pli malalta ol tiu de la "Tigro" -2, kio ebligis, kun egala kiraso, redukti la pezon de la tanko al kvindek tunoj per 1200-ĉevalforta motoro dum devigado. , pli kiras-penetra kaj preciza pafilo.
  Ĉi tio rezultis bonega! La maŝino akiris rapidecon kaj rapidecon de trarompo. Kaj knabinoj batalas kontraŭ ĝi. Kaj kompreneble nudpiede kaj en bikino.
  La batalado fariĝis aktiva, precipe printempe, en majo. La germanoj provis ataki. Sed ili povis nur rekapti Belgorodon, kiu estis kaptita fare de sovetiaj soldatoj pli frue. La batalado daŭris longan tempon. Kaj la batalo, la tanko E-100 ankaŭ partoprenis. Tiu ĉi maŝino, tre bone protektita kaj kun potencaj armiloj, fariĝis granda problemo por la sovetiaj trupoj.
  Post la apero de la SU-100, Stalin neatendite decidis ŝanĝi la doktrinon en tankkonstruado. Kaj ĉi tiuj memveturaj pafiloj komencis esti produktitaj en ĉiam kreskantaj kvantoj.
  Altirite de la simpleco de memveturaj pafiloj en produktado kaj pli potenca pafilo. Kaj ankaŭ la fakto, ke Stalino ekpensis pri savo de soldatoj. Ĉiukaze, nur la germanoj avancis en la somero de 1945. Ili povis nur ĉirkaŭi Rostov-na-Donon kaj Orjolon, sed tio estis limigita al sukceso ... En aŭtuno, la Fritz sidis sur la defensiva, kaj la Ruĝa Armeo avancis. Kaj vintre ankaŭ... Kaj nur Belgorodo povis rebati.
  Do ambaŭ armadoj malrapidiĝis...
  La jaro 1946 venis. La germanoj provis ataki en la somero, uzante la E-50 kaj E-100, kaj E-75-tankojn. Kontraŭ ili, Stalino havis memveturajn pafilojn SU-100, kiuj preskaŭ anstataŭigis ĉiujn aliajn specojn de armiloj. La germanoj pufiĝis, sed preskaŭ ne antaŭeniris ... Kaj en la aŭtuno kaj vintro, la Ruĝa Armeo jam antaŭeniris ...
  Sed denove, nenio rezultis el ĝi.
  Jam estas 1947. La germanoj premas kaj antaŭeniras, la rusoj premas reen kaj antaŭeniras. Nenio sukcesis.
  Jen venas 1948. La T-54 aperis, kiu tamen ne fariĝis masiva. La SU-100 daŭre estas en servo. Vere, ĉi tiu ACS estas iom malmoderna. La germanoj estas en unua loko en la serio super la E-75 kun gasturbinmotoro. Kaj li jam estis bone protektita de la flankoj ...
  Sed la germanoj ankoraŭ ne povis atingi venkon. Sovetunio produktis la IS-7. kiuj sukcese batalis kontraŭ la germanoj.
  Tiam 1949 ... La frontlinio estas senmova, kaj okazas interŝanĝo de batoj. Boksistoj svingas kaj detruas unu la alian.
  Do en 1950 la frontlinio iomete ŝanĝas. Sed nenio grava okazas.
  Kaj iras al 1951, la sama afero. Neniu ŝanĝo en la orienta fronto. Ambaŭ flankoj estis sufiĉe elĉerpitaj.
  Iris kaj 1952. La lasta plena jaro de la regado de Stalin. La nura aĵo kiun la germanoj havis diskojn nevundeblajn al manpafiloj. Sovetunio havas la plej masivan maŝinon: la SU-122 kun longa barelo, kiu ankoraŭ estas listigita kiel la plej bona.
  Kaj finfine, 1953... Stalino mortas, kaj tiam ĉi tio komenciĝas. Estas lukto por potenco en Moskvo, kaj profitante tion, la germanoj iras al la ofensivo.
  Kaj ili progresas en Kaŭkazo. Finfine, Türkiye eniras la militon.
  Mi kaptas la tutan Kaŭkazon printempe, someron kaj aŭtune, kaj ricevas avantaĝon ...
  Sed ĉi tie intervenas Trump. Kaj la 1-an de januaro 1954 Usono komencas atombombadon de la teritorio de la Tria Regno kaj ... Rusio.
  Kiel tio! Trump ja intervenis en la Dua Mondmilito.
  Kaj rezultas, ke ĉio estas tre mojosa siamaniere! Kaj iel ĝi estas mojosa!
  Trump memfide venkas siajn malamikojn! Kaj ĉi tio estas lia infera PR!
  Ĉi tiu usona diktatoro eĉ saltas de ĝojo!
  
  BELAJ KNABINoj FRAS HISTORION
  Alternativa rakonto, en kiu Hitler tamen decidis, ke li unue devas fini Brition, kaj nur tiam ataki Sovetujon. Unu el tiuj ŝtupoj estis post la kapto de Kreto, kaj la atako sur Malto. Ĉi-lasta estis sufiĉe sukcesa kaj la trupoj de la Fuhrer venkis la britojn. Hitler faris la decidon forigi Brition kaj nur tiam iri al Sovetunio.
  Ĉi tie li estis influita fare de kvar sorĉistinoj. Arjaj belulinoj: Gerda, Charlotte, Christina, Magda - konvinkis la Fuhrer ankoraŭ ne iri al Rusio! Ili eĉ surgenuiĝis kaj ĵuris, ke 41 ne estas la tempo por tio. Krom la knabino, ili kuris nudpiede super la karboj kaj faris riton konfirmante, ke estas pli bone ne iri al Rusio. Kaj la kvar belulinoj konvinkis la Fuhrer, ke estas necese, ke ankaŭ knabinoj batalu en Afriko. Pri kio ili konsentis.
  La brita bazo estas atakita fare de Fritz-flotego;
  La plej granda brita bazo vere aspektis kiel infero. Pli ol mil bombaviadiloj kunvenis de la tuta orienta fronto kaj ricevinte decan batalsperton, kune kun eskortbatalantoj, falis sur ĝin. La britoj, kompreneble, batalis delonge, sed ili ne atendis tian potencan masivan baton. Efektive, kiu kredos, ke la Fritz decidas elmontri la fronton, eĉ se la malamiko estas provizore trankvila. Sed britaj militistoj nun estas batataj senkompate. Ekzemple, iliaj ŝipoj estas atakitaj fare de Yu-87, la fama "aĵo". Ne tro rapide, sed havante la plej altan (por ilia tempo) bombadprecizecon, ili turmentas la britan floton kaŝatenditan en la golfoj. La pli moderna Focke-Wulf ne malproksimiĝas, inter ili eĉ la legenda von Rudel mem, la reĝo de atakaviadiloj. Konata pro mallevigo de la plej potenca sovetia batalŝipo, la batalŝipo Marat.
  Ĉi tie, ekzemple, kaporalo Rikardo vidas vulturojn ruliĝantajn malsupren de monteto kiel sledo. Kiel predfiŝoj, multaj germanaj bombistoj eliras el la truo. Jam maljuna anglo pro timo ĵetas supren la telefonon. Li neniam vidis tian teruran vidaĵon. La sirenoj hurlas tre malfrue, post kiam la bomboj eksplodis. La eksplodondo ĵetas supren britajn soldatojn, forŝiritaj brakoj kaj gamboj flugas en malsamaj direktoj. Ĉi tie unu el la feraj kaskoj varmiĝis kaj trafis la oficiron en la vizaĝon. Kaj kiel li krias:
  - Churchill kaput! Hitler estas mojosa!
  La britaj kontraŭaviadilaj kanonoj ne ekpafis tuj, sed nur kiam miloj da bomboj tuj pluvis. La malamiko kalkulis ĉion ĝuste: eĉ ne unu bombon devas esti malŝparita. Do premu la malamikon kaj batu. Ĉiuj sektoroj estas antaŭmarkitaj sur la mapo. Cetere, la insolentaj britoj, eĉ ĝuste, ne alivestis sin. Multaj el iliaj kontraŭaviadilaj kanonoj staras en plena vido kaj estas balaitaj for en la unua loko.
  Jen la barelo de 85 milimetra longa tridek du-futa kontraŭaviadila pafilo ĵetita supren kaj fleksita en la aero kiel benkuto. Tiam ŝi kraŝis malsupren, disbatante kvin anglojn. Ĉi tie la ventro de unu el la nigruloj estis disŝirita kaj la intestoj elfalis.
  Kaj la bomboj pluvis, kaj ĉio ekbrulis, bruis la brulaĵdeponejo, ili komencis eksplodi, disĵetinte obusojn preskaŭ sur la tuta skeleto, poste oni eksplodigis alian deponejon. Por supre, la sirenoj instalitaj en la karingoj de la Yu-87 kaj la sirenoj Focke-Wulf hurlis, kaŭzante sovaĝan hororon inter la nigruloj kaj araboj de inter la koloniaj trupoj. Sed ŝajnas, ke blankuloj ne malpli timas.
  Ĉi tie, ekzemple, du britaj fregatoj koliziis, tiel ke la vaporkaldronoj bruis. Kaj eĉ la fragmentoj de la fregatoj ekflugantaj estis disŝiritaj en la aero, kiel minitaj kampoj, kaj la krozŝipo simple sidiĝis sur la fundo.
  La angla Cromwell-tanko kun mallonga muzelo, sed kun deca rapideco kaj potenca fronta kiraso, akcelis en paniko kaj ramis sian propran stokejon, eĉ disbatante dekduon da siaj propraj ekscititaj soldatoj survoje. Kaoso kreskis. Ankaŭ ĉi tie la angla aviadilŝipo komencis mallaŭdi, kaj potenca drednaŭto ekpafis ... sur la marbordo, kie svarmis iliaj propraj soldatoj.
  Kaj en ĉi tiu infero, du homoj restis tute neĝenataj. Unu el ili estis indiano, mezure lumiganta sian pipon, kaj la alia estis virino, evidente de araba origino, sed en armea uniformo. Kune ili ne atentas la rapidan morton. Prefere, tuta hordo da rajdantoj de neniigo, tranĉis sin en ne tute ordinaran kartludon. Ĝi estis ludo de kvindek du kartoj kun ŝerculoj, kaj eĉ laŭ la reguloj inventitaj de la ruĝhaŭtulo mem.
  La araba virino diris:
  - Multe da bruo! Kaj kio utilas panikiĝi?
  Unu el la soldatoj, kun dorstranĉita per ŝrapnelo, preskaŭ renkontis indianon, sed poste li senĝene forĵetis lin kiel katido. Gutetoj da sango falis sur la vizaĝon de la ruĝhaŭtulo kaj ili lekis ĝin ridetante. Tiam li rimarkis:
  - Brui estas la multe da malfortaj palaj vizaĝoj. Ni apaĉoj pensas tiel - neniu malamiko estas bona, malamiko aperis - eĉ pli bone!
  La bruna virino rimarkis:
  - Ĉi tio estas tipa malforteco de tiuj, kiuj konfesas la kredon de Kristo. Ili amas paroli pri ofero, sed ili ne oferas sin.
  La indiano kapjesis rapide.
  - Ordo estas konstruita sur fundamento, kie cemento estas fido, kaj sablo estas volo! Fido estas oro koro, kaj volo estas fera pugno! Nur la palavizaĝoj havas nek.
  Pluraj flamantaj britaj soldatoj ĵetis sin en la akvon por forlavi la flamojn. Ĝi eĉ bolis pro eniro en la akvon, aŭdiĝis kriegoj kaj sovaĝaj ĝemoj. Kaj sangaj rondoj rampis laŭ la marŝaŭmo, komence dikaj, poste ili disiĝis iom post iom paliĝante. Kaj la militistoj de la iam plej granda kaj vasta imperio sur la Tero estis perdantaj sian homan formon. La arabo malestime snufis:
  - Kaj ĉi tiuj viroj igas nin porti vualon!
  La ruĝhaŭtulo ruze strabigis la okulojn kaj rimarkis:
  - Ŝajne ili timas, via timinda rigardo!
  La araba virino ruze nudigis siajn dentojn kaj diris:
  - La mildeco de virino similas al la forteco de kiraso, nur multe pli mortiga kaj diverstalenta en defendo!
  La germanoj preferis tuj planti per ĉiuj fortoj, la taktikon de boksisto, kiu, kalkulante je la nepreteco de la malamiko, tuj per ĉiuj fortoj al la malamiko alkuris. Kiam dekoj da malamikaj aviadiloj brulas ĉe flughavenoj, ili ne povas ekflugi. Kiam siaj propraj bomboj eksplodas ene de la Lancaster, detruante ĉion ĉirkaŭe kaj ĉion. Malmola sed efika taktiko. Do la simfonio de la submondo atingis la pinton de sia forto, kaj tiam komencis trankviliĝi.
  Sed ĉi tio, kompreneble, ne finis la aferon, la aera divido eniris la kurson. Dum la britoj post tia traktado, absolute neniu el ili povas esti prenita varmeta. Feliĉe, surteriĝantaj glisaviadiloj jam estis faritaj en la bezonataj kvantoj kaj metodoj por treni ilin estis senarigitaj. Probable la plej bona en la mondo hodiaŭ.
  Ili do flugas, ne kiel milvoj - pli malrapide, sed sufiĉe rapide, kaj eĉ akompanataj de la muziko de Wagner - la plej ŝatata ĉefverko de Hitler. Kiu alia el la vivantoj memoris la filmon "Apokalipso", kie la usonanoj uzis ĉi tiun apartan muzikon atakante la vjetnamanojn. Kiel ĝi timigis ilin. Do jen Wagner, kaj bruantaj motivoj, per amplifiloj. La paraŝutistoj ŝmiris siajn vizaĝojn per fosforo, kaj pentris, ili terure aspektas kiel la demonoj de sia submondo. Ankaŭ la kalkulo de la psikologia efiko. Krome, kelkaj reakciiloj estis aldonitaj al la fosforo, kaj kelkaj magnezioblatoj, por kaŭzi brilon almenaŭ por mallonga tempo. Tiel timigaj, precipe kontraŭ la fono de fumplena brilo, multaj fajroj. Ili eĉ havas maŝinpafilojn, ankaŭ kamuflitajn en formo de buŝoj de drako. Tiam jam batas melodiaj germanaj kaj kaptitaj mitraletoj. Kaj falĉitaj, ĉifonaj linioj falas al la botoj de la venkintoj. Kaj multaj simple preferas kapitulaci, malgraŭ tio, ke ekzistas multe pli da britoj ol germanoj.
  Hinda kaj araba virino kaŝis sin en malgranda, zorge kamuflita truo. Ruĝharulo rimarkis:
  - Nu, ni plugis ilin!
  La nigrahara virino estis surprizita:
  - Vi diras, ke ni? Eble vi celas nin?
  La indiano balancis la kapon.
  - Ne! Palavizaĝoj batas la anglojn kaj tio estas bona signo! Kaj estos tempo, tiam venos nia ferio! Kiam la indianoj liberigos sian kontinenton!
  La arabo malestime snufis:
  - Kaj ĉu vi hazarde pretendas potencon super la mondo?
  La hindo ame, kvazaŭ klarigante al mense malfruiĝinta infano, ridetis:
  - Kiu volas tro multe akiri - kutime finiĝas kun nenio! Do granda kulero - ŝiras vian buŝon!
  La Führer, kompreneble, ne vidis, kion faras liaj falkoj kaj akcipitroj, sed principe li konjektis, ke la germana militmaŝino klare ellaboros ĉion. Ĝenerale, germanaj armeaj ofensivaj operacioj ĝis la Kursk Ardena Bulo estis aranĝitaj sur alta profesia nivelo. Iuj eĉ nomas ilin komparnormoj. Estas eĉ strange, ke tia maŝino ekhaltis, kaj poste tute disfalis.
  Kaj la kvar mem prenis kaj partoprenis en la surteriĝo en Malto.
  Kvar knabinoj estis nur en bikinoj. Kaj jam en la aero ili ĵetis grenadojn al la britoj per siaj nudaj piedoj. Kaj ĝi estas tre bela. Tiaj estas la knabinoj.
  Kaj dumfluge, kiel akre svingitaj diskoj estas ĵetitaj. Kaj tuj deko da koloj estis tranĉitaj. Unu vorto - superklasaj belulinoj. Kaj tre sekseca kaj muskola. Tiaj estas la militistoj. Kaj per unu bato ili disfendis metalon kaj brikojn. Ili havas tian frenezan, bolantan potencon. Kaj lasu ilin nudi kalkanojn en salto en la mentonojn de anglaj soldatoj. Tiel fikita.
  Kaj sango flugas, kaj ŝprucas ĉiudirekten.
  Tiam la knabinoj uzis siajn glavojn. Kaj ili komencis detrui la anglajn vicojn. Kaj kantante:
  - Blankaj lupoj amasiĝas kune! Nur tiam la familio pluvivos! La malfortuloj pereas - ili estas mortigitaj, purigante la sanktan sangon!
  Tiaj belaj knabinoj ĉi tie. Nur bonega!
  Kaj ili tranĉis ĉiun anglan soldaton per du glavoj. Kaj ili ĵetas svastikojn per siaj nudaj piedoj, mortigante la batalantojn. Kaj tiaj fervoraj militistoj...
  Kaj la aeratako kontraŭ Malto estas tre potenca. La Fuhrer kolektis aviadon de la orienta fronto. Kaj Yu-88 montris sin en sia gloro. Kaj, kompreneble, ankaŭ uzis la Yu-87s, kiuj, malgraŭ la regado de batalantoj en la aero, montriĝis tre efika.
  Kaj la Fritz venkis la britojn tre forte. Kaj nudpiedaj knabinoj de Terminator estas eĉ pli fortaj. Kaj la militistoj ĉi tie estas simple klasaj!
  Nu, kiel ne admiri tiajn knabinojn. Ne knabinoj - sed simple panteroj!
  Ili dispremas siajn kontraŭulojn. Kaj ili kantas:
  - Neniu haltigos nin! Neniu venkos nin! Malbonaj lupoj disŝiras la malamikon!
  Malbonaj lupoj - saluton al la herooj!
  Kaj ili denove tranĉas... Tamen la britoj jam kapitulacas. Kaj ili levas la manojn.
  Gerda muĝas angle:
  - Surgenue! Kaj kisu miajn piedojn!
  Viroj falas sur la vizaĝon kaj kisas la nudajn, iomete polvajn piedojn de la knabino.
  Tiam ili estas devigitaj kisi la gambojn kaj Charlotte, ruĝharan bestaĉon. Kiel bela ŝi estas.
  En la vento, ŝiaj kuproruĝaj haroj flirtas kiel batala, proleta standardo.
  Kaj viroj kaj precipe junaj viroj frapas la diinon per rondaj kalkanoj. Kaj ili lekas la krudigitajn piedojn de la belulino.
  Ili kisis kaj Kristina kaj Magda sur siaj nudaj piedoj. Ankaŭ acrobatic knabinoj.
  Kaj tiaj militistoj estas fortaj kaj muskolfortaj. Kaj plej grave nudpiede, bela.
  Kaj sveltaj figuroj, kaj teleroj de la gazetaro! Kaj ili estas mirindaj, kaj batalantaj kaj belaj.
  Kaj ĉiu muskolo ludas, kaj buloj de muskoloj ruliĝas sub la sunbrunigita haŭto.
  Ĉi tiuj knabinoj estas bonegaj! Ili havas la potencon de kolero kaj la flamon de pasio! Kaj la konfido por venki.
  Kaj la britoj duŝas siajn nudajn, graciajn krurojn per kisoj!
  Malto falis, kaj fariĝis multe pli facile translokigi soldatojn al Afriko. La Führer fariĝis pli saĝa, kaj plej grave venis al lia menso logika penso: Sovetunio estas totalisma lando, kio signifas, ke ĝi estas forta. Preskaŭ ducent milionoj da homoj estas lutitaj de komunista ideologio kaj ĉi tio estas potenco!
  Sed samtempe, Sovetunio havas sufiĉe da tero kaj ĝi ne atakos iun ajn.
  Do por ataki Rusion, vi devus prepariĝi.
  Kaj kiajn tankojn havas la germanoj? Sincere malforta! Kaj la rusoj ĉe la parado la unua de majo estis viditaj KV-2 kun 152-mm pafiloj, kaj KV-1 kun 76-mm pafiloj, kaj T-34, lertaj tankoj, ankaŭ, kun pafiloj kiuj trapikas la germanojn.
  Kaj la Fuhrer ordonis: krei siajn proprajn monstrojn por kontraŭpezi la rusajn tankojn. Aparte, "Panteroj", "Tigroj", "Leonoj" kaj "Musoj". Bonaj aŭtoj por sia tempo, sed tro pezaj.
  Kaj multekosta kaj laborintensa! Aliflanke, germana teknologio povus konkuri ĉi-kaze kun la sovetia.
  Krome, la germanoj esperis, ke baldaŭ ili havos la tutan Afrikon, kaj ili povos kapti la gravajn rimedojn de la mondo. Kaj estos sklavoj, kaj trupoj, kaj batalunuoj ...
  Ĝenerale, la Wehrmacht-soldatoj estas fortaj ...
  Kaj la knabinoj estas bonegaj... Kaj grandaj ŝtelistoj!
  En Malto, ili piediris, kaj estis konataj por la torturo de viroj. Ferocaj militistoj. Knaboj estis senvestitaj kaj knabinoj seksperfortis ilin! Kaj kio ne estas distro.
  La militistoj multe kantis kaj kriis:
  - Neniu haltigos nin, eĉ la diablo ne venkos nin!
  Gerda kaj ŝia teamo ankaŭ atakis la anglan krozŝipon. Per glavoj, la knabinoj marŝis laŭ ĝi, kaj tranĉis ĉiujn. Kaj samtempe ili ĵetis ankaŭ akrigitajn diskojn per la nudaj piedoj.
  Rapidaj tiaj estas la militistoj, kiuj ne povas esti haltigitaj facile kaj senprobleme. Ili iras al si kaj dispremas la maristojn. Kaj ili mansvingas al si per ambaŭ manoj. Estis tiaj kvar sorĉistinoj. Kaj Sorĉistinoj senkompataj, absolute murdemaj.
  Ili kuras trans la ferdekon, fulmante ronde, rozkoloraj kalkanoj, kaj svingas siajn glavojn kiel helicklingoj. Ili tranĉas la anglojn kaj zumas al si mem rikanante.
  - Ni ne estas kompatindaj knabinoj, la voĉo estas tiel sonora! Ni dispremas la britojn fame, por ke ĉi tie ne estu kviete!
  Kaj kiel montros la langoj! Ĉi tiuj estas la knabinoj por si mem... Veraj terminantoj!
  Kaj kun nudaj piedfingroj, kiel ili ĵetas diskojn por si mem, kaj kiel ili batas malamikojn.
  Ili faras ĝin tre sanga. Kaj iliaj gorĝoj estis tranĉitaj. Kaj tiom da gorĝoj malfermiĝis.
  Agresemaj infanoj.
  Kaj pli precize, knabinoj, kun la muskoloj de sovaĝaj bestoj. Kaj neniu povas bridi ilin - tia elemento.
  La knabinoj estas impetaj kaj preskaŭ nudaj. Kaj eĉ la mamoj estis elmontritaj por aspekti pli belaj.
  Gerda kantis:
  - Kaj la krozŝipo estos kaptita - kurantaj knabinoj! Tia elemento, tia elemento!
  La knabinoj estas vere belaj sur tia skalo, ke vi ne povas haltigi ilin per svingo.
  Ili estas plenaj de perforta, bulanta energio. Kaj ĝi estas nur tia agresema uragano kaj abundo da flamo kaj varmo.
  Militistoj estas vere belaj. Kaj ili povas movi pugnon en la makzelo.
  Ili havas tiajn agresemajn saltojn de knabinoj, kiuj naskiĝis kun flugiloj kaj dentegoj ...
  Charlotte faligas la anglojn, kaj knaris al si:
  - En batalo, neniu povas kompari kun ni! Mi estas lupo, malvarmeta lupo!
  Kaj la ruĝhara besto kiel draŝo kaj tranĉanta per glavo...
  Do la angla admiralo falis sub la kalkulon de la knabinoj. Kion li vere volis? Kiun vi kontaktis?
  La militistoj prenis kaj distranĉis lin!
  Kristina kantis kun plezuro:
  - Estos shish kebabo fusita!
  Kaj ŝi montris sian langon.
  Kaj tiam per la nuda piedo ŝi ĵetis diskon kun akraj randoj. Kaj tuj buĉis kvin anglojn.
  Magda piedbatis per sia nuda kalkano, kaj tri angloj flugis eksterŝipen. Jen ŝi estas knabino - nur sovaĝulo!
  Kaj ĉiuj kvar ekkrios:
  - Gloro al niaj dioj!
  Kaj li denove tranĉas... Jam centoj da angloj estas hakitaj. Kaj la postvivantoj falas sur la genuojn kaj kisas belajn knabinojn, siajn fortajn, ĉizitajn, nudajn piedojn.
  
  
  RUSA PREZIDANTO VLADIMIR ZELENSKY
  Volodymyr Zelensky, post la inaŭguro, sciigis la dissolvon de la Rada kaj la okazigon de fruaj parlamentaj elektoj. Ĉi tio estas ĝenerale atendata. Rilatoj kun Rusio tamen restis streĉitaj. Vladimir Putin ne gratulis Zelenskij pro sia venko kaj ne rekonis la prezidantajn elektojn en Ukrainio. Sed ĝi eĉ profitis al la nova juna gvidanto. La naciistoj, kiuj rigardis lin kun suspekto, rekonis lin kiel unu el siaj. Kaj la Okcidento komprenis, ke Putin vere estas agresanto. Kaj plifortigita subteno por Ukrainio. Do ĝi komenciĝis por sano, kaj finiĝis por paco. Zelensky prenis ĝin kaj rezultis ekstreme forte en la novaj elektoj al la Rada. Sukcesis akiri parlamentan plimulton. Kaj poste okazigis plurajn referendumojn. Inkluzive de konstitucia reformo.
  La potencoj de la prezidanto estis signife vastigitaj. Kaj la Rada, male, estas limigita. Post tio, Zelensky komencis rezolute okupiĝi pri reformojn kaj modernigon.
  En la sama tempo, ruza movo estis inventita en la Donbaso. Al la militisto Anastasia Orlova oni proponis interesan opcion. Ŝi, kun la subteno de Ukrainio kaj okcidentaj spionservoj, iĝos la guberniestro de la regionoj Lugansk kaj Donecko. Tiam li havos formalan membrecon en Ukrainio kaj monon por restarigo kaj grandan personan potencon. Kaj eĉ lia propra armeo. Tio estas, la opcio Kadyrov. Kiam Rusio efektive donis sendependecon al Ĉeĉenio, nur formale retenante super ĝi.
  Anastasia Orlova, kiu havas influon inter kampestroj, akceptis ĉi tiun opcion. Mi devas diri, ke tiu ĉi virino estis tre bela, blonda, kaj kutime, eĉ vintre, ŝi kuris nudpiede en la malvarmo.
  Anastazio deklaris militon kontraŭ la "ŝtela" gvidado de Nova Rusio. Ŝi estas tre batalema kaj aŭtoritata knabino. Kaj en Novoazovsk ŝi fondis sian loĝejon. Parto de la homoj kaj la milicoj subtenis ŝin.
  Anastazio, kun bataliono de nudpiedaj knabinoj, faris plurajn atakojn kaj konkeris plurajn grandurbojn. Lokaj bataloj disvolviĝis. Okazis ŝnuro de milito.
  Anastazio agis sufiĉe lerte, kaj ricevis monon el eksterlando. Krome, ŝi havis subtenon en Rusio. Inkluzive de virinoj. La fakto, ke Putin malsaniĝis ankaŭ kontribuis al la sukceso. Oni povas vidi, ke la ambicia prezidento de Rusio trostreĉis sin. Kaj sub ĉi tiuj kondiĉoj, la gvidado en Rusio estis dividita. Anastazio utiligis tion kaj kaptis Doneckon. Akiru iun seriozan subtenon.
  La milito komenciĝis kun Luhansk. Sed ne tro energia. La milicoj ne vere volis mortigi unu la alian.
  En la fino, la prezidant-elektoj en Novorossiya okazis, kaj Anastazio venkis. Ĝi estis tuj rekonita de Usono kaj Kyiv. Kaj poste aliaj landoj de la Okcidento, kaj ja de la tuta mondo!
  Zelensky plenumis sian vorton, donante al Novorossiya specialan statuson ene de Ukrainio. Kaj en Donecko denove leviĝis la flavblua flago.
  La longe atendita paco venis.
  Zelensky aktive batalis kontraŭ korupto, kaj eĉ enkondukis la mortopunon por ekonomiaj krimoj. Malfacile kaj lerte administrante, forminte profesian teamon, Volodymyr Zelensky certigis altajn kreskorapidecojn por Ukrainio. La lando estis altiĝanta, kaj la potenco de la nova gvidanto plifortiĝis. Rilatoj kun Rusio pliboniĝis. Kio kontribuis al la bato, kiu kaptis Putinon kaj igis lin malpli ambicia kaj agresema.
  En Rusio, la populareco de Zelensky kreskis. Li estis forta oratoro, ĉarma viro, popolisto. Kaj ne komunisto, sed ankaŭ ne kontraŭkomunisto. Populara, kaj inter la maldekstro kaj inter la rusaj oligarkoj. Tre populara inter rusaj junuloj. Intelektulo kaj koramiko. Ĝi ŝajnas esti inteligenta, sed kaptis solidan potencon. Jes, certe gvidanto, sed samtempe sinjoro! Alta kulturo, sed komprenebla kaj amata de la homoj. Vera talento en administrado. Kaj bonega organizanto.
  Kaj kiam pasis kvin jaroj da prospero kaj pliiĝo de Ukrainio, kaj la potenco de Zelenskij finfine fortiĝis, sekvis sensacia propono.
  Nome, kuniĝi kun Rusio. Kreu ununuran sindikatan ŝtaton kun komuna prezidanto kun granda potenco. Kompreneble, popole elektitaj.
  Kaj en Rusio, la elito estis en ŝoko. Jen la movo! Antaŭ tiu tempo, Putin malfortiĝis pro grava malsano, kaj perdis popularecon. Do, li ne povis batali, ĉiukaze, plene. Kaj Medvedev mem, ĝenerale, ne estas batalanto kaj neamata de la homoj.
  Kaj ĉi tie Zelenskij klare volas fariĝi prezidanto de la sindikata ŝtato kaj... Liaj ŝancoj estas realaj! Unue, Okcidento ŝatus vidi Vladimir Zelenskij kiel prezidanton de Rusio kaj Ukrainio! Li montris sin sufiĉe por-okcidenta politikisto kaj eŭropano. Due, Zelensky estas populara en Rusio kaj precipe en Ukrainio. Trie, ne estas konkurantoj en la vido. Putin estas grave malsana, Medvedev estas malforta kaj ne populara, Zjuganov kaj Zhirinovsky estas tro maljunaj. Ne estas aliaj gvidantoj en vido. Cetere, kvare, kaj atentu la oligarĥojn de Rusio kaj Zelensky, ekzistas subteno.
  Jes, estas klare, ke tio estas tre serioza kandidato por la prezidanteco de Rusio. Li havas forton kaj karismon, kaj eksterordinaran oratoran donacon. Kaj ankaŭ la subteno de kaj okcidentaj kaj rusaj amaskomunikiloj. Plie, la populareco de la nova en la rusa politiko, sub la malnovaj kaj enuigaj gvidantoj.
  Resume, estas maloportune rifuzi, kaj timige akcepti oferton. Putin havis duan baton. Medvedev iĝis la portempa prezidanto de Rusio.
  Kompreneble, estas malproksime de certe, ke Zelensky certe venkos. Kaj mi tre volas aneksi Ukrainion. Medvedev havas deziron superi Putinon! Sed ĉu indas preni tian riskon kiel elektoj kun Zelensky?
  Tamen, la popolo de Rusio subtenis la ideon de unuigo kun Ukrainio. Centmiloj da homoj surstratiĝis - postulante: la unuecon de la slavaj fratoj. Manifestacianoj interbatalis kun polico en Moskvo. Multaj homoj estis vunditaj. Ondo de protesto komencis leviĝi.
  Kun la komunistoj, Zjuganov finfine atingis, aŭ pli ĝuste putris, kaj la pli juna gvidado komencis preni la homojn al la stratoj. Postulante reĝimŝanĝon.
  La naciistoj ankaŭ tiris supren, havante siajn proprajn fortajn kaj ambiciajn gvidantojn. Maidan iĝis pli kaj pli moda. Ŝtonoj kaj molotovaj kokteloj estis ĵetitaj al la polico. La malkontento de la homoj, kiu jam delonge akumuliĝis, komencis manifestiĝi pli kaj pli forta.
  Medvedev tenis sekurecan konsilion.
  La plej multaj el la membroj estis favoraj al unuigo - citante la fakton ke la diablo ne estas tiel terura kiel li estas pentrita. Kaj la administra rimedo kaj propagando estas grandega forto! Kaj ke homoj povas esti ĝisfunde cerbolavita, kaj ili ĝenerale voĉdonos por la reganta partio.
  Rusaj miliarduloj ankaŭ ĵuris fidelecon al Medvedev, kiu estis antaŭvidebla, longe en potenco, kaj pli-malpli konvenis al ĉiuj.
  Miliardulo Deribasco logike rimarkis:
  - Necesas fari balotkampanjon en la stilo: Medvedev estas Putin hodiaŭ, kaj neniuj Zelenskij estas danĝeraj por ni!
  Roman Abramoviĉ aŭtoritate rimarkis:
  - Ni eltiris Jelcin el la voĉdona truo de kvar procentoj de la takso, kaj eĉ pli ni eltiros vin! Nia mono kaj amaskomunikila kaŭcio!
  Proĥorov konfirmis:
  - Ni ne volas tiel altajn impostojn al la riĉuloj kiel en Ukrainio, kaj ni ĉion elportos por vi!
  Dmitrij Medvedev pugnobatis la tablon kaj anoncis:
  - Tiam ni akceptas la proponon pri integriĝo kaj unuiĝo!
  Unuiginterkonsento estis subskribita inter Ukrainio kaj Rusio. Tuj la ekvilibro de potenco ŝanĝiĝis. Prezidant-elektoj devas esti okazigitaj ene de tri monatoj.
  Por registriĝi al la prezidanteco sufiĉas aŭ kolekti cent mil subskribojn, aŭ deponi naŭdek mil dolarojn en kaŭcio, kiu estos redonita nur se ĝi atingos la duan raŭndon. Tiuj estas kelkaj amuzaj reguloj. Parte prenita de rusa kaj parte de ukraina leĝaro.
  Kompreneble, estos multaj prezidentaj kandidatoj, la teamo de Medvedev ŝajne konsideris, ke ĝi estus eĉ pli profita por ili! Ili diras, ke la movebleco de la elektantaro de potenco donos avantaĝon en la unua raŭndo. Kaj en la dua, ĉiuj subtenos Medvedev. Ĉiukaze, la deĵoranta prezidanto kalkulis je ĝi. Kaj ĝi komenciĝis...
  Anastasia Orlova, ĉi tiu nudpieda Kleopatro, diris, ke Zelenskij kontraŭos tuta cent. Kaj ke li estas Lanceloto kontraŭ la drako de Putin kaj Medvedev.
  Perfortaj atakoj en la gazetaro disvolviĝis. Iuj estis flanke de Zelenskij, aliaj de Medvedev.
  La aliĝperiodo por kandidatoj komenciĝis. Rusio estis maltrankvila. La filo de Dzhokhar Dudayev aperis en Kaŭkazo kaj deklaris ĝihadon. Kaj ricevis larĝan subtenon en la islamaj regionoj. Multaj fakuloj suspektis la orelojn de la CIA ĉi tie. Krome, la Trump-prezidanteco finiĝas, kaj ni devas gajni almenaŭ kelkajn venkojn. Kaj Zelenskij sur la rusa trono estas granda venko! Kvankam, ekzistas skeptikuloj kiuj argumentas ke Zelensky povas igi Rusion granda lando, multe pli forta, precipe ekonomie, ol ĝi estis sub Putin.
  Do la opinio estas dividita en Okcidento. Ununura ukraina-rusa ŝtato estas, kompreneble, potenca asocio kaj tute ne estas ŝerco. Ĉi tio vere povus esti monstro. Kompreneble ankaŭ la rusaj sekurecaj taĉmentoj subtenis la unuiĝon. Ke Anastazio estas bonega virino. Ŝi, kune kun bataliono de knabinoj, kaj ĉiuj belulinoj, estis nudpiede kaj en bikino, renversis kaj venkis la rusajn specialajn fortojn. Kiam tiuj kolektantaj polvon por renversi la tro fervoran admiranton de Zelenskij.
  Ĉi tie la knabinoj montris, ke ili batalas fabele nudpiede kaj en bikino! Kaj la speciala grupo Vympel montriĝis venkita de varmaj virinoj. Kiel rezulto, kaj estis decidite ne enmiksiĝi, pli por-ukrainia gvidado funkciigis en Novorosio.
  Anastazio kampanjis por Zelensky. La knabino en batalo sciis ĵeti per siaj nudaj piedoj akrajn, maldikajn diskojn, kaj bumerangojn, kaj grenadojn. Militistoj en bikinoj fariĝis legendo. Tuta regimento da knabinoj, ĉiu el ili valoras tutan dividon. Ĉi tio estas grandega potenco!
  Anastazio rapidis tra la neĝo, ŝiaj ruĝaj, nudaj kalkanoj fulmis. La knabino kantis:
  En la vasteco de la spaco, kredu min, estas sonĝo,
  Ŝi estas kiel sunradio sur la ĉielo...
  En la okuloj de Svarog, paco kaj pureco,
  Li estas por ni, kiel Jesuo leviĝas!
  
  Ni naskos radian sorton,
  Ŝi brilos kiel la suno en majo...
  Sed kiom da malvivuloj mi povas ne kompreni
  Kiel malbona roko ludas kun ni!
  
  Protektu vian patrujon, kavaliro,
  Lasu la stelon de la ĉielo brili...
  Ni protektas la vastaĵon de nia naskiĝlando,
  Lasu la planedon fariĝi eterna paradizo!
  
  Sed kio povas timinda komunismo,
  Li faros la flagon de la patrujo ĉiopova ...
  Kaj furioza faŝismo pereos en infero,
  Ni trapikos la malamikon per tre forta bato!
  
  Vi donas korojn al nia patrujo,
  Flami kun tre hela varmego...
  Ni trairos nian batalon ĝis la fino,
  Kaj la Fuhrer estos forbalaita per unu bato!
  
  Kamarado Stalin anstataŭigis sian patron,
  Ni estas infanoj de malsamaj generacioj...
  En Gehena la hordo pereos en furiozo,
  Kaj la genia Lenin montros la vojon al Edeno!
  
  En Rusio, ĉiu knabo estas giganto,
  Kaj knabinoj estas trejnitaj por batali...
  La Sinjoron Ĉiopova Vergo ni havas Unu,
  Ni rusoj ĉiam povis batali!
  
  Ni atingos, baldaŭ mi kredas, ni estas ĉio,
  La fakto, ke en la universo ne ekzistas pli alta ...
  La komsomola membro levis, konu la remilon,
  Kaj frapu la Fuhrer sur la tegmenton!
  
  Ne plu komunismo, sciu la ideojn
  Ili estas belaj kaj alportos feliĉon!
  Kaj la Fuhrer estas simple fiulo,
  Tre insida, tre nigra kostumo!
  
  Mi estas knabino - la grandeco de batalanto,
  Nudpiede kuris kuraĝe tra la frosto...
  Mia dika plektaĵo el oro
  Konstruis rapidan rozon!
  
  Povas ekzisti miliardo da ideoj
  Kiel aranĝi patrujon en komunismo ...
  Se vi vidas Fritz, batu forte,
  Por ke Adolf bloody ne sidu sur la trono!
  
  Elprenu la faŝistojn per via pugno,
  Kaj vi pli bone movu ilin per sledmartelo...
  Ni rajdu laŭ la Volgo kun venteto,
  Ni simple ne kompatas dispremi kaprojn!
  
  Ni levos soldatojn por la Patrujo,
  La knabinoj atakas...
  Celita de la beleca mitralo,
  Venĝo vundos Hitleron!
  
  Neniu povas venki la rusojn
  Kvankam la lupo de faŝismo, tiam la diablo estas spicita ...
  Sed ankoraŭ pli forta ol lia urso,
  Kia ordo konstruas novan!
  
  Por la Patrujo, kurante por Stalin,
  La komsomolaj knabinoj rapidas nudpiede...
  La nazioj estis tranĉitaj per bolanta akvo,
  Ĉar la Grandaj Rusoj estas la plej mojosaj!
  
  Fieraj knabinoj eniros Berlinon,
  Lasu presaĵojn de nudaj piedoj...
  Super ili estas orflugila kerubo,
  Kaj arĝento kiel vespoperloj!
  La knabino tiam kantas, sed kiel ŝi batalas! Ja estis ŝi, kun kvar partneroj, kiu iam savis la milicojn de kompleta malvenko apud Iolaisk.
  Tiam kvin knabinoj en bikinoj kaj nudpiedaj eniris kun tuta armeo.
  Jes, ĝi estis spektaklo.
  Anastazio multe donis de la mitralo, detranĉante la vicojn de la malamiko, kaj tiam, per la nudaj piedfingroj, ŝi ĵetis plurajn maldikajn diskojn samtempe. Tiuj kapoj estas fortranĉitaj.
  Kaj Anastazio kantas:
  - Por sankta Rus'!
  Ankaŭ Nataŝa pafis, hakis la malamikojn, kaj kiel ŝi grincas, ĵetante granaton per la nuda piedo, terenbatante tankon:
  - Por Svarog!
  Kaj tiam la orhara Zoya donas turnon. Kaj ankaŭ li ĵetas mortodonacon per la nuda piedo, kaj krias:
  - Por la estonta Rodnovery!
  Kaj malantaŭ ili, Aŭrora cedos ankaŭ. Kaj per sia nuda kalkano li liberigos la donacon de morto, kriante:
  - Por la grandaj landlimoj!
  Kaj tiam Svetlana plantos. Li donos turnon, kaj tiam de la maŝinpafilo, kaj per siaj nudaj piedfingroj, li sendos detruon ...
  Kaj la nudkrura belulo krios:
  - Por la reveno de la Romanov!
  Jes, Anastazio estis ŝatanto de la restarigo de la cara imperio. Efektive, en Rusio la caro estas efektive en potenco ĉiuokaze. Do kial ne elsendi legitiman monarkion. Krome, la sango de multaj generacioj de reĝoj de Eŭropo fluas en la vejnoj de la Romanov. Ĉu tio estas ilia genealogio? Kaj kio estas la sekso de Putin, kaj precipe de Lukaŝenko? Kiuj ili estas por esti reĝoj? Sed la Romanov estas la sanktoleitoj de Dio!
  Anastazio kun siaj fianĉinoj en bikinoj faris multajn miraklojn. Ŝi batalis kiel diablo. Sed tiam ŝi kverelis kun Putin, kaj aliĝis al Zelensky. Ĝenerale, Anastazio vidis, ke Ukrainio estas ofendita, kaj havante pliigitan senton de justeco, ŝi prenis la flankon de la malfortuloj!
  Anastazio kaj ŝiaj kvin repuŝis la atakon kontraŭ Novoazovsk kiam ili provis aresti ŝin kiel ribelanto. Tuta kolono de registartrupoj estis fortranĉita kaj senarmigita.
  Post tio, la kaptitoj falis sur la vizaĝojn, kaj kisis Anastazion kaj la nudajn, polvajn piedojn de la alia knabino.
  La knabino filozofie diris al la kaptitaj batalantoj de Novorosio:
  - Mi ne volas mortigi vin! Vi estas miaj fratoj! Kaj mi estos via reĝino!
  Ĝenerale, Novorossia akceptis Anastazion sen multe da damaĝo kaj gravaj perdoj. Vere, la blonda terminanto detranĉis la kapon de la guberniestro de la Donecka Respubliko, kaj mortigis siajn gardistojn, kiuj konsistis ĉefe el kaŭkazanoj.
  Anastazio longe estas legendo. En Krimeo ŝi faris tiajn miraklojn, ke ŝi ricevis la stelon de la heroo de la Rusa Federacio. Sen ŝi, kun partneroj en bikinoj, ĝi ne funkciis tiel glate. Sed tiam Anastazio estis prenita kaj senigita de ĉiuj rusaj premioj. Inkluzive por la murdo de rusaj specialaj fortoj en batalo, kiam ili provis forigi ilin. Eĉ krimproceso estis iniciatita.
  Sed ili ne kuraĝis komenci grandan militon kun fakta sendependa Novorossiya. Krome, Putin malsaniĝis, kaj sen li neniu volis preni respondecon.
  Precipe Medvedev, kiu ĝenerale ne estas gvidanto en spirito kaj spirito. Sed ĝuste tion Medvedey konvenis al la rusaj oligarkoj kaj al la sekvantaro de Putin - li estas facile manipulebla.
  Estu kiel ajn, grandega propagandmaŝino leviĝis kontraŭ Zelenskij. Ili komencis kulpigi ĉion. Kaj ke estis kvazaŭ drogulo, kaj ŝtelisto, kaj retiris miliardojn per eksterlandaj kompanioj, kaj ke li estis ĝenerale samseksema.
  La provinco iris por skribi. Kaj kompreneble estis atestantoj, kaj diversspecaj asekuroj. Inkluzive de akuzoj de samseksemo. Eĉ tuj kiam la aliĝo de kandidatoj komenciĝis, kaj la malpuraĵo jam verŝis.
  La nombro de la dezirantaj partopreni en la elektoj, kaj ukrainoj kaj precipe rusoj, montriĝis kolosa. Kaj komunistoj kaj naciistoj grimpis. Neatendite eĉ la maljuna kaj malsana Zjuganov ŝovis la kapon en la elektojn. Kvankam li jam forlasis la postenon de prezidanto de la Komunista Partio. Afonin, Udaltsov, kaj Grudinin ankaŭ iris al la balotoj. Kaj ĝenerale, ankoraŭ ekzistas aro da maldekstraj kandidatoj, malmulte konataj, sed leporhundoj. Kaj tiom da homoj, kiuj volas esti prezidanto, grimpis! Kio pri naŭdek mil dolaroj? Ĉu ĉi tio estas tiom granda laŭ la normoj de Rusio?
  Kiel tankoj volante grimpis. Kaj komercistoj, kaj artistoj, kaj popartistoj, kaj verkistoj. Jes, ankaŭ verkistoj aktivas. Faru reklamon por vi mem. Kaj naŭdek mil dolaroj ne estas tiom multe. Do centoj da aplikoj verŝis en la CEC.
  Nu, elektoj! Nu, la spektaklo rezultis! Eĉ Alla Pugaĉov ŝovis la kapon en la prezidantecon. Kaj kial ne? Alka komencis forgesi, tie ŝi povas rememorigi sin mem! De la maljunaj, Jurij Luzhkov grimpis en la prezidantecon. Mi ankaŭ volis rememorigi min.
  Nu, kompreneble, tia spektaklo ne povus malhavi Vladimir Volfoviĉ. Sed ĉi-foje lia filo Igor Lebedev kaj lia dekstra mano Degtyarev partoprenis en la elektoj. Ili ankaŭ iris al la balotoj en tri kolumnoj.
  La naciistoj ankaŭ moviĝis. Kompreneble, kaj la legenda Demushkin, kiu servis tempon en malliberejo, kaj kio estas interesa, Spider, la gvidanto de Metala korodo, kaj la estro de la Kolovrat rok-grupo, iris al la prezidanteco kaj multaj aliaj.
  Nu, kompreneble, la popkantistoj ekiris kampanjon. Filipo Kirkorov kaj Nikolao Baskov estas ĉi tie. Ili ankaŭ havas nenion por perdi ĝenerale. Tia batala gardisto deplojiĝis.
  Kaj Timoteo kaj Vitas, kaj ĝenerale tre multaj faris kampanjon.
  Kompreneble ne hazarde! La plano de Medvedev estis nomumi grandegan nombron da kandidatoj kiuj devus pasi la voĉojn al li en la dua raŭndo. La ĝenerala plano estas interesa. La takso de Medvedev estas komence pli malalta ol tiu de Zelensky. Kaj estas neeble venki sen ruzo!
  Sed post ĉio, Jeltsin havis nulan takson, sed li povis venki Zjuganov. Vere, ĉi-lasta gvidis la elektojn kiel handikapulo: perdi intence!
  Kaj en ĉi tiu kazo, Medvedev kontraŭstaras elstara kaj tre talenta persono.
  Do okazas multo ĉi tie. En la spektaklo, Solovyov Zelensky estis konstante verŝita kun koto. Vere, tiam knabino ĵetis glaciaĵon en la vizaĝon de Solovjov per la fingroj de siaj nudaj piedoj. Kaj elŝiris ŝian okulon. Post tio, evidentiĝis, ke ne estas sekure ĵeti koton al Zelenskij! Kiel, ĉi tiu ulo estas ukraina aglo!
  Ĝenerale ne estis unueco en la rusa socio. Multaj, multaj subtenis Zelensky. Kiel, vere juna sango kaj povis altigi Ukrainion sen alta petrolo kaj gaso prezoj! Kaj kio pri Medvedev? La lando laŭvorte sufokas pro dolaroj por petrolo kaj gaso, kaj la ekonomio estas en kompleta stagnado. Ne estas kresko, nur senlaboreco pliiĝas.
  Medvedev ĝenerale havas la plej altan kontraŭ-takson inter ĉiuj politikistoj. Kvankam ĝuste ĉi tio estas utila al la oligarkoj. Pli dependa de ili, pli regebla. La rusa registaro komencis haste altigi salajrojn kaj pensiojn por ĉiuj. Kaj multfoje...
  Ne nur tio, Medvedev eĉ proponis malaltigi la emeritiĝon je du jaroj. Kiel, ĉio estas por la bono de la homoj. Kaj amendoj estis faritaj por pliigi pensiojn kaj kalkuli laborsperton post emeritiĝo.
  Medvedev ankaŭ ne forgesis la oficialulojn. Por ke ili staru kaj voĉdoni por li. Precipe, publikaj enspezodeklaroj estis aboliciitaj, kaj estis permesite ricevi donacojn ĝis mil dolaroj. Kion, kompreneble, la oficialulo ŝatis. Tiel estas la permeso havi nemoveblaĵojn eksterlande, same kiel kontojn.
  Por altiri fumantojn al ilia flanko, la kontraŭfumada leĝo estis signife malstreĉita. Vendo de alkoholo nokte estas permesita, kaj eĉ la hazardludkomerco estis leĝigita. Ĉi-lasta estis bonvenigita de la oligarkoj, fakte, kial perdi tian enspezon kaj alporti ĝin subteran.
  La translokigo de "Pupoj" revenis. Ili komencis montri pli da erotismo en televido.
  Medvedev ankaŭ anoncis amnestion, kaj eĉ ordonis al la kaptitoj esti pagitaj enspezmono. Kaj ĉi tio ankaŭ estas konsiderinda procento de la voĉoj. Kaj la kondamnitoj mem kaj iliaj familioj.
  Ĝenerale, Medvedev prezentis la sloganon: pli da libereco! Efektive, Rusio estas laca de la despotismo de Putin. Kiam vi eĉ ne vidos nudan virinon en televido!
  Kaj kompreneble estis provo montri: la vivo fariĝis pli libera, la vivo fariĝis pli amuza!
  Medvedev ankaŭ malaltigis la prezon de alkoholo kaj permesis bierreklamon en televido. Fakte, kial iri tro malproksimen.
  Sed la milito eksplodis en Kaŭkazo. Post la foriro de Putin, la altmontaranoj komencis postuli eĉ pli da privilegioj kaj rajtoj. Kaj iliaj ambicioj nur kreskis. Plie, Turkio komencis aktive premadi Kaŭkazon, iliaj ambicioj kreskis, precipe en Sirio, Erdogan ricevis tro malmulte laŭ sia opinio. La situacio estis plimalbonigita de la falo de naftoprezo kaj, sekve, de la prezo de gaso. Ĵus post la renverso de la reĝimo de Maduro, Venezuelo pliigis produktadon. Usono kaj Irano finfine akordiĝis, kaj unusola registaro estis establita en Libio.
  La falo de naftoprezoj kolapsis la rusan rublon, vipis inflacion, kaj malplivalorigis la kreskon de salajroj kaj pensioj.
  Kaj la kreskanta agado de aktivuloj en Kaŭkazo ludis kontraŭ Medvedev.
  Li laŭdire estis nekapabla konservi la heredaĵon de Putin. Kaj kio estas, kiel ofte okazas: la superstelulo nomumis sin malforta posteulo.
  Kaj Usono kaj la arabaj landoj kaj eĉ Irano nutris separismon en Kaŭkazo. Kaj estis malkonsentoj inter la sekurecaj taĉmentoj. Iuj ankoraŭ volis vidi la delongan partneron de Putin, Medvedev, kiel prezidanto! Kaj aliaj algluiĝos la multe pli popularan Sergej Ŝoigu.
  Sed ĉi-lasta ne estis subtenita de la oligarkoj kaj industriuloj. Ili konsideris ĝin tro maldekstrema, kaj la miliarduloj estis lacaj de la diktaturo de unu homo. Ĉiuj volis liberalulon sur la trono kaj repaciĝon kun la Okcidento. Medvedev, atendinte la finon de la periodo de registrado de prezidentaj kandidatoj, prenis kaj maldungis Ŝoigu. Kio kaŭzis malkvieton en la armeo.
  . ĈAPITRO #2
  Tiam Medvedev aljuĝis al Ŝoigu la longe promesitan rangon de marŝalo, kaj donis al li la postenon de honora vicĉefministro. Ankaŭ popolisma movo. Sed ĉiukaze, la antaŭbalotaj aliĝoj ne estis favoraj al la deĵoranta prezidanto.
  Zelensky, kiu estis pli juna, pli sukcesa, pli elokventa, gajnis punktojn. Kaj eĉ kiam ĝi estis registrita, pli ol ducent prezidentaj kandidatoj konservis la senkontestan gvidadon. Sed Medvedev devis batali por la dua loko. Neatendite, Alla Pugacheva iĝis sia konkuranto por la dua raŭndo. La primadono, kiu maljuniĝis kaj ne agas dum longa tempo, ne tre avidas pri PR, subite saltis en la takso.
  Eble ĝi estis reago al la ĝenaj politikistoj. Zhirinovsky kaj Zyuganov, male, falis akre en siaj rangigoj. Ambaŭ ĉi tiuj politikistoj estas terure lacaj de la homoj. Krome, pli junaj kaj pli originalaj gvidantoj aperis sur sia balotkampo.
  Videble aldonis Demuŝkin, kiu ricevis la bildon de martiro en malliberejo. Suraikin daŭre estis nekapabla gajni, sed alia membro de lia partio, Sergej Kovalev, la plej bona rusa profesia boksisto, komencis gajni punktojn ankaŭ.
  Ĝenerale, Sergey Kovalev rezultis esti interesa ulo. Li kandidatiĝis por la posteno de urbestro de Moskvo kaj, neatendite por ĉiuj, fariĝis la dua. Aliĝis al la Komunista Partio de Rusio. Kaj ankaŭ komencis aldoni rating.
  Oni devas rimarki, ke Sergey Kovalev estas tre bonega boksisto - la plej bona inter rusoj, eĉ superis Kostya Tszyu.
  Sergej Kovalev estas tiel terminanto kaj danĝere alproksimiĝis al Medvedev.
  Vere, plej multaj rusaj balotservoj havas takson kaj. O. la prezidanto estis trotaksita. Sed la promocio estis majuskla. Tamen, Medvedev ne estis tre bonŝanca. Post Putin, iel la fortuno fariĝis pli avara. La prezoj de petrolo daŭre falis, ankaŭ la kurzo de la rublo falis, la prezoj rapide altiĝis. Kaŭkazo ekbrulis pli kaj pli aktive. Kaj eĉ la kadirovanoj komencis batali flanke de la militistoj. Tia situacio ekestis. Kaj tiam la talibano trafis ankaŭ rusajn trupojn ĉe la limo kun Taĝikio.
  Kaj kiel rezultis, la rusaj trupoj ne estis pretaj. Medvedev denove paŝis. Krome, skandalo kun defraŭdo estis malkaŝita en la Ministerio pri Defendo kaj en la Ministerio pri Financo. Ombro falis sur la malnovajn amikojn de Medvedev. Estis ankaŭ duboj pri kiu ŝtelis centojn da miliardoj da dolaroj el Rusio. Ankaŭ suspekto. Kaj la amaskomunikiloj koleriĝis...
  Zelensky, aliflanke, kondukis la balotkampanjon trankvile, profesie, kiel spektaklo. Ĵirinovskij, kiel ĉiam, laboris pli por la aŭtoritatoj ol por li mem. Zjuganov estis fifajfita kaj batita per putraj ovoj. Tiam pliaj okazaĵoj...
  Kompreneble, Ksenia Sobchak partoprenis en la elektoj, kaj ŝi ne povis ne elĵeti la konikon. Ŝi prenis ĝin kaj ĵetis kukon en la vizaĝon de Ĵirinovskij. Kaj altiris atenton. Ĝi ankaŭ estis sufiĉe epopea.
  En la elektoj partoprenis ankaŭ Aleksandr Povetkin. La rusa boksisto, post perdi kontraŭ Josuo, ne povis reveni dum longa tempo, tiam li havis kelkajn batalojn kun preterpasantaj kontraŭuloj, kaj rompiĝis sur pli serioza. Post kompletigado de sia kariero, li iris en politikon, komencis krei naciisman partion.
  Ĝis nun sen multe da sukceso.
  Povetkin tamen dum la televida debato trafis sian kontraŭulon en la vizaĝon per sia pugno. Li elstaris kaj, tio iomete altigis lian rangigon.
  Ĝenerale, la elektoj estis okazigitaj histerie.
  Ili okazigis televidajn debatojn: ili donis tridek sekundojn por respondi, kaj la rezulto estis kverelo. Partioj, bataloj, skandaloj. Tuta aro.
  Medvedev estis senhonte promociita, sed lia takso preskaŭ ne kreskis. Ankoraŭ en dubo la eliro al la dua raŭndo.
  Zelensky iris je larĝa marĝeno. Kaj ne mirinde! Vladimiro sukcesis ĉesigi senlaborecon en kvin jaroj kaj restarigi ĉiujn fabrikojn kaj fabrikojn, kaj konstrui novajn.
  Unu el la atingoj de Zelensky estis la evoluo de agrikulturo kaj alternativaj energifontoj.
  En Ukrainio precipe aperis elektrocentraloj, kiuj funkcias kaj ŝargas el atmosferaj premodiferencoj. Same kiel geotermikaj centraloj. Kaj multe pli. Inkluzive de uzado de la energio de la jonosfero. Okazis, ke scienco iris kontraŭ petrolo kaj gaso.
  Vera sento estis la apero en Ukrainio de planto produktanta sintezajn nutraĵojn kaj liverante ĝin al Ĉinio. Kaj Rusio reduktis nutraĵ-eksportojn.
  Estis ankaŭ kandidatoj inter la ukrainoj. Precipe Wladimir Klitschko. La fama boksisto havis malfacilan karieron. Resendite al la ringo: venkante Charr kaj Tyson Fury. Sed la tria revanĉo kontraŭ Josuo ankoraŭ perdis denove, sed gajnis multe da mono. Kaj li anoncis sian finan emeritiĝon de boksado.
  Sed poste li denove revenis. Li batalis en Kyiv kun Gassiev kaj venkis. Post tio, li havis alian batalon kaj gajnis la titolon de regula mondĉampiono - finfine rompante kaj la rekordon de Foreman kaj la rekordon de Joe Louis. Post tio, li anoncis la nomumon por la prezidanteco de la unuiĝinta Rusio kaj Ukrainio. Kaj mi devas diri, ke Wladimir Klitschko inter ukrainoj estas la dua nur post Zelenskij mem. Kaj malgraŭ la solida boksa aĝo, Wladimir Klitschko jam dum la antaŭbalota kampanjo tenis devigan defendon kontraŭ boksisto, kiu estis dudek jarojn pli juna ol li. Kaj denove venkis per knokaŭto.
  Post tio, la rangigo de Wladimir Klitschko saltis, kaj li alproksimiĝis al Medvedev, ricevante ŝancojn por la dua raŭndo.
  Ĝenerale, ĉi tiuj elektoj havis unu nediskuteblan favoraton: Zelensky, kaj estis tre streĉa batalo por dua loko. Alla Pugacheva, kiu dum mallonga tempo superis Medvedev en la batalo por dua loko, komencis eksiĝi. Principe, ĝi estas nenio hela kaj ne lumiĝis. Kaj Wladimir Klitschko venis en dua loko. Sed lia balotantaro ne estas tre stabila. Sergey Kovalev, kiu sukcesis iri post tri malvenkoj kaj kolekti ĉiujn kvar duonpezegzonojn, ankaŭ batalis en la ringo kaj denove gajnis la ĉampiontitolon.
  Kaj liaj rangigoj denove pliiĝis. Mi ankaŭ povus atingi la duan raŭndon. Aliaj ukrainaj boksistoj: Usyk kaj Lomachenko apogis Zelensky kaj la prezidantoj ne grimpis. Kvankam ambaŭ ankoraŭ ne finis sian karieron. Kaj kial ili devus fini? Usyk venkis Joŝuon en punktoj kaj iĝis la senkontesta pezego-ĉampiono de la mondo. Lomachenko vagas de unu pezokategorio al alia, kaj li estas pagita tiel grandaj kotizoj, ke li malvolontas fini sian karieron.
  Ankaŭ en Usono la balotkampanjo. Donaldo foriras post du esprimoj, kaj li ne estas tre sana por grimpi en la trian. Junuloj kandidatas por prezidanto. De la Demokratoj, tre bela ina guberniestro de ĉirkaŭ tridek naŭ - verŝajne la plej juna sinjorino de la prezidentaj kandidatoj. De la respublikanoj, ankaŭ de la junaj generaloj-herooj de la milito kontraŭ Irano.
  La generacio de politikistoj en Usono ŝanĝiĝis.
  En Rusio, Putin povis kaj povintus venki Zelensky, sed li evidente forbrulis ĉe la laboro. Trotensio faris sian paspagon! Kaj kion li volis - li supertaksis sian forton, ne fidis la medion. Kaj eble eĉ toksomaniulo. Post la foriro de Nazarbayev, alia ondo iris al la CIS - demokratiigo. Kazaĥio fariĝis parlamenta respubliko. Lukaŝenka iel suspektinde malaperis en Belorusio. Kaj la prezidanto ankaŭ fariĝis figuro.
  Alia ondo venis. Jam en Turkio, la parlamento leviĝis kontraŭ Erdogan. La pendolo svingiĝis alidirekten.
  Zelensky ja ŝanĝis la konstitucion favore al pli da aŭtokratio, sed en Okcidento li estas perceptata kiel lia viro! Jes, referendumoj okazas ĉiam. Kaj ekzistas vera sinesprimlibereco.
  Ĉiukaze, ĝis nun ne estas apartaj problemoj por ke Zelensky gajnu en la dua raŭndo. Plej verŝajne, estas Medvedev, kiu eniros la duan raŭndon - la administra rimedo povas venki la malaltan popularecon kaj ne tre sukcesan regulon. Multaj ankaŭ notis similecojn kun la elektoj en Ukrainio - multaj prezidentaj kandidatoj, la gvidado de Zelensky, malaltaj rangigoj por la aŭtoritatoj, kaj altaj kontraŭ-taksoj.
  Ĉu Zelensky povus venki Putin, estas alia demando, sed Medvedev klare ne tiris por la rolo de la gvidanto de la nacio. Kaj demokratio ĉi tie jam ludis kontraŭ la aŭtoritatoj.
  Medvedev ne povis precipe agordi la batalon. Li ne havas tiun karakteron. Ne vera batalanto!
  Sed la problemo ĉe ĉiuj aŭtokratioj estas, ke la posteuloj ne estas tre bonaj! Kutime diktatoro metas malfortulon post si - por ne renversi! Kiel, ekzemple, la posteulo de Nazarbayev estis limigita en potenco. Kaj li ne ĝenas - mola korpa!
  Kaj Vladimir Zelenskij, ĉiukaze, ekregis el la opozicio, kaj ne estas malfortulo.
  Oni devas diri, ke Putin ankaŭ estis konsiderata mola korpa kaj malforta, kaj tial estis nomumita prezidanto, post la bruema Jelcin. Sed kiel montriĝis, estas diabloj en trankvila marĉo!
  Kaj tiam montriĝis, ke ĝi ne estas tia marĉo kaj kvieto. Sed Medvedev, ŝajnas, ne estas lupo en ŝafa vesto, sed vere natura ŝafo. Kaj ne povas kolekti forton.
  Ĵirinovskij insultis Zelensky per malica lingvo kaj estis monpunita. Pluraj dekduoj de prezidentaj kandidatoj retiriĝis favore al Medvedev, sed ĝi faris malmulte al nenio. El la fama, kiu ĉefrolis, estis boksisto Denis Lebedev. Li vere progresis teknike. Kaj estis ankaŭ komercistoj, malgrandaj kulturuloj. El la verkistoj, nur Sergej Lukyanenko ĉefrolis favore al Medvedev. La ceteraj volis esti promociitaj. Kaj ĉiuj kredis je sorto.
  Medvedev sufiĉe kreskis. Sed estis espero, ke la armeo, la malliberejo kaj la polico voĉdonos laŭ ordono. Plie, subaĉeto de balotantoj. Kaj kompreneble frua voĉdonado. Ankaŭ ĉi tie estas jam ĉiu ŝanco de sukceso.
  Jes, jen kio instigis la pliigitan agadon de la aŭtoritatoj. Donu fruan voĉdonadon. Kaj kompreneble ekzistas falsaĵoj. Kaj la deziro voĉdoni kun la koro.
  Kontraste al la elektoj, (1996) Medvedev ne sukcesis pliigi sian rangigon. Ankaŭ Jelcin oni devas diri, ke estas bonŝanca. Precipe Dzhokhar Dudayev hazarde mortis. Kia muŝo mordis lin, ne prenu la kutimajn antaŭzorgojn dum la voko. Ja se tio estus okazinta iom pli frue, ili ne havus tempon por bati. Kaj iom poste, ili kovrus nur la antenon, kaj Dzhokhar mem estus en sekura distanco. Tia sorto en la milito kaj por propagando.
  Kaj ĉi tie vi ne povas fini Dudayev. Kaj ne ekzistas Raduev, kiu estis tiel stulte kaptita antaŭ la prezidantaj elektoj en Rusio. Sed Dudayev Jr. ne volas morti dum la elektoj. Kaj ĝenerale, ŝajne la triumviraro de posteuloj: Jeltsin, Putin, Medvedev - estas interrompita ...
  Voĉdon-aĉetprovoj estis likitaj kaj kaŭzis plian skandalon. La patriarko subtenis neniun, argumentante: de Dio estas de Dio, kaj de Cezaro estas de Cezaro. Ĝenerale, sub Jeltsino iel rezultis pli facile. Kaj la Ortodoksa Eklezio ial prenis la flankon de Jelcin, kiu jam ŝajnis tute senespera. Kaj industriaj rondoj.
  Kaj nun la rusaj oligarkoj komencis flirti kun Zelenskij. Ŝajne, Medvedev ne povas esti levita.
  Kaj la humoro en la amaskomunikiloj komencis ŝanĝi. Pli kaj pli oni laŭdis Zelenskij. Jam Zhirinovsky komencis diri, ke lia samnomulo fakte estas diamantulo.
  Medvedev denove duobligis salajrojn kaj pensiojn. Sed la rublo tute kolapsis. Kaj inflacio ekfunkciis. Ankaŭ tarifoj altiĝis.
  Eĉ devis, petas prunton de la IMF. Kaj petrolo kaj gaso fariĝas pli kaj pli malmultekostaj.
  Irano, Venezuelo, Libio, Saud-Arabio ĉiuj pliigas siajn eksportaĵojn. Kaj ankaŭ en Usono nova metodo de ardezargila minado estis enkondukita. La kosto falis akre.
  Kaj tiam estas ekonomia recesio kaj tumulto en Ĉinio. Nu, estas komprenebla - laca de la regado de la Komunista Partio. Kaj la ĉinoj volas liberecon kaj plurpartian sistemon!
  La registaro iom ŝanĝiĝis en Barato. Okazis puĉo-provo kaj la starigo de diktaturo.
  La konfrontiĝo en Kaŭkazo akre kreskis. Maltrankvilo ankaŭ komenciĝis en Siberio. Precipe la separistoj plifortiĝis.
  En Britio, la partio venkis en la elekto: "Renesanco", tamen, en koalicio kun la laboristoj. Reĝino Elizabeto ankoraŭ vivas, sed promesis, ke ŝi foriros por sia centjariĝo, post kio okazos referendumo por abolicii la monarkion. Kaj la fonda oficejo de la Prezidanto de Britio.
  Francio estas maltrankvila. Anstataŭ Macron venkis Mary Lipen, kaj estis provo establi diktatorecon. Sed la francoj mem ne scias, kion ili volas, ili enscenigis novan Maidanon. Jes, senprecedenca en skalo. Kaj Maria estis devigita forlasi siajn radikalajn planojn forpeli la arabojn kaj aliajn. Tiam eĉ pli malbone, la supera kortumo nuligis la prezidant-elekton, kaj Maria estis arestita.
  Fruaj elektoj ankaŭ estis anoncitaj en Francio. Tio estas, kiel ĉiam ĉie malordo.
  En Belorusio, trinkinte je la tiraneco de Lukaŝenka, ili okazigis referendumon kaj ĝenerale forigis la postenon de prezidanto. La respubliko iĝis parlamenta, kaj la nova ĉefministro diris, ke povas esti aliĝo al Rusio. Sed post la prezidantaj elektoj tie. Zelensky estas tre populara en Belorusio.
  En Kazaĥio la rilatoj inter la prezidanto kaj la parlamento malboniĝis. Estis minaco de misoficado. Sed ili rapide konsentis, sed la potenco de la ŝtatestro estis eĉ pli limigita.
  Medvedev pli kaj pli nervoziĝis. La elektoj alproksimiĝis, kaj la rangigo de Zelensky estis plurajn fojojn pli alta. Vere, li ne gajnas en la unua raŭndo, sed ĉiukaze Medvedev pasas. Estas nur kalkulo por trompi aŭ bati.
  Sekreta konsilio estis okazigita. Kunvenis miliarduloj de Rusio.
  Medvedev malakre deklaris:
  - Ĉu vi volas, ke fremda ukraino ricevu la grandegan potencon de la prezidento de la imperio?
  Deribasko logike rimarkis:
  - Ĉu ni ŝatas aŭ ne, ni devas interkonsenti kun ajna potenco! Zelenskij ne estas komunisto, kaj... Ĉi tio ne estas Zjuganov, kiu neniel konvenis al ni!
  Medvedev seke deklaris:
  - Enspezimposto en Ukrainio estas multe pli alta ol en Rusio!
  Roman Abramoviĉ ridis kaj rimarkis:
  - Kaj kiu konas kaj konsideras nian enspezon! Krome ili estis lastatempe reduktitaj tie kaj preskaŭ egaligitaj kun la niaj!
  Proĥorov respondis ridetante:
  - Registaroj ŝanĝiĝas. Ni restas! Kion vi povas rekomendi?
  Medvedev kolere grakis:
  - Mi ne kredas, ke Jelcin venkis honeste!
  Deribasco malvarme respondis:
  - Se Zjuganov ne estus rivalo de Jelcin, tiam Borik vere havus malmulte da ŝanco. Sed homoj ankoraŭ tro bone memoris la "ĉarmojn" de komunisma potenco. Nome: malplenaj bretoj, kartoj, kuponoj, vizitkartoj, longaj vicoj, salajro de kvin dolaroj monate. Kompreneble, neniu volis reveni al ĉi tiuj inferaj tempoj. Jes, eĉ por perdi la spektaklon, kaj politikajn spektaklojn, same kiel filmojn kun sekso, kaj multe pli. La homoj volis liberecon. Kaj ili voĉdonis ne por Jelcin, sed kontraŭ Timigulo Zjuganov. Kaj Zelenskij ne timigos la homojn. Male al Putin, li ne fermos la spektaklon Kukly, kaj li ne metos homojn sur kartojn. Nur la naŭdek-sesa jaro ne povas esti ripetita. Jelcin ŝtelis kvin aŭ ses procentojn, sed gajnis per dek tri! Do preskaŭ justa!
  Kaj Zelenskij iras kun tia marĝeno, ke vi ne povas venki lin!
  Medvedev kriis:
  - Ili ĵetis min! Konspiris!
  Roman Abramov rimarkis:
  - Kvankam la sankcioj estos forigitaj de ni! Kaj vi estas Urso... Vi jam gajnis vian pension!
  Medvedev siblis:
  - Brulu en infero!
  Proĥorov logike rimarkis:
  - Ne ekzistas infero! Estas nur birdotimigilo, por kolekti monon!
  Medvedev demandis konfuzite:
  - Jes? Kaj ke ne ekzistas Dio?
  Proĥorov ridetis kaj respondis:
  -Kia Dio? Ili reprezentas ĝin alimaniere!
  Roman Abramoviĉ sugestis:
  - Povas fari novan kredon! Kiu estas riĉa, Dio amas lin! Kiu estas la plej riĉa el ĉiuj, tiu plej amas lin Dio!
  Medvedev kapjesis.
  - Logike! Sed kion diros la homoj?
  Roman Abramoviĉ ridis:
  - Vi povas eduki la homojn!
  Medvedev gluglutis:
  Mi esperas, ke ni restos amikoj!
  Tiam li forlasis la ĉambron...
  La kalejdoskopo de eventoj daŭre furiozis en la mondo. Vitali Klitschko ankaŭ revenis al la ringo kaj batalis ĉe la stadiono en Kyiv. Li kontraŭbatalis Michael Tyson. Du maljunuloj, tre famaj kaj popularaj. Nu, ili gajnis multe da mono. Michael Tyson, kompreneble, konsentis pri la batalo, ĉar li estis preskaŭ almozulo.
  Eĉ se la pli juna kaj plej grave en multe pli bona formo, Vitali Klitschko laŭvorte venkis lin. Wladimir Klitschko diris, ke li ankoraŭ volas gajni la titolon de absoluta mondĉampiono kaj batali kun Usyk. Post tio, li rompos ĉiujn rekordojn iĝante la plej maljuna absoluta mondĉampiono ... Kaj li povas trankviliĝi. Kion alian li povas venki? Joe Louis jam estis batita, kaj Foreman estis batita, kaj gajnis la mondan pezan titolon kvar fojojn.
  Vitali Klitschko gajnis multe da mono de la batalo, replenigis la trezorejon kaj famon, kaj havis relative facilan batalon.
  Zelensky premiis Vitali Klitschko kun la Ora Ordo de Ilya Muromets. Kaj ĉi tio gajnis plian simpation.
  En la mondo de politiko ĝenerale, boksistoj populariĝis. Floyd Maweiser kandidatas por Prezidanto de Usono. formale sendependaj. Kaj kun deca takso. Kaj kio pri miliardulo, kaj nevenkita boksisto, kaj nigrulo. Kial ne defianto?
  Floyd Maweiser apogis Zelensky en la prezidant-elektoj kaj promesis amikecon.
  Malmultaj Floyd deziris revanĉon kun Pacquio, kaj ili kolektis multe da mono por ĉi tio.
  Medvedev klare perdis terenon sub siaj piedoj. Por krei iun indignon, li nomumis Anatoly Kashpirovsky kiel Sanministron kun la rango de vicĉefministro. Kio, kompreneble, estas forta movo, sed ne sufiĉa. Cetere, Anatoly Kashpirovsky fariĝis la plej maljuna ministro kaj vicĉefministro en la historio de Rusio. Jes, rekordulo! Dmitrij Medvedev ankaŭ premiis la Reĝinon de Anglio kun la Ordeno de Sankta Andreo la Unua Vokita, eĉ transdonis la stelon de la heroo al Ŝoigu. Kaj li senigis Gorbaĉov de sia plej alta ordo. Kio, ĝenerale, ne estas tiel bela.
  Kaj li ankaŭ prenis kaj restarigis Berion al la rango de Marŝalo. eble por altiri
  sur ilia flanko de la stalinistoj. Kaj Boris Nemcov estis postmorte premiita la Merito-Ordo por la Patrujo, unua grado. Plue, li renomis Volgogradon per sia dekreto Stalingrado. Ankaŭ flirtante kun la stalinistoj. Sed ankaŭ liberaluloj. Novodvorskaja postmorte aljuĝis la titolon de Heroo de Rusio kaj ... Stalin!
  Postmorte Medvedev prezentis ankaŭ la Ordenon de Sankta Andreo la Unua Vokita al Jurij Gagarin. Kaj li restarigis la Ordon de Venko al Leonid Ilja Breĵnev. Neatendite, Medvedev transdonis la oran stelon de la heroo de Rusio ankaŭ al Garry Kasparov.
  Ankaŭ flirtante kun liberaluloj. Kaj kun la komunistoj. Kaj via kaj nia.
  Medvedev ankaŭ prezentis la Ordenon de Sankta Andreo la Unua Vokita al papo Francisko la Unua.
  Ankaŭ tre malavaraj donacoj de la "granda reganto"! Krome, Medvedev subite denove malaltigis la emeritiĝon por viroj kaj virinoj al kvindek kvin. Kio montriĝis sensacio. Kaj denove pliigis pensiojn.
  Kion vi faras antaŭ la elektoj.
  Krome, la portempa prezidanto donis al Vladimir Zhirinovsky la rangon de generalleŭtenanto. Kiel, por fidela servo, ricevu ĝin de la ŝultro de la majstro. Kaj lia filo Igor Lebedev estis neatendite nomumita Ministro de Eksterlandaj Aferoj, anstataŭ la maljuna kaj neamata en la Okcidenta Lavrov.
  Medvedev ankaŭ ofertis al Demushkin la postenon de estro de la ministerio pri internaj aferoj, sed la aŭtoritata naciisto rifuzis. De la novaj nomumoj, la sensacio estis la nomumo de Ksenia Sobchak kiel Ministro de Kulturo. Ŝi, vidante, ke ŝia takso estas sufiĉe malgranda, konsentis. Sed ŝi ankaŭ postulis la postenon de vicĉefministro. Medvedev konsentis pri tio.
  Ankaŭ Yavlinsky partoprenis en la elektoj, sed tute malsaniĝis kaj retiriĝis pro saneckialoj.
  La aganta prezidanto ankaŭ premiis al li la stelon de la heroo de Rusio.
  Miĥail Kasjanov ricevis la Merit-Ordon por la Patrujo, unuan gradon, kaj la pozicion de Honorary Economic Adviser. Por kio li retiriĝis favore al Medvedev. Sed ĉi tiuj estas tre malgrandaj frakcioj de procento.
  Sergej Kovalev estis proponita la Ministro de Sporto, sed ŝajnis al li ne sufiĉe.
  Estis konflikto kun la prezidanto de la konstitucia kortumo. Zorkin finfine foriris. Sed al kiu doni tian afiŝon? Prefere virino! Kaj ili proponis Alla Pugacheva.
  Sed la fama kantisto rifuzis, citante, ke ĝi ne estis por ŝi. Medvedev tamen donis al ŝi la stelon de la heroo de Rusio. Kvankam Alla rifuzis agi en sia favoro.
  Sed kiu estos la prezidanto de la konstitucia kortumo? La pozicio estas blokita. Ŝoigu ankaŭ rifuzis - ne lia profilo!
  Dima Bilan neatendite konsentis. Kvankam kompreneble ankoraŭ ne estas fakto, ke tio estas lia profilo! Kaj kompreneble, esti kantisto estas pli profita kaj multe pli amuza ol esti la prezidanto de la konstitucia kortumo.
  Medvedev, ĉiukaze, rapide kaptis ĉi tion kaj transdonis la stelon de la heroo de Rusio.
  Dima Bilan tamen diris, ke tio estas nur ŝerco. Tamen, al la ĝenerala aprobo, Lyudmila Putina estis nomumita la prezidanto de la konstitucia kortumo. Ĝi estis forta movo, konsiderante la popularecon de Putin en Rusio, sed ĝi jam estis iom malfrua, kaj ĝi ne povis savi Medvedev.
  Kvankam la klopodoj fariĝis titanaj. Sed la prezoj altiĝis, la rublo malaltiĝis, la talibanoj antaŭeniris en Taĝikio, kaj nenio estis por konvinki la balotanton.
  En la lasta momento, Gennady Zyuganov estis nomumita unua vicĉefministro respondeca pri la socia bloko. Sed ĉi tio jam estas morta kataplasmo.
  Kaj Zjuganov mem jam tute perdis sian elektantaron.
  Sojle de la voĉdono, Degtyarev estis nomumita ĝenerala prokuroro. Ankaŭ prezidenta kandidato de la Liberala Demokrata Partio.
  Medvedev ekmoviĝis kaj serĉis novajn vojojn. Unu el la sensaciaj antaŭbalotaj movoj estis la prezento de speciala ora medalo nomita laŭ Zhukov al ĉiuj veteranoj de la Granda Patriota Milito. Kaj miliono da rusaj rubloj por komenci. Sed restas tre malmultaj veteranoj de la Granda Patriota Milito.
  Medvedev ankaŭ aljuĝis al Tereshkova la Ordenon de Sankta Andreo la Unua Vokita. Ke dum estas ŝanco, kial ne rekompenci? Do Anatoly Karpov povas esti donita heroo de Rusio. Li estas bonega ŝakludanto! Kaj Aleĥin, kaj Botvinnik, kaj Tal kaj Spasskij, Tigran - postmorte prezentos premiojn - tute ne malbone!
  Steloj de la heroo de Rusio - estas bonega!
  Estas agrable doni premiojn kaj disdoni medalojn. Kaj se vi ankaŭ establas ordon nomitan laŭ Putin. Tutaj kvar gradoj: la kvara - bronzo, la tria - arĝento, la dua - oro, la unua - oro kun diamantoj!
  Jen kio Medvedev inventinto.
  Tamen ĉi tio ankaŭ ne sufiĉas. Zelensky ankaŭ establas novajn ordojn. Ordonu, ekzemple Taras Ŝevĉenko. Aŭ Taras Bulba! Aŭ Gogol! Kaj kion bagateliĝi. Kaj la ordo nomita laŭ Koĵedub! Ĉi tio estas forta movo de Zelensky por plaĉi al la maldekstraj fortoj. Ĝenerale, kompreneble, Zelenskij ne estas komunisto, kaj eĉ ne maldekstrulo. Do li eble havos problemojn. Sed la komunistoj en Rusio ne trovis gvidanton.
  Kaj kio estas pli, Andrej Navalny? Iel ĉiuj forgesis pri li. Ĉu li ne kandidatis por prezidanto? Sed Andrei Navalny laboras en la teamo de Zelensky delonge kaj jam faris multon en la batalo kontraŭ korupto en Ukrainio.
  Do ankoraŭ neniu mortis! Kaj la procezo de kunfandiĝo de la du frataj popoloj kaj la ĝenerala elektado de la gvidanto de la nacio estas daŭranta.
  Andrey Navalny ankaŭ lavos Zelensky ... Li, kiel kutime, estas sur rulo.
  Kaj energie agas kun freneza premo.
  Kaj samtempe tre subtile, por ne fortimigi la balotantojn. Tute ne Trump-stilo.
  Kaj novaj tempoj venas en la mondo - pli sekuraj kaj trankvilaj. Demokrataj kaj laikaj reformoj komenciĝas en Saud-Arabio, kaj religia ekstremismo ĝenerale malpliiĝas. Efektive, multaj povas ripozi en Interreto la kontraŭdirojn inter la Korano kaj scienco kaj pensi: kial ili faras tion? Kio estas la kialoj por konsideri la Koranon, kaj la Biblion, kiel la vorton de Dio?
  Kiam homoj komencas pensi kaj demandi, ili ne plu estas tiel malzorgemaj. Fakte, kial ekestas la jarcento? Pli kiel timo de morto! Kaj tiom malmultaj homoj timas morti ĝis ili malsaniĝos!
  Medvedev, sojle de la elektoj, altigis la pagojn por malsanbultenoj kaj avantaĝojn por handikapuloj. Kaj ankaŭ la produktado de tankoj estis pliigita ...
  Medvedev, por montri sin patrioto, signife altigis la baron por milita elspezo. La tanko Medved, la plej peza el la monstroj, pezanta pli ol cent tunojn kaj kun nuklea reaktoro anstataŭ motoro, estis lanĉita en amasproduktadon.
  La projekto "Urso" estis evoluigita sub Putin, laŭ liaj personaj ordonoj. Ĝi laŭsupoze kreis monstran tankon por timigado. La aŭto montriĝis tre peza kaj multekosta, kun plurtavola kiraso kaj du raketmovitaj bombaviadiloj en servo.
  Karakterizaĵo de la aŭto estis ĝia rapido de pli ol cent kilometroj hore, kun pezo de cent kvindek tunoj, kaj kolosa energirezervo danke al nuklea reaktoro.
  Vere, alia malfeliĉa okazaĵo okazis dum la kurado - la raŭpo eksplodis. Kaj denove la impreso estis difektita. Medvedev estis laŭvorte ridindigita.
  Kaj tiam alia epizodo okazis al la deĵoranta prezidanto - vi ne povas imagi ĝin intence. Kiam Medvedev provis faligi arbon antaŭ la arbohakistoj, tiam ĝi falis ĝuste sur la festan tablon kun manĝaĵo. Do la malbonŝanca provizora estro de Rusio denove malhonoris sin.
  Jes, Medvedev estis vere malbonŝanca. Tia riĉaĵo estas kaprica: ĝi donas unu, ofendas la alian. Ĉu vere tiel malbone, ekzemple, estis Nikolao la 2-a, sed li estis vere ofendita de pli altaj potencoj. Do ĉe Medvedev, ĝenerale, inteligenta persono, ĉio falis laŭvorte senmane.
  Provoj fari ion renkontis reziston kaj ion obstinan.
  Medvedev ŝajnis tiriĝi en la pato. Kaj tiam estis aliaj problemoj. La portempa ĉefministro ankaŭ aperis en korupta skandalo.
  Kaj ĉi tie, kompreneble, Andrej Navalnij ne povis malhavi. Ĉi tiu ulo ĉiam taŭgas!
  Li ricevis tian murdan kompromisan materialon pri Medvedev kaj lia akompanantaro - la skandalo montriĝis mirinda. Resume, kaj Navalnij kaj tiuj, kiuj falis sub lian frapantan baton, famiĝis.
  Sed Medvedev devis fari senkulpigojn kaj forviŝi la kraĉon. Kaj kio simple ne elverŝis sur lin. Ne elektoj, sed simple teruro.
  En la voĉdona tago, Medvedev alvenis sub gardisto. Evidentiĝis, ke li estas morna kaj necerta. Manoj tremas kiam li prenis la baloton. En sia lasta ordono, la deĵoranta prezidanto triobligis la salajrojn de la militistaro kaj polico. Kaj kvinoble la pensio!
  Anastasia Orlova, tamen, sprite incitetis la kandidaton pri la rolo de diktatoro:
  - Estas malfacile sidi sur bajonetoj! Jen li metas kontantan kusenon!
  Post kiam la terminatoro knabino prenis kaj montris figon, kun la helpo de nudaj piedfingroj.
  Anastazio, kompreneble, estas knabino, kiu, unuvorte, ne konvenos en ŝian poŝon. Sprita, forta, malvarmeta, karisma.
  Kaj tiom da uloj enamiĝis al ŝi. Krome, Anastazio estas tre temperamenta blondulo, kaj ne enlitiĝas sen elekti novan viron por la nokto. Kompreneble, ŝi elektas pli belajn, sportajn, ŝveligitajn virojn, foje eĉ tre junajn. Sed certe malsama. Ŝajnas esti vigligita. Kaj neniu konsideras ĉi tiun teruran militiston malĉastulino.
  Male, por tia forta kaj muskola virino, ĝi ŝajnas tre mojosa.
  Anastazio ankaŭ voĉdonis kaj prenis la baloton per la nudaj fingroj de siaj graciaj kruroj, kaj ĉi tio estas tuta listo, kie estas malfacile trovi familinomon, kaj meti sin sen nenecesa antaŭjuĝo. Nu, estas klare por kiu!
  Post tio, kun nudaj piedfingroj, ŝi montris grandan figuron!
  Volodymyr Zelenskyy venis por voĉdoni per biciklo. Saltis, tordis. Kiel ĉiam, li estas batalema kaj temperamenta. La vera Napoleono Bonaparte.
  Kaj kompreneble voĉdonis kiel atendite vigle.
  Wladimir Klitschko ne retiriĝis de la elektoj. Kaj li ankaŭ voĉdonis por si kaj skuis sian pugnon kontraŭ Medvedev.
  Nikolaj Valuev en la lasta momento ricevis la stelon de la Heroo de Rusio de Medvedev kaj la postenon de Ministro pri Interno. Apenaŭ sukcesis retiriĝi. Kvankam li rifuzis diri por kiu li voĉdonis.
  Multaj voĉdonis ĉi tie: kaj Alla Pugacheva kaj Suraykin...
  Ĵirinovskij, kompreneble, ne povis ne rimarki. Li prenis kaj disŝiris la portreton de Volodimir Zelenskij ĝuste ĉe la balotejo kaj promesis, ke, veninte al la potenco, li nepre pafos lin.
  Dima Bilan kantis dum la voĉdonado:
  - Ĉio neebla, eble mi certe scias! Bilan estos elektita, li estas senmakula kavaliro!
  Tiam aperis aliaj steloj.
  Garry Kasparov diris, ke potenco ŝanĝiĝas, kaj ke Medvedev foriros kaj la epoko de Putin finfine finiĝos kun li.
  Samtempe la eksa mondĉampiono diris, ke li ne kontraŭas rekomenci sian ŝakkarieron. Kaj rompi la aĝrekordon de Steinitz. Kaj ke Rusio baldaŭ ricevos indan kaj demokratan gvidanton, kaj la epoko de caroj finfine enprofundiĝos en la pasintecon.
  Kaj ke Garri Kasparov inventis sian propran ŝakon, kiu baldaŭ populariĝos en la tuta mondo.
  Kaj li montris al mi cent-ĉelan tabulon. Ĝi havas novajn figurojn. Po po po po du pacajoj: apud la reĝo kaj la reĝino. Krome, la pajaco marŝas kiel reĝino, sed batas nur kiel kavaliro. Kaj du pafarkistoj sur la rando anstataŭ peonoj. Pafarkistoj moviĝas kiel peonoj, sed ili batas oblikve dum du tutaj kvadratoj. Vere, pro tio, ke ili estas sur la rando mem de la tabulo, ilia valoro estas iom reduktita. Sed ili ankaŭ povas transformiĝi en ajnan formon.
  La ŝako de Garry Kasparov sendube altiris la atenton de homoj kaj ĵurnalistoj.
  Navalnij promesis, ke Kasparov certe fariĝos ministro.
  Voĉdonis ankaŭ Anatolij Karpov. Sed li jam estas maljuna iama ĉampiono, do li promesis nur konsili. Kaj li diris, ke, plej verŝajne, venos grandaj ŝanĝoj. Kaj kio estos pli bona morgaŭ ol hieraŭ!
  Medvedev anoncis en la balota tago, ke la daŭro de la minimuma feriado en Rusio pliiĝos al tridek labortagoj, kaj ke ĉiuj virinoj, kiuj naskis dek aŭ pli da infanoj, ricevos premion de li: la stelo de la Heroo de la Rusa Federacio. .
  Nova popolisma movo, kaj mi devas diri sufiĉe forta. Sed tro malfrue. Precipe en balota tago, estas klare, ke tio estas nur laboro por publiko.
  Medvedev klare perdis terenon sub la piedoj... Lia neforigebla potenco estis tre laca de ĉio.
  La homoj volis eliri la ruton de Putin, kaj la soifo je ŝanĝo estis matura. Plie, la evidenta malkapablo de Medvedev esti forta personeco montriĝis evidenta.
  Zelensky, gajnante poentojn, kaj agante sen nenecesaj popolismo kaj promesoj, memfide antaŭeniris.
  Konsiderante la elirenketojn, ili diris ke li estis la klara favorato. Sed ĉu Medvedev atingos la duan raŭndon estas alia demando! Ĝis nun, Wladimir Klitschko kaj Sergej Kovalev, same kiel Grudinin, povus defii ĉi tiun lokon kun li.
  Zjuganov voĉdonis lasta. La maljuna, malsana, iama prezidanto de la Komunista Partio de Rusa Federacio skribaĉis la nomon de Grudin kaj suspiris. Jes, ĉi tio ne estas facila ŝarĝo fariĝi la unua vicĉefministro de Rusio en preskaŭ okdek jaroj. Ĉu li bezonas ĝin?
  Kaj Zjuganov, peze spirante, grakis:
  Ni denove iros en batalon
  Por la potenco de la sovetianoj...
  Kaj kiel unu ni mortas
  En la batalo por ĝi!
  Kaj ŝanceliĝis el la kabano. Ne, li demisios kiel eble plej baldaŭ.
  La tempo alproksimiĝis, kaj la unuaj datumoj pri la prezidantaj elektoj estas komenconta alveni. Rusio estis sur la rando de grandegaj ŝanĝoj. En Belorusio, estis ankaŭ mitingoj kaj postuloj por alianco kun Rusio. Ĉio fariĝis pli kaj pli furioza kaj ekscita.
  La partopreno en la prezidant-elektoj en Rusio atingis rekordon en la historio de alternativaj elektoj de preskaŭ naŭdek procentoj.
  Kaj ili ĵus anoncis, ke la balotujoj estis malfermitaj, kaj komenciĝis la kalkulo de voĉoj el la Malproksima Oriento.
  . ĈAPITRO #3
  La rezultoj de la unua raŭndo fluis de la Malproksima Oriento. Kiel ĉiuj opiniosondadoj diris, Zelensky estis memfide en la antaŭeco. Medvedev eĉ ne estis dua. Grudinin kaj Wladimir Klitschko batalis por la dua loko. En la listo estis ankoraŭ ĉirkaŭ ducent kandidatoj, do ili disigis siajn voĉojn. Tamen, Zelensky gajnis preskaŭ kvindek procentojn en Siberio kaj eĉ povis fidi je venkado en la plej unua raŭndo.
  Medvedev parolis en siaj koroj:
  - Ili volis la plej bonan, sed ili voĉdonis por amuzo!
  Zelensky estis lakona:
  La vero venkis!
  La balotdatenoj konstante ŝanĝiĝis, sed la unua loko de Zelensky laŭ larĝa marĝeno estis senŝanĝa. Alia afero estas, ke Grudinin kaj Klitschko iomete sinkis. Kaj Medvedev komencis preni la duan lokon, tamen, kun pli ol triobla rando de la gvidanto. Plejparte, la deĵoranta prezidanto ricevis en Ĉeĉenio, en la armeo, antaŭprocesan arestejon. Nu estas klare. Precipe en malliberejo. Pli malfacile estas tie sekvi la kalkulon de voĉoj.
  Medvedev, aliflanke, liberigis multajn kaptitojn kaj la pliiĝo ne estis tiel signifa kiel li atendis.
  Sed tre malfacile ni sukcesis eniri la duan raŭndon. Kvankam Zelensky prenis preskaŭ kvardek procentojn entute, Medvedev apenaŭ kolektis dek tri. Jes, eĉ kun la subaĉeto de balotantoj, kaj malobservoj. Jes, Dmitrij Anatoljeviĉ montriĝis sufiĉe malforta. La tria estis Wladimir Klitschko. Kia sento, kvara Grudinin. Kvina, kiu ankaŭ neatendite preterpasis Dima Bilan. La sesa estis Sergey Kovalev, kvankam lia rangigo estis alta. Zhirinovsky eĉ ne eniris la furordekon ĉi-foje. Vere, Medvedev tuj donis al li la rangon de generalo kolonelo pro sia fidela servo kaj la stelo de la heroo de Rusio.
  Tia konsolpremio al lia fidela servisto. Plue, Dima Bilan ricevis la stelon de la heroo de Rusio kaj la Ordenon de Merito por la Patrujo de la unua grado.
  Sed Dima diris, ke li tamen ne subtenos Medvedev. Tamen, koste de Zelensky, la pozicio ankaŭ estas malklara. Malkaŝe favore al Zelenskaja, nur Vladimir Klitschko postulis voĉdonado. Krome, ĉi tiu boksisto diris, ke li batalos en Moskvo, kun la olimpika ĉampiono de 2020. Kaj ke lia aĝdiferenco ne ĝenas. Tiu Vladimiro estas same forta kaj motivita kiel iam.
  Medvedev tamen transdonis la stelon de la heroo de Rusio al Vladimir Klitschko kaj Vitali Klitschko. Kiel, li estas justa ulo. Vi fratoj faris multon por boksado, precipe Vladimiro.
  Vitaly diris ke la plej malbona afero pri la Maidan estis ke pro li li ne rompis la rekordon de Holmso. Kaj tiel li havis ĉiun ŝancon!
  Kaj subite Vitalij volis renkonti Gassiev en Kyiv. Kiu kaŭzis iom da ekscito. Kaj kial ne provi?
  Sergej Kovalev ankaŭ volis daŭrigi sian karieron, memorante, ke Hoppins gajnis mondĉampionojn kaj unuigitajn titolojn en pli maljuna aĝo. Kaj ke ĝis nun nek Zelesky nek Medvedev planas labori en la registaro. Kaj li volas batali.
  La uloj estis vere motivitaj. El la aliaj boksistoj, Dima Bivol esprimis deziron batali kontraŭ Kovalev.
  Medvedev negocis kun Grudin. Li promesis al li montojn da oro. Grudinin deziris nenion malpli ol la postenon de ĉefministro. Neatendite, la maljuna Zjuganov subtenis Medvedev kaj alvokis Grudinin aliĝi al la teamo de la deĵoranta prezidanto. Sed tiam aperis problemoj kaj disiĝo en la vicoj de la komunistoj. Kion ambaŭ kandidatoj malŝatis.
  Sed Sergej Udaltsov parolis pri Zelenskij. Kiel, el du malbonoj, ni devas elekti kion ni ankoraŭ ne konis!
  Nikolaj Valuev proponis al Zelenskij kaj Medvedev aliancon: Zelensky Prezidanto - Medvedev Ĉefministro. Kion ŝatis la oligarĥoj! Cetere ili memorigis, ke ekzistas neesprimita punkto de unuiĝo: ke diversaj landoj havos ĉefministrojn kaj prezidantojn de siaj propraj.
  Kaj ĉar Zelensky gajnas la prezidentan elekton, tiam la reprezentanto de Rusio devus fariĝi la ĉefministro. Sed Medvedev ankoraŭ estas en la dua raŭndo.
  Zelenskij tamen diris, ke la ĉefministro estus el Rusio, sed ne Medvedev! Ĉar la rusoj estas sataj de lia administrado. Kaj kio necesas, pli kapabla en la ekonomio kaj kun sukcesa, kaj ne fiaska sperto kiel tiu de Medvedev!
  Enketaj datumoj montris, ke la plimulto de rusoj ne volis vidi Medvedev kiel ĉefministro. Pli precize, preskaŭ naŭdek procentoj estis kontraŭ ĝi.
  Rogozin neatendite revenis de politika neekzisto, kaj komencis esti konsiderata kiel ebla ĉefministro. Ankaŭ, multaj rusoj volis vidi Andrei Navalny kiel sian ĉefministron.
  Do la rado de la historio turniĝis pli kaj pli rapide.
  En la mondo, kompreneble, Okcidento subtenis Zelensky, Ĉinio restis neŭtrala. La plej multaj el la landoj ankaŭ subtenas Zelensky, kiu estis konsiderita demokrato kaj okcidentano. Sed Medvedev estis partnero de Putin tiom longe. Ili eĉ parolis pri la tandemo de la du gvidantoj. Kaj estas klare, ke Medvedev tute ne estas tiel blanka kaj lanuga kiel li volas aspekti. Ankaŭ estas elektoj en Usono. Konkurso inter juna respublikano kaj juna demokrata virino. Kaj kvindek kvindek ŝanco. Ŝanĝoj eblas ankaŭ en Ĉinio.Gvidanto Xi havas sanproblemojn. Kaj ŝajnas esti ŝanco ke pli demokrata gvidanto heredos lin.
  Ĝenerale la ĉina oligarkio volas pli da libereco kaj demokratio, sed la popolo ne sufiĉe amuzas. Kaj kiaj elektoj, kiam ilia rezulto estas konata anticipe?
  La modo por diktaturo komencis malaperi. Ĉiuj volis ion pli ol nur esti dentaĵoj.
  Zelensky personigis la novan kaj la ŝanĝojn, kaj sukcesajn. Kaj en Rusio ĝi estis perceptita pozitive. Homoj ne volis malliberejojn, tendarojn, ĝeneralan timon.
  La generacio ŝanĝiĝis, kaj ĉiuj volis ŝanĝi. Eĉ en Kubo, kie la malamata Castro-reĝimo ŝanceliĝis. Eĉ se la registaro estis sub malsama nomo. Ankaŭ en Nord-Koreio la soifo je ŝanĝo. Cetere, koreoj ofte diris: la monarkio ne estas por komunismo! Kaj ke la dika diktatoro devas iri!
  La deziro al ŝanĝo ĉirkaŭ la mondo kreskis, kaj Zelensky estis en ĉi tiu ondo. Kaj sukcese progresis!
  Kaj en Nord-Koreio okazis protesta manifestacio. Kiun la diktatora reĝimo pafis de maŝinpafiloj. Kio estis alia indikilo de barbareco reganta sur la kontinento.
  Trump diris, ke Usono povas, solvos la problemon de ĉi tiu diktatoreco perforte. Kaj ke atombombo ne timigos ilin. Plue, Trump diris, ke Usono jam provas tiajn armilojn, ke neniuj termonukleaj ŝargoj estos teruraj.
  Sed la tempo de Trump finiĝas. Kaj do li estas la plej maljuna el la prezidantoj. Krome, post la morto de Carter, li eĉ iĝis la plej maljuna eĉ inter eksprezidantoj. Ŭaŭ! Kaj sorto amas junecon! Se Trump havus pli junan virinon kiel kontraŭulon, li tute apenaŭ venkus ŝin!
  Videblas la leĝo de karmo diras: la vojo kaj bonŝanco al la junuloj! Eĉ se Ronald Reagan montriĝis escepto al la regulo!
  Kaj la relative juna Gorbaĉov montriĝis fiasko. Eĉ se iu diras, ke Miĥail Sergeeviĉ eraris? La unua reganto de Sovetunio kiu parolis homan lingvon. Kaj ne estis komprenita de la homoj! Aŭ eble eĉ ne la popolo, sed la elito!
  Ho, tiu sorto! Kiom da sorto havis Vladimir Vladimiroviĉ Putin, kaj kiom li atingis?
  Kaj se Nikolao la 2-a havus iom pli da bonŝanco - ekzemple, se la admiralo Makarov restus viva, tiam kiel granda kaj potenca estus Rusio. Ĉu Ĉinio fariĝus Zheltorossiya kaj la tuta mondo estus fleksita!
  Kaj tiel nur Krimeo sole estis prenita kaj tirita en konflikton kun la tuta mondo!
  Kaj Nikolao la 2-a, kiel subtila diplomato, sukcesis marĉandi Konstantinopolon kaj Malgrandan Azion kun la aliancanoj.
  Nu, bone, nun la fenomena Zelenskij pli kaj pli aktivas. Kaj la dua elekto ĉi tie alproksimiĝas.
  En Ukrainio estas pli kaj pli da jubilado kaj optimismo. Medvedev nature proponis televidajn debatojn. Kvankam ĝi havas malmultan sencon. La pozicioj de la aganta prezidanto de Rusio ne estas tro fortaj. Kaj nenio pri kio fanfaroni. Ne en la ekonomio, ne en politiko kaj en milito. La situacio eĉ plimalboniĝis en Kaŭkazo. Kaj nenio povas esti farita. Nek forto nek diplomatio prenas. Rilatoj fariĝas pli kaj pli malamikaj kun la akompanantaro de Medvedev. Neniu ĉi tie prenas la reĝon serioze. Kvankam la reĝo ankoraŭ estas sur la trono.
  La oligarkoj, ĝenerale, ne kontraŭas Zelenskij. Nur la sekurecaj taĉmentoj, pli precize, kelkaj el ili estas malkontenta!
  Sekrete, Medvedev kunvokis sekurecan konsilion. La konversacio tuŝis ĉu nuligi la duan raŭndon. Ekzemple, ĉu estis malobservoj? Kompreneble ili estis! Kaj vi povas trovi kulpon pri tio, kaj nuligi la balotrezultojn. Kaj kial kaj konfirmi ĉi tion per la Supera Kortumo. La ideo ŝajnis sufiĉe racia.
  Dmitrij Anatoljeviĉ Medvedev rememoris, ke foje en majo 1999 Jelcin diskutis pri plano pri milita puĉo kaj disvastigo de la Ŝtata Dumao!
  Kaj ĝi preskaŭ okazis. Vere, eĉ tiam la sekurecaj taĉmentoj ne havis unuecon. Iuj diris, ke mola opcio estas pli bona: la Supera Kortumo malakceptas la proceduron de misoficado, pro manko de leĝo pri la forigo de la rusa prezidento. Kaj dum tiu ĉi leĝo estas adoptita, kaj ĉi tio estas konstitucia leĝo, du trionoj de la Parlamento kaj tri kvaroj de la Konsilio de Federacioj devas esti kunvenitaj. Kaj povoj de penso eksvalidiĝos, kaj tie kaj ankaŭ la prezidanto.
  La sekurecaj taĉmentoj tiam vere promesis kunlabori kun la Supera Kortumo kaj solvi la problemon pace. Jelcin ne vere volis fari militan puĉon kun du-procenta takso kaj kvin koratakoj. Kaj la fortoj ne estas la samaj, kaj la subteno ne estas la sama. Precipe en 1993, ekzistis ankoraŭ subteno de la homoj de tiu kurso. Kaj en 1999 ĝi estis for. Kaj ne povus esti kun tiaj rezultoj.
  Do trairu la procezon de misoficado, plej verŝajne ĝi estus fininta sen pafado.
  Medvedev apelaciis al la kasacia kortumo por nuligi la elektojn.
  Sed ĉi tie, kompreneble, la juĝistoj komencis kontraŭi. Tio, oni diras, eĉ se la elektoj estos nuligitaj, ĝi ankoraŭ devos ripetiĝi. Kaj la ŝancoj de Medvedev nur malpliiĝos. Kaj jes, estos civila tumulto.
  Do, oni diras, Dmitry pli bone akceptu, ke Zelenskij fariĝos la prezidanto de Rusio. Kaj provu trovi vian lokon.
  Cetere multaj diris, ke tiu ĉi klaŭno en Ukrainio ne sukcesos. Kaj certe ĝi funkciis! Kaj ne faru tragedion, sed el muŝo de elefanto.
  Medvedev, interparolante kun juĝistoj kaj sekurecaj oficistoj, faris decidon: iri al la balotado ĉiukaze. Kaj dua raŭndo. Kaj vere estas kiel ĝi funkcias. Eble miraklo okazos. Sed ne? Do ili ne metos lin en malliberejon.
  La kunveno de miliarduloj ankaŭ diris, ke ili ne estas kontraŭ demokratio. Kaj ke Zelensky ne estas maldekstrulo kaj konvenas al ili. Kaj plue, ke, finfine, ĉiuj okcidentaj sankcioj estos nuligitaj kaj Rusio finfine revenos al la monda komunumo.
  La lasta afero nun restas fari televidan debaton. Zelensky konsentis, sed nur ĉe la Luzhniki-stadiono. Kompreneble ĝi estis akceptita. Ĝi tre rememoris la jam pasitan etapon kun Poroŝenko. Krome, la diferenco en la unua raŭndo estis eĉ pli granda. Kaj la kontraŭtaksado de Medvedev estas kolosa.
  Sed televidaj debatoj - dronanto kroĉas al pajlero. La lasta kunveno estas vendrede, kaj la elektoj estas dimanĉe.
  Medvedev, ĝenerale, prepariĝis. Sed la faktoj ne estas de lia flanko. Kaj la sperto de Poroŝenko montris, ke oni ne povas ŝanĝi la faktojn nur per retoriko. Same kiel urbestro Luzhkov, ili ne povis venki, por la sola fojo en la historio de Moskvo, kiam la centraj televidkanaloj laboris kontraŭ la nuna estro de la urbo.
  Sed propagando ne povis superi la atingojn en la ekonomio de la urbestro de Moskvo. Jes, kaj ne voĉdonu por Kiriyenko, la aŭtoro de la defaŭlto! Sed estis li, kiu plej estis promociita. Verŝajne la plej malsukcesa kandidato kontraŭ la komerca oficulo estis puŝita.
  Tamen, la rusa amaskomunikilaro nun kampanjis pli por Zelensky. Neniu kredis je Medvedev. Eĉ la Supera Kortumo ne volis konsideri la kazon de la nuligo de la elektoj.
  Dum la esenco kaj la kazo, la stadiono kolektis al la rando. Laŭvorte pleniĝis.
  Kaj estis klare, ke serioza polemiko venas. Tamen, estis klare de la vizaĝo de Medvedev ke li preskaŭ rezignis sin venki. Sed la lasta movo devas esti farita.
  Sojle de la debato, Medvedev nomumis Vladimir Zhirinovsky kiel Ministro por internaj aferoj. Jen la lasta gesto de malespero. Sed Ĵirinovskij, sciante, ke pli ol okdek procentoj de la balotantoj pretas voĉdoni por Zelenskij, tute ne volis kvereli kun la estonta ŝtatestro. Kvankam, kompreneble, li komprenis, ke li verŝajne ne trovos lokon en la teamo Zelensky.
  Jes, maljuna Vladimir Volfoviĉ. Tamen, Anatoly Kashpirovsky estas eĉ pli maljuna ol la Sanministro kaj Vicministroprezidento. Sed li ankaŭ ne aparte fervoras kampanji por Medvedev. Tamen, li havas ŝancon resti en la teamo. Aĝo estas granda kaj signifas sperton. Kaj la fizika formo estas nur tre bona.
  Ne mirinde la Kashpirovsky-fenomeno.
  La debato ĉe la stadiono komenciĝis per interŝanĝo de salutoj. Kaj spritaj rimarkoj. Sed Zelensky aspektis pli freŝa, pli memfida, pli konvinka kaj pli profesia.
  Medvedev, aliflanke, estis tre nervoza kaj ekploris. Li ne sukcesis esti konvinka. Jes, kaj aferoj estas tre malbonaj en la lando. La homoj klare subtenas Zelensky. Ĉio estas tiel ĝojigita ĉi tie.
  Ĉiu vorto de Zelensky estas akompanata de aplaŭdo, kaj Medvedev estas fifajfata. Tio estas, estas vera fiasko de la polemiko.
  Medvedev skuas kaj diras:
  - Mi havas sperton!
  Zelenskij respondas ridetante:
  - Kun tia sperto, iru nur al la domzorgistoj!
  Medvedev en respondo:
  - Ni prenis Krimeon kun Putin!
  Zelenskij sprite respondis:
  - Teno de ŝtelistoj kaj mallongaj brakoj!
  Kaj tiel plu estis debatoj, sed Zelenskij klare venkis. Li estis multe pli sprita kaj pli konvinka ol Medvedev, kaj la salono ĝojis.
  Tuj post la televida debato, la deĵoranta prezidento de Rusio publikigis dekreton kvinfoje altigante salajrojn, kaj pensiojn sep fojojn! Sed ĝi jam aspektis kiel ŝerco.
  La homoj nur ridis pri Medvedev. Kvankam estis klare, ke antaŭ la elektoj ili faris ion alian!
  Medvedev ankaŭ decidis aljuĝi la Ordenon de Sankta Andreo la Unua-Vokita al kaj Stalino kaj Lenin. Tia decido, oni devas diri, estas sufiĉe saĝa, sed malfrua. Dmitrij Medvedev klare volis venki super la komunistoj. Kaj precipe la stalinistoj. Sed samtempe li prenis kaj premiis la stelon de la heroo Tuĥaĉevskij. Ankaŭ eksterordinara movo kaj provo flirti kun liberaluloj.
  Medvedev ĝenerale provis plezurigi kaj nian kaj viajn. Li premiis kaj la patriarkon kaj la papon kaj gvidantojn de kristanaj konfesioj. Ĉefe protestantoj. Kaj eĉ la Atestantoj de la Eternulo estis restarigitaj en siaj rajtoj, sed tio estis malmulte utila. Tamen, ili estas malpermesite voĉdoni, kaj ĝenerale ĉi tiu organizo mortas!
  Medvedev rekompencis kaj muftojn kaj lamaojn. Li provis igi ĉiujn sur sia flanko. La pluvo de medaloj kaj ordoj estis eksterordinara. Samtempe, la aganta prezidanto donacis al ĉiuj deputitoj de la Ŝtata Dumao bonuson po unu miliono da dolaroj. Tamen ĉi tio prefere timigis ol altiris homojn al li.
  Plue, Medvedev provis establi plurajn novajn ordojn: la Ordeno de Petro la Granda, la Ordeno de Ivano la Terura, la Ordeno de Aleksandro la Liberiganto, la Ordeno de Nikolao la 2-a kaj la Ordeno de Brusilov. La ordoj de "Lenin" kaj "Stalin" ankaŭ estis restarigitaj.
  Medvedev serĉis altiri diversan balotantaron tiamaniere. Kaj agante laŭ la principo: kaj via kaj nia! Sed ĉi-kaze ĉiomanĝanto estigis malkonfidon al la homoj - oni diras, politika prostituitino. Homoj ŝajne forgesis, ke Putin ankaŭ flirtis kun la maldekstro kaj la dekstro tiamaniere. Kaj li ankaŭ provis esti ĉiomanĝanta.
  Tamen, kio estas permesita al Jupitero, ne estas permesita al la taŭro! Putin iel ekde la komenco, malgraŭ la spuro de posteulo al la malamataj homoj de Jeltsin, ĝuis la simpation kaj de la popolo kaj de la elito. Eĉ la komunistoj timis kontraŭi lin, kaj voĉdonis por aprobo por la posteno de ĉefministro sen lukto aŭ marĉando.
  Sed Medvedev neniam ĝuis specialan amon. Ŝajne li estis tro inteligenta kaj en la ombro de Putin. Neniu perceptis lin kiel vera batalanto kaj reganto. Ĝenerale, post Putin, iel ajna posteulo ŝajnis kiel politika nano kaj estis io alia. Kaj Zelensky estis perceptita kiel karisma, kiel fabelprinco. Kaj ne plu porko en poke, sed sukcesa reganto, kiu eltiris Ukrainion el la marĉo, aŭ pli ĝuste el la kavo.
  Kompreneble, antaŭ ĉio, Ukrainio suferis pro la rompo de ligoj kun Rusio. Kaj ĉi tie Poroŝenko eble ne estas tiel kulpa. Se ĉi tio okazus en Belorusio, ĝi ĝenerale estus fiasko. Rilate al profesieco, la ukraina registaro estas forta! En Belorusio, male, estas nur sikofantoj kaj pladmanĝantoj. La teamo de Putin foje renkontis fortajn personecojn - kiel Rogozin aŭ Tkaĉev, sed ili estis rapide forigitaj.
  Medvedev, ĉiukaze, estis homo, kiu ne ŝajnis esti denaska reganto, kaj tial ĉi tiu caro ne estis tute vera caro.
  Iel li similis Gorbaĉov, kiun ordinaraj homoj en la Okcidento amis, sed malŝatis memstare. Parte, kompreneble, ili komencis malŝati Gorbaĉov pro lia lukto kun ebrio. Alkoholuloj kaj drinkantoj, kompreneble, ne pardonis la mankon de vodko. Estas vintumultoj. Kaj tiam la cigaredoj malaperis.
  Ne ekzistas Gorbaĉov, estas klare, ke ili ne ŝatis lin ne nur pro lia kalveco. Medvedev, kiel ĉefministro, montris sin tre malforta ekonomikisto. Kaj eĉ sen Zelensky, li havus problemojn reelekti.
  Iam Putin tiris Medvedev je la oreloj.
  Sed nun Putin forlasis la ludon - li subfosis sian sanon, veturante permane kaj trolaborante per hokeo. Kaj ĉu necesis grimpi sur la glacion en tia estiminda aĝo. Precipe ne havi kapablojn en sia juneco?
  Putin brulis, trostreĉis sin. Kaj sen li, estas neniu por haltigi Zelensky. Cetere Putin mem gvidis la personaran politikon tiel, ke al li ne restis inda posteulo. Kiel Stalin, kiu igis Ĥruŝĉov sukcedi lin, kaj bankrotis. Kaj ĉi tie Medvedev tute ne estas taŭga gvidanto de la rusa imperio.
  Sabate antaŭ la elektoj estis montrita filmo pri Zelensky en ĉiuj rusaj televidkanaloj. Kompreneble kun la celo misfamigi. Sed malmultaj faktoj estis prezentitaj. Kaj propagando montris sian senpovecon. Jes, kaj multaj kanaloj komentis la filmon.
  Medvedev aljuĝis ordonojn al multaj generaloj. Denove aranĝante stelfalon.
  Neatendite, li ankaŭ establis novan Ordenon de Botvinnik, tri gradojn: bronzo, arĝento, kaj oro. Kaj ankaŭ la Ordeno de Aleĥine. Kaj ankaŭ bronzo, arĝento kaj oro.
  Medvedev tiam sciigis per dekreto ke Rusio ŝanĝus al profesia armeo ene de kvar jaroj. Kaj la funkcidaŭro estas reduktita al ses monatoj.
  Plue, la aganta prezidanto anoncis, ke militveteranoj kaj tiuj, kiuj deĵoris en varmaj lokoj, estas premiitaj kun la stelo de la heroo de la Rusa Federacio. Kio fariĝis senekzempla paŝo.
  Medvedev klare serĉis lokon en la historio. Plue, la deĵoranta prezidanto premiis al Vladimir Vladimirovich Putin postmorte la Ordeno de Venko kaj la Ordeno de Sankta Andreo la Unua Vokita kaj la nove establita granda diamanta stelo de la Heroo de la Rusa Federacio.
  Ĉi tio jam estis la lasta provo ludi pri la takso de la iama rusa idolo. Kiel, mi estas Medvedev dum tiom da jaroj kune kun Putin - amu min per via tuta koro kaj animo!
  Sed estas klare, ke homoj ne tro avidas ami ĉi tiun kandidaton por diktatoreco.
  Kaj nokte de sabato ĝis dimanĉo, Dmitrij Anatoljeviĉ Medvedev eĉ anoncis la postmortan taskon al Vladimir Vladimiroviĉ Putin - la titolon de Generalisimo!
  Ĉi tio estis vere bonega! Kiel, mi donas la titolon al la idolo de antaŭaj jaroj!
  Tamen, ĉu ĉi tio helpos Medvedev? Estas malfacile konvinki oni voĉdoni por si nur laŭdante iamajn idolojn kaj aljuĝante al ili ordonojn. Ne gravas kiom da premioj vi duŝas, vi ne resendos Putin. Kaj estas klare, ke la iama caro estas for kaj la nova caro venas el Kyiv.
  Tamen, Zelensky ne dormetis, kaj ankaŭ premiis la Papon. Maljunulo Francisko la Unua benis la Prezidanton de Ukrainio pro novaj atingoj.
  Kaj en Belorusio, por-rusa koalicio de partioj jam kompletigis la kolekton de subskriboj, sub referendumo, pri unuiĝo kun Rusio. Voĉdono pri tio estas atendata. Tamen, Medvedev ne estas kreditita pro tio. Kaj ĉi tie la ĉefa iniciato venis de Zelensky - ĉi tiu idolo de milionoj.
  Do nun Vladimir Zelenskij eniris la hejmstreĉon...
  Voĉdonado komenciĝis en Siberio. Partopreno estis alta de la komenco. Homoj iris al la balotado kaj ridetis. Estis klare ke ili iris por ŝanĝo. Kaj tio, kion ili volas, estas nova. La maljunulo estas laca kaj enuiga.
  Eĉ la kanto sonis matene:
  Niaj koroj postulas ŝanĝon
  Niaj okuloj bezonas ŝanĝon.
  En nia rido kaj en niaj larmoj,
  Kaj en la pulsadoj de la vejnoj!
  Ŝanĝo, ni atendas ŝanĝon!
  La elektoj estis okazigitaj trankvile, sed kun grandega partopreno. Homoj perli al la elektoj en gregoj. Nikolaj Valuev estis unu el la unuaj voĉdoni. Li ĵetis la baloton en la urnon kaj diris:
  - Voĉdonu por la nova!
  Poste aperis Aleksandr Povetkin. Mi ankaŭ voĉdonis, kaj eldonis mian propran:
  - Por la Rusaj Dioj!
  Poste venis la voĉdonado. Ili ĵetis balotojn en la urnojn. Kaj Dima Bilan, kaj Alla Pugacheva. Ankaŭ aperis Lev Leŝĉenko, anoncita:
  - Voĉdonu por la nova!
  Nikolao Baskov kantis:
  - Rusa valso, flugiloj ŝvebas! Printempo venas!
  Kaj li ankaŭ faligis la folion en la urnon.
  Tiam aperis aliaj uloj... Zelenskij venis por voĉdoni sur skotero kaj faris kapriolojn - rompinte la aplaŭdojn. Voĉdonite eĉ deklamita:
  Sciu la pulsadon de la koro kaj vejnoj,
  Larmoj de niaj infanoj, patrinoj...
  Ili diras, ke ni volas ŝanĝon
  Forĵetu la jugon de pezaj ĉenoj!
  Kaj tondra aplaŭdo! Kvankam la poemoj ne estas liaj, sed la fama poeto kaj verkisto Oleg Rybachenko. Sed Oleg Rybachenko mem fariĝis knabo, kaj nun li vojaĝas en alian mondon.
  Tiam aliaj boksistoj voĉdonis: Sergey Kovaley, Denis Lebedev. La lasta, post la paŭzo, provis reveni. Sed li estis batita, kaj finfine foriris.
  Sofia Rotaru voĉdonis en Kievo. Kaj multe ridetis...
  Venis ankaŭ Vladimir Ĵirinovskij. Li kriis:
  - Por nova maniero!
  Kaj li ekbrilis la epoletojn de ĝenerala kolonelo. Zjuganov venis al la balotado en rulseĝo. Kaj li silentis la tutan tempon.
  Grudinin voĉdonis ridetante...
  Garry Kasparov donis samtempan ludsesion kaj ankaŭ donis sian voĉon. Krome, li diris ke li ludos matĉon kun Carleson. Do Anatoly Karpov donis samtempan ludsesion.
  Cetere Karpov jam ricevis la Ordonon de Miĥail Botvinnik.
  Do alia demando estas kiu estas la ĉefa kaj plej bona el la mondĉampionoj.
  Certe multe ŝanĝiĝis...
  Kaj Dmitrij Anatoljeviĉ Medvedev denove surprizis ĉiujn. Anoncita de la institucio, la ordo nomita laŭ "Oleg Rybachenko". Plie, estas kvar gradoj samtempe: la kvara grado estas bronzo, la tria grado estas arĝento, la dua grado estas oro, kaj la unua grado estas oro kun diamantoj!
  Jen kiel mojosa ĝi rezultis!
  Lucifer's Armageddon jam estis publikigita en kinejoj, kaj Avatar kaj Star Wars-rekordoj jam rompiĝis. Oleg Rybachenko fariĝas vera literatura superstelulo!
  Medvedev ankaŭ establis la Literaturan Premion Oleg Rybachenko - kun premiofondaĵo dekoble pli granda ol la nobelpremio.
  Kaj ĉi tio ĝenerale estas tre bonega!
  Plue pli kaj pli Medvedev laboris dimanĉe. Li premiis Oleg Rybachenko kun la Ordeno de Sankta Andreo la Unua Vokita, kaj la Stelo de la Heroo de Rusio, kaj grandan diamanton kun la Stelo de la Heroo de Rusio, la Ordeno de Venko. Ĉi tio estis provo ŝanĝi la kurson de la historio.
  Kiel, mi karesos Oleg Rybachenkon, kaj ĉio estos bonega! Samtempe mi donos al li kaj al la marŝalo la titolon de Rusa Federacio!
  Kaj dimanĉo venas... La unuaj datumoj de elir-enketoj jam estas konataj, kiuj diras, ke Zelensky havas pli ol okdek procentojn.
  Kaj la fluo de informoj ne ĉesos...
  Medvedev ankoraŭ ne voĉdonos. Verkoj. Ĉi tie li donas ordonon aljuĝi al Vladimir Volfoviĉ la rangon de armegeneralo. Kiel, estu fidela al mi.
  Kvankam Zhirinovsky ŝajnas esti jam transfuĝinta al la alia flanko.
  Lev Leŝĉenko fariĝis ministro sen biletujo. Sed ne plu gravas.
  Maltrankvilo en Ĉinio. La popolo volas demokration - tedas de despotismo! La homo ne vivas nur per pano!
  Mi volas diri ne al la aŭtoritatoj! Kaj kiom longe vi povas konservi bastondisciplinon en la dudekunua jarcento!
  Ne tre bona en Ĉinio. Estas neeble sekvi la relojn de komunismo kaj konstrui kapitalismon senfine. Kelkaj ŝanĝoj estas necesaj. Jes, kaj administrado estas tro konservativa.
  Krome, la nova burĝaro volas demokration kaj ĉesigon de polica brutaleco.
  Efikis ankaŭ la elĉerpiĝo de malnovmodaj labormetodoj! Ne volante esti dentaĵoj en la sistemo. Jes, en Ĉinio dimanĉe fortaj tumultoj skuas la sistemon.
  Kaj en Usono, virino havas la plej grandan ŝancon fariĝi prezidanto. Tamen, la populareco de Floyd Mayweather komencis subite kreski. Ĉi tiu nevenkita boksisto jam grimpis al la unuaj pintoj de la rangigoj.
  Ŝajne, Usono maltrafis novajn venkojn, kaj deziris nek respublikanon nek demokraton al la trono. Floyd ankaŭ estas mirinda!
  Kaj poste denove televidaj debatoj.
  Jam estas dimanĉo vespere. Baldaŭ baldau balotejoj.
  Fine, Medvedev aperis lastminute. Haste ĵetis la bultenon en la urnon kaj foriris sen diri eĉ vorton. La horloĝo sonoris - voĉdonado finiĝis.
  Ĝis nun, prezidanto Medvedev forlasis Kremlon kaj iris al loĝejo proksime de Moskvo.
  Estas du knabinoj en la fiakro kun li. Ia ajn distro.
  Nataŝa, kiu sidis dekstre, demandis:
  - Nu, kio pri Dima? Nun ili anoncos vian finan fiaskon!
  Medvedev rimarkis:
  - Restas ankoraŭ du monatoj antaŭ la inaŭguro. Do nuntempe, mi estas ankoraŭ ĉio, kaj Zelenskij estas nur la prezidanto de Ukrainio!
  Aljonka, sidanta dekstre, komentis:
  - Kaj la inaŭguro povas akceli! Via potenco, Dmitrij Anatoljeviĉ, finiĝis!
  Medvedev petege demandis:
  Sed vi, knabinoj, povas fari ĝin!
  Nataŝa sulkigis la brovojn kaj demandis:
  - Kion ni povas?
  Medvedev memfide deklaris:
  - Malhelpu la inaŭguron!
  Nataŝa ridis kaj respondis:
  - Kaj kiel?
  La Deĵoranta Prezidanto emfaze respondis:
  - Kvazaŭ vi mem ne scius!
  Nataŝa respondis kolere:
  - Ni ne mortigos Zelenskij!
  Medvedev tuj kontraŭis:
  - Nu, kio estas mortigi! Nur certigu, ke li mem rifuzas la kronon!
  . ĈAPITRO #4
  La knabinoj unuvoĉe ridis...
  Alenka demandis kun rido:
  - Kion vi sugestas uzi hipnoton?
  Dmitrij Anatoljeviĉ kapjesis:
  - Jen ĝi! Vi povas fari ĝin!
  Nataŝa respondis por sia amiko:
  Ni povas, sed ni ne volas!
  Medvedev estis surprizita:
  - Kial estas tio?
  Nataŝa honeste respondis:
  - Zelenskij elektita! Kaj vi, Dmitrij Anatoljeviĉ, ne kapablas regi la landon!
  Alenka aldonis kun malico:
  - Kaj ĝi estas tute evidente al ni ĉiuj!
  Medvedev notis kun kolerego:
  - Ĉu vi ne komprenas, ke ni fariĝos kolonio de la Okcidento?
  Alenka memfide respondis:
  - Prefere, Okcidento fariĝos nia kolonio!
  Nataŝa aldonis sarkasme:
  - Kaj kun vi, Miŝa, Rusio ĉiukaze ne estos bonega!
  Medvedev gluglutis:
  - Mi donos al vi, laŭ la Ordeno de Venko, laŭ la Ordeno de Sankta Andreo la Unua Vokita, laŭ la Ordeno de Nikolao la 2-a, kaj oran stelon en diamantoj...
  Nataŝa ridis kaj rimarkis:
  - Aŭ eble ni mem fariĝas prezidantoj, tricent ordonoj pendigi nin?
  Alenka diris:
  - Ni povas hipnotigi vin kaj fariĝi generalisimo.
  Nataŝa ridis kaj rimarkis:
  - Aŭ eble supergeneralissimo!
  La knabinoj ridis...
  Alenka kantis:
  - Kaj eĉ la malamiko kriis kelkfoje,
  Kaŝante la timon - ke mi estas la reĝo!
  Nataŝa elmontris siajn dentojn kaj pepis:
  - Mi ne ŝatas teatrojn kaj arenojn,
  Tie, miliono estas interŝanĝita kontraŭ rublo ...
  Kvankam estas grandaj ŝanĝoj antaŭen
  Mi amas Belobog kun Stalin!
  Kaj la knabino prenis ĝin per la nudaj piedfingroj kvazaŭ ŝi premus je la nazo la perdantan prezidanton.
  Ciferoj jam estis anoncitaj el la Malproksima Oriento. Por Zelensky 91 procentoj, por Medvedev 7,5 procentoj, la memfida gvidado de la ukraina prezidanto.
  Aljonka ankaŭ tiris Medvedev je la orelo per la nudaj piedfingroj kaj siblis:
  - Nu, kio pri la eksprezidanto, ĉu viaj premioj helpis vin?
  Medvedev devige eldonis:
  - Mi ankoraŭ ne estas eks! Antaŭ la inaŭguro de la realo!
  La knabino kriis:
  - Gloro al la nova reĝo!
  La sorĉistinoj, la lasta atuto, rifuzis helpi Medvedev. Kaj nun la aganta prezidanto provis trovi eliron el senespera situacio.
  Eble influi la Superan Kortumon por nuligi la rezultojn de la prezidantaj elektoj en Rusio? Ĝi aspektis kiel granda tento. Sed fakte, la probabloj aspektis glitigaj.
  Kaj kio se ni eldonus dekreton kaj ofertus al ĉiu juĝisto miliardon da dolaroj? Post ĉio, li estas la prezidanto kaj li havas potencon, pri kiu la reĝoj neniam revis! Pli specife, deĵoranta prezidanto. Kaj efektive, se vi proponas tutan miliardon da dolaroj, la juĝistoj ne rezistos.
  Kaj kio estas por bagatelo.
  Datenoj estis transdonitaj per radio. Dum Zelensky havis pli ol naŭdek procentojn, kaj plie en Ukrainio, estis atendite ke li ricevos preskaŭ cent procentojn entute. Eble en la areo de la ruĝa zono, pro la flirtado de Medvedev kun la komunistoj, estos iom pli, estis iuj ŝancoj en Kaŭkazo. Vere, Ramzan Kadyrov ŝajnas esti decidinta preni la flankon de la venkinto. Vi ankoraŭ povas finiĝi en la armeo, kvankam la militistaro ne havas specialan deziron servi, ne estas falanta prezidanto.
  Ĝenerale, post la unua raŭndo, la potenco de Medvedev malfortiĝis. Kaj se li ankoraŭ povis disdoni premiojn, tiam alie, li estis pli kaj pli ignorata.
  Dmitrij Medvedev alvenis al sia oficejo kaj provis kontakti la centran bankon. La deĵoranto kontraŭvole ligis lin.
  La deĵoranta prezidanto postulis, ke oni donu al li monon por urĝaj bezonoj.
  La estro de la Centra Banko respondis:
  - Mi nenion faros, ĝis mi ricevos konfirmon de la nova prezidento Zelenskij.
  Medvedev muĝis:
  - Ĉu vi estas freneza! Mi ĝis la prezidanto tiam la inaŭguro de la nova! Kaj se jes, do obeu, vi ŝuldas al mi!
  La estro de la centra banko rimarkis:
  - Laŭ la konstitucio, mi ne obeas vin! Kaj ĉiuokaze, kial vi bezonas monon?
  Medvedev respondis kun rideto:
  - Ĉu vi bezonas landojn urĝe?
  La estro de la centra banko respondis per severa tono:
  - Ĉu vi volas forkuri?
  Medvedev bojis:
  - Mi arestos vin nun! Mi havas armeon! Fidela Ĵirinovskij estas kun mi!
  La estro de la Centra Banko rimarkis:
  - Ĉi tiu ĉiam prenas sub la viziero! Kaj en Moskvo pli ol naŭdek procentoj estas por Zelenskij. Via potenco estas super Misha!
  Medvedev muĝis:
  - Kaj la via ne komenciĝis!
  Kaj pendigis. Nun la situacio fariĝis malbona. Ĝuste, kaj la sekurecaj taĉmentoj rifuzos obei. Jes Ĵirinovskij, li ankoraŭ estas vulpo. Ĉu oni nomu lin ministro pri internaj aferoj? Donu ordonojn al SWAT. Aŭ provu ankoraŭ uzi la Ŝtatan Dumaon?
  Estas klare, ke Zelensky okazigos novajn elektojn, kaj multaj deputitoj ne kalkulos siajn mandatojn. Pli precize, preskaŭ ĉio.
  Ĉi tie necesas io alia. Sed la Ŝtata Dumao verŝajne ne iros kontraŭ la popolo. Kaj la armeo ne subtenos rektan militan puĉon. Ne tiaj generaloj en Rusio iri al civila milito.
  Restas nur unu afero - nuligi la prezidantajn elektojn en tribunalo. Ĉi tio estas la nura legitima ŝanco plilongigi vian agonion. Sed plej verŝajne nur por etendi. Estas neverŝajne, ke Medvedev havas realan ŝancon esti reelektita. Fakte, lia kontraŭtaksado estas kolosa, eĉ pli malbona ol tiu de Petro Poroŝenko.
  Medvedev pensis pri alia eblo. Ĉi tie, ekzemple, forigi Zelensky fizike? Sed ĉi tio estas rekta krimeco. Ĝis ĉi tio? Des pli, ĉar ĉi tio koleros Medvedev. Kaj plej bone ĝi donos trankvilon. Ĉar la homoj ne pardonos al Medvedev tian kolosan fiaskon en la elektoj.
  Ne, Dmitrij Anatoljeviĉ ne sukcesos. Sen kolekti eĉ dek procentojn de la voĉoj en la elektoj, li certe ne restos en la povo.
  Medvedev iris al la drinkejo. Li malfermis ĝin, elprenis botelon, verŝis al si konjakon.
  Multekosta - "Napoleono", kun malkovro de ducent jaroj!
  La aganta prezidanto trinkis glason. Tiam la dua, manĝis citronon.
  Pli varmiĝis en la stomako, kaj pensoj saltis pli rapide. Post la tria glaso, Medvedev ridetis kaj sidiĝis en brakseĝon. Kuraĝiĝis iomete. Fakte, kial li bezonas ĉi tiun potencon? Respondeco estas kompleta. Ne unu minuton da libera tempo, nek sekundon da paco. La tutan tempon en moviĝo, sub la superrigardo de vidbendaj kameraoj. Vi timas diri tro multe.
  Multa laboro, sed neniu amuzo.
  Kaj mi volas kuŝi en la lito kun knabino. Ludu sur la komputilo en la milito.
  Fakte, jen vi estas la prezidanto, kaj por komenci veran militon vi pensos trifoje. Jen kiel la timinda Trump ne kuraĝis ataki Iranon.
  Oni povas multe paroli pri la milito, sed efektive decidi pri ĝi ne estas facila!
  Sed la ludo batalu, vi mem, batalu!
  Medvedev sidiĝis ĉe la komputilo. Ŝaltis mian plej ŝatatan Duan Mondmiliton. Li ne ludis delonge. Ĉi tie, por ne tro streĉi, oni uzas la kodon de fraŭdo. Kiel tio...
  Kaj tiam vi veturas teknologion kun uraganrapideco. Kaj vi jam havas IS-7-ojn, kiujn vi lanĉas en regimentoj, nur T-1-ojn ĉe la germanoj. Rimarkinda diferenco en forto kaj rimedoj.
  Medvedev, kiu preskaŭ neniam trinkis, videble heliĝis pro malbona sano.
  Jen kiel vi ĵetas la plej multekostan kaj pezan tankon de la Dua Mondmilito IS-7 al la malamiko. Kaj vi rompas ĝin sen multe da malfacilaĵo. La milito iras facile kaj venke. Prenu urbon post urbo.
  Ĝenerale, kompreneble, Stalino bone gvidis la landon, kaj sukcesis venki la Trian Reich en malpli ol kvar jaroj. Putin batalis kontraŭ ISIS pli longe. Sed la germanoj havas tre bonegan teknikon.
  Ĉi tie en la ludo, ekzemple, la germana E-75-tanko, nur la sovetia IS-7 povas batali egale kontraŭ ĝi, ĉiuj aliaj tankoj cedas. E E-75 estas tre forta kiraso. Eĉ pli bona ol la sovetia IS-7, la kanono estas proksima en mortiga forto.
  Kaj la germanoj planis fari ĉi tiun tankon sia ĉefa en la kvardek-kvina jaro. Kio pri la nia?
  Medvedev suspiris... La IS-7 neniam estis metita en amasproduktadon en la postmilita periodo. Do la milito daŭris pli longe, oni ne scias, kiu alia venkis.
  Dmitrij Anatoljeviĉ Zaĥmelev kantis:
  - Amu fratojn, amu! Amu vivi fratojn! Kaj nia atamano ne devas malĝoji.
  Medvedev endormiĝis ludante. Ĝi malstreĉas...
  Kaj la sekvan tagon, la finaj rezultoj de la prezidant-elekto iĝis konataj.
  Preskaŭ 92 procentoj de balotantoj voĉdonis por Zelensky kune kun Ukrainio, 6,7 procentoj por Medvedev. Tiel, la triumfa venko de Zelensky okazis.
  Festoj kaj ĝojoj komenciĝis en la lando. Fine venis nova, kiel ŝajnis al multaj, hela vivo.
  Ĝis nun, la vero de la inaŭguro estas la deĵoranta prezidanto Dmitrij Anatoljeviĉ Medvedev.
  Kaj li gratulis, kompreneble, la venkinton. Kaj kien vi iras. Kaj ses procentoj estas nenio por kalkuli.
  Ministro por internaj aferoj Vladimir Zhirinovsky tamen vizitis Medvedev kaj konsolis lin:
  - Mi voĉdonis por vi Dmitrij Anatoljeviĉ!
  La deĵoranta prezidanto trankvile respondis:
  - Dankon!
  Zhirinovsky sugestis:
  - Eble vi devus esti metita en premierojn?
  Medvedev skuis sian pentritan kapon.
  - Mi ne pensas, ke post tia malvenko en la dua raŭndo, ili donos al mi la ĉefministron. Ĝi ne plu estos politike ĝusta.
  Zhirinovsky logike rimarkis:
  - Tamen, iu el Rusio devus esti en via loko. Kiu do se ne vi?
  Medvedev sugestis:
  - Plej verŝajne, Andreo Navalnij!
  Ĵirinovskij rikanis kaj grumblis:
  - Andreo Navalnij? Lasu ĉi tion ne okazi!
  Medvedev levis la ŝultrojn kaj konfuzite rimarkis:
  - Kien vi iras?
  Ĵirinovskij kriis:
  Jes, mi arestos ilin ĉiujn!
  Medvedev svingis la manon:
  - Sufiĉe! Nia tempo ŝajnas finiĝi! Mi ferios al Kanarioj. Kion vi faros?
  Ĵirinovskij, ruze mallarĝigante la okulojn, respondis:
  - Lobi por la interesoj de viaj amikoj! Ĝis Zelenskij alprenis la devojn de la Prezidanto de Rusio kaj Ukrainio!
  Medvedev bedaŭrinde rimarkis:
  - Ve, ĉi tio ne estas tiel simpla... Tiam tri haŭtoj eliros de vi!
  Ĵirinovskij, ruze mallarĝigante la okulojn, demandis:
  - Faru min, mi petas, Marŝalo de la Rusa Federacio! Nu, kion vi valoras!
  Medvedev pensis kelkajn sekundojn, kaj poste anoncis:
  - Bone! Mi ne nur faros vin marŝalo, sed mi restarigos Berion al la rango de Marŝalo! Estos juste!
  Ĵirinovskij kapjesis konsente:
  - Rilate al Beria, jes!
  Medvedev mallarĝigis la okulojn kaj demandis:
  - Kaj rilate al vi?
  Ĵirinovskij honeste respondis:
  - Kaj rilate al mi reĝe! Kiu ajn mi volas, mi rekompencas!
  Medvedev konsente kapjesis.
  - Jes, tiel estu!
  Kaj li ordonis prepari ambaŭ dekretojn pri transdono de la rangoj de marŝaloj.
  La aganta prezidento de Rusio gajiĝis. Pensante, ke nun li povas plene ĝui komputilajn ludojn.
  Kaj ili estas tre amuza ludi...
  Kaj vere, kial la prezidanto faru ion alian? Nun teknologio evoluis tiom multe, ke vi povas esti iu ajn. Eĉ la Sinjoro Dio. Kaj specife en la ludo por krei universojn.
  Ekzemple, en la oficejo de la aganta prezidanto estas granda nombro da diversaj ludoj, inkluzive de la plej modernaj.
  Medvedev decidas ludi realtempan strategion. Germanio en 1939. Nu, kial vi uzas la friponan kodon. Vi aldonas vin kvin mil Panterojn, tri mil Tigrojn kaj dek mil Focke-Wulfs. Kaj deploji ĉi tiujn fortojn kontraŭ la malamiko. Kaj vi atakas Pollandon, kiu ne havas eĉ dekonon de tiaj fortoj.
  Kaj la milito daŭras, kiel vi volas, en unu pordego kaj venke. Medvedev, sincere, estas grandega konkerinto ĉi tie. Disbatas la malamikon, kvazaŭ dispremante prunojn per premo.
  Pollando estas platigita facile kaj pli rapide ol en reala historio. Atakante Francio'n. Vi lanĉas dek mil E-75-tankojn ĉe ĝi helpe de fripona kodo. Grandigaj aŭtoj, por diri almenaŭ. Kiuj estas tute nevundeblaj por francaj pafiloj, sed mortigaj por longaj distancoj. Pafi malamikajn veturilojn.
  Medvedev eĉ saltas de ĝojo. Kiel li moviĝas rapide en la ludo, kaj jam prenas Parizon ... Kaj tiam kial malŝpari tempon per bagateloj? Ni prenu samtempe Hispanion, por ke Franco ne tro ekscitiĝu.
  Kaj por la atako kontraŭ Ĝibraltaro, ni uzas reagaviadilojn. Kien iras la britoj?
  Kompreneble, samtempe ni uzas financon por konstrui batalŝipojn kaj aviadilŝipojn. Britio tiam havos problemojn. Jen cent aviadilŝipoj, kaj ducent batalŝipoj. Ĝi estos kolosa forto.
  Kaj poste estas la surteriĝo. Vi ankaŭ faras tankojn de la serio E-U, plia evoluo de la E. Ĉi tie vi ĵetas la tankon "E"-50-U, tian maŝinon, ke vi ne povas trarompi de pli ol unu angulo.
  Kaj ŝi turmentu la britojn. Jen du belaj knabinoj ene de tia tanko palpebrumante al la aganta prezidento de Rusio.
  Medvedev blovas kison reen al ili.
  Jen kiel ni ludas...
  Kaj la plej novaj tankoj proksimiĝas al Londono. Kaj sen ceremonio ili prenas la ĉefurbon de Anglio.
  Medvedev kantis:
  - La mondo estas enuiga! Ni ĉiuj manĝos la katon!
  Kompreneble, la ludo estas amuza kaj facila por ludi. Mi prenis la kodon de la trompisto kaj eligis kion ajn vi volas. Ĉi tie vi kaptas Balkanion kaj iras al Afriko. Vi ankaŭ stampas, kaj ankaŭ infanterio. Vi faras trupojn, estus mono. Kaj la kaptita teritorio ankaŭ donas monon. Nu, provu ĝin, promenu ĉirkaŭ Afriko.
  Sovetunio ankoraŭ malfermas la fronton. Tridek kvar kontraŭ la serio E-50-U, kiun mi stampis ankoraŭ dek mil. Se la kirasa veturilo E-50 estas proksimume sama kiel la "Tigro" -2, nur la racia deklivo estas pli granda, kaj la armilaro estas iom pli forta, kaj la motoro estas pli potenca. Tiu E-50-U, kun egala pezo, estas komparebla al la sovetia T-64, eĉ havas pli potencan gasturbinmotoron.
  Jes, la fortoj ne estas egalaj. Ĉi tie diversaj generacioj de tankoj batalas.
  Kaj Medvedev, kompreneble, kuregis sur nigra ĉevalo.
  La fortoj, kompreneble, ne estas kompareblaj. Vi ankaŭ povas aldoni la E-75-U, ĉi tio estas kaŭra mortiga maŝino, nepenetrebla eĉ per ŝipkanonoj.
  Kaj kiel piedpremi vin mem. Nenio por haltigi.
  Medvedev ludas kiel knabeto. Ho nu, kiel estas. Kaj neniu deziras akcepti lin. Li perdis, kaj la aganta prezidanto estis forgesita.
  Ĉiuj amas nur gajnantojn.
  Dmitrij Anatoljeviĉ kantis:
  Kaj ni defias la ŝtormojn
  De kio kaj kial...
  Vivu en la mondo sen surprizoj
  Neebla por iu ajn
  Bonŝancon, malsukceson,
  Ĉiuj saltoj, tiam supren, tiam malsupren,
  Nur tiamaniere, kaj ne alie,
  Nur tiamaniere, kaj ne alie!
  Vivu surprizo!
  Surprizo! Surprizo!
  Vivu surprizo!
  Surprizo! Surprizo!
  Vivu surprizo!
  Kaj ĝi fariĝis pli amuza por Medvedev. Ĉi tie liaj trupoj okupis Ukrainion, Belorusion, kaj neeviteble alproksimiĝas al Moskvo!
  Eksprezidento de Rusio diras:
  - Ke nia vivo estas ludo!
  Kaj prenas la ĉefurbon de Sovetunio per ŝtormo. Kompreneble, kontraŭ la armeo de la kvardek-unua jaro, li havas tankojn de la karakterizaĵoj de la sesdekaj kaj eĉ sepdekaj, kaj plej grave, ke estas multaj el ili.
  Medvedev palpebrumas al si... La ĉefurbo Moskvo estas prenita. Kaj nun vi povas kapti Kaŭkazon... Kaj samtempe purigi por vi sudan Afrikon. Kaj iru al Argentino.
  Kaj de tie ataki Usonon. Li estas hardita komandanto. La malamiko postrestis kaj en kvanto kaj kvalito de soldatoj.
  Medvedev entuziasme kantas:
  - Ni kuraĝe iros en batalon! Por la potenco de la sovetianoj! Kaj ni forviŝos ĉiujn en fekon en la batalo por ĝi!
  Medvedev provizore estis tirita de la ludo. La rusa Defendministro, kiu anstataŭigis Ŝoigu Trubetskoy, vokis. Li demandis la ankoraŭ agantan prezidanton:
  - Kiam ni faros la ĵuron al la nova gvidanto?
  Medvedev koncize respondis:
  - Kie ĝi estu, ĉe la inaŭguro!
  Trubetskoy rimarkis:
  -La nova prezidanto de unuiĝinta lando volas okazigi inaŭguron venontsemajne. Por ne havi tempon prirabi!
  Medvedev bojis:
  - Ĉi tio ne estas laŭ nia konstitucio kaj leĝoj!
  Trubetskoy rimarkis:
  - Kaj Jelcin adoptis ĉi tiun konstitucion ne laŭ la leĝo kaj la malnova konstitucio. Fakte multaj pensis, ke Putin proponos novan konstitucion, sed iel ili ne atendis!
  Medvedev rimarkis:
  - Ne estas la plej bona ideo por ĉiu nova prezidanto adopti novan konstitucion!
  Trubetskoj respondis:
  - Kaj Putin povus! Li estis pli malvarmeta ol Jelcin, kaj vi Dmitrij Anatoljeviĉ!
  Medvedev kapjesis kaj konsentis:
  - Pli malvarmeta kaj plej grave pli bonŝanca! Sen Putin, ĉio misfunkciis, kaj Zelenskij prenis potencon en Rusio.
  Trubetskoy rimarkis:
  - Kaj Lukaŝenka havis ŝancon, nur li maltrafis sian tempon. Mi devintus movi pli rapide!
  Medvedev logike rimarkis:
  - Lukaŝenka timis konkurencajn elektojn en Rusio. Jes, kaj Zelenskij ne riskus ĝin, se la koro de Putin ne povus elteni ĝin. Tiom da lando por administri en mana reĝimo - forbrulis! Sendube Putin forbrulis ĉe la laboro!
  Trubetskoy sugestis:
  - Nu, kion do akcepti la inaŭguron en pli rapida tempo aŭ ne?
  Medvedev kuraĝe respondis:
  - Kiel vi volas, faru ĝin! Mi ne plu zorgas! Mi retiriĝos kaj ĝuos mian vivon. Eble mi vojaĝos tra la mondo! Mi jam estis kaj prezidanto kaj ĉefministro ĝenerale, rekorda periodo por Rusio! Kiom longe vi povas kroĉiĝi al la trono?
  Trubetskoy konsentis:
  - Nu, se jes, do venu la ŝanĝoj! Kaj kion fari kun Ŝoigu?
  Medvedev malvarme respondis:
  - Lasu lin ripozi! La pensio de la marŝalo estas granda. Lasu ĝin vojaĝi tra la mondo. Mi donis al vi permeson posedi posedaĵon eksterlande!
  Trubetskoj kapjesis kaj rimarkis:
  - Putin izolis Rusion de la mondo! Per vortoj, malĝojante en la profundo de niaj animoj, ni ĝojis pro lia morto! Pri Zelenskij, ni vidos! Multaj el ni volis mendojn kiel en Okcidento. Ricevi kiel en Usono, sed labori... Kiel en USSR!
  Medvedev rimarkis:
  - Nu, sub Stalin funkciuloj intense plugis! Ne pensu, ke ili estis solida mielo!
  Trubetskoj demandis:
  - Kaj kion vi faros?
  Medvedev memoris:
  - Mi estis la prezidanto, kaj mi ricevos prezidentan pension. Ĝi estas granda... Kaj mi ĝuos la vivon! Kial mi ankoraŭ laboru!
  Trubetskoy memoris:
  - Zelenskij povas doni al vi la postenon de konsilisto ĉe li!
  Medvedev mansvingis:
  - Ai! Li estas sufiĉe saĝa sen mia konsilo! Resume - okazu la inaŭguron! Dmitrij Anatoljeviĉ sendis sian propran!
  Trubetskoy konsentis:
  - Inaŭguro jes!
  Medvedev pendigis. Decidis ludi la ludon. Io, kio neniam antaŭe sufiĉis. Kaj almenaŭ mense dispremu Usonon.
  Aŭ pli ĝuste en la ludo. Tamen, kontraŭ la E-75-U, la usona Sherman estas malforta. Sed Usono havas multajn aviadilojn, eĉ se ne tiom fortaj kiel germanaj jetaj.
  Sed la kvalito, kompreneble, ne estas la sama! La Fritz kolektas intensajn fakturojn. Precipe la pilotoj: Albina kaj Alvina! Kaj ĉi tiuj estas knabinoj, kiuj distingiĝas per kolosa fuzo.
  Medvedev antaŭeniras al Ameriko de la sudo. Kaj samtempe liaj tankoj moviĝas tra Siberio. Li amuziĝas. Cetere, kial ne konkeri Japanion ankoraŭ? En ĉi tiu ludo, vi povas malsekigi viajn aliancanojn. Altnivela strategio. Uzu la friponan kodon kaj vi estos pli forta ol la malamiko kaj en nombro kaj kvalito. Ne milito, sed pura plezuro. Jen senvostaj jetaŭtoj, la usonanoj eĉ ne povas atingi.
  Pli precize, kaj akiru. Kaj uzu radiokontrolitajn misilojn! Kaj sur la usonanoj shugani. Medvedev tre ŝatas ĉi tiun ludon. Kaj movu la trupojn. Jen Meksiko. Usonaj urboj falas unu post la alia. Tia plezuro.
  Kaj en la oriento, la tankoj de la serio E-U eniras Hindion. Sed kion la britoj povas kontraŭstari al ili. Krome, la Tria Reich jam akiris rimedojn kaj produktas la plej modernan teknologion sen fripona kodo.
  Sed Medvedev decidis pumpi iom "Panteron". Jen la unua ordinara "Pantero" - fronta kiraso de 80 - 110 milimetroj, flanka kiraso de 50 milimetroj, kaj 75-mm-kanono kun barela longo de 70EL, motoro de 650 ĉevalforto. Jen la "Panther" -2-fronta kiraso de 120 ĝis 150 milimetroj, flankoj de 60-mm kanono 88-mm kun barelo longo de 71 EL, kaj motoro de 850 - ĉevalforto. Jes, serioza aŭto. Kaj pli peza ne je kvardek kvin, sed kvindek tunoj kaj pli malalta en silueto.
  Sed "Pantero" -3. Fronta kiraso de 150 ĝis 200 milimetroj, flankoj de 82 - milimetroj, pafilo de 88 milimetroj kun barelo longo de 100 EL kaj motoro de 1200 ĉevalforto - pezo 55 tunoj. Konsentu, ke tia maŝino estas ĝenerale bonega kontraŭ la Shermans.
  Sed estas "Pantero" -4. Ŝi havas frontan kirason de 200 ĝis 250 mm sub deklivoj, kaj flankan kirason de 160 mm. 105 mm kanono kun barellongo de 100 EL. Ĉi tio jam estas monstro pezanta 65 tunojn kaj kun malalta silueto. Gasturbina motoro 1500 ĉevalfortoj. Kompreneble, bonega seria evoluo, kapabla batali eĉ kun la sovetia IS-7. Krome, la IS-7 ne estis seria.
  Sed estas maŝinoj kaj pli fortaj. Progonka "Pantero" -5, fronta kiraso 250 kareno laŭ angulo de 45 gradoj, 300 mm frunto de la turo laŭ angulo, flanko 210 laŭ angulo, pafilo de 128 mm en 100 EL, la pezo de pli progresinta tanko estas 75 tunoj, motoro de 2000 ĉevalforto gaso turbino potenco . Maŝino, kiu superas ĉiujn sovetiajn kaj usonajn modelojn. Kapabla penetri la IS-7 el batalintervalo, kaj elteni alfrontajn trafojn. "Pantero" -5 estas ĝenerale superteknologio. Sovetunio havas nenion pli fortan ol la IS-7. Kaj la germanoj ankaŭ havas kvin specojn de Tigroj.
  Medvedev decidis, kaptinte la plej grandan parton de la teritorio de Usono, forpeli la "Tigron". Nu, "Tigro" estas la unua konata de ĉiuj. La fronta kiraso estas 100-110 mm kun preskaŭ neniu deklivo, kaj la flanka kiraso estas 82 mm sen deklivo. Kaj la 88-milimetra kanono 56 EL-barela longo - la tanko vere hurlas. Male al la Panteroj, kie nur la unua serio fakte batalis kaj ekzistis provaĵoj de la dua. Tanko "Tiger"-2, pli bone konata kiel la "Reĝa Tigro".
  Fronta kiraso 120-150 mm sur la frunto de la kareno ĉe deklivo de 50 gradoj, 185 mm sur la frunto de la turo ĉe eta deklivo, kaj 82 mm sur la flanko, ĉe deklivo de 60 gradoj. Bone protektita en la frunto, iom pli bona ol la "Tigro" en la flanko, kaj kanono de 88 mm kun barellongo de 71 EL. El la seriaj tankoj de la Dua Mondmilito, la plej bona en armilaro kaj fronta protekto, pezo 68 tunoj, motoro 700 ĉevalfortoj - sufiĉe malforta veturado.
  "Tigro" -3 dezajnomaŝino. La alfronta kiraso estas 150-200 mm dekliva kun 45-grada fruntkareno kaj la gvatturetfrunto estas 240 mm dekliva. Flankoj de 160 - milimetroj kun ŝildoj en angulo. Tri specoj de malsamaj armiloj 88mm pafilo 100 EL, 105mm pafilo 70 EL, kaj 105mm pafilo 100 EL kun motoro 1000 ĝis 1200 ĉevalfortoj. Kun pli densa aranĝo kaj pezo de 75 tunoj. Jes, la aŭto estas serioza kaj tre danĝera. Kaj eĉ pli potenca "Tigro" -4 fronta kiraso 250 - kareno je angulo de 45 gradoj, frunto 300 milimetroj laŭ angulo, flankoj 210 milimetroj, pafilo de 128 milimetroj je 100 EL-longo de barelo, aŭ 150 milimetroj barelo longo ĉe 56 EL , pezo 85 tunoj, gasturbinmotoro 1500 ĉevalfortoj. Tre potenca tanko.
  Sed eĉ pli malvarmeta estas la "Tigro" -5. Fronta kiraso: la frunto de la kareno estas 350 mm je kliniĝo de 45 gradoj, la frunto de la turo estas 400 mm je kliniĝo de 50 milimetroj. Flankoj de 300 mm klinitaj. Pafilo de 150 mm en 100 EL, aŭ 174 mm en 70 EL, aŭ 210 mm en 38 EL. Pezo 100 tunoj, gasturbina motoro 2500 ĉevalfortoj. La plej potenca maŝino eĉ la IS-7 kaj la Herbo ne penetros en la flankon. Jen unu kiu povas esti lanĉita kontraŭ Ameriko. Kvankam mi devas diri "Tigro" -5 en reala historio eĉ ne estis en la projektoj. Sed nenies kulpo, ke la milito finiĝis tiel rapide.
  Sed en virtuala ludo, tankoj povas esti tiritaj supren.
  Medvedev lanĉis atakon kontraŭ la usona ĉefurbo Vaŝingtono kaj la plej granda urbo de Novjorko. Ĉi tie vi vere povas labori kaj gajni.
  Eĉ se ĝi estas virtuala. Vaŝingtono brulas kaj germanaj tankoj veturas laŭ ĝi. Kaj neniu povas haltigi Tigrojn-5.
  Medvedev kompletigas obstinan atakon kontraŭ la usonaj ĉefurboj kaj ŝajnas jam venko. Sed ankoraŭ estas Japanio antaŭe.
  . ĈAPITRO #5
  Kion alian stiri en la ludo. Sed la Lev-familio de tankoj, kiuj neniam iĝis seriaj. Jen la veraj monstroj. Sed en la Dua Mondmilito, ĉi tiuj maŝinoj de la pli posta serio estas eĉ superfluaj. Kaj eĉ pli kontraŭ Japanio kun ĝiaj malgrandaj kaj mezaj tankoj.
  Sed ankaŭ Dmitrij Medvedev decidis iom forpeli ilin.
  Jen la unua tanko "Leono", kiu ekzistas nur en projektoj, kaj estas nur parte enkorpigita en metalo. La fronta kiraso de la kareno estas 120 mm laŭ angulo de 45 gradoj, la fronta kiraso de la gvattureto estas 240 mm laŭ angulo, la flankoj estas 82 mm, la pafilo estas 105 mm, la barelo longo estas 70 EL, la tutaĵo. estas 80 tunoj, la motoro estas 800 ĉevalfortoj. Ĝenerale, aŭto kiu povus aperi jam kune kun la Tigroj kaj Panteroj sur la Kursk Bulge. Kun tre potenca armilo por sia tempo kaj bonega fruntoprotekto de la turo. Sed feliĉe ĝi ne aperis. "Leono" -2 projektmaŝino. La frunto de la kareno estas 250 milimetrojn klinita, la frunto de la turo estas 300 milimetrojn klinita. Flankoj de 200 - milimetroj sub deklivoj. Kanono aŭ 128 mm 100 EL aŭ 210 mm 38 EL. Pezo 100 tunoj, motoro 1800 ĉevalfortoj. Ne estas egalulo en ĝia potenco. Superpasas la IS-7, kiu povas nur trafi ŝin en la flanko. Sed tiam vi veturas plu, kaj aperas "Leono" -3, ankaŭ monstra kuro. La fronta kiraso de la kareno estas 350 mm, la gvatturetoj estas 450 mm sub la deklivo de la flanko, 300 mm sub deklivoj, la kanono estas 150 mm en 100 EL, aŭ 175 mm en 70 EL, aŭ 210 en 56 EL, aŭ jeta bombaviadilo en 400 -milimetroj. Pezo 120 tunoj, motoro 2500 ĉevalfortoj.
  Jes, ĝi estas impona forto.
  Tanko "Leono"-4 estas alia supermonstro. La frontala kiraso de la kareno estas 450 mm, la fronta kiraso de la gvattureto estas 500 mm. La flankoj de la kareno kaj gvattureto estas 400 milimetrojn deklivaj. Kanono 175 mm en 100 EL, 210 mm en 70 EL, raketlanĉilo 500 mm. La pezo de la maŝino estas 150 tunoj, la motoro estas 3500 ĉevalforta gasturbino. De longa distanco ĝi penetras ĉiujn tankojn, inkluzive de la usona T-93 IS-7. Kaj ŝipaj kanonoj ankaŭ ne povas penetri ĝin. Ĉi tio estas potenca maŝino, kaj kun troa pafilo.
  Sed eĉ pli potenca "Leono" -5 estas la reĝo de tankoj. La fronta kiraso de la kareno estas 600 mm ĉe deklivo de 45 gradoj, la gvatturetoj estas 800 mm larĝaj, la flankoj estas 550 mm deklivaj. 210 mm kanono en 100 EL, 300 mm en 70 EL, 600 mm raketlanĉilo. La pezo de la maŝino estas 200 tunoj, la gasturbina motoro estas 5000 ĉevalfortoj. Ili estas nepenetreblaj por preskaŭ ĉiuj specoj de armiloj, krom altmotoraj misiloj, precipe grandkalibroj kaj bomboj. Kapabla pafi kontraŭ batalŝipoj kaj aviadilŝipoj. Vere supertanko.
  Nu, resume, estas io por ludi. Medvedev premas Japanion.
  Sed li denove estas interrompita.
  La direktoro de la FSB vokas kaj diras:
  - Dmitrij Anatoljeviĉ, ĉu vi donos konferencon al ĵurnalistoj?
  Medvedev emfaze deklaris:
  - Ankoraŭ ne!
  - Kial?
  La Deĵoranta Prezidanto respondis:
  - Mi rajtas doni intervjuojn kaj ne doni! Do mi decidis ne doni!
  La FSB-direktoro kapjesis.
  - Vi povas esti trankvila por nun! La intervjuo ne foriros! Sed ni serĉos alian lokon!
  Medvedev rimarkis:
  - Ĉiuj taŭgas! Se io ajn, tiam via generalo havas grandan pension! Vi povas vivi sen labori!
  La direktoro de la FSB demandis surprizite:
  - Ĉu ne estas domaĝe disiĝi de tia grandega potenco?
  Medvedev honeste respondis:
  - Domaĝe, kompreneble, sed homo obeas la neeviteblan!
  Medvedev revenis al la ludo denove. La eksprezidanto de la plej granda kaj plej riĉa lando de la mondo je naturaj rimedoj finfine atingis. Kaj kial ne ludi, se nun ili faras sen ĝi. Kvankam li agas ŝtatestro.
  Sed kiel eviti la tenton tranĉi vin en tia ludo. Nu, ĉi tie la germanaj trupoj atingis Ĉukotkon. Feliĉe, en la ludo estas multe pli facile movi ekipaĵon ol en realeco. Kaj ili iras al Ĉinio. Kaj tie ili eniris la batalon kun la japanoj. Kompreneble, kun la helpo de la trompkodo, Medvedev stampis la Lev-5-tankojn kaj ĵetis ilin kontraŭ la samurajo. Kaj ĉi tiuj estas vere superklasaj aŭtoj.
  Kiel la samurajo estas disbatitaj. Sed ankoraŭ ne la limo de perfekteco.
  Sed kial, ĝis la dua mondmilito finiĝos, ne veturi la plej pezan germanan tankon "Maus" tra la niveloj?
  Ĉi tio estas vere redistribuo de perfekteco kaj la krono de beleco. Pli precize, kio povas okazi se estas evoluo de gigantomanio.
  Medvedev komencis forpeli la Musojn.
  Tanko "Maus", tanko kiu vere ekzistas en metalo, la plej peza el tiuj kiuj estis vere enkorpigitaj en metalo, veturis kaj eĉ batalis. La alfronta kiraso de la Muso estas 150 mm sur la fundo de la kareno, 200 mm sur la supro de la kareno, 250 mm sur la frunto de la gvattureto, kaj 210 mm sur la flankoj. Kiel vi povas vidi, la tanko, eĉ en sia unua versio, estas nepenetrebla por ĉiuj seriaj sovetiaj tankoj en la frunto kaj eĉ flanke. La IS-2 kaj SU-100 ne povis penetri ĉi tiun tankon de ajna angulo. Nur la IS-7 povus krei problemojn por la Maus kaj vere batali ĉi tiun tankon. Sed la IS-7 aperis nur post la milito, kaj neniam iĝis seria. Kaj la Musoj jam povis batali ĉe la fronto en la kvardek-tria jaro. Ĉi tiu tanko havas du pafilojn: mallongtuba 75 mm kaj 128 mm 55 EL, kapablaj penetri ĉiujn sovetiajn tankojn krom la IS-7 en la frunto. Krome, la IS-2 de longa distanco. Ekzistis ankaŭ 150mm kanono.
  "Maus" pezis 188 tunojn, kaj havis motoron de 1250 ĉevalfortoj, kio ankoraŭ ne sufiĉas. Ĝenerale, la maŝino estas la plej forta por sia tempo, kaj senekzempla.
  "Maus" -2 dezajnmaŝino. Pli perfekta. En reala historio, ĝi laŭsupoze igis la aŭton pli malalta en silueto kaj pli malpeza. Sed en la ludo, kompreneble, la aŭto fariĝis pli perfekta, pli malalta silueto, pli densa aranĝo, sed eĉ pli peza. La alfronta kiraso de la Maus-kareno estas 2,350 mm. La fronta kiraso de la turo estas 450 mm. Tabuloj 300 mm. Pafiloj 75 mm longtuba kaj 150 mm 70 EL, aŭ 210 mm obuso, aŭ 400 mm raketlanĉilo. Pezo 200 tunoj. Gasturbina motoro 2000 - ĉevalforto.
  Maus-3 estas ludmaŝino. Ankaŭ perfekta. La fronta kiraso de la kareno estas 600 mm, la gvattureto estas 800 mm, la flankoj estas 550 mm. Pafiloj 88 mm 100 EL, por kontraŭbatali malamiktankojn, kaj 210 mm 70EL. Aŭ 550 mm raketlanĉilo. La pezo de la tanko estas 250 tunoj, la gasturbina motoro estas 4000 ĉevalfortoj. La tanko estas preskaŭ nepenetrebla per preskaŭ ĉiuj armiloj, krom por speciale potencaj.
  Maus-4 estas nova evoluo de gigantomanio kaj pli perfekta. La fronta kiraso de la kareno estas 1000 mm klinita je 45 gradoj, la fronta kiraso de la gvattureto estas 1200 mm klinita. Tabuloj en 850 mm laŭ angulo. Armilaro: 105 mm 10EL-kanono por batali malamikajn tankojn kaj sufiĉe sufiĉas kontraŭ preskaŭ ĉiuj specoj de veturiloj. 300 mm armilo en 70 EL, por la detruo de fortikaĵoj kaj troo por tankoj. Aŭ anstataŭ ĝi, 750-milimetra jeta bombaviadilo.
  La pezo de la veturilo estas 350 tunoj, kio ne tiom por tiaj kirasoj kaj armiloj. Eĉ la pafiloj de batalŝipo ne povas penetri tian maŝinon en la frunto. Nur rekta trafo de potenca krozmisilo, aŭ tre granda bombo, povas detrui tian maŝinon. De ĉiuj anguloj ĝi estas nepenetrebla de ĉiuj tankoj kaj memveturaj pafiloj de la Dua Mondmilito. 6000 ĉevalforta gasturbinmotoro.
  Nu, "Maus" -5 estas la plej alta nivelo de ĉi tiu serio. La fronta kiraso de la frunto de la kareno estas 1600 mm laŭ angulo, la frunto de la gvattureto estas 2000 mm, la flankoj estas 1500 mm laŭ angulo.
  128 mm kanono kun 100 EL por batali kontraŭ ĉiuj tankoj, sufiĉe sufiĉa kontraŭ ĉiuj markoj inkluzive de la IS-7 kaj 900 mm raketlanĉilo. Aliaj pafiloj estas malkonvenaj. Dekduo da pafiloj. La pezo de la tanko estas 500 tunoj. Gasturbinmotoro de 10,000 ĉevalfortoj. Ni nur diru, ke la aŭto estas perfekteco. Ne trapiku la frunton per preskaŭ nenio. Tanko super...
  Tamen, se iu opinias, ke ĝi estas pli malvarmeta ol "Maus" -5 kaj nenio estas inventebla, tiam ĉi tio tute ne estas la kazo. La fantazio de la aŭtoroj de bona ludo pri la Dua Mondmilito estas senlima.
  Ekzemple, ekzistas ankaŭ la "Rato". Ĉi tiu tanko en reala historio estas la ĉampiono laŭ grandeco inter ĉiuj projektveturiloj, kaj eĉ estis parte enkorpigita en metalo.
  Tanko "Rat" frontala kiraso de 400 milimetroj, same kiel flanka kiraso, ankaŭ ĉe iometa deklivo. Armilaro kvar kanonoj 210 mm, aŭ unu 800 mm kaj du obusoj 150 mm, dek unu kontraŭaviadilaj kanonoj. Pezo de 2000 tunoj, dizelmotoroj kun totala potenco de 10.000 ĉevalfortoj.
  Tanko "Rat" -2 estas evoluo de la dezajnveturilo kun pli altnivela aranĝo. Fronta kaj ajna kiraso de 800 mm, kun granda angulo de racia deklivo. Ĝi estas armita per unu 1000 mm kanono kaj kvar 150 mm obusoj, dek ses kontraŭaviadilaj kanonoj kapablaj je pafado al grundo kaj aerceloj. Pezo 3,000 tunoj, gasturbinmotoroj, totala potenco 20,000 ĉevalfortoj.
  "Rat" -3 eĉ pli potenca kaj perfekta maŝino. Kiraso 1200 - milimetroj laŭ angulo. Armilaro estas unu 1250 mm kanono kaj ses 150 mm obusoj. Dudek kontraŭaviadilaj kanonoj kapablaj je pafado al kaj aero kaj grundaj celoj. Pezo 4,000 tunoj, gasturbinmotoroj, totala potenco 35,000 ĉevalfortoj.
  "Rat"-4 estas eĉ pli potenca kaj perfekta maŝino Kiraso de 1600 mm laŭ angulo. Armilaro - unu 1600 mm kanono kaj naŭ 150 mm obusoj, dudek kvin kontraŭaviadilaj kanonoj kapablaj je pafado al aero kaj grundaj celoj. Pezo de 5000 tunoj, gasturbinmotoroj, plibonigita totala potenco de 50,000 ĉevalfortoj.
  "Rat" -5 estas la plej malvarmeta tanko. Kiraso en 2500 - milimetroj de ĉiuj flankoj. Armilaro estas unu kanono de 2500 mm. Kaj dek kvin 150mm obusoj. Kvardek kontraŭaviadilaj kanonoj kapablaj je pafado al aero kaj grundaj celoj. Pezo 10,000 tunoj. Nuklea rektoro kiel motoro, potenco pli ol 100,000 ĉevalfortoj.
  La tanko estas fakte la plej bonega en la ludo. Kaj laŭ pezo kaj aliaj trajtoj.
  Nu, vi povas instrukcii la "Rat" -5 ŝtormi Tokion. Vere, ĝi estas tiel multekosta, ke plurfoje vi devas ruli la friponan kodon.
  Sed entute, Medvedev povas esti kontenta. Li ludis forte.
  Kaj mi finfine rigardis la "Rat" -5 en la virtuala maŝino. Kiel bone ludi malhoneste.
  Sed ĉi tie denove oni nomas Medvedev.
  Ĉi-foje, unua vicĉefministro kaj aganta ĉefministro Siluanov.
  Li diris per malgaja tono:
  - Ni perdis Dmitrij Anatoljeviĉ! Preskaŭ ĉiuj balotoj estas kalkulitaj!
  Medvedev saĝe rimarkis:
  Pli bone perdi bone ol venki malbone!
  Siluanov estis surprizita:
  - Kaj kiel tio estas?
  Medvedev klarigis:
  - Se Vitali Klitschko estus elektita urbestro de Kyiv de la plej unua fojo, li ne estus reveninta al la ringo. Anstataŭ granda ĉampiono, estus ridinda urbestro!
  Siluanov konsentis kun tio:
  - Jes, vi pravas Dmitrij Anatoljeviĉ! Kliĉko havis la avantaĝon perdi ... Sed bedaŭrinde vi eĉ ne havis tian profiton!
  Medvedev kantis responde:
  - Mi estas libera, kiel birdo en la ĉielo,
  Mi estas libera, forgesante, kion signifas timo...
  Mi estas libera kun la sovaĝa vento egale,
  Mi estas libera en realeco, ne en sonĝo!
  Siluanov grumblis:
  - Jes, vi estas rekte poeto Dmitrij Anatoljeviĉ! Vi povas skribi versojn pri vi!
  Medvedev serioze respondis:
  - Ĉiuokaze, nun mi povas trankvile fari mian plej ŝatatan aferon - ludi komputilajn ludojn! Kaj antaŭ tio, dum dudek jaroj mi povis pagi ĉi tion nur laŭlonge!
  Siluanov obtuze gruntis:
  - En ludoj?
  Medvedev konfirmis:
  - Jen ĝi en la ludo! Kaj estis utile por vi studi ian milit-ekonomian strategion!
  La unua vicĉefministro kontraŭvole rimarkis:
  - Mi preferas ekzercon!
  Medvedev siblis reen:
  - Malbona realeco malbenita, povas frenezigi vin!
  Siluanov malvarme respondis:
  - Ĉu vi volas eskapi de la realo kun la mondo de la ludoj? Laŭdinda!
  Estis ironio en la vortoj de la portempa ĉefministro.
  Medvedev diris:
  - Lasu min pendigi la stelon de la heroo de Rusio ankaŭ por vi!
  Siluanov konsilis:
  - Pendu vin sinjoro prezidanto!
  Medvedev ridis kaj respondis:
  - Eble tio estas bona ideo! Kaj tiam Putin estis nur postmorte premiita!
  La portempa ĉefministro respondis:
  Dankon sinjoro prezidanto!
  Medvedev kantvoĉe daŭrigis:
  - Por stultaj malplenaj okuloj...
  Siluanov kantis:
  Ĉar ĉio eblas...
  Medvedev finis:
  - Vi ne povas vivi!
  La portempa ĉefministro respondis:
  - Serioze, plej verŝajne ili forigos min! Ŝajnas, ke vi devos movi!
  Medvedev malvarme respondis:
  - Estas multaj lokoj sur la Tero!
  Siluanov kapjesis kaj gluglutis:
  - Resume, sinjoro prezidanto, vi promesis al mi heroan stelon!
  Medvedev kriis plenvoĉe:
  - Preparu la dekreton!
  Li alportis alian premian paperon. Kiel, skribu aganta prezidanto.
  Samtempe, Medvedev premiis al ŝi amason da homoj. Konu la nian!
  Eh, jam estas tre malfrue, kaj la aganta prezidento de Rusio ekdormis.
  Li revis pri alia alterna historio. La cara armeo, gvidata de Kuropatkin, batalas por malbloki Port Arthur. Sed tiam Medvedev mem aperis sur batalroboto, kun laseroj, kaj termokvarkaj ĵetaĵoj la grandeco de papavsemo, sed same mortigaj kiel la bomboj faligitaj sur Hiroŝimon.
  Kaj kiel Medvedev povas batali la japanojn de sia batalroboto. Kiel la samurajo estis disŝiritaj, per miloj. Kaj kiel laseroj kaj eksplodiloj ekfunkciis.
  Kaj tranĉi la japanojn, specife tranĉi. Kaj segita en pecojn. Kaj detruis iliajn vicojn.
  Medvedev, kiu perdis sian tronon, trovis raviĝon en batalo. Li falĉas ĉi tiujn samurajon, kiuj kuraĝis skui la sanktan reĝan tronon.
  Sed ĉu estas vere malbone diri sincere, tute honeste, ke ĝi estis sub la reĝo?
  Dio malpermesu al ĉiu lando tian reĝon kiel Nikolao la 2-a. Ja ĉi tio estas vera ekzemplo de inteligenta reganto, kaj samtempe intelektulo.
  Estas domaĝe, ke tia malnoblaĵo kiel Kuropatkin lasis lin malsupren. Kaj nun Medvedev alprenis la japanojn. Kaj ni batu ilin. Kaj estas tre malfacile fari tion.
  Kaj laseraj radioj falĉas samurajon je miloj. Ankoraŭ kelkaj minutoj da batalado, kaj
  Ne ekzistas japana armeo.
  Kion manĝis la samuraj sinjoroj? Kaj nun eble alprenu viajn ŝipojn.
  Medvedev levis la batalroboton en la aeron kaj rapidis al la pozicioj de la togolanda floto. Kion li opinias, ke li povas trakti la rusan kavaliron?
  Kaj tiel rapide rapidas la termokvarka roboto. Jen li estas super la maro. Kaj ni mallevu la floton de Togolando. Tranĉu armadelojn, krozŝipojn kaj aliajn vivantajn estaĵojn.
  Tiel... Kio se ni ankaŭ faligus la mini-termokvarkan bombon?
  Kaj ĵetas ŝian novan heroon. Ondo leviĝas kaj mallevigas la ŝipojn de la lando de la leviĝanta suno.
  Medvedev krias je la supro de siaj pulmoj:
  - Por Rusio Nikolao,
  Mi detruos ĉiujn japanojn!
  Kaj denove, la aganta rusa prezidento eniras en ekstazon.
  Jes, estas bonege batali kun tia roboto.
  Ni dronigu vin samurajo... Kaj ne estos Tsushima, japanoj havos nenion por batali.
  Nun la lastaj samurajŝipoj sinkas. Kia venko!
  Sed ankoraŭ estas partoj de la lando de la leviĝanta suno, kiuj blokas Port Arthur. Ni vere bezonas preni ilin. Solvi ĉiujn kontraŭulojn de la imperio de caro Nikolao.
  Medvedev entuziasme kantas:
  - Kaj la samurajo flugis al la tero,
  Sub la premo de ŝtalo kaj fajro!
  Kaj ni detruu la trupojn, kiuj kovris Port Arthur. Vere okazis, ke potenca fortikaĵo falis. Kaj Rusio ricevis vangofrapon. Kaj plej grave, ĝi estis pli malbona ol la Krimea Milito. Tie, la imperio de caro Nikolao la 2-a perdis al la koalicio de Anglio, Francio, Turkio, kaj la Regno de Sardio. Kaj ŝi perdis honore. Kaj poste iom da Japanio, kiun neniu konsideris serioza rivalo.
  Rusujo ne elportu humiligon. Eble pro tio Stalino, tiel singarda kaj detena en ekstera politiko, malfermis duan fronton en la Malproksima Oriento kontraŭ Japanio. Efektive, la samurajo tro humiligis caran Rusion.
  Por tio, detruu per etaj termokvarkaj bomboj, kaj bruligu per laseroj.
  Por ne kuraĝi venki Rusion! Ho, Dio gardu, ke Zelenskij estu sukcesa reĝo.
  Denove rusoj kaj ukrainoj unuiĝas, kaj baldaŭ aliĝos al ili belorusoj.
  Kaj estos triunuo de slavoj!
  Medvedev finis la japanojn ĉe Port Arthur, kaj rapidis sur ... Rusio venkis Japanion. Ŝi prenis Koreion, Manĉurion, la Kurilajn Insulojn kaj Tajvanon. Kaj ankaŭ devigita pagi la japanojn kaj grandan kompenson.
  Caro Nikolao la 2-a fortigis siajn poziciojn, revolucio kaj nenecesaj pensoj ne aperis.
  Carista Rusio daŭre moviĝis trans Ĉinion. Kaj ĝia ekspansio en la oriento.
  Sed Kaiser-Germanio, malgraŭ tio, ke cara Germanio fariĝis granda potenco kaj kreskis eĉ pli rapide kaj pli ol en la reala historio, tamen prenis ĝin kaj grimpis en la Unuan Mondmiliton.
  Jes, sur du frontoj.
  Nu, kio nun Medvedev prenis la detruon de la germanoj. Estas nenio por ili ofendi la reĝon-patron.
  Kaj kiel laseroj trafas malamikojn. Kaj ni draŝu ilin en Orienta Prusio en ordo de uraganoj. Medvedev pafas ĉe germanaj trupoj uzante laserojn kaj gravitajn energiotrabojn.
  Samtempe aperis la knabinoj. Kompreneble en bikino. Alenka kaj Nataŝa. Kaj lasu la Fritz haki per lumglavoj.
  Jes, caro Nikolao la Granda, la nazioj neniam revis pri tia afero. Kaj kion ili planas kontraŭ vi, patroj?
  Medvedev agreseme kantas:
  - Melonoj, akvomelonoj, tritikaj bulkoj,
  Malavara, prospera tero...
  Kaj sidas sur la trono en Sankt-Peterburgo,
  Patro caro Nikolao!
  La inaŭgura dato estas prokrastita. Kaj Medvedev estis tute lasita al si mem. Kiel, dum vi amuziĝas kun infano.
  Medvedev ankaŭ premiis Andropov postmorte kun la Stelo de la Heroo de Rusio. Kiu verŝajne devus esti farita pli frue. Kaj li publikigis dekreton pri konstruado de monumento al Andropov.
  Samtempe, la deĵoranta prezidanto ankaŭ restarigis Yezhov kaj Yagoda al siaj vicoj. Kio estas tie por stari sur ceremonio.
  Tiam li establis novan ordon nomitan laŭ Bobby Fischer. Kaj ke li estis bonega ŝakludanto, oni povas nenion diri. Kaj ne nur bonega, sed ankaŭ skandala. Li volis esti super ĉiuj, ne nur en ŝako.
  Kaj ankaŭ tri gradoj: bronzo, arĝento kaj oro!
  Kaj kompreneble, antaŭ ĉio, Dmitrij Medvedev aljuĝis ĉi tiun ordonon al: Garry Kasparov, Anatoly Karpov kaj ... la fratoj Klitschko!
  Kaj samtempe, Dmitry Medvedev establis la Vladimir Klitschko-Ordon. Ankaŭ interesa movo. Tri gradoj: bronzo, arĝento, oro.
  Kaj tiam estas la Svyatogor Ordo, brila decido.
  Medvedev veturas kaj pedalas. Kaj li denove inventas ĝin. Jen urso. Ĉiuj ursoj portas.
  Kaj li havas novajn ideojn. Ekzemple, donu al ĉiu ruso novan aŭton.
  Intertempe prenu kaj ludu per la komputilo. Kion Medvedev plej deziris. Do li nun inkludis novan strategion. Milito de malsamaj niveloj. Tion volis ludi la prezidanto, eĉ se la unua.
  Vi komencas kun kvin laboristoj kaj po mil unuoj: karbo, fero, ŝtonoj, oleo, manĝaĵo, oro.
  Kaj ni konstruu unue publikan centron por la produktado de novaj laboristoj. Tiam vi komencas disvolvi minojn kaj agrikulturon.
  Unue, kompreneble, la eltiro de nutraĵoj por starigi laboristojn pli.
  Medvedev havas la plej potencan, plej modernan komputilon. Kaj vi povas stampi multajn unuojn.
  Vi konstruas urbon kaj novajn komercajn centrojn. Mono, kompreneble, estas problemo komence. Ĝis vi konstruos menton, merkaton, akademion de sciencoj, ktp.
  Sed Medvedev konas universalan manieron riĉiĝi. Faru pli da agrikulturaj laboristoj kaj elfosu rimedojn por pano. La merkato estas tre malmultekosta por konstrui. Kaj tiam vi ŝparis, aĉetis akademion, konstruis segejon kaj faris novajn minejojn. Kaj poste alia... Kaj oro fluis - la plej multekosta produkto. Precipe kiam la mento faris. Kaj tiam eblos plibonigi la putojn. Jen kiom pli amuza mono fluas. Povas esti uzata por plibonigo. Novaj segiloj, novaj agrikulturaj iloj, terkonigo, esploro pri sterko. Nova speco de plugilo...
  Plua profundigo de putoj, injekto de novaj laboristoj tie. Novaj bienoj. Viandproduktado. Konstruado de domoj. Al la domoj de kuracistoj, policanoj, putoj, bazaroj, arkitektoj, fajrobrigadistoj. Kaj tiel plu... Kolektado de impostoj. Novaj plibonigoj en orminado. Kaj la disvolviĝo de novaj spacoj kaj laborkonstruaĵoj.
  Kaj jam estas pli kaj pli da mono... Estas trooj kaj oni povas komenci konstrui barakojn.
  La ludo estas interesa kaj defia. La urbo kreskas. Tiel longe kiel ne estas milito. Ĉi tie oni povas starigi pactempon, kaj elekti pli malfortan malamikon... Efektive, Medvedev ankoraŭ amasigas forton en la milit-ekonomia strategio.
  La milita akademio estis konstruita. Kaj vi komencas formi trupojn. Kavalerio, infanterio, flamĵetiloj, morteroj, kaj aliaj fortoj. Kompreneble , artilerio. Aŭ eĉ denove plibonigante la putojn de la tanka planto. La unuaj maŝinoj, kompreneble, estas malpezaj kaj primitivaj, sed oni povas forpeli ilin.
  Medvedev forportiĝis.
  La ludo konsumis la prezidanton. Vi konstruas al vi pli kaj pli novajn domojn. Al ili, kaj lernejoj de skribistoj, kaj biblioteko, distro de diversaj niveloj. Estu muzikistoj, dancistoj, ĵonglistoj, senetludantoj, zooj. Aŭ eĉ kazino.
  Kaj, kompreneble, temploj al diversaj dioj.
  Jes, estas multaj diversaj religioj en la imperio. Temploj estas plej bone konstruitaj en malsamaj manieroj.
  Kaj ĉi tie ĉio estas malsama. Kaj moskeoj, preĝejoj, preĝdomoj, budhismaj temploj, stupaoj, paganaj dioj.
  Jes, la plej riĉa misio. Vi konstruas pontojn kaj transiras la riveron.
  Multe da laboro. Ankaŭ aranĝu festivalojn por malsamaj religioj, por ke la dioj ne ofendiĝas.
  Kaj tiel sen interrompo. Kaj la laboro en la akademio de scienco daŭras, nun unu plibonigo, poste alia. Tio signifas kontraŭ ronĝuloj, poste kontraŭ insektoj - kio levas agrikulturon, tiam aperas traktoroj.
  Kaj tiam la Dioj sendas bonajn rikoltojn. Do tankoj povas esti elpelitaj kaj fabrikoj por la produktado de aviadiloj. Komencante per malpezaj aviadiloj, kaj vi povas atingi atombombistojn. Kaj la nombro da unuoj konstante kreskas. Ĝi jam atingis 100 000.
  Medvedev ludas kaj venkas novajn teknologiojn. Tiel longe kiel ne estas timo. Ne necesas batali, vi povas altigi la indicon de prospero kaj kulturo por via popolo. Kaj tio ankaŭ gravas. Kaj nun estas sufiĉe da mono kaj rimedoj.
  Des pli bone en la ludo: putoj ne estas elĉerpitaj. Vi ĉiam povas minigi rimedojn.
  Kaj konstruu novajn urbojn sur la mapo ... Aŭ eĉ indulgiĝu pri piramido aŭ alia mirindaĵo de la mondo.
  Medvedev ankaŭ produktas novajn barakojn. Vere, la abundo de trupoj reduktas la indicon de prospero. Ĉi tie, kompreneble, estas problemo. Sed ĝis nun estas neniu kun kiu batali... Sed vi povas enkonduki novajn teknologiojn por fari tankojn kaj aviadilojn pli rapide. Kaj tiru pezajn bombistojn.
  Tamen, kial, jam havante mezajn tankojn, ne kapti la malamikon je la nivelo de la Mezepoko?
  Kaj Medvedev, stampinte pli da tankoj, samtempe kaj pliboniginte siajn parametrojn, vigle invadas la najbaran landon.
  Same kiel aviadiloj de supre. Kaj ni bombardu la malamikon per via tuta forto. Vi ĵetas napalmon al li.
  Kaj ne laŭ la reguloj de la ludo.
  Medvedev ĝuis la detruon de la mezepoka urbo. Kaj poste la tuta lando kun sia primitiva armeo. Li ĝuis kaj venkis, kvankam liaj aviadiloj kaj tankoj ricevis negravan difekton. Tia relative facila kapto rezultis. Kaj denove vi konstruas urbon sur la konkerita teritorio ...
  Kaj viaj tankoj jam estas pezaj. Eblas ligi ambaŭ kontraŭnuklean protekton kaj aktivan kirason.
  Medvedev jam estas en la ludo de dek horoj kaj liaj okuloj estas lacaj kaj komencis kuniĝi. La Aganta Prezidanto ekdormis.
  Komence, Medvedev turniĝis en io nedifinita. Sed ĝi ne daŭris longe. Kaj tiam la ultramoderna T-95-tanko flugis supren sur la monteton. Jam estis malfrua aŭtuno, kaj pluveto batis kontraŭ la kiraso.
  Medvedev diris:
  - La decida tago de la batalo por Monto Alta! Tiu monto kiu estas la ŝlosilo al la tuta defendo de Port Arthur. Hodiaŭ, nur la 21-an de novembro, aŭ la 4-an de decembro, laŭ la nova stilo. - La profesoro perforte frapis la kirason per sia pugno kaj ekkriis. - Sed ne estos kapto de la Alta Monto! La Pacifika eskadro estos viva!
  La japanoj preskaŭ kaptis la monton Vysokaya. Ili rampis kiel formikoj, en dikaj riveretoj de ĉiuj flankoj. T-95 de 152-milimetra rapidpafa pafilo malfermis fajron.
  Alenka premis la stirstangon butonon, kaj la aŭtomata pafilo trafis la japanojn kiel kontraŭaviadila pafilo. Potencaj alt-eksplodemaj fragmentaj konkoj batis senkonscie centojn da japanoj per unu pafo.
  Nataŝa, siavice, pafis ok pezajn maŝinpafilojn. Kaj mi ankaŭ preferis uzi la stirstangon.
  Medvedev veturis la tankon, la superaŭto memfide grimpis la krutojn, kaj la raŭpoj disbatis la militistojn de la Lando de la Leviĝanta Suno.
  Margarita fajfis kaj diris:
  - Ni faras historion!
  La Deĵoranta Prezidanto furioze konfirmis:
  - Certe! En neniu kazo ni lasos Port Arthur kapitulaci!
  Alenka, pafante el pafilo, pafis dudek pafojn po minuto, elkraĉante ĵetaĵon de pliigita mortiga forto kvindek kilogramojn da pezo. En unu minuto, tuno da metalo kaj eksplodaĵoj estis precize erupciitaj.
  Kaj la knabino batis tre trafe.
  Kaj maŝinpafiloj, ĉiu pafis kvin mil pafojn minuton. Aŭ kvardek mil grandaj kugloj, en mallonga tempo. Kaj kiel ili alfrontis la samurajon. Kiel ili estis premitaj.
  Alenka eĉ kantis:
  - Kaj la malamika grego flugis al la tero, sub la premo de ŝtalo kaj plumbo!
  La rusa tanko laboris agreseme. Jen li fortranĉis mil japanojn, jen la dua. Forigante ilin en tavoloj.
  Nataŝa ridis kaj kantis:
  - Por la gloro de Rus'! Ni neniam forgesos la Patrujon!
  Kaj denove pafas el mortigaj kalibroj maŝinpafiloj. Kaj miloj da japanoj mortas.
  Medvedev prenis ĝin kaj siblis:
  - Caro Nikolao! Vi estos bonega.
  Kaj ni dispremu la nefinitajn samurajajn raŭpojn.
  Margarita logike rimarkis:
  - Nikolao la 2-a povus esti la plej granda el la reĝoj. Li havis ĉiujn ŝancojn fari Ĉinion rusa provinco - Zheltorossia!
  Medvedev trafis la samurajon, rapidis super ilin kun raŭpoj kaj diris:
  - Estu tiel!
  Kuglo sekvis kuglo. Ili multiĝis kiel kvazaŭ-materio, kiu postulas multe malpli da energio ol la reala pliigo de atomoj kaj molekuloj.
  Alenka, premante siajn graciajn fingrojn sur la butonojn de la stirstango, eĉ ekkriis:
  - En la nomo de la rusaj caroj!
  . ĈAPITRO #6
  La pafilo bruis kaj bruis. Kvankam, ne tiel laŭte, sed obtuze, eblis paroli.
  Margarita demandis al la portempa prezidanto:
  - Kaj kio, la nombro da konkoj estas senfina?
  Medvedev respondis:
  - Kvazaŭ-materio ne postulas multan energion por krei. Kaj plenigi fuzian reaktoron per akvo estas tiel facila kiel senŝeligi pirojn!
  Margarita fajfis:
  - Jes, ĝi estas brila! Do vi povas fari ĉokoladan glaciaĵon!
  Medvedev respondis ĝemante:
  - Ankoraŭ ne, sed tre baldaŭ, jes! Estas domaĝe, ke ĝis nun oni akiras nur kvazaŭ-materion!
  Aljonka, premante la butonojn de la stirstango per siaj nudaj fingroj, ridetante per la grandaj dentoj de tigrino, komentis:
  - Ankaŭ ĉi tiu kapablo krei materion estas kvazaŭ dia!
  Medvedev ridis. Ĉirkaŭ la monto estis ĉiam malpli da japanoj, kaj pli kaj pli da kadavroj. La samurajo provis pafi al la tanko, sed vane. La obusoj resaltis de la kiraso kiel pluvogutoj.
  La Deĵoranta Prezidanto rimarkis:
  - La homo estas kreita laŭ la bildo kaj simileco de Dio.
  Alenka, pafante mortigajn obusojn, rimarkis:
  - Se, ankoraŭ kreita. Eble ni estas homoj, ekzistas la plej inteligenta, forta kaj potenca estaĵo en la universo!
  Medvedev logike sugestis:
  - Des pli necesa estas la firmiĝo de la homaro! Ni devus kuniĝi! Tiam ni ne scios malĝojon kaj malvenkon!
  Nataŝa memfide deklaris:
  - La reĝa imperio kapablas unuigi ĉiujn! Kaj kunvenigu ĉiujn senescepte en monoliton!
  Kaj la knabino denove frapis de maŝinpafiloj. Plenigante la japanojn, provante iri de la maldekstra flanko. Granatoj ne damaĝis la T-95-tankon. Kaj la pafiloj, ankaŭ de malproksime, aŭ maltrafis aŭ iliaj obusoj estis neefikaj. Plie, ankoraŭ ne ekzistas kiras-penetraj armiloj en iu ajn lando en la mondo. Jes, kaj tia tanko kaj vi ne trarompos tiel facile. Lia defendo estas altnivela.
  Kaj la maŝinpafiloj falĉas, kaj la obusoj elbalas. Kaj ili faras ĉion konkrete, kaj tre mortiga.
  Nataŝa ridis kaj diris:
  - La japanoj ne kalkulos multajn!
  Alenka konsentis kun ĉi tio:
  - Tre multaj!
  Kaj scintilis per safiraj okuloj. Kaj estas tiom da diversaj aferoj en knabino, vera terminatoro.
  La militistoj pafas. Kaj la samurajo sangas. Kvardek mil kugloj kaj tuno da obusoj por minuto, tio estas tre granda mortiga forto.
  Nataŝa notas:
  - Ni estas militistoj, kiuj alportas seriozan morton!
  Alenka konsentis kun ĉi tio:
  - Kaj ne nur morto, sed fonto de forto en la tuta universo!
  Margarita prudente rimarkis:
  - Se cara Rusio konkeros la tutan mondon, tiam ĉiuj militoj en la historio de la homaro estos finitaj unufoje por ĉiam!
  Medvedev konsentis kun ĉi tio:
  - Kompreneble bebo! Neniu volas militojn! Sed la homaro devas fariĝi unu!
  Nataŝa siblis kun la ĝojo de pantero, kiu mortigis virbovon:
  - Kiam ni estas kunigitaj, ni estas nevenkeblaj!
  Kaj lasu la fajrerojn el miaj okuloj! Jen la knabino! Ĝi enhavas la flamojn de fajro, kaj glacion kaj ŝtalon.
  Sed nun la lastaj japanoj mortas. Kaj estas neniu alia por sturmi la monton. Pli ol kvindek mil mortigitaj militistoj de la lando de la Leviĝanta Suno restis sub la Alta Monto.
  La batalo finiĝis.
  La kvar prenis lokon sur monteto, kaj Medvedev rimarkis:
  "Ni prefere ankoraŭ ne parolu kun la garnizono." Esence, kion ni faros?
  Elena sugestis:
  - Estas ankoraŭ multaj japanoj. Ni detruu la tutan armeon de la Piedo.
  Margarita volonte konsentis pri tio:
  - Jen ĝi! Ni disbatos ĉiujn samurajon! Kaj estos bonega!
  Medvedev rikanis kaj rimarkis:
  - Kaj nia tanko ankoraŭ povas naĝi sub akvo kaj fajro obusoj. Ni mallevu la japanan floton!
  Nataŝa ekkriis pro ĝojo:
  - Jen ĝi! Ĝuste, ni prenu kaj forviŝu ĉiujn samurajon en la maro.
  Ĵus la japana eskadro komencis sian venontan bombadon. Obusoj flugis, inkluzive de dek unu kaj dekdu-colaj pafiloj. Kaj ĉi tio, vi vidas, estas serioza.
  La tanko rapidis al la marbordo. Alenka, frapante la fingrojn sur la karoserion de la aŭto, rimarkis:
  - Bone, al la maro. Sed kiel ni povus doni la iniciaton al la japanoj surtere?
  Margarita, kiu havis iun scion pri la milito, memoris:
  - Ni havis maŝinpafilojn, kaj la Mosin-fusilo estas multe pli fidinda kaj efika ol la japana. Kaj se ne ĉio funkciis surmare, tiam surtere la samurajo ne havis ŝancon!
  Alenka kolere movis sian nudan piedon sur la plankon kaj murmuris:
  - Perfido! Malgrava perfido!
  Nataŝa sugestis:
  - Ni pendigos ĉiujn!
  La tanko iris en la akvon. De la flankoj aperis ŝraŭboj, kiuj regis la maŝinon. Jen la unua celo: japana destrojero. Nataŝa premis siajn maldikajn fingrojn sur la butonojn de stirstango.
  Kaj la kuglo kun mortiga forto trafis la fundon mem de la ŝipo. Detruis la kirason.
  La destrojero ricevis alian ŝelon. Nataŝa denove premis la piedfingron.
  Kaj nun japanoj dronas.
  Alena ridis.
  - Ni dronu laŭvice! Mitraloj sub akvo ne estas tre efikaj!
  Kaj la knabino premis la stirstangon, ĉi-foje sendante ĵetaĵon en la fundon de la destrojero.
  Margarita respondis ridetante:
  - Nu, ni havas sinjorinojn!
  Nataŝa denove sendis ĵetaĵon kaj kriis:
  - En la nomo de Rus', estu venko!
  Aljonka kraĉis konkojn. Ŝi tranĉis la fundon de la ŝipo de la lando de la Leviĝanta Suno kaj rimarkis:
  - Tamen la reĝa potenco en Rusio ne estis tiel malbona, kiel asertis la propagando.
  Margarita konsentis pri tio kaj parolis volonte, precipe ĉar li tamen havis nenion por fari.
  - Sub la caro Nikolao la 2-a, Rusio enkondukis la oran normon de mono. La valuto de la imperio fariĝis la plej solida kaj stabila en la mondo. Ankaŭ la prezoj praktike ne kreskis. Kaj sub la caro Nikolao, la salajro atingis tridek sep rublojn monate. Fakte, Rusio fariĝis unu el la ĉefaj landoj en la mondo laŭ vivnivelo. Industria produktado fariĝis la kvara en la mondo.
  Dmitry Anatolyevich Medvedev, dorminte, komencis ludi per la komputilo. En ĉi tiu kazo, li tranĉis en daŭrigo de la strategio. La plifortigita potenco faris kaptilojn. La portempa prezidanto de Rusio ĵetis tankojn en batalon.
  Kaj peza.
  Ĝi estas ankoraŭ bona afero ludi. Mi veturis iomete kaj akiris tankojn pli pezajn ol cent tunoj. Kiam li estis prezidanto, Medvedev volis evoluigi tankojn pli pezajn ol cent tunoj. Sed tiam Putin ne donis. Sed la ideo aspektis tenta. Superpezaj maŝinoj. Kaj ses specoj de aŭtoj. Pli ol kvin kaj cent tunoj.
  Sed nun Medvedev ĵetas nukleajn tankojn en batalon. Kaj ĝi rompas la defendojn de meznivelaj landoj. Kaj denove kaptas. Jes, bonege... Por iom pli facila, vi kunligas militan konsiliston. Kaj kune kun li vi gvidas la detruon de la malamiko. Kaj lia kapto.
  Ĉi tie vi konkeras alian imperion... Ĉi tie la milito estas pli serioza, sed ĝi estas farata de milita konsilisto de la nivelo de Napoleono. Do vi povas simple rigardi, kaj meti vian imperion sur ekonomikisto de la nivelo de Stolypin.
  Kaj Medvedev, sidante ĉe komputilo kun giganta ekrano dum kelkaj horoj, komencis ronki.
  Tro longe li mankis en dormo.
  Alyonka pafis al la japanoj. Mallevis la krozŝipon ĉi-foje, ŝi kantis:
  - Ni estas la plej fortaj en la mondo,
  Ni trempos ĉiujn malamikojn en la necesejo.
  La patrujo ne kredas je larmoj,
  Kaj ni donos la malbonajn oligarkojn en la cerbon!
  Kaj la knabino ridis. Kaj ŝiaj dentoj ekbrilis kiel perloj!
  Medvedev sugestis:
  - Ĉar la milito kun Japanio finiĝos per venko, la ekonomia kresko de Rusio estos eĉ pli granda! Kaj la cara imperio fariĝos la plej riĉa lando!
  Aljonka mallevis alian destrojeron kaj siblis:
  Ni ĉiam estis riĉaj! Ne sufiĉas mendo!
  Nataŝa trafis la batalŝipon de la Lando de la Leviĝanta Suno kaj rimarkis:
  - Ni neniel estis malsuperaj ol la germanoj en la unua mondmilito. Sed pro la kvina kolumno, ili maltrafis la venkon!
  Alenka ankaŭ sendis alian ŝelon en la ventron de la armadelo kaj diris:
  - Certe! La kvina kolumno kulpas pri ĉio. Dum la unua mondmilito, la germanoj eĉ ne povis alproksimiĝi al Minsk kaj estis batitaj en Galegio. Kaj sub Stalino, ili jam vidis la Kremlon per binokloj. Kion ĝi diras?
  Nataŝa pafis alian ŝelon ĉe la fundo de la armadelo kaj gruntis:
  - Perfido! Ni maltrafis tian venkon!
  Margarita ankaŭ konsideris necesa memorigi:
  - Se ne estus la perfido, tiam ni ricevus la posedon de Konstantinopolo kaj Malgranda Azio, kaj ankaŭ aliron al Mediteranea Maro. Kaj ni tiom perdis pro perfido kaj la kvina kolumno!
  Alenka lanĉis alian kuglon:
  - Jes, jen la kvina kolumno! Kiom da ĝeno pro ŝi! La Rusa Imperio estas unika formacio, kiu povus ekspansiiĝi al la limoj de la tuta mondo kaj fari la homaron unu!
  Nataŝa agreseme gruntis:
  - Certe! Mi povus kaj estus farinta ion ajn! Kaj estu homaro unuigita kaj nevenkebla!
  La knabino sendis alian ŝelon, post kiu la ŝirmita fine fendetiĝis. Kaj japanoj dronis.
  Margarita, kun alarmo en la voĉo, komentis:
  - Rigardu, kio nun okazas en la mondo? Rusio kaj Usono estas sur la rando de milito. Kaj Ĉinio estas troloĝata kaj totalisma. Ne estas ordo kaj prospero en la mondo!
  Nataŝa sendis novan kuglon, ĉi-foje al la krozŝipo, kaj konsentis:
  - Ne ekzistas ordo en la mondo! Ni bezonas unuecan administradon!
  Alenka pafis kuglon kaj kapjesis konsente:
  - Kaj la cara imperio povus fariĝi tia registaro! La aŭtokratio de Rusio estas la garantianto de monda stabileco kaj prospero!
  Kaj la knabino sendis alian ŝelon, fine disfendinte la krozŝipon.
  La japanoj klare timiĝis. Ili pafis sendistinge, ne komprenante, kiu dronigas ilin.
  Oni devas rimarki, ke surtere Japanio ne havis grandan avantaĝon en nombro. Kaj eĉ en reala historio, ĝi perdis multe pli da mortigitaj kaj vunditaj ol Rusio.
  Sed surmare, la ŝipoj de la Lando de la Leviĝanta Suno, produktitaj en Britio kaj Usono, estis iomete pli bonaj ol rusa, plejparte enlanda produktado.
  Sed eĉ ĉi tie la kvalita supereco de la japanoj estas tute sensignifa. Kaj la rusoj pafas, eble, pli precize.
  Nataŝa, pafante kaj mallevante alian destrojeron, komentis ĝenite:
  - Ĉi tie, efektive, ankaŭ Rusio venkis pli fortajn kontraŭulojn. Kiel Napoleono!
  Alenka, sendante obuson en la kirasan krozŝipon, aldonis:
  - Ho jes! Napoleono estis geniulo! Kaj li estis pli forta, sed ni venkis lin!
  Margarita forte suspiris kaj grumblis:
  - Perdu al la japanoj. Ĉi tio estas tiel ĝena kaj embarasa!
  Alenka konsentis kun ĉi tio:
  - Tre ĝena! Ve, pro tio finiĝis la epoko de la Romanov-dinastio. La epoko estas glora, heroa, kun konkeroj kaj venkoj. Kaj kvankam ni ne havis propran Ĝingis-Ĥanon, ni leviĝas ekde la tempo de Ivan Kalita.
  Kaj la knabino sendis alian, tre mortigan ĵetaĵon. Kaj la kirasa krozŝipo rompiĝis en du partojn.
  Nataŝa daŭrigis, kaj per unu ŝelo ŝi mallevis alian destrojeron. Kaj la samurajo havas multajn destrojerojn.
  La militisto demandis la ulojn:
  - Sed mi scivolas, kial en la historio de la mondo, neniu el la imperioj atingis absolutan potencon?
  Alenka denove sendis obuson en la ventron de alia destrojero kaj diris:
  - Jes, vere, kial? Ĉiuj falis. Kaj la Persa Imperio, kaj Aleksandro la Granda, kaj la Romano. Kial neniu unuigis la homaron?
  Nataŝa ĉagrenite frapis la piedon. Mallevis alian ŝipon kaj diris:
  - Jen ĝi! Ĝingis-Ĥano kreis imperion kiu povis disbati la tutan mondon sub li. Sed post lia morto, la filoj kaj nepoj enscenigis konflikton kaj disŝiris la imperion. Nur cara Rusujo, kun sia unueca sistemo, estis tia lando, ke ĝi povis ekzisti dum multaj jarcentoj kaj vastiĝi ĝis ĝi englutis la tutan terglobon!
  Alenka ekbrilis siajn okulojn kaj deklaris, mallevis alian detruanton:
  - Gloro al la granda imperio de caro Nikolao! Ni ne donos povon al la nelegitimaj bolŝevikoj kaj al la provizora registaro!
  Nataŝa ankaŭ sendis ŝelon en la ŝipon. Ŝi dronigis la japanojn kaj kantis:
  - Dio gardu la reĝon
  Forta suvereno
  Reĝu por gloro,
  por gloro por ni!
  Reĝu kun timo de malamikoj -
  Ortodoksa Reĝo!
  Regu por gloro
  Gloro al ni!
  La knabinoj ŝajnas esti vere ŝaltitaj. Do ili disbatis la samurajon, vi admiros. Kaj Medvedev veturis sian mortigan, subakvan tankon. Ĝenerale, ĉi tio estas bonega armilo, kiun li havas. Li dronas sin la tutan floton de Japanio. Sed ĉi tio estas granda potenco.
  Dek du, nur grandaj kirasaj ŝipoj, dekduoj da pli malgrandaj, inkluzive de krozŝipoj. Iuj destrojeroj pli ol sesdek. Necesas tempo por detrui ĉion.
  Nataŝa, fininte alian ŝipon, demandis Medvedev:
  - Ĉu vi pensas, ke ekzistas Dio?
  La oficiro ridetis kaj respondis:
  - En kiu senco?
  Nataŝa sendis novan kuglon, finante la destrojeron, kaj notis:
  - Jes, ekzistas multaj versioj de religioj! Estas kaj paganoj kaj monoteismaj! Jen kiam vi ekpensis pri tio. Kaj vi dubas, ĉu ekzistas Dio, kiam estas tia malordo en la instruoj!
  Alenka disfendis alian destrojeron kaj, ridante, rimarkis:
  - Jes, ĉi-rilate estas malfacile kredi je la Biblio. Por ke Dio sola kondutu tiel. Kaj eĉ faris dorlotbestojn!
  Nataŝa konsente kapjesis.
  - Jen ĝi. Ĉu kredi, ke iu popolo estas la popolo de Dio? Ĉi tio estas klare malinda je pli alta menso!
  Post tio, la knabino komencis mallevi grandan tunan batalŝipon. La militisto laboris.
  Sed Margarita esprimis sian opinion:
  - Ankoraŭ estas nekompreneble, kiel eblas, ke amanta Dio tiom malbeligas virinojn!
  Nataŝa estis surprizita:
  - Kiel ĝi malbeligas?
  Margarita honeste respondis:
  - Jes, igas ilin maljunulinoj! Kaj kio povus esti pli abomena ol maljunulino!
  Alenka pafis obuson en la ventron de la krozŝipo kaj diris:
  - Sur la tero ial promenas tre malnoblaj maljunulinoj, kio estas kaj stulta kaj terure malbela!
  Nataŝa balancis la kapon kaj subtenis:
  - Kaj malsimpatia! Kaj ĝi ne estas estetika!
  La militista knabino ridis kaj palpebrumis al sia kunulo. Kiel, ŝi estas tiel mojosa kaj agresema.
  Medvedev serioze rimarkis:
  - Fakte la maljuneco estas tre malbona. Ĝi faras homojn malbelaj, malfortaj, vundeblaj. Sed ĝi havas, el la vidpunkto de la evoluo, kelkajn plusojn!
  Elena estis surprizita. Trafinte alian destrojeron, ŝi demandis:
  - Kaj kio povas esti la plusoj en ĉi tiu naŭza stato?
  Medvedev serioze respondis:
  - Stimulas la disvolviĝon de scienco kaj inteligenteco. Se homo ne spertus laciĝon, tiam li ne bezonus inventi aŭton. Same , la malforteco de ungegoj kaj dentegoj kondukis al la invento de la tranĉilo. Malvarmaj tempoj kaj glaciejaj instruis ekbruligi fajron. Malsanoj stimulis la disvolviĝon de medicino. - La aganta prezidanto rigardis kiel lerte Alenka sendis alian japanan ŝipon al la fundo, kaj daŭrigis. - Multmaniere homaj malfortoj stimulis sciencon. Ni ne sciis flugi, sed ni kreis aviadilojn. Kaj tio estas progreso!
  Nataŝa sendis alian ĵetaĵon kaj notis:
  - Progreso. Sed tamen, kiam vi rigardas la maljunulinon, ĝi fariĝas tiel abomena. Ĉu vere ne eblas fari sen homa malbeleco?
  Alenka konsentis kun ĉi tio:
  - Junuloj povas ankaŭ inventi aviadilon. Kial plenigi la malbenitan maljunecon! Estas terure kaj abomena!
  Margarita kantis eksterloke:
  - Mi ne disiĝos kun la Komsomolo! Mi estos por ĉiam juna!
  Kaj la knabino, dum ŝi movis sian pugnon sur la metalon.
  Dume, alia batalŝipo sinkis.
  La submara tanko daŭre mallevis la japanan floton. Admiralo Togo mem finiĝis en la akvo, kaj estis devigita eskapi sur boato. Japanio havis grandan floton, sed estis alfrontita kun principe nova armilo. Kaj nun ŝi estis tute venkita.
  Alenka, daŭrante mallevi la ŝipojn de Japanio, elmontrante siajn dentojn, kiujn ŝi havas tre grandajn kaj akrajn, sugestis:
  - Tion mi pensas. Kompreneble, devas esti estetiko de korpoj. Kaj estas neeble ke virinoj malbeliĝu, kun malforta haŭto kaj fleksitaj korpoj.
  Nataŝa, lanĉinte alian destrojeron al la fundo, tre volonte konsentis pri tio:
  - Kompreneble! Jen pri kio la scienco laboras!
  Ambaŭ militistoj montriĝis tre gajaj. Post ĉio, ili sukcese dronigas la malamikan floton.
  Agresemaj knabinoj kapablas grandajn heroaĵojn.
  Margarita, dume, esprimis sian opinion:
  - Ankaŭ religioj estiĝis pro la malforteco de la homo. Se la homo estus pli forta, tiam ne ekzistus religioj. Kaj kompreneble, morto kaj timo de morto kondukas al tio, ke homo serĉas konsolon!
  Alenka memorigis:
  - Mi partoprenis en seanco, kaj mi vidis ion mirindan. Do estas spiritoj!
  Nataŝa, kun ruza voĉo, rimarkis:
  - Nenio mirinda estas en la ekzisto de spiritoj! Post ĉio, ni flugas en sonĝo. Do, ekzistas animo, kaj kiel memoro pri flugado!
  Medvedev konsente kapjesis.
  Jes, estas animo! Ĉi-rilate, la persono estas unika! Kaj nun ni povas amuziĝi!
  La japana floto fandiĝis. La subakva tanko ludis la rolon de murdinto. Marguerite estis iom malĝoja. Ŝi unue estis en la rolo de ekstraĵo. Kaj due, kio ĝenas, ne ĉio estas tre klare videbla kiam oni estas sub akvo. Ĝenerale, koste de Dio, Petro havis fortajn dubojn. Fakte, kial, post kiam la rusoj adoptis kristanismon, pluvegis sur ilin diversaj problemoj. Kaj la mongol-tatara invado, kaj antaŭ tio, la feŭda fragmentiĝo de la princoj. Militoj inter rusaj homoj.
  Jen kiam, finfine, de la tempo de Ivan Kalita, komenciĝis la reviviĝo de Rusio,
  Moskovio plifortiĝis. Ĝis, ekzemple, sub Ivano la Tria, ĝi finfine fariĝis ununura, centralizita ŝtato. Kaj forĵetis la tataran jugon.
  Jes, kompreneble, Rusio leviĝis. Ĝis mi stumblis pro Japanio.
  Tio markis la finon de la historio de la monarkio kaj la Romanov-dinastio.
  Tamen, la monarkio estas for, sed aŭtoritatismo restas.
  Margarita milde karesis Alenkan sur la dorson. La knabino prefere ronronis. Ŝi ŝajnis ĝui ĝin.
  Medvedev logike rimarkis:
  - Estas nenio malbona pri tio, ke viro amas knabinon, kaj knabino amas viron, ne. Ĉi tio estas sufiĉe natura. Sed samtempe homoj devas observi dececon.
  Margarita oponis kun malkontento:
  Ni ne legu moralon. Mi ne ŝatas ĉi tion!
  La Deĵoranta Prezidanto subridis.
  - Kaj kiu amas! Sed vi devas alfronti la veron. Homoj, ĉi-rilate, estas rimarkeble malsamaj de bestoj!
  Margaret kapjesis konsente.
  - Jes, estas granda interspaco inter ni!
  Alenka sarkasme respondis:
  - Kaj vi scias, inter vi kaj la simio, mi ne rimarkas multe da diferenco!
  Margareta ridis. Alenka mallevis, dume, la lastan el la dek du kirasaj ŝipoj de Japanio. Post tio, la knabino rimarkis:
  - Ni preskaŭ finis kun la malamika floto!
  Medvedev ruze ridetis:
  - Jes, vi estas bonaj laboristoj! Kaj fakte, ili kapablas multon! Ĝenerale, mi amas inajn militistojn - ĝi estas tiel sekseca!
  Margarita tordis sian korpon kaj kantis:
  - Mi ŝajnas sekseca, mi estas kiel procesoro! Kaj mi moviĝas kiel roboto - sona agresanto!
  Post tio, la studento karesis Alenkan iom pli kuraĝe. La knabino premis la butonojn de la stirstango per siaj longaj fingroj kaj aspektis ĉarme.
  Kiel graciaj estas ŝiaj movoj.
  Marguerite imagis, ke la princino iras nudpiede al la eŝafodo. Ĉi tio estas tiel romantika. Kaj la princino estas tiel ruĝa. Ĉiuj juvelaĵoj kaj multekosta robo estis forigitaj de ŝi. Ili lasis nur sakŝtofon. Sed la prizona robo ekas la ĉarmon de dolĉa, agrabla, freŝa, kiel roza vizaĝo eĉ pli. Kaj fajraj haroj. Kiel bela estas la princino iranta al la ekzekuto.
  Kaj tie supre dronas miloj da homoj. Ŝipoj disiĝas, la elementoj furiozas.
  Kaj Japanio suferas kolosan, unikan malvenkon. Do la samurajo devas, ŝajne, penti pri siaj pekoj.
  Margarita pensis, je kio kredas japanoj? Kio estas ilia religio? Ili estas paganoj. Sed ili venkis Ortodoksan Rusion. Post tio, pripensu, kies Dio estas pli forta!
  Kaj la mongoloj estis paganoj, sed kiom da teritorioj ili kaptis.
  Margarita demandis Alenka:
  - Diru, belulino, kiel vi ŝatas Rodnoverie?
  La knabino ridetis larĝe kaj, enprofundigante alian detruon, respondis:
  - Tre bona religio! Estas tiaj belaj rakontoj!
  Margarita kompleze demandis:
  - Ĉu vi pensas fabelojn? Aŭ eble, fakte, ĉiuj ĉi tiuj Rusaj Dioj ekzistas?
  Elena levis la ŝultrojn kaj respondis:
  - Eble kaj elfoj kaj gnomoj ekzistas! Ĉio estas ebla en nia mondo. Kaj estas malfacile diri kio efektive ekzistas kaj kio ne!
  Medvedev logike rimarkis:
  - Iagrade, ĉio en nia mondo ekzistas. Ĉiuj niaj pensoj, sonĝoj, deziroj, kion ni postlasas. Ĉi tie mi havas tre interesan teorion pri la Hipernoosfero, en kiu ekzistas absolute ĉio, kio iam estis inventita de homoj. Tio estas, estas penso por ĉiam. Kaj ŝi restas en iuj aliaj, paralelaj mondoj.
  Dmitrij Medvedev eliris el sia dormo. Kaj denove li reprenis sian fundamentan laboron, aŭ pli ĝuste, la konstruadon de imperio.
  Kaj denove la konkero...
  Unue, kunvenu novan tankon pezan mil tunojn, kaj lanĉu ĝin en malamikajn poziciojn. Ne, kompreneble, ne unu, sed multaj.
  Kaj ili moviĝas en fremda teritorio. Kaj de supre estas ankaŭ aviadiloj kun atombomboj. Kaj kio se la bomboj estas forpelitaj? Kaj fari neniigon?
  Dmitrij Medvedev estas penetrita kiel ĉiuj aliaj.
  Kaj nun alia lando falas al la botoj de la diktatoro. Kaj estas konkeroj. Sed jen alia malamiko. Ĝi ankaŭ estas granda lando... Vi povas eĉ programi. Jen Sovetunio en 1941... Estas invado. Unuoj en Medvedev dum multaj horoj da ludado multobligis aŭtomate, kaj li havas populacion de pli ol miliardo. Kontraŭ 196 milionoj. Kaj pli moderna teknologio. Kaj soldatoj povas esti stampitaj per kazerno ĝis infinito.
  Feliĉe, elektronikaj rimedoj estas neelĉerpeblaj. Kaj premu la malamikon, premu.
  Kaj tankoj pezaj mil tunoj iras al si sur nukleaj reaktoroj tra Rusio rekte al Moskvo.
  Kaj estas praktike neeble forlasi ilin - nenio bezonas!
  Medvedev direktas la strategion kaj kantas al si... Poste li haltigas la nukleajn benzinujojn. Kaj ĵetas en batalon "Panteron" -2. Aŭto, kiu tamen ankoraŭ kapablas bati tridek kvaron.
  Medvedev ludas por si ŝarĝante diversajn parametrojn de aŭtoj ... "Pantero" -2 ... Kiel li draŝas de malproksime. Kaj trapiku la sovetian tankon.
  Ne tiel vi rompos ĝin! Precipe sur la frunto, sed surŝipe vi povas. Pafado estas amasa. Kaj tridek kvar alkuriĝas al si... Kaj ili mortas sub la batoj de kanonoj...
  La armeo denove moviĝas... Kaj batalrobotoj aperis. Ili marŝas al si mem. Kaj ĵetaĵoj pafas laserojn. Kaj ili faras ĝin tre lerte.
  Kaj virtualaj knabinoj atakas.
  Medvedev avide rigardas strategion. Ekscita batalo. Denove, vi ludas mem, aŭ vi transdonas ĝin al milita konsilisto. Kaj rigardu la progreson de la batalo.
  Gvidu iliajn tankojn sur la ofensivon.
  Ĉi tie vi povas antaŭeniri la piramidajn tankojn, malpli vundeblajn kaj nepenetreblajn de ĉiuj anguloj. Ili moviĝas kiel rulpremilo.
  Kaj la knabinoj kuras nudpiede... Kaj ili pafas survoje.
  Alia milito. Vera ludilo. Kaj la mono venas el la oraj putoj, ne sekiĝanta. Ĉi tio estas kiel en ludo, ĉio estas laŭplane, sen fiaskoj, kaj sen recesio de la naturo.
  Ĉio ne sekiĝas, kaj rimedoj ne malpliiĝas. Ĝi tamen ne ŝajnas tre verŝajna.
  Medvedev estis interrompita per voko. La Deĵoranta Prezidanto prenis la telefonon.
  - Saluton!
  La estro de la prezidenta administracio diris:
  - Ĉu vi ankoraŭ estas en la oficejo de Dmitrij Anatoljeviĉ?
  Medvedev akre respondis:
  - Jes! Mi estas ankoraŭ la prezidanto!
  La estro de administracio diris:
  - Zelenskij postulas, ke vi forlasu la loĝejon post la inaŭguro.
  Medvedev treme demandis:
  - Kaj kie mi loĝos?
  La estro de administracio respondis:
  - En mia loĝejo! Via potenco finiĝis kaj vi devas vakigi ĉiujn lokojn!
  Medvedev flustre murmuretis:
  - Mi havas peton al la nova prezidanto - li lasu al mi komputilon!
  La estro de administracio demandis:
  - Donu al mi la mendon de "Andreo la Unua Vokita" kaj mi petos al Zelenskij komputilon por vi!
  Medvedev konsente kapjesis.
  - Nu, eblas!
  . ĈAPITRO #7
  Kaj li vokis sian helpanton por prepari dekreton. Pri la tasko de la estro de la administrado de la Ordeno de Sankta Andreo la Unua Vokita. La ŝablono estas preta kaj nuntempe mi. Mi subskribis la devontigon.
  Tiam Medvedev denove komencis ludi.
  Nun liaj virtualaj tankoj alproksimiĝas al Moskvo kaj komencas la atakon. Ĉi tiu urbo estas atakata de maŝinoj pezaj du mil tunoj.
  Tamen, Medvedev ĵetas la "Rat" -5 en la atakon, tio estas monstro, ne tanko. Dek mil tunoj!
  La trupoj proksimiĝas al Kremlo... Do Stalino forkuras. Kaj li estas kaptita de nudpiedaj knabinoj en bikinoj. Prenu la nazon per nudaj piedfingroj. Kaj ili igas Stalinon kisi liajn nudajn kalkanojn.
  Ĉi tie la trupoj de la virtuala imperio preteriras Moskvon kaj iras al Uraloj ...
  Kaptu lin ankaŭ...
  Medvedev denove komencas kapjesi kaj sonĝi.
  Margarita sarkasme demandis:
  - Kaj kio pri, ekzemple, pli klasika divido: en la ĉielon kaj la inferon?
  Medvedev morne rimarkis:
  - Ĉi tio plej verŝajne estas primitiva ideo de la antikvuloj pri venĝo post morto. Fakte, plej verŝajne, ĉio estas iom pli komplika!
  Nataŝa ekkriis pro ĝojo dum ŝi mallevis unu el la lastaj japanaj ŝipoj:
  - Malbenita kaj antikva,
  La malamiko denove ĵuras
  frotu min
  Muelu en pulvoron.
  Sed la anĝelo ne dormas
  Kaj ĉio funkcios. Kaj ĉio finiĝos bone!
  La knabinoj finis la malamikan floton. Medvedev akcelis la tankon, postkurante la samurajon. Jes, ili faris bonan laboron ĉi tie. Estas interese, kiel oni povas korekti la historion. La cara Rusio estis potenca lando, kiu altiĝis. Kvankam ne ĉiuj homoj vivis bone.
  Sed la lando leviĝis. La labortago estis mallongigita. Estas novaj ferioj. Loka aŭtonomio estis kreita. Pliigitaj salajroj ĉe stabilaj prezoj. Lernejoj estis malfermitaj. Sub caro Nikolao la 2-a, elspezoj por edukado pliiĝis pli ol ses fojojn. Bazinstruado iĝis deviga.
  Jes, ne ĉio ŝanĝiĝis al pli bone sufiĉe rapide, sed kiom multe la lando perdis pro la revolucio kaj interna milito. Kiom da inteligentaj homoj mortis kaj forlasis sian patrujon? Kaj nun, en ĉi tiu parto de la universo, estas ŝanco malhelpi tion.
  La tanko, flulinia, naĝis rapide kaj silente sub akvo. Kaj nun la lasta detruanto de la Lando de la Leviĝanta Suno estas mallevita.
  Nataŝa diris kun ĝojo:
  - Tiel juna mi estas!
  Alenka korektis la knabinon, precizigante:
  - Kio ĉi tie ni ĉiuj bonaj samideanoj! Batalu kiel leoninoj!
  Margarita kolere rimarkis:
  - Nenio speciala! Ni nur havis pli bonan teknologion!
  Alenka ridis kaj respondis:
  - Sed ni mem pafis kanonojn!
  Nataŝa subtenis sian amikon:
  - Kaj ankaŭ ni gvidis nin! Kaj ĝi estas akra okulo...
  Margarita intervenis:
  - Deklivaj manoj!
  Nataŝa ridis kaj respondis:
  - Kaj vi estas ĉarma knabino!
  Margarita honeste deklaris:
  - Mi kompatas la japanojn. Ili faras bonegajn bildstriojn. Mi precipe ŝatas hentaion!
  Alenka ekridis kaj tordis sian piedon en la aero:
  - Hentajo estas bonega! Eĉ tre mojosa!
  Nataŝa, kun rideto de knabino, kiu gustumis marmeladon, sugestis:
  - Kaj ni, eble eĉ piedbati la azenon de la nazioj!
  Medvedev kapjesis kun rideto:
  - Bona ideo. Sed ni unue finigu la japanajn terarmeojn. Ni helpu la militon finiĝi pli rapide. Do tiu faŝismo ne aperas en ĉi tiu universo.
  La knabinoj respondis unuvoĉe:
  - Kaj ĝi ne aperos, kaj Ĉinio estos nia!
  Post kiam la japana floto estis mallevita, la T-95-supertanko venis al la surfaco.
  Tiam Medvedev komencis revi pri diversaj rubaĵoj.
  Militisto Alenka defendis la defendon de Rjazan. Nataŝa estis kun ŝi.
  Ambaŭ knabinoj estas en malpeza kiraso, kun sabro en ĉiu mano. Kaj sub la piedoj estas specialaj, maldikaj diskoj.
  Grandega armeo de la mongola-tataroj grimpis al la atako.
  Multaj longaj ŝtupoj kovris la murojn samtempe. Ili estis malsamaj: ligitaj de radikinterspacoj, faligitaj pinarbaroj kun kructraboj. Pezaj ŝtupetaroj kun vicoj da tagaloj ankaŭ estis uzitaj. La remparoj, dank' al la akcelita konstrurapido, montriĝis pli altaj ol la tataroj atendis, multaj ŝtupoj ne atingis la supron. Antaŭe, la mongoloj pelis la malmultajn kaptitajn Uruzojn. La rusa popolo preferis morton al la malhonoro de kaptiteco.
  Sed la mongoloj estis senĉesaj.
  Senkompate puŝante per pintaj lancoj, elĉerpitaj homoj estis piedbatitaj, kalkulante je tio, ke la rusa popolo, ne volante mortigi sian propran, kapitulacos. Aŭ, sub la kovro de kaptitoj, tralikiĝi en la glacian remparo. Kelkaj el la kaptitoj kuris malsupren kriegante, ruliĝante sur la frostigita glacio, terenbatante la malamatajn nukerojn, elŝirante iliajn glavojn el iliaj manoj kaj tuj falante hakitaj. Homoj rapide grimpis la ŝtuparon, vi ne komprenas kiajn kaj tribon?
  Duonnudaj, en ĉifonoj, kun klabo en la manoj, kun la dorso trapikita en sangon. La kamparano Vaula, vestita per kiraso, jam levis grandegan hakilon, kiam de malsupre ili malespere kriegis:
  -Ne detruu nin, kavaliro, ni estas niaj, Russ!
  Voevoda Dikoros saltis al la muro kaj kriis:
  -Mi povas flari ĝin, nia!
  Malespera krio konfirmis tion:
  -Atendu, tranĉu vian propran! Ne estas Muglanoj inter ni!
  Tre saĝa Alenka kriis:
  -Kiu ĝuste krucos sin, tiu estas lia!
  - Baptitaj ortodoksuloj!
  Per terura voĉo, eĉ unu mejlon for la ĉevaloj forŝiriĝis, muĝis la giganto Vaula-Morovin.
  La defendantoj de Rjazan aprobis:
  -Ĝuste! Vere!
  Ili kune prenis sur ĉiujn murojn:
  - Nu, fratoj, faru la krucsignon!
  Centoj da ĉifonaj, blukoloraj kaptitoj, grimpantaj super la remparo, falis, daŭre meĥanike kruci sin. Kelkaj tuj prenis antaŭfalditajn ŝtonojn, kaj freneze ĵetis ilin al la mongoloj. Multaj rjazananoj vidis la tatarojn unuafoje, eĉ multaj tradiciaj kontraŭuloj, la samaj kipĉakoj, vestitaj laŭ la mongola maniero.
  La malamikoj estis en longaj peltaj manteloj, tiel longaj ke ili implikiĝis en la orlo. Elektitaj nukeroj havis kuprajn kaj ferajn platojn pendantajn sur la brusto, iliaj dorsoj estis malfermitaj. Por timigi la Uruzojn, multaj pentris siajn jam malvirtajn, virinecajn vizaĝojn per sango.
  Sed la Urusoj ne ekŝanceliĝis, renkontante la malamikon per glavoj kaj hakiloj. De la potenca vasta bato de Vaula, kvin mongoloj estis mortigitaj samtempe, la dua bato, kaj tri pli! Aliaj militistoj estis tranĉitaj ne pli malbone. La tataroj mallerte grimpis sur la glitigan ŝakton, ili ne povis ĝuste kovri sin per ŝildoj, tranĉitaj per sabroj. Kiam, koste de grandegaj perdoj, la mongola armeo atingis la supron, bolanta akvo kaj terura armilo verŝis sur ilin: brulanta gudro.
  Eĉ virinoj kaj malgrandaj infanoj verŝis brulantan akvon, ĵetis ŝtonojn kaj blokojn. Precipe efikaj estis malgrandaj ĵetiloj kun venenitaj sagoj, eĉ kvinjara infano, kiu ankoraŭ ne kapablis tiri streĉan arĉŝnuron per siaj malgrandaj manoj, povis pafi de ili. Kaj maltrafi, pafi en tian dikan mason, estas multe pli malfacile ol bati. La atako klare sufokis, mutilitaj kadavroj ruliĝis malsupren en grandaj kvantoj.
  Tra spegulo lerte farita fare de la ĉinoj, Guyuk Khan atente sekvis la batalon. Li lekis siajn lipojn kaj frapis siajn lipojn, de tempo al tempo alĝustigante sian oran, felkovritan kaskon, obstine kaj ĝene grimpante sur lian frunton. Poste li kolere faligis la pipon.
  Niaj soldatoj mortas! Burundai kaj la Flava Serpento al mi!
  Turgauds haste kuregis por plenumi la ordonon de la hereda kagano. Guyuk estis eksidonta sur ebure ĉizita seĝo, kiam mano milde ripozis sur lia ŝultro:
  - Ne zorgu, granda! Trankviligu vian sovaĝan rigardon!
  Ĝi ronronis longedaŭran melodion, kiu sonis kiel virina voĉo.
  Guyuk Khan sentis sin dormema, li apenaŭ povis resti surpiede. Jes estas. Denove, jen kiel la Flava Serpento aperis antaŭ li - la plej terura persono en lia armeo, infera demono el malproksima kaj nepenetrebla Japanio.
  -Vi!
  La heredonto de la supera kagano stulte montris sian fingron! La flava milvo plu disverŝis, ĉu pligrandiĝante, ĉu male, malkreskante:
  -Mi! Kaj mi vidas tra vi! Estas tempo moderigi la koleron de la karno! Nu, por esti pli preciza, alportu ĉiujn rezervojn en batalon kiel eble plej baldaŭ! Kaj mi helpos vin fratoj, tian surprizon mi plantos sur la malamikon! Krono movu, kredu min, estos vera!
  - Dze, dze, dze! Mi sendos elektitan tumen sub la komando de Burundai en batalon! Kune vi gvidos la atakon!
  La japanoj ekbrilis siajn okulojn, elmontrante siajn grandajn flavajn dentojn:
  -Ne estas blankaj demonoj, mi volas mortigi miajn egalulojn! Kiel vera Ŝinobo!
  La flava milvo ekbrilis kiel talismano, en la buŝo nerimarkeble aperis fajfo, aŭdiĝis iriza melodio.
  Guyuk pensis, ke li estas ĉikanita, sed li havis nek la forton nek la deziron diskuti kun la Ŝinobo-sorĉisto. En ĉi tiu momento, la turgauds malĝentile puŝis Burundai, Guyuk Khan ne ŝatis ĉi tiun obeeman dungosoldaton de Subudai-Bagatur.
  - Vi, lika akvohaŭto! Ĉu vi ne vidas, ke la plej bonaj militistoj mortas sub la muroj de la Uru-ĉefurbo. Prenu, tuj tumen "Berkutov" kaj, trapasinte la riveron, dehaku la Uruzojn per bato sub la dekstra muro.
  Sperta Burundai kuraĝis kontraŭbatali:
  - La glacio ankoraŭ ne estas forta, sub la batoj de miloj da hufoj ĝi simple krevos.
  Neatendite, timinda japano respondis por Guyuk.
  Via zorgo estas laŭdinda. Sed viaj klopodoj estas vanaj! La magia pulvoro forĝis glacion sur la rivero pli forta ol milita ŝtalo! Nu, saltu antaŭen, ni ordonis al vi!
  -La granda ninja-batir scias, pri kio li parolas! Rajdu pli rapide, se vi regas la hajlon, mi donos al vi lernejon de ĉevaloj kiel rekompencon!
  Li kriis, skuante la fingrojn Guyuk Khan. Burundai ne plu kuraĝis kontraŭdiri - ĝi estas plena de morto. La mongolo kun aro da vilaj rajdantoj malaperis de vido. Subite eniris ombro, susura bruo super la kapo, kasko forflugis de la krono kagan de forta aera ondo:
  - Harakiri! Jen venas la Papilio! Nun estos "verŝo" por la Uruso.
  Giganta drako ŝvebis super la surfaco, ĝiaj oraj flugiloj forblovis la neĝblovojn, kaj fajraj langoj disverŝiĝantaj el ĝiaj tri rabaj mandibloj.
  - Stulta mungoto!
  Guyuk eĉ ne havis tempon por ektimi:
  -Li kapablas bruligi la tutan Rjazanon.
  - Ne ĉio, sed ĝi ekbruligos la muron. Iru, mia eta Godzilo!
  La grandioza sonĝo de Medvedev daŭris. La aganta prezidanto havis kolosan imagon.
  Potenca drako, kun enverguro de kvindek metroj, ŝvebis alte. La mongoloj kaj la ŝamanoj akompanantaj ilin furioze hurlis. Tumen, sub la komando de Burundai, fame flugis sur la glacion, pluraj ĉevaloj stumblis, ilin tuj piedpremis kune kun la rajdantoj per perforta fera maso. La trikapa monstro, dume, glate svingiĝis sur la muron. Dikoros antaŭ la ceteraj rimarkis la danĝeron de aeratako. Nu, mi kompreneble ne volis malkaŝi miajn atutojn antaŭe, sed por savi la urbon, ni devus uzi nekonatan armilon ĝis tiu tago. La flugilhava monstro estis alfrontita per mekanika monstro kiu malklare aspektis kiel miksaĵo de araneo kaj ŝtala centpiedulo. Fumo jam leviĝis el la vaporkaldrono. Bone faritaj junuloj, kiuj anticipe ĵetis karbon.
  La vaporkatapulto estas majstra kombinaĵo de lokomotivteknologio, vinĉo, plurbrakaj balistoj kaj eĉ... muzika flarbakujo. Kaj ĉi tiu besto, forĝita el hardita ŝtalo, povis ĵeti preskaŭ kun la rapideco de maŝinpafilo, je distanco de ĝis du mejloj, ajnan frapantan aferon. Militistknabinoj estis la unuaj en la mondo, kiuj pensis adapti piŝtmotoron por ĵeti ŝargojn. La sovaĝa-grono persone turnis la levilon, kaj la fajne forĝita rubando de ĉenoj ekmoviĝis, enigante la ŝtonojn en la rapide turniĝantajn klingojn.
  Ĉar la tataroj rapidis en densa aro, preskaŭ ne estis mankoj, male, ĉiu peza pavimo, resaltante, terenbatis plurajn puŝantajn rajdantojn. Unu afero estas malbona, la celskalo estas sufiĉe malforta, vi ankoraŭ povas bati la mongolojn, sed provu bati la flugantan drakon! La trikapa monstro turnis siajn kapojn kaj malfermis larĝe, dentegojn, diamantformajn buŝojn.
  La elĵetita flamo flugis preter la ŝakto kaj trafis la domojn. Aŭdiĝis kriegoj kaj krioj, kelkaj duonblindaj virinoj kuris laŭ la strato, domoj ekbrulis kun nenatura rapideco. Feliĉe la sablo kaj peza akvobareloj, same kiel la fajrobrigado, estis en la alarmo. Parto de la kabanoj, precipe proksime al la muro, estis kovrita per fajrorezista asbesto. Sub amika premo, la predanta vulkano paliĝis kaj, perdinte sian forton, transformiĝis en heletojn de pala fumo.
  Sed la drako evidente ne volis rezigni, elirante el la plonĝo, li turnis sin kun la gracio de troŝarĝita atakaviadilo kaj denove malsuprenportis la fluojn de fajra ventego. La tataroj jam sukcesis atingi la muron, do ankaŭ la furioza flamo trafis ilin. La timinda Burundai estis inter la viktimoj, liaj luksaj vestaĵoj ekbrulis, kaj li rekuris kun muĝado de vundita apro. Ankaŭ la rusaj soldatoj ricevis ĝin, kaj parto de la glacio rimarkeble degelis, elmontrante la grundon kaj ŝtipojn. La vestaĵoj sur Dikoros brulis, sed la batalanto Antonov, staranta sur la muro, sukcesis verŝi sitelon da akvo sur lin, kaj vaporo elverŝis el la ruĝvarma ĉenpoŝto.
  - Kia diabla obsedo, estas domaĝe, ke mojosa Aljonka ne vidas nin!
  La drako denove turnis sin kaj provis eniri la trian rondon. La magiisto Saveliy batis la fingrojn, li sukcesis lanĉi malgrandan fajroglobon, la bato falis sur la mezan kapon de la drako. Malgranda eksplodo ne kaŭzis specialajn perdojn al la trikapa monstro, sed iomete defrapis ĝin de la trajektorio, kiel rezulto, la drako pafis antaŭtempe, fajra ventego trafis la amasigitajn nukervicojn. Kaj denove frenezaj hurloj, parto de la tataroj kliniĝis malantaŭen. Estis tiam ke Dikoros rimarkis junan altan knabinon, fame svingante du duoblajn glavojn. Kun nehoma rapideco, ŝi pecetigis siajn kontraŭulojn en brasikon, faris terurajn batojn per siaj kruroj, kubutoj kaj eĉ la kapo, flirtante kiel papilio.
  Nur unu, aŭ pli ĝuste, du homoj povus produkti tian ruiniĝon:
  -Juliana! Ruĝa anĝelo, ĉu tio estas vi?!
  - Flaru la florojn per via nazo! De tri metroj alta!
  Elena respondis ridante. La militista knabino, kun la rapideco de freneza gepardo, flugis supren sur la remparon, lasante apenaŭ videblajn sangajn spurojn sur la muro.
  - Ne parolu, kaj do ĉio estas klara! Ni devas estingi la flugilhavan torĉon!
  Alenka, sovaĝe fajfis, la drako, ebeniginte la flugon, eniris la kvaran rondon. Baldisto staranta proksime diris al ŝi:
  -Uzu katapulton, Alenka, faligu ĝin per ŝtonego.
  La militista knabino minace bojis.
  -Mi scias pli bone kion uzi!
  Alenka tuj prenis tri lerte forĝitajn ĉenojn. Estis, ankaŭ la ideo de iliaj batalistinoj, kunligi du aŭ tri ŝtonetojn, pafi de du aŭ pli da balistoj kaj falĉi malsupren, mutili la tutan rangon. Deplojinte la vaporkatapulton, Alenka saltis sur la klingon kaj piedbatis la levilon per sia piedo. Ŝi estis ĵetita alte supren, jam en flugo, la militista knabino svingis la brakojn, majstre turnante siajn glavojn, direktante sian rapidan movon, sukcesis surteriĝi sur la dorson de la drako pikita per pikiloj. La monstro ektremis, provis forĵeti la senhontan rajdantinon, sed lerte torditaj ĉenoj balais super la grandegaj buŝoj - la timinda monstro estis tute selita.
  Kial vi bezonas tri kapojn? Ĉu mankas unu? Leaky, do mi ĉenos ilin, por ke la lastaj cerboj ne elflugu!
  La militista knabino ridis pro sia mallerta ŝerco. La drako subite akiris altecon, poste reproduktis la buklon de Nesterov, la muskoloj sub la haŭto tremis, la monstro faris malesperajn klopodojn forĵeti la neinvititan rajdanton. Varmegaj aerfluoj blovis super la giganta korpo, la milvo kuregis kiel ŝtono liberigita el katapulto, aŭ, plej verŝajne, meteoro. La atmosfera ondo terenbatis la tatarojn el la sulko.
  Alenka kukis:
  -Ne impona!
  La dormo de la deĵoranta prezidanto ankoraŭ daŭris. Sinjoro Medvedev iom disiĝis, eble eĉ pro ĉagreno.
  Efektive, kio estas svingiĝanta drako por terminatora knabino kiam ŝi preterpasis troajn ŝarĝojn en dek du variaj aviadiloj, akcelante al cent kvindek tera gravito kaj tuj plonĝante en senpezecon, tiam denove atingante la submortigan ŝarĝlimon. Ajna reprezentanto de la flaŭro kaj faŭno estas vermo antaŭ ĉi tiu produkto de genetika inĝenierado.
  La monstro provis turni siajn kapojn, terure klakante siajn grandegajn magoojn. La militista knabino tratranĉis per la legenda glavo per ĉiuj fortoj, ŝi celis la plej senteman lokon - la nazotruon. La unua bato estis plata, el la nazotruoj elflugis arĝentaj bidoj, ili ekbrilis kiel perloj en la suno:
  - Vi havas belan mukon, ĉu ne, oni diras, ke drako povas feki oron.
  La serpento pafis. Responde, la bela kaj lerta Alenka tranĉis per akra pinto, la bato estis akra kaj preciza, la klingo iomete ruĝiĝis, kaj el grandega nazo eliris ĉerizrubenaj rosogutoj. Ili frostiĝis tuj, interplektiĝante en eksterordinaran ornamaĵon.
  La knabino ridis.
  -Klaso, venu, ripetu la lertaĵon!
  La monstro jam ektremis, sed ĝi daŭre akiris altecon, la ĉefurbo Rjazan fariĝis pli kaj pli malgranda. Jen ĝi estas en ĉarrado, nun en telero, kaj jen ĝi kun papavsemo, fine kaŝante malantaŭ la nuboj. La ĉielo fulmis nigre, en helaj steloj, ili grimpis en la stratosferon, fariĝis malfacile spiri, ĝi blovis la malvarmon de vakuo. Kvankam la legenda Alenka ne estas ordinara homo, ŝi tute ne povas fari sen aero. Sed, ŝajne, ankaŭ la drako jukas, la reptilio konvulsiiĝas, sufokiĝas, do oni devas malaltigi la altecon. Ripeti la heroaĵon de Ruslan dum tri tagoj kaj tri noktoj, Chernomorets tenante sian barbon, klare ne estas ĉaso. Frazo de infana retejo ekbrilas tra ŝia kapo, ial ŝi vere volas ripeti ĝin.
  Kaj la militista knabino diras:
  Ni estas samsangaj, vi kaj mi!
  La drako ŝajnis kaptiĝi, ektremis kaj paŭzis sian flugon. Tiam ĝi komencis malrapide malkreski.
  Bela kaj muskola militisto parolis:
  Vi pensas ĝuste, mia flugilhava frato! Ni havos rezultojn kun vi!
  Malsupre, vera batalo estis en plena svingo, la mongoloj jam ruliĝis reen de la muroj, kaj la grandioza Nataŝa decidis, ke la plej bona momento venis por striko. Bone farite, kuraĝa knabino, oni tuj povas vidi kien ŝi iris, restas sanga, dense pavimita vojo kun kadavroj. Ne nur kruroj kaj brakoj, la du longformaj falĉiloj de Nataŝa pikas per harditaj ŝtalaj ponardoj teksitaj sur ĉenoj.
  Aljonka diris al si, frapante per la piedo:
  - Mi certe faros tiajn personajn posedaĵojn! Nun, ni varmigu la Muglanojn!
  Sovaĝa flamo eksplodis kiel triobla vulkano el stanigitaj gorĝoj, la tataroj tro forte kunpremis, kaj ili estis simple rostitaj je centoj, elverŝitaj el la buŝo de infera fajro. La ĉevaloj precipe ektimis, tamen, la plimulto de la ĉevaloj jam estis forpuŝitaj de subita bato al la dorso, nur la persona gardisto de Guyuk Khan mil restis sub la selo. La erupcio daŭris, balaante centojn kaj centojn da batalantoj en fajran uraganon kun unu salvo. La flava serpento kun mallarĝigitaj okuloj rigardis la revenon de sia drako.
  Batalanto el la oriento blekis:
  -Perfidulo! Ĉi tie vi ĉiuj estas reprezentantoj de la drako-familio, ĉiam perfidu kaj servu tiun, kiu estas pli forta!
  Kolerega, la Ŝinobo-sorĉisto provis demeti la defian rajdanton, ĵetante pulsarojn kun mitrala rapideco. La juna militisto Alena rikanis kaj laŭte kantis:
  - Kun fajro-akvo - frapu la glason! Vi estas malvarmeta fremdulo - kraĉas fajron!
  Ĉi tio estas knabino - gaja, kun humuro. Kaj ŝi ne timas pulsarojn de fajro.
  Alena facile terenbatis ilin, uzante la legendajn armilojn kaj, de tempo al tempo, direktante la beston al malamikaj unuoj. Tia reuzebla flamĵetilo kun flugiloj, pli bone, cent ĉevalmovitaj mekanikaj.
  Eble eĉ ĉi tio estas pli malvarmeta ol atakaviadilo, kaj kie ĝi ricevas tiom da fuelo, ĉu la fuzeo ne eksvalidiĝas? Necesos studi la monstron laŭplaĉe kaj krei novan, antaŭe neviditan armilon! Sagoj, kiel milio, resaltas dikaj, irizecaj, brilantaj per ĉiuj koloroj de la ĉielarka, kirasa haŭto. Sukcesoj, nur momente ŝanĝas koloron Rubenruĝa fariĝas siringa purpura. Siringo-safiro, male, fariĝas skarlata oranĝa, ora flava, smeralda verdo. Estas tre bela, estas domaĝe, ke en la varmego de sanga batalo, mankas tempo por ĝui fabelan spektaklon.
  Rusaj militistoj kaj soldatoj de la Blanka Legio, formita de la knabinoj, dume jam tranĉis la plej grandan parton de la mongola ratio. Fariĝis precipe terure kiam mekanikaj flamĵetiloj eniris en ludon, ajna armeo ne povis elteni tian duoblan baton. Alia minuto, kaj ĥaosa flugo komenciĝos. La flava serpento dum momento hezitis.
  La ordono de Batu estas komprenebla, mortigi la heredan kaganon kaŝe, sed la salajro estas tro malalta. Ne, li mortigos lin poste, sed nun li elkondukos lin el sub la frakasantaj rusaj glavoj:
  -Ni iru, kagan, mi kovros vin!
  Kio pri la trikapa mungoto? Mi ne lasos lin turmenti mian armeon!
  La Ŝinobo klakis sian fingron, fajreroj ekflugis:
  -Mi povas legi kompleksan sorĉon, kaj li revenos al sia mondo, sed tiam mi ne povos alvoki lin dum sep jaroj! Kvankam estas eblo! Hale-nivela sorĉo!
  -Kiel estas tio?
  La dika kaj pufa vizaĝo de Guyuk etendiĝis preter liaj jaroj. Ninja Killer klarigis:
  -Jes! Se mi mortigos lian blankan mungoton, tiam mia drako estos, se li mortigos min, tiam lia!
  La japana sorĉisto flustris longan mantron, la talismano ekbrilis pli hele ol la suno. Forportita de la ekscito de ekstermado, nudpieda Aljonka subite sentis la flekseblan polurita dorso de potenca kaj jam obeema monstro malaperi sub si. Ŝi estis en la aero, flugante malsupren kun la rapideco de ŝtono. La falo ne estis agrabla, sed ne fatala. Trarompinte metron longan neĝblovon, kun la furiozo de vundita apro, la terminatora militisto falis sur la mongolojn. La lasta organizita rezisto falis, la mizeraj restaĵoj de la grandega armeo rapidis en ĝeneralan flugon.
  La plej belaj knabinoj, nudkruraj Alenka kaj Natasha, laŭvorte konkuris en la ekstermado de malorientitaj nukeroj. Guyuk Khan, dume, fariĝis preskaŭ nevidebla, lia leporhundo ĉevalo batis ĉiujn rekordojn de la hipodromo, la hereda kagano pensis nur pri sia propra haŭto.
  Ne, ĝi ne estas samurajo! Kompatinda malkuraĝulo. Servu tian mikadon en bastardo!
  La Ŝinobo bojis.
  La flava serpento elprenis du potencajn katanojn, krucis ilin kaj akre ekskuis, brila rozkolora globo apartigita de la klingoj. Magia revenanta pulsaro rapide ekflugis al la bela duonnuda Alenka.
  La terminanto-militisto sukcesis rimarki la movadon, fortranĉis fajran embolon sur la muŝo, malgranda eksplodo disĵetita kiel fulmo, disĵetis dekduon aŭ du mongolojn:
  -Estas la diablo! Samurajo de la submondo!
  kriis la Flava Serpento. La Ŝinobo jam prepariĝis por rapidi renkonti la sangan nudpiedan Aljonka, kiam elementa penso venis en lian kapon. "Ke se li ne tuj mortigos ĉi tiun plej fortan inan batalanton, tiam la blonda terminanto Nataŝa aliĝos al ŝi, kaj tiam la sekvoj fariĝos katastrofaj.Cetere, ŝi subigis la drakon, kaj nur tre potenca militisto povas subigi la grandan serpenton. "
  La Ŝinobo grakis:
  - Mi ruŝigas birdojn! Mi foriras por reveni!
  La flava milvo, disfaldante sian blankan mantelon, tunelis en la neĝon. Tiam, sufokiĝante, li komencis flustri movsorĉon.
  Nudkrura Alenka daŭrigis sian furiozan serĉadon, la malvarmeta Nataŝa ne postrestis. Malgraŭ la tuta furiozo de la batalo, ili ne perdis la reĝan tendon de la hereda kagan por momento.
  - Li forkuros, ni atingos la gvidanton!
  Nudkrura Alenka sugestis. Ĵetante diskon per sia nuda piedo, Nataŝa senĝene respondis, daŭrigante ebenigi la fuĝantajn mongolojn per rapidaj balaoj.
  -Por kio! Ni alportos kroman ĝojon al Batyga, kaj ĉi tio estas tro humana. La glavo mortigas facile, sed la jihangir simple senfeligos ĝin.
  Aljonka, detranĉinte kvar per unu bato, ekridis.
  -Se li mem ne derompos la kornojn de Batu! Ĉu ni veturigu ilin ĝis la tendaro, aŭ kio?
  Nataŝa ridis kaj diris:
  -Baty bele metis ĝin en sian pantalonon, kaj ju malpli da Muglanoj pluvivos, des pli bone!
  La terminatoraj knabinoj plirapidigis sian paŝon, ĝi estis kvazaŭ ludo de kaptado, la nukeroj senespere vipis siajn ĉevalojn, ŝirante siajn flankojn ĝis sango. Kun malespera peno, ili sukcesis iomete foriri de la Uru-rajdantoj, sed vi ne povas foriri de tiuj, kiuj estis desegnitaj pli rapide ol gepardo!
  Vekiĝante, Dmitry Anatolyevich Medvedev faris siajn ekzercojn kaj ŝaltis la televidilon. Okaze de la venko de Zelenskij okazis tutlandaj festoj kaj ĝojoj. Homoj sincere ĝojis pri la ŝanĝoj.
  Ĉiuj volis vivi en nova maniero, kaj pli libere. La inaŭguro alproksimiĝis, kaj Zelenskij ricevus plenan potencon. Kaj ĝi ankaŭ kaŭzis entuziasmon kaj inspiron. Kiel, ĉio ŝanĝiĝos, kaj estos pli bone ol hieraŭ. Kaj la slavoj akiros unuecon kaj la Malvarma Milito finiĝos. Kiel la aŭtoritata koŝmaro de la Putin-periodo.
  Kaj belaj kantoj jam estis kantitaj pri Zelenskij... Ĉiuj volis ion novan kaj belan.
  Zelenskij mem anoncis, ke li abolicios la parlamentan imunecon per sia unua dekreto, kaj ankaŭ purigos la plumojn per oligarko. Zelensky promesis signife altigi impostojn sur la riĉuloj. Kiel, estas nenio por ke ili grasiĝu!
  Ĝenerale, multaj aferoj estis planitaj por esti faritaj. Inkluzive de la grandioza konstruado de la fervojo: Arkhangelsk - Chukotka, kaj poste subtera tunelo sub Alasko.
  Kial Zelenskij ne estas caro? Liaj projektoj estas bonegaj. Kaj en Usono, potenco baldaŭ ŝanĝiĝos kaj estos alia generacio de politikistoj. kiuj ankaŭ volas ŝanĝon.
  Kaj nun Zelensky liberiĝas...
  Ĝis la komputilo estis forprenita, Medvedev eniris la ludon ...
  Jam post la konkero de Sovetunio, eblas barakti kun Usono. Sed unue, ni forpelu la laseran misildefendan sistemon, ĉi tie la imperio havas tiajn ŝancojn. Milito kontraŭ Usono - 2008! La invado komenciĝas de Chukotka ĝis Alasko.
  Estas vera batalo okazanta.
  Batalante "Abrams" kontraŭ la tanko "Pantero" -7. La nova maŝino estas ne tiom peza, kiom perfekta. Kaj montras ĝian absolutan klason.
  Kaj la jankioj detruas sin ... Medvedev estis iom enuigita de la milito, kaj li transdonis kontrolon al armea konsilisto de la klaso Rokossovsky. Kaj li komencis administri ...
  Ekzemple, konstrui ion... Novaj temploj ĉiu kun sep religioj. Aŭ eĉ novaj televidaj turoj. Jes, konstrui piramidon estus bonega. Unu kilometron kaj duonon alta. Jes, tio estus vere bonega!
  Medvedev samtempe altigas la nivelon de bonfarto. Ne nur ĉar militaj fabrikoj stampas.
  Vi ankaŭ povas produkti televidilojn, fridujojn, komputilojn, tekkomputilojn. Kaj konstruu produktadon, kaj pumpu batalajn muskolojn. Sed Usono jam superfortas... La imperio jam havas pli ol du miliardojn kaj duono da loĝantaro kaj la milito kontraŭ Usono sufiĉe tiras. Medvedev elmontras la dentojn kaj kantas:
  - Mi estas vera uragano de ĉiuj jarcentoj! Unu, kiu alportos multe da morto!
  Kaj denove premas Amerikon. Jam estas interŝanĝo de nukleaj strikoj. Ĉi tiu batalo kreskas.
  . ĈAPITRO #8
  Eh, ni denove puŝu la unuojn. Kaj kiel ni batis! Jen venas la infanteriaj knabinoj. Ĉiuj nudpiede kaj en bikinoj. Kaj kiel la jankioj ponardas per bajonetoj, kaj kiel ili ĵetas grenadojn per siaj nudaj piedoj. La vera energio estas en ili. Kaj ĉio brilas kiel hidrargaj buloj kuras sub sunbrunigita haŭto. Knabinoj amas mortigi - ĉi tiuj estas knabinoj!
  Kaj kantu al si:
  Ni impetas komsomolajn knabinojn,
  Ni estas caro Medvedev, tre saĝa caro...
  Kaj kompreneble ni havas sonoran voĉon,
  Ajna komerco por argumenti - iru por ĝi!
  Kaj denove, kiel li ĵetis grenadojn per siaj nudaj piedfingroj. Ĉi tiuj knabinoj estas laŭvorte mirindaj. Kaj la jankioj disbatas, kaptas Alaskon. Kaj ili kantas al si:
  - Malbonaj lupoj amasiĝas en aro! Nur tiam la familio pluvivos! La malfortuloj pereas, ili estas mortigitaj - purigante la sanktan sangon!
  Kaj la knabinoj rapidas al la atako montrante siajn dentojn. Sed kontraŭ la usonanoj, ekzistas ankaŭ "Tigroj" -7, kia mirinda potenco. Kaj ne ĉesigu tiajn monstrojn!
  "Tigro"-7 estas speciala altprema pafilo kun komenca ĵetrapideco de 2500 metroj je sekundo. Kaj kiel lupanet, tiam nenio savos ŝin. Kaj ili kuras en ĉiuj direktoj "Ambramsa". Kaj detruu de ili la turon.
  Kaj la knabino igas la soldatojn genuiĝi kaj kisi iliajn nudajn piedojn.
  La usonanoj denove kapitulacas. Kaj la trupoj de la armeo de Medvedev alproksimiĝas al Novjorko. Kaj la urbo estas atakata. Ili kaptas lin sen ceremonio.
  Medvedev konsideras sin granda komandanto: li ja prenis Novjorkon.
  Kaj vi povas diri, ke li estas la plej granda el la invadantoj. Kaj poste Vaŝingtono.
  Kaj la usonanoj kapitulacas. La Prezidanto de Usono falis sur la vizaĝon kaj komencis kisi la nudajn piedojn de la knabinoj. Unue unu, poste la dua, siavice.
  Do kisis tuta bataliono da nudpiedaj knabinoj. Ĉi tio estas bonega batalo!
  Medvedev ridas... Do li kaptis Amerikon. Sed Putin ne povis fari tion!
  Ĉi tio estas vere batalo - bonega! Kaj poste al Meksiko.
  Kaj denove la tenoj... Kaj la meksikaj knabinoj surgenuigas ilin, kaj ili kisas siajn nudajn kalkanojn. Kaj ili muĝas:
  - Gloraj belulinoj!
  Jes, komputilo povas montri kolorgrandajn bildojn de knabinoj kun nudaj kalkanoj, kiuj estas kisitaj de kaptitoj. Kaj ĝi estas tia emocio.
  Jen denove la kaptitoj estas kondukataj - ĉi-foje nigruloj. Kaj ili ankaŭ kisas la nudajn piedojn de la knabinoj.
  Kaj ankaŭ piramidaj tankoj rampas ...
  La knabinoj moviĝas kaj estas multaj da ili ... Post ĉio, vi povas eligi junan el rimedoj. Kaj elektu, ke ĉiuj unuoj estas knabinoj en bikinoj. Kaj ĝi estas tiel bela.
  Ili estas plejparte ruĝharuloj kaj blonduloj.
  Kaj transprenu unu landon post alia. Tiaj malvarmetaj militistoj. Imperioj falas sub siaj nudaj piedoj.
  Medvedev plezure ludas... Kaj li eĉ subspire ion fajfas.
  Kiel eksplodas hidrogena bombo? Monstra barbareco! Kaj la tuta urbo, kiel bova lango lekis. Kaj kiom pli da radiado. Kaj nudpiedaj knabinoj kuras tra la radioaktiva polvo. Kaj iliaj nudaj kalkanoj brulas.
  Medvedev, aliflanke, ludas kiel pitono englutas alian teritorion.
  Jen alia potenco konkerita en la virtuala mondo, kaj la flago estas faligita.
  Tankoj nun estas novaj kun aktiva kiraso kaj ceramikaĵo. Plurtavola kaj efika.
  Kaj aviadilŝipoj estas modernaj, kaj ankaŭ sufiĉe eksterlokaj. Kaj kiel aviadiloj komencas trafi ilin.
  Medvedev, kiel ni povas vidi, estas tre saĝa aganta prezidanto.
  Do, nun la disvolviĝo de dronoj. Kaj ĝi estas mojosa. Kaj ankaŭ, diskoformaj aviadiloj. Ĉi tie, nifoj jam iras en batalon. Kaj poste, piramidaj tankoj.
  Usona prezidanto Trump, hela kapo, ordonis igi la aŭton nevundebla kaj nepenetrebla de ĉiuj anguloj. Kaj tiel la mastodoto aperis en formo de malalta piramido. Kaj tia maŝino montris bonegan protekton. Precipe kontraŭ kinetaj kugloj.
  Kaj nun, ĉi tiu tanko rezultis tiel sukcesa, ke ĝi ne povas esti penetrita, kaj ĝi ankoraŭ funkcias kun Usono. Ili eĉ nomis ĝin tiel: la tanko de Trump.
  Kaj frenezo foje kaptas homojn, kiam ili vidas, ke la aŭtomobilo estas nepenetrebla.
  Medvedev batalas neegalan batalon, kaj liaj maŝinoj jam prenis alian virtualan kapitalon, igante ĝin amaso da ruinoj kaj bulantaj funeloj.
  Sed ĉi tiu knabino-roboto ne sufiĉas. Ŝi komencas evoluigi novan generacion de armiloj: la neniigbombo. Kaj ĉi tiu bombo estas kvarcent fojojn pli potenca ol hidrogena bombo. Do, se ĝi trafos, tiam vi ne kolektos la cindron!
  Kaj la milito jam moviĝas en la spacon.
  Medvedev uzas ŝipojn faritajn el nova alojo pli forta kaj malpeza ol titanio. Kaj kosmoŝipoj flugas en la spacon, kaj batalrobotoj batalas. Jam estas multaj diversaj modeloj en subteraj fabrikoj.
  Kaj tiel falas la lasta imperio sur la planedo. Kaj kio? Nun al kosma spaco!
  La epoko de Stelmilito komenciĝas.
  Medvedev traktas tion kaj vigle premas la klavaron. Kaj vi povas veturi per viaj fingroj, aŭ kontroli viajn pensojn.
  La deĵoranta prezidanto agas prudente kaj konstruas al si spacan ŝiparon. Kaj la batalo daŭras.
  Eĉ pli potenca neniiga termokvarka bombo estas evoluigita. Kaj ĝi estas cent miloble pli potenca ol la neniigo.
  Kaj tiam la ŝipoj ekiras al la ĉielo. Kaj kaptu la satelitojn de la planedo. Kaj poste la najbaraj sistemoj. Ili faras ĝin tre rapide.
  Kaj la portempa prezidanto produktas la terminatorojn en la ludo. Jen la terminatora heroo. Jen tempovojaĝado, eĉ se limigita.
  Medvedev knaris:
  - Homoj piedpremas la teron, kio kun botoj! Kio estas stulta kaj terure malbela!
  Kaj Medvedev fariĝis multe pli amuza. Hej infanoj, vi estas tiel bonaj. Precipe se ili fariĝis spacmilitistoj.
  Ĉi tie okazas la stela batalo. Kaj seriozaj interŝanĝoj de batoj, kiam ili bagatele trafis en la stomakon. Pli precize, ĝi estas figura pensado.
  Medvedev daŭre atakas:
  - Miaj stelŝipoj estas mortigaj!
  Kaj li nomas novajn spackomandantojn anstataŭ li mem. Kaj kia batalo, estas batalo.
  Jen Medvedev komandas kun siaj generaloj. Ĉi tie la malamika koalicio leviĝas al ĝi. Kiam alproksimiĝas tia sennombra armado, estas terure, de malproksime ŝajnis, ke rampas multkolora, brilanta nebulozo. Krome, ĉiu fajrero estas demono alvokita de la magio de nekromancisto-sorĉisto. Pli ol dek du milionoj kaj duono militaj kosmoŝipoj de la ĉefaj klasoj, kaj senfina malgranda "moskitofosaĵo", konsiderante la plifortikigojn alvenantaj de tempo al tempo, ĝia nombro alproksimiĝis al ducent milionoj. La fronto etendiĝis por paro da parsekoj, en tia skalo, eĉ la flagŝipoj ultra-batalŝipoj aspektas kiel sablograjnoj en Saharo.
  Alproksimiĝas ĝenerala batalo: la spaca imperio de la Armeo de Medvedev kontraŭ la multflanka "Koalicio de Tuta Savo", kiu decidis, anstataŭ la konstantaj taktikoj de eterne malfrua defendo, bati la ŝiparon de kruela agresanto mem.
  Estas tiom da ŝipoj ĉi tie, kun mirinda, kvankam plejofte nur malhelpas efikan batalon, vario. Nu, ekzemple, stelŝipo en formo de klaviceno, aŭ, kun longaj muzeloj anstataŭ kordoj, harpo, aŭ eĉ kontrabaso kun tankturo el la Dua Mondmilito. Ĉi tio povas kaj impresas la malfortulojn, sed ĝi pli verŝajne kaŭzas ridon ol timon.
  Ilia kontraŭulo estas imperio kiu asertas esti universala potenco. La granda spaca emirlando de Medvedev, kie ĉio estas metita al la servo de milito, la ĉefa slogano estas efikeco kaj oportuneco.
  Male al la koalicio, la stelŝipoj de la Deĵoranta Prezidanto malsamas nur laŭ grandeco. Kaj la formo estas preskaŭ la sama, tre rabemaspekta altamara fiŝo. Eble, kun unu escepto, ili aspektas kiel dikaj, ŝtalfanditaj ponardoj - barakloj.
  La steloj en ĉi tiu parto de la kosmo ne estas tro dense disigitaj tra la ĉielo, sed ili estas buntaj, apartaj en sia lumgamo.
  Ial, rigardante ĉi tiujn lumaĵojn, estas malĝoja sento, kvazaŭ vi rigardus en la okulojn de anĝeloj, ke ili kondamnas la vivantajn estaĵojn de la universo pro sia malnobla, vere sovaĝa konduto.
  La armeo de la aganta prezidanto ne hastis renkontiĝi, nur apartaj movaj taĉmentoj, rapide, profitante sian superan rapidecon, atakis la malamikon, kaŭzis damaĝojn kaj retiriĝis. En respondo, ili provis renkonti ilin per bombarda fajro, sed pli lertaj kaj kun perfekta protekto, ili agis multe pli efike.
  Eksplodis, kiel en la detonacio de minoj, kiuj ŝajnas malgrandaj en kosma skalo, krozŝipoj kaj destrojeroj. Sed ĉi tie eblis forĵeti kaj grandĉasaĵon. Unu el la grandegaj batalŝipoj de la koalicio estis trafita, ĝi fumis dense, deformiĝis, kaj paniko ekflamis sur la giganta stelŝipo, kiel fajro en seka arbaro.
  Eksterteranoj, similaj al jerboj nur kun ungegoj anstataŭ vosto, disiĝas pro timo, dum kriegas kaj korŝire saltas. Inter ili trovas pli malgrandajn tipojn, aspektantaj kiel hibridoj de ursoj kaj anasoj. Bekoj de sovaĝa teruro kurbiĝas, krakoj aŭdiĝas, ili disflugas, plumoj lumas ĉi tie. Jen unu el la ursanasoj renversita, envolvanta sian kapon en fajrotubo. Tie, ŝaŭmo skurĝis rekte en ŝian gorĝon, ŝia stomako tuj elŝveliĝis, kaj la kadavro de la birdo krevis, ŝprucante sangon per la restaĵoj de karno eliranta el infano.
  La jerbooj bruliĝas, rapidante al la savmoduloj, sed ŝajnas, ke la sistemo, kiu donas fantoman esperon por supervivo, estas senespere difektita. Ilia generalo, Cockroach Tail elsendas histerian grincon:
  - Ho dioj de la kvadrato de la universala cirklo, per ....
  Ne eblis fini, la flamo kovris lian malbonŝancan ekscelencon. La karno de inteligenta ronĝulo diseriĝis en elementajn partiklojn.
  La batalŝipo brulis malsupren, forpelante aervezikojn en la vakuon, kaj tiam eksplodis, frakasante en multajn fragmentojn.
  Medvedev, sufiĉe ludis, faris kelkajn pliajn mendojn. Li ankaŭ premiis Novodvorskaya postmorte kun la stelo de la Heroo de Rusio. Li ordonis premi Oleg Rybachenko kun ĉiuj ordoj kaj medaloj kiuj estas en Rusio. Kaj li prezentis la Ordenon de Sankta Andreo la Unua Vokita kaj Donald Trump. Post tio, Medvedev denove ekdormis... Neniu ankoraŭ ĝenis lin.
  Post tia heroaĵo, Alenka videble kuraĝiĝis. Kiel estas ŝia teamo.
  Margarita estis la unua, kiu intervenis:
  - Ni finu kun Japanio surmare, ni fini ilin surtere!
  Alenka varme subtenis ĉi tiun ideon:
  - Certe! Kial permesi la morton de novaj rusaj soldatoj!
  Nataŝa ankaŭ diris:
  - Kuropatkin estas tro nedecidema komandanto. Do ne estas fakto, ke li povos venki, eĉ konsiderante la malfortiĝon de la japanoj dum la atako kontraŭ Port Arthur!
  Medvedev decide resumis:
  - Ni venas! Jen nia ŝanco, kaj la ŝanco de Rusio!
  Post tio, potenca kaj ultramoderna tanko ekmoviĝis. Jes, Japanio havas malbonan tagon. Kaj ili ofte malbenos la momenton, kiam venis al ili en la kapon batali kun Rusio.
  La tanko moviĝis direkte al la japanaj soldatoj. Alenka diris kun ĝojo:
  - Kaj mi havis tian mirindan sonĝon. Kvazaŭ Nataŝa kaj mi defendas Rjazan de la hordoj de Batu Khan.
  Margarita ĝojis:
  - Ĉu mi estis en sonĝo?
  Elena negative balancis la kapon.
  - Ne! Vi simple ne ekzistis!
  La knabino kolere ĝemis:
  - Kia domaĝo!
  Nudkrura Alenka ridis kaj rimarkis:
  - Vi nur povus enmiksiĝi kun ni! Sed Nataŝa kaj mi estis tiel bonegaj!
  La blonda knabino surprizite demandis:
  - Ĉu ili estis malvarmetaj?
  Nudpieda Alenka volonte konfirmis:
  - Jes, tre mojosa! Kaj mi eĉ selis drakon!
  Nataŝa ridis kaj respondis:
  - Sur la drako vi estis tre bela!
  Alenka volonte konfirmis:
  - Estas kiel fabelo! Kie estas drakoj, kaj elfoj, kaj ĉiuj tiuj ŝikaj aĵoj!
  Margarita respondis kun sincera sento:
  - Vi estas tre bela eĉ sen la drako! Nur feino, kaj miraklo de mirakloj!
  Alenka memfide deklaris:
  - Mi gajnos ĉiujn! Kaj kun drakoj kaj sen drakoj!
  Kaj la militisto montris sian pugnon.
  La unua rusa tanko atakis la japanojn, kiuj staris ĉe la muroj de Port Arthur. Ankoraŭ estis multe da ili. Artilerio ekpafis. En respondo, kanono pafis kontraŭ 152-milimetra impona tanko, same kiel ok mortigaj maŝinpafiloj. Kaj denove centoj da samurajo komencis falĉi.
  Mitraloj - "Drakoj", tre mortiga afero. Kvin mil kugloj po minuto - nur ia besto.
  La japanoj falis trapikitaj, disŝiritaj, kun dispremitaj kranioj. Iliaj ventroj krevis, kaj iliaj korpoj eksaltis, ĵetitaj supren de disbatantaj fajrobatoj.
  Fragmentaj konkoj kun akumula plenigaĵo ankaŭ krevis. Ili estis bonegaj kaj por pafado al infanterio kaj por trarompi la fundon de ŝipoj.
  Ĉi tiuj estas terminatoraj knabinoj, kaj la profesoro estas vera geniulo. Do ili komencis draŝi la samurajon.
  Nudkrura Aljonka ekkriis:
  - Jes, la rusa spirito estas fama!
  Nataŝa, premante la stirstangon butonon per siaj nudaj piedfingroj, sendis pluvon da kugloj, daŭrigis:
  - Kaj nia caro, Nikolao la 2-a!
  Nudkrura Alenka daŭre sendis ŝelon post ŝelo. Ĉiujn tri sekundojn, mortiga elflugis. Kaj la japanaj baterioj eksilentis. Kaj flavhaŭtaj soldatoj mortis grandnombre.
  Natasha, falĉis plurajn vicojn da samurajo, apogis:
  - La nacia himno estas kantata en niaj koroj.
  Nudkrura Alenka, daŭre kraĉi konkojn kun mortiga plenigaĵo, kaj ili estas multe pli potencaj ol la plastido, daŭrigis:
  - En la tuta universo ekzistas neniu pli bela ol li.
  Nataŝa, senkompate pafante al la japanoj, helpe de siaj nudaj piedfingroj, aldonis:
  - Premu pli fortan kavaliran maŝinpafilon.
  Nudpieda Alenka, disbatante la samurajon, finis:
  - Mortu pro Dio donita Rusio!
  La knabinoj estas vere, vere bonegaj! Grandigaj belecoj. Rigardu ilin kaj admiru ilin. Sed por la japanoj tio estas pura morto. La tanko marŝis tra la baterioj. Batitaj pafilteamoj. Li faris ĝin tre, tre rapide. Poste li marŝis tra la tranĉeoj. Ankaŭ falĉis multajn. Pli precize, ne multaj, sed preskaŭ ĉiuj. La ekstermado estis totala. Ĉi tie, kompreneble, ĉio fariĝis aŭtomate. Tiel la japanoj estis detruitaj.
  Alenka, ridante, rimarkis, premante siajn nudajn fingrojn de sunbrunigitaj kruroj, sur la stirstangaj butonoj:
  Ni estas pli da ekzekutistoj ol militistoj!
  Nataŝa ridis kaj konsentis:
  - Libereco, genio kaj gloro ekzekutistoj!
  Kaj denove pafas. Kaj batas senkonscie la samurajon per sovaĝa forto.
  Margarita, kiu ankaŭ precize pafis per siaj nudaj piedoj, rimarkis racie:
  - Malpli bluos, en Japanio mankos viroj!
  Nudkrura Aljonka ekridis, kaj denove trafis per konko:
  - Gardu vin kontraŭ virinoj! Virinoj, gardu vin!
  Ĉi tiu ja estas tia knabino, kiu obusas, kaj fragmentiĝas, kaj ajnaj kugloj resaltas de ŝi. Ĉiuokaze, la knabino estas vera terminatoro.
  Nataŝa prenis ĝin kaj kantis:
  Legioj marŝas
  Iliaj bajonetoj brilas.
  Milionoj malantaŭ ni
  Ho rusaj regimentoj!
  Neniu haltos
  Neniu venkos...
  La movo malfermiĝas per nova,
  Ni flugu pli rapide!
  Kaj denove, kiel pluvego sur la malamikon. Kaj ne donas al ili malsupreniron je centono de ampero.
  Nudkrura Alenka, ĵetante konkojn kun monotoneco de pego, siblis, nur moke kantante:
  - Unu, strikisto, du strikisto, li ŝanceliĝas.
  Natasha pafante, konfirmis la kanton:
  - Unu frapisto, du frapistoj, li kuŝas ĉirkaŭe!
  Cool Alenka energie subtenis:
  - Iam tabulo, du tabuloj - la ĉerko estas konstruata.
  Nudkrura Nataŝa, daŭre pafante kaj batante la malamikon per mitralaj eksplodoj, siblis:
  - Unu skapolo, du skapoloj - la truo fosas!
  Kaj la militista knabino palpebrumis siajn safirajn okulojn. Ŝi vere estas tia beleco.
  Nudkrura Aljonka rigardis la poziciojn. La tanko funkciis rapide, kaj de la armeo de generalo Nogi restis preskaŭ nenio. Ŝajnas, ke la komandanto mem estis mortigita. Ni finas la lastajn japanojn el la sieĝa armeo.
  Medvedev logike rimarkis:
  - Al tio venis teknologio! Kvar homoj en kelkaj horoj detruis pli ol okdek kvin mil japanojn.
  Duonnuda Alenka, kolere ridetante, komentis:
  - Ni devas detrui la ceterajn! Ne forlasu neniun!
  Nataŝa kantis dum ŝi pafis kontraŭ la lastaj mil samurajoj:
  - Ne, ne estos oraj montoj, ni baldaŭ mortigos ĉiujn malamikojn de Rus!
  Cool Margarita aldonis:
  - Ne, ne hemoroidoj, vi estas kontraŭulo prefere huŭro!
  Falĉinte la tutan armeon de generalo Noga, la terminatoraj knabinoj provizore eliris el la tanko kaj nudpiede kuris tra la neĝo. Nu, jam estas vintro.
  Jam unu infanterio ili ekstermis pli ol cent kvindek mil. Kaj plie la japana floto. Tamen, pli ol ducent kvindek mil japanoj staras kontraŭ la armeo de generalo Kuropatkin.
  Medvedev eliris kun kverka kapo post dormo. Aspektis iom kiel. Poste mi denove ludis en la komputilo... Star Wars estas bonega... Sed io ne funkciis...
  Medvedev komencis reludi la novan strategion. Mi ŝaltis la historian ludon: Rusio dum la tempo de Nikolao la 2-a. Kaj la milito kun Japanio. Ĉi tio estas tiel brutala milito. Vi povas disfaldi strategion kaj stampi fortojn sur komputilo.
  Medvedev ludis sur facila nivelo, sed sopiris injekton de la japanoj kaj suferspertis gravajn perdojn. Jes, ne necesas konstrui tro aktive. Ni rekomencu.
  Kaj denove vi ludas por vi mem... Kiel evidentiĝis anstataŭ Kuropatkin, la aganta prezidanto ne tro brilas... Ĉiam, estas iaj fiaskoj, eraroj.
  Medvedev tiam turnis sin al milita konsilisto, kaj la aferoj iris glate... Kaj li mem prenis ĝin kaj dormetis en fotelo.
  Bela Alenka , batante per nudaj piedoj, demandis Nataŝa:
  - Kaj kion vi sentas, mortigante tiom da homoj?
  La blonda knabino honeste respondis:
  - Ne scias! Ŝajnas, ke ĝi estas komputila ludo! Vi ne sentas ian koleron, koleron aŭ specialan ĝojon!
  Nudkrura Alenka ĉagrenite ridis:
  - Jen la milito!
  Nat Asha tordis en kapriolon. Ŝiaj ruĝaj, rondaj kalkanoj ekbrilis. Ĝenerale, ŝi estas mirinda knabino, kapabla atingi tre multe sen multe da peno. Kaj ne per lavado, do per glitkurado.
  La knabinoj kuris tra la neĝo. Iliaj korpoj estas tre esprimplenaj. La brusto estas granda, la koksoj estas luksaj, kiel la cerealoj de ĉevaloj, la muskoloj estas reliefigitaj. Tiaj estas la belulinoj-herooj. Ili havas la plej realan inan potencon. Tiom da graco. Kaj la kruroj - buloj de muskoloj ruliĝas sub la sunbrunigita haŭto.
  Ĉi tie ili renkontis tri japanajn skoltojn.
  La knabinoj tordis kapsaltojn. Kaj kiel nudaj kalkanoj trafos la samurajon en la mentonon. Kaj ili vere rompis la makzelojn. Kaj batis ĉiujn dentojn. Tiam la knabinoj kantis:
  - La grandeco de la rusoj rekonis la planedon,
  Ni antaŭeniras kun konfido.
  Ni estas amataj kaj aprezataj de ĉiuj nacioj de la mondo,
  La popolo de la tuta lando marŝas al komunismo!
  Kaj denove la belulinoj palpebrumis siajn smeraldajn okulojn. Ili aspektas tiel batalemaj. Militistoj estas aktivaj. Kaj alia kurado.
  Nudkrura Aljonka eksaltis. Ŝi turnis la diskteleron en la aero kaj rimarkis:
  - Ni estas tiel bonegaj. Ni povas konkeri la tutan mondon!
  Nataŝa ridis kaj respondis:
  - Imperiestrino de la planedo Tero -
  Ĝi estas tre mojosa!
  Ambaŭ knabinoj palpebrumis unu al la alia. Tiam ili rapidis reen. Fakte, ĉiu tago de la milito estas tro multekosta por la trezorejo de cara Rusio. Kaj estas tempo fini kun la japanoj.
  Medvedev renkontis la knabinojn kun radianta rideto:
  - Nu, kiel vi kuris?
  Nudkrura Alenka diris kun rido:
  - Kuru kaj preta por batalo!
  Nataŝa agreseme rimarkis:
  - Ni venkos ilin ĉiujn!
  Medvedev svingis la manon kaj ordonis:
  - Do ni iru!
  Nudkrura Alenka ridis kaj respondis:
  - Niaj kvar estas la plej mortigaj en la mondo!
  Nataŝa kontraŭis ĉi tion, frapante sian nudan piedon:
  - Ne en la mondo, sed en la universo!
  Kaj potenca, agresema kaj mortiga tanko veturis ĉiurapide. Pli ol ducent kvindek mil japanoj antaŭen. Sed estos sufiĉe da obusoj por miliardo da soldatoj!
  Knabinoj, profesoro kaj studento - ĉi tiu estas la teamo, kiu disbatos ĉiujn kaj tordos ilin en virŝafkornon. Kaj la tanko flugas al la japanaj trupoj. Ĝi minace rapidas sin. Li volas detrui ĉiujn.
  Nudkrura Alenka kantis kun ĝojo:
  La vastaĵoj de Rusio - belaj, kara,
  Kie estas la perloj de neĝo, riveroj de senlima kristalo,
  Kaj la rusa soldato kaj la generalo estas unu.
  Sankta estas la simbolo de potenco - la ortodoksa aglo, nia reĝo!
  Kaj tiam la rapida tanko efektive ekflugis. Kuris kiel ĉasaviadilo. Kaj finiĝis antaŭ la japanoj. La universalaj kanono kaj drako-maŝinpafiloj denove ekfunkciis. La knabinoj eklaboris tre fervore. Neniu ekstra ceremonio.
  Alenka pafis per la nudaj piedfingroj de pafilo, batis la japanojn kaj kantis:
  - Estu fama pro mia Rus', Stalin kaj Lenin, unu familio!
  Kaj la ruĝhara diablo ekbrilas per smeraldaj okuloj. Kaj kiel la samurajo gubias. Vi enamiĝos.
  Kaj Nataŝa ankaŭ ne estas malsupera. Draŝante la japanojn.
  Kaj kantas:
  - Ne malrapidiĝu ĉe kurbiĝo. Nia destino, knabinoj por venki!
  La militisto estis en plena penetrita. Kaj tiel rapida, en verŝado de fajro sur la malamikon.
  Kaj nudaj piedfingroj premas la stirstangon butonon.
  Duonnuda Alenka pafante, rimarkis:
  - Estas du problemoj en Rusio...
  Margareta interrompis ŝin ĉi tie:
  - Se nur du!
  Nudkrura Alenka, pafante, konsentis kun plezuro:
  - Jes, se nur du!
  Nataŝa, pafante, kuŝigis la japanojn en centoj, prenis ĝin kaj kantis:
  - En du, en du vintroj. En du, en du printempoj!
  Nudkrura Alenka, pafante, aldonis:
  - Mortigu la japanojn kaj revenu!
  Nataŝa ridis kaj respondis:
  - Port Arthur estas nia! Kaj ni neniun lasos preni nian Manĉurion!
  Kaj la militisto denove draŝis la samurajon. La rusoj ne perdos kontraŭ la japanoj. Ĉi tio denove pruvas, kiel nevenkebla Rusujo estas!
  Nudkrura Alyonka frakasis la baterion kaj kukis:
  - Estu fama pro Rus' en la plej foraj landoj kaj jarcentoj!
  Ankaŭ Nataŝa grakis:
  "Kaj nenio haltigos nin!"
  Kaj detruis kelkajn milojn pli da samurajo. Tiam la tanko antaŭeniris kaj la rikolto daŭris.
  Margarita, rigardante tion, esprimis sian opinion:
  - Se la milito estas tiel brile venkita, kion do Rusio faros poste?
  Medvedev rigardis kiel la knabinoj fame falĉis japanojn, kaj sugestis:
  - Estos milito, aŭ kun la germanoj, aŭ kun la britoj! Sed ĉiuokaze, la batalo kun la Lando de la Leviĝanta Suno ne estas la lasta!
  Alena, frakasante alian baterion, diris:
  - Jen ni tiom donos al la germanoj, nu, ni tiom donos al ili, ke ĝi ne ŝajnos sufiĉe!
  Nataŝa, disbatante la samurajon, aldonis:
  - Kaj neniu estos por varbi Hitleron en la Germana Armeo!
  Aljonka, premante la butonojn de la stirstango per siaj nudaj piedfingroj, agreseme deklaris:
  - Sed estas domaĝe por la Arjoj. Tiom da belaj blankuloj mortis!
  Nataŝa konsentis pri tio, kapjesis malgaje:
  Jes, tiom da bonaj homoj mortis! Kaj por kio!
  La knabino batis la japanojn kaj rimarkis.
  - Kaj la japanoj estas bona nacio, kaj ni estas devigitaj batali kun ili! Kvankam tio ankaŭ ne estas tro bona!
  Margarita logike rimarkis:
  - Kaj la bestoj? Ĉu ili ne mortigas unu la alian? Homo estas nur besto de la plej alta ordo!
  Medvedev ridis kaj oponis:
  - Homo, male al besto, havas animon! Kaj lia animo estas vere unika kaj senmorta! Do, ni kaj bestoj, tuta abismo!
  Margareta respondis al tio:
  - Kaj la simioj? Ili ankaŭ havas altan nivelon de inteligenteco. Jen unu el ili scias tri mil kaj duonon da vortoj!
  La Deĵoranta Prezidanto respondis:
  Sed ili estas niaj parencoj!
  Nudkrura Aljonka pafis al la japanoj kaj kantis:
  - Mi estas simio! Ankaŭ homa!
  Nataŝa, falĉinte la samurajon, kuĝis:
  - Ne promenu en simioj dum jarcento!
  La supertanko daŭre falĉis la japanojn. Kial ne? Li estas vere freneza besto
  kiu elĵetas kvardek mil kuglojn po minuto. Kaj lia kiraso estas nepenetrebla, por preskaŭ ajna ĵetaĵo. Kaj ne nur la komenco de la dudeka jarcento.
  Nudkrura Alenka, pafante, ofensive deklaris:
  - Por Rusio, caro Nikolao faris multon, sed li restis neamata kaj subtaksita!
  Nataŝa, verŝante fajron sur la japanojn, konsentis:
  - Estas prave! La reĝo estis mortigita. Ili devigis la patron retiriĝi de la trono! Kio pliboniĝis?
  Nudkrura Aljonka pafis kanonon kaj aldonis:
  - Ĝi eĉ plimalboniĝis! Kaj ekregis, eĉ pli malnoblaj homoj!
  Nataŝa ridis, batis la japanojn kaj diris:
  Ni batalu por pli bona estonteco! Kaj por la libereco de Rusio!
  Duonnuda Alenka, pafante, diris:
  - Por ŝanĝo kaj venko!
  Tiam ŝi montris sian pugnon. Ŝi estas knabino, kiu povas fari ĉi tion. Ke tiam la samurajo ne estos malligita. Kaj la pafiloj funkcias. Ĉiuj falĉas kaj falĉas.
  Ili fakte plugas tutajn vicojn da kadavroj. Kaj murdisto liberigas la spacon.
  Generalo Kuropatkin informiĝis, ke inter la japanoj okazas io stranga. Pafado, eksplodoj, iu atakis ilin.
  . ĈAPITRO #9
  Medvedev, iom dorminte, denove prenis la komputilon. Li eĉ ne razis. Kaj li rekomencis ludi.
  Atako sur Japanio post la fripona kodo kun tankoj, kaj aviadiloj. Inkluzive de la plej bona bombisto de la unua mondmilito "Ilya Muromets". Kiu estas tre laŭte deklarita sin. Kaj li trafis la japanojn kiel kaŭĉukan padelon sur muŝoj.
  Antaŭen al Tokio...
  Dmitrij Medvedev, konkerinte Japanion, nomis sin la Imperiestro de la Mikado.
  Kaj poste novaj militoj...
  Ĉi tie, ekzemple, vi povas ludi en alternativa historio. Aleksandro la 2-a rakontis al Bismarck en 1875 ke liaj diferencoj kun Francio estis interna afero de Germanio kaj la francoj. Bismarck transprenis kaj atakis Francio'n en 1876. Komence, la prusoj estis bonŝancaj, kaj ili atingis Parizon. Sed poste ili malrapidiĝis. Kaj Britio eniris la militon ... Ĉio estus en ordo, sed la britoj donis batalon al Germanio kaj venkis. Tiam la prusoj tiris supren siajn fortojn.
  La milito en la Okcidento daŭris. La francoj defendis sin senespere. Anglio transdonis pli kaj pli da novaj fortoj ...
  Dume, Rusio konkeris Turkion kaj Istanbulon. Britio kaj Francio kaj Germanio trenis en la milito. Kaj la imperio de caro Aleksandro aneksis multajn landojn, inkluzive de Irako, irante al la Hinda Oceano. kaj Palestinon, kaj la landon ĝis Egiptujo. Kaj tiel la rusaj trupoj, gviditaj de Skobelev, konkeris Mekkon, Medinon kaj aliajn urbojn de Saud- Arabio.
  Kaj formiĝis la suda parto de la Rusa Imperio. Kaj Aleksandro la 2-a fariĝis granda reĝo. Kaj la milito inter Germanio kontraŭ Francio kaj Britio daŭris dek jarojn.
  Kaj finiĝis per egaleco.
  Aleksandro la 2-a regis ĝis 1887 kaj estis viktimo de atenco gvidata de Aleksandro Uljanov, frato de Lenin. Lia glora regno, sub kiu Rusio konstruis multajn vojojn, konkeris multajn landojn kaj liberigis la kamparanojn, estas finita.
  Laŭ ĉi tiu alternativo, la ludo estis ludita. Aleksandro la Tria, kune kun la komandanto Skobelev, konkeris kaj Iranon kaj Pakistanon. Sed li ankaŭ mortis - hela kapeto. Sub Nikolao la 2-a, Rusio faris militon kun Japanio, jam havante floton en la Hinda Oceano, kiu venis al la helpo de la Pacifiko sufiĉe rapide. La rusoj venkis la samurajon relative rapide, kaj ili havis multe pli da fortoj kaj surtere kaj sur akvo.
  Krome, la genia ministro pri defendo Skobelev komandis la rusan armeon. Kaj Rusio ne nur venkis, sed ankaŭ sukcesis konkeri Japanion. Krome, Usono ankoraŭ ne grimpis preter la Okcidenta Hemisfero, kaj Britio ne estis tiel forta. Krome, Rusio estis en alianco kun Germanio. Ĉi-lasta postrestis malantaŭ Britio kaj Francio en la lukto por Afriko. La cara Rusio, post la aneksado de Japanio, kaj partoj de Ĉinio, fariĝis eĉ pli forta. La Delhi-Moskva vojo estis konstruata.
  Kiel vidite de tio, la planoj de cara Rusio por ekspansio en Hindion kaj Ĉinion estis sukcese efektivigitaj. Caro Nikolao la 2-a elektis la flankon de Germanio dum la unua mondmilito. La germanoj venkis Francion, okupis Belgion, Holandon, Danion kaj Norvegion. Rusio konkeris Egiptujon, la plej grandan parton de Afriko kaj Hindoĉinio. Kaj ankaŭ la Pacifikajn posedaĵojn de Britio. Kaj eĉ alteriĝis en Aŭstralio. Kaj Aŭstralio estis transprenita.
  Post tio, la milito finiĝis kun la alteriĝo kaj okupo de Britio. La unua mondmilito finiĝis. Sed al Kaiser Wilhelm ŝajnis, ke Rusio jam konkeris tro da tero, kaj eĉ sen aparte streĉi. Kaj li revis pri revanĉo. Rusujo vere konkeris vastajn areojn - Aŭstralio, la tuta Azio, la plej granda parto de Afriko, la germanoj ne tiom mordis, kaj eĉ pli el Portugalio kaj Hispanio, kiujn ili okupis. Aŭstrio-Hungario, ricevis Italion sub kontrolon kaj Libion. Rusio estas proksimume tri kvaronoj de Afriko, kaj tiam prenis Etiopion iom poste. Maroko sukcesis forhaki la germanojn.
  Kompreneble, ĉi tio ŝajnis ne sufiĉa al Germanio. Kvankam ŝi prenis Francion, Belgion, Holandon kaj Norvegion, kaj Rusio subigis Svedion.
  Wilhelm komencis prepariĝi por nova milito kun Rusio. La krizo de 1929 plimalbonigis la situacion. Aŭstrio-Hungario kaj Germanio kontrolis preskaŭ la tutan Eŭropon. Kaj parto de Afriko... Kaj Britio. Sed estis ankoraŭ Usono kaj Kanado. Vilhelmo kaj Nikolao la 2-a ankoraŭ ne kuraĝis militi unu kun la alia. Cetere Rusio malplej volis batali, digestante vastajn teritoriojn. Por akceli ilian asimiladon, caro Nikolao la 2-a eĉ permesis al rusoj havi kvar edzinojn. Kio estis fiksita ĉe la oka ekumena koncilio.
  Simila decido estis farita en 1925. Kaj en 1926, Nikolao la 2-a prenis alian edzinon. Kiel ĝi rezultas, ĝi estis stulta decido. En 1929, alia filino estis naskita al la imperiestro. Kaj la 25-an de novembro 1932 finfine naskiĝis sana filo. Lia dua Nikolao nomis Petron. Honore al Petro la Granda.
  Kaj en 1933, la 15-an de majo, komenciĝis nova milito. Germanio deklaris militon al Kanado. kiel la regado de Britio. Du monatojn poste, Usono, gvidata de Roosevelt, malgraŭ la ekonomia krizo, eniris la militon kun Germanio. Ili ne volis rezigni Kanadon.
  Jam mezaĝa, sed agresema Wilhelm, komence provis batali sole, ne postulante la helpon de Rusio. Li atendis fari ĉion mem. Sed ne estas tiel facile konkeri la teritorion apartigitan de la oceano. Krome, Usono rapide konstruis tankojn kaj armeon. Kaj ili formis regimentojn... La milito daŭris tutan jaron sen granda sukceso por la germanoj. Kiu nur sukcesis kapti Islandon kaj Gronlandon. Kaj en Kanado ili ne povis kapti.
  Vilhelmo turnis sin al caro Nikolao la 2-a: helpu kolegon. Vi estas mia kuzo kaj frato. Nicholas II mem havis vidojn de Alasko kaj Kanado. Nu, mi decidis - ne la dioj muldas la potojn. Kaj li prenis ĝin, kaj la 25-an de junio 1934, li deklaris militon kontraŭ Usono kaj Kanado. Liaj trupoj moviĝis tra Alasko, trans Usonon.
  Antaŭ tiu tempo, la fervojo al Chukotka jam estis konstruita, kaj rusaj soldatoj sukcese avancis. Sur ilia flanko estis nombra supereco kaj la plej bonaj tankoj en la mondo, kaj malpezaj kaj pezaj kaj mezaj.
  Do Ameriko devis trakti neegalajn fortojn.
  Kaj Nikolao la 2-a, kiel ni vidas, vere estas sur blanka ĉevalo. Kaj unu venko post alia. Rusaj trupoj marŝas tra Alasko. Kaj ili prenas urbon post urbo, vilaĝon post vilaĝo.
  La germanoj provas alteriĝi en Kubo. La milito kreskas. Kaiser Wilhelm skribas al Nikolao la 2-a:
  - Ni estis kaj ĉiam estos kunigitaj kun la rusoj. Kaj ni neniam batalas. Do Ameriko estu finita.
  Pro la longeco de komunikadoj, la reklamado estis iom pli malrapida ol planite. Sed la rusaj, caraj trupoj, tamen, kaptis la tutan Alaskon en kvin monatoj da batalado kaj eniris Kanadon.
  Roosevelt eĉ ofertis pacon al Rusio, promesante rezigni Alaskon, sed estis tro malfrue. La milito daŭris kun furioza rapideco.
  En la vintro de 1935, malgraŭ malfacilaj veterkondiĉoj, rusaj trupoj atingis la usonajn limojn en la nordo. La batalado daŭris printempe ... rusaj trupoj faris unu operacion post alia, kaj antaŭ la fino de julio ili kaptis preskaŭ la tuton de Kanado. Kaj en aŭgusto ili ĉirkaŭis Filadelfion.
  Usono trovis sin en tre malfacila situacio. Sed ili senespere kontraŭbatalis... Tamen ĝis la fino de 1935 jam estis kaptita pli ol triono de la usona teritorio. Kaj en la vintro, la sukceso de la caro estis eĉ pli granda ... Komence de marto 1936, ili alproksimiĝis al Vaŝingtono kaj Novjorko.
  Kaj en aprilo, ambaŭ urboj estis prenitaj... La milito ankoraŭ daŭris ĝis aŭgusto, ĝis la tuta teritorio de Usono estis okupita.
  Poste sekvis ofensivo en Meksiko, kaj tiel plu, tra la teritorio.
  Vilhelmo proponis al Nikolao la 2-a kompletigi la tutan mondon. Nikolao la 2-a konsentis.
  Dum 1937, la tuta Latin-Ameriko estis kaptita fare de rusaj soldatoj. Tiel, Nikolao la 2-a kompletigis la dividon de la mondo kun la germanoj. Kaj restis nur tri imperioj: la plej granda: la rusa, poste la germana, kaj eĉ plie Aŭstrio-Hungario.
  Rusio tiel fariĝis la monda hegemono, sed... Nikolao la 2-a estas ankoraŭ granda caro, sed mortema. Li mortis en aŭgusto 1939. Kaj la maljuna Wilhelm atakis Rusion la 1-an de septembro 1939. Li decidis profiti, ke Petro la kvara estas ankoraŭ knabo, kiu eĉ ne havas sep jarojn. Kaj li decidis, ke dum la regantoj regas Rusion, plej bone estas bati. Du tagojn poste, Aŭstrio-Hungario ankaŭ eniris la militon. Ĉiuj landoj de la mondo estis tiritaj en la konfrontiĝon. La lasta milito en la historio de la planedo Tero komenciĝis.
  La cara armeo ne havis egalulon laŭ la nombro kaj kvalito de armiloj. Rusaj tankoj kaj aviadiloj ankoraŭ estas la plej bonaj en la mondo.
  Kaj la bataloj montris ĝin. Tiel estas la novaj talentaj komandantoj.
  Sed Aŭstrio-Hungario montriĝis dekomence malforta ligilo. Kaj perdis preskaŭ de la unua tago. La cara armeo venkis la aŭstrojn, prenis Lvovon, kaj poste Peremyl. Nur forigante parton de siaj fortoj de Pollando, la germanoj savis la aŭstrojn de kompleta malvenko. Sed eĉ ĉi tio malmulte utilis. Provo preni Varsovion de la armeo de la imperiestro malsukcesis en malhonoro. Kaj la rusaj trupoj perforte repuŝis ilin dum pli ol ducent kilometroj.
  La germanoj tre malfacile haltigis la rusajn trupojn. La tuta vintro estis pasigita en bataloj. En printempo, ankaŭ bataloj estis en plena svingo. Rusaj trupoj iom post iom kaptis la iniciaton. Ili havis plurajn fojojn pli da soldatoj, kaj tial ili povis elĉerpi la germanojn tiom multe en reciprokaj bataletoj antaŭ la somero ke ili komencis kapitulaci. En la sama tempo, ofensivo kontraŭ Aŭstrio-Hungario komenciĝis. Budapeŝto estis ĉirkaŭita en aŭtuno. Krome, la cara armeo kaptis germanajn havaĵojn en Kanado. Kaj en la vintro de 1940-1941 ankaŭ la cara armeo fortranĉis Orientan Prusion. Kaj antaŭ aprilo 1941, ŝi atingis la Oder.
  La pozicio de la germanoj iĝis ekstreme malfacila. Vieno falis en majo 1941. Kaj dum la somero, la rusoj atingis la Alpojn kaj liberigis Venecion. Ili eniris la sudajn regionojn de Germanio.
  Kaj en la aŭtuno ili finfine kaptis Italion. La vintra ofensivo sur Berlino finiĝis kun sia kapto la 30-an de januaro 1942. Post tio, la rezisto de la germanoj, kiuj jam perdis ĉiujn siajn havaĵojn en Afriko, malfortiĝis. La rusoj atingis Rejnon antaŭ aprilo. Post tio, la 22-an de aprilo, la restaĵoj de la germanaj trupoj kapitulacis.
  Tiel finiĝis la lasta milito sur la planedo Tero. Ĝi finiĝis per la venko kaj sukceso de cara Rusio.
  Poste estis la konkero de kosma spaco. Jam en 1936, la unua rusa viro flugis en la kosmon. Flugis ĉirkaŭ la planedo Tero. Kaj en 1945, la 9-an de majo, la rusoj surteriĝis sur la lunon.
  Ili flugis al Marso en 1967. Al Venuso en 1969. Sur Merkuro en 1972. Kaj sur la satelitoj de Jupitero en 1973. Sur la plej malproksima planedo Plutono, viro surteriĝis jam en 1980. Kaj en 2003 okazis la unua flugo ekster la sunsistemo en la historio de la homaro. La rusa ŝipo flugis al Alaf Centauri kaj revenis en 2018.
  Rusio por 2020 ankoraŭ estas regata de Petro la Kvara, kiu, danke al la atingoj de la moderna medicino, tute ne estas profunda maljunulo. Petro la Kvara regas okdek unu jarojn kaj lia regado estas la plej longa en la historio de la mondo. Kie konate, kompreneble, la precizaj datoj de la regado.
  Intertempe ĉio estas trankvila en la mondo kiel ĉiam. Kaj eĉ iom enuiga... Homoj bone vivas. Vere, estas problemoj kun troloĝateco. Sed jam ekzistas limigoj pri la naskokvanto.
  Ortodokseco estis modernigita. La pastroj estis razitaj kaj vestitaj en uniformo kun ŝultrorimenoj.
  La disvolviĝo de teknologio kreis grandegan senlaborecon. Sed ĉi tiu problemo ankaŭ estas solvita. La Hypernet evoluis.
  Esplorado okazas, kaj jam kreiĝis kosmoŝipoj, kiuj povas moviĝi pli rapide ol la lumrapideco. Jes, ĝi estas bona por cara Rusio kaj la tuta mondo sub la regado de la Romanov. Ĉi tiu plej glora dinastio en la historio de la homaro.
  Patro Caro Nikolao. Konstruu paradizon sur la planedo Tero!
  Dmitry Medvedev malakceptis la strategion. Li konkeris la tutan mondon por la rusaj caroj. Montris sian strategian pensadon. Li atingis grandan sukceson kaj denove ekdormis, vestis sin kiel antaŭe kaj li sonĝis.
  Kuropatkin diris:
  - Trankvilo! Nur trankvilo!
  Generalo Lineviĉ alarmite rimarkis:
  - Via ekscelenco, ĉu ni povas bati nun?
  Generaladjutanto Kuropatkin deklaris:
  - Ne! Kompreneble ne! Ĝi povus esti japana kaptilo!
  Generalo Linevich timeme rimarkis:
  - Jen nia ŝanco finfine venki ĉi tiun militon!
  Kuropatkin deklaris per tremanta voĉo:
  - Pacienco, pacienco kaj pli da pacienco!
  Lineviĉ kontraŭstaris pli kolere:
  - Sed Aleksandro Suvorov diris: momento donas venkon!
  Kuropatkin seke murmuris:
  - Ĉi tie mi estras! Kaj ni devas unue savi la armeon. Kaj ĝenerale Japanio baldaŭ elĉerpiĝos!
  Linevich sugestis:
  "Eble ni devus fari iun sciigon?"
  Kuropatkin kontraŭvole konsentis:
  - Vi povas, nur atentu!
  Lineviĉ agreseme gruntis:
  - En la Nomo de la Caro kaj la Patrujo!
  Kaj la supertanko, dume, purigis la japanojn. Batis ilin, pafis ilin diversmaniere.
  Nudkrura Alenka, pafante senkompate, demandis al la deĵoranta prezidanto:
  - Ĉu ĉi tio estas nia lasta operacio?
  Medvedev demandis kun rido:
  - Kial vi pensas tiel?
  La ruĝharulo rimarkis:
  - La japanoj ne havas pli grandajn ligojn!
  Najlante kaj pafante samurajon, Natasha ankaŭ konsentis:
  - Sed, fakte, Japanio havas nenion pli por batali!
  Medvedev respondis kun iom necerta rigardo:
  - Japanio povas kreskigi pli da trupoj kaj aĉeti novajn ŝipojn el Ameriko kaj Britio. Do la milito, ni rekonu ĝin, ankoraŭ ne estas tute finita!
  Duonnuda Alenka, pafante al la samurajo, rimarkis:
  - Kaj se Rusio ofertos pacon al Japanio en moderaj kondiĉoj? Ni prenos nur la Kuril-kreston, kaj ĉio alia restos tia, kia ĝi estis antaŭ la milito?
  La Deĵoranta Prezidanto konsentis:
  - En ĉi tiu kazo, plej verŝajne, estos paco!
  Margarita kolere rimarkis:
  - Se ne estus la revolucio, la japanoj tamen estus venkitaj. Ili ne irus ien!
  Nudpieda Nataŝa, verŝante fajron sur la samurajon, volonte konsentis:
  - Certe! Ili ne irus ien!
  Cool Alenka, ŝirante la japanojn per konkoj, sugestis:
  - Kaj ni kaptu la mikadon!
  Nataŝa agreseme eksaltis:
  - Kapti la Mikadon? Kaj kia interese!
  Margarita rimarkis ridetante:
  - Ĉu tio ne estus troa?
  Medvedev ankaŭ esprimis siajn dubojn:
  - Ĉu tio ne estas tro? Ja unu afero estas defendi la propran, kaj alia afero grimpi en Japanion, kiu, ni rekonu, batalas ankaŭ ne sur denaskaj rusaj landoj!
  Nudkrura Alenka siblis, denove rompante la japanojn per konkoj:
  Ĉu indas montri tian kompaton?
  Nataŝa, premante la nudajn piedfingrojn sur la stirstangbutonojn, kapjesis:
  "Vere, kial ni bezonas ĉi tion? Ni povas kapti la Mikadon!
  Margareta ridis.
  - Mi estas sur vi, kiel en milito! Kaj en la milito, kiel sur vi!
  Medvedev severe respondis:
  - Vi devas scii la mezuron! Ni ne estas hazardaj sukcesoj! Ni estas tiuj, kiuj serioze kaj konscie ŝanĝas la historion! Do vi devas montri senton, inkluzive de mezuroj!
  Nudkrura Alenka ekpafis kaj kantis:
  - Ho, mezuru, mezuru! Kio estas ĥolero!
  La supertanko estis aktiva. Jam pli ol cent dudek kvin mil japanoj estas detruitaj. Duono maldekstre.
  Nataŝa kantis kun rido:
  - Ni detruos la tutan mondon de perforto,
  Al la fundo kaj poste
  Ni konstruos novan mirindan mondon,
  Por ke ili ne sciu problemojn, problemojn!
  Nudkrura Alenka, pafante tre mortigan fajron, siblis:
  - Por bona kaj justa reĝo!
  Margareta sugestis:
  "Eble ni povas kapti kelkajn trofeajn barelojn da sakeo?"
  Nudkrura Alenka ridetis venene:
  - Kion vi volas trinki?
  Margarita negative balancis la kapon.
  - Atletoj ne trinkas!
  Nudkrura Aljonka, eksplodiginte alian baterion, ridis:
  - El malgrandaj pladoj!
  Nataŝa sugestis:
  - Ni trinku palmbieron. Ĝi estas pli utila!
  Kaj pafis la sekvajn japanojn.
  Medvedev respondis:
  Komerco unue, amuzo poste!
  Ĉu li estas la deĵoranta prezidanto ne estas scii. Ĉu li ne estis ĉiam en laboro kaj zorgoj?
  Jes, unu el la unuaj dekretoj de la aganta prezidanto Medvedev estis trifoje plialtigi la salajrojn de la deputitoj de Ŝtata Dumao. Kaj kio pri deputitoj? Ili prokrastis la prezidantajn elektojn. Tiel, en Rusio, dum sufiĉe longa tempo, Medvedev funkciis kiel aganta prezidanto.
  Kaj ĝi eĉ fariĝis unika situacio. Kiam la ŝtatestro agas tiom longe. Kaj la ŝanĝoj ne venas. Pli precize, ĉio ŝanĝiĝis sub Medvedev plimalbone. Kvazaŭ la fortuno, kiu tiom amis Putinon, decidis venĝi sian posteulon. Nu, kio estas al li!
  La ĝisdatigita T-95-tanko daŭre ekstermis la samurajon eksponente. Ĉi tiu maŝino montris sian efikecon. Kaj la negativa forto de la furiozo de multobligado de kvazaŭ-materio.
  Duonnuda Alenka, pafante al la japanoj, logike rimarkis:
  - Tamen, ĝi ne estas tute ĝusta. Montriĝas, ke ni nenion povas fari sen superarmilo!
  Nudkrura Nataŝa respondis kolere:
  - Kelkaj pli altaj potencoj malhelpis Rusion gajni la militon kun Japanio. Sed bona afero estis planita, la evangelizado de Ĉinio. Kaj ĝi ne rezultis tro bela!
  Margarita faris la evidentan demandon:
  "Sed kio do pri Dio?" Kial li ne helpis al ortodoksismo?
  Preskaŭ nuda Alenka, sendante ŝelon post ŝelo, notis:
  - Jen ĝi! Fakte, permesu la venkon de la japanoj super la ortodoksa lando. Ĉi tio estas, fakte, tia perfido de la rusa kredo!
  Nataŝa, verŝante fajron sur la japanojn, kolere rimarkis:
  - Imperia religio ne estu pacifisma. Ĉu eblas fariĝi granda lando, se vi vivas laŭ la ordono: ili trafas vin sur vian dekstran vangon - turnu vian maldekstren!
  Cool Alenka volonte konsentis pri tio, disbatante la japanojn:
  - Certe! Ni ne bezonas pacifismon! Amu vian malamikon! Ĉu ĉi tio estas ordono?
  Margarita kantis kun entuziasmo:
  Ĉiu, kiu estas viro, naskiĝas militisto,
  Tiel okazis - la gorilo prenis la ŝtonon.
  Kiam la vivantoj estas kondamnitaj batali,
  Kaj en la koro de varma flamo flamas!
  
  La knabo vidas maŝinpafilon en siaj sonĝoj,
  Finfine, tanko estas por li pli agrabla ol limuzino.
  Kiu volas igi pencon en pencon -
  De naskiĝo, li komprenas - potenco regas!
  Nataŝa ekkriis kun la furiozo de bobelanta vulkano, inundante la japanojn per fajro:
  Jes, aŭtomata! Kaj forto estas ŝlosilo! Ni devas venki!
  Nudkrura Alenka siblis en frenezo kaj kolerego, elpelante la japanojn:
  - Mi estas tio, kio estas naskita por venki! Kaj nenio malpli. Nia venko estos nia!
  Nataŝa konsentis, premante la butonojn de la stirstango per siaj nudaj fingroj de muskolaj kruroj:
  - Tio estus la plej bona! Ni regis, kaj ni ĉiam regos! Mi volas diri Rusion!
  Nudkrura Alenka , batante la japanojn, propilikal:
  - Mi ne disfamos, mi volas regi! Sed ne per rusta maŝino, sed per tuta potenco!
  Kaj la knabino forbalais la lastan baterion de la lando de la Leviĝanta Suno. Ŝi estas tia beleco, ke ŝi devus esti la mondĉampiono. Kaj neniam venkiĝu al malforteco kaj timemo.
  Nataŝa, pafante, murmuris:
  - Mi estos reĝino! Aŭ, pli bone, imperiestrino!
  Nudkrura Alenka daŭrigis:
  - Kaj kio estas milito, kaj kio estas milito, malbona onklino kaj ŝi estas hundino! Sed li produktas belajn ulojn, li ordonas - vi mortigas la malkuraĝulon en vi mem!
  Margaret kapjesis konsente.
  - Ĝuste, mortigu la malkuraĝulon en vi mem! Mi pensas, se Nikolao la 2-a abdikis de la trono, tute ne estis pro malkuraĝo!
  Duonnuda Alenka rezolute deklaris:
  - Nun li ne rezignos! Ni plifortigos la reĝan tronon, por ke ĝi staru dum jarcentoj!
  Nataŝa ekkriis:
  - Estu granda caro Nikolao la 2-a! Ni subtenas vin! Ne estos revolucio - estos Granda Rusio!
  Fine, la militistoj finis kun la ekstermado de la armeo de la lando de la Leviĝanta Suno. Detruis pli ol ducent kvindek mil soldatojn kaj oficirojn. Tiel, preskaŭ ĉiuj terarmeoj de Japanio estis detruitaj. Same kiel la mararmeo ĉesis ekzisti.
  Nudkrura Aljonka rimarkis kun rido:
  - Kaj ĉu valoris fuŝi? Mi volas diri, ĉu mi celis timi? Ne tro longe rezistas la armeon, kiu sukcesis venki Rusion!
  Nataŝa memfide deklaris:
  - Rusio perdis nur pro la kvina kolumno. Alie, ni ĉiuokaze venkintus!
  Margarita demandis al la portempa prezidanto:
  - Kion ni faros? Ĉu ni revenos aŭ daŭrigos?
  Perdante potencon, Medvedev ŝaltis la komputilon kaj diris:
  - Nun oni donos al ni prognozon por la plua evoluo de cara Rusio. Se ĉio iros bone, ni revenos.
  Agrabla virina voĉo aŭdiĝis;
  Post la kompleta neniigo de la japanaj terarmeoj kaj mararmeo, la Mikado ofertis pacon. Usono kaj Britio konsentis agi kiel perantoj.
  La kondiĉoj estis favoraj al Rusio. La lando ricevis la Kuril-kreston kaj Tajvanon.
  Same kiel kontrolo de Manĉurio, Koreio, Mongolio. Krome Japanio ankaŭ pagis kompenson de ducent kvindek milionoj da oraj rusaj rubloj.
  La aŭtoritato de caro Nikolao la 2-a kreskis, kaj ekzistis malkresko en revolucia sento. La lando komencis rapidan ekonomian resaniĝon. Zheltorossia ekestis. Parto de Ĉinio libervole iĝis parto de Rusio, same kiel Koreio kaj Mongolio. La cara imperio pligrandiĝis, ĝia loĝantaro kreskis. Ekonomia kresko komenciĝis pli frue ol en reala historio kaj estis pli forta.
  Ne ekzistis Ŝtata Dumao, kaj la cara registaro povis pli bone prepariĝi por la Unua Mondilito. La unuaj malpezaj tankoj de la mondo "Luna"-2 en amasproduktado kaj kvarmotoraj bombaviadiloj "Ilya Muromets" kaj "Svyatogor" aperis en Rusio. La unua mondmilito ankoraŭ komenciĝis, sed estis pli sukcesa por Rusio.
  Ĉar la reĝo havis pli da loĝantaro, ekonomio kaj armeo. Jes, kaj la interna pozicio estas pli forta. Ne ekzistas Ŝtata Dumao - fojo de ribelo kaj militista puĉo.
  Kun ŝanĝiĝanta sukceso, sed, ĝenerale, laŭ iniciato de Rusio kaj gajnante la plej multajn el la bataloj, la milito finiĝis la 7-an de novembro 1915 kun la kapitulaco de Germanio. Aŭstrio-Hungario disfalis kaj estis dividita. Galegio kaj Bukovino fariĝis rusaj provincoj. Krakovo kaj la ĉirkaŭaj landoj eniris la regnon de Pollando, same kiel Poznan, Danzig, parto de Orienta Prusio. Kaj Klaipeda aliĝis al la Balta provinco. Ĉeĥoslovakio aperis kiel regno ene de Rusio.
  Rumanio aneksis Transsilvanion. Hungario iĝis sendependa regno, sed sub la aŭspicioj de Rusio, kaj caro Nikolao kunreganto. Aŭstrio fariĝis tre malgranda lando. Jugoslavio estiĝis, ankaŭ sub la aŭspicioj de Rusio kaj sub la kunreganto Nikolao la 2-a.
  Turkio malaperis de la politika mapo de la mondo. Irako kaj Palestino iĝis parto de Britio, Sirio iĝis parto de Francio, Malgranda Azio kaj Istanbulo iĝis rusaj provincoj. Tiel, Rusio denove pliigis sian teritorion. Sed ĝi ne finiĝis tie. Tiam, kune kun la francoj kaj la britoj, la Sauda Duoninsulo estis konkerita. Kaj tiam Rusio kaj Britio dividis Iranon kaj Afganion. La nordo kaj centro iĝis rusaj provincoj, kaj la sudo iĝis brita kolonio.
  La mondo ŝajnis esti stabila. La milito daŭris nur en Ĉinio. Sed en 1929, grava ekonomia krizo ekis, kondukante al la Granda Depresio.
  Revoluciaj sentoj denove kreskis en Rusio. Strikoj kaj protestoj eksplodis. Sed la krizo ne estis tro forta. Precipe en 1931, la milito kun Japanio denove ekis.
  La samurajo volis venĝon. Sed ĉi tiu rusa armeo estis pli forta ĉiurilate. Kaj admiralo Kolĉak estas genia mara komandanto.
  Japanio ne nur estis venkita, sed ankaŭ kaptita. Caro Nikolao la 2-a en februaro 1932 estis oficiale kronita kiel la japana imperiestro Mikado. Tiel, Rusio plivastiĝis. Kaj aneksis preskaŭ la tutan Ĉinion.
  Kaj laŭ loĝantaro kaj teritorio de Rusio ne estis egaluloj. Krome, la Brita Imperio malfortiĝis. Hitler ekpotenciĝis en Germanio en 1933, sed kion li povis fari kontraŭ Rusio. Ne gravas. Caro Nikolao la 2-a mortis en 1937, montrinte tre sukcesan regadon, la dua plej longa post Ivano la Terura. Kaj kun rekordaj konkeroj laŭ areo kaj loĝantaro.
  Tamen, en la persona vivo de la reĝo, ne ĉio funkciis. La heredanto, Alexei, mortis juna. La pli juna frato Miĥail, pro neegala geedzeco, estis senigita je la rajto al la trono de Rusio.
  La krono estis sukcedita fare de Kirill Romanov, kiu mortis en 1938 antaŭ ol li vivis jaron. Kaj lia filo Vladimiro la Tria fariĝis la nova reĝo. Li estis kronita, kaj la monarko regis feliĉe por ĉiam, ĝis 1992. Kaj Rusio unue prenis la koloniojn el Francio kaj Britio, kune kun Germanio. Tiam ŝi konkeris Germanion. Kaj poste la tuta mondo. Resume, la nova caro Georgo la Unua en 1992 fariĝis mondimperiestro.
  Medvedev finis la recenzon kaj diris:
  - Ŝajnas sufiĉas por ĉi tiu universo! Ni revenis!
  Kaj ĉiuj kvar kriis:
  - Gloro al caro Nikolao la 2-a!
  . MEZA EPILOGO
  Medvedev vekiĝis el voko... Li informiĝis, ke Zelenskij jam estis inaŭgurita kiel prezidanto de Rusio kaj Ukrainio. Kaj ke, oni diras, Dmitrij Anatoljeviĉ, estas tempo forlasi la oficejon.
  Medvedev kontraŭvole obeis. Razis kaj banis sin antaŭ eliri.
  Poste li forlasis la oficejon. Li estis forportita en speciala veturilo. Survoje ili diris, ke plej bone estus, ke Medvedev flugu al Kanarioj por ripozi tie.
  Kaj Zelensky enscenigis alian spektaklon de sia inaŭguro. Kiel kutime bunta kun artfajraĵoj kaj saltoj. En la tago de la inaŭguro, Vitali Klitschko ĉe la stadiono en Kyiv batalis kun Michael Tyson. La eminenta usona boksisto konsentis pri la batalo pro grandaj monproblemoj. Klitschko dominis ĉiujn dek du raŭndoas, sed ne diplomatie batis senkonscie Tyson.
  Formale, unu el la negravaj versioj de la mondĉampiono estis ludita.
  Post tio, al Vitali Klitschko estis premiita diamanta zono.
  Volodymyr Zelenskyy ricevis gratulojn el ĉiuj landoj de la mondo, inkluzive de Ĉinio. Krome, en la Ĉiela Imperio, populara agitado intensiĝis. La homo ne vivas nur per pano. Homoj volis demokration kaj liberecon. La despotismo de la Ĉina Komunista Partio estas laca, ĉiuj volis liberecon.
  Zelensky fariĝis ĝuste tia simbolo. Simbolo de demokratia forto, post la falo de la diktaturo de la sekretaj servoj sub Putin.
  Zelensky multe parolis pri ŝanĝo, ekonomio kaj novaj atingoj. En Rusio jam okazis konkurso por la posteno de ĉefministro. Estis pluraj miloj da kandidatoj. La elektoprocezo estis tre intensa. Kaj ĝi aspektis bonege.
  Ĝis nun ĉio iris sufiĉe glate. Zelenskij eĉ kapturniĝis ĉe sia inaŭguro. Li rompis la aplaŭdojn. Tiam li pruvis sian scipovon pri fremdaj lingvoj. Li agis tre aktive kaj vigle.
  Fine, Zelensky prenis kaj faris kelkajn pliajn paroladojn.
  Plue, post la inaŭguro, personardecidoj sekvis. Multaj ŝanĝoj kaj novaj vizaĝoj en la registaro.
  Estis vera elekto de "feraj popolkomisaroj". En Rusio okazis personara revolucio.
  Zelensky eligis multajn dekretojn en la plej unuaj tagoj. Permesis la vendon de alkoholo nokte kaj vojaĝpunktoj. Enkondukis novajn impostojn sur la riĉuloj. Forigita imuneco de deputitoj kaj juĝistoj. Pliigita eligo. Enkondukis impostojn pri komerco kun Ĉinio.
  Belorusio okazigis referendumon pri unuiĝo kun Rusio. Kaj ĉi tio ankaŭ iris al la merito de Zelensky. La plej multaj belorusoj apogis unuigon kun Rusio.
  Zelensky lamentis, ke Medvedev tro altigis la makulojn, sed promesis, ke inflacio trankviliĝos. Kaj ke nenio malbona okazos.
  Efektive, la altiĝo de prezoj baldaŭ ĉesis. Kaj la rusa ekonomio kreskis. Kaj en Kaŭkazo, la agado de militistoj iel malpliiĝis. Ĝi fariĝis multe pli trankvila.
  Zelenskij finfine proponis kandidaton por la posteno de ĉefministro de Rusio. Ŝi fariĝis tridek dujara doktoro pri sciencoj Aleksej Bolŝakov. Li gajnis la konkurson sufiĉe memfide. Kaj li fariĝis ĉefministro, la plej juna en la historio de Rusio.
  Medvedev forflugis ferie al Kanarioj, kaj ricevis la pension de la eksprezidanto, nur amuziĝinte. Ĝis nun li ne havis problemojn. Sed Ŝoigu estis arestita, akuzita je provo puĉo. Kion li volis?
  Ankaŭ estis multe da aliaj solvoj... En Ameriko venkis kvardek-unujara demokrata virino. Tiel, potenco ŝanĝiĝis. Kaj virino venis al potenco kaj la plej juna kandidato en la historio de Usono. La Trump- epoko finiĝis . Sed amikeco kun Rusio nur ekfloris. Nature, kontraŭ diktatora Ĉinio, Usono kaj la nova Rusa Imperio nun estis amikoj.
  Zelenskij eĉ okazigis referendumon, kaj enkondukis alian nomon: anstataŭe, Rusio - Kievan Rus. Kiu ankaŭ diris multon. Belorusio aliĝis al la federacio. Kaj la reviviĝo de la imperio komenciĝis... Sur demokratia bazo.
  La nova prezidento de Usono heredis la malŝaton de Trump pri Ĉinio kaj dediĉis sin al koalicia konstruado. Kieva Rus ekonomie evoluis sukcese sub Zelensky. Rusio iom retenis Ĉinion. Tiam ŝi aliĝis al NATO. Baldaŭ ekregis en Kazaĥio porrusa registaro kaj formiĝis sindikatŝtato. Centra Azio estis elpremita de rusoj el Ĉinio. La konfrontiĝo kreskis.
  Zelensky gvidis kontraŭ-Stalin kaj kontraŭ-Putin kampanjon. Senigis Stalin kaj Putin de ĉiuj premioj kiujn Medvedev donis al ili.
  Sed ĉio iris pace. Kvankam la komunistoj protestis. Ili iris al mitingoj.
  Kaj tie Lenin estis finfine elkondukita el la Maŭzoleo. Tia ĝojo, por multaj. Kaj la Ortodoksa Eklezio enkanonigis Aleksandro la 2-a kaj Ivano la Terura, rusajn carojn, kiel sanktulojn. La nombro da monumentoj al Nikolao la 2-a ankaŭ pliiĝis.
  Carismo kaj okcidentismo iĝis iel modaj. Ili iĝis pli proksime al Eŭropo, eksterlandanoj komencis ricevi multajn postenojn. Rusio fariĝis parto de la okcidenta mondo, kaj post la foriro de Trump, la procezo de tutmondiĝo intensiĝis. Kaj Ĉinio izolis kaj alfrontis internan tumulton.
  En la sama tempo, Zelensky pliigis la naskfrekvencon en la slava imperio. Fine okazis la longe promesita flugo al la luno. Kaj ĉio fariĝis iel mirinda.
  Aliancitaj rilatoj estis establitaj inter Rusio kaj Usono, pli precize inter Kieva Rus kaj Ameriko.
  Kaj la konfrontiĝo malaperis. La mondo fariĝis pli kaj pli tutmonda kaj sekura. Kvankam estis militoj. Kieva Ruso kune kun Usono faris operacion en Libio, kie ili ĉesigis la islamistojn. Poste ni ordigis Mezorienton, kreante bazojn tie kune kun Ameriko. Kieva Ruso kaj Usono kune komencis klini la mondon kaj forpuŝi Ĉinion el Afriko. Kaj ĉi tie ni ne povas malhavi militojn. Kaj ankaŭ surteraj operacioj.
  Kaj aeratakoj de Kieva Ruso kaj Usono estis faritaj kune.
  Iom post iom, la ĉinoj estis devigitaj el la tuta mondo. Kaj la Ĉiela Imperio falis en profundan ekonomian kaj politikan krizon.
  Kaj la Kieva Ruso pli kaj pli floris.
  Rusio neniam antaŭe konis tiajn indicojn de ekonomia kresko. Kaj tiu Ĉinio kolapsis - Kieva Ruso leviĝis. Kaj ĝi kreskis rapide.
  La fervojo al Ĉukotko estis konstruita en rekorda tempo. Kio en si mem estas tre mojosa.
  Kaj fosis tunelon sub Alasko. La usonanoj ankaŭ komencis konstrui fervojon por ligi kun Rusio. Oni konstruis ankaŭ fervojon al Delhio... Samtempe oni fosis kanalojn el Siberio por irigacii Mezazion.
  Komuna operacio estis farita de Usono kaj Kieva Rus kontraŭ Irano. Kaj prudenta laika reĝimo estis starigita. Post tio, ili komencis fosi kanalon de la Kaspia Maro ĝis la Persa Golfo.
  NATO disetendiĝis por inkludi arabajn landojn. Saud-Arabio havas parlamenton. La virinoj komencis demeti la vualon. La konstruado de laika ŝtato komenciĝis.
  En la rusaj amaskomunikiloj, ĉiuj riproĉis Putinon pro ekstremismo kaj verŝis koton sur lin pro tio, ke preskaŭ faris Rusion kolonio de Ĉinio, sed dank' al Dio li mortis ĝustatempe. Ili ankaŭ parolis pli severajn vortojn. Sed Medvedev ankoraŭ prezentis kriman kazon. Kaj ne unu.
  Stalin estis elportita el la Kremlo-muro. Lenin multe pli frue el la maŭzoleo.
  Multo ŝanĝiĝis kaj ŝtataj simboloj. Estas pluraj novaj specoj de flagoj. Li aldonis flavon al la rusa flago, kaj bluo anstataŭigis la bluon.
  Ĉi tio ankaŭ estis interesa. La blazono ŝanĝiĝis... Okazis ankaŭ mona reformo. Ili interŝanĝis monon laŭ la proporcio: unu al mil. La ora normo de la rublo de Kieva Rus aperis. Samtempe aperis nova, malnova mono - denaro - duona denaro, kaj denaro - kvarono de denaro.
  Ĉio en ordo...
  Ankaŭ titoloj komencis esti revivigitaj... Aperis princoj, baronoj, grafoj, markizoj kaj eĉ dukoj. Aparte, Zelensky iĝis la duko. Moldavio ankaŭ iĝis parto de Kievan Rus. Oni jam parolis pri la elekto de la reĝo.
  Sed Zelenskij diris, ke nur la popolo elektos la prezidanton de Kieva Ruso. Kaj ne pli ol du terminoj.
  Krome, Zelensky reduktis la oficperiodon de la rusa prezidento de ses jaroj al kvin. Vere, Zelensky pasigis sian unuan oficperiodon dum ses jaroj.
  Antaŭ tiu tempo, li kompletigis la aneksadon de Mezazio al Rusio. Kaj restarigis la limojn de Sovetunio. Nur la baltaj ŝtatoj restis neokupitaj.
  Sed la usonanoj ankoraŭ ne volis rezigni ĝin. Kaj tiel ili fordonis Centran Azion kaj Kaŭkazon.
  Nova milito ekis en Kaŭkazo inter Armenio kaj Azerbajĝano. Kaj ŝi marŝis tre malfacile. Do Rusio povis okupi tiujn respublikojn kaj okazigi referendumojn pri ilia aliĝo.
  Tiel, Zelensky reakiris Kaŭkazon, vastigante Kievan Rus. Granda ni nur diru, ke li estas konkerinto. Krome, demokrato ... Lia imperio disetendiĝis plu ...
  Do Afganio jam estas dum la dua regado, kaj parto de Irano fariĝis partoj de Rusio.
  En Usono ankaŭ virina prezidanto kandidatiĝis por dua oficperiodo. Ĝis nun, ĝi sukcesis en la ekonomio, kaj plej grave, ĝi sukcesis bati Ĉinion. Kia granda venko. Jes, kaj la Kieva Ruso nun estas aliancano gvidata de Zelenskij.
  Sed, kompreneble, la potenco de Rusio kreskas tro rapide. Ĝi jam aneksis al si la nordon de Irako.
  Borzo kondutas. Kieva Ruso laŭ kresko, la unua lando en la mondo! Kaj ĝi superis Usonon en loĝantaro. Kaj jam en Ameriko oni maltrankvile rigardas ĉu Rusio tro fortiĝis?
  Krome, la imperio de Kievan Rus plivastiĝas. Nun la baltaj ŝtatoj estis sub ĝia kontrolo. Jes, ĉi tio estas vere granda problemo por usonanoj. Zelensky jam kolektis ĉiujn iamajn teritoriojn de Sovetunio.
  Kaj daŭras, kiel la rusa caro, ekspansio suden. Irano kaj Irako jam fariĝis tute parto de Kieva Ruso. Kaj por la dua oficperiodo, Zelensky estis elektita facile kaj en la unua raŭndo.
  Kvankam estis multaj prezidentaj kandidatoj, la elektoj estis demokrataj.
  Zelenskij diris, ke li ne sekvos la ekzemplon de Lukashenka kaj regos porvive. Krome, la cirkonstancoj de la malapero de Lukaŝenka ne estis klarigitaj. Eble li simple fariĝis nenecesa al Rusio kaj al la Okcidento. Kaj li malaperis... Sed Zelenskij nur akiras forton. Efektive, lia regado ombrigas siajn antaŭulojn, kaj Petro la Grandan, laŭ sukceso.
  Fakte, ne ĉiuj kapablas restarigi la teritorion de Sovetunio, krom Afganio, Irano, Irako.
  Sed Zelenskij ne ĉesas tie. Nun kaj Pollando kaj Finnlando estas sub la pafilo - ja ili ankaŭ iam estis parto de la cara imperio. Efektive, en tiuj ĉi landoj okazas referendumoj, kaj ili libervole eniras en Kievan Ruson.
  Ekzistas ankaŭ progresoj sur la scienca fronto. La longe atendita flugo al Marso pasis. Rusaj kosmonaŭtoj alteriĝis tie. Ili prenis la grundon kaj forlasis la flagon, kio estis granda triumfo.
  En la sama tempo, Kievan Rus prenis la praulan Port Arthur de Ĉinio. Kaj profitante, ke en Ĉinio komenciĝis interna milito, ili prenis ankaŭ Manĉurion sub sia protekto.
  En la sama tempo, Kievan Rus aneksis parton de Turkio al si. Tiuj teroj kiuj estis ceditaj al Rusio sub la Traktato de Versajlo. Kio ankaŭ estis tre forta movo. Zelensky plue vastigis Kievan Rus kiel imperion. Kaj rilate ekonomion, ĝi superis - preterpasante Usonon.
  Nu, Ĉinio estas mergita en la koŝmaro de interna milito, kaj ĝi jam komencis esti dividita.
  Kieva Ruso fariĝis potenca lando. Kaj la populareco de Zelensky en la lando tiom kreskis, ke homoj komencis preĝi surgenue al Vladimiro, ke li ne foriru. Centmiloj da homoj kolektiĝis.
  Zelensky, kiel escepto, okazigis referendumon permesantan al li kuri por alia tria oficperiodo kiel la kapo de Kievan Rus.
  Usono havas novan gvidanton. Ili fariĝis respublikanoj. Kaj ne plu tiel juna - pli maljuna ol Zelenskij. Do la rilatoj inter Kieva Ruso kaj Usono denove komencis malboniĝi. Ĝi jam doloras Rusio sub Zelensky intensigis. Ili memoris, ke, kune kun la ukraina regado, ĉi tiu estas la kvara oficperiodo de Zelenskij.
  Ke, oni diras, la povoj de la rusa prezidento ne estis reduktitaj. La sola afero, kiun Zelenskij faris, estis ŝanĝi la konstitucion, laŭ kiu la Ŝtata Dumao rajtas eksigi individuan ministron per du trionoj de la voĉoj, aŭ per simpla plimulto pasigante dufoje malkonfidan voĉdonon.
  Kaj eĉ tiam ĉi tiu amendo ne estas tiel signifa, ĉar la prezidanto retenis la rajton nomumi ĉiujn ministrojn kaj determini la strukturon de la registaro. Kaj en la Ŝtata Dumao, la subtenantoj de Zelensky havas konstitucian plimulton.
  Pli signifa estis la enkonduko de rektaj elektoj al la Federacio-Konsilio, same kiel permesado al de kaptitoj voĉdoni.
  Sed, ĝenerale, ĉi tio estis la fino de la limigo de la povoj de la prezidanto. La rajto forigi guberniestrojn estis konservita. Kaj en la leĝdona sfero eĉ vastiĝis.
  En Usono, ili komencis akuzi Zelensky je Aŭtoritarismo, kaj ke la partio, la Servisto de la Popolo, kontrolas preskaŭ ĉiujn postenojn en la ŝtato. La Liberala Demokrata Partio kaj la Komunista Partio de Rusa Federacio ĉesis ekzisti. Okazis festo - "Justa Mondo" de maldekstre. Anstataŭ la Liberala Demokrata Partio aperis la Patriotoj de Rusio. Sed la Servanto de la Popolo-partio plene regis.
  Certaj reformoj ankaŭ influis la eklezion. Ortodokseco leĝigis la rajton havi kvar edzinojn, alproksimiĝante al Islamo. La aliro al ikonoj iom ŝanĝiĝis, proksimiĝo al protestantismo. Ili komencis diri pli: ke Dio estas Unu, kaj ke nuraj mortemuloj de la adorado de Dio ne estas indaj.
  En la sama tempo, la Triunuo estis nuligita kiel ne-biblia simbolo, kaj nekomprenebla por nuraj mortontoj.
  Kaj ili prezentis: ke Dio estas Unu, Dio la Patro. Kaj la termino Dio la Filo ne estas en la Biblio. Kaj eĉ pli ne ekzistas termino: Dio estas la Sankta Spirito. Kial do ne simpligi religion.
  Krome, la dio, kiu pendas sur la kruco, ne inspiras konfidon. Se Li ne povus protekti sin, kiel Li povas protekti homojn? Resume, ili ŝanĝis al monoteismo. Kaj la Biblio mem estis miksita kun antikvaj slavaj mitoj. La Evangelio de Veles aperis.
  Ateismo ankaŭ plifortiĝis - oni diras, ĉesu forlogi per homaj fabeloj. Ni havas unu planedon, kaj ĝi ne bezonas homojn por kredi je miraklo, kaj precipe je la fino de la mondo.
  Ne estos fino de la mondo kaj ne devus esti. Kaj la homaro devus fariĝi spaca imperio, kaj atingi la randon mem de la galaksio. Kio pri galaksioj? Pli kiel la universo. Kaj atinginte la randon de la universo, iru al alia parto de la universo. Post ĉio, ekzistas sennombra nombro da universoj. Kaj tiel vi povas flugi de unu universo al alia. Kaj kun la tempo, lernu krei vin mem! Kaj estos novaj, nemezureblaj universoj, en la tuta preskaŭ spaco.
  Kaj la planedo Tero estas nur la lulilo de la homaro. Kaj estos estonte imperio por seksmiliono en la seksmiliono grado de universoj, kaj sen ĉesi plu vastigi kaj konkeri spacon.
  Kaj la estro kaj prezidanto de la Kieva Ruso, Vladimir Zelenskij, leviĝas kiel hela suno de espero super la planedo!
  Kaj lia estonteco kaj la estonteco de la Kieva Ruso - estu brila!
  
  FORTO MAJORO KIAM USSR batalis SEN Aliancanoj
  Kaj tiel ekestis nerezistebla influo, kiu malŝaltis la aliancanajn fortojn ekde la 1-a de januaro 1943. La batitaj trupoj de Rommel ĉesis ĉe la limo kun Libio. Kaj la tuta bombado de Nazia Germanio ĉesis. Provoj flugi al Londono ankaŭ iĝis fiaskoj. Germanaj aviadiloj ne kraŝis, sed estis reĵetitaj. Okazis antaŭe nevidita miraklo, la divido de la mondo per teomagia potenco.
  Tamen, komence, tio ne tro helpis la germanojn. Stalingrado, aŭ pli ĝuste la grupiĝo de Paŭlo en ĝi, eble, ne plu povus esti savita. Kaj la sovetiaj trupoj memfide antaŭeniris. La ofensivo laŭ Voronezh kaj en aliaj direktoj estis sukcese efektivigita. Preskaŭ kiel en realaj terminoj, la Ruĝa Armeo liberigis Kurskon, Belgorodon, Ĥarkov.
  Tamen, post la translokigo de la harditaj sekcioj de Rommel el Afriko kaj tiuj fortoj kiuj en la reala historio ankaŭ estis ĵetitaj senutile en la alĝeriajn kaj tuniziajn dezertojn, la fama kontraŭatako de Mainstein rimarkinde akiris en forto. Ĉar multe pli da germanaj trupoj, precipe aviado, partoprenis en ĝi.
  Jes, kaj tridek tute novaj "Tigroj", kiuj senutile blokiĝis en Saharo, montriĝis tute ne superfluaj.
  Ĉi tie okazis la unua grava diferenco kun reala historio. Mainstein lanĉis kontraŭatakon kvar tagojn pli frue kaj, kun multe pli da forto, avancis pli rapide. Ĥarkov estis rekaptita naŭ tagojn pli frue, Belgorodo dek du, kaj sur la movado, kaj plej grave, Kursk estis prenita, kiu en reala historio ne venkiĝis al la Fritz.
  La nombro da germanaj trupoj montriĝis por signifa. La germanoj ankaŭ uzis la transdonitajn rezervojn de Francio, preskaŭ ĉiujn batalpretajn tankunuojn, kaj la ĉefan aviadon. Ŝatu aŭ ne, sed preskaŭ duono de la Luftwaffe estis distrita fare de la Okcidenta fronto, tiel ke signifaj fortoj en la aero estis aldonitaj al la malamiko. Kaj li diris tion sur la kurso de la germana kontraŭofensivo, kiu aspektis kiel rikolta bato.
  Jes, kaj Mainstein superis la sovetiajn generalojn en la reala historio, sed ĉi tie li havas dudek dividojn pli da terarmeoj kaj, konsiderante la koncentriĝon de rimedoj, trioble pli da aviadiloj. Kaj la Focke-Wulf tute ne malbonas kun taŭga uzo: la rapideco estas alta, la armiloj estas potencaj. Kio estas signifa estas la F-190 estas pli efika kun nombra supereco. Ĉar ĝiaj potencaj armiloj permesas al vi pafi aviadilon en unu kuro, kaj li mem povas eskapi pro la alta rapideco de plonĝo.
  La sovetiaj trupoj suferspertis taktikan malvenkon, kaj forlasis Kursk, multaj soldatoj kaj oficiroj estis ĉirkaŭitaj. Parte, kelkaj mortis, aliaj, kvankam malplimulto de ili estis kaptita, multaj eskapis, perdante la veron de sia ekipaĵo.
  La sovetiaj trupoj suferspertis kolosan difekton kaj ilia ofensivo estis ĉesigita. Sed la germanaj tankoj ne povis konstrui la sukceson pro la printempa degelo.
  Estis provizora ekvilibro de potenco.
  Tamen, nova forto ankaŭ povus eniri la militon: Japanio. La samurajo ankaŭ havis siajn manojn malligitaj. Ameriko ne disponeblas, sed ankaŭ ne atakas. Vere, dum la forta surtera armeo de Japanio premas Ĉinion. Ĉi tie Ĉiang Kai-ŝek trovis sin en tre malfacila pozicio. Aŭ provu intertrakti kun japanoj, aŭ batali, sed ne plu ricevante subtenon per mono kaj armiloj el Usono, Britio kaj aliaj landoj.
  Kompreneble, la germanoj estis fervoraj malfermi duan fronton por deturni parton de la malamikaj fortoj de la oriento. Tamen, ili suferspertis palpeblajn perdojn. Precipe Stalingrado prenis multe da forto. Ankaŭ la sovetiaj trupoj perdis multon, kaj parto de la trupoj alvenis en la poŝojn de Ĥarkov kaj Kursk.
  La nazioj pliigis la produktadon de armiloj. Pro la foresto de bombadoj, la Fritz povis pliigi la produktadon de tankoj de pli granda figuro, same kiel aviadilojn. La bombado malhelpis la naziojn pli ol oni kutime kredas. Krome, en la reala historio, Germanio pliigis la produktadon de ekipaĵo plejparte pro la restrukturado de la ekonomio sur milita bazo kaj la pli kaj pli aktiva uzo de sklavlaboro, kaj ne ĉar ili estis malforte bombitaj.
  La germanoj atendis kaj konstruis novajn tankojn, trejnis skipojn, fidante je moderna teknologio. Samtempe restis malfermita la demando, kie komenci la ofensivon? La Kursk elstara ne plu estis. Kaj ĉi tio estas natura hoko. Kaj tiel la germanoj mem, kaj Hitler hezitis. Estis ideo preni Leningradon per ŝtormo. Kvankam ĉi-kaze necesus trarompi potencajn fortikaĵojn.
  La germanaj generaloj ne volis iri denove al Stalingrado. Sed la elekto, sincere, ne estas vasta. Ĉu tio estas por ataki Moskvon mem. Gravaj malkonsentoj estiĝis inter la faŝismaj gvidantoj. Mainstein, Guderian kaj Rommel eĉ parolis en la senco, ke estas pli bone tute ne ataki, sed la rusoj enŝovu sin kaj logi ilin en kaptilon.
  Alternativa plano antaŭvidis lanĉon de ofensivo de la Taman Duoninsulo kaj de Rostov-na-Dono, tiu bone fortikigita grandurbo estis defendita fare de la Fritz, transdoninte plifortikigojn de la balkana grupo, anstataŭigante iliajn okupajn trupojn kun bulgaraj kaj italaj.
  La Führer, kiu ŝatis la operacion, kiam la trupoj trarompas en konverĝaj direktoj, estis pli kaj pli inklina al tiu plano, sed hezitis efektivigi ĝin. Precipe, la Panther-tanko montriĝis kaprica kaj ofte rompiĝis, do ĝi devis esti plibonigita. Lasu plian skipon trejni. Kaj la Fuhrer volis stampi pli da "Tigroj".
  Stalino finfine laciĝis pro tio. Timante, ke la dua fronto estos malfermita de Japanio, kiu faris grandan progreson en suda Ĉinio, kies surtera armeo jam superis sep milionojn da soldatoj kaj datumojn pri la kreskanta milita potencialo de la Tria Regno, li mem ordonis ofensivon en Kursko kaj Donbas direktoj. La hezito de Hitler, la deziro de la Fuhrer formi sekciojn kun centoj da "Tigroj" kaj "Panteroj" kondukis al antaŭzorgo.
  Tamen, la sovetiaj trupoj, lanĉinte ofensivon la 7-an de julio 1943, ne mem havis decidan avantaĝon en forto. Kontraŭ 6,6 milionoj da sovetiaj soldatoj kaj oficiroj agis 5,56 milionoj da germanaj soldatoj, ĉirkaŭ unu miliono ducent kvindek mil satelitaj soldatoj. Mussolini, post la malapero de la minaco de ofensivo de la okcidento kaj sudo, multe pliigis la nombron da italaj soldatoj en la oriento. La nombro da hispanaj unuoj ankaŭ pliiĝis. Sendis dividon de "volontuloj" kaj Salazar. La francaj legioj, rumanoj, pli aktive hungaroj, albanoj, kaj de refoje Eŭropo eksterlandaj sekcioj en la SS ankaŭ batalis.
  Tiel, la sovetia armeo ne havis superajn nombrojn, sed la heterogeneco de la koalicio reduktis la kvaliton de la malamikaj fortoj. En tankoj kaj artilerio, la Ruĝa Armeo havas certan nombran superecon. Sed ĝis nun, eble, la "Tigroj" kaj "Panteroj" ankoraŭ ne egalis sian kontraŭulon laŭ pafforto kaj kiraso. Jes, kaj la T-4 akiris superecon en la pafforto de la pafilo super la T-34-76. Sed aliflanke, Sovetunio havas raketartilerion, kaj la germanoj, malgraŭ la ĉeesto de evoluoj precipe gas-lanĉiloj, ĉi tio ne estas bone evoluinta.
  En aviado, proksimuma nombra egaleco. La germanaj batalantoj ME-109 "G", Focke-Wulf estas pli fortaj, tamen, ol sovetiaj aviadiloj en armilaro kaj rapideco, sed iomete pli malfortaj en manovra kapableco. Kaj Germanio, ve, havas pli spertajn kaj produktivajn asojn. La bombaviadilo Yu-188 eble estas pli bona laŭ flugaj trajtoj ol la PE-2 kaj TU-3. Kaj la Yu-288 komencis eniri servon. Vere, li ĵus komencis enradikiĝi, kiel la ME-309.
  Sed ĉiuokaze, ne havante avantaĝon en forto, la Ruĝa Armeo lanĉis ofensivon kontraŭ la pretaj defendoj de la malamiko. Kaj renkontis obstina rezisto. Sed la sovetiaj trupoj estas asertaj en la ofensivo, sendepende de la perdoj, ili grimpis antaŭen. Kvankam la averaĝa rapideco de progreso estis malalta kaj unu aŭ du kilometroj tage. La malamiko klakis kaj sukcesis denove fosi. La ritmo tamen heroa progreso daŭris. Meze de aŭgusto, koste de gravaj perdoj, sovetiaj trupoj antaŭeniris ĝis cent kilometroj, alproksimiĝis al Kursk, lanĉis obstinajn batalojn por la urbo mem, kaj ankaŭ alproksimiĝis al Belgorodo.
  La 19-an de aŭgusto 1943 Japanio, venkante heziton, malfermis fronton en la Malproksima Oriento. Antaŭ tiu tempo, suferspertis serion da malvenkoj, la reĝimo de Ĉiang Kai-ŝek iris al favora paco por la samurajo. La japanoj akiris kontrolon de gravaj komunikadoj, kaj forigis la bezonon fari pezan gerilmiliton kun nebone organizitaj, sed tre multaj ĉinaj soldatoj. Sed Ĉiang Kai-ŝek estis promesita subteno en la milito kun la Ruĝa Armeo de Mao Zedong. Japanio jam havas ĉiujn rimedojn por fari militon kontraŭ Sovetunio. Kaj ili decidis ne atendi la pluvan aŭtunon kaj la severan siberian vintron. Sen mencii la fakton, ke Hitler deklaris militon kontraŭ Usono jam en 1941, sed la samurajo ne subtenis lin. La malfermo de dua fronto en 1942 povus esti savinta la naziojn de giganta malvenko ĉe Stalingrado.
  La decido de Japanio estis sufiĉe atendita. Tamen, en la atako sur Vladivostok, la samurajo atingis taktikan surprizon kaj kaŭzis gravan damaĝon al la Sovetia Pacifika Floto.
  La germanoj fine de aŭgusto provis kontraŭataki, uzante multajn el la plej novaj tankoj. Sed ilia suda kontraŭatako povis nur atingi relativan sukceson. La sovetia komando jam antaŭvidis tian eblecon, retiris soldatojn al siaj startlinioj. Nur la 31-a kombinita armeo falis en la kaldronon kaj plejparte estis detruita.
  Tamen, la sovetiaj soldatoj ne atingis sian celon, kaj suferspertis tre signifajn perdojn, malsukcesante rekapti la teritorion. Precipe perdiĝis pli ol ses kaj duono da tankoj, kontraŭ ĉirkaŭ okcent germanaj. En la tankparko, la nombra avantaĝo pasis al la nazioj. En septembro, la germanoj povis atingi Sovetunio en la produktado de centoj da aviadiloj ĉiutage, kaj en novembro, proksimume en aŭtoj, pliigante la produktadon de Panteroj al 650-700 tankoj monate. Ĉi tie, la uzado de la rimedoj de la okupataj landoj, ĉefe Francio, same kiel Belgio kaj Nederlando, kie estis enkondukita laborservo, ludis grandan rolon.
  Iom malfrue, en septembro la germanoj lanĉis longe planitan ofensivon de Rostov-na-Dono kaj la Taman Duoninsulo. Kaj ili trafis obstinan sovetian defendon. Kaj Japanio antaŭeniris sur Mongolion, kaptante Ulanbatoron kaj Primorion. Sed malmulte progresis tie.
  Tio deturnis signifajn rezervojn kaj post monato kaj duono da furioza batalado, la germanaj grupoj unuiĝis. Sed la perdoj de la Fritz ankaŭ montriĝis por tre signifaj, kaj ili estis devigitaj ĉesi. Sed tiu taktika sukceso provokis la eniron de Turkio en la militon, kaj la malfermon de tria fronto en Transkaŭkazio.
  Nun mi devis rebati en ĉi tiu direkto.
  Antaŭ vintro, la frontlinio en la Malproksima Oriento devus esti stabiligita. La japanoj avancis en la regiono Primorye de kvindek ĝis cent dudek kilometroj, kaptis la plej grandan parton de Mongolio kune kun Ulanbatoro, sed ilia ofensivo estis haltita. La turkoj alproksimiĝis al Erevano kaj atakis Batumon, ili sukcesis kapti la lastan urbon je du trionoj. La germanoj mem ne multe antaŭeniros en la aŭtuno. Kaj ili ankoraŭ ne prenis la iniciaton.
  La milito iĝis pli kaj pli pozicia, kaj longedaŭra. Al elĉerpiĝo, kaj al teknologia supereco. En 1943, Sovetunio pliigis la produktadon de aviadiloj je unu kaj duono fojojn de 25,000 ĝis 37,000. Nazia Germanio de pli ol 15 mil ĝis 32 mil, pli ol dufoje. En la lastaj monatoj de la jaro, la germanoj egaligis sian efikecon kun la sovetiaj produktadrezultoj en aviadiloj. Kaj ankaŭ en tankoj kaj memveturaj pafiloj - kun kvalita supereco. Sed Sovetunio ankoraŭ bezonas kontraŭbatali de Japanio. Krome, kelkaj aviadiloj kaj tankoj estas produktitaj en Italio kaj en aliaj satelitaj landoj de la Tria Regno. Lasu ne tro multe. Plie, la germanoj, profitante la foreston de milito, komencis ĉerpi kaj provizi petrolon el Libio por siaj bezonoj.
  Do iom post iom la energimanko en la Tria Regno malfortiĝis. Krome, afrikaj francaj havaĵoj promesis iĝi bona fonto de krudaĵoj.
  Por ke la nazioj povu sufiĉe bone provizi sin. En respondo, la ruĝaj dizajnistoj preparis novajn specojn de tankoj por Stalin per 85 mm kaj 122 mm pafiloj. La germanoj iom malrapidigis laboron sur la "Pantero" -2. Ne estas facile akiri tankon kun potencaj armiloj, forta kiraso kaj relative movebla. Kaj la "Reĝa Tigro" montriĝis tro peza je 68 tunoj. Nur la modernigo de la Pantero promesis esti relative sukcesa. Kaj la tanko T-4, ŝajne, elĉerpis siajn kapablojn. Iom post iom, de la nova 1944, la produktado de ĉi tiu maŝino komencis malkreski. Ĉesi tute en aprilo.
  La sovetia komando entreprenis plurajn ofensivajn operaciojn en la vintro. Kaj la Taman Duoninsulo, kaj en la centro, kaj en la Leningrada direkto, kaj proksime de Kursk. Sed nenie estis signifa sukceso atingita. La malamiko jam havis nombran superecon en laborforto kaj en tankoj kaj en aviado. Nur timo de la vetero devigis la Fritz adheri al defensivaj taktikoj.
  La pliigita nombro da dizertintoj kaj perfiduloj ankaŭ ludis negativan rolon, same kiel la fakto, ke la germanoj disvolvis altaltitudan aviadon, kiu pli efike okupiĝis pri sciigo el la aero.
  Krome, la sovetia komando alproksimiĝis al la procezo de koncentriĝo de fortoj iom malĝuste. Precipe, la taktiko mem komenci la sekvan operacion en alia sektoro antaŭ la kompletigo de la antaŭa havis sencon antaŭ nombra supereco. Kiel en la unua mondmilito, tirante la germanojn. Sed se la malamiko plimultas vin, tiam tio malhelpis vin atingi superecon en fortoj en aparta sektoro.
  Se Stalin sukcesus krei superecon en aparta sekcio de la fronto kun proporcio de proksimume tri kontraŭ unu, tiam eble taktika sukceso estus atingita.
  Kaj do en unu sektoro estas ofensivo, en alia ili prepariĝas, sed fakte estas pli facile por la germanoj kaj iliaj aliancanoj forpuŝi. Krome, la Fritz jam havis altnivelajn, altrapidajn skoltojn kun bonega optiko, kio ebligis spuri la movadon de trupoj. Kaj vintre estas pli malfacile maski, kaj la nokto ne estas panaceo, do la germanaj spionoj akiris bonajn noktajn viziajn aparatojn.
  "Royal Tiger" kiel laŭplana trarompa tanko estis prokrastita kun amasproduktado kaj ne estis tute sukcesa. La "Pantero" -2, kiun Hitler ordonis plifortigi per kiraso al la nepenetrebleco de la IS-2, kaj instali motoron de 900 ĉevalfortoj, pezis 51 tunojn, eĉ konsiderante la instaladon de duraluminia enfermaĵo, kiu savis 800. kilogramoj. Aliflanke, eblis plifortigi la flankan kirason ĝis 82 milimetroj ĉe racia deklivo. Tio igis la germanan tankon ne same vundebla de la flankoj kiel la antaŭaj modeloj. Sed denove, "Pantero" -2 kaj "Leono" -2 en pli altnivela aranĝa skemo estas ankoraŭ nur en la disvolva procezo.
  Sed dum la vintro, la germanoj tute prenis kontrolon de francaj havaĵoj en Afriko, inkluzive de la Niĝera Buklo. Kaj estas petrolo, kaj gaso, kaj baŭksitoj, kaj eĉ grandaj rezervoj de uranio, precipe en Kongo. De Gaulle estis kaptita - sen la helpo de la aliancanoj, li valoris nenion, kaj Scorreli laboris pure kaj lerte.
  Tiel, antaŭ majo 1944, la naftoproblemoj estis plejparte solvitaj. El Libio jam venis liveroj, kaj restis nur bori pli kaj pli novajn putojn.
  Sed en majo, la germanoj ankoraŭ ne estis pretaj ataki. Krom la "Tigro", malmoderna en dezajno, ili ne havis gravan trarompan tankon. Vere, la "Tigro" jam estis amasproduktita kaj, danke al la alta kvalito de la kiraso kaj la dikeco de la flankoj, same kiel la rapida pafado, preciza kanono, ĝi povis ludi la rolon de, se ne ideala, sed pli aŭ malpli tolerebla tanko rompante la cirkuladon de la trupoj de la Sovetunio .
  La germana komando, post serio de disputoj, revenis al la antaŭa plano de 1942. Nome, komencu ofensivon sur la flankoj. Prenu Leningradon per duobla ringo, kaj trarompu al Stalingrado. Krome, post kiam la Germana Armeo forlasis la kornicon Rzhev-Vyazemsky, oportuna saltotabulo por la atako kontraŭ Moskvo estis perdita. Do la ĉefurbo estas relative malproksime.
  Ankaŭ la plano de la nazioj ne estas optimuma, sed... Fruaj parlamentaj balotoj okazis en Svedio, kie la nazioj atingis imponan venkon. Lando kun ok milionoj da homoj, kaj kun evoluinta ekonomio, estis preta militi kontraŭ Sovetunio. La plej populara figuro estis Karlo la Dekdua. La svedoj sopiris venĝon pro siaj antaŭaj malvenkoj kaj humiligoj dum la militoj perditaj al Petro la Unua kaj Aleksandro la Unua. Tiel, la tuta Eŭropo jam militis kontraŭ Sovetunio. Krome, Franco kaj Salazar decidis oficiale eniri la militon por postuli sian parton de la rabaĵo. Nur unu Svislando restis formale neŭtrala, sed ŝi ankaŭ sendis dividadon de volontuloj.
  Nombra supereco montriĝis flanke de la nazia koalicio. Krome, meze de majo 1944, la germanoj jam havis proksimume mil ME-262 reagaviadilojn en servo. La aŭto mem estas sufiĉe sukcesa, sed kun nefinitaj motoroj. Sed iom post iom la motoroj streĉiĝis, fariĝis pli potencaj, fidinda fuelkonsumo malpliiĝis.
  La ofensivo komenciĝis en la sudo. La Fritz provis ripeti la planon evoluigitan fare de la OKW por Operation Blue en januaro 1942, sed tiam arbitre ŝanĝita fare de Hitler. Kiam vi antaŭeniras sur Stalingrado kaj de la sudo kaj de la nordo, en konverĝaj direktoj. Sed unue ĉi tie la germanoj devis trarompi la Donon. La faŝistoj "Tigroj" atakis, sed alfrontis fortan defendlinion. La antaŭeniĝo de la Fritz montriĝis malrapida, ili blokiĝis en la defendo profunde de la sovetiaj trupoj. Post pasi la unuajn dek tagojn nur 35-40 kilometrojn en la direkto de Voronezh.
  Tiam, en du semajnoj da obstina batalado, la nazioj antaŭeniris nur dekduon da kilometroj kaj, pro la gravaj perdoj, estis devigitaj halti.
  Pli sukcese evoluinta ofensivo en la sudo. Tie estas malpli da sovetiaj trupoj, kaj estas pli malfacile defendi ĝin. Multnombraj "Panteroj", "Tigroj", "Ferdinandoj" (tiuj memveturaj pafiloj montriĝis pli amasaj pro la manko de strategia bombado!) Kaj la unuaj modeloj de la "Jagdtigr" kaj la speciale efika "Sturmtigr". La germanoj sukcesis trarompi la unuajn defendliniojn kaj eniri la operacian spacon.
  Samtempe ankaŭ la japana armeo iris sur la ofensivon. La samurajo pliigis la nombron de sia tanka floto kaj iliaj novaj mezpezaj veturiloj estis preskaŭ ne malsuperaj en armilaro kaj veturado de rendimento al la T-34-76, kaj eĉ superis la frontan kirason, kvankam malsuperaj, tamen, en protekto de la flankoj. .
  Japanio lanĉis ofensivon en Mongolio, kie estas multe pli malfacile konservi defendon. La sovetia komando estis alfrontita kun manko de rezervoj, batalante reen en ĉiuj tri frontoj. Kaj la perdoj de dungitaro dum la vintra ofensivo estis sufiĉe grandaj.
  La ofensivo de la germanoj sur Tiĥvin, kaj la finnoj kaj svedoj de la flanko de la Blanka Mara Kanalo, estis forpuŝita malfacile. La nazioj progresis malrapide, sed preskaŭ senĉese. Meze de junio, en la sudo, la soldatoj de Mainstein enrompis Stalingradon. La dua Batalo de Stalingrado komenciĝis. Kaj je la komenco de julio, post la falo de Tiĥvin kaj Volĥov, la finnoj, svedoj kaj germanoj unuiĝis - formante duan ringon ĉirkaŭ la urbo Lenin.
  Tiel, ekstreme malfacila situacio disvolviĝis por la sovetiaj militfortoj.
  Sed Stalingrado ne venkiĝis al Majŝtejno. Kaj tio malhelpis la germanojn disvolvi la ofensivon en aliaj direktoj. En la sudo, kiel en 1942, ili atingis nur la Terek-Pordegon: enŝtopiĝis proksime de Grozno kaj Ordzhonikidze. Peza batalado daŭris en la Voronezh-direkto. Antaŭ septembro, sovetiaj soldatoj estis devigitaj retiriĝi preter la Dono. Jen la ironio de la sorto ĝis la fino de oktobro, la frontlinio en la sudo ripetis 1942 en la tempo de la plej granda antaŭeniĝo de la nazioj.
  Ĝi estis pli malbona en la nordo, kie Leningrado estis en la totala blokadringo. Krome, la germanoj, finnoj kaj svedoj povis tratranĉi la defendojn de la Ruĝa Armeo sur la Karela Duoninsulo, fortranĉante Murmanskon de la ĉefparto de Sovetunio per tero.
  Ĉirkaŭ kvardek sovetiaj sekcioj estis izolitaj. Tamen, iliaj nombroj estis malproksimaj de normala. Svedio lanĉis proksimume dudek kvin sufiĉe bone ekipitajn sekciojn. Kune kun harditaj finnoj kaj germanaj soldatoj, ili estis plimultitaj. Kaj estas ege malfacile translokigi rezervojn al Karelia Duoninsulo.
  Ĝenerale, la Ruĝa Armeo ne povis akiri la necesajn plifortigojn, do la japanoj montriĝis neatendite fortaj, ilia nombro, kune kun la marionetaj trupoj, superis kvin milionojn, kaj ĉi tio fakte estas plentaŭga dua fronto. Do ni nur devis rebati kontraŭ la germanoj kaj iliaj aliancanoj.
  Iom post iom, la zono de kontrolo de sovetiaj trupoj en Karelio estis reduktita, kaj Murmansko estis tute blokita kaj, fakte, kondamnita. Do la malamika floto kaj precipe submarŝipoj regis la maron, do estis nenio por establi provizojn.
  Ve, en novembro 1944 Sovetunio ne havis rezervojn por ripeti la turnopunkton de 1942. Preskaŭ ĉio estis elspezita por malhelpi la perdon de Kaŭkazo. Krome, la germanoj faris la atakon kontraŭ Stalingrado pli profesie, kaj rezervoj devis esti konstante translokigitaj tien, kvazaŭ en la funelon de Tartaro. Stalino ordonis teni la urbon sur Volgo je ajna prezo. Sed en la kondiĉoj de la regado de malamikaj aviadiloj en la aero, la prezo montriĝis nekredeble alta.
  Cetere Mainstein, male al Paulus, ne hastis kaj prizorgis la soldatojn. Kiel rezulto, la proporcio de perdoj ne estis en favoro de la Ruĝa Armeo.
  Hitler rapidigis Mainstein, sed la ruza feldmarŝalo sciis eviti kaj elteni premon.
  Unu el la plej fortaj specoj de armiloj iĝis "Sturmtigers". Ili havis ekstreme potencajn bombaviadilojn ĵetantajn ĵetaĵojn pezantajn tricent dudek kilogramojn. Krome, la obusoj estas reaktivaj kaj multe pli potencaj ol obusoj. Vi povas nomi ilin inda respondo al la "Katyusha", kvankam sur trakoj. Krome, kelkaj bombistoj ankaŭ estis instalitaj sur kamionoj, kun pli longa pafejo.
  La germanoj ankaŭ uzis gasĵetilojn. Kaj kompreneble jetbombaviadiloj.
  En decembro, la japanoj konkeris preskaŭ ĉion el Mongolio kaj venis proksimaj al Vladivostok, parte konkerante Primorye kaj Ĥabarovsk. Sed generalo Frost devigis ilin halti.
  Profitante de tio, la Ruĝa Armeo organizis serion da kontraŭatakoj sur la germanaj flankoj, kiujn ili provis kapti kio restis de Stalingrado. Kio kvankam malgranda parto de la grandurbo estis tenita komence de 1945. La germanoj atingis iom da sukceso en 1944, sed ili eĉ ne povis konkeri Kaŭkazon kaj akiri Bakuan petrolon. Vere, por siaj propraj bezonoj, ili ankoraŭ havis sufiĉe da rumana, hungara, libia, kaj kameruna kaj niĝeria.
  Leningrado estis ankoraŭ sub blokado. Grandaj akcioj de manĝaĵo kaj municio estis kreitaj en ĝi anticipe, tiel ke la grandurbo povis pluvivi ĉi tiun vintron, daŭrante ligi signifajn fortojn de la Germana Armeo kaj ĝiaj aliancanoj.
  La sovetia gvidado sukcesis fari strategiajn stokojn de krudaĵoj en la urbo Lenin, por la produktado de armiloj. Do dum la nazioj ne donis tro multe.
  Sed Murmansko estis tute blokita. El la dek transportoj irantaj al la urbo, la Fritz finis trinki naŭ.
  En januaro, la sovetia komando provis testi la forton de la germanoj en la centro. Tamen, ne eblis venki tre potencan kaj realigitan defendon. La maksimuma antaŭeniĝo estis kvin aŭ ses, plej bone ne pli ol ok kilometroj. Kaj la perdoj de la sovetiaj dividoj estis tre palpeblaj. Plejparte, ĝis duono de la komponado.
  Sed parto de la germanaj trupoj estis deturnitaj, permesante al ili teni Stalingradon ... En marto, la germanoj mem lanĉis ofensivon sur la Terek Gates. Ili sukcesis trarompi la sovetian defendlinion kaj ĉirkaŭi Grozny kaj Ordzhonikidze, sed ĉe la Fritz ili renkontis la linion de Vedeno, Shali kaj plu tra la grandurboj.
  La urbo Grozno mem eltenis ĝis majo en kompleta blokado. Stalingrado finfine falis en majo. El la urbo kaj ĝiaj antaŭurboj, same kiel la tankfabriko, eĉ preskaŭ neniuj ruinoj restis.
  La germana koalicio ankaŭ malflugiĝis, sed la Fuhrer volis venkon. En januaro okazis la unuaj sukcesaj provoj de la disko-aviadilo, kiu atingis rapidojn de ĝis du sonrapidecoj kaj altiĝis ĝis 18 kilometroj. En majo, la disko-aviadilo jam disvolvis kvar sonrapidecojn kaj saltis al alteco de 30 kilometroj.
  Sed la nova aŭto, kun ĉiuj siaj fortaj, kaj eĉ unikaj flugaj trajtoj, montriĝis vundebla al pafado de etaj armiloj kaj multekosta. La vundebleco problemo baldaŭ estis solvita lanĉante lamenan plugilon, sed tio pliigis fuelkonsumon kaj reduktis la flugtempon de la maŝino. Kaj la disketo mem en lamena "pelta mantelo" ne povis fari efikan fajron.
  Sed la komenco de la epoko de "flugantaj teleroj" estis metita. Krome, la germanoj akiris fortan atuton: tankoj de nova generacio de klaso "E". Ili malsamis en pezo simila al la "Reĝa Tigro" kaj "Pantero" en multe pli densa kaj perfekta aranĝo, malalta silueto kaj dika kiraso.
  En amasproduktado kaj sur la batalkampoj, Panther-2 kaj Tiger-2, kaj tiam Tiger-3, montris sin dece. La lasta aŭto kun pli densa aranĝo kaj malgranda gvattureto havis fortan kirason kaj motoron de 1080 ĉevalfortoj. "Musoj" neniam alkutimiĝis. Sed la modifo "Pantero" - "F" montris sin dece.
  Pro la manko de alojaj elementoj, sovetiaj tankoj ne havis tre altkvalitan kirason, kaj ĝis nun la Pantero, eĉ kun 75-mm-kanono, faris sian laboron sufiĉe bone. Kaj la 120-mm dekliva alfronta kiraso protektis la 85-mm sovetian T-34-85-kanonon sufiĉe fidinde. Sed, eble, la sovetia memvetura pafilo SU-100 montriĝis inda kontraŭulo de la Pantero, kiu plifortigis la kirason. La T-4 jam estis elproduktita. Kaj el la produktadtankoj, la Pantero montriĝis la plej malpeza.
  La unua progresinta en ĝia aranĝo estis la produktadtanko "Lev". La gvattureto de ĉi tiu tanko estis movita reen, kaj la dissendo, motoro kaj rapidumujo situis en unu bloko antaŭe. Kiel rezulto, la silueto de la aŭto montriĝis malalta, kaj la kiraso kun potenca 105 mm kanono estas komparebla al la "Reĝo Tigro", kaj la frunto de la turo estas eĉ pli potenca.
  La movo de la turo malantaŭen donis al la "Leono" ankaŭ la avantaĝon, ke dum moviĝado tra la arbaro, la muzelo de sia longtuba pafilo ne tiom alkroĉiĝis al arbotrunkoj.
  La nazioj ankaŭ provis aliajn kabalojn, kaj ankaŭ bombadis sovetiajn poziciojn per fortaj aviadiloj.
  Japanio ankaŭ provis antaŭeniri kaj finfine fortranĉis Vladivostokon de la ĉeftero.
  La germanoj en junio kaj julio provis trarompi al Moskvo. Sed la sovetia defendlinio montriĝis tre forta, kaj la nazioj suferis kolosajn perdojn. Eĉ la tanko "Lev" ne estas sufiĉe taŭga en la ofensivo, ĉefe pro nesufiĉa kovrado de la flankoj.
  La sovetia komando pli kaj pli aktive uzis la pafilon kalibron de 100 milimetroj. Estas klare, ke Sovetunio ne havas rimedojn por venki malamikajn tankojn per la samaj tankoj, sed kontraŭtanka artilerio povas esti amase uzata.
  La E-100 en la originala modelo montriĝis tro peza je 140 tunoj, kaj kun flanka kiraso de 120 milimetroj (frunto 240 milimetroj!), Eĉ se laŭ angulo. Ĉi tio ne plu sufiĉis. Sen mencii la fakton, ke la "Musoj" estas senespere malantaŭe en sia aranĝo.
  En realeco, la "Lev" tanko kaj memveturaj pafiloj - E-10, E-25 estis progresintaj germanaj veturiloj, kie la loko de la motoro, transdono kaj rapidumujo estis kombinitaj. Tamen, la germanoj produktis multe da postrestanta ekipaĵo. Ekzemple "Panteroj", "Tigroj", "Jagdtigers", "Jagdpanthers" kun sufiĉe altaj siluetoj postrestis en evoluo.
  Ankaŭ "E"-70 ne estis tute sukcesa. La veturilo montriĝis havi potencan 128 mm kanonon kaj altnivelan aranĝon, sed pro la deziro konservi batalan aron de almenaŭ 80 pafoj kaj ne preterpasi 70 tunojn, ĝia kirasa protekto montriĝis komparebla al la "Reĝo". Tigro" - la modelo (1944) kaj neadekvata por sukceso. "Tigro" -3 estas pli bone protektita. Sed sur la E-70, turboŝarĝita motoro kun potenco de 1200 ĉevalforto estis sukcese provita, kio permesis al la tanko disvolvi rapidecon de 60 kilometroj hore sur la ŝoseo.
  Ĉiukaze la germanaj tankoj suferis gravajn perdojn, same kiel la infanterio. Kaj eksterlandaj sekcioj kaj satelitoj de la Tria Regno perdis multe.
  Meze de aŭgusto, la germanoj avancis nur 40-50 kilometrojn en la centro, kaj ne povis eniri la operacian spacon. Kaj la perdoj estis grandegaj. En septembro, la nazioj lanĉis novan ofensivon en la sudo... En monato kaj duono de plej malfacila batalado, la malamiko trarompiĝis al la Kaspia Maro, detranĉante Kaŭkazon per tero.
  Sed la sovetia komando sukcesis establi provizon per maro, tamen koste de grandega damaĝo. En novembro, la Fritz, koste de enormaj klopodoj kaj granda damaĝo, atingis la Volgan delton. En decembro, la frontlinio stabiliĝis. La interspaco inter la frontoj de Kaŭkazo kaj la ĉefa sovetia teritorio kreskis. Krome, la japanoj sukcesis fortranĉi Vladivostokon, prenante la sovetian grandurbon sub sieĝo.
  Murmansko sukcesis, malgraŭ la blokado, heroe teni ĝis decembro 1945. Sed tamen falis...
  En 1946, malamikecoj daŭris ... La pozicio de la sovetia armeogrupo en Kaŭkazo montriĝis ege malfacila. Ili estas fortranĉitaj per tero, kaj ekzistas minaco de la fina perdo de Bakuo.
  Stalino sentis ekstreman nervozan kaj fizikan elĉerpiĝon. Furioza batalado disvolviĝis en la direkto de Tiĥvin. Estis provo savi ĉirkaŭitan Leningradon. En la urbo mem restas jam malpli ol duonjaro da manĝaĵoj, kaj manĝkartoj denove estas tranĉitaj.
  Komence, la sovetiaj trupoj trarompis la frontlinion, sed tiam la malamiko, plimulte ol la nombro da tankoj, sukcesis fari kontraŭatakon kaj eĉ fortranĉi parton de la sovetiaj trupoj. Februaro pasis en furiozaj bataloj kaj en la nordo kaj en la sudo, kie sovetiaj trupoj provis la malamikon kaj provis rekapti Stalingradon. Kaj ĉi-lasta parte sukcesis. Sovetiaj tankoj enpenetris en la urbon, sed, bedaŭrinde, ili ne povis forpeli la naziojn el tie.
  Sed la tria Batalo de Stalingrado eksplodis. La sovetiaj soldatoj atingis relative gravajn sukcesojn proksime de Voroneĵ. Sed eĉ tie la Fritz, uzante grandan nombron da tankunuoj kaj ilian teknologian superecon, povis restarigi la situacion. En marto, diskoformaj helikopteroj kaj diskoformaj aviadiloj komencis partopreni en la malamikecoj. La germanoj iom plibonigis flugajn telerojn, kaj povis lanĉi raketatakojn sur sovetiajn poziciojn kun ili. Sed en la praktiko, la disketo ne plenumis atendojn kiel mirakla armilo.
  Ekzakte kiel la balistika misilo von Braun montriĝis tro multekosta kaj de malalta precizeco por sia aktiva uzo en bataloperacioj por pravigi sin.
  Sed la germanoj havis senvostajn jetbombaviadilojn kapablajn porti ĝis dek tunojn da kargo, flugante ĝis 16 mil kilometrojn (!).
  Bedaŭrinde, la sovetia jetaviado ankoraŭ postrestis, kaj la malamiko regis la aeron preskaŭ tute. Ĉiukaze, helic-movitaj aviadiloj principe ne povas superi reagaviadilojn en flugaj trajtoj. Kaj niaj propraj evoluoj alvenis tro malfrue. Kaj la transiro de helico al jetaviadiloj estas tro dolora.
  Kaj la pilotoj devas esti retrejnitaj, kaj la startlenoj devas esti plilongigitaj, kaj speciala speco de brulaĵo estu preparita. Nu, la motoroj mem estas ankoraŭ provotaj kaj sencimigitaj!
  La germanoj estis deturnitaj al Stalingrado... Sufiĉe strange, la Tria Regno kaj la tuta koalicio elĉerpiĝis, kaj la Ruĝa Armeo estis kiel Fenikso-birdo. Kaj aprilo kaj majo pasis en furiozaj bataloj proksime de Stalingrado. Kaj eĉ en junio, la Ruĝa Armeo ankoraŭ provis antaŭeniri, alpinglante la malamikon. Sed en julio, malgraŭ la varmego, la nazioj tamen moviĝis laŭ la marbordo de la Kaspia Maro direkte al Bakuo. Progreso estis ege malrapida. Averaĝe 1,5 kilometroj tage. Dagestano klakis... Sovetiaj trupoj disbatis la Fritz kaj siajn aliancanojn en ĉiuj azimutoj.
  Ili venkis la malamikon kaj en la centro kaj en la nordo. Ili ne rajtis iri al Arĥangelsko... Sed en septembro la rapideco de la germana antaŭeniĝo en Kaŭkazo akcelis. La fortoj de la kaŭkaza grupo estis grave malplenigitaj, kaj maro de dek transportoj velis sub la kondiĉoj de regado de malamikaj aviadiloj en la aero kun la forto de du aŭ tri. Fine de oktobro, la nazioj tamen eniris Azerbajĝanon. Kaj en novembro ili antaŭeniris al Bakuo. Kaj komence de decembro, la Fritz kuniĝis kun la turkoj, en Kartvelio ...
  Eĉ antaŭ marto, ekzistis bataloj en Kaŭkazo, kaj Erevano ĝenerale rezistis ĝis junio 1947.
  La tutan vintron la Ruĝa Armeo senlace provis antaŭeniri. Forte ili frapetis la koalicion. Kvankam la japanoj, finfine, prenis Vladivostokon en aprilo, tio nur permesis al Sovetunio ekloĝi pli firme malantaŭ la Amur.
  Kvankam la Ruĝa Armeo ne atingis palpeblan sukceson kun siaj atakoj en la vintro kaj en marto, la koalicio instruis justan lecionon. Ene de la landoj de la germanaj satelitoj, la situacio pli kaj pli pligraviĝis. Homaj rimedoj estis elĉerpitaj, kaj la perdoj estis grandegaj. La ekonomia ŝarĝo fariĝis neeltenebla. Eĉ sukcesoj sur la frontoj ĉiam malpli plaĉis al la eŭropa viro surstrate. La deziro al paco pli kaj pli fortiĝis.
  Sed Hitlero obstine volis fini Sovetujon. Kvankam la kalkuloj ke la Ruĝa Armeo perdus sian batalefikecon post la perdo de Bakuo ne realiĝis. En 1946, Sovetunio produktis rekordan nombron da armiloj - ĉirkaŭ 60 mil aviadiloj kaj 40 mil tankoj kaj memveturaj pafiloj, 250 mil pafiloj kaj morteroj. Jes, sovetia aviado estas ĉefe la ĉasaviadilo Yak-9, la atakaviadilo IL-2, kiu ankoraŭ ne estis ĉesigita. Yak-3 kaj LA-7 estis produktitaj en malgrandaj kvantoj. Ankoraŭ en produktado PE-2, kaj TU-3. Jes, aviado povas esti konsiderata malmoderna kontraŭ malamikaj jetmonstroj, sed ĝi estas. Kiel la T-34-85, IS-3 kaj SU-100, la resto de la veturiloj estas en malgrandaj kvantoj.
  Kaj en 1947, la T-54 komencis eniri servon, kio devus esti fininta la kvalitan superecon de germana teknologio. Kompreneble, la T-54, pezanta 36 tunojn, ne povus esti pli forta ol ĉiuj malamikaj tankoj, sed ĝi bone povus konkuri kun la Panteroj kaj Tigroj.
  La ĉefa germana tanko estis "E" -50, nomita "Leono" -3. Aŭto simila al la "Leono", sed kun pli potenca motoro de 1200 ĉevalfortoj, kaj dika kiraso. Kun pezo de 75 tunoj, la dikeco de la flanka kiraso de la germana tanko pliiĝis al 140 mm, kaj la frunto estis 240 mm kun pafilo de 105 mm kaj barellongo de 100 el. La nova germana aŭto devus fariĝi la ĉefa. Ĝi estas supera al la soveto en armilaro kaj kiraso, sed pli ol duoble pli peza.
  Tamen, la T-54 ĵus komencas produkti.
  Sed la somero de 1947 estas eĉ pli varma. La germanoj denove provas ataki Moskvon. Ili ankaŭ trarompas al Saratov. La batalado daŭras ĝis malfrua aŭtuno. La Fritz ankoraŭ sukcesas preni Saratov. Sed en la Moskva regiono, ili sukcesis antaŭeniri ĝis maksimume sesdek ĝis sepdek kilometroj. Kaj Rĵev kaj Vjazma, kvankam ĉi-lasta estis duona ĉirkaŭita, restis kun Sovetunio.
  Moskvo ne estas konkerita, kaj la nazioj kaj ilia brutaligita koalicio devas renkonti la vintron en la tranĉeoj. Ĉi-foje la sovetia komando savas homojn kaj amasigas forton. Aparte, la T-54 tanko. Kaj la 31-an de decembro 1947, la MIG-15 estis sukcese provita, kio devus fini la germanan monopolon sur reagaviadiloj en la aero.
  Vere, en februaro 1948, Leningrado falis post longtempa sieĝo. Tre forta bato al la prestiĝo de sovetia potenco.
  La pozicio de Sovetunio en majo 1948 estas rearanĝita senespera. La germanoj kaj iliaj koalicioj kontrolas Kaŭkazon, tiam la Volgon al Saratov, kaj Tambov kun Voronezh. Poste oriente de Orel, preskaŭ apud Tula, poste en Vjazma kaj proksime de Sam Rĵev, ĝis Arĥangelsko.
  Do kion alian oni povas fari en tia situacio? Plie, la japanoj kontrolas ĉion el Primorye laŭ la Amuro kaj kaptis la nuran aliancanon: Mongolion.
  Kaj dum la sep jaroj de la milito perdiĝis teroj, sur kiuj antaŭ la okupado vivis almenaŭ duono de la loĝantaro de Sovetunio, kaj eble pli. Dum la sep jaroj de la milito, la Ruĝa Armeo nerevokeble perdis almenaŭ dudek milionojn da soldatoj kaj oficiroj. Ne kalkulante tiujn, kiuj fariĝis vunditaj aŭ kriplaj. Ne kalkulante la grandegajn perdojn kaj de la masiva bombado, senŝeligado kaj malsato.
  Eĉ konsiderante la evakuitajn familiojn, Stalino havis ne pli ol cent milionojn da laborfortoj lasitaj sub kontrolo, verŝajne, eble malpli. El tiuj, unu el kvin estas redaktita en la armeon. Ĉirkaŭ dudek milionoj da malsamaj soldatoj. Estis permesite meti infanojn ekde la aĝo de kvin jaroj, kaj pensiuloj, kaj handikapuloj de la unua kaj dua grupoj al la maŝinoj.
  La lando estas ege mobilizita. La liberigo de armiloj en 1947 nur iomete malpliiĝis ... Do provizore estas tre frue por ĉesigi la landon de la sovetianoj!
  Stalino mem, ĉiuokaze, ne opiniis tion. Jes, kaj ankaŭ Hitlero volis premi Rusion - por ricevi ĉion tuj! Do ne estis kompromiso.
  En la somero, la germanoj lanĉis novan ofensivon kontraŭ Moskvo. Ili ankoraŭ esperis, ke ili povas rompi la ĉefurbon kaj fini Sovetujon. De la flanko de la Ruĝa Armeo, Moskvo estis kovrita de pli ol tri milionoj da soldatoj kaj milicoj. Ili estis armitaj per dek du mil tankoj kaj memveturaj pafiloj. Vere, la T-54 estas nur ĉirkaŭ kvincent, ĉefe la T-34-85 kaj SU-100 batalis. La IS-3 jam estis prenita el produktado antaŭ tiu tempo. Estas tre malmultaj IS-4-tankoj produktitaj pro la teknologia nefidindeco de tiu mastodoto. Ses IS-7-tankoj estis produktitaj, sed ĉi tiu veturilo ne iris en amasproduktadon. Kvankam, verŝajne vane. Ŝi povis penetri per sia 130 mm kanono 240 mm kiraso de la 75 tunoj Lion-3. Vere, la germanoj havis pli altnivelan tankon "Royal Lion" pezantan 100 tunojn kun motoro de 1800 ĉevalforto, kaj 128 mm kun tre longtuba pafilo kun komenca ĵetrapideco de 1260 metroj je sekundo.
  Sed Stalino iel malvarmiĝis al peza ekipaĵo, kaj preferis: eĉ pli bone, malgrandan, sed malproksiman.
  Sed aliflanke, la kvar militistoj: Zoja, Viktorio, Elena, Nadeĵda ne opiniis tion. Kaj ili ĵus ricevis la IS-7-tankon sub sia kontrolo. Cetere, kaj ĉe numero sep. Do la kvar faris ĉi tiun aŭton je sia propra elspezo. La knabinoj trovis orajn ligojn en Siberio kaj donacis ilin al la fonduso de la Ministerio pri Defendo. Kaj nun ili volis pafi sin de ĉi tiu mirinda maŝino.
  Kaj la signifa tago de la 22-a de junio 1948 ĵus venis. La trupoj de Hitler ĵus gvidis la loĝantaron, provante preteriri kaj ĉirkaŭi la sovetian urbon Rĵev.
  Kaj la kvar filinoj de la Rusaj Demiurgaj Dioj, kiel ĉiam, en kritika momento por Rusio, decidis interveni! Ja ili ĉiam savas sian patrujon, Rus', en la ĝusta tempo kaj loko!
  
  
  
  
  SE NE ESTUS ŜTALA KLIPO
  Ĝenerale, strange, sed en la plej multaj paralelaj universoj, la kurso de la Dua Mondmilito kaj la Granda Patriota Milito estis eĉ pli malbona por Rusio ol la realo. Eble ĉar la faŝisma reĝimo, kiu regis Eŭropon, havis multe pli da potencialo ol ĝi povis realigi. La kombinaĵo de brutala totalismo kaj merkatelementoj de la ekonomio estas pli efika ol la liberala kapitalismo de la Okcidento kaj la centralizita, burokratia stalinisma modelo. Feliĉe, pro kelkaj kialoj, kaj objektivaj kaj subjektivaj. Inkluzive de granda bonŝanco, la nazioj ne povis uzi siajn atutojn.
  Jen kiom da germanaj spionoj malsukcesis nur pro tio, ke la germanoj uzis en dokumentoj neoksidebla ŝtala skrapilo, kaj la rusoj uzis simplan feron? Kaj kiel tiel malgranda afero decide influis la kurson de la milito?
  Ĉiukaze, ekzistis paralela universo, kie jam en oktobro 1941, unu tre koroda spionoficiro hazarde malkovris ĉi tiun fakton. Veraj sovetiaj dokumentoj kaj falsaj germanaj malsekiĝis kaj... Ĉe sovetiaj dokumentoj rustiĝis la paperklipo kaj tio rimarkeblas, sed ne ĉe germanaj.
  Jen bagatelo, kaj ĝia influo sur la kurso de la Granda Patriota Milito montriĝis tre signifa.
  Evitinte fiaskojn kaj laboron sub la kontrolo de la germanaj agentoj, ili malkovris signifajn signojn de la sovetiaj soldatoj preparantaj ofensivon proksime de Stalingrado. Tiel konvinke, ke la obstina Adolf Hitler konsentis kun tio kaj donis la ordonon regrupigi la naziajn trupojn starantajn sur la Volgo. Kaj tio gravis.
  Se dum la operacio Rĵev-Sychov, la Ruĝa Armeo, havanta pli ol duoble pli da fortoj ol la Germana Armeo, ne povis trarompi la germanajn defendojn, tiam proksime de Stalingrado la ekvilibro de fortoj estis pli favora por la nazioj.
  Kaj la vetero la 19-an de novembro 1942 ne estis favora al ofensivaj operacioj. Aviado, aparte atakaviadiloj, ne povis eki, kaj artileriopreparo havis nur ekstreme limigitan efikon al la evoluintaj malamikdefendoj. Sovetiaj trupoj, irante en la ofensivon, blokiĝis. Eĉ la komisiado de tankkorpoj ne povis rompi truon en la naziaj defendoj.
  Furiozaj bataloj disvolviĝis en la direkto Rzhev-Sychovsky. Ili daŭris en la Novjaron. Nur tiam, suferinte gravajn perdojn, la sovetiaj trupoj ambaŭdirekte ĉesigis sian ofensivon. Hitler tenis la Volgon, sed la germanoj komencis esti batitaj en Afriko. Churchill nomis la ofensivon de Montgomery en Egiptujo: la fino de la komenco. Li diris ankaŭ, ke nun la aliancanoj nur venkos.
  Efektive, Rommel, malgraŭ la daŭranta translokigo de grandaj fortoj al Afriko, estis malbonŝanca kaj lia armeo suferspertis malvenkon post malvenko. Por certigi la konduton de la milito sur du frontoj, la Tria Regno devis deklari totalan mobilizadon en februaro 1943.
  Krome, la ĉefaj celoj de Operacio Blau ne estis plenumitaj. Tamen, en la vintro de 1942-1943, la Germana Armeo, male al reala historio, sukcesis eviti gravan malvenkon en la oriento. Fine de januaro, sovetiaj trupoj rekomencis sian ofensivon en la centro: la tria Rĵev-Sychov-operacio kaj proksime de Stalingrado. Sed trarompi malamikon sidantan en solida defendo ne estas bona ideo. La batalado estis rememoriga pri la unua mondmilito. Protracted, pozicia. Kiam tiu, kiu atakis, perdis pli ol tiu, kiu defendis.
  Operacio "Iskra" por malbloki Leningradon estis prokrastita. Stalin volis fortranĉi la Rĵev-kornicon kiel eble plej rapide, kaj venki la malamikon proksime de Stalingrado. La germanoj, rememorante la lecionojn de la pasinta vintro, aktive defendis sin. Kaj ĝis nun ili sukcesis forpuŝi la atakon de sovetiaj trupoj. Kiel rezultis, kiam la Fritz estas pretaj, ne estas facile trarompi iliajn defendojn. Kaj la kvalito de la germanaj armitaj fortoj ankoraŭ estas supre.
  La ofensivo de la sovetiaj trupoj daŭris ĝis la fino de februaro, sed ne sukcesis.
  Komence de marto, la sovetia komando provis ofensivon en la direkto de Voronezh. Post komencaj sukcesoj, la Ruĝa Armeo venis sub kontraŭatakon de Mainstein. Grandaj sovettrupoj estis ĉirkaŭitaj kaj estis devigitaj rompi reen en batalo. Perdoj, precipe en teknologio, montriĝis grandaj, kaj la germanoj kun siaj aliancanoj povis akiri piedtenejon en ĉi tiu direkto kaj tute kaptis Voronezh kaj ĝiajn antaŭurbojn.
  Dum la kontraŭatako de Mainstein, "Panteroj" kaj amase "Tigroj" partoprenis la batalon por la unua fojo. Novaj tankoj parte pravigis la esperojn metitajn sur si mem. Kun bonorda uzo, ili plimultis ol sovetiaj veturiloj en la venonta batalo.
  La printempa degelo venis kaj paŭzo regis sur la orienta fronto. Furioza batalado tondris en Tunizio.
  La Fuhrer provis ĉiakoste konservi piedtenejon en Afriko. Por fari tion, la nazioj eĉ decidis pri senprecedenca paŝo. Ili donis al Franco ultimaton: aŭ li lasis la germanajn trupojn iri al Ĝibraltaro, aŭ li estis renversita, kiel la registaro de Vichy. La generalisimo ektimis kaj konsentis. Samtempe, li turnis sin al la registaroj de Britio kaj Usono kun larmoplena pledo: ne deklaru militon al Hispanio, ĉar tio ne okazis laŭ lia volo!
  La 15-an de April, 1943, la germanoj lanĉis atakon kontraŭ Ĝibraltaro, ĵetante la plej malfruajn "Tigrojn" kun "Panteroj" tien. La fortikaĵo falis sub la batoj de centoj da tankoj en du tagoj. Paulus, revokita de la orienta fronto, komandis la atakon. Ironie, la germanoj povis kapti la lastajn kvaronojn, la domojn de Stalingrado kaj la Stalingrado-fabrikojn, nur antaŭ la 1-a de aprilo 1943. Tiel, Paulus parte rehabilitis sin kaj ricevis la rangon de feldmarŝalo kaj glavojn al la kverkfolioj de la kavalira kruco krome.
  La kapto de Ĝibraltaro blokis britan kaj amerikan aliron de la okcidento ĝis Mediteranea Maro. Kaj krome, la nazioj mem povis invadi Maroko je la plej mallonga distanco, deturnante parton de la Aliancitaj fortoj de Tunizio.
  La alsturmo sur la tunizia ponto malfortiĝis, kaj tiam Rommel denove estis translokigita. Hitler decidis frostigi armeajn operaciojn en la Oriento por la momento, kaj provi preni kontrolon de Mediteranea Maro.
  La sovetia komando ankaŭ komencis adheri al atenda taktiko. Tiel faris Stalino en reala historio, do li decidis agi nun. La kapitalistoj sangu sin malsaĝuloj. Lasu ilin draŝi unu la alian, kaj ni konstruos forton kaj batos kiam ni finfine elĉerpiĝos.
  La germanoj daŭre tenis la nordon de Tunizio, kaj la soldatoj sub la ordonrajto pri la nova Feldmarŝalo Paulus avancis sur Kazablankon. La amerikanoj alfrontis la Tigrojn kaj Panterojn. Montriĝis, ke ilia Sherman estis malforta kontraŭ tiaj tankoj, same kiel la ĝisdatigita T-4.
  Kaj Churchill, post tri monatoj da hezito, tamen deklaris militon al Hispanio. Tamen, antaŭ tiu tempo la germanoj jam kaptis la tutaĵon de Maroko kaj invadis Alĝerion. La poeto por Franco ne estis ŝoko. La 25-an de julio, germanaj trupoj konkeris la ĉefurbon de Alĝero kaj kaŭzis gigantan malvenkon al la britoj. La sukceso estis faciligita per kontraŭatako de Rommel, kaj la subita malvenko kaj alteriĝo de Kissilring en Malto.
  La orienta fronto estis stabila kaj trankvila. Stalin, kies trupoj suferspertis gravajn perdojn en antaŭaj bataloj, replenigis la Ruĝan Armeon. La germanoj ankaŭ formis novajn sekciojn kaj transdonis ilin trans la Ĝibraltara Markolo al Mediteranea Maro.
  La agado de la germanaj submarŝipoj kondukis al la fakto, ke la tunaro de la usonaj kaj britaj flotoj komencis malpliiĝi. Kaj ĉi tio ankaŭ ne kontribuis al sukceso en la bataloj por la plej granda suda maro en Eŭropo.
  La minaca situacio en Mediteranea Maro kondukis al tio, ke la 6-an de aŭgusto Churchill decidis alteriĝi en Francio. Sed la operacio okazis sub malfavoraj vetercirkonstancoj kaj estis malbone preparita.
  La 10-an de aŭgusto, Rommel kaj Paulus unuiĝis, formante fortan kaldrono en la oriento de Alĝerio. Kaj la 19-an de aŭgusto, jam Mainstein, la insida mastro de kaptiloj, fortranĉis la aliancanajn trupojn de la marbordo.
  La sukceso de la Fritz estis faciligita per la nedecidemo de la amerikanoj, kiuj konsideris la alteriĝon en Francio en 1943 trofrua, kaj la akuta manko de alteriĝo-navedoj. Trankvilo ĉe la orienta fronto. Krome, la liberigo de aviado en 1943 en Germanio pli ol duobliĝis, superante tridek du mil aviadilojn jare - feliĉe la germanoj havis pli da laborforto kaj kontrolita teritorio ol realeco. Kaj la novaj veturiloj Focke-Wulf kun fortaj kirasoj kaj armiloj, same kiel 30-mm-kanonoj, kaŭzis tro da damaĝo al la Aliancita aviado.
  La katastrofo en Alĝerio kaj en Francio igis aŭguston 1943 vere nigra jaro por la Aliancanoj.
  Stalino eĉ estis kontenta pri tiaj sukcesoj. Sed la pacienco de Churchill rompiĝis. En la Oriento, eĉ la aerbataloj preskaŭ ĉesis, kaj la agado de la partizanoj malpliiĝis. La germanoj formis pli kaj pli da korpoj de iamaj sovetiaj civitanoj kaj eĉ kreis specon de marionetaj lokaj registaroj. Do, apartaj brigadoj de lokaj naciistoj el la oriento jam batalis en Afriko.
  La bulgara caro Boris ankaŭ sendis la tri plej bonajn sekciojn al Tunizio, ŝajne esperante akiri al si kelkajn koloniojn sur la nigra kontinento.
  En septembro, Rommel lanĉis gravan ofensivon en Egiptujo. Li sukcesis, uzante la kvantan kaj kvalitan superecon de fortoj, semajnon post la signalo ataki, kapti Tripolon.
  La britoj kaj usonanoj suferis malvenkon post malvenko en Libio. Sub tiuj kondiĉoj, Churchill sciigis la suspendon de la liverado de iu asistado al la bolŝevika Sovetunio kaj postulis la tujan intensigon de malamikecoj. Stalino ŝajnigis ignori la ultimatojn. Kvankam, kompreneble, preparoj por ofensivaj operacioj estis faritaj. Sed Koba estis ruza kaj eĉ provis testi la grundon por aparta paco. Unu antaŭ la fino de septembro, la germanoj kaptis Libion tute, inkluzive de Tolbuk, kaj eĉ krevis en Egiptujon al Aleksandrio.
  Paulus sukcesis ĉirkaŭiri, la plej gravan anglan fortikigitan punkton, kaj iri suden al Nilo. Fakte, ĉi tio literumis katastrofon por Britio en Egiptujo. Plue, la germanoj povis iri al la Suez-kanalo kaj iri al Irako, kaj tie ĝi ne estis malproksime al Bakuo.
  La prokrasto iĝis danĝera, kaj Stalino donis la ordonon rekomenci la atakon kontraŭ Rĵev, same kiel rekapti Stalingradon, kaj samtempe disbati la malamikon en la Norda Kaŭkazo.
  Tio estas, en oktobro, malamikecoj tuj rekomencis en tri direktoj. Kaj en novembro ankaŭ sur Leningradsky.
  Tamen, ne estis facile trarompi la malamikon, kiu estis bone fosita kaj havis potencajn pezajn tankojn "Pantero" kaj "Tigro". Sovetiaj soldatoj alfrontis profundan pozician defendon. Kaj en defendo, la novaj germanaj tankoj kaj memveturaj pafiloj bone agis.
  Do ne estis gravaj progresoj en oktobro kaj novembro. Krom se la germana ofensivo estis sukcese ĉesigita sur la Suez-kanalo. Kaj tiam nur provizore... Tamen Paulus kaj Rommel turnis siajn trupojn al Sudano. Kaj ili komencis transpreni Afrikon.
  La Germana Armeo ankoraŭ ne estas preta ataki vintre.
  Krome, la Fritz havis grandajn esperojn por la "Pantero" -2 kiel pli progresinta maŝino kaj la "Tigro" -2 kaj "Leono".
  Vintro pasis en la provoj de la Ruĝa Armeo trarompi la defendojn de la Fritz. Sed nenie eblis atingi grandajn sukcesojn. Eĉ se estis sukceso, la malamiko restarigis la situacion per kontraŭatako.
  Kaj la situacio plimalboniĝis. En Britio, sur la fono de militaj malvenkoj, ekestis politika krizo. La kabineto de Churchill pasigis malkonfidan voĉdonon. Sed kiel povus esti alie, se la pli saĝa Paŭlo frapis Anglion el Sudano kaj Etiopio.
  La nova registaro ofertis al Germanio apartan pacon. Konsiderante pli da usonaj perdoj de la germana submara floto, Roosevelt ankaŭ ne ĝenis. Krome, lia pozicio en Ameriko estis skuita. Jes, kaj la japanoj sukcesis gajni kelkajn malgrandajn venkojn, malrapidigante la usonan antaŭeniĝon. Tiel ke la vidpunkto - nia kabano triumfis sur la rando.
  Hitler tamen prezentis troajn kondiĉojn komence. Tiam la Francaj Landoj kaj Egiptio fariĝis kompromiso, same kiel la antaŭe apartenanta al Italio estas resendita. Sudano ankaŭ iras en la posedon de la Tria Regno, sed la Suez-kanalo estas funkciigita komune.
  Tiel, malliginte siajn manojn en la Okcidento, la Fuhrer ĵetis ĉiujn siajn fortojn en la Orienton. La nazia ofensivo komenciĝis en majo kontraŭ Moskvo. Danke al la franca kaj brita kolonioj, Libio jam havis sufiĉe da petrolo, kaj Hitler volis venki kiel eble plej rapide.
  Plie, Türkiye ankaŭ malfermis duan fronton.
  Tamen la Ruĝa Armeo jam montris nekredeblan eltenemon kaj heroecon en la bataloj por la sovetia ĉefurbo. Averaĝe, la ritmo de la germana antaŭeniĝo ne superis unu kilometron tage. Ĝis la fino de aŭgusto, la nazioj povis antaŭeniri maksimume cent kilometrojn kun trarompa larĝo de iom pli ol tricent.
  Ili alproksimiĝis al Moskvo, sed renkontis la defendlinion Mozhaisk. Ĉi tiuj estis modestaj rezultoj. Krome, sovetiaj trupoj konstante kontraŭatakis la malamikon. Novaj sovetiaj tankoj T-34-85 kaj IS-2 partoprenis en la bataloj. Oni ne povas diri, ke la germanoj tute perdis siajn avantaĝojn, sed la Ruĝa Armeo ne staris, same kiel la scienco!
  Aperis novaj sovetiaj batalantoj Yak-3 kaj LA-7, kapablaj konkuri kun germanaj helicmovitaj aviadiloj. Vere, la malamiko havas tre fortajn reaktivajn atutojn kontraŭe. ME-262 kaj HE-162 havis neniujn analogojn en la mondo. Hitler ankaŭ decidis malpermesi la produktadon kaj disvolviĝon de tankoj pli malpezaj ol kvindek tunoj. Kiel rezulto, la T-4 kaj la Pantero estis prirezignitaj. "Pantero" -2 rezultis esti 50,2 tunoj en pezo kaj potenca pafilo kun motoro de 900 ĉevalfortoj. "Reĝa Tigro" kaj "Leono" kaj tute svingitaj monstroj malpli ol 70 tunoj. Sovetiaj aŭtoj, laŭ la partia dekreto, ne superis 47 tunojn en pezo.
  Ne sukcesis preni Moskvon, la nazioj turnis sian atenton al Leningrado. Ĉi tiu urbo ricevis ilin tre multe. Masiva senŝeligado komenciĝis en septembro. Ĉeestis ilin ankaŭ pafiloj de 1000-milimetra kalibro kaj flugilhavaj kuglorobotoj.
  Hitler ordonis preni Leningradon je ajna kosto.
  La grandurbo sukcesis repuŝi tri atakojn en septembro oktobro. Tamen, la germanoj povis antaŭeniri de dek ĝis dudek kilometroj, kaj ankaŭ kapti la Peterhof-ponton. En lokoj, iliaj trupoj eniris la grandurbon, plimalbonigante la funkcian situacion de la grupo. En novembro 1944, post la venko de la nazioj en la parlamentaj elektoj, ankaŭ Svedio eniris la militon kontraŭ Sovetunio.
  Ĝi aktive reklamis la sloganon: venĝo pro malvenkoj de Petro la Granda kaj Aleksandro. Novaj svedaj sekcioj alvenis ĉe la fronto kaj, kune kun la finnoj, lanĉis atakon sur la grandurbo de la nordo. Kaj la nazioj rekomencis atakojn uzante, interalie, la Sturmtiger kaj la eĉ pli potencan Sturmaus, same kiel la E-100-tankon, la unua amasproduktita monstro super cent tunoj en la mondo.
  Malgraŭ la masiva heroeco kaj rezisteco de la sovetiaj soldatoj kaj milicoj, same kiel malespera deturna kontraŭofensivo kontraŭ Novgorod, ili ne savis la grandurbon. Tamen la lasta kvarono falis nur la 27-an de januaro 1945, montrante ekzemplon de senlima fortikeco. Kaj la urbo mem eltenis en tuta bloko: 1270 tagoj! Verŝajne la plej longa blokado de la urbo en modernaj militoj.
  Kvankam la germanoj kaj iliaj aliancanoj suferspertis enormajn perdojn, la celo estis parte atingita. La dua plej granda kaj grava sovetia urbo falis, kaj la manoj de la plej potenca malamika grupo estis malligitaj.
  Vintre, la batalado estis furioza. La germanoj uzis kun povo kaj ĉefaj seriaj, reagaviadiloj. Kontraŭ ili, Sovetunio havis neniun egalan potencon. Tio malfaciligis atingi avantaĝon en la aero. Male, la malamiko regis tie. Same kiel ĝis nun, germanaj tankoj konservis siajn avantaĝojn. Kaj eĉ pligrandigis ilin kun la apero de la serio "E".
  Kompare kun la "Tigroj" kaj "Panteroj", la tankoj de la "E" serio havis pli densan aranĝon, malaltan silueton, kaj kiel rezulto, multe pli dikan kirason laŭ angulo.
  La respondo de sovetia scienco ĝis nun estis nur la IS-3, pli forta frunta protekto de la turo. La T-54 daŭre estis evoluigita, kaj la T-44 ne estis pli sukcesa.
  Tamen, en majo 1945, Hitler ŝanĝis siajn planojn. Kaj limigante sin al individuaj atakoj, li faris la ĉefan ofensivon en Kaŭkazo. Estis pli oportune batali tie. Do post la kapto de Stalingrado, la provizo de la sovetia grupiĝo montriĝis malfacila. Krome, en februaro, sovetiaj soldatoj kaŭzis severan malvenkon al la otomanoj en Transkaŭkazio, devigante la turkojn fuĝi de Erevano, kaj liberigante la Kars-regionon.
  La germanoj trarompis la defendojn kaj, pasante laŭ la Volgo, atingis la Kaspian Maron. Grozno falis la 15-an de junio, post obstina batalado, Suĥumi la 23-an de junio, Zugdidi la 29-an de junio de la sama monato. Tbiliso estis prenita fine de julio kune kun Kutaisi. En aŭgusto, la faŝismaj vulturoj finfine kaptis Dagestano, same kiel Poti, kaj eliris de la nordo al Armenio. En septembro, ili unuiĝis kun la turkoj, kaj la atako kontraŭ Bakuo komenciĝis. La ŝlosila urbo eltenis ĝis la 6-a de novembro 1945. Apartaj bataloj en la montoj, precipe en Erevano, daŭris ĝis la fino de decembro.
  Furiozaj bataloj ankaŭ okazis en la centro. La germanoj povis proksimiĝi al Tula kaj eĉ preni Kalinin, sed tiam ili estis haltigitaj. Tamen, la frontlinio alproksimiĝis, kaj estis jam ne pli ol okdek kilometroj de la ĉefurbo kelkloke.
  1946 komenciĝis per varma vintro. La sovetia komando, volante malhelpi la germanan ofensivon, urĝe rapidis kontraŭ la malamikon.
  Ve, en la aero la avantaĝo de la malamiko nur pliiĝis. Jetaviadiloj de la Luftwaffe, bedaŭrinde, ĉio estis plibonigita. Novaj modifoj de la ME-262 aperis, inkluzive de la ultra-rapida. Ankaŭ forta ĉasaviadilo TA-183, pli progresinta kun svingitaj flugiloj NE-262, kaj vera ĉefverko de aviadilkonstruo ME-1010 kun kontrolitaj svingflugiloj.
  Kaj en Sovetunio, la Yak-9 restis la ĉefa batalanto. Iam nova, sed nun klare malnoviĝinta maŝino.
  Sed la Luftwaffe ankaŭ havas Yu-287, kaj aperis jetbombaviadilo Yu-387, TA-400, TA-500. Kaj jet-atakaj aviadiloj. Kaj HE-377 estas reaktiva kaj HE-477 ankaŭ estas reaktiva kaj multcela.
  Kaj la E-70-serio kun tankoj pezaj kiel la Reĝo Tigro, sed kun multe pli forta protekto.
  Kaj la piramideca tanko montrita en metalo por la naskiĝtago de la Fuhrer la 20-an de aprilo 1946 fariĝis vera ĉefverko. Hitler persone donis al li la nomon "Imperia Leono".
  La aŭto estis en la formo de longforma platpremita piramido, kun malgrandaj rulpremiloj kovrantaj la tutan fundon de la tanko. Tiel, li ne havis paleton, kio signife pliigis la patemon. Krome, la tanko ne havis tegmenton, kaj ĝia kiraso de ĉiuj anguloj havis altan angulon de racia inklino. Kun pezo de 99 tunoj, la aŭto estis armita per 128 mm kontraŭaviadila kanono kun longa barelo de 100 EL, havis motoron de 1800 ĉevalfortoj kaj frontan kirason de 300 milimetroj. Krome, la platoj estas ĉe grandaj anguloj de racia kliniĝo, en la unua fronta duono kaj 250 milimetroj en la dua klinita duono. Tiel, ĝi rezultis esti la plej potenca tanko en la mondo, nepenetrebla de ĉiuj pafpunktoj kaj kiam atakita per bomboj de supre.
  La Fuhrer tuj ordonis, ke ĝi estu produktata kiel eble plej baldaŭ kaj, samtempe, oni kreu atakmodifon per obuso kaj bombolanĉilo.
  Do la nazioj provizis, ili devus esti venkitaj. Sed, bedaŭrinde, tre obstina kaj teknike forta malamiko estis kaptita. Kaj fine de majo, laŭ tradicio, kiam la vojoj sekiĝas, komenciĝis la ofensivo.
  Fritz provis preteriri Moskvon kaj Tula. La bataloj estis en plena svingo senprecedenca en streĉiteco kaj amplekso. Sed la sovetiaj trupoj estis indaj esti nomataj nevenkeblaj. Dum tri monatoj da kontinuaj bataloj, la nazioj povis nur ĉirkaŭi Tula kaj iri al Kashina kaj alproksimiĝi al Moskvo de la nordo, parte tranĉante komunikadojn. Batalado jam okazis sur la stratoj de la urbo mem.
  Stalin forlasis la ĉefurbon kaj evakuis al Kuibyshev. Sed la nazioj lanĉis ofensivon kontraŭ Saratov en julio. Ĉi tiu urbo falis la 8-an de aŭgusto. Ĉar Kuibyshev nun estis danĝere proksima al la fronto, tiu ĉefkomandanto movis sian ĉefsidejon al Sverdlovsk. Batalado en Moskvo daŭris en septembron. Kashira falis la 18-an. Komence de oktobro, la ĉefurbo de Sovetunio preskaŭ estis ĉirkaŭita, kaj la 29-an, post obstina batalo, ankaŭ Kuibyshev falis. Krome, la germanoj kaptis Guryev kaj Uralsk.
  Novembro iris en teruraj bataloj. La 7-an de novembro, la Fritz trarompis al Kremlo, sed estis movitaj reen per malespera kontraŭatako. Kaj dum ĉi tiu batalo mortis la aganta komandanto de Moskvo, marŝalo Rokossovsky!
  Kaj la fama sovetia piloto Kozhedub malflugis la 100-an germanan aviadilon, iĝante la unua sovetia homo, kiu ricevis la titolon kvarfoje Heroo de Sovetunio. Kaj ankaŭ la 7-an de novembro 1946.
  La 4-an de decembro, la blokadringo ĉirkaŭ Moskvo finfine fermiĝis. Sed la ĉefurbo kaj la restaĵoj de sia heroa garnizono batalis ĝis la ortodoksa Kristnasko la 7-an de januaro 1947 .
  La atako kontraŭ la ĉefurbo estis gvidita fare de Mainstein. Por tio, al li estis premiita la dua Ordo de la Grandkruco de la Fera Kruco post Hermann Goering.
  Sed la milito ankoraŭ ne finiĝis. Stalino el Sverdlovsk promesis daŭrigi la batalon. La germanoj ankaŭ estis sufiĉe elĉerpitaj. En la sudo, iliaj soldatoj alproksimiĝis al Penza kaj Uljanovsk kaj ĉesis. En marto, la sovetianoj lanĉis kontraŭatakojn. Sed en aprilo ili ankoraŭ estis devigitaj forlasi Rjazan. Kaj en majo, la nazioj ĉirkaŭis la urbon Gorkij, kaj trarompis suden ĝis Kazan. En junio, la Fritz kaptis Orenburg kaj alproksimiĝis al Ufa. La rezisto de la Ruĝa Armeo malfortiĝis, la laboretoso falis kaj amasaj dizertoj komenciĝis. Ili tamen ĉiam estis, sed post la falo de la ĉefurbo, ili multfoje intensiĝis. Neniu plu havas deziron morti por Stalin. Sed aliflanke, homoj batalis kontraŭ faŝismo por sia patrujo.
  La aŭtoritato de la sovetia registaro ankaŭ falis. En julio, la germanoj krevis en Sverdlovsk. Stalin kaj lia sekvantaro iris al Novosibirsk. En Uralo, bataloj estis en plena svingo ĝis aŭgusto ... La germanoj estis malhelpitaj de la longeco de komunikadoj kaj la aktivaj agoj de la partizanoj. Sed plua milito jam perdis sian signifon.
  Stalino tamen ankoraŭ esperis pri io. La germanoj rompis en Tobolsk en septembro. Sed ili estis prokrastitaj de torentaj aŭtunaj pluvoj. La proksimiĝo de vintro ĉesigis la ofensivon en Siberio, sed la nazioj sukcesis kapti la tutan Mezazion. Vintre ili ne kuraĝis iri al Novosibirsk. Sed ankaŭ Stalino malsaniĝis, kaj li translokiĝis al pli varma Vladivostoko.
  1948 venis. La nazioj jam estis armitaj per diskedoj. Krome aperis pli kompaktaj tankoj sur turbojet-motoroj. Fakte, post kiam ĝi plivarmiĝas, restas moviĝi en venka marŝo kaj okupi urbojn.
  Sed Beria venenis la jam grave malsanan Stalinon kaj proponis al la Tria Reich kapitulaco, kondiĉigita de la konservado de sovetia potenco en Siberio.
  Hitler, kiu mem estis diable laca de la milito, preskaŭ konsentis, sed por komenci, li kaptis Novosibirskon en majo 1948. Kaj la kapitulaco estis subskribita la 22-an de junio 1948, en simbola dato - ĝuste sep jarojn ekde la atako kontraŭ Sovetunio. Tiel finiĝis la Dua Mondmilito. Usono venkis Japanion en 1945 kaj provis la atombombon. Do la Fuhrer havas nenion por enmiksi trans la oceanon.
  Beria tamen ne longe regis. La plej fama sovetia aso, aermarŝalo, sepfoja heroo de Sovetunio Kozhedub povos fari militan puĉon kaj renversi la nepopularan prezidanton de la GKO. Beria kaj kelkaj el liaj komplicoj estis pafitaj. En la Tria Regno mem, en marto 1953, la patriotoj mortigis Hitler. Kaj Goering mortis pro drogmanio iom pli frue, dum Himmler estis pafita pro suspektoj pri komploto.
  Furioza lukto disvolviĝis inter la SS, gvidita fare de Schellenberg, kaj la armetrupoj kun Generalissimo Mainstein. Ĉio fariĝis civila milito. Kiel rezulto, la Tria Reich kolapsis. Kaj la detranĉita Sovetunio komencis iom post iom restarigi sian influon. Historio denove iris en spiralo. La fantazia leviĝo de Germanio, ŝvelinta abrupte ol la imperio de Ĝingis-Ĥano, tiam la morto de la ĉefa gvidanto - kaoso kaj formorto.
  Kaj la laŭgrada kunveno de princlandoj, nur la urbo Bajkalsk fariĝis la ĉefurbo. Sovetunio, dividita en multajn provincojn kun marionetaj provincoj starigitaj de la germanoj, denove unuiĝis. La plej granda venko estis la aneksado de Moskvo, kiu forĵetis la nazian jugon. Vere, Ukrainio, Belorusio kaj la Baltaj Ŝtatoj, same kiel Kartvelio, Armenio, Azerbajĝano konservis sian suverenecon. Post la kolapso de la Tria Regno, Usono fariĝis la monda hegemono. Ankaŭ en Ĉinio estis starigita por-usona registaro.
  Sed iom post iom la Ĉiela Imperio iĝis pli kaj pli sendependa. En Sovetunio, post la fakta diktaturo de Koĵedub, esence prezidenta konstitucio estis establita, sed kun duperioda limo en potenco. Elektoj estis okazigitaj sur alternativa bazo, kaj la posteno de prezidanto estis nomita alimaniere: popolprezidanto.
  La lando havis miksitan kaj prosperan ekonomion.
  Sed jen kiel la historio ŝanĝiĝis de unu paperklipo. Ili perdis la Duan Mondmiliton, kvankam ili kuraĝe batalis. Kaj la rezulto estis katastrofa. Cetere Germanujo povis akiri grandecon nur dum kelka tempo.
  Jes, kaj Usono iom post iom perdis influon, la mondo fariĝis multpolusa, kio signifas, ke estas pli kaj pli da kaoso en ĝi. Aliflanke, estas malpli da ordo. Kaj same kiel en la nuna dudekunua jarcento.
  Nu, kial la homaro tiom altiras fragmentiĝo kaj kaoso?
  
  
  TROCKI ANstataŭ STALIN
  La kampanjo de Tuĥaĉevskij kontraŭ Varsovio montriĝis malsukcesa, ĉefe pro la kulpo de Stalino - kiu, anstataŭ kovri la sudan flankon de la Ruĝaj trupoj avancantaj sur Varsovio. turnis la Unuan Kavalerian Armeon al Galegio. Krome, malgraŭ la grandaj fortoj kiuj estis sub la komando de Jozefo, li sukcesis esti venkita fare de la poloj. La Ruĝa Armeo ankaŭ perdis la Batalon de Varsovio. La poloj lanĉis kontraŭofensivon, okupis la teritorion, inkluzive de Slutsk, kaj eĉ okupis Minskon dum pluraj tagoj.
  Tamen, la Okcidento tiam ne kuraĝis financi plian sangan batalon kun la bolŝevikoj. Varsovio faris pacon, kaj la civita milito rapide finiĝis.
  Sed ekzistas ankaŭ alternativa kurso de historio kaj unu el la multaj paralelaj universoj. Tie, Lenin ordigis la forigon de Stalin, kiu ne estis tro talenta en armeaj aferoj kaj kaprica, de ordonrajto pri la suda flanko, kaj establis la unuecon de komando de Tuĥaĉevskij, konservante la Unuan Kavalerion de Budyonny.
  En ĉi tiu kazo, provo kontraŭatako de sudo de Varsovio ne trapasis, kaj la inspira Ruĝa Armeo gajnis venkon en furioza batalo. La ĉefurbo de Pollando falis. Post iom da tempo en ĝi, kaj instruinte pliajn plifortikigojn, Tuĥaĉevskij translokiĝis al Lvov kaj Krakovo.
  Dum iom da tempo, la batalado daŭre daŭris kontraŭ Wrangel, kaj kun plia ofensivo sur Krimeo. Tiam la Ruĝa Armeo okupis la baltajn ŝtatojn en la nordo, kaj liberigis Azerbajĝanon, Armenion, kaj Kartvelion en la sudo. Estis provizora trankvilo. Sovetrusio bezonis ripozon kaj provizoran ripozon, kiu iĝis la NEP. Sed Trockij ankoraŭ insistis pri la reveno de ĉiuj landoj de la cara Rusio. Kiel rezulto, en la somero de 1921, la Ruĝa Armeo ankaŭ okupis Finnlandon, kun la koniveco de la Okcidento.
  En 1922, Primorye ankaŭ estis rekaptita, tiam norda Saĥaleno. Trockij, kies aŭtoritato kiel Prezidanto de la Armea Revolucia Konsilio estis konsiderinde plifortigita, sukcesis preni la lokon de Lenin kaj puŝi Stalin, kiu estis forigita al sekundaraj roloj.
  Kiel ajn strange, dum persona potenco plifortiĝis, la elementoj de kapitalismo pli kaj pli fortiĝis en la ekonomio.
  Trockij mem iĝis maldekstrulo plejparte pro deziro iĝi pli sankta ol la papo aŭ pli radikala ol Stalin. Tamen, post kiam en povo, ekstreme talenta judo etendis ekvilibran eksteran politikon. Sen forlasi komunismajn ideojn, li samtempe klopodis ensorbigi merkatelementojn kaj certigi bonajn rilatojn kun aliaj kapitalismaj landoj de la mondo.
  La ascendo de Hitler al potenco en Germanio ne produktis fundamentajn ŝanĝojn en mondpolitiko. La Fuhrer estis rapide montrita al la loko - malpermesante ajnan nuligon de la Versailles-limigoj aŭ la restarigon de universala deviga militservo kaj armea potenco. Same kiel la nazioj estis malpermesitaj enkonduki antisemitajn leĝojn kaj multe pli.
  La nura afero estas, ke sub Hitler la germana ekonomio eliris el la krizo, sed faŝismo neniam prenis radikalajn formojn, restante modera naciismo kun iuj aŭtoritataj trajtoj, universalaj junularaj organizaĵoj kiel la Hitlera Junularo.
  Sovetunio, sub la gvidado de Leon Trockij, iĝis ekonomie riĉa potenco kun evoluinta peza industrio.
  La ekonomio de Sovetunio estis pli merkata ol tiu de Stalin, sed ĝi ankaŭ enhavis elementojn de planado en la formo de kvinjaraj planoj. La naskokvanto estas alta, precipe ĉar Trockij ankaŭ malpermesis abortojn - oni diras, ke estas tiom da malplenaj teroj en Rusio kaj ke estas nenio por ke ili gapu kiel truoj.
  Ĉar la grandeco de la germana armeo restis limigita al 100 mil, kaj Pollando jam fariĝis sovetia, socialisma respubliko, ne estus multe por batali kun iu ajn. Moldavio estis resendita al Rusio reen en 1921 - kolektante la reĝajn terojn reen.
  Trockij mem iomete subtenis la internacian mondon, sed la celo de la monda revolucio komencis silentiĝi. Parte, kiel sub Stalin.
  Sed la milito ankoraŭ venis el Oriento. Japanio komencis armean agon kontraŭ Mongolio. La Lando de la Leviĝanta Suno, kune kun Italio, iĝis la ĉefaj mondaj invadantoj. Vere, Mussolini estis devigita limigi siajn ambiciojn al la kapto de Etiopio - la sola lando en Afriko kiu ne estis ies kolonio. Japanio, ankaŭ ankoraŭ ne kuraĝanta batali sole kun Britio, kaj des pli kun Usono, grimpis en Ĉinion. Kaj eniris ĉi tien pli kaj pli.
  Estas multaj ĉinoj kaj, malgraŭ sia tuta fragmentiĝo, ili estas serioza kontraŭulo. Kaj tiam la samurajo eniris Mongolion ... Gravaj bataloj okazis tie printempe de 1941.
  Trockij decidis ke Sovetunio jam estis sufiĉe forta por fari plenskalan militon kontraŭ la samurajo. Krome, la sovetia diktatoro volis venĝi pro la malvenko de 1904-1905. Surtere, la Ruĝa Armeo estas klare pli forta ol la japanoj, precipe en tankoj. Sed surmare, la Pacifika Floto ankoraŭ ne atingis egalecon. Sed Lev Davydovich ne povis rezigni Mongolion.
  La Ruĝa Armeo unue ĉesigis la antaŭeniĝon de la samurajo. La 20-an de aŭgusto 1941, ofensivo okazis sur Khalkhin Gol, kiu finiĝis per la venko de la Ruĝa Armeo. Post tio, Trockij postulis ke Japanio redonu Sudan Saĥalenon kaj la Kuriles.
  Nature, sekvis rifuzo, kaj komenciĝis grandskala milito. Nur, male al la Granda Patriota Milito, ĝi estis batalita sur fremda teritorio. Kvankam oni ne povas diri tion kun malmulte da sango.
  La bataloj estis plenskalaj, kaj la japanoj furioze rezistis, ili ne kapitulacis. Sed preskaŭ ĉiuj operacioj de la sovetiaj trupoj estis sukcesaj. La defendo, post potenca artileria preparo, trarompis, kaj tankoj, inkluzive de la plej nova potenca T-34, LT (peza Lev Trotsky!), Venkis furiozan fosaĵon de kadavroj kaj metalo.
  Unue, la militistoj de la Lando de la Leviĝanta Suno estis forpelitaj el Manĉurio. Pluraj sinsekvaj operacioj estis faritaj, kiuj daŭris naŭ monatojn de novembro 1941 ĝis aŭgusto 1942. Sovetiaj trupoj eniris Nord-Koreion ... Ekzistis ankaŭ bataloj sur Saĥaleno. La japanoj eĉ provis antaŭeniri - antaŭeniris tridek kilometrojn, sed estis haltigitaj kaj sufokitaj de sango.
  En septembro 1942 ekzistis atako sur Port Arthur. La japanoj, uzante subtenon de la maro, provis teni la linion. Sovetiaj trupoj trarompis la fronton, sed la malamiko sukcesis ĉesigi la antaŭeniĝon faligante soldatojn.
  Sed la samurajo ne povis eltiri reziston dum longa tempo. Sovetia aviado transprenis kaj bombis la ŝipojn. Krome, japanoj tro malestimas sian vivon - ili eĉ ne prenis paraŝutojn en batalon. Pro kio, post la morto de la ĉefaj aeraj elitoj, la rezisto de la samurajo sur la ĉielo rimarkeble malfortiĝis. Kaj sovetia aviado komencis venki multe pli memfide.
  Krome, novaj evoluoj de sovetiaj dizajnistoj iom post iom nuligis la superecon de japanaj batalantoj en manovra kapableco. En decembro 1942, post alia furioza atako, Port Arthur estis prenita, kaj Seulo falis en la sama monato.
  La venonta monato de 1943 komenciĝis kun la januara ofensivo en Sud-Koreio kaj la kapto de la haveno de Pusan.
  Japanio estis perdanta surterajn batalojn kaj pli kaj pli da damaĝo en la ĉielo kaj sur la maro. En februaro 1943, Pekino estis prenita fare de sovetiaj soldatoj. Kaj en marto, post furioza batalo, Suda Saĥaleno estis liberigita. Aprilo kaj majo estis markitaj per novaj venkoj de sovetiaj armiloj surmare ... La pliigita submara floto, aviadiloj kaj ŝipoj kiuj alproksimiĝis de la Balta Maro estis precipe efikaj.
  En junio 1943, sovetiaj soldatoj forpelis japanojn el Ŝanhajo ankaŭ. Tiel, forminte sian propran zonon de okupado.
  En julio, aŭgusto, paraŝutsoldatoj kaj maristoj liberigis la Kuril-kreston de la malamiko. Japanio trovis sin en escepte malfacila pozicio. La sovetia aviado pligrandigis sian frappovon, kaj bombardis pli kaj pli, kaj la mararmeo de la Lando de la Leviĝanta Suno fandiĝis. En oktobro 1943, Trockij faris decidon: ataki Okinavon - vestan provludon antaŭ la batalo por la japana Metropolo mem. La batalado estis furioza, kaj la samurajo amase uzis armilojn: kamikazpilotoj.
  La eposa batalo daŭris dum du monatoj kaj semajno, kiu finfine finiĝis kun la falo de Okinawa. Kaj en januaro 1944 ankaŭ Tajvano estis liberigita.
  Japanio nun estis sur la rando de kompleta armea katastrofo. Hirohito povis nur kalkuli je la eniro en la militon siaflanke de Usono kaj Britio, faŝisma Germanio tiutempe estis ankoraŭ tro malforta armee, kaj Mussolini ne estis tiel facile akiri Trockij en la Pacifiko.
  Sed Usono kaj Britio faris sugestojn, sed ne hastis eniri la militon. Precipe en Hindio, amasa kontraŭ-brita ribelo eksplodis. La modera Gandhi estis flankenpuŝita fare de pli radikalaj naciistoj kaj la maldekstro. Kiel rezulto, vera milito komenciĝis tie. Churchill, kiu anstataŭigis Chamberlain, estis obstina kaj provis konservi Pakistanon kaj Hindion sub sia kontrolo ĉiakoste. Kiu kondukis al longedaŭra kaj amara milito kiu katenis la britajn trupojn.
  La usonanoj agis pasive en ekstera politiko: mia kabano estas sur la rando!
  En marto 1944, sovetiaj trupoj, malgraŭ la fakto ke la vetero ankoraŭ ne estis tro favora, alteriĝis en Hokajdo. Tri semajnoj da batalado daŭris kaj finiĝis kun la malvenko de la japanoj. Tiu sukceso skuis la konfidon de la imperiestro je la nepenetrebleco de la metropolo.
  Batalado surtere kaj surmare daŭris ĝis la 11-an de majo 1944, kiam, finfine, elĉerpita Japanio kapitulacis.
  La batalado kun partopreno de sovetiaj trupoj daŭris de la 10-a de aprilo 1941 ĝis la 11-a de majo 1944 kaj daŭris tri jarojn kaj iom pli ol unu monaton. La perdo de la sovetia armeo mortigis kaj mortis pro vundoj sumiĝis al 960 mil soldatoj kaj oficiroj. Iom pli ol sesdek mil pacaj sovetiaj civitanoj ankaŭ mortis. De senŝeligitaj bombadoj, batalado sur Saĥaleno kaj sur la limo en Primorye. Kaj ĉirkaŭ tri milionoj da homoj estis vunditaj, el kiuj kvarcent mil handikapiĝis.
  Ĝenerale, Sovetunio gajnis gravan venkon kaj sukcesis instali porsovetiajn reĝimojn en Ĉinio kaj Koreio kaj okupis per siaj trupoj ĉiujn posedaĵojn de la lando de la Leviĝanta Suno.
  La aŭtoritato de kamarado Trockij plifortiĝis kaj ene de la lando kaj en la internacia areno.
  En 1946, la unua artefarita satelito estis lanĉita en Sovetunio. Kaj en 1950, ili sendis la unuan sovetian kosmonaŭton ĉirkaŭ la globo. En Rumanio, reĝo Micah jesis fini armean kaj ekonomian aliancon kun Sovetunio. Baldaŭ la registaro ŝanĝiĝis en Hungario. Kaj en Ĉeĥoslovakio, ĝi estas longe regata, kvankam ne tute de komunistoj, sed de maldekstraj porsovetiaj fortoj.
  En 1951, milito ekis inter Turkio kaj Sovetunio. En tiu tempo, nek Usono nek Britio havis ankoraŭ atombombon, kaj komenci veran masakron kun tia potenca malamiko kiel Sovetunio kaj ĝiaj aliancanoj estis memmortigo por Okcidento.
  La sovetia armeo venkis Turkion en malpli ol monato. Vidante, ke la reago de la Okcidento estas ege malvigla... Britaya longe batalis kun la indianoj, sed fine ŝi perdis centojn da miloj da soldatoj kaj perdis la regadon de sia plej granda kolonio. Estas ekonomia krizo en Usono kaj nigruloj tumultas.
  Trockij faras decidon: kaj ene de du monatoj la Ruĝa Armeo prenas kontrolon de la tuta Mezoriento kaj Irano, kaj porsovetia registaro venas al potenco en Egiptujo. La britoj kaj francoj estas trafitaj en la dentoj. Kaj Hitler prenas la flankon de Sovetunio kaj por tio li ricevas la ŝancon al Anschluss de Aŭstrio.
  De Gaulle venas al potenco en Francio. Li estas tre malkontenta pri sovetia ekspansio kaj parolas pri krucmilito al la Oriento, kontraŭ bolŝevismo. Trockij, male, revas ekspansio en Eŭropon, la situacio varmiĝas.
  Adolf Hitler, profitante la fakton, ke Sovetunio nun estas en alianco, komencas la militigon de Germanio. Kaj en Alĝero kaj Maroko kontraŭ Francio, eksplodas granda ribelo.
  De Gaulle estas kolerega, li postulas ke Germanio ĉesigu armeajn preparojn. En respondo, la Fuhrer postulas reestigi la limojn de 1914, kaj minacas ĵeti la milicon kontraŭ la malamiko.
  Ambaŭ flankoj finas minacojn kaj tiras soldatojn al la landlimoj. La ruza Trockij ne eniras la militon, sed kredite vendas tankojn kaj aviadilojn al Germanio. Batalo okazas inter la nazioj kaj la francoj. Belgio eniras la militon, sed tio nur plimalbonigas la pozicion de Francio, kiu estas katenita de la ribelo en la kolonioj kaj la agado de la komunistoj sur diversaj frontoj. La germanoj tamen ne atingas rapidan venkon, sed blokiĝas sur la linio Mangio, sed poste ili okupas Belgion. Post jaro kaj duono de la milito, la nazioj alproksimiĝis al Parizo.
  De Gaulle iras por subskribi pacon, kaj donas la germanojn reen Elsarz kaj Loreno. Ankaŭ Belgio disiĝis kun parto de sia teritorio. La Fuhrer plifortigas sian influon. En 1955, Sovetunio provas atombombon. Trockij inkluzivas Ĉeĥoslovakion en Sovetunio. La germanoj vere foriras de Sudetio, sed multe malpli etnaj limoj. Sed ili havas nenion por skui...
  Hitler estas devigita humiligi siajn ambiciojn, kaj ĝoji, ke li sukcesis disetendiĝi en Okcidento kaj koste de Aŭstrio. Ankaŭ, la nazioj invadas Danion kaj ankaŭ restarigas la limojn de 1914 kaj la nordon de sia imperio.
  Trockij mortis en 1960, festis sian okdekan naskiĝtagon. Sen malbonaj kutimoj kaj konservante fizikan formon, la prezidanto de Sovetunio, ĝis la lastaj aferoj, konservis klarecon de penso.
  Li transdonis la postenon de prezidanto al sia filo Davido, kaj tiel fondis la unuan komunistan dinastion en la mondo. Antaŭ tiu tempo, Sovetunio travivis pliigitan centraligon kaj amendojn malpermesantajn eliron de ĝi. Hitler ankaŭ transdonis potencon al unu el siaj filoj akiritaj kiel rezulto de artefarita fekundigo, sed sur konkurenciva bazo.
  Tamen, la filo estas ankoraŭ tro juna, kaj post la morto de Hitler, la nazioj disiĝis, kaj baldaŭ la maldekstra flanko ekregis. La mondo fariĝis pli sekura, sed la kolapso de la kolonia sistemo estigis novan militon de malstabileco. La eliro estis la kreado de komunista koalicio. Oni faris en ĝi reciprokan helpon kaj oni provis konstrui socialismon en la kondiĉoj de la nigra kontinento.
  Sed mondkomunismo distingiĝis per granda nombro da merkatelementoj kaj estis kombinita sistemo.
  Ene de Sovetunio, dume, kontraŭdiroj kreskis. La politika regado de unu partio ne plu konvenis al la kreskanta oligarkio. La ruĝ-ondaj komercistoj volis ŝanĝi kaj politikan potencon. Ĝis nun, la sukcesoj de la planekonomio kaj politikaj akiroj parte kompensis la opozician humoron. Sed aferoj ŝanĝiĝis en Usono. Aperis nova gvidanto, kiu, rompinte la monopolon de du partioj: demokrata kaj respublika, kreis trian - patriotan.
  Kaj veninte al la potenco, li establis aŭtokration. Samtempe komenci krucmiliton kontraŭ komunismo. David mortis, kaj post tio komenciĝis tuta serio da komplotoj kaj frakciaj luktoj. Kiel rezulto, la lando estis skuita. Sed nun la lukto inter la frakcioj finiĝis kun la okupo de la posteno de prezidanto de Sovetunio, kaj la homoj trankviliĝis pri tio.
  Ekzistis aktiva spaca ekspansio. En 2015, Plutono fariĝis la lasta planedo, kiun homa astronaŭto metis piedon. Dum mallonga tempo, homoj povis viziti la surfacon de Jupitero. Vere, ili devis kuŝi en specialaj odoraj banoj.
  Ene de Sovetunio, la kapitalismaj elementoj fariĝis eĉ pli fortaj. Okazis tavoliĝo en malriĉulojn kaj riĉulojn. Estis veraj miliarduloj, kaj samtempe membroj de la Politburoo. Komunismo pli kaj pli kunfandiĝis kun la oligarkio de financo kaj malpli kaj malpli, ĝi iĝis malsama de kapitalismo. Eĉ la enspezimposto iĝis linia en Sovetunio kaj ununura procento estis lanĉita. Ĉi tio, kompreneble, kondukis al neklara malkontento, kaj kondukis al etaj tumultoj.
  Sed ĝis nun la situacio ne foriĝis de kontrolo. Sed en realeco, kun la eksteraj atributoj de komunismo, sociaj garantioj estis pli kaj pli limigitaj. Precipe medicino kaj edukado iĝis parte pagitaj, kaj aperis la senlaboruloj kaj laborborsoj.
  Viktorio atingis Vilnon kaj ĉesis rememori la paralelan mondon. Ŝi nun devis plu gvidi la rusan armeon.
  La ĉefurbo de la Granda Duklando de Litovio, Vilna, falis, sed antaŭen estis kampanjo pli al Grodno kaj Brest.
  Belorusoj volonte aliĝis al la rusa armeo. Falis, kvankam la neĝo kaj movo la mezepoka armeo iĝis pli malfacila. Tamen, grandduko Vasilij ordonis okupi Grodnon kaj pasigi la vintron tie. Viktorio kuris ĉirkaŭ la ĉirkaŭaj kasteloj serĉante iun alian por haki aŭ ekstermi.
  La plej sovaĝa soifo je ekstermo bolis en ŝi, sed pli kaj pli ofte la kontraŭuloj kapitulacis sen batalo.
  
  
  ORAKLOJ EL MALHELA INFERO
  Estas, kompreneble, malsamaj prognoziloj, utilaj kaj danĝeraj.
  Sed en unu el la alternaj faktoj, sorĉisto estis trovita kiu rakontis al la nazio kiel restarigi la potencon rerakonti la spegulon de la diablo. Gutetoj de la skarlata sango de senkulpa infano falis sur la reflektan surfacon. Kaj ili estis tuj absorbitaj, kaj la spegulo mem lumiĝis, retrovante siajn donacojn. Kaj la Fuhrer lernis multon tiam.
  Sed eĉ konante la estontecon ne ĉiam eblas ripari ĝin. En Afriko, tamen, la germanoj regrupigis siajn trupojn kaj sukcesis forpuŝi la ofensivon lanĉitan fare de Montgomery la 23-an de oktobro.
  Kvankam kun granda malfacileco, ili maldaŭrigis la soldatojn, kiuj plimultis ol la nombro da laborforto kaj ekipaĵo. Tamen, scio pri la loko kaj tempo de la striko helpis al Rommel racie distribui siajn malmultajn unuojn kaj forpuŝi la ofensivon. La britoj suferspertis signifajn perdojn kaj post du semajnoj da batalado estis devigitaj ĉesi.
  Kaj la germana submarŝipa floto povis kaŭzi grandan damaĝon, mallevi dekduon da ŝipoj kun alteriĝotrupoj kiuj planis alteriĝi en Kazablanko kaj ĉe la marbordo de Maroko. La amerikanoj, vidante la mankon de sukceso en Egiptujo, kaj la agadon de la "germanaj lupaj pakoj" - forlasis Operacion Torĉo.
  La germanoj, en victurno, provis regrupigi siajn soldatojn proksime de Stalingrado por forpuŝi la flankatakojn de la sovetiaj soldatoj, kaj prepariĝis per tunelo en la defendoj en la centro.
  Pro malbona vetero la 19-an de novembro 1942, sovetiaj trupoj ne povis efike uzi aviadon, inkluzive de grundatakaviadiloj, kaj artileria preparo atingis ekstreme limigitan sukceson. Do, regrupiginte fortojn, la germanoj kaj iliaj aliancanoj povis forpuŝi la ofensivon de la sovetiaj trupoj. Vere, tio distris la naziojn de Stalingrado mem, donante ripozon al la sovetiaj soldatoj, kiuj estis herooj en la urbo. Kvankam restas tre malmultaj domoj sub la kontrolo de la Ruĝa Armeo.
  Fritz rezistis ankaŭ en la centro... La batalo apud Stalingrado daŭris ĝis la fino de decembro. Ne sukcesis trarompi la fronton, la Ruĝa Armeo ĉesis. Sed ankaŭ por la germanoj ne estis facila. Ili perdis tro multe dum la atako kontraŭ la grandurbo, kaj kvankam la proporcio de perdoj en defendo ŝajnas esti en ilia favoro, la soldatoj daŭre estas elĉerpitaj.
  En januaro, malgraŭ la prognozo de la orakolo, la germanoj ne povis teni en la nordo dum Operacio Iskra. Vere, la bataloj daŭris pli ol tri semajnojn kaj kostis al la Ruĝa Armeo grandajn perdojn, sed ili sukcesis trairi al Stalingrado per tero.
  Tamen, la germanoj, avertitaj de la spegulo de Iblis, povis forpuŝi la ofensivon proksime de Voroneĵ, plifortigante siajn malfortajn aliancanojn: italoj kaj rumanoj. Alie, la defendo tie estus rompita.
  Kaj la tria operacio Rĵev-Sychov estis malsukcesa. La germanoj denove, kvankam ne sen malfacileco, repuŝis la sovetian ofensivon. En Stalingrado mem estis sufoke, en januaro okazis bataloj. Paulus estis anstataŭigita per Mainstein, kaj tiu pli sofistika feldmarŝalo sukcesis konkeri la citadelurbon antaŭ la 12-an de februaro. Sed denove, la germanoj pagis grandegan prezon por tio. En februaro 1943, la Reichstag devis esti kunvenita kaj totalmilito deklarita. Plilongigu la labortagon kaj uzu sklavan laboron pli aktive ol antaŭe.
  La deklaro de totala milito ebligis pliigi la produktadon de armiloj kaj formi novajn dividojn. Inkluzive eksterlandaj kaj hivi.
  Sciante kiam la britoj kaj amerikanoj planis piki sian nazon en Maroko, la germanoj, uzante sian multnombran submarŝipfloton, liveris dolorajn batojn al la alteriĝoŝipoj - interrompante unu alteriĝon post alia. Tio permesis al la nazioj lokalizi armeajn operaciojn kontraŭ la Okcidento kaj koncentri ĉiujn ĉeffortojn en la oriento.
  La pozicio de la korpuso de Rommel restis malfacila, sed danke al la spegulo, faŝisma aviado ekfunkciis pli efike, kaj konvojoj plibonigis la provizon de la afrika grupo.
  La nova ofensivo de Montgomery en marto 1943 montriĝis por fiasko. Ĉi-foje, jam Rommel, ricevinte precizajn datumojn kun la helpo de diabla magio, logis la britojn en kaptilon kaj sukcesis kaŭzi al ili disbatan malvenkon! Vere, pro la nombra supereco kaj regado de la malamiko en la aero, ne eblis tute venki Montgomery, sed la malvenko de Britio montriĝis palpebla. Precipe multaj tankoj estis perditaj, kaj signifa nombro da veturiloj estis kaptita kiel trofeoj.
  La britoj retiriĝis al paro da defensivaj linioj kaj iĝis pli proksimaj al Aleksandrio. Rommel bezonis novajn rezervojn, kaj la nazioj planis daŭrigi la ofensivon en la suda direkto. Stalingrado falis kaj eblis antaŭeniri plu laŭ Volgo.
  En majo 1943, la Fritz pluiris al Operation Dolphin. Iliaj trupoj, malgraŭ la helpo de la orakolo, alfrontis fortegan opozicion de la Ruĝa Armeo. Progreso estis malrapida koste de gravaj perdoj. Vere, la helpo de la prognozilo influis la kurson de la milito. La Germana Armeo antaŭvidis kontraŭatakojn kaj rekompencis pli kaj pli da vaporkaldronoj. Meze de junio, la nazioj jam alproksimiĝis al la Volga Delto kaj atingis la Kaspian Maron.
  La situacio de la sovetiaj trupoj en Kaŭkazo estis plimalbonigita per la eniro de Turkio en la militon la 22-an de junio 1943. Kaj ĉi tio fakte antaŭdeterminis la rezulton de la batalo por Baku-oleo.
  La aliancanoj ne estis rezolutaj. Montgomery ŝanĝis al aktiva defendo kaj jam ne pensis pri la ofensivo, kaj la alteriĝo en Maroko restis nerealisma.
  La 10-an de julio 1943, Churchill provis alteriĝi en Francio por deturni parton de la germanaj trupoj de la oriento. Tamen la neadekvate preparita surteriĝo, kune kun usona nedecidemo kaj la fakto, ke la germanoj konis ĉiujn detalojn dank' al la orakolo, rezultigis nur la plej malbonan malvenkon de la britoj kaj amerikanoj surtere en la historio.
  Nur kaptitoj estis kaptitaj, pli ol sescent kvindek mil homoj kaj multe da ekipaĵo. Sed ĉi tio, bedaŭrinde, ne malhelpis la ofensivon de la nazioj en la sudo. En aŭgusto, la germanoj kaptis la tutan Dagestano, la turkoj konkeris preskaŭ la tutan Armenion, kune kun Erevano, kaj la 27-an, la nazioj kaj la otomanoj unuiĝis, ŝirante la transkaŭkazan fronton en du partojn.
  Kaj denove, la provoj de la ofensivo de la sovetiaj fortoj sur aliaj sektoroj de la frontoj finiĝis en fiasko. La malamiko tro bone konis la planojn de la sovetia komando.
  Speciala sekcio en la Ruĝa Armeo furiozis, subpremoj kaj amaspurigoj estis aranĝitaj. Eĉ kelkdek generaloj estis pafitaj, kaj Marŝalo de Artilerio Kulik.
  Sed dum la malamiko havis diablan armilon, tiam nenio helpis kontraŭ li.
  La monato da septembro pasis en peza batalado, la nazioj kaj la otomanoj venis proksime al Bakuo. Kaj en oktobro eksplodis bataloj en la urbo mem.
  La marborda urbo estis provizita tra la maro, kaj ili senespere provis konservi ĝin. La batalado daŭris kaj antaŭ novembro 7, kiel planite, la Fritz ne prenis. Sed ĉiuj aliaj urboj en Kaŭkazo jam estis perditaj antaŭ ĉi tiu tempo. Kaj en decembro, koste de kolosaj perdoj, la legenda urbo falis.
  Kaŭkazo montriĝis tute perdita, kiel la plej granda, tiutempe, evoluinta naftokampo en Sovetunio. Vere, ĉar ĉiuj naftoputoj estis krevigitaj kaj detruitaj, la nazioj mem ne povis profiti de ĉi tiu avantaĝo baldaŭ.
  Estis paŭzo sur la orienta fronto. Grandaj germanaj terarmeoj moviĝis en Irakon kaj al Palestino kaj la Suez-kanalo por helpi al Rommel. La sovetia gvidado tamen decidis profiti la paŭzon. Naftokampoj jam disvolviĝis en aliaj lokoj, inkluzive de Siberio. Kaj sovetiaj projektistoj laboris pri novaj tankoj. La IS-2 kaj T-34-85 laŭsupoze estis respondo al la germanaj Panteroj kaj Tigroj.
  La liberigo de armiloj en Nazia Germanio estis pli alta ol en reala historio. Estas klare, ke la nazioj kaj la sklavoj havas pli da rimedoj, kaj la bombado de la demoralizitaj aliancanoj estas pli malforta. Ĉi tio signifas, ke ili povus produkti pli da fero, kaj pli bonan metalan kvaliton ol en realeco. Tial la plano por la produktado de 600 "Panteroj" monate estis atingita kaj eĉ superita. Sed estis aliaj limigoj: la trejna tempo por novaj skipoj. Plie, la Pantero, kun ĉiuj ĝiaj nedubeblaj avantaĝoj: kanono de alta kiraspenetra kaj pafrapideco, bonega videbleco kaj optiko, same kiel bona fronta protekto, kaj bona veturado, havis malfortan flankan protekton kaj ŝanceligitan aranĝon de rulpremiloj. .
  Pli progresinta kaj promesplena evoluo estis la "Pantero" -2. Dank'al multe pli densa aranĝoskemo kun iomete pli granda pezo de 47 tunoj, la Panther-2 havis fortan 88-milimetran kanonon en 71 EL-barellongo kaj kirason de 120 milimetroj sur la fronto de la kareno, 60 flankoj laŭ angulo. , kaj 150 sur la frunto de la gvattureto, kun motoro de 900 ĉevalfortoj en duraluminia enfermaĵo.
  Tia maŝino komencis esti produktita de novembro 1943, kune kun la "Tigro" -2. Tamen, la germanoj nur turnadis sian aŭton. Kaj ili atakis Mezorienton.
  En marto 1944, la germanoj ankaŭ konkeris Kuvajton kaj atingis la Suez-kanalon.
  Necesis rompi la orakolon, por ke la faŝistoj ne havu avantaĝojn. La knabinoj en ĉi tiu kazo havis deziron fari ĝin frue, sed la limigoj en influo influis.
  Ekzemple, nun, anstataŭ knabinoj plenaj de magio, la 1-an de aprilo 1944, du belaj belulinoj moviĝis laŭ la fronto. Bedaŭrinde, kun tre mezbonaj kapabloj - la salta limigilo tuŝita. Estis malvarme eĉ por nudaj piedoj marŝi sur la printempa tero, apenaŭ nuda de neĝo. Maldekstre de la knabinoj estas la plenflua Volgo, norde de Kamiŝin, kaj se vi iros plu, vi atingos la germanajn poziciojn proksime de Stalingrado. Kaj la tasko de la militistoj estas fariĝi preskaŭ ordinaraj knabinoj, kaj perdinte superhomajn kapablojn neŭtraligi la malamatan orakolon ... Tamen, eĉ ĉi tio eble ne sufiĉas nun. Post ĉio, Sovetunio perdis la teritorion, sur kiu duono de la loĝantaro vivis antaŭ la milito, kaj gravan parton de la industria potencialo, inkluzive de, antaŭ ĉio, oleo, kiu estis oportuna por eltiro.
  Kompreneble, ekzistas multaj aliaj deponejoj, sed por ke ili funkciu plenforte, necesas kaj tempo kaj mono. Tio estas, la situacio estas tia, ke eĉ se Hitlero estas senigita de la potenco de la spegulo de Iblis, ĉi tio povas montriĝi dolore malgranda. Krome, separismaj sentoj intensiĝis inter la aliancanoj. Precipe la usonanoj. Roosevelt malsanas, Gallen klare inklinas al maldekstra pacismo, kaj la perspektivoj por novaj elektoj ne estas tre gajaj.
  Submara militado por la aliancanoj ne disvolviĝas en la plej bona maniero. La nombro da germanaj submarŝipoj konstante pliiĝas, kaj iliaj batalaj kvalitoj pliiĝas. Torpetoj induktitaj de varmo kaj submarŝipoj de hidrogena peroksido jam aperis. Kaj la floto de la aliancanoj maldensiĝas kaj malfortiĝas, precipe ĉar la Fritz-teknotronaj ŝarkoj lernis ne aperi, kaj ne malkaŝi sin.
  Krome, la agado de la nazia submara floto estas pli alta ol en la reala historio: ĝi fariĝis pli facila kun fuelo, eĉ petrolŝipoj alvenas el la libiaj kampoj. Krome, la bombado de Rumanio estas multe pli malforta. Kaj la produktado de sinteza brulaĵo estas pli alta.
  La aliancanoj estas en ŝoko, kaj ili havas malfavoran vicigon. Precipe interna politika.
  La ekvilibro de fortoj sur la orienta fronto la 1-an de aprilo 1944: Sovetunio 6,3 milionoj da soldatoj kaj oficiroj, kaj ĉirkaŭ 5,3 mil tankoj kaj memveturaj pafiloj, 95 mil pafiloj kaj morteroj, 7,7 mil aviadiloj. Grandaj perdoj en vintraj bataloj kiam vi provas venki la malamikon. La germanoj, konsiderante satelitojn, eksterlandajn dividojn, hivi infanterion, amasigis pli ol 7,2 milionojn, tankojn kaj memveturajn kanonojn jam 8,8 mil, pafilojn kaj pistujojn ĉirkaŭ 100 mil, aviadon 16,5 mil veturilojn. Konsiderante, ke la novaj tankoj IS-2 kaj T-34-85 nur ĵus komencis eniri servon kun la Ruĝa Armeo, la supereco de la malamiko laŭ ekipaĵo estas signifa. Do la produktado de "Panteroj" kaj "Tigroj" jam estis antaŭenigita, kaj ili konsistigas pli ol duonon de la germana tankfloto.
  En aviado, kvalittaksoj ne estas tiel malambiguaj. Germanaj veturiloj estas superaj ol sovetiaj en rapideco kaj armilaro, sed malsuperaj en horizontala manovro, samtempe, superaj en vertikalo. Sed plej grave, reagaviadiloj aperis en la Fritz, ĉefe la ME-262. El la helico-movitaj batalantoj, la plej potencaj laŭ armilaro kaj rapideco montriĝis tre efika: ME-309 kaj TA-152. Yu-488 kaj eĉ pli frue Yu-288 eniris serian produktadon. Tiuj bombistoj estis senekzemplaj laŭ flugaj karakterizaĵoj, sub alta ŝarĝo.
  Ĉiukaze, se ni konsideras la ekvilibron de fortoj, tiam la malamiko devas esti rekonita kiel pli potenca. Krome, okaze de la finiĝo de la operacio en Mezoriento, la nazioj eĉ pli intensiĝos. Kaj antaŭ ilia fina venko restis malpli ol monato. Do...
  La teknologiisto Elena forte suspiris kaj kantis:
  - Ne estas potenco, neniu forto... Leshy evidente trinkis tro multe! Nur muĝanta segita ŝelo, kriis mato!
  Zoja, kiu konservis sian kulturon eĉ en modesta vilaĝa robo, skuis sian fingron al sia amiko:
  - Ni ne vulgare... Dyke pli bone ellaboru agadplanon!
  Elena levis la ŝultrojn. Ŝi estas pli maldika ol antaŭe kaj ne tiel sportema. Kvankam eble multaj viroj trovus ŝin eĉ pli bela ol antaŭe. La robo de la knabino estas simpla, tola, blanka kaj pura. Iom pli mallonga ol kutimas por kamparanaj virinoj, elmontrante sunbrunigitajn krurojn super la genuoj. Al la knabinoj restis neniuj armiloj aŭ juvelaĵoj. Ne estas eĉ horloĝo.
  Ili nun estas tiel rustikaj, tro sunbrunigitaj por la monato aprilo, sed ne tiel rapidaj kaj fortaj. Piedoj marŝas laŭ argila vojo disŝutita de ŝtonetoj. Nudaj plandumoj, kiel tiuj de vilaĝvirinoj, estas malglataj, kaj sentas sin komfortaj kiam surpaŝas pikajn. Kiam vi marŝas, ĝi ne blovas tiel malvarme. Matena frosto degelas post frosto, kaj la piedoj ne estas tiel malmoligitaj kaj doloraj.
  En ŝia iama korpo de militisto ĝenerale, eĉ en Antarkto sen problemoj. Kaj nun la kruroj estas ruĝaj pro la malvarmo, kaj varmiĝante sub la matena suno, ili abomene doloras.
  Elena, kiu jam sukcesis forgesi, ke la homa korpo povas sperti malkomforton pro malvarmo kaj laceco, diris kun ĝeno:
  - Mi sincere ne vidas la signifon en tia ekspedicio. Ili ĵetis nin en ĉi tiun inferon, senigante nin je forta magio... Lasante nin nudpiede kaj en simpla kamparana vesto, kaj samtempe devigante nin savi la homaron de la faŝismo!
  Zoja respondis logike al simila fragmento:
  - Sed tio estas la beleco de ĝi! Por ke ne estus tro facile, kiam ni, uzante miraklajn kapablojn, prenis Vilnon kaj aliajn urbojn de Litovio. Multe pli interesa kaj plej grave postulas imagon por venki la malamikon en simplaj korpoj kaj sen superpotencoj!
  Elena kutime piedbatis per sia nuda piedo en grandan pavimon elstarantan el la argilo en la mezo de la vojo. Sed anstataŭ elflugi de la bato, la ŝtono restis surloke, kaj la Saĝa Knabino ekkriis pro doloro. Ankoraŭ longaj, graciaj fingroj tuj ŝveliĝis kaj bluiĝis. Kaj Zoya eĉ devis alĝustigi kelkajn el ili. La falangoj, kiuj fariĝis purpuraj, falis en lokon, kaj Elena forskuis larmon, kiu aperis sur ŝia vango. Vi devas esti tiel stulta.
  La filino de Belobog sentis ondegon de simpatio en si mem, ŝi estis superfortita de ondo de empatio. Kaj samtempe estis ankaŭ sento de propra malforteco kaj vundebleco. La ungo sub la blueta karno de Elena krevis, kaj ankaŭ la kruro fariĝis vere kortuŝe difektita kaj vundebla.
  Saĝa en memkompato, rimarkis:
  - Jen kion signifas karno sen superpotencoj ... Vi simple fariĝas neniu!
  Zoya kolere rimarkis:
  - Viaj kruroj resaniĝos... Vi vivos iel!
  La knabinoj denove ekiris laŭ la vojo. Ili ne plu havis sian iaman malprudentan gajecon. Krome, ju pli longe ili marŝis, des pli forta sentis sin la malsato. Aperis kolektivaj kampoj... Sur ili jam estis en plena laboro.
  Viroj, tamen, ne estas videblaj, nur virinoj kaj infanoj estis jungitaj, iuj al la plugilo, iuj sarkiloj. Homoj ĉi tie estas terure maldikaj, kun elĉerpitaj vizaĝoj. Vere, la knaboj, vidante belajn knabinojn, ridetis kaj mansvingis al ili, salutante ilin per kalaj, etenditaj brakoj.
  Zoya ofertis al Elena helpi en kamparana laboro. La filino de Svarog kontraŭvole konsentis. Ŝi propre deziris armilojn, kaj ne pezan parton de la kolektiva bieno. Sed post kiam ŝi batis la piedon sur la pavimon, la batalema humoro tuj malaperis. Krome, vi devus pensi pri via propra leĝigo. Ja, kion ajn oni diru, ili finiĝis en la samaj roboj kaj sen pastroj.
  Jes, ĉiumomente la NKVD povas deklari ilin spionoj kaj tordi ilin. Kaj do ili montriĝos nur rifuĝintoj, kiuj perdis ĉion, inkluzive de siaj dokumentoj. Iliaj roboj ne estas tre novaj, kaj la stilo kun pli mallonga jupo estas tipa de la bolŝevika vilaĝo. Vi povas esperi kredi!
  Zoya estis naskita en la vilaĝo kaj ŝiaj manoj kaj korpo estas tre lertaj en paŝego. Elena estas urba sinjorino, krome, moskvano. Vere, ŝi havas sperton pri kultivebla laboro en la Rodnover-komunumo. Sed tamen, la movoj ne estas tiel facilaj kaj konataj kiel tiuj de Zoya. Jes, kaj batitaj fingroj sur la malvarma tero abomene ĝemas.
  Tamen junaj virinoj, knaboj kaj knabinoj estas ĉiuj nudpiedaj, eĉ se estis froste nokte kaj vi riskas preskaŭ malvarmigi vin. Nur maljunulinoj kaj maljunulinoj en bastaj ŝuoj. Vidiĝas neniuj viroj, kaj la plej aĝa antaŭ ĉio estas kirliĝanta, ruĝeta adoleskanto, kiu aspektas ne pli ol dekkvinjara, en tre ordigita pantalono, sed kun tre esprimplena mieno kaj vira mentono. Ĉi tiu infano kun Komsomol-insigno estas la plej aĝa inter la knaboj kaj donas ordonojn al ĉiuj.
  La fakton, ke du belulinoj aliĝis al ili, la juna komandanto neniel komentis. Estas tia, kompreneble. La klimato de la Volga regiono estas milda kaj semado estas en plena svingo, ĉi tie kroma paro da manoj ne doloras.
  La dorso de Elena baldaŭ doloris, kaj ŝi petis plugilon. Do estas pli facile por la korpo de sufiĉe forta knabino, sed vi nur bezonas milde trinki viajn kalkanojn en la malfiksan teron, por ke viaj fingroj ne tiom doloru. Sed aliflanke, la premo sur la brusto iras sub malsaman deklivon, kaj la dorso, malŝarĝita, ne sentas doloron.
  La knabino pensis ĉi tie, sed kiom da aĝo ŝi vere havas? Jam pli ol cent! Amuza! Ŝi estas unu el la plej maljunaj virinoj en moderna Rusio kaj samtempe, plena de forto kaj sana. Sed seniginte ilin je magiaj kapabloj, ili povus fariĝi tiaj frenezuloj!
  De ĉi tiu penso, la haŭto de Elena estas marŝanto ...
  Ĉiuj laboris kun entuziasmo kaj sen tagmanĝa paŭzo. Aŭ nur kiam tute mallumiĝis, ili alproksimiĝis al la fajro por refreŝigi sin. Proksime de la rivero Volgo kaj estis fiŝo en la kaldrono. Sed la pano estas mallonga, kaj ĝi estas iel ne tute pura, kun malpuraĵoj. Pli da cepa gusto.
  La manĝaĵo estas simpla, kaj ne tro multe, por malsataj stomakoj ĝi ŝajnas bongustaĵo. La inaj gardistoj ne sentis tion lacaj de jaroj. Ne, ja esti homo sen superpotencoj estas tre dolora. Kaj vi laciĝas kiel... azeno!
  Sed estas bone, ke la organismoj estas junaj kaj sanaj. La knabinoj ekdormis kun aliaj virinoj en la garbejo sur si mem. Unu el la knaboj apogis sian kapon sur la alta brusto de Zoe. La knabin-gardisto karesis siajn helharajn kirlegojn... Kaj sentis fortan melankolion. Ili ricevis ĉion de vivo kaj de siaj patronoj Dioj-demiurgoj: eterna juneco, potenco, la ŝanco havi riĉaĵon, potencon, honoron kaj respekton, sed ... Por koncepti, ili devas dormi kun viro-homo egala al ili laŭ kapabloj. . Kaj ĉi tio ne estas facile trovi.
  Kaj se ekzistas tiaj uloj, tiam ili jam estas sur alia nivelo kaj en alia universo. Elena rememoris kanton pri Gagarin kaj de tio ŝi eĉ pli sopiris;
  Vi scias, kia ulo li estis...
  La tuta mondo portis lin en siaj brakoj!
  LA DETERMINO DE LA FRATO DE LA REĜO SAVU LA IMPERION
  La frato de caro Nikolao la 2-a, Mikaelo, kontraste al la reala rakonto, agis decide. La Imperia Gardisto malfermis fajron sur la ribelantoj kiuj provis sturmi la Vintran Palacon. Tiam la kozakoj, afable traktitaj de la suvereno, kaj noblaj regimentoj eniris la batalon.
  Plurcent ribelantoj estis mortigitaj, dum aliaj fuĝis. La polico aktive kaptis la ribelantojn kaj iliajn gvidantojn. Reprezentantoj de la Ŝtata Dumao, princaj familioj, komercistoj kaj membroj de la financa elito rapidis ĵuri fidelecon al caro Nikolao, kaj ĵuris lojalecon. Dum la batalo, pli ol sescent ribelantoj estis mortigitaj, kaj unu kaj duono milo estis vunditaj. La gardistoj perdis dudek homojn mortintojn, la kozakoj pliajn kvindek.
  Grava kolizio, sed la aŭtokratio rezistis. La konspirantoj ĉe la supro ne havis eĉ unu opinion, nek unu gvidanton. Kaj ĝenerale, multaj el ili kredis, ke estis neeble ŝanĝi la formon de registaro dum la milito.
  Estas multaj malkontenta kun caro Nikolao la 2-a, sed estas malfacile proponi alternativon al la imperia reĝimo. Des pli, la riĉuloj serioze timas, ke la respublikana registara formo montriĝos tro malforta kaj loza por protekti la kapitalistojn kontraŭ la malsata kaj ribelema proletaro, kaj la terposedantojn kontraŭ la kamparanoj.
  Kaj per si mem, la popolo ne aranĝos seriozan revolucion. La bolŝevikoj estas ankoraŭ tro malfortaj kaj malmultaj, la socialistoj-revoluciaj plejparte opinias, ke la revolucio estas bona, sed estas pli bone venki la mondmiliton unue.
  Resume, estis tumulto kaj la tuta afero eliris! Oni ripetis ia ŝajno de sanga resurekto... Kaj silento!
  Nikolao la 2-a premiis sian fraton por sia decidemo kun la Ordo de Georgo de la unua grado, kaj promociis lin al la rango de generalo-en-ĉefo, nomumante Miĥail por komandi la okcidentan fronton. Kaj la suda kaj rumana frontoj estis subigitaj al Brusilov.
  La nombro de la rusa armeo kreskis al preskaŭ dek milionoj da homoj, kaj ĝia bontenado estis peza ŝarĝo por la imperio. Devintus veni.
  Tuj kiam la vojoj sekiĝis, la cara armeo batis en Galegio. Nombra supereco estis flanke de la rusaj trupoj. La aŭstroj malfortiĝis en laboretoso, kaj la regimentoj, konsistantaj el slavoj, masive dizertis aŭ kapitulacis. Ekzistis ne sufiĉe da germanaj unuoj por enhavi la malamikon.
  Por supre, Usono eniris la militon kontraŭ la Centraj Potencoj en aprilo. Kaj tiel la rezulto de la konflikto jam estis antaŭvidita konkludo. La germanoj provis pliigi siajn fortojn en la Okcidento por venki la aliancanojn kaj estis nekapablaj disponigi signifan asistadon al Aŭstrio-Hungario.
  Rusaj trupoj okupis Lvovon, kaj kelkajn urbojn en Galegio. Eĉ pluraj malgrandaj vaporkaldronoj formiĝis. La aŭstra, ĉifona, rompita fronto kolapsis tro rapide, tiel ke la germanoj devis moviĝi okcidenten al surda defendo, kaj ĵeti soldatojn en la interspacojn kiuj formiĝis.
  Evoluigante sukceson, la ruso alproksimiĝis al Przemysl, kaj eĉ ĉirkaŭis la grandurbon. Sed provizproblemoj, kaj la enkonduko de pli batalpretaj germanaj unuoj en la batalon, bremsis la antaŭeniĝon. Aliflanke, la Rumana Fronto iris sur la ofensivon, kaj post iom da tempo la Okcidenta Fronto. Ĉi-lasta alfrontis malfacilan taskon: trarompi la potencajn, profunde gradigitajn germanajn defendojn.
  La caro frato Miĥail ne konsideris ĝin hontinda, li lernus de Brusilov kaj uzis similajn taktikojn. Li komencis prepari ofensivon en dek du malsamaj lokoj samtempe, tiel ke la germanoj ne povis determini la direkton de la ĉefa atako. Krome ili aktive uzis fumkurtenon kaj ofensivon nokte.
  Rusaj soldatoj en la sudo liberigis Bukareŝton, kaj la atako en la centro finiĝis kun sukcesoj sude de Vilno.
  La germanoj devis plifortikigi sian sudan flankon denove. Sub la minaco de ĉirkaŭbarado estis la germanaj soldatoj blokantaj Rigon. Sub tiuj kondiĉoj, la imperiestro faris malfacilan decidon forlasi la baltajn ŝtatojn kaj retir soldatojn al la prusa defenda linio.
  Ĝi ne funkciis, la aferoj de la aliancanoj kaj Turkio. La rusoj kaj la britoj antaŭeniris en Malgranda Azio, la francoj disbatiĝis en Sirio kaj Palestino. La otomanoj malfortiĝis, kaj ilia falo ne estis malproksima. Krome, la bulgaroj ŝanĝiĝis. Rimarkinte, ke la prusoj jam perdis la militon, kaj la rusaj trupoj, liberiginte la plej grandan parton de Rumanio, atingis la landlimon, la slava reĝo deklaris militon kontraŭ Aŭstrio, Turkio kaj Germanio.
  Kompreneble, tio aldonis kapdoloron al la germanoj. Ili jam ne povis teni la frontlinion en la Oriento kaj estis devigitaj retiriĝi al la Vistulo. Atendante, ke natura akvobaro prokrastos la rusajn trupojn.
  La aliancano en la okcidento atingis nur partajn sukcesojn, kvankam tankoj jam estis pli aktive uzitaj. Sed dum Germanio tenis la fronton, kvankam ĝi estis devigita iom malantaŭen. La suda sekcio prenis multe da fortostreĉo.
  Nu, en aŭtuno kaj vintro, cara Rusio ŝanĝis la pezon de la batalado al la Otomana Regno.
  La atako kontraŭ Konstantinopolo, kaj de tero kaj de la maro, finiĝis en la triumfo de rusaj armiloj. Turkio falis, kaj kun ĝi Rusio ricevis grandajn teritoriojn, Cargradon kaj la markolojn kun aliro al Mediteranea Maro.
  Vere, ne eblis fini la militojn en 1917, sed la spiron de venko estis jam sentita de ĉiuj, en multe pli granda mezuro ol en 1916.
  La vintro pasis en Rusio kun malgrandaj strikoj kaj protestoj, sed ne okazis seriozaj kolizioj, malgraŭ la militaj malfacilaĵoj. Krom se la rublo tro depreziĝis, sed estas antaŭtempe paroli pri malsato.
  Tamen, estas tempo por fini la militon, kaj ĉiuj komprenis tion. Brusilov, kiu estis promociita al feldmarŝalo, proponis liveri la ĉefan baton en la sudo, kie la malamiko estas pli malforta, kaj tiam turni sin norden.
  La germanoj jam havis siajn unuajn tankojn. Sed ilia nombro estas tro malgranda por havi signifan efikon al la kurso de la milito. Rusio ankaŭ havas siajn proprajn veturilojn, precipe la tankojn de Mendeleev. Sed denove, la cara industrio ankoraŭ ne povas fari serian produktadon.
  Sed la amasproduktado de tankoj estis establita de la britoj, usonanoj kaj francoj. Tio signifas, ke aperis nova, potenca rimedo por trarompi la defendon, kiu devus trarompi la germanajn poziciojn.
  La aliancanoj ankaŭ volas fini la ruinigan militon kiel eble plej baldaŭ. Kaj ekde la fino de marto komenciĝis siaflanke provoj trarompi la germanan defendon profunde.
  La ofensivo de la rusaj trupoj komenciĝis tuj kiam la vojoj sekiĝis en la sudo. Rusaj trupoj, post antaŭaj venkoj, vigliĝis, kaj la aŭstroj apenaŭ tenis. Budapeŝto montriĝis ĉirkaŭita jam komence de majo. Tiam la movado estis skizita direkte al Vieno kaj preterirante la Vistulan Riveron.
  La italoj ankaŭ iris sur la ofensivon. Eĉ Japanio sendis ekspedician trupon al Eŭropo. La germanoj premis de ĉiuj flankoj.
  Kiam la rusaj trupoj jam alproksimiĝis al Vieno, Aŭstrio-Hungario kapitulacis. La lasta aliancano de Germanio finfine falis. En la Okcidento, uzante la taktikon de strikoj sur malsamaj partoj de la fronto, la aliancanoj malrapide sed certe progresis. Kaj la rusaj trupoj iris de la sudo al la malantaŭo de la germana fronto kovrante la Vistulon.
  Sub tiuj kondiĉoj, kanceliero Wilhelm, ekkomprenante la kompletan, senesperan situacion de Germanio, sciigis la ĉesigon de ĉiuj malamikecoj la 22-an de junio 1918. Fakte, la germanoj kapitulacis.
  Aŭstrio-Hungario ĉesis ekzisti. Rusio ricevis Galegion, la Krakovon, Bukovinca, parton de orienta Slovenio kaj Hungarion. Rumanio Transsilvanio. De Aŭstrio-Hungario estis nur malgranda Aŭstrio, kaj tre limigita Hungario. Ĉeĥoslovakio aperis sub la aŭspicioj de Rusio.
  La cara imperio ricevis de Germanio Klaipeda, Poznan kaj aliron al la maroj, fortranĉante Orientan Prusion de la metropolo mem tra Danzig.
  Germanio devis redoni al Danio kaj Francio antaŭe konkerita reen en la 19-a jarcento. Ŝi estis kondamnita pagi grandegajn kompensojn ĉiujare, kaj limigis la armean potencialon al cent mil homoj.
  Kaj kompreneble, kiel en reala historio, la demilitarigita zono.
  Carista Rusio vastigis siajn havaĵojn en la sudo ankaŭ. La Otomana Regno, kiel la aŭstra ŝtato, ĉesis ekzisti. Britio prenis Irakon, Francion, Sirion kaj, kune kun la britoj, Palestinon. Rusio ricevis Armenion, Malgrandan Azion kaj Konstantinopolon.
  La Proksima Oriento kaj Irano ankaŭ estis dividitaj en influsferojn. Tiel, cara Rusio atingis signifajn materialajn akirojn.
  Sed la milito kostis la vivon de pli ol du milionoj kaj duono da soldatoj, sen kalkulado de la mortinta civila loĝantaro, grandegaj elspezoj. Financoj falis en malordon, kaj la lando ŝuldiĝis.
  Vere, la aliancanoj kundescendente konsentis forigi la interezojn de pruntoj, sed tamen la ŝuldo montriĝis sufiĉe granda - ĉirkaŭ dek miliardoj da orrubloj.
  Sed eblis naciigi entreprenojn antaŭe posedatajn de la germanoj.
  La politika situacio en cara Rusio stabiliĝis, kaj la aŭtoritato de la imperiestro kreskis.
  Nikolao la 2-a ekspluatis tion nuligante sian propran manifeston pri la Ŝtata Dumao. La aŭtokratio denove estis restarigita, kaj la leĝdona povo pasis plene al la caro.
  Tio estigis nur timemajn protestojn. La lando estis tro laca de la milito, kaj ne volis novajn malordojn.
  Kaj la ekonomio komencis rapidan, postmilitan resaniĝon! Averaĝe, kresko estis ĉirkaŭ naŭ procentoj jare kaj estis pli alta ol en Usono.
  Novaj progresintaj branĉoj de industrio estis kreitaj, mekanika inĝenierado formiĝis. Salajroj altiĝis.
  La daŭro de la labortago estis reduktita de la leĝo de la reĝo de 11,5 horoj ĝis 10,5 horoj. Antaŭferioj kaj antaŭ semajnfinoj ĝis la 9-a. Ankaŭ, la labortago estis reduktita al naŭ horoj, se almenaŭ parto de ĝi falis nokte.
  Post la interŝanĝo de mono, la tuta orbalanco de la rublo estis restarigita. Ĝis 1929, la salajro de laboristo atingis 50 rublojn monate, dum la prezo de vodko estis 25 kopekoj po botelo. Tio estas 200 boteloj monate. Kaj se vi prenas ĝin en ora ekvivalento, tio estas eĉ 37 gramoj da pura oro.
  La lando venis en la dua loko, dua nur post Usono laŭ industria produktado. La perspektivoj por la imperio aspektis tre rozaj, sed .... trafis depresio, granda depresio.
  La kolapso trafis la tutan mondon kaj ankaŭ Rusion. La vero ĉefe faligis Germanion kaj Usonon. Sed ankaŭ cara Rusio estis tro dependa de ekstera pruntepreno kaj tial ne povis eviti renversiĝojn kaj recesion.
  La Bolŝevika Partio en la dudekaj jaroj estis en krizo. Lenin fakte malproksimiĝis de la praktika, revolucia lukto mergante sin en teorion... kaj verkante fantaziajn verkojn.
  Vladimir Iljiĉ renkontis en Britio kaj Herbert Wales, sentis en si guston por sciencfikcio. Precipe el la plumo de Vladimir Iljiĉ eliris granda, futurisma romano: "Komunismo - vojo de feliĉo"! Kaj kelkaj aliaj verkoj. Lenin jam gajnis bonan monon per mirindaj verkoj.
  La bolŝevikoj dividiĝis en trockistojn kaj stalinistojn. Stalino decidis reveni al la taktikoj de individua teruro karakterizaj de la Popola Volo. Trockij prenis pli moderan pozicion.
  La Socialrevoluciuloj daŭre estas aktivaj, kvankam ekzistis neniuj altprofilaj politikaj atencoj en la dudekaj. La pozicioj de la respublikanoj kaj kadetoj iom post iom fortiĝis. Efektive, absoluta monarkio ŝajnis al ĉiuj malmoderna restaĵo. Do ree komenciĝis tumulto, strikoj, manifestacioj, kaj la reĝa trono ŝanceliĝis.
  Multo povus esti memorita al la monarko ...
  La registaro de Nikolao la 2-a trovis eliron... en la milito! Krome, la generaloj estis fervoraj je venĝo por la malvenko de Japanio. Kaj estas komprenebla...
  Post 1-a Mondmilito, Carista Rusio okazigis plurajn malgrandajn kampanjojn. En Mezoriento, kie ili kaj iliaj aliancanoj kompletigis la araban mondon. En Afganio .... Tie, la milito okazis kune kun Britio. Rusio transprenis la nordajn regionojn de Afganio loĝitaj plejparte fare de uzbekoj kaj taĝikoj, same kiel Herato. La britoj, post brutalaj militoj, tamen subigis la sudon. Memregistaro restis en la centro de Afganio.
  Irano ankoraŭ konservis la ŝajnon de suvereneco, sed ĝia dividado ankaŭ estis ne malproksime.
  Sed la ĉefa kolizio de interesoj falis sur Japanion. Krome, en 1931, la japanoj kreis marionetregistaron en Manĉurio, kaj lanĉis ofensivon en Ĉinio.
  Tio estis la kialo de nova milito.
  Antaŭ tiu tempo, la rusa armeo sukcesis ĝisdatigi sian tankfloton kaj krei tre fortan aviadon. En la aero, Japanio estis rimarkeble malsupera, kaj la tera armeo de Rusio estas multe pli multnombra kaj, eble, batalpreta.
  La Pacifika Floto estis ordonita fare de la legenda admiralo Kolchak. La Komandanto de la Ordeno de Sankta Andreo la Unua-Vokita Brusilov jam mortis en tiu tempo, sed liaj kapablaj studentoj restis.
  De la komenco mem, la milito estis malsukcesa por Japanio. Rusaj generaloj: Denikin, Wrangel, Kaleidin sub la ĝenerala komando de la caro frato Miĥail Romanov - agis energie kaj lerte. La sperto de la unua mondmilito efikis, eraroj en la konflikto de 1904-1905 estis konsiderataj.
  La malpezaj tankoj de Proĥorov ankaŭ montriĝis sufiĉe bonaj, kiuj estas simple neanstataŭeblaj en manovra milito. Ĉiukaze, ĝi jam estis alia rusa armeo, kaj tute alia milito.
  Tamen, eĉ dum la unua batalo kun la samurajo, se anstataŭ Kuropatkin pli talenta kaj decida komandanto, la rezulto de la milito kompreneble estus tute alia.
  Ĉiukaze, post du monatoj, Port Arthur estis sieĝita de rusaj trupoj, kaj la japanoj estis batitaj. Du monatojn poste, la tuta Koreio estis liberigita, kaj la citadelurbo estis prenita per ŝtormo.
  Surmare, bataloj ankaŭ estis en plena svingo kun ŝanĝiĝanta sukceso. Ĝis proksimiĝis eskadroj el Balta kaj Nigra Maro. La Lando de la Leviĝanta Suno estis tute venkita, kaj ili eĉ surterigis trupojn sur Hokajdo. Japanio estis devigita subskribi humiligan pacon por si. Redonu Manĉurion, Port Arthur, kelkajn posedaĵojn konkeritajn de la germanoj, sudan Saĥalenon kaj la Kuril-kreston. Kaj samtempe pagi kompenson, bonordan sumon - miliardo da orrubloj.
  La venko provizore fortigis la pozicion de la Aŭtokratio, kaj tiam la Granda Depresio kolapsis al rapidaj ekonomiaj supreniroj.
  En Germanio, kiel en la reala historio, Hitler venis al la potenco, sed li ne rajtis tro vagi. Aparte, provo reestigi universalan devigan militservon alfrontis furiozan reziston de Rusio kaj Francio. Kvankam malgrandaj koncedoj laŭ armea potencialo estis faritaj. La grandeco de la armeo estis permesita pliiĝi de cent mil ĝis ducent kvindek. Krome, Hitler resendis kontrolon de la demilitarigita zono al Germanio.
  Kaj dinastiaj problemoj estis krevantaj por la cara Rusio. Mortis la tronheredanto, la caroviĉ Aleksej... La frato de la caro Miĥail Romanov estis senigita je la rajto heredi. Kaj la vera heredanto estis Kiril Vladimirovich Romanov. Sed ĉi tiu tipo estas enŝlimigita en ebrio kaj diboĉo. Tute degradita...
  Kiu do sukcedos caron Nikolao la 2-a? La frato de la caro Mikaelo, post la venko super Japanio, ricevis la rangon de generalisimo kaj estis tre populara. Li iĝis la unua membro de la reĝa familio en la historio de Imperia Rusio se temas pri ricevi tian altan rangon. Kaj multaj volis vidi lin sur la reĝa trono.
  Vere, Nikolao la 2-a mem - nedrinkulo, sen malbonaj kutimoj, faranta regula gimnastiko, estis ankoraŭ sufiĉe forta kaj ŝajnis, ke lia regado estos la plej longa en la rusa historio. Sed Stalino konceptis la plej grandiozan atencon ekde la tempo de Aleksandro la 2-a. Kvankam ŝajnis, kio estas la signifo?
  Ĉiukaze, 1937 montriĝis por malbonaŭgura jaro. Caro Nikolao la 2-a estis mortigita, kaj kune kun li, ankaŭ du ministroj mortis, same kiel tri dekduo korteganoj, kaj parto de la Vintra Palaco kolapsis.
  La teroristoj uzis la kloaksistemon por minado kaj plantis pli ol tunon da aminolon.
  Tiel, agresema hazardo intervenis en la kurso de la historio. Tiel finiĝis la regado de caro Nikolao la 2-a. La monarko kiu ne iĝis moknomita, granda aŭ timinda. Tiuj, kiuj ne amis la imperiestron, nomis lin sanga, ĉar multe da sango estis verŝita en lia regno. Kiu traktis kun respekto - la Konkerinto. Do la nombro da teroj sub li, en Rus', pligrandiĝis. Ekzistis eĉ granda provinco en Ĉinio: Zheltorossia.
  Kaj la tuta regno daŭris 43 jarojn. Pli longaj reguloj nur, kaj nominale Ivano la Terura. Sed konsiderante ke li prenis la tronon por tri jaroj, la fakta oficperiodo estis pli mallonga.
  Kaj la legitima heredanto, Kirill Vladimirovich Romanov, tamen supreniris la tronon. Li regis por mallonga tempo - ĉirkaŭ unu jaro, sed sukcesis iom influi la kurson de la historio. Aparte, li permesis al Adolf Hitler efektivigi la Anschluss de Aŭstrio. Supoze aludante al la rajto de la popoloj al memdeterminado kaj, ili diras, estos pli da ordo. Konsentite al la Anschluss de Aŭstrio kaj Mussolini.
  Tiel Germanio vastiĝis kaj ĝia loĝantaro superis okdek milionojn. Sen mencii, ke Hitler kuraĝigis fekundecon. Sub Adolf Besnovaty, ĝi kreskis unu kaj duono fojojn.
  En Hispanio eksplodis enlanda milito, sed ĝi finiĝis multe pli rapide, ĉar ne ekzistis Sovetunio, kiu helpis la maldekstran koalicion en Madrido.
  Sed Franco iĝis aliancano de la Fuhrer. Kaj la nova caro Vladimiro la Tria alfrontis Brition.
  La situacio ja estas konfuza. Puzlo plena de la Dua Mondmilito. Kaj nova raŭndo de konfrontiĝo. Irano ne estas dividita, kaj ĉi tiu fakte estas la lasta islama lando, formale sendependa. Kaj Rusio havas opiniojn pri ĝi, kaj Britio. Aferoj estas tre komplikaj en Mezoriento. La teritorioj de Rusio, Francio, Britio estas miksitaj kaj ne facile administreblaj.
  Anglujo ekonomie malfruiĝas pli kaj pli malantaŭ kaj Rusio kaj Germanio, kiu akiras potencon. Kaj la plej grandaj kolonioj estas ankoraŭ britaj. Sed la potenco de la leona krono malfortiĝas, Kanado estas preskaŭ sendependa. Sudafriko ankaŭ estas regado, kiel Aŭstralio. En Barato, la brita pozicio malfortiĝas. Kompreneble, estas deziro puŝi la leonon.
  Hitler provas ludi sur du frontoj. Aŭ ricevu la subtenon de Francio, Britio, Italio kaj Japanio. Al ĉiuj kune amasiĝu sur caran Rusion kaj dividu ĝiajn vastajn posedaĵojn.
  Aŭ serĉu teritoriajn akirojn en Okcidento, sed jam en alianco kun Rusio.
  Hitler estas malnobla kaj senprincipa homo, kaj, ĝenerale, li ne zorgas kun kiu fini koalicion, kondiĉe ke ĝi estas utila al li.
  La nova juna caro Vladimir ankaŭ revas eniri la historion kiel granda konkerinto kaj volas preni la koloniojn el Britio kaj Francio. Fakte, estas nenio por preni de la germanoj. Do la koalicio kun Germanio estas sufiĉe logika.
  Italio kaptis Etiopion kaj ankaŭ volas novajn heroaĵojn. Mussolini estas ege ambicia. Li ne zorgas, kien li iras orienten aŭ okcidenten. Sed en Francujo ne estas granda deziro inter la homoj batali. Tie regas pacismo, kaj la registaro estas elektita. Do ne necesas akiri tian fortan aliancanon. Kaj cara Rusio, kun sia tradicie alta naskokvanto kaj senĉese malpliiĝanta mortokvanto, estas tre forta kontraŭulo. La loĝantaro de cara Rusio kreskas je ĉirkaŭ tri procentoj jare. Infana morteco malpliiĝis, sed ĝis nun la modo por grandaj familioj ne pasis, kaj eĉ la familioj de laboristoj estas fekundaj. Konsiderante teritoriajn akirojn, inkluzive en dense loĝata Ĉinio, kaj maldense loĝata Mongolio, kaj en Eŭropo kaj Turkio, la loĝantaro de cara Rusio en 1940 superis 400 milionojn kompare kun 1913, kiam ĝi estis 180 milionoj. Kaj ĉi tio estas kontinenta potenco... Britio kaj Francio en la patrujoj mem havas malpli ol 50 milionojn, krom pli da kolonioj. Sed la koloniaj trupoj estas malfortaj je moralo kaj havas malmulte da batalkapablo. Do la terarmeoj de la Okcidento estas multe pli malfortaj.
  La Fuhrer elektas aliancon kun Rusio kontraŭ la Okcidento.
  En 1939, Ĉeĥoslovakio estis dividita. Germanio ankaŭ inkludis la Sudetojn. La germanoj fortigis la armeon, formis tankkolumnojn. La cara Rusio ankaŭ ne staris senmove, havante kvin milionojn pactempan armeon kaj kvincent personardividojn.
  En cara Rusio, pezaj tankoj kaj strategia aviado, inkluzive de aviadiloj kun ok motoroj, estas delonge en produktado. Francio havas nur ĉirkaŭ tridek pezajn tankojn, kaj tiuj estas malnoviĝintaj. Britio ne havas pezajn maŝinojn. Nu, ankaŭ Germanujo, neniu pli peza ol dudek tunoj. Usono havas iom pli ol kvarcent tankojn.
  Hitler decidis ke ĝi ne indas tiri kaj batis la 15-an de majo 1940. Tuj kiam la vetero estas favora kaj ĉio estas preta. Aŭ pli-malpli farita.
  Carista Rusio lanĉis ofensivon kontraŭ Hindio kaj aliaj koloniaj havaĵoj. La bato de la rusa armeo falis sur malbone defenditajn poziciojn. La trupoj konsistantaj el la etnaj britoj kaj francoj mem estas relative malmultaj, kaj la koloniaj unuoj ne tro pretas morti pro ideo aŭ imperio fremda al ili. Fakte, kiuj estas la britoj por ili? Ekspluatantoj, sklavistoj, rabistoj aŭ malfideluloj. Estas neverŝajne ke la rusoj estas multe pli malbonaj ol ili, por morti pro la imperio de la Leono aŭ la Koko.
  Do la caraj trupoj antaŭeniras, venkante malviglan, fokusan reziston. Sed la germanoj povis venki la francajn, britajn, belgajn kaj nederlandajn trupojn en monato kaj duono.
  Tiel, Churchill perdis la subtenon de siaj ĉefaj aliancanoj. La atendo ke Usono eniros la militon ne realiĝis. Roosevelt ĝenerale ne estis distingita per la decidemo de Stenka Razin. Kaj tiam tiaj fortoj irus kontraŭ Usono.
  Rusaj trupoj avancis tra Afriko kaj Azio en marŝoj, pli da problemoj venis de la tereno kaj streĉis komunikadojn ol de malamikaj trupoj. La manko de vojoj, precipe en Afriko, ankaŭ influis. Sed la senpretenda rusa soldato heroe kaj stoike venkas ĉiujn malfacilaĵojn.
  La germanoj povas nur malfacile translokigi soldatojn al Afriko. La antaŭeniĝo al Ĝibraltaro estis prokrastita de la obstina rezisto de Franco. Kaj ili devis transdoni fortojn per maro. La rusoj trapenetris al Afriko, tra Egiptujo, kaj estas multe pli facile por ili. Italio ankaŭ kaptas ĉion, kion ĝi povas kapti, kaj en ĉi tiu afero, Mussolini havas boaconstrictor-tenon.
  La surteriĝo sur la metropolo mem en 1940 ne okazis. En la aerbatalo, ĉefe pro la pasiveco de Rusio, Britio eltenis. Sed mi devas diri, ke la saĝa caro Vladimir Kiriloviĉ ne volis, ke Britio kapitulacu antaŭtempe, sed tute racie li kaptos ĉiujn ŝiajn aziajn kaj afrikajn koloniojn.
  Kien iras Britio? Ja ŝi ne havas rezervojn, sen kolonioj kaj krudaĵoj - la falo estas demando de tempo.
  En la vintro kaj en marto 1941, rusaj trupoj finfine atingis Sudafrikon kaj venkis la lastan afrikan Regadon. Provo de la britoj sidi eksteren en Madagaskaro ankaŭ malsukcesis, kaj en majo 1941, amfibia alteriĝo estis aranĝita kun posta venko.
  Japanio agis en la milito flanke de Rusio, kaj sukcesis ekpreni ion en la Pacifika Oceano. La somero de 1941 estis la periodo de grava aeratako sur la brita patrujo.
  Rusaj kaj germanaj aviadiloj gladis Londonon kaj aliajn urbojn de la Brita Imperio. Kaj la 8-an de novembro, en la tago de la datreveno de la Munkena puĉo, finfine okazis la surteriĝo.
  La batalado daŭris dek ses tagojn kaj finiĝis en venko por la rusaj kaj germanaj trupoj.
  Ĉi tio, fakte, finis la Duan Mondmiliton. Ĝi montriĝis malpli sanga kaj longa ol en reala historio. Kaj tre rimarkinde fortigis kaj vastigis rusajn havaĵojn. Precipe en Afriko kaj Azio.
  Sekvis relative paca periodo. Rusio kaj Germanio digestis siajn proprajn teritoriajn gajnojn. La Tria Regno inkludis en sia konsisto: Belgio, Nederlando, preskaŭ duono de Francio, same kiel Maroko, parto de Alĝerio kaj la centraj havaĵoj. Vere, pro la pozicio de Franco kaj ia nedecidemo de Hitler, la germanoj ne havis tempon por antaŭeniri en la ekvatorajn posedaĵojn de Francio, kaj ili iris al la rusaj trupoj.
  Tamen, Germanio daŭre ricevis bonan pecon de afrika tero, superante sian propran teritorion en areo. La tera areo de la Tria Reich, konsiderante eŭropajn akirojn, pli ol triobliĝis. Kaj se ni kalkulas el la landlimoj ekde 1937, konsiderante Aŭstrion, Sudetojn kaj Ĉeĥion antaŭ la protektorato, tiam kvaroble.
  Do la germanoj entute havis sufiĉe por digesti kaj majstri kaj asimili. Rusio des pli vastigis siajn koloniajn havaĵojn, kaj apenaŭ povis regi ĉion ĉi.
  Kaj Italio ricevis multon: ekzemple, plejparto de Sudano, Somalio, Ugando, kaj iuj aliaj akiroj, precipe Tunizio.
  Tiel, la redistribuo de la mondo finiĝis por la momento. Sed kiel oni diras, kun la tempo, ambicioj komencas manifestiĝi.
  Usono ne komencis serioze labori pri la nuklea projekto. Ankaŭ en faŝisma Germanio kaj Rusio la sinteno montriĝis mojosa. Japanio ankoraŭ ne estas sufiĉe evoluinta por tiri ĝin, kaj Britio kaj Francio fariĝis vasalaj landoj de la Tria Regno kaj Rusio.
  Do la apero de nukleaj armiloj montriĝis prokrastita dum iom da tempo.
  Sed progreso, kompreneble, estas neforgesebla. Fizikistoj laboras, teorio disvolviĝas, same kiel laboratoriaj eksperimentoj. Sed la nuklea projekto bezonas la volon de la ŝtato. La cara Rusio havas zorgojn preter sia kapo kaj la kostoj de komunikado kun la vastiĝo de sia teritorio. Kaj Hitler ial havis rankoron kontraŭ tiaj ideoj de nuklea programo kaj kredis, ke la atomprojekto nur sorbos grandegajn monsumojn por nenio.
  Krome, la rusaj terarmeoj kaj aviado estis la plej fortaj kaj plej multaj en la mondo, kaj ankaŭ la floto, precipe de ekonomia kresko, tiris supren.
  Caraj generaloj kaj marŝaloj preferis evoluigi tankkonstruaĵon, konstrui aviadilojn, aviadilŝipojn kaj batalŝipojn. Kaj kial ili bezonas kelkajn fabelojn - pri atombomboj? Tio estas, kaj germanoj kaj rusoj estis indiferentaj pri ĉi tiu problemo.
  Krome, estis sufiĉe sufiĉe da krudaj rimedoj por ne zorgi pri energiportantoj ĉiukaze en proksima estonteco.
  Do, malgraŭ la tuta malvarmeto de la Pentagono kaj la Blanka Domo, la iniciato nevole pasis al Usono. Kaj la punkto ĉi tie ne estas nur en la timo, ke la rusoj aŭ germanoj iros plu kaj premos la Novan Mondon, sed ankaŭ en la ekonomio.
  Perdinte la ŝancon ricevi petrolon el Azio, Afriko, Mezoriento, Usono ankoraŭ havis siajn putojn en Teksaso, Florido, kaj komencis disvolviĝi en Alasko.
  Sed la usona loĝantaro kreskis. En Rusio, enmigrado ne enmiksiĝis, kaj la populacio daŭre pliiĝis rapide. Nigruloj kaj araboj rajtis precipe volonte foriri al Usono.
  La usona ekonomio ankaŭ kreskis, pli kaj pli da aŭtoj fariĝis.
  Kaj la serĉo komenciĝis por nuklea fuelo kaj atomreakcio kiu povis disponigi kolosan energion.
  Dek jaroj pasis ekde la fino de la dua mondmilito. La Hitlera Germanio havis novan armilon: diskedoj kapablaj ne nur flugi rapidege, sed ankaŭ praktike resti nevundeblaj kontraŭ malgrandaj armiloj.
  Krome, la germanoj sukcesis lanĉi artefaritan sateliton super orbito, kaj plej grave, en junio 1951, la unuan homon en la kosmon.
  La cara Rusio iom malfruas, kaj plene progresis nur en aŭgusto de ĉi tiu jaro. En faŝisma Italio en la sama jaro okazis ŝanĝoj. Benedito Mussolini, defianto por la titolo de Julio Cezaro, mortis. Ĝenerale, la itala diktatoro sukcesis regi. Konsiderante la konkerojn en Afriko, inkluzive de Etiopio, la teritorio kontrolita de Italio kreskis preskaŭ trifoje kaj duono dum lia regado. Krome, Benedito en Eŭropo sukcesis forhaki parton de Francio kune kun Toulon.
  Sed ili ne lasis lin iri al Albanio kaj Grekio - ĉi tiuj estas teritorioj inkluzivitaj en la influkampo de la Rusa Imperio.
  Benedito, kompreneble, povus esti nomata granda kaj konkerinto, kvankam la itala armeo ne tro brilis per siaj heroaĵoj. Sed lia filo kaj heredanto konsideris sin ne pli malbona ol sia patro.
  Kaj li prenis la aŭtunon de 1951 kaj invadis Albanion kaj Grekion... Ne mirinde oni diras, ke ĉiuj grandaj militoj komenciĝas subite.
  Vladimiro la Tria eĉ ĝojis pri ĉi tiu okazo. La havaĵoj de Italio en Afriko estas grandaj, eĉ pli vastaj ol la germanaj. Do kial ne preni ilin post kiam ekzistas bonega kialo?
  Rusaj trupoj komencis malamikecojn la 7-an de novembro 1951, atakante Etiopion, Libion kaj Sudanon. La rusaj trupoj estas pli fortaj, pli multaj kaj batalpretaj ol la italaj.
  Do ili komencis frakasi la pasta armeon rapide ... Sed neniu atendis ke, sen ajna averto, Adolf Hitler prenos la flankon de Mussolini Jr.
  Kvankam se vi rigardas ĉi tion, estis nenio pli ol neatendita.
  Germanio perdis la unuan mondmiliton al Rusio kaj perdis la plej multe da teritorio en Rusio. Kaj se la germanoj sukcesis venĝe redoni tion, kio estis perdita en la Okcidento, tiam en la oriento, por esti honeste, ili malgrave restis kun nazo.
  Do Hitler vere kalkulis je siaj novaj armiloj, precipe diskedoj kaj flugaj teleroj. Krome, la Fuhrer kredis ke ĉi-foje estus pli facile batali kun Rusio ol en la Unua Mondilito, ĉar Germanio kaj Italio gvidus la firmaon sen havi duan fronton.
  La kalkulo ankaŭ estis farita ke Japanio, ofendita de la rusoj, ankaŭ eniros la militon en la Malproksima Oriento kaj ligus la malamikon tie. Eble Portugalio kaj Hispanio aliĝos al la koalicio, kiel Britio kaj Francio? Ili estas multe pli proksimaj al Germanio ol al Rusio. Kaj kelkaj esperoj estis fiksitaj sur Usono!
  Krome, Ameriko konstruis imponan mararmeon, multajn aviadilŝipojn kaj modernigis sian tankfloton - kvankam ĝi estis ankoraŭ malsupera laŭ kvanto kaj kvalito ol la maŝinoj de la Malnova Mondo-armeo.
  La socia sistemo en cara Rusio restis aŭtokrateca kaj absoluta monarkio. La caro kaj Imperiestro de All Rus havis plenan potencon: plenuma, leĝdona kaj jura. Parlamento forestis. Ekzistis Ŝtata Konsilio de personoj nomumitaj de la imperiestro, sed ĝi havis nur konsilan rajton. La leĝoj estis eldonitaj fare de la reĝo mem, same kiel dekretoj. Li ankaŭ havis la rajton ekzekuti kaj pardoni, kvankam, kompreneble, ekzistis ankaŭ tribunalo. Ĵuriaj procesoj estis aboliciitaj post la murdo de Nikolao la 2-a, tiel ke la juĝistaro ankaŭ estis nomumita kaj forigita fare de la caro aŭ oficialuloj nomumitaj fare de la imperiestro.
  Ĉi tiu sistemo havis ambaŭ siajn avantaĝojn kaj malavantaĝojn. Unuflanke, la imperiestro povis rapide solvi tiun aŭ alian problemon sen iuj disputoj kaj interkonsentoj, sed aliflanke, la troa koncentriĝo de potenco en unu mano subpremis la iniciaton kaj donis grandajn ŝancojn al la burokratio. Ĝi naskis diversajn ŝatatojn kaj ŝatatojn. Vladimiro ne distingiĝis per troa hipokriteco kaj edzeca fideleco. Kvankam virinoj ne havis multe da influo sur lia politiko.
  En la kampo de tankkonstruado, cara Rusio havis multajn potencajn kaj pezajn veturilojn. Tamen, la sperto de militaj operacioj en Afriko montris, ke la veturado de la tanko estas ege grava. Kiel rezulto, la ĉefa rusa tanko ne iris preter kvardek kvin tunoj. Pro tio ke ĝi naskis pli da pezo, eĉ kun larĝaj spuroj, problemoj kun patenteco.
  La caro amis pezajn tankojn, sed la konsilistoj de la imperiestro malpersvadis ilin enlasi ilin en amasproduktadon. Sed la sesdek-tuna maŝino estis havebla en du mil ekzempleroj. Kaj la plej masiva tanko "Nikolai" - 3, estis ĝenerale farita en sesdek tri mil.
  Kaj la maŝino estas - la pezo estas kvardek kvin tunoj, kaj la pafilo estas 122 mm en kalibro. Fronta kiraso de ducent milimetroj, postaĵo kaj flankoj de 120 milimetroj, la aranĝo estas klasika.
  Hitler serioze ŝatis pezajn maŝinojn. Kaj mi volis havi superecon super la Nikolao en seria tanko. La germana aŭto ŝveliĝis en pezo ĝis 75 tunoj kaj, tio jam estis la limo, pro la fakto, ke granda maso estas ege malfacile transportebla sur fervojaj vojoj.
  La germana aŭto estis armita per 128 mm armiloj, havis frontan kirason de 250 mm, kaj flankan kaj postan kirason de 180 mm.La aranĝo ankaŭ estas proksima al la klasika.
  Nombre, la germana tanko estis trioble pli malalta ol la sovetia. Sen mencii la malfacilecon uzi tro pezajn maŝinojn.
  Tamen, rusa ekipaĵo estas disigita sur larĝaj areoj, kaj sur la eŭropa sektoro de la fronto estas proksimuma egaleco en la nombro da veturiloj kaj infanterio. Kvankam ĝenerale la rusa armeo estas multe pli multnombra ol la germana. Kaj Rusio havas grandegan loĝantaron: ĝi inkluzivas Baraton, Ĉinion, plejparton de Afriko, Mezorienton, Iranon, Hindoĉinion kaj multe pli.
  Kompreneble, la decido de Hitler ataki Caran Rusion, eĉ konsiderante, ke Japanio kaj Italio, kaj eble Francio kaj Britio, estas de lia flanko, estas kolosa aventuro. Sed la Fuhrer estas grandega aventuristo.
  Oni devas rimarki, ke la diskedoj, per kiuj la Tria Regno havis tiel grandajn esperojn, ne estas tre efikaj en la praktiko. La kreado de forta laminara jeto kondukis al grandega fuelkonsumo, kaj la flugtempo de la flugaj teleroj montriĝis relative mallonga. Do ili povus agi, eĉ konsiderante la grandegan rapidecon je ne precipe signifaj distancoj. Krome, la lamena jeto protektis la diskon de manpafiloj, sed siavice malhelpis pafi de fluga telero.
  Do la germanoj povis nur faligi radioregatajn raketojn de siaj diskoj, kaj tiam laŭ mallarĝa angulo, aŭ malŝaltante la lamenan jeton, sed iĝante vundeblaj en tiu tempo.
  Sed, ĉiukaze, Hitler decidis ataki Rusion, kaj ĵetis siajn kartojn en ludon. Krome, la faŝisto timis, ke okaze de la malvenko de Italio, ili transprenos lin. Li konfidis neniun kun lipharoj.
  Komence, la nazioj atingis sukceson pro la surprizo de la striko kaj la pli bona organizo de siaj trupoj. Sed la tempo por la ofensivo estis malbone elektita. La neĝo falis, kaj la tankoj glitis. Fritz povis kapti parton de Pollando, inkluzive de Krakovo, sed restis blokita proksime de Varsovio.
  La rusa militmaŝino ŝpinis supren ... Japanio, kiel la Fuhrer atendis, eniris la militon, sed ĝia floto ne havis superecon super la Rusa Pacifika Floto, kaj la bataloj estis proksimume egalaj. Kaj Japanio praktike ne distris terajn fortojn de la okcidenta teatro de operacioj. Krome, la samurajo estis pli malaltaj ol la rusoj en la aero, kaj en nombro kaj kvalito. Kaj la Lando de la Leviĝanta Suno povis kapti nur kelkajn malgrandajn insulojn.
  Singarda Franco kaj Salazar ne hastis eniri la militon. Rusio estas tre forta malamiko. Vi devas rigardi kaj atendi. En la reala historio, Franco limigis sin sendi bluan dividadon de faŝismaj volontuloj dum la dua mondmilito.
  Nun la vicigo de fortoj aspektis tute malegale, precipe en Afriko.
  Italio rapide perdis siajn havaĵojn sur la nigra kontinento.
  En la fonto de 1952, la cara armeo lanĉis ofensivon en Orienta Prusio kaj povis trarompi la defendojn de la malamiko en profundo. La nazioj apenaŭ lasis la antaŭeniĝon de la cara armeo ĉe Koenigsberg, sed aliflanke, la imperiaj trupoj komencis antaŭeniri sur la Sudetoj kaj Krakovo.
  Montriĝis, ke la pli lertaj rusaj tankoj sufiĉe kapablas batali kontraŭ peza, sed malpli lerta malamiko. La ĉinaj sekcioj, sub la komando de rusaj generaloj, ankaŭ montris sin bone.
  La germanoj estis devigitaj forlasi Krakovon... Kaj tiam, pro la minaco de ĉirkaŭo, ili komencis retiriĝi de Vistulo al Oder.
  Ne, la posedita Fuhrer ne atendis tian kurson de la milito. Sed li kulpas. Cetere, francoj kaj britoj, flarinte la faŝistan okupon, tute ne celis morti por la Fuhrer. Do la replenigo malsukcesis, kaj la vasalaj landoj volis sidi eksteren.
  Kaj la pli malbonaj aferoj estis por la germanoj ĉe la fronto.
  Antaŭ vintro, la germanoj perdis ĉiujn siajn havaĵojn en Afriko. Kaj dum la vintro, antaŭ printempo, ili tute ruliĝis reen al la Oder. Rusaj trupoj liberigis Pragon kaj Sudetojn , alproksimiĝis al Vieno. Krome, ili venkis Italion kaj okupis Romon, Napolon, Sicilion. Do la printempo de 1953 ne aŭguris bone por la nazioj. Tamen, la 8-an de aprilo 1953, Hitler subite mortas. La nova gvidantaro de Germanio senespere petas pacon.
  Vladimir Kiriloviĉ Romanov malavare konsentis. Sed la germanoj multe pagis por ĝi. La nova limo nun pasis laŭlonge de la Oder: Belgio, Nederlando, Danio ricevis suverenecon, sed kadre de vasalo de la Rusa Imperio. Francio reakiris siajn antaŭe perditajn havaĵojn, sed iĝis eĉ pli dependa de Rusio.
  Italio kaj Germanio perdis ĉiujn siajn koloniojn, kiuj nun fariĝis posedaĵo de la reĝa krono. Italio mem ankaŭ ricevis la statuson de rusa vasalo, kaj Sicilio kaj Sardio rekte iĝis parto de la imperio de Vladimiro la Tria.
  Germanio ankaŭ perdis multon da sia sendependeco kaj pagis grandajn kompensojn.
  Japanio ankaŭ perdis ĉiujn siajn havaĵojn, krom sia propra teritorio, kaj estis devigita iĝi vasalŝtato. Kaj caro Vladimir Kiriloviĉ Romanov ankaŭ ricevis la titolon de Imperiestro de Japanio.
  Kompreneble, tiu parto de Aŭstralio, kiu antaŭe apartenis al la lando de la Leviĝanta Suno, ankaŭ sub la regado de Rusio.
  En aŭgusto 1953, atombombo estis finfine testita en Usono. Ok jarojn poste, sed la nuklea feino estis el la botelo. Ĉiukaze oni ne povas haltigi la progreson. Kaj la apero de la atombombo estas neevitebla. En la plej ekstrema scenaro, nukleaj armiloj povus aperi maksimume dudek jarojn poste ol en la realeco.
  Kun iom da prokrasto, la cara registaro komencis evoluigi sian propran respondon.
  Ĝis nun Usono ne povis decidi militi kontraŭ tia potenca imperio. Krome, ne estas tiel facile akiri la ĉefajn rusajn industriajn kaj ekonomiajn centrojn el trans la oceano.
  Kaj la produktado de nukleaj ŝargoj postulis kaj tempon kaj monon! Usono havis financon, sed tempo finiĝis. La cara Rusio, per siaj rimedoj kaj potenca intelekta potencialo, tre rapide kompensis la interspacon en ĉi tiu areo. Kaj en 1956, atombombo ankaŭ aperis en Vladimir III.
  Signife pli malalta ol Rusio laŭ loĝantaro kaj rimedoj, la kapitalisma kaj demokrata Usono iom post iom perdis siajn atutojn.
  La nura aĵo kiun ili povis fari estis uzi nukleajn armilojn kiel malkuraĝigon kaj provi subfosi Carisman Rusion de interne. Sed ĝis nun ili nenion povis fari.
  Vladimir Kirillovich ne havis viran posteulon de sia unua edzino , kaj li reedziĝis. Kaj li reproduktis la heredanton, nomante lin Georgo.
  La cara Rusio efektivigis spacan ekspansion. En 1959, pilotata flugo al la luno okazis proksimume jaron antaŭ la amerikanoj. Poste en 1971 al Marso. En la alternativa mondo, ĝi fariĝis pli sekura ol en la realo.
  En 1975, viro alteriĝis sur Venuson. En 1980 sur Merkuro. En 1981 sur unu el la lunoj de Jupitero. Kaj en 1992, ĝuste en la jaro de la morto de Vladimir Kirillovich Romanov, la rusa kosmonaŭto fiere paŝis sur Plutonon.
  Georgo la unua sukcesis al la krono en la aĝo de dek ok. Kaj ĝenerale, ni povas diri Vladimiro la Tria - la Granda tre sukcese pasigis sian 54-jaran regadon. Kaj tiam la Romanov-dinastio daŭris.
  
  
  
  NIKOLAS LA DUA, LA PLEJ GLORA EL LA REĜOJ!
  Ni diru, ke caro Aleksandro la Tria, male, mortis pli frue: en 1987 pro atenco organizita de pli aĝa frato de Lenin: Aleksandro.
  Ĝi ŝajnus multe pli malbona. Sed ne vere. Nikolao la 2-a iĝis caro pli frue, kaj edziĝis pli frue: se io okazos, li metus sian filon sur la tronon. Kaj lia edzino jam estas malsama, kaj la heredanto estas sana, kaj Rasputin certe ne. Kaj tiel komence, ĝenerale, kiel en la reala historio: TRANSIB estas konstruata, la ekonomio pligrandiĝas - ekspansio al Ĉinio. Vere, ŝipoj estas konstruitaj en la Balta Maro jaron pli frue. Kaj iom pli da altiĝo, pro la pli frua pliiĝo de la financa genio de Witte.
  La milito kun Japanio ne komenciĝis tro bone, sed la Varyag sukcesis eskapi, kaj admiralo Makarov ne mortis. La rakonto iom ŝanĝiĝis, kaj ĉio iras iomete alimaniere. Sed en reala historio, kaj fakte, la Varyag restis iom por eskapi, kaj la morto de admiralo Makarov estis ĝenerale hazarda kaj neverŝajna.
  La rusa floto, gvidata de admiralo Makarov, agis sufiĉe lerte kaj mallevis japanajn ŝipojn. Kaj tiam, kiam du japanaj batalŝipoj estis eksplodigitaj sur amaso da paco, Makarov atakis la samurajon kaj mallevis pliajn dek kvin ŝipojn.
  Tio estas, ĉio iris bone. Kaj Japanio perdis superecon sur la maro.
  Kaj surtere, la samurajo estis pli malfortaj. Kuropatkin forpuŝis ĉiujn provojn de la japanoj ataki kaj kaŭzis gravan damaĝon al ili. Tamen li ne tro decide agis. Sed baldaŭ rusaj ŝipoj alvenis el la Balta Maro, kaj fine Makarov prenis ĉiujn akvojn sub kontrolo.
  La rusoj eĉ komencis surterigi soldatojn en Tajvano, kaj poste sur la Kuril-kreston.
  Ĝis Theodore Roosevelt enpaŝis kaj ofertis mediacion. Rusio ricevis Manĉurion, Koreion, Mongolion, la Kuril-ĉenon kaj Tajvanon.
  Zheltorossia ankaŭ aperis. Tiel nova imperio estis formita.
  Tamen, dum la reĝo ne estas tre malprudenta. En 1914, 2-a Mondmilito ekis. Rusio estas pli bone preparita por ĉi tiu milito: la ekonomio estas pli forta, kaj la teritorio kaj loĝantaro estas pli grandaj, kaj la penso ne enmiksiĝas. Krome, ne estis recesio kaŭzita de tumultoj kaj la tiel nomata revolucio.
  La Unumondo-Milito daŭrigis kun ŝanĝiĝanta sukceso. Eraroj faris rusaj generaloj kaj sukcesoj. Sed en 1915, la germanoj sukcesis atingi malpli da sukceso, do la cara armeo estis pli multnombra kaj pli bone provizita. Sed tamen Rusio perdis duonon de Pollando kaj Galegio. Sed la germanoj ne povis eniri Belorusion kaj la Baltajn Landojn - la frontlinio pasis laŭ la Vistulo.
  Kaj en la deksesa jaro, jam la cara armeo atingis grandajn sukcesojn kontraŭ Aŭstrio kaj Turkio. La otomanoj preskaŭ estis tute venkitaj. Kiel la aŭstroj, ili kaptis Przemysl kaj Krakovon. Germanio iĝis muta. En la printempo de la deksepa jaro, la rusoj prenis Istanbulon. Carista Rusio ankaŭ atingis signifan sukceson dum la somera ofensivo kontraŭ Aŭstrio kaj Germanio. Kaj en la aŭtuno, kiam la caraj trupoj jam atingis la Oderon, Germanio kapitulacis. Sekvis la dividado de Aŭstrio-Hungario kaj Turkio. Rusio ricevis Malgrandan Azion, nordan Irakon, Istanbulon. Galegio, Bukovino, la ĉeĥoslovaka kaj hungara reĝlandoj kaj Krakovo. Plus Danzig, parto de Orienta Prusio, Klaipeda regiono. Rusio do multfoje plifortiĝis. Kaj Germanio ankaŭ pagis grandegajn kompensojn.
  Caro Nikolao la 2-a ne hastis preni ĉion kaj ĉion. Sed la rusoj, la britoj kaj la francoj dividis la saudan duoninsulon. Tiam la britoj kaj rusoj dividis kaj Iranon kaj Afganion. Kompletigis la redistribuon de la mondo.
  Ĝis 1929, la tuta mondo estis pliiĝanta, ĝis la Granda Depresio eksplodis. En 1931, Japanio komencis militon kontraŭ Rusio. Kaj ŝi estis rapide venkita kaj, kune kun ĉiuj Pacifikaj havaĵoj, estis okupita. Kaj poste sekvis referendumo kaj inkludo en Rusio.
  Profitante de la malfortiĝo de Britio, Francio, kaj Usono kaptita de la Granda Depresio, caro Nikolao la 2-a igis militojn konfiski Ĉinion. Kaj ĉi tio fariĝis lia granda konkero.
  Por iom akceli Rusigon, Nikolao la 2-a faris senpretenda decido - li oficiale enkondukis poligamion en Rusio - ŝanĝante la teologion kaj dogmojn de la Ortodoksa Eklezio. Do la reformo estis adoptita.
  Kaj la reĝo prenis sian duan edzinon. Rusoj estis instigitaj por geedziĝi kun eksterlandaj virinoj kaj havi multajn infanojn. Grandega Ĉinio ankaŭ devis esti rusigita. Kaj kio estas la plej bona maniero fari tion? Edziĝu ĉinoj!
  Hitler ne ekregis en Germanio. En ĉi tiu rakonto, iomete ne sufiĉis al li. Domaĝe ekstremisto. La ĉefa irritanto estis la faŝisto Mussolini, kiu kaptis Etiopion. Kaj sonĝado fariĝi la novaj Cezaro kaj Trojano ruliĝis en unu.
  En 1937, milito ekis inter Rusio kaj Italio en majo. Kiel ĝi rezultis, Mussolini estis suicidinto. Rusaj trupoj kaptis la tutan Italion en du monatoj, kaj en tri pliaj ĉiujn koloniojn de la ŝtato. La cara Rusio ankaŭ finfine inkludis Rumanion kaj Jugoslavion, kaj iom pli poste Bulgarion. Fininte la aneksadon de teritorioj. Nikolao la 2-a mortis en aŭtuno 1939. Kaj lia heredanto, sufiĉe sana Alexei II, fariĝis la nova reĝo.
  En ĉi tiu kazo, Nikolao la 2-a korektis kvindek du jarojn - superante la rezulton de Ivano la Terura. Kaj lia regado rezultis esti la plej sukcesa en la historio de Rusio, kaj la konkeroj simple estas rekordaj. Neniu alia reĝo kaptis tiom multe. Rusio finfine ekloĝis en Ĉinio, kaj fortiĝis en ĉiuj direktoj.
  Tamen, tiam, sub Alexei II, longa periodo de paco sekvis. Francio, Britio, Usono ne volis militon. Kaj Germanio estis senarmigita kaj ne havis fortojn. Do estis tia situacio, ke ĝi fariĝis trankvila.
  Koloniaj imperioj daŭre ekzistis. Rusio restis la plej granda lando, sed Britio estis formale la dua potenco kaj iomete malsupera en areo al la cara imperio. Tamen, Aŭstralio, Sudafriko kaj Kanado estis preskaŭ sendependaj regnoj. Kaj en Barato... En 1968, granda ribelo eksplodis en Barato, kaj post dujara milito la britoj estis forpelitaj. Sed la cara armeo eniris la teritorion de Hindio, subpremis la paroladojn. Post tio, Britio perdis ĉi tiun kolonion kaj Rusio akiris ĝin. Baldaŭ Rusio ankaŭ prenis la sudon de Irano.
  Post Alexei II en 1969, Nikolao la 3-a sukcesis al la trono. La reĝa imperio estis pliiĝanta. Do Francio en 1979 perdis kontrolon de Hindoĉinio kaj Tajlando. Kaj tie ankaŭ venis la reĝaj trupoj.
  Kaj en la okdekaj kaj naŭdekaj, Afriko venis sub la kontrolon de cara Rusio. Post 2001, Petro la kvara filo de Alexei II supreniris la rusan tronon.
  Antaŭ tiu tempo, Carista Rusio englutis preskaŭ ĉion el Afriko, Azio, kaj kolektis la koloniojn de aliaj landoj, inkluzive de Indonezio. Sed kompreneble, ĝi ne iris kontraŭ Aŭstralio.
  La periodo de paco venis. Usono, Britio kaj Francio havis nuklean armilon, Germanio havis ekonomian potencon. Rusio kaj ekonomia potenco, kaj nukleaj armiloj, kaj la plej granda armeo en la mondo kaj loĝantaro. Kaj ankoraŭ absoluta aŭtokrata monarkio sen parlamento. La usonanoj, estante dua potenco, aŭ eĉ superpotenco, metis tion en la pretendon de Rusio.
  Tamen la foresto de demokratio ne malhelpis la evoluon de la progreso. Precipe, jam en 1943 en cara Rusio, la unua viro flugis en la kosmon. Kaj en 1961 al la luno. La flugo al Marso okazis en 1974. Kaj antaŭ 2000, preskaŭ ĉiuj planedoj de la sunsistemo estis vizititaj. Granda ekspedicio al la steloj estis preparita. Ŝi lanĉis en 2018, kaj resaniĝis al Alpha Centauri.
  Do la carismo tute ne malhelpis al la scienco moviĝi. Petro la Kvara de la Romanov-dinastio eĉ deklaris ke lumigita absolutismo estas pli bona.
  Precipe sur la fono de tiuj skandaloj, kiuj konstante skuis la administradon de Donald Trump.
  La plej granda reĝo de ĉiuj tempoj kaj popoloj daŭre estis konsiderita Nikolao la 2-a. Cara Rusio surĉevale kaj mondhegemono. Rando kaj kolonioj estas iom post iom rusigitaj. La imperio akiras impeton. Kaj la tuta mondo pliboniĝis.
  Kaj kial? Dankon al Aleksandro Uljanov, frato de Lenin, kiu estis ekzekutita pro reĝicido. Lenin mem restis eksterlande. Li renkontis Kimrion kaj ankaŭ interesiĝis pri verkado de sciencfikcio, pri kiu li riĉiĝis kaj faris nomon. Kaj tiel li famiĝis, famiĝis kaj famiĝis, kaj estis tradukita en multajn lingvojn. Stalino, aliflanke, mortis en malliberejo pro tuberkulozo kaj, ĝenerale, restis konata nur de specialistoj. Trockij baldaŭ rezignis pri revolucia agado, kaj faris bonan karieron kiel oficialulo, pliiĝante al la rango de vera privata konsilisto kaj vicministro. Voznesensky fariĝis ministro sub la caro kaj atingis multon. Ĥruŝtŝov restis eta butikisto, kaj ne akiris famon. Breĵnev altiĝis al la rango de kolonelo. Andropov servis en la polico, kaj ankaŭ iĝis kolonelo. Gorbaĉov fariĝis granda komercisto kaj spektaklo. Jelcin restis butikisto. Putin altiĝis al la rango de kolonelo en la sekreta polico kaj emeritiĝis honore. Medvedev estas eta oficisto. Zhirinovsky, fondinto de la gazeto, kaj spektaklisto. Zjuganov provis labori subtere kontraŭ la caro. Ricevis esprimon, tiam iĝis informanto por la Okhrana. Li retiriĝis kun la rango de kapitano. Ĵukov altiĝis nur al la rango de majoro. Vasilevskij iĝis generalleŭtenanto, Shaposhnikov generalleŭtenanto. Kolchak estis grandioza admiralo kaj tenilo de multaj ordoj. Makarov ankaŭ iĝis Granda Admiralo, sukcesis batali la Unuan Mondiliton. Tamen, ne en la unua, sed la sola mondmilito, ĉar ne estis dua mondmilito. Li famiĝis... Brusilov fariĝis feldmarŝalo kaj posedanto de la Ordeno de Sankta Andreo la Unua Vokita. Denikin, Wrangel, Kornilov, kaj Kuropatkin iĝis feldmarŝaloj.
  Kaj la vivo estis bona sub la reĝoj. Kaj la prezoj ne altiĝis de pli ol cent jaroj. Kaj la rublo havis stabilan oran apogon, 0,77 gramojn. Kaj multaj nacioj vivis bone sub la reĝo.
  Ĉiuj havis egalajn rajtojn kaj multaj nomis sin rusoj, eĉ afrikanoj. Ĝi fariĝis bona por ĉiuj sub la reĝo. Nur por ne- ortodoksaj judoj restis la loĝejpostulo. Sed ĉi tiuj fariĝis malpli kaj malpli.
  Sub la reĝo, tamen, estis kelkaj problemoj. Unu el ili, alta naskfrekvenco kun malalta mortokvanto, kondukis al troloĝateco. Sed ĉi tio estis solvita per spaca ekspansio. Krome, la evoluo de scienco kaj agrikulturo ebligis solvi la problemon de malsato. Estis sufiĉe da manĝaĵo por ĉiuj. Sed la loĝantarkresko en la imperio estas pli ol tri procentoj jare. Kaj ĝi minacis en la estontaj problemoj.
  La cara registaro trovis elirejon en kosma ekspansio. Kaj ĝi ŝajnis racia. Kaj novaj kosmoŝipoj estis konstruitaj kaj esplorado estis farita pri superlumaj rapidoj.
  
  
  
  KVINDEK JAROJ DE ALEXANDER LA GRANDA!
  La atenco kontraŭ Aleksandro la 2-a en 1866 estis sukcesa. Kiel rezulto, la Caro Liberiganto mortis. Kaj Aleksandro la Tria supreniris sur la tronon. La avantaĝo estis ke ili ne sukcesis vendi Alaskon, kaj la nova rusa imperiestro ne emis doni almenaŭ iom da tero. Eĉ se ili estas malproksimaj kaj ankoraŭ ne tre valoraj.
  Krome, la konstruado de la vojo al Siberio al Vladivostok komenciĝis eĉ pli frue. Kaj ĝi devis atingi Ĉukotkan!
  Caro Aleksandro la Tria estis forta, rezoluta, fortvola, sana kaj fizike tre forta. Li regis kun firma mano, kaj sub li Rusio eniris periodon de granda prospero kaj atingoj!
  Do estas bone, ke la granda imperiestro komencis regi dek kvin jarojn pli frue ol en la reala historio!
  Komence, li severe subpremis ĉiujn paroladojn de revoluciuloj kaj popolvolon. Tiam li komencis reformi la armeon kaj mararmeon. Kun ordo.
  La reĝo atingis multon. Oni konstruis vojojn, pontojn, fabrikojn, la lando rapide disvolvis kapitalismon. Subtenante aŭtokratio. La cara registaro faris malgrandajn militojn, moviĝante trans Mezazion kaj vastigante sian influon tie.
  Granda milito ekis kun Turkio en 1977. Ŝi iris eĉ pli bone, pli rapide, pli venka kun malpli da perdoj ol en reala historio. Ĝi brilis en plena lumo - la genio de Skobelev!
  Rusaj trupoj venkis la turkojn en malpli da damaĝo al ili mem. Kaj tuj sukcesis preni Istanbulon. Ĉar ili alvenis tie antaŭ la angla eskadro. Tiu ĉi milito estis tiel sukcesa, ke la caro-patroj nomis la Venkan Aleksandron! Kaj Skobelev fariĝis la plej juna feldmarŝalo en la historio de Rusio.
  Turkio estis dividita. La britoj okupis Egiptujon kaj Sudanon. Rusio prenis Irakon, Palestinon, Sirion kaj parton de Saud-Arabio, Malgrandan Azion, la tutan Armenion kaj Balkanion!
  Tiel, sufiĉe rapide, kaj relative facile, Aleksandro la Tria kaptis grandan teritorion. Kaj daŭre disetendiĝis suden. Moviĝante tra Irano, Turkmenio, kaj plu al Afganio!
  La cara armeo turnis sian rigardon al Barato! La britoj estis pretaj batali. Estis alianco de Rusio, Germanio, Aŭstrio-Hungario kontraŭ Francio kaj Britio.
  Germanio en 1992 iris sur la ofensivon kontraŭ la respubliko de la koko. Britio deklaris militon kontraŭ la germanoj kaj Rusio. Aŭstrio-Hungario akiris Bosnion kaj Hercegovinon, kaj atakis Italion.
  Rusio komencis kampanjon kontraŭ Hindio, kaj francaj havaĵoj kaj Hindoĉinio. Tiel komenciĝis la unua mondmilito. Sed jam Rusio kaj la germanoj estas kune!
  Ankaŭ Rusio avancis al Egiptio.
  La caraj trupoj, kun la subteno de la loka loĝantaro, okupas Hindion kaj Iranon. Eniru plu en Hindoĉinion. Kaj la prusoj denove venkas la francojn kaj ĉirkaŭas Parizon.
  Plue, la respublikanoj rifuzas kapitulaci. Kaj Parizo estas atakita, peze detruita. La germanoj ankaŭ konkeras kaj Belgion kaj Holandon.
  Britio daŭrigas la militon dum iom da tempo. Rusaj trupoj okupas Egiptujon kaj Sudanon. Estas milito sur la maro. La rusa armeo moviĝas tra Afriko. Ĝis Sudafriko. Kaj kolektas koloniojn por si. Ankaŭ la germanoj prenas ion.
  Sed Aŭstrio-Hungario estas blokita en milito kun Italio. Vere, en 1894, la germanoj venis al la helpo de la aŭstroj. Kaj kompletigu la konkeron de Italio.
  Post tio, la lando de oranĝoj estas dividita inter si.
  La milito moviĝas al la maro. Kaj jen la genio de la mara komandanto admiralo Makarov montras. Kiu, atingas kelkajn brilajn venkojn. Devigante la mastrinon de la maroj kapitulaci.
  Rusio prenis kontrolon de Hindio, Hindoĉinio, la plej grandan parton de Afriko, kaj ankaŭ Aŭstralion, batante la britojn de tie. Rusaj trupoj forlasis Brition kaj Kanadon. Li ankaŭ fondis tie kolonion. Tiel, Britio perdis preskaŭ ĉiujn siajn koloniojn, dum Rusio gajnis ilin. La transpreno de Kanado estis helpita per la daŭra kontrolo de Rusio de Alasko. Kaj la ĉeesto de tre potenca floto. Kaj la genio de Admiralo Makarov kaj Rozhdestvensky.
  Nu, tio ne estas ĉio. Rusio translokiĝis al Ĉinio. Ankaŭ tre sukcesa. Kaj en 1904, la milito kun Japanio komenciĝis.
  Sed male al reala historio, ĉi tiu milito montriĝis ne peza, sed sufiĉe rapida. Krome, la japana floto estis sufiĉe malforta, dum la rusa, male, estis tre forta. Venkinte la japanojn, rusaj trupoj konkeris Tokion. Kaj tiam okazis referendumo, kaj la granda plimulto de la japanoj voĉdonis favore al aliĝo al Rusio.
  Caro Aleksandro la Tria gajnis novan venkon. Poste venis la libervola-deviga aliĝo de Ĉinio. Do regiono post regiono, provinco post provinco. La reĝa imperio atingis enormajn proporciojn. El Usono, la tuta Kanado kaj Alasko, la tuta Azio, Aŭstrio, la Pacifika regiono. Al Sudafriko kaj germanaj havaĵoj en okcidenta Afriko.
  Plus Aŭstrio-Hungario. Tia estas la vasta potenco.
  Sed, kompreneble, la germanoj kaj aŭstroj volis pli. Francio ankoraŭ estas okupata de Germanio. Ankaŭ Britio, ofendita de Rusio, volas militon.
  La imperiestro sukcesis kunveni koalicion: Hispanio, Portugalio, Germanio, Aŭstrio-Hungario kaj Svedio kontraŭ giganta Rusio. Antaŭ tio, la germanoj ankaŭ sukcesis kapti Danion kaj Norvegion dum la milito kun Britio. Potenca koalicio formiĝis.
  Kaj la milito komenciĝis la 1-an de aŭgusto 1917. Ĝuste en tiu momento kiam Aleksandro la 3-a mortis kaj Nikolao la 2-a supreniris la tronon. Oni faris la kalkulon, ke sen tia granda monarko kiel Aleksandro la Tria, kiu korektis kvindek unu jarojn, Rusio certe perdus.
  Sed Nikolao la 2-a havis fortan kaj fortan staton. Sen Rasputin kaj malsana heredanto. Do li povus batali kun la koalicio.
  Kaj komenciĝis la milito... La germanoj tretis kiel tajfuno. Rusaj trupoj renkontis ilin per potencaj kontraŭatakoj. Estis granda kaj furioza batalo.
  Nikolao la 2-a, ĝenerale, fidante je ĉeno de fortikaĵoj, plene elĉerpis la germanajn kaj aŭstrajn unuojn. Kaj tiam li iris sur la kontraŭofensivon. Kaj en Afriko, rusaj trupoj, uzante la unuajn malpezajn ĉiuterenajn veturilojn en la mondo, tute venkis la aŭstrojn kaj germanojn. Kaj purigis la Nigran Kontinenton.
  Kaj Svedio kaj Norvegio estis rapide konkeritaj.
  La milito daŭris jaron kaj duonon kaj finiĝis per tio, ke la pli multnombraj kaj fortaj tankoj de la rusa armeo kaptis la tutan Eŭropon. Tiam Britio falis. Rusio finfine establis dominecon super la orienta hemisfero.
  Kaj ankaŭ caro Nikolao la 2-a fariĝis granda konkerinto. Paco regis ĝis 1929, kiam la Granda Depresio ekis. La ĝenerala krizo de la ekonomio kondukis al tio, ke en 1931, ĝuste la 1-an de majo, eksplodis milito inter Rusio kaj la lasta granda superpotenco, Usono!
  La cara armeo de Nikolao la 2-a eniris la limojn de Ameriko. La fortoj estis neegalaj. La amerikano havis preskaŭ neniujn tankojn, kaj estis nebone trejnita. Kaj Rusio multfoje plimultis ol Usono. La komandantoj de la cara imperio ankaŭ estis pli bonaj. Do la milito de la komenco eniris en unu pordegon. Rusio venkis kaj progresis. Kaj nun, la 30-an de septembro, post la kapto de Novjorko kaj Vaŝingtono, Usono kapitulacis. Tiel, alia paĝo en historio estis turnita. En 1934, Nikolao la 2-a lanĉis invadon de Meksiko, kaj tiam ĝis Latin-Ameriko, konkerante la latinajn ŝtatojn. Ĝis la lasta sendependa respubliko Ĉilio falis en decembro 1936.
  Tiel, Nikolao la 2-a finfine kompletigis la rakonton. La cara Rusio unuigis ĉiujn landojn kaj popolojn de la planedo Tero.
  La 7-an de novembro 1937, Nikolao la Granda, imperiestro de ĉiuj planedoj, kraŝis en aviadilo. Kaj lia regado finiĝis. Alesei II iĝis reĝo. Sana, juna heredanto - proksimume tridek tri. Sub li iris kosma ekspansio. Novaj limoj kaj novaj flugoj. La monarkio estis neskuebla. La homaro estas unuigita kaj konkeras la kosmon.
  GENERALISSIMO KONDRATENKO
  La komandanto de Port Arthur mortis, ja en reala historio, li estis vundita en la kapo, sed kelkaj milimetroj de fragmento iris pli proksimen al la cerbo. Resume, la perfidulo, kiu transcedis la citadelon, mortis kaj Kondratenko, la heroo de la defendo de Port Arthur, prenis lian lokon.
  La nova komandanto, por plifortigi la defendon de la fortikaĵo, fordonis ĉiujn maristojn kaj ŝipartilerion al la marbordo, kaj senarmigis la eskadron, sed fortikigis Port Arthur.
  Kiel rezulto, la citadelo estis plene protektita, kaj plie la lertaj agoj de komandanto Kondratenko. La defendo tenis bone. Kondratenko fortigis la defendon de la Vysoky-fortikaĵo ĝustatempe kaj la japanoj ne povis preni ĝin.
  Antaŭ la fino de decembro, la samurajo estis elĉerpitaj en la atakoj. En januaro, ekzistis paŭzo kaŭzita de la provo de Kuropatkin liberigi la blokadon, sed ne tre sukcesa.
  En februaro, la atako denove estis, kaj denove repuŝita kun gravaj perdoj por la japanoj.
  Dum la defendo, la knabo Oleg Rybachenko kondutis heroe. En la tempo de la komenco de la sieĝo, tiu ĉi kajutisto havis nur dek jarojn. La infano batalis egale kun plenkreskuloj kaj iris al rekono.
  Li montris sin tre kuraĝa kaj batalema. Kaj la defendo tenis. Marto jam venis... La japanoj denove retiriĝis. Sanga dimanĉo ne okazis en Rusujo, ĉar la caro Nikolao, ĉar Port Arthur tenis, estis en bona humoro kaj eliris al la homoj. La rusa armeo estis replenigita, kaj fariĝis pli kaj pli. Fine de marto, la japanoj provis avanci, sed la fortoj de Kuropatkin havis tro multe da nombra supereco kaj forpuŝis ĉiujn atakojn.
  Pli bone ankoraŭ, la trupoj de generalo Nogi estis alpinglitaj malsupren per la sieĝo de Port Arthur. Post suferspertado de gravaj perdoj, la japanoj retiriĝis. Sed denove Kuropatkin hezitis.
  Fine de aprilo sekvis nova sturmo, kiu tamen ankaŭ estis repuŝita.
  Kaj Oleg Rybachenko, ĉi tiu kuraĝa knabo eĉ kaptis japanan kolonelon, helpe de kaptilo, kompreneble.
  Komence de majo okazis nur malgrandaj bataletoj, kaj la 25-an la eskadro de Roĵdestvenskij finfine eniris Port Arthur. La fama admiralo venigis kvindek unu ŝipojn trans tri oceanojn samtempe!
  Post tio, la defendo ricevis plifortikigojn. Kaj komence de junio sekvis la lasta atako kontraŭ Port Arthur. La atako estas malespera kaj furioza. Kaj denove li estis repuŝita kun grandegaj perdoj por la japanoj. La caro finfine forigis Kuropatkin kaj nomumis Linevich. Meze de julio 1905, la japanoj estis finfine venkitaj. Kaj finiĝis la heroa defendo de Port Arthur, kiu daŭris pli ol unu jaron.
  Kondratenko ricevis la Ordenon de Sankta Andreo la Unua Vokita. Kaj ricevis la rangon de feldmarŝalo. Tiam la eskadro de Roĵdestvenskij, kune kun Port Arthur, venkis la japanojn surmare. Krome, admiralo Togo mem mortis en batalo.
  Japanio estis devigita fari pacon kun Rusio, perita de Usono.
  Mi devis cedi la Kurilajn Insulojn, kaj Tajvanon. Rusio certigis protektoraton super Koreio, Manĉurio, kontrolon de Port Arthur. Krome Japanio pagis grandegan kompenson de miliardo da oraj enoj al cara Rusio.
  La venko fortigis la pozicion de caro Nikolao la 2-a. Rusio vastigis siajn teritoriojn, kaj Zheltorossiya komencis formiĝi koste de libervole aliĝado al de ĉinaj regionoj. Neniu Ŝtata Dumao - Rusio restis absoluta monarkio, sen parlamento.
  Kompreneble, pro la venko kaj politika stabileco, ekonomia kresko daŭris pli frue ol en reala historio kaj estis pli forta.
  La unua mondmilito komenciĝis kiel en reala historio. Sed ĝi daŭrigis pli sukcese por Rusio. En kiu la armeo estis pli granda kaj pli bona, inkluzive danke al la reformoj de feldmarŝalo Kondratenko, kaj la ekonomio estas pli forta, kaj la aŭtoritato de la caro estas pli alta.
  La milito daŭris iom pli ol unu jaron kaj finiĝis kun la kolapso de Aŭstrio-Hungario kaj la kapitulaco de la Otomana Regno kaj Germanio. Kaj Bulgario, vidante, kiel ĝi odoras, prenis la flankon de Serbio kaj Rusio, kiel, cetere, Italio kaj Japanio.
  Feldmarŝalo Kondratenko ricevis la plej altan rangon - Generalisimo. Kaj li fariĝis posedanto de preskaŭ ĉiuj ordoj, kiel Suvorov. Brusilov iĝis feldmarŝalo. Admiralo Kolchak faris karieron, kaj Kornilov, Denikin. Cara Rusio aneksita al si: Galicio, Bukovino, Krakova Vojevodio, Poznan Regiono, Klaipeda. Ĉeĥoslovakio ankaŭ iĝis parto de la Rusa Imperio. Kaj Malgranda Azio kun Konstantinopolo. Kaj norda Irako.
  Entute, ĝi rezultis bone. La japanoj dividis la germanajn koloniojn kun Rusio en la Pacifiko.
  Tiam Saud-Arabio estis dividita inter Rusio, Francio kaj Britio. Plue, post mallonga milito, Rusio kaj Britio dividis Iranon.
  Kaj poste Afganio. Vere, estis eta milito. Kaj la britoj komence ne estis tro bonŝancaj.
  La mondo trovis stabilecon kaj prosperon. Ĝis la Granda Depresio trafis en 1929. Rusio, post rapida kresko, ankaŭ falis en krizon.
  En 1931, Japanio atakis Rusion, serĉante venĝon por pasintaj malvenkoj.
  Sed ĉi-foje, ĝi estis memmortigo. La caraj trupoj venkis la japanojn. Admiralo Kolĉak ankoraŭ tute ne estas maljuna, li montris sian genion, kompareblan kun Uŝakov. La Lando de la Leviĝanta Suno estis tute frakasita en la maron kaj poste okupita. Sekvis referendumo en kiu la plimulto de la japanoj voĉdonis favore al aliĝo al Rusio.
  Do caro Nikolao la 2-a fortigis sian potencon en la Pacifiko. Rusio daŭre moviĝis tra Ĉinio. Malfortigita de la krizo, Britio, Francio, kaj Usono ne malhelpis prenado de kontrolo de la Ĉiela Imperio.
  En 1933, Hitler ekpotenciĝis en Germanio. Li komencis restarigi la iaman potencon de la antaŭa imperio. Kaj kompreneble, li provis ne kvereli kun Rusio.
  Mussolini en Italio havis amikecon kun Rusio. Kaj kaŝe kaptis Etiopion, vastigante iliajn koloniojn. Oni parolis pri kreado de Triobla Alianco.
  La cara Rusio volis aneksi ĉiujn koloniojn de la malfortiĝanta Anglio kaj Francio. Nu, ankaŭ la germanoj kaj italoj estas kompreneblaj. Usono havis siajn proprajn planojn.
  En 1937, Germanio interligis kun Aŭstrio, produktante la Anschluss. Kaj en novembro 1937, la aviadilo kraŝis kun Nikolaev dua. La regno finiĝis tre sukcese. Nikolao la 2-a atingis kolosajn konkerojn en la kvardek tri jaroj da sia regado.
  Ili nomis lin Nikolao la Granda! Kaj eĉ la Plej Grandaj, ili fariĝis pli altaj ol Petro la Granda.
  Sub Nikolao la 2-a, la labortago estis reduktita al dek horoj, sep jaroj da edukado iĝis deviga kaj senpaga. La averaĝa salajro en la lando atingis 75 rublojn monate kun nula inflacio kaj ora subteno de la rublo. La reĝa valuto estis la plej malfacila kaj konvertebla en la mondo.
  Rusio havis la plej grandan terarmeon en la mondo, kaj la grandeco de la floto preterpasis kaj Brition kaj Usonon.
  Rusaj tankoj estis la plej bonaj en la mondo, same kiel aviadiloj. Kaj helikopteroj en tiu tempo estis praktike la solaj sur la planedo Tero. La plej multnombra kaj altkvalita submara floto. La plej bona artilerio. Altnivelaj teknologioj en televido kaj video. La unua kolorfilmo de la mondo ankaŭ komencis esti filmita en cara Rusio. Inkluzive dankon al la pasio de caro Nikolao la 2-a por fotado.
  Post aliĝo al Ĉinio, Rusio eliris la plej altan en la mondo laŭ populacio, preterpasante Brition kun ĉiuj ĝiaj kolonioj.
  Caro Nikolao la 2-a reformis Ortodoksecon kaj leĝigis poligamion. Ĉi tiu saĝa suvereno sukcesis fari multajn aferojn. Kaj li forpasis ne kraĉita, ne persekutita, ne perdinte Rusion, sed granda. Kaj nur kelkaj milimetroj da fragmentoŝanĝo influis la historion de Rusio tiamaniere. Kaj oni diras, ke ne estas akcidentoj en la historio! Ankoraŭ kiel ili estas. Kaj Nikolao la 2-a kaj la fenomeno de Generalissimo Kondratenko montris tion.
  Sed post la morto de caro Nikolao, estis provizora saltego. Komence, la monarko Alexei II mortis antaŭ ol li povus esti kronita. Tiam ankaŭ mortis alia heredanto, Kirill Vladimirovich Romanov. Kaj Vladimiro la Tria surtroniĝis en 1938. La reĝo estas juna, sed ĝenerale ne stulta kaj sufiĉe fortvola kaj ambicia.
  Nu, li eklaboris! Rusio, Italio, Germanio, kontraŭ Britio, Francio kaj, estonte, Usono. Ĉi tie, kompreneble, la Triobla Alianco estas multe pli forta.
  En majo 1940, Germanio atakis Francion, Belgion, Holandon kaj Brition. Rusio atakis la francajn, anglajn, kaj nederlandajn koloniojn. La senceremonia forkapto de teritorioj komenciĝis.
  La britoj kaj francoj ne povis rezisti la rusan armeon. Kaj la germanoj venkis kaj devigis kapitulaci Francion, Belgion kaj Holandon en monato kaj duono.
  Tiam la Fuhrer okupis kaj Hispanion kaj Portugalion, kaj kaptis Danion kaj Norvegion. Rusio okupis Svedion.
  La milito estis preskaŭ en unu pordego. Kun la subteno de la loka loĝantaro, Rusio kaptis Hindion, Hindoĉinion, sudan Afganion, sudan Iranon, Mezorienton kaj eniris Egiptujon.
  Kompreneble, la koloniaj trupoj ne povis rezisti la caran armeon, kaj ili ne vere volis. La kapto de Afriko estis iom prokrastita pro manko de vojoj kaj longecaj komunikadoj. La germanoj moviĝis tra Afriko tra Ĝibraltaro kaj Maroko, rusoj tra Egiptujo, kaj plia Sudano.
  Tamen, la tereno estis pli de malhelpo ol la rezisto de la britaj aŭ francaj soldatoj. Ekzistis malmultaj el ili, kaj ili estas nebone armitaj, kaj plejparte de lokaj aborigenoj. Kiu ne sciis kiel kaj ne volis batali.
  En 1940, Hitler ne kuraĝis alteriĝi en Britio. Li lanĉis aviadilan ofensivon, komence ne tre sukcesan. Sed en la printempo de 1941, rusaj aviadiloj eniris la batalon, kaj Britio komencis esti premita al morto.
  Kaj en aŭgusto sekvis la surteriĝo de komunaj german-rusaj trupoj, kaj post du semajnoj da obstina batalado, la kapto de Londono.
  Post tio, la tuta orienta hemisfero, inkluzive de Aŭstralio kaj Nov-Zelando, iĝis rusa, germana kaj itala.
  Sed ankoraŭ estis Usono.
  Caro Vladimir decidis ataki ankaŭ Amerikon. Hitler kaj Mussolini subtenis lin en tiu ĉi decido. La Tria Regno movis soldatojn al Islando, kaj plu al Gronlando kaj Kanado, kaj cara Rusio moviĝis al Alasko. La fortoj estas, kompreneble, neegalaj. Usono havas sufiĉe malfortan tankfloton, kaj multe pli malgrandan populacion ol Rusio, kune kun ĉiuj ĝiaj kolonioj. Kvankam la ekonomio estas evoluinta. Sed tian monstron oni ne povas rezisti.
  Lanĉinte ofensivon en 1943, la rusa armeo rapide okupis Alaskon en du vintraj monatoj. Kaj printempe, kune kun la germanoj, ŝi kaptis preskaŭ la tutan Kanadon.
  Brazilo, Venezuelo, Meksiko kaj aliaj landoj deklaris militon al Usono.
  La movado de rusaj trupoj en la nordaj ŝtatoj de Ameriko komenciĝis. La fortoj estas, kompreneble, neegalaj. Rusio kaj Germanio estas pli bonaj kaj kvalite kaj kvante.
  La knabinoj Nataŝa, Zoja, Aŭrora kaj Svetlana batalas sur la plej bona tanko de la mondo "Kondratenko"-3, movebla veturilo kun longtuba kaj rapidpafa pafilo. Tre lerta, kun malalta silueto.
  Laŭ pezo, la tanko Kondratenko-3 estas ĉirkaŭ kvardek tunoj, kaj estas bone protektita. Kaj la pafilo, malgraŭ la malgranda kalibro de 76 mm, kun granda muzelo rapido.
  Shermans, ĉi tiu tanko ne povas esti penetrita de ajna angulo. Do...
  Knabinoj, batalantaj nudpiede kaj en bikinoj, nur ekstermu usonanojn kaj multe ridas.
  Precipe Nataŝa ... Kaj per nudaj fingroj, ŝi premas la stirstangon, dirante:
  - Gloro al mia Rus'!
  Zoya ankaŭ pafas. Li faras tion per siaj nudaj piedfingroj, premante la stirstangbutonojn kaj kriante:
  - Kaj nia tuta naskiĝlando!
  Aŭrora pafas plu. Ŝi batas la malamikon, kaj diras, elmontrante la dentojn:
  - Kaj la superaj potencoj estas malantaŭ ni!
  Kaj ankaŭ la knabino tre fajre palpebrumas! Kun nudaj piedfingroj, li premas kiel butonoj sur stirstango.
  Kaj tiam Svetlana pafas. Tia lerta kaj kuraĝa knabino. Eligas el la buŝo sunradiojn. Kaj li ankaŭ kantas:
  - Mi estas monda stelo! Mi kuras pli rapide ol eĉ Satano!
  Kun tiaj knabinoj, la diablo mem ne estas terura. Ili draŝas la usonanojn, forte ĉirkaŭante Ĉikagon.
  Kaj ne lasante iun ajn el tie. Ili tondras, ni diru, bagatele. Ĉi tiuj estas la knabinoj.
  Kaj nun la Ĉikaga garnizono kapitulacas. Konu la nian!
  Kaj rusaj tankoj jam alproksimiĝas al Novjorko. caro Vladimir kontente frotas la manojn. Ĉu la rusoj iam iris tiom malproksimen?
  Knabinoj kaj en la aero batalas kuraĝe. Ekzemple, bela paro: Maria kaj Mirabela.
  Gajnante iliajn fakturojn, nudpiede kaj bikinajn belaĵojn. Ili laŭvorte havas nenion por kontraŭbatali. Tiaj knabinoj ĉi tie estas belaj kaj brile agresemaj kaj bone celitaj.
  Maria pafis, faligis dekduon da aviadiloj, en unu eksplodo kaj kantis:
  - Gloro al vi, nia naskiĝlando! En la nomo de Rusio!
  Ankaŭ Mirabela ekpafis kaj muĝis:
  - Sed estas gvidanto en granda forto,
  Li vokos la slavojn al batalo ...
  Ne povas trakti Rusion
  Kiam Vladimiro estas reĝo!
  
  De firma, forta, kun fera volo,
  Aspekto kiel tranĉanta metalo ...
  Rusoj ne bezonas pli bonan parton -
  Nur homoj revis pri tia afero!
  Jes, ĉi tiuj knabinoj batalas kaj kantas majstroj ...
  Cetere, meze de la ŝtormo de Novjorko, la unua rusa kosmonaŭto flugis en la spacon, flugis ĉirkaŭ la planedo Tero. Kaj ĉi tio estas alia atingo de cara Rusio de la Romanov-dinastio.
  Kaj tiam la novjorka garnizono kapitulacis, kaj Vaŝingtono baldaŭ falis. Kaj la 3-an de septembro 1943 Usono entute kapitulacis. Tiel finiĝis la Dua Mondmilito, kiu komenciĝis la 15-an de majo 1940. La milito estas glora por Rusio kaj venka.
  Kompreneble, kaj Hitler kaj Mussolini multe gajnis el ĉi tiu milito. Ambaŭ diktatoroj ricevis havaĵojn en Afriko, kelkaj en Eŭropo kaj Usono. Eŭropo finfine estis dividita inter landoj. Kaj Bulgario post la referendumo fariĝis la regno de Bulgario kiel parto de Rusio.
  Ŝajnus, ke la mondo denove estas redistribuita kaj kolonioj estas digesteblaj. Sed Hitler, kompreneble, ne estus Hitler, se li ne volus pli. Precipe, venku Rusion. Kaj transprenu ĝiajn teritoriojn.
  Kaj kompreneble la germanoj multe kalkulis je novaj, pli potencaj armiloj. Tankoj de la serio "E" kaj balistikaj misiloj kaj precipe por flugaj teleroj.
  Tamen, cara Rusio signife superis la Trian Reich per balistikaj misiloj kaj eĉ flugis al la luno la 12-an de aprilo 1951.
  Kaj la tankoj de la serio "E" ne havis kvalitan superecon super la rusaj.
  Kaj nur flugaj teleroj estis mistero. Danke al la laminara jeto, ili montriĝis tute nevundeblaj al ajna tipo de manpafiloj. Sed samtempe ili mem ne povis pafi.
  Mussolini mortis kaj lia filo sukcesis al la trono. Hitlero premis lin kaj la junulo konsentis batali kun Rusio. La 20-an de aprilo 1955 komenciĝis nova, tria mondmilito. Flanke de Hitler estis: Italio, Brazilo, Argentino, Ĉilio, Meksiko, mallonge, la tuta Latin-Ameriko, krom Kubo, kiu subtenis Rusion. Kaj ne plu estis aliaj landoj en la mondo! La tria mondmilito komenciĝis la 20-an de aprilo 1955 . Kaj caro Vladimiro alfrontis la plej grandan defion de sia regado.
  La sola afero, kiu povus konsoli lin, estas, ke ĉi tiu milito estos la lasta en la historio de militoj sur la planedo Tero. Ĉar ĉiuj landoj de la mondo partoprenas en ĝi!
  Nu, kiam la milito komenciĝis, tiam ĝi devus esti farita! La atako de Hitler ne estis speciala surprizo. Hungario, Jugoslavio, parto de Rusio kun limigita aŭtonomio, ilia caro Vladimiro la Tria. Albanio estas okupata de Italio. Ĉio mendo laŭ ordono. La germanoj provas antaŭeniri de Orienta Prusio, Aŭstrio, Italio de la sudo. Kaj la bataloj okazas en Afriko. Koalicio de latinaj landoj pri Usono. Sed ili ne estas tre aktivaj tie. Ĵus deklarita milito.
  Kaj Hitler, dume, movis la ĉefajn fortojn en Eŭropo.
  Kaj eksplodis infera milito. La lasta grava milito en la historio de la homaro.
  La germanoj faris la ĉefan baton en Hungario direkte al Budapeŝto. Tie batalis Oleg Rybachenko. Li ankoraŭ aspektis kiel knabo ĉirkaŭ dekjara. Vere, li estas tre fizike forta, muskola, rapida, kaj plej grave, kiel senmorta montgrimpanto. Jes, la verkisto kaj poeto Oleg Rybachenko ricevis senmortecon, sed kondiĉe, ke li fariĝu dekjara knabo, kaj servas Rusion en infana, sed tre forta kaj rapida korpo. Kaj li estas infano ekde la 1-a de januaro 1904. Kiam li ekloĝis en Port Arthur kiel kajutknabo. Nu, li kaj la knabo ne estas la plej malgrandaj, sed fortaj kaj rapidaj ekde la komenco mem, kaj ili prenis lin sur la ŝipon.
  Cetere, kiam ili dubis, ĉu ĝi estas tro malgranda, Oleg Rybachenko klinis kupran pencon per siaj fingroj al kuraĝo. Post tio, sen interparolo, oni kondukis lin al la ŝipo.
  La knabo gajnis multajn premiojn, partoprenante en ĉiuj militoj. Fariĝis oficiro. Sed li aspektis kiel infano. Tial, kvankam li ricevis premiojn pro multnombraj heroaĵoj, ili ne alproprigis la eternan knabon super la kapitano. Kaj nun Oleg Rybachenko estas en la armeo pli ol duonjarcento. Mi delonge meritas oficiran pension, sed se vi havas feran sanon, kial do forlasi la servon.
  Cetere, sen komputiloj, ludkonzoloj, televido estas iel enuiga. Kaj en la armeo, vi estas la kapitano almenaŭ pelanta la soldatojn. Jes, la tempo ankoraŭ pasas.
  Generalissimo Kondratenko mortis. Grandadmiralo Kolĉak, kiu superis Uŝakov, ankaŭ mortis. Multaj kun kiuj Oleg Rybachenko komencis, la servo ne plu ekzistas.
  Pli precize, ekde la sieĝo de Port Arthur, preskaŭ ĉiuj veteranoj mortis. Restis nur Vovka. Ankaŭ li estis tiam kajutknabo, kaj nun li jam estas grizhara avo. La vero ankoraŭ funkcias. Kaj li estas surprizita, ke Oleg restas la sama knabo, kiu ne havas eĉ unu cikatron sur sia korpo. Tia estas la fenomeno konata tra la rusa, cara armeo. La vero batalas tre mojosa.
  La knabo Oleg estas nudpieda, do li estas pli agrabla kaj pli lerta. Li celas pafilon post pafilo, kaj pafas al la germanaj tankoj de la "E" serio. La maŝinoj de la nazioj estas simple grandegaj. Kaj ŝajnas, ke nenio haltigas ilin.
  Sed la eterna knabo batas tiel bone, ke ĝi trarompas la metalon. Pentras la Fritz, malkonstruas la turojn kaj kantas.
  - caro Vladimir, rusa caro...
  Ortodoksa suvereno!
  Ni baldaŭ konkeros la mondon,
  Ja kerubo estas super ni!
  Hitler finiĝos
  Kaj kiu aŭskultis - bone farite!
  Kaj la knabo, kvazaŭ ĵetante granaton, nudpiede, kun infana piedo. Grizbarbuloj Vovka nur balancas la kapon.
  Pli ol kvindek jarojn de infanaĝo, la verkisto kaj poeto Oleg Rybachenko pasigis en la dudeka jarcento. Kaj mi devas konfesi, ke mi vidis multon. Estante senmorta, li jam delonge perdis ĉian senton de timo. Kaj la milito rememorigis lin pri komputila strategio.
  Estis facile kaj amuza ludi. Kaj ankaŭ estis agrable batali. Estas bone, kiam matena roso estas sub viaj nudaj piedoj, kaj vi estas eterna knabo bananta, kaj senorde vestita per pantaloneto!
  Oleg Rybachenko rajtas kuri en pantaloneto kaj nudpiede. Reen en Port Arthur, la infano instruis min marŝi sen ŝuoj, eĉ en la malvarmo. Ja senmorta korpo ne povas malvarmumi aŭ malsaniĝi, sed vi rapide alkutimiĝas al malvarmo, kiu ne kaŭzas damaĝon. Same kiel Peter Pan. Kaj estas preskaŭ agrable kuri nudpiede en la neĝo. En movado, la malvarmo praktike ne sentiĝas, nur kiam oni sidas senmove, nudaj piedoj iomete sunbrunaj! Sed por knabo, tio estas bagatelo.
  Sed estas ankaŭ sorĉistinoj Nataŝa, Zoja, Aŭrora, Svetlana! Ili ankaŭ partoprenas en la milito. Sed ne ĉiam, sed epizodoj. Helpis konservi Monton Alta kiam ĝi estis la plej malfacila. Nudpiedaj belulinoj batalis tie, kaj en bikinoj. Ili ĵetis la piedojn per nudaj piedfingroj, akre kalitaj diskoj.
  Kaj tranĉis per glavoj. Kaj Oleg Rybachenko tiam elŝiris el maŝinpafilo - la pli maljunaj kamaradoj estis mortigitaj. Kaj kiel rezulto, la atako de la samurajo blokiĝis, kaj Monto Alta montriĝis neŝancelebla!
  Kaj la knabinoj montris sian plej altan klason kaj aerakrobadon de la Valkirioj.
  Kaj nun la germanoj estas sur la defensivo. La cara armeo estas preta por milito. La Führer ne atingis taktikan surprizon.
  Kaj la rusaj trupoj kuraĝe batalas. Ŝajnas, ke Hitler pli ol unufoje malbenos sin pro tio, ke li komencis tian militon. Cetere, malgraŭ tio, ke la Fuhrer havas du trionojn de Eŭropo kaj trionon de Afriko sub armiloj, sed tamen
  li ne estas rivalo de Rusio.
  Kaj ankaŭ la nombro de soldatoj. Kaj la italaj trupoj estas malfortaj. La landoj de Latin-Ameriko partoprenas en la milito malvigle. Kaj iliaj armeoj estas teknike kaj organize ne tre bonaj.
  Do Rusio ankoraŭ tenas la malamikon en defendo profunde.
  Tanko "Kondratenko"-6 estas sufiĉe maniero batali kun ĉi tiu serio. Jes, kaj "Nikolay" -4 estas pli peza, ĝi montras sin kiel tre forta maŝino.
  Rusoj povas batali pli pezajn germanajn monstrojn.
  Precipe sur "Nikolay"-4 kie la skipo de Alenka, la knabinoj estas tre belaj kaj en bikino.
  Pafilo en 130 mm kalibro. Kiel bati la faŝistojn. Vane Hitlero ŝprucis sur Caran Rusion. Ĉi tie ne estas facila promenado por li, sed batado.
  Anyuta premis la stirstangon butonon per siaj nudaj piedfingroj kaj kantis:
  - Por Rusio kaj libereco ĝis la fino!
  Kaj kiel ridos la belulino!
  Kaj tiam Augustine pafos ĵetaĵon al la malamiko. Frakasu la metalon kaj kantu:
  Ni igu niajn korojn bati unuvoĉe!
  Kaj li ankaŭ premas la butonojn de la stirstango per siaj nudaj piedfingroj. Ĉi tio estas vere bonega knabino!
  Kaj ĉi tie Maria estas kiel lupaneto. Kaj disigis la faŝistojn. Kaj detruu la malamikon.
  Dum uzado de nudaj piedfingroj. Kaj ankaŭ kantu:
  - En la nomo de nia Patrujo, sanktulo! Lasu la batalanton esti simple mojosa!
  Kaj ekridis, kaj montru la dentojn!
  Kaj poste la Olimpikoj kun peza lupaneta kuglo. Post ĉio, ŝi estas ĝuste tio, kion vi bezonas - la plej suka pomsuko!
  Kaj denove la knabinoj trarompis la E-50, elbatis la turon kaj ridis.
  Alenka sendis ĵetaĵon, disbatante la E-100, trapikante ĝin tra kaj tra. Kaj uzante nudajn piedfingrojn. Kial la knabino kantis:
  - Rompu la malamikon!
  Kaj Anyuta draŝas ĉirkaŭe, uzante siajn nudajn piedojn kaj grincas:
  - Fritz kaput!
  Kaj tiam batis Augustine. Ankaŭ tre trafe kaj uzante nudajn piedfingrojn, kui:
  - Finu Hitleron!
  Kaj tiam Maria aldonos tre agreseme. Disbatu la faŝistojn kaj knari::
  - Kaj kiu aŭskultis, bone farite!
  Kaj montru lian langon!
  Kaj tiam la Olympias sendas ĵetaĵon, mortigante kontraŭulojn.
  Kaj ankaŭ nudaj piedoj en la kurso de ellaso kaj kantado:
  - Tute elĉerpitaj!
  Kaj denove la knabino prenos la langon kaj montros ĝin.
  Do ili tranĉis...
  La germanoj, post unu monato da batalado ekde la komenco de la ofensivo, avancis de kvindek ĝis cent kilometroj, kaj suferis gravajn, eĉ grandegajn perdojn. Kaj la italoj en Afriko finiĝis en kaldrono kaj ĉirkaŭis. Iliaj trupoj estas banale venkitaj.
  Ĉi tie la 21-an de majo Adolf Hitler ordonis voki en la armeon, ĉiuj kapablaj porti armilojn de dek kvin ĝis sesdek kvin. La cara armeo tiris rezervojn.
  Kiel evidentiĝis, germanaj diskoj ne estas tiel teruraj en la praktiko. Vere, rusaj aviadiloj povas ataki per virŝafo. Sed vi povas foriri de ĉi tio, danke al la alta manovro de la maŝinoj de la cara armeo.
  Kaj la kalkulo de Hitler pri nevundebla mirakla armilo tute ne realiĝis.
  La cara armeo estis ankoraŭ sur la defensivo. Potencaj defendlinioj fositaj anticipe, forta defendo. Lasu Hitler spiri. Sed en Afriko oni povas premi pli malfortan, italan aliancanon.
  Se la Fuhrer ne decidus militi kontraŭ cara Rusio, li sendube enirus en la historion kiel la granda, kaj eĉ la plej granda gvidanto de Germanujo. Kaj do la demono volis regi la mondon, kaj kio venis el ĝi?
  Rusaj knabinoj estas ja la plej belaj en la mondo.
  Oleg Rybachenko, kiel ĉiam, estas ĉe la avangardo de la batalo. Nek kuglo nek fragmentoj prenas lin. Li estas senespera kaj mojosa ulo.
  Knabo en pantaloneto kaj nudpieda, kontraŭ la nazioj. Kaj ĵetas grenadojn al ili, kaj kuras en la pluva pluvo.
  Jes, estas domaĝe, ke ne ekzistas brila Kondratenko, sed estas junaj kaj kapablaj komandantoj. Precipe feldmarŝalo Vasilevskij, kiu jam elstaris dum la unua mondmilito. Kaj ordonas energie kaj lerte.
  Kaj la Fritz, enpuŝante en malfacilan defendon, senespere enŝlosiĝas en ĝi. Sed ili ankoraŭ provas trarompi.
  Oleg Rybachenko, ĉi tiu eterna knabo ridas, nudas la dentojn kaj kantas:
  - Mia patrujo! Mia Sankta Patrujo!
  Kaj ankaŭ kiel li ĵetas grenadon per la nudaj piedoj.
  Kaj jen Natasha, Zoya, Aurora kaj Svetlana eniris la batalon. Ili estas la eternaj knabinoj-sorĉistinoj de la servisto de la sankta Dio Rod. Ili ne ĉiam batalas, alie Rusio konkerus la tutan mondon. Sed ĝi ĉiam estas efika kaj okulfrapa.
  Knabinoj amas mortigi: ĉi tiuj estas knabinoj!
  Kaj kiel ili piediros sur la nazioj, kaj kiel ili eniĝos ...
  Kaj kun nudaj piedfingroj ili ĵetos diskojn, mortigante la Fritz.
  La nazioj estas blokitaj kaj suferas pli kaj pli da perdoj. Vasilevskij la granda strategiisto proponas frakasi la naziojn kaj italojn en Afriko. Do estas pli lertaj, kaj kun pli bona manovro, rusaj tankoj havos avantaĝon. Kaj en Eŭropo, la nazioj kuri sovaĝe. Por ke ili tute malplenigus siajn rimedojn.
  Caro Vladimir akceptis tian planon. Kaj novaj fortoj estis translokigitaj al Afriko.
  Elizabeto kaj ŝia skipo batalis en Libio, fortranĉante italajn unuojn. Estas varme tie kaj la knabino estas bela en bikino. Ili havas la plej novan tankon "Kondratenko"-6, sur kiu la militistoj preteriras la poziciojn de la italoj kaj la Fritz, kaj memfide frakasas ilin.
  Elizabeto pafas ĉe tanko de la imperio de Mussolini Jr. kaj diras:
  - Sur la maroj, sur la ondoj, promenas pelto kaj kaftano!
  Kaj uzas, kompreneble, nudajn piedfingrojn.
  Ekaterina pafas poste. Pugnobatas germanan aŭton kaj muĝas:
  - En Rusujo caro Vladimir estas heroo!
  Elena trafas ŝin, batas la memveturan pafilon de la Fritz kaj pepas:
  - Por la Patrujo, vi mortigas Hitleron!
  Kaj fine, la Olimpikoj liberigos ĵetaĵon. Dispremi la Fritz, dispremu ilin kaj knari:
  - La rezulto estos bonega!
  Kaj li ankaŭ uzas la nudajn piedfingrojn de infanaj piedoj.
  En Afriko, fine de majo kaj frua junio, rusaj trupoj atingis gravan sukceson. La batalado moviĝis en la teritorion de Libio kaj Etiopio. La 12-an de junio Tripolo falis. Kaj la 15-an de junio, la ĉefurbo de Etiopio estis ekmovita. Do la soldatoj de Mussolini Jr. falis malsupren. Ve, li ne subtenis sian patron.
  Kaj lia gloro kiel venkinto ankaŭ. Sed Mussolini, partopreninte en la angla kaj franca kolonioj, konsideris sin Cezaro. Sed superi Cezaron, ĝi ŝajnas preter lia forto.
  Oleg Rybachenko batalis en komando de baterio. Kaj tiel kuraĝe, ke la germanoj perdis ĉiutage dekojn da tankoj pro lia fajro. Lia knabo eĉ ricevis alian oran krucon. Kaj eĉ, fine, tute egale, ili ricevis la longe merititan rangon de majoro.
  Antaŭe ne alproprigite ĉar ĝi aspektas kiel infano. Sed la knabo montris elstaran heroecon. Kaj la kapablo batali.
  La 22-an de junio 1955, rusaj trupoj en Afriko finfine kaptis italan Somalion. Kaj la 25-an de junio 1955 kapitulacis la restaĵoj de la italaj trupoj en Etiopio.
  La Imperia Armeo memfide venkis. Mainstein, kiu estis konsiderita la plej bona komandanto de la Tria Reich, skribis en sia taglibro:
  - Ni vekis la inferan urson! Nun ni estas disŝiritaj!
  Antaŭ la fino de junio, la germanoj suferspertis tiel gravajn perdojn ke ili estis devigitaj suspendi sian ofensivon en Eŭropo.
  Caro Vladimir ordonis pliigi premon en Afriko. Unue la Nigra Kontinento, poste ĉio alia - diris la elstara monarko! La 1-an de julio 1955, la germanoj provis avanci en Skandinavio. Kaj ili kuregis al Stokholmo, sed trafis tre densan defendon. Kaj ili suferis grandegan damaĝon.
  Komence de julio 1955, rusaj soldatoj eniris germanan Alĝerion.
  Libio jam estis sub la kontrolo de cara Rusio. Estis ofensivo kaj bukloj de Niĝerio.
  La tankskipo de Elizabeto batalas kontraŭ la nazioj. Estas tre varme kaj la knabinoj eĉ demetis la mamzonojn kaj nun ili portas nur kalsonon en la tanko Kondratenko-6. Ili precize pafas al la nazioj.
  Kaj ili volas grandajn aferojn.
  La cara Rusio estas ankoraŭ aŭtokrata lando. Kaj ĝi ankoraŭ ne havas parlamenton. Kaj ke la revolucio ne okazis, kaj la Dumao ne estis establita. La reĝoj mem ne volas limigi sin en potenco. Kaj la Fuhrer kaj la Duce estas diktatoroj. Tio estas, estas milito de du sistemoj kun aŭtoritataj reĝimoj.
  Sed por cara Rusujo ĝi estas pli nature. Kaj estas obstina, kaj senĉesa batalo.
  Elizabeto premas la stirstangbutonon per siaj nudaj piedfingroj kaj pafas kuglon. Roronante al si mem:
  Ni frakasu la faŝistojn!
  Jekaterina ankaŭ premis la stirstangon butonon per la nudaj piedfingroj kaj liberigis murdinton, ronronis:
  Ni faligu Hitleron!
  Kaj Elena ankaŭ batas, batas eksteren la naziojn kaj grincas:
  - Mi disŝiros ĝin!
  Kaj ankaŭ kiel ridi! Kaj per siaj nudaj kruroj li premos la butonojn de la stirstango.
  Kaj tiam la Olimpikoj kiel ĝi rezultos, kaj kiel lupaen. Ĝi dispremos ĉiujn kaj gorĝos:
  - Infera trairejo kaj skipo!
  Ne forgesu premi la stirstangajn butonojn per viaj nudaj piedfingroj. Kaj batis la malamikon.
  Militistoj estas ja tre kuraĝaj kaj brilemaj en karaktero.
  Oleg Rybachenko, dume, forpuŝis alian atakon de la Fritz kaj kantis:
  - Por la Patrujo kaj Vladimiro la Caro - hurdu!
  Jes, en la reala historio ekzistis tia memproklamita imperiestro de Rusio, Vladimiro la Tria, la estro de la Romanov-dinastio. Kaj li vere komencis formale regi en 1938. Kaj tiam Vladimiro montriĝis - vera reĝo, kaj eĉ bonega! Vladimir Kiriloviĉ Romanov estas caro, kiu havas ĉiujn ŝancojn fariĝi la imperiestro de la tuta Tero!
  Post la venko, aŭ pli ĝuste la spegulbildo de la atako, Oleg Rybachenko, interŝanĝis kartojn kun siaj subuloj. Knabo en pantaloneto, blonda, tre muskola, kaj skulptita ludis kun grizharaj batalantoj. Eĉ surprize, Oleg estas pli maljuna ol ĉiuj. Sed ĉi tiu knabo tranĉas sin.
  Memorante Port Arthur, la heroan defendon el kiu venis la gloro de Rusio. Granda gloro samtempe...
  La senmorta knabo rimarkis:
  - Jen kiel ni solvas ĉiujn niajn problemojn! Baldaŭ estos momento, kiam homoj neniam mortigos unu la alian!
  Soldatoj kaj oficiroj konsentis:
  - Kompreneble, majoro! Ili ne mortigos!
  Oleg rigardis la rubandon kun siaj multaj medaloj. Jes, estas jam tiom da ordonoj, malmultaj generaloj havas. Kaj estus bone ricevi titolon por vi mem. Princo, grafo, duko!
  Duko Rybachenko - sonas bele!
  Kaj la knabo saltis pli alten kaj turniĝis en la turnstablon.
  La germanoj provis ataki, sed denove estis repuŝitaj kaj suferspertis kolosan neripareblan difekton.
  En julio, la rusa armeo atingis novajn, gravajn sukcesojn en Afriko. Dum la severeco de la atako de la cara armeo estis tie. Alĝerio havas multajn el la plej bonaj rusaj armiloj. Kaj antaŭ la fino de la monato, la germanoj estas ĉirkaŭitaj kaj detruitaj en la kaldrono.
  En aŭgusto ankaŭ rusaj trupoj trarompis Maroko. Senespere batalis, la knabinoj sur la tanko "Kondratenko" -6, trarompante en la dikon de ĝi.
  De tempo al tempo estis raportoj pri kapitulaco de germanoj pri urboj prenitaj.
  Okazis bataloj en Niĝerio kaj en malsamaj lokoj. La rusoj prenis kaj en nombro kaj pli moveblaj teknikistoj, kaj kun la subteno de la loka loĝantaro, kiun la rasismaj faŝistoj turnis kontraŭ si.
  Afriko efektive montriĝis por malforta ligo en la strategio de Hitler kaj Mussolini Jr.
  Rusujo regis tie ... Kaj en septembro, malrapide tiriĝante, la fortoj moviĝis en Norvegio. La nazioj suferis enormajn perdojn. Kaj Alenka kaj ŝia ŝipanaro veturis per la tanko. La plej nova tanko "Nikolay" -5 peza, pruvis esti pli progresinta ol la E-serio.
  Eĉ tia potenca tanko kiel la E-200 faris sian vojon tra la pafiloj de la cara maŝino.
  Aljonka, premante la butonojn de la stirstango per la nudaj piedfingroj, frotis la manojn kontente:
  - Mi estas io, kio povas rompi la Wehrmacht!
  Anŭuta ankaŭ premis la butonon per siaj nudaj piedfingroj, trapumpis la germanan aŭton kaj konfirmis:
  - Ni forviŝos la Wehrmacht en polvon! Por la potenco de la carismo!
  Cool Augustine ekpafis, kaj kriis:
  - Kaj ni vivos sub komunismo!
  Maria volonte konsentis pri tio:
  - Jes, sub cara komunismo!
  Kaj per la nudaj piedfingroj ŝi premis la butonojn de stirstango. Kaj samtempe, kiel lupaneto, kaj dispremu la malamikon.
  Kaj jen Marusja grincos:
  - En plena grado!
  Kaj ankaŭ per la nudaj piedfingroj li premos la butonon de stirstango.
  Rusaj trupoj jam ĉirkaŭis Oslon. Bataloj iras por ĉiu arbusto kaj domo.
  En la centro, la cara armeo denove repuŝas la germanan ofensivon. Oleg Rybachenko, kiel ĉiam, estas ĉe la avangardo kaj batalas memfide. Rusa artilerio funkcias kiel horloĝmekanismo.
  Ĉio preciza kaj ĝusta...
  En oktobro, rusaj trupoj finfine fortranĉis Afrikon de terprovizoj, liberigante Maroko. La nazioj trovis sin en ia kaldrono.
  Eĉ sur la nigra kontinento. Hitler tremis pro kolero, sed li nenion povis manĝi.
  Jes, li pikis sin en Rus'... La vintro alproksimiĝis. Oleg Rybachenko, malgraŭ la fakto, ke komencis neĝi, ankoraŭ kuras nudpiede kaj en pantaloneto. Nu, knabo - kion vi prenos! Kaj tute sentima knabo.
  Kaj ĵetas grenadojn kun nudaj piedfingroj.
  Kaj kantas:
  - Lasu kuri mallerte,
  Kirasaj tankoj en la flakoj...
  Kaj sur la tegmento estas maŝinpafilo -
  Ĉeburaŝka artileriisto,
  Krokodila artileriisto!
  Shakoklyak estas sur la atako!
  La terminatorknabo ĵetis obuson per siaj nudaj piedfingroj, disŝirante la naziojn kaj kantis:
  - Kaj mi ludas per dinamito,
  Antaŭ preterpasantoj!
  Kiel la Fritz-pecoj forkuras!
  Ĉiuj mensogas, kaj mi iras!
  Kaj la knabo estas vere amuza! Sed jam en la armeo pli ol kvindek jarojn. Kaj nur diablo! Eĉ blonda!
  Oleg Rybachenko denove ĵetas obuson per sia nuda piedo kaj muĝas:
  - Gloro al la caro kaj Nikolao kaj Vladimiro la Tria!
  Kaj mi pensis, ke ili ne konfuzu Vladimir Kiriloviĉ Romanov kun Vladimir Putin! La Romanov grandaj caroj estas mirinda familio! Tiuj, kiuj faris Rusion la plej granda imperio!
  Kaj ne tiom difektita de la sorto kiel Putin!
  Sed nun la rusaj trupoj forpuŝas alian atakon.
  Novembro venas. La nazioj estas senspira. Sed novaj rezervoj estas ĵetitaj en batalon. Ili jam estas finitaj en Afriko. Estas malfacile por la faŝistoj.
  Do ili eligas sian koleron sur la kaptitoj. Jen ili ricevis la belan Nicoletta. Ili senvestigis ŝin ĝis la kalsoneto kaj kondukis ŝin tra la freŝa novembra neĝo.
  Knabino kun la manoj ligitaj, preskaŭ nuda, promenas tra la neĝblovoj, lasante nudajn, graciajn piedsignojn. Ŝi estas tiel bela. Kaj la germanoj sekvas ŝin, vipante ŝin per vipoj. Kaj ili batis sin beleco, ili batis. Sango gutas el lia tranĉita dorso.
  Nicoletta nur kunpremis la dentojn. Kaj fiere levas la kapon. Kaj ŝiaj kuproruĝaj haroj flirtas kiel proleta standardo.
  Kaj ankaŭ ŝiaj nudaj piedoj skarlaĝis, sed la knabino eĉ ne levas brovon.
  Kian fenomenan kuraĝon ŝi havas.
  Kvankam la nazioj jam prenis ĝin kaj metis ĝin en sian nudan bruston per torĉo. Sed eĉ tiam la knabino nur ektremis, sed ne kriis.
  Ŝi havas tian grandan fidon...
  La knabino estas tirita supren sur rako, ŝiaj artikoj estas torditaj. Tiam fajro ekbruligas sub nudaj piedoj. Li lekas la nudajn piedojn de la belulino. Kaj per ruĝe ardaj ĉenoj, ili vipas la nudan korpon de la belulino.
  Nicoletta kantis responde;
  Mi estas Ĉernobog, la filino de la malbona Dio,
  Mi kreas kaoson, mi semas detruon...
  Mia grandeco ne povas esti venkita,
  Nur furioza venĝo brulas en la animo!
  
  Kiel infano, mi volis bonan knabinon,
  Ŝi skribis poezion kaj nutris katojn ...
  Ellitiĝis frue matene
  Super ĝi flirtis, flugiloj de keruboj!
  
  Sed nun mi scias, kio estas malbono
  Kio malfeliĉigas ĉi tiun mondon...
  Kaj kion vi diras bona?
  Jen la detruo pasie amata!
  
  Kaj montris ŝian knabinecan fervoron,
  Kia brila filino de Dio fariĝis...
  Ni konkeros la vastaĵojn de la universo,
  Ni montru forton, tre potencan!
  
  Granda Patro ĉi tiu Chernobog,
  Li alportas kaoson, militojn en la universon...
  Vi preĝas al Svarog por helpi,
  Fakte, vi estas rekompencita!
  
  Tial mi diris: Savu la Eternulon,
  Lasu koleron boli en via koro...
  Ni konstruos feliĉon, mi kredas je sango,
  La utero pleniĝu ĝis la rando!
  
  Mi amas ruzon, malnobelon kaj trompon,
  Kiel trompi Stalin la tiranon...
  Oni ne povas hontigi
  Kaj kiom da nebulo estas en la mondo!
  
  Ĉi tie mi proponis fari fortan movon,
  Unu bato por detrui la malbonon ...
  Sed tre nigra Dio enamiĝis,
  En ĉiuj aferoj, kaj ĉi tiuj kaj la postvivo!
  
  Kiel mi montriĝis alkutimiĝinta al malbono,
  Kaj en la koro de kolero, furioze nutrita...
  Malaperis avido al ĝojo, bono,
  Tuj kiam kolero penetris de la piedestalo!
  
  Kaj kio pri Stalino - li ankaŭ estas malbona,
  Pri Hitlero, do ne estas demando...
  Ĝingis-Ĥano estis tiel bonega bandito
  Kaj kiom da animoj li sukcesis kripligi!
  
  Do mi diras kial bonteni,
  Se ne estas la plej eta memintereso en ĝi ...
  Kiam vi estas pego - via menso estas ĉizilo,
  Kaj malaperis kiam stultaj pensoj!
  
  Do mi diras al mi mem kaj al aliaj:
  Servu la potencon kiel nigra inko...
  Tiam ni konkeros la vastaĵon de la universo,
  Ondoj trarompos la universon!
  
  Ni faros malbonon tiel forta
  Ĝi donos al kolero senmortecon,
  Tiuj, kiuj estas malfortaj en spirito, estas jam forblovitaj,
  Kaj ni estas la plej fortaj homoj kredas je tio!
  
  Resume, ni ĉie fariĝos pli fortaj,
  Levu la glavon de sango super la universon...
  Kaj nia kolero ankaŭ estos kun ŝi,
  Ni ricevos alvokiĝon plenan de sorto!
  
  Resume, mi estas fidela al Chernobog,
  Mi servas ĉi tiun malhelan forton per mia tuta koro...
  Mia animo estas kiel flugiloj de aglo
  Tiuj, kiuj estas kun la Nigra Dio, estas nevenkeblaj!
  La milito inter Rusio kaj la Hitlera koalicio daŭris. Antaŭ decembro, rusaj soldatoj finfine finis for la italojn, devigante ilin kapitulaci en Afriko, kaj preskaŭ finis la germanojn tie. Ĝi estis malplenigita de la Fritz kaj Norvegio.
  Nun la cara armeo iris al la ofensivo la 25-an de decembro. Furioza batalo eksplodis. Vintre, rusaj tankoj estis klare pli fortaj. Kaj trapikis la defendon de la malamiko.
  Oleg Rybachenko, ĉi tiu eterna knabo, kuris nudpiede kaj en pantaloneto tra la neĝo, kantante:
  - Jen nia lasta kaj decida batalo! Ni mortu por la Patrujo - la soldatoj estas malantaŭ mi!
  Rusaj tankoj estas tre lertaj sur gasturbinmotoroj. Kaj la nazioj ne povas haltigi ilin tiel facile.
  Ĉi tie antaŭen rapidas "Nikolay" -5. Ĝi havas kvin knabinojn, kiuj fervore kantas:
  - Neniu haltigos nin, la rusa mondo ne povas esti venkita!
  Kaj el kanono kiel fali! Ĝi efektive rezultas simple bonega! Knabinoj malgraŭ la malvarmo, en bikinoj kaj nudpiedaj. Kaj ili pafas sin, kaj ne pensas halti.
  Ili estas nur sovaĝa, furioza potenco.
  Alyonushka amas ne nur pafi, kvankam ŝi premis la stirstangon per siaj nudaj piedfingroj kaj batis la germanon, sed ankaŭ verki rakontojn.
  Ekzemple, ŝi skribis kiel knabino iris al malproksimaj landoj por savi katidon. Dum tridek tri tagoj mi nudpiede marŝis sur ŝtona vojo, faligante miajn molajn krurojn en la sango.
  Kaj tamen mi povis trovi la beston. Por tio, la feino plenumis sian deziron kaj la knabino edziĝis al la princo.
  Alyonuŝka tamen pensis, kial ŝi bezonas edzon por oficiro de la rusa armeo? Pli bone havi amason da amantoj. Kaj pli da mono kaj pli da amuzo. Post ĉio, viroj estas tiel malsamaj. Kaj kun ili, kompreneble, vi spertas plezuron diversmaniere. Kio pri la edzo? Vi rapide enuiĝos pri li kaj enuiĝos!
  Sed junulo, kiu ĵus komencas malkovri la plenkreskan mondon, estas multe pli interesa.
  Kaj Alenka denove pafas, trafante la germanan E-100.
  Kaj ŝi movas siajn tre belajn krurojn, kiel tiujn de antikva greka diino.
  Kaj tiam Anyuta pafas. Ankaŭ nudaj piedfingroj. Kaj rompas la germanan kanonon.
  Tiam la knabino diras:
  - En Rusujo estas multaj saĝuloj, sed caro Vladimiro estas la plej bona el la reĝoj!
  Augustine rimarkis:
  - Kaj Nikolao la 2-a ne estis malbona! Ho, ni ne sciis estimi reĝojn!
  Maria kantis, pafante al la nazioj helpe de siaj nudaj piedfingroj, kaj ridetante:
  - Necesas obei la rusojn, kun pura koro kaj pli saĝa! Kaj al la gloro de Nikolao, li estas la granda reĝo de reĝoj!
  Kaj Marusja kantis ion ... Kaj ŝi ankaŭ ludas per siaj nudaj piedoj ...
  Rusaj trupoj progresas. Oleg Rybachenko ankaŭ batalas. Li estas ankoraŭ dekjara knabo. Tia estas la prezo de senmorteco. Jes, sed kiel bona kaj gaja li sentas sin! Ĝi havas tiom da energio kaj bolantan fluon de potenco.
  La knabo ĵetas obuson per la nuda piedo, kaj grincas:
  - Mi estas tigro, ne kato, nun vivas en mi, ne Leopoldo, sed Leopardo!
  La knabmajoro, kiel ĉiam, estas en brila bato. Ne haltigu la naziojn.
  Ĉi tie la rusaj trupoj la 1-an de januaro jam tute liberigis sian teritorion je la trupoj de Germanio kaj Italio, kaj eniris en la posedon de la Tria Regno.
  En la sama tempo, rusaj trupoj envojaĝis Meksikon. La nova jaro 1956 venis.
  Por la rusoj, ĝi komenciĝis per novaj venkoj. La 7-an de januaro transcedis la restaĵojn de germanaj trupoj en Afriko. Kaj la tuta Nigra Kontinento fariĝis rusa.
  Nun la demonposedata Fuhrer komprenis, ke li estas plene fiŝigita. Kaj li proponis al Rusio intertraktadojn.
  Al kio caro Vladimiro respondis:
  - Ni parolos nur pri la senkondiĉa kapitulaco de la Tria Regno kaj Italio!
  Kiaj saĝaj vortoj! Kaj la milito daŭras. Oleg Rybachenko, kompreneble, estas ĉe la avangardo de la atako. Rusaj trupoj eniris Orientan Prusion. La defendlinioj ĉi tie estas fortaj. Vi devas trarompi batalojn, kaj vi ne rapide antaŭeniros.
  Unu el la rimedoj de sukceso estis la memveturaj pafiloj kun la Alexander-4-bombisto. Tre potenca kaj mortiga.
  Kaj ankaŭ belaj knabinoj ĉi tie kiel festi ĉi tie. Ili lanĉas ĵetaĵojn uzante siajn nudajn piedfingrojn premante la stirstangobutonojn. Kaj detruu la pilolujojn kaj pilolujojn de la malamiko.
  Knabinoj kuraĝe kuras tra la neĝo - por tio estas rusaj virinoj. Kaj ĝi estas ĵetita en batalon de la indianoj kaj la ĉinoj. Ĉi tiuj jam laŭvorte plenigas la alirojn al la tranĉeoj per siaj kadavroj. Sed tamen ili sukcesas preni ĝin.
  La rusa armeo translokiĝas.
  Tamen la strategiisto Vasilevskij transdonas la ĉefan baton al Italio - kiu estas multe pli malforta. Kaj nun la rusaj soldatoj gajnas unu venkon post alia.
  Januaro estis tre sukcesa. Rusaj trupoj renversis la italojn kaj selis la Alpojn. Kaj en februaro ili okupis Venecion. Kaj ili eniris Lorbandinion. Ili ankaŭ prenis Poznanon. La germanoj retiriĝis. La 2-an de marto Klaipeda falis. Rusaj trupoj avancis tra Orienta Prusio en malrapida, tro densa defendo. Mi devis laŭvorte bruligi la vojon per konkoj.
  Sed en Italio, la pasta fronto kolapsis. Kaj la rusaj trupoj rapidis al Romo. La 30-an de marto 1956 komenciĝis la sturmo kontraŭ la ĉefurbo de Italio. Do la homoj pagis por la ambicioj de la Mussolini-familio.
  Romo, la ĉefurbo de Italio, estas atakata. Bataloj estas ferocaj. Kvankam la italoj ĉiam pli rezignas. Ĉi tie la knabinoj batalas tre belaj kaj en bikinoj kaj nudpiede. Militistoj ĵetas obusojn per siaj gamboj kaj batas senkonscie la militistojn de Mussolini.
  Belaj knabinoj ĉi tie, kaj kompreneble tre seksaj. Kaj kun la muskoloj de la titanoj. Kaj kiel ili ĵetas grenadojn per siaj nudaj piedoj estas simple mirinda.
  Nataŝka iras antaŭen kaj pafas, grumblante:
  - Por la Patrujo bela en la koro, brulas mia radianta fajro!
  Zoja, pafante, kantas kune:
  - Ni malfermu la pordon al atingoj! Nia kredo kaj la reĝo estas monolito!
  Kaj poste estas Aŭrora, kiel nudaj piedfingroj, ruĝhara hundino liberigos diskojn. Kaj la tranĉita italoj falas.
  Kaj tiam Svetlana kantas agreseme, montrante la dentojn:
  - Ni mortigos ĉiujn! Ni disbatos ĉiujn!
  Ili ĵetas diskojn per la nudaj piedoj kaj muelas la faŝistojn. Do Mussolini subiĝis al la malmuntado de la knabinoj. La aprila atako de 1956 estis furioza, kaj tre imagiva.
  Kaj ĉi tie veturas la tankoj, el siaj trunkoj erupcias inferaj fajrokolonoj.
  La knabinoj antaŭeniras kaj ĵetas obusojn per siaj nudaj piedoj. Kaj kiel ili kraĉas ion sangan.
  Kaj ili ridas...
  Nataŝa kantis fervore:
  - Caro Vladimir, donu al Hitler en la vizaĝon!
  Kaj palpebrumu per siaj safiraj okuloj. Tia mirinda knabino.
  Knabinoj rapidas kun sovaĝa furiozo. Ili pafas de maŝinpafiloj. Ili falĉas la malamikon, ili disĵetis la naziojn. Kaj poste estas la Olimpikoj. Kaj en la manoj de la potenca virino-heroo tenas flamĵetilon. Kaj li prenos ĝin kaj trafos ĝin, sed kiel ĝi draŝos.
  Blatoj flugas de la nazioj en ĉiuj direktoj. Kaj la militistoj ankaŭ kiel ili volas ridi.
  Tiam li kantos:
  - Mussolini estos batata! Nia amikeco estas monolito!
  Kaj denove, kun safiraj okuloj, ĝi palpebrumas! Kaj batis la naziojn.
  Kaj kion vi volis? Romo estis prenita foje fare de la slavoj sub la gvidado de Atilo. Kaj nun la rusoj transprenas.
  Olympias, fritante kontraŭulojn vivantajn kun traboĵetisto, kantis:
  - Brila suno de espero
  Ree leviĝas super la lando..
  La venkoj de Rus kiel antaŭe -
  Batas militistoj de la Wehrmacht!
  
  Rusa aglo super la planedo
  Flugiloj, disvastiĝi, ekflugi...
  La malamiko estos alvokita al respondeco -
  Estos venkita - rompita!
  Post la falo de Romo, italaj trupoj komencis kapitulaci amase. La imperio de Mussolini, tiu juniora armea partnero de la Tria Reich, brulis malsupren.
  Rusaj trupoj prenis Napolon preskaŭ sen rezisto, kaj alteriĝis en Sicilio. Ankaŭ tie preskaŭ ne estis rezisto. Kaj Hitler estis histeria.
  Antaŭ la fino de majo, Italio estis finita. Centmiloj da kaptitoj estis gviditaj.
  Rusaj knabinoj metis ilin sur la genuojn kaj devigis sin kisi iliajn nudajn piedojn. Ili obeeme ridis. Kelkaj, precipe junaj viroj, faris tion kun entuziasmo.
  La knabinoj sufiĉe ĝemis.
  La eterna knabo Oleg Rybachenko devigis la kaptitojn kisi iliajn nudajn, infanajn piedojn.
  Ili faris ĝin sufiĉe volonte. La knaboj estis tre belaj, muskolfortaj kaj blondaj. Vere, li estis ankoraŭ tro malgranda, kaj li ne volis fari ion pli seriozan kun la sinjorinoj. Sed kiam la malglataj kalkanoj tiklas per la lango - estas agrable!
  Oleg Rybachenko kaptis la generalon, kaj ricevis alian ordon. Pri kio li tre fieris.
  Mussolini Jr. estis perfidita de sia propra akompanantaro, kaj cara Rusio ricevis alian venkon. Kaj Benedito Mussolini S-ro ne vivis por vidi sian honton, kaj la disfalon de la faŝismo en Italio. Tamen la sama sorto atendis la naziojn en Germanio. Rusaj soldatoj moviĝis en frua junio 1956 sur la ofensivon. Aŭstrio estis la ĉefa celo.
  Elizaveta kaj ŝia skipo sur "Nikolay" -5 moviĝis kontraŭ la germanoj. Rusaj trupoj serĉis ĉirkaŭi Vienon.
  La Fuhrer, kompreneble, trovis sin en malfacila situacio. La havaĵoj de la germanoj en Afriko, Skandinavio, kaj la plej granda parto de Usono estas perditaj. Kaj nun la bataloj jam okazas ekskluzive sur la teritorio de la Tria Regno. Kio, kompreneble, estas pli ruĝe malagrabla por la germanoj. Rusaj trupoj ankaŭ eniris Meksikon. Lady Gray de Monca komandas tankskipon en ĉi tiu lando.
  Kaj Elizabeto gvidas "Nikolay" -5 ĉirkaŭ Vieno. Ĝia ĉefa kontraŭulo estas la E-50, kiun la cara maŝino traboras kiel ŝvilo.
  Elizabeto pafis, uzante siajn nudajn piedfingrojn, premante la butonojn sur la stirstango.
  Trafis germanan tankon kaj pepis:
  - Ni donos niajn korojn por Sankta Nikolao Rus'!
  Ankaŭ Jekaterina pafis per la nudaj piedfingroj kaj korektis sian kunulon:
  - Verŝajne, tute egale, estas pli ĝuste diri Vladimiro!
  Elizabeto denove ekpafis per la nudaj piedfingroj kaj pepis:
  - Sed tamen, estis imperiestro Nikolao, kiu, doninte al ni la loĝantaron de Ĉinio, faris Rusion nevenkebla!
  Efektive, en la infanterio kiu estis sendita por sturmi la germanajn poziciojn, la ĉinoj estis tute antaŭen. Ili laŭvorte ĵetis kadavrojn. Sed ili trarompis.
  Kutime la rusoj batalis en aviadiloj kaj tankoj. Infanterio el la ĉinoj, indianoj, azianoj. Estas multaj ĉinoj. Krome, la hela kapo Nikolao la 2-a enkondukis poligamion dum reformado de Ortodoksismo, kaj ekstraj ĉinaj viroj estas senditaj en batalon. Kaj la rusoj prenas vidvinojn kaj fraŭlajn ĉinojn kiel edzinojn.
  Ruza strategio.
  Kaj la ĉinoj grimpas sur la atakon, mortas, kaj trarompas la defendojn de la germanoj.
  Elena, uzante siajn nudajn piedfingrojn, premas la stirstangbutonojn, kaj trafas la Fritz denove.
  Kaj kantas:
  - Por Sankta Rus', ni kuraĝe batalos!
  Post tio, la knabino prenos ĝin kaj palpebrumos. Kaj nudigis siajn blankajn dentojn! Kaj ŝi estas tiel agresema.
  Kaj jen kiel la Olimpikoj krevos. Kaj li ankaux batas per nudaj piedfingroj kaj premas.
  Tiam ĝi krios:
  - Mi estas mortiga kobro!
  Oni devas rimarki, ke la E-50-tanko povas esti danĝera. Ĝia 88 mm kanono kun 100 EL-barelo estas rapida pafado, dek du pafoj je minuto, kaj tre preciza. Ofte trafas kirason, kaj povas kaŭzi damaĝon.
  Tial la knabinoj provas teni la ĉefan germanan tankon ekster la vojo. Precipe proksime, ĝia penetra kapablo pliiĝas draste. Kaj la germanoj havas kernon en ŝelo aŭ el uranio aŭ volframo. Vere, post la perdo de Afriko kaj la uraniaj kuŝejoj en Kongo, la forto de la germanaj trupoj komencis sekiĝi.
  Kaj la knabinoj estas tiel belaj kaj nudpiedaj kaj malvarmetaj.
  Jen ili kantas al si mem kun entuziasmo:
  - Brilas kiel stelo tra la tuta mondo,
  Tra la malluma mallumo...
  La granda heroo caro Vladimir,
  Ne konas doloron, nek timon!
  
  Malamikoj retiriĝas antaŭ vi
  La homamaso ĝojas...
  Rusio akceptas vin -
  Potenca mano regas!
  Batalantaj knabinoj, vi povas nenion diri kontraŭ ili. Kaj iliaj piedoj estas tiel nudaj kaj ĉizitaj. Kiam kaptitaj germanoj kisas ilin, estas klare ke kaj knabinoj kaj viroj ŝatas ĝin. Kaj la militistoj sufiĉe kriegas.
  Kaj nudigis iliajn perlajn dentojn.
  Tiuj estas bonegaj knabinoj. Kaj kun nudaj piedfingroj, alia faŝisto estas batita de Elizabeto.
  Tiam, kiel ĝi diras:
  - Gloro al la granda Patrujo!
  Kaj tiel Catherine pafos. Ĝi rafos la malamikan tankon, trempos la Fritz kaj knaris:
  - Morto al la malamikoj!
  Kaj tie ankaŭ Elena batas, uzante siajn nudajn piedfingrojn, premante ilin sur la stirstango-butonoj. Kaj pepas:
  - Por la Patrujo en grandeco!
  Kaj tiam lanĉos la ĵetaĵo kaj la elstaraj Olimpikoj - ankaŭ blondulino. Kaj dum li pepas:
  - Por granda Rusujo!
  Kaj la knabinoj estas plenaj de tuta entuziasmo.
  Jen venas la E-75-tanko. Lia kanono estas pli potenca: 128 mm, kaj li povas kaŭzi pli da damaĝo. Krome, ĉi tiu tanko havas pli bonan protekton kaj pli dikan kirason.
  Sed Elizabeto estas kiel malsaĝulo. Kaj li liberigos ion mortigan, penetrantan de malproksime. Kaj de la germano restas nur pecoj de ŝirita metalo.
  Kaj la knabino kantos:
  - Sankta beleco kaj granda revo!
  Post tio, li montros la langon.
  Germanaj E-75-tankoj lastatempe fariĝis pli masivaj. Ili havas pli longan pafilon, kiu permesas vin trakti rusajn tankojn, precipe tiujn, kiuj estas pli facilaj. Kaj ĉi tio faras la Fritz pli danĝera.
  Sed sovetiaj knabinoj ne embarasas pro tio. Kaj ili dispremas la Fritz.
  Kaj la militistoj mem estas eĉ pli en la varmego en bikino, kaj nudpiedaj. Kaj ili batalas tre memfide.
  Ili venkas superforte.
  Catherine pafis al la nazioj kaj kantis:
  - Sed honeste! Mi disbatas ĉiujn Fritz senescepte!
  Elena ankaŭ pafis per la nudaj piedfingroj kaj pepis:
  - Ni gajnos ĉiujn kaj, kompreneble!
  La Olimpikoj ankaŭ senkompate venkis la naziojn. Ŝi estas tia nevenkebla hundino.
  Kaj ankaŭ kun la helpo de nudaj piedfingroj.
  Natasha kaj ŝia teamo batalas sur la Kondratenko-6-tanko. Ĉi tiu aŭto estas iom pli malpeza, sed pli movebla ol Nikolao. Kompreneble, kun malpli da pezo, la kalibro estas pli malgranda, kaj la kiraso estas iom pli maldika. Kaj tio signifas, ke la risko morti estas multe pli granda.
  Sed la knabinoj, mi devas diri, tute ne embarasas. Kaj ili batalas kiel gigantoj de batalo.
  Nataŝa kantas, aktive pafante:
  - Estos nia venko!
  Kaj li premas la butonojn de la stirstango per la nudaj piedfingroj.
  Zoya ankaŭ pafas, kun la helpo de siaj nudaj kruroj kaj knaroj:
  - Caro Vladimir antaŭen!
  Kaj ĉiuj knabinoj bojis ĥore:
  - Gloro al la falintaj herooj!
  Post tio, Aŭrora pafis, turnis la germanan tankon kaj eligis:
  - Neniu haltigos nin! Neniu venkos nin!
  Ŝi ankaŭ skuis la nudajn piedojn.
  Kaj tiam Svetlana cedis, uzante siajn nudajn piedfingrojn, kaj grumblis je la supro de siaj pulmoj:
  - La rusoj batalas furioze!
  Kaj ĉiuj knabinoj ekkriis ĥore:
  - Forta pugno de soldato!
  Kaj denove la belulinoj rapidas en batalon. Pafu precize kaj precize!
  Jen venas la skipoj de Jane, trafante la meksikanojn. Ŝi ankaŭ estas tre saĝa kaj bela sinjorino.
  Kaj la knabinoj en ŝia kaleŝo - nudpiede kaj en bikinoj. Ili batalas sin kun sovaĝa kaj trankvila furiozo.
  Tiam Gertrudo ekpafis, uzante siajn nudajn piedfingrojn, kaj pepis:
  - Mi estas knabino, kiu detruos ĉiujn en unu sekundo!
  Kaj ĉi tie Malanya estas kiel lupaneto. Kaj rompu la latinan tankon de malproksime.
  Kaj tie Matildo, helpe de siaj nudaj piedfingroj, batos ŝin.
  Kaj ridu:
  - Mi havas bonegan knabinon!
  Kaj militistoj de la plej alta kaj furioza ordo. Ili ne sentas sin malfortaj aŭ koleraj.
  Dum ili fikas, ili fikas.
  Kaj Alyonka ankaŭ batalas tre memfide.
  Antaŭ la fino de junio, Vieno estas ĉirkaŭita. Frama bato estis donita al Germanio kaj ĝia prestiĝo. En la sama tempo, rusaj trupoj antaŭeniras al la Oder. Ili ĵetas ĉinojn, indianojn, arabojn en batalon. Kaj trarompu la defendon de la Fritz.
  Hitler, kompreneble, jam estas en paniko. Kiel la knabinoj sur tankoj kaj aviadiloj premis lin.
  Jen Albina kaj Alvina, du rusaj pilotoj. Ankaŭ nudpiede kaj en bikino ili faligas la naziojn kiel pirojn per bastono de branĉo. Kaj por paro ili laŭvorte faras tiajn miraklojn.
  Albina malflugigis kvin aviadilojn kun unu eksplodo de sia batalanto "Petro la Granda" kaj kantis:
  - Ni estas ursoj de la ĉielo!
  Alvina faligis ses aviadilojn en unu eksplodo de sia militaglo, kaj pepis:
  - Kaj ni dispremos ĉiujn!
  En la ĉielo, ĉi tiu paro jam estis legenda!
  Al la knabinoj estis premiitaj sep gradoj de la Sankta Georgo Kruco: arĝenta kruco, arĝenta kruco kun arko, ora kruco, ora kruco kun banko. Same kiel ora kruco kun diamantoj, kaj ora kruco kun diamantoj kaj pafarko. Kaj la plej alta grado estas ora kruca stelo, kun pafarko el diamantoj. Pli alta premio - granda stelo de ora kruco, kun diamantoj kaj pafarko, estis lastatempe establita.
  Do la knabinoj povus prave esti fieraj pri siaj atingoj. Kaj ĉiam, eĉ en la malvarmo, ili batalis nur en bikino kaj ekskluzive nudpiede.
  Tiaj mirindaj knabinoj.
  Albina ekpafis kaj kantis:
  - Por niaj plej bonaj venkoj!
  Alvin daŭrigis:
  Niaj genepoj kaj avoj fieru pri ni!
  Militistoj kaj fakte - knabinoj de kolosa klaso!
  Ili batas la naziojn sur la ĉielo kaj kantas:
  - Gloro al Rusujo, Gloro! Nia caro Vladimir estas heroo! Estos potenco en la tagiĝo! enterigu Hitleron en la tero!
  Kompreneble, Vladimir Kirillovich Romanov povas esti tre kontenta pri siaj militistoj.
  Se ili ja batalas, tiam tiamaniere, ke vi ne povas levi lancon kontraŭ ili!
  Vladimir Kiriloviĉ Romanov estas caro, kiu havas ĉiujn ŝancojn ĉesigi militojn unufoje por ĉiam!
  Kaj la faŝistoj ektremas sub la batoj de la cara armeo...
  Ĉirkaŭita Vieno rapide falis. Meze de julio, la trupoj de la cara imperio eliris en larĝa fronto al la Oder. Kaj Koenigsberg estis tute blokita.
  Kaj la germanoj retiriĝis preter la Oder. Kaj ili provis krei defendlinion tie. Majuskle defendi. Sed en la dua duono de julio rusaj trupoj lanĉis ofensivon kontraŭ Hamburgo... La nazioj malrapide sed certe cedis.
  La batalado estis tre furioza. Kelkaj vilaĝoj ŝanĝis manojn plurfoje. La novaj germanaj tankoj de la pli progresinta AG-serio, piramidecaj, ankaŭ partoprenis en la bataloj. Ili distingiĝis per bona protekto de ĉiuj anguloj. Sed la cara armeo plimultis ol ili.
  Kaj granda nombro da aziaj piedsoldatoj mortis sur la frontoj. Sed ili lasis vin movi.
  La germanoj, aliflanke, ankaŭ estis malplenigitaj je homaj rimedoj. Antaŭ la fino de aŭgusto, Hamburgo estis ĉirkaŭita, kaj Munkeno estis blokita.
  La germanoj perdis signifan teritorion. Kaj ili havis nenion por teni siajn poziciojn.
  Oleg Rybachenko batalis en la avangardo sur la teritorio de Germanio mem. Kaj la eterna knabo senĉese ridetis kaj nudigis siajn perlajn dentojn.
  Kaj tie li ĵetis grenadojn kun nudaj, infanecaj kruroj. Estas bone esti infano - kiel nature estas varmege en nur pantaloneto. Kaj ĉar vi estas senmorta, vi ankaŭ povas esti duonnuda vintre sen risko malvarmumi.
  Do la knabo kantis:
  - Nudpiede, nur nudpiede,
  Sub la julia tondro kaj sub la sono de la surfo!
  Barefoot, nur nudpiede
  Estas facile por knabo esti mojosa vakero!
  Kaj la infan-majoro de ĉi tiuj faŝistoj daŭre detruas sin. Kaj ili senespere kontraŭatakas.
  Jam estas septembro... Ekpluvas... La caraj trupoj, pleniĝantaj per la kadavroj de la ĉinoj, prenis Munkenon kaj Hamburgon, kaj iras al la Ruhr-regiono. La plej grava en la industrio de Germanio.
  Kaj la germanoj senespere kontraŭbatalas.
  Nataŝa batalas sur sia tanko, kaj grumblas:
  - Faŝistoj estos ege streĉaj!
  Kaj kun nudaj piedfingroj dum li premas la butonojn de la stirstango. Kaj li pafos obusojn al la nazioj.
  Kaj poste estas Zoja, kiel vangofrapita. Kaj ankaŭ kun la helpo de nudaj piedfingroj.
  Kaj ankaŭ kantu:
  - Rus' estas kio estas kontraŭ Hitler!
  Kaj jen Aŭrora, ŝi faros agreseman manieron. Kaj ankaŭ kun la helpo de nudaj piedfingroj:
  - Por la rusa maniero!
  Kaj malantaŭ ili estas Svetlana, kiu ankaŭ liberigos mortigan ĵetaĵon. Trapiku germanan tankon kaj knari:
  - Por caro Vladimir Kiriloviĉ!
  Kaj li ankaŭ montros sian langon.
  La knabinoj freneziĝis ĉi tie.
  Alenka sur peza tanko ankaŭ dispremas la naziojn. Kaj li batas ilin de malproksime.
  La militisto kantis:
  - Mi subigis duonon de la mondo per miaj mamoj!
  Kaj la mamoj de Alenka kun skarlataj cicoj.
  Kaj tiam Anyuta estas kiel eksplodo kun siaj nudaj piedfingroj. Ĝi ŝprucos faŝistan tankon kaj blasmos:
  - Mi estas superstelulino! En la rakontolibroj!
  Kaj rido...
  Kaj tiam Augustine liberigos mortigan kuglon. Disbatu la naziojn kaj ridas:
  - Nia armeo estu la plej forta!
  Kaj li ankaŭ movas siajn krurojn...
  Kaj post ili, Maria prenos, kaj tuŝos la naziojn. Tordi sin, agreseme flaksa:
  - Ni estas grandaj agresemaj knabinoj!
  Kaj tiam Marusya liberigos ŝian ekstreme mortigan, detruan armilon kontraŭ la nazioj. Kaj helpe de nudaj, knabinecaj kruroj.
  Kaj poste kantu:
  - Ni estas la tuta malvenko de malamikoj!
  Septembro pasis en tre furiozaj bataloj. La germanoj kontraŭbatalis feroce. Sed en oktobro, kiam la pluvoj verŝis pli forte, la cara armeo denove akiris la avantaĝon. Kaj ŝi komencis moviĝi al la Ruru. Post furioza atako, Koenigsberg falis. La nazioj ricevis alian vangofrapon.
  Kaj en la sudo de Francio, la reĝaj trupoj ĉirkaŭis Toulon. Do la nazioj havis ege malbonan tempon.
  Hitler furiozis, sed dum li estis en Berlino. Lia pozicio estis malforta.
  Estas klare, ke neniu volis aŭskulti la intertraktadon. Sed la nazioj blokiĝis kiel muŝoj.
  En novembro, la trupoj de la cara armeo okupis la plej grandan parton de la Ruhr-regiono per bataloj, tiel senigante Germanion de la ĉefa produktadbazo.
  Kaj en decembro, la cara armeo okupis la tutan sudon de Francio, kaj eniris Hispanion. Kaj sur la germana fronto, ŝi finfine ekposedis la Ruhr. Krome, aliaj teroj de Germanio ankaŭ estis kaptitaj. Kaj la cara armeo ankaŭ alteriĝis en Danujo.
  Hitler furiozis kiel diable en kaĝo, sed li ne povis eviti.
  Dum la katolika Kristnasko, la caraj trupoj moviĝis direkte al Parizo. Malgraŭ la neĝo kaj frosto, la skipo de Nataŝa estis nudpieda kaj en bikino.
  La germanoj kapitulacis pli kaj pli ofte. Kaj la francoj tute ne volis batali kontraŭ la rusoj.
  Rompante la germanan baterion, Natashka rimarkis:
  - Do, fakte, pri kio kalkulis la posedita Adolfo, kiam li komencis militon kun ni?
  Orhara Zoja logike rimarkis:
  - Verŝajne, la fakto, ke ni, falinte sub premon, falos kiel moneroj el trua poŝo!
  Aŭrora dispremis juglandon per la nudaj piedfingroj. Poste ŝi metis ĝin en sian buŝon kaj komentis racie:
  - La historio instruas, ke ĝi instruas nenion!
  Svetlana premis la nudajn piedfingrojn sur la stirstanga butono. Ŝi frapis alian germanan kanonon kaj respondis:
  Ni estu bonegaj batalantoj!
  La inaj militistoj ŝajnas esti, fakte, celkonsciaj batali kaj venki.
  Oleg Rybachenko estas nudpieda knabo kuranta en pantaloneto kaj kun nuda, muskola torso. Li eĉ balanciĝas kaj muĝas:
  - Ni batu la Fritz! Ni batu la Fritz! Kaj batu la sitelojn!
  Kaj la knabo havas tiajn blankajn, perlajn dentojn! Nur juna kaj nefleksebla terminatoro.
  Oleg Rybachenko pafas dum la kuro. Mortigas faŝistojn kaj kantas:
  - Rusa spirito estas la potenco de reĝoj, rompu la Fritz!
  La knabo ĵetis obuson per la nuda piedo kaj kantis:
  - Rusa valso, leviĝas la tagiĝo - en la gloro de la reĝo!
  Efektive, la knabo montriĝis tre batalema. Kaj trompu la naziojn je la unua numero.
  Kaj la knabinoj forte batalas. Jen Mirabela... Ankaŭ altklasa piloto. Neniu povas haltigi ŝin. Ŝi faligas la Fritz kaj kantas, montrante la dentojn:
  - Freneza knabino! Jen ŝia etikedo!
  Kaj li prenos kaj lanĉos raketon!
  Jes, ĉi tie estas virinoj! Kiam rusaj knabinoj batalas, tiam neniu forto povas rezisti ilin.
  Mirabela malflugigis sep germanajn aviadilojn per unu eksplodo de kvin aerkanonoj, kaj pepis:
  - Caro Vladimir Kiriloviĉ estas nia Dio!
  Kaj la knabino vangofrapas la nudajn piedojn sur la vitron.
  Kaj ankaŭ Albina kaj Alvina batalas sur la ĉielo.
  Ili estas tiaj mirindaj ŝteloj. Pli kaj pli da kontoj gajnas. Kaj dum ili kantas:
  - En la ĉielo ni estas perfekteco! Asoj ni estas perfekteco! De rideto ĝis gesto - preter laŭdo!
  Albina malflugigis kvar germanajn aviadilojn per unu eksplodo kaj pepis:
  - Ha, kia feliĉo! Kio estas perfekteco en batalo!
  Alvina fortranĉis kvin germanajn aviadilojn kaj daŭrigis:
  - Koni perfektecon en batalo! Kaj bonega idealo!
  La militistoj kantis en refrenkoruso, faligante la naziojn:
  - Knabinoj! Pli malfacilaj knabinoj! Knabinoj! Pli malfacilaj knabinoj!
  Ili montris sian agreseman mezon. Ili ne premis la devenon, fakte, al neniu el la naziaj asoj.
  Sed la nazioj, kompreneble, sub sovaĝa premo.
  Hitler estas en bunkro en Berlino kaj ili bombas lin kiel blato. Kion li volis? Finis faŝisma numero unu! Li iris al cara Rusujo, kaj nun li mem estas disbatita kiel blato.
  Caro Vladimir Kirillovich nuntempe ripozas de vintro ĉe la bordo de la Hinda Oceano. Belaj knabinoj de diversaj rasoj kaj naciecoj dancas antaŭ li.
  Tamen, la reĝo ne ĝenas rigardi gladiatorbatalojn. Jen, ekzemple, du knabinoj kontraŭ du belulinoj.
  Ili batalas per plastaj glavoj por ne kripligi unu la alian. Tamen ili batalas malespere.
  Ĉi tiuj estas la militistoj. Estas furioza interŝanĝo de batoj. Du blondulinoj kaj du ruĝharuloj...
  Caro Vladimir demandis al feldmarŝalo Vasilevskij:
  - Kio estas la plej malfacila afero en la milito kun la germanoj?
  La feldmarŝalo respondis honeste:
  - Akiru konfidon! Nur komence, kiam la malamiko komencis antaŭeniri, mi sentis min malkomforta. Kaj nun ni komencis venki kaj ĉio estas klara ĉe la malamikoj! - Feldmarŝalo Vasileviĉ, ĉi tiu grava strategiisto, trinkis vinon.
  Vladimir Kiriloviĉ logike rimarkis:
  - Estas ege malfacile venki la tutan tempon! Sed ni montris nin kapablaj je multo! Kaj nun estos tempo, kaj la tuta mondo fariĝos paca!
  Feldmarŝalo Vasilevsky konfirmis:
  - Mi kredas je ĝi!
  La knabinoj ŝtopis kontuziĝojn sur siajn nudajn korpojn, kaj aspektis ege nervozaj.
  Ili batalis, kompreneble, ne kiel en la tempo de Antikva Romo - ili klopodis ne kaŭzi al si multe da damaĝo. Sed ili estis aktivaj.
  Intertempe, la batalado daŭris. En januaro, la caraj trupoj konkeris Parizon sur la movado. La ĉefurbo de Danio, Kopenhago, ankaŭ estis prenita. La germanaj trupoj malfortiĝis. La rusoj daŭre antaŭeniris tra Germanio mem. Fritz batalis senespere, sed ilia forto rompiĝis.
  Oleg Rybachenko, ĉi tiu senmorta knabo saltis nudpiede en la neĝo kaj rapidis antaŭ ĉiuj por ataki, tute sen timo de fajro. Kaj dum fajfado:
  - Kiu kutimas batali por venko,
  Certe venku la malamikon...
  Li ridas gaje kaj multon atingas,
  Kaj Hitler estos forte batata!
  Kaj per la nuda piedo de la knabo li ĵetos granaton! Kaj li malkovris siajn perlajn, grandajn dentojn preter siaj jaroj. Jes, li jam havas buŝon kiel lupo. Ronĝos tra ajna gorĝo.
  Kaj la knabinoj en tankoj moviĝas de la sudo al la nordo de Germanio. Jen ili iras al la maron. Kaj nur la teroj proksime de Berlino kaj Pomerio restos ĉe la Fritz.
  Nataŝka, batante faŝismajn tankojn, rimarkis:
  - Kaj en la milito estas amuze siamaniere!
  Zoya, frapante la naziojn, konsentis:
  - Tiel bone kiel ĝi fariĝas! Precipe kiam ni venkas!
  Aŭrora, pafante per siaj nudaj piedfingroj, diris:
  - Ĉio neebla estas ebla en la universo, se nur iomete...
  Kaj la ruĝhara knabino ridas!
  La inaj militistoj ektremas pro freneza ĝojo kaj kolerego. Kaj ili dispremas la germanojn.
  Samtempe la caraj trupoj antaŭeniras tra Hispanio kaj jam proksimiĝas al Sevilo.
  Olga en kirasa trupveturilo pafas al la germanoj kaj policaj trupoj.
  La lokaj hispanoj apenaŭ rezistas. Alia lando falas sub la hakilon de Rusio.
  Oleg ekpafis kaj kantis:
  - Aerobato, estos bato sur bato!
  Kaj ŝia kunulo Alico pepis:
  - La grandeco de la rusoj estis rekonita de la planedo,
  Faŝismo estis disbatita per bato de glavo...
  Ni estas amataj kaj aprezataj de ĉiuj nacioj de la mondo,
  Ni eltenu la grandan sanktan carecon!
  Kaj la knabinoj vangofrapos kaj premos la stirstangon per siaj nudaj piedfingroj.
  La milito inter la cara imperio de Vladimir Kirillovich Romanov kaj Nazia Germanio daŭras.
  Rusaj trupoj preskaŭ tute liberigis Francion de la naziaj hordoj. Februaro 1957... La cara armeo liberigas Portugalion.
  La 23-an de februaro kuniĝis rusaj trupoj el Danio kaj Germanio.
  Oleg Rybachenko, ĉi tiu eterna knabo, vangofrapas tra la koto per siaj nudaj piedoj. La infan-maĵoro krias ĉe la supro de sia gorĝo:
  - Gloro al la rusa caro Vladimiro la Tria! Mi hakos Hitleron, mi mezuros per vipo!
  Kaj la knabo denove krios, kaj per siaj nudaj fingroj li ĵetos akre svingitan diskon. Kaj batis la faŝiston en la gorĝon. Kaj tiam per nuda, infaneca kruro li ĵetos bumerangon, kaj tuj tranĉos la gorĝojn de kvin Fritz.
  Jes, malbona ideo de Hitler ataki tian imperion.
  Natasha kaj ŝia teamo finas la lastajn germanojn en Portugalio. Ilia tanko estas senĉesa en detruo.
  Kaj ili ankaŭ premas la butonojn de la stirstango per siaj nudaj piedfingroj, farante furiozan detruon.
  Zoja pafis, frakasis la germanan kanonon kaj kantis:
  - Por Rusio kaj libereco ĝis la fino!
  Aŭrora, helpe de siaj nudaj piedfingroj, piedbatis la nazion kaj pepis kun aplomo:
  - Dio gardu la reĝon!
  Ankaŭ Svetlana piedbatis, premante la butonojn de la stirstango per la fingroj de siaj nudaj kruroj kaj knaris:
  - Forta suvereno!
  Knabinoj rompas la naziojn. Sed tiam aperis nova nazia tanko "Maus" -4. Tre potenca modelo - tricent tunoj en pezo kaj pafilo de 310 milimetroj. Li povas penetri je granda distanco, kaj li mem havas tiel dikan kirason, ke la tanko Kondratenko-6 ne prenos lin el ajna angulo.
  Nataŝa ordonas:
  - Knabinoj, ni devas proksimiĝi kaj puŝi en la malsupran parton de la flanko, inter la vojoj - jen nia sola ŝanco!
  Zoja frapis la germanan kanonon per siaj nudaj piedfingroj kaj kantis:
  - La sorto donas al vi la lastan ŝancon, sed rapidu antaŭen! En pluvo kaj hajlo kaj neĝo!
  Aŭgusteno ankaŭ frapis kaj pepis:
  - La lastan ŝancon, la sorto donas al vi! Vivu promenado, kaj ĉiutaga kurado!
  Kaj ankaŭ kun nudaj piedfingroj, sed kiel ĝi tordiĝos. Kaj detrui la faŝistojn.
  Svetlana muĝis:
  - Por novaj limoj kaj fortaj venkoj!
  La rusa tanko ekflugis, akirante rapidecon. Kaj la knabinoj prenos ĝin kaj kantos:
  - Forta suvereno, plej glora en la epoko, ortodoksa caro, regu por gloro, por gloro por ni!
  Kaj denove ili akcelis, malproksimiĝante de peza ĵetaĵo sendita de pafilo, kiun la germana Maus-4 havis. La knabinoj kriis:
  - Ne kliniĝu en virŝafkornon! Por ke vi Hitler - mortu!
  Kaj ilia tanko akcelas. Kiel malgranda boksisto atakanta grandan. Sed la ŝancoj estas, kompreneble, kvindek kvindek.
  Nataŝa, sekvante la movon de la tanko, rememoris kiel ŝi boksis kun viro en la ringo. Ŝi maltrafis la batojn, kaj ŝi estis batita, sed ŝi tenis. Kaj tiam memfide klakis. Kaj ŝi kaptis la renkontitan movon de la malamiko, kaj en la mentono. Batita!
  Ricevis mil orajn rublojn. Ĉi tiu estas la batalanta knabino. Se li faros, tiam li faros!
  Nataŝa skuis sian nudan kruron kaj kantis:
  - Ĉi tiu ne estas la lasta batalo, sed estas decida! Por la gloro de la Patrujo, por la Patrujo kaj honoro!
  Kaj nun ilia tanko glitas preter la flanko, kaj sendas ĵetaĵon ... Zoja ankaŭ uzis nudajn piedfingrojn, tian orharan knabinon, kaj lertan kiel simio. Kaj Maus-4 komencis krevi. Li evidente havis obusojn krevigitajn. Kaj tiam kiel ĝi deŝiros la turojn, kaj ĝi flugos alte en la aeron!
  La knabinoj krias unuvoĉe:
  - Venko! Mirinda venko!
  Kaj alia tanko en ilia listo!
  La 1-an de marto 1957 rusaj trupoj komencis transiri la Elbon. Ŝajnas, ke Hitlero estis tretita en la gorĝo.
  La knabo Oleg Rybachenko ĵetis obuson per sia nuda infana piedo, mallevis faŝistan tankon kaj kriis:
  - Por novaj, neflekseblaj limoj!
  La tankskipo de Alenka turnas orienten. Okcidenta Germanujo kaj Francio jam estis liberigitaj. Nur la teroj inter la Oder kaj la Elbo restis sub la kontrolo de la nazioj. Nu, ankaŭ Britio kaj Irlando. Tie la lastaj fortoj de la nazioj.
  Alenka, pafante al la faŝismaj baterioj, diras:
  - Cezarviĉ Nikolao,
  Se vi devas regi...
  Neniam forgesu -
  Fame la armeo batalas!
  Kaj ĉi tie denove alia ĵetaĵo estis sendita kun nudaj piedoj. Kaj trafis la pafilon de la Fritz.
  Pafas kun nudaj piedfingroj kaj Anyuta. Trafas faŝiston, kaj muĝas je la supro de liaj pulmoj:
  - Mi estas tia knabino - ke Hitler vomas!
  Poste, la fajraj Augustine najlas. Ankaŭ bone celita diablo, kaj muĝas:
  - Al la pordegoj de la infero!
  Kaj uzas nudajn piedojn.
  Maria pafas post ŝi. Same li prenas kaj batas, kaj kriegas:
  - Neniu haltigos min tigrino, neniu haltigos nudpiedan knabinon ie ajn kaj estos batata!
  Kaj tiam kiel la Olimpikoj tranĉos. Kaj li batos eksteren germanan tankon, deŝirante la turon kiel fungoĉapo de ĝi.
  Kaj krias:
  - Por novaj, krutaj limoj!
  Kaj li denove montros siajn langojn!
  La knabinoj estas tiel malmolaj al si mem kaj urĝe atakas. Kaj la nazioj dronas sub siaj batoj.
  La 2-an de marto 1957, la lastaj naziaj trupoj en Portugalio kapitulacis. Evidentiĝis, ke la tagiĝo de la faŝismo malproksimiĝas. Pli precize, tagiĝo? Koŝmara sunsubiro!
  Kaj la rusaj trupoj progresas. La germanoj ĉiam pli forlasas siajn armilojn kaj kapitulacas.
  Ili falas sur la genuojn. Kaj rusaj kaj ĉinaj knabinoj kisas siajn nudajn piedojn.
  Ĝi aspektas tiel bonega kaj bonega. Kaj la nazioj estas pecetigitaj kaj pecetigitaj.
  La skipo de Natasha jam estas sur la trajno iranta batali norden, kun la Fritz.
  La knabinoj sidas en sia kupeo. Ili ludas kartojn per siaj nudaj piedfingroj.
  Nataŝa rimarkis:
  - Tio estas interese, kiam ni prenas Berlinon, kio sekvas?
  Zoja memfide respondis:
  - Poste estos Londono!
  La fajra Aŭroro ridis kaj demandis denove:
  - Kaj tiam?
  Zoja diris emfaze:
  - Latin-Ameriko estos nia! Ni ne staros ĉe ceremonio kun la nazioj!
  Svetlana konsentis kun tio:
  - Kompreneble ni ne faros! Ni konkeru la tutan mondon!
  Nataŝa entuziasme konfirmis:
  - Kaj tiam estos paco, en la tuta mondo!
  La knabinoj kantis unuvoĉe, komponante dum ili iris;
  Gloro al la Granda Rusio de Carismo,
  Kie Vladimiro sidas sur la trono ...
  Ni disbatos la hordojn de malbona faŝismo -
  Gloro al la armeo kaj ni estas monolito!
  
  En la fido de la grandaj koroj moderiĝis,
  Nia Patrujo kun ĉiuj koroj...
  Ni estas la filoj de caro Nikolao
  Kaj ili ne vane mortis por li!
  
  Nia patrujo vi estas pli altvalora ol ĉio,
  Ni levu flugilhavan, ĉielan saluton...
  Vi ankaŭ batalas kontraŭ la Patrujo,
  Nu, la nazioj ĉiuj mortu!
  
  Hitler volis akiri niajn terojn,
  Kaj la malbona hundo atakis la reĝon ...
  Sed ni impetas, ni ne akceptos tion,
  Do faŝismo vane svingiĝis sur nin!
  
  La reĝo estas bonkora kaj saĝa reganto,
  Ŝvebante kiel montaglo super la planedo...
  Vladimir estos la sinjoro de la hordo,
  Nia amikeco estas kiel ŝtala monolito!
  
  Ni frapas la subtenon el la kruroj de la Fritz,
  lasu Hitler sufoki en la maŝo ...
  Ni perfidos ekzekutojn al la feroca, al honto,
  Kiu agas kiel malbona sur la Tero!
  
  Reĝa potenco, kaj reĝa saĝeco,
  Estos faŝistoj, disbatiĝos sen mezuro...
  Hitler kredu min, li faris malvarmetan stultecon,
  Kaj nun lia vivo estas kiel fadeno!
  
  Do respektu la grandajn reĝojn
  Ne ekzistas pli malvarmeta ol la Romanov sur la Tero ...
  En la batalo de la nazioj, frapu la korojn,
  Por malfermi la vojon al atingoj, revoj!
  
  
  Petro la Granda kondukis nin al la maro,
  Aleksandro konkeris Parizon...
  Jes, foje okazis malĝojo,
  Sed Rusujon gardis kerubo!
  
  Ĉio estas bela ĉe ni
  Kaj knabinoj kaj infanoj kredas...
  La reĝo regas, vi scias ĝuste
  Kvankam malbona besto muĝas ĉe la sojlo!
  
  Ne estas limo, kredu je perfekteco
  Komunismo baldaŭ havos reĝojn...
  Ni malfermos la pordojn al feliĉo,
  Malbenita faŝismo estas detruita!
  
  Por Rusio, la limo ne estis starigita,
  Ni, kredu nin, venkos la malamikon ...
  Nudpiedaj knabinoj, kvazaŭ en Sparto,
  Nu, nia caro Vladimiro estas unu!
  
  Ni kredas je Rod - la Granda Dio,
  Kio kreis la perfektajn slavojn ...
  Ni batalas por honoro kaj libereco
  Ni batu naziismon!
  
  Vi estas la plej granda Romanov-familio,
  Regos Rusion por ĉiam...
  La granda reĝo, la plej alta flugo,
  Satano ne rompos la aglon!
  
  Pro granda amo al Rusio,
  Ni sendas batalantojn en batalon ...
  Sanktuloj el ikonoj gloras vizaĝojn,
  Ja ĉiu militisto ankaŭ estas reĝo!
  
  Nia koro brulas por la Patrujo,
  Ni estas bonegaj knabinoj en batalo...
  Ni malfermos iomete en la spacon, konos la pordon,
  Mi mortigos Adolfon kiel hundinon!
  
  Restas nur iomete al Berlino,
  Ni eniros portante la gloron de reĝoj...
  Maljuneco ne minacas nin knabinoj,
  Ni, kredu min, ne verŝas akvon!
  
  Ni enterigu, kiu estas malbona kaj malnobla,
  La drako estos fame venkita ...
  Kaj ni havas orajn ikonojn,
  Rodnovery estas eterna leĝo!
  
  
  
  
  Türkiye ENIRIS LA DUA MONDA MILITO
  La 1-an de septembro 1942, Türkiye eniris la militon kontraŭ Sovetunio. La kialo estas komprenebla - la soifo je venĝo por antaŭaj malvenkoj, kaj la deziro kapti Bakuon. Krome rolis ankaŭ germana diplomatio, kiu promesis montojn da oro al la otomanoj. Ĉiukaze, la turkoj decidis, ke ne utilas plu atendi, kaj ke ili ne estas kadavromanĝantoj, sed ankaŭ povas havi tempon por batali.
  Kiel rezulto, tridek turkaj sekcioj trafis la sovetian Transkaŭkazon.
  Ene de kelkaj tagoj ili prenis Batumon kaj povis ĉirkaŭi Erevanon.
  En respondo, Stalin estis devigita retir parton de la emerĝantaj rezervoj kaj transdoni ilin al la Transkaŭkazo.
  La sovetia komando estis devigita prokrasti la ofensivon proksime de Stalingrado. La germanoj, siavice, povis atingi pli en la kaŭkaza direkto kaj preni Ordzhonikidze kaj Grozny. Kaj nur retiriĝante en la montojn, la sovetiaj trupoj povis haltigi la naziojn.
  En la sama tempo, la britoj prokrastis Operation Torch, timante impliki Turkion en malamikecoj kontraŭ Britio.
  Antaŭ la fino de decembro 1942, la nazioj tamen kaptis Stalingradon. Ili ekloĝis tie. La sovetiaj trupoj antaŭeniris, sed sen sukceso en la centro - la operacio Rĵev-Sychov montriĝis tro multekosta. Tamen, la Fuhrer tamen deklaris totalan militon, do ne estis sufiĉe da rimedoj en la Tria Regno.
  En februaro, la Ruĝa Armeo konstruis forton kaj provis ataki la germanojn de la flankoj de Stalingrado. Sed la nazioj jam sukcesis regrupigi siajn fortojn kaj estis pretaj forpuŝi la batojn.
  En februaro, Operation Torch ankaŭ komenciĝis. La germanoj ankaŭ estis pretaj, kaj post du semajnoj da furioza batalado, ili maldaŭrigis la britojn.
  La usonanoj ankoraŭ ne surteriĝis en Kazablanko kaj Tunizio. La bataloj en Afriko denove ĉesis.
  Hitler ankoraŭ amasigis forton ... En marto la Ruĝa Armeo faris la trian fojon la operacion Rĵev-Sychov, la bataloj daŭris tutan monaton, sen granda sukceso.
  En junio, la nazioj ŝparis siajn fortojn kaj moviĝis laŭ la Volgo, provante fortranĉi la sovettrupojn en Kaŭkazo kaj atingi la Kaspian Maron.
  Novaj germanaj tankoj partoprenis en la bataloj: "Tigro", "Pantero", "Leono".
  Same kiel memveturaj pafiloj "Ferdinand".
  La germanoj estis pli fortaj ol reala historio, ne batitaj, kaj kun freŝaj soldatoj.
  Usono praktike ne bombardis la Trian Reich, kio ebligis pliigi la produktadon de tankoj kaj memveturaj kanonoj. Kaj ankaŭ lanĉo en la serio "Leono". Tamen, la tanko montriĝis tro multekosta kaj peza, ofte rompiĝis kaj blokiĝis. Sed ĝia dika 100-milimetra dekliva flanka kiraso igis la aŭton bona elrompilo. La avantaĝo de la tanko "Leono" estis potenca pafilo, sed minuspezo de naŭdek. Kiu reduktis la moveblecon de la aŭto.
  La bataloj montris, ke ĉi tiu tanko sur plata tereno ankoraŭ povas fari ion.
  La flanka kiraso de la Pantero montriĝis sufiĉe malforta, kio pliigis la perdojn. La Tigro montris la plej efikan trarompan tankon. Ĝiaj flankoj estis kovritaj per kiraso de 82 mm, kio faris la kvardek kvin senpovaj.
  La germanoj progresis relative malrapide. La sovetia gvidado entute atendis ĝuste tian opcion, kaj prepariĝis, tiris supren la soldatojn.
  Vere, male al Kursk Bulge, la nazioj estas multe pli fortaj kaj pli memfidaj.
  Kaj la tereno estas pli oportuna por ofensivo ol defendo. Kaj la Fritz ankaŭ havas pli da aviadiloj kaj tankoj kaj infanterio. Kaj ne estas facile provizi sovetiajn trupojn trans Volgo.
  Do la nazioj, trarompante la defendliniojn, progresis. Ili atingis sukceson post sukceso.
  Post tri monatoj da obstina batalado, ili atingis la Kaspian Maron.
  Stalino, trovinte sin en malfacila situacio, volis komenci pacnegocadojn. Ĉar ĝi iĝis evidenta - Kaŭkazo ne povas esti konservita. Sed estas ege malfacile konsenti kun Hitler. Faŝistoj tro postulas. Kaj se vi cedos al ili, ili mem formanĝos vin. Kaj la paŭzo? Ĉi tie Hitler ne volas. Kaj kompreneble la aliancanoj estas pasivaj. Ili timas retiri la ekstran divizion.
  Fritz tie kaj tie moviĝis laŭ la marbordo de la Kaspia Maro. Kaj fine, ili unuiĝis kun la turkoj. Ĝojo, jen kio!
  Belaj germanaj knabinoj estis devigitaj kisi siajn nudajn piedojn fare de sovetiaj kaptitoj. Ili obeeme faris ĝin. Kaj frapita sur nudaj kalkanoj.
  Tiel la kapto estis farita. Kaj la germanoj senarmigis la sovetiajn unuojn.
  Tiam Stalino ofertis pacon al la Fuhrer - konsentante rezigni la tutan Kaŭkazon, kaj eĉ Leningradon kaj Karelion. Plie, pagu cent jarojn da kompensoj.
  La Fuhrer, post iom da pripensado, akceptis la oferton kaj la 7-an de decembro 1943, paco estis finita.
  La aliancanoj prenis ĝin kiel perfidon! Kaj trudis sankciojn kontraŭ Stalino kaj Sovetunio!
  Kaj sovetia propagando prezentis la efektivan kapitulacon kiel grandan venkon. Ili diras, estante forlasitaj de la aliancanoj, ili savis la sovetian ŝtaton kaj Moskvon neniam estis prenita.
  Kaj la nazioj, kompreneble, lanĉis ofensivon de Kaŭkazo ĝis Mezoriento kaj plifortigis la grupiĝon de Rommel. Antaŭ la fino de marto 1943, la tuta Proksima Oriento kaj Egiptujo estis kaptitaj fare de superaj naziaj trupoj. Krome, la bataloj montris, ke la Pantero sukcese batalis kontraŭ la anglaj Churchill kaj Cromwell, sed ĉi-lasta ne povis penetri ĝin en la frunto.
  Krome, la germanoj estis malmoligitaj en bataloj kun la rusoj, kaj la koloniaj anglaj trupoj estis facile batitaj.
  En aprilo, la nazioj translokiĝis al Sudano. Kaj ili finfine prenis Ĝibraltaron, daŭrigante al la okupo de Maroko. Churchill ankaŭ provis testi la grundon por paco. Sed Hitler, malliginte la manojn en la oriento, diris ne!
  Kaj la nazioj moviĝis trans Afrikon. Ili estis pli prokrastitaj pro la longeco de komunikadoj, malbonaj vojoj aŭ ilia kompleta foresto, severa klimato kaj vastaj distancoj.
  Tamen, la germanoj antaŭeniris. Kaj moviĝis sur la Nigra Kontinento. Kvankam, kompreneble, iliaj tankoj, precipe la "Tigro" -2 kaj "Leono", en la ĝangalo tre glitis. Cetere, la germanoj aperis en la serio kaj malpeza "Pantero" pezanta dudek ses tunojn, kio estas tre necesa por la milito en Afriko.
  Kiel montris la batalado, tia tanko tamen ne havis fundamentajn avantaĝojn sur la T-4, krom pli potenca motoro, sed ankaŭ deklivaj kirasaj platoj.
  Fine de 1944, la germanoj akiris la memveturajn kanonojn E-10, kiuj pezis dek du tunojn, kun tre malalta silueto, kaj tre dekliva kiraso. Tia maŝino ja estas nemalhavebla por Afriko.
  Precipe se knabinoj batalas pri ĝi. Kaj la knabinoj estas ĝenerale bonegaj kaj klasaj.
  Gerda kaj Charlotte rajdas tra la ĝangalo kaj ekstermas la britojn kaj la amerikanojn. Jen vere tio, kion knabinoj bezonas! Vi eĉ ne trovos ilin pli malvarmetaj en la venontaj cent mejloj da teritorio. Knabinoj amas mortigi - tio estas bonega knabinoj!
  Ili kaptis nigrajn batalantojn kaj devigis ilin kisi la nudajn piedojn de la belulinoj. Ĝi ankaŭ videblas tuj - seriozaj ŝtelistoj! Kaj ili batalas por si mem, pugnobatante anglajn aŭtojn de longa distanco.
  Ilia memvetura pafilo jam alproksimiĝas al Pretorio, la ĉefurbo de Sudafriko. La knabinoj pafas sin, trapikas la Churchill volframkernon per kuglo kaj kantas:
  - Afriko havas ŝarkojn, Afriko havas gorilojn, Afriko havas pli da krokodiloj! Ili mordos, batos kaj ofendos vin! Ne iru infanojn al Afriko promeni! En Afriko, rabisto, en Afriko, fiulo, en Afriko, terura Barmaley! Mordos, batos kaj ofendos vin! Kaj liaj knabinoj devas esti disŝiritaj!
  En februaro 1945, la lasta fortikejo de la britoj en Afriko falis sur la insulon Madagaskaro.
  Do nun Britio perdis sian piedon ankaŭ tie. En la sama tempo, la germanoj konkeris kaj Iranon kaj Hindion. Ili montris sian fenomenan forton.
  Kaj en majo 1945, la nazioj faris surteriĝon en Britio. Post tri semajnoj da malfacila batalado, Londono falis. Monaton poste, Irlando estis kaptita.
  Estis provizora paŭzo surtere, sed la milito daŭris surmare. Usono estis lasita sola kontraŭ la Tria Reich, ĝiaj aliancanoj, kaj Japanio. Sed dum Usono estas trans la oceano, vi ne prenos ĝin tiel facile.
  En la Tria Regno, ĝenerala laborservo estis lanĉita, kaj la produktado de aviadiloj kaj ŝipoj komencis pliiĝi.
  Batalŝipoj kaj aviadilŝipoj ankaŭ estis konstruitaj. Kaj kompreneble, la submara milito estis en plena svingo. Kaj tiam estis neniu kompato por iu el la usonaj ŝipoj.
  En la aŭtuno, pli precize, en novembro de la kvardek-kvina jaro, la germanoj kuraĝe kaptis Islandon, kaj poste kreis pontojn en Argentino. Tamen la milito surmare daŭris longan tempon. Necesis multe da surteriĝo por atingi Amerikon. Kaj la ŝipoj ne estas konstruitaj tiel rapide. Sed estu kiel ajn, la Tria Regno fortiĝis. La kvardek-sesa jaro pasis en la interŝanĝo de batoj sur la maro. Kaj en la kvardek-sepa jaro, la germanoj jam transdonis malamikecojn al Gronlando, kaptis ĝin. De tie, ĝi ne estas malproksime al Kanado!
  La faŝistoj planis por si kolosajn konkerojn. Kaj en 1948, ofensivo komenciĝis sur Kanado, kaj de Brazilo ĝis Venezuelo, kune kun la japanoj. La batalado montriĝis tre furioza.
  La germanoj progresis malrapide sed certe. Iliaj "E" seriotankoj estis pli progresintaj ol la amerikaj kaj montris sian avantaĝon sur la batalkampo. Sed cetere, la jankioj ne estas tiel simplaj, kaj rezistis tre obstine. Kaj ili ne provis rezigni.
  Kvankam, kompreneble, ankaŭ kaldronoj okazis. La usonanoj eniris ilin. Tiam ili rezignis. Kaj la kaptitoj kisis la arjajn knabinojn iliajn nudajn, polvajn piedojn.
  Baldaŭ Kebekio kaj Toronto falis, poste aliaj urboj. La germanoj de majo ĝis decembro 1948 kaptis preskaŭ ĉion el Kanado, same kiel Venezuelon, Nikaragvon, kaj la plej grandan parton de Meksiko. Ĉi tio estas ekstreme malfacila situacio. Komence de 1949, la germanoj prenis Usonon en ŝtalpinĉiloj. Tiam la 11-an de januaro la usonanoj provis unuafoje en la historio uzi nukleajn armilojn. Kaj ili ne tute sukcesis. El la kvin bomboj, kvar mortis en aviadiloj malflugigitaj de germanaj aviadiloj, kaj unu eksplodis sen kaŭzi gravan damaĝon al germanaj trupoj.
  En respondo, la Fritz intensigis la bombadon de amerikaj grandurboj kaj armeaj instalaĵoj.
  Tiel la batalo daŭrigis kun konstanta sukceso en favoro de la Germana Armeo. Kiu havis pli bonan ekipaĵon kaj trejnadon de trupoj. Jes, kaj granda nombro. La batalado estis tre furioza. Komence de 1949, germanaj, eksterlandaj, kaj japanaj sekcioj okupis la restaĵojn de Meksiko kaj envojaĝis Usonon de la nordo. Ili plene premis Amerikon. Kaj evidentiĝis, ke aferoj en Usono estas malbonaj. Kaj antaŭ la fino de la somero, duono de la teritorio de la aglo-imperio, same kiel Alasko, jam estis kaptita.
  La germanoj prenis Vaŝingtonon kaj New York antaŭ novembro 8, 1949. Kaj la 7-an de decembro 1949, la restaĵoj de la usona armeo kapitulacis. Tiel finiĝis la Dua Mondmilito. La plej sanga el ĉiuj militoj kaj ĝi daŭris pli ol dek jarojn!
  Ŝajnis, ke venis la longe atendita paco. Sed Hitler ne volis toleri la fakton, ke hegemonio devis esti dividita kun Japanio. Kaj la 20-an de aprilo 1953, la Tria Regno atakis la Landon de la Leviĝanta Suno. Nova milito eksplodis. Por monda hegemonio.
  Kvanta supereco estas flanke de la Tria Regno, same kiel kvalita. Sed japanoj batalas kun granda sovaĝeco kaj amasheroeco.
  Tamen, la nazioj ankoraŭ regas. Tamen, la milito daŭris preskaŭ jaron. Sovetunio restas neŭtrala. Stalino mortis tie kaj estas serioza lukto por potenco.
  Finfine, Japanio estas okupata de la Germana Armeo. Kelkajn monatojn poste, la nazioj ankaŭ kaptis latin-amerikajn landojn. Ili establas mondhegemonion.
  Reformoj okazas en la Tria Regno mem. Nova religio estas enkondukita anstataŭ kristanismo. Ne estas Triunuo en ĝi, nur unu supera Dio kaj lia sendito - Adolf Hitler. Unu-valuta stampo, ununura ento. Same kiel religie konsekrita poligamio. Kaj genetika elekto ankoraŭ aktivas. Estas plibonigo de la homa raso.
  Sovetunio ankoraŭ ekzistas en detranĉita formo kaj omaĝas la naziojn. Tie regas Nikita Ĥruŝĉov, kiu provas ne ĉikani la beston. Tamen, Hitlero jam subigis la tutan mondon. Kaj li rigardas Rusion kiel ruĝan makulon. Sed la homo proponas, kaj Dio disponas La 20-an de aprilo 1957, la Fuhrer, ĝuste en sia naskiĝtago, fariĝis viktimo de atenco. Kaj ĝuste je sesdek ok jaroj la regado de la sovaĝa tirano estis interrompita. Kiu konkeris preskaŭ la tutan mondon, kaj volis denove ataki Sovetujon la 22-an de junio.
  Sed kiel vi povas vidi, ĝi ne funkciis...
  Hitler estis sukcedita fare de Schellenberg. Hermann Göring mortis pro drogmanio kaj tromanĝado. Himmler falis en malhonoro, kaj Hitler ĉesis fidi lin, kaj tiam forigis lin. Schellenberg sukcedis Himmler, kaj ricevis la postenon. Krome, Hitler havis infanojn akiritajn per artefarita fekundigo. Sed la plej aĝa el ili ankoraŭ ne havis dek kvar jarojn.
  Do la posteuloj de la Fuhrer ne havis tempon por heredi. Hitler tiel fariĝis imperiestro, sed sen dinastio. Schellenberg ne kuraĝis mortigi la infanojn de la Fuhrer, sed forigis ilin de potenco. Kaj li mem fariĝis Fuhrer kaj diktatoro.
  La lukto por potenco daŭris plurajn jarojn.
  Kaj la 1-an de majo 1961 Nazia Germanio tamen atakis Sovetujon. Estis provo atingi: unu planedo - unu imperio!
  Kaj la trupoj de Schellenberg ankoraŭ povis kapti Moskvon. La sovetia armeo estis tro malsupera en kvanto kaj kvalito de milita ekipaĵo. La kapto de grandaj urboj de Sovetunio, pro la grandaj distancoj, trenis dum ses monatoj. Kaj poste ankoraŭ dek jarojn daŭris la gerila milito.
  Tamen, aferoj baldaŭ trankviliĝis. Schellenberg gvidis relative liberalan politikon, kaj en 1981 ĉiuj rusoj ricevis civitanecon de la Tria Reich. Iom post iom liberaligo okazis. Schellenberg baldaŭ mortis post. Kaj serioza lukto por potenco eksplodis. Tiam, kiel kompromiso, la monarkio estis restarigita kaj rekta posteulo de la imperiestro, Friedrich IV, supreniris la tronon. En 2001, okazis referendumo, en kiu civitaneco kaj formale egalaj rajtoj estis donitaj al ĉiuj loĝantoj de la planedo Tero. Kaj en 2017, la lastaj limigoj por judoj kaj ciganoj estis nuligitaj.
  La epoko de Nacisocialismo venis al fino. Tamen, la homaro estas en ununura imperio, federacia, kaj monarĥa. Esploras eksteran spacon.
  En ĝi, ĉiuj estas formale egalaj, kaj ekzistas senato kaj Bundestag, kie deputitoj estas elektitaj de la tuta loĝantaro de la Tria Regno. Kaj super ili estas la Kaiser, la imperiestro de la tuta planedo Tero.
  Vivi, ĝenerale, en materiaj terminoj ne estas malbona. Strikta disciplino, la evoluo de scienco kaj teknologio kun bonega germana organizo donis rezultojn. Agrikulturo estas supre, ne estas malsato, kaj manĝaĵo abundas eĉ en la malriĉaj regionoj de Afriko. Ĉiuj havas laboron, ĉiuj ricevas salajron kaj pensiojn. Edukado kaj medicino estas senpagaj. Simile, senpagaj infanvartejoj kaj infanĝardenoj. Manĝaĵo kostas unu pencon, kaj la prezoj de ĉiuj produktoj estas frostigitaj dum multaj jaroj. Ĉie, eĉ en Afriko, vojoj, preskaŭ ĉiuj havas aŭ apartan loĝejon aŭ domon. Ĉiuj novgeedzoj tuj ricevas almenaŭ tri ĉambrojn apartamenton kun ĉiuj agrablaĵoj. Vi povas prunti aŭton aŭ ion ajn. Multaj eĉ havas personajn helikopterojn.
  Interreto disponeblas, ĉiuj havas televidilojn kaj komputilojn, la labortago estas nur kvar horoj. Ĉiuj sportaj sekcioj estas senpagaj, kaj eĉ pagas por sia ĉeesto.
  Ĉiu infano ricevas grandan poŝmonon. Utilaĵoj kaj publika transporto estas senpagaj. Ĉio estas tiel neta kaj ordigita. La stratoj estas puraj, estas multaj robotoj kaj aŭtomatigo. ekzempla ordo. Cigaredoj estas malpermesitaj, alkoholo ankoraŭ vendiĝas, kaj diversaj specoj de biero estas preskaŭ senpaga. Infanoj en publika manĝoservo ankaŭ estas nutrataj senpage.
  Multaj senpagaj veturoj kaj komputilejoj.
  Homaj setlejoj jam ekzistas sur la Luno, Marso, Venuso, Merkuro kaj la lunoj de Jupitero.
  Homoj prepariĝas por salti al la steloj. Multaj aferoj jam estis inventitaj.
  Mallonge, ĝi rezultis bone ĝenerale. Kaj ĝi ne devis esti tiel malfacila.
  SE ZJUGANOV MONTROS PLI KURAĜOJ DE ANTIZOVOMETRO
  En majo 1999, Zyuganov decidis ne aprobi la kandidatecon de Stepashin, sed iri al fruaj elektoj al la Dumao. La komunistoj kaj iliaj aliancanoj faris firmigitan decidon voĉdoni kontraŭ Stepashin. Krome, ili estis ofenditaj kaj senigitaj je siaj postenoj en la registaro. Tia decido estus la plej verŝajna en la historio, se Zjuganov ne estus troja ĉevalo en la tendaro de la komunistoj, kiuj subfosis kaj kompromitis la maldekstrajn ideojn.
  Fruaj senatelektoj promesis multajn avantaĝojn por la komunistoj, inkluzive pro malpli da konkurantoj kaj la bildo de martiroj.
  Jes, kaj tio montris, ke la komunistoj tute ne alkroĉiĝas al siaj seĝoj, sed pli principaj.
  La duan fojon Jelcin denove venigis Stepaŝin, kaj tiam prenis Aksenenkon la trian fojon. La Dumao denove ne aprobis, kaj ili prenis ĝin kaj dissolvis ĝin. Novaj elektoj estis planitaj por septembro.
  La obstino de la Parlamento iom ŝanĝis la kurson de la historio. La bombado de Jugoslavio daŭris pli longe - ĉar Milosevic esperis helpon de Rusio. Kaj la dissolvo de la parlamento donis ŝancojn por la venko de la opozicio.
  La komunistoj sukcesis voĉdoni la akuzon de Jeltsin denove.
  Kaj denove, ne sufiĉis sufiĉe, ĉi-foje nur du voĉoj. La deputitoj estis maltrankvilaj pri la proksimeco de parlamentaj elektoj, kaj la danĝero de ne pasi ilin.
  La Dumao estis dissolvita, kaj Jelcin aprobis la malgrandan konatan Aksenenko kiel ĉefministron.
  Entute, la espero de Zjuganov ke la elektoj estos okazigitaj estis pravigitaj. La malsana kaj malfortigita prezidanto ne iris kontraŭ la konstitucio. Kaj li ne kuraĝis, havante duprocentan takson por superi sian aŭtoritaton. Primakov, vidante, ke lia koalicio ne havas tempon por formiĝi kaj registriĝi, konsentis pri alianco kun la komunistoj. Yabloko kaj la Liberala Demokrata Partio iris al la balotoj. La Unity-bloko ne havis tempon por formiĝi, kaj la NDR malfortiĝis.
  Ekzistas ankaŭ la invado de ekstremistoj en Dagestano, kaj la nedecidemo de la sekurecaj taĉmentoj dum la elektoj.
  La komunistoj, kune kun Primakov kaj Luzhkov, atingis kolosan venkon. Gajnis pli ol kvindek kvin procentojn de la voĉoj. La dua estis la bloko Yabloko, kiu ankaŭ digne agis, prenante dek kvin procentojn. Neatendite ankaŭ la Liberala Demokrata Partio bone agis, kolektante pli ol dek du procentojn. NDR ne prenis la kvin-procentan baron - kompleta fiasko! Zhirinovsky iĝis la sola por-Kremlin gvidanto en la Dumao. La vera konkurado estis malforta. Laŭ la nova leĝo, partioj devas reregistriĝi plej malfrue unu jaron antaŭ la elektoj, kaj multaj ne havis tempon.
  La maldekstra opozicio denove dominis la parlamenton, kaj Yabloko kun unumandataj membroj, kaj la LDPR en la malplimulto.
  Kaj kompreneble, konflikto ekestis ... Mi batalis post la elekto de la prezidanto de la Ŝtata Dumao, voĉdono de malfido al la registaro estis hurlita. Kaj denove oni parolis pri akuzo. Ĉi-foje du trionoj, ĝi estus facile kolekti!
  Jelcin, post iom da hezito, decidis resendi la ĉefministron Primakov kaj la unua vicĉefministro Maslyukov al la seĝo.
  La maldekstrema koalicio konsentis pri tio, sed la potencoj de la prezidanto estis provizore limigitaj. Kaj antaŭ la novaj elektoj, preskaŭ nenio. Post intertraktadoj ene de la koalicio, estis decidite nomumi Primakov por la prezidanteco. Luĵkov iĝis ĉefministro. Kaj Zjuganov ricevis la postenon de estro de la parlamento! Tio estas Superskipper! Koncerne la novan, amendoj al la konstitucio estis eĉ adoptotaj.
  La militistoj estis forpelitaj el Dagestano. Sed ili ne iris al Ĉeĉenio. Enlanda milito eksplodis tie. Rusio apogis Maskhadov kaj Kadyrov, kontraŭ Basayev kaj Raduev.
  Primakov sukcesis venki en la prezidant-elektoj en Rusio en la unua raŭndo. La registaro tamen ricevis kromajn povojn. Kiel la parlamento sub la kontrolo de la komunistoj.
  En Rusio, la ekonomia reakiro daŭris, petrolo kaj gaso prezoj altiĝis, kaj industrio reviviĝis.
  La usonanoj, ĝenerale, kiel en la realeco, post la atakoj de la 11-a de septembro, eniris Afganion kaj enŝtopiĝis en Irako. Primakov estis facile elektita por dua oficperiodo. Sed en 2008, li cedis lokon al la tre sukcesa ĉefministro Jurij Luzhkov.
  La nova prezidanto daŭrigis la malnovan politikon de alianco kun la komunistoj. Zjuganov iĝis ĉefministro.
  Dum kelka tempo estis partnereco kun Okcidento kaj amikeco kun Ĉinio en ekstera politiko. La reĝimo de Janukoviĉ plifortiĝis en Ukrainio. Do Luzhkov, male al Putin, sekvis pli por-ukrainan politikon kaj taksis la kuniĝon de slavaj ŝtatoj. Ukrainio eĉ en 2016 aliĝis al Eŭrazia Unio. Luzhkov servis du esprimojn kaj demisiis. Zjuganov finfine iĝis prezidanto, ankaŭ gajnante la elekton sufiĉe facile. Zhirinovsky partoprenis por la sepa fojo, entute ekde 1991 kaj denove perdis.
  En la aŭtuno de 2015, Rusio eniris la militon en Sirio kaj bombardis tie. Trump ekpotenciĝis en Usono. Zjuganov, malgraŭ formala komunismo, daŭrigis la saman kurson en la ekonomio. Rusio, malgraŭ la formala domineco de la Komunista Partio de Alberto, restis merkato, demokrata kaj modere aŭtoritata lando.
  Partnereco kun la Okcidento, kaj modera konkurado. Kun Ukrainio kaj Belorusio, kaj Kazaĥio, alianco, sed ankaŭ ne tro proksima. En 2020, Zyuganov estis elektita por dua oficperiodo. Ĝenerale, iomete malpliigante la rezulton al la rando de la dua raŭndo. Kaj en Ukrainio post la foriro de Janukoviĉ venkis neatendite la nesistema Zelenskij. Nazarbayev ankaŭ foriris.
  Zjuganov diris, ke li ne ŝanĝos la konstitucion kaj foriros post dua oficperiodo.
  Tiel, la gvidanto de la Komunista Partio ankoraŭ sukcesis stiri Rusion, montrante iom pli da kuraĝo. Kaj la mondo montriĝis pli sekura kaj pli trankvila ol en la realeco.
  Kaj kiu estas Putin? Kiel evoluis lia kariero? Post kiam Primakov iĝis ĉefministro, Putin estis flankenbalaita kiel tro proksima al Jeltsino. Akuzante precipe ke la FSB maltrafis la invadon de ekstremistoj en Dagestano. Putin estas en politiko de iom da tempo. Li kuris malsukcese por la Ŝtata Dumao. Poste al la urbestro de Peterburgo.
  Sed poste li forlasis politikon, kaj aliĝis al la sekureca servo de privata kompanio. Tiel malmultaj homoj memoras lin.
  Zhirinovsky en 2020, por la oka fojo, iris al la prezidantaj elektoj kaj denove perdis kun modesta rezulto. Sed li ankoraŭ havas frakcion en la Ŝtata Dumao. Kaj eĉ Zyuganov, post la elektoj de 2020, donis al li la rangon de generalmajoro. Donald Trump neatendite perdis la elekton al juna demokrata rivalo. Merkel frue emeritiĝis. Kaj la sano de Lukaŝenka akre malboniĝis.
  En 2021, finfine, rusaj kosmonaŭtoj flugis al la luno. Kaj ili starigis ruĝan flagon! Zjuganov sciigis Afonin kiel sia oficiala posteulo. Nu, ĝenerale, la vivo ruliĝis denove ronde.
  Kiel vi povas vidi, la kolapso de Rusio ne okazis eĉ sen Putin. Kaj la mondo ne turniĝis.
  
  
  
  
  
  
  SE MENSHIKOV JE LA TEMPO DE NIKOLAO ESTU MURTITA
  . En kiu la cara Rusio venkis en la Krimea Milito. Nur Menŝikov mortis pro devaga kuglo, kaj pli kapabla komandanto prenis lian lokon. Tio estas, akcidento okazis kaj ŝanĝis la kurson de la historio.
  La reverso de tiu kun Makarov. La francoj kaj britoj estis dividitaj en partojn. Kaj Rusio, kaptinte grandegan nombron da kaptitoj kaj trofeoj, rekaptis Krimeon.
  Türkiye estis venkita en Transkaŭkazio. Donis Rusion Kars, Erzurum, kaj preskaŭ la tutan Armenion. Rusaj trupoj okupis Rumanion. Tamen, ne necesis daŭrigi la ofensivon. La sultano petis pacon. Samtempe Aŭstrio okupis Bosnion kaj Hercegovinon.
  La turkoj jesis doni aŭtonomion al Serbio, Bulgario, Montenegro, kaj Rumanio iĝis rusa vasalo. Samtempe, Rusio prenis por si Armenion: Kars, Erzurum, Tanrog, vastigante siajn havaĵojn en la sudo.
  En Francio, tumultoj ekis kaj interna milito, kaj ŝi ne plu povis sendi soldatojn. Britio ankaŭ retiriĝis el la konflikto. Malfortigita kaj la Sardinia regno. Plifortigita Aŭstrio. La aŭstroj baldaŭ konkeris la Regnon de Sardio, plifirmigante sian dominecon super Italio.
  Baldaŭ Shamil ankaŭ estis kaptita, finante la militon en Kaŭkazo. Rusio faris favoran pacon kun Ĉinio, forprenante eĉ pli da teritorio ol en reala historio, do la aŭtoritato de rusaj armiloj estis pli alta.
  Nikolao la Unua ne apogis la nordon en la milito kontraŭ la sudo. Male, li decidis helpi la sudulojn kune kun Britio por plifortigi sian pozicion en Alasko.
  Sur la teritorio de Ameriko, Rusio komencis konstrui urbojn kaj fortikaĵojn. Ekzistis eĉ projektoj por fervojo al Ĉukotko. Caro Nikolao multon planis. Rusaj trupoj konkeris Centran Azion. Tiu ĉi monarko mortis en 1867. Lasante Rusion potenca kaj prospera. Lia filo Aleksandro ne abolis servuton, sed daŭre moviĝis suden. Aparte , li faris venkan militon kun Turkio, aneksis Konstantinopolon al Rusio. Poste Mezopotamio.
  Denove la milito kun Britio kaj la malvenko de la britoj en Azio. Aleksandro la Dua korektis iom pli longe, sen fari signifajn reformojn, krom la juĝistaro, kaj iom plibonigante la administradsistemon.
  La forigo de servuto ne sekvis. Sed Rusio aneksis Iranon. La caro mortis ekzakte dudek jarojn post Nikolao la 1-a en 1887. Aleksandro la Tria regis por mallongega tempo, ĝis 1894, sed sukcesis aneksi praktike la tutan Hindion al Rusio. Kaj Nikolao la 2-a daŭre moviĝis al Hindoĉinio, kaj al Ĉinio mem.
  Estis milito kun Japanio. Ĝenerale venka. Kaj la kompleta konkero de Ĉinio kaj Hindoĉinio. Kaj penetro ĝis Aŭstralio. Sed en Eŭropo, la vicigo montriĝis esti iom malsama.
  La Aŭstra imperio aneksis la sudon de Francio. Kaj tiam ŝi venkis Prusion, kaptinte la sudon de Germanio. Estis Aŭstrio kiu fariĝis la monda hegemono. Francio estis tre malfortigita de la interna milito. Prusio ne povis kuniĝi. Finfine, la aŭstroj prenis kaj kaptis ĉion el Prusio, same kiel parton de orienta Francio. Granda imperio estis formita, kiu grimpis en Afrikon. Baldaŭ la aŭstroj ankaŭ konkeris Belgion, Holandon, kaj multe da tero en Afriko. Tiam okazis la milito de Aŭstrio kaj Rusio kontraŭ Britio. Ĝi finiĝis kun la divido de Afriko inter la aŭstroj kaj rusoj.
  Imperiestro Franz vere iĝis la plej granda monarko, superante Napoleono Bonaparte konkerante preskaŭ duonon de Afriko kaj la plej grandan parton de Eŭropo. Ankaŭ Francio estis baldaŭ tute kaptita, kune kun Hispanio kaj Portugalio. Jes, ĉio iris bone, sed...
  La heredanto de imperiestro Franz volis aneksi Serbion al si! Kaj en 1920 komenciĝis granda milito inter Rusio de Nikolao la 2-a kaj Aŭstra Granda Imperio.
  La tuta Eŭropo estas ĉe la flanko de Aŭstrio. Krom Britio, kiu ne estas tiel forta kiel en reala historio, kaj preskaŭ duono de Afriko. Krome, Svedio estis kontraŭ Rusio. Kaj Norvegio kaj Danio estis kaptitaj sub imperiestro Franz.
  Estis ankaŭ duono de la problemo. Usono restis, dividita kaj negrava potenco. Sed Britio ankoraŭ kontrolis Kanadon kaj Aŭstrion. Kaj post la unuaj du monatoj da hezito, ŝi ankaŭ eniris en batalon flanke de Aŭstrio.
  Do eksplodis granda milito. Aŭstrio kaj Anglio kontraŭ Rusio.
  Kompreneble, Oleg Rybachenko estas ĝuste tie. Kaj li batalas kiel vera, kaj nefleksebla heroo.
  La knabo skribaĉas ĉe fremda ratio el maŝinpafilo kaj kantas:
  - La himno de la Patrujo kantas en niaj koroj,
  Ne ekzistas pli bela virino en la tuta universo...
  Premu pli fortan kavaliran radiopafilon -
  Mortu pro Dio donita Rusio!
  Kaj li batas sin, dispremas per mitralo armeon el la tuta Eŭropo kaj parte el Afriko.
  Kaj la knabo ne cedas al si. Jen li ĵetas obuson per la nudaj piedfingroj kaj knaras:
  Ni ne rezignos kaj ni ne rezignos!
  Kaj denove la infano liberigas mortigan kaj frakasan eksplodon. Li ne volas venkiĝi antaŭ la kontraŭulo.
  Kaj kantas al si:
  - Neniu haltigos nin! Eĉ leono ne povas venki!
  La knabo estas vera kaŝsekvanto. Nerompebla kaj nevenkebla. Kavaliro de Kredo! Eble ne estu kristana!
  Kaj nun la aŭstra atako estas forpuŝita.
  La aŭstroj kaj la britoj havas tankojn, sed ankaŭ Rusio havas mastodontojn.
  Nikolao la 2-a daŭre havas multe pli grandan populacion, konsiderante la koloniojn. Konsideru la tutan Azion, la orienton de Eŭropo, parton de Balkano, pli ol duonon de Afriko.
  Do Rusio plimultas ol la infanterio. Kaj la soldatoj batalas tre kuraĝe...
  Kaj la aŭstroj ne povis rezisti, ili estis reĵetitaj el Varsovio. Tiam la rusaj trupoj avancis al la Oder, kaj kaptis Orientan Prusion. Pala kaj Galegio, kun Lvov. Ili sieĝis Przemysl. Liberigita Krakovo.
  Montriĝis, ke la slavoj ne volis batali kun la rusoj kaj kapitulacis amase.
  La batalado ankaŭ montris ke la pli malpezaj kaj pli lertaj rusaj tankoj estis pli efikaj ol la pli pezaj kaj pli mallertaj germanaj. Kaj en aviado, cara Rusio estas ĝenerale ordo de grandeco pli forta ol la kvalito de la britoj kaj aŭstroj.
  Rusaj trupoj post paŭzo rekomencis la ofensivon. Ili prenis kaj en nombro kaj lerteco.
  Do Budapeŝto estis ĉirkaŭita kaj prenita. Surmare, admiralo Kolchak venkis la britojn kaj konkeris Aŭstralion. Surtere, rusaj trupoj ĉirkaŭis kaj prenis Berlinon. Kaj poste Vieno.
  La Aŭstra Imperio ankaŭ perdis la batalon en Afriko. La anglaj trupoj ankaŭ estis venkitaj. Jes, la aferoj de imperiestro Adolfo estis malagrablaj.
  Li ŝovis la kapon en la malĝustan direkton, kaj komencis tute perdi. Kie li povas rezisti tian potencon.
  Post la falo de Vieno, la rezisto de la aŭstroj komencis esti fokusa. Kaj baldaŭ la rusoj okupis la tutan Eŭropon kaj Afrikon. En la sama tempo, la atako kontraŭ Kanado komenciĝis de Alasko. La britoj ankaŭ perdis.
  Britio estis izolita kaj provis sidiĝi sur la insulo.
  Sed estas klare, ke Rusio venkos lanĉante aeran ofensivon.
  Kaj bombardis preskaŭ ĉion, kio estis sur la surfaco. Kaj tiam alteriĝotrupo estis surterigita, kiu kondukis Brition al submetiĝo.
  Tiel, la tuta orienta hemisfero, same kiel Alasko kaj Kanado, iĝis rusa.
  Ĉi tio estas, ĝenerale, mirinda! Nikolao la 2-a faris provizoran paŭzon, digestante havaĵojn. Usono ankoraŭ estas dividita kaj ne tro forta, kiel aliaj ŝtatoj dependantaj de Rusio.
  En 1937, caro Nikolao la 2-a kraŝis en aviadilo. La trono estis sukcedita fare de Alexei II. Male al la reala rakonto, la heredanto estis sufiĉe sana kaj vigla. Kaj en 1941 li decidis konkeri ĉion, kion liaj prapatroj ne havis tempon kapti.
  Komencante sur la planedo, la Tero jam estos unu imperio. Kaj la rusa armeo moviĝis unue al la nordaj ŝtatoj de Ameriko, kaj poste al la sudo. Usono ne estis forta, ili estis rapide kaptitaj. Kaj Meksiko montriĝis pli facile konkerebla. Tiam movi supren. Unu post alia, kaptante landon post alia. La plej granda kaj plej potenca Brazilo. Sed ĝi ankaŭ daŭris malpli ol unu monaton.
  Kaj tiel ili konkeris Latin-Amerikon kaj Nov-Zelandon. Alesei la 2-a eniris en la historion kiel la finalisto de ĉiuj konkeroj de Rusio. Kaj jam en 1947 rusaj kosmonaŭtoj metis piedon sur la lunon. Kaj en 1958 al Marso! En 1961 al Venuso. En 1972 al Merkuro, kaj en 1973 al la lunoj de Jupitero. Alexy II mortis en 1975 en la aĝo de 71. Moknomita la Finisto. Kaj lia filo Nikolao la 3-a fariĝis reĝo. En 1980, la homo eniris la lastan, plej malproksiman planedon de la sunsistemo - Plutono. Regata de Nikolao la Tria ne estas tro longa. Mortis en 1985. Kaj lia filo Aleksandro la kvara supreniris sur la tronon. Juna reĝo de proksimume dudek sep. Kaj la reĝo ordonis prepariĝi por salto ekster la sunsistemo. Kaj ili komencis konstrui stelŝipojn, kaj fotonan raketon. Kaj finfine, en 2017, komenciĝis la unua interstela ekspedicio.
  
  CARO NIKOLAS II ESTAS LA BONĈO DE PREZIDANTO PUTIN
  La fama verkisto kaj poeto Oleg Rybachenko sentis, ke io misas en la mondo. La homaro, kiel ĝi estis, restas fragmenta. La nombro da landoj sur la Tero nur pliiĝas. Kaj se iu aldonas en influo, tiam nur totalisma, diktatora Ĉinio. Kaj Rusio, post la fino de la regado de Vladimir Putin, plonĝis en profundan krizon. La milito en Kaŭkazo denove flamas, maldekstruloj kaj naciistoj tumultas. Denove la ekonomio estas en recesio, krimo pliiĝas. Kaj Rusio komencas disiĝi.
  Malgraŭ fenomena bonŝanco, Vladimir Putin neniam povis krei solidan, stabilan politikan sistemon, kaj stabilan kaj rapide kreskantan ekonomion. Multaj sociaj kaj intergentaj problemoj ankaŭ ne estis solvitaj. Malofta sorto permesis al Putin konservi la aspekton de prospero. Sed tuj kiam li foriris, ĉiuj nesanigitaj abscesoj tuj malfermiĝis.
  Jes, kaj minacas nuklea milito! La mondo estas en kaoso, Rusio ruliĝas en grandskalan internan militon! Ĉi tio devas esti korektita urĝe.
  La knabo legis en la libro, ke vi povas ŝanĝi la sorton de homoj, kaj ŝanĝi ĝiajn lokojn! Kaj estas unu potenca cigano, kiu povas fari tion kun iu ajn persono.
  Do kial ne interŝanĝi la sorton kaj sorton de Putin kaj Nikolao la 2-a?
  Krome, se Nikolao la 2-a estas tiel fenomene sukcesa kiel Putin, tiam la kurso de la historio ŝanĝiĝos. Kaj en la dudekunua jarcento, la Romanov regos en Rusio. Ĉi tio signifas, ke Putin ne bezonas bonŝancon. Aŭ almenaŭ la bonŝanco de Putin al Rusio.
  Kaj en la dudeka jarcento, la sorto de cara Rusio estas tre bezonata.
  La fama verkisto decidis iri al la cigano. Feliĉe, ŝia adreso estis en la Interreto, kaj ŝia evoluinta intuicio diris al la verkisto kaj poeto, ke tio tute ne estas ĉarlatano.
  Efektive, la cigano ne estas senlaborema. Li loĝas en domego en Moskvo kaj aspektas proksimume dudekjara, kvankam li divenas ekde la sovetia tempo. Vi povas tuj vidi la eternan knabinon kun nigraj buklaj haroj - estas elstara!
  Oleg Rybachenko demandis ŝin:
  - Faru bonan agon! Ŝanĝu la sorton de Vladimir Putin kaj Nikolao la 2-a!
  La ĉiam juna ciganino rigardis Oleg Ribaĉenkon kaj respondis:
  - Estas bone, ke vi ne estas egoisto kaj vi foriros ne por vi mem, sed por la lando Rusujo! Kaj estas eĉ pli bone, ke vi havas riĉan energion kaj senprecedencan, nekredeblan, superhoman fantazion!
  La cigano palpebrumis kaj daŭrigis:
  Ne estas facile eĉ por mi tiom ŝanĝi la historion! Sed vi, la posedanto de la plej forta kaj riĉa fantazio en la mondo, povas helpi min!
  Oleg Rybachenko konsente kapjesis:
  - Mi estas preta por io ajn! Kaj mi plenumos ajnan peton!
  La juna cigano kapjesis kaj diris:
  - Mi faros vin knabo dekdujara, kaj vi kreskos ege malrapide kaj vi neniam fariĝos pli aĝa ol dek kvar en korpo. Mi sendos vin al paralela mondo, kie vi unue fariĝos sklavo!
  Oleg Rybachenko laŭ ĵeto:
  - Mi estas preta!
  La cigano kapjesis kaj daŭrigis:
  - Vi devos havigi al mi naŭ artefaktajn ŝtonojn: nigra, blanka, ruĝa, oranĝa, flava, verda, blua, blua, purpura. Kaj krom tio, la deka artefakto - la krono de Koshchei!
  Estas malfacile, sed vi havos la eterne junan, rapidan, fortan, elteneman korpon de militista knabo. Kaj krome elstara intelekto, kaj fenomena donaco de imago. Pli aŭ malpli frue, vi kolektos artefaktojn kaj revenos al via mondo. Kaj por ĉiam vi estos en la korpo de fenomene forta kaj rapida knabo dekkvarjara, kaj estos neeble mortigi vin. Tio estas, vi ankaŭ ricevos senmortecon kiel rekompencon!
  Oleg Rybachenko konsente kapjesis:
  - Vi povas nur revi pri tio!
  La Eterne Juna Sorĉistino rimarkis:
  - Sed dek artefaktoj estas miaj, kaj nur miaj! Ili donos al mi tian potencon, ke vi pli ol meritos senmortecon! Intertempe mi endormigos vin, kaj vi vekos jam sklavon en la ŝtonminejoj. Kaj tiam via eltrovemo diros al vi kiel eliri el ĉi tio!
  Kiam vi moviĝas, tiam mi povas ŝanĝi la sorton, sorton kaj sorton de prezidento Putin kaj caro Nikolao la 2-a. Vi kolektos por mi artefaktojn el diversaj mondoj, kaj intertempe, de la komenco de la dudeka jarcento, la historio de Rusio iros alie. Tio estas, eĉ se vi ne kolektas artefaktojn - naŭ ŝtonojn kaj la kronon de Koshchei, tamen la caro de Rusio Nikolao la 2-a ricevos bonŝancon, sorton, kaj la bonŝancon de rusa prezidento Vladimir Vladimirovich Putin!
  Oleg Ribaĉenko larĝe ridetis kaj respondis:
  - Ĉi tio estas bona! En la nova mondo, mi estos trankvila, ke finfine la rakonto ŝanĝiĝis al pli bone! Kaj ke Rusio povos alporti ordon tra la mondo kaj fariĝi hegemonia lando! Kaj absoluta hegemono!
  Por ĉiam juna cigano ordonis:
  - Sur la kanapon!
  Oleg Rybachenko kuŝiĝis.
  La sorĉistino ronronis:
  - Nun dormu! Vi vekiĝos en alia mondo.
  La okuloj de Oleg Rybachenko fermiĝis, kaj li preskaŭ tuj falis en sonĝon.
  La ciganino, aliflanke, eltiris la ingrediencojn, kiujn ŝi antaŭe konservis el la tirkestoj kaj komencis prepari la pocion. Ŝi ŝaltis la gason sub la kaldrono antaŭpreparita por magio. Kaj ŝi komencis ĵeti aĵojn tien, sorĉante. Samtempe, la eterna knabino elprenis karton el sia poŝo kaj kantis:
  - Ho, sorto, sorto helpu Nikolaon! Bonŝancon de Putin, venu al caro Romanov!
  Lasu Romanov venki
  Reguloj kiel Ĝingis-Ĥano...
  Lasu ĝin bati en sorto
  Putin ŝtelante donacon!
  
  Estas pli bone por Rusio
  Nikolao la Granda Caro...
  Ĝingis-Ĥano fariĝos pli malvarmeta
  Kiel fariĝi Vladimir Putin!
  La kaldrono bolis, kaj la pocio bobelis en ĝi. La cigano faris enpaĝigon de kartoj, sorĉis kaj ĵetis la ferdekon en bolantan nebuleton... Super hela ekbrilo ekflamis, kvazaŭ el mil fotobriloj. Dormanta Oleg Rybachenko malaperis ... Kaj tiam, lumigita, la kaldrono malaperis.
  En la vasta salono, kie la granda sorĉistino elvokis, ĝi fariĝis malplena kaj kvieta!
  La Eterne Juna Sorĉistino diris:
  - Nu! Mi ŝanĝis la kurson de la historio kaj ĝi estas bonega! Kaj se ĉi tiu idealisto bonŝancas kaj li kolektas artefaktojn, tiam mi fariĝos tiel potenca, ke Satano mem envios min!
  Kaj la cigana sorĉistino ekbrilis siajn smeraldajn okulojn!
  Kaj miraklo okazis!
  Kio vere atendis Nikolao la 2-a... Ja multo ŝanĝiĝis. Ne estis sanga interbatiĝo dum la kronado. Kaj la ekspansio al Ĉinio estis sukcesa. La milito kun Japanio, kompreneble, okazis. Ĉi tio estis ĝenerale historie neevitebla. Estas klare, ke estis necese senarmigi kaj detrui la monstron antaŭ la samurajo. Kaj estas nenie iri de ĉi tio. Vi ne povas lasi danĝeron ĉe viaj limoj.
  Japanio estis la unua se temas pri komenci la militon, sed ĝia provo ataki rusajn ŝipojn estis malsukcesa. La rusoj ne ricevis signifan difekton, kaj dekduo de destrojeroj de la Lando de la Leviĝanta Suno estis mallevitaj.
  "Varyag" ankaŭ sukcesis eskapi el la ĉirkaŭo. Kio montriĝis granda sukceso. Jes, kaj admiralo Makarov baldaŭ alvenis sur la maron kaj ni detruu la japanojn. Kaj generalo Kuropatkin venkis la samurajon surtere kaj plene okupis la tutan Korea Duoninsulon.
  Kaj do eĉ caro Nikolao la 2-a faris decidon: vi devas esti sekura de Japanio por ĉiam! Sed kiel? Jes, alterigi trupojn kaj komplete aneksi al Rusio, kiel provinco.
  Kaj tiel okazis decida batalo surmare, kie la japana floto estis finfine finita de admiralo Makarov.
  Kvar knabinoj ankaŭ partoprenis en la batalo! Nudpiede kaj en bikino!
  Nataŝa, Zoja, Aŭrora, Svetlana. Kvar belulinoj kiuj, svingante siajn sabrojn, suriras la plej grandan ŝipon de la samurajo.
  Nataŝa tranĉas la japanojn kaj krias:
  - Vi estos ŝmirita mallarĝokula!
  Zoya tranĉis alian samurajon, kaj rimarkis:
  - Kaj vi havas safirajn okulojn!
  Nataŝa, prizorgante la muelejon, konfirmis:
  - Kompreneble jes! Kompreneble jes!
  Kaj tiam Aŭrora prenis ĝin kaj movis sian nudan kalkanon al la japanoj en la mentono. Ŝi rompis lian makzelon kaj muĝis:
  - Por la Patrujo Hura!
  Svetlana prenis ĝin, detranĉis la kapon de la samurajo kaj ekkriis:
  - Por caro Nikolao la 2-a!
  Kompreneble, multe dependas de sorto. Aparte, admiralo Makarov restis vivanta. Kaj li montriĝis la dua Uŝakov. Kiel bone li ordonas. Mem sur movebla krozŝipo, li tenas ritmon ĉie. Kaj la japanoj, kiuj, cetere, ne havis grandan avantaĝon en pafiloj, estas batataj en partoj kaj taktike.
  La arto de komandanto aŭ maramea komandanto transprenas malgrandan nombran avantaĝon.
  Krome, antaŭ tiu tempo, la japanoj ankaŭ estis pli malfortaj en nombro. Do, Makarov frakasas ilin. Ĝi trudas proksiman batalon, kie rusaj ŝipoj kun kiraspenetraj konkoj estas multe pli fortaj.
  Kaj la japanoj estas venkitaj. Kaj la knabinoj kaptas alian, samurajan ŝipon. Kaj sur ĝi flirtas la flago de la cara imperio!
  Kio estas la japanoj? Ne tre bonŝancon kun vi? Nikolao la 2-a ricevis la bonŝancon de Vladimir Putin kaj ĉio iris tiel bone al li!
  Kaj la knabinoj? La kvar bikin-vestitaj belulinoj estas Rodnovery-sorĉistinoj kiuj decidas batali por la reĝo, kvankam ili kutime ne zorgas pri tiu ĉi mondo.
  Sed ĉi-kaze necesas helpi la rusan popolon. Kaj tio estas pro la bonŝanco de Putin. Li neniam estus kaptinta Krimeon sen pafo, se ne estus la samaj kvar sorĉistinoj. Ili helpis fari miraklon. Sed ĉu Rusio bezonis forpreni Krimeon de la frata popolo estas alia demando. Sed aneksi Ĉinion al la Rusa Imperio estas bonega ideo! Imagu kiom da subjektoj havos la rusa caro - jes, vi povas disbati la tutan mondon!
  Resume, la knabinoj ne malŝparas sian tempon ĉi tie. Kaj jam nova batalŝipo estas sturmita.
  Kaj ili denove kaptis lin. Kaj la sabroj en la manoj de la belulinoj nur flagras, kaj eĉ tiel akraj. Kaj tiom da japanoj miksiĝis.
  La batalo sur maro finiĝis kun la fina sinkigo de la japana eskadro kaj la kapto de admiralo Togo.
  Kaj la surteriĝo komenciĝis. Ne estis sufiĉe da vaporŝipoj kaj transportoj. Kaj oni uzis longboatojn, kaj oni transportis ilin sur krozŝipoj kaj batalŝipoj, kaj ili faris multajn aliajn aferojn. La reĝo ordonis la uzon de la komerca floto dum la alteriĝo.
  Rusaj trupoj batis la alsturmon de la samurajo, kiu provis deĵeti ilin de la ponto. Sed la cara armeo kuraĝe eltenis. Kaj la masiva atako estis repuŝita kun gravaj perdoj.
  Dum la atako, sorĉistinoj hakis per sabroj kaj ĵetis obusojn al la malamiko per siaj nudaj piedoj.
  Ili certe estas en la plej danĝeraj lokoj. Kaj kiel la maŝinpafiloj ekpafis. Ĉiu kuglo estas al celo.
  Nataŝa pafis, ĵetis obuson per la nudaj piedfingroj kaj pepis:
  - Ne, mi estas pli malvarmeta!
  Zoja, draŝante per maŝinpafilo, ĵetis la donacon de la morto per la nudaj piedfingroj kaj knaris:
  - Por caro Nikolao la 2-a!
  Aŭrora, daŭrante pafi de maŝinpafiloj, kaj saltas supren, dum ŝi klakas kaj eldonas:
  - Por granda Rus'!
  Svetlana, daŭre turmentante la malamikon, agreseme cedis, elmontrante la dentojn, ĵetante granaton per sia nuda kalkano:
  - Por la reĝa imperio!
  La militistoj daŭre batis kaj draŝis. Ili havas tian eksplodon de energio. Ili pafas sin kaj dispremas la progresantan samurajon.
  La japanoj de li mortigitaj estas jam miloj, dekmiloj.
  Kaj la rompitaj samurajoj kuras... La knabinoj estas tre mortigaj kontraŭ ili.
  Kaj la rusoj per bajonetoj disrompas la samurajon ...
  Ŝtormo repuŝis. Kaj novaj rusaj trupoj surteriĝas sur la marbordo. La platformo vastiĝas. Jes, ne malbone, kompreneble, por la cara imperio. Unu venko post alia. Kaj admiralo Makarov ankaŭ helpos el la pafiloj. Balaante la japanojn.
  Kaj nun la rusaj trupoj jam moviĝas tra Japanio. Kaj oni ne povas haltigi ilian lavangon. Ili pecetigas la malamikon, kaj ponardas per bajonetoj.
  Natasha, atakanta la samurajon, kaj hakanta ilin per sabroj, kantas:
  - Blankaj lupoj amasiĝas kune! Nur tiam la familio pluvivos!
  Kaj kiel li ĵetas grenadon per la nudaj piedfingroj!
  Zoya kantas kune, kun furioza agreso. Kaj ankaŭ ĵeti nudajn piedojn, ion unikan, mortigan:
  La malfortuloj pereas, ili estas mortigitaj! Protektante sanktan karnon!
  Augustina, pafante al la malamiko, kaj tranĉante per sabroj, kaj ĵetante grenadkrurojn per siaj nudaj fingroj, kriegas:
  - En la abunda arbaro okazas milito, minacoj venas de ĉie!
  Svetlana, pafante kaj ĵetante per la nudaj piedoj donacojn de morto, prenis ĝin kaj ekkriis:
  - Sed ni ĉiam venkas la malamikon! Blankaj lupoj salutas la heroojn!
  Kaj la knabinoj en ĥoro, ekstermante la malamikon, kantas, ĵetante mortiga per siaj nudaj piedoj:
  - Sankta milito! Estos nia venko! Imperia flago antaŭen! Gloro al la falinta heroo!
  Kaj denove la knabinoj pafas kaj kantas surde hurlante:
  - Neniu haltigos nin! Neniu venkos nin! Blankaj lupoj dispremas la malamikon! Blankaj lupoj - saluton al la herooj!
  La knabinoj iras kaj kuras... Kaj la rusa armeo iras al Tokio. Kaj japanoj pereas por si mem, kaj oni falĉas ilin. La rusa armeo moviĝas. Kaj unu venko post alia.
  Caro Nikolao vere eltiris bonŝancan bileton. Nun la rusaj trupoj komencas sturmi la japanan ĉefurbon. Kaj ĉio estas tiel bonega.
  La knabinoj ĉi tie, kompreneble, estas antaŭ ĉiuj kaj iliaj premoj kaj heroaĵoj estas en alta altitudo.
  Precipe kiam ili ĵetas grenadojn kun nudaj piedoj. Tio ĝenerale kaŭzas ŝokon kaj respekton inter la samurajo.
  Kaj jen ili grimpas la muron de la japana ĉefurbo. Kaj ili tranĉis homojn kaj ĉevalojn en brasikon. Disbatis kontraŭulojn en pecojn. La knabinoj venas, kun kriegoj kaj ridado! Kaj kun nudaj kalkanoj kiel ili estos martelitaj en la mentonojn. La japanoj flugas renverse. Kaj falu sur iliajn palisojn.
  Kaj la militistoj eĉ pli forte svingas siajn sabrojn.
  Kaj samurajo suferas malvenkon post malvenko. Ĉi tie la rusaj trupoj prenis Tokion.
  Mikado kuras pro timo, sed li nenie povas kaŝi sin. Kaj nun la knabinoj kaptas lin kaj ligas lin!
  Grandioza venko! La japana imperiestro subskribas la abdikon favore al Nikolao la 2-a. La titolo de la rusa caro estas signife plilongigita. Koreio, Mongolio, Manĉurio, la Kuriles, Tajvano kaj Japanio mem iĝas rusaj provincoj. Kvankam Japanio havas malgrandan, limigitan aŭtonomion. Sed ĝia imperiestro estas ruso, aŭtokrata caro!
  Nikolao la 2-a restas absoluta monarko, nelimigita de io ajn. Li estas la Aŭtokrata Caro!
  Kaj nun ankaŭ la imperiestro de Japanio, Zheltorossia, Bogdykhan, Khan, Kagan, ktp, tiel plu, tiel plu...
  Jes, pli da sorto. Rimarku bonŝancon, Putin permesis kiom gajni! La dudekunua jarcento, ve, ne tro taŭgas por kaptoj!
  Kaj kia utilo de Rusio pro tio, ke la malamiko de Putin McCain mortis pro cerba kancero? Bonŝanco, kompreneble, estas kolosa, vi eĉ ne povas imagi ĝin intence - ke via malamiko mortu tiel malbonan kaj malagrablan morton!
  Sed la reveno por Rusio estas konkreta nulo.
  Sed por Nikolao la 2-a, tia sorto kaj bonŝanco de Putin fariĝis grandaj teritoriaj akiroj. Sed fakte, kial la fortuno donu donacojn al Putin. Nu, el tio, ke Sobĉak mortis tiel ĝustatempe kaj ne devis doni al li la postenon de ĉefo de la konstitucia kortumo, kiom bona estas Rusio?
  Kaj la caro de la tuta Ruso, Nikolao la 2-a, estas elstara personeco. Nature, post tia granda venko, lia potenco kaj aŭtoritato plifortiĝis. Ĉi tio signifas, ke iuj reformoj povas esti faritaj. Precipe en ortodokseco! Permesu al nobeluloj havi kvar edzinojn, kiel en Islamo. Kaj ankaŭ donu la rajton al dua edzino al soldatoj kiel rekompenco por heroaĵoj kaj fidela servo.
  Bona reformo! Ĉar la nombro de nacianoj kaj eksterlandanoj en la imperio kreskis, tiam la nombro de rusoj devas esti pligrandigita. Kaj kiel fari ĝin? Koste de virinoj de aliaj nacioj. Ja se rusino edziĝos kun tri ĉinaj virinoj, tiam li havos infanojn de ili, kaj kiuj estos tiuj infanoj laŭ nacieco?
  Kompreneble rusa sur la patro! Kaj ĝi estas bonega! Nikolao la 2-a, posedanta progreseman menson, estis pli religia en aspekto ol en sia animo. Kaj kompreneble, metu religion je la servo de la ŝtato, kaj ne inverse!
  Nikolao la 2-a tiel fortigis sian aŭtoritaton en la elito. Jen kion viroj longe deziras. Kaj li akcelis la rusigon de la periferio.
  Nu, ankaŭ la pastroj ne ĝenis. Krome, fido al la dudeka jarcento malfortiĝis. Kaj religio servis al la reĝo, ne vere kredante je Dio!
  Kaj la militaj venkoj popularigis Nikolaon inter la homoj, kaj tiuj, kiuj kutimiĝis al aŭtoritatismo, ne volis multe da ŝanĝo. La rusoj ne konis alian potencon!
  Kaj la ekonomio altiĝas, la salajroj altiĝas. Dek procentoj pliiĝas ĉiujare. Vere, kial ŝanĝi?
  En 1913, dum la tricentjariĝo de la Romanov, caro Nikolao denove reduktis la labortagon al 10,5 horoj, kaj sabatojn kaj antaŭferiajn tagojn, eĉ al 8 horoj. La nombro de semajnfinoj kaj ferioj ankaŭ pliiĝis. Ĝi komencis esti festita kiel libera tago kaj la dato de la kapitulaco de Japanio. Kaj la naskiĝtago de la reĝo, kaj la naskiĝtago de la reĝino, kaj la tago de la kronado.
  Post kiam montriĝis, ke la tronheredanto malsanas kun hemofilio, caro Nikolao prenis sian duan edzinon. Tiel, la temo de sinsekvo al la trono estis solvita.
  Sed granda milito estis venanta. Germanio revis redistribui la mondon. Tamen, cara Rusio estis preta por milito.
  En 1910, la rusoj aneksis Pekinon kaj vastigis la imperion. Britio konsentis pri tio en interŝanĝo por alianco kontraŭ Germanio.
  La cara armeo estis la plej granda kaj forta. Ĝia pactempa forto atingis tri milionojn kaj mil regimentojn. Germanujo havis nur sescent mil en pactempo. Plie Aŭstrio-Hungario, sed ĝiaj trupoj ne estas batalpretaj!
  Sed la germanoj ankoraŭ planas batali kontraŭ Francio kaj Britio. Kaj kien ili povas tiri du frontojn?
  La rusoj havas la unuajn Luna-2 malpezajn tankojn en la mondo en amasproduktado. Kaj kvarmotoraj bombaviadiloj "Ilya Muromets" kaj batalantoj kun maŝinpafiloj "Alexander" kaj multe pli. Kaj kompreneble potenca floto.
  Germanio ne havas egalajn fortojn.
  Kaj la germanoj ankoraŭ decidis ataki, sur Belgion kaj preterirante Parizon. Por ili estis tute nenio.
  Sed la milito ankoraŭ komenciĝis. Germanio faris sian fatalan movon. Kaj ŝiaj trupoj translokiĝis al Belgio. Nur ĉi tie la fortoj estas neegalaj. Rusaj trupoj en Prusio kaj Aŭstrio-Hungario jam moviĝas. Kaj la tanko Luna-2 kun rapido de 40 kilometroj jam estas kolosa forto.
  Cetere, atentu, la bonŝanco de caro Nikolao estas, ke la milito komenciĝis. La caro mem ne atakus Germanion. Kaj do, flanke de la rusoj, estas granda, superforta supereco en fortoj, tankoj, supereco en artilerio, kaj la plej bona aviado en kvanto kaj kvalito. Kaj pli forta ekonomio, ĉar la recesio kaŭzita de la revolucio kaj malvenko en la milito estis evitita. Kaj tiel ĉiam la pliiĝo kaj sukceso post sukceso.
  Klare la germanoj estis atakitaj. Kaj tiam ili mem grimpis kun la ĉefaj fortoj, kontraŭ Francio kaj Britio. Kaj kie ili estas!
  Prenu Italion kaj deklaru militon al Aŭstrio-Hungario! La sola pluso estas, ke Türkiye eniris la militon kontraŭ Rusio. Sed ĉi tio estas eĉ pli bona por la reĝo, vi povas finfine preni Konstantinopolon kaj la markolon por vi mem! Do...
  Kaj ankaŭ kvar sorĉistinoj, por ĉiam junaj denaskaj kredantoj Nataŝa, Zoja, Aŭrora, Svetlana en batalo! Kaj ili jam frakasas! Do ili trafos kaj la germanojn kaj la turkojn!
  Verkisto kaj poeto Oleg Rybachenko vekiĝis. Por ĉiam, la juna sorĉistino-sorĉistino plenumis sian promeson, donante al Nikolao la 2-a la bonŝancon de Vladimir Putin, kaj nun Oleg Rybachenko devas plenumi sian. La vekiĝo ne estis facila. La korpo de la knabo estis trafita de malmola vipo. La knabo eksaltis. Jes, Oleg Rybachenko nun estas muskola knabo ĉenita de siaj brakoj kaj kruroj. Oni povas vidi sunbrunigitan al nigreco, sekan kaj tendencan korpon, kun reliefaj muskoloj. Vere forta kaj hardita sklavo, kun forta haŭto, kiu estas jam tiel malmoligita, ke ĝi ne povas esti tranĉita de la kontrolisto. Vi kuras kune kun la aliaj knaboj por matenmanĝi, ellitiĝante de la gruzo, kie junaj sklavoj dormas tute nudaj kaj sen kovriloj. Vere, ĉi tie estas varme, la klimato similas al Egiptio. Kaj la knabo estas tute nuda, nur ĉenoj. Tamen, ili estas sufiĉe longaj kaj praktike ne malhelpas promenadon kaj ankaŭ laboradon. Sed vi ne povas fari grandan paŝon en ili.
  Lavu viajn manojn en la rivereto antaŭ manĝi. Vi ricevas porciojn: svingante rizon, kaj putrajn pecojn da fiŝo. Tamen, al malsata sklavknabo, ĝi ŝajnas bongustaĵo. Kaj tiam vi iras al la minejo. La suno ankoraŭ ne leviĝis matene kaj ĝi estas sufiĉe agrable.
  La nudaj piedoj de la knabo estas tiel krudigitaj, keratinigitaj, ke akraj ŝtonoj tute ne doloras, ili eĉ tiklas agrable.
  Ŝtonminejoj kie infanoj sub dek ses laboras. Kompreneble ili havas pli malgrandajn aŭtojn kaj ilojn. Sed vi devas labori dek kvin, dek ses horojn kiel plenkreskuloj.
  Ĝi malbonodoras, do la bezono estas malpezigita ĝuste ĉe la vizaĝoj. La laboro estas simpla, tranĉi ŝtonojn per pioĉoj, poste porti ilin en korboj, aŭ sur brankardo. Foje vi ankaŭ devas puŝi la troleon. Kutime la knaboj puŝas ŝin duope kaj triope. Sed Oleg Rybachenko estas metita sola, do li estas tre forta. Kaj li havas pioĉon en la manoj kiel plenkreskulo. Li havas pli da laboro por fari ol iu ajn alia.
  Vere, ili donas pli kaj pli ofte. Tri fojojn tage, ne du.
  La knabo-sklavo en kies korpo translokiĝis Oleg Rybachenko estas ĉi tie de pli ol unu jaro. Obeemaj, laboremaj, ĉiuj movadoj funkciis al aŭtomatismo. Vere diable forta, hardita kaj praktike ne konas lacecon. Sed samtempe la knabo preskaŭ ne kreskas, kaj nun li aspektas ne pli ol dek du, kun meza alteco por ĉi tiu aĝo.
  Sed aliflanke, forto... Por pluraj plenkreskuloj. Juna heroo. Kiu tamen ŝajne neniam fariĝos plenkreskulo, kaj li ne kreskos barbon.
  Kaj dankon al Dio! Kiel verkisto kaj poeto, Oleg Rybachenko ne ŝatis razi razi. Vi laboras por vi mem kaj rompas ŝtonojn, diserigas ilin. Kaj al la ĉaro. Poste vi portas ĝin al la troleo. Puŝi ŝin estas malfacile kaj la infanoj laŭvice faras ĝin.
  La knaboj ĉi tie estas preskaŭ nigraj, sed la trajtoj estas aŭ eŭropaj aŭ hindaj aŭ arabaj. Krome, estas multaj pli da eŭropaj.
  Oleg rigardas ilin. Sklavoj ne rajtas paroli, ili batas per vipo.
  Ankaŭ Oleg Rybachenko ĝis nun silentas. Kaj li studas. Ĉi tie, krom viraj kontrolistoj, estas ankaŭ virinoj. Ili ankaŭ estas kruelaj kaj batas per vipo.
  Kaj ne ĉiuj knaboj havas tiel fortan haŭton kiel tiu de Oleg. Multaj krevas kaj sangas. Kaj la gardistoj povas bati ĝismorte. La laboro estas tre malfacila, kaj la knaboj, precipe kiam la suno leviĝas, komencas multe ŝviti.
  Kaj ĉi tie la suno estas ne unu, sed du. Kaj la tago estas tre longa. Kaj multe da laboro. La knaboj ne havas tempon por dormi kaj ripozi. Por ili, ĉi tio estas granda doloro.
  Oleg Rybachenko laboris por si mem, meĥanike hakita kaj ŝarĝita. Mi miksis min...
  Kaj li imagis bildon pri tio, kio okazis post kiam Nikolao la 2-a akiris la riĉaĵon de rusa prezidento Vladimir Putin.
  Natasha, Zoya, Aurora, kaj Svetlana atakas la aŭstrojn en Przemysl. Rusaj trupoj tuj prenis Lvovon. Kaj ataku la plej fortan fortikaĵon.
  Nudkruraj knabinoj en bikinoj rapidas tra la stratoj de la urbo.
  Ili faligas la aŭstrojn kaj ĵetas diskojn per la nudaj piedoj.
  Samtempe, la knabinoj kantas:
  - Caro Nikolao estas nia mesio,
  La impona reganto de potenca Rusio...
  La tuta mondo tremas - kien ĝi iros -
  Por Nikolao kun kanto antaŭen!
  Nataŝa faligas la aŭstrojn, kaj ĵetas obuson per la nudaj piedfingroj kaj kantas:
  - Por Rus'!
  Zoya ankaŭ dispremas malamikojn, kaj kantas kune kun aplomo:
  - Por la reĝa imperio!
  Kaj flugas la granato ĵetita de ŝia nuda piedo! Ĉi tio estas murdinta knabino. Povas disbati la makzelon kaj trinki la maron!
  Kaj ankaŭ Aŭrora kun la nudaj piedfingroj ĵetos diskon, disĵetos la aŭstrojn kaj knaris:
  - Por la grandeco de Rusujo!
  Kaj li nudos siajn tre akrajn dentojn! Tiu ekbrilas kiel dentegoj.
  Ankaŭ Svetlana ne forgesas cedi, kaj muĝas:
  - Rus' de la Sankta kaj Nevenkebla Nikolao la 2-a!
  La knabino montras kolosan eksciton. Kaj kun nudaj piedoj li îetas çion supren, kaj îetas donacojn!
  Nataŝa, pafante kaj tranĉante, kaj ĵetante mortigajn aferojn per siaj nudaj piedoj, grincas:
  - Mi amas mian Rus'! Mi amas mian Rus'! Kaj mi tranĉos vin ĉiujn!
  Kaj Zoja ankaŭ pafas kaj hurlas, ĵetante ion eksplodan per siaj nudaj piedfingroj:
  - Granda Nikolao Caro! La montoj kaj la maroj apartenu al li!
  Aŭrora, kriante pro sovaĝa, freneza kolero, kaj ĵetante donacojn per siaj nudaj piedfingroj, hurlas:
  - Neniu haltigos nin! Neniu venkos nin! Impulsaj knabinoj disbatas malamikojn per nudaj piedoj, nudaj kalkanoj!
  Kaj denove la knabinoj estas en sovaĝa premo. Ili kaptas Przemysl sur la movo kaj kantas, komponante sur la irado;
  Nia sankta Rus' estas glorata,
  Ĝi havas multajn estontajn venkojn...
  Knabino kuranta nudpiede
  Kaj ŝi ne estas pli bela en la mondo!
  
  Ni batas Rodnovers,
  Sorĉistinoj, kiuj ĉiam estas nudpiedaj...
  Knabinoj tre amas knabojn,
  De ĝia furioza beleco!
  
  Ni neniam cedos
  Ni ne cedu antaŭ niaj malamikoj...
  Kvankam ni havas nudajn piedojn,
  Estos multe da kontuzo!
  
  Knabinoj amas kuri
  Nudpiede en la malvarmo...
  Ni estas vere lupoj
  Ni povas pugnobati!
  
  Ne povas haltigi nin
  Fritz impona hordo...
  Kaj ni ne portas ŝuojn
  Satano timas nin!
  
  Knabinoj servas la Dion de la Familio,
  Kio kompreneble estas bonega...
  Ni estas por gloro kaj libereco,
  Estos malnobla bata Kaiser!
  
  Por Rusujo, kiu estas pli bela ol ĉio,
  Batalantoj leviĝas...
  Ni manĝis grasan kaĉon
  Senflekseblaj batalantoj!
  
  Neniu haltigos nin
  La forto de la knabinoj estas giganta...
  Kaj ŝi ne verŝos larmon
  Ĉar ni estas talento!
  
  Neniu knabino povas fleksi,
  Ili estas ĉiam fortaj...
  Ili feroce batalas por la Patrujo,
  Lasu la sonĝon realiĝi!
  
  Estos feliĉo en la universo
  La suno estos super la tero...
  Kun lia nepereema saĝo,
  Bajoneto la Kaiser!
  
  La suno ĉiam brilas sur homoj
  Super la plej vasta lando,
  En feliĉo, plenkreskuloj kaj infanoj,
  Kaj ĉiu batalanto estas heroo!
  
  Ne estas multe da feliĉo
  Por esti bonŝanca kredu nin...
  Lasu la malbonan veteron disiĝi -
  Hontu al la malamikoj!
  
  Nia afabla Dio estas tiel supera,
  Estas nenio pli bela ol Li...
  Ni leviĝos en spirito
  Al malĝojaj ĉiuj vomitaj!
  
  Venku la malamikojn, mi kredas
  Bely, rusa Dio estas kun ni...
  Estos ĝoja entrepreno
  Ne lasu malbonon sur la sojlo!
  
  Nu, resume, Jesuo,
  Ni estu ĉiam fidelaj...
  Li estas la Rusa Dio, aŭskultu
  Mensogoj, ke Li estas judo Satano!
  
  Ne, Dio ĉiopova,
  Ni la Plej Sankta Ĉefa Vergo...
  Kiel fidinda Li estas tegmento,
  Kaj lia Filo-Dio Svarog!
  
  Nu, mallonge por Rusio,
  Morti ne estas hontinda...
  Kaj la knabinoj estas pli belaj ol ĉiuj
  Per la forto de virino kiel urso!
  
  
  PLANOJ NE ŜANĜIS
  Hitler simple ne ŝanĝis la OKW-planon, kaj la atako kontraŭ Stalingrado estis efektivigita kaj de la nordo kaj sudo, fare de Armeaj Grupoj A kaj B. Kaj la atako estis konfidita al Mainstein . Kiel rezulto, Stalingrado falis en dek tagoj da atako de ĉiuj flankoj. Kaj la sovetiaj trupoj estis tute ĉirkaŭitaj. Post tio, la Germana Armeo moviĝis laŭ la Volga marbordo al la Kaspia Maro. Kiel respondis la Ruĝa Armeo? La ofensivo en la centro ne estis tre sukcesa.
  Krome, Japanio ankaŭ venkis en la batalo de Midway, kvankam ĝi ne malfermis duan fronton, sed kaptis la Havajajn Insulojn. Kaj samtempe, la terunuoj de la samurajo translokiĝis al Hindio. Por konservi tiun kolonion, Britio devis retir parton de la soldatoj de Egiptujo, prirezignante Operation Torch.
  La germanoj tenis la iniciaton sur la orienta fronto. La rapida kapto de Stalingrado kolapsis la sudan flankon. Fritz glitis al la Kaspia Maro kaj fortranĉis Kaŭkazon per tero. Kaj tiam Türkiye eniris la militon. Ŝia armeo, kvankam ne tre forta, estas sufiĉe multnombra kaj kapabla batali kuraĝe.
  Jam en la unuaj tagoj, la turkoj prenis Batumon kaj ĉirkaŭis Erevanon. Jes, iliaj atingoj estas decaj, ĉar la Ruĝa Armeo estas alpinglita de la germana fronto.
  Oni devas rimarki, ke la nazioj profitis, ke la sovetiaj trupoj eniris la batalon rekte de la ŝtupoj kaj batis ilin peco post peco. Ĉi tio, kompreneble, havis negativan efikon sur la kurso de la milito.
  Stalino ankaŭ estis nervoza kaj histeria - li postulis konservi Kaŭkazon je ajna prezo.
  Resume, la heroa defendo de Stalingrado ne funkciis kaj ĉio disfalis. Kaj eĉ la foresto de japanaj dividoj en la Malproksima Oriento ne helpis.
  La germanoj moviĝis laŭ la marbordo de la Kaspia Maro, al Dagestano. Ĉesu ilin kolekti polvon - sed la fortoj estas neegalaj, krome, la Ruĝa Armeo spertis grandajn malfacilaĵojn kun provizoj. Kaj malleviĝis. Kaj la Fritz aktive bombardis.
  Usono preskaŭ ne tuŝis la Trian Reich, distrita de la venkoj de Japanio. Britio iom malfortiĝis, kaj ankaŭ ne grimpis sur la furiozadon! Nun la germanoj havis tro da aviadiloj kaj povis vere premi.
  Stalino, aliflanke, montris siajn plej malbonajn kvalitojn kaj atakis kaj kriis tro ofte, sed ne faris la plej bonajn decidojn.
  Do la perdo de Kaŭkazo fariĝis neevitebla.
  Jam okazas batalo ĉe la landlimo kun Azerbajĝano.
  Sovetiaj knabinoj batalas senespere. Jen la belulinoj senespere batalantaj.
  Kaj ili ne rezignas kaj ili ne rezignas. Kaj ili rampas laŭ siaj malantaŭoj.
  Nataŝa, Zoja, Augustine kaj Svetlana trenis germanan generalon de la malantaŭo. Ĉi tio estas mojosa. La knabinoj metis lin sur liajn genuojn kaj devigis lin kisi liajn nudajn piedojn. Li frapis ilin kun granda entuziasmo! Kaj lekis la kalkanojn de la knabinoj.
  Militistoj ĝenerale estas tiel seksaj kaj ĉarmaj. Tiam ili donis al la Fritz batalon.
  Natasha tranĉis per eksplodo, fortranĉis la naziojn. Ŝi ĵetis obuson per la nuda piedo kaj pepis:
  - Por granda gloro!
  Zoja ankaŭ pafis kaj knaris:
  - Por la Patrujo kaj Stalino!
  Ŝi prenis ĝin kaj ĵetis obuson per la nudaj piedfingroj. Ŝi disĵetis la naziojn kaj grincis:
  - Por USSR!
  La knabinoj estas tiel belaj kaj mirindaj.
  Aŭgustina ankaŭ ĵetis obuson per la nuda piedo, kaj elmontrante la dentojn, prenis ĝin kaj siblis:
  - Mi tiom batalas! Kiel terminanto!
  Kaj ankaŭ Svetlana lanĉos tian mortigan kaj detruan aferon per siaj nudaj piedfingroj. Kaj denove kantu:
  - Nia amikeco estas monolito, kaj tion ĝi signifas!
  Kvar, jes, ili tiel batalas - jen la knabinoj! Amuzaj belulinoj kaj montras siajn longajn langojn en respondo.
  Militistoj de la plej alta ordo. Kaj kiel ili draŝas, kaj kiel ili krias.
  Ili dispremas la germanojn kiel berojn per premo.
  Nataŝa pafis, ĵetis obuson per la nuda piedo kaj kantis:
  - Ni estas batalistoj de lumo, kaj la ruĝa standardo!
  Ankaŭ Zoja lanĉis la murdinton per siaj nudaj piedfingroj kaj jelpetis:
  - Kaj ni batalos por Lenin!
  Kaj tiam Aŭgusteno tranĉis, elmontrante la dentojn:
  - En la nomo de granda ĝojo!
  Kaj tiam ankaŭ Svetlana pafis, kaj ĵetis grenadojn per la nudaj piedoj, muĝante:
  - Ni prenos ĉi tion kaj renversos ĝin!
  La kvar aktive laboras kaj pafas. Nu, estas ankoraŭ knabinoj, kiuj scias multon pri ekstermado. Kaj ili ne batalas tiel.
  Kaj kiel devus veraj terminatoroj ... Altflugaj militistoj. Kaj ili havas la pasion de detruo.
  Nataŝa denove ĵetis obuson per la nuda piedo kaj siblis:
  - Mi perfekte komprenas ĉi tiun mondon, kiel pligravigon de la klasbatalo!
  Zoe siblis ankaŭ, ĵetante mortigan, karnŝiran obuson per siaj nudaj piedfingroj.
  - Kiu domo havos ruĝan flagon!
  Kaj tiam Aŭgusteno donis la vicon. Ŝi falĉis la naziojn, kaj ĵetis obuson per la nuda piedo - siblante:
  - Bonega spaco, jen nia tero kaj ni ĉiuj!
  Militistoj kaj ja kapablaj disŝiri eĉ hejtkuseneton.
  Kaj tiam Svetlana, kvazaŭ skuante granaton per la nuda piedo, ekbrulis kaj eldis furioze:
  - La fajro estas furioza, kaj la ŝancelĉevalo!
  La knabinoj, kompreneble, ekscitiĝos. Kaj ili pugas.
  Kaj de la flanko de la germanoj, la skipo de Gerd batalas sur la T-4. Denove, kiam ĝi komenciĝas, vi ne varmiĝos kaj subpremos tian premon. En la okuloj de la knabinoj estas tia infera flamo.
  Ili pafas sin, kaj ne donas ŝancon eskapi. Kaj ne rezistas iliajn blankajn, perlajn dentojn.
  Militistoj estas agresemaj kaj hurlas:
  - Sovaĝa gusto! Ni sendos ĉiujn malamikojn al la infero!
  Gerda ekpafos, trafos la tridek kvar kaj knaris:
  - Estontaj venkoj!
  Charlotte premas la ellasilon per siaj nudaj piedfingroj kaj gluglas:
  - Mi disŝiros ĝin!
  Magda ankaŭ pafis, frakasis la T-26 kaj eldonis:
  - Ni malfermu ĝin.
  Kaj skuis ŝiajn nudajn fingrojn.
  Kaj Kristina ankaŭ premos siajn nudajn piedojn sur la pedalojn kaj siblos:
  - Huru por nia festo!
  Knabinoj kompreneble kaj preskaŭ nudaj en bikinoj kaj nudpiedaj. Kaj ekstreme sekseca samtempe.
  Kaj ili atakas sian ne tro perfektan, sed efikan T-4. Kaj pafu al la malamiko. Ne cedu al tiaj knabinoj en io ajn! Kaj kiel ili ridas. Kaj kiel ili tordas siajn vizaĝojn!
  Gerda muĝas al si, pafante per la nudaj piedfingroj:
  - Gerda amas mortigi, ĉi tiu Gerd!
  Kaj denove pafas ĵetaĵojn.
  Kaj tiam Charlotte pafas laŭvice kaj muĝas, batante tridek kvar:
  - Mi tranĉos iliajn ventrojn!
  Kaj kun nudaj piedoj rekomencos.
  Kaj ĉi tie ankaŭ aldonos Christina killer. Ankaŭ kun la helpo de nudaj piedfingroj.
  Kaj muĝas:
  - Mi estas la enkorpiĝo de agresemo!
  Kaj kian talion ŝi havas, kaj reliefan gazeton!
  Kaj tiam Magda prenos ĝin kaj Vlupit kaj muĝos:
  - Banzai!
  Kaj ŝi ankaŭ havas nudajn piedojn, kaj ĉizitajn!
  La kvar germanoj grimpas sin kaj vere venkas. Ĝi havas tiom da agresemo kaj vigleco.
  Militistoj algluiĝas al si kaj pafas. Ne donu la devenon de la Ruĝa Armeo.
  Kaj ankaŭ sur la ĉielo batalas pilotoj, kaj tio montriĝas. Ke ilia spirito estas nemezurebla.
  Jen la plej nova germana Focke-Wulf. Ĝi havas Gertrude. Kaj ĉi tiu knabino montras, ke ŝi estas pli malvarmeta ol viroj. Do faŝistoj draŝas. Donas al ili neniun kompaton. La reala batalo estis komencita fare de Gertrude.
  Kaj faligas la sovetian jakon kaj kriegas:
  - Mi havas bonegan knabinon!
  Tiam li prenos kaj montros la langon. Kaj denove prenos la tutan ekstermon. Jen la knabino. Kaj ankaŭ nudpiede kaj en bikino. Kaj tiam LAGG pafis, kaj denove muĝis:
  - Piloto pafanto!
  Kaj li ridos je la supro de siaj pulmoj. Kaj tiam li prenos ĝin kaj pafos la PE-2. Tia knabino, de la plej mojosa amplekso kaj klaso. Tiam ŝi denove manovris kaj disbatis la Jakon el la aerkanonoj. Kaj ĝi provos.
  - Mi estas la lupino de la ĉielo!
  Kaj kiel li nudas la dentojn! Kaj kiel eliri! Nu, avino! Al ĉiuj virinoj, la virino!
  Sed, kompreneble, la nazioj ankoraŭ provas ataki en la sudo.
  Tie, precipe, la piloto Helga batalas sur la ME-109. Kaj tiel sukcese ke fragmentoj forflugas de la britoj.
  La Mustang-knabino terenbatis kaj kantis:
  - Siringa nebulo flosas super ni!
  Ĝenerale, kiel bone estas batali nudpiede kaj en bikino. Kiel praktika estas tio! Kaj tre oportuna.
  Helga estas piloto. La Fuhrer estis sufiĉe saĝa por aŭskulti konsilojn kaj permesi al la knabinoj iri en tankojn, aviadilojn kaj en la armeon. Kaj kiom pli bonaj aferoj iris por la Fritz.
  Ili mem ne atendis, ke virinaj korpoj estas tiel efikaj. Ĉi tie Helga fame akiras impeton kaj fakturojn.
  La knabino kun siaj nudaj piedoj premas siajn pedalojn kaj muĝas:
  - Mi estas tiel rava - bovino!
  Helga malflugigas du pliajn britajn aviadilojn kaj grincas:
  - Malantaŭ mi Germanaj soldatoj en vico!
  Kaj pafis bombiston! Jen la knabino! Ĉiuj knabinoj havas grandan kaj malvarmetan militiston. Se ĝi ekstermas, ankaŭ sen ia ceremonio kaj kompato.
  La knabinoj estas tiel seksaj ĉi tie!
  Kaj la trupoj de Rommel traŝiras la dezerton, sen atendi la alproksimiĝon de pliaj fortoj. Ni devas venki, do ni devas. La legenda komandanto de la "Dezerta Vulpo" jam kutimas batali kun superaj fortoj. Kaj ankaŭ liaj soldatoj. Ĉi tie, ekzemple, estas elektita firmao de inaj militistoj de la SS. Ili estis transdonitaj komence de decembro, kiam la fronto krevis, la germanoj retiriĝis, kaj la britoj, male, trarompis, liberigante Tolbuk, kaj minacis deĵeti la Germanan Armeon de afrika grundo.
  Tiam la demona Führer proponis: translokigi la inan batalionon de tigrinoj. Ne ĉar la sinjorinoj ŝanĝos la potenco-ekvilibron, sed por ke la viroj, precipe la italoj, sentas honton kaj ili batalus multe pli agreseme kaj pli lerte. Post ĉio, se harditaj de severa trejnado, elitaj knabinoj antaŭeniras, tiam la kamparanoj tre hontos.
  Militistoj batalis en unu bikino, uzante specialajn kremojn por protekto. Dum ses monatoj iliaj nudaj, knabinecaj kruroj tiom keratinis, ke ili ne timis sablojn varmajn kiel pato, kaj pro sunbruligo ilia haŭto akiris malhelan ĉokoladan koloron. Kaj multaj jam havas pli ol dekduon da kadavroj malantaŭ siaj ŝultroj.
  Margot kaj Schella, du tre junaj, sed jam harditaj arjoj en bataloj. Ili estas la plej junaj en la firmao, sed en duonjaro ili jam sukcesis gajni Feran Krucon de la Unua Klaso (la dua klaso, ĉiuj en la bataliono jam havis), senkompata kaj afabla.
  Margot havis hararon la koloron de fajro, kaj Shelley estis neĝblanka blondulino kun miksaĵo de mielo. Ĉi tie ili batalas, forpuŝante la atakon de kontraŭatakaj britaj tankoj. "Matildas" kun sia potenca kiraso antaŭeniras. Plue trairebla "Cromwell" kun eksplodemaj konkoj kaj pli malpezaj aŭtoj. La knabinoj enterigis sin en la sablo. Senutile pafi en la frunto al tiaj tankoj. Necesas, ke ili ne estu rimarkitaj, kaj tiam ...
  "Matilda" kaj "Cromwell" pezas ĉirkaŭ tridek tunojn, kaj kiam ili pasas trans tranĉeojn fositajn en argila sablo, ĝi fariĝas timiga. De supre, ĝi verŝas sur nudajn, sunbrunigitajn kolojn, vi sentas teruran pezon sur vi mem, bastardaj maŝinoj. Jen la sama "Cromwell", tipa fero kun 70 mm dekliva kiraso, kiun eĉ 88 mm pafilo ne ĉiam povas preni. Ĝi odoras je brita, tre akra benzino kaj motoroleo. La knabinoj havas siajn proprajn surprizojn, malpezajn senrepuŝojn. La plej unuaj modeloj de Faustpatronoj. Ĉar viroj, kiel kutime, lasas la sinjorinojn antaŭeniri, do ili provas la plej novajn kaj, kiel atendite, promesplenajn armilojn.
  Sed ili ankaŭ metis la knabinojn, kontraŭe al la hipokrita slogano de naziismo: "Milito estas afero de viro, paco por virinoj!", En la tre densa de ĝi.
  Tamen, la infanterio malfruis, kio signifas, ke ekzistas ŝanco sidiĝi en la tranĉeoj kaj venki.
  Ŝela eldiras flustre, timante terni pro ŝtopiĝo de la naztruoj de sablo falanta el la tranĉeo:
  - Nur maljuniĝo sur la batalkampo permesos al vi eviti fermentadon de venko-ĉampano putriĝinta pro maltrafitaj limdatoj!
  Margot konsentis:
  - Kiu ne havas paciencon, tiam estos acida vino de malvenkoj, kaj amara ŝvelaĵo de perdoj!
  Sed nun la Matildas, Cromwell kaj dekduo da malpezaj Mungoj jam estas malantaŭ ili. Nun estas rikolta tempo.
  Ŝela, kies iam perla hararo griziĝis pro polvo, kaj ripozigas siajn nudajn kalkanojn en la varmega sablo, mense iĝas Virgulino Maria kaj aliaj sanktuloj, oni diras, ne lasu min. La fingro premas la klakon glate tiel ke la forma ŝargo eniru rekte en la benzinujon.
  Margo tiras la ellasilon kun si, ankaŭ malstreĉite. Post tio ambaŭ knabinoj vangofrapas unu la alian per la manoj. La ŝargoj trafis ĝuste en la postaĵo, post kio la benzinujoj eksplodas. Oranĝaj flamoj ŝprucas kiel ŝaŭmaj ondoj tra la aero, ies malbenoj aŭdiĝas.
  Tiam la mallongaj muzeloj de la britaj tankoj ruliĝas en specon de tuboj de ŝokoj.
  Kaj la tigrinaj knabinoj kuraĝe ĵetas grenadojn al la malamikoj. Kaj fragmentoj flugas en ĉiuj direktoj, disŝirante, kiel piedo de fajra kato, makulaĵon de kiraso, detruan fluon de akumulaj partikloj.
  Ĉi tie estas virina kolerego, dirante, ke la germanoj neniel karakteriziĝas per trankvileco. Kaj ili scias batali... Kaj la atako sufokiĝu.
  Estas multe pli facile repuŝi la atakon de infanterio konsistanta, kiel regulo, el araboj kaj nigruloj rekrutitaj per atakoj aŭ diversaj promesoj. Vidante ke la tankoj estis batitaj senkonscie, kaj estis grava rezisto antaŭe, ili jam moviĝis reen ĉe la unuaj perdoj.
  Nu, post tio ili tute transformiĝas en ĝeneralan flugon. Ĉar tia stilo - ofendu la malfortulojn, tiel estu al la monstroj!
  Kiam la atako finfine estingiĝis kaj la knabinoj daŭrigis sian kuron tra la dezerto vespere, ili havis konversacion sur la irado. Shella demandis al Margot:
  - Ĉu vi pensas, ke ni estos en Aleksandrio?
  La fajromilitisto memfide respondis:
  - Mi pensas, ke plej malfrue en novembro, aŭ eble oktobro, ni finfine okupos Egiptujon.
  Shella logike kaj ignorante la jukadon en siaj kalaj plandoj de la varmaj sabloj, sugestis:
  - Kiam ili venkas ĉi tiun najlon en nia subventro, la bazo en Malto, la provizo pliboniĝos, tuj kiam novaj unuoj venos, la malamiko ne plu havos ŝancon.
  Margot ĉirkaŭrigardis por vidi kiom longe la suno restis antaŭ la sunsubiro. Por fine kuŝi kaj dormi bonan nokton. La proksimeco de la ruĝiĝanta lumaĵo al la horizonto trankviligis la militiston. Ŝi maldiligente rimarkis:
  - Mi pensas, ke la Fuhrer ne maltrafos post Peru-Habor kaj Midway por ripeti la grandiozan surteriĝon en Kreto. Nur ĉi-foje Malto efektive estos malkonstruita.
  Ŝela kriis al la ĉielo kun malbeno:
  - La Ĉiopova turnu ĉiujn bazojn de la britoj en inferon.
  La suno finfine kaŝiĝis malantaŭ la horizonto, la plej malvarmeta tago de la jaro la 21-an de oktobro finiĝis. Kaj kun ĝi komenciĝis Operacio Polusa Urso. Kial ĝuste blanka? Ruza misinformado por pensigi ilin, ke ni parolas pri la nordo, sed fakte la disbatanta svingo de boksisto en la sudo.
  La plej granda brita bazo vere aspektis kiel infero. Pli ol mil bombaviadiloj kunvenis de la tuta orienta fronto kaj ricevinte decan batalsperton, kune kun eskortbatalantoj, falis sur ĝin. La britoj, kompreneble, batalis delonge, sed ili ne atendis tian potencan masivan baton. Efektive, kiu kredos, ke la Fritz decidas elmontri la fronton, eĉ se la malamiko estas provizore trankvila. Sed britaj militistoj nun estas batataj senkompate. Ekzemple, iliaj ŝipoj estas atakitaj fare de Yu-87, la fama "aĵo". Ne tro rapide, sed havante la plej altan (por ilia tempo) bombadprecizecon, ili turmentas la britan floton kaŝatenditan en la golfoj. La pli moderna Focke-Wulf ne malproksimiĝas, inter ili eĉ la legenda von Rudel mem, la reĝo de atakaviadiloj. Konata pro mallevigo de la plej potenca sovetia batalŝipo, la batalŝipo Marat.
  Ĉi tie, ekzemple, kaporalo Rikardo vidas vulturojn ruliĝantajn malsupren de monteto kiel sledo. Kiel predfiŝoj, multaj germanaj bombistoj eliras el la truo. Jam maljuna anglo pro timo ĵetas supren la telefonon. Li neniam vidis tian teruran vidaĵon. La sirenoj hurlas tre malfrue, post kiam la bomboj eksplodis. La eksplodondo ĵetas supren britajn soldatojn, forŝiritaj brakoj kaj gamboj flugas en malsamaj direktoj. Ĉi tie unu el la feraj kaskoj varmiĝis kaj trafis la oficiron en la vizaĝon. Kaj kiel li krias:
  - Churchill kaput! Hitler estas mojosa!
  La britaj kontraŭaviadilaj kanonoj ne ekpafis tuj, sed nur kiam miloj da bomboj tuj pluvis. La malamiko kalkulis ĉion ĝuste: eĉ ne unu bombon devas esti malŝparita. Do premu la malamikon kaj batu. Ĉiuj sektoroj estas antaŭmarkitaj sur la mapo. Cetere, la insolentaj britoj, eĉ ĝuste, ne alivestis sin. Multaj el iliaj kontraŭaviadilaj kanonoj staras en plena vido kaj estas balaitaj for en la unua loko.
  Jen la barelo de 85 milimetra longa tridek du-futa kontraŭaviadila pafilo ĵetita supren kaj fleksita en la aero kiel benkuto. Tiam ŝi kraŝis malsupren, disbatante kvin anglojn. Ĉi tie la ventro de unu el la nigruloj estis disŝirita kaj la intestoj elfalis.
  Kaj la bomboj pluvis, kaj ĉio ekbrulis, bruis la brulaĵdeponejo, ili komencis eksplodi, disĵetinte obusojn preskaŭ sur la tuta skeleto, poste oni eksplodigis alian deponejon. Por supre, la sirenoj instalitaj en la karingoj de la Yu-87 kaj la sirenoj Focke-Wulf hurlis, kaŭzante sovaĝan hororon inter la nigruloj kaj araboj de inter la koloniaj trupoj. Sed ŝajnas, ke blankuloj ne malpli timas.
  Ĉi tie, ekzemple, du britaj fregatoj koliziis, tiel ke la vaporkaldronoj bruis. Kaj eĉ la fragmentoj de la fregatoj ekflugantaj estis disŝiritaj en la aero, kiel minitaj kampoj, kaj la krozŝipo simple sidiĝis sur la fundo.
  La angla Cromwell-tanko kun mallonga muzelo, sed kun deca rapideco kaj potenca fronta kiraso, akcelis en paniko kaj ramis sian propran stokejon, eĉ disbatante dekduon da siaj propraj ekscititaj soldatoj survoje. Kaoso kreskis. Ankaŭ ĉi tie la angla aviadilŝipo komencis mallaŭdi, kaj potenca drednaŭto ekpafis ... sur la marbordo, kie svarmis iliaj propraj soldatoj.
  Kaj en ĉi tiu infero, du homoj restis tute neĝenataj. Unu el ili estis indiano, mezure lumiganta sian pipon, kaj la alia estis virino, evidente de araba origino, sed en armea uniformo. Kune ili ne atentas la rapidan morton. Prefere, tuta hordo da rajdantoj de neniigo, tranĉis sin en ne tute ordinaran kartludon. Ĝi estis ludo de kvindek du kartoj kun ŝerculoj, kaj eĉ laŭ la reguloj inventitaj de la ruĝhaŭtulo mem.
  La araba virino diris:
  - Multe da bruo! Kaj kio utilas panikiĝi?
  Unu el la soldatoj, kun dorstranĉita per ŝrapnelo, preskaŭ renkontis indianon, sed poste li senĝene forĵetis lin kiel katido. Gutetoj da sango falis sur la vizaĝon de la ruĝhaŭtulo kaj ili lekis ĝin ridetante. Tiam li rimarkis:
  - Brui estas la multe da malfortaj palaj vizaĝoj. Ni apaĉoj pensas tiel - neniu malamiko estas bona, malamiko aperis - eĉ pli bone!
  La bruna virino rimarkis:
  - Ĉi tio estas tipa malforteco de tiuj, kiuj konfesas la kredon de Kristo. Ili amas paroli pri ofero, sed ili ne oferas sin.
  La indiano kapjesis rapide.
  - Ordo estas konstruita sur fundamento, kie cemento estas fido, kaj sablo estas volo! Fido estas oro koro, kaj volo estas fera pugno! Nur la palavizaĝoj havas nek.
  . ĈAPITRO #5
  Kaj sur la germana bombisto estas ankaŭ knabino. En ĉi tiu kazo Viola. Tre bela blondulo, kaj ŝi estas parigita kun Nicoletta. Kaj ambaŭ knabinoj estas tre seksaj. Faligi bombon de supre. Kaj ankaŭ militistoj nudpiede kaj en bikinoj.
  La knabinoj hurlas al si mem:
  - Ni havas tian ŝtelon tiun superhomojn!
  Nicoletta ankaŭ kraĉas bombojn de la fuzelaĝo. Kaj premas la malamikon. La angloj ricevas ĝin tiel.
  Viola ankaŭ lanĉos mortigan bombon de supre. Kaj mortigu la batalantojn de la Leona Imperio.
  Kaj ankaŭ kiel ĝi iras:
  - Mi inspiras timon en Britujo!
  Kaj skuu lian nudan piedon. Kaj popo:
  Ni batu Churchill!
  Knabinoj de Yu-188 estas tre lertaj je ĵetado de bomboj. Ilia aŭto estas la plej nova kaj plej bonega. Ŝi havas tre rapidan pafildezajnon.
  Ĉi tie la knabinoj kaj la angla batalanto estis pafitaj.
  Ilia aviadilo estas sufiĉe rapida. Militistoj denove kun la helpo de nudaj piedoj pafas detruon.
  Aldviolono muĝas:
  - Mi pelas ĉiujn malamikojn en la ĉerkon!
  Nicoletta hurlas:
  - Kaj mi ĵetas la malamikon!
  Kaj kiel li prenos kaj skuos per nudaj piedoj!
  Jen la knabinoj kaj kiel ili draŝas malamikojn. Kaj ne ĉesu. Aŭtentaj arjoj.
  Kaj kiam ili tordas kaj skuas siajn nudajn mamojn.
  Kaj ili denove ĵetas bombojn.
  Kaj estas knabinoj ĉi tie, en aliaj aviadiloj. Jen Eva ĵetas bombojn. Disbatas la anglojn kaj kantas:
  - Mi estas tia bonega!
  Kaj Eva ankaŭ pedalas kun nudaj piedoj.
  Sed Viola denove ĵetos la bombon kaj muĝos:
  - Mi estas sovaĝa knabino, mi volas dek virojn samtempe en horo, kio estas tre mojosa kaj mirinda!
  Pluraj flamantaj britaj soldatoj ĵetis sin en la akvon por forlavi la flamojn. Ĝi eĉ bolis pro eniro en la akvon, aŭdiĝis kriegoj kaj sovaĝaj ĝemoj. Kaj sangaj rondoj rampis laŭ la marŝaŭmo, komence dikaj, poste ili disiĝis iom post iom paliĝante. Kaj la militistoj de la iam plej granda kaj vasta imperio sur la Tero estis perdantaj sian homan formon. La arabo malestime snufis:
  - Kaj ĉi tiuj viroj igas nin porti vualon!
  La ruĝhaŭtulo ruze strabigis la okulojn kaj rimarkis:
  - Ŝajne ili timas, via timinda rigardo!
  La araba virino ruze nudigis siajn dentojn kaj diris:
  - La mildeco de virino similas al la forteco de kiraso, nur multe pli mortiga kaj diverstalenta en defendo!
  La germanoj preferis tuj planti per ĉiuj fortoj, la taktikon de boksisto, kiu, kalkulante je la nepreteco de la malamiko, tuj per ĉiuj fortoj al la malamiko alkuris. Kiam dekoj da malamikaj aviadiloj brulas ĉe flughavenoj, ili ne povas ekflugi. Kiam siaj propraj bomboj eksplodas ene de la Lancaster, detruante ĉion ĉirkaŭe kaj ĉion. Malmola sed efika taktiko. Do la simfonio de la submondo atingis la pinton de sia forto, kaj tiam komencis trankviliĝi.
  Sed ĉi tio, kompreneble, ne finis la aferon, la aera divido eniris la kurson. Dum la britoj post tia traktado, absolute neniu el ili povas esti prenita varmeta. Feliĉe, surteriĝantaj glisaviadiloj jam estis faritaj en la bezonataj kvantoj kaj metodoj por treni ilin estis senarigitaj. Probable la plej bona en la mondo hodiaŭ.
  Ili do flugas, ne kiel milvoj - pli malrapide, sed sufiĉe rapide, kaj eĉ akompanataj de la muziko de Wagner - la plej ŝatata ĉefverko de Hitler. Kiu alia el la vivantoj memoris la filmon "Apokalipso", kie la usonanoj uzis ĉi tiun apartan muzikon atakante la vjetnamanojn. Kiel ĝi timigis ilin. Do jen Wagner, kaj bruantaj motivoj, per amplifiloj. La paraŝutistoj ŝmiris siajn vizaĝojn per fosforo, kaj pentris, ili terure aspektas kiel la demonoj de sia submondo. Ankaŭ la kalkulo de la psikologia efiko. Krome, kelkaj reakciiloj estis aldonitaj al la fosforo, kaj kelkaj magnezioblatoj, por kaŭzi brilon almenaŭ por mallonga tempo. Tiel timigaj, precipe kontraŭ la fono de fumplena brilo, multaj fajroj. Ili eĉ havas maŝinpafilojn, ankaŭ kamuflitajn en formo de buŝoj de drako. Tiam jam batas melodiaj germanaj kaj kaptitaj mitraletoj. Kaj falĉitaj, ĉifonaj linioj falas al la botoj de la venkintoj. Kaj multaj simple preferas kapitulaci, malgraŭ tio, ke ekzistas multe pli da britoj ol germanoj.
  Hinda kaj araba virino kaŝis sin en malgranda, zorge kamuflita truo. Ruĝharulo rimarkis:
  - Nu, ni plugis ilin!
  La nigrahara virino estis surprizita:
  - Vi diras, ke ni? Eble vi celas nin?
  La indiano balancis la kapon.
  - Ne! Palavizaĝoj batas la anglojn kaj tio estas bona signo! Kaj estos tempo, tiam venos nia ferio! Kiam la indianoj liberigos sian kontinenton!
  La arabo malestime snufis:
  - Kaj ĉu vi hazarde pretendas potencon super la mondo?
  La hindo ame, kvazaŭ klarigante al mense malfruiĝinta infano, ridetis:
  - Kiu volas tro multe akiri - kutime finiĝas kun nenio! Do granda kulero - ŝiras vian buŝon!
  La Führer, kompreneble, ne vidis, kion faras liaj falkoj kaj akcipitroj, sed principe li konjektis, ke la germana militmaŝino klare ellaboros ĉion. Ĝenerale, germanaj armeaj ofensivaj operacioj ĝis la Kursk Ardena Bulo estis aranĝitaj sur alta profesia nivelo. Iuj eĉ nomas ilin komparnormoj. Estas eĉ strange, ke tia maŝino ekhaltis, kaj poste tute disfalis.
  Kaj la knabinoj vidas similan sonĝon, ian profetan vizion, interrompitan de severa ordono - leviĝu!
  
  
  CARO MIKAEL II
  Nikolao la 2-a estis viktimo de aŭtobombo en Japanio. Eĉ tiam li mortis kiam li estis la heredonto de la trono. Fama atenco, kiu okazis en reala historio. Tsarevich Nikolao estis vundita, sed mirakle pluvivis.
  Sed la miraklo ne okazis. Ĉi tiu sorto, por la plej malfeliĉa caro en la tuta historio de Rusio. Nikolao mortis... Kaj kun li mortis la granda malgajninto, kiu kompreneble senkonscie, sed tamen ruinigis la caran imperion kaj dinastion.
  Kaj en 1894, en la aĝo de dek kvin, Mikaelo la 2-a supreniris la tronon. Frato de caro Nikolao. La persono estas ĝenerale ne stulta, sufiĉe dura kaj kuraĝa. Miĥail Aleksandroviĉ Romanov estris sovaĝan dividadon dum la unua mondmilito, distingiĝis en bataloj. Estis, ĝenerale, viro pli malmola ol Nikolao, pli alta, pli esprimplena vizaĝo. Ĉu li estis pli saĝa? Nikolao la 2-a ne estas stulta, talenta homo. Sed ankoraŭ ne sufiĉe forta, fortvola, kaj naskita por esti reĝo. Krome, kompreneble, la problemoj de Nikolao la 2-a, precipe kun lia edzino.
  Miĥail ne estas pli stulta ol sia frato, kaj plej grave, li estas pli sukcesa... Nu, Nikolao, tamen, la nomo estas iel malbona por reĝoj. Kaj Nikolao estis la unua, kiu malsukcesis. De la komenco mem, la ribelo de la Decembrists. Tiam la malsukcesa komenco de la milito kun Irano. La venko estis gajnita, sed ne tiom da konkeroj. Jes, kaj Irano ne estas rivalo de Rusio apriore. Milito kun Turkio. Ankaŭ komence ne tro bona. Kaj la venko valoris multe da sango. Kaj malmultaj konkeroj.
  Kaj poste la milito en Kaŭkazo dum preskaŭ kvardek jaroj kun Ŝamil. Kaj ĉi tio estas malbona, ekspansio frostiĝis. Kaj fine, la malvenko en la Krimea Milito. Kaj laŭ onidiroj, caro Nikolao estis la unua, kiu memmortigis sin.
  Jes, tiu reĝo estis malfeliĉa. Mikaelo la Unua ... Li regis en la Tempo de Problemoj. Savita Rusio. Malmultaj, konkeritaj urboj el Pollando. progresis en Siberio. Vivis tamen ne sufiĉe. Sed la reĝo estis, ĝenerale, normala. Kaj sen seriozaj pikoj.
  La politiko de Miĥail Romanov estis kiel tiu de Nikolao la 2-a: ekspansio en Ĉinion kaj Orienton. Konstruado de Port Arthur. Diplomatio kun Germanio, preparo por milito kun Japanio. Kompreneble, estis evidente, ke milito kun la Lando de la Leviĝanta Suno estis neevitebla. Dolore, ŝi estis aktive armita. Kaj la juna caro volis gloron, li volis konkerojn, li volis krei Flavan Rusujon. Krome, estis evidente, ke Ĉinio promesis fariĝi kolosa potenco en la estonteco, kaj estas pli bone dividi ĝin nun. Tiel longe kiel ĝi estas rompita.
  Japanio atakis la rusan eskadron en Port Arthur.
  Tiam admiralo Makarov estis sendita. Ĉi-foje ne estis morto. Parte ĉar Miĥail ne permesis al Tsarevich Kirill enmiksiĝi kun Makarov, kaj li ne estis sur la ŝipo. Kaj tio iom ŝanĝis la itineron.
  Admiralo Makarov trejnis la eskadron. Tiam, kiam la japanoj estis kaptitaj sur minoj, li povis ataki la floton de Togolando.
  La marbatalo finiĝis kun konvinka venko por la rusa floto. Tamen, poste, la japanoj daŭre sieĝis Port Arthur. Sed ne longe. Miĥail forsendis Kuropatkin, nomumante komandanton pli juna kaj pli kapabla. Kaj denove, venkoj estis gajnitaj surtere.
  Japanio, ĝenerale, estis rompita de la maro. Kaj tiam ankaŭ la surteriĝo estis surterigita.
  La samurajo kapitulacis. Rusio reakiris la Kuriles, kaptis Tajvanon, kaj Koreion.
  Poste, kelkaj ĉinaj provincoj libervole aliĝis al la imperio, formante Zheltorossia. La reĝa imperio disetendiĝis kaj prosperis.
  Neniu penso, neniu superflua demokratio. Ne vivo, sed graco! Rapida disvolviĝo de la lando. Sed kompreneble la unua mondmilito estis neevitebla. Kaj nun venis la horo de la drako.
  Sed en ĉi tiu tempo, Rusio jam havis malpezajn tankojn "Luna" -2, pezajn: "Petro la Unua", desegnitaj de la filo de Mendeleev kaj la plej potencaj bombistoj en la mondo: "Svyatogor" kaj "Ilya Muromets". Tia estis la potenco!
  Kaj la rusa armeo ekde la unuaj tagoj komencis venki. Kaj la nombro de caraj trupoj, pro la faktoro de jam duonaligita Ĉinio, estis granda.
  Rusaj trupoj venkis la germanojn en Orienta Prusio, kaj ĉirkaŭis Koenigsberg. Ili tuj prenis kaj Lvovon kaj Przemysl. Rusio havis tro multajn soldatojn, kaj grandan nombron da malpezaj, moveblaj tankoj. Kiu ne havis egalulon kaj montris enorman potencon. Unu armeo post alia falis.
  La rusa ratio jam kaptis Budapeŝton.
  Germanio estis en malfacila pozicio. Rusaj trupoj jam alproksimiĝis al la Oder. Italio ankaŭ deklaris militon kontraŭ Aŭstrio. Vere, la Otomana Regno eniris la militon kontraŭ Rusio. Sed ĉi tiu nur fariĝis fiasko kaj malvenko sur ĉiuj frontoj.
  Rusaj trupoj jam transiris Oder. Kaj vintre ili komencis sturmi Berlinon. Estis nenio por konservi la urbon. Do la germanoj ankoraŭ havas multajn fortojn katenitajn en Okcidento.
  Kaj Vilhelmo kaj lia stabo haste deklaris pacon, aŭ pli ĝuste kapitulacon.
  La milito daŭris nur ses monatojn. Rusaj trupoj prenis Istanbulon. Kaj Türkiye estis okupita fare de la armeo de caro Michael II.
  Post tio, paco estis finita en Peterhof. Aŭstrio-Hungario kolapsis kaj ĉesis ekzisti. Galegio kaj Bukovino fariĝis rusaj provincoj. Ĉeĥio kaj Slovakio iĝis regnoj estritaj de caro Mikaelo la 2-a. Hungario ankaŭ rekonis la rusan caron kiel sia monarko.
  Krakovo kaj aliaj teroj eniris la Reĝlandon de Pollando. Orienta Prusio estis fortranĉita, Danzig fariĝis rusa urbo. Malgranda Azio, kaj la plej granda parto de Irako kun Bagdado iĝis rusa. La britoj ricevis nur la provincon de Basra kaj Palestino, dum Francio ricevis sudan Sirion.
  Formiĝis ankaŭ la reĝlando Jugoslavio, en kiu Mikaelo la 2-a iĝis kunreganto. Kaptita iomete, mi kaj Italio. Tiel, Rusio povis iĝi grava konkerinto. Kaj suferis malgrandajn perdojn je sensignifaj elspezoj. Sed Germanio ankoraŭ devis pagi al Rusio la plej multajn kompensojn. Impona venko!
  . ĈAPITRO #2
  Post tio, ekzistis pluraj pli malgrandaj militoj. Rusio kaptis la plej grandan parton de Afganio - la sudo iris al Britio, kaj du trionoj de Irano - la sudo ankaŭ estas brita. Tiam la reĝaj, francaj kaj anglaj trupoj finfine dividis la Saud-Duoninsulon. Hegemonio aperis. Japanio ankaŭ sukcesis kapti kelkajn germanajn havaĵojn.
  Ĝis 1929, ekonomia kresko estis observita ĉie en la mondo - la plej forta en Rusio. Sed la Granda Depresio sekvis. Tio alportis Hitler al potenco en Germanio.
  Ankaŭ en Rusio kreskis la revolucia kaj strikisma sento. Sed en 1931 okazis nova milito kun Japanio pro Ĉinio. Rusio estis pli forta, kaj la digna posteulo de admiralo Makarov, admiralo Kolĉak, komandis la floton.
  Venko, alteriĝo, kaj Japanio kun ĉiuj ĝiaj Pacifikaj havaĵoj iĝis la provinco de Rusio. Kaj caro Mikaelo la 2-a kaj ankaŭ la Imperiestro de Japanio. Jes, ĝi funkciis tiel bone. Sed la lukto por mondregado ne finiĝis.
  Hitler konstruis siajn fortojn. Kaj ekestis koalicio: Germanio, Italio, Rusio, kontraŭ Britio, Francio, Nederlando, Belgio kaj Usono.
  La cara armeo en 1940 efektive finis la konkeron de Ĉinio kaj renkontis francajn, nederlandajn kaj britajn posedaĵojn.
  La 22-an de junio 1941, Hitler komencis la militon invadante Francion. La Fuhrer havis bonegan planon kaj la geniulon de Mainstein. Rusio lanĉis ofensivon kontraŭ la britaj kaj francaj kolonioj en Azio kaj Afriko. Ĉi tio estas tiel brutala milito.
  Laŭ loĝantaro, Rusio jam okupis la unuan lokon en la mondo, ĝia armeo estis ekipita per la plej bonaj kaj plej altnivelaj tankoj kaj aviadiloj. Helikopteroj, ĉasaviadiloj, atakaviadiloj, bombaviadiloj, inkluzive de jetoj, jam estas en amasproduktado! Ĝenerale, iel ĉio iras bonege.
  Hitlero okupis Francion, Belgion, Nederlandon kaj Danion en monato kaj duono! La cara Rusio okupis Norvegion kaj Svedion. Same kiel Hindio, Hindoĉinio, suda Irano, la Saud-arabia Duoninsulo kaj eniris Egiptujon.
  La koloniaj anglaj kaj francaj trupoj estis rimarkindaj pro sia malalta batalkapablo, kaj havis tre malaltan armean spiriton - kapitulacante preskaŭ sen rezisto.
  Hitler volis movi sin al Afriko, sed Hispanio kontraŭstaris Germanion. Tiam la nazioj atakis la frankistan reĝimon kaj venkis ĝin. Kaj poste Portugalio. Post furioza atako, ili prenis Ĝibraltaron!
  Tiam Rusio kaj Germanio invadis Afrikon. Ĉi tie, grandaj spacoj, ĝangaloj, dezertoj, kaj la foresto de vojoj enmiksiĝis pli ol la rezisto de la malfortaj kaj konfuzitaj koloniaj trupoj de Britio, Francio kaj Portugalio.
  Okazis forkapto de teritorioj. Epizodaj bataloj, fokusa rezisto. Rusaj tankoj daŭre estas la plej bonaj kaj kun bona manovebleco, precipe la meza: "Nikolai", kiu ricevis la nomon de Tsarevich Nikolai, kiu estis mortigita de la japanoj.
  Tamen, se vi scius, kian malbonan sorton savis la samurajo Tsuda Sanzo , Rusio, tiam monumento al li el la Eiffel-Turo en Sankt-Peterburgo estus rekonstruita. Aŭ eble vi nomis la tankon laŭ li.
  Ĉiukaze, "Nikolay" -3 estis relative malpeza - malpli ol tridek tunoj, movebla tanko kun dizelmotoro. Li havis rapidecon pli altan ol tiu de la legenda tridek kvar kaj pli dika kaj pli dekliva alfronta kiraso kaj pli malalta silueto, kaj pli longan pafilon, kvankam simila en 76-milimetra kalibro.
  Kio ajn ĝi estis, Rusio kaptis pli ol du trionojn de Afriko, la resto iris al Germanio kaj Italio. Kaj post la masiva bombado en majo 1942, sekvis komuna rusa kaj germana surteriĝo de soldatoj en Britio. La batalado daŭris nur du semajnojn kaj Anglio kaj Irlando estis okupitaj.
  Monaton poste ili okupis Irlandon.
  Ameriko kondutis sufiĉe pasive timante eniri tian danĝeran militon, sed Britio ankoraŭ helpis per rimedoj. Do Hitler, Mussolini kaj Nikolao la 2-a decidis fini la ekonomie plej potencan potencon.
  Ke Rusio havas komunan limon kun Ameriko laŭ Alasko. Kaj ili jam konstruis fervojon al Ĉukotko - kiu estas tre utila por la milito!
  Kaj nun la rusa, cara armeo moviĝos... Kaj eniros Alaskon. Kaj usonaj tankoj kontraŭ rusoj kaj ne ruliĝas. Jen kiel ĝi rezultis.
  Rusaj trupoj komencis alteriĝi en Alasko la 1-an de septembro 1942 ... Kaj ili progresis tre sukcese.
  Rapide vastiĝanta piedtenejo. Kaj en la bataloj, kiel ĉiam, belaj rusaj knabinoj partoprenas.
  Ili estas sur la plej nova tanko "Nikolay" -4. Militistoj nudpiede, en unu bikino. Kaj ili havas pli potencan 85mm longtuban pafilon: la Sherman-fulmotondro.
  Jam estas novembro, neĝo falis, sed la belaj knabinoj: Nataŝa, Maria, Aŭrora kaj Svetlana, ne rekonas vestaĵojn kaj batalas preskaŭ nudaj.
  Ĉi tie la militistoj pafas kaj frakasas per la preciza trafo de la Sherman kuglo. Ili nudigis siajn dentojn. Nataŝa pafis kaj muĝis:
  - Mi batis ĉiujn pro la reĝo!
  Kaj kiel ĝi pafas!
  Tiam Maria pafus, kaj tiel precize ke ŝi deŝiris la tureton de la Sherman.
  Mi prenis ĝin kaj pepis:
  - Mi estas knabino, kiu tranĉas metalon!
  Kaj tiam Aŭrora lanĉos ĵetaĵon. Kaj ankaŭ preciza kaj klara.
  La militisto grincas:
  - La plej alta aerakrobato!
  Kaj tiam, kiel Svetlana guĝos, per sia tuta freneza forto. Blonda knabino detruanto. Kaj kriu:
  - Mi estas infera demono!
  Kaj la tutaj kvar prenos ĝin dum ili moviĝos laŭ la sudo de Alasko.
  Kaj jen la tanko Aleksandro-4, ankaŭ la plej nova modelo kun belaj knabinoj. Potenca 130-milimetra longtuba kanono, kaj eĉ ok maŝinpafiloj kaj skipo de kvin belaj knabinoj en bikinoj.
  Ili ankaŭ iras kaj pafas, batas senkonscie la amerikanojn, trarompas la Shermans.
  Alenka pafis ĵetaĵon helpe de siaj nudaj piedfingroj kaj kantis:
  - Al la gloro de caro Mikaelo!
  Pafante, Anyuta apogis, falĉante la amerikanojn:
  - Granda reĝo!
  Augustine ankaŭ frakasis, trarompis la Sherman, siblante:
  - Por paco, laboro, imperio!
  Mirabela malfermis fajron poste. Ŝi ankaŭ rompis la kirason de la malamiko kaj siblis:
  - Por nova rusa mendo!
  Kaj tiam Olimpiada pafis kuglon, kiel lupaneto kaj muĝo:
  - Mi estas tia potenco kaj doloro por la malamiko!
  La knabinoj iras bone kaj pafas. En iliaj smeraldaj kaj safiraj okuloj, la flamoj de la submondo.
  Kaj la plej nova, nepenetrebla el ĉiuj anguloj tanko "Aleksandro" -4, iras al si kaj draŝas la usonanojn. Tia estas la reprezentado kaj senkondiĉa detruo.
  Kaj la knabinoj estas kio, frosto, kaj ili estas en la sama bikino kaj preskaŭ nudaj - beleco! Ni kunportas nian katon!
  Alenka kiel pafi obus al usona aŭto. Kiel rami ŝin kaj kanti:
  - Mi estas monda stelo!
  Kaj tiam Anyuta prenos ĝin kaj liberigos ĝin, tranĉos la malamikon kaj siblos:
  - Kaj la gloro de la imperio!
  Kaj tiam Augustina batos per ĵetaĵo, falĉos la malamikon, rompos la kirason de la malamiko kaj knaris:
  - Mi estas ruĝhara kaj senhonta knabino!
  Kaj tiam Mirabela estas kiel sandalo. Kaj pafu mortigan ĵetaĵon al la malamiko. Deŝiru la turon kaj kriu:
  - Virŝafo el virŝafo!
  Kaj tiam la bela heroo prenos la Olimpikojn. Liberigos la plej mortigan el la konkoj. Frakasu la malamikan tankon kaj kriu:
  - Ĉiuj balau!
  Jen tanko pezanta sepdek tunojn venanta kaj rompinta malamikajn redutojn. Kaj samtempe ĝi facile moviĝas en la neĝo - la plej nova motoro estas gasturbino! Tian aŭton oni ne povas haltigi.
  Alenka kantas:
  - Neniu haltigos nin! Neniu venkos nin! Rusaj lupoj ŝiras la malamikon! Rusaj lupoj - saluton al la herooj!
  Kaj denove, helpe de nudaj piedfingroj, premante la ellasilon, trafas la malamikon. Jen la knabino!
  Anyuta ankaŭ falis uzante ŝiajn nudajn krurojn kaj kriojn:
  - Mi estas bonega!
  Kaj tiam Augustine lanĉas la kuglon kaj hurlas:
  - Mi estas sovaĝa knabino!
  Kaj Mirabela liberigos ion tute mortigan kaj muĝos:
  - Al novaj, neflekseblaj limoj!
  Kaj li montros sian langon tiel rozan kaj longan.
  Kaj tiam la Olimpikoj draŝos, kaj frakasos la usonanojn, kaj faros ĝin tre mojosa.
  Nu, ĝenerale, klara venko estas videbla. Ĉi tiu batalo estas venkita kaj la rusaj, caraj trupoj antaŭeniras.
  Antaŭ la fino de decembro 1942, ĉio el Alasko jam estis kaptita fare de la cara armeo, kaj la batalado daŭris en Kanado.
  Krom tankoj batalas ankaŭ pilotoj sur reagaviadiloj. Usono havas multe da aviado, sed ĝia kvalito estas tre malbona. Ne komparu kun rusaj jetmaŝinoj. Kiuj dispremas la malamikon per la intenseco de la terminatoroj.
  Kaj la knabinoj Anastazio kaj Margarita sur siaj aviadiloj "Ekaterina" -6 kiel efike ili gajnas.
  Anastazio malflugigas ok amerikajn aviadilojn per unu eksplodo de kvin aviadilkanonoj kaj kriegoj:
  "Mi estas nur superklasa militisto!"
  Kaj kun nudaj piedoj li premos la pedalojn.
  Margarita malflugas dek usonajn aviadilojn en unu eksplodo kaj grincas:
  - Kaj mi estas ankoraŭ klaso supre!
  Anastazio kun siaj nudaj piedfingroj, kvazaŭ ŝi premus la ellasilon, kaj flamus ĉe la malamiko. Faligos sep veturilojn de la usona armeo kaj krios:
  - Mi estas tia militisto, ke la reĝo estas en admiro!
  Margarita ankaŭ liberigos la murdinton kaj knaris:
  - Kaj ne nur la reĝo! Ni estas tre belaj!
  La knabinoj batalas kaj trafas malsamajn aŭtojn. Ili ĵetas la malamikon kiel mortajn musojn en kadavromanĝanton. Kaj detrui usonajn aviadilojn.
  Anastazio pafis plurajn pliajn aviadilojn, kaj grumblis:
  - Por la dukapa reĝa aglo!
  Margarita, elmontrante siajn dentegojn, pepis:
  - Por ĉi tio kaj malvarmeta!
  Kaj ŝi ankaŭ trafis dekduon pli da usonaj aŭtoj. Jen la knabinoj. Knabinoj amas mortigi. Kaj disŝiru ĝin!
  Kaj ĉi tiu paro funkcias...
  Movoj al teraj celoj. Kaj venu kun la Ŝermanoj, pugnobatante ilin. Kiel metala kudrilo. Kaj fendi la plej fortan feron kaj ŝtalon. Tiel prenis ilin la kraŝo.
  Anastazio trapikas plurajn Ŝermanojn kaj kriegas al ŝi mem:
  - Mi estas knabino, kiu kapablas multon!
  Margarita ankaŭ draŝas la amerikanojn surtere kaj grincas:
  Nenio povas haltigi min, kaj neniam!
  Anastazio disbatas la malamikon, faligas tankojn kaj kriegas:
  - Por la reĝo, kiu ne estas pli saĝa kaj malvarmeta!
  La knabinoj estas absolute mirindaj! Kaj plej grave, nur en unu bikino! Kaj nevenkebla!
  Neniuj knabinoj povas venki kaj ĉesi!
  Anastazio, pafante, kriegas ĉe la supro de siaj pulmoj:
  - Mi estas knabino, kiu rompas ŝtalon!
  Margarita, daŭrante pafi, aldonas:
  - Kaj ajna metalo!
  La knabinoj flugas al si kaj pafas ... Kvankam la frosto kaj vintro, sed ĉi tio ne haltigas ilin. En Kanado, la batalado estas en plena svingo.
  Anastazio denove pafas, kaj muĝas:
  - Mi estas kiel knabo!
  Marguerite aktive konfirmas kaj draŝas kun la furiozo de pantero:
  - Mi estas tiu, kiu estas pli amuza kaj pli malvarmeta ol ĉiuj!
  La knabinoj ŝajnas vere kalkulanta grandan kaj nepriskribeblan sorton!
  Gajnante duonnudajn biletojn! Kaj ĉagreno ne scias, sendube! Ili havas multajn malsamajn opiniojn!
  Sed, mallonge, bonŝancaj belulinoj. Ili prenis kaj kovris generalon per kvar steloj per aeratako. Grandigaj belecoj. Dum ili fikas, ili fikas!
  Kaj denove, rusaj kaj germanaj tankoj moviĝas tra Kanado.
  Jen la ŝipanaro de Gerda, sur la germana T-4. La aŭto estas sincere sufiĉe malforta sur la fono de sovetiaj aŭtoj. Sed aliflanke, la knabinoj ne estas facilaj - ili batalas nudpiede kaj en bikino en la malvarmo. Kaj tio diras ion!
  Tiaj militistoj, sincere, estas bonegaj! Ne konas dubon kaj malfortecon! Safiroj kaj diamantoj brulas en iliaj okuloj! Tiaj belaĵoj ne cedos eĉ unu colo da tero al la malamiko! Ili estas sanktaj kaj malvirtaj samtempe.
  Ili moviĝas kun grandega energio.
  Kaj tiel tiel dispremu la usonanojn.
  Gerda pafis per la nudaj piedfingroj kaj pepis:
  - Mi estas sovaĝa knabino! Kaj tute ne virgulino!
  Kaj post tio, kiel ridi.
  Charlotte ankaŭ pafis sian kanonon. Lasu ne tro potenca, sed rapida pafado:
  - Mi estas kiel ruĝvarma kaj mordanta abelo!
  Post tio, la belulino prenos kaj montros sian longan langon!
  Kaj tiam Kristina vangofrapas kaj grincas:
  - Kaj mia kanto! Dentego bato!
  Kaj ankaŭ la dentoj de lupo nudos kaj muĝos:
  - Estos nova venko!
  Militistoj estas vere malmolaj kaj agresemaj. Kaj ili havas tiom da muskola forto kaj perforta furiozo.
  Kaj Magda ankaŭ vangofrapos la malamikon. Ĝi frakasos la Sherman de malproksime, trafante tre precize fin-al-finan kaj muĝante:
  - Mi estas tiel bonega germano!
  La kvar, malgraŭ la fakto ke la aŭto ne estas la plej bona, batalas sukcese.
  Kaj kial? Ĉar ili preskaŭ ne havas vestaĵojn! Kaj la militistoj tre bele detruas la malamikon.
  Gerda fiere rimarkas:
  - Ni estas indaj je la Fuhrer!
  Post tio, la belulino denove pafos kaj nudos sian belan vizaĝon.
  La militistoj ĉi tie estas de la arja spirito. Kaj ili ne timas la malvarmon. Kvankam vintro en Okcidenta Kanado ankoraŭ estas tre malvarma.
  Sed nenio - nur nudpiede, kaj preskaŭ nuda. Tiam estos bonŝanco kaj venko!
  Ĉi tiuj estas militistoj plenaj de fiera spirito.
  Kaj nun la arjoj ne havas egalan en persistemo. Krom la rusaj knabinoj.
  Sed Nataŝa ĉe "Nikolay" -3, ankaŭ en bikino kaj nudpieda, pafis, tordis kaj marŝis. Ŝia tanko, tamen, estas pli bona ol la germana T-4. La bataloj ĉi tie estas malmolaj kaj tre agresemaj.
  La jankioj provas klaki. Sed jen Nataŝa batis senkonscie la "Sorĉistinon", kaj siblis kun rideto de perlaj dentoj:
  - Mi estas tia knabino, ke neniu leviĝos!
  Kaj Maria precize pafis al la usonaj tankoj. Trarompos ilin kaj siblos per dentorido:
  - Neniu forto prenos nin!
  Kaj nun Aŭroro ankaŭ pafos laŭvice. La Sherman estis detruita. Jes knabino, kion vi bezonas.
  Kaj tiam Svetlana faros sian kontribuon ... Kiel ĝi vundos la usonanojn.
  Ankaŭ estas bataloj sur la maro. La rusa floto konkeras Filipinion.
  Kaj ĉi tie ankaŭ la teamo: nudpiedaj maristaj knabinoj. Ankaŭ preskaŭ nudaj belulinoj, en bikino. Vere, en Filipinoj ankaŭ la vetero estas mirinda vintre - varma, ĉar ĝi estas preskaŭ la ekvatoro.
  Kaj knabinoj ŝatas batali kaj pafi. Kaj eluzitaj flagrantaj nudaj, rondaj kalkanoj. Ĉi tiuj knabinoj estas nur adoraj. La plej, ke nek estas - super!
  Cetere, kaptitoj amas esti seksperfortitaj! Ili ligas sin, kaj poste rajdas sur ili. Jes, eĉ tiel, ke la kaptitoj perdu la konscion! Kaj ili aranĝas tutan ekstermon por si mem - aŭ pli ĝuste, ne por si mem, sed por siaj malamikoj.
  Tiaj malvarmetaj skipoj de duonnudaj knabinoj. Kaj estas nenio por halti kaj dispremi ilin!
  Militistoj suriras amerikan krozŝipon. Ili saltas en preskaŭ nudaj, nudpiede, kun muskoloj kiuj ruliĝas sub sunbrunigita haŭto. Kaj furioze faligis la usonanojn. Kaj ne donu la plej etan ŝancon de postvivado.
  Kaj ĉi tie vi povas vidi la belan Stella kaj ŝian partneron Masha. Ambaŭ knabinoj estas altaj, muskolaj blonduloj, kvazaŭ ĉiuj estas tranĉitaj. Kio ne estas bato, tiam haki kaj disŝiri la korpojn!
  La knabinoj promenas laŭ la usona ŝipo. Mansvingante dekstren - la straton, mansvingis maldekstren - leno!
  Kaj la knabinoj ne ĉesos nikah! Ne lasu al viaj kontraŭuloj ŝancon! Kaj se ili muĝas, kaj komencos skui siajn muskolojn!
  Kaj denove ili skuas al si siajn glavojn, kaj krias:
  - Ni estas knabinoj kio estas por la reĝo, la Patrujo kaj Miĥail Romanov!
  Kaj ili hakas kiel samuraja brasiko. Jen Stella prenis ĝin kaj per la nuda piedo movus la usonan oficiron en la ingvenon. Li flugos pli alte kaj saltos eksterŝipen.
  La blonda terminanto donos jene:
  - Por miaj batoj, ili pagas kotizojn!
  Kaj denove li nudos siajn dentojn, kaj brilos per perlaj dentoj! Jen la knabino! La plej suko kaj gusto!
  Kaj la knabinoj rapidas al si. Kaj pasas kiel tornada tajdo. Ne donu ŝancon al la malamiko. Ili havas enorman potencon. Mallumo tiuj diabloj kaj miloj da miloj da anĝeloj.
  Kaj jen Maŝa, kvazaŭ li tranĉus, kaj per du sabroj samtempe ŝi forblovos tri kapojn! Ĉi tio estas knabino - knabino por ĉiuj knabinoj!
  Ambaŭ belulinoj hakas kvazaŭ ili martelas najlojn per glavoj. Kaj ne estas malforteco aŭ dubo en iliaj agoj. Ili antaŭeniras sen retiriĝi aŭ rezigni. Justeco postulas la unuiĝon de la homaro. Unu imperio, unu krono, unu celo kaj ekspansio en la spacon.
  Ĝuste ĉi-momente okazas la lanĉo de la unua artefarita Tera satelito en orbiton. Ĉi tie ĝi flugas ĉirkaŭ la terglobo.
  Kaj rusaj knabinoj en bikinoj batalas por si mem. Kaj ne cedu lokon al la malamiko. Kaj la usonanoj tranĉitaj de belulinoj falas. Tamen, knabinoj de la plej alta klaso kaj lerteco.
  Ili iam sukcesis fari militon en Japanio. Ili ankaŭ batalis ĉe la supro. La imperiestro mem estis kaptita. Ili montris sian grandegan lertecon. Ili havas tian eksciton, kaj tiom da muskola forto. Kompreneble, tiaj knabinoj estas miraklo de mirakloj!
  Ili tranĉis samurajon en la palaco. Kaj ili ankaŭ estis preskaŭ nudaj kaj nudpiedaj. Knabinoj, kiuj povis fari aferojn, kiuj surprizis siajn malamikojn.
  Kaj ili hakis ajnan viandon, kaj montris sian arton. Militistoj ne sciante dubojn, iras antaŭen.
  Jen usona admiralo detranĉis lian kapon per sabro. Kaj kiel ridos la belulinoj, montrante siajn dentegojn.
  Kaj denove sur la ofensivo kaj tranĉis sin. Tiaj militistoj estas veraj monstroj. Kaj caro Mikaelo estas sur la trono. La filo de Aleksandro la 3-a, sed ne tiu. Pli sukcesa, pli decidita, pli fortvola, kaj ankaŭ talenta reganto.
  Sed, kompreneble, la sorto gravas, krom eĉ pli granda rigideco - Miĥail gvidis senkompromisan batalon kontraŭ korupto, kiu havis pozitivan efikon al la armeo. Sed la plej efika scio estas uzi knabinojn en bikinoj por militaj celoj. Kaj la knabinoj estas tre belaj kiam ili estas preskaŭ nudaj kaj nudpiedaj.
  Jen la bataloj kun diversa sukceso. Kaj belaj militistoj tre precize pafas, pli bone ol viroj. Kaj plej grave, kiam la knabinoj estas preskaŭ nudaj, ili estas preskaŭ nevundeblaj. Ili ne estas prenitaj de kugloj kaj obusoj. Tre forta armeo de militistoj. Tio estas mojosa. Tia ideo de caro Mikaelo - uzi knabinojn preskaŭ nudaj kaj nudpiede, kaj ĉi tio alportis venkon.
  Kaj la knabinoj en la bataloj ankaŭ ĵetis grenadojn kaj ponardojn per la nudaj piedfingroj. Kaj ili montris sian sovaĝan koleron.
  Knabinoj estas tre gajaj. Kaj tre bela, gaja, kaj fletpieda. Neniu povis teni ilin.
  Militistoj estas tre leporhundoj ... Nudpiedaj knabinecaj kruroj estas tre efika armilo. Sed kion ili povas fari? Multaj aferoj. La nudaj plandumoj mem ricevis energion de la tero kaj la batalantoj de la beleco estis gajaj.
  Mi devas diri, ke knabinoj estas la plej belaj en la mondo, kio estas kaj mirinda kaj kun la furiozo de kobroj!
  Amerika krozŝipo kaptita. Kaptitaj viroj falis sur siajn vizaĝojn. Post tio, la kruroj de la militistoj estis puŝitaj en iliajn vizaĝojn. Kaj devigita kisi. Kaj la knabinoj kuis, kaj iliaj nudaj plandumoj, kiam ili lekis siajn langojn, estis agrablaj kaj tiklaj.
  Sed la belulinoj ĝuis la fakton, ke iliaj nudaj piedoj estis superŝutitaj per kisoj, kaj iliaj kalkanoj estis kisitaj.
  Tiam la knabinoj ridas. Kaj grikantaj dentoj!
  Sed pliboniĝis, la knabinoj iom nudaj sunbanis kaj aĉetis. Tiaj belaj militistoj. Kaj kiel preni tian kruron kaj kisi. Kaj leku ĉiun fingron.
  La knabinoj estas bonegaj.
  Ĉi tie denove la tanko "Aleksandro" -4 en batalo. Pret al si kaj jam februaro iras. La trupoj pluiras. Pli kaj pli proksimiĝas al usona teritorio. Knabinoj estas tiel bonegaj.
  Ĉi tie Nataŝa pafas precize. Kaj ĝi trafas tre precize.
  La knabino ege precize pafas kaj krias:
  Ni premos la malamikon!
  Maria poste pafas. Prenis kaj venkis la malamikon:
  - Mi estas bonega!
  Maria estas tre bela knabino, kaj tre aktiva.
  Kaj ŝiaj nudaj piedoj estas tre belaj kaj elegantaj en sia erotismo:
  Ni detruos la malamikon!
  Kaj Aŭrora estas tia knabino, kaj bonega en ŝi kaj nudaj ventroj kaj mamoj, kaj tiaj skarlataj cicoj ŝvelintaj:
  - Mi trarompos la malamikojn kaj faros ĝin bonega!
  Kaj kiel ŝi skuas la ruĝajn harojn!
  Kaj denove li batos per siaj nudaj, ĉizitaj kruroj. Tiaj militistoj estas tre bonegaj!
  Kaj tiam Svetlana prenos kaj venkos la malamikon:
  - Mi amas la reĝon kaj pendigas maŝon ĉirkaŭ la kolo de la malamikoj!
  Jen kie la knabinoj ridas. Kiel ili fariĝis leporhundoj kaj malvarmetaj.
  Usonanoj forkuras de knabinoj. Aŭ rezignu. Aŭ ili mortas. La inaj militistoj estas tiel belaj, kaj tre tre nudpiedaj, kaj la knabinoj estas tiel mirindaj. Kaj en unu bikino, batalado estas agrabla kaj efika. La militistoj estas tiel mirindaj.
  Nataŝa denove pafas al la amerikanoj kaj siblas:
  Vi estas mia frato kaj mi estas via frato! Pli precize, mia fratino!
  Kaj denove, dum li movos sian langon. Ni diru agresema militisto kaj beleco!
  Kaj jen Anyuta skuas siajn nudajn mamojn. Kaj kriu kaj rido. Kaj la ŝelo sendos al la usonanoj. Kaj li prenos kaj fikos.
  - La belulino blovis ĝin! Kaj grincas:
  - Mi estas tiel bonega knabino!
  Bela knabino kaj amas sekson. Kaj estas agrable!
  Kaj la knabino prenis ĝin kaj draŝis ĝin - grumblis:
  - Ni venkos kaj frakasos la malamikon!
  Kaj jen Aŭrora martelado kaj draŝado:
  - Mi estas reĝo kaj malmola knabino!
  Militistino povas esti sufiĉe leporhundo.
  Knabinoj ridas al si mem.
  Sed Svetlana prenis ĝin kaj ĝi estas tre mojosa. Kaj ĝi donis tiajn pagojn por la pereo de la malamiko, kaj kisis la demonojn;
  - Jen tia totalisma aerakrobato!
  La tanko estas tre lerta kaj mortiga. Li batas la malfortan kaj altan Sherman. Jen la bataloj ĉi tie favore al cara Rusio.
  Nataŝa denove pafas. Kaj kukante:
  - Por via idolo!
  Maria komencis pafi. La knabino estas tre bela kaj ŝi havas orajn harojn. Laŭ la aspekto.
  La knabino piedbatis, kaj per la nudaj piedfingroj ŝi celas kaj grincas:
  - Ĉi tio estas murdo por la reĝo!
  Kaj jen Aŭrora fikado de usonano. Kaj la knabino estas, ni diru, vere ege agresema kaj knara:
  - Por vera enŝipiĝo!
  Kaj la knabino montris sin vere forta.
  Kaj Svetlana estas agresema kaj batalema. Ŝi frapis per sia nuda kruro, kaj disŝiris la malamikon.
  Kaj ŝi pepis, elmontrante la dentojn:
  - Mi estas sinjorino, kiu flugas aglo!
  Do la knabinoj komencis piki per sovaĝa forto. Kaj ne ĉesu tian agreson de belulinoj. Ne retiriĝante kaj ne fleksante.
  Nataŝa denove pafis kaj siblis:
  Ĝis tuta neniigo!
  Kaj Maria, sen iaj najloj, multe pli sukcesis detrui siajn malamikojn, kaj komencis rompi siajn kontraŭulojn.
  Kaj tiam Aŭrora prenis ĝin kaj kiel ŝi frapas kontraŭ la malamiko de kanono. Kaj tre sukcese, kun kolosa aplomo. Kaj dispremu, dispremu la malamikon. Kaj degelintaj derompaĵoj flugas de la Sherman en ĉiuj direktoj.
  Kaj ankaŭ Svetlana pafos kaj kiel ŝi kantos:
  - Mi estas knabino de grandaj revoj kaj granda beleco!
  Militistoj, fakte, pruvas mirindan volon venki.
  Ne mirinde, ke la imperio fariĝis malvarmeta kaj bonega. Povus superi la atingojn de Ĝingis-Ĥano.
  Militistoj moviĝas al si... Kaj ili pafas, pafas kaj krevas malamikajn poziciojn, kvazaŭ ŝirante per tranĉilo. Aŭ pli ĝuste, tre akra kaj hardita ponardo. Kaj nun la rusaj trupoj jam estas vere nevenkeblaj. Kaj la regno de granda imperio.
  Se vi rigardas ĝin, tiam en la historio de Rusio estis multaj militoj kaj malfacilaj periodoj. Sed Nikolao la 2-a, plejparte, estis simple malbonŝanca! Li montriĝis fiasko. Sed taktikoj tre gravas. Kion montris la granda rusa ŝakludanto Alekhin. Kiam li komencis ludi anstataŭ sia kontraŭulo, turnante la tabulon kaj gajnante. Genio estas genio.
  Kun ĉiuj problemoj de cara Rusio, la faktoro de nudaj knabinoj sole solvis multon.
  Helikopteroj ankaŭ partoprenas en la bataloj. Batalantaj veturiloj, kaj ankaŭ skipoj kun knabinoj en bikinoj kaj nudpiedaj. Kio estas la kvalito de armeo de knabinoj? La plej elstara. Nenio povas halti kaj venki tian armeon.
  Do en ĉi tiu armeo estas nudpiedaj kaj preskaŭ nudaj knabinoj. Skipo sur la helikoptero de kapitano Varvara. Ĉu tio ne estas miraklo! La maro batas! Kaj kiel la aviadilaj kanonoj batos. Kaj poste estas raketoj. Ĉi tiuj knabinoj estas veraj tornado-specaj uraganoj.
  Ili ne estas malsuperaj al la malamiko en io ajn. La rusa armeo estas preta por bataloj kaj grandaj atingoj.
  Varvara estas bela knabino kun blonda hararo kaj estas preskaŭ nuda. Kiel muĝi ĉe la supro de siaj pulmoj:
  - Malamikoj ne pasos! Kaj ili ne forkuros!
  Kaj li prenos ĝin, liberigos mortigan elfluon de ĉiuj jetoj de sia plej bonega aŭto. Kaj balau super la malamikon. Kaj li prenos ĝin, falĉos ĝin per detrua kurbo.
  Sed la modesta Olga prenis kaj pafis raketon al la pozicioj de la usonanoj kaj siblaj:
  - Mi batalis, ne per bastŝuoj, sed nudpiede!
  Kaj palpebrumu per siaj safiraj okuloj. Jes, ĉi tiuj estas knabinoj - tia nekredeble rava aerobatido. Kun li, vi povas supreniri la monton de trinkakvo, kaj demeti la nudan drakon.
  Kaj la kruroj estas tiel graciaj kaj unikaj! Kaj la talio estas maldika, kaj la korpo estas tre muskola.
  Barbara martelos kaj hurlos:
  - Mi povas fari truon en la globo por la reĝo!
  Kaj li nudos sian vizaĝon kaj palpebrumos siajn okulojn.
  Militistoj estas altnivelaj. Ĉi tie ankaŭ Tatyana estas knabino en bikino, ĉar ŝi prenas ĝin kaj kriegas:
  - Estu reĝo super la tuta tero!
  Kaj ĝi ekbrilos per siaj perlaj dentoj. Kaj de helikoptero mortiga kiel najlo. Kaj ĝi estos mortiga. Kaj vere friti la metalon. Kaj ĝi kaŭzos la detruon de la bunkro.
  Jen la knabinoj - ĉiuj knabinoj knabinoj! Kaj tiam kiam la kaptitoj estas enkondukitaj, tiuj knabinoj tiam kisas kaj lekas siajn nudajn piedojn. Ĉi tio estas ĝenerale la plej altnivela maniero kaj humiligi kaj kuraĝigi.
  
  NEVENKEBLA ROMMEL
  En ĝi, la armeo de Rommel en novembro, decembro 1941, povis venki en Afriko. Ĉi tio okazis ankaŭ ĉar la partnero de la genia Rommel ne faris tiujn krudajn erarojn, kiuj okazis en la reala historio.
  Kiel rezulto, la germanoj venkis la progresantajn britojn kaj tenis sian teritorion. Komence, tio ne influis la kurson de la bataloj, do sur la orienta fronto la germanoj estis venkitaj proksime de Moskvo.
  Tamen, poste la planoj de la Fuhrer ŝanĝiĝis. Rommel ĉe tiu punkto povis preni Tolbuk, kaj moviĝis al Egiptujo. Hitler decidis ŝanĝi al provizora defendo sur la orienta fronto, kaj provizore koncentri siajn klopodojn en Afriko kaj la Proksima Oriento.
  Tamen, ĉar la ofensivo en Afriko postulis malpli da fortoj, la nazioj faris plurajn operaciojn en la oriento. Venkitaj sovetiaj soldatoj en Kerĉ. Ĉirkaŭita proksime de Ĥarkov. Ili eltiris spliton en la direkto de Smolensk. La ofensivo de la dua ŝoka armeo de generalo Vlasov proksime de Leningrado ankaŭ finiĝis per malvenko.
  Falis post la sieĝo kaj atako sur Sebastopolo. Kaj la Fritz plifortiĝis. La batalado disvolviĝis sur la Rĵevskij kornico. Ĉi tie la nazioj sukcesis rezisti.
  Sed en Egiptujo, Rommel, ricevinte plifortikigojn, gajnis venkon. Evoluigante sukceson, la germanoj iris tra Palestino, kaptis Irakon kaj Kuvajton. Kaj tiam la tuta Mezoriento - akirinte aliron al petrolo.
  Post tio, la nazioj turnis sin al Sudano, kaj provis kapti la tutan Afrikon.
  En la sama tempo, la atako kontraŭ Ĝibraltaro sekvis, kaj la penetro de germanaj soldatoj en Maroko kaj plu en la afrikajn vastaĵojn.
  Sed la sukceso de la germanoj kontribuis al la energia laboro en la malantaŭo. Kie estas ankaŭ Hitler, kion li faris pli lerte ol en la reala historio.
  Vekante Hitler la terminatoro banis kun la knabinoj, matenmanĝis kun salato, florbrasika kaĉo kaj kelkaj aliaj legomoj, aldonante malaltgrasan tavoligitan kapran fromaĝon kaj kaviaron. Post tio, li alvokis Speer, oficiale donante al la nova imperia ministro dokumenton kun subskribita leĝo pri krizpotencoj. Adolfo la posedita, estis tre koroda:
  - La liberigo de armiloj en la Tria Reich estas ekstreme malalta! Ni restas malantaŭ ne nur la militanta Britio, sed ankaŭ la totalisma Sovetunio. Kaj ni bezonas aeran superecon, kaj pliigante la produktadon de malnovaj armiloj, ni devas ŝanĝi al novaj. Precipe promesplenaj jetaj bombaviadiloj. Ja ilia grandega rapideco kaj alta supra plafono ebligas detrui britajn urbojn preskaŭ senpune!
  Speer eluzis optimismon:
  - En Germanujo kaj Pollando kun troo da karbo, en Francio de fererco, kaj ni havas sufiĉe da ekipaĵo por produkti multajn aŭtojn. Post ĉio, ni produktas pli da aluminio kaj duralumino ol ĉiuj landoj de la mondo kune!
  La demona Adolfo kapjesis.
  - Intertempe! Britio kaj Usono ankaŭ pligrandigas produktadon, kaj ni devas protekti ĉiun gramon da metalo. Lasu ankaŭ lernejanojn kaj aliajn infanojn ekde la aĝo de kvin jaroj kolekti metalon. Krome, kial fari la flugilojn kaj fuzelaĝon tute el duralumino. Vi povas uzi ambaŭ lignon kaj tolon. Ekzemple, produkti monoblokajn flugilojn. Kaj kio? Ni bezonas novan ĉasaviadilon pezantan ne pli ol du tunojn, facile flugeblan, facile fabrikeblan kaj malmultekostan! La nombro da kunigpartoj devus esti reduktita al minimumo, kaj ankaŭ trovi manierojn por minimumigi la pezon de la aviadilo kaj plibonigi ĝiajn aerodinamikajn trajtojn. Nun cetere venos aviadilprojektistoj, ni instruos ilin.
  Speer ridetis.
  - Kompreneble mia Fuhrer. Kiom mi komprenas, ĉu vi resendos ĉiujn altkvalifikitajn laboristojn el la armeo?
  La posedata Adolfo konfirmis:
  - Nur kun altaj kvalifikoj, ni varbos simplajn laborulojn el inter eksterlandanoj. Do estos pli bone havi malpli da loaferoj, kaj do partizanoj. Kompreneble, ni reduktos la nombron da terarmeoj, se ne estos milito kun Sovetunio, tiam ni ne bezonas tiom da infanterio, sed... Ne radikale, do mi planas venki Ĝibraltaron kaj Malton en la venontaj monatoj. , por okupi la tutan nordon de Afriko kaj plu al Mezoriento. Ni ankoraŭ bezonas terunuojn. Krome, necesas konstrui pliajn ŝipkonstruejojn kaj en Germanio mem kaj en Francio, Belgio, Nederlando kaj Norvegio. Ni bezonas aviadilŝipojn, batalŝipojn kaj transportojn. Kaj la Mediteranea Maro fariĝos kvazaŭ engermana lago. Ĉu vi komprenas?
  Speer riverencis.
  - Jes, mia Fuhrer! Mi jam instrukciis evoluigi konstruprogramon ...
  La ruza Adolf aldonis:
  - Laboraj horoj povas esti plilongigitaj ĝis 16 horoj, se niaj kriz-planoj postulas. La produktado de aviadiloj devus esti alportita ĝis cent aviadiloj tage en nur naŭ monatoj ... Pli ol trioble kompare kun la nuna, kaj tute ne estas fakto, ke tio sufiĉos!
  Speer rapidis ĝojkrii la Fuhrer:
  - Niaj pilotoj estas super la brita klaso, do ne ĉio estas decidita per la nombro. Kaj ni trovos novajn manierojn transformi plugilojn en glavojn. Kiom mi komprenas, kio estas la prioritato por ni estas aviado?
  La Fuhrer pli forte kunpremis sian pugnon:
  - La prioritato por ni estas jetoj, bombaviadiloj, kaj poste ĉasaviadiloj, krom la liberigo de novaj ekipaĵoj kaj la disvolviĝo de miraklarmiloj! Tamen, ne nur en la kampo de aviado, sed ankaŭ en tankoj, artilerio, ĉefe raketa artilerio ... Pri tio ni parolos pli detale.
  Voko estis aŭdita kaj la gvidaj aviadildizajnistoj de la Tria Reich eniris la ĉambron.
  Messerschmitt, relative juna kun alta frunto, Heinkel jam maljuna, sed tre lerta, atletike konstruita Tank, Lippisch, kaj paro da malpli konataj.
  Adolfo montris ilin al la seĝoj kaj ordonis al ili meti la desegnaĵojn sur la tablon:
  - Via tasko estas krei novan, tre potencan kaj modernan armilon. Estas pli da ventotuneloj en Germanio ol en iu ajn alia lando en la mondo, kaj la teknologio de multaj aviadiloj estas tre postiĝinta. Sed nur en Yu-88, vi povas signife pliigi la rapidecon donante al la aŭto pli fluliniajn formojn. Precipe, la kajuto devus ricevi gutoforman, konveksan formon, kiu plibonigos videblecon, kaj la piloto estos pli vasta, kaj aldonos rapidecon, plibonigante aerodinamikon je bonaj kvin kilometroj. Krome, flulinia formo devas esti donita al la pafpunktoj, kaj por la bombisto kaj por la batalantoj, bomborakoj, aerbremsoj en la malŝaltita pozicio.
  Vi skribu tion, kion mi diras al vi!
  La dizajnistoj unuvoĉe kapjesis:
  - Do ĝuste la granda Fuhrer!
  Adolfo daŭrigis:
  - XE-129 - devus esti restrukturita tiel ke flulinia formo ricevis al la armilskatolo mem kaj movebla aviadilpafilo estis instalita por protekti kontraŭ atakoj de la malantaŭa kaj malsupra hemisfero. Krome, ĉi tiu atakaviadilo devus esti ekipita per motora akcelsistemo. Kune kun la restrukturado, necesas pliigi la produktadon de tiaj atakaviadiloj. Iliaj gigantaj aviadilatakoj paralizas la agadon de la britoj. Krome, la plonĝbombaviadilo Yu-87 devus esti uzita en Britio. Ni metos malmodernajn aŭtojn en la strikiston ...
  Adolf paŭzis. La projektistoj silentis. La Fuhrer rimarkis:
  Mi havas grandajn dubojn pri la F -190. La aŭto rezultis esti peza kaj ne sufiĉe manovebla, krome ĝi ne havas sistemon por plenigi tankojn per inertaj gasoj, kiuj anstataŭas la eluzitan brulaĵon. Pro kio, ĉi tiu aŭto eĉ povas esti batita per unu brula kuglo. Kion diros Tank pri tio?
  La fama SS-dizajnisto, etendante al atento, rimarkis:
  - Jen nia difekto, la granda Fuhrer. Kvankam la lokigo de la tankoj devas esti rekonita kiel sufiĉe sukcesa, ili estas malpli vundeblaj al malamika fajro, kaj samtempe protektas la piloton. Koncerne manovron, do ... Unu kiraso pezas 120 kilogramojn, kaj ne estas tiel facile por ni malpezigi ĝin ...
  La posedata Adolfo sugestis:
  - Provu altigi la aerdinamikajn kvalitojn de la Focken-Wulf. Antaŭ ĉio, reduktante la pezon, kaj necesas fleksi la flugilpintojn por pliigi la kontroleblecon kaj manovreblon de la maŝino. Krome, ĝi instalos protekton por la malantaŭa hemisfero ... Koncerne la lokon de la motoro antaŭ la kajuto, ĉi tio protektas la piloton, sed postulas ekipi la maŝinon per elĵeta aparato. Cetere, la formo mem de la motoro povas esti pli simpligita, kio certe devas esti konsiderata de niaj industriuloj. Cetere, kio pri la laboro sur la ME-309?
  Messerschmit estis iom konfuzita:
  - Ni laboras pri ĉi tiu granda Fuhrer. La dezajnokarakterizaĵoj promesas pliigi la rapidecon de la aŭto, ĝis 740 kilometrojn hore, kiam armite kun sep pafpunktoj! Ĉi tio estos la plej potenca morto por la britoj ...
  Adolfo interrompis:
  - Finado estu farita pli rapide. Kaj vi, Speer, akcelu la disvolviĝon de nova rapidpafa aviadilkanono de 30 milimetroj. Ankaŭ eblos uzi ĝin tre sukcese kaj por pafi al teraj celoj kaj kontraŭ malamikaj aviadiloj! La nova ME-309 devus anstataŭigi la malnovan ME-109. Koncerne vian jetmaŝinon ME-262, ve, ĝi havas multajn mankojn: peza pezo, malalta operacia fidindeco, troa akcidenta indico .... Mi mem skizos la jeton, kiun ni bezonas.
  Adolf Hitler komencis desegni la aŭton uzante sian scion pri modernaj ĉasaviadiloj. Tamen, ne la plej moderna, sed ĉirkaŭ la kvindekaj, por adaptiĝi al la nuna nivelo de produktado kaj teknologio. Li pruntis specialan atenton al la teknologio de ŝanĝado de la svingo de la flugilo. Klarigante ĉiujn avantaĝojn de tia dezajno:
  - Dum surteriĝo kaj lanĉo, la svingo malpliiĝos, kaj pliiĝos dum la flugo. Nur pro tio, batalanto kun moderna ME-262-motoro povos akceli ĝis 1100 kilometroj hore. Jes, kaj la pezo estos signife malpli.
  Messerschmit rigardis la diagramon, sulkigis sian altan frunton per malproksimiĝanta harlinio kaj elpremis:
  - Brila! Sed mia Fuhrer, kie vi akiris tiom profundan scion pri aerodinamiko?
  La posedita Adolfo ruze mallarĝigis la okulojn:
  - Kaj kio pri nur en aerodinamiko? Donata homo estas kutime talenta en ĉio! Kaj mezboneco kaj mezboneco en Afriko! Kio okazas kun la bombisto Arado? Montri diagramon?
  La Führer-popadanets mallonge rigardis, skuis la kapon negative:
  - Ne, tio ne utilos! La ideo kun la troleo ne estas bona, pro tio la aviadilo ne turniĝos kaj kraŝos. Ni bezonas konvencian retireblan surteriĝon. Konsideru kelkajn dezajnajn ŝanĝojn por pli bona aerodinamiko. Sen tro da fikcio, sed kun eltrovemo.
  Adolfo, kun sia tegmento for, faris kelkajn pliajn rimarkojn:
  - La aviadilo "Griffin" Xe-177 havas ekstreme nefidindan elektrocentralon. Ĝi devas esti anstataŭigita tuj, la plej novaj piŝtmotoroj, komence kvar starantaj aparte. Poste al la plej modernaj motoroj kun potenco de 2950 ĉevalfortoj. Koncerne al la kapablo bati de granda alteco kaj en plonĝo, tiam ... Komencu disvolvi la Xe-277, ĉi tiu maŝino ankaŭ fariĝos nemeza armilo. Sed la ĉefa afero estas jetaj bombaviadiloj. Ĉi tio estas plej prioritata tasko. Ĉi tie, ekzemple, Yu-287 devus esti tia.
  La Fuhrer denove faris skizon kun inverse balaitaj flugiloj, klarigante iujn nuancojn al la dezajnistoj. Adolfo estis grave forportita, montrante certajn kabalojn. Precipe senvosta bombisto. Kaj ke la skemo de jetmaŝino fluganta flugilo estas pli ol promesplena. Kaj samtempe, la maŝino kapablas bombadi eĉ la teritorion de Usono. Li atentigis rekte, ke en la laboro devus esti implikitaj dizajnistoj el la tuta Eŭropo kaj eĉ judoj. Fine konsciante, ke la projektistoj jam sufiĉe ŝargis, li kompleze lasis ilin foriri, lasante nur Lippisch. La Fuhrer kriis:
  - Kaj vi, Aleksandro, mi petas vin resti! Vi estos taskita krei novajn, ege efikajn armilojn.
  Lippisch estis surprizita:
  - Mi estos dankema al vi Fuhrer!
  Hitler la terminanto komencis klarigi:
  - Kompreneble, vi konas la teorion de Wieselsberger, kiu estis siatempe asistanto de profesoro Prandtl en Göttingen. Li estis la unua se temas pri evoluigi la teorion de la influo de la ekrano sur la subesta surfaco...
  Lippisch ridetis kaj kapjesis:
  - Vi bone scias pri mia Fuhrer! Jes, mi konas ĉi tiun teorion!
  La demona Adolfo daŭrigis:
  - Necesas krei ekranoplanon - specon de hibrido de torpedŝipo kaj hidroplano. Ĝi vere flugas multe pli malalte, proksimume 20-40 centimetrojn de la akvo. En ĉi tiu kazo, la aeromaso subtenanta la ekranoplanan boaton konsistas kvazaŭ el du partoj. Unu estas glaciiĝinta rivereto sub la flugilo; la alia - sufiĉe sensignifa - eliras el sub la flugilo en la regiono de la malantaŭa rando kaj estas konstante replenigita per aero venanta de supre, de la flugilpiedfingro.
  Lippisch volonte konfirmis:
  - Vere tiel mia Fuhrer!
  La demona Adolfo daŭrigis:
  - Tamen, la ĉefa maso de aero restas sub la portanta surfaco kaj kreas tie premon kiu estas preskaŭ egala al la dinamika premo. Ĝi ludas la rolon de speco de aera sketejo, sur kiu la ekranoplana boato "ruliĝas" kiel horloĝmekanismo! La unua kiu uzis tion praktike estis la finna inĝeniero Kaario, li evoluigis simplan rektangulan flugilsledon kiu glitis super la neĝo helpe de ekrano kaj eĉ ricevis patenton por ĝi. Bedaŭrinde, la militistaro ne aprezis tian malkovron ĝustatempe. Ili diras, ke ankaŭ la rusa profesoro Levkov faris similajn eksperimentojn ... Tio estas, ĝi povas fariĝi nova mirakla armilo kapabla liveri bombojn, torpedojn, surteriĝojn al la marbordo de Britio, je la rapideco de aviadilo, kaj samtempe. nevidebla al radaro. Krome pli da disbatadoj sur anglaj ŝipoj! Ĉu konsentas?
  Lippisch per la mano traserĉis, helpemaj servistinoj verŝis por li sukon... Iom trinkinte, la dezajnisto rimarkis:
  - Jes, ĉi tio estas riĉa ideo, kvankam estos iuj teknikaj problemoj. Ekzemple, rezistemo...
  La posedata Adolf kapjesis amike:
  - Mi skizos por vi proksimuman skemon, estas pli bone fari ĝin, kaj vi mem poluros la malgrandajn teknikajn detalojn. La korpo devus esti longa, aspektante kiel la fuzelaĝo de kursa aviadilo, iĝante delfena nazo de la kajuto, ŝvelintaj antaŭaj glacoj kaj turbojetmotoroj .... Kvankam ĝi eblas en la unuaj modeloj, tiuj piŝtoj faros. Kaj kiam ĉi tiu koloso estas trenita en klaran akvon, la motoroj surde muĝos kaj la mallarĝa predanta korpo eksplodos kiel baleno ĵetanta nubon da ŝprucaĵo. Rimarku, ke ĉi tiu koloso kapablas rapidi kiel batalanto kelkajn metrojn de la surfaco de la akvo.
  Lippisch fajfis en vera admiro:
  - Vi havas riĉan imagon Fuhrer!
  Dashing Adolf estis eĉ pli inspirita:
  - Kompreneble ĝi estus mirakla armilo. Post ĉio, ekranoplanoj ne timas ajnajn ŝtormojn. Ili ne timas glacion - ili flugas super ili. Ili ne estas minacataj de marĉaj estuaroj kaj marbordaj ŝtonoj, sur kiuj ordinaraj ŝipoj povas kraŝi, sed malprofundaĵoj ĝenerale kiel infana lageto. Ili kapablas surterigi trupojn ĉie: de la afrika marbordo de la Skeletoj kun ĝiaj diablaj rifoj, ĝis ambaŭ marbordoj de Usono, la arktaj teroj de Kanado kaj Alasko. Estus kelkcent tiaj maŝinoj, kaj Britio falus post du monatoj.
  Lippisch timeme rimarkis:
  - Kio pri la minejoj?
  La Fuhrer ridis:
  - Tio estas la minejoj! Ili ne minacas nek sub la surfaco de la akvoj nek sur la malprofundaĵoj! Same kiel torpedoj de submarŝipoj. Kaj li mem estas ideala armilo por batali kontraŭ la plej altnivelaj submarŝipoj, trafante ilin per profundaj ŝargoj. Krome ekranoplanoj povas trafi malamikajn ŝipojn per raketoj kaj minoj. Jes, kompreneble, mi enkondukos la dezajnon de gviditaj bomboj. Kaj kompreneble surteriĝoj... Ideala liverveturilo por surteriĝoj, ne nur kun infanterio, sed ankaŭ kun tankoj! Tiam la tuta karaktero de la milito tuj ŝanĝiĝos! Ĉu Lippisch komprenis, kian komercon la Fuhrer konfidas al vi?
  La dezajnisto demandis pli komerce:
  - Kio pri la premioj?
  Serioza Adolf konfirmis:
  - Kompreneble la plej malavara, fera kruco kun diamantoj, teroj, kolonioj, regatoj! Se ni konkeros la tutan Afrikon, tiam estos sufiĉe da tero por ĉiuj!
  Lippisch deklaris:
  - Se oni donas monon kaj financon, la ekranoplano estos preta, sed ... mi ankaŭ havas projektojn por senvosta batalanto.
  La Fuhrer-terministo rapidis trankviligi la inventinton:
  - Senvosta jetbombaviadilo, mi jam skizis ĝin, aliaj prizorgos ĝin. Kiel cetere, kaj batalanto! WIG estas pli grava, ĉar ĝi estas fundamente nova armilo ... Krome, la kompanio Gotha havas tre talentajn desegnistojn, kiuj traktos ĉi tion. Kaj dum vi laboras pri ekranoplanoj. Ĝenerale, nun mi havas multajn urĝajn aferojn, mi ankoraŭ bezonas paroli kun la tankaj generaloj ... La ordono estos donita al vi ...
  Lippisch lasis la Fuhrer tre ĝojigita. Adolf pensis, ke eble estus pli bone paroli unue kun nukleaj fizikistoj pri kreado de atoma kaj estonte hidrogena bombo, sed decidis ne tro fari, ŝarĝi sin kaj aliajn homojn samtempe.
  Estis pluraj desegnistoj, inkluzive de la plej famaj: Porsche kaj Aders. Ĝenerale, se en aviado kaj la submara ŝiparo la germanoj havis kvalitan superecon super la sovetianoj (kvankam ne ĉiuj rekonas tion!) Tiam la tankofloto ĉe la panzvale rimarkeble postrestis. Precipe, la sovetiaj veturiloj KV, T-28, T-34, estis pli bonaj ol la germanaj en kiraso kaj armilaro, kaj la T-34 ankaŭ estis supera en veturado. Tamen, la pafiloj de germanaj tankoj ne estas sufiĉe fortaj por la britaj Matildas kaj Cromwells, kaj eĉ pli la Churchills kaj Challengers jam evoluigitaj fare de la dizajnistoj. Sen mencii la malforton de la kiraso de germanaj dezajnoj ...
  Invitinte la gastojn sidiĝi, la Fuhrer komencis deklami moralon:
  - Bedaŭrinde, Germanio nuntempe ne havas fidindan kontraŭtankan pafilon... Provizite per 50-milimetra pafilo T-3, ili povas nur karesi la kirason Matilda aŭ KV.... Sed "Matildo" eniris servon kun Britio eĉ antaŭ la komenco de la Dua Mondmilito. Ni mem kaptis Matildas, kies frontan kirason ne estas penetrebla. Nu, la sovetiaj KV-oj eĉ ne povas trapiki la flankon aŭ karenon. La maksimumo, kiun nia maŝino povas fari, estas rompi la raŭpon! Tio estas, vi projektistoj metis nin en tian pozicion, ke la malamikaj tankoj estas multe pli fortaj por ni en rezervo, kaj la novaj usonaj "Grants" kaj la "Shermans", kiuj estas pretaj por amasproduktado, estas ankaŭ superaj en armilaro. Sen mencii rusajn veturilojn kun 76mm pafiloj. Kaj kiel vi plenumas la taskon krei novajn tankojn, precipe per 88 mm pafilo.
  Porsche respondis konfuzite:
  - Kompreneble, ni disvolvas tiajn evoluojn, granda Fuhrer. La 26-an de majo la Departemento pri Provizaĵoj ordonis al ni pri 45-tuna tanko ViK -4501. Ĝi devus esti ekzakte tiel, kun 88mm kontraŭaviadila pafilo konvertita en tankan gvattureton. Ni jam havas antaŭajn desegnaĵojn. Vi povas konatiĝi kun ili la plej bonega.
  La Fuhrer demandis:
  - Ĉu vi estas Aders?
  Erwin kapjesis.
  la vk -3001 estis sukcese provita . Nova peza maŝino, kun 75 mm kanono. Ni havas similan armilon en la kontraŭtanka modelo, sed ankoraŭ ne metita en amasproduktadon. Krome, laboro estis farita por krei la T-6, kun maso de ĝis 65 tunoj. Kaj pli malpeza modelo de 36 tunoj. Ni provas la grandan Fuhrer.
  Adolfo, kiu imagis sin scianto, komencis rapide ekzameni la desegnaĵojn. Jen ili estas la unuaj skizoj de la timinda "Tigro" de la plej fama germana tanko de la Dua Mondmilito. Ĉi tiu aŭto famiĝis dum la Kursk Ardena Bulo. En sovetiaj tempoj, la Tigroj, kiel regulo, estis riproĉitaj, tiam la sinteno al ĉi tiu aŭto fariĝis pli objektiva. Por sia tempo, ĉi tiu tanko, kompreneble, ne estis malbona. Dum la unua granda bataleto kun nia KV - tri "Tigroj" batis dek sovetiajn veturilojn, kaj ili mem foriris sen difekto. La ĉefa avantaĝo de ĉi tiu maŝino estis potenca 88 mm pafilo, kiu dum longa tempo ne havis indan kontraŭulon. Tamen, sur la Kursk Bulge, malgraŭ la kvalita supereco en teknologio, la nazioj ankoraŭ estis venkitaj ... La statistikoj pri la bataluzo de ĉi tiu maŝino, same kiel la proporcio de perdoj, ĝenerale, parolas pri ĝi kiel unu el la plej bonaj maŝinoj de la Dua Mondmilito. Sed la difektoj estas videblaj al la nuda okulo. Granda pezo de 56 tunoj, dum rezervado de nur 100 milimetroj (nur 80 flankoj!), Granda alteco, manko de anguloj de racia deklivo de la kiraso kaj malbona veturado. Ĝenerale, la IS-2-tanko, malpli peza de dek tunoj, estis pli alta ol la tigro kaj en kiraso kaj en armilaro ... Sed ĉi tiu tanko aperis nur en februaro 1944. La "Reĝa Tigro" ĝenerale pezis 68 tunojn, kun fronta kiraso de 180 milimetroj ... Kompreneble, tia tanko ne estis taŭga por milito en Afriko, en la dezerto, por surteriĝo, ĝi estas nur maŝino kiel orelo sur. argilaj piedoj. Ne, kompreneble, por sia tempo, la "Reĝa Tigro" estis tre efika, ĝi povis detrui plurajn malamiktankojn en batalo, kaj unufoje batis dudek kvin "Shermans" ene de unu horo. Ŝajnas, ke estis informoj pri dudek tri tankoj T-34 detruitaj de la Tigro dum unu batalo. Sed ĉiukaze, ĉi tiu tanko estas simple la formado de la neracia uzo de potenco kaj maso. Kaj ĉi tie, ekzemple, la sovetia T-54-tanko ... Speco de enkorpigo de la sukcesa racia uzo de preskaŭ la antaŭaj teknologioj de la Dua Mondmilito.
  La Führer emfaze deklaris:
  - Ne sinjoro! Ĉi tiu projekto ne funkcias! Farante aŭton de kvindek ses tunoj kun nur 100 milimetroj da kiraso... Kie estas nia fanfamata germana efikeco kaj racieco.
  Aders timeme rimarkis:
  - La franca S-2, pezanta 70 tunojn, havis kirason de 45 milimetroj ...
  La Fuhrer Terminator kolere interrompis:
  - Estas tanko el la unua mondmilito. Sed la rusa KV-2 havis 152 mm obuso kun pezo de 52 tunoj. Sed ĉi tio estas 152 - milimetroj, ne 88.
  Tial mi donas al vi la taskon de 88-mm-kanono de 71-kalibro, por tanko kun pezo de ne pli ol kvardek tunoj kaj fronta kiraso de almenaŭ 180-milimetroj, flankoj kaj kareno de 150-milimetroj, motoro de sescent, sepcent ĉevalfortoj. Kaj ĉi tiu tanko devas esti metita en amasproduktadon kiel eble plej baldaŭ, en ses monatoj.
  La germanaj dezajnistoj paliĝis kaj iliaj manoj tremis. Aleksandro moke rigardis ilin. La tasko estis ja la plej malfacila; armilaro kaj kiraso estas tipaj por la "Reĝa Tigro" de la modelo de 1944, sed vi devas plenumi la pezon de 28 tunoj malpli! Tamen, Adolf konsideris tion sufiĉe reala, kaj eĉ amike vangofrapis Porsche sur la ŝultron:
  - Ne maltrankviliĝu, mi mem desegnos por vi la optimuman skemon, en kiu vi povas elteni per tia relative malgranda pezo. Mi ne estas tirano, sed raciisto. Vi nur devas rekonstrui multon. Aparte, metu la dissendon kaj motoron kune.
  Aders malĝoje rimarkis:
  - Ĉi tio kreos kelkajn problemojn por ni. Precipe en tia aranĝo estos la jenaj malavantaĝoj ....
  Hard Adolf interrompis:
  - Kompreneble, estos iuj problemoj, sed principe ili estas facile forigeblaj. Precipe en teknikaj terminoj. Sed eblas meti la motoron multe pli kompakte, ŝanĝi la suspendon kaj ... La alteco de la tanko devas esti malaltigita al du metroj, kaj la ŝipanaro devas esti metita kuŝanta, tiam ĉio estos multe pli racia.
  La Fuhrer komencis fari skizon, specon de desegnaĵo, en la stilo de la plej masiva sovetia tanko de la postmilita periodo, la T-54. Ĉi tiu maŝino estis tiel sukcesa, ke ĝi ankaŭ estis uzata dum la bataloj en Afganio kun la talibano, kiuj komencis esti produktitaj en 1947, irakaj trupoj batalis kontraŭ ili kun la usona armeo dum Dezerta Ŝtormo kaj Operacio Shock and Awe aŭ Iraqi Freedom " . Entute, pli ol 70 mil el ĉi tiuj tankoj estis produktitaj. Kaj ke la aŭto estis tre sukcesa. Kun pezo de 36 tunoj, fronta kiraso de 200 milimetroj, kaj pafilo de 100 milimetroj kalibro. Ĉi tiu tipo sukcese batalis kun la usonaj "Patons" kaj "Pershings" dum la Korea milito. Do por ĉi tiu teknologia nivelo, la modelo estas tre taŭga kaj realisma por efektivigo. Kaj sufiĉe simple fabrikebla - malmultekosta ... Koncerne al la germana 88-milimetro 71 el kanono, ĝi estis sufiĉe penetra por ĉiuj tankoj de la Dua Mondmilito (krom la fronta kiraso de la IS-3, kiu eniris servon. en majo 1945!). Kio estas la IS-3? La tanko estas grandioza laŭ kiraso, kaj la gvattureto, kiu ricevis la formon de ezoko. Vere, veturefikeco estis malbona, kaj ĝi baldaŭ estis forigita de produktado. Tiam ekzistis pluraj pliaj modeloj, la IS-4, kaj tiel plu ĝis ili ekloĝis sur la IS-10, renomita post la morto de Stalin en la T-10. Kaj ĝi montriĝis la lasta sovetia peza tanko. Ĥruŝĉov malpermesis ĉian disvolviĝon de pezaj maŝinoj, kaj liaj posteuloj ne komencis revizii ĝin!
  Sed ĝenerale, ĉu la germanoj bezonas tankon pli pezan ol kvardek tunojn, se oni povas instali kanonon sur meza tanko, penetranta 193 milimetrojn da kiraso je distanco de 1000 metroj?
  La usonanoj rapide forlasis pezajn tankojn, kaj la pezo de la Pershing ne superis 42 tunojn, kaj la Sherman ĝenerale 32. Sed post kiam evidentiĝis, ke eble eksplodos milito kun Sovetunio, aperis monstro kun 120-milimetra kalibro. pafilo kaj la muzelo rapideco de preskaŭ 1000 metroj je sekundo. Tamen, la amerikanoj baldaŭ iĝis seniluziigitaj kun tiu tanko. Antaŭ la apero de la IS-10, la plej masiva postmilita tanko estis la IS-4, kun fronta kiraso de 250 milimetroj, kaj surŝipa kiraso de 170 ... Fidinda maŝino, kvankam ĝi pezis pli ol 60 tunojn. . Ĉiukaze, necesas konfidi la kreadon por Germanio de peza tanko, sed ne pli ol 50 tunoj. Ekzemple, la IS-10 nur pezis 50 tunojn, havante frontan kirason de 290 milimetroj kaj pafilon de 125 milimetroj ... Cetere, kia kalibro estas la plej sukcesa? Dum la milito, la plej popularaj modeloj Sherman kaj Churchill havis 100 kaj 152 mm kirason (fronta). Nu, kion la "Reĝaj Tigroj" traktis ĝin sufiĉe bone ... Sed la "Pantero" komencis iomete postresti malantaŭ la 75 kalibro - milimetroj, eĉ kun alta komenca rapido de la ĵetaĵo, fariĝis nesufiĉa. Tial, "Panteroj" aperis en 88 mm pafiloj, kvankam nur ĉe la fino de la milito, kaj ne estis multaj el ili. Sed la fakto, ke la Germana Armeo ne havis planojn re-ekipi tankojn kaj kontraŭtankaj kanonoj kun granda kalibro, indikas, ke ĉi tiu stato de aferoj konvenis al ĉiuj. Estis vere, ke la memveturaj kanonoj Yagdtigr havis 128-milimetran kanonon kaj frontan kirason de 250-milimetrojn, sed nur 71 el ili estis produktitaj kaj ili ne povis influi la kurson de la milito en tia magra kvanto. Cetere, interese, kiam la Jagdtigers kapitulacis, 43 pliaj pecoj restis en servo, kio indikas la ekstreman postviveblecon de tia maŝino.
  Cetere, Stalin ordonis, ke la IS-2 estu tuj armita per 122-milimetra kanono, kvankam ĝia penetra potenco estis troa por germanaj tankoj (krom la Reĝa Tigro, sed nur 458 tiaj tankoj estis produktitaj). Multaj konsilis la diktatoron limigi sin al barelo de 100 mm. Efektive, la memveturaj pafiloj T-100 montriĝis la plej bonaj laŭ la totalo de batalaj trajtoj. Post ĉio, ju pli granda la kalibro, des pli malgranda la provizo de obusoj, des pli malalta la pafrapideco, la komenca rapideco de la ĵetaĵo, la gamo kaj precizeco de fajro ... Kaj la germanoj havis la plej masivan T-4-tankon, kaj memveturaj pafiloj bazitaj sur ĝi, pezis nur 22-24 tunojn. La Panzer memveturaj pafiloj, aliflanke, estis tre sukcesaj: la armilaro kaj fronta kiraso de la Pantero estis preskaŭ la samaj kiel ŝiaj, kun tiel malalta pezo kaj alteco. Necesos mendi pli simplajn kaj malmultekostajn Panzerojn por esti produktataj.
  Kaj kio pri la kalibro de la pafilo, do kio? Por kontraŭtankaj pafiloj, kalibro de 128 milimetroj estas tro granda, estas pli bone uzi ĝin kiel atakpafilon, kaj elekti mezan 105 milimetrojn.
  Adolf montris al la germanaj dizajnistoj la skemon:
  - Jen nia nova sekreta armilo! En la venontaj monatoj, la tanko devus esti provita. Ĝia bataluzo estos 1943. Intertempe, vi ankoraŭ havas projekton por krei pezan tankon kun 105 mm pafiloj. Same kiel malpezaj memveturaj pafiloj. Do por la laboro sinjoroj.
  Aders timeme kontraŭis:
  - La dezajno, kiun vi proponis, aspektas alloga, sed tio estas la problemo - ĉi tiu tanko ne estas en la spirito de niaj tradicioj ... Kaj la ŝipanaro estos malkomforta ...
  Adolf, anstataŭ respondi, trinkis sukon kaj sugestis:
  "Eble ni tagmanĝos, kamaradoj." Ĝenerale, ĉi tiu tanko povas esti stampita en grandaj kvantoj, kaj mi ne pensas, ke la usonanoj kaj la britoj havos ion pli bonan antaŭ la fino de la milito. Jes, kaj hodiaŭ eblos manĝi iom da viando...
  La knabinoj rapide metis la tablon. Aleksandro, konsciante, ke la stomako de la Fuhrer, demamigita de viando, povas malsaniĝi, elektis resti fidela al si mem, kaj manĝis nur malgrandan sturgon, rememorante Sobakeviĉ pri iliaj Mortintaj animoj. Nu, ŝajnas, ke li faras ĉion bone. Ĝi metas la ekonomion sur armean bazon, deklaras totalan militon, adoptas leĝojn, kiuj devus esti adoptitaj jam en 1939... La malrapideco de Hitler kun militarigo kaŭzis mankon de armiloj, kaj ĝuste kvante terminoj... Kaj krome la fama MP-44-submaŝino. pafilo... Bonege en siaj batalaj trajtoj, iel eĉ pli bona ol la unuaj Kalashnikov-modeloj. Ĝi estas nur iom peza ... Eble vere eblas preni la sturmpafilon AKM kiel bazon? Ho, estus bone krei armilon, kiu kombinas la precizecon de la usona M-16, kun la rapideco de fajro kaj fidindeco de la AKM. Ĝenerale, progreso evoluas malegale. Ekzemple, motoroj en tankoj ne aldonis multe da potenco, sed la komputilo fariĝis ĝenerale neatingebla. Sed ĉi tie li havas scion pri la estonteco, sed kion li povas proponi pri, ekzemple, oleo-anstataŭaĵo. Ĝis nun, eĉ en Ameriko ili ne lernis kiel efike produkti benzinon el karbo! Malgraŭ altiĝantaj naftoprezoj. Nu, kion alian li povas proponi. Dinamika protekto, turbo-generatoraj motoroj... Kaj estos, sed iom poste, por ne rapidi meti atutojn. Dum sepdek jaroj, la progreso iris malproksimen antaŭen, sed ĝis la maljuneco estas venkita, ankaŭ malsanoj, kaj la homo ne estas Dio! Cetere, iel estas eĉ regreso... Ekzemple, la kresko de religieco, precipe en Rusio kaj la postsovetia spaco, same kiel islamaj landoj. Sed la grandaj pensuloj de la Renesanco kaj modernaj tempoj antaŭdiris, ke religio iom post iom formortos!
  Sed kiel ajn strange, la religia ekstremismo kreskas... Kaj la pastroj pli kaj pli okupiĝas pri la politiko de la ŝtato. Kaj en ĉi tiu situacio, la politiko de la aŭtoritatoj estas nekomprenebla, ĉu ili serioze kredas, ke la vero estas en ortodokseco aŭ islamo? Ĉiuj tiuj kleraj kaj inteligentaj homoj? Se ne, kia estas do forlasi la laikan modelon de ŝtatiĝo? Por efika amasadministrado? Sed ĝuste Ortodoksismo pruvis sian neefikecon kiel ŝtata religio... Fakto estas, ke formale baziĝante sur kristanismo kaj, antaŭ ĉio, la Nova Testamento, Ortodoksismo havas kiel bazon la pacifistan instruon: ne rezistu al malbono kaj amu vian malamikon! Sed samtempe, la reala politiko de la imperio estas agresema kaj postulas perforton kaj konkeron. El kio estigas kontraŭdiron inter formo kaj esenco. Eĉ se multaj homoj ne konscie komprenas tion, ili subkonscie sentas ĝin!
  Pro tio, la ortodoksa instruo estas senefika, sen logiko, provante esti kaj imperia kaj kristana samtempe. Kaj kristano signifas judo kaj pacisto! Ja la Biblio estis preskaŭ tute skribita de judoj, kaj eble eĉ tute, ĉar la apostolo Paŭlo diras grandan avantaĝon al la judoj ĉar ili estas konfiditaj kun la vorto de Dio! Tio signifas, ke rusoj ne devus kredi la Biblion! Tio signifas, ke necesas alia kredo, sed ne plu bazita sur la Judaj Skriboj... Kio? Ĝi devus esti evoluigita de spertaj profesiuloj kaj psikologoj sub la gvido de la FSB! Tiam multaj kontraŭdiroj estos sukcese solvitaj...
  Mi devas diri, ke infano, kiu legas la Evangelion, neniam fariĝos forta, kuraĝa, kruela militisto, kiu amas Rusion! Kaj kiu lando estas fama en la Biblio? Israelo!
  Vere, li mem estas Adolfo la posedita, ĉi tiu ludanto, estante en la loko de Hitler, tute ne plifortigos la persekuton de la judoj. Male, utilaj judoj ĝuos avantaĝojn kaj laboros por la Tria Regno. Ne estos tia stultaĵo pafi judajn sciencistojn aŭ artulojn! Sed nuntempe, estas antaŭtempe nuligi antisemitajn leĝojn. Unue, la homoj eble miskomprenos, kaj due, tio estas fonto de riĉeco kaj tre solida fonto! Sed, kompreneble, eblas mildigi la antisemitan politikon kontraŭ la subteno de la judoj.
  Kaj kio pri la Papo? Rilatoj kun Vatikano estas malproksimaj de idealo, sed malferma milito en ĉi tiu stadio nur alportos damaĝon. Do vi devas serĉi la subtenon de Vatikano, sed samtempe insisti pri viaj propraj interesoj ... Ideale, metu vian marioneton sur la tronon de Petro kaj iom post iom reformu religion ...
  Porsche interrompis la pensojn de Adolfo:
  - Ni estas tre kontenta pri via vespermanĝo Fuhrer!
  La posedata Adolf ridetis kompleze:
  - Nu, dum mi renkontiĝas kun Himmler, kaj poste lasu Heinseberg alveni. Kaj vi rigardu: la limdatoj por vi estas tre malfacilaj!
  La armeo de la Fuhrer moviĝis trans Afrikon. Kaj kontraŭ Sovetunio tenis la defendon.
  Vintre, la Ruĝa Armeo lanĉis ofensivon sur la Rĵevskij kornico, sed la nazioj atendis tie kaj povis forpuŝi la baton. En la sudo, la germanoj ankaŭ rezistis, tenante sin al la Oryol kaj Kharkov indikoj. Kaj nur proksime de Leningrado, la sovetiaj trupoj povis efektivigi la operacion "Iskra", sed la batalo daŭris preskaŭ unu monaton kaj la venko estis aĉetita je ege alta prezo.
  La Fritz iel travivis la vintron de kvardek du - kvardek tri.
  Sed printempe la plejparto de Afriko estas jam konkerita de ili. Kaj la Fuhrer esploras la grundon de paco kun Britio.
  Churchill estas iom malvarma pri tio. Kvankam Britio suferas malvenkon post malvenko.
  Kun Japanio, ĝi ankaŭ ne estas malambigua - la batalo de Midway estis perdita de Ameriko, kaj dum la samurajo batas la multnombran jankian floton en partoj. Kaj Ameriko ne povas profiti el sia nombra supereco surmare kaj en la aero.
  Hitlero, aliflanke, volas ataki USSR, sed eĉ post la anonco de ĝenerala, totala mobilizado, li havas tro malmulte da forto por tio. Ĉar la Fritz estas disaj tra Afriko.
  Somere, la Ruĝa Armeo mem estas preta antaŭeniri. La nazioj tamen, konkerinte Afrikon, formas koloniajn trupojn. Kaj akiru pli da rimedoj.
  Ili estas uzataj por la produktado de tankoj "Leono", "Tigro", "Pantero". Tamen, la datumoj al la monstro montriĝis ne tute sukcesaj. Tro multekosta, tro peza. Vere, por la defendo de la "Pantero", bona tankdestrojero, kun rapida pafa kanono.
  Sed la plej malfeliĉa estis la "Leono", peza, multekosta, sed ne tre efika. La pafilo estas tro potenca, kontraŭ sovetiaj tridek kvar kaj malpezaj tankoj, kaj la rapideco de fajro estas multe pli malalta ol tiu de la Pantero kaj Tigro. Kaj la kiraso, tamen, estas pli bona ol tiu de la "Tigro", kaj eĉ sub raciaj inklinoj. "Leono" rezultis kiel granda "Pantero" pezanta naŭdek tunojn kaj motoro de okcent ĉevalforto. Tamen, iom pli rapide ol en reala historio, la Tiger-2 eniris la serion dudek du tunojn pli malpeza. Proksime pri protekto al la "Leono", sed pli movebla, malpeza. La pafilo tamen estas de 88-milimetra kalibro - kontraŭ 105, sed ĝi estas sufiĉe sufiĉa por detrui ĉiujn sovetiajn tankojn. Kaj kio estas esenca - pli rapida fajro - ok pafoj kontraŭ kvin.
  Do la "Leono" estas infano de la germana, malgaja genio ne enradikiĝis.
  La germanoj kaptis la tutan Afrikon dum la somero, inkluzive de Madagaskaro. Stalino atendis tro longe.
  Eble li mem atendis, ke la germanoj lanĉu ofensivon. Precipe vidante kiel alvenas la tankoj "Leono", "Tigro", "Pantero". Sed la Fritz ankoraŭ solvis problemojn sur la nigra kontinento.
  Stalin maltrafis la momenton. La ofensivo de la sovetiaj trupoj komenciĝis en la direkto de Orel kaj Ĥarkov. Ĝuste kie la germanoj estis bone preparitaj. Kaj ne eblis atingi taktikan surprizon. La plej unuaj bataloj montris ke la "Pantero" montras sin bone en defendo. Ne malbone kaj Ferdinandoj. Ili ankaŭ estas bonaj.
  Jes, kaj "Tigro", la tanko estas produktiva. Kaj li poentas bone. La germanoj aktive defendas. Kaj tenu la batojn de la malamiko. La Ruĝa Armeo, en tri monatoj da tre obstina batalado, antaŭeniris nur dek kvin kilometrojn. Kaj ŝia perdo estis palpebla.
  Du dekduoj da anglaj aviadiloj flugis super la alivestitajn knabinojn, ili verŝajne nenion rimarkis, kaj ili jam komencis dissolviĝi malantaŭ la horizonto, kiam subite aŭdiĝis novaj suspektindaj sonoj. Madeleine ordonis:
  Ĉiuj kuŝu kaj ne moviĝu!
  La knabinoj frostiĝis, ili atendis ion. Kaj tiam el post la duno aperis malpezaj transportiloj kaj kamionoj. Juĝante laŭ la dezajno, angla kaj amerika produktado. Ili malrapide moviĝis al la ĉefurbo de Tunizio. Madeleine estis iom surprizita. Ŝi kredis, ke la frontlinio ankoraŭ estas malproksime, kio signifas, ke la britoj ankoraŭ ne havus tempon por aperi. Aŭ pli ĝuste, ili ne devus aperi. Kaj tiam estas tuta kolumno. Kvankam, eble, malpli ol bataliono... Kiuj ili estas, ia batalgrupo, preterpasante la dezertojn neniel daŭran fronton, volas traserĉi la malantaŭon. Ĝi ŝajnas esti logika, kvankam kun teknologio ili estas facile ekvideblaj en la dezerto. Ĉiukaze, vi devas transdoni al via propra en la radio, sed ne malfermu fajron. Cetere, ili estas nur cent, kaj estas pli ol tricent angloj!
  Gerda flustris al Charlotte:
  - Ili estas angloj! Jen la unua fojo, kiam mi vidas ilin de proksime!
  La ruĝhara amiko, ankaŭ sufiĉe nervoza, respondis:
  - Nenio speciala! Kaj estas tiom da nigruloj inter ili!
  Efektive, almenaŭ duono de la britoj estis nigruloj. Kaj la kolono moviĝis malrapide, kaj la nigruloj ankoraŭ ion hurlis... Ili pli kaj pli proksimiĝas...
  Tiam la nervoj de unu el la knabinoj ne povis elteni ĝin, kaj ŝi trafis per mitraleto. En la sama sekundo, la ceteraj militistoj ekpafis, kaj Madeleine malfrue bojis:
  - Pli!
  Kelkaj dekoj da angloj estis falĉita tuj, unu el la kamionoj ekbrulis. La resto de la britoj malfermis fajron sendistinge. Madeleine kaptis la momenton kaj kriis:
  - Ĵetu ofensivajn obusojn kune!
  Knabinoj de la elita SS-bataliono "Lupoj" ĵetas obusojn malproksimen kaj precize. Kaj ke ili estas trejnitaj ekde infanaĝo, kaj ili ankaŭ trapasis specialan teknikon. Jen kiam vi trejnas kun fluo, iom da prokrasto kun la ĵeto kaj vi kun malŝarĝo. Gerda kaj Charlotte ankaŭ ĵetis siajn donacojn. Kaj la brita kapriolo kaj renversita... Estas amuza. Ili pafas hazarde, kaj la nigruloj ankoraŭ krias en nekomprenebla lingvo. Jen kelkaj fiuloj...
  Kaj Gerda pafas kaj ĵetas, samtempe kantante:
  - En la lernantoj de la SS estas koŝmaro! Unu salto, unu bato! Ni estas lupoj - nia metodo estas simpla! Ni ne ŝatas tiri la katon je la vosto!
  Charlotte ankaŭ grumblas en respondo. La kugloj pafitaj de ŝi frakasas en fragmentojn de la kranio. Kaj ili elpikas la okulojn. Jen unu timigita nigrulo, kiel li bajonetos sian blondan partneron en la flanko. Li kraĉos sangon responde. Charlotte kantas kune:
  - Anĝeloj de stela morna infero! Ŝajnas, ke ĉio en la universo estos detruita! Necesas flugi en la ĉielon kun rapida falko! Por protekti kontraŭ la morto de la animo!
  La britoj agas neorganizite, la plimulto el ili estas koloniaj soldatoj: nigruloj kaj indianoj, araboj. Ili aŭ falas, frostiĝante, aŭ, male, akre saltas kaj ekrapidas kiel frenezaj leporoj. Tamen, la knabinoj pafas precize, kaj la granatoj, kvankam la fragmentoj ne flugas malproksime, sed dense! Nun restas malmultaj malamikoj. Madeleine krias angle, ŝia voĉo estas tiel surde laŭta, ke oni eĉ ne bezonas buŝpecon:
  - Kapitulacu kaj ni ŝparos viajn vivojn! En kaptiteco vi havos bonan manĝaĵon, vinon kaj sekson!
  Ĝi funkciis tuj kaj ĉar ili jam rezignas ... Manoj supren kaj ...
  Kvindek kaptitoj estis kolektitaj, el kiuj duono estis pafvunditaj. Madeleine ordonis:
  - Mortigu la vunditojn!
  La lupoj sen ceremonio pafis kuglojn en la tempiojn de tiuj, kiuj ne povis stari sur siaj piedoj, kaj la ceteraj estis ŝarĝitaj en aŭtomobilojn kaj veturitaj al la plej proksima bazo.
  Post la varmega sablo de la dezerto, estas tre agrable por la nudaj kruroj de Gerda senti molan kaŭĉukon. Ŝi eĉ ĝoje ĝemas... Usonaj kamionoj estas tre komfortaj kaj ne tremas dum la vojaĝo. Gajninte la knabinoj estas gajaj. Charlotte demandis al Gerda:
  - Kiom vi mortigis?
  La knabino konfuzite levis la ŝultrojn.
  - Ĉu ne scias? Mi ne estis la sola, kiu pafis... Sed mi multe pensas!
  Charlotte kalkulis:
  - Ni estas cent, mortigitaj ĉirkaŭ tricent, kio signifas tri po frato, tio estas, po fratino! Impona komenco de la milito!
  Gerda malestime svingis la manon.
  - Ne gravas al mi! La ĉefa afero estas, ke eĉ ne unu amatino mortis. Kvankam tio kompreneble estas statistiko, tricent malamikoj estis detruitaj, kaj ĉe nia flanko nur du lup-militistoj estis iomete vunditaj. Mi eĉ scivolas, kiel ni ankoraŭ ne tute kaptis Afrikon, kun tiaj militistoj.
  Charlotte tuj difektis la humoron:
  - Do finfine, ni perdis kontraŭ ĉi tiuj malfeliĉaj militistoj en la dekoka!
  Gerda kolere skuis sian blondan kapon, kvazaŭ ŝprucita per novjara neĝo:
  - Estas pro perfido! Sed fakte, ni estis pli proksime ol iam al venko kaj ĝi estis evidenta por ĉiuj, kiuj ne estas blindaj! Ve, ni estis interrompitaj!
  Charlotte konsentis, lerte gratante siajn nudajn piedojn malantaŭ la maldekstra orelo per la piedfingroj.
  - Jes, perfido, sabotado, mezboneco de la militistaro .... Sed ni ankoraŭ rompis la rusojn, devigante ilin kapitulaci en la dekoka jaro! Ho, estus bone promeni tra la vastaĵoj de Rusio, tie estas malvarme, sed ĉi tie estas varme!
  Gerda gaje ridis.
  - Sed en Rusujo estas tiel severaj frostoj... Sed kiam mi nudpiede kuris tra la neĝo en la montoj, mi scias, kia faruno ĝi estas.
  Charlotte nudigis siajn dentojn.
  - La malgranda Gerda kuras nudpiede tra la brulanta neĝo... Ĝi estas simbola kvazaŭ en fabelo... Rakontoj de pura, ankoraŭ infaneca kaj tute ne egoisma...
  Gerda fervore palpebrumis al sia amiko:
  - Estas kvazaŭ ni havas al la Fuhrer?
  Charlotte konfirmis:
  - Preskaŭ! Ni nur rajdas, ne kuras nudpiede sur varma dezerta sablo. Jes, eĉ post la venko.
  La ligita negro murmuris germane:
  - Teruraj anĝeloj, mi estas preta servi vin! Vi estas diino, mi estas via sklavo!
  Charlotte karesis sian iomete malglatan piedon super la brunajn buklajn harojn de la nigra kaptito.
  - Vi nigruloj estas nature sklavoj! Ĉi tio, kompreneble, estas bona unuflanke, iu devas pene labori de tagiĝo ĝis krepusko, fari malgravajn laborojn... Sed sklavo laŭ naturo, malnobla naturo estas perfidulo kaj li ne povas fidi armilojn. Ni germanoj, siavice, estas la plej klera kaj alte organizita nacio sur la Tero. Granda nacio de militistoj, kaj ne vane germanaj solduloj servis en ĉiuj eŭropaj armeoj kaj eĉ en Rusio, kaj plej ofte en komandpozicioj!
  Gerda sovaĝe ĵetis:
  - Jes, vi servos al ni kiel sklavon. Ni havas specialajn menaĝojn por nigruloj. Kaj vi restas kun...
  Charlotte sugestis:
  Li kisu niajn piedojn. Post ĉio, estos agrable por ni, kaj Niĝero humiligos sin.
  Gerda vigle balancis la kapon.
  "Mi ne scias kiel vi fartas, sed estas naŭze se la pura haŭto de la arja tuŝas la lipojn de la malbonodora Niĝero." Do...
  Charlotte malkonsentis:
  - Ne vere! Male, mi estus ŝatinta ĝin. Nu rigardu...
  La fajra ruĝhara belulino puŝis sian krureton en la nigrulon. Li entuziasme komencis kisi la longajn, glatajn, ĉizitajn fingrojn de la diino. Kaj la knabino responde nur milde ridetis, dikaj lipoj de nigrulo tiklas sunbrunigitan haŭton. Jen la lingvo de la kaptito marŝis laŭ la elasta, iomete polva piedo de la knabino. Tamen, estas agrable kiam oni humiligas fortan, preskaŭ dumetran viron.
  Gerda estis surprizita:
  - Estas strange, sed kio pri vi, ĉu ne abomena?
  Charlotte ridetis.
  - Ne vere! Kial mi devus esti naŭzita?
  Gerda preferis silenti: kial ŝi enmiksiĝi en la aferojn de sia amiko. Fakte, ili estis edukitaj, ke germana virino estu ne nur militisto, sed ankaŭ amanta, milda edzino kaj sana patrino. Sed ŝi mem ankoraŭ ne pensis pri la uloj, eble pro peza korpa peno, aŭ simple ankoraŭ ne trovis sian kunulon. Tamen, Charlotte, ŝajnas, estas laca de ĝi. Ŝi batis la negron per sia maleolo sur la nazo, tiel ke la juŝko fluis kaj sugestis al Gerda:
  - Ĉu ni povas kanti?
  Gerda kapjesis.
  - Kompreneble ni kantos! Alie ĝi fariĝas malĝoja!
  La knabinoj kantis, kaj iliaj koramikinoj kuniĝis unuanime, tiel ke la kanto fluis kiel akvofalo:
  Ni iras kun bela etulo el la densejo,
  Tenante neteran malĝojon!
  Kaj la malvarmo, brula malvarmigo,
  Trapikita rompita motivo!
  
  Nudaj piedoj en la neĝo
  Venas blankaj knabinetoj!
  Muĝante kiel lupoj, neĝoŝtormoj estas malbonaj,
  Malkonstruante arojn da pichug-birdoj!
  
  Sed la knabino ne konas timon
  Ŝi estas batalanto de potencaj fortoj!
  La ĉemizo apenaŭ kovris la karnon,
  Ni certe venkos!
  
  Nia militisto estas la plej sperta,
  Ne fleksu lin per sledmartelo!
  Ĉi tie la aceroj milde moviĝas,
  Neĝflokoj falas!
  
  Ne estas nia kutimo timi,
  Ĉu vi ne kuraĝas tremi pro la malvarmo!
  La malamiko estas dika kun bova kolo,
  Ĝi estas glueca, aĉa kiel gluo!
  
  Tia estas la forto de la homoj
  Kion faris la sankta rito!
  Kredo kaj naturo estas por ni,
  La rezulto estos venka!
  
  Kristo inspiras la Patrujon,
  Diru al ni batali ĝis la fino!
  Por fari la planedon paradizo
  Ĉiuj koroj estos kuraĝaj!
  
  Homoj estos feliĉaj baldaŭ
  La vivo foje estu peza kruco!
  Brutalaj mortigaj kugloj
  Sed tiu, kiu falis, jam releviĝis!
  
  La scienco donas al ni senmortecon
  Kaj la menso de la falintoj revenos al la vicoj!
  Sed se ni timas, vi kredas
  La malamiko tuj fuŝos la poentaron!
  
  Do preĝu al Dio
  Ne necesas fuŝi, maldiligento for!
  Juĝisto ĉiopova estas tre strikta,
  Almenaŭ ĝi povas helpi foje!
  
  Patrujo estas al mi pli kara ol io ajn,
  Sankta, saĝa lando!
  Tenu nian gvidanton pli forta ol la bridoj,
  Flora Patrujo naskiĝas!
  La knabinoj de la elita SS-bataliono "Lupoj" bele kantis, kaj la vortoj estis sinceraj. Ĝenerale estis stereotipo, ke SS-ulo signifas ekzekutiston! Sed ne estas. Ekzistis, kompreneble, specialaj punaj unuoj, plej ofte kiel parto de sekurecsekcioj, kiuj aranĝis specialajn operaciojn, sed la plej multaj el la SS-sekcioj estis simple la elitaj gardistoj de la Germana Armeo. Ĝenerale, oni devas diri, ke la ruĝa, totalisma propagando ne estas la plej fidinda fonto de informoj pri la Dua Mondmilito. Post ĉio, estas klare, ke la komunistaj gvidantoj de Agitprop ne povis ne esti nepartiaj kaj objektive kovri eventojn. Do, estas fidinde malfacile juĝi kie estis la vera vero, pri la abomenaĵoj de la nazioj, kaj kie estas fikcio. Ĉiukaze tiuj, kiuj serioze okupiĝas pri historia esploro, estas devigitaj konfesi, ke ne ĉiu SS-soldato estas ekzekutisto kaj monstro. Krome, antaŭ la atako kontraŭ Sovetunio; la nazioj entute en la okupataj teritorioj kondutis tolereme, okcidentaj fontoj ne indikas iujn amasajn kruelaĵojn kaj masakrojn.
  Kaj nun la knabinoj helpis la kaptitojn eliri el la aŭtoj; ili amike frapetis la larĝajn ŝultrojn de la timemaj viroj. Post tio, la knabinoj estis invititaj refreŝigi sin ...
  La vespermanĝo estis modesta, sed aliflanke, zebro estis pafita en la dezerto kaj ĉiu knabino ricevis ŝishkebabon kuiritan en la araba. Ĝenerale, la araboj, almenaŭ ekstere, estis amikaj kaj tiuj, kiuj sciis la germanan, eĉ provis ŝerci, aŭ milde karesi la krurojn de la knabinoj.
  Gerda forpuŝis la gluiĝeman arabon kaj diris:
  - Mi ne estas por vi!
  Charlotte sekvis eblemon:
  - Akiru al vi haremon!
  Gerda ridetis kaj proponis:
  - Sed diru al Charlotte, kion vi farus, se vi fariĝus edzino de la Sultano?
  La ruĝhara amiko rimarkis dubeme:
  - Ĉi tio fakte estas polemika feliĉo ... Kvankam dependas de la edzino de kiu sultano. Se la granda Otomana Imperio estus en sia apogeo, tiam... Eĉ estus tre bone... Mi reformus la turkan armeon, plibonigus armilojn... Kaj verŝajne unue mi turnus la okulojn orienten.
  Gerda konsentis.
  - Prave! Sed jen domaĝo por Turkio, ke eĉ en sia glortempo ĝi ne povis konkeri Iranon. Ĉi tio estis sufiĉe reala, precipe ĉar la persa armeo estis postiĝinta. Mi scivolas, la granda Fuhrer, kian decidon li faros, konkeri Turkion, aŭ ankoraŭ inkluzivi en sia koalicio, ĵetante oston al la otomanoj, inkluzive de kelkaj el la ne tre valoraj landoj de Irano?
  Charlotte levis la ŝultrojn pro konfuzo.
  - Ne scias! Fakte, lastatempe estas onidiroj, ke ni atakos Sovetujon... Oni diras, ke rusaj riĉaĵoj kaj grasaj teroj de Ukrainio estas tre bezonataj!
  Gerda prenis tason da teo per la fingroj de sia nuda piedo kaj sufiĉe lerte levis ĝin al sia mentono, verŝante la brunan likvaĵon en sin. Samtempe la knabino sukcesis paroli:
  - Estas tre riĉaj, grasaj teroj en Ukrainio. Sub saĝa germana gvidado, kaj kun nia alta agrikultura kulturo, ili produktos rekordajn rikoltojn. Kaj tiam ni havas panon, ĝi estos pli malmultekosta ol akvo. Kaj la ukrainoj mem profitos el tio, ĉar la sovetia registaro simple prirabas ilin, devigante ilin malsati!
  Charlotte kapjesis.
  - Ni instruos al ĉi tiuj slavoj nian grandan germanan kulturon! Ni lumigu ilin!
  Ĉi tie la konversacio estis interrompita de malĝentilaj krioj, la ripoztempo finiĝis.
  Sed post la vespermanĝo, la knabinoj denove estis vicigitaj kaj devigitaj fari malvolan marŝon tra la dezerto. Manĝinte, estis malfacile kuri kaj la knabinoj eĉ iomete ĝemis, ĝis, tamen, iliaj korpoj varmiĝis. Kaj tiel ili forkuris kiel jerboj.
  Ĉi tio estas virtuala batalo ... Kaj Afriko iĝas germana ... Kaj la sovetia-germana fronto ...
  Vintre, la Ruĝa Armeo denove iris sur la ofensivon. Malmolaj bataloj okazas.
  Christina, Magda, Margareta kaj Schella batalanta en la Pantero. La maŝino, kvankam ne ideala, sed kun rapidpafa, longdistanca pafilo, modere lerta, kaj bona fronta kiraso.
  Germanaj knabinoj estas nudpiedaj kaj en bikinoj malgraŭ la malvarmo. Kaj ili faras manovran batalon.
  Jen Kristina faras pafon... La ŝelo trafas la T-34-76-gvattureton kaj trapikas ĝin. La sovetia tanko haltas knokaŭta.
  La knabinoj krias je la supro de siaj pulmoj:
  - Nia preno!
  Tiam Magda pafas. La belulino kun oraj haroj ankaŭ draŝis.
  Jes, do la turo estis deŝirita je la tridek kvar.
  La tigroknabinoj laŭvice pafas. Kaj tre trafe. Ĉi tie ili trafis alian sovetian tankon.
  Poste venis Margareta. Kaj trafis la memveturajn kanonojn SU-76. Lerte fikita. Kaj ŝi kantis:
  - Nia infera Germanujo estas forta, ĝi protektas la mondon!
  Kaj kiel montros la lango!
  Tiam ŝi pafis el la kanono de Ŝelo. Ĝi frapis la sovetian tankon KV-1S. Ankaŭ la knabino faris bonan laboron.
  Jes, la kvar militistoj en bikinoj batalas kaj ne timas la malvarmon. Post kiam la virinoj komencis batali, aferoj iris multe pli bone por la Tria Reich.
  Jen la pilotoj Albina kaj Alvina sur la ĉielo. Ambaŭ belulinoj en bikino kaj nudpiedaj. Ili batalas por si mem sur Focke-Wulfs. Kaj ĉi tiu aŭto estas tre serioza.
  Albina, pafante el aerkanonoj, diras:
  - Aktiva kroketo! Ne bedaŭras la vorton!
  Kaj kiel ŝi briligas brilan rideton! Kaj li malflugos du sovetiajn aviadilojn samtempe.
  Alvina ankaŭ tranĉis tri per aerkanonoj kaj pepis:
  - Mia eniro estos mortiga kaj obtuza!
  Tiam la knabino nudigis siajn dentojn kaj montris siajn dentojn! Ŝi estas ĉarmo mem, kaj plena de fenomena ĉarmo.
  Albina fortranĉas alian aviadilon Yak-9 kaj grincas:
  - Kial ni bezonas sovetiajn pilotojn?
  Alvina malflugas LAGG-5 kaj memfide diras:
  - Por ke ni germanoj gajnu kontojn!
  Mirinda paro da knabinoj. Kiel ili komencis kolekti premiojn por si mem. Vi ja ne povas argumenti kontraŭ tiaj belulinoj. Ili malflugigas aviadilojn kaj nudigas siajn dentojn.
  Kaj la ĉefa sekreto estas en la malvarmo, la knabinoj devas esti nudpiedaj kaj en bikino. Tiam venos la fakturoj.
  Kaj neniam vestu vin. Kaj skuu vian nudan bruston, kaj ĝi estos ĉiam alte estimita!
  Albina fortranĉis alian aviadilon de la Ruĝa Armeo kaj kantis:
  - En grandaj altecoj kaj stela pureco!
  Kaj ŝi palpebrumis, eksaltante kaj skuante la nudajn piedojn, muĝante:
  - En la mara ondo kaj furioza fajro! Kaj en furioza kaj furioza fajro!
  Kaj denove la knabino faligas la aviadilon kun energia alproksimiĝo.
  Kaj tiam Alvina atakas la malamikon. Li faras tion per turno, nudigas la dentojn kaj grincas:
  - Mi estos la superĉampiono de la mondo!
  Kaj denove la aŭto trafita de la knabino falas. Jes, la Ruĝa Armeo fariĝas sufiĉe malbona.
  Kaj Albina muĝas pro sovaĝa ekstazo:
  - Mi nun estas ekzekutisto, ne piloto!
  Malflugas alian sovetian aviadilon, kaj siblas:
  - Mi kliniĝas super la vido kaj la misiloj rapidas al la celo, estas alia kurado antaŭen!
  La militisto estas ekstreme agresema.
  Jen ambaŭ knabinoj atakantaj terajn celojn. Albina pugnobatas la tridek kvar kaj kriegas:
  - Ĉi tio estos la fino!
  Alvina trafas la SU-76 kaj flustras:
  - Por kompleta detruo!
  Kaj kiel li skuas la nudan piedon!
  Vintre, la Ruĝa Armeo estis nekapabla atingi signifan sukceson. Nur en la Rĵev-areo ili sukcesis iomete kojni, sed enkondukante rezervojn, la germanoj restarigis la situacion. La Fritz estas vere fortaj.
  Kaj en majo 1944, repleniginte siajn trupojn per novaj tankoj, inkluzive de la pli progresinta kaj pli bone protektita Panther-2, ili iris sur la ofensivon en la regiono de Kursk kaj Rostov-sur-Dono.
  Ĉio ne estus tiel malbona, se granda nombro da araboj kaj nigruloj ne estus partoprenintaj en la ofensivo. Kaj plej grave, Turkio ankaŭ eniris la militon. Do la situacio estas ege perturba.
  Kaj la Ruĝa Armeo, suferspertante gravajn perdojn, retiriĝis antaŭ la superaj fortoj de la Germana Armeo.
  Sed la kuraĝaj ses knabinoj, gviditaj de Alenka, batalis furioze kun la Fritz. Kaj la fortoj estis klare neegalaj.
  Alenka batalis por Kursk, kiu estis sturmita fare de la nazioj. La malespera belulino ĵetis granaton per siaj nudaj piedfingroj kaj pepis:
  - Gloro al Rus' kaj la denaska partio!
  Tiam Nataŝka lanĉis obuson per la nudaj piedfingroj kaj siblis:
  - Ni protektas la knabinon nudpiede!
  Post kiam Anŭuta ankaŭ per la fingroj de siaj nudaj kruroj sendis mortodonacon kaj blovis:
  - Estos mirinda bato!
  La ruĝhara Aŭgusteno prenis kaj sendis donacon de neniigo per sia nuda malsupra membro kaj grincis:
  - Montrante la radaron al la ĉielo!
  Kaj tiam la orhara Maria donis morton al la nazioj per siaj nudaj kruroj.
  Kaj ŝi kantis:
  - En Madagaskaro, en la dezerto kaj la Saharo! Ĉie estis, mi vidis blankan lumon!
  Kaj nun Marusja kun siaj nudaj plandoj ĵetos tutan aron kaj kantos:
  - En Finnlando, Grekio, kaj en Aŭstralio, Svedio, oni diros al vi, ke ne ekzistas pli belaj knabinoj!
  Jes, la ses knabinoj batalis tre bone. Sed la Fritz prenis Kursk ĉiuokaze ...
  Ne, ne rezisti tiajn superajn fortojn. La faŝistoj algluiĝas al si kaj al la vergo.
  Kaj kio influas la preparadon de monstroj.
  Adolf Hitler estis simple freneza: senti sin kiel vera despoto, al kiu ĉiuj obeas kaj tremas. Jes, se vi volas stalinismajn sukcesojn, tiam vi devas esti kiel Stalino, sen kompato kaj postulado de aliaj kaj de vi mem (ĝuste tiel pensis Iosif Vissarionoviĉ en ĉi tiu sinsekvo!). Nun la susuro estas deca kaj la aŭto ekmoviĝos. Ĝenerale, Germanio, konsiderante la satelitojn, havas grandegan avantaĝon super Sovetunio en la kvanto de industriaj ekipaĵoj, en sperta laborforto kaj en la nombro da inĝenieroj je ĉiuj niveloj. Ĉi tio estas fakto, sed la produktado de armiloj ankoraŭ ne estas egala! Germanio postrestis malantaŭ Sovetunio dum la milito, malgraŭ la tuta detruo en Rusio. Kaj de kio? Kompreneble, pro certa malordo, kiu regis en diversaj fakoj, kaj precipe en la milita industrio. Krome, negativan rolon ludis la manko de krudaĵoj, kaj ankaŭ la subtaksado de la potencialo de la malamiko. Precipe, en 1940, la produktado de armiloj en Germanio estis pli malalta ol en 1939 (se ni kalkulas la ŝafton, konsiderante municion), kaj tio malgraŭ la fakto, ke la milito jam daŭris, kaj la Tria Reich prenis kontrolon de grandaj teritorioj kun grandegaj rezervoj de produktadkapacito. Nu, kion ni povas diri pri la organizaj kapabloj de Hitler? Ne tro, tiam li ekbrilis, en la kampo de la milita industrio.
  La Führer deklaris en longa parolado:
  - En la afero pri kontrolado de aviado, urĝaj povoj estas donitaj al Sauer. Li atente kontrolos la kvanton da ekipaĵo produktita, kaj, ne malpli grave, la kvaliton. Krome, multaj el viaj amikoj Goering, kvankam ili iam estis bonaj asoj, ne kapablas gvidi laboron. Ne ĉiu bona soldato estas ankaŭ elstara generalo, do anstataŭ la pendigita Eriko, la teknika sfero estos gvidata de persono el inter profesiaj entreprenistoj, kiu kapablas reformi kaj re-ekipi la aviadajn fortojn. Finfine, Britio ne dormas, ĝi pliigas kaj la kvanton kaj kvaliton de siaj armitaj fortoj, kaj precipe la aviadon. Ni devas esti antaŭ la malamiko je du kapoj, je deko da paŝoj, alie ni tute perdos superecon super la malamiko. Kaj tial, kvalitaj paŝoj estas necesaj.
  Goering timeme kontraŭis:
  - Miaj amikoj, pruvitaj homoj, kiuj pruvis sian batalefikecon kaj profesiecon.
  La demona diktatoro furiozis:
  - Aŭ eble mi, laŭ via opinio, forgesis, kiu perdis la batalon por Britio? Aŭ kiu malsukcesis la kvarjaran planon por la disvolviĝo de la nacia ekonomio. Aŭ ĉu vi ankaŭ volas esti vipata, kaj eĉ publike. Do fermu vian buŝon kaj silentu ĝis ili palisumos vin!
  Goering eĉ eksidis kun timo. Ve, kun la Fuhrer oni ne trompadu. Tiam la bruo denove aŭdiĝis, alia ME-262-jeto ekflugis en la ĉielon. La aŭto estis masiva kaj havis eĉ du motorojn. La flugiloj estas iomete svingitaj, la batalanto mem aspektas sufiĉe minaca. Ĝiaj rapideckarakterizaĵoj, por 1941, estas ĝenerale decaj, kaj eĉ rekordaj laŭ mondaj normoj. Vere, la maŝino mem ankoraŭ ne estas tute fidinda kaj postulas sencimigon. La faŝisma diktatoro tamen jam donis la karakterizaĵojn de novaj, pli progresintaj batalantoj ... ME-262 pezas pli ol ses tunojn, kio estas ia troŝarĝo. Jetĉasilo devus esti malgranda, malmultekosta kaj facilmova. Ĉi-rilate, la ME-163 povus esti sufiĉe bona, sed ĝia raketmotoro estas tro devigita kaj funkcias nur ses minutojn (aŭ pli ĝuste, ĝi ankoraŭ funkcios!), kio signifas, ke la intervalo estas nur en radiuso de cent kilometroj. . Kiel blitz-stila bombisto aŭ kiel kovrilo-batalanto por armadatakoj kontraŭ Anglio, ĝi kompreneble estas ne bona.
  Sed la ME-262 povas porti tunon da bomboj, tio estas, tiom kiom la sovetia unualinia aviadilo Pe-2. Tio estas, bonega solvo por ambaŭ batalantaj svingoj kaj por subteni trupojn. Tamen, kial ne krei ĉasilon ME-163 Comet-stilan, sed sen raketmotoro, sed kun turbojetmotoro? Ili provis plibonigi la Kometon kaj ŝajnis esti alportinta la flugtempon al 15 minutoj (tio estas vico de ĝis 300 kilometroj), kio estas ĝenerale akceptebla por la Batalo de Britio. Vi ankoraŭ povas akiri Londonon el Normandio... Kvankam ne ĉio estas tiel evidenta, vi ankaŭ bezonas bombi kaj reiri, kaj dek kvin minutoj ne estis en tia deviga reĝimo. En la estonteco, raketoj kaj ĉasaviadiloj estis rekonitaj kiel sakstrato en aviado. Sed la dezajno de la "Kometo" estas tre interesa, pro ĝia malgranda grandeco kaj malpezeco, kio signifas malmultekostecon kaj manovreblon.
  Krome, ekzistas ankoraŭ tre promesplenaj batalantoj, kiuj ĝenerale pezas 800 kilogramojn, tiaj glisaviadiloj, ke ili povas esti uzataj en aerbataloj. Vere, pro la mallonga atingo, flugoj sur ili povas esti batalitaj nur en defendaj bataloj, aŭ liveritaj al Londono sur ... Transportoj, kaj tiam alkroĉitaj reen al la pilotoj. Jen kie vi devas pensi. En la reala historio, la glisaviadiloj ne havis tempon por fari militon, kaj ial la sovetiaj aviadaj generaloj ne kuraĝis provi ĉi tiun ideon en Koreio. Ĝenerale, ĝi ne estas malĝoja, sed dum la Korea milito, usona piloto estis la unua malfermi la konton pri venkoj. Do la jankioj ne estu subtaksitaj.
  Post kiam la flugo finiĝis, juna helhara knabino elsaltis el la kajuto kaj kuris plenrapide al la Fuhrer.
  Posedita nazia numero unu etendis sian manon al ŝi por kiso. Kio estas agrable, kiam la knabinoj amas vin, kaj la Fuhrer, ŝajnas, estas tute sincere idoligita de ĉiuj germanoj, aŭ pli ĝuste, preskaŭ ĉiuj krom kelkaj kaptitoj de koncentrejoj. La piloto diris kun entuziasmo:
  - Ĝi estas nur grandioza aviadilo, ĝi havas tian rapidecon kaj potencon. Ni ŝiru ĉiujn idojn kiel hejtkuseneton de surogato!
  La Fuhrer aprobis la impulson de la knabino:
  - Kompreneble, ni rompos ĝin, sed ... Sencirmigi la maŝinon devas esti farita pli rapida, kaj ĉi tio precipe validas por motoroj. Ĉi tie, kompreneble, necesas radikalaj rimedoj por plibonigi ilin, sed se la ĉefo-projektisto helpos!
  Ĉiuj bojis ĥore:
  - Gloro al la granda Fuhrer! La Providenco helpu nin!
  La himno de la Tria Reich komencis ludi kaj kolono de junaj batalantoj de la Hitlera Junularo pluiris. Knaboj de dek kvar ĝis dek sep jaroj iris sub la tamburon en speciala formacio. Kaj tiam estis la plej interesa afero: marŝis adoleskulinoj el la virina sindikato de Germanio. Ili estis en mallongaj jupoj, la nudaj, nudaj piedoj de la belulinoj altiris la okulojn de viroj. La knabinoj provis levi la krurojn pli alte, sed samtempe ili tiris la piedfingron, zorge metis la kalkanon. Distra spektaklo de belulinoj kun neriproĉeblaj figuroj... Vere, la vizaĝoj estis aliaj, kaj kelkaj el la junaj faŝistoj estis iom malĝentilaj, preskaŭ viraj, kaj krome ili tordis ilin. Precipe kiam ili kunigis siajn brovojn.
  Esteto Adolf notis:
  - Necesas, ke knaboj kaj knabinoj pli amase ricevu korpan trejnadon. Kaj mi scias, ke oni faras multon ĉi-okaze, precipe en Jungvolk, sed necesas inkluziveco kaj alpreno de spartaj metodoj. Kompreneble, krom kuraĝigi ŝtelon... Niaj junuloj kaj virinoj devus kreski kiel decaj kaj samtempe senkompataj homoj.
  La Ĉefkomandanto paŭzis. La generaloj silentis, verŝajne timante kontraŭdigi, sed ne volis konfirmi la evidentecon. La Fuhrer daŭrigis:
  - Milito ne estas ŝerco, sed senkompateco kontraŭ malamikoj devas esti kombinita kun reciproka helpo kaj sento de frateco al kamaradoj. Jen kion ni devas ensorbigi al ĉiuj... La nova superhomo estas senkompata al aliaj, sed eĉ pli granda mezuro li devas esti senkompata al si mem. Ĉar malsupereco devas unue esti ekstermita en via animo, kaj tiam la malforta, homa korpo leviĝos!
  Alia paŭzo... La generaloj kaj projektistoj subite komprenis kaj komencis vigle aplaŭdi. La Fuhrer ŝajnis kontenta:
  - Jam estas pli bone, sed nun mi ŝatus vidi imiton de aerbatalo. Tia timinda kaj tute detrua...
  Heinkel timeme demandis:
  - Kun viva municio aŭ obusoj, mia Fuhrer?
  Nazia numero unu kapjesis.
  - Kompreneble kun batalo. Krome, mi ŝatus konsideri la funkciadon de la elĵeta aparato. Ja vi laboras pri tio... - La Fuhrer skuis la pugnojn. - Kiam, finfine, ĝi estos preta kaj metita en amasproduktadon. Post ĉio, sperta piloto estas sperta piloto, kiu devas esti protektita por estontaj bataloj!
  La Fuhrer-terminator tamen decidis montri al la projektistoj pli modernan skemon de la elĵeta aparato. Ĉi tiu sistemo devus esti malpli maloportuna, pli simpla kaj pli malpeza. Ke la malmultekosta kaj jam regata de la germana industrio squib estas sufiĉe taŭga por tiu celo.
  Mi devis desegni la diagramon survoje, sed Hitler estis vere bona artisto, kaj li desegnis klare, rapide, la liniojn de la diagramoj kaj la turnoj estis egalaj kaj klaraj sen iuj reguloj kaj kompasoj. La terminator-popadanetoj opiniis, ke estas strange, kompreneble, ke la germanoj, havante, ĝenerale, tiom fortan kaj iagrade progresintan ideologion kiel nacisocialismo kaj totalisma sistemo, likis la militon al la rusoj. Eble tio estas pro tio, ke la rusaj soldatoj estis pli fortaj kaj pli eltenemaj ol la germanaj kaj lernis batali pli rapide.
  Ĝenerale, se vi rigardas la kurson de la milito entute, tiam jes, la rusoj, aŭ pli ĝuste la sovetia militistaro, lernis batali, kaj la germanoj kvazaŭ forgesis kiel... Ilia komando faris decidojn ĉe la nivelo de unuaklasanoj, kaj eble eĉ pli malalta se la unuaklasano havas sperton en farado de armeaj operacioj en realtempaj strategioj. Kaj ke foje infanoj de ses jaroj jam tiel lerte gvidas virtualajn armeojn, tiam ne estas peko por ili kaj Ĵukov kaj Majŝtejn lerni. Tamen iuj esploristoj konsideras kaj Zhukov kaj Mainstein mezbonaj. Ekzistas ankaŭ kontraŭdiroj koncerne la nombron de ekipaĵoj, precipe kaptitaj, francaj. La memoro de Hitler (bona memoro, precipe kiam li estis ankoraŭ sana!), sugestis, ke estis 3600 kaptitaj tankoj de la francoj, tre impona figuro... Kelkaj modeloj, kiel la SiS -35, estis superaj ol la T- 34 en ilia kiraso, kvankam nur en fronta kiraso . Do ĉi tiu tanko ankaŭ povas esti produktita en francaj fabrikoj, krom anstataŭante la 47-milimetran armilon per 75-milimetra longa barelo. Fakte, ĉi tio eble ne sufiĉas. Britio kaj Usono ĝenerale ĉiam taksis kirason plej multe en siaj tankoj. Ĉi tie, ekzemple, la kvardek-tuna Churchill havis rezervon de 152 - milimetroj kontraŭ 120 - por la peza tanko IS-2.
  La Fuhrer diris ion alian al la dizajnistoj:
  - Ni havas sufiĉe da ventotuneloj, do serĉu pli optimuman modelon de la aviadilo kaj kreu fluliniajn formojn, sen alporti ĝin al multekostaj provoj, kie niaj plej bonaj asoj ankaŭ pereas. Ekzemple, fluga flugila aviadilo modelo estas tre efika, precipe se la dikeco kaj angulo de kliniĝo povus esti ŝanĝitaj. Mi jam donis al vi la desegnon, do la senvosta estu preta. Ĝia laŭtaksa rapideco estos eĉ kun la motoro Yumo ĝis 1100 kilometroj hore. Do antaŭen, sed ne iru!
  Adolf Popadanets ankaŭ konsilis kiel pliigi la rapidecon de blovado de la pipo. Li kaptis malbone kaŝitan ironion en la vidpunktoj de la projektistoj: kiel, oni diras, simpla kaporalo scias tiom multe. Ĉu ili ne kredas je la genio de la Fuhrer? Kion ni eltrovos... aŭ ne, ni ne eltrovos, sed ni pruvos al ili nian edukadon.
  Sekvis tagmanĝo en la libera aero, la servistinoj starigis tablojn kaj seĝojn. Bela... Sed kiajn reformojn en Nacisocialismo fari? Kiel minimumigi la nombron da malamikoj kaj amiki. Ĉi tie, ekzemple, ne ĉiuflanke altigu la germanan rason kaj eĉ eble ĉesos dividi popolojn en klasojn. Tamen, formale, la divido de nacioj en malsuperaj kaj arjaj ankoraŭ ne estis leĝigita. Ĉi tio simpligas aferojn. Ĝenerale, Hitler komencis amasan ekstermadon de judoj ĝuste post la atako kontraŭ Sovetunio. Kial li havus saltojn? Eble li esperis, ke la monda cionismo benos lin por la milito kontraŭ bolŝevismo, kaj la Okcidento subtenos lin. Kaj tiam, kiam Britio kaj Usono diris decide, ne al la Wehrmacht, la Fuhrer furioziĝis? Li komencis ven?i al tiuj judoj, kiujn li povis atingi? Hitler, kompreneble, estas idioto, kiu enscenigis la holokaŭston kaj tiel misfamigis la ideon de Nacisocialismo. Nun la vorto nazio kaj ekzekutisto fariĝis sinonimaj. Multaj ankaŭ konfuzas naciismon kaj faŝismon, eble pro la konsoneco de la vorto nazio. Sed ĉi tio tute ne veras. Faŝismo principe ne rilatas al nacisocialismo. En ĝia kerno, la koncepto de faŝismo originis en Francio en la deknaŭa jarcento kaj havis tute alian signifon.
  Speco de esenco de la doktrino de faŝismo en la originala versio estis reduktita al la starigo de korporacia spirito, sento de kamaradeco inter la kapitalistoj. Tiam Mussolini enkondukis la instruojn de faŝismo al siaj Nigraj ĉemizoj. Nu, la nazioj unue estis nomitaj faŝistoj de siaj malamikoj kaj politikaj konkurantoj. Verdire, la nazioj agis kruele, tiel ke la faŝisto akiris perfortan, negativan signifon. En Rusio, iam, naciistoj spertis certan pliiĝon, precipe en la fruaj naŭdekaj, atingante maksimumon en 93-94. Tiam la milito en Ĉeĉenio kaŭzis pliiĝon de pacisma sento en la socio kaj provizora malkresko de naciismo. La milito en Jugoslavio kaj la bombado de Serbio kaŭzis provizoran ondiĝon de patriotismo, sed tiam disigo en la nacia movado. En Rusio, la naciistoj havis problemon kun la gvidantoj... Ili ne havis sian propran Fuhrer... Vere, Zhirinovsky estis komparita kun Hitler, kaj li eĉ superis Adolfo iel. Ekzemple, en la rapideco de politika ekflugo, kvar jarojn post la fondiĝo de la partio, okupi la unuan lokon en la parlamentaj elektoj. Sed Zhirinovsky kondutis senracie kaj ne nur sukcesis disvolvi sukceson, sed eĉ konservi tion, kion li atingis. Ĉi tie oni devas diri, antaŭ ĉio, estis lia persona kulpo. Manko de disciplino en la partio, skandaloj en kiuj li eniris. Sed la vera Hitlero neniam sidis en la Reichstag, kaj neniu montris siajn kinematografiajn koleregojn en televido. Kaj ne estis televido. Kvankam la sukceso de Zhirinovsky en la elektoj de 1993 estas la merito de lia sukcesa laboro kun la televidspektantaro.
  Bela knabino el inter la servistoj sidiĝis al la Fuhrer kaj metis sian manon sur ŝian nudan genuon. Kuŝita:
  - Ĉu vi pensas pri io, mia Fuhrer?
  La nazia diktatoro kaj samtempe virtuala ludanto ekis. Li rimarkis, ke li ne finis sian legoman supon kaj fruktan salaton. La Fuhrer kisis la knabinon sur la lipoj, sentante ŝian junecan, dolĉan odoron, kaj deklaris:
  - Vi veturos en la aŭtomobilo kun mi. Kaj vi ĉiuj eklaboru, la tempo por manĝi finiĝis.
  Kaj denove la ilaroj de la ŝtato, ne tute, tamen, bone oleita mekanismo komencis turni. Sur la reveno, la Fuhrer amoris kun la belulo, kaj eĉ scivolis de kie li akiris tiom da energio kaj forto. Ja ili diris, ke la Fuhrer estas impotenta kaj, ĝenerale, supozeble handikapita, kiu estis malsana je sifiliso (mensogo) kaj kastrita (ĝenerale fikcio!). Vere, Hitler ne sukcesis akiri idojn ... Nu, morgaŭ, li mem traktos ĉi tiun aferon ... Aŭ ne, vi ankoraŭ devas inviti Himmler. Ĝenerale, en reala historio, la Fuhrer draste pliigis la rolon de la SS. Ŝajne, li devos iri ĉi tiun vojon en ĉi tiu alternativo. Kaj ke la subigo de la krima polico al la SS-strukturo entute estas racia, nun ĉiuj datumoj kaj dosierkabinetoj kunfandiĝos en unu fonton. Krome, la uzo de torturo kontraŭ krimuloj, kaj tiuj progresintaj metodoj de pridemandado, kiuj estas karakterizaj por la Gestapo kaj aliaj sekretaj policaj strukturoj, signife pliigos la malkaŝan indicon.
  Vere, la nombro da senkulpaj viktimoj povas pliiĝi, sed ... La granda plimulto de SS-uloj estas decaj homoj, kaj sperta esploristo, kutime, tuj vidas: homo mensogas aŭ diras la veron, kaj malofte faras erarojn. Ke tion oni povas juĝi per multaj krimaj kronikoj.
  Solvinte kelkajn pliajn aktualajn aferojn kaj invitinte du tute novajn knabinojn por varmigi la liton, la Fuhrer, kuŝante la kapon sur la nuda grandioza brusto de la belulino, ekdormis...
  Ĉi-foje, li revenis al la sonĝo, kiun li interrompis pli frue, pri grandioza spacbatalo. Denove en sia travidebla batalanto, dum la malamiko provas ataki la vicojn de la armeo de Granda Rusio. Kaj la sukceso en la ludo Fuhrer de la Hypernet, kaj lia partnero, pufa, sed samtempe muskola blondulo, provas agi, sinkrone helpante unu la alian. Malbelaj malamikbatalantoj, provante preni la nombron, uzante sian nombran superecon. La malharmonio de la batalarmeoj de Shitmen estas pli kaj pli evidenta. Iliaj ŝipoj ŝajnas pli kaj pli naŭzaj. Kapitano Vladislav, uzante la teknikon de "sitelo", sufiĉe sukcese detranĉis la aŭton en formo de tordita ŝuo kaj metis ĝin:
  - Kio ne estas senkaŭze, ke kaj Hitler kaj la patro de Stalin estis ŝuisto!
  Responde, lia blonda kunulo fulmis ŝiajn nudajn, rozkolorajn kalkanojn:
  - Mi ne bezonas botojn aŭ aliajn ŝuojn. Kun miaj nudaj piedoj, mi sentas multe pli bone la plej etan kurbiĝon de la vakuo, aŭ la vibrojn de la spaco! Ho mia Fuhrer, ĉu vi ŝatus esti knabino?
  Vladislav ridis responde:
  - Estus interese por mallonga tempo. Ĉiuj diras, ke virinoj havas orgasmon multe pli fortan kaj pli longan ol viroj, do mi vere volis kontroli ĉu ĉi tio vere estas tiel?
  La blondulino ridis.
  - Progreso povas doni al vi la ŝancon ankaŭ sperti ĉi tion... Krom se, kompreneble, ni perdos la grandiozan spacan batalon. Estas tro da malamikoj. La imperiestro Almaztigr 13, kiu ankoraŭ ne naskiĝis, sed jam ordonanta al ni, povas morti.
  La sukceso en la Fuhrer rimarkis:
  - Granda komandanto, en milito kiel kapo, ju pli granda la grandeco, des pli malfacila la perdo!
  La blondulino, anstataŭ respondi, komencis tordi sian batalanton. Ŝi trinkis bretzelon tuj kiam ŝi foriris de la ŝafo, kaj tiam tre precize pafis reen. La aŭtomobilo de la malamiko eksplodis en flamojn kaj komencis disiĝi, kaj en tre malgrandajn pecojn, kiel papavsemo, flamantaj pecetoj. La knabino, prenante la maĉgumon per la nudaj piedfingroj kaj ĵetante ĝin tiel lerte, ke ŝi trafis ĝin ĝuste en la elstarantan langon:
  - Amindaj! Kiam vi maĉas, tiam manĝu!
  Sed la malvarmeta militisto ne estis tiel bonŝanca, ili denove batis lin, eĉ se sur tanĝanto, kaj la militisto-kapitano muĝis:
  - Kiel mi ricevis ĉi tiujn virinajn batojn!
  La blondulino rulis la okulojn.
  - Vi ne kontentiĝas pri karesado? Ĉu vi volas ion pli seriozan? Tion vi ĉiuj homoj estas malpaciencaj, inklinaj al perfido!
  Vladislav ridis kaj preskaŭ englutis severan respondon el inter la batalantoj de Ŝitmenstan. La bildo de la batalo iom ŝanĝiĝis. La malamiko ŝajnis neelĉerpebla, enkondukante pli kaj pli novajn fortojn en la batalon. Precipe danĝeraj estis la ultrabatalŝipoj, grandegaj kiel asteroidoj, ili malrapide ŝajnis esti pentritaj per simpatia inko (kiu aperis kiam oni lumigas lampon sur ilin) aperis el la vakuo. Shitman provis antaŭ ĉio fleksi la flankojn, por fari ĉirkaŭmanovron, verŝajne por krei kaldronon en la spaco.
  La trupoj de Granda Rusio kuraĝe batalis, kaj samtempe ne forkuras manovrojn. Do la metodo estis uzata, movebla defendo, kaj ankaŭ aŭdacaj manovroj kaj plonĝoj. Ekzemple, batalŝipoj kaj barakiloj de la spaca armeo de Granda Rusio aŭ malaperis aŭ, male, aperis en la malantaŭo de koŝmara kontraŭulo. Ĝi rememoris pri fiŝo, kiu ĉasas en glacitruo - ili ekaperis, kaptis predon (ia vintra insekto, kaj se la ĉasisto estis anariko, tiam birdo!) Kaj denove en la truon. En ĉi tiu kazo, la ŝipoj de Dermostan tuj perdiĝis, komencis kunpremiĝi, kaj eĉ malfermis fajron unu sur la alian. Amuza plasma erupcio kun forbruligo de stelŝipoj. Ekzemple, eĉ ultra-batalŝipo, ricevinte plurajn trafojn de termopreonaj misiloj, flamis per bluaj kaj verdaj flamoj. Tiam la granda militisto (daŭre detrui la aĉajn homojn, kiuj gluiĝis kiel banfolio!) Amiko vidis bildon ene de flamanta ultrabatalŝipo. Kaj kia impona koloso, skipo de eĉ du milionoj da soldatoj kaj kvindek milionoj da robotoj!
  La batalantoj ene de la ŝipo estas diversaj specoj de fuŝuloj: troloj, koboldoj kaj pluraj hibridaj specoj, ekzemple la plej masivaj: miksaĵo de iksodoj kaj cigaredoj, aŭ pli ĝuste eĉ cigaredoj! Nu, timigaj estaĵoj, kvazaŭ el terura filmo desegnita de drogulo.
  La estaĵoj senespere volas forkuri, sed samtempe ili kolizias unu kun la alia, pikas, tranĉas, mordas. Ĉi tie aperis skermaŝino speciale desegnita por surŝipa batalo. Kaj ŝi estas armita: per kvazaŭ-plasmaj glavoj, kaj ne rekta, sed kurba por diversaj manovroj. Ĉi tie la unua skermmaŝino tranĉis en la vivantan malordon de tiuj elfluantaj el la grandega ŝipo flamanta per fajro. Tuj, pecetoj da hakita viando kaj karbigitaj korpoj flugis ĉiudirekten. Amikino aperis malantaŭ ŝi, ŝi aspektis kiel araneo, nur la membro estis almenaŭ tridek, kaj ili estis en formo de neniigaj riveretoj kapablaj duonigi eĉ dinosaŭron.
  Unu el la Shitmen-oficiroj kriis:
  - Ho, ne tranĉu min! La peono manĝis la reĝinon!
  Sed li ne estis bonŝanca, cigaredo kun tiktakopiedoj, nur pli abomena, stumblis sur la anteno kaj pendis trapikita sur ĝi. Tamen, kiel li kriegas ne plu aŭdiĝis en tiu plej sovaĝa, ĉiam kreskanta kakofonio. Langoj de princeps plasma flamoj, ĉefe bluaj kaj oranĝaj, balais super la teruritaj batalantoj de Shitton, igante ilin friti. Kaj la skermmaŝinoj furiozis ene de la ultrabatalŝipo. Ŝajne en ilia programo estis klare presite: mortigu, mortigu, kaj mortigu denove! Kaj kiun ili, fakte, ne zorgas. Kaj la koridoroj estis brue terura giperrubka.
  Tamen nun la ultra-flamo jam atingis la skermaŝinojn, kaj ankaŭ multajn koboldojn, kaj ungegojn - cigaredstumoj jam disfalis en fotonojn. Do la ultrabatalŝipo komencis iom post iom disiĝi en plurajn partojn. Kvankam la skismo daŭris malrapide, ĝi tute ne ŝajnis malpli malbonaŭgura. Precipe sur la fono de multaj aliaj, ĉu fulmantaj miniaturaj supernovaoj, aŭ inverse, sulkiĝantaj stelŝipoj. Bedaŭrinde, ne nur Dermostan, sed Granda Rusio.
  Ekzemple, krozŝipo kun la martelo kaj rikoltilo-emblemo perdis kontrolon kaj ramis en malamikan drednaŭton. Kiam du masoj kolizias kun subluma rapideco, ĝi estas ekvivalenta al ramado de neniiga raketo. Larmoj kun superforta potenco (se vi povas diri ĝin tiel, kompreneble). La eksplodo floris kiel tulipo kun multkoloraj petaloj, subite englutante ĉion, kio ekzistas ĉirkaŭ deko da aliaj kilometroj. Vladislav-Adolf diris:
  - Kaj niaj infanoj ŝajnas esti jam en la ĉielo!
  La blondulo filozofie rimarkis:
  - La ĉielo estas la sola bona loko, kie neniu rapidas iri, eĉ se ĝi estas en la infero!
  La frapisto en Hitler konsentis:
  - Jen la paradoksoj de la universo. Ni ne volas eniri bonan lokon, sed malbona mem estas dependiga! Do eĉ ne estas klare, kio estas pli bona, vivo aŭ morto.
  La knabino filozofie rimarkis:
  - La vivo estas ĉiam pli bona ol morto. Ne mirinde, ke preskaŭ ĉiuj homoj pensas tiel. Tamen, la opinio de homoj, kiel ĉio alia en nia mondo, estas relativa.
  La Führer, plenuminte alian iom ruzan turnon, kiu permesis al li pafi du-loĝanton, kio signifas multe pli multekostan kaj riĉe armitan batalanton (kiel bele ĝi eksplodis, kiel fajraĵo de kompleksaj kombinaĵoj de piroteknikaj materialoj ekflamis), la perloj de fendita materio disĵetitaj tra la vakuo. Vladislav-Adolf rimarkis:
  - La ideoj de homoj, kaj pri la naturo kaj pri Dio, estas tre kontraŭdiraj. Ĝenerale, ekzistas eĉ la koncepto de reaktiva, tio estas, eĉ detrua menso, kiu igas homon gvidi entute en maniero kiel pragmataj instinktoj kaj konsideroj de oportuneco devus ordoni.
  La blondulino kun malfacileco eliranta el kruela plonĝo (kaj ankaŭ por fari kiam sep batalantoj tuj alkuras vin), diris:
  - Rezignu pragmatiko - ŝaltu matematikon!
  - Ne amuza! - rebatis Vladislavo.
  Subite, antaŭ la kapitano de ŝipa aviado, aperis bildo de la komandejo de la armeo de Granda Rusio. Ja ĉi tio estas, kompreneble, donaco, la kapablo penetri la sanktejon kaj eĉ rekoni, eĉ se ne la intencojn de iu alia, sed de la propra ordono.
  Ĉi tie ĝi estas la flagŝipo batalŝipo, impona cent kilometroj en diametro, la flagŝipo de la spaca armeo de Granda Rusio. Kaj ĉi tiu ŝipo, kompreneble, ankaŭ batalas, ĉar dekmiloj da potencaj artileriaj bareloj ne povas esti kondamnitaj al senaktiveco. Tamen, la flagŝipo ultra-batalŝipo provas agi en sinkronigo kun aliaj kapitalŝipoj. Ne eblas al la malamiko doni la plej malgrandan ŝancon detrui la flagŝipon, kie troviĝas la ĉefa komando de la eskadro de la spaca armeo de Granda Rusio.
  Eĉ surprize, la ĝenerala komandanto kaj monarko estas nur feto kuŝanta en la utero. La patrino mem estas mergita en dormstato kiel ĉesigita animacio, ĉar alie la plenumado de ŝiaj devoj estus tro dolora. Kaj la funkciado de la jam sufiĉe evoluintaj, havantaj membrojn kaj, plej grave, sufiĉe grandan cerbon de la embrio-monarko estas provizita de multnombraj cibernetikaj unuoj. La ĝermo mem, kiu regas super la Granda Rusa Imperio, sentas sin sufiĉe komforta.
  Jes, kompreneble, kaj li estas ŝarĝita de la bezono, li estas en sia patrino jam de unu jaro. Oni povas nur revi pri kuri, movi ion ajn. Kaj ĉi tiuj estas doloraj sonĝoj, ĉar naskiĝo signifas tujan malaperon. La feto komunikas kun la ekstera mondo per skaniloj. Kompreneble, ili ne montras la realan aspekton de la komandanta embrio, sed bildon pli kapablan inspiri konfidon. Aparte, bela juna viro aperas en la formo de nenaskita reĝo. Li ordonas al la trupoj per klara, ordona voĉo:
  - Uzu la principon de elasta defendo. Same kiel antaŭ miloj da jaroj, malfortaj fortoj, malsuperaj en nombro, uzis la nekontesteblan fakton, ke pli malgranda maso estas multe pli movebla ol granda. Ĉar magra maso karakteriziĝas per sensignifa inercio!
  La knabina marŝalo konfirmis:
  - Kompreneble ... La manovra kapablo de la armeo estas la ŝlosilo de venko. Kompreneble, ekstremoj devas esti evititaj. Post ĉio, la formiko ne estas la reĝo de bestoj!
  La Embria Militestro rikanis.
  - La plej mortigaj estaĵoj estas bakterioj. Kvankam ne, eble eĉ ne virusoj! Kvankam primitiva organismo, sed efika! Ĉi tie la malamiko kolektis grandegajn fortojn, de preskaŭ la tuta universo, kio signifas, ke li elmontris la reston de la areoj.
  Elfa marŝalo Fego kun purpuraj kaj oranĝaj vostoj rimarkis:
  "Foje sufiĉas ŝajne sensignifa avantaĝo por venki sur limigita sekcio de la fronto. Tia estas la stranga aksiomo de multaj bataloj, de diversaj civilizacioj!
  La Feto-Imperiestro subridis tra la skaniloj.
  - En ĉi tiu kazo, vi vidas la radikon.
  Dume, la flotegoj de Dermostan provis regrupiĝi sur la movado. Tre granda rezervo alproksimiĝis al ili de la malantaŭo. Miloj da grandaj kosmoŝipoj kaj milionoj da pli malgrandaj ŝipoj ekis uzante la sonorilformadon. Kiel rezulto, la pafforto de la parazitoj pliiĝis rimarkinde. La marŝala knabino diris ekscitite:
  - Jen alia atuto ĵetita de la bastarda kontraŭulo. Tamen, nia inteligenteco ne estis tute egala, la ebleco enkonduki tian grandegan nombron da fortoj ne estis provizita.
  La hologramo de la imperiestro en la formo de knabo piedbatis la glavon. La kuglo frakasis en la pordegon. Ĝi eksplodis preskaŭ tuj. Unue, ekbrilo, kiu elŝiras la okulojn, kaj poste la kreskon de purpura fungo, detruante ĉion ene de la atingo de la pafilo de la batalŝipo. La holograma knabo diris:
  - Jen estas fenomena poentado de pilkoj! Nu, lasu la kontraŭulojn kuŝi. Mi havas surprizon por li.
  Elfo Fego iom dube rigardis la bildon de la batalo. La flotego de Dermostan aspektis dolore timinda. Precipe ultrabatalŝipoj, kies diametroj atingis ducent kvindek kilometrojn. La elfo subite rememoris sian hejmplanedon... Li havas idilian naturon tie, eĉ ne estas sangsuĉaj insektoj. Kaj leonoj... Nu, ne ĝuste leonoj, sed hibridoj kun maizfloroj. Ĝenerale, ĉi tio estas bela besto: la korpo de maizfloro, kaj la ora kolhararo disvolviĝas en la vento. Krome, la maizfloroj ŝanĝas sian ombron ... Tuj, sincera malbeleco estas direktita kaj kontraŭ homoj kaj kontraŭ elfoj.
  La blonda marŝalo diris:
  "Ni ne scias kiom da rezervoj havas la malamiko, sed ŝajnas al mi, ke estas tempo movi nian embuskan regimenton.
  La ĝermo-imperiestro respondis:
  - Nun ne estas la tempo montri la kartojn!
  La marŝala knabino provis argumenti:
  - Se nia popolo mortos, estos neniu por batali!
  Kaj tiam la komandanto-embrio estis trovita:
  - Oni ne povas venki militon sen viktimoj. En ŝako oni povas, sed en vera batalo oni ne povas! La senkompata leĝo de milito - perdoj estas kiel pluvo iriganta la ŝosojn de venko, vi nur bezonas certigi, ke la perdoj ne kresku en pluvego, kiu forlavas la ŝosojn! - Tiam la hologramo elsendita el la utero subite fariĝis pli afabla vizaĝo. - Sed ĉu vi ne pensas, por malpliigi perdojn, precipe pro fajro de ultrabatalŝipoj, la kosmoŝipoj de Granda Rusio foriru spirale.
  La Elfo-Marŝalo apogis la Embrio-Ĉefkomandanton:
  - Ĝuste, ĝuste tiel. Oni ankoraŭ ne scias kiom da fortoj la malamiko povos elĵeti el la submondo.
  Efektive, la kosmoŝipoj de Shitton provis moviĝi en densa aro. Samtempe ili tute ne ŝparis municion, ĵetante misilojn al milionoj, eĉ ne zorgante pri la precizeco de la trafo. Ŝajnis, ke miliardoj da alumetoj batas trans la vakuon por ekflami kun hiperplasmo, bruligi ĉion viva kaj moviĝanta, kaj poste estingi. Rusaj militistoj multe pli precize pafas, ĉi tie bruis la granda drednaŭto de la malamiko, disĵetante fragmentojn kiel konfetojn kiel petardon. Mortiga konfeto kiu malflugis plurajn boatojn de Shitton. Kaj la nombro de detruitaj fregatoj de la bastarda civilizacio tute ne estas kalkulebla. Vere, ankaŭ rusaj ŝipoj mortas. Ĉi tie la difektita krozŝipo en malespero rapidis kiel rusa tanko sur la Kursk Bulge kaj ramis la ultrabatalŝipon de la malamiko. Centmiloj da vivoj estis interrompitaj samtempe, kaj ĝi ekbrulis, dum estis kvazaŭ giganta tubo estis krevigita de gasdukto.
  La nana marŝalo malgaje komentis:
  - Ili fleksas nin, sed ni ne rezignas! - La kvadrata komandanto rimarkis (aŭ pli ĝuste, sian holografian bildon, la nano mem estis sur alia ŝipo de la klaso de Malgranda dreadnaŭto!). - Necesus fari almenaŭ kelkajn kontraŭatakojn al malamikaj komunikadoj kaj provizolinioj.
  La Feto-Imperiestro rikanis tra siaj knabaj hologramoj.
  - Kion vi pensas, ke mi estas - suĉulo!
  La gnoma marŝalo gruntis kaj etendis siajn piedojn:
  "Sed ili tute ne ŝparas municion. Ĉi tio signifas, ke ili sufiĉas. Ĉu ne estas tiel, mia sinjoro?
  La Embryo-Imperiestro protestis:
  - Ne ne tiel! Granda komandanto estas pli valora ol kapo, do kasko de singardemo kaj kamuflado de ruzo ne difektos lin! Resume, la malamiko ankoraŭ estas en la dolĉa iluzio, ke ĉio estas en ordo al li, sed fakte nia venko estas jam proksima! Frapi neatendite, egalas al anstataŭigi pugnon per aloja ŝtala glavo!
  
  
  WITTMAN ESTAS VIVANTA
  Malgranda ŝanĝo en historio asociita kun la plej grava sukceso de la nazioj dum la ofensivo en Ardenoj. La nazioj moviĝis pli rapide, povis transiri la pontojn kaj kapti la magazenojn per armiloj, municio kaj fuelo. Ankaŭ la partopreno de Wittmann en la striko kontribuis al la sukceso, kiu, male al la vera rakonto, ne mortis! Kaj kio? Veraj herooj ne mortas kaj estas senmortaj! Wittmann daŭre batalis kaj gajnis. Post la detruo de la 200-a tanko, li iĝis la unua kaj ĝis nun la nura petrolŝipo estanta premiita la Kavalira Kruco de la Fera Kruco kun kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj.
  La genio de Wittmann iom ŝanĝis la kurson de la historio. Kaj la germanoj montriĝis iom pli sukcesaj, pli rapide, pli efikaj. Kaj ili sukcesis pri tio, kio preskaŭ okazis en reala historio, sed laŭvorte kelkaj horoj ne sufiĉis. Kaj tiel la magazenoj estis kaptitaj, kaj la germana armeo akiris disbatantan potencon. Kiel rezulto, Bruselo estis prenita, kaj centoj da miloj da britaj kaj amerikaj soldatoj estis kaptitaj.
  Stalino ne hastis ataki, dezirante ke la aliancanoj estu disbatitaj en la Okcidento pli potence.
  La bataloj montris ke la "Tigro" -2 estas tre efika armilo kun kaj armiloj kaj fronta kiraso. La germanoj, vidante ke la Ruĝa Armeo estis pasiva en la oriento, deplojis kromajn unuojn en batalon, kaj komencis evoluigi sukceson. La Fritz ankaŭ ricevis la plej novajn memveturajn pafilojn E-25, kiuj havis malgrandan grandecon kaj pezon, sed fortajn armilojn kaj bonan kirason, kaj plej grave, moviĝeblon.
  Kiel rezulto, novaj venkoj ... La Fritz jam estas en Parizo. Ili denove prenas la francan ĉefurbon.
  Kaj Stalino volas tion - ke la aliancanoj estu mortigitaj, kaj tiam la tuta Eŭropo iros al Sovetunio.
  Ruza vulpo Stalino... Sed Churchill ankaŭ ne estas idioto. Kiam Roosevelt mortis, ili, kune kun Truman, prenis kaj finis armisticon kun la Tria Reich. Samtempe, retirante la restaĵojn de la venkitaj trupoj el Francio. Kaj kompreneble kun kompleta interŝanĝo de militkaptitoj, kaj eĉ kun liverado de brulaĵo kaj provizoj al la Tria Regno.
  En respondo, Germanio nuligis antisemitajn leĝojn. Tamen, la judoj restis en la tendaroj, sed ili ne estis bruligitaj, sed nur devigitaj labori, dum la amerikanoj sendis enlatigitajn manĝaĵojn kaj cerealojn al la tendaroj.
  La germanoj malligis siajn manojn en Francio kaj Italio. Nun estis Stalino kiu proponis apartan pacon. Sed Hitler rifuzis. En junio, la Fritz-ofensivo komenciĝis. La unuaj E-50-tankoj eniris la serion. Sed kiel evidentiĝis, la aŭto ne estis tute sukcesa. Ĝia pezo restis alta je preskaŭ 65 tunoj, kun vera pli malalta silueto ol tiu de la Tiger-2, sed la kiraso estis de la sama dikeco, klare nesufiĉa, precipe laŭ la flankoj. Iom pli bona estis pafilo 88 mm kaj barelo longo de 100 EL. Ŝi pafis dek du pafojn po minuto.
  Veturada efikeco aldonis pli potencan motoron, akcelante ĝis 1200 ĉevalfortojn. Ĝenerale, la tanko, kompreneble, aldonis kompare kun la "Tigro" -2 kaj havis iomete pli racian deklivon de la kiraso, sed restis vundebla de la flankoj.
  La E-100 estis pli bone protektita, sed ĝia peza pezo malfaciligis transporti kaj kontraŭbatali uzon. La memveturaj kanonoj E-25 rezultis esti la plej sukcesaj, kun tre malalta silueto de fronta kiraso de 120 mm kun granda deklivo, kaj surŝipa kiraso de 82, kaj pafilo por la Tiger-2, ĝi estis la plej bonaj memveturaj pafiloj de la Germana Armeo kaj la Dua Mondmilito. Ĝi akcelis ĝis sepdek kilometroj hore - motoro de 700 ĉevalfortoj, kaj eĉ IS-2-konkoj reboĉis en la frunton.
  La germanoj donis la ĉefan baton de Hungario, provante savi la ankoraŭ ĉirkaŭitan Budapeŝton. La batalado estis ekstreme furioza.
  La ofensivo komenciĝis la 22-an de junio, kaj la defendoj de la Ruĝa Armeo estis tre potencaj. La germanoj ankoraŭ havas malmultajn E-seriotankojn, nur la E-25 memveturaj pafiloj en sufiĉe granda nombro - ĝi estas sufiĉe simple fabrikebla kaj malmultekosta. Ĉi tie en ĝi kuŝas du knabinoj en bikinoj. La aŭto estas malpli ol unu kaj duonon metrojn pli malalta kaj danke al tio ĝi estas tiel bone protektita kaj armita per relative malgranda pezo.
  Du knabinoj Charlotte kaj Gerda, kuŝantaj, pafis al la sovetiaj pafiloj. Antaŭ ili, diseriĝintaj aŭtoj, radiokontrolitaj, moviĝis kaj purigis minkampojn.
  Ruĝa Charlotte pafis sian kanonon. Ŝi superŝutis la sovetian pafilon, kaj skuis sian bruston, apenaŭ kovritan de maldika strio da ŝtofo. Kaj ŝi kukis:
  - Rabia fajro hiperplasmo!
  Kaj tiam ankaŭ Gerda vangofrapos ŝin, uzante siajn nudajn piedfingrojn. Kaj pepas:
  - Mi estas tre bonega knabino kaj ne malbona...
  Memvetura pafilo movas sin. Kaj haltas de tempo al tempo. Ŝia alfronta kiraso estas tre dekliva, kaj tio donas bonan protekton. En sovetiaj pafiloj, obusoj estas sentemaj al rikoltoj. Kaj nenio minacas tian memveturan pafilon en la frunto. Ĉi tie ili ankoraŭ povas trarompi la tabulon. Sed la knabinoj ne hastas. Efika memvetura pafilo superas la SU-100 en kiras-penetrado, kaj ankaŭ estas pli bone protektita, pli movebla kaj samtempe pli malpeza.
  Kaj la Ruĝa Armeo havas malmultajn sekigilojn. Esence, la tanko T-34-85, kiu ne estas sufiĉe potenca per pafilo, kaj la kiraso estas sufiĉe malforta. Kaj la germana memvetura pafilo E-25, cetere, estas pli malpeza, multe pli forta en kiraso kaj pafiloj.
  La knabinoj batalas... Tre belaj kaj junaj. Kaj iliaj memveturaj pafiloj bombas kaj ĵetas...
  La Fritz, finfine, sukcesis trarompi al Budapeŝto. Konvinka venko, la sovetiaj unuoj ĉirkaŭis. Multaj estis kaptitaj kaj mortigitaj.
  Vere, la perdoj de la nazioj estas palpeblaj. Kaj ne tiom da potenco. Nu, se ekipaĵo ankoraŭ estas produktita, tiam homaj rimedoj ne sufiĉas.
  Kaj la armeo vokas infanojn kaj virinojn. Aŭ eksterlandanoj, sed tiuj ne estas sufiĉe fidindaj.
  Tamen, la batalado daŭras... La Ruĝa Armeo rezistas tre obstine, estas multaj defendaj linioj. La germanoj antaŭeniras pliajn cent kilometrojn kaj haltas. Ne sufiĉas forto. Kaj la Ruĝa Armeo mem iras al la ofensivo. Sed li ankaŭ ne tre sukcesas kaj iomete repuŝas la germanojn.
  Ĝis venos vintro... La frontlinio stabiliĝas. La Ruĝa Armeo en januaro 1946 daŭre antaŭeniros en Orienta Prusio kaj Pollando, sed progresas iomete.
  La germanoj ne skuas la boaton vintre. La bataloj estas sangaj. Sed la frontlinio estas neaktiva ...
  Kaj venas periodo karakteriza de la unua mondmilito. La frontlinio fariĝas neaktiva. La germanoj kaj eksterlandaj sekcioj avancas en la somero, kaj la Ruĝa Armeo en la vintro. Kaj neniu povas atingi gravan sukceson.
  Jaro post jaro da milito daŭras. La germanoj estas iom antaŭ Sovetunio en la disvolviĝo de jetaviadiloj. En Sovetunio, nur en 1949 la MIG-15 aperis en amasproduktado. Sed aliflanke, la germanoj antaŭ tiu tempo havis ME-462 kaj XE-362. Kaj plej grave, diskotekoj, kiuj ne povas esti malflugeblaj de potenca laminara jeto per malgrandaj brakoj.
  En la tankoj, la germana "E" serio ... Kontraste aperis la T-54 kaj IS-7. Sed la germanoj tiam deplojis la AG-serion - pli perfektan piramidan.
  Sed neniu havis la avantaĝon. La frontlinio staras senmova.
  Ĝis Stalin mortis en marto 1953...
  Kaj tiam, profitante iom da konfuzo en la partigvidado kaj la lukto por potenco, la germanoj povis sukcesi. Sed poste post la aresto kaj ekzekuto de Beria, la nomumo de Vasilevsky, la granda strategiisto, kiel la Ĉefkomandanto, kaj la fortigo de la Estro de la Ŝtata Defenda Komitato Malenkov. La frontlinio stabiliĝis ene de la limoj de Eŭropo.
  La germanoj, dum ekzistis periodo de lukto por potenco en Sovetunio, povis atingi la Neman, kaj rekapti Balkanion, Rumanion, Bulgarion, Slovakion, Grekion, Albanion kaj reakiris plenan kontrolon de Eŭropo.
  Sed la frontlinio stabiliĝis denove jam ĉe la limoj de Sovetunio en 1941 ...
  Kaj tiam decembro 1955 ... La Ruĝa Armeo vintre, laŭ tradicio, denove antaŭeniras. Kiom da jaroj daŭris la milito? Teruro dek kvar kaj duono! Kaj ne estas fino en vido!
  Dum Hitler vivos, la milito ne finiĝos. Malenkov klinas al paco ene de la antaŭaj limoj ĝis la 22-an de junio 1941. Sed Hitler estas obstina kaj volas venki ĉie ajn!
  La Ruĝa Armeo antaŭeniras. La plej nova IS-12-tanko iras en batalon. Maŝino kun pafilo en 203 - milimetra kalibro. Granda, kun dek maŝinpafiloj. Kaj ses knabinoj - ŝipanoj. Ili provas la plej unuan tankon modelon. Ĉu ĝi estas tro granda kaj peza. Ĉu la aŭto efika? Knabinoj, malgraŭ Kristnasko la 25-an de decembro kaj frosto, en unu bikino. Vere, la tanko havas la plej novan gasturbinmotoron, kaj ĝi estas varma en ĝi. Krome, la ses knabinoj mem ne estas simplaj.
  Ili batalas ekde la kvardek-unua jaro. Kaj kutimis esti preskaŭ nuda en ajna vetero. Fakte, kiam vi estas en bikino la tutan tempon, vi jam ĉesas frostiĝi. Kaj la haŭto fariĝas elasta kaj forta.
  Nudkruraj knabinoj veturas mortigan maŝinon. Ili estas vere belaj kaj belaj.
  Alenka estas la ĉefa kaj ŝipanestro ĉi tie. Kion nur la knabino ne vidis en dek kvar jaroj kaj duono de milito. Kie ŝi ne estis. Ĝi pasis la fronton de Brest al Stalingrado, de Stalingrado al Vistulo, kaj nun ili antaŭeniras en la Bjalistoka regiono. Bjalistoko mem ankoraŭ estas tenata de la germanoj. La frontlinio formiĝis stabila. Kaj fosis tranĉeojn dece.
  Do, fakte, la milito estas senfina... Kaj pli ol unu jaro povas daŭri. Kaj kion volas tiu ĉi obstina Hitlero?
  Ĉi tie ankaŭ Usono kaj Britio ne volas pacon inter Sovetunio kaj la Tria Regno. Ili volas, ke ambaŭ flankoj unu de la alia tute neniigu.
  La knabinoj sur la IS-12 antaŭeniras. La fronta kiraso de la tanko estas 450 mm laŭ angulo. La ĵetaĵoj resaltas. Kaj la knabinoj repafas.
  Sed ĝis nun ekzistas nur unu tia tanko en Sovetunio. IS-10 jam estas en la serio, sed pezas kvindek tunojn. La IS-7 daŭre estas en produktado kiel la T-54. La T-55 ankaŭ aperis inter la amasproduktitaj, sed ĝis nun ĝi ĵus eniras la serion. La germanoj havas piramidajn tankojn. Ankaŭ tre forta kaj perfekta. Kaj altpremaj pafiloj kun mallongaj bareloj.
  Do la batalo estos la plej serioza. Natasha kaj Anyuta pafas de potenca ŝipkanono kaj grincas:
  - Estos nia flago super Berlino!
  Kaj nudis iliajn blankajn, perlajn dentojn. Kaj ne haltigu la knabinojn kun minoj.
  Du obusoj trafis la frontan kirason... Ili rikoltas. Ne, la IS-12 estas serioza aŭto kaj ne estas tiel facile preni ĝin.
  Sed la IS-7, kiu moviĝas dekstren de la knabinoj, ŝajnas, ricevita de altprema kanono, trafis kaj haltis. Difektis la belecon.
  Alenka, ludante per siaj abdomenaj muskoloj, kantas:
  - Ĉio neebla estas ebla en nia mondo, Neŭtono malkovris, ke dufoje du faras kvar!
  La batalado daŭre daŭras senĉese. La sovetia kanono trafas la germanojn. Granda Marusya enigas konkojn en la postaĵon. Tia estas la vivo kaj destino de knabinoj. Kaj ili kantas:
  Neniu haltigos nin, neniu venkos nin! Rusaj lupoj disbatas la malamikon, rusaj lupoj salutas la heroojn!
  Augustine skribaĉante de maŝinpafiloj, diras:
  - Sankta milito! Estos nia venko! Flago de Rusio antaŭen, gloro al la falintaj herooj!
  Kaj denove la mortiga kanono bruas, kaj sonas:
  Neniu haltigos nin, neniu venkos nin! Rusaj lupoj dispremas la malamikon, vi scias, ke ili havas malvarmetan manon!
  Maria ĉi tiu knabino kun oraj haroj direktas la tankon kaj grincas:
  - Ni premu la faŝistojn!
  La germanoj havas malfacilan tempon, bataloj ankaŭ estas en plena svingo sur la ĉielo. Sed ĝis nun, la MIG-15 estas malsupera en rapideco kaj armilaro al la germanaj markoj. La batalo estas neegala por poeto.
  Huffman, ĉi tiu rimarkinda aspiloto faris bonan karieron dum la militaj jaroj. Pli kiel mirinda kaj mirinda. Post atingado de tricent aviadiloj, li ricevis la Kavaliran Krucon de la Fera Kruco kun arĝentaj kverkfoliaj glavoj kaj diamantoj. Atinginte kvarcent faligitajn aviadilojn, li ricevis la Kavaliran Krucon de la Fera Kruco kun oraj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj. Por kvincent aviadiloj li ricevis la Ordenon de la Germana Aglo kun diamantoj, kaj post mil, la Kavaliran Krucon de la Fera Kruco kun platenaj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj. Kaj atinginte du mil aviadilojn, li ricevis la Grandkrucon de la Kavalira Kruco.
  La sola piloto estis kapabla de fari multajn aerajn venkojn. Kaj dum li ankoraŭ vivis. Huffman ĵus estis promociita al la rango de generalo. Sed li ankoraŭ flugis kiel ordinara piloto.
  Kiel oni diras, ĝi ne brulas en fajro kaj ne sinkas en akvo. Dum la multaj jaroj da milito, Huffman akiris la instinkton de ĉasisto. Li iĝis superlegenda piloto, kaj tre populara. Sed li havis fortan konkuranton - Agave, kiu ankaŭ superis la ciferon de du mil faligitaj aŭtoj. Kaj kaptis Huffman. Sed ŝi estas ankoraŭ tre juna, kaj ankoraŭ ne perdis eĉ unu batalanton.
  La knabino premis la pedalojn per siaj nudaj, ĉizitaj kruroj, pafis eksplodon de aerpafiloj. Kaj jen kvar sovetiaj MIG-15-veturiloj malflugigitaj.
  Agave ridas kaj diras:
  Iagrade, ni ĉiuj estas hundinoj! Sed mi havas nervojn de ŝtalo!
  Kaj denove la knabino turnas sin. Ĝi malflugigas sep sovetiajn aviadilojn en unu eksplodo - ses MiG kaj unu TU-4, kaj grincas:
  - Ĝenerale, se ne super, tiam hiper!
  Agave, kompreneble, estas hundino. Piloto de Lucifero. Tre bela miela blonda.
  Jen li donas alian eksplodon kaj malflugigas ok sovetiajn MIG-15-aviadilojn samtempe kaj grincas:
  - Mi estas la plej kreema kaj reaktiva!
  La knabino vere ne estas stulta. Ĉio estas ebla, kaj ĉio estas kapabla. Ne nomu ŝin privata.
  Kaj la kruroj estas tiel sunbrunigitaj, tiel graciaj...
  Sed Mirabela batalas kontraŭ ŝi... Longtempe Koĵedub estis la plej bona sovetia aso. Li kolektis ses orajn stelojn de la heroo de Sovetunio, faligante cent sesdek sep aviadilojn. Sed poste li mortis. Tiam neniu povis bati lian rekordon. Kaj nur lastatempe Mirabela superis Koĵedub. Kaj faligante pli ol cent okdek aviadilojn, ŝi fariĝis sepfoja heroo de Sovetunio.
  Ĉi tiu estas la terminatora knabino! Tia ŝi haltigos galopantan ĉevalon, kaj eniros brulantan kabanon.
  Kaj eĉ pli malmola.
  Mirabela havis malfacilan sorton. Mi finiĝis en infana, laborista kolonio. Nudpieda kaj surhavante grizan robon, ŝi hakis lignon kaj segis trunkojn. Ŝi estis tiel forta kaj sana. En severa frosto ŝi iris nudpiede, kaj en prizona piĵamo. Kaj almenaŭ unufoje ternus.
  Kompreneble tia fenomeno ankaŭ estis notita ĉe la frontoj. Dum longa tempo, Mirabela batalis en la infanterio, kaj tiam iĝis piloto. Mirabela ricevis sian unuan fajrobapton en la batalo apud Moskvo, kie ŝi iris tuj post la kolonio. Kaj tie li montris sin malvarmeta.
  Ŝi batalis nudpieda kaj preskaŭ nuda en la amara malvarmo, kiu laŭvorte paralizis la Wehrmacht. Tia malbenita, kaj nevenkebla knabino estis. Kaj ŝi sukcesis amase.
  Mirabela kredis je la baldaŭa venko de Sovetunio. Sed la tempo pasas. Estas pli kaj pli da viktimoj, sed venko ne venas. Kaj ĝi fariĝas vere timiga.
  Mirabela revas pri venkoj kaj atingoj. Ŝi havas sep stelojn de Sovetunio - ĉi tio estas pli ol iu ajn alia! Kaj damne, ŝi meritas siajn premiojn! Kaj portos la krucon de brakoj kaj pretere. Eĉ se Stalin mortus, lia afero vivas plu!
  La knabino envenas kaj frostas... Ŝi faligas la germanan XE-362 kaj grincas:
  - Aerobatiko! Kaj diable nova skipo!
  Vere, ŝi estas bonega knabino. Vera kobro ankaŭ kapablas multon.
  Mirabela estas nova stelo....
  Bataloj daŭras kelkajn tagojn, ĝis venos la nova jaro ... La sovetia IS-12 ricevis damaĝon al la ruliloj kaj trakoj - ĝi estas riparita. Jes, tia kruela kaj senkompata milito. Kaj kiom longe ĝi daŭros?
  Kaj ĉio pro la fakto, ke Wittmann postvivis la batalojn en la Okcidento.
  Wittmann mem batalis por iom da tempo en tankskipo. Alportinte la fakturon al tricent veturiloj, sen kalkuli pafilojn, morterojn, kamionojn, motorciklojn kaj aliajn aferojn, li estis premiita: la Kavalira Kruco de la Fera Kruco kun oraj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj, kaj estis promociita al generalo.
  Post tio, li ne plu batalis. Sed aliflanke, li komandis la sesan, SS-tankarmeon.
  Kurt Knipsel iĝis la plej produktiva tankaso de la Germana Armeo. Sed nur post kvincent detruitaj tankoj ricevis la Kavaliran Krucon de la Fera Kruco.
  Iel senhavigita rezultis esti premioj. Vere, atinginte mil tankojn, li fine ricevis: la Kavaliran Krucon de la Fera Kruco kun arĝentaj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj.
  Kurt Knipsel estas tre efika batalmaŝino. Batalis sur malsamaj tankoj. Li estis kaj artileriisto kaj komandanto. Longe li estis antaŭ ĉiuj sen konkurenco.
  Sed jen la belulino Gerda, ŝi jam povis atingi lin. La knabinoj batalis bone. Sed poste ili havis paŭzon. Ĉiuj kvar belulinoj gravediĝis kaj naskis paron: filon kaj filinon. Sed post la paŭzo, ili rapide atingis.
  Kaj nun Gerda preteriris Kniesel.
  Kiel ili povas eviti ĝin? Ili batalas nudpiede kaj en bikino. La knabinoj prenis alian paŭzon, denove naskinte infanojn. Kaj nun ili alproksimiĝis al la nombro de du mil detruitaj tankoj. Kaj ili povis kalkuli je senprecedenca rekompenco: la stelo de la Kavalira Kruco de la Fera Kruco kun arĝentaj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj.
  Jen la knabinoj!
  Gerda pafas al la sovetia aŭto. Deŝiras la turon kaj kriegas:
  - Mi estas malbenita afero!
  Kaj denove pafas. Penetras T-54. Kaj grincas:
  - Patrujo Germanio!
  La knabino skuas sin. Kaj ŝi estas tre aktiva ... Jes, ŝi havas tian strategian sinsekvon. Jam estas 1956... La milito daŭras kaj plu... Ne volante ĉesi. La Ruĝa Armeo provas antaŭeniri en malsamaj lokoj. Sed sufiĉe singarde, ĉar restas malmultaj homaj rimedoj.
  Kaj Rusujo sangas.
  La Ruĝa Armeo provas antaŭeniri al Rumanio. Kaj tiam potenca artileria preparo, pafado kaj mortigoj.
  Sed la malamiko atendas. La germanoj havas la plej masivan tankon AG-50. Ĝi superas la T-54 en protekto, precipe ĉe la flankoj kaj, eble, en la kiras-penetrado de la pafilo, sed ĝi estas pli peza. Vere, la rapido de la germano pro la gasturbina motoro estas pli alta.
  La germana tanko pafas kaj gajnas.
  La skipo de Margareta batalas. Bataloj malvarmetaj. Germanaj knabinoj malflugigas sovetian tankon. Kaj ili plezure krias.
  Jes, kaj ne estas maniero...
  Sur la ĉielo, diskaviadilo kontrolita fare de Albina kaj Alvina turniĝas. Du blondaj knabinoj malflugigas sovetiajn aŭtojn. Kaj ili faras ĝin majstre. Tute nevundebla disko-aviadilo ravas Migi kaj Tu. Buĉaŭto. Kaj la militistoj premas sin per la nudaj piedfingroj. Kaj ne donu ŝancon al la Ruĝa Armeo en la ĉielo.
  Disketo estas io, kion sciencistoj de Sovetunio ne povas kopii. Ĉi tio estas io por kio neniu antidoto estis trovita. Kaj la germanoj en la aero sentas sin tre certaj. Kaj ili batalas sin kiel sorĉistoj per magia vergo.
  Albina, celante sian diskedon al la malamiko, grincis:
  - Nun, se estas Dio, tiam li estas Germano!
  Alvina, disbatante la malamikon, konfirmis:
  - Certe germano!
  Kaj la knabino ridis... Ŝi, ĝenerale, ankaŭ estis laca de la senfina milito. Nu, germanoj kaj rusoj mortigas unu la alian. Pli precize, la Ruĝa Armeo kaj la Germana Armeo. Kaj la frontlinio ankoraŭ estas senmova ... Kaj ne estas fino en vido al ĉi tio.
  Milito... Ĉi tio jam estas realo. Militistoj naskitaj post la eksplodo de milito jam batalas sur la ĉielo kaj sur la tero.
  Ekzemple, Hans Feuer. La plej juna ricevanto de la Ordo de la Fera Kruco, Unua klaso. Kaj tiam li iĝis la plej juna premiita pro la kapto de sovetia generalo kun la Ordeno de la Kavalira Kruco de la Fera Kruco.
  Jes, ĉi tio fakte estas sufiĉe bonega.
  Hans Feuer estas malespera batalanto. La knabo batalas kiel giganto, kaj estas malvarme, vintre en pantaloneto sole.
  Ĉi tio estas vere bonega!
  Hans famiĝis dum jarcentoj!
  Kaj ĝenerale, tia nekredebla kaj streĉa milito okazas ĉi tie ... Ajna AI forvelkas.
  Kaj en Rumanio, la Ruĝa Armeo ne povas penetri la germanajn defendojn. Ambaŭ flankoj suferis perdojn. Januaro venas... Kaj ĉiutage pli kaj pli da mortigitaj kaj vunditaj.
  Ne estas komenco aŭ fino al frenezo.
  Agave estas reen sur la ĉielo kaj malflugigas sovetiajn aŭtojn. Ŝi estas ĉasisto kaj predanto. Batas la malamikon.
  La aŭtoj, kiujn ŝi trafis, falas. Kaj tiam la knabino pafas al la terarmeoj. Batas senkonscie la IS-7. Kaj li volas:
  - Mi estas la plej bona! Mi estas la knabino, kiu mortigas malamikojn!
  Kaj denove ĝi estas translokigita al aerceloj. Ĉi tio estas tankdestrojero kaj ĉiuj maŝinoj, kiuj flugas kaj pafas.
  Nu, ĝi bolas sur la frontoj tiel. Kaj sciencistoj provas krei ion mortigan en la malantaŭo. Kvankam ĝi ne funkcias bone.
  Sed jen malgranda tanko AG-5. Maŝino pezanta sep tunojn. Pasante bataltestojn. Kaj ronĝas kaj ronĝas la malamikon.
  Kaj estas tempo por kanti - neniu haltigos nin, kaj neniu venkos!
  AG-5 rapidas al si mem, kaj pafas sur la irado. Kaj ne haltigu tian tankon. Kaj la obusoj rikoltas.
  Kaj interne de la maŝino sidas dekjara knabo, Friedrich, kaj grincas:
  - Kaj mi estos vera superbatalanto!
  Kaj denove, kiel li pafis... Kaj li trafas la centron mem de la turo. Kaj lia mortiga forto, kvankam eta kalibro, estas kolosa.
  Kaj sur la ĉielo, Helga batalas. Nudpieda knabino en bikino markas la fakturojn. Kaj ĝojas pri siaj mirindaj sukcesoj.
  Kaj Agave tiras antaŭen... Kaj ankaŭ batalas.
  Jam estas februaro 1956... La Ruĝa Armeo nenie povis atingi sukceson. Sed ankaŭ la germanoj ne povas antaŭeniri. Formidaj subteraj tankoj iras en batalon. Sed ili estas pure taktikaj.
  La knabinoj balais subtere, senvivigis la baterion de sovetiaj pafiloj kaj revenis reen.
  En la sama tempo, ili kaptis paron da pioniroj. La knabinoj kiuj kaptis la knabojn estis senvestitaj kaj torturitaj. Ili batis la pionirojn per drato, poste rostis siajn nudajn kalkanojn per fajro. Tiam ili komencis rompi la piedfingrojn per ruĝe varmaj teniloj. La knaboj hurlis pro terura doloro. En la fino, la knabinoj forbrulis la stelojn sur siaj brustoj per ruĝe varma fero, kaj dispremis virajn perfektaĵojn per siaj botoj. La lastaj pioniroj finis kaj ili estis fleksitaj pro dolora ŝoko.
  La knabinoj, mallonge, montris ekstran klason. Sed denove, la germanoj atingis nenion signifan.
  Potencaj memveturaj pafiloj: "Sturmmaus", pafis al la sovetiaj pozicioj. Estis multe da detruo kaj detruo. Sed la sovetia atakaviadilo batis senkonscie unu el la veturiloj, kaj la Fritz revenis.
  La nazioj provis per diskedoj disbati sovetiajn bateriojn. Erinacoj kaj eksplodaĵoj estis uzitaj kontraŭ ili. Okazis tuta interŝanĝo de batoj.
  Jen denove Albina kaj Alvina sur ilia fluga telero. Ili montras helpe de nudaj piedfingroj, premante la butonojn de la stirstango kaj faras ĝin ege lerte.
  Knabinoj, kompreneble, pruvas la plej altan aerakrobatikon. Ĉi tie ili tiris sian diskedon, kaj deko da sovetiaj flugmaŝinoj estis pafitaj.
  Albina pepas:
  - Furioza konstruteamo! Estos stelfalo!
  Kaj denove turnas sian aŭton. Kaj la knabinoj disbatas la Ruĝan Armeon. Cetere, majoro...
  Alvina ankaŭ faligas dekduon da sovetiaj aviadiloj kaj grincas:
  - Frenezaj knabinoj, kaj tute ne virgulinoj!
  Ĝuste pri la lasta. Ilia paro promenis kun la viroj. Kaj kio simple ne leviĝis. Knabinoj amis virojn - estas agrable por ili! Kaj precipe se oni laboras per la lango.
  Knabino de la plej alta rango... Ĉi tie oni turmentis pioniron... Unue, ili senvestigis lin, kaj verŝis kelkajn sitelojn da akvo en lian gorĝon. Tiam varmega fero estis alportita al la ŝvelinta stomako. Kaj kiel ili brulis! La pioniro kriis pro sovaĝa doloro... Ĝi odoris je brulo.
  Alvina batis lin flanke per ruĝ-arda drato. Kaj kiel vi volas ridi... Estas tre amuza.
  Tiam ŝi kantis:
  - Mi estas laca de turki la malantaŭon - Mi volas inciteti mian feliĉon!
  Kaj kiel li ridas! Kaj nudigis siajn perlajn dentojn! La knabino amas mortigi, jen la knabino!
  Kaj la kruroj de la knabino estas tute nudaj kaj graciaj. Ŝi amas promeni nudpiede sur karboj. Kaj peli la kaptitajn pionirojn. Ili tiom kriegas kiam iliaj kalkanoj estas frititaj. Eĉ Alvina estas tre amuza. Kaj ankaŭ Albina estas knabino, sincere - super! Kiel movi la malamikon kun kubuto al la mentono. Kaj knari:
  - Mi estas knabino de la plej alta klaso!
  Kaj nudis siajn perlajn dentojn. Kiuj ekbrilas kvazaŭ batitaj. La militisto estas mirinda! Ĝi povas esti io, kio ne povas esti dirita en fabelo, nek priskribita per plumo!
  Ambaŭ inaj militistoj estas terenbatitaj sur la ĉielo fare de sovetia Migis. Beluloj estas aktivaj. En ili ne estas la plej eta dubo. Kaj tia sovaĝa kaj furioza beleco.
  La inaj militistoj kontrolas la stirstangon per siaj nudaj piedfingroj kaj atakas rusajn aŭtojn. Dum ili dispremos, ili dispremos la batalantojn, kiel klabo sur kristalo. La knabinoj estas senkompataj kaj senkompataj. Ili havas la potencon de kolero kaj la flamon de pasio. Kaj la konfido por venki. Eĉ se la milito daŭras dek kvin jarojn. Sed li ne volas fini. Albina kaj Alvina estas ĉe la pinto de sia populareco. Kaj ili ne volas retiriĝi aŭ halti por momento. Kaj ili moviĝis al si kaj sxapas la malamikon.
  Albina, faligante sovetiajn aviadilojn, kriegas:
  - Mi estas laca ke la knabino ploras, mi preferus dronigi la bastŝuojn!
  Kaj kiel li ridetas, kaj briletas per perlaj dentoj. Kaj nun ŝi volas viron. Ŝi amas seksperforti virojn. Ĉi tio estas tre agrabla por ŝi. Ĉi tie li prenos kaj seksperfortos.
  Albina muĝas:
  Seksknabino estas sekso
  Por granda kanta progreso!
  Kaj la militisto ekridegos... Kaj ni ree mortigu ĉiujn niajn malamikojn. Ŝi havas multe da energio. Kaj plena muskola forto.
  Kaj Alvina kiel muĝi:
  - Ni frakasu la malamikon al la tumuloj!
  Kaj la militisto komencos ridi aktive! Kaj ŝi imagis kiel ŝiaj uloj piedpremis. Sed estas agrable diri almenaŭ.
  Marto estas tuj ĉirkaŭ la angulo... La suno brilas pli kaj pli. En la unua tago de printempo, rusaj knaboj kuras nudpiede trans la degelitan neĝon. Ili ridas al si mem, nudigas la vizaĝojn kaj montras al la germanoj figojn.
  Pioniroj kun ruĝaj kravatoj, kun mallongaj haroj, kelkaj eĉ ĝis nulo. Ili kuras saltante. Iliaj nudaj piedoj preskaŭ neniam estas malvarmaj. Tre malĝentila. La knabinoj ankaŭ kuras, ankaŭ sen ŝuoj. De rozkoloraj, rondaj kalkanoj brilas en la suno. Mirindaj sovetiaj knabinoj. Svelta, atletika, kutima fari malgrandajn aferojn.
  Kaj ĉiuj rikantas kaj grimacas ĉe siaj dentoj... La unua tago de printempo estas vera ĝojo kaj soifo je lumo kaj kreaĵo!
  Kaj en la ĉielo aerbatalo. Mirabela, ĉi tiu estas la numero unu sovetia piloto kiu malflugigas alian germanan aviadilon. Kaj kiel ĉiam en unu bikinino. Eterne juna kaj neniam forvelkanta. Tia estas la forto de ŝia animo.
  Mirabela tamen amas ankaŭ esti tuŝita de viroj. Ŝi tre ŝatas ĉi tion. Tial ŝi estas piloto ... Kiam la nuda, muskola korpo de knabino estas sulkigita de la manoj de viroj - tio estas vera ĝuo. Kaj bonega amuzo!
  Mirabela faligas alian nazian aŭton kaj siblas:
  - Mi estas kirasa hundino!
  La knabino eĉ trafas la regpanelon per siaj nudaj, rondaj kalkanoj. Ŝi estas belega. Kaj neimitebla.
  Mirabella estas tordita. Kaj Agave flugas al ŝi. Ĉi tie, finfine, la du plej produktivaj inaj militisto-pilotoj renkontis. Ili pafas unu al la alia de malantaŭe. Ili provas akiri ĝin de malproksime. Sed ĝi ne tro bone funkcias. Ambaŭ belulinoj flugas de la paflinio. Kaj ili nudis la dentojn agreseme. Nu, virinoj estas hundinoj. Ili fikse rigardas en la okulojn de la alia. Pli precize kapo al kapo kaj denove pafu. La germana ME-562 estas ankoraŭ pli bone armita ol la MIG-15, kaj la sovetia veturilo estis malflugigita ...
  Sed Mirabela sukcesas elĵeti, perdante la aviadilon por la unua fojo en ŝia fluga kariero. La plej malbona afero estas, ke ŝi alvenis en malamika teritorio. Kaj tio estas malbona. Jes, tiaj estas la unikaj tordoj de la sorto. Kaj la 1-an de marto 1956, la mondo ŝanĝiĝas, sed la regulo de la Fuhrer en la cibernetika ludo restas.
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"